مشاهده نسخه کامل
: Darksiders II
Spaniuly
23-09-2012, 13:50
یه عکس از اینی که گفتی میذاری؟من که تو کفم ببینم چیه.gif
چه جالب من فکر می کردم روی pc دارینش شما
یه مجسمه به شکل اژدها هست مثل یه کیوسک هست می ری جلوش اکشن می زنی بعد برات نشون می ده که گیفت براتون اومده و گیفت ها رو از اینجا بر میدارین گیفتها مربوط میشه به دی ال سی که ریختین یا یه مرحله سختی رو رد می کنید وولگوریم براتون می فرسته از طریق لایو هم می تونین برای دوستانتون گیفت بفرستین مثلا یه اسحله پریماری یا سکندری رو برای دوستتون بفرستید
آرمین لینک دانلود Pc رو کجا گیر بیارم داریش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی جون من پاتوقم توی انجمن اکس باکس ایزو هست اونجام که در مورد pc چیزی نمی گن اصلا نمی دونم پچ و آپدیت pc رو کجا میشه گیر آورد فکر کن الان فیکس دو ساله که کنسولی شدم دلم واسه گیم کپی ورلد تنگ شده!
عکس دومی که گذاشتن نشون میده رد کردن اینجا رو، حالا اینکه کجا مشکل دارن رو باید خودشون بگن
آره راست می گی دقت نکردم به عکس دومی راست می گی این تیکه رو رد کرده خوب اون عکس دوم می بینی که سمت راست تصویر یه جا واسه آویزون شدن هست از اونجا می ره بالامی رسه به یه منبع بیم واسه فعال کردن بیم هم از پورتال باید استفاده کنه از اون بالا که نگاه کنه یه پورتال اون پائین مائینی هست که جلوش از اون چیزای زرد منبع بیم هست هر جفت پورتال ها رو که فعال کنه اون تیکه بالا از حالت مایع سیاه رنگ در میاد و می تونه روی آب حرکت کنه توی مسیر مشخص
یه مجسمه به شکل اژدها هست مثل یه کیوسک هست می ری جلوش اکشن می زنی بعد برات نشون می ده که گیفت براتون اومده و گیفت ها رو از اینجا بر میدارین گیفتها مربوط میشه به دی ال سی که ریختین یا یه مرحله سختی رو رد می کنید وولگوریم براتون می فرسته از طریق لایو هم می تونین برای دوستانتون گیفت بفرستین مثلا یه اسحله پریماری یا سکندری رو برای دوستتون بفرستید
علی جون من پاتوقم توی انجمن اکس باکس ایزو هست اونجام که در مورد pc چیزی نمی گن اصلا نمی دونم پچ و آپدیت pc رو کجا میشه گیر آورد فکر کن الان فیکس دو ساله که کنسولی شدم دلم واسه گیم کپی ورلد تنگ شده!
آره راست می گی دقت نکردم به عکس دومی راست می گی این تیکه رو رد کرده خوب اون عکس دوم می بینی که سمت راست تصویر یه جا واسه آویزون شدن هست از اونجا می ره بالامی رسه به یه منبع بیم واسه فعال کردن بیم هم از پورتال باید استفاده کنه از اون بالا که نگاه کنه یه پورتال اون پائین مائینی هست که جلوش از اون چیزای زرد منبع بیم هست هر جفت پورتال ها رو که فعال کنه اون تیکه بالا از حالت مایع سیاه رنگ در میاد و می تونه روی آب حرکت کنه توی مسیر مشخص
نه اون که علی گفت serpent hole بیده . اینی که تو گفتی serpent tome هستش .
اونو که داریم!!! :دی
اینی که گذاشته یه چیز دیگست؛منتها به چه دردی میخوره؟؟؟
Advanced Ali-001
23-09-2012, 14:34
آیدین بازی رو خریدی یا دانلود کردی اورجینال و کرک که نداره کنسول؟
چقد من باید جور این کنسولو بکشم.....
اینو نیگا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]’s-tomb
حالا یکی به من بگه من از کجا باید این argul tomb رو گیر بیارم.
داریم اونو.
mahyarSAMSUNG
23-09-2012, 17:15
اصلا این بازی قابل مقایسه نیست با God of War !!!
خوب یعنی چی؟ یعنی کدوم بهتره ؟
Killzone2
23-09-2012, 17:51
خوب یعنی چی؟ یعنی کدوم بهتره ؟
عزیز مقایسه این بازی با GOW یا DMC و عناوین دیگه مثل مقایسه Sleeping Dogs میمونه با GTA !
من خودم Darksiders رو واقعا یه عنوان با کیفیت میدونم ولی هیچ موقع با GOW مقایسه نمیکنمش از نظر خودم اینطوریه چون هر بازیی یه سری چیز ها داره که بقیه ندارن و اینکه این بازی در نوع خودش عالیه!
کلا Darksiders عالی هست از نظر گیم پلی, گرافیک هنری و بقیه جزئیات ولی اگر منظورتون اینه کدوم واقعا بهتره مشخصا GOW در همین سبک از نظر کیفیت و اینا کلا خیلی بالا تر هست. ولی به این معنی نیست که Darksiders کیفیتش از بقیه پایین تر باشه و البته که شماره دوم این بازی واقعا عالی بود...
موفق باشید.:11::10:
mahyarSAMSUNG
23-09-2012, 18:49
امشب دانلودش تمام میشه ... یه اپدیت هم دارم ازش دانلود میکنم که 3.5 گیگ هستش ایا این آپدیت تاثیری رو بازی داره ؟ اول بازی رو تمام کنم بعد اپدیت رو نصب کنم یا همون اول آپدیت رو نصب کنم و و بازی روشروع کنم ؟
Advanced Ali-001
23-09-2012, 19:02
امشب دانلودش تمام میشه ... یه اپدیت هم دارم ازش دانلود میکنم که 3.5 گیگ هستش ایا این آپدیت تاثیری رو بازی داره ؟ اول بازی رو تمام کنم بعد اپدیت رو نصب کنم یا همون اول آپدیت رو نصب کنم و و بازی روشروع کنم ؟
داداش لینک دانلود آپدیت رو میزاری ممنون میشم.
نه همون اپدیت رو نصب کن و بعد بازی رو شروع کن . اپدیت خوبیه و کلی باگها رو رفع میکنه . یکی از مهمترین باگ هاش باگیه که نمیزاره موقع فید کردن به سلاحتون ، ایتمهای از ردیف سوم به بعد رو فید کنین .
داداش لینک دانلود آپدیت رو میزاری ممنون میشم.
علی جان اپدیتش یه ماهی هست که اومده نمیدونم ادرسش چی بود . ولی توی سایت دانلود ها بازی رو سرچ کن همونجا اپدیت رو هم داره .
Advanced Ali-001
23-09-2012, 20:08
علی جان اپدیتش یه ماهی هست که اومده نمیدونم ادرسش چی بود . ولی توی سایت دانلود ها بازی رو سرچ کن همونجا اپدیت رو هم داره .
مرسی پیدا کردم به هزار بدبختی دارم دانلودش میکنم من که پینج دور بازیش کردم یه حرصی منو گرفته که نمیدونم چرا نتونستم سلاح مورد علاقمو دربیارم.....
ای خدا ای کاش اورجینال بود من به یک تلسم که 24 درصد CIRTICAL CHANCE بده احتیاج دارم کاش اورجینال بود یکی واسم میفرستادش....
من که بیاد پایین حتما باس بخرم اورجینالو.....
راستی با همین کرک هم میشه هدیه فرستاد؟
نه همون اپدیت رو نصب کن و بعد بازی رو شروع کن . اپدیت خوبیه و کلی باگها رو رفع میکنه . یکی از مهمترین باگ هاش باگیه که نمیزاره موقع فید کردن به سلاحتون ، ایتمهای از ردیف سوم به بعد رو فید کنین .
برای فید کردن آیتم با دال کلیک کردن رو آیتم مورد نظر میشه فیدش کرد!.(البته اونایی که از ردیف سوم به پایین قرار داره،تا ردیف سوم که مشکلی نبود!!!)
مرسی پیدا کردم به هزار بدبختی دارم دانلودش میکنم من که پینج دور بازیش کردم یه حرصی منو گرفته که نمیدونم چرا نتونستم سلاح مورد علاقمو دربیارم.....
چرا؟آیتم های مورد نظرت نبود یا باگ داشت؟
اگه از اون dlc خبری شد به ما هم بگو.
Advanced Ali-001
23-09-2012, 20:39
نه بابا واسه من باگ نداشت از اول.
نه راضی نشدم دهگه یک بار سنگهای قرمز رو میدم به Strange یک دور میدم به Cirtical chance ولی میشه 55بیشتر نیست سلاح اول رو گذاشتم روی strange-chance-resistance-shock damage-damage خب وسلاح دوم رو میدم strange-chance-defence-shock-damage خب بقیه رو هم فاکتور اولم CHANCE وSTRANGE و DEFENCE میدم ولی مردم اونی که میخوام نمیشه.....
بعد از تموم کردن آپوکالیپس نیو گیم پلاس نمیده؟؟؟
دور اول ایزی رفتم،دور دوم آپوکالیپس.حالا که تموم کردم نیو گیم پلاس نداد!!!
Advanced Ali-001
23-09-2012, 22:15
بعد از تموم کردن آپوکالیپس نیو گیم پلاس نمیده؟؟؟
دور اول ایزی رفتم،دور دوم آپوکالیپس.حالا که تموم کردم نیو گیم پلاس نداد!!!
دور سوم نداره که.
نباید آپوکالیپس میرفتی سراغ آبسلان اشتب کردی برو دوباره با ایزی برو بکشش.
یا پیغمبر! همه تمومش کردن الان میشینن زار زار بهم می خندن!: دی
آقا این دِد لامصب نمیپره!:( یعنی پریده ولی الان رو یه تنه ی درخته می خواد بپره ولی هر چی space میزنم نمیپره همینجوری گو..گیجه داره ...
اصلآ قانون جامپ کردن رو تنه های درختش چیه!؟یکی توضیح بده
دور سوم نداره که.
یعنی رو آپکالیپس نیو گیم پلاس نمیده و باید قبل از رفتن پیش آبسولوم بذارمش رو ایزی بعد برم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا پیغمبر! همه تمومش کردن الان میشینن زار زار بهم می خندن!: دی
آقا این دِد لامصب نمیپره!:( یعنی پریده ولی الان رو یه تنه ی درخته می خواد بپره ولی هر چی space میزنم نمیپره همینجوری گو..گیجه داره ...
اصلآ قانون جامپ کردن رو تنه های درختش چیه!؟یکی توضیح بده
بهتر بپرسی دور چندم رو تموم کردن؟!؟!؟ :دی
اگه منظورت اون تنه هایی هست که تو قسمت پلتفرمینگ بازی روش میپری(تنه های افقی)چرا به راحتی میپره جهتی که میخای بری رو بگیر بعد اسپیس.اما اگه منظورت تنه های قائمه(همون ستون) پشتت به جهتی که میخای بری باشه بعد شیفت رو بگیر و اسپیس رو بزن!
بالاخره جای سیو بازی رو پیدا کردم!!!حالا با خیال راحت میشه نایتمر زد تو رگ!!!
C:\Users\******\AppData\Local\SKIDROW
Advanced Ali-001
24-09-2012, 15:28
بالاخره جای سیو بازی رو پیدا کردم!!!حالا با خیال راحت میشه نایتمر زد تو رگ!!!
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییی عاشقتم روانییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی .
راستی دیدین dlc رو که زدن خیلی باحاله فردا تاریخ عرضه نسخه pc هستش خیلی حال میده یک اژدها هستش از جنس یخ وای ویدیوشو دیدم وای خیلی باحاله آرمین حتما برو پیداش کن حتما تو نقشه هستش کجایی آرمین پ نیستی بیا بگو کجاست لا اقل تو کدوم نقشس؟
ایزی هم رفتم سراغه آبسولوم ولی بازم پلاس نداد!!!فک کنم کلا واسه هر سیو اسلات یه بار پلاس میده!!!
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییی عاشقتم روانییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی .
راستی دیدین dlc رو که زدن خیلی باحاله فردا تاریخ عرضه نسخه pc هستش خیلی حال میده یک اژدها هستش از جنس یخ وای ویدیوشو دیدم وای خیلی باحاله آرمین حتما برو پیداش کن حتما تو نقشه هستش کجایی آرمین پ نیستی بیا بگو کجاست لا اقل تو کدوم نقشس؟
بسی منتظر هستیم تا اندکی بیشتر فرصت بازی را داشته باشیم!!! :دی
فقط لینک واسه دانلود بذارید!!!
برای فید کردن آیتم با دال کلیک کردن رو آیتم مورد نظر میشه فیدش کرد!.(البته اونایی که از ردیف سوم به پایین قرار داره،تا ردیف سوم که مشکلی نبود!!!)
اگه از اون dlc خبری شد به ما هم بگو.
البته من با دسته بازی میکنم و این مشکل بود همیشه .
عالیه . البته این بازی انچنان چیزی هم نیست که DLC اش بخواد نوآوری بیاره .
به هر حال خدا کنه روی نسخه ما نصب بشه . چون از اول DLC ها رو داشته و شاید همینجوری نصب نشه . شاید منتظر کرکش بمونیم .
خوبه که دور دوم رو تموم میکنم و شاید نایتمیر رو با این DLC تموم کنم . در ضمن نمیدونی که DLC اش به چه صورته ؟ یعنی مود جدیدی باز میکنه یا توی خود بازی میاد ؟
ایزی هم رفتم سراغه آبسولوم ولی بازم پلاس نداد!!!فک کنم کلا واسه هر سیو اسلات یه بار پلاس میده!!!
بسی منتظر هستیم تا اندکی بیشتر فرصت بازی را داشته باشیم!!! :دی
فقط لینک واسه دانلود بذارید!!!
یعنی چی . مگه میشه دو پلاس بده ؟ همون یکی هم به زور داد .
البته یعنی اگه من الان تموم کنم روی اپوکالیپسه . بعد بخوام نایتمر رو برم دوباره از همون لول قبلی (22) شروع میشه یا همین لول 30 رو ادامه میده ؟
یعنی چی . مگه میشه دو پلاس بده ؟ همون یکی هم به زور داد .
البته یعنی اگه من الان تموم کنم روی اپوکالیپسه . بعد بخوام نایتمر رو برم دوباره از همون لول قبلی (22) شروع میشه یا همین لول 30 رو ادامه میده ؟
'گفتم شاید بشه رفت!!! :دی
نه ببین دفعه اول که بازی میکنی تا لول 22 بیشتر نمیره،بعد که پلاس رو شروع میکنی رو 22 تا 30 میره.حالا اگه آپوکالیپس ماله پلاس باشه برای رفتن نایتمر باید نیو گیم شروع کنی.
'گفتم شاید بشه رفت!!! :دی
نه ببین دفعه اول که بازی میکنی تا لول 22 بیشتر نمیره،بعد که پلاس رو شروع میکنی رو 22 تا 30 میره.حالا اگه آپوکالیپس ماله پلاس باشه برای رفتن نایتمر باید نیو گیم شروع کنی.
نمیدونم . من که روی نرمال اول تموم کردم و بعدش دارم پلاس رو روی اپوکالیپسه میرم . شاید هم نایتمر رو بعدش برم .
Advanced Ali-001
24-09-2012, 23:10
این تایتمر چیه چطوری انتخابش کنم میشه بگین ندیدم من.
ممنون میشم واقعا.
این تایتمر چیه چطوری انتخابش کنم میشه بگین ندیدم من.
ممنون میشم واقعا.
بازی رو که تموم میکنی یه مود به سختی های بازی اضافه میشه که اسمش نایتمر هست فقط هم رو نیو گیم میاد!!!(البته نمیدونم شاید اگه نیو گیم رو آپوکالیپس بری واسه پلاس نایتمر بده!)
Spaniuly
25-09-2012, 11:53
بازی رو که تموم میکنی یه مود به سختی های بازی اضافه میشه که اسمش نایتمر هست فقط هم رو نیو گیم میاد!!!(البته نمیدونم شاید اگه نیو گیم رو آپوکالیپس بری واسه پلاس نایتمر بده!)
نه نداد واسه همین من مجبور شدم یه نیو گیم روی نایتمیر بدم ایکاش وقتی که سری اول که روی آپوکالیپس بازی کردم واسه پلاس نایتمیر رو میداد نمی دونم چرا نداد چون قبلش آنلاک شده بود
Alireza.M67
25-09-2012, 14:20
خدا لعنت کنه اون سازنده ی Dark souls رو که از وقتی اونو بازی کردم دیگه هیچ بازی ای بهم نمی چسبه ... :20:
این بازی رو گرفتم یه دو ساعتی بازی کردم، خوبه ها ، ولی راضی نشدم ...
نه نداد واسه همین من مجبور شدم یه نیو گیم روی نایتمیر بدم ایکاش وقتی که سری اول که روی آپوکالیپس بازی کردم واسه پلاس نایتمیر رو میداد نمی دونم چرا نداد چون قبلش آنلاک شده بود
اینم یکی از ایرادت باری هست.
خدا لعنت کنه اون سازنده ی Dark souls رو که از وقتی اونو بازی کردم دیگه هیچ بازی ای بهم نمی چسبه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
نگو دارک سول رو پی سی بازی کردی و همچین حسی داری که شاخ در میارم!!!لامصب حتی کی مپینگش کار نمیکرد!یعنی یه پورت در حد افتضاح بود!!!کاش یکم بیشتر رو پورتش وقت میذاشتن تا ما ها هم بتونیم مستفیض بشیم!
اینم یکی از ایرادت باری هست.
نگو دارک سول رو پی سی بازی کردی و همچین حسی داری که شاخ در میارم!!!لامصب حتی کی مپینگش کار نمیکرد!یعنی یه پورت در حد افتضاح بود!!!کاش یکم بیشتر رو پورتش وقت میذاشتن تا ما ها هم بتونیم مستفیض بشیم!
نه بابا . جدی میگی ؟ من بر عکس همین امروز رفتم گرفتم واسه پی سی . نگو که مضخرفه . یعنی از DS2 هم بدتره ؟ واسه دسته هم خوب کار میکنه ؟
نه بابا . جدی میگی ؟ من بر عکس همین امروز رفتم گرفتم واسه پی سی . نگو که مضخرفه . یعنی از DS2 هم بدتره ؟ واسه دسته هم خوب کار میکنه ؟
من عادت دارم با کیبورد بازی کنم،متاسفانه هر کاری کردم نتونستم تنظیمش کنم!!!کلی هم تعریف بازی رو شنیده بودم موندم تو کفش!
DS2 که میتونی کیبورد رو تنظیم کنی!:eh:
M0hsen3D
25-09-2012, 22:18
سلام
دوستان چجوری از سیو بازی بک اپ بگیرم؟ الان من باید ویندوزم رو عوض کنم ولی به خاطر سیو این بازی موندم. راهی هست؟
سلام
دوستان چجوری از سیو بازی بک اپ بگیرم؟ الان من باید ویندوزم رو عوض کنم ولی به خاطر سیو این بازی موندم. راهی هست؟
محله ذخیره سیو بازی تو ویندوز سون:
Alireza.M67
26-09-2012, 00:36
نه من روی کنسول بازی کردم .
اگه بگن سه تا از بهترین بازیهای عمرتو بگو، یکیش دارک سولزه .
M0hsen3D
26-09-2012, 01:45
محله ذخیره سیو بازی تو ویندوز سون:
نه نمیشه Corrupt save میده!!!!!!! جیکار کنمش؟؟
من که تست کردم مشکلی نداشت!!!
حالا دوستای دیگه هم تست کنن ببینین همینجوریه که ایشون میگن؟
نه من روی کنسول بازی کردم .
اگه بگن سه تا از بهترین بازیهای عمرتو بگو، یکیش دارک سولزه .
