PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

e.s.e.t
15-10-2010, 18:50
تو موقعیت گل رو با گلی که صحیح زده شد و داور آفساید گرفت مقایسه میکنی؟
این منطقته؟

نمیدونم شاید شما فکر میکنید اگه گل شما قبول میشد ما هم میشستیم و نگاه میکردیم و شما گل ها بعدی رو میزدین نه عزیز دل من حالا خوبه دقیقه 5 بود و 85 دقیقه وقت واسه جبران بود
به هر حال فوتبال همینه دیروز شما بردین امروز ما

hojjatinho
15-10-2010, 18:55
اقا مجتبی دستت درد نکنه اینجا دکمه تشکر هم که نداره!:11:1

mahdishata
15-10-2010, 19:02
تنها چيزي كه ميتونم بگم افسوسه.اشتباه مرگبار داور بعلاوه نبوغ جباري
مبارك همه استقلاليا:46:

SONO
15-10-2010, 19:31
- برد استقلال رو به هواداران پرشور این تیم تبریک میگم.:10:

- برادرم از زمان بازیگری علی دایی در تیم بانک تجارت تا بحال طرفدار دو اتشه ایشون هست.
درست زمانیکه بازیکن از کار افتاده و تاریخ مصرف گذشته تیم ما (کریم باقری) وارد میدان شد به دلم برات شد که پرسپولیس حتما این بازی رو خواهد باخت.:41:

دلیلش واضح بود...بازیکنان استقلال از لحاظ قدرت بدنی کاملا کم اورده بودن...یک تعویض در خط هافبک مثلا حضور مهدی شیری یا اومدن یک مهاجم تازه نفس میتونست به اسونی ورق رو به نفع پرسپولیس برگردونه اما تعوض کریم ضربه سهمگینی به پرسپولیس وارد کرد:41:

برادرم هم با اعتماد به نفس بالا 200/000 تومان شرط بست که پرسپولیس بازنده این میدان نخواهد بود :41:

انی وی ، با وجود باخت پرسپولیس و بالطبع مبلغ شرطبندی هنوز هم به دایی وفادار هست و دلیل باخت پرسپولیس رو بازیکنان بی کیفیت و غیر استاندارد فوتبال ایران میدونه...

shahin666
15-10-2010, 19:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تبریک به همه تاجی های کبیر آسیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخ که چه حالی میده این دقیقه از بازی گل بزنی کلا باعث سکته و فلج اطفال تیم وطرفداری اون تیم میشه:31:

corey
15-10-2010, 19:34
باشه باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif....حالا چرا عصبانی میشی ؟ :دی...با هم راه میایم :دی
همین الان یه میل زدیم تا 76 یورو بشه 176 یورو :دی

ولی من هنوز دارم فکر میکنم اگه گل صحیح میشد و پرسپولیش حمله نمیکرد تا صبح هم بازی ادامه پیدا میکرد استق لال میتونست گل بزنه

vahidgame
15-10-2010, 19:36
آخ که چه حالی میده این دقیقه از بازی گل بزنی کلا باعث سکته و فلج اطفال تیم حریف میشه
آره دیگه :31:
منو یاد گل پیروز قربانی به پرسپولیس در سال 83 انداخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdishata
15-10-2010, 19:41
آخ که چه حالی میده این دقیقه از بازی گل بزنی کلا باعث سکته و فلج اطفال تیم وطرفداری اون تیم میشه

مثل گل پارسال كريم باقري؟

vahidgame
15-10-2010, 19:43
اینا بیشتر حال میده. چون توی وقت های اضافه زده شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahin666
15-10-2010, 19:44

نه عمو جان آخه اون گل که تو دقایق 90 به بعد زده نشد
مثل گل پیروز تو دقیقه 93 یا این گل تو دقیقه 91
کلا گل زدن تو این دقایق باعث سکته و فلج اطفال میشه:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

e.s.e.t
15-10-2010, 19:53
سلام
دوستان سایتی چیزی میدونید که بشه بازی رو دانلود کرد

Mohammad King
15-10-2010, 19:59
سلام

دوستان عزیز به همه استقلالی های عزیز از جمله خودم تبریک میگم.

*IN*
15-10-2010, 20:02
مرتضی كريمي: از ديد من گل پرسپوليس آفسايد بود
مرجع خبری پرسپولیس : یکی از افرادی که کنار زمین حضور داشت در اقدامی سوال برانگیز به سمت عزیز محمدی رفت و وی را مورد ضرب و شتم قرار داد.

در پایان دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس که به برتری یک بر صفر آبی پوشان منجر شد، یکی از افرادی که در کنار زمین حضور داشت به سمت رئیس سازمان لیگ برتر رفت و وی را کتک زد.دلیل این اقدام این فرد که گفته می شود از جانبازان کنار زمین بود، هنوز مشخص نشده است.

كمك داور دربي 69 گفت:‌ از ديد خودم ضربه‌اي كه نوري وارد دروازه استقلال كرد آفسايد بود.

مرتضي كريمي پس از شكست يك بر صفر پرسپوليس مقابل استقلال اظهار داشت: من در روي يك صحنه كه محمد نوري آن را وارد استقلال كرد به عنوان كمك داور آن گل را از چشم خود آفسايد ديدم و پرچم خود را بالا بردم.

وي افزود: هنوز تصاوير ضبط شده آن صحنه را نديدم اما بعدا با دقت ضربه نوري را مي‌بينم و پاسخ مي‌دهم.

M3HRD@D
15-10-2010, 20:16
خداي اگه اون گل پرسپوليس رو قبول ميكردن هم نتيجه اين نميشد و هم بازي زيباتر ميشد
اين علي دايي بجاي اينكه ميبينه توپ رو استقلالي هاي هي پشت سر مدافعان ميندازن مدافع اضافه كنه
مدافع رو با مدافع عوض ميكنه:41:
و در آخر حق پرسپوليس باخت نبود:13:
ولي باز هم به دوستان استقلالي بردي رو كه بعد از پنج سال انتظار با يه برد يك صفر رسيدن تبريك ميگم:19:
وباز هم بردن هر يك از تيمها بهتر از مساوي شدن است

man war
15-10-2010, 20:17
یعنی شما جنبه باخت ندارین؟؟؟؟!!!!! :41::41: بعد میگین بازی مساوی نشه

M3HRD@D
15-10-2010, 20:24
یعنی شما جنبه باخت ندارین؟؟؟؟!!!!! :41::41: بعد میگین بازی مساوی نشه
شما چطور از حرف هاي من برداشت كرديد كه جنبه باخت ندارم؟
وگفتم حق پرسپوليس باخت نبود غير منطقي كه حرف نزدم.

بی باک بی بال
15-10-2010, 20:26
مصاحبه با دایی خیلی جالب بود داشت گریه می کرد

خیلی ببخشید :31::31:

man war
15-10-2010, 20:27
شما چطور از حرف هاي من برداشت كرديد كه جنبه باخت ندارم؟
وگفتم حق پرسپوليس باخت نبود غير منطقي كه حرف نزدم.

منظورم شما نبودید

shahin666
15-10-2010, 20:31
:31: عکسای زیر تقابل گریه و شادی هواردارن آبی و قرمز هست

:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

pedramch
15-10-2010, 20:39
دم هواداارای پرسپولیس گرم که علی دایی رو تشویق کردن!
پرسپولیس مستحق باخت نبود...
داور کوره دیگه چه میشه کرد!

ممنون/:5:

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

دم هواداارای پرسپولیس گرم که علی دایی رو تشویق کردن!
پرسپولیس مستحق باخت نبود...
داور کوره دیگه چه میشه کرد!

ممنون/:5:

hamidras
15-10-2010, 20:45
گل ما رو دزدیدند دارند باهاش پز می دند

shahin666
15-10-2010, 20:47
عیب نداره خوب بلاخره
تو اون دقیقه گل خوردن خوب آره دیگه:31:

masoudtr
15-10-2010, 20:49
یکی از افرادی که در کنار زمین حضور داشت به سمت رئیس سازمان لیگ برتر رفت و وی را کتک زد.دلیل این اقدام این فرد که گفته می شود از جانبازان کنار زمین بود، هنوز مشخص نشده است.

دمش گرم......

iceweek
15-10-2010, 20:52
بابا فوتبال همینه دیگه.کمک داور بدبختم خوب اشتباه کرده.اونم ادمه.فوتباله.زندگی که نیست.بیخیال

e.s.e.t
15-10-2010, 20:58
در حالي كه خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادي تهران از سيلي خوردن عزيز محمدي در پايان داربي خبر مي‌دهند، او در گفت‌وگو با ايسنا اين موضوع را تكذيب كرد.
رييس سازمان ليگ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: اين موضوع درست نيست. پس از پايان مسابقه يكي از جانبازان كه گويا از باخت پرسپوليس ناراحت بود، پيش من آمد و اعتراض‌هايي داشت اما خبر درگيري فيزيكي ما درست نيست.
عزيز محمدي درباره‌ي داربي 69 نيز گفت:‌ بايد از حراست مجموعه ورزشي آزادي، يگان ويژه نيروي انتظامي و همچنين اتوبوسراني و در نهايت كارمندان سازمان ليگ به خاطر برگزاري خوب اين مسابقه تشكر كنيم. ما از قبل به همه در مورد اين بازي دستورات لازم را ابلاغ كرده بوديم تا بازي به خوبي برگزار شود. انصافا براي انجام خوب اين مسابقه، زحمت‌هاي زيادي كشيده شد.
او ادامه داد: با توجه به اينكه بخشي از هواداران از شب قبل از شهرستان‌ها براي تماشاي مسابقه به تهران آمده بودند، مشكلي به وجود نيامد و بليت فروشي هم به موقع انجام شد. ساعت 11 صبح طبقه اول ورزشگاه كه بليتش گران‌تر هم هست، پر شده بود. طبقه دوم هم در جريان مسابقه از هواداران دو تيم تكميل شد.
عزيز محمدي درباره‌ي بازي هم گفت: بازي خوبي بود دو تيم از همان ابتدا براي برد به ميدان آمده بودند و همين هم باعث شد تا سطح فني مسابقه بالا باشد. در نهايت هم تيمي كه از موقعيت‌هايش استفاده كرد پيروز از ميدان خارج شد.
عزيز محمدي در پايان گفت: درباره‌ي داوري مسابقه نمي‌توانم اظهار نظر داشته باشم و اين كار به عهده كارشناسان داوري است.
انتهاي پيام

mahdishata
15-10-2010, 21:01
كاربراي محترم يادشون شعار هواداراي استقلال بعد باخت تيم صمد به دنيزلي چي بود؟
ما كه رفتيم اسيا
هر چي بگيد به خودتون برميگرده

e.s.e.t
15-10-2010, 21:04
كاربراي محترم يادشون شعار هواداراي استقلال بعد باخت تيم صمد به دنيزلي چي بود؟
ما كه رفتيم اسيا
هر چي بگيد به خودتون برميگرده

جیگر ما حاضریم نریم اسیا ولی شما رو ببریم:27:

bushido
15-10-2010, 21:05
پیروزی مستحق شکست نبود مثل قدیم داورا به نفع استقلال سوت زدن
گل خوردن دقیقه نود در شرایطی که بازی دست پیروزی بود این شانسم همیشه یار استقلاله!!!

بی باک بی بال
15-10-2010, 21:06
حقيقي: مجيدي با كمك تير دروازه به من گل زد
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست در دربي 69 گفت: مهاجم استقلال با كمك تير دروازه به من گل زد.
ه گزارش خبر گزاري فارس، عليرضا حقيقي در پايان دربي 69 و پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس گفت: استقلال در نيمه اول چند فرصت طلايي داشت و من خوشحالم كه توانستم موقعيت‌هاي صددرصد آنها را مهار كنم.
وي افزود: توپي كه مجيدي وارد دروازه من كرد با كمك تير دروازه گل شد. در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي داشتيم و با بي‌دقتي كه مقابل دروازه حريف مرتكب شديم نتوانستيم به حقمان برسيم.
حقيقي گفت: حداقل نتيجه براي پرسپوليس تساوي بود اما اميدوارم گلي را كه محمد نوري وارد دروازه استقلال كرد و داور آنرا نپذيرفت اشتباه نباشد چون تمرينات پرفشار ما و زحمات چند ماهه ما را برباد داد.
دروازه‌بان پرسپوليس عنوان كرد: در بازي‌هاي آينده بايد جبران كنيم اما اين شكست براي هواداران ما تلخ است و من نمي‌دانم هواداران چه برخوردي با ما خواهند داشت.

پ-ن :
من خوشحالم كه توانستم موقعيت‌هاي صددرصد آنها را مهار كنم.
تو خوشحال نباش چون شما مهار نکرد آرش برهانی خراب شون کرد :31:

bushido
15-10-2010, 21:10
اگر آرش برهانی نبود شما همین چند موقعیت گلم نداشتید جیگرا:27:

bushido
15-10-2010, 21:14
من از زمان پروین تا الان یاد میدم دربی های استقلال و پیروزی اکثرا به ضرر پیروزی سوت زده شده این یکی هم روش چیزی از پیروزی با غیرت کم نمیشه 8 سال قهرمانی کم نیست

shahin666
15-10-2010, 21:19
ای بابا دوستان پرس پولیسی انقدر از داوری گله مند هستند انگار یادشون رفته با همین لطف داوری و مظفری زاده
و 7 دفیقه وقت اضافه بود که قهرمان شدن این که فقط یه بازی دربی بود

L.A.M.P.A.R.D
15-10-2010, 21:19
مهم اینه که ما الان قهرمانیم !!
شتر در خواب بیند پنبه دانه:دی (درست گفتم ؟ :دی)
امسال هم یکی از تیم های اصفهانی قهرمان میشند عزیزان.............شما واسه ی 3وم 4رمی تلاش کنید :دی

satttanism
15-10-2010, 21:26
دوستان لطفا بحث در مورد این بازی رو تمام کنید چون داره مقداری در لحن و نوع صحبت ها زیاده روی میشه به همین دلیل برای جلوگیری از این امر یکم قفل تا دوستان آروم بشن

یه بار پیروزی یه بار استقلال!!!

-----------------

دوستان لطفا مراعات بفرمایید

mojtaba-civil
16-10-2010, 00:55
ای بابا دوستان پرس پولیسی انقدر از داوری گله مند هستند انگار یادشون رفته با همین لطف داوری و مظفری زاده
و 7 دفیقه وقت اضافه بود که قهرمان شدن این که فقط یه بازی دربی بود
پرسپولیس اون سال با اقتدار قهرمان شد. تو اون بازی هم 6 دقیقه وقت اضافی گرفته بود که سر اون ضربه آزاد سپاهانیا کلی لفتش دادن تا دیوار دفاعی رو بچینن به امید اینکه داور سوت پایان رو بزنه. ولی داور گذاشت تا پرسپولیس ضربه آزاد رو بزنه و خدا رو شکر گل شد.
تو برنامه 90 هم 6 دقیقه وقت اضافه با کورنومتر معروفش تایید شد.
در ضمن اون سال کسر 6 امتیاز هم مانع قهرمانی پرسپولیس نشد.
از دوستان خواهش میکنم که حرف غیر منطقی نزنید.

Facon_Archi
16-10-2010, 00:58
گل مارو دزدیدن دارن باهاش پز میدن: دی
کلا باید قبول کرد اگه اون گل رو قبول می کردن روند بازی عوض میشد!
اصلا شاید آخرش هم 3 بر 2 پرسپولیس می باخت بر فرض !ولی کلا عوض میشد روند بازی

mojtaba-civil
16-10-2010, 01:04
کاملا درست میگی، من تو صفحات قبل هم گفتم که اگه ما به خود استقلال باخته بودیم اینقدر ناراحت نمیشدم تا الان که به داوری باختیم.

خدا از مسعود مرادی و کمک داورش(کریمی) نگذره.
مرادی این بازی مقصر نبود ولی قبلا خیلی به پرسپولیس ضربه زده.
به جز فینال جام حذفی پارسال که پرسپولیس یه سر و گردن از حریفش سرتر بود تو چند سال اخیر خیلی سوت بد واسمون زده.
حتما همه پرسپولیسیا بازی پرسپولیس-پاس تهران سال 82، سپاهان-پرسپولیس بازی برگشت فینال حذفی 85 ، پرسپولیس- مس سال 87 رو به خاطر دارن.

shahin666
16-10-2010, 02:10
پرسپولیس اون سال با اقتدار قهرمان شد. تو اون بازی هم 6 دقیقه وقت اضافی گرفته بود که سر اون ضربه آزاد سپاهانیا کلی لفتش دادن تا دیوار دفاعی رو بچینن به امید اینکه داور سوت پایان رو بزنه. ولی داور گذاشت تا پرسپولیس ضربه آزاد رو بزنه و خدا رو شکر گل شد.
تو برنامه 90 هم 6 دقیقه وقت اضافه با کورنومتر معروفش تایید شد.
در ضمن اون سال کسر 6 امتیاز هم مانع قهرمانی پرسپولیس نشد.
از دوستان خواهش میکنم که حرف غیر منطقی نزنید.
پرس پولیس با اقتدار قهرمان شد:31:
خوبه معنی اقتدار رو هم فهمیدیم
حتما اقتدارش این بود که تیم حریف یعنی تعقیب کنندش رو از این شهر به اون شهر از کاشان به سیستان بلوچستان میبردن بدون تماشاچی به اون وضعیت این بود اقتدار
بعدشم اون 6 امتیاز رو که فیفا ازتون کم کرد به خاطر کاری که خودتون کردید ولی از سپاهان سازمان لیگ امتیاز کم کرد

mani_2004_2006
16-10-2010, 02:39

mojtaba-civil
16-10-2010, 02:40
پرس پولیس با اقتدار قهرمان شد:31:
خوبه معنی اقتدار رو هم فهمیدیم
حتما اقتدارش این بود که تیم حریف یعنی تعقیب کنندش رو از این شهر به اون شهر از کاشان به سیستان بلوچستان میبردن بدون تماشاچی به اون وضعیت این بود اقتدار
بعدشم اون 6 امتیاز رو که فیفا ازتون کم کرد به خاطر کاری که خودتون کردید ولی از سپاهان سازمان لیگ امتیاز کم کرد
چه ربطی داره که کی امتیاز رو کم کرد؟
از سپاهان 3 امتیاز کم شد. اونم به خاطر کار نامتعارفی که تو ورزشگاه انجام دادن، تا اون موقع سابقه نداشت تماشاچیها به همدیگه ترقه پرت کنن، واسه همین کمیته انضباطی کاری کرد که ریشه این کارها رو بخشکونه.

والا من که سیستان و بلوچستان یادم نمیاد.

mahdi7610
16-10-2010, 08:24
خیلی جالبه . همیشه داورها توی برنامه های مختلف خودشون را جر میدادن و میگفتن توی افسایدها 50 در 50 را نباید افساید گرفت حالا توی این بازی که این اتفاق افتاده مسعود مرادی میگه نه همچین چیزی نداریم و باید افساید گرفت .

توی یه بازی فوتبال مهم اینه که کمک داور بتونه توی همچین صحنه هایی خودشا نشون بده .

دیگه 2 تا اوت دستی گرفتن و کرنر گرفتن را هر ننه قمری بلده .

خود بازیکن ها هم می دونند وقتی توی اوت میشه یا کرنر میشه مال کدوم طرف هست .

هنر یه داور اینه که بتونه توی این صحنه های سخت تصمیم درست بگیره .

خاک بر سر این کمک داور که گفته میشه قراره توی بازیهای گوانجو هم قضاوت بکنه .
خاک بر سرش با این قضاوتش .

peyman_nn
16-10-2010, 09:54
دوست عزیز
اشتباهات داوری جزو بازیه
یک روز برای شماست یک روز بر علیه شما
ولی خدا وکیلی به محض خوردن توپ به پای اون بازیکنی که سانتر کرد ، وقتی سرت رو برمیگردوندی اون بازیکن تو افساید بود ، ولی لحظه سانتر تو افساید نبود و گل درست بود

در ضمن پیروزی اگر میتونست و لایق برتری بود چرا بعدش گل نزد
گل طلایی که نیست بازی تموم بشه ، 10 سال دیگه هم این رو بهانه کنید بازم استقلال برده

علی دایی هم دیروز هی میگفت بعد از اون گل صحیح ما شوکه شدیم و میخواستیم خودکشی کنیم و از این حرف ها

پارسال استقلال گلی خورد که قبلش توپ کاملا از خط رد شده بود و یک نوزاد هم اونو تشخیص میداد ، ولی عزا نگرفتیم

mahdishata
16-10-2010, 10:38
کفاشيان از در پشت وارد شد ! تير خلاص به مغز دايي

فارغ از آنچه ديروز در داربي 69 رخ داد بايد به اين نکته اشاره کرد که دار و دسته کفاشيان خوب دارند روي مغز دايي راه مي روند. روند اتفاقاتي که پس از دوئل دايي با فدراسيون در بازي هاي پرسپوليس روي داده نشان مي دهد که فدراسيوني ها چندان ميلي به پيش روي دايي و کاميابي وي در ليگ برتر ندارند.

البته قابل پيش بيني هم بود که پس از آن سريال درامي که دايي با مدارکش عليه کفاشيان پيش روي چشم مردم قرار داد بايد هم منتظر چنين تک تيرهاي مهلکي از سوي فدراسيوني ها مي بود .فدراسيون البته زيرکانه عمل کرد. او بدون هياهو تک تيراندازانش را مامور شليک به مغز دايي کرد. داوران فدراسيون يواش يواش روي مغز دايي و تيمش راه رفتند تا رسيدن به بازي بزرگ. انتخاب مرادي براي اين بازي از همان ابتدا نشان داد که فدراسيون مي خواهد تير خلاص را شليک کند.

داستان زخمي کردن دايي از بازي هاي پيش شروع شد و در بازي با ملوان به اوج خود رسيد. آنجا که خداداد افشاريان به راحتي هرچه تمام تر بر حق سرخها چشم پوشيد و باعث شد که پرسپوليس قبل از داربي شکست سنگيني را متحمل شود. خبر انتخاب مرادي که بارها و بارها پرسپوليس را با قضاوتهايش کشته بود خود اولين شوک به تيم دايي بود . خاطره فينال جام حذفي مقابل سپاهان و البته چندين بازي ديگر که با قضاوت بودار مرادي به ناکامي پرسپوليس منجر شده بود صداي همه را درآورد اما فدراسيون پازلش را چيده بود و با حمايت قاطع از مرادي که در آخرين سال داوريش قرار داشت ماموريت مهم را به تيم داوري او واگذار کرد تا اين بار کمک مرادي کار او را تمام کند.

ديروز استقلال شايسته پيروزي در داربي 69 بود چون از لحاظ مهره و استراتژي منسجم بود اما شکست تيم دايي را بايد در ميداني ديگر آناليز کرد. پرسپوليس زماني شکست خورد که دايي پرده از بي مبالاتي و خلف وعده فدراسيون کفاشيان برداشت و نشان داد که فدراسيون وي چگونه قصد دور زدن اداره ماليات را داشت.

با اين حال بايد منتظر اتفاقات بدتري هم براي وي بود. او ديروز پس از بازي با استقلال ضمن تقدير از بازي حريف گفت که از کجا ضربه خورده و تلويحا به اين نکته اشاره کرد جرياني در پي زمين زدن وي است و البته همه سرمنشا اين جريان را مي دانند.
فدراسيون فوتبال تصميمش را براي انتقام از دايي گرفته است. اين را حتي مي توان از جمله معنا دار غياثي در تغيير نتيجه بازي توسط کوبل داوري لمس کرد و به اينجا رسيد که کمک داور بازي فقط داستاني را کامل کرد که توسط فدراسيون نوشته شده است.

خب اينکه هواداران پرسپوليس پس از بازي دايي را به رغم شکست تيمش به شدت تشويق مي کنند هم نشان مي دهد که آنها هم به شايستگي هاي تيمش باور دارند و مي دانند که نتيجه بازي جاي ديگري رقم خورده و سرمربي و بازيکنان تيمشان کم کاري نکرده اند.
چرچيل جايي مي گويد قدرت فقط با حمله مستقيم به رخ کشيده نمي شود. تو مي تواني در بهترين زمان از در پشتي حمله کني و قدرتت را به رخ دشمنت بکشي. کفاشيان ديروز بهترين زمان ممکن از در پشتي وارد شد. در پشتي را البته کوبل داوري مرادي باز کرد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahdishata
16-10-2010, 10:59
يه تيكه از مصاحبه فتح ا... زاده با فارس

فارس: اما استقلال در دقايق پاياني گل زد و پرسپوليس نيمه دوم بهتر بود.
آنها در 20 دقيقه پاياني بهتر از استقلال بودند. نگران شده بودم كه نكند يكي از مدافعان خطايي مرتكب شود؛ اما تعويضي كه آقاي مظلومي انجام داد و جباري به ميدان آمد، همه چيز را تغيير داد. پاس جباري براي مجيدي كافي بود تا او كاري كند، كارستان. مجيدي تكنيكي و سرحال، با حوصله اي كه از خود نشان داد، توانست استقلالي ها را خوشحال كند.

فارس: اين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشتيد؛ اما علي دايي بابت داور و گل مردود شده پرسپوليس خيلي ناراحت بود. چند كارشناس داوري هم معتقد بودند گل پرسپوليس صحيح بود.
متاسفانه اين كارشناسان جو ايجاد كرده اند. متاسفم كه سر اين بازي مهم، چنين جوي را درست مي كنند. فكر مي كنم چنين اظهاراتي حساب شده است و خودشان زنگ مي زنند تا نظر بدهند.

فارس: مثلا چه كسي؟
بعدا مي گويم. براي كارشناسي دربي بايد دقت بيشتري كرد. يكي از مقرهايي كه در دنيا كارش تشخيص چنين صحنه هايي است و نمي خواهم فعلا نام آن را بياورم، اعلام كرد بازيكن پرسپوليس 40 سانت در آفسايد بوده است. :31:به طور حتم اين فيلم را به فيفا و AFC مي فرستم تا خيال آقايان راحت شود. زماني كه بازيكن در آفسايد است و قصد دارد ضربه بزند، داور بايد اعلام آفسايد كند. نمي خواهم بگويم كه حرفم 100 در 100 درست است؛ اما اگر هم آفسايد نبود، 90 دقيقه بازي كرديم. فوتبال هم همين است. خود علي دايي سالي كه با سايپا قهرمان شد را به ياد بياورد. اگر در آن سال، گلي كه استقلال اهواز به ثمر رساند را داور قبول مي كرد، سايپا نمي توانست قهرمان شود؛ اما گلي كه همه ديدند وارد دروازه شده را داور قبول نكرد تا علي دايي با سايپا قهرمان شود. دايي مربي بزرگي است و ديروز تيمش هم خوب بود؛ اما استقلال هم زحمت كشيد و بازي را برد.

hamidras
16-10-2010, 11:27
يكي از مقرهايي كه در دنيا كارش تشخيص چنين صحنه هايي است و نمي خواهم فعلا نام آن را بياورم، اعلام كرد بازيكن پرسپوليس 40 سانت در آفسايد بوده است

vahidgame
16-10-2010, 12:01
گل مارو دزدیدن دارن باهاش پز میدن: دی
کلا باید قبول کرد اگه اون گل رو قبول می کردن روند بازی عوض میشد!

کاملا درست میگی، من تو صفحات قبل هم گفتم که اگه ما به خود استقلال باخته بودیم اینقدر ناراحت نمیشدم تا الان که به داوری باختیم.

خدا از مسعود مرادی و کمک داورش(کریمی) نگذره.
مرادی این بازی مقصر نبود ولی قبلا خیلی به پرسپولیس ضربه زده.
به جز فینال جام حذفی پارسال که پرسپولیس یه سر و گردن از حریفش سرتر بود تو چند سال اخیر خیلی سوت بد واسمون زده.
حتما همه پرسپولیسیا بازی پرسپولیس-پاس تهران سال 82، سپاهان-پرسپولیس بازی برگشت فینال حذفی 85 ، پرسپولیس- مس سال 87 رو به خاطر دارن.

خیلی خوبه آدم یکمی جنبه داشته باشه.
توی ایران همینه دیگه. اگه اون صحنه هم پیش نمیومد یه بهونه دیگه گیر می اوردین. بالاخره باید باخت خودتون در دربی رو یه جوری توجیه کنید :38:
اگه اون گل قبول میشد هم هیچ تضمینی نبود پرسپولیس برنده بشه. ممکن بود حتی 3 تا گل بخوره و با نتیجه بدتر ببازه...
در ضمن تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی چلسی و بارسا داور حداقل 3 تا پنالتی صد در صد رو برای چلسی نگرفت همین طور در بالاترین سطح فوتبال دنیا یعنی جام جهانی هم گل واضح لمپارد گرفته نشد.
پس این اشتباهات همه جا هست ولی توی ایران کله جنبه باخت وجود نداره و فقط همه دوس دارن یه جوری باختو توجیه کنن و الان هم بعضی از هوادارای پرسپولیس با این حرفا می خوان از هوادارای استقلال فرار کنن :38:
شما بشینید پست 789 این تاپیک رو ببینید و لذتشو ببرید :14:

tsjaleb
16-10-2010, 12:43
دوست عزیز
اشتباهات داوری جزو بازیه
یک روز برای شماست یک روز بر علیه شما
ولی خدا وکیلی به محض خوردن توپ به پای اون بازیکنی که سانتر کرد ، وقتی سرت رو برمیگردوندی اون بازیکن تو افساید بود ، ولی لحظه سانتر تو افساید نبود و گل درست بود

در ضمن پیروزی اگر میتونست و لایق برتری بود چرا بعدش گل نزد
گل طلایی که نیست بازی تموم بشه ، 10 سال دیگه هم این رو بهانه کنید بازم استقلال برده

علی دایی هم دیروز هی میگفت بعد از اون گل صحیح ما شوکه شدیم و میخواستیم خودکشی کنیم و از این حرف ها

پارسال استقلال گلی خورد که قبلش توپ کاملا از خط رد شده بود و یک نوزاد هم اونو تشخیص میداد ، ولی عزا نگرفتیم

100 % تاييد ميشه . شما بازي چند سال پيش رو به ياد بياريد . اون بازي كه استقلال 3-2 برد . بازي 1-1 بود كه پرسپوليس گل دومش رو زد كه خيلي تابلو تر از اين آفسايد بود اما داور گل رو قبول كرد . اما بعدش چي شد ؟ استقلال حمله كرد و 2 تا گل ديگه هم زد . حالا پرسپوليسي هاي عزيز ديگه بهونه نيارند باختند ديگه . فوتبال هم همينه . بازي بعد شايد نباختيد . اصلا راستش رو بخاهيد اين برد حق استقلال بود چون توي اون دوره ي مساوي ها چند بار از باخت پرسپوليس در دقايق اخر فرار كرد ؟ ديگه حقش اين بود كه اس اس بزنه و همين طور شد ... :10:

tsjaleb
16-10-2010, 12:49
خود علي دايي سالي كه با سايپا قهرمان شد را به ياد بياورد. اگر در آن سال، گلي كه استقلال اهواز به ثمر رساند را داور قبول مي كرد، سايپا نمي توانست قهرمان شود؛ اما گلي كه همه ديدند وارد دروازه شده را داور قبول نكرد تا علي دايي با سايپا قهرمان شود.

اين حرف هم خيلي درسته . كلا مربيا فقط اشتباهات به ضرر خودشون رو مي بينند اما اونجايي كه به سودشون هست رو نه ... !

mahdishata
16-10-2010, 13:21
مسعود مرادی: بهترین قضاوت عمرم را انجام دادم/ داوری در جام جهانی آرزویم بود

یک روز پس از قضاوت در داربی پایتخت مسعود مرادی حرف های زیادی برای گفتن دارد.از خودش،قضاوتش و سوت هایی که در داربی 69 زده راضی است و می گوید:«بهترین قضاوت عمرم بود.»

مرادی که امروز همه از او به دلیل عملکرد ضعیف کمک داورش در آفساید گیری و تاثیر مستقیم بر نتیجه بازی انتقاد کردند در خصوص گل زده پرسپولیس می گوید:«در مورد صحنه گل من نمی توانم نظری بدهم.اگر آقای کریمی عذر خواهی کرده یعنی اینکه اشتباهش را قبول کرده است.من دو بار صحنه آهسته را دیدم اما چیزی به نظرم نیامد.صحنه خیلی مشکوک بود و قضاوت کردن در مورد آن بسیار سخت است.»

وقتی از مرادی در مورد اعتراض پرسپولیسی ها و اینکه آنها اعتقاد دارند مرادی با پرسپولیس مشکل دارد سوال می پرسیم او فقط این جواب را تحویل می دهد:«این سوالات حاشیه ای است،جواب نمی دهم».»

داور بین المللی کشورمان که امسال آخرین سال حضورش در مجامع بین المللی را تجربه می کند در ادامه به قضاوت خودش در داربی اشاره می کند و می گوید:«هیچ کس نمی تواند برای این بازی از من ایراد بگیرد.گل مشکوک به آفساید پرسپولیس در حیطه وظایف من نبود.من نمی خواهم گناه را گردن کمک داور بیاندازم اما قضاوت خودم مشکلی نداشت و از خودم راضی ام.»

مرادی با انتقاد از کارشناسانی که قبل از داربی او را تخریب کردند می گوید:«البته باید به نکته ای هم اشاره کنم.خود شما،تلویزیون،رادیو و بقیه مطبوعات قبل از بازی کارشناسان داوری را دعوت می کنید و آنها اظهار نظر می کنند که من برای قضاوت در داربی صلاحیت ندارم.این اظهار نظرها به خودی خود تمرکز آدم را بهم می زند.اما خوشبختانه من تحت تاثیر قرار نگرفتم .قبل از بازی چیزهایی شنیدم که اصلا حق من نبود.خدا را شکر می کنم که یکی از بهترین قضاوت هایم را انجام دادم.چون معتقدم روز گذشته قضاوتی انجام دادم که هواداران راضی بودند.نه شیشه ای شکسته شد و نه در آخر بازی اعتراضی بود.خوشحالم که به خاطر قضاوت من اتفاق خاصی بعد از بازی نیفتاد.»

