مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
خب خیلی طبیعی بود که آلمان 10 نفره که تازه تمام حمله هم بوده دفاعش باز بشه برای مهاجمای صرب و اگه اونا موقعیتی به دست نمیاوردن باید در اون تیمو گل میگرفتن ولی آلمان 10نفره موقعیتای بیشتری از صربستان 11نفره داشتش
اگه یادت باشه من قبلا هم گفتم اگه انگلیس قراره اول گروهش بشه من حاضرم آلمان دوم بشه تا توی مرحله بعدی بهم بخورن و یه سری چیزا مشخص بشه:دی
پس این باخت هیچ اشکالی نداره
خب آلمان هم با این همه ادعاش و اینهمه بازیکن مطرح در مقابل صربستان که یک تیم ضعیفه و سرمایه گذاریشون بر روی فوتبال خیلی کمتر از آلمانه، اگر همین چندتا موقعیت رو هم بدست نمیاورد دیگه باید درشو گل میگرفت
در مورد طرفداران آلمان هم منظورم شما نبودین، کسایی که بعد مساوی انگلیس و آمریکا، انگلیس رو به استهزا کشیدن
در قوی بودن آلمان تردیدی نیست، فقط هدفم یادآوری برخورد طرفداران آلمان با طرفداران انگلیس بود، کاری که از سوی ما امروز انجام نشد.
و اینکه یک تیم قوی بر حسب بدشانسی مساوی که سهله ممکنه حتی ببازه
masud-000000
18-06-2010, 17:42
آلمان خوب بازی کرد اما بخت باهاش یار نبود وگر نه لااقلش باید مساوی رو میگرفت.
-------
پ.ن:
نمیدونم چرا این روزا مد شده هر تیمی میبازه هواداراش گیر میدن به هوادارای اسپانیا!(تو باشگاهی هم بارسا!)....:13:
یعنی حالا داور اسپانیایی بوده ما باید جورش رو بکشیم؟؟؟؟؟؟:20:
H.Operator
18-06-2010, 17:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی صرب هم با هوش بود همهٔ حملات تیم رو گذاشته بود از سمت راست خودشون
نه بابا باهوش کجا بود
هر خری میدونه جلو بادشتوبر یه بازیکن سرعتی بزاری کم میاره چه برسه به مربی صربستان
هی جز زدیم بابا یواخیم یه کلنگ دیگه رو به جا این بزاری والا بهتر ازین هستش گوش نکرد
اصولا پست تخصصی هولگر دفاع وسط هستش نه دفاع چپ
باید برم ارشادش بکنم:دی
واقعاً قابل قیاس با امپراطوری اسپانیا نیست :22:
:31:
احتمالا گاوبازی را با فوتبال اشتباه گرفتی که اسپانیا امپراطور شده:27:
تف به این داور عوضی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب آلمان هم با این همه ادعاش و اینهمه بازیکن مطرح در مقابل صربستان که یک تیم ضعیفه و سرمایه گذاریشون بر روی فوتبال خیلی کمتر از آلمانه، اگر همین چندتا موقعیت رو هم بدست نمیاورد دیگه باید درشو گل میگرفت
در مورد طرفداران آلمان هم منظورم شما نبودین، کسایی که بعد مساوی انگلیس و آمریکا، انگلیس رو به استهزا کشیدن
در قوی بودن آلمان تردیدی نیست، فقط هدفم یادآوری برخورد طرفداران آلمان با طرفداران انگلیس بود، کاری که از سوی ما امروز انجام نشد.
و اینکه یک تیم قوی بر حسب بدشانسی مساوی که سهله ممکنه حتی ببازه
خب آخه رفیق تیم شما هم که با اون همه بازیکن ستاره با دستمزد های n هزار پوندی که جلوی آمریکا نتونست یه موقعیت صد درصد گل رو هم به جز تک به تک امیل هستی ایجاد بکنه
اون عکس العمل هواداری آلمان هم به خاطر تمام کارایی بود که هوادارای انگلستان از اولین دقایق ایجاد این تاپیک انجام داده بودن.شما یه دور یه نگاهی به صفحات اول بنداز
ولی به هر حال هر چی بوده گذشته و فکر میکنم باید آماده باشیم برای کل کل کردن برای بازی یک هشتم:دی
هرچند بعید میدونم با این بازی اسلوونی و اون بازی انگلیس،انگلیس بتونه از پس اسلوونی به آسونی بربیادش.
ببینیم جلوی الجزایر امشب چه میکنه
بعد به یواخیم میگم تیمو برای رویارویی با انگلیس آماده بکنه اگه قرار شد بهم بخوریم:دی
احمق ترين داوري بود كه تا حالا ديدم
داور گند زد به بازی!!!
اما آلمان هم اصلا با تجربه عمل نکرد بعد از اخراج ,خیلی خیلی بی برنامه شدن
pcforlife
18-06-2010, 17:54
خب خیلی طبیعی بود که آلمان 10 نفره که تازه تمام حمله هم بوده دفاعش باز بشه برای مهاجمای صرب و اگه اونا موقعیتی به دست نمیاوردن باید در اون تیمو گل میگرفتن ولی آلمان 10نفره موقعیتای بیشتری از صربستان 11نفره داشتش
قطعا 10 نفره شدن آلمان و انگیزه زیاد صربستان برای گرفتن امتیاز (چون بازی اولشون رو باخته بودن) دو عامل مهمه باخت آلمان بود.
اما قبول دارید صربستا یه تیم درجه 2 اروپاست؟ قبول دارید آلمان تیمی باسابقهی مثبت در جام جهانیه و بیشتر از همه تیم ها به نیمه نهایی بیشتر رسیده (حتی بیش از برزیل)؟ قبول دارید واسه یه همچین تیمی 4 شوت داخل چهارچوب در بازی ای برابر تیمی مثل صربستان که صربستا 3 شوت تو گل زده بود (دو تاش به دیرک خورد و یکیش گل شد...نه؟؟) یه فاجعست؟ دیگه فکر کنم خراب کردن یه موقعیت گل مثل پنالتی که موقعیت مسلم گل هستش، ربطی به 10 نفره شدن نداره!
البته یه پرانتز باز کنم... من قصدم از این حرفا خدایی نکرده آتیشی و ناراحت کردن هوادارای آلمان نیست! میخوام بگم که کلا امروز آلمان و بخت بدش (شاهکارش داور بازی بود) عاملی شد که امروز اصلا روز خوبی برای آلمان ها نباشه و نتونن بازی خوبی رو از خودشون ارائه بدن.
اگه یادت باشه من قبلا هم گفتم اگه انگلیس قراره اول گروهش بشه من حاضرم آلمان دوم بشه تا توی مرحله بعدی بهم بخورن و یه سری چیزا مشخص بشه:دی
پس این باخت هیچ اشکالی نداره
بی صبرانه منتظر این بازی ام (اگه پیش بیاد)./
یاعلی
این طرفدارای انگلیس برن بیرون لطفا
ما به اندازه کافی اعصابمون خورد هست که حوصله این بحقای الکی رو نداریم
قطعا 10 نفره شدن آلمان و انگیزه زیاد صربستان برای گرفتن امتیاز (چون بازی اولشون رو باخته بودن) دو عامل مهمه باخت آلمان بود.
اما قبول دارید صربستا یه تیم درجه 2 اروپاست؟ قبول دارید آلمان تیمی باسابقهی مثبت در جام جهانیه و بیشتر از همه تیم ها به نیمه نهایی بیشتر رسیده (حتی بیش از برزیل)؟ قبول دارید واسه یه همچین تیمی 4 شوت داخل چهارچوب در بازی ای برابر تیمی مثل صربستان که صربستا 3 شوت تو گل زده بود (دو تاش به دیرک خورد و یکیش گل شد...نه؟؟) یه فاجعست؟ دیگه فکر کنم خراب کردن یه موقعیت گل مثل پنالتی که موقعیت مسلم گل هستش، ربطی به 10 نفره شدن نداره!
