ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Modern Warfare 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

$360$
19-11-2011, 13:05
در اینکه گرافیکه bf3 بهتره هیچ شکی نیست.اما در اینکه گیم پلی mw3 بهتره هم شکی نیست...کلا شکی نیست

xero.1992
19-11-2011, 14:17
بنده هم بازی رو تموم کردم، و بسی لذت بردیم، کاپیتان Price چه کرد... میریم برای بار دوم ...

hamed30
19-11-2011, 14:26
بنده هم بازی رو تموم کردم، و بسی لذت بردیم، کاپیتان Price چه کرد... میریم برای بار دوم ...
کاپیتان Price حدودا الان چند سالشه ؟:31:
تو COD 2 تو جنگ های جهانی که حدودا میشه 1942 ، بود . اگه بگیم اونجا 20 سالش هم بوده الان باید تقریبا 90 سالش باشه :31: خوب مونده خداییش .

milad_heartsick
19-11-2011, 14:33
به نظر من نباید رو اینجور چیزا تعصب داشته باشیم راه دوری نمیرم یکی از دوستام فن BF هست حتی COD رو نصب هم نمیکنه:41:
گیم رو درست می کنن پول در بیارن ما هم بازی کنیم حالشو ببریم نه اینکه تعصب داشته باشیم
من هردو رو بازی کردم گرافیک BF3 عالی بود گیم پلی MW3
با هردوشم فوق العاده حال کردم حالا می خواد این بیشتر فروش بره یا اون یکی
سربلند باشید:11:

hamed30
19-11-2011, 14:42
به نظر من نباید رو اینجور چیزا تعصب داشته باشیم راه دوری نمیرم یکی از دوستام فن BF هست حتی COD رو نصب هم نمیکنه:41:
گیم رو درست می کنن پول در بیارن ما هم بازی کنیم حالشو ببریم نه اینکه تعصب داشته باشیم
منم نظرم همینه مگه بازی رو استدیوی بابامون ساخته یا مگه ناموسمونه که روش تعصب داشته باشیم ؟!
ازبازی باید لذت برد حالا اگه با یه بازی حال میکنی بازی کن نمی کنی بازی نکن لازم نیست که بیایم اینجا واز یه بازی تا حد مرگ تعریف کنیم و یکی رو مسخره کنیم .

$360$
19-11-2011, 14:45
اورین(افرین):46:...گل گفتی

jr07
19-11-2011, 14:54
اون مرحله ی آخر خیلی لذت بخش بود.جایی که پرایس میگه:
This is for soap
ادم تنش می لرزه
در کل یه بازی خیلی جذاب بود
نشون داد که همیشه بهترین بازی تو سبک خودشه.

ehsssssan
19-11-2011, 15:09
شاید نزدیک به ده یا بیست بار روش حل این مشکل رو گفتیم
دوست عزیز شما یه سرچ بکنی سریع میفهمی

:2:

خودم پیدا کردم

dvd2010
19-11-2011, 15:54
لعنتی بازیش جوریه که حتما روزی یک ساعت بازیش کنم.اعتیاد آوره.استغفرا...

zeelog
19-11-2011, 16:54
مقایسه بتل فیلد و مدرن وار اشتباه
چون گیم پلی مدرن بار سعی کرده مخاطب رو جذب کنه و هیجان ایجاد کنه و لی
بتلفیلد 3 بیشتر به واقعیت نزدیکه و به همین خاطر خسته کنندست
من که با جفتش حال کرد

minime
19-11-2011, 17:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این فتوا رو خودت تنهایی دادی یا حاصل خرد جمعی هست این نظریه؟
یعنی با اهل کتاب و عقل و سنت نشستی به این نتیجه رسیدی که:

"چون تو PC که BF3 از هر لحاظ بهتر از MW3 عمل کرده و MW3 تو PC حرفی واسه گفتن نداره"

یا نه خودتون تنهایی چنین فتوایی گرانقدری صادر کردین؟
چند ساعت کار کارشناسی شده روی این نظریه؟
من منبع رو با متن یکی کردم وگرنه من هم میخواهم همین الان یه فتوا بدم،میتونم:

بازی قارچ خور (supper mario) بهترین بازی جهان شناخته شد و با رکورد 5 میلیون به هیچ کرایسیس 19 را شکست داد چون قارچ خور خیلی سر تره و کرایسیس چیزی واسه گفتن تو کنسول میکرو نداره
منبع:

چند ساعت کار کارشناسی شده روی این نظریه؟
منابعتون رو هم بفرمایید که بالاخره به راه راست هدایت بشم تو این وادی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نسخه تحت (LAN) شبکه MW2

داداش شما این حرف رو نزنی که میخواد بزنه ؟
رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
امضاتو کسی نبینه فک میکنه بازی و خودت ساختی :27:

jr07
19-11-2011, 18:00
گیم پلی مدرن بار سعی کرده مخاطب رو جذب کنه و هیجان ایجاد کنه و لی
بتلفیلد 3 بیشتر به واقعیت نزدیکه و به همین خاطر خسته کنندست

کاملا موافقم
نمونش اینه که وقتی تو mw3 هدف می گیری و شلیک می کنی،اکثر تفنگا اصلا تکون نمی خورن یا اگه تکون بخورن خیلی کم.اما تو بتلفیلد اینطوری نیست و با نشانه گیری و شلیک،هدف تکوون می خوره که زیاد جذاب نیست.

Переклад не
19-11-2011, 18:07
دوستان ببخشید اینو میگم ولی واقعا خاک تو سر کسی که نسبت به این دوتا تعصب داشته باشه
bf3 و mw3 رو میگم. اینهمه زحمت کشیدن بازی ساختن بشینی دو سه ساعت حال کنی و تفریح .انوقت نشستی موضع میگیری اصلا فکر میکنی کی هستی؟
:دی ای بابا منظورم فرد خاصی نیست دوستان میگن دوستاشون نسب به اینا تعصب دارن ، منظورم اوناست

kamran987456
19-11-2011, 18:13
کاملا موافقم
نمونش اینه که وقتی تو mw3 هدف می گیری و شلیک می کنی،اکثر تفنگا اصلا تکون نمی خورن یا اگه تکون بخورن خیلی کم.اما تو بتلفیلد اینطوری نیست و با نشانه گیری و شلیک،هدف تکوون می خوره که زیاد جذاب نیست.

چه ربطی داره ؟
اینا نمیتونستن یه جوری تنظیم کنن که بعد هر شلیک 2متر بره اونطرفتر ؟ میتونستن !!!
اما گیم پلی کال اف اینقدر اکشن و درگیر کننده هست که اینطوری بازی لوس میشه !!!!
مثل بتلفیلد نیست که 2 ساعت منتظر بمونی تا یه ادم بکشی !

در ضمن شما از کجا میدونی که تفنگ ها باید همشون زیاد تکون بخورن ؟؟؟
کاپتان پرایس و یوری و سوپ همشون اینقدر با تجربه هستن و میدونن چه جوری تفنگ رو تو دست بگیرن !:31:
مثل شخصیت های بتلفیلد که سرباز صفر نیستند !!:31:

hts1369
19-11-2011, 18:32
در ضمن شما از کجا میدونی که تفنگ ها باید همشون زیاد تکون بخورن ؟؟؟
کاپتان پرایس و یوری و سوپ همشون اینقدر با تجربه هستن و میدونن چه جوری تفنگ رو تو دست بگیرن !:31:
مثل شخصیت های بتلفیلد که سرباز صفر نیستند !!:31:
تفنگ هرچی که باشه لگد داره و وقتی شلیک میکنی یه ضربه میزنه حالا یه اسلحه مثله ژ3 بیشتر لگد میزنه یکی مثله کلاش کمتر
از طرفی این اسلحه ها که اینها دارن (سنگین) حتما لگد داره و محاله کسی اینقدر مهارت داشته باشه که وقتی روی رگبار داره شلیک میکنه نشونه تکون نخوره.

kamran987456
19-11-2011, 19:10
تفنگ هرچی که باشه لگد داره و وقتی شلیک میکنی یه ضربه میزنه حالا یه اسلحه مثله ژ3 بیشتر لگد میزنه یکی مثله کلاش کمتر
از طرفی این اسلحه ها که اینها دارن (سنگین) حتما لگد داره و محاله کسی اینقدر مهارت داشته باشه که وقتی روی رگبار داره شلیک میکنه نشونه تکون نخوره.
گفتم که لگد دارن ولی به این معنی نیست که باید لوله تفنگ خیلی زیاد به اطراف بره
و مقیاس سنجش نمیتونه باشه که واقعی هست یا خیر !!
در ضمن نشونه تکون که میخوره !!!!

bbp
19-11-2011, 20:10
یک کلام ختم کلام...

فوق العاده بود !

در این حد که وقتی سکانس پایانی بازی اجرا شد چسبیدم به صندلی و فقط دست زدم :33::33::33:
ای کاپیتان پرایس...بدان و آگاه باش این یوری که در آخر جونت رو نجات داد همونی بود که وقتی فهمیدی قدیم ندیما زمانی که جاهل بود از عوامل Makarov بوده و میخواستی بکشیش !

خیلی از کمپانی های بازی سازی بعد از یه دوره موفقیت کامل ، معمولا رو به نزول و پسرفت میرن اما این کمپانی ( و چند کمپانی انگشت شمار دیگه ) حتی بعد از فروپاشیدن و از نو به هم پیوستن گروهی جدید ، نشون داد که واقعا کارشون عالیه و روند رو به رشدشون رو حفظ کردند...

زنده باد Infiniti WAR... :10:

به امید نسخه های جذاب بعدی...

S!LENCE
19-11-2011, 20:18
سلام دوستان
این طور که معلومه این چند صفحه آخر فقط به کل کل بین بتل و این شاهکار گذشته، ما که بتل بازی نکردیم این فروشگاها میگن ممنوعه نمیارن، راست میگن تو تهرانم میاد؟
حالا اینا رو بیخیال، این مشکل Special Ops چجوری حل میشه؟ میپره بیرون
ممنون

3Dmajid
19-11-2011, 21:23
منم بازی به دستم رسیده و دارم بازی میکنم :31:
البته چند روزی نبودم.
الان اونجام که از آسمون یه هو دوربین میاد پایین و توی یه ماشین جیپ نشستی ... چند ساعت دیگه مونده تموم شه ؟ :31:

گیم پلی بازی خیلی روونه و به نظرم این باعث شده که این بازی طرفدار پیدا کنه.
این گیم پلی به همراه دشمنای زیادی که باید کشته بشن باعث هیجان بیشتر بازی میشه.
ولی از یه زاویه هم نگاه کنی میبینی گیم پلی به واقعیت نزدیک نیست که البته فک نکنم این باعث ضعف بازی بشه.
بلاخره گیمر بیشتر دوست داره با یه گیم پلی روون رو به رو باشه تا از بازی خسته نشه (البته من از گیم پلی بتل فیلد بیشتر خوشم میاد چون به نظرم طبیعی تره)
گرافیک بازی متوسطه ... کاشکی رو گرافیکش کار میکردن.
یادمه وقتی mw اومده بود تو زمان خودش خیلی گرافیک خفنی داشت.
اما این گرافیک بازی باعث شده من حس کنم دارم نسخه ی ادیت شده ی mw2 رو بازی میکنم :10:
هوش مصنوعی هم که مثل همیشه خیلی خوبه.

Zeitgeist
19-11-2011, 21:33
MW3 ناامید کننده ـس

تا درس عبرتی باشه برای Activision که با اختلافاتش با Infinity Ward و تیم ناقصش یه جوری سعی کرد بازی و داستانو سر هم بندی کنه تا از شر Infinity Ward راحت بشه...

:44:

xero.1992
19-11-2011, 21:33
سلام دوستان
این طور که معلومه این چند صفحه آخر فقط به کل کل بین بتل و این شاهکار گذشته، ما که بتل بازی نکردیم این فروشگاها میگن ممنوعه نمیارن، راست میگن تو تهرانم میاد؟
حالا اینا رو بیخیال، این مشکل Special Ops چجوری حل میشه؟ میپره بیرون
ممنون

آره بابا، من نمیدونم کاره مهم تر از کل کل نیست بیخیال نمیشن بچه ها ! :31:
تهران بگردی کپی هست یا دانلود کن راحت، آره تویه یه مرحله، محل جنگ تهرانه که میاین دنباله یه لیدر عرب به اسم البشیر... این هم بازی خیلی قشنگیه، حتما بگیر سبکه متفاوتی هم نسبت به COD داره...

Layken
19-11-2011, 21:48
بعضی وقتها ادم می خواد بره روی بالاترین تپه پوشیده از سبزیو چمن و به تک درختی تکیه کنه و ساعت ها غروب افتاب رو ببینه
این حس زیبا رو امشب بعد از پایان MW3 برابر بود
مرسی Infiniti WAR مرسی خسته نباشید :40:

دیگه این همه جنگ نمی خواست میگفتن من میرفتم دو ثانیه دختر رئیس جمهور رو برمیگردوندم افتخاریه برام :21:
2-گرافیک رو که وللش چیز جدیدی نداشت
3-اون سیگار بخش اخر هم پرایس همچین چسبید
4-هر چی دوست داشتیم و هر کی اینجا از دست رفت :40:

masoudtr
19-11-2011, 21:50
کسی کرکی یا کد تقلبی سراغ داره بشه مراحل special ops را بدون مردن رد کرد؟

golmohammadi
19-11-2011, 23:06
این بازی چرا برا من 40 تا 45 فریم میده ؟
گاها رو 30 هم میاد

گفتم که لگد دارن ولی به این معنی نیست که باید لوله تفنگ خیلی زیاد به اطراف بره
و مقیاس سنجش نمیتونه باشه که واقعی هست یا خیر !!
در ضمن نشونه تکون که میخوره !!!!

لگد زدن طبیعیه
شما شاید تجربه نکردین ولی من خودم با ژ-3 و کلاش که تیر اندازی میکردم بد جور اذیت میکرد
مخصوصا ژ-3 که شنیدم این دو اصلحه در بتل 3 استفاده شده
پس عادی هست

Altairezio
19-11-2011, 23:24
لگد زدن طبیعیه
شما شاید تجربه نکردین ولی من خودم با ژ-3 و کلاش که تیر اندازی میکردم بد جور اذیت میکرد
مخصوصا ژ-3 که شنیدم این دو اصلحه در بتل 3 استفاده شده
پس عادی هست[/QUOTE]
منم موافقم این اسلحه ی کلاش درسته لگد داره ولی نباید این همه دیگه بزرگ نمایی میکردن!:8::8::8:

minime
19-11-2011, 23:24
کسی کرکی یا کد تقلبی سراغ داره بشه مراحل special ops را بدون مردن رد کرد؟

بفرما , شاید این کارت رو راه بندازه

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

بعضی وقتها ادم می خواد بره روی بالاترین تپه پوشیده از سبزیو چمن و به تک درختی تکیه کنه و ساعت ها غروب افتاب رو ببینه
این حس زیبا رو امشب بعد از پایان MW3 برابر بود
مرسی Infiniti WAR مرسی خسته نباشید :40:

دیگه این همه جنگ نمی خواست میگفتن من میرفتم دو ثانیه دختر رئیس جمهور رو برمیگردوندم افتخاریه برام :21:
2-گرافیک رو که وللش چیز جدیدی نداشت
3-اون سیگار بخش اخر هم پرایس همچین چسبید
4-هر چی دوست داشتیم و هر کی اینجا از دست رفت :40:

خدائیش اینقد بهت چسبید ؟ دمت گرم , ندیده بودم کسی اینقد با یه بازی حال کنه :40:

SADEGH 7
19-11-2011, 23:45
سلام
دوستان محل سیو بازی کجاست؟

Altairezio
19-11-2011, 23:52
سلام
دوستان محل سیو بازی کجاست؟
پوشه ی player 2 تو محل نصب بازی!:31:

3Dmajid
19-11-2011, 23:55
یکی از نکات خیلی جالب بازی گیم پلی بازیه !!
اصلا خسته کننده نیس.
هر چی نشستم پاش خسته نشدم بازم بازی کردم تا اینکه بلاخره خودش یه ارور داد و دیگه تو مرحله بعدی نمیره :31: :

kamran987456
19-11-2011, 23:59
دیدم یه نفر اومده تو تایپک بتلفیلد یه چرندیاتی واسه خودش نوشته و جالبه که ما الان همچین چیزی نوشته بودیم بن شده بودیم ولی هنوز این پست پاک نشده و پا برجاست ؟!؟!؟!!؟!؟!

واقعا احمقانه ست که یه سری از مثلا فن های Cod فقط بلدن مثل اسب مزخرف بگن و بیان بازی تخیلی مثل اینو با هیولایی مثل BattleField 3 مقایسه می کنن....
البته بیشتر از اینم از شون انتظار نمی ره اقتضای سن شونه دیگه....
واقعا هر یازی باید در سطح گیمری که بازی می کنه باشه دیگه سطحشون همینه و لیاقتشون Cod....
واقعا حال آدم بهم می خوره از این به اصظلاح آدمایی که انقدر سطحشون پایینه.....
طرف پول نداره بره سیستم بخره نمی تونه BattleField اجرا کنه حرصش در می آد به خیال خودش می خواد بازی رو با مزخرفاتش خراب کنه ولی حال می کنم که عرضه همین کارم ندارن.....
ضمنا نمی خوام زیاد درباره این موضوع با یه سری بچه بحث کنم اما این رو همه بدونین که یک لحظه گیم پلی BattleField با صداگذاری و نجوه حرکت و پرش و ....به کل موجودیت آشغالی مثل Cod می ارزه ....
خب بنده حرفی ندارم
و این شخص هر چی لایق خودشو و افرادی مثل خودش رو نوشته و معلومه که از مشکلاتی روحی رنج میبره !
به قول معروف ماه میدرخشد و سگان او او میکنن !!
جالبه تو محل سکونت هم نوشته : پیش عشقمjustin !!
این جمله خودش مشخص میکنه که این طرفدار بتلفیلد چجور ادمی هست و طرز فکرش چجوریه !!

پ.ن : مدیر محترمی که الان این پست رو پاک میکنی
لطف کن یه ذره بیشتر به تایپک بتلفیلد سر بزن !!

3Dmajid
20-11-2011, 00:06
دیدم یه نفر اومده تو تایپک بتلفیلد یه چرندیاتی واسه خودش نوشته و جالبه که ما الان همچین چیزی نوشته بودیم بن شده بودیم ولی هنوز این پست پاک نشده و پا برجاست ؟!؟!؟!!؟!؟!

خب بنده حرفی ندارم
و این شخص هر چی لایق خودشو و افرادی مثل خودش رو نوشته و معلومه که از مشکلاتی روحی رنج میبره !
به قول معروف ماه میدرخشد و سگان او او میکنن !!
جالبه تو محل سکونت هم نوشته : پیش عشقمjustin !!
این جمله خودش مشخص میکنه که این طرفدار بتلفیلد چجور ادمی هست و طرز فکرش چجوریه !!

پ.ن : مدیر محترمی که الان این پست رو پاک میکنی
لطف کن یه ذره بیشتر به تایپک بتلفیلد سر بزن !!

دوستان به جای این بحث های بچه گونه، درست حسابی این دو تا بازی رو نقد کنید تا به نتیجه برسیم.
این دو تا بازی رقیب همن ! پس مقایسه ش مشکلی نداره.
ما باید جنبه های مثبت و منفی هر کدومو بگیم. نه اینکه یکیو بکوبونیم و اون یکی رو تایید کنیم.
باید اینو بفهمیم که مثلا بتل فیلد تو چه زمینه هایی از رقیبش جلوتر یا عقب تره ؟!!!!!

این مقایسه بهتره تاپیک مخصوص خودش رو داشته باشه که آخرشم قفل میشه :31::11::20:

kamran987456
20-11-2011, 00:13
دوستان به جای این بحث های بچه گونه، درست حسابی این دو تا بازی رو نقد کنید تا به نتیجه برسیم.
این دو تا بازی رقیب همن ! پس مقایسه ش مشکلی نداره.
ما باید جنبه های مثبت و منفی هر کدومو بگیم. نه اینکه یکیو بکوبونیم و اون یکی رو تایید کنیم.
باید اینو بفهمیم که مثلا بتل فیلد تو چه زمینه هایی از رقیبش جلوتر یا عقب تره ؟!!!!!

