مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Modern Warfare 3
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
alpha007
06-01-2012, 00:45
مگه میشه ؟:18:
خب وقتی میری سیو میکنه این گزینه فعال میشه:46:
راستی یه سوال من خیلی کم بازی میکنم قسمت داستانی رو دو با رو معمولی و ورترن رفتم قسمت اسپک اوپس چجوریه؟
نه
بدون اینکه سیو کنی اون گزینه فعاله
نمیدونم مشکل از کرک هه یا نه
alpha007
06-01-2012, 10:04
برای منم اولش که نصب کردم همینطوری بود،انگار یکی قبلا یکمشو رفته!!فکر کنم حدودا 0.7 درصد رفته بود،دقیق عددش یادم نیست،ولی خیلی نبود....
مشکل خاصی نیست ولی درکل نباید اینطور باشه
کرک میتونه یکی از دلایل دستکاری بازی به این شکل باشه...
ای کاش این بازی یه حالت مخفیانه بازی کردن داشت .
shahin_mp3
06-01-2012, 23:47
ای کاش این بازی یه حالت مخفیانه بازی کردن داشت .
چی ؟ ...............
erfan ghobadi
07-01-2012, 09:46
جریان این بازی چیه راستی ؟؟ من اون قسمت campaign رو تا 50.70% رد کردم دیگه تموم شد. واقعا دیگه تموم شده بازی یا ادامه داره؟
این دوتا گزینه speclal ops و multiplayer چی هستن؟
دوستان کسی راهنمایی نمیفرماید ما را؟!:13:
smspersia
07-01-2012, 09:58
multiplayer که بخش بازی کردن چند نفر به صورت همزمانه
speclal ops هم یه سری مراحل اضافی هستن که بعد از تموم کردن بازی میشه اونا رو بازی کنید تا قلق بخش multiplayer دستتون بیاد و برای اون اماده شید
the great killer
07-01-2012, 13:47
دوستان کسی راهنمایی نمیفرماید ما را؟!:13:
51درصد برای درجه سختی 1و2 هستش که بقیش ماله دو درجه سختیه بعدیه و چند درصد هم ماله چنتا آیتمه باید تو بازی پیدا کنی
erfan ghobadi
07-01-2012, 14:25
51درصد برای درجه سختی 1و2 هستش که بقیش ماله دو درجه سختیه بعدیه و چند درصد هم ماله چنتا آیتمه باید تو بازی پیدا کنی
مرسی عزیزم. دمت ایول:31:
كرك براي آنلاين بازي كردن نيومد ؟؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk
the great killer
08-01-2012, 15:55
كرك براي آنلاين بازي كردن نيومد ؟؟
هنوز زوده یه دوماه دیگه شاید بیاد
اطلاعات جدید از نقشه ها و دیگر مشخصات DLC بازی MW3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدتی پیش عکس هایی از نقشه های بسته الحاقی جدید بازی Call Of Duty:Modern Warfare 3 که این نقشه ها را معرفی میکرد منتشر شد ولی درستی این که آیا این نقشه ها آیا واقعا در DLC هستند یا خیر معلوم نبود.
اکتیویژن پیش از این اعلام کرده بود که این DLC در تاریخ ۲۴ ژانویه در ا ختیار کاربران Elite Premium پلتفرم Xbox 360 قرار خواهد گرفت.حالا بر اساس گفته آقای رابرت بولینگ یکی از سازندگان MW3 دو نقشه ای که در این بسته الحاقی جهت قسمت چند نفره و Spec Ops طراحی شده اند Central Park و Coast نام دارند و در اولین بسته نیز دو نقشه دیگر برای مود چند نفره و چند کارایی دیگر نیز دو نقشه با نام های Coast و Park حضور دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین آقای رابرت بولیگ افزود که در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه این بسته الحاقی بر روی PS3 و PC ندارد.ایشان در ادامه کمی از اهداف خود برای MW3 گفتند:
“من و همکارانم قصد داریم در آنیده قسمت ها و مود های بسیار جذاب و هیجان انگیزی به بازی اضافه کنیم؛از قبیل ماموریت های تازه برای بخش های تک نفره و Spec Ops و Spec ops Survival.علاوه بر این در نظر داریم که یک سری عناصر جدید به گیم پلی بازی اضافه کنیم و در حال حاضر نیز در حال آزمایش آن ها هستیم.میخواهیم آن قدر دسترسی به کاربران بدهیم که هر محتوای اضافی که خودشان خواستند را به دلخواه و جداگانه دانلود کنند.”
هنوز زوده یه دوماه دیگه شاید بیاد
الان key بخایم بگیریم چند ؟
saeed_136915
09-01-2012, 10:27
الان key بخایم بگیریم چند ؟
سلام حدودا 28 تومن. من قبل از ریلیز شدن بازی خریدم ولی هنوز نتونستم مالتی پلیر رو بازی کنم :13:
دوستم که PS3 داره هم نمیتونه بازی کنه. نمی دونم مشکل از چیه. یا از IP ایرانه که جلوشو بستن یا هم مشکل از سرورهای خودشونه
من تو عمرم یک بار کال اف دیوتی مدرن وار فار 2 رو بازی کردم تا ببینم این بازی کا اف دیوتی که میگن چی هست .
بازی باید یک خط و جریانی داشته باشه نه یک جا بایتید و دشمن ها از در و دیوار بریزن رو سرت .
باید کمی هم گیم پلی مخفیانه به بازی اضافه میکردند .
گرافیک کال اف دیوتی بسیار عالی که تو هیچ بازی ندیدم .
اما بتلفیلد گیم پلی بهتری داره
Arrowtic
09-01-2012, 14:59
نظر من دقیقا برعکسه گرافیکش خوبه ولی نه عالی و بازی با گرافیک بهتر زیاده ولی داستان و گیم پلیشن که محبوبش کردن!
من تو عمرم یک بار کال اف دیوتی مدرن وار فار 2 رو بازی کردم تا ببینم این بازی کا اف دیوتی که میگن چی هست .
بازی باید یک خط و جریانی داشته باشه نه یک جا بایتید و دشمن ها از در و دیوار بریزن رو سرت .
شما فک نمیکنید ک کاملا برعکس گفتید ؟!:18:
ببخشید، میشه بگی چجوری میشه رفت و تو دایس کار کرد؟:دی منم میخوام بیام مث شما کار کنم توش:دی
احتمالا شما داشتی مد Special OPS رو بازی میکردی:دی
و خداوند Hitman را آفرید!
تو رو جونه من؟!
اما بتلفیلد گیم پلی بهتری داره[
حالا کی خواست با بتلفید مقایسه کنه؟! عجبا:دی اصن شما به این کارفرمات (دایس) بگو که بازیش یکمی زیادی داغونه تو کنسول:دی یه فکری واسش بکنه:دی
ـ+ـ
سخن آخر: آقا شما شماره این دایس رو بده ما به شدت به کار نیاز داریم:دی
دوستم که PS3 داره هم نمیتونه بازی کنه. نمی دونم مشکل از چیه. یا از IP ایرانه که جلوشو بستن یا هم مشکل از سرورهای خودشونه
والا من دارم تو استیم و Xbox live بدون هیچ مشکلی بازی میکنم:-؟
saeed_136915
09-01-2012, 18:48
والا من دارم تو استیم و Xbox live بدون هیچ مشکلی بازی میکنم:-؟
ایکس باکس لایو مشکلی نداره ولی واقعا شما توی استیم بازی میکنین مشکلی نداره؟؟ مال من توی Connecting to Online Services میمونه :41:
navidcod
09-01-2012, 22:50
ایکس باکس لایو مشکلی نداره ولی واقعا شما توی استیم بازی میکنین مشکلی نداره؟؟ مال من توی Connecting to Online Services میمونه :41:
نه داداش درست شده حدودا یه هفته خراب بود الان راحت میشه بازی کرد
Spaniuly
11-01-2012, 16:23
ببین اشتباهی بازی کردی بازی 2 سال پیش رو انداختن بهت مدرن وار فار 2 مال 2 سال پیش هست... در ضمن شماره اولش رو بازی می کردی بهتر بود داستان رو کامل می تونستی بفهمی که خودت رو محروم کردی از این جهت...
جسارتا کسی که یک بار در عمرش کال آف دیوتی بازی می کنه خیلی شاید نتونه در مورد FPS مدرن نظرات کارشناسانه ارائه بده بنابراین حق بده احد الناسی اینجا از پستت استقبال کنه نه به صرف اینکه احتمالا کسانی که اینجان بازی CoD رو دوست دارن بلکه به دلای منطقی که عارض شدم خدمتت بتلفید 3 سرابی بیش نبود نمی گم بازی بدی بود... نه اتفاقا می از بتلفیلد 3 تمجید کردم ولی به عنوان یک FPS جایی که MW3 هست نمی تونست که عرض اندام کنه و چون نتونست عرض اندام کنه فروشش از اونی که انتظار می رفت کمتر شد و بر عکس CoD فروش خیره کننده داشت... با تمام احترامی که به بتلفیلد 3 قائلم باید بگم که کلا به قول گفتنی حال نداد می دونی که چی می گم می بینی PES حال نمیده ولی در عوض فیفا حال میده یا مثلا فورزا حال می ده ولی NFS نه اینجا هم همون قضیه اس... حال نداد طفلک بتلفیلد3 همیشه در این رابطه گفتم که کال آف بد موقعی محصولش خوب از آب در اومد در واقع بعد CoD 4 همه اش کال آف ها نا امید کننده بودن اگه این روند نا امید کنندگی امسال هم ادامه پیدا می کرد بتلفیلد 3 FPS نامبر وان امسال بود ولی می گم درست زمانی که بتلفیلد اومد عرض اندام کنه کال آف ترکوند این رو میشه گذاشت به حساب بد شانسی دیس!
halflife g
11-01-2012, 17:17
NEW RECORD:31: :
امروز در بخش SURVIVAL تونستیم تا WAVE یا موج 60 ام مقاومت کنیم و یه رکورد جدید واسه خودمون بزنیم(رسما اونقدر مضطرب شده بودیم اخراش که دل و رودم داشت از دهنم میزد بیرون:31::31:)..... .
همین جا از هم دوستانی که یارای رقابت کردن رو دارن دعوت میشه بیان رکورد بزنن:31:
+
عجب شاخه این قسمت SURVIVAL.....فرق عمده این MW با MW قبل همین بخش که خداییش میارزه فقط واسه خاطر همین بخش 50 دلار پول بدی.........به خدا ارزش داره
.
.
.
بسته الحاقی جدید MW3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعاتی درباره بسته الحاقی جدید MW3 منتشر شد که به اطلاع شما می رسانیم:
اعضای شبکه الیت میتوانند بسته الحاقی جدید MW3 را در تاریخ ۲۴ ژانویه تهیه نمایند. این بسته سامل دو نقشه جدید است که تصاویر آن را در زیر مشاهده میکنید. نام این نقشه ها Liberation و Piazza است که به ترتیب در نیویورک و ایتالیا جریان دارد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NEW RECORD:31: :
امروز در بخش SURVIVAL تونستیم تا WAVE یا موج 60 ام مقاومت کنیم و یه رکورد جدید واسه خودمون بزنیم(رسما اونقدر مضطرب شده بودیم اخراش که دل و رودم داشت از دهنم میزد بیرون:31::31:)..... .
همین جا از هم دوستانی که یارای رقابت کردن رو دارن دعوت میشه بیان رکورد بزنن:31:
+
عجب شاخه این قسمت SURVIVAL.....فرق عمده این MW با MW قبل همین بخش که خداییش میارزه فقط واسه خاطر همین بخش 50 دلار پول بدی.........به خدا ارزش داره
.
.
.
4 نفر بودین؟
Spaniuly
12-01-2012, 10:04
مراد توی کدوم مپ بازی می کنید؟ به نظر من بهترین جا واسه دووم آوردن مپ مرحله آخر هست درسته درجه سختیش بالاس ولی خوب یه جا هست کل راه ورودیش پله ها هست البته بعضا از تو پنجره هم میان ولی تک و توک
درضمن بهترین کار اینه که همون اول 5000 تومن گیرتون اومد برید اون Fast Reload رو بگیرید واقعا عالیه من معمولا خرید ها اینا میشن
Fast Reload
Light machine Gun
اون یکی Lihght Machine Gun
اینا رو که می گیرم دیگه سلطنت می کنم واقعا عالیه خشابشون زیاده تموم هم که میشه در عرض 2 ثانیه ریلودش می کنه خرید ساپورت هوایی هم خیلی خوبه موشک و اون یکی حمله هوایی اینا رو زیاد بگیرید
من و فرید الان میریم فعلا قصدمون اینه که کل مراحل رو به حداقل لول 15 برسونیم اون 60 تا اچیومنتش رو بگیریم بعدش می خوائیم رو بهترین مپ برنامه ریزی کنیم واسه رکورد زنی
halflife g
12-01-2012, 10:39
4 نفر بودین؟نه بابا ما اهل این سوسول بازیها نیستیم:31: دو نفره بودیم .....تازه 60 wave توی رکوردی که ملت میزنن (مثلا 90 wave) هیچ....... .
مراد توی کدوم مپ بازی می کنید؟ به نظر من بهترین جا واسه دووم آوردن مپ مرحله آخر هست درسته درجه سختیش بالاس ولی خوب یه جا هست کل راه ورودیش پله ها هست البته بعضا از تو پنجره هم میان ولی تک و توک
بهترین مپ مپای پاریس(resistance) در گروه اول و مپ dome در گروه دوم هستش علتشو میگم ولی بذا اول یه روش کوچولو بگم :
مپی رو انتخاب کنید که همیشه یه جا واسه کمپ کردن داشته باشه....یه جایی که اکثر دشمنا از ورودی اونجا بیان تو و شما هم sentury کار بذارین(هر دو تا sentury رو تا حدالامکان به طور متقاطع) و حتما اون مکان یه راه دررو هم داشته باشه....... .
مپی رو انتخاب کنید که اون سه تا جای supply اش در دسترس و نزدیک باشه....... .
به محض اینکه پول دستوون اومد برین و یه light machine gun بخرین بعدش باز که پولدار شدین برین fast reload بخرین بعد که بازم کمی پولدار شدین باز برین light machine gun دومی رو بخرین....
وقتی که juggernaut ها میان باید از تو کمپ بیرون بیایین و هی هی دور مپ رو بدوین و پشت سرتون رو هم نگاه نکنید...فرار دور مپ و گهگاهی استفاده از missile برای کشتن اونها روشی هست که تا موج 1000 هم جواب میده:31:.....
راستی همیشه یه life اضافی واسه خودتون داشته باشین جزو واجباته.....
+
حالا چرا این دو تا مپ بهترن؟؟؟
مپ پاریس یه جا کمپ عالی داره یه فروشگاه هستش که عالیه و پشتشم پله ها جای دررو داره..... .
چون مپ easy هستش juggernaut ها تا چند wave اول تنها میان و این برای رکورد زدن خوبه......چون مپ easy هست وقتی شما دور مپ در حال دویدن و فرار هستی c4 اینا کار نمیذارن تا سرعتترو کند کنن(مخصوصا موج های اول)
مپ dome هم داخل بازارش خیلی عالیه زیر یه طاق یه base بسازی فقط اونجا چون medium هست مپش juggernaut ها بعد یه مدت بخصوص با سگ و .....میان و همه جای مپ هم مواد شیمیایی یا c4 میذارن که باعث میشه نتونی خیلی حرکت کنی........ .
در نتیجه مپ پیشنهادی من همون resistance هستش..........(مپی که تو میگی هم خوبه ولی همونطور که گفتم مشکلات بالا رو در wave های بالا خواهی دید)
.
موسیقی دربرابر موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یادداشتی پیرامون مقایسه دو آهنگساز بهترین بازی های تاریخ , کاری از انجمن COD Team
Modern Warfare2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کودک ما رشد کرد و به کمال رسید. کودک ما همان MW2 است. بازی که در موسیقی غنی ترین بود. نمی دانم اگر موسیقی متن را از آن بگیریم چه حسی دارد ولی می دانم که قطعا حسی نخواهم داشت تا درکش کنم. با شنیدن موسیقی یک مرد بود که به اوج حماسه سرایی رسیدم. هانس زییمر, اعجوبه ای که نواخت سپس آراست. سرود و در نهایت زیبایی پایان داد. از موسیقی دموی آغازین MW2 بگیریم تا تیتراژ آخرش همگی حماسه سرایی هانس زییمر است. چون این مرد می دانست که در جنگ باید غمگین بود و او این را نواخت. در مرحله Team Player که محیط و جو هیجان را منتقل میکرد او با موسیقی خود هم هیجان سرود هم دلتنگی, دلتنگی از صلح.
در مرحله ریود ژانیرو که محیط بسیار شبیه به فیلم “سریع و خشمگین ۵″ بود و ستیز و گریز را می طلبید او با موسیقی خود هم گریز را معنا کرد هم آغاز ماجرایی تازه. نمی دانم این مرد چگونه میدانست که میتوان با موسیقی حس مرگ را چشید (سوزاندن روچ و گوست) ولی خوب میدانست که بعد از خیانت چگونه حس پشیمانی و انتقام را در مرحله The enemy of my enemy منتقل کند. مرحله ای که با دیالوگ های کاپیتان پرایس و ماکاروف آراسته شد و با موسیقی هانس زییمر جان گرفت. او در تیتراژ پایانی خداحافظی را نخواند, مرگ را هم نسرود, او اقتدار و جاودانگی را نواخت و اینگونه بود که کودک ما به کمال رسید اما هرگز فنا نشد.
