مشاهده نسخه کامل
: Darksiders II
Spaniuly
06-09-2012, 07:50
آقا این آخرشو چرا همچین کرده من الان New Game + رو انتخاب نکردم برگشتم زد به جایی که می رم به اون قبل رئیس آخر من فکم پیاده شد اون رو کشتم الان برگردوندم! درسته یه فرصته برام تا برم سراغ ساید کوئیست ها ولی این اصلا اکسپرینس نمی گیره! عجب مکافاتیه!
A L I E N
06-09-2012, 08:16
آقا روم به دیوار من باز یه جایی گیر کردم
فک کنم آرناست که سه تا شاخ مجسمه رو می یابی و میکوبونی سر جاش
بعد یه کرمه میاد میخواد بخورتت:31:
این لامصب رو چجوری باید زد ؟
اصن از تو زمین در نمیاد وقتایی هم درمیاد خیلی خیلی کمه زمانش نمیشه حتی سلام عرض کرد خدمتش:41:
king_darkness
06-09-2012, 08:27
در عکس دومی اون ته اون اهرم که هست بعد تبدیل شدن به دو نفر موقعی که با یکی میکشی در جلوییت باز میشه برو داخل یک تیکه سنگ هستش که اونو بکش بیرون بعد بعد دوباره بیا حالت عادیت
برو روی اون سکو و روی اون تبدیل به دو نفر بشو بعد باز اهرم رو باز کن با نفر دومی هول بده داخل دریچه که اون موقع تو خود اصلیت که تبدیل به سنگ شده رو میبری داخل بعد دوباره تبدیل بشو به حالت عادی که میری به قسمت بعدی (امیدوارم تونسته باشم شفاف توضیح بدم)
ایجاد پورتال ها دو مدلی هستش یکی عادیه یکی هم با نگه داشتن گردون ماوس به مدت چند ثانیه میتونی پورتالی با شتاب بالا ایجاد کنی تو اون قسمت برا void دومی که رو به بالا هستش رو باید شتابشو بیشتر کنی تا بلند تر پرتت کنه
اون جلوتر 2تا اهرم که هر کدوم برای void روبروییشون هست و وقتی میچرخونم void ها میرن پایین یه قسمت شیشه ای هست که میشه از اون جا void ها رو دید ولی اون در کناری بازی نمیشه ؟
ویرایش : اونجایی که شما گفته بودید جلوتر بود الان تازه رسیدم بهش :دی
Spaniuly
06-09-2012, 10:41
آقا روم به دیوار من باز یه جایی گیر کردم
فک کنم آرناست که سه تا شاخ مجسمه رو می یابی و میکوبونی سر جاش
بعد یه کرمه میاد میخواد بخورتت:31:
این لامصب رو چجوری باید زد ؟
اصن از تو زمین در نمیاد وقتایی هم درمیاد خیلی خیلی کمه زمانش نمیشه حتی سلام عرض کرد خدمتش:41:
قرار نیست سلام بدی با قلاب سرش رو بگیر بکش تا بیفته روی زمین یه مقدار باید نزدیکش باشی اون لحظه که سرشو میاره بیرون تا قلابت بگیرتش وقتی انداختیش یه 10 ثانیه میفته روی زمین برو بالای سرش هیت کن تا خونش کم بشه البته این فاز یکم هست... ایشالا که فاز 2 رو هم رد می کنی
king_darkness
06-09-2012, 11:53
واقعا این تیکه اش رو مخه باید چی کار کنم تونستم یکی از روح هارو به داخل ببرم ولی حالا نمیدونم باید چی کار کنم 2 تا گوی نورانی هم که بینشون فاصله افتاده اونجا هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا این تیکه اش رو مخه باید چی کار کنم تونستم یکی از روح هارو به داخل ببرم ولی حالا نمیدونم باید چی کار کنم 2 تا گوی نورانی هم که بینشون فاصله افتاده اونجا هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همین عکس صفحه قبلت رو دقت بکن
55845
تو با این پایه نور یکی از این پایه نورهارو که عقب تر هستش رو اول باید روشن کنی همون جایی که صفحه قبل توضیح دادم بعد که اون رو روشن کردی میایی سر این قسمتی که موندی
اینو ببین
55846
باید تو همین با همین روال گردون این پایه نور رو هم روشن کنی بعد که این چرخید اون یکی رو هم روشن میکنه
کلا توضیح این بخض سخت شد برام..: دی
wild_dragon
06-09-2012, 14:10
قرار نیست سلام بدی با قلاب سرش رو بگیر بکش تا بیفته روی زمین یه مقدار باید نزدیکش باشی اون لحظه که سرشو میاره بیرون تا قلابت بگیرتش وقتی انداختیش یه 10 ثانیه میفته روی زمین برو بالای سرش هیت کن تا خونش کم بشه البته این فاز یکم هست... ایشالا که فاز 2 رو هم رد می کنی
بد اینکه قول رو میکشی چطور باید برم سر قبر phaiseer ؟ از کجا باید برم ؟ دو هفتس گیر کردم می ترسم باگ باشه و هیچ راهی پیدا نمی کنم :'((
سلووووم به همه
2 روز نبودیم ترکوندید!!!!
میگم کسی هست که این ساید کوئست سنگ ها رو رفته باشه؟؟؟
بابا دیونم کرد چیه اخه این واسه یه ابیسال ارمور زپرتی زمان 4 بار تموم کردنه بازی رو گذاشتم رو یه ماموریت فرعی
یه جورایی مطمئنم سری بعد که بازی رو شروع کردم همین اوایل بازی یه زره میده که این بی مصرف میشه!!!:31:
تازه اون یکی ماموریت که باید مجسمه ها رو تموم کنی مونده!!!
سلووووم به همه
2 روز نبودیم ترکوندید!!!!
میگم کسی هست که این ساید کوئست سنگ ها رو رفته باشه؟؟؟
بابا دیونم کرد چیه اخه این واسه یه ابیسال ارمور زپرتی زمان 4 بار تموم کردنه بازی رو گذاشتم رو یه ماموریت فرعی
یه جورایی مطمئنم سری بعد که بازی رو شروع کردم همین اوایل بازی یه زره میده که این بی مصرف میشه!!!:31:
تازه اون یکی ماموریت که باید مجسمه ها رو تموم کنی مونده!!!
میگم اگه بی خیال شی بهتره ها . یعنی پشیمون میشی . چون همین طور که خودت گفتی new game plus رو که بزنی کلا زره های بهتری میگیری . تازه ابیسال رو دوباره هم میتونی بگیریش . به خاطر اینکه ایتمهایی که میگیری لولشون با لول تو میره بالا . البته راجع به ابیسال ارمور فرق میکنه .
چون به نظرم تنها زرهیه که میتونه به Critical رو حداکثر کنه . الان من از دور قبلی فقط پاش رو گرفتم و همون رو هم تا الان که لول 27 یا 28 هستم نگه داشتم فقط به خاطر 7 درصدی که Critical Chance داره . چون به نظرم بقیه ی ایتمها استفاده اش کمه .
Critical Damage فقط کمی مهمه که تا زمانی که Chance رو بالا نبری اون هم بی فایده است . البته الان من Crit Chance ام واسه داسم 30 و واسه تبرم 60 هستش . تبری ساختم در حد لالیگا که قدرتیش رو که بزنی و Crit بشه 10000 تا Damage میزنه . جالبه 9000 تا واقعا توی این درجه سختی هیچی نیست .
9000 تا هیچی نیست؟؟؟؟:18:
یکی نیست به این بازی سازا بگه که ما بازی بازا!!!(چی گفتم) بازی رو میکنیم (:دی) تا لذت ببریم نه اینکه زجر بکشیم!!!
باو چه خبره این همه مشقت واسه چی؟
ولی منکر لذتی که تو تموم کردن رو درجات سختر هست نیستم.
سلام دوستان
من تازه این بازی نصب کردم(Blackbox).بازی قشنگیه،خیلی بهم حال داد
میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید که چه کارهایی مفیده چه کارهایی ضرر داره
مثلا جنگیدن با این بابابزرگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تونسته شکستش بده؟(شکستش بدیم چی میشه؟)
amir_2015
06-09-2012, 23:01
سلام دوستان
من تازه این بازی نصب کردم(Blackbox).بازی قشنگیه،خیلی بهم حال داد
میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید که چه کارهایی مفیده چه کارهایی ضرر داره
مثلا جنگیدن با این بابابزرگ
کسی تونسته شکستش بده؟(شکستش بدیم چی میشه؟)
سلام دوست من، من شکستش دادم کاری که نداره برو پشت چوب های قایم شو ضربه که بهت میزنه بهت برخورد نمیکنه
ولی تو ضربه بزن بهش برخورد میکنه من رفتم پشت همین چوب ها عمرم بی نهایت شده بود اصن دیگه هرچی ضربه میزد کم نمیشد.
موفق باشی.
Spaniuly
07-09-2012, 00:01
یه تیکه اش رو بدجور خراب کرده وقتی بازی تموم میشه نایتمر آنلاک می شه ولی واسه گیم پلاس اجازه استفاده از این دیفیکالتی رو نمیده... عملا دکوره! کی حوصله داره بعد گیم پلاس یه بار دیگه بشینه روی نایتمر بره بازی رو تازه اونم از صفر شروع میشه بابای آدمو همین آپوکالیپس در میاره چه برسه به این دیفیکالتی
یه تیکه اش رو بدجور خراب کرده وقتی بازی تموم میشه نایتمر آنلاک می شه ولی واسه گیم پلاس اجازه استفاده از این دیفیکالتی رو نمیده... عملا دکوره! کی حوصله داره بعد گیم پلاس یه بار دیگه بشینه روی نایتمر بره بازی رو تازه اونم از صفر شروع میشه بابای آدمو همین آپوکالیپس در میاره چه برسه به این دیفیکالتی
این یکی رو احتمالا یادشون رفته!!!
اره واقعا همون اولش که خواستم برم New Game plus رو دیدم مود Nightmare نداره بی خیال شدم ولی گفتم بزار مود Apocalypse رو دوباره از یه سیو دیگه شروع کنم و از اول دست خالی باشم . رفتم دیدم خیلی سخته . البته چون بازی رو روی نرمال رفته بودم یه کم اسون بود اولاش ولی وسطاش واقعا سرویس میشدم.
دیدم خیلی کار داره تا اینو قویش . تازه همه هم ایتمهای تکراری میده. اومدم New Game plus رو از سیو دیگه شروع کردم و همون اولش فکر میکردم چقدر حالا اسون و بی مزه میشه . اما دیدم نه در حد همون apocalypse واقعا سخته . چون دشمنها بسته به لولت قوی تر میشن .
حالا میخوام بعد از اتمام این موقعی که خواستم بازی رو دوباره برم روی nightmare برم . اخه اکثر بازی هایی که شماره های بعدش میاد قبل از اومدن شماره بعد شماره قبلی رو یه دست دیگه بازی میکنم که هم گیم پلی دستم بیاد هم داستان . خیر سرم الان باید واسه کنکور بهمن بخونم .
چند تا از سوتی های بازی! دوتاش باگه که شاید برای شما پیش نیاد اصلا!!!
+ ویرایش:
بلاخره از زمین اومدم بیرون. هرچند با بازی همخونی زیادی نداشت ولی پیام بازرگانی جالبی بود.:دی این قسمت به نظر من تقلید خیلی تابلویی از Red Faction Armagedon بود ولی بد نبود، محیطش خیلی قشنگ بود و به من خیلی کیف داد. الان تو Lostlight هستم و بلاخره بهم توانایی استفاده از پورتال ها رو داد. اینم یه تقلید خیلی توپ از بازی Portal که بازم جالب از آب دراومده.
در کل تا حالا من حداقل تقلید از چند تا بازی دیدم: Prince of Persia 2008 - God of War - Devil May Cry - Portal - Red Faction Armagedon ولی خب همش خوب در کنار هم قرار گرفته و بازی خیلی متنوع و جذابی شده...
دوستان خسته نباشید
من یه مشکلی پیدا کردم
بعد از اینکه وارد tree of life شدم، با absalom صحبت کردم، بعد از صحبت با اون دیگه ماموریت های اصلی (primary objectives) نشون داده نمیشن، فقط انتخابی ها هستن
کلی بدبختی کشیدم و کل محیط جدید رو گشتم، آخرشم از طریق ویدئو های موجود در یو.تیوب فهمیدم که کجا باید برم، الان رسیدم به قصر lord of bones یا همونdead king
اما دو نفر جلوی در واستادن و نمیذارن برم داخل :31:
دیگه موندم چیکار کنم، نقشه هم که گفتم ماموریات ها رو نشون نمیده
نشون ندادن ماموریت باگه یا جزوی از بازیه؟
توی کلیپی که از یو.تیوب گرفتم نشون میداد که کجا باید بره
باگ داده برادر...من الان دقیقا یادم نیست فک کنم باید بری به Gilded Arena و اونجا سه تا سنگ سبز هست که باید پیدا کنی بعد غوله رو شکست بدی و برگردی جایی که الان هستی...
اما کلا باید یه فکری برای این قضیه برداری چون اینجوری ادامه دادن خیلی سخت میشه.
موفق باشی رفیق...
باگ داده برادر...من الان دقیقا یادم نیست فک کنم باید بری به Gilded Arena و اونجا سه تا سنگ سبز هست که باید پیدا کنی بعد غوله رو شکست بدی و برگردی جایی که الان هستی...
اما کلا باید یه فکری برای این قضیه برداری چون اینجوری ادامه دادن خیلی سخت میشه.
موفق باشی رفیق...
حدس میزدم، چون وسط صحبت با absalom بازی کرش کرد، بعدش که دوباره بازی رو اجرا کردم اونطرف در پیش اون پیره واستاده بودم
از اون به بعد این باگ شروع شد
عجب... ، یعنی اینهمه تلاش در 1 ثانیه پوچ شد
میگم سیو بازی کجا ذخیره میشه؟ برش دارم و بازی رو دوباره نصب کنم شاید درست شد
حوصله اینکه از اول برم رو ندارم
پ.ن
با اینکه گرافیکش زیاد به دلم نمیشینه اما واقعا داستان گیرایی داره، جزو قشنگ ترین داستان هایی بوده که تابحال بازی کردم، هم نسخه یک و هم این نسخه
بچه ها منم بازی رو تا یه جایی رسوندم ولی الان مشکل دارم
یه مرحله ای از بازی بود که باید 3 تا شاخ پیدا میکردم و میزدم تو سر یه اسکلت بعدش یه چی شبیه مار میاد اونو شکست دادم بعد رفتم پیشه اون شبح باهاش حرف زدم بهم گفت باید بری دنباله اون 3 تا لرد یا شبح یا یه همچین چیزی منم برگشتم طبقه ادرسی که رو مپ بود رسیدم به همون مجسمه که 3 تا شاخ سبز روشه حالا دوستم میگه اینجا که میرسی باید یه دمو پخش شه من هر چه قدر دور زدم همچین اتفاقی نیوفتاد :41: الان یعنی کرکم مشکل داره ؟
اگه نیازه عکس بذارم
Alex merccer
08-09-2012, 19:31
یه مرحله ای از بازی بود که باید 3 تا شاخ پیدا میکردم و میزدم تو سر یه اسکلت بعدش یه چی شبیه مار میاد اونو شکست دادم بعد رفتم پیشه اون شبح باهاش حرف زدم بهم گفت باید بری دنباله اون 3 تا لرد یا شبح یا یه همچین چیزی منم برگشتم طبقه ادرسی که رو مپ بود رسیدم به همون مجسمه که 3 تا شاخ سبز روشه حالا دوستم میگه اینجا که میرسی باید یه دمو پخش شه من هر چه قدر دور زدم همچین اتفاقی نیوفتاد :41: الان یعنی کرکم مشکل داره ؟
اگه نیازه عکس بذارم
شما کلا راهو اشتب رفتی به اونجا ربطی نداره:31:
بزن رو گلوبال مپ محل اولین دث لردش مشخصه نزدیک ترین جا به اونجا رو تلپورت کن و ادامه ی ماجرا ...
شما کلا راهو اشتب رفتی به اونجا ربطی نداره:31:
بزن رو گلوبال مپ محل اولین دث لردش مشخصه نزدیک ترین جا به اونجا رو تلپورت کن و ادامه ی ماجرا ...
دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این از این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا رسیدم به شبح اول اینو چه جوری باید ناکار کرد هر چی میزنمش انگار نه انگار
ببخشید اینم زدمش :31: برم ادامشو
اگه نیازه عکس بذارم
نه اتفاقا درست رفتی. وقتی میرسی به Gilded Arena خودش دمو نشون میده...باگ داده رفیق.
mahdibarcelon
08-09-2012, 22:26
آقایون یک سوال داشتم.من نسخه بلک باکس این بازی رو دانلود کردم..........یک نسخه دیگه هست که همراه 4 dlc عرضع شده.......کلهم سوالم اینه dlc تو این بازی چکار میکنه و ارزششو داره دوباره دانلود کنم؟
دوستان اگه کسی به این مرحله رسید یا تازه از اینجا رد شده یه لطفی میکنه سیوش رو به منم بده؟
سیو بازی تو این مسیره
Documents\My Games
Alex merccer
09-09-2012, 01:56
نه اتفاقا درست رفتی. وقتی میرسی به Gilded Arena خودش دمو نشون میده...باگ داده رفیق.
اون موقعی که اینجا دمو نشون می ده مال وقتیه که باید دث لرد سوم رو پیدا کنی ایشون هنوز تو کف اولیش بودن :31:
آقا من رسیدم به Shadow's Edge... چقد تا آخر بازی مونده؟!
آقایون یک سوال داشتم.من نسخه بلک باکس این بازی رو دانلود کردم..........یک نسخه دیگه هست که همراه 4 dlc عرضع شده.......کلهم سوالم اینه dlc تو این بازی چکار میکنه و ارزششو داره دوباره دانلود کنم؟
بلک باکس در واقع نسخه خوبی از این بازی داده. چون نه فیلم کیفیت بالا داره نه احتیاجی هم به زبون دیگه ای داریم ما . از اون طرف نسخه limited edition هست که کاملترین نسخه هست و DLC ها رو هم داره.
راجع به اهمیت DLC ها بگم که اکثرش ایتم هستن و یک مکان برات باز میکنه به نام Crucible . اگه مود ارنا رو توی بازی های دیگه انجام دادی این شبیه همونه و کلا باید توی فقط زنده بمونی. ایتم ها رو که من استفاده نمیکنم یعنی نمیارزه . ولی واسه مود Crucible حتما این نسخه رو بگیر.
دوستان اگه کسی به این مرحله رسید یا تازه از اینجا رد شده یه لطفی میکنه سیوش رو به منم بده؟
سیو بازی تو این مسیره
Documents\My Games
اگه دیر نیست من احتمالا امشب ردش میکنم . البته New Game Plus هستش اگه مشکلی نداره.
Gragar جان جواب ما رو هم بده عزیز...
کم مونده داداش
عجله داری تموم کنی؟؟؟
کم مونده داداش
عجله داری تموم کنی؟؟؟
عجله که ندارم ولی دوس دارم تموم شه دیگه. مخصوصا اون یارو کروفادر گفت آخرای سفرم هستم!
عجله که ندارم ولی دوس دارم تموم شه دیگه. مخصوصا اون یارو کروفادر گفت آخرای سفرم هستم!
همانطور که اجسام از انچه که در اینه میبینید به شما نزدیک ترند این بازی هم این جوریه که فکر میکنی چقدر تا اخرش مونده اما چنان ناگهانی تموم میشه که اصلا نمیفهمی چی چی شد . خودتو اماده کن.
اگه دیر نیست من احتمالا امشب ردش میکنم . البته New Game Plus هستش اگه مشکلی نداره.
نه چه اشکالی، دستتم درد نکنه
ما که هرچی تو فرومای خارجی گشتیم راه حلی پیدا نشد
یه چند نفری هم مشکل منو داشتن، همفکری کردیم ولی بازم نتیجه نداد
همانطور که اجسام از انچه که در اینه میبینید به شما نزدیک ترند این بازی هم این جوریه که فکر میکنی چقدر تا اخرش مونده اما چنان ناگهانی تموم میشه که اصلا نمیفهمی چی چی شد . خودتو اماده کن.
این طوری که میگی فک کنم حداکثر 1 ساعت دیگه کار داشته باشه...!:دی
rezamorad
10-09-2012, 11:34
سلام این ترینر این بازی هست هر جا مشکل پیدا کردین از ترینر استفاده کنید:
اینم لینک دانلود ترینر: فقط یه چیزی از سرور اولی نگیرید چون ف ی ل ت ر هست:
milad dante
10-09-2012, 16:27
نه چه اشکالی، دستتم درد نکنه
ما که هرچی تو فرومای خارجی گشتیم راه حلی پیدا نشد
یه چند نفری هم مشکل منو داشتن، همفکری کردیم ولی بازم نتیجه نداد
اینجا رو یه نگاه بندازی بد نیست :46:
Mohammad Yek110
10-09-2012, 16:52
سلام
دیروز دارکسایدرز یک رو نصب کردم وفعلا دو رو گذاشتم کنار
دو رو هم زیاد بازی نکردم چون تمرکزم روی مکس پین بود:دی
(رسیدم اونجا که برای اولین بار تفنگ می گیره)
یک واقعا بازی خوبیه حتما امتحانش کنید اگه بازی نکردید
یه سوال
اینا چهارتا سوارکار بودن ( سوار کارهای آپوکالیپس )
وار یکیشون بوده
Death هم برادر وار
حالا وار میخواد با Death بجنگه و مرگ میخواد جلوی این جنگ رو بگیره
درسته؟
و یه سوال دیگه
دارکسایدرز 3 رو خواهیم داشت؟ سومین سوارکار؟ اصن داریم؟ مــَــردم؟:دی
ممنون:11:
A L I E N
10-09-2012, 18:17
آقا من تو یه منطقه گیر کردم نمیتونم بیام بیرون
یه جا هست یه آقا غوله با عنکبوتش رو باید زد
خوب بنده خدا لطف میکنن میمیرن ولی من نمی دونم چجوری از اونجا بیام بیرون
اصن در پیکری برای خروج تو اون منطقه نیست
بازی مشکل داره یا من بلد نیستم ؟:42:
A L I E N
10-09-2012, 18:20
اینجام
غوله اخرشم به فنا میره ولی چجوری فست بتراولم به کوئست بعدی:37:
آقا من تو یه منطقه گیر کردم نمیتونم بیام بیرون
یه جا هست یه آقا غوله با عنکبوتش رو باید زد
خوب بنده خدا لطف میکنن میمیرن ولی من نمی دونم چجوری از اونجا بیام بیرون
اصن در پیکری برای خروج تو اون منطقه نیست
بازی مشکل داره یا من بلد نیستم ؟:42:
شما Fast Travel کن! راحت...
A L I E N
10-09-2012, 19:22
چجوری Fast travel کنم ؟
بلد نیسم
دکمه اش چیه ؟ لولش چیه ؟ چیکار باید کرد :(((
A L I E N
10-09-2012, 19:36
خدا پدر یوتیوب رو بیامرزه
فهمیدم اقا
ممنون
mInI_ClockEr
10-09-2012, 19:39
آقایون آپدیت شماره 3 برای بازی اومده و حجمش 3 گیگ هست
الان من نسخه اولی که 5.5 گیگ بود رو نصب دارم
حتماً برای نصب آپدیت 3 باید آپدیت شماره 2 که اون هم 3 گیگ هست دانلود کنم یا فقط آپدیت شماره 3 رو دانلود کنم کافی هست
راستی چه تغییراتی توی بازی میده که اینقدر حجمش زیاده تائثیری روی گرافیک بازی داره ؟؟
اصلاً مهم هست ؟؟؟؟
کمک کنید لطفاً
آقایون تموم شد. خداییش خیلی حال داد. من به بازی 9.3/10 {!:دی!} میدم. این 0.7 امتیازی که کم کردم بخاطر گرافیک کم . باگ هایی بود که داشت. اما از نظر صدا، موزیک، گیم پلی، غولهای متنوع! ، سینماتیک های اکشن و فوق العاده زیبا، طول مناسب بازی و... اصلا حرفی برای گفتن باقی نمیمونه. محشر بود. در ضمن من با Normal بازی کردم و 21 ساعت طول کشید.
New Game+ رو با دیفیکالتی Apocalyptic شروع کردم حسش بود میریم کم کم!