این مقایسه بهتره تاپیک مخصوص خودش رو داشته باشه که آخرشم قفل میشه :31::11::20:

قبول دارم که مقایسه باید اصولی باشه
ولی از اولین تریلر رسمی این بازی (1 سال قبل) همین طرفدار های بازی های دیگه میان همچین چیز هایی میگن و بعد که جواب میگیرن ادمین میاد همه رو پاک میکنه باز دوباره همون اش و همون کاسه

بهتره که اگه پست ها پاک میشن همه پست های اینطوری پاک بشن نه فقط از این تایپک !!

golmohammadi
20-11-2011, 00:41
بله دو بازی یک سبک هستند
و قابل قیاس
البته سلیقه اشخاص نیز مهمه
من الان مدرن وارفر 3 را بازی میکنم
و بلافاصله بعد از این بتل فیلد 3 را میزنم
تا ببینم واقعیت چیه

dvd2010
20-11-2011, 07:50
قبول دارم که مقایسه باید اصولی باشه
ولی از اولین تریلر رسمی این بازی (1 سال قبل) همین طرفدار های بازی های دیگه میان همچین چیز هایی میگن و بعد که جواب میگیرن ادمین میاد همه رو پاک میکنه باز دوباره همون اش و همون کاسه

بهتره که اگه پست ها پاک میشن همه پست های اینطوری پاک بشن نه فقط از این تایپک !!
دقیقا.متاسفانه مدیرا فقط پستهای کال را پاک میکنن و کاری به بتل یا طرفداراش ندارن اینجور که مشخصه مدیرا یا پاک کنها از طرفدارای بتل هستن،الانه که یکیشون بیاد پستمو پاک کنه یا بن کنه:31:

bbp
20-11-2011, 10:01
خوب میبینم تو طول این چند ساعت بعد از پست من دوباره یکسری داستانا از مقایسه این با اون و این سره اون نیم سره به وجود اومده...

در وهله اول یه تبریک دیگه به Infiniti War میگم که اثر خارق العاده ای رو توسط Activision خلق کرده که اینقدر موج عشق ورزی چه از جانب طرفداران پرا پا قرص COD چه از سوی مخالفانش در بر داشته

ببینید دوستان عزیز چیزی که خوبه و اسم داره حتما چیزی توش هست که اینقدر طرفدار واسه خودش جمع کرده و اینقدر متعصب هستند روش...

در رابطه با COD هم به نظرم 2 دسته وجود داره
و شما دوست عزیزی که داری این مطلب رو میخونی بدون که از این دو دسته به هیچ عنوان خارج نیستی ( یعنی در عقل نمیگنجه که خارج باشه مگر مغرضانه نظر داده باشه یا 1% روحیاتش با این داستانا نخونه ) : :20:

1-کسانی که از COD و مخصوصا ورژن MW3 خوششون اومده

2-کسانی که از COD و مخصوصا ورژن MW3 خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی خوششون اومده اما تظاهر به نفرت از این داستان دارند !

حالا یه مثال:
من خودم از طرفداران شماره 1 سری های PES بودم و هستم و خواهم بود و سالیان سال طرف FIFA نرفته بودم

اما امسال بعد از سالیان سال به صورت کاملا بی طرفانه هر دو نسخه رو تهیه کردم و دیدم که FIFA واقعا پیشرفت چشمگیری داشته و بی خوداینهمه طرفدار نداره...( و هر دوی این بازی ها الان برام یکسان هستند )

پس این میشه حقیقت بینی...

حالا هر کسی از سر احساسات و با چشمای بسته میاد با زبان تند و بد یه بازی و دوستانی که در یک جمع هستند رو مورد بی ادبی قرار میده دیگه شان و شخصیتش نیازی به توصیف نداره و بر همگان مشخصه...

پس باید سعی کنیم بدور از هرگونه غرض ورزی به موضوع هامون بپردازیم...

شاد و موفق باشید

Eblis 2011
20-11-2011, 12:48
به شخصه کال رو ترجیح میدم

Ali_pc
20-11-2011, 13:43
دوستان اون جایی که باید ماکارو رو بکشه و تایم بهت میده خیلی ادم زیاد هست و من هر کاری کردم نتوستم از بس ادم میاد کشته میشم

جای خاصی باید رفت ؟

ali racer
20-11-2011, 14:23
دوستان اون جایی که باید ماکارو رو بکشه و تایم بهت میده خیلی ادم زیاد هست و من هر کاری کردم نتوستم از بس ادم میاد کشته میشم

جای خاصی باید رفت ؟
باید بری ماکاروف رو بکشی دیگه :31:
ولی از شوخی گذشته باید با بمب اسلحه ات و نارنجک از راه دور بخشی رو تارو مار کنی
و از نزدیک هم به شدت شلیک کنی
نکته دیگه اش هم اینه که نباید یه جا وایسی مرتبا باید جا عوض کنی و
یواش یواش بری جلو

.....
دوستان سند من کشته شد یا نه ؟

majid322
20-11-2011, 15:30
امشب بازی دستم میرسه چند تا اسکرین شات خوشگل براتون میزارم :46:

3Dmajid
20-11-2011, 19:59
امشب بازی دستم میرسه چند تا اسکرین شات خوشگل براتون میزارم :46:

متاسفانه گرافیک بازی نمیزاره اسکرین شاتا خشگل از آب در بیان :31:

SA.JJ.AD
20-11-2011, 20:13
آقای نلسون، یکی از سران شبکه جهانی و بسیار پر طرفدار Xbox Live در طی جدید ترین خبر اعلام کرده است که شوتر اول شخص Infinity Ward، به عنوان دارنده بیشترین مدت زمان بازی شدن در این شبکه تبدیل شده است.
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همان طور که به یاد دارید مدت زمان بسیار زیادی بود که پس از عرضه Cal Of Duty:Black Ops این بازی در صدر این جدول قرار داشت و تکان هم نمیخورد و همه بر این باور بودن که تنها نسخه بعدی Call Of Duty میتواند عملیات سری را شکست دهد که اتفاقا همین طور هم شد و Call Of Duty:Modern Warfare 3 با آمدنش Black Ops را روانه رده دوم کرد و خودش به تنهایی اول شد. همچنین Battlefield 3 نیز سوم است.

دیگر نکته جالب این جدول این است که هر 5 بازی اخیر منتشر شده از سری Call Of Duty نیز در این جدول حضور دارند.

1. Call of Duty: Modern Warfare 3
2. Call of Duty: Black Ops
3. Battlefield 3
4. Modern Warfare 2
5. Gears of war 3
6. Fifa 12
7. Skyrim
8. Halo : Reach
9. Madden NFL 12
10. GTA IV
11. Batman : Arkham City
12. Forza Motorsport 4
13.NBA 2K12
14. Call of Duty 4
15. Fifa 11
16. Halo 3
17. NHL 12
18. NCAA Football 12
19. Assassins Creed Brotherhood
20. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : WAW

Pami
20-11-2011, 21:59
دوستان تو یکی از مرحله های بازی وسطش یه اروری درباره Low Buffer میده و از مرحله میاد بیرون و برمیگرده به منوی اصلی
میتونه مشکل از درایور کارت گرافیک باشه ؟

Geforce GT320M

SA.JJ.AD
20-11-2011, 22:11
دوستان تو یکی از مرحله های بازی وسطش یه اروری درباره Low Buffer میده و از مرحله میاد بیرون و برمیگرده به منوی اصلی
میتونه مشکل از درایور کارت گرافیک باشه ؟

Geforce GT320M

درسته برا منم یه بار این ارور اومد !! دفعه ی بعدی دوباره شروع کردم و دقیقا همون قسمت پرید اومد تو منو !! شما از یه مسیر متفاوت اون قسمتو رد کنید !! مثلا از یه راه دیگه برید !! :27:من که اینطوری تونستم اون مرحله رو رد کنم :20:

Steps-Rap
20-11-2011, 22:24
اینم تموم شد..ولی بازیش از black ops خیلی بهتر بود..

Aria1997
20-11-2011, 22:32
درسته برا منم یه بار این ارور اومد !! دفعه ی بعدی دوباره شروع کردم و دقیقا همون قسمت پرید اومد تو منو !! شما از یه مسیر متفاوت اون قسمتو رد کنید !! مثلا از یه راه دیگه برید !! :27:من که اینطوری تونستم اون مرحله رو رد کنم :20:

آره واقعا .....
این چه ارور مسخرا ای بود 2 روز منو انداخت .....
خیلی بدم اومد از این :13:

pcsoft
20-11-2011, 22:41
راه حل مشکل Reliable Command Buffer Overflow(تست شده)

The solution is not to go along the street but jump inside the bulding with broken windows on the right. There will be several enemies there, you will kill them, exit the building on the other side and the checkpoint will save. Going along the street in the open causes this glitch.

3Dmajid
20-11-2011, 22:58
تموم شد اصلا حال نکردم باش با اون گرافیکش :2:

POROMA2008
20-11-2011, 23:24
بازی برای من در کمال ناباوری تموم شده و تیتراژ پایانشم اومد
امد اول منو زده شما 56درصد بازی کردی

برای اونجایی که اون یارو با کابل دارمیزنیبرای شیشه میشکنه تموم شد
درسته یا نه ؟

ali6803
21-11-2011, 00:16

Saeed System
21-11-2011, 00:31
من می خوام فردا cdkey بخرم برا آنلاین..

از کسانی که خریدن چنتا سوا ل دارم...

1 - چنتا سرور ایرانی هست.
2-پینگتون چه طوره؟
3 - چند نفر ایرانی هست؟
4-احتیاج به چیز پی ان که نداره؟ برای بازی کردن؟ چون من نسخه روسیش رو می خوام بخرم..
5- رو بازی بازار چه قدر استیم دانلود کرد؟
6- cdkey رو خودتون اضافه کردید تو اکانتتون یا اکانتتون رو دادید به فروشنده براتون ادد کرد؟
:11:

black.assassin
21-11-2011, 00:31
آقای نلسون، یکی از سران شبکه جهانی و بسیار پر طرفدار Xbox Live در طی جدید ترین خبر اعلام کرده است که شوتر اول شخص Infinity Ward، به عنوان دارنده بیشترین مدت زمان بازی شدن در این شبکه تبدیل شده است.
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همان طور که به یاد دارید مدت زمان بسیار زیادی بود که پس از عرضه Cal Of Duty:Black Ops این بازی در صدر این جدول قرار داشت و تکان هم نمیخورد و همه بر این باور بودن که تنها نسخه بعدی Call Of Duty میتواند عملیات سری را شکست دهد که اتفاقا همین طور هم شد و Call Of Duty:Modern Warfare 3 با آمدنش Black Ops را روانه رده دوم کرد و خودش به تنهایی اول شد. همچنین Battlefield 3 نیز سوم است.

دیگر نکته جالب این جدول این است که هر 5 بازی اخیر منتشر شده از سری Call Of Duty نیز در این جدول حضور دارند.

1. Call of Duty: Modern Warfare 3
2. Call of Duty: Black Ops
3. Battlefield 3
4. Modern Warfare 2
5. Gears of war 3
6. Fifa 12
7. Skyrim
8. Halo : Reach
9. Madden NFL 12
10. GTA IV
11. Batman : Arkham City
12. Forza Motorsport 4
13.NBA 2K12
14. Call of Duty 4
15. Fifa 11
16. Halo 3
17. NHL 12
18. NCAA Football 12
19. Assassins Creed Brotherhood
20. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : WAW

نه بابا ؟؟؟
روی PC جریان یه چیز دیگستا فکر کنم. skyrim 1 هفته ای شد هفتم :18: بیخیال.

amirpers
21-11-2011, 02:08
من که زیاد بازی نکردم اما تا همین جاش به نظرم از بتلفیلد قشنگتره و متنوع تر.

shahin_mp3
21-11-2011, 02:27
همش مي گن اين بهتره اون بهتره :21:

Ra1den
21-11-2011, 10:43
باتلفید 3 سومی هم براش زیاده. چی این بازی رو اینهمه بازی میکنن آخه.

vahidgame
21-11-2011, 11:29
باتلفید 3 سومی هم براش زیاده. چی این بازی رو اینهمه بازی میکنن آخه.
بازیی که جزو دو سه تا مولتی پلیر برتر ساله برای اون این جای تعحب نداره
برای ما که بخش اساسی این بازی ها یعنی بخش مولتی پلیر رو بازی نمی کنیم این زیاد مشخص نیست
به طور قاطع می تونم بگم که حداقل 70 درصد cod و 80 درصد بتلفیلد بخش مولتی پلیره که توی کل دنیا هم این یه چیز واضحیه
همین cod که هر ساله اینقدر فروش می کنه بیشتر به خاطر بخش مولتی پلیرشه و اونا مثل ما ایرانی ها نیستن که دسترسیمون به بخش آنلاین و اینا زیاد نیست و به خاطر همین حتی شاید بخش داستانی بازی رو هنوز نرفته میرن بخش مولتی پلیر رو بازی می کنن و بخش داستانی رو یه بار هم تموم کنن هنر کردن!
اگه به فرض محال این بازی ها بخش آنلاین نداشتن یک سوم این فروش رو هم نداشتن!

Amir 3d
21-11-2011, 15:30
من باتلو بازی نکردم
اما این کالاف خیلی حال داد برا من همش اکشن بود (از اول تا آخر)
البته داداش نظرش این بود که بیشتر مثل فیلم شده تا بازی :D
اما درست میگه ولی بازم قشنگ بود
مرور خاطرت نسخه های قبلی هم جالب بود
همینطور اپیشال اپسش نفگیره
در کل بازی داستانی و اسپیشالش کلا نفس گیر بــــود
دمشــــــــــــون گــــــــــرم

Enemy Killer
21-11-2011, 19:00
سلام برادر ها و خواهر های محترم من یک سوالی داشتم از کجا میشه نسخه اصلی رو که خود شرکت عرضه کرده خرید ایا از طریق خود سایت شرکت سازنده می شه ایا به ایران ارسالش می کنند قیمتش هم اصلا مهم نیست

javadmoloudi
21-11-2011, 23:54
با سلام دوستان کسی مشکل special ops را حل نکرد کرک تازه یا پچ تازه نیومده دوستان لطفا کمک کنید

hts1369
22-11-2011, 13:01
همین العان تموم شد واقعا قشنگ بود
تو نسخه ی قبلی که ghost مرد تو این یکی هم که soap شاید نسخه ی بعدی نوبت خود پرایس باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed30
22-11-2011, 13:08
همین العان تموم شد واقعا قشنگ بود
تو نسخه ی قبلی که ghost مرد تو این یکی هم :41:
دوست عزیز شاید یه عده ای از دوستان هنوز بازی رو تموم نکرده باشن داستان رو لو ندید لطفا .درستش کنید خواهشن .
اینو واسه چی گذاشتن ؟

Ali_pc
22-11-2011, 13:59
من میخوام special ops رو شروع کنم solo روکه میزنم انتخب میکنم صفحه سیاه میشه و از بازی میاد بیرون

باید چیکار کنم ؟

hoomi_gta
22-11-2011, 14:45
آره انگار با کرک های فعلی بخش سولو کار نمی کنه اگه کسی تونست سولو رو بیاره بگید چجوری میشه اوردش.
به نظر بازی زیبایی میاد ولی خیلی با MW2 فرقی نکرده.

pouyapro
22-11-2011, 15:24
آره انگار با کرک های فعلی بخش سولو کار نمی کنه اگه کسی تونست سولو رو بیاره بگید چجوری میشه اوردش.
من که مشکلی ندارم! کار خاصی هم نکردم.نسخه ریلودد.

hoomi_gta
22-11-2011, 16:11
من که مشکلی ندارم! کار خاصی هم نکردم.نسخه ریلودد.
میشه نسخه ریلودد و بذاری؟

hts1369
22-11-2011, 17:21
دوست عزیز شاید یه عده ای از دوستان هنوز بازی رو تموم نکرده باشن داستان رو لو ندید لطفا .درستش کنید خواهشن .
اینو واسه چی گذاشتن ؟
اقا خیلی شرمنده اصلا هواسم نبود
ببخشید

jr07
22-11-2011, 18:27
خبری از cod 9 اعلام نشده؟
موضوعش چیه؟
کدوم شرکت می سازدش؟
ضمنا گه این نسخه رو بازی نکردید پیشنهاد می کنم رو آخرین درجه ی سختی بازی کنید.چون هم بازی دیر تموم می شه هم جذابیتش بیشتر می شه.
فقط وقتی تو یه مرحله ده پونزده بار می میری اعصابت خورد می شه.

ezio29
22-11-2011, 20:16
من این مطلبو امروز خوندم
esmalagha.ir/thread235.html
صحتش معلوم نیست ولی خب بعیدم نیست که نباشه

dvd2010
22-11-2011, 20:39
من میخوام special ops رو شروع کنم solo روکه میزنم انتخب میکنم صفحه سیاه میشه و از بازی میاد بیرون

باید چیکار کنم ؟
واسه منم اولش که بازی را تمام نکرده بودم ارور میداد.بعد از اتمام بازی براحتی specialبازی میکنم.

Ali_pc
22-11-2011, 20:59
واسه منم اولش که بازی را تمام نکرده بودم ارور میداد.بعد از اتمام بازی براحتی specialبازی میکنم.

من بازی رو تموم کردم اما هنوز مشکل دارم

the great killer
22-11-2011, 21:28
خبری از cod 9 اعلام نشده؟
موضوعش چیه؟
کدوم شرکت می سازدش؟
ضمنا گه این نسخه رو بازی نکردید پیشنهاد می کنم رو آخرین درجه ی سختی بازی کنید.چون هم بازی دیر تموم می شه هم جذابیتش بیشتر می شه.
فقط وقتی تو یه مرحله ده پونزده بار می میری اعصابت خورد می شه.

یه روز داشتم تو ویکی در مورد cod مطلب می خوندم خواستم برم کال آف 7 رو ببینیم این صفحه اومد

که همونطور که می بینین پاک شده
این از گوگل در اوردم

من فقط فهمیدم ادامه هفته

در مورد قسمت solo survival من راحتشو تا مرحله 22 میرم همونجا که هلیکوپتر میاد
نمی دونم چی کار کنم کسی کمک می کنه(قسمت special OPS )
ممنون

golmohammadi
22-11-2011, 23:17
یه ادم مومن سیوهای بازی را از 21.2 درصد به انور بده ممنون میشم

black.assassin
22-11-2011, 23:46
من این مطلبو امروز خوندم
esmalagha.ir/thread235.html
صحتش معلوم نیست ولی خب بعیدم نیست که نباشه

اینکه سال بعد یه نسخه جدید از cod خواهیم داشت فکر کنم تایید شده حالا اسمش چیه و داستانش چیه فکر نکنم به این زودی گفته بشه.

ezio29
23-11-2011, 01:36

عزیز
بیخودی نگرد،نیست
کسی حاظر نمیشه (حداقل تو ایران) که 150 مگ فایل برات آپ کنه
اگه جاییش گیر کردی بگو تا کمکت کنیم

zavf
23-11-2011, 01:37

Save رو براتون آپلود کردم ، حجم فایل 16 مگابایت . من تا 78 درصد پیش رفتم بدون هیچ مشکل و باگ در کرک و بازی.
فایل را در محل نصب بازی Extract کنید.

Save بازی سالم هست و فایل اضافه از فولدر autosave حذف شده

hoomi_gta
23-11-2011, 11:42
یه سبکی از همون سری های اول cod بوجود اومد که الان تو بیشتر بازی های این تیپی میبینیم که من اصلا باهاش حال نمی کنم! اونم اینکه تو یک موقعیت که هستی همینطور نا محدود دشمن میریزه سرت و تا وقتی که نری جلو و به یک نقطه خاص نرسی تموم نمیشن وقتی هم به اون نقطه میرسی همه چی آروم و سوت و کورمیشه انگار نه اگار. البته تو bt هم بود این موضوع. یکی دیگه از چیزایی که در مورد cod و همینطور bt غیر طبیعیه اینکه شخصیت هایی که همراهت هستن عمرا بمیرن حتی اگه یه نارنجک بندازی زیر پاشون!!
نمیدونم چرا تو همه ی سری های اینجور بازی ها این دو مورد هست!

reza_meybod
23-11-2011, 13:28
اولین مشکلی که خیلی از دوستان فعلا باهاش مواجه هستن مشکل پریدن بازی از 23% به بعد هستش که راه حل جالبی براش داریم ، راه حلش اینه که الان یه توضیحی در مورد یه جا از بازی بدم :

توی ACT II مرحله ی اول که توی آلمان و توی شهر هامبورگ هست یه کم که جلو برید با پیغام

Reliable Command Buffer Overflow رو به رو می شید و دیگه نمی تونید بازی رو ادامه بدبد و وارد منوی بازی میشید. توی این مرحله ( یعنی وقتی به این قسمت رسیدید ) باید به جای اینکه از توی خیابون برید از توی یه پنجره که سمت راست شما پشت یه سنگر هست برید تا این قسمت رو رد کنید و با این پیغام مواجه نشید . توجه داشته باشید که تمامی نسخه ها این مشکل رو دارند...

javadmoloudi
23-11-2011, 13:59
سلام انگار کسی نیست این مشکل special ops را حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Pami
23-11-2011, 19:51
حالا بعد از تموم کردن دوتا بازی BF3 و MW3 نظرم رو میگم

اگر بحث گرافیک خیره کننده و صدا گذاری خوب و مناسب BF3 رو در نظر نگیریم ، در کل MW3 از نظر هیجان و داستان بازی و همینطور گیم پلی جایی برای Battlefield باقی نمیزاره ،
واقعا بازی به زیبایی تموم میشه ، مثل بقیه سری های قبلی
موزیک متن خوب + شخصیت ها و کاراکترهای به یاد ماندنی Price و Soap بازی رو فراتر از یک بازی می بره

لذتی که در تموم کردن MW3 بود در بتلفیلد اصلا نبود

بی اندازه از سکانس آخر بازی لذت بردم

mehraboun1985
23-11-2011, 20:09
منم بازی رو میخوام:37::45:
رفتم دبی گفتم بذار اصلش رو بخرم 220 درهم بود کلی سوختم و خندیدم که اینجا دیسکی 1500 که میخوان بفروشن :42:میگم چرا گرونه و بغلی 1000 میده. (تازه MW2 که قدیمی شده رو هم 180 درهم میدادن)

یکی بگه من بازی رو از کجا تهیه کنم بهتره که باگ نداشته باشه و مثل سری قبل مجبور نشم 6 بار دانلود کنم و بخرم تا 1 نسخه سالم پیدا کنم. (اگه پیغام خصوصی بدید که تبلیغ نشه که خیلی بهتره)

golmohammadi
23-11-2011, 20:22
عزیز
بیخودی نگرد،نیست
کسی حاظر نمیشه (حداقل تو ایران) که 150 مگ فایل برات آپ کنه
اگه جاییش گیر کردی بگو تا کمکت کنیم
150 مگ ؟
واقعا
؟
شاید زیپ بشه کم بشه
چون مال دوستمون 16 مگ هست

اولین مشکلی که خیلی از دوستان فعلا باهاش مواجه هستن مشکل پریدن بازی از 23% به بعد هستش که راه حل جالبی براش داریم ، راه حلش اینه که الان یه توضیحی در مورد یه جا از بازی بدم :

توی ACT II مرحله ی اول که توی آلمان و توی شهر هامبورگ هست یه کم که جلو برید با پیغام

Reliable Command Buffer Overflow رو به رو می شید و دیگه نمی تونید بازی رو ادامه بدبد و وارد منوی بازی میشید. توی این مرحله ( یعنی وقتی به این قسمت رسیدید ) باید به جای اینکه از توی خیابون برید از توی یه پنجره که سمت راست شما پشت یه سنگر هست برید تا این قسمت رو رد کنید و با این پیغام مواجه نشید . توجه داشته باشید که تمامی نسخه ها این مشکل رو دارند...