همیشه در حق ما پی سی بازها ظلم شده:45:
kai_motor2
26-09-2012, 17:21
سلام دوستان من همون قسمتی که یک غول سنگی خیلی بزرگی رو باید بکشیم گیر کردم.
چیکار کنم؟
Advanced Ali-001
26-09-2012, 18:09
سیو ها دوتا آدرس دارن:
MY DOCUMENT/MY GAMES/DARKSIDERS 2
جفتشو بردارین برای بکاپ دوبخشی هستن سیو های این بازی.
M0hsen3D
26-09-2012, 18:36
اتفاقا دوتاشم بر میدارم ولی وقتی مثلا از وین 8 میبرم وین 7
Corrupt save میده هرکاری میکنم.
Advanced Ali-001
26-09-2012, 22:08
اتفاقا دوتاشم بر میدارم ولی وقتی مثلا از وین 8 میبرم وین 7
Corrupt save میده هرکاری میکنم.
خب واسه اینکه توی جفت ویندوز ها سیوت هستش خب گرفتی؟شما الان باید چهار تا پوشه سیو داشته باشی از محلشون خارجشون کن میبینی که حل میشه.
M0hsen3D
26-09-2012, 23:47
نه !
به خاطر سیو این بازی از وین هشت ایمیج گرفتم (چون تو هشت بازیش کردم) و الان هفتو نصبیدم و قبلشم اون دو تا پوشه سیوو کپی کردم ولی تو هفت با همون سیوا
Corrupt save میده.
سلام دوستان من همون قسمتی که یک غول سنگی خیلی بزرگی رو باید بکشیم گیر کردم.
چیکار کنم؟
خوب همین دیگه ؟ یه توضیحی چیزی بده که کجاش گیر کردی عزیزم .
Khan gholi
27-09-2012, 15:57
با اینکه نیم ساعتی بیشتر بازی نکردم ولی زیاد حال نکردم.نسخه اول شروع بهتری داشت.یک باس فایت عالی در همون ابتدای بازی,گرافیک بازی که معماری شهری و به سبک رومی بود.داستانش جالب تر بود.الان اینجا دارم بازی می کنم یاد WoW و PoP می افتم
این داستانش هم زمان با نسخه یک داره اتفاق میفته یا بعد از اونه چون داستان یک که طور دیگه تموم شد؟
با اینکه نیم ساعتی بیشتر بازی نکردم ولی زیاد حال نکردم.نسخه اول شروع بهتری داشت.یک باس فایت عالی در همون ابتدای بازی,گرافیک بازی که معماری شهری و به سبک رومی بود.داستانش جالب تر بود.الان اینجا دارم بازی می کنم یاد WoW و PoP می افتم
این داستانش هم زمان با نسخه یک داره اتفاق میفته یا بعد از اونه چون داستان یک که طور دیگه تموم شد؟
اینم همون اولش که باو وار میجنگه!!!البته کرو فادر در لباس وار!!!
داستانش که تقریبا بین داستان شماره یک هست؛دقیقا بین اولین باس تا برگشت دوباره وار به زمین!
اره دیگه به مقتضای داستان هم معماری و طراحی صحنه اش عوض شده . اونجا توی زمین بودیم و معماریش یه جورایی شبیه بازی هایی مثل DMC بود که سبک گاتیک داشت .
اما این یکی دقیقا مثل خدای جنگ توی 7 اسمون اتفاق میفته که که طراحی صحنه اش به نظرم جزو بهترین های امسال بود . اولین صحنه ای که از Tree of Life اول بازی میبینیم بیانگر این طراحی زیباست .
Khan gholi
27-09-2012, 22:25
اینم همون اولش که باو وار میجنگه!!!البته کرو فادر در لباس وار!!!
داستانش که تقریبا بین داستان شماره یک هست؛دقیقا بین اولین باس تا برگشت دوباره وار به زمین!
خداییش شروعش اصلا قابل مقایسه نیست.اول اون سینمایی شروع شد یک غول گنده با قلق کشتن که کلی هیجان همون اول بازی وارد می کرد بعد از گذتش سینماتیک اولیه بازی یک موجودی میمود که زدنش سخت بود ولی با پیشروی در بازی به یک دشمن های معمولی تبدیل میشد.حالا این باس اولیش خیلی راحت میتونستی بکشیش وبعد از اموزش اولیه دقیقا موجوداتش که فقط ایتم و Xp میده ادمو یاد WoW قسمت Alliance میندازه.حتی به نظرم صدا پیشه ها نسخه قبلی بهتر از این بودندالان من نفمیدم این ارپی جیه ؟سکو بازی یا -- اند اسلشه؟.قعلا حوصله این بازی رو ندارم میرم سمت Sleeping dogs و EFLB
خداییش شروعش اصلا قابل مقایسه نیست.اول اون سینمایی شروع شد یک غول گنده با قلق کشتن که کلی هیجان همون اول بازی وارد می کرد بعد از گذتش سینماتیک اولیه بازی یک موجودی میمود که زدنش سخت بود ولی با پیشروی در بازی به یک دشمن های معمولی تبدیل میشد.حالا این باس اولیش خیلی راحت میتونستی بکشیش وبعد از اموزش اولیه دقیقا موجوداتش که فقط ایتم و Xp میده ادمو یاد WoW قسمت Alliance میندازه.حتی به نظرم صدا پیشه ها نسخه قبلی بهتر از این بودندالان من نفمیدم این ارپی جیه ؟سکو بازی یا -- اند اسلشه؟.قعلا حوصله این بازی رو ندارم میرم سمت Sleeping dogs و EFLB
واسه اون موجود که زدنش سخت بود همون اول بازی chaos mode(اگه اشتباه ننوشته باشم)رو میداد که با دو تا حرکت نفله میشد.در مورد باس ها هم که به نظر من ((وار)) باحال تر بود.اما در مورد اون سینماتیک اول بازی کاش تو کل بازی میذاشتنش خیلی جالب بود.مخصوصا اون تیکه آخرش که وار بلند میشه.خیلی دلم میخاست تو شماره دو هم واسه مرگ رو هم حداقل یه تیکه میساختن تا قیافشو درست و حسابی ببینیم!!!
مگه تو شماره یک موجودات رو که میکشتی چیز دیگه ای هم میداد!!!؟؟؟
خود بازی هم ترکیبی از همه اونایی که گفتی هست البته یه ترکیب خوب!
البته هر کس یه سلیقه ای داره و نمیشه چیزی رو به دیگران تحمیل کرد.
بچه ها این تاپیک رو من تازه دیدم توی بخش دانلود
کسی میدونه این چیه ؟ DLC هستش ؟
فک نکنم دی ال سی باشه،شاید بازی رو واسه دانلود گذاشتن!!!
فک نکنم دی ال سی باشه،شاید بازی رو واسه دانلود گذاشتن!!!
اخه تاپیک دانلود خود بازی هم جداست . این یکی اسم death lives رو داره که نمیدونم چیه .
همونطور که دوستان هم اشاره کردن، من هم در کل این نسخه رو از قبلی ضعیف تر احساس کردم ( با توجه به توضیحاتی که کارگردان بازی قبلا داده بود، انتظارات خیلی بیشتر از این بود ) . من اصلا با این شخصیت death حال نکردم :13:. war خیلی شاخ تر از این بودهمینطور اسبش ( بیشتر شبیه الاغه :27:) اسب war یه جذابیت خاصی داشت که آدم حال میکرد باهاش، همینطور استایل راه رفتن، ایستادن و فایت ها تو نسخه اول با war خیلی بهتر بود. ( death بیشتر به گلدون میخوره تاhorse man :31: )
تو عکسایی که قبلتر از بازی منتشر شده بود death خیلی بهتر نشون دده شده بود. خدایی من اول بازی کردم خیلی جا خوردم . نور پردازی و گرافیکشم مثه نسخه قبله وحتی یه جاهایی بدتر.
البته نظر شخصیه. خوشحال میشم نظر دوستان هم نسبت به نسخه قبل بدونم.
شخصیت war نو نسخه قبل کاراکترش درشت بود هم خودش هم اسبش . تو نسخه شماره 2 ,death چون اول بازی هست سپر و محافظ و تجهیزات, ... نداره واسه همین نسبت به war کاراکترش کوچکتر به نظر می آید (war حق Death را خورده:31:)ولی بعدا که تجهیزات بگیری بهتر میشه:20: ولی کلا این دو شخصیت قابلیتها و حرکات خاص خود دارند( مثلا war پرواز میکرد Death پرواز نمیکنه ) و نمیشه گفت کدوم بهتره به نظرم هر دوشون خوب هستند.
راستی update 3 بازی رو حتما نصب کنید تغییرات زیادی داشته
Darksiders II Update 3 info:
PC Patch #3 Details:
Graphics Options:
- Shadow map resolution configuration option added
- Screen Space Ambient Occlusion configuration option added
- Anti Aliasing configuration option added
Keyboard Mapping Support:
- Invert X Option added
- Reset to default mappings option
- Map to NumPad option works as intended
Mouse Functionality:
- Camera Auto center Toggle
Bug Fixes:
- The Tome System works as intended while using an Xbox controller in the Tome System.
- Resolved issues around not being able to send Tome messages to Steam friends.
- Phasewalker now works properly after acquiring it within the Blackstone.
- Artifact Box and Legacy Box are now properly labeled in Vulgrim’s inventory.
- Exiting the game after adjusting the screen resolution will now save those settings.
- The ride-able construct will no longer free fall out of the game world when placing the ride-able construct under the Guardian and re-entering the room with the submerged lift in The Foundry.
- The Bridge should now properly drop within The Scar.
- The second lever within the Black Stone should now function as intended.
- Death should now be able to properly continue through the Eternal Throne when speaking to the guards.
- The pile of debris to the right of the skeleton key door in the second Heartstone room of The Foundry is no longer a match for the ride-able construct.
- The ride-able construct is positioned back in the water on the lift for those users who are stuck. (You may need to Fast Travel or back track out of the dungeon if you are currently stuck here.)
- The Custodian will no longer go for a swim when backtracking to the dungeon entrance after leaving the Custodian on one of the bridges in the room before the second Heartstone in the Foundry.
- The Resistance stats will properly update when returning 3 Stones of Resistance to Oran during the Stick and Stones quest.
- More support for different resolutions with HUD elements.
mahyarSAMSUNG
30-09-2012, 21:42
چرا اینقدر این بازی شبیه پرنس هستش؟ به نظر من یوبی سافت بره شکایت کنه .
همونطور که دوستان هم اشاره کردن، من هم در کل این نسخه رو از قبلی ضعیف تر احساس کردم ( با توجه به توضیحاتی که کارگردان بازی قبلا داده بود، انتظارات خیلی بیشتر از این بود ) . من اصلا با این شخصیت death حال نکردم :13:. war خیلی شاخ تر از این بودهمینطور اسبش ( بیشتر شبیه الاغه :27:) اسب war یه جذابیت خاصی داشت که آدم حال میکرد باهاش، همینطور استایل راه رفتن، ایستادن و فایت ها تو نسخه اول با war خیلی بهتر بود. ( death بیشتر به گلدون میخوره تاhorse man :31: )
تو عکسایی که قبلتر از بازی منتشر شده بود death خیلی بهتر نشون دده شده بود. خدایی من اول بازی کردم خیلی جا خوردم . نور پردازی و گرافیکشم مثه نسخه قبله وحتی یه جاهایی بدتر.
البته نظر شخصیه. خوشحال میشم نظر دوستان هم نسبت به نسخه قبل بدونم.
اره اسبش خیلی بهتر بود . یه جوری مثل خود وار تو خاطره هم میموند . اما این یکی اسبش شخصیت مهمی نیست اصلا . نسخه قبلی حتی یه صحنه رمانتیک هم با اسبش داشت .
چرا اینقدر این بازی شبیه پرنس هستش؟ به نظر من یوبی سافت بره شکایت کنه .
:39: نه تنها یوبی سافت بلکه کلی شرکت های دیگه هم میتونن شکایت کنن . یعنی در واقع نمیتونن هم شکایت کنن . چون اینجور تقلیدها جای شکایت نداره . برعکس تقلید سازنده هم هست .
راستی من یه نکته ظریفی رو توی بازی نفهمیدم که به چه کار میاد . وقتی از این گیاه هایی که به دیوار وصله و در واقع با اونها مثل کوهنوردها میره از دیوار بالا میتونه از سلاح هم استفاده کنه . نسخه قبل بعضی جاها ازش استفاده میشد . اما توی این نسخه با اینکه این قابلیت رو داره به هیچ وجه همچین چیزی ندیدیم .
اینم لینک دی ال سی:
به جای نقطه چین ها sibdownload بنویسید.
ilililililiili
01-10-2012, 01:16
سلام بچه ها من یجای بازی گیر کردم، قسمتی که سومین Lord of Dead رو آزاد میکنم basileus:
یعنی وقتی که باهاش میجنگم عنکبوتی که سوارشرو میکشم و خودشم تسلیم میکنم، بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. همینجوری دور خودم میچرخم راه خروج و پپیدا نمیکنم.
یکی بهم بگه این قسمت و چجوری باید رد کرد......
باید فست ترول کنی و از اینجا بری بیرون.
اینم لینک دی ال سی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به جای نقطه چین ها sibdownload بنویسید.
اینا چرا توی سایتشون عین ادم نحوه نصب رو نمیگه . گند زد تو بازیم باید دوباره نصبش کنم .
عزیزانی که این DLC رو دانلود میکنن اولا از خود سایت skidrowgames بگیرن بهتره دوما باید حتما اپدیت 4 ام که 3.11 گیگ هست رو قبلش نصب کنن . البته مثل اینکه این اپدیت با خودش DLC رو هم داره . هم اپدیت هم DLC رو از توی خود سایت Skidrowgames میتونید پیدا کنین .
اینا چرا توی سایتشون عین ادم نحوه نصب رو نمیگه . گند زد تو بازیم باید دوباره نصبش کنم .
عزیزانی که این DLC رو دانلود میکنن اولا از خود سایت skidrowgames بگیرن بهتره دوما باید حتما اپدیت 4 ام که 3.11 گیگ هست رو قبلش نصب کنن . البته مثل اینکه این اپدیت با خودش DLC رو هم داره . هم اپدیت هم DLC رو از توی خود سایت Skidrowgames میتونید پیدا کنین .
آپدیت چهارم؟؟؟3.11 گیگ؟؟؟میگم چرا نصب نمیشه!!!پس میمونیم تو کف!!!این همه شارژ ندارم که دانلود کنم:41:
M e i s a m
02-10-2012, 15:40
رفع شد :41:
mahyarSAMSUNG
02-10-2012, 22:23
اره اسبش خیلی بهتر بود . یه جوری مثل خود وار تو خاطره هم میموند . اما این یکی اسبش شخصیت مهمی نیست اصلا . نسخه قبلی حتی یه صحنه رمانتیک هم با اسبش داشت .
:39: نه تنها یوبی سافت بلکه کلی شرکت های دیگه هم میتونن شکایت کنن . یعنی در واقع نمیتونن هم شکایت کنن . چون اینجور تقلیدها جای شکایت نداره . برعکس تقلید سازنده هم هست .
راستی من یه نکته ظریفی رو توی بازی نفهمیدم که به چه کار میاد . وقتی از این گیاه هایی که به دیوار وصله و در واقع با اونها مثل کوهنوردها میره از دیوار بالا میتونه از سلاح هم استفاده کنه . نسخه قبل بعضی جاها ازش استفاده میشد . اما توی این نسخه با اینکه این قابلیت رو داره به هیچ وجه همچین چیزی ندیدیم .
سامسونگ سر سیسیتم عامل گوگل برای چهارتا دونه آیکون 1میلیارد دلار جریمه شد حالا شما میگی نمیتونه شکایت کنه ؟ چون بازیش زیاد شاخ نشده شکاید نمیکنه ولی بزار شاخ بشه و بزنه رو دست پرنس و ... تازه یوبی سافت میفهمه جا تر ه و بچه نیست و میره عین اپل شکایت میکنه ... !
اگر گیمر باشید میبینید در اکثر گیمها بازی سازان در ساخت بازی های خود از گیم های دیگه الگو و الهام میگیرند مثل : نحوه ضربات , حرکات, تکنیک, سبک و .... اگه هدف رفع و بهبود اشکالات در بازی باشه و در نهایت به نفع مصرف کننده باشد خیلی هم خوبه .
به نظرم darksider 2 نسبت به نسخه قبل ریزه کاریه های بیشتری داشت ولی کلا شخصیت WAR با Death متفاوت هست و به خاطر همین قابلیت های آنها هم در عمل باید فرق داشته باشه و گرنه میشه همون war
سامسونگ سر سیسیتم عامل گوگل برای چهارتا دونه آیکون 1میلیارد دلار جریمه شد حالا شما میگی نمیتونه شکایت کنه ؟ چون بازیش زیاد شاخ نشده شکاید نمیکنه ولی بزار شاخ بشه و بزنه رو دست پرنس و ... تازه یوبی سافت میفهمه جا تر ه و بچه نیست و میره عین اپل شکایت میکنه ... !
درسته اون سر گوشی و سیستم عامل بود که تقلید کامل حساب میشد . در ضمن بحث گوشی و سیستم عامل و نرم افزار از بازی جداست . روزانه بازی هایی با سبک های مشابه میاد . اما هیچ کدوم تقلید نیست . در واقع بخوام بهتر بگم الگو گرفتنه .
اما وقتی یه شرکت بازی سازی بیاد بازی ای با موتور یک شرکت دیگه بسازه و توش حتی از المان های اون بازی تقلید کنه اونوقته که حق شکایت داره . چون معمولا موتورهای بازی سازی به طور انحصاری خاصه یک شرکته .
برای مثال DS نیومده که از unreal engine استفاده کنه . اونوقت کاملا تقلید حساب میشد . ساخت همچین موتوری هم الکی که نیست که بشه کپیش کرد . در کل من تبریک میگم به شرکت سازنده DS که کلی از سبکها رو به صورت جالبی کنار هم در اورده . درسته ارزش کارش با تقلید از سبکهای مختلف کم میشه اما به هیچ وجه این الگو گرفتن ها بد نبوده .
mahyarSAMSUNG
03-10-2012, 20:10
مگه unreal نرم افزاری برای ساحت بازی نیست ؟ یعنی میخوای بگی برای هر بازی یه موتور گرافیکی وجود داره ؟ اینطوری که هزاران موتور گرافیکی داریم ... که فقط من cryteak و unreal رو میشناسم ...
Khan gholi
03-10-2012, 22:08
مگه unreal نرم افزاری برای ساحت بازی نیست ؟ یعنی میخوای بگی برای هر بازی یه موتور گرافیکی وجود داره ؟ اینطوری که هزاران موتور گرافیکی داریم ... که فقط من cryteak و unreal رو میشناسم ...
