PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

sarovan3
28-09-2011, 03:39
من که گفتم بهتر هست اما نه اونقدر که بزرگش میکنن . مثلا" اگر اس2 نمرش 18 باشه آتریکس 16 هست .
---
بیخیال این بازیهای تگرا یا گیم لافت منبعش کجاست ؟ لینکش

هادی جان من پیام خصوصیم فعال نیست که جوابتو اونجا بدم . من فکر کنم بهت گفتم همون nillkin رو از ایران شیپمنت گرفتم 24 تومان . 27 ام ماه قبل . گفت که 17 روز دیگه بدستم میرسه. باید خوب باشه نمیدونم . اگه تا یه هفته دیگه نگرفتی بهت میگم خوبه یا نه . اکی :20:

fire159
28-09-2011, 13:38
گوشیم بعد از 2.5روز که شارژ کردم شده 40% :31:
به این میگن باطری خفن

.:PAR3A:.
28-09-2011, 15:08
با اقتدار برگشتم به آئورا :-" : دی + کرنل 1.3 هم نریختم ، مگه آپولو میخوام هوا کنم :دی
این سیانوژن خیلی جالب نیست... مخصوصا مارکت موقع کار باهاش همش فورس کلوز میده... ولی بنچمارک میده لامصب :دی

fire159
29-09-2011, 11:54
هادی جان من پیام خصوصیم فعال نیست که جوابتو اونجا بدم . من فکر کنم بهت گفتم همون nillkin رو از ایران شیپمنت گرفتم 24 تومان . 27 ام ماه قبل . گفت که 17 روز دیگه بدستم میرسه. باید خوب باشه نمیدونم . اگه تا یه هفته دیگه نگرفتی بهت میگم خوبه یا نه . اکی :20:
آره همین خوبه . تو توضیحاتش زده با اسکرین پروتکتور رایگان .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رسید بهت بگو چطوره تا منم بخرم .
چطوری باید بهشون سفارش داد .

از اینم خیلی خوشم میاد . اسپرت و خوش رنگ هست :

Atrix 4G MB860 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Anonymous13
29-09-2011, 12:18
ولی من اگه به SAmoled+ 18 بدم ، به اتریکس 3-4 میدم : ))
+

دوست عزیز مگه 1100 هست که اینطوری میگی !! دیگه الکی بزرگش نکنید
من دوستم یکی خریده تازه من که با ال سی دیش حال کردم . کلا" گوشی خفنی هست . خودمم میخوام بخرمش :8:. تازه dpi گوشی های موتورولا خیلی بالاتر از بقیه برندها هست .

29-09-2011, 21:34
دوست عزیز مگه 1100 هست که اینطوری میگی !! دیگه الکی بزرگش نکنید
من واقعا ناامید شدم که یه گوشی که تقریبا قوی ترین سخت افزار رو داره و 600 و خورده ای تومنه چنین صفحه ای داره...
گوشی ای مثل Wave 525 هم همینطوریه ، ولی من مشکلی باهاش ندارم ، چون 150 تومنه ، ولی واسه یه گوشی 650 تومنی چنین چیزی واقعا ایراد بزرگیه...

zare57
29-09-2011, 22:12
من واقعا ناامید شدم که یه گوشی که تقریبا قوی ترین سخت افزار رو داره و 600 و خورده ای تومنه چنین صفحه ای داره...
گوشی ای مثل Wave 525 هم همینطوریه ، ولی من مشکلی باهاش ندارم ، چون 150 تومنه ، ولی واسه یه گوشی 650 تومنی چنین چیزی واقعا ایراد بزرگیه...

شما ميخواهي با صفحه نمايش چه كاري انجام بدي ، كه اينقدر برات مهمه ؟و شما را ازخريد گوشي اين گوشي نااميد كرده.

29-09-2011, 22:35
بازی Ninjump رو اجرا کنین که تم رنگیش زرده ، اینطوری میشین : :-ss :دی
+
من حرسم میگیره که چرا گوشی 750 تومنی من از گوشی 400 تومنی (ایکس 10) بابام صفحش داغون تره... پیکسل پیکسل شدن صفحه واسه ی گوشی 750 تومنی زشته :دی بگذریم از اینکه از آیپاد 350 تومنیم هم که زمین تا آسمونه :دی
+
من میخوام با گوشیم بازی کنم ، که نمایش رنگ توش مهمه... میخوام توش فیلم ببینم ، که نمایش رنگ توش مهمه... همین دو تا :دی
+

و شما را ازخريد گوشي اين گوشي نااميد كرده.
من چنین چیزی رو به کلی تکذیب میکنم :دی با 630 تومن چنین غولی خریدم ، خیلی هم خوشحالم ،خیلی هم دوسش دارم :دی ولی صفحه نمایشش واقعا ناامید کنندس...

+
چرا منو میخورین؟؟؟ من دارم بدون هیچگونه جهت گیری حقیقتو راجع به صفحش میگم :دی الان دانیال (Shadow , dave3232) هم الان تو همین تاپیکن ، که یکی از دلایلی که گوشیشونو فروختن صفحه اتریکس بود ، باز بگین اصلا بد نیست صفحش :-دبلیو

zare57
30-09-2011, 00:32
حالا شايد شما يه چيزهايي را در صفحه نمايش گوشي ميبيني که من اون مشکلات را مشاهده نميکنم و من با گوشيم فيلم ميبينم بيشتر وقتها ولي اونقدر بخواد کيفيت رنگها و فيلم پايين باشه، نيست و اين پيکسل شدن انچنان هم زياد نشون نميده.
در مورد دوست خوبمون shadow ايشون يه دولوپره براي خودش ايشون نميتونه با يه گوشي زياد سر کنه بايد با گوشيهاي ديگه هم کل بندازه ، البته ايشون يکي از دلايل فروش را کيفيت صفحه نمايش اعلام کرده ولي قيمت پيشنهادي خريد خوب بود که ايشون مجبور به فروش شد.
راستي پارسا جان gs2 صفحه نمايش جالبتري داره و به نظر گزينه خوبي براي استفاده شما باشه .

Sent from my MB860 using Tapatalk

30-09-2011, 00:43
Funny Fact :D

کسی سریال Awkward رو میبینه اینجا آیا؟؟؟
گوشی شخصیت تامارا توی این سریال اتریکس ــه :دی
فک میکردم آیفونه ، بعد دیدم کیبوردش شبیه Multi Touch کیبورده ، بعد دیدم مسیجینگش هم شبیه آیفون نیست ، بعد دیدم بالاش زده موتورولا ، بعدش دیدم کلا اتریکسه :دی

zare57
30-09-2011, 01:19
خوبه دقتت زياده ، حالا کدوم شبکه داره پخشش ميکنه .؟

30-09-2011, 09:53
MTV پخشش میکنه... من دانلود میکنم البته...
+
الان سیزن 1 تموم شده ، سیزن 2 ، 2012 میاد :|

M@hdi-B
30-09-2011, 10:36
هیچی دیگه کلا تاپیکو عوض کن :31:

سرچ کن لینکاشو بذار اینجا دانلود کنیم:31:

آنتی اسپم: کابل اچ دی ام آی رو تست کردی؟ کیفیت خروجیش چطوره؟

30-09-2011, 11:03
آره HDMI رو تست کردم... 720پی خروجی میده :| البته شاید تنظیمی چیزی هم واسه 1080 کردنش باشه :-؟؟
کیفیت خروجیش خیلی عالیه...

30-09-2011, 20:27
امروز 1080پی رو اضافه کردم... خیلی قشنگ و روون میگیره... ولی بعد از اضافه کردن 1080پی ، فینگرپرینت اسکنرش کار نمیکرد ، همش ارور میداد :|
امروز رام TheDarkSide رو دانلود کردم... کلا با این آئورا مشکل داشتم... رم خالیش کم بود ، سرعتی نبود ، باگ داشت یه کم و...
الان تازه دارک ساید رو فلش کردم... بوت اسکرینش فوق العادس ، یعنی من داشتم بوت اسکرینشو همینطور تماشا میکردم :دی
امشب هم Red Pill ، Ninja و Alien رو دانلود میکنم و هر وخ این دارک ساید دلمو زد میرم سراغ اونا...
یه ایرادی که این دارک ساید داره اینه که آیکون هاش سیاه سفیدن ، دل گیره یه کم :دی

30-09-2011, 21:07
هیچی نشده از روی دارک ساید رفتم رو سیانوژن :دی
اولا فایل منیجر نداشت با adb فایل منیجر ریختم ، بعدش مای بکاپ پرو ریختم که فورس کلوز داد ، در جا بیخیالش شدم... موقتا میرم رو CM7 تا تست بقیه رام ها :دی

30-09-2011, 21:58
خیلی بابت پست های پشت سر هم عذر میخوام ، واس این پست قبلی رو ادیت نمیکنم که تاپیک بیاد بالا...

دوباره برگشتم CM7 و RedPill رو هم دانلود کردم ، فعلا روی CM7 میمونم ، چند روز دیگه میرم روی ردپیل...

تا برنامه بعدی PAR3A , The Atrix Rom Tester شما رو به خدای متعال میسپارم : ))

sarovan3
01-10-2011, 03:14
اتفاقا کار خوبی میکنی . هر کدوم رو که امتحان میکنی از تجربت هم بگو ازش . دمت گرم

fire159
01-10-2011, 11:33
خیلی بابت پست های پشت سر هم عذر میخوام ، واس این پست قبلی رو ادیت نمیکنم که تاپیک بیاد بالا...

دوباره برگشتم CM7 و RedPill رو هم دانلود کردم ، فعلا روی CM7 میمونم ، چند روز دیگه میرم روی ردپیل...

تا برنامه بعدی PAR3A , The Atrix Rom Tester شما رو به خدای متعال میسپارم : ))
وقت کردی یک رام عوض کن :31:

zare57
01-10-2011, 19:49
به نظر مياد پارسا جان ميخواد يكدفعه از اتريكس زده بشه ،ايشون خيلي تند ميره ، اخه يه رام بايد نصب بشه يه چند روزي باهاش كار كني تا ببيني چطوره.

هادي خان شما چيكار كردي براي بوت گوشي ؟ ايا هنوز تو انلاك كردن و انلاك نكردن دودلي ؟

01-10-2011, 20:37
به نظر مياد پارسا جان ميخواد يكدفعه از اتريكس زده بشه ،
زده چیه :دی من 630 تومن دادم واسه این گوشی ، با این پول میتونستم سنسیشن هم بگیرم ، ولی سنسیشن که دکمه Volume ـش هم واس چند مورد افتاده کجا و این غول کجا...
مشکل من با صفحه نمایششه ، هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا موتو وقتی این صفحه رو گذاشته رو گوشی نگاش نکرده که ببینه این شکلی شده :|

ايشون خيلي تند ميره ، اخه يه رام بايد نصب بشه يه چند روزي باهاش كار كني تا ببيني چطوره.
آئورا بعد یه مدت سرعتش اومد پایین ، کلا رم خالیش هم کم بود ، خوشم نیومد... کلاس کار اتریکس رو میندازه ، میشه مث سنسیشن 300 تا رم خالی ، تازه کل رم اتریکس بیشتره از سنسیشن :دی
دارک ساید هم که اصلا بکاپ هامو نتونستم بریزم روش ، در نتیجه :-اس اس نوموخوامش :دی
تا اینجا CM7 فوق العادس... یه سری مشکل باهاش داشتم که اون هم به خاطر آشنا نبودن با سیستم رام های سیانوژن بود...

یه سوالی که دارم اینه که چرا روی بعضی کاستوم رام ها کیفیت Wallpaper کم میشه :O
توی رام فرویو اصلا این مشکلو نداشتم...
توی آئورا یه کمی این مشکلو احساس کردم... ولی شاید فقط احساس بوده... توی CM7 به وضوح کیفیت والپیپر کم میشه :-؟ توی دارک ساید ولی اصلا مشکلی نبود...

یه سوال :
آیا 1-2% امیدی هست که با یه آپدیتی ، یه تغییر سیستمی ــی ، چیزی ، مشکل صفحه نمایشش حل بشه؟؟؟

راستی یه فرومی بود یکی از دوستان معرفی کرده بود واسه فروش قاب واسه Atrix ، کسی ازش خرید کرده ببینه مطمئنه یا نه؟؟؟

+
اتریکس دار های اینجا ، پایه هستین جمعیتی (هر کی میشناسین که اتریکس داره هم خبر کنین :دی) ، به ایران دلیور سفارش قاب بدیم؟؟؟ من کلی قاب خوشگل توی ای بی و آمازون سراغ دارم :دی چون جمعیتی بخریم پول پستش کم تر میشه فک کنم...

zare57
01-10-2011, 21:13
بعد از اين همه رام عوض كردن بايد يافته باشي كه هنوز هيچ رامي كامل نيست و همينطور كه خودت ميبيني رامها خيلي زود ارتقا پيدا مكنن و ورژن جديدشون مياد و يا اپديتهاي زود به زود.
تو عوض كردن رام همين نصب مجد د يه عالمه برنامه است كه ادم رو بدردسر ميندازه و ادمو از تعويض رام منصرف ميكنه و در رامهاي مختلف نميتوني از بك اپ يك رام تو يه رام ديگه استفده كني اگر هم كار كار كنه با ارور مواجه ميشي.

01-10-2011, 21:46
بعد از اين همه رام عوض كردن بايد يافته باشي كه هنوز هيچ رامي كامل نيست و همينطور كه خودت ميبيني رامها خيلي زود ارتقا پيدا مكنن و ورژن جديدشون مياد و يا اپديتهاي زود به زود.
X10 هم که دستم بود همینطوری بود وضعم ، همه رام ها رو دوست دارم امتحان کنم ببینم کدوم کامل تره...

تو عوض كردن رام همين نصب مجد د يه عالمه برنامه است كه ادم رو بدردسر ميندازه و ادمو از تعويض رام منصرف ميكنه و در رامهاي مختلف نميتوني از بك اپ يك رام تو يه رام ديگه استفده كني اگر هم كار كار كنه با ارور مواجه ميشي.
با چنین مشکلی مواجه نبودم تا حالا ، اپلیکیشن هامو بکاپ میگیرم و ریستور میکنم ، همه چی هم به خوبی کار میکنن...
مشکلم مدتیه که طول میکشه... اپلیکیشن هام خیلی زیادن ، شاید در حد 30دقیقه طول میکشه...

در کل من مشکلی با رام عوض کردن ندارم ، چون بیکارم در طول زندگی فقط دردسر های مدرسه رو دارم ، میتونم با هی پریدن اطلاعات و بازگردوندنشون کنار بیام :دی

راستی زارع جان کرنلی نمیشناسی که تا بالاتر از 1300 مگاهرتز اورکلاک بشه؟؟؟

zare57
01-10-2011, 22:52
راستی یه فرومی بود یکی از دوستان معرفی کرده بود واسه فروش قاب واسه Atrix ، کسی ازش خرید کرده ببینه مطمئنه یا نه؟؟؟

+
اتریکس دار های اینجا ، پایه هستین جمعیتی (هر کی میشناسین که اتریکس داره هم خبر کنین :دی) ، به ایران دلیور سفارش قاب بدیم؟؟؟ من کلی قاب خوشگل توی ای بی و آمازون سراغ دارم :دی چون جمعیتی بخریم پول پستش کم تر میشه فک کنم...
zagg يه نوع اسكرين دو طرفه داره كه به نظر خيلي بهتر از اين قاب ها ميان ، من فعلا بدون هيچ محافظ و قابي از گوشي استفاده ميكنم و اگه بخوام يه محافظ بگيريم از همين اسكرين ها ميگيرم.

