ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

solo8
30-03-2011, 18:09
لعنت به این شانس!!!!!!!!!!!!!

استقلال هم بردددد...

چرا آخه؟چرا....چرا پرسپولیس اینقد بد شانسه....:41:

bayern
30-03-2011, 18:11
آبیتههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههه

Ssarshar
30-03-2011, 18:13
آبیتههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههه

من اگه تیمم میبرد و اینقدر افتضاح بازی میکرد روم نمیشد بیام اینجوری داد و هوار راه بندازم !

شما کارت خیلی درسته !

A.N.A.P
30-03-2011, 18:19
OMG !!!!!!

بی باک بی بال
30-03-2011, 18:20
من اگه تیمم میبرد و اینقدر افتضاح بازی میکرد روم نمیشد بیام اینجوری داد و هوار راه بندازم !

شما کارت خیلی درسته !
خدایش استقلال نیم دوم خیلی بد بازی کرد اما نیم اول خوب بود

CATALONIA
30-03-2011, 18:21
حالا به اونايي كه درست پيش بيني كرده بودن چي ميدن ؟ :31:

Ssarshar
30-03-2011, 18:22
حالا به اونايي كه درست پيش بيني كرده بودن چي ميدن ؟ :31:

یه پنالتی تیم حریف رو ازش میگیرن:31:

Miss Artemis
30-03-2011, 18:24
به به .... سالی که نکوست از استقلالش پیداست:دی

Kurosh
30-03-2011, 18:29
آدم رو جیز بگیره ولی جو نگیره :27:
من سرم بره آواتارم عوض نمیشه، اون وقت بعضیا با یه برد زپرتی به لطف داور و با اون بازی مزخرف، نمی‌دارن عرق پفکایی که به داور دادن خشک بشه، زرتی آواتار عوض می‌کنن :27: (شوخی : دی)

M . Sayid
30-03-2011, 18:30
به به .... سالی که نکوست از استقلالش پیداست:دی

هیوا تو هم ؟؟:31:

نکته جالب کمبود تماشا چی بود !!

pcforlife
30-03-2011, 18:34
اینا که اسپایدرکم آوردن، لااقل یه کارگردان خوب هم بیارن که سواد امکانات جدید رو داشته باشه!!

bayern
30-03-2011, 18:35

شما کارت خیلی درسته !

عیبی نداره دوست عزیز هر وقت( یادت باشه گفتم هر وقت) تیم شما تونست تیم آبی رو ببره و افتضاح هم بازی کردید.
اونوقت شما نیا اینجا داد بزن...باشه گلم....
ولی من داد میزنم....

آبیته

میگن قماربازها وقتی که میبازن تو قمار اگه نگن به ....... از غصه دق میکنن.....

hojjatinho
30-03-2011, 18:37
تبریک به تک تک ابی دلان .

دابل کردن انصافا چسبید :11:

shahin666
30-03-2011, 18:38
تو دربی خوب بازی کردن موقعیت این حرفا مهم نیست اصلا
فقط مهم برد هست

تبریک به همه تاجیای کبیر آسیا

Ssarshar
30-03-2011, 18:40
عیبی نداره دوست عزیز هر وقت( یادت باشه گفتم هر وقت) تیم شما تونست تیم آبی رو ببره و افتضاح هم بازی کردید.
اونوقت شما نیا اینجا داد بزن...باشه گلم....
ولی من داد میزنم....

آبیته

میگن قماربازها وقتی که میبازن تو قمار اگه نگن به ....... از غصه دق میکنن.....

آقای برادر ! تو خون پرسپولیس جماعت برد با مرده خوری و رنگ نمودن داور وجود نداره ... شما بهتره همون یه موقعیت

گلت رو بزاری تو طاقچه درش رو هم ببندی چون اگه ازت بزنن چیزی واسه رو کردن ندارید !

فوتبال قمار نیست ... شانس و انصافه ... که شما هم خوش شانسید هم بی انصاف

Y@var
30-03-2011, 18:46
تبریک به همه آبی دلان گل!:40:
و تسلیت میگم خدمت تمام پیروزی های بدشانسِ با انصاف:27:
طوری نیست دوباره داربی میشه و .......................دوباره میبازید:31:

Masoud-Susa
30-03-2011, 18:46
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها تموم شد بریم خونه هامون!:31:

گرافيكار
30-03-2011, 18:48
تبريك ميگم به دوستان استقلالي

فكر كنم استقلال يك موقعيت گل هم نداشت
چون توي آمار گل زده رو موقعيت گل حساب ميكنن كه كاملا اشتباهه توپي كه گل شده ديگه خطرناك نيست
پرسپوليس مثل ديدار رفت بهتر بود و البته به نظر من كمي بهتر از ديدار رفت بود
پاساي كوتاه خوب بود اما به نظر من خيلي هماهنگ تر بايد اين پاسكاري انجام بشه
خب از يه تيم آسيايي انتظار نميره مثل بارسا پاسكاري كنن

مهاجماي پرسپوليس فكر نميكنن كه ديگه خيلي دارن موقعيت خراب ميكنن؟
فكر نميكنن كه در برابر ميليون ميليون پولي كه ميگيرن وظيفه دارن گل خالي رو بزنن توي گل
من موندم واقعا رضايي دروازبان رو دريبل ميزنه ولي .....

حرف زدن در مورد داوري هم ديگه فايده اي نداره چون بعضي از دوستان بدون توجه به نوع بازي و تاثير اشتباهات داوري روي بازي فقط به نتيجه نگاه ميكنن
فكر ميكنم گالري اشتباهات داوري در اين فصل براي پرسپوليس تكميل شد
نميدونم ديگه چجور بايد بازيكن رو درو كنن كه داور پنالتي بگيره
پنالتي و اخراج محمدي كاملا واضح بود
احساس ميكنم داورا يه جورايي شايد هم ناخواسته با مهاجماي پرسپوليس لجبازي ميكنن

بدور از تعصب اميدوارم به استقلاليا برنخوره
ولي واقعا چيزي يا كار خاصي از استقلال نديدم كه در موردش بنويسم
حركت توي عمق
فضا سازي
پاساي كوتاه وسط زمين براي گرفتن ميدون
بازي بدون توپ
استفاده از ضد حملات با اون همه فضايي كه به وجود اومده بود
هيچ نكته خاصي از استقلال نديدم
يك سانتر و يك سر و يك گل همين....
دوستان استقلالي چيزي ديدن بگن شايد من اشتباه ميكنم
مجيدي برهاني هوار مبعلي واقعا يكي از يكي ديگه بيكار تر بودن و تاثير زيادي توي بازي نداشتن
مجيدي كه انصافا توي بازي نبود

من فكر ميكنم باخت اين بازي به هيچ وجه مقصرش دايي نبود
خراب كردن گل خالي يا دريبل كردن درازه بان و نزدن توپ يا نگرفتن پنالتي به اين آشكاري تقصير دايي نيست
فكر ميكنم در نوع چيدن تركيب و بازيخواني در نيمه دوم دايي در هر دو ديدار به طور واضحي بهتر از مظلومي بود

اما يه حرف با جناب مظلومي كه يكي از بهترين و هجومي ترين تفكرات رو در بين مربياي فوتبال ما داره
جناب مظلومي با اين همه ابزار( تازه در ديدار رفت ميداودي هم بود)
با اين همه بازيكن در مقابل پرسپوليسي كه يه بازيكن جوون و غير تخصصي رو در جناح راست به كار گرفته
دفاع چپش مصدوم شده و يه جوون ديگه رو در دفاع چپ بازي داده ميشد كمي هجومي تر بازي كرد
ميشد با ترس كمتري بازي كرد
چه بسا يه پيروزي پرگا و تاريخي رو براي استقلاليها به دست مياوردين
ميشد به جاي صرفا دفاع و وقت تلف كردن و اكتفا به اين جور بردها كه نتيجه اش ميشه كم و كم تماشاگر شدن دربي و از رونق افتادنش كه مساوي ميشه با از رونق افتادن فوتبال ما كمي هم به فوتبال زيبا اهميت داد
اين رو ميگم چون حتي در زماني كه بازي مساوي هم بود.....

بيخيال
دوستان استقلالي فكر كنن از باخت پرسپوليس ناراحت هستم

xerxes again
30-03-2011, 18:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منت خدای عز و جل را که استقلال را آفرید تا لنگی بی سرور نماند.(ابتدای دیباچه گلستان)

bayern
30-03-2011, 18:49
آقای برادر ! تو خون پرسپولیس جماعت برد با مرده خوری و رنگ نمودن داور وجود نداره ... شما بهتره همون یه موقعیت

گلت رو بزاری تو طاقچه درش رو هم ببندی چون اگه ازت بزنن چیزی واسه رو کردن ندارید !

هرچی فریاد داری سرمن بزن.....
درکت میکنم

::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

بی باک بی بال
30-03-2011, 18:50
اینا که اسپایدرکم آوردن، لااقل یه کارگردان خوب هم بیارن که سواد امکانات جدید رو داشته باشه!!
فکر کنم خود ش مشکل دار به طرز حرکتش دقتی کنی کج حرکت میکنه

آ
قای برادر ! تو خون پرسپولیس جماعت برد با مرده خوری و رنگ نمودن داور وجود نداره ... شما بهتره همون یه موقعیت

هم قبول داره استقلال بد بازی کرد
اما چرا توهین می کنی کجاش مرده خوری بود

Ssarshar
30-03-2011, 18:53
هرچی فریاد داری سرمن بزن.....
درکت میکنم:
دی:دی:دیدی:دی:دیدی:دی:دیدی:د :دی

از اولشم مشخص بود چیزی برای دفاع ندارید ... همون دادتونو بکشید بهتره : دی

Aref_2008
30-03-2011, 18:54
ببینید چقدر استقلالی ها با انصافن!!!
مظلومي: پنالتي نبود؛ داور بايد به رضايي كارت مي‌داد!

سرمربي استقلال گفت: برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان مي‌داد.

پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به دايي خسته نباشيد مي‌گويم، پرسپوليس در نيمه دوم خوب بازي کرد و اين موضوع طبيعي بود. اين تيم يک بر صفر عقب بود و براي جبران گل خورده مجبور بود که حمله کند.وي افزود: من بايد اين بدعت غلط را از بازيکنان استقلال دور کنم. تيم ما نبايد پس از به ثمر رساندن گل عقب بکشد و من اين موضوع را در رختکن به بازيکنان گوشزد کردم و به آنها گفتم که بايد در نيمه دوم رو به جلو حرکت کنند که متاسفانه اين کار انجام نشد و اين مشکل ساختار فوتبال ايران است.سرمربي استقلال عنوان کرد: استرس در اين ديدار باعث شد بازيکنان دو تيم از فرصت‌هايشان به خوبي استفاده نکنند و موقعيت‌هاي فراواني را از دست بدهند.مظلومي در رابطه با برخورد غلامرضا رضايي مهاجم پرسپوليس با محمد محمدي دروازه‌بان استقلال اظهار داشت: درباره داوري نمي‌‌توانم صحبت کنم. به نظرم ترکي خوب قضاوت کرد و ما بايد از داوران حمايت کنيم.وي در پاسخ به اين سؤال که اگر اين صحنه به نفع استقلال در محوطه جريمه پرسپوليس رخ مي‌داد آيا باز هم چنين اظهارنظري مي‌کرديد، گفت: به نظر من برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان مي‌داد. رضايي با حرکت شيرجه‌وار قصد فريب داور را داشت.مظلومي خاطرنشان کرد: به استقلال و هواداران تبريک مي‌گويم و از تمام آنها به دليل حمايت و دعا براي تيم تشکر مي‌کنم.

Ali_BlueBoy
30-03-2011, 18:54
مام از همون جا...!! اولین دبل تاریخ دربی تبریک می گیم به بعضیا.......!!!( این جوری گفتم به بعضیا بر نرخره...!!!)

آخ چه سالی بشه سال 90 با این دربی یعنی دربیه 70 ....

در ضمن بکس قرمز زیاد به بازی توجه نکنن....مهم نتیجه اس ...

تو فوتبال ایران اگه یه تیم خیلی شاخ بشه...1/10 یه تیم درست درمون که نمی تونه بازی کنه...پس بازی وللش نتیجه رو بچسب..!!!

xerxes again
30-03-2011, 18:57
تیمی که در یک فصل هر دو بازی رفت و برگشت را ببازد دابل شده می نامند.
منبع: فرهنگ معین:31:

bayern
30-03-2011, 18:59
از اولشم مشخص بود چیزی برای دفاع ندارید ... همون دادتونو بکشید بهتره : دی

شما هم سکوت کنی سنگین تره
یه پیشنهاد برات دارم.....دوش آب سرد....برای آرامش بعد از باخت خوفه

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

تیمی که در یک فصل هر دو بازی رفت و برگشت را ببازد دابل شده می نامند.
منبع: فرهنگ معین:31:

ممنون بایت این توضیحتون بابت دابل شدن
راستی به هواداری که تحمل باخت تیمش رو نداره چی میگن؟؟؟؟؟؟

گرافيكار
30-03-2011, 19:00

سرمربي استقلال گفت: برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان مي‌داد.
اميدوارم اينبار حداقل به خودشون توهين نكنن و پاي نرم افزار فوتوشاپ رو وسط نكشن

در فوتبالي كه نتيجه اولين هدفه نظرات هم بهتر از اين نميشه

البته اين رو هم بگم خيلي وقتها هم پرسپوليس اينجوري برده
ولي خب توي اين دو بازي خيلي واضح تر بود

Ali_BlueBoy
30-03-2011, 19:07
اميدوارم اينبار حداقل به خودشون توهين نكنن و پاي نرم افزار فوتوشاپ رو وسط نكشن

در فوتبالي كه نتيجه اولين هدفه نظرات هم بهتر از اين نميشه

البته اين رو هم بگم خيلي وقتها هم پرسپوليس اينجوري برده
ولي خب توي اين دو بازي خيلي واضح تر بود
داداش من کلا با پستات حالیدم.....

ولی زیاد سخت نگیر...فوتباله دیگه حالا بازی خوب نتیجه بد. یا...بر عکسش...
مهم نیست....اگه این نتیجه بر عکسم میشد...(البت عمران...!!) همونا که حرف بازی قشنگ مشنگ می زنن...به جاش حرفای قشنگ می زدن...!!!

Kurosh
30-03-2011, 19:07
دوست عزیزم، به خدا با فونت معمولی بنویسی هم این دشمنان خونیت می‌فهمن تیمتون برده‌ و تو جو قرار داری ها !! نیازی نیست هم خودت رو به زحمت تغییر فونت سایز بندازی و هم چشم ما بدبختا رو کور کنی ...

دیگه یه پست، دو پست، عزیزم 4 صفحه است تحمل می‌کنیم به خدا ... :13:

pcforlife
30-03-2011, 19:08
احتمالا میگن هوادار متعصب!
و...قطعا رفتار های شما هم تعریف هوادار بی جنبه هستش!
با این مدل پست ها یش برید احتمالا تاپیک فرت بشه!
.
.
راستی! با این مربی ها چی کار کردن که نمیتونن راجع به داوری حرف بزنن!
فکر کنم اگه یه روزی!!!( :31:) فرگوسن یا مورینیو بیان ایران واسه مربی گری، باید مادام العمر رو سکو ها بشینن و جریمه بدن به کمیته انضباطی و داوران!:31:

moh3en_sh
دايي: وجدانم راحت است؛ يك سر و گردن برتر از استقلال بوديم

علي دايي پس از شکست يک بر صفر برابر استقلال اظهار داشت: همه ديدند تيم برتر ميدان پرسپوليس بود. هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم موقعيت‌هاي فراوان گلزني داشتيم. از نظر فني يک سر و گردن از استقلال سرتر بوديم. آنها از يک موقعيت نصف و نيمه گلزني کردند اما بازيکنان پرسپوليس موقعيت‌هاي زيادي را از دست دادند.
وي ادامه داد: امروز آن روي فوتبال را ديديم ولي من نمي‌توانستم کاري کنم. موقعيت گلزني‌هاي فراواني را به دست آورديم که از دست رفت.
سرمربي پرسپوليس در مورد قضاوت محسن ترکي در اين مسابقه گفت: کارشناسان داوري در مورد اين مساله اظهار نظر کنند. به عقيده من مي‌توانست خطاي پنالتي روي غلامرضا رضايي اتفاق افتاده باشد اما داور به راحتي از آن گذشت.
دايي در مورد شعار تماشاگران استقلال عليه خود و دودستگي تماشاگران پرسپوليس که برخي خواهان جدايي از اين تيم هستند گفت: نمي‌توانم به تماشاگران استقلال بگويم شعار ندهيد اما من دو دستگي بين تماشاگران پرسپوليس نمي‌بينم، اگر شما مي‌بينيد نشانم دهيد. وجدانم راحت است. همه کار از نظر فني براي پرسپوليس انجام داده‌ام، نمي‌توانم خودم وارد ميدان شوم و گلزني کنم.
دايي در مورد اينکه دهه اول فروردين،‌ بدشانسي او در فوتبال است گفت: فوتبال و زندگي ورزشي ما همين است و فروردين و ارديبهشت فرقي نمي‌کند. من همه کار براي پرسپوليس انجام داده‌ام و امروز از نظر فني تيم برتر ميدان بوديم.
دايي در پاسخ به اين سؤال که با شکست مقابل استقلال قهرماني اين فصل را از دست داديد، گفت: مطمئناً بازي استقلال آخرين فرصت ما بوداما پرسپوليس راه را ادامه مي‌دهد و اميدوارم در بازي‌هاي بعد بتوانيم نتيجه لازم را بگيريم.
وي گفت: پرسپوليس خوب بازي مي‌کند اما در پايان شرمنده هواداران مي‌شويم.
دايي در رابطه با ماندنش در رأس کادر فني پرسپوليس عنوان کرد: من نمي‌توانم در رابطه با ماندن خودم اظهارنظر کنم، باشگاه رئيس دارد و ايشان بايد تصميم‌گيري کند. من تابع قراردادم با پرسپوليس هستم و در شرايط فعلي افتخار مي‌کنم که با تمام وجود براي تيمم کار کردم و اگر چه تيمم بد بازي نکرد.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان کرد: پرسپوليس بايد تمرکز خود را در بازي‌هاي ليگ قهرمان آسيا و جام حذفي حفظ کند، قطعا بازي مقابل نماينده ازبکستان براي ما بسيار مهم است و بايد بتوانيم جبران کنيم.

Ssarshar
آخ آخ آخ ... دیگه قرار نشد عصبی شی ... خودتو کنترل کن برادر .... ما باختیم ! شما چرا ناراحتی ؟؟:31:

باشه بهش میگم :27:

bayern
30-03-2011, 19:12
آخ آخ آخ ... دیگه قرار نشد عصبی شی ... خودتو کنترل کن برادر .... ما باختیم ! شما چرا ناراحتی ؟؟:31:

باشه بهش میگم :27:

معلومه کی داره میسوزه....:5:چشاتم که قرمزه:31:

زود بگو تا یادت نرفته....نمیگی خودم داد بزنم...:27::27::27::27::27:

xerxes again
30-03-2011, 19:13
والا نمی دونم
کلمه بده معنی شو گیر بیارم:31:

bayern
30-03-2011, 19:14
دوست عزیزم، به خدا با فونت معمولی بنویسی هم این دشمنان خونیت می‌فهمن تیمتون برده‌ها !! نیازی نیست هم خودت رو به زحمت تغییر فونت سایز بندازی و هم چشم ما بدبختا رو کور کنی ...

دیگه یه پست، دو پست، عزیزم 4 صفحه است تحمل می‌کنیم به خدا ...

چشم قشنک میتونی پستهای منو نخونی

این که دیگه ناراحتی نداره...
میدونم اعصابت خرابه....بلاخره تیمتون رفته گل بچینه ولی دسته گل بهش دادن....بیخیال ناراحن نباش

فونت رو حال کردی....فقط به خاطر چشمات ....

Ssarshar
30-03-2011, 19:17
معلومه کی داره میسوزه....
نمونه ای از ادبیات غنی استقلالیا : دی
راستی میبینم که طبق اخطار کوروش فونتت رو هم کوچیکتر کردی !
فعلا داریم میبینیم که با فونتای درشت و آبی سعی در خودنمایی داره !

bayern
30-03-2011, 19:19
نمونه ای از ادبیات غنی استقلالیا : دی
راستی میبینم که طبق اخطار کوروش فونتت رو هم کوچیکتر کردی !
فعلا داریم میبینیم که با فونتای درشت و آبی سعی در خودنمایی داره !

اخطار نبید لطف من در حق چشمای ناز نازی شما بید....:31:
عزیزم شما در حدی نیستی که من بخوام برات خود نمایی کنم...
خودتو زیاد تحویل نگیر....

Ssarshar
30-03-2011, 19:23
عزیزم شما در حدی نیستی که من بخوام برات خود نمایی کنم...

خب متاسف شدیم از طرز ادب و رفتار شما ... بچه های فروم خودشون خوانندن و قاضی ... خودشون قضاوت میکنن ...
من دیگه حرفی با شما ندارم ... بهتره با فردی در سطح خودت همکلام شی !

گرافيكار
30-03-2011, 19:26
داداش من کلا با پستات حالیدم.....

ولی زیاد سخت نگیر...فوتباله دیگه حالا بازی خوب نتیجه بد. یا...بر عکسش...
مهم نیست....اگه این نتیجه بر عکسم میشد...(البت عمران...!!) همونا که حرف بازی قشنگ مشنگ می زنن...به جاش حرفای قشنگ می زدن...!!!

باشه دوست من شما درست ميگي

در اينكه از باخت ناراحتم كه شكي نيست اما فكر نميكنم غير منطقي حرف زده باشم
ولي در كل شما بردين و بهتون تبريك ميگم

bayern
30-03-2011, 19:27
خب متاسف شدیم از طرز ادب و رفتار شما ... بچه های فروم خودشون خوانندن و قاضی ... خودشون قضاوت میکنن ...
من دیگه حرفی با شما ندارم ... بهتره با فردی در سطح خودت همکلام شی !

متاسف شدیم!!!! باز جمع بستی؟؟؟برو عزیزم به کارات برس...

راستی کسی به شما بی ادبی نکرد....اینو برا همیشه یادت باشه...فقط کل کل بود...
طاقت نداری با کسی کل ننداز...اینم یادت باشه

Ali_BlueBoy
30-03-2011, 19:36
دوستان بی جنبه بازی در نیارن.........

از دوستان پرس پولیسی تقاضا دارم در صورت امکان...یا نیان اینجا...یا اگه میان دیگه وسط خوشحالی ماها لایی نکشن...!!!!

اقا یه تبریک بگید...نظرتونم در مورد بازی بگید...تمام... دیگه بالاخره باختید دیگه........اینم قبول ندارید...ایا...؟؟!!

و در این مواقع...یا برید و یا حداقل به پست های تاجی ها گیر ندید...لفطا...(البته اگه بهتون بر نمی خوره ها)

نکته
1. من اینجا اینجا هیچ کاره ام و صرفا یه پیشنهاد دادم...(لطفا به کسی بر نخوره...!!!): دی

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

باشه دوست من شما درست ميگي

در اينكه از باخت ناراحتم كه شكي نيست اما فكر نميكنم غير منطقي حرف زده باشم
ولي در كل شما بردين و بهتون تبريك ميگم
به این میگن یه پرسپولیسی...با کمالات....

مام تسلیت میگیم...کی گفت شما غیر منطقی حرف زدی...

ولی خب انتظار نداشته باش بگم دفعه بعدی توبت شماست...!!!!: دی

(منم امیدوارم حرفم غیر منطقی نبوده باشه...)

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ---------

baren
30-03-2011, 19:43
پنالتی داور خطا اخراج محمدی وقت تلف کردن موقعیتهای پی در پی 1.5موقعیت

غياثي: پنالتي پرسپوليس ديده نشد، محمدي مي‌توانست اخراج شود

bayern
30-03-2011, 19:45
دوستان بی جنبه بازی در نیارن.........

از دوستان پرس پولیسی تقاضا دارم در صورت امکان...یا نیان اینجا...یا اگه میان دیگه وسط خوشحالی ماها لایی نکشن...!!!!

اقا یه تبریک بگید...نظرتونم در مورد بازی بگید...تمام... دیگه بالاخره باختید دیگه........اینم قبول ندارید...ایا...؟؟!!

و در این مواقع...یا برید و یا حداقل به پست های تاجی ها گیر ندید...لفطا...(البته اگه بهتون بر نمی خوره ها)

نکته
1. من اینجا اینجا هیچ کاره ام و صرفا یه پیشنهاد دادم...(لطفا به کسی بر نخوره...!!!): دی

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

به این میگن یه پرسپولیسی...با کمالات....

مام تسلیت میگیم...کی گفت شما غیر منطقی حرف زدی...

ولی خب انتظار نداشته باش بگم دفعه بعدی توبت شماست...!!!!: دی

(منم امیدوارم حرفم غیر منطقی نبوده باشه...)

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ---------

دمت گرررررررررررررررررررررررر رررررم

baren
30-03-2011, 19:51
و دیگر هیچ...

از صمیم قلب میگم این کثیف ترین فوتبالی بود که دیدم.
استقلال روی بحرین و عرب ها رو سفید کرد.
داور همان طور که قبل از بازی تشویق مشید ترکی استقلالی خوب کارش رو کرد.
و ..و....

و دیگر هیچ

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

مميز: كمك داور بايد پنالتي پرسپوليس را اعلام مي كرد
مصطفي مميز روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: در دقيقه 72 يك پنالتي صدرصد صحيح براي پرسپوليس گرفته نشد و اين تنها اشتباه تيم داوري در اين بازي بود.
وي ادامه داد: قبل از اينكه محمدي بر روي رضايي خطا كند در همين صحنه حنيف عمران زاده نيز بر روي بازيكن پرسپوليس خطا كرد و اين صحنه نيز از ديد تركي جا ماند.
كارشناس داوري فوتبال ايران گفت: تركي در اين صحنه به دليل سرعت بالاي بازي جا ماند و كمك داور او بايد پنالتي را اعلام مي كرد و به كمك داور مي آمد.
وي تصريح كرد: اگر اين صحنه را از بازي حذف كنيم تيم داور عملكرد كاملا قابل قبولي داشت.
وي اظهار داشت: خوشحالم كه با اعتماد به داوران ايراني اعتماد به نفس آنها را بالا برده ايم و آنها نيز در ديدار شهرآورد طي سال هاي اخير عملكرد قابل قبولي داشته اند.

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

در کمال تعجب و در اذعان کارشناسان داوری که به گفته خود دوستان گل استقلالی هیچ ارتباطی با پرسپولیس ندارند باز هم داور مثل بازی رفت ندید !

Ali_BlueBoy
30-03-2011, 20:31
حسین عسکری در گفتگو با مهر: قضاوت ترکی عالی بود/ حرکت محمدی روی رضایی به هیچ وجه پنالتی نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال قضاوت شهرآورد هفتادم بین تیم های پرسپولیس و استقلال را بدون نقص توصیف کرد. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال چهارشنبه موفق شد در هفتادمین شهرآورد پایتخت مقابل پرسپولیس به برتری یک بر صفر برسد. قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی بود.

حسین عسکری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص قضاوت داور مسابقه اظهار داشت: به نظر من قضاوت ترکی هیچ نقصی نداشت و عملکرد بسیار خوبی را از این داور شاهد بودیم.

سرپرست کمیته داوران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص صحنه مشکوک خطای پنالتی محمد محمدی بر روی غلامرضا رضایی افزود: این صحنه از نظر من به هیچ وجه پنالتی نبود.

فقط می تونم بگم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

baren
30-03-2011, 20:54
کارشناسان از اشتباه تاثیرگذار ترکی می‌گویند
استقلال با کمک داور پرسپولیس را شکست داد + عکس

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به تصمیم محسن ترکی در صحنه‌ای که غلامرضا رضایی در محوطه جریمه استقلال توسط محمدی سرنگون شد به شدت اعتراض داشتند و معتقد بودند داور پنالتی پرسپولیس را ندیده است اما ترکی به بازی ادامه داد تا این مساله به یکی از اتفاقات خبرساز بازی استقلال و پرسپولیس تبدیل شود. به محض اتمام بازی استقلال و پرسپولیس موضوع پنالتی پرسپولیس به موضوع داغ رسانه‌های خبری تبدیل شد به ویژه زمانی که کارشناسان اعلام کردند ترکی به اشتباه پنالتی پرسپولیس را نادیده گرفت.مطمئنا این مساله با وکنش تند باشگاه پرسپولیس همراه خواهد بود به ویژه حالا که اکثر کارشناسان رای را به سود پرسپولیس صادر کردند.
ممیز:داور پنالتی پرسپولیس را ندید
کارشناس داوری فوتبال ایران اعلام کرد که یک پنالتی کاملا صحیح برای پرسپولیس در دیدار مقابل استقلال گرفته نشد و در این صحنه کمک داور بازی می توانست به محسن ترکی کمک کند.

مصطفی ممیز روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در دقیقه 72 یک پنالتی صدرصد صحیح برای پرسپولیس گرفته نشد و این تنها اشتباه تیم داوری در این بازی بود.قبل از اینکه محمدی بر روی رضایی خطا کند در همین صحنه حنیف عمران زاده نیز بر روی بازیکن پرسپولیس خطا کرد و این صحنه نیز از دید ترکی جا ماند.
کارشناس داوری فوتبال ایران گفت: ترکی در این صحنه به دلیل سرعت بالای بازی جا ماند و کمک داور او باید پنالتی را اعلام می کرد و به کمک داور می آمد.اگر این صحنه را از بازی حذف کنیم تیم داور عملکرد کاملا قابل قبولی داشت.
وی اظهار داشت: خوشحالم که با اعتماد به داوران ایرانی اعتماد به نفس آنها را بالا برده ایم و آنها نیز در دیدار شهرآورد طی سال های اخیر عملکرد قابل قبولی داشته اند.

سیار:ترکی در پیروزی استقلال نقش داشت
کارشناس داوری فوتبال ایران اعلام کرد که محسن ترکی داور دیدار استقلال و پرسپولیس یک پنالتی صحیح را برای پرسپولیس اعلام نکرد.
پرویز سیار افزود: دقیقه 72 بازی ، غلامرضا رضایی دروازه بان استقلال را جا گذاشت و محمدی نیز به شدت بر روی این بازیکن خطا کرد که این صحنه از سوی داور به اشتباه پنالتی اعلام نشد.داور در این صحنه جای گیری چندان خوبی نداشت و به همین دلیل نتوانست پنالتی را اعلام کند.
کارشناس داوری فوتبال ایران گفت: در این صحنه قبل از اینکه محمدی بر روی رضایی خطا کند حنیف عمران زاده نیز بر روی این بازیکن خطا کرد و این صحنه نیز از دید داور دور ماند.در نیمه اول عملکرد تیم داوری بسیار خوب بود و تمام تصمیم های داور درست بود.
وی اظهار داشت: سوت های محسن ترکی در این دیدار بسیار به زیبا شدن این دیدار کمک کرد و او در مجموع به غیر از صحنه پنالتی اشتباه دیگری نداشت.
سیار از تاخیر 5 دقیقه این دیدار انتقاد کرد و گفت: متاسفانه تمامی بازی های ما در لیگ برتر با تاخیر آغاز می شود و این موضوع به هیچ عنوان در فوتبال حرفه ای معنا ندارد.
غیاثی: ترکی اشتباه تاثیرگذاری داشت
رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: خطا روی مهاجم پرسپولیس پنالتی بود و دروازه‌بان استقلال نیز می‌توانست اخراج شود.
سید رضا غیاثی در مورد صحنه مشکوک به پنالتی پرسپولیس در دربی 70 اظهار داشت: بازیکن پرسپولیس پس از ورود به محوطه جریمه با دروازه‌بان استقلال تک به تک شد که محمدی مانع پیش‌روی رضایی شد و این صحنه یک پنالتی مسلم بود. در مورد جریمه شخصی درواز‌‌ه‌بان استقلال هم باید بگویم کارت زرد حتمی بود اما محمدی حتی می‌توانست اخراج هم شود.
وی ادامه داد: این صحنه در نقطه کور داور اتفاق افتاد و کمک داور اول باید به او کمک می‌کرد که متاسفانه کمک داور در این صحنه کمکی به قضاوت مسابقه نکرد.
غیاثی در مورد اینکه انتخاب محسن ترکی بعد از قضاوت دوباره این داور در دربی انتخاب مناسبی بود یا نه گفت: به عقیده من کمیته داوران بهترین گزینه خود را برای داوری دربی پایتخت انتخاب کرد.سعید مظفری‌زاده در دیدارهای گذشته استقلال و پرسپولیس اشتباهاتی داشت و ترکی بهترین گزینه بود.مهم نیست که ترکی دو مرتبه دیگر هم این بازی را سوت زده بود.
رئیس سابق کمیته داواران با اشاره به پیشنهاد خود به حسین عسگری برای استفاده از داور خارجی در دربی 70 گفت: نباید زیاد بر روی ملیت گرایی در قضاوت دربی تاکید کنیم. من به عسگری پیشنهاد دادم از داور خارجی برای این مسابقه استفاده کند و مطمئنم او نظرم را به فدراسیون منعکس کرده است.نباید برای این مسابقه که خیلی هم حساس است زیاد بر روی ملیت گرایی تاکید کنیم. باید از داوری استفاده کنیم که کمترین مشکل را برای فوتبال و فدراسیون ایجاد کند. در شرایط کنونی فوتبال بهتر بود که یک داور خارجی این بازی را سوت می‌زد.

بی باک بی بال
30-03-2011, 21:00
خوب توی کل بازی یه صحنه مشکوک داشت وگرنه

baren
30-03-2011, 21:07
خوب توی کل بازی یه صحنه مشکوک داشت وگرنه

دوست عزیز خطاهای امیر آبادی 2 تاشون کارت زدر می گرفت وضع فرق میکرد.
اگر محمدی اخطار میگرفت ....
اگر داور یکطرفه سوت نمی زد !
حرف روی کل بازیه نه یک صحنه.
این که نمیشه در هر بازی حق پرسپولیس در عین وضوح نادیده گرفته بشه.

