ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

sinath
10-06-2010, 17:26
ترکیب احتمالیه دیگه؟ نهایی نیست؟
پس مارکو مارین؟
ترکیب احتمالی هست.مارین ممکنه به عنوان یار تعویضی وارد زمین بشه.

yuseph
10-06-2010, 17:29
ترکیب احتمالی هست.مارین ممکنه به عنوان یار تعویضی وارد زمین بشه.
اوه خدای من!!!
امیدوارم یواخیم لوو همون آدم همیشگی باشه.(آماده هارو بفرسه تو زمین)
لامصب وقتی قاطیکنه تمومه.

sinath
10-06-2010, 17:40
لو: کلوزه به اوج برمی‌گردد

کلوزه تنها بازیکنی در جام جهانی آفریقای جنوبی است که می‌تواند به فتح رکورد رونالدو امیدوار باشد.

سایت گل – یواخیم لو، مربی تیم ملی آۀمان گفته میروسلاو کلوزه دوران افتش را طی خواهد کرد و دوباره همان بازیکنی خواهد شد که چهار سال قبل بهترین گل‌زن جام جهانی شد.

کلوزه که چهارشنبه 32 ساله شد، فصل گذشته در بایرن مونیخ سایه‌ای از خودش بود و تنها سه گل در بوندس‌لیگا زد و اکثرا نیمکت را گرم می‌کرد. اما او 48 گل در 96 بازی ملی زده لو می‌داند که این مهاجم در سطح ملی نشان داده بسیار عالی است. او روز دوشنبه در دیداری تمرینی دو گل زد و لو می‌گوید این نشان بازگشت او به فرم خوبش را دارد.

مربی تیم ملی آلمان می‌گوید: «او در هفته‌های گذشته سخت تلاش کرده و سه‌شنبه برای اولین بار حس کردم که او از نظر فیزیکی آمادگی بیشتری یافته است. او بازیکنی بسیار مهم برای ماست اما وضعیتش در فصل گذشته آسان نبود. بایرن قهرمان لیگ و جام حذفی شد، اما او چندان بازی نکرد و اکنون انگیزه زیادی برای رقابت دارد و در تمرینات سخت تلاش کرده است.»

گل‌های کلوزه بود که آلمان را به جام جهانی رساند و گل او در مسکو باعث شد آلمان به عنوان تیم اول گروه به جام جهانی برسد. کلوزه که بازیکنی رسانه‌ای است گفته در بایرن پس از ایویتسا اولیچ کروات و دو هم‌بازی‌اش در تیم ملی آلمان یعنی توماس مولر و ماریو گومز در اولویت چهارم مهاجمان قرار دارد.

او و کاکائو، مهاجم متولد برزیل آلمان رقابت سختی برای حضور به عنوان تک‌مهاجم آلمان در بازی یکشنبه دارند. کاکائو در دو مسابقه دوستانه سه گل زده ولی کلوزه گلی نزده است.

کلوزه می‌گوید: «مطمئن هستم که در جام جهانی بازی خواهم کرد. چون باید شایستگی خود را به لو ثابت کنم، هر روز دو بار تمرین می‌کنم.»

کلوزه در هر کدام از دو جام جهانی قبلی 5 گل زده است: «می‌خواهم این بار بیش از 5 گل بزنم و می‌دانم که رونالدو از برزیل با 15 گل بهترین گل‌زن تاریخ جام جهانی است.»

کلوزه تنها بازیکنی در جام جهانی آفریقای جنوبی است که می‌تواند به فتح رکورد رونالدو امیدوار باشد.

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

بكن باوئر از قيمت بالاي بليت‌هاي جام جهاني انتقاد كرد

تبريز - قيصر فوتبال آلمان از قيمت بالاي بليت‌هاي بازي‌هاي جام جهاني‪۲۰۱۰‬ آفريقاي جنوبي انتقاد كرد.

به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، فرانتس بكن باوئر در گفت و گو با شبكه تلويزيوني اسكاي نيوز افزود: به دليل گراني قيمت بليت ها، تاكنون نزديك به ‪ ۶۰‬درصد بليت‌ها به فروش رسيده و هزينه تماشاي يك بازي براي يك تماشاگر در مقايسه با جام‌هاي قبلي گران تمام مي‌شود.

وي اضافه كرد: دليل ديگر فروش كم بليت در اين دوره از جام ، بالا بودن هزينه سفر به كشور آفريقاي جنوبي محل برگزاري مسابقات و مسايل امنيتي است بكن باوئر ادامه داد: چند نفر در دنيا مي‌توانند در عرض يك هفته نزديك به پنج تا شش هزار يورو هزينه كند؟

وي همچنين به تمامي علاقمنداني كه براي ديدن بازي‌هاي جام جهاني به آفريقاي جنوبي سفر كرده اند، توصيه كرد تا به صورت گروهي در شهرهاي مختلف اين كشور به گشت و گذار بپردازند.

بر اساس اعلام سايت اينترنتي رسمي فيفا ، ارزان‌ترين بليت بازي‌هاي گروهي نزديك به ‪ ۵۶‬يورو تعيين شده و فردي كه بخواهد بازي افتتاحيه جام ‪ ۲۰۱۰‬بين تيم‌هاي آفريقاي جنوبي و مكزيك در ژوهانسبورگ را از نزديك تماشا كند بايد حداقل ‪ ۱۴۰‬يورو پرداخت كند.

بر اساس گزارش اين سايت، گران‌ترين بليت اين دوره از جام نيز براي بازي فينال به مبلغ ‪ ۶۳۰‬يورو تعيين شده است.

نوزدهمين دوره رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي روز جمعه بيست و يكم خرداد ماه جاري و با ديدار تيم‌هاي آفريقاي جنوبي و مكزيك از گروه اول آغاز خواهد شد.

yuseph
10-06-2010, 17:42
لو: کلوزه به اوج برمی‌گردد

سایت گل – یواخیم لو، مربی تیم ملی آۀمان گفته میروسلاو کلوزه دوران افتش را طی خواهد کرد و دوباره همان بازیکنی خواهد شد که چهار سال قبل بهترین گل‌زن جام جهانی شد.

کلوزه که چهارشنبه 32 ساله شد، فصل گذشته در بایرن مونیخ سایه‌ای از خودش بود و تنها سه گل در بوندس‌لیگا زد و اکثرا نیمکت را گرم می‌کرد. اما او 48 گل در 96 بازی ملی زده لو می‌داند که این مهاجم در سطح ملی نشان داده بسیار عالی است. او روز دوشنبه در دیداری تمرینی دو گل زد و لو می‌گوید این نشان بازگشت او به فرم خوبش را دارد.

مربی تیم ملی آلمان می‌گوید: «او در هفته‌های گذشته سخت تلاش کرده و سه‌شنبه برای اولین بار حس کردم که او از نظر فیزیکی آمادگی بیشتری یافته است. او بازیکنی بسیار مهم برای ماست اما وضعیتش در فصل گذشته آسان نبود. بایرن قهرمان لیگ و جام حذفی شد، اما او چندان بازی نکرد و اکنون انگیزه زیادی برای رقابت دارد و در تمرینات سخت تلاش کرده است.»

گل‌های کلوزه بود که آلمان را به جام جهانی رساند و گل او در مسکو باعث شد آلمان به عنوان تیم اول گروه به جام جهانی برسد. کلوزه که بازیکنی رسانه‌ای است گفته در بایرن پس از ایویتسا اولیچ کروات و دو هم‌بازی‌اش در تیم ملی آلمان یعنی توماس مولر و ماریو گومز در اولویت چهارم مهاجمان قرار دارد.

او و کاکائو، مهاجم متولد برزیل آلمان رقابت سختی برای حضور به عنوان تک‌مهاجم آلمان در بازی یکشنبه دارند. کاکائو در دو مسابقه دوستانه سه گل زده ولی کلوزه گلی نزده است.

کلوزه می‌گوید: «مطمئن هستم که در جام جهانی بازی خواهم کرد. چون باید شایستگی خود را به لو ثابت کنم، هر روز دو بار تمرین می‌کنم.»

کلوزه در هر کدام از دو جام جهانی قبلی 5 گل زده است: «می‌خواهم این بار بیش از 5 گل بزنم و می‌دانم که رونالدو از برزیل با 15 گل بهترین گل‌زن تاریخ جام جهانی است.»

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

بكن باوئر از قيمت بالاي بليت‌هاي جام جهاني انتقاد كرد

تبريز - قيصر فوتبال آلمان از قيمت بالاي بليت‌هاي بازي‌هاي جام جهاني‪۲۰۱۰‬ آفريقاي جنوبي انتقاد كرد.

به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، فرانتس بكن باوئر در گفت و گو با شبكه تلويزيوني اسكاي نيوز افزود: به دليل گراني قيمت بليت ها، تاكنون نزديك به ‪ ۶۰‬درصد بليت‌ها به فروش رسيده و هزينه تماشاي يك بازي براي يك تماشاگر در مقايسه با جام‌هاي قبلي گران تمام مي‌شود.

وي اضافه كرد: دليل ديگر فروش كم بليت در اين دوره از جام ، بالا بودن هزينه سفر به كشور آفريقاي جنوبي محل برگزاري مسابقات و مسايل امنيتي است بكن باوئر ادامه داد: چند نفر در دنيا مي‌توانند در عرض يك هفته نزديك به پنج تا شش هزار يورو هزينه كند؟

وي همچنين به تمامي علاقمنداني كه براي ديدن بازي‌هاي جام جهاني به آفريقاي جنوبي سفر كرده اند، توصيه كرد تا به صورت گروهي در شهرهاي مختلف اين كشور به گشت و گذار بپردازند.

بر اساس اعلام سايت اينترنتي رسمي فيفا ، ارزان‌ترين بليت بازي‌هاي گروهي نزديك به ‪ ۵۶‬يورو تعيين شده و فردي كه بخواهد بازي افتتاحيه جام ‪ ۲۰۱۰‬بين تيم‌هاي آفريقاي جنوبي و مكزيك در ژوهانسبورگ را از نزديك تماشا كند بايد حداقل ‪ ۱۴۰‬يورو پرداخت كند.

بر اساس گزارش اين سايت، گران‌ترين بليت اين دوره از جام نيز براي بازي فينال به مبلغ ‪ ۶۳۰‬يورو تعيين شده است.

نوزدهمين دوره رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي روز جمعه بيست و يكم خرداد ماه جاري و با ديدار تيم‌هاي آفريقاي جنوبي و مكزيك از گروه اول آغاز خواهد شد.

امیدوارنیستیم!!!!!
بلکه مطمئن هستیم.

AMIR REZAs
10-06-2010, 17:46
مطمئن هستیم.
آفرین.....:27:
حتما قهرمانید......:27:
:15::15::15::15:

کلوزه به اوج برمی‌گردد

عقبی نره می افته.....
دوستان طرفدار آلمان لطفا از تاپیک فرانسه خارج بشید.........:11:

Sam Fisher 11
10-06-2010, 17:47
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس ماتیوس با مارادونا اگه زمان بچگیه ما کوچیکش بود با 20کارت متونست برابری کنه: دی(تو عکس بازی;))

yuseph
10-06-2010, 18:14
آفرین.....:27:
حتما قهرمانید......:27:
:15::15::15::15:

عقبی نره می افته.....
دوستان طرفدار آلمان لطفا از تاپیک فرانسه خارج بشید.........:11:
شما نمیخواد نگران عقبی رفتن کلوزه باشید.
شما جلوی مربی جادوگرتون روبگیرید،هنرکردین!
بابا درقرن21وازاین کارها؟فال،طالع و.....
نگفتی آدرس (آبی ها)چیه؟؟؟:38:

AlamtabC
10-06-2010, 18:33
سلام به همه دوستان مخصوصا ژرمن ها
متن رو بعدا می نویسم آخه نمازم داره قضا می شه

AlamtabC
10-06-2010, 18:35
سلام به همه دوستان به خصوص ژرمن ها

yuseph
10-06-2010, 18:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو توی تاپیک آرزانتین گذاشته بودن!!!
اگه درست باشه!راه ما خیلی خیلی سخت خواهدبود.
آرژانتین-مکزیک
انگلیس-آمریکا
ایتالیا-آرزانتین
اگه همه چیز طبیعی باشه!باید با2بازی سخت(بجزانگلیس-امریکا)انجام بدیم تا تازه برسیم فینال!!!!!!

sinath
10-06-2010, 18:36
جای بالاک خیلی خالی
لعنت بر بواتنگ

.German.
10-06-2010, 18:46
جای بالاک خیلی خالی
لعنت بر بواتنگ

آره واقعا
امیدوارم آب خوش از گلوش پایین نره
این کارش برنامه ریزی شده بود از طرف غنایی ها تا نذارن بالاک به جام جهانی برسه
ان شا الله آلمان هفت هشت تا به غنا بزنه تا حساب کار دستشون بیاد

AlamtabC
10-06-2010, 18:55
اگه درست باشه!راه ما خیلی خیلی سخت خواهدبود.
آرژانتین-مکزیک
انگلیس-آمریکا
ایتالیا-آرزانتین
اگه همه چیز طبیعی باشه!باید با2بازی سخت(بجزانگلیس-امریکا)انجام بدیم تا تازه برسیم فینال!!!!!!

به نظر من آلمان با ایتالیا مشکل داره خیلی وقته که نبرده ازش اما اگه ایتالیا همین وضع بد رو داشته باشه تو جام من فکر می کنم مشکلی به اون صورت نداشته باشه

AlamtabC
10-06-2010, 19:26
آلمان اگه بیاد نیمه نهایی قهرمانه

Peji2010
10-06-2010, 19:35
سلام به برو بچز.
خب منم اومدم با این امضا :31:فقط معذرت که یه ذره دیر شد!:19:

yuseph
10-06-2010, 19:38
سلام به برو بچز.
خب منم اومدم با این امضا :31:فقط معذرت که یه ذره دیر شد!:19:
خیلی خیلی به جمع ژرمن ها خوش آمدی

The master
10-06-2010, 19:40
به جمع ژرمن ها جمع ه

فقط کاپیتان لام

AlamtabC
10-06-2010, 19:44
سلام من تازه واردم از فرو بازی چیزی سرم نمیشه فقط عاشقم عاشق آلمان نمی دونم هر چی میرم تو پروفایلم هیچ پیامی ندادم در حالی که تا حالا 3 پیام فرستادم لطفا کمک کنید

AlamtabC
10-06-2010, 19:44
سلام من تازه واردم از فروم بازی چیزی سرم نمیشه فقط عاشقم عاشق آلمان نمی دونم هر چی میرم تو پروفایلم هیچ پیامی ندادم در حالی که تا حالا 3 پیام فرستادم لطفا کمک کنید

AlamtabC
10-06-2010, 19:45
لطفا کمک کنید

بردیا
10-06-2010, 19:46
بابا جون مادرتون اون بادشتوبر رو نزارید دفاع چپ که با 2تا حرکت چپ آلمان ویران میشه
40دقیقه اول بازی بایرن منچستر که یادتون هست چطور بادشتوبر تیمو به باد داده بود

Peji2010
10-06-2010, 19:46
آخ گفتی!
من عاشق لامم:40: کلا کاپیتانهای آلمان همشون باحالن..لام...بالاک...الیور...