Modern Warfare 3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کمی ضدحال بود ولی واقعیت داشت. برایان تایلر جوان جاه طلب برای آهنگسازی MW3 انتخاب شده بود. با شنیدن موسیقی اش در مرحله ابتدایی حس خاصی نداشتم. زخم مکتاویش غم را می طلبید ولی موسیقی من را. انگار نه انگار که قهرمان ما زخمی شده!
نیویورک سوخته در پس زمینه پشیمانی می خواهد و نیروهای دلتا هیجان ولی موسیقی فقط به نیروهای دلتا توجه داشت و یک جای کار می لنگید. بازگشت قهرمانان قدیمی در کنار هم خوش بود (مراحل آفریقا) و شادی نیازداشت ولی موسیقی هیجان داشت. اگر هواپیمای رییس جمهور سقوط کرده پس ما نگران و ناراحت هستیم ولی موسیقی هیجان می خواهد. اگر قرار است دختر رییس جمهور را نجات دهم باید هم غم آن دختر و هم دلهره ما بوسیله موسیقی منتقل شود ولی اینطور نیست. کاپیتان ما می میرد ولی موسیقی زمینه اش را آماده نمی کند. از حق نگذریم موسیقی که برای منوی اصلی نواخته خیلی خوب حس ماجراهای تازه را منتقل می کند. برایان تایلر در تیتراژ MW3 پایان را سرود و کودک ما را کشت ولی واقعیت نداشت چون او قبلا جاودانه شده بود.
در پایان گوشزد میکنم که این دو آهنگساز در نوع خود بهترین هستند اما سازندگان که میدانند زییمر بهتر می نوازد چرا از او استفاده بیشتری نکردند؟ آیا سازندگان پول پرست هستند؟ یا هانس زییمر زیبا پرست است؟
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
کجایی هانس!!!!!:37:
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
Modern Warfare 3 پر فروش ترین بازی ۲۰۱۱ در بریتانیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پایگاه اطلاع رسانی بریتانیا اعلام کرد پر فروش ترین بازی سال ۲۰۱۱ شوتر اول شخص محبوب شرکت Infinity Ward یعنی Modern Warfare 3 می باشد. در رتبه های دوم و سوم نیز به ترتیب بازی های FIFA 12 و Barrlefield 3 قرار دارند.
.
همچنین Dorian Bloch رئیس آهنگ نمودار فروش بازی ها در بریتانیا گفت : نیمی از درآمد ۲۰۱۱ مربوط به فروش سه ماه پایانی سال یعنی از ماه اکتبر تا دسامبر بوده است.
.
.
انواع نمودار فروش در پلتفرم های مختف در زیر آمده است که می توانید آنها را مشاهیده نمایید.
.
نمودار همه پلتفر ها در سال ۲۰۱۱
.
Call of Duty: Modern Warfare 3
FIFA 12
Battlefield 3
Zumba Fitness
The Elder Scrolls V: Skyrim
Just Dance 3
Assassin’s Creed: Revelations
L.A. Noire
Saints Row: The Third
Batman: Arkham City
.
نمودار Nintendo Wii در سال ۲۰۱۱
.
Zumba Fitness
Just Dance 3
Just Dance 2
Mario Kart Wii
Wii Sports Resort
.
نمودار Sony PlayStation 3 در سال ۲۰۱۱
.
Call Of Duty: Modern Warfare 3
FIFA 12
Battlefield 3
Uncharted 3: Drake’s Deception
Assassins Creed: Revelations
.
نمودار XBox 360 در سال ۲۰۱۱
.
Call Of Duty: Modern Warfare 3
FIFA 12
Battlefield 3
Gears of War 3
.
نمودار Nintendo DS در سال ۲۰۱۱
.
Professor Layton And The Spectre’s Call
Pokemon White Version
Pokemon Black Version
Art Academy
Moshi Monsters: Moshling Zoo
.
نمودار Sony PSP در سال ۲۰۱۱
.
FIFA 12
FIFA 11
Motorstorm: Arctic Edge
Gran Turismo
Assassin’s Creed: Bloodlines
.
نمودار Nintendo 3DS در سال ۲۰۱۱
.
Super Mario 3D Land
Mario Kart 7
The Legend of Zelda: The Ocarina of Time 3D
Nintendogs + Cats: Golden Retriever
Rayman 3D
.
نمودار PC Games در سال ۲۰۱۱
.
Football Manager 2012
Football Manager 2011
The Sims 3
Battlefield 3
Spaniuly
13-01-2012, 11:18
نه بابا ما اهل این سوسول بازیها نیستیم:31: دو نفره بودیم .....تازه 60 wave توی رکوردی که ملت میزنن (مثلا 90 wave) هیچ....... .
بهترین مپ مپای پاریس(resistance) در گروه اول و مپ dome در گروه دوم هستش علتشو میگم ولی بذا اول یه روش کوچولو بگم :
مپی رو انتخاب کنید که همیشه یه جا واسه کمپ کردن داشته باشه....یه جایی که اکثر دشمنا از ورودی اونجا بیان تو و شما هم sentury کار بذارین(هر دو تا sentury رو تا حدالامکان به طور متقاطع) و حتما اون مکان یه راه دررو هم داشته باشه....... .
مپی رو انتخاب کنید که اون سه تا جای supply اش در دسترس و نزدیک باشه....... .
به محض اینکه پول دستوون اومد برین و یه light machine gun بخرین بعدش باز که پولدار شدین برین fast reload بخرین بعد که بازم کمی پولدار شدین باز برین light machine gun دومی رو بخرین....
وقتی که juggernaut ها میان باید از تو کمپ بیرون بیایین و هی هی دور مپ رو بدوین و پشت سرتون رو هم نگاه نکنید...فرار دور مپ و گهگاهی استفاده از missile برای کشتن اونها روشی هست که تا موج 1000 هم جواب میده:31:.....
راستی همیشه یه life اضافی واسه خودتون داشته باشین جزو واجباته.....
+
حالا چرا این دو تا مپ بهترن؟؟؟
مپ پاریس یه جا کمپ عالی داره یه فروشگاه هستش که عالیه و پشتشم پله ها جای دررو داره..... .
چون مپ easy هستش juggernaut ها تا چند wave اول تنها میان و این برای رکورد زدن خوبه......چون مپ easy هست وقتی شما دور مپ در حال دویدن و فرار هستی c4 اینا کار نمیذارن تا سرعتترو کند کنن(مخصوصا موج های اول)
مپ dome هم داخل بازارش خیلی عالیه زیر یه طاق یه base بسازی فقط اونجا چون medium هست مپش juggernaut ها بعد یه مدت بخصوص با سگ و .....میان و همه جای مپ هم مواد شیمیایی یا c4 میذارن که باعث میشه نتونی خیلی حرکت کنی........ .
در نتیجه مپ پیشنهادی من همون resistance هستش..........(مپی که تو میگی هم خوبه ولی همونطور که گفتم مشکلات بالا رو در wave های بالا خواهی دید)
.
خیلی جالبه مراد خیلی خیلی جالبه می دونی چی جالبه؟
اینکه دقیقا همه چیزهایی که گفتی من و فرید انجام می دیم دقیقا یعنی وقتی می خوندنم پستت رو احساس می کردم تو داری جای داداشم پست میدی
کشتن زرهی ها با میسل رو من اولین بار باب کردم و به فرید گفتم یا اینکه همیشه هر دو تا اسله ام اون دو تا ماشین گان اخری هست و فست ریلود دارم ما بالاترین رکوردمون مال رسیستنس هست البته خوب طبیعی هست چون درجه سختی پایینی داره و اینکه توی همون رزیستانس همون فروشگاه که از پشت پله داره و راه در رو هست رو فرید پیدا کرد و تا 30 اونجا سوروایو شدیم
عالمی داره این قسمت Survival ولی ایکاش توی ایکس باکس Auto Lock فعال بود قسمت Survival تنها جایی هست که لاک نداره حتی قسمت ماموریت هاش هم داره
mosi2007
13-01-2012, 13:56
سلام
کسی نمیدونه چرا بازی51.4% تموم میشه ادامه نداره؟
بعد جریان این مپ ها چیه از کجا باید بازی کرد؟
CRIS Joon CR7
13-01-2012, 14:46
سلام
کسی نمیدونه چرا بازی51.4% تموم میشه ادامه نداره؟
بعد جریان این مپ ها چیه از کجا باید بازی کرد؟
خب اگه بازی رو در سطح wertern ورترن بری این درصد بیشتر میشه. اون یارو رو دار زدی و یه پک سیگار تمومه دیگه مال بخش اسپشیال اوپس هست
Spaniuly
13-01-2012, 15:26
خب اگه بازی رو در سطح wertern ورترن بری این درصد بیشتر میشه. اون یارو رو دار زدی و یه پک سیگار تمومه دیگه مال بخش اسپشیال اوپس هست
برای صد ممیز 3 دهم درصد شدن بازی یا به عبارتی ته دیگ در آوردن باید همه اینتل ایتم ها رو پیدا کنی بعلاوه اتمام کل مراحل در درجه سختی Veteran برای بخش اسپیشل آپس درصد جدا گانه وجود داره گرفتن تمام 48 ستاره باعث اتمام این قسمت میشه که واقعا به نظرم ممکن نیست این کار عمر باید بذاری برای هر Mission
mosi2007
13-01-2012, 16:56
این مپ ها را ازکجا دانلود کنم بعد چجوری نصبش کنم؟
Amir rza
13-01-2012, 17:09
سلام
ببخشید میتونید محل تمام اینتل های بازی رو بگید اگه با عکس هم باشه که چه بهتر.
saeed_136915
13-01-2012, 18:10
این مپ ها را ازکجا دانلود کنم بعد چجوری نصبش کنم؟
سلام این مپ ها واسه مالتی پلیر هست که اگه نسخه اصلی بازی رو خریدین میتونین استفاده کنین و نیازی به دانلود هم نیست خود Steam اتوماتیک دانلود میکنه
سلام
ببخشید میتونید محل تمام اینتل های بازی رو بگید اگه با عکس هم باشه که چه بهتر.
همراه با فیلم هست،البته انگلیسی هست و به زودی ( ۱ هفته دیگه) من خودم فارسی شده و ترجمه شده میزارم.
COD: MW3 Intel Locations ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CRIS Joon CR7
16-01-2012, 11:59
این بخش Special Ops عجب چیزیه نمیدونم کدوم حالتش بود که مینوشت موج یک موج دو و اینا خیلی باحاله اصن اینگار اصل کال آو دیتی همین بخششه:46:
من که بسی فیض بردم به همه پیشنهادش میکنم:11:
هر چی تعداد امواج بیشتر میشه دشمن و البته خودمون پیشرفته تر میشیم و دستمون بازتر میشه:20:
دوستان کسی cheats code یا ترینری واسه ی این بازی نداره؟
shahin_mp3
17-01-2012, 23:22
مگه رمز داره ؟
کدوم یکی از اسلحه ها رو میشه به صورت ترکیبی با Riot Shield به کار بردش؟
من هم کلت رو تست کردم هم اسلحه های نیمه اتوماتیک هم .....
newahwaz
18-01-2012, 17:19
میگم دوستای عزیز
تو مرحله هتل هرکاری میکنم نمی تونم ببرمش خیلی سخته ، تا اتاقه میرم ولی بعد دیگه کشته میشه و نمی تونم برم جلو تر ...
کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟؟
Spaniuly
18-01-2012, 18:12
میگم دوستای عزیز
تو مرحله هتل هرکاری میکنم نمی تونم ببرمش خیلی سخته ، تا اتاقه میرم ولی بعد دیگه کشته میشه و نمی تونم برم جلو تر ...
کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟؟
اگه مقدور هست برات یا اسم دقیق مرحله رو بگو یا عکسی از اون قسمتی که توش گیر کردی بذار تا راهنماییت کنم چون من دقیقا نمی دونم کجا رو می گی هتل که زیاده توی بازی هر جا میری یه چند تا لژ خانوادگی گذاشتن دی:
newahwaz
18-01-2012, 18:14
اونجا که تو هتل آدم زیاد هست و makarov رو باید بکشی
فایل اجرای بازیم پاک شده ...میشه کاری کرد؟؟
Spaniuly
19-01-2012, 09:36
اونجا که تو هتل آدم زیاد هست و makarov رو باید بکشی
خوب احتمالا حساب ضدگلوله رو میری اونجا دیگه همراه یوری این ضد گلوله رو در میاری و بعد میرید توی دل دشمن اونجا دشمن زیاده... نمی دونم توی چه درجه ای بازی می کنی اگه روی وترن هست که واقعا کار سختی داری خیلی چون هم زمان کم داری و هم باید سریع بری دنبال مکروف از چهل طرف هم گلوله میاد... به نظرم درجه سختی رو بذار روی آسون تا ردش کنی به هر حال آخرین مرحله اس تمومش کردی باز می تونی برگردی و روی وترن بری
فایل اجرای بازیم پاک شده ...میشه کاری کرد؟؟
بله میشه دوباره نصبش کن
newahwaz
19-01-2012, 12:08
خوب احتمالا حساب ضدگلوله رو میری اونجا دیگه همراه یوری این ضد گلوله رو در میاری و بعد میرید توی دل دشمن اونجا دشمن زیاده... نمی دونم توی چه درجه ای بازی می کنی اگه روی وترن هست که واقعا کار سختی داری خیلی چون هم زمان کم داری و هم باید سریع بری دنبال مکروف از چهل طرف هم گلوله میاد... به نظرم درجه سختی رو بذار روی آسون تا ردش کنی به هر حال آخرین مرحله اس تمومش کردی باز می تونی برگردی و روی وترن بری
آره روی خیلی سخت بازی می کنم ، اونوقت از کجا درجه سختیش رو عوض کنم ؟؟؟
اگه عوضش کنم نمی ره مرحله 1؟؟؟؟:20:
Spaniuly
19-01-2012, 12:50
آره روی خیلی سخت بازی می کنم ، اونوقت از کجا درجه سختیش رو عوض کنم ؟؟؟
اگه عوضش کنم نمی ره مرحله 1؟؟؟؟:20:
نه ببین تو برو توی منو act 3 رو انتخاب کن اون مرحله آخر رو بزن بعد برات درجه سختی میده Recriut رو انتخاب کن راحت می تونی بخش داستانی رو تموم کنی و آخرشو ببینی فقط من موندم تا اینجا چطوری رسیدی به نظرم مراحل قبل تر از این سخت تر هم بود من حدود 3 یا 4 روز طول کشید روی وترن تموم کنم... البته روی ایکس باکس بازی می کردم
Alex Fera
19-01-2012, 13:54
من Black Ops رو یه ماه طول کشید تا رویه وترن تموم کنم،دیگه میترسم برم طرف این از کار و زندگی بیوفتم دوباره.............
newahwaz
19-01-2012, 14:01
نه ببین تو برو توی منو act 3 رو انتخاب کن اون مرحله آخر رو بزن بعد برات درجه سختی میده Recriut رو انتخاب کن راحت می تونی بخش داستانی رو تموم کنی و آخرشو ببینی فقط من موندم تا اینجا چطوری رسیدی به نظرم مراحل قبل تر از این سخت تر هم بود من حدود 3 یا 4 روز طول کشید روی وترن تموم کنم... البته روی ایکس باکس بازی می کردم
آره دوست عزیز خیلی سخت بودن مرحله ها ، ولی کیفش همین سختیش بود ضمناً عمداً روی درجه سختش گذاشتمش ولی خوب این مرحلش چوت ریتایم داره و دشمنها هم مثل نقل و نبات میان خیلی ناجوره
--------------------------------------------------------------------------
میگم این مراحلی که رفته بودم ناخودآگاه پاک شدن و رفت همون اول ، کسی سیو های این بازی رو نداره به من بده...؟؟؟
حالم گرفت ناجور !!!!!!!!!
سلام کرک آنلاینش نیومد ؟
بعد یه سوال من داشتم تو اینترنت میگشتم دیدم یه جا یه خبر نوشته بود که وقتی آنلاین میری رو پی سی اگه پینگ ت ببالا باشه رنکت زیاد نمی شه ! یعنی هر چقدرم بازی کنی قدرت زیاد نمیشه که اتچمنت ها باز شه
راسته اگه راست باشه ارزش خرید سی دی کی نداره بازیش که!
اصل حالش به وترن رفتنش هستش
من از دستم در رفته بود اون آخرا که چند بار کشته شدم تا آخرش تونستم حساب ماکاروف رو برسم
پی نوشت:توی Special Ops اسلحه ای نیستش که به صورت ترکیبی با شیلد بشه به کار بردش؟مثل Riot Shield Squad که بعضی وقتا برای کمک احضارشون میکنی
the great killer
19-01-2012, 20:23
سلام کرک آنلاینش نیومد ؟
بعد یه سوال من داشتم تو اینترنت میگشتم دیدم یه جا یه خبر نوشته بود که وقتی آنلاین میری رو پی سی اگه پینگ ت ببالا باشه رنکت زیاد نمی شه ! یعنی هر چقدرم بازی کنی قدرت زیاد نمیشه که اتچمنت ها باز شه
راسته اگه راست باشه ارزش خرید سی دی کی نداره بازیش که!
