مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Modern Warfare 3
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
تا اینجای بازی داستان بسیار عالی هست باگی تو بازی نمیبینم و گیم پلی با اینکه یکم تکراریه ولی بازم شیرینه.داستان نسخه های قبل رو بخوبی کامل میکنه وجاهایی نسخه های قبل شبیه سازی میشه که آدم رو میبره به گزشته به نظر من (من ها!!!!!)ازBF3عملکرد بهتری داشت با توجه به باگ ها و اینکه به گرافیک تکنیکی مثل اینکه زیاد توجه نشده بود و...
سلام. دوستان الان بازی رو دانلود کنیم و منتظر کرک باشیم یا کلا سه شنبه با کرک دانلود کنیم جریا چیه ؟؟ یکی تو رو خدا توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
فرقی نداره جریانی هم نداره شما الان دانلود کن نگه دار کرک اومدنی هم اضافه کن بهش بعد تمومه فرقی هم نمیکنه میخوای اونموقع اومدنی دانلود بکن
-------------------------------------------------------
سلام دوستان
اول بازی یه اخطاری زد برای محتوای خشن و اینجور چیزا (مثل MW 2 ) - تو این بازی هم مرحله ی خشنی مثل مرحله فرودگاه MW2 وجود داره ؟
والا تا اینجا که من رفتم همچین مرحله ای نبوده ولی اونجور که اون مرحله سروصدا کرد بعید میدونم همچین چیزی رو دوباره قرار بدن
Mammad Prince
06-11-2011, 20:49
فرقی نداره جریانی هم نداره شما الان دانلود کن نگه دار کرک اومدنی هم اضافه کن بهش بعد تمومه فرقی هم نمیکنه میخوای اونموقع اومدنی دانلود بکن
البته بعد از سه شنبه نسخه Non-Steam اش هم میاد که نیاز به استیم نداره و نصب اون راحت تره !
ولی از لحاظ محتوا فرقی نمی کنه ! :31::31:
messiTNT_2011
06-11-2011, 20:54
البته بعد از سه شنبه نسخه Non-Steam اش هم میاد که نیاز به استیم نداره و نصب اون راحت تره !
همین دیگه مشکل همینه این فکر کنم بهتره:20: ما که دانلود نکردیم 1 روز هم روش آخه صبرمون تموم شد :13: فقط MW3 من که به شخصه به جز باگ و اعصاب خورد کنی از BF3 چیزی ندیدم . (این فقط و فقط نظر شخصیه :31:)
امروز 1شنبه س؟؟؟
خوبه فردا احتمالا استقلال و پرسپولیس بازی داره.سرگرم میشیم.(کسی میدونه بازی ساعت چنده؟)
قراره دوستمم بیاد دنبالم یکم بچرخیم.چقد سخت میگذره تا پسفردا
حالا 3شنبه حتما میاد؟
من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم.همون 3شنبه میتونم از بیرون تهیه کنم دیگه؟
A L I E N
06-11-2011, 20:59
آقا یه سوال
این نسخه ای که چهار تا دی وی دی هست و بعضی سایتا گذاشتن برا فروش
نسخه نهایی ؟
بخرم یا نصفه نیمست:20:
من یه بار واستون توضیح دادم گیم پلی یعنی چی !!!!
دیگه هم حوصله اش رو ندارم !!!!!!
فکر کنم توضیح ام گویا بود و اگه کسی می خواست بفهمه با همون می فهمید !!:31::31::31:
---------------------------------
دوستان بازی هنوز کرک نشده ( یعنی اصلا هنوز عرضه نشده که بخواد کرک بشه و فعلا در اختیار steam هست فقط ) و تا سه شنبه باید صبر کنیم !! ( 8 نوامبر )
هرکی هم بازی کرده ، حال کرده ، تموم کرده ، شروع کرده روی X360 است !
تو رو خدا این قدر سوال نپرسید !!!!!!!!:31::31::31:
بیخیال ...
نظر شمام واسه ما محترمه !:10:
امروز 1شنبه س؟؟؟
خوبه فردا احتمالا استقلال و پرسپولیس بازی داره.سرگرم میشیم.(کسی میدونه بازی ساعت چنده؟)
قراره دوستمم بیاد دنبالم یکم بچرخیم.چقد سخت میگذره تا پسفردا
حالا 3شنبه حتما میاد؟
من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم.همون 3شنبه میتونم از بیرون تهیه کنم دیگه؟
ها شما خوبی بچه ها خوبن؟:دی
بستگی داره کجا زندگی کنی اگه تهران که آره حله میتونی بگیری اگه همون سه شنبه بیاد ولی جاهای دیگه یک یا دوروز طول میکشه معمولا
بستگی داره کجا زندگی کنی اگه تهران که آره حله میتونی بگیری اگه همون سه شنبه بیاد ولی جاهای دیگه یک یا دوروز طول میکشه معمولا
خداروشکر تهرانم
آمار NONE STEAM رو از کجا گیر اوردی؟
این بازی فقط نسخه steam داره عزیز... مثل MW2 ...
آمار NONE STEAM رو از کجا گیر اوردی؟
این بازی فقط نسخه steam داره عزیز... مثل MW2 ...
این steam و none steam یعنی چی؟
راستی دوستان حداقل سخت افزار برای اجرای بازی چی هست؟
و چیزی که بازی پیشنهاد داده
pooriya_hp
06-11-2011, 21:50
خب خط داستانی بازی تموم شد :دی
بازی واقعا عالی هست و خاطره خوبی در ذهن گیمر به جا میگذاره ... البته من با black ops بیشتر حال کردم .... !!
گرافیک بازی همونطوری که گفتم نسبت به نسخه قلی پیشرفت کرده اما نه بطور چشمگیر !
صداگذاری هم در نوع خودش عالی بود !
گیم پلی هم که عنوان بهترین بخش بازی رو به یدک میکشید !
----------------
100% تجربه کنید که واقعا ارزشش رو داره !
I l0ve U = Call Of Duty
:دی
( عجب یادش بخیر COD 1 رو داشتیم بازی میکردیم :دی )
عصری نسخه ایکس باکسشو بازی کردم فقط مینونم بگم فوقالعاده بود فوق العاده بود من تا مرجله سریلانکا رفتم.آخر بازیه.کال=هیجان و جذابیت.
گرافیکش بهتر از سری قبل شده بود اما عالی مثل بتل نبود.منتظرم نسخه پی سیش بیاد.والسلام
من زوتر از تهران میگیرم!:31:
Hojjat07
06-11-2011, 22:22
سکوت صلح، فریاد شجاعت
مانند هر سال، کمپانی Activision یک نسخه دیگر از سری بازی های Call of Duty را راهی بازار کرد. این نسخه به دست استودیوی بازیسازی Infinity Ward و با همکاری استودیوی تازه تأسیس Sledgehammer Games ساخته شده و دو استودیوی Raven Software و Neversoft Entertainment نیز در مراحل ساخت این عنوان به این دو استودیو کمک کرده اند. پس از مشکلاتی که برای استودیوی Infinity Ward پیش آمد و بسیاری از کارکنان آن از جمله دو رئیس اصلی آن جیسون وست (Jason west) و ونیس زامپلا (Vince Zampella) این استودیو را ترک کردند، همه بر این گمان بودند که IW دیگر قادر به ساخت نسخه جدیدی از این سری از بازی ها نیست و دنباله دیگری برای سری Modern Warfare در کار نخواهد بود، اما Activision از آن کمپانی هایی نیست که به راحتی بی خیال یکی از محبوب ترین و پولسازترین بازی های موجود در تاریخ بازی های کامیپوتری بشود و با تأسیس استودیوی Sledgehammer Games و تقویت دوباره Infinity Ward کاری کرد که نسخه جدید این سری باز هم توسط این افراد ساخته شود و بازیکنان سرتاسر دنیا بتوانند در تاریخ 8 نوامبر نسخه جدیدی از سری Modern Warfare را تجربه کنند (البته در کشور ما این اتفاق زودتر رخ داد!).
اما تفاوتی که امسال با دیگر سال های عرضه این سری از بازی ها دارد، این است که EA نیز با عنوان Battlefield 3 وارد مبارزه ای شده بود که برای مدت زمان زیادی سری Call of Duty برنده بی چون و چرای آن بود. تبلیغات زیاد، نمایش های مختلف و حتی درگیری های لفظی ای که بین سران دو کمپانی EA و Activision درگرفت، باعث شد که رقابت این دو عنوان به مرحله تازه ای برسد. همین موضوع باعث شد تا طرفداران این دو بازی نیز مانند همیشه برای یکدیگر خط و نشان بکشند! حال با عرضه BF3 و نمایش نه چندان جالب توجه این عنوان روی کنسول ها و در برخی موارد روی PC، همه نگاه ها به سمت Call of Duty و نسخه سوم سری Modern Warfare جلب شده است. آیا این بازی توانسته مانند سال گذشته تنها اول-شخص بی رقیب بازار باشد؟ این سوالی است که در پایان این مطلب به آن پاسخ می دهیم.
داستان
"آن ها می گویند که حقیقت، اولین تلفات جنگ است، اما چه کسی حقیقت را تعریف می کند؟ حقیقت، تنها تعریف یک دیدگاه است. وظیفه هر سرباز، دفاع از بیگناهان است و بعضی وقت ها این یعنی گفتن دروغ های خوب و شیطانی. این جنگ به شکل طبیعی، تنها روی زمین در جریان نخواهد بود. تنها حقیقتی که من فهمیدم، این است که دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم، یک جعبه سوخت بزرگ همراه با فتیله است و منتظر فردی است که آن را روشن کند!" این جمله، یکی از صحبت های کاپیتان پرایس (C. Price) در قسمتی از بازی است. گفته ای که به تنهایی می تواند شرح حال کلیه اتفاقات رخ داده در این سری از بازی ها باشد.
خوشبختانه MW3 با پشتوانه دو نسخه قبلی خود توانسته داستان بسیار خوبی را پیش روی بازیکنان قرار دهد. داستانی که برای یک عنوان اول-شخص بسیار خوب است و روایت جالب توجه آن باعث شده تا این قسمت به یکی از نقاط قوت بازی تبدیل شود. در نسخه اول، داستان با معرفی شخصیتی به نام جان مک تاویش (John "Soap" MacTavish) شروع شد. یک سرباز تازه کار که به گروهی از نظامیان ملحق شد تا جلوی اقدامات تروریستی فردی به نام امران زاخائف (Imran Zakhaev) را بگیرد. گروه موفق می شود که زاخائف را از بین ببرد، اما داستان به پایان نمی رسد. او به سنبلی برای ارتش روسیه تبدیل می شود و شخص دیگری به نام ولادیمیر ماکاروف (Vladimir Makarov) جای او را می گیرد.
با اقدامات او و ارتش قدرتمندش، روسیه جنگ بزرگی را در دنیا به راه می اندازد. جنگی که حتی گروهی از ارتش آمریکا نیز در شکل گیری آن دست داشتند. اتفاقات زیادی در نسخه دوم رخ می دهند. مک تاویش به همراه پرایس در سکانس پایانی Modern Warfare 2 موفق می شوند جنرال شپرد (Shepard) را از بین ببرند، اما در نبرد سختی که میان مک تاویش و شپرد رخ می دهد، مک تاویش شدیداً مجروح می شود. داستان Modern Warfare 3 دقیقاً پس از به پایان رسیدن نسخه دوم شروع می شود. سکانس ابتدایی بازی آنقدر زیبا کار شده که سریعاً شما را در جریان بازی می برد و کاری می کند که اتفاقات نسخه های قبلی را سریعاً در ذهنتان مرور کنید.
در ابتدا، بازی شما را در نقش مک تاویش قرار می دهد. او مجروح است و پرایس سعی دارد تا او را زنده نگه دارد. بازی با این پیش زمینه، بازیکنان را وارد اولین مرحله می کند. نیروهای نظامی روسیه دنیا را به جنگ جهانی سوم برده اند. اروپا، خاورمیانه، آمریکا و آفریقا مورد حمله نیروهای این کشور قرار گرفته اند. جنگ به زمان های بحرانی رسیده است. قدرت های دنیا توانایی مقابله با روسیه را ندارند و تنها به دفاع کردن پرداخته اند. بازی در کشورها و شهرهای مختلفی مانند نیویورک، پاریس، لندن، سومالی و در قسمت های مختلفی از روسیه و اروپای شرقی اتفاق می افتد. در این بازی، کنترل شخصیت جدیدی به نام یوری (Yuri) را بدست می گیرید که به همراه مک تاویش و کاپیتان پرایس در گروه Task Force 141 مأموریت های مختلفی را برای به پایان رساندن جنگ انجام می دهند.
بازی را با هدف از بین بردن ماکاروف شروع خواهید کرد، اما دست پیدا کردن به او اصلاً کار آسانی نیست. او قصد دارد به رهبر جدید دنیا تبدیل شود و برای این کار به قدرت سلاح های هسته ای روسیه نیاز دارد، اما رئیس جمهور این کشور خواهان برقراری صلح است. انسان روانی ای مانند ماکاروف برای رسیدن به هدفش دست به هر کاری می زند. حتی اگر آن کار، دزدیدن رئیس جمهور روسیه و دخترش باشد! همان طور که گفته شد، در این بازی در نقش شخصیتی به نام یوری قرار می گیرید. با پیشرفت در بازی با این شخصیت بیشتر آشنا می شوید و با فلش بک هایی به گذشته، اتفاقاتی که برای او رخ داده، را مشاهده می کنید.
اتفاقاتی که تماماً با رخدادهای نسخه های قبلی در ارتباط هستند. در طول بازی با صحنه های بسیار زیبایی روبرو خواهید شد که روی روند داستانی بازی نیز تأثیر زیادی دارند. در بازی، شاهدن کشته شدن همرزمانتان خواهید بود و در برخی از این صحنه ها کار به جایی می رسد که واقعاً شکه می شوید. من هیچگاه فکر نمی کردم که تا این حد تحت تأثیر داستان یک عنوان اول-شخص آن هم از نوع نظامی قرار بگیرم، اما MW3 دارای روند داستانی و صحنه پردازی هایی است که شما را جذب خودش می کند و حتی ممکن است با دیدن برخی صحنه ها، احساساتی هم بشوید! کارگردانی بسیار خوب بازی در تمام قسمت ها و مراحل دیده می شود و این موضوع در سکانس پایانی بازی به اوج خودش می رسد. داستان سرایی و کارگردانی خوب بازی باعث شده که MW3 به یکی از بهترین بازی های اکشن اول-شخص نظامی از نظر داستان تبدیل شود.
گرافیک
بازی با همان موتور بازیسازی آشنای IW ساخته شده است. موتور ثابت سری بازی های Call of Duty که باعث شده این سری از بازی ها بسیار روان، سریع و به دور از مشکلات خاصی اجرا شوند. تغییراتی که سازندگان برای ساخت MW3 در این موتور بازیسازی قرار داده اند، باعث شده که این موتور بازیسازی از این پس با نام MW3 Engine شناخته شود. همان طور که اشاره کردیم، این بازی در شهرهای مختلف و با آب و هوای های گوناگون رخ می دهد. به همین دلیل، شاهد محیط های مختلفی خواهید بود که شما را تحت تأثیر قرار می دهند. حضور در زیر باران، برف و قرار گرفتن در طوفان شن از قسمت های جالب توجه بازی است.
از ساختمان های سر به فلک کشیده نیویورک گرفته تا برج ایفل پاریس، برج ساعت لندن، شهرهای بیابانی سومالی و محیط های برفی و بارانی روسیه و شهرهای شرق اروپا همه بخش هایی هستند که نمایش تازه ای را برای بازیکنان ارائه می دهند. در نمای کلی، گرافیک بازی تغییر چندانی نسبت به نسخه های گذشته نداشته، اما در بخش هایی شاهد پیشرفت های قابل توجهی خواهید بود. اولین مسئله ای که در بازی با آن مواجه می شوید، نورپردازی مناسب بازی است که باعث شده تا شاهد سایه های Real-Time خوبی باشیم، اما در کنار این موضوع، شاهد این هستیم که برخی از سایه ها بسیار لبه دار و لرزان هستند. موضوعی که یکی از معدود مشکلات بازی است.