موتور گرافیکی که زیاد داریم.مثل فراست بایت بتلفیلد 3 و IW که برای سری Cod استفاده میشه.یا حتی LIMBO هم موتور خاص خودش رو داشت.ولی همین موتورها هم با اضافه جزئیات بازدهی متفاوت داره. با اینکه Unreal و Cry engine رایگان هستند ولی برای استفاده بیشتر باید پول بدی. کپیه کردن با الگو گرفتن فرق داره .مثل اینکه بخوای بگه تمامی اکشن ها اول شخص از Quake کپی کردن یا سری جدید ماشین های KIA کپی ماشین های Audi هست.,وقتی طرف می تونه بیاد شکایت کنه بگه کپیه یعنی ثابت کنه شرکت مقابل دقیقا همون چیز رو به یک سری تغییرات کم تحویل ملت داده .مثل اینکه پیکان رو برداشتن بعد 30 سال فقط چراغ هاشو عوض کردن.توی فیلم social network مارک زاکربرگ می گفت درسته من ایده شما رو دزدیم ولی اصلا از کدهای شما استفاده نکردم یعنی سازند THQ نیومده کدهای PoP رو کپی کنه تحویل ملت بده
تو قضیه سامسونگ من اطلاع انچنانی ندارم ولی مثل اینکه چند تا ایکون دقیقا کپی کرده بود
بازی خوبیه ولی برای کسانی که نسخه یک رو بازی کردند ناامید کننده است.کلا هر بازی یکش به نظر بهتره Assasin's creed,Dead space,prototype وخیلی از بازی ها دیگه به غیر از Portal 2
موتور گرافیکی که زیاد داریم.مثل فراست بایت بتلفیلد 3 و IW که برای سری Cod استفاده میشه.یا حتی LIMBO هم موتور خاص خودش رو داشت.ولی همین موتورها هم با اضافه جزئیات بازدهی متفاوت داره. با اینکه Unreal و Cry engine رایگان هستند ولی برای استفاده بیشتر باید پول بدی. کپیه کردن با الگو گرفتن فرق داره .مثل اینکه بخوای بگه تمامی اکشن ها اول شخص از Quake کپی کردن یا سری جدید ماشین های KIA کپی ماشین های Audi هست.,وقتی طرف می تونه بیاد شکایت کنه بگه کپیه یعنی ثابت کنه شرکت مقابل دقیقا همون چیز رو به یک سری تغییرات کم تحویل ملت داده .مثل اینکه پیکان رو برداشتن بعد 30 سال فقط چراغ هاشو عوض کردن.توی فیلم social network مارک زاکربرگ می گفت درسته من ایده شما رو دزدیم ولی اصلا از کدهای شما استفاده نکردم یعنی سازند THQ نیومده کدهای PoP رو کپی کنه تحویل ملت بده
تو قضیه سامسونگ من اطلاع انچنانی ندارم ولی مثل اینکه چند تا ایکون دقیقا کپی کرده بود
بازی خوبیه ولی برای کسانی که نسخه یک رو بازی کردند ناامید کننده است.کلا هر بازی یکش به نظر بهتره Assasin's creed,Dead space,prototype وخیلی از بازی ها دیگه به غیر از Portal 2
البته نظر شخصی هستش و همیشه اینجوری نیست . نسخه دوم دارکسایدرز چیزایی داشت که یکش نداشت و یکش هم چیزایی داشت که دوش نداشت . من خودم بیشتر از یک خوشم اومد اما این یکی هم نسخه بدی نبود که بگیم نا امید کننده . اکثر کسایی که این بازی رو رفتن ازشون بپرسی شاید تا 3 یا 4 دور رفته باشن حتی 6 دور هم داشتیم .
راجع به بازی های دیگه هم که گفتم نظر شخصیه . من خودم نسخه دو dead space و assassin creed رو بیشتر دوست داشتم .
Spaniuly
04-10-2012, 12:47
کسی آرگولز تامب رو تست کرده ببینه چیه من واسه اکس باکس دانلود کردم ولی نمی دونم تاثیر گذاشته یا نه از کجا باید ببینم تغییر رو آخه
بله من Argul's Tomb DLC در نسخه pc را تست کردم مشکلی نداره. DLC 240Mb نصب کردم تو سایتهای ایرانی هست مثل سیب دانل... ابتدا DLC را نصب و کرکش را نصب کنید بازی را اجرا , گزینه Downloadable Content را انتخاب سپس Choose Campaign ,سپس گزینه Argul's Tomb را بزنید , در آخر continue Game
بله من Argul's Tomb DLC در نسخه pc را تست کردم مشکلی نداره. DLC 240Mb نصب کردم تو سایتهای ایرانی هست مثل سیب دانل... ابتدا DLC را نصب و کرکش را نصب کنید بازی را اجرا , گزینه Downloadable Content را انتخاب سپس Choose Campaign ,سپس گزینه Argul's Tomb را بزنید , در آخر continue Game
قبل از نصب دی ال سی آپدیت های بازی رو نصب کرده بودی؟اگه آره کدوماشون رو؟من دی اسی رو نصب کردم اما کار نکرد!!!
پس احتمالا اپدیت 4 رو قبلش نصب کرده بودی دیگه ؟ اره ؟
در ضمن میگن باگ داره در حد چی . یه جاش کلا گیر میکنی که بازی دیگه از اونجا به بعد رد نمیشه . توی سایت اسکیدرو همه کامنت داده بودن واسه فیکس کردنش .
update 4 را هنوز نگرفته ام قبلا آپدیت 2 را گرفته بودم . در حال حاضر update 3 را دارم و DLC را بعد از آپدیت 3 نصب کردم (ِDLC Argul's Tomb) و مرحله و boss مرحله کامل بود و مشکلی نداشت. در ضمن این نکته که کرک DLC را در محل نصب بازی اصلی کپی کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
update 4 را هنوز نگرفته ام قبلا آپدیت 2 را گرفته بودم . در حال حاضر update 3 را دارم و DLC را بعد از آپدیت 3 نصب کردم (ِDLC Argul's Tomb) و مرحله و boss مرحله کامل بود و مشکلی نداشت. در ضمن این نکته که کرک DLC را در محل نصب بازی اصلی کپی کنید .
احتمالا همون اپدیت سه هم جواب بده پس . هر چند حالا که باید بگیریم 4 اش رو میگیریم که DLC رو هم داره . من اپدیت 2 رو نصب کرده بودم بعد که این DLC رو نصب کردم و کرکش کردم اصلا وارد بازی نمیشد و بازی همون موقع اجرا crash میکرد . بعد توی سایت اسکیدرو نوشته بود که باید اپدیت 4 نصب باشه .
در ضمن هیچ باگی نداشت ؟ تمومش کردی ؟ چون نوشته بود توی غار سنگها ریزش میکنه و راه به کل بسته میشه .
Karistias
05-10-2012, 04:29
یه سوتی خفن از بازی گرفتم در حد دلار
من الان لول 10 هستم واونجایی که با KARN باید دنبال سه تیکه سنگ برای چسبوندن به غول سنگی باشی
ومن الان بعد از این که سنگ دوم را اوردم وبه غوله چسبوندم(جسبید) بعدش که میخوای بری دنبال سنگ سوم ظاهرا باید از یک دری که تیغه داراه توسط کارن به بالای تیغه پریده و از در عبور کنم
ولی من بعداز اینکه سنگ دوم به غول چسبیده شد با غولی که زیر پاش گوی اهنی داره رفتم طرف دری که تیغه داره وتا دیدم تیغه ها بالاست از غول گوی دار پیاده شدم اشتباه رفتم به مکان های دیگه دنبال راه حلی برای رفتن تیغه ها به پایین و وقتی که چیز خاصی پیدا نکردم دوباره برگشتم طرف همون تیغه ودیدم KARN قلاب گرفته
وسوار قلابش شدم ومنو از بالای تیغه پرت کرد ومن هم اهرم در راکشیدم تا در برای KARN هم باز باشه و وقتی داخل اتاق رفتم دیدم غول گوی دار لازم داره که بتونم سنگسوم که سبز رنگ هم هست رو بیارم
ونکته جالب اینجاست که وقتی اومدم دنبال غول گوی دار که قبلا طرف در تیغه ای ازش پیاه شده بودم دیدم سر جاش نیس وهر چی هم اون محوطه رو به طور کلی گشتم پیداش نکردم اصلا انگار غیب شده
حالا موندم چیکار کنم برای بدست اوردن سنگ سوم نیاز به اون غوله داره که هر چی میگردم دیگه پیداش نمیکنم
لا مصب بازی یه جوریه که نمیشه از مرحله قبل اورد
حالا به نظر شما چیکار باید بکنم؟؟؟
یه سوتی خفن از بازی گرفتم در حد دلار
من الان لول 10 هستم واونجایی که با KARN باید دنبال سه تیکه سنگ برای چسبوندن به غول سنگی باشی
ومن الان بعد از این که سنگ دوم را اوردم وبه غوله چسبوندم(جسبید) بعدش که میخوای بری دنبال سنگ سوم ظاهرا باید از یک دری که تیغه داراه توسط کارن به بالای تیغه پریده و از در عبور کنم
ولی من بعداز اینکه سنگ دوم به غول چسبیده شد با غولی که زیر پاش گوی اهنی داره رفتم طرف دری که تیغه داره وتا دیدم تیغه ها بالاست از غول گوی دار پیاده شدم اشتباه رفتم به مکان های دیگه دنبال راه حلی برای رفتن تیغه ها به پایین و وقتی که چیز خاصی پیدا نکردم دوباره برگشتم طرف همون تیغه ودیدم KARN قلاب گرفته
وسوار قلابش شدم ومنو از بالای تیغه پرت کرد ومن هم اهرم در راکشیدم تا در برای KARN هم باز باشه و وقتی داخل اتاق رفتم دیدم غول گوی دار لازم داره که بتونم سنگسوم که سبز رنگ هم هست رو بیارم
ونکته جالب اینجاست که وقتی اومدم دنبال غول گوی دار که قبلا طرف در تیغه ای ازش پیاه شده بودم دیدم سر جاش نیس وهر چی هم اون محوطه رو به طور کلی گشتم پیداش نکردم اصلا انگار غیب شده
حالا موندم چیکار کنم برای بدست اوردن سنگ سوم نیاز به اون غوله داره که هر چی میگردم دیگه پیداش نمیکنم
لا مصب بازی یه جوریه که نمیشه از مرحله قبل اورد
حالا به نظر شما چیکار باید بکنم؟؟؟
خوب دهنت به کل سرویسه .
ولی فکر کنم اگه دوباره سیو رو بیاری درست بشه . یعنی دوباره لود کن بازی رو .
اگه احتمالا درست نشد و دنبال یک راه میگشتی دو کار هست که البته دقیق یادم نیست ولی یه امتحانی بکن .
1.سنگ اول رو که خواستی بیاری یادته اولش یه پل داشت که کنارش روی دیوار گوی انفجاری داشت که باید دست بنفشت رو گیر میاوردی تا بتونی اینو بگیریش ؟ دقیقا توی همون محوطه غوله است . از اونا هی بردار و اون سنگ زردها رو با اونا منفجر کن . یکم طول میکشه .
2.یه ادم سنگی قبل از این داشتی . همون راهی که برمیگرده به tri stone رو برگرد غوله رو میبینی . همون که راهروی پر سنگ های زرد رو باهاش نابود کردی .
البته کلا بازی جوری طراحی شده که اگه از روش درستش نری به مشکل برمیخوری .
مثلا همین غول سنگیه که میگی ناپدید شده غول اخر همین مرحله میشه . یعنی الوده میشه و بهت حمله میکنه و برای گرفتن سنگ سوم حتما لازمه چون دره با اون باز میشه . پس راه اول رو بیخیال شو و راه دوم رو برو شاید نتیجه داد . البته بعید میدونم اون غوله رو بتونی تا محوطه بیاریش .
با همین آپدیت 3 و DLC قسمت Argul's Tomb , مشکلی که نتوانی مرحله رو رد کنی وجود نداشت. من تمام راه های مسیر را گشتم مشکل نداشت.
به گفته کاربران update 4 نیز هنوز مشکلاتی دارد.
mahyarSAMSUNG
06-10-2012, 21:12
من gharn رو کشتم ... ولی به نظر شما دکمه 6 که قدرتی میشه بد جا نیست ؟ من خیلی بد میدونم بزنمش .. نمیشه تغییر داد چون هرچی تنظیمات رو نگاه کردم نداشت که تغییرش بدم ...
من میخوام با دسته پلی استیشن بازی کنم اما نمی تونم دارک سایدرز 1 رو میشد اینجوری بازی کرد
سلام من تولول 15 که اون یارو با عنکبوتشو میزنم بعدش هر جا میرم هیچی نمیشه باید برگردم تو دنیای مردگان ولی نمیدونم چجوری ......!!!
سلام بچه ها من یجای بازی گیر کردم، قسمتی که سومین Lord of Dead رو آزاد میکنم basileus:
یعنی وقتی که باهاش میجنگم عنکبوتی که سوارشرو میکشم و خودشم تسلیم میکنم، بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. همینجوری دور خودم میچرخم راه خروج و پپیدا نمیکنم.
یکی بهم بگه این قسمت و چجوری باید رد کرد......
منم همین مشکلو دارم ....!!
من میخوام با دسته پلی استیشن بازی کنم اما نمی تونم دارک سایدرز 1 رو میشد اینجوری بازی کرد
سلام من تولول 15 که اون یارو با عنکبوتشو میزنم بعدش هر جا میرم هیچی نمیشه باید برگردم تو دنیای مردگان ولی نمیدونم چجوری ......!!!
بزن Fast Travel از رو نقشه از اون قسمت خارج شو
mahyarSAMSUNG
07-10-2012, 21:48
بازی واقعا قشنگ ولی افتضااااااااااااااااح در حد تیم ملی ... اینقدر حالم بهم میخوره از گیم پلیش که نگو ... دکمه 6 رو میزنم از بدن یارو رد میشه بعد یارو مشت که میکوبونه زمین از خونم کم میشه . طوری که اصلا از دکمه 6 یا همون قدریش استفاده نمیکنم ... این چه وضع مضخرفیه .. این آپدیت لامصب پس چه غلطی تو این بازی کرد ؟ چون فقط افت فریم مارو بیشتر کرد ....
بازی واقعا قشنگ ولی افتضااااااااااااااااح در حد تیم ملی ... اینقدر حالم بهم میخوره از گیم پلیش که نگو ... دکمه 6 رو میزنم از بدن یارو رد میشه بعد یارو مشت که میکوبونه زمین از خونم کم میشه . طوری که اصلا از دکمه 6 یا همون قدریش استفاده نمیکنم ... این چه وضع مضخرفیه .. این آپدیت لامصب پس چه غلطی تو این بازی کرد ؟ چون فقط افت فریم مارو بیشتر کرد ....
:39: بابا اینکه گیم پلیش معرکه است . خداییش گیم پلی روونی داره توی همه بازی ها . دقیقا مثل نسخه 1 . اینایی هم که میگی باگ نیست که با اپدیت رفع بشه .
تو اگه پس یه بازی مثل Dark souls رو بازی کنی چی میگی ؟ مضخرفترین کنترل ها توی تمام بازی های عمرم رو دیدم توی اون بازی . خداییش این بازی باز خوب کار شده . در ضمن اگه میتونی با دسته بازی کن چون اصلا با کیبرد حال نمیده . با دسته بازی کن ببین بازم میگی بده ؟
منم باهات موافقم.
اما نه کاملا موافق.
این شرکت THQ دیگه داره خودشو خراب میکنه.
اون نسخه ی 1 بازی از نظر من گرافیکش بهتره
ولی این خیلی کم.
شنیدم داره نسخه ی 3 رو هم میزنه ببینیم این دفعه
چیکار میکنه خدا کنه گرافیکش خوب باشه.
باتشکر:
حسین.
mahyarSAMSUNG
08-10-2012, 19:57
:39: بابا اینکه گیم پلیش معرکه است . خداییش گیم پلی روونی داره توی همه بازی ها . دقیقا مثل نسخه 1 . اینایی هم که میگی باگ نیست که با اپدیت رفع بشه .
تو اگه پس یه بازی مثل Dark souls رو بازی کنی چی میگی ؟ مضخرفترین کنترل ها توی تمام بازی های عمرم رو دیدم توی اون بازی . خداییش این بازی باز خوب کار شده . در ضمن اگه میتونی با دسته بازی کن چون اصلا با کیبرد حال نمیده . با دسته بازی کن ببین بازم میگی بده ؟
dark soul رو که من دانلودش کردم واقعا گفتم این دیگه چه بازی هستش .. افتضاح بود ..
ولی این خیلی بازی خوبیه فقط همون یه تیکش واقعا باگ بزرگیه نمیدونم تست کردی یا نه .. همون یارو ربات که شبیه ghorn هستش که مشت میخوبه زمین ... اونو من وقتی میخواست مشت بکوبه بهم 6 رو میزدم از بدنش رد میشه خونشو هم کم میکرد ولی وقتی مشک میکوبید زمین با اینکه من از بدنش رد شدم و اونطرف بودم از خونم کم میشد ... وگرنه اون یه تیکش که دوتا ghorn با یه مشت خورده زیزه ها میریزن سرت رو من بیش از 50 بار بازی کردم تا ردش کردم .. خیلی سخت بود .. این خورده ریزه ها سخت تر از غول هاشه ...
الان یه جا گیر کردم یادم نمیاد چطوری بود. چطوری باید از چوب بالایی خودمو ول کنم رو چوب پایینی .. شاید سوال مسخره ای باشه ها ولی اصلا یادم نیست چطوری بود شاید برای اینه که من iam alive زیاد بازی کردم دکمشو یادم رفته ولی باور کنید هر دکمه ای رو بگید زدم .. E رو که میزنم خودشو بکل ول میکنه میام کف زمین ...
dark soul رو که من دانلودش کردم واقعا گفتم این دیگه چه بازی هستش .. افتضاح بود ..
ولی این خیلی بازی خوبیه فقط همون یه تیکش واقعا باگ بزرگیه نمیدونم تست کردی یا نه .. همون یارو ربات که شبیه ghorn هستش که مشت میخوبه زمین ... اونو من وقتی میخواست مشت بکوبه بهم 6 رو میزدم از بدنش رد میشه خونشو هم کم میکرد ولی وقتی مشک میکوبید زمین با اینکه من از بدنش رد شدم و اونطرف بودم از خونم کم میشد ... وگرنه اون یه تیکش که دوتا ghorn با یه مشت خورده زیزه ها میریزن سرت رو من بیش از 50 بار بازی کردم تا ردش کردم .. خیلی سخت بود .. این خورده ریزه ها سخت تر از غول هاشه ...
الان یه جا گیر کردم یادم نمیاد چطوری بود. چطوری باید از چوب بالایی خودمو ول کنم رو چوب پایینی .. شاید سوال مسخره ای باشه ها ولی اصلا یادم نیست چطوری بود شاید برای اینه که من iam alive زیاد بازی کردم دکمشو یادم رفته ولی باور کنید هر دکمه ای رو بگید زدم .. E رو که میزنم خودشو بکل ول میکنه میام کف زمین ...
در مورد اون انمی ها واقعا جای تعجب داره!!!با یکم تمرین تو جاخالی دادن کلا دیگه به حساب نمیان،البته اگه اسلحه قوی هم داشته باشید که هیچی!!!
سوال دوم هم که جوابش E هست.وقتی میزنی سکو رو ول میکنه البته بعد از ول کردن سکو بالا رو بگیرید تا وقتی رسیدید سکوی پایینی بگیرتش.
دوستان کسی میدونه اون قسمت که اون عنکبوت بزرگ رو وقتی میکشی(همون که یکی از روح سبزها میپره روش کنترلش می کنه) بعدش باید چکار کرد؟!
من زدم نفلش کردم حالا این کلاغه اسمش چی بود dust! توی همون محوطه رو فقط نشون میده(داخل یک غار هست هیچ چیزیم توش نیست)
بزن Fast Travel از رو نقشه از اون قسمت خارج شو
حامد این یعنی چجوری؟!
ببخش تو را به خدا...اینا همش اقتضای(میدونم غلطه!) کهولت ســــنِ : دی
italodance
10-10-2012, 08:34
نسخه PS3 ورژن امریکا که 8 ساعت پیش امد:
Darksiders_II_USA_PS3-ANTiDOTE
حامد این یعنی چجوری؟!
ببخش تو را به خدا...اینا همش اقتضای(میدونم غلطه!) کهولت ســــنِ : دی
مگه چند سال داری؟؟؟
به راحتی میتونی فست تراول کنی.برو تو نقشه!!! بعد بزن نقشه اصلی بیاد(تو کنسول نمیدونم اما رو پی سی با زدن اسپیس حالت نقشه رو عوض میکنه) بعد یه قسمت دیگه رو انتخاب کن و با زدن اینتر فست ترول میکنی.
ولی واقعا مشتاق شدم بدونم چند سال داری.