AlamtabC
10-06-2010, 19:49
تا اون موقع جام جهانی تموم شده! خسته نباشید مارو بگو با چه شور و اشتیاقی وارد انجمن شدیم

yuseph
10-06-2010, 19:50
آخ گفتی!
من عاشق لامم:40: کلا کاپیتانهای آلمان همشون باحالن..لام...بالاک...الیور...
نگو الیور.......
مثلش دیگه نمیاد....خدایش وقتی میدیدمش حساس امنیت میکردم.حالا بزار دفاع فرت بده الیور بود که جمش کنه،اما حالا.....

mmiladd
10-06-2010, 19:54

AlamtabC
10-06-2010, 20:14
سلام به تمام ژرمن ها

مشکلات قابل حل آلمان
1- نبودن بالاک (حیف بالاک بالاخره رنگ قهرمانی تو جام جهانی رو ندید)
2- خوردن به گربه سیاه(خیلی وقتیه که ایتالیا رو نبرده)
3- لو با اون تعصبات بچه گانش(استفاده مدام از پولدی و کنار گذاشتن فرینگز)

اما اگه به نیمه نهایی برسه هیچکس نباید شک کنه که این بار نوبتشه بعد از بیست سال

AlamtabC
10-06-2010, 20:22
یکی جواب بده ببینیم ما وجود داریم یا نه ؟

بابا با یه تازه وارد آماتور این طوری رفتار نمی کنن

بردیا
10-06-2010, 20:35
سلام به تمام ژرمن ها

مشکلات قابل حل آلمان
1- نبودن بالاک (حیف بالاک بالاخره رنگ قهرمانی تو جام جهانی رو ندید)
2- خوردن به گربه سیاه(خیلی وقتیه که ایتالیا رو نبرده)
3- لو با اون تعصبات بچه گانش(استفاده مدام از پولدی و کنار گذاشتن فرینگز)

اما اگه به نیمه نهایی برسه هیچکس نباید شک کنه که این بار نوبتشه بعد از بیست سال

1-مسلما نبودن بالاک مشکل بزرگیه ولی امیدوارم باستین جاشو پر کنه

2-تا نیمه نهایی به ایتالیا نمیخوریم قاعدتا اگه بالا بیان
3-استفاده از پولدی که ایراد نداره ولی کاش فرینگز رو دعوت میکرد

Peji2010
10-06-2010, 21:15
نگو الیور.......
مثلش دیگه نمیاد....خدایش وقتی میدیدمش حساس امنیت میکردم.حالا بزار دفاع فرت بده الیور بود که جمش کنه،اما حالا.....

آره خب الیور یه چیز دیگه بود...
راستی بالاک چند سالشه؟ سری بعد دیگه نمیتونه بیاد؟؟؟

بردیا
10-06-2010, 21:25
بالاک 33ساله هستش
گفته دوست داره یورو 2012 هم بازی کنه ولی دیگه به 2014 نمیرسه

AlamtabC
10-06-2010, 22:46
1-مسلما نبودن بالاک مشکل بزرگیه ولی امیدوارم باستین جاشو پر کنه

2-تا نیمه نهایی به ایتالیا نمیخوریم قاعدتا اگه بالا بیان
3-استفاده از پولدی که ایراد نداره ولی کاش فرینگز رو دعوت میکرد
به نظز من پولدی با حرکتش در یورو 2008 بود فکر می کنم که مقابل لهستان خوشحالی نکرد
نشون داد اصالت آلمانی نداره یاد جام جهانی 2002 بخیر که یه دو رگه هم نداشتیم چه برسه که دیگه از یه کشور دیگه باشه
یاد راملو , لینکه,متزلدر,بوده,سیگهو سلطان بخیر
حالا تیم پره از دورگه ها که البته عیبی نداره چون همه تربیت شده فوتبال آلمانند و یه آلمانی هستن
اما شما هم که یه طرفدار واقعی هستید یه جوریتون نمیشه

yuseph
11-06-2010, 03:31
به نظز من پولدی با حرکتش در یورو 2008 بود فکر می کنم که مقابل لهستان خوشحالی نکرد
نشون داد اصالت آلمانی نداره یاد جام جهانی 2002 بخیر که یه دو رگه هم نداشتیم چه برسه که دیگه از یه کشور دیگه باشه
یاد راملو , لینکه,متزلدر,بوده,سیگهو سلطان بخیر
حالا تیم پره از دورگه ها که البته عیبی نداره چون همه تربیت شده فوتبال آلمانند و یه آلمانی هستن
اما شما هم که یه طرفدار واقعی هستید یه جوریتون نمیشه
اینقدر به خون ورگ و رشه و.....گیرنده بابا،تیم مربی داره.
اون هم چه مربیی لوو.
نگران چی هستی؟اینقدر تیم های این جام آبکی وضعیف هستن که المان با تیم امیدش اومده!!!
این یعنی اینکه خیالتون راهت.

MehdiAkhbari
11-06-2010, 10:37

اون نشونه ي شخصيت پولدي بود.مثل حركت لوسيو در فبنال ليگ قهرمانان كه نشون داد به بايرن علاقه داره و اگر اون كار رو نمي كرد ،خود من كلي ازش بدم مي اومد.
در ضمن سال 2002 هم بازيكنايي مثل كلوزه ،آساموا و بعضي هاي ديگه كه الان يادو نمياد بودن.

hamid_diablo
11-06-2010, 12:05
به نظر من آلمان امسال اصلا پتانسیل قهرمانی نداره

حتی لیاقت نداره جزء 4 تیم باشه

برزیل آرزژانتین اسپانیا و فرانسه تو 4 تیم هستن

yuseph
11-06-2010, 12:54
به نظر من آلمان امسال اصلا پتانسیل قهرمانی نداره

حتی لیاقت نداره جزء 4 تیم باشه

برزیل آرزژانتین اسپانیا و فرانسه تو 4 تیم هستن
یه کلمه از .........عروس!!
قربونت شما که حالا باید توی (س..ی...ر....ک.....)باشید. مگه نه؟
حالا که جیم زدی اومدی حداقل یخورده تحقیق کن ببین آلمان چه تیمیه!!
یه بار گفتی پیره!
یه بار اومدی تو پروفایلم مسج دادی!
میری تو تاپیک های دیگه از آلمان بد میگی.!
جالب تر اینکه از پتانسیل ولیاقت صحبت می کنی.!
جواب هایی که باید به این افکار شما داده بشه کاملا واضح ومشخصه،اما دوست من قبل از آنکه با هم وارد جدل بیخود بشیم درمورد تیم آلمان یه تحقیق 3دقیقه ای بکنی جوابتو کامل میگیری و 100درصد نظرت عوض میشه.:20:

AMIR REZAs
11-06-2010, 13:03
یه کلمه از .........عروس!!
قربونت شما که حالا باید توی (س..ی...ر....ک.....)باشید. مگه نه؟
حالا که جیم زدی اومدی حداقل یخورده تحقیق کن ببین آلمان چه تیمیه!!
یه بار گفتی پیره!
یه بار اومدی تو پروفایلم مسج دادی!
میری تو تاپیک های دیگه از آلمان بد میگی.!
جالب تر اینکه از پتانسیل ولیاقت صحبت می کنی.!
جواب هایی که باید به این افکار شما داده بشه کاملا واضح ومشخصه،اما دوست من قبل از آنکه با هم وارد جدل بیخود بشیم درمورد تیم آلمان یه تحقیق 3دقیقه ای بکنی جوابتو کامل میگیری و 100درصد نظرت عوض میشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز ، سعی کن واقعیت رو که همه دارن بهت میگن رو قبول کنی...................:46:

sinath
11-06-2010, 13:06
رنکینگ کلی تیمها در تاریخ جام جهانی:

sinath
11-06-2010, 13:15
آره لابد واقعیت اینه که آلمان تیم پیریه
خوب شد معنی واقعیت رو هم فهمیدیم!!

میانگین سنی تیم های حاضر در جام جهانی 2010:

Ghana – 24.1
North Korea – 24.8
Germany – 25.0
Cameroon – 25.2
Spain – 25.9
Chile – 25.9
Serbia – 26.0
Slovakia – 26.1
Switzerland – 26.7
Ivory Coast – 26.7
Uruguay – 26.7
Slovenia – 26.7
South Africa – 26.9
USA – 26.9
Mexico – 27.1
Argentina – 27.1
South Korea – 27.1
Algeria – 27.2
New Zealand – 27.3
France – 27.4
Greece – 27.7
Nigeria – 27.7
Denmark – 27.7
Netherlands – 27.7
Portugal – 27.7
Japan – 27.8
Honduras – 28.1
Paraguay – 28.1
Italy – 28.2
Australia – 28.4
Brazil – 28.6
England – 28.7

yuseph
11-06-2010, 13:20
منظورت از واقعیات همون توهمات و اطلاعات مندراوری است که به آلمان نسبت میدهید....هرگز
جواب های هوی است.
البته ما جواب های غیر منطقی رو کاملا منطقی وبا سند ومدرک می دهیم.نه با توهین وتهدید و..........

Vah!d
11-06-2010, 13:43
فکر کنم تاپیک تیم ملی آلمان بیشتر از همه تیم ها جلو رفته این نشون میده چقدر بقیه نسبت به ایت تیم حسادت میکنن ! حق دارن بالاخره تیمی اینهمه موفقیت داره حسادت بیشتری هم بهش میشه .

only GERMANY

Mohammad_666
11-06-2010, 15:37
فقط آلمان !

sinath
11-06-2010, 15:40
کاغذ دیواری پودلسکی و کلوزه

mmiladd
11-06-2010, 16:03

sinath
11-06-2010, 16:19
اینم از جا زدن غنایی ها چون می دونن در حضور آلمان بزرگ حرفی برای گفتن ندارن

اسطوره غنا: در جام جهانی به جایی نمی‌رسیم!

کارشناس فوتبال غنا گفته تیم کشورش کاملا آماده نیست....

سایت گل – هربرت منسا، اسطوره فوتبال غنا گفته تیم کشورش به دلیل غیبت میشل اسین، ژنرال خط میانی و همچنین آماده‌سازی ضعیف در جام جهانی به جایی نمی‌رسد: «آماده‌سازی ما عالی نبوده و هلندی‌ها ما را نابود کردند. این نشانه‌های خوبی برای ما نیست. چندی پیش یکی از ده بازیکن برتر دنیا (اسین) را داشتیم، اما او را به دلیل مصدومیت از دست دادیم.

من تنها دارم نقاط قوت و ضعف تیم را بررسی می‌کنم، اما فکر می‌کنم تیم با تمام تلاشی که دارد به مراحل بالا نخواهد رسید.» او با این حال از مردم خواسته کاملا تیم را حمایت کنند.

sinath
11-06-2010, 20:16
عکس هایی متفاوت از ملی پوشان آلمان

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

titanium_zarin
11-06-2010, 20:25
چه عكساي جالبي ...
انگار دهه 30 هست ...
اقا دستت درست ...

sinath
11-06-2010, 21:06
جاسوسان دانشگاه کلن در خدمت سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان

میلیون ‌ها نفر در سراسر جهان بی ‌صبرانه در انتظار آغاز رقابت‌ های جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ هستند. گروهی از این منتظران، دانشجویان رشته‌ ورزش دانشگاه کُلن هستند که از مدت‌ ها قبل برای یواخیم لوو، سرمربی آلمان، "جاسوسی" می ‌کنند.
ماه‌ ها است که حدود ۵۰ دانشجوی رشته "علوم ورزشی" در دانشگاه کُلن آلمان، کاری جز تماشای مسابقات فوتبال ندارند. آنان مامور بررسی تمام بازی‌ های ۳۱ رقیب تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی پیش رو هستند. مارتین یدروزیاک، یکی از این دانشجویان، در حالی که بازی تیم‌ های مالی و غنا را بررسی می‌ کند، می‌گوید : الان این‌ جا یکی گل زد. من این را باید یاداشت کنم. خیلی از نکات باید یادداشت شوند، اما ما معمولا مهمترین‌ ها را ثبت می‌کنیم.
دانشجویان بر روی رایانه‌ های پیش ‌رویشان جدولی دارند که تمام صحنه‌ های مهم را کپی و به آن منتقل می‌کنند. معمولا برای هر بازی ۹۰ دقیقه ‌ای حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان صرف شده و تمام ریزه‌ کاری‌ ها با دقت و حوصله تجزیه و تحلیل می‌شوند.
اشتفان نوپ، مسئول پروژه می‌گوید : برای ما مهم است که بدانیم بازیکن ‌ها چگونه بازی را آغاز می‌کنند، چطور گل می‌ زنند، به چه صورت می‌ دوند، چند بار زمین می‌خورند و خصوصیات و کیفیت بازی‌ شان چگونه است. تمام این جزئیات برای ما مهم است تا بتوانیم از یک تیم و یک بازیکن یک نمایه درست کنیم. اشتفان نوپ و پروفسور یورگن بوشمن، رئیس او، تمام این اطلاعات را جمع‌ آوری می‌ کنند و در اختیار یوآخیم لوو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان می ‌گذراند.
به گفته‌ یورگن بوشمن تیم آلمان مسلما تنها با تکیه بر این اطلاعات نمی‌ تواند قهرمان جهان شود، اما کار ما می‌ تواند چند درصد در موفقیت بازیکنان تاثیر بگذارد.

آغاز همکاری رسمی
در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان پروژه‌ مشابهی انجام شد و اطلاعاتی در اختیار تیم ملی این کشور قرار گرفت. در یک ‌چهارم نهایی این رقابت‌ ها و هنگامی که دیدار تیم‌ های ملی آلمان و آرژانتین به ضربات پنالتی کشید، یِنس لِمان، دروازبان آلمان، تکه‌ کاغذی از جورابش در آورد که بعد ها بسیار معروف شد. این کاغذ دربردارنده‌ همان اطلاعاتی بود که تیمِ بررسی دانشگاه کلن در اختیار دروازبان آلمان گذاشته بود.
در این یادداشت نوشته شده بود که هر بازیکن آرژانتینی ضربه‌ پنالتی را معمولا به چه سمتی شوت می‌ کند. لمان با کمک این اطلاعات توانست توپ را مهار کند و دیدار یادشده که در پایان وقت ‌های اضافه یک بر یک به پایان رسیده بود، در نهایت ۴ بر ۲ به سود آلمان خاتمه یافت. دانشجویان دانشگاه کلن پس از آن همکاری خود با فدراسیون فوتبال آلمان را آغاز کردند؛ البته بدون دریافت دستمزد.
به گفته‌ یکی از دانشجویان، آنان در این پروژه با حوزه‌ هایی آشنا می‌شوند که به مراتب مهم ‌تر از درآمد مادی‌ است. از جمله این ‌که در رابطه با رشته تحصیلی‌ شان با برنامه ‌های جدید رایانه‌ ای آشنا می‌شوند یا روش کار با تیم ملی را از نزدیک می‌ بیند. این تجربیات برای آینده‌ شغلی این دانشجویان بسیار مهم است.
آغاز جام جهانی به معنای پایان کار تیمِ بررسی نیست. آنان هنگام برگزاری مسابقات نیز تمام بازی ‌ها را به دقت دنبال می‌کنند و نکات مشورتی خود را در اختیار سرمربی قرار می‌دهند.

منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)

MehdiAkhbari
11-06-2010, 22:33
ما كه كف كرديم!!!!!!خيلي خفنن اينا!

yuseph
12-06-2010, 01:19

yuseph
12-06-2010, 01:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sinath
12-06-2010, 01:32
نخستین رویارویی دو برادر در تاریخ جام های جهانی فوتبال

برای نخستین بار در تاریخ جام جهانی فوتبال دو برادر در پیراهن دو تیم ملی مختلف در جام جهانی به مصاف یکدیگر می روند. جروم بوآتنگ در پیراهن تیم ملی آلمان و کِوین پرینس بوآتنگ در ترکیب ملی‌ پوشان فوتبال غنا.
یکی از نکات پرحاشیۀ جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی از هفته‌ ها قبل از آغاز این مسابقات، نبرد برادران بوآتنگ در چهارچوب دیدار های مرحلۀ گروهی میان تیم‌ های ملی فوتبال آلمان و غنا در گروه ۴ به شمار می‌رود. شامگاه روز چهارشنبه (۲۳ ژوئن/ ۲ تیر) برادری و دوستی میان جروم و کوین‌ پرینس به‌ طور موقت متوقف می‌شود.

اما وقوع چنین اتفاق بی ‌نظیری چگونه امکان پذیر شد؟
برداران بوآتنگ که متولد پایتخت آلمان، برلین هستند، ریشۀ پدری مشترکی دارند. پرینس بوآتنگ از مهاجران غنایی‌ تبار در کشور آلمان است که با همسر آلمانی خود در سال ۱۹۸۷ میلادی صاحب فرزندی به نام "کوین‌پرینس" شد. "پرینس" پس از تولد "کوین‌ پرینس" از مادر این فرزند جدا شد و با همسر بعدی خود در سال ۱۹۸۹، دیگر پسر خود "جروم" را به دنیا آورد.

فوتبال حرفه‌ ای
کوین‌ پرینس نخستین تجربۀ خود را در فوتبال حرفه ‌ای با تیم بزرگسالان هرتا برلین در بوندسلیگا کسب کرد. وی سپس در فاصله‌ سال‌ های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ با تیم انگلیسی "تاتِنهام" در لیگ برتر انگلیس بازی کرد. کوین‌ پرینس پس از بازگشت موقت به بوندسلیگا و حضور در ترکیب تیم بوروسیا دورتموند، در نیم‌ فصل دوم ۲۰۰۸-۲۰۰۹ دوباره به فوتبال انگلیس و تیم "پورت ماث" ملحق شد. وی با این تیم مقام نایب‌ قهرمانی جام حذفی باشگاه‌های انگلیس در فصل اخیر (۲۰۰۹-۲۰۱۰) را کسب کرد.
اما جروم در سن ۱۸ سالگی از هرتا برلین به تیم فوتبال هامبورگ انتقال یافت. وی در ۳ فصل متوالی در بوندسلیگا با پیراهن هامبورگ به میدان رفت و با اقتدار پست ثابت خود را در ترکیب اصلی و در قالب خط دفاعی شمال ‌نشینان آلمان تصاحب کرد.
جروم در تابستان سال ۲۰۰۹ به بزرگترین موفقیت خود در جهان فوتبال رسید و با همراهی اشکان دژآگه، فوتبالیست ایرانی، در قالب تیم ملی فوتبال جوانان زیر ۲۱ سال آلمان، قهرمان جام ملت‌ های اروپا شد. او از این پس در لیست بازیکنان یوآخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان آلمان، نیز قرار گرفت.

اما چرا کوین‌ پرینس بوآتنگ از لیست تیم‌های ملی آلمان حذف شد؟
پاسخ به این پرسش را می‌ توان در عدم هماهنگی این بازیکن با نظم و انضباط لازم در فوتبال آلمان یافت. گفته می‌شود که بی‌ دقتی، خشونت در رفتار و ضعف در تفکرات تیمی از خصلت‌ های شخصی کوین‌ پرینس به شمار می‌ روند. این خصوصیات اخلاقی سرانجام مانع ادامۀ فعالیت وی در پیراهن عقاب‌ پوشان آلمان گردید.
خبر فاصله‌ گیری مسئولان فوتبال ملی آلمان از کوین‌ پرینس بوآتنگ به گوش فدراسیون فوتبال کشور غنا نیز رسید و "شیرهای سیاه" غنا با ارسال نامۀ درخواستی به فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، سرانجام جواز حضور این هافبک دفاعی را در ترکیب تیم ملی غنا در جام جهانی ۲۰۱۰ دریافت نمودند.
بدین ترتیب رویارویی دو برادر در پیراهن دو تیم ملی متفاوت، برای نخستین بار در تاریخ فوتبال جهان، به طور رسمی قطعی شد.

منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)

yuseph
12-06-2010, 01:44
تماشاگران ایرانی عاشق تیم ملی آلمان

Anonymous13
12-06-2010, 08:37
سلام دوستان خیلی همه تون گل هستین
ایول
المان دوست داریم :40::40::40::40: :40::40::40::40: :40::40::40::40: :40::40::40::40:

sinath
12-06-2010, 13:15
تماشاگران ایرانی عاشق تیم ملی آلمان

این عکس واسه کی و کجا هست؟

yuseph
12-06-2010, 13:19
درست مطمئن نیستم!!! بازی ایران-آلمان(تهران)
البته خودم اون روز استادیوم بودم.خیلی باشکوه بود.چندتا عکس هم دارم که خیلی باحالن ولی حیف که شخصین ونمیشه گذاشتشون.

yuseph
12-06-2010, 13:47
برسی کامل وجامع تیم ملی آلمان

به نظر می رسد آلمان تا مرحله یک چهرم نهایی صعود کند و در آنجاست که بازی با آرژانتین فراخواهد رسید.تیمی که پرستاره ترین جمع جام جهانی است و آلمان را در ین کشور شکست داده است

سایت گل - در فصلی که گذشت اتفاقات مهم و زیادی برای فوتبال آلمان افتاد. در عرصه باشگاهی بایرن،برمن و هامبورگ در اروپا فصل موفقی را پشت سر گذاشتند اما عملکرد فوق العاده اینتر و فیورنتینا باعث شد تا لیگ ایتالیا با اختلاف بسیار ناچیز (به اندازه یک مساوی در طول فصل!) در مجموع امتیازی از لیگ آلمان جلو بماند تا برای یک سال دیگر سهمیه چهارم لیگ قهرمانان را در اختیار داشته باشد.
آلمان اما در عوض سال آینده را با اختلاف مثبت پنج امتیازی و پیشتازی نسبت به لیگ ایتالیا فصل را شروع خواهد کرد و در صورتی که فاجعه رخ ندهد کسب سهمیه حتمی به نظر می رسد.

ظهور جوانها
از موفقیت در کسب امتیاز برای لیگ که بگذریم باشگاه های آلمانی حاصل زحمات خود و سرمایه گذاری روی جوانان در چند سال اخیر را دیدند و شاهد شکوفایی نسل جدیدی از فوتبال آلمان بودیم نسلی که خیلی از بازیکنانش به تازگی قهرمان زیر 21 سال اروپا شده بودند.
اوزیل و مارین در برمن شکوفا شدند و نبود دیه گو را کاملاً جبران کردند، در هامبورگ مدافعینی چون بواتنگ و آوگو ظاهر شدند، هوملس بازیکن سابق بایرن در دورتموند به یکی از بهترین مدافعین جوان اروپا تبدیل شد و کروس دیگر بازیکن بایرن که قرضی در لورکوزن بود به یک بازی ساز قهار تبدیل شد و نقش مهمی در موفقیت لورکوزن و 21 گلی که کیسلینگ زد داشت ، شالکه هم هوودس مدافع جوان عضو تیم قهرمان اروپا را در ترکیب اصلی قرار داد و اشتوتگارت هم کاپیتان همان تیم خدیرا یا به قول خود آلمانی ها کدیرا را شکوفا کرد تا جای بالاک مصدوم شده را بگیرد از همه مهم تر مولر و بادشتوبر ناگهان در بایرن ظهور کردند و استعداد های دروازه بانی ما نویر و آدلر همچنان به رشد ادامه دادند... می بینید که آینده فوتبال آلمان بیمه شده و یک تیم جدید به سرعت در حال رشد است...

ثروتمند ها
از نظر مالی هم باز پنج باشگاه آلمانی در لیست بیست باشگاه ثروتمند دنیا قرار گرفتند (بایرن شالکه،هامبورگ،برمن،دورتمو ند) که اشتوتگارت هم با توجه به فصل موفقش سال آینده به این لیست اضافه خواهد شد، ضمن اینکه لیگ آلمان با کمترین میزان بدهی باشگاه ها در بین بقیه لیگ های معتبر اروپا آینده درخشان مالی را هم در انتظار خود می بیند، از طرفی بوندس لیگا در آفریقا و آسیا قرارد های خوبی جهت پخش تلویزیونی بسته که از این لحاظ تیم های ضعیف تر آلمان هم سود خواهند برد.
همه این عوامل نشان از افزایش جذابیت بوندس لیگا دارد به طوری که بالاخره بورسیا دورتموند توانست پر تماشاگرترین تیم اروپا در فصل گذشته لقب بگیرد و این عنوان را که با اختلاف کم در چند سال اخیر به منچستر می داد کسب کند.
گل های زیاد، ستاره های جدید، استادیوم های مدرن، فوتبال زیبا و بسیاری عوامل دیگر همه و همه نوید روز های خوش بیشتری را در آینده برای بوندس لیگا دارند

سال بایرن ، سال آلمان
هر وقت بایرن در اروپا موفق بوده تیم ملی آلمان هم قدرتمند ظاهر شده، امسال بایرن با هسته ای آلمانی و با کمک بازیکنان خارجی با کیفیت به فینال رسید و تیم خوبی داشت. بازیکنانی چون لام و شواین اشتایگر که در جام های جهانی قبل جوان بودند حالا با تجربه شدند و امسال المان امیدوار است تا بتواند جام را به خانه ببرد جامی که آخرین بار در سال 1990 نصیب آلمان شد و خیلی ها معتقدند امسال نوبت آلمان است تا جام را ببرد و با فرمول های ریاضی هم ثابت کرده اند!
اما روند آماده سازی تیم ملی مدام با خبر های ناخوشایند مصدومیت بازیکنان مختل می شد...

جای خالی انکه
مرگ روبرت انکه که شوکی برای فوتبال آلمان بود تقریباً حضور رنه آدلر را به عنوان دروازه بان اول آلمان در جام جهانی قطعی کرد اما او با بد شانسی آسیب دید تا دنیا شاهد پرواز عقاب آلمانی در آفریقای جنوبی نباشد...اما آلمان همیشه آن قدر دروازه بان خوب داشته که نگران نباشیم و حالا مانول نویر که قرار بود دروازه بان سوم آلمان باشد نفر اول در درون دروازه خواهد بود او قهرمان زیر 21 سال اروپا شده پس می توانیم به او اطمینان کنیم.

شواینی به جای بالاک
اما با مصدومیت مشکوک کاپیتان بالاک چه کنیم؟ چه کسی می تواند جای او را در تیم پر کند؟ بهترین پاسخ را رودی فولر داد: هیچ کس! بله بالاک قابل جانشینی نیست و این بازیکن بدشانس یک جام دیگر را هم از دست داد...اگر چه در این اواخر بالاک نقش کلیدی مثل گذشته در ترکیب آلمان نداشت اما تجربه بالای او در عرصه بین الملی برای هدایت تیم لازم بود...اما زیاد جای نگرانی نیست چون شواین اشتایگر که امسال تبدیل به هافبک وسط شده و به قول نویسنده سایت گل بی احترامی به ژاوی است که بازیکنی را در پستش در حال حاضر نزدیک به او بدانیم اما شواین اشتایگر در حال حاضر نزدیک به سطح ژاوی شده است هوش بالای او و قدرت شوت زنی اش باعث می شود چیز زیادی از بالاک کم نداشته باشد و بتواند در کنار خدیرا میانه میدان را برای آلمان در اختیار بگیرد.

کاکائو به جای کلوزه و گومز
مسئله نگران کننده دیگر فرم مهاجم های تیم ملی است، کلوزه و گومز در شرایط خوبی قرار ندارند و بازی آنها در فینال نا امید کننده بود، پودولسکی فصل خوبی را پشت سر نگذاشته اما امیدواریم مثل همیشه در تیم ملی خوب بازی کند، کیسلینگ در بوندس لیگا خوب گل زد اما در تیم ملی و مقابل مالت موفق نبود و در گل زنی ناتوان بود (البته با کمی بدشانسی) مولر مهاجم خوبی است اما نشان داده که تمام کننده خوبی نیست و نمی تواند مهاجم نوک باشد، می ماند کاکائو که شاید الان آماده ترین مهاجم آلمان باشد، کسی که قرار نبود در تیم ملی بازی کند و برزیلی است و پاسپورت آلمانی گرفت تا برای اشتوتگارت راحت تر بازی کند اما دست تقدیر او را به اینجا کشانده و اگرچه احتمالاً ثابت بازی نخواهد کرد اما در جام جهانی می تواند نقش تعیین کننده ای داشته باشد.

2-4-4 ، 3-3-4 و 1-3-2-4
در خط دفاع و به خصوص مرکز دفاع مشکل بوده و هست و با مصدومیت بازیکنان دفاعی نظیر وسترمن، تراش، حذف فرینگز و بالاک فشار روی مرکز خط دفاع بیشتر از قبل هم خواهد بود اما میتوان امیدوار بود یک دروازه بانی خوب و یه خط هافبک تهاجمی خوب آن را جبران کند.
در جام جهانی قبل ترکیب تیم ملی و تقریباً همه بازیکنان فیکس مشخص بود اما امسال اصلاً اینطور نیست. امسال آلمان می تواند با ترکیب های بازی کند و به جز هسته تیم شامل دروازه بان، لام، مرته ساکر، و شواینی تقریباً بقیه بازیکنان هر کسی می تواند باشد! این غیر قابل پیش بینی بودن ترکیب یک برتری تاکتیکی را برای آلمان به ارمغان می آورد ضمن اینکه امسال ذخیره ها با بازیکنان اصلی اختلاف خیلی کمی دارند و می توانند به خوبی در موقع نیاز وارد و جریان بازی را تغییر دهند.

ترکیب احتمالی
حدس و گمان ها و ترکیب تیم در بازی های اخیر و فرم مهاجمین تیم حاکی از این است که تیم احتمالاً با ترکیب 1-3-2-4 تیم وارد رقابت ها خواهد شد.نویر درون دروازه، مرته ساکر و فریدریش که با تجربه ترین مدافعین در ترکیب هستند در مرکز، لام و احتمالاً بواتنگ در دو طرف خط دفاعی و در جلوی آنها شواینی وخدیرا، یک خط جلو تر سه هافبک تهاجمی که دو تا از آنها در موقع لزوم به مهاجم تبدیل می شوند در کنار مهاجم نوک علامت سؤال های اصلی ترکیب تیم ملی هستند، احتمالاً اوزیل به عنوان بازی ساز در کنار پودولسکی و کلوزه به عنوان دو بازیکن مورد علاقه لو در ترکیب قرار خواهند گرفت اما در سمت راست مولر، کروس، مارین و تروکوسکی کاندید هستند که امیدوارم مارین انتخاب لو باشد.