البته یه پرانتز باز کنم... من قصدم از این حرفا خدایی نکرده آتیشی و ناراحت کردن هوادارای آلمان نیست! میخوام بگم که کلا امروز آلمان و بخت بدش (شاهکارش داور بازی بود) عاملی شد که امروز اصلا روز خوبی برای آلمان ها نباشه و نتونن بازی خوبی رو از خودشون ارائه بدن.
بی صبرانه منتظر این بازی ام (اگه پیش بیاد)./
یاعلی
حرفات همه قبول ولی خب به هر حال تیمی که نتیجه نگیره 100تا دلیل میشه براش آورد
از اشتباه داور گرفته تا موقعیتایی که پودولسکی خراب کرد یا تصمیم اشتباه لو توی بیرون کشیدن اوزیل که بعد بیرون کشیدن اون دیگه آلمان یه موقعیت کامل رو هم پیدا نکرد تا بازی دفاعی صربستان و......
به هر حال از تیمای بزرگ انتظار میره که همیشه و تحت هر شرایطی برنده باشن
منتظر یک هشتم هستم:دی
البته امیدوارم اگه قرار باشه آلمان و انگلیس بهم بخورن یه داور درست حسابی بزارن
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
این طرفدارای انگلیس برن بیرون لطفا
ما به اندازه کافی اعصابمون خورد هست که حوصله این بحقای الکی رو نداریم
نه بابا اشکال نداره
خوبه آدم نظرای مخالف رو هم بشنوه به شرط اینکه توهین و تمسخر توش نباشه
امروز روز پودولسكي نبود و نبايد پنالتي رو ميزد / با اون همه موقعيتي كه خراب كرد نبايد ميرفت پنالتي بزنه .
اما خوب اين باعث ميشه كه بازيكنها ديگه حواسشون رو برا بازي با غنا جمع كنن .
ما حتي با تساوي برابر غنا هم شانس داريم :20:
امروز روز پودولسكي نبود و نبايد پنالتي رو ميزد / با اون همه موقعيتي كه خراب كرد نبايد ميرفت پنالتي بزنه .
دقیقا موقعی که رفت پشت توپ قطعا میدونستم که توپو خراب میکنه
نمیدونم چرا به لام ندادن بزنه
MohandesMCD
18-06-2010, 18:14
خدایی چه داور سگی بودش.از کجا اوردن اینو؟ حالم گرفته شد خدایی بعد از اون اخراج و گلی که خورد آلمان.باز آلمان نیمه اول خوب بازی کرد ولی نیمه دوم 25دقیقه آخرش خیلی بد بود.حمله میکردن آدمهاشون کم بود. دفاع هم میخاستن بکنن بازم کم بود.معلوم نبود اینا کجای زمین بودن! خرشانسی صربها هم آخر نیمه اول معلوم شد
با این وضع ضایعی که هستش احتمالا آرژانتین بازی بعدی 3-0 میبازه :دی (آمین)
راجعبه پنالتی هم حرف نزنیم بهتره :(
این باخت برای آلمان کمتر از برد نیست!!!
1-برد استرالیا به نوعی غرور کاذب در تیم ایجادکرده بود.که باید از بین میرفت.
2-تمام تیم های دنیا روی آلمان زوم کرده بودند.
3-فشار مطبوعات ورسانه ها بسیار بالا بود.
4-تجربه بازیکن ها در زمان10نفره شدن،عقب افتادن وشرایط بحرانی کم بود.
.
.
.
بایک باخت کاملا ساده والبته(تحمیلی)تمام موارد فوق که به نوعی آزاردهنده بودند،ازبین رفتند.!!!
حالا دیگه بازیکن های آلمان یادگرفتن هیچ تیمی را دست کم نگیرند.
حالا دیگه انقدر رسانه ها ازبازیکن ها غول نمیسازند.
حالا دیگه بازیکن ها تجربه بازی10نفره رودارن.
حالا دیگه بازیکن ها تجربه باخت وشکست وعبور از بحران دریک جام معتبر رو دارن....
جای هیچ گونه نگرانی وجود نداره..آلمان خیلی راحت صعود خواهد کرد....
شاید اصلا مسئله صعود نیست!!!
مسئله مهم اینه که توی گروه چندوم باید باشیم تا در دور بعد بهترین گزینه روبه روی ما باشد.....
با تمام افتخار وبدور از هرگونه حاشیه وحرف وحدیثی وباوجود دریافت2اخطار
آلمان دوستت دارم
آخه دارین حذف میشین :27: طوری نیست تو جام بعدی جبران میکنین:31:
این داوره عقب مونده بود به خدا ... پودولسكي هم نمیدونم چرا این جوری شده بود تو این بازی .
صربستان هم خدایی خوب بازی کرد .
خدایی چه داور سگی بودش.از کجا اوردن اینو؟ حالم گرفته شد خدایی بعد از اون اخراج و گلی که خورد آلمان.باز آلمان نیمه اول خوب بازی کرد ولی نیمه دوم 25دقیقه آخرش خیلی بد بود.حمله میکردن آدمهاشون کم بود. دفاع هم میخاستن بکنن بازم کم بود.معلوم نبود اینا کجای زمین بودن! خرشانسی صربها هم آخر نیمه اول معلوم شد
با این وضع ضایعی که هستش احتمالا آرژانتین بازی بعدی 3-0 میبازه :دی (آمین)
راجعبه پنالتی هم حرف نزنیم بهتره :(
1-حرف شما در مورد داور کامل وجامع بود:31:
2-زمان اخراج وزمان گل خوردن حال من نگرفت چون داشتم سکته میزدم.
3-نیمه اول خوب بودیم همون طورهم نیمه دوم!!! یادت نره ما فقط10نفر بودیم.
4-بازی برای صربستان حکم مرگ وزندگی داشت.بازی قبلی روباخته بودن ولی ما 3امتیاز داشتیم.برای همین بازیکن های اونها خیلی دوندگی داشتن.
5-از حق نگزریم بازیکنان آلمان انقدر دویدند که 10 دقیقه آخر کم کم داشتند قش میکردن!!!
6-در مورد شانس هم چی بگم والا؟فوتباله دیگه!!!
7-توی این جام هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست.غیراز قهرمانی آلمان:27:
قهرمانی متعلق به آلمان است وبس.
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
آخه دارین حذف میشین :27: طوری نیست تو جام بعدی جبران میکنین:31:
البته فکر میکنم تاپیک رواشتباه اومدی.:27:
تاپیک اسپانیا،فرانسه،انگلیس.....چ دتا تاپیک درست زیر دست ماهستن.:38:
بابا جون اینجا تاپیک آلمانه،مگه خدایی نکرده سواد نداری؟:27:
Smoke_1110
18-06-2010, 18:56
جای نگرانی وجود نداره همین آلمان در یرو 2008 بازی دوم با کرواسی 2 بر 1 باخت ولی تو همون مسابقات تا فینال رفت و نایب قهرمان شد حتی پرتغال رو هم برد پس نگران نباشید
البته داور خیلی سعی کرد آلمان با 9 نفر بازی کنه ولی نتونست
در رابطه با پنالتی من یادمه تو جام 1990 تو فینال وقتی تو دقیقه 83 پنالتی به نفع آلمان شد به کلیزمن گفتن بزنه ولی یورگن گفت من پام میلرزه و نمی تونم بزنم و همون پنالتی رو دادن به اندریاس برمه اون هم با ظرافت خاصی زد تو گل البته تو دروازه گویگوچئا بود که تو پنالتی گیری واقعا غول بود اینجا باید لام میزد نه پولدی حتی خدیرا هم میتونست بزنه خوب به فکر آینده باشیم این رو به خاطره ها بسپاریم و فقط به فکر بازی غنا باشیم
[QUOTE=بردیا;
از اشتباه داور گرفته تا موقعیتایی که پودولسکی خراب کرد یا تصمیم اشتباه لو توی بیرون کشیدن اوزیل که بعد بیرون کشیدن اون دیگه آلمان یه موقعیت کامل رو هم پیدا نکرد تا بازی دفاعی صربستان و......