مرادی در پایان در خصوص آینده کاری اش و اینکه چه تصمیمی برای قضاوت در لیگ ایران خواهد گرفت گفت:«می خواهم در کلاس های ناظری AFC شرکت کنم.در آخر فصل تصمیم می گیرم که در لیگ ایران قضاوت خواهم کرد یا نه.در هر صورت باید تلاش کنیم تا در مجامع بین المللی نماینده داشته باشیم.به خصوص در جام جهانی.این همان آرزویی بود که من به آن نرسیدم و حالا برایم به رویا تبدیل شده است.»

------------------------------
با توجه به قسمت بولد شده چيزي به اسم شجاعت تو دايره تعريف اقاي مرادي وجود نداره!

@R3Z
16-10-2010, 13:39
متاسفم واسه داوری و واسه کسایی که احساس میکنن تیمشون لیاقت برد رو داشت
موفق باشید :46:

Facon_Archi
16-10-2010, 13:42
توی ایران همینه دیگه. اگه اون صحنه هم پیش نمیومد یه بهونه دیگه گیر می اوردین. بالاخره باید باخت خودتون در دربی رو یه جوری توجیه کنید :38:
اگه اون گل قبول میشد هم هیچ تضمینی نبود پرسپولیس برنده بشه. ممکن بود حتی 3 تا گل بخوره و با نتیجه بدتر ببازه...
در ضمن تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی چلسی و بارسا داور حداقل 3 تا پنالتی صد در صد رو برای چلسی نگرفت همین طور در بالاترین سطح فوتبال دنیا یعنی جام جهانی هم گل واضح لمپارد گرفته نشد.
پس این اشتباهات همه جا هست ولی توی ایران کله جنبه باخت وجود نداره و فقط همه دوس دارن یه جوری باختو توجیه کنن و الان هم بعضی از هوادارای پرسپولیس با این حرفا می خوان از هوادارای استقلال فرار کنن :38:

دوست عزیز شما اول درست پست من رو بخون بعدا نقل قول بگیر!:46:

توجیه کردن نداره!بردین به کمک داوری!شما میخواین برد خودتون رو توجیه کنید و بگید ربطی به قضاوت و داوری بازی نداشته!این شما هستین که باید قبول کنید این رو !
ما که باختیم فدای سر همه ی پرسپولیسی ها!
قرار به فرار کردن هم باشه شما که 6تا گل خوردین و هنوز نتونستین جبران کنید باید فرار کنید نه ما!

Mohammad 1985
16-10-2010, 13:54
اشتباه جز فوتباله هست ! اگه اون گل رو نمی زدید چی می خواستین بگین ؟ یا اگه گل قبول شده بود پرسپولیس برنده میشد ؟!
چند سال پیش استقلال 3 بر 2 و دقیقا با گل دقیقه 93 پرسپولیس رو شکست داد . استقلال با یک گل جلو بود که با دو اشتباه مسلم تیم داوری خارجی دو گل دریافت کرد یکیش آفساید بود یکیش رو هم روی ضربه کرنری زدند که اصلا کرنر نبود ! ولی استقلال اونقدر توان داشت که بازی 2 1 باخته رو در چند دقیقه با برد شیرین 3 2 عوض کرد !
حالا اگه اون بازی رو استقلال باخته بود شما می گفتین اشتباه داوری بوده ؟!نه نمی گفتین ! درسته استقلال شایسته این برد نبود ! ولی پرسپولیس هم شایسته برد نبود ! ولی خب بازیکنی مثل فرهاد مجیدی اینجا ارزش خودشو نشون میده ! هر بازیکنی جای فرهاد بود اون توپ رو خراب میکرد گل کردنش سخت بود به خصوص توی اون شرایط روحی .
کلی حال کردم اون شیث رضایی حالش گرفته شد ! مثلا می خواست ادای یه کاپیتان مقتدر رو دربیاره !!!

vahidgame
16-10-2010, 13:56
دوست عزیز شما اول درست پست من رو بخون بعدا نقل قول بگیر!:46:

توجیه کردن نداره!بردین به کمک داوری!شما میخواین برد خودتون رو توجیه کنید و بگید ربطی به قضاوت و داوری بازی نداشته!این شما هستین که باید قبول کنید این رو !
ما که باختیم فدای سر همه ی پرسپولیسی ها!
قرار به فرار کردن هم باشه شما که 6تا گل خوردین و هنوز نتونستین جبران کنید باید فرار کنید نه ما!
اتفاقا پستو دقیق خوندم ولی از این تعجب می کنم که با این حال باز دارید به اون صحنه اشاره می کنید! به هر حال دربی رو در دقیقه آخر باختید و می دونم خیلی براتون سخته. از نظر برد در دربی هم فعلا استقلال داره فاصله می گیره. می دونم واقعا این چیزا براتون سخته :38:
در مورد اون مورد آخر هم خیلی مسخره ست. چون اون موقع خیلی از ما هنوز به دنیا نیومده بودیم و زیاد مهم نیست :31: نیازی هم به جبران نداریم. فکر کنم گل خوردن در دقیقه 93 در سال 83 و در دقیقه 91 امسال خیلی بدتر از اونه. شما برید اینو جبران کنید :38:

Facon_Archi
16-10-2010, 13:58
در مورد اون مورد آخر هم خیلی مسخره ست. چون اون موقع خیلی از ما هنوز به دنیا نیومده بودیم و زیاد مهم نیست :31:

که اینطور!:دی

وین رونی
16-10-2010, 14:32
اشتباهات داوری که طبیعیه آدم اشتباه می کنه اما دو تا موضوع:
یکی اینکه داور اشتباهشو قبول کنه و دوم اینکه بردار وحید(عین فیلم جنگیا شد)ما به واقعیت چسبیدیم(گلی که به اشتباه مردود شد)به اصلاح ما به رئال چسبیدیم نه به ایده آل.اون گل بود ولی شما میگی شاید.خوب اگه شایده که من هم می گم شاید اگه گل مردود نبود استقلال می کشید جلو و دفاعش باز می شد و پرسپولیس بیشتر می زد.
همه جور اتفاق می تونه بیافته اما تا نیفته واقعیت پیدا نمی کنه.مثلاً من نمی تونم بگم اگه فلان جا بودم فلان کار رو می کردم

تیم پرسپولیس باخت مازیار زارع هم جلوی دوربین هرچی چشماشو فشار داد گریه کنه نشد که نشد.شاید مجتبی محرمی یا کرمانی مقدم بود گریه می کرد.
دیگه گذشت او زمان که ادموند اختر بعد از دربی گفت اینقدر دویدم که گوشام آویزون شده بود.
امروز هم اومدیم سرکار هیچ خبری نبود حتی استقلالی ها هم تیکه بارمون نکردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم باید هم جنبه باخت داشته باشه و هم جنبه برد
راستی بازی برگشت کی هست؟

man war
16-10-2010, 14:40

شما به 6 تاتون مینازین ...

ماهم به دوتا ستاره رو سینمون مینازیم شما اگه تونستین اینو بدس بیارین

Rjoun
16-10-2010, 15:07
دوستان با تاخیر این برد شیرین رو به همه خواهران و برادران عزیز استقلالی تبریک عرض میکنم.
دفاع تیم دیروز عالی بود.
اما یه ایراد به مظلومی وارده که چه ترکیبی بود چیده بود.خودش دیشب ادعا داشت که ما با سیستم ۴-۳-۳ بازی کردیم.درست.چون ۴دفاع داشتیم سه مهاجم اما هرچی فکر میکنم کدوم ۴-۳-۳ دارای دو هافبک دفاعی هستش.با احترام به پرویز خان باید خدمتشون عرض کنم چهار سه سه ای که درش دو هافبک تدافعی قرار داشته باشه در واقع شکل دیگه ای از سیستم ۴-۲-۳-۱ هستش که که در مواقع حمله تیم به ۴-۳-۳ تبدیل میشه.اما اشکال این حالت اینه که با وارد شدن به فاز حمله که با اضافه شدن میلاد و آرش همراه بود عملا ما سه هافبک داشتیم که از این سه تا ایمان مبعلی فاقد هرگونه قدرت تدافعی و تخریبی بود بنابرین آشوبی و رحمتی به تنهایی باید جنگ وسط میدون رو با هافبک های حریف انجام میدادن که کار سختی بود بنابرین اواسط نیمه دوم این بازیکنان و سایرین اکثرا تحلیل رفتن.اما در جایی که مظلومی اشتباه خودش رو با تعویض هاش جبران کرد و با اضافه کردن جباری و روانخواه نااماده تا حدودی وسط زمین رو بالانس کرد...
نقد کامل این بازی بمونه برای کارشناسا.جا داره به دوستان پرسپولیسی هم به خاطر بازی خوب و پایا پایشون تبریک عرض کنم و باید بگم ناراحتیشون کاملا طبیعی هستش و باخت توی این بازی برای هیچکدوم از طرفین قابل قبول نیست.اما باید قبول کرد داور هم مثل سایرین از جمله مربی و بازیکنان اشتباه میکنه و...دیگه مثال نمی زنم اما یه نکته اضافه میکنم حالا که شما ۸۹ دقیقه رو ول کردید چسبیدید به اون گل مشکوک به افساید,خواهشا به صحنه گل استقلال هم توجه کنید که تیم و مخصوصا دفاع تیم چه اشتباه وحشتناکی مرتکب شدند...نگید شانسی بود که فرار بازیکنان استقلال از پشت دفاع پرسپولیس نیمه اول بارها و بارها تکرار شد و اگر مهاجم دیگه جای آرش بود ممکن بود همون نیمه اول کار پرسپولیس یکسره میشد.اما اینها همه و همه اما و اگر هستند اما خداوکیلی بعد از نتیجه گیری راجع به صحت گلتون یه بررسی هم راجع به دفاعتون انجام بدید ببینید چرا این بازی و بازی قبل با ملوان باید اینطوری و توی این دقایق گل خورد.
با تشکر

mojtaba-civil
16-10-2010, 16:21
چرا اشتباهات داوري هميشه به ضرر تيم دايي است؟

براي تيمي كه از پنج بازي اخيرش تنها سه امتياز گرفته نمي‌توان هورا كشيد. اين اتفاقي است كه براي قرمزهاي پايتخت افتاده تا صدرنشين ليگ دهم تا پايان هفته ششم، در پايان هفته يازدهم به نزديكي‌هاي ميانه جدول سقوط كند.
پرسپوليس بد نتيجه مي‌گيرد و مخصوصا در دقايق پاياني برد خود را با تساوي و تساوي‌هايش را با باخت عوض مي‌كند ولي در اين ميان يك شائبه قوي بين طرفداران اين تيم به وجود آمده كه فضاي داوري به صورت تعمدي عليه تيم محبوبشان است.

در واقع بعد از جنگ علني شده علي دايي با فدراسيون فوتبال كه با ارايه اسناد و مدارك، فضاي عمومي به نفع سرمربي سابق تيم ملي شده حتي يك بار هم پرسپوليس از اشتباهات داوري كه گفته مي‌شود جزيي از فوتبال است، سود نبرده است و جالب اينجاست كه در تمام تصميمات انضباطي هم ذره‌اي اغماض يا به قول آقايان رأفت شامل حال اين تيم نشده است و در عوض تا دلتان بخواهد اشتباهات داوري بر عليه اين تيم صورت گرفته است.

در مسابقه با ملوان عزيزان روشندل هم مي‌توانستند تشخيص دهند كه دو پنالتي مسلم پرسپوليس توسط داور گرفته نشده و به رغم تاكيد كارشناسان بر صحيح بودن پنالتي‌ها و سكوت مسعود عنايت كه همواره حق را به داورانش مي‌دهد، باز هم خداداد افشاريان با سماجتي مثال‌زدني رودرروي ميليون‌ها بيننده تلويزيون اعلام كرد كه هيچ پنالتي اتفاق نيفتاده

و بالاخره در داربي هم گل صددرصد سالم پرسپوليس آن هم در دقيقه 6 آفسايد اعلام مي‌شود تا در نهايت قرمزها بعد از پنج سال مقابل رقيب سنتي خود شكست بخورند! به هرحال همچنان باور داريم كه اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است و نيازي هم به پاسخگويي مسوولان فدراسيون فوتبال نيست چون جواب منفي‌شان مبني بر تعمدي نبودن اين قضايا از همين حالا مشخص است ولي به هرحال اين شائبه نزد طرفداران پرسپوليس وجود دارد و تعدادي از آنها هم ديروز پس از مسابقه اين قضيه را مطرح كردند و ما هم پاسخي جز «اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است» نداشتيم!

peyman_nn
16-10-2010, 16:25
جالب اینجاست که حتی یکی از بازیکنان پیروزی نگفت که ما زیاد خوب بازی نکردیم ، بلکه همشون متفق القول میگفتند که سر ما را بریدند
جالبتر اینجاست که در دقیقه 92 کیانوش رحمتی پرید که یک توپ رو هد بزنه داور گفت خطا ، یک بیسواد هم میدونست که خطا نیست و بشتر جنبه ی به تساوی کشیدن بازی بود ( به نظر من )

ما که فرصت هایی خیلی جزیی از پرسپولیس دیدیم ولی انچنان زهر دار هم نبود ، اگر اون مقدار از نیمه دوم که برتری نسبی داشت رو کنار بذاریم چیزی برای گفتن نداشت

بگذریم که استقلال خفن ضایع بود ، اگر عادل بود بیشتر از مزدک تیکه مینداخت به بازی
به نظر من هم دربی اون شور و هیجان گذشته رو نداره و
باز هم به نظر من بیشتر بازیکنان از این فرار میکنند که حقوق و قردادشان کم نشه

mojtaba-civil
16-10-2010, 16:37
جالب اینجاست که حتی یکی از بازیکنان پیروزی نگفت که ما زیاد خوب بازی نکردیم ، بلکه همشون متفق القول میگفتند که سر ما را بریدند

ما که فرصت هایی خیلی جزیی از پرسپولیس دیدیم ولی انچنان زهر دار هم نبود ، اگر اون مقدار از نیمه دوم که برتری نسبی داشت رو کنار بذاریم چیزی برای گفتن نداشت

بگذریم که استقلال خفن ضایع بود ، اگر عادل بود بیشتر از مزدک تیکه مینداخت به بازی
تا حدودی با حرفهات موافقم.
خودمون هم قوبل داریم که تا حدودی ارنج تیم مشکل داره، ولی وقتی میبینیم که تو دو بازی پیاپی این جوری حق کشی میشه، نمیشه ساکت بود.

من بازی قبلی میگفتم که دلیل اصلی شکست مقابل ملوان ارنج دایی بود. تو صفحات قبلی نظرم موجوده.
با اینکه تو اون بازی داور دو پنالتی برامون نگرفت و پژمان نوری هم باید از بازی اخراج میشد و نشد، تو این بازی هم تا حدودی مشکل ارنج بد رو داشتیم. ولی وقتی که گل سالم رو داور قبول نکنه دیگه چی میشه گفت.
قبول کن که داور روند بازی رو عوض کرد.
البته کاملا مشخص بود، اگه گل رو داور قبول کرده بود، بعد از اون استقلال تا پایان نیمه اول حملات سنگین روی دروازه پرسپولیس میکرد.
احتمالش زیاد بود که نیمه اول مساوی تموم بشه.
حتی ممکن بود که تو نیمه دوم مثل همین بازی استقلال گل برتری رو بزنه.

ولی اینجوری استقلال پرسپولیسو شکست داده بود نه داوری.

در ضمن باید بگم که شما تو ایران به جز علی کریمی کدوم بازیکن رو میشناسی که جرات کنه و از سرمربی تیمش ایراد بگیره که تو انتظار داری پرسپولیسیها در مورد ارنج بد دایی حرف بزنن؟

دایی از همه قدرت تیمش هیچ وقت استفاده نمیکنه. چون تعدادی از بازیکنا هستن که با وجود صلاحیت حضور در ترکیب اصلی، به خاطر لجبازیهای دایی باید نیمکت نشین باشن.
ولی هیچ کدوم اینا مانع گلزنی به استقلال نشد، که مرتضی کریمی و مسعود مرادی زحمات پرسپولیسو به باد دادند.

e.s.e.t
16-10-2010, 16:49
سلام
دوستان سایتی چیزی میدونید که بشه بازی رو دانلود کرد

سلام
کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟

xeNociDe
16-10-2010, 17:10
عذر خواهی کمک داور داربی از پرسپولیسی‌ها

مرتضی کریمی کمک داور بازی داربی شصت و نهم از پرسپولیسی‌ها به خاطر آفساید اعلام کردن گل صحیح محمدنوری عذر خواهی کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کریمی در تماس تلفنی با برنامه ورزش از نگاه دو شبکه دوم سیما، گفت: "اگر اشتباه من منجر به شكست پرسپوليس شده و هواداران اين تيم را ناراحت كرده‌ام از همه آنها عذر مي‌خواهم. آقاي كاشاني در دوره دبيرستان معلم من بوده و از اينكه يك تيم بزرگ ضربه خورده خيلي ناراحتم."
مسعود مرادی نیز که در این برنامه حضور داشته صحبت مرتضی کریمی را نشان دهنده پذیرفتن این اشتباه از سوی او دانست و گفت: "آقاي كريمي بزرگوارند اما اگر اشتباهي بوده مربوط به تيم داوري است. من نمي‌توانم خودم را كنار بكشم و تقصير را گردن كمك‌داور بيندازم."

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DA%A9%D9%85%DA%A9_%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1_%D8%AF %D8%A7%D8%B1%D8%A8%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%D9%BE%D8%B1 %D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C%E2%80%8 C%D9%87%D8%A7/#More)

malaki_mall
16-10-2010, 18:52
از مسخره هم مسخره تره.

یه مهاجم 34 ساله تو دقیقه 90 یه استارت میزنه و مدافع پرسپولیس در آخرین لحظه برای زدن توپش تلاش نمیکنه.:2:

مردشور این فوتبال رو ببرن:2:

man war
16-10-2010, 18:58
از مسخره هم مسخره تره.

یه مهاجم 34 ساله تو دقیقه 90 یه استارت میزنه و مدافع پرسپولیس در آخرین لحظه برای زدن توپش تلاش نمیکنه.:2:

مردشور این فوتبال رو ببرن:2:

گریه نکن عزیزم تیمت باخته میگی مردشور فوتبالو ببرن!!!:41::41::41::41:

بعد میاین میگین اگه تیم ماهم ببازه بهتر از مساوی حالا دیدید که { تیمیتون باخت دارین میگین فوتباله ...}

malaki_mall
16-10-2010, 19:00
گریه نکن عزیزم تیمت باخته میگی مردشور فوتبالو ببرن!!!:41::41::41::41:

بعد میاین میگین اگه تیم ماهم ببازه بهتر از مساوی حالا دیدید که { تیمیتون باخت دارین میگین فوتباله ...}

من خودم استقلالی هستم.

تا وقتی قرار باشه نتیجه داربی از قبل مشخص باشه من داربی رو نمی بینم.

man war
16-10-2010, 19:13
من خودم استقلالی هستم.

تا وقتی قرار باشه نتیجه داربی از قبل مشخص باشه من داربی رو نمی بینم.

از نظر من اینبازی اینطوری نبود

tsjaleb
16-10-2010, 19:26
اشتباه جز فوتباله هست ! اگه اون گل رو نمی زدید چی می خواستین بگین ؟ یا اگه گل قبول شده بود پرسپولیس برنده میشد ؟!
چند سال پیش استقلال 3 بر 2 و دقیقا با گل دقیقه 93 پرسپولیس رو شکست داد . استقلال با یک گل جلو بود که با دو اشتباه مسلم تیم داوری خارجی دو گل دریافت کرد یکیش آفساید بود یکیش رو هم روی ضربه کرنری زدند که اصلا کرنر نبود ! ولی استقلال اونقدر توان داشت که بازی 2 1 باخته رو در چند دقیقه با برد شیرین 3 2 عوض کرد !
حالا اگه اون بازی رو استقلال باخته بود شما می گفتین اشتباه داوری بوده ؟!نه نمی گفتین ! درسته استقلال شایسته این برد نبود ! ولی پرسپولیس هم شایسته برد نبود ! ولی خب بازیکنی مثل فرهاد مجیدی اینجا ارزش خودشو نشون میده ! هر بازیکنی جای فرهاد بود اون توپ رو خراب میکرد گل کردنش سخت بود به خصوص توی اون شرایط روحی .
کلی حال کردم اون شیث رضایی حالش گرفته شد ! مثلا می خواست ادای یه کاپیتان مقتدر رو دربیاره !!!

دقيقا من هم همين رو چند تا پست قبل گفتم اما چون حرف منطقي بود دوستان پرسپوليسي جوابي ندادند . ما منتظر جواب به اين موضوع هستيم .

ضمن اينكه من ميگم اتفاقا خيلي هم حق استقلال بود . اون بازي هاي 1-1 يادتونه ؟ ما گل زديم و شما دقايق آخر مساوي كرديد و ما از اينكه نبرديم ناراحت و شما خوشحال بوديد . از همه هم بد تر او هند مسخره عليزاده بود كه پنالتي مفت رو به شما تقديم كرد . خوب حقش بود يكجا جبران بشه و اون اينجا بود كه خدا خواست ما ببريم . البته نيمه اول هم موقعيت هاي زيادي رو نزديم ...

شما به 6 تاتون مینازین ...

ماهم به دوتا ستاره رو سینمون مینازیم شما اگه تونستین اینو بدس بیارین

تازه نايب قهرماني هم داريم كه تاريخش خيلي نزديك تره و مثل اون 6 تا كه اكثر ما نديديم نيست .

جالبتر اینجاست که در دقیقه 92 کیانوش رحمتی پرید که یک توپ رو هد بزنه داور گفت خطا ، یک بیسواد هم میدونست که خطا نیست و بشتر جنبه ی به تساوی کشیدن بازی بود ( به نظر من )

آره نيمه دوم استقلال خوب كار نكرد اما باز هم موقعيت داشت مثل اون شوت ميداوودي . ولي پرسپوليس هم كار خاصي نكرد . مرادي هم به درد داربي نمي خوره . در جريان بازي سوت هاي به ضرر استقلال هم زياد زد كه تو 90 خواهيد ديد .

fery joon
16-10-2010, 21:01
یه کلام ختم کلام:

فقط تاج آسیا :40:

mojtaba-civil
16-10-2010, 21:15
عذر خواهی کمک داور داربی از پرسپولیسی‌ها

عذرخواهیش بخوره تو سرش. :2:

satttanism
16-10-2010, 21:37
دوستان لطفا بحث در مورد این بازی رو تمام کنید و اجازه بدید تاپیک به روال عادی برگرده

mahdishata
17-10-2010, 13:34
فوتباليست چشم‌چران به كاهدان زد!

هافبك نسبتا معروف با خودروي آخرين مدلش هيچگاه فكر نمي كرد به كاهدان مي‌زند و مقابل پاي دختر سرمربي تيمش ترمز خواهد كرد!

آقاي فوتباليست كه نمي‌دانست برابر پاي دختر سرمربي تيمش ترمز كرده به دختر كه منتظر تاكسي بوده اصرار مي‌كند كه سوار شود و دختر نيز در نهايت براي فرار از دست اين بازيكن سمج، خود را معرفي مي‌كند.

آقاي هوسران نيز پا را بر روي گاز گذاشته و فرار مي‌كند، به اين اميد كه آن دختر چيزي به والدين خود نگويد!

اما دختر عصباني ماجرا را به پدرش گفته و او را به خاطر تربيت كردن چنين بازيكناني شماتت مي كند. در نهايت بازيكن معروف 4 هفته از تركيب اصلي تيم بيرون گذاشته مي‌شود.

اين اتفاق عبرت آموز و تاسف انگيز نقل شد تا برخي مربيان و بازيكنان رشته هاي مختلف از جمله فوتبال بيشتر مراقب خود باشند و بدانند عاقبت هوسراني هميشه به چند هفته نيمكت نشيني ختم نخواهد شد و بايد تاوان هاي بزرگي براي انحرافات خود بدهند.

Hamid-kakero
17-10-2010, 14:30
اسی جون دمت گرم چاکرتم داش فرهاد

satttanism
17-10-2010, 14:39
فوتباليست چشم‌چران به كاهدان زد!

طرف دیگه اوج شانس بوده

توی این همه دختر صاف باید جلوی پای دختر سرمربی ترمز بزنه:دی

masoudtr
17-10-2010, 15:25
فکر کنم شیث رضایی بوده:31:
چجوری دختر مربی ماشین نداشته

mojtaba-civil
17-10-2010, 16:44
فکر کنم شیث رضایی بوده:31:
چجوری دختر مربی ماشین نداشته
دایی دخترش کجا بوده؟؟؟ :46:
اگه هم داشته باشه هنوز بچست.

mojtaba-civil
17-10-2010, 21:12
جعل عکس موسسه شبکه ایران برای اثبات مردودی گل پرسپولیس+عکس

موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران 48 ساعت پس از برگزاری دربی شصت و نهم پایتخت طی یک اقدام غیرحرفه ای و تعجب برانگیز با سندسازی و جعل عکس ، تلاش کرد گل صحیح به ثمر رسیده تیم پرسپولیس در این مسابقه را آفساید جلوه دهد!
به گزارش اختصاص مرجع خبری پرسپولیس ، در حالی که پس از سال ها برای اولین بار تمامی کارشناسان داوری کشور در قضاوت یک صحنه داوری متفق القول بر صحت گل تیم پرسپولیس تاکید کردند ، این رسانه با رد تمامی تصاویر و عکس های منتشره در سایت های خبری یک عکس جدید از شبکه جهانی جام‏جم منتشر کرده که در آن محمد نوری یک متر از مدافعان تیم استقلال جلوتر است و توپ زیرپای امیرحسین فشنگچی می باشد!

با مراجعه و بازبینی این ویدئوی منتشر شده در شبکه جام جم متوجه می شویم ، هنگام ارسال توپ توسط فشنگچی ، محمد نوری یک متر از مدافعان استقلال عقب تر می باشد و تصویر منتشر شده در این خبرگزاری مربوط به زمانی است که توپ در آسمان می باشد! زمانی که با دقت بیشتری به این عکس نگاه میکنیم خطوط محو شده چمن مسابقه که توپ سفید رنگ از آن حذف و به جلوی پای فشنگچی منتقل شده است به وضوح مشاهده می شود!

مرجع خبری پرسپولیس ضمن انتشار تصاویر واقعی رخ داده در این دقایق مسابقه دربی شصت و نهم نسبت به این رفتار زشت شبکه مطبوعاتی ایران اظهار تاسف می نماید . اینکه چنین عملی ناشی از بی اطلاعی و یا اشتباه سردبیر خبری این رسانه بوده و یا در حمایت از پیروزی تیم استقلال و تثبیت جایگاه تیم داوری صورت گرفته است بر ما پوشیده است .

این شبکه طی 48 ساعت پس از برگزاری دربی پایتخت با انواع و اقسام تیترهای تحریک آمیز و غیرواقعی سعی در به حاشیه بردن تیم پرسپولیس داشته و در آخرین اقدام خود با انتشار تحلیل "دوئل علنی کاشانی و دایی به بهانه کاپیتان اخراجی" قصد خود در به حاشیه بردن این تیم را علناً به نمایش گذاشته است.

گرافيكار
18-10-2010, 00:00
جز تاسف چيزي نميشه گفت
اين نشون ميده
اين برد براي استقلاليها هم ارزشي نداشته

vahidgame
18-10-2010, 00:11
جز تاسف چيزي نميشه گفت
اين نشون ميده
اين برد براي استقلاليها هم ارزشي نداشته

منم فقط می تونم تاسف بخورم که شما همچین تفکری دارید
نمی دونم ارتباط این دو تا مسئله با هم در چی بودش!

satttanism
18-10-2010, 00:19
برای بار آخر لطفا بحث رو ادامه ندید

در ضمن:

13- توصیه: از قرار دادن اخبار سایت های اختصاصی و کانون های هواداران که اغلب یکطرفه هستند خودداری کنید.

در صورتی که ارسال اینگونه اخبار باعث ایجاد بحث و جنجال در میان دیگر کاربران شود با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

malaki_mall
18-10-2010, 06:58
فوتبال ایرانی ارزش دیدن نداره.

99 درصد فوتبالیستهای ایرانی هنوز استپ کردن و نحوه صحیح ضربه زدن به توپ رو بلد نیستن.:2:

Kianoosh
18-10-2010, 08:07
فوتبال ایرانی ارزش دیدن نداره.

99 درصد فوتبالیستهای ایرانی هنوز استپ کردن و نحوه صحیح ضربه زدن به توپ رو بلد نیستن.

لیگ ایرانو موافقم :دی البته 99% که نه ولی تعدادشون زیاده خیلی ها هم بلندن ولی تو تمرین و موقع بگو بخند تحت فشار اصلا کارایی ندارن ...

همین بازی پرسپولیس استقلال که این همه حساس!!!مهم!!!خفن!!! و ... هست به قول خودشون تحلیل کارشناسی بشه از نظر فنی فوتبال چیز خاصی نداره !:دی

پايان قرارداد حق پخش تلويزيوني فدراسيون فوتبال با سيما

محمدتقي خزايي در مورد علت كناره‌گيري‌اش از خزانه‌داري فدراسيون، گفت: حدود چهار سال در اين سمت فعاليت كردم. خسته شده بودم. بهتر است مدتي استراحت كنم تا خستگي‌ از تن بيرون برود.

وي در مورد اختلاف دو ميليارد توماني سازمان ليگ با صندوق حمايت از پيشكسوتان كه مربوط به دو فصل پيش بود، اظهار داشت: اين اختلاف به دليل اين بود كه قرارداد تبليغات محيطي يك بار به صندوق و يك بار هم با سازمان صدا و سيما فروخته شده بود كه بدون رضايت صندوق بود. بخشي از آن را صندوق پرداخت كرد و بخشي از صدا وسيما گرفته شد. بخشي هم با توافق حل شد. علت اين اختلاف، تداخل بود.
خزانه‌دار فدراسيون خبر از پايان قرارداد حق پخش تلويزيوني در انتهاي اين فصل داد و گفت: قراردادي كه با صدا و سيما امضا شده، 3 ساله بود كه در پايان ليگ برتر دهم به پايان مي‌رسد. بايد قرارداد جديدي در اين زمينه امضا شود.
روز گذشته و پيش از شروع مجمع ساليانه فدراسيون فوتبال، مديران باشگاه‌ها براي افزايش حق پخش تلويزيوني طوماري امضا كردند.

mahdishata
18-10-2010, 09:56
کشف بزرگ باشگاه استقلال بر اساس تصاویر رسیده از انگلیس:
گلزن پرسپولیس 2 سانتی متر در آفساید بود!؟

منصور پورحیدری مدیر فنی استقلال در جدیدترین گفت و گوی خود درباره داربی این جمله را استفاده کرده است. گفته ای که نشات گرفته از ادعای یکی از خبرنگاران شاغل در کمیته تیم های ملی . خبرنگار جوانی که ادعا کرده یکی از اقوامش در انگلیس تصاویر را توسط نرم افزاری در لندن بررسی کرده است و به این نتیجه رسیده که در صحنه گل دقیقه 5 پرسپولیس ، محمد نوری 2 سانتی متر از امیر حسین صادقی جلوتر بوده است. این ادعا را اولین بار مسعود عنایت ، رئیس کمیته داوران بر اساس گفته های خبرنگار یاد شده مطرح کرد. او در حاشیه نشست مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: این همکارتان نرم افزاری دارد که بر اساسش معلوم شده که گل آفساید بوده. او می گوید فوروارد پرسپولیس در لحظه سانتر توپ2 سانتی منر از مدافع استقلال جلوتر بوده است. البته این ادعایی است که خود من هم نمی توانم تائیدش کنم. به هر حال خیلی سخت است این تصمیمات . من اگر بودم می گفتم بازی را ادامه بدهند. برای مثال وقتی مشکوک هستیم که توپ از خط شده یا نشده می گوییم گل نگیرید چون حتما باید همه توپ از همه خط رد شود. اینجا هم باید مطمئن باشی که حتما مهاجم در لحظه زده شدن توپ از مدافع جلوتر باشد. این صحنه مشکوک بود و در صحنه های مشکوک نباید بازی را از جریان انداخت.»

این سرمنشاء خبری بود که ساعاتی بعد به باشگاه استقلال رسید. علی فتح الله زاده که درست در همان زمان کمی دورتر از عنایت داشت با تلفن همراه خود ، مجری گزارشگر جوان برنامه ورزش از نگاه دو را به دلیل زوم کردن روی صحنه حساس داربی ملامت می کرد، با پایان تماسش در گفت و گویی با خبرآنلاین از دلایلش برای آفساید بودن گل سخن می گفت:« من در اتاق کارم مانیتور 2 متری دارم. حتما باید این صحنه را در مانیتور بزرگ دید که وقتی تصویر را زوم می کنی بشود به خوبی تشخیص داد دو نفر در چه زاویه ای از هم قرار گرفته اند. به همین دلیل من چون صحنه را روی مانیتور اتاقم دیده ام با اطمینان می گویم صحنه آفساید بوده است. » همان زمان عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ که از حرص و جوش های مدیر استقلال شوکه شده بود به سمتش آمد و گفت:« تو چرا حرص می خوری ؟ شما که ازی را بردید ، برو خوشحال باش . حالا یا تصمیم درست بوده یا غلط. بی دلیل چرا خودت را وارد بحران می کنی؟!»

حاجی البته مدام این جمله را تکرار می کرد که هیچ یک از نظرات کارشناسان داوری درباره صحنه گل مشکوک پرسپولیس درست نیست چون تنها با مانیتورهای LED بالای 180 سانتی متری است که قابلیت فیکس کردن تصویر و تشخیص این صحنه وجود داشته . کاری که او آن را انجام داده است. البته بعد از اینکه تصاویر آنالیز شده صحنه در انگلیس به باشگاه استقلال رسید ، این بحث را استقلالی ها با جدیتی بیشتر دنبال می کنند که نشان دهند گل پرسپولیس آفساید بوده است، بی آنکه حتی توجهی به عذرخواهی رسمی کمک داور بازی از هواداران تیم رقیب داشته باشند.

آنها که فارغ از این تصمیم توانسته اند پیروز بازی باشند و به گفته پورحیدری حتی می توانند مدعی پنالتی گم شده شان در تصمیمات داور باشند خود را وارد دعواهای باشگاه پرسپولیس با مسعود مرادی کرده اند و تمام توان رسانه ای شان را برای اتفاقی هزینه می کنند که اصلا تاثیری در پیروزی شیرین شان ندارد!