D o l f i n
30-03-2011, 21:08
تو هر بازی داور اشتباهاتی داره اینجا هم یه پنالتی نگرفت فوتباله دیگه واسه همه تیمها پیش میاد
مهم اینه اگه پرسپولیس زور بردن استقلال رو می داشت با نگرفتن این پنالتی هم می تونست ببره یا اگه قدر موقعیت هاش رو می دونست فرصتها رو گل نکردن حالا گیر دادن به داور البته طبیعیه
به همه استقلالی ها تبریک میگم هر دو داربی رو بردیم
ولی به نظر من بدترین بازی فصل رو انجام دادیم فقط از برد خوشحالم از بازی حالم به هم خورد

وین رونی
30-03-2011, 21:20
تو هر بازی داور اشتباهاتی داره اینجا هم یه پنالتی نگرفت فوتباله دیگه واسه همه تیمها پیش میاد
مهم اینه اگه پرسپولیس زور بردن استقلال رو می داشت با نگرفتن این پنالتی هم می تونست ببره یا اگه قدر موقعیت هاش رو می دونست فرصتها رو گل نکردن حالا گیر دادن به داور البته طبیعیه
به همه استقلالی ها تبریک میگم هر دو داربی رو بردیم
ولی به نظر من بدترین بازی فصل رو انجام دادیم فقط از برد خوشحالم از بازی حالم به هم خورد
تو اینجور بازی هایی که تیمها ایرانی انجام میدن اغلب زورشون همون یکی دوتا گل هست.
اگه قضیه زوره که خوب استقلال هم تو دو بازی فقط یه گل زد

vahidgame
30-03-2011, 21:29
به همه استقلالی ها تبریک میگم :40:
پرسپولیسی ها هم امیدوارم زودتر از شوک دبل شدن بیان بیرون! :38:

baren
30-03-2011, 21:34
اینکه کل بازی یکطرفه قضاوت باشه.
اینکه 2 بازی حق پرسپولیس فقط خورده بشه.
اینکه بازیکن استقلال اخراج نشه
اینکه.....
اینکه...
واقعا این اتفاقه؟

امير موسر
30-03-2011, 21:34
پرسپولیس انصافا بهتر بود ! ولی خیلی برد شیرینی بود !
ما که رفتیم استادیوم خستگی به تنمون نموند !

Ezel
30-03-2011, 21:59
دوستان سلام:

با مقدمه ی تبریک به استقلالی ها بابت تاریخ سازی در شهرآورد تهران :

1- متاسفانه ادبیات نوشتاری برخی دوستان من رو یاد گذشته و تاپیکهای طرفداران پرسپولیس و استقلال انداخت ( خاطراتی که امیدوار بودم تکرار نشه که نشد ، "و نمیخوام هم بگم که تقصیر کی بود که نشد ولی نشد" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

2- دایی گویا عهد کرده انواع و اقسام رکوردها (منفی) رو از خودش به جا بگذاره در پرسپولیس ،
+
فروردین لعنتی دایی .

3- در مورد صحنه ی مشکوک پنالتی ؛ در کل نظرم اینه که وقتی تیمی با 4 مهاجم درون زمین قادر به گل زدن نیست مشکل از جاهای دیگه ای باید باشه و تیم باید به قدری خوب باشه که مسائل این چنینی داوری تاثیری در کارش نداشته باشه و داور رو دستاویز توجیه شکست قرار نده .
+
تا کی اوت دستی ؟؟؟ چند بار در طول این 3-4 فصلی که سپهر در پرسپولیس هست تیم از روی پرتاب های بلند به گل رسیده ؟ تا کی اصرار به درب بسته کوبیدن ؟ تا کی ارسالهای بی هدف طولی از نیمه ی زمین به نقطه ی پنالتی ؟

4- شخصا از دبل شدن پرسپولیس چندان مغموم نیستم ، چون معتقدم شهرآورد تهران حالا حالاها بابت سریال 1-1 ها به ما تماشاگران بدهکار هست .

5- به نظر دوستان اگر که بر فرض دایی از کار برکنار بشه گزینه ی مناسب داخلی موجود هست برای هدایت تیم ؟ ( گزینه ی خارجی مناسب که تصور نمیکنم در این مقطع بی کار باشه و در صورت وجود هم به نظرم نمیتونه تاثیری داشته باشه برای ادامه ی لیگ)

با تشکر.

baren
30-03-2011, 22:15

0511
30-03-2011, 22:19
3- در مورد صحنه ی مشکوک پنالتی ؛ در کل نظرم اینه که وقتی تیمی با 4 مهاجم درون زمین قادر به گل زدن نیست مشکل از جاهای دیگه ای باید باشه و تیم باید به قدری خوب باشه که مسائل این چنینی داوری تاثیری در کارش نداشته باشه و داور رو دستاویز توجیه شکست قرار نده .
آره تو راس میگی!!
بازی رفت گل سالم آفساید میشه!!!!
بازی برگشت پنالتی 100% گرفته نمیشه!!!
خب عزیز من همینا نتایج فوتبالو رقم میزنه دیگه..///
خوش باشید:10:
من استقلالی ام:31:

Ali_BlueBoy
30-03-2011, 22:22
دوستان سلام:

1- متاسفانه ادبیات نوشتاری برخی دوستان من رو یاد گذشته و تاپیکهای طرفداران پرسپولیس و استقلال انداخت ( خاطراتی که امیدوار بودم تکرار نشه که نشد ، "و نمیخوام هم بگم که تقصیر کی بود که نشد ولی نشد" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

2- دایی گویا عهد کرده انواع و اقسام رکوردها (منفی) رو از خودش به جا بگذاره در پرسپولیس ،
+
فروردین لعنتی دایی .

+
تا کی اوت دستی ؟؟؟ چند بار در طول این 3-4 فصلی که سپهر در پرسپولیس هست تیم از روی پرتاب های بلند به گل رسیده ؟ تا کی اصرار به درب بسته کوبیدن ؟ تا کی ارسالهای بی هدف طولی از نیمه ی زمین به نقطه ی پنالتی ؟

4- شخصا از دبل شدن پرسپولیس چندان مغموم نیستم ، چون معتقدم شهرآورد تهران حالا حالاها بابت سریال 1-1 ها به ما تماشاگران بدهکار هست .

5- به نظر دوستان اگر که بر فرض دایی از کار برکنار بشه گزینه ی مناسب داخلی موجود هست برای هدایت تیم ؟ ( گزینه ی خارجی مناسب که تصور نمیکنم در این مقطع بی کار باشه و در صورت وجود هم به نظرم نمیتونه تاثیری داشته باشه برای ادامه ی لیگ)

با تشکر.
سام علیک ممنون

1....این نشد های شمام داشت منو یاد یه شاعر موج سومی می انداخت که ننداخت...!!!

2.مشکل دایی غرور خیلی زیاد از حدشه...چیزی که قلعه نویی یا امال پروین هم داشتن ولی دائی از بقیه بیشتر داره...و در کل به نظر شخص... خودم زیاد مربی خوبی نمی شه...

3.کاملا موافقم باهات ....البته به نظر خودمم اوصحنه کاملا مشکوک بود

4.البته خوشحالم که مغموم نشدی...ولی من به شخصه خیلی خوشحال شدم....: دی

5.واسه این دو تا تیم مربی نباید خیلی با دانش و این حرفا باشه...کلا یه مربی ای که مدیرتش خوب باشه بهتر جواب میده...با کمک مربیه با دانش....حالا دیگه خودتون پیدا کنید پرتقال فروش رو....!!!

با شوما هم به عنوان یه پرسپولیس با منطق بسی حال نمودیم....موفق باشید

30vil
30-03-2011, 22:28

پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به دايي خسته نباشيد مي‌گويم، پرسپوليس در نيمه دوم خوب بازي کرد و اين موضوع طبيعي بود. اين تيم يک بر صفر عقب بود و براي جبران گل خورده مجبور بود که حمله کند.وي افزود: من بايد اين بدعت غلط را از بازيکنان استقلال دور کنم. تيم ما نبايد پس از به ثمر رساندن گل عقب بکشد و من اين موضوع را در رختکن به بازيکنان گوشزد کردم و به آنها گفتم که بايد در نيمه دوم رو به جلو حرکت کنند که متاسفانه اين کار انجام نشد و اين مشکل ساختار فوتبال ايران است.سرمربي استقلال عنوان کرد: استرس در اين ديدار باعث شد بازيکنان دو تيم از فرصت‌هايشان به خوبي استفاده نکنند و موقعيت‌هاي فراواني را از دست بدهند.مظلومي در رابطه با برخورد غلامرضا رضايي مهاجم پرسپوليس با محمد محمدي دروازه‌بان استقلال اظهار داشت: درباره داوري نمي‌‌توانم صحبت کنم. به نظرم ترکي خوب قضاوت کرد و ما بايد از داوران حمايت کنيم.وي در پاسخ به اين سؤال که اگر اين صحنه به نفع استقلال در محوطه جريمه پرسپوليس رخ مي‌داد آيا باز هم چنين اظهارنظري مي‌کرديد، گفت: به نظر من برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان مي‌داد. رضايي با حرکت شيرجه‌وار قصد فريب داور را داشت.مظلومي خاطرنشان کرد: به استقلال و هواداران تبريک مي‌گويم و از تمام آنها به دليل حمايت و دعا براي تيم تشکر مي‌کنم.

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال قضاوت شهرآورد هفتادم بین تیم های پرسپولیس و استقلال را بدون نقص توصیف کرد. تیم فوتبال استقلال چهارشنبه موفق شد در هفتادمین شهرآورد پایتخت مقابل پرسپولیس به برتری یک بر صفر برسد. قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی بود.حسین عسکری در خصوص قضاوت داور مسابقه اظهار داشت: به نظر من قضاوت ترکی هیچ نقصی نداشت و عملکرد بسیار خوبی را از این داور شاهد بودیم. سرپرست کمیته داوران در خصوص صحنه مشکوک خطای پنالتی محمد محمدی بر روی غلامرضا رضایی افزود: این صحنه از نظر من به هیچ وجه پنالتی نبود

vahidgame
30-03-2011, 22:30
دوستان سلام:

+
فروردین لعنتی دایی .

+

با تشکر.
خوشحالم که خیلی منطقی هستی. کاش بقیه هم یه ذره یاد بگیرن : دی
البته این رسم شده که کلا بعد از باخت در این دربی هر کسی بهونه های مختلفی میاره تا در مقابل طرفدارای تیم رقیب در امان باشه و خلاصه الکی یه چیزی برای گفتن داشته باشه! : دی

بی باک بی بال
30-03-2011, 22:36
دوست عزیز خطاهای امیر آبادی 2 تاشون کارت زدر می گرفت وضع فرق میکرد.
اگر محمدی اخطار میگرفت ....
اگر داور یکطرفه سوت نمی زد !
حرف روی کل بازیه نه یک صحنه.
این که نمیشه در هر بازی حق پرسپولیس در عین وضوح نادیده گرفته بشه.
اینجوری که شما پیش میری چنذوقت میگی باید تمامم بازی کنان اخراج می شدن

0511
30-03-2011, 22:37
خوشحالم که خیلی منطقی هستی. کاش بقیه هم یه ذره یاد بگیرن : دی
البته این رسم شده که کلا بعد از باخت در این دربی هر کسی بهونه های مختلفی میاره تا در مقابل طرفدارای تیم رقیب در امان باشه و خلاصه الکی یه چیزی برای گفتن داشته باشه! : دی
دوست من رعایت کن چرا همش تیکه میپرونی؟!؟!!؟

منم مثل شما استقلالیم :31:ولی اصلا از این برد و برد بازی رفت خوشحال نشدم چون حق تیم حریف خورده شد تو هردو بازی .... همونطور که تو پست قبلیم گفتم:

بازی رفت گل سالم آفساید میشه!!!!
بازی برگشت پنالتی 100% گرفته نمیشه!!!
خب عزیز من همینا نتایج فوتبالو رقم میزنه دیگه..///
من به هیچ وجه از بردای اینجوری استقبال نمیکنم چون ما تو 2تا بازی قبلی با کمک داور بردیم و این واسه من غیر قابل تحمله!!:41:

shahin666
30-03-2011, 22:41
دوستان عکس زیر رو بیبینید
بدون شرح:31:

Ssarshar
30-03-2011, 22:43
محصص: پرسپوليس بازنده سربلند بود
کارشناس فوتبال کشورمان عملکرد پرسپوليس مقابل استقلال را ستود و اين تيم را بازنده سربلند مقابل حريف آبي پوش خود خواند.

تیم فوتبال پرسپولیس چهارشنبه در هفتادمین شهرآورد پایتخت با نتیجه یک بر صفر مقابل استقلال تن به شکست داد.
مرتضی محصص در ارزیابی خود نسبت به این بازی اظهار داشت: پرسپولیس از نظر من بازی خوبی را انجام داد و حریف آبی پوش خود را تحت فشار قرار داد اما نتوانست از موقعیت های خود به گل دست پیدا کند. با این حال اعتقاد دارم پرسپولیس بازنده ای سربلند بود.

وی افزود: هر دو تیم تاکتیک خوبی در این بازی داشتند البته بعضی مشکلات باید در فوتبال ما حل شود. به عنوان مثال وقتی تیمی صاحب توپ است بازیکنان بسادگی توپ را از دست می دهند که این مشکل باید برطرف شود.
محصص در پایان در خصوص تعویض های مربیان گفت: به نظر من اگر وحید هاشمیان از پرسپولیس زودتر به بازی فراخوانده می شد شاید نتیجه ای غیر از این رقم می خورد ضمن اینکه در تیم استقلال هم سید صالحی می توانست زودتر به زمین بیاید.

varzesh3.ir

vahidgame
30-03-2011, 22:45
دوست من رعایت کن چرا همش تیکه میپرونی؟!؟!!؟

منم مثل شما استقلالیم :31:ولی اصلا از این برد و برد بازی رفت خوشحال نشدم چون حق تیم حریف خورده شد تو هردو بازی .... همونطور که تو پست قبلیم گفتم:

من به هیچ وجه از بردای اینجوری استقبال نمیکنم چون ما تو 2تا بازی قبلی با کمک داور بردیم و این واسه من غیر قابل تحمله!!

این برداشت شمائه و به نظرم این لفظی که به کار می برین خوب نیست ;)
البته اگه فرضا یه نفره تیکه هم انداخته باشه یه استقلالی نباید ناراحت بشه! : دی
بعدشم من کاری ندارم که کی استقلالیه کی نیست اینی که شما میگی هم نظر شخصیتونه و دلیل نمیشه هر کی قبول کنه!....
بارسلونا هم میاد با ناداوری بازی با چلسی یه سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا میشه باید طرفدارانش به خاطر این ناراضی باشن نه؟! : دی

0511
30-03-2011, 22:50
بعدشم من کاری ندارم که کی استقلالیه کی نیست اینی که شما میگی هم نظر شخصیتونه و دلیل نمیشه هر کی قبول کنه!....
بارسلونا هم میاد با ناداوری بازی با چلسی یه سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا میشه باید طرفدارانش به خاطر این ناراضی باشن نه؟! : دی
نه!!
من میگم دیگه دوران کل کل و ... تموم شده بیاییم یکم منطقی باشیم بهتر نیست؟؟

پرسپولیس تو 2بازی قبل کاملا حقش خورده شده!!!؟!؟!؟

ما جلوی پرپولیس یه تیم کاملا دست و پا بسته بودیم و من از برد به هیچ وجه خوشحال نیستم//

ای کاش با فوتبال میبردیم پرسپولیس رو نه با داور و شانس و فقط یک حمله!!:2:

vahidgame
30-03-2011, 22:58
نه!!
من میگم دیگه دوران کل کل و ... تموم شده بیاییم یکم منطقی باشیم بهتر نیست؟؟

پرسپولیس تو 2بازی قبل کاملا حقش خورده شده!!!؟!؟!؟

ما جلوی پرپولیس یه تیم کاملا دست و پا بسته بودیم و من از برد به هیچ وجه خوشحال نیستم//

ای کاش با فوتبال میبردیم پرسپولیس رو نه با داور و شانس و فقط یک حمله!!:2:

شما مطمئنی استقلالی هستی؟ : دی
کل کل رو تیمی که برده مطمئنا شروع نمی کنه....
تیم دست و پا بسته؟ :18: منظورتون بازی دیگه ای که نیست؟!
پرسپولیس هم توی این دو تا بازی برتری خاصی نداشته و همون طور که دوستمون گفت تیمی که با 4 تا مهاجم نمی تونه کلا گل بزنه بهتره به فکر بر طرف کردن ضعف های خودش باشه تا بهونه های الکی گرفتن!
الانم ظاهرا این پستای شمائه که کل کل رو شروع می کنه....

0511
30-03-2011, 23:02
شما مطمئنی استقلالی هستی؟ : دی
کل کل رو تیمی که برده مطمئنا شروع نمی کنه....
تیم دست و پا بسته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورتون بازی دیگه ای که نیست؟!
پرسپولیس هم توی این دو تا بازی برتری خاصی نداشته و همون طور که دوستمون گفت تیمی که با 4 تا مهاجم نمی تونه کلا گل بزنه بهتره به فکر بر طرف کردن ضعف های خودش باشه تا بهونه های الکی گرفتن!
الانم ظاهرا این پستای شمائه که کل کل رو شروع می کنه....
من عذر میخوام حق با شماست:46:
بریم نود ببینیم تا دیر نشده:31:
ممنون:11:

ESTEGHLAL 67
30-03-2011, 23:23
دوستان پرسپوليسي درسته كه شما بهتر بازي كرديد و موقعيتاي بيشتري داشتيد اما توي فوتبال به تيمي كه بيشتر موقعيت داشته باشه امتياز نميدن اما در مورد داوري به جز اون صحنه مشكوك داوري انصافا سوتهاي داور بازي يه جورايي تحت تاثير جو ورزشگاه و هواداراي پرسپوليس بود كه بعد از گل استقلال به وجود اومده بود و داور داشت به نفع پرسپوليس سوت ميزد...

ضمنا بهتره يكي اين سپهر حيدري رو گير بياره بهش بگه قبل از اين كه دهن گشاتتو رو باز كني و در مورد تيم بزرگي مثل استقلال و بازيكني مثل فرهاد مجيدي اين طوري صحبت كنه بهتره قبل از از اين كه بياد كري بخونه بگه 4 تا 4 تا ميزنيم يه فكري به حال فوتبال بازي كردن خودت بكني.. انگار درس عبرت نميشه واستون يادش رفته بازي رفت رو مازيار زارع هم خيلي از اين حرفا ميزد...

تيمي كه بازيكناش بلد نباشن از 4 قدمي گل بزنن همون بهتر كه ببازن ضمنا اين اولين باختتون نبوده كه داريد خودتون رو ميكشيدو زمين و زمان رو داريد مقصر ميدونيد قبل از اين باختاي بدتر از اين رو هم داشتيد...

در اخر هم بگم امروز ما برديم يه روز شما ميبريد امروز داور واسه شما اشتباه سوت ميزنه فردا واسه ما پس زياد ناراحت نباشيد ما استقلالي ها هم نبايد بيش از حد غرور برمون داره

m.s.f
30-03-2011, 23:34
اصلاتا حالا استقلال پرسپوليس شده با هم بازي كنن ولي داور يه پنالتي نگيره يا اشتباهي بگيره ؟!!
من استقلالي هستم و به نظرم پنالتي هم بود
ولي بازم اي ول استقلال
با اينكه بد بازي كرد ولي بالاخره برد
ببينيم نود چي ميگه :دي

Hamid Hamid
30-03-2011, 23:36
سلام دوستان

من اول بگم كه استقلالي هستم (دوستان ميدونن ... همين وحيد: Vahidgame)

چند تا نكته مي خواستم بگم:
1_ از برد امروز كمي خوشحال شدم
2_ اون خطا پنالتي بود
3_ زياد با هم كل كل نكنيد دوستان ... فوتبال ما ارزش اين رو نداره كه با عث دلخوري همديگه بشيد:.دليل:

فوتبالي كه هيچ نتيجه و هيچ ثمري نداره پس ارزش نداره ...شما ببينيد تو اين فوتبال سالانه ميليارد ها تومن پول خرج ميشه اما همه ميره تو جيب يك سري بازيكن آماتور ! و هيچ سودي براي سرمايه گذار نداره ...
اين فوتبال بايد درش تخته بشه ... يا اگه نميشه اين پول ها ازش حذف بشه ... ثمر اين ليگ چيه؟! جز انتخاب يه تيم ملي؟! پس اين همه پول خرج كردن همه زياديه ...

يكم به اين چند خط فكر كنيد... مطمئنا ديگه با هم بحث نميكنيم ... من كسي بودم كه براي استقلال زار زار گريه ميكردم ... اما اين فوتبال كثيفه ...

موفق باشيد

m.s.f
30-03-2011, 23:36
در مورد داوري به جز اون صحنه مشكوك داوري انصافا سوتهاي داور بازي يه جورايي تحت تاثير جو ورزشگاه و هواداراي پرسپوليس بود كه بعد از گل استقلال به وجود اومده بود و داور داشت به نفع پرسپوليس سوت ميزد...
خداييش هم همينطور بود
تركي فهميد اشتباه كرده، تا آخر بازي ميخواست جبران كنه همش

D o l f i n
31-03-2011, 00:00
تو اینجور بازی هایی که تیمها ایرانی انجام میدن اغلب زورشون همون یکی دوتا گل هست.
اگه قضیه زوره که خوب استقلال هم تو دو بازی فقط یه گل زد
منظورم این نیست
نه استقلال قدرت بیشتری داشت نه پرسپولیس استقلال از همون تک موقعیتش استفاده کرد پرسپولیس از چندین موقعیت نتونست
بحث رو کش ندیم بهتره

اینکه کل بازی یکطرفه قضاوت باشه.
اینکه 2 بازی حق پرسپولیس فقط خورده بشه.
اینکه بازیکن استقلال اخراج نشه
اینکه.....
اینکه...
واقعا این اتفاقه؟
یعنی دوست داری اسمش رو بزاریم سیاست که از قبل قرار بوده این اتفاق ها بیفته
من استقلالیم ولی والله از فوتبال ایران بدم میاد شورش رو در اوردن به نظر من بریم سر رئال و بارسا بحث کنیم خیلی بهتره
بقول دوستمون فوتبال ایران ارزش نداره با هم اینجا کل بندازیم

بی باک بی بال
31-03-2011, 00:06
درست که استقلالنیم دوم بد بازی کرداما دست بست نبود از گلش دفاع کرد

baren
31-03-2011, 08:08

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------

حمله عجیب سایت استقلال به منقدان داوری

---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

سیار: ترکی پنالتی مسلم روی رضایی را ندید

---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------

tsjaleb
31-03-2011, 09:30
ولي كلا پرسپوليسي ها ياد گرفتند خودشون رو تو محوطه جريمه بندازند تا پنالتي بگيرند . اين كار رو چند بار انجام دادند . يك بار بادامكي و يك بار نيمه اول همين رضايي و در حين بازي هم چندين بار ديگه . عادت كردند كه بعدش هم دايي رو مجبور كنند بياد از داوري ايراد بگيره . اخطار هم كه در كار نبود ! اون مورد پنالتي روي رضايي هم واقعا چطوري ميگن پنالتي . رضايي خودش افتاده بود بعد با محمدي برخورد كرد . چطوري اين پنالتيه ؟!! تو عكس هم معلومه .

وین رونی
31-03-2011, 09:50
ولي كلا پرسپوليسي ها ياد گرفتند خودشون رو تو محوطه جريمه بندازند تا پنالتي بگيرند . اين كار رو چند بار انجام دادند . يك بار بادامكي و يك بار نيمه اول همين رضايي و در حين بازي هم چندين بار ديگه . عادت كردند كه بعدش هم دايي رو مجبور كنند بياد از داوري ايراد بگيره . اخطار هم كه در كار نبود ! اون مورد پنالتي روي رضايي هم واقعا چطوري ميگن پنالتي . رضايي خودش افتاده بود بعد با محمدي برخورد كرد . چطوري اين پنالتيه ؟!! تو عكس هم معلومه .

برخورد با بازیکن اگر مانع از حرکت وی شود خطاست.یعنی شما نمی تونی احتمال بدی که شاید رضایی با اون قدرت بدنی بالاش ممکن بود بلند بشه و توپ را بگیره؟!این حرکت محمدی باعث شد همون احتمال از بین بره

ولی خدایی تو این عکس که دارم میبینم میگم رضایی چه شانسی آورد یا بهتر بگم قدرت بدنیش مانع شد تا پاش از زانو در نره!

yoosef_st
31-03-2011, 10:19
من که دیروز نتونستم بازی رو ببینم، اما توی اخبار ورزشی اون چیزی که من دیدم پنالتی که بود هیچی، دروازبان استقلال هم باید اخراج میشد. چون وقتی اون رو رد کرده بود با دروازه خالی تک به تک میشد و توپ هم خیلی از روبروی چارچوب اونورتر نبود.
به هر حال با اینکه ظاهرا پرسپولیس خوب بازی کرده، اما باخت دیگه. عیب نداره ایشالا تو جام حذفی خوردیم به هم تلافی میکنیم.

آرش-19
31-03-2011, 10:50
ولی فکر کنم رضایی قبل از برخورد با محمدی تعادلشو از دست داد
هر چقدر هم قدرت بدنی داشته باشه که دوباره بلند شه, فایده ای نداشت
چون اولا توپو خیلی جلو انداخت ثانیا یکی دو مدافع دیگه هم بودن که قبل از زضایی به توپ میرسیدند.

baren
31-03-2011, 10:58
طرفداران محترم و گل استقلالی نمی دونم چرا دوست دارند کتمان کنند که داور کمک کرد که استقلال برنده بشه ولی من به خدا اپر پرسپولیس مثل ببعضی از بازیهاش(اکثرا)موقعیت نداشت،خوب بازی نمی کرد یا حدا اقل تیم مقابلش خوب بازی میکرد حرفی نداشتم.
ولی الان موقعیت بسیار
داوری علیه پرسپولیس
موقعیت بسیار کم استقلال و دفاع مطلق استقلال
وقت کشی استقلال
و...
و
این هاست که اعصاب خورد می کنه
این اعصاب رو خورد می کنه که 2بازی داور تاثیر بزاره در نتیجه
ولی در دربی 68 گل کریم هیچ حرفی رو باقی نذاشت که....

نمی دونم چی بگم !

من هوز هم از دایی حمایت می کنم.
چون بازیکن ستاره نداره که تمام کننده باشه ولی این بازی واقعا حقش باخت نبود.
بازوندنش !

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

چون اولا توپو خیلی جلو انداخت ثانیا یکی دو مدافع دیگه هم بودن که قبل از زضایی به توپ میرسیدند.

دوست عزیز اون صحنه به گفته ی کارشناسان داوری که حتی روزنامه استقلال همیشه از نظراتشون استفاده می کنه و رو سرشون قسم میخوره هم تایید کردند که پنالتی بوده و ترکی میتونست اخراج کنه حدا اقل یک بازیکن رو و نکرد !

essi4300
31-03-2011, 11:07
غلامرضا رضایی تابلو بود خودش را پرت کرد روی زمین و به هیچ وجه پنالتی نبود.

من طرفدار هیچکدامشان نیستم،اما قبول کنین فوتبال ایران به شدت افت کرده و بازیکنان حتی نتونستن 4 تا شوت محکم بزنند !!!

همه جای دنیا سرعت توپ در یک شوت را بر حسب km/h مینویسند،در بازی دیروز باید سرعت توپ در شوت را بر حسب m/h ثبت میکردند.

tsjaleb
31-03-2011, 11:45
اين رو كسي توجه نكرد . در همون صحنه بعد از برخورد رضايي با محمدي رضايي با كف پاش به صورت محمدي زد كه حداقل جريمه اخطار داشت . البته تو فيلم خوب معلومه ولي اين عكس هم بد نيست ...

baren
31-03-2011, 12:02
اين رو كسي توجه نكرد . در همون صحنه بعد از برخورد رضايي با محمدي رضايي با كف پاش به صورت محمدي زد كه حداقل جريمه اخطار داشت . البته تو فيلم خوب معلومه ولي اين عكس هم بد نيست ...
دوست عزیز بعد از ضربه شدید محمدی و خطای وب روی رضایی،رضایی کنترلش رو از دست داد !
چرا فرافکنی می کنید !
حرف ما سر قبل از این اتفاق هست !

shutdown
31-03-2011, 12:08

دوست من!!!!این دیگه از اون حرکات تاریخی شما بودا....بعد اون برخورد تو اون شرایط رصایی دمر خوابیده باید پشتش رو نگاه کنه که ببینه ایا پاش به کسی میخوره یا نه؟؟!!!دیگه تو اون شرایط قدرت تصمیم گیری که نیست...یه برخورد خشن از سوی دروازه بان باعث شد که کله پا شه رضایی....حالا یه نگاه به جفت پاهای محمدی بنداز...قشنگ رضایی رو قیچی کرده!!!واقعا انقدر سخته که بگین این پنالتی درست بوده؟!
تازه 1 دروازه خالی رضایی و 1دونه هم ارفی نزدن....بردید تبریک میگم....اما بازی استقلال منطقی نبود...دفاع از 1گل هیچوقت منطقی نیست....میتونید خیلی دوستانه بیاید بگید درسته این پنالتی بود و پرسپولیس بهتر بازی کرد...ما هم میگیم اقا تبریک که بردین...ولی واقعیت ها رو زیر سوال نبرید....
حالا خداییش این بازی بود استقلال کرد؟؟؟همش دفاع کوچکترین فرصت هم محمدی مصدوم میشد....
ولی به هر حال....همش دنیا همونطوری که میخوایم نیست....من به عنوان یه پرسپولیسی بهتون تبریک میگم:11:

وین رونی
31-03-2011, 12:08
پس با این حساب داور می تونه در مواردی که روی بازیکن صاحب توپ در محوطه جریمه خطا شد اعلام خطا نکنه به شرطی که توپ از بازیکن خیلی فاصله گرفته باشه یا صاحب توپ نباشه؟!!!

اگه ما هم یه بازیکن تعصبی عین مجیدی داشتیم که بعد از گل داشت رگ گردنش از زیر پوستش میزد بیرون(از فرط خوشحالی و فریاد)اوضاع خیلی فرق می کرد.فعلاً که پرسپولیس شده محله برو بیا مخصوصاً تو دروازه.اگه عابدزاده بود دیروز روی همون صحنه ای که گل شد یه خروج از اون خروجهای مخصوصش داشت احتمال گل شدن توپ خیلی کمتر بود

آرش-19
31-03-2011, 12:09
دوست عزیز اون صحنه به گفته ی کارشناسان داوری که حتی روزنامه استقلال همیشه از نظراتشون استفاده می کنه و رو سرشون قسم میخوره هم تایید کردند که پنالتی بوده و ترکی میتونست اخراج کنه حدا اقل یک بازیکن رو و نکرد

من خودم شخصا میخوام سر به تن فوتبال ایران نباشه, ولی چون این دربی استقلال و پرسپولیس رفته تو خون ما ایرانیها
مجبور میشم در موردش پست بدم.
اون حرکت به نظر من پنالتی نمیتونست باشه چون رضایی قبل از برخورد کنترلشو از دست داد, حالا اگه کارشناسا میگن
پنالتی بوده حتما بوده دیگه!!
ولی دوستان اینقدر تعصب روی این فوتبال مسخره خرج نکنید, فوتبالی که برای رفتن به جام جهانی باید یه دوره حذفی با
مالدیو بازی کنه اصلا ارزش مگاه کردن داره؟!!

