مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
AlamtabC
08-07-2010, 10:26
سلام.
من فقط نظر شخصیم رو میگم و باز هم میگم اصراری بر درست بودنش نیست.
چند تن از هواداران آلمان چند بازی گذشته چندان درست رفتار نکردن,بحث ها رو دنبال میکردم,یکی از دوستان و طرفداران آلمان([yuseph) در مواردی که من بحثهای ایشون رو دنبال کردم,به قدری درست رفتار کردن که رفتار بعضی دوستان برای من کم رنگ شد.تا جایی که من دیدم کاملا منطقی رفتار کرد,قبل از هر چیز از ایشون تشکر میکنم ,اما یه گله دارم که بعد باخت یکم عصبانی شده میخواد بزنه آدمو:31::46:
خوب سخته براشون وقتی با تمام وجود به یه چیز علاقه شدید قلبی (عشق) داشته باشی خوب وقتی عدم موفقیتش رو ببینی عصبانی میشی این طبیعیه و آقا یوسف اتفاقا خیلی کنترل شده پست های جدیدشون رو میفرستن آلمان یک هیچ باخت 6 بر هیچ که نباخت وقتی این اسپانیایی نماها نمک به زخمش میپاشن و زخم زبون میزنن من هم بودم از کوره درمیرفتم
تا حالا عاشق شدی اینم یه نوعشه
Facon_Archi
08-07-2010, 10:29
والا شوت به دروازه که تا نیمه اول 4-0 اسپانیا بود
بعدشم توپ دست اسپانیا بود فقط....
حالا که تموم شده رفته:دی
AlamtabC
08-07-2010, 10:34
سلام پژمان جان یه شعر از خودت دَروَکُن قیمتش با من
فضا خیلی غم انگیزه من یکی که دارم خفه میشم
Masoud King
08-07-2010, 10:36
حالا اينا رو بيخيال
خدا كنه لوو بمونه
farshad_pes9
08-07-2010, 10:38
خوب سخته براشون وقتی با تمام وجود به یه چیز علاقه شدید قلبی (عشق) داشته باشی خوب وقتی عدم موفقیتش رو ببینی عصبانی میشی این طبیعیه و آقا یوسف اتفاقا خیلی کنترل شده پست های جدیدشون رو میفرستن آلمان یک هیچ باخت 6 بر هیچ که نباخت وقتی این اسپانیایی نماها نمک به زخمش میپاشن و زخم زبون میزنن من هم بودم از کوره درمیرفتم
تا حالا عاشق شدی اینم یه نوعشه
این یه شوخی بود.:46:
عاشق؟!
من کلا عاشقم.
اما همونقدری که شما عاشق آلمان هستید,نمیگم بیشتر,من طرفدار ایتالیا هستم که اونطور حذف شد,شما الان باختین ناراحتین پس من چی بگم که تیمم اونطور حذف شد.:41::13:
بگذریم,اما خداییش بچه های آلمان چند بازی قبل خیلی نمک پاشیدن.:31:نزنین منو بخاطر این جمله:11:.
اما جدای از شوخی چون خودم از این کار بدم میاد که وقتی تیمم میبازه یکی هی بیاد بره رو اعصابم,خودمم این کارو در قبال کس دیگه نمیکنم,اما قبل بازی دوستان منطقی باشن کل کل میکنم.:31:
بخشید من هی اینجا نظر میدم.
djmilad_mrb
08-07-2010, 10:39
بابا بیخیال :18: فوتبال دیگه :5: انشالله این شکست پلی باشه واسه پیروزیهایه بعدی
درضمن تیمتون خیلی جوونه با تجربه ایی که الان پیدا کردن 100 درصد میتونه یکی از مدعیان جدی یورو 2012 باشه:46:
راستی غیبت مولر رو چقدر موثر میدونید ؟؟
والا شوت به دروازه که تا نیمه اول 4-0 اسپانیا بود
بعدشم توپ دست اسپانیا بود فقط....
حالا که تموم شده رفته:دی
که ازون شوتا فقط ضربه داوید ویا تو چارچوب بود و بقیه همه تو اوت بودش
در ضمن تو همون نیمه اول شوت تروخوفسکی رو مث اینکه یادت رفته
بعدشم راموس آخر نیمه اول باید به خاطر خطا روی اوزیل که جلوی تک به تک شدن و موقعیت گل صددرصدش رو گرفت باید اخراج میشد که نشد
نیمه دوم هم به خاطر زدن پای پودولسکی باید اخراج میشد که نشد
کلا قرار بود اسپانیا برسه فینال هرچند تیم خوبی هم بودش بر خلاف ایتالیای دوره قبل
MohandesMCD
08-07-2010, 10:43
من اینترنتم دیشب قطع بود.
والا 15 دقیقه اول بازی رو دیدم فهمیدم آلمان میبازه.افتضاح بازی میکردن.مزدک lمیرزایی هم تیکه باحالی انداخت: بالاخره رنگ لباس دروازبان اسپانیا رو دیدیم! مثل اینکه پیشگویی هشت پا روحیه رو گرفته بود از آلمان.هیچ شوتی طرف دروازه زده نشد.هیچ ضد حمله ای.شاید بازی واسه اسپانیایی ها جالب بود ولی واسه طرفدارهای آلمان هیچی نداشت این بازی.من که زدم mbc persia فیلم پرینس اند می رو دیدم تیکه تیکه :دی نیمه دوم تا دقیقه 60 دیدم بعدشم دقیقه 90 دوباره زدم تلویزیون و دیدم اسپانیا جلو هستش اصلا تعجب نکردم.افتضاح بود بازی
آلمان درسته خیلی بد بازی کرد ولی نمیشه گفت له شد.
نظرم اینه که اسپانیا میشه قهرمان البته اگه تیم دیگه ای با اون شدت حملات جلوی اسپانیا بود حداقل 3تا گل میخورد.اسپانیا فرصت نفس کشیدن به آلمان نداد میدونست کمی شل بگیره به سرنوشت آرژانتین دچار میشه
AlamtabC
08-07-2010, 10:48
این یه شوخی بود.:46:
عاشق؟!
من کلا عاشقم.
اما همونقدری که شما عاشق آلمان هستید,نمیگم بیشتر,من طرفدار ایتالیا هستم که اونطور حذف شد,شما الان باختین ناراحتین پس من چی بگم که تیمم اونطور حذف شد.:41::13:
بگذریم,اما خداییش بچه های آلمان چند بازی قبل خیلی نمک پاشیدن.:31:نزنین منو بخاطر این جمله:11:.
اما جدای از شوخی چون خودم از این کار بدم میاد که وقتی تیمم میبازه یکی هی بیاد بره رو اعصابم,خودمم این کارو در قبال کس دیگه نمیکنم,اما قبل بازی دوستان منطقی باشن کل کل میکنم.:31:
بخشید من هی اینجا نظر میدم.
خوب شما رو ارجاع میدم به صفحات آخر تاپیک خودتون که با عرض عذرخواهی غرق شده و میتونین ببینین که بچه های طرف آلمان اونطور هم که شما میگین زخم زبون نزدن و پست خودم هم هست مساله اینه که من و شما طرفداریم جام به جام تیم عوض نمیکنیم مثل رخت چرک نیست آلمان واسمون اما اینا همه نمایشی طرفدارن و الا خیلی کمترن از این حرفا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صادق هدایت
08-07-2010, 10:54
و این نیز عاقبت فاشیست های خونخواری که با دیگر نژادها اختلاط می یابند!
یواش یواش دارم...استغفرالله...
داداش فاشیست کجا بود؟دلت خوشه؟
خونخوار؟
اختلاط نژادی؟
جان؟
بابا فیلسوف....پرفسور.....بی خیال..اینجا تاپیک فوتباله نه جنگ سرد....:31:
Masoud King
08-07-2010, 11:01
نميدونم بالاخره زنده ميمونم قهرماني آلمان رو ببينم
يا دوم شده يا سوم شده يا حذف شده
+
برادر صادق مگه شما خودكشي نكرده بودي؟
اينجا چكار ميكني؟ : دي
AlamtabC
08-07-2010, 11:02
ما که شنیدیم نازی بودن حالا شما اینطوری میگی ما نمیدونم
قضیه اختلاط رو هم اگه معنی کنین ممنون میشم چون آلمان ها در گذشته خودشون رو نژاد برتر می دونستن پس این مختلط
دیگه کدوم رسمیه ؟
CHEGUEVARA.
08-07-2010, 11:03
تسلیت میگم بهتون....
آلمان مغلوب بازی زیبای اسپانیا شد.....
AlamtabC
08-07-2010, 11:07
جناب farshad_pes این جناب خدابیامرز صادق هدایت هم یکی از اون نماهاست که گفتم معلوم نیست جام جهانیه یا جنگ جهانیه دوم
این هم از تیمی که 4تا 4تا می برد!!!!!!!!:16::16:
amirtoty
08-07-2010, 11:10
قضیه چیه ..........؟؟
[QUOTE=yuseph;5163615]رفیق هرچی خواستی گفتی....حالا برو..اگه با هلند حرفی چیزی داری به ما چه...
بروی توی تاپیکشون پست بده...بدوجانم بدو...اینجا شلوغه ممکنه زیر دست وپا له شی بعد میگن فلانی ادم بدیه بدو ...:31:
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM --------
فعلا که شما ها زیر دست وپا له شدین دوست عزیز...:31::31::31::31::31: و ما هم طبق معمول پرچممون بالاس.سرتو بالا بگیر تا ببینی.نترس بالا بگیر
AlamtabC
08-07-2010, 11:14
این هم از تیمی که 4تا 4تا می برد!!!!!!!!:16::16:
مگه نبرده مثل مرد برده به برد هاشم افتخار میکنه میزنه سر در فدراسیونش
فعلا اسپانیاس که یک هیچ یک هیچ راه انداخته با کمک کمک داور و خود داور
[QUOTE=yuseph;5163615]رفیق هرچی خواستی گفتی....حالا برو..اگه با هلند حرفی چیزی داری به ما چه...
بروی توی تاپیکشون پست بده...بدوجانم بدو...اینجا شلوغه ممکنه زیر دست وپا له شی بعد میگن فلانی ادم بدیه بدو ...:31:
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM --------
فعلا که شما ها زیر دست وپا له شدین دوست عزیز...:31::31::31::31::31: و ما هم طبق معمول پرچممون بالاس.سرتو بالا بگیر تا ببینی.نترس بالا بگیر
کی؟من؟با منی؟بچه ها این آقا با من بود؟
له شدم؟
حیف الان دادگاه دارم تاپیک بغلی.....وگرنه....شوخی کردم.
بزار دادگام تموم بشه تبرئه که شدم میام خدمتت.:31:
Vahid_1990
08-07-2010, 11:17
تگ جدیدی که اضافه شده واقعا زیباست
آلمان از تیم اسپانیا بهتر بود......
شما با این همه ادعا ودبدبه وکبکبه همش یکی زدین!!!
اونم به تیمی که نصف تیم شما هم نبود....
این در حالیه که ما دوتا بازی خیلی سنگین بر گزار کردیم...
اما شما چی؟.......
ُ سلام
تو چی بهتر بود؟! :18:
به نظر من هم پرتغال هم پاراگوئه جلو ما بهتر بازی کردن تیم شما هم فقط و فقط ضد فوتبال فعلا دنیا باید جلوی تیم ما تعظیم کنه :21:
یورو 2008 و جام 2010 فعلا تیم ما دوره خودشو طی میکنه تا وقتی هم این تیم هست شما ها چهارم هم بشین باید افتخار کنید :8:
در اخر هم مثل دیروز میگم فقط 2 تا بازیکن اسپانیا می ارزه به کله تیم المان :21:
Big-Boss
08-07-2010, 11:19
واسه خالی نبون عریضه هست جدی نگیر.
تو سوم شدن ید طولایی داره.شاید امسال هم شانس باهاش یار باشه.
مگه نبرده مثل مرد برده به برد هاشم افتخار میکنه میزنه سر در فدراسیونش
فعلا اسپانیاس که یک هیچ یک هیچ راه انداخته با کمک کمک داور و خود داور
من نگفتم نبرده که!!!
ببین دوست من قبل بازی که می گفتین آلمان استاد بردن تیمای بزرگ هست اونم با نتیجه های عالی حالا که باخته چی!!همین طرفدارای آلمان بودن می گفتن اسپانیا می بازه بدم می بازه!!
حالا اسپانیا با کمک داوور میاد بالا و با یه گل
عزیزم نتیجه 1-0 نشونه ی بی لیاقتیه آلمان هست که نتونست یه گل رو جبران کنه!!!:24:
حالا اسپانیا با هر نتیجه ای بره بالا این آلمانها هستن که باید حسرت بخورن
آره عزیز
این تیم 2 سال دیگه ببین چی میشه.
ولی شما جایگزین ژاوی و اینیستا کی رو دارید؟ لابد پدرو؟
اسپانیا هم مثل انگلیس و ایتالیا به زودی خالی از استعداد میشه.
در ضمن برای آلمان چیزی تمام شد بلکه شروع شد. با 99 بازی وموجموع امتیازات گرفته بهترین تیم تمام ادوار جام های جانی شده.
اسپانیا که بار اول جزو 4 تیم شده حالا خیلی راه داره.
جک جالبی بود :27:
عزیزم پدرو یک پاش می ارزه به کله تیمتون :ی
سیلوا فابرگاس اینیستا هم که تازه 26 سالشه اسپانیا پر بازیکن جون هست فعلا شما پشت ما راه بیاین که جلوی تیم ما جز دفاع و زیر توپدن کاری ازتون بر نمیاد
راستی از سال 90 تا الان فقط نایب قهرمانی و جز 4 تیم شدن تیمتو دیدی:ی
ولی ما خدا را شکر از 2006 تا الان میخوایم فقط و فقط قهرمانی ببینیم
ایشالا شما هم به ارزوهای دست نیافتنیت میرسی :21:
کی؟من؟با منی؟بچه ها این آقا با من بود؟
له شدم؟
حیف الان دادگاه دارم تاپیک بغلی.....وگرنه....شوخی کردم.
بزار دادگام تموم بشه تبرئه که شدم میام خدمتت.:31:
میگم عمو یوسف تو نظرسنجی بدترین ها اوضاع تو و بردیا خیته ! :31:
چرا ملت اینقد بیجنبه شدن
دلیل نداره یه همچین تاپیکی زده بشه
خیلی زشته بابا...
مورینتس؟چه کردن؟کجا رفتن اون همه تبلیغ وچه کنم چه کنم ها؟
+
.
شما که اصلا فکر نکنم فوتبال ببینی :ی
عزیزم باختین دیگه والا گریه نداره :ی
در ضمن مورینتس 4 سال هست از تیم ملی کناره گیری کرده واقعا هنوز نمیدونی اینو :ی :21:
ali.sholug
08-07-2010, 11:28
خب دوستان هر تیم دیگه این با این اسپانیا بازی بکنه نتیجه بهتر از این نمیشه
بعضی تیمها مثل اسپانیا و آرژانتین تو یک مقطعی مثل الان پر از ستاره هستن و تیمشون خوب نتیجه میگیره ولی این نتیجه گیریها مقطعی هست
ولی تیمهایی مثل آلمان - برزیل و ایتالیا با یک نگاه به سوابقشون و نتایج اخیرشون میشه فهمید که تیمهای با بنیه ای هستن
آلمان تو این جام هم مثل جام پیش با کمبود بازیکن مواجه بود ولی با اینهمه اگر بازی بسته اسپانیا نبود مسلم بدونید به اسپانیا 6 تا میزد نه 4 تا :21:
در ضمن اگر بازی یونان تو جام 2002 اروپا بازی زیبا بود بازی بسته دیشب اسپانیا هم زیبا بود :46:
آلمان تو 3 تا جام اخیر جزو 4 تیم برتر بوده ایشالا آلمان قهرمان جام 2012 اروپا و قهرمان 2014 جهان میشه
یه مثل معروف هست که میگه همیشه شعبون یکدفعه هم رمزون حالا ایندفعه اسپانیا بره تنها قهرمانی تاریخش رو جشن بگیره ببینیم بعدا چی میشه
1 مدت طرفداران انگلیس نبودن دلمون براشون تنگ شده بود خوب شد آلمان باخت:31:
AlamtabC
08-07-2010, 11:29
من نگفتم نبرده که!!!