[/QUOTE]
داور كه هر چي بهش فكر ميكنم اعصابمو بيشتر خورد ميكنه .
پودولسكي هم كه فقط گند زد .
اما اوزيل رو بايد ديرتر عوض ميكرد . هرچند اوزيل خيلي خسته بود . اما پاسهاي طلايي ميداد .
كاش زودتر پودولسكي رو تعويض ميكرد
soheiltaker
18-06-2010, 19:13
تسليت ميگم!
من به همه ميگفتم صربستان جبوي آلمانو ميگيره ...
هيچ كس باور نميكرد ...
اما به همه ثابت شد ...
خداييش خط دفاع صربستان خيلي وحشتناكه!
اميدوارم به عنوان تيم اول بتونين صعود كنين ... حداقل شايد اينجوري بتونين تا يك هشتم بياين ... :11:
Mohammad
18-06-2010, 19:18
سلام :31::31:
Peji2010
18-06-2010, 19:22
اميدوارم به عنوان تيم اول بتونين صعود كنين
نه خب اگه قراره انگلیس اول بشه کاش ما دوم بشیم!:21:
Kamyar_AnathemA
18-06-2010, 19:27
اره آخرش خوشه ولی نه برای تیم های کوچیک
ژاوی و y, x را ولش کن...1 نگاهی به تاریخچه جام جهانی بندازی میبینی که بهترین مقام اسپانیا 1 مقام چهارمی تو سال 1950 هست:31:
حالا خوبه که بازی قبلیتون را باختین وگرنه که اینجا جشن قهرمانی هم میگرفتی:31:
تاریخچه رو ولش کن
یه ضرب المثل هست که میگه : داشتم داشتم حساب نیست . دارم دارم حسابه :31:
uruguay هم 2 بار قهرمان جهان شده اما الان چی ! :46:
آلمان بازیش فیزیکیه و تکنیک ندارن برا همین به جایی نخواهند رسید :21:
آقایون و خانوما این حرفا فایده نداره ، آخرش آلمان قهرمانه
باخت به صربام باعثش داور بازی بود که کارت زرد دوم رو
بی جهت به کلوزه داد . . .
در رابطه با پنالتی من یادمه تو جام 1990 تو فینال وقتی تو دقیقه 83 پنالتی به نفع آلمان شد به کلیزمن گفتن بزنه ولی یورگن گفت من پام میلرزه و نمی تونم بزنم و همون پنالتی رو دادن به اندریاس برمه اون هم با ظرافت خاصی زد تو گل البته تو دروازه گویگوچئا بود که تو پنالتی گیری واقعا غول بود
اتفاقا به لوتار ماتئوس هم گفتن بزنه که قبول نکرد
به هر کی میگفتن بیا پنالتیو بزن پشتشو میکرد سمت توپ:31:
دروازبان آرژانتین اون موقع بهترین دروازبان پنالتی گیر دنیا بود که خب انصافا جرات میخواست ضربه زدن بهش
mahdokht1364
18-06-2010, 19:42
تا قبل از تعویض های عجیب لو عالی بازی می کردن،خراب کرد بازی رو.
تاریخچه رو ولش کن
یه ضرب المثل هست که میگه : داشتم داشتم حساب نیست . دارم دارم حسابه :31:
uruguay هم 2 بار قهرمان جهان شده اما الان چی ! :46:
آلمان بازیش فیزیکیه و تکنیک ندارن برا همین به جایی نخواهند رسید :21:
یعنی بازیکنایی مثل اوزیل و مارکو مارین با اون قد کوتولشو و کاکائو فیزیکی بازی میکنن؟
والا اسپانیا با اون همه بازیکن تکنیکی جلوی سوییس گذاشت زمین
hamid_diablo
18-06-2010, 20:07
دوستان آلمانی
قبول کنید تیمتون خوب نبود
پودولسکی هم پنالتیو خوب زد این دروازهبان بود که عالی گرفت
بازی با استرالیا شمارو به اشتباه انداخت
نمیدونستید که استرالیا اون تیم 4 سال پیش نیست
تو بازی امروز هم اصلا خوب نبودید
اخراج هم صحیح بود
masoudtr
18-06-2010, 20:07
این مسعود اوزولم چون مسلمونه انقدر از طرف مزدک ازش تعریف شد که دیگه از حد گذشت
دوستان این باخت چیزی روثابت نمیکنه همونطوری که برد قبلی آلمان چیزی روثابت نکرد.
باید منتظر ماندودید چه پیش میاد.:20:
داوری که ته افتضاح بود و گند زد به بازی کلا . من تعجبم از تعویض اوزیل هست . داشت خوب کار میکرد که مارین رو آورد تو . مارینم که همه تویارو 10 متر مینداخت جلوتر از خودش و بش نمیرسید :41:.
اون ینالتی رم باید لام میزد . کاشکی بوت تو دروازه بود . اونوقت میتونستیم از گل شدن ینالتی مطمئن باشیم .
بهرحال تیرییی نیس . این باخت ارادشون رو برا بردای بعدی بیشتر میکنه . به امید قهرمانی .
mohsen3544
18-06-2010, 20:25
داور که واقعا گند زد اما بچه ها هم زیاد خوب بازی نکردن.تعویض ها هم به نظرم خوب نبود.امیدوارم حداقل این شروع یک اتفاق خوب باشه چون شوک خوبی برای آلمانی ها به حساب میاد.به امید قهرمانی.
این جوریاهم نیست.
واقعا خوب وعالی بازی کرد.
بی انصاف نباشید.پاس های فوق العاده ای میداد.
چشای قلمبه ای هم داره. :31:
داوری که ته افتضاح بود و گند زد به بازی کلا . من تعجبم از تعویض اوزیل هست . داشت خوب کار میکرد که مارین رو آورد تو . مارینم که همه تویارو 10 متر مینداخت جلوتر از خودش و بش نمیرسید :41:.
اون ینالتی رم باید لام میزد . کاشکی بوت تو دروازه بود . اونوقت میتونستیم از گل شدن ینالتی مطمئن باشیم .
بهرحال تیرییی نیس . این باخت ارادشون رو برا بردای بعدی بیشتر میکنه . به امید قهرمانی .
عسک خیلی باحالیه.:31:
جون دادش به موقه گذاشتیش.:21:
نیاز به روحیه و......داشتیم.ای ول دادا....
اوزیل بازیکن خیلی خوبیه که بارسلونا و منچستر سیتی و آرسنالم دنبالشن!
حالا شما اگر از روی غرض ورزی می خوای بگی اینطور نیست دیگه مشکله خودته!
Vahid.Mob.14
18-06-2010, 20:36
داور میتونست کلوزه رو اخراج نکنه. امروز روز آلمان نبود.
اما ما نا امید نمیشیم. پیش به سوی قهرمانی....