--------------------------
يحتمل فتح ا... زاده داره پز مانيتور 2 متري رو ميده:31:

mmiladd
18-10-2010, 10:00
حالا مي خواين تا دربي برگشت در مورد اين گل حرف بزنن..

آقا برو پايه اي كار كن... دو تا كارشناس بيارين بررسي كنيد كه تيم اميد چه طوري بره المپيك..

متاسفم براي ورزش اين آب ُ خاك..!

mahdishata
18-10-2010, 12:50
پشت پرده اخراج شيث رضايي

به دليل اشتباهات فاحش و بي نظمي هاي مكرر،احتمالا شيث رضايي نيم فصل از پرسپوليس مي رود و يك مدافع ديگر به جاي او جذب مي شود.

به گفته يكي از مقامات باشگاه پرسپوليس كه نمي خواست نامش فاش شود،شيث رضايي،مدافع پرسپوليس در نيم فصل از اين باشگاه كنار گذاشته مي شود و يك مدافع جديد به جاي او جذب مي شود.

به گزارش ايلنا،حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس سرسخت‌ترين حامي شيث رضايي در چند وقت اخير بوده اما ظاهرا او نيز به اين نتيجه رسيده كه اين مدافع را بايد از تيمش كنار بگذارد. كاشاني يك بار ديگر هم سابقه كنار گذاشتن شيث رضايي را دارد.او در زمان افشين قطبي هم تن به اين كار داد و نتيجه‌اش را گرفت و حالا نيز مجبور است عليرغم رابطه نزديكي كه با شيث رضايي دارد به خواسته سرمربي‌اش تن دهد.

اين در حالي است كه مشكلات شيث رضايي در داخل و خارج زمين آن قدر برجسته شده كه كاشاني نيز مجاب شده از اين مدافع حاشيه ساز جدا شود.
به گفته يكي از نزديكان باشگاه،شيث در دو سال حضورش در باشگاه پرسپوليس اشتباهات فاحشي انجام داده است. اين فرد تاكيد مي‌كند در بازي فصل گذشته با استقلال كه با پيروزي دو بريك پرسپوليس همراه بود،در گلي كه فرهاد مجيدي به ثمر رساند، شيث مي توانست عملكرد بهتري داشته باشد و علي دايي نيز به اين وضوع اشاره كرده است. طبق گفته اين فرد علي دايي اعتقاد دارد در همين دربي كه روز جمعه برگزار شد،شيث مي توانست پاس مجتبي جباري به مجيدي را قطع كند كه اين كار را نكرد و باعث گلزني مجيدي و شكست پرسپوليس شد.در بازي با ملوان هم كه در هفته دهم ليگ برتر انجام مي شد،او يك پنالتي ناشيانه روي مهرداد اولادي انجام داد كه باعث شد گل دوم ملوان به ثمر برسد و پرسپوليس در نهايت بازي را با نتيجه سه بر دو واگذار كند. در اين ميان عده اي مي گويند اشتباهات مكرر رضايي عمدي است اما باشگاه پرسپوليس و علي دايي در اين رابطه اظهار نظر صريحي انجام نداده‌اند.

در اوج اين گمانه‌زني‌ها خبر مي‌رسد كه موضوع تراشيدن سر رضايي بر خلاف گفته هايش،به موضوع ديگري مربوط مي شده كه باشگاه پرسپوليس در جريان آن قرار دارد و بر خلاف گفته‌هاي خود شيث كه « به خاطر شكست در برابر ملوان موهاي سرم را تراشيدم.» اين اقدام او دليل ديگري داشته است كه تمام عوامل فني و مديريتي باشگاه را به كنار گذاشتن او مجاب كرده است.

حالا دردسر هاي شيث به همين جا ختم نمي شود و او بايد روز يكشنبه هفته آينده در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شود و به خاطر اتهام وارد شده در مورد تحريك تماشاگران پرسپوليس،از خودش دفاع كند.او همچنين بايد در جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس هم شركت كند تا وضعيتش مشخص شود. نكته قابل توجه اينكه خود شيث نيست حاضر نشده در مورد اين اتفاقات اظهار نظر كند اما يكي از دوستان نزديكش كه موبايل او را در يكي دو روز اخير جواب مي‌دهد اعتقاد دارد اين باشگاه پرسپوليس است كه از اخراج شيث لطمه مي‌بيند.
همه اين ها باعث شده تا حبيب كاشاني و علي دايي‏،سرپرست و سرمربي پرسپوليس از دست او خيلي ناراحت باشند و تصميم بگيرند در نيم فصل او را با بازيكن ديگري تعويض كنند. البته به شرطي كه علي دايي نيز تا آن موقع سرمربي پرسپوليس باشد و مثل الان نظراتش مورد توجه كاشاني قرار گيرد.

mahdishata
18-10-2010, 14:26
چرا شيث اخراج شد؟
مشكلات فني يا حضور در مهماني شبانه !

به گزارش «فردا» در حالي كه باشگاه پرسپوليس علت اين اخراج را فني دانسته است برخي منابع خبري از حضور اين بازيكن در يك مهماني شبانه پيش از برگزاري دربي خبر داده اند.

باشگاه پرسپوليس اعلام كرده است كه سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، شیث رضایی را در اختیار باشگاه پرسپولیس گذاشت.

پرسپوليسيها در ادامه عنوان نمودند پس از بررسی عملکرد فنی بازیکنان پرسپولیس در بازی‌های این تیم در برابر ملوان بندرانزلی و استقلال تهران، علی دایی شیث رضایی را در اختیار باشگاه قرار داد تا کمیته انضباطی پرسپولیس در خصوص این بازیکن تصمیم گیری کند.

اما در اين بين نكته قابل توجه احضار شيث رضايي به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال است.

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شيث رضايي مدافع تيم پرسپوليس را در خصوص حوادث بازي داربي براي اداي پاره‌اي توضيحات دعوت كرد.

اين در حالي است كه اين بازيكن در طول مسابقه عمل ناشايستي انجام نداده كه بخواهد درباره آن توضيحي دهد و هر چه هست به حاشيه هاي پيش از دربي مربوط مي شود.

در ميان اين مسائل به وجود آمده گل نيز نوشت در حالي كه در مقطعي از بازي‌هاي ليگ دايي به شيث ميدان نمي‌‌داد،كاشاني پس از اين اتفاقات در مورد شايستگي‌هاي شيث براي دعوت شدن به تيم ملي صحبت كرد و از افشين قطبي خواست تا با كنار گذاشتن كدورت‌ها مدافع بعضا نا آرام وبي انضباط سابق را به تيم ملي دعوت كند و حق او را بدهد.

اين درست كه دايي افتخارات زيادي دارد و خيلي‌ها فوتبال ايران را با دايي مي‌شناسند ولي بعضي‌ها معتقدند كه دايي بسيار سخت گير وکم گذشت است و کوچکترين بي انضباطي را تحمل نمي کند وبه سبک مربيان بزرگي که در اروپا با آنها کار کرده ، مي خواهد ديسيپلين کاملي در تيم ايجاد کند که اين به هيچ وجه بد نيست اما بعضا فضاي آماتور فوتبال ايران مقابل اين نوع رفتار حرفه اي موضع مي گيرد.

شايعه حضور شيث در يك ميهماني شبانه و ماجراي موهاي تراشيده وي نيز آخرين شايعات در مورد علت اخراج او بود. رضايي كه با توجه به شرايط خاصش ترجيح مي‌دهد صحبتي نكند فقط به اين باور است كه وجود اين مشكلات و اين شايعات بي‌جهت و بي‌پايه نيست و بعضي‌ها به دنبال اين هستند تا براي او پاپوش درست كنند.

شيث در اين بين علت تراشيده شدن موي سرش را اين گونه عنوان نموده است: «چون توي بازي با ملوان اشتباه كردم ساعت 6 صبح موهاي خودم را تراشيدم. حالا بگوييد با اين اتفاقي كه صبح افتاد بايد چه كار كنم!»

بنابراين گزارش به نظر مي رسد با توجه به احضار كميته انضباطي و تراشيده شدن موي سر اين بازيكن علت اخراج شيث رضايي چيزي به جز مسائل فني باشد.

Rjoun
19-10-2010, 06:18
دیشب توی برنامه نود یه تیکه بود که کمتر کسی بهش توجه داشت نگاه ها همه معطوف به گل افساید و اخراج بادامکی و پنالتی روی میداوودی و نظرسنجی مزخرف و کلی موضوع تکراری برنامه نود بود و...
اما کمتر کسی به جمله بازم عوامل بیرونی نتیجه این بازی رو مشخص کرد^ علی دایی توجه کرد.یعنی با این جمله نه تنها این برد استقلال بلکه کل دربی های تاریخ این دو تیم رو عملا زیره یه علامت سوال گنده برد.
کلا توی ایران حرف راست رو نه از بچه بلکه از آدم بزرگا اونم توی عصبانیت شنید چرا که در حالت عادی فضا فضای تملق و چاپلوسی و تشکر هستش.
حالا هی بیاید اینجا بشینید بگید گل افساید بود یا نبود.
یا حق

mojtaba-civil
19-10-2010, 06:20
سایت باشگاه الزمالک اعلام کرده که عماد رضا میخواد به استقلال بره.:18:
راستش من که از نوشته هاش به خاطر اینکه زبونش عربیه چیز زیادی دستگیرم نشد، ولی خط آخرش میگه میخواد بره استقلال ایران.

حالا جالب اینجاست که پرسپولیس و شاهین هر دو شون مدعی شدن که با عماد رضا به توافق رسیدن.
البته چون شاهینی ها گفتن که 250 هزار دلار رضایت نامه رو هم حاضرن به الزمالک بدن شاید شانسشون بیشتر باشه. ولی اینکه حالا صحبت استقلال شده جای بسی تعجب است :46:

mojtaba-civil
19-10-2010, 06:48
سوال و جواب صریح و بی پرده با سرمربی پرسپولیس: گفتن واقعیات انحراف افکار است؟ با 90 درصد بازیکنان رفیقم / هواداران از داخل تیم خبرندارند/ قول یک جام می دهم

او را هر بار که تمام شده پنداشتند، قوی‌تر از گذشته دیدیم. این، تمام آن چیزی است که باید درباره علی دایی گفت.

معنایی که تفسیر کامل این اسطوره فناناشدنی است. حتی پس از جام جهانی 2006 نابود نشد، برگشت و در لباس بازیکن - مربی، جام قهرمانی را در حضور پرسپولیس و استقلال، بالای سر برد. اینکه چه در وجود اوست که شکست را نمی‌پذیرد، مساله تازه‌ای نیست که اگر بود دایی نمیشد؛ اما او متفاوت‌تر از همیشه در برابر ما قرار گرفته و می‌خواهد شکلی تازه از فوتبال را تجربه کند.

کسب حداقل امتیازات از 5 بازی در تیمی پر سر و صدا به نام پرسپولیس باعث شده بشنویم پروژه «عبور از دایی» کلید خورده است. پروژه‌ای که همیشه درگوشی زمزمه شده سپس به خبرگزاری ها می کشد و اجرا می شود. اما دایی با این برنامه‌ها کاری ندارد. می‌خواهد تیمش را بسازد و وقتی برود که خود می‌خواهد. او تفاوتی ملموس با گذشته دارد 24 ساعت پس از دربی 69 نشستیم و بی پرده، درباره همه ماجراهای این فصل پرسپولیس پرسیدیم و او هم بدون تأمل پاسخ داد. هیچ سؤالی را بی‌جواب نگذاشت، جایی از خود و عملکردش دفاع کرد، جایی انتقاد را پذیرفت و جاهایی هم قول داد...

با این زاویه دید، علی دایی را باید سرمایه مربیگری و مدیریت فوتبال ایران دانست. سرمایه‌ای که یک بار پیش از آنکه از او استفاده درستی شود، از دستش دادیم. حرف‌های ما با سرمربی پرسپولیس، درست در آستانه سفر او به اجلاس فیفا در سوئیس انجام شد.

* پرسپولیس از 5 بازی آخر خود فقط 3 امتیاز گرفته. حالا می‌شود کارشناسان و اهالی فوتبال را به دو دسته تقسیم کرد. عده‌ای که منتقد دایی هستند و می‌گویند 3 امتیاز از 5 بازی اصلا قابل قبول نیست. و دسته دوم که نوع بازی پرسپولیس هم برایشان مهم است و می‌گویند این تیم، فنی بازی می‌کند. شما حق را به کدام گروه می‌دهید؟

به هر دو طرف، البته بیشتر به گروه اول. روی کاغذ 5 بازی 15 امتیاز دارد و ما حداقل را گرفته‌ایم ولی از نظر فوتبالی هم خوب بوده‌ایم. البته حقیقت این است که مسائل دیگری هم در اینکه ما همه امتیازها یا حداکثر امتیازها را نتگیریم، دخیل بوده. در این 5 بازی 6 امتیاز ما را داوری گرفت. مقابل ملوان و استقلال. در دو بازی هم بدشانس بودیم و بعد از دقیقه 90 گل خوردیم. من در مصاحبه‌هایم چند بار روی این نکته تاکید کردم که چطور می‌شود در تبریز بازی ما 7 دقیقه وقت اضافه داشته باشد. آن‌وقت برای نیمه دوم بازی ما با استقلال فقط 3 دقیقه وقت بگیرند؟ فقط 5 تعویض در نیمه دوم داشتیم. دو بار برانکارد آمده داخل زمین، محمد محمدی مصدوم شده و روی زمین خوابیده. آن وقت فقط 3 دقیقه وقت اضافه باید بگیرند؟ ‌چطور در تبریز کورنومتر می‌گیرید و با افتخار می‌گویید که بازی 7 دقیقه وقت اضافه داشته، حالا هم یکی کورنومتر بگیرد تا ببینیم ماجرا چی بوده که من نمی‌دانم! مگر می‌شود این همه ایراد در کارهایمان داشته باشیم؟ حالا من حرف بزنم می‌گویند باز دایی شکایت می‌کند و نمی‌خواهد شکست را به گردن بگیرد. اگر اینجاها حرف بزنم می‌گویند وقت اضافه در حوزه اختیارات داور است؛ اما جایی که به نفع باشد 7 دقیقه می‌گیرند!

* فکر می‌کنید باید بیشتر از این محاسبه می‌شد؟
حتما. محمد محمدی فقط یک دقیقه روی زمین دراز کشیده بود. برای مداوای محمد منصوری و محمد نوری هم برانکارد آمد داخل زمین. یکی دو مورد دیگر هم بود. حالا وقت اینها را حساب کنید، چقدر می‌شود؟ گل پاس دقیقه 93 و گل شهرداری تبریز دقیقه 97 وارد دروازه ما شد. اگر آن بازیها آنقدر وقت اضافی داشت، این بازی دو برابر این مقدار باید محاسبه می‌شد.

* این مسائل که مطرح می‌شود، برخی می‌گویند علی دایی به دنبال این است که بگوید تقصیری در شکست نداشته. اینکه نگاه‌ها از بازی منحرف داوری شود.

چرا باید چنین حرفی بزنند. آن آدمها انصاف ندارند. چرا من باید نگاه مردم را از بازی منحرف کنم؟ چه دلیل می‌تواند داشته باشد. اتفاقا من از مردم می‌خواهم بازی را ببینند. مردم هم چون بازی را دیده‌اند، ناراحت نیستند. اگر ما بازی نمی‌کردیم و من این حرفها را می‌زدم، حرف شما درست بود. آن وقت می‌توانستید بگویید علی دایی دارد بهانه‌تراشی می‌کند. اما همه مردم ایران دیدند روز جمعه چه اتفاقی افتاد. من چرا باید ذهن مردم را از بازی منحرف کنم. من برای برد به زمین رفته بودم. شما به فوتبال ما نگاه کنید. به نوع بازی، انتخاب ترکیب و تعویض‌های ما دقت کنید. همه برای بردن بود. متأسفانه نبردیم. ولی من تیمم را می‌شناسم و می‌دانم این بچه‌ها قادر به انجام کارهای بزرگ هستند چون آدم‌های بزرگی در تیم داریم. از نظر فنی، پرسپولیس جزو دو - سه تیم منحصر به فرد لیگ‌برتر است که «فوتبال» بازی می‌کند. در هر بازی، کلی فرصت گل داریم، چون فوتبال بازی کرده‌ایم. من به این تیم خیلی امیدوارم ولی باید همه‌مان باید حوصله داشته باشیم.

* همه یعنی کی؟ هواداران؟
هواداران بخش مهم فوتبال هستند. بخصوص در تیمی مثل پرسپولیس که همه چیزش در تماشاگران خلاصه می‌شود. من از آنها می‌خواهم حوصله داشته باشند. ما در دوران افت از 5 بازی 3 امتیاز گرفته‌ایم ولی این تازه اول کار ماست.

*دقیقا یک سوم از لیگ گذشته...
بله، همه چیز قابل جبران است. هنوز 23 بازی مانده. شک نکنید پرسپولیس بالا می‌آید. با یک باخت چهارم شدیم و با یک برد برمی‌گردیم سرجایمان. این تیم که من می‌شناسم می‌تواند قهرمان شود. فقط دو بازی عقب هستیم و با این فوتبالی که برابر استقلال در نیمه دوم انجام دادیم مشخص شد که این تیم در این فصل، حداقل یک جام را راحت می‌گیرد.

*قول می‌دهید؟
به هواداران قول می‌دهم. مطمئن باشید این تیم یک جام را در این فصل قطعاً می‌گیرد. البته همه سعی من قهرمانی در لیگ برتر است.

*در این شرایط خیلی سخت است که قول می‌دهید...
چرا؟
*هر فرد دیگری جای شما بود سعی می‌کرد از این شرایط بیرون برود بعد قول بدهد.
من روی واقعیت‌ها حرف می‌زنم. من تیمم را می‌شناسم. می‌دانم مشکلاتی هست. ولی تیم بزرگی دارم. بازیکنانی که نمی‌توانند کارهای بزرگی انجام بدهند. مسلماً نقاط ضعفی هم داریم که باید برطرف شود ولی اینکه دقیقه 91 دو بار گل می‌خوریم، این به ضعف تیم هیچ ربطی ندارد.

*پس به چه چیزی مربوط است؟ به مسائل ذهنی بازیکنان برمی‌گردد یا جسمی؟

به هیچ کدام. در بازی با استقلال، تیم ما در حمله بود. فقط یک بازیکن استقلال در زمین ما بود. این گل به عدم تمرکز بازیکنان ما برمی‌گردد. بازیکن، تمرکز لازم را ندارد. متأسفانه برخی بازیکنان هرچه می‌گوییم گوش نمی‌کنند و به این دلیل گل خوردیم. در بازی‌های قبلی که بعد از دقیقه 90 گل خوردیم هم اوضاع، همین طور بود. ما اگر می‌خواستیم فوتبال بازی نکنیم و فقط به حفظ نتیجه فکر می‌کردیم، می‌توانستیم 10 دقیقه آخر هر بازی را 11 نفره برویم توی دفاع و بزنیم زیر توپ. نمی‌توانستیم؟ ما نمی‌خواهیم تماشاگر از فوتبال ما بدش بیاید. من اگر فقط به نتیجه فکر می‌کردم به بازیکنانم می‌گفتم همه بچسبند به دفاع! ولی این با ذات فوتبال پرسپولیس فرق دارد. مت‍أسفانه یک مشکل بزرگ دیگر هم این وسط داریم که باید به آن هم فکر کنیم..

*چه مشکلی؟
بدشانسی. ما در این بازیها که نتیجه نگرفتیم، بدشانس هم بودیم. بازی با شهرداری را شما یک بار دیگر ببینید. یک «دفع» بد توپ باعث گل خوردن ما شد. اوت را انداختند، توپ را بد دفع کردیم تا آن طرف گل بزند.

* این ایرادها به هر حال باید برطرف بشود؟
شک نکنید برطرف می‌شود. اصلاً من آمده‌ام اینجا که همین چیزها را درست کنم. مطمئن باشید همه اینها را درست می‌کنم و روزی که تیم را ساختم و آن بالا قرار گرفت از اینجا می‌روم. من اینها را می‌گویم که بدانید همه چیز را در بازی می‌بینم. این طور نیست که مشکلات بازی باعث شود من عصبانی بشوم و حقیقت تیمم را نبینم. خیلی از این مسائل را من به بازیکنان هم گفته‌ام ولی بعضی از بچه‌ها گوش نمی‌کنند و من از این به بعد به دنبال این هستم که برخورد کنم.

*دغدغه بعضی از هواداران پرسپولیس این است که چهره جدی و اخلاق علی دایی مانع نزدیک شدن بازیکن به مربی شده. هواداران می‌گویند اگر این طور باشد پرسپولیس آسیب می‌بیند. شما موافق این نظر هستید؟

به نظر من انسان باید در کارش جدی باشد. من همیشه در همه کارها جدی بوده‌ام. اصلا اینکه الان اینجا ایستاده‌ام به خاطر این است که در زندگی‌ام هیچ وقت مساله جدی را شوخی نگرفته‌ام. اما در مورد نظر شما باید بگویم من با بازیکنانم رفیقم. شما بروید از بازیکنان بپرسید رابطه شما با سرمربی تیم چه جوری است. نمی‌گویم 99 درصد، نه، 90 درصد آنها می‌گویند با من رفیق هستند. این احساس، میان ما دوطرفه است. به آنها ثابت شده که هر کس بهتر باشد و بیشتر زحمت بکشد قطعاً بازی می‌کند. البته همه می‌دانند انسان جائز‌الخطاست، شاید من هم در انتخاب‌هایم اشتباه کرده باشم ولی عمدی و دانسته نبوده. این را بچه‌ها می‌دانند. فضای تمرین ما را نگاه کنید. حتی یک حاشیه مثل سایر تیم‌های بزرگ نداریم. این برمی‌گردد به فضای عاطفی و دوستانه بین بچه‌ها. البته این را هم بگویم که ما در تمرین کمبود امکانات و ابزار داریم ولی اینها به رابطه ما بر نمی‌گردد. مشکلات امکانات هم وقتی برویم ورزشگاه درفشی‌فر حل می‌شود. آن‌وقت بچه‌ها تمام وقت در اختیار من هستند. می‌توانیم همه برنامه‌هایم را اجرا کنیم. تمرینات اختصاصی، کارهای ذهنی، کلاس و... اگر هم قرار باشد روی یک بازیکن بیشتر کار کنم تمرین ویژه برایش می‌گذارم. آن وقت وضع فرق خواهد کرد ولی رابطه ما صمیمی است. همین حالا هم می‌توانید از بچه‌ها بپرسید. خصوصی هم بپرسید که نگویند ترسیده در روزنامه انتقاد کند و می‌خواهد از ترکیب خارج نشود! دوستانه و محرمانه بپرسید رابطه‌تان با دایی چطور است و ببینید چه جوابی می‌دهند.

*این درست است که شاگردان سابق‌تان در سایپا و تیم‌ملی و حتی استقلالی‌ها هنوز به شما زنگ می‌زنند و ارتباط دارید؟

نمی‌خواهم اینها را بگویم. اجازه بدهید نامی از کسی نبرم. من همیشه رابطه خوبی با بچه‌ها داشته‌ام. چون خوشبختانه از نظر شرایط سنی، خیلی نزدیک هستیم. من تازه سه - چهار سال است که فوتبال را کنار گذاشته‌ام. من با خیلی از این بچه‌ها هم‌‌بازی بوده‌ام. خوبی مربیانی مثل من این است که بازیکن را درک می‌کنند. می‌دانیم چه نیازی دارند، چه علایقی دارند. چه کارهایی می‌کنند. می‌دانیم دیدگاه‌های این نسل چیست. در کل بگویم نتایج ضعیف 5 بازی اخیر هیچ ارتباطی به این مسائل ندارد. مشکل ما نبود رفاقت در تیم نیست. یک کلام: بدشانسی و ناداوری.

*بعضی منتقدان و هواداران، این شرایط را برای پرسپولیس یک «بحران بزرگ» می‌دانند. برخی هم که با زندگی علی دایی آشناترند، می‌گویند این مسئله در قبال چالش‌های زندگی دایی، چیزی نیست. نظر شما چیست؟

این یک اتفاق ورزشی عادی است. فقط همین. مطمئن باشید خیلی زود هم برطرف می‌شود. بایرن‌مونیخ را در آلمان نگاه کنید. تا چهاردهم جدول هم پایین آمد و الان هم فکر می‌کنم نهم یا دهم است. بارسلونا را در اسپانیا ببینید. قصد مقایسه ندارم چون اصلا فوتبال ما با فوتبال آنها قابل مقایسه نیست. فقط می‌خواهم مثال بزنم که چنین اتفاقاتی در همه جای دنیا و برای حرفه‌ای ترین و بزرگ‌ترین تیم‌ها می‌افتد. در برهه‌ای از زمان افت می‌کنند و نتیجه نمی‌گیرند و بعد هم برمی‌گردند. این یک بحران بزرگ و حل نشدنی نیست. یک اتفاق صددرصد ورزشی است که راحت هم حل می‌شود.
در فوتبال ما هم سابقه داشته و همه تیم‌ها در مقطعی دچار افت شده‌اند. برای خود من هم این اتفاق افتاده. یادتان نیست زمانی‌که در سایپا صدرنشین لیگ بودیم ظرف چند هفته چند نتیجه ضعیف گرفتیم و صدرنشینی را از دست دادیم؟ استقلال صدرنشین شد ولی در بازی مستقیم بردیم و بعد هم قهرمان شدیم. در سایپا 9 هفته به مشکل خوردم. چون جوانانی را آوردم که برای جا افتادن به زمان نیاز داشتند. همان‌ها که امروز گل‌های سرسبد فوتبال ما هستند. 9 هفته تحمل کردم. سختی کشیدم و نتیجه‌اش را دیدم. بعد همه چیز درست شد. البته در پرسپولیس قرار نیست این مشکل 9 هفته طول بکشد. از همین هفته مسئله را حل می‌کنیم. ولی می‌خواهم بگویم تجربه این مشکل را دارم. همان سایپا در گروهش در آسیا اول شد و بدون نیاز به امتیازات بازی آخر به دور بعد صعود کرد. آن‌هم به عنوان جوان‌ترین تیم و با کمترین میانگین سنی در آسیا و با امثال کریم انصاری‌فرد و روزبه شاه‌علیدوست و منوچهری و سایر بازیکنانی که امروز ستاره‌تیم‌هایشان هستند.

*داستان کریم انصاری‌فرد چه شد؟ او در آغاز فصل به‌خاطر رفاقت با شما می‌خواست پرسپولیسی شود و حتی تا مرز محرومیت در باشگاهش پیش رفت...

من هم خیلی دوست داشتم کریم، پرسپولیسی شود. من دنبال بهترین‌ها بودم. ولی به هر دلیلی نتوانستیم بعضی‌ها را جذب کنیم. روز آخر که مشخص شد کریم نمی‌تواند قرمزپوش شود، آمد پیش من. به او گفتم: «تو با سایپا قرارداد داری و باید بهترین بازی‌هایت را برای سایپا انجام دهی. باید به همه ثابت کنی که من اشتباه نکرده‌ام. تو واقعاً ارزش این‌‌همه دوندگی و صبر مرا داشتی. برو و با تمام وجودت برای تیمت بازی کن تا همه مطمئن شوند بهترین هستی».
شاید اگر کس دیگری بود جور دیگری حرف می‌زد ولی من به کریم این‌طوری گفتم. یعنی من برای همه بچه‌ها آرزوی موفقیت دارم که بروند و بهترین شوند چون کارم را بلدم و مطمئنم اشتباه نمی‌کنم. این بازیکن هر کجا برود و بدرخشد سر من بالاتر می‌رود. متأسفانه خیلی‌ها فقط آن روی فوتبال را می‌بینند که علی دایی کنار زمین داد می‌زند! معلوم است که داد می‌زنم. هر کس جای علی دایی بود در همین دربی، با این اشتباه وحشتناک، ورزشگاه را روی سرش می‌گذاشت. داد زدن که دیگر چیزی نیست.

*هم شما با این موضوع آرام برخورد کردید هم تماشاگران پرسپولیس

قطعا. من ممنون آنها هستم که این طور بزرگوارانه با اشتباه داور برخورد کردند. همه می‌گویند استقلال برد ولی به نظر من تماشاگران پرسپولیس برنده اصلی بازی بودند. شما کدام دربی را دیده‌اید که تیم بازنده تشویق شود؟ حتی یک صندلی کنده شد؟ همه آرام به منزلشان رفتند چرا که همه فهمیدند ما بازی کردیم و با اشتباه داور، نتیجه را دادیم. همه دیدند ما فوتبال بازی کردیم و سر ما را بریدند. به همین دلیل کسی احساس باختن نداشت. بازیکن را تشویق کردند، تیم را تشویق کردند، مرا شرمنده کردند و رفتند. این رفتار در سال‌های اخیر هرگز در فوتبال ما سابقه نداشت. این باید الگو شود. این نکته است که باید دیده شود. برای من، این خیلی ارزش داشت که تیم ما در شرایطی که دربی را روی کاغذ باخته بود، تشویق شد. حداقل در دهه 80 و تاریخچه لیگ حرفه‌ای چنین نمونه‌ای نداشته‌ایم و بار اول بود. واقعاً طرفداران ما بازی را بردند. همه سه امتیاز را به استقلال دادند، ولی من تا صد سال دیگر پرسپولیس را بازنده نمی‌دانم. تا 100 سال دیگر هم در خاطراتم نمی‌نویسم دربی 69 را باختم! برنده اصلی ما بودیم.

* این چهره‌ای که از علی دایی می‌بینیم با گذشته او خیلی فاصله دارد. ضمن اینکه با مربیانی که فقط در زمان برد آنها را می‌بینی هم خیلی متفاوت است. مردی که پس از شکست 4 بر یک مقابل شاهین بوشهر مقابل دوربین از هواداران عذرخواهی می‌کند، بعد از باخت در دربی از گفتگو با خبرنگاران فراری نیست و حتی به آرامش و کنترل سالن کنفرانس هم کمک می‌کند. در یک کلام در مربیگری خیلی پخته شده. می‌خواهیم بدانیم ریشه این تفاوت کجاست؟

من هرگز در سالن کنفرانس به هیچ خبرنگاری بی‌احترامی نکرده‌ام. خیلی‌ها پشت سرم خیلی چیزها نوشته‌اند ولی در زندگی‌ام جور دیگری هستم. همین حالا هستند مربیانی که پس از شکست به سالن کنفرانس نمی‌آیند، حتی در یک بازی معمولی!

من حرفه‌ای به قضایا نگاه می‌کنم. این وظیفه من است.‌قرار هم نیست وقتی به سالن می‌آیم این طور وانمود کنم که در حق خبرنگاران لطف کرده‌ام! چطور وقتی می‌برم سینه را سپر کرده و جلوی خبرنگاران از خودم تعریف می‌کنم. حالا که باخته‌ام چرا نباید بیایم؟ این وظیفه یک مربی حرفه‌ای است که پاسخگوی سؤالات بعد از بازی باشد. من در تیم‌ملی هم همین‌طور بودم. بعد از باخت به عربستان همه دوستانم به من گفتند نرو، ولی آمدم. فوتبال است دیگر. برد و باخت دارد. همیشه که برنده نیستی. در لیگ 34 بازی برگزار می‌شود. کلی فراز و نشیب دارد. نمی‌شود که همه‌اش را ببری. اگر قرار باشد همه را ببری که هفته بیستم با 60 امتیاز قهرمان می‌شوی و بقیه بازی‌ها را تیم نوجوانان باید برود توی زمین! وظیفه من مربی است به کسانی که مرا «علی دایی» کرده‌اند، احترام بگذارم. مطبوعات و مردم حق دارند بپرسند. من هم باید جواب بدهم. حالا مربیان دیگر نمی‌آیند یا همکارانشان را می‌فرستند، به من مربوط نیست. مسئول اول یک تیم «سرمربی» است و او باید پاسخگوی شکست باشد نه دستیارانش! من تصمیم گرفته‌ام چه بازیکنی را کجای زمین بگذارم. خودم هم باید جواب بدهم. من همیشه پاسخگوی کارهایم بوده‌ام، مثلاً در یارگیری. امسال کسانی را گرفتم که خودم خواستم. از رفقا و آژانس‌ها و با توصیه این و آن بازیکن نگرفتم. همه‌اش، سلیقه خودم بوده. حالا شاید در یکی - دو مورد نفر اول لیستم به هر دلیلی جذب نشده و نفر دوم یا سوم آمده ولی همه با نظر و خواست شخص من بوده. طبیعی است که خود من باید جوابگو باشم.

*پرسپولیس امسال از نظر فنی خوب فوتبال بازی می‌کند اما ایرادهایی هم دارد. این ایرادها باعث نگرانی هواداران شده. به آنها حق بدهید نگران لیگ قهرمانان آسیا باشند.
حتما به آنها حق می‌دهم. ما باید خط دفاعمان را تقویت کنیم. گاهی اوقات گل‌های خیلی بدی می‌خوریم. گل‌هایی که در شرایط عادی نباید خورد. در خط حمله هم گهگاه توپ‌هایی را هدر می‌دهیم که صددرصد باید گل شود.

*یعنی از خط میانی راضی هستید؟
البته من منکر زحمت بچه‌های خطوط دفاع و حمله نیستم. مدافعان و مهاجمان ما خیلی زحمت می‌کشند. همین حالا هم از بهترین‌های ایران هستند. ولی ما برای حضور در آسیا باید این دو خط را ترمیم و تقویت کنیم. خوشبختانه در خط میانی کمبود مهره نداریم و در هر پست کمربند زمین، نیروی کافی داریم؛ اما برای خط دفاع و حمله تا نیم‌فصل قطعاً باید نیرو جذب کنیم و این کار را می‌کنیم.

*جذب عمادرضا خواسته شماست؟
بله. من با عماد قبل از رفتنش به باشگاه صحبت کردم. حالا علاوه بر او یک دفاع میانی هم می‌خواهیم. البته مهره‌های فعلی، خوب هستند ولی فوتبال، مصدومیت و محرومیت و اتفاقات غیرمنتظره، زیاد دارد. باید نیروی کافی در تیمت داشته باشی. من به هواداران قول می‌دهم پرسپولیس قدرتمندی را در آسیا می‌بینند. فقط کافی است صبر داشته باشند.