X10
راستی زارع جان کرنلی نمیشناسی که تا بالاتر از 1300 مگاهرتز اورکلاک بشه؟؟؟

اوركلاك رو بايد از cm7 خواست حالا ديگه بيشتر از اين هم اور ميشه ؟بالاخره يه cpu يك گيگا را 30 درصد افزايش ، كفايت ميكنه و بنده فكر ميكنم اور بيشتر احتمال اسيب رساندن به گوشي را داره كه كسي اين ريسك را نخواهد كرد.

01-10-2011, 23:11
zagg يه نوع اسكرين دو طرفه داره كه به نظر خيلي بهتر از اين قاب ها ميان ، من فعلا بدون هيچ محافظ و قابي از گوشي استفاده ميكنم و اگه بخوام يه محافظ بگيريم از همين اسكرين ها ميگيرم.
آره خیلی جالبن ، ولی یه مشکل که دارن اینه که خیلی تو دست عرق میکنه گوشی... واس آیپاد داشتم... حواسم به اون نبود... من لینکشو میدم به ایران دلیور ببینم قیمت چند میدن ، اگه بچه ها پایه بودن با هم بخریم...

اوركلاك رو بايد از cm7 خواست حالا ديگه بيشتر از اين هم اور ميشه ؟بالاخره يه cpu يك گيگا را 30 درصد افزايش ، كفايت ميكنه و بنده فكر ميكنم اور بيشتر احتمال اسيب رساندن به گوشي را داره كه كسي اين ريسك را نخواهد كرد.
چرا از CM7؟؟؟ :دی
توی اینکه آسیب میرسونه که شکی نیست... ولی شاید بتونن به یه نحوی فرکانس های بالاتر رو با پایداری کامل اور کنن... البته واسه استفاده روزانه 1 گیگا هم کافیه...

dave3232
02-10-2011, 14:53
زده چیه :دی من 630 تومن دادم واسه این گوشی ، با این پول میتونستم سنسیشن هم بگیرم ، ولی سنسیشن که دکمه Volume ـش هم واس چند مورد افتاده کجا و این غول کجا...
مشکل من با صفحه نمایششه ، هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا موتو وقتی این صفحه رو گذاشته رو گوشی نگاش نکرده که ببینه این شکلی شده :|

آئورا بعد یه مدت سرعتش اومد پایین ، کلا رم خالیش هم کم بود ، خوشم نیومد... کلاس کار اتریکس رو میندازه ، میشه مث سنسیشن 300 تا رم خالی ، تازه کل رم اتریکس بیشتره از سنسیشن :دی
دارک ساید هم که اصلا بکاپ هامو نتونستم بریزم روش ، در نتیجه :-اس اس نوموخوامش :دی
تا اینجا CM7 فوق العادس... یه سری مشکل باهاش داشتم که اون هم به خاطر آشنا نبودن با سیستم رام های سیانوژن بود...

یه سوالی که دارم اینه که چرا روی بعضی کاستوم رام ها کیفیت Wallpaper کم میشه :O
توی رام فرویو اصلا این مشکلو نداشتم...
توی آئورا یه کمی این مشکلو احساس کردم... ولی شاید فقط احساس بوده... توی CM7 به وضوح کیفیت والپیپر کم میشه :-؟ توی دارک ساید ولی اصلا مشکلی نبود...

یه سوال :
آیا 1-2% امیدی هست که با یه آپدیتی ، یه تغییر سیستمی ــی ، چیزی ، مشکل صفحه نمایشش حل بشه؟؟؟

+

در مورد کیفیت تصویر در رام CM7 باید به این نکته توجه کنید که سورس های CM بر اساس WVGA هستند و هنوز CM رزلوشن qHD را ساپورت نمیکنه!

--------

در مورد سوال شما :

این مسئله مربوط به نوع مدیریت subpixel ها میشه و هیچ وقت در اپدیت ها تغییری در این موارد به وجود نمیارن.
این قضیه مربوط به شرکت تولید کننده صفحه نمایش میشه!

برای اطلاعات بیش تر می تونید به اینجا مراجعه کنید :

02-10-2011, 15:36
بدون شرح :|

~ReZa~
02-10-2011, 18:55
در مورد کیفیت تصویر در رام CM7 باید به این نکته توجه کنید که سورس های CM بر اساس WVGA هستند و هنوز CM رزلوشن qHD را ساپورت نمیکنه!

--------

در مورد سوال شما :

این مسئله مربوط به نوع مدیریت subpixel ها میشه و هیچ وقت در اپدیت ها تغییری در این موارد به وجود نمیارن.
این قضیه مربوط به شرکت تولید کننده صفحه نمایش میشه!

برای اطلاعات بیش تر می تونید به اینجا مراجعه کنید :

پیکسل پیکسل شدن صفحه تو ال سی دی آتریکس زیاد هم تو چشم نیست.
به نظر من بعضی از دوستان زیاده روش حساس شدن .ما که نمیخواییم از 1 میلیمتری به گوشی نگاه کنیم.
دوستان یه سوال دارم:بدون رام منیجر نمیشه به محیط cwm رفت؟؟

fire159
02-10-2011, 19:18
بدون شرح :|
اینم پنتیل به این خوبی . دلت میاد اینقدر بدش رو میگی . نمیگی بچمون عقده ای میشه :31:
half the power ش واقعا " راسته :8:

02-10-2011, 21:14
اینم پنتیل به این خوبی . دلت میاد اینقدر بدش رو میگی . نمیگی بچمون عقده ای میشه :31:
half the power ش واقعا " راسته :8:

:دی قشنگ میشه شمرد پیکسل ها رو :-اس : دی

half the power رو منم موافقم...:5:

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

نه... باید با رام منیجر فلش کنید cwm recovery رو...

dave3232
03-10-2011, 03:04
پیکسل پیکسل شدن صفحه تو ال سی دی آتریکس زیاد هم تو چشم نیست.
به نظر من بعضی از دوستان زیاده روش حساس شدن .ما که نمیخواییم از 1 میلیمتری به گوشی نگاه کنیم.

به صورت عادی ممکنه متوجه نشید ولی موقع وبگردی در حالت زوم دیفالت واقعا باعث سر درد میشه!
مخصوصا در قسمت های ریز و فونت های باریک!

شاید هم مشکل از چشم من باشه ولی خوب هر کس نظر خودش را دارد!
اگر برای شما مشکلی نیست این مورد ، پس مطمئن باشید اتریکس از هر نظر فوق العاده هست!

از نظر کیفیت بهترین گوشی بوده که تا حالا داشتم!
همین که وقتی تو دستت می گیری احساس solid بودن بهت دست میده واقعا عالیه!

ولی خوب هیچ چیزی کامل نیست!

-----------

fire159
03-10-2011, 09:53
هادي خان شما چيكار كردي براي بوت گوشي ؟ ايا هنوز تو انلاك كردن و انلاك نكردن دودلي ؟
بوت لودر رو که آنلاک کردم . اما رام جدید نریختم .
میخوام اعتصاب غذا کنم تا موتورولا جینجر برد رو برا آتریکس منتشر کنه :31:
از اون طرف منتظرم پارسا همه رامها رو تست کنه بعد هر کدوم بهتر بود معرفی کنه با آموزش تا منم بریزم :21:

MO TO RO LA
04-10-2011, 12:42
سلام به همه .
منم چند وقته که آتریکس خریدم . خیلی گوشی توپیه .خوشحالم که اینو خریدم . موتورولا یک چیز دیگه هست .

zare57
04-10-2011, 15:14
بوت لودر رو که آنلاک کردم . اما رام جدید نریختم .
میخوام اعتصاب غذا کنم تا موتورولا جینجر برد رو برا آتریکس منتشر کنه :31:
از اون طرف منتظرم پارسا همه رامها رو تست کنه بعد هر کدوم بهتر بود معرفی کنه با آموزش تا منم بریزم :21:

حالا که از مرحله سخته انلاک کردن گذشتي ، ديگه خودت رامها رو تست کن .اولش با ائورا شروع کن . رام را دان کن، کمکش براي نصب از ما.

04-10-2011, 16:39
آئورا نریز هادی اصن به کل :| :دی
CM7 از همه بهتر بود... DarkSide هم خیلی عالی بود ، ولی نرم افزار هاش به شدت ناقص بود ، مجبور شدم با adb فایل منیجر بریزم :دی... رد پیل باگ داشت... فکر میکنم توی کل رام های مهم اتریکس فقط نینجا و ایلین رو تست نکردم :دی
الان رو CM7ــم... دوباره دارک ساید رو میخوام بریزم ، این CM7 با اینکه از همه بهتره ولی حال نمیده :دی مثلا دایرکتوری اس دی اینترنال فرق میکنه (یه روش واسه تصحیحش هست که من استفاده کردم ، ولی یه سری مشکل ایجاد کرد واسم که الان یادم نیس:دی) و نمیشه توی مثلا پلیر ها استفادشون کرد... بعد مثلا گیم های گیم لافت هیچ کدوم رو CM7 اجرا نمیشن...
هادی صب کن من دوباره دارک ساید رو بریزم کامل ببینم چه طوره ، اگه خوب بود بهت میگم بیا همین دارک ساید :دی

fire159
04-10-2011, 20:10
سلام به همه .
منم چند وقته که آتریکس خریدم . خیلی گوشی توپیه .خوشحالم که اینو خریدم . موتورولا یک چیز دیگه هست .
مباركت باشه عزيز . ايشالا هميشه باهاش خوش باشي و خندون .
يوزرت رو عشقه :10:

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

حالا که از مرحله سخته انلاک کردن گذشتي ، ديگه خودت رامها رو تست کن .اولش با ائورا شروع کن . رام را دان کن، کمکش براي نصب از ما.

به نظر من كه آنلاك كردن بوت لودر خيلي راحت بود !‌ :31:
منم احتمالا" اول آئورا رو تست ميكنم . چون رام قديمي تره .
گوشي آئورا رو كه نداشتيم حداقل يك رام به اين نام داشته باشيم عقده اي نشيم :27:

fire159
04-10-2011, 20:16
آئورا نریز هادی اصن به کل :| :دی
CM7 از همه بهتر بود... DarkSide هم خیلی عالی بود ، ولی نرم افزار هاش به شدت ناقص بود ، مجبور شدم با adb فایل منیجر بریزم :دی... رد پیل باگ داشت... فکر میکنم توی کل رام های مهم اتریکس فقط نینجا و ایلین رو تست نکردم :دی
الان رو CM7ــم... دوباره دارک ساید رو میخوام بریزم ، این CM7 با اینکه از همه بهتره ولی حال نمیده :دی مثلا دایرکتوری اس دی اینترنال فرق میکنه (یه روش واسه تصحیحش هست که من استفاده کردم ، ولی یه سری مشکل ایجاد کرد واسم که الان یادم نیس:دی) و نمیشه توی مثلا پلیر ها استفادشون کرد... بعد مثلا گیم های گیم لافت هیچ کدوم رو CM7 اجرا نمیشن...
هادی صب کن من دوباره دارک ساید رو بریزم کامل ببینم چه طوره ، اگه خوب بود بهت میگم بیا همین دارک ساید :دی
پارسا گوشيت الان اينجوري شده :24: يكماه بعد هم ايجوري ميشه از بس رام عوض ميكني :32::34:
بابا چقدر رام عوض ميكني ! بزار 4روز گوشيت استراحت كنه . باطري رو فنا ميكني ها .
سيانوژن رو من صبر ميكنم كه حسابي آپديتهاش انجام و بي عيب بشه بشه بعد .
راستي رام miui اومده واسه آتريكس يا هنو‍ نه !؟‌

fire159
05-10-2011, 12:38
ورژن جدید آئورا اومد!! :

Release: 1.2.1.4 released to the public

کدومش بهتر بچه هایی که تست کردین ؟؟ : Debloat - Blurred- Accounts
زود بگین میخوام عصر برم کافی نت دانلود کنم

05-10-2011, 19:00
Blured رو نصب کن کامل ترینه...

من تقریبا همه رام ها رو نصب کردم... بازم CM7 از همه بهتره...
فقط یه چیزی ، نمیشه Blur رو روی CM7 ریخت؟؟؟

05-10-2011, 19:07
لینک ورژن جدید آئورا خرابه :((

بامزی
09-10-2011, 20:16
آخرین قیمت رو کسی نداره ؟؟؟؟؟؟

~ReZa~
09-10-2011, 20:28

تازگیا گرون شده.طبقات بالای علاءالدین 725 تومن دیدم.
گوشی شاپ هم 758 گذاشته.
دوستان کیفیت ساخت این گوشی خیلی عالیه.تو دست که میگیری ابهتش معلوم میشه.:40::40:

sarovan3
11-10-2011, 11:01
هادی جان سفارش من بدستم رسید . همون محافظ یا گارد میگن هرچی . nillkin بود . خیلی فیت تو گوشی جا میشه . سبکه و نرم . به تو هم پبشنهاد میکنم . همونطور که بهت قول دادم چند تا عکس هم برات اپ کردم . اینجا برو دل کن

fire159
11-10-2011, 13:15
مرسی :11:

چند در اومد قیمت نهایییش
اسکرین پروتکتورش هم کیفیت داره یا نه ! ؟

error_erroriyan
11-10-2011, 13:56

ارزان ترین جا ایران دلیوره اگر بتونه 2-3 هفته صبر کنی

sarovan3
11-10-2011, 15:24
مرسی :11:

چند در اومد قیمت نهایییش
اسکرین پروتکتورش هم کیفیت داره یا نه ! ؟

نهایتش همون 24 تومان دراومد واسم . اره اون پروتکتورشم عالیه دقیقا واسه اتریکس ساخته شده اضاف اینا نداره میدونی چی میگم . کلا راضیم :10:

MO TO RO LA
11-10-2011, 17:49
سلام دوستان . امروز یک اشتباه خیلی احمقانه کردم ! و یک فایل رو اشتباه به جای cmw .
از منوی ریکاوری اینستالش کردم .

این فایل رو :

حالا دیگه گوشیم باطری رو نمیشناسه و روی آیکون باطری علامت سوال اومده و وقتی میزنم تو شارژ میگه:

Your device batteryis invalid and canot charge
replace battery with an orginal motorola battery

کسی میدونه چیکار باید کنم که حل بشه !؟؟؟ :41:

fire159
11-10-2011, 19:40
ok
مرسي عكسها رو ديدم ظاهرا" خوبه و زياد ضمخت نميكنه . فقط از جلوش عكس نذاشتي :31:
/ منم سفارش ميدم . به نظرت رنگ قهوه اي سوخته بهتره يا همين مشكي ؟
چند روزه ميرسه دستمون !؟

fire159
12-10-2011, 08:28
سلام دوستان . امروز یک اشتباه خیلی احمقانه کردم ! و یک فایل رو اشتباه به جای cmw .
از منوی ریکاوری اینستالش کردم .