از طرف دیگر، طراحی سربازان بسیار خوب و پر جزئیات صورت گرفته است. انیمیشن های بسیار خوب آن ها باعث شده که حرکات بسیار نرم و روانی را از سربازان شاهد باشیم. این موضوع در صحنه های سینمایی و درگیری های تن به تنی که با سربازان دشمن در بازی به نمایش درمی آیند، بیشتر مشخص می شود. از طرف دیگر، در این عنوان شاهد تخریب های بسیار نفس گیری خواهید بود. در بسیاری از صحنه ها شاهد فرو ریختن ساختمان های بسیار بلند، یا خراب شدن جایی خواهید بود که روی آن قرار گرفته اید. جلوه های ویژه زیادی را در بازی شاهد خواهید بود که باعث زیبایی آن شده اند، اما افکت هایی که برای انفجارها و دود در بازی دیده می شوند، پیشرفتی درمقایسه با نسخه های قبلی نداشته اند و این موضوع نیز از دیگر مسائلی است که باعث شده گرافیک بازی نتواند آن طور که باید خودنمایی کند.
شبیه سازی خوبی از شهرهای مختلف در بازی صورت گرفته که باعث شده به خوبی با محیطی که در آن قرار می گیرید ارتباط برقرار کنید. از طرف دیگر، می توان به طراحی فوق العاده سلاح ها در بازی اشاره کرد. سلاح های بسیاری در بازی وجود دارند که با جزئیات بسیار خوبی طراحی شده اند. به طور کل، درباره قسمت گرافیک بازی باید به این موضوع اشاره کرد که بجز قسمت هایی که به آن اشاره کردیم، پیشرفت قابل ملاحظه ای را در بازی مشاهده نخواهید کرد. صحنه پردازی ها آنقدر هیجان انگیز هستند که در طول بازی به تنها چیزی که فکر نمی کنید، این است که گرافیک بازی از سال 2007 تا کنون پیشرفت محسوسی نداشته است.
موسیقی/صداگذاری
صداگذاری خوبی را در بازی شاهد خواهید بود. صدای انفجارهای مختلف، صدای عبور هواپیماهای نظامی که برفراز شهرها در حال حرکت هستند، صدای سلاح های مختلف و... بسیار خوب در بازی طراحی شده اند و جو بسیار خوبی را در بازی به وجود آورده اند و حس قرار گرفتن در میدان جنگ را به خوبی به شما انتقال می دهد. صداگذاری روی سلاح ها نیز در سطح بسیار خوبی قرار دارد. استفاده از صداهای واقعی این سلاح ها، باعث موفقیت این قسمت شده است. در کنار این بخش، می توان به موسیقی های بسیار خوبی که برای این عنوان ساخته شده، اشاره کرد.
در نسخه قبل، هانس زیمر (Hans Zimmer) کار ساخت موسیقی های بازی را انجام داده بود و در این نسخه نیز شاهد حضور یک آهنگساز خوب دیگر در بازی هستیم. موسیقی هایی که در این بازی می شنوید را آقای برایان تایلر (Brian Tyler) انجام داده که آهنگسازی فیلم هایی مانند Constantine، سه فیلم آخر از سری Fast & Furious ،Eagle Eye و... را در پرونده کاری خود دارد و در آینده نیز شاهد ساخته های او در بازی NFS: The Run نیز خواهید بود. موسیقی ها با شکل و شمایلی حماسی در بازی طراحی شده اند که هیجان صحنه ها را بالا ببرند و بازیکنان را به خوبی در روند بازی قرار دهند. موسیقی در صحنه های مختلفی که در بازی مشاهده می کنید، نقش زیادی در انتقال حس به بازیکنان دارد. این موضوع در برخی از صحنه ها به اوج خود می رسد.
تنوع موسیقی ها و به کار بردن آن ها در بازی نیز بسیارخوب است. البته باید به این موضوع هم اشاره کرد که در برخی از قسمت ها تنها صدای محیط و صدای رفت و آمد نیروهای دشمن شنیده می شود. از دیگر بخش های بازی می توان به صداگذاری روی شخصیت های بازی اشاره کرد. در اکثر صحنه هایی که بین مراحل بازی به نمایش درمی آیند، شاهد صحبت هایی خواهید بود که شخصیت های بازی انجام می دهند. دیالوگ های بسیار خوبی برای این قسمت ها طراحی شده اند.
مخصوصاً صحبت های جالب توجهی که کاپیتان پرایس در این قسمت ها بیان می کند، بسیار خوب از کار درآمده است. در MW3 صداگذارانی که در نسخه های قبلی حضور داشتند نیز دیده می شوند تا دوباره بجای شخصیت های بازی صحبت کنند. کوین مک کید (Kevin McKidd) و بیلی مورای (Billy Murray) همچنان صداپیشه شخصیت های مک تاویش و کاپیتان پرایس هستند. اشخاص دیگری مانند رومن وارشاوسکی (Roman Varshavsky) و کریستوفر ملون (Christopher Melone) نیز بجای شخصیت های ماکاروف و The Sandman در بازی صحبت کرده اند.
گیم پلی
یکی از هیجان انگیزترین قسمت های بازی، گیم پلی آن است. کلاً سری بازی های Modern Warfare در این قسمت بسیار قوی بوده اند و همین موضوع باعث برتری این عنوان نسبت به سایر بازی های هم سبکش بوده است. بازی روی 60 فریم اجرا می شود و این موضوع یعنی اینکه بازیکنان با روندی سریعتر و نفس گیر تر در این بازی مواجه خواهند شد. فریم بالا باعث شده که صحنه های سینمایی بازی تأثیر بیشتری روی بازیکنان بگذارند. این موضوع به تنهایی بازی را زیبا کرده است. تمام مراحل بازی با اتفاقات سینمایی جالبی شروع می شوند. همین موضوع باعث می شود که شما با دیدن آن صحنه ها مجبور شوید آن مرحله را تا انتها پیش ببرید.
درگیری های تن به تن، مشاهده انفجارهای مختلف و اتفاقات گوناگون باعث می شود که به خوبی در جریان بازی قرار بگیرید و فرصت سرخاراندن هم نداشته باشید. تنوع مراحل و حضور یافتن در کشورهای مختلف نیز باعث شده که بازی روند تکراری به خودش نگیرد. همچنین اتفاقات غیر قابل پیش بینی بازی و روند غیر قابل حدس آن باعث شده که همیشه در بازی شاهد یک اتفاق و یک ماجرای تازه باشید. تنوع گیم پلی نیز بسیار خوب است. در کنار مراحل اکشن، مراحلی به صورت مخفی-کاری قرار گرفته که انجام دادن آن ها بسیار هیجان انگیز است. همچنین مراحل کنترل وسایل نظامی مختلف مانند تیراندازی با هواپیما و قرار گرفتن در تانک و سایر وسایل نقلیه نظامی نیز در بازی قرار گرفته است.
لازم به ذکر است که این قسمت ها در نوع خودشان تنوع خوبی در روند بازی ایجاد کرده اند. در بسیاری از مراحل بازی ترکیبی از قسمت های اکشن و کنترل وسایل مختلف را شاهد خواهید بود. به طور مثال، در برخی مراحل، هم در نقش نیروهای پیاده قرار می گیرید و هم کنترل یک هواپیمای نظامی را بدست می گیرید که وظیفه پشتیبانی از گروه پیاده را دارد. وجود چنین قسمت هایی باعث شده که روند بازی همیشه تازه و جذاب باشد. هوش مصنوعی دشمنان نیز خیلی خوب از کار درآمده است.
در طول بازی شاهد این موضوع هستید که آن ها به خوبی از تیرهای شما جاخالی می دهند و به خوبی می توانند شما را غافلگیر کنند. همیشه باید در طول مراحل، محیط را به خوبی نگاه کنید، چرا که ممکن است در گوشه و کنار، یکی از سربازان دشمن حضور داشته باشد. در کل می توان به این موضوع اشاره کرد که Modern Warfare 3 یکی از هیجان انگیزترین و بی نقص ترین گیم پلی ها را پیش روی شما قرار می دهد. روند سینمایی بازی یکی از المان هایی است که باعث می شود بازی را یک روزه نیز به پایان برسانید!
نتیجه گیری
بدون شک بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 یکی از بهترین بازی های اکشن اول-شخصی است که تا این لحظه عرضه شده است. این عنوان شما را با نمایی واقعی از جنگ و تمام صحنه های خشن و هیجان انگیز آن مواجه می کند. Activision با ساخت این بازی نشان داد که همچنان می تواند پرچم دار بهترین اول-شخص این نسل باشد.
نویسنده: مجید نوردوست
منبع : Pardisgame
من زوتر از تهران میگیرم!:31:
بحث کلکل نیست ولی الان 4 روز که منتظر کرک نشستم...:31::31::31:
فقط کرک بیاد من اجراش میکنم رو pc...:31:
Hojjat07
06-11-2011, 22:23
واقعا بازی عالی ای شده محشره
Abolfazl3007
06-11-2011, 23:03
من دلم نمیاد بازی کنم !:31: هی یه مرحله میرم میام بیرون !!
یعنی FPS از این کاملتر هم میشه ؟؟ :18:
اینقدر بازی هیجان زیاده بعد یک و دو مرحله خیس عرق میشم !:31:
این SOAP چقدر تیپ و هیکل باحالی پیدا کرده تو این نسخه ! PRICE هم که زندگیه ...
Makarov هم که آخرت شخصیت منفیه ...
این بازی بهترین شماره call of duty نباشه - بهترین شماره MODERN WARFARE هست ...
havas_1980
06-11-2011, 23:04
سلام دوستان
اول بازی یه اخطاری زد برای محتوای خشن و اینجور چیزا (مثل MW 2 ) - تو این بازی هم مرحله ی خشنی مثل مرحله فرودگاه MW2 وجود داره ؟بله. اینجا هم مرحله لندن رو داریم که اوایلش پیغامی مبنی بر رد کردن یا ادامه دادن میده.
بحث کلکل نیست ولی الان 4 روز که منتظر کرک نشستم...:31::31::31:
فقط کرک بیاد من اجراش میکنم رو pc...:31:
منم قصدم کلکل نبود دوست عزیز:10:
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
من دلم نمیاد بازی کنم !:31: هی یه مرحله میرم میام بیرون !!
یعنی FPS از این کاملتر هم میشه ؟؟ :18:
اینقدر بازی هیجان زیاده بعد یک و دو مرحله خیس عرق میشم !:31:
این SOAP چقدر تیپ و هیکل باحالی پیدا کرده تو این نسخه ! PRICE هم که زندگیه ...
Makarov هم که آخرت شخصیت منفیه ...
این بازی بهترین شماره call of duty نباشه - بهترین شماره MODERN WARFARE هست ...
خوب بنداز تو سخترین لول تا دیر تموم شه ،من خودم اینکارو میکنم واقعا حیفه ک اینجوربازیارو تو یه روز تموم کنی !
آدم باید با بازی زندگی کنه !
saeed_136915
06-11-2011, 23:33
دوستان راستی متوجه شدین صدای یکی از شخصیت ها تو بازی (فکر کنم Sandman بود ) صدای همون الکس ماهون توی فرار از زندان بود.(همون پلیس اف بی آی که دنبال مایکل بود) :31:
Davood_titan
06-11-2011, 23:36
این کرکش معلوم نیست کی میاد ؟؟
این کرکش معلوم نیست کی میاد ؟؟
3شمبه.......................
Abolfazl3007
06-11-2011, 23:40
جدی ؟ دمت گرم نکته خوبی اشاره کردی ... میگم صداش یخورده آشنا بود ...
صدای GAZ هم روی یه سرباز دیگه تو این نسخه گذاشته بودن ... walcroft یا یه همچین چیزی بود ...
هرچی این کال اف توی سوپری ها هم گیر میاد بتل گیر نمیاد لا مصب یا با قیمت نجومی :27:
مجبور شدم در حالی هنوز خمار بتلم برای تسکین کال اف رو بگیرم :46:
مثل همیشه عالیه :20:
halflife g
06-11-2011, 23:58
دوستان حتما حتما بخش survival رو بازی کنند مخصوصا اگه میتونند دو نفره........نهایت لذت و حال یعنی هر چی بگم کم گفتم نامردا واسه همچین بخشی همه اسلحه ها و اپگریدشون و موشک و نیروی کمکی از هوا و .........رو هم اضافه کردن و نزدیک 20 تا مپ هم همین اول کار دادن :31:
بدون شک بهترین تفاوت شماره جدید mw نسبت به شماره قبلش همین قسمنه یعنی خداس.....
+
سایت GamerFuzion اولین نمره بازی رو داده که 8.5 بوده.....
تقریبا فکر کنم نمره بقیه سایتا هم در همین حد و حدود باشه و متا(میانگین امتیازاش در حد 85 تا 90 خواهد بود)
.
.
.
.
.
.
.........................
gigi_alex
07-11-2011, 01:35
واسه پی سی اومده ؟
چه چیزیه . BF3 رو میذاره تو جیبش !
واسه پی سی اومده ؟
نه 2 روز دیگه برای PC میاد:46:
سلام
بنده هم بازی رو طی 6 ساعت تموم کردم . واقعا زبون قاصره از بیان شگفتی ها و زیبایی های بازی. یه شاهکار تمام عیار با کلی غافلگیری. یه پایان حماسیه دیگه ولی بازهم تراژیک.
وقتی با یه بازی انس میگیری و با کاراکتر ها هم زاد پنداری میکنی اون وقت صحنه های تراژیک بازی واقعا اذیتت میکنن.
دوستان بدور از هرگونه تعصبی حتما بازی رو بازی کنید و از لحظات فراخی که این شاهکار براتون فراهم میکنه لذت ببرید.
mohamad.hejazi
07-11-2011, 11:30
دوستان حتما حتما بخش survival رو بازی کنند مخصوصا اگه میتونند دو نفره........نهایت لذت و حال یعنی هر چی بگم کم گفتم نامردا واسه همچین بخشی همه اسلحه ها و اپگریدشون و موشک و نیروی کمکی از هوا و .........رو هم اضافه کردن و نزدیک 20 تا مپ هم همین اول کار دادن :31:
بدون شک بهترین تفاوت شماره جدید mw نسبت به شماره قبلش همین قسمنه یعنی خداس.....
+
سایت GamerFuzion اولین نمره بازی رو داده که 8.5 بوده.....
تقریبا فکر کنم نمره بقیه سایتا هم در همین حد و حدود باشه و متا(میانگین امتیازاش در حد 85 تا 90 خواهد بود)
.
.
.
.
.
.
سلام دوست من
قسمت survival رو میشه با یه کابل شبکه با دو تا کامپیوتر بازی کرد؟سی دی اورجینال نمیخواد؟
MILAD2799
07-11-2011, 11:40
اینم یه کلیپ fun made جدید با بازیه دو بازیگره مشهوره سینما برای کال
Official Call of Duty: Modern Warfare 3 - The Vet & The n00b
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amir.prs
07-11-2011, 11:42
دوستان میشه یکی یه لینک دانلود بهم بده
سالم باشه خواهشن
ممنوون
اسکیدرو کی میده کرکا یک چیزی اون بالای سایتش نوشته بود .
Masoud King
07-11-2011, 12:34
دوتا نقد دیگه
feedyourconsole....90
pixelapocalypse......81
کسی نمیدونه Eminem واسه این سریه کال چیزی خونده یا نه؟
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
دوتا نقد دیگه
feedyourconsole....90
pixelapocalypse......81
چرا 81 ؟؟؟؟:18::18::18:
اینجوری ک بچه ها میگن ،انتظارم بالای 9 بود....
pouyapro
07-11-2011, 12:40
اسکیدرو کی میده کرکا یک چیزی اون بالای سایتش نوشته بود .
نوشته منظر کرک باشید. (مگه کار دیگه ای هم میتونیم بکنیم؟!:13:)
AlexMercer
07-11-2011, 12:41
کرک فردا شب ساعت 8 به وقت ایران و 9 صبح به وقت امریکا احتمالا بیاد.
اون کلیپی ک دوسمون گزاشترو جای دیگه ای آپلود کردم
خدمت دوستان
خیلی خوفه!
بازی خوبی بود عرض 7 ساعت تموم کردم حیف شد
Jeff hardy M
07-11-2011, 14:46
کلوپی [...] بازی رو بهم نفروخت !
بازی از MW2 بهتره ؟ نیویورکی که جای موزه گذاشتن تغییری کرده ؟ (کسایی که بازی کردن جواب بدن)
اون کلیپی ک دوسمون گزاشترو جای دیگه ای آپلود کردم
خدمت دوستان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی خوفه!
مرسی خیلی جالب بود یه نمای کلی از مراحل بازی.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
کلوپی [...] بازی رو بهم نفروخت !
بازی از MW2 بهتره ؟ نیویورکی که جای موزه گذاشتن تغییری کرده ؟ (کسایی که بازی کردن جواب بدن)
این بازی از تمام سری های کال اف بهتره . حتی 4 .
منظورت از سوال دوم چیه؟
Jeff hardy M
07-11-2011, 15:03
مرسی خیلی جالب بود یه نمای کلی از مراحل بازی.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
این بازی از تمام سری های کال اف بهتره . حتی 4 .