چند احتمال
اما با این ترکیب از آلمان باید انتظار چه بازی را داشت؟ کلوزه مهاجمی است که تمایل به پاس دادن و فضا سازی برای دیگر بازیکنان دارد و با توجه به آماده نبودنش باید انتظار گل زنی زیاد از خط هافبک آلمان باشیم و شاید کلوزه به عنوان یک بازیکن هدف برای مدافعین حریف عمل کند تا بقیه بازیکنان صاحب موقعیت شوند.
قرار گرفتن پودولسکی در خط هافبک یکی از نقاط قوت این سیستم است، سرعت خوب، هوش و قدرت شوتزنی او در این سیستم به خوبی استفاده می شود. در بازی های تدارکاتی چند فرصت شوتزنی خوب برای پودولسکی ایجاد شد در جام جهانی پولدی اگر از این طریق گل بزند می توانید از الان مطمئن باشید که گلی تماشایی خواهد بود! شوت های پر قدرت پولدی اگر در چارچوب باشند مهار آنها کار سختی است...
از دیگر نکات کلیدی این سیستم نفوذ هافبک های وسط به قلب خط دفاع حریف است. شواینی آرشیتکت و طراح حملات آلمان خواهد بود و اوزیل و کدیرا به قلب دفاع حریف خواهند زد کدیرا و اوزیل در بازی های تدارکاتی چندین بار صاحب موقعیت های خوبی شدند باید امیدوار باشیم تا ضربه آخر را در جام جهانی بهتر بزنند.
ترکیب دوست داشتنی لام، پولدی و شواینی می تواند در سمت چپ باعث دردسر هر تیمی بشود در سمت راست هم اگر مارین بازی کند بار دیگر دنیا شاهد یک بازیکن تکنیکی آلمانی خواهد بود هماهگنی او با اوزیل اگر گل در بر نداشته باشد به احتمال زیاد می توانند از حریف پنالتی بگیرند!

صعود طبیعی به یک چهارم نهایی
خوب حالا آیا با این ترکیب و این بازیکنان تیم قادر به کسب جام هست؟ این تیم تا کجا می تواند جلو برود و حریف چه تیم هایی می تواند بشود؟
برای رسیدن به جام تیم ها از دو مسیر عبور می کنند در سمت آلمان تیم های انگلیس، فرانسه و آرژانتین قدرت های قدیمی مدعی جام هستند و در سمت مخالف برزیل، ایتالیا، هلند و اسپانیا.
رنکینگ فیفا و فرم تیم ها حاکی از این است که تیم های سمت مخالف آلمان قوی تر از تیم های سمت خود آلمان هستند و از این لحاظ شاید کمی خوش شانس باشیم که تا نیمه نهایی به این تیم ها برخورد نخواهیم کرد.
آلمان در سه بازی تدارکاتی خود 9 گل زد و کمی فراتر از حد انتظار بهتر بازی کرد و بازی به بازی بهتر شد. بوسنی قوی ترین و آخرین حریف تدارکاتی آلمان بود که بسیار شبیه به صربستان بازی می کند، آلمان در این بازی به مشکل نخورد پس به نظر می رسد بتواند صدر نشین گروه خود بشود. بعد از صعود باید بتواند از پس تیم دوم گروه انگلیس (احتمالاً آمریکا) بر بیاید و به یک چهارم نهایی برسد. حذف قبل از این مرحله برای فوتبال آلمان نا امید کننده خواهد بود. رسیدن به یک چهارم امری طبیعی و بالا رفتن از این مرحله موفقیت محسوب می شود.
لام کاپیتان جدید آلمان اعلام کرده بود که این تیم میتواند به نیمه نهایی برسد و به نظر می رسد تیم باور دارد که میتواند آرژانتین را شکست دهد و بعد از این مرحله هم همه چیز ممکن است...
منبع:سایت amtc

sinath
12-06-2010, 14:25
اگر می خواهید "بنز" بخرید دعا کنید آلمان صعود کند

تخفيف قيمت بنز به شرط صعود تيم آلمان!
مرسدس بنز خودروهاي خود را دو هزار و 500 تا سه هزار و 400 دلار ارزان‌تر از قبل به بازار عرضه کرده که بيشترين تخفيف طي 20 سال اخير محسوب مي‌شود.
ايسنا: مرسدس بنز با اعمال تخفيف ويژه روي برخي محصولات خود اعلام كرد كه هرچه تيم ملي آلمان بتواند به پيشروي خود در مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي ادامه دهد، ميزان اين تخفيف نيز بيشتر خواهد شد.

بر اين اساس شرکت خودروسازي مرسدس بنز آلمان با عرضه چهار مدل خودروي اسپرت تصميم گرفته تا مصرف‌كنندگان جوان را به سمت خود جذب كند. اين خودروهاي اسپرت که در تبليغات مسابقات جام جهاني فوتبال نيز حضور داشتند، به صورت اقساط بدون ‌بهره به مشتريان فروخته مي‌شوند.

نكته جالب اينجاست كه مرسدس بنز اعلام كرده كه اگر تيم ملي فوتبال آلمان در مسابقات جام جهاني 2010 برنده شود، به خريداران 380 دلار آمريکا جايزه مي‌دهد.

سخنگوي مرسدس بنز نيز در اين باره گفت: در مراحل اوليه مسابقات، خودروهاي ما با دو هزار و 500 دلار تخفيف به خريدارن عرضه مي‌شود و هرچه تيم ملي آلمان بتواند به پيشروي خود در مسابقات ادامه دهد، ميزان تخفيف هم بيشتر خواهد شد.

همچنين مرسدس بنز خودروهاي خود را دو هزار و 500 تا سه هزار و 400 دلار ارزان‌تر از قبل به بازار عرضه کرده که بيشترين تخفيف طي 20 سال اخير محسوب مي‌شود.

همچنين بي‌.ام.و و آئودي نيز دست به اقدام مشابهي زده‌اند.

گفتني است، شركت خودروسازي مرسدس بنز حامي مالي تيم ملي فوتبال آلمان در جام جهاني 2010 است.

ghermezeteh
12-06-2010, 15:05
فقط آلمان :40:

yuseph
12-06-2010, 15:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:هم میهن

yuseph
12-06-2010, 17:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AlamtabC
12-06-2010, 19:58
سلام
به نظر من با بازی که از آرژانتین و مدافعین شاهکارش به خصوص گوتییرز فکر می کنم کلوزه و گومز مشکلی واسه گل زدن نداشته باشند هافبک ها هم که نمایش آن چنان سطح بالایی از خودشون نشون ندادند مهم اینه که مدافع ها از پس مسی بر بیان که من فکر
می کنم اگه به سمت لام گرایش داشته باشه کار زیاد سختی نباشه چون لام تیپ و قد و هیکل و سرعتش خیلی به مسی می خوره
اما چون وسط بازی می کنه کار دفاع میانی یه کوچولو سخته.

AlamtabC
12-06-2010, 20:04
برترین مدافع راست حال حاضر جهان بدون بحث!

Mojtaba-MCI
12-06-2010, 20:06
پیش بینیتون از بازی با استرالیا چیه؟!
من فک میکنم 3 - 1 ببریم...

ارمغان جنون
12-06-2010, 20:10
من میگم حداقل با اختلاف 3 گل می بریم.

mmiladd
12-06-2010, 20:14
دو هیچ آلمان..

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

AlamtabC
12-06-2010, 20:16
من فکر می کنم بازی اول کمی سخته اما آلمان گل نمی خوره 2 بر هیچ تمومه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Peji2010
12-06-2010, 20:21
با اختلاف سه گل میبریم. چند روز پیش اگه اشتباه نکنم آمریکا 3_1 استرالیا رو برد. دیگه آلمان که از آمریکا کمتر نیست!

----------
راستی این جناب AlamtabC اینهمه پست داده چرا نوشته پستها: 0 ؟؟!!!

ارمغان جنون
12-06-2010, 20:22
کلیپی از گردش اعضای تیم ملی آلمان در آفریقای جنوبی
6.6 مگ

ali.sholug
12-06-2010, 20:24
ایشالا که میبره و گام اول رو برای قهرمانی برمیداره:31:

ارمغان جنون
12-06-2010, 20:29
با اختلاف سه گل میبریم. چند روز پیش اگه اشتباه نکنم آمریکا 3_1 استرالیا رو برد. دیگه آلمان که از آمریکا کمتر نیست!

----------
راستی این جناب AlamtabC اینهمه پست داده چرا نوشته پستها: 0 ؟؟!!!

برای اینکه تو بعضی انجمن ها مثل اینجا و انجمن اخبار ورزشی و چند تای دیگه پست ها شمارش نمیشه.

AlamtabC
12-06-2010, 20:34
دیگه مهم پست ها نیست داداش اولش پیام ها رو هم نمیدیدم حال مهم در جمع شما دوستانه به امید قهرمانی سرور فوتبال اروپا و جهان

AlamtabC
12-06-2010, 20:36
راستی چه طوری میشه پیام تشکر فرستاد؟؟؟

AlamtabC
12-06-2010, 21:20

Peji2010
12-06-2010, 21:23
زیر هر پست سمت چپ یه کلید تشکر هست باید اونو بزنید.

sinath
12-06-2010, 21:33
طرحی از لباس تیم ملی آلمان در جام جهانی 1990 ایتالیا

AlamtabC
12-06-2010, 21:34
من که بلد نشدم اما همین طوری

ممنونم

AlamtabC
12-06-2010, 21:40
ممنون از همه ژرمن ها به خاطر تصاویر زیبا و مطالب مودبانشون حتی به طرفداران متعصب و یه کوچولو عصبی انگلستان البته خوب طبیعیه یه بار قهرمانی اونم به صورت سیاسی و با کمک داور خوب این عصبانیت هم داره ایشالا از گروهشون بیان بالا ما که بخیل نیستیم.

Peji2010
12-06-2010, 22:59
شاید باید چند تا پست بدید تا کلید تشکر رو نشون بده.داداش عجب عکس توپی از لام گذاشتیا! گذاشتمش رو صفحه ی Desktop:31: این انگلیسم عجب گل ضایعی خورد:27:

khalilpakbaz
13-06-2010, 00:06
دوستان به نظرتون فردا با استرالیا چند چند میکنیم؟؟

yuseph
13-06-2010, 00:09
این هم اخر عاقبت غرور......(انگلیس-فرانسه)
خوبی آلمان اینه که جلوی تیم های کوچک کم نمیاره و به راهتی امتیاز میگیره.....
برای بازی اول هم فکر نکنم آلمان بی مهاوا حمله کنه.....
بهرحال جام جهانیه وباید دستت رو زود رو نکنی وتازه انرژی تیمت روباید تقسیم کنی...
برای ما بردن مهمه!!حالا باهرنتیجه ای....
من مطمئن هستم بازی فردارو آلمان میبره با اختلاف یک گل.......

titanium_zarin
13-06-2010, 00:23
من كه ميگم ...3 -1 ميبريم ...

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

با آن که بار سنگین جانشینی میشاییل بالاک، کاپیتان مصدوم آلمان روی دوش سامی خدیرا(خضیره) است، اما او کمبودی در زمینه اعتماد به نفس ندارد: «به این جا آمده‌ایم تا به دستاوردی ویژه برسیم. می‌خواهیم به دنیا نشان دهیم که می‌توانیم خوب فوتبال بازی کنیم.»
خدیرا23 ساله که پدری تونسی و مادری آلمانی دارد، تنها پنج بازی ملی در کارنامه دارد اما به دلیل شخصیتش توجه‌ها را در باشگاه اشتوتگارت و تیم ملی آلمان جلب کرده است. او در بازی‌های دوستانه آلمان تاثیرگذار بود و می‌خواهد این فرم را در بازی اول گروه D مقابل استرالیا تکرار کند: «استرالیایی‌ها دفاع بسیار موثری دارند، به شکلی ویژه فشرده بازی می‌کنند و در نبردهای انفرادی قدرتمند هستند. اگر مقابل آنها کند بازی کنید، دچار مشکل می‌شوید. باید مراقب باشید و نباید آنها را دست کم بگیرید. ما هرگز چنین کاری نمی‌کنیم چون کاملا تمرکز کرده‌ایم و قصد داریم با سرعت بالا بازی کنیم.»
با توجه به تکنیک و قدرت بازی‌خوانی این هافبک دفاعی، او باید در کنار باستین شواین‌اشتایگر سرعت بازی را تنظیم کند. این نقش کاملا برازنده این هافبک آگاه از نظر تاکتیکی است، بازیکنی که در اولین فصل حضور حرفه‌ای‌اش در فوتبال، تاثیری بسیار زیاد در قهرمانی اشتوتگارت در فصل 07/2006 داشت.
یواخیم لو مشتاق است که استرالیا را ببرد، اما آیا جای خالی بالاک حس خواهد شد؟ خدیرامی‌گوید: «نبود میشاییل به ما بسیار ضربه زد، اما نباید دیگر اندوه این مساله را داشته باشیم. اعتقاد دارم من و باستی مقابل بوسنی به خوبی جای او را پر کردیم.»
آلمان آن بازی را سه بر یک برد و سپس به آفریقای جنوبی پرواز کرد. خدیرادر پایان می‌گوید: «همه ما آماده پذیرش مسئولیت هستیم. روشن است که بازیکنی مانند بالاک به راحتی قابل جانشینی نیست، به ویژه از نظر شخصیتی. اما متقاعد شده‌ام که می‌توانیم آن قدر با شور و اشتیاق بازی کنیم که جای خالی او را چندان حس نکنیم.»

yuseph
13-06-2010, 00:34
حلا همه نگاه هابه آلمان دوخته شده..........
نگران نباشید.دوستان ژرمنی من(غرور داده منومیکشه!)،فراد شب زیباترین فوتبال جام جهانی رو خواهید دید...

برد آلمان واقعیتی است که خود استرالیایی ها هم آن را پذیروفته اند.....

آلمان آنجا تنها نیست ده ها هزار تماشاگر آلمانی،استادیوم را به ورزشگاه اولمپیک مونیخ تبدیل میکنند.
آلمان تو تنها نیستی...آرزو ودعای خیر ماو میلیون هاطرفدارت تو را همراهی خواهدکرد.پس پیروز باش وبر جهان (فوتبال) حکومت کن،که حکومت کردن برازنده توست.........پیش بسوی جام

sinath
13-06-2010, 02:11

yuseph
13-06-2010, 03:58
بچه ها این عکس رو دیدید؟
کسی توضیحی داره بده؟
یعنی مارادونا.......؟
این چه کایه........؟
باورم نمیشه!!!!!!شوکه شدم!!!!!!

fire159
13-06-2010, 08:00
ایشالا که میبره:40:آلمان:40:دو هیچ آلمان..

Masoud King
13-06-2010, 09:26
دوستان یادتون نره همین استرالیا جام پیش داشت ایتالیا رو حذف می کرد که اگه داور اون پنالتی الکی رو نمی گرفت....