H A M A S
18-06-2010, 20:43
جدا آلمانیا خیلی قشنگ بازی میکنن
واقعا بازیش از اسپانیا و آرژانتین چشم نواز تره
واقعا اگر گزارشگر نمیگفت آلمان 10 نفره من متوجه نمیشدم چون از 60 به بعد دیدم
ولی از حق نگذریم صربستان هم جوندار و پا به پای آلمان بازی کرد
ان شاءالله بعد از استرالیا بعنوان تیم دوم صعود می کنیم. مطمئنم استرالیا هم غنا و هم صربستان را خواهد زد.
لامصب عجب دوندگی داشتن این صربها!!!
اگه از شرایط خبرنداشتم ویا بازی دوستانه بود میگفتم دوپینگ کردن...
malaki_mall
18-06-2010, 20:50
کل 23 تا بازیکنای آلمان باید جلوی خلعتبری لنگ بندازن
یه ذره خلاقیت ندارن این پخمه ها
آلمان = بدشانس
خیلی بدشانسید شماها دیگه
امسال زیاد بازی هاتون خشک نیستا
یکمم تاکتیک دارید
یکم از تنفرم به این تیم کم شد :8:
ولی صربستان ترکوند
از ساحل عاجی ها بیشتر ندوییدن کمترم ندوییدن
یعنی بچه های p30 اینقدر بی جنبه ان ؟؟؟ :13:
واقعا متاسفم
بعد انتظار داریم تو ورزشگاه خودمون دخترا بیان
آلمان = بدشانس
خیلی بدشانسید شماها دیگه
امسال زیاد بازی هاتون خشک نیستا
یکمم تکنیک دارید
یکم از تنفرم به این تیم کم شد :8:
آلمان از 2006 به این طرف بازی زیبایی ارائه میده مخصوصا با این بازیکنای تکنیکی که داره
دیگه اون دوران بازی های کسل کننده و بازیکنان پیر و بی تکنیک که چند سالی گریبان فوتبال آلمان رو گرفته بود گذشته
الان تیم ملی آلمان در رده های سنی زیر 21 و 19 و 17 قهرمان اروپا شده
مودب باش
دیگه باید چیکار می کردن که نکردن؟
یعنی این همه خلاقیت و بازیسازی و پاس های دقیق رو از مسوت اوزیل ندیدی؟!!:13:
پودولسکی فقط کم دقت بود در ضربات اخر و از همه مهمتر
و مهتر از داور بود که باعث شد بازی کثیف بشه و نتیجش عض بشه با اون داوری مضخرفش باید واسه همیشه محرومش کنن اگر واقعا عدالتی در کاره
نمیتونی یه خورد،فقط یه خورد مهربون تر فحش بدی؟:13:
بعد میگن جواب نده!!!:18:
استغفرالله ربی واتوبوالیک.....
پخمه چیه اخه؟
تاپیک رواشتباهی اومدی.تاپیک فرانسه چهارتا کوچه انورتره....بروآقاجان....برو.... .:27:
شواين اشتايگر: در رختكن ما ناراحتي و عصبانيت حكمفرماست
باستين شواين اشتايگر گفت: در رختکن ما ناراحتي و عصبانيت حکمفرماست؛ چرا که نبايد اين بازي را ميباختيم.
بازيکن خط مياني تيم ملي فوتبال آلمان پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر صربستان در دومين بازي دور گروهي رقابتهاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي عنوان کرد: براي آنچه که امروز رخ داد نميتوانم چيزي بگويم؛ در رختکن ما ناراحتي و عصبانيت حکم فرماست چرا که اجازه نداشتيم اين بازي را به سادگي واگذار کنيم.
فيليپ لام، کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان هم گفت: همانند بازي برابر استراليا مسابقه را خوب شروع نکرديم. در 30 دقيقه نخست خوب بازي نکرديم با اين حال فرصت گلزني هم به آنها نداديم؛ اما پس از آن بود که آن اخراج بسيار بسيار تلخ اتفاق افتاد. بازي با 10 بازيکن هم سخت است.
مدافع بايرنمونيخ ادامه داد: در نيمه دوم معلوم شد که تيم با 10 بازيکن هم ميتواند برابر حريفي 11 نفره فرصت گلزني به وجود بياورد، اين بدون ترديد نکته مثبتي است.
لوکاس پودولسکي، مهاجم تيم ملي آلمان هم عنوان کرد: فکر ميکنم بازي حساب شدهاي را انجام داديم، بديهي است که آن کارت زرد و قرمز براي ما بسيار تلخ بود و بعد هم آن ضربه پنالتي که وارد دروازه نشد.
او ادامه داد: در حالت عادي من پنالتيزن خوبي هستم؛ اما در اين بازي دروازهبان جهت توپ را تشخيص داد، ديگر نميشود کاري کرد. اکنون بايد از خودمان روحيهي تيمي نشان بدهيم، ما در چند روز آينده بازي تعيين کنندهاي داريم و بايد در آن به پيروزي برسيم.
این لوکاس پودولسکي،خیلی پرروه...
این همه خراب کردبعدش ......همین..........یه معذرت خواهی! چیزی!......:13:
شانس اورد من مربی نیستم....یااگه اکبر میثاقیان مربیش بود توی همون بازی ترتیبش رومیداد.:27:
tazevared12
18-06-2010, 21:23
حيف كه نميشه فحش داد ...وگرنه خواهر مادر داور رو صاف ميكردم ...
رئیس، به نظر من فضا کلا n بعد دارد. یک بعدش رو که این فروم هست کم میکنیم ، میشه n-1 بعد.
تو این n-1 بعد، قویترین فحشهایی که بلدیم رو راه میندازیم. مثال: داوری، ضعیفه ضعیفه.:27::31:
malaki_mall
18-06-2010, 21:24
آلمان=فرانسه 2
آلمان=فرانسه 2
نه عزیزم
آلمان صعودش دست خودشه
ببره میره بالا تازه با مساوی هم احتمالش هست
ولی فرانسه ببره هم احتمالش کمه که بره بالا!
آلمان=فرانسه 2
یه کم توضیح میدی؟
beenHere-doneThat
18-06-2010, 21:40
یه کم توضیح میدی؟
چرت و پرته.
میگه آلمان فرانسه ی دومه.:13:
نگران نباشید
صعود می کنیم
چرت و پرته.
میگه آلمان فرانسه ی دومه.:13:
عین واقعیت را گفته است. :31:
tazevared12
18-06-2010, 21:50
واقعاً قابل قیاس با امپراطوری اسپانیا نیست :22:
ازینکه بخوام جواب اسپانییایی ها رو بدم یکم خوجالت میکشم، اما فقط جهت اطلاعت بگم امپراتوری اسپانیا
در زمان امپراتوری عثمانی منقرض شده، یه آبم روش شایدم زیرش:27:
khalilpakbaz
18-06-2010, 21:54
خیلی بد شد بازی رو باختیم ولی دنیا که به آخر نرسیده انشالا تو بازی با غنا جبران میکنیم.
من اول از همه باخت رو به گردن داور میندازم با قضاوت مزخرفش و بعد پودولسکی که واقعا خیلی خراب کرد مخصوصا پنالتی :41:. کلا آلمان تو این بازی بعد از 10 نفره شدن خیلی به هم ریخته شد .
صربستان خیلی دفاعی بازی کرد و همه چسپیده بودن به دفاع مخصوصا بعد از زدن گل . مثل سوئیس در مقابل اسپانیا. کلا این جور تیمها اصلا خوب بازی نمیکنن و فقط برای دفاع کردن میان تو زمین تا شاید در یه ضد حمله یه گلی هم بزنن.(مثل یونان در یورو 2004) این تاکتیکی هست که آقای خاص که همون خوزه مورنیو ( حالم ازش به هم میخوره:2:) رواج داده تو دنیای فوتبال و الان همونطور که میبینید تیمهای ضعیف در مقابل تیمهای قوی خوب نتیجه میگیرن ولی در عوض اصلا از فوتبال زیبا و جذاب خبری نیست. با این تاکتیک مورینیو اینتر میلان رو هم قهرمان اروپا کرد. واقعا الان اگه ببینید تو بازیها دیگه اصلا از بازی جداب خبری نیست.