گرافيكار
31-03-2011, 12:23
تعجب ميكنم از دوستاني كه ميگن رضايي تعادلش رو از دست داه
دوستان عزيز
يه پي دي اف روي سايت فيفاست مربوط به قوانين داوريه پر از عكس آموزشيه ببينيد بعد اظهار نظر كنيد
خيال همه رو راحت كنم طبق قوانين داوري اگه مهاجم از قبل تعادلش رو از دست بده و كاملا روي زمين افتاده باشه و مدافع به همين صورت شبيه تكل محمدي روي پاي مهاجم بره يكي از خطاهاي 9 گانه اتفاق افتاده و پنالتيه
بعد هم قانون داوري بازيكني كه تعادلش رو از دست داده از بازي خارج نميدونه
يه بازيكن ميتونه در برخورد با حريف بيفته و دوباره بلند بشه اگه در همين حين بازيكن مدافع پاشو بگيره يا پيرهنشو بكشه يا مانع ادامه حركتش بشه بازم خطا اعلام ميشه
يه استقلاليه منطقي البته اگه پيدا بشه لطف كنه و بگه محمدي براي چي تكل رفت اصلا محمد توي اون صحنه چيكار ميكرد؟
حركت محمدي و نوع تكلش صرفا باعث شد حركت رضايي به طور كامل متوقف بشه يعني رضايي امكان بازگشت به بازي رو از دست داد
انصاف هم خوب چيزيه
آخه با اون حالت بري توي سينه مهاجم و باهاش گره بخوري ولي سرپرست كميته داوران بدون توجه به قوانين داوري و بدون توجه به نظر اكثر كارشناساي داوري حتي استقلالياشون ميگه اين صحنه پنالتي نيست و بهترين لحظه رو براي تمرين منطق از حدود 40 درصد جامعه كه استقلالي هستن رو ميگيره
دوستان باسابقه انجمن نظرات من رو در مورد فوتبال ميدونن
فوتبال به عقيده بسياري از جامعه شناسا بهترين فضا براي تربيت جمعيه مردمه
توي فوتبال حرفه اي از هرلحظه ويژه اي در فوتبال و حواشيه اون براي تربيت جامعه استفاده ميشه

يه مثال به عنوان يه طرفدار بارسا
در ديدار معروف بارسا با چلسي در نيمه نهاي CL اشتباهات داوري به ضرر چلسي بود بعد از بازي دروگبا كه خيلي عصباني بود به سمت داور رفت و....
فكر كنم همه طرفداراي چلسي يادشون باشه فرداي اون روز دروگبا اومد و از جامعه فوتبال عذرخواهي كرد
دليلش واقعا براي من به يادموندني بود
دروگبا گفت اون حركات من براي كودكان و نوجوانان بدآموزي داشت
اين عذرخواهي يعني يه كلاس درس چندصد ميليوني كه به اندازه ده ها سال فرهنگ سازي جامعه رو جلو ميبره
يعني تربيت جمعيه يك جامعه كه جزء ماندگارترين و ثابت ترين نوع يادگيريهاست
اما توي جامعه ما بهترين لحضه هارو براي بالا بردن فرهنگ جامعه كه فردا سودش توي كوچه و خيابون و مدرسه و دانشگاه به خودمون ميرسه از دست ميديم
نگيد اونا حرفه اي هستن و ما جهان سومي نه
اونا با از دست ندادن همين لحظه ها به اين جامعه متمدن رسيدن
جهش تربيتي جامعه چيز كاملا ساده ايه و كاملا علمي و ثابت شده
با يه حركت ميشه ره صد ساله رو يك شبه طي كرد
ميشد با قبول خيلي از مسائل و منطقي برخورد كردن پيامهاي آموزنده اي به سمت جامعه فرستاد
البته اين حرفا فقط شامل استقلاليا نميشه اكثر تيمهاي ما و در مجموع جامعه ما دچار اين فرصت سوزيهاست

ويرايش: اگه اينجوري ميشد ديشب در برنامه نود 38 درصد حدود 600 هزار آدم بي منطق نداشتيم

nw_nk
31-03-2011, 12:34

البته مثل اینکه هواداران پرسپولیس اعتقاد دارن خوب بازی کرد و استقلال بحرین نامیده شد.
بارسا-چلسی که چلسی با ناداوری و سبک ... رفت امتیاز گرفت شما (هوادار چلسی) ناراحت شدید که بدون گل خورده نیو کمپ رو ترک کرد؟ ترجیح می دادید داوری به نفع چلسی نبود یا متفاوت بازی می کرد؟! : دی

bolek
31-03-2011, 12:38
..........

shutdown
31-03-2011, 12:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 951_n.jpg

Sepehr2010
31-03-2011, 12:59
عسگري: قضاوت ترکي عالي بود و نمره‌اش 9 است/ کارشناسان قانون را تفسير نکنند// سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال با تعريف و تمجيد از عملکرد محسن ترکي در قضاوت هفتادمين شهرآورد تهران بار ديگر تاکيد کرد، دروازه بان استقلال روي مهاجم پرسپوليس مرتکب خطاي پنالتي نشده و در آن صحنه داور به درستي راي به ادامه بازي داده است. حسین عسگری ضمن بیان این مطلب افزود: قضاوت محسن ترکی در هفتادمین شهرآورد تهران فوق العاده بود. در این بازی ترکی مسلط و عالی قضاوت کرد به ویژه در سه صحنه مشکوک به پنالتی که در هر دو نیمه رخ داد. در این بازی تصمیم گیری‌های ترکی درست و به موقع بود و وظایفش را به نحواحسن انجام داد. وی در ادامه افزود: پرسپولیس در شهرآورد تهران نمایشی تهاجمی داشت و بارها صاحب موقعیت گلزنی شد. شاید اینکه تیم پرسپولیس نتوانست از شانس‌های متعدد خود برای گلزنی استفاده کند، باعث شده تا هواداران، بازیکنان و مربیان این تیم نسبت به داوری جبهه گیری کرده و متعرض به این باشند که محسن ترکی برای تیم آنها یک پنالتی نگرفته است. سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: در نیمه اول دو مورد در محوطه جریمه استقلال رخ داد که در هر دو مورد برخوردی که خطا باشد بین مدافعان استقلال با حسین بادامکی و غلامرضا رضایی دیده نشد. عسگری در خصوص صحنه برخورد محمد محمدی با غلامرضا رضایی نیز گفت: در مورد این صحنه برخی کارشناسان اظهارنظر کرده‌اند که لازم است نکته‌ای را به آنها گوشزد کنم. این کارشناسان با اصلاحاتی غلط تاکید کرده‌اند که دروازه بان استقلال روی مهاجم پرسپولیس مرتکب خطای پنالتی شده است، در حالیکه به هیچ عنوان در قانون نکاتی که آنها بدان اشاره دارند، ذکر نشده است. وی افزود: از سوی این کارشناسان عنوان شده است، دروازه بان استقلال با بی احتیاطی مهاجم پرسپولیس را متوقف کرده است. من باید به این کارشناسان بگویم، کجای قانون از بی احتیاطی یاد شده است؟! در قانون به صراحت عنوان شده 10 مورد خطا وجود دارد که اگر در محوطه جریمه رخ دهد، براساس قانون داور باید رای به پنالتی به سود تیم مهاجم دهد. خطاهایی چون لگد زدن، گرفتن، هل دادن، تکل خشن و ... . در بازی روز چهارشنبه کدام یک از این 10 مورد خطا را دروازه بان استقلال روی مهاجم پرسپولیس انجام داد؟ سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال با تاکید براینکه بی احتیاطی و بی پروایی برای تعیین جرایم شخصی از سوی داور در نظر گرفته می شود، تصریح کرد: آنهایی که معتقدند دروازه بان استقلال خطای پنالتی کرده است، بگویند کدام یک از 10 مورد خطایی که قانون به صراحت از آن یاد کرده را مرتکب شده است. هر دو بازیکن یک عمل را انجام دادند، در حالت بی تعادلی هر دو تکل رفتند و بهم برخورد کردند. در آن صحنه مهاجم پرسپولیس تعادل نداشت و روی زمین لیز خورد و دروازه بان استقلال هم تکل رفت که منجر به برخوردی سهوی بین دو بازیکن شد. آیا این برخورد بی احتیاطی است؟ این برخورد خطاست؟ من که چنین اعتقادی ندارم. عسگری عملکرد کمک داوران هفتادمین دیدار پرسپولیس - استقلال را نیز مطلوب ارزیابی کرد و گفت: کمک‌های ترکی نیز خیلی خوب پرچم زدند، به ویژه حیدر شکور که با عملکرد خوبش باعث شد تا گل استقلال به درستی وارد درواه تیم پرسپولیس شود. در آن صحنه مهاجم استقلال در آفساید نبود و کمک داور به خوبی رای به ادامه بازی داد. سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال که ناظر داوری بازی هفتادم پرسپولیس و استقلال بود در خصوص نمره محسن ترکی در این بازی گفت: صحیح نیست من نمره ترکی را اعلام کنم اما زمانی که می گویم قضاوت او عالی و فوق العاده بود، قطعا نمره این داور از 10 کمتر از 9 نیست. هفتادمین شهرآورد تیمهای تهرانی استقلال و پرسپولیس با برتری یک برصفر آبی پوشان به اتمام رسید. منبع»ورزش3 دات کام پ.ن:عجب>>>(!) فقط شما درست میگید جناب عسکری جان(!)iهمه کارشناسا اشتباه میکنن فقط شما درستی(!)

گرافيكار
31-03-2011, 13:24
بابا بيخيال مثل اينكه اين عسگري بدتر از عنايته
9 داده به تركي؟؟؟؟
بعد از اون پنالتي د سه تا خطاي كاملا واضح كه كارت هم داشتن وسطاي زمين به نفع استقلال نگرفت
بعد اين بهش 9 ميده
كاملا مشخصه به خاطر لجبازي چشمشون رو روي باقي حقيقتها هم ميبندن

baren
31-03-2011, 13:54
بعد از اون پنالتي د سه تا خطاي كاملا واضح كه كارت هم داشتن وسطاي زمين به نفع استقلال نگرفت
اینکه خطا رو نگرفت درسته در مقابل بسیار ناداوری ها برای پرسپولیس من هم اقرار می کنم 2-3 جا برای استقلال هم خطا نگرفت که مهم نبود وسط زمین بود و اتفاق خاصی نبود.

در مورد دیگر دوستان هم اگر استقلالی های عزیز خودشون هم حرف دیگر طرفداران استقلال رو نقد کنن بد نیستاا !
واقعا بعضی از پست ها دقیقا از روی تعصب بی حد وحصر هست

nw_nk
31-03-2011, 14:01
نظرسنجی: در دربی 70 کدام تیم بهتر بازی کرد؟

سایت گل – به نظر شما استقلال در دربی 70 بهتر بازی کرد یا پرسپولیس؟ نظر خود را در پایین این مطلب درج کنید.

2011/3/31

پی نوشت: B.BC P.ersian بحث اینتر شده! :31:

sAeEd_kHaAn
31-03-2011, 20:35
موقعيت ها كه 7 به 1 به نفع پرسپوليس بود و در واقع استقلال از تنها موقعيتش به گل رسيد 1 پنالتي هم كه براي پرسپوليس گرفته نشد
اينا نظر يه پرسپوليسي 2 اتيشه هست كه الان ديگه كلا ليگ ايران جذابيتي واسش نداره ( خودم ) باورتون نميشه قبلا چقدر حرص ميخوردم سر بازي هاي پرسپوليس اما الان كلا اهميتي واسم نداره و اين حالت نه تنها واسه من كه واسه خيليا پيش اومده

hojjatinho
01-04-2011, 00:03
من به عنوان یک استقلالی در مورد اون صحنه مشکوک به نظرم می تونست پنالتی باشه
اما در مورد اینکه کدوم تیم بهتر بازی کرد اولا چه فرقی می کنه . تو فوتبال ایران که تاکتیک جاشو به احساس داده به نظرم زیاد مهم نیست .

دوما نیمه اول برتری کمی هم پرسپولیس نسبت به استقلال داشت و هم می تونیم بگیم بهتر بازی کرد ( با اینکه 1 گل استقلال زد ) اما نیمه دوم طبیعی بود که همش پرسپولیس حمله کنه و این تیم مظلومی هم که بازیهای معمولی یک گل می زنن می کشه دفاع داربی دیگه که جای خود داره!

سوما: با اون موقیعت های عجیبی هم که رضایی و ارفی از دست دادن واژه بهتر به نظرم اشتباهه ! اینجا مهمه بهتر رو چه معنی کنیم . پس تصحیح میکنم:
پرسپولیس نسبت به استقلال موقیعت های بسیار بیشتر و درصد مالکیت توپ بیشتری داشت .
.................
البته اینها فقط نظرات شخصی من بود و نظر همه دوستان هم بسیار محترمه.
(لطفا نقل قول نگیرید که حس و حال تایپ نیست !:31:)

aluminum
01-04-2011, 00:14
موقعيت ها كه 7 به 1 به نفع پرسپوليس بود و در واقع استقلال از تنها موقعيتش به گل رسيد 1 پنالتي هم كه براي پرسپوليس گرفته نشد
اينا نظر يه پرسپوليسي 2 اتيشه هست كه الان ديگه كلا ليگ ايران جذابيتي واسش نداره ( خودم ) باورتون نميشه قبلا چقدر حرص ميخوردم سر بازي هاي پرسپوليس اما الان كلا اهميتي واسم نداره و اين حالت نه تنها واسه من كه واسه خيليا پيش اومده

کاملا موافقم
منم دقیقا همینجوریم
یادش بخیر این انجمن یه موقعی تاپیک هر تیم جدا بود.اندازه همین پستهایی که الان دادم اون موقع توی تاپیک تیمها بخصوص پپرسپولیس میدادم.کلی هم کل کل میکردیم. گروه تیفوسی ها درست کرده بودیم که مدیریت محرتم پاکش کرد و....
ولی الان دیگه برام زیاد مهم نیست.نمیتونم بگم برام فرقی نداره ولی اونجوری که باید تحت تاثیر قرار میگرفتم از باخت نبودم
این حالت برای من نیست.به قول دوستمون برای خیلی ها اینجوریه
وقتی دو تا تیمی که توانایی اورده 100 تا تماشاچی تو بازی های لیگ داشتن الان سر جمع 100 هزار تا تماشاچی براشون نمیاد.الانی که امکانات فراهم تره و ماشین و اتوبوس و مترو هم هست.قیمیت بلیطها به نظر بی تاثیره
فوتبال ایران در حال مرگه.

آرش-19
01-04-2011, 00:46
فوتبال ایران در حال مرگه.

مرد آقا, ما هفتم و چهلم و نوعیدو سالو براش برگذار کردیم.
هر دوشنبه همزمان با نود به فاتحه هم براش میفرستیم.
خدا بیامرزه همه رفتگان رو

manreza71
01-04-2011, 20:21
این باخت رو به هواداران متعصب پرسپولیس تسلیت و به دایی و عواملش( کاشانی، روزنامه ها، قلم به دست ها، تلویزیون، و...)تبریک میگم... باشد که بعد از ناک اوت کردن تیم ملی و پرسپولیس بار دیگر با لابی به سمت مربیگری تیم سپاهان یا ذوب آهن برسید و آن تیمها را نیز به سرنوشت پرسپولیس و تیم ملی دچار کنید

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

رکوردهای دایی با پرسپولیس
1-پنج 5 باخت پیاپی که در طول تاریخ باشگاه بی سابقه هست
2- باخت به تراکتور بعد از 17 سال
3- واگذارکردن دربی در یک فصل در دوبازی رفت و برگشت به استقلال
4- خوردن 4 گل در خانه در برابر سپاهان و صبا بعد از 40 سال
5-ثبت 10 باخت تا پایان 28 هفته که اگر 11 شود باز هم در تاریخ ثبت خواهد شد
و....
منتظر رکورد آسیایی نیز باشید

Amir M.ohAma.D
01-04-2011, 20:50
اون صحنه که پنالتی نبود....عسگری گفت نیست نجاتی گفت نیست...نظرایه رضا غیاثیم همیشه مخالفه نظر رییس کمیته داوران بوده پس ازش انتظار بیشتری نمیره
نجاتی گفته : با ده‌ها ادله قانونی می‌گویم محمدی مرتکب خطا نشده است بلکه این مهاجم پرسپولیس بود که تعادل خود را از دست داد و با بازیکن استقلال برخورد کرد. شما هزار بار دیگر هم که صحنه را ببینید خواهید دید محمدی فعلی را انجام نداده که مهاجم حریف تعادلش را از دست بدهد. رضایی در نیمه اول هم در برخورد با مدافعان استقلال سعی در فریب داور داشت که در این راه ناکام بود ،هرچند دلیل مماشات ترکی با رضایی را در ندادن کارت زرد را هنوز نمی‌دانم.

در کل بعد از 20 سال برد رفتو برگشت خیلی چسبد . اگر این پرسپولیس را نمی‌بردیم واقعا مایه تاسف بود، با اینکه می‌گویند استقلال خوب بازی نکرد موافقم چرا که اگر خودمان بودیم باید چند گل به حریف می‌زدیم.....

مصاحبه هایه بازیکنایه پرسپولیسم واسه من خیلی جالب بود....از چیزی که اطلاع ندارن حرف میزنن محمدی کشاله رانش به شدت اسیب دیده بود که از دقیقه 70 به بعد ضعف عضله اذیتش میکرد(بازیکنایی که فارسی به زور حرف میزنن ضعف عضله چه میفهمن چیه:31:یکیشون میگفت یه ربع باید وقت اضافه میگرفت داور...
محمدی حرفه خوبی زده گفته: در برخوردی که با رضایی داشتم خود وی هم می‌داند که قبل از برخورد تعادلش را از دست داد و او به من برخورد کرد،‌در عین حال اگر هم داور به اشتباه پنالتی می‌گرفت چه کسی می‌تواند ادعا کند پنالتی وارد دروازه می‌شد؟

نا عادلیه عادل هم کاملا اشکار شد به دلایل واضح زیر....الان به عزیزانه اصفهانیو تبریزی حق میدم

اول: در برنامه 90 عادل فردوسی پور به جای کارشناسان داوری هم نظر می داد ! که این اولین خطا جهت دلگیری بود. مجری توانای برنامه 90 برای دقایقی انگار فراموش کرد که مجری است و نه کارشناس و نه البته وکیل مدافع ! بحث داوری و قضاوت را باید به کارشناسان سپرد آنجا که جنابان حسین عسگری به صورت مستقیم و محسن ترکی در زمین نظر به عدم پنالتی برخورد اجتناب ناپذیر محمد محمدی و غلامرضا رضایی دادند اما تلاش عجیب عادل فردوسی پور بی طرفی ایشان را زیر سوال برد.
دوم: تصویر پنالتی بیش از 10 بار توسط عادل فردوسی پور و همکارانش به نمایش درآمد اما از همه سوتهایی که به سود پرسپولیس ، پس از گل استقلال کشیده شد و اعتراف عادل فردوسی پور را در پی داشت ، تنها یک صحنه خطای واضح روی شریفات به نمایش درآمد تا آنچه در ذهن ثبت می شود گفته فردوسی پور نباشد بلکه تکرار مکرر صحنه برخورد دو بازیکن باشد که سرپرست مجرب کمیته داوران آن را تایید نکرد و پرونده اش را بست ! یکی از آن صحنه های واضح تمارض به قصد فریب داور توسط بادامکی بود که اگر داور آن را طبق عرف با کارت زرد جریمه می کرد از همان لحظه حریف استقلال ده نفره شده بود ! نکته اینجاست که همین بازیکن پنجاه متر دوید و به هوار رسید و رفتاری کرد که مستحق کارت زرد بود و ...
سوم:دایی در کنفرانس خبری پس از بازی طرح سوال کرد و سوالش این بود ، به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی کرد یا استقلال ؟! در عجبیم که سوال سرمربی حریف استقلال دقیقاً سوال زیر نویس شده برنامه 90 می شود تا با تجمیع رای ها فضاسازی جهت لوث کردن پیروزی استقلال صورت پذیرد ! به راستی آیا برنامه 90 و در راس آن مجری توانای آن عادل فردوسی پور در آن نیمه شب بهاری همه این موارد را هماهنگ کرده بود؟ و اگر جواب منفی باشد پرسش مجددی رخ می نماید و آن این است که :آیا چینش ، اصرار و ابرام فردوسی پور در طرح سوال ، پافشاری برای پنالتی و عدم به تصویر کشیدن صحنه هایی که به ضرر استقلال سوت زده شده و حتی بازیکن پرسپولیس اخراج نشده، نباید موجبات دلگیری و دلخوری استقلالیهای سراسر ایران شود؟ پاسخ به این پرسش را به وجدان بیدار عادل می سپاریم و جوابش را درخواست نمی کنیم .

امير موسر
01-04-2011, 21:16
آمار پس از بازی فینال جام حذفی سال گذشته بین پیروزی و گسترش تبریز (تیم آخر جدول دسته یــــــک) ... !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _n.jpg

علی دایی خودش چجوری قهرمان جام حذفی شده بعد میاد از موقعیتای زیاده تیمش تو دربی هم حرف میزنه !

manreza71
01-04-2011, 21:19
بابا این آمارو نشون ندید ...الان رفیق صمیمی دایی یعنی عادل فردوسی پور یه برنامه میزنه حالتونو میگیره!!!!!!! دایی فردوسی پور پیوندتان مبارک... انشالله هردو ضایع بشین

pasargadd
01-04-2011, 21:29
آمار پس از بازی فینال جام حذفی سال گذشته بین پیروزی و گسترش تبریز (تیم آخر جدول دسته یــــــک) ... !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _n.jpg

علی دایی خودش چجوری قهرمان جام حذفی شده بعد میاد از موقعیتای زیاده تیمش تو دربی هم حرف میزنه !
من هم تبریک میگم به هوادارن استقلال :40: و تسلیت به قرمزا

baren
01-04-2011, 21:41
دوستان استقلالی عزیز این که گل میشد اون یا نه مهم نیست ، مهم این هست که داوری به صورت واضح به سود استقلال بود !
این که نمیشه 2بازی پشت سرهم حق پرسپولیس ضایع بشه؟!!
دوستان عزیز واقعا متاسفم برای دوستانی که خیلی راخت به فردوسی پور تهمت می زنند.
آیا فقط این دنیا رو در نظر میگیرند ؟
به نظر من عادل با تمام تیکه هایی که در بازی دربی به پرسپولیس انداخت
مثل نبود علیزاده ها
یک یک شدن و...
ولی میگم عادل یکی از پاکان روزگار هست.
اظهار نظر استقلالی ها واقعا جای فکر داره که چرا واقعا؟!!؟

Amir M.ohAma.D
01-04-2011, 23:01
اون صحنه که پنالتی نبود....عسگری گفت نیست نجاتی گفت نیست...نظرایه رضا غیاثیم همیشه مخالفه نظر رییس کمیته داوران بوده پس ازش انتظار بیشتری نمیره
نجاتی گفته : با ده‌ها ادله قانونی می‌گویم محمدی مرتکب خطا نشده است بلکه این مهاجم پرسپولیس بود که تعادل خود را از دست داد و با بازیکن استقلال برخورد کرد. شما هزار بار دیگر هم که صحنه را ببینید خواهید دید محمدی فعلی را انجام نداده که مهاجم حریف تعادلش را از دست بدهد. رضایی در نیمه اول هم در برخورد با مدافعان استقلال سعی در فریب داور داشت که در این راه ناکام بود ،هرچند دلیل مماشات ترکی با رضایی را در ندادن کارت زرد را هنوز نمی‌دانم.

در کل بعد از 20 سال برد رفتو برگشت خیلی چسبد . اگر این پرسپولیس را نمی‌بردیم واقعا مایه تاسف بود، با اینکه می‌گویند استقلال خوب بازی نکرد موافقم چرا که اگر خودمان بودیم باید چند گل به حریف می‌زدیم.....

مصاحبه هایه بازیکنایه پرسپولیسم واسه من خیلی جالب بود....از چیزی که اطلاع ندارن حرف میزنن محمدی کشاله رانش به شدت اسیب دیده بود که از دقیقه 70 به بعد ضعف عضله اذیتش میکرد(بازیکنایی که فارسی به زور حرف میزنن ضعف عضله چه میفهمن چیه:31:یکیشون میگفت یه ربع باید وقت اضافه میگرفت داور...
محمدی حرفه خوبی زده گفته: در برخوردی که با رضایی داشتم خود وی هم می‌داند که قبل از برخورد تعادلش را از دست داد و او به من برخورد کرد،‌در عین حال اگر هم داور به اشتباه پنالتی می‌گرفت چه کسی می‌تواند ادعا کند پنالتی وارد دروازه می‌شد؟

نا عادلیه عادل هم کاملا اشکار شد به دلایل واضح زیر....الان به عزیزانه اصفهانیو تبریزی حق میدم

اول: در برنامه 90 عادل فردوسی پور به جای کارشناسان داوری هم نظر می داد ! که این اولین خطا جهت دلگیری بود. مجری توانای برنامه 90 برای دقایقی انگار فراموش کرد که مجری است و نه کارشناس و نه البته وکیل مدافع ! بحث داوری و قضاوت را باید به کارشناسان سپرد آنجا که جنابان حسین عسگری به صورت مستقیم و محسن ترکی در زمین نظر به عدم پنالتی برخورد اجتناب ناپذیر محمد محمدی و غلامرضا رضایی دادند اما تلاش عجیب عادل فردوسی پور بی طرفی ایشان را زیر سوال برد.
دوم: تصویر پنالتی بیش از 10 بار توسط عادل فردوسی پور و همکارانش به نمایش درآمد اما از همه سوتهایی که به سود پرسپولیس ، پس از گل استقلال کشیده شد و اعتراف عادل فردوسی پور را در پی داشت ، تنها یک صحنه خطای واضح روی شریفات به نمایش درآمد تا آنچه در ذهن ثبت می شود گفته فردوسی پور نباشد بلکه تکرار مکرر صحنه برخورد دو بازیکن باشد که سرپرست مجرب کمیته داوران آن را تایید نکرد و پرونده اش را بست ! یکی از آن صحنه های واضح تمارض به قصد فریب داور توسط بادامکی بود که اگر داور آن را طبق عرف با کارت زرد جریمه می کرد از همان لحظه حریف استقلال ده نفره شده بود ! نکته اینجاست که همین بازیکن پنجاه متر دوید و به هوار رسید و رفتاری کرد که مستحق کارت زرد بود و ...
سوم:دایی در کنفرانس خبری پس از بازی طرح سوال کرد و سوالش این بود ، به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی کرد یا استقلال ؟! در عجبیم که سوال سرمربی حریف استقلال دقیقاً سوال زیر نویس شده برنامه 90 می شود تا با تجمیع رای ها فضاسازی جهت لوث کردن پیروزی استقلال صورت پذیرد ! به راستی آیا برنامه 90 و در راس آن مجری توانای آن عادل فردوسی پور در آن نیمه شب بهاری همه این موارد را هماهنگ کرده بود؟ و اگر جواب منفی باشد پرسش مجددی رخ می نماید و آن این است که :آیا چینش ، اصرار و ابرام فردوسی پور در طرح سوال ، پافشاری برای پنالتی و عدم به تصویر کشیدن صحنه هایی که به ضرر استقلال سوت زده شده و حتی بازیکن پرسپولیس اخراج نشده، نباید موجبات دلگیری و دلخوری استقلالیهای سراسر ایران شود؟ پاسخ به این پرسش را به وجدان بیدار عادل می سپاریم و جوابش را درخواست نمی کنیم .

اینو جا انداختم بگم که بعد از بازی با ذوب اهن تو اصفهان که بازیه بعد پرسپولیاس که قطعا هم می بازن دیگه چیو میخوان مقصر بدونن؟.....
جناب BAREN شما که میگی داوری به ضرر پرسپولیس بوده همش..تو اون بازی یه چند تا صحنرو میشه بگی؟اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن....نجاتی حتی اعتقاد داره رضایی باید کارت هم میگرفت.... داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد....تعداد خطاهایه دو تیمو امارشو یه نگاهی بنداز...پرسپولیس بازی با پاس بیشتر خطا کرده بود تا بازی با استقلال(با توجه به سوتایه ترکی)دیگه خودتون تا اخرشو برین........

در مورد فردوسی پور هم با دلیل صحبت کردم(با دلیل) که در بالا هم هست میتونی بخونیو بگی کدومش دروغه؟؟؟؟

پ.ن

چه باحال....منم بیام بگم پرسپولیسیم تا هرچی دلم میخواد به پرسپولیسو پرسپولیسیا بگم بعدشم اگه کسی اعتراض کرد بگم من خودم طرفدار دو اتیشه ی پرسپولیسم

بی باک بی بال
01-04-2011, 23:09
دوست من با این استقلالیای بی منطق بحث الکی نکن، فایده نداره(من خودم استقلالیم و حق رو به شما میدم!!):46:
در مورد دوستمون maneza71 که اصلا صحبت نکنید ایشون از دشمنان خونی علی دایی هست و هیچ جوره از موضعش کوتاه نمیاد خیلی هم آدم بی منطقیه:دی

یکی نیست یه ایشون بگه شما که اینقدر از کریمی بیخودی دفاع میکنید و از رفتنش به شالکه عروسی گرفته بودید یه دونه از فیلمای بازیش تو شالکه رو بزارید تا ما هم ببینیم//اصلا من نمیدونم شالکه کریمی رو میخواست چیکار ؟؟؟!!! چیزی که تو دنیا زیاده بازیکنه نیمکت نشینه!!:27:
منطق شما منو کشته که تمامش توهین:13:
کل بازی یه صحنه برای پیروزی داشت که اون هنوز بحث که پنالتی بود یا نه :10:
استقلال نیم دوم توی خط حمله بد بازی کرد:41: اما خط دفاع عالی بود :11:من نمی دونم چرا هچکس نمیگه استقلال خوب دفاع کرد هم میگن بد بازی کرد
بحث وقت تلف کردم عادل گفت نزدیک 6 دقیقه بود که 5 دقیقه گرفت

baren
01-04-2011, 23:21
اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن
خبرگزاری ها معتبر داخلی گواه این ادعای من است.
منظورتون عسکری رئیس داوران نیست که احتمالا نصف کارشناسان؟

داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد
این که به نفع سوت میزد مثلا کجا و آیا به حق نبود؟
سوای از شما میپرسم. امیر آبادی چندتا خطا کرد؟
آیا 2 تا از اون خطاها مستحق کارت نبود؟
وقت تلف کردن ها کارت نداشت؟
عزیز من اشکال من یکی 2تا نیست.

در مورد فردوسی پور هم با دلیل صحبت کردم(با دلیل) که در بالا هم هست میتونی بخونیو بگی کدومش دروغه؟؟؟؟
من دلیلی ندیدم !
دصحبت های شما از نظر شرعی و حقوقی کاملا در بحث اتهام قرار میگیره و تهمت محسوب میشه.
دلیل رو تعریف کنید تا دیگر دوستان هم شاهد تعریف شما از دلیل باشند.

اینو جا انداختم بگم که بعد از بازی با ذوب اهن تو اصفهان که بازیه بعد پرسپولیاس که قطعا هم می بازن دیگه چیو میخوان مقصر بدونن؟.....
دوست عزیز پرسپولیس امسال کلی باخت داده !
کاری ندارم.
ولی به قول آقای محصص پرسپولیس واقعا خوب وزیبا بازی کرد و داوری و .... باعث باختش شد !

دوست عزیز سوال من ساده است چرا باید همه مشکلات داوری روی بازی پرسپولیس در دو دربی اخیر باشه؟
مگه نمی گید که فوتبال هست و داوری ها اشتباه؟
چرا باید پشت سر هم و به قول شما نصف کارشناسان رای بر محق بودن پرسپولیس بدن و در دربی قبل 100 درصد کارشناسان؟

کارشناس فوتبال کشورمان عملکرد پرسپولیس مقابل استقلال را ستود و این تیم را بازنده سربلند مقابل حریف آبی پوش خود خواند.

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

منطق شما منو کشته که تمامش توهین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل بازی یه صحنه برای پیروزی داشت که اون هنوز بحث که پنالتی بود یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال نیم دوم توی خط حمله بد بازی کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خط دفاع عالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من نمی دونم چرا هچکس نمیگه استقلال خوب دفاع کرد هم میگن بد بازی کرد
بحث وقت تلف کردم عادل گفت نزدیک 6 دقیقه بود که 5 دقیقه گرفت
دوست عزیز به قول مظلومی نیمه اولی پرسپولیس بهتر بازی کرد !
نیمه دوم هم باز به قول مطلومی طبیعی بود که پرسپولیس حمله کنه !

این یعنی چی ؟
یعنی کلا پرسپولیس خوب بازی کرده! و حقش برد بوده !

Amir M.ohAma.D
01-04-2011, 23:29
اینطور که بوش میاد بحث با شما فایده ای نداره چون حرفه خودتو میزنی...
فقط به همین سوال جواب بده

دایی در کنفرانس خبری پس از بازی طرح سوال کرد و سوالش این بود ، به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی کرد یا استقلال ؟! در عجبیم که سوال سرمربی حریف استقلال دقیقاً سوال زیر نویس شده برنامه 90 می شود.چرا باید اینطوری شود؟

امیر ابادی خطایی نکرد که اخراج داشته باشه ...ولی اون بادامکی بود که باید اخراج میشد
شریفاتو تکل از پشت زدن خطا نگرفت کاپیتان فرهادو نصف کردن خطا نگرفت..یه جا یه بازیکنه پرسپولیس (یادم نیس کی بود)پاشو دو متر بالا اورد ولی خبری از خطایه کف پا نبود و..............
جالبه کدوم وقت کشیو میگی؟این تهمت نیست؟حالا خوبه محمدی یه ماهی به خاطر همون کشاله بازی نکرد...اگه دقت کنی بازیهایه پیشم محمدی از دقیقه 60 به بعد همین مشکل براش پیش میومد و فقط بازی با پرسپولیس نبود

پ.ن
مظلومی هیچ وقت نگفت نیمه اول پرسپولیس بهتر بود
اصلا موقعیتایه گل 200 تا پرسپولیس 1 دونه استقلال ...مهم اینه کی برده و مهم این دبله که تو تاریخ میمونه
ما هم خیلی بازیا به نا داوری باختیم خیلی از بازیا هم عالی بازی کردیم ولی باختیم نمونش بازی با صبایه قم که تیم قلعه نویی بود و 3 -1 باخت استقلال موقعیتایه گل استقلال 14 تا بود ولی 3-1 بازیو باختیم
حتی بازیایی رو یادمه 17-18 تا هم موقعیتایه گل داشتیم ولی مساوی میکردیم یا میباختیم اینا دلیل نمیشه که

یه پیشنهاده برادرانه
این بازی گذشت باختینو دبل تو تاریخ ثبت شد....به فکر این باشید که دیگه امیر خان دبلتون نکنه :31:اون میتونه سبل کنه:31:
کلا این فصل خیلی بد شانسین خدایی دلم براتون میسوزه یه بازیتون با سپاهان تو اصفهان مونده رو 6 تا میچرخه اون بازی....
جام حذفیم که باز مثل اینکه با سپاهانید....خلاصه به فکر اینده باشین.با این بازیکنایه مشنگتون فقط ابرویه تهرانو میبرید
هرچی باشه تیمه دومه ما استقلالیا پرسپولیسه:31:

Ssarshar
01-04-2011, 23:34
نظر شخصص ( بدون جانبداری - بدون تعصب )

نیمه اول پرسپولیس برتری نسبی داشت . هماهنگتر بازی کردن البته استرسشون از استقلالیا بیشتر بود . همین استرس هم کار دستشون داد . تیم از لحاظ روانی داغونه ! استقلال هوشیارتر بود و گلشو زد .

نیمه دوم هم که دربست مال پرسپولیس بود . استقلال دفاع خالص ... البته به نظرم استقلال طبق معمول تو خطوط دفاعیش ضعف داشت چون اگه پرسپولیسیا حتی اگه در حد یه تیم درجه دوی لیگ تمام کننده داشت و فشار و استرس هم نداشت خیلی راحت میتونست دروازه استقلال رو بارها باز کنه . و کار رو تمام کنه . درضمن غیر از عسگری که تکلیفش معلومه تمام کارشناسا صحنه ی پنالتی رو صحیح میدونستن . در کل پرسپولیس از استقلال سر تر بود همه میدونن ... توانش بالاتره ولی تیم بنیه نداره ... این تیم یه انقلاب میخواد داخلش ... حتی تعویض دایی هم فایده ای نداره !

baren
01-04-2011, 23:40
من دیگه رو بحث رو ادامه نمیدم !
دوست عزیز شما میگی چرا سوال یکی بود ؟!!؟!؟
خب باید یه چیزی می پرسید معمولا هم این تیپ سوالا رو می کنه !
خب این سوال خیلی هاست؟
کی بهتر بازی کرد؟
دربی فقط 3 امتیاز نیست که بگیری و بری بعدی....
شما حتی نمی دونید مربی تیم چی گفته و....
شرمنده نباید وارد بحث میشدم !
این بحث های شما رو اگر فردی بی طرف ببینه علاوه بر خنده+به اتهامات پوچ شما هم پی میبره.
خواهشا جواب من رو ندید.

0511
01-04-2011, 23:50
بدون شرح !!!