منظورت از سوال دوم چیه؟
توی MW2 جدا از مراحل یه موزه بود .
توی MW3 دوستان گفتن که بجای موزه ، نیویورک رو که تو SPECIAL OPS مدرن 2 بود رو گذاشتن
میخواستم بدونم نیویورکش همونه یا تغییر دادن ؟:11:
توی MW2 جدا از مراحل یه موزه بود .
توی MW3 دوستان گفتن که بجای موزه ، نیویورک رو که تو SPECIAL OPS مدرن 2 بود رو گذاشتن
میخواستم بدونم نیویورکش همونه یا تغییر دادن ؟:11:
اره درسته یه موزه بود بعد از تیتراژ پایانی. اما اینجا نیست . تو این بازی بعد از پایان تیتراژ میاد که البته بعد میتونی special ops رو بازی کنی که من مرحله نیویورک رو بازی نکردم بلکه پاریس تو مد surviver رو بازی کردم.
دوستان نکته ی جالبی که تو تیتراژ پایانی وجود داره نوشتن اسامی بر اساس حروف الفبا ست.
بازی استقلال پرسپولیسم که دیدیم تموم شد.البته اهدای جام مونده
حالا چیکار کنیم تا فردا بشه.تازه من دانلود نمیخوام بکنم.تا بیاد تو مغازه برای فروش شب میشه.طاقت ندارم:41:
هیچوقت برای یه بازی انقد صبر نکردم.عاشق ندای وظیفه هستم.اونم بخصوص سری modern warfare
زمان بس ناجوانمردانه سخت میگذرد!
vahidgame
07-11-2011, 18:47
NXGM هم امتیاز 7.6 از 10 رو به بازی داد
بیشتر انتقاد اونم به بخش مولتی پلیر و همین طور گرافیک بازی بودش...
ولی امتیاز های دیگه بازی هم فعلا بد نبوده و چند تا امتیاز بالا هم داشته
پیش بینی می کنم میانگین امتیاز بازی مثل شماره قبلی عالی باشه یعنی حدود همون 8.7. ولی یکمی بعیده بتونه به امتیاز MW1 و MW2 برسه!
هنوز امتیازهای زیادی از بازی نیومده. وقتی همه امتیازهای اون اومد از این نظر یه مقایسه بین سری MW می کنم که مشخص بشه کدوم موفقتر بوده که همین الان هم به نظر خودم مشخصه...
majid322
07-11-2011, 19:36
امتیازات بازی:
وب سایت GamerFuzion امتیاز 8.5 از 10
وب سایت Feedyourconsole امتیاز 9 از 10 داده است
وب سایت Game spot امتیاز 8.5 از 10
GameZone 9.0/10
وب سایت allaboutthegames امتیاز 5 از 5
وب سایت playnation.de به بازی از 5 امتیاز 4.5 داده!
Noobtalk : 9/10
Pixelapocalypse : 8.1/10
Product-Reviews : 8/10
NXGM.UCOZ : 76/100
GamingBolt:٨٠/١٠٠
Amir rza
07-11-2011, 19:39
نه میگین اسم سایت چیه مام بریم نه میگین این steam دیگه چیه
خواهشا یکی از 2تا سوال مارو جواب بده
اسکیدرو که فکر نکنم اصلا سایت داشته باشه.:31: ولی خودمم موندم این استیم چیه.:23:
امتیازات بازی:
وب سایت GamerFuzion امتیاز 8.5 از 10
وب سایت Feedyourconsole امتیاز 9 از 10 داده است
وب سایت Game spot امتیاز 8.5 از 10
GameZone 9.0/10
وب سایت allaboutthegames امتیاز 5 از 5
وب سایت playnation.de به بازی از 5 امتیاز 4.5 داده!
GamingBolt:٨٠/١٠٠
عزیز شرمنده ولی gamespot هنوز به این بازی رنک نداده...:18::18:
Jeff hardy M
07-11-2011, 21:07
فردا برم بازی رو بگیرم . کسی تو قزوین جایی میشناسه ؟ نمیخوام مثله چند روز پیش بشه !!
مدرن 2 رو نزدیگ 7-8 باز تا اخر رفتم . :دی اینم بخریم ببینیم چی میشه ...
خط داستانی بازی رو تموم کردم.
بازی واقعا فوق العاده بود و افسوس میخورم که چرا اینقدر زود تموم شد یکی از بهترین نکاتش داستان کاملا برجسته بود.
قطعا از سوی سایت ها و مرجع های زیادی بهترین بازی سال خواهد شد.
نکته جالب شخصیتPRICEبرام بود که تو این سری بیشتر تو چشم بود و ازش لذت بردم.
از همین الان منتظرMW4هستم.
بکس شیراز جایی آورده بازی رو ؟
H M R 0 0 7
07-11-2011, 23:01
بازی رو نصب و اجرا کردم
راهنمای نصب:
hossein20112012
07-11-2011, 23:08
هرچی این کال اف توی سوپری ها هم گیر میاد بتل گیر نمیاد لا مصب یا با قیمت نجومی :27:
مجبور شدم در حالی هنوز خمار بتلم برای تسکین کال اف رو بگیرم :46:
مثل همیشه عالیه :20:
اگه اصفهانی من بتلفیدا دارم نخسه pc
armardeh
08-11-2011, 00:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امروز دوستانی که توی تاپیک بتل بودن بیان اینجا
میخوایم تاپیکو تا 2 هفته آپ نگهداریم
havas_1980
08-11-2011, 00:42
هنوز امتیازهای زیادی از بازی نیومده. وقتی همه امتیازهای اون اومد از این نظر یه مقایسه بین سری MW می کنم که مشخص بشه کدوم موفقتر بوده که همین الان هم به نظر خودم مشخصه...مطمئنا هم نظریم!
قطعا از سوی سایت ها و مرجع های زیادی بهترین بازی سال خواهد شد.
...
از همین الان منتظرMW4هستم.صحبت اولتون که غیر ممکنه. اگه نگاهی دقیق داشته باشین عناوین مهمی مثل Portal 2 و Batman: Arkham City و The Elder Scrolls V: Skyrim و Uncharted 3: Drake’s Deception رو می بینین.
اما در مورد صحبت دومتون... من خودم دوست داشتم این بازی پایانی باشه برای سری MW و به صورت یه سه گانه به پایان برسه ولی حیف که اینطوری نیست. جالبه که گلن اسکوفیلد, مدیر Sledgehammer Games, در جریان رویداد Call of Duty XP گفته بود که MW3 داستان MW رو به پایان میرسونه اما یه هفته بعدش خبر میرسه که نه, این سری پرطرفدار به پایان نمیرسه که کامل مشخص هم هست که این خواسته Activision بوده... به هر حالا اگه بازی چهارم این سری زد و اومد خدا کنه با پیشرفتی چشمگیرتر و شایسته همراه باشه.
هنوز امتیازهای زیادی از بازی نیومده. وقتی همه امتیازهای اون اومد از این نظر یه مقایسه بین سری MW می کنم که مشخص بشه کدوم موفقتر بوده که همین الان هم به نظر خودم مشخصه...
MW1 !؟: دی
امتیازا رو بیخیال..خودت بازی کن بیا مقایسه کن و نظرتو بگو همه هم حال می کنن چون می دونم تو RPGـبازی و بی طرف و بدون قصد و غرض نظر میدی.
سلام
ما هم منتظریم !!
بابا تو تهران برف اومد کال اف نیومد :19:
یعنی میشه امشب کال اف زد :21:
p3yman_xl
08-11-2011, 09:30
فوق العاده بود ...
به عنوان کسی که از ابتدا تا الان تمام نسخه های Call رو بازی کردم باید بگم سال به سال داره پیشرفت میکنه. ممکنه گرافیک بازی کمی نخ نما شده باشه یا حتی GOTY نشه، اما سینمایی ترین و نفس گیر ترین بازی سال هست.
hamedp30world
08-11-2011, 10:38
با سلام . من بازی COD MW3 رو می خوام .
اگرم کرک نداره اشکالی نداره . فقط واسه امروز می خوامش .
هزینه شم هرچی باشه می دم .
09371981783
اگه کسی اصفهانه که خیلی بهتر
Masoud King
08-11-2011, 11:22
چنتا تا نمره دیگه
CyberBoxPR ....80
AllAboutTheGames....100
NXGM ........76
MSN..............90
Telegraph......100
GameArena ....95
manuelcalavera
08-11-2011, 11:35
دوستان توی تهران جایی میشناسید آورده باشه و بفروشه ؟
جایی هست که خیلی خیلی خیلی آپدیت باشه و مثلا" وقتی Skyrim اومد سه سوت بیاره ؟ :دی
gamespot هم به نسخه 360 بازی امتیاز 8.5 داده
از نکات بدش به مولتی پلیر بازی اشاره کرده
و از نکات مثبتش
سینماتیک بودن بازی
بخش Spec Ops اکشن هیجانی داره
ign هم به بازی امتیاز 9 رو داده
دقیقا برابر با امتیازات بتلفیلد هر دو بازی موفق شدند و میشه گفت دوتا شون هم خوب پیش رفتند
+
Gurdian : 10/10
GameZone : 9.5/10
VideoGamer : 9/10
GameCentral : 9/10
CheatCodeCentral : 88/100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tech%2Fgames%2F881027-call-of-duty-modern-warfare-3-review-end-of-story)
GiantBomb : 8/10
Mostafa NBA
08-11-2011, 12:38
و بلاخره این هم میانگین نمرات بازی:
تا اینجا که بسیار خوب عمل کرده و بعضی ها بهشون یک چیزایی ثابت شد.
بدرود.
خب آقایون منم بالاخره بازی بدستم رسید.
از همون لحظه ای که وارد بازی میشید صحنه های بازی جذبتون میکنه که خودش نقطه قوت بازیه گیم پلی 10
گرافیک بازی زیاد پیشرفتی نداشته ولی به نظر من روی اسلحه ها و لباس افراد زیاد کار شده ولی در کل یه کم بهر شده و روی جزییات توجه زیادی شده.گرافیک : 8
انفجار ها هم مثل همیشه زیباست و خیلی طبیعی(صدا گذاری و نور پردازی 10) بر خلاف FPS های دیگه که صدای نارنجکشون ادم رو یاد چهار شنبه سوری میاندازه :31::27:
داستان بازی هم که فوق العاده هست و حرفی برای گفتن نداره اینم 10
در کل حتما تجربه اش کنید
playstation 3
08-11-2011, 13:55
من اولین کال آف که بازی کردم4 بود از اون به بعد هیچ بازی اول شخص مثل این به من نمی چسبه
فقطCOD
من اولین کال آف که بازی کردم4 بود از اون به بعد هیچ بازی اول شخص مثل این به من نمی چسبه
فقطCOD
بهت پيشنهاد ميكنم حتما يك و دو و سه ( مال ps2 هست - با امولاتور اجراش كن )
اونا هم خيلي باحالن. البته اگه الان حال بده.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
آقا همون طوری که فکر میکردم واسه بازی زود نسخه جدید با امکانات جدید اومد...
اگه blizzard بزاره یه بازی طرفدار پیدا کنه!!!
Modern Warfare 3 Hardened Edition
این رو چک کنید...
afshin-434
08-11-2011, 14:49
بدرود.
عزیزن همین سایت به battlefield 3 نمره ی 92 داده! (اگر اشتیاه نکنم!)
Killzone2
08-11-2011, 14:49
لیست نمرات منتشر شده :
Game Chronicles-10 out of 10
Game Boyz-10 out of 10
D’Toid – 9.5
The Gamers Temple-94 out of 100
Game Vortex-94 out of 100
GameTrailers – 9.3
IGN – 9
Game Informer – 9
Edge – 9
GamesRadar-9/10
MMGN.com-9 out of 10
Playstation Official-9/10
OPM UK – 9
CVG – 9
PSU – 9
Videogamer – 9
Metro – 9
Eurogamer.cz – 9
Everyeye.It – 9
Eurogamer.de – 9
Play3.de – 8.5
GameSpot – 8.5
PALGN-8.5/10
Eurogamer – 8
gamesTM-8/10
Gamer.no – 7
The Guardian – 5/5
The Telegraph – 5/5
PlayNation.De – 4/5
Joystiq – 4.5/5
Cheat Code Central-4.4/5
GiantBomb – 4/5
Digital Spy – 4/5
Xboxygen – 3/5
1UP – A
VentureBeat – N/A
ShackNews – N/A
Bobby Sands
08-11-2011, 14:59
بدرود.
داداش آواتارت رو عشق است :46:
+
120% موافقم
+
ميگم اين بازي كه انشالا راحت ميشه گير آوردش يا اينم مثل بتل فيلد ميشه؟ نكنه برادران با ارزش رو جو بگيره اينم نذارن پخش بشه؟
Abolfazl3007
08-11-2011, 15:30
دمش گرم عجب امتیازاتی گرفته ...
بازی رو تموم کردم
واقعا بازی شاهکار بود ... یعنی از اون بازیهایی بود که به راحتی بعد از تموم کردنش میتونی بهش بگی شاهکار ... واقعا هم زیبا تموم شد ...
R.I.P - SOAP :37:
گیم اسپات هم تو نقدش از قسمت سینگل پلیر خیلی تعریف کرده ...
مولتی که هم که مثل همیشه در دست COD هست ...
سخت دنبال کاراشم مولتی رو ردیف کنم ...
نمرات ک نشون میدن دو تا رقیبا با هم برابر هستن....
COD=BF3)
halflife g
08-11-2011, 15:51
دوستانی که میخوان mw ادامه پیدا کنه لطفا بی خیال بشن:31:درسته این بازی هم بازی خوبی بود ولی دیگه خداییش ته دیگ کال او بود:31:.
با اینکه بازی واقعا جذاب بود ولی متاسفانه خیلی از مراحل نسخه های قبلی با فرم جدیدی تو این نسخه گنجونده شده بودن و گرافیکم که لازم نیس چیزی بگم.......
در کل بهتره سازنده هاش اجازه بدن این بازی یه چند سالی نفش بکشه:31: ....خیلی بهتره
.........................
اوکی آقا .......من فکر کردم داریم بحث کارشناسی و فلان می کنیم:31:اگر به نظر شخصیه که دیگه بحث شکل نمی گیره....عیس به دین خود موسی به دین خود:11:
.
.
.
a.salireza
08-11-2011, 15:52
خب بلاخره موفق شدیم قبل از عرضه ی جهانی بازی رو تا نیمه پیش ببریم : دی من واقعاً موندم تو کاره اکتیویژن ! سره همه ی نسخه های کال آف همین اتفاق میوفته ! حالا باز ایندفعه مثلاً یه گروه اطلاعاتی گذاشته بود که دزد رو شکار کنن !
خب نظرم . بازی خوبه . واقعاً خوبه . گرافیک عالی . فیزیک خوب . هوش مصنوعیه بالا . داستانه خوب . همه چی ردیف ... فقط یه مشکلی این وسط هست . اونم تفاوت نداشتنه بازی ( به جز تو یه سری از شخصیت ها و مراحل ) با MW2 هست ! یعنی واقعاً تفاوته بزرگی با نسخه ی قبلیش نداره ! مثه یه بسته ی الحاقی . از جزییات تا کل از نسخه ی قبل قرض گرفته شده ... که البته تا اینجا موفقیت آمیز بوده ! اما خب . با اینکه شک داشتم بازی جهش بزرگی بکنه ، اما حداقل انتظار داشتم نسبت به نسخه ی قبل ، ایده های جدیدتری وارده بازی بشن ... که نشدن
در کل ، بازی خیلی چسبید :دی بیشتر از رقیبش بمون حال داد . انتظار نداشتم پیروز شه . اما حداقل واسه من که شد .
در انتظاره Black Ops 2 ...
همیــن الان فروشگاه پایتخت sms زد که بازی رسیده!
کرکش سالمه؟ کار میکنه؟
دوستان ... اگر مشکلی وجود نداره ما بریم بازی رو خریداری کنیــم :دی
Arrowtic
08-11-2011, 16:41
برم بازیو بخرم تا پنجشنبه تمومش کنم تا Skyrim نیومده!فقط یکی میشه بگه بیرون چند دی وی دیه؟یکی میگفت 3 امروز یکی 2!
به نظر من که این یه مدت بعد از MW1 بهترین این سری Black Ops بود!