به امید قهرمانی آلمان
خیلی بد شد بازی رو باختیم ولی دنیا که به آخر نرسیده انشالا تو بازی با غنا جبران میکنیم.
من اول از همه باخت رو به گردن داور میندازم با قضاوت مزخرفش و بعد پودولسکی که واقعا خیلی خراب کرد مخصوصا پنالتی :41:. کلا آلمان تو این بازی بعد از 10 نفره شدن خیلی به هم ریخته شد .
صربستان خیلی دفاعی بازی کرد و همه چسپیده بودن به دفاع مخصوصا بعد از زدن گل . مثل سوئیس در مقابل اسپانیا. کلا این جور تیمها اصلا خوب بازی نمیکنن و فقط برای دفاع کردن میان تو زمین تا شاید در یه ضد حمله یه گلی هم بزنن.(مثل یونان در یورو 2004) این تاکتیکی هست که آقای خاص که همون خوزه مورنیو ( حالم ازش به هم میخوره:2:) رواج داده تو دنیای فوتبال و الان همونطور که میبینید تیمهای ضعیف در مقابل تیمهای قوی خوب نتیجه میگیرن ولی در عوض اصلا از فوتبال زیبا و جذاب خبری نیست. با این تاکتیک مورینیو اینتر میلان رو هم قهرمان اروپا کرد. واقعا الان اگه ببینید تو بازیها دیگه اصلا از بازی جداب خبری نیست.
به امید قهرمانی آلمان
آقا بیخیال شو صربستان مثل سوئیس بازی کرد؟ :18:
ماشالا هرکاری خواستن با آلمان کردن مخصوصاً با بددددددددددددد اشتوبر :42:
مجسم کردن این آلمان با بد اشتوبر تو مراحل بالاتر واقعاً جالب هست :34:
tazevared12
18-06-2010, 22:08
:18: این زنه چه قدی داره!
tazevared12
18-06-2010, 22:17
بعد از 10 نفره شدن آلمان ، صربستان خیلی خوب دفاع کرد:31:
pandemonium
18-06-2010, 22:23
شاهنامه آخرش خوشه خوشتبپ :21:
ژاوی و اینیستا به کل تیم آلمان میرزن
میبینی که تو تیم آرژانتین این دو تا پشت سر بهترین بازیکن جهان ( مسی ) نیستن طرف 1 گل هم نتونسته بزنه
دیگه از بقیه سرشناسا مثل فابرگاس تورس راموس و ... اسم نبرم :20:
هر چند که اسم بردم :31:
انگار تو باغ نیستیا!
بازی های آرژانتین رو دیدی یا فقط نتیجه ها رو میشنوی ؟
اکثر پاس های گل و موقعیت های گل رو خود مسی ساخت واسه گل های آرژانتین .
مسی الان داره عقب تر از پست های قبلش بازی میکنه، چون بازی ساز و موقعیت ساز بسیار خوبی هم هست و تیم میخواد از این قابلیت هاش هم استفاده کنه برای ایجاد موقعیت گل .
وگرنه گل رو که بقیه بچه های آرژانتین هم میزنند، گل زن کم نداریم که، ماشالا.
میبینی که همین الان قوی ترین خط حمله رو داریم .
تا الان بیشترین تعداد گل زده رو داریم .
بدون همون ژاوی و اینیستا از اسپانیا!
مسی بسیار موثر و خوب برای آرژانتین ظاهر شده و نقش بسیار مثبتی در پیروزی های آرژانتین داشته .
MehdiAkhbari
18-06-2010, 22:28
آلمان از نداشتن يك ستاره و يك بازيكن باتجربه كه در مواقع بحراني به كمك تيم بياد رنج مي بره.همچنين آلمان يك رهبر داخل زمين نداره.بچه ها بعد از اخراج كلوزه توي شوك بودن كه خيلي سريع گل رو خوردند.دليلش هم بي تجربگي شديد بود.كلا آلمان يك يار باتجربه داشت كه اون رو هم داور مورد عنايت قرار داد.نكته ي ديگه اين كه داور اسپانيايي بعد از اين كه ديد تيم خودشون با فضاحت باخت،با اخراج ناجوانمردنه ي كلوزه كاري كرد كه آلمان هم اين بازي رو ببازه تاطرفداراي اسپانيا مجال سخن گفتن پيدا كنن.
Vahid.Mob.14
18-06-2010, 22:33
نكته ي ديگه اين كه داور اسپانيايي بعد از اين كه ديد تيم خودشون با فضاحت باخت،با اخراج ناجوانمردنه ي كلوزه كاري كرد كه آلمان هم اين بازي رو ببازه تاطرفداراي اسپانيا مجال سخن گفتن پيدا كنن.
دقیقا همینه. همه ی بحث من هم سر داوریه. واقعا دادن اینهمه کارت زرد و بیمورد و اخراج به ناحق کلوزه لازم بود؟
اگه داوری اینه . . .
MehdiAkhbari
18-06-2010, 22:35
آلمان توي يورو 2008 هم بعد از برد قاطع در بازي اول مقابل لهستان جلوي كرواسي خوب بازي نكرد و باخت.ولي بعد از اون بود كه خوب كار كرد و تا فينال اروپا هم رسيد.
Kamyar_AnathemA
18-06-2010, 22:38
انگار تو باغ نیستیا!
بازی های آرژانتین رو دیدی یا فقط نتیجه ها رو میشنوی ؟
اکثر پاس های گل و موقعیت های گل رو خود مسی ساخت واسه گل های آرژانتین .
مسی الان داره عقب تر از پست های قبلش بازی میکنه، چون بازی ساز و موقعیت ساز بسیار خوبی هم هست و تیم میخواد از این قابلیت هاش هم استفاده کنه برای ایجاد موقعیت گل .
وگرنه گل رو که بقیه بچه های آرژانتین هم میزنند، گل زن کم نداریم که، ماشالا.
میبینی که همین الان قوی ترین خط حمله رو داریم .
تا الان بیشترین تعداد گل زده رو داریم .
بدون همون ژاوی و اینیستا از اسپانیا!
مسی بسیار موثر و خوب برای آرژانتین ظاهر شده و نقش بسیار مثبتی در پیروزی های آرژانتین داشته .