سلام
دیروز دارکسایدرز یک رو نصب کردم وفعلا دو رو گذاشتم کنار
دو رو هم زیاد بازی نکردم چون تمرکزم روی مکس پین بود:دی
(رسیدم اونجا که برای اولین بار تفنگ می گیره)
یک واقعا بازی خوبیه حتما امتحانش کنید اگه بازی نکردید
یه سوال
وار یکیشون بوده
Death هم برادر وار
درسته؟
و یه سوال دیگه
دارکسایدرز 3 رو خواهیم داشت؟ سومین سوارکار؟ اصن داریم؟ مــَــردم؟:دی
ممنون:11:
بله جنگ بردار مرگ هستش و مرگ میخاد بی گناهی جنگ رو ثابت کنه نه اینکه جلوشو بگیره
اونی هم که اول بازی شماره 2 میاد کرو فادر هستش
آقایون آپدیت شماره 3 برای بازی اومده و حجمش 3 گیگ هست
الان من نسخه اولی که 5.5 گیگ بود رو نصب دارم
حتماً برای نصب آپدیت 3 باید آپدیت شماره 2 که اون هم 3 گیگ هست دانلود کنم یا فقط آپدیت شماره 3 رو دانلود کنم کافی هست
راستی چه تغییراتی توی بازی میده که اینقدر حجمش زیاده تائثیری روی گرافیک بازی داره ؟؟
اصلاً مهم هست ؟؟؟؟
کمک کنید لطفاً
اکثر بازی ها واسه نصب پچ جدید باید پچ های قبلی رو نصب کنید
این هم احتمالا از این قاعده خارج نیست
اما این پچ یه سری تغییرات گرافیکی جزئی داشته، مثل اضافه شدن anti aliasing
زیاد مهم نیستن
از همه مهمتر Camera Auto center Toggle اضافه شده
خیلی عالیه، چون این Camera Auto center بدجوری رفته رو اعصاب من، هی میخوای درحال دویدن با موس اطرافتو نگاه کنی اما دوربین برمیگرده پشت سرت
من که سرم درد گرفته اینقدر دوربین حرکت اضافی داشت
اگه لینک واسه پچ های قبلی دارین به ما هم بدین ممنون میشم
این لیست تغییرات
Graphics Options:
- Shadow map resolution configuration option added
- Screen Space Ambient Occlusion configuration option added
- Anti Aliasing configuration option added
Keyboard Mapping Support:
- Invert X Option added
- Reset to default mappings option
- Map to NumPad option works as intended
Mouse Functionality:
- Camera Auto center Toggle
Bug Fixes:
- The Tome System works as intended while using an Xbox controller in the Tome System.
- Resolved issues around not being able to send Tome messages to Steam friends.
- Phasewalker now works properly after acquiring it within the Blackstone.
- Artifact Box and Legacy Box are now properly labeled in Vulgrim’s inventory.
- Exiting the game after adjusting the screen resolution will now save those settings.
- The ride-able construct will no longer free fall out of the game world when placing the ride-able construct under the Guardian and re-entering the room with the submerged lift in The Foundry.
- The Bridge should now properly drop within The Scar.
- The second lever within the Black Stone should now function as intended.
- Death should now be able to properly continue through the Eternal Throne when speaking to the guards.
- The pile of debris to the right of the skeleton key door in the second Heartstone room of The Foundry is no longer a match for the ride-able construct.
- The ride-able construct is positioned back in the water on the lift for those users who are stuck. (You may need to Fast Travel or back track out of the dungeon if you are currently stuck here.)
- The Custodian will no longer go for a swim when backtracking to the dungeon entrance after leaving the Custodian on one of the bridges in the room before the second Heartstone in the Foundry.
- The Resistance stats will properly update when returning 3 Stones of Resistance to Oran during the Stick and Stones quest.
- More support for different resolutions with HUD elements.
وار یکیشون بوده
Death هم برادر وار
درسته؟
اونجور که من فهمیدم
در اصل اون چهار سوار با هم خواهر و برادرن، سه برادر و یه خواهر
وار سرگروهشونه، اینجور که به نظر میاد البته
و از بقیه هم قویتره
تو نسخه 1 بین بهشتیان و جهنمیان درگیری شده بود و شورا(سه تا مجسمه پرقدرت) اون گروه چهارنفری رو برای ایجاد برابری به جنگ اونها فرستاد، وار سرکرده جهنمیان رو کشت و جنگ تموم شد، اما شورا اونو محکوم کردن که تو باعث ایجاد هرج و مرج شدی
واسه همین اسیرش کردن
حالا تو این نسخه death میخواد بیگناهی برادرش رو ثابت کنه
چیزیه که من فهمیدم، اگه اشتباه میکنم بگین
Advanced Ali-001
10-09-2012, 21:07
4 دور بازی رو رفتم آخر نتونستم سلاح خوبی ازش دربیارم....
آخرش strange شد 587 بیشتر نتونستم ببرم....
این health توی این نسخه واقعا مسخرس که 5 تا معجونشو داری و بمیری.....!
اونجور که من فهمیدم
در اصل اون چهار سوار با هم خواهر و برادرن، سه برادر و یه خواهر
وار سرگروهشونه، اینجور که به نظر میاد البته
و از بقیه هم قویتره
تو نسخه 1 بین بهشتیان و جهنمیان درگیری شده بود و شورا(سه تا مجسمه پرقدرت) اون گروه چهارنفری رو برای ایجاد برابری به جنگ اونها فرستاد، وار سرکرده جهنمیان رو کشت و جنگ تموم شد، اما شورا اونو محکوم کردن که تو باعث ایجاد هرج و مرج شدی
واسه همین اسیرش کردن
حالا تو این نسخه death میخواد بیگناهی برادرش رو ثابت کنه
چیزیه که من فهمیدم، اگه اشتباه میکنم بگین
اینم چیزی که من فهمیدم! راستش نفهمیدم Nephelim چیه:دی!
ولی چیزی که فهمیدم این بود که برادر دث یعنی ابسولم باعث هرج و مرج شد و انسانها رو از بین برد و دث اونو کشت. تو این نسخه هم که غول آخرش بود و با کشتن اون انسانیت زنده شد. حالا من دقیقا نمیدونم که ابسولم جزو 4 سوار بود یا نه. من نسخه 1 رو بازی نکردم. یک چیز دیگم که نفهمیدم آخر همین نسخه بود که کروفادر گفت برای برگردوندن انسانها باید فداکاری کرد و بعد دث پرید پایین. بعدشم که گوینده گفت داستان دث هنوز تموم نشده. نفهمیدم مرد نمرد چی شد! وار آزاد شد اصلا؟!
rezamorad
10-09-2012, 22:03
4 دور بازی رو رفتم آخر نتونستم سلاح خوبی ازش دربیارم....
آخرش strange شد 587 بیشتر نتونستم ببرم....
این health توی این نسخه واقعا مسخرس که 5 تا معجونشو داری و بمیری.....!
خب شما از ترینر استفاده دیگه هیچ وقت نمیمیری.
خب شما از ترینر استفاده دیگه هیچ وقت نمیمیری.
داداش راستشو بخوای مسخره ترین نوع بازی ، بازی با ترینره. من حاضرم یه بازی رو نصفه کاره بذارم (که معمولا کم پیش میاد مگه فکری خفنی باشه!) ولی از ترینر استفاده نکنم حتی برای یه غول!
علی جان منظورش حالت استاندارد (بدون چیت) بازی بود. مطمئنا هر گیمری تو هر بازی ممکنه چند بار ببازه ولی دفعه بعد رد میکنه دیگه...
rezamorad
10-09-2012, 22:51
داداش راستشو بخوای مسخره ترین نوع بازی ، بازی با ترینره. من حاضرم یه بازی رو نصفه کاره بذارم (که معمولا کم پیش میاد مگه فکری خفنی باشه!) ولی از ترینر استفاده نکنم حتی برای یه غول!
علی جان منظورش حالت استاندارد (بدون چیت) بازی بود. مطمئنا هر گیمری تو هر بازی ممکنه چند بار ببازه ولی دفعه بعد رد میکنه دیگه...
داداش خوب چرا عصبانی میشی؟
عصبانی نشدم! توهم زدی رفیق.:18::9:
اینم چیزی که من فهمیدم! راستش نفهمیدم Nephelim چیه:دی!
ولی چیزی که فهمیدم این بود که برادر دث یعنی ابسولم باعث هرج و مرج شد و انسانها رو از بین برد و دث اونو کشت. تو این نسخه هم که غول آخرش بود و با کشتن اون انسانیت زنده شد. حالا من دقیقا نمیدونم که ابسولم جزو 4 سوار بود یا نه. من نسخه 1 رو بازی نکردم. یک چیز دیگم که نفهمیدم آخر همین نسخه بود که کروفادر گفت برای برگردوندن انسانها باید فداکاری کرد و بعد دث پرید پایین. بعدشم که گوینده گفت داستان دث هنوز تموم نشده. نفهمیدم مرد نمرد چی شد! وار آزاد شد اصلا؟!
نفیلیم یه گونه از مخلوقاتن
حقیقتش منم زیاد به داستان شماره یک توجه نکردم، ولی آخرا که از بازی خوشم اومد توجه بیشتری به داستان کردم، چون واقعا عالی داشت پیش میرفت، مثل یه فیلم سینمایی
چیزی که تا الان دستگیرم شده:
در ابتدا دو گونه مخلوق وجود داشت، فرشتگان که بهشت (heaven) رو داشتن، و جنیان که جهنم(hell) مال اونا بود
این دو نوع موجود هم همیشه با هم در حال جنگ بودن، سه تا مجسمه پرقدرت هم برای ایجاد برابری بین این دو گونه بوجود اومده بود که به شورا معروف بود
بعد از مدتی، گونه سومی که انسان ها باشن بوجود اومد، فرشتگان و جنیان هم قصد کردن که به این مخلوقات تازه وارد تسط داشته باشن، تصمیم گرفتن که به زمین هم حمله کنن اما شورا مخالفت کرد
مدتها بعد گونه چهارمی به نام نفیلیم ها بوجود اومد، اولین نفیلیم هم که بوجود اومد ابسلوم بود
چهار سوار هم از همین گونه اند، war, death, strife, fury
بعضی جا ها میگن وار سرگروه این چهار سواره، بعضی جاها میگن نه، فقط قویتره، که البته واقعا هم هست
بعد از مدتی جنگ بین فرشته و جنیان به زمین هم کشیده شد، اینجا یه ابهام بوجود میاد که شورا وار رو به زمین فرستاد یا خود وار که خیلی سرکش بوده به زمین رفت واسه جنگ
البته من فکر میکنم دومی درست باشه، خلاصه وار شروع به مبارزه کرد با هر دو گونه و در آخر بازی بعد از کشتن رئیس جنیان ( که معلوم شد تمام این سال ها باعث و بانی جنگ بوده ) جنگ تموم شد
حالا دلیل زندانی شدن وار رو نفهمیدم، شاید بخاطر اینکه بدون اجازه شورا وارد جنگ شد و باعث طولانی تر شدن جنگ شد
ادامه اینکه بعدها tree of knowledge یا همون eden که قسمتی از بهشت بود به انسان عطا شد، نفیلیم ها که این وسط بی جایگاه بودن عصبانی شدن و توسط ابسلوم شورش کردن، دِث هم مجبور شد واسه ایجاد تعادل بین مخلوقات، داس خودش رو علیه رفقا و همنژادیهاش راست کنه و تک تکشون رو بکشه
ابسلوم برادر دث نبود، اینو دقت کنین، فقط با هم دوست بودن
بعدم که ابسلوم به corruption تبدیل شد و ادامه رو هم که دیدین
اینکه میگم وار قویتره چون تو نسخه یک وار وقتی خشمگین میشد به یه اژدهای قرمز تبدیل میشد و هرچی دشمن بهش ضربه میزد تاثیری روش نداشت، خونش کم نمیشد و بشدت هم ضرباتش قوی میشدن
اما دث که تبدیل میشه هم خونش کم میشه و هم ضرباتش معمولین
qarikhan
11-09-2012, 00:43
سلام دوستان من این بازی رو تازه خریدم خیلی با حاله فقط همین اول هاش گیر کردم یک غول هست که عنکبوتی شکله کله اش هم مثل خوکه باید با توپ بزرگ بزنیش بعد چپه میشه و بعد میشه زدش اما هر چی میزنمش نمیمیره خیلی کم از (به قول معروف) خونش کم میشه
لطفا بگید چیکار کنم
سلام دوستان من این بازی رو تازه خریدم خیلی با حاله فقط همین اول هاش گیر کردم یک غول هست که عنکبوتی شکله کله اش هم مثل خوکه باید با توپ بزرگ بزنیش بعد چپه میشه و بعد میشه زدش اما هر چی میزنمش نمیمیره خیلی کم از (به قول معروف) خونش کم میشه
لطفا بگید چیکار کنم
سلاح دوم دارید؟ با داس زیاد از خونش کم نمیشه، وقتی عنکبوت افتاد زمین برید نزدیکش و راست کلیک رو نگه دارید، اونوقت ضربه ای که میزنید خیلی قویتر میشه
milad dante
11-09-2012, 09:01
راهنمای قدم به قدم بازی
rezamorad
11-09-2012, 09:55
راهنمای قدم به قدم بازی
داداش این جا بچه ها فارسی زبان هستند. ما که انگلیسی بلد نیستیم چیکار کنیم.:18::31:
milad dante
11-09-2012, 09:58
داداش این جا بچه ها فارسی زبان هستند. ما که انگلیسی بلد نیستیم چیکار کنیم.:18::31:
خیلی مشخصه در ضمن تصویر هم که داره راحت می تونید هر جا گیر کردین راهشو پیدا کنین :46:
Spaniuly
11-09-2012, 10:16
خوب نیو گیم پلاس هم به آخراش داره میرسه اون کیوریبل هست چیه هی موج دشمن میاد فک سرویس کن هست نمی دونم واسه چی گذاشتنش اصلا توی آپوکالیپس نمیشه رفت چه برسه به نایتمیر ... والا ما که خیلی تاثیر نمی بینیم الان لول29 هستم کلی اون پارامترهاش رفته بالا ولی اونقدرام که باید قوی نشده یا دیفنسش معلوم نیست چرا اینطوریه با یه هیت قشنگ خون کم می کنه نمی دونم والا باید یه کاری می کرد که حداقل توی این لول بالا اینقدر واسه فایت های معمولیش ضجه نمی زدیم ولی در کل از اون بازی های خوراک بود دمشون گرم
نفیلیم یه گونه از مخلوقاتن
حقیقتش منم زیاد به داستان شماره یک توجه نکردم، ولی آخرا که از بازی خوشم اومد توجه بیشتری به داستان کردم، چون واقعا عالی داشت پیش میرفت، مثل یه فیلم سینمایی
چیزی که تا الان دستگیرم شده:
در ابتدا دو گونه مخلوق وجود داشت، فرشتگان که بهشت (heaven) رو داشتن، و جنیان که جهنم(hell) مال اونا بود
این دو نوع موجود هم همیشه با هم در حال جنگ بودن، سه تا مجسمه پرقدرت هم برای ایجاد برابری بین این دو گونه بوجود اومده بود که به شورا معروف بود
بعد از مدتی، گونه سومی که انسان ها باشن بوجود اومد، فرشتگان و جنیان هم قصد کردن که به این مخلوقات تازه وارد تسط داشته باشن، تصمیم گرفتن که به زمین هم حمله کنن اما شورا مخالفت کرد
مدتها بعد گونه چهارمی به نام نفیلیم ها بوجود اومد، اولین نفیلیم هم که بوجود اومد ابسلوم بود
چهار سوار هم از همین گونه اند، war, death, strife, fury
بعضی جا ها میگن وار سرگروه این چهار سواره، بعضی جاها میگن نه، فقط قویتره، که البته واقعا هم هست
بعد از مدتی جنگ بین فرشته و جنیان به زمین هم کشیده شد، اینجا یه ابهام بوجود میاد که شورا وار رو به زمین فرستاد یا خود وار که خیلی سرکش بوده به زمین رفت واسه جنگ
البته من فکر میکنم دومی درست باشه، خلاصه وار شروع به مبارزه کرد با هر دو گونه و در آخر بازی بعد از کشتن رئیس جنیان ( که معلوم شد تمام این سال ها باعث و بانی جنگ بوده ) جنگ تموم شد
حالا دلیل زندانی شدن وار رو نفهمیدم، شاید بخاطر اینکه بدون اجازه شورا وارد جنگ شد و باعث طولانی تر شدن جنگ شد
ادامه اینکه بعدها tree of knowledge یا همون eden که قسمتی از بهشت بود به انسان عطا شد، نفیلیم ها که این وسط بی جایگاه بودن عصبانی شدن و توسط ابسلوم شورش کردن، دِث هم مجبور شد واسه ایجاد تعادل بین مخلوقات، داس خودش رو علیه رفقا و همنژادیهاش راست کنه و تک تکشون رو بکشه
ابسلوم برادر دث نبود، اینو دقت کنین، فقط با هم دوست بودن
بعدم که ابسلوم به corruption تبدیل شد و ادامه رو هم که دیدین
اینکه میگم وار قویتره چون تو نسخه یک وار وقتی خشمگین میشد به یه اژدهای قرمز تبدیل میشد و هرچی دشمن بهش ضربه میزد تاثیری روش نداشت، خونش کم نمیشد و بشدت هم ضرباتش قوی میشدن
اما دث که تبدیل میشه هم خونش کم میشه و هم ضرباتش معمولین
اما از نظر خط داستانی شماره 2 بین قسمت ابتدایی شماره یک(اونجایی که وار برای اولین بار میاد زمین و بعد از مبارزه با غول اول بازی به شورا میره) و خود شماره یک قرار داره.
یعنی اول وار میاد زمین و بعد از مبارزه با اون گندهه کشته میشه(یا به شورا میره) بعد دث با نجات دوباره انسان ها یه فرصت دوباره به وار میده و وار میاد زمینو بقیه ماجرا!!!
اگه اشتباه نکنم این قضایا زیر سر خود شورا بوده!
اما از نظر خط داستانی شماره 2 بین قسمت ابتدایی شماره یک(اونجایی که وار برای اولین بار میاد زمین و بعد از مبارزه با غول اول بازی به شورا میره) و خود شماره یک قرار داره.
یعنی اول وار میاد زمین و بعد از مبارزه با اون گندهه کشته میشه(یا به شورا میره) بعد دث با نجات دوباره انسان ها یه فرصت دوباره به وار میده و وار میاد زمینو بقیه ماجرا!!!
اگه اشتباه نکنم این قضایا زیر سر خود شورا بوده!
یعنی میگید داستانی که در نسحه 2 بازی میکنیم درواقع در وسط داستان نسخه یک اتفاق افتاده؟ فکر نکنم اینجوری باشه
در اینکه شورا زیاد درستکار نیستن هیچ شکی نیست
اگه دقت کرده باشید وار در نسخه یک همون ابتدا یک غول به تمام معنا بود، هروقت میخواست میتونست به اژدهای قرمز تبدیل شه و به هیچ وجه نمیشد کشتش
اما همون ابتدای بازی دیدیم که به دلائل نا معلوم و به طرز مشکوکی قدرتش کم کم تحلیل رفت
بعد در ادامه به خیانت محکوم شد و پیش شورا زندانی شد
اما انچه دیدیم این بود که خودِ وار از شورا درخواست کرد که "منو به زمین بفرستید، حتی بدون قدرتم
من ثابت میکنم که میتونم با دست خالی، برابری و اعتدال رو برگردونم"
شورا هم همینکارو کرد، چون فکر میکرد وار بدون قدرت اصلیش نمیتونه هم با بهشتیان و هم با جهنمیان بجنگه و صد در صد کشته میشه
واسه همین به زمین برش گردوند، پس نشون میده دِث اون موقع کاری واسه وار نکرده
به نظرم وار که جنگ رو برد، واسش توطئه چیدن و بدلیل ایجاد هرج و مرج زندانیش کردن
اینکه کی توطئه چیده رو نفهمیدم، ولی هرچی هست الان دث داره بیگناهی برادرش رو ثابت میکنه
فکر میکنم اینجوری درست باشه
ولی در کل از اون بازی های خوراک بود دمشون گرم
به نظرم 90 درصد قشنگی بازی به داستانش بود، جزو قشنگترین خط داستان هایی بود که تابحال دیده بودم
Mohammad Yek110
11-09-2012, 12:11
سلام
این غول خیلی بزرگ سنگی توی دارکسایدرز یک چیکارس؟:دی
rezamorad
11-09-2012, 12:28
سلام
این غول خیلی بزرگ سنگی توی دارکسایدرز یک چیکارس؟:دی
یعنی چی چیکارس خوب غوله دیگه؟:31:
یعنی میگید داستانی که در نسحه 2 بازی میکنیم درواقع در وسط داستان نسخه یک اتفاق افتاده؟ فکر نکنم اینجوری باشه
در اینکه شورا زیاد درستکار نیستن هیچ شکی نیست
اگه دقت کرده باشید وار در نسخه یک همون ابتدا یک غول به تمام معنا بود، هروقت میخواست میتونست به اژدهای قرمز تبدیل شه و به هیچ وجه نمیشد کشتش
اما همون ابتدای بازی دیدیم که به دلائل نا معلوم و به طرز مشکوکی قدرتش کم کم تحلیل رفت
بعد در ادامه به خیانت محکوم شد و پیش شورا زندانی شد
اما انچه دیدیم این بود که خودِ وار از شورا درخواست کرد که "منو به زمین بفرستید، حتی بدون قدرتم
من ثابت میکنم که میتونم با دست خالی، برابری و اعتدال رو برگردونم"
شورا هم همینکارو کرد، چون فکر میکرد وار بدون قدرت اصلیش نمیتونه هم با بهشتیان و هم با جهنمیان بجنگه و صد در صد کشته میشه
واسه همین به زمین برش گردوند، پس نشون میده دِث اون موقع کاری واسه وار نکرده
به نظرم وار که جنگ رو برد، واسش توطئه چیدن و بدلیل ایجاد هرج و مرج زندانیش کردن
اینکه کی توطئه چیده رو نفهمیدم، ولی هرچی هست الان دث داره بیگناهی برادرش رو ثابت میکنه
فکر میکنم اینجوری درست باشه
داستان قسمت دوم 100 سال بعد از قسمت اول رخ میده....
یعنی در قسمت دوم موقعی هستش که WAR در شورا زندانی هستش (یعنی وار تو این مدت در شورا بوده ) و هنوز اجازه رو بهش ندادن که بره و بی گناهی خودش رو ثابت کنه. (این تا اینجا)
اما در قسمت اول شورا WAR رو به دلیل اروج زود تر از موعدش بازداشت و قدرت هاشو ازش می گیره که WAR یک فرصت می خواد تا بی گناهیشو ثابت کنه و در این راستا قدرت هاش ازش گرفته میشه و یک ناظر کنارش قرار میدن تا کلکی در کار نباشه در واقع داستان قسمت دوم در میانه های قسمت اول رخ میده
اما مرگ میاد تا بی گناهی برادرشو ثابت کنه که اگر تموم نکردید اخرش برخی سوال ها هم جواب داده میشه (گرچه به خوبی پردازش نشده)
من اصلا نسخه اول رو بازی نکردم بخاطر همین درست و حسابی نفهمیدم چی شد. ممنون بابت توضیحاتتون. الان خیلی بیشتر برام روشن شد.
rezamorad
11-09-2012, 13:34
من اصلا نسخه اول رو بازی نکردم بخاطر همین درست و حسابی نفهمیدم چی شد. ممنون بابت توضیحاتتون. الان خیلی بیشتر برام روشن شد.
منم خیلی بازی نکردم چون رو کامپیوترم سرعتش پایینه حوصلم نشد برم.
حالا در گیر همون غول اولی هستم. که با ماشین باید بزنیش.
rezamorad
11-09-2012, 13:39
ولی خداییش این باگ های بازی پدر منو در اورده. بعضی اوقات دوست دارم بگیرم پدر همین DAETH رو در بیارم.
داستان قسمت دوم 100 سال بعد از قسمت اول رخ میده....
یعنی در قسمت دوم موقعی هستش که WAR در شورا زندانی هستش (یعنی وار تو این مدت در شورا بوده ) و هنوز اجازه رو بهش ندادن که بره و بی گناهی خودش رو ثابت کنه. (این تا اینجا)
اما در قسمت اول شورا WAR رو به دلیل اروج زود تر از موعدش بازداشت و قدرت هاشو ازش می گیره که WAR یک فرصت می خواد تا بی گناهیشو ثابت کنه و در این راستا قدرت هاش ازش گرفته میشه و یک ناظر کنارش قرار میدن تا کلکی در کار نباشه در واقع داستان قسمت دوم در میانه های قسمت اول رخ میده
اما مرگ میاد تا بی گناهی برادرشو ثابت کنه که اگر تموم نکردید اخرش برخی سوال ها هم جواب داده میشه (گرچه به خوبی پردازش نشده)
نه هنوز تموم نکردم، باگ داشت مجبور شدم دوباره از اول برم
اما بلاخره 100 سال بعد از اتمام داستان 1 یا میانه های داستان 1 ؟:31:
البته توی ویکیپدیا نوشته 100 بعد
بقیه چیزها رو درست گفتم دیگه؟ اینکه چهار سوار از نژاد نفیلیم ها هستن و درکل جنگ سر eden هست که به انسان ها رسیده
Advanced Ali-001
11-09-2012, 14:26
چی میگین بابا وار وقتی رفت سراغ destroyer که ureal داشت با destroyer میجنگید وار کجا برابری رو بهم زد و زودتر از موعد کارشو شروع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که وار رو زندانی کردن چون خطای اون باعث شد abadon نشان هفتم رو نشکنه و وردارشو فرار کنه و به destroyer تبدیل بشه چون destroyer از فرصت پیش اومده توسط وار استفاده کرد شورا وار رو فرستادن زمین همون غول سنگی که اسمش straga هستش خودش گفت من بزرگترین سردار destroyer هستم نگفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
وقتی آرگان فهمید که آبدان destroyer شده تو نسخه دوم در یک لحظه خونش به جوش اومد و کوراپشن وجودش بروز داده شد.