MILAD2799
08-11-2011, 17:55
Title: Call of Duty: Modern Warfare 3
Artist: Brian Tyler
Date: 2011
Audio codec: MP3
Quality: 256 kbs
01. Call Of Duty: MW3 (2:10)
02. Russian Warfare (1:36)
03. Prague Hostilities (3:42)
04. I Stand Alone (4:41)
05. Hamburg Invasion (2:57)
06. Battle For New York (6:25)
07. Heroes (2:42)
08. Paris Siege (5:11)
09. Special Forces (3:35)
10. Russian Deliberations (1:46)
11. London Attack (3:28)
12. First Contact (5:42)
13. The Will Of A Single Man (2:10)
14. Subterranean Recon (5:08)
15. Scouting The Enemy (6:52)
16. Undersea Warfare/Somali Payback (6:57)
17. Warlords (3:21)
18. Manhattan Assault (4:53)
19. Arabian End Game (2:58)
20. MW3 End Credits (2:24)
worldclass
08-11-2011, 18:11
سلام
دوستان تو تهران از کجا میشه بازیو با قیمت درست و حسابی گرفت؟
لطفا شماره و آدرس بدید که من امشب سریع برم بگیرم.
Killzone2
08-11-2011, 18:13
یک سری نمرات دیگه :
Game Chronicles-10 out of 10
Game Boyz-10 out of 10
The Gamers Temple-94 out of 100
Game Vortex-94 out of 100
MMGN.com-9 out of 10
Playstation Official-9/10
gamesTM-8/10
این نمرات به لیست صفحه قبل اظافه شد...
kamran987456
08-11-2011, 18:27
فعلا که امتیازات بازی تو سایت متا از بتلفیلد بیشتره !!!!!!(نسخه های xbox و ps 3 )
قابل توجه بعضی ها!!
.................................................. ............................................
حیف که هنوز به شهر ما نرسیده :2:
سلام
داداش گلم فعلا نیومده.من یجا زنگ زدم که تو بازی و فیلم Dvd واقعا رو دست نداره و همیشه update هست.گفت قراره امشب ساعت 8 بیاد و اگه اومد بهت sms میدم
تو که تهرانی برو از انقلاب بخر دیگه.قیمتشم مناسبه.این که دیگه battlefield نیست که ممنوع باشه که قیمتش کمتر از 20ت نباشه
MASTER OC 7
08-11-2011, 18:44
دوستان آیا امکان داره که این نسخه هم مثل MW2 کرک بشه
و بشه باهاش آنلاین رایگان زد؟:20:
Iceboy_LOVE
08-11-2011, 18:46
بچه ها کال اف شیراز 4 DVD با کرکــ هم هست ... تهران بقیه شهر ها خبر ندارن چند تاس؟
EngineeR EhsaN
08-11-2011, 18:50
منم بازی رو یه دو ساعتی میشه گرفتم ... تو ارومیه 4 تا دی وی دی با کرک! یکی دو ساعت دیگه چندتا عکس از بازی میزارم :5:
vahidgame
08-11-2011, 18:51
با این امتیاز هایی که از دو بازی اومد دیگه امیدوار بودم اون بحث های حاشیه ای که این چند وقته بین دو بازی پیش اومده بود تموم بشه ولی ظاهرا بعضی دوستان با کنایه زدن می خوان دوباره به این بحث ها دامن بزنن... که اگه این وضع ادامه پیدا کنه مثل قبل حتما برخورد خواهد شد...
خب لازم می دونم یه سری توضیح کوتاه بدم که براساس آماره
الان امتیاز بازی فقط برای کنسول اومده که فعلا میانگین به این صورته ( که براساس شماره های قبلی برای پی سی به احتمال زیاد پایینتر خواهد بود...) :
Xbox 360 از 30 نقد 90
PS3 از 9 نقد 88
( به گفته سازندگان پلتفرم اصلی برای بازی تعیین نشده)
............
شماره قبلی یعنی Black ops همین به این صورته:
PS3 از 58 نقد 88
Xbox 360 از 88 نقد 87
PC از 29 نقد 8.1
( پلتفرم اصلی کنسوله و بر روی پی سی پورت شده)
........
و اینم برای Battlefield 3 :
PC از 46 نقد 89
PS3 از 31 نقد 86
Xbox 360 از 46 نقد 84
(پلتفرم اصلی پی سی تعیین شده)
خیلی ها برای اظهار نظر در مورد یه بازی مثلا میان فقط یه پلتفرم رو در نظر می گیرن و نظر نهایی خودشون رو القا می کنن که فکر نکنم این شیوه درستی باشه...
من در این مورد توضیح دیگه ای نمیدم و لازم نمی دونم بحث کنم و خودتون با توجه به این آمار قضاوت کنید..
Electronic-Arts
08-11-2011, 19:04
دوستان کسی لینک دانلود نسخه اصلی رو داره؟ بتا نباشه و تورنت و .... مهم نیست
يه نظري در مورد داستان بازي هست اگه تا اخر نرفتين نگاه نکنيد
خيلي حيف شد سوپ و يوري کشته شدن من که خيلي ناراحت شدم.واقعا بازي فوق العاده اي بود و خيلي به من چسبيد.فقط زود تموم شد.نمي دونم حالا چي کار کنم؟؟
halflife g
08-11-2011, 19:16
خیلی ها برای اظهار نظر در مورد یه بازی مثلا میان فقط یه پلتفرم رو در نظر می گیرن و نظر نهایی خودشون رو القا می کنن که فکر نکنم این شیوه درستی باشه...
من در این مورد توضیح دیگه ای نمیدم و لازم نمی دونم بحث کنم و خودتون با توجه به این آمار قضاوت کنید..
وحید من قضاوت کنم؟؟من قضاوت کنم؟:31:
واسه بازی بتلفیلد 3 پلتفرم اصلیش pc هست و برای cod هم x360 (البته درسته واسه cod نگفتن پلتفرم اصلی رو ولی تقریبا به صورت زیادی مشخصه از لحاظ ساختاری با کدوم پلتفرم بیشتر میخوونه)
در نتیجه چون پلتفرمای پایشون با هم فرق داره در نتیجه نمیشه درست وحسابی مقایسه کرد ولی در کل میشه این نتایجو گرفت :
میانیگن pc بازی بتلفیلد 3 =89 / میانگین x360 بازی cod =90......که در اینده فکر کنم مساوی شن با هم ..... .
از لحاظ اینکه کدوم بهتر از رو امتیازا میشه و گفته سایتا چند نتیجه میشه گرفت:
برای بازی بتلفیلد :
مثبت
1-گرافیک خیلی بهتر
2- مولتی پلیر بهتر
منفی
1- سینگل می تونست بهتر باشه
2- داستان و روایتش میتونست بهتر باشه
---------------------------------------------------------------------------
برای کال او دیوتی:
مثبت
1-سینگل پلیر بهتر
2-داستان و روایت بهتر
منفی
1-گرافیک ضعیف
2-مولتی ضعیف(نسبت به رقیب)
+
در کل هر دو خوب ظاهر شدن ولی :
mw3 با توجه به مشکلات استودیوش و ........در حدی که انتظار می رفت تقریبا و نسبتا ظاهر شد(من می گفتم میانگینش 85 اینا میشه ولی بهترم شد)البته در اینکه زور آخرشو زده و مشکلات کم نداره شکی نیس.
در مورد بتلفیلد 3 هم به نظرم در اون حدی که می تونست باشه نشد.......... .:11:
.
.
.
Iceboy_LOVE
08-11-2011, 19:17
دوستانی که گرفتن و یه سری مراحل رو رفتن عکس بگذارند با برنامه Fraps
javadmoloudi
08-11-2011, 19:34
دوستان عزیز بازی MW3 اومده برای PC نسخه SKIDORW اومده یا بی کرارکه به خدا خیلی تو کف هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21 ::21:
دوستان عزیز بازی MW3 اومده برای PC نسخه SKIDORW اومده یا بی کرارکه به خدا خیلی تو کف هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21 ::21:
بله اومده
برو توسايت skirdowcrack.com دانلود کن
armardeh
08-11-2011, 19:42
screen shot:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که گرفتن و یه سری مراحل رو رفتن عکس بگذارند با برنامه Fraps
صب کن بازی به دستم برسه :21:
مث تاپیک بتل فیلد پر عکسش میکنم :27:
سلام
اینجا هست فقط باید بهش پیام بدی توی سایتش برات لینک خرید بفرسته قیمتش هم انصافا عالیه
shop.asaldownload.com
من سفارش دادم فردا میرسه دستم
EngineeR EhsaN
08-11-2011, 20:19
متاسفانه کرک بازی رو سیستم من ارور میده ( Not work...) ، کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
من برای pc خریدم از ابادان 6 تومن .در ضمن بدون هیچ کرکی بازی اجرا میشه !!!
geo2b850350
08-11-2011, 20:23
بچه ها کال اف شیراز 4 DVD با کرکــ هم هست ... تهران بقیه شهر ها خبر ندارن چند تاس؟
سلام
شیراز کجا پیدا می شه؟
ممنون
EngineeR EhsaN
08-11-2011, 20:31
من برای pc خریدم از ابادان 6 تومن .در ضمن بدون هیچ کرکی بازی اجرا میشه !!!
داداش ویندوزت چیه؟ بدجور حالم گرفتست آخه چراااا :19:
خوشبختانه این بازی مثل BF3 نشد که به هر کی میگفتی میخواست به خودش بری...ه
فردا میرم بازیو میخورم یه دلی از عضا در میارم
حالمم از این استرانگ هولد 3 بهم خورد
برید تو تاپیکش ببینید چه افتضاحی کردن تو بازی
princesoroush
08-11-2011, 20:38
سلام. درسته که میگن با بازی روی کامپیوتر هم میشه split screen بازی کرد ؟ اگه بشه که خیلی عالیه
aristocrat
08-11-2011, 20:39
وحید من قضاوت کنم؟؟من قضاوت کنم؟:31:
واسه بازی بتلفیلد 3 پلتفرم اصلیش pc هست و برای cod هم x360 (البته درسته واسه cod نگفتن پلتفرم اصلی رو ولی تقریبا به صورت زیادی مشخصه از لحاظ ساختاری با کدوم پلتفرم بیشتر میخوونه)
در نتیجه چون پلتفرمای پایشون با هم فرق داره در نتیجه نمیشه درست وحسابی مقایسه کرد ولی در کل میشه این نتایجو گرفت :
میانیگن pc بازی بتلفیلد 3 =89 / میانگین x360 بازی cod =90......که در اینده فکر کنم مساوی شن با هم ..... .
از لحاظ اینکه کدوم بهتر از رو امتیازا میشه و گفته سایتا چند نتیجه میشه گرفت:
برای بازی بتلفیلد :
مثبت
1-گرافیک خیلی بهتر
2- مولتی پلیر بهتر
منفی
1- سینگل می تونست بهتر باشه
2- داستان و روایتش میتونست بهتر باشه
---------------------------------------------------------------------------
برای کال او دیوتی:
مثبت
1-سینگل پلیر بهتر
2-داستان و روایت بهتر
منفی
1-گرافیک ضعیف
2-مولتی ضعیف(نسبت به رقیب)
+
در کل هر دو خوب ظاهر شدن ولی :
mw3 با توجه به مشکلات استودیوش و ........در حدی که انتظار می رفت تقریبا و نسبتا ظاهر شد(من می گفتم میانگینش 85 اینا میشه ولی بهترم شد)البته در اینکه زور آخرشو زده و مشکلات کم نداره شکی نیس.
در مورد بتلفیلد 3 هم به نظرم در اون حدی که می تونست باشه نشد.......... .:11:
.
.
.
معذرت میخوام ولی مولتی پلیر رو کاملا برعکس نگفتی؟:question:
princesoroush
08-11-2011, 20:43
split screen هم رو pc میشه بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟
Abolfazl3007
08-11-2011, 20:45
مولتی بتلفید 3 که اصلا موفق نشد ... و هنوز رکورد مولتی دست سری بازیهای COD هست ...
مولتی بتلفید 3 که اصلا موفق نشد ... و هنوز رکورد مولتی دست سری بازیهای COD هست ...
زیبا بودن مولتی چه ربطی به رکورد داره... بزرگی و عظمت مولتی BF3 رو بزرگترین مپ های COD حتی بهشون نزدیک نمیشن!
Abolfazl3007
08-11-2011, 20:49
آخه این مولتی یه جورایی شده ناجی بتلفیلد 3 ! همه برای نجات بتلفید 3 میگن که سینگل افتضاح بود ولی مولتی عالی - از اونور هم میگن که مولتی کال افتضاح بود ولی سینگل عالی .. . که این اصلا درست نیست و مولتی کال همیشه تو بازیهای مولتی معروف و رکورد دار بوده ... و این روش راه نجات خوبی برای بتل نیست ...
halflife g
08-11-2011, 20:57
معذرت میخوام ولی مولتی پلیر رو کاملا برعکس نگفتی؟
والله من حرف و نقد سایتا رو گفتم که خیلی از مولتی پلیر این شماره کال او تعریف نکردن.وگر نه در اینکه مولتی پلیر این بازی عالیه شکی نیس:11:
آخه این مولتی یه جورایی شده ناجی بتلفیلد 3 ! همه برای نجات بتلفید 3 میگن که سینگل افتضاح بود ولی مولتی عالی - از اونور هم میگن که مولتی کال افتضاح بود ولی سینگل عالی .. . که این اصلا درست نیست و مولتی کال همیشه تو بازیهای مولتی معروف و رکورد دار بوده ... و این روش راه نجات خوبی برای بتل نیست ...
مولتی کال او عالیه ولی مساله اینه که دیگه مولتیش stop کرده(البته حرف سایتا رو میگم ها کسی که فعلا بازی نکرده)و گرنه در اینه سطحش خیلی بالاس شکی درش نیس...... .
+
در نتیجه شما خودشو ناراحت نکن..... .بازی کن لذت ببر:31:
زیبا بودن مولتی چه ربطی به رکورد داره... بزرگی و عظمت مولتی BF3 رو بزرگترین مپ های COD حتی بهشون نزدیک نمیشن!عرفان جان مگه هر چی مپ بزرگتر باشه بهتر؟؟(بحث می کنیما .قصدم سوال)..... .
اگه به سایز مپ باشه پس مثلا مولتی پلیر بازی gears بده چون مپاش کوچیکه؟؟؟
.
.
aristocrat
08-11-2011, 21:11
والله من حرف و نقد سایتا رو گفتم که خیلی از مولتی پلیر این شماره کال او تعریف نکردن.وگر نه در اینکه مولتی پلیر این بازی عالیه شکی نیس:11:
ممنون از جوابتون. من خودم طرفدار بتلفید هستم. ولی از یه نظر مولتی بتلفید هیچوقت به COD نمیرسه. حرف شما هم درسته به نظر میرسه خیلی ها از مولتی پلیر COD انتقاد کردن حتی طرفدارهای دو آتیشه اش.
عرفان جان مگه هر چی مپ بزرگتر باشه بهتر؟؟(بحث می کنیما .قصدم سوال)..... .
اگه به سایز مپ باشه پس مثلا مولتی پلیر بازی gears بده چون مپاش کوچیکه؟؟؟
.
.
مراد جان من جواب اون دوستمون رو دادم که گفتن COD رکورد دار هست و ... :46: وگرنه در کیفیت مولتی MW شکی نیست و تا چند روز پیش خودم MW2 مولتی میزدم...
ولی خوب از نظر بزرگی و وسعت BF3 خیلی بهتره که همین باعث میشه احساس واقعی حضور در یک میدان جنگ به آدم دست بده...
باز من از BF3 فعلا تجربه زیادی ندارم، ولی توی این یکی دوروزه یه مقدار بازی کردم از این نظر القا کردن حس خیلی عالی عمل کرده.
پیروز باشید.
Mostafa NBA
08-11-2011, 21:30
عزیزن همین سایت به battlefield 3 نمره ی 92 داده! (اگر اشتیاه نکنم!)
این که نمره نمیده ! میانگین سایت های منتقد بازی رو جمع آوری میکنه :46: نه خیر ، نسخه ی X360 بازی BF3 میانگینش 84 هست.
داداش آواتارت رو عشق است :46:
+
120% موافقم
+
ميگم اين بازي كه انشالا راحت ميشه گير آوردش يا اينم مثل بتل فيلد ميشه؟ نكنه برادران با ارزش رو جو بگيره اينم نذارن پخش بشه؟
در انتظار Ghost :41::41:
بله میشه :46:
نمرات ک نشون میدن دو تا رقیبا با هم برابر هستن....
COD=BF3)
دلیل زیاد دارم برای برتر بودن قاطع MW3 که به موقش اگه شد مطرح میکنم.
اما میدونی چیه ؟؟ COD رو میگفتن تکراری شده نمیدونم چی شد اینطوری نمره های شاهکار میگیره :31::31: 100% با سایت ها دست به یکی کرده... :27:
اون افرادی که قبل انتشار بازی با بنده ی حقیر کل کل میکردند پیداشون نیست... باشد که عبرت بگیریم :31:
بدرود.