Spaniuly
10-10-2012, 22:29
من کفرم دیگه داره در میاد من آرگول رو ریختم حجمشم حدود 400 مگ هست ولی چجوری باید بدونم تاثیر گذاشته هیچ تایتل آپدیتی هم نیست بریزم کسانی که آرگول رو دارن بگن چطوری میشه تاثیر این دی ال سی رو دید کجاست این آرگول تامب
mahyarSAMSUNG
10-10-2012, 22:32
نمیدونم بگم مضخرف یا بگم عالی .. این بازی اینقدر عالیه که منو معتاد خودش کرده اونقدر مضخرف که اعصاب ادمو میریزه بهم ... آخه چه دلیلی داره من وقتی دارم با شمشیر طرف و میزنم اونم میتونه منو بزنه ؟ یا اصلا چرا در حین این که دارم فن های قدرتی مثل اون تابوت ها رو از توی زمین میارم توانایی اینو داشته باشن که بهم صدمه وارد کنن پس این انرژِی قدرتیه ؟ اصلا بازی ایراد داره ... شما تو هر بازی که نگاه کنید در حال فن قدرتی زدن هیچ کس نمیتونه به شما حتی نزدیک شه ... وتاقعا سر 4 تا دونه ریزه پیزه من 20 30 بار بازی میکنم تا ردش کنم
من کفرم دیگه داره در میاد من آرگول رو ریختم حجمشم حدود 400 مگ هست ولی چجوری باید بدونم تاثیر گذاشته هیچ تایتل آپدیتی هم نیست بریزم کسانی که آرگول رو دارن بگن چطوری میشه تاثیر این دی ال سی رو دید کجاست این آرگول تامب
باید بری قسمت downloadable content از اونجا میتونی ببینیش . راستی کرکش هم کردی ؟ بازی اجرا شد ؟
نمیدونم بگم مضخرف یا بگم عالی .. این بازی اینقدر عالیه که منو معتاد خودش کرده اونقدر مضخرف که اعصاب ادمو میریزه بهم ... آخه چه دلیلی داره من وقتی دارم با شمشیر طرف و میزنم اونم میتونه منو بزنه ؟ یا اصلا چرا در حین این که دارم فن های قدرتی مثل اون تابوت ها رو از توی زمین میارم توانایی اینو داشته باشن که بهم صدمه وارد کنن پس این انرژِی قدرتیه ؟ اصلا بازی ایراد داره ... شما تو هر بازی که نگاه کنید در حال فن قدرتی زدن هیچ کس نمیتونه به شما حتی نزدیک شه ... وتاقعا سر 4 تا دونه ریزه پیزه من 20 30 بار بازی میکنم تا ردش کنم
ببین . یه کم که اینا رو تحمل کنی چنان کاراکترت قوی میشه که شاید فقط جلوی بعضی دشمنها کم ذره ای ازت خون کم بشه .
در ضمن یه نصیحت . به هیچ وجه اون شاخه necromancer رو بر ندار . فقط اگه خواستی harbinger رو بردار و بس . دلیلش هم اگه بخوام بگم باید کلی توضیح بدم . از شاخه harbinger حتما هاروست رو بگیر که خیلی مفیده واسه این ریزه میزه ها .
حتما حتما هم یه ایتم داشته باش که بهت خون بده . مثل health per kill یا health per crit و ... . البته بهترینش همون health steal هست . یعنی اگه همچین ایتمی پیدا کردی سفت بچسبش . چون ایتم god ات خواهد بود .
Spaniuly
11-10-2012, 13:47
اوه اوه پس بگو قضیه چیه فکر کنم از اونایی هست که لایو باید آنلاک بشه مثله دی ال سی های اخیر تست درایو آنلیمیتد 2 هست پس باید بیخیالش بشم روی اکس باکس بریم بشینیم نسخه PC رو دانلود کنیم دی:
یه لینک تر تمیز کسی داره از آرگول واسه PC?
اوه اوه پس بگو قضیه چیه فکر کنم از اونایی هست که لایو باید آنلاک بشه مثله دی ال سی های اخیر تست درایو آنلیمیتد 2 هست پس باید بیخیالش بشم روی اکس باکس بریم بشینیم نسخه PC رو دانلود کنیم دی:
تو پی سی باید آپدیت سوم رو نصب کنی بعد آرگول رو بنصبی یا آپدیت 4 رو نصب کنی که اگه اشتب نکنم توش آرگول هم هست.واسه دانلود هم یه سر به سایت اسکیدرو بزن .البته من دانلود کردم ولی چون آپدیت نکرده بودم بی نصیب موندم!!!
خبری از آپدیت جدید هست....!!؟
از این سایت بگیرید. اگر آپدیت 3 را داشته باشید و این DLC را نصب کنید مشکلی نداره . من تستش کردم .
جای خالی سه ستاره, Sib است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***download.com/darksiders-ii-arguls-tomb-dlc-cracked
Spaniuly
11-10-2012, 18:51
یادتون هست یه بار گفتم توی نایتمیر مردم و بازی ریستارت شد؟
خوب اون اتفاقی نیست یه تامب آپشنال هست که رفتن به اونجا اختیاری هست و اجباری نیست توی استوری اونجا جایی هست به اسم THE SCAR
همون جا که گارن رئیسه.
همون اوایل یه جا هست که گارن سعی می کنه ما رو بسوزونه (دمش گرم)
در واقع همینجاست که وقتی توسط آتیش گارن می سوزید مرگ محیطی حساب نمی کنه مثل افتادن معمولی توی آتیش نیست منم دفعه قبل رو دست خوردم و اینو نمی دونستم اگه فقط یکی بهم می گفت سیوم به فنا نمی رفت در هر صورت من الان توی نایتمیر هستم و گیم پلاس می رم دفعه معمولی نرفتم اینجا الان با علم و آگاهی قدم گذاشتم گفتم اگه بمیرم ریستارت نمی کنم و بلافاصله ریستارت می کنم و من توی این آتیش سوختم و بهم گفت که توی نایتمیر مردی و باید ریستار کنی و من با زیرکی تمام اومدم روی داشبورد بدون اینکه ریستارت کنم اومدوم و دو باره بازی رو اجرا کردم و وقتی سیو رو لود کردم دیدم نوشته :
Game Time : 00 یعنی ریستارت شده بود و سیو رفت به فنا...
.
.
.
دری درین :sq_25:
فلش بک به دقایقی قبل تر:sq_24:
قبل اینکه برم توی اون محوطه یه کپی از سیوم انداخته بودم روی هارد ایکس باکس و سیو رو ریکاور کردم دی: ها ها ها ها ها :sq_2:
موفق باشید دوستان بریم تلاش کنیم این تیکه کوفتی رو رد کنیم
mahyarSAMSUNG
11-10-2012, 21:29
باید بری قسمت downloadable content از اونجا میتونی ببینیش . راستی کرکش هم کردی ؟ بازی اجرا شد ؟
ببین . یه کم که اینا رو تحمل کنی چنان کاراکترت قوی میشه که شاید فقط جلوی بعضی دشمنها کم ذره ای ازت خون کم بشه .
در ضمن یه نصیحت . به هیچ وجه اون شاخه necromancer رو بر ندار . فقط اگه خواستی harbinger رو بردار و بس . دلیلش هم اگه بخوام بگم باید کلی توضیح بدم . از شاخه harbinger حتما هاروست رو بگیر که خیلی مفیده واسه این ریزه میزه ها .
حتما حتما هم یه ایتم داشته باش که بهت خون بده . مثل health per kill یا health per crit و ... . البته بهترینش همون health steal هست . یعنی اگه همچین ایتمی پیدا کردی سفت بچسبش . چون ایتم god ات خواهد بود .
شرمنده اگه میشه این چیزایی رو که گفتی با شکل و شمایل برای من توضیح بده من اصلا به اسم نمیشناسم ... من واققعا خون کم میارم ... این necromancer و harbinger کجا هستن ؟ و اون خون دزدی ها رو از کجا میشه گیر اورد
یه سوال دیگه .. یه جا بود پیش همون آهنگر زن . یه جا مثل ایمیل بود من همرو اوکی کردم الان تو جدولم یه مشت شمشیر اضاف شده ولی قرمز رنگ و نمیشه برداشتتشون ....اصلا اونا چی هستن چرا نمیشه ورشداشت.
ویراش ... فهمیدم اون دوتا کجاست ... سوالم اینه که چطوری میتونم اسکیل پوینت هامو زیاد کنم ؟ از کجا میشه گیر اورد ... چون فقط دوسه تا آزاد کردم
یادتون هست یه بار گفتم توی نایتمیر مردم و بازی ریستارت شد؟
خوب اون اتفاقی نیست یه تامب آپشنال هست که رفتن به اونجا اختیاری هست و اجباری نیست توی استوری اونجا جایی هست به اسم THE SCAR
همون جا که گارن رئیسه.
همون اوایل یه جا هست که گارن سعی می کنه ما رو بسوزونه (دمش گرم)
در واقع همینجاست که وقتی توسط آتیش گارن می سوزید مرگ محیطی حساب نمی کنه مثل افتادن معمولی توی آتیش نیست منم دفعه قبل رو دست خوردم و اینو نمی دونستم اگه فقط یکی بهم می گفت سیوم به فنا نمی رفت در هر صورت من الان توی نایتمیر هستم و گیم پلاس می رم دفعه معمولی نرفتم اینجا الان با علم و آگاهی قدم گذاشتم گفتم اگه بمیرم ریستارت نمی کنم و بلافاصله ریستارت می کنم و من توی این آتیش سوختم و بهم گفت که توی نایتمیر مردی و باید ریستار کنی و من با زیرکی تمام اومدم روی داشبورد بدون اینکه ریستارت کنم اومدوم و دو باره بازی رو اجرا کردم و وقتی سیو رو لود کردم دیدم نوشته :
Game Time : 00 یعنی ریستارت شده بود و سیو رفت به فنا...
.
.
.
دری درین :sq_25:
فلش بک به دقایقی قبل تر:sq_24:
قبل اینکه برم توی اون محوطه یه کپی از سیوم انداخته بودم روی هارد ایکس باکس و سیو رو ریکاور کردم دی: ها ها ها ها ها :sq_2:
موفق باشید دوستان بریم تلاش کنیم این تیکه کوفتی رو رد کنیم
این فلش بکت باحال بود:sq_25:
تموم کن ببینیم آخرش چیزه خاصی میده:sq_24:منظرم :دی
شرمنده اگه میشه این چیزایی رو که گفتی با شکل و شمایل برای من توضیح بده من اصلا به اسم نمیشناسم ... من واققعا خون کم میارم ... این necromancer و harbinger کجا هستن ؟ و اون خون دزدی ها رو از کجا میشه گیر اورد
یه سوال دیگه .. یه جا بود پیش همون آهنگر زن . یه جا مثل ایمیل بود من همرو اوکی کردم الان تو جدولم یه مشت شمشیر اضاف شده ولی قرمز رنگ و نمیشه برداشتتشون ....اصلا اونا چی هستن چرا نمیشه ورشداشت.
ویراش ... فهمیدم اون دوتا کجاست ... سوالم اینه که چطوری میتونم اسکیل پوینت هامو زیاد کنم ؟ از کجا میشه گیر اورد ... چون فقط دوسه تا آزاد کردم
قرمز رنگ؟؟؟شوخی میکنی!!!لولت چنده؟
mahyarSAMSUNG
11-10-2012, 23:26
قرمز رنگ؟؟؟شوخی میکنی!!!لولت چنده؟
الان نگاه کردم دیدم برای اسلحه قرمز ها 5 ولی لول من 4 هستش ... چطوری میتونم لول رو زیاد کنم؟ اسکیل پوینت ها چی ؟ کجا هستن ؟
mahyarSAMSUNG
11-10-2012, 23:37
واقعا بعد از حدود 40 50 بار دیدم واقعا نمیتونم اینجا رو رد کنم .. با هزار زور زحمت همرو کشتم خودمو ربات موندیم ربات رو هم که کشتم دیدم این لامصب کله نورانی دوباره رفت زندش کرد .. چوری میشه اینجا رو رد کرد >؟
واقعا بعد از حدود 40 50 بار دیدم واقعا نمیتونم اینجا رو رد کنم .. با هزار زور زحمت همرو کشتم خودمو ربات موندیم ربات رو هم که کشتم دیدم این لامصب کله نورانی دوباره رفت زندش کرد .. چوری میشه اینجا رو رد کرد >؟
خوب هدف اصلی همین مجسمه هست!!... برو توی نخ خودش:31:
Spaniuly
12-10-2012, 01:23
کیا آرگول رو بازی کردن؟
بالاخره با حذف چند دی ال سی مشکل ساز و ریختن تایتل آپدیت تونستم آرگول رو بازی کنم زیاد جالب نیست یه ماموریت فرعیه یه ماموریت اصلی. چیز خاصی نداره نه اچیومنتی نه ارتباطی با کمپین داره یه چیز معمولیه حقیقتا
هر لولی که میگیری یه skill point هم میگیری . البته بعضی جاها به عنوان جایزه بهت skill point اضافه هم میده که بعدا خودت میبینی . اون سلاح قرمزها مربوط میشه به DLC هایی که گرفتی و جزو بازی حساب نمیشه . به نظرم از اونا استفاده نکن چون بازی بی مزه میشه و اسون میشه .
من فقط میگرفتمشون و میفروختمشون و طلا میزدم به جیب . سعی کن اسلحه سنگین هم برداری . توی لباس هات خیلی به defense اهمیت نده و پارامترهای دیگه رو بچسب . از جمله critical chance و critical damage و strength . توی سلاح هات هم اون نارنجی ها رو میتونی قوی کنی .
بهشون سلاح های دیگه رو میخورونی و خاصیت اون سلاح ها رو میگیرن . با اونا میتونی سلاح های کشتار جمعی درست کنی :sq_2:
الان نگاه کردم دیدم برای اسلحه قرمز ها 5 ولی لول من 4 هستش ... چطوری میتونم لول رو زیاد کنم؟ اسکیل پوینت ها چی ؟ کجا هستن ؟
این مجسمه ها رو اینطوری بزن . اونا همیشه یه زره دورشون هست که نمیزاره بزنیشون . اولش که میان بیرون زره ندارن اما بعدش زره دار میشن . برو زیرشون یه کم وایستا . بعد واسه اینکه بهت شلیک کنن زرهشون میره سریع همون جا با تفنگ بهتره بزنیشون یا با سلاح دیگه .
mahyarSAMSUNG
12-10-2012, 12:56
هر لولی که میگیری یه skill point هم میگیری . البته بعضی جاها به عنوان جایزه بهت skill point اضافه هم میده که بعدا خودت میبینی . اون سلاح قرمزها مربوط میشه به DLC هایی که گرفتی و جزو بازی حساب نمیشه . به نظرم از اونا استفاده نکن چون بازی بی مزه میشه و اسون میشه .
من فقط میگرفتمشون و میفروختمشون و طلا میزدم به جیب . سعی کن اسلحه سنگین هم برداری . توی لباس هات خیلی به defense اهمیت نده و پارامترهای دیگه رو بچسب . از جمله critical chance و critical damage و strength . توی سلاح هات هم اون نارنجی ها رو میتونی قوی کنی .
بهشون سلاح های دیگه رو میخورونی و خاصیت اون سلاح ها رو میگیرن . با اونا میتونی سلاح های کشتار جمعی درست کنی :sq_2:
این مجسمه ها رو اینطوری بزن . اونا همیشه یه زره دورشون هست که نمیزاره بزنیشون . اولش که میان بیرون زره ندارن اما بعدش زره دار میشن . برو زیرشون یه کم وایستا . بعد واسه اینکه بهت شلیک کنن زرهشون میره سریع همون جا با تفنگ بهتره بزنیشون یا با سلاح دیگه .
من به شما خسته نباشی میگم ... باور کن شما یه چیزی میگی عجیب و غریب ... من دارم رو حالت سخت بازی میکنم ... اصلا این ریزه میزه ها امون نمیدن که من اون مجسمه ه رو بزنم .. من اون ریزه پیزه ها رو بکشم هنر کردم بعد شما میگی بپر هوا اونو بزن .. با تلاش های بسازی که کردم فقط تونستم دوباره بپرم هوا بهش ضربه بزنم . این ریزه پیزه ها مگه میزارن ... اگه میشه اون اسلحه هایی که میگی بازی رو آسون میکنه رو بگو چطوری باید گرفت چون بازی زیادی برام سخت شده ..
Spaniuly
12-10-2012, 15:24
البته این انمی ها در مقابل پیستول خیلی آسیب پذیرن اگه بتونی چند تا شلیک کنی از بین می رن دیگه نیازی به نزدیک شدن بهشون نیس
من به شما خسته نباشی میگم ... باور کن شما یه چیزی میگی عجیب و غریب ... من دارم رو حالت سخت بازی میکنم ... اصلا این ریزه میزه ها امون نمیدن که من اون مجسمه ه رو بزنم .. من اون ریزه پیزه ها رو بکشم هنر کردم بعد شما میگی بپر هوا اونو بزن .. با تلاش های بسازی که کردم فقط تونستم دوباره بپرم هوا بهش ضربه بزنم . این ریزه پیزه ها مگه میزارن ... اگه میشه اون اسلحه هایی که میگی بازی رو آسون میکنه رو بگو چطوری باید گرفت چون بازی زیادی برام سخت شده ..
دوست من این همه پشت بازی سازا بد بیراه گفتی حالا میگی لول 4 هستی!!! :دی سعی کن با انجام ماموریت هی فرعی یکم لولت رو بالا ببری.و یه اسلحه خوب واسه خودت درست کن.
بابا یکم تمرین کن وگرنه بری جلوتر باید بیخیال بازی بشی ها!!!برسی به دیپوزیت کینگ چی میگی؟؟؟
mahyarSAMSUNG
12-10-2012, 17:01
دوست من این همه پشت بازی سازا بد بیراه گفتی حالا میگی لول 4 هستی!!! :دی سعی کن با انجام ماموریت هی فرعی یکم لولت رو بالا ببری.و یه اسلحه خوب واسه خودت درست کن.
بابا یکم تمرین کن وگرنه بری جلوتر باید بیخیال بازی بشی ها!!!برسی به دیپوزیت کینگ چی میگی؟؟؟
خوب مشکل منم همینه که میدونم از بازی همه چیزشو نفهمیدم... با اینکه علاقه نشون میدم و انگلیسهاشو میخونم حرفاشونو هم گوش میدم ولی خوب من از این مراحل فرعی چیزی ندیدم کجا هستن ؟ من که مشکلی ندارم شما بگو کجاست ما انجام میدیم ...
روی مبارزاتت یکم کار کن،سعی کن کانتر اتک رو خوب یاد بگیری که رو انمی های بزرگ به درد میخوره.
mahyarSAMSUNG
12-10-2012, 18:57
روی مبارزاتت یکم کار کن،سعی کن کانتر اتک رو خوب یاد بگیری که رو انمی های بزرگ به درد میخوره.
آها یعنی باید یا جنگ و حرکات های عجیب و غریبی که در میارم سطح خودمو بالا ببرم ؟ یعنی از 4 تا 5 چقدر فاصله هستش ؟ کجا میشه فهمیدم که چقدر مونده از 4 به 5 بره و اون سلاح ها آزاد بشه ...
چون مطمئنم اینطوری نمیتونم اونجا رو رد کنم حداقل باید این ریزه میزه هارو بکشم و اون ربات فقط بمونه و سر حوصله اون کله نورانی رو بکشم ...