دوست عزیز
من خودم تو اساسینز کرید بارها با این روش جلو رفتم
و این روش را اونجا خودم کشف کردم (منظور از کسی نپرسیدم)

در مورد کالاو فرق میکنه
بازی هنگ میکنه و کلوز میشه
در ضمن تو مرحله ای نیستم
بلکه موقع لود مرحله 4 اینطوری میشه
دقیقت بعد از 21.2 درصد

Save رو براتون آپلود کردم ، حجم فایل 16 مگابایت . من تا 78 درصد پیش رفتم بدون هیچ مشکل و باگ در کرک و بازی.
فایل را در محل نصب بازی Extract کنید.

Save بازی سالم هست و فایل اضافه از فولدر autosave حذف شده
باز شما
ممنون ازتون

من باید بازیو از اول نصب کنم
احتمال میدم بعضی فایلها درست کپی نشده

Amir rza
23-11-2011, 20:44
منظور از ACT II همون فصل 2 این بازی هست که از 3 فصل تشکیل شده هست نه یه بازی بی رتط به نام اساسینز کرید:31:

راستی من یه سیو کامل از بازی دارم اگه جای ذخیره ی سیو هارو بگید میذارم تو میتونی تا اونجایی که بازی کردی بازی کنی.

xeNociDe
23-11-2011, 23:05
امــروز ( یعنی امشب :دی ) بازیو تموم کـردم ، بسی جـالب بـود ؛ مخصوصـاً اینـکـه همیشـه آرزو داشتـم جـای Price بـازی کـنـم.
واقعـاً گیـم پلـی عـالی داشــت .

shahin_mp3
23-11-2011, 23:56
بازیو امشب گرفتم 3 تا DVD از این شرکتی ها هم هست

بگین بازیتون چند گیگه ؟

Mammad Prince
24-11-2011, 00:47
بازیو امشب گرفتم 3 تا DVD از این شرکتی ها هم هست

بگین بازیتون چند گیگه ؟

بعد از نصب 13.8 !
نسخه RELOADED :31:

ezio29
24-11-2011, 00:49
ماله من وقتی نصب شد 13.8 گیگ بود
شما نصبش کن ببین چند گیگه
ضمنا شرکتی و غیر شرکتی هم فرقی نداره
چون اگه بخوان (دقت کن گفتم اگــــــه بخوان) سانسورشم بکنن چیزی نداره برای سانسور
پس اصلا ناراحت نباش
چون تو ایران به هیچ وجه نمیتونن قسمت هایی از بازی رو حذف کنن

shahin_mp3
24-11-2011, 00:52
بعد از نصب 13.8 !
نسخه RELOADED :31:

ماله من وقتی نصب شد 13.8 گیگ بود
شما نصبش کن ببین چند گیگه
ضمنا شرکتی و غیر شرکتی هم فرقی نداره
چون اگه بخوان (دقت کن گفتم اگــــــه بخوان) سانسورشم بکنن چیزی نداره برای سانسور
پس اصلا ناراحت نباش
چون تو ایران به هیچ وجه نمیتونن قسمت هایی از بازی رو حذف کنن

دم جفتتون گرم :11:

ریختم می گم

فعلا باید 7 یریزم :31:

s.j-rez
24-11-2011, 09:01
دوستان شدیدا نیازمند یه لینک برای داستان قارسی این نسخه هستم اگه هست بدید که لازمه

Amir rza
24-11-2011, 09:06
دوستان شدیدا نیازمند یه لینک برای داستان قارسی این نسخه هستم اگه هست بدید که لازمه

خب توی پست اول داستانو که نوشته.:31:

Pami
24-11-2011, 13:13
دوستان نسخه ای که من گرفتم 5 DVD بود ، حجمی هم که نصب شده 16 گیگ هست
فرقی با اونی که شما دارین داره ؟

Altairezio
24-11-2011, 14:14
بچه ها تبریک چندمین بازی هم منتظرش بودیم اومد !
ACR
با سانسور گفتم گیر ندن!
نه داداش فک نکنم فرقی داشته باشه!:10::10:

majid322
24-11-2011, 14:21
خب اینم اسکرین شاتهایی که قول داده بودم اگه خوشتون اومد بازم میزارم :46:

Kamyar_AnathemA
24-11-2011, 14:28
وقتی نارنجک میندازن سمت آدم یک علامت میاد که میشه نارنجکو برداشتو پرت کرد سمت خودشون
با کدوم دکمه میشه این کارو کرد ؟

xeNociDe
24-11-2011, 14:29
وقتی نارنجک میندازن سمت آدم یک علامت میاد که میشه نارنجکو برداشتو پرت کرد سمت خودشون
G یا کلید وسط موس ...

Altairezio
24-11-2011, 14:30
دکمه ی g !

s.j-rez
24-11-2011, 14:31
خب توی پست اول داستانو که نوشته.:31:
نه من داستان کامل رو میخوام پست اول داستان سری رو داره و پستش مربوطMW3نمیشه زیاد

Amir rza
24-11-2011, 14:37
نه من داستان کامل رو میخوام پست اول داستان سری رو داره و پستش مربوطMW3نمیشه زیاد

شما اگه برید پایین تر داستانو نوشه اونجایی که ((کجا خواهید رفت...؟))

ali_z051
24-11-2011, 15:30
اقا کلی حال داد بازی کردم:31:
خسته شدم، یه کم انرژی بگرم ادامه شو میرم:31:
روی دریا خیــــلی عـــالی بود...

گرافیکشم خوبه:31:

You & I
24-11-2011, 19:17
من كنكور دارم اين بازي چي بوود معرفي كرديد
بخدا من قبول نشدم گناه شماس !
خيلي خيلي باحال بوود !
واقعا هموني بوود كه فكر ميكردم !

titanium_zarin
24-11-2011, 19:39
اونجا که soap میمیره چی میشه ؟؟
من نفهمیدم !!
به چی شک میکنن ؟؟
این فلش بکها چیه ؟؟
یه توضیحی میدید ؟؟

s.j-rez
24-11-2011, 19:45
اونجا که******* ؟؟
من نفهمیدم !!
به ******** ؟؟
این فلش بکها چیه ؟؟
یه توضیحی میدید ؟؟
بابا سریع پستتو بزار تو اسپویلر کل داستان رو لو دادی که!!!!!!!!!
سریع بزارید اسپویل.
والا من خودمم نفهمیدم دنبال داستان هم هستم ولی دوستان همش همون چند خطی که داستان کلی رو پست اول گزاشته معرفی میکنن.
من داشتان کلی میخوام!!!!!!!!!!!1کسی هست بزاره

majid322
24-11-2011, 20:25
من یه چیزایی فهمیدم ولی بچه ها می گن چیزی نگین

توی اسپویلر قرار بده

s.j-rez
24-11-2011, 20:26
من یه چیزایی فهمیدم ولی بچه ها می گن چیزی نگین
خوب چرا چه دلیلی داره؟
بزارید تو اسپویلر اونایی که تموم کردن استفاده کنن.
یا هم اگه میشه توpmمن رو روشن کنید

Pessimist
24-11-2011, 21:18

آهنگ های بازی جنگاوری نوین 3

ساخته برایان تایلر

pori.ya
24-11-2011, 22:38
دوستان یک سوال منتو بخش کمپیگن بازی Marokov رو کشتم و تیتراژ پایان بازی هم اومدش اما وقتی رو منوی اصلی میرم میزنه 50% تموم شده کسی میدونه چرا؟:25:

s.j-rez
24-11-2011, 22:45
دوستان یک سوال منتو بخش کمپیگن بازی ********یتراژ پایان بازی هم اومدش اما وقتی رو منوی اصلی میرم میزنه 50% تموم شده کسی میدونه چرا؟:25:
بابا ترو خدا سریع بزارید تو اسپویلر همه میفهمن داستانو.
به خاطر اینه که همه ی اچپوینت هارو آزاد نکردید و همه ی اون لپ تاپ هارو بر نداشتید و همچین چیزایی

Layken
24-11-2011, 22:57
سجاد جان تقریبا پست اول همه موراد رو میگه شما کجاش موندی تو داستان بگو تو پروفایل تا بهت بگم

اونجا که soap میمیره چی میشه ؟؟
من نفهمیدم !!
به چی شک میکنن ؟؟
این فلش بکها چیه ؟؟
یه توضیحی میدید ؟؟

اونجا Soap که میمیره در حال مردن میگه که ماکاروف یوری رو میشناسه برا همینه که پرایس میاد و یوری رو میزنه و میگه که بگو ببینم داستان چیه اون حالت های فلش بک هم که میبینی دو مورد داره هم داره از بیان تعریف ماجرا به پرایس رو نشون میده و هم به صورت تصویری وقایع رو برا بازیباز نشون میده که بله از گذشته اینا با هم بودن که وقتی میبینی در ماجرای فرودگاه روسیه ماکاروف به یوری خیانت میکنه که از اون به بعد معلومه چی میشه

havas_1980
25-11-2011, 00:10
در ماجرای فرودگاه روسیه ماکاروف به یوری خیانت میکنه

یوری کمی مونده به ترور شهروندان روسی تو فرودگاه زاخائف, کار ماکاروف رو دیوانگی توصیف میکنه و این ابراز یوری هم به مزاق ماکاروف خوش نمیاد که در نتیجه تو زیر زمین فرودگاه یوری رو مجروحش میکنه. بعدش هم که پزشکها به کمک یوری میان و کسی هم با توجه به بودن یوری در میان جنازه های شهروندان بویی نمیبره که یوری خودش یه تروریست بوده... خلاصه اشتباهه که بگیم ماکاروف به یوری خیانت کرده چون یوریه که خیانت و پشت میکنه!

dashmojtaba
25-11-2011, 10:26
من دیشب بازیو خریدم و یه ساعتی رفتم جلو واقعاً میشینی پای کالاف بلند کردنت خیلی سخته ماشالا به سازندش !
دقیقاً چند روزه این بازی اومده تو ایران میخوام ببینم چند روزه از قافله عقبیم :دی بیشتر دو هفته میشه ؟؟؟

Altairezio
25-11-2011, 13:00
من دیشب بازیو خریدم و یه ساعتی رفتم جلو واقعاً میشینی پای کالاف بلند کردنت خیلی سخته ماشالا به سازندش !
دقیقاً چند روزه این بازی اومده تو ایران میخوام ببینم چند روزه از قافله عقبیم :دی بیشتر دو هفته میشه ؟؟؟
آره شاید!:31:

masoudtr
25-11-2011, 13:11
بابا یک کد تقلب بدید این مراحل special ops را برم دهنم سرویس شد
هیچ کدوم را رد نکردم.کد سالم بدید

SA.JJ.AD
25-11-2011, 13:29
خوب برای دومین بار بازی تموم شد چند دقیقه پیش :40:( اولین بارregular ) این بار Hardened :31:اون اخری یعنی Veteran واقعا بدجوری سخت میشه ! ایشالا میمونه برا چند ماه دیگه :31::8:
+
امتبازم به بازی:20: :
9.5 / 10 گیم پلی فوق العاده جذاب و هیجان انگیز و دلچسب :
9.0 / 10 صداگذاریه خوب و لذت بخش :
8.0/ 10 گرافیک معمولی اما جایی به شخصه احساس کمبود نکردم و استاندارد بود :
9.5 / 10 داستان هم دیگه هم در جریانید :20: :
10/ 10 موزیک هم مثه همیشه عالی و حماسی :

:20::8:

Altairezio
25-11-2011, 13:44
بچه ها یه نظر خواهی MW3 خوبه یا MW2 بهتر بود؟:20::8::8:

majid322
25-11-2011, 13:52
من به زودی یه نقد درست حسابی از بازی مینویسم.. :31:
ولی از هر لحاظ حساب کنی mw3 قویتره ولی از لحاظ موزیک به نظرم mw2 خیلی موزیکهای حماسی تر و بهتری داشت..:46:

xeNociDe
25-11-2011, 14:16
من به زودی یه نقد درست حسابی از بازی مینویسم.. :31:
ولی از هر لحاظ حساب کنی mw3 قویتره ولی از لحاظ موزیک به نظرم mw2 خیلی موزیکهای حماسی تر و بهتری داشت..:46:
موسیقی کـه قابل قیـاس نیسـت.
MW2 شاهکار Hans Zimmer بود ، اما این یکی یکم کپی شده بود از روی موسیقی فیلم Transformers 3 .

Altairezio
25-11-2011, 14:37
موسیقی کـه قابل قیـاس نیسـت.
MW2 شاهکار Hans Zimmer بود ، اما این یکی یکم کپی شده بود از روی موسیقی فیلم Transformers 3 .
آقایون من نظر خواهی درباره ی خود گیم کردم نه موسیقیش!:13:

majid322
25-11-2011, 14:50
آقایون من نظر خواهی درباره ی خود گیم کردم نه موسیقیش!

:18:

این چه حرفیه موسیقی یکی از ارکان بسیار مهم هر بازیه.
اگه نظر خواهی در مورد قسمت خاصی میخوای مثلا گیم پلی ، داستان ، گرافیک یا .. باید ذکر کنی ولی بصورت کلی
mw3 بهتر از mw2 هست

Aria1997
25-11-2011, 14:57

اگه نظر خواهی در مورد قسمت خاصی میخوای مثلا گیم پلی ، داستان ، گرافیک یا .. باید ذکر کنی ولی بصورت کلی
mw3 بهتر از mw2 هست

مجید جان mw2 در سال 2009 به بازار اومد و دنیای گیم رو تکون داد با گرافیک و گیم پلی جدیدش !!!
الان در سال 2011 mw3 رو داریم که جز داستان هیچ تغییری نکرده !!! :11:

Amir rza
25-11-2011, 14:59

mw3 بهتر از mw2 هست

من که نظرم برعکسه به نظرم موسیقی های 2 خیلی بهتر از 3 بودن.:41:

majid322
25-11-2011, 14:59
مجید جان mw2 در سال 2009 به بازار اومد و دنیای گیم رو تکون داد با گرافیک و گیم پلی جدیدش !!!
الان در سال 2011 mw3 رو داریم که جز داستان هیچ تغییری نکرده !!! :11:

این حرف درسته ولی ایشون خواست بدونه کدوم بهتره که خب mw3 بهتره .
ولی این کاملا مشخصه که mw3 یک تکرار از mw2 بود و حتی خیلی از ایتمهای بازی هم تغییری نکرده بود.
ولی پیشرفتهایی رو هم داشت.
ولی از نظر من این پیشرفتها خیلی خیلی کمتر از انتظارات بود..
تو دو سه خط نمیشه توضیح داد نقد رو که نوشتم اونجا کانلا توضیح میدم. :46:

majid322
25-11-2011, 15:05
من که نظرم برعکسه به نظرم موسیقی های 2 خیلی بهتر از 3 بودن.

خب منم همینو گفتم دیگه :31:

Altairezio
25-11-2011, 15:11
من خودم به شخصه MW2 رو بیشتر از MW3 دوست دارم هم از گیم پلی وهم از همه چیش!
ولی MW3 خیلی به دستم ننشست!
اسلحه هاشم بهتر بودن!:20:

aristocrat
25-11-2011, 15:12
آخه این چه بازی بود بیشتر به این میخورد که یک DLC برای MW2 باشه :31:

majid322
25-11-2011, 16:05
خب بازی رو تموم کردم روی regular پنج ساعته تموم شد :31:
قسمت اخر بازی و صحنه ی اخره بازی خیلی دیدنی و جذاب بود.
این بازی تو سبک خودش بهترینه منظورم fps نیست منظورم نوع سبک خاصیه که به بازی بیشتر هیجان میده..
و این هیچ ایرادی نداره.
ولی شخصا بازی هایی که بیشتر با واقعیت تطابق داره رو بیشتر میپسندم.
نقد کامل بازی رو به زودی مینویسم.

SA.JJ.AD
25-11-2011, 18:54
آخه این چه بازی بود بیشتر به این میخورد که یک DLC برای MW2 باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقت کنید دوستان اسم بازی Call of duty - modern warfare 3 بود !! نه چیز دیگه :31::46:دلیل نمیشه که هر بازی تو نسخه ی جدیدش کلا متحول شه !! بزارید به نسل بعد برسیم بعد انتظار تحول انچنانی داشته باشیم !! این فقط یه ادامه ی موفق با پیشرفت های خوب و راضی کننده برای نسخه ی قبلی بود !! و فروش خیره کنندش و امتیازاتش اینو ثابت میکنه :20:
+
اینو هم اضافه کنم که بازی هایی نیاز به تغییرات گسترده دارن که تو نسخه ی قبلیشون نتونسته باشن موفق بشن و انتظارات رو بر اورده کنن !! :46:

reza.8
25-11-2011, 18:58
آقا منم تمومش کردم...حیف شد...فوق العاده بود بنظرم...گرافیکی زیاد پیشرفتی نداشت...نیازی هم نداشت...داستان و صحنه های اکشن عالی بود...
حسابی آدرنالین خون رو میداد بالا....خیلی حال کردم...

$360$
25-11-2011, 20:31
آقا منم تمومش کردم...حیف شد...فوق العاده بود بنظرم...گرافیکی زیاد پیشرفتی نداشت...نیازی هم نداشت...داستان و صحنه های اکشن عالی بود...
حسابی آدرنالین خون رو میداد بالا....خیلی حال کردم...
نیازی هم نداشت گرافیک پیشرفت کنه؟؟!گرافیکش کمی بین بازی های جدید حال حاضر پایین تر هست

Altairezio
25-11-2011, 21:06
خب بازی رو تموم کردم روی regular پنج ساعته تموم شد :31:
قسمت اخر بازی و صحنه ی اخره بازی خیلی دیدنی و جذاب بود.
این بازی تو سبک خودش بهترینه منظورم fps نیست منظورم نوع سبک خاصیه که به بازی بیشتر هیجان میده..
و این هیچ ایرادی نداره.
ولی شخصا بازی هایی که بیشتر با واقعیت تطابق داره رو بیشتر میپسندم.
نقد کامل بازی رو به زودی مینویسم.
آقا شما مارو سره کار گذاشتی یا واقعا" داری مینویسی و اگر هم مینویسی چند صفص مگه ؟:5::8::8::19:

sht1987
25-11-2011, 21:47
به همه دوستان پیشنهاد می کنم نقدهای سایت دنیای بازی رو بخونند.

majid322
25-11-2011, 21:50
آقا شما مارو سره کار گذاشتی یا واقعا" داری مینویسی و اگر هم مینویسی چند صفص مگه ؟

بازی رو چند ساعت قبل تموم کردم نقدم هم حاضره دارم تا دقایقی دیگه میزارم :31:

3Dmajid
25-11-2011, 21:56
واااااااای ... عجب بازی باحالی بود حال کردم :31:

majid322
25-11-2011, 21:57
خب تصمیم گرفته بودم که برای این بازی نقدی بنویسم که حالا حاضر کردم امیدوارم عادلانه باشه :20:

نام بازی : Call Of Duty: Modern Warfare 3

گیم پلی :

گیم پلی بازی سبک خیلی خوبی داره و گیمر رو هر چه بیشتر به سمت خودش میکشه و با هیجانی که به همراه داره اجازه ی کناره
گیری گیمر از گیم رو نمیده و با صحنه های اکشن گوناگون بازی که واقعا گیمر رو درگیر خودش میکنه و همچنین انیمیشن هایی جدیدی نسبت به نسخه های قبلی بازی در بازی قرار داده شده.