همه بازی هارو دیدم
هر بازیکن تو زمین وظیفه ای داره و نسبت به پستی که بازی میکنه انتظاراتی ازش میره
گل زدن وظیفه اصلیه مسیه و گل ساختن و موقعیت ایجاد کردن وظیفه کسای دیگست
اگه قرار به این کار باشه تاکتیک تیم به هم میریزه و دستورات مربی تو رمین اجرا نمیشه
هر بازیکنی اول باید باید وظیفه اصلیشو اجرا کنه
اگه قرار باشه مسی گل بسازه پس هافبک ها چکار کنن ؟
مسی باید تمام تمرکزش رو گل زدن باشه
اگه قرار باشه خودش برا خودش موقعیت ایجاد کنه و تمرکزش برا این کار باشه کاراییش میاد پایین و بیشتر خسته میشه
و کافیه مربی تیم حریف 2 تا بازیکنو بذاره که فقط مسیو بپان ! دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه
از 100 درصد گلهایی که مسی تو بارسلونا زده 95 درصدشو هاقبک های قدرتمند بارسلون براش میسازن که یغنی ژاوی و اینیستا و دنی آلوز !!!
titanium_zarin
18-06-2010, 22:44
اقا نصير زاده در مورد داور چي گفت ؟؟؟
كسي ديد؟؟؟
Kamyar_AnathemA
18-06-2010, 22:46
آلمان از نداشتن يك ستاره و يك بازيكن باتجربه كه در مواقع بحراني به كمك تيم بياد رنج مي بره.همچنين آلمان يك رهبر داخل زمين نداره.بچه ها بعد از اخراج كلوزه توي شوك بودن كه خيلي سريع گل رو خوردند.دليلش هم بي تجربگي شديد بود.كلا آلمان يك يار باتجربه داشت كه اون رو هم داور مورد عنايت قرار داد.نكته ي ديگه اين كه داور اسپانيايي بعد از اين كه ديد تيم خودشون با فضاحت باخت،با اخراج ناجوانمردنه ي كلوزه كاري كرد كه آلمان هم اين بازي رو ببازه تاطرفداراي اسپانيا مجال سخن گفتن پيدا كنن.
لازم نبود که حتما آلمان بازیو واگذار کنه که طرفدارای اسپانیا بیان حرف بزنن :46:
هیچ کجای دنیا از روی بازیه اول در مورد اینکه تیم میرسه به فینال یا نمیرسه نتیجه گیری نمیکنن
جام قبلی فرانسه با تفاضل گل از گروهش اومد بالا اما آخر سر سر از فینال در آورد
مثل اینه که من الان بگم آلمان چون امروز باخت دیگه حذف میشه :20:
این درست نیست :46:
MehdiAkhbari
18-06-2010, 22:48
اقا نصير زاده در مورد داور چي گفت ؟؟؟
كسي ديد؟؟؟
گفت خطاي اول كارت زرد داشت .ولي دومي به هيچ وجه كارت نداشت.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
لازم نبود که حتما آلمان بازیو واگذار کنه که طرفدارای اسپانیا بیان حرف بزنن :46:
هیچ کجای دنیا از روی بازیه اول در مورد اینکه تیم میرسه به فینال یا نمیرسه نتیجه گیری نمیکنن
جام قبلی فرانسه با تفاضل گل از گروهش اومد بالا اما آخر سر سر از فینال در آورد
مثل اینه که من الان بگم آلمان چون امروز باخت دیگه حذف میشه :20:
این درست نیست :46:
حق با شماست.من از صحبت تندم معذرت مي خوام.عصباني بودم ديگه!
ميبينم دوستان آلماني غمگين هستن:41:
البته من قبل از بازي صربستان گفتم كه آلمان دو بازي بعديش رو ميبازه اما مورد عنايت دوستان قرار گرفتم
اشكالي نداره
اما هنوزم حاضرم با yuseph سر كل كل شرط ببندم كه غنا به مراتب قوي تر از صربستانه و متاسفانه كلك آلمان در 23 ژوئن كنده ميشه :5:
Peji2010
18-06-2010, 23:28
البته من قبل از بازي صربستان گفتم كه آلمان دو بازي بعديش رو ميبازه اما مورد عنايت دوستان قرار گرفتم
اشكالي نداره
اما هنوزم حاضرم با yuseph سر كل كل شرط ببندم كه غنا به مراتب قوي تر از صربستانه و متاسفانه كلك آلمان در 23 ژوئن كنده ميشه :5:
نه دیگه..نشد! به این میگن: مزخرف! چهارشنبه شب (:21:) غنا رو لوله میکنیم! لوله بخاری! فوتبال , ریاضیات نیست که بگیم غنا صربستانو برده و صربها هم آلمان رو بردن پس غنا آلمان رو میبره :27: هر بازی شرایط خاص خودشو داره. مثلا انگلیس با آمریکا مساوی کرد و آمریکا هم با اسلوونی مساوی کرد اما نمیتونیم بگیم که انگلیس 100% با اسلوونی مساوی میکنه! فوتبال با ریاضی فرق داره.
khalilpakbaz
18-06-2010, 23:33
آقا بیخیال شو صربستان مثل سوئیس بازی کرد؟ :18:
ماشالا هرکاری خواستن با آلمان کردن مخصوصاً با بددددددددددددد اشتوبر :42:
مجسم کردن این آلمان با بد اشتوبر تو مراحل بالاتر واقعاً جالب هست :34:
خوب وقتی آلمان 10 نفره شد دیگه صربستان شیر شد و بیشتر حمله میکرد ولی اگه آلمان 10 نفره نمیشد صربستان اصلا جرات حمله کردن پیدا نمیکرد.
حق با شما هست بد اشتوبر در حد و اندازه آلمان نیست و از اسمش هم معلومه که بد بازی میکنه و به نظرم یوآخیم حتما باید یه فکری بکنه تو پست بد اشتوبر و اونو عوض کنه.
MehdiAkhbari
18-06-2010, 23:53
پس بيشتر حرف نزن تا بيشتر هم مورد عنايت قرار نگيري!
vahid_civil
18-06-2010, 23:57
نه دیگه..نشد! به این میگن: مزخرف! چهارشنبه شب (:21:) غنا رو لوله میکنیم! لوله بخاری! فوتبال , ریاضیات نیست که بگیم غنا صربستانو برده و صربها هم آلمان رو بردن پس غنا آلمان رو میبره :27: هر بازی شرایط خاص خودشو داره. مثلا انگلیس با آمریکا مساوی کرد و آمریکا هم با اسلوونی مساوی کرد اما نمیتونیم بگیم که انگلیس 100% با اسلوونی مساوی میکنه! فوتبال با ریاضی فرق داره.
فعلا که انگلیس هم با اسلوونی مساوی کرد ! دی:
خیلی خوشحال شدم آلمان باخت .
البته دوستان ناراحت نشن .
اون برد پر گل مقابل استرالیا نشان از خوب بودن آلمان نبود از بازی خیلی بد استرالیا بود .
Peji2010
19-06-2010, 00:04
فعلا که انگلیس هم با اسلوونی مساوی کرد ! دی:
انگلیس با اسلوونی مساوی کرد؟ یادم نمیاد! راجبه چی داری صحبت میکنی!:27:
اما هنوزم حاضرم با yuseph سر كل كل شرط ببندم كه غنا به مراتب قوي تر از صربستانه و متاسفانه كلك آلمان در 23 ژوئن كنده ميشه
غنا رو ميبره . مطمئن باش . :20:
اشكالي نداره
پژمان جان دستت درد نکنه جواب (رعدجان)رودادی.
اما آقارعد،باید چندتا نکته بهت بگم.
1-شما همیشه میتونید بیای اینجا پست بدی.هیچ مشکلی نیست اتفاقا من خوشحال میشم.اما جان هرکسی که میپرستی حرف های فوتبالی ومنطقی بزن.
2-شما کی گفتی آلمان می بازه؟من که یادم نیست حتی اگه هم گفته باشی هنوز ما یه بازی دیگه داریم.و احتمال صعود ما100%است.بعداز بازی سوم شما رو خواهم دید.
3-کی من ،شما رو مورد عنایت قرار دادم؟اینجوری هرکی ندونه فکر میکنه من یه گلادیاتورم!!!!نه دوست من این طور نیست.
4-شرط بندی از نظر اسلام حرامه.ومن شرط بندی نمیکنم.اما حاضرم بعداز بازی سوم اگه آلمان صعود نکردبیای اینجا اونوقت هرچی دلت خواست بگو،خوبه راضی هستی.
23ژوئن همدیگر رو میبینیم.(دوست من!!!)