یه چیز دیگه : تو لیست روی سلاع های متفاوت که میرم اعدادی رو نشون میده که سیز رنگ به معنای بالا بردن قدرت و یا قرمز رنگ به معنای پایین بردن ... ولی یه چیز عجیبی که داره اینه مثلا الان یه عدد 43 که باشه بوقتی میرم روی یه اسلحه با اینکه میزنه عدد ، 128 خواهد شد ولی قرمزه یا مثلا میرم روی اسلحه دیگه میزنه مثلا 63 با رنگ سبز . منظورشو متوجه نمیشم، اون که 128 خوب بیشتره ، چرا باید قرمز رنگ باشه و اون که 63 باید سبز ؟
اگه میشه اون عدد 6 بغل سکه ها بگید چیه ؟ الان وسط بازی میشه با سکه ها چیزی خرید ؟ نیرویی قدرتی ؟ شمشیری؟گاز اشک اوری :sq_2:
nima_7121
12-10-2012, 22:07
سلام.يه سؤال واسه اينکه update 4 رو نصب کنم بايد 2 و 3 رو هم نصب کنم يا نميخاد؟
mahyarSAMSUNG
12-10-2012, 22:23
بالاخره ردش کردم ... منو بگو خودمو الاف این شماره های دروغی کردم ... secondry رو با عدد 128 قرمز میکنه برای من ولی یه روی اسلحه دیگه که 63 هست سبز منم فکر کردم سبز بتشه بهتره .. ایندفعه گفتم گور بابای سبز و قرمز . اونی که 128 بود و قرمز و فلش رو به پایین داشت رو انتخاب کردم که یه سلاح چکشی بود .. خداییش با 5 6 بار رفتن درست شد .. کلیک راست رو نگه میداشتم یهو ول میکردم همرو به میزان خیلی شدید پرت میکرد عقب .. اون کله نورانی هم دوتا با همین اسلحه زدمش مرد .. اینجا رو که رد کردم level 5 آزاد شد و همه شمشیر قرمز ها آزاد شد و یه تیپ و قیافه توپ پیدا کردم
آها یعنی باید یا جنگ و حرکات های عجیب و غریبی که در میارم سطح خودمو بالا ببرم ؟ یعنی از 4 تا 5 چقدر فاصله هستش ؟ کجا میشه فهمیدم که چقدر مونده از 4 به 5 بره و اون سلاح ها آزاد بشه ...
چون مطمئنم اینطوری نمیتونم اونجا رو رد کنم حداقل باید این ریزه میزه هارو بکشم و اون ربات فقط بمونه و سر حوصله اون کله نورانی رو بکشم ...
یه چیز دیگه : تو لیست روی سلاع های متفاوت که میرم اعدادی رو نشون میده که سیز رنگ به معنای بالا بردن قدرت و یا قرمز رنگ به معنای پایین بردن ... ولی یه چیز عجیبی که داره اینه مثلا الان یه عدد 43 که باشه بوقتی میرم روی یه اسلحه با اینکه میزنه عدد ، 128 خواهد شد ولی قرمزه یا مثلا میرم روی اسلحه دیگه میزنه مثلا 63 با رنگ سبز . منظورشو متوجه نمیشم، اون که 128 خوب بیشتره ، چرا باید قرمز رنگ باشه و اون که 63 باید سبز ؟
اگه میشه اون عدد 6 بغل سکه ها بگید چیه ؟ الان وسط بازی میشه با سکه ها چیزی خرید ؟ نیرویی قدرتی ؟ شمشیری؟گاز اشک اوری :sq_2:
ببین معلومه که تا حالا RPG بازی نکردی . امسال این بازی نصف سبکش RPG شده . و تمام این چیزایی هم که مشکل داری و تا حالا ایتم بندی خوبی نداشتی به خاطر اشنا نبودن با این سبکه . پیشنهاد میکنم راجع به پارامترهای توی بازی مثل strength و .... بری یه تحقیق بکنی .
سلام.يه سؤال واسه اينکه update 4 رو نصب کنم بايد 2 و 3 رو هم نصب کنم يا نميخاد؟
نه اپدیت 4 همه اپدیتها رو داره .
mahyarSAMSUNG
12-10-2012, 23:55
ببین معلومه که تا حالا RPG بازی نکردی . امسال این بازی نصف سبکش RPG شده . و تمام این چیزایی هم که مشکل داری و تا حالا ایتم بندی خوبی نداشتی به خاطر اشنا نبودن با این سبکه . پیشنهاد میکنم راجع به پارامترهای توی بازی مثل strength و .... بری یه تحقیق بکنی .
نه اپدیت 4 همه اپدیتها رو داره .
نظرت درمورد این چیه ؟ الان خوب شده ... اون عدد رو نگفتی چیه که 6 بود الان شده 10 ...
نظرت درمورد این چیه ؟ الان خوب شده ... اون عدد رو نگفتی چیه که 6 بود الان شده 10 ...
سعی کن رو اسلحه هات کریتیکال چنس و کریتیکال دمیج هم داشته باشی تا وقتی ضربه میزنی خون بیشتری از دشمن کم کنه و همچنین همونطور که Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز گفتن یکی از این چیزایی که خون میدن(الان یادم رفت اسمش چی بود :دی ) روش باشه عالی میشه مخصوصا health steal
اون عدد هم تعداد سکه هاتو نشون میده که موقع خرید از وولگریم به درد میخوره.
mahyarSAMSUNG
13-10-2012, 18:54
سعی کن رو اسلحه هات کریتیکال چنس و کریتیکال دمیج هم داشته باشی تا وقتی ضربه میزنی خون بیشتری از دشمن کم کنه و همچنین همونطور که Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز گفتن یکی از این چیزایی که خون میدن(الان یادم رفت اسمش چی بود :دی ) روش باشه عالی میشه مخصوصا health steal
اون عدد هم تعداد سکه هاتو نشون میده که موقع خرید از وولگریم به درد میخوره.
خوب میشه بگی این heal steal رو از کی باید بخرم؟ الان وسط بازی میشه خرید؟ الان اسلحه من کریتیکال دمیج و چنس رو نداره ... میشه بگی این اسحه ها کجا هستن؟ اینها هم خریداریه یا باید تو حین بازی بیدا کنم ؟ اون تبر گگنده که تو عکس گذاشتم خیلی خون کم میکنه از طرف .. یعنی ربات رو با 5 تا ضربه کشتم ... یعنی بیشتر از این خون کم میکنه ؟
hashem 021
13-10-2012, 21:24
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم هر چی تلاش میکنم نمیتونم ردش کنم سیو گیم رو میزارم اگر زحمت بکشید ردش کنید و سیو رو همینجا بزارید ممنون میشم
سیو گیم :
خوب میشه بگی این heal steal رو از کی باید بخرم؟ الان وسط بازی میشه خرید؟ الان اسلحه من کریتیکال دمیج و چنس رو نداره ... میشه بگی این اسحه ها کجا هستن؟ اینها هم خریداریه یا باید تو حین بازی بیدا کنم ؟ اون تبر گگنده که تو عکس گذاشتم خیلی خون کم میکنه از طرف .. یعنی ربات رو با 5 تا ضربه کشتم ... یعنی بیشتر از این خون کم میکنه ؟
health steal یعنی با هر ضرب یه درصدی از دمیجی که به طرف وارد کردی به عنوان خون بهت برمیگرده که یه جورایی چون دمیجت بالاست خونت کاملا با هر ضرب پر میشه . نگران نباش بعدا سلاح هایی پیدا میکنی که اینو دارن . اکثرا هم داس هستن . بعد این سلاح رو به سلاح اصلیت تغذیه کن تا خاصیت health steal رو بگیره .
راجع به دمیج هم بهت بگم که اخرای بازی یه جوری میشه که از تا 20000 تا دمیج هم میتونی بزنی .
mahyarSAMSUNG
13-10-2012, 22:31
health steal یعنی با هر ضرب یه درصدی از دمیجی که به طرف وارد کردی به عنوان خون بهت برمیگرده که یه جورایی چون دمیجت بالاست خونت کاملا با هر ضرب پر میشه . نگران نباش بعدا سلاح هایی پیدا میکنی که اینو دارن . اکثرا هم داس هستن . بعد این سلاح رو به سلاح اصلیت تغذیه کن تا خاصیت health steal رو بگیره .
راجع به دمیج هم بهت بگم که اخرای بازی یه جوری میشه که از تا 20000 تا دمیج هم میتونی بزنی .
آقا این اسلحه ها رو که میگی پیداش کردم
... الان رسیدم به یه غولی که از سنگ درست شد یعنی یه مشت سنگ سر هم شد اندازه یه ساختمون 10 طبقه شد .. اون غول آخرشه ؟ خیلی بزرگ و قویه .. زیاد تو کارش نرفتم ولی خوب هرچی بهش ضربه میزنم خونش کم نمیشد همش میکوبید زمین خونم کم میشد ...
الان لول 7 هستم یه یارو دوستم فکر کنم اسمش aliya بود باهاش یه رقابت گذاشتم باخت و لول بهم داد .. یه مشتی هم ازش چیز میز خریدم ... اون چیزایی که خریدم به چه درد میخورده فقط دیدیم خیلی ددیگه مایه دار شدیم همرو خریدم ولی خوب چی بود نمیدونم ..
الان که اسلحه های خفن تر دارن دیگه این ریزه پیزه ها شدن واسه عین آب خوردم ....
آقا این اسلحه ها رو که میگی پیداش کردم
... الان رسیدم به یه غولی که از سنگ درست شد یعنی یه مشت سنگ سر هم شد اندازه یه ساختمون 10 طبقه شد .. اون غول آخرشه ؟ خیلی بزرگ و قویه .. زیاد تو کارش نرفتم ولی خوب هرچی بهش ضربه میزنم خونش کم نمیشد همش میکوبید زمین خونم کم میشد ...
الان لول 7 هستم یه یارو دوستم فکر کنم اسمش aliya بود باهاش یه رقابت گذاشتم باخت و لول بهم داد .. یه مشتی هم ازش چیز میز خریدم ... اون چیزایی که خریدم به چه درد میخورده فقط دیدیم خیلی ددیگه مایه دار شدیم همرو خریدم ولی خوب چی بود نمیدونم ..
الان که اسلحه های خفن تر دارن دیگه این ریزه پیزه ها شدن واسه عین آب خوردم ....
یکی که گنده بکه و باهاش مبارزه میکنی بهت چندتا ماموریت فرعی و پول و .. میده . اون یکی دیگه دختره گنده هه سلاح و زره میفروشه . ببین کلا توی این بازی تا دلت میخواد ولخرجی کن . چون اینقدر پول خواهی داشت تا اخر که کم نمیاری . من اخرین سیوی که کردم 4 تا 5 میلیون پول داشتم .
اون غوله 10 طبقه رو هم تازه جزو اولین غولهای بازی هستش . حالا حالا ها توی بازی هستی . سختی و اسونی غول هاش به ترتیب نیست . مثلا میبینی غول مرحله بعد از مرحله قبل اسونتره .
hashem 021
14-10-2012, 00:54
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم هر چی تلاش میکنم نمیتونم ردش کنم سیو گیم رو میزارم اگر زحمت بکشید ردش کنید و سیو رو همینجا بزارید ممنون میشم
سیو گیم :
بچه ها دمتون گرم لطفا کار ما هم راه بندازید خدایی حالم رو گرفته
دوست من این بازی سیوش دوتاست!!!
نیدونم اونجوری هم کار کنه ی نه،من سیو دوستمو گرفتم که یه تیکشو رد کنم ولی رو سیستم من کار نکرد!!!
الکمک
:sq_11:چجوری میشه با دسته پلی استیشن این بازی رو انجام داد با موس برام سخته
الکمک
:sq_11:چجوری میشه با دسته پلی استیشن این بازی رو انجام داد با موس برام سخته
اگه دسته PS2 دارید یه تبدیل دسته ps2 به USB برای pc تهیه کنید ,ps3 را اطلاع ندارم .
یا یک دسته یا جوی استیک pc بگیرید یا اگه میتونید هزینه کنید دسته XBOX سیم دار بگیرید که خیلی بهتره.
Advanced Ali-001
14-10-2012, 19:41
سیو ها دو قسمتن :
1-my document/my games/darksiders2
2-users/admin (your name)/app data/local/SKIDROW
جفتش با هم باید باشن سیو های این بازی دو قسمته مثل ظاهر و باطن.
طبق توضیحاتم عمل کن سیوت رو بزار برات رد کنم دادا.
بزودی سیوی رو میرازم که رو دست نداره.
hashem 021
14-10-2012, 19:52
سیو ها دو قسمتن :
1-my document/my games/darksiders2
2-users/admin (your name)/app data/local/SKIDROW
جفتش با هم باید باشن سیو های این بازی دو قسمته مثل ظاهر و باطن.
طبق توضیحاتم عمل کن سیوت رو بزار برات رد کنم دادا.
بزودی سیوی رو میرازم که رو دست نداره.
داداش دمت گرم هر دو رو میزارم پایین دستت درد نکنه انشالله جبران کنیم
mahyarSAMSUNG
14-10-2012, 19:55
من کلا همه حرفامو پس میگیرم.یکی از بهترین بازی های دنیاست.هرچند باگهایی داره مثلا یهو کلیک راست گیر میکنه برای خودش صربه میزنه.یا مثلا در حالت aim mode واقعا بد عمل کردن.تا بیای موس رو روی منطقه مرد نطر ببری ادم اعصابش خورد میشه.خدانکنه شرکت سازنده بازیش بخواد یه چیزی مثل کال اف دیوتی بسازه.ولی خیلی دارم باهاش حال میکنم
من کلا همه حرفامو پس میگیرم.یکی از بهترین بازی های دنیاست.هرچند باگهایی داره مثلا یهو کلیک راست گیر میکنه برای خودش صربه میزنه.یا مثلا در حالت aim mode واقعا بد عمل کردن.تا بیای موس رو روی منطقه مرد نطر ببری ادم اعصابش خورد میشه.خدانکنه شرکت سازنده بازیش بخواد یه چیزی مثل کال اف دیوتی بسازه.ولی خیلی دارم باهاش حال میکنم
تو تازه داری با کیبرد بازی میکنی . اگه با دسته بری چی میگی . کلا این بازی با دسته خیلی مچه .
Advanced Ali-001
14-10-2012, 22:24
داداش دمت گرم هر دو رو میزارم پایین دستت درد نکنه انشالله جبران کنیم
سلام.
داداش فایلهات که خالی هستن اشتباه فرستادی که....
کل پوشه mygame رو و کل پوشه SKIDROW رو بفرست کل محتویاتش رو من الان دان کردم ناقصن فقط Option رو میخونه.
hashem 021
14-10-2012, 22:42
سلام.
داداش فایلهات که خالی هستن اشتباه فرستادی که....
کل پوشه mygame رو و کل پوشه SKIDROW رو بفرست کل محتویاتش رو من الان دان کردم ناقصن فقط Option رو میخونه.
سلام
اقا من چک کردم هر دو تا سیو گیم بود حالا دوباره اپ کردم ببین درسته :sq_3:
Advanced Ali-001
14-10-2012, 23:11
داداش شرمنده من نمیتونم سیوت رو بیارم.
د.ستان سیو ایشون رو امتحان کنین ببینین میاد براتون یا خیر.
شرمنده برای من تو گیم نشون نمیده سیوت رو جای خای میزنه.
اگه سیو جواب نمیده مشکل اینه که
ویندوزتون و سیستمتون باهم ست نیست
یعنی باید دوتاتون یا باید ویندوزتون سون باشه
یا باید ویندوزتون اکس پی باشه.
من خودمم دنبال یه سیو هستم از ویندوز اکس پی
اگر از دوستان کسی داره بهم بده.
باتشکر:
حسین
منم سیوهاتو امتحان کردم،نیاورد.نمیدونم چرا اینجوریه شماره یک خیلی راحت میشد سیوهارو نگه داشت و یا جایه دیگه ازشون استفاده کرد!!!
Advanced Ali-001
15-10-2012, 16:29
سلام.
من ویندوزم سون هستش و 64 بیتی دوستان حالا هر کی ویندوزش مثل من هستش لطف کنه سیو هاشو بزاره ببینم کار میکنه یا نه........
ممنون.
Dark Soul
15-10-2012, 19:27
سلام.
من ویندوزم سون هستش و 64 بیتی دوستان حالا هر کی ویندوزش مثل من هستش لطف کنه سیو هاشو بزاره ببینم کار میکنه یا نه........
ممنون.
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و پوشه SKIDROW
Dark Soul
15-10-2012, 19:58
پاک بشه لطفا....
mahyarSAMSUNG
16-10-2012, 21:03
تو تازه داری با کیبرد بازی میکنی . اگه با دسته بری چی میگی . کلا این بازی با دسته خیلی مچه .
ولی به نظر من بازی بدون موس اصلا مزه نمیده .... برای همینه که اصلا علاقه ای به ایکس باکس و کلا کنسول ندارم ...
GhesseyeAmir
17-10-2012, 04:13
سلام بچه ها.
من سه روزه تو این مرحله گیر کردم.آخه چقد سرعت؟!هرچی با سرعت و بدون نقص میرم بازم نمیشه.نکنه مشکل از مرحلست؟سیو هم که عمل نمیکنه.هرچی دانلود کردم.یکی چاره ای بیندیشه.کسی هست رفته باشه و شیوه رد کردنشو به منم بگه؟
the city of the dead
سلام بچه ها.
من سه روزه تو این مرحله گیر کردم.آخه چقد سرعت؟!هرچی با سرعت و بدون نقص میرم بازم نمیشه.نکنه مشکل از مرحلست؟سیو هم که عمل نمیکنه.هرچی دانلود کردم.یکی چاره ای بیندیشه.کسی هست رفته باشه و شیوه رد کردنشو به منم بگه؟
the city of the dead
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ا
ایرانی میتواند
تلاش کن.
سلام بچه ها.
the city of the dead
سرعت که چه عرض کنم تو این جور جاها فقط باید مکث نکنی !!!به قول بالایی ایرانی میتواند،تلاش کن برادر تلاش!
GhesseyeAmir
17-10-2012, 12:29
والا آخرین تلاشم باعث شد یه مشت بزنم رو صفحه کلید.اعصابمو خورد کرده. :31:
فعلا که این بازیه که میگه میتوانم روتو کم کنم برادر :sq_6:
hashem 021
17-10-2012, 12:42
داداش اون سیوی که من گذاشتم همین مرحله بود بعد که بچه ها نتونستن سیو رو اجرا کنن با یه عملیات انتحاری ردش کردم فقط باید از دکمه اسپیس که با اون روی دیوار میدوه سریع استفاده کنی خیلی سخته
من این مرحله رو رد کردم ولی نمیدونم چجوری برم مرحله بعد با فست تراول هم که میرم باز همین جا رو نشون میده در صورتی که این مرحله رو من رد کردم میگه باید یه کلید پیدا کنی حالا دقیقا نمیدونم از کجا :sq_11:
سلام بچه ها.
the city of the dead
سلام دوست عزیز.
اگر کاری دیگه ای نمیتونی بکنی
و کفرت بالا امده
میتونی از این ترینر استفاده کنی
و این مرحله رو رد کنی.
بفرما:
[SPOILER=ترینر][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بقیش باخودته:دی
باتشکر فراوان:
حسین
GhesseyeAmir
17-10-2012, 13:32
نمیشه.زود میزنم داش ولی وقتی تا چوبارو میگیره زیاد زود بزنی هم میره بالا بجای اینکه به پهلو حرکت کنه.باید قشنگ بگیره.بعد از سه روز خیلی سرعت عملم رفته بالاا.اصلا وقتو تلف نمیکنم.واسه همین شک کردم که مشکل چیز دیگست.
نمیدونم والا.خدا کنه مجبور نشم پاکش کنم.شاهزاده ایران همین سبک بود.سختم بود ولی به اندازه ای که بشه با تلاش بری.
تو این مرحله باید دوتا بال بهش اضافه میکردن.من اگه بفهمم طراحش کی بوده؟:21:
GhesseyeAmir
17-10-2012, 13:37
سلام دوست عزیز.
اگر کاری دیگه ای نمیتونی بکنی
و کفرت بالا امده
میتونی از این ترینر استفاده کنی
و این مرحله رو رد کنی.
بفرما:
[SPOILER=ترینر][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بقیش باخودته:دی
باتشکر فراوان:
حسین
این ترینر چیکار میکنه مگه؟ :31:
نمیشه.زود میزنم داش ولی وقتی تا چوبارو میگیره زیاد زود بزنی هم میره بالا بجای اینکه به پهلو حرکت کنه.باید قشنگ بگیره.بعد از سه روز خیلی سرعت عملم رفته بالاا.اصلا وقتو تلف نمیکنم.واسه همین شک کردم که مشکل چیز دیگست.