ولی میگم آلمان 2-1 میبره

titanium_zarin
13-06-2010, 09:28
آلمان تيم هميشه پيروز ميدان با کانگورها

امشب ساعت 23 به وقت تهران آلمان‌ها که در رقابت‌هاي جام‌جهاني 1954، 1974 و 1990 به مقام نخست رسيدند، با استراليا ديدار خواهند کرد.
ژرمن‌ها تاکنون در سه پيکار رسمي مقابل اين حريف قرار گرفته که هميشه برنده بوده‌اند. اولين جدال و رويارويي آنان با عضو اسبق اقيانوسيه به جام جهاني 1974 مربوط مي شود که تيم تحت رهبري هلموت شوئن، 3 بر صفر برد.
سپس در رقابت‌هاي المپيک 2000 اين دو تيم برابر هم قرار گرفتند که ژرمن‌ها بارديگر به برتري 3 بر صفر رسيدند.
آخرين رويارويي اين دو تيم در پيکارهاي جام کنفدراسيون‌ها در سال 2005 بود که تيم آلمان تحت رهبري يورگن کلينزمان 4 بر 3 فاتح ميدان شد.

mmiladd
13-06-2010, 09:31

AlamtabC
13-06-2010, 10:11
سلام
اوضاع انگلیس خیلی خرابه حالا باید نشست و دید که بالا میاد یا نه من که فکر می کنم اگه به استرالیا بخوره حذف میشه البته با این شرایط احتمال داره به آلمان هم بخوره که آلمان دست خودشه اما اگه این طوری بشه آلمان باید با انگلیس , آرژانتین ,ایتالیا و فینال رو هم با برزیل یا اسپانیا داشته باشه ***رفتن از ایتالیا مربی آوردن که دفاعشون رو درست کنه اما این دیوار کاه گِلی درست بشو نیست که نیست***

AlamtabC
13-06-2010, 10:14
خودمونیم این مارادونا هم عجب ید طولایی داره دوپینگ می کنه حالا ... هم هست به نظر فقط فوتبالیست خوبی بوده.

AlamtabC
13-06-2010, 10:28
به نظر امشب دوباره این تصاویر رو می بینیم شاید چند بار !!!
به امید هشت تایی هاش

AlamtabC
13-06-2010, 10:35

fire159
13-06-2010, 10:36
جای میشاییل بالاک خیلی خالیه

AlamtabC
13-06-2010, 10:45
نمایی زیبا از ورزشگاه آفریقای جنوبی بعد از پیروزی آلمان بر استرالیا

mmiladd
13-06-2010, 11:12

errmii
13-06-2010, 11:32
سلام به امید قهرمانی آلمان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AlamtabC
13-06-2010, 11:51
حدس بزنید این تصویر کدام بازیکن آلمان است؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

errmii
13-06-2010, 11:56
آلمانی ها براي كودكان بي ‌بضاعت آفریقای جنوبی بليت خريدند

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ارسما تايمز، ژرمن‌ ها به منظور از حمايت از كودكاني كه در شهر ‌هاي دوربان،‌ پورت ‌اليزابت و ژوهانسبورگ خواهان حضور در ورزشگاه براي تماشاي بازي تيم آلمان در جام‌ جهاني هستند 300 بليت مسابقه هر ديدار را خريداري كردند.
هارالد اشتنگر، سخنگوي تيم آلمان اظهار داشت : اين اقدام به جهت برآورده شدن آرزوي تماشاي بازي توسط كودكاني كه از لحاظ اقتصادي در شرايط مطلوبي نيستند انجام شده است. ما اميدواريم آنها در هنگام بازي‌ هاي تيم آلمان از اين راه به همراه معلمين خود خرسند شود.
اين مقام افزود : از طرف آنان هزينه خورد و خوراك اين كودكان و نيز وسيله حمل و نقل شان تامين شده است.

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

الیور بیرهوف : هر 23 بازیکن آلمان آماده بازی با استرالیا هستند

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال آلمان الیور بیرهوف مدیر تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه با خبرنگاران گفت : تمام بازیکن آلمان آماده بازی با استرالیا هستند.
بیرهوف گفت : بعد از انجام تمرینات بسیار خوبی که اعضای تیم پس از ورود به آفریقای جنوبی پشت سر گذاشتند الان همه 23 بازیکنان آلمان چه از نظر فیزیکی و چه از نظر تکنیکی کاملا آماده اولین بازی خود در مقابل استرالیا هستند.

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

اولين روز جام جهاني در آلمان با اعتراض شديد صد ها کارمند همراه شد

خبرگذاری ایرنا : اولين روز جام جهاني 2010 در آلمان با اعتراض شديد صدها کارمند که به اميد تماشاي اين مسابقات از طريق اينترنت بر سرکارهاي خود حاضر شده بودند، همراه شد.
شبکه تلويزيوني ARD آلمان وعده داده بود که اين مسابقات را بصورت زنده بر روي اينترنت پخش کند و کارمندان آلماني که بخشي از ساعت کاري شان با اين مسابقات همزمان شده بود، به اميد تماشاي اين مسابقات از اين طريق از گرفتن مرخصي خودداري کرده و در ادارات و سازمان هاي خود حاضر شده بودند.
اين در حالي است که آنان همزمان با شروع مسابقات با پيامي بر روي تارنماي اين شبکه مواجه شدند مبني بر اينکه سرور دچار مشکل شده و قادر به پخش اين مسابقات نيست.
اين علاقمندان متعصب فوتبال به دنبال دريافت اين پيام با درج مطالب اعتراضي و تماس هاي تلفني به اين خلف وعده مسوولان شبکه، اعتراض کردند. به نظر مي رسد که به علت هجوم گسترده طرفداران فوتبال براي تماشاي اين مسابقات سرور اين شبکه قادر به پاسخ به مراجعين نشده و سقوط کرده است.
اولين مسابقه جام جهاني در ساعت 18:30 به وقت تهران آغاز شد که حدود ساعت 16 در آلمان بود و حدود يک ساعت از ساعت کاري کارکنان برخي شرکت ها و سازمان ها تداخل پيدا کرد.
اين در حالي است که مسابقه تيم ملي فوتبال آلمان در روز يکشنبه آينده بيشتر با ساعت کاري آلمان ها تداخل پيدا مي کند و مديران مدارس و شرکت ها را نگران کرده است.

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

سامی خدیرا : جای خالی میشائیل بالاک در جام جهانی را پر می‌ کنم

سایت گل : با آن که بار سنگین جانشینی میشاییل بالاک، کاپیتان مصدوم آلمان روی دوش سامی خدیرا (خضیره) است، اما او کمبودی در زمینه اعتماد به نفس ندارد : به این جا آمده ‌ایم تا به دستاوردی ویژه برسیم. می‌ خواهیم به دنیا نشان دهیم که می‌ توانیم خوب فوتبال بازی کنیم.
خدیرا 23 ساله که پدری تونسی و مادری آلمانی دارد، تنها پنج بازی ملی در کارنامه دارد اما به دلیل شخصیتش توجه‌ ها را در باشگاه اشتوتگارت و تیم ملی آلمان جلب کرده است. او در بازی‌ های دوستانه آلمان تاثیرگذار بود و می‌ خواهد این فرم را در بازی اول گروه D مقابل استرالیا تکرار کند : استرالیایی‌ ها دفاع بسیار موثری دارند، به شکلی ویژه فشرده بازی می‌ کنند و در نبرد های انفرادی قدرتمند هستند. اگر مقابل آنها کند بازی کنید، دچار مشکل می‌ شوید. باید مراقب باشید و نباید آنها را دست کم بگیرید. ما هرگز چنین کاری نمی ‌کنیم چون کاملا تمرکز کرده‌ایم و قصد داریم با سرعت بالا بازی کنیم.
با توجه به تکنیک و قدرت بازی‌ خوانی این هافبک دفاعی، او باید در کنار باستین شواین‌ اشتایگر سرعت بازی را تنظیم کند. این نقش کاملا برازنده این هافبک آگاه از نظر تاکتیکی است، بازیکنی که در اولین فصل حضور حرفه ‌ای‌اش در فوتبال، تاثیری بسیار زیاد در قهرمانی اشتوتگارت در فصل 2007-2006 داشت. او می‌گوید : تنها من نیستم که در ترومپت خواهم نواخت. اما از دیکته کردن بازی و داشتن نقش پیوند دفاع و حمله لذت می‌ برم.
یواخیم لو مشتاق است که استرالیا را ببرد، اما آیا جای خالی بالاک حس خواهد شد؟
خدیرامی‌ گوید : نبود میشاییل به ما بسیار ضربه زد، اما نباید دیگر اندوه این مساله را داشته باشیم. اعتقاد دارم من و باستین مقابل بوسنی به خوبی جای او را پر کردیم.
آلمان آن بازی را سه بر یک برد و سپس به آفریقای جنوبی پرواز کرد. خدیرا در پایان می‌گوید : همه ما آماده پذیرش مسئولیت هستیم. روشن است که بازیکنی مانند بالاک به راحتی قابل جانشینی نیست، به ویژه از نظر شخصیتی. اما متقاعد شده‌ ام که می‌ توانیم آن قدر با شور و اشتیاق بازی کنیم که جای خالی او را چندان حس نکنیم.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

آنگلا مرکل : آلمان 2 بر 0 استراليا را شکست خواهد داد

به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران و به نقل از بيلد،صدر اعظم آلمان امروز در مصاحبه اي درباره تيم ملی فوتبال آلمان صحبت کرد و درباره برنامه های دولت آلمان درباره حضور اين تيم در جام جهانی سخن گفت.
ما از شش ماه پيش،آمادگی های لازم برای حضور تيم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی را انجام داده ايم و اميدواريم که تيم ملی آلمان در جام جهانی 2010 بتواند نتايج خوبی کسب کند،البته من کارشناس فوتبال نيستم و نظر دادن درباره عملکرد تيم ملی فوتبال آلمان برای من سخت باشد،من فکر ميکنم که در بازی مقابل استراليا،ما بتوانيم 2 بر 0 آنها را شکست دهيم.
به نظر من بازيهای اول و استارت اوليه در جام جهانی بسيار مهم است،مصدوميت ميشائيل بالاک،ضربه بزرگی به تيم ملی فوتبال آلمان زد و بالاک ميتوانست روحيه زيادی به بازيکنان تيم بدهد،در هر صورت اميدواريم که بتوانيم نتايج خوبی کسب کنيم.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

لوکاس پودولسکی : منتظر درخشش میروسلاو کلوزه در جام جهانی باشید

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت اسپورتینگ لایف لوکاس پودولسکی بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان گفت : منتظر درخشش کلوزه در جام جهانی باشید.
پودولسکی به خبرنگاران گفت : درست است که میرو در این فصل فقط سه گل برای بایرن به ثمر رسانده و بیشتر فصل را نیمکت نشین بوده و با روحیه ای که از کلوزه سراغ دارم مطمئن هستم که او در جام جهانی خواهد درخشید.
وی افزود : کلوزه همیشه برای آلمان مفید بوده و با توجه به تلاش و تمریناتی که این اواخر از او دیده ام مطمئنم که او دوباره و مثل جام های جهانی گذشته خواهد درخشید.
پودولسکی در مورد بازی با اسنرالیا گفت : من به خوبی تمرین کرده ام و کاملا آماده مسابقه هستم و خوشجالم که بالاخره زمان بازی با استرالیا فرا رسید.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

پیم وربيك : راه شكست دادن تیم ملی فوتبال آلمان را مي ‌دانم

خبرگزاري فارس : سرمربي تيم ملي فوتبال استراليا گفت با توجه به شناخت زيادي كه از آلمان دارم راه غلبه بر اين حريف سرسخت را مي ‌دانم.
پيم وربيك در آستانه بازي امشب با ژرمن ‌ها در حالي كه با تلويزيون كشورش سخن مي‌گفت، افزود : من يك هلندي هستم و هلندي ‌ها به سبب رقابت هميشگي و همسايگي هميشه به جزئيات ژرمن‌ ها واقف هستند. مي‌ دانم چگونه با تيمي كه يواخيم لو ساخته است، بايد با استفاده از نفرات خود مبارزه و تلاش كنم. اميدوارم با حمايت هواداران ‌خود در پايان اين مسابقه تيمي كه از زمين خوشحال خارج مي‌ شود ما باشيم.

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

يواخيم لو : تركيب آلمان در بازي با تیم استراليا کاملا مشخص است

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر يواخيم لو در آستانه بازي امشب با كانگورها اظهار داشت : تركيب اصلي اين تيم در بازي‌ هاي تداركاتي مقابل مجارستان و بوسني مشخص شده و تلاشي براي ايجاد تغييري در ارنج تيمم ندارم.
مربي 50 ساله افزود: بازيكنان تيم ملي آلمان در شرايط مطلوب براي رويارويي نخست خود در جام جهاني هستند.

mmiladd
13-06-2010, 12:04

Anonymous13
13-06-2010, 12:29
دعا کنید روز خوب آلمان باشه :10:

.German.
13-06-2010, 12:39
ان شاالله 4-0 می بریم.

بردیا
13-06-2010, 12:44
نه 4-0 نتیجه قابل دسترسی نیستش با نزدیک شدن سطح فوتبالا
به نظرم با اختلاف یه گل میبریم

errmii
13-06-2010, 13:23
آلمان در تمامی دیدار های نخست خود در پنج جام جهانی گذشته پیروز شده است

سایت گل : آلمان در تمامی دیدار های نخست خود در پنج جام جهانی گذشته پیروز شده ولی این رکورد بی ‌تردید مقابل استرالیایی‌ های جنگجو مورد آزمایشی جدی قرار خواهد گرفت.
آماده‌ سازی آلمان برای جام جهانی 2010 با مشکلات مصدومیت همراه بود. میشاییل بالاک کاپیتان، رنه آدلر دروازه‌ بان، هایکو وسترمن مدافع و زیمون رولفس هافبک همگی مصدوم شدند و کنار رفتند. پس از یورو 2008 هم ینس لمان، تورستن فرینگز، کوین کورانی و کریستف متزلدر به تیم ملی دعوت نشدند و به این ترتیب تیم یواخیم لو جوان است و تا حدی بی‌ تجربه.
البته کمبود تجربه بازی ملی مانع از آن نشد که جوانان لو 9 گل در دیدار های دوستانه بزنند. با این حال پاشنه آشیل آنها در مرکز خط دفاعی است، جایی که پر مرتساکر و آرنه فردریش برای اولین بار کنار هم قرار خواهند گرفت.
اما در سوی دیگر میدان، تیم خوش ‌ترکیب استرالیا نسبت به چهار سال قبل که به دور یک‌ هشتم نهایی رسید و شگفتی‌ ساز شد، تغییر چندانی نکرده است. دوئل بین جاشوا کندی بلند قامت و دفاع آلمان یکی از امیدهای اصلی استرالیایی ‌ها برای گرفتن نتیجه ‌ای خوب در دوربان است.

errmii
13-06-2010, 13:38
عکس هایی از بالاک به همراه پای شکسته

errmii
13-06-2010, 14:28
پوستر چاپ شده تیم ملی فوتبال آلمان در روزنامه بیلد

errmii
13-06-2010, 15:33
منابع رسانه ‌اي آلمان از سرقت وسايل يك خبرنگار آلماني توسط باج‌ گيران خبر دادند

به گزارش خبرگزاري فارس خبرنگار روزنامه تاگس اشپيگل در نزديكي يك جايگاه پمب بنزين در حومه شهر پروتوريا آفريقاي‌ جنوبي، مورد حمله چند نفر قرار گرفت كه جانش را تهديد كردند.
اين خبرنگار پس از اينكه با تهديدات فزاينده و جدي اين گروه سه نفره روبه‌رو شد، مجبور شد رايانه قابل حمل و تلفن همراهش را به آنها دهد. علاوه بر اين، خبرنگار نگون‌ بخت مبلغ 1200 يورو كه همراه داشت را نيز به آنها داد. وي پس از اين حمله، اتفاق روي داده را به اطلاع پليس رساند.
با توجه به مدت كوتاهي كه از شروع اين مسابقات سپري شده، موارد متعددي مبني بر سرقت و باج‌ گيري عليه جهانگردان و حتي اعضاي تيم ‌ها و خبرنگاران در نقاط مختلف كشور ميزبان گزارش شده است.