از معایب گیم پلی بازی میشه به تکراری بودن ( همانند بازیهای قبلی سری call of duty ) و همچنین طبیعی نبودن حرکات مثل دویدن
و پرش از روی مانع ها اشاره کرد و البته در این زمینه پیشرفتهای کوچیکی داشته.

و همچنین از لحاظ نشونه گیری خیلی دقیقه و خود این هم میتونه حسن یه بازی شوتر باشه و هم عیبه اون .
از این نظر حسن که نشونه گیری ها دقیق میشه و بازی لذت بیشتری داره ولی از نظر دیگه باعث کمی غیر طبیعی شدن بازی نیز میشه ( که البته این دو کاملا سلیقه ایه و جزو معایب به حساب نمیاد ).

نکته ی دیگه ای که بازم به سلیقه ی گیمر برمیگرده غیر طبیعی بودن حملات دشمنه که با تعداد بسیار زیاد ( نا معقول ) هستند و با
اینکه به جذابیت بازی کمک بسزایی میکنه ولی باب میل خیلی از گیمر ها هم نیست.

در کل گیم پلی بازی قابل قبول و لذت بخشه .

گیم پلی : 8.5 از 10

گرافیک:

گرافیک بازی جزو قسمتهایی از بازی به حساب میشه که بیشتر گیمرها شکایت از ضعیف کار شدن این قسمت از بازی دارن.

نکات مثبت گرافیک:

طراحی خوب لوکیشنها و جذابیت اونها، طراحی بسیار خوب اسلحه ها و وسایل جنگی و لباس های جنگی ، تنوع خوب اسلحه ها و توجه بسیار خوب و کافی به دیتیل محیط و به طور کلی هر چیزی که توی بازی وجود داره.

حتی اگه دقت کرده باشید به ساعت مچی کاراکتر دقت خاصی شده و طراحی خیلی خوبی داره و ....
تخریب پذیری مناسب بازی یکی دیگر از نکات مثبت اونه.

نکات منفی گرافیک :

ضعیف بودن تکسچرها در بیشتر مواقع ، نورپردازی تقریبا ضعیف نسبت به بازیهای روز ، شارپ بودن و غیر طبیعی بودن سایه ها و شیدرها ، طبیعی نبودن چهره ی کاراکترها نسبت به بازیهای روز.
البته باید این نکته رو در نظر بگیریم که موتور این بازی ( IW 4.0 ) برای بازی محدودیتهایی ایجاد کرده.

گرافیک: 8 از 10

داستان:

داستان بازی که ادامه سری دوم از سری modern warfare هست بسیار غنی و خوب کار شده و با داستان دنباله دار و خوبی که داره گیمر رو برای ادامه ی بازی و پی بردن به داستان اون تشویق میکنه .
و شخصیتهای بازی که بیشترشون از سری های قبل هم در کنارمون بودن ارتباط خیلی خوبی برقرار میکنن و هیچ گاه در صحنه ی نبرد
همدیگه رو تنها نمیزارن و کمک همدیگه هستن.
صحنه های زیبا و اکثرا احساسی در بازی فراوان دیده میشه که گیمر رو به طور بسیار قوی ( با توجه به شخصیت پردازی فوق العاده )
درگیر میکنه.

به طور کلی داستان بازی خوب و جذابه.

داستان: 9 از 10

صداگزاری و موسیقی:

جایی که همه انتظارات زیادی از این بازی دارن همین قسمت مربوط به صدا گزاری بازیه که در سری دوم همین بازی با اهنگهای حماسی زیبا و دلنشین قشنگی بازی رو دو چندان میکرد.
البته در این سری صداگزرای خوب بوده ولی موسیقی ها ضعیف عمل شده و از این بعد از جذابیت بازی کاسته.
ولی صداگزاری اسلحه ها ، دیالوگها ، محیط و ... همگی خوب انجام شده.

صداگزاری: 8.5 از 10

نمره ی کلی بازی : 8.5 از 10

جمع بندی کلی:

mw3 یکی از بهترین fps های امساله که البته میتونست با پیشرفتهایی در زمینه های گرافیک و گیم پلی و همینطور کم کردن از قسمتهای تکراری بازی مثل نوشته ها ، منو بازی ، جایگاه بهتری رو در میان بازیهای امسال به خودش اختصاص بده.
و در اخر هم بازی کردن این بازی رو به همه ی شما پیشنهاد میکنم چون در غیر اینصورت یکی از بهترینهای امسال رو
از دست خواهید داد.

3Dmajid
25-11-2011, 22:07
نقد خوبی بود. با همه ش موافقم غیر از
تخریب پذیری مناسب بازی یکی دیگر از نکات مثبت اونه.
اتفاقا به نظرم اصلا تخریب پذیری خوبی نداشت :2:
البته با امتیاز دادنت هم زیاد موافق نبودم.

امتیاز من به این بازی :

گیم پلی : 7.5
گرافیک : 7
داستان : 9
صداگذاری : 7

نمره ی کلی بازی : 7.5 :10:

aminjeddi
25-11-2011, 22:15
زمانی که این بازی وارد بازار شد من خیلی زود خریدمش حس میکنم بازی یه جوری بود مثلا گرافیک رو تا ماکسیمم زیاد میکردم با بالاترین رزولوشن ولی گرافیک خوب نبود (این چند تا عکسی که دوستمون توی تحلیلش گذاشته بود فوق العاده بهتر از گرافیک سیستمه منه!) . یکی از بچه ها گفت ممکنه بازی نسخه بتا باشه (از نت دانلود شده باشه) به خاطر همین گرافیکش مشکل داشته. به نظرتون چقدر میتونه صحت داشته باشه؟

Altairezio
25-11-2011, 23:27

امتیاز من به این بازی :

داداش خیلی بی انصافی!:41:

Aria1997
26-11-2011, 00:34
داداش خیلی بی انصافی!:41:

یه ذره چشاتو باز کن !!!!

آخرای 2011 هستیم ..... سال شگفتی ساز بازی های رایانه ای

این همه بازی های بمب که قراره بهترین بازی سال بشن :

Skyrim
Batman
Crysis
Portal
and
BF3!!!

شما چه انتظاری دارین ؟! انتظار دارین 9 بگیره ؟!

mjorh
26-11-2011, 00:59

امتیاز من به این بازی :

آره -تخریب پزیریش خوب نبود...

mya89
26-11-2011, 01:01
یه ذره چشاتو باز کن !!!!

Skyrim
Batman
Crysis
Portal
and
BF3!!!

داداش هرکسی نظر خاص خودشو داره نمیشه بگی کدوم بازی از کدوم بهتره...من با mw3 خیلی حال کردم..اما بهش نمره نمیدم...خودمو در حدی نمیدونم که بخوام به یه بازی که کلی طرفدار داره و از یک شرکت سازنده خیلی بزرگه نمره بدم...هرکس تو دل خودش یه بازی رو خوب میدونه...من واسه دل خودم این بازی رو خدا میدونم....حالا یکی بیاد بگه 7 یا یکی بگه-7.5 به خودش مربوطه و به نظر دیگران بایستی احترام گذاشت

hompoil
26-11-2011, 01:11
خیلی گیم با حالی بود حیف شد که تمومش کردم:31:

Aria1997
26-11-2011, 01:16
داداش هرکسی نظر خاص خودشو داره نمیشه بگی کدوم بازی از کدوم بهتره...من با mw3 خیلی حال کردم..اما بهش نمره نمیدم...خودمو در حدی نمیدونم که بخوام به یه بازی که کلی طرفدار داره و از یک شرکت سازنده خیلی بزرگه نمره بدم...هرکس تو دل خودش یه بازی رو خوب میدونه...من واسه دل خودم این بازی رو خدا میدونم....حالا یکی بیاد بگه 7 یا یکی بگه-7.5 به خودش مربوطه و به نظر دیگران بایستی احترام گذاشت

من نه از چیزی طرفداری میکنم و نه از کسی ....

میگم خودتون مقایسه کنید ......

من تمام بازی های نامبرده رو بازی کردم

شما میگید اااااآآآآآ چه غمگین سواپ میمیره (بازیه مگه فیلم هندیه؟؟؟) .... :10:

خود طرفدارای mw از عملکرد کمپانیشون ناراحت هستن مثل خودم

.................................................. .................

dashmojtaba
26-11-2011, 02:27
خب منم تو 6 ساعتو 45دقیقه و34 ثانیه تمومش کردم
وقتی اون اتفاق ... میفته بازی ادامش خیلی تراژیک میشه من که خیلی متأثر شدم

dvd2010
26-11-2011, 07:15
زمانی که این بازی وارد بازار شد من خیلی زود خریدمش حس میکنم بازی یه جوری بود مثلا گرافیک رو تا ماکسیمم زیاد میکردم با بالاترین رزولوشن ولی گرافیک خوب نبود (این چند تا عکسی که دوستمون توی تحلیلش گذاشته بود فوق العاده بهتر از گرافیک سیستمه منه!) . یکی از بچه ها گفت ممکنه بازی نسخه بتا باشه (از نت دانلود شده باشه) به خاطر همین گرافیکش مشکل داشته. به نظرتون چقدر میتونه صحت داشته باشه؟
واسه منم همینجوریه مخصوصا عکس آخری گرافیکش خیلی بهتر از گرافیک سیستم من بود.

---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:11 AM ----------

یه ذره چشاتو باز کن !!!!

Skyrim
Batman
Crysis
Portal
and
BF3!!!

آخرا ی سال 2011 هستش.نمیدونم چرا کال بازهم پرفروشترین بازی سال شده و بیشترین طرفدارار را دارد.واقعا انتظار نمره9 خیلی کمه.

majid322
26-11-2011, 09:27
دوستان نظرتون رو در مورده نقدی هم که نوشتم بیان کنید.:20:
صفحه ی قبل اینجا:

kamran987456
26-11-2011, 11:03
من نه از چیزی طرفداری میکنم و نه از کسی ....

میگم خودتون مقایسه کنید ......

من تمام بازی های نامبرده رو بازی کردم

شما میگید اااااآآآآآ چه غمگین سواپ میمیره (بازیه مگه فیلم هندیه؟؟؟) .... :10:

خود طرفدارای mw از عملکرد کمپانیشون ناراحت هستن مثل خودم

.................................................. .................
اخه داستان حماسی چه ربطی به فیلم هندی داره ؟
این نشون میده که داستان بازی اونقدر درگیر کننده و در گیمر نفوذ کرده که باعث میشه مرگ یک کاراکتر برای ادم ناخوشایند بشه
یا مثلا تو سری بازی های متال گیر هم داستان بسیار عالی و دراماتیکش باعث شده که زبان زد همه بشه و نمرات بازی تو هر سری زیر 9 یا 9.5 نباشه و هیچ کس دیگه به گرافیک بازی متال گیر اهمیت نده !!

خداییش تو سال 2011 تو کدوم گیم همچین حسی به ادم دست میده ؟ (به غیر از چندتا بازی انحصاری کنسول ها )
.................................................. .................................................. ...................
به نظر شخصی خودم اتفاقا داستانش خیلی عالی بوده و نمره اش هم کمتر از 9.5 باشه منصفانه نیست
cod فقط امسال تو گرافیک کم اورد که مطمئنا اون مشکل رو هم واسه نسل بعد به راحتی حل میکنه (مثل نسخه 4 تو سال 2007 )

mjorh
26-11-2011, 11:10
اخه داستان حماسی چه ربطی به فیلم هندی داره ؟
این نشون میده که داستان بازی اونقدر درگیر کننده و در گیمر نفوذ کرده که باعث میشه مرگ یک کاراکتر برای ادم ناخوشایند بشه
یا مثلا تو سری بازی های متال گیر هم داستان بسیار عالی و دراماتیکش باعث شده که زبان زد همه بشه و نمرات بازی تو هر سری زیر 9 یا 9.5 نباشه و هیچ کس دیگه به گرافیک بازی متال گیر اهمیت نده !!

خداییش تو سال 2011 تو کدوم گیم همچین حسی به ادم دست میده ؟ (به غیر از چندتا بازی انحصاری کنسول ها )
.................................................. .................................................. ...................
به نظر شخصی خودم اتفاقا داستانش خیلی عالی بوده و نمره اش هم کمتر از 9.5 باشه منصفانه نیست
cod فقط امسال تو گرافیک کم اورد که مطمئنا اون مشکل رو هم واسه نسل بعد به راحتی حل میکنه (مثل نسخه 4 تو سال 2007 )
منظورش اینه ک از لحاظ فنی انتظاراتو براورده نکرده ،فقط داستان داره ....

silsin
26-11-2011, 11:27
خب چرا بازی رو فقط از لحاظ گرافیک می بینید ؟ کل بازی که فقط گرافیک نیست . دوست داشتین یه بازی بهتون میدادن که فقط گرافیک داشت و گیم پلی نداشت ؟ همین که توی همه سیستم ها اجرا میشه میارزه به صدتا بازی با گرافیک

3Dmajid
26-11-2011, 11:42

هر کسی برای امتیاز دادنش یه سری ویژگی هارو در نظر داره.
خب منم با ویژگی هایی که تعیین کردم شد 7.5 !!
به نظر من دلیل فروش cod فقط موفقیت تو نسخه های قبلیه !
نسخه های یک و دو ی mw خیلی خوب بودن، خب به خاطر همین هر کسی کنجکاو میشه بره نسخه ی سومش رو بخره !
ولی نسخه ی سوم به غیر از داستان قوی که داشت، هیچ حرفی برای گفتن نداشت !
همون گیم پلی، همون گرافیک، همون صداگذاری که چند سال پیش تو نسخه ی mw2 بود.
قبلنا سازنده ها خلاقیتشون خیلی بیشتر از این بود.
توی هر مرحله یه سری اتفاقا و صحنه های جالب رخ میداد ولی توی این مرحله اصلا صحنه ی جدیدی نداشت یا خیلی کم بود :10:

Aria1997
26-11-2011, 11:58
خب چرا بازی رو فقط از لحاظ گرافیک می بینید ؟ کل بازی که فقط گرافیک نیست . دوست داشتین یه بازی بهتون میدادن که فقط گرافیک داشت و گیم پلی نداشت ؟ همین که توی همه سیستم ها اجرا میشه میارزه به صدتا بازی با گرافیک

اخه مگه میشه بازی گیم پلی نداشته باشه ؟! :18:

همین که توی همه سیستم ها اجرا میشه میارزه به صدتا بازی با گرافیک

:18::18::18:

خوب عزیز من بازیهای سگا هم روی تمام سیستم ها اجرا میشه ... یعنی به صد تا بازی گرافیکی مثل کرایسیس 2 یا اسکایریم میارزه ؟! :18:

hamidrezavictor
26-11-2011, 12:49
من كه از وقتي mw3 بازي كردم ديكه هيج بازي تو اين سبك بهم حال نميده.... همه ي بازي كه كرافيك نيست اكه كرافيكشم خوب بود بازم كسايي بودن كه ميومدن انتقاد ميكردن اكه بازي limbo بازي كرده باشين ميفهمين جي ميكم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... در ضمن اين بازي فقط تو pc يكم امتيازش اومد بايين فكر كنم .... به قول معروف اين روزها همه mw3 بازي ميكنن شما چطور؟ :27:

hamidrezavictor
26-11-2011, 12:49
من كه از وقتي mw3 بازي كردم ديكه هيج بازي تو اين سبك بهم حال نميده.... همه ي بازي كه كرافيك نيست اكه كرافيكشم خوب بود بازم كسايي بودن كه ميومدن انتقاد ميكردن اكه بازي limbo بازي كرده باشين ميفهمين جي ميكم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... در ضمن اين بازي فقط تو pc يكم امتيازش اومد بايين فكر كنم .... به قول معروف اين روزها همه mw3 بازي ميكنن شما چطور؟ :27:

hamidrezavictor
26-11-2011, 12:56

majid322
26-11-2011, 13:36
فروش شوهر در اینترنت بخاطر اعیتاد به بازی های کامپیوتری

زنی بخاطر علاقه شدید شوهرش به بازیهای کامپیوتری او را در Craigslist برای فروش گذاشت .Kyle Baddley با 22 سال سن زمان زیادی رو هم صرف بازی تازه منتشر شده یعنی Call of Duty: Modern Warfare 3 میکند . خانومه در شرح مشخصات همسرش اینو نوشته :
شوهرش 22 ساله هست ....از غذا خوردن و بازی های ویدیویی در تمام طول روز لذت میبرد .... نگه داشتنش راحته فقط کافیه هر 3 یا 5 ساعت به او غذا بدهید و ....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 004_20111123090130_320_240.JPG

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F2011%2F11%2F23%2Fcraigslist_ad_to_sell_hubby_540x 405.jpg

این زن در قسمتی از حرفهاش میگه خانه ی آینده ی Kyle Baddley باید اینترنت پر سرعت و فضای کافی برای بازی رو داشته باشد .
در آخر زن میگه اینکار رو برای شوخی و اینکه به اشتباهش پی ببرد انجام داده و عاشق شوهرش هست ولی مشکل بعدی اینه تا حالا چند پیشنهاد جالب و جدی نیز داشته :31:

xfati
26-11-2011, 13:46
اقا چرا بازی مرحله ماله من تا 52 درصد و رفت و دیگه تموم شد قضیه چیه ؟

TCG
26-11-2011, 14:10
سلام بچه ها دوباره این Call of Duty اومد و قسمت شبکش ارور میده.
کسی میدونه باید چیکار کنم تا بشه LAN بازیش کرد؟
فقط بدون Hamachi بشه عالیه.
اگه Patch یا Crack باید بگیرم لینک بدین لطفا.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

alone_boy
26-11-2011, 15:25
ای بابا پست من چرا پاک شد؟!؟؟!!!
بخاطر دو تا عکس که جمعا 80 کیلوبایت هم نمیشدن؟!!!
عجب!!!

the great killer
26-11-2011, 15:44
اقا چرا بازی مرحله ماله من تا 52 درصد و رفت و دیگه تموم شد قضیه چیه ؟

برای هر درجه سختی فقط چند درصد کامل میشه
برای recriut va regular 52%
برای دوتا درجه سختی 40%
چند درصد برای آیتم های مخفی داخل بازیه

I-Tech
26-11-2011, 19:27
بالاخره ما هم بازیش کردیم،:8:
ازنظر گرافیک زیاد جالب نبود (نه اینکه بد باشه ها!):13: ولی داستان و گیم پلیش مثل همیشه 20 بود
با نشونه گیریش خیلی حال کردم،مخ طرف رو نشونه میگیری صاف میزنه همونجا:31:

در کل اگه رو گرافیکش بیشتر کار میکردن 100% بهترین بازی سال میشد:5:

javadlf
26-11-2011, 19:43
پسر یکی از نویسنده هاش Paul haggis که نویسنده فیلم crash بوده.( این فیلم اسکار بهترین فیلم رو برده)

majid322
26-11-2011, 19:45
پسر یکی از نویسنده هاش Paul haggis که نویسنده فیلم crash بوده.( این فیلم اسکار بهترین فیلم رو برده)

کدوم پسر با کی هستی؟ :31:
ممنون بابت اطلاعاتی که دادی..

3Dmajid
26-11-2011, 20:41
گفت آماده باشید ما بزودی به کشورتون حمله

میکنیم

اینا از ما جو گیر ترن !
احتمالا بتل فیلد 3 بازی کردن :27:

dashmojtaba
26-11-2011, 21:13
من از این گیمرا نیستم که هر بازیو بشینم گیمپلیشو از اول تا آخر ببینم ولی دوست دارم درباره ورژن سه مدرن وارفیر نظرمو قاطعانه بگم لااقل نسبت ورژن دوش میتونم به طور قطع بگم از هر لحاظ پیشرفت رضایتبخشی داشته من تا به عمرم هیچ وقت سابقه نداشته یه بازی رایانه ای اینطور مثل فیلمی مهیج منو درگیر خودش کنه و علت این نمیتونست فقط داستان بازی باشه بلکه صداگذاری گرافیک گیمپلی و سایر فاکتورها همه در سطح بالا بود برعکس بعضیا هم به خاطر معروف نبودن آهنگساز به موسیقی بازی گیر نمیدم و باید گفت بسیار هم موسیقی زیبا کار شده و آهنگها کاملاً حس رو منتقل کرده ضمناً اون ورژن دوش بود که موسیقی سطح بالایی نداشت
در نهایت اگر دوش نمره 8 گرفته باشه صددرصد ورژن 3 باید یه نمره بالاتر بگیره یعنی 9

the great killer
26-11-2011, 21:26
من یه نکته دیدم تو این دوتا بازی
MW3 و Black OPS
این عکسه کلاشینکف تو MW3
و اینم یه عکس از Black OPS

من می گم چرا اینقد تفاوت سایز وجود داره؟؟

و یه چیز دیگه:
چرا ما هیچوقت قیافه شخصی که باش بازی می کنیم رو نداریم؟
frost
roach
agent harkov
dimitri petrenkov(بعدا تو Black OPS پیدا می شه)
Ramirez
با چنتا شخصه دیگه هیچوقت حرف نزدن و هیچوقت قیافه نداشتن
چرا؟

reza207
26-11-2011, 21:53
من باز رو تا 50 در صد رفتم اونجا بازی تموم میشه؟ 50 درصد بقیه چی میشه؟

reza207
26-11-2011, 22:19
MW3 و Black OPS
این عکسه کلاشینکف تو MW3
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 683x346.