این فایل رو :

حالا دیگه گوشیم باطری رو نمیشناسه و روی آیکون باطری علامت سوال اومده و وقتی میزنم تو شارژ میگه:

Your device batteryis invalid and canot charge
replace battery with an orginal motorola battery

کسی میدونه چیکار باید کنم که حل بشه !؟؟؟ :41:
woaaw
یکبار وایپ کامل کن . باطری رو هم وایپ کن . ممکنه حل بشه . وگرنه باید رام رو عوض کنی
فکر کنم یکی از بچه ها که دیفای داشت همین طور شد .فکر کنم حل شد !!

error_erroriyan
12-10-2011, 13:01
بچه ها اینجا رو ببینید

fire159
12-10-2011, 18:33
بچه ها اینجا رو ببینید

مرسی . خیلی جالب بود .
کاش بشه تو ایران هم بیاد

MO TO RO LA
14-10-2011, 10:27
woaaw
یکبار وایپ کامل کن . باطری رو هم وایپ کن . ممکنه حل بشه . وگرنه باید رام رو عوض کنی
فکر کنم یکی از بچه ها که دیفای داشت همین طور شد .فکر کنم حل شد !!
ممنون فایر جان .وایپ و ... کار نداد . رام جدید نصب کردم درست شد :11:

fire159
15-10-2011, 11:42
ممنون فایر جان .وایپ و ... کار نداد . رام جدید نصب کردم درست شد :11:
خوشحالم حل شد کارت . رام کاستوم فلش زدی یا اصلی موتو !؟

15-10-2011, 15:25
دوستان من با کوله باری از تجربه اومدم :دی
تا الان دیگه بدون استثنا تمام رام های اتریکس رو نصب کردم... حتی رام های غیر مشهور (مثلا یه رام عربی بود واسه یه یارو به اسم علی :دی)...
و تا اینجا به این نتیجه رسیدم که :
بهترین رام ، رام Alien ــه...
خیلی عالیه... با اکثر رام ها با یه سری نرم افزار ها مشکل FC داشتم ، منتهی با این اصلا...
اولش که ریخته بودم ، دیدم رم خالیش 130 ــه :| دیدم خیلی روونه ، ولی یه لیست مثل لیست ویجت ها رو که باز میکردم دیگه واویلا میشد :| یه کم فکر کردم ، گفتم شاید کرنلی که روش ــه همون مشکل کم شدن رم رو داره ، رفتم Faux رو ریختم ببینم چی میشه ، دیدم رفع شد مشکل...
خلاصه که خواستین رام بریزین حتما برین سراغ Alien ، محشره... فقط اونایی که INTL دارن بعد نصب حتما کرنل فائوکس رو بریزن...

MO TO RO LA
16-10-2011, 09:13
خوشحالم حل شد کارت . رام کاستوم فلش زدی یا اصلی موتو !؟
آئورا رو فلش زدم . رام جالبیه . اما از باطریش زیاد راضی نیستم . کیبورد فارسی هم برای تایپ نداره . خودت چه رامی داری الان

دوستان من با کوله باری از تجربه اومدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان دیگه بدون استثنا تمام رام های اتریکس رو نصب کردم... حتی رام های غیر مشهور (مثلا یه رام عربی بود واسه یه یارو به اسم علی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
و تا اینجا به این نتیجه رسیدم که :
بهترین رام ، رام Alien ــه...
خیلی عالیه... با اکثر رام ها با یه سری نرم افزار ها مشکل FC داشتم ، منتهی با این اصلا...
اولش که ریخته بودم ، دیدم رم خالیش 130 ــه :| دیدم خیلی روونه ، ولی یه لیست مثل لیست ویجت ها رو که باز میکردم دیگه واویلا میشد :| یه کم فکر کردم ، گفتم شاید کرنلی که روش ــه همون مشکل کم شدن رم رو داره ، رفتم Faux رو ریختم ببینم چی میشه ، دیدم رفع شد مشکل...
خلاصه که خواستین رام بریزین حتما برین سراغ Alien ، محشره... فقط اونایی که INTL دارن بعد نصب حتما کرنل فائوکس رو بریزن...
آقا نظرت در مورد سیانوژن چیه ؟
و این رام آلین محیطش چطوره . و باطری که برای من مهمه !؟ کیبور فارسی داره واسه تایپ مثل سیانوژن ؟

fire159
16-10-2011, 12:27
به این میگن گوشی خر کار
ال سی دی خورد شده هنوز کار میده :31: فکر کنم به جا چکش استفاده میکردن ازش

.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHqZ,%21iwE6HRE+C,bBOmP6BpEzQ%7E%7E60_35.JPG .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHqEOKiME6Unl7hf9BOmP5KDrR%21%7E%7E60_35.JPG
.

fire159
17-10-2011, 20:32
آئورا رو فلش زدم . رام جالبیه . اما از باطریش زیاد راضی نیستم . کیبورد فارسی هم برای تایپ نداره . خودت چه رامی داری الان

منم فعلا" آئورا رو دارم . رامهای جدید رو یکی دو تاشو تا آخر هفته دانلود میکنم و فلش میزنم . یک کیبورد فارسی نصب کن که فارسی تایپ بکنی . مصرفش هم درسته کمی بیشتره .

17-10-2011, 20:54
هیچ رامی بدون مشکل نیست :| به شدت مشتاقم که برم روی رام استاک :|

fire159
20-10-2011, 09:42
آندروید 2.3 جینجربرد از نوامبر توسط موتورولا برای آتریکس عرضه میشه

UK: Motorola Atrix and Milestone 2 Android 2.3 Gingerbread update will be out in November

.

Anonymous13
20-10-2011, 10:23
حالا دیگه وقت خریش شده هادی جان . ولی یک چیز به شک انداخت منو . قیمت آتریکس 2 جهانی پایینه ! چرا ؟

20-10-2011, 11:45
خرید اتریکس اشتباه محظه... وقتی میشه GS2 رو با قیمت پایین تر خرید ، و همچنین 2 تا غووول جدید توسط موتو تو راهن... منظور Motorola RAZR و Atrix 2 هست...

من جای شما بودم واسه اونا صبر میکردم... اتریکس 3 تا مشکل اساسی داره...
1-صفحه نمایش
2-دوربین ، چه توی فیلمبرداری چه توی عکسبرداری ضعیفه...
3-انویدیا با این ULP و Tegra بر خلاف عقیده قبلیم گند فجیعی زده ، 2D Rendering توی ULP به طرز فجیعی ضعیفه... واسه همین نمیتونه H264 های HighProfile رو اجرا کنه ، واسه همین مجبورم تمام ویدیو های 1080 رو کانورت کنم به H264 Baseline...

به نظر من اگه میخواین بخرین ، صبر کنین تا Motorola RAZR وارد بشه ، عملا شاهکاره... SAmoled qHD ، دوربین بهتر ، سخت افزار بهتر ، احتمال خیلی زیاد ساپورت بهتر و...

UK: Motorola Atrix and Milestone 2 Android 2.3 Gingerbread update will be out in November

.

این موتو خجالت نکشید این حرفو زد؟؟؟ :دی داره ICS میاد ، اینا یادشون افتاده GB بدن :دی ولی باز هم خبر خیلی خوبیه ، کاستوم رام ها خیلی مشکل دارن... حرف قبلیمو که گفتم Alien بهترینه پس میگیرم (یه سری باگ های شدیدی داره ، کلاک هم مثل اینکه روی 1.3 باشه قاطی میکنه و چراغ قرمز بالای گوشی که در هنگام مکالمه روشن میشه ، روشن میشه و صفحه همش خاموش میشه ، یه سری باگ هم واسه میل و سوشیال نتورک داره) ، و اعلام میکنم که Aura همچنان بهترینه :دی ولی بازم با خیلی از گیم هام مشکل داره ، مخصوصا Fruit Ninja که مهم ترین گیم واسه منه :دی

MO TO RO LA
20-10-2011, 11:55

.

دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است .

حالا دیگه وقت خریش شده هادی جان . ولی یک چیز به شک انداخت منو . قیمت آتریکس 2 جهانی پایینه ! چرا ؟
به نظر من هنوزم آتریکس 1 گوشی عالیی هست . اگر میتونی و پولش رو داری صبر کن واسه آتریکس 2 یا دروید رازر
اونها که وارد بشن قیمت این هم میاد پایین تر .

sarovan3
21-10-2011, 13:39
سلام دوستان . یه مشکلی واسه من پیش اومده . لطفا هر کی میتونه کمکم کنه . از دیشب که گوشیمو خاموش کردم دیگه هر کار میکنم گوشی روشن نمیشه . لوگوی موتورولا میاد ولی بالا نمیاد . نه حالت fastboot میره نه اونای دیگه . همونطوری رو لوگوی موتورولا (اون قرمزه که یه موجی میاد و میره ) میمونه و صفحش هم خاموش نمیشه .
گوشیم روت شده هستش ولی بوت لودرش انلاک نیست مدل اینترنشنال هم هست (انلاک فکتوری میدل ایست) لطفا هرکی میتونه از هر روشی راهنمایی کنه . ممنونم

fire159
22-10-2011, 09:14
سلام دوستان . یه مشکلی واسه من پیش اومده . لطفا هر کی میتونه کمکم کنه . از دیشب که گوشیمو خاموش کردم دیگه هر کار میکنم گوشی روشن نمیشه . لوگوی موتورولا میاد ولی بالا نمیاد . نه حالت fastboot میره نه اونای دیگه . همونطوری رو لوگوی موتورولا (اون قرمزه که یه موجی میاد و میره ) میمونه و صفحش هم خاموش نمیشه .
گوشیم روت شده هستش ولی بوت لودرش انلاک نیست مدل اینترنشنال هم هست (انلاک فکتوری میدل ایست) لطفا هرکی میتونه از هر روشی راهنمایی کنه . ممنونم باید گوشی رو ببری به حالت ریکاوری یا بوت لودر و از اونجا ردیفش کنی .
باطریت شارژ داره !؟

fire159
22-10-2011, 11:40
با ورود آتریکس 2 و پیش فروش دروید رازر قیمت آتریکس 1 افت خواهد کرد .

UK: Motorola Atrix now just £291.99 SIM-free

دیشب رام آلن رو فلش زدم . فعلا" که راضیتر هستم نسبت به آئورا . چند روز بگذره بهتر معلوم میشه .

MO TO RO LA
22-10-2011, 17:50
خوب فایر این رام آلین بهتره یا آئورا . من باطری بیشتر از چیزهای دیگه برام مهمه . مرسی
چرا سیانوژن رو فلش نزدی

22-10-2011, 17:53
سیانوژن رام جالبی نیست خیلی...
ایلین بهتره از نظر باطری... کلا من ایلین رو بیشتر دوست داشتم... ولی یه سری باگ داشت که باعث شد برگردم آئورا...

MO TO RO LA
22-10-2011, 18:02
سیانوژن رام جالبی نیست خیلی...
ایلین بهتره از نظر باطری... کلا من ایلین رو بیشتر دوست داشتم... ولی یه سری باگ داشت که باعث شد برگردم آئورا...
مثلا" چه باگهایی داشت پارسا جان ؟ یعنی باطریش چقدر بهتره . من از گوشیی که زود باطریش خالی بشه متنفرم . واسه همینم سراغ گوشی های موتو اومدم . چون باطریهاش قویتر از بقیه آندرویدی هاست

fire159
22-10-2011, 19:26
خوب فایر این رام آلین بهتره یا آئورا . من باطری بیشتر از چیزهای دیگه برام مهمه . مرسی
چرا سیانوژن رو فلش نزدی
فعلا" 2روزه ریختم رو گوشی . و دقیق نمیتونم نظر بدم که کدوم بهتره .
اما از نظر باطری خیلی بهتر از آئورا هست . مثلا" اگر آئورا 2روز بره آلین با همون مقدار مصرف 3 روز رو راحت میره .
سیانوژن رو از بس این پارسا بدش رو گفت فعلا" تست نکردم و از طرفی منتظرم که ورژنهای جدیدش بیاد که کاملتره . من که خاطرات خوبی با سیانوژن و دیفای داشتم .

رام بعدی که تست میکنم آخر هفته دارک ساید هست :46:

22-10-2011, 19:46
سیانوژن سازگاری با اپلیکیشن هاش پایینه (مخصوصا بازی ها) ، اکثر نرم افزار های من فورس کلوز میدادن... کیفیت والپیپر هم روش پایین میاد ، البته لایو والپیپر Nexus میزارم ، مشکلی نداره ، خیلی هم باحال میشه :دی مصرف باطریش هم شاید 2/3 آئورا باشه ، یعنی خیلی ضعیف :دی

مثلا" چه باگهایی داشت پارسا جان ؟
یادم نیست : )) ولی یه سری باگ داشت... کلا من Alien رو به Aura ترجیح میدم... نکته برتر بارزش هم اینه که با همه اپلیکیشن ها سازگاره...

شما اگه روی 2.2.2 هستین ، به نظر من اصلا نیاین سراغ کاستوم رام... من خودم به شدت مشتاقم برگردم 2.2.2 :| حالا حوصله کنم میرم تو XDA یه کم پرس و جو کنم که میتونم رام استاک ATT رو بزنم یا نه... فکر کنم بشه ، چون اکثر کاستوم رام ها هم با بیس همونه :-؟؟ :|

fire159
23-10-2011, 10:56
جمعه صبح که با باطری 85% گوشی رو فلش زدم به این رام آلین تا الان ظهر یکشنبه باطریم 15% هست .
و امکانات خیلی خوبی هم داره . و باگ خاصی فعلا" توش ندیدم .سرعتش هم خوبه .
اما فقط فارسی رو جدا جدا نشون میده .
آئورا فارسی رو صحیح و چسبیده نشون میداد.

تم های آیس کریم :

MO TO RO LA
23-10-2011, 13:09
ایول / پس منم آلن رو نصب میکنم .

23-10-2011, 21:16
ورژن جدید کرنل Faux ، روی 1.45 گیگاهرتز اورکلاک شده : ))
قابلیت اتریکس توی اورکلاک شاهکاره...
الان میخواستم برم Alien ، اینو دیدم گفتم یه سر میرم CM7 ، بنچمارک میگیرم ، بعد دور میزنم میرم Alien :دی

fire159
24-10-2011, 10:08
1.45 گيگ !! يك روز نشده باطري خالي ميشه حتمي"
من كه احتياجي به اوركلاك نميبينم .

droid2x
27-10-2011, 08:54
مىخواستم اترىکس بخرما .
قسمت نبود .دىگه باىد دروىد رازر بخرم .