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

سرمربي تيم ملي آلمان از سفر ميشاييل بالاك به آفريقاي جنوبي استقبال كرد

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از دي‌ ولت، يواخيم لو اظهار داشت : از اينكه ميشائيل را در اردو ببينم، بسيار خوشحال مي ‌شوم. حضور او در اينجا بسيار مفيد بوده و به منزله ايجاد شرايط روحي بهتر براي بازيكنان است. خودم از مسئولان فدراسيون خواستم، از او كه هميشه براي تيم زحمات زيادي كشيده، دعوت كرده تا راهي سفر و اردوي تيم ملي شود.
اين مربي ادامه داد : از زماني كه بالاك صدمه ديد و نتوانست با تيم ملي به جام جهاني بيايد، مرتب احوالش را جويا شده‌ ام. خوشحالم دوره نقاهت را به خوبي پشت سر مي‌گذارد.
بازيكن مقتدر تيم چلسي و فرمانده 33 ساله داخل زمين ژرمن‌‌‌ ها، 4 هفته قبل از شروع پيكارها به علت مصدوميت شديد در ديدار نهايي جام حذفي انگليس، مصدوم شد و بخت همراهي در آوردگاه جهاني را از دست داد.

mmiladd
13-06-2010, 15:35

Peji2010
13-06-2010, 16:11
اینم داشته باشید:

yuseph
13-06-2010, 16:28
اینم داشته باشید:

pegi2010با اجازت اصل مطلب رو میزارم بچه ها ببینن!!!

yuseph
13-06-2010, 16:39
حدس بزنید این تصویر کدام بازیکن آلمان است؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب معلومه دیگه :40:باستین شواین اشتایگر:40:
بازیکن مورد علاقه من...

titanium_zarin
13-06-2010, 16:55
يواخيم لوو: با ضد حمله مي توانيم از خط دفاعي استراليا عبور كنيم

يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، از بازيکنانش خواست که در بازي امشب مقابل استراليا از همه فرصت هايشان استفاده کنند.
آلمان که سه بار درجام جهاني به قهرماني رسيده، مدعي اصلي صعود از اين گروه است اما لوو به شاگردانش هشدار داد که کانگوروها را دست کم نگيرند.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما براي استراليا احترام زيادي قائليم. انتظار يک بازي دشوار را دارم. نسبت به چهار سال قبل تيم ها پيشرفت کرده اند و من انتظار يک جام جهاني فوق العاده را دارم.
ما بارها بازي استراليا را بررسي کرديم و مي دانيم که آنها در دفاع بسيار مستحکم هستند. آنها سيستم دفاعي بسيار خوبي دارند و قدرت آنها در سازمان يافتگي آنهاست. آنها در 28 بازي اخيري که انجام داده اند، در 17 بازي گلي دريافت نکردند و اين مسئله همه چيز را در مورد سيستم دفاعي آنها نشان مي دهد. آنها همچنين توانايي تخريب بازي حريف شان را دارند."
آلماني ها نيز از سال 1994 در ديدارهاي گروهي شان در جام جهاني شکست نخورده اند و لوو مطمئن است که تيمش مي تواند به ديوار دفاعي مستحکم استراليا راه پيدا کند.
" من فکر مي کنم ما مي توانيم با ضد حملات سريع از ديوار دفاعي آنها عبور کنيم. بايد آنها را سردرگم کنيم. بايد چنين سيستمي را در پيش بگيريم. اين تيم معمولا به تيم هاي حريف فرصت چنداني براي گلزني نمي دهد و ما بايد از فرصت هايمان حداکثر استفاده را ببريم. بايد به آنها فشار بياوريم و موقعيت ايجاد کنيم. من خوش بين هستم زيرا وقتي تيمم ريتم بازي اش را به دست بياورد، مي توانيم موقعيت ايجاد کنيم و بازيکنان زيادي داريم که مي توانند برايمان گلزني کنيم."

AlamtabC
13-06-2010, 17:04

اینم تصویر دیگش اما خیلی تو تصویر اول واضح نیست حتما آدرس رو دیدید و الا سخت بود

yuseph
13-06-2010, 17:15
دقیقا همون جوری که فکرش رو میکردم.لوو یه مربی واقع گراست.نه خرافاتی ونه رویایی.....
آلمان 3-استرالیا2

yuseph
13-06-2010, 17:48
اشتباه نکنید!!!!طرفدار تیم آلمانه به سینش دقت کنید.

MehdiAkhbari
13-06-2010, 18:23
روزنامه ي گل:
يوآخيم لو:آلمان قوي نيست،ابرقدرت است.

yuseph
13-06-2010, 18:56
همه به انتظار بازی آلمان

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

MehdiAkhbari
13-06-2010, 18:58
از بچه ها خواهش مي كنم فعال تر باشيد.تاپيك انگليس از ما جلو زده.

yuseph
13-06-2010, 19:07
نگران نباش!!!!
انگلیس قد این حرف هانیست
بعد از بازی امشب خواهی دید آمار تاپیک چقدر میشه!
انگلیس هم بخاطر بازی اولشون آمارشون بالارفت.

OSEN
13-06-2010, 19:31
این جام مال ژرمن هاس . میگی نه ؟!! ... نیگا کن (ایشالا) :27:.

errmii
13-06-2010, 20:15
آلمانيها ديشب فيلم ترميناتور تماشا کردند!!!

به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،کادر مربيان تيم ملی فوتبال آلمان ديشب تصميم گرفتند که برای بالا بردن روحيه جنگندگی بازيکنان مقابل تيم ملی استراليا در جام جهانی،برای بازيکنان فيلم ترميناتور را به نماتيش بگذارند.
البته اين پيشنهاد به صورت شوخی از طرف تروخوفسکی،هافبک ژرمن ها مطرح شد اما کادر مربيان بعد از بررسی اين مسئله،تصميم گرفت که اينکار را انجام دهد.
تيم ملی آلمان امشب،ساعت 11.00 شب،اولين ديدار خود در جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی را مقابل استراليا انجام خواهد داد.

vroom
13-06-2010, 20:16
ترکیب احتمالی آلمان :

Neuer (1) – Lahm (16), Mertesacker (17), A. Friedrich (3), Badstuber (14) – Khedira (6), Schweinsteiger (7) – Trochowski (15), Özil (8), Podolski (10) – Klose (11)

mmiladd
13-06-2010, 20:19

AlamtabC
13-06-2010, 20:26
آخه چه طوری فعال باشم باید یه کسی بحث رو شروع کنه نمیشه همش با عکسا و مطالبی که از Dfb.ir هستش تاپیک رو شلوغ کرد اونو همه می تونن برن عضو شن ببینن یه بحث راه بندازین شما دوستان که اطلاعاتتون خوبه در موردش صحبت کنیم

.German.
13-06-2010, 20:35
پیش به سوی ستاره چهارم

بردیا
13-06-2010, 20:36
ای خدا
هولگر رو نزار دفاع چپ جون مادرت که اگه 2تا سرعتی بیفتن جلوش تیم رو به باد میده

بچه ها راستی مارسل یانسن چی شد؟

AlamtabC
13-06-2010, 20:47
راستش من ازبس تو سایتا گشتم تصویر پیدا کنم خسته شدم

راستش چی می شد بفرستم بابا بجنبین یه بحث راه بندازین !!!

sina1415
13-06-2010, 21:04
فقط 1 ساعت تا شروع برای چهارمین قهرمانی

sinath
13-06-2010, 21:16
به امید پیروزی

titanium_zarin
13-06-2010, 21:43
به اميد پيروزي ....
من رفتم پاي بازي ....
ميبينمتون ...

Peji2010
13-06-2010, 22:12
این از گل اول...:31:
شوت به این میگن :21:

MehdiAkhbari
13-06-2010, 22:33
ميرو داره به روزاي اوجش بر مي گرده.ايشالله كه ركورد گرد مولر رو از رونالدوي م ف ت خ و ر پس بگيره.
فردوسي پور هم كه رتبه ي كلوزه در گلزنان رو با رتبه ي آلمان اشتباه گرفته.گفت:جام جهاني 2002 دوم شد.جام جهاني 2006 سوم و بورو 2008 دوم!!!!

hoomaan
13-06-2010, 22:50
پوز خداداد بد جوری زده شد .حال کردم .

vroom
13-06-2010, 22:51
ای خدا
هولگر رو نزار دفاع چپ جون مادرت که اگه 2تا سرعتی بیفتن جلوش تیم رو به باد میده

خدا را شکر استرالیا زیاد از اون سمت حمله نکرد:دی
//////
خیلی خوب بازی کرد آلمان.....تازه باید 5 تا میزدیم بهشون:دی شانس اوردن:8:
این اٌزیل هم خاطرات مهمت شول را برام زنده کرد:20:

fire159
13-06-2010, 22:51
تبريك ميگم

من كه حال كردم بچه ها

هر چند استرليا حريف مالي نيست اما آلمان بازي تيمي خوب و با برنامه اي ارائه كرد .
حتي عادل هم چند بار گفت كه تا الان بهترين بازي رو آلمان كرده .

sin2x=2sinxcosx
13-06-2010, 22:52
آقا تیمتون گل کاشت .
خیلی عالی بازی کرد . دمتون گرم ...

hamijoon
13-06-2010, 22:54
چقدر این آلمانها خوجل بازی میکنن ...

خیلی لذت بردم :40:

mmiladd
13-06-2010, 22:54
خدایش تا اینجا با طراوت تر از المان کدوم تیم بود..؟

جام میره برلین بیخود زور نزنین..!

Peji2010
13-06-2010, 22:57
خب نیمه اول که تمرین خوبی بود! :27: لامم سانتر ردیفی کرد..خوب شد فردوسی پور اومده گزارشگرای دیگه میرن رو اعصاب آدم! تا اینجا بهترین بازی جام رو با اقتدار آلمان انجام داده:5:

vroom
13-06-2010, 23:00
پوز خداداد بد جوری زده شد .حال کردم .

اره:دی
هرچقدر هم جاودانی بهش تیکه میندازه بازم میگه استرالیا:دی

MehdiAkhbari
13-06-2010, 23:01
ببينيد آلمان چطور بازي كرد كه ديگه فردوسي پور هم گفت آلمان بهترين تيمه.

masud-000000
13-06-2010, 23:08
تبریک به ژرمنها!
آقا فقط شانس آوردین هری کیول نبود هااااا وگر نه....:31:
جدا از شوخی استرالیا تحرک لازمه رو نداره
با این بازی استرالیا احتمالا تو نیمه دوم باید شاهد گل های دیگه ای هم بود...

L.A.M.P.A.R.D
13-06-2010, 23:13
خیلی خوب بازی کرد..................ولی امیدوارم این خوب بازی کردنشون ادامه داشته باشه

MehdiAkhbari
13-06-2010, 23:23
سومي رو هم زديم!آفرين به مولر.

MAHY@R
13-06-2010, 23:32
چه تیمی دارید ها ... خیلی قشنگ بازی میکنه

fire159
13-06-2010, 23:41
تاريخ نشون داده كه آلمان بازي به بازي هر چي جلو ميره بهتر بازي ميكنه / اميدوارم همينطور بشه .
دلم برا استراليا سوخت .
به اميد پيروزي هاي بعدي آلمان :40: / اين هم از گل زيباي كاكائو :10:

H.Operator
13-06-2010, 23:47
تبریک میگم به ژرمن های عزیز:40:
خوب بازی کردن و نتیجه قابل قبول رو دریافت کردند-استرالیا خیلی ضعیف ظاهر شد

Mojtaba N87
13-06-2010, 23:51
به طرفدارای آلمان تبریک می گم!

بالاخره یک بازی خوب در این جام دیدیم!

M O B I N
13-06-2010, 23:53
من هم به طرفدارای این تیم تبریک میگم فکر کنم بهترین بازی جام بوده تا حالا !

vroom
13-06-2010, 23:54
ان شاالله 4-0 می بریم.

دمت گرم:46:
به این میگن پیشبینی:31:

XirowN
13-06-2010, 23:55
بسیار زیبا بود !
بسی لذت بردیم

yuseph
13-06-2010, 23:59
آلمان گام اول را محکم برداشت.
آلمان با این برد برای تمامی مدعیان جام خط و نشان کشید........
تبریک تبریک تبریک به تمامی آلمانی های گلم.............

پیش بسوی جام چهارم

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

اشکان جان مبارکت باشه.....

titanium_zarin
14-06-2010, 00:00
اقا حال كرديد؟؟؟؟
ديگه چي داريد بگيد ؟؟؟
فوتبال با طراوت و سر نظم و دقيق ....
هر موقع اراده كرد ...كارش ر. كرد...
به همه تبريك ميگم ....

sina1415
14-06-2010, 00:01
تبریک بچه ها ......

عالی بود ........................... به امید قهرمانی ......

همه عالی بازی کردن خصوصا masut ozeil عالی بود کارش ... خیلی حال کردم ..

امیدوارم هیچوقت گومز رو تو جام بازی نزاره

scali
14-06-2010, 00:02
فعلا آلمان در بین تیم های مدعی از همشون بهتر بازی کرد و برای بقیه تیم ها خط و نشون کشید . تبریک به ژرمن ها:20:

ولی حیف که هیچ تیمی اسپانیا نمیشه . :31:

Sam Fisher 11
14-06-2010, 00:02
یوووووووو هوووووووو : دی

حال میکنم که فقط آلمانیا بلدن با این توپ بشوتن ;) : دی

Mohammad_666
14-06-2010, 00:03
تبریک میگم عالی بود !ولی همچنان جای الیور خالیه تو دروازه!

mmiladd
14-06-2010, 00:03
تبریک.. برد خوشمزه ای بود..!

H.Operator
14-06-2010, 00:06

yuseph
14-06-2010, 00:06
طوطی ها ساکت شدن؟!؟!!
خوب حالا بنالید دیگه؟!؟!؟
اینه تیم قهرمان نگاه کنیدو یاد بگیرید....