*وجه تمایز علی دایی با بقیه فوتبالیست‌ها روحیه «برتری‌طلبی» و «پیروزی‌خواهی» اوست. بین بازیکنان فعلی کسی را با این ویژگی دیده‌اید؟ حالا در کل ایران؟ به خصوص که این روزها خیلی‌ها دستمزد بالای فوتبالیست‌ها را نشانه رفته‌اند.

من هرگز خودم را با کسی مقایسه نمی‌کنم. بازیکنان فعلی برای خودشان کسی هستند. من هم علی دایی‌ام. همیشه دوست دارم بابت زحمتی که می‌کشم، نتیجه بگیرم. خیلی‌ها می‌گویند چرا فوتبالیست‌ها این همه پول می‌گیرند؟ آنها نمی‌بینند که بازیکن از چه چیزهایی می‌گذرد تا به مرحله حرفه‌ای برسد. هر آدمی را که به دستمزد بازیکنان اعتراض دارد، بیاورید. اگر توانست یک جلسه دو ساعته تمرین را تحمل کند! مربی هم همین‌طور. اگر توانستید فشار و استرس یک بازی را روی نیمکت تحمل کنید. همه فقط پول را می‌بینند. آن همه زحمت و گذشتن از پیش‌پا افتاده‌ترین تفریحات هر جوان را نمی‌بینند. استعداد و پشتکار لازم است. مگر همه می‌توانند جراح مغز شوند؟ در تمام دنیا هر حرفه و تخصص دستمزد خاص خود را دارد. هرکس بسته به زحمت و تلاش و تخصص خودش پول می‌گیرد؛ اما در تمام دنیا فوتبالیست‌ها بیشتر از همه اقشار پول می‌گیرند. بالاترین مقام سیاسی انگلیس دستمزد یک‌ساله‌اش برابر حقوق سه هفته وین‌رونی است! حالا در ایران بازیکن و مربی کمتر از همه جای دنیا حقوق می‌گیرند.

شما به من نگاه کنید. از بعد از دربی 2 ساعت بیشتر نخوابیده‌ام. آن همه زحمت و فشار با یک پرچم اشتباه هدر رفت تا آرامش 24 ساعت من نابود شود. شرمنده 40 میلیون نفر ‌شدم. حالا خدا را شکر مردم به من لطف دارند و به دلیل شعور بالای فوتبالی، بعد از بازی هر کجا مرا ‌دیدند، از بازی پرسپولیس تشکر ‌کردند. این نشان می‌دهد شعور فوتبالی هواداران ما چقدر بالاست و فوتبال را چقدر خوب درک می‌کنند. آنها دیدند در دربی چه گذشت؛ ولی متأسفانه بعضی کارشناسان فقط می‌توانند ایراد بگیرند. «این را می‌آوردی بهتر از آن بود. چرا آن کار را کردی و ...» ولی راهکاری ندارند که به دردت بخورد! آقای مثلا کارشناس! اگر خودت بیایی بنشینی جای من، چکار می‌کنی؟ در آن فشار و استرس و مقابل میلیون‌ها هوادار چه کاری از دستت برمی‌آید؟ با این وضعی که فوتبال ما پیدا کرده، فقط باید «عاشق» باشی تا بتوانی در فوتبال کار کنی و بمانی. اگر عاشق نباشی، محال است ماندگار شوی.

*اجازه بدهید از بحث دربی بیرون بیاییم. علی دایی یک نام پراعتبار و بزرگ در فوتبال ما و دنیاست. موقعیتی که شما الان در فیفا دارید، خیلی‌ها را به این فکر می‌اندازد که آیا ممکن است روزی صندلی ریاست کنفدراسیون فوتبال آسیا به دایی برسد؟ شما خودتان هرگز به حضور در AFC و فیفا فکر کرده‌اید؟

باور می‌کنید تا الان هرگز به این نوع مسائل فکر نکرده‌ام؟ من کار در مستطیل سبز را خیلی بیشتر دوست دارم تا کارهای اداری. آن اوایل عضو افتخاری فیفا بودم و الان عضو رسمی کمیته فوتبال فیفا هستم. همین امشب (شنبه‌شب) هم عازم زوریخ هستم و دوشنبه (امروز) جلسه داریم. این‌ها لطف خداست. خودم فکر نمی‌کردم یک روز به اینجا برسم. هرکسی نمی‌تواند از عضویت افتخاری به عضویت رسمی فیفا برسد ولی من رسیدم. بستگی به نظرات، سخنرانی‌ها، عملکرد، ویژگی‌ها و کارهایی که می‌کنید، پیشرفت می‌کنید. خدا را شکر که به این جایگاه رسیده‌ام. خدا را چه دیده‌اید، شاید هم یک روز به آنجا رسیدم؛ اما تا الان به این مسئله فکر نکرده‌ام. البته من بعید می‌دانم برسم...
*چرا؟
شما می‌دانید رئیس AFC شدن به این راحتی‌ها نیست. کشور قطر چقدر هزینه کرد، چقدر حمایت کرد تا بن‌همام رئیس AFC شد. حالا در کشور ما و بعد از حضور من در قرعه‌کشی جام جهانی، موقعیتم در فیفا و دعوتم برای جلسه‌های مختلف فدراسیون جهانی، چه برخوردی با من شد؟ در تمام دنیا کسی صاحب کرسی بین‌المللی می‌شود که مملکتش پشت او باشد. ما خیلی راحت‌تر از قطر و بن‌همام می‌توانیم این صندلی را به دست آوریم، به شرطی که همه متحد و یکدل باشیم. مگر بن‌همام چطور رأی جمع کرد؟ ما به هر جا رسیده‌ایم، اول لطف خدا بوده و بعد سعی و تلاش خودمان و حمایت و دعای مردم. به جز این‌ها چیزی بوده؟ در صورتی که باید نهادهای ما از ما دفاع و حمایت کنند. پس تا روزی که این‌جوری هستیم، نباید به فکر این کرسی‌ها و جایگاه‌های معتبر بین‌المللی باشیم.

* نکته ناگفته‌ای باقی مانده؟

فقط می‌خواهم از هوادارانمان خواهشی بکنم. یکسری مسائل را من در تیم می‌بینم که آنها نمی‌دانند. من کنار تیم هستم و با این بچه‌ها زندگی می‌کنم. هر تصمیمی می‌گیرم، به خاطر منافع تیم و بهتر شدن پرسپولیس است. آنها بیرون هستند و خبر ندارند در درون تیم، در هتل، در اردو و در تمرین چه می‌گذرد. پس اگر مرا قبول دارند، به تصمیماتم اعتماد کنند. بدانند که محال است علی دایی از روی مسائل شخصی، تصمیمی برای پرسپولیس بگیرد یا خدای ناکرده منافع تیم را در نظر نداشته باشد. من هر قدر لازم بوده برای منافع تیم، از حق خودم گذشتم تا تیم به نتیجه برسد. به من اعتماد کنند. من قول می‌دهم این پرسپولیس را درست کنم و می‌کنم. هدف همه ما موفقیت پرسپولیس است و شادی دل هواداران.
گفتگو - خبر

mahdishata
19-10-2010, 12:49
به دلیل روبوسی با یک خانم در فرودگاه
حکم جلب 3 بازیکن یک تیم لیگ برتری!؟

سه بازیکن در حاشیه سفر تیم‌شان به یکی از شهرهای کشور در فرودگاه با خانمی که خود را هوادار تیم طرف قرارداد آنها معرفی کرده، اقدام به دست دادن و روبوسی کردند که این اتفاق از چشم ماموران انتظامی دور نمانده و آنها با گزارش این ماجرا به مسئولان ذی‌ربط زمینه برخورد قانونی را فراهم آورده‌اند.

پس از آن که بازیکن تیم فوتبال استیل‌آذین تهران در جریان بازی تیمش مقابل تیم فوتبال سایپا البرز در برابر دوربین‌های تلویزیونی از کلمات ناشایست و رکیک استفاده کرد و این حرکت به صورت غیر منتظره روی آنتن شبکه تهران رفت، تعدادی از مسئولان فرهنگی ضمن تماس با مدیران ورزش کشور خواستار برخورد جدی با این معضلات فرهنگی شدند تا دیگر خانواده‌ها شاهد بروز چنین ناهنجاری‌های از فوتبالیست‌های شناخته شده نباشند.

به فاصله چند ساعت از این درخواست‌ها، مجری برنامه ورزش از شبکه پنج در برنامه زنده تلویزیونی خبر از بازداشت چند بازیکن سرشناس فوتبال ایران قبل از بازی استقلال و پرسپولیس داد و گفت: «تعدادی از بازیکنانی که عکس‌شان روی بنر در ورزشگاه نصب شده بود، چند روز قبل بازداشت شده بودند و در بازداشتگاه به‌سر می‌بردند.»

با پخش این خبر از رسانه ملی، بار دیگر تلفن مسئولان دستگاه ورزش به صدا درآمد، اما این پایان کار نبود، چون منابع آگاه، همزمان با انتشار این اخبار از وقوع یک معضل اخلاقی توسط فوتبالیست‌های یک تیم لیگ برتری در یکی از شهرستان‌های کشور خبر دادند و مدعی شدند، سه بازیکن یک تیم لیگ برتری به دلیل رفتار غیرشرعی در فرودگاه این شهرستان تحت تعقیب هستند و حکم جلب آن‌ها صادر شده است.

این منابع افزودند این سه بازیکن در حاشیه سفر تیم‌شان به یکی از شهرهای کشور در فرودگاه با خانمی که خود را هوادار تیم طرف قرارداد آنها معرفی کرده، اقدام به دست دادن و روبوسی کردند که این اتفاق از چشم ماموران انتظامی دور نمانده و آنها با گزارش این ماجرا به مسئولان ذی‌ربط زمینه برخورد قانونی را فراهم آورده‌اند.

انتشار این خبر مدیرعامل سرشناس این تیم لیگ برتری را به تکاپو انداخته تا مانع از جلب بازیکنان تیم پر ستاره‌اش شود اما به وی اعلام شده که این بازیکنان باید پاسخ‌گوی رفتار خود باشند.

Edit

satttanism
20-10-2010, 02:09
ظاهرا من هرچی بیشتر میگم لطفا ،خواهشا یا ... دوستان همت بیشتری از خودشون نشون میدن:13:

اجازه بیدید تاپیک روال عادی خودش رو طی کنه و از بحث های جنجالی و انحرافی خودداری بفرمایید

iman_s
20-10-2010, 13:34
سایت باشگاه الزمالک اعلام کرده که عماد رضا میخواد به استقلال بره.:18:
راستش من که از نوشته هاش به خاطر اینکه زبونش عربیه چیز زیادی دستگیرم نشد، ولی خط آخرش میگه میخواد بره استقلال ایران.

حالا جالب اینجاست که پرسپولیس و شاهین هر دو شون مدعی شدن که با عماد رضا به توافق رسیدن.
البته چون شاهینی ها گفتن که 250 هزار دلار رضایت نامه رو هم حاضرن به الزمالک بدن شاید شانسشون بیشتر باشه. ولی اینکه حالا صحبت استقلال شده جای بسی تعجب است :46:
اول فصل قرار بود بياد استقلال ولي دور زد وفت الزمالك شايد هم سايت الزمالم اشتباه كرده

man war
20-10-2010, 15:07
{جددی نگیرین} عماد رضا نمیاد استقلال

man war
21-10-2010, 15:12
به تمامی ذوبی ها و دوسداران ورزش تبریک میگم

mojtaba-civil
21-10-2010, 15:14
به تمامی ذوبی ها و دوسداران ورزش تبریک میگم
آره واقعا، این پیروزی کل ایران بود.
بعد از رو کم کنی از کره ای ها روی عربستان رو هم کم کردن، ایشالا سئونگنام رو هم ببرن.
راستی فینال آسیا تک بازیه؟
جاش معلوم نشد کجاست؟

nafe-bandar
21-10-2010, 15:23
روز شنبه 13 نوامبر 2010 (22 آبان‌ماه 1389) در ورزشگاه المپیک شهر توکیو مقابل سئونگنام ایلهواچونما کره جنوبی

مکان و زمان بازی!!!

mojtaba-civil
21-10-2010, 15:28
روز شنبه 13 نوامبر 2010 (22 آبان‌ماه 1389) در ورزشگاه المپیک شهر توکیو مقابل سئونگنام ایلهواچونما کره جنوبی

مکان و زمان بازی!!!
این که خیلی نامردیه. ذوب آهن باید این همه راه بکوبه بره تا ژاپن!!!!

پس ایشالا سال آینده که پرسپولیس میره فینال بازی تو غرب آسیاست :21:

satttanism
21-10-2010, 16:27
مکان و زمان بازی!!!
اخبار گفت بازی 28ام هست !!!

pcforlife
21-10-2010, 16:53
اخبار گفت بازی 28ام هست !!!
آره منم شنیدم!:18: به گمونم چرت گفته!:31:

nafe-bandar
21-10-2010, 23:59
اخبار زیاد میگه!!
بازی امروز دیروز بود
گفت: امروز عصر هم (ساعت 2:30 ظهر بود) پیروزی با نتیجه ی ....
------------
فوتبال3 فکر کنم سایت گل هم همین تاریخ رو زده بود!

nar nia
22-10-2010, 18:18
باشگاه استيل آذين واگذار يا منحل مي‌شود

مديرعامل سرمايه‌گذاري استيل آذين گفت: به دنبال كسب نتايج ضعيف و صرف هزينه‌هاي كلان باشگاه استيل آذين واگذار يا منحل مي‌شود.
عيسي رضايي در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: در حالي هدف مالك باشگاه استيل آذين از تأسيس و تزريق منابع مالي قابل توجه ايجاد روحيه نشاط بين جوانان بود كه به دنبال كسب نتايج ضعيف، واگذاري يا انحلال اين باشگاه در دستور كار مالك آن قرار گرفت.

وي ادامه داد: ابتدا مقرر بود اين باشگاه بعد از مدتي بتواند خود را اداره كند،اما در قبال شرايط حاكم بر فوتبال كه قيمت بازيكنان و هزينه‌ها را به شدت افزايش داده است، همچنين شرايط اقتصادي فعلي منجر شده كه برخي بازيكنان اين باشگاه در برابر دريافت مبالغ قابل توجه در زمين راه بروند به همين دليل به مالك باشگاه استيل آذين پيشنهاد انحلال يا واگذاري داده شد تا سرمايه صرف شده در اين باشگاه در بخش ديگري به كار گرفته شود.

رضايي افزود: برخي مي‌گويند مالك باشگاه استيل آذين به دنبال شهرت بود كه حاضر به راه‌اندازي اين باشگاه و صرف هزينه‌هاي كلان شده است، اما چنين مسئله‌اي به هيچ وجه درست نيست چرا كه وي با سختي منابع مالي لازم را تهيه كرده و انگيزه و دليلي براي كسب شهرت ندارد، از سوي ديگر هر كس كه به دنبال شهرت است مي‌تواند با باشگاه‌داري استيل آذين به اين هدف برسد.

رضايي با بيان اينكه هزينه 5 ساله برخي تيم‌ها معادل هزينه يك بازيكن استيل آذين است،تأكيد كرد: با اين شرايط، باشگاه‌داري با عقل و منطق سازگار نبوده و بر همين اساس قرار شده اين باشگاه در تهران واگذار و هبه شود و يا اينكه در صورت تمايل به يكي از شهرستان‌ها واگذار شود.
رضايي در پايان گفت: واگذاري يا انحلال شركت استيل آذين جدي است و اين اتفاق رخ خواهد دهد.

masoudtr
22-10-2010, 18:45
عجب وضعی شده این استیل اذین

tsjaleb
23-10-2010, 20:01
فاطمه با قلبش استقلالي‌ها را ديد

حتي شنيدنش هم سخت است چه رسد به ديدن و از نزديك لمس كردن آن. باور اينكه چطور ممكن است دختري 4 ساله چشمان زيبايش به وسيله پرتاب آهك نابينا شده باشد، خيلي ثقيل و حزن‌انگيز است. دقيقا در روزهايي مرد سپيد موي فوتبال ايران و استقلال ناجوانمردانه زير تيغ انتقادات بلاوجه عده‌اي مشخص قرار گرفته، با تمام مشغله و محدوديت‌ها به محض شنيدن آن واقعه توسط مدير روابط‌عمومي و اينكه فاطمه دوست دارد به همراه پدرش به تمرينات استقلال بيايد با لطف فراوان هماهنگي‌هاي لازم را به انجام رساند.
منصور پورحيدري بستر را فراهم كرد تا فاطمه بتواند ساعاتي را در كنار آبي‌پوشان باشد، بگويد، بخندد، توپ بازي كند و با قلبش استقلالي‌ها را ببيند. حضور فاطمه به شدت تمرين چهارشنبه استقلال را تحت تاثير قرار داد. در يك سو دختر دوست‌داشتني فيليپ‌آلوز در صحت و سلامتي در كنار پدر بود و در سويي ديگر فاطمه. اين دو صحنه كاملا متفاوت تاثيري عميق را از واقعيات سياه و سفيد زندگي در مدتي كوتاه بر حاضرين ايجاد كرد. پرويز مظلومي پس از شنيدن روايت حادثه ضمن دلجويي از فاطمه و پدرش تمرين را قطع كرد و شخصا به بيان آن اتفاق براي بازيكنان پرداخت و بازيكنان به صورت خودجوش به كنار فاطمه آمدند.
چهره‌هاي مغموم و اكثراً بغض‌آلود آبي‌پوشان كاملا هويدا بود. فاطمه وقتي دستان امثال محمد محمدي و فرزاد آشوبي را مي‌گرفت. وقتي با پژمان و ميلاد مي‌‌گفت و مي‌خنديد و وقتي...
به هر روي حضور فاطمه با تلاش‌هاي منصور پورحيدري و واحد روابط‌عمومي باشگاه استقلال اين اميد را زنده كرد تا راهكاري براي ادامه درمان چشمان بي‌گناه فاطمه يافت شود.
به زودي اخبار جديدي در مورد درمان فاطمه و چگونگي روند رسيدگي حقوقي پرونده اين كودك رادر اختيار عموم خواهيم گذاشت. به اميد لحظه‌اي كه فاطمه بتواند حتي براي لحظه‌اي از تاريكي رها شود.

fcesteghlal.ir

mojtaba-civil
23-10-2010, 20:17
فاطمه با قلبش استقلالي‌ها را ديد

حتي شنيدنش هم سخت است چه رسد به ديدن و از نزديك لمس كردن آن. باور اينكه چطور ممكن است دختري 4 ساله چشمان زيبايش به وسيله پرتاب آهك نابينا شده باشد، خيلي ثقيل و حزن‌انگيز است. دقيقا در روزهايي مرد سپيد موي فوتبال ايران و استقلال ناجوانمردانه زير تيغ انتقادات بلاوجه عده‌اي مشخص قرار گرفته، با تمام مشغله و محدوديت‌ها به محض شنيدن آن واقعه توسط مدير روابط‌عمومي و اينكه فاطمه دوست دارد به همراه پدرش به تمرينات استقلال بيايد با لطف فراوان هماهنگي‌هاي لازم را به انجام رساند.
منصور پورحيدري بستر را فراهم كرد تا فاطمه بتواند ساعاتي را در كنار آبي‌پوشان باشد، بگويد، بخندد، توپ بازي كند و با قلبش استقلالي‌ها را ببيند. حضور فاطمه به شدت تمرين چهارشنبه استقلال را تحت تاثير قرار داد. در يك سو دختر دوست‌داشتني فيليپ‌آلوز در صحت و سلامتي در كنار پدر بود و در سويي ديگر فاطمه. اين دو صحنه كاملا متفاوت تاثيري عميق را از واقعيات سياه و سفيد زندگي در مدتي كوتاه بر حاضرين ايجاد كرد. پرويز مظلومي پس از شنيدن روايت حادثه ضمن دلجويي از فاطمه و پدرش تمرين را قطع كرد و شخصا به بيان آن اتفاق براي بازيكنان پرداخت و بازيكنان به صورت خودجوش به كنار فاطمه آمدند.
چهره‌هاي مغموم و اكثراً بغض‌آلود آبي‌پوشان كاملا هويدا بود. فاطمه وقتي دستان امثال محمد محمدي و فرزاد آشوبي را مي‌گرفت. وقتي با پژمان و ميلاد مي‌‌گفت و مي‌خنديد و وقتي...
به هر روي حضور فاطمه با تلاش‌هاي منصور پورحيدري و واحد روابط‌عمومي باشگاه استقلال اين اميد را زنده كرد تا راهكاري براي ادامه درمان چشمان بي‌گناه فاطمه يافت شود.
به زودي اخبار جديدي در مورد درمان فاطمه و چگونگي روند رسيدگي حقوقي پرونده اين كودك رادر اختيار عموم خواهيم گذاشت. به اميد لحظه‌اي كه فاطمه بتواند حتي براي لحظه‌اي از تاريكي رها شود.

fcesteghlal.ir

ایشالا خدا شفاش بده.

fandak
24-10-2010, 18:44
عجيب داوري ها به نفع است->قلال هايه

امير موسر
24-10-2010, 20:00

اون گل 100 درصد آفساید بود !

بی باک بی بال
24-10-2010, 20:04

ون گل 100 درصد آفساید بود !
بی خیال شما خودت خسته نکن

tsjaleb
24-10-2010, 20:14

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌ در حاشيه بازي دو تيم استقلال و تراكتورسازي اتفاق حاشيه‌اي عجيبي رخ داد.
* پرويز مظلومي در ابتداي بازي از سوي تماشاگران مورد تشويق قرار گرفت.

* در بين دو نيمه علي عليزاده با لگد ضربه‌اي را به شكم فرزاد آشوبي به عمد وارد آورد كه مستوجب كارت قرمز بود ولي داور به سادگي از اين اتفاق مشهود عبور كرد. اين اتفاق در حالي رخ داد كه در روزهاي اخير هجمه شديدي بر عليه باشگاه استقلال در مورد مسائل داوري ايجاد شده است وليكن در عمل اين تيم استقلال است كه همچنان از اشتباهات داوري متضرر مي‌شود.

.....

اون صحنه هم در تصوير كاملا مشخص بود كه آفسايد بود . بعد از اون تركي به ضرر استقلال مي گرفت .

---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

به فرهاد مجيدي رأي دهيد

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، فدراسيون بين‌المللي آمار و تاريخ قصد دارد با نظر مردم محبوب‌ترين فوتباليست جهان را انتخاب كند.در ميان اسامي اعلام شده كاپيتان محبوب استقلال در كنار بزرگاني همچون مسي،‌رونالدينيو، كاسياس،‌ پويول، كاكا، مولر،‌جرارد،‌ژاوي،‌ بوفون،‌ توتي و... حضور دارد.هواداران استقلال مي‌توانند براي شركت در اين نظرسنجي و رأي دادن به فرهاد مجيدي به اين سايت مراجعه كنند.

amir--khan
24-10-2010, 20:17
کد خبر : 26421 زمان ارسال خبر : يکشنبه 02/08/1389 ساعت : 20:08

نصيرزاده : كمك داور به اشتباه گل سالم تراكتورسازي را افسايد اعلام كرد

هوشنگ نصيرزاده عصر يکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : بنده متوجه نشدم که چرا کمک داور ضربه درست عليزاده را افسايد اعلام کرد و تصور مي‌کنم وي در بالا بردن پرچم عجله نمود.

وي افزود : متاسفانه برخي از کمک داوران طي هفته‌هاي اخير چند گل سالم را به دليل عجله و شتابزدگي ، افسايد اعلام کرده‌اند که امروز نيز نمونه بارز آن تکرار و گل درست عليزاده مهاجم تراکتورسازي ، افسايد اعلام شد .

نصيرزاده در ادامه گفت : اين کمک داور يکبار ديگر نيز بي‌دليل براي تيم ميزبان افسايد اعلام کرد ضمن اينکه محسن ترکي در دادن کارت زرد دوم به فرزاد اشوبي مرتکب اشتباه شد و نبايد بازيکن استقلال را اخراج مي‌کرد.

اين کارشناس داوري در پايان گفت : اميدوارم ديگر شاهد اينگونه اشتباهات فاحش از سوي داوران نباشيم و بازيهاي ليگ برتر در ادامه بدون حرف و حديث به پيش برود.

fandak
24-10-2010, 20:45
نصیرزاده : كمك داور به اشتباه گل سالم تراكتورسازی را افساید اعلام كرد

کارشناس نام اشنای فوتبال گفت که گل علی علیزاده در دیدار عصر یکشنبه استقلال و تراکتوسازی کاملا درست بود و کمک داور به اشتباه آن را افساید اعلام کرد .
هوشنگ نصیرزاده عصر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود : بنده متوجه نشدم که چرا کمک داور ضربه درست علیزاده را افساید اعلام کرد و تصور می‌کنم وی در بالا بردن پرچم علجه نمود.

وی افزود : متاسفانه برخی از کمک داوران طی هفته‌های اخیر چند گل سالم را به دلیل عجله و شتابزدگی ، افساید اعلام کرده‌اند که امروز نیز نمونه بارز آن تکرار و گل درست علیزاده مهاجم تراکتورسازی ، افساید اعلام شد .

نصیرزاده در ادامه گفت : این کمک داور یکبار دیگر نیز بی‌دلیل برای تیم میزبان افساید اعلام کرد ضمن اینکه محسن ترکی در دادن کارت زرد دوم به فرزاد اشوبی مرتکب اشتباه شد و نباید بازیکن استقلال را اخراج می‌کرد.

این کارشناس داوری در پایان گفت : امیدوارم دیگر شاهد اینگونه اشتباهات فاحش از سوی داوران نباشیم و بازیهای لیگ برتر در ادامه بدون حرف و حدیث به پیش برود.

به قول فراز کمالوند : مگر یک بازی چند موقعیت گل می تواند داشته باشد؟

نتیجه این خبر : دو بار به اشتباه از سوی داور گل های تراکتور مردود شدند!

نکته جالب اینکه تنها اشتباه داور که به ضرر استقلال شد اخراج آشوبی بود!

amir--khan
24-10-2010, 23:09
خیلی جالبه داور باید در بین دو نیمه هم به بازیکن ها کارت بده.

عجب سایتیه این سایت رسمی استقلال:27:

mehryazdan
25-10-2010, 01:04
استقلال بدجوری نیمه دوم رو وا داده بود

Emotional
25-10-2010, 01:46
نه بابا!! خالی نبند!! دروغ میگی :22: مرد حسابی نیمه دوم حملات استقلال حدود 12تا بود ولی تراختور حدود 3تا حمله کرد :27:

fandak
25-10-2010, 08:00
مدیر روستا: داوری‌ها به طرز عجیبی به سود استقلال شده‌اند!

علی اصغر مدیرروستا مدعی شد: داوری‌ها به طرز عجیبی در دو هفته اخیر به سود استقلال شده‌اند!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرمربی فوتبال پاس همدان در رابطه با آخرین وضعیت تیمش پیش از دیدار با راه‌آهن اظهار کرد: خدا را شکر در حال پیگیری تمرین‌هایمان هستیم اما متاسفانه شرایط ما پس از بازی مقابل استقلال یک مقدار به هم ریخت چرا که حق ما در آن بازی شکست 4 بر یک نبود.
وی ادامه داد: ما خوب بازی کردیم و در نیمه اول هم بازی یک- یک بود اما در نیمه دوم و برخلاف جریان بازی یک پنالتی به سود استقلال گرفته شد، در صورتی که عین همان پنالتی را داور باید برای ما می‌گرفت اما این کار را انجام نداد.
مدیر روستا با اشاره به این که عنایت باید بیشتر به داوری‌ها توجه کند، گفت: شرایط داوری در دو هفته اخیر به طرز عجیبی به سمت استقلال چرخیده است. هم در بازی ما با استقلال که اگر پنالتی ما را می‌گرفتند شرایط عوض می‌شد و هم در بازی پرسپولیس و استقلال که اگر گل پرسپولیس قبول می‌شد وضعیت به کلی فرق می‌کرد.
وی با انتقاد از داور دیدار پاس و استقلال ادامه داد: متاسفانه این داور یک بار هم در بازی ما برابر سپاهان و در دقیقه 93 نتیجه بازی را عوض کرد. داوری مطمئنا روی کار ما تاثیر می‌گذارد. درست است که ما به سلامت داوران اعتماد داریم اما از عنایت خواهش می‌کنیم که بیشتر به داوری‌ها توجه کند. موضوع اینجاست که داوری هفته گذشته هم به نفع استقلال بود، اما در حالی که بازی کاملا در دست ما بود یک اشتباه داور باعث شد بازی را به حریف بدهیم.
اصغر مدیرروستا با انتقاد مجدد از وقفه پیش آمده در لیگ گفت: تعطیلی لیگ کاملا به ضرر ما بود. این وقفه‌ها برای تیم‌هایی مثل ما مشکل ساز است. در حال حاضر ما 20 روز بازی نداریم اما پس از آن باید هر 4 روز یک بار به میدان برویم و این واقعا سخت است. ضمن این که سفرهای ما نیز دور است و باید برای بعضی بازی‌ها با اتوبوس به محل بازی برویم که این واقعا دشوار است.
سرمربی پاس با بیان اینکه از روند فنی تیمش راضی است، اضافه کرد: در بازی مقابل استقلال بچه‌های ما بازی را در دست داشتند و اگر آن پنالتی بر خلاف جهت بازی علیه ما گرفته نمی‌شد مطمئن باشید استقلال بازنده بازی می‌شد. البته من نمی‌خواهم گناه کسی را پاک کنم یا حرفی بزنم که واقعیت نداشته باشد، اما خودتان قضاوت کنید، شاید این قضیه عمدی نباشد اما چطور می‌شود که عین همان صحنه‌ای که برروی فوروارد ما اتفاق می‌افتد، پنالتی نیست اما برای استقلال پنالتی است‌؟ امیدوارم که ما اشتباه کرده باشیم اما دیگر تا کی بگوییم که داوری‌ها به ما ضربه می‌زند. البته عنایت همیشه از داوران حمایت می‌کند و وظیفه‌اش هم این است اما باید مراقب باشد که دیگر از این مسایل پیش نیاید.
اصغر مدیرروستا در مورد دیدار پاس مقابل راه‌آهن به ایسنا گفت: راه‌آهن تیم آماده‌ای است که در چند هفته گذشته خیلی خوب نتیجه گرفته و از آن دست تیم‌هایی است که بیشترین استفاده را از وقفه لیگ برد. ما تمام بازیکنان خود را به غیر از حمید کاظمی برای این بازی در اختیار داریم و سعی می‌کنیم یک بازی خوب را به نمایش بگذاریم.

Rjoun
25-10-2010, 08:56

علی اصغر مدیرروستا مدعی شد: داوری‌ها به طرز عجیبی در دو هفته اخیر به سود استقلال شده‌اند!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرمربی فوتبال پاس همدان در رابطه با آخرین وضعیت تیمش پیش از دیدار با راه‌آهن اظهار کرد: خدا را شکر در حال پیگیری تمرین‌هایمان هستیم اما متاسفانه شرایط ما پس از بازی مقابل استقلال یک مقدار به هم ریخت چرا که حق ما در آن بازی شکست 4 بر یک نبود.
وی ادامه داد: ما خوب بازی کردیم و در نیمه اول هم بازی یک- یک بود اما در نیمه دوم و برخلاف جریان بازی یک پنالتی به سود استقلال گرفته شد، در صورتی که عین همان پنالتی را داور باید برای ما می‌گرفت اما این کار را انجام نداد.
مدیر روستا با اشاره به این که عنایت باید بیشتر به داوری‌ها توجه کند، گفت: شرایط داوری در دو هفته اخیر به طرز عجیبی به سمت استقلال چرخیده است. هم در بازی ما با استقلال که اگر پنالتی ما را می‌گرفتند شرایط عوض می‌شد و هم در بازی پرسپولیس و استقلال که اگر گل پرسپولیس قبول می‌شد وضعیت به کلی فرق می‌کرد.
وی با انتقاد از داور دیدار پاس و استقلال ادامه داد: متاسفانه این داور یک بار هم در بازی ما برابر سپاهان و در دقیقه 93 نتیجه بازی را عوض کرد. داوری مطمئنا روی کار ما تاثیر می‌گذارد. درست است که ما به سلامت داوران اعتماد داریم اما از عنایت خواهش می‌کنیم که بیشتر به داوری‌ها توجه کند. موضوع اینجاست که داوری هفته گذشته هم به نفع استقلال بود، اما در حالی که بازی کاملا در دست ما بود یک اشتباه داور باعث شد بازی را به حریف بدهیم.
اصغر مدیرروستا با انتقاد مجدد از وقفه پیش آمده در لیگ گفت: تعطیلی لیگ کاملا به ضرر ما بود. این وقفه‌ها برای تیم‌هایی مثل ما مشکل ساز است. در حال حاضر ما 20 روز بازی نداریم اما پس از آن باید هر 4 روز یک بار به میدان برویم و این واقعا سخت است. ضمن این که سفرهای ما نیز دور است و باید برای بعضی بازی‌ها با اتوبوس به محل بازی برویم که این واقعا دشوار است.
سرمربی پاس با بیان اینکه از روند فنی تیمش راضی است، اضافه کرد: در بازی مقابل استقلال بچه‌های ما بازی را در دست داشتند و اگر آن پنالتی بر خلاف جهت بازی علیه ما گرفته نمی‌شد مطمئن باشید استقلال بازنده بازی می‌شد. البته من نمی‌خواهم گناه کسی را پاک کنم یا حرفی بزنم که واقعیت نداشته باشد، اما خودتان قضاوت کنید، شاید این قضیه عمدی نباشد اما چطور می‌شود که عین همان صحنه‌ای که برروی فوروارد ما اتفاق می‌افتد، پنالتی نیست اما برای استقلال پنالتی است‌؟ امیدوارم که ما اشتباه کرده باشیم اما دیگر تا کی بگوییم که داوری‌ها به ما ضربه می‌زند. البته عنایت همیشه از داوران حمایت می‌کند و وظیفه‌اش هم این است اما باید مراقب باشد که دیگر از این مسایل پیش نیاید.
اصغر مدیرروستا در مورد دیدار پاس مقابل راه‌آهن به ایسنا گفت: راه‌آهن تیم آماده‌ای است که در چند هفته گذشته خیلی خوب نتیجه گرفته و از آن دست تیم‌هایی است که بیشترین استفاده را از وقفه لیگ برد. ما تمام بازیکنان خود را به غیر از حمید کاظمی برای این بازی در اختیار داریم و سعی می‌کنیم یک بازی خوب را به نمایش بگذاریم.
واقعا برای این فوتبال متاسفم.
این مدیر روستا با چه رویی میاد از این حرفا میزنه.تیمش افتاده بود روی دور باخت.خوردن این ۴گل هم چیزه عجیبی نبود...
متاسفانه توی فوتبال ایران بعد از باخت باب شده باختها رو به داوری و عوامل پشت پرده دخل داد.
بردها هم...
امیدوارم دیگه داوری ها به نفع استقلال نباشه تا حریف هاش دیگه بازی های دیگه شون رو نبازن و دقایق آخر گل نخورن.
یا حق

امير موسر
25-10-2010, 09:27

این یارو این هفته هم که به راه آهن باخت !

mahdishata
25-10-2010, 12:22
بازداشت آقای فوتبالیست و خانم بازیگر در یک میهمانی شبانه!

یکی از ستاره‌های یاغی فوتبال، پیش از دیدار حساس دربی به همراه یک هنرپیشه زن سینما در یکی از باغ‌های اطراف تهران بازداشت شد.

این بازیکن پرحاشیه پیش از این رقابت، با یکی از ستاره‌های سینما در یک مهمانی حضور داشته که در این ضیافت هر دو ستاره بازداشت می‌شوند و با تلاش برخی افراد پر نفوذ، برای بازی حساس لیگ برتر با ارائه وثیقه آزاد می‌شود.

به گزارش شبکه ایران ، بر اساس این گزارش ، این بازیکن و خانم بازیگر در انتظار دادگاه هستند تا به اتهام آنها رسیدگی شود. البته، بازیکنان دیگری هم در این ضیافت حضور داشتند که دقایقی قبل از رسیدن پلیس، محل را ترک می‌کنند.این بازیکن بازداشت شده که با یک چهره جدید در این دیدار به میدان آمد، موارد حاشیه‌ای فراوانی داشته و مشهور به بی نظمی و رفتارهای غیرمتعارف است.

آشنایی چهره‌های فوتبالی و بازیگران سینمایی هر روز بیشتر می‌شود. اصلی‌ترین مورد آن که چندی پیش جنجال به پا کرد. اکنون یکی از روزنامه‌های ورزشی به این عنوان که دو ستاره فوتبال و سینما با هم ازدواج کرده‌اند، دادگاهی را در جریان دارد.

باید به همکاری یک مربی و یک بازیگر خانم مشهور هم اشاره کرد که فعالیت‌هایی در مناطق شمالی تهران دارند. پس از این دو رابطه بین سینمایی‌ها و فوتبالی‌ها، ارتباط سومی هم آغاز شد که تا کنون به بازداشت و وثیقه ختم شده است.

fery joon
25-10-2010, 12:37
خیلی جالبه داور باید در بین دو نیمه هم به بازیکن ها کارت بده.

عجب سایتیه این سایت رسمی استقلال:27:

جیگر طلا داور میتونه چه در بین دو نیمه و حتی وقتی که بازی هم تموم شده باشه به بازیکن ها کارت زرد یا قرمز بده

این جزء قوانین داوریه :20:

در ضمن الان جوی بر علیه استقلال راه افتاده که میخوان نتایج خوب استقلال رو به داوری ربط بدن

ولی تاج آسیا با قهرمانیش جوابشونو خواهد داد :27:

nafe-bandar
25-10-2010, 13:27
یادمه سپاهان هم که داشت نتیجه می گرفت و لیگ رو سرو ته کرد
همه می گفتن هواش رو دارن!
الانم نویت استقلاله!
این چیزا عادیه توی اخلاق و فوتبال ما...
-----------------------------

مظلومی: بازیکنان استقلال فداکارانه برای تیم می‌جنگند

۲ آبان ۱۳۸۹

از عملکرد بازیکنان راضی‌ام
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی بعد از تساوی تیمش مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: از روند بازی تیم در نیمه اول راضی هستم و در یکی از صحنه‌ها حتی توپ ما به دیرک دروازه‌ خورد که این از بدشانسی ما بود تا زمانی هم که خسته نبودیم روی دروازه‌ حریف فشار زیادی آوردیم. نیمه دوم به دلیل خستگی بازیکنان و فشار بازی‌هایی که تحمل کرده‌ایم تیم کمی عقب کشید و تراکتورسازی فرصت حمله به دروازه‌ ما را پیدا کرد. با این حال از زحمات بازیکنان راضی‌ام و از همه آنها تشکر می‌کنم.
وی ادامه داد: ما دو بازی حساس را در فاصله‌ای کم انجام دادیم. تشکر می‌کنم از بازیکنانم که فداکارانه برای تیم تلاش می‌کنند و با وجود خستگی زیاد نهایت همکاری را می‌کنند.
مظلومی ادامه داد: بازی در جو ورزشگاه یادگار واقعا سخت است و به نظر من کسب این نتیجه در چنین ورزشگاهی برای استقلال خوب بود البته این را هم یادآور شوم که تراکتورسازی برای این بازی 9 روز فرصت داشت تا تمرین و استراحت کند اما ما در فاصله پنج روز از بازی سنگینی که در همدان داشتیم به مصاف این تیم آمدیم.
سرمربی آبی‌پوشان در پایان تاکید کرد: از بازیکنان تیمم تشکر می‌کنم که طی دو هفته، سه بازی سنگین را برگزار کردند و خدا را شکر در هیچ یک از آنها نتیجه را به حریف واگذار نکردند.

بی باک بی بال
25-10-2010, 19:29
حال باز هوادار پیروزی دم از داوری بزنند

nw_nk
25-10-2010, 19:48
نتایج هفته 12 ليگ برتر

يکشنبه 2 آبان

ساعت 15:30 استقلال 1 - 1 تراکتور‌سازي
ساعت 15:40 پاس 1 - 2 راه‌آهن
ساعت 16:45 پيكان 1 - 2 صباي‌قم
ساعت 16:45 شهرداري تبريز 0 - 0 ملوان
ساعت 16:45 فولاد 5 - 5 سايپا
ساعت 17:45 مس 1 - 1 سپاهان
ساعت 18:00 نفت تهران 0 - 1 صنعت نفت

دوشنبه 3 آبان

ساعت 16:30 استيل‌آذين 1 - 1 شاهين
ساعت 16:30 ذوب‌آهن 0 - 2 پرسپوليس

جدول لیگ برتر (خلیج فارس)

تيم بازيها امتياز

1 ذوب‌آهن 12 24
2 استقلال 12 21
3 پرسپوليس 12 21
4 سپاهان 12 20
5 صنعت نفت 12 19
6 مس 12 17
7 تراکتور‌سازي 12 17
8 صباي‌قم 12 17
9 راه‌آهن 12 17
10 ملوان 12 16
11 فولاد 12 15
12 پاس 12 15
13 سايپا 12 14
14 شاهين 12 13
15 نفت تهران 12 13
16 استيل‌آذين 12 13
17 شهرداري تبريز 12 10
18 پيكان 12 7

Rastin.
25-10-2010, 19:58
یادمه سپاهان هم که داشت نتیجه می گرفت و لیگ رو سرو ته کرد
همه می گفتن هواش رو دارن!
الانم نویت استقلاله!
این چیزا عادیه توی اخلاق و فوتبال ما...

البته اون فصل داوریها خیلی بنفع سپاهان بود..نمیگم عمدی بوده یا نه!!

کاری به حرف رسانه ها و طرفدارای رنگی ندارم چون اکثرا از روی تعصبه...اما وقتی یه آدم باسوادی مثل دکتر سیار میگه این مسائل تو داوری ما هست و بخاطر همین حرف بایکوت میشه.....!

بهرحال اگه یه روز کالچوپولی ما هم در اومد تعجب نکنید!!:31:

e.s.e.t
25-10-2010, 20:02
اتفاق عجیب در قم؛ محمود یاوری برکنار شد

سایت گل- 24 ساعت پس از پیروزی صبا مقابل پیکان، محمود یاوری سرمربی تیم صبای قم برکنار شد. مسئولان باشگاه صبا پس از جلسه امروز با محمود ياوري قطع همكاري كردند و اعلام داشتند ياوري ديگر هدايت اين تيم را برعهده نخواهد داشت.
سایت رسمی باشگاه صبا این خبر را تایید کرده و خبر از انتخاب سرمربی جدید تیم ظرف 48 ساعت آينده خبر داده است. باشگاه صبا 4 گزينه مربيگري نيز مد نظر دارد. صبا اكنون با 17 امتياز در رده هشتم جدول ليگ قرار دارد.

محمود یاوری چهارمین مربی اخراجی این فصل پس از کربکندی، احمدزاده و میثاقیان است.

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

مایلی كهن، سعیدلو را شست و پهن كرد!

سرمربی تیم فوتبال سایپا می‌گوید اظهارنظر درباره تشكیل كمیته‌ای ویژه برای انتخاب سرمربی تیم ملی پس از جام ملت‌های آسیا از سر "بی‌اطلاعی" و "ناآگاهی" بوده است. او همچنین می‌گوید "آقایان به دنبال تضعیف تیم ملی هستند."

سرمربی تیم فوتبال سایپا می‌گوید اظهارنظر درباره تشكیل كمیته‌ای ویژه برای انتخاب سرمربی تیم ملی پس از جام ملت‌های آسیا از سر "بی‌اطلاعی" و "ناآگاهی" بوده است. او همچنین می‌گوید "آقایان به دنبال تضعیف تیم ملی هستند."

آفتاب: محمد مایلی كهن، درپاسخ به این سوال كه نظر شما درباره موضوع روز تیم ملی و تشكیل كمیته انتخاب سرمربی تیم ملی پس از رقابت‌های جام ملت‌های آسیا چیست و آیا این اقدام حرفه‌ای بوده گفت: به اعتقاد من این كار و این حرف كاملا غیركارشناسی است و دقیقا مثل دستوری می‌ماند كه باشگاه‌ها را به استان‌ها واگذار كردند و این دستور هم باشگاه‌ها را دچار مشكل كرد و هم استان‌ها را.

وی افزود: در شرایطی كه ممكن است برخی بازیكنان به دنبال فرصتی باشند تا به نوعی سرمربی تیم‌شان را ضعیف ببینند و از این مساله استفاده كنند به راه انداختن چنین بحثی عجیب است. آن هم در شرایطی كه زمان چندانی تا مسابقات جام ملت‌های آسیا نداریم.

مایلی كهن با بیان اینكه چنین حرفی تنها باعث تضعیف سرمربی تیم ملی می‌شود گفت: اگر این حرف را ما می‌زدیم همه به ما می‌تاختند كه چرا در این مقطع موجبات تضعیف تیم ملی را فراهم كرده‌ایم. به اعتقاد من یقینا خود آقایان به دنبال تضعیف تیم ملی هستند. به نظر من نكته‌ای كه باعث شده سال‌ها از آن رنج ببریم عدم آگاهی و عدم تخصص آقایان است. آنها چون تخصص و آگاهی از ورزشی ندارند چنین حرف‌هایی را مطرح می‌كنند. آن هم در شرایطی كه این همه هزینه شده و عجیب‌تر اینكه بدون كاركارشناسی می‌گویند حاضرند برای استخدام یك مربی خوب خارجی پول كلانی هم بپردازند. مشكل فوتبال ما داخلی یا خارجی بودن مربیان نیست بلكه افرادی هستند كه در راس‌اش قرار گرفته‌اند.

وی افزود: آنها بدون شناخت و علاقمندی در راس كار قرار می‌گیرند و تا زمانی كه این مشكل حل نشود بی جهت پول مردم را كه باید در جهت رفاه مردم و آرامش و بهداشت آنها هزینه شود به جوی آب می‌ریزند. كما اینكه در زمان حضور كفاشیان در كمیته ملی المپیك 200، 300 هزار دلار برای مربیگری بگوویچ پول پرداختند و تیم امید بدترین نتایج را گرفت. آن هم در شرایطی كه لیگ را برای 15 روز تعطیل كرده بودند. تعجب برانگیزتر این كه برخی آقایان كه كت چوپان دروغگو را از پشت بسته‌اند الان می‌گویند چرا ما نباید با صداقت با مردم حرف بزنیم. من معتقدم تصمیمی كه گرفته شده كاملا برخلاف منافع ملی و تیم ملی است و یك حرف كاملا غیركارشناسی است و به نظرم می‌تواند به تیم ملی در این مقطع ضربه بزند.

مایلی كهن در پاسخ به این سوال كه نظر شما درباره نامزدی علی كفاشیان برای حضور در كمیته اجرایی AFC چیست؟ گفت: من مشكل فوتبال‌مان را گفتم. ضمن این كه به قول معروف "كل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی". من به كارهای دیگر كفاشیان كاری ندارم. می‌گویند آدم خوبی است. خب، این وظیفه انسانی همه ماست كه آدم خوبی باشیم و این وظیفه را همه ما داریم كه صادق باشیم كه البته در همین بخش هم صحبت‌های زیادی وجود دارد.

وی افزود: به هر حال اگر ایشان طبیب بود، فوتبال خودمان را درمان می‌كرد. امیدواریم پس از این كه می‌بینیم كفاشیان توانست مشكلات فوتبال‌مان را حل كرد، او بتواند مشكلات فوتبال آسیا را هم برطرف كند.

سرمربی سایپا همچنین درباره تساوی پرگل این تیم برابر فولاد به ایسنا گفت: به نظرم این دیدار یكی از بی‌نظیرترین بازی‌های سال‌های اخیر فوتبال ایران بوده است. دیداری پاك و جوانمردانه بود و دو تیم بازی خوبی انجام دادند. مجموعه دو تیم شناخت خوبی از هم داشتند. ما كاملا با آنها آشنا بودیم، آنها هم یقینا از تیم ما شناخت داشتند. فولادی‌ها تلاش كردند كه از كناره‌ها به ما حمله كنند و ما هم آن قسمت‌ها را بسته بودیم.

وی افزود: با گذشت زمان بازی را در اختیار گرفتیم و موید این صحبت من هم تعداد كرنرهایی بود كه برروی دروازه فولاد فرستادیم كه در نهایت به یك گل هم رسیدیم. بعد از گل باز هم بازی در اختیار ما بود اما فولاد توانست گل مساوی را به ثمر برساند.

مایلی كهن افزود: بعد از گل فولاد آنها یكی، دو كرنر زدند و شانس خوبی برای گلزنی داشتند كه بازیكنان ما توپ را از روی خط بیرون كشیدند اما در اواخر نیمه اول روی سانتر بسیار خوب ابراهیم صادقی به گل رسیدیم. در اینجا خواهشم از افشین قطبی این است كه بازیهای ابراهیم صادقی را ببیند. این بازیكن در شرایط فعلی خیلی می‌تواند به تیم ملی كمك كند چرا كه هم از نظر جسمانی و هم از نظر اخلاقی بهترین وضعیت را دارد و براساس آماری كه وجود دارد صادقی از ابتدای لیگ تا به حال به لحاظ پاس گل و گل زدن بهترین بازیكن لیگ بوده است.

وی افزود: ضمن این كه صادقی بازیكنی نیست كه اگر روی نیمكت بنشیند برای تیم مشكلی ایجاد كند و می‌تواند در جام ملت‌ها كمك زیادی به تیم ملی كند.

مایلی كهن در ادامه درباره عملكرد سایپا در نیمه دوم دیدار برابر فولاد گفت: بین دو نیمه به بازیكنان گفتم كه حریف برای جبران می‌آید و باید برای آنها تله‌گذاری كرد و همین گونه هم شد و ما دو گل دیگر زدیم. در ادامه آنها یكی از گل‌ها را جبران كردند اما ما توانستیم گل پنجم را وارد دروازه فولاد كنیم.

وی افزود: در شرایطی كه طبق روال معمول می‌توانستیم با كشتن وقت نتیجه را به سود خودمان به پایان ببریم، حتی یك مورد هم این كار را نكردیم و در نتیجه حریف با استفاده از موقعیت‌هایی كه به دست آورد بازی را به تساوی كشاند. این در حالی است كه می‌توانستیم گل‌های دیگری را هم به ثمر برسانیم كه به عنوان نمونه ضربه ابراهیم صادقی به تیرك دروازه خورد. ضمن اینكه اعتقاد دارم داور به اشتباه یكی از گل‌های ما را قبول نكرد و خطایی كه داور برای ما در یكی از صحنه‌ها گرفت در محوطه 18 قدم رخ داد. من خواهشی هم از مسعود عنایت دارم. حق وردی از داوران خوب فوتبال ایران است و من هم در مجموع اعتراضی به داوری‌ها نداشته‌ام اما حق وردی در مقاطع مختلف سه، چهار بازی ما را قضاوت كرده و اشتباهاتی هم داشته كه مسجل شده است. من از عنایت می‌خواهم وقتی اشتباه داوران مسجل شد حداقل داوران فیلم بازی‌ها را ببیند تا متوجه اشتباه‌شان بشوند.

مایلی كهن افزود: ضمن این كه من این حرف را قبول ندارم كه چون حقوق داوران كم است، ضریب اشتباه‌شان بالا می‌رود. این حرف درستی نیست. داوری عشق می‌خواهد. همچنین این سوال وجود دارد كه اگراگر داور برای یك بازی 10 میلیون بگیرد، ضریب اشتباهش كم می‌شود؟

وی ادامه داد: به هر حال فكر می‌كنم این نتیجه برای تیم حریف پیروزی محسوب می‌شد و من به همكار خوبم مجید جلالی تبریك می‌گویم. ضمن این كه من مانند بعضی از همكارانم نیستم كه پس از تساوی یا باخت تیم‌شان اشتباهات بازیكنان را دلیل اصلی در ثبت نتیجه می‌دانند. یقینا من كسی را محكوم نمی‌كنم و می‌گویم عامل اصلی این نتیجه خود من بوده‌ام.

hamidras
25-10-2010, 20:34
ماشالا پرسپولیس :دی از ذوب آهن قوی تر فعلا تیمی نیست :دی

بی باک بی بال
25-10-2010, 21:48
البته اون فصل داوریها خیلی بنفع سپاهان بود..نمیگم عمدی بوده یا نه!!

کاری به حرف رسانه ها و طرفدارای رنگی ندارم چون اکثرا از روی تعصبه...اما وقتی یه آدم باسوادی مثل دکتر سیار میگه این مسائل تو داوری ما هست و بخاطر همین حرف بایکوت میشه.....!

بهرحال اگه یه روز کالچوپولی ما هم در اومد تعجب نکنید!!
توی بازی امروز داور کامل به نفع پیروزی سوت زد

B U L U T
25-10-2010, 22:14

تائید میشه
نیمه دوم چند تا دفاع وارد زمین کرد استقلال
گل سالم تراکتور رو هم افساید گرفت

mahdishata
25-10-2010, 22:15
حال باز هوادار پیروزی دم از داوری بزنند

مگه چه اتفاقي افتاد؟
اگه صحنه اخراج باشه كه مدافع ذوب اهن كاملا روي نوروزي سوار شد:31:

بی باک بی بال
25-10-2010, 23:07
اگه صحنه اخراج باشه كه مدافع ذوب اهن كاملا روي نوروزي سوار شد
اتفاقا بازیکن تیم پیروزی زیر پای بازیکن پیروزی بلند شد بعد اخراج هم نباید می شد یه صحنه هم اخر بازی باید برای ذوب آهن پنالتی می گرفت

fandak
25-10-2010, 23:30
استقلال فعلا دو تا بازي شانس اورده . يكي بازي پرسپوليس و يكي تراكتورسازي . 4 امتياز به ناحق گرفت . حالا سومي مي مونه

گرافيكار
26-10-2010, 00:18
خب انصافا ديگه توي اين بازي پرسپوليس به حقش رسيد
ذوب آهن قبل از اينكه بهانه خستگي رو بياره
بايد كمي به غرور بيش از حد بازيكناش توجه كنه
و البته از اين به بعد سعي كنه زودتر برگرده ايران
كناره هاي پرسپوليس عالي بودن به خصوص رضايي كه واقعا ماهيني ديگه در برابرش كم آورد و تعويض شد

يه نكته قابل توجه استقلاليهاي عزيز
اين بازي نشون داد كه اگه پرسپوليس از استقلال جلو مي افتاد بازي چه شكلي پيدا ميكرد
ذوب آهن شايد توي بخش حمله حرف اول رو توي باشگاههاي آسيا نزنه
اما انصافا توي دفاع تيمي در آسيا بينظيره
با اين حال بعد از گل اول انصافا جا داشت دو سه گل ديگه هم ميخورد
و از كناره ها به خوبي پرسپوليس استفاده ميكرد
حالا در نظر بگيريد اگر به جاي ذوب استقلال بود چه ميشد

e.s.e.t
26-10-2010, 00:50
خب انصافا ديگه توي اين بازي پرسپوليس به حقش رسيد
ذوب آهن قبل از اينكه بهانه خستگي رو بياره
بايد كمي به غرور بيش از حد بازيكناش توجه كنه
و البته از اين به بعد سعي كنه زودتر برگرده ايران
كناره هاي پرسپوليس عالي بودن به خصوص رضايي كه واقعا ماهيني ديگه در برابرش كم آورد و تعويض شد

يه نكته قابل توجه استقلاليهاي عزيز
اين بازي نشون داد كه اگه پرسپوليس از استقلال جلو مي افتاد بازي چه شكلي پيدا ميكرد
ذوب آهن شايد توي بخش حمله حرف اول رو توي باشگاههاي آسيا نزنه
اما انصافا توي دفاع تيمي در آسيا بينظيره
با اين حال بعد از گل اول انصافا جا داشت دو سه گل ديگه هم ميخورد
و از كناره ها به خوبي پرسپوليس استفاده ميكرد
حالا در نظر بگيريد اگر به جاي ذوب استقلال بود چه ميشد

سلام
1. شما نباید هیچ وقت بازی با استقلال رو با ذوب اهن مقایسه کنید چون از نظر حساسیت اصلا قابل مقایسه نیستند و بیشتر متکی به مسائل روحی روانی هست تا مسائل فنی

2.بارها شده تیمی در دقایق ابتدایی بازی به گل برسه و در ادامه بازی رو واگذار کنه {بهترین نمونه گل ثانیه 37 علی سامره} پس هیچ تظمینی برای برد شما نبود

3.نمیدونم ما چرا جنبه باخت نداریم{در دوران مساوی های پیاپی همین شما پرسپولیسی ها نمیگفتید ما حاضریم استقلال ببره ولی بازی مساوی نشه حالا چی شده که اینقدر جنجال به پا میکنید}

4.به نظرشما بهتر نیست بحث در مورد این بازی رو رها کرده و به مسائل روز فوتبال بپردازیم

موفق باشید:11:

امير موسر
26-10-2010, 01:15
استقلال فعلا دو تا بازي شانس اورده . يكي بازي پرسپوليس و يكي تراكتورسازي . 4 امتياز به ناحق گرفت . حالا سومي مي مونه

همین الان نود و دیدی !؟ اولا پنالتی تراکتور باید تکرار میشد چون بازیکنا زود حرکت کردن ! دوما اصلا داور نباید پنالتی میگرفت ! بلکه باید بازی و نگه میداشت و کرار رو اخراج میکرد ! خوب تا اینجا دو امتیاز به ضرر استقلال !

tsjaleb
26-10-2010, 01:30
همین الان نود و دیدی !؟ اولا پنالتی تراکتور باید تکرار میشد چون بازیکنا زود حرکت کردن ! دوما اصلا داور نباید پنالتی میگرفت ! بلکه باید بازی و نگه میداشت و کرار رو اخراج میکرد ! خوب تا اینجا دو امتیاز به ضرر استقلال !

دقيقا همين طوره . از اون لحظه تراكتور بايد 10 نفره ميشد و كلا جريان بازي عوض مي شد ....

Rjoun
26-10-2010, 11:16
ذوب آهن دیروز افتضاح بود.با این سبک بازی بعید میدونم قهرمان شه.

iceweek
26-10-2010, 11:31
ذوب آهن دیروز افتضاح بود.با این سبک بازی بعید میدونم قهرمان شه.

فشار بدنی که به بازیکنای ذوب اهن میادو در نظر بگیری عادیه.تازه ذوب اهن اندازه پرسپولیس اینبازی براش مهم نبود که خودشو بکشه.با وجود باخت بازم اوله.

mahdishata
26-10-2010, 13:19
حکم مشاوره آقای مدیرعامل برای بازیگر زن سینما ایران!

یک بازیگر زن سینما که در زمره ستاره‌های هنر هفتم به شمار می‌رود، مدتی مشاور مدیرعامل یک باشگاه پرهوادار لیگ برتری فوتبال بوده است.
مدیر یک باشگاه لیگ برتری در زمان مدیریت خود، دست به اقدامات عجیبی زده که موجب تعجب بسیاری از فوتبال‌ دوستان شده است.

به گزارش شبکه ایران ، حکم مشاوری او به یکی از بانوان هنرپیشه مطرح سینمای ایران، جذاب ترین حکمش بود که دلیل این انتصابش هنوز هم مشخص نشده است.وی که مدیریت یکی از تیم های پرتماشاگر تهرانی را برعهده داشت، در حکمی خانم هنرپیشه را به عنوان مشاور منصوب می کند تا در مدیریت این باشگاه پر حاشیه، از تجربیات این بانوی سینمایی استفاده کند!

البته مدیریت این مدیر، ضعیف و ناموفق بود و در نهایت با اخراج محترمانه نیز همراه شد؛ حتی مشاوره های خانم هنرپیشه هم نتوانست کمکی به او در امر مدیریت کند.نکته در اینجاست که مدیریت این باشگاه مطرح، با وجود پیشکسوتان بسیار و هواداران مطرح در سینما، چرا باید حکم مشاوره را برای یک هنرپیشه خانم صادر کند که هیچ آشنایی با فوتبال ندارد. آیا قرار بوده وی زمینه ساز توسعه ورزش بانوان شود یا ...؟

fandak
26-10-2010, 14:04
كمالوند: تراكتورسازى را برنده ديدار با استقلال مى دانم
تهران IranSport.Net - فراز كمالوند سرمربى تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز معتقد است تيمش در ديدار با استقلال برنده واقعى مسابقه بود، چرا كه يك گل صحيح اين تيم توسط كمك داور مردود اعلام شده و گل آبى پوشان هم قانونى نبوده است. وى افزود: تيم ما در اين بازى برتر از استقلال بود. در كل زمان مسابقه به ويژه در نيمه دوم توپ و ميدان در اختيار تراكتورسازى بود و بيش از هشت تا نه موقعيت مسلم گلزنى را از دست داديم.او در ادامه با طرح اين موضوع كه تيم استقلال در نيمه دوم ديدار با تراكتورسازى تبريز عملا حرفى براى گفتن نداشت و ابتكارعمل را به تيم تراكتورسازى سپرده بودند، خاطرنشان كرد: ما بازهم از جوانى و كم تجربگى بازيكنان خود لطمه خورديم. متاسفانه تيم استقلال فقط يك موقعيت گلزنى داشت كه از آن نهايت بهره را برد اما ما شانس هاى خود را به راحتى از دست داديم.سرمربى تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز با انتقاد از عملكرد محسن تركى و كمك هايش در ديدار تراكتورسازى - استقلال خاطرنشان كرد: به عقيده من گلى كه عليزاده وارد دروازه استقلال كرد، كاملا درست بود اما كمك داور به اشتباه آن را نپذيرفت. از نظر من تيم برنده ديدار عصر يكشنبه تراكتورسازى بود چرا كه داور ضمن مردود اعلام كردن يك گل تيم ما در پذيرش گل استقلال هم مرتكب اشتباه شد.كمالوند تاكيد كرد: در دقايق تلف شده نيمه اول داور به سود استقلال اعلام كرنر كرد كه همان ضربه كرنر را ميلاد ميداودى تبديل به گل تيمش كرد. تركى در حالى آن ضربه كرنر را اعلام كرد كه توپ به اوت رفته بود و بهترين تصميم اعلام ضربه دروازه بود.وى افزود: مطمئنا اگر آقاى سخندان هم يكبار ديگر بازى تراكتورسازى و استقلال را ببيند، مى پذيرد كه اشتباه كرده و با اشتباه او تيم ما ۲ امتياز حساس را از دست داده اشت.سرمربى تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز تصريح كرد: مى دانم سوت پايان بازى كه بصدا در مى آيد ديگر بحث كردن در مورد مسابقه بى فايده است. اما ما قصد داريم با شكايت به كميته داوران از راه قانونى حق و حقوق مان كه ضايع شده است را زنده كنيم.
منبع :‌

---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------

جعفري: داوران تصميم گرفته‌اند استقلال را قهرمان كنند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: به نظر مي‌رسد داوران تصميم گرفته‌اند با قضاوتشان استقلال را قهرمان كنند.
● گزارش تصويري مرتبط[/URL]
-------------------------------
محمد حسين جعفري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره ديدار روز گذشته مقابل استقلال صحبت هاي زير را مطرح كرد:

فارس: بازي چطور بود؟
روز خوبي براي ما نبود. البته مسابقه كيفيت خوبي داشت اما داوران تصميم گرفته اند كه استقلال را بالا بكشند.

فارس: يعني شما مي گوييد به عمد گل تراكتورسازي آفسايد اعلام شد؟
قصاص قبل از جنايت نمي كنم. همه جاي دنيا وقتي مي خواهند گلي را مردود اعلام كنند 50 -50 را در نظر مي گيرند اما نمي دانم چرا پاي استقلال كه وسط مي آيد اين 50 - 50 بايد به نفع اين تيم باشد. مقابل پرسپوليس هم همين جريان براي آنها رخ داد. اين در شرايطي بود كه گل ديروز تراكتورسازي نسبت به گل پرسپوليس عادي تر بود. نه شكي در آن وجود داشت و نه ميليمتري بود. وقتي چنين گلي را آفسايد اعلام مي كنند مگر مي شود 100 هزار تماشاگر داخل ورزشگاه و دو سه ميليون هوادار پاي تلويزيون را قانع كرد و گفت عمدي در كار نبوده است؟

فارس: در اين بازي مشكل ديگري كه نديديد؟
نه. ما آرزو داشتيم همه مردم ايران ببينند كه سبك بازي تراكتورسازي چطور است. اكنون سطح فوتبال تراكتورسازي در رده هاي اول و دوم كشور است.

فارس: هواداران شما به دليل آفسايد اعلام شدن آن گل عليه داوري شعار دادند.
مردم تبريز ديروز به دليل ضعف داوري خون گريه كردند. نمي دانيد چه تبليغات منفي عليه هوادارانمان شده بود اما ديروز فقط به دليل ضعف داوري جو ورزشگاه متشنج شد و آنها حق داشتند كه شعار بدهند. ما خودمان نبايد آتو دست عده اي از افراد سودجو بدهيم تا در بين جواناني كه براي تماشاي بازي تيم خود به ورزشگاه مي آيند و سرشار از احساسات هستند، نفوذ كنند و باعث شوند شعارها رنگ ديگري به خود بگيرد. ديروز شعارها عليه داوري بود. اين مشكل را هم مقابل ذوب‌آهن داشتيم و كميته انضباطي هم به دليل توهين هوادارانمان به داور ما را 7 ميليون تومان جريمه كرد.

فارس: آقاي مظلومي هم از داوري راضي نبود. استقلالي ها هم معتقدند كه با پنالتي از باخت فرار كرديد.
اصلا من هيچي نمي گويم ملت ايران كه بازي را ديدند و از همه كارشناس تر خود مردم هستند. حالا آقاي مظلومي هر چه مي خواهد بگويد. استقلال روز گذشته بايد 7 گل مي خورد. اگر بچه هاي ما روي غلتك گل زدن بودند دروازه استقلال باز مي شد و اين تيم با گل هايي كه از ما مي خورد بايد منحل مي شد.

فارس: به نظر يكي از مشكلات تيم شما گل نزدن مهاجمانتان است. آقاي كمالوند هم در نشست خبري عنوان كرد اگر بازيكني مثل ميلاد ميداودي داشت مي توانست استقلال را شكست دهد.
فعلا مهاجمان ما روي دور گل نزدن افتاده اند. مقابل ذوب‌آهن هم اين مشكل را داشتيم. البته آقاي كمالوند هم گفتمان خاص خودش را دارد. بازيكنان ما هم خوب هستند اما نمي دانم چه اتفاقي افتاده كه پايشان به گلزني باز نمي شود. ديروز بچه ها براي گل زدن كم آورده بودند.

فارس: با توجه به مشكل داوري در بازي ديروز چه برنامه اي داريد؟
قطعا به كميته داوران اعتراض مي كنيم. گل به اين سالمي آفسايد اعلام شود بايد اين فوتبال را تعطيل كرد.

فارس: فكر مي كنيد با اعتراض به نتيجه هم برسيد؟
ما بايد از حق خود دفاع كنيم. من هم مي دانم كه با اين اعتراض هيچ اتفاقي نمي افتد. قوانين فوتبال ما مشكل دارد. كساني كه در فدراسيون هستند براي اين اعتراض ها تره هم خرد نمي كنند اما ما براي اينكه دين‌مان را به آيندگان ادا كرده باشيم بايد اعتراض كنيم. تاريخ ماندگار است و در آينده در مورد ما قضاوت مي كنند. باشگاه بايد قدم اول را براي گرفتن حق خود بردارد هر چند كه مي دانم از اين فدراسيون دودي بلند نمي شود. دوستان نمي خواهند خود را اذيت و براي پيشامد چنين اتفاقاتي برنامه ريزي كنند.

فارس: آقاي مظلومي اخراج آشوبي را مشكوك خوانده است.
جوابي براي اين حرف ندارم. همه را به ديدن بازي دعوت مي كنم. در نيمه دوم شاهد فوتبال يك طرفه بوديم و اين تاكتيك ما بود. دو نيمه متفاوت را دنبال كرديم. درباره اتفاقات هم، بازي را ببينيد همه چيز مشخص مي‌ شود.

فارس: چقدر اميدوار هستيد كه در بازي هاي آينده اسير اشتباهات داوري نشويد؟
بعيد مي دانم كه دوباره اسير نشويم. امسال داوران تصميم گرفته اند استقلال را قهرمان كنند.

فارس: هفته آينده با سپاهان بازي داريد؟
بازي سختي خواهد بود. نمي خواهم كري بخوانم اما تراكتورسازي اهل باج دادن به هيچ تيمي نيست.

mahdishata
26-10-2010, 14:09
ديگه ته توهم توطئه ـس:13:
حالا اين قدر رو داورا مانور ميدن تا استقلال رو بيچاره كنن(امين:31:)

Rjoun
26-10-2010, 14:46
از مربی مثل کمالوند بیشتر از این انتظار نمیره.عذرش کاملا موجه هستش

B U L U T
26-10-2010, 16:33
همین الان نود و دیدی !؟ اولا پنالتی تراکتور باید تکرار میشد چون بازیکنا زود حرکت کردن ! دوما اصلا داور نباید پنالتی میگرفت ! بلکه باید بازی و نگه میداشت و کرار رو اخراج میکرد ! خوب تا اینجا دو امتیاز به ضرر استقلال ! بازی رو داشتی میدیدی هان! من تا به حال ندیدم بازیکی عقب عقب بدو ! با پای راست زد بازیکن رو انداخت بعد میگی پنالتی نبوده و حتی اخراج باید می کرد!

Edit

بی باک بی بال
26-10-2010, 17:03
بازی رو داشتی میدیدی هان! من تا به حال ندیدم بازیکی عقب عقب بدو ! با پای راست زد بازیکن رو انداخت بعد میگی پنالتی نبوده و حتی اخراج باید می کرد!
نگفت خطا نبود گفت باید قبلش خطی کرار می گرفت اخراجش می کرد

fandak
26-10-2010, 17:17
جدیدا فتوشاپ هم به قوانین فوتبال اضافه شده است

دایی: فتح‌الله زاده بهتر است،فقط درباره استقلال حرف بزند!

دایی در پاسخ به این سوال که آیا شما به عنوان یکی از مربیان لیگ با تعطیلی لیگ موافق هستید یا نه گفت:« در واقع ما لیگی نداشتیم، از ابتدا همه‌اش تعطیلی بوده است. اما این‌بار می‌توانند لیگ را تعطیل کنند چون بازی‌های آسیایی برگزار می‌شود ولی در بازی‌های غرب آسیا می‌توانستند لیگ را تعطیل نکنند و در هیچ کجای دنیا نوشته نشده است که بازیکن بزرگسال در تیم امید استفاده شود. البته ما دوست داریم که به آقای پیروانی کمک کنیم تا موفق باشد. واقعا ایشان را دوست داریم.»

در مورد داوری بازی دربی و بازی تراکتور که داوری به نفع استقلال بوده گفت:« در این فوتبال خیلی چیزها می‌شود نشان داد و نمونه‌اش دو بازی استقلال است که از باخت فرار کردند .جالب اینکه آنها در سال‌های قبل خودشان را به مظلومیت می‌زدند، عین آب خوردن حق را می‌خوردند. از زمانی که من سرمربی شدم خیلی‌ها به من گفتند که برویم با داوری لابی کنیم زیر بار این حرف نرفتم چون اعتقاد دارم وقتی در فوتبال سالم باشی در زندگی هم می‌توانی سالم زندگی کنی.»

دایی همچنین در مورد این جمله فتح‌الله‌زاده که سایپا با علی دایی به لطف همین پرچم داوران قهرمان لیگ شد نیز گفت:«آقای فتح‌الله‌زاده راجع به تیم خودش صحبت کند. آن سال تیم ما به حق قهرمان شد. ما در بازی آخر مقابل مس قهرمان شدیم که با دو گل این تیم را شکست دادیم. ناداوری‌ای هم در کار نبود.

خود من وقتی می‌خواهم درباره داوری حرف بزنم سعی می‌کنم قبلش با کارشناسان چک کنم اما دوستان خیلی راحت درباره آفساید، فیلم بازی و ... حرف می‌زنند و جدیداً‌ از فتوشاپ استفاده می‌کنند تا حرفشان را به کرسی بنشانند. تازه وقتی معلوم می‌شود که این عکس تقلبی بوده می‌گویند از سایت‌ها برداشته‌ایم. در حالی که آنها این عکس را در صفحه اول روزنامه‌شان کار کرده بودند.»

دایی همچنین به این نکته اشاره کرد که ناپاکی در فوتبال ایران وجود دارد. او گفت:«تا دلتان بخواهد از این موارد هست اگر دلتان خواست تا صبح برایتان می‌شمارم.»

Rjoun
26-10-2010, 17:27
جدیدا فتوشاپ هم به قوانین فوتبال اضافه شده است

دایی: فتح‌الله زاده بهتر است،فقط درباره استقلال حرف بزند!

دایی در پاسخ به این سوال که آیا شما به عنوان یکی از مربیان لیگ با تعطیلی لیگ موافق هستید یا نه گفت:« در واقع ما لیگی نداشتیم، از ابتدا همه‌اش تعطیلی بوده است. اما این‌بار می‌توانند لیگ را تعطیل کنند چون بازی‌های آسیایی برگزار می‌شود ولی در بازی‌های غرب آسیا می‌توانستند لیگ را تعطیل نکنند و در هیچ کجای دنیا نوشته نشده است که بازیکن بزرگسال در تیم امید استفاده شود. البته ما دوست داریم که به آقای پیروانی کمک کنیم تا موفق باشد. واقعا ایشان را دوست داریم.»

در مورد داوری بازی دربی و بازی تراکتور که داوری به نفع استقلال بوده گفت:« در این فوتبال خیلی چیزها می‌شود نشان داد و نمونه‌اش دو بازی استقلال است که از باخت فرار کردند .جالب اینکه آنها در سال‌های قبل خودشان را به مظلومیت می‌زدند، عین آب خوردن حق را می‌خوردند. از زمانی که من سرمربی شدم خیلی‌ها به من گفتند که برویم با داوری لابی کنیم زیر بار این حرف نرفتم چون اعتقاد دارم وقتی در فوتبال سالم باشی در زندگی هم می‌توانی سالم زندگی کنی.»

دایی همچنین در مورد این جمله فتح‌الله‌زاده که سایپا با علی دایی به لطف همین پرچم داوران قهرمان لیگ شد نیز گفت:«آقای فتح‌الله‌زاده راجع به تیم خودش صحبت کند. آن سال تیم ما به حق قهرمان شد. ما در بازی آخر مقابل مس قهرمان شدیم که با دو گل این تیم را شکست دادیم. ناداوری‌ای هم در کار نبود.

خود من وقتی می‌خواهم درباره داوری حرف بزنم سعی می‌کنم قبلش با کارشناسان چک کنم اما دوستان خیلی راحت درباره آفساید، فیلم بازی و ... حرف می‌زنند و جدیداً‌ از فتوشاپ استفاده می‌کنند تا حرفشان را به کرسی بنشانند. تازه وقتی معلوم می‌شود که این عکس تقلبی بوده می‌گویند از سایت‌ها برداشته‌ایم. در حالی که آنها این عکس را در صفحه اول روزنامه‌شان کار کرده بودند.»

دایی همچنین به این نکته اشاره کرد که ناپاکی در فوتبال ایران وجود دارد. او گفت:«تا دلتان بخواهد از این موارد هست اگر دلتان خواست تا صبح برایتان می‌شمارم.»

یاد قهرمانی مقتدرانه و کاملا پاک آقای دایی به همراه سایپا افتادم.اون سالی که استقلال اهواز نایب قهرمان شد.

nafe-bandar
26-10-2010, 17:30
قضیه این عکسه که میگه چیه ؟!
لینک میدین؟ :40:

بی باک بی بال
26-10-2010, 17:43
به من گفتند که برویم با داوری لابی کنیم زیر بار این حرف نرفتم چون اعتقاد دارم وقتی در فوتبال سالم باشی در زندگی هم می‌توانی سالم زندگی کنی.»
تو خدا ببین کی حرف از لابی زندگی سالم می زنه :31::31::31:

manreza71
27-10-2010, 01:17
از زمانی که من سرمربی شدم خیلی‌ها به من گفتند که برویم با داوری لابی کنیم زیر بار این حرف نرفتم چون اعتقاد دارم وقتی در فوتبال سالم باشی در زندگی هم می‌توانی سالم زندگی کنی.»
از تعجب چشام چهار تا شد !! بهتره این اقا لابیهای متوالیش رو یه نگاهی بکنه وحرفش رو پس بگیره . من که خیلی خجالت کشیدم این مطلب رو خوندم .ولی موندم خودش چه رویی داره !!!!!!!!!!!!!!

mohsen121
27-10-2010, 02:17

pcforlife
27-10-2010, 07:12
محسن جان! کاش عکسا رو تو این تاپیک میزاشتی! ولی انصافا باحال بود!:31:

بی باک بی بال
27-10-2010, 08:25
فکن اگه شورت ورزشی می پوشید چی می شد

fandak
27-10-2010, 08:28

بی باک بی بال
27-10-2010, 08:53

nw_nk
27-10-2010, 10:14

عکس‌های ورزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازي دوستانه فوتبال احمدي نژاد و مورالس در تيم مشترك

89/08/04 - 21:28

fandak
27-10-2010, 12:00
کنایه های فردوسی پور به فتح الله زاده و تصویر فتوشاپی روزنامه اش در برنامه 90 !

دوشنبه شب گذشته در برنامه 90 فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال میهمان تلفنی برنامه 90 بود .
در برنامه 90 عادل فردوسی پور در زمان پخش قسمت دوربین 90 تصویری از گلزن پرسپولیس در دربی را نمایش داد که در روزنامه استقلال جوان چاپ شده بود.

در هنگام نمایش این تصویر توضیحاتی از سوی فردوسی پور داده شد از جمله این که این تصویر ساختگی است و توسط نرم افزار فوتوشاپ تهیه شده است البته عادل هم به نقش پررنگ فوتوشاپ در فوتبال پرداخت.

پس از آن فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال میهمان تلفنی برنامه 90 شد و با لحن تندی حاجی به فردوسی پور گفت :شما حق نداری در رسانه ملی به یک روزنامه تهمت بزنی ...

البته بعد از نمایش آن تصویر از روزنامه استقلال جوان تماس گرفتند و عنوان کردند که این تصویر را از روی یک سایت دریافت کردند و اگر با فوتوشاپ کار شده کار ما نبوده.

فتح الله زاده درمورد تصویر مذکور به عادل گفت شما حق ندارید در رسانه ملی به همکاران من تهمت بزنید ما آن تصویر را از روی دو سایت معتبر گرفته بودیم و کار کارمندان استقلال جوان نبوده است و شما این موضوع را به ما ربط داده اید.

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

پرسپوليس بهتر از ذوب آهن و استقلال فوتبال بازي مي کند

عادل فردوسي پور مجري برنامه 90 سوال مسابقه smsاين برنامه را به ليگ برتر و اينکه کدام تيم بهترين بازي را ارئه مي دهد اختصاص داده بود که مثل هميشه پرسپوليسي ها در اين نظر سنجي از رقيبان سبقت گرفتند.

در حالي اين اتفاق افتاد که فردوسي پور بارها از بينندگان درخواست کرد تا بدون هيچ گونه تعصب به تيم يا رنگ خاصي نظرات خود را اعلام کنند که باز هم پرسپوليسي ها در صدر قرار گرفتند.

آمار پرسپوليسي ها 3 درصد بيشتر از ذوب آهن شد و تیم استقلال در رتبه سوم و سپاهان در مکان چهارم قرار گرفتند .

فردوسي پور با همان خنده هميشگي اش يک بار ديگر از بينندگان در خواست کرد تا بدون تعصب به تيم خاصي براي نود sms بفرستند که ظاهرا اينگونه نشد .

البته ناگفته نماند پرسپوليسي ها در دو بازی اخیر خود مقابل تیمهای استقلال و ذوب آهن نمایش قابل قبولی داشتند .

منابع : /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fandak
27-10-2010, 12:51
جعفري: پورحيدري را در حد خودم نمي‌دانم، روابط عمومي جوابش را مي‌دهد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: پورحيدري را در حد خود نمي‌دانم تا جوابش را بدهم و اين كار را برعهده روابط عمومي باشگاه گذاشته‌ام.

فارس: اكنون كه چند روزي از بازي مي گذرد، فكر نمي كنيد نسبت به اين موضوع احساسي برخورد كرديد؟
من هيچ حرفي را از روي احساس نزدم. با توجه به شرايط موجود و كنار گذاشتن سه بازي كنار هم كه باعث شد استقلال بتواند امتياز بگيرد اين حرف را زدم. اين تيم مقابل سپاهان، پرسپوليس و تراكتورسازي روي اشتباه داوري توانسته امتياز بگيرد. من هيجان زده نشدم. از سن و سال من گذشته كه از روي احساس حرف بزنم. متاسف هستم كه چنين مسائلي پيش مي آيد اما احساسي نيستم. با جرات اعلام مي كنم كه با تمام قدرت از حقوق تراكتورسازي دفاع مي كنم ولي متاسفانه عده اي فرافكني مي كنند.

فارس: منصور پورحيدري نسبت به صحبت هاي شما موضع گيري سختي كرده است.
جواب پورحيدري را نمي دهم چرا كه او را در حد خودم نمي دانم. جواب دادن به او را به عهده روابط عمومي باشگاه گذاشته ام. من خارج از هيجان و احساس فقط مي خواهم از تيم خودم دفاع كنم. به استقلال كاري ندارم. مگر تا به حال عليه اين تيم حرفي زده بودم؟ طرف من اصلا مسئولان استقلال نيستند. طرف من كساني هستند كه مي آيند داوري مي كنند و از روي همان برگه هاي داوري تيم ها را جريمه مي كنند و يا باعث باخت تيم ها مي شوند.

منبع :

satttanism
27-10-2010, 13:29
در حالي اين اتفاق افتاد که فردوسي پور بارها از بينندگان درخواست کرد تا بدون هيچ گونه تعصب به تيم يا رنگ خاصي نظرات خود را اعلام کنند که باز هم پرسپوليسي ها در صدر قرار گرفتند.

یعنی چون فردوسی پور گفت بدون تعصب رای بدید همه گوش کردن؟

نمیدونم چرا همیشه فردوسی پور اینجور نظر سنجی ها رو دقیقا بعد از برد پیروزی یا استقلال قرار میده!

pcforlife
27-10-2010, 13:42
نمیدونم چرا همیشه فردوسی پور اینجور نظر سنجی ها رو دقیقا بعد از برد پیروزی یا استقلال قرار میده!
پژمان جان!:10: این نظرسنجی دقیقا بعد از برد ذوب آهن در برابر الهلال انجام شد! پرسپولیس تو لیگ برتر ذوب رو میبره، ذوب تو لیگ قهرمانان الهلال رو میبره! ضمن اینکه همین الانش پرسپولیس تو جدول پایینتر از ذوب هستش!:20:
یاعلی:11:

satttanism
27-10-2010, 14:37
پژمان جان!:10: این نظرسنجی دقیقا بعد از برد ذوب آهن در برابر الهلال انجام شد! پرسپولیس تو لیگ برتر ذوب رو میبره، ذوب تو لیگ قهرمانان الهلال رو میبره! ضمن اینکه همین الانش پرسپولیس تو جدول پایینتر از ذوب هستش!:20:
یاعلی:11:
نه حسین جان منظور من چیز دیگه ای بود

به طور مثال انتخاب میداودی به عنوان بهترین بازیکن صاف بعد از بازی استقلال سپاهان بود

خوب معلومه جو چطوریه

pcforlife
27-10-2010, 14:43
البته در اینکه نود هم گاهی اوقات زیرآبی میره شکی نیست!:46:

Hamid-kakero
27-10-2010, 14:44
قصد تهمت زدن به کسیو ندارم ولی کلا نظرسنجیهای نود یکم مشکوکه

satttanism
27-10-2010, 15:01
البته نظر من این نبود

چون طرفدارهای پرسپولیس بیشتر از هر تیمی هست پس مسلما هرجا اسم پرسپولیس باشه فارغ از درستی یا غلطی فقط به همون رای میدن

اما فردوسی پور هم این نظر سنجی ها رو صاف بعد از یه بازی میذاره که پرسپولیس یا استقلال نتیجه گرفتند

حالا مثلا اگه همین نظر سنجی بعد از باخت پرسپولیس به ملوان بود باز هم همینطور میشد آیا!؟

fandak
27-10-2010, 15:10
تارتار: اميدوارم داور تاثيري در نتيجه بازي با استقلال نداشته باشد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: براي بازي با استقلال روي مسائل داوري تمركز نمي‌كنم اما اميدوارم اين موضوع تاثيري در نتيجه نداشته باشد.

مهدي تارتار در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از بازي با استقلال و شرايط تيم راه‌آهن صحبت كرد.

فارس: از شرايط تيم راضي هستيد؟
با توجه به همت بازيكنان و نتايجي كه كسب كرديم راضي هستم.

فارس: چه گره اي در كار راه‌آهن بود كه نتيجه نمي گرفت؟
گره اي در كار نبود. يكسري مشكلات به خصوص در ساختار دفاعي داشتيم كه كم كم اين موضوع را حل كرديم. اين نتيجه گرفتن به خود بازيكنان بازمي گردد كه وظايف خود را درست انجام دادند.

فارس: نگراني خاصي در مورد تيم داريد؟
نگراني من فقط بحث مالي است كه قول داده اند هفته آينده اين مورد مرتفع شود. قرار است قسط اول پرداخت شود. بچه هاي تيم هم انصافا در اين مدت همكاري خوبي داشتند و هيچ اعتراضي نكردند. فكر نمي كنم چنين چيزي در هيچ تيمي باشد. بازيكنان راه آهن با وجودي كه پولي دريافت نكردند مردانه بازي كرده اند. من اميدوارم مديرعامل شركت راه‌آهن بازيكنان را درك كنند.

فارس: اين روزها بحث هايي در مورد قضاوت داوران به نفع استقلال مطرح شده و شما هم جمعه با اين تيم بازي داريد. نگراني از اين بابت نداريد؟
ما تمام تمركز خود را روي مسائل فني اين بازي گذاشته ايم. سعي مان بر اين است كه حساس نشويم. از داوري هاي سال گذشته خاطرات خوبي نداريم و نمي خواهم راجع به آن حرف بزنم. فقط اميدوارم داوري روز جمعه تاثيري در نتيجه نداشته باشد و تيمي كه محق بردن است پيروز شود.

فارس: شرايط فني استقلال را چطور مي بينيد؟
اين تيم با آقاي مظلومي نتايج خوبي گرفته است. تيمي كه فقط يك باخت داشته نشان مي دهد كه قابل احترام است اما اين تيم هم نقاط ضعفي دارد.

فارس: راه ‌آهن معمولا مقابل استقلال تيم برنده اي نيست.
شايد اما سال گذشته در بازي رفت توانستيم به پيروزي برسيم. در ديدار برگشت هم در دقيقه 90 روي اشتباه گلرمان گل بدي دريافت كرديم. سال گذشته تيم به لحاظ فني ضعيف تر از امسال بود. نتيجه هيچ بازي قابل پيش بيني نيست. من از بازيكنان خود خواسته ام هر بازي فقط به سه امتياز فكر كنند. تا اينجا هم توانسته ام اين خواسته را در بازيكنان به باور تبديل كنم. متاسفانه به دليل تفاضل گل بدي كه داشته ايم با وجود هم امتيازي با تيم هاي ديگر پايين تر از آنها هستيم. بازيكنان باتجربه اي داريم و مي دانم كه مقابل استقلال بازي خوبي انجام مي دهند.

فارس: راه ‌آهن دو بازيكن در تيم اميد دارد شما كه گلايه اي از حضور آنها نداريد؟
من يك گلايه از مربيان تيم اميد دارم. راه آهن از معدود باشگاه هايي است كه هميشه و در هر شرايطي بازيكنان اميد خود را در اختيار اردوهاي تيم اميد قرار داده است اما آقا غلام وقتي داشت از باشگاه هايي كه همكاري كرده اند اسم مي آورد نامي از راه‌آهن نياورد. راه‌آهن در شرايطي كه در انتهاي جدول هم بود بازيكنانش را در اختيار اميد قرارداد. البته شايد فراموشي باعث شد اسمي از تيم ما آورده نشود.به هر حال من براي اين تيم آرزوي موفقيت مي كنم.

منبع :

Rjoun
27-10-2010, 15:13
یعنی چون فردوسی پور گفت بدون تعصب رای بدید همه گوش کردن؟

تایید میشه به شدت.
اون فصلی که استقلال هفدهم بود و فصل قبلش هم با رتبه سیزدهم فصل رو تموم کرده بود.فک کنم قبل از دربی بود که آرش برهانی گل زد...دقیقا نظرسنجی رو وقتی گذاشت که استقلالی ها همه از فوتبال زده شده بودند.یادمه من چند ماه بود اصلا برنامه نود رو نگاه نمی کردم.فکر کنم شصت و خرده ای درصد به سی و نه درصد رای گیری شد.دور برگشت که استقلال افتاد رو دور گلبارون تیمها یه نظر سنجی گذاشت برنده دربی چه تیمی میتونه باشه.یادمه استقلال حدود هفتاد درصد رای اوورد.دقیق یادم نیست اما فوتبال برتر قبل از یکی از دربی ها یه نظر سنجی گذاشت طرفدار کدوم تیم هستید فک کنم درصد هاشون اختلاف خیلی کمی داشتن.امسال هم که قبل از دربی نظرسنجی فوتبال برتر پنجاه به چهل بود.
در کل من هم موافقم.فردوسی پور میدونه چه موقع استقلال و پرسپولیس رو توی نظر سنجی هاش دخالت بده

بی باک بی بال
27-10-2010, 16:10
نظر سنجی که کلا از روی تعصب بود من به عنوان یه استقلالی به دوب اهن رای دادم

manreza71
27-10-2010, 18:18
درمورد نظر سنجی 90 به طور کلی
میتونم بگم که مردم ایران بیشا ز هرچیزی احساسی هستن وصد البته رنگ رو به همه چیز ترجیح میدن ( بالای 90% اینطورن )
شما اگه یک چوب بانام پرسپولیس یا استقال رو تو نظر سنجی بزاری بالاتر از همه میشن واین قضیه بارهاوبارها ثابت شده . در کل این نظر سنجی چون احساسی هستن وبسته به مقطعی که هست نمیتونه دلیل برای بهتر بودن یا نبودن یا سایر موارد دیگه باشه.

Rjoun
27-10-2010, 18:52
درمورد نظر سنجی 90 به طور کلی
میتونم بگم که مردم ایران بیشا ز هرچیزی احساسی هستن وصد البته رنگ رو به همه چیز ترجیح میدن ( بالای 90% اینطورن )
شما اگه یک چوب بانام پرسپولیس یا استقال رو تو نظر سنجی بزاری بالاتر از همه میشن واین قضیه بارهاوبارها ثابت شده . در کل این نظر سنجی چون احساسی هستن وبسته به مقطعی که هست نمیتونه دلیل برای بهتر بودن یا نبودن یا سایر موارد دیگه باشه.

چون اینجا دکمه تشکر نداره مجبور شدم پست بدم.
fandak
27-10-2010, 19:17
پرسپوليس ميهمان داماش، استقلال ميزبان شاهين بوشهر
خبرگزاري فارس: با قرعه كشي مراسم جام حذفي پرسپوليس بايد در رشت به مصاف داماش گيلان برود و استقلال ميزبان شاهين بوشهر است.

به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم قرعه كشي جام حذفي امروز با حضور نمايندگان باشگاه‌ها در فدراسيون برگزار شد.
برنامه مسابقات به شرح زير است: (نام ميزبان‌ها اول است)
سه شنبه 18/8/89
فولاد خوزستان - شهرداري بندر عباس ساعت 14:30 تختي اهواز

جمعه 28/8/89
ملوان انزلي - فولاد نطنز ساعت 14:30 تختي انزلي

شنبه 29/8/89
استيل آذين - نفت مسجد سليمان ساعت 14:30 دستگردي تهران

شهرداري تبريز - تراكتور سازي تبريز ساعت 14:30 يادگار امام تبريز

استقلال - شاهين بوشهر ساعت 16:15 آزادي تهران

يكشنبه 30/8/89
داماش گيلان - پرسپوليس ساعت 14:30 سردار جنگل رشت

سپاهان اصفهان - راه‌آهن 14:30 فولاد شهر اصفهان

پنج‌شنبه 4/9/89
ذوب آهن اصفهان - شهرداري ياسوج 14:30 فولاد شهر

satttanism
28-10-2010, 00:37
دیشب در حوالی منطقه لواسان در پارتی شبانه «مختلط نیمه عریان» یک بازیگرمعروف فوتبال و یک بازیگر زن سینما دستگیر شدند در محل پارتی مذکور حاضر شده و افراد حاضر در آن مکان را که به صورت نیمه عریان و در حال مصرف مشروبات و اعمال منافی عفت دستگیر کردند.
بازیکن معروف فوتبال به نام (ش.ر) به همراه بازیگر زن سینما به نام(ب.ب)دیشب در مراسم پارتی شبانه مختلط در لواسان دستگیر شدند

گزارشی به پلیس مبنی بر برگزاری پارتی های شبانه در باغی در منطقه لواسان و تحقیق عوامل محترم پلیس طی هماهنگی های انجام شده با مرجع قضایی در محل پارتی مذکور حاضر شده و افراد حاضر در آن مکان را که به صورت نیمه عریان و در حال مصرف مشروبات و اعمال منافی عفت دستگیر کردند.
گفته می شود برگزاری پارتی های شبانه در باغ های حاشیه شهرها افزایش یافته و برگزار کنندگان این پارتی ها در اینگونه باغها احساس امنیت بیشتری دارند.
به همین دلیل پارتی های شبانه از شهرها در حال انتقال به باغ های حاشیه ای است

irnw.ir

e.s.e.t
28-10-2010, 00:54
دیشب در حوالی منطقه لواسان در پارتی شبانه «مختلط نیمه عریان» یک بازیگرمعروف فوتبال و یک بازیگر زن سینما دستگیر شدند در محل پارتی مذکور حاضر شده و افراد حاضر در آن مکان را که به صورت نیمه عریان و در حال مصرف مشروبات و اعمال منافی عفت دستگیر کردند.
بازیکن معروف فوتبال به نام (ش.ر) به همراه بازیگر زن سینما به نام(ب.ب)دیشب در مراسم پارتی شبانه مختلط در لواسان دستگیر شدند

گزارشی به پلیس مبنی بر برگزاری پارتی های شبانه در باغی در منطقه لواسان و تحقیق عوامل محترم پلیس طی هماهنگی های انجام شده با مرجع قضایی در محل پارتی مذکور حاضر شده و افراد حاضر در آن مکان را که به صورت نیمه عریان و در حال مصرف مشروبات و اعمال منافی عفت دستگیر کردند.
گفته می شود برگزاری پارتی های شبانه در باغ های حاشیه شهرها افزایش یافته و برگزار کنندگان این پارتی ها در اینگونه باغها احساس امنیت بیشتری دارند.
به همین دلیل پارتی های شبانه از شهرها در حال انتقال به باغ های حاشیه ای است

irnw.ir

شیث رضایی و بهنوش بختیاری:21:

گرافيكار
28-10-2010, 01:32

اتفاقا چون نتيجه نظرسنجيها هميشه يه شكله كمتر ميشه بهشون شك كرد
كلا فكر ميكنم يكي از معدود نظرسنجيهاي سالم توي اين كشوره

اما در مورد بهترين تيم از نظر بازي تيمي
ذوب آهن ليگ گذشته خيلي بهتر بازي ميكرد
درسته كه امثال رفتن فينال اما بازم به نظرم از نظر سرعت تيمي و رفت برگشتها سال گذشته خيلي بهتر بودن
توي ليگ امثال پرسپوليس به جز يكي دو بازي از بقيه تيمها بهتر فوتبال ميكنه
يكي از تاكتيكيترين و منظمترين بازياشون به نظر من بازي با شهرداري بود
براي ذوب آهني كه تقريبا چهار ساله خيلي كم دچار تغيير شده اين بازي طبيعيه
اما من امسال توقع بيشتري از ذوب آهن داشتم
در كل فكر ميكنم پرسپوليس اول راهه به ساختار تيمي رسيدنه
ولي ذوب آهن در انتهاي اين راه
احساس ميكنم بازيكناي ذوب آهن از هم خسته شدن
فكر ميكنم به يه روانكاوي شديدا احتياج دارن
اونم قبل از فينال

بی باک بی بال
29-10-2010, 22:14
ديدار تيم هاي استقلال و راه‌آهن از ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادي در حضور بيش از 20 هزار تماشاگر آغاز شد.
تيم راه آهن در نيمه اول بيشتر دقايق بازي صاحب توپ و ميدان بود اما موقعيت هاي اين تيم چندان زهر دار نبود.
از سوي ديگر شاگردان مظلومي نيز برنامه خاصي براي گل زدن نداشتند. تنها موقعيت حساس اين تيم توسط ميلاد ميداودي از دست رفت. ضربه او پس از برخورد به تيرک به بيرون رفت.
بازي در نيمه دوم شکل متفاوتي به خود گرفت. اين شاگردان تارتار بودند که به خوبي توانستند توپ و ميدان را در اختيار بگيرند و بارها نيز صاحب موقعيت شدند اما درخشش طالب لو در چند نوبت مانع از باز شدن دروازه آبي پوشان شد.
درحالي که بازي به لحاظ فني به سود راه‌آهن در جريان بود استقلال توسط شوت ناگهاني و زيباي ميلاد ميداودي در دقيقه 56 به گل رسيد تا روند بازي نيز با به ثمر رسيدن اين گل تغيير کند.
شاگردان مظلومي با به ثمر رسيدن اين گل بازي را در دست گرفته و در ادامه يک موقعيت بسيار خوب را نيز توسط مجيدي از دست دادند.
از سوي ديگر بازيکنان راه آهن نيز صاحب موقعيتي هايي شدند اما با بي دقتي اين فرصت ها را از دست دادند.
شاگردان تارتار در اين مسابقه صاحب 11 ضربه کرنر شدند که از هيچ يک از اين فرصت ها نتوانستند درست بهره ببرند.
بازيکنان دو تيم در دقايق پاياني حملات گهگاهي روي دروزاه هم داشتند اما اين حملات تاثيري در تغيير نتيجه نداشت و استقلال به سه امتياز اين بازي رسيد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود.وي از استقلال به عمران زاده و فرهاد مجيدي و از راه آهن به محمود امنه و حسن رودباريان کارت زرد داد.
استقلال با اين پيروزي 24 امتيازي شد و به دليل تعداد گل بيشتر نسبت به ذوب آهن و يک بازي بيشتر از اين تيم در صدر جدول قرار گرفت.
راه آهن نيز 17 امتيازي باقي ماند.

اسامي بازيکنان استقلال:
وحيد طالب‌لو، حنيف عمران زاده، اميرحسين صادقي، جواد شيرزاد، پژمان منتظري، کيانوش رحمتي، ميلاد ميداودي(88- مهرشاد مومني)، آندره لوييز( 50- اسماعيل شريفات)، فرهاد مجيدي، ايمان مبعلي(70- دسوزا) ، مجتبي جباري
سرمربي: پرويز مظلومي

اسامي بازيکنان راه‌آهن:
حسن رودباريان، بهادر عبدي، ايمان رزاقي راد(77- دسوزا)، ابوذر رحيمي، رودريگر لوپز، ابراهيم کريمي، حامد نورمحمدي، امين متوسل زاده، ميرهاني هاشمي، محمود امنه، کمال کاميابي نيا
سرمربي: مهدي تارتار

vahidgame
29-10-2010, 22:52
به به
عجب گلی زد میداوودی!
تبریک به همه استقلالی ها

fery joon
30-10-2010, 15:23
میلاد ما شیرهههههههههههههههههههههه ههههههههه

شوتاش نفسگیره :21:

Hamid-kakero
30-10-2010, 15:48
آفرین بر تو ای میلاد

fire159
30-10-2010, 19:47
تبریک به همه استقلالی ها :10:

L.A.M.P.A.R.D
30-10-2010, 19:52
تبریک به همه استقلالی ها :10:
دوباره تو اومدی هادی ؟ برو بخش موتو رو اباد کن :دی

vahidgame
30-10-2010, 20:06
امیر حتما باید سپاهان رو دابل کنیم که دیگه کلا توی این تاپیک نیای؟ :31:

L.A.M.P.A.R.D
30-10-2010, 20:31
اوه اوه ......از این کارا هم بلدین ؟ :دی

satttanism
30-10-2010, 21:56
دوستان اینجا جای چت کردن نیست لطفا از پروفایل های خودتون استفاده کنید

L.A.M.P.A.R.D
30-10-2010, 23:09
چشم اقا ناظم :دی

گرافيكار
31-10-2010, 00:38
از اينكه پرسپوليس استيل آذين رو برد خوشحالم
اما
اين بردا تبريك نداره
بازي پرسپوليس در نيمه اول چنگي به دل نزد
اميدوارم خيلي زود به ساختار مناسب و باثباتي برسه
جام آسيا شوخي بردار نيست

بی باک بی بال
31-10-2010, 13:12
اینو توی روزنامه گل خوندم جالب
ش ر کیه
«ش.ر» دستگير شده
با توجه به اينكه شيث رضايي ادعا مي‌كند «ش.ر» دستگير شده او نيست و حتي اصرار دارد با حضور در محافل مختلف آزادي‌اش را به برخي دوستان مطبوعاتي‌مان اعلام كند، حدس مي‌زنيد «ش.ر» دستگير شده،‌مخفف نام چه كسي باشد؟ گزينه صحيح را با 200090 پيامك بزنيد و جايزه خود را از عادل فردوسي‌پور دريافت كنيد. اگر زير بار نرفت،‌او را زير بار ببريد،‌روزنامه گل حساب مي‌كند.
1-شهين بلنده، معروف به شهين راه راه!
2-شاهين روباه؛ قبلا توي روزنامه خودمان مشغول بود اما هيچ بعيد نيست به همين جرم او را گرفته باشند.
3-شوهر رعنا خانوم.
4- شمسي ريزه ملقب به شمسي کارآگاه، آشپز معروف از بچه‌هاي پايين.
5-شهروز رهبري‌فرد برادر مهدي هاشمي‌نسب
6-شهرام رمضاني از شهروندان محترم، بدون هيچ لقبي مگر شهروند محترم نمي‌تواند دستگير شده باشد؟
7- بهرام رادان، ملقب به عل سنتور!

e.s.e.t
31-10-2010, 16:52
طنز : گروه کارشناسی دایی عادل و شرکا گل استقلال مقابل راه آهن را آفساید تشخیص دادند!