نه هنوز زوده کرک آنلاین بیاد
خودتونم میگی که اگه پینگش بالا باشه یعنی اگه پینگش پایین باشه درسته و اگه تو ایران سرور باشه دیگه مشکلی نیست
Spaniuly
20-01-2012, 00:56
اصل حالش به وترن رفتنش هستش
من از دستم در رفته بود اون آخرا که چند بار کشته شدم تا آخرش تونستم حساب ماکاروف رو برسم
پی نوشت:توی Special Ops اسلحه ای نیستش که به صورت ترکیبی با شیلد بشه به کار بردش؟مثل Riot Shield Squad که بعضی وقتا برای کمک احضارشون میکنی
بله موافقم من هم همیشه یه بار روی اسون ترین درجه سختی می رم بار دوم روی سخت ترین درجه
همون ریوت شیلد ها هم بدون اسلحه هستند میرن دشمنانت رو هل میدن می ندازن زمین توی موج های بالا فراخوانی ریوت شیلد ها توصیه میشه چون حسابی جاگورنات ها رو گیج می کنن
ولی بردیا کلا 2 تا اسلحه می تونی حمل کنی وقتی شیلد برمیداری همون شیلد جایگزین یکی از اسلحه ها میشه
بله موافقم من هم همیشه یه بار روی اسون ترین درجه سختی می رم بار دوم روی سخت ترین درجه
همون ریوت شیلد ها هم بدون اسلحه هستند میرن دشمنانت رو هل میدن می ندازن زمین توی موج های بالا فراخوانی ریوت شیلد ها توصیه میشه چون حسابی جاگورنات ها رو گیج می کنن
ولی بردیا کلا 2 تا اسلحه می تونی حمل کنی وقتی شیلد برمیداری همون شیلد جایگزین یکی از اسلحه ها میشه
ولی من فکر کنم دیدم وقتی رایوت شیلدها رو احضار میکنی شلیک هم میکنن از پشت سپرشون
من معمولا ترکیب یه شاتگان سنگین و یه رایفل رو برمیدارم
توی اون موج های بالا وقتی اون نیروهای با جلیقه های سفید میان شاتگان موثر ترین سلاح علیهشون هستش به نظرم.
جاگرنت ها رو هم همیشه با استفاده از نارنجکای صوتی دخلشونو میارم
دوستان این مود سورویوالش دیگه خیلی خیلی داره حال میده !!!!
البته من زیاد نمی تونم 2 نفره بزنم ! چون لپ تاپم یکم ذغالیه ! (البته همراهمم داداشم که کلاس اول راهنماییه)
ولی رکورد تک نفرم 26 هست توی مپ رسیستنت که خیلی حال می ده !
یه سنچری گان گرفتتم گذاشتم ته اون خونه ه و یک لایت گان و مسلسل هم خریدم و دهنشون رو سرویس کردم خیلی حال داد البته زیاد وقت نمی کردم ساپورت هوایی بخرم چون باید تیر ها مو پر می کنم .
ولی ایشالله با داداشم هم یه دست می زنم که رکورد 2 نفره هم داشته باشم
راستی اگه از دوستان مایل اینترنتی هم بزنیم فکر نکنم بدک باشه
تو مرحله BLOOD BROTHERS اونجایی که مارکو میره تو هتل باید چیکار کرد؟شلیک می کنی YOUR COVER IS BLOWEN میشه!!!
CRIS Joon CR7
22-01-2012, 15:13
تو مرحله BLOOD BROTHERS اونجایی که مارکو میره تو هتل باید چیکار کرد؟شلیک می کنی YOUR COVER IS BLOWEN میشه!!!
خب گوش بده ببین مک تاوویش Soap:18: چی میگه دیگه:19:
فکر کنم تا یه جایی نباید شلیک کنی
پرایس رو که دیدی بعدش شلیک کن
بعد ادامه ماجرا و میوفتیم پایین و soap:18::41:
خب گوش بده ببین مک تاوویش Soap:18: چی میگه دیگه:19:
فکر کنم تا یه جایی نباید شلیک کنی
پرایس رو که دیدی بعدش شلیک کن
بعد ادامه ماجرا و میوفتیم پایین و soap:18::41:
آخه نسخه من لاله انگار!اصلا تو بازی حرف نمی زنن!!!
soap با خودمه پرایس کجا میادش؟
CRIS Joon CR7
22-01-2012, 19:07
آخه نسخه من لاله انگار!اصلا تو بازی حرف نمی زنن!!!
soap با خودمه پرایس کجا میادش؟
پرایس اون روبرو درگیر میشه
soap کنارته دیگه
وایسا هر وقت پرایس رو دیدی چشم بسته فقط شلیک کن:46::31:
پرایس رو پوشش بده
گیر کردی بگو:11:
پرایس اون روبرو درگیر میشه
soap کنارته دیگه
وایسا هر وقت پرایس رو دیدی چشم بسته فقط شلیک کن:46::31:
پرایس رو پوشش بده
گیر کردی بگو:11:
آقاممنون!تا آخرش رفتم تاثیر گذار بود آخرش!مثل همیشه عالی!
فقط یه سئوال چرا پرایس تو اون مرحله بامشت میزنه تو صورت من؟آخه اینجا هم دیالوگاشو نداشتم
CRIS Joon CR7
22-01-2012, 22:59
فقط یه سئوال چرا پرایس تو اون مرحله بامشت میزنه تو صورت من؟آخه اینجا هم دیالوگاشو نداشتم
دقیقا یادم نیست کجا بود
ولی اعصاب نداشت زد دیگه:31:
فکر کنم باعث مرگ یکی شدیم :27:
Spaniuly
23-01-2012, 09:19
سوپ قبل از وداع با دار فانی توی لحظه آخر به پرایس میگه یوری مکروف رو میشناسی در واقع منظورش این بود که ممکنه ریگی به کفش داشته باشه پرایس می خواد ازش حرف بکشه و یوری به گذشته بر میگرده به زمانی که کاپیتان مک میلان و پرایس دست عیمران زکایوف رو پیاده می کنن اون موقع توی یکی از اون هامر ها نشون میده که مکروف و یوری با هم نشسته بودن و جزو افرادی بودن که توی معامله زکایوف شرکت داشتند... یا زمانی که توی عملیات تروریستی ضد روسی مکاروف قتل عام راه می ندازه یوری بین قتل عام کننده ها نبود چون قبل شروع عملیات مخالفت می کنه بنابراین کنار گذاشته میشه و حتی سعی می کنه جلوی تروریست ها و مکروف رو بگیره و در کل توجیهات روشنی رو برای پرایس رو می کنه که نشون میده یوری از ابتدا حسن نیت داشته و حتی در ادامه می بینید که در رکاب پرایس واسه از بین بردن ماکروف قرار می گیره و متاسفانه جونش رو در این راه از دست میده
دوستان این مود سورویوالش دیگه خیلی خیلی داره حال میده !!!!
البته من زیاد نمی تونم 2 نفره بزنم ! چون لپ تاپم یکم ذغالیه ! (البته همراهمم داداشم که کلاس اول راهنماییه)
ولی رکورد تک نفرم 26 هست توی مپ رسیستنت که خیلی حال می ده !
یه سنچری گان گرفتتم گذاشتم ته اون خونه ه و یک لایت گان و مسلسل هم خریدم و دهنشون رو سرویس کردم خیلی حال داد البته زیاد وقت نمی کردم ساپورت هوایی بخرم چون باید تیر ها مو پر می کنم .
من توی اون مپ تا موج 30 رفتم و آخرشم یه مین باعث کشته شدنم شدش وگرنه وقتی جاگرنت ها هم ریختن رو سرم از دستشون در رفتم
توی اون خونه سوخته هه،طبقه دومش 2تا سنچری گان گذاشتم و خودم هم پشت مبل سنگر میگرفتم.
تازه وقتی کشته شدم هنوز 30هزاردلار هم اضافه داشتم
من توی اون مپ تا موج 30 رفتم و آخرشم یه مین باعث کشته شدنم شدش وگرنه وقتی جاگرنت ها هم ریختن رو سرم از دستشون در رفتم
توی اون خونه سوخته هه،طبقه دومش 2تا سنچری گان گذاشتم و خودم هم پشت مبل سنگر میگرفتم.
تازه وقتی کشته شدم هنوز 30هزاردلار هم اضافه داشتم
من دیشب دوباره رفتم توی همون لول 27 بودم که 2 تا سنچری گان ها مو پکوندن 2 تا جاگرنیت و یک جاگرنیت با محافظ اومدن تو اتاق به اضافه ی 3 تا سگ بمب گذاری شده و کلی آدم !!!!
البته از دستشون در رفتم ! ولی توی بالکن اون یکی ساختمون گیرم انداختن و نامردا بد گشتنم ! (البته تقصیر خودم بودا !چون وایسادم تا کل خشاب لایت گانم تموم شه اون جاگرنیت هم مرد ولی خب 2 تاا دیگه پشتش بودن و بابامو در آوردن !!)
خدایشش خیلی حال می ده !
من دیشب دوباره رفتم توی همون لول 27 بودم که 2 تا سنچری گان ها مو پکوندن 2 تا جاگرنیت و یک جاگرنیت با محافظ اومدن تو اتاق به اضافه ی 3 تا سگ بمب گذاری شده و کلی آدم !!!!
البته از دستشون در رفتم ! ولی توی بالکن اون یکی ساختمون گیرم انداختن و نامردا بد گشتنم ! (البته تقصیر خودم بودا !چون وایسادم تا کل خشاب لایت گانم تموم شه اون جاگرنیت هم مرد ولی خب 2 تاا دیگه پشتش بودن و بابامو در آوردن !!)
خدایشش خیلی حال می ده !
وقتی جاگرنتا میان دیگه سنچری گانا رو ول کن برو بیرون چون فایده نداره جلوشون و فقط حرومشون میکنی
توی فضای باز میشه حریفشون شد
اول نیروهای دیگه رو باید دخلشونو بیاری بعدش با نارنجکای صوتی جاگرنتا رو بکشی البته به شرطی که مثل من بی هوا نری روی کلی مور.
من امروز رسیدم به لول 50 و اون آپشنی که اجازه میده سریع ریلود بکنی رو باز کردم.خیلی حال میده.
توی یکی از مپای اینسین تا راند 19 هم رفتم ولی دیگه آخرش حریف 2تا هلیکوپتر و 3تا جاگرنت و کلی پیاده نظام نشدم.قبل اینکه بتونم از تو ساختمون در برم دخلمو آوردن
HO3IN-Life
23-01-2012, 19:57
ُلفام دوستان الان میشه بدون سی دی کی از بخش آنلاین بازی استفاده کرد ؟؟؟
majid322
23-01-2012, 19:59
نه عزیز نمیشه..
دوستان یه جا تو بازی گیر کردم یه قسمتی میرسه که فکر کنم تو لندن هست و روسها اومدن تو شهر تانک کنارمه و میره جلو و اون کسی هم که باید دنبالش برم ازم جلوتر یهو میپره بیرون مینویسه relabile command owrflow( املا کلمه رو دقیق یادمم نیست)کلا از بازی بیرون نمیپره از اون مرحله میاد بیرون و باید دوباره از اول بازی کنم
HO3IN-Life
24-01-2012, 14:49
سلام
خوب سی دی کی رایگان نیست ؟؟؟
دوستان یه جا تو بازی گیر کردم یه قسمتی میرسه که فکر کنم تو لندن هست و روسها اومدن تو شهر تانک کنارمه و میره جلو و اون کسی هم که باید دنبالش برم ازم جلوتر یهو میپره بیرون مینویسه relabile command owrflow( املا کلمه رو دقیق یادمم نیست)کلا از بازی بیرون نمیپره از اون مرحله میاد بیرون و باید دوباره از اول بازی کنم
فکر کنم باید وارد اون ساختمان سمت راستی بشین ...(تو خیابون حرکت نکنین:دی)
the great killer
24-01-2012, 16:50
سلام دوستان
این سوروایوال خیلی باحاله
مخصوصا مپ resistance
بفقط با شاتگان تونستم تا ویو 23 برم و با همه چی تا 22:31::31::31::31::31: جالبه
the great killer
24-01-2012, 17:21
سلام
اگه رایگان بود که برای نسخه ها قبلی alter نمیومد برای مولتی پلیر کرک درست کنه
سلام
چه طوری میتونم رو ایکس باکس Special ops رو دو نفره بازی کنم؟منظورم co-op هست.(split screen)
با تشکر
shahin_mp3
24-01-2012, 19:19
سلام
نه
اگه این جوری بود که دیگه همه چی تموم بود
دیگه این همه خودشونو الاف کرک نمی کردند
وقتی من جو گیر می شوم :31:
دوستان این بار تونستم تا ویو 34 تک نفره برم خداییش ته حاله این مود کالاف
تمامی دوستان تا ژنرال 50 نشدن بازی رو ول نکنن که ضرر کردن !
تازه لول 50 که میشه ریلود سریع رو بهت می ده که لایت گان رو ظرف 2 الی 3 ثانیه ریلود می کنه !
کاش از این لول های آخر فیلم می گرفتم تا ببینید چه جوری لت و پار می کردم ملتو :31:
تا حالا این جوری بهم حال نداده بود این بازی (حتی کالاف 6 توی گیم نت)
نخستین DLC جنگاوری نوین ۳ اکنون در دسترس است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اکتیویژن امروز نخستین DLC بازی Call Of Duty:Modern Warfare 3 را در دسترس عموم قرار داد.به گفته سازندگان بازی در این بسته الحاقی تمرکز زیادی بر روی بخش چند نفره شده است و دو نقشه برای همین بخش با نام های Liberation و Piazza نیز طراحی شده اند.
.
این بسته الحاقی هم کنون برای کاربران Call of Duty Elite بر روی Xbox 360 در دسترس است.همچنین تا به حال اطلاعاتی درباره انتشار این DLC برای کاربران PC و PS3 منتشر نشده است و مسئولان اکتیویژن نیز هنوز درباره آن چیزی نگفتند.
.
علاوه بر این آقای رابرت بولینگ از سران اینیفیتی وارد،استودیو سازنده بازی گفته است که این بسته الحاقی دارای گیم پلی سریع و هیجان انگیزی میباشد و آن را به تمام افراد پیشنهاد کرده است.
.
Sam Fisher 11
24-01-2012, 23:21
موج بازیا که ته کشیده وقت شد یه بار دیگه تمومش کنم و اچیوه هاردشو بگیرم... بار دوم بیشتر چسبید!
جالبه انجیم قدیمیه اما یه جاهایی مثل وقتی از تو آبشار درمیای و سنگ کنار رودخونه رو میبینی خیلی با گرافیک حال میکنم. یا شیشه خورده ها تو این بازی عالی طراحی شدن. بهترین شیشه خرده ای که دیدم تو این بازی بوده: دی افکت صداش هم عالیه... بیشتر از همه اون آخرش خیلی به چشم میاد...
دقت به جزییات هم خیلی جالبه...مثلا یه جا یه هلیکوپتر سقوط کرده و پره ای هم نداره و روبروش جای شکاف آسفالت رو میبینی که پره وقتی به زمین گیر کرده ایجاد شده.
یا طوفان شن که همه جارو تاریک میکنه هم ایده جالبی بود و اثر بادش روی اجزای محیط.
توی نیویورک هم وقتی ساختمونه کامل میفته روی ساختمون روبروییش به زیبایی جمع میشه و در خودش خورد میشه...
هوش مصنوعی این شماره هم خوبه هم واسه دشمنا هم همدسته ای هات که خوب از پس دشمنا برمیومدن.
مقایسه بخوام بکنم با black ops اون گرافیکش از mw3 بهتر بود . داستان هردو سینمایی و جذاب بود ولی سورپرایزهای بلک بیشتر بود و mw3 یه سورپرایز خفن بیشتر نداش که البته چون یه بخش از سه گانه بود نمیشه خیلی منصفانه دونست مقایسشون رو. در مورد شخصیت هم که شخصیت های mw3 جذاب تر بودن حتی جدیداشون. ولی هوش مصنوعی mw3 بهتره و مهم تر اینکه باگ خاصی نداره (من هنوز باگی ندیدم جز اینکه یجا بین دو جعبه و یه ستون نزدیک کلیسا در سومالی گیر کردم و همون موقع چک پوینت داد و چندبار با تیر زدن به پرایس و ریست شدن و با کلی دکمه زدن درومدم)
این cod یکی از عجایب دنیای گیم شد. از تو این بازی یه سه گانه درومد، یه مد اسپشیال آپس محبوب شد، یه مد زامبی خلق و مشهور شد که دیگه خودش داره میشه یه بازی، یک دوتا بازی مستقل درومد، چندین شخصیت بین گیمرها محبوب شدن که میشه براساسشون یه بازی جدا ساخت و خیلی چیزهای دیگه مثل بخش آنلاین همه گیرش که با هیلو سرمیزان یوزر رقابت میکنه و...
اگر mwرو تموم شده فرض کنیم و ادامه ی black ops هم در کار نباشه خیلی دلم میخواد بدونم ادامه ی این سری چی میشه و بازم اکتیویژن میتونه از دلش یه عنوان محبوب دیگه دربیاره یا نه...
کسی از دوستان که بازی رو تموم کرده و به لول 50 هم رسیده میتونه لطف کنه سیوش رو بزاره اینجا؟
من ویندوزم دیروز پرید و نتونستم از هیچی بکاپ بگیرم متاسفانه.
کسی از دوستان که بازی رو تموم کرده و به لول 50 هم رسیده میتونه لطف کنه سیوش رو بزاره اینجا؟
دوست عزیز سیو این بازی 130 مگابایت هست !!! وگرنه بنده می ذاشتم براتون !