همیشه این دیمون های لعنتی بودن که به فرشتگان هجوم آوردن توی همین نسخه دوم ندیدن مگه سامائل رو که چقدر قدرت داشت پس یعنی وقتی وار چهار تا قلبش رو براش آورد قدرتی شد پ آخر داشتان هم دیدین که وار سرنوشت خودشو رقم زد دث هم مال خودشو.
والا من نفهمیدم که چرا دث همش میگه میخوام برادرمو نجات بدم از مخمصه ای که شورا واسش درست کرده.....
والا تاجایی که ما میدونیم آبدان مخمصه سازی کرد و عدالت رو بهم ریخت.
توی تریلر های بازی آخرش همش میگفتن:
Death Lives
یعنی زندگی نامه death که به نظر من بازی جایی زیادتری داشت که طولانی تر هم باشه من از دنیاهای اول و دومش خوشم اومد ولی سوم و چهارمش رو پیچونده بودن فک کنم وقت نداشتن سنبل کردن دادن بیرون بازی میتونست خییییییلی طولانی تر باشه مخصوصا تریلر هایی که میزدن واسه بخش Demon که ب هزاران سرباز سامائل روبرو هستش اصن همچین چیزی نبودش.
اوووه چقدر قاطی پاتی شد!!!
وار به جز خودش کسی رو نجات نداده!
در ضمن اون فرصت دوباره رو شورا به ((وار)) داد چونکه ((دث)) با قربانی کردنه خودش نژاد انسان ها رو که نابودیشو میخاستن بندازن گردن ((وار)) نجات داد!!!
اما بلاخره 100 سال بعد از اتمام داستان 1 یا میانه های داستان 1 ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگه بخای دقیق تر بگم میشه گفت اینجوریه:وقتی شماره یک رو شروع میکنی اولش ((وار)) فول آپشن(همون با همه نیروهاش) میاد زمین،یکم که بازی میکنی(در حد 10-15 دقیقه)وار کشته میشه(یا بیهوش میشه) و به شورا برده میشه که اونجا میگن ای شومپت آخر و زمان رو زودتر شروع میکنی!؟!؟! و صد سال زندانیش میکنن! تو این صد سال داستان شماره 2 اتفاق میافته که ((دث)) میره نژاد انسان ها رو نجات میده و باعث میشه که شورا با درخواست فرصت دوباره ((وار)) موافقت کنه.حالا دوباره بر میگردیم به شماره یک و برگشتن دوباره ((وار)) به زمین که ثابت میکنه شروع پیش از موعد آخر و زمان کار ابادون!!! بوده.البته اونجور که من فهمید خود ابادون هم به پیشنهاد یکی از اهریمنان(همونی که لیلیث رو نفله میکنه) باعث این قضایا شده.
Mohammad Yek110
11-09-2012, 15:47
یعنی چی چیکارس خوب غوله دیگه؟:31:
:دی
نه خب دشمن نیست
کلا کاری به کار وار نداره
خیلی از مرحله ها دیدمش
rezamorad
11-09-2012, 16:12
:دی
نه خب دشمن نیست
کلا کاری به کار وار نداره
خیلی از مرحله ها دیدمش
منم فکر کنم دیدمش یه غولی هست هیچ کاری به کارت نداره معلوم نمیشه دشمنه یا دستت.:41:
نه بابا غول چیه
اون یارو فقط گیر افتاده و وار بهش کمک میکنه که اونجا رو ترک کنه!!!
rezamorad
11-09-2012, 21:55
نه بابا غول چیه
اون یارو فقط گیر افتاده و وار بهش کمک میکنه که اونجا رو ترک کنه!!!
ای بابا من فکر کردم که دشمنمونه چه حالی میداد که بکشیش.!:31:
rezamorad
11-09-2012, 21:59
یه سوال دوستان تا حالا کسی از ترینر بازی استفاده کرده؟:41:
اوووه چقدر قاطی پاتی شد!!!
وار به جز خودش کسی رو نجات نداده!
در ضمن اون فرصت دوباره رو شورا به ((وار)) داد چونکه ((دث)) با قربانی کردنه خودش نژاد انسان ها رو که نابودیشو میخاستن بندازن گردن ((وار)) نجات داد!!!
ببین اگه بخای دقیق تر بگم میشه گفت اینجوریه:وقتی شماره یک رو شروع میکنی اولش ((وار)) فول آپشن(همون با همه نیروهاش) میاد زمین،یکم که بازی میکنی(در حد 10-15 دقیقه)وار کشته میشه(یا بیهوش میشه) و به شورا برده میشه که اونجا میگن ای شومپت آخر و زمان رو زودتر شروع میکنی!؟!؟! و صد سال زندانیش میکنن! تو این صد سال داستان شماره 2 اتفاق میافته که ((دث)) میره نژاد انسان ها رو نجات میده و باعث میشه که شورا با درخواست فرصت دوباره ((وار)) موافقت کنه.حالا دوباره بر میگردیم به شماره یک و برگشتن دوباره ((وار)) به زمین که ثابت میکنه شروع پیش از موعد آخر و زمان کار ابادون!!! بوده.البته اونجور که من فهمید خود ابادون هم به پیشنهاد یکی از اهریمنان(همونی که لیلیث رو نفله میکنه) باعث این قضایا شده.
قبل از این که بازی رلیز بشه یادت میاد اخر تریلر چی میگفت ؟ "ایا مرگ تنها راه نجات انسان هاست؟" دقیقا یک جمله اخرالزمانی و جالب که ایهام داره.
من فکر میکنم این ساموئل نقش موثری در اینده توی بازی ایفا کنه . در واقع میشه گفت نه دوسته نه دشمن اما به خاطر منفعت خودش هم که شده با horsemen ها همکاری میکنه .
معلوم هم نیست که نسخه بعد در چه زمانی باشه . من دوست دارم واسه نسخه بعدی Fury رو بزارن واسه بازی . دیگه فکر کنم اونجا با سبک مبارزه ای شبیه بتمن روبه رو بشیم چون بدجور قیافه Fury به زن گربه ای میخوره.
میدونی راجع به اون شخص ناشناخته چی فکر میکنم ؟ حدس میزنم اون خود شیطان باشه. البته نمیدونم توی بیبل داره همچین چیزی؟ اره داریم ؟ واقعا داریم ؟
Spaniuly
11-09-2012, 23:46
New Game + هم تموم شد دیگه لول 30 تهشه دیگه اکسپرینس نمی گیره ولی خیلی قوی می شه دیگه دیفنسم از 1000 هم می زنه بالا بریم بیفتیم به جون ساید کوئیست ها دی:
New Game + هم تموم شد دیگه لول 30 تهشه دیگه اکسپرینس نمی گیره ولی خیلی قوی می شه دیگه دیفنسم از 1000 هم می زنه بالا بریم بیفتیم به جون ساید کوئیست ها دی:
میگم شاید اگه بازی رو دوباره بری بازم لول بده . چون اگه دقت کنی یک ایتمی رو ولگریم میفروشه که لول 40 باید باشی . احتمال میدم لول 40 هم بره که شاید اخرش باشه.
قبل از این که بازی رلیز بشه یادت میاد اخر تریلر چی میگفت ؟ "ایا مرگ تنها راه نجات انسان هاست؟" دقیقا یک جمله اخرالزمانی و جالب که ایهام داره.
من فکر میکنم این ساموئل نقش موثری در اینده توی بازی ایفا کنه . در واقع میشه گفت نه دوسته نه دشمن اما به خاطر منفعت خودش هم که شده با horsemen ها همکاری میکنه .
معلوم هم نیست که نسخه بعد در چه زمانی باشه . من دوست دارم واسه نسخه بعدی Fury رو بزارن واسه بازی . دیگه فکر کنم اونجا با سبک مبارزه ای شبیه بتمن روبه رو بشیم چون بدجور قیافه Fury به زن گربه ای میخوره.
میدونی راجع به اون شخص ناشناخته چی فکر میکنم ؟ حدس میزنم اون خود شیطان باشه. البته نمیدونم توی بیبل داره همچین چیزی؟ اره داریم ؟ واقعا داریم ؟
در مورد ساموئل به نظر منم تو نسخه بعدی هست ولی خیل دلم میخاد تو نسخه بعدی بزنیم ناکارش کنیم!!!در مورد زمانش این طور که داستان پیش رفته باید ماله بعد شکستن قفل ها و اومدن 3 تا سواره دیگه پیش وار باشه،یعنی باید ماله بعد شماره 1 باشه.البته شایدم مثل شماره 2 داستانش موازی همین شماره باشه!یا مربوط بشه به قضیه شورش نفله ها!!! :دی
من موندم اگه بخوان با این یارو هفتیر کشه!!!یه نسخه بسازن چه جوری میشه!باید بشینیم کال آف دارکسایدرز بازی کنیم!!!:31: ولی فیوری هم جالب میشه داداشاش که خیلی باحال بودن،مخصوصا مرگ که هر چی به آخر بازی نزدیکتر میشد شخصیتش جذاب تر میشد.فقط یه ایرادی داشت اونم عنصر مکالمه ای آر پی جی مانندش بود،باعث میشد زیاد حرف بزنه در حالی که یکی که مرگه!!! بیشتر بهش میاد ساکت باشه نه اینکه وراجی کنه!!!
اون یارو ناشناسه هم هر کی هست معلومه که گندشونه!به احتمال زیاد هم خود شیطان باشه!
راستی خبری از شماره بعدی بازی نیست؟کی قراره منتشر بشه؟:31:
یکی از ایرادات اساسی بازی همین لول آپ نشدن بعد یه لول خاصه!خوب این طوری اون اسکیل ها هم ناتموم میمونه!حداقل تا جایی میذاشتن لول آپ بشه که همه اسکیل ها رو گرفت و تقویت کرد!دفعه اول رو 22 تموم میشه و تو نیو گیم پلاس رو 30!
به ف...... رفتم:18::19::45::18::19::45::18::19::45:
داشتم نایتمر بازی میکردم!کلا فورج لند رو تموم کرده بودم!همه سنگ ها . دد بوک ها رو پیدا کرده بودم!همه ساید کوئست هاشو رفته بودم!تو اخرین ساید کوئست همونی که باید اون یارو گورن(همون ادم سنگی که دیونست) رو بکشی،داشتم با یارو گورن مبارزه میکردم که زد نفلم کرد و یهو. دیدم اون فیلم اول بازی اومدیعنی همه چی پر!:18:
اخه چرااااااااااااااااااااااا اا:19:
در مورد ساموئل به نظر منم تو نسخه بعدی هست ولی خیل دلم میخاد تو نسخه بعدی بزنیم ناکارش کنیم!!!در مورد زمانش این طور که داستان پیش رفته باید ماله بعد شکستن قفل ها و اومدن 3 تا سواره دیگه پیش وار باشه،یعنی باید ماله بعد شماره 1 باشه.البته شایدم مثل شماره 2 داستانش موازی همین شماره باشه!یا مربوط بشه به قضیه شورش نفله ها!!! :دی
من موندم اگه بخوان با این یارو هفتیر کشه!!!یه نسخه بسازن چه جوری میشه!باید بشینیم کال آف دارکسایدرز بازی کنیم!!!:31: ولی فیوری هم جالب میشه داداشاش که خیلی باحال بودن،مخصوصا مرگ که هر چی به آخر بازی نزدیکتر میشد شخصیتش جذاب تر میشد.فقط یه ایرادی داشت اونم عنصر مکالمه ای آر پی جی مانندش بود،باعث میشد زیاد حرف بزنه در حالی که یکی که مرگه!!! بیشتر بهش میاد ساکت باشه نه اینکه وراجی کنه!!!
اون یارو ناشناسه هم هر کی هست معلومه که گندشونه!به احتمال زیاد هم خود شیطان باشه!
راستی خبری از شماره بعدی بازی نیست؟کی قراره منتشر بشه؟:31:
یکی از ایرادات اساسی بازی همین لول آپ نشدن بعد یه لول خاصه!خوب این طوری اون اسکیل ها هم ناتموم میمونه!حداقل تا جایی میذاشتن لول آپ بشه که همه اسکیل ها رو گرفت و تقویت کرد!دفعه اول رو 22 تموم میشه و تو نیو گیم پلاس رو 30!
این نفله رو خوب اومدی . میخوام هر جور شده یه پیغام برسونم دست نویسندگان بازی که معنی نفلیم رو بهشون بگم فکر نکنن کلمه اش بی معنیه . کلا خیلی ضایع است که مثلا نفلیم ها شورش کنن بعد بیان بگن We Are Nephilim که به فارسی میشه "ما نفله ایم" .
به ف...... رفتم:18::19::45::18::19::45::18::19::45:
داشتم نایتمر بازی میکردم!کلا فورج لند رو تموم کرده بودم!همه سنگ ها . دد بوک ها رو پیدا کرده بودم!همه ساید کوئست هاشو رفته بودم!تو اخرین ساید کوئست همونی که باید اون یارو گورن(همون ادم سنگی که دیونست) رو بکشی،داشتم با یارو گورن مبارزه میکردم که زد نفلم کرد و یهو. دیدم اون فیلم اول بازی اومدیعنی همه چی پر!:18:
اخه چرااااااااااااااااااااااا اا:19:
به نظرم اشتباه کردی که مود ناتمیر رو گذاشتی روی گیم پلی دومت . باید یه دست نرمال رو بری . یعد گیم پلاس رو روی apocalypse بری . بعد اگه شد دور سوم رو که دیگه فول هستی روی نایتمر برو .
بعد در ضمن قضیه چیه ؟ مگه توی این مود اگه بمیری از سیو قبلی نمیاد ؟ از اول بازی میاد ؟
rezamorad
12-09-2012, 14:04
اینجا رسمه که به تازه واردا اهمییت ندن؟
Spaniuly
12-09-2012, 14:42
خوب آخه سوال شما کلیه کسی از ترینر استفاده نمی کنه چه سوالیه؟ شما انتظار داری بعد این سوال شما تمام کسانی که توی تاپیک هستند بیان دونه دونه اعلام کنن که از ترینر استفاده می کنن یا نه؟
اگه ترینر نیاز دارید بگید تا دوستانی که می شناسن یا استفاده کردن براتون بذارن...
New game Plus برای من 7 ساعت گیم پلی زد تموم شد فکر کنم بهتره برم تو نخ نایتمیر
Advanced Ali-001
12-09-2012, 16:23
بیفتی به جون چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم شاید اگه بازی رو دوباره بری بازم لول بده . چون اگه دقت کنی یک ایتمی رو ولگریم میفروشه که لول 40 باید باشی . احتمال میدم لول 40 هم بره که شاید اخرش باشه.
چی میفروشه من ندیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه عکس بزاری؟
Spaniuly
12-09-2012, 17:00
نه وولگوریم همچین آیتمی نداره برای گرفتن آیتم هاش باید از اون سکه های لوزی شکل داشته باشی و پول اون بزرگترین باکسش 8 تا لوزی و 10000 تا طلا میخواد آیتم هاش ربطی به لول نداره
نه در آینکه 30 نهایت هست شکی نیست دیگه اکسپرینس متوقف هست روی عدد صفر ثابت مونده حتی ساید کوئیست هم که می رم و اکسپرینس میده عدد صفر افزایش پیدا نمی کنه
بیفتی به جون چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماموریت های فرعی
چی میفروشه من ندیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه عکس بزاری؟
چیزایی که وولگوریم می فروشه آیتم های عمومی هستند مثل تخم مرغ شانسی گرون هاش آیتم های بهتری می دن
به نظرم اشتباه کردی که مود ناتمیر رو گذاشتی روی گیم پلی دومت . باید یه دست نرمال رو بری . یعد گیم پلاس رو روی apocalypse بری . بعد اگه شد دور سوم رو که دیگه فول هستی روی نایتمر برو .
بعد در ضمن قضیه چیه ؟ مگه توی این مود اگه بمیری از سیو قبلی نمیاد ؟ از اول بازی میاد ؟
اخه تو نیو گیم پلاس نایتمر رو نداد و فقط میشد اپوکالیپس انتخاب کرد منم حس اینکه دوبار برم نداشتم!!!کلا الان دپرس دپرسم:41:
اره بابا کلا یه بار مردن یعنی ریستارت گیم اونم از صفر!به عبارت دیگه به ف..... رفتن!
اونایی که نیو گیم پلاس رو رو اپوکالیپس رفتن چک کنن ببینن میشه رو نایتمر رفت؟
نه وولگوریم همچین آیتمی نداره برای گرفتن آیتم هاش باید از اون سکه های لوزی شکل داشته باشی و پول اون بزرگترین باکسش 8 تا لوزی و 10000 تا طلا میخواد آیتم هاش ربطی به لول نداره
نه در آینکه 30 نهایت هست شکی نیست دیگه اکسپرینس متوقف هست روی عدد صفر ثابت مونده حتی ساید کوئیست هم که می رم و اکسپرینس میده عدد صفر افزایش پیدا نمی کنه
چرا دومین ایتمش یه طلسم(تالیسمن) هست که اگه اشتب نکنم 25000 قیمتشه که لولشو زده40.احتمالا دفعه سوم که بازی رو شروع میکنی دوباره لول آپ میشه!
Advanced Ali-001
12-09-2012, 17:59
چرا دومین ایتمش یه طلسم(تالیسمن) هست که اگه اشتب نکنم 25000 قیمتشه که لولشو زده40.احتمالا دفعه سوم که بازی رو شروع میکنی دوباره لول آپ میشه!
من چهار بار رفتم دلتو خوش نکن دفه سوم نداره بازی.
من الان تو سری اول هستم لول 22 بیدم حالا تو سری دومو نمیدونم چقد بشه چطوریه....
ولی این که زده لول 40 جدا نمیدونم چی بیده....
من چهار بار رفتم دلتو خوش نکن دفه سوم نداره بازی.
من الان تو سری اول هستم لول 22 بیدم حالا تو سری دومو نمیدونم چقد بشه چطوریه....
ولی این که زده لول 40 جدا نمیدونم چی بیده....
نه حتما یه چیزی بیده . در ضمن یک باگ خفن که توی وولگیریم امروز دیدم . اومدم یه possessed weapon بخرم ازش که 20 تا بوت من کم میکرد . خریدم دیدم داسه گفتم ولش کن . یکی دیگه میخرم خدا کنه سلاح سنگین باشه . خریدم اما چیزی نداد و پول هم کم کرد . ضد حالی بود اون هم. من تبر possessed میخوام :19:
Advanced Ali-001
12-09-2012, 20:31
نه حتما یه چیزی بیده . در ضمن یک باگ خفن که توی وولگیریم امروز دیدم . اومدم یه possessed weapon بخرم ازش که 20 تا بوت من کم میکرد . خریدم دیدم داسه گفتم ولش کن . یکی دیگه میخرم خدا کنه سلاح سنگین باشه . خریدم اما چیزی نداد و پول هم کم کرد . ضد حالی بود اون هم. من تبر possessed میخوام
نخر ازش بابا برو اون منطقه جنگی هست Crucuble اونجا بهت میده فقط باس از اول شروع کنی مثلا من هزاران بار رفتمش از اول تا لول 60 رفتم بهم چندین تا سلاح قرمز دادش خییییییییییییییییییلی عالیه تازه کجاشو دیدی آخرین لولش که 100 هست با خود آبسلان باس بجنگی تازه اگه اولش رو تا آخرش رو بری میفرستتت پیش مسترش دیگه بقیشو نمیگم برو خودت بگیم.
فقط واسه مسترش باید و باید از اول تا آخرشو یکباره بری.
من که هر چی از ش خریدم پشیمونم همش crucuble رو میرم هزاران بار رفتم!!!!!!!!!!!!!!!!
نخر ازش بابا برو اون منطقه جنگی هست Crucuble اونجا بهت میده فقط باس از اول شروع کنی مثلا من هزاران بار رفتمش از اول تا لول 60 رفتم بهم چندین تا سلاح قرمز دادش خییییییییییییییییییلی عالیه تازه کجاشو دیدی آخرین لولش که 100 هست با خود آبسلان باس بجنگی تازه اگه اولش رو تا آخرش رو بری میفرستتت پیش مسترش دیگه بقیشو نمیگم برو خودت بگیم.
فقط واسه مسترش باید و باید از اول تا آخرشو یکباره بری.
من که هر چی از ش خریدم پشیمونم همش crucuble رو میرم هزاران بار رفتم!!!!!!!!!!!!!!!!
مود Crucible واقعا جالبه . من تا 65 بیشتر نرفتم همون گیم اولم . این دفعه هم باید برم ببینم به کجا میرسه .
راجع به سلاح هم که خداییش من هیچ سلاح ندیدم بهم بده . مگه اینکه قبل از رسیدن به abysall انصراف بدم که جایزه بده. راستی ابیسال رو کامل کردی ؟ چند دور رفتی بازی رو تا الان؟
یه چیز جالب امروز توی فروم های خارجی دیدم
نمیدونم تا حالا فهمیدین که این Arcane به چه درد میخوره ؟ یا حتی اصلا به Strength اهمیت دادین ؟ همه فقط دنبال Critical بودین یا Health per kill یا ... ؟
خوب این دوتا Stat رو که خیلی ها از کنارش رد میشن و فکر میکنن فقط قدرت Reaper رو زیاد میکنه یا Damage تون رو زیاد میکنه کار دیگه ای هم علاوه بر این انجام میده . خودم همیشه واسم سوال بود که چرا اینقدر ایتمهای Arcane دار گرونن یا ایتم های خاصین .
توی اسکیل ها دوتا شاخه داریم . Harbinger و Necromancer .
توی Harbinger بیشتر اسکیل هایی هست که در واقع برای جنگ تن به تن هستن و کلا وابسته به دمیجن . جالب اینجاست که Strength قدرت این اسکیل ها رو زیاد میکنه و فقط مربوط به دمیج نیست . البته اینو خودم تست نکردم و فقط دیدم تو فروم نوشته بود .
نکته جالب راجع به Arcane هستش که اولا باعث میشه دمیجتون توی حالت Reaper زیادتر شه و همچنین حرکات اخر کمبوهاتون که داس بزرگه رو میزنین اون هم با Arcane دمیجش زیاد میشه ولی تا اینجا خیلی بدرد نمیخورد .
استفاده اصلی Arcane که اون رو پارامتر مهمی میکنه اینه که با افزایش Arcane قدرت اسکیل های شاخه Necromancer به طور چشم گیری زیاد میشه . همچنین شایعه بود که Arcane دمیج المنتهای مختلف رو هم زیاد میکنه .
استفاده Arcane به همراه Wrath Steal میتونه کاملا مرگ رو به یک فرمانده جنگی تبدیل کنه . یعنی 3 تا غول رو میفرستی که تانک میشن و wrath هم بهت میدن . کلاغ ها رو هم میفرستی که دشمنها رو کند میکنن و بهت خون میدن . زرهت رو هم بزن که عمرا هیچی روت اثر نکنه . از دور هم با projectile به همه شلیک کن . با یکی دو ضرب هم Wrath ات در جا بر میگرده .
متاسفانه اینا رو که فهمیدم مجبورم مجبورم بازی رو یه بار دیگه هم برم .
یه چیز جالب امروز توی فروم های خارجی دیدم
نمیدونم تا حالا فهمیدین که این Arcane به چه درد میخوره ؟ یا حتی اصلا به Strength اهمیت دادین ؟ همه فقط دنبال Critical بودین یا Health per kill یا ... ؟
خوب این دوتا Stat رو که خیلی ها از کنارش رد میشن و فکر میکنن فقط قدرت Reaper رو زیاد میکنه یا Damage تون رو زیاد میکنه کار دیگه ای هم علاوه بر این انجام میده . خودم همیشه واسم سوال بود که چرا اینقدر ایتمهای Arcane دار گرونن یا ایتم های خاصین .
توی اسکیل ها دوتا شاخه داریم . Harbinger و Necromancer .
توی Harbinger بیشتر اسکیل هایی هست که در واقع برای جنگ تن به تن هستن و کلا وابسته به دمیجن . جالب اینجاست که Strength قدرت این اسکیل ها رو زیاد میکنه و فقط مربوط به دمیج نیست . البته اینو خودم تست نکردم و فقط دیدم تو فروم نوشته بود .
نکته جالب راجع به Arcane هستش که اولا باعث میشه دمیجتون توی حالت Reaper زیادتر شه و همچنین حرکات اخر کمبوهاتون که داس بزرگه رو میزنین اون هم با Arcane دمیجش زیاد میشه ولی تا اینجا خیلی بدرد نمیخورد .
استفاده اصلی Arcane که اون رو پارامتر مهمی میکنه اینه که با افزایش Arcane قدرت اسکیل های شاخه Necromancer به طور چشم گیری زیاد میشه . همچنین شایعه بود که Arcane دمیج المنتهای مختلف رو هم زیاد میکنه .