و یه چیز دیگه:
frost
roach
agent harkov
Ramirez
چرا؟
_____ ____

چرا تو mw3 می بینیم

hamidrezavictor
26-11-2011, 22:51
MW3 و Black OPS
این عکسه کلاشینکف تو MW3

و یه چیز دیگه:
frost
roach
agent harkov
Ramirez
چرا؟

برو جلو اينه ميبيني :27:

shahin_mp3
26-11-2011, 23:51
مولتیش کرک شده ؟

Saeed System
27-11-2011, 01:47
مولتیش کرک شده ؟

نه هنوز نشده.... فکرنکنم به این زودیها کرک بشه ...بلک اوپس که حدود 1 سال از ریلیزش گذشته هنوز کرک نشده

التر اوپس یه کارایی اومد بکنه اونم هنوز کاملش نکرده و همیشه سروراش پایینه...

ولی mw3 انلاینش خیلی لذت بخشه ....الان جمعیت ایرانیهایی که ارجینالشو خریدن خیلی زیاد شده..

فکر کنم 200 نفر رو رد کردیم...با گزینه find game هم میتونید ایرانیها رو پیدا کنید ...الیته همه همدیگرو invite

میکنن یه گروه هم هست تو استیم iranian mw3 comminity که بیشتر کسایی که ارجینال خریدن توش عضون..

ا زاونجا با همدیگرو ادد میکنن و بعدا تو بازی اینویت میکنن...:11:

3Dmajid
27-11-2011, 10:48
لطفا یکی که میدونه اسامی شرکت سازنده های نسخه ی 1 تا همین mw3 رو برام بزاره :10:

majid322
27-11-2011, 10:52
تاریخچه ی call of duty:

در تاریخ 29 اکتبر 2003 بود که اولین نسخه از بازی محبوب CALL OF DUTY توسط Activision منتشر شد . این بازی که در سبکHistoric First-Person Shooter است اولین نسخه از بازی های این سبکی نبود ولی به بهترین بازی در این سبک تبدیل شد. این بازی که
ساخته ی شرکت
Infinity Ward بود و ناشر ان هم Activision اولین بازی از سری بازی های محبوب CALL OF DUTY است . این بازی امتایزات بسیار خوبی را کسب کرد و موفقیتی بسیار زیاد را کسب کرد و در واقع اینده ی بسیار خوبی را برای خود رقم زد . این بازی که اولین بازی این سری بود برای پلتفورم های NGE و PC منتشر شد .مجموع امتیازات این بازی 92% بود که به راستی بسیار فوق العاده است . گوشه ای از نمره های این بازی رو ببینید :

IGN:9.3/10
GameSpot:9/10
Computer Gaming World:4.5/5
GameZone:9.4/10

اما 2 سال بعد از عرضه ی نسخه ی اول شرکت Activision نسخه ی دوم این بازی با نام Call of Duty 2: Big Red One را منتشر کرد ولی با این تفاوت که سازنده ی بازی در این نسخه شرکت Treyarch بود . این بازی در روز 1 نوامبر 2005 عرضه شد ولی نکته ی برجسته این بود که بازی Call of Duty 2: Big Red One برای PC منتشر نشد .
در این بازی با توجه به اینکه برای پلتفورم های XBOX , BAMECUBE, PS2 عرضه شد دارای گرافیکی بهتر و گیم پلی ای متفاوت از نسخه ی قبل خود بود . این بازی هم به موفقیت هایی دست پیدا کرد . اما نتوانست موفقیت نسخه ی قبل خود را تکرار کند . میانگین نمرات این بازی 80% بود که البته بد نیست . گوشه ای از نمرات بازی :
IGN:8/10
GameSpot:7/10
1UP:8/10
Worth Playing:8.9/10

یک سال بعد در تاریخ 7 نوامبر 2006 نسخه ی سوم COD منتشر شد .این بار سازنده ی بازی شرکت Treyarch بود ولی این شرکت از کار قبل خود درس گرفت و بازی ای ساخت که از ان به عنوان بهترین بازی سبک Historic First-Person Shooter یاد میشود .نام نسخه ی سوم call of duty3 بود و برای کنسول های WII,XBOX,PS2,XBOX360 و بعد ها هم برای PS3 و PSP منتشر شد. این بازی توانست موفقیت های نسخه ی اول خود را تکرار کند ولی باز هم نکته ای که به چشم می امد عرضه نشدن این بازی بر روی PC بود که به عنوان پلتفورم اصلی نسخه ی اول بود .
میانگین نمرات این بازی 83% بود ولی نمراتی که از سایت های معتبر کسب کرد بسیار بیشتر از نسخه ی دوم بود .گوشه ای از نمرات بازی :
IGN:8.8/10
GameSpot:8.8/10
TeamXbox:8.7/10

تا به اینجا موضوع سه نسخه ی بازی CALL OF DUTY در مورد جنگ جهانی دوم بود ولی Activision دست به اقدام عجیبی زد و سبک این بازی را از Historic First-Person Shooter به : Modern First-Person Shooter تغییر داد و با این کار همه را شگفت زده کرد . اما نکته ی جالب این بود که بازی Call of Duty 4: Modern Warfare بهترین نسخه ی سری COD شد وبا این تغییر سبک و البته تغییر شرکت سازنده از Treyarch به Infinity Ward شرکتی که نسخه ی اول را ساخته بود گام بزرگی را برداشت . پلتفورم های این بازی PC,DS,MAC,PS3,XBOX360 بودند و نکته ی جالب این بود که بازی COD پس از 4 سال در تاریخ 5 نوامبر 2007 به پلتوفرم اصلی خود برگشت . این بازی به راستی بزرگترین بازی در سری COD است و میانگین نمرات ان 93% شد . گوشه ای از نمرات بازی :
GameSpot:9/10
IGN:9.4/10
Official Xbox Magazine:10/10
Game Informer:10/10

هم اکنون به تاریخ عرضه ی نسخه ی پنجم بازی با نام Call of Duty: World at War نزدیک میشویم . بازی دوباره به جنگ جهانی دوم برگشته است ولی این بار موضوع دیگری را دنبال میکند . سازنده ی بازی هم کمپانی Treyarch است و بازی برای پلتفورم های PC,PS2,DS,WII,PS3,XBOX60 عرضه میشود و در تاریخ 11 نوامبر 2008 در جهان عرضه میشود .

به نقل از پردیس گیم این مطلب یکم قدیمیه و تا نسخه ی 5 cod رو نوشته .... :10:

بقیشم خودم مینویسم.

call of duty : modern warfare 2
سازنده: Infinity Ward

call of duty : blackops
سازنده: Treyarch

call of duty : modern warfare 3
سازنده : Infinity Ward، Sledgehammer Games و Raven Software

شاد باشید .

jb.NY
27-11-2011, 11:32
یه کامنت تو یوتیوب دیدم، تا یه ساعت داشتم میخندیدم:

BF3: Together, we are one

!MW3: F**k dude, that's my camping spot
:31:
هرچند خودم طرفدار سری مدرن وارم و هیچوقت داستان خوب و هیجان انگیز رو به گرافیک نمیفروشم

majid322
27-11-2011, 14:36
این مقاله تنها برای واکاوی داستان سری سه گانه MWو قصد مقایسه با بازی دیگری در آن نیست!!

لطفا تا آخر بخونید

لعنت بر این جنگ نفرین شده !! در این جنگ خانمان سوز تنها یک گروه از پیروزی شاد میشنود که فقط فرمانده هان ان هستند و تنها یک گروه از شکست محزون میشوند و انها سربازان خط مقدم ان جبهه هستند که همه اینها جز با ریخته شدن خون سربازان ممکن نیست(قسمتی از دایالوگ بازی مدال افتخار2)

داستان سری call of dutyو بویژه سری MWهمیشه بهترین نقطه قوت بازی در نظر گرفته میشد و حتی مخالفان و و منتقدان هم آن را پذیرفته بودند

سری سه گانه MWبا آخرین شماره یعنی MW3تمام شد و اتفاقات و تلخی و خوشی های سه سری را به آخر رساند تا دیگر منتظر سری بعد نباشیم حقیقتا این سری در تاریخ بازی های اول شخص با وجود کاستی ها ثبت گردید

نویسنده بازی MW3آقای پل هگیس جدا عالی توانست داستان دو سری قبل را به همراه این سری به نقطه پایان برساند یکی از ایراداتی که به MW2گرفته شد این بود که برخی اتفاقات MW1روشن نشد

اما در این سری مشخص شد کامارو زنده است و پرایس در کشتار پل کشته نشد بلکه در عملیاتking fishتوسط نیروهای روسی دستگیر و به زندان گولگ برده شد و انفجار هسته ای با اختیار تام کامارو انجام شد

در call of duty MW1 اتفاقاتی را که بین گروه SASبه سرپرستی کاپیتان پرایس و ایمران زاکائف رخ داد را در یک عکس خلاصه میکنم

در این تصویر به جز کاپیتان پرایس و کسی که پشت دوربین ایستاده همه کشته شدند و برای اولین بار غم اندوه در این سری به کار برده شد

اما در call of duty MW2کمی داستان پیچیده میشود تا زمانی که خیانت ژنرال شپرد داستان را به سمتو سویی دیگر میکشد

اینجا هم به یک عکس بسنده میکنم:

که یکی از غم انگیز ترین و تاثیر گذارترین صحنه ها در این سری و حتی در بین گیم ها لحظه غافلگیری و کشته شدن روچ و گوست و خیانت شپرد در عین نا باوری بود که الحق جناب جیسون وست شگفتی خلق کرد ،اینجا هم باز سوپ و کاپیتان پرایس زنده میمانند تا سری بعد...

اما call of duty MW3 :

همانطور که اشاره شد سرپرست نویسندگی این سری با آقای پل هگیس بود و دو شرکت IWو sleedgehammerآخرین شماره این سری را به عهده گرفتند:

داستان از پایان MW2شروع میشود و مشخص میشود که وعده نیکولای مبنی بر داشتن مکان مناسب دروغ نبوده که هیچ بلکه او گروهی نیز تشکیل داده ،اینجا سوپ با گذراندن اتفاقات گذشته در ذهن به همراه پرایس و نیکولای به هند میروند

در این شماره نیز چند کاراکتر جدید وارد داستان میشوند و این بار هم شخصیت سازی به خوبی صورت گرفته:یوری: دوست ماکارو،فراست عضو گروه دلتا و سندمن سرپرست گروه عملیاتی دلتافورس

در ادامه اتفاقات زیادی رخ میدهد که شاید یکی از بهترین و کم نظیر ترین عملیات ها عهده دار بودن نقش محافظ رئیس جمهور بود که بعد از به گروگان گرفتن رئیس جمهور و دختر این نقش خیلی زود کشته میشود

گروه تحت فرماندهی کاپیتان پرایس یکی پس از دیگری همدستان و نقشه های ماکارو را در نقاط مختلف دنیا به گروه دلتا برای نابودی میدهد ، از آن طرف ماکارو با خیال خود میخواهد یاد آور نابود کردن دول غربی توسط هیتلر را اجرا کند که انصافا کمی موفق بود تا جایی اشغال خاک آلمان توسط روسیه مارا به حال و هوای جنگ های جهانی آشنا میکند یا مثلا نبرد در سواحل فرانسه یاد آور نبرد در سواحل نرماندی است

به هرحال ماکاور قصد نابود کردن دنیا با سلاح های اتمی را در ذهن دارد از آن طرف پرایس با کمک کامارو (MW1)که عضو نیروهای مردمی در خاک روسیه است علیه ماکارو تروریست شورش میکنند اما سریعا سرکوب میشوند

پرایس،سوپ و یوری طرح ترور ماکارو را اجرا میکنند اما ماکاور هوشیار است خاطره ترور ناکام زاکائف توسط مک میلان پرایس را فراموش نمیکند ،پس ابتدا کامارو رو از میان بر میدارد و سپس مکانی را که سوپ و یوری در آنجا بودن منفجر میکند ،ماکارو به دوست قدیمی خود چیزی می گوید که سوپ را تا زمان مرگش سخت کلافه میکند:

ماکارو:یوری!دوست من تو نباید به اینجا میومدی!

از اینجا به بعد شکست آغاز میشود ،سوپ میگوید: یوری! ماکارو ...گفت...!

سوپ به سختی زخمی میشود و زخم چاقو باز میشود و آنقدر از او خون میرود تا...

سوپ قبل از مرگ چیز هایی در مورد یوری میگوید که شاید یوری خائن باشد اما اینطور نیست

یکی از تاثیر گذارترین صحنه ها مرگ شخصیتی بود که در MWبا آن عملیات ها انجام دادیم و شکست ها و پیروزی هایی تجربه کردیم

انصافا آهنگساز (اقای brian tyler)این آهنگ رو زیبا ساخت که غمی زیاد در ان نهفته است(اسم آهنگ هم من تنها مانده ام است!!) میتونید آهنگ رو از اینجا دانلود کنید:

حتما توجه کردید که پرایس کلتی را روی سینه سوپ گذاشت و دفترچه خاطرات او را برداشت و با جمله متاسفم(شاید متاسفم که نتوانستم از تو مراقبت کنم چون تو همانند فرزند من بودی!)

این کلت چند بار بین این دو شخص ردو بدل شده :یک بار در صحنه کشتار پل و کشتن زاکائف

و یک بار در صحنه آزاد کردن زندانی شماره 627

اینجاست که اوج خلاقیت و ریز بینی کارگردان و نویسنده مشخص میشود

در ادامه یوری گذشته را برای پرایس بازگو میکند: حرفهای او خیلی جالب است:

من از زاکائف متنفر بودم چون روسیه را به سمت نابودی میبرد،ماکارو کاملا شبیه او بود،

من شاهد کشته شدن هزاران سرباز به دستور ماکارو در انفجار هسته ای بودم و...

ماکارو هر چیزی را که در مقابل اهدافش بایستد نابود خواهد کرد حتی دوستش را ،در مرحله فردوگاه زاکائف ماکارو یوری را زخمی میکنید تا کسی در مقابل نقشه های شومش نباشد

نحوه ایستادن او را مشاهده کنید؛ از نظر روانشناسی این طرز ایستادن به معنی عزم و اراده و غرور شخص است

وقتی کاپیتان پرایس با مک میلان صحبت میکنید تنها چند جمله دایالوگ نظامی دیده میشود ،بقیه دردو دل است

پرایس:گاهی اوقات مرگ برخی تا ابد در ذهن -- میشود ،مرگ سوپ چنین بود

مک میلان:چه شده؟

پرایس:سوپ کشته شد(واقعا اینجا با احساس گفته شد)

واقعا از این مرحله به بعد رمقی برای ادامه نیست، در اوایل بازی گفتگویی جالب بین سوپ و پرایس در آفریقا رخ میده

پرایس:سوپ اینبار دیگه نمیر!!

سوپ:تو مراقب خودت باش پیر مرد!!

در ادامه گروه دلتاو 141 برای یافتن رئیس جمهور روسیه و دخترش عملیاتی آغاز میکنند،لازم به ذکر است سند من قبلا با task force 141همکاری کرده

سندمن ،تراک و گروه دلتا با فدا کردن جان خود راه را برای فراری دادن رئیس جمهور و پرایس و یوری فراهم میکنند

در آخر با عقب نشینی و قبول آتش بس روسیه همه چیز تمام میشود اما برای پرایس و یوری یک چیز تمام نشده آن هم گرفتن انتقام مرگ سوپ از ماکارو است

که در دوبی پرایس و یوری با لباس های عجیب به نبرد(برای سوپ) میروند ؛اما در این میان یوری زخمی میشود و پرایس برای کشتن او هلیکوپتر را سرنگون میکند اما ماکارو با گرفتن کلت به سوی پرایس و با گفتن جمله خداحافظ پرایس قصد کشتن او را دارد اما یوریه زخمی از راه میرسد و با مرگ خود جان پرایس را نجات میدهد و وفاداری خود را ثابت میکنید

پرایس هم سرانجام با دار زدن ماکارو کار را تمام میکند

کاپیتان پرایس زانوها را بغل میکند و سیگاری روشن میکند ،از این صحنه هزاران برداشت میشود کرد

به نظر من شاید پرایس خسته شده،از این جنگ نفرین شده خسته شده،او تمام نزدیکانش را از دست داده،سوپ،گاز،گریگز،گوست،ر وچ،سندمن،کامارو و در آخر یوری ،پرایس انقدر خسته شده که حتی به سر جنازه یوری نمیرود

در پسه دود سیگار پرایس ماکارو محو میشود اما هنوز سیاهی و دود هست نظر شما در اینباره چیست؟

بی شک سریه سه گانه MWدر تاریخ ثبت شد و اگر بازی ای بزرگتر از ان هم منتشر شود یاد ان همیشه جاری خواهد بود

این آخرین مطلب در مورد MW3بود و منتظر سریه بعدی خواهیم بود آن هم با تغییرات گسترده!

این هم عکس یادگاری که تدائی گره همه چیز خواهد بود

از تمام عزیزان بابت خواندن این مطلب طولانی متشکرم

نقل از پردیس گیم و کاربر gongbok

ezio29
27-11-2011, 15:58
الان که داشتم میخوندم واقعا ناراحت شدم
مخصوصا وقتی که اون عکس های دسته جمعی رو دیدم
راسی من منظور این جمله رو نفهمیدم:

هرچند خودم طرفدار سری مدرن وارم و هیچوقت داستان خوب و هیجان انگیز رو به گرافیک نمیفروشم

هر کی میدونه بگه خواهشا

the great killer
27-11-2011, 16:01
MW3 و Black OPS
این عکسه کلاشینکف تو MW3
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 683x346.

و یه چیز دیگه:
frost
roach
agent harkov
Ramirez
چرا؟
_____ ____

چرا تو mw3 می بینیم
mw3?
منظورت یوریه؟
هنوز دو شخص دیگه بدون قیافن
frost
harkov

amin666
27-11-2011, 16:16
سلام.تو نسخه pc من هر کاری می کنم نمی تونم باgamepad بازی کنم!باید از setting بازی این کار روکرد یا چه جوریه؟تو xp راحت بود.با 7 هنوز نتونستم!یکی کمک کنه!

ویرایش:
از یکی پرسیدم گفت کلا نمی شه با gamepad بازی کرد!

Layken
27-11-2011, 16:39
اون جمله مرحله اخریش خیلی بهم چسبید...وقتی که یوری و پرایس اون زره هارو پوشیدن و می خواستن که برن وسط میدون و گفتند که (به خاطر Soap )

+
اون عکس دسته جمعی سایز بزرگشو دوستان دارن..؟
+

اینم دو تا عکس گروهی خدمت ناظر زحمت کش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجید جان متن مخفی اولیت باز نمیکنه ..دوباره اپش کن یا با لینک بزار
مرسی

majid322
27-11-2011, 17:00
اینم دو تا عکس گروهی خدمت ناظر زحمت کش :31:

Karistias
27-11-2011, 17:12
بچه ها mw3 مراحلش روی 100% تموم میشه یا زودتر ؟
اگر زودتر تموم میشه میدونید چند تا اکت و میسیون داره؟ اخه می خوام برنامه ریزی کنم واسش.

majid322
27-11-2011, 17:15
اگر زودتر تموم میشه میدونید چند تا اکت و میسیون داره؟ اخه می خوام برنامه ریزی کنم واسش.

بازی رو 50 درصد تموم میشه .
ولی تعداد میسیون رو نمیدونم شاید 8 تا 10 تا.