Spaniuly
25-01-2012, 20:32
بردیا من لول 50 خیلی وقته رسیدم رو ایکس باکس بازی می کنم متاسفانه
ولی خدائیش روی ایکس باکس سخت تره سوروایول چون لاک اسیستانس نداره توی این مود... فعال نیست نشونه گیری سریع با آنالوگ سخت تر از ماوس هست... دلیلش همینه که تکی تا 34 سوروایو میشی منو داداشم به زور میرسیم به 27 توی رزیستانس
soheilnouri
25-01-2012, 21:03
این گرفتن لول ها که این دوستمون بالا گفت که حال میده تو محیط انلاین بدست میاد؟من که ایکس باکس دارم حتما باید برم لایو تا بازی کنم؟
halflife g
25-01-2012, 21:18
... دلیلش همینه که تکی تا 34 سوروایو میشی منو داداشم به زور میرسیم به 27 توی رزیستانس
یه مپ و یه متد جدید رو میگم برو انجامش بده ارمین .......تا 40 ما رسیدیم تو این مپ :
مپ seatown.......تمامی هر سه مهماتش نزدیک هم هست و در این مکان که من میگم بیس تشکیل بدین به هر سه دسترسی دارین.... .
میرین زیر طاق بازارچه.....یه sentory میذاری زیر طاق درست روبروی کوچه طولانی(که اخرش منتهی میشه به مهمات هوایی)و یه sentury رو هم میذاری اون طرف زیر طاق که متقاطع باشه با sentury قبلی(کنار ورودی پلکانی)
یه نفر وایمیسه کنار sentury اولی و نفر دوم اون طرف......... با اینروش براحتی میتونین به wave های بسیار بالابرسین(wave 60 هم خیلی دور از دسترس نیس)
وقتی هم heavy armor ها اومدن.......شروع به دویدن در مپ کرده(زیاد از نردبان و پلکان های خونه های مپ استفاده کنید) و باقی ماجرا............
راستی بهترین ترکیب اسلحه در این مپ :
یه اسلحه lighting و اسلحه stalker که بهترین شاتگان و خوراک heavy armor هاس.... .البته با پکیج ریلود سریع... .
+
کسی هم خواست بیاد انلاین بزنه (تو ایکس باکس) بیاد که هواشو ما داریم و تو match نمیزاریم دست خالی بره بیرون:31:....... .
.
... ولی خدائیش روی ایکس باکس سخت تره سوروایول چون لاک اسیستانس نداره توی این مود... فعال نیست نشونه گیری سریع با آنالوگ سخت تر از ماوس هست... دلیلش همینه که تکی تا 34 سوروایو میشی منو داداشم به زور میرسیم به 27 توی رزیستانس
دقیقا منم به همین دلیل این بازی رو با PC بازی می کنم !
یه مپ و یه متد جدید رو میگم برو انجامش بده ارمین .......تا 40 ما رسیدیم تو این مپ :
مپ seatown.......تمامی هر سه مهماتش نزدیک هم هست و در این مکان که من میگم بیس تشکیل بدین به هر سه دسترسی دارین.... .
میرین زیر طاق بازارچه.....یه sentory میذاری زیر طاق درست روبروی کوچه طولانی(که اخرش منتهی میشه به مهمات هوایی)و یه sentury رو هم میذاری اون طرف زیر طاق که متقاطع باشه با sentury قبلی(کنار ورودی پلکانی)
یه نفر وایمیسه کنار sentury اولی و نفر دوم اون طرف......... با اینروش براحتی میتونین به wave های بسیار بالابرسین(wave 60 هم خیلی دور از دسترس نیس)
وقتی هم heavy armor ها اومدن.......شروع به دویدن در مپ کرده(زیاد از نردبان و پلکان های خونه های مپ استفاده کنید) و باقی ماجرا............
یه اسلحه lighting و اسلحه stalker که بهترین شاتگان و خوراک heavy armor هاس.... .البته با پکیج ریلود سریع... .
+
کسی هم خواست بیاد انلاین بزنه (تو ایکس باکس) بیاد که هواشو ما داریم و تو match نمیزاریم دست خالی بره بیرون:31:....... .
.
منم تو این مپ به ویو 19 رسیدم ! :31: می دونم خیلی داغونه ولی خوب اون موقعه هنوز خفن بازی نمی کردیم الان هم فعلا حالش نیست بازی کنم مپ دووم رو رفتن رسیدم به ویو 20 که سر لجبازی با یه جاگرنیت خودمو به کشتن دادم :31:
ولی کلا این مودش خیلی حال میده
فعلا که منتظر آنلاینش موندیم ! (شیطونه می گه برو یه سی دی کی بخر و خودتو راحت کن)
دوستان کسی جواب مارو نمیده؟
چه طوری تو ایکس باکس مود Special Ops رو Co-Op بازی کنم؟دونفره split screen
M . Sayid
26-01-2012, 00:07
من Underground بازی می کنم تا 26 بیشتر نرفتم
دوست عزیز سیو این بازی 130 مگابایت هست !!! وگرنه بنده می ذاشتم براتون !
150مگ؟
اوپس
من یه سیو 5مگی پیدا کردم،پس این نیستش
هی وای من
من که حوصله ندارم دیگه دوباره از اول برم
ویرایش:
هی وای من،الان بازیو اجرا کردم دیدم همه چی سر جاشه
ببینم مگه سیوا توی C ذخیره نمیشده؟عجیبا غریبا
بردیا من لول 50 خیلی وقته رسیدم رو ایکس باکس بازی می کنم متاسفانه
ولی خدائیش روی ایکس باکس سخت تره سوروایول چون لاک اسیستانس نداره توی این مود... فعال نیست نشونه گیری سریع با آنالوگ سخت تر از ماوس هست... دلیلش همینه که تکی تا 34 سوروایو میشی منو داداشم به زور میرسیم به 27 توی رزیستانس
اره با آنالوگ ناجوره
من تا ویو 32 رفتم دیگه بابام اومدش با فحش بلندم کرد مجبور شدم برم خودمو بکشم:دی
با پی سی چطوری میشه 2نفره بازی کرد؟
باید شبکه کرد با یه لپ تاپ؟
2نفره تو مپا حالش خیلی بیشتره
M . Sayid
26-01-2012, 00:55
نه تو نسخه های قبلشیم همیشه تو پوشه خود بازی سیو میشه
main
players
یا همچین چیزی
the great killer
26-01-2012, 01:28
+
.
من تو همین رده مپ dome می زنم خیلی سخته وقتی اون شیمیاییا میان مپ خیلی کوچیکه هرجا بری میری رو مین حالا درجه سختی های دیگه م بد نیستن من فقط دو درجه سختی اولو رفتم برم ببینم چی میشه
HO3IN-Life
26-01-2012, 11:37
سلام دوستان هنوز برای بخش multiplayer این بازی سی دی کی نیومده ؟؟؟
shahin_mp3
26-01-2012, 12:05
سلام دوستان هنوز برای بخش multiplayer این بازی سی دی کی نیومده ؟؟؟
باید بخری....................
خب بحث سی دی کی هست خوبه الان یکی بگه از کجا بخوام بخرم اطمینان میشه کرد نخوره پول رو؟
بعد مورد دیگه کسی اینجا هست داشته باشه سی دی کی؟
+
.
من تک نفره تو این مپ تا ویو 26 رسیدم
یه ساختمون نزدیک مهمات نارنجک و.... هستش که طبقه دومش برای سنگر گرفتن عالیه
فقط دو تا راه ورود داره یکیش از یه راه پله باریک از طبقه اول و یکیشم نردبوم میخوره از پنجره
من طبقه اول رو مین گذاری میکنم،2تا سنچری گان میزارم بالا،یکی روبروی پنجره برای ورودی از نردبوم و یکی هم روبروی راه پله،خودمم وسطشو کاور میکنم از هر طرف بیان میزنمشون.وقتیم جاگرنیتا میومدن میپریدم بیرون تو فضای آزاد داغونشون میکردم:31:
ولی دیگه راند آخر مثل مور و ملخ ریختن سرم و تا اومدم یه خشاب عوض بکنم حتی با ریلود سریع،نشد دیگه
ولی اونجا هم به نظرم عالیه برای سنگر گیری 2نفره.
150مگ؟
اوپس
من یه سیو 5مگی پیدا کردم،پس این نیستش
هی وای من
من که حوصله ندارم دیگه دوباره از اول برم
ویرایش:
هی وای من،الان بازیو اجرا کردم دیدم همه چی سر جاشه
اره با آنالوگ ناجوره
من تا ویو 32 رفتم دیگه بابام اومدش با فحش بلندم کرد مجبور شدم برم خودمو بکشم:دی
با پی سی چطوری میشه 2نفره بازی کرد؟
باید شبکه کرد با یه لپ تاپ؟
2نفره تو مپا حالش خیلی بیشتره
نه تو نسخه های قبلشیم همیشه تو پوشه خود بازی سیو میشه
main
players
یا همچین چیزی
بله توی فولدر Players ذخیره می شه !
خوبی که این بازی داره اینکه وقتی ویندوز هم عوض می کنی اگه بازی توی c نباشه بازی نمی پره !
که خیلی خوبه !
برای 2 نفره در PC هم باید شبکه کنید و با کرک تکنوگاد که نیاز به مایکروسافت دات نت 4 داره 2 نفره بزنید و حالشو ببرین (توسط خودم تست شده چه با سیستم و لپ تاپم تو خونه و چه گیم نت)
خب بحث سی دی کی هست خوبه الان یکی بگه از کجا بخوام بخرم اطمینان میشه کرد نخوره پول رو؟
بعد مورد دیگه کسی اینجا هست داشته باشه سی دی کی؟
:31:
UP !
soheilnouri
27-01-2012, 11:30
چرا تو منوی اصلی بازی و در بخش mission selection دو تا گزینه بنام های act 1 و act 2 هست...؟ما جای دو نفر به صورت نوبتی بازی می کنیم؟ملیت کجایی هستیم؟توضیج میدین کمی؟:11:
دوستان کسی بلد نیست؟جالبه!!!
CRIS Joon CR7
27-01-2012, 13:09
special ops-split screen
بعدش دسته دوم رو به دستگاه میشناسونی و A رو میزنی تا Join شه و تمام:46:
soheilnouri
27-01-2012, 13:15
special ops-split screen
بعدش دسته دوم رو به دستگاه میشناسونی و A رو میزنی تا Join شه و تمام:46:
=======================================
سلام عزیزم...مگه این بازی هم میشه دو نفره بازی کرد بدون آنلاین....من که از لایو بن شدم میتونم این بازیو دو نفره بازی کنم؟
CRIS Joon CR7
27-01-2012, 13:29
=======================================
سلام عزیزم...مگه این بازی هم میشه دو نفره بازی کرد بدون آنلاین....من که از لایو بن شدم میتونم این بازیو دو نفره بازی کنم؟
بله عزیزم میشه
صفحه نصف میشه و میشه آفلاین با دوستت بازی کنی خیلی فاز میده:8:
دو تا دسته باید داشته باشی دیگه:46:
mamali1365
27-01-2012, 13:53
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
دوستان وقتی وارد بازی میشید میبینید که 3 تا عکس میاد که یکیش مولتی بلیره یکیش نوشته campaign یکیشم نوشته special ops
حالا سوالم اینه من رفتم تو این گذینه campaign و بازی کردم و تا 50 درصد کامل شد و مرحله آهرشم این بود که یا رو رو با طناب از سقف آویزون می کنه و خودش میشینه سیگار میکشه درسته ؟؟
چرا جلو تر از 50 در صد نمیره ؟؟؟ مگه کلش 100 در صد نیست چرا الان 50 درصد کامپلیت شده؟؟؟؟
این گذینه special ops چیه؟؟؟ آیا اون هم جز بازی اصلیه ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید آیا من بازی اصلی رو تموم کردم ؟؟؟
CRIS Joon CR7
27-01-2012, 14:03
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
دوستان وقتی وارد بازی میشید میبینید که 3 تا عکس میاد که یکیش مولتی بلیره یکیش نوشته campaign یکیشم نوشته special ops
حالا سوالم اینه من رفتم تو این گذینه campaign و بازی کردم و تا 50 درصد کامل شد و مرحله آهرشم این بود که یا رو رو با طناب از سقف آویزون می کنه و خودش میشینه سیگار میکشه درسته ؟؟
چرا جلو تر از 50 در صد نمیره ؟؟؟ مگه کلش 100 در صد نیست چرا الان 50 درصد کامپلیت شده؟؟؟؟
این گذینه special ops چیه؟؟؟ آیا اون هم جز بازی اصلیه ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید آیا من بازی اصلی رو تموم کردم ؟؟؟
شما بخش داستانی بازی رو تموم کردید:46:
اگه رو درجه سختی بالاتر برید اون بیشتر هم میشه
اگه کامپیوتر ها هم همشونو پیدا کنی میشه 100 پرسنت کرد:46:
special ops هم مراحل اضافی که شامل مود های مختلف هست و بیشتر به درد مولتی میخوره:8::5:
mamali1365
27-01-2012, 14:14
شما بخش داستانی بازی رو تموم کردید:46:
اگه رو درجه سختی بالاتر برید اون بیشتر هم میشه
اگه کامپیوتر ها هم همشونو پیدا کنی میشه 100 پرسنت کرد:46:
special ops هم مراحل اضافی که شامل مود های مختلف هست و بیشتر به درد مولتی میخوره:8::5:
آها ممنون از راهنماییت فقط اینم بهم بگو الان من بازی رو تموم کردم دیگه یعنی مرحله دیگه ای نیست ؟؟؟
وقتی اون یارو رو با طناب آویزون می کنه دیگه آخره بازیه؟؟؟(آخرین مرحلس)
soheilnouri
27-01-2012, 14:58
بله عزیزم میشه
صفحه نصف میشه و میشه آفلاین با دوستت بازی کنی خیلی فاز میده:8:
دو تا دسته باید داشته باشی دیگه:46:
================
مهندس من سلام....:11: کدوم بخشش برم تا بتونم با دوستم دو نفره بازی کنم؟صفحه نصف میشه حال میده اصن"؟:13:
CRIS Joon CR7
27-01-2012, 15:12
================
مهندس من سلام....:11: کدوم بخشش برم تا بتونم با دوستم دو نفره بازی کنم؟صفحه نصف میشه حال میده اصن"؟:13:
آره اینم خیل جالبه
مسلما هرچی مانیتور یا TV بزرگتری باشه بهتره ولی واسه شما که بن شدی گزینه مناسبیه و همین که یارت کنارته خیلی حال میده
special ops-split screen
بعدش دسته دوم رو به دستگاه میشناسونی و A رو میزنی تا Join شه و تمام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilnouri
27-01-2012, 15:29
آره اینم خیل جالبه
مسلما هرچی مانیتور یا TV بزرگتری باشه بهتره ولی واسه شما که بن شدی گزینه مناسبیه و همین که یارت کنارته خیلی حال میده
===========================
چرا وقتی select mission میزنیم دو تا act 1 و act 2 داره؟
IranApadana
27-01-2012, 17:44
درود
من بازی رو نصب کردم اما کیفیتش خیلی پایینه یجورایی تاره
مشکل گرافیک ندارم همه تنظیمات هم High
ممکنه از نسخه بازی باشه مثلاً بد ربپ شده..!!؟
CRIS Joon CR7
27-01-2012, 18:02
درود
من بازی رو نصب کردم اما کیفیتش خیلی پایینه یجورایی تاره
مشکل گرافیک ندارم همه تنظیمات هم High
ممکنه از نسخه بازی باشه مثلاً بد ربپ شده..!!؟
نه همین جوریه
شایدم مشکل داشته باشی ولی به BF3 و Crysis2 که نمیرسه این گیم پلی شه ترکونده :8::8:
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
آها ممنون از راهنماییت فقط اینم بهم بگو الان من بازی رو تموم کردم دیگه یعنی مرحله دیگه ای نیست ؟؟؟
وقتی اون یارو رو با طناب آویزون می کنه دیگه آخره بازیه؟؟؟(آخرین مرحلس)
بــــــــــــــــــــــــ ـــــلـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه:19:
کسی اطلاعاتی راجع به CD KEY نداشت؟
یه سوال قبلا توی مدرن وار 2 یه سری گلوله بود که قدرتشون بیشتر بود و ...