ببین دوست من قبل بازی که می گفتین آلمان استاد بردن تیمای بزرگ هست اونم با نتیجه های عالی حالا که باخته چی!!همین طرفدارای آلمان بودن می گفتن اسپانیا می بازه بدم می بازه!!
عزیزم نتیجه 1-0 نشونه ی بی لیاقتیه آلمان هست که نتونست یه گل رو جبران کنه!!!:24:
آره عزیز
منم میگم آلمان له شده چون باید مثل همیشه بازی میکرد و 4 تا میزد تا به شما نماها ثابت بشه که تو فینال باز طرفدار هلندین
به هر حال آلمان شایسته ترین تیمه و هیچی از ارزش های آلمان کم نمیکنه و این برد یک هیچ اسپانیا هم هیچی به ارزشهای
نداشتش در مقابل آلمان اضافه نمیکنه شرمنده شما تند نوشتی منم فلفلی جوابت دادم
من نگفتم نبرده که!!!
آره عزیز
مثل اینکه شما دنبال یه جواب درست حسابی میگردی....
بردین؟خب که چی؟
ما باختیم؟خب که چی؟
ما گفتیم؟خب که چی؟
حرف دلت روبزن...بیخود حاشیه نرو..خودت هم خوب میدونی از پس بچه های آلمان بر نمیاید....برو سر اصل مطلب......
بزار راحتت کنم.ما از شما برتریم....
آلمان از اسپانیا برتره
خوب شد؟.این نظر منه واین موضوع رو توی تاپیک المان مطرح میکنم.
شماهم اگه میخوای حرفی بزنی یا سرت روبکوبی به دیوار تاپیک خودتون لطفا...بدو بدو کلی کار داریم.
[QUOTE=emo_key1;5163700]
عزیزم مگه اسپانیا موقعیت گل داشتش؟
یه ضربه داوید ویا زد که نویر گرفت یه شوت هم زدن که تو چارچوب بود و خطرناک((تا زمانی که بازی مساوی بود))
بقیه ضرباتشون که همه شرق و غرب بود
بابت تذکرت هم ممنون.تند تایپ کردن باعث همین اشتباها هم میشه
وای بعضی حرفها چقدر خنده دار هست :2:
بابا تا قبل گل 10 تا موقعیت گل زدن بچه ها تو باقالیها :ی
وگرنه الان دو رقمی بودین
تیمتون واقعا خوبه ولی تیم ما 100 برابر بهتره :21:
B L A S T E R
08-07-2010, 11:42
بچه های اسپانیا اینجا دیگه پست ندین . یکم طرفداراای المان رو درک کنید .
بعدا هم میشه بحث کرد... الان بحثا احساسیه همش ..
فعلا
بعضی تیمها مثل اسپانیا و آرژانتین تو یک مقطعی مثل الان پر از ستاره هستن و تیمشون خوب نتیجه میگیره ولی این نتیجه گیریها مقطعی هست
ولی تیمهایی مثل آلمان - برزیل و ایتالیا با یک نگاه به سوابقشون و نتایج اخیرشون میشه فهمید که تیمهای با بنیه ای هستن
آلمان تو این جام هم مثل جام پیش با کمبود بازیکن مواجه بود ولی با اینهمه اگر بازی بسته اسپانیا نبود مسلم بدونید به اسپانیا 6 تا میزد نه 4 تا :21:
در ضمن اگر بازی یونان تو جام 2002 اروپا بازی زیبا بود بازی بسته دیشب اسپانیا هم زیبا بود :46:
آلمان تو 3 تا جام اخیر جزو 4 تیم برتر بوده ایشالا آلمان قهرمان جام 2012 اروپا و قهرمان 2014 جهان میشه
یه مثل معروف هست که میگه همیشه شعبون یکدفعه هم رمزون حالا ایندفعه اسپانیا بره تنها قهرمانی تاریخش رو جشن بگیره ببینیم بعدا چی میشه
شما فکر کنم فوتبال اصلا نمیدونی چی هست :18:
فوتبال بسته!!!!!!!!:18:
عزیزم اون تیم شما بود بسته و دفاعی و ضد فوتبال بازی میکرد
واقعا بعضی ها چقدر شیرین هستند:27:
بسی به فرمایشتون تا فینال میخندیم
:21:
Masoud King
08-07-2010, 11:51
نه دادا بزار بگن
كو تا چار سال ديگه..كي مرده ي كي زنده...
هر كي هرچه دوست داشت بگه آرزو به دل نمون : دي
بچه ها یعنی باید برم سلمونی؟
آواتارمو بعداز رده بندی عوض میکنم.....
عجب جامی بود....
کل صحبت های پایانی وجشن آخر جام رو بعداز بازی ردبندی انجام میدیم.....
با يك گل تيمي له ميشه؟!!
خيلي خوشحالين از تيم جوانان آلمان بردين؟!
البته بايم خوشحال باشين چون اين تيم آينده ي فوتباله
اين حرفا رو ول كن .... نه خوشحال نيستم
ولي : ايجاد كننده تاپيك كه همه نتايج تيم ملي آلمان رو از اول تا حالا اون پايبين تگ زده، نبستن چشم رو حقيقت ميگه كه حذف آلمان رو هم بايد تو تگ بنويسه ، مي خواست از اول فكر اينجا رو بكنه و همه چي رو ننويسه ، حالا كه همه چي رو نوشته ، بستگي داره چقدر سوخته باشه كه اينو ننويسه :27:
با يك گل تيمي له ميشه؟!!
بله ! له ميشه از خل هم بد تر ! آخه باخت 1 هيچ در برابر صربستان تو تگ ها چنين توصيف شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نگين كه باخت يك هيچ له شدن نيست ! خودتون اين جوري از قبل توصيفش كردين !
بد سوتي دادي نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟! دفعه بعد حواست رو بيشتر جمع كن كه ابتدا تگ ها رو بخوني بد بياي ديس بدي !
اونايي كه از پستت تشكر كردن هم اگر من به جاشون بودم ساكت ميشدم و با خودم ميگفتم راست ميگه اين Farbod2 ، خودمون باخت يك هيچ رو له شدن توصيف كرديم
البته شايد هم اين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مربوط به همين بازي باشه نه بازي صربستان . من دقيق نميدونم بايد خود كسي زده بگه چه موقع زده . ولي بر هر حال اگر هم مال بازي ديشبه پس پست من اضافست و حرف شما هم كه اومديد چرت پروندين و سوتي داديد گيج بازي :31:اگر هم مال بازي قبله وجه تشابهش رو درك كنيد كه توضيح دادم.
:27:
فعلا بیاید به من و یوسف رای بدید رقابتمون سنگینه هر چند من دارم کم کم فاصله میگیرم از یوسف:دی
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
فربود جان!
اون تگ له شدن رو ما نزاشتیم
یکی از مدیرایی که بدجوری از دست آلمان سوخته گذاشته
همین که همه طرفداران آرژانتین و انگلیس پشت اسپانیا رفتن و الان از باخت ما خوشحالن نشون میده که چطور له شدن و چطور تیم هایی که ادعاشون گوش فلک رو پر کرد بود رو حذف کردیم
هر چی فکر می کنم اگه آلمان نبود اصلا جام امسال زیبا نبود و حالا اگه تو بازی باختیم بازی بود که حقمون برد نبود و مشکلی ندارم من شخصا
مهران این تگ توی تاپیک رو که زده آلمان له شد بردار
من نمیتونم ویرایشش کنم
Vahid.Mob.14
08-07-2010, 12:14
آقا من به نوبه ی خودم تسلیت میگم. باخت تلخی بود. نباید اینموقع میرفتیم که دیگه شد. از تیمی به این جوانی جلوی این اسپانیا با این ستاره ها همینشم خوب بود.
rahnemoun
08-07-2010, 12:19
بازی بسته اسپانیا؟!؟!؟!؟!؟!؟ حتما داری شوخی میکنی؟ 6تا گل هم میزد؟!؟!؟
ظاهرا شما بازی دیشب رو ندیدین! یک نگاهی به جدول پایین بنداز تا متوجه بازی بسته اسپانیا و 6تا گل نزده آلمان بشی:
رامین :11:
A.M.D.D.E.V.I.L
08-07-2010, 12:23
آخه میدونید ، آلمان همیشه به سبک اسپانیا بازی میکرد و حالا که اسپانیا رو دید کم آورد
Vahid.Mob.14
08-07-2010, 12:25
تیم جوون آلمان با با سن متوسط 25 و مربی بسیار کم تجربه سال درمقابل اسپانیایی که هر کدوم از بازیکناش به اندازه ی کل یه تیم می ارزیدند(از نظر پولی و قیمت) تا همین جاش هم فراتر از انتظار بودند. آلمان خیلی خوب بازی کرد و تقریبا پا یا پای بود. بچه های آلمانی یادتون نره همین بازیکنای جوون بودن که اونجوری غرور مارادونا و بازیکنای میلیونی انگلیسو از بین بردن.
لطفا جا نزنید ومثل بعضی ها که قبل از بازی شعار هیتلر هیتلر سرمیدادن و انجوری از آلمان دفاع میکردند فرار رو بر قرار ترجیح ندید و میدون رو خالی نکنید. خواهشا
Mojtaba N87
08-07-2010, 12:28
اسپانیا عالی بود! آلمان هیچ حرفی برای گفتن نداشت! شانس آورد بیشتر نخورد...
ما که خوشحال شدیم : دی
تیم جوون آلمان با با سن متوسط 25 و مربی بسیار کم تجربه سال درمقابل اسپانیایی که هر کدوم از بازیکناش به اندازه ی کل یه تیم می ارزیدند(از نظر پولی و قیمت) تا همین جاش هم فراتر از انتظار بودند. آلمان خیلی خوب بازی کرد و تقریبا پا یا پای بود. بچه های آلمانی یادتون نره همین بازیکنای جوون بودن که اونجوری غرور مارادونا و بازیکنای میلیونی انگلیسو از بین بردن.
لطفا جا نزنید ومثل بعضی ها که قبل از بازی شعار هیتلر هیتلر سرمیدادن و انجوری از آلمان دفاع میکردند فرار رو بر قرار ترجیح ندید و میدون رو خالی نکنید. خواهشا
وحید جان کی فرار کرده؟
بی خیال...میتونی پستهای قبل رو بخونی جواب همه رو دادیم.نگران نباش.:31:
به هر حال اگه داور دیشب درست قضاوت کرده بود و راموس رو اخراج کرده بود الان اینا حرفی برای گفتن نداشتن
نبود توماس مولر هم دردسر ساز شد
2006 فرینگز رو از دست دادیم و باختیم
اینبار هم مولر رو
خوبه هر بازي همه ميگن درود بر جوانان آلماني
شما گل آفسايد به پرتغال و گل پاراگوئه رو فراموش كردي؟
خود انگليسي ها هم قبول داشتن اون بازي در ر صورت مي باختن حالا چه با اختلاف سه تا چه با اختلاف يكي!!
خیلی زشته بابا...
این برد برای شما هیچ معنایی نداره....شما با این همه بازیکن بزرگ خوشحالید که 1-0آلمان روبردید؟
اگه فقط یه توماس مولر با مابودحالا شما سیاه پوش بودید .به این میگن قدرت آقا جان.نه اینکه من بهترین تیم جهان روداشته باشم بعدش با هزار زور وبدبختی از سد یه تیم امید وناشناخته بر بیام..اونم چجوری با گل مدافعتون!!!
ژاوی؟
ویا؟
مورینتس؟چه کردن؟کجا رفتن اون همه تبلیغ وچه کنم چه کنم ها؟
+
کو تاکتیکهای استثنایی دلبوسکه؟
ابر ومه خورشید وفک همه در کارند که اسپانیا به فینال بیاید!!!
آلمان ویران شد؟یا شما که تا گل رو زدید مثل یه تیم آماتور دست وپاتون روگم کردین....کم مونده بو مدافعان شما از ترس خوردن گل تساوی...به جای توپ بزنن زیر بازیکنان خودشون!باید هم بترسین.... دارید روبه روی تیم امید آلمان بازی میکنید....
ماداشتیم میومدیم ولی نرسیدیم؟خخخخخخخخخخخ سخت در اشتباهی دادا....ما آمدیم با قدرت وافتخارهم آمدیم...همگان وجهانیان ما راستودند....درثانی آینده مطعق به ماست.
آلمان ویران شد؟تا اونجا که بازی نشون داد..دیشب کل اسپانیا در کلیساهاشون خوابیده بودن به شکرانه بردن تیم ملی امید آلمان....به این میگین ویرانی برادر؟نه ملت آلمان با سر بلندی بازی فرزندانش رو نظاره گر بودن...دقیقا برعکس شما....
ونهایتا آلمان له شد؟؟؟
له شدن رو ما برای دنیا تفسیر کردیم با بازی های درخشانمون.......اما شما چی؟
در کل با وجود بضاعت بازیکن ها وکلیه عوامل شما بهترین تیم جهان بودین پس کو نتایج درخشانتان؟.....اگه شما با فینالیست شدن ویا قهرمانی احتمالی اسم خود رودر تاریخ حک میکنید باید بگم نام آلمان واین تیم امیدش در تاریخ مسابقات جاودانه شد....واین برای هرتیمی افتخار بزرگی محسوب میشود.
ما بهترین بودیم..هستیم...وخواهیم بود.چیزی که اسپانیا هیچگاه به آن نخواهد رسید.
دو حالت بیشتر نداره یا اینکه سنو سال طرفداری آلمان واقعاً پایین هست یا واقعاً درک درستی از فوتبال ندارین
اگه بازی انگلیس یا بازی با آرژانتین رو یبار دیگه ببینین آلمان برتری مطلق نداشت حتی اگه گل اول رو اون ۲ تیم میزدن شاید نتیجهٔ دیگهای ثبت میشد
آرژانتین به تفکرات مربیش باخت که بازیکنایه خوبی رو رنتخب نکرد مثل کامبیاسو یا زانتی که واقعاً از همون جا هم ضربه خورد و یا بیروز گذاشتن ورن
انگلیس هم اگه گل دوّمش مردود اعلام نمیشد نتیجه برعکس میشد
بازی اسپانیا و آلمان که دقیقا یه بازی کاملا یک طرفه که با ۱۰ بازیکن آلمانیها دفاع میکردن
بقول یه دوستی اگه طرف بچه باشه عقلش به چششه
این نتیجهٔ واقعی بازی نبود دوست عزیز دقیقا سبک بازی آلمان تو این بازی مثل مدرسه فوتبال کودکستان بود که فقط دنبال توپ میدویدن اگه قرار بود کل موقعیتها تبدیل به گل بشه که فکر نکنم آثری از شما دوستان تو این تاپیک پیدا نمیشد
بهتره به اظهارات بازیکنی آلمان و مربیشون هم گوش کنید که اصلا خودشون رو لایق بازی فینال ندونستن
آلمان همون آلمان بود ولی فعلا تیمی قابلیت مقابل با بازیکنایه اسپانیا رو نداره.
تو ردّ باشگاهی هم که با کمک ابرو مه خورشید و فلک آمدن فینال که اصلا لیاقتشو نداشتن
شما به جوانانتون افتخار کنید دنیا به اسپانیا تعظیم میکنه.