صب کن بازی به دستم برسه :21:
مث تاپیک بتل فیلد پر عکسش میکنم :27:
100%موفق میشه !
برای تایید حرفام یه نیگا ب ویدئوی نقد دو بازیه bf3 , codmw3 از سایت gamespot مراجعه کنید:10:
این که نمره نمیده ! میانگین سایت های منتقد بازی رو جمع آوری میکنه :46: نه خیر ، نسخه ی X360 بازی BF3 میانگینش 84 هست.
در انتظار Ghost :41::41:
بله میشه :46:
دلیل زیاد دارم برای برتر بودن قاطع MW3 که به موقش اگه شد مطرح میکنم.
اما میدونی چیه ؟؟ COD رو میگفتن تکراری شده نمیدونم چی شد اینطوری نمره های شاهکار میگیره :31::31: 100% با سایت ها دست به یکی کرده... :27:
اون افرادی که قبل انتشار بازی با بنده ی حقیر کل کل میکردند پیداشون نیست... باشد که عبرت بگیریم :31:
بدرود.
داری دعوا را میندازیا .....کل کل نکن ! مام دلیل زیاد داریم اما با اغراق نمیحرفیم !
pouyasony
08-11-2011, 21:40
منم بازی رو یه دو ساعتی میشه گرفتم ... تو ارومیه 4 تا دی وی دی با کرک! یکی دو ساعت دیگه چندتا عکس از بازی میزارم :5:
داداشم تو ارومیه بازیو از کجا خریدی منم ارومیه هستم
kamran987456
08-11-2011, 21:46
مسئله اصلی اینکه تا چند ماه پیش همه از این بازی بد میگفتن (تکراری -گرافیک - ....)
الان اون بازی که همه میگفتن شگفتی افرینه و عنوان goty رو میگیره میانگین نمراتش با عنوانی که میگفتن از همه لحاظ باخته و شکست خورده برابره (تازه کمی هم نمراته cod بیشتره :21:)
حالا باز بگید cod نورپردازی و تخریب و غیره رو نداره !!!
Abolfazl3007
08-11-2011, 21:50
ای گفتی کامران - الان از خداشونه بتل حداقل یه بازی مساوی یا در حد MW3 حساب بشه ... !!!
الکس جان مولتیش از سینگلش هیجان انگیزتر نباشه کمتر نیست ... :8:
AlexMercer
08-11-2011, 21:50
من واقعا شرم سارم که به خدای بازی های اکشن اول شخص شوتر توهین کردم و رفتم طرفداری BF3 اچغال رو کردم. شاهکاریه. به این میگن بازی به این میگن هیجان اکشن.توی سینگل پلیر فعلا هیچکی رو دست cod نمیاد مولتی نزدم بدونم چی به چیه.
Arrowtic
08-11-2011, 21:55
فقط و فقط اونایی که تموم کردنش بگن.
آیا Ghost زندست؟
آیا Soap و Yuri میمیرن تو بازی؟اگه آره به دست کی؟
Iceboy_LOVE
08-11-2011, 22:00
بشینید بازیو بکنید لذتشو ببرین
هی کل کل میکنن پولش تو جیب من و تو میره اخه ؟
عین کل کل AMD و اینتل شده ها .... بابا هر کدوم تو یه چیز بهترن .. نمیشه گفت کدوم بهتره
والا به خدا !!
ممنون از دوستانی که عکس بازی رو به محض اینکه گرفتند بگذارند.بازم تشکر میکنم
AlexMercer
08-11-2011, 22:14
عین کل کل AMD و اینتل شده ها .... بابا هر کدوم تو یه چیز بهترن .. نمیشه گفت کدوم بهتره
والا به خدا !!
خوب داداش همیشه از یه محصول یه ایده یه تکنولوژی دو یا سه تا مدل مختلف میدن تا ادم بهترینش رو انتخاب کنه و بعضی مواقع کل کل کنه دیگه. اصلا این کل کل برای اینه که من و تو سرگرم شیم .:31:
از دوستان اونایی که مولتی میزنن منو ادد کنن:
largestwheat34
SIMON137
08-11-2011, 22:38
از دوستان اونایی که مولتی میزنن منو ادد کنن:
largestwheat34
ممنون میشم یکمی از تنوع و نو آوری مولتی و کوآپ صحبت کنید ، ببینم ارزش داره بگیرم یا نه
halflife g
08-11-2011, 22:52
ولی خوب از نظر بزرگی و وسعت BF3 خیلی بهتره که همین باعث میشه احساس واقعی حضور در یک میدان جنگ به آدم دست بده...
درست آفرین.ولی مساله اینه که باید واسه گیم پلی بازی این قابلیت باشه که نقشه و مپ بزرگ واسش تهیه کرد .
مثلا بازی assassians creed یا gears of war که اینهمه مولتی پلیرشون طرفدار داره گیم پلیشون جوریه که نمیشه تو مپ بزرگ بازیش کنی...........نه وسیله نقلیه واسشون تعریف شده و نه گیم پلیشون می کشه.
+
کال او هم اینجوریه ........مذش به همون مبارزات خیابونی و کوچه ای هستش....... گرافیک کال او اگه روزی 10 برابر بتلفیلد هم بشه باز نمیتونه مپ بزرگ داشته باشه چون فرم گیم پلی بازی فقط اجازه بازی تو اینجور فضاها رو میده..... .(مگراینکه کلا سازنده ها یه تغییر بنیادی تو گیم پلیش بدن):11:.......
+
یعنی میخوام بگم دلیلی بر کیفیت بیشتر نیست مهم اینه مولتی پلیر بازی با فرم و گیم پلی بازی همخوون بشه(مثلا فکر کن مولتی پلیر mass effect 3 تو مپای بزرگ باشه :31:نمیشه که)
+
میانگین امتیاز بازی هم : از 44 تا نقد 90......البته نسخه x360
.
.
javadmoloudi
08-11-2011, 22:54
سلام دوستان وای وای من اینترنتم نفتیه چیکار کنم شما هیچ فروشگاه آنلاینی خبر ندارید که برامون بفرسته بچه نسخه اصل SKIDROWرا کی داره برامون بفرسته؟
سلام
داداش گلم فعلا نیومده.من یجا زنگ زدم که تو بازی و فیلم Dvd واقعا رو دست نداره و همیشه update هست.گفت قراره امشب ساعت 8 بیاد و اگه اومد بهت sms میدم
تو که تهرانی برو از انقلاب بخر دیگه.قیمتشم مناسبه.این که دیگه battlefield نیست که ممنوع باشه که قیمتش کمتر از 20ت نباشه
پاساژ کامپیوتر ولیعصر .... واحد 44 فروشگاه پایتخت... خودمم فردا میرم میخرم احتمالا
Alireza-Khan
08-11-2011, 23:01
سلام دوستان ! نسخه ی نهایی بازی منتشر شده ؟ کدوم سایت واسه دانلود گذاشته ؟ واسه خرید چی ؟ ممنون میشم جواب بدید ! یا حق ! :10:
shahin_mp3
08-11-2011, 23:14
نسخه PC كاملش اومده ؟ :21: چند تا DVD ؟ قيمتش چنده ؟
والا به خدا !!
صد دفه اینو گفتم ولی کو گوش شنوا!!!؟؟؟
با سلام
لانچ شدن بازی در استرالیـــــــا !
سپــــــــــاسگذارم.
ممنون میشم یکمی از تنوع و نو آوری مولتی و کوآپ صحبت کنید ، ببینم ارزش داره بگیرم یا نه
خب اول اینکه توی بخش مولتی یه قسمت به نام Elite اضافه شده که فعلا نرفتم نمیدونم چیه.;)
تعداد مپ های بازی همون 16 تا هست ولی به نظر میرسه وسعت مپ ها بزرگتر شده باشه.
خود مپ ها روشون بیشتر کار شده خیلی زیبا تر شدن مثلا بارش برف و بارون طبیعی جلوه میکنه و کلا گرافیکش بهتر شده هیجانش هم به مرتب زیاد تر شده.
در مورد کلاس های بازی که همون 5 تا هست ولی اسلحه هاش عوض شده.:rambo:
همین
اینطور که تو فیلمش نشون میده در حد زدن دکمه جنریت بهت سی دی کی میده
ولی هنوز معلوم نیس چه خبره
تازه هنوزم نسخه معتبری نیومده که سینگلشو تموم کنیم
چه برسه به مولتی
من همین الان بازی رسید دستم دارم نصب میکنم ایشالا که بازی پر رو پیمونی باشه
majid322
09-11-2011, 10:31
تمامی نمرات بازی:
PS Universe : 9/10
D’Toid – 9.5/10
Feed Your Console :9/10
GamerFuzion : 8.5/10
All About The Games : 5/5
Aussie-Gamer.com : 3/5
GameZone : 9/10
Gamespot : 8.5/10
telegraph 10/10
IGN :9/10
GameInformer: 9/10
pressFire.no 6/6
GameArena :9.5/10
EDGE: 9/10
Multiplayer.it :9.2/10
SpazioGames 9.1/10
EuroGamer.net 8/10
Joystic: 4.5/5
gametrailers: 9.3/10
CVG: 9/10
VideoGameZone : 9.1/10
Venturebeat : 9.3/10
AsusGamers : 9.5 / 10
BigPond GameArena : 9.5/10
PALGN : 8.5 / 10
gameblog : 10/10
Guardian : 10/10
OXM UK : 9/10
PSU : 9/10
Everyeye: 9/10
میانگین: ٩.٥!
Iceboy_LOVE
09-11-2011, 10:36
سیستم پیشنهادی بازی رو که معتبر هم باشه از کجا میتونم بخونم و اطلاعات کسب کنم ؟
M A X I M U M
09-11-2011, 10:43
تمامی نمرات بازی:
PS Universe : 9/10
D’Toid – 9.5/10
Feed Your Console :9/10
GamerFuzion : 8.5/10
All About The Games : 5/5
Aussie-Gamer.com : 3/5
GameZone : 9/10
Gamespot : 8.5/10
telegraph 10/10
IGN :9/10
GameInformer: 9/10
pressFire.no 6/6
GameArena :9.5/10
EDGE: 9/10
Multiplayer.it :9.2/10
SpazioGames 9.1/10
EuroGamer.net 8/10
Joystic: 4.5/5
gametrailers: 9.3/10
CVG: 9/10
VideoGameZone : 9.1/10
Venturebeat : 9.3/10
AsusGamers : 9.5 / 10
BigPond GameArena : 9.5/10
PALGN : 8.5 / 10
gameblog : 10/10
Guardian : 10/10
OXM UK : 9/10
PSU : 9/10
Everyeye: 9/10
میانگین: ٩.٥!
الله اکبر !!
حالا انتظار داشتیم نمرات بالا باشه ولی این دیگه زیادی بالا شده :31:
پیروزی این نور دیده را بر دشمن خونخوار :31: به برادران همیشه در عرصه که در این مدت خون ها ریختند تبریک و تهنیت عرض می کنم :31:
+
مولتی رو من هستم
بهتر نیست یه تاپیک جدید تو قسمت بازی های انلاین بزنید ؟
مشهد بازی نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟
Iceboy_LOVE
09-11-2011, 11:09
سیستم پیشنهادی بازی رو که معتبر هم باشه از کجا میتونم بخونم و اطلاعات کسب کنم ؟
کسی نبود اطلاعات بده حداکثر و حداقل سیستم پیشنهادی بازی که معتبر باشه چی هست ×!
Call.of.Duty.Modern.Warfare.3-RELOADED
کار میکنه , فعلا مشکل یا باگ خاصی دیده نشده
حجم 13.8 گیگابایت
===========================
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the Crack dir on DVD2 to your
installation dir.
5. Play the game.
Abolfazl3007
09-11-2011, 11:30
آدم امتیازات رو میبینه جیگرش حال میاد !!
تا همه درس بگیرن و دیگه کسی با کال شوخی خرکی نکنه !!
دوستن ghost فقط تو مولتی پلیر قابل دسترسی هست ؟
خداییش خیلی دیوانه کننده بود . رو هارد با Easy فرقی نداره :دی از بتلفید آشغال خیلی بهتر بود خیلی ! هم افکت هاش هم گیم پلی .
HOOSEIN 105
09-11-2011, 11:51
این بازی ثابت کرد که هنوز هم باموتور گرافیکی قدیمیش هنوز هم سلطان مطلق این سبک بازیه.
نمیدونم این کال چی داره که ادم هرچی میره بدتر تشنه بازی میشه.همین مدرن 2 الان 2 ساله که روی سیستم نصبه.برعکس بتلفیلد 3 که بعد بازی کردنش سریع گذاشتمش کنار.
این بازی ثابت کرد که هنوز هم باموتور گرافیکی قدیمیش هنوز هم سلطان مطلق این سبک بازیه.
نمیدونم این کال چی داره که ادم هرچی میره بدتر تشنه بازی میشه.همین مدرن 2 الان 2 ساله که روی سیستم نصبه.برعکس بتلفیلد 3 که بعد بازی کردنش سریع گذاشتمش کنار.
استاد , بتل سینگل پلیر رو باهات 100% موافقم , اما بتل مولتی عمرا اگه از روی هیچ دستگاهی بعد از نصبش پاک شده باشه :11:
HOOSEIN 105
09-11-2011, 12:18
استاد , بتل سینگل پلیر رو باهات 100% موافقم , اما بتل مولتی عمرا اگه از روی هیچ دستگاهی بعد از نصبش پاک شده باشه :11:
درسته دوست من ولی خوب تو ایران ما هم مشکل اصلی همون مولتی هست.
ادم از زندگی سیر میشه وقتی میبینه میانگین سرعت اینترنت کشمورمون با افغانستان و کشورای افریقایی یکی و حتی کمتر هست.
آقا من که از دیروز مشکل وصل شدن به نت داشتم ولی دیروز به شکل عجیبی بازی تصمیم به اجرا گرفت!!!!!!
ولی کاشکی اجرا نمیشد!!!!
مثل خوره افتادم به جون بازی و single player رو تمام کردم!!!!!
اصلا نفهمیدم چطور تمام شد!!!!!!
اونقدر جذابیت داشت که حتی متوجه زمان هم نشدم....
البته special ops و survivor هنوز مونده که بازم یه برتری دیگه نسبت به BF3 هستش...
با اینکه میدنستم گرافیکش از BF3 پایینتر بود ولی باز هم این گرافیک رو به BF3 ترجیح میدم...
بازی فوقالعاده پر هیجان...
انواع و اقسام اسلحه و تکنولوژی نظامی توی بازی بود که توی BF3 حداکثرش M1 سلاح نیروی دریایی آمریکا بود... وهمش یا ژ3 بود یا fav یا یا کلاش...
راستی صدا گذاری هم بدک نبود-حداقل اسلحه ها صدای ترقه نمیدادن...
باید ببینیم multi بازی چطوره...
gamespot هم هنوز به pc این بازی رنک نداده...
ولی به کنسول این بازی 8.5 داده که از نظر من خیلی خنده داره که به BF3 هم رو کنسول 8.5 داده بود... بازی که گرافیکش رو کنسول مثل IGI بود...
موزیک بازی به زیبایی MW2 نبود...
در کل بازی زیبایی بود...
من که به بازی بابت:
gameplaye 10
sound 9
graphic 9
story 10
رو میدم...:10:
آقا spoiler تو پستم کار میکنه؟
من که نمیبینمش...
هی میگم کار نمیکنه بعد میگن تو بلد نیستی...
S A M S U N G
09-11-2011, 13:32
سلام .
دوستان تو بخش survivor بازی هنگ میکنه . یعنی اصلا واردش نمیشه . مشکل از کجاست ؟
مخلصیم .
geo2b850350
09-11-2011, 13:59
سلام
آیا مولتی هم کرک شده. لطفا جواب بدید.
david071
09-11-2011, 14:03
بازی خیلی خوبیه ولی من با گرافیکش حال نکردم
آدم میره اینقدر پول گرافیک میده که توی سال 2011 بیاد با این گرافیک بازی کنه ؟
(نظر کاملا شخصی )
مشهدی های عزیز کسی بازی رو خریده ؟؟؟ از کجا
دوستان gamespot چندتا مطلب جالب زده:
Modern Warfare 3 posts largest day-one shipments in gaming history as Activision financials beat expectations
و blizzard این رو تایید کرده:
New Call of Duty confirmed for 2012
و activision اعلام کرده که انتظار داره که درآمد سالیانش نسبت به پارسال 0.76 میلیارد دلار افزایش داشته باشه...
البته همه میدونن که همش بخاطر این کارهای blizzard هستش که MW طرفدارهاشو از دست میده...-بخاطر چپو راست pack بازی دادن...