خيال همه رو راحت كنم طبق قوانين داوري اگه مهاجم از قبل تعادلش رو از دست بده و كاملا روي زمين افتاده باشه و مدافع به همين صورت شبيه تكل محمدي روي پاي مهاجم بره يكي از خطاهاي 9 گانه اتفاق افتاده و پنالتيه

آرش-19
02-04-2011, 00:04
آقای 0511 طرفداری شما واقعا رو اعصاب آدم راه میره!!!
من به عنوان یه استقلالی حاضرم تیمم نوزدهم بشه بشرطی پیرسپولیس بیستم شه تو جدول
یا اینکه پرسپولیس رو دبل کنیم, که کردیم :5:
درسته دیگه شور و هیجان قدیم رو نداره ولی تا حدودی ارضا کنندس, از فوتبال ایران همین برامون مونده دیگه!
پیشنهاد میکنم شما هم اگه یه طرفداری واقعی هستی این منطق اهل بیتیت رو کمی کنار برازی
عالم و آدم دست به دست هم دادن تا برد استقلال رو لوس جلوه بدن, چرا؟ چون حداقل روزنه امیده 50 درصد فوتبال دوستان
از بین نره. سیاست در فوتبال ملی مردمی یعنی همین دیگه.
یه طرفدار واقعی هیچوقت نمیگه تیم ما بد بود (حتی اگه بوده) ولی بردیم, اگه بردیم پس بهتر بودیم, حتی اگه ده تا دروازه خالی
هم گل نکرده باشن, حتی اگه ما فقط یه موقعیت داشتیم, ما بهتر بودیم چون 3 امتیاز رفت تو حساب ما. دروازه خالی بیرون زدن که نمیشه
امتیاز!
دیگه باید قبول کرد که "ما بردیم و ما بردیم, جوجه کبابو ما خوردیم"
------------------------------

نوشته شده توسط گرافيكار مشاهده تاپيک
میشه متن دقیق این مورد خطا رو به زبان انگلیسی بدید؟ ترجمه مشکوکه!
در ضمن این حرف شما یعنی محمدی هیچ عکس العملی تو اون موقیعت تک به تک انجام نمیداد! اصلا با منطق جور درنمیاد!
همین آقای گرافیکار که شما ازش نقل قول گرفتی برای اشتباهات داوری بازی چلسی و بارسا صحبت از مدیریت بازی توسط داور میکرد که هر برخوردی حتی نزدیک به
خطاهای 9 گانه که پنالتی نسیت, وگرنه هر بازی 10 تا پنالتی داشت!

pcforlife
02-04-2011, 00:13
یعنی کلا پرسپولیس خوب بازی کرده! و حقش برد بوده !
خوب بازی کردن فقط به این مفهوم نیست که چپ و راست حمله کنی! به معنی خوب دفاع کردن هم هست! به معنی خوب از موقعیت استفاده کردن هم هست، به معنای حفظ کردن نتیجه هم هست! معانی زیادی عبارت "خوب بازی کردن" رو تشکیل میده.
چیزی که مشخصه اینه که پرسپولیس بخشی از خوب بازی کردن که حمله کردن باشه رو خوب انجام داد! طبیعتا این بحش از فوتبال همیشه به مزاج هواداران سازگارتر هستش و خب... حمله کردنه که گل به ارمغان میاره!
به نظر من تو داربی 70 پرسپولیس خوب حمله کرد و از تمام عناصر هجومیش استفاده کرد! اما در اینکه بیایم بگیم کلا پرسولیس خوب بازی کرد و حقش برد بود جای بحث داره...
.
.
به نظر من برخی از دوستان استقلالی هم دیگه دارن خیلی چشمشون رو، رو به حقایق می بندن! دیگه پنالتی از اون تابلوتر نبود! شما بیاین پنالتی داربی بزرگ انگلستان تو اف ای کاپ (یونایتد - لیورپول) این فصل رو نگاه کنید!! هاوارد وب کسی که فینال های CL و FWC تو سال رو سوت زده، میاد دقیقه 2 خطای پنالتی ای رو به سود منچستر سوت میزنه که نسبت به حرکت محمدی به مراتب از نظر ضربه و قدرت اون ناچیزه!
جناب ترکی هم قشنگ مشرف بود رو صحنه! این یه واقعیته که وقتی بازیکنی درک نداره که توی محوطه جریمه داره پای یه بازیکن حریف رو میگیره، داور باید شعورش برسه که سوت بزنه و اعلام خطا کنه!
دوستان استقلالی عزیز هم بیان کلاشون رو قاضی کنن! اگه احمدی همین حرکت رو رو مجیدی انجام میداد و ترکی پنالتی نمی گرفت، چه ریکشنی از خودشون نشون میدادن!
بعد دوستان! شما زیادی کمیته داوران رو جدی گرفتن! کمیته داورانی که داوراشون تو جام ملت ها شاهکار می کنن، به نظر من مقصر شماره یک هستند که بزرگترین و پرتماشاگرترین دربی و مسابقه فوتبال باشگاهی در آسیا رو میدن به یه داور وطنی! ضمنا مطمئن باشید هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه! وضع داوری و مدیریت داوری مملکتمون اونقدر افتضاحه که کارشناس هایی که تو برنامه نود میان هم نمیتونن رسما بگن که آقا داور فلان بازی اشتباه کرد و افتضاح عمل کرده!!
.
.
پرحرفی کردم... شرمنده...:11:
یاعلی:11:

آرش-19
02-04-2011, 00:40
من که کارشناس نیستم به طور قطع بگم پنالتی بوده یا نه!
ولی اینکه از این صحنه پرچم کاوه درست کردن برای کمرنگ کردن بعضی مسائل! همین خون آدمو یجوش میاره!
(منظورم طرفدارا نیست, سیاست کلان پشت فوتبال و رسانه ای که از همین فوتبال حمایت میکنه سیل طرفدار رو به این مسیر کشونده)
به عنوان مثال, یک طرفدار پرسپولیس بعد از شکست دربی اولین چیزی که تو ذهنش شکل دادند همین صحنه مشکوک بود.
به ذهن نشانه هایی دادن که این سوال رو نپرسه که چرا تیم ما ضربه آخر خوب نمیزنه؟ چرا دفاع متزلزلی داره؟ چرا این فصل
بدترین نتایج رو گرفته؟ چرا باعث و بانیش از سره جاش یه تکون هم نخورده؟ و خیلی چراهای دیگه که پرسیدنش ممکنه
جایگاه بعضی ها رو به خطر بندازه!!!!!
وگرنه تو خیلی از بازی های بسیار مهمتر از این دربی پنالتی های واضح تر از این گرفته نشده. این دروغ ها و سیاستهاس
که اعصاب آدم رو خورد میکنه.
آخه تا کی میخوان این نمایش خیمه شب بازی فوتبال رو ادامه بدن؟!

Amir M.ohAma.D
02-04-2011, 00:43
من دیگه رو بحث رو ادامه نمیدم !
دوست عزیز شما میگی چرا سوال یکی بود ؟!!؟!؟
خب باید یه چیزی می پرسید معمولا هم این تیپ سوالا رو می کنه !
خب این سوال خیلی هاست؟
کی بهتر بازی کرد؟
دربی فقط 3 امتیاز نیست که بگیری و بری بعدی....
شما حتی نمی دونید مربی تیم چی گفته و....
شرمنده نباید وارد بحث میشدم !
این بحث های شما رو اگر فردی بی طرف ببینه علاوه بر خنده+به اتهامات پوچ شما هم پی میبره.
خواهشا جواب من رو ندید.

جوابش سادس چون میخواستن برد استقلال رو بی ارزش جلوه بدن
من نمیدونم؟این شمایید که نمیدونید نمیخواستم جوابتو بدم ولی اینو دیدم مجبور شدم

اینجارو بخون....همون اولشم فقط بخون.. ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی می گوید پرسپولیس فقط یک نیمه از حریف سر بوده است.

واقعا معلومه حرفایه کی پوچو خنده داره...
اگه حرفایه من خنده داره خوب بذار ملت بخندن:11:
به قوله یه بنده خدایی

زحق توفيق خدمت خواستم دل گفت پنهاني

چه توفيقي از اين بهتر که خلقي را بخنداني

موفق باشی

امير موسر
02-04-2011, 08:53
اميرآبادي: در مورد حيدري حرف بزنم بزرگ مي‌شود/ با اين پاس گل اشتباه بدي كه در دربي داشتم را پاك كردم/ پاس گل من شانسي نبود.

سايت گل ـ‌ مهدي اميرآبادي مدافع راست پاي استقلال كه مقابل پرسپوليس در پست دفاع چپ بازي كرد، عملكرد قابل قبولي داشت و علاوه بر موفقيت در كارهاي دفاعي توانست پاس گل اين ديدار را به آرش برهاني بدهد.
اميرآبادي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« امسال آقاي مظلومي به من اعتماد كرد و فكر مي‌كنم تا حالا جواب اعتماد او را داده‌ام. من در آن صحنه كه منجر به گل استقلال شد به خوبي آرش برهاني را ديدم كه قصد فرار دارد و به همين دليل توپ را سانتر كردم و پاس گل من شانسي نبود.»
اميرآبادي در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كني به دليل بازي كردن در دفاع چپ بايد پاي چپ خود را قوي كني، تأكيد مي‌كند:«‌من با پاي چپ هم سانتر مي‌كنم و پاس گل هم داده‌ام ولي پاي راستم قوي‌تر است و خيلي مواقع توپ را روي پاي راستم مي‌آورم و سانتر مي‌كنم.»
اميرآبادي در پاسخ به اين سوال كه پرسپوليس را چطور ديدي،‌ مي‌گويد:«‌آنها در نيمه دوم چيزي براي از دست دادن نداشتند و مي‌خواستند به گل برسند ولي ما از اشتباهات بازي با النصر عربستان درس گرفته بوديم و نمي‌خواستيم اين پيروزي را از دست بدهيم.»
اميرآبادي در مورد صحبت‌هاي سپهر حيدري كه شيوه بازي استقلال را به تيم ملي بحرين تشبيه كرد، مي‌گويد:«‌ما بحرين باشيم يا نباشيم مهم اين است كه پرسپوليس را در دو بازي رفت و برگشت شكست داديم و ركورد زديم. من بازيكن قديمي استقلال هستم و اگر در مورد اين بازيكن صحبت كنم بزرگ مي‌شود به همين دليل بهتر است حرف خاصي نزنم.»

goal.com

0511
02-04-2011, 19:14
آقای 0511 طرفداری شما واقعا رو اعصاب آدم راه میره!!!
من به عنوان یه استقلالی حاضرم تیمم نوزدهم بشه بشرطی پیرسپولیس بیستم شه تو جدول
یا اینکه پرسپولیس رو دبل کنیم, که کردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته دیگه شور و هیجان قدیم رو نداره ولی تا حدودی ارضا کنندس, از فوتبال ایران همین برامون مونده دیگه!
پیشنهاد میکنم شما هم اگه یه طرفداری واقعی هستی این منطق اهل بیتیت رو کمی کنار برازی
عالم و آدم دست به دست هم دادن تا برد استقلال رو لوس جلوه بدن, چرا؟ چون حداقل روزنه امیده 50 درصد فوتبال دوستان
از بین نره. سیاست در فوتبال ملی مردمی یعنی همین دیگه.
یه طرفدار واقعی هیچوقت نمیگه تیم ما بد بود (حتی اگه بوده) ولی بردیم, اگه بردیم پس بهتر بودیم, حتی اگه ده تا دروازه خالی
هم گل نکرده باشن, حتی اگه ما فقط یه موقعیت داشتیم, ما بهتر بودیم چون 3 امتیاز رفت تو حساب ما. دروازه خالی بیرون زدن که نمیشه
امتیاز!
دیگه باید قبول کرد که "ما بردیم و ما بردیم, جوجه کبابو ما خوردیم"
حق با شماست من معذرت میخوام!!

استقلال خیلی سرتر از پرسپولیس بود پرسپولیس فقط دو سه تا حمله کرد ولی در کل در صد مالکیت توپ و کلا بازی دست استقلال بود و بازیکنای پرسپولیس بیخودی اعتراض کردند به وقت کشی و عرب بازی!!

در مورد صحنه پنالتی هم باید بگم که سرپرست داوران به ترکی 9 داده پس اصلا پنالتی نبوده!!

موفق باشید :11:

آرش-19
02-04-2011, 19:59
حق با شماست من معذرت میخوام!!

استقلال خیلی سرتر از پرسپولیس بود پرسپولیس فقط دو سه تا حمله کرد ولی در کل در صد مالکیت توپ و کلا بازی دست استقلال بود و بازیکنای پرسپولیس بیخودی اعتراض کردند به وقت کشی و عرب بازی!!

در مورد صحنه پنالتی هم باید بگم که سرپرست داوران به ترکی 9 داده پس اصلا پنالتی نبوده!!

موفق باشید :11:

خیلی زشته که اینجوری طرفداری میکنی!
مطمئنی طرفدار استقلالی :41: بعید میدونم.
دلت از یه پرسپولیسی دوآتیشه بیشتر پره, جالبه!
ادعایی مبنی بر قسمت بولد شده نداشتیم و نداریم, مهم نتیجه بود. سال ها بعد میگن استقلال
فصل 89-90 دبل کرد, نمیگن که . . . . .
whatever

0511
02-04-2011, 20:16
به عنوان کسی که که 20 ساله طرفداره استقلاله، متاسفم که استقلال طرفدارایی مثل شما رو داره!!:2:

0511
02-04-2011, 20:49
فصل 89-90 دبل کرد, نمیگن که . . . . .
شما که تا بحث 6 تایی میاد وسط میگید واسه زمان قلقلک میرزاست و جناب شما اون زمان به دنیا نیومده بودی!؟؟؟؟؟؟
حالا از الان دارید برنامه ریزی میکنید که این 2 برد ناداورانه رو بعدا بکوبید تو سر پرسپولیسیا!؟!؟!؟!؟!؟:13:
موفق باشید دوست من // :10:

گرافيكار
02-04-2011, 20:53
[/COLOR]حرف زدن در مورد اين بازيه تموم شده اونم بعد از يه سيزده بدر لذت بخش اصلا برام جالب نيست
اما يه حرفايي زده شد كه از ديد خودم براي بار آخر جوابشون رو ميدم

[=The shining;5982347]اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن....نجاتی حتی اعتقاد داره رضایی باید کارت هم میگرفت.... داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد....تعداد خطاهایه دو تیمو امارشو یه نگاهی بنداز...پرسپولیس بازی با پاس بیشتر خطا کرده بود تا بازی با استقلال(با توجه به سوتایه ترکی)دیگه خودتون تا اخرشو برین........
نصف كارشناسا؟؟؟؟؟؟؟
نصيرزاده كه كل خوزستانيها به ويژه اهوازيها از استقلالي بودنش باخبرن و حتي در ديدار شاهين بوشهر و استقلال در تهران كه اون پنالتي واضح شاهين بوشهر رو خطا ندونست خيلي صريح گفت پنالتي بوده و اخراج محمدي
به نظر من اين منطق اصلا جاي جواب دادن نداره و از دوستان پرسپوليسي هم يه خواهش دارم كه در اين مورد ادامه ندن

ژ

امیر ابادی خطایی نکرد که اخراج داشته باشه ...ولی اون بادامکی بود که باید اخراج میشد
شریفاتو تکل از پشت زدن خطا نگرفت کاپیتان فرهادو نصف کردن خطا نگرفت..یه جا یه بازیکنه پرسپولیس (یادم نیس کی بود)پاشو دو متر بالا اورد ولی خبری از خطایه کف پا نبود و..............
جالبه کدوم وقت کشیو میگی؟این تهمت نیست؟حالا خوبه محمدی یه ماهی به خاطر همون کشاله بازی نکرد...اگه دقت کنی بازیهایه پیشم محمدی از دقیقه 60 به بعد همین مشکل براش پیش میومد و فقط بازی با پرسپولیس نبود

یه پیشنهاده برادرانه
این بازی گذشت باختینو دبل تو تاریخ ثبت شد....به فکر این باشید که دیگه امیر خان دبلتون نکنه :31:اون میتونه سبل کنه:31:
کلا این فصل خیلی بد شانسین خدایی دلم براتون میسوزه یه بازیتون با سپاهان تو اصفهان مونده رو 6 تا میچرخه اون بازی....
جام حذفیم که باز مثل اینکه با سپاهانید....خلاصه به فکر اینده باشین.با این بازیکنایه مشنگتون فقط ابرویه تهرانو میبرید
هرچی باشه تیمه دومه ما استقلالیا پرسپولیسه:31:

[/COLOR] [/COLOR][/SIZE]
به نظر منم تركي بعد از اون پنالتي سه خطاي كاملا واضح رو براي استقلال نگرفت
ولي برام جالبه استقلاليهاي عزيز كه يه هو اينقدر طرفدار عسگري شدن با اين همه اشتباه داوري نظرشون در مورد نمره 9 براي تركي چيه؟
به قول حسين عزيز اينجا فقط بحث حمايت از داورا و به نوعي لاپوشوني كردنه
+
در مورد وقت كشي هم خيلي خوبه ديگه از اين به بعد هركي وقت كشي كرد اگه گفت مصدوم هستم ديگه حرفي نميمونه
اگه اينقدر مصدوم بود مطمئن باشيد مظلومي اصلا ريسك نميكرد مطمئن باشيد
+
در مورد بخش آخر پستتون و پينهاد برادرنتون
من هم با سروش موافقم بيش از اين از پرسپوليس اين فصل انتظار نميره
من فكر ميكنم حتي شاهين بوشهر هم راضي به بازي دادن علي عسگر و آقازماني در دفاع چپ و راست نشه

"ما بردیم و ما بردیم, جوجه کبابو ما خوردیم"
------------------------------

میشه متن دقیق این مورد خطا رو به زبان انگلیسی بدید؟ ترجمه مشکوکه!
در ضمن این حرف شما یعنی محمدی هیچ عکس العملی تو اون موقیعت تک به تک انجام نمیداد! اصلا با منطق جور درنمیاد!
همین آقای گرافیکار که شما ازش نقل قول گرفتی برای اشتباهات داوری بازی چلسی و بارسا صحبت از مدیریت بازی توسط داور میکرد که هر برخوردی حتی نزدیک به
خطاهای 9 گانه که پنالتی نسیت, وگرنه هر بازی 10 تا پنالتی داشت!
اول در مورد اون بيت شعر زيبا و عميقتون بايد بگم شكست وزني داره « ما » در مصرع دوم زياديه
درستش اينه
ما برديم و ما برديم .... جوجه كبابو خورديم
در مورد اون ترجمه مشكوك هم بايد بگم من اصلا ترجمه نكردم
من يه مثال زدم تا مفهوم اون قوانين رو بگم
وگرنه توي قانون داوري فيفا كه اسم محمدي رو نميارن
مفهوم ساده اون قانون داوري هم اينه متوقف كردن و جلوگيري از به بازي برگشتن بازيكن مساويست با خطا
مدرك و لينك و ... توي اينترنت زياده

در مورد بازي بارسا و چلسي فكر ميكنم چون دقيقا توي جريان بحث من با دوستان نبودين اشتباه برداشت كردين
من گفتم معمولا داورا بعد از مثلا يك اخراج يا يك پنالتي بازي رو مديريت ميكنن نه اينكه به خاطر مديريت بازي تنها خطاي آشكار رو توي 18 قدم نگيره اين ديگه مديريت نيست اشتباه داوريه
البته بيشتر شبيه مديريت يه ليگه تا مديريت يه بازي

من که کارشناس نیستم به طور قطع بگم پنالتی بوده یا نه!
ولی اینکه از این صحنه پرچم کاوه درست کردن برای کمرنگ کردن بعضی مسائل! همین خون آدمو یجوش میاره!
(منظورم طرفدارا نیست, سیاست کلان پشت فوتبال و رسانه ای که از همین فوتبال حمایت میکنه سیل طرفدار رو به این مسیر کشونده)
به عنوان مثال, یک طرفدار پرسپولیس بعد از شکست دربی اولین چیزی که تو ذهنش شکل دادند همین صحنه مشکوک بود.
به ذهن نشانه هایی دادن که این سوال رو نپرسه که چرا تیم ما ضربه آخر خوب نمیزنه؟ چرا دفاع متزلزلی داره؟ چرا این فصل
بدترین نتایج رو گرفته؟ چرا باعث و بانیش از سره جاش یه تکون هم نخورده؟ و خیلی چراهای دیگه که پرسیدنش ممکنه
جایگاه بعضی ها رو به خطر بندازه!!!!!
وگرنه تو خیلی از بازی های بسیار مهمتر از این دربی پنالتی های واضح تر از این گرفته نشده. این دروغ ها و سیاستهاس
که اعصاب آدم رو خورد میکنه.
آخه تا کی میخوان این نمایش خیمه شب بازی فوتبال رو ادامه بدن؟!
به نظر منم دوستان پرسپوليسي ديگه نبايد اين مسئله رو كش بدن تموم شد و رفت
مطمئنن در ادامه بازيها هم با توجه به وضع اسف بار كميته داوران اين اشتباهات داوري ادامه داره
هم براي پرسپوليس و هم براي ساير تيمها
هرچند كمتر سابقه داشته كه در دو ديدار رفت و برگشت دربي دو اشتباه تاثير گذار در نتيجه بازي به ضرر يه تيم اتفاق بيفته
ولي در هرصورت گذشت
+
بله من هم فكر ميكنم بازيكنايي كه اينقدر پول ميگيرن نبايد اينقدر موقعيت گل رو خراب كنن
اما در مورد دفاع متزلزل
وقتي ميگيم پرسپوليس خيلي بهتر و كم اشكال تر بازي كرد به همين خاطره
دقيقا برعكس نظر شما دفاع پرسپوليس در بازي با استقلال برخلاف بازيهاي قبل يكي از بهترين روزهاي خودش رو داشت
به قول بكن بائر هر خط دفاعي در نود دقيقه اجازه داره يك دو اشتباه هم بكنه
پرسپوليس فقط يه اشتباه داشت كه اونم رفت توي گل كه البته به خاطر غير تخصصي بودن علي عسگر واقعا قابل چشم پوشيه
در باقي موارد مجيدي برهاني و باقيه مهاجمين استقلال به خوبي كنترل شده بودن
چيزي كه براي من كه عادت ندارم فقط سياهي ها رو ببينم جالب و البته اميدوار كننده بود اين بود كه پرسپوليس در نيمه دوم هم در خلق موقعيت موفق بود و هم در ندادن موقعيت به استقلال
نقطه ضعف اساسي فوتبال ما همينه كه وقتي يه تيم عقبه توي ضد حمله خيلي آسيب پذير ميشه
كه اين ضعف در بازي پرسپوليس ديده نشد
اميدوارم در بازيهاي بعد هم اينجور باشه
فكر نميكنم دوستان استقلالي بتونن از دفاع پرسپوليس توي اين بازي ايرادي بگيرن
اگر ميتونن بسم الله

از اين پست هر كاربري خواست ميتونه نقل قول بگيره چون به خودم اجازه نميدم كه بگم نقل قول نگيرين
اما به خودم اجازه ميدم كه جواب ندم

baren
02-04-2011, 21:14
نصيرزاده كه كل خوزستانيها به ويژه اهوازيها از استقلالي بودنش باخبرن و حتي در ديدار شاهين بوشهر و استقلال در تهران كه اون پنالتي واضح شاهين بوشهر رو خطا ندونست خيلي صريح گفت پنالتي بوده و اخراج محمدي
به نظر من اين منطق اصلا جاي جواب دادن نداره و از دوستان پرسپوليسي هم يه خواهش دارم كه در اين مورد ادامه ندن

والا من گفته بودم ادامه نمیدم ولی
جالبه بدونید کارشناسانی این صحنه رو 100 درصد پنالتی دونستند که روزنامه استقلال و خود دوستان استقلالی در بازیهای مختلف روی حرفشون حساب کردند.
نمونه زیاده دیوار حاشا بلند.
باز معذرت که این بحث واضح و بی هدف رو ادامه دادم

tsjaleb
02-04-2011, 21:19
نجاتی: رضایی در فریب داور ناکام ماند

حسین نجاتی کارشناس داوری گفت: محسن ترکی در مسابقه چهارشنبه بهترین قضاوت خود را انجام داد و در تنها صحنه مشکوک بهترین تصمیم را اتخاذ کرد.

وی ادامه داد: با ده‌ها ادله قانونی می‌گویم محمدی مرتکب خطا نشده است بلکه این مهاجم پرسپولیس بود که تعادل خود را از دست داد و با بازیکن استقلال برخورد کرد. شما هزار بار دیگر هم که صحنه را

ببینید خواهید دید محمدی فعلی را انجام نداده که مهاجم حریف تعادلش را از دست بدهد. رضایی در نیمه اول هم در برخورد با مدافعان استقلال سعی در فریب داور داشت که در این راه ناکام بود ،هرچند

دلیل مماشات ترکی با رضایی را در ندادن کارت زرد را هنوز نمی‌دانم.

بی باک بی بال
02-04-2011, 21:24
از حسین جان گرافیکار عزیز بابت پست شون ممنونم واقعا منطقی و بدون جانب داری صحبت می کنند

به عنوان کسی که که 20 ساله طرفداره استقلاله، متاسفم که استقلال طرفدارایی مثل شما رو داره!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره شما راست میگی:31:ههههههههه

Amir M.ohAma.D
03-04-2011, 00:14
اشتباه داوری تو همه بازیها هست تو همین فصل چند پنالتیو بره استقلال نگرفتن..یا نمونش بازی با سایپا بود فکر کنم اون 3 به تکو که داور اجازه ادامه بازیو نداد...
پرسپولیسیا که اعتقاد دارن در بازیه رفت گل اوله بازیشونو داور قبول نکرد باختن اگه تیمشون انقدر قویه پس چرا نتونستن بازم گل بزنن؟(بعد از بازی بازیکناشون میگفتن اگه اونو حساب میکرد 2تا دیگه میزدیم)
حالا گیریم بازیه برگشتم داور اون صحنرو پنالتی میگرفت...وقتی بازیکنایه پرسپولیس دو قدمیه دروازه توپو میزدن بیرون چه تضمینی وجود داره اون توپ گل میشد؟اگرم گل میشد استقلال تازه از اون دفاعه مسخرش میومد بیرونو هجومی تر بازی میکرد

حالا نمیدونم این فصل چرا تا یه گل میزنن میکشن عقب....به نظره من پرسپولیس ضعیف ترین تیمی بود که استقلال باهاش بازی کرد...پرسپولیس کاملا یه تیمی در حده محلات بود :دی چون اون دفاعی که استقلال میکرد افتابه سازیه نقده هم میتونست یکی دو تا گل بزنه

بچه هایه ما رو هم نباید غرور بگیره چون یه پرسپولیسه بی اعتماد به نفسو بردن ...به طور حتم تو بازیهایه بعد با این شیوه به مشکل میخوریم.

این مظلومی بره استقلال خیلی کوچیکه.بردایه امیر خان کجا و بردایه ناپلئونیه این کجا...

manreza71
03-04-2011, 09:39

آقای کاشانی به چه می اندیشد!؟

فوتبال را برای ما پرسپولیسی‌ها جهنم کرده‌اند

سرپرست باشگاه پرسپولیس جمله معروفی دارد تحت عنوان "با فوتبال می توان به بهشت رفت" اما گویا وی عمیقا اعتقادی به این جمله خودساخته ندارد و آن را فقط به دیگران توصیه می کند.
پرسپولیس غمبارترین روزهای تاریخ خود را سپری می کند تا آنجا که کمتر هواداری چنین دوران خفت باری را به یاد می آورد اما آنچه در این بین جالب توجه و البته محیرالعقول به نظر می رسد بی اهمیتی مسئولان و در راس آن سرپرست باشگاه، حبیب کاشانی به اوضاع و احوال پرطرفدارترین تیم پایتخت است.

حمایت عجیب کاشانی از دایی

حبیب کاشانی که یک بار با پرسپولیس تجربه موفق قهرمانی لیگ برتر را داشت و نزد هواداران این تیم جایگاه ویژه‌ای برای خود دست و پا کرده بود اکنون وضعیت مناسبی ندارد و ادامه این روند "نه از تاک نشانی باقی می گذارد و نه از تاک نشان". بر هیچکس پوشیده نیست که علی دایی ضعیف‌ترین نتایج تاریخ باشگاه پرسپولیس را رقم زده و هر بار هم با توجیهی تکراری، شکست‌ها و ناکامی‌ها را متوجه بداقبالی، داوری، بی دقتی مهاجمان و ... می کند و این در حالی است که در این مدت همواره مورد حمایت حبیب کاشانی قرار گرفته است.

رکوردهای تلخ دایی با پرسپولیس

علی دایی در فصل حاضر با پرسپولیس به رکوردهایی دست پیدا کرده که برای همیشه در خاطر هواداران این تیم باقی می ماند که با یادآوری این خاطرات تلخ، حس حقارت و شکست به آنها دست می دهد. پرسپولیس در سال‌های گذشته هجومی‌ترین تیم ایران بوده و شکست‌های پرگلی را به حریفان خود تحمیل می کرده است اما امروز (بخصوص فصل جاری) شکست‌های حقارت باری را متحمل شده است. دو باخت پرگل 4 بر یک در ورزشگاه آزادی مقابل سپاهان و صبای قم و باخت 3 بر صفر مقابل پیکان قزوین جزو همین باخت‌ها هستند. پرسپولیس در 28 هفته گذشته 10 بار تن به شکست داده و این در حالی است که سه تیم موفق شده‌اند در دیدارهای رفت و برگشت مقابل سرخپوشان به برتری برسند؛ صبای قم، ملوان و استقلال. کسب یک امتیاز از دو بازی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را هم به این وضعیت تاسف بار اضافه کنید.

با فوتبال به جهنم هم می توان رفت

براستی برای حبیب کاشانی که معتقد است با فوتبال می توان به بهشت رفت، پس چگونه است که پس از این همه ناکامی، هنوز هم بر مسند خود تکیه زده و عطای کار را به لقایش نمی بخشد؟ از کاشانی باید پرسید زلاتکو کرانچار به چه دلیل از سمت سرمربیگری پرسپولیس برکنار شد؟ آیا به دلیل کسب نتایج ضعیف نبود؟ پس اگر چنین است دایی که خود کاشانی به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخابش کرده چرا برکنار نمی شود؟ آیا غیر از این است که با فوتبال به جهنم هم می توان رفت؟

دهن کجی به هواداران پرشمار پرسپولیس

دایی در نشست خبری پس از شکست استقلال گفته که به تیمش می بالد که خوب بازی کرده و آیا این دهن کجی به مخاطبان پرشمار این تیم نیست؟ چگونه است که دایی در نشست خبری پس از پایان بازی با شهرداری تبریز، در نشست خبری پس از بازی با الوحده و در بسیاری دیگر از نشست خبری‌ها می گوید تیمش خوب بازی کرده اما نمی داند چرا نبرده است؟ خب اگر چنین بود که آرژانتینی‌ها دیه گو مارادونا را برکنار نمی کردند و میلانی‌ها به "لئوناردو" اجازه کار می دادند. اگر چنین بود "فیلیپه اسکولاری" از چلسی برکنار نمی شد و "ریکارد" برای همیشه سرمربی بارسلونا باقی می ماند.

دایی ستاره‌های پرسپولیس را فراری داد

دایی هر بار که لب به سخن باز می کند عنوان می کند که تیم را او نبسته و این بازیکنان، کسانی نیستند که تماما مدنظر او بوده‌اند. اکنون باید گفت خب اگر چنین است (که هرگز چنین نیست) چرا از سرمایه‌های موجود بدرستی استفاده نکرده است؟ پرسپولیس از زمان حضور دایی این بازیکنان را از دست داده است: محسن خلیلی، کریم باقری، حوار ملامحمد و میثاق معمارزاده. ضمنا تیم دایی به قول خود این مربی مشکل گلزنی دارد اما او در میانه فصل اقدام به خرید مدافعی به نام "سکوبرت" می کند اما او را بازی نمی دهد. دایی در خصوص این موضوع چه توجیهی می تراشد؟

فرافکنی و توجیه‌های تکراری

علی دایی فرافکنی و توجیه تبحری ویژه دارد. وقتی این مربی را به دلیل کسب نتایج ضعیف از سرمربیگری تیم ملی برکنار کردند گفت اگر او مربی باقی می ماند، تیم را به جام جهانی می برد. ایران برای نخستین بار در ورزشگاه آزادی به عربستان باخت (این هم از رکوردهایی است که دایی بر جای گذاشت) و آن وقت دایی عنوان کرد که عده‌ای در ورزشگاه آزادی آمده بودند تا علیه او توطئه کنند و با سر دادن شعار، روحیه تیم ملی را بر هم بزنند در حالی که به گواه تمام کسانی که در ورزشگاه حضور داشتند تنها پس از دریافت گل دوم از عربستان بود که تماشاگران لب به اعتراض گشودند که اعتراض هم حق طبیعی تماشاگر است.

کاشانی به چه می اندیشد؟!

به نظر نمی رسد "ژان پی یر اسکالتس" هیچگاه گفته باشد با فوتبال می توان به بهشت و یا جهنم رفت اما زمانی که فرانسه در رقابت‌های جام جهانی 2010 نتایج ضعیفی کسب کرد، از سمت ریاست فدراسیون فوتبال فرانسه کناره گیری کرد. با این اوصاف کاشانی برای چه از سمت خود استعفا نمی کند تا راه را برای دیگرانی باز کند که قطعا از او بدتر نتیجه نخواهند گرفت. براستی کاشانی که این روزها مقصر شماره یک ناکامی‌های بی سابقه پرسپولیس است در اندیشه چیست؟

وین رونی
03-04-2011, 10:30
اشتباه داوری تو همه بازیها هست تو همین فصل چند پنالتیو بره استقلال نگرفتن..یا نمونش بازی با سایپا بود فکر کنم اون 3 به تکو که داور اجازه ادامه بازیو نداد...
پرسپولیسیا که اعتقاد دارن در بازیه رفت گل اوله بازیشونو داور قبول نکرد باختن اگه تیمشون انقدر قویه پس چرا نتونستن بازم گل بزنن؟(بعد از بازی بازیکناشون میگفتن اگه اونو حساب میکرد 2تا دیگه میزدیم)
حالا گیریم بازیه برگشتم داور اون صحنرو پنالتی میگرفت...وقتی بازیکنایه پرسپولیس دو قدمیه دروازه توپو میزدن بیرون چه تضمینی وجود داره اون توپ گل میشد؟اگرم گل میشد استقلال تازه از اون دفاعه مسخرش میومد بیرونو هجومی تر بازی میکرد

حالا نمیدونم این فصل چرا تا یه گل میزنن میکشن عقب....به نظره من پرسپولیس ضعیف ترین تیمی بود که استقلال باهاش بازی کرد...پرسپولیس کاملا یه تیمی در حده محلات بود :دی چون اون دفاعی که استقلال میکرد افتابه سازیه نقده هم میتونست یکی دو تا گل بزنه

بچه هایه ما رو هم نباید غرور بگیره چون یه پرسپولیسه بی اعتماد به نفسو بردن ...به طور حتم تو بازیهایه بعد با این شیوه به مشکل میخوریم.