اینم از خود داری طرفداران آلمان :دی :27:
بازداشت دهها نفر از طرفداران تيم ملي فوتبال آلمان
دهها تن از طرفداران خشمگين تيم ملي فوتبال آلمان که بعد ازشکست چهارشنبه شب اين تيم مقابل اسپانيادر مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي درخيابان ها با پليس و يا با يکديگر درگير شده بودند، بازداشت شدند.
بشکنه این دست که نمک نداره:31:
آرژانتین را بردیم که شما برزیلیا را خوشحال کنیم:27:
پ.ن: هلند قهرمان میشه:21:
malkemid
08-07-2010, 12:39
انصافا اسپانیا سر بود...البته اونها بهترین بازی جام شونو تو این بازی انجام دادن...حتی در برابر پاراگوئه هم نتونستن انقدر مسلط باشن..
از اونطرف آلمان خیلی عجیب بود...هیچ کاری نتونست بکنه....واقعا بازی عجیبی بود...
انصافا اسپانیا سر بود...البته اونها بهترین بازی جام شونو تو این بازی انجام دادن...حتی در برابر پاراگوئه هم نتونستن انقدر مسلط باشن..
از اونطرف آلمان خیلی عجیب بود...هیچ کاری نتونست بکنه....واقعا بازی عجیبی بود...
پاراگوئه جلوی اسپانیا پرس شدیدی میکرد و خیلی بسته بازی میکرد
ولی آلمان اگه میخواست اینجوری بازی بکنه میبرد از نظر بدنی توی فینال کم میاورد
به همین خاطر حتی اسپانیایی ها رو پرس هم نمیکردن و اجازه میدادن بیان جلو و برن گوشه ها سانتر بکنن
یکی 2بار هم از دستشون در رفت شوت دادن رفت
برنامه روی ضدحملات بودش ولی به نظر من میخواستن بازی رو به وقت اضافه و ضربات پنالتی بکشونن اگه ضدحمله جواب نمیداد.
Vahid.Mob.14
08-07-2010, 12:42
وحید جان کی فرار کرده؟
بی خیال...میتونی پستهای قبل رو بخونی جواب همه رو دادیم.نگران نباش.:31:
جناب شبگرد. البته من الان خبر ندارم ولی دیشب خوندم گفت فرارو بر قرار ترجیح میدم و پیداشم نیست.
جناب شبگرد. البته من الان خبر ندارم ولی دیشب خوندم گفت فرارو بر قرار ترجیح میدم و پیداشم نیست.
وحید اشکالی نداره...خودمون هستیم...همه با هم.:10:
شما نمیخواد از آب گل آلود ماهی بگیری....بچه بچه هم نکن....... خودتی دادا.
تاپیک اسپانیا رونبستن.بستن؟پس بدو بدو دم در خونتون فنگ بازی کن.بدو بدو....
لطفا کنترل کن خودتو دوست عزیز والا باختن گریه نداره اونم به تیمی که 100 برابر از تیمتون بهتره
Vahid.Mob.14
08-07-2010, 12:54
وحید اشکالی نداره...خودمون هستیم...همه با هم.:10:
پایه ای همگی بزنیم به سیم آخر؟ فوقش یکی دوماه بن میشیم.
بابا خیلی بی انصافن اینا. این امین آقا هم یه طرف وایساده و به این همه توهین به طرفدارای آلمان داره میخنده وگرنه اون تاپیک فضاحت بارو قفل میکرد.
تازه این پسره جنون هم جدی دیوونه است. خیلی چرت بت گفته بود. بریم بزنیمش؟
بزنیم جاده خاکی؟
siavashjal
08-07-2010, 12:55
خداحافظ آلمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم آقای لو چهار سال دیگه رو تیمش کار کنه و این تیم جوون رو به یه تیم با تجربه تبدیل کنه.
پایه ای همگی بزنیم به سیم آخر؟ فوقش یکی دوماه بن میشیم.
بابا خیلی بی انصافن اینا. این امین آقا هم یه طرف وایساده و به این همه توهین به طرفدارای آلمان داره میخنده وگرنه اون تاپیک فضاحت بارو قفل میکرد.
تازه این پسره جنون هم جدی دیوونه است. خیلی چرت بت گفته بود. بریم بزنیمش؟
بزنیم جاده خاکی؟
نه وحید؟
این چه کاریه؟
بی خیال....ماکه مثل ونها کمبود نداریم.....خداروشکر آلمان باخت....حداقل 4نفر داغ دلشون رو خالی کردن.وگرنه حتمن میموردن.
سیم اخر؟
ول کن وحید من.
ما طرفدار آلمانیم.
اسپانیا بهتر از ما بود و برنده شد ! اگه توی کل بازی مثل 20 دقیقه آخر بودیم عالی میشد.
ولی حداقل همین تیم جوون یه درس بزرگ به انگلیس و آرژانتین داد. وقتی تیم عقب هست و پشت سر هم حمله میکنه , میتونه روی ضد حمله هم گل نخوره ! بهانه انگلیسی ها و آرژانتینی ها این بود که ما مجبور بودیم حمله کنیم پس گل بیشتری خوردیم ! ولی آلمان نشون داد بدون خوردن گل های بیشتر هم میشه حمله کرد.
Vahid.Mob.14
08-07-2010, 13:07
غصه نخور. برو تو بغل عمو بردیا:31:
واین هم مربی خوشفکر ما:
شرمنده وحید جون زورم به اون نمیرسه دیگه:دی
عکس یواخیم هم قدیمیه:دی
شما نمیخواد از آب گل آلود ماهی بگیری....بچه بچه هم نکن....... خودتی دادا.
تاپیک اسپانیا رونبستن.بستن؟پس بدو بدو دم در خونتون فنگ بازی کن.بدو بدو....
یه لیوان آب خنک
مطمئن باش رده بهتر از چهارمی هم گیرتون نمیاد.
بحرین بهتر از این تیم دفاعی شما بازی میکرد
بهتره هم آدم جنبه باختن رو داشته باشه
یا حق لوزر
یه لیوان آب خنک
یا حق لوزر
حداقلش من با یوزر خودم آومدم..نه مثل شما که...خخخخخخخ:27:
اول خودت رومعرفی کن بعد توهین کن پسر شجاع....:31:
لوزر هم خودتی دادا.:31:
Vahid.Mob.14
08-07-2010, 13:22
اون تاپیک مسخره هم خدا رو شکر بسته شد.
بردیا بهت تبریک میگم. گل کاشتی. :31:
خواهش میکنم
فقط نشد جواب تهمتای یوسف رو بدم دیگه:دی
انتخابات کاملا سالم و پاک برگزار شد و بدون هیچ شک و شبهه ای
خودم تو یاهو چند نفرو کشوندم تا بهم رای بدن:دی
Mohammad King
08-07-2010, 13:24
اسپانیا توی زمین تیم سر تر بود...
دروازه آلمانو پاک بسته بود... به توپ...
خواهش میکنم
فقط نشد جواب تهمتای یوسف رو بدم دیگه:دی
انتخابات کاملا سالم و پاک برگزار شد و بدون هیچ شک و شبهه ای
خودم تو یاهو چند نفرو کشوندم تا بهم رای بدن:دی
بله بله... تائيد ميشه :31:
ايشون به من 5ليتر بنزين دادن.....من راي دادم :40:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
اسپانیا توی زمین تیم سر تر بود...
دروازه آلمانو پاک بسته بود... به توپ...
اسپانيا خيـــــــلي خوب كار كرد :31: :10:
یه لیوان آب خنک
یا حق لوزر
تیم شما خیلی زیبا بازی میکنه برای همه کافیه ! حداقل آلمان توی 3,4 تا بازی کاری کرد که بدترین دشمناش هم عاشق بازیشون بشن , نه اینکه جلوی پرتغال کلآ یدونه گل بزنه که آفسایده , جلوی پاراگوئه یه گل سالم بخوره که آفساید اعلام بشه و هر بازی با یدونه گل به زحمت بیاد بالا !
البته امیدوارم شما از اون طرفدارهای جنبش باد نباشی که قبل از یورو 2008 نمیدونستن اسپانیا رو چطوری مینویسن lol
تیم شما خیلی زیبا بازی میکنه برای همه کافیه ! حداقل آلمان توی 3,4 تا بازی کاری کرد که بدترین دشمناش هم عاشق بازیشون بشن , نه اینکه جلوی پرتغال کلآ یدونه گل بزنه که آفسایده , جلوی پاراگوئه یه گل سالم بخوره که آفساید اعلام بشه و هر بازی با یدونه گل به زحمت بیاد بالا !
البته امیدوارم شما از اون طرفدارهای جنبش باد نباشی که قبل از یورو 2008 نمیدونستن اسپانیا رو چطوری مینویسن lol
یک عدد پماد س ... برای شما تجویز میشود :ی
حداقلش من با یوزر خودم آومدم..نه مثل شما که...خخخخخخخ:27:
اول خودت رومعرفی کن بعد توهین کن پسر شجاع....:31:
لوزر هم خودتی دادا.:31:
گفتم زیاد سرحال نیستی امید الکی ناامیدی میاره پسر خوب
میگن تا ۳ نشه بازی نشه ایشالا تو جام ملتها هم از خجالتتون در میایم.
واقعاً حیف که بدددددددددددددددددد اشتوبر نبود وگرنه چه اتوبانی میشد سمت چپتون :دی
راستی جیگر این یوزر خودمه ;)
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
امیدوار نباش برو پستهای قبلی و تاریخشو بخون البته اگه سوادی باشه
یه گل زدین بعدش رفتین تو دفاع یکی دوتا هم تو ضد حمله زدین شد بازی قشنگ؟ یاد یونان افتادم تو ۲۰۰۴
مطمئن باشه اگه انگلیس یا آرژانتین گل اول رو زده بودن این نتایج رقم نمیخورد
یه لیوان آب خنک
یا حق لوزر
آخه بذار یه بار قهرمان شین بعد بیا اینجا این..... رو سرهم کن.
2002 دوم
2006 سوم
2008 دوم
2010 تو چهار تا
از 19 بار جام جهانی 11 بار تو 4 تا .
3 بار قهرمانی جهان و اروپا .
کوچولو ! یه نیگا به این آمار بنداز ببین همیشه تو سطح اول دنیاست . نه که تو تاریخش به فینال هم نرفته باشه !!
شما هنوز تو جام جهانی مث یه بچه این که دارین تاتی تاتی میکنین .
این تیمم با رفتن ژاوی و اینیستا و ویا و اینا نابود میشه میره تا 30-40 سال دیگه .
این جواب همه اسپانیایاست .
Mohammad King
08-07-2010, 13:34
ببینم این قضه که توی تگ نوشته
اسپانیا با کمک داور برده چیه؟
معنی نداره...
ولی آلمانم تیم خوبی بود امسال و لی قابل قیاس با اسپانیا توی این بازی نبود.
آخه بذار یه بار قهرمان شین بعد بیا اینجا این..... رو سرهم کن.
2002 دوم
2006 سوم
2008 دوم
2010 تو چهار تا
از 19 بار جام جهانی 11 بار تو 4 تا .
3 بار قهرمانی جهان و اروپا .
کوچولو ! یه نیگا به این آمار بنداز ببین همیشه تو سطح اول دنیاست . نه که تو تاریخش به فینال هم نرفته باشه !!
شما هنوز تو جام جهانی مث یه بچه این که دارین تاتی تاتی میکنین .
این تیمم با رفتن ژاوی و اینیستا و ویا و اینا نابود میشه میره تا 30-40 سال دیگه .
این جواب همه اسپانیایاست .
ببین عزیزم :ی
شما تو کله عمره با برکتت قهرمانی تیمتو دیدی؟:21:
همون بهتره با خاطراتتون خوش باشید ولی ما هم باشگاهی هم ملی هر سال جام ها را درو میکنیم
ایشالا ارزو به دل فقط نمونی:37:
گرافيكار
08-07-2010, 13:45
آلمان تيم خيلي جووني بود
اما ژاوي با كمك اينستا توي اين بازي نظم بازي خديرا و اشنايدر رو به هم ريخن
ولي انصافا بهترين بازيها رو آلمان انجام داد
با اين تيم احساس بهتري نسبت به آلمان داشتم
به نظر من كاملا برابري ميكرد با آلمان 90
اگه توي بازي رده بندي اروگوئه رو خوب ببرن
مطمئن باشيد آلمان بهترين تيم ميشه
در هر صورت متاسفم
فوتباله ديگه
امیدوار نباش برو پستهای قبلی و تاریخشو بخون البته اگه سوادی باشه
بنده نوشتم قبل از یورو 2008 ! حالا نمیدونم پست های شما که اولیش سال 2010 زده شده چه ربطی به حرف من داشت !!!
Peji2010
08-07-2010, 14:08
آقا اینجا تاپیک آلمانه؟؟ دیشب اینجا چه خبر شد بابا از ساعت 1 تا 3 خودمو هلاک کردم تا یه پست بدم آخرم نشد:13: صبحم که همین بدبختی رو داشتم حالا مث اینکه درسته.نمیدونم چرا فقط برای من اینجوری میشه.:19::19:
خب تبریک میگم به هوادارای اسپانیا و انگلیس و سایر بازماندگان سوزشهای اخیر( :27: ) که به زور تونستید یه گل به تیم امید آلمان بزنید. البته اگه آلمان مثل بازیهای قبلی بود و اینقد دفاعی بازی نمیکرد اسپانیا هم به سرنوشت تیمای دیگه دچار میشد. این دفعه رو هم قسر در رفتید ولی سالهای بعد که آلمان تبدیل به تیم بزرگسالان شد جبران میکنیم. به هر حال هم به تیم آلمان افتخار میکنم و هم به طرفدارای با غیرتش.:20:
malkemid
08-07-2010, 14:15
بچه ها واسه این بازی شعر نداریم؟ قبلیه که خیلی باحال بود
kotlet110
08-07-2010, 14:16
این رفقای المانی ما چرا همه بن شدن؟!!!:41:
این رفقای المانی ما چرا همه بن شدن؟!!!:41:
دلیلش بازی زیبا اسپانیا بود:21:
Peji2010
08-07-2010, 14:20
بچه ها واسه این بازی شعر نداریم؟ قبلیه که خیلی باحال بود
خداییش میخاستم اگه اسپانیا رو بردیم یه شعر بگم ولی الآن طبع شعرم TurnOff شده.:13:
حالا شاید برای اروگوئه یکی گفتم..:27: گرافیکار چرا یهو بن شد؟؟
Vahid.Mob.14
08-07-2010, 14:21
یوسف.بردیا و... همه بن شدن.
I3 E L O \/ E D
08-07-2010, 14:21
اسپانیا+داور1-0آلمانواقعا کسی که این تگو زده براش متاسفم... حداقل باید بره یه نقد از بازی بخونه! تمام جهان دیگه قبول کردن که آلمان جلوی اسپانیا حرفی برای گفتن نداشت!
ولی به عنوان یه طرفدار اسپانیا میگم که دور بعد قویترین تیم رو آلمان در اختیار داره... شکی تو این نیست!
هر چند که بازم به اسپانیا میخورید حذف میشید :31:
خب همون طور که گفتم همیشه همه چیـز همون طور که آدم میخواد نیست ، 4 سال دیگـه موفق باشید :10:
Vahid.Mob.14
08-07-2010, 14:25
آقا اینجا تاپیک آلمانه؟؟ دیشب اینجا چه خبر شد بابا از ساعت 1 تا 3 خودمو هلاک کردم تا یه پست بدم آخرم نشد:13: صبحم که همین بدبختی رو داشتم حالا مث اینکه درسته.نمیدونم چرا فقط برای من اینجوری میشه.:19::19:
خب تبریک میگم به هوادارای اسپانیا و انگلیس و سایر بازماندگان سوزشهای اخیر( :27: ) که به زور تونستید یه گل به تیم امید آلمان بزنید. البته اگه آلمان مثل بازیهای قبلی بود و اینقد دفاعی بازی نمیکرد اسپانیا هم به سرنوشت تیمای دیگه دچار میشد. این دفعه رو هم قسر در رفتید ولی سالهای بعد که آلمان تبدیل به تیم بزرگسالان شد جبران میکنیم. به هر حال هم به تیم آلمان افتخار میکنم و هم به طرفدارای با غیرتش.:20:
چه قدر دیر اومدی پژمان. نبودی ببینی فروم چه خبر بود. به اون چندتا تاپیک بسته شده یه نگاه بناز میفهمی چه خبر بود اینجا. منم دیشب اومدم نتونستم پست بدم. در کل تسلیت میگم. انشاالله 4 سال بعد جبران میکنیم.