نمیدونم والا.خدا کنه مجبور نشم پاکش کنم.شاهزاده ایران همین سبک بود.سختم بود ولی به اندازه ای که بشه با تلاش بری.
تو این مرحله باید دوتا بال بهش اضافه میکردن.من اگه بفهمم طراحش کی بوده؟:21:
خب شاید باگ داده دوست عزیزم.
شما برو اپدیت جدیدشو از اینترنت بگیر
که درست میشه.
اگرم ترافیک نداری برو کافی نت
این درخواست رو بهشون بده واست دانلود میکنن.
باتشکر:
حسین
hashem 021
17-10-2012, 13:48
من این مرحله رو رد کردم ولی نمیدونم چجوری برم مرحله بعد با فست تراول هم که میرم باز همین جا رو نشون میده در صورتی که این مرحله رو من رد کردم میگه باید یه کلید پیدا کنی حالا دقیقا نمیدونم از کجا :sq_11:
اقا راهش رو پیدا کردم باید با فست تراول بریم سراغ درخت زنگی پیش پدر کلاغ
GhesseyeAmir
17-10-2012, 15:13
رفتم.رفتم بچه ها.:26:
من شما رو دوس دارم.من ایرانو دوس دارم.من دنیارو دوس دارم.اصلا همه رو دوس دارم
:26: :11: :39:
این ترینر چیکار میکنه مگه؟ :31:
این ترینر کاری میکنه که.
اگه شما نیم سانت پرش میکنید
پرش شما رو حداقل 5 متر میکنه و بعضی ترینر ها
30 متر.
و عمر شما رو بینهایت میکنه.
و کلی از این چیزا.
باتشکر فراوان از بچه های پی سی ورلد:
حسین
رفتم.رفتم بچه ها.:26:
من شما رو دوس دارم.من ایرانو دوس دارم.من دنیارو دوس دارم.اصلا همه رو دوس دارم
:26: :39:
منم دوست دارم عزیزم:11:
یه کم دیگه برو جلوتر بازی رو بعد ببینم بازم همه رو دوست داری یا نه :sq_24:
GhesseyeAmir
17-10-2012, 18:19
این ترینر کاری میکنه که.
اگه شما نیم سانت پرش میکنید
پرش شما رو حداقل 5 متر میکنه و بعضی ترینر ها
30 متر.
و عمر شما رو بینهایت میکنه.
و کلی از این چیزا.
باتشکر فراوان از بچه های پی سی ورلد:
حسین
ممنون از اطلاعاتتون.
خیلی اتفاقی رد کردم.خودم باورم نمیشه.نمیدونم چطوری شد.اگه یه بار دیگه بخوام برم دیگه نمیتونم.بازم ممنون.
GhesseyeAmir
17-10-2012, 18:22
منم دوست دارم عزیزم:11:
یه کم دیگه برو جلوتر بازی رو بعد ببینم بازم همه رو دوست داری یا نه :sq_24:
اگه سخت نباشه.تا ببینیم چی میشه.:31:
شوخی کردم.من همیشه دوستون دارم.
mahyarSAMSUNG
17-10-2012, 20:45
من اعصابم خورد میشد سر این ریزقولی آ که تو بازی هستن و یه شیمشیر دارن سرمو میکوبوندم تو دیوار ... کشتن این ریزه پیزه ها از غول هاش سخت تره ... :sq_2:
GhesseyeAmir
17-10-2012, 23:08
من اعصابم خورد میشد سر این ریزقولی آ که تو بازی هستن و یه شیمشیر دارن سرمو میکوبوندم تو دیوار ... کشتن این ریزه پیزه ها از غول هاش سخت تره ... :sq_2:
خوش بحالت رفتی.منه بیچاره رو بگو.خدا کنه خسارت مالی و جانی نزنم.
اگه دسته PS2 دارید یه تبدیل دسته ps2 به USB برای pc تهیه کنید ,ps3 را اطلاع ندارم . یا یک دسته یا جوی استیک pc بگیرید یا اگه میتونید هزینه کنید دسته XBOX سیم دار بگیرید که خیلی بهتره.عزیزم اونقدر هم شوت نیستم فقط نمی دونم چجوری دسته رو به بازی بشناسونم راهی داره بگو
عزیزم اونقدر هم شوت نیستم فقط نمی دونم چجوری دسته رو به بازی بشناسونم راهی داره بگو
از نرم افزار رو دانلود کن و حالشو ببر
دانلودش که کردی هر 3 فایل رو توی پوشه اجرایی بازی کپی کن و اول این برنامه رو باز کن و بعدش بازی رو
فک کنم مرحله 22 هست. توی یه محوطه هستم که یه مجسمه بزرگ هم وسط قرار داره و 2 تا گوی هست که یکیش توی محوطه کناریش هست و باید بیارمش توی محیط اصلی! هر کاری میکنم نمیشه!!. کسی میتونه راهنماییم کنه
عکس بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
از نرم افزار رو دانلود کن و حالشو ببر
این حالش پسورد داشت مارو فرستادن پذیرایی:دی
این حالش پسورد داشت مارو فرستادن پذیرایی:دی
پسوردش توی خود فایل رار هست.
mahyarSAMSUNG
18-10-2012, 22:59
آقا یکی از دوستام این بازی رو دید و میگه خیلی گرافیک گاد آف وار2 از این بالاتره ... آیا راست میگه ؟ خیلی خیلی تعریف میکنه که گاد آف وار خیلی خیلی از این داستان قوی تری داره و خلاصه میگه فقط گاد آف وار میخوام نظر شما رو بدونم که در کل بخوای بگیم دارک ساید 2 یا گاد آف دار2 ؟ از نظر گرافیک و .... همرو ببگید کدوم بهتره ؟
آقا یکی از دوستام این بازی رو دید و میگه خیلی گرافیک گاد آف وار2 از این بالاتره ... آیا راست میگه ؟ خیلی خیلی تعریف میکنه که گاد آف وار خیلی خیلی از این داستان قوی تری داره و خلاصه میگه فقط گاد آف وار میخوام نظر شما رو بدونم که در کل بخوای بگیم دارک ساید 2 یا گاد آف دار2 ؟ از نظر گرافیک و .... همرو ببگید کدوم بهتره ؟
این بازی تلفیقی از بازی پرنس پرشیا و گاد آف وار هستش.گرافیکش خوبه ولی داستان بازیش زیاد جالب نیست.
در مورد گاد آف وار پلی استیشن هم بگم که درسته گرافیک اون واقعا عالیه و داستان قوی داره
عزیزم اونقدر هم شوت نیستم فقط نمی دونم چجوری دسته رو به بازی بشناسونم راهی داره بگو
اگه دسته xbox سیم دار داری هیچ تنظیماتی نداره خیلی راحت میشناسه .برای دسته های متفرقه از برنامه ای که یکی از دوستان قرار داده استفاده کنید.:20:
Spaniuly
19-10-2012, 09:32
بچه ها کسی تاحالا وارد تامب بونه ریون شده؟ وارد این تامب شدن راحت نیست کاملا از بالای یه ساختمون مرتفع که توی یه گوشه از صحرای پادشاهی مرگ هست ورودی داره یه جایی هست پر از کالکتبل ها!
من الانه که بار 5 یا 6 ام هست که بازی رو از اول می رم اولین باریه که وارد این تامب شدم توی نقشه هم نیست هیچ حایی دیده نمیشه بازم می گم اسم این محل Boneriven هست و یه محل واقعا عجیب هست هر قدم که بر می داری که یافتنی داره
راستی این بار آخر که روی نایتمیر رفتم بازی رو ته دیگ کردم اون شمشیر بازه Wiked K رو هم ناکار کردم آخر کروشبل و Maze رو هم تمومیدم البته نتونستم راه مخفی ها رو برم چون اسکرول های راهنمای مربوط به راه مخفی رو پیدا نکردم هنوز باید بگردم پیداشون کنم البته 6 تا هم کتاب مونده که باید پیدا کنم وگرنه نمی تونم وارد تامب شادو ادج بشم قبلی ها رو باز کردم رلیک های اوسته گاه و سنگ های شلیکی مونده واقعا عمر لازمه واسه تموم کردن این ماموریت های ثانوی
در مورد گاد آف وار پلی استیشن هم بگم که درسته گرافیک اون واقعا عالیه و داستان قوی داره
به نظر من یکی از نقاط قوت این بازی داستان جالبش هست!!!
چه ها کسی تاحالا وارد تامب بونه ریون شده؟ وارد این تامب شدن راحت نیست کاملا از بالای یه ساختمون مرتفع که توی یه گوشه از صحرای پادشاهی مرگ هست ورودی داره یه جایی هست پر از کالکتبل ها!
من الانه که بار 5 یا 6 ام هست که بازی رو از اول می رم اولین باریه که وارد این تامب شدم توی نقشه هم نیست هیچ حایی دیده نمیشه بازم می گم اسم این محل Boneriven هست و یه محل واقعا عجیب هست هر قدم که بر می داری که یافتنی داره
راستی این بار آخر که روی نایتمیر رفتم بازی رو ته دیگ کردم اون شمشیر بازه Wiked K رو هم ناکار کردم آخر کروشبل و Maze رو هم تمومیدم البته نتونستم راه مخفی ها رو برم چون اسکرول های راهنمای مربوط به راه مخفی رو پیدا نکردم هنوز باید بگردم پیداشون کنم البته 6 تا هم کتاب مونده که باید پیدا کنم وگرنه نمی تونم وارد تامب شادو ادج بشم قبلی ها رو باز کردم رلیک های اوسته گاه و سنگ های شلیکی مونده واقعا عمر لازمه واسه تموم کردن این ماموریت های ثانوی
آره من رفتم،اگه اشتباه نکنم یکی یا دوتا از سنگها اونجاست.احتمالا یکی!!!برای تموم کردن ماموریت فرعی که اون یارو شمشیر بازه بهت میده(همونی که موجودات نامرئی رو میکشی)باید به اینجا بری!!!
این یارو Wiked Kهمونه که تو شماره یک چهار بار میزنیش ولی آخر سر هم نفهمیدم چی کارست!؟!؟!؟
تو مراحل مخفی ((میز)) هم تا جایی که یادم میاد چیز خاصی نمیداد.البته چون موقعی رفتم که تقریبا همه چی تموم شده بود.در مورد سنگ ها هم بگم که بعد از تموم کردنشون یه مدت سردرد داشتم بس که دوربین رو تو هر اتاقی دو خودم میچرخوندم واقعا حوصله میخاد این یکی!!!در ضمن اینو بگم که برای جمع کردن تمومه سنگا حتما باید همه کتابا رو داشته باشی!!!
ولی خوشم اومد از این کارت که واقعا بازی رو به معنای واقعی تموم میکنی،ایول بابا :12:
Advanced Ali-001
19-10-2012, 14:19
آره من رفتم،اگه اشتباه نکنم یکی یا دوتا از سنگها اونجاست.احتمالا یکی!!!برای تموم کردن ماموریت فرعی که اون یارو شمشیر بازه بهت میده(همونی که موجودات نامرئی رو میکشی)باید به اینجا بری!!!
این یارو Wiked Kهمونه که تو شماره یک چهار بار میزنیش ولی آخر سر هم نفهمیدم چی کارست!؟!؟!؟
تو مراحل مخفی ((میز)) هم تا جایی که یادم میاد چیز خاصی نمیداد.البته چون موقعی رفتم که تقریبا همه چی تموم شده بود.در مورد سنگ ها هم بگم که بعد از تموم کردنشون یه مدت سردرد داشتم بس که دوربین رو تو هر اتاقی دو خودم میچرخوندم واقعا حوصله میخاد این یکی!!!در ضمن اینو بگم که برای جمع کردن تمومه سنگا حتما باید همه کتابا رو داشته باشی!!!
ولی خوشم اومد از این کارت که واقعا بازی رو به معنای واقعی تموم میکنی،ایول بابا
آرمین خسته نباشی بزار سیوم آماده بشه بزارم این سیو کامل رو که بزارم تعداد سیوهای کاملم میشه 4 تا
1-FAR CRY 2
2-JUSTCAUSE 2
3-DARKSIDERS
4-DARKSIDERS 2
یک سیو دارم لول 30 هست هنوز وارد judicator tomb نشده یا یک سیو دیگه لول 29 هنوز وارد پادشاهی مرگ نشدم.
حالا مونده دارم بازم....!!!!!!
بزار سیو رو بزارم.
آرمین خسته نباشی بزار سیوم آماده بشه بزارم این سیو کامل رو که بزارم تعداد سیوهای کاملم میشه 4 تا
1-FAR CRY 2
2-JUSTCAUSE 2
3-DARKSIDERS
4-DARKSIDERS 2
یک سیو دارم لول 30 هست هنوز وارد judicator tomb نشده یا یک سیو دیگه لول 29 هنوز وارد پادشاهی مرگ نشدم.
حالا مونده دارم بازم....!!!!!!
بزار سیو رو بزارم.
من به جز حالت نایتمر ته دیگ همه چی رو درآوردم میخاستم اون دی ال سی رم برم که متاسفانه آپدیت رو میخاست منم شارژ نداشتم که دانلود کنم واسه همین بیخیال شدم.کسایی که رفتم بگن چه جوریاست؟مربوط به خط داستانی میشه؟
hashem 021
19-10-2012, 17:33
اقا من تمومش کردم خدایی بازی با حالی بود یه بازی در حد این بگید جدید بگیرم بازی کنم
اقا من تمومش کردم خدایی بازی با حالی بود یه بازی در حد این بگید جدید بگیرم بازی کنم
اگه یکش رو بازی نکردید میتونید اون رو هم باری کنید.
mahyarSAMSUNG
20-10-2012, 13:15
این بازی تلفیقی از بازی پرنس پرشیا و گاد آف وار هستش.گرافیکش خوبه ولی داستان بازیش زیاد جالب نیست.
ولی من گفتم که ، منظورم شماره 3 گاد آف وار نبود ... گفتم دارک سایدر 2 با گاد آف وار 2 .. خودم میدونم پلی استیشن 3 خیلی قویه ... میخوام ببینم الان گرافیک گاد آف وار 2 در حدی هست که بشه بازی کرد ؟
mahyarSAMSUNG
20-10-2012, 15:29
من دوباره یه جاش گیر کردم .. خیلی سخته سه تا از این روح ها که پرواز میکنن میریزن سرم اصلا هرکاری میکنم نمیتونم بکشممشون ... برای اینا چه مهمه تو اصلحه ...
یه گزینه ای رو یکی بهم گفت که وقتی اسلحت داشته باشه از طرف خون میگیره ( per kill بود ) ولی من هرچی با همون شمشیر بهش ضربه میزنم هیچی بهم خون نمیده ...
من دوباره یه جاش گیر کردم .. خیلی سخته سه تا از این روح ها که پرواز میکنن میریزن سرم اصلا هرکاری میکنم نمیتونم بکشممشون ... برای اینا چه مهمه تو اصلحه ...
یه گزینه ای رو یکی بهم گفت که وقتی اسلحت داشته باشه از طرف خون میگیره ( per kill بود ) ولی من هرچی با همون شمشیر بهش ضربه میزنم هیچی بهم خون نمیده ...
تو زدن اینا باید جاخالی دادنت ملس باشه تا نتونن بزننت!!!
اونی ایتمی هم که نوشتی با کشتن هر دشمن یکم بهت خون میده،از همشون بهتر health steal هست!
mahyarSAMSUNG
20-10-2012, 18:48
تو زدن اینا باید جاخالی دادنت ملس باشه تا نتونن بزننت!!!
اونی ایتمی هم که نوشتی با کشتن هر دشمن یکم بهت خون میده،از همشون بهتر health steal هست!
آخه تو کشتن دوتاشون مشکلی ندارم ولی وقتی سه تا میشن واقعا وقتی نمیمونه که بخواد ضربه بزنه بهشون همش هم در حال جا خالی دادن هستم... یه با این skill point هایی که بهم داده یه مشتی قدرتی خریدمم ولی مثلا شماره 8 رو که میزنم دورش یه چیز سبزی میاد و اصلا هیچ تاثیری نداره یا یه دکمه دیگه بود میزدم دورش یه دود بنفش میاد و میره اصلا معلوم نیست چه تاثیری داره
اون سبزه اگه درست یادم مونده باشه قدرتت رو بیشتر میکرد و شانس کریتیکال زدنتو افزایش میده.بنفش هم دفنست رو زیاد میکنه یه چیزی مثل ضد ضربه!!!
اینا تو نسخه قبلی هم بودن و من همیشه با اینا مشکل داشتم . بهترین راهش استفاده از اون دستت هست که از دور میگیریشون و میفتن زمین . تا خواستن ضربه بزنن با دست بگیرشون و بکششون به سمت خودت و بزنشون .
راه دیگه خوبش هم استفاده از هاروست هست که چون wrath steal نداری زود ورثت تموم میشه . همون راه اول خوبه .
راجع به اون دوتا قدرتی که گفتی دو تا نور میاد دورم . اون سبزه قدرتت رو زیاد میکنه و بنفشه هم دفاعت رو . در ضمن یه پیشنهاد .
اگه دقت کرده باشی قدرتی هات به دو دسته تقسیم میشه که بالاشون نوشته . harbinger و necromancer . هاربینجر شاخه ایه که قدرت خودت و مهارت خودت رو افزایش میده توی جنگ . اما نکرومنسر باعث میشه بتونی موجوداتی رو احضار کنی . شاخه نکرومنسر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . همون اهربینجر رو همشون بگیر .
ولی در کل اینا همش واسه دور اول بازی به درد بخوره . دور دوم چنان ایتمهات قوی میشن که اینا دیگه به حساب نمیان .
Karistias
21-10-2012, 00:49
بچه ها این غول بزرگه اکه اسمش guardian بعد از این که یه دستشو قطع میکنی واز اون یکی دست توپ اتشی میندازه چیکار باید بکنی ؟
حال و حوصله ندارم روش فکر کنم خیلی خیلی درازه عصاب خورد میکنه میخوای بهش نگاه کنی
بچه ها این غول بزرگه اکه اسمش guardian بعد از این که یه دستشو قطع میکنی واز اون یکی دست توپ اتشی میندازه چیکار باید بکنی ؟
حال و حوصله ندارم روش فکر کنم خیلی خیلی درازه عصاب خورد میکنه میخوای بهش نگاه کنی
وقتی توپ رو انداخت با اسلحه بزنش تا توپه از زمین بلند شه؛بعد برو پشت گاردین طوری که گاردین بین تو و توپه باشه تا وقتی توپ اومد طرفت بخوره به گاردین.
mahyarSAMSUNG
21-10-2012, 19:53
اینا تو نسخه قبلی هم بودن و من همیشه با اینا مشکل داشتم . بهترین راهش استفاده از اون دستت هست که از دور میگیریشون و میفتن زمین . تا خواستن ضربه بزنن با دست بگیرشون و بکششون به سمت خودت و بزنشون .
راه دیگه خوبش هم استفاده از هاروست هست که چون wrath steal نداری زود ورثت تموم میشه . همون راه اول خوبه .
راجع به اون دوتا قدرتی که گفتی دو تا نور میاد دورم . اون سبزه قدرتت رو زیاد میکنه و بنفشه هم دفاعت رو . در ضمن یه پیشنهاد .
اگه دقت کرده باشی قدرتی هات به دو دسته تقسیم میشه که بالاشون نوشته . harbinger و necromancer . هاربینجر شاخه ایه که قدرت خودت و مهارت خودت رو افزایش میده توی جنگ . اما نکرومنسر باعث میشه بتونی موجوداتی رو احضار کنی . شاخه نکرومنسر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . همون اهربینجر رو همشون بگیر .
ولی در کل اینا همش واسه دور اول بازی به درد بخوره . دور دوم چنان ایتمهات قوی میشن که اینا دیگه به حساب نمیان .