استفاده Arcane به همراه Wrath Steal میتونه کاملا مرگ رو به یک فرمانده جنگی تبدیل کنه . یعنی 3 تا غول رو میفرستی که تانک میشن و wrath هم بهت میدن . کلاغ ها رو هم میفرستی که دشمنها رو کند میکنن و بهت خون میدن . زرهت رو هم بزن که عمرا هیچی روت اثر نکنه . از دور هم با projectile به همه شلیک کن . با یکی دو ضرب هم Wrath ات در جا بر میگرده .
متاسفانه اینا رو که فهمیدم مجبورم مجبورم بازی رو یه بار دیگه هم برم .
من که کلا از این اسکیل ها استفاده نمیکنم!!!چیه بابا اول باید تب بزنی بعد اسکل ببخشید اسکیل!تو شماره یک 4 تا بود تنظیم میکردی و راحت!
نه خداییش چیز باحالی کشف کردی.من تازه پلاس رو شروع کردم اینا رو امتحان میکنم ببینم چیه...
دوستان این موجوداتی که تو زمین هستن نفلیم هستن؟
چرا اینا ریشه شون خشک نمیشه همینجور از در و دیوار میریزن پایین! نمیزارن دو قدم را بریم
راهی برای خشکوندن ریششون هست؟
Spaniuly
12-09-2012, 23:51
والا من هر چی وولگوریم دیدم 5 تا آیتم بیشتر نداره! پس باید نتیجه بگیریم نسخه کنسولی متفاوت ب PC هست میشه دوستانی که می گن آیتمی که لول 40 می خواد یه عکس ازش بگیرن؟
همین الان Crucible رو رفتم تا 99 . کلا یه تبر ساختم با هر ضرب خونم پر میشه . کلا بازی Easy شده . ولی نمیدونم این غوله توی مرحله 99 ام چی بود . تا حالا ندیده بودمش . اکثر سایدها رو رفتم ولی این یکی عجیب بود .
والا همه غولها رو تا قبل از اون مرحله دو سه ضربی میکشتم . اما این یکی اومد همون اول مهلت نداد با یک ضرب کل خونم رفت و یه کم تهش موند . رفتم بهش ضربه بزنم که خون بگیرم نامرد نمیدونم چی شد اون منو زد و کشت .
این همه مرحله رو Easy رفتم این اخریه نمیدونم از کدوم گوری پیداش شد . باس از دوباره برم . کنترل بازی هم خداییش روی اعصابه . یعنی اگه این باگ های مضخرف نباشه به راحتی میشه رفت بازی رو . البته هیچ باگی به اعصاب خوردی اون Avoid سومی نیست که دو ساعت وا میسته سر جاش .
سوپرایز مرحله 100 چیه . یکی که رفته بگه یه وقت نریم اونجا باز به یکی بخوریم نفله مون کنه .
راستی یه امار بزارم از Stat هام .
Execution Chance = 85%
Primary Critical Chance = 35%
Secondary Critical Chance = 65%
Wrath Steal = 26%
Health Steal = 28%
Health Per Kill = 115
فقط دفاعم ضعیفه که Def =630 و Res = 220 شاید واسه همینه که زود میمیرم.
والا من هر چی وولگوریم دیدم 5 تا آیتم بیشتر نداره! پس باید نتیجه بگیریم نسخه کنسولی متفاوت ب PC هست میشه دوستانی که می گن آیتمی که لول 40 می خواد یه عکس ازش بگیرن؟
عکس نداره . چون اصلا ایتمی نیست . فقط روش نوشته لول 40 . وگرنه اصلا هیچی توش نداره . اسمش هم هست Legacy Artifact .
Spaniuly
13-09-2012, 08:38
خوب از همون عکس بگیر لطفا یعنی چی عکس نداره از همون صفحه که روش نوشته لول 40 عکس بگیر لطفا
راستی تفاهمی داریم ما اتفاقا منم بالاخره دیروز تونستم 100 ویو رو برم فقط برام سواله باز هم امکان داره استیج جدید آنلاک بشه؟ آخه استیج 75 - 100 رو بعد پیدا کردن یه آیتم توی Earth آنلاک کردم
خوب از همون عکس بگیر لطفا یعنی چی عکس نداره از همون صفحه که روش نوشته لول 40 عکس بگیر لطفا
راستی تفاهمی داریم ما اتفاقا منم بالاخره دیروز تونستم 100 ویو رو برم فقط برام سواله باز هم امکان داره استیج جدید آنلاک بشه؟ آخه استیج 75 - 100 رو بعد پیدا کردن یه آیتم توی Earth آنلاک کردم
اقا نمیشه . سه بار رفتن بازم نمیشه . این غول 99 امی اصلا با بقیه جور در نمیاد . دو ضربه منو میکشه . اون هم با دو ضربه پیاپی . یعنی میشه کلا یه ضرب . نمیدونم چه کارش کنم . وقت هم نمیده ببینی تاکتیکش چیه . غولهای قبلی تا 98 هیچی ازت نمیتونن کم کنن ولی این یکی با یه ضرب میزنه ما رو . خسته شدم 3 بار رفتم این مرحله 75-100 رو .
اگه تاکتیکش دستم بیاد میزنمش . اما وقت نمیده نامرد . این غوله تو بازی بوده یا نه فقط تو Crucible هستش ؟ البته قیافش اشناست .
آقا من CRUCIBLE رو یه بار تا 20 رفتم گفتم جایزه رو بگیرم برم صندوقو باز کردم خالی بود. ضد حال خوردم در حد تیم ملی. باگ خرابی بود. دوباره رفتم تا 25 بعدش جایزه رو گرفتم 4 5 تا سلاح داد مفت نمی ارزید. این کاراکتر من خیلی بی عرضه ـس بابا. راستی اونی که گفتی با هر ضرب خونت پر میشه چیه؟! :18: جدی گفتی اینو یا استعاری؟!
Advanced Ali-001
13-09-2012, 13:18
اگه تاکتیکش دستم بیاد میزنمش . اما وقت نمیده نامرد . این غوله تو بازی بوده یا نه فقط تو Crucible هستش ؟ البته قیافش اشناست .
حالت خوبه همون قلب سوم گاردین بودش دیگه بابا این که هیچی نیست حتما STRANGE نداری.
بابا بخدا مهمترینش STRANGE هست زبونم مودار شد./......
من چهار دور رفتم دو تا سیو میشه دهگه که پلاسشون کردم.
مرحله98 و100 خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییلی سخت نیستن قلق دارن مثل بقین که.
فقط مسترش هست که سخته.واسه مسترش سنگارو میاره بالا حالا برو ببین....:دئ
این عکس مشخصات استفاده برای سنگهای قدرتی:
بابا دومیشه دهگه. تلسم هستش.
قیافش همون قیافه طلسمای(talisman) دیگست.
آقا ما که Stage 2 رو هم نمیتونیم رد کنیم:41:. یعنی 25 تا 30 خیلی آسونه ولی تو 31 تا 35 بدجور کم میارم. این دایناسورایی که منو منجمد میکنن خیلی رو اعصابن:19:. تازه یه تبر Possessed داشتم کلی آپگریدش کرده بودم دمیجش 450 بود. اومدم اونو گذاشتم رو یه سلاح possessed دیگه دمیج این یکی 560 ـه بقیه مواردشم عالیه ولی بنظرم قدرت اون یکی قبلیه بهتر بود.:9:
آقا من CRUCIBLE رو یه بار تا 20 رفتم گفتم جایزه رو بگیرم برم صندوقو باز کردم خالی بود. ضد حال خوردم در حد تیم ملی. باگ خرابی بود. دوباره رفتم تا 25 بعدش جایزه رو گرفتم 4 5 تا سلاح داد مفت نمی ارزید. این کاراکتر من خیلی بی عرضه ـس بابا. راستی اونی که گفتی با هر ضرب خونت پر میشه چیه؟! :18: جدی گفتی اینو یا استعاری؟!
اره دیگه . وقتی health steal ام 25% باشه و روی تبر هم گذاشته باشمش با یه ضربه معمولی که تقریبا 4000 تا دمیج بزنه 1000 تا خون درجا بهم میده . حالا من که اکثر ضربه هام critical هستش و بالای 1000 تا دمیج میزنم فکر کن چی میشه دیگه . 2500 تا خونم دوباره پر میشه .
تازه غیر از این Wrath Steal هم دارم که با یه ضرب wrath ام پر میشه . یعنی همیشه خونم پره و همیشه میتونم اسکیل بزنم . اصلا God ای شده واسه خودش . فقط نمیدونم توی مرحله 99 crucible نشد برم . کل خونم رفت و تا اومدم با یه ضرب خون بگیرم زد منو .
آقا ما که Stage 2 رو هم نمیتونیم رد کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی 25 تا 30 خیلی آسونه ولی تو 31 تا 35 بدجور کم میارم. این دایناسورایی که منو منجمد میکنن خیلی رو اعصابن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه یه تبر Possessed داشتم کلی آپگریدش کرده بودم دمیجش 450 بود. اومدم اونو گذاشتم رو یه سلاح possessed دیگه دمیج این یکی 560 ـه بقیه مواردشم عالیه ولی بنظرم قدرت اون یکی قبلیه بهتر بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان که هیچ ولی راجع به سلاحت اینطوری بگم که به نظرم تبر یا نیزه از همه سلاح های سنگین بهترن . سلاح هاتو از اینا بساز . دوما اولین توانایی رو که به خورد تبرت میدی رو جوری انتخاب کن که میخوای از همه بیشتر بشه . چون بعد از هر اپگرید اون هم زیاد میشه . دیمج هم که خودش زیاد میشه . حتما هم توی یکی از سلاحهات Ice رو بزار که واقعا عالیه . اون یکی دیگه هم اگه شد Ice بزار اگه نه Lighting بزار . اگه ایتمی دیدی که Health Steal یا Wrath Steal داره (کلا دزد بود!!!) حتما نگهش دار واسه روز مبادا و نفروشش . هر وقت هم سلاح بهتری میخوای سلاح قبلیت رو به خوردش بده و مهمترین پارامترش رو بده بهش . من معمولا Execution chance رو میدم . چون هی زیادتر میشه .
علی جان گفت که تبر possessed میخوای برو توی Crucible . رفتم و گرفتم و اپگریدش کردم . در واقع جایزه ها اینطوریه که مرحله 100 رو بری ایتم لول 30 میده . هر 5 مرحله که بیای پایین لول جایزه کم میشه . من مرحله 90 جایزه رو گرفتم که تبر 28 بود . اپگریدش کردم و رفتم تا 99 و باختم . اگه سلاح خوب میخوای طبق لولت توی Crucible برو جلو و ایتم رو بگیر و بهترین رو درست کن .
حالت خوبه همون قلب سوم گاردین بودش دیگه بابا این که هیچی نیست حتما STRANGE نداری.
بابا بخدا مهمترینش STRANGE هست زبونم مودار شد./......
من چهار دور رفتم دو تا سیو میشه دهگه که پلاسشون کردم.
مرحله98 و100 خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییلی سخت نیستن قلق دارن مثل بقین که.
فقط مسترش هست که سخته.واسه مسترش سنگارو میاره بالا حالا برو ببین....:دئ
این عکس مشخصات استفاده برای سنگهای قدرتی:
بابا دومیشه دهگه. تلسم هستش.
نه بابا قلب سوم گاردین که غول 96 امه . با چند ضرب کشتمش . 97 امی درخته است فکر کنم که اونم راحت بود . 98 هم دوتا غول اسکلتی هستن . اون هم بسیار راحت .
اما غول 99 ام یه چیزی بود تو مایه های این جونورهای گنده که نعره میزنن بعد پشت سر هم شیرجه میزنن به طرفت ولی یه چیزای زرد و سبزی بهش چسبیده بود که فکر کنم کاروپشن بود . مهلت نداد نامرد که حتی قیافه اش رو خوب ببینم .
راستی Strength ام تقریبا 150 هست . کمه به نظرت ؟
Advanced Ali-001
13-09-2012, 20:10
تعطیله لولت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین سری اول همه سنگای قدرتی رو پاور بزن خب که 25 تا سنگ بیدن میشه 8بار که میشه8*5 میشه 40تاStrange خب یکیش میمونه که با یکی آبی و یکی زرد بزن که Helth بده ببین اینطوری بزن سری اولو:
PPP*8بار
RRR*3بار
PRM*1بار
MMM*11بار
که میشه رو هم55تا ARCANE و40تا SRTANGE و 60 تا RESISTANCE
خب این سری اول سری دوم باس:
RRR*3 بار
RPP*1 بار
PPM*11 بار
PMM*1 بار
MMM*7 بار
که میشن 35 تا Acrane و 60تا RESISTANCE و22%CIRITICAL CHANCE و2% ACRANE CIRTICAL CHANCE
اینطوری عالی میشه ببین بعد از STRANGEکه باس بالا باشه RESISTANCE خیییییییییییییییییییییییی لی مهمه یعنی پایداری قدرت توانایی تحمل خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی مهمه RESISTANCE بعدش CIRITICAL CHANCE مهمه که بهمعنی شانس یکباره زدن بعضی موقع ها دیدی با یک ضربه یهو مرد مخصوصا باHammer یه ضربه ای میمره.
من سری اول از لول1 تا لول22 که الان هستم strange رو از 8 به 361 رسوندم وامیدوارم بتونم رکورد700 رو بزنم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییلی سخته ولی دهگه هیشکی حریفم نیست بالاترین رکوردم580 بوده واسش.
کم که نیست همونطور که علی گفت تعطیله!!!چرا این همه کم؟حتما رو چیزه دیگه کار کردی؟
دوستان این سنگای قدرت چین؟ برا ما هم بگین سر در بیاریم!
Spaniuly
13-09-2012, 23:32
من منظورم رو ظاهرا نمی تونم برسونم منظورم از عکس اینه ببینید:
56326
56332
همین عکس برای من آیتم هایی هست که توسط وولگوریم فروخته میشه لطفا از همین قسمت که نشون میده اون آیتم رو بهم نشون بدید
تعطیله لولت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین سری اول همه سنگای قدرتی رو پاور بزن خب که 25 تا سنگ بیدن میشه 8بار که میشه8*5 میشه 40تاStrange خب یکیش میمونه که با یکی آبی و یکی زرد بزن که Helth بده ببین اینطوری بزن سری اولو:
PPP*8بار
RRR*3بار
PRM*1بار
MMM*11بار
که میشه رو هم55تا ARCANE و40تا SRTANGE و 60 تا RESISTANCE
خب این سری اول سری دوم باس:
RRR*3 بار
RPP*1 بار
PPM*11 بار
PMM*1 بار
MMM*7 بار
که میشن 35 تا Acrane و 60تا RESISTANCE و22%CIRITICAL CHANCE و2% ACRANE CIRTICAL CHANCE
اینطوری عالی میشه ببین بعد از STRANGEکه باس بالا باشه RESISTANCE خیییییییییییییییییییییییی لی مهمه یعنی پایداری قدرت توانایی تحمل خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی مهمه RESISTANCE بعدش CIRITICAL CHANCE مهمه که بهمعنی شانس یکباره زدن بعضی موقع ها دیدی با یک ضربه یهو مرد مخصوصا باHammer یه ضربه ای میمره.
من سری اول از لول1 تا لول22 که الان هستم strange رو از 8 به 361 رسوندم وامیدوارم بتونم رکورد700 رو بزنم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییلی سخته ولی دهگه هیشکی حریفم نیست بالاترین رکوردم580 بوده واسش.
خوب اره دیگه روی چیز دیگه سرمایه گذاری کردم . مثلا RPG یه دیگه نباید که مثل هم باشه . اما حالا که گفتی یه کم میبرش بالاتر .
البته من سری اول روی strength خیلی کار کردم اصلا به درد نمیخورد . جر اینکه فقط دمیج رو بالا میبرد . بعد دیدم چیزای بهتری هم هست که روش سرمایه گذاری کنی و بعد از اون کلا بازی اسون تر شد .
البته همچین ضعیف هم نیست مرگ من . فقط تبرم تا حداکثر 15000 تا دمیج میزنه . تازه هنوز لول 28 ـه . خودم هم لول 28 ام . الان مرحله 100 بالاخره رو به راحتی رد کردم . 99 سختتر بود خداییش . البته مشکل دفاعی دارم که باید بهترش کنم . لامصب Def رو میبری بالا Res میاد پایین و برعکس .
کلا اگه بخوام کل stat های مهمم رو بگم اینا میشه .
Def = 650
Res = 150
Strength = 150
Primary Critical Chance = 40%
Critical Damage = 220%
Secondary Critical Chance = 70%
Critical Damage = 260%
Execution Chance = 85%
Health Steal = 26%
Wrath Steal = 28%
حالا چی . اینا کمه ؟ بیام اینا رو فدای strength ؟ میشه بگی Strength دقیقا به چه درد میخوره غیر از اینکه دمیج رو میبره بالا ؟ (در ضمن من در اول رو اشتباهی تموم کردم و کلا خیلی نچرخیدم تو بازی که سنگها رو گیر بیارم . اما این دفعه رو میخوام کامل کنم و سنگ ها رو هم بگیرم)
56326
56332
همین عکس برای من آیتم هایی هست که توسط وولگوریم فروخته میشه لطفا از همین قسمت که نشون میده اون آیتم رو بهم نشون بدید
خیلی عجیبه . چطور مال تو نداره ؟ نکنه نسخه ایکس باکس فرق میکنه ؟ ببین دقیقا زیر همون Respec یه ایتم هست به نام Legacy Artifact که فکر کنم 25000 تا قیمتش هست . وقتی میخری هیچی توی نداره و شکل یک amulet هست و روش نوشته لول 40 .
Davood_titan
14-09-2012, 10:15
دوستان من یه جا گیر کردم
اون مرحله که یه عنکبوت غول پیکر رو میکشیم بعدش هر جا میرم همه در ها بسته مخصوصا در اصلی که باید برم جای دیگه
دوستان من یه جا گیر کردم
اون مرحله که یه عنکبوت غول پیکر رو میکشیم بعدش هر جا میرم همه در ها بسته مخصوصا در اصلی که باید برم جای دیگه
باید Fast Travel کنی . نقشه رو بیار (منظور نقشه World رو) . بعد به هرجا که میخوای بری Fast Travel کن . روشش قبلا توی این تاپیک چندین بار گفته شده . اگه نتونستی بری توی تاپیک fast travel رو سرچ کن.
Spaniuly
14-09-2012, 10:37
فکر می کنم خریدمش لول 40 یا باگه یا یه چیزی پرت کرده همینطوری نمی دونم شایدم اشتباه می کنم باید یه چرخی بزنم ببینم جایی نوشته که دارکسایدرز 2 بیش از 30 هم لول گرفتن داره یا نه ولی شکی ندارم 30 نهایت لوله
Advanced Ali-001
14-09-2012, 11:25
ببین آرمین جان خوبه خوبه ولی جای کار داره بقیه عکساتم بزارشون منظورم بقیه مشخصاتش هست این عکس اولیت پیج اول هست.
اون آیتم رو من اصن نمیفهمم چیه موندم من کاملا.....
شاید در آینده DLC هاش بیاد طبق گفته پیج خود بازی در ف.ب آپدیت ها خیییییییییییییییییییلی زیادی وجود دارن که فقط برای کاربران که اورجینال گرفتن فکر کنم بیادش حالا نمیدونم.
سلاح های جدیدشون:
Def = 650
Res = 150
Strength = 150
Primary Critical Chance = 40%
Critical Damage = 220%
Secondary Critical Chance = 70%
Critical Damage = 260%
Execution Chance = 85%
Health Steal = 26%
Wrath Steal = 28%
حالا چی . اینا کمه ؟ بیام اینا رو فدای strength ؟ میشه بگی Strength دقیقا به چه درد میخوره غیر از اینکه دمیج رو میبره بالا ؟ (در ضمن من در اول رو اشتباهی تموم کردم و کلا خیلی نچرخیدم تو بازی که سنگها رو گیر بیارم . اما این دفعه رو میخوام کامل کنم و سنگ ها رو هم بگیرم)
خوبه ولی خییییییییییییییییییییییلی کمه.
اصل کار damage هستش دیگه به نظرت اصل کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی strange بالا باشه طرف با چند ضربه میمیره.
بزار عکس سیومو با خود سیو رو میزارم.
آقا من این دور تازه جاییم که میخوایم بریم جای گاردین و کارن همراهمون میاد. اصلا سلاحی که Health Stealداشته باشه گیر نمیاد. یکی دارم ولی نمیشه رو سلاح دیگه گذاشتش. چکار کنم؟ از کجا گیر بیارم؟! ممکنه اگه Stage 1 رو برم بهم بده؟ Stage 2که اصلا برام خیلی سخته...چه کنم؟
+ یه سوال:
اینا چیه؟
و اون سنگهایی که همش ازش حرف میزنید چیه؟
Davood_titan
14-09-2012, 12:53
باید Fast Travel کنی . نقشه رو بیار (منظور نقشه World رو) . بعد به هرجا که میخوای بری Fast Travel کن . روشش قبلا توی این تاپیک چندین بار گفته شده . اگه نتونستی بری توی تاپیک fast travel رو سرچ کن.
نه اینی که شما میگی تو اینجا کار نمیکه این عکسو نگاه کنید اونجا که علامت زده باید برم ولی در رو که باز میکنم از زمین نیزه اومده بیرون نمیشه ازش رد شد
شما پایین نقشه رو که کلید ها رو نوشته ببین! کلید A که بزنی نقشه world میاد بعد جایی که باید بری (مثلا رو عکس دروازه ها) اینتر بزن! این کار میشه فست تراول.:دی
ببین آرمین جان خوبه خوبه ولی جای کار داره بقیه عکساتم بزارشون منظورم بقیه مشخصاتش هست این عکس اولیت پیج اول هست.
اون آیتم رو من اصن نمیفهمم چیه موندم من کاملا.....
شاید در آینده DLC هاش بیاد طبق گفته پیج خود بازی در ف.ب آپدیت ها خیییییییییییییییییییلی زیادی وجود دارن که فقط برای کاربران که اورجینال گرفتن فکر کنم بیادش حالا نمیدونم.
سلاح های جدیدشون:
خوبه ولی خییییییییییییییییییییییلی کمه.
اصل کار damage هستش دیگه به نظرت اصل کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی strange بالا باشه طرف با چند ضربه میمیره.
بزار عکس سیومو با خود سیو رو میزارم.
بزار عکسو ببنم چی به چیه این Strength به چه درد میخوره . در ضمن چجوری اینقدر بردیش بالا .
من الان لول 28 ام و بهترین ایتمهایی که Strength رو میبرن بالا 70 تا تقریبا بوده . من همشون رو هم که گذاشتم به زور به 300 رسید. تازه سنگها رو هم که بگیری به زور به 400 میرسه . با فرض اینکه توی سلاحت هم بزاری میشه 500 تا . خدایی چجوری از 500 تا بیشتر میشه
( در ضمن یه سوال اگه روی دوتا سلاحت Str بزاری جمع میشن یا فقط یکیشون حساب میشه؟)
راستی اگه تونستی این کار رو هم بکن تاثیرش رو ببین و نتیجه اش رو بگو . Str ات رو مینیمم کن بعد از اسکیل های شاخه هاربینجرت استفاده کن ببین چقدر دمیج میزنن . بعد ماکزیممش کن ببین چه فرقی میکنه . شنیدم خیلی تاثیر داره .
Davood_titan
14-09-2012, 13:22
شما پایین نقشه رو که کلید ها رو نوشته ببین! کلید A که بزنی نقشه world میاد بعد جایی که باید بری (مثلا رو عکس دروازه ها) اینتر بزن! این کار میشه فست تراول.:دی
الان اینی که شما میگین تو قسمتی که من هستم کار نمیکنه دکمه A رو میزنم هیچی نمیاد
IRAN_KING
14-09-2012, 17:57
نه اینی که شما میگی تو اینجا کار نمیکه این عکسو نگاه کنید اونجا که علامت زده باید برم ولی در رو که باز میکنم از زمین نیزه اومده بیرون نمیشه ازش رد شد
سلام
:31: منم درست همین جایی که شما گیر کردین گیر افنادم :31: اقاfast T زدی نشد ؟ من تازه کنسول خاموش کردم حسش نیست دوباره روشن کنم اگه رد کردی یه خبر بده.
مرسی
Spaniuly
14-09-2012, 18:08
آقا افق های امید برای وجود لول بالاتر از 30 داره نمایان میشه! من الان که دارم آپگرید می کنم آیتم های قابل آپگرید شدن رو تا لول 34 آپگرید میشه نمی دونم شاید تاثیر Gnomad باشه من هر 4 تاشون رو پیدا کردم یه هاروستر به شکل عروسک نومد داد بهم
آقایون یکی هم جواب مارو بده بابا. این سنگا چیه؟ اون عکسی که گذاشتم چجوری باز میشه؟!
Davood_titan
14-09-2012, 19:39
سلام
:31: منم درست همین جایی که شما گیر کردین گیر افنادم :31: اقاfast T زدی نشد ؟ من تازه کنسول خاموش کردم حسش نیست دوباره روشن کنم اگه رد کردی یه خبر بده.
مرسی
من نتونسم رد کنم
کسی یه کمکی بکنه این قسمتو رد کنم
Advanced Ali-001
14-09-2012, 19:58
من نتونسم رد کنم
کسی یه کمکی بکنه این قسمتو رد کنم
شما باید کلید f1 رو بزنین بعد پیج نقشه رو بیارین بعد کلید space رو بزنین بعد روی اون قسمت نقشه که میرین اسم مینویسه کلید enter رو بزنین وبعد okرو بزنین
یک شکل کوچولی هست روی نقشه که میری روش اسم منطقه رو مینویسه.
آقا افق های امید برای وجود لول بالاتر از 30 داره نمایان میشه! من الان که دارم آپگرید می کنم آیتم های قابل آپگرید شدن رو تا لول 34 آپگرید میشه نمی دونم شاید تاثیر Gnomad باشه من هر 4 تاشون رو پیدا کردم یه هاروستر به شکل عروسک نومد داد بهم
آرمین چطوری یک آیتم لول رو بالا میبره آخه......
منم دارم از سلاح قرمز رنگ لول30 استفاده میکنم که تا لول 35 بالا بردمش.ولی هیچ تآثیری نداره تو لول خود Death.
Spaniuly
14-09-2012, 22:28
آرمین چطوری یک آیتم لول رو بالا میبره آخه......
منم دارم از سلاح قرمز رنگ لول30 استفاده میکنم که تا لول 35 بالا بردمش.ولی هیچ تآثیری نداره تو لول خود Death
نه بابا لول خودم که روی 30 هست من تا قبل این ندیده بودم سلاح قابل آپگرید بیش از 30 بره بالاتر ولی اینکه رفت شک کردم شاید واسه لول Death هم راهی باشه که بالا بره ولی اگه بره بالا حتما توی اکسپنشن پک های آتی این اتفاق بیفته یه مسئله هم مشکل سازه من الان بعد تموم کردن بازی دارم روی ساید کوئست Shamans Craft کار می کنم از ما می خواد چند تا دشمن خاص رو بکشیم من استالکر گیر آوردم توی فجورد لند ولی از اون کندوها پیدا نمی کنم که تا از بین نبری از توش موجودات زنبور مانند در میاد موندم از کجا گیر بیارم از اونا تقریبا توی متن ماموریت هرچی بود داغون کردم به نظرتون کجا گیر بیارم؟
آقا جواب مارو بدبن دیگه! انگار ما اصلا وجود خارجی نداریم!این سنگای قدرت چیه؟! اون دری که عکسشو گذاشتم چجوری باز میشه؟!؟!؟!
الان اینی که شما میگین تو قسمتی که من هستم کار نمیکنه دکمه A رو میزنم هیچی نمیاد
البته منظور دوستمون دکمه A توی دسته ایکس باکس بود ها . روی کیبرد نمیدونم چیه . اگر هم مثل من روی پی سی با دسته ایکس باکس بازی میکنی دکمه LS رو بزن . یعنی شوک سمت چپ رو فشار بده.
نه اون که سلاح لولش میره بالا چیزی نیست و فقط نمایشیه . چون فقط دمیجش و بقیه چیزاش میره بالا وگرنه که لازم نیست حتما اون لول رو داشته باشی تا لولش بره بالا . در ضمن روی خود سلاح هم که میری همون لول اولیه خودش رو نوشته نه لول اپگرید شدنش رو .
تنها راهی که میشه فهمید لول بالاتری هم هست یا نه اینه که بازی رو تموم کنی و دوباره شروع کنی مثلا روی مود نایتمیر ببینی بالاتر میره یا نه . اگر نرفت شاید بشه گفت dlc ای واسش میاد . چون به نظرم یه کم زود باشه که به ته لول برسی .
آقا من این دور تازه جاییم که میخوایم بریم جای گاردین و کارن همراهمون میاد. اصلا سلاحی که Health Stealداشته باشه گیر نمیاد. یکی دارم ولی نمیشه رو سلاح دیگه گذاشتش. چکار کنم؟ از کجا گیر بیارم؟! ممکنه اگه Stage 1 رو برم بهم بده؟ Stage 2که اصلا برام خیلی سخته...چه کنم؟
+ یه سوال:
اینا چیه؟
و اون سنگهایی که همش ازش حرف میزنید چیه؟
health steal که من همون دور اول هم پیدا کردم . دور دوم هم زیاد ریخته . در عوض من الان در به در دنبال Strength میگردم که نیست . همه اش شده Necromancer .
راجه به اون عکس هم مربوط میشه به اون صفحات کتابی که وولگریم بهت گفته بایستی جمع کنی . هر ده تاش که جمع شد به عنوان یک فصل کتاب ازت میخره که به جاش بهت یه کلید میده و این در رنگی ها با اون کلید باز میشه . فقط برو ببین توش چی داره .
این سنگهایی هم که راجع بهش حرف میزنیم مربوط به اون غول سنگیه است که توی Forge land : Fjord هستش و بهت میگه واسم سنگ بیار بخورم تا بهت جایزه بدم .
سه نوع سنگه که یکیش Mystic و اون یکی Power و اون یکیش یادم نیست . توی کل بازی بعضی جاهای مخفی این سنگها به جاهای مختلف مثل سقف و دیوار و ... چسبیدن که با تفنگت میزنیشون و میگیرشون . هر ترکیب سه تایی از این سنگها رو که به خورد این یارو بدی یه امتیازی بهت میده . که صفحه قبل علی اقا گذاشتن عکسشو .
نه بابا لول خودم که روی 30 هست من تا قبل این ندیده بودم سلاح قابل آپگرید بیش از 30 بره بالاتر ولی اینکه رفت شک کردم شاید واسه لول Death هم راهی باشه که بالا بره ولی اگه بره بالا حتما توی اکسپنشن پک های آتی این اتفاق بیفته یه مسئله هم مشکل سازه من الان بعد تموم کردن بازی دارم روی ساید کوئست Shamans Craft کار می کنم از ما می خواد چند تا دشمن خاص رو بکشیم من استالکر گیر آوردم توی فجورد لند ولی از اون کندوها پیدا نمی کنم که تا از بین نبری از توش موجودات زنبور مانند در میاد موندم از کجا گیر بیارم از اونا تقریبا توی متن ماموریت هرچی بود داغون کردم به نظرتون کجا گیر بیارم؟
این از اون ساید کوئست هاست که باید همون اول بازی بگیریش . من دور اول اخر بازی گرفتمش نمیدونستم کجا گیر بیارم اینا رو . ولی دور دوم همون اول گرفتمش و حین خود بازی و خود به خود کامل شد . استینگر فکر کنم اون زنبور کوچولوهاست که یه کندو هم دارن . ورودی در Fjord یکی هست .
Davood_titan
14-09-2012, 23:12
البته منظور دوستمون دکمه A توی دسته ایکس باکس بود ها . روی کیبرد نمیدونم چیه . اگر هم مثل من روی پی سی با دسته ایکس باکس بازی میکنی دکمه LS رو بزن . یعنی شوک سمت چپ رو فشار بده.
مال من دسته معمولی pc هستش با اونا بازی میکنم :27:
داداش دستت درد نکنه باید همون دکمه LS رو زد تا نقشه بزرگش بیاد
سلام دوستان
من با پیسی بازی میکنم و یه مشکلی با phasewalker دارم که نمیتونم هیچ پرتالی رو باهاش باز کنم نمیدونم باگه یا روش خاصی داره تازه تو صفحه کارکتر قسمت گیرز تفنگ و اون چنگک که از قبل نشون میداد اما وقتی فیز واکر رو گرفتم وید واکر به فیز واکر تبدیل شد و تو قسمت گیرز که تا قبل این دو جای خالی داشت سول اسپلیتر رو نشون میده .............. کلا قاطی داره انگار
کسی با فیز واکر مشکل منو نداشته؟
Alex merccer
15-09-2012, 06:48
آقا جواب مارو بدبن دیگه! انگار ما اصلا وجود خارجی نداریم!این سنگای قدرت چیه؟! اون دری که عکسشو گذاشتم چجوری باز میشه؟!؟!؟!
این درا فکر کنم مال همون book of the dead page باشه که به ولگوریم که می دی بهت کلید می ده به جای هر چپتر
Spaniuly
15-09-2012, 07:11
استینگر فکر کنم اون زنبور کوچولوهاست که یه کندو هم دارن . ورودی در Fjord یکی هست .
آره می دونم داغونش کردم اون رو
من نیو گیم پلاس رو در مدت حدود 5 ساعت گیم پلی تموم کردم واسه همین همه یافتنی ها و ساید کوئست ها رو نادیده گرفتم برقی بازی کردم رفتم واسه همین این کوئست موند جالب اینجاست که آخرین کوئست هست البته غیر از اون کالکتبل ها کالکتبل ها مونده و این
Davood_titan
15-09-2012, 12:54
این اخراش بدون Trainer نمیشه بازی کرد
من با medium میرم ولی خیلی سخته
Advanced Ali-001
15-09-2012, 13:42
البته غیر از اون کالکتبل ها کالکتبل ها مونده و این
چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دور ششم الان ولی اصلا وابدا راضی نیستم.
بازی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی جا داره امیدوارم واسه strife بهتر کار بشه من خیلی خوشم نیومد نمره8 بیشتر نمیدم.
امیدوارم و جدا امیدوارم که سازندگان بازی توضیح خوبی برای این آیتمی که ولگریم میفروشه داشته باشن اگر بفهمم داشتان اورجینال ایناست زمینو زمانو زیرو رو میکنم اورجینالشو بخرم.
من اصلا از سلاح هام و مشخصاتم راضی نیستم.بازی خیلی جا داشت که خییییییییییلی طولانی تر بشه حالا امیدوارم سری بعد strife باشه چون عصاب این زنه رو ندارم.
سلام دوستان
من با پیسی بازی میکنم و یه مشکلی با phasewalker دارم که نمیتونم هیچ پرتالی رو باهاش باز کنم نمیدونم باگه یا روش خاصی داره تازه تو صفحه کارکتر قسمت گیرز تفنگ و اون چنگک که از قبل نشون میداد اما وقتی فیز واکر رو گرفتم وید واکر به فیز واکر تبدیل شد و تو قسمت گیرز که تا قبل این دو جای خالی داشت سول اسپلیتر رو نشون میده .............. کلا قاطی داره انگار
کسی با فیز واکر مشکل منو نداشته؟
کسی نیست جواب منو بده شما چرا اینجورین؟
این اخراش بدون Trainer نمیشه بازی کرد
من با medium میرم ولی خیلی سخته
بابا خود بازی یه پا ترینره . ترینر میخوای چه کار . تا وقتی Health Steal و Wrath Steal باشه ترینر لازم نداره . فقط دوتاشو بزار روی سلاحت . با یه ضرب به دشمن هر دوتا خونت و wrath ات پر میشه .
چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی جا داره امیدوارم واسه strife بهتر کار بشه من خیلی خوشم نیومد نمره8 بیشتر نمیدم.
امیدوارم و جدا امیدوارم که سازندگان بازی توضیح خوبی برای این آیتمی که ولگریم میفروشه داشته باشن اگر بفهمم داشتان اورجینال ایناست زمینو زمانو زیرو رو میکنم اورجینالشو بخرم.
من اصلا از سلاح هام و مشخصاتم راضی نیستم.بازی خیلی جا داشت که خییییییییییلی طولانی تر بشه حالا امیدوارم سری بعد strife باشه چون عصاب این زنه رو ندارم.
موافقم . همون 8 بهتره . این بازی واقعا پتناسیل بالایی داره و جای کار زیاد داشته توی این نسخه .
من همیشه یه چیزی میگم اونم اینه که بازی هایی که نسبت به هم ژانر های خودشون حجم خیلی کمتری دارن معلومه یه چیزیشو کم گذاشتن .
نسخه یک حجمش از این بیشتر بود با اینکه این یکی دیالوگهاش بیشتره اما واقعا داستانش زود تموم شد . کلی چیز از RPG به ارث برده به جز مدت زمان بازیش .
چون زمان یکی از عواملی هست که باعث میشه عوامل RPG توی بازی خودنمایی بکنن و اون اخر بازی معلوم میشه کاراکتری که ساختیم اصلا چی میشه .
Advanced Ali-001
15-09-2012, 19:42
کسی نیست جواب منو بده شما چرا اینجورین؟
سلام.
دوست عزیز من اصن نفهمیدم چیه مشکل شما میتونی یک عکس بزاری بیشتر راهنماییت میکنن بچه ها.
دوستان یکی هست به فریاد من برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
والا من میخوام یکی بره دوتا سنگ قدرتی رو بایک سنگ آبی بده به Black root بعد ببینه که cirticial chance که 2 درصد میده بهت بعنوان جایزه به کدوم سلاح میرسه به هردو یا اولین مرررررررررررررررررررررررگ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ من یکیک بره بزنه مرگ من.......لنگم.....
دوتا cirital chance داریم خب واسه سلاح اول و سلاح دوم وقتی اینطوری سنگهارو به خورد اون درخته بدی بهتون 2% میده من میخوام بدونم این دو درصد به جفتش اضافه میشه یا نه خواهش یکی بره ببینههههههههههههههه.......
سلام.
دوست عزیز من اصن نفهمیدم چیه مشکل شما میتونی یک عکس بزاری بیشتر راهنماییت میکنن بچه ها.
والا من میخوام یکی بره دوتا سنگ قدرتی رو بایک سنگ آبی بده به Black root بعد ببینه که cirticial chance که 2 درصد میده بهت بعنوان جایزه به کدوم سلاح میرسه به هردو یا اولین مرررررررررررررررررررررررگ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ من یکیک بره بزنه مرگ من.......لنگم.....
دوتا cirital chance داریم خب واسه سلاح اول و سلاح دوم وقتی اینطوری سنگهارو به خورد اون درخته بدی بهتون 2% میده من میخوام بدونم این دو درصد به جفتش اضافه میشه یا نه خواهش یکی بره ببینههههههههههههههه.......
مشکل من اینه که فیز واکر من کار نمیکه
میخوام بدونم روش خاصی نسبت به وید واکر داره یا بازی من باگ دار شده؟
موافقم . همون 8 بهتره . این بازی واقعا پتناسیل بالایی داره و جای کار زیاد داشته توی این نسخه .
من همیشه یه چیزی میگم اونم اینه که بازی هایی که نسبت به هم ژانر های خودشون حجم خیلی کمتری دارن معلومه یه چیزیشو کم گذاشتن .
نسخه یک حجمش از این بیشتر بود با اینکه این یکی دیالوگهاش بیشتره اما واقعا داستانش زود تموم شد . کلی چیز از RPG به ارث برده به جز مدت زمان بازیش .
چون زمان یکی از عواملی هست که باعث میشه عوامل RPG توی بازی خودنمایی بکنن و اون اخر بازی معلوم میشه کاراکتری که ساختیم اصلا چی میشه .
آی گفتین به نظرم یه 30 ساعتی!!! گیم پلیش بیشتر بود خیلی حال میداد،یه قسمت ضد حال دیگه کم بودن ماموریت های جانبیه!واسه یه نقشه با این وسعت ماموریت جانبی خیلی کمی گذاشتن!
امیدوارم تو نسخه بعدی حداقلش یه 80 یا90 ساعتی!!!گیم پلی داشته باشه.
مشکل من اینه که فیز واکر من کار نمیکه
میخوام بدونم روش خاصی نسبت به وید واکر داره یا بازی من باگ دار شده؟
نه بابا همون وید واکر تبدیل میشه به فیز واکر!!!
Spaniuly
15-09-2012, 20:50
یعنی همه کسانی که اینجا بازی می کنن هر دو جلد 10 برگی کتاب مرگ رو کامل کردن؟ هر 20 تا پیج رو پیدا کردن؟
همه ریلیک ها رو پیدا کردن؟
4 تا عروسک گنوماد رو پیدا کردن؟
دیگه هیچ ساید کوئیستی براشون باقی نمونده؟
Maze رو هم سیکرت هم مسیر اصلی رو رفتن؟
تمام سنگ ها رو با پیستول شوتیدن؟
همه جعبه ها رو باز کردن؟
همه آیتم های افسانه ای رو پیدا کردن؟
ویو ها رو تا 100 رفتن؟
روی نایتمر بازی رو تموم کردن؟
خوبه! من از روزی که بازی رو گرفتم دارم بازی می کنم هنوز ادعا نمی کنم بازی رو فولم!
نه بابا همون وید واکر تبدیل میشه به فیز واکر!!!
lمثل همون وید واکر استفاده میکنید؟ اگه آره پس بازی من مشکل پیدا کرده
D o l f i n
15-09-2012, 23:15
همه خدایی خوره بازی هستن
دوستان من همین اول بازی گیر کردم
قسمتی که باید یه اهرم رو بچرخونی تا دو جسم سنگی بیاد پایین ولی تا نصفه بیشتر نمیره و نمیشه سنگها رو کشید پایین
در ضمن شما چجوری از صحنه بازی فیلم می گیرید؟
rezamorad
15-09-2012, 23:27
همه خدایی خوره بازی هستن
قسمتی که باید یه اهرم رو بچرخونی تا دو جسم سنگی بیاد پایین ولی تا نصفه بیشتر نمیره و نمیشه سنگها رو کشید پایین
داداش شما یه عکسی بزار تا بهتر بفهمیم.
برای فیلم گرفتن از محیط بازی برنامه ی خاصی لازم داری عزیز.
سلام.
یعنی چی فقط به یه اسلحه اضافه بشه .Critical Chance در واقع یکیه و کلیه و وقتی سنگ ها رو میدی و Critical میگیری به کلت اضافه میشه .
اون اختلافی که بین Crit دوتا سلاح میبینی به خاطر اینه که توی یکی از سلاحهات Critical Chance اضافه داره که فقط واسه همون سلاح اضافه میشه ولی بقیه Critical Chance ها یا حتی Critical Damage ها واسه هر دویه .
آی گفتین به نظرم یه 30 ساعتی!!! گیم پلیش بیشتر بود خیلی حال میداد،یه قسمت ضد حال دیگه کم بودن ماموریت های جانبیه!واسه یه نقشه با این وسعت ماموریت جانبی خیلی کمی گذاشتن!
امیدوارم تو نسخه بعدی حداقلش یه 80 یا90 ساعتی!!!گیم پلی داشته باشه.
نه بابا چه خبره 90 ساعت .
این بازی از لحاظ طولانی بودن طولانیه . حتی از نسخه یک . من نسخه یک بار اول رو 12 ساعت رفتم و اینو بار اول 24 ساعت که اکثر ساید ها رو هم رفته بودم به اضافه Maze و چند تا چیز دیگه .
این که این بازی زود تموم میشه به دلیل داستان کوتاهشه وگرنه نسخه یک سیر داستانیش دو برابر این بود که لذت بخش تر میشد . به هر حال پلیر مرحله تازه و دشمنهای جدید بیشتر دوست داره . الان این نسخه هم انچنان تنوع زیادی توی دشمنها نداشت در حالی که تنوع توی سلاح های و اسکیل های ... زیاد بود .
یعنی همه کسانی که اینجا بازی می کنن هر دو جلد 10 برگی کتاب مرگ رو کامل کردن؟ هر 20 تا پیج رو پیدا کردن؟
همه جعبه ها رو باز کردن؟
ویو ها رو تا 100 رفتن؟
خوبه! من از روزی که بازی رو گرفتم دارم بازی می کنم هنوز ادعا نمی کنم بازی رو فولم!
مگه 20 تا پیجه . من که بیست تاش هیچی تا نزدیک 30 پیدا کردم . سه تا در داریم . یکی توی lost temple . یکی توی deposed king lair و اون یکی هم توی سرزمین بهشتیا بود .
از اینایی هم که گفتی فقط Maze رو با تمام سکرت هاش تموم کردم و Crucible هم تموم شد . اما نمیدونم چرا باز روی اون غول 99 امی گیر کردم . خیلی کقه .
همه خدایی خوره بازی هستن
امکان نداره . شما حتما اهرم رو بد میچرخونی .
واسه فیلم هم با Fraps میشه بگیری . در ضمن عکس باید بگیری . با گوشی هم میشه D:
sirchicco
16-09-2012, 01:51
Book of dead که کلا 4 فصله و 40 page
من 36 تا پیدا کردم الان دارم مو به مو تمامه نقشه رو می گردم بقیش رو پیدا کنم
میدونی در چهارم کجاست ؟
Spaniuly
16-09-2012, 09:49
دیگه بدتر من فکر می کردم 20 تاس.
دیشب نایتمیر رو شروع کردم به امید خدا می خوام این دفعه دیگه درو کنم بازی رو
babak2002
16-09-2012, 11:18
میدونی در چهارم کجاست ؟
اطراف Black Stone
rezamorad
16-09-2012, 11:37
سلام. من بدبخت که باید بشینم از اول بازی رو شروع کنم برم.
میخواستم خواهش کنم که کسی سیو این بازیو داره به ماهم بده.
خیلی رفته بودم جلو ولی بدبختانه امد از اول.
ویندوزمم اکس پی هست.
خوشحال میشم کمکم کنید. حالا فرقی نمیکنه سیو.
کجای بازی باشه چه اخر چه وسط ممنون.
عنی همه کسانی که اینجا بازی می کنن هر دو جلد 10 برگی کتاب مرگ رو کامل کردن؟ هر 20 تا پیج رو پیدا کردن؟
همه جعبه ها رو باز کردن؟
ویو ها رو تا 100 رفتن؟
35 یا 36 تا کتاب پیدا کردم
ریلیک حدودا 10 یا 11 تایی مونده بود!
4 تا عروسک رو پیدا کردم ولی کاش به جای اون داس مسخره چیزه باحال تری میداد!یا لااقل دمیج درست و حسابی داشت.
maze رو هم کلا تموم کردم
در مورد سنگ ها:ابی رو کامل کردم.قرمز 2 تاش مونده بود. زرد 4 یا 6 تاش!
جعبه ها تا جایی که دیده بودم و یادم مونده بود درو کردم!
کدوم ایتم افسانه ای؟؟؟؟اگه منظورت همون اسلحه هایی بود که تو جاهای مخفی میداد فک کنم یه 5 تایی پیدا کردم شایدم 4 تا!
ویو رو تا 75 رفتم بعدشو برا من باز نکرده بود!!!
ولی کلا بیخیال شدمو نیو گیم پلاس رو شروع کردم.
در مورد نایتمر دست رو دلم نذار که خونه!!!:41: فورج لند رو کلا تموم کرده بودم همه سنگ ها و کتاب ها رو جمع کرده بود و همه ساید کوئست ها رو رفته بودم که تو اخری(همونی که گور رو باید بکشی)مریدم بعد دیدم ریستارت و همه چی پر!
بهت توصیه اکید میکنم که حواست جمع باشه که تو نایتمر نمیری مثل من که کل زحماتت به باد میره!اگه بلدی از سیو بازی بکاپ بگیری این کارو بکن تا در صورت بروز مشکل راه برگشت داشته باشی .البته اگه راهی پیدا کردی که سیو بازی رو برداری به من هم یاد بده!
نه بابا چه خبره 90 ساعت .
این بازی از لحاظ طولانی بودن طولانیه . حتی از نسخه یک . من نسخه یک بار اول رو 12 ساعت رفتم و اینو بار اول 24 ساعت که اکثر ساید ها رو هم رفته بودم به اضافه Maze و چند تا چیز دیگه .
این که این بازی زود تموم میشه به دلیل داستان کوتاهشه وگرنه نسخه یک سیر داستانیش دو برابر این بود که لذت بخش تر میشد . به هر حال پلیر مرحله تازه و دشمنهای جدید بیشتر دوست داره . الان این نسخه هم انچنان تنوع زیادی توی دشمنها نداشت در حالی که تنوع توی سلاح های و اسکیل های ... زیاد بود .
باشخ 89 ساعت!:31:
خوب همین دیگه اصلا ساید کوئست واسه این بازی معنی نداره که!ماموریت رو بذارن اما نه واسه فرعی که اگه دلت خواست بری اگه نه نه!!!
میدونی در چهارم کجاست ؟
هر نقشه یه دونه داره دیگه !
Spaniuly
16-09-2012, 13:27
والا من روی اکس باس بازی می کنم تا حالا مشکل سیو نداشتم... ولی بازم ممنونم از راهنمایی هات برم ببینم چی می شه
rezamorad
16-09-2012, 13:36
ای بابا یکی جواب مارو بده شما چرا اینجوری هستین اخه.
Advanced Ali-001
16-09-2012, 15:33
عنی همه کسانی که اینجا بازی می کنن هر دو جلد 10 برگی کتاب مرگ رو کامل کردن؟ هر 20 تا پیج رو پیدا کردن؟
همه جعبه ها رو باز کردن؟
ویو ها رو تا 100 رفتن؟
بابا آرمین چهل تا برگ هستش با چهار تا کلید که هر 10 برگو بدی یکی میگیری که اون در death tomb رو وا میکنه.
آره بابا همرو رفتم چهار دور رفتم الان دور پنجمم میخوام ششمو شروع کنم دلم نمویادش.....
دو دور پلاس رفتم یک دور معمولی.....
یعنی چی فقط به یه اسلحه اضافه بشه .Critical Chance در واقع یکیه و کلیه و وقتی سنگ ها رو میدی و Critical میگیری به کلت اضافه میشه .
اون اختلافی که بین Crit دوتا سلاح میبینی به خاطر اینه که توی یکی از سلاحهات Critical Chance اضافه داره که فقط واسه همون سلاح اضافه میشه ولی بقیه Critical Chance ها یا حتی Critical Damage ها واسه هر دویه .
ایول ممنون.
فقط مطمئنی دیگه متحان کردی مطمئن باشم دهگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر نقشه یه دونه داره دیگه !
این سایت رو ببین:
والا من روی اکس باس بازی می کنم تا حالا مشکل سیو نداشتم... ولی بازم ممنونم از راهنمایی هات برم ببینم چی می شه
نه منظورم این بود که خاصیته مود نایتمر اینه که اگه یه بار بمیری بازی کلا از اول شروع میشه واسه همین گفتم اگه میتونی از سیوت بکاپ بگیر تا اگه وسطای بازی مردی!!!مجبور نشی از اول بری.
این سایت رو ببین:
دقیقا کدوم قسمتش؟؟؟
Advanced Ali-001
16-09-2012, 17:23
ببین چهار تا death tomb هستش
1-نرسیده به the lost temple
2-پایین ترین طبقه lair of the deposid king
3-در منطقه فرشتگان بعد از Valgrim دست چپ
4- منطقه شیاطین بعد از ostegath نرسیده به black stone دست راست.
rezamorad
16-09-2012, 17:31
اقایون ماهم هستیما اخه چرا جواب نمیدین؟ جواب همه رو میدین غیر از.:41::19:
Advanced Ali-001
16-09-2012, 17:55
اقایون ماهم هستیما اخه چرا جواب نمیدین؟ جواب همه رو میدین غیر از.
سلام داداش من سیو هام نمیدونم چرا روی سیستم دهگه کار نمیکنه بزارم هم به دردت نمیخوره شرمنده.
نه منظورم این بود که خاصیته مود نایتمر اینه که اگه یه بار بمیری بازی کلا از اول شروع میشه واسه همین گفتم اگه میتونی از سیوت بکاپ بگیر تا اگه وسطای بازی مردی!!!مجبور نشی از اول بری.
مگه بک آپ مییگیره واسه من که نمیشه....
rezamorad
16-09-2012, 17:58
سلام داداش من سیو هام نمیدونم چرا روی سیستم دهگه کار نمیکنه بزارم هم به دردت نمیخوره شرمنده.
خب داداش به یه بار امتحانش می ارزه اگه ویندوزت اکس پی هست بزار.
این سایت رو ببین:
داداش این سایت هم ف ی ل ت ر هست قربونت برم.
آقا من نمیدونم چرا ایندفعه روی سنگهایی که به در و دیوار وصله تیر میزنم ولی کاری نمیشه! دفعه قبل درست بود...چرا اینطوریه؟!
بابا آرمین چهل تا برگ هستش با چهار تا کلید که هر 10 برگو بدی یکی میگیری که اون در death tomb رو وا میکنه.
آره بابا همرو رفتم چهار دور رفتم الان دور پنجمم میخوام ششمو شروع کنم دلم نمویادش.....
دو دور پلاس رفتم یک دور معمولی.....
ایول ممنون.
فقط مطمئنی دیگه متحان کردی مطمئن باشم دهگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سایت رو ببین:
اره مطمئن باش برو خیالت جمع . همونطور که گفتم من به جای Strength روی Crit Chance سرمایه گذاری کردم . سود خوبی هم داره :3:
دقیقا کدوم قسمتش؟؟؟
ببین یه سوال قبلا پرسیدم نگفتی
اگه از جایی بیفتی و بمیری هم از اول میاد یا نه . چون اگه اینجوری باشه که همون اول بازی من میمیرم . ولی در غیر این صورت 99 درصد بازی رو روی مود میتونم تموم کنم اون هم به خاطر ایتم سکرت و خفنم :5:
آقا من نمیدونم چرا ایندفعه روی سنگهایی که به در و دیوار وصله تیر میزنم ولی کاری نمیشه! دفعه قبل درست بود...چرا اینطوریه؟!
تا با اون غول سنگیه صحبت نکنی نمیتونی بهشون تیر بزنی . حتما باهاش صحبت نکردی .
تا با اون غول سنگیه صحبت نکنی نمیتونی بهشون تیر بزنی . حتما باهاش صحبت نکردی .
این غول سنگی کجا هست حالا؟ من الان تازه وارد سرزمین مرده ها شدم!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
راستی Stage 2 رو هم تموم کردم. بلاخره با اون سلاخی که Healt Steal داشت تونستم تقریببا راحت رد کنمش...خداییش این قدرت خیلی معرکس...
qarikhan
16-09-2012, 21:12
سلام دوستان عزیز من در اون مرحله که یک غول با عنکبوت گنده اش میاد رفتم و غوله و عنکبوتش رو کشتم حالا نمی دونم چجوری از این خراب شده ای که گیر کردم توش بیام بیرون در واقعه همین قلعه یا مرحله یا هر چیز دیگه گیر کردم وقتی از همون راهی که اومدم بر می گردم می بینم که یک در مو.نده به آخرین دروازه برای بیرون رفتن بسته است و نمیشه بیرون رفت
Advanced Ali-001
16-09-2012, 21:46
اره مطمئن باش برو خیالت جمع . همونطور که گفتم من به جای Strength روی Crit Chance سرمایه گذاری کردم . سود خوبی هم داره
من روی هر دوتاش سرمایه گزاری کردم.:دئ
این غول سنگی کجا هست حالا؟ من الان تازه وارد سرزمین مرده ها شدم!
غول سنگی کدومه بابا یک درخت هستش توی fjord همونجایی که از اون ببر های دیوونه غول پیکر داره که فقط دستشونو میکوبن زمین!اونجا کلا زمستون هستش ولی وقتی واردش میشی دقیقا روبروت یک درخت سبز رنگ هستش خب اونه برو اونجا.
سلام دوستان عزیز من در اون مرحله که یک غول با عنکبوت گنده اش میاد رفتم و غوله و عنکبوتش رو کشتم حالا نمی دونم چجوری از این خراب شده ای که گیر کردم توش بیام بیرون در واقعه همین قلعه یا مرحله یا هر چیز دیگه گیر کردم وقتی از همون راهی که اومدم بر می گردم می بینم که یک در مو.نده به آخرین دروازه برای بیرون رفتن بسته است و نمیشه بیرون رفت
سلام دوست من شما نقشه رو بیار بعد کلید SPACE رو بزن خب بعد برو روی یک منطقه روی نقشه که اسمش نمایان بشه بعد کلید eNTER رو بزن بعد OK کن حله.بهش میگن Fast Travelخیلی باحاله.
مگه بک آپ مییگیره واسه من که نمیشه....
راستش تو اینترنت که گشتم خیلی نوشته بودن میشه ولی ماله منم نمیشه!اگه راهی پیدا کردی حتما اینجا هم بگو.
ببین یه سوال قبلا پرسیدم نگفتی
اگه از جایی بیفتی و بمیری هم از اول میاد یا نه . چون اگه اینجوری باشه که همون اول بازی من میمیرم . ولی در غیر این صورت 99 درصد بازی رو روی مود میتونم تموم کنم اون هم به خاطر ایتم سکرت و خفنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده سوالتو ندیدم
نه اگه اونجوری بود که هیچی دیگه چون ماله من بعضی وقتا خود به خود چت میزنه و میوفته.فقط در صورتی که خونت تموم بشه و بمیری ریستارت میشه!اما در کل نایتمر راحت تر از این مود اپوکالیپس پلاس هست.دشمنا زیادم سگ جون نبودن.اونی هم که منو زد اصلا حواسم نبود و داشتم روش کانتر اتک تمرین میکردم که یهو دیدم دیلی لی لی لی لی(اگه درست یادم مونده باشه موقعی که تو ماریو میمردی این اهنگو میزد!)
ببینم اون ایتم سکرت چیه؟؟؟یالا به ماهم بگو:19:
من یه داس خوشکل دارم که wrath steal داره.دنبال یکی دیگه میگردم که life steal هم داشته باشه تا یه داس توپ بسازم که بترکونه!
rezamorad
17-09-2012, 09:51
ای بابا بعد میگن چرا هی اسپم میدی مگه من عضو نیستم اخه ای بابا.
من که نمیتونم دوباره از اول شروع کنم سرعت کامپیوترم پایینه دیگه برام سخته.
کسی به ما سیو نمیده؟
خواهش میکنم جواب بدین دیگه ای بابا.
من تازه رسیدم به اونجایی که دث باید بره زمین
اگه دقت کنید دث که به زمین میره زمین درب و داغون شده و انسانها همه نابود شدن
یوریل هم به دث میگه باید بخاطر بلایی که تو و داداشت سر اینجا اوردین بکشمت
این نشون میده که بعد از پایان جنگ شورا وار رو دوباره زندانی میکنه، واسه صد سال و داستان شماره دو از اونجا شروع میشه
ای بابا بعد میگن چرا هی اسپم میدی مگه من عضو نیستم اخه ای بابا.
من که نمیتونم دوباره از اول شروع کنم سرعت کامپیوترم پایینه دیگه برام سخته.
کسی به ما سیو نمیده؟
خواهش میکنم جواب بدین دیگه ای بابا.
کدوم مرحله ای برادر، بگو شاید سیو من نزدیکش باشه
من تو یکی از Boss ها گیر کردم به علت کمبود Health! دی ! نمیشه FT کرد برگشت یه چن تا Health گرفت بعد دوباره برگرشت به این Boss ؟؟؟
rezamorad
17-09-2012, 12:00
کدوم مرحله ای برادر، بگو شاید سیو من نزدیکش باشه
فرقی نمیکنه داداش هر جا باشی خوبه.
من تو یکی از Boss ها گیر کردم به علت کمبود Health! دی ! نمیشه FT کرد برگشت یه چن تا Health گرفت بعد دوباره برگرشت به این Boss ؟؟؟
اگه منظورت اینه که خونت پر نیست و زود میمیری، بعد از هر بار مردن به خونت اضافه میشه و کم کم پر میشه
ولی اگه منظورت اینه که با یه خون کامل هم نمیتونی ببریش، میشه برگردی و خون بخری دوباره بری و غول رو شکست بدی، فکر کنم فست تراول هم بتونی بکنی
فرقی نمیکنه داداش هر جا باشی خوبه.
این لینکی که Gregar عزیز دادن و تقریبا تازه به tree of life رسیده (البته نیو گیم پلاسه )
اینم واسه منه که خیلی جلو تره و تازه the crystal spire رو رد کردم
بسته به نیازت یکیش رو انتخاب کن و در پوشه Documents/my games کپی کن
rezamorad
17-09-2012, 12:49
این لینکو وقتی میخوام دانلود کنم همچین چیزی میاد(لینک اولی):
این لینک هم جواب نداد من گفتم ویندوزم اکس پی هست داداش شما ویندوزت چیه؟
IRAN_KING
17-09-2012, 14:15
همین چند دقیقه پیش تمومش کردم بازی خوبی هست نمره ای که بهش میدم 9 هست .:20:
من تازه رسیدم به اونجایی که دث باید بره زمین
اگه دقت کنید دث که به زمین میره زمین درب و داغون شده و انسانها همه نابود شدن
یوریل هم به دث میگه باید بخاطر بلایی که تو و داداشت سر اینجا اوردین بکشمت
این نشون میده که بعد از پایان جنگ شورا وار رو دوباره زندانی میکنه، واسه صد سال و داستان شماره دو از اونجا شروع میشه
نه دیگه!!!ببین تو پایان نسخه یک وار میمیره که با شکسته شدن قفل دوباره زنده میشه البته با همه قدرتش و اون سه تا سواره دیگه هم به زمین میان در حالی که شماره 2 از رو زمین شروع نمیشه و در ضمن تو نسخه دوم دث به تنهایی به زمین میره ولی اخره نسخه یک با اون 2 سوراه دیگه!
بازی رو تموم کن خودت متوجه میشی!
تازه یوریل میگه باید به خاطر بلایی که ((داداشت)) سر زمین اورد بکشمت نه بلایی که ((تو و داداشت)) سر زمین اوردین!
نمیدونم چرا هر دفه میام تو این تاپیک یه spoil میبینم ! تازه میخواسم DSI رو شروع کنم که آخرشو مستر ....گفتن ! باو اون Spoiler لعنتیو واسه چی گزاشتن اونجا آخه ...رعایت کنید دیگه اههههههههههههههه!
این لینکو وقتی میخوام دانلود کنم همچین چیزی میاد(لینک اولی):
این لینک هم جواب نداد من گفتم ویندوزم اکس پی هست داداش شما ویندوزت چیه؟
نمیدونستم xp دارید، من 7 استفاده میکنم
این لینک جواب نداد یعنی نتونستید دانلود کنید یا سیو کار نکرد ؟
عکسی که گذاشتید آدرس سایتش حذف شده
نه دیگه!!!ببین تو پایان نسخه یک وار میمیره که با شکسته شدن قفل دوباره زنده میشه البته با همه قدرتش و اون سه تا سواره دیگه هم به زمین میان در حالی که شماره 2 از رو زمین شروع نمیشه و در ضمن تو نسخه دوم دث به تنهایی به زمین میره ولی اخره نسخه یک با اون 2 سوراه دیگه!
بازی رو تموم کن خودت متوجه میشی!
تازه یوریل میگه باید به خاطر بلایی که ((داداشت)) سر زمین اورد بکشمت نه بلایی که ((تو و داداشت)) سر زمین اوردین!
من فکر کردم میگه you & your brother :31:
پس در کل آخر این شماره دستم میاد که چی شده
راستی گفتی قفل، البته در اصل مُهر درست تره، اون 6 7 تا مهر که در نسخه یک حرف ازشون بود واسه چی بودن؟
اگه اشتباه نکنم همین یوریل بود که مهر ششم رو شکست و وار دوباره زنده شد
rezamorad
17-09-2012, 20:08
نمیدونستم xp دارید، من 7 استفاده میکنم
این لینک جواب نداد یعنی نتونستید دانلود کنید یا سیو کار نکرد ؟
عکسی که گذاشتید آدرس سایتش حذف شده
نه داداش لینک اولی بلد نیستم چطور دانلود کنم وقتی هم دانلود میکنم یه چیز مسخره میده کلا کمک کنید.
Advanced Ali-001
17-09-2012, 21:21
واقعا بینهایت متاسفم که نسخه Xbox اختلاف های زیادی داره با نسخه pc.
خب باشه چند هفته زودتر بزنین گیم رو ولی نه دیگه این همه اختلاف.
نه داداش لینک اولی بلد نیستم چطور دانلود کنم وقتی هم دانلود میکنم یه چیز مسخره میده کلا کمک کنید.
اگه کمکی از دستم بر بیاد چشم
صفحه دانلود که اومد اون پایین دکمه free download رو بزنید
صفحه بعد زیر Enter code below کد تصویری که میبینید رو وارد کنید و دکمه creat download link رو بزنید
صفحه بعد یه لینک بهتون میده، روش کلیک کنید تا دانلود شروع شه
یه فایل فشرده 109 کیلوبایتی دانلود میشه، توش یه پوشه به اسم Darksiders2 وجود داره،استخراجش کنید و به پوشه my documents/my games انتقال بدید
نرم افزار winrar دارید؟ فایل فشرده رو باید با اون باز کنید
rezamorad
17-09-2012, 22:10
اگه کمکی از دستم بر بیاد چشم
صفحه دانلود که اومد اون پایین دکمه free download رو بزنید
صفحه بعد زیر Enter code below کد تصویری که میبینید رو وارد کنید و دکمه creat download link رو بزنید
صفحه بعد یه لینک بهتون میده، روش کلیک کنید تا دانلود شروع شه
یه فایل فشرده 109 کیلوبایتی دانلود میشه، توش یه پوشه به اسم Darksiders2 وجود داره،استخراجش کنید و به پوشه my documents/my games انتقال بدید
نرم افزار winrar دارید؟ فایل فشرده رو باید با اون باز کنید
ممنون دوست عزیز.
ولی این سیو هم جواب نداد فکر کنم این سیو هم روی ویندوز سون تنظیم شده.
علی جان خوب یه کم از این فرقا بگو . من دو روزه نبودم توی تاپیک چیزی گفته شده راجع به نسخه ایکس باکس و پی سی ؟ :3:
Davood_titan
18-09-2012, 10:16
الان یکی بگه این تو چه وضعیتیه :31:
الان یکی بگه این تو چه وضعیتیه :31:
انگار داره دعا میکنه، میگه پروردگارا، نسخه بعد را از این گونه باگ ها بدور بدار :31:
اینقدر از این باگ ها زیاده که قبلتر هم گفتم گاهی ادم فک میکنه که بازی رو اشتباه جلو رفته نگو که باگ خورده . یادمه سره heart of stones چی جوری علاف شدم تا اینکه بازی دوباره از سر شروع کردم .
من فکر کردم میگه you & your brother [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در کل آخر این شماره دستم میاد که چی شده
راستی گفتی قفل، البته در اصل مُهر درست تره، اون 6 7 تا مهر که در نسخه یک حرف ازشون بود واسه چی بودن؟
اگه اشتباه نکنم همین یوریل بود که مهر ششم رو شکست و وار دوباره زنده شد
یه جورایی آره!
مهر!خوب اره مهر یا قفل یا طلسم!البته اونی که یوریل میشکنه هفتمی بود و اخری!با شکسته شدنه اون 7 تا مهر 4سوار کار اخرالزمان به زمین میان که وار قبل شکسته شدنه مهر هفتم به زمین اومده بود و ....
چه اختلافاتی؟حالا کدوم بهتره؟:31:
منم بالاخره کرنوبیل(یا یه همچین چیزی)رو تموم کردم!من کلا با مراحلی که از اون یارو اتیشیا داشت مشکل داشتم.Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مرحله 99 همون موجودیه که تو زمین 4یا 5 بار بهت حمله میکنه!البته این جا یه خوبی داشت که تنها بود.سگ جون بود ولی کشتنش اونقدر هم که میگی سخت نبود!راستش با تعریفایی که کردی موقع شروع مرحله 99 ضربان قلبم رو 200 بود :31:
البته کرنوبیل رو به کمک داس خوشگلم رفتم!کلا با یه ضربه هم خونم پر میشد هم قدرت!خیلی حال داد.فقط موند مرحله 101 که باید دث گریپ رو بگیرم ببینم یارو کیه؟
Advanced Ali-001
18-09-2012, 14:47
منم بالاخره کرنوبیل(یا یه همچین چیزی)رو تموم کردم!من کلا با مراحلی که از اون یارو اتیشیا داشت مشکل داشتم.Gregar مرحله 99 همون موجودیه که تو زمین 4یا 5 بار بهت حمله میکنه!البته این جا یه خوبی داشت که تنها بود.سگ جون بود ولی کشتنش اونقدر هم که میگی سخت نبود!راستش با تعریفایی که کردی موقع شروع مرحله 99 ضربان قلبم رو 200 بود
البته کرنوبیل رو به کمک داس خوشگلم رفتم!کلا با یه ضربه هم خونم پر میشد هم قدرت!خیلی حال داد.فقط موند مرحله 101 که باید دث گریپ رو بگیرم ببینم یارو کیه؟
اسمش کروشوبل هست یا Crucuble اوکی؟
من دیدم که نسخه XBOX نقشه هاش فرق داره یعنی شکل نقشه هاش بعدشم آیتم سلاح دوم رو کنار تفنگ نشون میده بعدشم نقشه کوچیک گوشه گیم گرافیکش و طراحیش با PC فرق میکنه بعدشم توی منطقه Tri Stone یک پورتال به نام sprent Hole داره کی pc نداره وچندین تا دهگه.
شما تو دور دوم از75 بالاتر رفتین دهگه؟
چون تو دور اول من از 75 بالاتر نمیشد برم درضمن اون مستر رو من اوایل شهریور رفتمش با سیو اولم رفتم نشونشم اینه که آخرش میگه وقت چاییه و یک چعبه رو قایم میکنه وقتی بردیش میارتش که عمرا نمیگم چی توشه برین بازی کنین.
ولی واقعا برای طراحان بازی نمیدونم چی بگم بگم متاسفم واقعا متاسفم.مگر اینکه تو آپدیت هایی که برای PC میزارن خلاف این قضیه ثابت بشه.
afceaglee2013
18-09-2012, 16:53
سام و علیک دوستان
آقا من یه جا گیر کردم .. تو سرزمین مرده ها در مرحله ی لرد دوم ، اونجا که میگه باید بری 3 تا روح رو بگیری بیاری .. دقیقا همونجا که اون لرده هست 3 تا دره که هیچ کذوم باز نمیشه .. جایی هم نمیبینم که برم .. تو همون روح اول موندم نمیدونم جا باید بگیرمش
رو نقشه هم دایره طلایی همون جایی که من هستم رو نشون میده .. اگه باگ باشه بیچاره شدم رفت :31::37:
اسمش کروشوبل هست یا Crucuble اوکی؟
من دیدم که نسخه XBOX نقشه هاش فرق داره یعنی شکل نقشه هاش بعدشم آیتم سلاح دوم رو کنار تفنگ نشون میده بعدشم نقشه کوچیک گوشه گیم گرافیکش و طراحیش با PC فرق میکنه بعدشم توی منطقه Tri Stone یک پورتال به نام sprent Hole داره کی pc نداره وچندین تا دهگه.
شما تو دور دوم از75 بالاتر رفتین دهگه؟
چون تو دور اول من از 75 بالاتر نمیشد برم درضمن اون مستر رو من اوایل شهریور رفتمش با سیو اولم رفتم نشونشم اینه که آخرش میگه وقت چاییه و یک چعبه رو قایم میکنه وقتی بردیش میارتش که عمرا نمیگم چی توشه برین بازی کنین.
ولی واقعا برای طراحان بازی نمیدونم چی بگم بگم متاسفم واقعا متاسفم.مگر اینکه تو آپدیت هایی که برای PC میزارن خلاف این قضیه ثابت بشه.
حالا هر چی!!!
اون موارد اول تو پی سی نیست ولی اون پرتال تو پی سی هست!!!
نه دور اول که بازی میکردم تهش 75 شد!بالاترش رو باز نکرده بود!
مگه من گفتم نرفتی؟!؟!؟
اونجا دث گریپ میخاد که برم بگیرمش بعد برگردم!
سام و علیک دوستان
آقا من یه جا گیر کردم .. تو سرزمین مرده ها در مرحله ی لرد دوم ، اونجا که میگه باید بری 3 تا روح رو بگیری بیاری .. دقیقا همونجا که اون لرده هست 3 تا دره که هیچ کذوم باز نمیشه .. جایی هم نمیبینم که برم .. تو همون روح اول موندم نمیدونم جا باید بگیرمش
رو نقشه هم دایره طلایی همون جایی که من هستم رو نشون میده .. اگه باگ باشه بیچاره شدم رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله من که اونجا مشکلی نداشت!
afceaglee2013
18-09-2012, 17:31
دستم به شلوارتون این سیو ها ی بنده س اگه یکی اون در و فقط رد کنه و سیو کنه و فایل ها رو دوباره برگردونه لطف بزرگی کرده :11:
سلام دوست عزیز. در مورد 3 تا روح باید بگم حتما باید یه دری باز شه اگه نه باگ داده! باید کرک جدید بریزی و بازی رو از اول بری! شوخی کردم:دی! شرمنده من سیو ندارم و گرنه میذاشتم...
سام من یه جا گیر کردم نمی دونم چشه من یه کاری باید میکردم نکردم یا این کرکی کفتیش خرابه !!!!
همون اولایه بازی که میگه باید اتش کوه ها رو برگردونی من تویه یه قلعه هست که فکنم یه دریچه هم هست که اونو باید باز کنم گیر کردم هر جا رم میگردم جلوتر چیزی نیست برم!!!
the couldron
اسم قلعه فکنم همینه !
فقط نگین مشکل کرک این آپدیت و این کوفتاست که گریه میکنم چون نداگسترم و شبانه ندارم بخوام دنلود گیگ بزنم !!!!
عکسم هر کاری میکنم نمی گیره !!!
دستم به شلوارتون این سیو ها ی بنده س اگه یکی اون در و فقط رد کنه و سیو کنه و فایل ها رو دوباره برگردونه لطف بزرگی کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه با کپی کردن سیوها کار میکنه؟؟؟اگه راهی داره بگو ما که هر کاری کردیم نشد!
Spaniuly
18-09-2012, 22:03
علی جان پس اون آیتمی که می گید وولگوریم میفروشه لول 40 میاد فقط توی PC هست! واسه همون من ندارمش
یه سوال تا حالا توی نایتمیر کسی تموم کرده؟ می خوام بدونم در پایان بازم نیو گیم پلاس میده؟ اگه میده دیگه زیاد ور نرم توی این دور اول و همه یافتنی ها رو بذارم واسه پلاس
ALI&SOAP
18-09-2012, 23:29
بابا کمک پدرم دراومد ای خدایا
اون 3 تا لرد پدر سوخته رو تسلیم کردم حالا که باید برگردم پیش شاه گیر کردم ، فست تراول هم که نداره لامصب اعصابمو خورد کرده ، مشکلم اینه که راه خروج رو از منطقه ی اخرین لرد پیدا نمی کنم(همونی که با یه عنکبوت بزرگ بهت حمله میکنه)
دستم به شلوارتون این سیو ها ی بنده س اگه یکی اون در و فقط رد کنه و سیو کنه و فایل ها رو دوباره برگردونه لطف بزرگی کرده :11:
صفحه قبل من سیو خودم رو گذاشتم، تازه هم از اینجا رد شدم
اگه سون دارین از اون استفاده کنید
بله میشه، فقط سیو قبلی رو پاک و جدید رو جایگزین میکنین
Spaniuly
19-09-2012, 08:15
سلام یه دی ال سی اومده Arguls_Tomb هست البته واسه اکس باکسه PC رو نمی دونم 460 مگ هست شب باید بذارم دانلود فقط توی xbox360iso هیچ کس نتونسته تغییر ات رو ببینه... باید یه سر به پیج بازی توی مارکت پلیس بزنم ببینم کارش چیه
Davood_titan
19-09-2012, 09:27
انگار داره دعا میکنه، میگه پروردگارا، نسخه بعد را از این گونه باگ ها بدور بدار :31:
البته کار ترینر هم هست اونو زدم اینجوری شد تا حالا به باگ نخورده بودم :31:
DARKSIDERZ II Short Review
This Is No Place For Corruption !
DSII در بین معدود بازیایی که تو تابستون امسال ریلیس شدن واقعا یکی از بهترینا بود ، داستان بازی با محوریت هدف شخصی کرکتر اصلی بازی یعنی Death و هدف کلی از بین بردن
Corruption ، دنبال میشه . داستان درکل خوب بود البته ایراد کم نداشت مثلا پایان گنگش ،نمیتونم زیاد درموردش صحبت کنم ولی از پایانش خیلی متوجه نشدم زیاد مانور داده نشد رو
پایان بازی ،دیالوگا گاهی از سخت بودن فراتر میرف ک فک کنم یه Native به زور متوجه دیالوگا میشد ! شخصیت پردازی خوب بود مخصوصا کرکتر Death ک خیلی خوب میشد باش ارتباط
برقرار کرد البته این به صداگزاریه خوب بازی هم برمیگرده ،اصن کم و کسری نداره صداگزاری، فقط موسیقی بازی گاهی اوقات اصن با اتمسفر بازی جور درنمیاد مخصوصا مرحله Earth !
یه خورده هم شبیه کاراری دیگه Jesper Kid هسش مثلا AC ! گرافیک هنری بازی خیلی حرفا واسه گفتن داره در مقابل گرافیک فنی ضعیف بازی ! محیطای بزرگ و با جزئیات ک خیلی
به اتمسفر بازی کمک کرده ولی از نظر فنی ضعیف هسش مثلا تکسچرا واقعا رو اعصابن ،خیلی بهتر میتونسن باشن ! هرچند پچ بعدن ریلیس شد ...نوشدارو پس از مرگ Death !
Design مرحله ها واقعا عالی و متفاوت بااتمسفر منحصر به فردشون ، خیلی رو بازی تاثیر داشت ، طراحی محیط و دشمنا و Boss ها و... عالی بودن !
نقطه ی اوج بازی: گیم پلی ! گیم پلی اکشن همراه با المانای RPG ! از زاویه اکشن اگه نگا کنیم عالی بود ولی بازم یه خورده حس تکراری بود دس میده به آدم ! کرکتر واقعا خیلی جا
داشت واسه حرکتای بیشتر ...Fight ها خیلی بهتر میتونس بشن اگه رو قدرتای اکشن کرکتر بیشتر کار میشد ولی بازم عالی بود ، Boss ها حرف نداشتن مخصوصا Guardian که با
موزیک جسپر همراه بود و هیچ وقت یادم نمیره ! حماسی بود ! یکی از بهترین Boss Fight هارو داشت با خلاقیت و قلق خاصی ک باس به کار میرفت ...از دید RPG نگا کنیم با توجه به
محیط بزرگ بازی بازم جا داشت که بیشتر کار شه ، Skill Point ها خییلی جالب هسن و واقعا به تنوع بازی کمک زیادی کردن ، تنوع زیاد اسلحه ها با قدرتای خاصی ک هر کدوم دارن مث
Arcane ...Critical Damage ...و...که واقعا تو Fight ها بی تاثیر نیسن ...،Puzzle های بازی هم عالی و سخت بودن ...آدمو یاد استاد Portal میندازه !دی ! خیلی خوب قرارداده شدن
بودن این Puzzle ها با منطق درست و خاصی ...گیم فقط بزن بکش نبود مث خیلی از گیمای امروزی ! خیلی خوشم اومد از قسمت Puzzle ها ...عالی بود !
درکل بازی واقعا ارزش بالایی داره !
گیم پلی = 9
طراحی و گرافیک : 8.7
موسیقی و صداگزاری : 8.7
داستان : 7
8.5 ! Highly Recommended !
(Beated in Apocalypse difficulty ...26Hourz)
+
Gaurdian Song
9/19/2012
C'ya !
سام من یه جا گیر کردم نمی دونم چشه من یه کاری باید میکردم نکردم یا این کرکی کفتیش خرابه !!!!
همون اولایه بازی که میگه باید اتش کوه ها رو برگردونی من تویه یه قلعه هست که فکنم یه دریچه هم هست که اونو باید باز کنم گیر کردم هر جا رم میگردم جلوتر چیزی نیست برم!!!
the couldron
اسم قلعه فکنم همینه !
فقط نگین مشکل کرک این آپدیت و این کوفتاست که گریه میکنم چون نداگسترم و شبانه ندارم بخوام دنلود گیگ بزنم !!!!
عکسم هر کاری میکنم نمی گیره !!!
آهای کسی نبود درد ما رو دوا کنه !!!!
Advanced Ali-001
19-09-2012, 13:05
اون موارد اول تو پی سی نیست ولی اون پرتال تو پی سی هست!!!
پورتال تو پی سی نیستش.
نه کار نمیکنه مسخره بازی هستش سیو هاش 8 که بهش دادم 1نمره واسه سیو ها ویک نمره واسه اینکه 5تا Helth upgrade داری ولی میمیری شد دو نمره کم از 10 میشه 8 نمرش.
علی جان پس اون آیتمی که می گید وولگوریم میفروشه لول 40 میاد فقط توی PC هست! واسه همون من ندارمش
من نمیدونم ولی اگه بشه بالاتر از لول 30 رفت قطعا انحصاری pc هستش پس برای اولین بار ایکس باکس دارها بسوزین تلافی دروغ Alan Wake که روزای اول گفتن واسه pc میاد ولی چند هفته مونده به اکران بازی اعلام کردن نمیاد.
احتمالا آپدیت هایی که همش داره واسه پی سی میاد حالشو میبرم حصابی تلافی Alan Wake دربشه.
یه سوال تا حالا توی نایتمیر کسی تموم کرده؟ می خوام بدونم در پایان بازم نیو گیم پلاس میده؟ اگه میده دیگه زیاد ور نرم توی این دور اول و همه یافتنی ها رو بذارم واسه پلاس
تایتیمر دهگه چیه؟
نه بابا آقای STEFANELLI اعلام کرده که به هیچ عنوان ++NG در بازی نخواهیم داشت.
سلام یه دی ال سی اومده Arguls_Tomb هست البته واسه اکس باکسه PC رو نمی دونم 460 مگ هست شب باید بذارم دانلود فقط توی xbox360iso هیچ کس نتونسته تغییر ات رو ببینه... باید یه سر به پیج بازی توی مارکت پلیس بزنم ببینم کارش چیه
لینک PC رو حتما واسه من بزار حتما حتما حتما حتما حتما من دور پنجم آخرشم.مرررررررررررررررررر رررررررررسی آرمین.
Advanced Ali-001
19-09-2012, 13:47
آهای کسی نبود درد ما رو دوا کنه !!!!
ببینید شما باید با کلید های WSDA اون رو بچرخونید چرخوندنو یاد بگیرین مثلا متوقف شد باکلید W کلید S رو بزنین تا ادامه بده یا مثلا بعد از S کلید A رو بزنین که چند دور بچرخونتش.
اه اه اه...
داشتیم مثل آدم کروسیبل میرفتیم. تا ویو 72 4تا معجون خون داشتم+ 3تا معجون رث + ریپر مود آماده و خون و رث کاملا پر... رفتم ویو 73 از اون دایناسور یخی ها( که مارو منجمد میکنن) با اون آتیش پرتاب کن ها اومدن زدن مارو کشتن. حتی فرصت نکردم خونمو پر کنم...پدرم دراومد به اینجا رسیدم اونوقت بخاطر 3 ویو باید کل 25 تارو از اول برم...
آقا من یه قدرتی گیرم اومده نمیدونم مال چیه. وقتی Execute میکنم خونم کامل پر میشه. چه آیتمی اینو میده؟!
دوستان اینم مشخصات من:
فقط لطفا بگین Health Regen چیه؟
اینم سلاح هام:
afceaglee2013
19-09-2012, 16:55
سام و علیک دوستان
رو نقشه هم دایره طلایی همون جایی که من هستم رو نشون میده .. اگه باگ باشه بیچاره شدم رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیو ها ی بنده س اگه یکی اون در و فقط رد کنه و سیو کنه و فایل ها رو دوباره برگردونه لطف بزرگی کرده :11:
یعنی هیچ راهی نداره؟ باید از اول برم؟؟؟؟ :9:
خونت خود به خود پر میشه!
یعنی هیچ راهی نداره؟ باید از اول برم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا فست ترول نمیکنی؟فک کنم همه اونجا رو با فست ترول رد کردن!
خونت خود به خود پر میشه!
آی فاز میده این من یه وسیله گیرم اومد اینو داشت الان 5 تا معجون دارم هر جا هم میرم معجون هست می گنده اونجا دی:
میشه یکی لطف کنه تمام این انگلیسی ها رو ترجمه کنه خیلی هاشو میفهمم اما بعضیاشم خب نه دی:
afceaglee2013
19-09-2012, 17:46
چرا فست ترول نمیکنی؟فک کنم همه اونجا رو با فست ترول رد کردن!
همه جای نقشه میتونم برم مشکل اینه که در ها باز نمیشن تا ماموریت رو ادامه بدم ..
هیچ کدوم از روح ها رو نمیتونم بگیرم چون نمیتونم برم به جایی که اونها هستندجایی ..
فکر کنم باید بعد از این که با اون یارو justicate حرف زدم باید باز میشدن که نشدن
دوستان اینم مشخصات من:
اینم سلاح هام:
Health Regen در واقع در طول مدت خونت خودش پر میشه که واقعا مضخرفه . اگه در مورد خون گیری توی بازی رتبه بندی کنم به ترتیب این میشه:
1.Health Steal
2.Health Per Kill
3.Health per Crit
4.Health on Execution
5.Health Regen
البته مورد سومی و چهارمی در صورتی که Crit Chance یا Exe Chance تون بالا باشه در رتبه دوم قرار میگیره .
خوب بگذریم . راجع به stat هات تقریبا شبیه منه . فقط من Def ام 100 تا کمتره . strength ام هم از تو بیشتره . دمیج سلاحهام هم مثل تویه . اما یه چیزی .
سلاح هات خوب نیست .
اصلا Def کار اشتباهیه که بدی به سلاحت . چون واقعا صفت بهتری میتونی بهش بدی به جای اون .
Shock Damage اصلا نمیارزه . در واقع ورژن ضعیفی از lighting damage هست با این تفاوت که هیچ Stun ای انجام نمیده که اصلا نمیارزه . فقط ICE بزار روی هر دو سلاحت .
Critical Damage هم من نمیدونم چرا گذاشتی . در حالی که Critical Chance ات 3 درصد بیشتر نیست . پس عملا هیچ فایده ای نداره . زمانی اونو بزار که Chance ات بالا باشه . مثل من که شده 70 درصد واسه تبرم .
اون health Steal رو به نظرم اگه روی تبرت بزاری بهتره و در عوض Health per kill رو روی داست بزار . چون اولا داست دمیج بیشتری میزنه و در نتیجه خون بیشتری میگیری . هر چند خیلی فرق نمیکنه . اما health per kill رو روی داست بزار چون هر وقت Execute میکنی هم خون میگیری .
اون چیزی هم که نمیدونی هر وقت Execute میکنی بهت خون میده همون health per execute هستش که فقط توی amulet ها وجود داره . هیچ وقت هم با health per kill مخلوطش نکن که باگ داره . من Execution Chance ام 90% شده . یعنی شده بعضی وقتها دشمن حتی از زمین که بیرون میاد هم روی سرش B میاد همون اول .
در ضمن Crucible رو هم تموم کن که ایتم possessed بهت میده لول 30 برو حالش رو ببر . من یه دونه Glaive بهم داده که منتظرم لول 30 بشم . به نظرم Glaive هم خوبه و مثل تبره . Mace اصلا خوب نیست به نظرم . Hammer هم خوبه .
خب اون موردی که گفتم خونم پر میشه با health on Exe فرق داره. روی amulet هام اون مورد رو دارم که 404 تا خون میده ولی چیزی که میگم غیر از اونه. اون آیتمی که شما میگی طوریه که وقتی Exe میکنی چند تا نور سبز میره هوا بعدم میاد تو جون دث {!} بعد خون پر میشه ولی اینی که من میکم همین که طرفو میکشم خونم یکدفعه پر میشه بعدشم اون نور سبزا میاد ولی دیگه خونم پره. خیلی چیز باحالیه اصلا خیلی خفنه. تو که Exe chance ـت 90 درصده اگه اینو داشته باشی اصلا نمی میری...
در مورد سلاح ها اون Critical Damage رو احتمالا از اول داشته چون من کلا خیلی دنبال اون موارد نبودم. این یارو Shock هم خیلی چیز مضخرفیه. این سلاح سبکم هنوز میشه بازم اپگرید کنمش ولی موندم چی بزارم روش. به نظرت چکار کنم؟!
راستی این regen پس باید چیز بدردنخوری باشه وقتی با هر ضربه خونت پر شه و وقتی که یه نفرم Exe کنی کلا خونت پر شه دیگه لازم نیست منتظر باشی که آروم آروم پر شه! حالا برم ببینم Exe Chance گیر میارم ببرمش بالا!!!!
همه جای نقشه میتونم برم مشکل اینه که در ها باز نمیشن تا ماموریت رو ادامه بدم ..
هیچ کدوم از روح ها رو نمیتونم بگیرم چون نمیتونم برم به جایی که اونها هستندجایی ..
فکر کنم باید بعد از این که با اون یارو justicate حرف زدم باید باز میشدن که نشدن
ظاهرا باگه همونطور که گفتم! اصلا اینجا فست تراول نمیشه. نمیشه که فست تراول کرد به آخر ماموریت :دی.
ALI&SOAP
19-09-2012, 19:17
بابا کمک پدرم دراومد ای خدایا
اون 3 تا لرد پدر سوخته رو تسلیم کردم حالا که باید برگردم پیش شاه گیر کردم ، فست تراول هم که نداره لامصب اعصابمو خورد کرده ، مشکلم اینه که راه خروج رو از منطقه ی اخرین لرد پیدا نمی کنم(همونی که با یه عنکبوت بزرگ بهت حمله میکنه)
یعنی کسی نیست به من کمک کنه؟:19:
اصلا شما ها چجوری فست تراول می کنین؟
The King Master
19-09-2012, 19:24
یعنی کسی نیست به من کمک کنه؟:19:
اصلا شما ها چجوری فست تراول می کنین؟
مطمئنی فست تراول رو درست انجام میدی؟
اخه فقط رو جای کی میتونی چی بخری و درها هستند جواب میده.
ALI&SOAP
19-09-2012, 19:26
مطمئنی فست تراول رو درست انجام میدی؟
اخه فقط رو جای کی میتونی چی بخری و درها هستند جواب میده.
اصلا فست تراول رو ول کن مرحله رو انجام دادم حالا باید برگردم پیش شاه ، مشکل اینه راه خروج رو پیدا نمی کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The King Master
19-09-2012, 19:47
اصلا فست تراول رو ول کن مرحله رو انجام دادم حالا باید برگردم پیش شاه ، مشکل اینه راه خروج رو پیدا نمی کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من فقط همون فست روال رو میتونستم بهت بگم.
چون به این مرحله ای که میگی نرسیدم.
شاید بقیه دوستان بتونن کمکت کن.
اه اه اه اه اه....خداییش این کروسیبل خیلی گنده حالم بهم خورد. تو ویو 75 اون غول یخیه منو کشت.اصلا تا حالا ندیده بودمش نمیدونم مال ساید کوئست ها بود چی بود که اومد هم آخر Stage زد ما رو نفله کرد... چکار کنم بابا؟ خونم نصفه بود با یه ضرب منو کشت. خیلی مسخرست که معجون داری و میمیری. هر چی ضربه زدم کلا یک دهم خونشو شاید کلا کم کرد. چرا اینقدر ضعیفم؟ راستی سلاح possessed از کجا گیر بیارم؟ این تبرم بدرد نخوره سلاح دیگم که گیر نمیاد اپگرید کنم...
خب اون موردی که گفتم خونم پر میشه با health on Exe فرق داره. روی amulet هام اون مورد رو دارم که 404 تا خون میده ولی چیزی که میگم غیر از اونه. اون آیتمی که شما میگی طوریه که وقتی Exe میکنی چند تا نور سبز میره هوا بعدم میاد تو جون دث {!} بعد خون پر میشه ولی اینی که من میکم همین که طرفو میکشم خونم یکدفعه پر میشه بعدشم اون نور سبزا میاد ولی دیگه خونم پره. خیلی چیز باحالیه اصلا خیلی خفنه. تو که Exe chance ـت 90 درصده اگه اینو داشته باشی اصلا نمی میری...
در مورد سلاح ها اون Critical Damage رو احتمالا از اول داشته چون من کلا خیلی دنبال اون موارد نبودم. این یارو Shock هم خیلی چیز مضخرفیه. این سلاح سبکم هنوز میشه بازم اپگرید کنمش ولی موندم چی بزارم روش. به نظرت چکار کنم؟!
راستی این regen پس باید چیز بدردنخوری باشه وقتی با هر ضربه خونت پر شه و وقتی که یه نفرم Exe کنی کلا خونت پر شه دیگه لازم نیست منتظر باشی که آروم آروم پر شه! حالا برم ببینم Exe Chance گیر میارم ببرمش بالا!!!!
اها اگه اینطوریه که مربوط میشه به اون health steal ای که روی داست گذاشتی . چون execute همون کشتن با داس حساب میشه و چون دمیجش خیلی زیاده خونت در جا پر میشه .
اه اه اه اه اه....خداییش این کروسیبل خیلی گنده حالم بهم خورد. تو ویو 75 اون غول یخیه منو کشت.اصلا تا حالا ندیده بودمش نمیدونم مال ساید کوئست ها بود چی بود که اومد هم آخر Stage زد ما رو نفله کرد... چکار کنم بابا؟ خونم نصفه بود با یه ضرب منو کشت. خیلی مسخرست که معجون داری و میمیری. هر چی ضربه زدم کلا یک دهم خونشو شاید کلا کم کرد. چرا اینقدر ضعیفم؟ راستی سلاح possessed از کجا گیر بیارم؟ این تبرم بدرد نخوره سلاح دیگم که گیر نمیاد اپگرید کنم...
اون غوله همون deposed king هست که جزو ماموریتهای فرعیه . واسه اون باید فقط خوب جاخالی بدی که یخت نکنه . اگه res ات بایین باشه با یخ زود میمیری .
من که دور سومم باختم. دیگه حوصله ندارم برم. این بازیش خداییش خیلی مسخره شده. اصلا سلاح درست و حسابی گیرم نمیاد برای اپگرید. اون صندوقا هم که دیگه مفت نمیرزه توش آشغال داره فقط...بازی ای که vigil بسازه آدم میخواد چه انتظاری داشته باشه؟ یه بازی من در آوردی!
dark-sky
20-09-2012, 19:44
منم تا عنکبوته رفتم. حال نکردم باریو پاک کردم. بچه بازیه!!!!! بازی نیست ادای گاد اف وار اومدن درارن که حسابی ر......
Spaniuly
20-09-2012, 20:21
به فنا رفتیم توی نایتمیر
پیش نهاد می کنم اصلا سمتش نرید دی: بالاخره یه جا پاچه گیر میشه توی یکی از ساید کوئست ها که باید بالا می رفتیم تا آتیشی که از پائین میاد بالا (توسط گارن) ما رو به فنا داد یک لحظه غفلت گند زد ولی اصلا حواسم نشد پیغام ریستارت داد منم ریستارت زدم اگه خاموش می کردم اون لحظه کنسول رو فکر کنم اینطوری نمیشد
mahyarSAMSUNG
20-09-2012, 20:42
من عکسهارو دیدم یاد گاد آف وار افتادم .. این بهتره یا گاد آف وار ؟
اصلا این بازی قابل مقایسه نیست با God of War !!!
به فنا رفتیم توی نایتمیر
پیش نهاد می کنم اصلا سمتش نرید دی: بالاخره یه جا پاچه گیر میشه توی یکی از ساید کوئست ها که باید بالا می رفتیم تا آتیشی که از پائین میاد بالا (توسط گارن) ما رو به فنا داد یک لحظه غفلت گند زد ولی اصلا حواسم نشد پیغام ریستارت داد منم ریستارت زدم اگه خاموش می کردم اون لحظه کنسول رو فکر کنم اینطوری نمیشد
ای بابا تو هم؟!؟!؟من منتظر بودم خبر تموم کردنشو بدیو بگی که چی میشه آخرش؟ولی تو مرگ های محیطی ریستارت نمیداد چطو شد که ماله تو اینطو شد؟:eh:
میگم تفاهم رو داری!منم دقیقا تو همون کوئست به فنا رفتم البته تو قسمت کشتن خود گور!!!
من که دور سومم باختم. دیگه حوصله ندارم برم. این بازیش خداییش خیلی مسخره شده. اصلا سلاح درست و حسابی گیرم نمیاد برای اپگرید. اون صندوقا هم که دیگه مفت نمیرزه توش آشغال داره فقط...بازی ای که vigil بسازه آدم میخواد چه انتظاری داشته باشه؟ یه بازی من در آوردی!
اون دیپوزیت کینگ میتونم بگم بعد ساموئل شاخ ترین باس بازیه ولی اگه قلقش دستت بیاد با 2بار کوبیدن گرزش به زمین میتونی نفلش کنی!
یه سوال:کار دقیق این thorn چیه؟
منم تا عنکبوته رفتم. حال نکردم باریو پاک کردم. بچه بازیه!!!!! بازی نیست ادای گاد اف وار اومدن درارن که حسابی ر......
فقط گاد اف وار نیست چند تا بازیه دیگه هم هست اما به نظر من خیلی خوب شده!طوری که ارزش چند بار بازی کردن رو داره
Advanced Ali-001
20-09-2012, 22:05
سلام.
آرمین چیشد این DLC که گفتی اومده پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزار بار به دوستان گفتم سلاح قرمز رنگ از ولگریم نخرین برید در Crucuble بهتون میده.
از ولگریم فقط سلاح بنفش بخرین من خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی با سلا هاش حال کردم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییلی.
من دور پنجمم بزودی مشخصات میزارم.
به فنا رفتیم توی نایتمیر
دلم کبابید:دئ
کنسوله دهگه.....چه میشه کرد!
Spaniuly
20-09-2012, 22:19
دانلود کردم ولی چیزی ندیدم البته شاید جلوتر مشخص بشه که چیکار می کنه این دی ال سی
چه ربطی داره؟
نایتمیر اینطوریه توی PC هم اگه بمیری ریست میشه می ره اولش دیگه کنسول و PC نداره
dark-sky
20-09-2012, 22:31
فقط گاد اف وار نیست چند تا بازیه دیگه هم هست اما به نظر من خیلی خوب شده!طوری که ارزش چند بار بازی کردن رو داره
اره دیگه مثل پرنس اف پرشا از درو دیوار بالا میره .من که اهل کنسول نیستم فقط اولین گاد اف وارو بازی کردم ولی اون گاد اف ار حداقل جاذبه جنسی داره . :7:
داستانشم ابکیه اومدم برادرم وارو نجات بدم و به درک فردا هم خواهرش میاد خودشو نجات بده لووووووسسسسسسسسسس
به فنا رفتیم توی نایتمیر
اره منم تو فکرم بود که واسه دوباره رفتن روی مود نایتمیر از همین روش استفاده کنم . یعنی اگه مردم از بازی بیام بیرون و دوباره برم . منتهی الان نظرم عوض شد و عمرا نمیرم روی این مود .
ای بابا تو هم؟!؟!؟من منتظر بودم خبر تموم کردنشو بدیو بگی که چی میشه آخرش؟ولی تو مرگ های محیطی ریستارت نمیداد چطو شد که ماله تو اینطو شد؟:eh:
میگم تفاهم رو داری!منم دقیقا تو همون کوئست به فنا رفتم البته تو قسمت کشتن خود گور!!!
اون دیپوزیت کینگ میتونم بگم بعد ساموئل شاخ ترین باس بازیه ولی اگه قلقش دستت بیاد با 2بار کوبیدن گرزش به زمین میتونی نفلش کنی!
یه سوال:کار دقیق این thorn چیه؟
برعکس هر دوتاشون واسه من اسون بودن . یعنی Deposed king فقط قلقش دستت بیاد و Res بالایی هم داشته باشی راحت میزنی . قلقش هم که خیلی راحته . دو ضرب معمولی میزنه . یه سپر . بعد یکی هم که میزنه تو زمین گیر میکنه .
ساموئل هم من سختی ای توش ندیدم . یعنی بار اول راحت زدمش . فقط دوتا potion استفاده کردم .
ولی اخ اون غول مرحله 99 کروسیبل دهنم رو سرویس کرد . یعنی با دو ضرب پیاپی منو کشت . جاخالی دادن هم ازش واقعا سخت بود . من این غول رو توی بازی ندیده بودم و فقط اینجا دیدم . البته قلقش دستم اومد اما با قلق هم دهنم سرویس شد .
سلام.
آرمین چیشد این DLC که گفتی اومده پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزار بار به دوستان گفتم سلاح قرمز رنگ از ولگریم نخرین برید در Crucuble بهتون میده.
از ولگریم فقط سلاح بنفش بخرین من خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی با سلا هاش حال کردم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییلی.
من دور پنجمم بزودی مشخصات میزارم.
دانلود کردم ولی چیزی ندیدم البته شاید جلوتر مشخص بشه که چیکار می کنه این دی ال سی
چه ربطی داره؟
نایتمیر اینطوریه توی PC هم اگه بمیری ریست میشه می ره اولش دیگه کنسول و PC نداره
نه دیگه دارین اشتباه میکنین . توی این مقوله هیچ تفاوتی با هم ندارن .
اونجایی که تو مردی جزو مرگهای طبیعی حساب نمیشه . مرگ های معمولی و environment اوناییه که وقتی میمیری بال در میاری و برمیگردی به نزدیک ترین جای ممکن .
اما اینجا که تو مردی همچین اتفاقی نمیفته . چون مواد مذاب داره میاد بالا و اگه بمیری نمیتونه بال در بیاره و از جای قبلت بیاد . من دور اول بازیم رو تقریبا 10 بار همینجا مردم و قشنگ یادمه .
به همین خاطر گزینه ریستارت میاد که برگردی از چک پوینت قبلی ولی ای وای که نایتمیری بیش نبوده و باید از اول بیای .
بالشخصه یکی از مضخرفترین مودها میدونم این درجه سختی رو . توی هیچ بازی ای به این سبک من ندیدم که با مردن بازی از اول بیاد و مثلا 20 ساعت گیم پلی به فنا بره .
شرکت بازی سازی این بازی یکی از مسخره ترین اشتباه ها رو کرده . مردن توی این مود باعث ترک همیشه این بازی میشه نه دوباره رفتن این بازی . در کل میتونم بگم مود مسخره نایتمیر ، کاملا لذت یک مود سخت و challenging رو از این بازی گرفته که به شدت بهش نیاز بود .
برعکس هر دوتاشون واسه من اسون بودن . یعنی Deposed king فقط قلقش دستت بیاد و Res بالایی هم داشته باشی راحت میزنی . قلقش هم که خیلی راحته . دو ضرب معمولی میزنه . یه سپر . بعد یکی هم که میزنه تو زمین گیر میکنه .
ساموئل هم من سختی ای توش ندیدم . یعنی بار اول راحت زدمش . فقط دوتا potion استفاده کردم .
ولی اخ اون غول مرحله 99 کروسیبل دهنم رو سرویس کرد . یعنی با دو ضرب پیاپی منو کشت . جاخالی دادن هم ازش واقعا سخت بود . من این غول رو توی بازی ندیده بودم و فقط اینجا دیدم . البته قلقش دستم اومد اما با قلق هم دهنم سرویس شد .
منظورم این بود که تو رتبه بندی باس های بازی دیپوزیت دوم میشه نه اینکه سخته!
در ضمن راس میگی باس مرحله 99 رو ندیده بود؟!؟!؟با این حساب مرحله زمین رو تیر تپریدی!:31: اخه این یارو تو مرحله زمین یه 4یا 5 باری بهمون حمله میکنه!
کسی نمیدونه کار این thorn که روی بعضی از ایتم ها هست چیه؟
منظورم این بود که تو رتبه بندی باس های بازی دیپوزیت دوم میشه نه اینکه سخته!
در ضمن راس میگی باس مرحله 99 رو ندیده بود؟!؟!؟با این حساب مرحله زمین رو تیر تپریدی!:31: اخه این یارو تو مرحله زمین یه 4یا 5 باری بهمون حمله میکنه!
کسی نمیدونه کار این thorn که روی بعضی از ایتم ها هست چیه؟
برعکس همین الان مرحله زمین رو رد کردم . اول گفتم من که تبرم از اون تفنگه بهتره بزار بدون تفنگ برم . یهو اون یارو رو غوله اومد و سر یه ثانیه اومد طرفم . به خودم ری..م . منتهی تا یه تبر بهش زدم یک سوم خونش رفت . دیدم نه بابا اونجا پخی نیست . فقط تو کروسیبل واسه ما شاخ و شونه میکشه . راحت همشون رو نفله کردم .
فقط نمیدونم باگ دار شده بود و دشمنها تمومی نداشتن . تعدادشون بی نهایت بود . فقط دشمن بزرگها درست میومدن . کوچیکا همینجور میریختن و تموم نمیشدن . راستی تبرم هم بالاخره بالاترین لولش رو گرفت . لول 30 اش کردم و با همون Stat هایی که قبلا داشت . خواستم strength بزارم روش دیدم همش 56 تا میزاره . گفتم ارزش نداره و به جاش Crit Damage رو گذاشتم .
واسه Thorn هم که پرسیدی معنیش میشه خار . در واقع توی بازی های RPG به این معنیه که اگه تورن داشته باشی دشمن اگه بهت ضربه بزنه خودش بهش ضربه میخوره . بعضی وقتها به این معنیه که کلا هر کی دور بیاد بهش صدمه وارد میشه .
Spaniuly
22-09-2012, 00:27
اونجایی که تو مردی جزو مرگهای طبیعی حساب نمیشه . مرگ های معمولی و environment اوناییه که وقتی میمیری بال در میاری و برمیگردی به نزدیک ترین جای ممکن .
نه اون تیکه که داری از دست آتیش گارن فرار می کنی نباید بمیری اون مرگ از اون بال دربیاری ها نیست بارها شده افتادم توی دره و به قول شما بال در آوردم (ریپر فرم هست البته اون حالت) ولی این یه مسئله مثل اینه که خون تموم می کنه
راستی ریپر فرم گفتم این یادم افتاد من فکر می کنم ریپر فرم پلاس نبود قبلا ولی الان کسب کردم نمی دونم تاثیر دی ال سی هستش یا تاثیر نایتمیر مود
یه سوال الایت آیتم ها به کدوم آیتم ها میگن؟ چه رنگی ها هستن؟ سبز یا زرد یا بنفش و معمولا از وولگوریم بخریم بهتره یا جای دیگه؟
راستی ریپر فرم گفتم این یادم افتاد من فکر می کنم ریپر فرم پلاس نبود قبلا ولی الان کسب کردم نمی دونم تاثیر دی ال سی هستش یا تاثیر نایتمیر مود
حالا این پلاس چی کار میکنه؟قیافش عوض شده؟قدرتش بیشتر شده؟البته برا بار اول هم که میری وقتی لولت میره بالا(دقیقا نمیدونم کدوم لول)ریپرت یه چیزیش میشه ولی یادم نیست دقیقا چیش میشه!!!
الایت اگه اشتباه نکنم به اونی میگه که میندازه رو شونش!
Spaniuly
22-09-2012, 11:43
حالا این پلاس چی کار میکنه؟قیافش عوض شده؟قدرتش بیشتر شده؟البته برا بار اول هم که میری وقتی لولت میره بالا(دقیقا نمیدونم کدوم لول)ریپرت یه چیزیش میشه ولی یادم نیست دقیقا چیش میشه!!!
الایت اگه اشتباه نکنم به اونی میگه که میندازه رو شونش!
نه اصلا فرقی نکرده قیافش نوشت فقط قوی تر میشه. هنوز دارم واسه تموم کردن توی نایتمیر تلاش می کنم پدرم در اومد واقعا می خوام بدونم پلاس داره یا نه؟
الایت واسه همه آیتم ها هست چون یه اچیومنت هست که میگه همه الایت ها تجهیز بشه در یک زمان یعنی همزمان همه تجهیزات الایت باشن
نه اصلا فرقی نکرده قیافش نوشت فقط قوی تر میشه. هنوز دارم واسه تموم کردن توی نایتمیر تلاش می کنم پدرم در اومد واقعا می خوام بدونم پلاس داره یا نه؟
الایت واسه همه آیتم ها هست چون یه اچیومنت هست که میگه همه الایت ها تجهیز بشه در یک زمان یعنی همزمان همه تجهیزات الایت باشن
فکر کنم Elite همون بنفش ها باشه . وقتی از وولگریم ایتم میخری روشون نوشته چین . مثلا یکی rare هستش که فکر کنم ابیه . الایت هم فکر کنم بنفشاست .
Spaniuly
22-09-2012, 14:16
فکر کنم Elite همون بنفش ها باشه . وقتی از وولگریم ایتم میخری روشون نوشته چین . مثلا یکی rare هستش که فکر کنم ابیه . الایت هم فکر کنم بنفشاست .
Elite items are designated with violet-colored names and violet glow ...
سرچش کن دی:
آره ظاهرا همینه
اینم از دث آبیسالیده!!!
خوشگل میشه اما نسبت به ایتمایی که خودم دارم فقط آرکان و کریتیکال چنس رو بیشتر میکنه و بقیه چیزها رو نفله میکنه!!!
الان که کاملش کردم فکر که مینم میبینم ارزششو نداشت!وقتی رو که برای پیدا کردن این گذاشتم میتونسم بازی رو 2 بار دیگه نموم کنم!
اینم مشخصات (البته تو دور دوم بازی!) :
اینم بقیش:
Spaniuly
22-09-2012, 19:49
این آبیسالد رو پیدا کردی یا با تموم کردن کروشیبل بدست آوردی؟
این آبیسالد رو پیدا کردی یا با تموم کردن کروشیبل بدست آوردی؟
درستش هست (( آبیسال ))،من یکم بد نوشتم.
دو تا تیکشو با تموم کردن کرشوبیل( کرسوبیل) بدست میاری،یه تیشکو با پیدا کردن تمام رلیک ها(همون مجسمه هایی که میدم به آقا بزه)!!!یه تیکشم تو آخرین دث توم هست که باید تموم دث بوک ها رو واسه رفتم به اونجا پیدا کنی!!!
و در کل چیز خاصی نیست،وقتی ابیسال ارمور ((وار)) رو پیدا میکردی تقریبا ضد ضربه میشد ولی ماله دث این طور نیست،یعنی حداقل اونی که تو مشخصات نوشته چیز خاصی نیست!!!
تازه لول ابیسال آرمور 25!!! من که انتظار داشتم ست کامل ابیسال ارمور خیلی بهتر از این باشه!!!
stat ات که خیلی خوبه . فقط یه یخ هم میزاشتی رو سلاحت عالی میشد . من Crit Chance ام که گفتم همون 70 درصد واسه سلاح دومم هست چون بیشتر از همون استفاده میکنم ولی execution chance رو خیلی روش سرمایه گذاری کردم که شده 90 درصد . فقط موندم چجوری critical damage ات 300 تا رو رد کرده .
نگو که از همون ابیسال هستش . من باید حتما ابیسال رو پیدا کنم . چون زره های معمولی که فعلا دارم به درد نمیخوره .
در ضمن با Res پایین به مشکل بر نمیخوری ؟ مخصوصا توی کروسیبل . اگه یخت بزنن که در جا مردی . یا اتیش و لایتینگ .
mInI_ClockEr
22-09-2012, 21:30
با سلام
دوستان اینجا گیر کردم چیکار باید کرد
هیچ راهی نداره
کمک کنید
Advanced Ali-001
22-09-2012, 21:30
آرمین معلومه تو کجایی گفتی یک dlc پیدا کردم بنام arcon temp حالا دانلودشم کردی خب یک لینک بزار ببینم چیه......
جناب Azhang مشخصاتت خوبه مخصوصا صفحه دومت خوبه ولی مشکلت اینه که فقط صفحه دومو عالی درآوردی همین این صفحه که گزاشتم افتضاحه Resistance مربوط میشه به قدرت پایداری که برای لول 30 مقدار 40 افتضاحه من مشخصات بزودی میزارم نیگا کنین شما باید همه چیه بالا ببرین به نسبت خودش نه اینکه فقط چند تا از مشخصاتو ببرین تا بینهایت شما فاکتور اولت باید این باشه که دستکش و لباس وکفش شانه بند باید حتما Health Regen داشته باشن خوب اینطوری میتونی 400-500 تا health بگیری بدون اینکه مجبور باشی رو سلاحت Health per kill بزاری خب این راه حل میتونه جای shock Damage رو توی سلاح هات باز کنه که بالاترین و بهترین ترفند گیج کردن دشمنان هستش.
با سلام
هیچ راهی نداره
کمک کنید
کجاش مشکل دارید؟ شما که تونستید بیاید بیرون
stat ات که خیلی خوبه . فقط یه یخ هم میزاشتی رو سلاحت عالی میشد . من Crit Chance ام که گفتم همون 70 درصد واسه سلاح دومم هست چون بیشتر از همون استفاده میکنم ولی execution chance رو خیلی روش سرمایه گذاری کردم که شده 90 درصد . فقط موندم چجوری critical damage ات 300 تا رو رد کرده .
نگو که از همون ابیسال هستش . من باید حتما ابیسال رو پیدا کنم . چون زره های معمولی که فعلا دارم به درد نمیخوره .
در ضمن با Res پایین به مشکل بر نمیخوری ؟ مخصوصا توی کروسیبل . اگه یخت بزنن که در جا مردی . یا اتیش و لایتینگ .
راستش زیاد با داس کار میکردم اونم که کمتر دشمنی بود که بتونه جلوی 2 تا ضربش دووم بیاره البته چون تقریبا مجیک بینهایت بود(به خاطر اون ریث استیل که همش اون شیلد رو با اون آن استپ ایبل!!! میزدم که کسی نتونه نزدیگ بشه!!! و همچنین خودش هم لایتینگ(برق) داشت)،در مورد یخ هم چون نمیشد با اون 4 تای دیگه جایگزین کرد بیخیال شدم،کاش سلاح ها 5 تا اسلات داشت!
راستش چند تا ایتم پیدا کردم که اگه باهم میپوشیدم اکسکاشن نزدیکای ماله تو میشد ولی چون باید داسم رو عوض میکردم بیخیال شدم!
در مورد کریتیکال کمترین مقدارش رو داسه که 36 هست!!!بقیشو خودت حساب کن ببین چی میشه!!!البته سنگ ها رو هم رو این سرمایه گذاری کردم!
نه بابا کجا ماله آبیساله!واسه تک تک درصداش عرق ریختم:31:این استیت ماله لباسای خودمه!اگه ماله آبیسال رو بذارم کریتیکال هام تا 160 پایین میاد،کریتیکال چنس تا 105 بالا میره(ماله سلاح دوم میشه108)،آرکان تا 370 بالا میره.دفنس هم پایین میاد!
در کل آبیسال برای لول های بالا زیاد مناسب نیست!
جناب Azhang مشخصاتت خوبه مخصوصا صفحه دومت خوبه ولی مشکلت اینه که فقط صفحه دومو عالی درآوردی همین این صفحه که گزاشتم افتضاحه Resistance مربوط میشه به قدرت پایداری که برای لول 30 مقدار 40 افتضاحه من مشخصات بزودی میزارم نیگا کنین شما باید همه چیه بالا ببرین به نسبت خودش نه اینکه فقط چند تا از مشخصاتو ببرین تا بینهایت شما فاکتور اولت باید این باشه که دستکش و لباس وکفش شانه بند باید حتما Health Regen داشته باشن خوب اینطوری میتونی 400-500 تا health بگیری بدون اینکه مجبور باشی رو سلاحت Health per kill بزاری خب این راه حل میتونه جای shock Damage رو توی سلاح هات باز کنه که بالاترین و بهترین ترفند گیج کردن دشمنان هستش.
چون تو مبارزات گزینه های صفحه دوم بیشترین تاثیر رو دارن(شاید 90 درصد تاثیر رو میذارن!!!)بیشتر اونا رو تقویت کردم،البته دفنس رو هم کم نذاشتم و استرنج هم تا جایی که میشد!
Health Regen؟؟؟برای چی؟اونی که من گذاشتم health steal هست نه health per kill!!!تازه مقدارش 30 درصده یعنی با هر ضربه ای میزدم 30 درصد دمیجی که به دشمن وارد میکرد به خودم خون میداد!!!و این یعنی هر جا که دشمن باشه(چه کوچیک چه بزرگ)خون هم هست!!!تازه با وجود wrath steal هم کمبود ریث نبود و ما فقط دشمنان را هاروست میکردیم!!!:31:
در مورد رسیست هم که هر دو تون گفتین بله حق با شماست هر چند زیاد مشکلی ایجاد نکرد!!!
فک کنم باگ بود چون سنگ زرد ها رو خرجش کردم هر بار هم مینوشت 20 تا رسیست داده ولی آخر سر نیگا کردم دیدم ای دل غافل هیچ کدوم رو حساب نکرده!!!:41:کلا پایین بودن رسیست 2 بار باعث مردنم شد،یه بار تو کرسوبیل یه(مرحله73)یه ابر هم تو ساموئل!
Advanced Ali-001
22-09-2012, 23:15
من یک سوال دارم بپرسم؟
اگه لول بالاتر از 30 نمیره پ چرا الان expreance هزار هشتش؟؟؟؟؟؟؟؟
چقد این آشناس توی تلسمن ها این آیتم رو زده +8 یا18% نکنه اگه مقدارش خیلی بالا باشه بری لول بعد؟؟؟؟؟
آرمین این DLC رو برای PC میزاری لینکشو اصن اومده واسه PC آیا؟؟؟؟؟؟
من یک سوال دارم بپرسم؟
اگه لول بالاتر از 30 نمیره پ چرا الان expreance هزار هشتش؟؟؟؟؟؟؟؟
چقد این آشناس توی تلسمن ها این آیتم رو زده +8 یا18% نکنه اگه مقدارش خیلی بالا باشه بری لول بعد؟؟؟؟؟
آرمین این DLC رو برای PC میزاری لینکشو اصن اومده واسه PC آیا؟؟؟؟؟؟
اره راست میگه این 100 تا exp چیه داری . مال ما که روی 0 قفله .
بعد در ضمن یه چیزی الان به ذهنم رسید . اگه از لول 30 بیشتر نمیره پس چرا مقدار مورد نیاز برای لول بعدی رو زده 123633 تا .
Spaniuly
23-09-2012, 01:06
والا من یه دی ال سی دانلود کردم 460 مگ اینا بود اسمشم آرگول تامب بود فکر کنم یه ساید کوئیست داده چیز خاصی نیست تا الا داشتم نایتمیر می رفتم بالاخره تموم کردم توی 7 ساعت و 49 دقیقه گیم پلی الان که پلاس نایتمیر رو می خوام برم می خوام کل کالکتیبل ها رو بگیرم یه تامب هست که اختیاری هست پیدا کردن همه این تامب ها اچیومنت داره
راستی عجیبه اون عدد 1000 برای من بعد 30 فیکس روی صفر میشد اکسپرینس
با سلام
هیچ راهی نداره
کمک کنید
درست بالای اینجا یه دایره فلزی هست کف اتاق همینطور که فعال کردی هر جفت پورتال ها رو خوبه اون تیکه هم که دیواری هست درسته باید پورتال قدرتی که پرتاب می کنه باشه الان برو طبقه بالا وسط اتاق درست روی اون صفحه فلزی اسپلیت سئول رو فعال کن اگه به دیوار نگاه کنی 2 تا میله هست که می تونی بری روشون با هر کدوم از سئول هات سوارشون شو تا اون صفحه وسط اتاق باز بشه... دیگه بقیه اش هم که می بینی معما چطوری حل میشه
درست بالای اینجا یه دایره فلزی هست کف اتاق همینطور که فعال کردی هر جفت پورتال ها رو خوبه اون تیکه هم که دیواری هست درسته باید پورتال قدرتی که پرتاب می کنه باشه الان برو طبقه بالا وسط اتاق درست روی اون صفحه فلزی اسپلیت سئول رو فعال کن اگه به دیوار نگاه کنی 2 تا میله هست که می تونی بری روشون با هر کدوم از سئول هات سوارشون شو تا اون صفحه وسط اتاق باز بشه... دیگه بقیه اش هم که می بینی معما چطوری حل میشه
عکس دومی که گذاشتن نشون میده رد کردن اینجا رو، حالا اینکه کجا مشکل دارن رو باید خودشون بگن
Advanced Ali-001
23-09-2012, 09:19
عکس دومی که گذاشتن نشون میده رد کردن اینجا رو، حالا اینکه کجا مشکل دارن رو باید خودشون بگن
مشکلش اینه که بعد از اینکه دوتا دریچه رو باز کرد خودش باید بپره توی اونی که کف هست یکبار امتحانش کنه بعد بره طبقه بالا این یک باگ هستش منم داشتم.
والا من یه دی ال سی دانلود کردم 460 مگ اینا بود اسمشم آرگول تامب بود فکر کنم یه ساید کوئیست داده چیز خاصی نیست تا الا داشتم نایتمیر می رفتم بالاخره تموم کردم توی 7 ساعت و 49 دقیقه گیم پلی الان که پلاس نایتمیر رو می خوام برم می خوام کل کالکتیبل ها رو بگیرم یه تامب هست که اختیاری هست پیدا کردن همه این تامب ها اچیومنت داره
آرمین لینک دانلود Pc رو کجا گیر بیارم داریش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تایمریه چیه اصن قضیش کلا pc ندیدمش که......
کلا بازی های ویدیویی با کامپیوتر عناد دارن صن بیزارن از pc موندم من...
باید یک منبع پیدا کردم که بگه این همه آپدیت که واسه pc میدن بیرون تا حالا سه تا هم دادن بیرون پ چرا آپدیت لول رو نمیدن آپدیت اون دریچه لعنتی رو تو Tri Stone نمیدن موندم من الان هنگ کردم نمیدونم چی به چیه/////:
مشکلش اینه که بعد از اینکه دوتا دریچه رو باز کرد خودش باید بپره توی اونی که کف هست یکبار امتحانش کنه بعد بره طبقه بالا این یک باگ هستش منم داشتم.
آرمین لینک دانلود Pc رو کجا گیر بیارم داریش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تایمریه چیه اصن قضیش کلا pc ندیدمش که......
کلا بازی های ویدیویی با کامپیوتر عناد دارن صن بیزارن از pc موندم من...
باید یک منبع پیدا کردم که بگه این همه آپدیت که واسه pc میدن بیرون تا حالا سه تا هم دادن بیرون پ چرا آپدیت لول رو نمیدن آپدیت اون دریچه لعنتی رو تو Tri Stone نمیدن موندم من الان هنگ کردم نمیدونم چی به چیه/////:
کدوم دریچه ؟ عکس نداری بذاری ببینیم چیه اینکه میگی ؟
Advanced Ali-001
23-09-2012, 13:06
کدوم دریچه ؟ عکس نداری بذاری ببینیم چیه اینکه میگی ؟
همین که میزنی باز میشن اسمش چیه شرمنده نمیدونم دوتا آبی ها رو میگم.
این دریچه رو میگم که براشون متاسفم که تو pc نزاشتنش:
اسمش sepreant hole بیده.
اونی که رو 100 گیر کرده احتمال میدم مربوط به قاط زدن بازی باشه!!!اول که رسیدم به لول 30 روی صفر بود اما بعد با رد کردن یه ماموریت که Xp داد اون صد تا اضافه شد،اولش فک کردم قراره بالاتر از 30 هم بره ولی تو ماموریت های بعدی با دادن xp هیچ تغییری نکردو ثابت موند!
ببینم لول آبیسال ارمور شما هم 25ه؟؟؟
کدوم آیتم؟
اسمش sepreant hole بیده.
یه عکس از اینی که گفتی میذاری؟من که تو کفم ببینم چیه!:20:
Advanced Ali-001
23-09-2012, 13:28
کدوم آیتم؟
EXPRAENCE رو میگم که صفحه سوم آخریش هستش.
یه عکس از اینی که گفتی میذاری؟من که تو کفم ببینم چیه!
EXPRAENCE رو میگم که صفحه سوم آخریش هستش.
اون فک کنم مربوط به زودتر لول آپ شدنت باشه.
این دریچه که گذاشتی چی کار میکنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.