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
انگلیس با اسلوونی مساوی کرد؟ یادم نمیاد! راجبه چی داری صحبت میکنی!:27:
پژمان اشتباه لپی پیش اومده!!!:27::27::27:
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
خیلی خوشحال شدم آلمان باخت .
البته دوستان ناراحت نشن .
اون برد پر گل مقابل استرالیا نشان از خوب بودن آلمان نبود از بازی خیلی بد استرالیا بود .
من هم خوشحالم که حداقل باعث شادی وخوشحالی شماشدیم.!!!
ما ناراحت نیستیم.
اون برد اول هم نتیجه خوب بازی کردن آلمانه وبس.
pandemonium
19-06-2010, 00:14
هر بازیکن تو زمین وظیفه ای داره و نسبت به پستی که بازی میکنه انتظاراتی ازش میره
گل زدن وظیفه اصلیه مسیه و گل ساختن و موقعیت ایجاد کردن وظیفه کسای دیگست
اگه قرار به این کار باشه تاکتیک تیم به هم میریزه و دستورات مربی تو رمین اجرا نمیشه
هر بازیکنی اول باید باید وظیفه اصلیشو اجرا کنه
صرفا گل زدن وظیفه اصلی مهاجم نوک هست و مهاجمی که عقب تر بازی میکنه وظایف مهم دیگری هم داره .
که در آرژانتین هم مهاجم نوک به بهترین وجه وظیفه اش رو انجام داده .
مسی باید تمام تمرکزش رو گل زدن باشه
وظایف بازیکن ها رو شما تعیین میکنید؟
وظیفه اصلی هر بازیکن رو مربی تعیین میکنه نه شما .
مسلم هست که تاکتیک مربی آرژانتین این نیست که مسی تمام تمرکزش بر روی گل زنی باشه !
وقتی مربی آرژانتین مسی رو عقب تر میاره مشخص هست که مسی وظایف مهم دیگری علاوه بر گل زنی بر عهده داره از جمله موقعیت گل سازی که اتفاقا این تاکتیک هم بخوبی جواب داد در بازی با کره با 4 گل زده ! که بر روی اکثر این گل ها مسی نقش مهم داشت و این تاکتیک به خوبی جواب داد .
مهاجم ها هم میتونند در پاس گل دادن و موقعیت گل سازی برای مهاجم نوک فعالیت کنند . کاری که آرژانتین بخوبی انجام میده و جواب هم گرفته .
و کافیه مربی تیم حریف 2 تا بازیکنو بذاره که فقط مسیو بپان ! دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه
اتفاقا مربی کره جنوبی پس از بازی آرژانتین در مصاحبه اش دقیقا این رو اشاره کرد که :
"با دو بازیکن که کاملا برای مراقبت از مسی گذاشتیم هم نشد مسی رو مهار کنیم "
ضمن اینکه کره تیمی بوده که خوب بازی کرده .
پس این حرف شما درست از آب در نیومد !
-----------------
ضمنا آمار بالای ضربه درون چارچوب دروازه از مسی در این بازی ها نشون میده که خود مسی هم موقعیت گل زیاد براش فراهم شده و توپ خوب بهش رسیده .
اگر گل نشدند ،دروازه بان توپ رو گرفته، مشکل این نیست که توپ و موقعیت برای مسی فراهم نمیشده !
واقعیت این هست آرژانتین از تاکتیک خودش و بازیکن هاش تا به اینجا خوب نتیجه گرفته (مخصوصا در گلزنی) ولی اسپانیا تا به اینجا نتیجه خوبی نگرفته !
انگلیس هم مساوی کرد!!!
عجب جامی شده!!!
بازی های آخر همه بازیهای مرگ وزندگی شدن.:18:
غنا رو ميبره . مطمئن باش . :20:
انشاءالله...
من اصلا نگران نیستم.خیالم هم راحته،آلمان صعودمیکنه،بعد هم حرکت به سوی جام...خیلی راحت
دونت ووری....
با افتخار وغرور دوستت دارم آلمان
mehr1362
19-06-2010, 02:48
آلمان به صربستان باخت اما ........اما داره...
با اشتباه داور 10 نفره شد....با اشتباه داور پنالتی دقایق پایان بازی نادیده گرفته شد....
با بدشانسی یا خوش اقبالی صربستان پنالتیش خراب شد........
ضمن اینکه با همون تیم 10 نفره خوب بازی میکرد... و اگر به مدافعان صربستان نگاه کنید میبینید که کم بازیکنانی نیستند.
ولی انصافا بازیکنان جوان آلمان هم خیلی تیز هوش هستند و هم بسیار آینده دار....
آخه اونها هم آریایی هستند.... و آریایی ها باهوش....
آلمان جز 4 تا تیم پایانی خواهد بود..........مگر اینکه دیگه خیلی بد شانس باشه....
وقتی آلمانی ها خونسردانه پاسکاری میکنند من کیف میکنم....
تاکتیکی ترین تیم ملی دنیا آلمان هست....به خاطر یک باخت که یک تیم بیخود نمیشه...
صرستان از غنا خیلی تیم تره...غنا حملش خوبه ولی دفاعش روی زمین آسیب پذبره و این همونی هست که ژرمن ها نیاز دارند
باخت به بلغار 2-1 در 1994
باخت به کرواسی 3-0 در 1998
باخت به کرواسی 2-1 در یورو 2008
باخت به صربستان در 2010
همون موقع که قرعه کشی شد میدونستم جلو اروپا شرقیا مشکل داریم . چرا ؟نمیدونم .
شاید اگه با دانمارک یا اسلوونی یا الجزایر یا آمریکا یا شیلی و هندوراس و کره شمالی و جنوبی و شرقی و...
می افتادیم الان 6 امتیازی بودیم .
pesaremehraboun
19-06-2010, 09:23
باخت جلو صربستان كاملا تقصير داور بود. ايشالا ديگه آخرين قضاوتش بوده باشه . البته آلمان امسال قهرمانه، شك نكنين
دیروز داورها خیلی بد کار کردن . علاوه بر آلمان حق آمریکا رو هم خوردن .
راستی این داور احمق اسپانیایی یه پنالتی باید برای آلمان میگرفت دقیقه ء 93 بازی .
---
بچه ها ما الان با تساوی هم ما شانس صعود داریم ؟ یا معلوم نیست
یا بستگی به بازی امروز داره ؟
MehdiAkhbari
19-06-2010, 09:56
شواين اشتايگر: در رختكن ما ناراحتي و عصبانيت حكمفرماست
باستين شواين اشتايگر گفت: در رختکن ما ناراحتي و عصبانيت حکمفرماست؛ چرا که نبايد اين بازي را ميباختيم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازيکن خط مياني تيم ملي فوتبال آلمان پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر صربستان در دومين بازي دور گروهي رقابتهاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي عنوان کرد: براي آنچه که امروز رخ داد نميتوانم چيزي بگويم؛ در رختکن ما ناراحتي و عصبانيت حکم فرماست چرا که اجازه نداشتيم اين بازي را به سادگي واگذار کنيم.
فيليپ لام، کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان هم گفت: همانند بازي برابر استراليا مسابقه را خوب شروع نکرديم. در 30 دقيقه نخست خوب بازي نکرديم با اين حال فرصت گلزني هم به آنها نداديم؛ اما پس از آن بود که آن اخراج بسيار بسيار تلخ اتفاق افتاد. بازي با 10 بازيکن هم سخت است.
مدافع بايرنمونيخ ادامه داد: در نيمه دوم معلوم شد که تيم با 10 بازيکن هم ميتواند برابر حريفي 11 نفره فرصت گلزني به وجود بياورد، اين بدون ترديد نکته مثبتي است.