من الان دارم اون قسمتی که موج موج دشمن میاد بازی میکنم داخل این قسمت هست؟
البته احتمالا بسته چون من تازه 32 بیدم:20: 2روزه نشتم پای این قسمتش اول خشم نیمد ولی حالا همینجور کرمم میگیره
راستی راهی نیست که این ها که نارنجک شیمیای میندازن گازشون رو آدم کمتر اثر کنه
(واقعا این یکی از ورژن قبلیش بهتره)
the great killer
27-01-2012, 21:55
دوستان چه شکلی می شه تو پی سی با دسته بازی کرد
کسی راهنمایی می کنه؟
CRIS Joon CR7
27-01-2012, 22:08
کسی راهنمایی می کنه؟
از نرم افزار خیلی سبک و کم حجم و ساده و ... x360ce vibmod 3.1.0.4 BETA3 که کارش تبدیل دسته های معمولی به دسته xbox 360 هست استفاده کن:46:
Spaniuly
27-01-2012, 22:16
کسی راهنمایی می کنه؟
نمی دونم شنیدی کنسول بازها معتقدن که با دسته بازی کردن بازی های شوتر خیلی بهتر از کیبورد ماوس هست؟ یه PC باز عمرا اگه اینو قبول کنه دلیلش ساده اس ببین شما وقتی می ری شوتر رو بازی می کنی روی کنسول Aim Assist فعال هست حتی می تونی غیر فعالش هم بکنی ولی قضیه اینجاست Aim Assist برای کنسول واقعا لازمه! سرعت نشونه گیری دستی با ماوس کجا با انالوگ دسته کجا! بنابراین سازنده ها برای کنسول این ایم اسیست رو گذاشتن که دشواری نشونه گیری رو روی کنسول کم کنن ولی رو پی سی از این خبرا نیست... شما نمی دونم چرا می خوای بازی PC رو با دسته بری ولی مطمئا باش مثل کنسول کارت راحت نخواهد بود بدون ایم اسیست شوتر بازی کردن با دسته سخته یادمه این ایم اسیست واسه گیرز 2 فعال نبود نمی دونم شاید من بلد نبودم فعالش کنم ولی برای گیرز 3 فعال بود کلی ضجه زدم واسه گیرز آف وار 2 به خاطر همین نداشتن ایم اسیست
shahin_mp3
27-01-2012, 22:52
کسی راهنمایی می کنه؟
همون طور که ارمین جان گفتن اصلا این کار توصیه نمیشه
برای این جور بازی ها همون PC ماوس و کیبورد حال میده
CRIS Joon CR7
27-01-2012, 23:47
نمی دونم شنیدی کنسول بازها معتقدن که با دسته بازی کردن بازی های شوتر خیلی بهتر از کیبورد ماوس هست؟ یه PC باز عمرا اگه اینو قبول کنه دلیلش ساده اس ببین شما وقتی می ری شوتر رو بازی می کنی روی کنسول Aim Assist فعال هست حتی می تونی غیر فعالش هم بکنی ولی قضیه اینجاست Aim Assist برای کنسول واقعا لازمه! سرعت نشونه گیری دستی با ماوس کجا با انالوگ دسته کجا! بنابراین سازنده ها برای کنسول این ایم اسیست رو گذاشتن که دشواری نشونه گیری رو روی کنسول کم کنن ولی رو پی سی از این خبرا نیست... شما نمی دونم چرا می خوای بازی PC رو با دسته بری ولی مطمئا باش مثل کنسول کارت راحت نخواهد بود بدون ایم اسیست شوتر بازی کردن با دسته سخته یادمه این ایم اسیست واسه گیرز 2 فعال نبود نمی دونم شاید من بلد نبودم فعالش کنم ولی برای گیرز 3 فعال بود کلی ضجه زدم واسه گیرز آف وار 2 به خاطر همین نداشتن ایم اسیست
مگه نسخه کامپیوتر Aim Assist نداره?
crysis 2 که داشت و خودمان به خاطر گرافیک BF3 رو رو PC زدیم درسته Aim Assist نداشت ولی روون بود و خیلی لذت بردیم:20:
البته با گیم پد و همین نرم افزاره که گفتیم :20:
Spaniuly
28-01-2012, 09:01
همون طور که ارمین جان گفتن اصلا این کار توصیه نمیشه
برای این جور بازی ها همون PC ماوس و کیبورد حال میده
نه این گفته من نبود شاهین جان برداشتت دقیق نبود از عرایضم من نگفتم برای اول شخص PC حال میده و ماوس کیبورد.... من خودم با دسته راحت ترم ولی به شرطی که ایم اسیست داشته باشه!
دوستمون اگر می خواد با pc بازی اول شخص شوتر بازی کنه دسته توصیه نمی شهسرعت عمل و نشونه گیریش میاد پائینمشکلی که من الان توی مود سوروایول دارم همین فقدان ایم اسیسته درسته عادت کردم ولی اگه ماوس کیبورد بود تا موج هاب بالایی می رفتیم
soheilnouri
28-01-2012, 09:14
از نرم افزار خیلی سبک و کم حجم و ساده و ... x360ce vibmod 3.1.0.4 BETA3 که کارش تبدیل دسته های معمولی به دسته xbox 360 هست استفاده کن:46:
================================
مهندس جان چرا act 1 و 2 داره مهندس جان؟
CRIS Joon CR7
28-01-2012, 10:32
نه این گفته من نبود شاهین جان برداشتت دقیق نبود از عرایضم من نگفتم برای اول شخص PC حال میده و ماوس کیبورد.... من خودم با دسته راحت ترم ولی به شرطی که ایم اسیست داشته باشه!
دوستمون اگر می خواد با pc بازی اول شخص شوتر بازی کنه دسته توصیه نمی شهسرعت عمل و نشونه گیریش میاد پائینمشکلی که من الان توی مود سوروایول دارم همین فقدان ایم اسیسته درسته عادت کردم ولی اگه ماوس کیبورد بود تا موج هاب بالایی می رفتیم
درسته:46:
ولی من تنها بازی که دیدم نسخه PC هم Aim Assist داره Crysis 2 بود
کلا با دسته بدون Aim Assist خیلی سخته :19:
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
================================
مهندس جان چرا act 1 و 2 داره مهندس جان؟
خب کدوم عدد رو دوست داری؟:31:
میگم نسخه بعدی مثلا از 7 شروع بشه تو Act1 تموم شه
خب چند تا Act هست و تو هر کدوم چند تا چپتر دیگه
سوالتم یکم نا مفهومه:21:
Zaghan_13
28-01-2012, 19:02
دوستان cod4 برای کامپیوتر Aim Assist نداره؟
اگه داره چطوری واسه دسته تنظیمش کنیم؟
ممنون
shahin_mp3
28-01-2012, 21:15
من که کلا اگه اینجور بازی ها روی یه PC درست و حسابی باشه نرجیح میدم
ماوس و کیبورد یه چیز دیگست :31:
CRIS Joon CR7
29-01-2012, 10:01
لطفا بحث هایی مثل بازی کردن با دسته رو کامپیوتر رو اینجا ادامه ندیم و وقت دوستان رو نگیریم:11:
با تشکر:11:
مثلا بریم اینجا
دسته xbox یا کیبرد و موس pc؟کدوم واسه بازی شوتر مثله mw3 راحترته؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا یه تاپیک دیگه:20:
سلام میشه یکی به من یه راهنمایی بکنه
من بخوام این حالت که بی جون میفته رو زمین عوض کنم میتونم جاش چیز دیگه بزارم ؟
توی pc
رنک الان 37
EXTREME CONDITIONING
رو زده آنلاک شده من خیلی تو بازی ورجه ورجه میکنم و میدوم چجوری اینو عوض کنم ؟
سلام میشه یکی به من یه راهنمایی بکنه
من بخوام این حالت که بی جون میفته رو زمین عوض کنم میتونم جاش چیز دیگه بزارم ؟
توی pc
رنک الان 37
EXTREME CONDITIONING
رو زده آنلاک شده من خیلی تو بازی ورجه ورجه میکنم و میدوم چجوری اینو عوض کنم ؟
اینو بخوای بخری باید بری سرغ مهمات مخصوص هواپیما بعد همون گزینه اول فر کنم زده care package
اونجا میتونی اونو بخری که قدرت دویدنتو زیاد میکنه
وقتی میخریش باید 4 رو بزنی و یه نارنجک رنگی بندازی تا هلیکوپتر برات بیارتش
در آن واحد بیشتر از یه دونه ازین بسته ای مخصوص رو نمیتونی داشته باشی
اونیم که بی جون میفته روی زمین self relieved هستش و اجازه میده بعد از یه بار مردن دوباره بلند بشی.قابلیت خیلی مفیدیه
اینو بخوای بخری باید بری سرغ مهمات مخصوص هواپیما بعد همون گزینه اول فر کنم زده care package
اونجا میتونی اونو بخری که قدرت دویدنتو زیاد میکنه
وقتی میخریش باید 4 رو بزنی و یه نارنجک رنگی بندازی تا هلیکوپتر برات بیارتش
در آن واحد بیشتر از یه دونه ازین بسته ای مخصوص رو نمیتونی داشته باشی
اونیم که بی جون میفته روی زمین self relieved هستش و اجازه میده بعد از یه بار مردن دوباره بلند بشی.قابلیت خیلی مفیدیه
ممنون بردیا جان:11:
این که میخوام عوضش کنم چون که من دست به در رفتنم خیلی خوبه :21:
گه اینو داشته باشم وقتی خسته نشه همش در میرم بعد دور میزنم بر میگردم اما اون رو موقعی که 20 نفر ریختن سرم حالا فوقش یکی 2 تاشونم بکشم با 10 دیگشون چه کنم :31:
shahin_mp3
29-01-2012, 16:03
لطفا بحث هایی مثل بازی کردن با دسته رو کامپیوتر رو اینجا ادامه ندیم و وقت دوستان رو نگیریم:11:
مثلا بریم اینجا
دسته xbox یا کیبرد و موس pc؟کدوم واسه بازی شوتر مثله mw3 راحترته؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افرین از تذکر به موقع شما واقعا مایع دلگرمی تاپیک بود
همینو کم داشتیم
ممنون بردیا جان:11:
این که میخوام عوضش کنم چون که من دست به در رفتنم خیلی خوبه :21:
گه اینو داشته باشم وقتی خسته نشه همش در میرم بعد دور میزنم بر میگردم اما اون رو موقعی که 20 نفر ریختن سرم حالا فوقش یکی 2 تاشونم بکشم با 10 دیگشون چه کنم :31:
در میری چیه اگه اینجوری باشه که همش باید در بری :31:
همینو کم داشتیم
حرف بدی نزد ها !
اون تاپیکی هم که زد برای ادامه اون بحث به عنوان یه مورد جدا مورد خوبی بود !
ببینم وقتی هر 2 اصلحت خشاب خالی کرده 2 تای هم هوی آرمور دنبالتن بعد وایمیسی یکی یکی سرباز ها رو میزنی که هوی ارمور ها که رسیدن تازه بلند شی اون موقع که تا بیای فلش بنگ بندازی بعد بلند شی خشاب عوض کنی که دخلتو آوردن :27:
بعدم من رنکم هنوز پاینه ها خوودت بفهم یعنی هنوز بازیم خیلی خوب نشده که بتونم هدشات بزنم همرو !:41:
CRIS Joon CR7
29-01-2012, 16:37
مثلا بریم اینجا
حال جواب این کاربر رو به پست من ببینید :13:
همینو کم داشتیم
بخش دوم هم جواب ایشون به یه کاربر بیچاره دیگه بود
چیزی نمیشه گفت فقط میتونم بگم متاسفم:13:
تازه دیشب با کوآپ کال آف حال کردم
با استفاده از کرک تکنوگاد و نرم افزار tunngle تونستم با پسرعموم با لپ تاپ با استفاده از آی پی ها،اینترنتی بازی کنیم
دیشب ظرف 4ساعت بازی از صفر شروع کردم و به لول 24 رسیدم و اونم به لول 20 رسیدش
البته پینگمون پایین بود و مشکلی نداشتیم از لحاظ لک زدن
کسی هست بیاد تست کنیم؟
بر طبق راهنمایی این صفحه عمل کنید
تازه دیشب با کوآپ کال آف حال کردم
با استفاده از کرک تکنوگاد و نرم افزار tunngle تونستم با پسرعموم با لپ تاپ با استفاده از آی پی ها،اینترنتی بازی کنیم
دیشب ظرف 4ساعت بازی از صفر شروع کردم و به لول 24 رسیدم و اونم به لول 20 رسیدش
البته پینگمون پایین بود و مشکلی نداشتیم از لحاظ لک زدن
کسی هست بیاد تست کنیم؟
بر طبق راهنمایی این صفحه عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ss.com%2F2011%2F12%2F10%2Fhow-to-play-modern-warfare-3-spec-op-lan-online%2F)
ببینم بردیا جان این چه مدلی بید یعنی آنلاین منتها 2 نفره ؟ توضیح میدی چجوریه بازی؟
ببینم مگه رنکینگ این قسمت جدا از بقیه قسمت هاست؟:13:
به صورت رسمی فکر نمیکنم ساپورت بشه به همین خاطر لیدربورد فک نمیکنم داشته باشه،فقط هم 2نفره میشه بازی کرد
اینم یه نوع کرکه برای کوآپ بازی کردنش منتها به صورت آنلاین
هادی بود که اول یه ذره دربارش گفت
باید اون 2تا پچ و کرک رو نصب کنید بعد با نرم افزار تانگل وصل بشید به سرورای مختلف و 2نفره باهم بازی کنید
Zaghan_13
30-01-2012, 13:42
این برای pc هم صدق میکنه؟
چنین امکانی داره؟
ممنون
آره دیگه
ما با پی سی و لپ تاپ اینکارو کردیم
شما net framework 4 رو اگه نداری دانلود کن و نصبش کن،حدود50 مگه
بعد لانچر 1.3 و game patch 1.4 رو از آدرس زیر دانلود کن و تو محل بازی فایلاشو کپی بکن.کمتر از 3مگ هستش
بعد نرم افزار tunngle رو بگیر و اکانتشو بساز و به سرورا وصل بشو و تو قسمت سرچش بنویس Modern Warfare 3
بعد از رومای متعددی که داره انتخاب بکن و با نفری که از قبل هماهنگ کردی از طریق Tekno MW3 وارد بشو.
کسی که میخواد هاست بشه باید از طریق همون نرم افزار تانگل آی پیشو وارد بکنه به عنوان هاست و وارد بشه و بازیکن دیگه هم باید همون آی پی رو بزنه تو تکنوگاد ولی تیک هاست رو نباید بزنه
بعدش هاست میتونه مپ رو انتخاب کنه و 2نفری باهم بازی کنید
پینگ مناسب چقدره بچه ها؟
پینگ من 300 بود و پینگ یه پسره اسپانیاییه 400 بود ولی تو بازی اذیت میکردش
بريد altermw3.net و با يوزر و پسورد AlterIW.net خودتون لوگين شيد و كرك مولتي پلير بازي رو دانلود كنيد . البته فعلا روي مرحله آزمايشيه ! ولي به از هيچيه.
M . Sayid
30-01-2012, 21:25
underground رو چجوری از ویو 26 رد کنم ؟ کسی نظری نداره ؟
سه تا ازون juggernauts میاد + کلی سگ و آدم و...
underground رو چجوری از ویو 26 رد کنم ؟ کسی نظری نداره ؟
سه تا ازون juggernauts میاد + کلی سگ و آدم و...
من تا ویو 27 رفتم 2بار این مپ رو و هر 2بار خوردم ولی ویو 26 رو رد کردم
من بیسمو کنار مهمات هواپیما درست کرده بودم
2تا سنچری گان 2طرف گذاشته بودم و نیروی دلتای رایوت شیلد رو هم آورده بودم و اطراف رو هم مین گذاری کرده بودم.
اینجوری یه تلفات سنگین میتونی بهشون وارد بکنی هرچند حریف همشون نمیشه اونجا شد،بعدش با انداختن صوتی ازونجا فرار کردم و به قولی روش Hit And Run رو به کار بردم و موفق بودم ولی برای ویو بعدی چون دیگه بیسی نداشتم خیلی راحت زدن منو در حالی که هیچ جاگرنیتی در کار نیست ویو بعدیش تا جایی که یادمه
Ehsanpark
31-01-2012, 13:24
دوستان چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم!
دوستان چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم!
بعد لانچر 1.3 و game patch 1.4 رو از آدرس زیر دانلود کن و تو محل بازی فایلاشو کپی بکن.کمتر از 3مگ هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ss.com%2F2011%2F12%2F10%2Fhow-to-play-modern-warfare-3-spec-op-lan-online%2F)
بعد نرم افزار tunngle رو بگیر و اکانتشو بساز و به سرورا وصل بشو و تو قسمت سرچش بنویس Modern Warfare 3
بعد از رومای متعددی که داره انتخاب بکن و با نفری که از قبل هماهنگ کردی از طریق Tekno MW3 وارد بشو.
کسی که میخواد هاست بشه باید از طریق همون نرم افزار تانگل آی پیشو وارد بکنه به عنوان هاست و وارد بشه و بازیکن دیگه هم باید همون آی پی رو بزنه تو تکنوگاد ولی تیک هاست رو نباید بزنه
بعدش هاست میتونه مپ رو انتخاب کنه و 2نفری باهم بازی کنید.
اینترنتت ترجیحا حداقل 512 باشه و سعی کن با بچه های ایرانی بازی کنی چون پینگ پایین تره و لگ کمتر داره
البته انگار جدیدا یکی 2روش تستی هم اومده برای مولتی پلیر بازی کردن و نه فقط اسپشال اوپس هرچند من تستش نکردم،توی بخش بازی های چندنفره انجمن هستش
Ehsanpark
31-01-2012, 17:02
ممنون. برای آنلاین بازی کردن بلک آپس قسمت زامبی هاش هم باید همین کارو کنم؟
ممنون. برای آنلاین بازی کردن بلک آپس قسمت زامبی هاش هم باید همین کارو کنم؟
درباره اون متاسفانه اطلاعی ندارم
امرزو دوستم اومد خونمون مپ Resistance رو دو نفره تو X360 رفتیم بد حالا داد.با ین که اولین بارم بود تا ویو 22 رفتیم.خدا این Activision و Microsoft رو حفظ کنه!!!
Zaghan_13
01-02-2012, 14:06
بعدش هاست میتونه مپ رو انتخاب کنه و 2نفری باهم بازی کنید.
اینترنتت ترجیحا حداقل 512 باشه و سعی کن با بچه های ایرانی بازی کنی چون پینگ پایین تره و لگ کمتر داره
البته انگار جدیدا یکی 2روش تستی هم اومده برای مولتی پلیر بازی کردن و نه فقط اسپشال اوپس هرچند من تستش نکردم،توی بخش بازی های چندنفره انجمن هستش
ممنون دوست عزیز
من با کانکت شدن توی تانگل مشکل دارم.مشکل از چیه؟
بچه ها شما مپ Resistance رو تو اکس باکس تا ویو چند میرین؟(دو نفره)
the great killer
01-02-2012, 19:11
RESISTANCE
زیاد حال نداد ولی تا ویو 24 رفتم همش با شاتگان(فاصله تو این مپ انگار وجود نداره)
ولی بجاش مپ های INTERCHANGE و DOME خیلی باحال بودن
من می خوام بیام دونفره رو پی سی بزنم
هر کسی بود پیغام بده
ممنون
ممنون دوست عزیز
من با کانکت شدن توی تانگل مشکل دارم.مشکل از چیه؟
نمیدونم والا
من بدون مشکل وصل میشم
شما اگه انگلیسیت خوبه این صفحه رو چک بکن یه نفر دقیقا همین مشکل شمارو داشته
ولی این راهنمای آداپتر اینستال به صورت دستی هستش
To get started there are two different procedures depending on your Operating System:
Windows Xp:
Go to Control Panel->Add Hardware
Choose Yes, I have already connected the hardware
Scroll down to the bottom
Choose Add a new hardware device
Select Install the hardware that I manually select from a list
Choose Network Adapters.