این مظلومی بره استقلال خیلی کوچیکه.بردایه امیر خان کجا و بردایه ناپلئونیه این کجا...
با اینکه قبلاً ها!!خیلی از پستهات را قبول داشتم اما این یکیو را خیلی بهش ایراد میگیرم

اصلاً نمیشه بازی دربی تهران را با بازی استقلال و سایپا مقایسه کرد برای همینه که از مدتها قبل سر انتخاب داور کلی بحث میشه.این مقایسه درستی نیست

قبلاً هم گفتم به خاطر شرایط غیر حرفه ای بازیکنان ایرانی در چنین بازی هایی تیمها از لحاظ روحی به شدت افت می کنن.خیلی کم پیش میاد که یک تیم در دربی هرچقدر هم خوب باشه بیشتر از یکی یا دوتا گل بزنه(حالا اون 6 تا کنار :31: )

اگه بخواهیم اینطوری نگاه کنیم که داور باید بگه اصلاً اگه پنالتی واضحی هم شد پنالتی نگیرم چون تیم مقابل گل زن نیست.آره؟!
دوماً اگه اینطوره خوب ما هم میگیم اگه برای پرسپولیس پنالتی را می گرفتن و گل میشد روحیمون میرفت بالا و باز هم می زدیم!!!فوتبال و کلاً ورزش یک امر رئال هست نه ایده آل

حالا نمیدونم این فصل چرا تا یه گل میزنن میکشن عقب....به نظره من پرسپولیس ضعیف ترین تیمی بود که استقلال باهاش بازی کرد...پرسپولیس کاملا یه تیمی در حده محلات بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اون دفاعی که استقلال میکرد افتابه سازیه نقده هم میتونست یکی دو تا گل بزنه
این کم لطفی شماست.استقلال علاوه بر دفاعش در مرکز زمین هم مشکل داشت.وقتی بازی شروع شد و دیدم رحمتی و آشوبی همزمان با هم داخل زمین هستن گفتم امروز روز بازی سازی پرسپولیس هست که بود.
برعکس شما نظر من اینه که پرسپولیس اگه همه بازیهاش را اینطوری بازی کنه و کمی دقت و شانس در گل زنی داشته باشه(به شرطی که آرفی فیکس باشه نه اینکه ده دقیقه بیاد تو زمین تا گرم بشه سوت پایان...)وضعیتش بهتر میشه
من پاسکاریهای کوتاه پرسپولیس را میبینم لذت می بردم اما حیف...
آخر سر بگم پرسپولیس فقط یه فرهاد مجیدی کم داره یا بهتره بگم پرسپولیس بازیکن قدیمی با تعصب کم داره.درسته فوروارد کلاسیک نداریم اما تعصب از اون مهمتره که ...

اینها همه نظر من بود شاید پر ایراد باشه

fire159
03-04-2011, 10:50
ایول به استقلال :40:

baren
03-04-2011, 13:42
آخر سر بگم پرسپولیس فقط یه فرهاد مجیدی کم داره یا بهتره بگم پرسپولیس بازیکن قدیمی با تعصب کم داره.درسته فوروارد کلاسیک نداریم اما تعصب از اون مهمتره که ...
آخ داداش نگو که دلم یهو میره پیش کریم!

استقلالیهای عزیز هر کار میتونن بکنن فرهاد مجیدی نره ، یا مثل کریم ما نبرنش !
کریم باقری وزنه ای بود برای خودش !
فقط بودنش در زمین پرسپولیس رو میبرد بالا چه برسه که پارسال بود یا پیارسال که بهترین گل زن پرسپولیس بود !
ای خدا....

Ezel
03-04-2011, 16:30
ویژه - گزارش تصویری مراسم ختم مسعود استیلی /گریه شدید حجازی و استیلی

مراسم یادبود مسعود ، برادر حمید استیلی با حضور مسئولان، پیشکسوتان، سرمربیان، بازیکنان و جامعه ورزشی کشور بعدازظهر جمعه در مسجد نور برگزار شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپی نوشت : خودنگار [ ه ] هم هست .

pcforlife
03-04-2011, 16:52
بنده خدا.... خدا بهشون صبر بده...

tsjaleb
04-04-2011, 00:14
ناصرخان هم هست . تو عكس دوم . چقدر هم تحت تاثيره . كلا همه خيلي تحت تاثيرند ...

nar nia
04-04-2011, 17:44
گل:برای خیلی ها مهم است که بدانند چهره‌های معروف سینما طرفدار کدام یک از تیم‌های پایتخت هستند. سینمایی‌ها هم مثل مردم فوتبالی، با استقلالی هستند یا پرسپولیسی.
هیچ کس منکر شباهت‌های فوتبال و سینما نیست.حتی خیلی از همان آدم‌هایی که پز روشنفکری می‌گیرند و می‌خواهند شباهت‌های فوتبال را با سینما نادیده بگیرند، خیال می‌کنند سینما تافته جدا بافته‌ای است و فوتبال یک ورزش عامیانه است. اما شرایط اجتماعی ثابت کرده که رابطه‌های این دو رشته در این سال‌های اخیر حرف دیگری را به این دسته از آدم‌ها نشان داده است. سینمایی ها هم مثل مردم فوتبالی،با استقلالی هستند یا پرسپولیسی...اما اینکه کدام یک آبی هستند و کدام قرمز،چیز دیگری است.توی این گزارش تا آنحایی که می​شد ته قضیه را درآوردیم که کدام چهره سینمایی طرفدار قرمز و کدام طرفدار آبی هستند.
بهرام رادان: به شدت فوتبالی است.فرصت گیر بیاورد با رفقایش فوتبال بازی می‌کند و یک استقلالی دو آتیشه است. هر جایی که صحبت از فوتبال و استقلال و پرسپولیس باشد سینه چاک از استقلال طرفداری می‌کند. اما استادیوم نمی‌رود.به خاطر اتفاق‌های حاشیه‌ای که امکان دارد در ورزشگاه برایش بیفتد.
محمدرضا گلزار: خیلی فوتبالی نیست و بیشتر علاقه‌اش به سمت والیبال است. ولی پرسپولی است.اگر در جمعی باشد و کل کل راه بیفتد طوری از پرسپولیس طرفداری می‌کند که انگار هر روز استادیوم است.اما او هم مشکل بهرام رادان را دارد و استادیوم نمی‌رود.
پرستو صالحی: از آن دخترهایی است که همه جوره فوتبال را دنبال می‌کند. چه خارجی چه داخلی. اما اگر درباره فوتبال داخلی از او نظر بخواهی متوجه می‌شوید که دارید با یک طرفدار سینه چاک استقلال حرف می‌زنید. هیچ ابایی هم ندارد که عنوان کند عاشق فوتبال است و استقلالی است. خوراکش کل کل کردن با پرسپولیسی‌ها است.
پژمان بازغی: فکر می‌کنم این یکی را همه بدانید. اگر یک استادیوم بروی حرفه‌ای باشید حتمن پژمان بازغی را در استادیوم دیده‌اید. ولی در بازی‌های پرسپولیس. چون حسابی پرسپولیسی است و با کسی هم شوخی ندارد. با خیلی از بچه‌های فوتبالی رفیق است. مخصوصا حسین هدایتی!
کامبیز دیرباز: اگر خیال می‌کنید پژمان بازغی تنهایی بازی‌های پرسپولیس را به استادیوم می‌رود سخت اشتباه می‌کنید.کامبیز دیرباز بدتر از پژمان پرسپولیسی است. طوری که قبل از بازی‌های دربی همیشه با smsهایش با رفقای استقلالی‌اش کل کل راه می‌اندازد. البته معروف است که بعد از شکست‌های پرسپولیس مقابل استقلال تلفن رفقای استقلالی‌اش را جواب نمی‌دهد!
سام درخشانی: سام هم یکی از دوستان نزدیک کامبیز دیربار و پژمان بازغی است، اما تنها فرقی که با این دو دارد این است که استقلالی است.فقط بازی‌های دربی را همراه رفقایش می‌رود.
مسعود کیمیایی: خیلی سخت می شود فهمید که کیمیایی،که یکی از بزرگترین کارگردان‌های سینمای ایران است طرفدار کدام تیم است.اما آن‌هایی که به کیمیایی نزدیک هستند می‌گویند او یک پرسپولیسی قدیمی است.حتی در فیلم «سلطان» که درباره علی پروین ساخته شده کلی درباره پروین حرف می‌زند و از منش او تعریف می‌کند.
سعید راد: خیلی‌ها دیگر می‌دانند که سعید راد پرسپولیسی است. هم مصاحبه‌هایی که در نشریات کرده و هم حضورش در استادیوم در بازی‌های دربی.البته او عاشق پرسپولیسی است که علی پروین روی نیمکت‌اش نشسته باشد.
محمدرضا شریفی‌نیا: این یکی هم از آن دسته بازیگرانی است که کمتر می‌شد فهمید طرفدار کدام تیمی است.اما این اواخر ماجرا لو رفت. او که اتفاقا تهیه کننده فیلم مستند سلطان هم هست توی جلسه‌ای که به خاطر این فیلم برگزار شده بود عنوان کرده بود که او یک استقلالی است ولی به خاطر اسطوره‌ای به اسم علی پروین تهیه کنندگی فیلم سطان را به عهده گرفته است.
مهراوه شریفی نیا: دختر بزرگ محمدرضا شریفی‌نیا هم از آن فوتبالی‌ها است.همین سال گذشته که مسابقه‌های فوتبال جام جهانی توی سینما ها پخش می‌شد،طرفدار دو آتیشه اسپانیا بود و بازی‌های اسپانیا را در سینما تماشا می‌کرد.اما توی فوتبال داخلی یک پرسپولیسی است و همیشه اهل کل کل...
امیر جعفری: این یکی اگر بین دو سه تا پرسپولیسی بیفتد، طوری از استقلال دفاع می‌کند که انگار مربی این تیم است. استقلالی بودن امیر جعفری کاملا رو است. همه جا اگر بحثی پیش بیاید درباره فوتبال و قرمز و آبی با صدای بلند استقلالی بودنش را فریاد می‌زند.
حسین سلیمانی: اگر فیلم «مهر مادری» را دیده باشید، حسین سلیمانی را هم می‌شناسید. او همان نوجوان شیطانی است که کلی در فیلم شر به پا می‌کرد. حسین سلیمانی هم یک پرسپولیسی دو آتیشه است. او حتی با خدا بیامرز رسول ملاقلی پور یکی از کارگردان‌های مطرح سینما،سر بازی دربی قول و قرار می‌گذارند و سرآخر کارگردان استقلالی یک دست کت و شلوار به حسین بدهکار می‌شود. پس ببینید تا چه حد او پرسپولیسی است.
امیر آقایی: او هم جزو استقلالی‌های دو آتیشه است.اهل کل کل کری خواندن برای همکارانش که یکی‌اش همین حسین سلیمانی است. گفته می‌شود تا سر حد دعوا با پرسپولیسی‌ها کل کل می‌کند و قبل از دربی فقط کری می‌خواند.
لاله اسکندری: از آن دسته از خانم‌های استقلالی است. به قول خودش که در مصاحبه‌ای گفته: «شدیدا استقلالی هستم.»او حتی در روز بازی تاریخی ایران و بحرین از تماشاگران ویژه بازی در استادیوم هم بود.
یوسف تیموری: می‌گویند یکی از بازی‌های مهم دربی او سر فیلمبرداری بود و قول داد که اگر استقلال برنده بازی باشد شیرینی با نسکافه بدهد. استقلال هم بازی را برد و یوسف تیموری همه گروه را به نسکافه و شیرینی دعوت کرد.او هم از آن استقلالی‌ها است.

H A M A S
04-04-2011, 18:04
دیگه اون دوران گذشت که مردم علاقمند بودن بودنن رنگ مورد علاقه و ماشین مورد علاقه و ..... این ستاره های کاغذی سینما چیه

s-a-l-i-m
04-04-2011, 18:31
اخه کی دکمه تشکر رو از اینجا برداشته :31:
حداقل کار اینه که بگیم دستت درد نکنه .
ولی چنان نوشتی رادان ما گفتیم اون رادان رو میگی :31:

nw_nk
04-04-2011, 18:42

swamp
05-04-2011, 18:57

مجيدي به اسپانيا دعوت شد
به نقل از سايت باشگاه استقلال، فدراسيون بين‌المللي آمار تاريخ فوتبال در‌ نامه‌اي رسماً از فرهاد مجيدي دعوت کرد تا به عنوان محبوب‌ترين بازيکن سال 2010 جهان در مراسم گالا 2010 فوتبال جهان که روز 16 مي(26 ارديبهشت) در اويه‌دو اسپانيا برگزار مي‌شود حضور يابد و جايزه ويژه اين فدراسيون را دريافت کند.
در دعوتنامه رسمي اين فدراسيون که به امضاي دکتر آلفردو پوگه رسيده است از علي‌فتح‌الله‌زاده مديريت باشگاه استقلال درخواست شده است تا اجازه حضور فرهاد مجيدي در اين مراسم را صادر کنند.
کليه هزينه‌هاي سفر بر عهده فدراسيون آمار و ارقام تاريخ فوتبال خواهد
بود.

nw_nk
05-04-2011, 21:03
مورینیو هم با دفاع می برد/ بیانی: در لیگ امسال مربی مسنی داریم که سه تا تیم عوض کرده و هیچ تاکتیکی ندارد

سایت گل - شاهرخ بیانی بازیکن سابق استقلال تهران که سابقه قهرمانی با آبی‌پوشان پایتخت را در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا دارد، بر این باور است که استقلالی‌ها حریف سختی را پیش رو دارند و باید برای صعود در ورزشگاه آزادی پیروز شوند. آنالیزور فعلی استقلال که بارها در دربی حضور داشته و سابقه گلزنی‌های مختلف در دیدار استقلال و پرسپولیس را دارد، دفاعی بازیکن آبی‌پوشان مقابل پرسپولیس را یک امر طبیعی دانست و دفاع کردن را یک هنر خواند.

مصاحبه‌ای با شاهرخ بیانی کاپیتان سابق استقلال و یکی از ستون‌های اصلی تیم ملی در دهه 60 انجام داده‌ایم که به شرح زیر است:

* درباره دربی 70 بگویید.

خوب بازی کردیم و اگر باهوش‌تر بودیم می‌توانستیم در ضد حملات گل‌های بیشتر را به ثمر برسانیم اما استرس حاکم بر بازیکنان اجازه این کار را ندارد.

* به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی نکرد؟

خیر، همه می‌گویند که در دربی پرسپولیس بهتر بود ولی من این اعتقاد را ندارم چرا که وقتی تیمی در دربی گل می‌زند به خاطر حساسیت بازی طبیعتا عقب نشینی می‌کنند و تیم حریف فشار می‌آورد تا گل خورده را جبران کند. شما مطمئن باشید اگر در این بازی استقلال گل می‌خورد و عقب می‌افتاد شرایط بر عکس می‌شد.

* اما استقلال بسیار دفاعی بازی کرد و حتی وقت کشی می‌کرد؟

دفاع کردن خودش یک هنر به حساب می‌آید. خوزه مورینیو در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا توانست با اینتر تیم بارسلونا را در نیو کمپ حذف کند. در آن دیدار اینتر توانست فوق‌العاده دفاع کند و تیم بی نقص گواردیولا را در دو دیدار رفت و برگشت مغلوب کند و ثابت کرد دفاع کردن یک هنر واقعی است.

* چرا در دربی‌های دهه 60 و 70 بازی‌ها پرگل بود اما حالا بازی‌ها کم گل شده و جذابیتی ندارد؟

در دربی‌های قدیم بازیکنان خلاق زیادی در زمین حضور پیدا می‌کردند و با خلاقیت‌هایشان باعث می‌شدند دربی جذاب شود اما حال فوتبال نتیجه گرا در دیدار استقلال و پرسپولیس حاکم است.

* به نظر شما حضور 60 هزار تماشاگر در دربی فاجعه نیست؟!

صددرصد، شک نکنید که این اتفاق یک فاجعه است. اما نتیجه نگرفتن از سوی تیم ملی و تیم‌های بزرگ باشگاهی باعث فوتبال زدگی شده است. از طرفی دیگر مردم به خاطر مشکلات اقتصادی نمی‌توانند به ورزشگاه بیایند. هر نفری به استادیوم می‌آید باید حداقل حدود 20 هزار تومان هزینه کند.

* بر فرض مثال در دربی که قرار بود شاهرخ بیانی و بازیکنان امثال آن بازی کنند، اگر قرار بود بازی ساعت 16 برگزار شود ساعت 10 صبح ورزشگاه پر بود اما حال اینگونه نیست، چرا؟

به خاطر اینکه فوتبال زیبا و فوتبال تاکتیکی فدای فوتبال نتیجه گرا شده است. بیشتر مربی‌های لیگ به دنبال کسب 3 امتیاز و نتیجه هستند و به فوتبال زیبا فکر نمی‌کنند. همین امر یکی از عوامل اصلی تفاوت فوتبال دهه‌های قبل با فوتبال حال حاضر است.

* چگونه می‌توان این مشکل را حل کرد؟

همانطور که می‌دانید ما در لیگ امسال مربی مسنی داریم که سه تا تیم عوض کرده و هیچ تاکتیکی ندارد و با همان افکار قدیمی فوتبال را اجرا می‌کند، اما مدیران تیم‌ها فکر می‌کنند که این مربی با تجربه است و می‌تواند نتیجه بگیرد ولی وی بر خلاف این موضوع را ثابت کرده است. به نظر من باید مدیران به مربیان جوان و پرانرژی بها دهند تا فوتبال ما از این حالت خارج شود.

* بالاخره کیروش سرمربی تیم ملی شد در این باره بگویید؟

کارلوس کیروش یکی از مربیان خوب و با سابقه فوتبال جهان است و در کارهای زیر بنایی بسیار موفق نشان داده، کیروش در تیم ملی جوانان پرتغال کارنامه خوبی دارد و با مربیان بزرگی کار کرده است.

* به نظر شما کیروش در ایران موفق می‌شود؟

اگر به او اجازه کار دهیم می‌تواند تیم‌ملی را متحول کند. نباید بگذاریم تا کیروش را نیز وارد حاشیه کنند و حتی مربی‌های جوان نیز باید از او یاد بگیرند تا چگونه موفق شوند.

* درباره پاختاکور بگویید؟

پاختاکور تیم بسیار دونده و خوبی است که هافبک‌های شوت زنی دارد آنها وقتی توپ را از دست می‌دهند به خوبی عمل پرسینگ را انجام می‌دهند و وقتی صاحب توپ می‌شوند به خوبی از فضاهای زمین، مخصوصا جناح چپ استفاده می‌کنند. نقطه قوت پاختاکور جناح چپ و دفاع وسط‌شان است که به خوبی سر و ضربات ایستگاهی می‌زند.

* استقلال چگونه می‌تواند برنده بازی باشد؟

ما باید در این دیدار توپ را بدوانیم نه آنکه خود بدویم. تیم پاختاکور از جناح راست ضعف دارد و ما می‌توانیم از این جناح به این تیم ضربه بزنیم.

* حرف پایانی؟

از تمام کارشناسان می‌خواهم که پیروز استقلال را مقابل پرسپولیس لوث نکنند. همانطور که می‌دانید تمام کادرفنی استقلال سابقه گلزنی به پرسپولیس را دارند و پرویز مظلومی در این دیدار از ترکیب بسیار خوبی استفاده کرد و توانست با فوتبال منطقی تیم پرسپولیس را شکست دهد.

درنا آقاباشی

2011/4/5

baren
06-04-2011, 13:55
یک سوال(بدون تعصب و غرض دارم میپرسم) مگه در اون نظر سنجی کریم باقری محبوبترین نشد؟
مجیدی دوم شد

کریم چون بازی نمی کنه دیگه حذف شد از لیست؟

nw_nk
06-04-2011, 14:02
یک سوال(بدون تعصب و غرض دارم میپرسم) مگه در اون نظر سنجی کریم باقری محبوبترین نشد؟
مجیدی دوم شد

کریم چون بازی نمی کنه دیگه حذف شد از لیست؟

نتیجه نهایی نبود. رای گیری ادامه داشت.

baren
06-04-2011, 14:18
یعنی کلا برای کمتر از 100 تا رای !!!!!!
مطمئن باشید من و امثال من فکر کردیم که تموم شده !
یعنی خیلی ها این فکر رو کردند !

Amir M.ohAma.D
06-04-2011, 14:38
این فکر برای هر دو طرف بوده...

baren
06-04-2011, 14:53
این فکر برای هر دو طرف بوده...

درسته ولی اگر این فکر و ایجاد نمی کردن طبق تمامی مسابقات اس ام اس،نظر سنجی ،اعلام فیفا،ای اف سی و پی اف سی ،تی اف سی(شوخی بود این 2 تا)
پرسپولیس پرطرفدارترین و محبوترین تیم دنیاست و کریم هم حتما اول میشد

swamp
06-04-2011, 15:19
پرسپولیس پرطرفدارترین و محبوترین تیم دنیاست:18::blink:
که اینطور!

گرافيكار
06-04-2011, 15:38
كلا جالبه اگه توي هر سايتي يا هر شبكه اي يا هر برنامه اي توي ايران نظرسنجي بين كريم باقري و فرهاد مجيدي بشه
بدون هيچ ترديدي باقري بالاي دو سوم راي مياره
حالا چجور مجيدي بيشتر راي آورده ؟
الله و اعلم

امير موسر
06-04-2011, 16:00
كلا جالبه اگه توي هر سايتي يا هر شبكه اي يا هر برنامه اي توي ايران نظرسنجي بين كريم باقري و فرهاد مجيدي بشه
الله و اعلم

تقصیر داوره !

baren
06-04-2011, 16:18
پرسپولیس پرطرفدارترین و محبوترین تیم دنیاست
تصحیح می کنم
آسیاست.

بی باک بی بال
06-04-2011, 16:52
پرسپولیس پرطرفدارترین و محبوترین تیم دنیاست
احتمالا بعدش بارسا رئال :31:

baren
06-04-2011, 17:25
داور دربی دوباره از فرنگ می آید ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تيم فوتبال پرسپوليس دربي 70 را هم مانند دربی 69 با علي دايي به استقلال واگذار كرد . البته این بازی همچون دربی رفت پر حرف و حدیث بود در دقيقه 72 غلامرضا رضايي پابه توپ وارد محوطه جريمه استقلال شد و با تكل محمد محمدي سرنگون شد اما داور اعتقادي به پنالتي نداشت. تصاوير تلويزيوني هم نشان مي‌داد اين صحنه پنالتي بود .

به گزارش سرویس ورزشی تابناک لحظاتي پس از پايان بازي پرسپوليس و استقلال اكثر كارشناسان داوري ازجمله غیاثی ، دکتر سیار ، مصطفی ممیز ، مسعود مرادی و چندین کارشناس دیگر داوری متفق القول اعلام كردند كه خطاي محمد محمدي روي غلامرضا رضايي پنالتي بود اما حسين عسگري سرپرست موقت كميته داوران معتقد بود مهاجم پرسپوليس قبل از برخورد با دروازه بان استقلال نقش بر زمين شد و با اين استدلال روي تصميم محسن تركي صحه گذاشت.

عسگري حتي درتازه ترين اظهارنظر رسمي‌اش، كارشناساني كه خلاف او نظر دادند را به باد انتقاد گرفت و مدعي شد مشكل داوري و فوتبال كارشناسان داوري هستند !

البته این اشتباه ذره ای از ارزشهای تیم استقلال نمی کاهد چرا که 50 دقیقه بازی را اداره کرد
ولی باید توجه داشت که امروزه اطلاعات فوتبالی بچه های نوجوان هم بالاست و با توجه به فن اوری جدید هیچ چیزی پنهان نمی ماند .

این قضایا ناخواسته موجب می شود هواداران پرسپولیس احساس کنند شاید کش مکش ها و جنگ و دعواهای ایجاد شده میان دایی و فدراسیون از زاویه دیگری هم می تواند موجبات ضربه زدن به پرسپولیس را فراهم نماید .

مطمئناً این دلخوریها در نهایت کمیته انضباطی،کمیته داوران ، سازمان لیگ و...را در جبهه مخالف قرار میدهد و مخالفت با دایی یعنی مخالفت با پرسپولیس! ارکان مختلف فدراسیون ناخواسته در این گیر و دار در موضعی انتقادی در قبال پرسپولیس قرار خواهند گرفت ، چرا که همگان از دایی دلخورند و این دلخوریها و موضع گیریها حتی اگر منصفانه هم باشد باز به ضرر پرسپولیس تمام خواهد شد . مسئولان باید خودشان ، کلاهشان را قاضی کنند به راستی جایگاه پرسپولیس در میان این بگو مگوها و جنگ و دعواها کجاست؟و هواداران بیشمار این تیم به کدامین جرم مرتکب نشده امروز باید تاوان اختلافات میان فدراسیون و سرمربیشان را بدهند؟

آقایان در میان آتش و غوغا ، اگر هم فرصتی پیش آمدکمی به پرسپولیس فکر کنیدکه امروز در میان این گیر و دار در گیر حاشیه هایی شده است که در نهایت از آن متضرر خواهد شد.

حمله عسگري به كارشناسان داوري به حدي تند بود كه واكنش رضا غياثي، رئيس اسبق كميته داوران را به همراه داشته است. غياثي كه از دوستان صميمي عسگري محسوب مي‌شود پس از اين ماجراها به او توصيه مي‌كند اشتباهات رئيس قبلي كميته داوران را تكرار نكند:« آقاي عسگري من از شما خواهش مي‌كنم كه راه مسعود عنايت را نرويد، چرا كه مطمئنا اين راه به تركستان خواهد رفت.

مگر مي‌شود همه كارشناسان داوري اشتباه كنند و رئيس كميته داوران راست بگويد. من واقعا نمي‌دانم اين صندلي رياست چه ميخ‌هايي دارد!» عملكرد بحث برانگيز محسن تركي در داربي هفتاد و اختلاف نظر كارشناسان داوري در مورد اتفاقات اين بازي باعث شده تا كميته داوران هم با احتياط بيشتري به استقبال احتمالات جام حذفي برود. چنانچه گمانه زني‌ها به واقعيت تبديل شود و استقلال و پرسپوليس به فينال جام حذفي راه پيدا كنند، انتخاب تيم داوري اين بازي به يك دغدغه بزرگ براي كميته داوران تبديل خواهد شد.

حسين عسگري براي فروكش كردن حساسيتهايي كه پس ازاتفاقات داربي هفتاد به اوج رسيده وعده مي‌دهد چنانچه استقلال و پرسپوليس به فينال جام حذفي راه پيدا كنند راهكار تيم ويژه‌اي را براي قضاوت اين بازي انتخاب خواهد كرد:« سياست كميته داوران استفاده از داوران ايراني در هر بازي است و داربي هم از اين قاعده مستثني نيست. البته اگر فدراسيون فوتبال تصميم بگيرد كه داور اين بازي حساس در جام حذفي خارجي باشد ما فقط مسئول اجرا و آوردن داور خارجي هستيم و از دستور مديران فدراسيون تبعيت مي‌كنيم.» چنانچه استقلال از ملوان عبور كند و پرسپوليس هم صبا و سپاهان را شكست بدهد، دو تيم بزرگ پايتخت در فينال جام حذفي يكديگر را ملاقات مي‌كنند.

جالب این که پرسپوليس در داربي 69به لطف اشتباه كمك داور(مرتضی کریمی ) در آفسايد اعلام كردن گل محمد نوری پرسپوليس شکست خورد.

baren
06-04-2011, 18:44
صعود استقلال به رده دوم با پيروزي مقابل پاختاكور
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و پاختاكور ازبكستان در چارچوب هفته سوم ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 17:30 در حضور حدود 6 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي آغاز شد كه اين مسابقه با نتيجه 4 بر 2 به سود استقلال به پايان رسيد.

در اين ديدار ابتدا دوسان ساويچ در دقيقه 4 ميهمان را پيش انداخت، اما هوار محمد در دقيقه 12، فرهاد مجيدي در دقيقه 23، سيد مهدي سيدصالحي در دقيقه 57 و آرش برهاني در دقيقه 93 گل‌هاي استقلال را وارد دروازه حريف كردند. سنت شيخوف در دقيقه 90 گل دوم نماينده ازبكستان را وارد دروازه استقلال كرد.

استقلال با اين پيروزي 4 امتيازي شد و به علت تفاضل گل بهتر نسبت به النصر عربستان در رتبه دوم گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا قرار گرفت.
علي حمد داور اماراتي اين ديدار در نيمه اول به هادي شكوري، سيدمهدي سيدصالحي از استقلال و تمور جورايف از پاختاكور كارت زرد نشان داد.

تركيب استقلال:
محمد محمدي، هادي شكوري، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، جواد شيرزاد، كيانوش رحمتي، فرزاد آشوبي، ايمان مبعلي (88 - مجتبي جباري)، هوار محمد (92- اسماعيل شريفات)،‌ فرهاد مجيدي (39 - سيدمهدي سيدصالحي) و آرش برهاني
سرمربي: پرويز مظلومي

تبریک عرض می کنم. امیدوارم دیگر تیم ازبکی هم در این ورزشگاه 4 تایی بشه !

manreza71
06-04-2011, 21:26
الله و اعلم
دلیل کاملاً واضح و مشخص هست... متأسفانه مردم ایران به هیچ وجه واقع بین نیستن و رنگ و .... براشون خیلی مهم هست
وقتی باقری تو پرسپولیس بود و هنوز خداحافظی نکرده بود تو صدر بود اما همینکه جدا شد مردم رنگ گرای ایران دیگه بهش رای ندادن چون تو پرسپولیس نبود

عابدزاده وقتی تو پرسپولیس بود 49% ارا رو کسب کرد ولی وقتی به استیل رفت اراش به 16% کاهش پیدا کرد

اگه یه چوب با نام پرسپولیس تو نظر سنجی بزاری مردم رنگ گرای ایران بهش رای میدن اما همینکه ازش جدا بشن همه چیز فراموش میشه اینو سابقه تمام نظر سنجی ها نشون داد و اعتباری بهشون نیست چون پای منطق و عقل وسط نیست و احساس و رنگ حرف اول رو میزنه به همین دلیل مجیدی اول شد که باقری از پرسپولیس جدا شد

baren
06-04-2011, 21:57
حرفهای شما بوی کریمی میده !
ان شاالله به قول خودش با پرسپولیس خداحافظی می کنه.
نگران نباشید

satttanism
07-04-2011, 14:30
دوستان لطفا بحث های قمیتی رو تمام کنید تا از انحراف تاپیک و مسایل دیگه جلوگیری شود

baren
07-04-2011, 14:34
من هم میخواستم بگم که داریم تخطی از قانون می کنیم که....
این هم برای اینکه تاپیک به حالت عادی برگرده !

بهترين عملكرد آسيا به‌نمايندگان ايران رسيد

به گزارش خبرگزاري فارس، هفته سوم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا شب گذشته با برگزاري 7 ديدار به پايان رسيد و به غير از پرسپوليس كه در خانه بنيادكار، مقابل حريف مقتدر ازبك متوقف شد، 3 نماينده ديگر ايران مقابل حريفان‌شان به‌برتري رسيدند تا روز سوم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا روز خوشبختي ايراني‌ها باشد و نمايندگان كشورمان بهترين عملكرد را در ميان ساير تيم‌هاي آسيايي به‌نام خود ثبت كنند.

در زير نگاهي مي‌اندازيم به نتايج رقم خورده در هفته سوم اين پيكارها:

*گروه اول: تمام امتيازات به سپاهان رسيد
در اين گروه 2 ديدار برگزار شد كه با برتري نمايندگان ايران و عربستان همراه شد. با اين نتايج صعود سپاهان تقريباً قطعي شد و الهلال نيز با كسب پيروزي برابر الجزيره نسبت به ساير تيم‌هاي گروه اول اميدوارتر شد.

نتايج هفته سوم گروه اول:
سپاهان 2 - الغرافه صفر
گل‌ها: هادي عقيلي (54 از روي نقطه پنالتي) و احمد جمشيديان (66)
الهلال عربستان 3 - الجزيره امارات يك
گل‌ها: احمد علي (3)، ياسر القحطاني (14) و محمد شلهوب (90) براي الهلال و عبدالسلام جمعه (19) براي الجزيره

جدول رده‌بندي گروه اول:
1-سپاهان 9 امتياز
2-الهلال 6 امتياز
3-الغرافه يك امتياز، تفاضل 3-
4-الجزيره يك امتياز، تفاضل 6-

*گروه دوم: استقلال به يك قدمي صدر جدول رسيد
در ادامه اين هفته از مسابقات و از گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا، السد قطر در ورزشگاه خانگي خود ميزبان النصر عربستان بود كه در پايان موفق شد با نتيجه يك بر صفر به‌برتري برسد و صدرنشين اين گروه شود. استقلال نيز به نخستين پيروزي‌اش در فصل جاري رسيد و با نتيجه 4 بر 2 از سد پاختاكور گذشت تا براي صعود به روزهاي آينده اميدوارتر شود.

نتيجه هفته سوم گروه دوم:
السد قطر يك - النصر عربستان صفر
گل: عبدالقادر كيتا (60)
اخراج: محمد عيد البيشي از النصر و بل‌هاچ از السد
استقلال 4 – پاختاكور 2
گل‌ها: دوسان ساويچ (4) و سنت شيخوف (90) براي پاختاكور و هوار محمد (12)، فرهاد مجيدي (23)، سيد مهدي سيدصالحي (57) و آرش برهاني (93) براي استقلال

جدول رده‌بندي گروه دوم:
1-السد 7 امتياز
2-استقلال 4 امتياز؛ تفاضل 1+
3-النصر 4 امتياز؛ تفاضل صفر
4-پاختاكور يك امتياز

*گروه سوم: اميدهاي پرسپوليس زنده شد
در گروه سوم 2 ديدار برگزار شد. الاتحاد با پيروزي مقابل الوحده با 9 امتياز صعودش را تقريباً قطعي كرد و 3 تيم 2 امتيازي شدند تا براي صعود به عنوان تيم دوم همچنان رقابت خود را ادامه دهند.