بالاخره بعد از کشتن سه نفرشون ردش کردم جالبه بعد از کشتن این سه تا یهو یه نیم چه غولی دوباره ظاهر شد . دیگه گفتم اگه بمیرم بدبخت میشم سر این سه تا ... همون یارو هست که سپرشو میزاره زمین هل میده سمتت و برق داره ... خداروشکر کشتمش .... الان یه یارو رو کشتم که دیگه شده خدمتکار من دکمه ها رو برام میزنه دستگیره ها رو برام حرکت میده کاشکی صبح ها نون هم برام میخرید ... :sq_2:
mahyarSAMSUNG
21-10-2012, 23:27
من اینجا گیر کردم واقعا معمای سختیه ... این یارو رفیقمون رو میفرستم رو دکمه جلوییه فقط یه سکو بالا میره که تاثیری به حالم نداره چون دوره ازم ... دوتا دکنه دیگه پایین هست که این یارو رو میفرستم روش هیچ تاثیری نداره چون نه دری نه پیکری هیچی باز نمیشه ...
من اینجا گیر کردم واقعا معمای سختیه ... این یارو رفیقمون رو میفرستم رو دکمه جلوییه فقط یه سکو بالا میره که تاثیری به حالم نداره چون دوره ازم ... دوتا دکنه دیگه پایین هست که این یارو رو میفرستم روش هیچ تاثیری نداره چون نه دری نه پیکری هیچی باز نمیشه ...
اینجا نیازی نیست اون روح رو بفرستی روی اون سکوهای زیرین چون که اینجا به دو تا روح نیاز داری تا به راحتی برن روی سکو ها
اما راه رد شدن از این جا اون سکو رو میکشی وسط و روح رو هم باید بفرستی روی سکوی روبرویی تا بشه موقع پریدن با دستت بگیری و میری اونور
Spaniuly
22-10-2012, 13:05
فقط حواست باشه ته این چپتر یه نوکر دیگه گیرت میادیکیشون اسمش فریسیر هست یکیشون جودیکیتور اگه اشتباه نکنم به هر حال قبل اینکه این تامب رو ترک کنی بیا همین قسمت و این معما رو حل کن چون کمی جلوتر .... معذرت می خوام که اسپویل می کنم ولی حس بشر دوستانه حکم می کنه:
کمی جلوتر هر دوی این ها می رن از پیشت یعنی وقتی یه قدرت دیگه پیدا می کنی که تقریبا کار اینارو برات انجام میده تازه یکمی هم بهتر اینا می رن و در خدمتت نیستن تنها جایی که مجبوری فقط از این دو استفاده کنی همین جا هست یعنی اگه بدون حل کردن این معما از اینجا بری و خط داستان رو ادامه بدی دیگه نمی تونی این رو حل کنی
mahyarSAMSUNG
22-10-2012, 14:26
اینجا نیازی نیست اون روح رو بفرستی روی اون سکوهای زیرین چون که اینجا به دو تا روح نیاز داری تا به راحتی برن روی سکو ها
اما راه رد شدن از این جا اون سکو رو میکشی وسط و روح رو هم باید بفرستی روی سکوی روبرویی تا بشه موقع پریدن با دستت بگیری و میری اونور
اشکال از بازی بود پس چون اصلا در این مورد چیزی بهم یاد نداده بود که این روح مثل یه گیره میمونه .. جالبه وقتی اینجا رو رد کردم یذره جلوتر که چندتا پل هست و باید اون برام دکمشو بزنه تا پل ها بسته شد اونجا تازه بهم یاد داد و زیر صفحه برام نوشت ... :sq_2: بهش گفتم خسته نباشی تازه یادت افتاده
دوستان من اینجا گیر کردم و هر طبقه ای میرم راهی پیدا نمیکنم و نمیدونم چیکار کنم! کسی میتونه راهنماییم کنه؟
دوستان من اینجا گیر کردم و هر طبقه ای میرم راهی پیدا نمیکنم و نمیدونم چیکار کنم! کسی میتونه راهنماییم کنه؟
اینجا باید بری طبقه سوم بعد سر از طبقه اول در میاری که یه سکو هست اونو میکشی میذاری زیر اسانسور تا بتونی بری طبقه دوم.البته خیلی خلاصه گفتم!!!
فقط حواست باشه ته این چپتر یه نوکر دیگه گیرت میادیکیشون اسمش فریسیر هست یکیشون جودیکیتور اگه اشتباه نکنم به هر حال قبل اینکه این تامب رو ترک کنی بیا همین قسمت و این معما رو حل کن چون کمی جلوتر .... معذرت می خوام که اسپویل می کنم ولی حس بشر دوستانه حکم می کنه:
کمی جلوتر هر دوی این ها می رن از پیشت یعنی وقتی یه قدرت دیگه پیدا می کنی که تقریبا کار اینارو برات انجام میده تازه یکمی هم بهتر اینا می رن و در خدمتت نیستن تنها جایی که مجبوری فقط از این دو استفاده کنی همین جا هست یعنی اگه بدون حل کردن این معما از اینجا بری و خط داستان رو ادامه بدی دیگه نمی تونی این رو حل کنی
من اولش فکر کردم که شاید با دادن اون قدرت جدیده که دو نفر میشیم بشه اینهارو حل کرد ولی دیدم نه برا رد شدن از مانع ها باید روح بود
واقعا این نکته خیلی منفی هستش و انگار سازنده همینجوری سریع رد کرده این تیکشو
Fate2646
24-10-2012, 22:15
سلام من LORD OF BONS رو کشتم (همون که سوار عنکبوت میشد) اما حالا راه برگشتو گم کردم داست هم وقتی میفرستم اونم هی گیج میزنه لطفا کمک کنید
سلام من LORD OF BONS رو کشتم (همون که سوار عنکبوت میشد) اما حالا راه برگشتو گم کردم داست هم وقتی میفرستم اونم هی گیج میزنه لطفا کمک کنید
بزن از رو نقشه Fast Traveling برو به ابجکت یا مامورتی که داری و روی نقشه نشون داده شده
Spaniuly
25-10-2012, 17:52
من از تورنت یکیش رو گرفتم ولی انگار اونم لیمیتد ادیشن هست الان اون آپدیت 4 اسکیدرو هم رو باس دانلود کنم؟ همونی که 3 گیگ و خورده ای حجمشه؟
آرگول رو هم گذاشتم واسه دانلود... پی سی گیمینگم مصیبتیه ها واسه خودش این دور زمونه آپدیت 3 گیگ! واو!
من از تورنت یکیش رو گرفتم ولی انگار اونم لیمیتد ادیشن هست الان اون آپدیت 4 اسکیدرو هم رو باس دانلود کنم؟ همونی که 3 گیگ و خورده ای حجمشه؟
آرگول رو هم گذاشتم واسه دانلود... پی سی گیمینگم مصیبتیه ها واسه خودش این دور زمونه آپدیت 3 گیگ! واو!
آره باو باید دانلود کنی!!!
ببین ماها با چه مصیبتی داریم بازی میکنیم دیگه!!!استرس اجرای درست بازی ادمو نصف جون میکنه!!! :دی
Advanced Ali-001
26-10-2012, 10:35
آپدیت چهارمم اومده مگه کجا من ندیدم که؟
تو سایت p30 download سه تا آپدیت هستش دیگه:
پی سی دانلود
آپدیت چهارم کجا بوده؟
از کجا باید بگیرم؟
dashkeyvan
26-10-2012, 15:03
سلام به همه برادرا اینم راهنمای بازی برای ما هم دعا کنید درسته انگلیسیه ولی عکس گذاشته کامل میفهمید
از تو اون نوار بالا میتونید به ترتیب مراحل رو انتخاب کنید و از این بازیه خفن لذت ببرید
آپدیت چهارمم اومده مگه کجا من ندیدم که؟
تو سایت p30 download سه تا آپدیت هستش دیگه:
پی سی دانلود
آپدیت چهارم کجا بوده؟
از کجا باید بگیرم؟
تو سایت خوده اسکیدرو من دیده بودم.البته اونایی که اپدیت سوم رو دارن میتونن دی ال سی رو بازی کنن.
Darksiders II: Abyssal Forge معرفی شد
DLC جدید بازی Darksiders II که Abyssal Forge نام دارد، هفته آینده منتشر خواهد شد. در این DLC با سلاح های افسانه ای قدرتمندی روبر خواهید شد. سرزمینی به نام Shadow Lands بخش جدیدی برای بازی به حساب می آید. دشمنان و هیولاهای جدید نیز در این DLC دیده خواهند شد قیمت آن 9.99 دلار یا 800 پوینت است.
منبع
توی مرحله psychameron هستم و غولش رو کشتم و الان نمیدونم باید برم کجا ! هیچ نشونه ای هم ندارم. نیازمند راهنمایی هستم
توی مرحله psychameron هستم و غولش رو کشتم و الان نمیدونم باید برم کجا ! هیچ نشونه ای هم ندارم. نیازمند راهنمایی هستم
اگه ریسش همونیه که سواره یه عنکبوته بعد از کشتنش باید از طریق نقشه فست ترول کنی.
اگه ریسش همونیه که سواره یه عنکبوته بعد از کشتنش باید از طریق نقشه فست ترول کنی.
چه مسخره بود !!
mahyarSAMSUNG
27-10-2012, 16:58
پاااااااااااک شود
mahyarSAMSUNG
27-10-2012, 17:06
دقیقا منم همونجام ولی متاسفانه هنوز همون اول ورودیش که سه تا از اون ببر ها میان گیر کردم خیلی سخته کشتنشون ... اون پرنده هم که اسکول ترین پرنده روی زمین هرموقع دست به دامنش میشی اشتباه راه رو بهت میگه
چه مسخره بود !!
مسخره نبود،باگ بود!!!
اینجا معمای بعد از گذروندن قسمت psychameron هست که در مرحله city of the dead قرار داره. راهنمایی لطفا
فقط 150 دلار
هر دلارش رو با نرخ 4 هزار تومن ضرب و تقسیم کنید تا قیمت اصلی فقط 150 دلار بدست بیاد
تصاویر دیگشو از اینن ادرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید
اینجا معمای بعد از گذروندن قسمت psychameron هست که در مرحله city of the dead قرار داره. راهنمایی لطفا
اسم گذاشتی با همونا میگم
Block رو بگیر بیار جلو LArge gate بعد برو روی Blaoc و تبدیل به دو نفر بشو با یکی بیا دروازه رو باز کن و با دومی Block رو هل بده اون ور دروازه بعد برگرد به حالت اولی خودت
Karistias
27-10-2012, 23:26
دوستان چجوری فن های جدید رو با فن های قبلی که انتخاب کرده بودیم جایگزین کنیم
من وقتی فن های جدید رو میخرم وقتی که تو بازی TAB رو میزنم همچنان فن های قدیمی پا برجاست وهر کاری میکنم جایگزین نمیشه
الانم که تا این لول(17) اومدم همه رو با همون فن هایی که لول های اول بازی انتخاب کرده بودم اومدم
قسمت اول بازی Darksiders در 2010 و در سکوت ماه ژانویه عرضه شد و باعث سورپرایز همگان شد. این یک بازی کامل و بدون نقص نبود اما نشان داد که یک IP جدید چگونه خواهد بود و به اندازه ای تضمین شده بود که احتمال اینکه ادامه ای بر آن منتشر شود چندان هم دور از ذهن نبود، ادامه ای که اواسط آگوست منتشر خواهد شد.
Vigil Games، سازنده این بازی، با کسب تجربه بیشتر در صدد گسترش مرز های دنیای خود بوده و انتظار می رود حتی از عنوان اول نیز بهتر شود.
دلیلی بر اینکه چرا این بازی نمی تواند بهترین Action - Adventure سال 2012 شود، وجود ندارد.
================================================== ====
It’s a sequel (یک ادامه بر عنوان پیشین)
از آنجایی که به عقیده بعضی ها، ساختن یک دنباله یکی از چندین روش پول در آوردن سازنده ها است (Milk کردن)، با این حال DS یکی از معدود مواردی است که نشان می دهد شایسته داشتن دنباله است. با اینکه بازی طراحی جالبی داشت و مکانیزم گیم پلی بازی قابل قبول بود، اما لحظاتی بودند که به نظر می رسید المان های مختلف گیم پلی، طراحی محیط و شخصیت ها، برای عنوانی قوی و غنی همچون DS، کمی گیج کننده و اشتباه بوده اند.
با DS II، منطقی به نظر می آید که در نظر بگیریم که Vigil Games با موتور ساخت بازی و دنیای ساخته شده توسط خود راحت تر خواهد بود.
A deeper story (داستانی عمیق تر)
عنوان نخست مفهوم جالبی را به تصویر کشید اما دقیقه به دقیقه المان های داستان سرایی بازی، گاهی اوقات کمی به حال خود رها می شدند. داستان به خوبی پرداخته شده و روایت خوبی داشت اما لحظات کوتاهی بودند که با یک سناریو خوب اشتباه گرفته می شدند. اما عنوان دوم به نظر درگیر کننده تر از پیش به نظر می رسد. وقتی که شخصیت اصلی یعنی "مرگ" در تلاش برای پاک کردن نام برادر خود یعنی "جنگ" از تهمت هایی که به او وارد شده در دنیایی موازی با دنیای عنوان نخست خواهد بود.
این باید داستانی عمیق تر و پیچیده تر و آمیخته با دنیای بازی باشد.
2 نکته مثبت در داستان سرایی می تواند یک گام دیگر این عنوان را به موفقیت نزدیک کند.
It covers all formats (پشتیبانی از تمام پلتفرم ها)
عنوانی Action - Adventure همچون DS بر روی PC، PS3 و Xbox 360 یک چیز است اما عرضه DS II بر روی پلتفرم Wii U چیز دیگری خواهد بود. در سیستمی که همواره به دنبال دوری از بازی های هاردکور بوده است، DS II می تواند باعث فروش اولیه کنسول Wii U شود. این عنوان می تواند برای گیمر های هاردکوری که می خواهند به حمایت نینتندو ادامه دهند، عنوان خوبی خواهد بود.
Proper customisation (شخصی سازی مناسب)
برای مشاهده تصویر اصلی (801x451) روی این نوار کلیک کنید.
در عنوان نخست، ابزار ها و کمبوهای زیادی در اختیار "جنگ" بود، اما هیچ گونه راهی برای این که "جنگ" را به طور کامل مطابق میل خود بسازید، وجود نداشت.
اما به نظر می رسد DS II در این مورد خوب عمل کرده و Skill Tree را وارد بازی کرده است.
اگر این موارد به درستی پیاده شوند، این موارد می توانند به خصوصی سازی کمک کرده و قول اینکه می توان به ارتقا دادن Loot ها پرداخت، می تواند اعتیاد آور باشد.
Greater variety (تنوع بیشتر)
برای مشاهده تصویر اصلی (801x451) روی این نوار کلیک کنید.
مبارزات DS همیشه خوب و عالی بوده اند، اما این مبازات به اندازه کافی قادر نبوده اند که علاقه بازیکن را حفظ کنند، به خصوص این که بازی در نهایت به ورطه تکرار کشیده می شد.
در مقایسه با طراحی "جنگ" ، شخصیت "مرگ" به نظر سبک تر از "جنگ" می آید که اجازه می دهد که المان های پلتفرمینگ به خوبی پیاده شوند.
به نظر می رسد که این روز ها هر بازی سوم شخصی، نیم نگاهی به سری Prince Of Persia داشته است اما شاید برخی از حرکات پارکور چیزی باشد که DS II برای دوری از مبارزات پرشور و همیشگی خود، بدان نیازمند است.
Actual non-linearity (خطی نبودن بازی)
برای مشاهده تصویر اصلی (801x447) روی این نوار کلیک کنید.
با اینکه عنوان نخست محیط ها و نقشه های بزرگی را شامل می شد اما DS هیچ وقت در مورد جستجو و اکتشاف محیط برای خطی نبودن بازی نبوده است.
با اینکه عنوان دوم همچنان خطی است اما این عالی خواهد بود وقتی که بفهمیم که DS II، شخصیت های NPC زیادی در بعضی از مناطق بازی خواهد داشت که مامورت های مختلف و متنوعی برای بازیکن فراهم می کنند.
با به حساب آوردن این موارد، Vigil Games به راحتی می تواند کمبودی تنوعی را که در عنوان نخست شاهد بودیم را جبران کند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط 150 دلار
هر دلارش رو با نرخ 4 هزار تومن ضرب و تقسیم کنید تا قیمت اصلی فقط 150 دلار بدست بیاد
تصاویر دیگشو از اینن ادرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید
اسم گذاشتی با همونا میگم
Block رو بگیر بیار جلو LArge gate بعد برو روی Blaoc و تبدیل به دو نفر بشو با یکی بیا دروازه رو باز کن و با دومی Block رو هل بده اون ور دروازه بعد برگرد به حالت اولی خودت
غول قسمت آخر این مرحله city of the dead که توی یه محوطه گرد هست و از توی زمین میاد بیرون و شبیه هشت پا هست!
اینو می میزنم و بعدش بیهوش میفته رو زمین ولی هرچی بهش میزنم بیدار میشه و دوباره جونش پر میشه!
راهنمایی لطفا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوستان من اینجا گیر کردم بعد از زدن اون عنکبوته که نوکر سوم آزاد میشه موقع برگشت در خروجی بستس آیا راه دیگه ای وجود داره؟
چی جوری بازش کنم ؟
Karistias
28-10-2012, 17:45
غول قسمت آخر این مرحله city of the dead که توی یه محوطه گرد هست و از توی زمین میاد بیرون و شبیه هشت پا هست!
اینو می میزنم و بعدش بیهوش میفته رو زمین ولی هرچی بهش میزنم بیدار میشه و دوباره جونش پر میشه!
راهنمایی لطفا
شما باید بعد این که دفعه اول میفته زمین مستقیما ضربه بزنی به تاج سرش وبعد میره داخل و یه فله شبه اسکلتی میاد وبعد از اون دوباره غوله میاد بیرون ولی این دفعه بعد از این که افتاد رو زمین دکمه E رو بزن.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوستان من اینجا گیر کردم بعد از زدن اون عنکبوته که نوکر سوم آزاد میشه موقع برگشت در خروجی بستس آیا راه دیگه ای وجود داره؟
چی جوری بازش کنم ؟
شما باید بری تو نقشه واز اونجا شهر CITY OF DEAD را نتخاب و فست تراول کنی.
آقا واسه من اين بازي همه رنگها مردن و سياهن مثل اين عكسايي كه ميزارين نيست!!! به نظرتون ايراد از كجان؟؟
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن و بازی رو دوباره نصب کن
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن و بازی رو دوباره نصب کن
اینطوری که نمیشه دوست عزیزم
اگه بازیو از اول نصب کنه که باید دوباره از اول بره
اگه میخوای بازیو از اول نصب کنی 1کپی از سیو بازی
بگیر بعد بازی از اول نصب کن.
تشکر بابت یاداوری کپی از سیو بازی.
احتمال دادم ایشون تازه بازی رو نصب کردن
mahyarSAMSUNG
29-10-2012, 12:41
خوب این دوستمون احتمال دادن که شاید تازه بازی رو نصب کرده و به این مشکل برخورده باشه .. آخه بعید میدونم کسی با اون حالت گرافیک که به قول خودشون خرابه بخواد بازی رو تا جایی جلو ببره ..