Rjoun
31-10-2010, 17:58
طنز : گروه کارشناسی دایی عادل و شرکا گل استقلال مقابل راه آهن را آفساید تشخیص دادند!

خیلی باحال بود
ممنونم

Ezel
02-11-2010, 08:30
رویارویی شیث و دایی در جلسه کمیته فنی باشگاه/ تصمیم نهایی بر عهده دایی خواهد بود

سایت گل- جلسه امروز(دوشنبه) کمیته فنی تیم فوتبال پرسپولیس میزبان شیث رضایی بود تا مدافع این تیم توضیخات خود را به کادر فنی تیم و مدیریت باشگاه ارائه کند . این جلسه با حضور حبیب کاشانی، علی دایی، حسین عبدی و محمد رسائی در ساعت 15 آغاز و از میانه جلسه به بعد، شیث رضایی نیز به این جمع اضافه شد.

مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس در مورد این بخش از جلسه گفت: "مطرح کردن موارد مورد نظر کادر فنی با حضور شیث رضایی و پاسخ وی بیش از یک ساعت از زمان جلسه را به خود اختصاص داد.

رضایی پس از شنیدن صحبت‌های کادر فنی توضیحاتی را ارائه داد و در پایان توضیحات خود اعلام کرد که تابع تصمیم کادر فنی و باشگاه پرسپولیس خواهد بود، چه این تصمیم مبنی بر ادامه همکاری باشد یا قطع آن. در پایان قرار شد تا علی دایی و به همراه کادر فنی پس از انجام بررسی لازم نظر نهایی خود را در فرصت آینده اعلام کنند. به این ترتیب امروز راجع به جدایی یا ادامه کار با شیث رضایی تصمیمی گرفته نشد."

بعد از ارائه توضيح به كميته فني پرسپوليس؛
شيث: اميدوارم دوباره پيراهن پرسپوليس را برتن كنم

سايت گل ـ‌ امروز عصر جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس با حضور حبيب كاشاني، علي دايي، حسين عبدي و محمد رسايي انجام شد.

در اين جلسه علاوه بر صحبت درباره موارد مختلف مربوط به مسائل فني تيم از جمله حضور در تورنمنت تركيه، آناليز بازي‌هاي گذشته تيم، تكميل امكانات ورزشگاه درفشي‌فر و ... صحبت شد.

علاوه بر اين مسائل شيث رضايي مدافع اخراجي پرسپوليس در ميانه اين جلسه ميهمان اعضا بود و طبق قرار قبلي توضيحاتش را درباره اتهاماتي كه به وي وارد شده بود ارائه كرد. رسايي مشاوره كاشاني بعد از جلسه گفت:« شیث اعلام كرده تابع نظر باشگاه است و هر تصميمي در قبال او گرفته شود مي‌پذيرد.» اما خود رضايي گفت:«من حرف‌هايم را در اين جلسه زدم اما خودم هم نمي‌دانم قرار است چه اتفاقاتي در آينده بيفتد من هم مثل همه منتظر جواب هستم ولي اميدوارم دوباره بتوانم پيراهن پرسپوليس را برتن كنم.»

Ezel
02-11-2010, 08:44
رویارویی شیث و دایی در جلسه کمیته فنی باشگاه/ تصمیم نهایی بر عهده دایی خواهد بود

ماشین حساب جلوی شیث برای چیه ؟

گویا داره باقیمونده ی مبلغ قراردادش رومحاسبه میکنه که در صورت اخراج چقدر باید بگیره ،

+

یک نفر دیگه هم به لیست طلبکاران پرسپولیس اضافه شد :41:

MAPNAZ
06-11-2010, 09:24
آبادان برزيلته

من گرچه استقلالي هستم ولي تيم شهرم سروره

fandak
06-11-2010, 11:01
نتايج اوليه انتخاب محبوب ترين بازيکن جهان در سال 2010

کريم باقري از ايران در صدر اين ليست 140 نفري قرار دارد، در حالي که فقط 2 هفته از آغاز راي گيري براي انتخاب محبوب ترين بازيکن جهان در سال 2010 سپري شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال روز گذشته نتایج اولیه انتخاب محبوب ترین بازیکن جهان در سال 2010 را منتشر کرد که کریم باقری کاپیتان تیم پرسپولیس با 30416 رای در صدر کاندیداهای این عنوان قرار دارد. این در حالیست که فقط دو هفته از آغاز نظرسنجی سپری شده است و این رای گیری تا حدود 2 ماه دیگر ادامه خواهد داشت.
فرهاد مجیدی کاپیتان تیم استقلال نیز با 26178 رای در رده دوم قرار دارد و محمد ابوتریکه مصری با 21 هزار رای در رده سوم و بدر الموتا از کویت با حدود 16 هزار رای در رده چهارم قرار گرفته است. سایر کاندیداهای محبوب ترین بازیکنان جهان کمتر از 10 هزار رای را به خود اختصاص داده اند. 140 بازیکن کاندیدای محبوب ترین بازیکن جهان در سال 2010 هستند.

Ezel
07-11-2010, 07:23
مکاتبه رسمی پرسپولیس با الزمالک برای دریافت رضایتنامه عماد رضا

سایت گل- باشگاه پرسپولیس برای جذب عماد رضا، مهاجم عراقی باشگاه الزمالک مصر به طور رسمی با این باشگاه مکاتبه کرد.

پس از توافق اولیه باشگاه پرسپولیس و عمادرضا که در مذاکرات طرفین در تهران صورت گرفت، باشگاه پرسپولیس امروز با ارسال ایمیلی به باشگاه الزمالک مصر، خواستار اعلام شرایط این باشگاه برای صدور رضایتنامه عمادرضا برای پیوستن این بازیکن به پرسپولیس شد.

باشگاه پرسپولیس قصد جذب این مهاجم عراقی را از نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر کشور دارد و بر این اساس مکاتبه اولیه را با باشگاه الزمالک انجام داده است.

بر اساس قوانین فیفا، درخواست نهایی برای جذب عمادرضا باید از طریق مکاتبه رسمی باشگاه پرسپولیس از طریق فدراسیون فوتبال ایران با باشگاه الزمالک انجام شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%AF

tsjaleb
07-11-2010, 09:41
نتايج اوليه انتخاب محبوب ترين بازيکن جهان در سال 2010

چه طوريه كه همه آسيايي ها اون بالا رفتند ؟

Ezel
07-11-2010, 20:25
گزارش تمرین امروز استیل - پروین با لباس ورزشی ، سربریدن گوسفند و کله معلق ستاره ها!

سایت گل – تشویق و فریاد 100 علی پروینی و اسفند دود کردن و صلوات فرستادن آنها نشان از این داشت که سلاطین قبلی باید شمشیر را غلاف کنند ، چرا که سلطان از خواب خرگوشی بیرون آمده است...

علی پروین که از جمعه شب به عنوان رئیس سازمان فوتبال استیل آذین انتخاب شد، صبح امروز با لباس ورزشی بر سر تمرینات تیم فوتبال استیل آذین حاضر شد و ستاره های تیم را زیر نظر گرفت .

تمرین استیل آذین که حدود 100 نفر تماشاگر داشت ساعت 10 صبح در ورزشگاه خیریه عمل آغاز شد و پیش از شروع تمرینات، علی پروین که پس از مدت ها لباس ورزشی به تن کرده و بر سر تمرینات یک تیم فوتبالی حاضر می شد دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد.

پروین خطاب به بازیکنان گفت : " من بازیهای شما را دیده ام. خوب بازی می کنید اما نتیجه نمی گیرید. بدشانسی هم می آورید اما این همه مشکلات نیست. رفاقت توی این تیم باید خیلی بیشتر باشه. تلاش می کنید، زحمت می کشید اما در طول بازی در دقایقی بازی را رها می کنید و به قول معروف وا می دید. اگر رفاقت و همدلی ها بیشتر بشه، همه مشکلات استیل آذین حل خواهد شد. "

در ادامه افشین پیروانی هم که با لباس ورزشی بر سر تمرینات حاضر شده بود دقایقی با بازیکنان صحبت کرد و تمرین آغاز شد. دویدن دور زمین، گرم کردن و در ادامه حرکات کششی و نرمشی جزو برنامه های اولیه تمرین بود. مرور کارهای بدنی و سرعتی، کار با توپ در فضای بسته و پرفشار برنامه بعدی تمرین روز یکشنبه استیل آذین بود. او بازیکنان استیل را وادار به کله معلق زدن کرد تا حساب کار دست همه بیاید!

پروین گفت پس از تمرین همه بازیکنان باید به استخر و سونا بروند و این برنامه باید در برنامه های تمرینی هفتگی بازیکنان استیل آذین گنجانده شود.

nar nia
07-11-2010, 20:37
علي دايي ممنوع‌المصاحبه شد

دبير كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام كرد: علي دايي تا اطلاع ثانوي حق مصاحبه مرتبط با فوتبال را ندارد.

حسين عبداللهي در گفت‌وگو با ايسنا، اعلام كرد: به دليل مصاحبه‌هاي اخير علي دايي كه متن آن در خبرگزاري‌هاي رسمي كشور موجود است، سرمربي پرسپوليس تا اطلاع ثانوي از انجام هر گونه مصاحبه مرتبط با فوتبال محروم شده است.

وي همچنين از احتمال احضار علي دايي به كميته انضباطي خبر داد و گفت: البته ممكن است كميته انضباطي بدون احضار دايي تصميم قطعي را اعلام كند.

بر ا ساس بند 2 ماده 23 آيين‌نامه انضباطي، محكوميت يا جريمه اين مورد محروميت يك ماهه تا يك ساله از انجام مصاحبه يا جريمه نقدي است و در صورت سرپيچي كردن از اين محروميت، محروميت ديگري براي فرد خاطي در نظر گرفته خواهد شد.

گرافيكار
08-11-2010, 01:49
از اينكه نفت آبادان سرحاله خيلي خوشحالم
اميدوارم كسي به خصوص تماشاگراش براي اين تيم خوب حاشيه درست نكن

dehtoday
10-11-2010, 13:56
به نقل از روزنامه خبر ورزشي 19/8/89 :
ميهمان ويژه دربي 70 / ديگو مارادونا شب عيد در تهران !

ديگو آرماندو مارادونا اسطوره آرژانتيني فوتبال جهان براي تماشاي دربي 70 تهران بين تيم هاي پرسپوليس و استقلال به ايران خواهد آمد .
بنابر اعلام علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال كشورمان در بندرعباس در پي اظهار نظر مارادونا در خصوص علاقه اش براي ملاقات با رئيس جمهور ايران اين فدارسيون از اين چهره شناخته شده دعوت به عمل آورد تا به بهانه تماشاي دربي تهران راهي ايران شود .

هنوز زمان دقيق برگزاري دربي تهران در دور برگشت ليگ مشخص نشده است اما بنابر تقويم سازمان ليگ ديدار هاي هفته بيست و هشتم ليگ اواسط اسفند ماه برگزار خواهد شد كه به اين ترتيب ميتوان گفت مارادونا اسفند ماه در تهران خواهد بود كه البته اين اولين حضور وي در ايران خواهد بود.

پيش از اين پله ديگر اسطوره فوتبال جهان به تهران سفر كرده بود .

nw_nk
10-11-2010, 14:02
فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahin666
11-11-2010, 22:58
شکست پرسپولیس برابر استقلالی های سابق

دیدار مس و پرسپولیس از ساعت 16:30 در ورزشگاه باهنر کرمان و در حضور حدود 18 هزار تماشاگر برگزار شد و با برتری یک بر صفر مس خاتمه یافت.
نبی الله باقری‌ها در دقیقه 2 برای مس گلزنی کرد تا مس یک بر صفر در این دیدار به پیروزی برسد. مس 12 هفته است که در لیگ برتر شکست نخورده است.

هدایت ممبینی داور مسابقه به حسین بادامکی، هادی نوروزی، محمد نوری و علیرضا محمد از پرسپولیس و قاسم دهنوی، مصطفی سیفی و فرهاد سالاری و فراز فاطمی از مس کرمان کارت زرد نشان داد.
علیرضا نورمحمدی مدافع پرسپولیس در دقیقه 53 با دریافت کارت قرمز از میدان اخراج شد.
ساکت الهامی مربی تیم مس هم در دقیقه 78 از سوی داور از روی نیمکت مس اخراج شد.

با وجود این شکست پرسپولیس 27 امتیازی باقی ماند و همچنان در رده دوم جدول است و مس 26 امتیازی شد و به رده سوم جدول صعود کرد و با یک بازی بیشتر بالاتر از استقلال ایستاد. استقلال فردا در تهران میزبان شاهین بوشهر است.
مس با مربیگری مرفاوی در شرایطی این دیدار را برد که این مربی سال گذشته در دربی تهران مغلوب پرسپولیس شده بود و مرفاوی به نوعی توانست از دایی انتقام بگیرد.

ترکیب پرسپولیس:
علیرضا حقیقی، سید جلال اکبری(از دقیقه 53 مجتبی شیری)، علیرضا نورمحمدی، سپهر حیدری، علیرضا محمد، مازیار زارع، حسین بادامکی( از دقیقه 84 سعید حلافی)، امیر حسین فشنگچی، محمد نوری، هادی نوروزی، اشپتیم آرفی( از دقیقه 70 کریم باقری)
سرمربی: علی دایی

ترکیب مس کرمان:
علیرضا قدیری، نبی الله باقری‌ها، پیروز قربانی، فرهاد سالاری، میلاد فخرالدینی، فرزاد حسین‌خانی، مصطفی سیفی( از دقیقه 85 آندره دیاز)، ادینهو، احمد حسن‌زاده( شجاع خلیل‌زاده)، قاسم دهنوی، فراز فاطمی( از دقیقه 77 پائولو زالترون)
سرمربی: صمد مرفاوی

دیدم پرسپولیس باخته حیفه هیچ کس خبری نذاشته ازش:31:

گرافيكار
12-11-2010, 00:08
پرسپوليس خيلي بد بود در اين شكي نيست
نوري خيلي بد بازي كرد آرفي هم خيلي توپ خراب كرد
كلا بازيكنا زياد توپ از دست ميدادن كه بيشتر به خاطر اين بود كه اكثر اوقات تنها بودن
اما انصافا داوري ديگه خيلي مرتب توي هر بازي به ضرر پذسپوليس سوت ميزنه
خوبيش اينه كه حداقل از نظر داوري پرسپوليس داره به ثبات ميرسه
آخه اون پنالتي دقيقه آخر رو ضعيفترين چشم پاي تلويزيون هم به راحتي مي ديد
اميدوارم اين مشكل داوري ديگه تموم بشه

vahid0801
12-11-2010, 00:55
شما هم چه بیکارین میشینن این بازی های مزخرف ایرانی رو نگاه میکنین.
والا بازی های چلسی رو حوصلم نگیره نگاه نمیکنم چطور فوتبال ایرانی رو تحمل میکنین؟
فوتبال سیاسی پولکی و دزد و دروغی که یه بازار واسه اشغالایی مثل اونایی که توشنه......

دلتون با چه چیزایی خوشه ها.......

گرافيكار
12-11-2010, 02:53
شما هم چه بیکارین میشینن این بازی های مزخرف ایرانی رو نگاه میکنین.
والا بازی های چلسی رو حوصلم نگیره نگاه نمیکنم چطور فوتبال ایرانی رو تحمل میکنین؟
فوتبال سیاسی پولکی و دزد و دروغی که یه بازار واسه اشغالایی مثل اونایی که توشنه......

دلتون با چه چیزایی خوشه ها.......
بيكار نيستيم
بلكه نسبت به اطرافمون واكنش بيشتري نشون ميديم
و درواقع خنثي نيستيم
به اين خاطر كه هر بخشي از جامعه با بخشي از ما و سرنوشتمون ارتباط داره
با پيروزي يه تيم يه قسمت از مردم خوشحال ميشن و يه قسمت ديگه ناراحت
و اين يعني حركت سيال احساسات كه پايه نخستين تعاريف از يه جامعه و معيار سالم يا ناسالم بودن اون جامعه اس
در واقع شمايي كه به بهانه سياسي بودن يا هر چيز ديگه اي به اين فوتبال بي توجه هستيد
به قسمتي از جامعه خودتون و درنتيجه به قسمتي از خودتون بي توجه هستيد
من پيشنهاد ميكنم يه كم از ميزان كارهاتون كم كنيد و به اين قسمت از خودتون بيشتر برسيد:11:

manreza71
12-11-2010, 10:00
بيكار نيستيم
بلكه نسبت به اطرافمون واكنش بيشتري نشون ميديم
و درواقع خنثي نيستيم
به اين خاطر كه هر بخشي از جامعه با بخشي از ما و سرنوشتمون ارتباط داره
با پيروزي يه تيم يه قسمت از مردم خوشحال ميشن و يه قسمت ديگه ناراحت
و اين يعني حركت سيال احساسات كه پايه نخستين تعاريف از يه جامعه و معيار سالم يا ناسالم بودن اون جامعه اس
در واقع شمايي كه به بهانه سياسي بودن يا هر چيز ديگه اي به اين فوتبال بي توجه هستيد
به قسمتي از جامعه خودتون و درنتيجه به قسمتي از خودتون بي توجه هستيد
من پيشنهاد ميكنم يه كم از ميزان كارهاتون كم كنيد و به اين قسمت از خودتون بيشتر برسيد:11:
منم پیشنهاد میکنم شما یکم واقع بین باشین وبه نحوه انتصاب مربیانی که با لابی به جایی میرسن بیشتر توجه کنید . من فوتبال مسخره داخلی که همه چیزش با رابطه انجام میشه رو قبول ندارم. تو این بین هر کی هم حرف حقی بزنه براش پاپوش درست میکنند ومیخوان زمین بزننش .

fandak
12-11-2010, 10:30
امسال شك نكنين كه فدراسيون مي خواد ذوب آهن رو قهرمان ليگ كنه .

manreza71
12-11-2010, 11:53
ذوب اهن اگه به جایی برسه فقط وفقط به خاطر لیاقت خودش هست نه جاهای دیگه .
پ.ن: لابد کنفدراسیون اسیا خواسته ذوب اهن تو فینال باشه

fandak
12-11-2010, 13:15
پس شما از لابي هاي فدراسيون فوتبال ايران بي خبر هستيد

شما رو دعوت مي كنم از ساده لوحي وجود بيرون بياييد :‌d !!!

satttanism
12-11-2010, 13:38

برای هر تیمی میشه حرف در آورد جز ذوب آهن

این حرف ها رو هم برخی برای توجیه کردن کارهای خودشون و کوچک کردن وجهه ذوب آهن میزنند

nar nia
12-11-2010, 16:52
علی دایی از ایران رفت

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس امروز عازم آلمان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي براي رسيدگي به برخي امور شخصي، امروز عازم آلمان شد و تا شنبه شب در اين كشور به سر خواهد برد.
سرمربي سرخپوشان تهراني يكشنبه به تهران باز مي‌گردد تا تمرينات پرسپوليس با حضور وي، از سر گرفته شود. دايي پس از بازي با مس كرمان، تمرينات را دو روز تعطيل كرد.
تيم فوتبال پرسپوليس 30 آبان ماه و در جام حذفي مقابل داماش گيلان بايد بازي كند.

L.A.M.P.A.R.D
12-11-2010, 18:26
بله بله ......100%.....

دلم واسه ی استقلال میسوزه که چقدر در حقش نا داوری میکنند.....اخه ....دیدید ؟......حتما فدراسیون میخواد استقلال رو به دسته یک بفرسته:46:

vahidgame
12-11-2010, 18:29
چی میگی امیر؟!! :31:

هر جفت پنالتی ها درست بود

فقط داور یه دونه ضربه آزاد غیر مستقیم باید برای شاهین می گرفت که نگرفت

L.A.M.P.A.R.D
12-11-2010, 18:38
وحید جون......پنالتی دوم که بیرون بود داداشم........اون خطای پشت محوته هم که خودت بهتر میدونی که قرمز داره........نگو نه که کلاهمون میره تو هم :دی.......خدایی توی انگلیس همچین خطایی بشه داور میاد میزنه تو سر بازیکن :دی......داغون کرد....

یه جای دیگه هم که دفاع استقلال خورد به محمدی ، بعد خطا به نفع اسقلال گرفت.....کلا داور خیلی باحال بود.....یه جوکی بود برای خودش

fery joon
12-11-2010, 20:09
در مورد داوری باید بگم پنالتی اول درست بود ولی پنالتی دوم به نظرم خطای خارج از محوطه جریمه بود

به عنوان یه استقلالی باید بگم که استقلال امروز افتضاح بازی کرد.نبود جباری کاملا مشهود بود.به نظر من خط هافبک استقلال در نبود جباری خیلی کیفیتش پایین میاد

در کل به نظرم حق شاهین در این بازی باخت نبود

vahidgame
12-11-2010, 20:15
شانس اوردیم این سه امتیاز رو تونستیم بگیریم :31:
نیمه دوم استقلال خیلی ضعیف بود

گرافيكار
12-11-2010, 20:36
منم پیشنهاد میکنم شما یکم واقع بین باشین وبه نحوه انتصاب مربیانی که با لابی به جایی میرسن بیشتر توجه کنید . من فوتبال مسخره داخلی که همه چیزش با رابطه انجام میشه رو قبول ندارم. تو این بین هر کی هم حرف حقی بزنه براش پاپوش درست میکنند ومیخوان زمین بزننش .
بابت توصيه شما براي واقع بين بودن ممنونم
چشم سعي ميكنم واقع بين تر باشم
كسي نگفته اين فوتبال سالمه
بحث سر اينه كه در قبال اين فوتبال بيمار چه رفتاري داشته باشيم
وقتي ما (تماشاگر)به عنوان ناضر جمعي خودمون رو كنار بكشيم بايد هم اين بيمار روز به روز بيمارتر بشه
فوتبال و نوع سيستم حاكم بر اون در كل دنيا در حال حاضر جوريه كه اگه بخواين شك كنيد
ميتونيد كل فوتبال دنيا رو زير سوال ببريد

ما همه قضاوتمامون دچار افراط و تفريطه
وقتي شما ميگين اين فوتبال كلا سياسي و .... هست
بايد هم يكي بياد به ذوب آهن گير بده
انصافا به ذوب آهن گير ندين ديگه
آخه اين چه فرهنگيه كه موفقيتاي خودمون رو زير سوال ميبريم
فرهنگ ناب خودزني؟

shifter
12-11-2010, 20:49
فقط استقلاليا برن حال كنن با اين برد مسخره!!:41:
تيمشون لوله شده بود نيمه دوم...كل بازي استقلال 3 تا موقعيت گل داشت كه دوتاش پنالتي بود اما شاهين 9 تا!!:18:
حالا بگذريم كه پنالتي دوم هم...:13:

در کل به نظرم حق شاهین در این بازی باخت نبود
بابا با انصاف:31:
حق شاهين برد بود اونم با اوراژ بالا...!
---------------------------------------------------
يه تيم تو ايران لياقت داشته باشه ذوب اهن هست و ابراهيم زاده!

شما اسناد و مدارك نشون بده:31:
همينجوري كه نميشه يه تيم اونم ذوب اهنو متهم كرد.اين فدراسيون ما هم اونقدر بي بخاره و كسي محلش نميزاره كه بخواد لابي كنه:31:

fery joon
12-11-2010, 21:01
بابا با انصاف:31:
حق شاهين برد بود اونم با اوراژ بالا...!

نه دیگه حالا که ما شکسته نفسی میکنیم و به دور از تعصب نظر میدیم شما دور برندار :31: :27:

خب منم گفتم که حق شاهین باخت نبود.باید حداقل مساوی میشد.اواخر نیمه دوم خیلی فشار آوردن ولی موقعیتهاشونو به طرز عجیبی گل نمیکردن :18:

بی باک بی بال
12-11-2010, 21:19
استقلال این فصل دار خیلی خوب بازی می کنه یه تاکتیک جدیدم داره اسمش بزن زیر توپ :2: فقط توپ از توی زمین خودشون شوت می کنند بالا مظلومی هم که بود نبودش یکی
حیف چند میلیادر پول بیت مال که می دهند به این بازیکنان :2:
من شماردم بشترین پاس سالمی که توانستند بدند 5 پاس پشت سر هم بود :18:

fery joon
12-11-2010, 21:23
به نظر من جدا از مشکلات تاکتیکی دلیلش اینه که هافبکی در حد و اندازه ی جباری نداریم و وقتی جباری نباشه خط هافبک تعطیله و کسی نیست خط حمله رو تغذیه کنه

satttanism
12-11-2010, 22:19
یادمه پارسال 2 3 تا پنالتی داوران به اشتباه در بازی ها برای سپاهان گرفتن چه کردن با سپاهان و لابیش با داوران که همین باشگاه استقلال مخصوصا واعظ آتیش بیار شدید معرکه بودن

اما حالا در یک بازی یک پنالتی به سودش میگیرین و پنالتی حریف رو نمیگیرن بازیکنش رو با اون خطاهای عجیبش اخراج نمیکنن و ...
حالا بگذریم از بازی های قبلی

ای بابا من نمیدونم اصلا چرا بازی میکنن همون قبل از بازی 3 امتیاز رو میدادین بهش این همه آدم رو الاف نمیکردین

@R3Z
12-11-2010, 22:45
جالبه انگار داورا کلا از استقلال خوششون میاد! وقتی جلوی پرسپولیس به نفعش میگیرن جلوی بقیه تیما نباید تعجب کرد!مبارک باشه!

man war
12-11-2010, 22:50
مظلومی :41::41::41::41::41:

بینین نمیه دوم تمام بازیهای استقلال {نیمه مربیان} همیشه استقلال ضعیف بوده با سپاهان با پرسپولیس با شاهین و ...

این نشون میده که مظلومی مربیگری {بلد نیست} {خوب بلد نیست} من خودم یه استقلالیم و باید بگم که دکتر فتح الله زاده در انتخاب مربی خوب کار نکرده

مظلومی دسته غلی داییرو {شانس} از پشت بسته

امير موسر
12-11-2010, 22:56
ای بابا من نمیدونم اصلا چرا بازی میکنن همون قبل از بازی 3 امتیاز رو میدادین بهش این همه آدم رو الاف نمیکردین
آره استقلال لابی داره ! همه داورا هم به نفع استقلال سوت میزنن اونم چی همشون پول میگیرن و حروم خورن !

استقلال این فصل دار خیلی خوب بازی می کنه یه تاکتیک جدیدم داره اسمش بزن زیر توپ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط توپ از توی زمین خودشون شوت می کنند بالا مظلومی هم که بود نبودش یکی

درسته ! واقعا مجتبی جباری و برای هافبک دفاعی هم هیچکی حسین کاظمی نمیشه ! جا خالی اون وسط واقعا ! آشوبی اصلا در حد کاظمی نیست !

حالا یه سوال چرا محمدی بازوبند بست نیمه دوم ! منتظری و روانخواه که بودن !

man war
12-11-2010, 22:58
جالبه انگار داورا کلا از استقلال خوششون میاد! وقتی جلوی پرسپولیس به نفعش میگیرن جلوی بقیه تیما نباید تعجب کرد!مبارک باشه!

پنالتی فراموش نشه{برای استقلال}

shifter
12-11-2010, 23:03
حالا اين مظلومي هم بايد اسيب شناسي بشه!!:31:
تو مس كرمان بود (فك كنم) اما واقعا تيمشون خوب بازي ميكرد و مربيگريش بد نبود...
الان تو اين 2 3بازي اخير استقلال از نظر فني تعطيل بوده!!

man war
12-11-2010, 23:04

100% موافقم

L.A.M.P.A.R.D
12-11-2010, 23:09
ولی در عوض الان مربی قبلیتون داره خوب نتیجه میگیره :دی

masoudtr
13-11-2010, 00:00
بازم که خدایان باعث برد یک تیمی شدن
جمع دوپینگی ها هم که توش جمع بود

ferdfe
13-11-2010, 00:09

مس کرمان

ذاتی خوب بازی می کنن !!!

مظلومی وقتی تو کرمان بود اگر تیم می برد می رفت به مهدیه صاحب الزمان کمک می کرد :31:

satttanism
13-11-2010, 00:13
تهران - رييس اسبق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: داور بازي، نتيجه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و شاهين بوشهر را تغيير داد.

'رضا غياثي' جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه 'سعيد بخشي زاده'، قضاوت پر اشتباهي را به نمايش گذاشت تا شاهين بوشهر تن به شكست ديگري در ليگ برتر بدهد.
وي در باره پنالتي هاي تيم استقلال تهران گفت: در پنالتي اول هيچ خطايي بر روي اميد روانخواه انجام نشد و داور نبايد يك ضربه پنالتي را به سود آبي پوشان مي گرفت.
غياثي ادامه داد: در صحنه اي كه مدافع استقلال با پا به صورت مهاجم شاهين بوشهر زد، داور بايد نقطه پنالتي را به سود شاهين نشان مي داد اما از گرفتن اين پنالتي چشم پوشي كرد.
اين پيشكسوت داوري با بيان اينكه داور در صحنه پنالتي دوم تيم استقلال دچار اشتباه شد، گفت: خطا بر روي فرهاد مجيدي، خارج از محوطه جريمه انجام شد و نبايد پنالتي ديگري به سود آبي پوشان گرفته مي شد.
غياثي خاطرنشان كرد: به عنوان يك پيشكسوت داوري به جاي بخشي زاده از تماشاگران شاهين بوشهر عذرخواهي مي كنم.
تيم استقلال تهران، جمعه شب در هفته پانزدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه 2 بر يك از سد شاهين بوشهر گذشت و به رده دوم جدول رده بندي صعود كرد.

irna.ir

mohammadi4net
13-11-2010, 00:21
تهران - رييس اسبق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: داور بازي، نتيجه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و شاهين بوشهر را تغيير داد.

'رضا غياثي' جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه 'سعيد بخشي زاده'، قضاوت پر اشتباهي را به نمايش گذاشت تا شاهين بوشهر تن به شكست ديگري در ليگ برتر بدهد.
وي در باره پنالتي هاي تيم استقلال تهران گفت: در پنالتي اول هيچ خطايي بر روي اميد روانخواه انجام نشد و داور نبايد يك ضربه پنالتي را به سود آبي پوشان مي گرفت.
غياثي ادامه داد: در صحنه اي كه مدافع استقلال با پا به صورت مهاجم شاهين بوشهر زد، داور بايد نقطه پنالتي را به سود شاهين نشان مي داد اما از گرفتن اين پنالتي چشم پوشي كرد.
اين پيشكسوت داوري با بيان اينكه داور در صحنه پنالتي دوم تيم استقلال دچار اشتباه شد، گفت: خطا بر روي فرهاد مجيدي، خارج از محوطه جريمه انجام شد و نبايد پنالتي ديگري به سود آبي پوشان گرفته مي شد.
غياثي خاطرنشان كرد: به عنوان يك پيشكسوت داوري به جاي بخشي زاده از تماشاگران شاهين بوشهر عذرخواهي مي كنم.
تيم استقلال تهران، جمعه شب در هفته پانزدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه 2 بر يك از سد شاهين بوشهر گذشت و به رده دوم جدول رده بندي صعود كرد.

irna.ir
اینم همیشه دنبال یه بهانه ای که زهر خودشو به عنایت بریزه ، من منتظر نظرات کارشناسان واقعی می مونم!

manreza71
13-11-2010, 00:22
بابت توصيه شما براي واقع بين بودن ممنونم
چشم سعي ميكنم واقع بين تر باشم
كسي نگفته اين فوتبال سالمه
بحث سر اينه كه در قبال اين فوتبال بيمار چه رفتاري داشته باشيم
وقتي ما (تماشاگر)به عنوان ناضر جمعي خودمون رو كنار بكشيم بايد هم اين بيمار روز به روز بيمارتر بشه
فوتبال و نوع سيستم حاكم بر اون در كل دنيا در حال حاضر جوريه كه اگه بخواين شك كنيد
ميتونيد كل فوتبال دنيا رو زير سوال ببريد

ما همه قضاوتمامون دچار افراط و تفريطه
وقتي شما ميگين اين فوتبال كلا سياسي و .... هست
بايد هم يكي بياد به ذوب آهن گير بده
انصافا به ذوب آهن گير ندين ديگه
آخه اين چه فرهنگيه كه موفقيتاي خودمون رو زير سوال ميبريم
فرهنگ ناب خودزني؟
جواب شما رو. قبلا دادم . ذوب اهن حدود 4 سال هیت که به حقش که قهرمانی هست نرسیده. درضمن رسیدن ذوب اهن به فینال باشگاههای اسیا جواب خوبی برای امثال شما خواهد بود.
مثلا افرادی مثل دایی که پرقدرترین لابی کننده جهان هست تو ایران شاخ میشه ولی تو اسیا حرفی برای گفتن نداره، قلعه نویی هم همینطور و.... ولی مهم اونه تو میدانی که نمیتونی لابی کنی خودت رو نشون بدی. بدیهی تو اسیا چون کسی با دایی لابی نمیکنه تیمش بین 5 تیم چهارم بشه و ابروی فوتبال ایران اونجور بره

متاسفانه تلویزیون تو خیلی ازموارد با 180 درجه تغییر حقایق فوتبال مردم رو به سمت وسویی که میخواد میبره و چند تا اشعری هم میان حرفای تلویزیون رو تکرار میکنن .اگه ادم به اندازه یه جو واقع بین باشه همه چیز معلوم هست.

نابودی فوتبال ایران=لابی نند گان بی لیاقت

امير موسر
13-11-2010, 00:29
اینم همیشه دنبال یه بهانه ای که زهر خودشو به عنایت بریزه ، من منتظر نظرات کارشناسان واقعی می مونم!

هوشنگ نصیرزاده گفته جفت پنالتیها درست بوده !

حالا مشکل اشتباهات داوری نیست ! استقلال بد بازی کرد من به عنوان یه استقلالی دوست داشتم اصلا این بازی رو میباخت تا شاید یکم به خودشون بیان با این بازیای چند هفتشون ! چون واقعا افتضاح بودن !
مشکل اینجاس که اگر هم اشتباهی میشه تو داوری تو این فوتبال همه پاکن و علی دایی پاکه و ... پاکن فقط داوران که ناپاکن ! تو این فوتبال ایران کافی اشتباه داوری پیش بیاد تا یه مشت ادمی که فوتبال نمیفهمن بیان نظر هم بدن ! انگار که جام جهانی ندیدن از هر 4 تا بایزی 5 تاش نتیجه با اشتباهات داوری عوض شد !!
حالا امسال خورده به استقلال !