EngineeR EhsaN
27-11-2011, 17:37

وقتی 100 میشه که بازی رو تو حالت Veteran اجرا کنید همچنین باید تمام لپ‌تاپهایی که وجود داره باید پیدا کنید :40:

reza207
27-11-2011, 20:29
منم تا 50 درصد رفتم پس 50 درصد دیقه چی میشه؟ تو پی سی من جز بازی اصلی اون دوتای دیگرو نمییاره مال همه اینتوریه؟

Karistias
27-11-2011, 21:06
وقتی 100 میشه که بازی رو تو حالت Veteran اجرا کنید همچنین باید تمام لپ‌تاپهایی که وجود داره باید پیدا کنید :40:
اتفاقا من رو درجه Veteran بازی میکنم والان 28% هستم
پس میشه امید داشت حالا حالاها این بازی رو میتونم کش بدم:46:

aban366
27-11-2011, 21:14

سلام
من که منظورتون رو نفهمیدم! کسی میدونه؟

سلام.تو نسخه pc من هر کاری می کنم نمی تونم باgamepad بازی کنم!باید از setting بازی این کار روکرد یا چه جوریه؟تو xp راحت بود.با 7 هنوز نتونستم!یکی کمک کنه!

ویرایش:
کسی میتونه راهنمایی کنه با گیم پد تو ویندوز سون چطوری میشه این نسخه رو بازی کرد
ممنونیم بچههای گل

jb.NY
27-11-2011, 21:40
سلام
من که منظورتون رو نفهمیدم! کسی میدونه؟

منظور من نه، منظور اون بنده خدا رو، من فقط نقل قول کردم
مثلا میخواسته بگه که تو مدرن وار فقط باید کمپید و هیچکی به هیچکیه، اما تو بتلفیلد همه با هم هماهنگن و پشت همن
همینو با یه لحن طنز بیان کرده مثلا:31:

BehiJJ
27-11-2011, 21:54
دوستان من کلا این مدلی اکشن بازی نمی کنم!! کال آف تنها بازی هست که از نسخه 1 تا این نسخه که میشه گفت 8 یا MW3 بازی کردم.
نمی دونم کسی اینجا هست که کال آف 1 رو بازی کرده یا نه :31:
یادش بخیر با گرافیک 32 :))
...
اما قبل از اومدن این دو بازی رقیب یعنی BF3 و MW3 کلی تبلیغات شد که کی و کدوم برنده این میدون میشن...
در ظاهر BF3 برنده شده اما به چه قیمت!!! گیم پلی نه چندان خاص اما با گرافیک بالا یا کشتن ایرانیا و مشهور شدن از طریق کشور ما (که این روزا تیتر خبرای شبکه های جهان هست)
اما کال آفی ها از خودشون مایه می ذاره... دفاع از نیویورک و کشورهای جهان در خیلی بازی ها دیده شده و همیشه هم ردپای روسی ها در حمله دیده میشه.
برای من که بعد از BO تا وقتی که BF3 اومد بازی اکشن نکرده بودم، گیم پلی BF3 جذاب بود، اما وقتی MW3 اومد پیش خودم گفتم بابا BF3 چیه دیگه! به این میگن اکشن... به این میگن هیجان...
به هر حال الآن دیگه سنمون قد نمی ده همه جور بازی رو امتحان کنیم اما به نظر من روون ترین و بهترین بازی اکشن در حال حاضر سری کال آف هست...

قربون همه کال آف بازا :27:

SA.JJ.AD
27-11-2011, 22:40
واقعا که :18:دوستان الان بصورت اتفاقی یه برنامه ای تیتراژ اغازینشو دیدم که اهنگ mw3 رو کپی برداری کرده بودن :18:شبکه ی 3 ایران ) خاک بر سر این جماعت که به همه چی ایراد میگیرن و انگ میچسبونن !! اما عرضه ی یه اهنگ ساختن رو ندارن و برا برنامه ی مذهبیشون اهنگ mw3 رو برداشتن گذاشتن با یکم تغییرات :27:
+
دوستانی که تریلر e3 امسال این بازیو دیده باشن اخر تریلر یه اهنگی زیبا و حماسی میشنیدید !:20:! حالا صبر کنید دفعه ی بعد که این برنامه ی کذائی :31:شروع شد خودتون موقع شروع شدن ببینید چه کپی برداری کردن !:39:! اسمش فکر کنم مصباح یا یه همچین چیزی بود :31:الانم در حال پخشه !!:39:واقعا که جای تاسف داره !! مثه اینکه برادران ارزشی حسابی حس mw گرفته بودشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid322
27-11-2011, 22:52
اما قبل از اومدن این دو بازی رقیب یعنی BF3 و MW3 کلی تبلیغات شد که کی و کدوم برنده این میدون میشن...
در ظاهر BF3 برنده شده اما به چه قیمت!!! گیم پلی نه چندان خاص اما با گرافیک بالا یا کشتن ایرانیا و مشهور شدن از طریق کشور ما (که این روزا تیتر خبرای شبکه های جهان هست)
اما کال آفی ها از خودشون مایه می ذاره... دفاع از نیویورک و کشورهای جهان در خیلی بازی ها دیده شده و همیشه هم ردپای روسی ها در حمله دیده میشه.
برای من که بعد از BO تا وقتی که BF3 اومد بازی اکشن نکرده بودم، گیم پلی BF3 جذاب بود، اما وقتی MW3 اومد پیش خودم گفتم بابا BF3 چیه دیگه! به این میگن اکشن... به این میگن هیجان...
به هر حال الآن دیگه سنمون قد نمی ده همه جور بازی رو امتحان کنیم اما به نظر من روون ترین و بهترین بازی اکشن در حال حاضر سری کال آف هست...

قربون همه کال آف بازا

عزیزم نمیخوام بحث رو منحرف کنم به سمت bf3 .
و هر کسی نظر و عقیده ی خودشو داره.
ولی از نظر شما گیم پلی چه معنی میده؟
شاید گیم پلی رو به هیجان داشت نبازی نسبت میدین
اگه اینطوره در اشتباهید گیم پلی دقیقا چیزی بود که در bf3 خیلی بیشتر از mw3 بهش دقت شد هبود و همه حرکات و. انیمیشنها
روی اصول بود مثل دویدن، خشاب عوض کردن ، بالارفتن از نبردبان و ..
ببخشید اینو میگم ولی mw3 بیشتر شبیه به فیلم هندی بود تا واقعیت جنگ!!دشمنای بسیار زیاد که واقعا غیر طبیعیه.
در کل من طرفدار هر دو بازی بودم ولی bf3 رو بیشتر پسندیدم. :10:

mjorh
27-11-2011, 23:05
عزیزم نمیخوام بحث رو منحرف کنم به سمت bf3 .
و هر کسی نظر و عقیده ی خودشو داره.
ولی از نظر شما گیم پلی چه معنی میده؟
شاید گیم پلی رو به هیجان داشت نبازی نسبت میدین
اگه اینطوره در اشتباهید گیم پلی دقیقا چیزی بود که در bf3 خیلی بیشتر از mw3 بهش دقت شد هبود و همه حرکات و. انیمیشنها
ببخشید اینو میگم ولی mw3 بیشتر شبیه به فیلم هندی بود تا واقعیت جنگ!!دشمنای بسیار زیاد که واقعا غیر طبیعیه.
در کل من طرفدار هر دو بازی بودم ولی bf3 رو بیشتر پسندیدم. :10:

آفرین ،فوقالعاده توصیف کردی...کاملا موافقم (با توضیح گیم پلی)

majid322
27-11-2011, 23:22
واقعا که دوستان الان بصورت اتفاقی یه برنامه ای تیتراژ اغازینشو دیدم که اهنگ mw3 رو کپی برداری کرده بودن شبکه ی 3 ایران ) خاک بر سر این جماعت که به همه چی ایراد میگیرن و انگ میچسبونن !! اما عرضه ی یه اهنگ ساختن رو ندارن و برا برنامه ی مذهبیشون اهنگ mw3 رو برداشتن گذاشتن با یکم تغییرات
+
دوستانی که تریلر e3 امسال این بازیو دیده باشن اخر تریلر یه اهنگی زیبا و حماسی میشنیدید !! حالا صبر کنید دفعه ی بعد که این برنامه ی کذائی شروع شد خودتون موقع شروع شدن ببینید چه کپی برداری کردن !! اسمش فکر کنم مصباح یا یه همچین چیزی بود الانم در حال پخشه !!واقعا که جای تاسف داره !! مثه اینکه برادران ارزشی حسابی حس mw گرفته بودشون

اینا عادتشونه سجاد جان شما خودتو ناراحت نکن
از اهنگ فرار از زندان گرفته تا اهنگ gta iv زو من تو تلویزیون شنیدم :31:
قبلا هم جای شما حسابی حرص خوردیم از بس اینا اینقدر حقیرن که اهنگ یه بازی رو کپی میکنن :13:

Spaniuly
27-11-2011, 23:36
در کل mw3 بیشتر از bf3 بهم چسبید... موضوع و داستان یه طرف هست اینکه نتونی دست از بازی کردن بکشی یه چیز دیگه من بتلفیلد رو روی آسون ترین درجه سختی بازی کردم تا زود تموم بشه ببینم موضوع چیه خیلی می گفتن داستان داستان داستان خلاصه نمردیم و دیدیم که بلک بورن یه جماعت رو به کشتن داد اما خودش نمرد و و هرچی آدم بده بود یه تنه درو کرد اخرشم که دیدیم خدای جنگ شد و کلا همه رو یه تنه درو کرد والا پرایز هم توی کال آف می کشت اما همه چیز یه تنه نبود پس اگه کال آف فیلم هندی باشه باید اسم بتلفیلد رو هم بذاریم داستان یکه بزن معرکه که هیچ کس جلو دارش نیست البته من آدمی نیستم به این گیر بدم چون اکثر بازیها الان دیگه همینه شخصیت اول که ما کنترلش می کنیم همه کاره اس ولی خواستم بگم که دیگه داستان بتلفیلد تافته جدا بافته نیست یه توهم غربی هست تموم شد رفت! من نمی گم آمریکا بخواد علیه ایران جنگ زمینی راه بندازه موفق نمیشه اما اینو 100 درصد می گم با 7 - 8 تا کاماندو عمرا سوروایو بشن و بخوان قهرمان بازی دربیارن پس یه توهمی بیش نبود این از این که دیگه هی نگید بتلفیلد داستانش اینطوری بود اونطوری بود واقعی بود و ... مال کال آف هم که دیگه ادامه یه دنباله بود که شخصا قبول دارم ابکی بود دیگه بعد CoD 4 ادامه دادن این داستان خراب کردنش بود ولی خوب به هر شکل اینطوری کش اومد ولی چیزی که باعث شده من هنوزم کال آف می زنم جذابیتی هست که توی قسمت Special Ops و اونقسمت سوروایو داره خیلی خفن حال میده خیلی هم سریع و روان هست گرچه شکل آرکید داره موشن هاش ولی خوب از خیلی لحاظ قابل قبول تر هست برام و البته این رو بگم سوژه های خوبی توی کال آف هست می دونید بتلفیلد قبول دارم بازی خیلی خوبی هست ولی مشکلش سازنده و کسانی بود که روش کار کردن ببنید این بتلفیلد می تونست یک سری چیزهای پیدا کردنی بذاره توی مراحل ولی این کارو نکرده این شاید به نظر بی معنی باشه ولی این کار گیمر رو به چالش می کشونه که بره سوراخ سومبه ها رو بگرده و جاهای جالبی رو کشف کنه حتی این کار توی مولتی پلیر می تونه خیلی کمکش کنه ولی بتلفیلد همچین کاری نکرده یک چیز دیگه هم که باعث میشه خیلی نخوام بتلفیلد بازی کنم اینه که کاراکترهاش گیرایی لازم رو ندارن شما به هم تیمی هاتون نگاه کنید واقعا به بسکتبالیست بیشتر شبیه هست قیافه هاشون تا کاماندو و جنگجو ولی توی کال آف هم صدا ها هم قیافه ها گیرایی خاصی دارن من قبول دارم که کال اف بعد CoD 4 اونطور که باید مایه نذاشت ولی خوب این کال آف شماره هشت انصافا چیزی داده بیرون که دیگه مشکلات قبلی رو حسابی پاک کرد شما از فردا گیم نت ها و کلوپ ها رو ببینید دیگه همونایی که PES بازی می کردن توی کلوپ ها مطمئن باشید مود سوروایو Special Ops رو اسپلیت اسکرین خواهند زد رو ایکس باکس 360 دیگه اون زامبی کشی بلک آپس رو هم می ذارن کنار چون لذت واقعی سوروایو رو میشه با این بازی تجربه کرد نمی دونم تا چه حدی توی نخ Special Ops و مولتی پلیر بازی رفتید ولی اگه برید می بینید توی این قسمت چه قدر پیشرفته تدوین شده و چقدر گیمر پسند

راستی خیلی فک زدم یه باگ ناجور داره بازی به نظرم مثلا شما یه مرحله رو روی وترن تموم کنی اصلا مشخص نمیشه! یعنی اصلا جایی درج نمیشه که فلان مرحله روی چه دیفیکالتی کلیر شده! خیلی عجیب بود من دیروز Black Teusday رو روی وترن تموم کردم امشب هم مرحله بعد اون hunter killer رو منتظر بودم اچیومنت بگیرم دیدم نه هیچی نداد فکر می کنم باید استریک باشه یعنی بعد مرحله یک بلافاصله دو رو برم بدون اینکه مرحله رو انتخاب کنم باید ادامه بدم که این باگ بزرگی هست شما فکر کنید واسه تموم کردن بازی رو هاردند چقدر باید وقت صرف کنی! نمیتونی انتخابی مرحله ها رو بری این زیاد جالب نیست...

majid322
27-11-2011, 23:49
در کل mw3 بیشتر از bf3 بهم چسبید... موضوع و داستان یه طرف هست اینکه نتونی دست از بازی کردن بکشی یه چیز دیگه من بتلفیلد رو روی آسون ترین درجه سختی بازی کردم تا زود تموم بشه ببینم موضوع چیه خیلی می گفتن داستان داستان داستان خلاصه نمردیم و دیدیم که بلک بورن یه جماعت رو به کشتن داد اما خودش نمرد و و هرچی آدم بده بود یه تنه درو کرد اخرشم که دیدیم خدای جنگ شد و کلا همه رو یه تنه درو کرد والا پرایز هم توی کال آف می کشت اما همه چیز یه تنه نبود پس اگه کال آف فیلم هندی باشه باید اسم بتلفیلد رو هم بذاریم داستان یکه بزن معرکه که هیچ کس جلو دارش نیست البته من آدمی نیستم به این گیر بدم چون اکثر بازیها الان دیگه همینه شخصیت اول که ما کنترلش می کنیم همه کاره اس ولی خواستم بگم که دیگه داستان بتلفیلد تافته جدا بافته نیست یه توهم غربی هست تموم شد رفت! من نمی گم آمریکا بخواد علیه ایران جنگ زمینی راه بندازه موفق نمیشه اما اینو 100 درصد می گم با 7 - 8 تا کاماندو عمرا سوروایو بشن و بخوان قهرمان بازی دربیارن پس یه توهمی بیش نبود این از این که دیگه هی نگید بتلفیلد داستانش اینطوری بود اونطوری بود واقعی بود و ... مال کال آف هم که دیگه ادامه یه دنباله بود که شخصا قبول دارم ابکی بود دیگه بعد CoD 4 ادامه دادن این داستان خراب کردنش بود ولی خوب به هر شکل اینطوری کش اومد ولی چیزی که باعث شده من هنوزم کال آف می زنم جذابیتی هست که توی قسمت Special Ops و اونقسمت سوروایو داره خیلی خفن حال میده خیلی هم سریع و روان هست گرچه شکل آرکید داره موشن هاش ولی خوب از خیلی لحاظ قابل قبول تر هست برام و البته این رو بگم سوژه های خوبی توی کال آف هست می دونید بتلفیلد قبول دارم بازی خیلی خوبی هست ولی مشکلش سازنده و کسانی بود که روش کار کردن ببنید این بتلفیلد می تونست یک سری چیزهای پیدا کردنی بذاره توی مراحل ولی این کارو نکرده این شاید به نظر بی معنی باشه ولی این کار گیمر رو به چالش می کشونه که بره سوراخ سومبه ها رو بگرده و جاهای جالبی رو کشف کنه حتی این کار توی مولتی پلیر می تونه خیلی کمکش کنه ولی بتلفیلد همچین کاری نکرده یک چیز دیگه هم که باعث میشه خیلی نخوام بتلفیلد بازی کنم اینه که کاراکترهاش گیرایی لازم رو ندارن شما به هم تیمی هاتون نگاه کنید واقعا به بسکتبالیست بیشتر شبیه هست قیافه هاشون تا کاماندو و جنگجو ولی توی کال آف هم صدا ها هم قیافه ها گیرایی خاصی دارن من قبول دارم که کال اف بعد CoD 4 اونطور که باید مایه نذاشت ولی خوب این کال آف شماره هشت انصافا چیزی داده بیرون که دیگه مشکلات قبلی رو حسابی پاک کرد شما از فردا گیم نت ها و کلوپ ها رو ببینید دیگه همونایی که PES بازی می کردن توی کلوپ ها مطمئن باشید مود سوروایو Special Ops رو اسپلیت اسکرین خواهند زد رو ایکس باکس 360 دیگه اون زامبی کشی بلک آپس رو هم می ذارن کنار چون لذت واقعی سوروایو رو میشه با این بازی تجربه کرد نمی دونم تا چه حدی توی نخ Special Ops و مولتی پلیر بازی رفتید ولی اگه برید می بینید توی این قسمت چه قدر پیشرفته تدوین شده و چقدر گیمر پسند

راستی خیلی فک زدم یه باگ ناجور داره بازی به نظرم مثلا شما یه مرحله رو روی وترن تموم کنی اصلا مشخص نمیشه! یعنی اصلا جایی درج نمیشه که فلان مرحله روی چه دیفیکالتی کلیر شده! خیلی عجیب بود من دیروز Black Teusday رو روی وترن تموم کردم امشب هم مرحله بعد اون hunter killer رو منتظر بودم اچیومنت بگیرم دیدم نه هیچی نداد فکر می کنم باید استریک باشه یعنی بعد مرحله یک بلافاصله دو رو برم بدون اینکه مرحله رو انتخاب کنم باید ادامه بدم که این باگ بزرگی هست شما فکر کنید واسه تموم کردن بازی رو هاردند چقدر باید وقت صرف کنی! نمیتونی انتخابی مرحله ها رو بری این زیاد جالب نیست...

ارمین جان من با بیشتر حرفات مخالفم :31:
البته من برای شما و همه احترام قاعلم ولی من خیلی خلاصه بگم که جنگ واقعی رو توی bf3 تجربه کردم نه mw3 .
از اونجایی که یوری به مکراو اونم قایمکی یه تیر بیشتر نمیزنه و مکراو برمیگرده و میکشتش معلومه که اصلا فیلم هندی نیست :31:
و بعدشم مکراو وای میسه این پیرمرد 50 ساله به راحتی دارش میزنه :31:
البت همن منکر این قضیه نمیشم صحنه اخر واقعا به دلم چسبید ولی حرف من چیز دیگه ایه
حرف من اینه که من کیفیت خوده بازی رو به صحنه های اکشن و جذابش نمیفروشم.
هر چی باشه شما خودت یه پا گیمری از لحاظ فنی واقعا به نظرت کدوم یک موفق تر بود؟
بتلفیلد توهم غربی بود درست ولی بنظرت کالاف سیاستهایی رو پشت این بازی نداره؟
حالا بر علیه ما نه بر علیه یه کشوره دیگه ولی چیزی که مشخصه سیاسی بودن همه ی این بازی هاست.
در مورد چیزهای پیدا کردنی هم سلیقه ای من خودم اصلا علاقه ای بهش ندارم چو نبازی رو از واقعیت درو میکنه.
از نظر من بازی fps باید بدون وقفه و استوپ بازی بشه که لذت بیشتری داشته باشه

راستی اینم در مورد فیلم هندی اضافه کنم که هر بازی اگه به این شکل باشه فیلم هندی به حساب نمیاد ولی نه سبک fps.
مثلا کرایسیس واقعا بازی جالبی بود و نمیشه گفت فیلم هندی بود.