بنده نوشتم قبل از یورو 2008 ! حالا نمیدونم پست های شما که اولیش سال 2010 زده شده چه ربطی به حرف من داشت !!!
نکنه نستراداموس تشریف دارین شما یا اینکه از وقتی بدنیا اومدین پرچم آلمان روتون -- شده بود؟
واقعاً اینقدر فشار رو شما زیاده که اصل رو ول کردین رفتین تو حاشیه؟
ایشالا آدما بزرگ میشن
پ ن: مهم نیست قبلا کجا بودین یا افتخارات گذشتتون چی بوده مهم اینه الان کجاین؟ یک فینال با یه نیمه نهایی رو به اسپانیا واگذار کردین تو هیچ کدمشونم لیاقت برد رو نداشتین حتی مربی و بازیکناتون هم اقرار کردن
اگه به افتخاراته اروگوئه هم باید به خودش افتخار کنه
تیمتون ۲ بازی رو با ضد حمله برد ( مثل یونان ۲۰۰۴) فکر کردین خبریه
حداقل ما به این افتخار میکنیم که تیممون چند ملیتی نیست.
خوش باشین
نکنه نستراداموس تشریف دارین شما یا اینکه از وقتی بدنیا اومدین پرچم آلمان روتون -- شده بود؟
واقعاً اینقدر فشار رو شما زیاده که اصل رو ول کردین رفتین تو حاشیه؟
ایشالا آدما بزرگ میشن
پ ن: مهم نیست قبلا کجا بودین یا افتخارات گذشتتون چی بوده مهم اینه الان کجاین؟ یک فینال با یه نیمه نهایی رو به اسپانیا واگذار کردین تو هیچ کدمشونم لیاقت برد رو نداشتین حتی مربی و بازیکناتون هم اقرار کردن
اگه به افتخاراته اروگوئه هم باید به خودش افتخار کنه
تیمتون ۲ بازی رو با ضد حمله برد ( مثل یونان ۲۰۰۴) فکر کردین خبریه
حداقل ما به این افتخار میکنیم که تیممون چند ملیتی نیست.
خوش باشین
حق با شماست !
من چیکار کنم وقتی منظور من رو یه چیز دیگه متوجه میشین !
آلمان هم مثل یونان 2004 بوده ! (میشه به عنوان جمله برتر قرن حاضر انتخابش کرد)
دروازبان آلمان یه نیم متری کش اومد :27:
yashgin128
08-07-2010, 14:51
... و المانی که باخت.
اسپانیا تیم خوبی بود ولی به وفور از کمک داور استفاده کرده از بازی با شیلی تا به حال
بازی با آلمان هم اگه راموس اخراج میشد دیگه کارشون تموم بود ولی خب داوری واقعا افتضاح بودش دیروز
Arrowtic
08-07-2010, 14:53
خدايي خوش شانسيد.نتيجه منصفانه نبود.يك گل كمتون بود!بيشتر بايد ميخورديد.
در ضمن بي جنبه بازي در نياريد لطفا!يكي از تگ ها نوشته اسپانيا + داور 1 آلمان صفر!!خيلي بي جنبه اي هستش.عينهو بچه هاي كودكستاني بازي كرديد و حالا هم داريد اخلاق اونا رو نيشون ميديد.(تقصير خودتونه كه زيادي مغرور شديد و باد انداختيد تو خودتون.فكر نميكرديد بتركيد؟:27:)
ماتادورها يك گله ي ديگرم رام كردند.(از نژاد ژزمن!!!)
آقا زشته ! مگه حیوون هستن که لفظ "گله" و "رام کردن" رو به کار میبرین ؟! بی جنبگی یعنی این طور صحبت کردن ...
Masoud-Susa
08-07-2010, 15:01
عکس های بازی دیشب اسپانیا -آلمان:11:
سری اول
سری دوم
در ضمن بي جنبه بازي در نياريد لطفا!يكي از تگ ها نوشته اسپانيا + داور 1 آلمان صفر!!خيلي بي جنبه اي هستش.عينهو بچه هاي كودكستاني بازي كرديد و حالا هم داريد اخلاق اونا رو نيشون ميديد.(تقصير خودتونه كه زيادي مغرور شديد و باد انداختيد تو خودتون.فكر نميكرديد بتركيد؟:27:)
آخه اگه راموس به خاطر وحشی بازی که رو پودولسکی انجام داد اخراج میشد که الان شما اینجا نمیومدی شعورتو به ما نشون بدی:27:
درسته همه بازیها 1گل زدیم ولی همه تیما از جمله المان کاملا تو قوطی کرده بودیم
امیدوارم شما طرفداران المان بالاخره خودتون 1جام ببینید نه اینکه مثل اروگوئه به افتخارات گذشتتون دلخوش کنید:21:
titanium_zarin
08-07-2010, 15:04
اقا چه خبره ؟؟؟
چرا دوباره همه بن شدن ؟؟؟
اون تاپيك باحاله بدترين كاربر كجاست ؟؟؟
من كه كلي خنديدم ...
اي بابا ...
Peji2010
08-07-2010, 15:05
فک کنم زمین فوتبالو با زمین گاو بازی اشتباه گرفتید..گله دیگه چیه؟:13:
آخه اگه راموس به خاطر وحشی بازی که رو پودولسکی انجام داد اخراج میشد که الان شما اینجا نمیومدی شعورتو به ما نشون بدی:27:
اخه چرا خوشحال نیستید که جلوی اسپانیا شانس یارتون بود دوست عزیز وگرنه که الان 4-5 تا خورده بودین:ی
برای شما :21: پماد زینک اکسید را تجویز میکنم :27:
pcnondaily
08-07-2010, 15:31
داور خیلی بد سوت زد، هرچند نمی شه گفت به نفع اسپانیا اما قطعا به ضرر آلمان سوت زد. با این حال به نظرم آلمان اشتباه کرد که به اسپانیا اینهمه فرصت حمله داد.
بالاخره تیم مهدکودک زامبیا هم 80 دیقه یه سر حمله کنه، گل میزنه، چه برسه به اسپانیا. آلمان باید همون بازی عالی رو که جلوی آرژانتین و انگلستان بازی کرد، ارائه می داد.
اما باکی نیست. این خط و اینم نشون: یورو 2012 ما داریم میام!!!!:31:
دوست عزیز من خودم طرفدار اسپانیا هستم.ولی چرا توهین میکنی؟ اگه دوزار تاریخ بلد بودی میدونستی که نژاد ایران و المان یکیه.پس بفهم چی میگی.فکر نکنم کسی از دوستان مخالف نظر من باشند.ممنون
றД ĵ ĭ Đ
08-07-2010, 16:31
دوست عزیز من خودم طرفدار اسپانیا هستم.ولی چرا توهین میکنی؟ اگه دوزار تاریخ بلد بودی میدونستی که نژاد ایران و المان یکیه.پس بفهم چی میگی.فکر نکنم کسی از دوستان مخالف نظر من باشند.ممنون
نژاد ایران و آلمان یکی بود !
.German.
08-07-2010, 16:47
آلمان دوستت دارم
Masoud King
08-07-2010, 17:28
چقدر امروز تلفات داديم : دي
AlamtabC
08-07-2010, 18:50
پس از شکست مقابل اسپانیا بسیار خشمگین و افسرده شدم
سایت گل : باستین شواین اشتایگر، هافبک تیم ملی آلمان تایید کرد که پس از شکست مقابل اسپانیا در نیمه نهایی جام جهانی بسیار خشمگین و افسرده شده است.
آلمانی ها که برای دومین بار پیاپی در نیمه نهایی جام جهانی شکست می خورند، شب گذشته نیز با یک گل مغلوب اسپانیا شدند.
هافبک جوان و دونده بایرن مونیخ نمایش شب گذشته هم تیمی هایش را مورد انتقاد قرار داد و گفت از اینکه به فینال نرسیده اند، بسیار خشمگین است.
او در مصاحبه با سایت کیکر گفت:" من بسیار خشمگین هستم زیرا ما در آستانه رسیدن به فینال بودیم اما آن طور که انتظار می رفت بازی نکردیم.
البته اسپانیایی ها توپ و میدان را بیشتر در کنترل داشتند و از بازیکنان آماده زیادی برخوردار بودند.اما ما نیز باید بهتر بازی می کردیم. در اغلب مواقع فقط به دنبال توپ می دویدیم. در مقابل اسپانیا ما موقعیت های زیادی برای گلزنی نداشتیم و از معدود موقعیت هایمان باید بهتر استفاده می کردیم.
اسپانیا شایسته پیروزی بود. آنها از انگلیس و آرژانتین تیم بهتری بودند اما ما نیز می دانیم که در آینده تیم جوان و خوبی خواهیم داشت."
pcforlife
08-07-2010, 18:52
حیف شد آلمان حذف شدش!:41: بالاخره کمتر تیمی تو یه جام جهانی تونسه با یک سری بازیکن جوان، سه تیم رو با چهار گل بدرقه کنه! هر چند تو بازی دیشب اسپانیا عالی بود... بدی فوتبال هم همینه... باید همیشه یه تیم از جام بره کنار...:20:
جالبه که کری بین انگلیس و آلمان و ارژانتین خیلی زیاد بود! نهایتا هیچ کدوم به فینال نرفتند!! جالبتر از از اون زمانی میشه که اسپانیا قهرمان نشه:31: (هر چند زیاد واسم فرق نمی کنه که هلند قهرمان بشه یا اسپانیا:11:)!
قربون همتون:40:
یاعلی:11:
سلام دوستان دیگه ناراحت نباشید فدای سرتون و فدای سر بازیکنای آلمان
همه هیکل اسپانیا فدای یه بند کفش فیلیپ لام جون که اگر کلوزه رو از تیممون بذاریم کنار با 26 سال سن میشه مسن ترین بازیکن آلمان!!
ولی همین تیم جوون انگلیس و آرژانتین رو له کرد
تیم ما بهترین بازی های جام رو انجام داد ستاره های جدید به دنیای فوتبال معرفی کرد و با سبک بازی زیبا و شناور و سریع خودش همه رو حیرت زده کرد و به تحسین واداشت.خود فدراسیون فوتبال آلمان پیش بینیش حداکثر تا یک چهارم بود برای این تیم ولی بچه ها فراتر از حد انتظار ظاهر شدن
این تیم جوون تیم آیندست و در آینده بهتر خواهد شد و من بهش افتخار می کنم
سلام .
واقعا حیف شد آلمان به فینال نرسید :41:. البته متاسفانه حقیقت اینه که اسیانیا بهتر از ما بازی کرد و انصافا شایسته ی برد بود . کاملا آلمان رو مهار کرده بودن و نزاشتن آلمان بازی خودش رو بکنه :41:. از نظر بازیکن هم که اگه بخوایم نفر به نفر مقایسه کنیم اسیانیا برتر هست باز .
ولی همینکه آلمان با یه سری جوون نه چندان معروف و کم تجربه اومده بود به جام و این بازیای تحسین برانگیز رو انجام داد ، فوق العاده بود :40:. چیزی که منو امیدوار میکنه سن و سال بازیکنای آلمان هست که همشون میتونن تا چندین سال دیگه یه تیم عالی رو تشکیل بدن . و اینکه وقتی این جوونا باتجربه تر و یخته تر میشن باید از آلمان ترسید .
انتقام این بازی رو هم ایشالا تو جام ملت ها از اسیانیا میگیریم . یس تا یورو 2012 و جام 2014 .
حیف شد آلمان حذف شدش!:41: بالاخره کمتر تیمی تو یه جام جهانی تونسه با یک سری بازیکن جوان، سه تیم رو با چهار گل بدرقه کنه! هر چند تو بازی دیشب اسپانیا عالی بود... بدی فوتبال هم همینه... باید همیشه یه تیم از جام بره کنار...:20:
جالبه که کری بین انگلیس و آلمان و ارژانتین خیلی زیاد بود! نهایتا هیچ کدوم به فینال نرفتند!! جالبتر از از اون زمانی میشه که اسپانیا قهرمان نشه:31: (هر چند زیاد واسم فرق نمی کنه که هلند قهرمان بشه یا اسپانیا:11:)!
قربون همتون:40:
بابا دلیل بردن اسپانیا هم همینه . یطرف جدول اینجوری یه طرف گلابی !! آخه این چه انصافیه با 3-4 تا تیم مزخرف بازی کنی و با گلای آفساید بیای بری فینال .
N O V A L I S
08-07-2010, 23:03
برای آدمی مثل من که زیاد اهل فوتبال نیستم و فقط در مواردی بازی بعضی تیم ها رو دنبال می کنم و تو این مورد خاص به خاطر علاقه ی سابقه دار به ملت آلمان تمام بازی هاشون رو دیدم، این شکست واقعا ناراحت کننده بود!
اما آینده ی پر افتخاری رو برای این تیم جوون و با طراوت پیش بینی می کنم و با شناختی که از آلمانی ها دارم بازی بعد بین این 2 تیم رو با هر عنوانی که می خواد باشه بازی خونینی برای اسپانیائی ها حدس می زنم!
تسلیت به آلمانی ها برای شکست دیشب و به اسپانیائی ها برای شکستی نه چندان دور!!
titanium_zarin
09-07-2010, 09:50
اقا من ميام اينجا دلم ميگيره ....
نه يوسف هست نه برديا ...
واقعا كه الكي بن شدن ...
خب اينجا برا خنده و تفريح هست نه چيز ديگه ...حالا يه تاپيك هم اونجوري ...
مسعود يه كاري كن ...
AlamtabC
09-07-2010, 12:08
اقا من ميام اينجا دلم ميگيره ....
نه يوسف هست نه برديا ...
واقعا كه الكي بن شدن ...
خب اينجا برا خنده و تفريح هست نه چيز ديگه ...حالا يه تاپيك هم اونجوري ...
مسعود يه كاري كن ...
به نظر من اونا (جناب بردیا و آقا یوسف) تاکتیک جالبی رو برای اون تاپیک جنجالی اتخاذ کردن و از اون تاپیک یه محل برای خنده و تفریح
ساختن از غصه ی من که بسی کاست دستشون درد نکنه ایشالا از بن بیان بیرون
طرفدارای ژرمنی هم مثل خود ژرمنی ها تاکتیکی هستن :31:
mahyar_bt
09-07-2010, 12:23
عجب مصیبتی بهمون وارد شد عجب باخت بدی بود من که دپرس شدم ولی نا امید نیستم ایشالا جام جهانی بعدی :(
mehrdad8086
09-07-2010, 12:26
به نظر من اونا (جناب بردیا و آقا یوسف) تاکتیک جالبی رو برای اون تاپیک جنجالی اتخاذ کردن و از اون تاپیک یه محل برای خنده و تفریح
ساختن از غصه ی من که بسی کاست دستشون درد نکنه ایشالا از بن بیان بیرون
طرفدارای ژرمنی هم مثل خود ژرمنی ها تاکتیکی هستن :31:
اینو خوب اومدی:31:
سلام...
من طرفدار تیمی نیستم...
اما آلمان رو دوست دارم.یعنی توی این جام دیدم بازی هاشو.
خوب دیدم تاپیک آلمان اینجاست گفتم بیام سری بزنم.
اولاش فکر کردم چه خبره...تعداد پست هاتون وبازدید کننده هاتون نشون دهندهی پویایی این تاپیکه..اما وقتی اومدم داخل غیراز ناراحتی وغصه چیزی ندیدم...