آلمان

Yi Yi
14-06-2010, 00:10
آلمان بازی قشنگی ارائه داد. ولی نباید بازی ضعیف استرالیا رو نادیده گرفت. فکر نمی کنم تیم های دیگه‌ی این گروه و مراحل بالاتر اینقدر راحت به هافبک ها و مهاجمان آلمان فضا بدند.

yuseph
14-06-2010, 00:11
دوستان، دوستان،به افتخار این برد خیره کننده....سه مرتبه (ما قهرمانیم)

ما قهرمانیم:40:
ما فهرمانیم:40:
ما قهرمانیم:40:

رعد
14-06-2010, 00:11
خودمانيم
هر چند كه آلمان برد ولي سبك بازيش تخيليه !
اين رو از روي گلهايي كه زد ميگم .
آدم ياد بوندس ليگا ميفته و اون فوتبال كسل كننده

fire159
14-06-2010, 00:12
پودولسكي بهترين بازيكن ميدان شد / من هم شخصا" خيلي خوشم مياد ازش / تو بازيهاي ملي خيلي خوب كار ميكنه .

از نظر آمار تا الان آلمان بهترين تيم شده و حدود 100 تا پاس صحيح بيشتر از آرژانتين داشته .
و فعلا" بهترين گل زده رو داره با 4 گل /

پيش به سوي جام

titanium_zarin
14-06-2010, 00:13
یوووووووو هوووووووو : دی

حال میکنم که فقط آلمانیا بلدن با این توپ بشوتن ;) : دی

به افتخار اقا حسين ...كه قدم رنجه فرمودن....
اي ول ....

Peji2010
14-06-2010, 00:14
تبریک میگم به همگی. واقعا که آلمان خیلی منظم و زیبا بازی میکنه. به امید قهرمانی آلمان :33:

گرافيكار
14-06-2010, 00:14
من طرفدار آلمان نبودم نيستم و نخواهم بود
اما امشب واقعا بعد از چند بازي كسل كننده يه فوتبال خوب زيبا و محكم از آلمان ديدم
واقعا با برنامه بازي كردن
به همه طرفداراي آلمان تبريك ميگم
ولي خدا كنه بقيه تيمها بجنبن تا خدايي نكرده آلمان قهرمان نشه:31:
بازم تبريك ميگم

yuseph
14-06-2010, 00:15
خودمانيم
تخیلی وجود شما توی تاپیک تیم های دیگست.
تمام دنیا فوتبال آلمان رو دیدن وبهترین بازی جام لقب گرفت اونوقت تومیگی کسل کنندست؟
تابلایی سرت نیومده از تاپبک محترمانه برو بیرون!!!

sina1415
14-06-2010, 00:17
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

fire159
14-06-2010, 00:17
خودمانيم

نه بابا !!! :5:

بچه ها داره فينال 90 رو ميزاره / يادش به خير : كلينزمن - فولر - ماتيوس - برمن - هسلر - مولر - كوپكه - ...

titanium_zarin
14-06-2010, 00:18
تمام دنیا فوتبال آلمان رو دیدن وبهترین بازی جام لقب گرفت اونوقت تومیگی کسل کنندست؟

اقا بزار همه خوش باشن ....
چه اشكال داره كسي هم اينجوري بگه ....
ما الان خوشيم ...بزار اينا هم با اين حرفا خوش باشن ....
بي خيال ...
المان و عشقه ....

sina1415
14-06-2010, 00:19
المان بدون بالاک چه کرد .... اگه بالاک بود دیگه چی می شد .................

دمت گرم masut oziel خیلی با بازیش حال کردم

Peji2010
14-06-2010, 00:20
خودمانيم

شانس آوردی که دوستان جوابتو دادن وگرنه....:47::47:

fire159
14-06-2010, 00:22
راستي مسابقه امشب ركورد تعداد sms ها رو هم شكوند با 2ميليون و 500 هزار پيام :10:
باز هم به خاطر گل وجود آلمان :40:

mmiladd
14-06-2010, 00:23

---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------

رعد
14-06-2010, 00:24

آسته برو با هم بريم داداش
به هر حال هيچ گلي بي خار نيست
با اين روش اسم تاپيك رو هم بنظرم عوض كنين بذارين تاپيك پرستش آلمان بهتره
ما هم رفتيم ولي به زودي آلمان با اين بازيش بايد برگرده خونش :5:

yuseph
14-06-2010, 00:24
اقا بزار همه خوش باشن ....
چه اشكال داره كسي هم اينجوري بگه ....
ما الان خوشيم ...بزار اينا هم با اين حرفا خوش باشن ....
بي خيال ...
المان و عشقه ....
فقط بخاطر تو دوست ژرمنی من:40:
اینها فقط زبون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رو خوب میفهمن،ولی باشه حالا که تو میگی اشکالی نداره....به افتخار همه آلمانی ها..:40:
مینوشم(چایی)!!!:31:

Mr.Crow
14-06-2010, 00:25
بدون بالاک ترکوندیم !!!

راستي مسابقه امشب ركورد تعداد sms ها رو هم شكوند با 2ميليون و 500 هزار پيام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم به خاطر گل وجود آلمان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر آلمان که بود ! ولی از یه طرف هم به خاطر گل های زیادی بود که آلمان زد ! ملت عزیز وقتی میبینن 4-0 جلو هست حتی اگه چیزی هم از فوتبال نفهمن یه SMS در میکنن ! :دی

ما هم رفتيم ولي به زودي آلمان با اين بازيش بايد برگرده خونش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

titanium_zarin
14-06-2010, 00:28
فقط بخاطر تو دوست ژرمنی من:40:
اینها فقط زبون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رو خوب میفهمن،ولی باشه حالا که تو میگی اشکالی نداره....به افتخار همه آلمانی ها..:40:
مینوشم(چایی)!!!:31:

نوش جون .....

به سلامتي تو .... تمام ودكاها :10:

yuseph
14-06-2010, 00:32
بچه ها شما هم مثل تیم ملی آلمان دارید غوغا میکنید....
دوستان کلی حال میکنم بین شما هستم.
زنده باد آلمان:40:

sina1415
14-06-2010, 00:34
ولی خوب پوز عزیزی و اون به اصطلاح کارشناس زده شد ... می گفت المان هیچی نمیشه ... خواهیم دید ...نمی دونم چرا کارشناس همش می گم المان از گروه خودش هم بالا نمیاد ولی همیشه میاد جز 4 تیم ...

به امید فهرمانی

fire159
14-06-2010, 00:34
به خاطر آلمان که بود ! ولی از یه طرف هم به خاطر گل های زیادی بود که آلمان زد ! ملت عزیز وقتی میبینن 4-0 جلو هست حتی اگه چیزی هم از فوتبال نفهمن یه SMS در میکنن !
باز هم خوبه آلمان 4 تا گل زد وگرنه تيمهايي مثل انگليس و آرژانتين و ... كه عرضه اين كاها رو ندارن .
--

ما هم رفتيم ولي به زودي آلمان با اين بازيش بايد برگرده خونش
آلمان هر روز بهتر از ديروز :40:

البته به كوري چشم حسودها

Peji2010
14-06-2010, 00:35
ما هم رفتيم ولي به زودي آلمان با اين بازيش بايد برگرده خونش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی نیست..کاملن طبیعیه...آثار رعدوبرقه دیگه... بلایای طبیعی...!

hoomaan
14-06-2010, 00:38
ولی خوب پوز عزیزی و اون به اصطلاح کارشناس زده شد ... می گفت المان هیچی نمیشه ... خواهیم دید ...نمی دونم چرا کارشناس همش می گم المان از گروه خودش هم بالا نمیاد ولی همیشه میاد جز 4 تیم ...

به امید فهرمانی

آخه خداداد اگه فوتبال حالیش بود که هر تیمی رو که بهش میدادن نمیبرد لیگ یک .!!

yuseph
14-06-2010, 00:40

به امید فهرمانی
خیلی ساده است.اخه اونی که تومیگی اصلا کارشناس نیست:27:
کدوم کارشناس معتبر درسطح جهان سراغ داری که این جوری راجب المان حرف بزنه؟
سینا جان این ها یک مشت........بیشتر نیستن.
بیا امشبمون رو خراب اینا نکنیم.
به سلامتی سینا دوست ژرمنی خودم..........
مینوشم(چای!!!!):31:

sina1415
14-06-2010, 00:47
به سلامتی همه می نوشیم ...( عرق سگی )

به امید روزی که قهرمانی اینجا باشیم و جشن بگیریم:10::10:

Sam Fisher 11
14-06-2010, 00:51
چه شلوغه : دی

yuseph
14-06-2010, 00:54
جشن امشب جشن پیروزی وافتخاره....:10:
در این لحظات شادی وجشن مطمئن هستم جشن قهرمانی رو بسیار با شکوهتر برپا میکنیم.... :10:
به افتخار تیم قهرمان........
می نوشیم....(شربت!!!!):31:

Peji2010
14-06-2010, 00:55
خب حالا نوبت منه!
پس منم به سلامتی همه ی بروبچز ژرمنی می نوشم ...(شراب ناب شیراز)

yuseph
14-06-2010, 00:59
pegi2010جان...
نوش....:40:
گوارای وجود....:40:

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

Peji2010
14-06-2010, 01:04
مینویسن : Peji 2010 میخونن : پژمان !:31:

yuseph
14-06-2010, 01:09
پژمان،پژمان،پژمان
دوست ژرمنی من....:40:
به سلامتی هرچی دوست ژرمنی....نفرین بر(نه امشب من خوشحالم فوش نمیدم قول دادم!!!:31:)

Peji2010
14-06-2010, 01:19
به سلامتی یوسف جان و همه ی رفقا...:7:

.German.
14-06-2010, 01:21
ان شاالله 4-0 می بریم.
تبریک آقا تبریک
دیدین پیش بینیم درست از آب دراومد

yuseph
14-06-2010, 01:25
تبریک آقا تبریک
دیدین پیش بینیم درست از آب دراومد
اشکان جان کارت درسته:10:
دوستان به سلامتی هم نوشیدن....
حالا نوبت شماست....

Peji2010
14-06-2010, 01:32
اشکان جان کارت درسته:10:
دوستان به سلامتی هم نوشیدن....
حالا نوبت شماست....

راست میگه فقط مواظب باش رو چای شربت نخوری نصف شبی کار دستمون میدیا :31:

petr-cech
14-06-2010, 01:35
مبارک باشه برد تیم آلمان

انصافا که کارهای تاکتیکی رو به خوبی انجام دادن

مخصوصاَ ُ فیلیپ لام که سمت راست استرالیا رو به هم ریخته بود

yuseph
14-06-2010, 01:37
دوستان نمیدونم چرا دوست دارم تا افریقا رو بدوم....
انقدر خوشحالم که نمیتونم یه جا بند بشم،نمیدونم چطور بخوابم؟
شاید جنس چاییه اصل بوده!!!:26:

.German.
14-06-2010, 01:38
می نوشیم به افتخار آقا یوسف پژمان میلاد بقیه رفقا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Peji2010
14-06-2010, 01:49
آقا GoooodNight همگی..ما رفتیم..:40::10:

yuseph
14-06-2010, 01:50
می نوشیم به افتخار آقا یوسف پژمان میلاد بقیه رفقا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوش جونت .....:26:

H&H
14-06-2010, 07:12
آلمان دیشب فوق العاده قوی بود یا استرالیا ضعیف؟؟؟؟؟اگه آلمان جلوی همه اینطوری بازی کنه تا فینال میاد بالا....

shiraz13
14-06-2010, 07:16
دیشب آلمان خیلی خوب در خط حمله تونستن پاس تودر بدن و ضربه آخر ور هم خیلی خوب زدن و نتیجه 4 بر صفر گرفتن فعلا بهترین تیم بازی نخست هستن اما ادامه راه دشواری رو دارن کار برای تمامی تیم ها سخته اما تیم های ریشه داری مثل آلمان برزیل ایتالیا
فرانسه اسپانیا هلند تا مراحل پایانی خواهند اومد

Anonymous13
14-06-2010, 07:58
سلام به همه دوستان گل

ایول به این آلمان :40:
---------------------------------

به همه تبریک میگم این پيروزی مقتدرانه و روحیه بخش رو

---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------

IMPOSSIBLE IS NOTHING

Never lose your belief

Anonymous13
14-06-2010, 08:28
چند تا عکس از بازی دیشب

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ranjbar2009
14-06-2010, 08:43
عجب بازيي بود خداييش. آلمان غير قابل تصور بود. با اينكه از فوتبال ماشيني آلمان خيلي خوشم نمياد از فوتبال ديشب كيف كردم. البته استراليا خيلي ضعيف بود. زمين تا آسمون با استراليايي كه ايران نفله كرد فرق داشت.:27:

مانی 22
14-06-2010, 08:43
تبریک به همه آلمانی های عزیز
من دو گل اول رو دیدم، یکیشو کلوزه زد اون یکیشم لوکاس پودولسکی، سوم و چهارم رو کیا زدن؟؟؟؟

masoudtr
14-06-2010, 08:48
استرالیا از وقتی اومده اسیا ضعیف شده چون خیالش از بابت صعود راحته نتیجه اش هم این شد
بیشتر از اونکه المان قوی باشه استرالیا ضعیف بود

djmilad_mrb
14-06-2010, 09:03
نه من برخلاف نظر دوستان آلمان دیشب فوقالعاده بازی کرد دیشب آلمان بهترین فوتبال رو در بین همه تیم ها ارائه داد
من که از تماشایه بازیشون لذت بردم! از لحاظ کار گروهی بی نظیر بودن
هر جند هلند و آلمان یه خصومت دیرینه دارن:31:

AlamtabC
14-06-2010, 09:11
سلام
آلمان دیشب خوب از همه موقعیت ها استفاده نکرد و شب خوبش نبود والا حماسه عربستان تکرار می شد
استرالیا هم همون تیمی بود که ایتالیا رو تا آخرین دقیقه متوقف کرده بود استرالیا با هر تیم دیگه تو جام بازی می کرد کمتر گل می خورد گل هم میزد آلمان با تیم امید قهرمان اروپا و با برنامه درست و حساب شده درس درست بازی کردن رو در شب اول به همه داد دیشب دفاع و دروازه بن زیاد امتحان نشدند اما تو بازی با غنا و صربستان اون ها هم تست میشن آلمان اگه همه بازی ها این طوری باشه با تیم امیدش قهرمان میشه

fire159
14-06-2010, 09:26
مرسی از لطف همه دوستان :11:

درسته که استرالیا تیم زیاد قوی نیست اما نه اونقدر که راحت 4 تا از آلمان بخوره و 3-4 تا دیگه هم نخوره !
آلمان بازی تیمیش دیشب خیلی خوب بود .و هماهنگ نشون داد .معلومه که رو این تیم کار شده .

مانی 22
14-06-2010, 09:29
گل سوم و چهارم رو کیا زدن؟؟؟؟

دوستان کسی نمی دونه کیا زدن؟!