شاد باشی :10:

SA3EDLORD
28-11-2011, 00:37
کرایسیس اصلا داستان داشت که بخواد فیلم هندی باشه یا نباشه؟:دی تو اصلا به کرایسیس میگی بازی؟:دی

reza207
28-11-2011, 00:50
کرایسیس اصلا داستان داشت که بخواد فیلم هندی باشه یا نباشه؟ تو اصلا به کرایسیس میگی بازی؟

شما کرایسیس رو بازی نمیدونین؟ واگه انکه به نظر من کرایسیس 1 یکی از بحترین بازی های تاریخه مخصوصا نسخه دومش

zeelog
28-11-2011, 01:07

بلکبرن بنده خدا که فقط دو مرحله عملیات داشت باقیش میلر و دیما و اون خلبانه بودن اما پرایس که تو بیشتر عملیاتها بود اونهم با این سن نزدیک صد سالش

saman65
28-11-2011, 04:41
سلام
نمیدونم اینجا جاشه یا نه.خواستم بپرسم MW3 روی Xbox لذت بخش تره یا رو PS3.کاری به سایر بازی ها ندارم.فقط COD
ممنون میشم راهنماییم کنین

jb.NY
28-11-2011, 09:00
سلام
نمیدونم اینجا جاشه یا نه.خواستم بپرسم MW3 روی Xbox لذت بخش تره یا رو PS3.کاری به سایر بازی ها ندارم.فقط COD

کنسول کنسوله برادر من، بازی شوتر اونم اول شخص به هیچ وجه به اندازه ای که روی کامپیوتر و با موس و کیبورد حال میده با کنسول حال نمیده
ولی از بین این دو کنسول بشخصه بیشتر با xbox راحت ترم، دلیل خاصیم ندارم

Spaniuly
28-11-2011, 09:16
بلکبرن بنده خدا که فقط دو مرحله عملیات داشت باقیش میلر و دیما و اون خلبانه بودن اما پرایس که تو بیشتر عملیاتها بود اونهم با این سن نزدیک صد سالش

آره ولی خیلی بهینه بود بنده خدا همه کارای بزرگ رو خودش انجام داد تو بازی البته بازم می گم من به این مسوله گیر نمی دم چون همه بازی ها اینطوری هستن که قهرمان و شخصیت اصلی یکه بزن میشه فقط اینکه مطرح کردم این قضیه رو فقط جوابی بود به اینکه خیلی ها می گن BF تافته جدا بافته هست... در حالیکه اینطور نیست... اینکه BF3 توی لیست بهترین گیم های سال هست به خاطر برتریش به کال آف نیست بلکه به خاطر پیشرفتش هست کال آف اینهمه بازی FPS داده ولی وقتی بتلفیلد میاد دومین یا سومین بازی که سبکش FPS هست رو اینقدر خوب میده بیرون خوب جای تقدیر هم داره

شما کرایسیس رو بازی نمیدونین؟ واگه انکه به نظر من کرایسیس 1 یکی از بحترین بازی های تاریخه مخصوصا نسخه دومش

اگه منظورت وارهد هست شدیدا باهات موافقم کرایزس فقط و فقط وارهد اولی و این کرایزس 2 به درد نمی خورن... وارهد فوق العاده جذاب بود... ارتباط خاصی با بازی و خود سایکو برقرار کردم یادش به خیر

ارمین جان من با بیشتر حرفات مخالفم :31:
البته من برای شما و همه احترام قاعلم ولی من خیلی خلاصه بگم که جنگ واقعی رو توی bf3 تجربه کردم نه mw3 .
از اونجایی که یوری به مکراو اونم قایمکی یه تیر بیشتر نمیزنه و مکراو برمیگرده و میکشتش معلومه که اصلا فیلم هندی نیست :31:
و بعدشم مکراو وای میسه این پیرمرد 50 ساله به راحتی دارش میزنه :31:
البت همن منکر این قضیه نمیشم صحنه اخر واقعا به دلم چسبید ولی حرف من چیز دیگه ایه
حرف من اینه که من کیفیت خوده بازی رو به صحنه های اکشن و جذابش نمیفروشم.
هر چی باشه شما خودت یه پا گیمری از لحاظ فنی واقعا به نظرت کدوم یک موفق تر بود؟
بتلفیلد توهم غربی بود درست ولی بنظرت کالاف سیاستهایی رو پشت این بازی نداره؟
حالا بر علیه ما نه بر علیه یه کشوره دیگه ولی چیزی که مشخصه سیاسی بودن همه ی این بازی هاست.
در مورد چیزهای پیدا کردنی هم سلیقه ای من خودم اصلا علاقه ای بهش ندارم چو نبازی رو از واقعیت درو میکنه.
از نظر من بازی fps باید بدون وقفه و استوپ بازی بشه که لذت بیشتری داشته باشه

راستی اینم در مورد فیلم هندی اضافه کنم که هر بازی اگه به این شکل باشه فیلم هندی به حساب نمیاد ولی نه سبک fps.

شاد باشی :10:
ممنون لطف داری مجید جان... همین پیرمرد یه جنگجوی کارکشته هست عجیب نیست که یه مشنگی مثل مکاروف رو دار بزنه (دیگه اسپویلش کردی رفت ها تقصیر من نیست :31:اونایی که تموم نکردن بازی رو یقه منو نگیرن)
من می گم CoD برام خیلی بیشتر چسبید بتلفیلد گرچه توی موشن ها سوژه های خوبی به کار برده بود ولی باز هم جذابیت و ماندگاری این CoD MW3 رو نداره و نخواهد داشت... باز هم میگم CoD امسال بخش مولتی پلیرش رو خیلی باحال ارائه کرد و همین باعث میشه خیلی هوادار جذب کنه...

حرف سیاست باشه که بتلفیلد خیلی سیاسی تر هست حداقل واسه ما ولی این چه اهمیتی برای ما داره که بازی می کنیم؟ و دنبال چیز سیاسی نیستیم؟

بازی کلا از واقعیت دور هست منظور از پیدا کردنی ها همونی هست که گفتم دیگه نمی دونم خوندی پست قبلیم رو یا نه من با دلایل مختلف توضیح دادم پیدا کردنی ها رو

سلام

والا من که روی ایکس باکس بازی می کنم خیلی حال میده... تنها ایراد بازی کردن بازی های شوتر روی کنسول تا حدودی محرومیت از اسنایپینگ هست با ماوس شما خیلی راحت اسناپیپ میری ولی خوب توی اکشن کاری و سرعت عمل بی بروبرگرد دسته بهتره

mjorh
28-11-2011, 10:42
کرایسیس 2 به درد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

jb.NY
28-11-2011, 11:44
کرایسیس 2 به درد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

والا یکی از بهترین بازیایی بود که من تا به حال تجربشو داشتم
مثل اکثر بازیا، قهرمان بازی یتنه همرو نابود کرد ولی یه دلیلی واسه قدرتش داشت، اونم نانو سوئیتش بود

mjorh
28-11-2011, 11:57
مثل اکثر بازیا، قهرمان بازی یتنه همرو نابود کرد ولی یه دلیلی واسه قدرتش داشت، اونم نانو سوئیتش بود

منم همینطور.....خیلی بازیه خوفی بود

halflife g
28-11-2011, 12:07
من فکر کنم دوستان در تعریف گیم پلی دچار اشتباه شدن.....

گیم پلی یعنی:
استفاده از توانایی هایی که بازی در اختیار شما گذاشته تا چالش های قرار داده در پیش رویتون رو رد کنید.....حالا اگه رد کردن این چالش ها نیاز به تمرین و بازی چند باره داشته باشه میشه یه بازی hardcore و اگر نه میشه یه بازی ساده ...... .
هر دو این بازیها این قابلیت رو دارن ......یعنی هردوشون گیم پلی دارن ولی مساله در اینجاس که رد کردن چالشهای کدوم بیشتر برای بازیکن حال میده و براش جذابتره؟؟؟؟؟یعنی به قول معروف گیم پلی کدوم یک هیجانی تر و جذابتر.... .

حالا نمیدونم تعریف این دوستمون کجاش ربطی به گیم پلی داره:

گیم پلی دقیقا چیزی بود که در bf3 خیلی بیشتر از mw3 بهش دقت شد هبود و همه حرکات و. انیمیشنها

اینایی که شما میگی میتونه عاملی برای جذابتر شدن گیم پلی باشه نه اینکه تعریف خود گیم پلی باشه........

شاید باشه بازی که گرافیک و همه چیش عین واقعیت باشه ولی یه گیم پلی مزخرف داشته باشه......و در عوض باشه بازی که همه چیش تخیلی و مسخره باشه ولی گیم پلی عالی داشته باشه.

+

به نظر من هم بتلفیلد درسته گرافیک و صداگذاری به مراتب بهتری داشت ولی مساله اینه که گیم پلی بی روحی داشت و بازیکن رو حریص به بازی نمی کرد ولی COD اینجوری نیس و گیم پلی بی نظیرش(حالا هرچقدر هم نخ نما شده باشه)باعث میشه ادم راغب به بازی بشه(البته cod هم مشکل عمیقی در طراحی مراحل تکراری داشت)...... .
در مورد بخش survival و ایتم های اضافی هم ارمین جان کاملا راس میگه .........فقط بخش survival ارزش داره 60 دلار بدی به بازی......(راستی من رکوردم تا wave 34 هستش:31:.....کسی رسیده به این wave?)

کرایسیس یه بازی سرشار از تقلید بود ولی خوب بود.......اون لباسشم که شما می گی تقلید از halo بود...... .فقط وارهدش لذت بخش بود.......بقیه شماره هاش فقط گرافیک برجسته ای داشت(بقیه قسمتاشم خوب بودن ولی بهترین نبودن)

سلام

اگه اهل انلاین بازی کردن هستی که شک نکن x360 ولی از بقیه جهات کاملا یکسان هستند البته عده ای میگن دسته x360 واسه شوتر مناسبتر.....
.
..
.

.

majid322
28-11-2011, 12:16
اینایی که شما میگی میتونه عاملی برای جذابتر شدن گیم پلی باشه نه اینکه تعریف خود گیم پلی باشه........

شاید باشه بازی که گرافیک و همه چیش عین واقعیت باشه ولی یه گیم پلی مزخرف داشته باشه......و در عوض باشه بازی که همه چیش تخیلی و مسخره باشه ولی گیم پلی عالی داشته باشه.

عزیزم ولی من فکر میکنم شما تعریفت از گیم پلی اشتباهه گیم پلی mw 3 کاملا مصنوعی بود و در برابر bf3 اصلا حرفی برای گفتن نداشت .
از طرفی دیگه جذابیت بازی یه طرفه و گیم پلی خوب یه طرف دیگه یعنی اینطور نیست که هر بازی که جذابیت داره گیم پلیش هم عالیه

به نظر من هم بتلفیلد درسته گرافیک و صداگذاری به مراتب بهتری داشت ولی مساله اینه که گیم پلی بی روحی داشت و بازیکن رو حریص به بازی نمی کرد ولی COD اینجوری نیس و گیم پلی بی نظیرش(حالا هرچقدر هم نخ نما شده باشه)باعث میشه ادم راغب به بازی بشه...... .

این حرف دقیقا مشخص میکنه که تعریف شما از گیم پلی اشتباهه که در بالا توضیح دادم.

به نظرم اینجا بیشتر از این نمیشه در موردش بحث کرد چون تاپیک mw3 هست :31: اگه امکانش بود یه تاپیک تشکیل بدیم تا بیشتر و تخصصی تر بشه
در مورد این دو بازی بحث کرد.

موضوع دیگه ای که یادم رفت اینه که اعتراض علاقه مندان به این بازی از جمله خودم مشخص میکنه که بازی کاملا تکراری بود و
حرفی برای گفتن نداشت.

halflife g
28-11-2011, 12:22
عزیزم ولی من فکر میکنم شما تعریفت از گیم پلی اشتباهه گیم پلی mw 3 کاملا مصنوعی بود و در برابر bf3 اصلا حرفی برای گفتن نداشت .

دوست عزیز طبیعی بودن بازی معیاری به بهتر بودن گیم پلیش نیست.......الان بازی مثه halo رو اگه شما بازی کنی می بینی که :

1-دشمنات کوتوله مانند هستن....
2-اسلحه هاشون صورتی هست:31:.....
3-لباسا و زرها و سفینه ها صورتی هستن و ماشینا شبیه اسباب بازیهای دوران کودکی ماست:31:....
4-کارکتر بازی وقتی می پره سه متر میره هوا:31:
و..........

ولی همین بازی از لحاظ گیم پلی از اکثر سایتا و منتقدا همواره نمره کامل می گیره و طرفداراشم از cod بیشتر نباشن کمتر نیستن(شماره 3 این بازی فقط روی x360 حدود 14 میلیون نسخه فروش کرده)

حالا این بازی که همه چیش مصنوعی هست پس گیم پلی نداره؟؟؟؟:31:

+

تعریف گیمپلی رو هم از پایین بخوونی متوجه میشی جایی نگفته بازی طبیعی تر باشه تا بهش بگیم گیم پلی بهتری داره و در پایان متن اشاره کرده که گیم پلی متمایز از گرافیک و صدا گذاری هست :

Gameplay is the specific way in which playersinteract with a game, and in particular withvideo games Gameplay is the defined through the game rules, connection between player and the game, challenges and overcoming them, and player's connection with it. Video game gameplay is distinct from graphics, or audio elements.

.
.
.
..
.

majid322
28-11-2011, 12:32
دوست عزیز طبیعی بودن بازی معیاری به بهتر بودن گیم پلیش نیست.......الان بازی مثه halo رو اگه شما بازی کنی می بینی که :

1-دشمنات کوتوله مانند هستن....
2-اسلحه هاشون صورتی هست.....
3-لباسا و زرها و سفینه ها صورتی هستن و ماشینا شبیه اسباب بازیهای دوران کودکی ماست....
4-کارکتر بازی وقتی می پره سه متر میره هوا
و..........

ولی همین بازی از لحاظ گیم پلی از اکثر سایتا و منتقدا همواره نمره کامل می گیره و طرفداراشم از cod بیشتر نباشن کمتر نیستن(شماره 3 این بازی فقط روی x360 حدود 14 میلیون نسخه فروش کرده)

حالا این بازی که همه چیش مصنوعی هست پس گیم پلی نداره؟؟؟؟

+

تصحیح کنید تعریفتون از گیم پلی رو لطفا...... .

دقیقا میدونستم الان اینو میگی :31:

خب اگه دقت کرده باشی تو صفحه ی قبلی هم گفتم باید ببینم که سبک بازی چیه
توی این سبک اینجور حرکات مصنوعی و غیر طبیعی جایی نداره و اصلا کاملا بی معنیه
ولی بازی تو سبک halo که واقعیت نداره هر چی بیشتر غیر طبیعی باشه به جذابیتش هم افزوده میشه.

گیم پلی رو هم من تو این سبک بازی به طبیعی بودن حرکات بازیکنا نسبت میدم نه طبیعی بودن بازی.

راستی همه ی جوابامو جواب ندادی این جوری کلامون میره تو هم :31:

SA.JJ.AD
28-11-2011, 12:36
از طرفی دیگه جذابیت بازی یه طرفه و گیم پلی خوب یه طرف دیگه یعنی اینطور نیست که هر بازی که جذابیت داره گیم پلیش هم عالیه

این حرف دقیقا مشخص میکنه که تعریف شما از گیم پلی اشتباهه که در بالا توضیح دادم.

به نظرم اینجا بیشتر از این نمیشه در موردش بحث کرد چون تاپیک mw3 هست :31: اگه امکانش بود یه تاپیک تشکیل بدیم تا بیشتر و تخصصی تر بشه
در مورد این دو بازی بحث کرد.

موضوع دیگه ای که یادم رفت اینه که اعتراض علاقه مندان به این بازی از جمله خودم مشخص میکنه که بازی کاملا تکراری بود و
حرفی برای گفتن نداشت.

عزیز ایشون کاملا واضح و درست توضیح دادن :20:شما کاملا اشتباه میکنی !! mw3 هرچی نداشته باشه !! گیم پلی فوق العادشه که این همه مخاطب داره تو دنیا و باعث میشه نشه دل کند ازش وقتی شروعش میکنی :20:
.
اون چیزهایی که شما میگی یه سری مسائل شخصی و سلیقه ای هستش و یکی از زیر شاخه های گیم پلی میتونه محسوب شه !! حالا ممکنه یکی از bf3 با حرکات خشک و بی روحش که بیشتر سعی شده به یه شبیه ساز جنگ خودشو نزدیک کنه خوشش بیاد !(یکیش خودم که به شخصه بازی که بیشتر شبیه جنگ واقعی باشه رو ازش بیشتر لذت میبرم ) ! یکی هم از cod یا هر بازیه دیگه ای که سعی میکنه اکشن و ریتم بازی رو بالا نگه داره به هر قیمتی که شده !!
.
در کل خوب نیست به یکی از بهترین شوتر های اول شخص این نسل بگیم بدرد نخور و تکراری !! فکر نمیکنم شما هم تو موفقیت این نسخه شکی داشته باشید !! یه نگاه به امار و ارقام همه چیو نشون میده !!:20:
.
اینو هم اضافه کنم !! این بحث هیچ فایده ای نداره در 90% مواقع چون یه چیز سلیقه ای هستش !! حالا سلیقه ی کی درسته و کدوم غلطه رو خدا میداند :31::27:
+
از بازی لذت ببرید اینقد پا فشاری نکنید که فلان بازی از اون بهتره یا اون از این بهتره !!
+
اصلا cod اشغال !! تکراری !! با گرافیک دو بعدی :31:هیچی نداره همش کپی پست با روایتی هندی !:18::31:! bf3 هم همش تبلیغ بیخود بود برا یه مشت جو گیر :31:و یه بازی خشک و مزخرف بود که فقط گرافیک داشت و این فقط بدرد ما ایرانی ها میخوره:31:
+
الان چیزی از ارزش ها کم شد ؟! :31::16:
+
بیخیال :10::31:

halflife g
28-11-2011, 12:39
دقیقا میدونستم الان اینو میگی :31:

خب اگه دقت کرده باشی تو صفحه ی قبلی هم گفتم باید ببینم که سبک بازی چیه
توی این سبک اینجور حرکات مصنوعی و غیر طبیعی جایی نداره و اصلا کاملا بی معنیه
ولی بازی تو سبک halo که واقعیت نداره هر چی بیشتر غیر طبیعی باشه به جذابیتش هم افزوده میشه.

گیم پلی رو هم من تو این سبک بازی به طبیعی بودن حرکات بازیکنا نسبت میدم نه طبیعی بودن بازی.

راستی همه ی جوابامو جواب ندادی این جوری کلامون میره تو هم :31:

اولا : هیچکدوم از این بازیها ننوشتن که سبک ما " شبیه ساز جنگی " هست.......پس اجازه اضافه کردن المان های تخیلی(کم و زیاد) در بازی دارن(چطور که بخش survival بازی cod خیلی تخیله ولی یکی از بهترین تجربه های امسال گیمری من هست)............... .

دوما : اینکه حرکات و انیمشنها در بتلفیلد بهتر بود درش شکی نیست ولی این جزو گیم پلی نیست بلکه جزو گرافیک هست......تو تعریف هم دقت کنین :

gameplay is distinct from graphics, or audio elements

گرافیک و حرکت ها و صدا گذاری بهتر فقط تاثیر میذارن رو گیم ولی هسته اصلی بازی گیم پلی هست .... .اگر از خیلی از بچه ها که شماره قبلی بتلفیلد رو بازی کردن بپرسی میگن اون بهتر بود.........چرا این حرفو میزنن ؟؟؟گرافیک که بالاتر رفته پس چرا این حرفو میزنن؟؟؟؟اینو باید در هسته گیم پلی جستجو کنی(و البته نمک های جنبی مثه گرافیک و صدا گذاری و داستان و....)

+

در مورد اون سوالتون که جواب ندادم.........خودم هم عرض کردم بازی تکراری بود مخصوصا طراحی مراحل تکراری داشت ولی ربطی به بحثمون نداشت........
من در مورد گیم پلی فقط توضیح دادم..
.
.
.

majid322
28-11-2011, 12:48
اولا : هیچکدوم از این بازیها ننوشتن که سبک ما " شبیه ساز جنگی " هست.......یعنی اجازه اضافه کردن المان های تخیلی در بازی دارن............... .

دوما : اینکه حرکات و انیمشنها در بتلفیلد بهتر بود درش شکی نیست ولی این جزو گیم پلی نیست بلکه جزو گرافیک هست......تو تعریف هم دقت کنین :

gameplay is distinct from graphics, or audio elements

گرافیک و حرکت ها و صدا گذاری بهتر فقط جذابتر می کنن گیم رو ولی هسته اصلی بازی گیم پلی هست .... .

+

در مورد اون سوالتون که جواب ندادم.........خودم هم عرض کردم بازی تکراری بود مخصوصا طراحی مراحل تکراری داشت ولی ربطی به بحثمون نداشت........
من در مورد گیم پلی فقط توضیح دادم..

فکر میکنم شما در برابر من جبهه گرفتید و این اصلا فایده ندار یعنی اینکه بحث بی فایدست.

در مورد اول هم کاملا مشخصه که سبک این بازی ها تخیلی نیست ولی به طور کلی من مخالف این اکشنها تو این جور بازی ها نیستم
ولی چیزی که هست گیم پلی mw3 کاملا ضعیفتر از bf3 هست فقط مشکل اینجاست که همه گیم پلی رو با جذابیت اشتباه میگیرن.

در مورد اون جمله ی انگلیسی هم که نوشتی اصلا هیچ ربطی به حرف من نداشت و اصلا این چیزای مثل دویدن و .. به گرافیک مربوط نیست و دقیقا گیم پلیه.

من فکر میکنم این بحث رو لا اقل اینجا ادامه ندیم خیلی بهتره چون توی تاپیک یه بازی خاص هست و صورت خوشی ندار
وطبیعتا هر کسی که طرفدار این بازی باشه ازش تعریف میکنه :31:ولی بازم میگم من طرفدار هر دو بازیم و از
هر دو بسیار لذت بردم ولی اصلا قبول ندارم که گیم پلی mw3 بتر هست.