ولی فکر میکنم این قضیه رکورد فروش دهن طرفدارهای BF3 رو ببنده...
Mammad Prince
09-11-2011, 14:16
سلام !
آقا الان این نسخه reloaded از همه بهتره ؟
کسی از پاساژ ولیعصر بازی رو خریده ؟ بخریم یا مشکل داره ؟
geo2b850350
09-11-2011, 14:20
سلام
آیا مولتی هم کرک شده. لطفا جواب بدید.
سلام
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
SuperSt@r
09-11-2011, 14:25
دوستان من وقت نکردم صفحات قبل رو ببینم و نمیدونم سوالم تکراریه یا نه میخاستم ببینم سیستم مورد نیاز برا اجرای این بازی چیه؟
pouyapro
09-11-2011, 15:03
مشهدی های عزیز کسی بازی رو خریده ؟؟؟ از کجا
من که جایی ندیدم.ولی فردا شب همه دارن.:46:
afshin-434
09-11-2011, 15:52
دوستان من وقت نکردم صفحات قبل رو ببینم و نمیدونم سوالم تکراریه یا نه میخاستم ببینم سیستم مورد نیاز برا اجرای این بازی چیه؟
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
RAM: 2GB RAM
VGA: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA®GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better
DX: DirectX® 9.0C or later
HDD: 16 GB free hard drive space
حداقلش اینه
minatonamikaze
09-11-2011, 16:17
منتظرم سریعن بیاد چون بقیه کال آفام کار نمیکنن اینو داشته باشم لاقل
kamran987456
09-11-2011, 16:42
دوستان gamespot چندتا مطلب جالب زده:
Modern Warfare 3 posts largest day-one shipments in gaming history as Activision financials beat expectations
و blizzard این رو تایید کرده:
New Call of Duty confirmed for 2012
و activision اعلام کرده که انتظار داره که درآمد سالیانش نسبت به پارسال 0.76 میلیارد دلار افزایش داشته باشه...
البته همه میدونن که همش بخاطر این کارهای blizzard هستش که MW طرفدارهاشو از دست میده...-بخاطر چپو راست pack بازی دادن...
ولی فکر میکنم این قضیه رکورد فروش دهن طرفدارهای BF3 رو ببنده...
پس حماسه ای جدید تو راهه !!!!!
marmolak kocholo
09-11-2011, 17:37
خوب منم بازی رو گرفتم و یکمی بازی کردم نظرمو درباره ی این بازی می گم.
همون ابتدای بازی اولین باری که کنترل کرکتر رو بهم داد ناخودآگاه کفتم ای جان بازم کال آو ! باز هم اون اکشن های کم نظیر، باز هم شخصیت های محبوب و جالب و باز هم کال آو D: !!
در مورد گیم پلی باید گفت مثل همیشه اکشن عجیب غریبی رو به نمایش گذاشته که راضی کنندست، سبک و سیاق بازی هم همونه، چیز خاصی تغییر نکرده! شاید یه سری نکات خیلی ریز باشه که هنوز بهش نرسیدم...
صداگذاری رو بهتره 2 بخش کنیم، یکی موزیک متن بازی که مثل همیشه حماسی و زیبا درست شده ولی به پای کارای استاد هنس زیمر عمراً نمیرسه! یک بخش دیگه هم صداگذاری داخلی بازی که شامل اسلحه، محیط و...
میشه که از نظر من زیاد جالب نیست. این مشکل تو نسخه های قبلی هم کم و بیش بوده.
گرافیک بازی هم که همه در جریان هستید! درست مثل نسخه های قبل مخصوصاً سری MW هست و به جز چند افکت تغییر خاصی نکرده. با این حال خودم بر این باورم که گیم پلی اکشن و بدون توقف بازی تا حدود زیادی تونسته ضعف گرافیک رو پوشش بده!
داستان هم که فعلا نمی تونم نظر بدم چون اوایل بازی هستم ولی از استایل و اسم و رسمی که سری MW داره تا حدودی میشه حدس زد داستان بازی خوب و قابل قبول باشه.
با این اوصاف بنده با وجود تمام نقص هایی که بازی داره ارش راضیم. به هر حال COD هست و هزارتا خاطره، که تو همین چند لحظه ای که بازی رو شروع کردم دونه دونشون برام ریویو شد و کلی لذت بردم...
این نسخه هم که اومد و گذشت ولی امیدوارم از این به بعد COD بتونه تو هر سری بهتر از قبل عمل کنه و افتخارات بیشتری هم کسب کنه.
Saeed System
09-11-2011, 17:39
دوستان نسخه 5 dvd رو نخرید...اگرم فروشنده فقط 5 dvd داشت بگید dvd شماره 5 ماله خودت برش دار..
تو dvd آخر (5) فقط کرک بازیه که تو dvd شماره 4 هم هست..
خوب منم بازی رو گرفتم و یکمی بازی کردم نظرمو درباره ی این بازی می گم.
همون ابتدای بازی اولین باری که کنترل کرکتر رو بهم داد ناخودآگاه کفتم ای جان بازم کال آو ! باز هم اون اکشن های کم نظیر، باز هم شخصیت های محبوب و جالب و باز هم کال آو D: !!
در مورد گیم پلی باید گفت مثل همیشه اکشن عجیب غریبی رو به نمایش گذاشته که راضی کنندست، سبک و سیاق بازی هم همونه، چیز خاصی تغییر نکرده! شاید یه سری نکات خیلی ریز باشه که هنوز بهش نرسیدم...
صداگذاری رو بهتره 2 بخش کنیم، یکی موزیک متن بازی که مثل همیشه حماسی و زیبا درست شده ولی به پای کارای استاد هنس زیمر عمراً نمیرسه! یک بخش دیگه هم صداگذاری داخلی بازی که شامل اسلحه، محیط و...
میشه که از نظر من زیاد جالب نیست. این مشکل تو نسخه های قبلی هم کم و بیش بوده.
گرافیک بازی هم که همه در جریان هستید! درست مثل نسخه های قبل مخصوصاً سری MW هست و به جز چند افکت تغییر خاصی نکرده. با این حال خودم بر این باورم که گیم پلی اکشن و بدون توقف بازی تا حدود زیادی تونسته ضعف گرافیک رو پوشش بده!
داستان هم که فعلا نمی تونم نظر بدم چون اوایل بازی هستم ولی از استایل و اسم و رسمی که سری MW داره تا حدودی میشه حدس زد داستان بازی خوب و قابل قبول باشه.
با این اوصاف بنده با وجود تمام نقص هایی که بازی داره ارش راضیم. به هر حال COD هست و هزارتا خاطره، که تو همین چند لحظه ای که بازی رو شروع کردم دونه دونشون برام ریویو شد و کلی لذت بردم...
این نسخه هم که اومد و گذشت ولی امیدوارم از این به بعد COD بتونه تو هر سری بهتر از قبل عمل کنه و افتخارات بیشتری هم کسب کنه.
بخش spesial ops رو جا انداختی واقعا خیلی هیجانی شده با سری قبلی فرق کرده
EngineeR EhsaN
09-11-2011, 18:17
بالاخره بعد از 6 ساعت و 35 دقیقه و 6 ثانیه بازی رو تموم کردم :31: قسمت آخر بازی بازی واقعا شاهکار بود :40: من هم Bf3 رو بازی کردم همین MW 3 رو ، واقعا Bf3 در مقابل این بازی جز گرافیک چیزی برای گفتن نداشت :3:
EngineeR EhsaN
09-11-2011, 18:23
واقعا حیف شد که یوری هم کشته شد :41: ولی کاپیتان خوب حال ماکاروف رو گرفت :31: راستی اون تیکه آخر که سیگارشو روشن میکنه خیلی باحال بود :27:
منم یه چن تا مرحله بازی کردم بازم همون حال و هوای همیشگیه cod ! هیجانش فوق العادس ! گرافیک ک همون گرافیک چن سال پیشه ،خیلی خوب میشد اگه روش کار میکردن ،صدا گزاریشم همونطور ک دوستمون گف باس ب دو بخش تقسیم شه موزیک متن عالی ولی صدای اسلحه ها و تیرا ضعیفه ،نارنجک ک افتضاحه ! اون یکی قسمتاشو هنوز نیگا نکردم ....
Jeff hardy M
09-11-2011, 18:27
سلام
بازی رو امروز برای 360 خریدم . اومدم نصب کنم که اپدیت خواست
موقع اپدیت هم از طریق فلش . اررور E66 رو میده . و چراغ پایین راست هم روشن خاموش (چشمک زن) میشه . مشکل چیه ؟
اخرین باز پارسال اپدیت کردم و الان خواستم اخرین اپدیت رو بریزم که اررور بالا رو داد
کمک
Saeed System
09-11-2011, 18:33
دوستان 5 تا اسکرین شات هم من گرفتم از مرحله 1 . برای دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن .
ببخشید اگر اسکرین شاتها آماتوریه :11:
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکسته نفسی نکنید...خیلیم حرفه ایه! مخصوصن اخری!
aristocrat
09-11-2011, 18:38
بازیش خیلی جذابه و هیجان انگیزه ولی فقط برای سه ساعت... بعدش باید بندازیش تو جوب :31:
شکسته نفسی نکنید...خیلیم حرفه ایه! مخصوصن اخری!
آخری از کدوم سمت؟:دی
Amir rza
09-11-2011, 19:06
آخری از کدوم سمت؟:دی
ردیف دومو میگه.:20:
ردیف دومو میگه.:20:
با هر رزولوشنی فرق میکنه. مثلا برای من همش توی یک ردیف هست
Jeff hardy M
09-11-2011, 19:17
سلام
موقع اپدیت هم از طریق فلش . اررور E66 رو میده . و چراغ پایین راست هم روشن خاموش (چشمک زن) میشه . مشکل چیه ؟
اخرین باز پارسال اپدیت کردم و الان خواستم اخرین اپدیت رو بریزم که اررور بالا رو داد
کمک
:19::19::19::19::19::19:
SoundTracks
Call of Duty MW3
Battlefield 3
دانلود از رپیدباز
Call of Duty Modern Warfare 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Battlefield 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
samad_sr
09-11-2011, 19:52
سلام
کمک
سلام
ارور e66 مربوط به نشناختن keyهای درایو توسط دستگاه میشه
اگه پارسال اپدیتش کردی حتما key ها رو داری دوباره اپدیتش کن(منظورم اپدیت سخت افزاری یا همون lt+2 هستش)
Jeff hardy M
09-11-2011, 19:55
من الان این بازی رو برای کامپیوتر بخرم ، کرکش توشه یا باید داناود کنم ؟ اگه دانلودیه لینک بدید
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
سلام
ارور e66 مربوط به نشناختن keyهای درایو توسط دستگاه میشه
اگه پارسال اپدیتش کردی حتما key ها رو داری دوباره اپدیتش کن(منظورم اپدیت سخت افزاری یا همون lt+2 هستش)
چجوری باید lt+2 اپدیت کنم ؟
Saeed System
09-11-2011, 21:55
دوستان 5 تا اسکرین شات دیگه برای دوستان گل :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی:
کسی تو اهواز تونسته بازیو گیر بیاره؟:41::41:
death_man
09-11-2011, 22:12
SoundTracks
Call of Duty MW3
Battlefield 3
دانلود از رپیدباز
Call of Duty Modern Warfare 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2FkhEed%2F_download-soundtracks.com_CDModernW3.zip)
Battlefield 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2FkhhJ5%2FBattlefield%2B3%2B.rar)
لینک Battlefield رو چک میکنی؟ دانلود نشد:11:
دوستان بخش چند نفره بازی همونطور که سازنده هاش گفته بوداند رو پی سی قابلیت شبکه داره
Farshid_B
09-11-2011, 22:32
کسی تو اهواز تونسته بازیو گیر بیاره؟:41::41:
من اهوازم. همین چند دقیقه پیش گرفتمش. دارم نصبش می کنم...!
milad_takjoo
09-11-2011, 23:45
بچه ها این بازی رو امروز خریدم...واقعا فوق العادست...هیجانش آدم رو دیوونه میکنه....
اینقدر از این مقایسه ها بدم میاد :41:
بابا به جان خودم اگه با دقت به این دو تا بازی نگاه کنید میفهمید فقط فقط هر دو توی یه وجه مشترکن !!
اونم اینکه دوربینشون اول شخصه !
بقیه چیزاشون کلا با هم فرق دارن.
بتل فیلد یه عالمی داره کال آف هم یه عالم دیگه.
بس کنید این مقایسه های الکی رو :41:
یکی میگه بتل خوبه یکی میگه کال آف !
چرا نمیخواید قبول کنید هر کسی یه سلیقه ای داره ... :41:
Saeed System
10-11-2011, 00:53
دوستان 5 تا اسکرین شات دیگه از act 2 چپتر 1و2و3 برای شما عزیزانی که هنوز بازی رو تهیه نکردید و دوست دارید از فرم و شکل مراحل با خبر باشید :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از 3 مرحله , خسته کننده و بدون هیجان! فعلا همین رو میتونم بگم.
دوستان اسکیدرو این بازی رو ریپک کرده من ام از شانس رپیدباز ام حجم اش تموم اید از دوستان اگر کسی داره رپیدباز 5.5 گیگ میشه برام مستقیم کنه کلی دعا اش میکنه اخه کلی لحظه شماری میکنم امشب دانلود اش کنم تاقت ندام تا فردا برم حجم بخرم برای ریپد ام:دی
بازیش خیلی جذابه و هیجان انگیزه ولی فقط برای سه ساعت... بعدش باید بندازیش تو جوب :31:
این بهترین تعریف از بازی است که میشد از یه بتلفیلد فن شنید.بسی لذت بردیم:21:
Farshid_B
10-11-2011, 02:59
من اصولا از طرفداران سری Modern Warfare هستم. مهم ترین نقطه قوت آخرین نسخه این سری تنوع بالای گیم پلی (GamePlay) (در حد لالیگا!) و هیجان فوق العاده زیاد اونه. جداً دارم از تک تک لحظات بازی لذت می برم، چون هیجان هر لحظه با لحظه بعد متفاوته و به هیچ وجه نمیشه حدس زد که چه اتفاقی قراره رخ بده، چیزی که تا حالا توی هیچ بازی دیگه ای از جمله BF3 تجربه نکردم...!
AlexMercer
10-11-2011, 03:03
تموم شد ولی حیف که کلی ناراحت شدیم تو شوک قرارمون داد؟کلی ناراحت کنندست تک تک لحظه هاش. یک جاش باحاله که پرایس به مکتاویش میگه سعی کن این دفعه نمیری. مکتاویش میگه تو مواظب خودت باش پیرمرد:41: فقط میشه گفت شاهکار بود.
sam_sali
10-11-2011, 04:17
آقا من یه اعترافی بکنم،کسایی که نمیدونن بازی چه جوریاست پی ببرن با همین یه جمله!
دومین بازی ایه که تا حالا تو عمرم خریدم و آوردم و بعد از نصب و اجرای اول یه سره تا آخرش رفتم!!!
(1 بار هم از بازی خارج نشدم،وسطاش یه چیپس خورم فقط!)
دلم نمیخواست اینجویری تموم کنم و خواستم کش بدم دیر تموم شه،ولی مگه میشد دست کشید از این لعنتی!!!!
1 کلمه "شاهکار" . تمامی انتظارات من رو به شخصه برآورده کرد!
دوستان یه نفر قشنگ ( فرض کن من یه آدم بی سواد ) برای من توضیح بده که برای بازی کردن آنلاین :
باید چی کار کنیم ؟؟
باید cd key بخریم ؟؟ فرق EN با RUS چیه ؟؟ میشه توی آنلاین یا سینگل RUS انگلیسی بازی کرد ؟؟
اصلا وقتی این cd key رو خریدیم باید چی کارش کنیم ؟؟ بزینیم تو استیم ؟؟ خوب بعدش چی ؟؟
باید بازی رو دوباره DL کنیم ؟
نمیشه cd بازی رو خرید بعد از این cd key استفاده کرد ؟؟
----------------------------------------------------------------------
لطفا از بیخ برای من توضیح بدید.ممنون.
بعد از 3 مرحله , خسته کننده و بدون هیجان! فعلا همین رو میتونم بگم.
شدیدا شدیدا وشدیدا با این جملتون مخالفم.سرتاسر بازی پر از هیجان بود داستان بازی کاملا هیجان آور بود چه برسه به گیم پلی و بقیه ماجرا.
Saeed System
10-11-2011, 10:50
اینم 5 تا اسکرین شات دیگه از act 2 چپتر 3-7 . برای دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن برای اینکه از حال و هوای مراحل باخبر بشن:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه کردید یه قسمت هایی هست که آدم رو میبره تو فاز سری های قبلی؟
مثلا این عکس که دوستمون گزاشته ببینید:
این قسمت آدم رو میبره به مرحله ی اولMW1همون قسمت کهPRICEسیگارشو از هلیکوپتر میندازه پایین.توMW3هم به همون شکل سیگارشو میندازه.