MO TO RO LA
27-10-2011, 12:14
آئورا باطریش خیلی بهتره و سرعتشم خوبه . من که راضیم . فقط موند سیانوژن . فایر جان رام عوض نکردی . دارک سایدو فلش زدی یا نه ؟

Shadowgun now available in the Android Market for Tegra 2 devices

اینم یک بازی جدید برای آتریکس

MOHAMMAD2010
27-10-2011, 21:32
بچه ها این تشخیص اثر انگشت این گوشی چه جوریه ؟
واقعا کار میکنه ؟ یا سر کاریه ؟
صفحه این گوشی خاصه که این امکانو داره ؟

vroom
27-10-2011, 21:44
بچه ها این تشخیص اثر انگشت این گوشی چه جوریه ؟
واقعا کار میکنه ؟ یا سر کاریه ؟
صفحه این گوشی خاصه که این امکانو داره ؟
سلام:20:
مگه شرکت glx ـه که 1 چیزی تو مشخصات گوشیش بگه ، بعداً سر کاری باشه؟!:دی

از طریق صفحه نیست
تو عکس مشخصه:

MOHAMMAD2010
27-10-2011, 21:47
آهان !
بعد چه جوری کار میکنه ؟
دستمونو رو اون سنسور میزاریم صفحه باز میشه ؟ ( یا نه اول باید یه دکمه رو بزنیم بعد دستمونو روی اون سنسور بزاریم ؟ )
کلا چیزه با حالیه ؟
آخه من تازه فهمیدم همچین چیزی هست الان یه خورده هیجان زده شدم :31:

vroom
27-10-2011, 21:53
آهان !
بعد چه جوری کار میکنه ؟
دستمونو رو اون سنسور میزاریم صفحه باز میشه ؟ ( یا نه اول باید یه دکمه رو بزنیم بعد دستمونو روی اون سنسور بزاریم ؟ )
کلا چیزه با حالیه ؟

قرار نشد سوالای سخت سخت بپرسیا:دی
اخه من که اتریکس ندارم که بدونم ولی اتریکس داران رو دوست دارم:27:

الان دوستان میان اطلاعات کامل میدن:)

28-10-2011, 14:27
دکمه Lock/Unlock این گوشی ، خود اسکنرشه...
شما توی تنظیمات ، یه Passcode + اثرانگشت تعریف می کنین... بعد که بخواین گوشی رو آنلاک کنین ، وقتی دکمه آنلاک رو میزنید ، اگه Slide کنید ، باید Passcode رو وارد کنید... تا اینجاش مثل تمام گوشی های اندرویدی بود... ولی میتونین وقتی دکمه آنلاک رو زدین ، اسلاید نکنین ، به جاش انگشتتون رو روی دکمه آنلاک بکشید ، اگه مطابقت بده ، آنلاک میشه...
از لحاظ عملکرد هم واقعا عالیه ، خوب جواب میده و سرعت آنلاک رو حتی میبره بالا :دی... ولی به نظرم چیز مهمی نیست... اضافیه به نظرم...

ahmad97
28-10-2011, 16:37
سلام دوستان
من از وقتی دیفای رو فروختم نتونستم گوشی خوبی گیر بیارم که مثل دیفای باشه تا اتریکس نظرمو جلب کرد
حالا سوالم اینه اگه atrix رو بخرم میشه به ice cream sandwich آپدیت کرد یا باز باید کاستوم رام ریخت؟
الان قیمت کف بازار اتریکس چنده؟
واسه من جمع و جور بودن گوشی اهمیت داره این اتریکس 2 و razr خیلی اندازشون بزرگه و احتمالا گرون

fire159
29-10-2011, 09:12
آهان !
بعد چه جوری کار میکنه ؟
کلا چیزه با حالیه ؟
محمد !!! :18:

تازه فهمیدی آتریکس سیستم تشخیص اثر انگشت داره :13: از تو بعید بودا

zare57
29-10-2011, 11:03
سلام دوستان
رام جديد سيانوژن اومده كسي از دوستان اونو ريخته رو گوشيش ببينه مصرف باطريش چطوره نسبت به ورزن قبليش؟

fire159
29-10-2011, 11:47
سلام دوستان
رام جديد سيانوژن اومده كسي از دوستان اونو ريخته رو گوشيش ببينه مصرف باطريش چطوره نسبت به ورزن قبليش؟
یک لینک که فی لتر نباشه داری من دان کنم و فلش بزنم خبرشو بدم . من هنوز رو آلین هستم . باطریش خیلی بهتره . تو الان چه رامی داری zare جان ؟

fire159
29-10-2011, 11:53
سلام دوستان
من از وقتی دیفای رو فروختم نتونستم گوشی خوبی گیر بیارم که مثل دیفای باشه تا اتریکس نظرمو جلب کرد
حالا سوالم اینه اگه atrix رو بخرم میشه به ice cream sandwich آپدیت کرد یا باز باید کاستوم رام ریخت؟
الان قیمت کف بازار اتریکس چنده؟
واسه من جمع و جور بودن گوشی اهمیت داره این اتریکس 2 و razr خیلی اندازشون بزرگه و احتمالا گرون

احمد جان اگر گوشی جمع و جور میخوای و اگر واقعا" با سایز ریزر یا آتریکس 2 نمیتونی کنار بیای بخرش .
دیفای رو از هر لحاظ قوی کنی میشه آتریکس . حالا بببین دیفای که اون بود . این دیگه چی میشه :31:
در مورد آپدیت به آندروید 4 هم من مطمئنم که آتریکس این آپدیت رو میگیره . با توجه به اینکه گوگل موتورولا رو خریده حتما این کار انجام میشه .

zare57
29-10-2011, 12:23
یک لینک که فی لتر نباشه داری من دان کنم و فلش بزنم خبرشو بدم . من هنوز رو آلین هستم . باطریش خیلی بهتره . تو الان چه رامی داری zare جان ؟

منم مثل شما فعلا مشكل فيل- تر - ينگ دارم .
رام الين رام خوبيه ، از وقتي كه اقا پارسا اين رام رو ازش تعريف كرد ريختم و فعلا هم همينو دارم ، كلا راضي كننده است.
هم مصرف باطريش بهتره و هم ارور نداره.

29-10-2011, 12:53
من افتادم رو این آئورا ، حوصله رام عوض کردن هم دیگه ندارم :دی گاهی حوصلم سر میره بکاپ میگیرم از رام ، میرم سیانوژن ، تا 1.45 اورکلاک میزنم ، یه بنچمارک میگیرم ، دوباره بکاپ رو ریستور میکنم:دی

اتریکس به احتمال 99% به ICS آپدیت میشه (حتی فکر میکنم واسه ی میدل ایست ها اصلا جینجربرد نیاد یهو بره آیس کریم سندویچ)... البته فکر نمیکنم گوگل با وجود خرید موتو خیلی پشتیبانی کنه از اتریکس ، بیشتر واسه گوشی های بعد از خریدش پشتیبانی داره مثل ریزر...

MO TO RO LA
29-10-2011, 13:06
همه آلین هستن که :31:

فقط پارسا فلش زدن سیانوژن هم مثل آلین و آئورا هست . با ریکاوری رام منیجر میشه دیگه !؟

Anonymous13
29-10-2011, 13:20
بچه ها قیمت کف بازار آتریکس چند شده الان ؟

29-10-2011, 13:54
همه آلین هستن که :31:

فقط پارسا فلش زدن سیانوژن هم مثل آلین و آئورا هست . با ریکاوری رام منیجر میشه دیگه !؟

آره سیانوژن هم مثل بقیست... من هم با ریکاوری اصلی CWM (رام منیجر) زدم ، هم با ریکاوری رام ریسر... راستی حتما گوگل اپس هم دانلود کن ، چون خود سیانوژن نداره...
واسه بقیه رام ها خوندم که حتما باید با فست بوت Full Wipe بشه ، تا حالا هم بقیه رام ها رو بدون فول وایپ تست نکردم ، واسه همشون اول با فست بوت -w زدم که وایپ بشه و بعد رام رو ریختم... اما واسه سیانوژن ، با Full Wipe + Wipe Cache + Wipe Dalvik میریزم ، بدون فست بوت...

fire159
30-10-2011, 09:35
اتریکس به احتمال 99% به ICS آپدیت میشه (حتی فکر میکنم واسه ی میدل ایست ها اصلا جینجربرد نیاد یهو بره آیس کریم سندویچ)... البته فکر نمیکنم گوگل با وجود خرید موتو خیلی پشتیبانی کنه از اتریکس ، بیشتر واسه گوشی های بعد از خریدش پشتیبانی داره مثل ریزر...

الان از موتورولا غیر از ریزر - دروید بیونیک و آتریکس 2 آپدیتشون به ICS قطعی شده و تبلت زوم هم همینطور .

---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

بچه ها قیمت کف بازار آتریکس چند شده الان ؟
فکر کنم 700 پیدا بشه !

آره سیانوژن هم مثل بقیست... من هم با ریکاوری اصلی CWM (رام منیجر) زدم ، هم با ریکاوری رام ریسر... راستی حتما گوگل اپس هم دانلود کن ، چون خود سیانوژن نداره...
واسه بقیه رام ها خوندم که حتما باید با فست بوت Full Wipe بشه ، تا حالا هم بقیه رام ها رو بدون فول وایپ تست نکردم ، واسه همشون اول با فست بوت -w زدم که وایپ بشه و بعد رام رو ریختم... اما واسه سیانوژن ، با Full Wipe + Wipe Cache + Wipe Dalvik میریزم ، بدون فست بوت...
من تا حالا از فست بوت وایپ نکردم و آئورا و آلین رو فلش زدم ! مشکلی هم پیش نیومده .

MO TO RO LA
01-11-2011, 19:14
بچه ها جدیدترین نسخه سیانوژن همینه دیگه :

Download: Atrix CM ¬B^¬N build

کسی تست نکرد

fire159
02-11-2011, 12:36
بچه ها جدیدترین نسخه سیانوژن همینه دیگه :

Download: Atrix CM ¬B^¬N build

کسی تست نکرد
آره همينه . بايد آنتي پيلتر داشته باشي كه دانلودش كني .
لينك xda خيلي سنگينه . خواستين از اينجا دانلود كنين . من در حال دانلودم . يك ربع نشستم شده 10% :13:

rhbr
02-11-2011, 20:33
به نظر شما اتریکس بهتره یا فوتون؟

P I R A N H A
02-11-2011, 21:13
به نظر شما اتریکس بهتره یا فوتون؟
اتریکس بهتره

rhbr
02-11-2011, 21:41
میشه دلیلشم بگی

fire159
03-11-2011, 12:46
میشه دلیلشم بگی
تا چند روز دیگه یک فوتون میاد دستم :8:
. اونوقت میگم بهت کدوم بهتره

03-11-2011, 12:49
من میگم اتریکس ، چون ساپورت دولوپر ها ازش بهتره...

fire159
03-11-2011, 17:43
سیانوژن رو نصب کردم .
همونطور که انتظار داشتم از نظر سرعت عالیه و از بقیه رامها بهتره .
تنظیمات بیشتری هم نسبت به بقیه داره و تقریبا" هر جایی رو میتونید به سلیقه تون تنظیم کنید .
حتی نوع قفل باز کردن و سایلنت کردن هم عوض شده که جالبه و چند نوع برای انتخاب داره .
تصویر بک گراند موقعی که گوشی قفل هست رو هم میتونید عوض کنید و یک عکس متفاوت از والپیپر اصلی بزارین .
بطور پیش فرض لایو والپیپر نکسوس روش هست . به یک مساله مشکوکم توش اما الان مطمئن نیستم و چیزی نمیگم .
فارسیش هم که کامله و منو ها هم فارسی میشن . مصرفش هم تا الان بد نبوده . اما به نظرم تو مصرف آلین از این بهتره .

fire159
05-11-2011, 10:57
دوستاني كه سيانوژن رو فلش كردن رو گوشي شون اين تم هاي آيس كريم آتريكس رو از دست ندن . من فعلا" اين رو نصب كردم :

من نصب كردم جالب بود و محيط گوشي رو عوض ميكنه . كم كم بايد با محيط آيس كريم آشنا بشيم :31:.
اينها هم هست كه تازه دارم دانلود ميكنم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم اسكرين شاتهاش :

MO TO RO LA
05-11-2011, 18:50
fire این تمه خیلی باحاله . این تم ها رو آلین نمیشه نصبید . طریقه نصبش چطوریه ؟
سیانوژن رو راضی هستی ؟

05-11-2011, 19:30
این تم ها روی تم چوزر سیانوژن نصب میشن ، در نتیجه فکر نکنم بشه روی ایلین نصب کرد...

fire159
05-11-2011, 20:20
همونطور که پارسا گفت از تم چوزر تمی که نصب کردی رو انتخاب میکنی .
البته فکر کنم برنامه ای باشه که تویس رامهای دیگه هم که تم چوزر ندارن این کار رو کرد .
اون تمی که من خودم لینک دادم اول فایل apk هست و تا دانلود کنی میشه نصبید . اما بقیه زیپ هستن . حالا برم خونه ببینم آنزیپ میخوان یا باید از تو ریکاوری اینستال بشن .

در مورد سیانوژن هم خیالت راحت . عالیه . سرعت و امکاناتش بهترینه . باطری هم مصرفش خوبه .
البته من چون قبلا" رو دیفای سیانوژن داشتم زیاد باش حال نمیکردم اما با این تمها کل ظاهر منوها و ui عوض میشه و برای من تنوع شده و راضی هستم .

MO TO RO LA
06-11-2011, 13:11
من از الین راضی هستم ! نصب سیانوژن هم مثل بقیه رامهاست دیگه !
راستی من یک مشکلی که دارم بازی سامورایی 2 که مال گوشیهای تگرا هست رو نصب کردم . اما تا لوگوی بازی میاد از بازی میپره بیرون !؟ دلیلش چیه ؟؟

fire159
06-11-2011, 14:07
من از الین راضی هستم ! نصب سیانوژن هم مثل بقیه رامهاست دیگه !
راستی من یک مشکلی که دارم بازی سامورایی 2 که مال گوشیهای تگرا هست رو نصب کردم . اما تا لوگوی بازی میاد از بازی میپره بیرون !؟ دلیلش چیه ؟؟
اینو نصب کن . پشیمون نمیشی . باطریشم مثل اینکه خیلی خوبه !
در مورد بازی هم که میپره بیرون از رام هست . چون من همین بازی رو تو رام 2.2 اصلی مشکل داشتم . اما الان روون اجرا میشه .

06-11-2011, 14:29
من با هیچ چیزی رو 2.2.2 مشکل نداشتم ، ولی رو کاستوما با همه چی مشکل دارم :دی

fire159
06-11-2011, 16:31
رام

CM7 Nightly's Build's

MO TO RO LA
06-11-2011, 21:58
رام

CM7 Nightly's Build's

همین الان رام سیانوژن رو فلش زدم . چیز باحالیه . کلی گوشی عوض شد . فقط این CM7 Nightly's Build's دیگه چیه ! نسخه جدیدترش اومد :13:

fire159
07-11-2011, 11:38
همین الان رام سیانوژن رو فلش زدم . چیز باحالیه . کلی گوشی عوض شد . فقط این CM7 Nightly's Build's دیگه چیه ! نسخه جدیدترش اومد :13:
مبارکه . اینم نسخه جدیدش هست . من خودم هنوز تست نکردم . فعلا" همون که خوب نمیخواد عوضش کنی

الان xda بودم بازم یک ورژن جدیدتر سیانوژن واسه آتریکس اومد :

Download: Atrix CM Ba2tF build
Latest version: Ba2tF

MO TO RO LA
07-11-2011, 20:47
ایول فایر :11: :31:
بازی سامورایی 2 تو سیانوژن اجرا میشه

fire159
08-11-2011, 09:26
خوب دیگه این به خاطر سرعت خوب این رام هست . هنوز جا داره تا این رام کامل بشه . یک باگهای کوچیکی داره که تو هر نسخه رفع میشه /

zune
10-11-2011, 16:18

.

خبری نیست....!!!

fire159
12-11-2011, 11:01
خبری نیست....!!!
رسمی نیومده . ولی کاستوم را فکر کنم 10 تایی براش هست .

MO TO RO LA
13-11-2011, 20:40
رسمی نیومده . ولی کاستوم را فکر کنم 10 تایی براش هست .
فایر جان دارم سیانوژن ورژن نایتلی رو دانلود میکنم که فلش بزنم ببینم چه فرقی داره ؟!

13-11-2011, 21:13
نایتلی ورژن پر باگشه ، این طور که تو تاپیک خودش گفته واسه استفاده روزانه :دی زیاد به درد بخور نیست...

fire159
14-11-2011, 10:48
نسخه نایتلی اتفاقا" طرفدار زیاد داشته همیشه. حالا امتحان کردی یه خبریهم به ما بده که اگر خوب بود ما هم فلش بزنیم.