صفحه ها خیلی زیادن ولی دارم یکی یکی نگاهشون میکنم.جالب بودن.اما چی شده؟
خوب باخت آلمان انقدر ناراحت کنندست که دیگه فعالیت نمیکنید؟
فکر دیگری میکردم.درمورد این تاپیک.
Masoud King
09-07-2010, 12:54
مسعود يه كاري كن ...
از دست من کاری ساخته نیست :(
amirtoty
09-07-2010, 13:23
امیدوارم آلمان چهارم بشه تو بازی رده بندی!
I3 E L O \/ E D
09-07-2010, 14:00
میگم این هشتپاتون بدجوری اسپنیشه! :دی:دی
اسپانیا رو قهرمان اعلام کرد و آلمانو سوم... برید تو تاپیک!
هیچکی توقع نداشت تیم 500 میلیونی بیاد از آلمان ببازه.
این آلمان جوان ترین تیم 75 سال اخیرشه و حالا حالا ها جا برای پیشرفت داره.
مطمئن باشید euro 2012 مال ماست.
shabkard
09-07-2010, 14:33
مرگ بر هر چه اختاپوسه ببين چطور ملت اريايي ما را کنف کرد
ولي عيب نداره قهرماني اروپا در پيش 2012 شروع عصر جديده وپايان دنيا...!
نام کامل : آندریاس برمه Andreas Brehme
تاریخ تولد : 9 نوامبر 1960
محل تولد : هامبورگ – آلمان
قد : 176 سانتیمتر
وزن در دوران اوج : 72 کیلوگرم
شماره پیراهن در دوران اوج در تیم ملی :3
پست های بازی : مدافع کناری – هافبک کناری
ویزگی های بازی : استاد دادن پاسهای بلند – سانترهای عالی – ضربا ت آزاد بسیار خوب –
توانایی فوق العاده در استفاده از هر دو پا – تبحر در زدن ضربه پنالتی
مهمترین افتخارات ملی :
1 قهرمانی جام جهانی 1990
1 نایب قهرمانی جام جهانی 1986
1 نایب قهرمانی جام ملتهای اروپا 1992
مهمترین افتخارات باشگاهی :
1 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 1987
1 قهرمانی بوندسلیگا با کایزرسلاترن 1998
1 قهرمانی سری آ ایتالیا با اینترمیلان 1989
1 قهرمانی جام حذفی آلمان با کایزرسلاترن 1996
1 قهرمانی جام یوفا با اینترمیلان 1991
آمار و ارقام :
کل بازیهای ملی :86 ............... کل گلهای زده : 8
بازی در جام جهانی : 16 .................... گل زده: 4
تعداد گل در جام ملتهای اروپا : 1 گل
تعداد بازی در کایزرسلاترن : 154 ...... گل زده :34 (1986-1981)
تعداد بازی در بایرن مونیخ :59 ......... گل زده : 7 (1988-1986 )
تعداد بازی در اینترمیلان : 116 ......... گل زده: 11 (1992-1988 )
تعداد بازی در رئال زاراگوزا : 24 ....... گل زده: 1 ( 1993-1992 )
تعداد بازی در کایزرسلاترن : 120...... گل زده :9 ( 1998-1993 )
برمه یک بازیکن چپ پا بود اما با پای راستش نیز براحتی کار میکرد . او اغلب سانترهایش را با پای چپ انجام میداد اما اکثر شوتهایش را با پای راست میزد. حتی در فینال جام جهانی 90 و در دقیقه 86 بازی و در آن شرایط حساس ضربه پنالتی را با پای راست خود زد و توپ را به گل تبدیل کرد .
برمه تنها یک گل در جام ملتهای اروپا زد آن هم به تیم ملی ایتالیا در جام 1988 . در آن دیدار روبرتو مانچینی در دقیقه 52 ایتالیا را پیش انداخت اما اندی برمه تنها 3 دقیقه بعد گل مساوی را زد و بازی با همین نتیجه خاتمه پیدا کرد.
هنگامی كه كاپیتان ماتائوس از ردن ضربه پنالتی در دقیقه 87 در بازی فینال 1990 تفره رفت, آندریاس برمه با خونسردی كامل پشت ضربه پنالتی رفت و با ضربه ایی استادانه گویگوچه آ را كه در بازیهای قبل چندین ضربه پنالتی را مهار كرده بود مغلوب كرد.
این گل آلمان را قهرمان جام جهانی 1990 در ایتالیا كرد.
malkemid
09-07-2010, 15:27
چقدر بازی این اندی برمه لذت بخش بود...
shabkard
09-07-2010, 15:52
دوستان اين پل لعنتي رو بايد از المان اخراج کنند وبه دريا هاي ژاپن بفرستند تا به توسط ژ اپنيها کشته شود
اخه اين همه به اين هشت پا احترام گذاشتيم اخرش اين شد ما از چند تا گاو باز باختيم...!
من پست هام باید اول تایید بشه برای همین دیر میاد. ببخشید.
اما بازی رده بندی چه ساعتیه.
یکم در موردش صحبت کنید لطفا.:8:
میروسلاو کلوزه و احتمال غیبت در دیدار رده بندی جام جهانی
سایت گل : میروسلاو کلوزه، مهاجم تیم ملی آلمان، ممکن است دیدار رده بندی جام جهانی مقابل اروگوئه را به دلیل مصدومیت از دست بدهد.
هانس دیتر فلیک، کمک مربی تیم آلمان در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که کلوزه از ناحیه کمر آسیب دیده و ممکن است بازی با اروگوئه را از دست بدهد.
این خبر نه تنها برای کادر فنی تیم آلمان بسیار ناخوشایند است بلکه برای خود این بازیکن نیز بسیار تاسف با است زیرا کلوزه تنها دو گل دیگر نیاز دارد تا به عنوان بهترین گلزن تاریخ جام جهانی معرفی شود. کلوزه که تا اینجا در 3 دوره حضورش در جام جهانی 14 گل به ثمر رسانده، با یک گل دیگر با رکورد رونالدوی برزیلی برابری خواهد کرد. کلوزه در حال حاضر 32 ساله است و شاید بازی مقابل اروگوئه آخرین فرصت او برای بازی در جام جهانی خواهد بود.
تیم ملی آلمان که پس از پیروزی های خیره کننده اش مقابل انگلیس و آرژانتین به مدعی اصلی قهرمان تبدیل شده بود اما شکست 1-0 مقابل اسپانیا به رویای ژرمن ها پایان داد.
علاوه بر کلوزه؛ اوزیل و خدیرا نیز با مشکل مصدومیت روبرو هستند اما مشکل آنها چندان جدی نیست.
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
بکن بائر:بازيکنان بزرگ بر سر کاپيتانی نبايد دعوا کنند
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران و به نقل از بيلد،رئيس پيشين باشگاه بايرن مونيخ از عملکرد فيليپ لام که چند روز پيش اعلام کرده بود بازوبند کاپيتانی را به ميشائيل بالاک نخواهد داد،ابتقاد کرد.
او در اينباره گفت:
خيلی ها ميگويند که تيم ملی فوتبال آلمان احتياجی به بالاک ندارد،من با اين موافق نيستم،به نظر من اگر بالاک آمادگی داشته باشد،بسيار برای تيم مفيد است و به نظر من فيليپ لام اشتباه بزرگی کرد،بالاک بازيکن بزرگی است و بايد به او احترام گذاشت،اميدوارم که لام به اشتباه خودش پی برده باشد،بازيکنان بزرگ نبايد بر سر کاپيتانی دعوا کنند.
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
باستين شواین اشتايگر و مسوت اوزيل در لیست 10 نامزد دريافت توپ طلاي آديداس
سایت گل : فیفا دقایقی پیش نامزدهاي دريافت توپ طلا و جايزه بهترين بازيکن جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را معرفی کرد.
اين جايزه يکشنبه شب و در پايان ديدار نهايي بين تيم هاي اسپانيا و هلند به بهترين بازيکن جام نوزدهم اهدا خواهد شد. "ديه گو فورلان" از اروگوئه، "آساموا جيان" از غنا، "ليونل مسي" از آرژانتين، "آندرس اينيستا"، "چابی هرناندز" و "داويد ويا" هر سه از اسپانيا، "وسلي اشنايدر" و" آرين روبن" از هلند، "باستين شوان اشتايگر" و "مسعود اوزيل" از آلمان، 10 نامزد دريافت توپ طلاي آديداس هستند تا عنوان بهترين بازيکن جام را به خود اختصاص دهند. به نظر مي رسد بازيکنان تيم هاي اسپانيا و هلند که تيم هاي آنان به ديدار نهايي راه يافته اند شانس بيشتري براي دريافت توپ طلا داشته باشند.به خصوص چابی و اسنایدر که در این تورنمنت به حد کفایت درخشیده اند.
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
بنا به پیش بینی پل دیدار فردا شب دو تیم آلمان و اروگوئه با برتری ژرمنها به پایان خواهد رسید
سایت گل : بنا به پیش بینی جناب پل، هشت پای معروف آلمانی، دیدار فردا شب دو تیم آلمان و اروگوئه با برتری ژرمنها به پایان خواهد رسید.
این هشت پا که تاکنون 100% پیشگویی هایش درست از آب درآمده، تیم آلمان را تیم سوم رقابتهای جام جهانی نامیده است.
سرشناس ترین هشت پای دنیا، به رغم آنکه در ابتدا به سمت جعبه ای که پرچم اروگوئه بررویش حک شده بود، حمله برد، ولی در نهایت صدفش را از جعبه ای با پرچم آلمان برداشت.این بار انتخاب جناب پل بیش از هر زمان دیگری طول کشید.
تاکنون100% پیشگویی های پل درست از آب در آمده.او پیروزهای آلمان مقابل غنا، استرالیا، انگلیس و آرژانتین و شکست این تیم مقابل صربستان و اسپانیا را پیش بینی کرده بود.
نکته جالب توجه اینجاست که یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیا در برنامه ای زنده، پیش بینی پل در مورد دیدار فینال را پوشش خواهد داد. وب سایت های خبری اسپانیایی نیز در حال حاضر اولین خبر خود را به پیش بینی پل اختصاص داده اند. به نظر می رسد که اعتبار پل از برترین کارشناسان فوتبال دنیا هم بیشتر شده است.
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
بنیتو آرچوندیا مکزیکی به عنوان داور بازی آلمان و اروگوئه انتخاب شد
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا بنیتو آرچوندیا مکزیکی به عنوان داور بازی آلمان و اروگوئه انتخاب شد.
این داور 44 ساله مکزیکی به همراه هموطنش ماروین تورنترا و هکتور ورگارا از کانادا وظیفه قضاوت بازی بین دو تیم آلمان و اروگوئه را در دیدار رده بندی جام جهانی 2010 بر عهده گرفتند.
golmohammadi
09-07-2010, 17:45
سلام بچه ها
اومده عرض تسلیت کنم
هر چند دیر ولی سومی هم خوبه
آره سومی هم خوبه ولی باید اول میشد
sina1415
09-07-2010, 23:40
هنوز تو شوک باخت المانم ..... باید می رفتیم فینال....
یه بازی بود تموم شد رفت پی کارش.
به فکر بازی بعدی باشید.
اگه آلمان پیروز بشه که میشه..بازی قبلی روفراموش میکنه.:20:
این طرفدارهای اسپانیا چقدر از بردن المان خوشحالن؟!؟!
انگار چکار کردن....بنظرم برید یه فکری به حال فینال کنید بهتره.و وقت خودتون رو برای اذیت وآزار طرفدارای آلمان هدر ندن.این جوری که من تاپیک رو خوندم اینها کک شون هم از این حرفا نمیگزه.
این بچه ها بااینکه باختن ولی نوش نوش راه انداخته بودن؟!؟!؟!:18:
واقعا اینجا جای جالبیه:5:هرچی بخوای توش هست....از عکسهای مختلف،گرفته تا بدوبیرا(جنبه داشتن هم چیز خوبیه)..هرچند که میتونست بهتراز این هم باشه ولی خب در کل خیلی خیلی جالب بود.:20:
mehr1362
10-07-2010, 02:31
سلام به همه دوستان.اینطور که از این تاپیک بر میاد در این چند روزه بحث و جدل زیاد بوده و منجر به بن شدن یک عده شده.
دویتان عزیز...
چرا اینهمه بیخود با هم دعوا میکنید؟فوتبال همینه...
ایتالیایی که با زدن دو گل در جام حهانی گذشته و با اون گل زیر طاق دل پیرو به فینال رسید و قهرمان شد بعد از گذشت 4 سال در گروهی که تیمی مثل نیوزلند وجود داست چهارم میشه.
نیوزلندی که با خوش شانسی در پلی آف مقدماتی جام جهانی از سد بحرینی گذشت که خود تا دقیقه 93 در ورزشگاه ریاض عربستان حذف شده بود.
دوستانی که بازی عربستان و بحرین رو زنده تماشا کرده باشند میفهمند چی میگم.
اسپانیا هم در تمام طول تاریخ این اولین باری هست که به فینال میرسه.و اون هم به خاطر یک نسل طلایی که 14 سال در کنار هم زندگی کردند.
حتی خود اسپانیایی ها هم میدونند که تا سال های سال شاید دیگه نتونند به فینال برسند.
وقتی داوید ویا میگه : اگر قهرمان نشویم کاری نکرده ایم... خود گویای این حقیقت هست.
در جام جهانی 2002 تیمی مثل کره جنوبی با شکست دادن حریفنی مثل ایتالیا در وقت های اضافه و با گلی که منجر به اخراج بازیکن کره ای شاغل در لیگ ایتالیا شد...بازیکنی که همبازی رحمان رضایی بود و فکر کنم اسمش بود : آنگ جون هوان...یه همچین چیزایی..
و با شکست دادن اسپانیا در ضربات پنالتی... و اسپانیایی که بازیکن نامی ای همچون کاسیاس...مورینتس...فرناندو هیرو و ...
بازیکنانی که از بازیکنان کنونی اسپانیا کمتر مشهور نبودند...
به جمع چهار تیم رسید و نهایتا مقام چهارم جام جهانی رو به دست آورد.
در همون جام تیم ملی ترکیه به مقام سوم رسید و بازیکنی داشت به نام هاکان شوکور که سریع ترین گل اون جام جهانی و فکر کنم سریع ترین گل تاریخ ادوار جام جهانی رو به ثمر رسوند...
اما الان ترکیه کجاست؟ کجاست؟
این بازی ها هم تموم میشه و وقتی داور سوت پایان بازی فینال رو زد میشه : Finish
همه چیز تموم میشه و فقط تاریخ و خاطراتش میمونه و بازیکنانی بزرگ که کفش هارو آویزان میکنند و فراموش میشوند...
و فقط عاشقان فوتبال از آن ها یادی خواهند کرد.
آلمان هم 3 بار قهرمان جام جهانی شده و چندین بار در فینال مغلوب شده...
آلمان با یک سری بازیکن گمنام در این جام بازی کرده و مقام سوم رو امیدوارم که به دست بیاره.
سومی جام جهانی کم مقامی نیست..جایی که برزیل ..نگلستان و آرژانتین از رسیدن به اون باز میمانند.
فکر کنید یک بازیکن بزرگ مثل کاکا...یا دروگبا....آیا در جام جهانی بعدی هم خواهند بود؟
فوتبال همینه دوستان.
متاسفانه در این جدل های بیهوده و به دوز از منطق صدا و سیما به نوعی نقش داشته.
وقتی تمام گزارشگران صدا و سیما طرفدار یک تیم خاص هستند....
که بنده اونها رو ترسو خطاب میکنم...طرفداری از تیمی که بهترین جهان هست هنر نیست.
در کشور ما همه جوانان فقط به قله نگاه میکنند و طرفدار تیمی مشوند که مشخص هست از همه تیم ها سر تر هست.
اگر امروز اسپانیا قهرمان شد میگویند ما طرفدار اسپانیا بودیم....
و اگر فردا برزیل قهرمان شد میگویند ما طرفدار برزیل...
و اگر پس فردا ایتالیا قهرمان شد میگویند طرفدار ایتالیا....
بنده یادم هست که 4 سال قبل که ایتالیا قهرمان شد از هر کسی میپرسیدی طرفدار کی هستی...
بی درنگ میگفت ایتالیا....
به نظر بنده این افراد قدرت درک فوتبال رو ندارند و همراه با جو عقایدشان تغییر خواهد کرد.
اما در مورد آلمان :
بهترین تیم این جام حهانی آلمان بود به هزار دلیل.
شما باید داشته هات رو ببینی و بعد قضاوت کنی...ببینی چه امکاناتی داری و به کجا رسیدی.
با این بازیکنانی که آلمانی ها داشتند و در مقایسه با رقیبان پر آوازشون...قهرمان واقعی آلمانی ها هستند.
فراموش نکنید که اسپانیا با سه نتیجه یک بر صفر و اشتباهات داوری به این مرحله رسید.
اما بنده به اینجا رسیدن اسپانیا رو به خاطر داوری نمی بینم...و احساسی قضاوت نمیکنم....
فردا که این بازیکنان اسپانیا کفش هارو آویزان کردند و تیمی دیگر قد الم کردعده زیادی از این دوستان از طرفداری از این تیم دست بر خواهند داشت.
پس به جای احساس با منطق و درک بهتر در مورد فوتبال قضاوت کنیم.
داشته ها رو ببینیم و ببینیم با این امکانات به کجا رسیده ایم.
آلمانی ها تا 4 سال سرشان رو بالا خواهند گرفت چون....
4 تا به انگلستان زدند و 4 تا به آرژانتین....و با افتخار به آینده فکر خواهند کرد.
موفق باشید.
سلام
قفل موقت برای رسیدگی
کسایی که قوانین رو زیر پا گذاشتن
خودشون Log out کنن و تا چند روز به انجمن سر نزنن!
چون نمیتونن!
-------------------------------------------------------------
ویرایش:
تاپیک باز شد
AlamtabC
10-07-2010, 12:34
یه بازی بود تموم شد رفت پی کارش.
به فکر بازی بعدی باشید.
اگه آلمان پیروز بشه که میشه..بازی قبلی روفراموش میکنه.:20:
این طرفدارهای اسپانیا چقدر از بردن المان خوشحالن؟!؟!
انگار چکار کردن....بنظرم برید یه فکری به حال فینال کنید بهتره.و وقت خودتون رو برای اذیت وآزار طرفدارای آلمان هدر ندن.این جوری که من تاپیک رو خوندم اینها کک شون هم از این حرفا نمیگزه.
این بچه ها بااینکه باختن ولی نوش نوش راه انداخته بودن؟!؟!؟!:18:
واقعا اینجا جای جالبیه:5:هرچی بخوای توش هست....از عکسهای مختلف،گرفته تا بدوبیرا(جنبه داشتن هم چیز خوبیه)..هرچند که میتونست بهتراز این هم باشه ولی خب در کل خیلی خیلی جالب بود.:20:
سلام و خوش آمد گویی بابت اضافه شدن به جمع هوادارا (هر چند خیلی دیره, البته منم خیلی کهنه کار نیستم)
در مورد نوش نوش پاسخ بدم:
این خصیصه ی آلمانی هست که باختم بده روحیه ی برد برای بازی های بعدی رو داره گاهی اوقات خندیدنش از هزار گریه بدتره
منم خودم اونشب اصلا تو حال خودم نبودم و فکر کنم هر کسی برای خوشحال کردن اون یکی یه چیزی می نوشت
به هر حال همونطور که آمار تاپیک آلمان نشون میده این تاپیک سری بوده تو سرا
و با منطق تر و به دور از احساس تر از این تاپیک نداشتیم چون اکثر دوستان واقعا طرفدار هستن و مثل رخت چرک تیم
عوض نمیکنن پس شرایط نوشته هاشون خیلی باید طرفدارانه تر از بقیه می بود که در کری خوندن هم رعایت می
کردن
در مورد این که این باخت فراموش میشه برای من که تا ابد به عنوان یکی از خاطرات تلخ فوتبالی می مونه
چون همه چی آماده بود بازیکن آماده ,تیم آماده ,هوادارای آلمانی آماده همه چی بوی قهرمانی می داد (اما افسوس)
عکس العمل بازیکن ها هم موید حرف منه
شواینی افسرده و بسیار خشمگین, لام مربی رو به خاطر تاکتیک دفاعی زیر سوال برده,کلوزه هم همینطور
و این رسیدن به این مرحله از بازی ها با این کیفیت همیشه نمی تونه باشه پس آلمان نتونست چون مربی اش ترسو بود
و یه ملتو برای بار چهارم تو حسرت جام گذاشت(2002,2006,2008,2010) که سه تا از این ها با یوگی لوو بوده
(در پایان: .آمار نشون میده یوگی لوو در مقابل تیم های اروپایی در تورنومنت های بزرگ مشکل داشته اما هیچ
کس یوگی لوو رو به خاطر اشتباهاتش مقابل اسپانیا نمی تونه زیر سوال ببره چون کیفیتی به فوتیال آلمان داده
که همه حیرت زده شدن )
مقام سومی هم اونقدرها بی ارزش نیست.
کسب این مقام نشون دهنده اینه که از خیلی تیم های مدعی دیگه آلمان بهتره.
روی هم رفته آلمان در این جام تیم خیلی خوبی بود.ولیاقت بیشتر از این رو داشت ولی خب فوتباله دیگه.:20:
سلام.
اومدم چیزی بگم.البته بگم که نه، باید اعتراف کنم.!
من اون روز خیلی عصبانی وناراحت بودم.وقتی آرژانتین 4تا از آلمان خورد دوست داشتم سربه تن طرفداری آلمان نباشه مخصوصن اون(yuseph).ولی حرفی برای گفتن نداشتم.بعداز بازی با اسپانیا خیلی خوشحال بودم وآب سردی بود روی قلب داغون من.تا اینکه فرداش دیدم اون تاپیک کذایی زده شده.
اونجابود که دیگه نمیتونستم جلوی خودم رو بگیرم.وحرفهایی رو که نباید میزدم رو زدم.:13:
ولی این پایان ماجرا نبود.این آقا(yuseph)به کمک(بردیا)اون تاپیک روبه کانون شهربازی خودشون تبدیل کردن اونهم با چه مهارت خاصی.:13:
من امیدوار بودم که تاپیک مسیر اصلی خودش روطی کنه وبعداز باخت آلمان شاهد باخت وکوچک شدن(yuseph)باشم.اما مگه این آقا کم میاورد؟نگار نه انگار...:41:
با اینکه من توهین ناجور وجلوی جمع بهش کردم اما حرف خاصی بهم نزد.
بهرحال این دو روز دوری باعث شد کمی فکر کنم.وحالا از کرده خودم پشیمونم.باور کنید اون موقعه خیلی عصبانی بودم.خیلی..خدا خدا میکردم اسپانیا حداقل 3-4تا بزنه...یا این بچه های آلمان کم بیارن..اما نشد.
دوستان من میتونستم این حرفهارو توی پیام خصوصی به ایشون بگم.ولی نه...چون من جلوی جمع به (yuseph)توهین کردم.باید جلوی جمع ازش معذرت خواهی بکنم.
بخدا من آدم بدی نیستم.ولی چکنم که خیلی زورم اومد....بگذریم.
آقای yuseph من جلوی تمام دوستان وکاربران سایت از شما بخاطر توهین وفحشهایی که به شما دادم واز همه بدتر باعث بن شدنتون شدم معذرت میخوام.
می دونم که با معذرت خواهی من دردی دوا نمیشه ولی تنها کاری که میتونم بکنم اینه که از مدیریت انجمن خواهش کنم که من رو بجای شما بن کنه.yusephدر اون ماجرا بی تقصیر بود ومن باعث اون جنجال بودم.
دوستان از روی تمامی شما شرمسارم.:41:
sina1415
10-07-2010, 18:13
سلام.
اومدم چیزی بگم.البته بگم که نه، باید اعتراف کنم.!
من اون روز خیلی عصبانی وناراحت بودم.وقتی آرژانتین 4تا از آلمان خورد دوست داشتم سربه تن طرفداری آلمان نباشه مخصوصن اون(yuseph).ولی حرفی برای گفتن نداشتم.بعداز بازی با اسپانیا خیلی خوشحال بودم وآب سردی بود روی قلب داغون من.تا اینکه فرداش دیدم اون تاپیک کذایی زده شده.
اونجابود که دیگه نمیتونستم جلوی خودم رو بگیرم.وحرفهایی رو که نباید میزدم رو زدم.:13:
ولی این پایان ماجرا نبود.این آقا(yuseph)به کمک(بردیا)اون تاپیک روبه کانون شهربازی خودشون تبدیل کردن اونهم با چه مهارت خاصی.:13:
من امیدوار بودم که تاپیک مسیر اصلی خودش روطی کنه وبعداز باخت آلمان شاهد باخت وکوچک شدن(yuseph)باشم.اما مگه این آقا کم میاورد؟نگار نه انگار...:41:
با اینکه من توهین ناجور وجلوی جمع بهش کردم اما حرف خاصی بهم نزد.
بهرحال این دو روز دوری باعث شد کمی فکر کنم.وحالا از کرده خودم پشیمونم.باور کنید اون موقعه خیلی عصبانی بودم.خیلی..خدا خدا میکردم اسپانیا حداقل 3-4تا بزنه...یا این بچه های آلمان کم بیارن..اما نشد.
دوستان من میتونستم این حرفهارو توی پیام خصوصی به ایشون بگم.ولی نه...چون من جلوی جمع به (yuseph)توهین کردم.باید جلوی جمع ازش معذرت خواهی بکنم.
بخدا من آدم بدی نیستم.ولی چکنم که خیلی زورم اومد....بگذریم.
آقای yuseph من جلوی تمام دوستان وکاربران سایت از شما بخاطر توهین وفحشهایی که به شما دادم واز همه بدتر باعث بن شدنتون شدم معذرت میخوام.
می دونم که با معذرت خواهی من دردی دوا نمیشه ولی تنها کاری که میتونم بکنم اینه که از مدیریت انجمن خواهش کنم که من رو بجای شما بن کنه.yusephدر اون ماجرا بی تقصیر بود ومن باعث اون جنجال بودم.
دوستان از روی تمامی شما شرمسارم.:41:
ای ول .... المانی ها معرقت دارن حتما تورو میز بخشه
sina1415
10-07-2010, 18:19
آلمان دوست داریم................................یاید می رفتی فینال
Peji2010
10-07-2010, 18:34
بچه ها یه پیغام کوچیک دارم از طرف دوست خوبم یوسف :
((همتون رو دوست دارم .به زودی با دست پر باز میگردم))
----------
جناب مدیر امشب آلمان بازی داره بیا یه لطفی بکن و بذار رفقای ما هم اینجا باشن..خسته شدیم بابا..:19:
sina1415
10-07-2010, 18:38
یوسف و بردیا نباشن حال نمیده
Peji2010
10-07-2010, 19:53
بچه ها پس شما کجایید به جون خودم امشب بازیه ها!!!!!!!
امشب صددرصد برنده ایم ، ولی حقمون بود که فرداشب جشن قهرمانیو می گرفتیم
زنده باد آلمان!!!!
امشب برد با ماست
امشب در درجه اول به فکر مقام سومی هستیم و در درجه بعدی آقای گلیه کلوزه هم در این جام و هم در تمام ادوار جام جهانی
اگه امشب هر سه این موارد رخ بده یه شب به یاد ماندنی برای فوتبال آلمان خواهد بود که شاید کمتر از قهرمانی ارزش نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
titanium_zarin
10-07-2010, 20:51
سلام ...پژمان جون هستيم ...
اما باور كن هم سومي ديگه حال نميده هم بي يوسف و برديا ...
ولي هستيم و زنده و سربلند ...
ما که طرفدارشیم ازینکه یه قدمی جام از دستش دادیم، انگیزه نداریم ، الآن بازیکنا چه حالی دارن : (
امشبم که مولر رو هم داریم پس ایشالا مشکلی نیس . البته اگه بی انگیزگی کار دستمون نده .ولى اگه با آقاى گلى کلوزه هم همراه بشه که دیگه نور علی نوره .
... و میره تا 2012 و رونماىى از آلمان ترسناک .
شما ژرمن ها روتون كم نميشه:31:
حالا اسپانيا انصاف داشت ده تا نزد چرا سو استفاده ميكنيد:31:
AlamtabC
10-07-2010, 21:44
سلام کلوزه برای چی بازی نکنه این لوو هم ...
آخه اون که گفت من مشکلی برا بازی ندارم
حالا دیگه نمی تونه بهترین گلزن تاریخ بشه
امیدوارم با 5 تا جوونه دیگه که امشب رو میکنه دچار مشکل نشیم
آقا پژمان رو هم با شعر پیروزی ببینیم
عجب ترکیبی چیده ! خدا بهمون رحم کنه :دی
عجب گل قشنگی خوردید!!:31:
Haj_Amoo
10-07-2010, 22:53
اشتباهات زياد شده در نتيجه زياد ضد حمله ميده دست اروگوئه!!
Facon_Archi
10-07-2010, 23:08
چه گل قشنگی خوردید!!
گل خوردیم ، گل زدیم ، تا آخر بازی صبر کن عزیز!
Masoud-Susa
10-07-2010, 23:50
بازی تموم نشده ... ولی پیشاپیش کسب مقام سوم جهان رو به هواداران آلمان تبریک می گم...:11:
تبریک میگم به همگی دوستان بازی قشنگی بود:46:
ضمن اینکه با تیم نوجوانان آلمان هم حال کردیم :31:
سومي جهان رو به همه تبريك ميگم
هیییییییییییی!!!!!!!!!! بردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klose بیرون بود چون آنفولوآنزا داشت ، یواخیم لو که ننداختش بیرون!
تبریک میگم...
ایشاالله مبارک باشه...
خیلی بازی قشنگ وپر گلی بود.:11:
سومي جهان رو به همه تبريك ميگم
من هم تبریک میگم این سومی رو به شما و همه ی آلمانی ها(گرچه آرژانتین رو حذف کردین ولی عیب نداره)
تبریک میگم
ولی انصافا اروگوئه خیلی قشنگ بازی کرد:20:
سلام
تبریک به طرفداران تیم آلمان به خاطر بازیهای زیبای این تیم .
تنها تیمی که از 22 تا از بازیکنانش استفاده کرد در جام .
AlamtabC
10-07-2010, 23:58
هیییییییییییی!!!!!!!!!! بردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klose بیرون بود چون آنفولوآنزا داشت ، یواخیم لو که ننداختش بیرون!
سلام و تبریک به همه بابت برد
خوب کلوزه خودش اعلام کرده بود میتونه بازی کنه اما یوگی اجازه نداد
بریم برای یورو 2012 و ایشالا قهرمانی
هر چند حق تیمتون فینال بود ولی در هر صورت همینم خوبه تبریک میگم
SAEED_BARCELONA
10-07-2010, 23:59
عجیب آلمان شانس میاره. نباید 10سانت شوت فورلان میومد پائین تر؟ شت:دی
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:59 PM ----------
انگلیس له شد!!, تموم شد., سـرت ســــلامــت آلمــان
خدا وکیلی tag رو ببین:دی
تبریک !!!
با یه ترکیب عجیب غریب بدون 4 تا بازیکن اصلی سوم شدیم ! دم بچه ها گرم !
sina1415
11-07-2010, 00:00
تبریک می گم ........ باید می رفنیم فینال
نمیدونم تایید یه پست فسقلی چقدر باید طول بکشه؟:41:
از صبح تا حالا دارم پست ارسال میکنم انگار نه انگار...:13:
titanium_zarin
11-07-2010, 00:01
تبريك ميگم ...هر چند كه زياد شور و حال نداشت و به حقمون نرسيديم ...