با اپديت كارتم درست شد قبلش بازي اصلا رنگ نداشت /// به نظرم شماره اولش قشنگتر بود البته زياد جلو نرفتم /اونجام كه يارو واسم قلاب ميگيره و زير درو ميگيره ////
دوستان باز به مشکل برخوردم رسیدم اینجا هر چی میزنم نمی میره
Karistias
30-10-2012, 23:19
دوست عزیز صفحه ی قبل یکی از دوستان همین سوال رو کرده پاسخش رو دادم
میتونید به اون پست مراجعه کنید
mahyarSAMSUNG
01-11-2012, 21:55
داداش چقدر سکه داری ... از این ثبت نامی ها خریدی یا آزاد ؟ :sq_2: ... به نظر من یه خورده خرج کن اون پولاتو نیرو و تبر و ... بخر
دکمه های بازی قاطیع کرده زیرش میزنه فلان دکمه باید بزنی اما با یه دکمه دیکه کار میکنه
کسی میتونه لیستی از دکمه های بازی بزاره ممنون میشم
بعد جایی که باید یه توپ حل بدی بالا جه جوریه
Spaniuly
02-11-2012, 16:06
عجب مصیبتی شد این DLC های فیک مربوط به Arguls Tomb و Abyssal Forge و Lord Bailiel کار داد الان که نسخه های ریتیل این دو تا دی ال سی رو ریختم مجبورم اون فیک ها رو پاک کنم که اونم باعث میشه سیو گیمم رو نشناسه و پروگرسم از بین بره حالا این زیاد مشکل ساز نیست مسئله اینجاس با لول یک وارد آرگول تامب و آبیسال فورج شدن مصیبته الان همین اول کاری توی دی ال سی آبیسال فورج Mad Smith هست خیلی شاخ هم نیست همچین مو خفنی هم نداره ولی واقعا با شمشیر لول یک و با توجه به اینکه حتی یه سلاح ثانویه هم ندارم مسئله ساز شده برام
الان یه سوال برام پیش اومده همینطوریه با Death کمپین اصلی میشه وارد این دی ال سی ها شد یا مدلش همینه باید از لول یک بریم اینارو؟
Advanced Ali-001
02-11-2012, 22:22
الان یه سوال برام پیش اومده همینطوریه با Death کمپین اصلی میشه وارد این دی ال سی ها شد یا مدلش همینه باید از لول یک بریم اینارو؟
نه بابا پسر خاله من با لول 30 داره میره با ایکس باکسش آرمین از این فیک ها دان نکن برو Crucuble طبقه101 رو هزار بار تموم کن سلاح های بینهایت قدرتمندی بهت میده مثلا یکی از سلاح هاش رو من دارم که 754-822 دمیج میده یا یک لباس دارم که130 تا strange داره یا یک کفشی که 100 تا strange داره یا حتی یه تلسمن یافتم خدا نوش جونم خداییش......
بیخیال دیگگه نمیگم فقط بدونین strangeرو به700 رسوندم و defence رو به 1200 و cirtical chance رو به90% دیگه سیو رو بزارم واسه طراحان بازی باس 200 دلار بهم بپولن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spaniuly
03-11-2012, 18:36
پس باید یه بار کمپین رو برم لولم بره بالا بعد دی ال سی ها رو بازی کنم خیلی سخته با لول یک بازی کنی
Spaniuly
05-11-2012, 18:36
یکی نیست به من بگه آخه شیرین عقل آخه عقده ای نشستی اندازه 10 گیگ فایل دانلود کردی که چی بشه نشستی با بالاترین کیفیت و بدون افت فریم بازی می کنی روی کنسول چه مرگته رفتی سراغ نسخه PC دی:
این چرا اینجوریه؟ سیستمم نمی گم بالاس ولی پائین هم نیست سی پی یو i7 گرافیک GT540 M 2gig رم 4 خوب پس چی باشه باید سیستم موشک آپولو که نمی خواد هوا کنه! یه گیم غیر گرافیکی هست!
mahyarSAMSUNG
08-11-2012, 12:39
یکی میشه کمک کنه برای این غوول بزرگه ... ؟ تا نصفه خونشو کم میکنم ولی بعد دیگه اینقدر وحشی میشه امون نمیده اصلا ضربه بهش بزنم .. همش داره مشت میکوبه زمین . این قلق خاصی داره یا کلا باید با توکل بر خدا بکشیمش ؟
تازه فهمیدم خونش هی پر میشه . گفتم شاید باید بپرم رو کمرش بهش ضربه بزنم ولی اون دست بنفش رنگه اصلا نمیگیرش ...
چرا من تا اینجای باری شمشیری گیرم نیومده که خونمو پر کنه و damage بالایی هم داشته باشه .. از 15 20 تا شمشیرم یکیش اینطوریه که اونمم ماله level 5 هستش درصورتی که من level 16 هستم
Khan gholi
08-11-2012, 23:30
یکی میشه کمک کنه برای این غوول بزرگه ... ؟ تا نصفه خونشو کم میکنم ولی بعد دیگه اینقدر وحشی میشه امون نمیده اصلا ضربه بهش بزنم .. همش داره مشت میکوبه زمین . این قلق خاصی داره یا کلا باید با توکل بر خدا بکشیمش ؟
تازه فهمیدم خونش هی پر میشه . گفتم شاید باید بپرم رو کمرش بهش ضربه بزنم ولی اون دست بنفش رنگه اصلا نمیگیرش ...
چرا من تا اینجای باری شمشیری گیرم نیومده که خونمو پر کنه و damage بالایی هم داشته باشه .. از 15 20 تا شمشیرم یکیش اینطوریه که اونمم ماله level 5 هستش درصورتی که من level 16 هستم
تا نصفه که زدید بعد دکمه Action رو باید در نقطه از خاصی که سلامتیش میرسه علامت action رو بزنید تا سلامتیش دوباره پر نشه,سعی کنید از این فلاسک های Health داشته باشید.بهترین راه وقتی دوره اینکه برید جای همین بدن Alt چپ کلیک بزینید که چندتا ضربه بخوره.باید حواستون باشه وقتی مشت می کوبه اول منطقه جلو رو میزنه بعد دستش هل میده عقب.وقتی گیج شد افتاد زمین سریع با راست کلیک پذیراییش کنید.غول سختی نیست یک کم صبر می خواد
کلا شمشیر Health per attack منم همون یکی رو دیدم که تا LVL 10 خوبه .برای پر شدن سلامتی من از این لباس Health regen دارند استافده می کنم.سطح 19 یکی دون بنفش پیدا می کنید
ميگم فقط ميشه با اون قدرن احضار موجودات توي necromancerفقط تابوت احضار كرد ؟؟ خيلي ديگشو خريدم فقط تابوت احضار ميشه ///
منم تا حالا rpg ازي نكردم و واسه همين با ايتما اشنا نيستم //
Dark Soul
08-11-2012, 23:59
ميگم فقط ميشه با اون قدرن احضار موجودات توي necromancerفقط تابوت احضار كرد ؟؟ خيلي ديگشو خريدم فقط تابوت احضار ميشه ///
منم تا حالا rpg ازي نكردم و واسه همين با ايتما اشنا نيستم //
ربطی به rpg باز بودن نداره (هر چند به نظرم این بازی اصلا rpg نیست) در واقع شما باید یکم انگلیسی بلد باشید یا وقت بگذارید ترجمه کنید اصلا پیچیده نیست.
در اون قسمت 4 نوع قدرت هست ، بقیه شون در رابطه با تقویت همون قدرت هاست.
مثلا در رابطه با احضار غولها(همون تابوت های شما:31:) یکیشون باعث میشه هر ضربه ای که غولها می زنند به wraith شما افزوده بشه یا یکی دیگه باعث میشه غولها قدرت اتشی پیدا کنند و ....
mahyarSAMSUNG
09-11-2012, 00:27
یه سوال دیگه ... من الان ویندوز 8 رو دارم میخواستم ببینم آیا سیو این بازی قابلیت جابجایی داره که بتونم 8 رو نصب کنم و روی اون ادامشو برم ؟ یا این کار ریسکه ؟
ربطی به rpg باز بودن نداره (هر چند به نظرم این بازی اصلا rpg نیست) در واقع شما باید یکم انگلیسی بلد باشید یا وقت بگذارید ترجمه کنید اصلا پیچیده نیست.
در اون قسمت 4 نوع قدرت هست ، بقیه شون در رابطه با تقویت همون قدرت هاست.
مثلا در رابطه با احضار غولها(همون تابوت های شما:31:) یکیشون باعث میشه هر ضربه ای که غولها می زنند به wraith شما افزوده بشه یا یکی دیگه باعث میشه غولها قدرت اتشی پیدا کنند و ....
خوب مثل بقيه بازيها هم نيست و مرتب بايد از ايتمها استفاده كني توي بيشتر سبكها اصلا ايتمي نيست واسه همين يه خورده گيج ميشي وقتي تا به حال نديدي :sq_11:
یه سوال دیگه ... من الان ویندوز 8 رو دارم میخواستم ببینم آیا سیو این بازی قابلیت جابجایی داره که بتونم 8 رو نصب کنم و روی اون ادامشو برم ؟ یا این کار ریسکه ؟
کمی تا نیمه ابری ریسکه!!!
mahyarSAMSUNG
09-11-2012, 19:09
عجب بازی طولانی هستش ... الان تازه رسیدم به earth چقدر دیگه مونده تمام شه ؟ من که خودم فکر میکنم اخرش باشه ..
Spaniuly
10-11-2012, 10:39
عجب بازی طولانی هستش ... الان تازه رسیدم به earth چقدر دیگه مونده تمام شه ؟ من که خودم فکر میکنم اخرش باشه ..
نه هنوز کار داری بعد اینجا دو سه جا دیگه هست سخت هم هستند دو ت اسکیل دیگه هم مونده یاد بگیری پورتال معمولی و سوپر پورتال
MeysamAbba
14-11-2012, 11:58
سلام کسی سیو level 22 بازی رو داره قسمت The Black stone اگه قبلشم داره لطفا برام میل کنه Meysam.Nazari69@gmail.com
سیو من دیگه کار نمیکنه میرم توش از بازی در میاد:sq_3:
من بعد از كشتن عنكبوته گير كردم// اونجا كه 2تا ميشي و يكي يه اهرمو ميچرخونه و در پايين مياد و يه
سكو هم كه توي هوا معلقه ازاد ميكني ///هر چي فكر ميكنم نتيجه اي نداشت ؟؟ چجوري هر دونفرو ببرم اونور ؟؟:sq_21:
من این بازیو تموم کردم!عکس بزاری راحت تر میشه راهنمایی کرد!:sq_25:
اينم عكس
Spaniuly
14-11-2012, 22:38
من بعد از كشتن عنكبوته گير كردم// اونجا كه 2تا ميشي و يكي يه اهرمو ميچرخونه و در پايين مياد و يه
سكو هم كه توي هوا معلقه ازاد ميكني ///هر چي فكر ميكنم نتيجه اي نداشت ؟؟ چجوري هر دونفرو ببرم اونور ؟؟:sq_21:
اول اون مکعب رو بیار بیرون
بعد برو روی مکعب و مقر روح رو اونجا ایجاد کن یعنی وقتی روی مکعب ایستادی اسپلیت کن یکی از روح ها رو مامور باز کردن دروازه ای که باید بری اون ور بکن با اون یکی روح مکعبی رو که مقر روح روی اون هست ببر داخل الان اگه اسپلیت رو بشکنی اون طرف هستی
سلام دوستان
شرمنده زیر خاکی میارم بیرون :دی
آخه چند وقتی بود اصلا نمی تونستم بازی کنم حالا فرصت گیر اومده دارم چپ و راست بازی می کنم.
یک سوال فنی داشتم:
من اینجا گیر کردم:
اول باید این دو تا پرتال رو درست کنی
بعدش باید بری طبقه بالا و soul splitter رو بزنی:
بعدش بری روی اون دو تا اهرم:
تا اینکه مجسمه بیفته پایین رو به یاد بازی پرتال از پنجره شوت شه بیرون:
ولی تو بازی من از پنجره نمیره بیرون و جلوی همون پرتال روی دیوار میفته زمین.
این عکس ها رو از رو راهنمای بازی و.رداشتم ولی نمی دونم چشه و نمیره :sq_3:
چیکار باید کرد؟
سلام دوستان
آخه چند وقتی بود اصلا نمی تونستم بازی کنم حالا فرصت گیر اومده دارم چپ و راست بازی می کنم.
یک سوال فنی داشتم:
من اینجا گیر کردم:
چیکار باید کرد؟
دقیقا منم اینجا گیر کردم شدید.
موقع درست کردن پرتال دکمه رو نگه دارید تا پرتالی که میسازه قدرتش بیشتر بشه.
موقع درست کردن پرتال دکمه رو نگه دارید تا پرتالی که میسازه قدرتش بیشتر بشه.
مرسی عزیز
گفتم چرا پرتال هاش کم زوره :دی
mahyarSAMSUNG
20-11-2012, 15:30
سر غول samael گیر کردم واقعا چقدر بازی اونجا باگ داره بعضی مواقع غول میره تو مواد مذاب .. بعضی مواقع یادش میره زمین رو از جاش بکنه و بیاره نزدیک خودش .. وقتی آتیش از زیر پامون میاد اصلا نمیتونم بفهمم چطوری باید جا خالی بدیم .. تا خیلی بعد از آتیش زیر پا بازم داره 62 تا 62 تا خون کم میکنه ... طوری یهو بدون هیچ ضربه و آتیشی در زیر پا میمیرم ...
کسی میتونه بگه این special هایی که برای این اسلحه نوشته چه کاری انجام میده ؟ من که فرقی با دیگر اسلحه ها ندیدم ..
سلام دوستان
یک سوال فنی داشتم:
من اینجا گیر کردم:
چیکار باید کرد؟
بعد از این قسمت سر یه معما گیر کردم که دوتا چرخ دنند وجود داره که باید بچرخونی که دوتا دیوار بالا میاد که دوتا آیینه داره و کلا توی اون قسمت 3تا آیینه وجود داره.
موندم که اینجا چیکار کنم !!! راهنمایی لطفا!
بعد از این قسمت سر یه معما گیر کردم که دوتا چرخ دنند وجود داره که باید بچرخونی که دوتا دیوار بالا میاد که دوتا آیینه داره و کلا توی اون قسمت 3تا آیینه وجود داره.
میگم شما یه دوتا هم عکس بذار تا بشه بهتر متوجه شد،البته فقط دو تا!!! :دی
titanium_zarin
20-11-2012, 22:56
کویستهای فرعی رو کسی راهنماش رو داره ؟؟
Khan gholi
22-11-2012, 12:39
اول که به دوتا روح تقسیم شو.یعد چرخ دنده ایی دیوار اولی از سمت راست رو میده پایین بچرخون,بعد یک پرتال تو دیوار دوم درست کن,دیوار اول بذار بید سر جاش.طبقه پایین یک جا شیشه هست تو اون پرتال درست کن.از تو همون به دیوار روبری دومی که اولی باشه یک پرتال درست کن.چرخ دنده دیوار دومی رو بچرخون بره پایین.برو از توی پرتال طبق پایین بپر که بری انور.دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم
اول که به دوتا روح تقسیم شو.یعد چرخ دنده ایی دیوار اولی از سمت راست رو میده پایین بچرخون,بعد یک پرتال تو دیوار دوم درست کن,دیوار اول بذار بید سر جاش.طبقه پایین یک جا شیشه هست تو اون پرتال درست کن.از تو همون به دیوار روبری دومی که اولی باشه یک پرتال درست کن.چرخ دنده دیوار دومی رو بچرخون بره پایین.برو از توی پرتال طبق پایین بپر که بری انور.دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم
خیلی هم خوب توضیح دادی.
دمت گرم
mahyarSAMSUNG
22-11-2012, 22:48
بالاخره تمامش کردم ... البته واقعا سر غول ساموئل گیر کردم و از ترینیر استفاده کردم .ولی دیگه غول آخر رو نامردی نرفتم ... غول آخر خیلی آسون بود .. فقط نفهمیدم چرا هورس من خودشو از اونجا انداخت پایین ... خودشو یعنی کشت ؟
الان لول 20 هستم و از اول اومده سوال دومم اینه که با لول 20 تو مراحل اول که خیلی آسون میشه ردش کرد اینطور نیست ؟ آیا ادماهاش توی مراحل اول تغییری میکنن ؟ قدرتشون چی؟ اگه همون باشه آسون میشه که ... :sq_25:
سوال سوم ... میشه دقیقا بگید سیو بازی کجاست . میخوام کپی کنم و ویندوز رو عوض کنم 8 بریزم ... اگه سیوم اجرا نشد هم اشکالی نداره ولی میخوام یه تست کنم
Khan gholi
24-11-2012, 08:56
بالاخره تمامش کردم ... البته واقعا سر غول ساموئل گیر کردم و از ترینیر استفاده کردم .ولی دیگه غول آخر رو نامردی نرفتم ... غول آخر خیلی آسون بود .. فقط نفهمیدم چرا هورس من خودشو از اونجا انداخت پایین ... خودشو یعنی کشت ؟
الان لول 20 هستم و از اول اومده سوال دومم اینه که با لول 20 تو مراحل اول که خیلی آسون میشه ردش کرد اینطور نیست ؟ آیا ادماهاش توی مراحل اول تغییری میکنن ؟ قدرتشون چی؟ اگه همون باشه آسون میشه که ... :sq_25:
سوال سوم ... میشه دقیقا بگید سیو بازی کجاست . میخوام کپی کنم و ویندوز رو عوض کنم 8 بریزم ... اگه سیوم اجرا نشد هم اشکالی نداره ولی میخوام یه تست کنم
من خودم وقت نکردم از اول بازی کنم ولی تقریبا دوبار بازی کردم چون بخاطر سوختن PC ام یک مرتبه از اول رفتم واینقدر بازی و فیلم هست که دیگه به این نمی رسه تازه دارم Max payne رو بازی میکنم.پیدا کردن جواب سوال اولت خیلی راحته می تونی 30 دقیقه بازی کنی دستت بیاد اگه رو حالت سخت تری که بعد یک بار بازی کردن باز میشه بری مسلما سخت میشه.برای سیوها هم از مسیر میتونی بدست بیاری C:Users:Mydocument::My games:English که دو تا فایل هست هموناست , پیدای نکردی توی C سرچ کن Darksider
Khan gholi
24-11-2012, 09:28
اخر داستانم از این قراره که کرو فادر بهش میگه برای برگردوندن یک نژاد باید چشمه نیرو رو راه بیاندازی اما برای اینکار قربانی نیازه, فردی رو باید قربانی کنی و کسی قربانی بشه برای همیشه لعنت میشه(نفلین رفیقو هم رزمشو هم نوعش یا انسان های ضعیف).مرگ هم که برای ازادی داداشش باید انسان ها رو برگردونه میره پایین که چشمه رو راه بندازه
mahyarSAMSUNG
25-11-2012, 17:48
من خودم وقت نکردم از اول بازی کنم ولی تقریبا دوبار بازی کردم چون بخاطر سوختن PC ام یک مرتبه از اول رفتم واینقدر بازی و فیلم هست که دیگه به این نمی رسه تازه دارم Max payne رو بازی میکنم.پیدا کردن جواب سوال اولت خیلی راحته می تونی 30 دقیقه بازی کنی دستت بیاد اگه رو حالت سخت تری که بعد یک بار بازی کردن باز میشه بری مسلما سخت میشه.برای سیوها هم از مسیر میتونی بدست بیاری C:Users:Mydocument::My games:English که دو تا فایل هست هموناست , پیدای نکردی توی C سرچ کن Darksider
این ادرس سیوی رو که دادی میدونستم ولی مشکل اینه که خیلی ها اینو کپی کردن و بعد از نصب ویندوز کار نکرده ..من شنیدم به غیر از این آدرس سیو یکی دیگه هم هست ...
Khan gholi
26-11-2012, 08:39
این ادرس سیوی رو که دادی میدونستم ولی مشکل اینه که خیلی ها اینو کپی کردن و بعد از نصب ویندوز کار نکرده ..من شنیدم به غیر از این آدرس سیو یکی دیگه هم هست ...
روی ویندوز 8 رو نمیدونم ولی رو 7 که با جایگزینی مشکلی نداره. خودم چک کردم روی 7
Advanced Ali-001
06-12-2012, 09:17
Just Push Start has just announced their Game of The Year 2012 awards and Darksiders II has taken home the win as the Action Adventure Game of the Year 2012!
منبع:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.