مشاهده نسخه کامل
: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي
tarfan1364milad
16-08-2011, 18:05
ممنونم..والا من از تهران گرفتم..البته یکی از دوستام زحمته خریدو کشیده...بیچاره میگه همه چیزشو تست کرده دیگه فکرش به اینجا نرسیده که بزاره رو استند بای!!!!!!820 تموم شد واسم..
فروشنده چیزی سرش نمیشه..جدا ینی مشکل داره؟؟چکارش کنم ؟؟ببرم پس بدم؟؟
ممنون میشم اگه بپرسین از دوستتون که چطور مشکلش حل شده؟؟خیلی ناراحت شدم..800 بدی بعد این ایرادم رو داشته باشه!!!
L.A.M.P.A.R.D
16-08-2011, 23:58
فکر نکنم مشکل حادی باشه دوست عزیز...با عوض کردن رام باید حل بشه....99% مشکل نرم افزاریه :46:
tarfan1364milad
17-08-2011, 00:09
ممنون میشم اگه کسی بگه این مشکل نرم افزاری چطور حل میشه؟؟؟؟؟؟؟
با آپدیت گوشی یا بدم بیرون رام عوض کنن!!!بیرون میگه 15 میگیره فلش بزنه واسم!!
آخه این چه وضعیه!!موتورولا واقعا مایوسم کرد..کاش sensation میگرفتم و پوله بیخودی حروم نمیکردم..
خودم میتونم درستش کنم؟؟
.:PAR3A:.
17-08-2011, 00:36
ممکنه فقط یه گوشی اینطوری باشه... موتو سنسیشن رو قورت میده تو کیفیت... و سخت افزارش هم قوی تره...
توی سایت موتورولا هم آپدیت جینجربرد هم آموزش آپدیت هست... برین آپدیت کنین ببینین چی میشه...
دوستان سلام. من ديروزگوشى اتريكسم را به ٢.٣.٤ آبديت كردم البته دادم يكى از دوستان برايم انجام دادازسايت خودموتوبادوربين گوشى كمى فيلم گرفتم
باكيفيت ٧٢٠*١٢٨٠ خلاصه دوربين خوب شده ووضوح تصويرهم خيلى خوب شده وديگه خبرى از پيكسل پيكسل شدن نيست system versionگوشى شده
٤.٥.٩١MB860. ATT.en.us Model number MB 860 Baseband version n-01.77.07P Webtop version WT-1.2.0-110
ازسرعت هم هنوز تست نكردم ولى از نظر كلى خوب شده منوها كمى فرق كردند وتومنوها چندتا گزينه هم براى شركت مخابراتىat&t هم هست جورى
كه آدم فكرمى كنه اين آبديت به سفارش at&t هست البته دوستانى كه مى تواننددرمورداين رم كه من آبديت كردم توضيح بدهند ممنون مى شوم
واما مشكلى كه تو اين مدت كم با آن برخورد كردم بلوتوث گوشى است وقتى مى خواهم چيزى دريافت كنم كمى مشكل داره مثلآ باگوشى X7چندتا آهنگ
را تيك زدم و به گوشى اتريكس ارسال كردم دوتاآهنگ كه ارسال شدآهنگ سوم گير مى كرد ولى تو ارسال عكس خوب دريافت مى كرد ويا چندتا موزيك ويدئو
داشتم روX7 وقتى ارسال مى كردم اوايل كار گير مى كرد البته من وفقط با گوشى X7 آزمايش كردم
PersiAndroid
17-08-2011, 23:38
موتورلا درويد hd!!!!
Motorola Droid HD photos leak, 720p screen still not confirmed
Photos of another upcoming high-end Motorola smartphone leaked today. Dubbed Motorola Droid HD the monster of a smartphone is built around a 4.5" LCD and runs of the latest smartphone-tailored edition of Android - 2.3 Gingerbread.
The Motorola Droid HD also features an 8 megapixel main camera, capable of recording 1080p videos (so it's almost certainly powered by a dual-core CPU), and a front-facing snapper for those video-chats that you love so much.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motorola Droid HD
There's also a microUSB port and an HDMI port on the ultra-slim body. Alas, we don't know yet if the Motorola Droid HD screen will really come with HD resolution (as in 1280 x 720 pixels), or if it settle for the qHD res (960 x 540 pixels) of the Motorola Atrix.
Now qHD would still give you a cool pixel density of 244 dpi, but HD will allow the Motorola Droid HD to match the 326 dpi of the iPhone 4 Retina display.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motorola Droid HD
We'll be keeping you updated as more information on the Motorola Droid HD comes up.
source:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم..والا من از تهران گرفتم..البته یکی از دوستام زحمته خریدو کشیده...بیچاره میگه همه چیزشو تست کرده دیگه فکرش به اینجا نرسیده که بزاره رو استند بای!!!!!!820 تموم شد واسم..
فروشنده چیزی سرش نمیشه..جدا ینی مشکل داره؟؟چکارش کنم ؟؟ببرم پس بدم؟؟
ممنون میشم اگه بپرسین از دوستتون که چطور مشکلش حل شده؟؟خیلی ناراحت شدم..800 بدی بعد این ایرادم رو داشته باشه!!!
دوست عزیز تو فروم آندروید گوشی سنسیشن کلیدهای ولومش کنده شده بود . پس یعنی سنسیشن آشغاله کلا" !!
اون دوستم که گفتم مشکلی مشابه شما با گوشی دیفای داشت هم ایشون هست :
میتونی از خودش بپرسی .
فکر کنم گوشی رو همون روزهای اول عوض کرد !!!
PersiAndroid
19-08-2011, 19:46
دوستانی که اتریکس دارن و دنبال والپیپر استاندارد qHD هستند تو تاپیک والپیپر های اندرویدی تو صفحه 6 به بعد و صفحه آخر میتونن والپیپر ها رو ببینن اگه دوس دارین تا بیشتر بذارم
ممنون میشم اگه کسی بگه این مشکل نرم افزاری چطور حل میشه؟؟؟؟؟؟؟
با آپدیت گوشی یا بدم بیرون رام عوض کنن!!!بیرون میگه 15 میگیره فلش بزنه واسم!!
آخه این چه وضعیه!!موتورولا واقعا مایوسم کرد..کاش sensation میگرفتم و پوله بیخودی حروم نمیکردم..
خودم میتونم درستش کنم؟؟
شما با rsd و فايل فلش اصلي مربوط به رام گوشيتون اونو فلش كنيد احتمال زياد مشكلت حل ميشه .
دوستان سلام. من ديروزگوشى اتريكسم را به ٢.٣.٤ آبديت كردم البته دادم يكى از دوستان برايم انجام دادازسايت خودموتوبادوربين گوشى كمى فيلم گرفتم
باكيفيت ٧٢٠*١٢٨٠ خلاصه دوربين خوب شده ووضوح تصويرهم خيلى خوب شده وديگه خبرى از پيكسل پيكسل شدن نيست system versionگوشى شده
٤.٥.٩١MB860. ATT.en.us Model number MB 860 Baseband version n-01.77.07P Webtop version WT-1.2.0-110
ازسرعت هم هنوز تست نكردم ولى از نظر كلى خوب شده منوها كمى فرق كردند وتومنوها چندتا گزينه هم براى شركت مخابراتىat&t هم هست جورى
كه آدم فكرمى كنه اين آبديت به سفارش at&t هست البته دوستانى كه مى تواننددرمورداين رم كه من آبديت كردم توضيح بدهند ممنون مى شوم
واما مشكلى كه تو اين مدت كم با آن برخورد كردم بلوتوث گوشى است وقتى مى خواهم چيزى دريافت كنم كمى مشكل داره مثلآ باگوشى X7چندتا آهنگ
را تيك زدم و به گوشى اتريكس ارسال كردم دوتاآهنگ كه ارسال شدآهنگ سوم گير مى كرد ولى تو ارسال عكس خوب دريافت مى كرد ويا چندتا موزيك ويدئو
داشتم روX7 وقتى ارسال مى كردم اوايل كار گير مى كرد البته من وفقط با گوشى X7 آزمايش كردم
علاوه بر توضيحات دوستمون با اپديت به جينجر برد سرعت گوشي بهتر شد مشكل واي فاي كه فرويو وجود داشت برطرف شد و ديگه نياز به پچ نداره و همينطور تو تنظيمات وايرلس گزينه hotspot كه در فرويو قابل راه اندازي نبود مشكلش برطرف شد.
در همين قسمت يك اتصال به usb به نام tethering كه مربوط ميشه به استفاده اينترنت گوشي روي كامپيوتر با كابل.
ايكونها و جلوه هاي موجود زيبا تر و شكيلتر شدند.
البته يه مشكل با bluetooth ايجاد شده كه شناسايي بلوتوث هاي اطراف با مشكل همراه است يعني نه شناسايي ميشه و نه شناسايي ميكنه.
matin_vv
20-08-2011, 10:44
دوستان کسی اطلاع داره که این آتریکسهایی که دیجی کالا آورده، فکتوری آنلاک (از این جعبه آبی ها) هستن یا با کد آنلاک شدن (از این جعبه نارنجیا)؟
ضمناً یه کیس مقاوم و شکیل واسه آتریکس پیدا کردم، ماه:
دوستانی که اتریکس دارن و دنبال والپیپر استاندارد qHD هستند تو تاپیک والپیپر های اندرویدی تو صفحه 6 به بعد و صفحه آخر میتونن والپیپر ها رو ببینن اگه دوس دارین تا بیشتر بذارم
نیکی و پرسش حاجی .
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
در همين قسمت يك اتصال به usb به نام tethering كه مربوط ميشه به استفاده اينترنت گوشي روي كامپيوتر با كابل.
ايكونها و جلوه هاي موجود زيبا تر و شكيلتر شدند.
البته يه مشكل با bluetooth ايجاد شده كه شناسايي بلوتوث هاي اطراف با مشكل همراه است يعني نه شناسايي ميشه و نه شناسايي ميكنه.
احتمالا" بلوتوثش نامحسوس شده :31:
دیگه چه خبر
Anonymous13
21-08-2011, 11:12
دوستان کسی اطلاع داره که این آتریکسهایی که دیجی کالا آورده، فکتوری آنلاک (از این جعبه آبی ها) هستن یا با کد آنلاک شدن (از این جعبه نارنجیا)؟
ضمناً یه کیس مقاوم و شکیل واسه آتریکس پیدا کردم، ماه:
یه لحظه خوشحالم کردی فکر کردم تو تهران از اینا گیر میاد :31:
zare جان چه خبر از گوشی . ؟؟
دوستان تهرانی کسی تو علائدین گوشی آتریکس رو ندیده ؟؟؟
اينم يك سايت ايراني كه برخي لولزم جانبي اتريكس رو داره .
sarovan3
23-08-2011, 05:33
دوستان به نظر شما ایا باید منتظر photon باشم یا همان اتریکس را بخرم . اگر ممکنه نظر خودتان را بگویید چون به نظر من شما هم مثل من دودل شده اید . همان قیمت . دوربین بالاتر(نه خیلی بالاتر طبق ریووها) .
به نظر شما باتری کدومشون بیشتر دووم میاره .
چقدر رام زیاد واسه آتریکس اومده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدzare جان با گوشی در چه حالی . الان رامت چیه .2.3 اصلی رو آپدیت کردی ؟
چقدر رام زیاد واسه آتریکس اومده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدzare جان با گوشی در چه حالی . الان رامت چیه .2.3 اصلی رو آپدیت کردی ؟
به GB اپديت كردم و تفاوتها را با FR تو چند پست قبلي گفتم.
اره رام زياد اومده من CherryBlur را دان كردم و ريختم ولي موقع بالا اومدن گير ميده و همش تو صفحه لو گو گير ميكنه و ارم خود رامه مياد و وارد سيستم نميشه.
الان دارم رام aura دان ميكنم ببينم چطوره .
به GB اپديت كردم و تفاوتها را با FR تو چند پست قبلي گفتم.
اره رام زياد اومده من CherryBlur را دان كردم و ريختم ولي موقع بالا اومدن گير ميده و همش تو صفحه لو گو گير ميكنه و ارم خود رامه مياد و وارد سيستم نميشه.
الان دارم رام aura دان ميكنم ببينم چطوره . وایپ کامل میکنی و رام رو فلش میزنی !؟
چون گیر کردن روی لوگوی موتورولا یکی از دلایلش همینه که وایپ کامل نکرده باشی
23-08-2011, 14:47
عرضم به حضورتون که گوشی بنده هم رسید ، آنلاک فکتوری...
و اینکه بگم که آبی ها مال Orange هستن ، نارنجی ها ATT ، و آنلاک فکتوری ها بر خلاف گفته بچه ها جعبش قرمز و مشکیه...
به زودی ریویو کامل میزارم...
hamed999
23-08-2011, 15:13
مبارک باشه
اما اگه میشه و دسترسی به گوشی های دو هسته ای دیگه دارین مخصوصا گالکسی دو یا ال جی سه بعدی ریویو رو بصورت مقایسه ای بزارین
23-08-2011, 15:32
سلام... نه متاسفانه از آشناهای من فقط یکی سنسیشن داره که بهش نزدیک نیستم اصلا و یکی هم GS2 داره که اونم از اونجایی که پدر دوستمه و خیلی تو کار بیزینسه نمیتونم گوشیشو بگیرم :|
------------------
دوستان به نظرتون من الان گوشی رو چیکار کنم سرم گرم شه؟؟؟ : دی یه سری کار بگین با گوشی بکنم....
توی این ورژن باید بگم که یه مشکل خیلی بزرگ داره اونم اینه که صفحه نمایش کاملا نقطه نقطس... به نظرتون الان برم جینجربرد؟؟؟
زارع جان الان برم جینجر رسمی یا کاستوم نصب کنم؟؟؟ روت کردنش چه جوریه؟؟؟ سخت نیست؟؟؟؟ چه جوری باید کاستوم بریزم؟؟؟ واس ایکس 10 که یه Xrecovery بود :-؟؟
راستی دوستان چند تا بازی مخصوص تگرا 2 معرفی کنین دانلود کنم...
23-08-2011, 15:39
خیلی عذر میخوام مثل اینکه موقعی که گوشی رو گرفته بودم جوگیر بودم حالیم نبود...
مال منم همون جعبه آبیه ، کلا ابی ها فکتوری آنلاکن...
فقط من میخواستم از 600 بیشتر نشه ، که شده 695 هزار و 950 تومان :(( نمیدونم پولشو از کجا گیر بیارم :-؟؟
23-08-2011, 15:48
دوستان یه نکته رو بگم که واکنش تاچ این گوشی ، فوق العادس... محشره... از هر گوشی که تا حالا باهاش کار کردم بهتره... واکنش تاچش GS2 و سنسیشن رو کاملا قورت میده...
تو ایران دارن این گوشی را با باتری تقلبی میفروشند ! کسی خواست بخره حواسش باشه
rahimism
23-08-2011, 17:10
چطوری میشه باطری تقلبی و اصل رو تشخیص داد؟
تو ایران دارن این گوشی را با باتری تقلبی میفروشند ! کسی خواست بخره حواسش باشه
matin_vv
23-08-2011, 17:16
فقط من میخواستم از 600 بیشتر نشه ، که شده 695 هزار و 950 تومان :(( نمیدونم پولشو از کجا گیر بیارم :-؟؟
پارسا جان خیلی مبارکه!
از کجا گرفتی؟
دوستان یه نکته رو بگم که واکنش تاچ این گوشی ، فوق العادس... محشره... از هر گوشی که تا حالا باهاش کار کردم بهتره... واکنش تاچش GS2 و سنسیشن رو کاملا قورت میده...
عرضم به حضورتون که گوشی بنده هم رسید ، آنلاک فکتوری...
و اینکه بگم که آبی ها مال Orange هستن ، نارنجی ها ATT ، و آنلاک فکتوری ها بر خلاف گفته بچه ها جعبش قرمز و مشکیه...
به زودی ریویو کامل میزارم...
مبارکه پارسا جان
میبینم که بالاخره زدی تو گوش آتریکس :40:
ایشالا که همیشه برات زنگ بخوره :31:
منتظر رویوو هستیم . البته رویوو اول در مورد تاچ خیلی امیدوارکننده و طبق انتظاراتمون بود .
23-08-2011, 18:26
پارسا جان خیلی مبارکه!
از کجا گرفتی؟
قربانت... من به یکی از آشناها گفتم از دبی واسم خریدن... اگه خواستین بگین آدرس فروشگاه تو دبی رو بدم...
مبارکه پارسا جان
میبینم که بالاخره زدی تو گوش آتریکس :40:
ایشالا که همیشه برات زنگ بخوره :31:
منتظر رویوو هستیم . البته رویوو اول در مورد تاچ خیلی امیدوارکننده و طبق انتظاراتمون بود .
خیلی ممنون فایر جان (اسمتو نمیدونم :-")...
ایشاللا همه به این گوشی برسن : دی واقعا عالیه...
--------------------------------
دوستان الان آپدیت جینجربرد رو از طریق خود گوشی دانلود کردم و نصب شد...
این گوشی فوق العادس... واقعا راضیم از خرید این گوشی...
دکمه ی لاکش به نظرم بدجاست... نمیشه راحت باهاش کار کرد...
دو تا مشکل دارم...
1-صفحه نمایش هنوز هم همونطور پیکسل پیکسله و واقعا ضدحاله... حتی X10 اینطوری نیست...
2-کوادرنت خیلی بنچمارک نمیده... من با این نهایتا 3200 تا بنچمارک گرفتم...
------------------
کاستوم رام خیلی عالی واس این چی هست؟؟؟ رام خودش رو خوشم نیومد... یه کاستوم رامی هست که موتوبلر رو هم واسش داشته باشه؟؟؟ خیلی عالیه این موتوبلر خیلی حال میکنم باهاش... همه چیشو میشه از نت چک کرد...
------------------
3200 بنچمارک بدی نیست.. البته کواردنت جدیدا دیگه مرجع نیست.. میتونی از NeoCore یا GLBenchmark استفاده کنی..
اگر میبینی امتیاز Atrix توی ریویو ها خیلی بالاست چون پردازنده های گرافیکی انویدیا FPS Cap یا همون سقف FPS ندارند.. برای همین امتیاز چیپست های گرافیکی Nvidia خیلی بالاست.. بالاتر از 60 به درد نمیخوره در حالی که Nvidia تا 70 هم میده.. به نظر من بهتر بود سقف میذاشتن
23-08-2011, 18:50
دلیل مونیتورو فک کنم فهمیدم... واسه ی جینجربرد مثل اینکه فقط از طریق کامپیوتر باید آپ کنم... الان تازه رفتم 2.2.2...
:31: :31::31::31: :46:
23-08-2011, 19:16
:31: :31::31::31: :46:
دوست عزیز من صحبتم در رابطه با جعبه گوشی بود...
در رابطه با تاچش هنوز هم میگم که کاملا سنسیشن و جی اس 2 رو قورت میده... با هر 3 تا گوشی کار کردم...
اولا مبارک باشه گوشی جدید :31: انگار من موندم که برم GS2 رو بگیرم :5:
آره متوجه بودم اون حرفت مربوط به جعبه بوده .... گفتم یه مونتاژی زده باشم دیدیو فردا پشیمون شدی :31::46:
23-08-2011, 22:13
هــــــی :(
این اتریکس من از اونجایی که 4G نیست هنوز واسش جینجربرد نیومده :(
تو کوارتر 4ــم 2011 میاد :(
چطوری میشه باطری تقلبی و اصل رو تشخیص داد؟
نمی دونم !
Anonymous13
24-08-2011, 10:22
خیلی تبریک میگم عزیز
ایشالا خوش باشی باهاش .
از کجا خریدی ؟!
24-08-2011, 10:34
خیلی ممنون ; )
یکی از آشناها از دبی برام آورد ، از فروشگاه تکنوتل توی دیره...
ولی 696 تومن در اومد واسم :(( به نظرم همون AT&T لاکد بگیرین بهتره : دی
دوستان به نظرتون چه کاستوم رامی بریزم که MotoBlur داشته باشه و فارسی هم پشتیبانی کنه و 2.3.4 باشه؟؟؟
توی 2.2.2 که دانلود کردم فارسی اضافه شده... ولی فونتش خیلی جنگولکه ، اصلا نمیشه باهاش وب رفت : دی آدم چشاش در میاد بره بخونه : دی نمیشه یه فونت ساده بریزم براش؟؟؟
انصافا همین 3 تا بازی 20-35-40 مگی THD که واس این گوشی دانلود کردم میارزه به سر تا پای هر چی گوشی اندرویدی غیر Tegra : دی
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که :
من یه ویدیوی 1080پی با فرمت mov ریختم رو گوشی و MoboPlayer راحت اجراش کرد... اما یه ویدیوی 720p با فرمت mp4 رو ریختم ، و موبوپلیر به شدت لگ زد... چرا؟؟؟ فریم ریت جفتشونم 23 فریم بر ثانیه بود :-؟؟
24-08-2011, 10:34
خیلی ممنون ; )
یکی از آشناها از دبی برام آورد ، از فروشگاه تکنوتل توی دیره...
ولی 696 تومن در اومد واسم :(( به نظرم همون AT&T لاکد بگیرین بهتره : دی
دوستان به نظرتون چه کاستوم رامی بریزم که MotoBlur داشته باشه و فارسی هم پشتیبانی کنه و 2.3.4 باشه؟؟؟
توی 2.2.2 که دانلود کردم فارسی اضافه شده... ولی فونتش خیلی جنگولکه ، اصلا نمیشه باهاش وب رفت : دی آدم چشاش در میاد بره بخونه : دی نمیشه یه فونت ساده بریزم براش؟؟؟
انصافا همین 3 تا بازی 20-35-40 مگی THD که واس این گوشی دانلود کردم میارزه به سر تا پای هر چی گوشی اندرویدی غیر Tegra : دی
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که :
من یه ویدیوی 1080پی با فرمت mov ریختم رو گوشی و MoboPlayer راحت اجراش کرد... اما یه ویدیوی 720p با فرمت mp4 رو ریختم ، و موبوپلیر به شدت لگ زد... چرا؟؟؟ فریم ریت جفتشونم 23 فریم بر ثانیه بود :-؟؟
Anonymous13
24-08-2011, 10:47
چرا AT&T لاکد بهتره !!!
واسه قیمت کمترش ؟!
24-08-2011, 10:56
بله به خاطر قیمت کمترش... فکر نمی کنم زیاد تفاوتی داشته باشن... فقط درصد خیلی کمی شاید احتمال باشه که آنلاک ATT ها بپره :-؟؟
قربانت... من به یکی از آشناها گفتم از دبی واسم خریدن... اگه خواستین بگین آدرس فروشگاه تو دبی رو بدم...
خیلی ممنون فایر جان (اسمتو نمیدونم :-")...
ایشاللا همه به این گوشی برسن : دی واقعا عالیه...
--------------------------------
دوستان الان آپدیت جینجربرد رو از طریق خود گوشی دانلود کردم و نصب شد...
این گوشی فوق العادس... واقعا راضیم از خرید این گوشی...
دکمه ی لاکش به نظرم بدجاست... نمیشه راحت باهاش کار کرد...
دو تا مشکل دارم...
1-صفحه نمایش هنوز هم همونطور پیکسل پیکسله و واقعا ضدحاله... حتی X10 اینطوری نیست...
------------------
کاستوم رام خیلی عالی واس این چی هست؟؟؟ رام خودش رو خوشم نیومد... یه کاستوم رامی هست که موتوبلر رو هم واسش داشته باشه؟؟؟ خیلی عالیه این موتوبلر خیلی حال میکنم باهاش... همه چیشو میشه از نت چک کرد...
مرسی
هادی هستم :31:
تو xda رامهای زیادی برای آتریکس اومده .
میدونم اولش سخته رام زدن واسه یک گوشی که تازه اومده . مثل من که اولا دیفای خریده بودم . چند نفر بیشتر دیفای نداشتن . اما الان تو تاکسی هم میتونم برات گوشی رو فلش کنم به رامهای مختلف :10:
آتریکس هم همینطوره .
ما که فعلا" نداریم .اما همین چند نفری که داررین با کمک هم میتونین همه کارها رو ردیف کنین .
پارسا جان سلام
مبارک باشه
فریو زیاد به دل ادم نمی چسبه و قتی براتون اپدیت رسمی GB بیاد اونوقت تفاوتش با fr را خواهی دید ، اصلا انگار گوشی را عوض کردی .
برای رام کاستوم باید بوت لودر را انلاک کنی و روتش کنی و کارهای دیگه روش انجام بدی بعد میتونی کاستوم رام GB بریزی روش . شما گوشیت غیر at&t باید یه سری کارهای اضافه تر انجام بدی تا بتونی رام کاستوم بریزی.
بهت توصیه میکنم که خیلی عجله نکنی برای بعضی کارها .
به اینجا یه سری بزن توضیحات کافی برات وجود داره.
پارسا جان سلام
مبارک باشه
فریو زیاد به دل ادم نمی چسبه و قتی براتون اپدیت رسمی GB بیاد اونوقت تفاوتش با fr را خواهی دید ، اصلا انگار گوشی را عوض کردی .
برای رام کاستوم باید بوت لودر را انلاک کنی و روتش کنی و کارهای دیگه روش انجام بدی بعد میتونی کاستوم رام GB بریزی روش . شما گوشیت غیر at&t باید یه سری کارهای اضافه تر انجام بدی تا بتونی رام کاستوم بریزی.
بهت توصیه میکنم که خیلی عجله نکنی برای بعضی کارها .
به اینجا یه سری بزن توضیحات کافی برات وجود داره.
گوشی شاپ قیمتش رو کشید پایین . شد 765 هزار . بازار رقابتی بشه همینه . :20:
tarfan1364milad
25-08-2011, 10:57
با سلام دوستان من گوشیو به 2.2.2 آپدیت کردم...اون مشکل رفع نشد...کسی نظری نداره؟؟گوشی خود به خود ریست میشه...دهنم سرویس شد.....چنتا سوال داشتم..اول اینکه چرا با خود گوشی میخوام اپدیت کنم میگه بروزه اما داخل سایت نسخه 2.3 رو واسه دانلود گذاشته موتوزولا؟؟جعبه گوشیم نارنجی هست..پس ینی ۴جی هستش دیگه؟؟؟نه؟پس اپدیت واسه گوشی من اومده درسته؟از سایت دانلود کنم اپدیتو؟
دوم اینکه من با شارژ پولی گوشی مشکل دارم..نمیتونم با گوشی سیم کارتو شارژ کنم..کسی مشکل منرو داره؟؟چه کنیم با این همه محدودیت؟؟سوم اینکه من از کجا بدونم گوشی ۴جی هست یا نه به غیر از جعبش....و سوال اخر اینکه دوستانی که گوشیو دارن با استفاده متوسط چقد باطری دووم میاره؟
من دووم باطریم خیلی عالیه... تمام مدت بازی میکنم اما خوب جواب میده... اما در عوض خیلی شارژش طول میکشه... آیپاد 10% بود اینم 20% ، با هم زدم تو شارژ ، وقتی آیپاد 100% شد این تازه 50% شده بود : دی
گوشی شما جعبه نارنجی هست واحتمال زیاد مال اپراتور at&t
آپدیت جینجربرد 2.3 هم براش اومده . که میتونی آپدیتش کنی .
در مورد مشکلت نمیدونم واسه چی ریست میشه . امیدوارم سخت افزاری نباشه . گوشی رو از کجا خریدی مگه !؟
یه صحبتی اینجا با کاربر شادو بکن اونم از این جعبه نارنجی ها خریده چند وقت پیش :
در مورد 4g بودن هم تو قسمت about phone نوشته و یا تو setting --- network برو و 2g رو انتخاب کن .
من پریروز که گوشی رو گرفتم زیاد ریست میشد (صداشو در نیاوردم : دی) ، دیروز هم چند بار ریست شد ، اما امروز اصلا ریست نشده... دیروز و پریروز 4-5 بار هم یه طوری شد که گوشی نه آنلاک میشد ، نه روشن میشد ، نه هیچی ، میبایست باطری رو دوباره بزنم...
بچه ها این اسکن فینگر پرینت خیلی خفنه : دی عــــاشقشم : دی فعلا با اجازه بزرگترا دچار بن از ناحیه دائمی شدیم ، خدا کنه دوباره یه بخششی بکنن باز شیم :( بیام اینجا ریویو بدم : دی
anathema-m
25-08-2011, 15:56
من که عاشق این گوشی شدم.
به همین زودیا می گیرمش.
الان قیمت بدون گارانتیش تقریبا چنده؟:11:
ممنون:40:
من پریروز که گوشی رو گرفتم زیاد ریست میشد (صداشو در نیاوردم : دی) ، دیروز هم چند بار ریست شد ، اما امروز اصلا ریست نشده... دیروز و پریروز 4-5 بار هم یه طوری شد که گوشی نه آنلاک میشد ، نه روشن میشد ، نه هیچی ، میبایست باطری رو دوباره بزنم...
بچه ها این اسکن فینگر پرینت خیلی خفنه : دی عــــاشقشم : دی فعلا با اجازه بزرگترا دچار بن از ناحیه دائمی شدیم ، خدا کنه دوباره یه بخششی بکنن باز شیم :( بیام اینجا ریویو بدم : دی
پارسا جان خودتی :31: چیکار کردی رفتی قاطی تبعیدی ها !! نکنه واسه اینکه آتریکس خریدی :27:
قضیه این ریست شدنه چیه !؟
حالا با همین آیدی هم رویوو بزاری قبوله ها :46:
ریویو رو خیالتون راحت ، به هیچ وجه زیرش نمیزنم : دی
این ریست شدن هم امروز هنوز بهش برنخوردم ، اما دیروز و پریروز این مشکلو داشتم...
سلام دوستان
گوشي دوستم هارد بريك شد .
پس به شما ها كه تازه اين گوشي را خريد كردين مواظب باشين و حتما با اطلاع كامل وارد كار بشن تا مثل گوشي دوستم نشه.
اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه بياد و ما را در اين كار كمك كنه...
Zare جان هارد بريك واسه چي !
The Rock 2
25-08-2011, 22:52
یه سوال داشتم این گوشی کی قیمتش میاد رو 500 تومن ؟ :31:
X10 رو رد کنم یکی از اینا بگیرم :31:
خدایی باحاله گوشیش حداقل از اون گلکسی 2 با اون ظاهر اسباب بازی مانندش خیلی بهتره
سخت افزارش کلا در مقایسه با سنسیشن و گلکسی 2 چطوره؟
هرچی باشه گوشی آمریکاییه کلاس داره :31:
Zare جان هارد بريك واسه چي !
يه اشتباه كوچولو و ناشيانه ، فلش كردن گوشي بوت لودر انلاك شده با برنامه rsd و فايل sbf .
ديگه واقعا شده اجر ، حالا ديگه كاريش نميشه كرد.
اگر به نمايندگي امارات ببرن ميتونن درستش كنن يا نه؟
tarfan1364milad
25-08-2011, 23:57
P3a42 دقیقا مشکل شما هم مثه ماله منه....صدا چیو در نیاری..کارت به جایی میرسه همه میفهمن..من نمیدونم دوستان چرا انقد به این گوشی عشق میورزن؟ در حالیکه دارن میبینن چند نفر به مشکل خوردن اما باز چشم پوشی میکنن از معایبش..چرا جدا؟چون صرفا گوشی امریکایی هست؟فقط همین؟خدا وکیل اگه سامسونگ یا اچ تی سی این مشکلاتو داشت بازم به همین سادگی چشم پوشی میکردین و میگفتین محشره؟؟؟؟من که دیگه روانی شدمووهرکی خواست پیغام بده بش میفروشمش و با اطمینان کامل اچ تی سی میخرم..من خرید این قویترین اسمارت فون جهان رو به هیچ کس توصیه نمیکنم...به سه دلیل زیر
اول اینکه وقتی اسکرین لاک بشه واسه کار کردن باش باید باطری کشید بیرون و دوباره روشن کرد
دوم اینکه بعد یه مدت خود به خود ریست میشه و حال گیری..
سوم اینکه سیم کارت اعتباری رو ساپورت نمیکنه چه ایرانسل چه همراه اول..از لحاظ شارژ سیم کارت و میگم..
خلاصه اینکه اگه عشق برند امریکایی دارین ایفون با تمام محدودیتاش رو توصیه میکنم..
اما اگه گوشی میخاین واسه سرگرمی و راحتی اعصاب و روان سنسیشن و اس ۲ بهترین گزینه هست..
P3a42 دقیقا مشکل شما هم مثه ماله منه....صدا چیو در نیاری..کارت به جایی میرسه همه میفهمن..من نمیدونم دوستان چرا انقد به این گوشی عشق میورزن؟ در حالیکه دارن میبینن چند نفر به مشکل خوردن اما باز چشم پوشی میکنن از معایبش..چرا جدا؟چون صرفا گوشی امریکایی هست؟فقط همین؟خدا وکیل اگه سامسونگ یا اچ تی سی این مشکلاتو داشت بازم به همین سادگی چشم پوشی میکردین و میگفتین محشره؟؟؟؟من که دیگه روانی شدمووهرکی خواست پیغام بده بش میفروشمش و با اطمینان کامل اچ تی سی میخرم..من خرید این قویترین اسمارت فون جهان رو به هیچ کس توصیه نمیکنم...به سه دلیل زیر
اول اینکه وقتی اسکرین لاک بشه واسه کار کردن باش باید باطری کشید بیرون و دوباره روشن کرد
سوم اینکه سیم کارت اعتباری رو ساپورت نمیکنه چه ایرانسل چه همراه اول..از لحاظ شارژ سیم کارت و میگم..
خلاصه اینکه اگه عشق برند امریکایی دارین ایفون با تمام محدودیتاش رو توصیه میکنم..
اما اگه گوشی میخاین واسه سرگرمی و راحتی اعصاب و روان سنسیشن و اس ۲ بهترین گزینه هست..
دوست عزيز منم اين گوشي را دارم ولي اين مشكلاتي را شما بهش اشاره كرديد را نداشتم حتي خيلي بلا سرش در اوردم. من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم و مشكلي با شارژ كردنش نداشتم.
شما گوشيتو از كجا خريدي؟
اينم از اون حرفهاست . شما معلوم نيست تز كجا خريدي . شايد كوشي مشكل دار بهت انداختن .
گوشي شاب. اين همه اتريكس فروخته شده كسي مشكل نداشته
اون سنسيشن و كلكسي ٢ هم مشكلاتشون بيشتر از اينه .
sAeEd_kHaAn
26-08-2011, 08:46
هردم از این باغ بری میرسد :31:
این که دیگه گوشی خود به خود ریست بشه عمق فاجعه است
هردم از این باغ بری میرسد :31:
این که دیگه گوشی خود به خود ریست بشه عمق فاجعه است
اصلا معلوم نيست اين بنده خدا اتريكس رو از كجا خريده. شايدم اصلا نخريده !
sAeEd_kHaAn
26-08-2011, 11:08
اصلا معلوم نيست اين بنده خدا اتريكس رو از كجا خريده. شايدم اصلا نخريده !
این بنده خدا تنها نیست ظاهرا 2-3 نفرن از 5 نفری که انجا خریدن 2-3 تاش مشکل داره :دی
ای بابا منم خیلی ناراحت شدم :31: :31:
hasanmotori
26-08-2011, 11:26
دوست عزيز منم اين گوشي را دارم ولي اين مشكلاتي را شما بهش اشاره كرديد را نداشتم حتي خيلي بلا سرش در اوردم. من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم و مشكلي با شارژ كردنش نداشتم.
شما گوشيتو از كجا خريدي؟
شما که مشکلت از همه حادتره
به قوله خودت الان یه تیکه آجره :27: حالا بدیش اینه که تعمیرکاره موتورولا اصلاً تو ایران نیست و برای تعمیر گوشیت کلی وقت و هزینه باید بزاری :13: اگه سامسونگ یا htc بود میدادی نمایندگی برات درست میکرد
تعصب رو بزارید کنار ... انقدر بعضیا بدون اینکه این گوشی رو داشته باشن قربون صدقش رفتن که دوستان هم گولشو خوردنو رفتن خریدن و خب مشخصه دیگه این دوستان هم پیش خودشون فکر میکنن 700 پول دادن و از اس2 و سنسیشن گزشتن حالا اصلاً نمیخان بروی خودشون بیارن که اینم یه سری مشکلاتی داره ... حالا جالبه اینه که مشکلاتش خیلی اساسیتر از سنسیشن و اس2 ه :27:
هادی جان عشق این برند کورت کرده ولی دلیل نمیشه بقیه رو هم بندازی ته چاه :21:
tarfan1364milad
26-08-2011, 12:54
متاسفانه دوستان از روی تعصب حرف میزنن...من دارم میگم این گوشیو دارمو این مشکلاتو داره..حالا یکی میگه انداختن بش...یکی میگه معلوم نیست از کجا خریده..یکی میگه اصن گوشیو نداره...هر کی هرطور دوست داره فک کنه..اما من دارم میگم از خریدن این گوشی منصرف بشین چون بدجور به مشکل خورده و خیلی ها مثه من درگیر مشکلاتش هستن و چون ۸۰۰ دادن پاش حتی جرات اینو ندارن جلو خانواده بگن چه گندی زدنو به قوله دوستمون صداشو در نیارن!!!من از علاالدین گرفتم گوشیو..در ضمن واسه من ۴جی هست..شاید واسه شما معمولی باشه که میشه شارژ کنید سیم کارتو..راستی اگه یکی از مشکلات اس ۲ رو به من بگین ممنون میشم..یاداورم میشم بنچ مارکایه این گوشی و اس ۲ رو در جی اس ام ببنین..واقعا که اس ۲ خداست..من نمیدونم سامسونگ این همه قدرتو یهو از کجا اورد..............بعد ما دو دستی چسبیدیم گوشی امریکایی..راستی من شنبه ۱شنبه احتمال قوی میدم گوشیو فلش کنن نتیجشو به دوستان میدم که بدونن در نهایت چه باید کرد..
شما که مشکلت از همه حادتره
به قوله خودت الان یه تیکه آجره :27: حالا بدیش اینه که تعمیرکاره موتورولا اصلاً تو ایران نیست و برای تعمیر گوشیت کلی وقت و هزینه باید بزاری :13: اگه سامسونگ یا htc بود میدادی نمایندگی برات درست میکرد
تعصب رو بزارید کنار ... انقدر بعضیا بدون اینکه این گوشی رو داشته باشن قربون صدقش رفتن که دوستان هم گولشو خوردنو رفتن خریدن و خب مشخصه دیگه این دوستان هم پیش خودشون فکر میکنن 700 پول دادن و از اس2 و سنسیشن گزشتن حالا اصلاً نمیخان بروی خودشون بیارن که اینم یه سری مشکلاتی داره ... حالا جالبه اینه که مشکلاتش خیلی اساسیتر از سنسیشن و اس2 ه :27:
هادی جان عشق این برند کورت کرده ولی دلیل نمیشه بقیه رو هم بندازی ته چاه :21:
اگه او ن پست خوب خونده باشي گفتم گوشي دوستم نه گوشي خودم . كه اونم بر اثر بي توجهي به هشدار دانگريد بود. بعدش من اومدم به اونايي كه دارن هشدار دادم مواظب باشن هار بريك نشه . اين يعني اطلاع رساني نه ...
من از علاالدین گرفتم گوشیو..در ضمن واسه من ۴جی هست..شاید واسه شما معمولی باشه که میشه شارژ کنید سیم کارتو..
گوشي منم 4g هست و گوشيتو كه از علاادين خريدي يعني رفتي گوشي را از نزديك ديدي و خريدي ببر برات درستش كنن و در ضمن GS2 هم تو بازار بود ميتونستي بري دقيق از نزديك ببيني و از خريدت پشيمون نشي.
musketeer
26-08-2011, 16:08
نه آقاجان اینو جدی میگم همتون درست میگید. یک کسی میبینی دوست داره به گوشیش ور بره و از این کار لذت میبره و هراسی نداره (به اصطلاح دست به آچاره) همچین آدمی لذت میبره از کارکردن با گوشی هایی مثل موتورلا (مخصوصا قدیم!)
یکی میبینی نه، حوصله یا وقتش یا جسارتا تواناییش رو نداره (!) یا اصلا نوبه! میره یک چیزی میخره که فقط استفاده کنه نه اینکه بخواد بهش ور هم بره.
اول باید مشخص کنید شما باگوشیتون میخواید چیکار کنید بعد باید بخرید. کسی که حوصله سر و کله زدن با گوشی نداره میره گوشی میخره که بلد نیست یا نمیتونه ازش استفاده کنه بعد میگه ایراد از گوشی هست. بقیه رو هم مورد بازخواست قرار میده که چرا تبلیغ میکنید براش (درست انگار این دوستان روی هر گوشی موتورولا که فروش میره پورسانت میگیرن) :دی
tarfan1364milad
26-08-2011, 18:32
نه آقاجان اینو جدی میگم همتون درست میگید. یک کسی میبینی دوست داره به گوشیش ور بره و از این کار لذت میبره و هراسی نداره (به اصطلاح دست به آچاره) همچین آدمی لذت میبره از کارکردن با گوشی هایی مثل موتورلا (مخصوصا قدیم!)
یکی میبینی نه، حوصله یا وقتش یا جسارتا تواناییش رو نداره (!) یا اصلا نوبه! میره یک چیزی میخره که فقط استفاده کنه نه اینکه بخواد بهش ور هم بره.
اول باید مشخص کنید شما باگوشیتون میخواید چیکار کنید بعد باید بخرید. کسی که حوصله سر و کله زدن با گوشی نداره میره گوشی میخره که بلد نیست یا نمیتونه ازش استفاده کنه بعد میگه ایراد از گوشی هست. بقیه رو هم مورد بازخواست قرار میده که چرا تبلیغ میکنید براش (درست انگار این دوستان روی هر گوشی موتورولا که فروش میره پورسانت میگیرن) :دی
یکی از دوستان چیزه خوبی میگفت..کسی که خواب هستش رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده نه....
گوشی ایراد داره داداش..بعدشم من قبل از این گوشی اچ دی ۲ داشتم هم جسارتشو داشتم هم تواناییشو که روش هم ویندوزفون ۷ ریختم هم اندرویید و کلی رام و کلی کارا دیگه..تازه گوشی دستم نگرفتم برادر..از پشته کوه که نیومدم.میگم گوشی ایراد داره با اپدیتو اینام درست نمیشه.شما گوشیو رو ۲روزه گرفته باشی هر چقدرم ماهر باش و از این چیزایم که گفتی داشته باشی باز جرات نمیکنی خودت فلشش کنی..چون میشه قضیه همین دوستمون که هارد بریک شده..پس لطفا به صورت محترمانه تیکه به ادم نندازین..
خدمت دوسته گلمونم که گفتن اس ۲ هم بود میتونستی بخری عرض کنم که منم مثه خیلیا متعصبو جو گیر موتورولا بودم..گفتم از اچ تی سی کوچ کنیم به نوکیا و موتورولا..من سی ۷ هم دارم اخه.منتها موتورولا رو واسه گیم وکل گرفتم که حیف و صد حیف...
ببینید بحث بیهوده ایی دارید میکنید . بیخودی هم سعی نکنید که موتورولا رو خراب کنید .
اگر آتریکس همچین مشکلاتی داشت مطمئن باش سایتهای خارجی بزرگ ابروی موتو رو برده بودن . و آتریکس جوایز متعددی رو برای بهترین گوشی سال دریافت نمیکرد .
من نمیدونم 2-3تا از دوستان من که آتریکس دارن و هیچ مشکلی تو این یکی دو ماه که خریدن نداشتن گوشی هاشون رو از کجا آوردن .
اما احتمالا از همین کره خاکی آتریکس خریدن .
طرف رفته فایلهای سیستمی گوشیش رو پاک کرده و گوشی روشن نمیشه . آیا این اشکال از گوشیه !؟
طرف رفته گوشی رو به قول خودش از علائدین خریده . موقع خرید که اینجا ما ندیدیمش و یا اینکه تحقیقی بکنه واسه خرید و حالا اومده میگه گوشی مشکل داره .
تا جایی که من میدونم تا 2-3 هفته پیش علائدین آتریکس نداشته . شاید هنوزم نیاورده باشه . پس این حرفها جای شک داره !؟
حالا به فرض اینکه گوشی رو از اونجا خریده . مگر هر گوشی 48 ساعت مهات تست نداره !! اگر تو 48 ساعت مشکل نداشته پس کلا" بدون مشکل بوده و خود شخص گوشی رو دستکاری کرده .
که این هم مشکل گوشی نیست .
شما در مورد مشکلات گلکسی 2 و سنسیشن هم میتونی یک سرچ تو همین تایپیک های داخلی بزنی تا بفهمی اوضاع چطوره .
هیچ کدوم از مشکلات بزرگی که اون 2گوشی دارن رو آتریکس نداره .
sAeEd_kHaAn
26-08-2011, 19:16
ببینید بحث بیهوده ایی دارید میکنید . بیخودی هم سعی نکنید که موتورولا رو خراب کنید .
اگر آتریکس همچین مشکلاتی داشت مطمئن باش سایتهای خارجی بزرگ ابروی موتو رو برده بودن . و آتریکس جوایز متعددی رو برای بهترین گوشی سال دریافت نمیکرد .
من نمیدونم 2-3تا از دوستان من که آتریکس دارن و هیچ مشکلی تو این یکی دو ماه که خریدن نداشتن گوشی هاشون رو از کجا آوردن .
اما احتمالا از همین کره خاکی آتریکس خریدن .
طرف رفته فایلهای سیستمی گوشیش رو پاک کرده و گوشی روشن نمیشه . آیا این اشکال از گوشیه !؟
طرف رفته گوشی رو به قول خودش از علائدین خریده . موقع خرید که اینجا ما ندیدیمش و یا اینکه تحقیقی بکنه واسه خرید و حالا اومده میگه گوشی مشکل داره .
تا جایی که من میدونم تا 2-3 هفته پیش علائدین آتریکس نداشته . شاید هنوزم نیاورده باشه . پس این حرفها جای شک داره !؟
حالا به فرض اینکه گوشی رو از اونجا خریده . مگر هر گوشی 48 ساعت مهات تست نداره !! اگر تو 48 ساعت مشکل نداشته پس کلا" بدون مشکل بوده و خود شخص گوشی رو دستکاری کرده .
که این هم مشکل گوشی نیست .
شما در مورد مشکلات گلکسی 2 و سنسیشن هم میتونی یک سرچ تو همین تایپیک های داخلی بزنی تا بفهمی اوضاع چطوره .
هیچ کدوم از مشکلات بزرگی که اون 2گوشی دارن رو آتریکس نداره .
دیگه از این بهتر ماسمالی نتونستی بکنی کلا همه چیرو منکر شدی که طرف گوشی رو نداره داره الکی میگه
والا مشکلات اون 2تا دیگه اینجوری نبود گه گوشی روزی 4-5 بار خود به خود ریست بشه داغی بود که با اپ حل شد شماها دیگه اخر تعصب الکی هستین لااقل قبول کنین گوشی شاختون تو زرد از با دراومد یه بیچاره میره 800 پول بده درست راهنماییش کنین نه این که . . .
دوستان عزیز :
" به نظر من با مورد دار بودن چند گوشی نمیشه یه برند رو زیر سوال برد !! این حرفم در مورد همه برند ها صادقه سوء تعبیر نشه .
روی همین اصل بحث های بیهوده نکنیم و به جای اون یا به دوستانی که مشکل براشون پیش اومده کمک کنیم یا آرزو کنیم که مشکلشون هر چه زودتر رفع بشه چون واقعا حس خوبی نداره ."
مخلص همگی :11:
دوستم با گوشيش ، قبل از خراب شدن ، يكسره بازي ميكرد و حتي ساعتها بازي را ادامه ميداد تا زماني كه شارژ باطري تمام ميشدو در اين حين يك بار هم ريست نشد .
حالا شما كه گوشي را نداري هي انگ تعصب بيخودي به ما ميزني.
sarovan3
26-08-2011, 21:29
میگن گربه دستش به گوشت نمیرسیده گفت که بو میده
L.A.M.P.A.R.D
26-08-2011, 22:42
اقا اصلا این اقایی که میگه گوشیم مشکل داره ، بیاد اصفهان ، ازش میخرم....خوبه ؟
یا خودش خراب کرده ...یا بلد نیست رام عوض کنه ...یا هم اصلا نداره
دیگه از این بهتر ماسمالی نتونستی بکنی کلا همه چیرو منکر شدی که طرف گوشی رو نداره داره الکی میگه
والا مشکلات اون 2تا دیگه اینجوری نبود گه گوشی روزی 4-5 بار خود به خود ریست بشه داغی بود که با اپ حل شد شماها دیگه اخر تعصب الکی هستین لااقل قبول کنین گوشی شاختون تو زرد از با دراومد یه بیچاره میره 800 پول بده درست راهنماییش کنین نه این که . . . ماستمالی چیه عزیز .
آتریکس هیچکدوم از مشکلاتی که اون 2 گوشی دیگه بطور پیش فرض دارن رو نداره . مثل داغ کردن و پریدن آنتن و وای فای .. بگذریم از اونها .
ایشون که روز سوم از خریدش گوشیش مشکل پیدا کرده باید میرفت تو همون علائدین و یقه مغازه دار رو میگرفت که این چیه بهش داده !؟
به هر حال اگر واقعا" مشکلی هست امیدوارم با نصب یک رام جدید حل بشه .
musketeer
27-08-2011, 09:37
یکی از دوستان چیزه خوبی میگفت..کسی که خواب هستش رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده نه....
گوشی ایراد داره داداش..بعدشم من قبل از این گوشی اچ دی ۲ داشتم هم جسارتشو داشتم هم تواناییشو که روش هم ویندوزفون ۷ ریختم هم اندرویید و کلی رام و کلی کارا دیگه..تازه گوشی دستم نگرفتم برادر..از پشته کوه که نیومدم.میگم گوشی ایراد داره با اپدیتو اینام درست نمیشه.شما گوشیو رو ۲روزه گرفته باشی هر چقدرم ماهر باش و از این چیزایم که گفتی داشته باشی باز جرات نمیکنی خودت فلشش کنی..چون میشه قضیه همین دوستمون که هارد بریک شده..پس لطفا به صورت محترمانه تیکه به ادم نندازین..
خدمت دوسته گلمونم که گفتن اس ۲ هم بود میتونستی بخری عرض کنم که منم مثه خیلیا متعصبو جو گیر موتورولا بودم..گفتم از اچ تی سی کوچ کنیم به نوکیا و موتورولا..من سی ۷ هم دارم اخه.منتها موتورولا رو واسه گیم وکل گرفتم که حیف و صد حیف...
عزیز من قصد جسارت نداشتم ببخشید اگر چیزی گفتم که ممکنه ازش سوءتعبیر بشه:10:
امیدوارم هرچی درسته همون بشه برای شما
من رام Aura 1.1.3 را رو گوشيم ريختم اين رام پيش فرض دو تا لانچر رو خودش داره و فارسي ساز GB روش كار ميكنه ، در قسمت انتخاب شبكه موبايل ، مي توان 2G و 3G را نيز انتخاب كرد و پچ wake up volume را نيز ميتوان بهش اضافه كرد كه از دكمه هاي ولوم براي باز كردن گوشي ميتوان استفاده كرد و ديگر نيازي به دكمه پاور نيست و تا الان كه باهاش كار كردم مصرف باطري نيز كاهش پيدا كرده.
سلام
دوستان اتریکس در حال حاضر موجود هست وقیمتش چنده
مرسی
tarfan1364milad
27-08-2011, 16:39
ماستمالی چیه عزیز .
آتریکس هیچکدوم از مشکلاتی که اون 2 گوشی دیگه بطور پیش فرض دارن رو نداره . مثل داغ کردن و پریدن آنتن و وای فای .. بگذریم از اونها .
ایشون که روز سوم از خریدش گوشیش مشکل پیدا کرده باید میرفت تو همون علائدین و یقه مغازه دار رو میگرفت که این چیه بهش داده !؟
به هر حال اگر واقعا" مشکلی هست امیدوارم با نصب یک رام جدید حل بشه .
دقیقا حق با شماست..منتهی من خودم ساکن همدان هستم و کارم طوریه که اصلن فرصت ندارم دوباره بکوبم بیام..دیگه یا با فلش درست میشه یا ...
خلاصه دعا کنین درست شه..چون خیلی دوستش دارم.واقعا حیفه...
tarfan1364milad
27-08-2011, 16:49
اقا اصلا این اقایی که میگه گوشیم مشکل داره ، بیاد اصفهان ، ازش میخرم....خوبه ؟
یا خودش خراب کرده ...یا بلد نیست رام عوض کنه ...یا هم اصلا نداره
اصفهان؟اخر دنیا؟زیاد ولخرجی نکن....مغزمو خر گاز گرفته؟خوب میرم همون تهران پسش میدم که شمام تو زحمت نیفتی...
سلام
دوستان اتریکس در حال حاضر موجود هست وقیمتش چنده
مرسی
بله عزیز موجود هست . قیمت هم 760 هست . این قیمت سایت گوشی شاپ هست که جنس اصل و بدون عیب بهت میده
. البته ممکنه ارزونتر هم گیر بیاری تو بازار ولی باید خیلی مواظب باشی و از جای مطمئن بخری با مهلت تست 2 روزه
سایت ایران دلیور هم میاره 650-660
The Rock 2
27-08-2011, 20:49
با این حرفایی که دوستان زدن رای ما رو برای خرید این گوشی زدن :19:
گوشی آمریکایی این بود ؟ :41:
خدمت همه دوستان عرض سلام وادب دارم درموردايرادهاى كه به يه گوشى گرفته مى شودبايستى خدمتتان عرض كنم تواين چندسالى كه گوشى بازى
مى كنم بامواردزيادى برخوردكردم اولين گوشى آندرويدكه من خريدم نكسوس وان بود زمانى كه آبديت ٢.٢ روش ريختم شروع كرد به هنگ كردن تويكى
ازسايتها آن زمان اين موردرابيان كردم تا بلكه يكى من راراهنمائى كن ولى ديدم هركى چيزى گفت يكى مى گفت دكى داداشمونو آخه كى شنيده گوشى
آندرويدهنگ كنه يكى مى گفت نكنه ماكت گوشى را بهت انداختن كه همش گيره آخه آندرويدو گيرخلاصه ازكارخودم پشيمون شده بودم كه ديدم بنده خدائى
گفت كه دوست عزيزممكن ازرامى كه ريختى باشه وچندموردديگررانام بردالبته من چون چيزى ازآندرويدزيادنمى دانستم بعضى مواردرا كه مى گفت متوجه
نمى شدم خلاصه آخركارگفت زمان توليد گوشى ممكن يك يا چندايرادكلى باشه يعنى تقريبآتوبيشترآنها باشدمثل آنتن دهى ومواردى ازاين دست ولى مواردى
هم هست كه زمان مونتاژ پيش مى آيد كه اين موردمحدود به تعداداندكى مى شودمواردى هم هست كه ما خودمان باعث آن هستيم مثل ريختن رامهاى كه
مورددارندويا بى دقتى درهنگام نصب ومواردى هم هست كه بعضى ازيك مارك گوشى خوشش نمى آيداز بعضى از گوشيهاى آن مارك كه اسم ورسمى
پيداكرده ايرادهاى بى موردمى گيردازآن به بعدكه اين مواردراآن دوستى كه كارش هم ريختن برنامه رو گوشى بودبراى من گفت متوجه شدم كه ممكن گوشى
من اين ايرادرا داشته باشه وشايدهم چندموردمثل من باشه ولى دليل نداردهمه اين مدل گوشى اين ايرادرا داشته باشند
اززمانى كه من گوشى اتريكس را گرفتم حدودسه ماه مى گذرد روز اول دادم گوشى را روت كردن ورام ٢.٢.٢روش ريختم به كسى دادم كه واقعآ كارش
عالى ولى تهران نيست وپيداكردنش مشكل خلاصه تاچندروزپيش كلى برنامه وبازى ريختم روى گوشى ازهرجهت كه بگيد عالى بود با گوشى گالكسى اس تو
كه خودم خريدم تست كردم براى من سرعت گوشى مهم است كه اتريكس با آن كه ٢.٢.٢بودولى بهتراز گالكسى اس تو تو سرعت بود با گوشى سنسيشن
كه خريدم وخيلى بداين گوشى را مى گفتند ولى خدائى سنسيشن خيلى گوشى عالى هست حتى تو سر عت هم شايدكمى از اتريكس بهتر بودولى ديديم
چقدرايرادهاى بى موردوناحق ازاين گوشى گرفتندوهنوزهم مى گيرندچندروز پيش گوشى اتريكس را دادم به كسى كه بعدآ فهميدم تازه كار هست وگوشى
را براى من مى خواست آبديت ٢.٣.٤كنه وسط كار گفت اين كه روت شده گفتم خوب ازروت درش بيارگفت بلدنيستم گفتم يه رام غيررسمى روش بريز
خلاصه داشت آبديت مى كردكه باطرى گوشى تمام شد باطرى را با يه شارژر كه باطرى را مى زاريم روش شارژكرد حال گوشى بالا نمى آمد خلاصه
به چندتاازدوستان كه واردبودندزنگ زدم ولى نه شدكه نه شدنمى دانم علت چى بود كلى وررفتيم من آمدم رابط ازگوشى در آوردم وزدم جا درست شد
حتى گوشى از روت خارج شده بود وآبديت رسمى موتورا روى گوشيم ريختم والان خدائى من با گوشيهاى زيادى كاركردم ولى خيلى گوشى خوبى هست
من امروز ديفاى را هم خريدم تا ببينم اين كيفيت تو همه گوشيهاى موتورولا هست يا نه البته اين راهم بگم هيچ گوشى نيست كه بدون عيب باشه هر گوشى
يك يا چندايراددارد بهترين گوشى هم آن است كه كمترين ايرادراداشته باشد مارك گوشى مهم نيست كيفيت گوشى مهمه
L.A.M.P.A.R.D
28-08-2011, 09:55
اصفهان؟اخر دنیا؟زیاد ولخرجی نکن....مغزمو خر گاز گرفته؟خوب میرم همون تهران پسش میدم که شمام تو زحمت نیفتی...
اصفهان اخر دنیاست ؟ :27: پس حتما همدان... :39:
باریکلا پس اینقدر چرت نگو برو پس بده:46:
tarfan1364milad
29-08-2011, 04:26
اصفهان اخر دنیاست ؟ :27: پس حتما همدان... :39:
باریکلا پس اینقدر چرت نگو برو پس بده:46:
تو چرت میگی ...در کل گفتم که انقد ولخرجی نکن...چون به جاش هر کس میتونه نمک بریزه و خوشمزه باشه..سعی کن مفید باشی و گرهی از کار مردم باز کنی نه اینکه نمک بریزی..زیادم به دل نگیر..نسبت به همدان گفتم اخر دنیاست..در ضمن دوستان با فلش هم درست نشد!!چه مرگشه خدا میدونه...فعلا دسته یارو هستش بینم به کجا میرسه...
sarovan3
29-08-2011, 20:25
بالاخره منم سفارش دادم . ولی بعد عید به دستم میرسه . :13:
tarfan1364milad
29-08-2011, 22:41
اقا کسی این لامسبو به جینجر بورد اپدیت کرده یا نه؟؟؟من قبلا به ۲.۲.۲ اپدیت کردم حالا اون اپدیت رو گرفتم وگذاشتمش داخل روت بدون هیچ انذیپی..طبق دستور العمل خود سایت موتورولا هم پیش میرم منتهی باز زمانی که باید مموری رو چک کنه و اپدیت رو بیاره ، انجام نمیده اینکارو میگه گوشی اپتودیت هست!!کسایی که میگن بلدن همین یه مشکل مارو رفع کنن ما بقی پیش کش..ممنون
sarovan3
30-08-2011, 00:09
اقا کسی این لامسبو به جینجر بورد اپدیت کرده یا نه؟؟؟من قبلا به ۲.۲.۲ اپدیت کردم حالا اون اپدیت رو گرفتم وگذاشتمش داخل روت بدون هیچ انذیپی..طبق دستور العمل خود سایت موتورولا هم پیش میرم منتهی باز زمانی که باید مموری رو چک کنه و اپدیت رو بیاره ، انجام نمیده اینکارو میگه گوشی اپتودیت هست!!کسایی که میگن بلدن همین یه مشکل مارو رفع کنن ما بقی پیش کش..ممنون
دوست من گوشی شما 4g هست یا انریکس خالی
legolas 224
30-08-2011, 02:51
(از طرف پارسا میزنم اینو :دی) :
گوشیتون بهش میخوره که فکتوری آنلاک میدل ایست ورژن باشه و احتمالا اتریکس 4جی نیست.
-------------------------------
آقا ول کنین این بحث ها رو. این سعید و اینا میپرن سر ما که وای فلان و اتریکس بده و سنسیشن و اینا :دی
اون ریست شدن فقط مال 2 روز اول بود و بس (دیگه اصلا اون مشکل ریست شدن رو ندارم خدا رو شکر) ، کارت شارژ هم امروز به راحتی یه کارت شارژ 2000 تومنی گرفتم و وارد کردم : دی (فیلمشم میزارم واس اینکه بعضیا از رو برن :دی) ، ایراد دیگه ای هم بود لیست کنین بیام واس همتون شفاف سازی کنم :دی به قرآن زشته این بچه بازیا. یکی گوشیش ایراد داشته ، این سعید واقعا کاری کرد که من یه جوری شدم. گوشی کاملا عالیه و هیچ ایرادی نداره. آیس کریم سندویچ هم فکر میکنم این از اولین گوشیایی باشه که روش میاد ، چون موتو مال گوگله و این و Droid X2 و Milestone/Droid 3 و Photon 4G شاخای موتورولا هستن. انصافا کدوم برندی بوده که این همه گوشی شاخ داشته باشه؟؟؟ نه خدایی لیست بالا رو نگاه کنید :دی البته ایکس 2 به حساب نمیاد ، چون جی اس ام نیست.
sAeEd_kHaAn
30-08-2011, 10:52
گوشیتون بهش میخوره که فکتوری آنلاک میدل ایست ورژن باشه و احتمالا اتریکس 4جی نیست.
-------------------------------
آقا ول کنین این بحث ها رو. این سعید و اینا میپرن سر ما که وای فلان و اتریکس بده و سنسیشن و اینا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ریست شدن فقط مال 2 روز اول بود و بس (دیگه اصلا اون مشکل ریست شدن رو ندارم خدا رو شکر) ، کارت شارژ هم امروز به راحتی یه کارت شارژ 2000 تومنی گرفتم و وارد کردم : دی (فیلمشم میزارم واس اینکه بعضیا از رو برن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، ایراد دیگه ای هم بود لیست کنین بیام واس همتون شفاف سازی کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قرآن زشته این بچه بازیا. یکی گوشیش ایراد داشته ، این سعید واقعا کاری کرد که من یه جوری شدم. گوشی کاملا عالیه و هیچ ایرادی نداره. آیس کریم سندویچ هم فکر میکنم این از اولین گوشیایی باشه که روش میاد ، چون موتو مال گوگله و این و Droid X2 و Milestone/Droid 3 و Photon 4G شاخای موتورولا هستن. انصافا کدوم برندی بوده که این همه گوشی شاخ داشته باشه؟؟؟ نه خدایی لیست بالا رو نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ایکس 2 به حساب نمیاد ، چون جی اس ام نیست.
همیشه پای سعید در میان است :دی
خوب بابا تو بعد از این همه مدت رفتی اتریکس گرفتی مشکل داشتی نارحتت بودم بده ؟ خدا کنه همشیه واست بچرخه با هم کل کل کنیم حال میده :دی
راستی چیکار کردی تو کلا بایکوت شدی :دی مامانم گفته با بچه خلاف نگردم :دی
ولی خداییش دیگه دل میخواد کسی بره اتریکس بگیره :دی
tarfan1364milad
30-08-2011, 11:33
عرض کردم قبلا..۴ جی هست..وگرنه بیکار نیستم بشینم دانلود کنم اپدیتو..ممنون میشم کسی که خودش اپدیت کرده توضیح بده..چون از حدس و گمان نمیشه کاری کرد.
عرض کردم قبلا..۴ جی هست..وگرنه بیکار نیستم بشینم دانلود کنم اپدیتو..ممنون میشم کسی که خودش اپدیت کرده توضیح بده..چون از حدس و گمان نمیشه کاری کرد.
دوست عزيز اگه شما گوشيت را روت کرده باشي امکان ota رااز دست ميده.
در هر صورت شما فايل را از سايت موتو دريافت کردي را به sdcard داخلي اتتقال بده بعدش گوشي را از سيستم unmount کن بعد از چند ثانيه پيغام کپي مياد ، اگر نيامد به مسير زيرر برو و سيستم اپديت را بزن
sittings/about phones /system update
Sent from my MB860
دوست عزيز اگه شما گوشيت را روت کرده باشي امکان ota رااز دست ميده.
در هر صورت شما فايل را از سايت موتو دريافت کردي را به sdcard داخلي اتتقال بده بعدش گوشي را از سيستم unmount کن بعد از چند ثانيه پيغام کپي مياد ، اگر نيامد به مسير زيرر برو و سيستم اپديت را بزن
sittings/about phones /system update
Sent from my MB860
Zare جونم رويوو هنوز نزاشتي ها؟
دوستان میخوام یه نامه کوبنده و حماسی : دی بدم به موتو :| رفتم اتریکس میدل ایست گرفتم ، هنوز جینجربرد ندادن واسش :-دبلیو
باید دقیقا به چه آدرسی ایمیل بدم؟؟؟ روزی چند تا میدم ببینم چی میشه :-؟؟ : دی
sarovan3
03-09-2011, 14:21
احتمالا تا 2 ماه دیگه نمیاد . حرف و حدیث زیاده اینجا
شما یه اپدیت هست با گوشیت اونو بگیر نصب کن . buil number ات باید بعد از این اپدیت از oleym_u4_3.1.0 بشه oleym_u4_4.8.0
همونجا تو فرومشون نامه بده منم یکی نوشتم اونجا:8:
احتمالا تا 2 ماه دیگه نمیاد . حرف و حدیث زیاده اینجا
شما یه اپدیت هست با گوشیت اونو بگیر نصب کن . buil number ات باید بعد از این اپدیت از oleym_u4_3.1.0 بشه oleym_u4_4.8.0
همونجا تو فرومشون نامه بده منم یکی نوشتم اونجا:8:
اون رو همون روزی که گوشی رسید دستم آپدیت کردم : دی امشب احتمالا یه کارت تلفن میخرم زنگ میزنم به ساپورتشون فحش و فحش کاری : دی چه وضعشه آخه... گوشی به این غولی زدن ، واسش جینجربرد نمیدن...
(میگم یا فرمویر های جدید واسش بدین یا اینکه بوت لودر رو باز کنین :| اگه نمیتونین مثل سامی واس GSII فرمویر بدین ، بوت لودر رو بدون پودینگ و این چیزا [میترسم پودینگ رو بریزم] انلاک کنین : دی مث سونی و اچ تی سی که آنلاک کردن... حداقل کاستوم بریزیم :|)
رام کاستوم که تو xda براش زیاد هست الان .
بوت لودر رو جرئت نکردم آنلاک کنم + مثل اینکه باید واس بوت لودر روی 2.3 باشم :|
Anonymous13
06-09-2011, 08:29
دوستان قيمت جديد آتريكس تو تهران رو كسي ميدونه !؟
به نظر شما آتريكس رو بخرم يا صبر كنم واسه ميلستون 3 ؟؟؟؟
اون دوربينش 8 هست و كيبوردش يه كارم مياد . ولي رم 512 داره . كم نمياره !؟
red-bull
06-09-2011, 16:06
علاالدین طبقه6 740 تومن به نظر من رم مهمتره تا کیبرد چون تاچ گوشی کم نمیاره واسه تایپ اما کم بود رم مشکل ساز میشه البته 512 هم کم نیست فعلا. دوربینش بهتره اما وزنش بیشتره .اگه با توجه به نیازات میخوای تصمیم بگیری که صبر کن اگر نه اتریکسو بگیر چیزی از دست نمیدی یه چیزایی این داره یه چیزایی اون
دوستان قيمت جديد آتريكس تو تهران رو كسي ميدونه !؟
به نظر شما آتريكس رو بخرم يا صبر كنم واسه ميلستون 3 ؟؟؟؟
اون دوربينش 8 هست و كيبوردش يه كارم مياد . ولي رم 512 داره . كم نمياره !؟
ميثم جان شما به نظر من چون گوشي كيبورد دار خيلي دوست داري و ميلستون 1 هم داشتيه واسه ميلستون 3 صبر كن .
قيمت رو هم كه دوست خوبمون گفت . قيمت هر روز بهتر ميشه .
Armin_TA
09-09-2011, 13:03
سلام به همگی!
میخواستم ببینم اگه این گوشی رو از تایلند یا چین بگیرم چند در میاد؟
مشکلات و معایب این گوشی رو اگه لطف کنید لیست کنید برام ممنون می شم.
اون پایه لپ تابش چنده؟
به نظرتون گزینه های بهتر چیا هستند؟
مرسی از همگی!
legolas 224
09-09-2011, 14:17
پارسا :
مشکلات :
صفحه نمایش :|||||
دوربین نسبتا ضعیف...
توی چین یا تایلند اگه Atrix 4G آنلاک شده گیر بیارین حدودای 550... اگه Atrix فکتوری آنلاک گیر بیارین حدودای 650...
پارسا :
مشکلات :
صفحه نمایش :|||||
دوربین نسبتا ضعیف...
توی چین یا تایلند اگه Atrix 4G آنلاک شده گیر بیارین حدودای 550... اگه Atrix فکتوری آنلاک گیر بیارین حدودای 650...
دوربین که با آپدیت 2.3 فول اچ دی میشه .. بازم ضعیفه؟
ال سی دی هم تو عکسهایی که تو نت دیدم بدک نیست چطور می گی ضعیفه؟
Armin_TA
09-09-2011, 15:06
خرید نسخه 4g مشکل ساز نمیشه؟با توجه به این که دیگه امکان برگردوندن و تعویض نیست.
صفحه نمایشش در چه حدی مشکل داره؟
پایه لپ تابش چنده؟گیر میاد؟
ممنون.
legolas 224
09-09-2011, 15:57
دوربین که با آپدیت 2.3 فول اچ دی میشه .. بازم ضعیفه؟
ال سی دی هم تو عکسهایی که تو نت دیدم بدک نیست چطور می گی ضعیفه؟
با فیلمبرداری کاری ندارم ، عکسبرداری خوبی نداره... البته اگه نور خوب باشه ، خیلی خوب میگیره... توی فضای خارجی هم عالیه... ولی شب :|||||
صفحه نمایشش هم از هر لحاظ خیییلیییی عالیه ، ولی ... نقطه نقطه میشه... توی همین فروم یکی گفته بود توی GB درست میشه ، ولی پس از تحقیقات فهمیدم که نمیشه :دی
خرید نسخه 4g مشکل ساز نمیشه؟با توجه به این که دیگه امکان برگردوندن و تعویض نیست.
صفحه نمایشش در چه حدی مشکل داره؟
پایه لپ تابش چنده؟گیر میاد؟
ممنون.
خرید نسخه 4جی به هیچ وجه مشکل ساز نخواهد شد... صفحه نمایشش فقط کمی نقطه نقطه هست...
Armin_TA
09-09-2011, 17:01
راستی موتورولا فوتون رو میشه پیدا کرد؟چه قیمتی؟(حدود 1 ماه دیگه یا خودم یا یکی از آشناهام می ریم مسافرت):8:
برتری فوتون به اتریکس چیه؟به جز دوربین 8.
کسی از قیمت پایه لپ تاب اتریکس خبر داره؟این قابلیت رو فوتون هم داره؟
ممنون از راهنمایی هاتون!
راستی موتورولا فوتون رو میشه پیدا کرد؟چه قیمتی؟(حدود 1 ماه دیگه یا خودم یا یکی از آشناهام می ریم مسافرت):8:
برتری فوتون به اتریکس چیه؟به جز دوربین 8.
کسی از قیمت پایه لپ تاب اتریکس خبر داره؟این قابلیت رو فوتون هم داره؟
ممنون از راهنمایی هاتون!
بله دوست عزیز
شما میتونی فوتون آنلاک فکتوری رو بخری .
به جز دوربین و ال سی دی بزرگتر که ممکنه برتری به حساب بیاد برای بعضی ها برتری دیگه ای نداره .
البته تو ویدئو ها به نظر میاد کیفیت ال سی دیش هم بالاتر باشه ! ظاهرش هم حرف نداره . و آندرویدش 2.3 هست .
اما در عوض آتریکس باطری قویتری داره و سنسور تشخیص اثر انگشت . و بورس بهتری هم داره و آموزشهاش هم ترجمه شده .
لپ تاپ داک هم حدود 400 بود . قیمت جدید رو نمیدونم .
بیشتر گوشی های جدید موتورولا مثل آتریکس . فوتون . دروید بیونیک این قابلیت رو دارن .
Armin_TA
09-09-2011, 18:27
ممنون از کمک های همه دوستان!
فوتون چند قیمته؟
فوتون مثل آتریکس 4g و آلاک فکتوری داره؟
به نظر شما دوستان عزیز آتریکس بخرم یا فوتون؟
شرمنده اینقدر سوال می پرسم!
دوستان سلام.درموردرام ٢.٣.٤ بايستي خدمت شماعرض كنم كه من حدوددوهفته هست كه گوشيمو به ٢.٣.٤آبديت كردم البته درصفحه هاى قبل هم درباره
آن توضيح دادم.زمانى كه من گوشى را آبديت كردم كيفيت فيلم بردارى آن ١٢٨٠/٧٢٠هست وضوح تصوير خوب شده وازپيكسل پيكسل شدن تصوير خبرى
نيست منوها زيباتر شده سرعت هم خوب است گالرى كمى فرق كرده موزيك پلير هم همينطوردرمورد هنگ كردن اين گوشى من زمانى كه گوشى راخريدم
قبل از اينكه توسط دوستم به دستم برسد دادم گوشى را روت كرده ورام ٢.٢.٢روش ريختندوتازمانى كه به ٢.٣.٤آبديت كنم هيچگونه گيرياهنگى ازگوشى
نديدم واززمانى هم كه به ٢.٣.٤آبديت كردم تا امروز مشكلى نداشتم فقط امروزمثل هميشه واردبازارآندرويد1mobile marketشدم خواستم بازى
talking tom cat2 دانلود كنم وسط دانلودكردن گوشى خاموش و روشن شد دوباره وارد شدم چندتا برنامه وبازى دانلودكردم هيچ مشكلى نبود فقط هربار
خواستم همين بازى cat2دانلود كنم گوشى بازخاموش وروشن شد البته فكر مى كنم بااين بازى گوشى مشكل دارددرمورد1mobile market دوستانى كه
بااين سايت آشنانيستند بگم بازارآندرويد كاملى است وبه راحتى مى توانيد هر برنامه وتم وبازى كه بخواهيد رادرآن پيداكنيدودانلودكنيدالبته فكر مى كنم
بيشتردوستان با آن آشناهستندوامادرمورد گوشى اتريكس به نظرمن كه با تعدادى ازگوشيهاى آندرويدى كاركردم يكى ازبهترين گوشيهاى آندرويدى به
حساب مى آيد
مطمئنی بعد از آپدیت 1280x720 می گیره؟ می گفتن فول اچ دی می گیره .. یعنی 1920x1080
10-09-2011, 10:04
مطمئنی بعد از آپدیت 1280x720 می گیره؟ می گفتن فول اچ دی می گیره .. یعنی 1920x1080 توی آپدیت رسمی 1080p اضافه نشده ، ولی میشه اضافه کرد...
وضوح تصوير خوب شده وازپيكسل پيكسل شدن تصوير خبرى نيست
متاسفانه پیکسل پیکسل شدن صفحه وابستس به صفحه نمایش گوشی و مشکل کلا سخت افزاریه و با هیچگونه آپدیتی درست نمیشه...
به نظر شما دوستان عزیز آتریکس بخرم یا فوتون؟
توصیه من اینه که اتریکس رو بخرین... فوتون پشتیبانیش از اتریکس هم ضعیف تر خواهد بود... البته موتو که کلا پشتیبانیش تعطیله و این مدل و اون مدل هم نداره ، ولی فوتون اصلا دولوپر نداره... در صورتی که واسه اتریکس کاستوم رام و دستکاری جات : دی زیاد اومده...
ضمنا فوتون نسخه آنلاک فکتوری نداره... و توصیه منم اینه که آنلاک فکتوری نخرین ، چون قیمتش بالاتر در میاد...
(بـــــهــله : دی باز شدم : دی)
sAeEd_kHaAn
10-09-2011, 10:33
(بـــــهــله : دی باز شدم : دی)
به به دوران اسارت تموم شد : د ی مبارکه تا شیرینی ندی ولت نمی کنما : د ی
پارسا جان سلام
اون ال سي دي بخاطر اينكه از نوع pen till هست اينجوريه و يكم تو عكسهايي كه كيفيت پايين باشن پيكسل پيكسل نشون ميده .
البته اين ال سي دي هاي پن تيل تو مصرف باطري خيلي تاثير داره و باعث كاهش مصرف ميشه .
--
@Armin_TA
در مورد انتخاب بين آتريكس و فوتون هم ديگه به خودت بستگي داره كه چي از گوشيت بخواي .
فوتون رو فقط ميتوني از سايت ايران دليور سفارشي بخري . قيمتش الان 715 هست .
10-09-2011, 12:42
اون ال سي دي بخاطر اينكه از نوع pen till هست اينجوريه و يكم تو عكسهايي كه كيفيت پايين باشن پيكسل پيكسل نشون ميده .
به خاطر pentill هست ، اما توی تمام عکس که هیچی ، توی صفحه اصلی همینطوره... توی کاربرد روزمره مشکلی نداره... واسه وبگردی نمیشه کلمات ریز رو خوند... علامت باطری رو نگاه کنین کاملا مشخصه که نقطه نقطس...
Armin_TA
10-09-2011, 21:41
قیمت جهانی فوتون و آتریکس چقده؟
هر دو آنلاک فکتوری!
ممنون!
10-09-2011, 21:44
قیمت جهانی فوتون و آتریکس چقده؟
هر دو آنلاک فکتوری!
ممنون!
فوتون آنلاک فکتوری نداره :-w
اتریکس قیمت جهانیش حدود 650 هست که نمیصرفه خیلی... Atrix 4G دستی آنلاک شده خیلی بهتره ، چون هم ارزون تره هم اینکه ساپورت بهتری داره و بعضی از رام یا کرنل ها فقط به Atrix 4G میخورن و به Atrix نمیخورن...
---------------------------------------------------
دوستان تو تهران جایی سراغ ندارین که بوت لودر اتریکس رو واسم آنلاک کنه؟؟؟ خودم میترسم یه وخ بریک بشه گوشی :|
Armin_TA
10-09-2011, 22:01
فوتون آنلاک نداره؟:41:
ولی فایر جان گفت میتونم پیدا کنم!
10-09-2011, 22:28
آنلاک داره ، ولی نسخه مخصوص اپراتور اگه اشتباه نکنم AT&T هست که با کد آنلاک شده... ولی آنلاک فکتوریش وجود نداره...
سلام. درموردپيكسل پيكسل شدن تصويردراتريكس بايستى خدمت شما عرض كنم زمانى كه گوشى بدستم رسيدرام ٢.٢.٢روش بوددراين رام پيكسل پيكسل
شدن تصويردرصورتى كه تصويرباكيفيت روى گوشى مى ريختم خيلى كم بودواززمانى كه رام ٢.٣.٤ روى گوشى ريختم من تا آلان پيكسل پيكسل شدن
تصوير را مشاهده نكردم البته بيشترعكسهاى كه توگالرى گوشى دارم با كيفيت هستند دقيقآ همون عكسهاى هستند كه دررام ٢.٢.٢روى گوشى داشتم و
پيكسل پيكسل هم مى شدندولى آلان نمى شوند درمورد سوالى كه دوستمان پرسيدندبله كيفيت فيلم بردارى گوشى ١٢٨٠/٧٢٠ است وفول HD نشده است
11-09-2011, 09:50
با گالری کاری نداشته باشین... حتی لوگوی باطری پیکسل پیکسله... با وجود اینکه خودم بعد کلی تحقیق اینو گرفتم از صفحه نمایشش دلخورم... چنین صفحه نمایشی نباید روی گوشی ای باشه که یکی از قوی ترین سخت افزار ها رو داره... موتو رسما گاف بزرگی داده... من خودم 2.2.2ــم ، ولی از Shadow توی فروم همسایه که پرسیدم گفتن که این ایراد مربوط به صفحه نمایش pentillــه و با آپدیت 2.3.4 هم درست نشده...
با گالری کاری نداشته باشین... حتی لوگوی باطری پیکسل پیکسله... با وجود اینکه خودم بعد کلی تحقیق اینو گرفتم از صفحه نمایشش دلخورم... چنین صفحه نمایشی نباید روی گوشی ای باشه که یکی از قوی ترین سخت افزار ها رو داره... موتو رسما گاف بزرگی داده... من خودم 2.2.2ــم ، ولی از Shadow توی فروم همسایه که پرسیدم گفتن که این ایراد مربوط به صفحه نمایش pentillــه و با آپدیت 2.3.4 هم درست نشده...
عجيبه . چون من در مورد اين پيكسلها خيلي شنيدم . خيلي ها تو سايتهاي ايراني يا خارجي xda شنيدم كه مساله زياد حادي نيست و با آپديت هم تقريبا" رفع شده .
شيطونه ميگه خودم برم يك آتريكس بخرم ببينم اوظاعش چطوره :31:
11-09-2011, 12:14
مساله توی گیم زیاد حاد نیست... اما توی وبگردی خیلی اذیت میکنه... من همچنان با آیپاد وبگردی میکنم...
نمیدونم چرا توی آپدیت میدل ایست این قدر فونت فارسیش ضایس : دی واسه اس ام اس اوکیه ، ولی واس پیج های نت فارسی آدم سردرد میگیره : دی پیج های انگلیسی هم اگه فونت ریز باشه خوندنش سخت میشه :|
میخوام تماس تلفنی بگیرم با ساپورت موتو >: ) : دی بگم شما یکی از قدرتمند ترین گوشی ها رو زدین ، پس چرا ورژن میدل ایست هنوز جینجربرد هم نداره؟؟؟ حتی X10 الان جینجربرد داره :| + بگم اگه نمیتونین رام های به روز ارائه کنین ، بوت لودر رو باز کنین که کاستوم رام بریزیم :|
چرا با همون آموزشهاي شادو بوت لودر رو باز نميكني .
البته كاستوم رام ريختن براش كه فكر نكنم ربطي به بوت لودر داشته باشه .
12-09-2011, 10:19
مساله آموزش نیست ، مساله ریسک کلی بریک شدن گوشیه... گوشی های چین و اسپانیا با پودینگ بریک میشن... با سازنده پودینگ هم صحبت کردم و متن یکی از فایل های گوشیمو خواست ، بهش دادم ، گفت که پس مشکلی نخواهی داشت + چند نفر هم میشناسم که اتریکس میدل ایست دارن و بوت لودر رو باز کردن ، با این حال خودم جرئت نمیکنم :|
error_erroriyan
12-09-2011, 17:40
به نقل از ایران دلیور
------------------------------------------------------------
Motorola Atrix Unlocked 4G
حدود 615 هزار تومان
Motorola Photon Unlocked 4G
حدود 680 هزار تومان
HTV EVO 3D GSM VRSION
حدود 995 هزار تومان
خوب ظاهرا" ما هم کم کم داریم به آتریکس دارهای عزیز میپیوندیم :31:
پیشا پیش پیوندمان مبارک :27:
سلام. دوست عزيزمن زمانى كه رام ٢.٢.٢ روى گوشيم بودمتوجه پيكسل پيكسل شدن لوگوى باطرى نشدم البته ممكن بادقت نگاه نكرده
باشم ولى الان كه٢.٣.٤هست گوشيم هيچ موردى درلوگوى باطرى ندارداماازديروزدوباره تعدادى عكس البته باكيفيت روى گوشى ديگرى
داشتم روى اتريكس ريختم وتاالان بارها عكسهاى مختلف راتست كردم عكسهارا تمام صحفه كردم حتى تا آخرين حدى كه مى شودعكس
رابزرگ كردم تا آنجا كه كيفيت عكس پائين آمد ولى به غيركيفيت عكس كه پائين آمده بودآنهم بدليل بزرگ كردن زياد عكس بودهيچ كدام از
عكسها كه من تست كردم پيكسل پيكسل نشدن تورام ٢.٢.١ پيكسل پيكسل شدن بيشتر تو رام ٢.٢.٢ كمى كمتر وتورام ٢.٣.٤ تقريبآ رفع
شده واگرهم باشد واقعآ آنقدرناچيزهست كه قابل گفتن نيست وقتى آبديت گوشى من به رام ٢.٣.٤تمام شد ومن گوشى را روشن كردم
اولين چيزى كه توجه من راجلب كردبهترشدن وضوح تصوير نسبت به رام ٢.٢.٢بودالبته اين را بگويم من طرفدارهيچ ماركى نيستم شايد
فكركنيددارم طرفدارى كوركورانه ازموتورولا مى كنم نه من طرفدارگوشى خوب هستم وخيلى هم گوشى مى خرم وعوض مى كنم البته
من زمانى كه اين گوشى را خريدم بعدازچندروزگالكسى اس تو وسونى اريكسون ارك وسنسيشن را هم خريدم ولى به نظر من كه سرعت
توگوشى برايم مهم هست اتريكس بهتراست البته توسرعت وبه نظرمن الان تنها گوشيهاى كه دارم اتريكس وديفاى قرمزمشكى هست
ديفاى را هم دوست عزيزم آقاهادى زحمت كشيدوبرايم پيداكردكه ازايشان ممنونم پارساجان ازشما هم ودوستان شرمنده هستم كه پر
حرفى كردم ،،،. ياحق
Anonymous13
13-09-2011, 10:54
خوب ظاهرا" ما هم کم کم داریم به آتریکس دارهای عزیز میپیوندیم :31:
پیشا پیش پیوندمان مبارک :27:
ايول هادي :19: بالاخره كار خودتو كردي
از كي خريدي . ايران دليور !!؟؟ هنوز نرسيده به دستت !
dave3232
13-09-2011, 17:27
سلام. دوست عزيزمن زمانى كه رام ٢.٢.٢ روى گوشيم بودمتوجه پيكسل پيكسل شدن لوگوى باطرى نشدم البته ممكن بادقت نگاه نكرده
باشم ولى الان كه٢.٣.٤هست گوشيم هيچ موردى درلوگوى باطرى ندارداماازديروزدوباره تعدادى عكس البته باكيفيت روى گوشى ديگرى
داشتم روى اتريكس ريختم وتاالان بارها عكسهاى مختلف راتست كردم عكسهارا تمام صحفه كردم حتى تا آخرين حدى كه مى شودعكس
رابزرگ كردم تا آنجا كه كيفيت عكس پائين آمد ولى به غيركيفيت عكس كه پائين آمده بودآنهم بدليل بزرگ كردن زياد عكس بودهيچ كدام از
عكسها كه من تست كردم پيكسل پيكسل نشدن تورام ٢.٢.١ پيكسل پيكسل شدن بيشتر تو رام ٢.٢.٢ كمى كمتر وتورام ٢.٣.٤ تقريبآ رفع
شده واگرهم باشد واقعآ آنقدرناچيزهست كه قابل گفتن نيست وقتى آبديت گوشى من به رام ٢.٣.٤تمام شد ومن گوشى را روشن كردم
اولين چيزى كه توجه من راجلب كردبهترشدن وضوح تصوير نسبت به رام ٢.٢.٢بودالبته اين را بگويم من طرفدارهيچ ماركى نيستم شايد
فكركنيددارم طرفدارى كوركورانه ازموتورولا مى كنم نه من طرفدارگوشى خوب هستم وخيلى هم گوشى مى خرم وعوض مى كنم البته
من زمانى كه اين گوشى را خريدم بعدازچندروزگالكسى اس تو وسونى اريكسون ارك وسنسيشن را هم خريدم ولى به نظر من كه سرعت
توگوشى برايم مهم هست اتريكس بهتراست البته توسرعت وبه نظرمن الان تنها گوشيهاى كه دارم اتريكس وديفاى قرمزمشكى هست
ديفاى را هم دوست عزيزم آقاهادى زحمت كشيدوبرايم پيداكردكه ازايشان ممنونم پارساجان ازشما هم ودوستان شرمنده هستم كه پر
حرفى كردم ،،،. ياحق
دوستان بگذارید من یک چیزی را روشن کنم :
مشکل صفحه نمایش اتریکس پیکسل پیکسل شدن نیست!
مشکل صفحه نمایش grainy بودن بیش از حد نرمال صفحه نمایش های pentile هست که در اتریکس هم بکار رفته متاسفانه!
البته همه صفحه نمایش ها این طور هستند ولی در حال حاضر pentile با اختلاف زیاد اول هست!
این موضوع هم کاری با نسخه اندروید نداره!
کافی هست یک نگاه به status bar بندازید!
صفحه نمایش های pentile هم مزیت هایی دارند و هم مشکلاتی:
- مهمترین مزیت این صفحه نمایش ها روشنایی عالی در ضمن مصرف کمتر باتری هست!
اما در مورد معایب :
- grainy بودن صفحه نمایش یا به زبان خودمون دانه ای شدن که این مورد در گرافیک های اندروید به راحتی قابل تشخیص هست!
- برای صفحه نمایش های pentile نمایش خطوط باریک مثل شکنجه هست!
کافی هست یک نرم افزار مثل titanium backup که از خطوط باریکی در متن هاش استفاده می کنه را نصب کنید و ببینید!
- تولید رنگ نا مناسب به خصوص در رنگ زرد ( کافی یکبار به لوگوی گوگل نگاه کنید تا منظورم را بفهمید )
- کلی معایب دیگه که من در طول استفاده از گوشی بهش برخوردم!
البته این مواردی که گفتم در زمانی هست که روشنایی صفحه نمایش عادی هست!
زمانی که روشنایی را زیاد کنید به عمق فاجعه پی می برید!
البته همین smooth نبودن گرافیک های اندروید به حدی ازار دهنده هست که باعث شد من گوشیم را بفروشم!
امیدوارم منظورم را خوب رسونده باشم!
با تشکر @ Shadow
سلام دوستان
گوشی من هم امروز عصر رسید .
گوشی عالیی هست . سرعتش حرف نداره . البته الان رامش 2.2.2 هست .
ظاهر گوشی برای من جدید نیست . چون از جلو دقیقا" شبیه گوشی قبلیم دیفای هست البته در سایز بزرگتر .
میشه گفت دیفای یک مینی آتریکس هست .
اما پشت گوشی کاملا " متفاوت وخیلی شیک هست .هم دوربین و هم اسپیکر جانمایی خیلی خوبی دارن و پشت گوشی رو زیبا کردن .
کیفیت صفحه نمایش حتی در حالت اتوماتیک هم خیلی عالیه و روشنایی و رزولیشن عالیه . چیزی از پیکسل شدن ندیدم . فقط ایکون باطری کمی اینطوری هست .که البته باید گوشی رو از فاصله حدود 10سانتی نگاه کنی که این رو متوجه بشی و اصلا" مشکلی نیست چون هیچکس با گوشیش با این فاصله کار نمیکنه !
تاچ گوشی هم عالیه و واکنشها سریع و دقیق هست .
کیفیت صوتی به نظرم عالیه . من موتورولا زیاد داشتم . کیفیت صوتی گوشیهای موتورولا حرف نداره . اما این دیگه یک سر و گردن از بقیه شون جلوتر هست .
کیفیت صوتی مکالمات تلفنی هم عالیه و این هم از خصوصیات موتورولاست .
دوربین رو چندتایی عکس گرفتم به نظر میاد از xt720 که 8مگاپیکسل هست هم بهتره !! حالا باید یکبار دقیق از یک منظره با جفتشون عکس بگیرم ببینم کدوم بهتره واقعا"
البته عکس رو باید تو کامپیوتر دید وقضاوت کرد که البته کمتر کسی عکسهای گوشی رو میریزه رو کامپیوتر و دوربین موبایل فقط برای موارد خاص و کل انداختن با دوستان هست . اما روی خود گوشی کیفیت عالیه . که احتمالا اینم به خاطر ال سی دی qhd هست که رزولیشن عالیی داره .
فیلمبرداری هم خیلی خوبه و پرش یا مشکلی نداره .
کیفیت ساخت هم که موتورولا نیاز به تعریف نداره .
دیگه فعلا" چیزی به ذهنم نمیرسه .
بقیه موارد رو هم سوال داشتین در خدمتیم . خودمم چیز جدیدی بود بهتون میگم .:11:
سلام. هادى جان مباركت باشه آرزومى كنم هرچى اين گوشى زنگ مى خوردخبرهاى خوب وخوشحال كننده اى برايدداشته باشد
13-09-2011, 21:48
دیشب گوشی رو گذاشتم واسه دانلود گیم دیتا :| از ساعت 2 که رفتم خوابیدم تا ساعت 10 که بیدار شدم مونیتور گوشی روشن مونده بود :| گوشی به شدت داغ کرده بود :| خاموش کردم گوشی رو که یه وخ این داغی بلایی سرش نیاره... اما امروز 2 بار ریست شد یهو :| چیزیش نشده باشه یه وخ؟؟؟ :-اس فکر میکنم این داغی یه چنین اثری رو بزاره :-؟ چون روز اول هم که گوشی رو گرفتم چون شخص حاوی گوشی :دی گوشی رو توی صندوق گذاشته بود و جاده ای هم که ازش اومده بود + هوای اونروز به شدت داغ بود و تو جاده میگفت راحت 50 درجه میشد... در حدی که اول که گوشی رو گرفتم دستم کاملا داغ بود... و تا 2 روز مشکل ریست شدن داشتم و بعدش حل شد... خلاصه بگم هیچ وخ خریت منو نکنین و گوشی رو برای دانلود گیم دیتای فری نزارین :| :دی
بدون اغراق میگم که صفحه نمایش این گوشی در حد فاجعس :) :دی
اسپیکرش خیلی عالیه ولی... رام رسمیش هم در حد فاجعش :) در حدیه که حتی توی عوض کردن صفحه ی هوم اسکرین یه کم تیک میزنه... منم که تا الان جرئت نکردم بوت لودر رو آنلاک کنم :| اگه کسی رو میشناسین تو تهران که بوت لودر اتریکس رو آنلاک کنه لطفا معرفی کنین... با سازنده پودینگ هم صحبت کردم و گفته که مشکلی نیست ، بازم جرئت نمیکنم :-دبلیو :| : دی
Armin_TA
13-09-2011, 22:19
ای خدا!
تکلیف مارو مشخص کنید.یکی میگه صفحه نمایشش عالیه.یکی میگه فاجعه!
لامصب موتورولا نمیشه ازش گذشت.بین evo 3d وgs2 و فوتون و آتریکس رسیدم به 2 تا گزینه فوتون و آتریکس!
هی بین فوتون و آتریکس تاب میخورم!:13:
کممممم.....ک!!!!!:19:
13-09-2011, 23:09
اتریکس صفحه نمایشش خیلی ناجوره... چرا GS2 نمیگیرین؟؟؟ قوی تر از اتریکسه کلا... فوتون هم اصلا توصیه نمیشه ، چون اصلا دولوپر نداره...
اتریکس فقط صفحه نمایششه که خوب نیست ، در بقیه موارد خیلی عالیه...
ای خدا!
تکلیف مارو مشخص کنید.یکی میگه صفحه نمایشش عالیه.یکی میگه فاجعه!
لامصب موتورولا نمیشه ازش گذشت.بین evo 3d وgs2 و فوتون و آتریکس رسیدم به 2 تا گزینه فوتون و آتریکس!
هی بین فوتون و آتریکس تاب میخورم!:13:
کممممم.....ک!!!!!:19:
به نظر من كه ال سي دي آتريكس جزو بهترينهاست . البته از قبل هم قبول داشتم كه به خوبي سوپر ال اي دي نيست . اما كيفيت خيلي بالايي داره . و حتي زاويه ديدش هم خيلي خوبه .
ديگه هر كسي يك نظري داره . بايد خودت ببيني و قضاوت كني . منم اگر شد از نزديك با اس 2 يا سنسيشن مقايسه ميكنم ببينم چطوره .
اما در مورد فوتون و آتريكس منم همين مشكل رو داشتم . و بالاخره اينو انتخاب كردم . چون فوتون هنوز آنلاك فكتوريش وجود نداره . از نظر رام مشكلي براش پيش نمياد چون همين الان 2.3 هست و 2-3 تا رام كاستوم هم براش تو xda هست . من فقط ميترسيدم مشكل آنتن دهي بوجود بياد براش .
اگر به خاطر دوربين 8 ميخواي فوتون رو بخري به نظرم درويد 3 رو بگير . هر چند همين دوربين آتريكس هم از اوني كه من فكر مي كردم خيلي بهتره . اما اگر مساله غير از دوربين هست كه هيچي .
14-09-2011, 10:09
به نظر من كه ال سي دي آتريكس جزو بهترينهاست . البته از قبل هم قبول داشتم كه به خوبي سوپر ال اي دي نيست . اما كيفيت خيلي بالايي داره . و حتي زاويه ديدش هم خيلي خوبه .
تا حد زیادی تایید میشه... شفافیت رنگ های خیلی عالی ، زاویه دید خیلی خوب ، و مصرف باطری واقعا محشر...
کلا مصرف باطریش به طرز مرموزی کمه :دی
تا حد زیادی تایید میشه... شفافیت رنگ های خیلی عالی ، زاویه دید خیلی خوب ، و مصرف باطری واقعا محشر...
کلا مصرف باطریش به طرز مرموزی کمه :دی حالا اينها رو ولش كن .
من ميخوام برم تو كار هار بريك :31:
كسي تا حالا رام 2.3 كاستوم رو آتريكس تست كرده . با كمك هم رامهاي جديد رو امتحان كنيم . البته رام خودش هم خوبه و ميشه صبر براي 2.3 اصلي .
اما رامهاي كاستوم هم حال خودشو دارن .
فكر كنم zare جان ميخواست رام آئورا رو تست كنه . اگر ميمومد يك خبري ميداد خوب بود . ببنيم چيكار كرده .
L.A.M.P.A.R.D
14-09-2011, 10:56
هادي , اول بهت تبريک ميگم , دوم اينکه کو شيريني ؟:دي
سوم اينکه چند خريدي ؟4g ? at&t ?
چهارم هر چه زودتر ريويو روبزار که مرديم :دي
هادي , اول بهت تبريک ميگم , دوم اينکه کو شيريني ؟:دي
سوم اينکه چند خريدي ؟4g ? at&t ?
چهارم هر چه زودتر ريويو روبزار که مرديم :دي
مرسي امير جان . شيريني هم ميدم :46:
گوشي آتريكس آنلاك فكتوري هست . ورژن آسيا . از اين جعبه آبي قرمز ها
رويوو هم چشم . يك توظيحاتي كه دادم . اما حالا 2-3 روز باش كار ميكنم دوباره موردي بود ميگم .
14-09-2011, 11:06
هادی اگه بوت لودر رو آنلاک کردی یه خبری به من بده :) ضمنا اگه میتونی اسکرین شات از صفحه About Phone بگیر واسم ;) راستی چند خریدی؟؟؟
سلام دوستان
يه چند روزي نتونستم بيام اينجا ازتون عذر خواهي ميکنم
اقا هادي به سلامتي شما هم بالاخره خريديش ،مبارکت باشه.
اين چنوقت که گوشي را دارم يه سري مطالب هست که ميخوام براتون بنويسم
۱- اولين موضوع راحع به gps دستگاهه که به نظر خودم فوق العاده اس حتي زير سقف ، در حال حرکت ، در قطار و وضعيتهاي ديگه اي که تست کردم ارتباط به راحتي با ماهواره برقرار شد و با اين اينتر نت زغالي ايرانسل نيز به راحتي صفحات نقشه لود شد. البته من نقشه افلاين را تست نکردم تا عملکرد را در اين نقشه و برنامه مربوطه براتون توضيح بدم.
۲- مطلب ديگه در مورد دوربين است به نظر خودم دوربين عکسهاي خوبي ميگيره البته در حالت ۵ مگا . يک نکته اي در مورد عکسهايي که زمينه سفيد دارن منو رنج ميده اونم اينه که بعضي قسمتها رنگها به صورتي گرايش دارن و رنگ سفيد به صورتي ميزنه . حالا اين مشکل از رام هست يا از برنامه دوربين يا خود سخت افزار ،نميدونم.
۳- در مورد صفحه نمايش بگم که رنگها و نور در نور اتاق بسيار عالي هستن و لي در نور افتاب يه مقدار ديدن صفحه ازار دهنده است و تا بخواد با نو بيرون تطابق پيدا کنه يه زماني را لازم داره . يه مطلب ديگه در مورد صفحه نمايش اينه که رنگها را سرد تر نشون ميده يعني رنگها را خيلي پررنگ جلوه نميده (که اين برميگرده به پنتايل بودن صفحه نمايش) .
البته اين مطالبي را که نوشتم تو رام ائورا بوده .
Sent from my MB860 using Tapatalk
هادی اگه بوت لودر رو آنلاک کردی یه خبری به من بده :) ضمنا اگه میتونی اسکرین شات از صفحه About Phone بگیر واسم ;) راستی چند خریدی؟؟؟
گشوي رو با چه برنامه اي بايد روت كنم پارسا جان .
روت كنم اسكرين شات هم ميزارم .
بوت لودر رو هم بايد حسابي تحقيق كنم بعد برم تو كار آنلاك .ريسك داره . يدفعه اشتباه كنيم 750 به باد ميديم :31:
راستي گوشي تو هم فارسي رو ساپورت ميكنه ؟
حالا اينها رو ولش كن .
من ميخوام برم تو كار هار بريك :31:
كسي تا حالا رام 2.3 كاستوم رو آتريكس تست كرده . با كمك هم رامهاي جديد رو امتحان كنيم . البته رام خودش هم خوبه و ميشه صبر براي 2.3 اصلي .
اما رامهاي كاستوم هم حال خودشو دارن .
فكر كنم zare جان ميخواست رام آئورا رو تست كنه . اگر ميمومد يك خبري ميداد خوب بود . ببنيم چيكار كرده .
در مورد رام کاستوم من در خدمتم. من رام aura را رو گوشيم دارم البته رام cm7 بتا ۴ را هم ريختم که چون هنوز کامل نشده بود دوباره به aura 1.1.3.b8 برگشتم
تو cm7 دوربينش کار نميکرد و يه سري مشکلات ديگه که اگه اينها هم حل بشه رام خوبيه براي گوشي.
L.A.M.P.A.R.D
14-09-2011, 11:35
هادي نگفتي چند خريديا ؟
14-09-2011, 11:40
بوت لودر رو هم بايد حسابي تحقيق كنم بعد برم تو كار آنلاك .ريسك داره . يدفعه اشتباه كنيم 750 به باد ميديم :31:
راستي گوشي تو هم فارسي رو ساپورت ميكنه ؟
روت 2 تا روش در حال حاضر هست... یکی اون روشی که من ازش استفاده کردم (دستور su توی adb کار نمیکنه واسم :| ) یکی هم جینجربرک... اول از جینجربرک استفاده کن ، اگه جواب نداد (واسه من کار نکرد :-؟ شاید فقط رو جینجربرد کار میکنه ، البته تو ایکس دی ای خیلیا گفتن از جینجربرک استفاده کن ، حالا یا شاید روی فرویو هم جواب میده ، یا اونا توجه نکرده بودن که من روی فرویو هستم) از روش سوم استفاده کن... آموزش هم :
هادي نگفتي چند خريديا ؟
بوت لودر رو هم بايد حسابي تحقيق كنم بعد برم تو كار آنلاك .ريسك داره . يدفعه اشتباه كنيم 750 به باد ميديم :دی
رمزی قیمتشو گفت : دی
گينگر بريك كه مال 2.3 هست !
حالا كه فعلا" اينترنتم دايل آپ هستش . بايد برم كافي نت يه سر برم xda ببينم چه خبراست اونجا
zare جان اين آئورا رو چطوري فلش زدي . رام خوبي هست يا نه . بهتر از 2.2 خود گوشيه !؟
اين كه سيانوژن هم واسه آتريكس اومده خيلي عاليه و مطمئنن هر روز آپديتش ميكنن و يه رام توپ ازش در مياد . دقيقا" مثل اتفاقي كه براي ديفاي افتاد . سيانوژن عالي ميشه :8:
گينگر بريك كه مال 2.3 هست !
حالا كه فعلا" اينترنتم دايل آپ هستش . بايد برم كافي نت يه سر برم xda ببينم چه خبراست اونجا
zare جان اين آئورا رو چطوري فلش زدي . رام خوبي هست يا نه . بهتر از 2.2 خود گوشيه !؟
اين كه سيانوژن هم واسه آتريكس اومده خيلي عاليه و مطمئنن هر روز آپديتش ميكنن و يه رام توپ ازش در مياد . دقيقا" مثل اتفاقي كه براي ديفاي افتاد . سيانوژن عالي ميشه :8:
شما بوت لودر را انلاک کني بعد رام منجر نصب با استفاده از cwm و ريکاوري مود ميتوني رامتو فلش بزني يا رام جديد بريزي . در مورد اينکه بهتر از رام ۲.۲ هست که شک نکن ، خيلي بهتره چون يک سري امکانات اضافه تر تو gb هست که تو fr نيست .
رام سيانوژن رام خوبيه اميدوارم زودتر بتونه کامل بشه
من يه ببرنامه سوپر وان کليک دارم براي روت کردن ميخواهي برات اپ کنم اين يکي روي fr جواب ميده وخيلي هم کار سختي نيست
البته يه مجموعه ديگه دارم که روت و انلاک و مشکل بوت لودر اوليه را باهم انجام ميده به کامپيوتر دسترسي داشتم برات اپ ميکنم
Anonymous13
14-09-2011, 12:38
راستي گوشي تو هم فارسي رو ساپورت ميكنه ؟ پس از ايران دليور نخريدي ! حالا به نظرت اينو بخريم هادي يا فوتون رو ؟
پس از ايران دليور نخريدي ! حالا به نظرت اينو بخريم هادي يا فوتون رو ؟
اي بابا چرا همه بين آتريكس و فوتون گير افتادن :27:
فوتون رو بيخيال . منم ميخواستم بگيرمش ترسيدم تو ايران مشكل خط دهي داشته باشه . ممكن هم هست بگيري هيچ مشكلي نداشته باشه . سري اول آتريكس ها هم همينطور بود . تو ايران خط نميداد و مجبور بودن رام رو عوض كنن تا كار بده .
اگر دوربين برات اينقدر مهمه به نظرم صبر كن واسه درويد 3 . چون يك گوشي جهاني هست و 100% ساپورتش خيلي بهتره . تو رويوهاش هم ديدم به نظر دوربينش بهتر از فوتون ميومد .
.
البته همين آتريكس هم دوربين 5 خيلي خوبي داره و قابل قبول هست .
از ايران دليورم نخريدم چون طول ميكشه تا بياره .از گوشي شاپ خريدم
شما بوت لودر را انلاک کني بعد رام منجر نصب با استفاده از cwm و ريکاوري مود ميتوني رامتو فلش بزني يا رام جديد بريزي . در مورد اينکه بهتر از رام ۲.۲ هست که شک نکن ، خيلي بهتره چون يک سري امکانات اضافه تر تو gb هست که تو fr نيست .
رام سيانوژن رام خوبيه اميدوارم زودتر بتونه کامل بشه
من يه ببرنامه سوپر وان کليک دارم براي روت کردن ميخواهي برات اپ کنم اين يکي روي fr جواب ميده وخيلي هم کار سختي نيست
البته يه مجموعه ديگه دارم که روت و انلاک و مشکل بوت لودر اوليه را باهم انجام ميده به کامپيوتر دسترسي داشتم برات اپ ميکنم
Sent from my MB860 using Tapatalk zare جان (اسم كوچيكتم بگو بدونيم :11:)
اين cwm و fr ديگه چين . هر چي ميدونه بهتره برامون يك جا آپ كن . ممنون . از امكانات ائورا بيشتر بگو . باطري رو كه زود خالي نميكنه !؟
14-09-2011, 14:31
CWM Recovery ، منوی ریکاوری که واسه اتریکسه... fr هم همون فرویو ــه...
آئورا کلا از رام 2.3.4 رسمی هم بهتره... (شدو گفت : دی)
سوپر وان کلیک فکر نکنم رو اتریکس جواب بده ها :13:
هادی برو توی Setting > About Phone و System Version رو اینجا بزن... اگه MERetail بود ، طبق گفته سازنده پودینگ میتونی از پودینگ استفاده کنی که هم روت میکنه هم بوت لودر رو آنلاک میکنه...
یعنی اگه از این استفاده کنی :
هم بوت لودر آنلاک میشه هم روت...
[/COLOR] zare جان (اسم كوچيكتم بگو بدونيم :11:)
اين cwm و fr ديگه چين . هر چي ميدونه بهتره برامون يك جا آپ كن . ممنون . از امكانات ائورا بيشتر بگو . باطري رو كه زود خالي نميكنه !؟[/QUOTE]
fr همون فرويو رو ميگم cwm ، clockworkmod برنامه اي که شما اگه بخواهي گوشي رو حالت بوت بياري بالا به اون نياز داري که بتوني پچ و رام يا ديگر مشکلات را از طريق اون انجام بدي .
شارژ رو خوب نگه ميداره البته بهتر از رام اصلي موتوبلور . من چون با گوشي هميشه تو اينتر نت هستم و گوشي يه سره روشن و در حال انجام کار هست يه روز تمام ميکنه.
يک مطلبي را بگم شما تا به کاري براي بوت لودر انلاک و غيره مطمئن نشدي دست به اين کار نزن. نميخوام بلاي که سر گوشي دوستم اومد براي گوشي شما بياد.
البته بوت لودر را انلاک کردن کاري نداره فقط ديگه نبايد با فايل sbf گوشي را فلش کني.
14-09-2011, 15:56
گفته شده از گوشی بکاپ بگیرم ، یعنی کپی کنم فایل های داخلشو؟؟؟
بچه ها من فینگر تاچ رو که میخوام وارد کنم ارور میده :
your exiting pin/password can be used to unlock the phone in case you are unable to scan your fingerprints
بعد این ارور رو ok میکنم میرم تو برنامش سه تا انگشت اول رو تیک سبز میزنه ولی به انگشت چهارم که میرسه میگه :
unable to read fingerprint .please stsr again .
یه راهنمایی کنید ببینیم چطوریه فینگر تاچ /
-------
-- پارسا سیستم ورژن هم همون 4.4.80.mb860.MEretail.en.06 هست .
--- zare پس آپدیت کردن به آئورا نیازی به باز کردن بوت لودر نداره . فقط باید روت کنیم و برنامه کلاک وورک مد رو نصب کنیم که بتونیم به منوی ریکاوری دست پیدا کنیم و رام رو ایسنتال کنیم . درسته ؟:10:
گفته شده از گوشی بکاپ بگیرم ، یعنی کپی کنم فایل های داخلشو؟؟؟
شما اگه روت كرده باشي و برنامه rom manager نصب كرده باشي از داخل اين برنامه ميتوني از رام روي گوشي بك اپ بگيري .
براي برنامه ها يه برنامه هست به نام Titanium Backup كه از برنامه هاي نصبي ميتوني بكاپ بگيري و ميتوني بعد برگردوني البته فقط تو همون رامي كه ازش بك اپ گرفتي.
بچه ها من فینگر تاچ رو که میخوام وارد کنم ارور میده :
your exiting pin/password can be used to unlock the phone in case you are unable to scan your fingerprints
بعد این ارور رو ok میکنم میرم تو برنامش سه تا انگشت اول رو تیک سبز میزنه ولی به انگشت چهارم که میرسه میگه :
unable to read fingerprint .please stsr again .
یه راهنمایی کنید ببینیم چطوریه فینگر تاچ /
-------
--- zare پس آپدیت کردن به آئورا نیازی به باز کردن بوت لودر نداره . فقط باید روت کنیم و برنامه کلاک وورک مد رو نصب کنیم که بتونیم به منوی ریکاوری دست پیدا کنیم و رام رو ایسنتال کنیم . درسته ؟:10:
براي اثر انگشت شما بايد يك انگشت از دست راست را سه بار تيك صحيح بگيري بعد يك انگشت از دست چپ كه اونم بايد 3 بار صحيح بياد و تمام .
رام ائورا همون جينجر برد هست شما براي اينكه بتوني رام بريزي بايد گوشيت بوت لودرش انلاك باشه.
اقا بايد منوببخشي چون برنامه اي من دارم براي نسخه AT&T بود و براي شما كاربرد نداره .
مراحلي كه بايد طي كني به اين صورت هست
1- انلاك كردن بوت لودر
2- روت كردن گوشي
3- نصب CWM يا همون ريكاوري
4- deodex كردن تا بتوني فارسي ساز براش بريزي
به اينجا هم يه سري بزن
فینگر تاچ ردیف شد . :46:
بچه ها کسی این کیس ها رو قیمت نگرفته واسه آتریکس
ضرر نداره . یکوقت گوشی میفته از دستمون طوریش نشه
سلام دوستان.
منم دیروز نسخه آنلاک فکتوری از همون جعبه آبیهاش خریدم 700 تومن از علاءالدین.
فقط چند تا سوال دارم؟
1:به نظرتون کی نسخه آفیشال جینجربرد براش میاد؟؟منظورم واسه این آنلاک فکتوریهاست؟؟؟؟
2:باطری گوشی من زود از 100 درصد میاد رو 90 درصد از اون به بعد مصرف طبیعیه!!!مال شما هم اینطوره؟؟؟
کلا من از باطریش انتظار بیشتری داشتم نمیدونم زیادی حساسم یا باطریش بازم ضعیفه؟؟؟
3:یه آموزش خوب هست که بتونم گوشی رو روت کنم و بوت لودر هم باز بشه تا رام کاستوم بریزم؟؟؟آخه اینجا دیدم فعلا روی آنلاکها باز کردن بوت لودر نیومده؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین.:11:
سلام رضا جان
مباركت باشه گوشي جديد .
والا در مورد سوالاتت
فكر كنم جينجربرد تو پاييز براي گوشي هاي ما مياد . اميدوارم اوائل پاييز بياد نه اواخرش :19:
در مورد باطري هنوز درست تست نكردم چون 2روزه گوشيو گرفتم . از ديروز ظهر هم كه فول شارژ كردم تا الان 9 صبح رسيده 60% . البته كاركرد باطري يك گوشي جديد اوايلش مشخص نميكنه كه چقدر قوي يا ضعيفه . چون روزهاي اول همش آدم سرش تو گوشي . منم كه از ديروز ظهر تا شب همش داشتم به گوشي ور ميرفتم فكر ميكنم باطري در حد انتظار باشه .
واسه بوت لودر هم زياد عجله نكن يوقت كار دست خودت ندي . البته آموزشهاي خيلي خوبي شادو در فروم همسايه گذاشته .
ممنون fire جان.
به نظرم همین فرویو 2.2.2 هم واسش فعلا خوبه.چون همه برنامه ها فعلا نصب میشن.
بنچمارک هم ماشالله برام کمتر از 2400 نداده.و تا 2650 هم گرفتم از کوادرانت.
فارسی رو هم ساپورت میکنه خیلی خوبه.
فقط اگه شما گوشیتون رو روت و بوت لودرش رو باز کردی یه آموزش تپل بزار برامون.:31:
آره رضا جان همين هم خوبه . من يك سري به فروم آندرويد زدم الان و آموزشها رو خوندم مغزم هنك كرد. بايد برم خود xda . اگر ديدم دردسرش زياده بيخيال ميشم تا آپديت اصلي بياد و خودش اتوماتيك بوت لودرش باز بشه .
بنچمارك رو هم بنداز دور خيلي از گوشي ها بنچماركشون بالاست اما تو منوهاشون هم گير دارن .
سلام مبارک همه :31:
آقا منم امروز رفتم بخرم ولی همه 725 و 715 قیمت دادن رضا جان از کجا خریدی 700؟
این قضیه پیکسل پیکسل شدن چی شد بالاخره؟ یکی تکذیب می کنه یکی تایید می کنه :31:
کسانی که گوشیو دارن:
1.کیفیت تصویر در حد چه گوشی هست؟
2.بلندی صدا در اسپیکر (مقایسه با Defy ) چون همه موتو بازن گفتم
3.کیفیت دوربین (سمپل عکس و فیلم بذارین ممنون می شم)
4.برای فارسی ساز حتما باید بوت لودر آنلاک بشه؟ اگه از این آنلاک فکتوری ها بخریم چطور؟
فعلا همینا .. ممنون :20:
dave3232
15-09-2011, 17:45
ممنون fire جان.
به نظرم همین فرویو 2.2.2 هم واسش فعلا خوبه.چون همه برنامه ها فعلا نصب میشن.
بنچمارک هم ماشالله برام کمتر از 2400 نداده.و تا 2650 هم گرفتم از کوادرانت.
فارسی رو هم ساپورت میکنه خیلی خوبه.
فقط اگه شما گوشیتون رو روت و بوت لودرش رو باز کردی یه آموزش تپل بزار برامون.:31:
جالب هت بدونید اخرین بنچمارک با رام CM7.1 و کرنل overclock شده تا 1.3 GHz :
4600
رام CM فارسی را هم به طور کامل ساپورت میکنه!( حتی منو ها )
آره رضا جان همين هم خوبه . من يك سري به فروم آندرويد زدم الان و آموزشها رو خوندم مغزم هنك كرد. بايد برم خود xda . اگر ديدم دردسرش زياده بيخيال ميشم تا آپديت اصلي بياد و خودش اتوماتيك بوت لودرش باز بشه .
بنچمارك رو هم بنداز دور خيلي از گوشي ها بنچماركشون بالاست اما تو منوهاشون هم گير دارن .
در مورد اموزش ها اگر جایی مشکلی داره و یا من بد توضیح دادم ممنون میشم ، نظراتتون را بگید!
رام CM فارسی را هم به طور کامل ساپورت میکنه!( حتی منو ها )
shadow عزیز ما آخر ندونستیم این موتورولا آتریکسهای آنلاک فکتوری (همین جعبه آبیها) که خریدیم بوت لودرشون باز میشه یا نه؟؟؟
این بحث بریک شدن هم ما رو خیلی میترسونه.:13:
تو xda هم متاسفانه هر چی نوشتن واسه این نسخه at&t ها هست.یه کلوپ جداگانه واسه نسخه gsm نزدن اینا بر خلاف گوشیهای htc.:13:
حالا به نظر شما ارزش ریسک داره امتحان کنیم؟؟؟؟یعنی یه نفر تا بحال امتحان نکرده تو فروم های ایرانی این نسخه آنلاک فکتوریها رو که بوت لودرشون باز میشه یا نه؟؟؟
من به سایت --------- هم نگاه کردم اونجا مطالب خیلی پیچ تو پیچه.:31:
اگه یه آموزش خوب واسه روت و باز کردن بوت لودر دارید ممنون میشیم همینجا بزارید.(البته اگه مشکلی پیش نیاره واسه آتریکس آنلاک فکتوری:46:)
آقا منم امروز رفتم بخرم ولی همه 725 و 715 قیمت دادن رضا جان از کجا خریدی 700
من از طبقه 5 خریدم یه آشنا دارم اون واسم یه دونه آورده بود.اولش گفت 720 تومن.ولی من همون 700 تومن رو دادم.:46:
16-09-2011, 14:46
دوستان ، برای بار شونصدم ، من با سازنده پودینگ صحبت کردم و اطلاعات یکی از فایل های سیستمی رو بهش دادم ، و گفت که IHOP_BELL روی این گوشی جواب میده ، تمااام : دی
مثل مال منی پس :دی میتونی آنلاک کنی بوت لودر رو (پرایویت مسیج های XDA رو خوندی؟؟؟)
دوستان جواب فوری میخوام ، آیا کسی تو علاالدین سراغ دارین که دستکاری کنه اتریکس رو؟؟؟ (واس آنلاک بوت لودر ، فردا میرم تهران میخوام بدم وازش کنن واسم : دی)
+
جایی سراغ دارین که قاب و اسکرین پروتکتور بفروشه واس اتریکس؟؟؟ قاب مهم تره البته ، چون پشتش خط میافته ، ولی جلوش گوریلللللللا :> :دی
کسانی که گوشیو دارن:
4.برای فارسی ساز حتما باید بوت لودر آنلاک بشه؟ اگه از این آنلاک فکتوری ها بخریم چطور؟
هیشکی این گوشیو نداره؟ عجب :13:
این دفعه ما یه گوشی بخریم سوال کنین خودتون می دونیدا :31:
16-09-2011, 21:04
1. کیفیت تصویرش بد نیست... توی نمایش بعضی رنگ ها مشکل داره + نقطه نقطس :|
2. این اولین گوشی موتوــمه : دی صداش خیلی قویه و کیفیت عالی هم داره... در رابطه با صداش فقط میتونم بگم فوق العادس...
3. یکی دیگه بیاد اینو جواب بده : دی
4. آنلاک فکتوری ها با آپدیت به 2.2.2 فارسی میشن...
این قضیه پیکسل پیکسل شدن چی شد بالاخره؟ یکی تکذیب می کنه یکی تایید می کنه :دی
Shadow همینجا شفاف سازی کرد دیگه : دی پیکسل پیکسل میشه... خوندن فونت های ریز توش عـــذابه...
---------------
راستی یه خبر هم بدم که واسه خودم خبر خوشه شما به خودتون ربط داره :دی ، گوشی من 630 تومن در اومد :> اون فاکتور که داده بودن دست من اشتباه بود ، امروز میخواستیم حساب کنیم پولشو پسر عمم فاکتور اصلی رو از تو چمدونش در آورد :-دبلیو
صداش چطوریه قویه؟:31: اندازه این گوشی چینی ها که شونصد تا اسپیکر داره هست؟:31:
خب 630 بخر اومدی تهران من 650 می خرم ازت خوبه؟ :31:
16-09-2011, 21:34
صداش چطوریه قویه؟ اندازه این گوشی چینی ها که شونصد تا اسپیکر داره هست؟
خب 630 بخر اومدی تهران من 650 می خرم ازت خوبه؟
صداش از GS2 و آرک و اینا قوی تره ، کلا تو اسمارت فون ها قوی ترین صدایی رو داره که من دیدم تا حالا...
نکته بعدی اینکه پیشنهاد تاخ زدن گوشی با O3D نو دارم ، حالا 650 بفروشم؟؟؟ :دی
صداش از GS2 و آرک و اینا قوی تره ، کلا تو اسمارت فون ها قوی ترین صدایی رو داره که من دیدم تا حالا...
نکته بعدی اینکه پیشنهاد تاخ زدن گوشی با O3D نو دارم ، حالا 650 بفروشم؟؟؟ :دی
آخه پارسا جان یه چی بگو با عقل جور در بیاد .. ال جی بازار دسته دوم داره؟ صاحاب اول و آخرتش خودتی
در ضمن من باهاش کار کردم تو علاالدین چشام داشت از کاسه در میومد :31:
Defy هم صداش خیلی خوب بود منتظرم آتیش بیاد توضیح بده چون اون Defy داشته :46:
من نگفتم گوشی خودتو بفروش گفتم واسه من بخر 630 بیست تومن هم خیر می دم بهت نمی خوای هم نخواه به درک :31:
16-09-2011, 23:07
آخه پارسا جان یه چی بگو با عقل جور در بیاد .. ال جی بازار دسته دوم داره؟ صاحاب اول و آخرتش خودتی
در ضمن من باهاش کار کردم تو علاالدین چشام داشت از کاسه در میومد :31:
Defy هم صداش خیلی خوب بود منتظرم آتیش بیاد توضیح بده چون اون Defy داشته :46:
من نگفتم گوشی خودتو بفروش گفتم واسه من بخر 630 بیست تومن هم خیر می دم بهت نمی خوای هم نخواه به درک :31:
دقیقا همین صاحاب اول و آخرش خودتی رو بهراد هم راجع به اتریکس میگفت و بیچاره راست هم میگفت :| :دی
فایر فکر کنم توی ریویو مختصرش گفت که صداش از تمام موتو هایی که تا الان داشته بهتره (دیفای هم داشته + من با دیفای هم یه کمی کار کردم چند وقت پیش ، اگه چیزی که یادمه درست باشه صدای این خفن تره :دی)
واسه خودم جون به لب شدم تا آورد گوشی رو ، چه برسه به یکی دیگه :دی ضمنا تازه دارن برمیگردن ، اگه خدا بخواد موقع عید باید تحویل بگیری گوشی رو :-" :دی
ممنون
حالا صداش زیاد مهم نیست:31: این پیکسل پیکسل شدن چیه؟ با این رزولوشن خفن چرا باید اینطوری باشه؟
کسانی که گوشیو دارن:
سلام مهدي جان . ببخشيد دير جواب ميدم .
پيكسل شدن كه تا حالا منو اذيت نكرده و طبق چيزهايي كه خوندم با آپديت بهتر هم ميشه .فقط تو آيكون باطري كمي پيداست ! بايد ديد تو وب گردي چطوره .
خوب اين ال سي دي ها تكنولوژيش از نوع pentill ست و مزايا و معايب خاش خودش رو داره . هيچ چيزي بي عيب نيست . خوبيش اينه كه از اين لكه هاي زرد و صورتي و.... كه تو گوشي هاي ديگه هم هست نداره :31:
1- كيفيت تصوير خيلي خوبه و اتفاقا" زاويه ديدش هم خيلي خوبه . كيفيت تصويرش در مقايسه با مثلا" ديفاي خيليي بهتره و به دليل اين qhd بودن زومش رو تصاوير خيليي بالاست .
2- بلندي صداش خيلي خوبه و كيفيتش هم عاليه . بهتر از ديفاي هست . كلا" وقتي بحث كيفيت صوتي و كيفيت ساخت و كيفيت مكالمه ميشه در مورد موتورولا اصلا" جاي تحقيق نداره چون همشون عالين .
3- به نظر من كه فيلمبرداريش عاليه . چون ديشب تو يه عروسي بوديم جاتون خالي فيلمبرداري كردم تو تاريكي يا نور سالن خيلي توپ فيلم ميگرفت .به 1080pهم احتياجي نداره . خيالت از فيلمبرداري راحت باشه .
عكاسيش هم خوبه و تو روز كه خيلي خوبه شب هم فلش 2تاييش خوب كار ميده براي فواصل نزديك .
عكاسيش خيلي بهتر از ديفاي هست با xt720 شك دارم كدوم بهتر باشن .
4- گوشي من آنلاك فكتوري هست و فارسي رو فول ساپورت ميكنه . و خود كلمه فارسي تو ليست زبانهاي كيبورد وجود داره . گچپژ هم داره .
@
پارسا
اون سايت كه لينكش رو صفحه قبل گذاشتم رو زنگ بزني محافظ و كيف گوشي و اين چيزها رو داره . چون منم يكي بايد بخرم
@ dave 3232 (shadow
مرسي از آموزشهات تو فروم آندرويد
گوشيهاي ما كه آنلاك فكتوري هست و سیستم ورژن هم همون 4.4.80.mb860.MEretail.en.06 هست . آنلاك بوت لودرش چطوره اگر خودت يك تايپيك تو همين بخش آندرويد يا بخش موتورولا بزني عاليه .
ريسك اين كار چقدره و خطرات هارد بريك .
با آپديت 2.3 رسمي بوت لودر اتوماتيك باز ميشه يا نه ؟
بچه ها پنجشنبه گوشيم ول شد كف خيابون يه سكته ناقص زدم :27: گفتم حتما" شكسته جاييش ! گوشي رو برداشتم با ترس ولرز هيچيش نشده فقط كنار بدنه كمي تو رفت . كسي ببينه معمولي نميفهمه :31:
از اين كيف هاي مخصوصش بايد حتما بخرم . اما خوشم اومد گوشي خيلي محكميه .
L.A.M.P.A.R.D
17-09-2011, 11:43
بچه ها پنجشنبه گوشيم ول شد كف خيابون يه سكته ناقص زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم حتما" شكسته جاييش ! گوشي رو برداشتم با ترس ولرز هيچيش نشده فقط كنار بدنه كمي تو رفت . كسي ببينه معمولي نميفهمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی...اخ که اگه یه برند دیگه بود چی میشدددددد :دی :دی
=======
پس کو این ریویو ؟ کشتی مارو لامصب :دی
:دی...اخ که اگه یه برند دیگه بود چی میشدددددد :دی :دی
=======
پس کو این ریویو ؟ کشتی مارو لامصب :دی
آره والا :46:
ريويوو نميخواد . همه چيش خوبه . همه برين بخرين :27:
ممنون
چه بازیهایی رو روش تست کردی؟ بازیهای گیم لافت رو می گم
ممنون
من شخصا" هنوز هیچی . چون اینترنتم دایل آپ هست :19:
اما دوستان فکر کنم تست کردن و میان الان پاسخگو میشن :31:
اما فکر نکنم تو اجرای بازی های سنگین هیچ مشکلی براش پیش بیاد تا یکی دو سال آینده .
...
راستی دوستان آدرس این بازیهای گیم لافت رو بدین بریم کافی نت 4تا دانلود کنیم
دوستان سلام. هادى جان قبلآ تعريف كردم كه به چه شكلى روى گوشيم آبديت ٢.٣.٤ مربوط به at&t ريختم گوشى من قبلأ روت شده ورام ٢.٢.٢روش ريخته
بودم دادم به يكى ازدوستان تارام ٢.٣.٤روش بريزه وقتى به سايت موتو وصل مى شه تازه متوجه مى شودكه اين گوشى روت شده به من گفت اين گوشى كه
روت شده گفتم خوب ازروت خارج كن گفت من بلدنيستم توسايت موتو هم براى اين مورد چندراه راگفته ولى جواب نمى دهدخلاصه گفتم يه رام غيررسمى
روش بريز يه رام پيداكردوشروع به آبديت كردكه باطرى گوشى تمام شد خلاصه باطرى را باشارژرخرچنگى شارژكردم گذاشتم روى گوشى ديدم هيچ خبرى
نيست بطور كلى گوشى تعطيل شد چندتازنگ به چندنفرزدم ولى فايدهى نداشت گوشى را ازكابل جداكردم باطرى را درآوردم ودوبارزدم جا وازناراحتى
گوشى را گذاشتم واز خانه دوستم زدم بيرون چنددقيقه نشده بود كه زنگ زدوگفت درست شد گوشى گويا ازروت خارج شده ودرحال ريختن رام رسمى
٢.٣.٤ازسايت موتو هستم فردا گوشى را آوردوهمه چيزدرست بودمقصدم ازاين همه پرحرفى اين است آيا اگربخواهم رام جديدى روى گوشيم بريزم ممكن است به مشكل بربخورم چون شنيدم گوشى كه به اين رام آبديت شده باشداگربخواهدبه رام ٢.٢.٢قبل برگرددممكن است هاربريك شودمن تنها مشكلى كه
دارم اين رام فارسى راساپورت نمى كندوتمام حرفها بافاصله است به نظرشما من چه كار كنم آيا رامى آمد كه فارسى را ساپورت كندوآيا اين رامى كه من
روى گوشيم ريختم فقط ممكن با رام ٢.٢.٢مشكل داشته باشديا با تمام رامها مشكل دارد
dave3232
17-09-2011, 21:46
@ dave 3232 (shadow
مرسي از آموزشهات تو فروم آندرويد
گوشيهاي ما كه آنلاك فكتوري هست و سیستم ورژن هم همون 4.4.80.mb860.MEretail.en.06 هست . آنلاك بوت لودرش چطوره اگر خودت يك تايپيك تو همين بخش آندرويد يا بخش موتورولا بزني عاليه .
ريسك اين كار چقدره و خطرات هارد بريك .
با آپديت 2.3 رسمي بوت لودر اتوماتيك باز ميشه يا نه ؟
بچه ها پنجشنبه گوشيم ول شد كف خيابون يه سكته ناقص زدم :27: گفتم حتما" شكسته جاييش ! گوشي رو برداشتم با ترس ولرز هيچيش نشده فقط كنار بدنه كمي تو رفت . كسي ببينه معمولي نميفهمه :31:
انلاک بوت لودر گوشی های انلاک فکتوری هم مثل گوشی های سایر اپراتور ها به جز at&t هست!
یعنی پست دوم همون تاپیک که خودتون اطلاع دارید!
فقط بعد از انلاک بوت لودر این گوشی مشکل محدودیت رم پیش میاد که فقط با کاستوم کرنل های GB قابل حل هست!
یعنی بعد از انلاک بوت لودر حتما باید از کاستوم رام های 2.3.4 استفاده کنید!
در حال حاضر اکثر کاستوم رام ها از کرنل unified استفاده می کنند که به صورت خودکار چیپ گوشی را تشخیص و کرنل مناسب را نصب میکنه!
همان طوری که پارسا جان گفتند من هم دوباره از سازنده پرسیدم و گفت نباید مشکلی پیش بیاد!
ولی ریسکش پای خودتون هست!
اینکه موتو بوت را باز می کنه یا نه هم ، هنوز هیچ خبر رسمی منتشر نشده!
این کاستوم رامهایی که می گی فارسی ساپورتن؟
من تنها مشكلى كه
دارم اين رام فارسى راساپورت نمى كندوتمام حرفها بافاصله است به نظرشما من چه كار كنم آيا رامى آمد كه فارسى را ساپورت كندوآيا اين رامى كه من
روى گوشيم ريختم فقط ممكن با رام ٢.٢.٢مشكل داشته باشديا با تمام رامها مشكل دارد
این کاستوم رامهایی که می گی فارسی ساپورتن؟
رام سيانوژن كه فارسي رو فول ساپورت ميكنه . رام آئورا رو نميدونم.
رام سيانوژن كه فارسي رو فول ساپورت ميكنه . رام آئورا رو نميدونم.
رو رام ائورا بايد فارسي ساز بريزي تا فارسيشه
ولي رام cm7 رو خودش فارسي هست حتي تا فارسي کردن کل گوشي.
اين رام رو تازه نصب کردم بهتر از رام ائورا هست و در حال تکميل شدن .
اقا هادي چه ميکني با گوشيت .
ايا بوت لودر را انلاک کردي ؟ گوشي به نظرت چطوره ؟
رو رام ائورا بايد فارسي ساز بريزي تا فارسيشه
ولي رام cm7 رو خودش فارسي هست حتي تا فارسي کردن کل گوشي.
اين رام رو تازه نصب کردم بهتر از رام ائورا هست و در حال تکميل شدن .
اقا هادي چه ميکني با گوشيت .
ايا بوت لودر را انلاک کردي ؟ گوشي به نظرت چطوره ؟
سلام .خوبي سيانوژن اينه كه هر روز بهتر ميشه و هر 10 روز آپديت ميشه مثل سيانوژن مد 7 كه واسه ديفاي اومده بود. حتي منو ها هم فارسي ميشه .
من فعلا" كاري نكردم واسه آنلاك بوت لودر .
آخه هيچ كدوم يك آموزش نميزارين كه چيكار كنيم . يا لينك xda رو بدين !
به نظرم گوشي خيلي خوبيه و همونيه كه ميخواستم باشه . اولش با ديزاينش حال نميكردم چون قبلش ديفاي داشتم برام يكم تكراري بود . اما الان از از ظاهر ديفاي هم به نظرم قشنگتره . پشت گوشي هم كه كلا" زيبا و با كلاس هست . قابليتهاش هم كه نياز به تعريف نداره و همه كارايي هاش در حد عاليه .
فقط يه چيزي اگر ما روت كنيم و رام سيانوژن رو فلش بزنيم بعد ميتونيم به 2.3 اصلي موتو بريم ديگه . يا نه بايد آنروت كنيم ؟
و اينكه يك لينكي چيزي از اين بازيهاي مخصوص تگرا دارين كه اجرا كرده باشين آدرس بدين .
ممنون
سلام .خوبي سيانوژن اينه كه هر روز بهتر ميشه و هر 10 روز آپديت ميشه مثل سيانوژن مد 7 كه واسه ديفاي اومده بود. حتي منو ها هم فارسي ميشه .
من فعلا" كاري نكردم واسه آنلاك بوت لودر .
آخه هيچ كدوم يك آموزش نميزارين كه چيكار كنيم . يا لينك xda رو بدين !
به نظرم گوشي خيلي خوبيه و همونيه كه ميخواستم باشه . اولش با ديزاينش حال نميكردم چون قبلش ديفاي داشتم برام يكم تكراري بود . اما الان از از ظاهر ديفاي هم به نظرم قشنگتره . پشت گوشي هم كه كلا" زيبا و با كلاس هست . قابليتهاش هم كه نياز به تعريف نداره و همه كارايي هاش در حد عاليه .
فقط يه چيزي اگر ما روت كنيم و رام سيانوژن رو فلش بزنيم بعد ميتونيم به 2.3 اصلي موتو بريم ديگه . يا نه بايد آنروت كنيم ؟
و اينكه يك لينكي چيزي از اين بازيهاي مخصوص تگرا دارين كه اجرا كرده باشين آدرس بدين .
ممنون
براي نصب رام کاستوم نياز به بوت لودر انلاک داري و ربطي به روت نداره يک فايل به نام پودينگ که پسوند sbf داره بايد داشته باشه تا بتوني بااستفاده از rsd اينو تو گوشي فلش کني شما چون نسخه گلوبال رو دارين ميتونين از پودينگ شرکتهاي ديگه هم استفاده کني اون اموزش دوستمون اقا دانيال تو فروم همسايه که برات گذاشته بودم به نظر کامل مياد .
در مورد برگشت به رام 2.3.4 اصلي بگم که اره شما ميتوني به رام اصلي هم برگردي البت بايد ديد که يراي شما چه وقت رام اصلي مياد. حالا چرا AT&T نخريدي ؟
من خودم از وقتي رام کاستوم ريختم ديگه به رام اصلي برنگشتم انگار اين رامها برام جالبتره.
آقا این Photon خیلی شاخ تره انگار .. دیزاینش هم بهتره
اینجا کار می کنه؟ چه جوری میشه خرید؟ قیمت چنده؟
sarovan3
19-09-2011, 00:01
هادی جان گوشی مبارکت باشه . مبارک بقیه بچه ها هم باشه .
اون کیس هایی که گفتی من قیمت کردم از همون وبلاگی که گذاشتی لینکشو . اونجا nillkin رو میگفت 39 تومان . البته دو هفته پیش . ولی همین nillkin رو تو این سایتی که میذارم ادرسشو 24 تومان میفروشن . البته سفارشی مثل همون ایران دلیور یا ایران شیپینگ اینا .
براي نصب رام کاستوم نياز به بوت لودر انلاک داري و ربطي به روت نداره يک فايل به نام پودينگ که پسوند sbf داره بايد داشته باشه تا بتوني بااستفاده از rsd اينو تو گوشي فلش کني شما چون نسخه گلوبال رو دارين ميتونين از پودينگ شرکتهاي ديگه هم استفاده کني اون اموزش دوستمون اقا دانيال تو فروم همسايه که برات گذاشته بودم به نظر کامل مياد .
در مورد برگشت به رام 2.3.4 اصلي بگم که اره شما ميتوني به رام اصلي هم برگردي البت بايد ديد که يراي شما چه وقت رام اصلي مياد. حالا چرا AT&T نخريدي ؟
من خودم از وقتي رام کاستوم ريختم ديگه به رام اصلي برنگشتم انگار اين رامها برام جالبتره.
پس كاري كه من بايد بكنم اينه كه پودينگ مخصوص ورژن گوشيم رو با rsd-lite فلش بزنم كه بوت لودر آنلاك بشه و بعدش رام كاستوم سيانوژن(يا آئورا و .... ) رو فلش بزنم .
والا من گفتم نسخه جهانيش بهتر باشه و ساپورت فارسيش مشكلي نداشته باشه . چون اصفهان هم بودم ديگه گفتم گوشي شاپ برام بفرسته كه مطمئن هم باشه .
من خودمم رو ديفاي يا xt720 رامهاي كاستوم ريخته بودم . كلا" كاستوم رام يه حال ديگه داره بخصوص وقتي صحبت سيانوژن يا miui درميون باشه .
واي بازم بحث فوتون اومد وسط .
فوتون جي اس ام هست و بايد همه جا كار بده به شرطي كه آنلاك شده باشه . آنلاك فكتوري ازش تا الان نديدم اما آنلاك با كد وجود داره تو سايت ebay .تو gsmarena يك نفر پست ميده كه گوشي رو خريده و تو آلمان داره آستفاده ميكنه و خيلي هم از گوشي تعريف ميكنه . ببين فوتون مثل آتريكس تو بورس نيست چون جهاني نيست ومختص يك اپراتوره . اما با اين وجود گوشي توپيه و همه رو جذب ميكنه . ايران دليور هم واردش ميكنه
jabarmandumi
19-09-2011, 09:53
ببخشید که تو بخش آتریکس میپرسم این دروید بیونیک نسخه جهانی داره یا نه و کی وارد بازار میشه و جنس بدنه اش چیه چون بعد از مایلستون دیگه گوشی خوب با کیفیت و بدنه فلزی ندیدم
دلمون به آتریکس خوش بود که اونم پلاستیکیه جنس بدنه اش
ببخشید که تو بخش آتریکس میپرسم این دروید بیونیک نسخه جهانی داره یا نه و کی وارد بازار میشه و جنس بدنه اش چیه چون بعد از مایلستون دیگه گوشی خوب با کیفیت و بدنه فلزی ندیدم
دلمون به آتریکس خوش بود که اونم پلاستیکیه جنس بدنه اش
آتریکس جنس بدنه اش خیلی خوبه و مثل گوشی های کره ای نیست که از پلاستیک بی کیفیت باشن .
نمونه اش گوشی خودم که بدجور افتاد روی زمین تو خیابون گوشی هیچی نشده .غیر از یک تو رفتگی سر سوزنی کنار قاب گوشی .
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
هادی جان گوشی مبارکت باشه . مبارک بقیه بچه ها هم باشه .
اون کیس هایی که گفتی من قیمت کردم از همون وبلاگی که گذاشتی لینکشو . اونجا nillkin رو میگفت 39 تومان . البته دو هفته پیش . ولی همین nillkin رو تو این سایتی که میذارم ادرسشو 24 تومان میفروشن . البته سفارشی مثل همون ایران دلیور یا ایران شیپینگ اینا .
مرسی داداش . :11:
این سایته عکس از محصولاتش نداره !؟ میشه خودت عکس بزاری ببینم چیا داره ؟ من خودمم به اون سایت که لینکش رو صفحه قبل گذاشتم زنگ زدم . اون کیفی چرمیه یا اون کیس خوبه رو میداد 68 هزار !!!
بیخیالش شدم . ارزونتر هم چیزهایی گیر میاد .
من از این هم خوشم اومده
Anonymous13
19-09-2011, 12:39
ایول داداش . یه فوتون بخر تا منم بخرم :31:
نمیخری بریم آتریکس بخریم . اما باطری دیفای یه چیزه دیگه ست
johnypersian1656
19-09-2011, 14:43
دوستان شاید سوال تکراری باشه ببخشید . اما توی فروم کدوم یکی از بچه ها از ایران دلیور خریدن؟قیمتی که توی سایتش زده آخر سر چقدر بهش اضافه میشه ؟ منظورم هزینه ی پست و ..... قیمت فوتون و دروید 3 رو خیلی عالی زده.البته فوتون هم مثل اینکه با اینکه 8 مگاپیکسله دوربین خیلی شاخی نداره واسه عکاسی.
[QUOTE=fire159;6477117]
پس كاري كه من بايد بكنم اينه كه پودينگ مخصوص ورژن گوشيم رو با rsd-lite فلش بزنم كه بوت لودر آنلاك بشه و بعدش رام كاستوم سيانوژن(يا آئورا و .... ) رو فلش بزنم .
والا من گفتم نسخه جهانيش بهتر باشه و ساپورت فارسيش مشكلي نداشته باشه . چون اصفهان هم بودم ديگه گفتم گوشي شاپ برام بفرسته كه مطمئن هم باشه .
من خودمم رو ديفاي يا xt720 رامهاي كاستوم ريخته بودم . كلا" كاستوم رام يه حال ديگه داره بخصوص وقتي صحبت سيانوژن يا miui درميون باشه .
درسته بايد فايل پودينگ مربوط به نسخه خودتون با rsd فلش کنين تا گوشيتون بوت لودرش انلاک بشه ، ولي من هنوز تو سابت xda پودينگ مربوطه به رام شما را نديدم واسه همه اپراتور ها هست .
راجع به فارسي ، من تا بحال مشکل فارسي نداشتم چه تو فرويو چه تو جينجر برد ، الان که cm7 رو گوشيم دارم کلا فارسي را ساپورت ميکنه.
دوستان سلام. اين سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید جانبى اتريكس رامى آوردالبته تا يك ماه پيش قيمتها را زيرعكس هركدام ازلوازم
مى گذاشت وقيمتهاى آن بدنبودولى الان قيمتهارانمى گذاردبايستى زنگ بزنيدوبه پرسيد
دوستان شاید سوال تکراری باشه ببخشید . اما توی فروم کدوم یکی از بچه ها از ایران دلیور خریدن؟قیمتی که توی سایتش زده آخر سر چقدر بهش اضافه میشه ؟ منظورم هزینه ی پست و ..... قیمت فوتون و دروید 3 رو خیلی عالی زده.البته فوتون هم مثل اینکه با اینکه 8 مگاپیکسله دوربین خیلی شاخی نداره واسه عکاسی.
سلام فرهاد جان / هزینه پست حدود 40-50 هزار شده برای دوستان . به نظر من دوربین آتریکس خوبه و نیازی به 8 نداری . فیلمبرداریش که عالیه .
johnypersian1656
20-09-2011, 13:28
سلام فرهاد جان / هزینه پست حدود 40-50 هزار شده برای دوستان . به نظر من دوربین آتریکس خوبه و نیازی به 8 نداری . فیلمبرداریش که عالیه .
مرسی هادی جان. جدا از کمرا . واسم دیزاینش هم جالبتره .
مرسی هادی جان. جدا از کمرا . واسم دیزاینش هم جالبتره .
خوب اون دیگه سلیقه ای هست . اما آتریکس هم خوشکله . مثل دیفای در سایز بزرگ و پشتش که کلا" قشنگه /
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
دوستان سلام. اين سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید جانبى اتريكس رامى آوردالبته تا يك ماه پيش قيمتها را زيرعكس هركدام ازلوازم
مى گذاشت وقيمتهاى آن بدنبودولى الان قيمتهارانمى گذاردبايستى زنگ بزنيدوبه پرسيد
این یکم قیمتهاش بالاست . من تماس گرفتم باشون . یک کیف چرمی رو میگه حدود 80 هزار . سایت گوشی بازار یک مدل داره واسه آتریکس فردا میرم ببینم اگه خوب بود میخرم .
بچه ها این کیس چطوره !؟ بهتر از این کسی سراغ نداره تو ایران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آتریکس 2 یا آتریکس اچ دی هم داره کم کم سر و کلیه اش پیدا میشه :18:
خیلی خفنه
L.A.M.P.A.R.D
21-09-2011, 10:15
وااااااااای...نکن اینجوری با من !!!!!!!!:18:
عجب چیزیههههه
sarovan3
21-09-2011, 16:24
بچه ها این کیس چطوره !؟ بهتر از این کسی سراغ نداره تو ایران
این کیس خوبیش اینه که تقریبا جلوی گوشی رو هم محافظت میکنه چون یه ذره برامدگی داره که در صورت افتادن قبل از گوشی ضربه رو میگیره . اما ظاهرا به حجم گوشی بیشتر از حالت نرمال اضافه میکنه . به نظر من بین این و momax یکی رو انتخاب کن بره . ولی اگر به فیت بودن بیشتر اهمیت میدی nillkin بهتره .
این کیس خوبیش اینه که تقریبا جلوی گوشی رو هم محافظت میکنه چون یه ذره برامدگی داره که در صورت افتادن قبل از گوشی ضربه رو میگیره . اما ظاهرا به حجم گوشی بیشتر از حالت نرمال اضافه میکنه . به نظر من بین این و momax یکی رو انتخاب کن بره . ولی اگر به فیت بودن بیشتر اهمیت میدی nillkin بهتره .
این کیس رو رفتم دیدم خوب بود . اما یکم شل بود لبه هاش کنار ال سی دی رو گوشی و خیلی سفت فیت گوشی نبود . شایدم من زیاد حساسم . میگفت 30 تومان اما 25 هم میداد .
شاید یک کیف براش بخرم بجا کیس .اینایی که گفتی رو عکساش رو میشه بزاری یا لینک بده ببینم .
Anonymous13
22-09-2011, 11:30
این کیس رو رفتم دیدم خوب بود . اما یکم شل بود لبه هاش کنار ال سی دی رو گوشی و خیلی سفت فیت گوشی نبود . شایدم من زیاد حساسم . میگفت 30 تومان اما 25 هم میداد .
شاید یک کیف براش بخرم بجا کیس .اینایی که گفتی رو عکساش رو میشه بزاری یا لینک بده ببینم .
بابا هادی یکی از این کیفهای گولا بخر تمام شه بره . 4هزار . همه طرح و رنگی هم داره :31:
22-09-2011, 15:28
ممنون
اکثر اینا رو تست کردم و جواب میدن... البته فول اسکرین نمیشن :((
---------------------------------------
دوستان تهرانی ، طی جستجویی که توی علاالدین داشتم ، زیرزمین ، موبایل شبکه اصلی (واحد 35) ، یه بابایی هست که بوت لودر اتریکس رو آنلاک میکنه... قیمت نپرسیدم ازش + گفت با مسئولیت خودم... البته من چون فقط خودم بودم و هیچ کسی همرام نبود که اینکاره باشه که یه وخ اگه زد نفله کرد خرشو بگیرم ، ندادم گوشی رو بهش... ولی خلاصه گفتم کسی خواست میتونه به ایشون بده....
+
امروز یا فردا احتمالا بوت لودر رو آنلاک میکنم :| دعا کنین واسم :| : دی
+
بدنه اتریکس محشره... مال من تا الان چند تا ضربه وحشتناک خورده ، که فقط طی یکیشون یه کم گوشش زده شده :دی
sarovan3
22-09-2011, 18:55
باشه . اولی nillkin که به نظر من خیلی خوبه 24 تومان
اینم momax که پشتش یه جورایی شفافه و میشه ارم و اینا رو دید . 25 تومان
جفتشون رو میتونی از اینجا بخری .
قبلش یه ثبت نام بکن تا عکس ها رو بتونی ببینی :11:
پارسا ببین اگر تا 20 هزار هم انجامش بده و با ضمانت بده انجام بده برات . من که تهران نیستم وگرنه باهات میومدم .
]چرا بازی های خود تگرا رو نصب نمیکنی . خیلی کیفیتشون عالیه .
برا گوشیت هم حتما" یک کیفی کیسی بخر یوقت خدایی نکردده طوریش نشه . هم اینکه تمیز میمونه یروز میخوای بفروشی تو ذوق طرف نزنه :31:
اون پسته ارو هم سریع برام بفرست ببینم چیکار میشه کرد .
22-09-2011, 20:00
پارسا ببین اگر تا 20 هزار هم انجامش بده و با ضمانت بده انجام بده برات . من که تهران نیستم وگرنه باهات میومدم .
]چرا بازی های خود تگرا رو نصب نمیکنی . خیلی کیفیتشون عالیه .
برا گوشیت هم حتما" یک کیفی کیسی بخر یوقت خدایی نکردده طوریش نشه . هم اینکه تمیز میمونه یروز میخوای بفروشی تو ذوق طرف نزنه
اون پسته ارو هم سریع برام بفرست ببینم چیکار میشه کرد .
فک نکنم کسی تا 20 تومن این کارو بکنه... واسه 4 تا اپلیکیشن چلغوز 30-40 میگیرن :دی + منم خودم تهران نیستم ، و گرنه یه کم راحت تر بودم... چون توی یه شهر دیگه گوشی رو یه بلایی سرش بیاره چیکار کنم؟؟؟ :||
بازی های خود تگرا هم همه رو از بیخ دارم :دی
کیف و کیس و اینا گیر نیاوردم... جایی واسه فروش آنلاین سراغ داری؟؟؟
دوستان سلام. هادى جان امروز پاساژعلاالدين بودم پايه داك كه سه تا سوكت يو اس پى داردوخروجى صدا وسوكت HDMI ازيكى ازمغازها گرفتم كه آشنا
بودالبته من قبلآ پايه داك كه سوكت يو اس پى را نداشت را گرفته بودم حدود١٢٠ ولى مدلى كه امروزديدم قبلآ قيمت داشتم بالاى ١٥٠ ولى من امروز خريدم
١٠٠ خيلى جالب است يك كنترل ازراه دورداردكه مى شود باآن باگوشى كاركرد شارژر و خود داك و كابل HDMI فلش يواس پى روش گذاشتم با كنترل
آهنگها را عوض مى كردم صدارازيادوكم مى كردم خلاصه خيلى كارائى داردوواقعآ جالب است وارزش خريدرادارد
دوستان سلام. هادى جان امروز پاساژعلاالدين بودم پايه داك كه سه تا سوكت يو اس پى داردوخروجى صدا وسوكت HDMI ازيكى ازمغازها گرفتم كه آشنا
بودالبته من قبلآ پايه داك كه سوكت يو اس پى را نداشت را گرفته بودم حدود١٢٠ ولى مدلى كه امروزديدم قبلآ قيمت داشتم بالاى ١٥٠ ولى من امروز خريدم
١٠٠ خيلى جالب است يك كنترل ازراه دورداردكه مى شود باآن باگوشى كاركرد شارژر و خود داك و كابل HDMI فلش يواس پى روش گذاشتم با كنترل
آهنگها را عوض مى كردم صدارازيادوكم مى كردم خلاصه خيلى كارائى داردوواقعآ جالب است وارزش خريدرادارد
مبارک باشه رضا جان . میگم از این داک ها اضافه نداری :31: خریداریم . لپ تاپ داک هم داری ؟ چطوره !؟
پارسا . واسه کیس که من یک لینک دادم و sarovan عزیز هم لینک جدید گذاشته که قیمتهاش بهتره و تنوع هم داره و ارزش خرید دارن .
فقط من نمیدونم کیس هارد و سفت بگیرم یا سافت و نرم .
کسایی که تجربه دارن به نظرتون کدوم واسه گوشی بهتره و فیت گوشی میشه به طوریکه مثلا" میزاریم تو جیب شلوار لی از دور گوشی در نیاد. کیس نرم فکر کنم اینطوری بشه . !؟؟
به نظرم این خوبه :
Nillkin Ultra Slim Hard Shield Faceplate for Motorola Atrix
به همراه اسکرين پروتکتور رايگان
رنگ بندي:قهوه اي .مشکي
قيمت با هزينه پست: 24 تومن
سلام. هادى جان قابل شما را نداردمدل استانداردآن را من اضافه دارم درب كارتن آن رابازكردم ولى هنوزازآن استفاده نه كردم واين مدل كه تازه گرفتم
هم هست البته مدل لب تابى آن را ندارم ازاين دومدل كه دارم آدرس پ خ بده برايت بفرستم يا حق
سلام. هادى جان قابل شما را نداردمدل استانداردآن را من اضافه دارم درب كارتن آن رابازكردم ولى هنوزازآن استفاده نه كردم واين مدل كه تازه گرفتم
هم هست البته مدل لب تابى آن را ندارم ازاين دومدل كه دارم آدرس پ خ بده برايت بفرستم يا حق
بابا دمت گرم رضا جان .
مدل استانداردش کدوم هست . عکسشو میزاری .
بچه ها آتریکس 2 هم داره دیگه رسما" رونمایی میشه و خبر خوب اینه که ال سی دیش no pentill هست . یعنی پنتیل نیست و پیکسلی نیست دیگه . :8:
بابا دمت گرم رضا جان .
مدل استانداردش کدوم هست . عکسشو میزاری .
بچه ها آتریکس 2 هم داره دیگه رسما" رونمایی میشه و خبر خوب اینه که ال سی دیش no pentill هست . یعنی پنتیل نیست و پیکسلی نیست دیگه . :8:
ايا موتورولا باز هم همان سياست ارام خودشو در مورد گوشي هاش در مورد اين گوشي هم داره يا نه ؟
يا اينکه با صاحب جديدش (گوگل )سياست فروشش هم جهاني ميشه و ديگه محدود به چند اپراتور نخواهد بود.؟
اگر دومي باشه که بايد هر چه زودتر شاهداين گوشي و ديگر گوشي هاي موتورولا در بازار هاي جهاني باشيم.
23-09-2011, 22:19
هوراااااا :دی بوت لودر رو آنلاک کردم <:-پی
گوشیم MERetail بود ، با ورژن 4.4.8.0 ...
اینم عکس یادگاری :دی :
آر اس دی بگو ســـیب : دی
کامند پرامپت خیلی عاشقانه فست بوت رو بغل کن ... نه خوب نیست ، ، ، آها حالا خوب شد... فست بوت یه لبخند ملیح بزن : دی
سلام. هادى جان خودشما بهتر مى دانيدكه پايه داك اتريكس دومدل هست تااينجاكه من مى دانم ويك داك لب تابى هم دارددومدل پايه داك هم يكى استاندار
يا مدلى كه فقط خروجى HDMIوخروجى صدا داردزمانى كه گوشى را روش مى گذاريد مى توانيد به عنوان ساعت روميزى كه نور آنهم مى شودكم وزياد
كرداستفاده كنيدبه غيرديدن فيلم وگوش كردن به موزيك چندتا كار ديگرهم فكرمى كنم انجام مى دهدكه من چون كار نكردم دقيق نمى دانم پايه دومى با اين
پايه تنها فرقى كه دارد سه تا سوكت يو اس پى داردولوازم جانبى كامل ترى داردديروز من رفتم پاساژعلاالدين پيش يكى از دوستان كه گوشى فروش هست
ببينم گوشى جديدچيزى آمده يانه كه فقط دومدل از ال جى بلك و3D و3DHTCراديدم كه زيادتعريفى نداشت خلاصه دوباربه سرم زدوبه دوستم گفتم براى رفع
سرما وگرما يه گالكسى اس تو ردكن بيادداشتم برمى گشتم كه يكى ديگه بچه ها كه مغازه دار هم هست من را صداكردوگفت توتبلت زوم دارى درست گفتم
آره چطورگفت من چندتا پايه داك زوم را خريدم بياببين درسته يانه تا آوردديدم پايه داك اتريكس وبهش گفتم بنده خدااين براى اتريكس گفت نه براى زوم
است گفتم من پايه داك زوم رادارم وهم اتريكس را وخلاصه با گوشى من آزمايش كردچندتا ازمغازه دارها جمع شدن آقا يون فروشنده گوشى هستند ولى
وقتى گوشى من را ديدن هر كدام مى گفتند فلان گوشى مى گفتم نه اتريكس با تعجب مى گفتنداتريكس خلاصه پرحرفى كردم ولى اين پايه داك ديروز گرفتم
ديشب كمى با آن كاركردم واقعآ عالى كنترل آن كه حرف ندارد تمام كارهارا تقريبآ با آن مى شودانجام دادهنوز به ال سى دى نزدم ببينم كيفيت فيلم پخش
كردنش چطورهست ولى ازخريدآن راضى هستم حالا هادى جان درخدمت شما هستم لطفى كه به من كردى يادم نه رفته آدرس را پ خ كن تا جبران كنيم
اگردوستان هم خواستند پ خ بدهندتا آدرس مغازه رابدهم يا حق
کامند پرامپت خیلی عاشقانه فست بوت رو بغل کن ... نه خوب نیست ، ، ، آها حالا خوب شد... فست بوت یه لبخند ملیح بزن : دی
ایول.:31:
حال منتظر یه آموزش تپل و مپل:31: هستیم تا ما هم بوت لودرش رو آنلاک کنیم.
منتظریم.:10:
افرين پارسا جان
شما با چه فايل pudding اونو فلش كردي ؟ فايل IHOP_Bell بود ؟ يا اينكه براي ورژن گوشي شما هم فايل puuding ارائه شده؟
حالا پيش به سوي رام كاستوم ، CM7 رام خوبيه البته يه سري كاستي نسبت به موتو بلور داره ولي خيلي خوبه.
رام aura هم رامي بر پايه موتو بلور ميتوني ازش استفاده كني.
24-09-2011, 09:37
از IHOP_Bell استفاده کردم...
الان فعلا میخوام آئورا بریزم (تا 20 دقیقه دیگه باید بریم مسافرت :|) ، بعدش CM7... مشکل CM7 که خیلی واسه من مهمه اینه که با فینگرپرینت کار نمیکنه... فینگرپرینت خیلی مهمه واسم... سرعت آنلاک کردن رو خیلی بالا میبره... البته مشکلی نیست ، آئورا رو که ریختم و دستم اومد میرم رو CM7 :دی ورژن فاینالش کی میاد؟؟؟ دیگه چه رام های خوبی هست؟؟؟
پس همون نسخه pudding اينتل براي شما هم استفاده شد.
اگه داري ميري مسافرت همون رام ائورا بريز چون نويگيتور موتو توش كار ميكنه و خيلي هم عاليه ، اما اين نويگيتور تو رام CM7 نيست .
من اين دو رام و cherryblur را نصب كردم بهتر از همه همين بتا سيانوژن بود.
مبارکه پارسا .. سخت که نبود؟:20:
بیکاری عکس می ذاری؟:31: ماشاالله نقل قولها هم همه با عکسه:31:
به به مبارک باشه !! بالاخره دلو زدی به دریا :10: حالا شانس ما تو هم داری میری مسافرت نیستی بگی چیکارا کردی :13:
سلام دوستان.
من هم بوت لودر رو آنلاک کردم.
دوستان تو این سایت پایین همه چی معلومه:و براحتی میتونین بوت لودر آتریکس رو آنلاک کنین.:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط یه سوالی که دارم: نمیتونم گوشی رو به حالت cmw ببرم.
طریقه بردن گوشی به منوی cmw چطوره؟؟
بعدش آیا میشه روی رام 2.2.2 که داریم رامهای 2.3.4 رو فلش کنیم؟؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
پ ن:آقایون من کارم کاملا حل شد.از ninja3000sh نهایت تشکر رو دارم که تو یاهو وقت گذاشتن و بهم کمک کردن.:40:
الان دارم رام آئورا رو نصب میکنم.:31:
24-09-2011, 20:01
مسافرت کدومه ، صبح رفتم الان برگشتم :دی
کار سختی نیست اصلا... یه ویدیو تو یوتوب بگردین پیدا کنین من حوصله ندارم : )) با اون راحت میشه ریخت...
من ریکاوری Rom Manager رو ریختم ، ولی نمیدونم چه طوری ریکاوری رام منیجر رو بالا بیارم... اگه وقتی میرم توی رام منیجر بزنم بوت ریکاوری ، ریست میشه میره تو ریکاوری... تو نت هم سرچ کردم دیدم که گفته دکمه پایین رو موقع روشن کردم بگیرم و گزینه Android Recovery رو انتخاب کنم ، ولی این اندروید ریکاوری شبیه ریکاوری Rom Manager نیست و خیلی ناقصه... چه طوری مال رام منیجر رو بالا بیارم؟؟؟
به به مبارک باشه !! بالاخره دلو زدی به دریا :10: حالا شانس ما تو هم داری میری مسافرت نیستی بگی چیکارا کردی :13:
پارسا با فايل پودينگ اينتل بوت لودر را انلاک کرد .
هادي جان شما هم ميتوني با همون اموزشي که تو اين ادرس هست انجامش بدي کار سختي نيست.
کار سختی نیست اصلا... یه ویدیو تو یوتوب بگردین پیدا کنین من حوصله ندارم : )) با اون راحت میشه ریخت...
من ریکاوری Rom Manager رو ریختم ، ولی نمیدونم چه طوری ریکاوری رام منیجر رو بالا بیارم... اگه وقتی میرم توی رام منیجر بزنم بوت ریکاوری ، ریست میشه میره تو ریکاوری... تو نت هم سرچ کردم دیدم که گفته دکمه پایین رو موقع روشن کردم بگیرم و گزینه Android Recovery رو انتخاب کنم ، ولی این اندروید ریکاوری شبیه ریکاوری Rom Manager نیست و خیلی ناقصه... چه طوری مال رام منیجر رو بالا بیارم؟؟؟
رام منجر را که نصب ميکني بايد گزينه اول را بزني را ريکاوري جديد برات نصب بشه ويه ليست مياد که گوشي هاي ساپورت شده توسط اين ريکاوري نوشته و شما بايد atrix را انتخاب کني البته بايد به اينتر نت وصل باشي چون برنامه را از اينترنت برات دان ميکنه.
چه شما با رام منجر به حالت ريکاوري بري چه با داشتن دکمه پايين هنگام روشن شدن ، فرقي با هم نميکنه.
از اين نصب رام يا پچ را بايد در اين حالت انجام بدي.
رام منجر را که نصب ميکني بايد گزينه اول را بزني را ريکاوري جديد برات نصب بشه ويه ليست مياد که گوشي هاي ساپورت شده توسط اين ريکاوري نوشته و شما بايد atrix را انتخاب کني البته بايد به اينتر نت وصل باشي چون برنامه را از اينترنت برات دان ميکنه.
چه شما با رام منجر به حالت ريکاوري بري چه با داشتن دکمه پايين هنگام روشن شدن ، فرقي با هم نميکنه.
از اين نصب رام يا پچ را بايد در اين حالت انجام بدي.
24-09-2011, 21:47
ببین ریکاوری رام منیجر رو نصب کردم ، وقتی هم گزینه دوم توی رام منیجر رو میزنم میاره ریکاوری رام منیجر رو... ولی وقتی Android Recovery رو میزنم یه ریکاوری خیلی ساده تر و کم گزینه میاد... یه علامت تعجب توی یه مثلثه ، جلوش هم یه لوگو اندروید ، بعدش باید بالای دکمه ذره بین که واس بروزر ــه رو بزنم تا منوش بیاد ، 4 تا گزینه هم بیشتر نداره...
ببین ریکاوری رام منیجر رو نصب کردم ، وقتی هم گزینه دوم توی رام منیجر رو میزنم میاره ریکاوری رام منیجر رو... ولی وقتی Android Recovery رو میزنم یه ریکاوری خیلی ساده تر و کم گزینه میاد... یه علامت تعجب توی یه مثلثه ، جلوش هم یه لوگو اندروید ، بعدش باید بالای دکمه ذره بین که واس بروزر ــه رو بزنم تا منوش بیاد ، 4 تا گزینه هم بیشتر نداره...
شما بايد علاوه بر اپديت رام منجر بايد رامرسر را نيز نصب کني تا منو هاي رام منحراضافه تر بشه
به اين ادرس برو اموزش کامش هست بايد اون فايل که کلمه ابي داره داخلش را اضافه ترنصب کني .
رام منجر را که نصب ميکني بايد گزينه اول را بزني را ريکاوري جديد برات نصب بشه ويه ليست مياد که گوشي هاي ساپورت شده توسط اين ريکاوري نوشته و شما بايد atrix را انتخاب کني البته بايد به اينتر
Anonymous13
25-09-2011, 13:08
ایول میبینم که همه زدن تو کار آنلاک بوت لودر
مبارکه :31:
25-09-2011, 14:50
حوصله رام ریسر رو نداشتم...
آئورا رو به بدبختی ریختم... فوق العادس... حالا الان دارم CM7 رو دانلود میکنم...
حوصله رام ریسر رو نداشتم...
آئورا رو به بدبختی ریختم... فوق العادس... حالا الان دارم CM7 رو دانلود میکنم...
سیانوژن مسلما" بهتره . فقط باید دید تو ورژنهای بعدیش فینگر تاچ رو اضافه میکنه یا نه ؟ حالا بزار 4روز آئورا باشه ببینی مصرفش چطوره که بعد بتونی مقایسه کنی با رامهای دیگه
پس بالاخره رام كاستوم را ريختي ايول . حالا يادت باشه هيچوقت با RSD LITE فلش نكني گوشي رو.
تو مصرف رام ائورا بهتره و رام سانوژن شبيه كمباين شارژ گوشي رو يكدفعه ميخوره .
بايد بعد نصب هر رام باطري را كاليبره كرد تو xda يه كاربر راجع به كاليبره كردن و افزايش قدرت باطري يه سري راهنمايي كرد كه يه بار انجامش دادم ولي هيچ اتفاقي براي باطري نيوفتاد. و به همون صورت داره شارژ مصرف ميكنه.
هر دو رام يه سري مشكل را دارن مثلا تو رام ائورا شما يه ويجت به صفحت اضافه ميكني ولي وقتي گوشي را خاموش روشن كني ويجت ميپره.
تو سيانوژن يكي دو روزي ارور فورث كلوس برام ميده و فينگر پرينت هم كه نداره.
ولي اين وجود سيانوژن را در حال حاضر بيشتر ميپسندم.
پس بالاخره رام كاستوم را ريختي ايول . حالا يادت باشه هيچوقت با RSD LITE فلش نكني گوشي رو.
تو مصرف رام ائورا بهتره و رام سانوژن شبيه كمباين شارژ گوشي رو يكدفعه ميخوره .
بايد بعد نصب هر رام باطري را كاليبره كرد تو xda يه كاربر راجع به كاليبره كردن و افزايش قدرت باطري يه سري راهنمايي كرد كه يه بار انجامش دادم ولي هيچ اتفاقي براي باطري نيوفتاد. و به همون صورت داره شارژ مصرف ميكنه.
هر دو رام يه سري مشكل را دارن مثلا تو رام ائورا شما يه ويجت به صفحت اضافه ميكني ولي وقتي گوشي را خاموش روشن كني ويجت ميپره.
تو سيانوژن يكي دو روزي ارور فورث كلوس برام ميده و فينگر پرينت هم كه نداره.
ولي اين وجود سيانوژن را در حال حاضر بيشتر ميپسندم.
نصب رام با rsdlite = هاردبریک :31:
اما سیانوژن روی دیفای عالی بود و مصرف باطریش هم معرکه بود .
سیانوژن هر دو سه هفته یکبار آپدیت میشه . به نظر من روی آئورا بمونیم تا سیانوژن حسابی تکمیل بشه .
25-09-2011, 18:18
آئورا باطریش خیلی افتضاح بود :| از شب تا صبح از 80 شد 50!!!
الان سیانوژن ریختم... یه نکته جالبش اینه که مارکت نداشت :دی رام خیلی جالبیه... من خوشم اومد... البته زرق و برق های آئورا بیشتر بود... اما نسبت به این حس بهتری دارم :دی
الان میخوام کرنل اورکلاک شده تا 1.3 رو بریزم...
با تعویض رام مشکل ریست شدن بر اثر داغ شدن حل شده... نمیدونم چه ربطی به رام یا شاید کرنل میتونه داشته باشه... چون دیشب کلی NOVA بازی کردم ، کلی Modern Combat بازی کردم، کلی بازی 2D ، کلی وب گردی + دانلود (از ساعت 12 رفتم تو تخت که زود بخوابم ، بعد 2:30 بیدار بودم کماکان :دی) + شارژ ==> گوشی داغ کرده بود... اما هیچ خبری از ریست نبود...
..
راستی الان گوشی رو خاموش کردم ، بعد وقتی دوباره روشن کردم پیغام داد : unrecoverable bootloader + یه چند تا کد مد :دی بعد من تا سر حد سکته رفتم :) بعد خاموش کردم دوباره روشن کردم به زیبایی بالا اومد :دی
ویرایش : گوگل اپلیکیشنز پک ــِ سیانوژن رو نریخته بودم :دی
آئورا باطریش خیلی افتضاح بود :| از شب تا صبح از 80 شد 50!!!
الان سیانوژن ریختم... یه نکته جالبش اینه که مارکت نداشت :دی رام خیلی جالبیه... من خوشم اومد... البته زرق و برق های آئورا بیشتر بود... اما نسبت به این حس بهتری دارم :دی
الان میخوام کرنل اورکلاک شده تا 1.3 رو بریزم...
با تعویض رام مشکل ریست شدن بر اثر داغ شدن حل شده... نمیدونم چه ربطی به رام یا شاید کرنل میتونه داشته باشه... چون دیشب کلی NOVA بازی کردم ، کلی Modern Combat بازی کردم، کلی بازی 2D ، کلی وب گردی + دانلود (از ساعت 12 رفتم تو تخت که زود بخوابم ، بعد 2:30 بیدار بودم کماکان :دی) + شارژ ==> گوشی داغ کرده بود... اما هیچ خبری از ریست نبود...
..
راستی الان گوشی رو خاموش کردم ، بعد وقتی دوباره روشن کردم پیغام داد : unrecoverable bootloader + یه چند تا کد مد :دی بعد من تا سر حد سکته رفتم :) بعد خاموش کردم دوباره روشن کردم به زیبایی بالا اومد :دی
گوشیت سافت بریک شده !! :41: یکبار دیگه دیر بخوابی هارد بریک میشه :27:
25-09-2011, 19:10
گوشیت سافت بریک شده !! :41: یکبار دیگه دیر بخوابی هارد بریک میشه :27:
فکر نکنم سافت بریک باشه...
+
از سیانوژن خیلی خوشم اومد... خیلی رام جالبیه...
25-09-2011, 20:38
سیانوژن وحشتناک باطری میخوره :-اس اس چرا اینجوریه این؟؟؟ :دی
اورکلاک کردم تا 1.3 ، سیانوژن هم ریختم ، به سادگی 4763 تا بنچمارک داد :)
باید باطری کالیبره بشه تا فایلی که مربوط به باطری هست پاک بشه و فایل جدید مربوط به باطری جایگزین بشه .
ولی با وجود مصرف باطری ادم دلش نمیاد از این رام دل بکنه
25-09-2011, 21:58
مساله فراتر از کالیبرس... من کالیبره کردم باطری رو ، کلا مصرف سیانوژن وحشتناکه...
بنظرم آئورا رام خوبیه.مصرفش هم معقول تره.
من نمیدونم چرا مصرف کلا تو ورژن2.3 زیاده؟کل برندها با ورژن 2.3 مشکل دارن!!!!!!!!:41:
به اين ادرس يه سري بزنين براي كاهش نصرف باطري تو رام cm7
johnypersian1656
25-09-2011, 23:49
اگه یه نفر darkside و redpill رو هم امتحان کنه دیگه عالی میشه :دی
PersiAndroid
26-09-2011, 09:29
اینم یه گوشیه خفن دیگه از موتو:
Motorola DROID RAZR with QHD Super AMOLED display surfaces
A tantalizing new Motorola smartphone has just leaked through the taps of the interweb. Called Motorola DROID RAZR, the device is packing some serious kit in that sleek Kevlar and Gorilla glass body.
First of all, it has a 4.3-inch QHD display, but it's not your run-of-the-mill LCD but a Super AMOLED display. There is a good chance that it will be a PenTile-matrix display but most people couldn't care less about the underlying technology when the actual image quality happens to be eye-poppingly good.
Other specs include 4G LTE support, dual-core 1.2GHz processor, 1GB RAM, 8 megapixel camera with 1080p video recording and image stabilization, HD front camera and support for Motorola's WebTop accessories. The design looks really attractive and being a RAZR it should be really thin as well. The DROID nomenclature suggests it will be available on Verizon, although there could be a version for other networks and markets (called the Spyder).
For more information, check out the source link below.
26-09-2011, 13:58
samoled رو موتو؟؟؟!!!
samoled رو موتو؟؟؟!!!
super amoled qhd :21:
PersiAndroid
26-09-2011, 17:29
هادي تو كه ميگفتي samoled اخه پيفه جيزه!
با gs2 كه كار كردي؟ ديگه فك كن اين چي بشه!
البته اگه پلاس هم بود بهتر ميشد..
البته سامسونگ قراره رو نكسوز پرايم samoled با رزلشن 800*1280 بذاره
آتریکس 770 :18:
اصلا دیگه نمیارزه .. این علاالدینی ها چی خیال کردن ؟ :13:
آتریکس 770 :18:
اصلا دیگه نمیارزه .. این علاالدینی ها چی خیال کردن ؟ :13:
وقتی دلار بشه 1285 تومن.همین میشه دیگه.:13::13:
26-09-2011, 21:52
150 تومن بالای قیمت دبی :|
هادي تو كه ميگفتي samoled اخه پيفه جيزه!
با gs2 كه كار كردي؟ ديگه فك كن اين چي بشه!
البته اگه پلاس هم بود بهتر ميشد..
البته سامسونگ رو نكسوز پرايم samoled با رزلشن 800*1280 بذاره
من هیچ وقت نگفتم AMOLED بده !! اما سامسونگ رو احتمالا" گفتم :31:
البته همین GS2 هم اونقدرها ال سی دیش بهتر از آتریکس نیست و حتی QHD هم نیست که خیلی بده .
27-09-2011, 16:47
البته همین GS2 هم اونقدرها ال سی دیش بهتر از آتریکس نیست و حتی QHD هم نیست که خیلی بده .
هادی فن بوی ــیت رو به زاویه های نوینی رسوندی :) بااااو یعنی چی بهتر از اتریکس نیس؟؟؟ یه نگاه توی Status Bar اتریکست بنداز ، متوجه عمق فاجعه میشی :دی
+
qHD که دونه دونه پیکسل هاش مشخص باشه :دی بهتره یا 800x480 که اینطوری نباشه؟؟؟
من qHD نمیخوام اگه قراره اینطوری بشه :دی
من که گفتم بهتر هست اما نه اونقدر که بزرگش میکنن . مثلا" اگر اس2 نمرش 18 باشه آتریکس 16 هست .
---
بیخیال این بازیهای تگرا یا گیم لافت منبعش کجاست ؟ لینکش
27-09-2011, 20:21
ولی من اگه به SAmoled+ 18 بدم ، به اتریکس 3-4 میدم : ))
+
بازیای تگرا رو سرچ کن ، واسه بازیای گیم لافت هم یه لینک داده بودم واسه بازیای O2X... سرچ کنی هم البته پیدا میکنی... یه مجموعه کامل گیم های گیم لافته که همشون رو اتریکس جواب میدن ، ولی فول اسکرین نمیشن...
این سیانوژن به شدت رفته رو اعصاب :| یوزر فرندلی نیست کلا... ولی عجیب بنچمارک میده :دی Benchmark Pi رو 374 تا گرفتم :| حیف که این پارس مزخرف قطع شده بود نتونستم ببینم رتبش چند میشه... این بنچمارک پی هم قلق داره عدد بالا بگیری البته :دی پشت سر هم بزنی ، توی سومی خیلی خوب میشه :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.