جاي يوسف و برديا هم خالي ....
1 بار دیگه صحنه اهسته را ببینید
بوت خیلی راحت میتونست توپ را بگیره اگه توپ به تیرک هم نمیخورد:46:
sina1415
11-07-2010, 00:02
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:59 PM ----------
خدا وکیلی tag رو ببین:دی
نمی دونم با چه رویی میایی اینجا ... برزیلتون که سوراخ شد
AlamtabC
11-07-2010, 00:02
تبریک میگم
ولی انصافا اروگوئه خیلی قشنگ بازی کرد:20:
وقتی یه تیم روحیه نداره 5 تا از بازیکن های اصلی خودش رو هم نداره خوب حریف هم روحیه اش خیلی بهتر بود اما آلمان هم به حقش
تو این جام نرسید باید هم بی روحیه بازی می کرد
عجیب آلمان شانس میاره. نباید 10سانت شوت فورلان میومد پائین تر؟ شت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنین 10 سانت پایین تر دقیقآ میرفت توی دست دروازه بان ! و البته آلمان هم نیمه اول تیرک زد.
MohandesMCD
11-07-2010, 00:03
بچه ها سومی رو تبریک میگم به همتون
فردا اشکهای هلندی ها رو میبینیم که الکی اومدن بالا
sina1415
11-07-2010, 00:04
جای یوسف و بردیا خالی ... بهشون تبریک هرچند یاید ابن جشنو فرداشب می گرفتیم
Mostafa 3D
11-07-2010, 00:08
خداییش حق این تیم ( آلمان ) سوم شدن نبود این بازیکنا باید جام رو بالای سرشون میبردن :41:
خداییش قشنگ بازی کردن :20:
ولی اروگوئه هم خوب بازی کرد :46:
تبریک به همه ی طرفداران تیم آلمان ... اروگوئه هم خیلی خوب بازی کرد ..
Macushla
11-07-2010, 00:11
تبريك :11:
به اميد قهرماني در جام هاي بعدي
Mohammad Hosseyn
11-07-2010, 00:13
آلمان حقش رو داشت ... ایکاش فینالیست می شدید .... موفق باشید ... :10:
sina1415
11-07-2010, 00:13
اروگوئه خوب بود ولی المان ها هم روحیه نداشتن .... اگه روحیشون مثه بازی های قبلی بود این حوری 2 تا نمی خوردن به هر حال سومی زیاد براشون مهم نیس اونها می خواستن اول بشن ... خب فوتبال همینه دیگه...
دوستت داریم آلمان
mohsen.ghasemi
11-07-2010, 00:16
چند چند شدن؟
sina1415
11-07-2010, 00:16
3 - 2 المان زد
siavashjal
11-07-2010, 00:18
سومی رو به طرفدارای آلمان تبریک می گم.
آقا تبریک میگم سومی رو بهتون شما هم مثل ما با اروگوئه 3-2 کردین . ضربه آخر هم شانس باهاتون یار بود . دوست داشتم تو فینال با شما بازی میکردیم ولی نشد ان شاالله دفعه بعد . :40:
sina1415
11-07-2010, 00:28
ذوست داریم آلمان .......اگه فینال بود تا صبح اینجا می نوشیدیم و جشن می گرفتیم .. سومی برای آلمان عادیه
beenHere-doneThat
11-07-2010, 00:30
وقتی یه تیم روحیه نداره 5 تا از بازیکن های اصلی خودش رو هم نداره خوب حریف هم روحیه اش خیلی بهتر بود اما آلمان هم به حقش
تو این جام نرسید باید هم بی روحیه بازی می کرد
آره بی روحیه بودند.مخصوصا دفاع که سر در گم بود.اما در هر صورت بردیم، پس تبریک!:20:
از اوزیل خوشم میاد.موثر بازی می کنه اما حیف پاش دیر به دیر به گل باز میشه.
اروگوئه هم خوب بازی کرد.اگه بازیش با آلمان نبود من طرفدارش بودم.
Peji2010
11-07-2010, 00:32
خب سومی رو به همتون تبریک میگم امیدوارم سالهای آینده دیگه به حقمون برسیم.جای یوسف و بردیا خالی...
خوبه اگه کسی 6 گل نزده باشه هنوز یه امیدی به آقای گل شدن مولر به همراه چند نفر دیگه هست. حیف شد کلوزه نیومد:13:
اگه چند نفر با هم آقای گل بشن چی میشه ؟! به همه جایزه میدن ؟!
سلام دوستان.
بابت پیروزی بهتون تبریک میگم.:11:
بازی فوق العاده زیبایی بود.آلمان نشون داد چه پتانسیل بالایی داره.
خب دیدم جای دوستتون(yuseph)بشدت خالی گفتم حداقل من به عنوان*********یه کارکوچلو بکنم.:20:
به سبک یوسف عکس شراب میزارم ولی باقیش رو نمیگم چون اولا به قیافم نمیاد.درثانی هی چکسی مثل خودش نمی تونه این کار انجام بده.(بازم میگم شرمندم)
ب..............
ن....................
shabkard
11-07-2010, 01:15
دوستان المانی سومی از هیچ بهتره حق المانها قهرمانی بود ولی چه کنیم ای هشت پا خواست ما سوم بشویم
Peji2010
11-07-2010, 01:23
سلام دوستان.
بابت پیروزی بهتون تبریک میگم.:11:
بازی فوق العاده زیبایی بود.آلمان نشون داد چه پتانسیل بالایی داره.
خب دیدم جای دوستتون(yuseph)بشدت خالی گفتم حداقل من به عنوان*********یه کارکوچلو بکنم.:20:
به سبک یوسف عکس شراب میزارم ولی باقیش رو نمیگم چون اولا به قیافم نمیاد.درثانی هی چکسی مثل خودش نمی تونه این کار انجام بده.(بازم میگم شرمندم)
ب..............
ن....................
اولا" که دمت گرم.:11:
دوما" که خب حالا که اون عکسو گذاشتید دیگه دلم نیومد از خیرش بگذرم. به سلامتی یوسف و بردیا و حسن و علی و ... مینوشیم ...:7:
تازه به قیافمم میاد:21:
تبریییییییییییییییییییییک
Mehdi.KinG
11-07-2010, 02:00
مبارك باشه
تبريك به هر عاشق كه معشوقشون آلمان عزيز
همتون دوست دارم بازم دست خالي برنگشتيم
خيلي عالي بود با اين جوانان غيور عالي بود بچه ها
انشالله 2014 جام 100% ماله ماست شب خوبي داشته
باشيد .
قربان همگيتون مهدي
کاشکی الان داشتیم در مورد بازی فینال حرف میزدیم نه تبرک سومی . به هر حال قسمت نبود این سومی مبارکه همه دوستداران آلمان
این هشتپای نامرد عجب موجود مخوفیه !
بزرگترین پیشگوها یه دو سه تا غلط داشتن اما این لا مروت !
یه خسته نباشیدم به این جوانان غیور میگم که با بازی عالیشون همه رو متعجب کردن ، امیدوارم جام بعدی حقمونو بگیریم
Haj_Amoo
11-07-2010, 07:35
توي يه جام با اين همه مدعي سوم شدن هم چيز كمي نيست!! سومي مبارك باشه!!!
mehrdad8086
11-07-2010, 08:01
منم تبریک می گم.
درسته سوم شدیم اما....به نظرم اگر اول نمی شدیم شایسته دوم بودن که بودیم
بعضی تیمها به راحتی از اونور جدول صعود کردن:41:
اما دور بعد این آلمان که امسال دیدم.......می ترکونه.نظر خیلی از مخالفاشو برگردوند.
خدا کنه این لو مربی باقی بمونه.:40:
دوست داریم آلمان:11:
منم تبریک می گم.
درسته سوم شدیم اما....به نظرم اگر اول نمی شدیم شایسته دوم بودن که بودیم
بعضی تیمها به راحتی از اونور جدول صعود کردن:41:
اما دور بعد این آلمان که امسال دیدم.......می ترکونه.نظر خیلی از مخالفاشو برگردوند.
خدا کنه این لو مربی باقی بمونه.:40:
دوست داریم آلمان:11:
به نظرم سوم شدن خیلی بهتر از دوم شدنه.چون حداقل با برد جام رو به پایان رسوندین.
در ضمن هلند خیلی راحت بالا نیومد.برزیل رو حذف کردیم.قبول دارم شما کارتون سخت تر بود اما کار ما
همچین راحت هم نبود.
Haj_Amoo
11-07-2010, 08:32
ولي خيلي كم پيش مياد كسي از تيم سوم يادي كنه!!
===
اي كاش آلمان با تركيب اصلي اش ميومد و يه حال حسابي به اروگوئه مي داد كه ديگه حرفي براي عده اي باقي نمونه!!
Masoud King
11-07-2010, 09:18
سلام دوستان
برد ديشب و سوم رو شدن رو بريك ميگم به همه طرفداري آلمان
اي كاش آلمان با تركيب اصلي اش ميومد و يه حال حسابي به اروگوئه مي داد كه ديگه حرفي براي عده اي باقي نمونه!!
درسته اين تيم كمتر از قهرماني براش ارزشي نداره و واسه همينم بازي ديشب با بازيكناي ذخيره اومد تو ميدون ولي همون تيم ذخيرش هم از خيلي تيماي ديگه سر تر بود..
لو هم اينطور كه پيداست تا يورو 2012 احتمالا مي مونه و اولين قهرمانيش رو با آلمان تو اونجا جشن ميگيره!
AlamtabC
11-07-2010, 09:34
سلام
چون سوم شدیم و خیلی ارزش نداره
به سبک آقا یوسف
می نوشیم (شربت آبلیمو)
ایشالا هر چه زودتر از بن در بیان
AlamtabC
11-07-2010, 09:41
-قرارداد لوو به احتمال بیش از 90 درصد تا 2012 تمدید شده (هنوز قطعی نیست)
-میرو کلوزه هم به همراه بالاک به طور قطعی تا پایان یورو 2012 با تیم ملی ادامه خواهند داد (اگه سنگ اندازی نشه با این اتفاقات اخیر)
Haj_Amoo
11-07-2010, 10:46
میرو کلوزه هم به همراه بالاک به طور قطعی تا پایان یورو 2012 با تیم ملی ادامه خواهند داد (اگه سنگ اندازی نشه با این اتفاقات اخیر)
همچنين اگه يه جانشين بهتر براشون پيدا نشه!!!
pinchingholian
11-07-2010, 11:34
درود بر تیم بزرگ و جوان و باانگیزه و دونده و شجاع و یک دست و هماهنگ آلمان.
تیمی که نام او در این جام همه را به وحشت می انداخت و تیمی که به سایر تیمها درس فوتبال داد.
کسب مقام سومی را به تمام طرفداران آلمان تبریگ می گویم هرچند که قهرمانی برازنده آلمان بود.
به نظرم آلمان بهترین نتیجه رو گرفت.
هیچکی اول جام فکرش رو نمی کرد(حتی رئیس فدراسیون آلمان)
سومی رو به همه طرفدارهای آلمان تبریک میگم
به امید EURO 2012
sina1415
11-07-2010, 12:06
یه سلامتی بروبج المانی که بن شدن (یوسف .. یردیا...)......................تبریک به همه .... باز هم می گم کاشکی امشب بازی داشتیم ... باید قهرمان میشدیم.....به هر حال جوانان آلمانی حال خیلی ها رو گرفتن... .......مخصوصا اون حاج رضایی و عزیزی رو ...انگلیس رو نایود کردن ... ارژانتین با اون همه ستاره رو با خاک یکسان کردن ...اسپانیا رو هم می تونستن ببرن ولی خب نشد ....
توماس مولر به عنوان بهترين بازيکن بازی آلمان - اروگوئه انتخاب شد
به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی آلمان در ايران توماس مولر به عنوان بهترين بازيکن بازی آلمان - اروگوئه در بازی رده بندی جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی شد.
اين بازی با نتيجه 3 بر 2 به نفع آلمان ها به پايان رسيد و یکی از سه گل آلمان در این بازی را مولر به ثمر رساند تا تعداد گل های خود در این جام را به عدد پنج برساند.
آلمان با این پیروزی به مقام سوم جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی رسید.
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
فیلیپ لام : باید جام را به شکلی مثبت به پایان می بردیم
سایت گل : فیلیپ لام، کاپیتان جانشین آلمان از عملکرد تیمش در جام جهانی به خود میبالد.
آلمان با شکست اروگوئه توانست به عنوان سوم دنیا دست یابد و لام میگوید: «بسیار افتخار میکنم که سوم شدیم. برای ما بسیار مهم بود که جام جهانی را به شکلی مثبت به پایان ببریم.»
طرفداران آلمان در این دیدار به شدت تیمشان را تشویق کردند. لام گفت: «ما نمیتوانیم به اندازه کافی از طرفداران آلمان تشکر کنیم. آنها همیشه انگیزهای بسیار بالا به ما میدادند.»
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
انتقاد شديد اولی هوينس از فيفا
اميدوارم که فيفا اعمال نفوذ خود را کم کند تا فوتبال جذاب تر شود...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،اولی هوينس،رئيس باشگاه بايرن مونيخ آلمان در مصاحبه اي از عملکرد فيفا و دخالتهای بيش از حد آنها در جام جهانی انتقاد کرد.
او در اينباره گفت:
متأسفانه تيمهای بسيار زيادی مانند تيم ملی آلمان به علت اعمال نفوذ های زياد فيفا در اين دور جام جهانی حذف شدند،چون همه ميدانند که فيفا دوست دارد در هر دور از مسابقات جام جهانی يک تيم قهرمان شود تا مدتی معروف باشد.
ما در حال حاضر نميدانيم که نوبت تيم ملی آلمان کی فرا خواهد رسيد،اميدوارم به زودی اين اتفاق بيفتد،به نظر من تيم ملی اسپانيا قهرمان اين دوره از مسابقات است تا برای دو بار پياپی در مسابقات رسمی قهرمان باشد.
اميدوارم که فيفا اعمال نفوذ خود را کم کند تا فوتبال جذاب تر شود.
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
لوکاس پودولسکی : سوم شدن برای ما موفقیت بود
سایت گل : لوکاس پودولسکی میگوید سوم شدن آلمان در جام جهانی، با وجود از دست دادن فینال موفقیت به شمار میرود.
پودولسکی که در این جام دو گل زد و به دلیل سرماخوردگی بازی شنبه مقابل اروگوئه را از دست داد، به دستاوردهای آلمان میبالد: «سومی هم موفقیت است و میتوانیم به آن افتخار کنیم. قهرمان نشدیم اما سومی هم موفقیتی خوب به شمار می رود.»
او درباره مربی آلمان هم گفته است: «امیدوارم که یواخیم لو مربی ما بماند.»
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
توماس مولر می گوید سوم شدن برای این تیم اهمیت فراوانی داشته است
سایت گل : توماس مولر، ستاره آلمان در جام جهانی میگوید سوم شدن برای این تیم اهمیت فراوانی داشته است.
مولر پس از برد مقابل اروگوئه گفت: «بسیار به این افتخار میکنم که سوم شدیم. برای ما خیلی مهم بود که به این دستاورد برسیم. برای کشور و برای همه ما این برد اهمیت فوقالعادهای داشت. قهرمان نشدیم، اما سومی هم دستاورد بزرگی است. حالا باید به همین روند خود ادامه دهیم و از سوم شدن لذت ببریم.»
مولر با گلی که مقابل اروگوئه زد، تعداد گلهای خود در جام جهانی را به 5 رساند.