Windows Vista/7:
Right click on Computer
Choose Properties
When the System window comes up select the Device Manager option.
Click on Computer in the list
Open the Action menu and then choose Add legacy hardware
Select Install the hardware that I manually select from a list
Choose Network Adapters.
Now if you do see the TAP-Win32 Provider V9 (Tunngle) adapter in the list, select it and hit Next to continue with the install.
If you can't see it, click on Have Disk, Browse to the Driver folder that you can find inside the Tunngle folder (usually in Program Files) and select the driver according to your Operating System Architecture (32bit for x86, 64bit for x64). Then select the TAP-Win32 Provider V9 (Tunngle) adapter in the list and continue with the install.
survival بالاترین رکوردی که دارید تو wave ها چند مرحله هست ؟
من carbon رو تا 34 رسوندم ، دیگه بعدش واقعا نمیشه
من توی لول Easy مپ رسیتنس رو تا 33 رفتم
توی Regular مپای دوم و کربن رو تا 27 رفتم
توی هارد مپ Outpost رو تا 18 رفتم
توی Insane هم مپ Lockdown رو تا 19 رفتم
the great killer
01-02-2012, 23:03
یکی لطف می کنه با هم دیگه بازی کنیم؟
Jeff hardy M
02-02-2012, 10:25
کرک انلاین اومد ؟
بچه ها این سنچری گان که میگید چیه؟میهش توضیح بدید.
the great killer
02-02-2012, 11:57
کرک انلاین اومد ؟
اره
توی این سایت هرچی که لازم باشه هست
altermw3.net
Jeff hardy M
02-02-2012, 12:26
اره
توی این سایت هرچی که لازم باشه هست
altermw3.net
بعنی مثل MW2 میشه سرور انتخاب کرد و افرادی که داخلش هستن/16 بازی کرد ؟
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
بچه ها این سنچری گان که میگید چیه؟میهش توضیح بدید.
همون تفنگی که 3 پایه داره و میزاریش زمین اتومات تیر میزنه :31:
the great killer
02-02-2012, 13:12
بعنی مثل MW2 میشه سرور انتخاب کرد و افرادی که داخلش هستن/16 بازی کرد ؟
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
همون تفنگی که 3 پایه داره و میزاریش زمین اتومات تیر میزنه :31:
نه چون تازه این نسخه در اومده نتونستن با سرورهای اختصاصی کار کنن و فقط باید فایندگیم رو بزنین و شانسی شما رو به یک سرور وصل می کنه
البته همینم خیلیه که اینقد زود براش کرک دادن بیرون
سلام بچه ها من هر چی دنبال تاپیک چند نفره بازی تو انجمن گشتم ندیدم آخه گفتن کرک یا روشی واسش پیدا شده
teknogod هم یک چیزی زده یک چیزایی هم گفته اگه نشد وقت کردم خودم دنبالش میرم
توی اینسین مپ Bakara رو تا ویو 25 رفتم
خیلی خفن میشه لامصب
از در و دیوار مثل مور و ملخ میریزن رو سرت،2تا هلی کوپتر با 3تا جاگرنیت با کلی پیاده نظام.
از بیسم که مجبور شدم در برم دخلمو آوردن.
یه خونه داره که فن سنگر گرفته،فقط یه ورودی به طبقه دوم از طریق راه پله داره،تو بالکن میتونید سنچری گان بزارید که از دور بهشون تلفات وارد بکنن و خودتونم سنگر بگیرید و هرکی از پله ها میاد بالا بزنید.خونه درست بغل مهمات مربوط به هواپیما هستش
the great killer
02-02-2012, 14:33
سلام بچه ها من هر چی دنبال تاپیک چند نفره بازی تو انجمن گشتم ندیدم آخه گفتن کرک یا روشی واسش پیدا شده
teknogod هم یک چیزی زده یک چیزایی هم گفته اگه نشد وقت کردم خودم دنبالش میرم
اینجا کامل توضیح دادم می تونین برین نگاه کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اینسین مپ Bakara رو تا ویو 25 رفتم
خیلی خفن میشه لامصب
از در و دیوار مثل مور و ملخ میریزن رو سرت،2تا هلی کوپتر با 3تا جاگرنیت با کلی پیاده نظام.
از بیسم که مجبور شدم در برم دخلمو آوردن.
یه خونه داره که فن سنگر گرفته،فقط یه ورودی به طبقه دوم از طریق راه پله داره،تو بالکن میتونید سنچری گان بزارید که از دور بهشون تلفات وارد بکنن و خودتونم سنگر بگیرید و هرکی از پله ها میاد بالا بزنید.خونه درست بغل مهمات مربوط به هواپیما هستش
داداش مگه تو مود Survival میشه درجه ی سختی رو مشخص کرد؟
دوست عذر خواهی می کنم شاید سوالم تکراری باشه.
این Survival چی شد . از من قبلا Bug داشت و از بازی می آمد بیرون
حالا که به نوشتن یو ها هست من توی سورویوال این رکورد ها رو دارم .
(البته بهترین ها رو می نویسم)
resistance 34
village 23
underground 22
intercahshnge 22
seatown 26
dome 18
fallen 15
downturn 11
bakaara 11
البته بگم که من فقط سطح ایزی رو می رم پس طبیعی که ویو سطح های سخت تر مثل fallan و bakaara کمتر باشه ! (این آخریو که یه بار بیشتر نرفتم !)
همه اینارو هم تکی رفتم و هیچ کدوم از اینها 2 نفره نیست !
سلام به همه اینو داشته باشین :31:
به خدا مال من نیست من فقط از یه جا کپی کردم کار ندارم راسته یا نه:19:
سلام به همه اینو داشته باشین من که دیگه روم ننمیشه مثل قبل بگم نوب بازم خدا
ممنون عزیز :18::18::18:
من دیگه کلا کالاف رو می ذارم کنار!!!!!!!:45:
اصلا یعنی چی مصخره تر از این قسمت سورویوال وجود نداره !:4: (منم ویو 105 می خوام !!! :37::37::37::37::37::37:)
ahmad rezaa
03-02-2012, 21:39
درود به همگی
دوستان تورو خدا یکی بهم بگه چی کنم که داستان بازی دگرگون بشه؟
توی mw2 با تروریست ها میرفتیم بانک مردم رو میکشتیم ولی اگر میگرفتی تروریست هارو میکشتی پلیس ها میومدن باهات و دیگه تروریست ها آخر مرحله بهت خیانت نمیکردنو بکشنت
اینجاها داخل هواپیما با رئیس جمهوری هواپیما داخلش جنگ میشه و سقوط میکنیم بعدش باز مانده هامون پایین هواپیما با دشمن روبرو میشه و همه رو میکشیم یهو هلیکوپتر میاد پایین که خیر سرش مارو ببره میری در هلیکوپتر رو باز کنی یهو گولوپی با کلت یارو نشونه میگیره سمتت و میکشتت مینویسه mission failed ترجمش اینه بازی رو باختید.
ولی میره مرحله دیگه
یه راه بگید که این رو ننویسه داستان بازی دگرگون بشه
CRIS Joon CR7
03-02-2012, 22:39
درود به همگی
دوستان تورو خدا یکی بهم بگه چی کنم که داستان بازی دگرگون بشه؟
توی mw2 با تروریست ها میرفتیم بانک مردم رو میکشتیم ولی اگر میگرفتی تروریست هارو میکشتی پلیس ها میومدن باهات و دیگه تروریست ها آخر مرحله بهت خیانت نمیکردنو بکشنت
اینجاها داخل هواپیما با رئیس جمهوری هواپیما داخلش جنگ میشه و سقوط میکنیم بعدش باز مانده هامون پایین هواپیما با دشمن روبرو میشه و همه رو میکشیم یهو هلیکوپتر میاد پایین که خیر سرش مارو ببره میری در هلیکوپتر رو باز کنی یهو گولوپی با کلت یارو نشونه میگیره سمتت و میکشتت مینویسه mission failed ترجمش اینه بازی رو باختید.
ولی میره مرحله دیگه
یه راه بگید که این رو ننویسه داستان بازی دگرگون بشه
شما معنی داستان خطی رو میدونید:20:
یعنی اکه حتی یه جا هم تیمی هاتو دنبال نکنی میسوزی اونوقت شما میگی داستان رو دگرگون کنیم:18:
halflife g
03-02-2012, 22:53
این توسط "ه-ک" کردن و یا پیدا یه گلیچ تو بازی و اینا بدست میاد و دروغینه....... .از اینجور موارد زیاده حتی تو leaderboadrs هم اینجور چیزا وجود داره..........
برای بازی یک نفره رو ساده ترین مپ ها نمیشه بیشتر از حدودا 35 wave اینا رفت..... .
+
ما که دو نفره تا wave 60 رفتیم رسما صاف شدیم:31:دیگه تک نفری تا 105 خیلی خیلی غیر طبیعیه
.
ahmad rezaa
04-02-2012, 00:37
شما معنی داستان خطی رو میدونید:20:
یعنی اکه حتی یه جا هم تیمی هاتو دنبال نکنی میسوزی اونوقت شما میگی داستان رو دگرگون کنیم:18:
شما توی mw2 با تروریست ها دوستای خودتونو کشتید؟
بازی رو نمیبازید که هیچ
پایان مرحله هم نمیمیرید.
اگه اینطوره پس چرا میزنه بازی رو باختید پس از اون میره مرحله دیگه؟:19:
میدونم یه راهی داره محافظ رئیس جمهور نمیره:13:
konami-pes
04-02-2012, 11:14
واسه آنلاین بازی کردن این بازی با LT3 نیاز به ردیم کد هم دارم؟دیسکم که اورجینال نیست لطفا راهنمایی کنید.
mehdi_vsgh
04-02-2012, 16:26
سلام این قضیه mission select چیه روش که میریم سه قسمت داره
acc 1
acc II
acc III
ماموریتهاش باهم فرق میکنه؟
یه سوال دیگه سیوهای این بازی کجا قرار میگیرن میخوام وینندوز عوض کنم
the great killer
04-02-2012, 19:17
سلام این قضیه mission select چیه روش که میریم سه قسمت داره
acc 1
acc II
acc III
ماموریتهاش باهم فرق میکنه؟
یه سوال دیگه سیوهای این بازی کجا قرار میگیرن میخوام وینندوز عوض کنم
نه فرقی ندارن اینا همون مرحله های بازی هستن که تو سه قسمت (act) گذاشتن که از رو عکسشون می تونی بفهمی چه کسی بیشتر توش نقش داره مثلا تو آخری عکس پرایسه و از همه بیشتر نقش ایفا می کنه
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
واسه آنلاین بازی کردن این بازی با LT3 نیاز به ردیم کد هم دارم؟دیسکم که اورجینال نیست لطفا راهنمایی کنید.
اینجا آموزش آنلاین بدون استیم و سی دی کی مدرن وارفر 3 هست
mehdi_vsgh
04-02-2012, 19:24
نه فرقی ندارن اینا همون مرحله های بازی هستن که تو سه قسمت (act) گذاشتن که از رو عکسشون می تونی بفهمی چه کسی بیشتر توش نقش داره مثلا تو آخری عکس پرایسه و از همه بیشتر نقش ایفا می کنه
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
اینجا آموزش آنلاین بدون استیم و سی دی کی مدرن وارفر 3 هست
نگفتی سیوهای بازی کجا قرار میگیرن؟
the great killer
04-02-2012, 19:34
نگفتی سیوهای بازی کجا قرار میگیرن؟
محل نصب بازی بعدش اینجا:
Call of Duty MODERN WARFARE 3\players2\save
M . Sayid
04-02-2012, 20:20
چه باحال !! ویو 105 ولی فقط 23 نفرو کشته و تموم شده :31:
نه داداش نیازی نداری پوینت اضافه خرج کنی.البته مگر این که بخوای Premium User در Call Of Duty Elite باشی.
ما که دو نفره تا wave 60 رفتیم رسما صاف شدیم:31:دیگه تک نفری تا 105 خیلی خیلی غیر طبیعیه
.
داداش تو کدوم مپ رفتی؟میشه روش کارت رو بگی؟
+
چند تا سنچری گان میشه استفاده کرد تو کل بازی؟من تو یه ویو یه دونه گذاشتم خراب شد ویو بعد هم یکی دیگه خریدم اونم خراب شد رفتم بخرم غیر فعال بود.
+
چی کار باید بکنم تا سنچری گان خراب نشه؟بهترین جا برای گذاشتن سنچری گان تو مپ Resistance چیه؟
mehdi_vsgh
05-02-2012, 15:49
بعد از پایان بازی تازه میریم روی 50% بقیه درصدهارو چطوری باید تموم کرد؟
Spaniuly
05-02-2012, 17:21
تموم کردن بازی روی Veteran
پیدا کردن کل اینتل آیتم ها
mehdi_vsgh
05-02-2012, 20:15
چی چی هست این؟:13:
ali racer
06-02-2012, 00:32
چی چی هست این؟:13:
همون لپ تاب های حاوی اطلاعات دشمن
که البته وقتی نزدیکشون میشی میزنه
کلید اف رو فشار بده تا برشون داره:31:
mehdi_vsgh
06-02-2012, 16:45
آقا ما که هرکاری کردیم نتونستیم آنلاین بازی کنیم ظاهرا سرورش مشکل داره.....یا خیلی شلوغه!!
the great killer
06-02-2012, 17:22
آقا ما که هرکاری کردیم نتونستیم آنلاین بازی کنیم ظاهرا سرورش مشکل داره.....یا خیلی شلوغه!!
شما کرکش کردین با آلتر؟
mehdi_vsgh
06-02-2012, 17:56
شما کرکش کردین با آلتر؟
alterMW3 این فایل رو که اجرا میکنم تا 18 درصد پر میکنه در حال دانلود فایل .ffcode_post_gfx یه دفعه از اول شروع میکنه......هرکاری هم میکنم دیگه بیشتر ادامه نمیده
Killzone2
06-02-2012, 18:35
دوستان بهتره بحث برای مشکلات و بحث آنلاین بازی کردن MW3 رو تو بخش بازی های آنلاین و شبکه ای انجام بدین چون هم بهتر دوستان میتونن مشکلات رو برطرف کنن هم اینکه تاپیک هم اونجا درباره این مورد زده شده... :)
+
البته دوستان توجه داشته باشن که سرور alter فعلا کار نمیکنه مشکلاتی مثل داخل بازی نرفتن و همینطور مشکل سرور و آپدیت داره...
موفق باشید.:11:
Zaghan_13
06-02-2012, 22:19
شما اینجا یه سر بزن... روشش درسته و کار میکنه . من خودم هم امتحان کردم:
gameemag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
the great killer
07-02-2012, 19:14
شما اینجا یه سر بزن... روشش درسته و کار میکنه . من خودم هم امتحان کردم:
gameemag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز این سایت باز نمیشه اگه می شه یه لینک دیگه بده یا توضیح بده خودت
Zaghan_13
07-02-2012, 19:56
دوست عزیز این سایت باز نمیشه اگه می شه یه لینک دیگه بده یا توضیح بده خودت
نیم ساعت دیگه درست میشه.
+
این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست.
این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای بخش دونفره است.
+
سایت نیم ساعت دیگه راه میوفته.
میخواستم خودم توضیح بدم دیدم نمیتونم دقیق بگم چیکار کنی.
لینکی که دادم یه ویدئو داره که دقیقا بهت میگه که باید چیکار کنی اما متاسفانه...
میتونی توی گوگل بزنی"روش آنلاین بازی کردنmodern warfere 3" بعد وارد آدرسی از سایت p30 day بشی که اونم متاسفانه فعلا خرابه.
نمیدونم چرا.
سلام
من دیروز برای اولین بار MW3 رو در اکس باکس لایو بازی کردم(حدود 3 ساعت) و و به لول 13 رسیدم.ولی تو این مدت که بازی میکردم دشمنا همیشه منو میزدن و من به زور تا لول 13 رسوندم با توجه به این که در Special Ops لول 33 هستم.ایا برای شما هم اولاش همین جوری سخت بود یا از همون اول همه رو راحت میکشتید؟البته اکثر ادمایی که باهاشون بازی میکردم بالای لول 50 بودن.
در ضمن من از کجا بفهمم دارم با خارجیا بازی میکنم یا با ایرانیا؟ چون اول به قسمت Find Match میرم بعد مود Death Match رو انتخاب میکنم بعد یکی دو دقیقه صبر میکنم تا Connect شه تا بازی کنم.
ایا خودش خودکار منو به نزدیکترین پلیر ها ( منظورم ایرانی ها) وصل میکنه یا این که همین طوری خرکی از تمام جهان هستن؟
برای این که بتونم با ایرانیا بازی کنم باید چی کار کنم؟(54 تا Friend در لایو دارم که اکثرشون ایرانین)
بالا بودن پینگ چه قد روی کیفیت بازی تاثیر میزاره؟چون همیشه اخر بازی وقتی اسم بازیکن هارو به ترتیب امتیاز مینویسه Latency من 2تا پر شده و رنگ زرد هست نه سبز.