اون یکی قسمت هم خطر لو رفتن داشتان داره میزارم تو اسپویلر:
یا اون قسمت که هواپیمای رییس جمهور روسیه سقوط میکنه و بعدش مکارو میاد هنگامی که در هلیکوپتر رو باز مکینیم یه گلوله شلیک میکنه.این شکل تو MW2هم مشابهش بود آخرای مرحلهNO RUSSINمکاروو مارو به همون شکل میکشه با این تفاوت که در آمبولانس هست.
خلاصه من از این قسمتاش خیلی خوشم اومد کل سری بازی رو میاره جلوی چشم آدم
Mammad Prince
10-11-2011, 11:36
آقا تو رو خدا این قدر از بازی تعریف نکنید !!!!!!!! :31::31::31:
بذارید عصر من هم بگیرم بعد همه با هم تعریف کنیم !!!!
دارم می میرم !!! فقط 6 ساعت دیگه مونده ! :31:
این قسمت آدم رو میبره به مرحله ی اولMW1همون قسمت کهPRICEسیگارشو از هلیکوپتر میندازه پایین.توMW3هم به همون شکل سیگارشو میندازه.
این کاپیتان price نمی خواد باز نشسته بشه تو COD 2 هم بود این الان باید مرده باشه .
نور پردازیش به اندازه BF3 جالب نیست . گرافیکش تو عکسا که زنده نیست یه جوریه .البته از رو عکس نمیشه دقیق نظر داد .
marmolak kocholo
10-11-2011, 11:50
دوستان توجه کردید یه قسمت هایی هست که آدم رو میبره تو فاز سری های قبلی؟
مثلا این عکس که دوستمون گزاشته ببینید:
بعضی از انیمشن های بازی بدون کمترین تغییر وارد این نسخه شدن، به خاطر همینه که صحنه ها براتون آشناست!
به طور مثال به جز اون 2 تایی که گفتی میشه اون قسمت قایق سواری اول بازی هم نام برد که دقیقاً صحنه ی همون MW2 هست! : )
AlexMercer
10-11-2011, 11:53
این کاپیتان price نمی خواد باز نشسته بشه تو COD 2 هم بود این الان باید مرده باشه .
نور پردازیش به اندازه BF3 جالب نیست . گرافیکش تو عکسا که زنده نیست یه جوریه .البته از رو عکس نمیشه دقیق نظر داد .
اینم حرف بود زدی. اخر بازی میمیره:41::41::41::41:
اینم حرف بود زدی. اخر بازی میمیره:41::41::41::41:
نه آقا کجا؟!!!!!
دوستان کسی در مورد مالتی این بازی چیزی نشنیده؟:10:
آیا میشه مثل black ops مالتیشو آفلاین بازی کرد یا نه؟:27:
یا کسی تونسته با lan بزنه؟
یا co op رو با کسی زده؟:10:
البته بدون سریال؟:21::31:
شدیدا شدیدا وشدیدا با این جملتون مخالفم.سرتاسر بازی پر از هیجان بود داستان بازی کاملا هیجان آور بود چه برسه به گیم پلی و بقیه ماجرا.
نظر شخصی بود قصد تشویش اذهان عمومی رو نداشتم
امروز میرم و ادامه میدم , شاید شاید شاید دیشب خسته بودم بهم نچسبید ولی حتما ارزش امتحان دوباره رو داره هر چی هم نباشه از COD که نمیشه گذشت.
ولی گرافیکش فرقی با نسخه قبلی نکرده , در مقابل رقیبش به نظر من کم آورد شدید.
اینم 5 تا اسکرین شات دیگه از act 2 چپتر 3-7 . برای دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن برای اینکه از حال و هوای مراحل باخبر بشن:11:
عزیز این همه زحمت میکشی حداقل اسکرینهایی با res بالا بزار...:11:
AlexMercer
10-11-2011, 12:33
نه آقا کجا؟!!!!!
[/SIZE]
آخرین سیگار رو میکشه و عد کم کم چشاش سیاهی میره و بعد کلا چشاشو میبنده و بعد انا ... و انا الیه کردیت:31:
آخرین سیگار رو میکشه و عد کم کم چشاش سیاهی میره و بعد کلا چشاشو میبنده و بعد انا ... و انا الیه کردیت:31:
نه آقا چیزیش نبود که؟:18:
AlexMercer
10-11-2011, 12:41
نه آقا چیزیش نبود که؟:18:
دقت کن موقعی که ماکاروف دار زده میشه خودش هم میفته رو شیشه. این ور اونور رو نگاه کنی زیر پرایس خون گرفته شده. یعنی احتمالا شیشه رفته تو بدنش. ضربه هم که خورد بعد کاملا یکبار دیگه اخرشو ببین که کم کم چشاش سیاهش میره:41:
دقت کن موقعی که ماکاروف دار زده میشه خودش هم میفته رو شیشه. این ور اونور رو نگاه کنی زیر پرایس خون گرفته شده. یعنی احتمالا شیشه رفته تو بدنش. ضربه هم که خورد بعد کاملا یکبار دیگه اخرشو ببین که کم کم چشاش سیاهش میره:41:
نه آقا حتی اگه بازی هم اینجوری بگه قطعا نمیمیره.با شیشه که نمیشه آدم بمیره.: دی نمونش آخرMW2کی باورش میشد با یه چاقو تو شکمش زنده بمونه؟pRICE نمیمیره!!!
AlexMercer
10-11-2011, 12:49
مهم نیست عشق من سوخت بزار جنگل بسوزد!
مکتاویش مرد یوری مرد سندمن هم مرد پرایس هم بمیره دیگه مرتیکه. ولی باور کن مرد
[SPOILER="!!!"]
مهم نیست عشق من سوخت بزار جنگل بسوزد!
*** مرد*** مرد **** هم مرد*****. ولی *****
آقا سریع بزار اسپویلر کل داستان رو لو دادی که
راستی یهو دیدی تو بعدی****همون که تو مرحله آخر فکر کردیم مرد زنده شد
kamran987456
10-11-2011, 12:55
یه چیزیم مشکوک میزنه ،طرفدارای بازی سکوت کردن!:31:
دوست عزیز اول ایراد می گیری بعد که جر و بحث شروع میشه میگی کل کل نکنید و از این حرفا
حالا باز داری کل کل رو شروع می کنی !!
خب معلومه شما طرفدار بتلفیلد هستید وقتی میبینید امتیاز ها این همه بالا اومده یکم حسودی میکنین
در مورد میانگین امتیاز کاربرا هم چندین بار گفته شده اصلا به درد لای جرز هم نمیخورن
تو همین imdb ببین به فیلم inception چند نفر نمره 1 داده !!!
به امتیاز user ها که نمیشه نظر داد.من الان تو گیم اسپات و متا عضو هستم .......میخوای برم یه 0 خوشگل بدم به بتلفیلد تا نمرش بیاد پایین؟:31:
اکثر user ها حالت فن دارن و همینطوری نمره های عجیب میدن .....شما خودت برو ببین چندنفر به این دو تا بازی نمره های 1 یا 2 یا حتی 0 دادن:31:
در نتیجه نمرات user ها رو ول کنین نمره های سایتا معتبرتر(حداقل توشون 0 و 10 همزمان پیدا نمیشه:31:)
+
نمره هر دو بازی 8.5... بیشتر و کمتر از این بدی به این دو بازی حرام:31:(منظور تو نقد سایتاس)
.
.
COD این همه FAN داره یعنی باید امتیاز یوزرها 5.8 یا 2.8 بشه ؟؟؟!!!:31:
حتما یوزرها از یه چیزی ناراضی هستن !!!!:31:
شما برای خرید بازی هزینه نمیکنید ولی اون طرفی که 60 دلار برای بازی داده که فن یا غیر فن نمیشناسه !!!
وقتی 1000 نفر امتیاز 8 یا 9 به بازی داده باشن شما هم 0 بدین نمره پایین نمیاد در این حد !!!
پس این فن های COD کجا هستن که حتی سازنده mw3 هم التماس کرده از یوزرها برای کمک کردن به امتیاز بازی :
دیگه 900 نفر نمیتونن دس ب یکی کنن !:31: چرا واسه bf3 پایین نبود؟؟؟؟
چرا نتونن میتونن تو همین تهران کمش هزار تا طرفدارBF3هست فقط اونا بخوان رای بدن کار تمومه در سطح جهانی بررسی کنید!!!!
halflife g
10-11-2011, 13:01
دیگه 900 نفر نمیتونن دس ب یکی کنن !:31: چرا واسه bf3 پایین نبود؟؟؟؟الان 700 نفر تو متا به بتلفیلد رای دادن که 200 تاش نمره زیر 5 دادن.......کی فکر می کنه این بازی زیر 5 مگر اینکه طرفدار متعصب cod بوده باشه؟؟؟
حالا برعکسش برای خود cod هست.....
+
برای اینکه حرفم ثابت بشه اینو بخوونین:
آقای اسکوفیلد از مسیولای بازی cod برای بالا بردن رای یوزرها تو متا از طرفدارای بازی تقاضای کمک کرده :
Sledgehammer Games' Glen Schofield takes to Twitter in response to hate.
اینم لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر نتیجه خیلی این امتیازای یوزرها رو جدی نگیرید .....بیش از حد بچه بازیه
+
COD این همه FAN داره یعنی باید امتیاز یوزرها 5.8 یا 2.8 بشه ؟؟؟!!!:31:
حتما یوزرها از یه چیزی ناراضی هستن !!!!:31:
شما برای خرید بازی هزینه نمیکنید ولی اون طرفی که 60 دلار برای بازی داده که فن یا غیر فن نمیشناسه !!!
ناراضی بودن از بازی با 0 دادن یا 2 دادن به بازی خیلی فرق می کنه ...ناراضی هستی میاد مثلا 7 میده نه اینکه بیاد 0 بده
به بازی alanwake یه روز قبل عرضش نمره دادن بودن اونم 0 یا همچین چیزی بود........کلا سر یازیهای معروف این مسخره بازیها هست........بازی cod هم به مراتب پر سر و صداتر و پرفروشتر از رقیب و این کارای کودکانه سرش زیاد انجام میشه
..
marmolak kocholo
10-11-2011, 13:12
الان 700 نفر تو متا به بتلفیلد رای دادن که 200 تاش نمره زیر 5 دادن.......کدوم خری فکر می کنه این بازی زیر 5 مگر اینکه طرفدار متعصب cod بوده باشه؟؟؟
حالا برعکسش برای خود cod هست.....
+
برای اینکه حرفم ثابت بشه اینو بخوونین:
آقای اسکوفیلد از مسیولای بازی cod برای بالا بردن رای یوزرها تو متا از طرفدارای بازی تقاضای کمک کرده :
اینم لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر نتیجه خیلی این امتیازای یوزرها رو جدی نگیرید .....بیش از حد بچه بازیه
..
به امتیاز user ها که نمیشه نظر داد.من الان تو گیم اسپات و متا عضو هستم .......میخوای برم یه 0 خوشگل بدم به بتلفیلد تا نمرش بیاد پایین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر user ها حالت فن دارن و همینطوری نمره های عجیب میدن .....شما خودت برو ببین چندنفر به این دو تا بازی نمره های 1 یا 2 یا حتی 0 دادن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نتیجه نمرات user ها رو ول کنین نمره های سایتا معتبرتر(حداقل توشون 0 و 10 همزمان پیدا نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
نمره هر دو بازی 8.5... بیشتر و کمتر از این بدی به این دو بازی حرام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](منظور تو نقد سایتاس)
.
مراد با این که با نظرت کاملا موافقم و این که نمیشه زیاد به نمرات یوزرها مخصوصاً یوزرهای متا تکیه کرد ولی سر این خودم خیلی تعجب کردم!!
این دیگه 10 20 نفر نیست! 1600 نفره D: !
کمتر بازی ای انقدر فاصله میفته بین نمرات یوزرها و نمرات سایت ها...
البته یه مسئله ای هم که هست اینه که جریان این بازی امسال مثل FIFA و PES شده، و یه جورایی فن بازی تو این جریانات دخیل شده
ولی از همین راه میشه به راحتی محبوبیت بازی رو سنجید! با این که ممکنه بعضی از نمرات از روی طرفداری بازی رقیب باشه ولی تعدادی هم منصفانه هست دیگه؟ خدارا شکر هر 2 تا بازی هم طرفدارای بی شماری دارن!
به نظر من میشه از همین راه گفت کدوم بازی طرفداراهارو بیشتر راضی نگه داشته!
آقا میزنید به سیم آخر میگیم که BF3 یه کپ به تمام معنا از MW2 و BLACKOPS هستش...
که تازه تو کپی هم کم اورده...
باگستونی به نام BF3 :
این باگهارو فقط خودم گرفتم یه نگاه بندارید و بخندید...
عمرا تو کل تاریخ cod روی هم اینقدر بازی هاش باگ نداشته!!:27:
Saeed System
10-11-2011, 13:34
دوستان اینم 5 اسکرین شات از اول act 3 تا پایان بازی......برای علاقه مندان به این بازی که هنوز بازی رو تهیه نکردند.
این آخرین سری عکسها بود.. بازی تمام شد...شرمنده میدونم عکسها همشون آماتوری بودند به بزرگی خودتون ببخشید...:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی:
عزیز من EA وقتی رو یه بازی زیاد مانور میده ،بازیه واقعیشه ! اون موقع داشتن تجربه کسب میکردن واسه همچین روزایی ! EA دیگه داره سلطان بازیای رایانه ای میشه ،یه ریز داره شاهکار میده بیرون :CRYSIS-BF3-FIFA-DAEDSPACE-MASS EFFECT-
بله ما استقبال میکنیم شرکت هایی که روزی هیچی نبودن به اینجا برسن.ولی اونطرف قضیه شرکت هایی هستن که از این هم باززی شاهکار تر میسازن.
------------------------------------------------
اره البته افرادی روان پریشی هم هستند که همین طور بدون فکر و ... از یه سری بازی ها طرفداری میکنن حالا هر چه قدر هم بد یا اشغال باشه!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا تعصب نداره جز بعضی دوستان که میدونیم کی ان.من بازی کردم از بازی خوشم اومد بازی های دیگه هم انجام دادم و مقایسه میکنم
-------------------------------------------------
عجب آدم مهمی شدیم! همه پست هامون رو میشمرن.
باید به خودم افتخار کنم.
من هم که گفتم قطعاً همین کار رو خواهم کرد . (گویا عینکت رو نزدی داداش)
ابته طبیعیه به جای اینکه جواب منطقی بدین میخواین صورت مسئله رو پاک کنید (استاد فردوسی پور:5:)
شما رو تب پست دادن گرفته آقا.
نیازی به شمردن نداره گوشه پست هاتون مثل بادمجون نوشته.
چیزی که معلومه اینه که شما کاملا تعصبی و مشکل دار داری حرف میزنی و این کاملا معلومه عزیز.
دیگه خیلی دارید اسپم میکنید اگه ادامه بدید مطمین باشید گزارش داده میشه.
این بحث رو همینجا تموم کنید.
آقا بحث رو بیخیال شید...
جدی میشه و خطرناک...:27:
ولی باید گفت اگه بازی خوب نبود که EA نمیومد بخاطر ترس از فروش BF3 رو یک هفته قبل از MW3 بزاره و eidus بیاد BATMAN رو یک روز بعد از MW3 که بخواد فروش MW3 رو خراب کنه...
که بعدش وقتی سرش به سنگ خورد اومد ریلیز BATMAN رو 10 روز انداخت عقب...
ولی خودمونیما چه جوشی میزنیم که صاحب بلیزارد و activision و EA هم اینقدر جوش نمیزنه...
به من بگید که کسی لینک دانلود واسه assassin creed revelation پیدا نکرده؟
سلام
امروز رفتم و نسخه pc بازی رو گرفتم. البته من روز اولی که بازی برای کنسول اومد گرفتم و رو 360 تمومش کردم اما اینقدر لذت بخش بود برام که الان دوست دارم یه باره دیگه رو pc تجربش کنم.
بعلاوه اینکه مولتیش رو pc احتمالا در اینده بشه بازی کرد و راحتره و روی 360 نه گلد دارم و نه ایمنی داره.
Pessimist
10-11-2011, 13:42
از بین دوستان کسی میدونه آهنگ های این بازی تو اینترنت هست یا نه؟
من هرچی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم اگه اشتباه نکنم آهنگسازش باید brian tyler باشه.
آقا بحث رو بیخیال شید...
ولی باید گفت اگه بازی خوب نبود که EA نمیومد بخاطر ترس از فروش BF3 رو یک هفته قبل از MW3 بزاره و BATMAN رو یک روز بعد از MW3 که بخواد فروش MW3 رو خراب کنه...
ولی خودمونیما چه جوشی میزنیم که صاحب بلیزارد و activision و EA هم اینقدر جوش نمیزنه...
BATMAN مگه واسه EA آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
بابا بسه الان میزنیم همدیگرو میکشیما:31:
هر کدوم خوبیای خاصه خودشونو دارن ،همین!
BATMAN مگه واسه EA آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
بابا بسه الان میزنیم همدیگرو میکشیما:31:
هر کدوم خوبیای خاصه خودشونو دارن ،همین!
نه عزیز من تو جمله بندی اشتباه کردم...:11:
از بین دوستان کسی میدونه آهنگ های این بازی تو اینترنت هست یا نه؟
من هرچی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم اگه اشتباه نکنم آهنگسازش باید brian tyler باشه.
آره چند صفحه پیش یکی از دوستان گذاشته بود... :8:
بابا بحثو تموم کنید بریدبازی کنید وازش لذت ببرید ول کنید فنهای بتل رو،البته این فنهای بتلن که بحث را تمام نمیکنن .شما فنها ی بتل هم برید بتلتونو بازی کنید.100دور بازی کنید.والسلام
آقا بحث رو بیخیال شید...
ولی باید گفت اگه بازی خوب نبود که EA نمیومد بخاطر ترس از فروش BF3 رو یک هفته قبل از MW3 بزاره و BATMAN رو یک روز بعد از MW3 که بخواد فروش MW3 رو خراب کنه...
چه مقدار اطلاعات درست هست تو این پست !!!!:27:
Batman و EA و ...:18:
بابا بحثو تموم کنید بریدبازی کنید وازش لذت ببرید ول کنید فنهای بتل رو،البته این فنهای بتلن که بحث را تمام نمیکنن .شما فنها ی بتل هم برید بتلتونو بازی کنید.100دور بازی کنید.والسلام
اههه مگه میشه؟
آخه بتلفیلد رو یک بار هم به زور تمام میکنن از خستگی حالشون از سیستمشون بهم میخوره..:2:
مگه MW هستش که 20 بار از اول بازی میکنی و خسته نمیشی؟:27:
گفتم که جمله بندی درست نشد...:13:
حالا خوب شما دوست عزیز گفتید تو جمله بندی اشتباه کردید.دوباره یکی از فنهای بتل امده میگه:
kamran987456
10-11-2011, 13:54
6سال:18::18::18: !!!!!!!!!!!
کاملا مشخصه کی.....
بیخیال واسه چی بادمجون واکس بزنیم !؟؟؟
شما هنوز فکر میکنی این بازی دنباله bc2 هست ؟
بتلفیلد 2 سال 2005 اومده الان هم شماره 3 !
اههه مگه میشه؟
آخه بتلفیلد رو یک بار هم به زور تمام میکنن از خستگی حالشون از سیستمشون بهم میخوره..:2:
مگه MW هستش که 20 بار از اول بازی میکنی و خسته نمیشی؟:27:
گفتم که جمله بندی درست نشد...:13:
بتل فیلدو صد بارم بازی کنی اصن تکراری نمیشه ،MW3با این گرافیکش همون یه بار بسه ،میزنه تو ذوقه ادم خداییش!
یه چیزی که من متوجه نمیشم اینه که چرا بعضیا خودشونو میکشن که بگن بتل بهتره.اصلا شما واسه چی بازی میکنین.مگه نه برای اینه که از بازی لذت ببرین.خوب خودتون برین هردوشونو بازی کنین ببینین کدومش بهتره هیجان انگیزه لذت بخشه.
یه عده دارن اون سر دنیا بازی میسازن و پولشو به جیب میزنن یه عده ای اینجا که کلا هیچ سودی از طرفداری از یه بازی نمیبرن میان شدیدتر از خود سازندگان بازی از بازی طرفداری میکنن.آخه چی به تو میرسه خودتو میکشی.:13:
شما هنوز فکر میکنی این بازی دنباله bc2 هست ؟
بتلفیلد 2 سال 2005 اومده الان هم شماره 3 !
اگه اینجوری حساب کنی ،اره درسه ولی هیچ شباهتی ب هم دیگه نااارن!
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
یه چیزی که من متوجه نمیشم اینه که چرا بعضیا خودشونو میکشن که بگن بتل بهتره.اصلا شما واسه چی بازی میکنین.مگه نه برای اینه که از بازی لذت ببرین.خوب خودتون برین هردوشونو بازی کنین ببینین کدومش بهتره هیجان انگیزه لذت بخشه.
یه عده دارن اون سر دنیا بازی میسازن و پولشو به جیب میزنن یه عده ای اینجا که کلا هیچ سودی از طرفداری از یه بازی نمیبرن میان شدیدتر از خود سازندگان بازی از بازی طرفداری میکنن.آخه چی به تو میرسه خودتو میکشی.:13:
چه خبره اینجا
همین حرفای تحقیر امیز شماو.....ک تحریک میکننن فنای دیگرو دیگه ،الان این لاین آخر حرفت باعث میشه همینجوری ادامه پیدا کنه.....
ما ضعف خالی نمیکنیم،ضعفای....بیخیخی!
kamran987456
10-11-2011, 14:01
درضمن 5 7 صفحه تاپیک شده در مورد مقایسه این بازی که همشم تقصیر این بتل فن هاستکه میان ضعف های بازی خودشونو اینجوری خالی میکنن.
دقیقا
اینا نمیخوان قبول کنن که بازی رو باختن !!!!!!
واقعا درک حقیقت اینقدر سخته ؟!!!
بتل فیلدو صد بارم بازی کنی اصن تکراری نمیشه ،MW3با این گرافیکش همون یه بار بسه ،میزنه تو ذوقه ادم خداییش!
دیگه نخواستم spam بزنم ولی خداییش حرفت اصلا قابل قبول نیست...
singleplayer بتلفیلد رو همه میدونن و همه قبول کردن که آشغاله...
و این بازی فقط بخاطر مالتیش هست که طرفدار داره...
شما برو تمام سایتهای گیم رو بخون و به همین که گفتم میرسی...
تنها چیزی که این بازی داشته آنلاینش بوده...
شما تازه بعد از اینکه single player رو از MW3 تمام میکنید 2تا mode دیگه بازی رو شروع میکنید که هر کدوم واسه خودش دنیایی داره...
ما ضعف خالی نمیکنیم،ضعفارو میگیم
من این صفحاتی که بحث شده بود رو خوندم همرو فقط سر امتیاز و امتیاز کاربران سایت ها و .. غیره بحث کرده بودین!
فقط یه ضعفی که دیدم گفتین مشکل گرافیک بود + تکراری بودن گیم پلی(!)
این گیم پلی رو من دیگه حالم بد میشه از شنیدنش:دی
حالا خوب شما دوست عزیز گفتید تو جمله بندی اشتباه کردید.دوباره یکی از فنهای بتل امده میگه:
من پستش رو ندیدم ...
دیگه نخواستم spam بزنم ولی خداییش حرفت اصلا قابل قبول نیست...
شما تازه بعد از اینکهدیگه نخواستم spam بزنم ولی خداییش حرفت اصلا قابل قبول نیست...
شما تازه بعد از اینکه single player رو از MW3 تمام میکنید 2تا mode دیگه بازی رو شروع میکنید که هر کدوم واسه خودش دنیایی داره... بازی رو تمام میکنید 2تا mode دیگه بازی رو شروع میکنید که هر کدوم واسه خودش دنیایی داره...
آره حرفتو قبول دارم ،از نظر سینگل cod بهتره،ولی من با bf3 بیشتر حال میکنم!
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
من این صفحاتی که بحث شده بود رو خوندم همرو فقط سر امتیاز و امتیاز کاربران سایت ها و .. غیره بحث کرده بودین!
فقط یه ضعفی که دیدم گفتین مشکل گرافیک بود + تکراری بودن گیم پلی(!)
این گیم پلی رو من دیگه حالم بد میشه از شنیدنش:دی
تکراری بودن گیم پلی رو من نگفتم! مشکلش : گرافیکو صداگزاریه !
آره حرفتو قبول دارم ،از نظر سینگل cod بهتره،ولی من با bf3 بیشتر حال میکنم!
این سلیقه شماست...
هر کسی سلیقه ای داره و نظرش کاملا محترمه...
درضمن آقا من پستم رو ادیت کردم شما هم ادیتش کن که آش شله قلمکار شده...:27::11:
شما به من بگو که چند نفر بتلفیلد رو خریدن؟؟؟؟؟؟؟:21:
حرف شما واسه خودتون هم صدق میکنه که؟:27:
یه حرفی زدی ها و فکر نکردی درموردش؟:27:
اون که حداقل User هاش امتیاز درست و حسابی دادن چون اونایی که پول دادن MP بازی کردن و از بازی لذت بردن و 80 درصد بازی قسمت MP هست COD فقط سینگل درست و حسابی داره که اونم 5 ساعت هست اگه تکراری بودن گیم پلی و گرافیک و ... رو حساب نکنیم که مجانی هم میشه بازی کرد کلا 60 دلار برای Expansion pack و map pack زیاده ...
حالا متوجه شدی ؟!
messiTNT_2011
10-11-2011, 15:24
سلام. ما هم MW3 تهیه کردیم و در حال سپری کردن اون هستیم ولی خداییش خیلی پیشرفت داشته و خیلی باهاش حال میکنم همه چیزش عالی بود :31:. گل کاشته امسال :21:
سلام. ما هم MW3 تهیه کردیم و در حال سپری کردن اون هستیم ولی خداییش خیلی پیشرفت داشته و خیلی باهاش حال میکنم همه چیزش عالی بود :31:. گل کاشته امسال :21:
این حرفا جدی بود دیگه ؟ :31:
دوستان بخش چند نفره بازی همونطور که سازنده هاش گفته بوداند رو پی سی قابلیت شبکه داره
سلام
با عرض سپاس
یک سوال ساده پرسیدم
تایپیک 20 صفحه رفت جلو یک نفر هم جواب نداد
منتظرم
خوب gamespot هم به بازی به نسخه pc نمره 8.5 رو داد...
ولی چیز جالب نمره user ها هستش که تا الان که 410 نفر رای دادن میانگین نمره 6.5 هستش...
حالا پایین بودنش مهم نیست شکل نمره دادن user ها خیلی جالب بوده...
واستون چندتا اسکرین میزارم تا عقده طرفدارهای بتلفیلد رو ببینید...
Farshid_B
10-11-2011, 17:02
آقا این بازی این قدر هیجانش بالاست که دوست دارم خودم برم تو بازی...!!!
ولی چیز جالب نمره user ها هستش که تا الان که 410 نفر رای دادن میانگین نمره 6.5 هستش...
چي جاب نمي دونستم خارجي ها هم مثل ما ايراني ها عقده ي اند:31:
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
سلام
منتظرم
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
سلام
منتظرم
pouyapro
10-11-2011, 17:11
بچه ها من لپ تاپ دارم
رم 4 گیگ
سی پی یو 2.53 دو هسته ایی
گرافیک 9600 جی تی 512 کگ
جواب میده تا بخرمش ؟ البته خوب باشه ها نه اینکه همه چی رو صفر کنم و اجرا کنم میخام یه خورده مثل مردم باشم
در ضمن بتلفیلد 3 رو کند بود رو سیستمم کلی سبکش کردم تا خوب اجرا شد ولی بازم گیر میکرد حال نکردم
میترسم اینم بگیرم رو سیستمم نیاد
به نظر شما ها میاد ؟ اچ پی هست لپ تاپم
با خیال راحت بخر؛یکی از خوبی های MW اینه که فوق العاده سبکه.
دوستان یه نفر قشنگ ( فرض کن من یه آدم بی سواد ) برای من توضیح بده که برای بازی کردن آنلاین :
باید چی کار کنیم ؟؟
باید cd key بخریم ؟؟ فرق EN با RUS چیه ؟؟ میشه توی آنلاین یا سینگل RUS انگلیسی بازی کرد ؟؟
اصلا وقتی این cd key رو خریدیم باید چی کارش کنیم ؟؟ بزینیم تو استیم ؟؟ خوب بعدش چی ؟؟
باید بازی رو دوباره DL کنیم ؟
نمیشه cd بازی رو خرید بعد از این cd key استفاده کرد ؟؟
----------------------------------------------------------------------
لطفا از بیخ برای من توضیح بدید.ممنون.
والا من خودمم بی سوادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی تا جایی که میدونم :
cd key رو میخری و تو اکانتت تو استیم وارد میکنی بعدش با اسیم دانلود میکنی و تموم.استیم بازی ها رو تو شاخه steam apps نگه میداره که میتونی فایل های مشترکشو از روی نسخه ای که داری اونجا کپی کنی که لازم نباشه همشو دانلود کنی که تو بازی های مختلف فرق میکنه.برای MW3 نمیدونم چقدر باید دان کنی ولی میپرسم بهت میگم.
نسخه ی روسی هم که اولین فرقش اینه که قیمتش 1/3 نسخه englishه.مولتیش اینگلیسیه ولی سینگلش روسیه که اونم فکر کنم میشه یه دستی بهش رسوند درست شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عدی از کسایی که COD BO رو خریده بودن اسیم اذیت کرد که با کلی بدبختی کارشون درست شد.دیگه انتخابش با خودته ولی من اگه پینگم میزاشت نسخه روسیشومیگرفتم و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی دوستان خوب ISP دستامو بستن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من یه اعترافی بکنم،کسایی که نمیدونن بازی چه جوریاست پی ببرن با همین یه جمله!
دومین بازی ایه که تا حالا تو عمرم خریدم و آوردم و بعد از نصب و اجرای اول یه سره تا آخرش رفتم!!!
اولیش چی بوده؟
armardeh
10-11-2011, 17:22
ببينم موزيك اين سري هم اين قدر...اه...اصلا"ولش...:whistle:
كاش اين سري هم :8:
خوب نشون ميده خيليا از بازي خوششون نيومده! چرا واسه bf3 اينطور نشد؟؟؟
نميشه همشو گزاش رو حساب عقده اي بودن يوزرا اصن معني نميده!
حالا كه لن گذاشته شد اسرائيلي صهوينيست:دی
جدی گفتم رئیس اکتیویژن Bobby kotick و کلا شرکت اکتیویژن سازنده Cod یک شرکت یهودی صهیونیست هست !!!!
منبع :
اگه لن هم گذاشته باشه پولی هست و باید cd key یازی رو داشته باشی ...
ببينم موزيك اين سري هم اين قدر...اه...اصلا"ولش...:whistle:
كاش اين سري هم :8:
نمیدونم موزیک این سری رو کی ساخته ولی هیچی به پای موزیک نسخه قبلی و کار هانس زیمر نمیرسه...:8:
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
جدی گفتم رئیس اکتیویژن Bobby kotick و کلا شرکت اکتیویژن یک شرکت یهودی صهیونیست هست !!!!
منبع :
ببینم دیگه دنبال چه بهونه ای میگردی واسه خراب کردن این بازی؟
BF3 که به ایران حمله کرد و تمام ایرانی جماعت رو مثل افغانی های وحشی نشون داد...
Abolfazl3007
10-11-2011, 17:36
چون طرفدارهای MW3 عقده ای نیستن !
چون طرفدارهای MW3 عقده ای نیستن !
ديگه اون كاره انسان نيس ك بتونه تشخيص بده عزيز:10:
والله من که از بتلفیلد اصلا خوشم نیومد ولی چون میدونستم مالتیش خوبه و گرافیک خوبی داشت بهش 8.5 دادم تو gamespot ولی به MW3 اومدم 8 دادم...
خودت یه مقایسه بکن...
دادن نمره 1 اصلا معنی نمیده!!!!!!!
فقط میرسونه که طرف عقده ای بوده...
ببین از بین 39 تا نمره 9تاش 1 هستش!!!!!
بقیه نمره های پایین رو ول کن...
استاد اگه جسارت نباشه یکم از پیشرفت های این نسخه جدید نسبت به نسخه قبلی برامون مینویسید , اینجا که فقط شده کل کل دو تا بازی اصلا کسی در مورد خود بازی هیچی نمینویسه انگار اصلا کسی بازی نکرده.
ارادت
سلام
با عرض سپاس
یک سوال ساده پرسیدم
تایپیک 20 صفحه رفت جلو یک نفر هم جواب نداد
منتظرم
من نتونستم وارد قسمت مولتی بشم , این هم پیغام خطا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.