Haj_Amoo
11-07-2010, 12:26
احتمال زياد بهترين بازيكن جوان جام از آلمان هست ... !
black.assassin
11-07-2010, 12:38
به نظر من بازیه اسپانیا رو هم می تونستیم ببریم . بوی تبانی میومد . ولی آلمان به نظر من بهترین تیم بود تو این جام . هر نوع بازی که تو کل دوره های فوتبال بود رو به نمایش گذاشت و نشون داد تیم های جوون هم می تونن تو جام جهانی نتیجه بگیرن . البته مربی آلمان هم به نظر من بهترین مربی بود . مقام سومی رو به همه تبریک می گم .
amirtoty
11-07-2010, 12:39
حیف شد کلوزه بازی آخرو از دست داد، 15 گله نشد!
hamid_diablo
11-07-2010, 12:48
سلام
سومی آلمان رو تبریک میگم
به نظرم کمی بی انگیزه بودن و میتونستن به اروگوئه بیشتر هم بزنن
البته اروگوئه هم بد نبود گل فورلان خیلی قشنگ بود
اگه لام و کلوزه و پودولسکی هم بودن که عالی میشد
ولی به نظر من اگه آلمان جای هلند تو فینال بود خیلی بهتر میشد
آقا منم کسب رتبه سوم که برای این تیم جوان خیلی عالی هم هست رو تبریک میگم .
به امید یورو 12
hamid_diablo
11-07-2010, 12:52
در ضمن هلند خیلی راحت بالا نیومد.برزیل رو حذف کردیم.قبول دارم شما کارتون سخت تر بود اما کار ما
همچین راحت هم نبود.
برزیل چوب دفاع و مربی ضعیفشو خورد نه بازی زیبای هلند:2:
sajjad kharrazi
11-07-2010, 14:16
از بچه ها خواهش دارم که عکس هایی از مدال گرفتن و جشن سوم شدن رو توی همین پست بذارن
عکس های با کیفیت و خوب
سلام به همگی
تبریک میگم به همه برد مقابل اروگوئه رو
این تیم تا سال 2018 میتونه که کیفیت کامل رو داشته باشه
pcforlife
11-07-2010, 23:06
من هم به عنوان طرفدار انگلیس، این عنوان سومی جهان رو به طرفدارای آلمان تو پی سی تبریک میگم...
پ.ن: نبود یوسف و وحید تو انجمن به شدت حس میشه!:19:
انتخاب شدن توماس مولر , بازیکن 20 ساله آلمان به عنوان آقای گل جام و بهترین جوان جام رو تبریک میگم ! چه بکنه توی جامهای بعدی !
آلمان قربانی سیاستهای فیفا شد!
xeNociDe
12-07-2010, 03:21
آلمان قربانی سیاستهای فیفا شد!
تکذیب میشه...!
آلمان قربانی خودخواهی بازیکنانش شد!
Mojtaba-MCI
12-07-2010, 08:22
به هرحال هرچی که باشه آلمان سوم شد!
چه قربانی سیاستای فیفا چه خودخواهی بازیکناش!
خیلی حیف شد دست آلمان از جام کوتاه موند ، به نظرم شایستگیش بیشتر از اسپانیایی بود که سه یا چهار بازی خودشو با نتیجه ی 1 - 0 تموم کرد!
titanium_zarin
12-07-2010, 09:06
به به ...
برديا جون خوش اومدي ...
اخرش تو هم بن شدي ...اقا ما هر چي جنگيديم نشد ازادت كنيم ...
يوسف كجاست ؟؟؟
AlamtabC
12-07-2010, 10:40
سلام
خدمت جناب بردیا خوش آمد میگم (این آقا یوسف هم که هنوز دربنده)
با این که آلمان سوم شد
اما توماس مولر هم آقای گل جام هم بهترین بازیکن جوان جام شد
تیم آلمان هم عنوان بهترین خط حمله رو از آن خود کرد
تو 23 تا بازیکنی هم که انتخاب میشن مطمئنا بازیکن های زیادی از آلمان حضور خواهند داشت
به امید موفقیت ژرمن ها در یورو 2012
Peji2010
12-07-2010, 13:01
سلام به رفقا . دیروز بازم دردسر شد نتونستم بیام اینجا.
خوش اومدی بردیا.:46:
آقای گل شدن مولر رو تبریک میگم. جالبه که 4 تا تیم اول هر کدوم یه آقای گل دارن!!
راستی یوسف هم مثل اینکه فردا عصر از حبس میاد بیرون...
به به ...
برديا جون خوش اومدي ...
اخرش تو هم بن شدي ...اقا ما هر چي جنگيديم نشد ازادت كنيم ...
يوسف كجاست ؟؟؟
یوسف قاعدتا فردا باید آزاد بشه
من رو گفتن که با هزار ارفاق سه روز بن کردن و به قولی سرم منت گذاشتن درحالی که 4روز بن شده بودم
یوسف بنده خدا هم قاعدتا تا فردا پس فردا باید بیاد بیرون
اون تو خیلی سخت بود
بهمون غذا نمیدادن.مدام شکنجمون میکردن:31:
سلام
خدمت جناب بردیا خوش آمد میگم (این آقا یوسف هم که هنوز دربنده)
با این که آلمان سوم شد
اما توماس مولر هم آقای گل جام هم بهترین بازیکن جوان جام شد
تیم آلمان هم عنوان بهترین خط حمله رو از آن خود کرد
تو 23 تا بازیکنی هم که انتخاب میشن مطمئنا بازیکن های زیادی از آلمان حضور خواهند داشت
به امید موفقیت ژرمن ها در یورو 2012
آره
دور بعد رقابت بین آلمان و برزیل هستش
اسپانیا که با رفتن ژاوی و ویا و پویول دیگه توان قبلی رو نداره
نسل طلایی انگلیس هم میره
آرژانتین هم که تو جام جهانی کلا تیم نیستش
هلند هم که همیشه بازنده فینال هستش
توی یورو هم باز رقابت بین آلمان و اسپانیا هستش
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
در ضمن درسته که کلوزه نتونست رکورد رونالدو رو بشکنه به خاطر مصدومیت ولی مسلما مولر میتونه
اون 20سالشه و اگه دچار بدشانسی نشه تو 3تا جام جهانی دیگه میتونه بازی بکنه
فعلا هم که 5گل زده
کاش میرو به بازی با اروگوئه میرسید
I3 E L O \/ E D
12-07-2010, 13:12
آره
دور بعد رقابت بین آلمان و برزیل هستش
اسپانیا که با رفتن ژاوی و ویا و پویول دیگه توان قبلی رو نداره
نسل طلایی انگلیس هم میره
آرژانتین هم که تو جام جهانی کلا تیم نیستش
هلند هم که همیشه بازنده فینال هستش
توی یورو هم باز رقابت بین آلمان و اسپانیا هستش شما همه فابرگاس رو فراموش کردید! خسوس ناواس هم که دیدید چکار کرد! بوسکتس که 21 سالشه...
پدرو به راحتی میتونه از ویا هم بهتر بشه! من به بویانم امید زیادی دارم.
دروازبانم که سرخیو آسنیو دروازبان جوانان تیم اسپانیا همه ازش تعریف میکنند! پیکه تجربش تا اون موقع 2 برابر میشه! داوید سیلوا تازه 28 ساله میشه... رائول آلبیولم یه تکونی به خودش تو رئال بده میتونه در حد مارچنا (نه پویول) بازی کنه. ماتا هم که تو نه بازی 3 گل زده! اینیستا 30 ساله میشه که در مقابل کلوزه که خوبم بازی کرد چیزی نیست... دیدیم که کاپدویلا 32 ساله چیکار کرد. سرخیو راموس هم 23 سالشه!
حالا حالا ها از کابوس اسپانیا در نخواهید آمد!
ghermezeteh
12-07-2010, 13:13
منم سوم شدن آلمان رو تبریک میگم هر چند خواستمون قهرمانی بود
ولی با این تیم جوان و کم تجربه که خیلی هاشون بازی های ملیشون از تعداد انگشت های دست هم فراتر نمی رفت همین مقام هم ارزشمند هست
انتخاب توماس مولر رو به عنوان آقای گل و بهترین بازیکن جام هم تبریک میگم :40:
شما همه فابرگاس رو فراموش کردید! خسوس ناواس هم که دیدید چکار کرد! بوسکتس که 21 سالشه...
پدرو به راحتی میتونه از ویا هم بهتر بشه! من به بویانم امید زیادی دارم.
دروازبانم که سرخیو آسنیو دروازبان جوانان تیم اسپانیا همه ازش تعریف میکنند! پیکه تجربش تا اون موقع 2 برابر میشه! داوید سیلوا تازه 28 ساله میشه... رائول آلبیولم یه تکونی به خودش تو رئال بده میتونه در حد مارچنا (نه پویول) بازی کنه. ماتا هم که تو نه بازی 3 گل زده! اینیستا 30 ساله میشه که در مقابل کلوزه که خوبم بازی کرد چیزی نیست... دیدیم که کاپدویلا 32 ساله چیکار کرد.
حالا حالا ها از کابوس اسپانیا در نخواهید آمد!
فابرگاس فعلا باید بدوه بلکه بتونه بیشتر از 20دقیقه بازی بکنه:دی
پدرو رو که ولش کن،اصلا تمام کننده نیستش.بیشتر به درد مهاجم دوم بودن میخوره
بویان هم در حدی نیستش که بخواد جای ویا رو پر بکنه فعلا
اگه میخواد پیشرفت کنه باید از بارسا بره چون بازی بهش نمیرسه
سیلوا بازیکن خوبیه ولی جای ژاوی رو که نمیگیره
آلبیول هم یه دفاع متوسط هستش
تو 9 بازی 3تا گل زده ماتا؟عجب رکورد حیرت انگیزی:27:
من درباره اینیستا که حرفی نزدم
فعلا حالا بحث درباره آلمان هستش نه اسپانیا
منم بازگشت بردیا رو تبریک میگم ان شاالله یوسف هم به زودی از بن در میاد
آقای گلی مولر هم مبارک
I3 E L O \/ E D
12-07-2010, 13:42
فابرگاس فعلا باید بدوه بلکه بتونه بیشتر از 20دقیقه بازی بکنه:دی
پدرو رو که ولش کن،اصلا تمام کننده نیستش.بیشتر به درد مهاجم دوم بودن میخوره
بویان هم در حدی نیستش که بخواد جای ویا رو پر بکنه فعلا
اگه میخواد پیشرفت کنه باید از بارسا بره چون بازی بهش نمیرسه
سیلوا بازیکن خوبیه ولی جای ژاوی رو که نمیگیره
آلبیول هم یه دفاع متوسط هستش
تو 9 بازی 3تا گل زده ماتا؟عجب رکورد حیرت انگیزی:27:
من درباره اینیستا که حرفی نزدم
فعلا حالا بحث درباره آلمان هستش نه اسپانیا
به نظرت تو 9 بازی 3 گل واسه کسی که هافیک وسط گذاشتنش کمه؟
2012 میبینمتون :31:
ali racer
12-07-2010, 13:52
آلمان با له کرد آرزانتین و انگلستان ثابت کرد
که ارزشمنده و تو یورو انتقام سختی از اسپانیا میگیره
ولی خودمونیم اسپانیا حقش بود قهرمان بشه
با این همه مهره توی زمین.
بنده خداها تا حالا فینال هم نیومده بودند.
توماس مولر به عنوان بهترين گلزن جام جهاني 2010 برگزيده شد
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) : مهاجم 20 ساله ژرمن ها در كنار سه بازيكن ديگر توانست در جام جهاني 5 بار براي تيمش گلزني كند اما سه پاس گلي كه او براي هم تيميهايش در شش بازي خود در جام جهاني تدارك ديد، باعث شد تا مولر در رقابت با گلزناني همچون داويد ويا از اسپانيا، وزلي اسنايدر از هلند و ديگو فورلان از اروگوئه بتواند كفش طلاي جام جهاني نوزدهم فوتبال را به تنهايي از آن خود كند.
مولر به اين ترتيب جانشين كلوزه ديگر مهاجم تيم ملي آلمان شد. او چهار سال پيش در رقابت هاي جام جهاني به ميزباني آلمان توانسته بود عنوان آقاي گلي رقابت ها را از آن خود كند.
اين نخستين جام جهاني فوتبال براي مولر 20 ساله بود.
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
توماس مولر به عنوان بهترين بازيكن جوان جام جهاني 2010 انتخاب شد
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) : پس از پايان ديدار پاياني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، فيفا توماس مولر از آلمان را به عنوان بهترين بازيكن جوان اين دوره از رقابتها معرفي كرد.
مولر پس از انتخاب گفت: اين عنوان و افتخار را هيچ گاه فراموش نخواهم كرد. اين عنوان حاصل زحمات يك ساله من بود. قرار گرفتن در كنار بازيكنان بزرگي مانند پله و بكن باوئر افتخار بسيار بزرگي است.
مولر در ادامه افزود: انتخاب من نشان ميدهد كه فدراسيون فوتبال آلمان در زمينه استعداديابي و تكيه به نيروهاي جوان موفق عمل كرده است. ميخواهم از اين موقعيت استفاده كنم و از تمام بازيكنان و اعضاي كادر فني تيم بايرن مونيخ تشكر كنم. فكر ميكنم اين افتخار بيشتر از من به آنها تعلق داشته باشد.
مولر در پايان گفت: از اين كه در تيمي مانند بايرن مونيخ حضور دارم بسيار خوشحال هستم. تنها از اين ناراحتم كه نتوانستيم به ديدار پاياني راه پيدا كنيم و قهرمان جهان شويم.
توماس مولر با 5 گل و 3 پاس گل، نقشي كليدي در موفقيت آلمان و كسب عنوان سومي جهان داشت.
مولر درباره عملكردش در فصل گذشته گفت: وقتي به فصل گذشته نگاه ميكنم ميبينم مسير بسيار دشواري را پشت سر گذاشتم. هيچ كس پيشبيني نميكرد به اين سرعت پلههاي ترقي را طي كنم. اعتراف ميكنم خودم هم هرگز به ذهنم خطور نميكرد كه روزي بهترين بازيكن جوان جام جهاني شوم.
مولر در ادامه افزود: زماني كه از اردوي بايرن مونيخ جدا شدم، احساس خوبي داشتم، ميدانستم كه اين جام جهاني براي آلمان خوب خواهد بود. آلمان در اين دوره از رقابتها عملكرد خوبي داشت، زيرا تمام بازيكنان نسبت به وظايف خود كاملا توجيه شده بودند.
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
یواخیم لو سرمربي تیم ملی فوتبال آلمان نشان لياقت مي گيرد
خبرگذاری ایرنا : رييس جمهوري آلمان اعلام كرد كه به يوآخيم لاو سرمربي تيم ملي فوتبال اين كشور به خاطر كسب عنوان سومي مسابقات جام جهاني ،۲۰۱۰نشان لياقت اهدا خواهد كرد.
كريستين وولف روز يكشنبه در يك كنفرانس خبري با اعلام اين خبر افزود: براي بازيكنان تيم ملي آلمان نيز به نشانه پاداش جايزه ويژهاي در نظر گرفته شده است.
گفته ميشود حدود ۳۰۰هزار نفر از مردم آلمان در اماكن عمومي براي تماشاي بازي اين تيم مقابل اروگوئه در رده بندي جام جهاني ۲۰۱۰جمع شده بودند.
تقريبا ۱۰۰هزار نفر نيز در نزديكي دروازه برندنبرگ شهر برلين حضور پيدا كرده بودند كه حدود يك سوم تعداد افرادي بود كه براي بازيهاي قبلي آلمان به آنجا رفته بودند.
تيم ملي آلمان شب گذشته در ديدار رده بندي جام جهاني ۲۰۱۰توانست اروگوئه را با نتيجه ۳بر ۲شكست داده و عنوان سومي را به دست آورد
باستین شواین اشتایگر مدالش را به دوست دخترش سارا هدیه داد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.