با تشکر
CRIS Joon CR7
08-02-2012, 09:39
سومین DLC بازی MW3 در ماه مارس عرضه می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Activision و Infinity Ward سومین DLC از بازی CoD : Modern Warfare 3 و جزییات محتوای آن برای مشترکین XBox 360 Ellite premium را به نمایش گذاشت. با توجه به اطلاعات منتشر شده از سوی سازنده سومین DLC بازی MW3 تاریخ عرضه آن در ماه مارس همین سال اعلام شده است.
.
اکتیویژن همچنین تایید کرد که دو مرحله به نام های Black Ice و Negotiator و یک نقشه به نام Morningwood در این DLC وجود خواهند داشت.
.
halflife g
08-02-2012, 21:29
سلام
من دیروز برای اولین بار MW3 رو در اکس باکس لایو بازی کردم(حدود 3 ساعت) و و به لول 13 رسیدم.ولی تو این مدت که بازی میکردم دشمنا همیشه منو میزدن و من به زور تا لول 13 رسوندم با توجه به این که در Special Ops لول 33 هستم.ایا برای شما هم اولاش همین جوری سخت بود یا از همون اول همه رو راحت میکشتید؟البته اکثر ادمایی که باهاشون بازی میکردم بالای لول 50 بودن.
در ضمن من از کجا بفهمم دارم با خارجیا بازی میکنم یا با ایرانیا؟ چون اول به قسمت Find Match میرم بعد مود Death Match رو انتخاب میکنم بعد یکی دو دقیقه صبر میکنم تا Connect شه تا بازی کنم.
ایا خودش خودکار منو به نزدیکترین پلیر ها ( منظورم ایرانی ها) وصل میکنه یا این که همین طوری خرکی از تمام جهان هستن؟
برای این که بتونم با ایرانیا بازی کنم باید چی کار کنم؟(54 تا Friend در لایو دارم که اکثرشون ایرانین)
بالا بودن پینگ چه قد روی کیفیت بازی تاثیر میزاره؟چون همیشه اخر بازی وقتی اسم بازیکن هارو به ترتیب امتیاز مینویسه Latency من 2تا پر شده و رنگ زرد هست نه سبز.
با تشکر
به ترتیب جواباتون:
لول قسمت special ops به قسمت مولتی پلیر ربطی نداره
عامل اینکه پشت سر هم میمیرین 3 تاس : اولا پینگ بالایی دارین و اندکی تاخیر باعث میشه بیشتر نسبت به دیگران بمیرین(پینگتون رو از سایت speedtest.net بسنجید اگه پایین 250 یا 200 اینا بود تاخیر اندکی دارین)البته همین که میگن زرد رنگ نشون میده پینگ دارین..............دوما لول پایین هستین و بعد حدود لول 30 اینا راه می افتین..........سوما اینکه کلا انلاین این بازی همینجوری هستش یعنی سریع می میری سریع می کشی باز ریسپاون میشی ...
به طور خرکی از تمام دنیا انتخاب می کنه
اگه میخوای با ایرانیها بازی کنی باید quick match نکنی و بری دوستاتو invite کرده و جمع کرده و باهاشون بازی کنی که اگه با ایرانیها بازی کنی اون پینگت هم خیلی خیلی میاد پاینن و اون اندک زمان تاخیرت هم از بین میره.
تاثیرپینگ رو هم که گفتم اگه زیر 300 یا250 اینا باشه تاثیرش کم ولی باز هم محسوس...
موفق باشی:11:
+
در کل برای انجام یه بازی انلاین اول شخص لذت بخش من یا halo یا mw2 یا bf3 رو پیشنهاد می کنم ........من تو همین mw3 خودم لول 68 هستم ولی اصلا لذت mw2 رو برام نداره مپها خیلی نافرم هستن و امکان کمپ کردن رو بیش از پیش به دشمن میده...........
.
lastmoonlight
09-02-2012, 19:11
سلام
لطفا کمکم کتید. من از کرک teknogod 2.4 برای کرک حالت multiplayer -LAN استفاده میکنم. pc ها همه سرور رو در تب LAN در داخل بازی می بینن ولی فقط 1 نفر میتونه وارد بشه. وقتی نفر دوم وارد میشه ارور connection time out میده و نفر قبلی هم خارج میشه. چیکار کنم؟
با اینترنت و بی اینترنت فرقی نکرد.
:41:
the great killer
10-02-2012, 00:07
سلام
لطفا کمکم کتید. من از کرک teknogod 2.4 برای کرک حالت multiplayer -LAN استفاده میکنم. pc ها همه سرور رو در تب LAN در داخل بازی می بینن ولی فقط 1 نفر میتونه وارد بشه. وقتی نفر دوم وارد میشه ارور connection time out میده و نفر قبلی هم خارج میشه. چیکار کنم؟
با اینترنت و بی اینترنت فرقی نکرد.
آپدیت کاملو داری؟
یکی از آپدیتا تقلبیه 7 مگه یکی دیگه هست 27 تاست اینو داری؟
mhentezari
10-02-2012, 20:12
تموم کردن بازی روی Veteran
همون لپ تاب های حاوی اطلاعات دشمن
که البته وقتی نزدیکشون میشی میزنه
کلید اف رو فشار بده تا برشون داره:31:
یعنی باید از اول بازی کنیم؟ با Veteran ؟
بعد این آیتم ها کجاست؟
بعد راهی نداره که بیخیال بشه؟
the great killer
10-02-2012, 21:42
یعنی باید از اول بازی کنیم؟ با Veteran ؟
بعد این آیتم ها کجاست؟
بعد راهی نداره که بیخیال بشه؟
آره باید از اول بری ولی خیلی حالش بیشتره
ماله این آیتم ها چنتا پست قبل رو بگرد یه ویدیو در مورد مکانهای این آیتم هاست
Jeff hardy M
11-02-2012, 15:53
کرک انلاین 16 نفره مثله وارفر 2 که سرور مناسب با پینگ انتخاب میکردیم و بازی میکردیم . اومده ؟!
the great killer
11-02-2012, 16:03
کرک انلاین 16 نفره مثله وارفر 2 که سرور مناسب با پینگ انتخاب میکردیم و بازی میکردیم . اومده ؟!
بله تکنوگاد ورژن دومش شامل سرور های تخصصی هم هست
Jeff hardy M
11-02-2012, 16:08
اموزشش کجاس ؟ + لینک های دانلود
the great killer
11-02-2012, 16:20
اموزشش کجاس ؟ + لینک های دانلود
تو بخش آنلاین بود ولی هادی جان ترششون کرد اینجا هم هست
Jeff hardy M
11-02-2012, 16:22
تو بخش آنلاین بود ولی هادی جان ترششون کرد اینجا هم هست
کدوم پستشه ؟ تست شدس ؟ مشکلی پیش نمیاد که ؟
the great killer
11-02-2012, 16:24
کدوم پستشه ؟ تست شدس ؟ مشکلی پیش نمیاد که ؟
مولتیه تکنوگاد خودم تا چند دقیقه پیش داشتم بازی می کردم
البته التر هم هست ولی خیلی ناپایداره و همون تکنوگاد بهتره
Jeff hardy M
11-02-2012, 16:27
دانلود نداره ک :
the great killer
11-02-2012, 16:37
دانلود نداره ک :
درست شد
تو پست قبلی بود که الن تو این یکی هم هست
soheilnouri
11-02-2012, 17:17
اقا چرا act 1 2 3 داره...مگه ما جای کابیتان برایس بازی می کنیم؟
mhentezari
11-02-2012, 17:20
آره باید از اول بری ولی خیلی حالش بیشتره
ماله این آیتم ها چنتا پست قبل رو بگرد یه ویدیو در مورد مکانهای این آیتم هاست
آقا من حوصله ندارم خداییش!
یک رمزی، سیو گیمی، چیزی نداره؟
the great killer
11-02-2012, 17:28
مرحله اخرو که یوری میمیره خوب په نه په به جا نیکولای بازی می کنیم
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
آقا من حوصله ندارم خداییش!
یک رمزی، سیو گیمی، چیزی نداره؟
نمی ارزه بخای واسه سیو گیم 137 مگ دانلود کنی(حجم فایل players2 رو نگاه کن)
Jeff hardy M
11-02-2012, 20:29
درست شد
تو پست قبلی بود که الن تو این یکی هم هست
منظورت از این قسمت چیه ؟ :
اول وارد تانگل شین
CRIS Joon CR7
11-02-2012, 22:12
نه بابا
حضور اون شخصیت تو اون مراحل بیشتره که عکس یه شخصیت مثلا پرایس رو گذاشته:20:
من در مرحله ای که تو لندن هست وسط های بازی یکهو با پیغام زیر مواجه میشم و بازی قطع میشه .حالا ارور به خود بازی هستش یا چیز دیگه نمیدونم . دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم .
the great killer
12-02-2012, 13:30
من در مرحله ای که تو لندن هست وسط های بازی یکهو با پیغام زیر مواجه میشم و بازی قطع میشه .حالا ارور به خود بازی هستش یا چیز دیگه نمیدونم . دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم .
تو اون مرحله به جای اینکه از تو خیابون رد شی از تو ساختمون سمت راست برو درست می شه
mhentezari
12-02-2012, 19:39
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
نمی ارزه بخای واسه سیو گیم 137 مگ دانلود کنی(حجم فایل players2 رو نگاه کن)
چرا! واسه من می ارزه :)
البته به نظر نمیاد همه اون فولدر لازم باشه
به هر حال لینک بدی دانلود می کنیم
AMIR.KIK
12-02-2012, 19:49
این مرحله رو از اول برو حل میشه منم اینجور بودم
البته من از یه مرحله قبلش از اول رفتم :46:
سلام بچه ها من بلاخره گیج شدم با حجم عظیم سایتهای مربوط به چند نفره این بازی هیچ تایپیک بدردبخوری هم تو انجمن نیست
یک آموزش هست که زدن 4 بار فرستادن بیشتر تاپیکها رو که انتقال دادن مشخص نیست کجا قرار دارند
من فقط روش شبکه کردن چند نفره(فقطmultiplayer) بازی رو میخوام دردسرش که از انلاین کمتره الان خود تکنوگاد هم گذاشته که بعضی فایلهای ارجینال از بازی مثل Original IW5SP.exe, IW5Server.exe and IW5MP.exeمیخواد که من با هزارجور بدبختی فقطIW5SP.exeرو پیدا کردم
بقیشو لطف کنید بزارید اگه تاپیک یا وبلاگ مبلاگ میشناسید که راهنمایی بیشتری در مورد شبکه کردنش بدونه خوشحال میشم معرفی کنید
متشکرم
virus2009
12-02-2012, 21:23
سلام بچه ها من بلاخره گیج شدم با حجم عظیم سایتهای مربوط به چند نفره این بازی هیچ تایپیک بدردبخوری هم تو انجمن نیست
یک آموزش هست که زدن 4 بار فرستادن بیشتر تاپیکها رو که انتقال دادن مشخص نیست کجا قرار دارند
من فقط روش شبکه کردن چند نفره(فقطmultiplayer) بازی رو میخوام دردسرش که از انلاین کمتره الان خود تکنوگاد هم گذاشته که بعضی فایلهای ارجینال از بازی مثل Original IW5SP.exe, IW5Server.exe and IW5MP.exeمیخواد که من با هزارجور بدبختی فقطIW5SP.exeرو پیدا کردم
بقیشو لطف کنید بزارید اگه تاپیک یا وبلاگ مبلاگ میشناسید که راهنمایی بیشتری در مورد شبکه کردنش بدونه خوشحال میشم معرفی کنید
متشکرم
تاپیکش که بود :
تمام مباحث در مورد بازی COD MW3 تحت شبکه LAN و آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پست هم مربوط به تکنوگاد هست :
mahyarSAMSUNG
12-02-2012, 23:13
خداییش خیلی سنگینه ... لپ تاپ من با گرافیک جی تی 540 و سی پی یو 2630qm توی حالت mid میشه بازی کرد ...
تاپیکش که بود :
تمام مباحث در مورد بازی COD MW3 تحت شبکه LAN و آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پست هم مربوط به تکنوگاد هست :
قربون مرامت ویروس جان
امامن هرچیکردم نفهیدم چجوری سروربسازم وچجوری وارد سرور بشم (شبکه رومیگم بین دوکامپیوتر) (طبق دستور العمل فایل آپدیت رفتم اما هیچی نفهمیدم)
virus2009
12-02-2012, 23:41
قربون مرامت ویروس جان
امامن هرچیکردم نفهیدم چجوری سروربسازم وچجوری وارد سرور بشم (شبکه رومیگم بین دوکامپیوتر) (طبق دستور العمل فایل آپدیت رفتم اما هیچی نفهمیدم)
خواهش .
توی همون تاپیک بپرس تا اگه بحث ادامه دار شد اینجا شلوغ نشه
spartaqus
13-02-2012, 16:16
چرا با هاردتو 75 درصد بازی رو تموم شد
یعنی چی ؟!
the great killer
13-02-2012, 17:38
چرا با هاردتو 75 درصد بازی رو تموم شد
یعنی چی ؟!
آیتم ها رو گرفتی؟
spartaqus
13-02-2012, 17:51
فکر نکنم همشونو گرفته باشم
the great killer
13-02-2012, 17:52
فکر نکنم همشونو گرفته باشم
خب پس همه رو باید پیدا کنی و فک کنم رو وتران هم باید بری(فک کنم رو هاردند رفتی)
spartaqus
13-02-2012, 17:56
یعنی باید از اول برم ؟
با وتران برم 100 درصد میشه فقط تو هاردند نمیشه
the great killer
13-02-2012, 18:36
یعنی باید از اول برم ؟
با وتران برم 100 درصد میشه فقط تو هاردند نمیشه
اگر همه ی آیتم ها رو گرفته باشی و وتران رو هم تموم کرده باشی(با اون مرحله که می تونی نری)آره چرا که نه
hp-world
13-02-2012, 18:46
اگر همه ی آیتم ها رو گرفته باشی و وتران رو هم تموم کرده باشی(با اون مرحله که می تونی نری)آره چرا که نه
من تمامIntelهارو گرفتم. حالا فایدش چیه ؟ توی 1 و 2 یکسری امکانات اضافه می کرد یا توی Ops یکسری اطلاعات اضافی میداد اینجا چی ؟
the great killer
13-02-2012, 18:58
من تمامIntelهارو گرفتم. حالا فایدش چیه ؟ توی 1 و 2 یکسری امکانات اضافه می کرد یا توی Ops یکسری اطلاعات اضافی میداد اینجا چی ؟
فقط اچیومنت ها رو بهتون می ده(مدال هایی که با انجام دادن کاری بهتون داده می شه) که برای کامپیوتر نیست و فقط بازی 100% میشه
این لیست اچیومنت ها روی پلی و ایکس باکس
mhentezari
16-02-2012, 03:31
ببینم، بازی بعد از کشتن ماکاروف بازم ادامه داره اصلا؟
یا اینکه 50% زده فقط واسه اینه که اینتل ها رو پیدا نکردیم و با وترین تا آخرش نرفتیم؟
CRIS Joon CR7
16-02-2012, 10:01
ببینم،
1- بازی بعد از کشتن ماکاروف بازم ادامه داره اصلا؟
2-یا اینکه 50% زده فقط واسه اینه که اینتل ها رو پیدا نکردیم و با وترین تا آخرش نرفتیم؟
1-نه ادامه نداره:20:
2-بله مال همون کامپیوتر ها و تموم کردن رو حال ورترن هست:20:
spartaqus
16-02-2012, 12:25
بینم، بازی بعد از کشتن ماکاروف بازم ادامه داره اصلا؟
یا اینکه 50% زده فقط واسه اینه که اینتل ها رو پیدا نکردیم و با وترین تا آخرش نرفتیم؟
برای من با hard 75درصد تموم شد ولی دیکه حال ندارم از اول برم بیخیال زیاد جالب نبود bf3 بهتر بود البته نظر من هست
شنیدم که mw1 از همه سری های cod بهتر هست .
mhentezari
16-02-2012, 14:46
زرشک! ما خیال کردیم حالا نصف بازی رو از دست دادیم!
Javadgenral
16-02-2012, 15:47
تو هفته اي كه بازي اومد ايران .. سه بار تو يك هفته بازي رو همه دور ها تمام كردم ... تو هر مورد هم موقعي كه SOAP كشته شد واقعا ناراحت شدم و بار اول دوم اشك ريختم ....
اين صحبت ها هميشه يادم ميمونه از بازي :
There's clocktower in hereford were the names of the dead are inscribed
we try to honor their deeds even as their faces fade form our memory
“tell me price how long did it take for him to die”?
“Im comming for you Makarov, Hell awaits.”
Price: Theres a clocktower at Hereford, where the names of the dead are inscribed.
Macmillan: What happened?
Price: He killed Soap. He’s gone Mac
تو هفته اي كه بازي اومد ايران .. سه بار تو يك هفته بازي رو همه دور ها تمام كردم ... تو هر مورد هم موقعي كه SOAP كشته شد واقعا ناراحت شدم و بار اول دوم اشك ريختم ....
من هیچ حسی تو این قسمت نداشتم:41:
شما اون قسمت توی مدرن ۲ که داشتن روج + ghost رو آتیش میزدن اشک ریختی؟:37:
سلام.من cod mw3رو تا 6/22% رفتم،ولی وسط بازی یه دفعه میگه error:reliable command buffer overflow و از بازی میاد بیرون،نمیدونم باید چیکار کنم.لطفاً دوستانی که میتونند راهنماییم کنند.
سلام.من cod mw3رو تا 6/22% رفتم،ولی وسط بازی یه دفعه میگه error:reliable command buffer overflow و از بازی میاد بیرون،نمیدونم باید چیکار کنم.لطفاً دوستانی که میتونند راهنماییم کنند.