گرافيكار
13-11-2010, 03:01
جواب شما رو. قبلا دادم . ذوب اهن حدود 4 سال هیت که به حقش که قهرمانی هست نرسیده. درضمن رسیدن ذوب اهن به فینال باشگاههای اسیا جواب خوبی برای امثال شما خواهد بود.
مثلا افرادی مثل دایی که پرقدرترین لابی کننده جهان هست تو ایران شاخ میشه ولی تو اسیا حرفی برای گفتن نداره، قلعه نویی هم همینطور و.... ولی مهم اونه تو میدانی که نمیتونی لابی کنی خودت رو نشون بدی. بدیهی تو اسیا چون کسی با دایی لابی نمیکنه تیمش بین 5 تیم چهارم بشه و ابروی فوتبال ایران اونجور بره

متاسفانه تلویزیون تو خیلی ازموارد با 180 درجه تغییر حقایق فوتبال مردم رو به سمت وسویی که میخواد میبره و چند تا اشعری هم میان حرفای تلویزیون رو تکرار میکنن .اگه ادم به اندازه یه جو واقع بین باشه همه چیز معلوم هست.

نابودی فوتبال ایران=لابی نند گان بی لیاقت

دوست من سعي كنيد صرفا دنبال جواب دادن نباشيد
اول پست من رو كامل بخونيد بعد جواب بدين
من كه توي پستم از ذوب آهن دفاع كردم عزيز من
يه بار ديگه بخونيد

امير موسر
13-11-2010, 15:10
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده، كارشناس باتجربه داوري كشور در مورد شائبه‌هاي داوري در بازي استقلال و شاهين گفت: در اين مسابقه 3 اتفاق در محوطه جريمه دو تيم در نيمه اول رخ داد. در صحنه اول مدافع شاهين بوشهر با يك شارژ ناشيانه، اميدروانخواه را با خطا متوقف كرد كه اين صحنه يك پنالتي واضح و آشكار بود.
وي ادامه داد: صحنه دوم مربوط به اتفاقي بود كه بين فيليپ آلوز و بازيكن شاهين در محوطه جريمه استقلال رخ داد. در اين صحنه بازيكن شاهين بوشهر مرتكب بي‌احتياطي شد و بازيكن استقلال مرتكب كوچك‌ترين خطايي نشد و ادامه بازي بهترين تصميمي بود كه گرفته شد.
نصيرزاده افزود: سومين صحنه شاهكار سعيد بخشي‌زاده بود. فرهاد مجيدي هرچند در ابتدا در بيرون محوطه جريمه پيراهنش توسط آل‌نعمه كشيده شد ولي اين صحنه به اصطلاح يك خطاي كش‌دار بود و در اين صحنه‌ها لحظه آخر محاسبه مي‌شود و اين خطا كاملا در درون محوطه به انجام رسيد و اعلام پنالتي صددرصد درست و بدون اشكال بود.
وي در انتها گفت: من به عنوان يك كارشناس آنچه را كه ديدم و با لحاظ رعايت عدالت و حقيقت گفتم و به برخي از اظهارنظرهاي غيرمسئولانه افراد در هر جايگاهي كه باشند كاري ندارم. سعيد بخشي‌زاده در اين مسابقه حتي كوچك‌ترين اشتباهي را نداشت و به لحاظ امتياز داوري بايد بالاترين نمره داوري به او اختصاص يابد

fandak
13-11-2010, 15:37
برای هر تیمی میشه حرف در آورد جز ذوب آهن

این حرف ها رو هم برخی برای توجیه کردن کارهای خودشون و کوچک کردن وجهه ذوب آهن میزنند

وجهه ذوب اهن رو هم ديديم !!!
3 تا خوردن 4 تا هم نخوردن ..

خلعتبري : خدا امروز با ذوب آهنه !!! پاي دين رو مي كشن تو فوتبال . عرضه دارين با توانايي خودتون تيم كره رو ببريد .

تو ايران پر از لابي بازيه . امسال فدراسيون ببين چه تيمي رو قهرمان مي كنه

وین رونی
13-11-2010, 15:43
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده، كارشناس باتجربه داوري كشور در مورد شائبه‌هاي داوري در بازي استقلال و شاهين گفت: در اين مسابقه 3 اتفاق در محوطه جريمه دو تيم در نيمه اول رخ داد. در صحنه اول مدافع شاهين بوشهر با يك شارژ ناشيانه، اميدروانخواه را با خطا متوقف كرد كه اين صحنه يك پنالتي واضح و آشكار بود.
وي ادامه داد: صحنه دوم مربوط به اتفاقي بود كه بين فيليپ آلوز و بازيكن شاهين در محوطه جريمه استقلال رخ داد. در اين صحنه بازيكن شاهين بوشهر مرتكب بي‌احتياطي شد و بازيكن استقلال مرتكب كوچك‌ترين خطايي نشد و ادامه بازي بهترين تصميمي بود كه گرفته شد.
نصيرزاده افزود: سومين صحنه شاهكار سعيد بخشي‌زاده بود. فرهاد مجيدي هرچند در ابتدا در بيرون محوطه جريمه پيراهنش توسط آل‌نعمه كشيده شد ولي اين صحنه به اصطلاح يك خطاي كش‌دار بود و در اين صحنه‌ها لحظه آخر محاسبه مي‌شود و اين خطا كاملا در درون محوطه به انجام رسيد و اعلام پنالتي صددرصد درست و بدون اشكال بود.
وي در انتها گفت: من به عنوان يك كارشناس آنچه را كه ديدم و با لحاظ رعايت عدالت و حقيقت گفتم و به برخي از اظهارنظرهاي غيرمسئولانه افراد در هر جايگاهي كه باشند كاري ندارم. سعيد بخشي‌زاده در اين مسابقه حتي كوچك‌ترين اشتباهي را نداشت و به لحاظ امتياز داوري بايد بالاترين نمره داوري به او اختصاص يابد
:18: پای آلوز تا شونه بازیکن شاهین اومده بالا و عین ضربات تکواندو خورده به طرف...عجیبه این خطا نیست؟!!
دروازه بان و دفاع استقلال خوردن بهم داور خطای بازیکن شاهین رو گرفت.لابد تو این صحنه بازیکن شاهین از جادو استفاده کرد و اون دو تا رو کوبوند به هم!!!!

man war
13-11-2010, 16:00
:18: پای آلوز تا شونه بازیکن شاهین اومده بالا و عین ضربات تکواندو خورده به طرف...عجیبه این خطا نیست؟!!
دروازه بان و دفاع استقلال خوردن بهم داور خطای بازیکن شاهین رو گرفت.لابد تو این صحنه بازیکن شاهین از جادو استفاده کرد و اون دو تا رو کوبوند به هم!!!!

ندیدی حل داد؟

گرافيكار
13-11-2010, 16:14
من بعيد ميدونم نصيرزاده اين حرفارو زده باشه
چون براي بعضي صحنه ها ديگه نيازي به كارشناس نيست
اگه اينجوري باشه بايد بگيم كه نصيرزاده خودشو زير سوال برده
خطاي كشدار رو نفهميدم اين ديگه چه صيغه ايه؟
بارها ديدم توي بازيهاي بزرگ طرف پيراهن بازيكن رو كشيده 10 متري رفتن بعد داور توپ رو آورده همونجايي كه خطا شروع شده كاشته
من يه پرسپوليسيم جداي از اين چند بازي كه پرسپوليس از داوري ضربه خورده
ولي اگه منصف باشيم
استقلال و پرسپوليس خيلي اوقات به راحتي سر تيماي شهرستاني رو بريدن و آب از آبم تكون نخورده

Rastin.
13-11-2010, 16:41
من بعيد ميدونم نصيرزاده اين حرفارو زده باشه
چون براي بعضي صحنه ها ديگه نيازي به كارشناس نيست
اگه اينجوري باشه بايد بگيم كه نصيرزاده خودشو زير سوال برده
خطاي كشدار رو نفهميدم اين ديگه چه صيغه ايه؟

البته جناب نصیرزاده اگه بلطف یه سری برنامه های تلویزیونی نبود هرگز به این جایگاه نمیرسید...توی همون برنامه ها هم کم سوتی نمیده!:31:

fandak
13-11-2010, 18:26
استيلي: پنالتي‌ها روي نتيجه تاثير گذاشت
خبرگزاري فارس: سرمربي شاهين بوشهر گفت: پنالتي‌هايي كه داور براي استقلال گرفت روي نتيجه تاثير گذاشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از باخت 2 بر يك مقابل استقلال اظهار داشت: يكي از بازي‌هاي خوب ليگ را برگزار كرديم اما متاسفانه داوري روي نتيجه خيلي تاثيرگذار بود. اشتباهات داوري زياد بود. فكر كنم كارشناسان هم گفتند كه پنالتي‌ها درست نبود. يك پنالتي روي امجد شكوه‌مقام در نيمه اول رخ داد. بخشي‌زاده جو بازي را به هم زد اما با اين وجود بازيكنان كوچكترين اعتراضي به او نداشتند.
وي افزود: در نيمه دوم با دو جابجايي و تغيير تاكتيك به ميدان رفتيم. از فوتبال تيمم خيلي راضي هستم. ما هر هفته همين طور بازي مي‌كنيم و امروز هم مقابل استقلال با اين همه تماشاگر همان طور بوديم.

استيلي تصريح كرد: شرمنده مردم بوشهر هستيم. به شاگردانم هم گفتم 800 كيلومتر آمده‌ايم كه نتيجه بگيريم. معتقدم حق‌مان در اين بازي مساوي هم نبود و بايد مي‌برديم. اميدوارم هفته‌هاي آينده نتيجه بگيريم.
استيلي با بيان اينكه برخي از شاگردانش بعد از اين بازي در حال گريه بودند، افزود: شايد در هيچ ليگ برتري چنين چيزهايي نبينيد چون آنها به حق‌شان در فوتبال و حداقل در اين بازي نرسيدند. به مربيان استقلال هم تبريك مي‌گويم و راضي هستيم به رضاي خدا.

سرمربي شاهين در مورد اينكه پرويز مظلومي گفته تقصير مهاجمان شاهين بود كه گل نزدند نه داور،‌ تاكيد كرد: بله درست است اما پنالتي‌هايي كه گرفته شد به داور ربط داشت. اين كه ما گل نزديم مشكل شاهين است اما پنالتي‌ها باعث تاثيرگذاري روي نتيجه شد ضمن اينكه شاهين موقعيت‌هايي كه داشت فقط از خط حمله نبود. خط هافبك ما موقعيت سازي كرد پس همه چيز تقصير خط حمله نيست.
وي درباره بازي در جام حذفي مقابل استقلال عنوان كرد:‌ اميدوارم در آن بازي بهتر باشيم و ببريم. بازيكنان در اين ديدار تجربه خوبي كسب كردند.
استيلي در مورد اينكه با اين باخت در لبه تيغ قرار گرفت، گفت: من دست مديران تيم را باز گذاشتم. ما فوتبال خوبي در اين 4 هفته ارائه كرديم ولي من هم از نتيجه‌گيري راضي نيستم. مردم هم ديدند كه تيم من چه طور بازي كرد اما فوتبال ما نتيجه‌گرا است. به هر حال فعلا قرارداد دارم و در اين تيم هستم.

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

با حضور سکو برت مدافع مياني اهل مالي در هيات فوتبال استان تهران قرارداد اين بازيکن با تيم فوتبال پرسپوليس به طور رسمي ثبت شد.

به گزارش ايسنا، بعدازظهر امروز (شنبه) سکو برت پس از انجام جلسه نهايي با حبيب کاشاني، به همراه منصور بيک محمدلو مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس به هيات فوتبال رفت تا قرارداد نهايي خود را با اين باشگاه به ثبت برساند.

به موجب قرارداد ميان باشگاه پرسپوليس و سکو برت، اين بازيکن تا پايان فصل لباس پرسپوليس را به تن خواهد داشت.

برت مي‌تواند در صورت صلاحديد کادر فني پرسپوليس در بازي آينده سرخ پوشان در جام حذفي به ميدان برود.

**پيام تبريك كاشاني به مناسبت نايب قهرماني ذوب آهن

سرپرست باشگاه پرسپوليس در پيامي،‌ كسب عنوان نايب قهرماني ليگ قهرمانان آسيا را به مدير عامل، مجموعه باشگاه ذوب آهن، مردم اصفهان و فوتبالدوستان ايراني تبريك گفت.

در پيام كاشاني به اصغر دليلي مدير عامل باشگاه ذوب آهن اصفهان آمده است: تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان نماينده‌اي شايسته براي فوتبال ايران در رقابت‌هاي سخت و نفس گير ليگ قهرمانان آسيا بود و نتيجه ديدار فينال،‌ ذره‌اي از شايستگي‌هاي اين تيم نمي‌كاهد.

تلاش قابل تقدير مجموعه باشگاه ذوب آهن از مديريت محترم باشگاه تا كادر فني با دانش اين تيم به رهبري منصور ابراهيم زاده و بازيكنان پرتلاش اين تيم،‌ گواه پيروزي ذوب آهن فارغ از نتيجه به دست آمده در ديدار نهايي است.

اطمينان دارم با درايت جنابعالي و كادر فني اين تيم، ‌ذوب آهن مي‌تواند در آينده‌اي نزديك،‌ به موفقيت‌هاي بيشتري دست يابد.

لازم مي‌دانم از طرف باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس)، هواداران پرشور اين باشگاه،‌ كادر فني و بازيكنان،‌ كسب عنوان نائب قهرماني آسيا را به مجموعه شايسته ذوب آهن، مردم خوب اصفهان و فوتبال‌دوستان ايراني تبريك گفته و آرزوي موفقيت روزافزون برا‌ي‌تان داشته باشم.

بی باک بی بال
13-11-2010, 18:30
جفت پنالتی ها استقلال درست بود یه پنالتی هم باید برای شاهین می گرفت که نگرفت

shahin666
13-11-2010, 19:38

دوست عزیز همون طوری که گفتید این میشه خطای کف پا
پس یه ضربه آزاد غیر مستقیم نه پنالتی
در ضمن دوستانی که نصیرزاده رو قبول ندارن کدوم کارشناس داوری رو قبول دارن انوقت!!!

nw_nk
13-11-2010, 20:03
گل دوم سئونگ نام . تا الان سوراخ شدن كه . ببينيم مي تونن دو گل رو جبران كنن

وجهه ذوب اهن رو هم ديديم !!!
3 تا خوردن 4 تا هم نخوردن ..

خلعتبري : خدا امروز با ذوب آهنه !!! پاي دين رو مي كشن تو فوتبال . عرضه دارين با توانايي خودتون تيم كره رو ببريد .

تو ايران پر از لابي بازيه . امسال فدراسيون ببين چه تيمي رو قهرمان مي كنه

تاپيك رو پر از اسپم‌هاي الكي خودت نكن . اگه مي خواي بحث كني بيا تو پيام خصوصي جوابتو بدم .

:31::31: اين دو تا شكلك در جواب شكلك هات !!

همين پست :

ناظر انجمن اینترنت و خبر های IT كه بياد بگه ذوب آهن وجهه داره !!! سه تا گل خوردن 4 تا هم نخوردن !! وجهه داره

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------

اون هم قبول مي كني . پشت پرده يه چيز ديگست كه بي خبري

بعد يه سري ميگن ذوب آهن وجهه داره !!! ذوب آهن اگه رسيده به اينجا توانايي خودش بوده !!

خبر ندارن تو ايران لابي بازي مي شه

ساده لوح ها كه از هيچي خبر ندارن
...

تکرار جنجال
تکرار نوشته نامربوط (حذف)
تکرار لحن نامناسب

جناب fandak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رعایت کنید.

syeedalireza
13-11-2010, 20:12
در ضمن دوستانی که نصیرزاده رو قبول ندارن کدوم کارشناس داوری رو قبول دارن انوقت!!!
دوستمون درست میگه ضربه غیر مستقیم داره نه پنالتی...
من خودم استقلالیم ولی خدایی حقمون برد نبود!
آخر بازی اشکشون دراومد!شاهینی ها میگم

fandak
13-11-2010, 20:25
...

تکرار جنجال
تکرار نوشته نامربوط (حذف)
تکرار لحن نامناسب

جناب fandak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رعایت کنید.

به روي چشم....

وین رونی
13-11-2010, 21:06
منم که نگفتم پنالتی گفتم خطا.برای چی با اعصاب آدم بازی می کنید برای چی حرف تو دهن من می ذارید؟ :31:
کارشناس داوری هم من فقط به نام یزدان بخشاینده رو دوست دارم منظورم غیاثیه

گرافيكار
13-11-2010, 22:05
منم که نگفتم پنالتی گفتم خطا.برای چی با اعصاب آدم بازی می کنید برای چی حرف تو دهن من می ذارید؟ :31:
کارشناس داوری هم من فقط به نام یزدان بخشاینده رو دوست دارم منظورم غیاثیه

دوستان ضربه غير مستقيم زمانيه كه كف بياد ولي برخورد نكنه
اما وقتي برخورد كنه ضربه مسقيم ميزنن
پس پنالتي بود
اينو محض اطلاع گفتم

masoudtr
19-11-2010, 01:10
ایرج طالع / خبرگزاری پارس فوتبال
.
بهمن ماه امسال مصادف با پنجمین سالگرد در گذشت نا بهنگام مرحوم مجید سبزی بازیکن اسبق و مربی پایه ای باشگاه پرسپولیس می باشد. طبق قرار قبلی و هماهنگی با یگانه فرزند او شهرام، در منزل آن مرحوم پس از گذشت سالها همسر داغدار، بیمار و رنجور او پاسخگوی سئوالات خبرگزاری پارس فوتبال باشد و این دیدار بیش از اینکه یک مصاحبه با آن خانواده محترم باشد بیشتر حقایق تاسف باری را که تاکنون بر حسب حجب و حیا به صورت یک راز باقی مانده بود را بازگو کرد.
پس از فوت مجید، همسر او بر اثر تالمات روحی و فشار سنگین عصبی دچار بیماری پر هزینه M.S گردیده و سختی های روزگار باعث شده حتی آپارتمان ۶۰ متری خود را هم بفروشد و به اجاره نشینی رو بیاورد. جای جای منزل از عکس و خاطرات و یادگاریهای مجید منقوش است . انگاری به قول مهدی بذرافکن گل مرده را بر روی تمام وسایل ساده منزل ریخته اند . در یک فضای کوچک همسر او به تنهائی روزگار می گذراند و در ادامه خواهید دید که چقدر از دست برخی ها که فقط برای خودنمائی رونما می شوند ناراحت است.
.
عده ای که در مراسم به او قولهای زیادی داده بودند اما هیچکدام عملی نشد و در پایان مراسم او فهمید که چقدر بدون مجید تنها شده و غصه آتیه تنها فرزندشان هم بر این دلمشغولی فکری اضافه شده. شاید جالب نباشد تا در زندگی خصوصی یک ورزشکار که برای خود اسم و رسمی داشته وارد شوم و از جزئیات این زندگی بنویسم اما متاسفم که اگر ننویسم و اگر این اطلاعات را به آگاهی مردم نرسانم شاید که نه، حتما در حق مجید جفا کرده ام . باید دوستان مجید بدانند که همسر او در فقر مطلق بسر می برد. کاش بودید و می دیدید که هر وقت همسر او اسم مجید را می گوید با ریختن اشک از چشم های خود حق مطلب را ادا می نماید.
این شما و این هم مصاحبه خبرگزاری پارس فوتبال با خانواده مرحوم سبزی:
.
پارس فوتبال : بعد از سالها دوست دارید از کجا شروع کنیم ؟ چرا مجید خیلی زود از جمع خاکیان جدا شد ؟
روزی که این اتفاق افتاد در جیب مجید یک ریال پول هم نبود. او به باشگاه رفته بود تا از محمد حسن انصاری فرد مدیر وقت پرسپولیس پولی بابت مطالبات خود بگیرد . اما پول که نگرفته بود هیچ حتی به او گفته بودند که باید از پرسپولیس برود چون باشگاه قصد دارد مربیان پایه را تغییر بدهد . کاش آنروز لااقل مقداری پول به او می دادند تا به خانه بازگردد و آن اتفاق نیافتد. بر اثر فشار عصبی در مدت چند ساعت مجید سه بار سکته کرد او را خیلی دیر به بیمارستان رساندند. همراه او در آمبولانس می گفت: مجید قدرت تکلم نداشت اما با دست به پاهای خود اشاره می کرد که بی حرکت شده . ( در این لحظه گریه به همسر او امان نمی دهد و ما سکوت می کنیم .(
.
پارس فوتبال: چقدر باشگاه پرسپولیس را در خصوص این موضوع مقصر می دانید ؟
من که همسر او بودم خبر نداشتم که مجید ۴۰ میلیون تومان از باشگاه طلبکار است! مجید حتی به من که نزدیکترین فرد در زندگی او بودم چیزی نمی گفت. او خیلی آدم توداری بود و تعصب خاصی به باشگاه و شاگردان خود داشت . هیچ وقت مجید نگفت از باشگاه چقدر دستمزد می گیرم. او حضور در کمیته انضباطی برای شکایت را برای بازیکنان باشگاه مرگ می دانست. پرسپولیس را خانه خود می پنداشت . اما این باشگاه با فرزند متعصب خود چه کرد باز هم می گویم اگر آن روز انصاری فرد مقداری به مجید کمک مالی می کرد آن اتفاق نمی افتاد .
.
پارس فوتبال: مطالبات مجید از باشگاه چه شد ؟ آیا باشگاه با شما تسویه حساب کرد ؟
وقتی آنروزها این اتفاق افتاد عده ای از طرف باشگاه پرسپولیس مامور شدند تا در بیمارستان و مراسم به رتق و فتق امور بپردازند . اما وقتی مراسم به پایان رسید از طرف باشگاه لیست هزینه ها را به دستمان دادند که داخل آن خرید هائی بچشم می خورد که برایم شرم آور بود دستمال کاغذی مراسم و تاج گلها را هم از حساب مطالبات مجید کسر نموده بودند. نزدیک به ۱۳ میلیون تومان و اندی هزینه برای ما در نظر گرفتند که اگر قرار بود خودمان مراسم را اجرا کنیم خیلی کمتر از اینها می شد.
.
وقتی برای پیگیری مطالبات مجید به باشگاه پرسپولیس رفتم از روی سادگی کلیه قراردادها و مدارک را در اختیار آنها قرار دادم تا بلکه به حق خود برسم اما متا سفم که عرض نمایم یک قرارداد مجید مفقود گردیده!! درروزهای مراسم یک هوادار از کشور سوئیس پول حواله می کرده تا برای مراسم مجید گل بخرند اما همین خرید ها هم در لیست موجود بود .
.
پارس فوتبال: فدراسیون وقت در این میان چه نقشی داشت و چه کمکی به شما نمود ؟
من اشک های حقیقی دکتر دادکان را در فراغ همسرم دیدم او تنها مدیر لایقی بود که برای مجید گام برداشت تا ما بتوانیم با یک تنظیم قرارداد کارمندی، ماهیانه از فدراسیون مبلغ صد هزار تومان کمک هزینه دریافت نمائیم. او بانی این کار شد. کمک هزینه پیشکسو تان هم که معادل همین رقم است ۱۱ ماه است قطع گردیده .
.
پارس فوتبال: همسر یک بازیکن فقید و محبوب پرسپولیس چگونه روزگار می گذراند؟ اگر امکان دارد از عمق زندگی خود برای خوانندگان صحبت کنید.
شاید اگر حقایق را بگویم باعث تاثر مردم بشود اما فکر نمی کردم روزی زندگی من و تنها فرزندم این چنین رقم بخورد. ماهیانه مبلغ ۳۷۰ هزارتومان بیمه مستمری دریافت می کنم که ۳۶۰ هزارتومان آن را کرایه خانه می بلعد. در این میان هزینه داروهای بیماریم کمر شکن است . قادر به طی نمودن حتی دو پله نیستم چند وقت پیش بیمارستان کسری بستری شدم روز ترخیص به شهرام زنگ زدم و گفتم هزینه ترخیص از بیمارستان را چکار کنیم . مکالمات تلفنی من و فرزندم را هم تختی بیمارستانم شنید و به کمک او، شخصی خارج از کشور کمک کرد تا از بیمارستان ترخیص شوم .
.
پارس فوتبال: یعنی یک نفر در داخل کشور از جمله هم بازی های مجید یا علی پروین یا تیم هنرمندان نمی توانست این کار را بکند ؟
همسر مجید اشکی می ریزد و بغض می کند و با صدائی گرفته می گوید : از هم بازی های مجید هیچکس بعد مراسم سراغی از من نگرفت و نگفت به سر زندگی مجید و تنها پسرش چه خواهد آمد . خسته شدم از بس جواب تلفنم را نمی دهند. علی پروین که روز اول خیلی قولها را می داد امروز تلفن مرا جواب نمی دهد . زنگ زدم و از پنجعلی پول دستی خواستم خبری نشد . کاشانی و یار یار آمدند و گفتند برای عروسی شهرام بروید و سالن اجاره کنید و نگران هزینه نباشید ما آنرا پرداخت می کنیم اما وقتی سالن را پیدا و اجاره نمودیم هر دو غیبشان زد. بخاطر بیکاری پسرم به علی دائی زنگ زدم لحن صحبت او مرا از تماس خود پشیمان نمود. دلشکسته ام و با خاطرات خود زندگی می کنم.
نگران آینده هستم اما کاشکی وقتی کسی از دنیا می رود برخی ها برای خودنمائی در مراسمها شرکت نکنند. وقتی آلبوم عکسهای مجید را ورق می زنم بازیکنان نوجوانی را می بینم که این روزها در لیگ برتر مشغول فعالیت هستند و پول میلیونی میگیرند اما خبر ندارند که همسر مربی پایه ای آنها در چه وضعیت مالی بدی دست و پنجه نرم می کند .
.
پارس فوتبال: داستان گفتگوی تلفنی شما با یکی از شبکه های تلویزیونی خارج از کشور چه بود که برخی ها را ناراحت نمود ؟
وقتی از بیمارستان ترخیص شدم و به منزل برگشتم یک روز تلفن زنگ زد و یک نفر از من در رابطه با هزینه بیمارستان و نحوه ترخیص من پرسید . من هم حقیقت را گفتم. بعد از آن فهمیدم که صدای مرا از آن شبکه تلویزیونی پخش نموده اند. بعد از آن موضوع چند نفری که حتی جواب سلام مرا نمی دادند زنگ زدند و گفتند اگر مشگلی در زندگی داشتی چرا به ما نگفتی . هر چند دیگر حنای این آقایان برایم رنگی ندارد.
.
* در میان گفتگو با همسر مجید بنظرم آمد که او دیگر توانائی ادامه گفتگو را ندارد . وضعیت جسمی و روحی او مناسب نبود ضمن اینکه دکتر او تاکید کرده عصبانی نشود. برگشت به گذشته و خاطرات تلخ برای او خوب نبود این شد که رشته کلام را با شهرام بدست گرفتم و از او پرسیدم.
.
پارس فوتبال: شهرام شباهت عجیبی به پدر خود داری. برایمان از زندگی بدون پدر و با مادری بیمار بگو..
با دوندگی های فراوان مادرم ازدواج نمودم . دوستان پدرم به قولهای خود عمل نکردند. صادق درودگر را نمی شناختم . اما در مراسم پدرم کارهائی می کرد که فکر کردم سالهاست ما را می شناسد. از او راضی هستم. از حاج آقا بیوک مدیر درنا که وقتی فهمید بیکارم مرا در کادر فنی آن تیم مشغول بکار کرد. متاسفم که بخاطر مسایل مالی ترک تحصیل نمودم . متاسفم که برخی ها که عاشق دوربین و عکاس هستند جواب تلفن مادرم را نمی دهند از مادرم خواستم دیگر به آنها زنگ نزند.
.
زندگی ما در نبود پدرم تبدیل به روزمرگی شده و بی احترامی های برخی ها داغ ما را تازه می کند. ما برنامه ای برای سالگرد پدرم نداشته و نداریم چون توانائی مالی اینکار را نداریم حال اگر مراسمی گرفته شده یا گرفته شود زحمت دوستان گمنام پدرم است. همین که در نقاط مختلف کشور برخی اماکن را بنام پدرم مزین نمودند مرا آرام می کند و بخودم افتخار می کنم که چنین پدری داشته ام .
.
تتمه: وقتی خواستم منزل استیجاری مرحوم مجید سبزی را ترک نمایم ناخودآگاه این جمله از برنارد شاو به ذهنم خطور کرد:" زندگی افراد را در یک سطح قرار می دهد و مرگ افراد برجسته را هویدا می گرداند."
بنا برخواهش همسر آن مرحوم بسیاری از جفا و کم کاریهای باشگاه و دوستان اسمی مرحوم را از متن گفتگو پاک نمودم تا رنجش خاطری بوجود نیاید اما …
به راستی ما در کجای زندگی و دنیا هستیم و چه می کنیم؟ آیا گفتن کلمه نه بهتر ازعدم پاسخگوئی به یک درد مند نیست؟
اما آیا رواست باشگاهی مثل پرسپولیس و یا .....به فرزندان خود چنین کند و آیا آه بازماندگان و کسانی که چنین مورد بی مهری و جفا قرار گرفته اند بی پاسخ خواهد ماند؟

farshidshd
21-11-2010, 16:56
نتایج جام حذفی ( 30/8/89 ) :::

نتیجه نهایی
داماش گيلان1 - 2پرسپولیس تهران استادیوم : تختي انزلي
داور : تورج حق وردي

نتیجه نهایی
شهرداري تبريز2 - 5تراکتورسازي تبريز استادیوم : يادگار امام تبريز
داور : عليرضا فغاني

==============================================
بازی عقب افتاده لیگ برتر ::

تا دقیقه 70 ::

فولاد خوزستان2 - 2ذوب آهن اصفهان استادیوم : تختي اهواز
داور : يداله جهانبازي

nar nia
21-11-2010, 18:55
علي دايي: مردم قرص‌هايشان را به موقع مصرف كنند!

علي دايي در نشست خبري پس از ديدار تيمش مقابل داماش شركت كرد اما با بيان اين كه نمي‌تواند راجع به مسائل فوتبالي صحبت كند، از آب و هواي رشت و وضعيت سرماخوردگي‌اش سخن گفت!

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي 2 بر يك تيمش مقابل داماش در مرحله يك هشتم نهايي جام جذفي با حضور در نشست خبري پس از بازي اظهار كرد: متاسفانه به حكم كميته انضباطي قادر به صحبت درباره‌ي مسائل مربوط به فوتبال نيستم اما فكر مي‌كنم كه مي‌توانم از اين تريبون اين برد را به هواداران پرسپوليس تبريك بگويم.

دايي ادامه داد: هنوز سرماخوردگي‌ام به طور كامل رفع نشده و در حال استفاده از قرص‌هاي تجويز شده به وسيله پزشك هستم تا سرماخوردگي‌ام بهتر شود چرا كه اگر سرحال‌تر باشم راحت‌تر مي‌توانم تيمم را تمرين دهم.

علي دايي كه با طعنه به راي كميته انضباطي سخن مي‌گفت، افزود: به مردم هم توصيه مي‌كنم كه طبق توصيه پزشكان قرص‌هايشان را به موقع مصرف كنند تا هميشه از بدني سالم برخورد باشند.

سرمربي پرسپوليس با اشاره به وضعيت آب و هوايي رشت هم گفت: امروز آب و هوا بسيار خوب و مطبوع بود و شاهد يك هواي دلپذير در ورزشگاه رشت بوديم.

به گزارش ايسنا، علي دايي پس از صحبت‌هايي كه در كنفرانس خبري بعد از بازي مقابل نفت تهران انجام داد، از سوي كميته انضباطي ممنوع‌المصاحبه شد.

B3HZ@D
21-11-2010, 19:07
ممنون
مصاحبه بسیار جالبی بود :31:

shifter
21-11-2010, 19:32
دايي ادامه داد: هنوز سرماخوردگي‌ام به طور كامل رفع نشده و در حال استفاده از قرص‌هاي تجويز شده به وسيله پزشك هستم تا سرماخوردگي‌ام بهتر شود چرا كه اگر سرحال‌تر باشم راحت‌تر مي‌توانم تيمم را تمرين دهم.

علي دايي كه با طعنه به راي كميته انضباطي سخن مي‌گفت، افزود: به مردم هم توصيه مي‌كنم كه طبق توصيه پزشكان قرص‌هايشان را به موقع مصرف كنند تا هميشه از بدني سالم برخورد باشند.

سرمربي پرسپوليس با اشاره به وضعيت آب و هوايي رشت هم گفت: امروز آب و هوا بسيار خوب و مطبوع بود و شاهد يك هواي دلپذير در ورزشگاه رشت بوديم.
دمش گرم علی دایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه این ممنوعیتش ادامه داشته باشه هر دفعه کمیته انظباطی رو مورد مرحمت قرار بده:31:

pcforlife
21-11-2010, 19:33
علي دايي: مردم قرص‌هايشان را به موقع مصرف كنند!

علي دايي در نشست خبري پس از ديدار تيمش مقابل داماش شركت كرد اما با بيان اين كه نمي‌تواند راجع به مسائل فوتبالي صحبت كند، از آب و هواي رشت و وضعيت سرماخوردگي‌اش سخن گفت!

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي 2 بر يك تيمش مقابل داماش در مرحله يك هشتم نهايي جام جذفي با حضور در نشست خبري پس از بازي اظهار كرد: متاسفانه به حكم كميته انضباطي قادر به صحبت درباره‌ي مسائل مربوط به فوتبال نيستم اما فكر مي‌كنم كه مي‌توانم از اين تريبون اين برد را به هواداران پرسپوليس تبريك بگويم.

به گزارش ايسنا، علي دايي پس از صحبت‌هايي كه در كنفرانس خبري بعد از بازي مقابل نفت تهران انجام داد، از سوي كميته انضباطي ممنوع‌المصاحبه شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman0007
21-11-2010, 19:58
ایول علی دایی :31:...اون دفعه آب و هوا،این دفعه قرص...چه حالی میده...ای کاش ادامه پیدا کنه.:31:

fandak
21-11-2010, 23:39
دم هر چي پرسپوليسي گرم باشه
ما كاري به تيم هاي ديگه نداريم و نخواهيم داشت