اگه یه نیگاه به نقدی که نوشتم از بازی بندازی متوجه میشی که من خودم از بازی لذت بردم و از نظر من یکی از بهترین بازی هسات.

شاد باشید.
.

Layken
28-11-2011, 12:57
سلام
در چهار چوب مبحث موضوع تاپیک ادامه بدید
مرسی

halflife g
28-11-2011, 12:58
جبهه چیه دوست من داریم بحث می کنیم..... حرفی بگین قانع بشیم....نه اینکه زود از کوره دربرین یا بگین این بازی خیلی ضعیف این بازی خیلی بدردنخور و.......... .

ولی چیزی که هست گیم پلی mw3 کاملا ضعیفتر از bf3 هست فقط مشکل اینجاست که همه گیم پلی رو با جذابیت اشتباه میگیرن.

اینو شما چطور اثبات می کنی گیم پلی mw بهتر از bf3 هست؟؟؟

این چیزای مثل دویدن و .. به گرافیک مربوط نیست و دقیقا گیم پلیه.

اینو چطور اثبات می کنی؟؟؟

+

من از هیچکدوم از این بازیها خوشم نمیاد:31:(به جز بخش survival بازی cod)....کلا تو سبک اول شخص به نظرم این دو بازی(مخصوصا cod) به حد اشباع رسیدن و باید ایده پیدا کنن...
.
.
.
..

majid322
28-11-2011, 13:03
جبهه چیه دوست من داریم بحث می کنیم..... حرفی بگین قانع بشیم....نه اینکه زود از کوره دربرین یا بگین این بازی خیلی ضعیف این بازی خیلی بدردنخور و.......... .

من از کوره در رفتم؟ :18: من فقط اینجور حس کردم که شما از کوره در رفتی :27:

اینو شما چطور اثبات می کنی گیم پلی mw بهتر از bf3 هست؟؟؟

این همه حرف زدم به خاطر همین بود دیگه حالا هر کسی تعریف گیم پلی رو بدونه خودش تشخیص میده....

اینو چطور اثبات می کنی؟؟؟

+

اینم اثبات نمیخواد و دقیقا برمیگرده به همون تعریف گیم پلی.

.کلا تو سبک اول شخص به نظرم این دو بازی به حد اشباع رسیدن و باید استراحت کنن

پس به نظرت دیگه سری بعد ساخته نشه بهتره نه ؟ استراحت کنن دیگه :31:

halflife g
28-11-2011, 13:11
من از کوره در رفتم؟ :18: من فقط اینجور حس کردم که شما از کوره در رفتی :27:

نه داداش بنده از هیچ جایی در نمیرم ولی اینکه شما پشت سر هم cod رو در مقابل بازی رقیب با اصطلاح خیلی ضعیف ...مصنوعی.....حرفی نداره....خطاب می کنی به نظرم جالب نیس و باعث میشه بحث جالب نباشه...... .

+

در مورد تعریف شما هم از گیم پلی به شما تبریک می گم تعریف شما تعریفی جدید هست (گرافیک و انیمیشن کارکتر = گیم پلی)

چی بگم بحث افتاده رو دور تکرار و..........موفق باشی:11:
.
..
.
.

majid322
28-11-2011, 13:15
در مورد تعریف شما هم از گیم پلی به شما تبریک می گم تعریف شما تعریفی جدید هست (گرافیک و انیمیشن کارکتر = گیم پلی)

من کجای حرفم گفتم گرافیک کاراکتر = گیم پلی؟ :13:
گیم پلی = حرکت کاراکتر توسط گیمر همین و تمام .

شما هم موفق باشی دوست من :11:

5ajad
28-11-2011, 13:28
لی COD اینجوری نیس و گیم پلی بی نظیرش(حالا هرچقدر هم نخ نما شده باشه)باعث میشه ادم راغب به بازی بشهدقیقا همین مسئله باعث شد من امتحان حسابان رو 4/10 بگیرم:19::دی

jb.NY
28-11-2011, 14:18
اگر از خیلی از بچه ها که شماره قبلی بتلفیلد رو بازی کردن بپرسی میگن اون بهتر بود.........چرا این حرفو میزنن ؟؟؟گرافیک که بالاتر رفته پس چرا این حرفو میزنن؟؟؟؟اینو باید در هسته گیم پلی جستجو کنی(و البته نمک های جنبی مثه گرافیک و صدا گذاری و داستان و....)

دقیقا حرفی که من دیروز تو تاپیک بتل 3 نوشتم.
بتل فیلد 2 به نسبت 3 جذاب تر بود و آدمو بیشتر به خودش جذب میکرد...
دوستان فکر نمیکنید این بحث گیم پلی رو بذاریم کنار بهتر باشه؟ آخرش چاقو کشی میشه ها :31:

hamed30
28-11-2011, 14:27
هنوز تو تاپیک COD MW3 و BF3 جنگ و دعواست . بابا بیخیال دیگه هنوز دارین میگین این بهتره اون بهتره بازی تموم شد رفت .خدا نکنه دو تا بازی یه سبک با هم عرضه بشه .:13:

Spaniuly
28-11-2011, 15:46
این قسمت سوروایول شدیدا جذاب هست من با داداشم می شینیم اسپلیت اسکرین بازی می کنیم تا 1:30 , 2 شب
می دونید من معتقدم یک بازی باید سوژه نو بیاره دیگه کم کم داستان هم خز شده قبول کنیم... دیگه الان بیشتر بازی ها داستان گرا شدن دارن سبک های مشابه ارائه می دن ولی مهم قرار دادن سوژه ها و ایده های نو هست که باعث بشه گیمر نتونه از بازی دست بکشه...
برای من CoD MW3 خیلی بیشتر چسبید یعنی موقع BF3 بازی کردن حس خفگی می کردم خیلی آزادانه نمی تونستم ورجه وورجه کنم نمی دونم چرا حس می کنم انعطاف پذیری بازی MW3 خیلی بیشتر هست اتفاقا تا قبل اومدن هر دو من منتظر بودم که BF3 منو جذب کنه یعنی فکر میکردم یه CoD خز دیگه مثل سالهای بعد از CoD4 می خواد بده در واقع هیچ امیدی نداشتم بهش ولی دقیقا برعکس شد به همون اندازه که مود های گیرز 3 برام شیرین بود و تازگی داشت و کلی چیزای کسب کردنی و ارتقا دادنی داشت هم گیرز 3 تکمیل بود از لحاظ جذابیت مود هاش و هم این mw3 واقعا داره سیرابم می کنه کیف می کنم با این مودهای special ops

راستی مراد... من و فرید دو تایی تا 25 رفتیم توی همون نقشه Resistance کلا نقشه جالب داره... من الان لول 29 هستم تو چندی؟؟:31:

halflife g
28-11-2011, 16:11
راستی مراد... من و فرید دو تایی تا 25 رفتیم توی همون نقشه Resistance کلا نقشه جالب داره... من الان لول 29 هستم تو چندی؟؟:31:
ارمین جان رکورد من دست نیافتنی هستش:31:ما تا 34 رفتیم......یه ماه وقت دارین به رکوردم برسین(شوخی):31:

+

ولی جدا از شوخی واقعا عالی ساخته شده این قسمت survival......از 30 به بعد اونقدر از خودت بیخود میشی و هیجان برت میداره که میخوای دسته کنسول رو قورت بدی:31:

اگه وقت بود یه اموزشی مینویسیم برای این بخش تا دوستان راحت بتونن به موجهای بالا برسن(چون کلا بعضی جاهاش قلق میخواد و باید کلک بزنی به بازی:27:)
.
.
.
.
.

SA3EDLORD
28-11-2011, 17:09
ولی جدا از شوخی واقعا عالی ساخته شده این قسمت survival
survival کجاست؟ همون special ops هست؟

kurosh08
28-11-2011, 18:15
وای... چقدر این آهنگ I Stand Alone قشنگه. به نظر من قشنگ ترین آهنگ بازی همینه:

حتماً دانلودش کنین...

aban366
28-11-2011, 18:24

ویرایش:

سلام دوباره
اقا کسی نیست جواب دوستمون و من رو بده
ممنونم

codec_pack
28-11-2011, 18:30

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتماً دانلودش کنین...

این آهنگ خیلی به اون جو انتقامی Soap میاد !

jb.NY
28-11-2011, 18:47
آقا منم داشتم خوب پیش میرفتما، تا ویو 26 رفتم اما کامپیوتر بیمروت ریست شد:31:
کلا ناامیدم کرد جوری که فکر نکنم تا یه ماه دیگه survival رو برم :31:
البته برق نوسان داشت، تقصیر کامپیوتر نبود

survival کجاست؟ همون special ops هست؟

بله همون قسمته

dvd2010
28-11-2011, 20:57

حتماً دانلودش کنین...
دستت درد نکنه.فوقالعاده بود مخصوصا اول آهنگ.اگه اشتباه نکنم این آهنگ را قبلا تو مستند ظهور یا انتظار شنیده بود م یه مستندی بود که چند تا جوان آمریکایی ساخته بودنش.

hoomi_gta
29-11-2011, 15:08
الان که دارم اینو مینوسیم به آهنگ I stand alone هم دارم گوشی میدم! حس غریبیه ! :دی خوب بازی روی لول هارد تموم شد. واقعا بازی زیبا و سراسر هیجانی بود.
مخصوصا مراحل دلتا خیلی فاز داد . کلا من از مراحلی که کلی نیروی پشتیبان باشه و تجهیزات نظامی زیادی هم در اختیارت باشه خیلی حال می کنم :دی
داستان بازی هم جالب بود. به من به شخصه بیشتر از بتل چسبید بازی. به عنوان کسی که نه تعصبی به کال دارم نه بتل باید بگم گرافیک بتل و همینطور جزئیات از این بازی سر تر بود ولی گیم پلی و داستان بازی mw3 از بتل 3 بهتر بود.
با توجه به نسخه های قبلی بتلفیلد که اصلا سیستمش فرق داشت به نظرم بتلفیلد 3 خیلی از همین سری mw کال تقلید کرده بود. کلا سیستمش و تغییر داده بود.
البته در کل هر دو بازی فاز اساسی داد.

Переклад не
29-11-2011, 15:27
سلام بچه ها داستانش فوق العادس واقعا عالیه عالی
آهنگاشم که محشرن
اما گرافیکش گند زده به همه چی

barcaboy10
29-11-2011, 15:34
اقا يكي داستان بازي رو توضيح بده

منظورم اينه كه ما كي هستيم و هدفمون چيه ؟؟ من قبل از اين فقط بلك اوپس رو بازي كردم از داستان اين هيچي نميفهمم

SA.JJ.AD
29-11-2011, 15:58
اقا يكي داستان بازي رو توضيح بده

منظورم اينه كه ما كي هستيم و هدفمون چيه ؟؟ من قبل از اين فقط بلك اوپس رو بازي كردم از داستان اين هيچي نميفهمم

عزیز داستان این نسخه ادامه ی نسخه ی mw1 و mw2 هستش !! و ربطی به block ops نداره !! یا برید نسخه های قبلی ( که واقعا حیفه بازی نکنید و هر کدوم شاهکاری هستن :20:) رو برید بعد بیاید mw3 !! اما اگه نه تصمیم دارید همینو برید و داستانشم میخواید یهو بفهمید :31:یه سر به تاپیک های mw1 و mw2 و بعدشم پست اول همین تاپیک بزنید :46:

princesoroush
29-11-2011, 17:00
سلام برای آنلاین بازی کردن اگه cd key این بازی رو بخرم باید بعدش بازی رو دانلود کنم ؟ با 128 میشه بازی کرد ؟

hamedchtsz
29-11-2011, 21:24
سلام دوستان چطور می شه این بازی رو شبکه بازی کرد؟ ممکنه راهنمایی کنید؟
ممنون

kamran987456
30-11-2011, 13:07
بالاخره مشکل رو پیدا کردم ماله من نسخه 3 دی وی دی بود ومراحل اسپشل اپس تو فلدر zone نیستند واسه همین باید اونها رو دانلود کنم !!

jb.NY
30-11-2011, 16:55
من عادت دارم حداکثر دو روزه بازیارو تموم کنم، اما این بازیرو یه هفته پیش خردیم و تا الان کشش دادم
نمیخواستم خیلی زود تموم شه چون هم واقعا قشنگ بود و هم به احتمال زیاد آخرین فصل از سری مدرن وارِ کال آو دیوتی بود و دیگه کاپتان پرایس رو نمیبینیم!
تو این قسمت تعداد افرادی که از تیم پرایس مردن بیشتر از سری های قبل بود، واقعا بازی قشنگ تموم شد، با اون تیکه ای که میشینه سیگار میکشه هم خیلی حال کردم:31:
عکس پایانیش هم که قشنگ بود، یاد Ghost رو زنده کرد!
واقعا مخلص اینفینیتی وارد هستم با این سری مردن وارش
دلم واسه این سری تنگ میشه:31:

EngineeR EhsaN
30-11-2011, 19:50
من عادت دارم حداکثر دو روزه بازیارو تموم کنم، اما این بازیرو یه هفته پیش خردیم و تا الان کشش دادم
نمیخواستم خیلی زود تموم شه چون هم واقعا قشنگ بود و هم به احتمال زیاد آخرین فصل از سری مدرن وارِ کال آو دیوتی بود و دیگه کاپتان پرایس رو نمیبینیم!
تو این قسمت تعداد افرادی که از تیم پرایس مردن بیشتر از سری های قبل بود، واقعا بازی قشنگ تموم شد، با اون تیکه ای که میشینه سیگار میکشه هم خیلی حال کردم:31:
عکس پایانیش هم که قشنگ بود، یاد Ghost رو زنده کرد!
واقعا مخلص اینفینیتی وارد هستم با این سری مردن وارش
دلم واسه این سری تنگ میشه:31:

اگه میتونی اون عکس آخر بازی رو آپ کن ، هر دفعه خواستم عکس بگیرم یه مشکلی پیش میومد:31:

hrdpc1
30-11-2011, 20:32
به بازی از 10 میدم 9 عالی بود در یه کلام بتلفیلد 3 یا 4 یا 5 یا ... بره خوابشو ببینه با پای کال برسه :8:

BehiJJ
30-11-2011, 20:40
از یکی از دوستان شنیدم شبکه بی بی سی یه مقایسه بین این دو گذاشته (MW3 و BF3) و با حساب کردن همه چیز از جمله گرافیک و بازی چند نفره و گیم پلی و ... MW3 تو بیشترین موارد برتر بوده :20: :26: البته منم شنیدم!!
ای کاش وقتی پخش می شد خودم می دیدم که مطمئن تر می شدم!!

Rhodes
30-11-2011, 20:58
دوستان من خودم fan اين بازيم ولي اصلا انگاري داشتم dlc بازي mw2 رو بازي ميكردم.
همه هم كه توش پر پر شدن ديگه بدتر شد.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

mjorh
30-11-2011, 21:24
از یکی از دوستان شنیدم شبکه بی بی سی یه مقایسه بین این دو گذاشته (MW3 و BF3) و با حساب کردن همه چیز از جمله گرافیک و بازی چند نفره و گیم پلی و ... MW3 تو بیشترین موارد برتر بوده :20: :26: البته منم شنیدم!!
ای کاش وقتی پخش می شد خودم می دیدم که مطمئن تر می شدم!!

bbc بوده .....گیم اسپات یا ...نبوده ،منظورم اینه ک تخصصی نبوده بحث:5:

Arrowtic
30-11-2011, 21:29
پروردگارا!یه بار نشد بیام تو تاپیک بحث سر مقایسه نباشه : دی
دوستان نمیگم مقایسه بده ولی نمیشه سعی کنیم یه ذره بیشتر به بازی بپردازیم و کمتر مقایسه کنیم دو بازیو؟(و مقایسه ها از روی تعصب نباشه!)

mjorh
30-11-2011, 22:02
پروردگارا!یه بار نشد بیام تو تاپیک بحث سر مقایسه نباشه : دی
دوستان نمیگم مقایسه بده ولی نمیشه سعی کنیم یه ذره بیشتر به بازی بپردازیم و کمتر مقایسه کنیم دو بازیو؟(و مقایسه ها از روی تعصب نباشه!)
باو اگه از رو تعصب رفتار نمیشد...میتونسیم یه تاپیک جدای مقایسه بزنیم اما متاسفانه....

jb.NY
30-11-2011, 23:57
اگه میتونی اون عکس آخر بازی رو آپ کن ، هر دفعه خواستم عکس بگیرم یه مشکلی پیش میومد:31:

خدمت شما:
خدا بیامرزه Ghost رو! چقدر خوش عکسه:31:

البته زحمت این عکسو دوست خوبمون majid322 کشیدن که همینجا تشکر میکنم ازشون

BehiJJ
01-12-2011, 00:05
bbc بوده .....گیم اسپات یا ...نبوده ،منظورم اینه ک تخصصی نبوده بحث:5:

می گم منم شنیدم اما تو گیم اسپات که فکر می کنم یوزرها به BF3 امتیاز بیشتری دادن خود سایت که به هر دو 1 امتیاز برابر داده!!
اما دوستان راس می گن مقایسه نکنیم بهتره!! به هر حال اینجا همه نسبت به MW3 تعصب دارن و نمیشه مقایسه منصفانه ای داشت:13:

Marmoulak
02-12-2011, 00:44
سلام دوستان

من با اینکه بازی رو تموم کردم ولی زده 51درصد Complate شده ! می خواستم بدونم علتش چی هست ؟ چرا 100درصد نمی زنه !
من نسخه کامل realoded رو نصب کردم.

با تشکر

reza207
02-12-2011, 03:20
سلام دوستان

من با اینکه بازی رو تموم کردم ولی زده 51درصد Complate شده ! می خواستم بدونم علتش چی هست ؟ چرا 100درصد نمی زنه !
من نسخه کامل realoded رو نصب کردم.

با تشکر

دوست عزیز بازی اصلی همون 50 و خورده ای تموم میشه

بقیه مال multiplayer va special ops هست

jb.NY
02-12-2011, 08:24
دوست عزیز بازی اصلی همون 50 و خورده ای تموم میشه

بقیه مال multiplayer va special ops هست

البته اگه روی سخت ترین درجه(veteran) برید و اون لپ تاپ های وسط بازی رو جمع کنید به 100 میرسه، بدون اون لپ تاپ ها حدودا روی 80 درصد تموم میشه:10:

ehsssssan
02-12-2011, 11:13
میخوایید لذت واقعی بازی رو بدونید با آخرین دیفیکلتلیش بازی کنید (جان سالم بدر نمی برید)

چجوری میشه آنلاین بازی کرد ؟؟؟؟

icon.mohsen
02-12-2011, 11:45
بازی زیبایی بود
هم از نظر گیم پلی و گرافیک

MOHAMMAD2010
02-12-2011, 12:30
بچه ها گرافیک این بازی تو تکسچر کلا پایینه یا مال من یه نسخه ای هست که اینجوریه !؟
حجم بازی من هم 13.7 هست
حتی به نظرم از نسخه های قبل هم تو تکچر ها گرافیکش پایین تره !

jb.NY
02-12-2011, 12:35
بچه ها گرافیک این بازی تو تکسچر کلا پایینه یا مال من یه نسخه ای هست که اینجوریه !؟
حجم بازی من هم 13.7 هست
حتی به نظرم از نسخه های قبل هم تو تکچر ها گرافیکش پایین تره !

گرافیکش به نظر من دقیقا مثل MW2 هستش، تغییرات خاصی تو گرافیکش نمیشه دید

reza207
02-12-2011, 14:13
گرافیکش به نظر من دقیقا مثل MW2 هستش، تغییرات خاصی تو گرافیکش نمیشه دید

شما گرافیکو زیاد نکردین ازmw2 بهتره گرافیکش

jb.NY
02-12-2011, 14:41
شما گرافیکو زیاد نکردین ازmw2 بهتره گرافیکش

چرا، تمام تنظیمات گرافیکی روی high هستن، روی Extra هم گذاشتم و زیاد تغییری ندیدم
البته قطعا تغییراتی داشته نسبت به MW2 ولی اونقدری نیست که خیلی به چشم بیاد

reza207
02-12-2011, 15:47
اره تغییر کمی داشته ولی بعضی از دوستان گفتن که کمتر از mw2 هست حتی گفتن که از بقیه کالاف ها کمتره به اون خاطر گفتم وگرنه در مقایسه با bf3 کهمعلومه ماله کالاف به چشم نمیاد

CRIS Joon CR7
02-12-2011, 16:17
خب جوخه ی بی انضباط میدان نبر 3 تموم شد
انصافا چیز جدیدی توش ندیدم:41:
حالا میایم سراغ مدرن وار فیر عزیز
فردا پس فردا یه نقد کوچیک میزارم
ولی کال آو دیوتی یه چیز دیگست:27:

aha2012
02-12-2011, 17:47
خب جوخه ی بی انضباط میدان نبر 3 تموم شد
انصافا چیز جدیدی توش ندیدم:41:
حالا میایم سراغ مدرن وار فیر عزیز