سلام دوست عزیز
کاشکی بیشتر توضیح میدادی که کجای بازی هستی
منم ۱ ارور داشتم تو بازی،فک کنم مال شما هم همون ارور من باشه
اون قسمت رو باید دنبال گروهت بری(از گروهت جدا نشو) که میرن تو یه اداره سمت راست خیابون
اگه از گروهت جدا بشی اون ارور رو میده
سلام دوست عزیز
کاشکی بیشتر توضیح میدادی که کجای بازی هستی
منم ۱ ارور داشتم تو بازی،فک کنم مال شما هم همون ارور من باشه
اون قسمت رو باید دنبال گروهت بری(از گروهت جدا نشو) که میرن تو یه اداره سمت راست خیابون
اگه از گروهت جدا بشی اون ارور رو میده
سلام،من گروهو بخصوص اونی که میگه منو دنبال کن،دنبال میکنم ولی وقتی میخوام وارد همون اداره در سمت راست بشم ارور میده.
توضیح اینکه تو یه خیابون هستم که با پشتیبانی تانک داریم دشمنو تارومار میکنیم،ولی همون اتفاقی که گفتم میفته.
rezarrrr
19-02-2012, 13:16
یه سال انتظار ارزشش رو داشت بازی این سری جالبتر بود من با همه مدلاش بازی کردم نرمال سخت سختتر
مرحله اخر که پرایس انتقام ساپ رو میگیره از همه بهتر بود بخصوص دیالوگای که استفاده شده بود
the great killer
19-02-2012, 15:42
من هیچ حسی تو این قسمت نداشتم:41:
شما اون قسمت توی مدرن ۲ که داشتن روج + ghost رو آتیش میزدن اشک ریختی؟:37:
پس به احتماله زیاد اصلا mw1 رو بازی نکردی
همون mw2 هم اگه سوپ می مرد خیلی ناراحت می شدم
گوست و روچ هم من خیلی واسشون گریه کردم ولی وقتی صحنه مردن سوپ رو دیدم دو سه روز اصلا بازی نکردم بقیشو:37::37::37::37::37:
سلام،من گروهو بخصوص اونی که میگه منو دنبال کن،دنبال میکنم ولی وقتی میخوام وارد همون اداره در سمت راست بشم ارور میده.
توضیح اینکه تو یه خیابون هستم که با پشتیبانی تانک داریم دشمنو تارومار میکنیم،ولی همون اتفاقی که گفتم میفته.
من و چنتا از دوستان دیگه تو همین تاپیک همینجوری از اون قسمت ارور عبور کردیم
شرمنده من روش دیگه ای بلد نیستم واسه این ارور
صبر کنید شاید دوستان راه حالش رو بلد باشن و به شما بگن.
پس به احتماله زیاد اصلا mw1 رو بازی نکردی
همون mw2 هم اگه سوپ می مرد خیلی ناراحت می شدم
گوست و روچ هم من خیلی واسشون گریه کردم ولی وقتی صحنه مردن سوپ رو دیدم دو سه روز اصلا بازی نکردم بقیشو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من mw1 هم بازی کردم تا انجایی که یادمه قسمت احساسی نداشت
saeed330
19-02-2012, 17:06
با درود...
من بازی رو تا 50 درصد که میرم تموم میشه(روی حالت سخت نیست)
یک جا خوندم که سیو بازی رو دانلود میشه کرد و جایگزین کرد تا بشه همه ی مراحل بازی رو تا انتها رفت
حالا دانلود کردمش با حجم133 مگ ولی وقتی با پوشه player2 ریپلیسش میکنم باز هم همون سیوهای خودم رو داره و باز هم تا 50 درصد که میرم همونجا تموم میشه
مرحله اعدام ماکاروف رو هم روی هارد گذاشتم ولی بازم همونجا تموم شد
با درود...
من بازی رو تا 50 درصد که میرم تموم میشه(روی حالت سخت نیست)
یک جا خوندم که سیو بازی رو دانلود میشه کرد و جایگزین کرد تا بشه همه ی مراحل بازی رو تا انتها رفت
حالا دانلود کردمش با حجم133 مگ ولی وقتی با پوشه player2 ریپلیسش میکنم باز هم همون سیوهای خودم رو داره و باز هم تا 50 درصد که میرم همونجا تموم میشه
مرحله اعدام ماکاروف رو هم روی هارد گذاشتم ولی بازم همونجا تموم شد
مرحله اضافی در کار نیست،100% شدن بازی یعنی اینکه شما تمام مراحل رو روی سخت ترین درجه رفتید و تمام آیتم های مخفی رو هم پیدا کردید.
روی pc هم ارزشی نداره که بخاطرش سیوگیم دانلود کنید ولی روی کنسول اچیومنت بدست میاد.
من و چنتا از دوستان دیگه تو همین تاپیک همینجوری از اون قسمت ارور عبور کردیم
دشمنت شرمنده،مشکلم حل شد مر30 :46:
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
[QUOTE=nois3;6853250]من و چنتا از دوستان دیگه تو همین تاپیک همینجوری از اون قسمت ارور عبور کردیم
من mw1 هم بازی کردم تا انجایی که یادمه قسمت احساسی نداشت
دشمنت شرمنده،مشکلم حل شد مر30 :46:
saeed330
19-02-2012, 18:15
مرحله اضافی در کار نیست،100% شدن بازی یعنی اینکه شما تمام مراحل رو روی سخت ترین درجه رفتید و تمام آیتم های مخفی رو هم پیدا کردید.
روی pc هم ارزشی نداره که بخاطرش سیوگیم دانلود کنید ولی روی کنسول اچیومنت بدست میاد.
من نگفتم بازی برام 100 درصد شده
من روی 50 درصد موندم
rezarrrr
20-02-2012, 11:20
من نگفتم بازی برام 100 درصد شده
من روی 50 درصد موندم
مثلا میخوای 100% بشه کهچی بشه
من تا حالا خودمو به 83 رسوندم ملاک بیشتر سرعته بازیه درست انجام دادن دستور العمل ها و اینکه هی نمیری:31: مدل بازی رو هم نرمال انتخاب کن که بهت فشار نیاد:31:
به سلامتی دل خوش سرور های بازی چیلتر شدن دیگه نمیشه انلاین زد !:41: نزاشتن 2 روز کیف کنیم ها !
چرا این تاپیک داره خاک میگریه؟
سلام.
سيو 100 درصد با level 50 را ميتونيد از اين لينک دانلود کنيد. با حجم 6 مگايايت.
جايگزين فولدر player2 کنيد.
اشک جنگ … ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پایان بازی های بسیاری را دیده بودم و در آغاز MW3 انتظار پایانی خوش همراه با جلوه ای ماندگار را داشتم.اواخر “ندای وظیفه ۱″را بی شبهات به فیلم”دشمن پشت دروازه” نمی دانستم و صحنه های جنجالی سری جنگاوری نوین که جای خود دارد.”گناهان پدر”دستمایه طنز “گناهان جنگاوران” بود و “باخت بازی” کنایه از باخت جنگ… باختی که با سه علامت سوال ناقص ماند. اشباح مسلحی که به جنگ سرنوشت می رفتند همگی ۵ سال بعد تکرار شد.
تکراری با موسیقی بدیع٫ شروع جنگاوری دوم به اندازه قسمت اولش کوبنده نیست اما پر کشش تر است. دیالوگ های تاثیرگزار ژنرال شپرد (هرجنگی جنگ ماست) یا سخنان کاپیتان پرایس:
History is written by the victor
مراحل شماره دوم اقتباسی از فیلم های روز نبود بلکه خود فیلم بودند… وقتی که در “خورشید دوم” بدون حضور خورشید،ماه را هم ناپیدا می بینی و با سربازان اندک در واشنگتن بدون برق، زیر باران شدید به سوی کاخی پیش میروی که روزگاری نزدیک خورشید دوم جهان بود، در فکر بازی نیستی… این فیلمی ماندگار است… “دشمن دشمنت” را مانند خیالی میدانی که دشمن تو مجبور می شود برای حفظ خود مکان دشمن دیگرش را فاش کند و خود را به تنهایی برای انتقام آماده کند. انتقامی که دوستش از او خواهد گرفت.
ژنرال خاطرات از دست دادن مردانش را می گوید و می میرد… حتی او نیز به آرزویش نمی رسد. اما همه اینها در مقابل “برادران خونی”هیچ است.”چشم طوفان” مقدمه ای شد برای نماد های سری جنگاوری نوین… کاپیتان برای دومین بار سیگار جلوی هم رزمش سیگار میکشد. در آب های سرد شناکنان از زیر قتل عام غیرنظامیان می گذریم… قتل عامی که امضای سری جنگاوری نوین است… آری… این صحنه ها برایمان عادی شده …
صبح شد و آن اتفاق ناگوار افتاد. کاپیتان زخمی بر روی زمین میگوید “مرا رهاکنید و بروید” ولی این رسم جوانمردی نیست… به اتاقی میرسیم که آفتاب از پنجرها به زندگی سلام میکند اما او با لجبازی مارا به درود گفت و باز به آرزویش نرسید… و گیمری که از قتل عام سربازان استلینگراد گریه نکرده بود اینبار گریه کرد…
.
همه اینها مقدمه ای بود تا حسابی درگیر جو بازی شویم… برای پیش بینی سرنوشت ندای وظیفه سال ۲۰۱۲… آیا آ ن نیز مانند پدرانش نبض جنگ را خواهد فشرد؟
با تحلیل نوآوری های CoD در این چند سال میتوان نتیجه گرفت:
جو بازی به شدت تغییر خواهد کرد,احتمالا خبری ازجنگ روسیه و آمریکا نخواهد بود
سلاح های جدید,ممکن است ندای وظیفه بعدی به عملیات ضد تروریستی بپردازد مانند مرحله Mind the Gap
داستان های قوی, مانند آنچه در عملیات سری شاهد بودیم
حضور شخصیت های غیرانسانی مانند ربات در داستان ها
افزایش صحنه های سینمایی تاثیرگزار مانند قتل عام غیرنظامیان
نبردهای بسیار عظیم مانند جنگ های فضایی,در مورد ندای وظیفه با بازی مثل هیلو متفاوت خواهد بود
ارتقای موتور گرافیکی برای سال ۲۰۱۳ الزامی به نظر میرسد هرچند IW5 در نوع خود عالی است
تغییری که کمتر محتمل است افزایش گیم پلی بازی به بیش از۱۲ ساعت است
نوآوری هایی مانند هواپیماهای بدون سرنشین,سنگرگیری,گروگان گرفتن,استفاده از وسایل نقلیه نیز محتمل هستند ولی آنچنان بزرگ به نظر نمی رسند. اکنون به سوال هایی که ممکن است بیشتر شما داشته باشید جواب میدهم:
۱-آیا ندای وظیفه به فضا خواهد رفت؟
بله,به احتمال زیاد از سال ۲۰۱۳ با اشباع شدن ذهن ها از داستان های کنونی ندای وظیفه به داستان های آینده دور خواهد پرداخت
۲-آیا ندای وظیفه ۱۰۰ ام منتشر خواهد شد؟
خیر,بازی هایی بوده اند که مدتی ساخته نمی شوند و پس از چندین سال دوباره نسخه ای کاملا متفاوت روانه بازار میکنند.پس CoD در یک برهه زمانی منتشر نخواهد شد.
۳-آیا ندای وظیفه بالاخره از رقیبانش شکست خواهد خورد؟
خیر,ساخته شدن ندای وظیفه توسط دیدگاه های متفاوت دو شرکت باعث شده این سری جذابیت خود را حفظ کند.همیشه جزییاتی بوده که برای گیمرها جدید باشد.
۴-آبا دو شرکت IW و تری آرک سرانجام متحد خواهند شد؟
آیا دو حزب جمهوری خواه و دموکرات سرانجام متحد خواهند شد؟
ایا منتظر داستان های جنگ جهانی دوم باشیم؟
بله,شرکت IW برای تجدید خاطرات هم که شده روزی به این موضوع خواهد پرداخت.
……..
این ها همه پیش بینی بود و خدا میداند کدامیک درست است. شما نیز کمی فکرکنید… هرچه باشد تاریخ انقضای مطالب من E3 سال ۲۰۱۲ است.
mjorh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی ممنون قشنگ بود
سلام
بازی MW3 یه اچیومنت داره که باید مرحله های Black Tuesday و Hunter Killer رو در درجه ی سختی Veteran تمام کنیم که من این دو تا مرحله رو رو وترن رفتم اما این اچیومنت انلاک نشد.مشکل از کجاست؟ در ضمن دوستم هم امتحان کرد ولی برای اون هم نشد و همچنین اون بازی رو از یه جای دیگه گرفته و بازیمون یکسان نیست در نتیجه فکر نمیکنم مشکل از بازی باشه.
با تشکر
سلام
بازی MW3 یه اچیومنت داره که باید مرحله های Black Tuesday و Hunter Killer رو در درجه ی سختی Veteran تمام کنیم که من این دو تا مرحله رو رو وترن رفتم اما این اچیومنت انلاک نشد.مشکل از کجاست؟ در ضمن دوستم هم امتحان کرد ولی برای اون هم نشد و همچنین اون بازی رو از یه جای دیگه گرفته و بازیمون یکسان نیست در نتیجه فکر نمیکنم مشکل از بازی باشه.
با تشکر
یه NEW GAME بزن از اول برو... بازی رو هم بذار روی وترن بعد وارد مرحله اول شو ایشالا فرجی میشه آنلاک میشه... کارو که گفتم رو انجام بده:46: در واقع برای سه شنبه سیاه New Game بزنی نه اینکه میشن رو انتخاب کنی اگه تموم کردی باید قبل شروع آنلاک بشه
سلام دوستان عزیز
من امروز صبح تونستم مولتی پلیر این ورژن کالاف رو به صورت انلاین با کرک بازی کنم :21:
دوستان اگه روش رو بلد نیستیم به تاپیک زیر برین !
البته هنوز آموزش رو نذاشتم ! ولی خب شب که برسم خونه آموزش توی تاپیک قرار می گیره :8:
به به شه کالافی بزنیم امشب :31:
تاپیک :
amir raya
01-03-2012, 22:36
سلام
من یه دو تا سوال دارم از کل مجموعه ی مدرن وارفر
تو شماره 2 چرا شپرد خیانت کرد؟
این عملیات کینگفیش چیه (یه چی بود) که هم گست توش بوده هم سندمن؟
سلام.من انلاین که میزنم پینگم خوبه ولی نمیدونم چرا لگ میزنه!!کسی میدونه؟؟در ضمن چقدر از اینترنت کم میشه؟خیلی؟؟؟
سلام یک سوال تکراری
کرک مالتی اومد
Zaghan_13
04-03-2012, 13:22
سلام یک سوال تکراری
کرک مالتی اومد
بله...میشه راحت مولتی بازی کرد.
به تاپیکهای زیرمراجعه کنی:
آموزش Online بازی کردن در COD : Modernwarfare 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad105
04-03-2012, 15:05
سلام یه سوال پرسیدم که اجرای بازی تو ویندوز 64 بیتی ارور میده. یکی از دوستان جواب دادن که کمپاتیبلیتی رو امتحان کن. واقعیتش من خیلی وقته اونو امتحان کردم. اگه مشکل اون بود پست نمی دادم. ولی بهر حال دستشون درد نکنه. حالا کسی هست که جواب بده؟؟؟!!
راستیتش من بازی رو نصب کردم ولی فایل اجرایی نداشت. بخاطر همین از اینترنت میسینگ فایلز رو گرفتم که توش فایل اجرایی هم بود. ولی وقتی روی بازی کلیک می کنم ارور میده که ویندوزت 64 بیتیه و نمیشه بازی کنی.... چیکار کنم؟؟؟؟ آیا ممکنه از نقص فایلای بازی باشه؟؟
مرسی
سلام یه سوال پرسیدم که اجرای بازی تو ویندوز 64 بیتی ارور میده. یکی از دوستان جواب دادن که کمپاتیبلیتی رو امتحان کن. واقعیتش من خیلی وقته اونو امتحان کردم. اگه مشکل اون بود پست نمی دادم. ولی بهر حال دستشون درد نکنه. حالا کسی هست که جواب بده؟؟؟!!
راستیتش من بازی رو نصب کردم ولی فایل اجرایی نداشت. بخاطر همین از اینترنت میسینگ فایلز رو گرفتم که توش فایل اجرایی هم بود. ولی وقتی روی بازی کلیک می کنم ارور میده که ویندوزت 64 بیتیه و نمیشه بازی کنی.... چیکار کنم؟؟؟؟ آیا ممکنه از نقص فایلای بازی باشه؟؟
مرسی
شما اروری که میدرو اینجا لطف کنید بزارید ....تا ببینیم مشکل از کجاست :20:
(درضمن سئوالتونو انتقال بدید به تاپیک مشکلات ،الان آقا پلیسه میاد هممونو دیلت میکنه!:31:)
Amir rza
04-03-2012, 20:58
سلام به همه.
آقایون داره اشکم در میاد.:37:
آقا من هرکاری میکنم که این بازی رو آنلاین بازی کنم(چه با تکنو چه با التر چه با تانگل و چه بدون تانگل)همش ارور زیر رو میده لطفا کمکم کنید.:41::37:
mohammad105
04-03-2012, 23:28
شما اروری که میدرو اینجا لطف کنید بزارید ....تا ببینیم مشکل از کجاست :20:
(درضمن سئوالتونو انتقال بدید به تاپیک مشکلات ،الان آقا پلیسه میاد هممونو دیلت میکنه!:31:)
باشه سوالمو تو حل مشکلات در نصب و اجرای بازی ها ثبت کردم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.