15-11-2011, 16:01
امروز سیانوژن جدید رو فلش زدم ، جالبه... ولی هنوز مشکلم باهاش اینه که خیلی بازی ها رو باز نمیکنه...
ولی یه چیز دیگه به چشم خورد :

اگه حوصله داشتین 2.3.4 اینو فلش بزنین ببینین چه طوره...

16-11-2011, 17:26
رفته بودم سیانوژن و این رام میدل ایست که بالا گفتم رو دیدم و دیگه حوصله دانلود و رام عوض کردن نداشتم ، اما موقعیتی پیش اومد که مجبور شدم :دی کرنل فاوکس رو ریختم ، و با :|ــیت تمام دیدم که با Ba2tf سازگاری نداره :| روی بوت اسکرین میموند و بالا نمیومد...
الان دارم اون رام بالاییه رو میریزم :دی گفته که بریک مریک در کار نیست چه واسه هر INT'L ــی و چه واسه ATT ، ولی بازم دعا کنین واسم :دی

fire159
16-11-2011, 19:34
منم نايتلي رو فلش زدم . يك سري باگهاش كم شده .
اين رام رو كسي تست نكرده :

FASTEST ATRIX (DE)BLUR ROM

16-11-2011, 20:27
آره ، من ریختم... رام بدی نیست... به نظرم از آئورا بهتره و از ایلین بدتر... ولی سرور همشون رام رسمیه :ایکس :دی

h!tman
16-11-2011, 21:36
پارسا فکر کنم روزی 5-6تا رام فلش میزنه :خخخخخخخ
میخوای بوت لودر لاک کن دوباره آنلاک کن یکم وقتتو بگیره:دی

16-11-2011, 21:58
یه زمانی که روزی 2 تا رو راحت میزدم ، الان دیگه پیر شدیم :دی جدی جدی میزدماااا :دی : ))

MO TO RO LA
17-11-2011, 13:19
منم نايتلي رو فلش زدم . يك سري باگهاش كم شده .
اين رام رو كسي تست نكرده :

FASTEST ATRIX (DE)BLUR ROM

من که هیچ تفاوتی بین نایتلی و سیانوژن معمولی ندیدم !!

چه باگی کم شده !؟؟
این رامه چیه . واقعا" سریعترین رام آتریکس هست !

17-11-2011, 15:46
نه واللا اون قدرا هم سریع نیست ، فقط خیلی از سر و تهش زدن... سرعت فقط سیانوژن...

fire159
17-11-2011, 21:35
بیا پارسا اینم جینجربرد رسمی موتورولا که منتظرش بودی
بالاخره اومد . ایشالا آیس کریم هم میاد براش

17-11-2011, 22:27
هادی احیانا اگه پستای قبلی رو میخوندی ، من این رامو ورژن ریکاوریشو گذاشتم و خودمم ریختمااا :دی

fire159
18-11-2011, 12:02
هادی احیانا اگه پستای قبلی رو میخوندی ، من این رامو ورژن ریکاوریشو گذاشتم و خودمم ریختمااا :دی
اون که بدرد نمیخوره :31:. ورژن اصلیش sbf هست .

fire159
18-11-2011, 12:09
من که هیچ تفاوتی بین نایتلی و سیانوژن معمولی ندیدم !!

چه باگی کم شده !؟؟
این رامه چیه . واقعا" سریعترین رام آتریکس هست !
زیاد که فرق ندارن و میشه گفت یکی هستن . یک باگ تو سیانوژن من این بود که این توگل بار ها تو منوی هشدارها کار نمیرد !
اما الان کار میده :20:

18-11-2011, 12:10
هادی این دقیقا همونه ، فقط فایل boot و image رو ریختن توی یه زیپ که از ریکاوری نصب شه... همون استاکه...

دوستان این توصیه رو از من که همه رام ها رو 16-17 بار زدم :دی داشته باشین :دی :

بیخیال همشون شین بیاین جینجربرد میدل ایست

هم با همه اپلیکیشن ها سازگاره ، هم باطریش فوق العادس...

فکر میکردم کالیبریشن باطریم داغونه که مصرفم مثل اولش نیست ، بعد این رامو که زدم عین 2.2.2 شد ، یعنی با وای فای روشن توی تمام مدت و استفاده سنگین ، کل دیروز فقط 30% کم کرد...

fire159
18-11-2011, 12:39
ایول . کجا گذاشتی من ندیدمه !
اینقدر تو سایتا خارجی دارم میگردم دنبالش . آخه رامهای اصلی همه sbf هستن
اینو میگی پارسا !

من تا دیدم عربی نوشته بیخیالش شدم :31:حالا دان میکنم ببینم چطوره !؟

error_erroriyan
18-11-2011, 16:16
بررسی و بازنگری موتورولا آتریکس ۲ (عکس + ویدیو)

hamid873
21-11-2011, 08:27
یه خبر خوب ، آپدیت موتورولا به جینگربرد از طریق گوشی آماده دانلود است برید آپدیت کنید

zune
22-11-2011, 01:47
یه خبر خوب ، آپدیت موتورولا به جینگربرد از طریق گوشی آماده دانلود است برید آپدیت کنید
به غیر از طریق گوشی لینک دانلودی هست

error_erroriyan
23-11-2011, 19:34
ایران دلیور 1 آذر

------------------------------------------------------------
Motorola Atrix Unlocked 4G
حدود 585 هزار تومان
در حد صفر موجود است 500 تومان

پکیج موتورولا آتریکس حدود 1350000 تومان
( شامل موتورولا اتریکس / لپ تاپ / داک / کیس )

Motorola Atrix 2
حدود 725 هزار تومان ( تعداد محدود )

Motorola Photon Unlocked 4G
حدود 690 هزار تومان

MOTOROLA DROID 3 UNLOCKED
حدود 675 تومان

Motorola Defy Plus +
حدود 550 تومان

Motorola Droid RAZR

حدود 950,000 تومان (Motorola RAZR)
به همراه داک 1,350,000 تومان (Motorola RAZR & Dock)

Masuod95
23-11-2011, 21:01
دوستان آخرین ورژن آندروید که برا آتریکس اومده چیه؟
یه بنچمارک میگیرید بزارید ببینیم وضعیتش چطوره؟

24-11-2011, 00:48
2.3.4 ، رام سیانوژن بزنین هم 2.3.7...
بنچمارک توسط خودم :> :دی

25-11-2011, 23:11
اینم از این ، اتریکسم بالاخره ردش کردم :دی

5ajad
25-11-2011, 23:50
اینم از این ، اتریکسم بالاخره ردش کردم :دی
چند فروختی؟:27:
ویرایش:
بعضی از سایت ها قیمت atrix رو 700 به بالا زده....این قیمت Atrix 2 نیست احتمالا؟:eh:(:دی)چرا اینقدر گرونه؟

MO TO RO LA
27-11-2011, 19:39
منم 2.3 رسمی رو فلش زدم . باطریش عالیه فکر کنم 4-5 روز بره :31:
اما سرعتش به سیانوژن نمیرسه

fire159
28-11-2011, 11:40
منم 2.3 رسمی رو فلش زدم . باطریش عالیه فکر کنم 4-5 روز بره :31:
اما سرعتش به سیانوژن نمیرسه
بله باطريش عالي شد
كيفيت تصاوير بهتر شده نسبت به سيانوژن بخصوص
كلا " رام توپيه .فقط روت گوشي پريد

28-11-2011, 14:55
روت هم تو فروم اند-روید.آی آر یه روش جدید هست (با یه نرم افزاره واسه دروید 3 و اینا) خیلی آسونه... با اون ردیفش کن...
شما هم اون باگ که وقتی صفحه میچرخه ، نوتیفیکیشن بار به هم میریزه رو دارین؟؟؟

dave3232
28-11-2011, 16:05
روت هم تو فروم اند-روید.آی آر یه روش جدید هست (با یه نرم افزاره واسه دروید 3 و اینا) خیلی آسونه... با اون ردیفش کن...
شما هم اون باگ که وقتی صفحه میچرخه ، نوتیفیکیشن بار به هم میریزه رو دارین؟؟؟

در مورد باگ rotation :
شما نرم افزار chainfire3D را نصب می کنید؟

28-11-2011, 16:59
در مورد باگ rotation :
شما نرم افزار chainfire3D را نصب می کنید؟

بـــله :دی فقط یه بار چینفایر رو ریختم و اونم روی این رام بود ، فکر میکردم یه باگیه واسه رام ، ولی مطمئن نبودم چون واقعا چنین باگی بعیده توی رام رسمی...

zare57
28-11-2011, 20:05
بـــله :دی فقط یه بار چینفایر رو ریختم و اونم روی این رام بود ، فکر میکردم یه باگیه واسه رام ، ولی مطمئن نبودم چون واقعا چنین باگی بعیده توی رام رسمی...

براي بهم خوردگي نوتيفيکيشن بايد تو قسمت display قسمت انيميشن رو به حالت no animation قرار بدين . مشکل حل ميشه .

fire159
29-11-2011, 19:33
بچه ها یک برنامه ای هست که کلید ولوم صفحه رو روشن میکنه که بعد لاک رو باز کنی . سراغ دارین ؟ اسمش چی بود !؟
چون این رام این قابلیت رو نداره میخوامش . side key wakeup بود !

L.A.M.P.A.R.D
29-11-2011, 21:49
پاک شود........

zare57
30-11-2011, 18:45
بچه ها یک برنامه ای هست که کلید ولوم صفحه رو روشن میکنه که بعد لاک رو باز کنی . سراغ دارین ؟ اسمش چی بود !؟
چون این رام این قابلیت رو نداره میخوامش . side key wakeup بود !

wake on volume را ميگي . اين فايل تو رام AT&T جواب داده احتمالا براي شما هم كار خواهد كرد.
اينم لينكش ، تو حالت ريكاوري مود نصبش كن.

L.A.M.P.A.R.D
02-12-2011, 00:04
دوستان من هم به جمع اتریکس دار ها پیوستم :دی
و در همین اول کاری یه گندی زدم جاتون خالی خخخخخخخخ
رفتم motoblur و فعال کردم ، بعد fingerprint که فعال بود ، در حال اپدیت شدن رفت ... یه دفعه نت قطع شد . حالا فکر کنم finger print پرید :دی

amirdave
02-12-2011, 13:41
بچه ها باطری این گوشی قابل تعویضه ؟
بین gs2 و atrix کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

02-12-2011, 14:59
باطریش قابل تعویضه...
من خودم این گوشی رو داشتم و فروختم... به شخصه گلکسی اس 2 رو به دلایل :
صفحه بهتر
دوربین بهتر
سخت افزار قوی تر
ساپورت بهتر سامی
ساپورت بهتر دولوپرا
پیشنهاد میدم...

L.A.M.P.A.R.D
02-12-2011, 17:18
چطوری gprs رو فعال کنم من ؟ access point رو درست کردم ...ولی اون تیک mobile network رو نداره ! نسخه ی 2.3.4 رسمی ـه گوشی !

zare57
02-12-2011, 21:11
چطوری gprs رو فعال کنم من ؟ access point رو درست کردم ...ولی اون تیک mobile network رو نداره ! نسخه ی 2.3.4 رسمی ـه گوشی !

اگه سيم كارتت ايرانسل هست از اين تنظيمات استفاده كن.
برای این تنظیمات اول باید MMS فعال بشه چون اگه اول GPRS فعال بشه بعد از انجام تنظیمات MMS دیگه اینترت کار نمیکنه

تنظیمات MMS
به آدرس Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names برید .
با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید و گزینه ها رو مثل زیر پر کنید .

Name : Irancell-MMS
APN : mtnirancell
تو قسمت MMSC اين ادرس رو بنويس
MMS P*o*y : 10.131.26.138
MMS Port : 8080
Authentication type : PAP
APN type : mms

بقیه گزینه ها تغیری نکند
بعد با زدن کلید Menu گزینه Save را انتخاب کنید.

تنظیمات GPRS
دوباره با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید و گزینه ها رو مثل زیر پر کنید .
Name : Irancell-GPRS
APN : mtnirancell
P*o*y : 10.131.26.138
Port : 8080
Authentication type : PAP

بقیه گزینه ها تغیری نکند
بعد با زدن کلید Menu گزینه Save را انتخاب کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
براي غير فعال كردن اينترنت هم ميتوني از برنامه apndroid استفاده كني.(يادت باشه اگه نياز نداري غير فعالش كن وگرنه كل شارژ اعتباري تموم ميشه)

L.A.M.P.A.R.D
02-12-2011, 22:59
مرسی دوست عزیز ولی باز وصل نمیشه !

zare57
02-12-2011, 23:28
مرسی دوست عزیز ولی باز وصل نمیشه !

اگه بعد از اين تنظيمات ، apn اتصال به اينترنتت فعال نميشه ،با يه سيم كارت ديگه و يا با سيم كارت اپراتور ديگه تست كن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

L.A.M.P.A.R.D
06-12-2011, 23:01
یه مشکل دیگه :دی
چطوری میشه کاری کرد که هیچوقت تا خودت نخوای مثلا نرف افزار opera mini بسته نشه ؟ !
چون وقتی home رو میزنم ، نرم افزار بسته میشه ! کلا وقتی برای هر کاری از نرم افزار بیای بیرون بسته میشه ! مثل زنگ خودن گوشی

fire159
09-12-2011, 14:47
دوستان من هم به جمع اتریکس دار ها پیوستم :دی
و در همین اول کاری یه گندی زدم جاتون خالی خخخخخخخخ
رفتم motoblur و فعال کردم ، بعد fingerprint که فعال بود ، در حال اپدیت شدن رفت ... یه دفعه نت قطع شد . حالا فکر کنم finger print پرید :دی
مبارک امیر خان. بالاخره دل رو زدی به دریا / ایشالا به زودی رازر بخریم همه گی
گوشیت چطوره راضی هستی .
واسه جی پی آر اس هم که سوال کردی :

L.A.M.P.A.R.D
09-12-2011, 15:18
مبارک امیر خان. بالاخره دل رو زدی به دریا / ایشالا به زودی رازر بخریم همه گی
گوشیت چطوره راضی هستی .
واسه جی پی آر اس هم که سوال کردی :

چاکریم ! اره دیگه ...ایشالله اوضاع مالی خوب بشه تا بتونم رازر رو هم بخرم :20:
پ ن پ :دی اره ...حرف نداره:46:
مرسی

fire159
15-12-2011, 20:22
چاکریم ! اره دیگه ...ایشالله اوضاع مالی خوب بشه تا بتونم رازر رو هم بخرم :20:
پ ن پ :دی اره ...حرف نداره:46:
مرسی
امیر چه خبرا . کاور نخریدی برا گوشیت . آتریکس 2 هم شده 680 نمیخوای بخری

L.A.M.P.A.R.D
16-12-2011, 00:29
امیر چه خبرا . کاور نخریدی برا گوشیت . آتریکس 2 هم شده 680 نمیخوای بخری
سلامتی :دی ...نه بابا این قرتی بازیا چیه دیگه ؟ خخخخخ
وسوسه نکن دیگه :دی ....ایشالله razr میگیرم :40:
راستی یه مشکل ! من وقتی با برنامه ای مثل opera mini کار میکنم ، بعد مثلا بخوام sms ای که واسم اومده رو بخونم برنامه بسته میشه ! چیکار باید بکنم ؟

16-12-2011, 22:20
این دارک ساید جدید به نظر جالب میاد... دارم میریزم ببینم چی میشه...

راستی یکی این MIUI Alpha رو امتحان کنه ببینه چه طوره :دی از نظر باطری و باگ مخصوصا :)

PersiAndroid
16-12-2011, 22:52
ﭼﺮﺍ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯽ ؟

PersiAndroid
16-12-2011, 23:00
ﭼﺮﺍ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯽ ؟

16-12-2011, 23:09
من گوشی دیگه واسه خودم نیست ، از این مسخره بازیا نمیتونم روش در بیارم :دی
الان گرفتم دارک سایدو زدم... به نظر خیلی خوب بود... اما نمیدونم چرا هر کاری کردم ، ADB واسه نصب فایل منیجر ارور داد... آخرش بیخیال شدم همون رام رسمی رو زدم...

PersiAndroid
16-12-2011, 23:42
انقد رو این گوشی رام نریز تو دستت ذوب میشه ها :31:

L.A.M.P.A.R.D
18-12-2011, 14:54
سلام
به نظر شما کدوم رام خوبه ؟ من الان گوشیم رام رسمی 2.3.4 روش نصبه ! همین خوبه یا کاستوم بهتر از این هم هست ؟!

18-12-2011, 15:20
سلام
به نظر شما کدوم رام خوبه ؟ من الان گوشیم رام رسمی 2.3.4 روش نصبه ! همین خوبه یا کاستوم بهتر از این هم هست ؟!

من ورژن جدید دارک سایدو زدم... خیلی خوشم اومد... عالیه...
البته رام رسمی هم خیلی خوبه...
اما من خودم دارک سایدو ترجیح میدم...

این دارک ساید یه پچی داره به اسم Invert Settings ... کسی میدونه چیه؟؟؟

L.A.M.P.A.R.D
18-12-2011, 19:45
من ورژن جدید دارک سایدو زدم... خیلی خوشم اومد... عالیه...
البته رام رسمی هم خیلی خوبه...
اما من خودم دارک سایدو ترجیح میدم...

این دارک ساید یه پچی داره به اسم Invert Settings ... کسی میدونه چیه؟؟؟
میشه خوبی ها وبدی هاشو بگید ؟ + اسکرینشات

18-12-2011, 20:34
میشه خوبی ها وبدی هاشو بگید ؟ + اسکرینشات

بدی که ... متاسفانه همه رام های اتریکس چه رسمی و چه کاستوم خیلی باگ دارن...
خوبی هم یکی اینکه تمش خیلی باحاله :دی بعد اینکه استیبلیتیش خیلی بالاست... پچ Wake On Volume هم روی رام رسمی نتونستم راه بندازم ، این توی تاپیکش همین پچ مخصوص این رام هست...
اسکرینشات هم توی تاپیک XDA ــش هست...

fire159
19-12-2011, 20:16
سلام
امير جان اينجا انواع رام براي آتريكس هست و تعدادش هم چند وقته نبودم خيلي بيشتر شده /
من منظرم miui يكم سرو سامون پيدا كنه و رفع باگ بشه تستش كنم چون رام خيلي زيبا و سرعتي هست .
سيانوژن جديد هم اگر افت گرافيك تصاوير رو نداشته باشه خيلي خوب ميشه .
دارك سايد رو هم كه پارسا تعريفشو ميكنه همش خواستم فلش بزنم اما تا حالا نشده . حالا تو هم فلش بزن خبرشو به منم بده ببينم چطوره :31:

fire159
13-01-2012, 19:14
کسی اینجا نیست !!
بچه ها رام جدید تست نکردین

13-01-2012, 19:39
منم به شدت رام میخوام این دارک ساید کهنه شد :دی
یه CM7 ICS هست اونو میخوام بریزم ببینم چی میشه... کلا CM7 زیاد اومده واسش...
تا من گوشیمو رد کردم موتو 2.3.5 و 2.3.6 هم داد ، این همه رام اومد واسش ، اصن کلا اوضاع کولاک شد :( شانس نیس که مگس کشه :|

14-01-2012, 01:33
جوگیر شدم MIUI Alpha 3 ریختم (2 تا بود ، یه دونه مولتی لنگوییج یه دونه معمولی ، معمولیه دیدم بیشتر کامنت و اینا داشته همونو ریختم :دی)...
در یک کلام :
فوق العادست...
هیچ مشکلی ندیدم... نمیدونم چرا هنوز Alpha ــه... تا حالا اتریکس رو به این Smoothــی ندیدم... از همیشه بهتره... انیمیشن های بسیار زیبا و شیک ، در نهایت سرعت و اسمود بودن...
بعد از نصب این رام از رد کردن اتریکس به شدت پشیمون شدم :(

vahidhgh
14-01-2012, 02:39
آقا آتریکس به 2.4 ارتقا پیدا میکنه ؟
موتوبلور رو اگه بخواهیم به نسخه ریزور ارتقا بدیم باید چی کار کنیم ؟ اصلا میشه ؟

14-01-2012, 02:43
آقا آتریکس به 2.4 ارتقا پیدا میکنه ؟
موتو عوضی گفته فعلا برنامه ای برای آپدیت گوشی های جز بایونیک و ریزر نداره...
البته کاستوم رامش همین الانش هم اومده اما خیلی ناقصه... فکر کنم تا 2 ماه دیگه کامل بشه و بیاد...

vahidhgh
14-01-2012, 02:59
موتو عوضی گفته فعلا برنامه ای برای آپدیت گوشی های جز بایونیک و ریزر نداره...
البته کاستوم رامش همین الانش هم اومده اما خیلی ناقصه... فکر کنم تا 2 ماه دیگه کامل بشه و بیاد...

از نظر سخت افزاری کم نمیاره ؟

14-01-2012, 10:29
نه بابا واسه چی کم بیاره... سخت افزار خیلی قوی داره...

fire159
14-01-2012, 19:34
پارسا پس این miui عالیه دیگه بریم فلش بزنیم !؟ مشکلی نداره ؟ دوربین باطری و .. اوضاعشون چطوره ؟

البته من یک مشکل برام پیش اومد و آنلاک بوت لودر پرید / باید دوباره بشینم انلاکش کنم :13:

14-01-2012, 20:54
چه طوری پرید ؟؟؟؟ :O:O:O:O
لامصب باتریش از رام رسمی فرویو که اینقدر خر بود خر تره :دی واسه کایبریشن 100% کردم گفتم MIUI باتریش داغونه GPS روشن میکنم WIFI روشن میکنم نورو 100% میزارم یه کم کرم میریزم تموم میشه :دی بعدش بعد حدود 60 مگ دانلود و کلی تم ساختن و اینا شد 93% :| خیلی باتری غولی داره...
ولی یه ایراد اساسی داره... فیلم پخش نمیکنه : )) چه با پلیر خودش چه هر پلیر دیگه ، بعد 2-3 ثانیه گیر میکنه و جلو نمیره...

M@hdi-B
14-01-2012, 21:09
پارسا درست نشده هنوز؟ رام هنوز رو گوشیه ؟

این MX Video Player رو هم یه تست بزن خیلی قویه

14-01-2012, 22:30
اتفاقا MX دارم خودم ، هنوز جواب نمیده... تو XDA زدم 3 نفر دیگه هم مشکل منو داشتن... البته الان چک نکردم ببینم به چه نتایجی رسیدن :دی:دی

fire159
16-01-2012, 19:02
چه طوری پرید ؟؟؟؟ :O:O:O:O
لامصب باتریش از رام رسمی فرویو که اینقدر خر بود خر تره :دی واسه کایبریشن 100% کردم گفتم MIUI باتریش داغونه GPS روشن میکنم WIFI روشن میکنم نورو 100% میزارم یه کم کرم میریزم تموم میشه :دی بعدش بعد حدود 60 مگ دانلود و کلی تم ساختن و اینا شد 93% :| خیلی باتری غولی داره...
ولی یه ایراد اساسی داره... فیلم پخش نمیکنه : )) چه با پلیر خودش چه هر پلیر دیگه ، بعد 2-3 ثانیه گیر میکنه و جلو نمیره...
احتمالا چون هنوز در مرحله آلفا هست مشکلو داره . کم کم حل میشه . باطری آتریکس که واقعا" عالیه . فکر نکنم تو گوشی های الان تو بازار هیچ کدوم به گرد پاش هم برسن . غیر از ریزر مکس که :18:
نمیدونم دیگه آنلاک پرید . یک غلطی کردیم بعد مجبور شدم رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنم . الان دیگه موقع روشن کردن انلاک نمینویسه .
پارسا این miui مثل سیانوژن نیست که کیفیت بک گران رو بیاره پایین ! سیانوژن ورژن جدید تست نکردی ؟

MOHAMMAD2010
23-01-2012, 19:40
واقعا حیفه همچین گوشی خوبی به ورژن 4 آپدیت نمیشه !
واقعا سیاست موتو هم جالبه گوشی دو هسته جدیدشو آپدیت نمیکنه اون وقت اون سونی اریکسون گوشی 100 تومنی در پیتشو آپدیت میکنه !

24-01-2012, 17:54
احتمالا چون هنوز در مرحله آلفا هست مشکلو داره . کم کم حل میشه . باطری آتریکس که واقعا" عالیه . فکر نکنم تو گوشی های الان تو بازار هیچ کدوم به گرد پاش هم برسن . غیر از ریزر مکس که :18:
نمیدونم دیگه آنلاک پرید . یک غلطی کردیم بعد مجبور شدم رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنم . الان دیگه موقع روشن کردن انلاک نمینویسه .
پارسا این miui مثل سیانوژن نیست که کیفیت بک گران رو بیاره پایین ! سیانوژن ورژن جدید تست نکردی ؟

شرمنده الان تازه پستتو دیدم...
من واسه همون ویدیو پلیر رفتم روی نوترینو رام...
کیفیت بکگراند رو پایین نمیاره...
نوترینو رام هم همینطوره پایین نمیاره...
یه رام هم بود ترکیبی از CM7 و رام SGS2 ، بد نبود به نظرم...
الان رو نوترینو رام هستم ، رام خوبیه... جالبیش اینه که از سنسور فینگرپرینت میشه استفاده کرد واسه کنترل ، یعنی عین تاچ پد لپتاپ...
Gingermod #4 هم دانلود کردم و وقتی ریختم گوشی بالا نیومد :18: کرنل هم زدم درست نشد... حیف 180 مگ ترافیک که پروندم... حالا #5 ــش اومده شب میزارم دانلود شه ببینم چه طوره...

error_erroriyan
27-01-2012, 18:57
آپدیت جدید برای موتورولا آتریکس

fire159
28-01-2012, 13:00
آپدیت جدید برای موتورولا آتریکس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] torola-atrix-4g-users-due-for-a-software-update-soon.html)
ایشالا آندروید 4 هم براش بیاد :20:

fire159
31-01-2012, 11:16
..
الان رو نوترینو رام هستم ، رام خوبیه... جالبیش اینه که از سنسور فینگرپرینت میشه استفاده کرد واسه کنترل ، یعنی عین تاچ پد لپتاپ...
Gingermod #4 ..
پارسا از این رام بیشتر بگو . اوضاش چطوریاست . اون که سنسور تشخیص اثر انگشتش مثل تاچ پد کار میده واقعا جالبه . خوب کار میده یا الکیه !؟

31-01-2012, 15:54
فعلا که روشم و مشکلی هم ندارم... اما خوب یه سری ایراد هم مثل ساپورت نشدن این رام واسه مدیاپلیر ها و مصرف باطری تقریبا بالا و فورس کلوز Smart Keyboard هم داره... تاچ پدش کاملا دقیق کار میکنه اما به نظرم تزیینیه ، چون هم کار کردن با صفحه خیلی راحت تره ، هم اینکه اگه دستت بیاد روی دکمه پاور اعصابت به هم میریزه موقعی که میخوای یه کاری کنی :| :دی

rammmy
01-02-2012, 18:17
آخرین قیمت این گوشی رو کسی میدونه؟من اصفهان قیمت گرفتم 840 میدن با گارانتی اصلی.ولی فکر کنم گرون میدن.تهران قیمت چنده؟دی جی کالا زده 798 تومان

unknown47
02-02-2012, 13:25
درود.
دوستان من گوشی دوستمو با استفاده از وای فای آپدیت کردم.
اما حالا اصلا به اینترنت وصل نمیشه! تمام تنظیمات جی پی ار اس هم درسته و مثله قبله(قبل از آپدیت مشکلی نداشت) اما الان هرکاری که میکنیم به اینترنت وصل نمیشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و باید چیکار کرد.:11:

fire159
02-02-2012, 13:33
آخرین قیمت این گوشی رو کسی میدونه؟من اصفهان قیمت گرفتم 840 میدن با گارانتی اصلی.ولی فکر کنم گرون میدن.تهران قیمت چنده؟دی جی کالا زده 798 تومان

گوشی شاپ معتبرتره . 750 میده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2FItemsList.aspx%3FBrandId%3D22)

یکی از دوستامم اصفهان داره . شاااید بخواد بفروشه . اگر خواستی برات میپرسم .

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------

درود.
دوستان من گوشی دوستمو با استفاده از وای فای آپدیت کردم.
اما حالا اصلا به اینترنت وصل نمیشه! تمام تنظیمات جی پی ار اس هم درسته و مثله قبله(قبل از آپدیت مشکلی نداشت) اما الان هرکاری که میکنیم به اینترنت وصل نمیشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و باید چیکار کرد.:11:
بوت لودرش آنلاکه !؟ مال اپراتور at&t هست یا نه ؟

unknown47
02-02-2012, 14:42
بوت لودرش آنلاکه !؟ مال اپراتور at&t هست یا نه ؟

نه هادی جان.
بوت لودرش آنلاک نیست.
نمیدونم فکر نکنم مال اپراتور at&t باشه
چند نفر بهم گفتن که باید به یه کاستوم رام فلشش کنم تا درست شه!
حالا ممنون میشم یه رام خوب که باگ هاش کم باشه بهم معرفی کنین.

fire159
02-02-2012, 21:13
نه هادی جان.
بوت لودرش آنلاک نیست.
نمیدونم فکر نکنم مال اپراتور at&t باشه
چند نفر بهم گفتن که باید به یه کاستوم رام فلشش کنم تا درست شه!
حالا ممنون میشم یه رام خوب که باگ هاش کم باشه بهم معرفی کنین.
بببین کاستوم رام خوب زیاد هست برای آتریکس . تنوعشون زیاده . اما قبلش باید بوت لودر رو آنلاک کنی و بعد گوشی رو روت کنی و از این کاستوم رامها استفاده کنی .
به نظر من یکبار دیگه آپدیت بزن با همون وای فای ببین مشکلش حل میشه یا نه ؟

unknown47
02-02-2012, 21:22
بببین کاستوم رام خوب زیاد هست برای آتریکس . تنوعشون زیاده . اما قبلش باید بوت لودر رو آنلاک کنی و بعد گوشی رو روت کنی و از این کاستوم رامها استفاده کنی .
به نظر من یکبار دیگه آپدیت بزن با همون وای فای ببین مشکلش حل میشه یا نه ؟
هادی جان آپدیت دیگه ای نیست که بخوام دانلودش کنم
بعدم به نظرم تنها روشش همینه چون همه ی کارای ممکن رو انجام دادم

fire159
02-02-2012, 21:46
هادی جان آپدیت دیگه ای نیست که بخوام دانلودش کنم
بعدم به نظرم تنها روشش همینه چون همه ی کارای ممکن رو انجام دادم
آخه جدیدا یک آپدیت برای رفع باگ براش اومده بود . حالا تستش ضرر نداره .

unknown47
03-02-2012, 11:36
آخه جدیدا یک آپدیت برای رفع باگ براش اومده بود . حالا تستش ضرر نداره .
چشم هادی جان حالا اونم تست میکنم.
حالا کلا خودت چه کاستوم رامی رو واسه آتریکس پیشنهاد میکنی؟(آخه گوشیه مال دوستم هستش و میخوام هم یه کاستوم رام دانلود کنم که اگه یه وقت آپدیت جواب نداد همون موقع واسش اون کاستوم رام رو بریزم!)

03-02-2012, 12:32
کاستوم رام های اتریکس همه از بیخ داقونن... با این حال Neutrino Rom بد نیست... Darkside و WetDreamer هم خوبن...

unknown47
03-02-2012, 13:02
کاستوم رام های اتریکس همه از بیخ داقونن... با این حال Neutrino Rom بد نیست... Darkside و WetDreamer هم خوبن...
کسی لینک دانلود نداره!!!؟؟
ممنون میشم لینک دانلود رو یکی بزاره:11::11::11::11::11:

03-02-2012, 13:07
خودتون توی بخش Atrix ، توی فروم Development از فروم xda-developers میتونین همه رام ها رو ببینین...
واسه همه رام ها هم شما نیاز دارین بوت لودر رو آنلاک کنید...

unknown47
04-02-2012, 23:06
خودتون توی بخش Atrix ، توی فروم Development از فروم xda-developers میتونین همه رام ها رو ببینین...
واسه همه رام ها هم شما نیاز دارین بوت لودر رو آنلاک کنید...
درود.
شرمنده پارسا جان رفتم دیدم ولی با این همه توضیحات که داده بودن هیچی سر در نیاوردم!:41:
ممنون میشم خودتون یه رام خوب با لینک دانلود و نحوه ی نصب بزارید.
شرمنده:11:

unknown47
05-02-2012, 22:47
کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟؟

fire159
06-02-2012, 13:55
کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟؟
چه کمکی میخوای عزیزم ؟!
رام کاستوم میخوای فلش بزنی ؟
گوشی بوت لودر آنلاک شده ؟
روت شده ؟

unknown47
06-02-2012, 16:30
چه کمکی میخوای عزیزم ؟!
رام کاستوم میخوای فلش بزنی ؟
گوشی بوت لودر آنلاک شده ؟
روت شده ؟
آره یه کاستوم رام خوب میخوام
نه بوت لودرشو آنلاک کردم ونه روت هنوز!
ممنون میشم یه رام خوب با یه لینک دانلود بهم معرفی کنی هادی جان!:11:
کارم فوریه!!!!!!:19:

fire159
07-02-2012, 10:59
آره یه کاستوم رام خوب میخوام
نه بوت لودرشو آنلاک کردم ونه روت هنوز!
:19:
باید اول بوت لود گوشی رو آنلاک کنی و بعد گوشی رو روت کنی تا بتونی از کاستوم رامها استفاده کنی .

کاستوم رامها هم خیلی زیادن . به خوبی رام اصلی نیستن اما بعضی هاشون هم تو برخی موارد کارایی های بهتری دارن و گرافیک های متفاوتی هم دارن .
مثل سیانوژن - miui - دارک ساید و .........

unknown47
07-02-2012, 16:54
باید اول بوت لود گوشی رو آنلاک کنی و بعد گوشی رو روت کنی تا بتونی از کاستوم رامها استفاده کنی .

کاستوم رامها هم خیلی زیادن . به خوبی رام اصلی نیستن اما بعضی هاشون هم تو برخی موارد کارایی های بهتری دارن و گرافیک های متفاوتی هم دارن .
مثل سیانوژن - miui - دارک ساید و .........
هادی جان گفتم که گوشی مال دوستمه!
میخوام رام و کلا همه چی رو دانلود و آماده کنم تا یه روز گوشیشو بگیرم و واسش فلش بزنم.
بخاطر همین زیاد بودن رام ها و مشکلاتی که دارن نمیدونم که کدومش رو دانلود کنم:41:(اونایی هم که توی بقیه ی فروم ها اومدن! لینکاشون پاک شده:19:)
حالا رام کاستوم خوب واسه آتریکس چی پیشنهاد میکنی؟

error_erroriyan
17-02-2012, 17:35
یکی بگه خواب میبینم آتریکس 3 با پردازنده 4 هسته ای و 2 گیگ رم ؟ :O

fire159
18-02-2012, 20:49
یکی بگه خواب میبینم آتریکس 3 با پردازنده 4 هسته ای و 2 گیگ رم ؟ :O

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] torola-atrix-3-leaked-with-quad-core.html)
خيلي خفنه
موتو از همين الان خودشو براي ورود آيفون 5 و گلكسي 3 آماده كرده

salar_khan
18-02-2012, 21:44
بنده جدیدا 1 اتریکس خریدم همچیش عالیه اما 1 مشکلی دارم باهاش که اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.
این گوشی مشکل شارژ داره. قبل خرید گوشی که تحقیق کردم همه می گفتن به خاطر باتری پرقدرت در حالت کار عادی تا 3 روز شارژ نگه می داره. اما گوشی بنده در حالت کار عادی نهایتش 1 روزو نیم.
شب گوشیرو به شارژ می زنم فول می شه میزارمش 1 گوشه بدون هیچ استفاده ای صبح شارژش میشه 55 در صد.
گوشی به آندروید 2.3.7 آپدیت شده. گوشی به معنی واقعی کلمه فوق العادست اما این مشکل کلافم کرده.
اطلاعاتم در باره آندروید زیاد نیست و تازه کارم در زمینه کار با این سیستم .
نمی دونم مشکل از ورژن آندرویدشه ؟
1 نرم افزار تسک منیجر نصب کردم تو اطلاعات باتریش زده در حالت idle مصرف 66 درصد، به نظرتون این نرماله?

آندروید ورژن نوشته 2.3.7
کرنال ورژن نوشته faux 123
بایلد نامبر : neutrio rom v2.2
اگه امکان داره راهنماییم کنید.

18-02-2012, 23:18
بهتون گفتم که مشکل از رامه... این رام زیاد باتری مصرف میکنه و کالیبره هم احتمالا به هم خورده...
شما این رام رو دانلود کنید :
NottachTrix v1.2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و همینطور این فایل :
International Users Ramfix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(اگه میخواین با Titanium Backup و MyBackup Pro از نرم افزار ها و کانتکت ها و اس ام اس ها و... بکاپ بگیرین)
حالا گوشی رو خاموش کنین... دکمه پاور و دکمه Volume Down رو بگیرین...
وقتی نوشته Fastboot رو بالای صفحه دیدین ، ول کنین... دکمه Volume Down رو انقدر بزنین تا Android Recovery رو ببینین ، بعد Volume Up رو بزنین...
الان توی منوی CWM Recovery هستین و میتونین تغییرات اعمال کنین...
با دکمه های Volume Up و Volume Down میتونین گزینه رو جا به جا کنین و با Power تایید کنین...
حالا Wipe data / factory reset رو بزنین و Yes و تمام... بعد wipe cache partition رو بزنین و Yes و تمام... و بعد برین توی advanced و wipe dalvik cache رو بزنین...
حالا install zip from sdcard رو بزنین و فایل اولی رو انتخاب کنید و Yes و تمام (:دی) ...
حالا دوباره یک بار مراحل وایپ (2 خط بالا) رو تکرار کنین...
حالا دوباره install zip from sdcard رو بزنین و فایلدومی رو انتخاب کنین...
حالا الان reboot system now رو بزنین...
ببینین اگه مشکلتون حل نشد ، از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش استفاده کنین برای کالیبره کردن باتری...
(من خودم این فایل دوم رو تست نکردم ، اگه به مشکل برخوردین بگین تا یه روش تست شده رو بهتون بگم)
موفق باشین ;)

Ali Seilami
19-02-2012, 07:25
تست شد مشکلی نداره خیلی رام خوبیه

فقط یه مشکل دارم

به غیر از فایل منجر خود گوشی هر فایل منجری نصب می کنم اکسترنال اس دی رو نشون نمیده .. چرا؟

fire159
19-02-2012, 11:05
بهتون گفتم که مشکل از رامه... این رام زیاد باتری مصرف میکنه و کالیبره هم احتمالا به هم خورده...
NottachTrix v1.2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2FkApSK%2FNottachTrix1.2.0.zip)
و همینطور این فایل :
International Users Ramfix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10806%26d%3D1315237274)
(اگه میخواین با Titanium Backup و MyBackup Pro از نرم افزار ها و کانتکت ها و اس ام اس ها و... بکاپ بگیرین)
وقتی نوشته Fastboot رو بالای صفحه دیدین ، ول کنین... دکمه Volume Down رو انقدر بزنین تا Android Recovery رو ببینین ، بعد Volume Up رو بزنین...
با دکمه های Volume Up و Volume Down میتونین گزینه رو جا به جا کنین و با Power تایید کنین...
حالا Wipe data / factory reset رو بزنین و Yes و تمام... بعد wipe cache partition رو بزنین و Yes و تمام... و بعد برین توی advanced و wipe dalvik cache رو بزنین...
حالا install zip from sdcard رو بزنین و فایل اولی رو انتخاب کنید و Yes و تمام (:دی) ...
ببینین اگه مشکلتون حل نشد ، از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش استفاده کنین برای کالیبره کردن باتری...
(من خودم این فایل دوم رو تست نکردم ، اگه به مشکل برخوردین بگین تا یه روش تست شده رو بهتون بگم)
موفق باشین ;)
پارسا فکر نکنم گوشی ایشون بوت لودر آنلاک باشه که بتونه کاستوم رام فلش بزنه !

salar_khan
19-02-2012, 11:20
NottachTrix v1.2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و همینطور این فایل :
International Users Ramfix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشین ;)
ممنون بابت راهنماییتون
من این مشکلمو چند جا مطرح کردم که زودتر به جواب برسم.
اما از این به بعد مشکلمو اینجا پیگیری می کنم.

پارسا فکر نکنم گوشی ایشون بوت لودر آنلاک باشه که بتونه کاستوم رام فلش بزنه !
آقا من چطور بفهمم گوشیم تو چه وضعیتیه؟ منظورم اینی که بالا نوشتی، هست یا نیست؟
اگه نیازه از قسمتیش عکس بگیرم بگید کدوم صفحه؟
راستی موقع خرید فروشنده می گفت : از لحاظ نرم افزاری ، Root و S-Off شده
از اون کسی که خریم پرسیدم گفت برای تعویض رام این مراحلو برم :
این کل حرف ایشون :

خب شما ببین واسه شروع ، اول از همه باید به قسمت ریکاوری گوشی وارد بشی
اول از همه بزار شارژ 100% بشه چون اگه وسط کار به هر دلیلی گوشی خاموش بشه خیلی خطرناکه
باید گوشی رو خاموش کنی ، دکمه ی Volume پایین رو نگه داری و دکمه ی پاور رو بزنی که گوشی روشن بشه ،
و تا زمانی که بالای صفحه ی گوشی ، گزینه ی " fastboot " نیومده ، دکمه ی Volume پایین رو ول نکنی
بعد که گزینه ی Fastboot رو که دیدی ، دکمه ی Volume پایین رو میتونی ول کنی
با استفاده از دکمه ی پایین ، باید بین گزینه ها بگردی تا به گزینه ی android recovery برسی
وقتی اونو پیدا کردی ، یه بار دکمه ی Volume بالا رو بزن که وارد اون قسمت ریکاوری بشی

خب اینجا مهم ترین قسمت گوشیه که همه ی اختیارات رو داری
( تو این قسمت با دکمه ی بالا و پایین Volume میتونی بین گزینه ها گردش داشته باشی و با دکمه ی Power ، اون گزینه ای که میخوای رو انتخاب کنی
در اولین مرحله ، باید گزینه های دوم و سوم که اولش Wipe داره رو انتخاب کنی ( دقیق یادم نیست )
با این کار هرچی اطلاعات داخل گوشی باشه پاک میشه . پس اگه میخوای از چیزی بکاپ بگیری قبل از این کارا بکاپ تهیه کن
بعد از اینکه wipe کردی ، یه گزینه هست نوشته " install zip from sd card "
اونو که انتخاب کردی ، باید مسیر فایل های رام که روی حافظه ی اینترنال واست زدم رو بدی
بعد از اینکه آدرس دادی ، انتخابش میکنی و نصب میکنی و تموم
یه بار گوشی رو با گزینه ی reboot phone تو صفحه ی اول ریکاوری ریستارت میکنی و گوشی بالا میاد
فقط باید 5 دقیقه صبر کنی که گوشی کامل بالا بیاد
اگه احیانا گوشی رو همون صفحه ی لوگو موتورولا گیر کرد ، یه بار باطری رو در بیار و مجدد روشن کن درست میشه

من تا این حد میتونم کمک کنم و مطمئن 100% هستم که باطری گوشی هیچ مشکلی نداره
چون خودم تو این 1 ماه اصلا مشکل باطری نداشتم و 2 روز یه بار شارژ میکردم
پارسا جان با توجه به گفته های ایشون من اون کاری که شما چند پست قبل گفتی انجام بدم یانه؟

19-02-2012, 15:56
دوست عزیز S-Off چیزیه که برای گوشی های hTC بوده ، توی خود تاپیک ایشون هم این موضوع رو من فکر میکنم گفتم... منظور ایشون از S-off همون آنلاک بوت لودر بوده...
و با توجه به اینکه شما روی Neutrino Rom هستین ، 100% بوتلودرتون آنلاکه...
این Neutrino به نظر من اصلا رام جالبی نبود ، یه رامی مثل همین که گفتم بریزین تا قدرت اتریکس رو بفهمین :)

fire159
19-02-2012, 18:56
ممنون بابت راهنماییتون
من این مشکلمو چند جا مطرح کردم که زودتر به جواب برسم.
اما از این به بعد مشکلمو اینجا پیگیری می کنم.

آقا من چطور بفهمم گوشیم تو چه وضعیتیه؟ منظورم اینی که بالا نوشتی، هست یا نیست؟
اگه نیازه از قسمتیش عکس بگیرم بگید کدوم صفحه؟
راستی موقع خرید فروشنده می گفت : از لحاظ نرم افزاری ، Root و S-Off شده
از اون کسی که خریم پرسیدم گفت برای تعویض رام این مراحلو برم :
این کل حرف ایشون :

پارسا جان با توجه به گفته های ایشون من اون کاری که شما چند پست قبل گفتی انجام بدم یانه؟

خوب شما گوشیت بوت لودر انلاک شده هست و کارت خیلی راحت شده .
چیزهایی که فروشنده گفته درسته . طبق همون هر کاستوم رامی رو که میخوای میتونی فلش بزنی .

salar_khan
19-02-2012, 20:27
دوست عزیز S-Off چیزیه که برای گوشی های hTC بوده ، توی خود تاپیک ایشون هم این موضوع رو من فکر میکنم گفتم... منظور ایشون از S-off همون آنلاک بوت لودر بوده...
و با توجه به اینکه شما روی Neutrino Rom هستین ، 100% بوتلودرتون آنلاکه...
این Neutrino به نظر من اصلا رام جالبی نبود ، یه رامی مثل همین که گفتم بریزین تا قدرت اتریکس رو بفهمین
ممنون بابت راهنماییتون

خوب شما گوشیت بوت لودر انلاک شده هست و کارت خیلی راحت شده .
چیزهایی که فروشنده گفته درسته . طبق همون هر کاستوم رامی رو که میخوای میتونی فلش بزنی .
و البته با تشکر از شما
برام سنسور اثر انگشت مهم نیست .
اولویتم ماندگاری باتری سرعت بالا و هنک نکردنه.
با توجه به این اولویت ها کدوم رامو پیشنهاد می دید؟
رامی که پارسا معرفی کرد با خواسته هام جوره ؟
پارسا جان شما هنوز هم همون رامو پیشنهاد می دید ؟

تا قدرت اتریکس رو بفهمین
این تیکش خیلی باحال بود.

Ali Seilami
20-02-2012, 06:57
بله اون رام رو من ریخم عالیه فارسی ساپورت هم هست

باطری رو نمی تونم نظر بدم باید چند روز بگذره

salar_khan
20-02-2012, 09:22
نمی دونم 10 روز شده این گوشیرو گرفتم یا نه اما نمی دونم یجوری شدیدا ازش خوشم اومده.
کلا نظرم در باره این برند عوض شده.
این حسو در باهره htc و سامسونگ نداشتم.
:40:

salar_khan
20-02-2012, 19:19
آقا یکی به پست 1215 جواب بده می خوام رامو عوض کنم به تایید نیاز دارم.

fire159
20-02-2012, 20:03
آقا یکی به پست 1215 جواب بده می خوام رامو عوض کنم به تایید نیاز دارم.
من جدیدا رام نصب نکردم چون گوشی دستم نبوده .
حالا شما همون رامی که پارسا گفت رو فلش بزن . اگر دوست نداشتی راحت عوضش کن .

Glad Boy
21-02-2012, 13:58
آقا میشه برا ما که از این گوشی پیشرفته ها نداریم یه چیزایی رو توضیح بدین ؟!
قضیه این بوت لودر و رام و این چیزا چیه !؟

salar_khan
21-02-2012, 17:34
من جدیدا رام نصب نکردم چون گوشی دستم نبوده .
حالا شما همون رامی که پارسا گفت رو فلش بزن . اگر دوست نداشتی راحت عوضش کن .
ok پس من همون رامو فلش می زنم.
خبرشو می دم.:40:
کجا می تونم برا گوشی برچسب ضد خش LCD بگیرم؟ تو شهر خودمون اصلا این گوشیرو کسی نمی شناسه. کسی می تونه 1 سایت معرفی کنه برا خرید اینترنتی؟

fire159
21-02-2012, 18:58
ok پس من همون رامو فلش می زنم.
خبرشو می دم.:40:
کجا می تونم برا گوشی برچسب ضد خش LCD بگیرم؟ تو شهر خودمون اصلا این گوشیرو کسی نمی شناسه. کسی می تونه 1 سایت معرفی کنه برا خرید اینترنتی؟
10-20 صفحه قبل آدرس یک سایت هست که قاب آتریکس رو داره . یک مدلش قاب بهمراه برچسب ضد خشه که اون موقع ها 20 هزار تومان بود . 2-3 بچه ها هم خریدن ازش .

fire159
28-02-2012, 19:19
دوستاني كه مثل خودم رام رسمي 2.3 دارن و دنبال يك برنامه براي روشن كردن صفحه با كليدهاي ولوم بودن از اين لانچر اسفاده كنن . قابليتهاي خوبي از جمله همين wol wake و .... داره و يكم محيط رو عوض ميكنه كه براي تنوع خوبه .
miuisp launcher

Rzah
04-03-2012, 21:58
باسلام من خودم برای چندتاگوشی که دارم ازسایت ایران شیپینگ خریدکردم وبعدازحدود16روزدرب منزل تحویل گرفتم هم قاب محافظ
پشت گوشی وهم برچسب ال سی دی وهم چندتاکابل ازنظرقیمت هم بدنبود

MOHAMMAD2010
15-03-2012, 16:53
بچه ها تا چه ورژن اندرویدی قراره براش بیاد ؟ ( الان تنها گوشی که تو بازار قیمتش یکم مناسبه همینه ! 700-750 )
ولی مثلا گالکسی اس 750-800 هست ! آرک اس 850 !!!

15-03-2012, 16:59
ICS برای Atrix 4G Q2 2012 میاد (واسه 4G که بیاد کاستوم های ICS هم میان و در نتیجه روی ورژن جهانی هم میتونین استفاده کنین) و برای Atrix جهانی Q3 2012 میاد...

M@hdi-B
15-03-2012, 17:01
اندروئید 4 هم براش میاد ولی تقریبا آخر از همه(کوارتر سوم :13:)

گوشیه خیلی خوبیه من یه ماه دستم بود

MOHAMMAD2010
15-03-2012, 17:03
رسمیش q3 برای آتریکس معمولی میاد ؟
بازم خوبه من فکر کردم اصلا قرار نیست ورزن 4 رسمی براش بیاد !

M@hdi-B
15-03-2012, 17:09
رسمیش q3 برای آتریکس معمولی میاد ؟
بازم خوبه من فکر کردم اصلا قرار نیست ورزن 4 رسمی براش بیاد !

بله میاد ... واسه آتریکس 4 جی هم همون کوارتر سوم میاد تو اون لینکی که دادم می تونید ببینید

محمد جان کجا قیمت کردی 700-750 ؟؟

MOHAMMAD2010
15-03-2012, 18:03
بله میاد ... واسه آتریکس 4 جی هم همون کوارتر سوم میاد تو اون لینکی که دادم می تونید ببینید

محمد جان کجا قیمت کردی 700-750 ؟؟

والا من خودم کرمان 750 دیدم
بچه ها هم دیدم تو موبایلستان زده بودن 700 ( دیگه نمیدونم کجا 700 بوده ! )
ولی حتی همون 750 هم میارزه شما فکرشو کن گالکسی s رو میدن 800 تومن ! آرک رو میدن 750 !
نظر شما هم مثل من نیست ؟

saver
16-03-2012, 13:47
این مشکل پیکسل پیکسل صفحه هنوز پا برجاست یا رفع شده

در ضمن این امکان otg باهاش میشه مستقیم فلش بهش وصل کرد یا usb host میخواد ؟
همه فلش مموری رو میخونه ؟

16-03-2012, 14:28
پیکسل صفحه سخت افزاریه و رفع نمیشه ، Host هم نداره...

M@hdi-B
16-03-2012, 14:39
والا من خودم کرمان 750 دیدم
بچه ها هم دیدم تو موبایلستان زده بودن 700 ( دیگه نمیدونم کجا 700 بوده ! )
ولی حتی همون 750 هم میارزه شما فکرشو کن گالکسی s رو میدن 800 تومن ! آرک رو میدن 750 !
نظر شما هم مثل من نیست ؟

گلکسی و آرک ساپورت بهتری دارن حتی بازیهای اچ دی برای گلکسی خیلی بیشتر از آرک و آتریکس هست

از طرفی هم اندروئید 4 فقط برای آرک و آتریکس ریلیز میشه .. برای آرک زودتر

هر کدوم یه مزیتهایی دارن بازم تصمیم با خودته .. رو ال سی دی آتریکس زیاد حساب نکن .. نمی گم بده ولی در حد گلکسی و حتی آرک هم نیست

MOHAMMAD2010
16-03-2012, 18:45
گلکسی و آرک ساپورت بهتری دارن حتی بازیهای اچ دی برای گلکسی خیلی بیشتر از آرک و آتریکس هست

از طرفی هم اندروئید 4 فقط برای آرک و آتریکس ریلیز میشه .. برای آرک زودتر

هر کدوم یه مزیتهایی دارن بازم تصمیم با خودته .. رو ال سی دی آتریکس زیاد حساب نکن .. نمی گم بده ولی در حد گلکسی و حتی آرک هم نیست

نمیخوام بخرم از لحاظ به صرفه بودن گفتم
750 بدی آتریکس بخری بهتره یا 850 بدی آرک اس بخری !

fire159
17-03-2012, 21:04
نمیخوام بخرم از لحاظ به صرفه بودن گفتم
750 بدی آتریکس بخری بهتره یا 850 بدی آرک اس بخری !
از لحا ظ قدرت آتريكس خيلي بالاتره

25-03-2012, 00:35
تا اینجا بهترین رامی که زدم Gingermod #7 بوده... بدون کوچکترین مشکلی ، واقعا حرف نداره... حیف که فارسی ساپورت نیست...
NottachTrix هم حوصله تستشو نداشتم اما باید فوق العاده باشه...
الان دوباره ورژن جدید CM 9.0 رو زدم... فوق العاده پیشرفت داشته... تقریبا باگ خاصی نداره... توی چند ثانیه اول کار یه بار چند ثانیه گیر کرد روی لاک اسکرین... فکر نکنم هنوز خیلی واسه کاربرای معمولی مناسب باشه ، اما من فعلا قصد دارم نگهش دارم :دی

M@hdi-B
25-03-2012, 10:40
تا اینجا بهترین رامی که زدم Gingermod #7 بوده... بدون کوچکترین مشکلی ، واقعا حرف نداره... حیف که فارسی ساپورت نیست...
NottachTrix هم حوصله تستشو نداشتم اما باید فوق العاده باشه...
الان دوباره ورژن جدید CM 9.0 رو زدم... فوق العاده پیشرفت داشته... تقریبا باگ خاصی نداره... توی چند ثانیه اول کار یه بار چند ثانیه گیر کرد روی لاک اسکرین... فکر نکنم هنوز خیلی واسه کاربرای معمولی مناسب باشه ، اما من فعلا قصد دارم نگهش دارم :دی

پارسا یه چند تا رام فارسی ساپورت لینک بده تست کنم حوصله چرخ زدن تو ایکس دی ای ندارم:دی

این آتریکس عین کفشهای میرزا نوروز برگشت در خونه :31:

fire159
25-03-2012, 11:55
پارسا یه چند تا رام فارسی ساپورت لینک بده تست کنم حوصله چرخ زدن تو ایکس دی ای ندارم:دی

این آتریکس عین کفشهای میرزا نوروز برگشت در خونه :31:
همون سیانوژن رو بزن . خیلی خوبه .

saver
25-03-2012, 12:52
آقا مگه این گوشی داک نداره ؟
پس چطور نمیشه فلش مموری بهش وصل کرد من تو یوشیوب دیدم کلیپش رو یه عالمه چیز میز بهش وصل میکرد

25-03-2012, 20:10
همون سیانوژن رو بزن . خیلی خوبه .
ایییییییییییش باو چیه این سیانوژن... سیانوژن اتریکس خیلی داغونه...

پس چطور نمیشه فلش مموری بهش وصل کرد من تو یوشیوب دیدم کلیپش رو یه عالمه چیز میز بهش وصل میکرد
اینطور که جستجو کردم ، بله میشه... اما چون موتو کلک رشتی جالبی زده که فروش داک هاش بالا بره ، باید خودتون یه چیزی بسازین (دقیق نفهمیدم ، منتها با سیم معمولی نمیشه ، نمیدونم چه سیمی باید کجا بره یه سیم دیگه یه جا دیگه و ... :دی) که به دردسر نمیارزه به نظرم :دی

ادیت : به نظر اونقدرا هم مشکل نمیاد ، تست خواهم کرد اگه جواب گرفتم (چیزای ضد و نغیز؟! :دی زیاد دیدم :دی) خبر میدم :)

steps
26-03-2012, 16:43
سلام به همه دوستان عید همه مبارک /
یک Artix دسته 2 پیدا کردم و میخوام بگیرم به نظر شما چقدر بگیرم خوبه؟
راستی تنها مشکلم باهاش صفحه نمایشش هست کسی میتونه یک توضیحی بده چقدر ضغیف هست؟

M@hdi-B
26-03-2012, 18:00
سلام به همه دوستان عید همه مبارک /
یک Artix دسته 2 پیدا کردم و میخوام بگیرم به نظر شما چقدر بگیرم خوبه؟
راستی تنها مشکلم باهاش صفحه نمایشش هست کسی میتونه یک توضیحی بده چقدر ضغیف هست؟

آکبندش تو علاالدین 800 الی 850 هست

بسته به تمیزی گوشی از 650 تا 670 خوبه بخرید گوشی خیلی توپیه

صفحه نمایش اگر چشمتون عادت کنه اونقدرها هم :2: نیست :31: میشه تحمل کرد

با رام 2.3 به نظرم بهتر هم شده .. پنتیل فقط در آیکن باطری قابل مشاهده هست

MOHAMMAD2010
26-03-2012, 20:26
آکبندش تو علاالدین 800 الی 850 هست
آقا آکبندش 700 تا 750 هست نه اون قیمتی که شما گفتین !

biostar
26-03-2012, 20:45
این 700 تا 750 کجا گیر میاد ؟ بگید تا ما بخریم !

M@hdi-B
26-03-2012, 20:49
منم 10 تا می خوام :31:

آرک اس در پیت شده 850 تومن اونوقت ...........

MOHAMMAD2010
26-03-2012, 20:52
این 700 تا 750 کجا گیر میاد ؟ بگید تا ما بخریم !

کرمان 750 هستش !
سایت گرون فروشی مثل گوشی شاپ هم 750 میده !
بچه هایی که تو استان کردستان هم هستن گفتن 700 دیدن اونجاها

منم 10 تا می خوام

آرک اس در پیت شده 850 تومن اونوقت ...........

مثل اینکه اصلا توجه نمیکنی من 1 هفته پیش بهت گفتم از آرک اس الان ارزون تره ! خوابی ها :31:

fire159
27-03-2012, 20:02
داک اچ دیش خیلی خروجی پشتش داره . باورت میشه من 2ماهه داک اچ دی دارم هنوز تست نکردم :27:

در مورد قیمت هم فکر کنم ارزونترین جا الان آل دیجیتال هست که 760 زده . اما موجود داره یا نه رو نمیدونم ؟
گوشی شاپ زده 750 اما قیمت الانش نیست و موجود هم نداره .
فکر کنم دست دوم اگر تمیز باشه 600 بخری خوب باشه . بازاری هم که حساب کنی 70 درصد قیمت نوش هست . خیلی تمیز باشه 80 درصد

Rzah
27-03-2012, 22:42
باسلام
داک HD اتریکس چیزکاملی هست هم خروجی HDMIوخروجی صداوسه تاسوکت یو اس پی داردازطرفی می توانیدبه عنوان ساعت
رومیزی ازگوشی باپایه داک استفاده کنیدبه موزیک گوش دهید باکنترل ازراه دورکه همراه داک است گوشی راکنترل کنیدخلاصه چیز
بدردبخوری هست من قبل ازعیدیکی برای دوستم باقیمت خوب گیرآوردم توپاساژاعلاالدین یه مغازداردالبته اگرتمام نکرده باشد

h!tman
27-03-2012, 22:45
چند گرفتند داکو؟

Rzah
28-03-2012, 10:20
سلام
من سال گذشت تقریبآوسط سال بودخواستم این داک رابخرم داخل گیرنیاوردم ازبیرون سفارشی گرفتم البته مدل معمولیش را این مدل فقط خروجی صداراداردودرآن روز قیمت معمولیش 120ومدلHD 180تا200درمی آمدولی مارک اصلی بودنزدیک آخرسال که گرفتم برای دوستم توپاساژمارک اصلی فکرنکنم بودولی جنس عالی داردالبته کارتن هم نداشت که طرف می گفت من چندتاآوردم بخاطرحمل راحتتر کارتنهارادورریختم مدل HDهم هستندخلاصه من باکلی چونه 100دادم یکی راگرفتم