مشاهده نسخه کامل
: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي
Anonymous13
07-06-2011, 10:31
از لحاظ کیفیت وکار امدی atrix بهتره یا GS2 ؟؟؟؟
در کل کدوم ارزش خریدن داره اخه محصولات سامسونگ یک جوری هستن که هر چه قدر امکانات بیشتری داشته باشه باز به مذاق ادم خوش نمیاد
شما اگر با موتورولا کار کنی دیگه حاضر نیستی هیچ گوشیی دستت بگیری . کیفیت موتورولا با هیچ برندی قابل قیاس نیست سامسونگ که دیگه هیچی .
فقط آتریکس
---------- -
دوستان سلام درمورد فارسى گوشى اتريكس اين گوشى مثل تبلت زوم بطور پيش فرض عربى روش هست تاحدى تو وب وsms مشكل فارسى راحل مى كند
ومن الان يك كيبرد فارسى هم روش ريختم درمورد اتريكس بهتر هست ياگالكسى اس تو تا گالكسى اس تو به دستم نرسد نمى توانم جوابى بدهم البته من
خيلى گوشى بازى مى كنم وزمانى كه اين گوشى به دستم رسيد وقتى دستم گرفتمش ديدم واقعآ سرعت خوبى دارد خوش ساخت خوش دست تصوير عالى
نكته منفى آنهم فيلم برداريش HDهست ولى فول نيست وچون وضوح تصويرآن هم خيلى بالا هست كمى پيكسل پيكسل مى شود كه اين دومورد با آبديتى
كه برايش آمده حل مى شودازنظر مكالمه وقتى با اين گوشى صحبت مى كنيد واقعآ عرض مى كنم لذت مى برى اگرسوالى بود در خدمت شما هستم
فیلمبرداریش که فول اچ دی شد . تو xda روش کارش هست . فایر جان هم تو پستهای قبلی گذاشتن .
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
دوستان سلام
تا 12 الی 13 روز دیگه قرار هست از امریکا واسم یک اتریکس برسه!
اگر کسی می خواد پ خ کنه واسش جزئیاتش رو بگم.
اگر 1 مسئله ای حل شه قیمتش خیلی مناسب میشه!
قیمت چند ؟ من خریدارم . قیمت باید زیر ایران دلیور بدی . چون اونا الان دارن آتریکس رو میدن 680 :8:
amirrezan95
07-06-2011, 17:32
سلام دوستان
یه سوال داشتم اینکه atrix هم میشه بهش کول دیسک وصل کرد (مثل usb hot) n8 nokia ) یا (samsung gs2 (MHL ) ؟؟؟؟:11:
یه جایی خوندم که باید روت بشه تا بتونی از این خاصیتش اسفاده کنی
یعنی این کار به صورت رسمی روش شدنی نیست :41: ؟؟
وقتی روت بشه اون وقت باید از کابلهای n8 یا gsII براش استفاده بشه ؟؟؟
کسی از دوستان لینکی ازش داره ؟؟؟
:11:
------------------------------
این داک این امکان رو نداره ؟؟؟
HD Multimedia Doc
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله این داکها تمام این امکانات رو دارن
ولی خود گوشی به تنهایی و پیش فرض قابلیت usb hot نداره . البته راههایی هست که این قابلیت بهش اضافه بشه
. توسطforum xda
Atrix usb host without media or lap dock
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين يك اموزشه كه ميتونه گوشي را هك كرده و ازقابليت webtop بدون استفاده از داك.
برنامه را رو هم براتون گذاشتم.
آموزش به صورت فيلم هم در لينك زير قابل دريافت است
amirrezan95
08-06-2011, 12:34
ا
آموزش به صورت فيلم هم در لينك زير قابل دريافت است
متاسفانه امکان استفاده از یوتیوب رو ندارم.:41:
لطفآ کسی اینو یه جا دیگه آپ کنه.....:11:
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن:11::11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام درمورد پايه داك موتورولا اتريكس ديروز برايم رسيد هنوز بازش نكردم تازه مى خواهم بازش كنم راستى به غير رابط HD چه كارهاى ديگرى
ازاين داك برمى آيد
amirrezan95
08-06-2011, 18:15
دوستان سلام درمورد پايه داك موتورولا اتريكس ديروز برايم رسيد هنوز بازش نكردم تازه مى خواهم بازش كنم راستى به غير رابط HD چه كارهاى ديگرى
ازاين داك برمى آيد
سلام
منظورتون این داک HD Multimedia Doc هست یا داک استاندارد ؟؟؟ چند گرفتین ؟؟؟:11:
سلام. منطورم داک لب تابی نیست داک لب تابی اتریکس اگراشتباه نکنم دو مدل هست قیمت آنهم بین 600تا800می باشد
اما داک استاندارد آن هست که عکس آنهم جای آواتارخودم هست این داک هم سه مدل هست اولی خروجی صدا دارد که
می توانی به سیستمهای صوتی وصل کنیدوکلی حالشوببرید:8:وبه عنوان ساعت وپایه شارژو کارهای که روصفحه می شود
انجام داد حدودقیمت120ودومدل دیگرهم خروجی یو اس پی اضاف دارد ویکی دوتاکاربیشترکه دقیق نمی دانم قیمت آنهابه ترتیب
حدود180و250می باشدالبته حدودی منهم چون زمانی که گوشی را گرفتم تازه وارده بازارشده بود واز داکها اطلاع دقیقی نداشتم
وهم پول زیادی نمی خواستم بدهم مدل اول را گرفتم
سلام. منطورم داک لب تابی نیست داک لب تابی اتریکس اگراشتباه نکنم دو مدل هست قیمت آنهم بین 600تا800می باشد
اما داک استاندارد آن هست که عکس آنهم جای آواتارخودم هست این داک هم سه مدل هست اولی خروجی صدا دارد که
می توانی به سیستمهای صوتی وصل کنیدوکلی حالشوببرید:8:وبه عنوان ساعت وپایه شارژو کارهای که روصفحه می شود
انجام داد حدودقیمت120ودومدل دیگرهم خروجی یو اس پی اضاف دارد ویکی دوتاکاربیشترکه دقیق نمی دانم قیمت آنهابه ترتیب
حدود180و250می باشدالبته حدودی منهم چون زمانی که گوشی را گرفتم تازه وارده بازارشده بود واز داکها اطلاع دقیقی نداشتم
وهم پول زیادی نمی خواستم بدهم مدل اول را گرفتم
شما میتونی با استفاده از ه*(**HA) گوشی از امکانات یه داک مولتی مدیا استفاده کنی
یعنی هم با کابل hdmi گوشی و اتصال اون به lcd هم فیلم هاتو مرور کنی و هم از امکان webtop گوشی استفاده
کنی ، که در این حالت از گوشیت هم مثل یه mouse و keyboard برات عمل میکنی .
اگه خواستی میتونی یه mouse و keyboard بلوتوث بگیری و ازش استفاده کنی.
اموزش -- را با فیلمش تو چند پست قبلتر قرار دادم .
amirrezan95
09-06-2011, 17:07
دوستان سلام درمورد فارسى گوشى اتريكس اين گوشى مثل تبلت زوم بطور پيش فرض عربى روش هست تاحدى تو وب وsms مشكل فارسى راحل مى كند
ومن الان يك كيبرد فارسى هم روش ريختم
داش رضا میشه بیشتر توضیح بدی که الان فارسی رو توی وب چطور نشون میده...یا یه عکس از یه صفحه وب فارسی روی گوشیت بزاری ...
ممنون:11:
راستی وقتی gs 2 ت اومد یه مقایسه خوب با آتریکس ازش بزاری اینجا:46:
شما میتونی با استفاده از ه*(**HA) گوشی از امکانات یه داک مولتی مدیا استفاده کنی
یعنی هم با کابل hdmi گوشی و اتصال اون به lcd هم فیلم هاتو مرور کنی و هم از امکان webtop گوشی استفاده
کنی ، که در این حالت از گوشیت هم مثل یه mouse و keyboard برات عمل میکنی .
اگه خواستی میتونی یه mouse و keyboard بلوتوث بگیری و ازش استفاده کنی.
اموزش -- را با فیلمش تو چند پست قبلتر قرار دادم .
دوست عزیزسلام ودست شمادردنکنه من چون تبلت زوم هم دارم یک کیبرد وایلس برایش گرفتم هنوز هم
نرسیدم بازش کنم وببینم آیاباگوشی اتریکس هم کار می کنه یانه. بابت راهنمای تشکر:11:
داش رضا میشه بیشتر توضیح بدی که الان فارسی رو توی وب چطور نشون میده...یا یه عکس از یه صفحه وب فارسی روی گوشیت بزاری ...
ممنون:11:
راستی وقتی gs 2 ت اومد یه مقایسه خوب با آتریکس ازش بزاری اینجا:46:
سلام.چرانمی شه داداش گلم همین جور که می دانید زبان عربی چندتاحرف اززبان فارسی کمترداردزمانی
که تو یک سایت فارسی هستید تنها آن حرفهاکه درزبان عربی نیست به شکل مربع نشان داده می شود
مثلآ امیرنوشته می شود امـ#رحالا شما این علامت را مربع حساب کن البته چون این تعدادحرف که در عربی
کم است 3تا می شونداگرتعدادرادرست گفته باشم پس زیادخواندن کلمات سخت نیست و بقولی کارآدم راه
میافته ومی توانی تقریبآراحت توسایتهای فارسی دوری بزنی درمورد گالکسی تو هنوز که نرسیده البته گفته
اگرتاآخروقت نرسید جمعه هم کار می کنند تاظهر حتمآبدستدمی رسد من خودم هم منتظر هستم که زودتر
این دوتا گوشی رامقایس کنم رسید روچشم حتمآانجام می دهم:5:
amirrezan95
09-06-2011, 23:05
سلام.چرانمی شه داداش گلم همین جور که می دانید زبان عربی چندتاحرف اززبان فارسی کمترداردزمانی
که تو یک سایت فارسی هستید تنها آن حرفهاکه درزبان عربی نیست به شکل مربع نشان داده می شود
مثلآ امیرنوشته می شود امـ#رحالا شما این علامت را مربع حساب کن البته چون این تعدادحرف که در عربی
کم است 3تا می شونداگرتعدادرادرست گفته باشم پس زیادخواندن کلمات سخت نیست و بقولی کارآدم راه
میافته ومی توانی تقریبآراحت توسایتهای فارسی دوری بزنی درمورد گالکسی تو هنوز که نرسیده البته گفته
اگرتاآخروقت نرسید جمعه هم کار می کنند تاظهر حتمآبدستدمی رسد من خودم هم منتظر هستم که زودتر
این دوتا گوشی رامقایس کنم رسید روچشم حتمآانجام می دهم:5:
ممنون رضا جان :11:
یعنی فقط برای حروف گ چ پ ژ مشکل داره
پس میشه گفت مشکل زیادی نیست ولی به زودی اینم باید حل بشه .........:46::5:
دوستان سلام. درموردفارسى دروب اين گوشى امروز بازباگوشيم رفتم تواينترنت گفتم من چنددفعه كه با گوشى تو سايتهاى فارسى رفتم دقيق نگاه نكردم
كه چندتا حرف را به صورت مربع نشان مى دهد وبراى دوستان نوشتم باچندتاحرفى كه توعربى نيست مشكل مربع شدن داره چون باگوشيهاى كه قبلآ
كاركرده بودم يادم باهمين چند حرف مشكل مربع داشتن خلاصه اين بار دقيقترنگاه كردم جالب بود تنها حرفى كه هرچه من گشتم مربع شده بود حرف ى
بود يعنى چندصفحه كه من توش گشتم تنها حرفى كه مربع شده بود ى بود حرف پ. گ. چ. مشكلى نداشتند وحرف ژ هم جاى نديدم پس تو وب با اين
گوشى شما با حرف ى. مشكل مربع راداريد
.:PAR3A:.
10-06-2011, 10:54
دوستان سلام. درموردفارسى دروب اين گوشى امروز بازباگوشيم رفتم تواينترنت گفتم من چنددفعه كه با گوشى تو سايتهاى فارسى رفتم دقيق نگاه نكردم
كه چندتا حرف را به صورت مربع نشان مى دهد وبراى دوستان نوشتم باچندتاحرفى كه توعربى نيست مشكل مربع شدن داره چون باگوشيهاى كه قبلآ
كاركرده بودم يادم باهمين چند حرف مشكل مربع داشتن خلاصه اين بار دقيقترنگاه كردم جالب بود تنها حرفى كه هرچه من گشتم مربع شده بود حرف ى
بود يعنى چندصفحه كه من توش گشتم تنها حرفى كه مربع شده بود ى بود حرف پ. گ. چ. مشكلى نداشتند وحرف ژ هم جاى نديدم پس تو وب با اين
گوشى شما با حرف ى. مشكل مربع راداريد
ی رو خیلی گوشیا باهاش مشکل دارن... من توی خیلی گوشیا مربع شدن ی رو دیدم ، ولی گچپژ نه :دی
من الان با دیفای رامم عربی داره و باید گچپژ رو نشون نده و کیبوردش هم این حروف رو نداره . ولی وقتی کسی مسیج میده که این حروف رو داره کامل و بی عیب نشون میده . :5:
تو ایران جایی هست که گیر بیاد؟ قیمت ؟؟؟
amir200812
11-06-2011, 20:12
تو ایران جایی هست که گیر بیاد؟ قیمت ؟؟؟
ایران دلیور 680 داره میفروشه!
amirrezan95
11-06-2011, 22:17
ایران دلیور 680 داره میفروشه!
البته این قیمت ایران دلیور مال چند روز پیش (15 خرداد) است الان به علت افزایش ....دلار قیمت:740 هزار تومان است . تازه هزینه گمرکی هم با خود خریداره...........:13:
باید منتظر ماند تا خودش با پای خودش بیاد..........:31:
البته این قیمت ایران دلیور مال چند روز پیش (15 خرداد) است الان به علت افزایش ....دلار قیمت:740 هزار تومان است . تازه هزینه گمرکی هم با خود خریداره...........:13:
باید منتظر ماند تا خودش با پای خودش بیاد..........:31:
قیمت که من دیدم هنوز همون 680 هست و افزایشی نداشته .
680 می رسه به دستمون یا کلی هم هزینه و گمرکی هم میاد تنگش؟
12-06-2011, 19:24
گزینه 2 صحیح است :دی
dave3232
13-06-2011, 00:21
اون قیمت 680 واسه زمانی هست که دلار بود 1240 تقریبا!
اون قیمت ها تا 15 خرداد هست و اپدیت نشده ، می تونید از خودشون بپرسید. :13:
قیمتی که می دن را شما باید + گمرک کنید میشه قیمت نهایی!
amir200812
13-06-2011, 00:33
اون قیمت 680 واسه زمانی هست که دلار بود 1240 تقریبا!
اون قیمت ها تا 15 خرداد هست و اپدیت نشده ، می تونید از خودشون بپرسید. :13:
قیمتی که می دن را شما باید + گمرک کنید میشه قیمت نهایی!
با این حساب که باید ارزون تر هم شده باشه، چون حالا دلار 1170 هست!
dave3232
13-06-2011, 11:54
با این حساب که باید ارزون تر هم شده باشه، چون حالا دلار 1170 هست!
این قیمت دلاری هست که بانک مرکزی می فروشه و کلی شرایط داره :31:
شما باید ببینید تو بازار ازاد چنده! :46: فکر نکنم زیر 1240 اومده باشه.
kkkaktoos
13-06-2011, 12:30
قیمت انلاک این گوشی چنده (به دلار) ؟ چند تا سایت معتبر برای خرید ش با لینک خرید معرفی می کنید ؟
680 قیمت عالیی هستش . اما بدیش اینه که آدم نمیدونه چقدر هزینه گمرک و پستش میشه ؟
سوال هم کردم ازشون -ایران دلیور- درست چیزی نگفتن
kkkaktoos
13-06-2011, 19:27
منظورم به دلار هست ؟ بهترین قیمتی که یه سایت خارجی معتبر گذاشته رو می خوام همراه با لینکش .
hamed999
13-06-2011, 23:18
قیمت گمرگ گوشی ها تو هر جایی وشهری کاملا متفاوت و کلا عشقی هست اما کمترینش 10 درصد و بیشترینش 25درصد هست
بهترین راهش اینه که یه جوری بتونین فاکتور خرید گوشی رو دستکاری کنین و قیمتش رو کمتر بزنین و بگین گوشی هدیه هست و دوما تو اداره پست آشنا داشته باشین تا واستون کم بزنن(این از همه مهمتره )
ا
amirrezan95
14-06-2011, 21:38
قیمت که من دیدم هنوز همون 680 هست و افزایشی نداشته .
من چند روز پیش قیمت گرفتم (تازه دلار گرون شده بود) گفت 740 بدون هزینه گمرک .
قیمت دلار هم بر حسب قیمت دلار پی پال هست و نزدیک 1300 تومان :13:
680 قیمت عالیی هستش . اما بدیش اینه که آدم نمیدونه چقدر هزینه گمرک و پستش میشه ؟
سوال هم کردم ازشون -ایران دلیور- درست چیزی نگفتن
برای فهمیدن هزینه گمرک باید از پست شهرتون سوال کنید...که اینها چند درصد میگیرن
ولی این جور که گفتن انگار روی جعبه قیمت رو کمتر مینویسن تا گمرک کمتر بشه......
ولی به نظرم صبر کنیم تا به صورت عمده عرضه بشه بهتر باشه و الافی و دردسرش کمتره
kkkaktoos
15-06-2011, 08:59
من چند روز پیش قیمت گرفتم (تازه دلار گرون شده بود) گفت 740 بدون هزینه گمرک .
قیمت دلار هم بر حسب قیمت دلار پی پال هست و نزدیک 1300 تومان :13:
برای فهمیدن هزینه گمرک باید از پست شهرتون سوال کنید...که اینها چند درصد میگیرن
ولی این جور که گفتن انگار روی جعبه قیمت رو کمتر مینویسن تا گمرک کمتر بشه......
ولی به نظرم صبر کنیم تا به صورت عمده عرضه بشه بهتر باشه و الافی و دردسرش کمتره
یعنی چی دلار پی پال 1300 دلاره؟
مگه چه دلاریه؟
بیشتر توضیح میدی روشن شیم
Anonymous13
15-06-2011, 11:38
ای خدا :19:
این وارد کننده های بی بخار کی میخوان آتریکس رو بیارن !!
پیر شدم از دوری آتریکس
amirrezan95
15-06-2011, 13:23
یعنی چی دلار پی پال 1300 دلاره؟
مگه چه دلاریه؟
بیشتر توضیح میدی روشن شیم
paypal یه حساب اینترنتی هست که از طریق آن خرید اینترنتی در آمازون و ebay و... میشه انجام داد.
و به علت اینکه ایران تحریم هست قیمت دلار را هر کی هر چقدر بخواد میگه برای تعویض با ریال:13:
قیمت امروز ایران دلیور :
Motorola Atrix Unlocked 4G
حدود 735 هزار تومان
که البته بدون هزینه گمرکی است....تازه بعضی وقتها کالا در دبی هم گمرکی میخوره .......:13:
دوستان سلام من گوشى اتريكس را با گالكسى اس تورا تو سرعت دانلود مقايس كردم البته باز دوباره تست مى كنم كه دقيق گفته باشم البته من با گوشىهاى
سامى بيشتر كاركردم ولى موتورولا فقط چندروزباگوشى xt720كاركردم كه واقعآ حال كردم والان يكماه هست اتريكس را دارم چندروزهم هست كه گالكسى
اس تو راگرفتم توسرعت گوشى بادانلودهاى كه من بااين گوشى وگالكسى اس تو انجام دادم گوشى اتريكس واقعآ عالى بود البته باز هم اين مقايس را انجام
مى دهم كه خيالم راحت باشد كه اشتباه نكردم
نام على هدايت -- درس على عدالت --- راه على سعادت --- حب على لياقت --- كار على شفاعت --- عشق على شهادت --- ذكر على عبادت ---
عيد على مبارك --ميلاد مسعود اولين سپهر ولايت وامامت برشما خوبان مبارك
دوستان سلام من گوشى اتريكس را با گالكسى اس تورا تو سرعت دانلود مقايس كردم البته باز دوباره تست مى كنم كه دقيق گفته باشم البته من با گوشىهاى
سامى بيشتر كاركردم ولى موتورولا فقط چندروزباگوشى xt720كاركردم كه واقعآ حال كردم والان يكماه هست اتريكس را دارم چندروزهم هست كه گالكسى
اس تو راگرفتم توسرعت گوشى بادانلودهاى كه من بااين گوشى وگالكسى اس تو انجام دادم گوشى اتريكس واقعآ عالى بود البته باز هم اين مقايس را انجام
مى دهم كه خيالم راحت باشد كه اشتباه نكردم
پس فعلا" یک به صفر برای آتریکس :31:
amirrezan95
16-06-2011, 19:55
سلام دوستان
راستی آپدیت 2.3 آندروید برای آتریکس هنوز نیومده؟میاد؟
kkkaktoos
16-06-2011, 21:02
سلام دوستان
راستی آپدیت 2.3 آندروید برای آتریکس هنوز نیومده؟میاد؟
تازه موتورولا گفته که 2.2 رو میخواد بده بیرون
dave3232
16-06-2011, 21:24
تازه موتورولا گفته که 2.2 رو میخواد بده بیرون
اتریکس که با 2.2.1 عرضه شده ، الانم رو 2.2.2 هست! :18:
2.3 هم که قرار بیاد!
2.3 هم که قرار بیاد!
دوستان سلام گوشى من الان ٢.٢.٢ هست وتاآنجا كه من خبر دارم آبديت ٢.٣.٣ هم برايش آمده چون از كسى كه گوشى را خريدم
چندروزپيش بااوتلفنى صحبت مى كردم گفت آبديت ٢.٣.٣ براى گوشى شما آمده اگرخودت جاى پيدانكردى كه بتوانى آبديت كنى
گوشى رابفرست تابراى شماآبديتش كنم البته منتظرم بلكه خودم پيدا كنم اگر نه كه مى فرستم :5:
P I R A N H A
16-06-2011, 22:53
پس فعلا" یک به صفر برای آتریکس :31:
فک نکنم به گلکسی برسه البته کلی گفتم
kkkaktoos
16-06-2011, 23:42
2.3 هم که قرار بیاد!
شما درست میگید من اشتباه کردم:46:
فکرکردم اینجا تاپیک دیفای هست .:46:
فک نکنم به گلکسی برسه البته کلی گفتم
سلام.درمورد گوشی اتریکس آیاشمابااین گوشی کارکردیدالبته منظورم این هست تابااین گوشی کارنکنیدمتوجه
کارایی وقدرت بالای این گوشی نخواهید شدمن مدت بیش از یکماه هست که این گوشی رادارم والان مدت چند
روزهست که گالکسی اس توراهم دارم من بیشتر باگوشیهای نوکیاو سامسونگ واچ تی سی وسونی اریکسون
کارکردم فقط چندروز گوشی XT720راداشتم که واقعآ گوشی عالی هست درمورداتریکس توبررسیهای که کرده
بودندمی گفتندوقتی عکسی را کمی بزرگ کنید وازنزدیک به صحفه نمایش این گوشی نگاه کنید تصویر پیکسل
پیکسل می شوددرصورتی که چون وضوح تصویر این گوشی بالا است عکسهای باکیفیت پایین را کمی پیکسل
پیکسل نشان می دهد ولی عکسهای باکیفیت بالارا آنچنان زیبا نشان می دهدکه واقعآلذت می بریم
توسرعت من این گوشی وگوشی گالکسی تو رابادانلودکردن یک بازی مقایس کردم البته چندبارتکرارهم کردم
دوتا گوشی عمل کرده خوبی داشتندولی بااین حال اتریکس سریعتربودالبته گوشی گالکس اس تو بسیارعالی و کم نظیراست ولی گفتن اینکه اتریکس بهتراست یا گالکسی اس تو کارسختی هست البته این نظر من هست
amirrezan95
18-06-2011, 10:12
سلام.درمورد گوشی اتریکس آیاشمابااین گوشی کارکردیدالبته منظورم این هست تابااین گوشی کارنکنیدمتوجه
کارایی وقدرت بالای این گوشی نخواهید شدمن مدت بیش از یکماه هست که این گوشی رادارم والان مدت چند
روزهست که گالکسی اس توراهم دارم من بیشتر باگوشیهای نوکیاو سامسونگ واچ تی سی وسونی اریکسون
کارکردم فقط چندروز گوشی XT720راداشتم که واقعآ گوشی عالی هست درمورداتریکس توبررسیهای که کرده
بودندمی گفتندوقتی عکسی را کمی بزرگ کنید وازنزدیک به صحفه نمایش این گوشی نگاه کنید تصویر پیکسل
پیکسل می شوددرصورتی که چون وضوح تصویر این گوشی بالا است عکسهای باکیفیت پایین را کمی پیکسل
پیکسل نشان می دهد ولی عکسهای باکیفیت بالارا آنچنان زیبا نشان می دهدکه واقعآلذت می بریم
توسرعت من این گوشی وگوشی گالکسی تو رابادانلودکردن یک بازی مقایس کردم البته چندبارتکرارهم کردم
دوتا گوشی عمل کرده خوبی داشتندولی بااین حال اتریکس سریعتربودالبته گوشی گالکس اس تو بسیارعالی و کم نظیراست ولی گفتن اینکه اتریکس بهتراست یا گالکسی اس تو کارسختی هست البته این نظر من هست
تازه باید به این هم اشاره کرد که آتریکس آندروید2.2.2 هست و گالکسی 2.3.3 پس باید وقتی آتریکس آپدیت 2.3.3 شد با گالکسی اس 2 مقایسه بشه.:27: چون آندروید 2.3 روی کارایی خیلی تاثیر گذار خواهد بود.:5:
یه نکته دیگه اینکه گالکسی اس 2 هم مثله گالکسی اس داره خز میشه :2::2:
ولی آتریکس :8::21:
P I R A N H A
18-06-2011, 13:52
Rzahجان میشه یه مقایسه بین صفحه هر دو گوشی قرار بدی
amir200812
19-06-2011, 08:49
سلام دوستان
امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
:21:
amirrezan95
21-06-2011, 09:59
سلام دوستان
یه led بالای صفحه آتریکس هست مثل led گوشی hd2 هر وقت اس ام اس یا میس کال روی صفحه باشه هم چشمک میزنه.یا فقط برای low battery هست ؟؟؟
سلام دوستان
یه led بالای صفحه آتریکس هست مثل led گوشی hd2 هر وقت اس ام اس یا میس کال روی صفحه باشه هم چشمک میزنه.یا فقط برای low battery هست ؟؟؟
برای همه رویدادها هست . مثل دیفای هست .
قابلیت انتخاب رنگهای مختلف برای هر هشداری هم داره .
مثلا" میس کال چراغ قرمز یا هر رنگ دیگه
مسیج نخونده هم آبی - سبز - زرد و یا ......
و ....
سلام دوستان
یه اموزش دیدم به کار گیری multi touch تا حد 8 تا10 نقطه
ادرسشم را براتون قرار میدم
اتریکس جان کجایی ؟؟ کی میایی؟؟
ظاهرا یکی دیگه از دوستان آتریکس دار شدن .
ای خداااااااااا :19:
ظاهرا یکی دیگه از دوستان آتریکس دار شدن .
ای خداااااااااا :19:
به قول بعضی ها : انشااله نصیب ارزومندان بشه
amirrezan95
24-06-2011, 00:08
سلام دوستان
یکی از بچه های فروم آندروید گوشی آتریکس رو توی طبقه ششم علاادین دیده آنلاک و آکبند قیمت هم 680 تومان:21:
حیف که تهران نیستم:19: ولی امید وار شدم به اومدنش تو شهرستانها:46:
hamid873
26-06-2011, 07:40
یه خبر در مورد آپدیت موتورولا اتریکس 4G در سایت Gsmarena اعلام شده که در ماه جولای این گوشی از طریق OTA به ورژن
Gingerbread آپدیت می شود
سلام دوستان
یکی از بچه های فروم آندروید گوشی آتریکس رو توی طبقه ششم علاادین دیده آنلاک و آکبند قیمت هم 680 تومان:21:
حیف که تهران نیستم:19: ولی امید وار شدم به اومدنش تو شهرستانها:46:
میتونی پیگیری کنی ببینی از کجا بوده دقیقا" . آدرسی یا تلفنی از فروشگاه جور کنی که زنگ بزنیم برام بفرسته
Motorola Atrix Bootloader Can Now Be Unlocked
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
Motorola Atrix Bootloader Unlocked
ظاهرا" آتریکس رو دارن بوت لودرش رو باز کردن :20:
البته اونطور که شنیدم با اپدیت 2.3 بوت لودر گوشی هم از سوی خود موتورولا باز میشه
خوشحالم که موتورولا فهمید قفل بودن بوت لودر کار مسخره ایی هست!
dave3232
26-06-2011, 16:12
Motorola Atrix Bootloader Can Now Be Unlocked
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
Motorola Atrix Bootloader Unlocked
ظاهرا" آتریکس رو دارن بوت لودرش رو باز کردن :20:
بوت لودر انلاک شده حتی در 2.2.2
البته قابلیت OEM Unlock رو از رام 2.3.4 که دست یکی از کاربران xda هست پورت کردند واسه 2.2.2 !
فعلا هم فقط برای AT&T هست!
میتونی پیگیری کنی ببینی از کجا بوده دقیقا" . آدرسی یا تلفنی از فروشگاه جور کنی که زنگ بزنیم برام بفرسته
اقا هادی اگه میخواهی دست دوم بخری سایت ایران دلیور یه دونه به قیمت 620 داره زنگ بزن شاید کمتر تونستی بگیری؟
البته میگن در حد نو است
اموزش باز کردن bootloader را براتون میزارم البته مثل اینکه فعلا برای At&t این عمل شدنی است و بقیه باید منتظر اپدیت 2.3.4
باشن که موتو خودش بوت را باز میزاره.
اینم لینک اموزش
اقا هادی اگه میخواهی دست دوم بخری سایت ایران دلیور یه دونه به قیمت 620 داره زنگ بزن شاید کمتر تونستی بگیری؟
البته میگن در حد نو است
متاسفانه چند روز امتحان داشتم نت نبودم . دیروز تا فهمیدم رفتم سفارش بدم گفت فروخته شده و همش تمام شده . شانس نداریم که . :13: کسی تو تهران ندیده هنوز ؟!؟
error_erroriyan
27-06-2011, 13:04
امروز ایران دلیور قیمت گرفتم شده 690 تومان
amirrezan95
27-06-2011, 14:04
فقط گفت علاالدین طبقه ششم.
یکی از بچه ها که تهرانه باید یه سراغی بگیره....خبرشو بده.......تا ماهم از تو کف در بیایم...:5:
من هم می خوام ! یکیشو وسه من بزارید کنار.............. :دی
راستی ورژن 4G تو ایران جواب میده یا نه؟
من هم می خوام ! یکیشو وسه من بزارید کنار.............. :دی
راستی ورژن 4G تو ایران جواب میده یا نه؟
بله جواب میده . فقط باید آنلاک باشه / ما که دربه در شدیم از بی آتریکسی :31:
--
از بچه های تهران خواهش میکنم یک آماری از آتریکس بگیرن ببینن طبقات بالای علائدین موجود شده یا نه ؟!
امروز ایران دلیور قیمت گرفتم شده 690 تومان
690 خوبه . حدود 50 هزار تومان هم گمرکی و پستش میشه که جمعا" میشه حدود 740 هزار تومان .
بازی فول اچ دی سامورایی 2 برای گوشی های با کارت گرافیک تگرا
Samurai II: Vengeance now available for non-Tegra devices as well
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
690 خوبه . حدود 50 هزار تومان هم گمرکی و پستش میشه که جمعا" میشه حدود 740 هزار تومان .
هادی خان قیمت امروزش شده 680 ، حالا دیگه نمیخواهی که از این هم پایین تر بیاد تا خرید کنی.
برو بخرش و از نظر گمرکی هر چی اونا تو فاکتور قیمت بزنن به اندازه همون مبلغ گمرک پرداخت میکنی .
قیمتو کمتر هم میزنن.
در هر صورت ارزوی ما اینه که شما هم بگیری.
البته این 680 با هزینه ی گمرک و این ها حساب شده
شما تهرانی ها چقدر تنبل هستید ! خب دو دقیقه برید علاادین ببینید این گوشی هست یا نه دیگه! :دی
البته این 680 با هزینه ی گمرک و این ها حساب شده
شما تهرانی ها چقدر تنبل هستید ! خب دو دقیقه برید علاادین ببینید این گوشی هست یا نه دیگه! :دی
فکر نکنم عزیز
آخه یکی از دوستان یکی دو هفته پیش از همین ایران دلیور 1 آتریکس خریده . 40 یا 50 هزار تومان گمرکی و پست ازش گرفتن تو پست .
فکر نکنم عزیز
آخه یکی از دوستان یکی دو هفته پیش از همین ایران دلیور 1 آتریکس خریده . 40 یا 50 هزار تومان گمرکی و پست ازش گرفتن تو پست .
خب بستگی به پستش داره ! اگه بفهمه که کالا هدیه و یکی هست احتمال اینکه نگیرند هست
خب بستگی به پستش داره ! اگه بفهمه که کالا هدیه و یکی هست احتمال اینکه نگیرند هست
ایا شما هنوز از اداره پست کالای خارجی دریافت نموده اید ؟
تا اونجایی که من میدونم به این صورت که ، قیمت گمرکی را اداره گمرک مشخص میکنه و پست دریافت میکنه.
البته خود اداره پست هم لیستی از تعرفه های گمرکی را داره.
و همه اینها به این موضوع برمیگرده که فاکتور همراه گوشی را به چه قیمتی نوشته باشن.
تحویل ایران دلیور 3 هفته طول میکشه و بخاطر همین هست که سفارش ندادم تاحالا!
3 هفته!!!!!!! پیاده برم امارات بخرم و برگردم زود تر به دستم میرسه :دی
اتفاقا" این گفته بود که کادو و هدیه هست . وگرنه که گمرکیش میشه حدود 100 هزار
تحویل ایران دلیور 3 هفته طول میکشه و بخاطر همین هست که سفارش ندادم تاحالا!
3 هفته!!!!!!! پیاده برم امارات بخرم و برگردم زود تر به دستم میرسه :دی
من هم مثل شما فکر میکردم به همین خاطر به چند تا از اشناهایی که تو دبی بودن برای خرید گوشی سپردم
ولی بعضی هاشون اصلا گوشی رو نمیدونستن چیه و یکیشونم که گوشی را میشناخت خودشو زد به یه راه دیگه .
بهرحال اگه من اون موقع که دنبال اینا بودم از همین ایران دلیور میخریدم تا حالا بدستم رسیده بود.
حالا خود دانی.
error_erroriyan
01-07-2011, 19:25
ظاهرا برای 2 روز فروش ویژه زدن 660 تومان
آقا چکار کنیم ؟؟ بخریم از ایران دلیور یا نه ؟ کسی نرفت بازار رو بگرده و پیدا کنه؟
امارات قیمت گرفتم 640 تومان ! خیلیه!
آقا چکار کنیم ؟؟ بخریم از ایران دلیور یا نه ؟ کسی نرفت بازار رو بگرده و پیدا کنه؟
من که اگر پولم جور بود همین امروز به ایران دلیور سفارش میدادم از همین 660 هزار تومانی ها بیاره برام .
40-50 هم میدادم گمرکی .
پولم همین چند وقت جور میشه میخرمش :8:
دادا قیمت 640 برای یک گوشی دو هسته ای در این حد خیلیه ؟
گوشی های با امکانات کمتر توبازار قیمتشون از این بیشتره
دیگه اینقدر این گوشی را بی ارزش نکنین .
اگه امارات قیمت گرفتی بگو برات بگیرن .
02-07-2011, 15:14
یه سری بنچمارک Quadrant (خواهشا بیطرفانه!!! گاهی مثلا تو بعضی بنچمارکا GS2 گرفته 500 :دی و دیزایر از 2973924 :دی یا آتریکسو دادن 700 :دی) از این گوشی میتونین بزارین؟؟؟
این گوشی بوت لودرش توی آپدیت بعدی باز میشه؟؟؟ 100%ــه؟؟؟ راه های جانبی هــک واس باز کردنش نیس؟؟؟ با این حساب فعلا روت هم نمیشه؟؟؟ توی آپدیت های بعدی تا چه حدی میرسه؟؟؟ کیفیت صفحه نمایشش در چه حده؟؟؟
ممنون ;)
دادا قیمت 640 برای یک گوشی دو هسته ای در این حد خیلیه ؟
گوشی های با امکانات کمتر توبازار قیمتشون از این بیشتره
دیگه اینقدر این گوشی را بی ارزش نکنین .
اگه امارات قیمت گرفتی بگو برات بگیرن .
نه منظورم گرون بودن در امارات بود نه گرون بودن گوشی !
یعنی از امارات خریدن گرونتر از سفارش از امریکا حدودا در میاد
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
یه سری بنچمارک Quadrant (خواهشا بیطرفانه!!! گاهی مثلا تو بعضی بنچمارکا GS2 گرفته 500 :دی و دیزایر از 2973924 :دی یا آتریکسو دادن 700 :دی) از این گوشی میتونین بزارین؟؟؟
این گوشی بوت لودرش توی آپدیت بعدی باز میشه؟؟؟ 100%ــه؟؟؟ راه های جانبی هــک واس باز کردنش نیس؟؟؟ با این حساب فعلا روت هم نمیشه؟؟؟ توی آپدیت های بعدی تا چه حدی میرسه؟؟؟ کیفیت صفحه نمایشش در چه حده؟؟؟
ممنون ;)
بوت لودر این گوشی همین الان هم قفل شکسته شده.
گوشی روت هم شده
حالا چه موتورولا در آپدیت بعدی باز کنه و چه نکنه!
ممنون ;)
بله همونطور که گفتن آتریکس با آپدیت به 2.3.3 بوت لودرش قفل شکن میشه . ولی همین الان هم تو سایت xda روش قفل شکن کردن بوت لودر هست و کاربرای اونجا انجام دادن .
کیفیت صفحه نمایش هم مشخصه که رزولیشن qhd در سایز 4 اینچ چه کیفیت بالایی رو داره .
Anonymous13
03-07-2011, 12:22
هنوز اینجا کسی نخریده !
اگر این ایران دلیور تحویلش اینقدر طول نمیکشید یکیشو میخریدم . 3 هفته خیلیییییییییییییییه
error_erroriyan
03-07-2011, 12:56
هنوز اینجا کسی نخریده !
اگر این ایران دلیور تحویلش اینقدر طول نمیکشید یکیشو میخریدم . 3 هفته خیلیییییییییییییییه
اینطوری که من با یکی از دوستان صحبت کردم از ایران دلیور خرید کرده بود و 10 روزی میشه تحویل گرفته
البته ایشون لاک سفارش داده بودن که با کدی که از طرف ایران دلیور تهیه کرده تونسته انلاک کنه راحت .
03-07-2011, 15:08
بایواستار جان چشای من (باباقورین احتمالن :دی) نتونست بنچمارکه رو بخونه :دی
بایواستار جان چشای من (باباقورین احتمالن :دی) نتونست بنچمارکه رو بخونه :دی
:31:
تو این عکس 2570 هست
البته یک بنچمارک 2700 با 2.2 دیده بودم ! پیداش نکردم کجاست.
03-07-2011, 20:39
حواسم نبود این بیچاره 2.2 هست و اینه وضعش :دی پس حله دیگه :دی میریم پول جور می کنیم یه آتریکس جیگر ورمیداریم میاریم :دی با این حساب روی 2.3 تا 3200 رو راحت میره نه؟؟؟
حواسم نبود این بیچاره 2.2 هست و اینه وضعش :دی پس حله دیگه :دی میریم پول جور می کنیم یه آتریکس جیگر ورمیداریم میاریم :دی با این حساب روی 2.3 تا 3200 رو راحت میره نه؟؟؟
اطلاعی ندارم
البته سی پی یو هم بی دردسر تا 1.2 O.C میشه
sAeEd_kHaAn
03-07-2011, 20:51
پارسا تو رفیق دزدی یا شریک قافله ؟ کلا موضع خودتو مشخص کن چی میخوای بگیری اخر ؟ :29:
03-07-2011, 21:24
نمیدونم واللا!!! میخواستم دیزایر اس بگیرم دیدم از هر لحاظ به جز رم از گلکسی اس عقب تره ، گفتم گلکسی اس میگیرم (ازش خوشم نمیومد :دی) ، بعدش گفتم حالا که دارم پول میدم یهو یه چیز خفن بگیرم گفتم میرم گلکسی اس 2 می گیرم... دیدم به شدت داره خز میشه (هر کر و کولی ای به ما میرسه میگه ها موخوام برم گولکسی اس 2 بوخرم :دی) ، و اینکه این مشکل گرم شدنش رو اعصاب بود + قیمتش فجیعه :دی
دیدم سنسیشن هم واس من همون قیمت میافته سخت افزارش هم که ردیف نیس همچین ، O2X هم که خیلی دوستش دارم ولی خوب یه کمی زیادی درازه گوشی و اینکه رمش نگران کنندس ، موند همین اتریکس که به نظر خوب میرسه :دی اگه تا اون موقع تصمیمم عوض نشه همینو می گیرم :دی جالبه اصلا به این فک نکرده بودم که میشه اتریکس هم گرفت :-? کلا باهاش حال نمی کردم :-؟
آنتی :
دوستان چرا این گوشی اصلا سر و صدا نداره؟؟؟ ببینین مثلا از سنسیشن ، گلکسی اس 2 ، آپتیمس 2 ایکس خدا تا ریویو منتشر شد ولی این نه... حتی درست حسابی عرضه نشده... مثلا Expansys میگه پری اوردر کنین...
این رو بگیرم مشکلی نداره؟؟؟ :
مثلا فکتوری آنلاکه یا دستی آنلاک شده ، و اگه دستی باشه سر آپدیت به مشکل بر نمی خورم؟؟؟
نمیدونم واللا!!! میخواستم دیزایر اس بگیرم دیدم از هر لحاظ به جز رم از گلکسی اس عقب تره ، گفتم گلکسی اس میگیرم (ازش خوشم نمیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، بعدش گفتم حالا که دارم پول میدم یهو یه چیز خفن بگیرم گفتم میرم گلکسی اس 2 می گیرم... دیدم به شدت داره خز میشه (هر کر و کولی ای به ما میرسه میگه ها موخوام برم گولکسی اس 2 بوخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، و اینکه این مشکل گرم شدنش رو اعصاب بود + قیمتش فجیعه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم سنسیشن هم واس من همون قیمت میافته سخت افزارش هم که ردیف نیس همچین ، O2X هم که خیلی دوستش دارم ولی خوب یه کمی زیادی درازه گوشی و اینکه رمش نگران کنندس ، موند همین اتریکس که به نظر خوب میرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تا اون موقع تصمیمم عوض نشه همینو می گیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه اصلا به این فک نکرده بودم که میشه اتریکس هم گرفت :-? کلا باهاش حال نمی کردم :-؟
آنتی :
دوستان چرا این گوشی اصلا سر و صدا نداره؟؟؟ ببینین مثلا از سنسیشن ، گلکسی اس 2 ، آپتیمس 2 ایکس خدا تا ریویو منتشر شد ولی این نه... حتی درست حسابی عرضه نشده... مثلا Expansys میگه پری اوردر کنین...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا فکتوری آنلاکه یا دستی آنلاک شده ، و اگه دستی باشه سر آپدیت به مشکل بر نمی خورم؟؟؟
کلا" موتورولا زیاد تو بوق و کرنا نمیکنه وقتی یک کار انجام میده . برعکس بقیه کمپانی ها . و زیاد هم تبلیغات نداره . شاید هم به ضررش تموم بشه !!
اما خوب آتریکس رویوو چندتایی ازش هست . و چند بار هم به عنوان گوشی برتر انتخاب شده .
لینکی هم که شما گذاشتی مشکلی نداره و میشه خریدش . منم لینک رو دادم به ایران دلیور ببینیم چند قیمت میتونه بیاره . توی سایت آمازون کار کرده هم موجود هست . و یک refurbished هم هست .این برگشتی ها رو بخریم که خود کارخونه درست کرده مشکلی پیدا نمیکنن !؟
ebay هم قیمتش خوبه . 20 دلار ارزونتر میده
مقایسه اتریکس با سنسیشن
نمیدونم واللا!!! میخواستم دیزایر اس بگیرم دیدم از هر لحاظ به جز رم از گلکسی اس عقب تره ، گفتم گلکسی اس میگیرم (ازش خوشم نمیومد :دی) ، بعدش گفتم حالا که دارم پول میدم یهو یه چیز خفن بگیرم گفتم میرم گلکسی اس 2 می گیرم... دیدم به شدت داره خز میشه (هر کر و کولی ای به ما میرسه میگه ها موخوام برم گولکسی اس 2 بوخرم :دی) ، و اینکه این مشکل گرم شدنش رو اعصاب بود + قیمتش فجیعه :دی
دیدم سنسیشن هم واس من همون قیمت میافته سخت افزارش هم که ردیف نیس همچین ، O2X هم که خیلی دوستش دارم ولی خوب یه کمی زیادی درازه گوشی و اینکه رمش نگران کنندس ، موند همین اتریکس که به نظر خوب میرسه :دی اگه تا اون موقع تصمیمم عوض نشه همینو می گیرم :دی جالبه اصلا به این فک نکرده بودم که میشه اتریکس هم گرفت :-? کلا باهاش حال نمی کردم :-؟
آنتی :
مثلا فکتوری آنلاکه یا دستی آنلاک شده ، و اگه دستی باشه سر آپدیت به مشکل بر نمی خورم؟؟؟
انتخاب و خرید یک گوشی که شما تعریف کردید برای دوست من نیز اتفاق افتاد که من بهش پیشنهاد اتریکس را دادم
و اونم دیگه نمیتونست از فکر این گوشی بیاد بیرون. و الان پولشو داده ایران دلیور براش بیاره.
سامسونگ با گالاکسی اس 2 خریداران را ازمایشگاه در نظر گرفته بعد از این همه فروش تازه میخواد cpu را به تگرا 2 تغییر بده.
اینم از سامسونگ با این همه تبلیغاتش
انلاک فکتوری باشه دیگه برای اپدیت مشکل نباید داشته باشه .
مقایسه اتریکس با سنسیشن
هوها جان ما که ف یلتر شکن نداریم :13: خودت هم تعریف کنی داستان رو قبول داریم :31:
به طور خلاصه
اول قد و وزن و پورت ها و ... هر کدوم رو نشون میده بقیه مشخصاتش رو میخونه.
بعد میره مقایسه سرعت زدن یک ویجت(ستینگ و مسیج و ..) تا وارد شدن به اون که توی این تست اتریکس توی اکثر موارد با اختلاف چند میلی ثانیه سریعتره.بنچمارک میگیره اتریکس دیرتر شروع میکنه ولی عددش بیشتر میشه.مقایسه بروسر هم اتریکس با اختلاف کم میبره.از ویجت هواشناسی سنسیشن و افکت های گرافیکیش تعریف میکنه.از کیبورد هر دوتا هر دو تا تعریف میکنه.میره توی یوتیوب توی پخش فلش باز هم اتریکس سریعتره ولی اختلاف خیلی زیاد نیست.بازی هم اجرا میکنه که تقریبا مثل هم اجرا میکنن .
در کل به نظر میرسید که برایتنس صفحه اتریکس بیشتره و رنگ ها رو زنده تر نشون میده.ولی خوب از اون طرف صفحه سنسیشن بزرگتر بود.
در کل هر دوتاشون سریع و روون بودن .
amirrezan95
04-07-2011, 11:56
به طور خلاصه
بعد میره مقایسه سرعت زدن یک ویجت(ستینگ و مسیج و ..) تا وارد شدن به اون که توی این تست اتریکس توی اکثر موارد با اختلاف چند میلی ثانیه سریعتره.بنچمارک میگیره اتریکس دیرتر شروع میکنه ولی عددش بیشتر میشه.مقایسه بروسر هم اتریکس با اختلاف کم میبره.از ویجت هواشناسی سنسیشن و افکت های گرافیکیش تعریف میکنه.از کیبورد هر دوتا هر دو تا تعریف میکنه.میره توی یوتیوب توی پخش فلش باز هم اتریکس سریعتره ولی اختلاف خیلی زیاد نیست.بازی هم اجرا میکنه که تقریبا مثل هم اجرا میکنن .
در کل به نظر میرسید که برایتنس صفحه اتریکس بیشتره و رنگ ها رو زنده تر نشون میده.ولی خوب از اون طرف صفحه سنسیشن بزرگتر بود.
اینم در آخر باید گفت که آتریکس هنوز 2.2 هست.......:27: و وقتی 2.3 بشه..:21:
به طور خلاصه
The world’s first qHD display – up to 2x brighter than leading smartphone screens while consuming only a fraction of the power
برایتنس صفحه رو تو اکثر عکس ها بیش از بقیه ی گوشی ها دیدم
هرچند معمولا موتورولا عادت نداره تبلیغ خاصی روی صفحه نمایش بکنه
خوب این هم یک رویوو از عمو الدار از روسیه :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر اینجا هم خیلی از باطری تعریف کرده و بعنوان طولانی ترین دارنده عمر باطری در گوشی های 2 هسته ای عنوان کرده . همچنین از سخت افزار گوشی شامل سی پی یو - گرافیک - رم و حافظه داخلی که سرعت گوشی رو بسیار بالا برده - هم چنین فینگر پرینت و با استفاده خروجی که اون رو تبدیل به یک پلیر قوی میکنه که میتونید ویدئو ها رو روی ال سی دی منزل هم مشاهده کنید .
ال سی دی رو اینجا هم گفته که از نزدیک پیکسلی هست . که گفته شده با آپدیت حل میشه .
و کیفیت صوتی موزیک پلیر رو هم گفته که تا به امروز بهترین گوشی در این زمینه در جهان هست .
صدای زنگ بلنده و در حد میلستون هست .
.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
انشااله همه ريويوي گوشي اتريكس خودتون را بگذاريد.
دوستان سلام حدوديكماه و نيم هست كه اين گوشى رادارم توهمين مدت گالكسى اس تو را هم تو روزهاى اول كه وارد شد گرفتم خلاصه آمدم بازى روى
دوتا گوشى ريختم ديدم اتريكس توسرعت حرف ندارد از نظر كيفيت لمسى اين گوشى ازگالكسى اس تو بهتر است عمر باطرى اتريكس خوب بلندى صدا
اسپيكرش خوب كيفيت مكالمه دراين گوشى بى نظيراست خلاصه من خيلى گوشى بازى مى كنم ولى به جرعت مى گم يكى از بهترين گوشيهاى كه تاحالا
گرفتم اتريكس ودومين گوشى كه بنظرمن خيلى زيبا وباكلاس است وازنظرسخت افزارى درحدمتوسط ولى كارائى عالى است بلك برى ٩٨٠٠ است
من اعدادوارقام وبررسيهاى كه تو سايتهاى خارجى هست را خيلى دقيق نمى دانم چون درمورد گالكسى اس تو چقدرتعريف كردند ولى دربارسنسيشن
جقدربدگفته شد مثل واى فاى آن درصورتى كه شما گالكسى را كف دست خودتان بگذاريد به شكلى كه دوربين واسپكرآن پوشيده شود واى فاى آن
كاملآ تعطيل مى شود ولى سنسيشن را به همين شكل نگهداريد كمى ضعيف مى شود ولى به كارخودش ادامه مى دهد گالكسى اس تو را پس از سه
روز كه داشتم فروختم وبعداز چندروز گوشى سنسيشن و بلك برى را خريدم.. بابت پر حرفى شرمند سوالى بوددرخدمت هستم
Yashar Cross
04-07-2011, 23:31
سلام
دوستان این گوشی تو تهران هست اگه جواب مثبته چه قیمتی؟
دوستدار شما یاشار
انشااله همه ريويوي گوشي اتريكس خودتون را بگذاريد.
حتما" . بالاخره میخرمش . دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره . من هر گوشی موتورولا یی رو که بخوام یک روز بالاخره میخرم :46:
دوستان سلام حدوديكماه و نيم هست كه اين گوشى رادارم توهمين مدت گالكسى اس تو را هم تو روزهاى اول كه وارد شد گرفتم خلاصه آمدم بازى روى
دوتا گوشى ريختم ديدم اتريكس توسرعت حرف ندارد از نظر كيفيت لمسى اين گوشى ازگالكسى اس تو بهتر است عمر باطرى اتريكس خوب بلندى صدا
اسپيكرش خوب كيفيت مكالمه دراين گوشى بى نظيراست خلاصه من خيلى گوشى بازى مى كنم ولى به جرعت مى گم يكى از بهترين گوشيهاى كه تاحالا
گرفتم اتريكس ودومين گوشى كه بنظرمن خيلى زيبا وباكلاس است وازنظرسخت افزارى درحدمتوسط ولى كارائى عالى است بلك برى ٩٨٠٠ است
من اعدادوارقام وبررسيهاى كه تو سايتهاى خارجى هست را خيلى دقيق نمى دانم چون درمورد گالكسى اس تو چقدرتعريف كردند ولى دربارسنسيشن
جقدربدگفته شد مثل واى فاى آن درصورتى كه شما گالكسى را كف دست خودتان بگذاريد به شكلى كه دوربين واسپكرآن پوشيده شود واى فاى آن
كاملآ تعطيل مى شود ولى سنسيشن را به همين شكل نگهداريد كمى ضعيف مى شود ولى به كارخودش ادامه مى دهد گالكسى اس تو را پس از سه
روز كه داشتم فروختم وبعداز چندروز گوشى سنسيشن و بلك برى را خريدم.. بابت پر حرفى شرمند سوالى بوددرخدمت هستم
رضا جان میتونی بیشتر توضیح بدی و مقایسه ای که با گالاکسی 2 کردی چطور بود . آیا شما هم مشکل داغ کردن گالاکسی 2 رو حس کردی . باطری آتریکس الان چطور بهت کار میده ؟
این که آتریکس با آندروید 2.2 از گالاکسی با 2.3 سریعتر بوده هم خیلی جالبه . بیشتر توضیح بده که روشن شیم .
سلام
دوستان این گوشی تو تهران هست اگه جواب مثبته چه قیمتی؟
دوستدار شما یاشار
یاشار جان همونطور که گفته شده سایت ایران دلیور الان بهترین جا برای خرید آتریکس هست که با 670 + هزینه پست و گمرکی (حدودا" 40-50 هزار) میتونی صاحب این غول 2هسته ای بشی .
یاشار جان همونطور که گفته شده سایت ایران دلیور الان بهترین جا برای خرید آتریکس هست که با 670 + هزینه پست و گمرکی (حدودا" 40-50 هزار) میتونی صاحب این غول 2هسته ای بشی .
معذرت میخوام ولی نمیارزه الان سنسیشن 660 تومنه خیلی هم مشابه هم هستن
میشه شباهت هاشون رو هم بگی !!!!
اصلا" سی پی یو و باطری آتریکس میارزه به تمام سنسیشن
Anonymous13
05-07-2011, 12:21
این دیگه از اون حرف ها بود :31:
تا حالا همه بین آتریکس و گالاکسی 2 بحث میکردن . با مشکلاتی که گالاکسی 2 داره قطعا" آتریکس بهترین 2هسته ای بازار هست .
این دیگه از اون حرف ها بود :31:
تا حالا همه بین آتریکس و گالاکسی 2 بحث میکردن . با مشکلاتی که گالاکسی 2 داره قطعا" آتریکس بهترین 2هسته ای بازار هست .
میشه شباهت هاشون رو هم بگی !!!!
اصلا" سی پی یو و باطری آتریکس میارزه به تمام سنسیشن
خوب همین الان یه ویدئو از یوتیوب دیدم مقایسه بین سنسیشن و اتریکس
اعتراف میکنم که اتریکس تو همه چیز از سنسیشن جلوتر بود :10:
واقعا نمایشگر اتریکس خیلی بهتر از سنسیشن بود با اینکه هر دو qhd هستند :18:
ولی خوب قبول دارید که پشتیبانی نرم افزاری موتورلا خیلی ضعیفه :41:
L.A.M.P.A.R.D
05-07-2011, 13:16
اینم از اون حرفا بوداااااااااااااااااااااا اا:18:
بابا سیستم عاملش اندروید ، پس دیگه نرم افزاراش کاری به موتو موبیلیتی نداره...این دیگه پایه گوگل هستش که اونم عالیه:5:
amirrezan95
05-07-2011, 13:28
اینم از اون حرفا بوداااااااااااااااااااااا اا:18:
بابا سیستم عاملش اندروید ، پس دیگه نرم افزاراش کاری به موتو موبیلیتی نداره...این دیگه پایه گوگل هستش که اونم عالیه:5:
فکر کنم منظور ایشون آپدیت آندروید به ورژن های بالاتر بود که موتورلا کمی دیر و ضعیف عمل میکنه...
L.A.M.P.A.R.D
05-07-2011, 13:48
فکر کنم منظور ایشون آپدیت آندروید به ورژن های بالاتر بود که موتورلا کمی دیر و ضعیف عمل میکنه...
اینجا هم باز اشتباه میکنید...دیر اومدن اپدیت موتورولا قیر معقول نیست...بعضی از گوشی های خاص موتو اپدیتشون دیر میاد که دلایل خودشو داره...:46:
amirrezan95
05-07-2011, 14:05
اینجا هم باز اشتباه میکنید...دیر اومدن اپدیت موتورولا قیر معقول نیست...بعضی از گوشی های خاص موتو اپدیتشون دیر میاد که دلایل خودشو داره...:46:
باز اشتباه میکنم !!میشه بگی دفعه قبلی کجا اشتباه کردم.:31::13:
من کی گفتم غیر معقول هست !!!!؟؟:13:
بالاخره به هر دلیلی دیر میاد ........!!!!!!!!!!!!!!:19:
دوستان کسی اطلاع داره که عرضه جهانی آتریکس:40: کی هست ؟ اصلا میخواد عرضه جهانی بشه یا نه ؟؟؟:19: برنامه برای عرضه تو خاورمیانه هم داره ؟؟
L.A.M.P.A.R.D
05-07-2011, 14:11
باز اشتباه میکنم !!میشه بگی دفعه قبلی کجا اشتباه کردم.:31::13:
من کی گفتم غیر معقول هست !!!!؟؟:13:
بالاخره به هر دلیلی دیر میاد ........!!!!!!!!!!!!!!:19:
برنامه برای عرضه تو خاورمیانه هم داره ؟؟
کلی گفتم :دی
اینم کلی بود :دی
نه دیگه ، فقط بعضی هاشون دیر میاد نه همش (اینم یه اشتباه دیگه :دی)
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
gsm که اومده بابا ..april اومد!
amirrezan95
05-07-2011, 14:25
کلی گفتم :دی
اینم کلی بود :دی
نه دیگه ، فقط بعضی هاشون دیر میاد نه همش (اینم یه اشتباه دیگه :دی)
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
gsm که اومده بابا ..april اومد!
چون طرفدار چلسی هستی می بخشمت :دی :31:
فعلآ که برای آتریکس هم 2.3 درستی هنوز ندادن بیرون.
GSM رو نمیگم.
الان این طور که معلوم هست هنوز آنلاک فکتوریش رو نداده بیرون..و این انلاک های موجود با کد آنلاک شدن.
خوب همین الان یه ویدئو از یوتیوب دیدم مقایسه بین سنسیشن و اتریکس
اعتراف میکنم که اتریکس تو همه چیز از سنسیشن جلوتر بود :10:
واقعا نمایشگر اتریکس خیلی بهتر از سنسیشن بود با اینکه هر دو qhd هستند :18:
خوب . باز خوبه شما با یک تحقیق به حرف من رسیدی . بعضی ها رو هر چی بگی باورشون نمیشه .
اما در مورد ساپورت باز هم مخالفم .
شما میتونی بگی چندتا از گوشی های اچ تی سی یا سایر برندها تا الان به جینجربرد 2.3 آپدیت شدن !! تا من هم بگم چندتا از گوشی های موتورولا تا الان به این آپدیت رسیدن .
اچ تی سی که گوشی الکی محبوب دیزایر رو هم به 2.3 آپدیت نکرد !!!
این مسائل واسه همه کمپانی ها هست .
13bedar13
06-07-2011, 10:41
هویجوری میگم آپدیت نمیده نمیده یهو ورژن 4 میده! بستنی نونی آیس سندویچ دو هسته ای خوراک بستنی نونی! مخصوصا تگرا گرافیک
EASPORTS-FIFA
06-07-2011, 13:45
کـــِـــی میاد پس ؟ شیطونه میگه بورو Sensation را بگیر خودتو خلاص کن ... نمیخوام زیاد صبر کنم چون میدونم بعدش یک گوشی دیگه چشممو میگیره [ مثلا تو فکر Milestone III هم بودم که دیگه به زور بیخیال شدم ] ، تنها دلیلی که الان دارم واسش صبر میکنم این هستش که به کیفیت Motorola اعتماد دارم ، میدونم جنسی که میده فوق العاده هستش ، و کلا وقتی موتورولا دستت میگیری حس خاصی داره ... اما اگر تا یکی دو هفته دیگه نیاد ایران فکر میکنم باید همون Sensation را بگیرم ... :|
hamed999
06-07-2011, 16:01
فروشگاه ال دیجیتال گفته که شاید اواسط هفته بیاره البته قیمت معلوم نیست
کـــِـــی میاد پس ؟ شیطونه میگه بورو Sensation را بگیر خودتو خلاص کن ... نمیخوام زیاد صبر کنم چون میدونم بعدش یک گوشی دیگه چشممو میگیره [ مثلا تو فکر Milestone III هم بودم که دیگه به زور بیخیال شدم ] ، تنها دلیلی که الان دارم واسش صبر میکنم این هستش که به کیفیت Motorola اعتماد دارم ، میدونم جنسی که میده فوق العاده هستش ، و کلا وقتی موتورولا دستت میگیری حس خاصی داره ... اما اگر تا یکی دو هفته دیگه نیاد ایران فکر میکنم باید همون Sensation را بگیرم ... :|
این گوشی مثل Defy دیر میاد تو بازار اما میاد!
سنسیشن هنوز در خارج از کشور و در آمازون نزدیک 580 دلار هست اما تو ایران قسمتش از اینکریدیبل اس کمتر هست!!!!!!!
dave3232
06-07-2011, 18:35
سلام
سنسشن با سخت افزار متفاوت عرضه میشه ولی تو کشور های دیگه به مشتری میگن ولی اینجا ایرانه!!
660 تومن فکر کنم از نظر کیفیت سخت افزاری خیلی پایین تر باشه!
تو خرید سنسشن خیلی دقت کنید!
اگه فيلم مقايسه اتريكس با HTC Sensation ديده باشين ، HTC Sensation چيزي براي گفتن در مقابل اتريكس نداشت
در بسياري از قسمتها از اتريكس عقب افتاده بود.
يه چيزي تو اين مقايسه منو متعجب كرده بود اين بود كه gsmarena تو ريويوش نوشته بود گوشي اتريكس بدون سيم كارت كار نميكنه
ولي عملا تو فيلم نشون داده شده كه گوشي بدون سيم كارت كار ميكنه . گوشي وقتي روشن بود قاب پشتشو باز كردن ولي سيم كارتي درونش نبود.
اينم از ريويوي GSMARENA :13:
سلام. دوست عزيزfire159درمورد سرعت دانلودتوگوشيهاى اتريكس وگالكسى اس تو درمقايسى كه من انجام دادم درشرايط مساوى البته تواينترنت ما
خودتان مى دانيد حتى توثانيه آنهم نمى شود حساب كردكه هم چيز مساوى باشدتوهمين شرايط كه خدمت شما عرض كردم اتريكس روان تر وكمى سريعتر
دانلود را به پايان رسانيدنسبت به گالكسى اس تو : مطلب ديگرى كه متوجه آن شدم حساسيت لمسى اين دوگوشى هست گوشى اتريكس عمل كرد بهتر وسريعترى نسبت به گالكسى اس تو داردالبته آندرويد٢.٢.٢ به نظر من بامطالبى كه درباراين آبديت وآبديت ٢.٣.٣ خوانده وشنيده ام زيادمناسب گوشيهاى
دوهسته اى نيست زيرادرآبديت ٢.٢.٢ازنصف قدرت گوشى استفاده مى شوددرشرايط مختلف تقريبآ ولى در٢.٣.٣ تقريبآازبيشترقدرت گوشى چهcpuياGpu
استفاده مى شود البته در هر گوشى شرايط فرق مى كند اگردقت كرده باشيد گوشى يك هسته اى گالكسى اس وقتى بعضيها آبديت ٢.٣.٣ راروى اين
گوشى ريختن ازنظرسرعت كه خيلى خوب شد ولى ازنظرسرعت گرافيك حتى از گوشيهاى دوهسته اى هم بهتر شدپس تا گوشى اتريكس آبديت ٢.٣.٣
نشود به قدرت واقعى آن پى نخواهيم برد ولى واقعآ گوشى بسيار خوبى است وبقول دوستمان كه نوشته است گوشيهاى موتورولا حس خاصى دارند درست
گفتند واقعآ وقتى گوشى را دستم مى گيرم حس عجيبى : حس مى كنم همين امروز اين گوشى را خريدم باآن كه نزديك دوماه هست كه اين گوشى را دارم
فروشگاه ال دیجیتال گفته که شاید اواسط هفته بیاره البته قیمت معلوم نیست
کی گفت؟ کجا گفت؟ کووووووووووووووووو؟؟؟؟ :دی
ایران دلیور زده 650!!!!!
ایران دلیور زده 650!!!!!
بی گمرک یا با گمرک تازه این بسته از گمرک رد بشه میزنن لت و پارش میکنن تضمین میده که جعبه گوشی سالم برسه و یا خود گوشی باز نشه ؟
hamed999
06-07-2011, 23:43
ایران دلیور زده 650!!!!!
خودم داخل بخش پرسش پاسخ بشون گفتم که چرا atrix و lg optimus 2x نمیارین با اینکه قیمتشون از گالکسی2 و sensation مناسبتره ؟؟؟ اونا هم جواب دادن اواسط هفته اینده شاید اتریکس بیارن
از گمرگ اینا خبری نیست اینا یه فروشگاه اینترنتی مثل گوشی شاپ و گوشی بازارن
کاش 2x و atrix رو با هم بیارن
سلام. دوست عزيزfire159درمورد سرعت دانلودتوگوشيهاى اتريكس وگالكسى اس تو درمقايسى كه من انجام دادم درشرايط مساوى البته تواينترنت ما
خودتان مى دانيد حتى توثانيه آنهم نمى شود حساب كردكه هم چيز مساوى باشدتوهمين شرايط كه خدمت شما عرض كردم اتريكس روان تر وكمى سريعتر
دانلود را به پايان رسانيدنسبت به گالكسى اس تو : مطلب ديگرى كه متوجه آن شدم حساسيت لمسى اين دوگوشى هست گوشى اتريكس عمل كرد بهتر وسريعترى نسبت به گالكسى اس تو داردالبته آندرويد٢.٢.٢ به نظر من بامطالبى كه درباراين آبديت وآبديت ٢.٣.٣ خوانده وشنيده ام زيادمناسب گوشيهاى
دوهسته اى نيست زيرادرآبديت ٢.٢.٢ازنصف قدرت گوشى استفاده مى شوددرشرايط مختلف تقريبآ ولى در٢.٣.٣ تقريبآازبيشترقدرت گوشى چهcpuياGpu
استفاده مى شود البته در هر گوشى شرايط فرق مى كند اگردقت كرده باشيد گوشى يك هسته اى گالكسى اس وقتى بعضيها آبديت ٢.٣.٣ راروى اين
گوشى ريختن ازنظرسرعت كه خيلى خوب شد ولى ازنظرسرعت گرافيك حتى از گوشيهاى دوهسته اى هم بهتر شدپس تا گوشى اتريكس آبديت ٢.٣.٣
نشود به قدرت واقعى آن پى نخواهيم برد ولى واقعآ گوشى بسيار خوبى است وبقول دوستمان كه نوشته است گوشيهاى موتورولا حس خاصى دارند درست
گفتند واقعآ وقتى گوشى را دستم مى گيرم حس عجيبى : حس مى كنم همين امروز اين گوشى را خريدم باآن كه نزديك دوماه هست كه اين گوشى را دارم
مرسی رضا جان
اما با تحقیقی که من تو xda کردم کاربرای xda اکثرشون گفتن که با آپدیت به رام کاستوم گینگر بلور سرعت گوشی باز هم بالاتر رفته و هیچ مشکلی نداره . حتی کیفیت ال سی دی هم بهتر شده !
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
خودم داخل بخش پرسش پاسخ بشون گفتم که چرا atrix و lg optimus 2x نمیارین با اینکه قیمتشون از گالکسی2 و sensation مناسبتره ؟؟؟ اونا هم جواب دادن اواسط هفته اینده شاید اتریکس بیارن
از گمرگ اینا خبری نیست اینا یه فروشگاه اینترنتی مثل گوشی شاپ و گوشی بازارن
کاش 2x و atrix رو با هم بیارن
لینکش رو بده ما هم یک تماس بگیریم . اگر رقابتی بشه قیمتش تا 600 هم جا داره بیاد پایین .
البته بدون گمرکی .
قیمت فعلی ایران دلیور هم که 650 هست به نظرم عالیه . فقط بحث پروسه زمانیه که بده
این گوشی مثل Defy دیر میاد تو بازار اما میاد!
سنسیشن هنوز در خارج از کشور و در آمازون نزدیک 580 دلار هست اما تو ایران قسمتش از اینکریدیبل اس کمتر هست!!!!!!! به نظرم اچ تی سی خودش فهمیده که اگر قیمت این گوشی رو پایین نیاره رو دستش میمونه . چون توی 2 هسته ای ها حرفی برای گفتن نداره .
hamed999
07-07-2011, 11:08
اینم لینکش همه زنگ بزنین تحت فشار قرارشون بدین تا هم اتریکس رو بیارن هم ال جی تا جمع همه دو هسته ای کامل بشه تو بازار
alldigitall.ir
hamed999
07-07-2011, 11:08
ببخشید
حذف بشه
این عکس سنسیشن رو داشته باشین که با باز کردن درب باطری کلیدهای ولوم کنده شدن :18:
کیفیت اچ تی سی که از قدیم مورد دار بوده اما نه تا به این حد !!! راست و دروغش با خود گوینده خبر در فروم :
با این سخت افزار از رده خارج و این کیفیت هر کی بره سراغ این گوشی باید بهش شک کرد .
گالاکسی هم که مشکل داغ کردن و ... داره .
پس میمونه آتریکس . :21:
این عکس سنسیشن رو داشته باشین که با باز کردن درب باطری کلیدهای ولوم کنده شدن :18:
کیفیت اچ تی سی که از قدیم مورد دار بوده اما نه تا به این حد !!! راست و دروغش با خود گوینده خبر در فروم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا این سخت افزار از رده خارج و این کیفیت هر کی بره سراغ این گوشی باید بهش شک کرد .
گالاکسی هم که مشکل داغ کردن و ... داره .
پس میمونه آتریکس . :21:
من خودم از طرفدار های HTC ّبودم اما واقعا این اواخر اصلا گوشی خوب و درست حسابی از نظر کیفیت نمیزنه ، اخرین گوشی که داشتم Desire بود که کفر من رو در آورد از کیفیت پایینش! حتی حاضر نشده بود که یه قاب پشتی طراحی کنه که روی کیفیت لنز اثر نزاره!
legend ها هم که افتضاح این شرکت بود ، همشون بعد از یک سال کارشون به اورژانس کشید!
Anonymous13
09-07-2011, 12:10
سلام
سنسشن با سخت افزار متفاوت عرضه میشه ولی تو کشور های دیگه به مشتری میگن ولی اینجا ایرانه!!
660 تومن فکر کنم از نظر کیفیت سخت افزاری خیلی پایین تر باشه!
تو خرید سنسشن خیلی دقت کنید!
بهتره بگیم که اصلا" سنسیشن نخرید :31: . با اوضاع این سی پی یو و کیفیت پایین و ... کیفیت صوتی و باطری گوشی هاش هم که به درد نمیخوره !! :41:
error_erroriyan
09-07-2011, 12:10
فرق ورژن معمولی با MINT چیه ؟
Anonymous13
09-07-2011, 12:50
فرق ورژن معمولی با MINT چیه ؟
معنیش رو هم بگی خوب میشه ؟ من که تا حالا نشنیدم !؟
error_erroriyan
09-07-2011, 12:56
معنیش رو هم بگی خوب میشه ؟ من که تا حالا نشنیدم !؟
والا منم نمیدونم به همین دلیل پرسیدم چون توی سایت خارجی هم چک میکردم بعضی ها نوشته MINT جلوش قیمتش هم ارزون تره یکم
والا منم نمیدونم به همین دلیل پرسیدم چون توی سایت خارجی هم چک میکردم بعضی ها نوشته MINT جلوش قیمتش هم ارزون تره یکم
اگر لینک بدی میتونم کمکت کنم .ببینیم معنیش چی میشه .
----------
راستی چندتا دوستان تو سایت آندروید آتریکس دار شدن :5:
کاربر shadow که خیلی هم اونجا فعال هست و زحمت تما آموزشهای آپدیت و .... رو داره میکشه .
error_erroriyan
09-07-2011, 13:31
اگر لینک بدی میتونم کمکت کنم .ببینیم معنیش چی میشه .
----------
راستی چندتا دوستان تو سایت آندروید آتریکس دار شدن :5:
کاربر shadow که خیلی هم اونجا فعال هست و زحمت تما آموزشهای آپدیت و .... رو داره میکشه .
که نوشته MINT Atrix 4G Smart Phone
منظورش رو نفهمیدم از mint . اما ممکنه از همون برگشتی های کارخونه باشه که میده 430 دلار . لینکش رو دادم ایران دلیور ببینم چی میگه ؟
09-07-2011, 18:45
کلا" موتورولا زیاد تو بوق و کرنا نمیکنه وقتی یک کار انجام میده . برعکس بقیه کمپانی ها . و زیاد هم تبلیغات نداره . شاید هم به ضررش تموم بشه !!
اما خوب آتریکس رویوو چندتایی ازش هست . و چند بار هم به عنوان گوشی برتر انتخاب شده .
لینکی هم که شما گذاشتی مشکلی نداره و میشه خریدش . منم لینک رو دادم به ایران دلیور ببینیم چند قیمت میتونه بیاره . توی سایت آمازون کار کرده هم موجود هست . و یک refurbished هم هست .این برگشتی ها رو بخریم که خود کارخونه درست کرده مشکلی پیدا نمیکنن !؟
ebay هم قیمتش خوبه . 20 دلار ارزونتر میده
دقیقا :دی کاملا بی سر و صدا :دی
دوستان یه سری مقایسه درست و حسابی از این و سنسیشن و گلکسی اس 2 میتونین به من بدین؟؟؟
سنسیشن رو که با وجود فرویو بودنش له و لورده کرد :دی صفحه نمایش هم من تا حالا فک نمی کردم خوب باشه ، و حقیقتش فک می کردم درخشش درستی نداره :دی
ای بی خیلی منطقی نیس خرید ازش.... خیلی خطرناکه و باید حواستون باشه... آمازون مطمئن تره... قطعات Refurbished هم به هر حال اختمال مشکل توشون هست و نو بگیرین بهتره...
فقط دوستان اینی که من لینک دادم فکتوری آنلاکه؟؟؟
ramin5749
09-07-2011, 19:10
MINT یکی از کاربردهاش تو هنر چیزیه که ویژگیه تازه ای داشته باشه
matin_vv
09-07-2011, 20:02
کسی خبری از ورود گوشی به طور عمده به ایران نداره؟
دوستان یه سری مقایسه درست و حسابی از این و سنسیشن و گلکسی اس 2 میتونین به من بدین؟؟؟
سنسیشن رو که با وجود فرویو بودنش له و لورده کرد :دی صفحه نمایش هم من تا حالا فک نمی کردم خوب باشه ، و حقیقتش فک می کردم درخشش درستی نداره :دی
ای بی خیلی منطقی نیس خرید ازش.... خیلی خطرناکه و باید حواستون باشه... آمازون مطمئن تره... قطعات Refurbished هم به هر حال اختمال مشکل توشون هست و نو بگیرین بهتره...
پارسا جان حالا چرا گیر دادی به مقایسه بین آتریکس و سنسیشن !!
شما که خودت استادی . الان کاربرای حرفه ای بیشتر میرن سمت آترکس و گالاکسی 2 .
حتی آتریکس به خاطر تگرا بیشتر توصیه میشه و با باز شدن بوت لودرش دیگه مورد علاقه بیشتر شده .. کاش میشد اینباکس پیامهای خصوصی من تو فروم xda ببینی که تمام پاسخها مبنی بر عالی بودن آتریکس بوده و همه توصیه کردنش .
تو ایرانی آندروید هم مدیرش به نام shadow هست و 2 تا دیگه از بچه های اونجا گوشی رو خریدن . میتونی سوالات خاصت رو ازشون بپرسی .
در مورد مقایسه گوشی ها سنسیشن که کلا" تعطیله . و برتری گالاکسی 2 فقط در ال سی دی هست که اون هم فقط تو زاویه دید و نور آفتاب خودش رو نشون میده . وگرنه تو حالت معمولی زیاد تفاوتی ندارن . حتی آتریکس qhd هست و تو فیلمهای و بازی های اچ دی خیلی با کیفیت تر از گالاکسی هست .
بازی های مخصوصی که تو تگرا زون هست فقط برای آتریکس و اپتیموس کار میده .
و چیزی که خیلی عالی هست در آتریکس اینه که با استفاده سنگین گوشی داره تا 1.5 روز راحت جواب میده و با استفاده متوسط تا 3 روز ! که این برای یک سوپر فون با سخت افزاری بالا در حد یک پی سی استثناییه .
از نظر کیفیت ساخت و صوتی آتریکس حرف نداره و سایز و دیزاینش هم عالیه .
سنسيشن در مقابل اين دو گوشي چيزي براي گفتن نداره . من فيلمهاي مقايسه اي رو ديدم سنسيشن را بنداز دور.
براي مقايسه يه سري فيلم تو يوتيوب هست سرچ بزني ميتوني پيدا كني . البته فيلمهاي مقايسه اي اتريكس با گالاكسي 2 را داري ميبيني بايد بدوني كه سامسونگ 2.3 روش هست و اتريكس 2.2
EASPORTS-FIFA
10-07-2011, 01:25
بدجوری سر دوراهی گیر کردم من ... از یک طرف دلم با این گوشی هست ، Motorola fan 4 ever ... ولی از طرف دیگه وقتی میرم فروم آندورید تمامی آموزش های مربوط به Galaxy II خیلی جامع و کامل هست ، راحت نحوه ی روت و ریختن و رام و اینارو کامل توضیح دادن و چیزای دیگه که سر در " آوردم " و اینا ... ولی واسه Atrix گیج کننده هستن ، حالا روت ـش هیجی راحته ولی ریختن رام و فلش و بوت لودر و این چیزاش خیلی گیجم کرد ، ترکیدم :31: ... چیکار کنم ؟ آدم باید قشنگ شیر گوشی را بدوشه ، اگر بلد نباشی درست استفاده کنی تعصب بی جا است :|:31: .
بدجوری سر دوراهی گیر کردم من ... از یک طرف دلم با این گوشی هست ، Motorola fan 4 ever ... ولی از طرف دیگه وقتی میرم فروم آندورید تمامی آموزش های مربوط به Galaxy II خیلی جامع و کامل هست ، راحت نحوه ی روت و ریختن و رام و اینارو کامل توضیح دادن و چیزای دیگه که سر در " آوردم " و اینا ... ولی واسه Atrix گیج کننده هستن ، حالا روت ـش هیجی راحته ولی ریختن رام و فلش و بوت لودر و این چیزاش خیلی گیجم کرد ، ترکیدم :31: ... چیکار کنم ؟ آدم باید قشنگ شیر گوشی را بدوشه ، اگر بلد نباشی درست استفاده کنی تعصب بی جا است :|:31: .
شما كه ميخواهي شير گوشي را بدوشي بهتر اتريكس بگيري . راجع به اموزش تصويري فيلمهايي تو يوتوب هست كه خيلي كمك ميكنه
و هم ميتوني سري به سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزن يه سري اموزش هاي لازم داخلش هست.
به نظر شخصي بنده اتريكس بهتر از اس 2 هست ، البته خود داني.
10-07-2011, 09:35
آتریکس با در نظر گرفتن قیمت قورت میده گلکسی اس 2 رو...
اما فعلا نباید به مراجع ایرانی دل ببندی... گوشی توی ایران نیومده و فک نکنم تا خیلی وقت دیگه هم بیاد... اما میتونی بری آموزشا رو توی XDA بخونی...
دوستان سلام. دوست عزيزfire159درمورد آبديتى كه گفتيد چون من دوبار توآبديت كردن گوشيهايم خراب كارى كردم به همين دليل زمانى كه گوشى را
خريدم ازطرفى كه گوشى را خريدم خواستم اگرآبديت جديدى براى اين گوشى آمد گوشى را براى من آبديت كن وبنده خدا گفت آبديت جديدى آمدومن هم
براى شما انجام مى دهم Buildnumber GingerBlur 3.1 system version 4.1.83MB860.ATT.en.us اين آبديت گوشى من كه روش ريخته
دوست عزيزلطف كن توضيحى درمورداين آبديت به من بده
يه فيلم از اين اپديت ديدم كه تو اون فيلم سرعت اپلود ودانلود بعد از اپديت خيلي بهتر شده .
hamed999
11-07-2011, 15:49
دوستان موتورولایی
ال دیجیتال بالاخره اتریکس رو اورد
اما حیف 785
انشا الله سریع بکشه رو 600
11-07-2011, 16:06
آپدیت 2.3 کی میاد؟؟؟ تاریخ دقیقی ازش نیس؟؟؟ من تا اواخر مرداد احتمالا میگیرمش (اون موقع مسافر میتونه واسم بیاره و گرنه زودتر میشد :( )...
دوستان موتورولایی
اما حیف 785
چه خبر هست!!!!
تازه فکر کنم نسخه ی 4G نباشه
متاسفانه اوضاع بازار مناسب نیست و پلیس فروشگاه های گوشی رو داره به بهونه ی قاچاق و بدون ضمانت و اینا غارت میکنه!
آپدیت 2.3 کی میاد؟؟؟ تاریخ دقیقی ازش نیس؟؟؟ من تا اواخر مرداد احتمالا میگیرمش (اون موقع مسافر میتونه واسم بیاره و گرنه زودتر میشد :( )...
اپديتش بايد تا اخر همين ماه ميلادي بياد.
اگر اونوره كه برات خيلي ارزون در مياد ، انشااله مسافر زودتر بياد:31:
دوستان توی سایتهای خارجی خونده بودم که قراره فیلمبرداری 1080Pبرای این گوشی فعال شه
می خواستم بدونم چقدر صحت داره!
دوستان توی سایتهای خارجی خونده بودم که قراره فیلمبرداری 1080Pبرای این گوشی فعال شه
می خواستم بدونم چقدر صحت داره!
با اپديت جينجربرد ، فيلمبرداري 1080p روش اضافه ميشه .
Anonymous13
12-07-2011, 10:14
دوستان موتورولایی
اما حیف 785
انشا الله سریع بکشه رو 600 میخواستم بخرم اما 100 بالا میده . :13: احتمال داره یکی دو هفته ای افت کنه قیمتش !!؟؟؟
دوستان موتورولایی
اما حیف 785
به نظرم قیمت برای شروع بد نیست . اما خوب تا زیر 700 جا داره .
اما خوبیش اینه که داره تو بازار بیشتر وارد میشه و رقابتی بشه عالی میشه قیمتها :10:
amirrezan95
12-07-2011, 13:34
سلام دوستان
پس بالاخره انتظار تمام شد و آتریکس هم اومد.:40: اما قیمتش بالاس الان.:19:
کسی از آل دیجیتال سوال کرده که آتریکس که آورده آنلاک فکتوری هست یا at&t unlocked هست ؟
یه سوال دیگه برای چی نوشته تو مشخصات گوشی که ژیروسکوپ ندارد !!!؟؟؟؟
12-07-2011, 23:32
مارک zagg واسه ی اسکرین پروتکتور خوبه؟؟؟ شفافیت صفحه رو نگه میداره؟؟؟ به نظرتون اسکرین خالی بگیرم یا فول بادی؟؟؟ قیمتشون تفاوت چندانی ندارن...
کیس لازمه واس گوشی بگیرم؟؟؟ (البته اگه کیس بگیرم باید اسکرین پروتکتور فقط صفحه بگیرم) چه برندی خوبه؟؟؟
دوستان كسي mouse , keyboard بلوتوث بدون دانگل همراهش كه بدرد اتريكس بخوره سراغ نداره ؟
قيمت چنده ؟
سلام دوستان
پس بالاخره انتظار تمام شد و آتریکس هم اومد.:40: اما قیمتش بالاس الان.:19:
کسی از آل دیجیتال سوال کرده که آتریکس که آورده آنلاک فکتوری هست یا at&t unlocked هست ؟
یه سوال دیگه برای چی نوشته تو مشخصات گوشی که ژیروسکوپ ندارد !!!؟؟؟؟
الان زنگ زدم ال دیجیتال بپرسم آنلاک هست یا نه و ....
طرف اصلا" نمیدونست چی میگم . میگفت گوشیه یا تبلت :31: !!! قرار شد نیم ساعت دیگه بزنگم .
---
خوب الان دوباره زنگ زدم گفت که بله آنلاک شده هست . پرسیدم سیم کارت هم روش تست کردین . گفت آره مشکلی نداره .
amirrezan95
13-07-2011, 13:54
الان زنگ زدم ال دیجیتال بپرسم آنلاک هست یا نه و ....
طرف اصلا" نمیدونست چی میگم . میگفت گوشیه یا تبلت :31: !!! قرار شد نیم ساعت دیگه بزنگم .
---
خوب الان دوباره زنگ زدم گفت که بله آنلاک شده هست . پرسیدم سیم کارت هم روش تست کردین . گفت آره مشکلی نداره .
یعنی at&t unlocked هست و انلاک فکتوری نیست. درست متوجه شدم ؟:10:
اینم جواب بدین ممنون میشم :
برای چی نوشته تو مشخصات گوشی که ژیروسکوپ ندارد !!!؟؟؟؟
error_erroriyan
13-07-2011, 16:14
دوست عزیز این گوشی نسخه انلاک فکتوری فعلا ندارد
13-07-2011, 16:49
منم چنین فکری می کنم که Atrix 4G ها همشون آنلاک دستی هستن و فکتوری آنلاکش نیومده...
حالا اگه من آنلاک دستی رو بگیرم اشکالی پیش نمیاد؟؟؟
هنوز نسخه 'گلوبالش رو بيرون نداده و هنوز تبليغات در ماهواره و سايتهاي ديگه كه قراره نسخه جهانيش رو بيارن ، زده پري اردر . موتورولا شكم سيري رفتار ميكنه انگار فروش زياد براش مهم نيست كاري كه اپل چند سال پيش ميكرد.
اقاي fire159 ، بعضي از فروشندگان چيزي راجع به گوشي نميدونن ، تازه وقتي باهاشون صحبت ميكني بايد بهشون بفهموني نسخه انلاك و غير انلاك چيه . تو ال ديجيتال احتمال داره گوشي لاك را وارد كرده باشن .[COLOR="Silver"]
خوب ژیروسکوپ ندارد! مشکل چیه ؟؟؟؟؟
amirrezan95
13-07-2011, 21:36
دوست عزیز این گوشی نسخه انلاک فکتوری فعلا ندارد
منم چنین فکری می کنم که Atrix 4G ها همشون آنلاک دستی هستن و فکتوری آنلاکش نیومده...
هنوز نسخه 'گلوبالش رو بيرون نداده و هنوز تبليغات در ماهواره و سايتهاي ديگه كه قراره نسخه جهانيش رو بيارن ، زده پري اردر . موتورولا شكم سيري رفتار ميكنه انگار فروش زياد براش مهم نيست كاري كه اپل چند سال پيش ميكرد.
اقاي fire159 ، بعضي از فروشندگان چيزي راجع به گوشي نميدونن ، تازه وقتي باهاشون صحبت ميكني بايد بهشون بفهموني نسخه انلاك و غير انلاك چيه . تو ال ديجيتال احتمال داره گوشي لاك را وارد كرده باشن .[COLOR="Silver"]
اینجا کاربر Faram میگه گوشی رو انلاک فکتوری خریده !!!!!
خوب ژیروسکوپ ندارد! مشکل چیه ؟؟؟؟؟
آخه هم sensation و هم GSII دارن گفتم حتمآ آتریکس هم داره .......:41:
پس بازی هایی که با ژیروسکوپ کار میکنن رو چه طوری میخواد اجرا کنه....
اینجا کاربر Faram میگه گوشی رو انلاک فکتوری خریده !!!!!
آخه هم sensation و هم GSII دارن گفتم حتمآ آتریکس هم داره .......:41:
پس بازی هایی که با ژیروسکوپ کار میکنن رو چه طوری میخواد اجرا کنه....
نبودن علامت AT&T تنها دليل اينكه ايشون گوشي را انلاك فاكتوري خريده ، نيست شايد مال 3 اپراتور توزيع كننده اين گوشي در انگليس و كانادا باشه و با كد انلاك شده.
بعد 3 تا گوشي انلاك فاكتوري بوده اونم تو يك مغازه تو ايران ، فوق العاده جالبه:18:
يكي از بچه ها راجع به ژيروسكوپ يه توضيحاتي بده تا ما هم بيشتر اشنا بشيم.
تو سايت خود موتورولا نوشته كه ژيروسكوپ نداره
ژیروسکوپ در واقع یک حسگری هست که در ابتدا توسط اپل وارد دنیای تلفن همراه شد ، در ابتدا آیفون و آپاد از این سنسور استفاده می کردند و بعد از اون هم وارد دنیای آندروید شد
البته هنوز بر روی گوشی های آندرویدی کاربرد خاصی نداره و شرکت هایی مثل سونی اریکسون و موتورولا که معمولا عادت دارند چیز های بی مورد و تبلیغاتی را روی گوشی های شون استفاده نکنند، از این سنسور بهره نمی برند
در واقع ژیروسکوپ یک حسگر حرکتی هست که می تونه حرکت گوشی شما رو در چند دهد تشخیص دهد. این جهت های حرکتی توسط Accelerometer sensor قابل تشخیص نیست ، به طور مثل پرتاب کردن و یا چرخوندن و چپ و راست کردن گوشی تحت پوشش حسگر ژیروسکوپ هست.
حالا اگر IOS بود ، کلی بازی و برنامه با این سنسور داره ولی برای آندروید اینگونه نیست ، و فعلا کاربردی نداره و همچنین کاربردش فعلا فقط برای بازی هاست
41106
پس زيروسكوپ با Accelerometer (شتاب سنج) فرق ميكنه؟
و اين حركت به چپ و راست در باز ي ماشين با شتاب سنج انجام ميشه؟
نه فرقی نمیکنه که آنلاک فکتوری باشه یا با کد انلاک بشه . مهم اینه که فقط یکبار آنلاک کنید. دیگه همیشه آنلاک میمونه .
پس زيروسكوپ با Accelerometer (شتاب سنج) فرق ميكنه؟
و اين حركت به چپ و راست در باز ي ماشين با شتاب سنج انجام ميشه؟
بله کاملا متفاوت هست. در مجموع با Accelerometer 6 جهت حرکت رو می تونه تشخیص بده
amirrezan95
14-07-2011, 14:12
سلام اون دوستمون که میگه آنلاک فکتوری خریده فریمور گوشیش رو گذاشته کسی میتونه از رو فرومور بفهمه فکتوری هست یا نه ؟
system version : 4.310MB860.MERetail en.06
BUild number:oLYEM_U4_3.1.0
در مورد ژیروسکوپ یه سوالی برام پیش اومد اینکه فقط از آیفون 4 به بعد ژیروسکوپ دارن یا 3 جی اس هم ژیروسکوپ داره ؟
دوستان مثل اینکه باید منتطر خبر هایی باشیم.
به نقل از گوشی بازار (انجمن آندروید)
خبر های خوب و بمب های جدید :
به زودی منتظر
-گلکسی تب 10.1 اینچی
- آتریکس آنلاک فکتوری با قیمت عالی
باشید
با ارزوی موفقیت
14-07-2011, 17:06
این سعید آقا به طرز عجیبی کلاه بردار و فجیعن :دی
اتریکس فکتوری آنلاک هم هنوز توی هیچ جای دنیا به بازار نیومده... این آقا چه طور میخواد بفروشه؟؟؟
من که همون آنلاک با کد رو میخرم تموم میشه میره :دی
14-07-2011, 18:35
جی اس ام ارنا که زده فکتوری آنلاک (غیر 4جی :دی) اومده... ولی من هیچ جا ندیدم :41:
اتریکس فکتوری آنلاک هم هنوز توی هیچ جای دنیا به بازار نیومده... این آقا چه طور میخواد بفروشه؟؟؟
به کلاه بردار ها توهین نکن ! این دست اونها رو از پشت بسته!:31:
من خودم اولین کسانی بودم که باهاش معامله کردم ، الان فقط کافیه میزان شکایات از فروشگاهشو تو فروم پرشین تولز ببینی که سر بقیه چه کارا که نکرده :دی
یه نکته ی جالب این هست که xperia play رو میده 550 اونوقت تو آمازون سونی اریکسون میفروشه 510 دلار:5:
15-07-2011, 12:00
توی بازار هم من چند وخ پیش پلی رو 580 دیدم :|
احتمالا" با کد آنلاک میکنن .
حالا بزار بیارن اگر قیمتشون خوب بود که چرا نخریم . اگر هم گرون بود که وتسه خودشون . به هر حال بازار رقابتی بشه بهتره .
جالبه که یکبار زنگ زدم گوشی بازار ببینم آتریکس داره . گفت نداریم و گوشی خوبی نیست و نماریم دیگه !؟
بعد به من پیشنهاد سنسیشن و گالاکسی 2 داد . خلاصه کلی باهاشون تلفنی بحث کردم که برتری های اونا رو بهم بگن . در نهایت کم آورد و گفت باید ببینیم در آینده چی میشه .
فکر کرده بود ما از گوشی چیزی حالیمون نیست :31:
amirrezan95
15-07-2011, 12:15
حالا بزار بیارن اگر قیمتشون خوب بود که چرا نخریم . اگر هم گرون بود که وتسه خودشون . به هر حال بازار رقابتی بشه بهتره .
کاملآ موافقم
یکی از بچه های پی تی هم که قرار بود گوشی رو بیاره آورده و میگه فکتوری انلاک هست ولی سفارش اولش هست و قیمتش بالاست. حالا ازش پرسیدم 4g هست یا نه به بینم چی میگه.
ولی با توجه به اینکه همه دارن کم کم آتریکس رو میارن به احتمال زیاد باید انلاک فکتوری و برای آسیا عرضه شده باشه
amirrezan95
15-07-2011, 12:22
سلام اون دوستمون که میگه آنلاک فکتوری خریده فریمور گوشیش رو گذاشته کسی میتونه از رو فرومور بفهمه فکتوری هست یا نه ؟
system version : 4.310MB860.MERetail en.06
BUild number:oLYEM_U4_3.1.0
در مورد ژیروسکوپ یه سوالی برام پیش اومد اینکه فقط از آیفون 4 به بعد ژیروسکوپ دارن یا 3 جی اس هم ژیروسکوپ داره ؟
کسی در این مورد اطلاعی داره :10:
دوستان بگذارید از گمراهی دارتون بیارم
من رفتم تحقیق
آنلاک فکتوری اتریکس موجوده
ببینید این جعبه اتریکس 4G همون مدل لاک میباشد که با سیم کارت At&t ارائه میشه و جعبه اون مثل اکثر گوشیهای at&t نارنجی-سفید مثل عکس زیر میباشد.
این جعبه اتریکس آنلاک فکتوری
matin_vv
15-07-2011, 13:25
خب، بوت لودر نسخه جهانی این مامانی در حال آنلاک شدنه:
دوستان بگذارید از گمراهی دارتون بیارم
من رفتم تحقیق
آنلاک فکتوری اتریکس موجوده
ببینید این جعبه اتریکس 4G همون مدل لاک میباشد که با سیم کارت At&t ارائه میشه و جعبه اون مثل اکثر گوشیهای at&t نارنجی-سفید مثل عکس زیر میباشد.
این جعبه اتریکس آنلاک فکتوری
اون جعبه ابي مال اپراتور orange انگليسه
احتمالا" با کد آنلاک میکنن .
جالبه که یکبار زنگ زدم گوشی بازار ببینم آتریکس داره . گفت نداریم و گوشی خوبی نیست و نماریم دیگه !؟
بعد به من پیشنهاد سنسیشن و گالاکسی 2 داد . خلاصه کلی باهاشون تلفنی بحث کردم که برتری های اونا رو بهم بگن . در نهایت کم آورد و گفت باید ببینیم در آینده چی میشه .
فکر کرده بود ما از گوشی چیزی حالیمون نیست :31:
بله حرفت درسته اما همیشه قیمت مهم نیست ، شما با ایشون معامله نکردی این رو میگی
من خودم به صورت حضوری ازش خرید کردم ، چون همشهریمه ، تا مدت ها به بقیه می گفتم ازش خرید نکنید که سرتون کلاه میره ، حالا می بینم که با برخی ها چه کارایی که نکرده
این تاپیک رو شما بخون :
یک تاپیک هم جهت گذارش مشکلات از این طرف بوده که الان پاکش کردن ، کاش اون رو میدیدی
طرف محافظ SGP خریده وسش محافظ 2 هزار تومانی فرستاده :دی
به هر حال من وظیفه خودم دونستم این ها رو بگم ، فکر کنم بهتر باشه این بحث رو بزاریم کنار
ببخشید اگر قوانین انجمن رو زیر پا گذاشتم و این مطالب رو بیان کردم
15-07-2011, 15:00
اون جعبه ابي مال اپراتور orange انگليسه
فکر میکنم مال O2 باشه... تا جایی که میدونم O2 انگلیسیه و Orange فرانسوی... چون یکی از فوامیلمون توی Orange تو پاریس کار میکنه :دی
fabio montari
15-07-2011, 15:09
sکلاه بردار نیست دزده خیلیم عوضی اصلا هیچکس سمتش نره که خطرناکه :31:
amirrezan95
15-07-2011, 15:22
هم آل دیجیتال و هم اون دوستمون در پرشین تولز مدل انلاک فکتوری رو دارن که غیر 4g هست و جعبش به صورت زیره :
از نزدیک دیدم
مال هیچ اپرتری نیست جعبه آبی و آنلاک فکتوری هست
15-07-2011, 16:31
دوستان یکی میتونه از این جعبه آبی ها تو آمازون واس من پیدا کنه؟؟؟ :دی
تنکس ;)
فکر میکنم مال O2 باشه... تا جایی که میدونم O2 انگلیسیه و Orange فرانسوی... چون یکی از فوامیلمون توی Orange تو پاریس کار میکنه :دی
يه سري به اينجا بزن كه گفته قراره اين گوشي را اپراتور orange uk به صورت قراردادي به مشتركينش بده و اسمي از orange فرانسه نياورده.
اينم قسمت فروش orange انگليسي
تو اين جعبه ابي ها علاوه بر كابل usb و كابل hdmi يك هدست نيز وجود داره كه تو بسته AT&T نيست .
کسی در این مورد اطلاعی داره :10:
امیر جان
ژیروسکوپ از آیفون 4 به بعد تو محصولات اپل اومده .
دوستان یکی میتونه از این جعبه آبی ها تو آمازون واس من پیدا کنه؟؟؟ :دی
تنکس ;)
اين جعبه ابي ها رو بايد تو سايتهاي فروش اروپايي پيدا كنين مخصوصا انگليسي.
Anonymous13
16-07-2011, 10:44
دوستان کسی نمیدونه این موتورولا فوتون هم رو میشه آنلاکش رو گیر آورد یا نه ؟
پیش فروشش شروع شده . گوشی توپیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين 2 ادرسي كه گذاشتين فقط براي شركت SPRINT امده و CDMA هست و هنوز نسخه GSM اش نيامده.
مشخصاتش همين اتريكس هست و فقط دوربينش 8 مگاپيكسل شده
دوستان گرامي مثل اينكه سخت مشغول گشتن به دنبال گوشي هستيد و راهي براي خريد ميگرديدو ديگه از اينجا خبري نميگيريد وقت سر زدن به اينجا رو نداريد.
دوستان گرامي مثل اينكه سخت مشغول گشتن به دنبال گوشي هستيد و راهي براي خريد ميگرديدو ديگه از اينجا خبري نميگيريد وقت سر زدن به اينجا رو نداريد.
zare جان . خودت چیکارا کردی ! نری بی خبر گوشیو بخری :31:
----------
دوستان کسی نمیدونه این موتورولا فوتون هم رو میشه آنلاکش رو گیر آورد یا نه ؟
پیش فروشش شروع شده . گوشی توپیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی توپیه .
اما فعلا" فقط در اپراتور sprint موجو د هست . اونم بصورت قراردادی .
گوشي خريدن ما شده قصه هزار و يك شب.
چه اتفاقهاي كه براي خريد گوشي بر سر ما نيامده . ديوانه شديم .
گوشي خريدن ما شده قصه هزار و يك شب.
چه اتفاقهاي كه براي خريد گوشي بر سر ما نيامده . ديوانه شديم .
چرا !؟ مگه چیکار کردی !
به چند نفر از اشنا ها كه دبي بودن براي خريد سپرده بودم ، اونا همه ماشااله اينقدر امروز فردا بهم گفتن كه ديگه يادم رفت چي بهشون سفارش دادم ، يكي هم كه يه خورده سر از گوشي در مياورد دست رد زد به سينه ام.
حالا يه چند روزي كه سفارش خريد را به ايران دليور دادم (كه اينم بايد 3 هفته صبر كنم ) البته اگه از اول به اينجا سفارش ميدادم الان بايد يه ماهي گوشي دستم بود.
راستي من با اداره پست مركزي استان مون تماس گرفتم و بهش گفتم يه گوشي از اون ور برام داره مياد قيمت روي فاكتور گفتم 200 دلار
گفت ميشه 50 هزار تومن بعد كلي زبون ريزي و صحبت از تكنولوژي و غيره گفت تا 50 دلار از گمرك معافيت داره بعدش از 150 دلار گمرك ميگيره و حالا بايد منتظر باشم بياد برم پيشش و حتي شايد كمتر بگيره .
19-07-2011, 12:18
منم پسر عممو فرستادم دبی بره دنبالش :دی 2 جا که رفتنش واسش آسون بود رو رفته اونا هم کلا موتو هیچی نداشتن :دی چه برسه به اتریکس :دی حالا میگه بعدا باید برم جاهای کاردرست ببینم گیر میاد یا نه :|
rogera75
20-07-2011, 00:41
سلام، سایت گوشی بازار گوشی رو اورده 860 تومنم قیمت زده.
20-07-2011, 01:11
خیلی گرون میده بااااااااوووو... نهایتا قیمتش 600 دربیاد...
به چند نفر از اشنا ها كه دبي بودن براي خريد سپرده بودم ، اونا همه ماشااله اينقدر امروز فردا بهم گفتن كه ديگه يادم رفت چي بهشون سفارش دادم ، يكي هم كه يه خورده سر از گوشي در مياورد دست رد زد به سينه ام.
حالا يه چند روزي كه سفارش خريد را به ايران دليور دادم (كه اينم بايد 3 هفته صبر كنم ) البته اگه از اول به اينجا سفارش ميدادم الان بايد يه ماهي گوشي دستم بود.
راستي من با اداره پست مركزي استان مون تماس گرفتم و بهش گفتم يه گوشي از اون ور برام داره مياد قيمت روي فاكتور گفتم 200 دلار
گفت ميشه 50 هزار تومن بعد كلي زبون ريزي و صحبت از تكنولوژي و غيره گفت تا 50 دلار از گمرك معافيت داره بعدش از 150 دلار گمرك ميگيره و حالا بايد منتظر باشم بياد برم پيشش و حتي شايد كمتر بگيره .
خوب . پس به سلامتی گوشی تو راهه . ایشالا ما هم مشکل پولیمون حل بشه یکی به ایران دلیور سفارش بدیم .
- -
سلام، سایت گوشی بازار گوشی رو اورده 860 تومنم قیمت زده.
شیطونه میگه زنگشون بزنم 4 تا چیز بارشون کنم مثل اینکه سر گردنه است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی گرون میده بااااااااوووو... نهایتا قیمتش 600 دربیاد...
حالا پارسا جان تو سر مال نزن . سنسیشن درپیت رو میدن 670 .
آتریکس قیمتش 650- 700 در بیاد برای شروع و الان خوبه .
matin_vv
23-07-2011, 11:56
این هم از آپدیت Atrix به جینجربرد:
error_erroriyan
23-07-2011, 15:41
ایران دلیور فروش ویژه زده 635 تومان همراه با car charger
23-07-2011, 22:54
خوب دوستان رفت جینجر برد و خیلی هم خوبه... توی ایکس دی ای یه توضیحاتی راجع به تغییرات و اینا گفته بود که من اعصابم خورد بود این دو روز نخوندم ولی به زودی ترجمه میکنم...
توی ایکس دی ای ، یه تاپیک زدم در رابطه با اتریکس ، که مثلا در صورت رام ریختن دوباره باید کد آنلاک بخرم و یه سری سوالات اینطوری که هیشکی جواب نداد :| اما یک دوست ایرانی ، با پرایویت مسیج بهم جواب داد و گفت اونایی که با قیمت خیلی پایین فروخته نمیشن همیشه آنلاک میمونن و به لاک بر نمی گردن... بعد از اینکه توی ایکس دی ای رفتم و گفتم که بیخیال فقط همین سوال رو جواب بدین ، یک دوست مهربون خارجی :دی اومد و جواب داد که توی اتریکس رو نمیدونه ، اما توی گوشی های لاکی که آنلاک شدن که داشته ، توی هر کدوم کلی رام عوض کرده اما دوباره لاک نشده... پس از این لحاظ هم خیالم راحت شد و به زودی گوشی دستمه :دی
23-07-2011, 22:54
خوب دوستان رفت جینجر برد و خیلی هم خوبه... توی ایکس دی ای یه توضیحاتی راجع به تغییرات و اینا گفته بود که من اعصابم خورد بود این دو روز نخوندم ولی به زودی ترجمه میکنم...
توی ایکس دی ای ، یه تاپیک زدم در رابطه با اتریکس ، که مثلا در صورت رام ریختن دوباره باید کد آنلاک بخرم و یه سری سوالات اینطوری که هیشکی جواب نداد :| اما یک دوست ایرانی ، با پرایویت مسیج بهم جواب داد و گفت اونایی که با قیمت خیلی پایین فروخته نمیشن همیشه آنلاک میمونن و به لاک بر نمی گردن... بعد از اینکه توی ایکس دی ای رفتم و گفتم که بیخیال فقط همین سوال رو جواب بدین ، یک دوست مهربون خارجی :دی اومد و جواب داد که توی اتریکس رو نمیدونه ، اما توی گوشی های لاکی که آنلاک شدن که داشته ، توی هر کدوم کلی رام عوض کرده اما دوباره لاک نشده... پس از این لحاظ هم خیالم راحت شد و به زودی گوشی دستمه :دی
گوشی شاپ هم میخواد بیاره . البته با قیمت سرسام آور 850 :18:
باز هم صد رحمت به ایران دلیور قیمتش خیلی عالی شده 635
dave3232
25-07-2011, 19:03
خیالتون راحت باشه در مورد انلاک سیم!
من گوشیم را لاک خریدم و از ebay هم کد انلاکش را خریدم!
کلی هم تا حالا رام عوض کردم!
کلا سیستم عامل به sim lock ربطی نداره!
من حتی رام اپراتور orange فرانسه را روی گوشیم که AT&T هست ریختم و مشکلی پیش نیومده!
چون اکثر رام ها با پارتیشن system و boot کار دارند!
error_erroriyan
25-07-2011, 23:20
خیالتون راحت باشه در مورد انلاک سیم!
من گوشیم را لاک خریدم و از ebay هم کد انلاکش را خریدم!
کلی هم تا حالا رام عوض کردم!
کلا سیستم عامل به sim lock ربطی نداره!
من حتی رام اپراتور orange فرانسه را روی گوشیم که AT&T هست ریختم و مشکلی پیش نیومده!
چون اکثر رام ها با پارتیشن system و boot کار دارند!
دوست عزیز چطوری خرید کردید ؟
چه قیمتی ؟
برای ما هم امکان تهیه دارید ؟
چه قیمتی ؟
فکر کنم ایشون از اولین نفراتی بود که از ایران دلیور خریدن
قیمت گوشی شاپ خیلی افتضاحه
850!:)) یعنی چه فکری کردن
PersiAndroid
29-07-2011, 15:23
AT&T-bound Motorola Atrix 4G successor leaks in live shots
We just got wind of a few pictures of an unannounced a Motorola Atrix-like droid. The device looks much like the AT&T's Atrix 4G, but the camera has been boosted to 8 megapixels, there is 1080p video recording and the front screen seems curved much like on the HTC Sensation.
The updated Atrix design is slightly different than the current one - the earpiece shape, the headset jack and Power/Lock combo are repositioned and there is a dedicated camera key, but no fingerprint scanner.
The Atrix 4G successor
The supposed Android 2.3 Gingerbread inside is somewhat different and if there is MOTOBLUR UI on top it is not like anything we've seen so far.
Anyway the most notable differences are in the camera department - it now has an 8 megapixel snapper and 1080p-capable camcorder at its disposal plus a dedicated camera shutter.
There is no info on the chipset yet, but we hope an official announcement to clear that up soon.
source:
dave3232
29-07-2011, 23:08
چه قیمتی ؟
همون طور که دوستان گفتند من هم گوشی و هم کد انلاک را از ebay و از طریق ایران دلیور خریدم!
29-07-2011, 23:23
دوستان چند تا بازی تگرا میشه معرفی کنین؟؟؟ از الان بزارم دانلود شبانه که آخر ماه که گوشی میرسه مستقیم نصب کنم :دی
همون طور که دوستان گفتند من هم گوشی و هم کد انلاک را از ebay و از طریق ایران دلیور خریدم!
مبارک باشه عزیز
اما هنوز یک رویوو از گوشیتون نذاشتیا :46:
milad_takjoo
30-07-2011, 11:08
دوستان چند تا بازی تگرا میشه معرفی کنین؟؟؟ از الان بزارم دانلود شبانه که آخر ماه که گوشی میرسه مستقیم نصب کنم
Arma II
Traniz
Guerrillbob THD
Samurai II
Riptide GP
Fruit Ninja THD
و....
راستی این عکسهایی ه پرشین جان گذاشتن مربوط به نسخه جدید آتریکس با دوربین 8مگاپیکسلی هست که ظاهرش هم کمی شبیه به سنسیشن شده ! و فینگر تاچ هم حذف شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
error_erroriyan
30-07-2011, 17:49
ایران دلیور قیمتش رو کرد 620 بعد گوشی شاپ .و گوشی بازار هنوز میدن 860 :18:
من امروز این گوشی رو قیمت کردم حدودای 810 تومن تازه خود مغازه دار نمیدونست که atrix یا atrix 4g :41:
amirrezan95
31-07-2011, 14:55
من امروز این گوشی رو قیمت کردم حدودای 810 تومن تازه خود مغازه دار نمیدونست که atrix یا atrix 4g :41:
اگه نخوای حتی یه کلمه هم از روی جعبه بخونی :31:
از روی رنگ جعبه راحت میشه تشخیص داد. 4جی ها جعبشون نارنجی هست و همگی at&t هستن و با کد آنلاک شدن و غیر 4جی آنلاک فکتوری جعبش آبی رنگ هست و در جعبه هدست هم موجود هست.
نسخه global الان حدود 760 اینا هست.
4G بودن یا نبودنش هم مهم نیست زیاد ، تو ایران که تا 10 سال دیگه هیچ فرقی نداره!!!
Doctor6543
07-08-2011, 00:28
قيمت جديد ٥٨٠ فروشكاه اپل سنتر
قيمت جديد ٥٨٠ فروشكاه اپل سنتر
580 یا 850 !!
آدرسش کجاست ؟ سایتی چیزی نداره !؟
07-08-2011, 14:38
واقعا؟؟؟ من 4g رو دارم از ebay میگیرم ک میافته 530 و با هزینه شیپینگ به دبی میشه 580!!! فک نکنم 580 بده کسیا : دی
گوشي من هم بالاخره رسيد برام 700 تمام شد .
از ايران دليور خريد كرده بودم.
به به مبارکه
به سلامتی
دمت گرم
چطوره ؟ رویوو ؟ عکس ؟ زود باش دلمون آب شد
خیلی خیلی مبارک باشه.
میشه یکم اطلاعات بیشتر از خریدت بدی.
گوشی را چند خریدی-چند روزه تحویل دادن.چقدر گمرک گرفتن.آوردن دم در خانه یا رفتی پست.موقع تحویل دادن اذیت نکردن؟ و... هرچی که فکر میکنی توی خرید کمک میکنه.
ممنون
musketeer
08-08-2011, 20:09
آقا مبارک باشه!:40:
علاوه بر این چیزا که دوستان گفتن، محتویات جعبه رو هم بگی ممنون میشیم :دی
08-08-2011, 21:11
سلام... مبارک باشه...
4G هست دیگه؟؟؟ توی جعبه چیا داره؟؟؟
جایی واس اسکرین پروتکتور Zagg و کیس واسش نمیشناسین؟؟؟
خیلی خیلی مبارک باشه.
میشه یکم اطلاعات بیشتر از خریدت بدی.
گوشی را چند خریدی-چند روزه تحویل دادن.چقدر گمرک گرفتن.آوردن دم در خانه یا رفتی پست.موقع تحویل دادن اذیت نکردن؟ و... هرچی که فکر میکنی توی خرید کمک میکنه.
ممنون
كل قيمت گوشي 700 تموم شد فقط 30 تومن اضافه تر از مبلغي كه تو سايت ايران دليور زده بود دادم به خاطر مالياتي كه روي گوشي در امارات خورد براي تحويل هم رفتم قسمت گمركات اداره پست كه اونم از لحاظ مبلغ گمركي با ما راه اومد و همونجا تحويل گرفتم.
به به مبارکه
به سلامتی
دمت گرم
چطوره ؟ رویوو ؟ عکس ؟ زود باش دلمون آب شد
هادي خان انشااله شما هم زودتر بگيري
گوشي خوش دستي ، صفحه نمايشش عاليه ، صداي واضح و رسايي داره .
فقط انگار براي اينتر نت ساختنش چون تمام خدماتش اينترنتي و اين چند وقته من فقط شارژ خريدم اونم ريخت تو اينتر نت.
يه فرصت به من بديد تا يه چند تايي عكس و فيلم براتون اپلود كنم
آقا مبارک باشه!:40:
علاوه بر این چیزا که دوستان گفتن، محتویات جعبه رو هم بگی ممنون میشیم :دی
چون اين گوشي از امريكا اومده و مال AT&T هست محتويات جعبه با مدل اروپايي فقط در يك هنزفري متفاوت هستن .
محتويات خودش يه گوشي ، يه باطري ، شارژر ، كابل usb ، كابل hdmi و يه چند تايي دفترچه
سلام... مبارک باشه...
4G هست دیگه؟؟؟ توی جعبه چیا داره؟؟؟
جایی واس اسکرین پروتکتور Zagg و کیس واسش نمیشناسین؟؟؟
اره دوست عزيز 4g هست ولي بكار ما نمياد ، محتويات جعبه را گفتم ، من خودم دنبال اسكرين گارد براش ميگردم كه هنوز متاسفانه پيدا نكردم .
انشااله هر چه رودتر همه شما بتونين گوشي را بخرين.
musketeer
09-08-2011, 09:10
من خودم دنبال اسكرين گارد براش ميگردم كه هنوز متاسفانه پيدا نكردم .
عزیز اسکرین گارد میخوای چیکار خودش گوریلا گلس هست دیگه :دی
انشااله هر چه رودتر همه شما بتونين گوشي را بخرين.
خدا از دهنت بشنوه :40::40:
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
گوشی شاپ قیمتش رو کرد 810
بیا پایین نامـــــــــــــرد :دی
كل قيمت گوشي 700 تموم شد فقط 30 تومن اضافه تر از مبلغي كه تو سايت ايران دليور زده بود دادم به خاطر مالياتي كه روي گوشي در امارات خورد براي تحويل هم رفتم قسمت گمركات اداره پست كه اونم از لحاظ مبلغ گمركي با ما راه اومد و همونجا تحويل گرفتم.
هادي خان انشااله شما هم زودتر بگيري
گوشي خوش دستي ، صفحه نمايشش عاليه ، صداي واضح و رسايي داره .
فقط انگار براي اينتر نت ساختنش چون تمام خدماتش اينترنتي و اين چند وقته من فقط شارژ خريدم اونم ريخت تو اينتر نت.
يه فرصت به من بديد تا يه چند تايي عكس و فيلم براتون اپلود كنم
چون اين گوشي از امريكا اومده و مال AT&T هست محتويات جعبه با مدل اروپايي فقط در يك هنزفري متفاوت هستن .
محتويات خودش يه گوشي ، يه باطري ، شارژر ، كابل usb ، كابل hdmi و يه چند تايي دفترچه
اره دوست عزيز 4g هست ولي بكار ما نمياد ، محتويات جعبه را گفتم ، من خودم دنبال اسكرين گارد براش ميگردم كه هنوز متاسفانه پيدا نكردم .
انشااله هر چه رودتر همه شما بتونين گوشي را بخرين. ایشالا همه بچه ها زودتر بخرن این گوشی رو .
از این جعبه نارنجی ها هست دیگه ؟
آخرش هزینه کمرک و پست اداره پست چقدر گرفت ؟
واسه اسکرین گارد هم کاش از همون آمازون میگرفتی که یکباره با گوشی بیاد .
گوشی شاپ قیمتش رو کرد 810
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیا پایین نامـــــــــــــرد :دی
درسته گوریلا گلس هست و ضد خش . اما اسکرین گارد داشته باشه خیالش راحت تره . در مقابل ضربه و افتادن و خشهای بدجور .
700 هزار گوشی رو باید خیلی مواظب بود .
در مورد قیمت گوشی شاپ هم امیدوارم زودتر به زیر 700 برسه . چون قیمت جهانی این گوشی خیلی پایین تر از این حرفاست و الان ایران دلیور که 620 داره میده قیمتش نسبتا" واقعیه . هرچند30-40هزار پست و گمرک بهش میخوره
خدا از دهنت بشنوه :40::40:[COLOR="Silver"]
درسته گوريلا گلس هست ولي اسكرين گارد يه اطمينان قلبي به ادم ميده كه مبادا يه خش ناخواسته رو گوشي بيافته و از صدمه ديدن زياد هم جلوگيري ميكنه
[QUOTE=fire159;6344599]ایشالا همه بچه ها زودتر بخرن این گوشی رو .
از این جعبه نارنجی ها هست دیگه ؟
آخرش هزینه کمرک و پست اداره پست چقدر گرفت ؟
واسه اسکرین گارد هم کاش از همون آمازون میگرفتی که یکباره با گوشی بیاد .
اره جعبه نارنجي و هزينه گمركي 30 تومن شد البته با 5 هزار تومن كه بابت پستش گرفتن.
اون زمان كه خريديم به فكر اسكرين گارد نبوديم حالا يادمون اومد كه ديگه دير شد.
گمرکی و پست 30 هزار تومان شده . خیلی عالیه .
یعنی الان که ایران دلیور گوشی رو میده 620 با 30 تومان گمرکی میشه کلا" 650 هزار تومان .
خیلی قیمت عالیی هستش .
با سیم کارتهای وطنی که مشکلی نداره .
zare جان گوشیرو گرفتی مبارکت باشه . کجا رفتی دیگه نیستی :31: داری حسابی حال میکنیا
zare جان گوشیرو گرفتی مبارکت باشه . کجا رفتی دیگه نیستی :31: داری حسابی حال میکنیا
سلام هادي خان
هم گوشي مار ا مشغول خودش كرد هم ترم تابستان دانشگاه ، به خاطر همين نتونستم بيام اينجا . عذر خواهي مرا بپذير.
گوشي از نظر كارايي فوق العاده است البته رام گوشي گوشي 4.1.83 فرويو است كه من به خاطر فارسي سازي مجبور به Deodex كردن شدم كه احساس ميكنم يه خورده سرعت تاچ و جوابگويي به گوشي كم شده .
البته در طي اين چند روز چند بار گوشي را به مرحله فنا برده و دوبار برگردونيم.
راجع به بازي هم بگم كه بازي ها رو براحتي اجرا ميكنه البته بعضي از بازي كه مال سخت افزار هاي ديگه هستن را بايد با برنامه ChainFire3D براش مشخص كني بعد بري بريا بازي كه اونم خوب جواب ميده.
در مورد فيلمبرداري و عكاسي هم بگم كه فيلمبرداريش هر 1 دقيقه چيزي حدود 70 مگابايت حجم را استفاده ميكنه كيفيت فيلمش فعلا در فرويو بد نيست حالا هنوز به جينجر اپديت نكردم تا ببينم فيلمبرداري فول اچ دي چطوره.
عكسهاش كيفيت خوبي داره كه چند نمونه را براتون قرار ميدم البته كيفيت 5 مگا پيكسليش نسبت به وايد اسكرين خيلي بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين عكس هم تو تنظيمات رو حالت وايد اسكرين هست
خوب . کیفیت صوتی - کیفیت ساخت گوشی چطوره . مثل بقیه گوشی های موتو هست یا نه ؟
خوب . کیفیت صوتی - کیفیت ساخت گوشی چطوره . مثل بقیه گوشی های موتو هست یا نه ؟
من به جز v3i که خيلي وقت پيش داشتم ديگه گوشي از موتو نداشتم ولي همون يکي هم تو زمان خودش خوب بود
البته کيفيت ساخت اتريکس چيز ديگري است جاي حرف قرار نداد ه جاي دکمه ها و ورودي ها مناسب قرار داره
و دست و پا گير نيستن. بدنه خوب و محکم ساخته شده ولي يه خورده سره و امکان داره از دست ادم ليز بخوره و بايد حتما
براش يه محافظ گرفت.
کيفيت صوتي مکالمه عاليه ولي صداي اسپيکرش زياد نيست .
Anonymous13
14-08-2011, 09:57
من به جز v3i که خيلي وقت پيش داشتم ديگه گوشي از موتو نداشتم ولي همون يکي هم تو زمان خودش خوب بود
البته کيفيت ساخت اتريکس چيز ديگري است جاي حرف قرار نداد ه جاي دکمه ها و ورودي ها مناسب قرار داره
و دست و پا گير نيستن. بدنه خوب و محکم ساخته شده ولي يه خورده سره و امکان داره از دست ادم ليز بخوره و بايد حتما
براش يه محافظ گرفت.
کيفيت صوتي مکالمه عاليه ولي صداي اسپيکرش زياد نيست .
سلام . واقعا" بهتون تبریک میگم عزیز . از ال سی دی و فینگر تاچ گوشی برام میگی :11:
سلام . واقعا" بهتون تبریک میگم عزیز . از ال سی دی و فینگر تاچ گوشی برام میگی :11:
اول از فينگر تاچش بگم (البته قبلا اموزشش را قرار داده بودم ) كه به اساني قابل راه اندازي است و با 2 اثر انگشت كار ميكنه يعني شما ميتوني 2 انگشت را بهش معرفي كني و براري باز كردن صفحه ازش استفاده كنيد سرعت باز كردن گوشي با اثر انگشت خيلي عاليه يعني اگه گوشي در حالت معمولي اگر قفل باشه تا بخواهي باز كني زمان بيشتري لازم داره تا اثر انگشت.
در مورد ال سي دي گوشي بگم شما ميتوني از تنظيمات اتوماتيك نوردهي يا دستي براي اون انجام بدي ، كه من در حالت اتوماتيك انجام قرار دادم و كيفيتش خويه به طوري كه در نور افتاب هم ميتوني به راحتي صفحه نمايش و حتي متن ها را ببيني.
فيلمهاي با كيفيت HD هم داخل گوشي ريختم به خبي و با كيفيت نمايش داد.
يه مطلب ديگه راجع به صفحه ال سي دي بگم كه اثر مالش انگشت روش باقي ميمونه كه خيلي راحت هم تميز ميشه (با روشهاي خودمون ديگه ..)
PersiAndroid
14-08-2011, 10:38
عزیز اسکرین گارد میخوای چیکار خودش گوریلا گلس هست دیگه
در مورد اسكرين گارد يه جمله اي تو يه سايت خوندم كه خيلي خوشم اومد:
Using a screen protector is like using a condom. It may be safer, but it certainly doesn't feel as good.
حالا جرياني شبيهه اينه :31:
خيلي دلم ميخواد اين گوشيو ببينم حيف هر جا مي گردم پيدا نميشه :19: :13:
Anonymous13
14-08-2011, 11:24
اول از فينگر تاچش بگم (البته قبلا اموزشش را قرار داده بودم ) كه به اساني قابل راه اندازي است و با 2 اثر انگشت كار ميكنه يعني شما ميتوني 2 انگشت را بهش معرفي كني و براري باز كردن صفحه ازش استفاده كنيد سرعت باز كردن گوشي با اثر انگشت خيلي عاليه يعني اگه گوشي در حالت معمولي اگر قفل باشه تا بخواهي باز كني زمان بيشتري لازم داره تا اثر انگشت.
در مورد ال سي دي گوشي بگم شما ميتوني از تنظيمات اتوماتيك نوردهي يا دستي براي اون انجام بدي ، كه من در حالت اتوماتيك انجام قرار دادم و كيفيتش خويه به طوري كه در نور افتاب هم ميتوني به راحتي صفحه نمايش و حتي متن ها را ببيني.
فيلمهاي با كيفيت HD هم داخل گوشي ريختم به خبي و با كيفيت نمايش داد.
يه مطلب ديگه راجع به صفحه ال سي دي بگم كه اثر مالش انگشت روش باقي ميمونه كه خيلي راحت هم تميز ميشه (با روشهاي خودمون ديگه ..)
خوب تمام ال سی دی ها اثر انگشت روش میمونه و طبیعیه .
اما این که گفتی سرعت فینگر تاچ از سرعت باز کردن لاک معمولی بالاتره خیلی جالبه .
کلا" گوشیش هیبت دار هست که هر کی میبینه تو کفش بمونه !؟ :31: . سایزش چطوره ؟
yashgin128
14-08-2011, 11:39
دوستان کسی اینو تا حالا گرفته ؟
قیمتش چنده؟
اگه دوربینش 8 مگاپیکسل بود خیلی خوب میشد.
کیفیت دوربینش چطوره؟
کلا" گوشیش هیبت دار هست که هر کی میبینه تو کفش بمونه !؟ :31: . سایزش چطوره ؟
سايزش متناسب و زياد مزاحم نيست يعني راحت ميتوني جابجا كني و حتي زماني كه در جيب شلوار يا پيراهن هست زياد نشون نميده .
Anonymous13
14-08-2011, 11:55
دوستان کسی اینو تا حالا گرفته ؟
قیمتش چنده؟
اگه دوربینش 8 مگاپیکسل بود خیلی خوب میشد.
کیفیت دوربینش چطوره؟
بله دیگه همین دوست عزیزمون که نمیدونم اسمشون چیه گوشی رو خریده . عکس از دوربین هم صفحه قبل گذاشته .
L.A.M.P.A.R.D
14-08-2011, 12:27
واقعا از اقای zare57 ممنونم....خیلی داری حال میدی ...اگه وقت داری یه ریویو کامل بزار :دی
دمت گرم :11:
PersiAndroid
16-08-2011, 12:24
رنگ سیاه تو صفحه نمایش چطوره؟
آخه مثلا تو گوشی XT720ـم رنگ های سیاه اونقدر خالص نیستن منظورم در حد OLED نیست در حد همین LCD های بقیه گوشی ها
خوب بازار داره خوب میشه و کم کم شاهد افت بیشتر قیمت آتریکس باید باشیم .
دیجی کالا هم آتریکس رو وارد کرد به قیمت 785 هزار و با 48 ساعت مهلت تست :10:
رنگ سیاه تو صفحه نمایش چطوره؟
آخه مثلا تو گوشی XT720ـم رنگ های سیاه اونقدر خالص نیستن منظورم در حد OLED نیست در حد همین LCD های بقیه گوشی ها
رئوف جان من که خیلی در موردش تحقیق کردم . نه فقط از فن بوی های موتو . از همه .
ال سی دی آتریکس کمی از سنسیشن بهتره . اما به پای گلکسی 2 نمیرسه ویا آیفون 4 . دقیقا تنها برتری گلکسی 2 همین ال سی دیشه اما معایبش بزگتره :21:
tarfan1364milad
16-08-2011, 17:44
سلام دوستان..من این گوشی رو 3روزه خریدم..منتهی به یک مشکل برخوردم دارم دیوونه میشم لطفا کمک...
من تا زمانی که با گوشی کار میکنم مشکلی نداره اما به محض اینکه 5دیقه باش کار نمیکنم و میره به حالت استند بای دیگه هرکاری میکنم قفلش باز نمیشه!!!دکمه های lock + power از کار میفته..
مجبورم باتری بکشم...در این حد!!
لطفا کمک....................
سلام دوستان..من این گوشی رو 3روزه خریدم..منتهی به یک مشکل برخوردم دارم دیوونه میشم لطفا کمک...
من تا زمانی که با گوشی کار میکنم مشکلی نداره اما به محض اینکه 5دیقه باش کار نمیکنم و میره به حالت استند بای دیگه هرکاری میکنم قفلش باز نمیشه!!!دکمه های lock + power از کار میفته..
مجبورم باتری بکشم...در این حد!!
لطفا کمک....................
تبریک میگم بهتون
گوشی رو از کجا خریدی ؟
موقع خرید تستش کردی ؟!
دقیقا" یک همچین مشکلی رو یکی از دوستان با دیفای داشت که مشکلش حل شد . فکر کنم رام عوض کرد .
به نظر من همون موقع که فهمیدی مشکل رو باید به همون جا که خریدی میبردی و نشون میدادی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.