نتايج هفته سوم گروه سوم:
بنيادكار ازبكستان صفر - پرسپوليس صفر
الوحده امارات صفر - الاتحاد عربستان 3
گل‌ها: عبدالمالك زيايا (32)، مناف ابوشگير (45) و هوگو (86)

جدول رده‌بندي گروه سوم:
1-الاتحاد 9 امتياز
2- بنيادكار 2 امتياز، تفاضل 1-
3- پرسپوليس 2 امتياز، تفاضل 2-
4- الوحده 2 امتياز، تفاضل 3-

*گروه چهارم: ذوب‌‌‌آهن صدرنشين باقي ماند
از گروه چهارم اين رقابت‌ها شب گذشته 2 ديدار برگزار شد كه ابتدا ذوب‌‌‌آهن با برتري مقابل الريان در خانه حريف به صدرنشيني‌اش تداوم بخشيد، سپس الشباب با نتيجه 4 بر يك در خانه الامارات را شكست داد.

نتايج هفته سوم گروه چهارم:
ذوب‌‌‌آهن 3 – الريان قطر يك
گل‌ها: محمدرضا خلعتبري (11)، ايگور كاسترو (24) و قاسم حدادي‌فر (71) براي ذوب‌‌‌آهن و جارالال ماري (13) براي الريان
الشباب عربستان 4 – الامارات يك
گل‌ها: نبيل داودي (5) براي الامارات و كيتا (45) و (50)، حسن موات (73) و عبدالله الشئال (84) براي الشباب

جدول رده‌بندي گروه چهارم:
1-ذوب‌آهن 7 امتياز
2-الشباب 5 امتياز
3-الامارات 3 امتياز
4-الريان يك امتياز

*گروه پنجم: توقف خانگي شاگردان آري‌هان در جدال با ملبورن‌ويكتوري
از اين گروه تيانجين تدا چين كه هدايت آن برعهده آري‌هان هلندي سرمربي سابق پرسپوليس ايران است در ورزشگاه خانگي تدا ميزبان ملبورن ويكتوري استراليا بود كه در پايان تلاش 2 تيم با تساوي يك بر يك به‌پايان رسيد. در ديگر ديدار اين گروه نيز جه‌جو يونايتد كره‌جنوبي با نتيجه 2 بر يك مقابل گامبا اوزاكا ژاپن پيروز شد.

نتايج هفته سوم گروه پنجم:
تيانجين تدا چين يك - ملبورن ويكتوري استراليا يك
گل‌ها: ماركو زوريچ (19) براي تيانجين و كوين موسكارت (52) براي ملبورن
اخراج: زوريچ از تيانجين تدا
جه‌جو يونايتد كر‌ه‌جنوبي 2 - گامبا اوزاكا ژاپن يك
گل‌ها: سوتا ناكازاوا (23) براي گامبا و يانگروك (53) و كيجونگ (64) براي جه‌جو

جدول رده‌بندي گروه پنجم:
1-تيانجين تدا 7 امتياز
2-جه‌جو يونايتد 6 امتياز
3-گامبا اوزاكا 3 امتياز
4- ملبورن ويكتوري يك امتياز

*گروه ششم: العين مقابل حريف چيني متوقف شد
تيم‌هاي فوتبال هانگ‌ژو گرينتون چين و العين امارات از هفته سوم ليگ قهرمانان آسيا و از گروه ششم به ميزباني تيم چيني به ميدان رفتند كه اين ديدار درنهايت با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد. در ديگر ديدار اين گروه تيم‌هاي ناگويا گرامپوس ژاپن و اف سي سئول كره‌جنوبي به تساوي يك بر يك رضايت دادند.

نتايج هفته سوم گروه ششم:
ناگويا گرامپوس ژاپن يك - اف سي سئول كره‌جنوبي يك
گل‌ها: ناگاي (14) براي ناگويا و تائه چوي (61) براي سئول
هانگ‌ژو گرينتون چين صفر - العين امارات صفر

جدول رده‌بندي گروه ششم:
1-اف سي سئول 7 امتياز
2- هانگ‌ژو گرينتون 4 امتياز
3-العين يك امتياز
4-ناگويا گرامپوس يك امتياز

*گروه هفتم: توقف شاگردان برانكو در وقت‌هاي تلف‌شده
در ادامه اين ‌پيكارها و از گروه هفتم، شاندونگ لوننگ چين كه از حضور برانكو ايوانكوويچ سرمربي سابق تيم‌ملي ايران در رأس كادرفني خود بهره مي‌برد در خانه آرما اندونزي به ‌ميدان رفت كه با نتيجه تساوي يك بر يك متوقف شد و در ديگر ديدار تيم‌هاي سرزو اوزاكا ژاپن و چونبوك موتورز كره‌جنوبي در ورزشگاه ناگاي ژاپن به مصاف هم رفتند كه تيم ميزبان موفق شد با يگ گل به‌برتري دست يابد.

نتايج هفته سوم گروه هفتم:
شاندونگ لوننگ چين يك - آرما اندونزي يك
گل‌ها: اوبينا (8) براي شاندونگ و فخرالدين (90) براي آرما اندونزي
سرزو اوزاكا ژاپن يك - چونبوك موتورز كره‌جنوبي صفر
گل: اينوي (53)

جدول رده‌بندي گروه هفتم:
1-چونبوك موتورز 6 امتياز، تفاضل 4+
2-سرزو اوزاكا 6 امتياز، تفاضل صفر
3-شاندونگ لوننگ 4 امتياز
4-آرما مالانگ يك امتياز

*گروه هشتم: سوان بلووينگز مقابل كاشيما آنتلرز متوقف شد
ديدار تيم‌هاي سوان بلووينگز كره‌جنوبي و كاشيما آنتلرز ژاپن از گروه هشتم اين پيكارها برگزار شد كه 2 تيم به تساوي يك بر يك رضايت دادند. در ديگر ديدار اين گروه جدال سيدني استراليا و شانگهاي چين نيز يك بر يك خاتمه يافت.

نتايج هفته سوم گروه هشتم:
سوان بلووينگز كره‌جنوبي يك - كاشيما آنتلرز ژاپن يك
گل‌ها: يئوم (67) براي سوان بلووينگز و ناكاتا كوجي (71) براي كاشيما
سيدني استراليا يك - شانگ‌هاي شنهوا چين يك
گل‌ها: رياسكوس (6) براي شانگهاي و كارلي (12) براي سيدني

جدول رده‌بندي گروه هشتم:
1-سوان بلووينگز 5 امتياز
2-كاشيما آنتلرز 2 امتياز، تفاضل صفر (يك بازي كمتر)
3-سيدني استراليا 2 امتياز، تفاضل صفر (يك بازي كمتر)
4-شانگهاي شنهوا 2 امتياز، تفاضل 4-

Mahdi.p30
07-04-2011, 14:44
بهترين عملكرد آسيا به‌نمايندگان ايران رسيد
......................
البته فکر می کنم جای این خبر توی تایپیک زیر باشه:

هر چند به اینجا هم مرتبطه:19:

بی باک بی بال
10-04-2011, 11:51
فکر کنم امروز تکلیف قهرمانی مشخص بشه

pcforlife
10-04-2011, 12:00
فکر کنم امروز تکلیف قهرمانی مشخص بشه
سه بازی تماما 6 امتیازی هستش!!:31:

baren
10-04-2011, 12:01
من به شخصه و به عنوان یک پرسپولیسی دوست دارم این نتیجه ها رقم بخوره

بازی استقلال و تراکتورسازی

با حضور پرشور طرفداران آبی های پایتخت، تراکتور سازی با شکست شنگینی رو به رو بشه.

بازی ذوب آهن و پرسپولیس

پرسپولیس مثل دربی فقط یک بازی زیبا به نمایش بگذاره و واقعا نتیجه اصلا برای من مهم نیست ولی خب کسی از برد تیم محبوب بدش نمیآد.

بازی مس و سپاهان هم مطمئنا برد مس و باخت سنگین سپاهان جز خواسته هایمان است !

baren
10-04-2011, 17:51
آقا ترکاندیم !
چه پیش بینی کردم من !

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

فعلا که اصفهانیها شیش تایی شدند و ان شالله استقلال هم با یک بازی خوب تراکتور سازی رو ببره

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

پرسپولیس 3 - ذوب آهن 0

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

بغض پرسپوليس با 3 گل تركيد

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي ذوب آهن و پرسپوليس از ساعت 16:45 در ورزشگاه فولا شهر اصفهان در حضور 10 هزار تماشاگر آغاز شد كه اين مسابقه در نهايت با نتيجه 3 بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
در حالي كه ذوب آهن بازي را بهتر آغاز كرده بود در دقيقه 9 پرسپوليس صاحب يك ضربه ايستگاهي شد كه توپ مازيار زارع به تير دروازه برخورد كرد.

در ادامه اين شاگردان ابراهيم زاده بودند كه در دقيقه 19 صاحب فرصتي مناسب شدند اما ضربه رجب زاده را عليرضا نورمحمدي مدافع پرسپوليس از روي خط دروازه بيرون كشيد.
پرسپوليس در دقيقه 5+45 توسط اميرحسين فشنگچي به گل دست يافت تا با برد يك بر صفر به رختكن برود.

درحالي كه به نظر مي رسيد ذوب آهن براي جبران نتيجه پرسپوليس را وادار به دفاع كند اين شاگردان دايي بودند كه توانستند با حفظ دروازه خودي به تعداد گل هاي خود بيفزايند.
در دقيقه 66 وحيد هاشميان توانست دومين گل سرخپوشان و اولين گل خود براي اين تيم را به ثمر رساند.
در دقيقه 70 نيز محمد نوري توانست گل سوم پرسپوليس را بزند.

پرسپوليس با اين پيروزي 47 امتيازي شد و به دليل تفاضل گل كمتر نسبت به تراكتورسازي در رده پنجم قرار گرفت.
ذوب آهن نيز با همان 53 امتياز تا قبل از مشخص شدن نتيجه بازي استقلال و تراكتورسازي در رده دوم باقي ماند.

پرسپوليس با اين پيروزي و با توجه به شكست سپاهان مقابل مس كرمان به نفع استقلال 52 امتيازي كه در رده سوم جدول قرار دارد، كار كرد.
شاگردان دايي در ديدار رفت نيز موفق شده بودند با نتيجه 2 بر صفر ذوب آهن را شكست دهند.

قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود. وي به خلعتبري، حسيني و حدادي فر از ذوب آهن و سامان آقازماني و محمد نوري از پرسپوليس كارت زرد داد.

بازيكنان ذوب آهن:
شهاب گردان، محمد حسيني، فرشيد طالبي، علي احمدي، شاهين خيري، حسين ماهيني، قاسم حدادي فر، مهدي رجب زاده، كاسترو( 58- محمد قاضي)، اسماعيل فرهادي(70- جلال رافخايي)، محمدرضا خلعتبري.
سرمربي: منصور ابراهيم زاده

بازيكنان پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد، حميد علي عسگر، سامان آقازماني، مازيار زارع، اميرحسين فشنگچي(85- محمد منصوري)، محمد نوري، هادي نوروزي (73- مجتبي زارع)، وحيد هاشميان( 66 - آرفي)
سرمربي: علي دايي

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

پرسپولیس 3 - ذوب آهن 0

fandak
10-04-2011, 18:02
ذوب آهني كه وجهه پيدا كرده بود كه تركيد جنابsatttanism !!!

baren
10-04-2011, 18:21
دوستان حرفم رو پس میگیرم

تراکتور باید امروز استقلال رو ببره !
جدول رو ندیده بودم !

satttanism
10-04-2011, 18:36
شما ظاهرا با خودت هم مشکل داری

فوتبال همینه یه روز برد یه روز باخت گرچه نتیجه واقعا عجیب بود و عجیب تر اینکه نمیدونم چرا پرسپولیس هر وقت از استقلال می بازه بعد یه دفعه شروع به بردن میکنه!

فعلا هم همین ذوب آهن آبروی ایران رو در جام باشگاه ها خریده و برای مساوی هم به بازیکنانش پاداش نمیده!

Amir M.ohAma.D
10-04-2011, 19:06
دمه پرسپولیس گرم ترکوند ذوب اهنو خدایی حالی کردییییییییم
ذوب اهنم اخه تیمه؟
این اصفهانیا با دو تا نایب قهرمانی خودشونو سرویس کردن تو فینال 3 تا 3 تا میخورنو میگن پر افتخار ترینیم
انگشت کوچیکه پرسپولیس استقلالم نیستن این اصفهانیا تیم ملیم هرچی هست از این تیمایه اصفهانیه که هی گند میزنیم دیگه

گزارشگر اصفهان یه جوری ذوب اهن ذوب اهن میکرد که انگار بارسلوناست.شهریار خوب گذاشت تو کاسش دمش گرم

بی باک بی بال
10-04-2011, 19:10
oاستقلال بیش از خد به فرهاد وابسته شد :41:

fandak
10-04-2011, 19:28
شما ظاهرا با خودت هم مشکل داری

فوتبال همینه یه روز برد یه روز باخت گرچه نتیجه واقعا عجیب بود و عجیب تر اینکه نمیدونم چرا پرسپولیس هر وقت از استقلال می بازه بعد یه دفعه شروع به بردن میکنه!

فعلا هم همین ذوب آهن آبروی ایران رو در جام باشگاه ها خریده و برای مساوی هم به بازیکنانش پاداش نمیده!

ظاهرا كه مشكل از خود شماست!!!

ذوب آهن حرفي براي بازي امروز نداشت . البته تبريك به حضور ذوب آهن در بازي هاي آسيا

بی باک بی بال
10-04-2011, 19:41

ذوب آهن حرفي براي بازي امروز نداشت . البته تبريك به حضور ذوب آهن در بازي هاي آسيا
شما بازی امروز میگی دیگه !

baren
10-04-2011, 19:53
انصافا حق پرسپولیس بود 5 تا میزد !
اون 2تا که به تیر دروازه خورد واقعا...

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

الان دقیقه حدود 88 هست و استقلال گل خورد
2-1 به نفع تراکتور

satttanism
10-04-2011, 19:58
خوشحالم از اینکه تیم های اصفهانی انقدر بزرگ شدن که برای بردنشون باید منتظر شگفتی باشن و بعد از بردنشون هم این همه تیتر و جنجال میشه و شاهد کارشناسی فوق حرفه ای برخی در همین تاپیک هم میشیم!

حالا خوبه سپاهان به همین پرسپولیس در تهران 4 تا زد اما هیچجا اینطور جنجال به راه نیوفتاد و در همین تایپک هیچ یک از طرفداران سپاهان حرف نامربوطی نزدند
البته همین نکات ریز هست که خیلی چیز ها رو مشخص و از هم جدا میکنه

خدارو شکر استقلال هم باخت که در صدر جدول تغییری رخ نده و روز بد اصفهانیا هم زیاد به ضررشون نشه

baren
10-04-2011, 20:04
همه چیز به کام پرسپولیس ! کاش قدرش را بداند !

به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين ديدار هفته بيست و نهم ليگ برتر بين دو تيم استقلال و تراكتورسازي تبريز از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 45 هزار تماشاگر آغاز شد.
محمد نصرتي در دقيقه 7 توپي را كه عليزاده با پرتاب بلند اوت بر روي دروازه استقلال فرستاد را به گل تبديل كرد و جاسم كرار در دقيقه 86 گل دوم تراكتورسازي را به ثمر رساند.
در دقيقه 33 سانتر ايمان مبعلي با ضربه سر سيدمهدي سيد صالحي همراه شد و تك گل استقلال به ثمر رسيد تا بازي با نتيجه دو بر يك به سود تراكتورسازي به پايان برسد.
اولين كرنر استقلال در دقيقه 20 به دست آمد كه حاصلي براي اين تيم نداشت.
در دقيقه 22 ضربه كاشته ايمان مبعلي با ضربه سر اميرحسين صادقي با اختلاف كمي از كنار دروازه تراكتورسازي عبور كرد.
در دقيقه 23 شوت ايمان مبعلي را دروازه‌بان تراكتورسازي به طور ناقص دفع كرد و در برگشت ضربه آشوبي به اوت رفت.
در دقيقه 60 عباس محمدي با واكنش‌هاي خوب خود دو ضربه پياپي بازيكنان استقلال را مهار كرد.تا اين دقيقه استقلال 8 موقعيت گل و تراكتورسازي سه موقعيت گل داشت.
استقلال از دقيقه 60 تا 64 چند حمله خطرناك بر روي دروازه استقلال انجام داد اما از اين حملات خطرناك حاصلي به دست نياورد.
در دقيقه 66 ضربه مبعلي را محمدي؛ دروازه‌بان تراكتورسازي به كرنر فرستاد.
در دقيقه 77 شوت آرش برهاني با اختلاف كمي از كنار دروازه تراكتورسازي به اوت رفت.
در دقيقه 80 توپ ارسالي مبعلي را بارديگر دروازه‌بان تراكتورسازي با واكنش خوب به كرنر فرستاد.
در دقيقه 86 جاسم كرار روي يك ضربه كاشته از پشت محوطه جريمه با يك ضربه عالي گل دوم تراكتورسازي را به ثمر رساند.
در دقيقه 87 ضربه سر بازيكن استقلال را بارديگر عباس محمدي؛ دروازه‌بان تراكتورسازي به كرنر فرستاد.
تورج حق‌وردي داور مسابقه به ايمان مبعلي و كيانوش رحمتي از استقلال و علي عليزاده، مهدي كياني از تراكتورسازي كارت زرد نشان داد.
اسماعيل شريفات مهاجم استقلال در دقيقه 90+2 با دريافت كارت قرمز مستقيم از ميدان اخراج شد.
با اين شكست استقلال 52 امتيازي در رده سوم باقي‌ ماند و تراكتورسازي هم 50 امتيازي شد اما همچنان در رده چهارم است.
در جدول ليگ برتر سپاهان با 58 امتياز صدرنشين است، ذوب آهن 53 امتيازي دوم است و پرسپوليس نيز با 47 امتياز در مكان پنجم قرار دارد.

تركيب استقلال:
محمد محمدي، اميرحسين صادقي، هادي شكوري، پژمان منتظري، كيانوش رحمتي، ايمان مبعلي، هوار ملا محمد، فرزاد آشوبي( از دقيقه 89 حنيف عمران‌زاده)، جواد شيرزاد( از دقيقه 72 مهدي امير آبادي)، سيدمهدي سيد صالحي( از دقيقه 82 اسماعيل شريفات) و آرش برهاني

تركيب تراكتورسازي تبريز:
عباس محمدي، محمد نصرتي، مهدي كياني، مرتضي اسدي، لئوناردو پي‌منتا( از دقيقه 70 مسعود ابراهيم‌زاده)، جاسم كرار، آندارنيك تيموريان، مصطفي اكرامي، محمد ابراهيمي، داود دانش دوست ( از دقيقه 88 علو ترائوره) و علي عليزاده( از دقيقه 81 مجتبي ترشيز)
سرمربي: فراز كمالوند

Mahdi.p30
10-04-2011, 20:06

دوست عزیز چیزی که بسیار واضحه اینه که این طرز نوشتن شما برای ابراز لجبازی با جناب satttanism هست!
ایشون هم احتمالا پست اسپم وار شما رو پاک نمی کنه ، چون احتمالا میدونه که به جانبداری متهمش می کنید

-------------------------------------------------------------

تراکتور برد ، حالا یه نفر باید کمالوند رو جمع کنه
معنی هت تریک رو هم جناب پیمان یوسفی عوض کرد!!:18:

baren
10-04-2011, 20:08
خوشحالم از اینکه تیم های اصفهانی انقدر بزرگ شدن که برای بردنشون باید منتظر شگفتی باشن و بعد از بردنشون هم این همه تیتر و جنجال میشه و شاهد کارشناسی فوق حرفه ای برخی در همین تاپیک هم میشیم!

حالا خوبه سپاهان به همین پرسپولیس در تهران 4 تا زد اما هیچجا اینطور جنجال به راه نیوفتاد و در همین تایپک هیچ یک از طرفداران سپاهان حرف نامربوطی نزدند
البته همین نکات ریز هست که خیلی چیز ها رو مشخص و از هم جدا میکنه

خدارو شکر استقلال هم باخت که در صدر جدول تغییری رخ نده و روز بد اصفهانیا هم زیاد به ضررشون نشه

دوست عزیز به نظرتون این بزرگ شدن سپاهان و ذوب آهن چقدر ارزش داره؟
تیم هایی که با پول های میلیاردی وزارت صنایع بیاد بالا بدون کوچکترین پشتوانه مردمی خودجوش به چه رددی میخوره؟
شما پرسپولیس دهه هفتاد رو به خاطر بیارید !

جالبه توی این دهه در 5 سال متوالی 4 بار قهرمانی لیگ رو آرود.
اون یک دفعه هم به خاطر حضور بازیکنانش در تیم ملی از لیگ انصراف داد !

شرایط را یکسان کنند آن وقت ببینند بزرگان فوتبال ایران پرسپولیس و استقلال چه غوغایی به پا می کنند !

aluminum
10-04-2011, 20:09
oاستقلال بیش از خد به فرهاد وابسته شد :41:

البته بیشتر از اینها به داور وابسته شده بود :21:

baren
10-04-2011, 20:11
البته بیشتر از اینها به داور وابسته شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه

alivw71
10-04-2011, 20:12
یکی نیست که بیاد تو دربازه استلال وایسه . بابا این طالبلو ومحمدی . تو خوردن شوت های ازراه دور باهم رقابت میکنن.
اگه من تو دربازه بودم خداییش زبه کاشته جاسم کرارو میگرفتم.
........................................
بازی استقلال النصر یادتون نیست از کجا وحید گل خورد. اون ضربه کاشته چقدر اروم زد . حتی یکی رو تیر 1 نزاشت.

Ultra_Black
10-04-2011, 20:14
از بازی تیراختور بسی لذت بردیم!:31:
خوشم میاد کرار به قولش عمل کرد و یه گل استثتایی به استقلال زد...:5:
به امید حضور Tiraxtur تو آسیا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

baren
10-04-2011, 20:15
جشن تبريزي‌ها و دور افتخار بازيكنان تراكتورسازي در وزرشگاه آزادي

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تراكتورسازي پس از برتري دو بر يك برابر استقلال در ورزشگاه آزادي دور افتخار زدند و تماشاگران تبريزي حاضر در ورزشگاه نيز بازي را ترك نكردند و به پايكوبي و خوشحالي پرداختند.

*استاندار آذربايجان شرقي يكي از تماشاگران ويژ‌ه اين ديدار بود.

*هواداران استقلال عليه علي عليزاده‌ بازيكن سابق تيم خود شعار سر دادند.

* كي‌روش سرمربي تيم ملي پس از گل تراكتورسازي ورزشگاه را ترك كرد و تا پايان بازي نماند.

* فرهاد مجيدي كاپيتان محروم استقلال در ورزشگاه حضور داشت و ماموران انتظامي حتي پس از سوت پايان بازي اجازه ندادند كه خبرنگاران وارد زمين شوند.

*شمار اندكي از تماشاگران استقلال عليه بازيكنان شعار دادند.

* برخي از تماشاگران استقلال از دقيقه 80 از مظلومي مي‌خواستند مجتبي جباري را به ميدان بفرستد اما سرمربي استقلال اين درخواست را اجابت نكرد.

بی باک بی بال
10-04-2011, 20:15
تیم هایی که با پول های میلیاردی وزارت صنایع بیاد بالا بدون کوچکترین پشتوانه مردمی خودجوش به چه رددی میخوره؟

شرایط را یکسان کنند آن وقت ببینند بزرگان فوتبال ایران پرسپولیس و استقلال چه غوغایی به پا می کنند !
من حرف شما رو قبول ندارم
شاید درباره سپاهان اینجوری باش اما خدایش ذوب اهن الان بهترین تیم ایران
الان وضعیت استیل اذین چیه

pcforlife
10-04-2011, 20:16
یاشاسین ترختور!! عجب برد شیرینی بود!:40: خدا کنه آسیایی بشیم!

وجهه یک آنتی ذوبی (بر وزن آنتی بارسایی!!):31::46:

baren
10-04-2011, 20:22
شاید درباره سپاهان اینجوری باش اما خدایش ذوب اهن الان بهترین تیم ایران
الان وضعیت استیل اذین چیه

بیشتر منظورم سپاهان بود ولی قبول دارم ذوب آهن بیشتر با مدیریت درستش که یک تیم رو چند ساله تقریبا داره ، داره نتیجه می گیره ولی باز پول وزارت صنایع کم بهش نمیرسه !

انگار یادتون رفته که پرسپولیس به خاطر 500 میلیون نتونست انصاری فرد رو بگیره !
مطمئن باشید برای سپاهان و ذوب آهن همچین مشکلی پیش نمیاد.

در ضمن اگر خوشجالیم که ذوب آهن یا کلا اصفهانیا باختند برای این هست که اولا تیم خودمان به لیگ برگشته
دوما بی روحیه ترین پرسپولیس این سالها و کم ستاره ترین پرسپولیس این سالها تونست تیم ذوب آهنی که ادعای آسیا داره رو ببره !

اگر وقتی سپاهان توی آزادی 4 تا زد برای این هست که جنجال خبری به ضرر رسانه ها تمام میشه کسی منکر نیست که سپاهان فقط کافیه یک فصل مثل پرسپولیس نتیجه بگیره من قول میدم دیگه کسی اسمش رو نمیاره !
ولی همین استقلال یه سال یادمه 14-15 بود ولی قلب میلیون ها هوادار باهاش بود و اعصاب همه خورد ( آمار گیری ها و بازی ها و... این رو میگه)

دیگه پرسپولیس که جای خود داره

vahidgame
10-04-2011, 20:22
با اینکه استقلال روز خوبش نبود ولی خیلی بهتر از تراکتور بازی کرد و تراکتور هیچی برای گفتن نداشت و حتی مربی این تیم برای چه جوری اوت انداختن هم با بازیکنش بحث می کرد و یعنی تاکتیک های اوت اندازی رو با هم بررسی می کردن
اون صحنه گل دوم تراکتور هم اصلا خطا نبود و کرار دایوینگ کرد
بعدشم ماشالا کشور ما اون قدر قانون داره که تماشگرا تیم میهمان هر چه قدر باشن مشکلی نیست و خیلی شیر تو شیره! تا اون جایی که ما می دونیم قانون اینه که به تیم میهمان بیشتر از 10 درصد نمیشه اختصاص داد....

mohsen_gh1991
10-04-2011, 20:25
اون صحنه گل دوم تراکتور هم اصلا نبود و کرار دایوینگ کرد نه من خودم اینو دیدم پای بازیکن ابی گرفت به پشت پای بازیکن قرمز و اینجا داور واقعا شجاعانه رفتار کرد :31:

baren
10-04-2011, 20:30
دايي: امروز به خاطر غرورمان بازي كرديم
می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم/ ناکامی‌های سال 89 را جبران کنیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپوليس، گفت: پرسپولیس پیش از این هم بازی‌های خوبی ارائه می‌داد و امروز علاوه بر بازی خوب توانستیم از موقعیت‌هایمان هم به خوبی استفاده کنیم.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پس از پیروزی سه بر صفر شاگردانش برابر ذوب‌آهن تصریح کرد: ذوب‌آهن ‌یکی از بهترین تیم‌های سال‌های اخیر ایران بوده و هست و این شکست چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند. به نظرم برخلاف ذوب‌آهن، در هر دو نیمه به ویژه نیمه دوم با برنامه بازی کردیم و بعد از اینکه توانستیم بر فشار حریف‌مان غلبه کنیم، در حملات و ضدحملات توانستیم به گل‌های دوم و سوم نیز دست پیدا کنیم. اگر دقت می‌کردیم می‌توانستیم گل‌های بیشتری نیز بزنیم. این بازی برای ما خیلی حیاتی بود چرا که باید نشان می‌دادیم علاوه بر نمایش بازی‌های خوب در گلزنی هم خوب عمل می‌کنیم.
خبرنگاری به علی دایی گفت: در نظرسنجی سایت پرسپولیس 90درصد از هواداران تیم شما به باخت رأی داده بودند، نظرتان چیست؟ که پاسخ سرمربی پرسپولیس این گونه بود. آن نظرسنجی با نظر مردم بود و من احترام خاص برای نظر هوادارانمان قائلم و اتفاقاً ما امروز برای دفاع از اعتبار و غرورمان بازی کردیم متأسفانه بعد از بازی با ازبکستان علی‌رغم نتیجه مطلوبی که کسب کردیم فشار زیادی روی ما بود و به ناحق ما را با تیم‌های دیگر مقایسه کردند. درحالی که به نظر من بنیادکار تیم قدرتمندی است که نمی‌توان آن را با دیگر تیم‌ها مقایسه کرد. به هر حال قبلاً‌ هم گفته بودم از بازی بچه‌ها راضی هستم و خدا را شکر این طلسم و قفل شکسته شد و ما در گلزنی هم موفق عمل کردیم.
دایی افزود: تا زمانی که در پرسپولیس هستم با تمام وجود و توانم برای این تیم کار می‌کنم برخلاف چیزهایی که می‌نویسند و یا درباره آن حرف می‌زنند. همکاری نزدیک و صمیمانه‌ای بین من و مدیریت باشگاه وجود دارد با این وجود اگر پس از این پیروزی هم مدیریت باشگاه تصمیم به تغییر در کادرفنی بگیرند تابع آن هستم.
دایی درباره آینده تیم خود نيز خاطرنشان كرد: ما سعی می‌کنیم خودمان را به جمع سه تیم بالای جدول برسانیم علاوه بر آن باید یک قهرمانی را نیز به هواداران هدیه کنیم. سعی می‌کنیم ناکامی‌های سال 89 را جبران کنیم.

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

با اینکه استقلال روز خوبش نبود ولی خیلی بهتر از تراکتور بازی کرد و تراکتور هیچی برای گفتن نداشت و حتی مربی این تیم برای چه جوری اوت انداختن هم با بازیکنش بحث می کرد و یعنی تاکتیک های اوت اندازی رو با هم بررسی می کردن

هی آقا داری به حال دربی ما می رسی !
اون صحنه گل دوم تراکتور هم اصلا خطا نبود و کرار دایوینگ کرد

بعدشم ماشالا کشور ما اون قدر قانون داره که تماشگرا تیم میهمان هر چه قدر باشن مشکلی نیست و خیلی شیر تو شیره! تا اون جایی که ما می دونیم قانون اینه که به تیم میهمان بیشتر از 10 درصد نمیشه اختصاص داد....
مگه تو این دربی آخر که پرسپولیس میزبان بود استقلالیها رو راه ندادند؟
اگر قانونه برای همه است ! هر موقع در دربی رعایت شد اوکی میگیم به دوستان در بقیه بازیها رعایت کنند !

satttanism
10-04-2011, 20:31

من الان اگه بخوام با شما در این باره وارد بحث بشم کلی آدم دیگه هم از پست های من نقل قول میگیرن و حرف هایی میزنن که به قول گفتنی توی کاسه هیچ عطاری پیدا نمیشه و بعد هم آخر کار هر اتفاقی بیوفته چون من ناظر همین انجمن هستم پس میشم گردن کلفت و حالا چون ناظره هرکاری بخواد میکنه و این حرف ها

البته خود شما هم فقط در همین پست حرف هایی زدید که حداقل یک عدد شاخ رو برای خوانندگان غیر متعصب خواهد داشت

و درکل کاری به درستی حرفتون در مورد مخارج و وزارت صنایع و این حرف ها ندارم اما حتی اگه بحث پول میلیاردی هم وسط باشه مهم اینه که چطور و با چه حساب کتابی خرج میشه که باعث موفقیت میشه چون همه میدونن که پرسپولیس و استقلال هم کمتر از سپاهان خرج نمیکنن تازه تبلیغات هم دارن چیزی که هیچ تیم دیگه ای نداره

pcforlife
10-04-2011, 20:33
وحید حرفت صحیحه! اما خوبه استقلالی ها هم بازی تیمشون استقبال کنن که مسئولین هم مجاب بشن که ده درصد بدن به تیم مهمان؛ استادیوم خالی مورد پسند هیچ کس نیست!
+
تو داربی سرخابی مگه رعایت میشه حق تیم میزبان!؟!
در کل دادا! قانونی که نوشته میشه و عملا و علنا بهش عمل نمیشه که دیگه قانون نیست!:31::46:
یاعلی:11:

بی باک بی بال
10-04-2011, 20:34
البته بیشتر از اینها به داور وابسته شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره شما راست میگی:2:
استقلال خوب بازی کرد عیبی نداره
اما جدا از باخت استقلال که خیلی ناراحت شدم :41:
امروز شاهد یه روز خوب از فوتبال ایران بود یم هر سه تابازی واقعا زیبا بودن :8:

مگه تو این دربی آخر که پرسپولیس میزبان بود استقلالیها رو راه ندادند؟
اگر قانونه برای همه است ! هر موقع در دربی رعایت شد اوکی میگیم به دوستان در بقیه بازیها رعایت کنند !
خوب به شرطی توی تبریز هم نصف ورزشگاه بدن استقلال :31:درسته

baren
10-04-2011, 20:38
درکل کاری به درستی حرفتون در مورد مخارج و وزارت صنایع و این حرف ها ندارم

چه جالب ! فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن اسصفهان زیر نظر وزارت صنایع نیست ! اطلاعاتتون کمه !

چون همه میدونن که پرسپولیس و استقلال هم کمتر از سپاهان خرج نمیکنن تازه تبلیغات هم دارن چیزی که هیچ تیم دیگه ای نداره

یه سوال به نظرت برای چی اینا دارن و شما ندارید؟(به نظرت نداشتن هوادار نیست و پشت سرش پخش تلویزیونی و...)

پرسپولیس 11 رکورد ، استقلال 1 رکورد/ 14 پیروزی متوالی افسانه ای در دهه 70

اگر 15 ركورد مختلف فوتبالي را در تاريخ ليگ ايران مورد بررسي قرار دهيم، به اين نتيجه مي‌رسيم كه تيم فوتبال پرسپوليس با كسب 11/5 ركورد از 15 ركورد تيم برتر تمام ادوار ليگ ايران است.
استقلال با 1/5 ركورد و سپاهان و پاس هر كدام با يك ركورد در رده‌هاي بعدي اين عرصه قرار دارند. توجه كنيد:

قاطع‌ترين قهرماني در يك فصل

پرسپوليس در سال 50، در 14 ديدار ليگ صاحب 13 برد و يك باخت شد. بر اين اساس پرسپوليس آن سال موفق شد 93 درصد از كل امتيازات را به خود اختصاص داده و از اين حيث صاحب يك ركورد رويايي شود.

بيشترين گل‌زده در يك فصل

بيشترين و بهترين ميانگين متعلق به پرسپوليس سال 50 دارد كه در 14 بازي 45 گل يعني به ثمر رساند و میانگین بیش از سه گل در هر بازي را ثبت کرد یعنی 3/2 ، اما بيشترين گل‌زده در يك فصل متعلق به استقلال سال 87 است كه در 34 بازي، 70 گل زد يعني اندكي بيشتر از دو گل‌زده در يك بازي توسط آبي‌ها ثبت شده است.

بيشترين امتياز در يك فصل

سپاهان در ليگ سال 88 يعني ليگ نهم حرفه‌اي موفق شد 67 امتياز در يك فصل بگيرد و ركورد استقلال را كه در سال گذشته با 66 امتياز ثبت شد، بشكند. البته سپاهان حتي به ميانگين دو گل هم نرسيده و تنها به خاطر تعداد بازي‌هاي زياد سپاهان در ليگ نهم حرفه‌اي صاحب اين ميزان امتياز شد.

يكطرفه‌ترين قهرماني در يك فصل

پرسپوليس صاحب يكطرفه‌ترين و شايسته‌ترين قهرماني در يك فصل شده است. سرخپوشان در ليگ سال 77 يعني در مسابقات ليگ هشتم آزادگان توانستند 65 امتياز گرفته و قهرمان شوند. تيم دوم يعني استقلال و سپاهان با 12 امتياز كمتر دوم شدند.

كمترين گل‌خورده در يك فصل

پرسپوليس در ليگ سال 54 در 30 بازي از مسابقات ليگ سوم تخت‌جمشيد، 12 گل‌خورده بود. سرخپوشان در اين سال، طي دو بازي از راه‌آهن و استقلال شش گل خوردند و در 28 ديدار ديگر تنها شش گل دريافت كردند كه اتفاق عجيب و جالبي بود.

پرافتخارترين مربي در ليگ

علي پروين، پرافتخارترين مربي در ليگ ايران بوده است. پروين، سرمربي پرسپوليس عنوان قهرماني (77، 78 و 80)، عنوان نايب‌قهرماني (68، 71، 72 و 79) و عنوان سوم (70 و 81) را به دست آورده و بر اين اساس با سه قهرماني، چهار نايب‌قهرماني و دو عنوان سوم اين مقام را به دست آورده است.

ركورد قهرماني در تاريخ ليگ

پرسپوليس با كسب 9 عنوان قهرماني، پرافتخارترين تيم تاريخ ليگ ايران شده است. سرخپوشان در سال‌هاي 50، 52، 54، 74، 75، 77، 78، 80 و 86، 9 بار قهرمان ليگ و چهار بار قهرمان جام‌حذفي شدهاند و بعد از پرسپوليس، استقلال با هفت قهرماني در ليگ و پنج قهرماني در جام‌حذفي، رتبه دوم افتخار اين عرصه را دارد.

بيشترين آقاي گل

استقلال و پرسپوليس صاحب ركورد كسب عنوان آقاي گل بوده‌اند. استقلال شش بار با غلامحسين مظلومي، غلامرضا عنايتي (هر كدام دو بار) و علي سامره و آرش برهاني آقاي گل شده و پرسپوليس با كلاني (دو بار)، ايرانپاك و كلاني (مشترك)، فرشاد پيوس (دو بار)، دايي و خليلي هر كدام يك بار آقاي گل ليگ شده‌اند.

بهترين نتيجه در تاريخ ليگ

پرسپوليس بهترين نتيجه را در تاريخ ليگ به دست آورده است. سرخپوشان در ليگ سال 73 موفق شدند تيم فوتبال شاهين بوشهر را با نتيجه 10 بر يك شكست داده و با اين برد خوب نخستين برد با نتيجه دو رقمي را به خودش اختصاص بدهد كه اتفاق جالب توجهي بود. در ليگ‌برتر، ابومسلم يك بار استقلال رشت را 9 بر دو برد.

ركورد بي‌شكستي در تاريخ ليگ

ركورد بي‌شكستي در تاريخ ليگ را پرسپوليس با 43 بازي ثبت كرده است. پرسپوليس از روز 19 دي 50 كه به تاج مسجد سليمان يك بر صفر باخت، تا روز چهارم خرداد 53 كه در ليگ دوم تخت‌جمشيد يك بر صفر به تاج باخت در 43 بازي برابر حريفان مختلف خود نباخت و ركورد بي‌شكستي را به دست آورد.

ركورد پيروزي متوالي در يك فصل

از روز 24 مهر ماه سال 77 در ليگ هشتم آزادگان، پرسپوليس يك - صفر فولاد خوزستان را برد و تا روز 21 اسفند ماه سال 77، اين تيم در 14 بازي متوالي حريفان خود را شكست داد و با كسب 14 برد متوالي صاحب ركوردي بسيار خوب و باكلاس در تاريخ ليگ ايران شد.

ركورد حفظ دروازه در يك فصل

بهرام مودت، دروازه‌بان پرسپوليس در ليگ سوم تخت‌جمشيد در سال 54. بهرام مودت از اوايل بازي با ذوب‌آهن در روز 19 ارديبهشت 54 تا روز 27 شهريور 54 كه از ملوان گل خورد، برابر ابومسلم، آب و برق اهواز، سپاهان، برق شيراز، بانك ملي، صنعت نفت، راه‌آهن و آرارات هم گل نخورد. 720 دقيقه گل و اضافه شدن دقايق ملوان و ذوب‌آهن، اين رقم را به 842 دقيقه رسانده است.

ركورد ميانگين برتر گل در يك فصل

بيشترين ميانگين گل برتر را در تاريخ ليگ ايران، پرسپوليس سال 50 دارد كه در 14 بازي 45 گل زد و با ركورد 3/2 گل در هر بازي صاحب يكي از بهترين ركوردهاي گل در اين عرصه بوده است.

ركورد قهرماني‌هاي متوالي در ليگ

پرسپوليس سه بار به طور متوالي قهرمان ليگ شده است (51 و 52)، (74 و 75) و (77 و 78). اگر پرسپوليس در ليگ 76 شركت كرده و در آن قهرمان مي‌شد، مي‌توانست با پنج قهرماني متوالي يك ركورد عجيب را ثبت كند.

ركورد قهرماني در يك فصل

پاس تهران در سال 71 اين ركورد را شكست داده است. قهرماني در جام باشگاه‌هاي آسيا، قهرماني در ليگ 70 و 71 (هر دو در سال 71 تمام شدند) و قهرماني در جام‌حذفي تهران، چهار قهرماني بودند كه پاس آن را در يك فصل دشت كرد.

منبع: مرجع خبری پرسپولیس

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

خوب به شرطی توی تبریز هم نصف ورزشگاه بدن استقلال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درسته
توی تبریز شما اگه کل روز رو بگردی طرفدار استقلال خیلی کم پیدا می کنی

بعد تراکتور این رو مطئن باش پرسپولیس توی تبریز پرطرفدار هست !

Ultra_Black
10-04-2011, 20:45
خوب به شرطی توی تبریز هم نصف ورزشگاه بدن استقلال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درسته شما جای خالی پیدا کردین حتما بگین هوادارای استقلال هم بیان...:46:
البته تو تبریز طرفدار تیم دیگه ای بودن دل شیر میخواد!:31:

بعد تراکتور این رو مطئن باش پرسپولیس توی تبریز پرطرفدار هست ! من میگم زیاد مطمئن نباش...:31:
ممکن نیست هیچ تبریزی تو بازی تیراختور با دو تیم آبی و قرمز پایتخت، هوادار آبی و قرمز باشه (ولی اینو مطمئن باش:5:)

بردیا
10-04-2011, 20:48
پرسپولیس 11 رکورد ، استقلال 1 رکورد/ 14 پیروزی متوالی افسانه ای در دهه 70

دوست من ازین حرف من ناراحت نشو
اینجا همه فروم میدونن که من پرسپولیسی تیر بودم قبلا پس نگو طرفدار فلان تیمی.
ولی یه چیزی راجع به این حرف،بازگو کردن آمار و ارقام و رکوردهای گذشته مال وقتیه که در حال حاضر چیزی برای ارائه دادن نداریم به همین خاطر متوسل به گذشته میشیم.
بهتره سعی کنیم تو باد گذشته نخوابیم که همش تموم شده رفته

vahidgame
10-04-2011, 20:50
اصلا شاید 100 هزار تا تماشگر تراکتور پشت ورزشگاه آزادی آماده باشن این که نشد دلیل! اینا بالاخره از یه جاهای دیگه آب می خوره.....

ولی یه چیزی راجع به این حرف،بازگو کردن آمار و ارقام و رکوردهای گذشته مال وقتیه که در حال حاضر چیزی برای ارائه دادن نداریم به همین خاطر متوسل به گذشته میشیم.
دقیقا

satttanism
10-04-2011, 20:54
چه جالب ! فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن اسصفهان زیر نظر وزارت صنایع نیست ! اطلاعاتتون کمه !

یه سوال به نظرت برای چی اینا دارن و شما ندارید؟(به نظرت نداشتن هوادار نیست و پشت سرش پخش تلویزیونی و...)

شما حتی اصل حرف من رو متوجه نشدید بعد به من میگید که نمیدونم ذوب آهن و سپاهان زیر نظر وزارت صنایع هستن؟
وزارت صنایع مال دولت هست و دولت هم همه هم و غمش فقط پرسپولیس و استقلالن

بگذریم
شما هم بهتره با خاطرات دهه 70 زندگی کنید و خیلی از مسایل روز رو نادیده بگیرید
البته با خاطرات زندگی کردن کار همه ایرانی هایست!

کلا من اطلاعاتم زیاد نیست و ترجیح میدم بحث رو همینجا تمام کنم

LiverBarca
10-04-2011, 20:56
زنده باد تراکتور................:26::40:
به پرسپولیسیها هم تبریک میگم...:40:

baren
10-04-2011, 21:02

من اینا رو برای این آورم که بگم اگر آبی و قرمز زیر نطر وزارت صنایع باشن سپاهان و ذوب آهن و..... همه هیچند !
مدرک برای حرفم آوردم

Amir M.ohAma.D
10-04-2011, 21:58
استقلال امروز انصافا عالی بازی کرد .... دوباره از اون بازیا بود که بی دادو بیداد کردن نمیشد دید :دی فرصتایه گله خطرناک ولی خبری از گل نبود:41:
اگه فرهاد مجیدی یا میلاد میداوودی تو زمین بودن بدونه شک استقلال این بازیو میبرد
تراکتور یه اوت دستی گل زد و یه کاشته.تو جریانه بازی فرصته انچنانی نداشت
در کل چون خوب بازی کردیم از این باخت زیاد ناراحت نیستم.
سمته راستمون خیلی داغونه هادی شکوری داره نقشه خسرو حیدریو بازی میکنه مثل اینه که بنز دادی ژیان گرفتی :دی
با این اوضاع به فصل بعد امیدوار شدیم یه دفاع راسته خوب بگیرن با 2 تا مهاجم 6دونگ مثله فرهاد مجیدی
رو ارش برهانیو شریفاتو حتی سیدصالحی نمیشه حساب باز کرد نمونش بازی مقابل مسو سایپا و همین تراکتور..اینا اگه تیم جلو باشه راحت تمرکزه گل زدنو دارن که این به درد نمیخوره.سید صالحیم که سرعت نداره

.........
.........

بازیه سپاهانو مس خیلی قشنگ بود خیلی با گزارشگر کرمان حال کردم حقیقتارو همش میگفت
یه صحنه سید جلال زد تو سره یه بازیکنه مس گزارشگره گفت بنده خدا این سید جلال مثله اینکه مشکل داره :دی
تماشاگرا شعار میدادن ژنرال تیمتو بردارو برو گزارشگره قشنگ گفت تماشاگرا میگن ژنرال تیمتو بردارو برو:دی مثله بعضیا صداشو بالا نبرد که صدایه تماشاگرا نیاد
با تماشاگرایه کرمانی هم حال کردیم :46:میگفتن ساکت یادت باشه عادل سرورته:5:
خدایی این حرکات خودجوشه اصفهانیا منو کشته :دی امروز چقدر ضایع شدن بندگانه خدا
دروازه بانه تیم ملی مثله خیار بود چه لایی خورد ...کی روش یعنی باز اینو دعوت میکنه؟؟؟؟علیرضا حقیقی 20تایه این رحمتیس
مدافع تیم ملی هادی عقیلی چه سوتی رو گله اول داد ....:27:
یه بازی خسرو نبود.....

swamp
10-04-2011, 22:07
واقعا متاسفم برای شخصیت این مربی!
تیم تو خط هافبک ضعف بازی سازی داره
مبعلی و اون رحمتی با آشوبی هم که کلا تعطیل کردن بعد برا ما میخواد اقتدارشو جلو بازیکن نشون بده جباری رو نمیاره
سید صالحی رو در حالی که تیم به ضربات سرش نیاز مبرم داره رو میکشه بیرون شریفات قد کوتاه رو میاره
بعد حنیف رو برای هد زدن میاره
کلا چی کار کرد امروز این مظلومی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در روزی که همه راه رو برای استقلال باز کردن استقلال خودش تمام راه ها رو بست!

امير موسر
10-04-2011, 22:30
کیانوش رحمتی که کلا تعطیله ! اگر میخواد دو هافبک دفاعی بزاره دسوزا و آشوبی بهتر جواب میدن تا رحمتی ! جای حسین کاظمی هم واقعا خالیه !

Amir M.ohAma.D
10-04-2011, 22:39
واقعا متاسفم برای شخصیت این مربی!
تیم تو خط هافبک ضعف بازی سازی داره
مبعلی و اون رحمتی با آشوبی هم که کلا تعطیل کردن بعد برا ما میخواد اقتدارشو جلو بازیکن نشون بده جباری رو نمیاره
سید صالحی رو در حالی که تیم به ضربات سرش نیاز مبرم داره رو میکشه بیرون شریفات قد کوتاه رو میاره
بعد حنیف رو برای هد زدن میاره
کلا چی کار کرد امروز این مظلومی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در روزی که همه راه رو برای استقلال باز کردن استقلال خودش تمام راه ها رو بست!
اگه یادتون باشه تقریبا همیشه اینطوری بوده که وقتی همه بازیها نتیجش مطابق میله ماست ما نمیتونیم بازیه خودمونو ببریم
انقدر از این اشوبیو رحمتی بدم میاد همیشه هم با هم تو بازین...این دیگه به ما ثابت شده که مظلومی تعویض بلد نیست بکنه . حنیف باید از اول بازی میکرد به نظر من اگه حنیف بود گله اولو نمیخوردیم.گله دومم جاگیریه محمدی بد بود خییییلی بد بود .
منکه خدا خدا میکنم این فصل زود تموم شه تا ببینیم حاجی فصله بعد چه خریدایی میکنه

امير موسر
10-04-2011, 22:40
نجاتي: گل نصرتي صددرصد خطا بود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، حسين نجاتي كارشناس داوري گفت: صحنه گل اول تراكتور‌سازي كاملا خطا بود. براي من جاي تعجب دارد كه چطور داور وقتي كمك‌داور اين صحنه را تشخيص ندادند. البته به نظر بنده شايد داور در جايگيري دچار اشتباه شد وگرنه كاملا مشخص بود كه مهاجم تراكتور، مدافع استقلال با خطا شارژ كرد و سپس محمد نصرتي گل را به ثمر رساند.

نصيرزاده: گل اول تراكتور خطا بود

به گزارس سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري درخصوص قضاوت تورج حقوردي در بازي استقلال- تراكتورسازي طي گفتوگويي با سايت استقلال اعلام كرد، روي گل اول كه ناشي از پرتاب اوست عليزاده بود يكي از بازيكنان تراكتور قبل از اينكه توپ به نصرتي برسد روي مدافع استقلال خطا انجام داد كه از ديد داور مخفي ماند.ضمن اينكه روي صحنه گل اول تراكتورسازي به نظر ميرسيد پرتاب اوت از ابتدا به سود تيم فوتبال استقلال بوده است

البته پیش میاد !

Amir M.ohAma.D
10-04-2011, 22:47
میگن از هر دست بدی از همون دست میگیری همینه دیگه...
ولی من چشمم اب نمیخوره تو 90 بگن خطا بوده

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

فتح‌الله‌زاده:گفته بودم اين داور به ضرر استقلال سوت مي‌زند

علي فتح‌الله زاده گفت: داور امروز دو گل را تقديم تراکتوري‌ها کرد.
سرپرست باشگاه استقلال پس از شکست 2 بر 1 اين تيم مقابل تراکتورسازي در ورزشگاه آزادي در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه داور امروز در نتيجه بازي تاثيرگذار بود و دو گل را تقديم تراکتورسازي کرد.

وي ادامه داد: قبل از اين بازي هم گفته بوديم که احساس مي‌کنيم از آنجايي که تورج حق‌وردي با کمالوند رفاقت دارد، داور بازي به ضرر ما سوت مي‌زند و همين‌گونه هم شد؛ اما با اين حال استقلال امروز خوب بازي کرد و به همين خاطر من پس از بازي به رختکن رفتم و به بازيکنان خسته‌نباشيد گفتم. حق استقلال امروز باخت نبود.

فتح‌الله‌زاده با بيان اينکه خوشبختانه فاصله ما با تيم‌هاي بالايي حفظ شده و با اين شکست هيچ اتفاقي نيفتاده، گفت: سپاهان و ذوب‌آهن هم امروز مثل ما باختند و هنوز هيچ چيز براي ما تمام نشده است. ما به هر دو گل‌مان اعتراض داريم. خطاي پيش از گل دوم اصلا خطا نبود و حق‌وردي امروز دو گل را تقديم تراکتوري‌ها کرد.

سرپرست باشگاه استقلال درباره حضور پرشمار هواداران تراکتورسازي در اين بازي هم گفت: هواداران تراکتورسازي مانند هواداران استقلال هستند و قدم آنها روي چشم ماست. ما در اين بازي به آنها در ورزشگاه جا داديم و خودمان گفتيم که هواداران تراکتور به ورزشگاه بيايند. ما هيچ مشکلي با تراکتورسازي نداريم بلکه بحث ما داوري است، اميدوارم که داور در اين بازي اشتباه نکرده باشد اما بايد کارشناسان نظر دهند.

وي در پاسخ به اين سوال که وضعيت جباري و کوشکي به کجا رسيد، گفت: اين دو بازيکن بخشيده شده‌اند و به تمرين‌هاي خود ادامه مي‌دهند و در چند روز گذشته نيز مصاحبه‌اي عليه باشگاه نکردند.

فتح‌الله‌زاده درباره مذاکره با بازيکنان خارجي براي فصل بعد هم گفت: مي‌خواهيم براي فصل بعد چند بازيکن خوب بگيريم که به ما کمک کنند.

وي در پايان گفت: پرويز مظلومي فصل بعد هم سرمربي استقلال است.

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

مجتبي جباري:استقلال مستحق شکست نبود

هافبک نيمکت نشين تيم فوتبال استقلال پس از شکست مقابل تراکتورسازي گفت: شکست حق استقلال نبود اما سه امتياز حساس را از دست داديم.
مجتبی جباری در خصوص شکست استقلال مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: ما مستحق باخت در این دیدار نبودیم و باید در دیداری خانگی پیروز می شدیم.

وی با اشاره به اینکه تراکتورسازی از روی اشتباه داوری به گل برتری رسید، افزود: به اعتقاد من خطایی بر روی بازیکن تراکتورسازی صورت نگرفت و داور نمی بایست این ضربه را به نفع این تیم اعلام می کرد. شاید اگر داور سوت نمی زد ، بازی را نمی باختیم.

جباری در ارتباط با مشکلات اخیر خود با کادر فنی تیم فوتبال استقلال و نیمکت نشینی در این تیم گفت: من هیچ اعتراضی به نیمکت نشینی در استقلال ندارم و تابع تصمیمات مربیان هستم.

استقلال امروز یکشنبه در آخرین دیدار از هفته بیست و نهم رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه 2 بر یک مقابل تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه آزادی تن به شکست داد.

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

مظلومي: بفرماييد، اين هم فوتبال زيبا

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: همه از ما فوتبال زيبا مي‌خواستند و مقابل تراکتورسازي اين خواسته را برآورده کرديم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرويز مظلومي پس از شکست 2 بر يک برابر تيم تراکتورسازي در نشست خبري اظهار داشت: هر دو تيم بازي زيبايي انجام دادند. مگر شما فوتبال زيبا نمي‌خواستيد؟ بفرماييد اين هم فوتبال زيبا. حريف در نيمه دوم فقط يک موقعيت گل داشت. با اين حال به اين تيم تبريک مي‌گويم.

وي ادامه داد: در مورد داوري حرفي نمي‌زنم نمي‌خواهم توپ را در زمين داوران بيندازم اما همه ديدند چگونه 2 گل خورديم. بهتر است کارشناسان داوري در اين رابطه اظهارنظر کنند. من از بازيکنان تشکر مي‌کنم. امروز بازي خوبي را به نمايش گذاشتند و فقط روي اوت دستي گل خورديم.
سرمربي استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگاري که گفت ما فوتبال شناور و زيبايي از استقلال نديديم، خاطرنشان ساخت: حتماً شما در ورزشگاه نبوديد. ما موقعيت‌هاي زيادي داشتيم. سه بار ضربه سر سيدصالحي از روي خط دروازه برگشت داده شد. اين هم از شانس ماست. البته ايراد ما محسوب مي‌شود که نتوانستيم از موقعيت‌هاي خود استفاده کنيم. موقعيت‌هايي که از روي ضربه ايستگاهي به دست آورديم نيز از دست داديم.
مظلومي در مورد اينکه کمالوند گفته بود به غير از پرسپوليس بدن بازيکنان سه تيم حاضر در ليگ قهرمانان آسيا تحليل رفته است،‌ گفت: قبل از بازي نيز صحبت‌هايم را انجام دادم. اين برنامه‌ريزي عدالت نيست. حريف ما 11 روز فرصت تمرين داشت ولي ما فقط فرصت ريکاوري داشتيم. اين هم پاداش تيم‌هايي است که در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند.
سرمربي استقلال در پاسخ به خبرنگار تبريزي که گفت شما نسبت به حضور تماشاگران ميهمان در ورزشگاه معترض بوديد، گفت: ما گفتيم طبق قانون فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران ميهمان اختصاص داده شود اما بيشتر از 10 درصد به ورزشگاه آمدند. حضور تماشاگران شور و نشاط خاصي در ورزشگاه ايجاد کرد اما در ديدار رفت 30 تماشاگر استقلال را به گوشه‌اي از ورزشگاه بردند.
وي در مورد اينکه مسئولان استقلال خودشان اعلام کردند در آن مسابقه تماشاگري ندارند، گفت: ما تماشاگران زيادي در تبريز داريم و اين مسئله را قبول ندارم.
مظلومي در مورد اين که غيبت فرهاد مجيدي چقدر در روند بازي استقلال تأثيرگذار بود، گفت:‌ فرهاد از بازيکنان بزرگ است و به سرعتش در اين مسابقه نياز داشتيم اما فشردگي اين بازي‌ها باعث آسيب‌ديدگي‌ وي شد و ما نيز بايد با اين وضعيت مدارا کنيم.
وي در مورد اينکه چرا از عمران‌زاده که مصدوم نبود استفاده نکرد، گفت: من به ترکيب تيم برنده‌ام در ديدار گذشته برابر پاختاکور دست نزدم.
سرمربي استقلال در مورد 5 مسابقه باقيمانده ليگ برتر گفت: امروز فرصتي خوبي بود تا به صدر جدول نزديک‌ شويم اما اين فرصت را از دست داديم.

اینم حرفه حساب انصافا راست میگه.خوب بازی کنی میبازی

football3.ir

Mahdi.p30
10-04-2011, 23:08
اینم حرفه حساب انصافا راست میگه.خوب بازی کنی میبازی

آخ آخ گل گفته
10 فروردین هم همین اتفاق برای پرسپولیس پیش اومد

baren
11-04-2011, 07:22
نجاتي: گل نصرتي صددرصد خطا بود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، حسين نجاتي كارشناس داوري گفت: صحنه گل اول تراكتور‌سازي كاملا خطا بود. براي من جاي تعجب دارد كه چطور داور وقتي كمك‌داور اين صحنه را تشخيص ندادند. البته به نظر بنده شايد داور در جايگيري دچار اشتباه شد وگرنه كاملا مشخص بود كه مهاجم تراكتور، مدافع استقلال با خطا شارژ كرد و سپس محمد نصرتي گل را به ثمر رساند.

نصيرزاده: گل اول تراكتور خطا بود

به گزارس سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري درخصوص قضاوت تورج حقوردي در بازي استقلال- تراكتورسازي طي گفتوگويي با سايت استقلال اعلام كرد، روي گل اول كه ناشي از پرتاب اوست عليزاده بود يكي از بازيكنان تراكتور قبل از اينكه توپ به نصرتي برسد روي مدافع استقلال خطا انجام داد كه از ديد داور مخفي ماند.ضمن اينكه روي صحنه گل اول تراكتورسازي به نظر ميرسيد پرتاب اوت از ابتدا به سود تيم فوتبال استقلال بوده است

البته پیش میاد !

نمی دونم چرا خاطراتمان در دربی یادمان می افتذ !

میگویند تاریخ تکرار می شود !
دوستان فقط بنگرند !
بازی خوب
داوری بد
خطانگرفتن
و.....

fandak
11-04-2011, 07:29
كلا همه مربي ها خيلي باحالن ، مظلومي هم اوج باحاليشونه!!!

وقتي مي برن شانسي شانسي مي گن داور عالي بود و خوب بود همه چي خوب نمونش دو بازي رفت و برگشت پرسپوليس كه داوري به نفعشون بود و بازي رو بردن

وقتي مي بازن مي گن همه ديدند كه داور چه بلايي سر تيم اورد ، داور خوب نبود و فلان بهمان بيسار نمونش همين بازي ديروز و بازي هايي كه استقلال باخته يا مساوي كرده

قرار نيست كه همه بازي ها رو استقلال ببره ، يعني همه تيم ها سر تعظيم بيارن كه استقلال بياد بازي رو ببره.

alivw71
11-04-2011, 10:18
استقلال فقط یه دربازبان میخاد همین . طالبلو . محمدی کلا تعطیلا . همش از وسط زمین گل می خورن.:31:

بی باک بی بال
11-04-2011, 10:34
استقلال فقط یه دربازبان میخاد همین . طالبلو . محمدی کلا تعطیلا . همش از وسط زمین گل می خورن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدی خوبه اما دیروز دربازن تراکتور عالی بود:31:
مشکل استقلال دفاع تیم و تعویض عجیب :18:مظلومی:41:

baren
11-04-2011, 11:13
کمالوند: آقایان حرف‌های پس از دربی را فراموش نکنند!

فراز کمالوند در گفت‌و گو با خبرنگار ورزشی برنا اظهار داشت: من آقای فتح الله زاده را خیلی دوست دارم و برای طرفداران استقلال و جناب پرویز مظلومی به عنوان یکی از مربیان خوب فوتبال مان احترام زیادی قائل هستم ولی نمی دانم چرا ایشان چنین اظهار نظری کرده اند و گفته اند که جناب حق وردی داور دیشب بازی تیم های استقلال و تراکتورسازی به نفع تیم ما سوت زده و با ما رفاقت دارد.

وی ادامه داد: اگر ما با آقای حق وردی رفیق بودیم ایشان ما را در جام حذفی در دیدار برابر تیم فوتبال ملوان انزلی اوت نمی کرد و گلهای سالم ما را مورد قبول قرار می داد. ولی تیم ما با قضاوت همین آقای حق وردی که آقای فتح الله زاده می گوید با بنده و تراکتورسازی رفیق است ما را در تبریز اوت کرد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی خاطرنشان کرد: بهتر است در خصوص اتفاقات مسابقات واقع بین باشیم و به مسائلی که در بازی به وقوع می پیوندد منطقی نگاه کنیم. همین تیم استقلال در تبریز در حالی که گل علی علیزاده از نظر کارشناسان صحیح بود تیم ما را شکست داد ولی من و مسوولان تراکتورسازی هیچگاه در خصوص اشتباهات داوری صحبت نکردیم و حاشیه نساختیم. فکر کنم آقای فتح الله زاده به دلیل عصبانیت پس از بازی این حرفها را زده که قطعا احساسی بوده است.

کمالوند اضافه کرد: آقایان فتح الله زاده و مظلومی پس از دربی تهران گفتند بهتر است دیگران درباره قضاوت دربی صحبت نکنند و اجازه دهند که داوران کار خودشان را انجام دهند ولی چطور شده که این عزیزان پس از باخت برابر تیم تراکتور سازی این چنین درباره داوری صحبت می کنند.

کمالوند در خصوص بازی شب گذشته تیم های استقلال و تراکتورسازی گفت: ما با از کار انداختن خط هافبک تیم استقلال موفق شدیم به آنچه می خواهیم برسیم و روی یک اوت دستی و یک ضربه ایستگاهی به گل برسیم و بازی را به سود خودمان تمام کنیم.

وی در پایان گفت: ما از آنجایی که می دانستیم استقلالی ها در خانه به سوی دروازه تیم تراکتورسازی حمله ور می شوند استراتژی خود را برای تصاحب موقعیت های مناسب تعیین کردیم و از فضاهای خالی زمین استقلال به بهترین نحو ممکن بهره بردیم.

fandak
11-04-2011, 11:31
کمالوند اضافه کرد: آقایان فتح الله زاده و مظلومی پس از دربی تهران گفتند بهتر است دیگران درباره قضاوت دربی صحبت نکنند و اجازه دهند که داوران کار خودشان را انجام دهند ولی چطور شده که این عزیزان پس از باخت برابر تیم تراکتور سازی این چنین درباره داوری صحبت می کنند.

دمش گرم . هرجا به نفعه مظومي هست ميگه داور خوب بوده . هر جا به ضررشه مي گه داوري رو همه ديدند چه گندي زده!!!

hamed malekpour
11-04-2011, 15:44
امیدوارم تراکتور سازی همچنان پیروز میدان باشه.

بی باک بی بال
11-04-2011, 17:37

دمش گرم . هرجا به نفعه مظومي هست ميگه داور خوب بوده . هر جا به ضررشه مي گه داوري رو همه ديدند چه گندي زده!!!
کلا این مشکل تمام مربی ایرانیه
همین اقا کمالوند کم به داور تهمت نزده

fandak
11-04-2011, 20:03
کلا این مشکل تمام مربی ایرانیه
همین اقا کمالوند کم به داور تهمت نزده
مخصوصا مظلومی که تیک عصبی داره تو این زمینه و استاده

baren
11-04-2011, 21:10
" داور" دستاویزی برای توجیه ناکامی مربیان/ فقط برد برای من است!
علی دایی
سرمربی پرسپولیس روز یکشنبه به یک پیروزی روحیه بخش دست پیدا کرد تا کمی از انتقاداتی که علیه وی صورت می پذیرد کاهش پیدا کند. این مربی طبیعتا بعد از پیروزی 3 بر صفر تیمش در زمین ذوب آهن، حرفی علیه داوری به میان نیاورد اما به جای اینکه به تحلیل بازی یپردازد، فرصت را مغتنم شمرد و به منتقدان خود حمله کرد.
دایی در هفته های گذشته هرگاه شکست می خورد، به جای اینکه اول به مشکلات تیم خود بپردازد بحث داوری را پیش می انداخت تا آنجا که همگان متفق القول بودند که این مربی فرافکنی می کند. نظرسنجی هواداران در سایت باشگاه پرسپولیس نشان می دهد که مردم از این تیم رضایت ندارند با این حال دایی، همواره داوران را یکی از اصلی ترین علل شکست تیم پرسپولیس معرفی کرده و خود را پشت او پنهان کرده است.

پرویز مظلومی و مشکل فراموشی
پرویز مظلومی در روزی که پرسپولیس را با تنها یک موقعیت از پیش رو برداشت، سر خود را بالا نگه داشت و فیلسوفانه تاکید کرد که تیم هنرمند به تیمی می گویند که از یک موقعیت هم گل بسازد. این مربی در پاسخ به اظهارات دایی که پرسپولیس چندین و چند موقعیت داشته، تاکید کرد این قانون فوتبال است و حرفی از عدالت به میان نیاورد.
مظلومی پس از شکست 2 بر یک مقابل تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی، عنوان کرد که این شکست عادلانه نبوده است. وی پا را از این هم فراتر گذاشت و داور را علت شکست خود قلمداد کرد. از نظر سرمربی استقلال، خطایی که منجر به گل دوم تراکتور شده، خطا نبوده و به همین علت باخت آبی ها به داور دیدار ربط پیدا می کند در حالی که داور این دیدار، واقعا کم اشتباه قضاوت کرد.
ابراهیم زاده؛ توجیهات یک مربی منطقی
منصور ابراهیم زاده وقتی در دیدار رفت به پرسپولیس باخت، خستگی را علت اصلی شکست تیم خود عنوان کرد اما این بار می گوید داوری باعث شکست تیمش شده است. وی عنوان کرده نیمه اول این دیدار ، پنج دقیقه وقت اضافه نداشته و از آنجا که در دقیقه پنجم وقت های اضافه گل خورده بنابراین داور به نفع تیم حریف سوت زده است. قدر مسلم وقت اضافه همواره به سود تیم میزبان است و نه میهمان و براستی اگر ذوب آهن به جای پرسپولیس در این دقایق گل می زد بازهم ابراهیم زاده این اعتراضات را مطرح می کرد؟
ذوب آهن چندین و چند سال است که در این مقطع از رقابت های لیگ دچار مشکل می شود و باید چاره ای اساسی بیندیشد تا یک بار هم که شده، مزد انسجام و خوب بازی کردن خود را با قهرمانی در لیگ برتر دریافت کند اما ابراهیم زاده اقدام به فرافکنی کرده و داور را مقصر جلوه می دهد. ذوب آهن در دیدار با پرسپولیس چندین و چند موقعیت صد در صد گلزنی را بر اثر بی دقتی مهاجمان خود از دست داد آنگاه ابراهیم زاده چه دلیل غیرمعقولانه ای را برای شکست تیمش مطرح می کند.
امیر قلعه نویی ؛ کمی بهتر از قبل
سرمربی تیم فوتبال سپاهان روز گذشته بعد از شکست مقابل مس کرمان، عملکرد این تیم را ستود و پیروزی را به آنها تبریک گفت. امیر قلعه نویی در این دیدار به جای اینکه اشتباهات داوری را به میان بکشد، اشتباهات تیم خود را به میان کشید. اما نمی توان فراموش کرد که قلعه نویی هم ید طولایی در تخریب داوران و مقصر جلوه دادن آنها دارد. البته قلعه نویی رفته رفته حرفه ای تر عمل می کند و اظهارات پخته تری را پس از برد و باخت های تیمش مطرح می کند با این حال هنوز کار دارد که شاهد اظهارات کاملا حرفه ای از سوی این مربی باشیم.
هفته گذشته در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در دیدار تیم های چلسی - منچستریونایتد، داور در وقت های پایانی بازی، یک پنالتی به سود چلسی نگرفت با این حال در بالاترین سطح فوتبال دنیا شاهد این نبودیم کارلو آنچلوتی، داوری را علت باخت تیمش معرفی کند. برای ما که دم از حرفه ای گری می زنیم باید مربیان حرفه ای هم داشته باشیم که .... البته نداریم.
خبرگزاری مهر

tsjaleb
11-04-2011, 21:57
مثل اينكه چند وقته همه شوت هاي از راه دورشون رو گذاشتند كنار براي استقلال . اون دو گل النصر ، دو گل پاختاكور ، گل كرار و ... قسمت فعلا اين طوريه .

fandak
11-04-2011, 22:03
اين يه تيكه اش خيلي جالب بود واسه مظلومي!!!! :

پرویز مظلومی در روزی که پرسپولیس را با تنها یک موقعیت از پیش رو برداشت، سر خود را بالا نگه داشت و فیلسوفانه تاکید کرد که تیم هنرمند به تیمی می گویند که از یک موقعیت هم گل بسازد. این مربی در پاسخ به اظهارات دایی که پرسپولیس چندین و چند موقعیت داشته، تاکید کرد این قانون فوتبال است و حرفی از عدالت به میان نیاورد.
مظلومی پس از شکست 2 بر یک مقابل تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی، عنوان کرد که این شکست عادلانه نبوده است. وی پا را از این هم فراتر گذاشت و داور را علت شکست خود قلمداد کرد. از نظر سرمربی استقلال، خطایی که منجر به گل دوم تراکتور شده، خطا نبوده و به همین علت باخت آبی ها به داور دیدار ربط پیدا می کند در حالی که داور این دیدار، واقعا کم اشتباه قضاوت کرد.

Ezel
12-04-2011, 10:39
ارگان رسمی باشگاه پرسپولیس:رقم واقعی قرارداد قلعه‌نویی بیش از یک میلیارد است!/در قراردادهایشان صفرهای بی حساب و کتاب دارند

روزنامه پرسپولیس در شماره امروز خود در مطلبی با عنوان" استارت هزینه‌های نجومی سپاهان؛ حراج صفرهای بی‌ارزش!" بار دیگر از مدیریت این باشگاه لیگ برتری انتقاد کرد

سایت گل- ارگان رسمی باشگاه پرسپولیس که پنج روز پیش در گزارشی از مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان به شدت انتقاد کرده بود و او را به دلیل انتقاد از عادل‌فردوسی‌پور مورد سرزنش قرار داده بود در تازه‌ترین مطلب خود علیه مدیریت باشگاه سپاهان از ریخت‌ وپاش‌های مالی این باشگاه در آستانه جذب بازیکنان جدید انتقاد کرده و به نوعی برای محمدرضا ساکت خط و نشان کشیده است.

روزنامه پرسپولیس که به عنوان ارگان رسمی باشگاه پرسپولیس در بین هواداران این تیم پرطرفدار شناخته می‌شود، در شماره امروز خود در مطلبی با عنوان" استارت هزینه‌های نجومی سپاهان؛ حراج صفرهای بی‌ارزش!" بار دیگر از مدیریت این باشگاه لیگ برتری انتقاد کرده تا روابط این دو باشگاه بیشتر از هر زمانی دچار چالش شود.

در این مطلب آمده است:«به نظر می‌رسد که در لیگ یازدهم برتر عنوان پر حرف و حدیث پر هزینه‌ترین تیم لیگ برتر به زردپوشان اصفهانی اختصاص پیدا می‌کند. چرا که مسوولان باشگاه سپاهان از همین حالا صفرهای بی حساب و کتاب رقم قراردادهایشان را حراج کرده‌اند و پیشنهادهای اغواکننده‌شان را البته به صورت پنهان و مخفی پیش روی گزینه‌های مدنظرشان قرار داده‌اند.اولین گزینه‌ای که سپاهانی‌ها رایزنی با او را آغاز کرده‌اند، امیر قلعه‌نویی سرمربی حال حاضر این تیم است. البته مذاکرات برای تمدید قرارداد قلعه نویی فراتر از پیشنهاد بوده و خبرها حکایت از این داردکه توافقات بین سرمربی و مسوولان باشگاه سپاهان صورت گرفته است اما نکته مهم رقم قرارداد جدید قلعه‌نویی است که طبق پیش بینی‌ها نجومی و خیره کننده اعلام شده است، شنیده‌ شده است هشتصد و پنجاه میلیون تومان رقمی است که گفته می‌شود منابع آگاه و مطلع در باشگاه سپاهان آن را اعلام کرده‌اند. رقمی که یکبار دیگر این واقعیت را به اثبات می‌رساند که باشگاه سپاهان در بازار نقل و انتقالات بدون کوچک‌ترین دغدغه‌ای صفرهای رقم قرارداد را خرج و با پیشنهادهای نجومی گزینه‌های مورد نظرش را صید می‌کند.»

در ادامه این مطلب آمده است:«ضمن این که باید به این واقعیت پنهان اشاره کرد که مبلغ اعلام شده که مسلما و طبق روال از طرف سپاهانی‌ها تکذیب می‌شود، رقم خام قرارداد قلعه نویی است و با توجه به آیتم‌های مختلفی که به عناوین محتلف از جمله پاداش‌ در نظر گرفته می‌شود رقم اعلام شده به ورای یک میلیارد تومان می‌رسد.»

در بخش دیگری از این گزارش انتقادی آمده است:«چنینی پرداخت‌هایی که در باشگاه سپاهان سابقه‌دار بوده، بدون شک در فصل نقل و انتقالات تابستانی و در رابطه با بازیکنان نیز تکرار می‌شود و باشگاه سپاهان را یک بار دیگر به عنوان پرهزینه‌ترین تیم ایرانی معرفی می‌کند. انتشار رقم قرارداد امیر قلعه نویی مسلما به شکل گیری قیمت‌های کاذب همیشگی در نقل و انتقالات دامن می‌زند. زمان مذاکره و اعلام رقم قرارداد امیر قلعه نویی کار غیر حرفه‌ای است که از سوی سپاهانی‌ها شکل گرفته و بدعت بدی را در فوتبال ایران برجای می‌گذاردهرچند که مثل همیشه ستاد انتشار تکذیبیه‌های سپاهان که فعالیت چشمگیری هم دارد منکر تمام این واقعیت‌ها می‌شود!»

انتشار چنین مطلبی در ارگان رسمی باشگاه پرسپولیس در این برهه زمانی بدون شک تبعاتی را برای آنها به دنبال خواهد داشت چرا که سپاهانی‌ها این روزها نسبت به کوچک‌ترین مسائل هم واکنش نشان می‌دهند چون دوست ندارند در این مقطع عنوان ارزشمند جدی‌ترین مدعی عنوان قهرمانی لیگ دهم را از دست بدهند به همین لحاظ مطمئنا نسبت به این مطلب واکنش نشان خواهند داد، از سویی دیگر تصور می‌رود امیر قلعه نویی مربی تیم فوتبال سپاهان هم به این مطلب واکنش تندی نشان دهد.

بی باک بی بال
12-04-2011, 11:59
ارگان رسمی باشگاه پرسپولیس:رقم واقعی قرارداد قلعه‌نویی بیش از یک میلیارد است!/در قراردادهایشان صفرهای بی حساب و کتاب دارند
:2:
قرار چهارتا از صفرهاشو بردارند :16::24:

نیست خودشون کم پول به اری هان دنیزلی که توی زمان خودشون بزرگترین و بشترین قراردادها بودن و قطبی همین دایی تازه اونا چقدر برای این تیم جام اوردند :31:
یا یکی مثلا نیکبخت درست یادم نیست فکر کنم 500 تومان اومد توی این تیم که اون زمان یه رکورد بود
اینم شده مثلا اشتباهات داوری تا وقتی به نفع شون باش جزی از فوتبال به ضرر حق مون خوردند

alivw71
12-04-2011, 12:06
استقلال اگه فصل بعد یه گلر خوب بیاره دیگه فکر نکنم کسی بتونه از راه دور به استقلال گل بزنه. فکر کنم (اشنا)دربازه بان نفت خوب باشه.

hojjatinho
14-04-2011, 02:37
پایه اسپایدر کم شکسته ، فیلمبردار با مسئول پایلوت هماهنگ نیست و دوربین عنکبوتی فعلا بهتر است تا استفاده نشود.
این روایتی اختصاصی است از خبرآنلاین درباره مهمان 4 میلیارد تومانی ورزشگاه آزادی که تنها در 2 بازی کارایی تمام عیار داشت. دوربین عنکبوتی با تشریفاتی بزرگ در ورزشگاه آزادی و در حضور اعضای بلندمرتبه سازمان صدا و سیما و البته مرد اول ورزش کشور ، رونمایی شد.
دوربینی که برای اولین بار در ایران در میان همه کشورهای خاورمیانه ، راه اندازی شد . تا قبل از این ، بسیاری از کشورهای عربی ، از دوربین های عنکبوتی برای پخش تورنمنت های مهم شان استفاده می کردند اما هیچ یک از آنها این تکنولوژی را بومی سازی نکرده بودند اما به خواست علی سعیدلو ، سازمان صدا و سیما با صرف هزینه ای 4 میلیارد تومانی توانست اولین کشور خاورمیانه باشد که این تکنولوژی را در اختیار می گیرد. برای این کار ، مقامات تلویزیون ایران با شرکت آلمانی - اتریشی ، مجری فیلمبرداری بازی های جام ملتهای آسیا در قطر به توافق رسیدند تا این تکنولوژی وارد ورزشگاه آزادی شود.
آزادی برای پوشش رسانه ای این تصاویر باید صاحب سیم کشی مسیر حرکتی دوربین و اتاقک های فرمان دوربین ها در زیر نورافکن ها می شد. خرید دوربین و نرم افزار این سیستم و ساخت زیر بنای استفاده از سیستم برای ورزشگاهی مثل آزادی رقمی معادل 2 میلیارد تومان هزینه در بر داشت و تقریبا رقمی برابر با همین مبلغ باید صرف بومی سازی این تکنولوژی می شد اما هیچ یک از کشورهای منطقه این هزینه را نپرداختند غیر از ایران.
صدا و سیمای ایران که در پکیج دریافتی خود از شرکت اتریشی ، دو دستگاه دوربین و دو پایه متحرک برای حمل دوربین گرفته بود ، با این تضمین که نیروهای متخصص فیلمبرداری و همچنین اپراتور به حرکت در آوردن پایه متحرک وطنی در کارگاه آموزشی 7 روزه شرکت وارد کننده به تخصص لازم دست یباند ، توانست صاحب این تکنولوژی شود. طرحی که در رده برنامه های صدا و سیمای ایران ، با اولویت بندی ملی به اجرا در آمد و استفاده از آن در هر مرحله ، نیاز به تائید از سوی دفتر حوزه ریاست سازمان دارد.
دوربین متحرک را شرکت اتریشی در دو بازی قبل از عید استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا ، مورد استفاده قرار دادند و کارشان باعث استقبال بی نظیر از سوی بینندگان تلویزیونی شد اما پس از رفتن گروه فروشنده دوربین ، این دوره دیدگان در کارگاه آموزشی 7 روزه تهران بودند که باید در کنار هم می نشستند و بازی ها را با دوربین عنکبوتی به تصویر می کشیدند. نخستین فعالیت این گروه ، در داربی بود.
هماهنگی میان فیلمبردار و مسئول راندن پایه متحرک که در سکویی فلزی ، کنار تونل ورزشگاه می نشینند باید مهمترین اصل در کار قرار می گرفت اما این کار خیلی هم ساده نبود و عدم وجود این هماهنگی سبب افت کیفیت تصاویر می شد. درحالی که بر اساس قوانین فیفا با سوت شروع بازی ، دوربین نباید فاصله اش با زمین کمتر از 18 متر می شد اما این قوانین اصلا به اجرا در نمی آمد و مهم تر از همه اینکه حرکت های ناگهانی دوربین ، به یکی از 4 پایه اصلی اتصال پایه متحرک با شبکه کابلی ، آسیب وارد کرده و حالا دیگر دوربین ، کمی می لرزد.
از سویی دیگر استفاده از این دوربین برای هر بازی ، نیاز به دستور مستقیم حوزه ریاست دارد و آسیب وارده در صورت تشدید می تواند خسارت های بیشتری را هم وارد کند. حالا دو راه بیشتر ، پیش روی مسئولان فنی سازمان نیست. اول اینکه دوربین را برای تعمیرات به اتریش بفرستند و دومین راه ، گزینه دعوت دوباره از گروه اتریشی برای سفر به ایران است و این یعنی صرف هزینه ای مجدد.
ایران درحالی این تکنولوژی را وارد سیستم کرد که بسیاری از کشورهای عربی به رغم تجهیز ورزشگاه های شان به زیرساخت های استفاده از این دوربین ها ، از ترس تکرار مشکلاتی از این دست ، در زمان پخش بازی های شان از تکنسین های اروپایی برای کاور مسابقات استفاده می کنند.
................................................
:31::31:
.................................................. .......

بی باک بی بال
14-04-2011, 20:20
هوار ملامحمد در دقيقه 47 روي سانتر آرش برهاني تک گل شاگردان پرويز مظلومي را به ثمر رساند تا استقلالي‌ها با کسب اين 3 امتياز 55 امتيازي شده و جايگاهشان در رده سوم جدول تثبيت شود.

محسن قهرماني داور اين ديدار به پژمان منتظري و فرزاد آشوبي از استقلال و حسين پاشايي از راه‌آهن کارت زرد نشان داد.
مهدي تارتار به دليل اخراج در مسابقه قبلي در اين ديدار از جايگاه تماشاگران، راه‌آهن را هدايت کرد.

گده مربي استقلال در دقايق تلف شده ديدار از سوي داور اخراج شد.

ترکيب استقلال:
محمد محمدي، اميرحسين صادقي (90 - هادي شکوري)، فرزاد آشوبي، پژمان منتظري، مجتبي جباري، حنيف عمران‌زاده، مهدي اميرآبادي، ايمان مبعلي، سيدمهدي سيدصالحي (4+90 - آندره لوئيز)، هوار ملامحمد و آرش برهاني

ترکيب راه‌آهن:
حسن رودباريان، ابوذر رحيمي، مجيد باجلان، حسين پاشايي، محمود امنه، بهادر عبدي، ميرهاني هاشمي، حامد نورمحمدي، مهدي زارعي (78 - حسين کوشکي)، امين متوسل‌زاده (74 - ميثم آقايي) و ريکاردو دسوزا
سرمربي‌: مهدي تارتار

alivw71
14-04-2011, 20:26
برد اس اس را به همه ی دوستان ابی پوش تبریک میگم
محمدی شیررررررررررررررررررررررر ره

satttanism
15-04-2011, 18:02
پیروزی سپاهان رو تبریک میگم:40:

گام بلند سپاهان براي قهرماني با شكست تراكتورسازي

تيم فوتبال سپاهان با برتري برابر تراکتورسازي گام بلندي براي قهرماني برداشت.

ديدار تيم هاي تراکتورسازي و سپاهان از ساعت 16:45 در ورزشگاه يادگار امام تبريز و در حضور بيش از 70 هزار تماشاگر آغاز شد و با برتري 3 بر يک سپاهان خاتمه يافت.
سپاهان موفق شد در دقيقه 26 توسط ابراهيم توره به گل برسد. شاگردان کمالوند براي تغيير نتيجه در نيمه اول راه به جايي نبرند.

در آغاز نيمه دوم فشار تراکتورسازي براي باز شدن دروازه سپاهان نتيجه داد و در دقيقه 47 اشتباه حاج صفي منجر به گل خودي شد تا بازي يک بر يک شود.

در دقيقه 69 بار ديگر اين شاگردان امير قلعه نويي بودند که توسط محسن بنگر به گل رسيدند. ابراهيم توره در دقيقه 80 توانست گل سوم سپاهان را به ثمر برساند.

سپاهان با اين پيروزي 61 امتيازي شد و فاصله 5 امتيازي خود با ذوب آهن را حفظ کرد. تراکتورسازي هم که براي کسب سهميه آسيايي به پيروزي در اين مسابقه نياز داشت با همان 50 امتياز در رده چهارم باقي ماند.
قضاوت مسابقه بر عهده عليرضا فغاني بود.

varzesh3.com

yashgin128
15-04-2011, 20:06
چه فیلمی شده این دقایق اخر بازی پرسپولیس با استیل

fandak
15-04-2011, 20:10
تا دروازه بان باشه وقت تلف نکنه . نوش جونش این گل بره تو اون دروازش که یاد بگیره وقت تلف نکنه

King_90
15-04-2011, 20:13
تا دروازه بان باشه وقت تلف نکنه . نوش جونش این گل بره تو اون دروازش که یاد بگیره وقت تلف نکنه

...........................................
پستم رو خودم ویرایش می کنم تا کسی چیزی نگه . چون مطئنن علی دایی و پرسپولیس اینا ارزش بحث و وقت گذاشتن نداره.

Lamanta
15-04-2011, 20:13
حرکت دروازبان زشت بود حرکت دایی هم زشت بود
اون به این در !
در عوض این میشه عبرتی واسه دروازبان که الدعیه بازی در نیاره !!!

ferdfe
15-04-2011, 20:16
ها :18: کلی اخر بازی خندیدیم دمشون گرم :10:

Rjoun
15-04-2011, 20:18
این برد رو به همه پرسپولیسی ها تبریک عرض می کنم

pouya_99999
15-04-2011, 20:19
چقدر این بازی بار فنی داشت آخرش

با حرکت بازیکن خارجی استیل آذین خیلی حال کردم نمی دونم چرا

اگه دایی گفته توپو بهشون ندید که واقعا براش متاسفم

Mahdi.p30
15-04-2011, 20:22
اصل بازی که چیزی نداشت ، لااقل خوراک نود جور شد:31:

چه فیلمی شده این دقایق اخر بازی پرسپولیس با استیل
برادر شما امضاتو الان عوض کردی؟

این برد رو به همه پرسپولیسی ها تبریک عرض می کنم
برخلاف حرف عادل ، فکر می کنم اون گل دوم به خاطر حرکت دروازبان استیل ، به پرسپولیسی ها چسبیده باشه:27:
جالبه سوشا داد میزد که خیلی نامردید:31:

rezapr2
15-04-2011, 20:27
چسبيد نافورمم چسبيد

OSEN
15-04-2011, 20:28
آره خیلی حال داد آخر بازی ; )
لیگ ایران که دیگه خیلی وقته از نظر فوتبالى جذابیتی نداره برام ولى اپن حاشبه ى آخر بازى خپلى حال داد ; )))

.

baren
15-04-2011, 20:31
جالبه استیل داره سقوط می کنه دروزاه بان وقت تلف می کنه !

این بازی جوانمردانه شده مسخره بازی !
پرسپولیس سر همین عادت مسخره چندین بار موقعیت های عالی رو از دست داده.

باید ایرانی ها یاد بگیرند هر جایی بازی منصفانه جاری نمیشه.
جا داره
شما ال کلاسیکو رو ببینید متوجه میشید

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

خواهشا دوستان به اسطوره فوتبال ایران علی دایی فوتبال و بازی جوانمردانه یاد ندهند.
فوتبال منصفانه جا داره نه این کارهایی که استقلال یا استل و امثالهم .....می کنند تا مثلا توپ رو....

ferdfe
15-04-2011, 20:33
در حالي که پس از پايان بازي‌ تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و استيل‌آذين بازيکنان دو تيم به شدت با يکديگر درگير بودند درگيري لفظي نيز بين رحمان احمدي و سوشا مکاني در راهرو ورزشگاه آزادي رخ داد.
پس از مدتي اين درگيري لفظي به درگيري فيزيکي تبديل شد و هر دو بازيکن به سمت يکديگر حمله‌ور شدند که با دخالت مأموران نيروي انتظامي از هم جدا شده و به سمت رختکن تيم‌هايشان هدايت شدند.

علي دايي نيز رحمان احمدي را مهار و با تذکر جدي وي را به سمت رختکن پرسپوليس هدايت کرد.

baren
15-04-2011, 20:34
استيل‌آذين بازي جوانمردانه را رعايت نكرد
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، محمد نوري پس از پيروزي 2 بر يك مقابل استيل‌آذين گفت: ما بازي ناجوانمردانه‌‌اي انجام نداديم حتي جوانمردانه بازي كرديم اما اين بازيكنان استيل‌آذين بودند كه اصول بازي را رعايت نكردند.
وي ادامه داد:‌ در حالي كه پس از به ثمر رساندن گل مشغول شادي بوديم سوشا مكاني به سمت من آمد و با لگد مورد ضرب و شتم قرار داد. براي كساني كه اين رفتار زشت را انجام دادند متأسفم و اميدوارم كه مسئولان با آنها برخورد كنند. پيروزي در اين ديدار حق ما بود و به حقمان رسيدم.

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

بازي جوانمردانه را رعايت كرديم
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس وحيد هاشميان پس از پيروزي 2 بر يك تيمش مقابل استيل‌آذين گفت: بازي جوانمردانه‌اي انجام داديم اما در حالي كه بازيكن آنها سالم بود خود را روي زمين انداخت و توپ را به بيرون زد ما هم بازي را دنبال كرديم.
وي گفت:‌ موقعيت‌هاي خوبي داشتيم و حقمان بود در اين بازي به پيروزي برسيم.

Rjoun
15-04-2011, 20:36
من از طرف طرفداران استقلال به خاطر رعایت نکردن بازی جوانمردانه از سوی بازیکنان استیل آذین از جامعه فوتبال به خصوص شخص علی دایی به شدت عذرخواهی می کنم.

baren
15-04-2011, 20:37
دروازه‌بان استيل آذين بازي جوانمردانه انجام نداد
به گزارش خبرگزاري فارس، اشپتيم آرفي بعد از برد دو بر يك در ديداري جنجالي در جمع خبرنگاران گفت: اين برد كار خدا بود. دروازه‌بان حريف بي‌مورد توپ را بيرون زد تا چند دقيقه‌ پاياني مسابقه را به اين ترتيب از ما بگيرد. اين مسايل در فوتبال ايران ديده مي‌شود و او بازي جوانمردانه انجام نداد. استيل آذين بعد از اينكه گل مساوي را زد فقط وقت كشي مي‌كرد.

وي ادامه داد: برد شيريني به دست آورديم و شايسته اين پيروزي بوديم و اين برد را به هواداران پرسپوليس تبريك مي‌گويم.

Rastin.
مکانی آخرای بازی همه چی رو به مسخره گرفته بود...حقش بود!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماهیت دایی هم گمون نکنم بر کسی پوشیده باشه.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fandak
ولی ذوب آهن وجهه پیدا کرده هم اون هفته بدجور باخت به پرسپولیس

yashgin128
15-04-2011, 20:38
واقعا برای این فوتبال متاسفم .
فوتبالی که یه روز امثال متوسل زاده به خاطر بازی جوانمردانه در مقر فیفا از انها تشکر میشه و جهانیان شاهد اون هستند و یه روز دیگه به خاطر فقط سه امتیاز مردی و مردانگی رو به کل فراموش میکنن اون هم توسط کسانی که خودشون رو اسطوره این فوتبال می دونن..
البته تو ماجرای رفتن قطبی خیلی ها چهره واقعی خودشون رو نشون دادند..

mohammadi4net
15-04-2011, 20:40
استیل آذین حقش بود ببازه آخه تو که داری سقوط می کنی حالا ببازی یا مساوی کنی چه فرقی داره ؟! تو که داری 100 درصد بازی ها رو می بازی ، یه کم به آب و آتیش بزن شاید 50 50 بردی .
تو اون صحنه گل دوم هم حقشون بود گل بخورن تا تنبیه بشن ، ولی افسوس به علی دایی و پرسپولیس که اینقدر کوچیک شدن !
لااقل دایی نمی گفت توپ رو بهشون ندن ، بازیکنی مربی نیکت نشینی می گفت توپ رو بهشون ندن
علی دایی هم خودشو تو پرسپولیس کوچیک کرده هم پرسپولیس رو ، حالا خودشو کوچیک می کنه به کسی ربطی نداره ولی واقعا طرفدارای پرسپولیس چه گناهی کرده که تیمشون اینقدر ..............

گرافيكار
15-04-2011, 20:42
واقعا چرا سوشا مكاني درحالي كه هيچ اتفاقي نيفتاده بود حتي كسي لمسش نكرده بود خودش رو زمين انداخت؟

من فكر ميكنم ما نياز داريم تعريف جديدي از بازي جوانمردانه داشته باشيم
بعضي اوقات وقتي يه تيم به شدت به يه گل احتياج داره اگر بازيكن حريف واقعا آسيب ببينه بازي جوانمردانه هرچند سخته اما طبيعتا بايد رعايت بشه
اما اگر بدون كوچكترين برخوردي بازيكن حريف خودش رو زمين بزنه و توپ رو بزنه بيرون با اين توقع كه دوباره توپ رو بهش بدن اوضاع فرق ميكنه
اينجا بازي جوانمردانه مفهومي نداره رعايت بازي جوانمردانه در اين مواقع علاوه بر همراه شدن و شريك شدن با يه حركت غيرجوانمردانه كمي احمقانه هم هست
فكر ميكنم واقعا بايد روي بازي جوانمردانه در ايران يكم تجديد نظر بشه خيلي اوقات همين بازي جوانمردانه بهانه اي براي وقت تلف كردن ميشه كه خودش نوعي حركت ناجوانمردانه اس
سوالي كه پيش مياد اينه كه چطور ممكنه يك حركت همزمان هم جوانمردانه باشه هم ناجوانمردانه؟
در اروپا يا بازيكن خودش رو زمين نميندازه يا اگه ميندازه واقعا مصدوم شده

من فكر ميكنم سوشا مكاني بعد از اون همه حركت نمايشي و اين حركت آخرش كه به وضوح دروغ بود يكي از اون چوبهاي بي صدا خورد كه واقعا هم درد داره

با احترام به استيل آذين و طرفداران بازي جوانمردانه كه دلشون با اين حركت به درد اومد و چهارستون بدنشون لرزيد عرض ميكنم
اگر من هم جاي علي دايي بودم همين كار رو ميكردم

بازي بدي بود ولي در كل تبريك ميگم به پرسپوليسيها

man war
15-04-2011, 20:45
من از طرف طرفداران استقلال به خاطر رعایت نکردن بازی جوانمردانه از سوی بازیکنان استیل آذین از جامعه فوتبال به خصوص شخص علی دایی به شدت عذرخواهی می کنم.
استقلال ؟؟؟ :18::18::18:

fandak
15-04-2011, 20:46
نوش جون پرسپولیسی ها و دایی ها و هوادارها

تیم های دیگه دارن می سوزن با اون وجههشون

pouya_99999
15-04-2011, 20:46
من طرفدار هیچ تیمی نیستم ولی 1 % هم احتمال داره کمرش اون لحظه گرفته باشه یا تیر کشید و ...
به نظرم علی دایی که گفت توپو بهشون ندید خودشو کوچیک کرد .

M3HRD@D
15-04-2011, 20:47
فوتبالی که یه روز امثال متوسل زاده به خاطر بازی جوانمردانه در مقر فیفا از انها تشکر میشه و جهانیان شاهد اون هستند و یه روز دیگه به خاطر فقط سه امتیاز مردی و مردانگی رو به کل فراموش میکنن اون هم توسط کسانی که خودشون رو اسطوره این فوتبال می دونن..
دوستان پرسپولیسی شرمتان باد از این برد چرا که شما در حقیقت بازی را باختید.....

برو برای خودت و تیمت متاسف باش و به حال داور های بازی هاتون شکرکذار باش:2:

سوشا مکانی استادیوم رو با چاله میدون اشتباه گرفته بود
هیچ آسیبی ندیده خودش رو میندازه زمین تقاضا داره فر پلی هم اجرا بشه
اون زندی هم که هار کرده بود:13:
یکی از شیرین ترین برد های پرسپولیس بود:8:

baren
15-04-2011, 20:49
یک امتیاز ارزش آنقدر وقت تلف کردن نداشت

به گزارش سرویس ورزشی برنا، سپهر حیدری بازیکن پرسپولیس از جمله کسانی بود که در آشوب انتهای بازی سعی در آرام کردن بازیکنان دو طرف داشت.

با این حال او ضمن دفاع از عملکرد تیمش بوِیژه در پایان بازی گفت: فکر می کنم کسب یک امتیاز آنقدر ارزش نداشت که مکانی به خاطر آن وقت تلف می کرد و خودش را به زمین می زد.

حیدری افزود: مکانی دائما خودش را به زمین می انداخت و سعی در تلف کردن وقت بازی داشت. آنها در طول بازی هم موقعیت چندانی نداشتند و ما بهتر بودیم و به پیروزی رسیدیم.

Lamanta
15-04-2011, 20:51
ممنونم گرافیکار :11:

baren
15-04-2011, 20:52
دوست عزیز مگر بازی دربی 70 امتیاز داشت که محمدی وقت تلف می کرد؟

مگر استقلال دربی را در حقیقت برد؟

علی دایی هم خودشو تو پرسپولیس کوچیک کرده هم پرسپولیس رو ، حالا خودشو کوچیک می کنه به کسی ربطی نداره ولی واقعا طرفدارای پرسپولیس چه گناهی کرده که تیمشون اینقدر ..............
طرفداران واقعی پرسپولیس فهیمانه از علی دایی حمایت می کنند.
بازی منصفانه جا داره
واقعا چرا سوشا مكاني درحالي كه هيچ اتفاقي نيفتاده بود حتي كسي لمسش نكرده بود خودش رو زمين انداخت؟

من فكر ميكنم ما نياز داريم تعريف جديدي از بازي جوانمردانه داشته باشيم
بعضي اوقات وقتي يه تيم به شدت به يه گل احتياج داره اگر بازيكن حريف واقعا آسيب ببينه بازي جوانمردانه هرچند سخته اما طبيعتا بايد رعايت بشه
اما اگر بدون كوچكترين برخوردي بازيكن حريف خودش رو زمين بزنه و توپ رو بزنه بيرون با اين توقع كه دوباره توپ رو بهش بدن اوضاع فرق ميكنه
اينجا بازي جوانمردانه مفهومي نداره رعايت بازي جوانمردانه در اين مواقع علاوه بر همراه شدن و شريك شدن با يه حركت غيرجوانمردانه كمي احمقانه هم هست
فكر ميكنم واقعا بايد روي بازي جوانمردانه در ايران يكم تجديد نظر بشه خيلي اوقات همين بازي جوانمردانه بهانه اي براي وقت تلف كردن ميشه كه خودش نوعي حركت ناجوانمردانه اس
سوالي كه پيش مياد اينه كه چطور ممكنه يك حركت همزمان هم جوانمردانه باشه هم ناجوانمردانه؟
در اروپا يا بازيكن خودش رو زمين نميندازه يا اگه ميندازه واقعا مصدوم شده

من فكر ميكنم سوشا مكاني بعد از اون همه حركت نمايشي و اين حركت آخرش كه به وضوح دروغ بود يكي از اون چوبهاي بي صدا خورد كه واقعا هم درد داره

با احترام به استيل آذين و طرفداران بازي جوانمردانه كه دلشون با اين حركت به درد اومد و چهارستون بدنشون لرزيد عرض ميكنم
اگر من هم جاي علي دايي بودم همين كار رو ميكردم

بازي بدي بود ولي در كل تبريك ميگم به پرسپوليسيها
تایید میشه

گرافيكار
15-04-2011, 20:53
...........................................
پستم رو خودم ویرایش می کنم تا کسی چیزی نگه . چون مطئنن علی دایی و پرسپولیس اینا ارزش بحث و وقت گذاشتن نداره.

دوستان استقلالي عزيز
يادتونه توي يكي از دربيها استقلاليها هم بازي جوانمردانه رو رعايت نكردن توپ برگشت و محسن خليلي زدش توي گل
حالا ما شانس آورديم كه توپ رو گرفتيم و زديم توي گل وگرنه ....
تازه اون آخراي بازي نبود و نيمه اول بود
كلا به نظر من هركسي شريك يك حركت ناجوانمرانه بشه ناجوانمرده
و دايي اين كارو نكرد

hojjatinho
به عنوان یک استقلالی به هوادارن پرسپولیس تبریک می گم .

در مورد بازی جوانمردانه و این جور حرفها هم : کار سوشا اصلا تایید نمیشه اما کار بازیکنان پرسپولیس بهتر از اون نبود . اصلا شاید کمرش درد نگرفت شاید طور دیگرش شده بود....!!:31:
در هر صورت تو فوتبال ایران زیاد اتفاق غیر طبیعی ای نیست . از دیدن بازی که داشت خوابم می گرفت حداقل این جوری کمی بیدار شدیم !

چهره بهت زده یاوری هم خودش گویای همه چیز بود!

baren
به نظرم علی دایی که گفت توپو بهشون ندید خودشو کوچیک کرد .
نخیر با گفتنش فوتبال کثیف ایران رو که یک روز محمدی ها ، یک روز داور ها ، یک روز.... رو به رخ همه کشید !
بازی منصفانه جا داره

fandak
چه حالی داد به اندازه قهرمانی حال داد . حالا سپاهان بره با مافیاش قهرمان بشه ارزشی نداره

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

پرسپولیس..

baren
15-04-2011, 20:54
چهره بهت زده یاوری هم خودش گویای همه چیز بود!
اون هم از....ش بود.

Rjoun
15-04-2011, 20:56
حیف که به بر هم زدن نظم تاپیک و انجمن متهم میشیم وگرنه جا برای بحث بسیار موجوده.