Peji2010
14-06-2010, 09:32
گل سوم و چهارم رو کیا زدن؟؟؟؟

مولر و کاکائو.

djmilad_mrb
14-06-2010, 09:36
گل سوم رو مولر و گل چهارم رو کاکائو

OSEN
14-06-2010, 09:41
دم آلمان گرم . بازیشون فوق العاده بود و جاى هیچ حرفی نزاشتن .
فقط یه سوالی برام پیش اومده و هنوز به جواب نرسىدم! ، اون دوستی که گفتن بازی آلمان تخیلی بوده،به نظر شما اشتباها مشغول تماشای کدوم بازی بوده ؟!! ; )

ae2009
14-06-2010, 09:46
گلبارون دیشب رو خدمت همه بروربچز ژرمن تبریک میگم:دی
خودم فکرش رو نمیکردم آلمانی ها اینطوری مثل تانک و پنزر باشن!!
فکر کنم همه حساب کار اومد دستشون! دیدن رقبا توی مرحله بعدی با این این تیم خفن چه حالی میده:thumbsup:
آلمان قهرمانه:king:

fire159
14-06-2010, 09:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

titanium_zarin
14-06-2010, 09:55
تيم ملي آلمان با چهار گل تيم استراليا را از پيش رو برداشت و زنگ خطر را براي حريفان به صدا درآورد.
لو در نشست خبري بعد از بازي به خبرنگاران گفت: مدت زيادي بود که به اين خوبي بازي نکرده بوديم. در تمرينات سختي‌هاي زيادي کشيده بوديم و من از بازيکنانم انتظار داشتم که دقيقا به همين شيوه فوتبال بازي کنند.
وی در ادامه افزود: در اين ديدار ما بخوبي توانستيم توپ را در اختيار داشته باشيم و کنترل بازي را در اختيار بگيريم و هر زمان بخواهيم حمله کنيم. اين يکي از مهمترين نکات بازي ديشب بود.
سرمربي تيم ملي آلمان در ادامه با اشاره به دو بازي آينده تيمش مقابل صربستان و غنا گفت: ديدار مقابل استراليا به پايان رسيده است و ما بايد از هم اکنون به فکر دو بازي آينده باشيم. فرورفتن در باد اين پيروزي هيچ نتيجه‌اي براي ژرمن‌ها نخواهد داشت. بايد عملکرد خوبمان را در دو ديدار آينده هم ادامه دهيم.
سرمربي تيم ملي آلمان در ادامه با اشاره به اهميت پيروزي در ديدار اول گفت: بسيار مهم بود که اولين بازي را با قدرت آغاز کنيم که خوشبختانه موفق هم بوديم. من به تک‌تک بازيکنانم افتخار مي‌کنم و از آنها به خاطر بازي خوبشان تشکر مي‌کنم.

OSEN
14-06-2010, 09:56
ضمنا تبریک به همه ی آلمانی های گل .
اگه اون شوتی که مولر بعد اون کار تىمى و پاسکاریای محشر زدش گل میشد،مطمینا از بهترین گلای جام میشد ولی حیف که نشد : (
مسعود اوزیل هم که بازیکن فوق العاده ای نشون داد و بعد جام کلی میاد رو قیمتش !
بازم تبریک .

MehdiAkhbari
14-06-2010, 09:58
فقط چرا كلوزه بعد از گل زدن ديگه پشتك نمي زنه.يادش بخير جام جهاني 2002 با پشتكاش چه حالي ميكردم!

OSEN
14-06-2010, 10:02
اىنجا جا داره ىادى کنىم از بهترىن دروازه بان تارىخ جام ; سوپر الی ،کینگ کان .

titanium_zarin
14-06-2010, 10:02
آنها در يک نمايش ديدني کم نظير و با طراوات مقابل حريف فيزيکي خود از همان ابتداي مسابقه کنترل مسابقه را در دست گرفتند و با حرکات ترکيبي و بازي‌ فاميلي از چپ و راست بارها دروازه استراليا را تهديد کردند و خيلي زود هم به گل رسيدند.
4گل آلمان در اين بازي توسط پودولسکي، کلوزه، مولر و کاکائو به ثمر رسيد که هر يک نمايشي از کارهاي تاکتيکي و کيفيت‌هاي فردي بازيکناني بود که جوان‌ترين تيم تاريخ آلمان را تشکيل داده‌اند.
تيم آلمان نمايش مسعود اوزيل بازيکن تيم وردبرمن بيش از همه به چشم آمد او گوش راست تکنيکي تيم آلمان بود که نقشي شبيه به روبن را در آلمان بازي مي‌کرد، همين‌طور توماس مولر که با جابجايي‌هاي مرتب با اوزيل، بارها مدافعان استراليا را دور زد و خود و سايرين را صاحب موقعيت کرد.
فيليپ لام، ميرو کلوزه و لوکاس پدولسکي نيز در اين بازي فوق‌العاده نشان دادند و خديرا و شوآن اشتايگر نيز همان نمايشي را ارائه دادند که بايدنشان می دادند.
با اين بازي زيبا و کاملا تاکتيکي آلمان بهترين نمايش جام را از روز اول بازي‌ها به نمايش گذاشته است. آنها که براي صعود به عنوان سرگروه به يک پيروزي ديگر نياز دارند، دو بازي دشوار ديگر نيز مقابل صربستان و غنا در پيش دارند.
به نظر مي‌رسد تيم يوآخیم لو بتواند از سد اين دو حريف عبور کند، اين در شرايطي است که استراليا با شوک اين مسابقه بدون شک در مسابقات بعدي با چهره‌اي متفاوت به ميدان خواهد آمد، آنها از اين به بعد براي احياي غرور خرد شده خود بازي خواهند کرد.

aRThaS_08
14-06-2010, 10:06
واقعن اصلن توقع نداشتم 4تا بزنه! هیچکس توقع نداشت! توی تاپیک نظرسنجی هم از 300نفر فقط 2نفر گفت بالای 3تا!

عالی بود بازی. عالی! نیمه ی اول کمی خسته کننده بود اما نیمه ی دوم محشر بود. مخصوصا کاکائو با استارت های سریعش

کلن من قبل از بازی میگفتم 2-0 میبره! اما خیره کننده بود!

بعد از تیم اولم ( : دی) چشم امیدم به آلمانه!

AlamtabC
14-06-2010, 10:07
لام طلای یافت نشدنی فوتبال آلمان, به قول قطبی عزیز بازیش Crazy کنندس. اُزیل هم همونطور که دوستان اشاره کردند با شماره 8 و بازی بسیار تاثیر گذارش یاد ممت شول رو زنده کرد مولر هم منو یاد آندریاس مولر میندازه پُستش که به اون میخوره چون هر دو هافبک بودن اما مولر کمی جلوتر بازی می کنه در مورد پولدی هم حرفمو پس می گیرم واقعا کارش خیلی خوب بلده مهم اینه که آلمانیه حالا هر جا بدنیا اومده باشه مهم نیست کلوزه هم باید مدیون کاپیتان باشه چون خیلی وقت بود که گل نزده بود اما با سانتری که لام کرد اون هم راه افتاد و بازی به بازی بهتر هم میشه واقعا میگن توپ رو رو بینی دروازه بان می زنه اینه . روی نیمکت هم بزرگترین تئوریسین فوتبال جهان که قبل بازی میگه ما برای ضد حمله میریم اونا خیلی قوی هستن ما شانس کمی داریم بعد میره حریف رو به قول برره ای ها ژوله می کنه

molaali
14-06-2010, 10:08
به همه ي دوستداران آلمان تبريك ميگم.
بازيه المانيها هيچ حرفي براي گفتن نذاشت.

AlamtabC
14-06-2010, 10:11
کاکائو نه دوست عزیز نوشیدنی که نیس کاکاو

proti_n
14-06-2010, 10:12
کلا غافلگیر شدم در حد تیم ملی
گفتم حداکثر با دو گل
یعنی آخرش دو یک
اما خب
من اخر نیمه اول لالا کردم ندیدممممممممممممممممممم

fire159
14-06-2010, 10:16
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

alidata2010
14-06-2010, 10:29
بد نبود:31:
من ارﮋانتینیم ولی المان خیلی خوب بازی کرد. مخصوصا گل اولش

fire159
14-06-2010, 10:44
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/U[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][U

AMIR REZAs
14-06-2010, 10:45
ایول حال کردم.............:31:
بد نبود ببینم جلوی فرانسه چند تا گل میخورید.........:5:

vroom
14-06-2010, 11:00

احتمالا میخواستی بری تاپیک تیم استرالیا, اشتباهی اومدی تاپیک آلمان:46:
ضمنا فرانسه اگه بلد بود گل بزنه که به اروگوئه میزد:دی

AMIR REZAs
14-06-2010, 11:14
احتمالا میخواستی بری تاپیک تیم استرالیا, اشتباهی اومدی تاپیک آلمان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا فرانسه اگه بلد بود گل بزنه که به اروگوئه میزد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آدرسو درست اومدم.........:31:
بازی اول همه تیما برعکسن:31:
زیاد جوگیر نشید بازیهای بعدی نوبت ماست!:20:

vroom
14-06-2010, 11:17
بازیهای بعدی نوبت ماست!:20:
انسان به واسطه امید زنده اس:27: پس امیدوار باش:31:

mani6606
14-06-2010, 11:22
با برد دیشب آلمان کلی حال کردم:40:

L.A.M.P.A.R.D
14-06-2010, 11:24
هواداراتون چه زشتند :دی...............فقط هوادارای برزیل...........lol :دی

rezariza
14-06-2010, 11:55
به نژاد برتر نگو زشت اگه آلمانیا زشتند برزیلی ها که دیگه جزو انسان محسوب نمیشند سیاه سوخته های دماغ پهن:31::27:
فرانسوی ها هم با اون بازیشون نشون دادن که بهتر فورا بلیطشون رو بخرن برگردند فرانسه تا موجب ترافیک نشند:31::31::31:

fire159
14-06-2010, 11:58

فرانسه که تیم نیست / چند تا بازیکن داره که فقط تک روی میکنن :41:

بازی تیمی رو از آلمان یاد بگیرید :10:

Mojtaba-MCI
14-06-2010, 12:01
حقیقتا لذت بردم از بازی آلمان ، مختصر و مفید!
من فقط مونده بودم چی میگه این خداداد عزیزی!خندم گرفته بود از حرفاش!همچین با قاطعیت حرف میزد انگار کارشناس فوتباله آلمانه!
دیشب هممون دیدیم تیم بدون بالاک چقدر راحت بازی کرد و برد!
آلمان اونقدر خوب بازی کرد که خوشبین ترین هوادارشم این نتیجه رو پیش بینی نمیکرد!
جالب بود خدادا احتمال برد استرالیا رو هم داده بود!بیخیال هرچی درباره ش حرف نزنم بهتره!
به امید برد مقابل صربستان و غنا!

fire159
14-06-2010, 13:40
بچه ها بازهاي بعدي تيم كي هست . تاريخ و ساعت ؟

mmiladd
14-06-2010, 13:44
بچه ها بازهاي بعدي تيم كي هست . تاريخ و ساعت ؟

گروه D. 1. آلمان ۲٫ استرالیا ۳٫ صربستان ۴٫ غنا
آلمان – استرالیا؛ دوربان، یک‌شنبه ۲۳ خرداد ۸۹، ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران
صربستان – غنا؛ پرتوریا، یک‌شنبه ۲۳ خرداد ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
آلمان – صربستان؛ بندر الیزابت، جمعه ۲۸ خرداد ۸۹، ساعت ۱۵ به وقت ایران
غنا – استرالیا؛ روشتنبورگ، شنبه ۲۹ خرداد ۸۹، ساعت ۱۵ به وقت ایران
غنا – آلمان ؛ ژوهانسبورگ، چهارشنبه ۲ تیر ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
استرالیا – صربستان؛ چهارشنبه ۲ تیر ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران

yuseph
14-06-2010, 13:59
هواداراتون چه زشتند :دی...............فقط هوادارای برزیل...........lol :دی
نمردیم وفرق زشت وخوشکل رو فهمیدیم:31:
اخه سیاه..یه دور توی تاپیک قهرمان (آلمان)بزن ،از خجالت دیگه روت نمیشه حرف بزنی:31:
همین مونده بود سیاه ها ادعا خوشکلی کنن:18::18::18::18:

ali.sholug
14-06-2010, 14:04
تیم فقط آلمان بازی رو حال کردین؟ فقط خدا کنه همینجوری مقابل غنا و صربستان هم بازی کنه چون اگه بازی اونا رو هم دیده باشید خیلی خوب بازی کردن انصافا این گروه گروه سختی هست ولی امیدوارم چهارمین قهرمانی رو جشن بگیریم دور هم

تیم فقط آلمان :40:

yuseph
14-06-2010, 14:13

به به به به صدای فرانسوی ها هم در اومد:31:.....بازی قبلی که یادتون نرفته؟:27:
راستی فرانسوی،نگوفتی آدرس آبی ها(توی شعارتون)کجاست؟:27:
بجان فرانستون آدرس رو اشتباهی اومدید!جام جهانی واترپلو چندتاکوچه اونورتره!:38:
راستی حالا که انجایی یه سوال!!!!
چرا بازیکن های فرانسه با هم قهرن؟؟؟؟:18:
شاید تاکتیک تیمتون اینجوریه ها؟(تکروی)؟:39:
شاید هم میخوان عدای زیدان رودربیارن ؟:38:

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

تیم فقط آلمان بازی رو حال کردین؟ فقط خدا کنه همینجوری مقابل غنا و صربستان هم بازی کنه چون اگه بازی اونا رو هم دیده باشید خیلی خوب بازی کردن انصافا این گروه گروه سختی هست ولی امیدوارم چهارمین قهرمانی رو جشن بگیریم دور هم

تیم فقط آلمان :40:
حق با شماست دوست من.
ولی فکر کنم بازی منطقی آلمان ونبود ستاره های استرالیا،اون نتیجه رو رغم زد.مطمئن هستم استرالیا در بازی های دیگه جبران میکنه.
در مورد غنا وصربستان هم نباید برای آلمان دردسر ایجاد کنن.آلمان تیمیه که مقابل اینجور تیم ها خیلی راحت نتیجه میگیره.

yuseph
14-06-2010, 14:22

S0R3N4
14-06-2010, 14:27
دمتون گرم
تیمتون دیشب واقعا گل کاشت
بالاخره از یه بازی امسال خسته نشدیم
خیلی زیبا بازی کردید
به امید موفقیت آلمان با این بازی های زیباش
البته من طرفدار هلندم ولی آلمان رو هم دوس دارم!
فعلا...

yuseph
14-06-2010, 14:30

AlamtabC
14-06-2010, 14:31
از همه ممنونU من که پیام تشکر نمی تونم بفرستم هنوز محدودیت دارم اما همین طوری از همه ژرمن ها

Thank you For All Things
Good luck

Peji2010
14-06-2010, 14:38

آره این فرانسه اینقد خوب بازی میکنه که هواداراش دست به دامن خروس شدن :39::39:

yuseph
14-06-2010, 14:44
جام امسال خیلی جام سطح بالاییه!!!از نظر علمی:31:
کاپلو شب ها تاصبح دعا میکنه:27:
دومینک فال میگیره:27:
فرانسوی ها خروس بازی میکنن:27:
انگلیسی ها هم شرط بندیشون به راهه:27:
.
.
.

pcforlife
14-06-2010, 14:44
یه سوال! از خداداد کارشناس تر نداشتن؟!:31:
راستی تبریک میگم به هوادارای آلمان... قدم اول رو محکم برداشتند! خداییش بازیه قشنگی هم بود... به خصوص اواسط و اواخر نیمه اول! در کل استرالیا شعور تیمی مثل غنا رو نداشت که اولین هدفش حداقل گرفتن مساوی باشه! عمق دفاشون هم فجیع بود! نهایتا تیمی که اینقدر ضایع بازی میکنه، همون بهتره که ببازه!:31: