ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

Highbury
01-04-2012, 19:02
بین این و گالاکسی اس موندم
گویا ساپورت آتریکس خوب نیست. آیا ساپورتش خیلی مهمه؟
صفحه نمایش خوبی هم که نداره !

h!tman
01-04-2012, 19:59
فکر کنم optimus 3D هم تو این رنج باشه
اون بهتره

M@hdi-B
01-04-2012, 21:23
ترکیده آتریکس رو ترجیح می دم به صد تا اپتیموس

اصلا دولوپر که نداره هیچ .. ال جی هم شد برند؟

Rzah
01-04-2012, 21:59
سلام
چون من هم اتریکس وهم گالکسی اس وهم الجی 3Dراداشتم بایستی خدمت شماعرض کنم گوشی الجی فقط کمی رنگهارازنده ترنشون می دهدوگزینه 3Dکه داردنسبت به اتریکس برتری داره ولی ازنظرسخت افزاری درست هردوگوشی دوهسته ای هستند ولی
اتریکس واقعآنسبت به الجی سرتراست واما گالکسی اس خوب گوشی تک هسته ای هست ولی می توان گفت گوشی خیلی خوبی
هست عملکردوسرعت خوبی داردولی نمی توان گفت که ازیک گوشی دوهسته ای سرترهست البته صفحه نمایش سرتری نسبت
به اتریکس دارددرکل اتریکس گوشی عالی هست وصفحه نمایش آن هم خوب این موضوع پیکسل شدن تصویرآنقدرنیست که خیلی
به چشم بیادودرعوض اتریکس ازساخت عالی برخورداراست قدرت بالاوسرعت خوب وخوش دستی قابل توجه بیش ازده تا رام غیر رسمی برایش آمده ورام 2.3.4 رسمی که خودم استفاده می کردم

Highbury
01-04-2012, 22:12
ممنون از توضیحات شما
مارو باش گفتیم پیکسلهاش چندتایی بشتر داره و کیفیتش حداقل از آرک بهتره !!!!!:دی
در ضمن آتریش رم 1 و حافظه 16 گیگ داره که خب خیلی خوبه
دوستان کیفیت عکسش چطوره و اینکه فیلمبرداریش واقعا در حد فول اچ دی هست یا نه ؟
براش بازی هست؟ چون یکی گفت برای آتریس کمتره اما باور نمیکنم. اندروئید آندروئیده دیگه!
باتریش چطوره؟
صداش؟
ممنون میشم به این چند سوال پاسخ بدین. به دلیل داشتن اینترنت ایرانسل ورق زدن این صفحات برام کار سختیه .
-----
در مورد الجی :
گوشی 8 هسته ای باشه اما بالاش مارک الجی رو نوشته باشه دلمو میزنه.

Highbury
01-04-2012, 22:28
منم 10 تا می خوام :31:

آرک اس در پیت شده 850 تومن اونوقت ...........

آرک اس 795 تومان بدون گارانتی قم

.:PAR3A:.
01-04-2012, 22:36
ممنون از توضیحات شما
مارو باش گفتیم پیکسلهاش چندتایی بشتر داره و کیفیتش حداقل از آرک بهتره !!!!!:دی
در ضمن آتریش رم 1 و حافظه 16 گیگ داره که خب خیلی خوبه
دوستان کیفیت عکسش چطوره و اینکه فیلمبرداریش واقعا در حد فول اچ دی هست یا نه ؟
براش بازی هست؟ چون یکی گفت برای آتریس کمتره اما باور نمیکنم. اندروئید آندروئیده دیگه!
باتریش چطوره؟
صداش؟
ممنون میشم به این چند سوال پاسخ بدین. به دلیل داشتن اینترنت ایرانسل ورق زدن این صفحات برام کار سختیه .
-----
در مورد الجی :
گوشی 8 هسته ای باشه اما بالاش مارک الجی رو نوشته باشه دلمو میزنه.

عکسش در حد معمولیه... نه بده و نه عالی... فیلمبرداریش هم FHD نیست ، HD هست ، اما رو کاستوم رام ها و با دستکاری روی رام اصلی 1080p 24fps میگیره...
برای اتریکس بازی های HD کمتر هست ، اما اونطوری نیست که نباشه ، سخت تر گیر میاد ولی هست...
باتری فوق العاده قوی...
صدا فوق العاده قوی...

Highbury
01-04-2012, 23:18
عکسش در حد معمولیه... نه بده و نه عالی... فیلمبرداریش هم FHD نیست ، HD هست ، اما رو کاستوم رام ها و با دستکاری روی رام اصلی 1080p 24fps میگیره...
برای اتریکس بازی های HD کمتر هست ، اما اونطوری نیست که نباشه ، سخت تر گیر میاد ولی هست...
باتری فوق العاده قوی...
صدا فوق العاده قوی...

این صفحه نمایشش چیه که این مهدی انقد ازش میناله:31:
نگید که در حد آرک یا ایکس 10 نیست.

چرا بازیهای HDکمتر داره ؟
قیمت روزش چنده؟ و اینکه گالاکسی اس پلاس- آرک اس یا این آتریکس:31:؟
TNX

biostar
01-04-2012, 23:41

TNX

یکم بیشتر بزار روش سنسیشن بگیر

در حد بنز نیست اما پیکانه ! حداقل کاستوم رام های خوبی داره ، ICS رسمی داره

Highbury
02-04-2012, 03:11

lمیگن دستتو بذاری پشت سنسیشن آنتن وایرلس میپره :41:

02-04-2012, 06:20

TNX

مهدی که چیزی نمیگه بیچاره ، زمانی که من داشتم اینجا داشت به فحش خار مادر به موتو میرسید : ))
صفحه نمایشش از آرک و X10 ضعیف تره...

به خاطر اینکه سخت افزار نسبتا تک تری داره... روی گوشی های زیادی نیست...
من خودم بین این گزینه ها اتریکس رو ترجیح میدم...

Rzah
02-04-2012, 06:42
سلام
شمادست توبزارپشت گوشی اس تو آنتن وای فایش تقریبآتعطیل می شود البته چه سنسیشن وچه اس توچون آنتن وای فای آنهادرقسمت پشت گوشی نزدیک به دوربین قرارداردوقتی کمی بادست آن قسمت رابه پوشانی آنتن دهی وای فای ضعیف می شود البته درحالت معمول کسی گوشی رابه این شکل نگه نمی داردکه مشکلی پیش بیاید واگرنه برخلافه آنچه درموردسنسیشن می گوید گوشی بسیارخوبی است گوشی اتریکس هم همین جورکه دوست خوبمان گفتند HDعکس می اندازه ولی فول HDنیست وضوح صفحه نمایش آن هم خوب درورژنهای 2.2بایستی نزدیک دماغ گوشی رابیاوری تاپیکسل آن راببینی به آن شکل نیست که به راحتی دیده شود گوشی ارک به نظرمن فقط رابط کاربری جالبی نداردزودآدم ازآن زده می شود

fire159
02-04-2012, 17:03

بابا بچه مرم رو از چاله میندازی تو چاه !؟
سنسیشن که 2 هسته ای حساب نمیشه

fire159
03-04-2012, 19:22
بین این و گالاکسی اس موندم
گویا ساپورت آتریکس خوب نیست. آیا ساپورتش خیلی مهمه؟
صفحه نمایش خوبی هم که نداره !

والا ما تا یادمون میاد آتریکس رو با گلکسی 2 مقایسه میکردن .
آتریکس براش آندروید 4 میاد و 2 هسته ای هست و اصلا قابل قیاس با گلکسی اس نیست .

samoeli
21-04-2012, 17:40
سلام دوستان
آقا این لپتاپ داک رو نمیشه گیر اورد؟کسی از بچه ها نداره که بخاد دسته دوم بفروشه؟

fire159
27-04-2012, 10:05
سلام دوستان
آقا این لپتاپ داک رو نمیشه گیر اورد؟کسی از بچه ها نداره که بخاد دسته دوم بفروشه؟
اینجا بعیده کسی داشته باشه . باید از سایتهایی مثل ebay یا amazon خرید کنی . و سایتی مثل ایران دلیور برات وارد میکنه .

fire159
13-05-2012, 20:47
لینک رامهای اصلی آتریکس برای ورژنهای مختلف

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h!tman
14-05-2012, 19:20
اتریکس همه چیش به جز صفحه نمایشش از سنسیشن سره
سنسیشن با 500گیگ رم هم باز ضعیفه:دی

fire159
16-05-2012, 10:15
اتریکس همه چیش به جز صفحه نمایشش از سنسیشن سره
سنسیشن با 500گیگ رم هم باز ضعیفه:دی
اونقدر ها اختلاف ندارن .
والا من سنسيشن ايكس اي هم ديديم از نزديك ال سي ديش در حد همين اتريكس بود .

M0RTEZA_R
16-05-2012, 10:33
من شاید این گوشی رو بخرم.مشکلی که نداره؟

fire159
16-05-2012, 11:12
من شاید این گوشی رو بخرم.مشکلی که نداره؟

نه عزيز مشكلي نداره . برو حالشو ببر .

h!tman
16-05-2012, 12:30
نه Fire جان
میگم به جز ال سی دی اتریکس همه جوره از سنسیشن سر تره

fire159
16-05-2012, 13:50
نه Fire جان
میگم به جز ال سی دی اتریکس همه جوره از سنسیشن سر تره
آره . گرفتم منظورتو :20:
اما اونقدرها اختلاف چشمگيري ندارن تو كيفيت صفحه نمايش . اخه اونم ال سي ديه و ال اي دي نيست .
اما خوب در بقيه موارد همونطور كه خودتم ميدوني آتريكس برتري داره .

h!tman
16-05-2012, 14:00
البته اتریکس فقط مشکل پنتیل داره! چون رزولوشنش اونقدر بالا نیست
وگرنه چیزی کم نداره

johnypersian1656
16-05-2012, 16:40
البته اتریکس فقط مشکل پنتیل داره! چون رزولوشنش اونقدر بالا نیست
وگرنه چیزی کم نداره

البته نه به اندازه ی note :دی

اینم توی رزولوشن بالای s3 :

توضیح عکس :
This close-up shows the Pentile pixel structure of the display

h!tman
16-05-2012, 16:45
s3 و نکسس با این که پنتیل هستند نمیتونید ببینید
حتی نوت هم دیدنش سخته
ولی اتریکس یکم دیدنش راحته :خخخخ

16-05-2012, 17:04
من یه مدته کتلتیشن رو ترجیح میدم به این البته. همون سنس و ساپورت درست حسابیش میارزه به سر تا پای اتریکس. :|

johnypersian1656
16-05-2012, 17:14
من یه مدته کتلتیشن رو ترجیح میدم به این البته. همون سنس و ساپورت درست حسابیش میارزه به سر تا پای اتریکس. :|

من خودم تنها خوبی ای که توی موتوبلر میبینم همون قیلترش نبودن فیس بوک و توییتر و.... بود،یعنی مثلا به راحتی میتونی کاری که برنامه هایی مثل instagram واست انجام میداد رو (که با این اوصاف نت ما نمیشد استفاده کرد) رو به راحتی از تو گالری عکست آپلود کنی توی فیس بوک!

ساپورت؟ موتورولا؟ این کلمه واسه موتو تعریف نشده ! :دی هنوز وعده و وعیدایی که واسه آپدیت بک فیلیپ میداد یادم نرفته :دی بک فیلیپ بیچارم روی 2.1 موند(البته stock rom) . اینقدر این کمپانی توی آپدیت درپیته که اگه نرم افزار مخصوص دریافت ورژن های بتا فیرمویرها (یه توضیح بدم که این برنامه رو روی پی سی نصب میکنین و به طور random !!!!!!!!!فیرمویرهای گوشی های مختلف رو که حالت بتا دارن بهتون میده تا باهاش کارکنین!!!) رو نصب کنین میفهمین ساپورت یعنی چی! موندم اگه این بوت لودر ها آنلاک نمیشدن ما چیکار میکردیم!
(توضیح» خدایی هنوز موتو و بعد اپل رو به برندهای درپیتی مثل سامی ترجیح میدم.)

fire159
16-05-2012, 20:57
اتفاقا منم موتوبلور رو با هیچ چیز عوض نمیکنم . سنس و تاچ ویز و ....
بلور عالیه و ساده و شیک و واقعا کاربردی . همون فیس بوک و ..... رو که راحت باز میکنه یه دنیا ارزش داره .

الانم که همه دارن پنتایل میزنن :21: کاری که وقتی موتورولا شروعش کرد این همه ایراد گرفتن بهش. اما خوب به خاطر مصرف عالیش همه میرن سمتش .

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

s3 و نکسس با این که پنتیل هستند نمیتونید ببینید
حتی نوت هم دیدنش سخته
ولی اتریکس یکم دیدنش راحته :خخخخ
ریزر هم پنتیل هست . مشکل این بود که برای اولین تجربه ال سی دی های پنتیل نمیدونستن که ترکیبش با ال سی دی زیاد مطلوب نیست و وقتی روی ال ای دی اجرا شد مشکل خیلی کم شده و نا محسوسه .
تو آتریکس هم اینقدر که بعضی ها میگن :31:مثل پارسا نیست.

h!tman
16-05-2012, 23:26
پارسا الان نکسس داره اتریکس تحویل نمیگیره :خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
به نظر من پنتایل میتونه توی ال سی دی هم نتیجه خوب بگیره اما با رزولوشن بالا!

16-05-2012, 23:45
1- رضا 2000 تایی شد. :دی
2- گوشی ای که توی منو هاش لگ داره و یه رام ICS درست حسابی نداره ، ارزش خرید نداره. بگذریم از صفحه نمایش و دوربین افتضاحش.

fire159
17-05-2012, 13:14
1- رضا 2000 تایی شد. :دی
2- گوشی ای که توی منو هاش لگ داره و یه رام ICS درست حسابی نداره ، ارزش خرید نداره. بگذریم از صفحه نمایش و دوربین افتضاحش.
' گلكسي اس رو ميگي ديگه . آره كلي باگ فيكس اومد براش تا بشه تحملش كرد :27:

17-05-2012, 20:53
' گلكسي اس رو ميگي ديگه . آره كلي باگ فيكس اومد براش تا بشه تحملش كرد :27:

حداقلش این بود که میتونست فیلم 1080p رو درست حسابی بدون Low Profile کردن و این مسخره بازیا پخش کنه ، دقیقا همون موقعی که اتریکس CM9 داشت که دوربینش کار نمیکرد چند تا ICS استیبل داشت ، دوربینش خیلی تحمل پذیر تر از اتریکس عزیز بود ، رنگ زرد رو خردلی نشون نمیداد.
البته کاستی هایی هم از اتریکس داشت ، مثلا شب موقعی که خوابت نمیبرد ، نمیتونستی مثل اتریکس به جای گوسفند ، پیکسل بشمری. :دی

fire159
18-05-2012, 19:50
حداقلش این بود که میتونست فیلم 1080p رو درست حسابی بدون Low Profile کردن و این مسخره بازیا پخش کنه ، دقیقا همون موقعی که اتریکس CM9 داشت که دوربینش کار نمیکرد چند تا ICS استیبل داشت ، دوربینش خیلی تحمل پذیر تر از اتریکس عزیز بود ، رنگ زرد رو خردلی نشون نمیداد.
البته کاستی هایی هم از اتریکس داشت ، مثلا شب موقعی که خوابت نمیبرد ، نمیتونستی مثل اتریکس به جای گوسفند ، پیکسل بشمری. :دی
1080 رو نتونستی با اتریکس ببینی درست !!؟ فکر نکنم مشکل از آتریکس باشه پارسا . دلیل نداره چون تو نتونستی گوشی رو کلا عیب دار بکنی . یا گوشیت عیب داشته یا رامت .
اس 1 - اس 2 . همه میدونن که چقدر عیب و ایراد داشتن . این یکی جدیدش رو هم کم کم میبینی .
در مورد پیکسلها هم بازم با حرفت مخالفم . نکنه با ذره بین با گوشی کار میکردی :31:

18-05-2012, 20:28
1080 رو نتونستی با اتریکس ببینی درست !!؟ فکر نکنم مشکل از آتریکس باشه پارسا . دلیل نداره چون تو نتونستی گوشی رو کلا عیب دار بکنی . یا گوشیت عیب داشته یا رامت .
اس 1 - اس 2 . همه میدونن که چقدر عیب و ایراد داشتن . این یکی جدیدش رو هم کم کم میبینی .
در مورد پیکسلها هم بازم با حرفت مخالفم . نکنه با ذره بین با گوشی کار میکردی :31:

1080p H.264 High Profile رو نمی تونه پخش کنه. باید کانورت شه. با ویدیو هایی که از Vevo میگیرم مشکل داشتم.
پیکسل هم داری خودتو گول میزنی در 1 کلام.

fire159
23-05-2012, 20:36
دوستان قصد دارم گوشیم / آتریکس رو بفروشم
گوشی با شرایط عالی ...... و با خدمات پس از فروش fire159 :12:
. دلیل فروش هم خرید ریزر مکس هست . گفتم تو تایپیک بگم . که بعد فروش بعضی ها گله نکنن که چرا به ما نگفتی .

fire159
02-06-2012, 10:28
دوستانی که رام miui رو گوشیشون فلش میزنن یا cm9 که بر پایه آندوید 4 هست برای فیلمبرداری باید از این برنامه استفاده کنن :
لینک دانلود برنامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ورژنهای جدیدتر رو هم میتونید از مارکت بگیرید و یا سرچ کنید

fire159
23-07-2012, 18:47
جدیدترین نسخه رام معروف سیانوژن برای آتریکس

سیانوژن مد 10 برای آتریکس - دیفای دیفای پلاس عرضه شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

salar_khan
06-08-2012, 12:42
سلام
آندروید 4 برا اتریکس امده؟
کسی لینک خارجی معتبری داره؟

salar_khan
15-08-2012, 16:53
سلام
آندروید 4 برا اتریکس امده؟
کسی لینک خارجی معتبری داره؟
کسی نیست جواب بده؟
آندروید 4 برا آتریکس میاد؟

fire159
15-08-2012, 22:37
کسی نیست جواب بده؟
آندروید 4 برا آتریکس میاد؟

بله سالار خان . آندروید 4 رسمی برای آتریکس 4g میاد . یعنی برای آتریکس هایی که مال اپراتور at&t هستن . و البته وقتی برای اون بیاد روی بقیه آتریکس ها یعنی نسخه های جهانی هم قابل نصب خواهد بود به لطف دولوپرهای xda

salar_khan
19-08-2012, 01:24
بله سالار خان . آندروید 4 رسمی برای آتریکس 4g میاد . یعنی برای آتریکس هایی که مال اپراتور at&t هستن . و البته وقتی برای اون بیاد روی بقیه آتریکس ها یعنی نسخه های جهانی هم قابل نصب خواهد بود به لطف دولوپرهای xda
میشه 1 لینک خارجی بزارید؟

h!tman
19-08-2012, 01:29
نیومده هنوز

vroom
22-11-2012, 02:37
لطفاً پاک شود..............

no.20
25-01-2013, 19:33
با درود.لطفا راهنمایی کنید.
این گوشی اگر موجود باشد برای خرید گزینه خوبی است؟
به اندروید های 4 یا بالاتر آپدیت میشود؟
فارسی را ساپورت میکند؟
برخی جا ها خواندم که میگفتن صفحه اش پیکسل پیکسل نمایش میدهد؟همیشه اینجوری است؟در پخش فیلم وکلیپ مشکلی ندارد؟ساپورت نرم افزاری اش چگونه است؟
ممنون

fire159
25-01-2013, 23:00
با درود.لطفا راهنمایی کنید.
این گوشی اگر موجود باشد برای خرید گزینه خوبی است؟
به اندروید های 4 یا بالاتر آپدیت میشود؟
فارسی را ساپورت میکند؟
برخی جا ها خواندم که میگفتن صفحه اش پیکسل پیکسل نمایش میدهد؟همیشه اینجوری است؟در پخش فیلم وکلیپ مشکلی ندارد؟ساپورت نرم افزاری اش چگونه است؟
ممنون
به نظر من که هنوز هم گوشی خوبیه
آندروید 4 رسمی براش نمیاد . ولی کاستوم رام 4 براش زیاده .
فارسی رو کامل ساپورت میکنه .
پیکسلی نشون دادنش رو زیاد بزرگ کردن . اتفاقا کیفیت ال سی دی برای دیدن فیلم یا برای بازی کردن عالیه و تراکم بالایی داره .
با نرم افزارها هم مشکلی نداره .
باطری خیلی خوبی داره . کیفیت ساخت بالایی هم داره .

no.20
26-01-2013, 00:43
با تشکر از پاسخگویی شما
لطفا بفرمایید فرق نامگذاری اتریکس با اتریکس 4g و... چیست.کدام ها بهتر هست؟در ایران کدام گیر میاید؟
منظورم از فارسی بحث منو ها نیست .صرفا دریافت وارسال پیامک بدون کمبود حروف و... است که کامل میباشد؟
به نظر شما با توجه به مدت زمان ساخت گوشی ووجود اندروید های پایینتر واپدیت نشدن به 4 و بالاتر خریدش الان به صرفه هست؟ من از رام وکاستوم سر در نمیارم یه توضیح مختصری بفرمایید
این بحث پیکسلی نشان دادن چقدر جدی است یعنی هر که گوشی را ببیند متوجه میشود یا در فرمت ها وحالات خاص اینطور است؟
من به دنبال دیفای پلاس بودم که این گوشی را دیدم(البته در اینتر نت) وبیشتر از این مدل خوشم امد(هم کلا سخت افزار بهتری دارد وهم شمایلش رابیشتر پسندیدم ولی نگران قدیمی بودنش هستم)
ظا هرا برخی امکانات اولیه مثل voice calling ,.. را ندارد ؟
قبلا هم گفتم اهل بازی و هر روز اپدیت کردن یا دوربین بهتر واز این برنامه ها نیستم.کیفیت صدا.وای فای خوب(کلا مباحث مربوط به اتصال به اینترنت).باتری.رزولشن وتاچ خوب وکم دردسر بودن سخت افزاری برام اولویت دارند
باز هم ممنون.

no.20
28-01-2013, 00:10
دوستان آتریکس دار کمک کنند
در صفحات قبل خواندم که صفحه نمایش مشکل دارد وپیکسل پیکسل میشود.اوضاع یعنی خیلی خراب است
تماشای فیلم وعکس به کنار.دیدن صفحه خود گوشی وبگردی برام خیلی مهمه در این دموارد هم یعنی به مشکل میخورم-یعنی نمیشه صفحات وب را خوند چه فارسی و لاتین.-لطفا دقیق بفرمایید
مرسی

h!tman
28-01-2013, 00:19
پیکسل های اتریکس با چشم غیر مسلح هم قابل دیدنه
ولی نه این که پیکسل پیکسل بشه

fire159
28-01-2013, 22:15
با تشکر از پاسخگویی شما
لطفا بفرمایید فرق نامگذاری اتریکس با اتریکس 4g و... چیست.کدام ها بهتر هست؟در ایران کدام گیر میاید؟
منظورم از فارسی بحث منو ها نیست .صرفا دریافت وارسال پیامک بدون کمبود حروف و... است که کامل میباشد؟
به نظر شما با توجه به مدت زمان ساخت گوشی ووجود اندروید های پایینتر واپدیت نشدن به 4 و بالاتر خریدش الان به صرفه هست؟ من از رام وکاستوم سر در نمیارم یه توضیح مختصری بفرمایید
این بحث پیکسلی نشان دادن چقدر جدی است یعنی هر که گوشی را ببیند متوجه میشود یا در فرمت ها وحالات خاص اینطور است؟
من به دنبال دیفای پلاس بودم که این گوشی را دیدم(البته در اینتر نت) وبیشتر از این مدل خوشم امد(هم کلا سخت افزار بهتری دارد وهم شمایلش رابیشتر پسندیدم ولی نگران قدیمی بودنش هستم)
ظا هرا برخی امکانات اولیه مثل voice calling ,.. را ندارد ؟
قبلا هم گفتم اهل بازی و هر روز اپدیت کردن یا دوربین بهتر واز این برنامه ها نیستم.کیفیت صدا.وای فای خوب(کلا مباحث مربوط به اتصال به اینترنت).باتری.رزولشن وتاچ خوب وکم دردسر بودن سخت افزاری برام اولویت دارند
باز هم ممنون.

دوست عزیز شما اگر میخوای دیفای پلاس بخری خوبه . ولی آتریکس به مراتب گوشی بهتریه . پیکسل ها هم اینطور بهت بگم . فقط تو آیکون باطری و آنتن اگر از نزدیک نگاه کنی مشخصه . اصلا چیزی نیست که تو کارایی گوشی و کیفیت ال سی دی تاثیر داشته باشه .
یه سری فقط بزرگش میکنن . همین .
فارسی رو هم که گفتم داداش هیچ مشکلی نداره .
4g و معمولیش هم در اصل یکیه . فقط 4g برای شبکه های مخابراتی آمریکاست که 4g هستن . این خراب شده که 2.5g هست و همه چی بهش میخوره /
باطری خیلی خوبی داره . سرعت خوبی داره . کیفیت صوتی خیلی خوبه و .......... .
فکر کنم میخوای از آل دیجیتال بخری . بخر گوشی خوبیه . قیمتش نسبت به گوشیهای موجود بازار و قیمت ارز خوب میگه این مدلش رو .
حالا باز نیای بگی پیکسل چیه و فارسیش چطوره ((-:

28-01-2013, 22:32
دوستان آتریکس دار کمک کنند
در صفحات قبل خواندم که صفحه نمایش مشکل دارد وپیکسل پیکسل میشود.اوضاع یعنی خیلی خراب است
تماشای فیلم وعکس به کنار.دیدن صفحه خود گوشی وبگردی برام خیلی مهمه در این دموارد هم یعنی به مشکل میخورم-یعنی نمیشه صفحات وب را خوند چه فارسی و لاتین.-لطفا دقیق بفرمایید
مرسی
اونقدرا هم وضع صفحه نمایش بد نیست. اذیت نمیکنه اونچنان. ولی پیشنهاد میکنم به LG Prada 3.0 هم فکر کنی. به مراتب گوشی بهتریه. چیپست تگرا ۲ اونقدرا موفق نبود و خود موتو هم توی گوشی های بعدیش رفت سراغ TI OMAP 4430.

biostar
29-01-2013, 14:29
اونقدرا هم وضع صفحه نمایش بد نیست. اذیت نمیکنه اونچنان. ولی پیشنهاد میکنم به LG Prada 3.0 هم فکر کنی. به مراتب گوشی بهتریه. چیپست تگرا ۲ اونقدرا موفق نبود و خود موتو هم توی گوشی های بعدیش رفت سراغ TI OMAP 4430.

پارادا روت میشه؟ :n02:
البته میدونم عمرا |پدیت بشه ! بوت لودرش هم که بستست !

29-01-2013, 17:32
پارادا روت میشه؟ :n02:
البته میدونم عمرا |پدیت بشه ! بوت لودرش هم که بستست !
امیر یه بار یه اتریکس با ICS یا JB بگیری دستت روت نمیشه اینو بگی دیگه. :دی کاستوم رام هاش فاجعن. تنها رام قابل تحملش GB رسمیه یا کاستوم های بیس رسمی.

Ali_Best
31-01-2013, 00:53
امیر یه بار یه اتریکس با ICS یا JB بگیری دستت روت نمیشه اینو بگی دیگه. :دی کاستوم رام هاش فاجعن. تنها رام قابل تحملش GB رسمیه یا کاستوم های بیس رسمی.
پارسا خب یه نمه منطقی باش!
موتورولا خوبیش این بوده که رام های رسمیش واقعا عالی بودند!
آپدیت جلی بین برای این گوشی نسبتا قدیمی دیگه انتظار زیادیه

در حد خودش خوب بوده دیگه!

31-01-2013, 20:29
پارسا خب یه نمه منطقی باش!
موتورولا خوبیش این بوده که رام های رسمیش واقعا عالی بودند!
آپدیت جلی بین برای این گوشی نسبتا قدیمی دیگه انتظار زیادیه

در حد خودش خوب بوده دیگه!
منطق؟! چیزی که شما گفتی که اساسا منطقو نابود کرد. :دی
خوب همین باعث میشه که پرادا انتخاب بهتری باشه! چون اتریکس قدیمیه و ساپورت نمیشه!
میشه گفت هیچکدوم کاستوم رام ندارند و از نظر رام رسمی هم پرادا جلو تره.
علاوه بر اون ٬ غیر از اینه که پرادا ۳.۰ از هر نظر در حد اتریکس ۲ هست؟!

Ali_Best
31-01-2013, 22:26
منطق؟! چیزی که شما گفتی که اساسا منطقو نابود کرد. :دی
خوب همین باعث میشه که پرادا انتخاب بهتری باشه! چون اتریکس قدیمیه و ساپورت نمیشه!
میشه گفت هیچکدوم کاستوم رام ندارند و از نظر رام رسمی هم پرادا جلو تره.
علاوه بر اون ٬ غیر از اینه که پرادا ۳.۰ از هر نظر در حد اتریکس ۲ هست؟!

من کاری به انتخاب پرادا ندارم
میگم آتریکس در حد خودش خوب بود
هرچند میتونست یه 4.0.4 هم براش بده خود موتو چون کشش داشت

fire159
01-02-2013, 00:41
هیچ برندی با موتورولا قابل مقایسه نیست .

Ali_Best
01-02-2013, 23:57
هیچ برندی با موتورولا قابل مقایسه نیست .

فصل الخطاب :laughing:

no.20
03-02-2013, 10:44
ازدوستانی که راهنمایی میکنند سپاسگزارم.
اگر سولات من زیاده یا ابتدایی هستند بدلیل اطلاعات کم خودم از گوشی های جدید وهمینطور بدتر از آن در دسترس نبودن این گوشی است که فعلا نه در فروشگاهی دیدم ودست کسی!
در مورد ساپورت فارسی دوستان گفتند مشکلی ندارد.اما این ساپورت کردن منوط به نصب رام خاور میانه است؟ و باعث عربی شدن زبان ونوشته ایکونها میشه یا نه؟

03-02-2013, 12:35
ازدوستانی که راهنمایی میکنند سپاسگزارم.
اگر سولات من زیاده یا ابتدایی هستند بدلیل اطلاعات کم خودم از گوشی های جدید وهمینطور بدتر از آن در دسترس نبودن این گوشی است که فعلا نه در فروشگاهی دیدم ودست کسی!
در مورد ساپورت فارسی دوستان گفتند مشکلی ندارد.اما این ساپورت کردن منوط به نصب رام خاور میانه است؟ و باعث عربی شدن زبان ونوشته ایکونها میشه یا نه؟
رام خاورمیانه و اکثر رام های کاستوم موردی با فارسی ندارن. یعنی رام های کاستوم اکثرا میتونن فارسی نشون بدن (کیبورد هم با یه برنامه ی کیبورد حل میشه) اما منوی فارسی (که عملا اهمیتی نداره) ندارن ٬ که حتی همون منوی فارسی هم توی رام خاورمیانه هست. با نصب رام خاورمیانه هم هیچ مشکلی نخواهید داشت و آیکون ها و ... همه به حالت اولیه خواهند بود. روی رام فرویو یادمه یه چند تا نرم افزار قبله نما و ساعت شرعی و از این قبیل (تو همین مایه ها بود :دی) داشت که راحت پاک میشد. :دی

no.20
03-02-2013, 22:15
رام خاورمیانه و اکثر رام های کاستوم موردی با فارسی ندارن. یعنی رام های کاستوم اکثرا میتونن فارسی نشون بدن (کیبورد هم با یه برنامه ی کیبورد حل میشه) اما منوی فارسی (که عملا اهمیتی نداره) ندارن ٬ که حتی همون منوی فارسی هم توی رام خاورمیانه هست. با نصب رام خاورمیانه هم هیچ مشکلی نخواهید داشت و آیکون ها و ... همه به حالت اولیه خواهند بود. روی رام فرویو یادمه یه چند تا نرم افزار قبله نما و ساعت شرعی و از این قبیل (تو همین مایه ها بود :دی) داشت که راحت پاک میشد. :دی

ممنون از پاسختان
پس یعنی در وبگردی وارسال ودریافت پیامک مشکلی نیست درسته؟
جایی خواندم که بعضی گوشیها در وبگردی حروف فارسی را کامل نشان نمی دهند ایا همچین مشکلی هست یا نه-مثلا به جای ی مربع نشان می دهند-؟ حل میشود؟
مرسی

03-02-2013, 22:56
ممنون از پاسختان
پس یعنی در وبگردی وارسال ودریافت پیامک مشکلی نیست درسته؟
جایی خواندم که بعضی گوشیها در وبگردی حروف فارسی را کامل نشان نمی دهند ایا همچین مشکلی هست یا نه-مثلا به جای ی مربع نشان می دهند-؟ حل میشود؟
مرسی
نه مشکل خاصی نیست. هرچند همچنان به خاطر ساپورت نه چندان مناسب این گوشی بهتون توصیه می کنم بیخیالش شین.

no.20
04-02-2013, 21:59
نه مشکل خاصی نیست. هرچند همچنان به خاطر ساپورت نه چندان مناسب این گوشی بهتون توصیه می کنم بیخیالش شین.

ممنون.
راستش با توجه به علاقه به برند وبودجه وهمینطور مشخص کردن یک گوشی متوسط بو داشتن یک گوشی تقریبا خاص به دیفای پلاس رسیدم وبعد به این گوشی که بیشتر به دلم نشست.توصیه شما صرفا مربوط به مبحث نرم افزاری(اپدیت نشدن به نسخه 4 و از این دست هست)یا مورد دیگه ای هم وجود دارد؟کمی نگران شدم:n03:
این اپدیت نشدن چقدر اذیت کننده است؟
با توجه به تجربه شما در کار با این گوشی .لطفا اگر مورد حاد بارزی موجود هست لطفا راهنمایی بفرمایید

Ali_Best
08-02-2013, 10:31
ممنون.
راستش با توجه به علاقه به برند وبودجه وهمینطور مشخص کردن یک گوشی متوسط بو داشتن یک گوشی تقریبا خاص به دیفای پلاس رسیدم وبعد به این گوشی که بیشتر به دلم نشست.توصیه شما صرفا مربوط به مبحث نرم افزاری(اپدیت نشدن به نسخه 4 و از این دست هست)یا مورد دیگه ای هم وجود دارد؟کمی نگران شدم:n03:
این اپدیت نشدن چقدر اذیت کننده است؟
با توجه به تجربه شما در کار با این گوشی .لطفا اگر مورد حاد بارزی موجود هست لطفا راهنمایی بفرمایید

قبل از اینکه پارسا بیاد جواب بده یه توضیحاتی من بدم

ببین دوست من همه چیز بستگی به نحوه کارکرد شما داره
اکثر بچه هایی که اینجان تقریبا میشه گفت گوشی باز هستند. حالا یعنی چی؟ یعنی حتی بعضی ها هستند که براشون مهمه که تو کل انداختن با دوستانشون بنچمارکی که از گوشی شون گرفته میشه (قدرت سخت افزاری در قیاس با گوشی های دیگه) برنده باشن
شما باید ببینید چی از گوشی میخواید؟ و اینکه واقعیت خرید گوشی چیه؟

آتریکس اولین دو هسته ای گوشی های هوشمنده و تا الآن هم کاری نیست که نتونه انجام بده. البته خاطرم نیست این گوشی بود یا یه گوشی دیگه که تو نمایش فیلم های فول اچ دی یه مقدار مشکل داشت (پارسا توضیح بده)
این طور که معلومه شما تا الآن گوشی هوشمند نداشتید. پس مطمئن باشید که ورژن 2.3.6 اندروید هم اینقدر تازگی برای شما خواهد داشت که براتون یه گوشی واقعا قابل قبول باشه. ورژن 4.0.4 اندروید هم فرق زیاد فاحشی نداره با ورژن های قبلی جز تغییر کمی در ظاهر و یه مقدار امکانات جدید ولی بیس اندروید بودن همونه و قابلیت ها هم همونه
بعضی ها هستند از دوستانم که گوشیشون رام آیس کریم هم براش اومده ولی فرصت و حوصله ارتقا رو ندارند! شما هم به گمانم از این دست از افراد هستید. پس زیاد این مورد برای شما ارزشی نخواهد داشت...
موتورولا برندی خاص هست. شاید مثلا دوربین این گوشی و یا صفحه نمایش این گوشی به خوبی گوشی های همرده نباشه ولی خاص بودنش و همون چیزایی که شما رو راغب به خرید این گوشی کرده میتونه اولویت های تصمیم گیری شما برای خرید همین گوشی باشه!
خود من از بین این رده آتریکس رو انتخاب میکنم!

فراموش نکنید که این گوشی ساخته یه شرکت آمریکایی هست. باطری فوق العاده ای داره. قدرتش در حد خودش (و در زمان خودش) عالی بوده. آنتی دهی موتورولا هم که حرف نداره
و با توجه به بودجه تقریبا محدود شما میتونه گزینه مناسبی باشه

no.20
09-02-2013, 00:28
قبل از اینکه پارسا بیاد جواب بده یه توضیحاتی من بدم

ببین دوست من همه چیز بستگی به نحوه کارکرد شما داره
اکثر بچه هایی که اینجان تقریبا میشه گفت گوشی باز هستند. حالا یعنی چی؟ یعنی حتی بعضی ها هستند که براشون مهمه که تو کل انداختن با دوستانشون بنچمارکی که از گوشی شون گرفته میشه (قدرت سخت افزاری در قیاس با گوشی های دیگه) برنده باشن
شما باید ببینید چی از گوشی میخواید؟ و اینکه واقعیت خرید گوشی چیه؟

آتریکس اولین دو هسته ای گوشی های هوشمنده و تا الآن هم کاری نیست که نتونه انجام بده. البته خاطرم نیست این گوشی بود یا یه گوشی دیگه که تو نمایش فیلم های فول اچ دی یه مقدار مشکل داشت (پارسا توضیح بده)
این طور که معلومه شما تا الآن گوشی هوشمند نداشتید. پس مطمئن باشید که ورژن 2.3.6 اندروید هم اینقدر تازگی برای شما خواهد داشت که براتون یه گوشی واقعا قابل قبول باشه. ورژن 4.0.4 اندروید هم فرق زیاد فاحشی نداره با ورژن های قبلی جز تغییر کمی در ظاهر و یه مقدار امکانات جدید ولی بیس اندروید بودن همونه و قابلیت ها هم همونه
بعضی ها هستند از دوستانم که گوشیشون رام آیس کریم هم براش اومده ولی فرصت و حوصله ارتقا رو ندارند! شما هم به گمانم از این دست از افراد هستید. پس زیاد این مورد برای شما ارزشی نخواهد داشت...
موتورولا برندی خاص هست. شاید مثلا دوربین این گوشی و یا صفحه نمایش این گوشی به خوبی گوشی های همرده نباشه ولی خاص بودنش و همون چیزایی که شما رو راغب به خرید این گوشی کرده میتونه اولویت های تصمیم گیری شما برای خرید همین گوشی باشه!
خود من از بین این رده آتریکس رو انتخاب میکنم!

فراموش نکنید که این گوشی ساخته یه شرکت آمریکایی هست. باطری فوق العاده ای داره. قدرتش در حد خودش (و در زمان خودش) عالی بوده. آنتی دهی موتورولا هم که حرف نداره
و با توجه به بودجه تقریبا محدود شما میتونه گزینه مناسبی باشه

دوست عزیز از راهنمایی شما سپاسگزارم
کلیات صحبت های شما درست بود و همینطور که اشاره کردید از ان دسته افراد به اصطلاح گوشی باز یا از انها که هر روز به فکر ارتقا و... هستند نیستم
صرفا راحت بودن وکم دردسر بودن آن واولویت هایی که قبلا هم گفتم(موارد اینترتی.پشتیبانی فارسی.باتری و صدای خوب ویکی دو عامل دیگه والبته تا حدودی خاص بودن) برام مهمه
حالا دوربین ضعیفتر-اصلا کیفیت بالای دوربین برام مهم نیست-یا صفحه نمایش کمی رده پایینتر مشکل خاصی نیست(البته در باره صفحه نمایش با راهنمایی اخیر دوستان متوجه شدم اوضاع انچنان هم که عنوان شده بود خراب نیست).
قطعا کمک های شما عزیزان می تواند راهنمای بهتری برای تصمیم گیری من باشد
راستی یک مسئله دیگر:
این بحث مقدار sar در این گوشی است(Specific Absorption Rate
جاهایی گفته شده این مقدار در اتریکس بالاست ومثلا جزو بیست گوشی پر خطر دنیاست و...
اگر دوستان در این مورد هم اطلاعاتی دارند متشکر میشوم بیان نمایند
مرسی.

johnypersian1656
09-02-2013, 13:22
اگر دوستان در این مورد هم اطلاعاتی دارند متشکر میشوم بیان نمایند

نه دوست عزیز از این جهت آتریکس توی رده 17 هم گوشیهای دنیاس ( ازنظر پرخطر بودن) وکلی گوشی مثل ساتیو،دیزایر، اکسپریا ایکس 10،دیفای از این SAR بیشتری دارند. اما باهمه احترامی که واسه نظر علی قائلم. آتریکس یه گوشی تاریخ مصرف گذشتس. نه ساپورت رسمی داره نه رام درست درمون کاستوم.به نظرمن دنبال گزینه های جدیدترباشید.

no.20
10-02-2013, 00:59
نه دوست عزیز از این جهت آتریکس توی رده 17 هم گوشیهای دنیاس ( ازنظر پرخطر بودن) وکلی گوشی مثل ساتیو،دیزایر، اکسپریا ایکس 10،دیفای از این SAR بیشتری دارند. اما باهمه احترامی که واسه نظر علی قائلم. آتریکس یه گوشی تاریخ مصرف گذشتس. نه ساپورت رسمی داره نه رام درست درمون کاستوم.به نظرمن دنبال گزینه های جدیدترباشید.

ممنون.
با سرچ بیشتر در رابطه با sar این گوشی به اعداد مختلف رسیدم.منبع اصلی و مرجع دقیقا کدام امار وکدام سایت می باشد؟