لوکاس پودولسکي، مهاجم تيم ملي آلمان هم عنوان کرد: فکر ميکنم بازي حساب شدهاي را انجام داديم، بديهي است که آن کارت زرد و قرمز براي ما بسيار تلخ بود و بعد هم آن ضربه پنالتي که وارد دروازه نشد.
او ادامه داد: در حالت عادي من پنالتيزن خوبي هستم؛ اما در اين بازي دروازهبان جهت توپ را تشخيص داد، ديگر نميشود کاري کرد. اکنون بايد از خودمان روحيهي تيمي نشان بدهيم، ما در چند روز آينده بازي تعيين کنندهاي داريم و بايد در آن به پيروزي برسيم.
سرمربي تيم آلمان: عملکرد بازيکنان خوب نبود
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان بعد از شکست غير منتظره مقابل صربستان، ضمن انتقاد از عملکرد بازيکنانش، "ميروسلاو کلوزه" را به خاطر دريافت کارت قرمز مقصر دانست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "يوآخيم لاو" بعد از پايان بازي تيم هاي آلمان و صربستان گفت: آنطور که برنامه ريزي کرده بوديم، نتوانستيم کنترل بازي را به دست بگيريم.
تيم آلمان عصر جمعه در حالي که از دقيقه 37 به دليل اخراج ميروسلاو کلوزه 10 نفره به بازي ادامه مي داد، با نتيجه 1 بر 0 مغلوب صربستان شد.
در اين بازي ضربه پنالتي "لوکاس پودولسکي" در نيمه دوم هم توسط دروازه بان حريف مهار شد.
لاو با اشاره به اين که کلوزه بايد بيشتر دقت مي کرد گفت: هنوز هم شانس صعود داريم و نبايد سرمان را پايين بياندازيم. هنوز سرنوشتمان براي صعود به دور دوم در دستان خودمان است.
کلوزه هم که به دليل خطا روي "ديان استانکوويچ" کاپيتان صربستان کارت زرد دوم خود را از سوي "آلبرتو اوديانو" داور اسپانيايي اين مسابقه دريافت کرد، اظهار داشت: داور زيادي سخت گرفت. سعي کردم توپ را بگيرم نه اين که خطا کنم، داور بايد به جاي کارت زرد، به من تذکر مي داد.
وي در مورد عملکرد تيم آلمان در اين بازي گفت: تيم در نيمه دوم نهايت تلاش خود را انجام داد. بازيکنان خوب بازي کردند و سرسختانه جنگيدند.
تيم آلمان در نيمه دوم ديدار با صربستان با قدرت بيشتري ظاهر شد و چندين بار نزديک بود به گل برسد، اما راهي به سوي دروازه حريف نيافت به طوري که ضربه پنالتي پودولسکي هم توسط دروازه بان مهار شد.
پودولسکي در اين باره گفت: پنالتي را زياد بد نزدم ولي بايد بيشتر دقت مي کردم. اگر پيروز مي شديم، يک گام به سوي مرحله بعد برداشته بوديم.
تيم ملي آلمان در اين بازي براي اولين بار از جام جهاني 1986 تاکنون در مرحله گروهي مسابقات جام جهاني شکست خورد.
كلوزه: حق من اخراج نبود
مهاجم تيم ملي آلمان گفت: مقابل صربستان خطايي مرتکب نشدم که مستحق دريافت کارت قرمز باشم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميروسلاو کلوزه پس از باخت يک بر صفر برابر صربستان اظهار داشت: فکر ميکنم اگر اخراج نميشدم، ميتوانستم به تيم کمک کنم اما داور مرا از زمين اخراج کرد در حاليکه حق من چنين نبود. من در لحظهاي که برخورد با بازيکني تيم صربستان پيش آمد، تلاش کردم توپ را دفع کنم. تکل از پشت نزدم و کارم خشن نبود، اما داور که ميتوانست تذکر بدهد، مرا با کارت قرمز مواجه کرد.
اين مهاجم 32 ساله ادامه داد: فوتبال ورزشي قدرتي است و خواه ناخواه ميان بازيکنان برخورد پيش ميآيد. نميتوان به خاطر هر جنگ تن به تن کارت زرد يا قرمز داد.
کلوزه گفت: در صورت حضور در ميدان ميتوانستم به تيمم کمک کنم؛ اما اين امکان از من گرفته شد. تيم در نيمه دوم با وجود اخراجم، تمام تلاش خود را کرد. بازي با کلاسي ارائه کرد و تا سر حد امکان جنگيد؛ اما در گلزني موفق نبود.
تيم آلمان در ورزشگاه پورت اليزابت يک بر صفر با گل دقيقه 39 يانوويچ مغلوب صربستان شد.
Mohammad King
19-06-2010, 10:06
سلام
اومدم بگم اصلان حق آلمان باخت نبود...
ولی نمیدونم چرا کل تیم ها ی بزرگ دارن اینجوری میشن!!!
Masoud King
19-06-2010, 10:06
این باخت مبارک داور بازی باشه....
ای بابا غصه نخورید
بیاید بغل عمو خودم دلداریتون میدم:دی
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
من نمیدونم آخه این چه حرکتی بود نوئر موقع خوردن گل کرد.یکی بیاد برای من توضیح بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچکس به تعویض های اشتباه و ... لو اشاره نکرده !! واقعا آخر تعویض بودن .
راستی این تیم با میانگین سنی 24 چرا از 75 به بعد یهو افتاد پایین ؟
راستی این تیم با میانگین سنی 24 چرا از 75 به بعد یهو افتاد پایین ؟ من هم تو این مساله موندم
شاید از آب و هوا باشه ؟!
خیلی تیمها رو دیدم زود خسته میشن ؟
چرا اشاره نکرد؟
اگه اوزیل بیرون نمیومد گلا رو زده بودیم
بعد اینکه مسعود بیرون رفت همون 2تا موقعیتی هم که برای لوکاس میداد و اونم زارتی میزد بیرون نتونستیم بسازیم
کم آوردنشون هم به نظر من به خاطر 10 نفره بودنشون بود چون مثل سگ داشتن میدویدن تا هم گل بزنن هم جبران کمبود بازیکن رو بکنن:دی
کاکائو هم که کاری نکردش
مهاجم تيم فوتبال آلمان: حماقت کردم
"لوکاس پودولسکي" مهاجم تيم ملي فوتبال آلمان از دست دادن ضربه پنالتي که منجر به شکست تيمش مقابل صربستان در گروه چهارم جهاني جهاني 2010 شد را "حماقت" خواند.
تيم "يوآخيم لاو" در ديدار با صربستان در حالي که پس از اخراج "ميروسلاو کلوزه" 10 نفره به بازي ادامه مي داد، يک گل خورد و با وجود فرصت هايي که پيدا کرد نتوانست نتيجه را تغيير دهد.
در اين بازي پودولسکي هم که 39 گل ملي در کارنامه دارد، نتوانست ضربه پنالتي که براي آلمان به دست آمده بود را به گل تبديل کند تا بازي حداقل با تساوي تمام شود.
وي در اين باره گفت: همه ما ناراحتيم. فکر نمي کنم پنالتي بدي زده باشم، اما واکنش دروازه بان حريف خيلي خوب بود. اگر گل زده بودم، يک امتياز گرفته بوديم. اين شکست به خاطر اشتباه من بود.
مهاجم تيم کلن افزود: نيمه دوم خوب بازي کردم و شانس هاي بيشتري نسبت به نيمه اول داشتيم. شايد من به تنهايي فرصت زدن سه گل را پيدا کردم. مقابل استراليا همين فرصت ها را به گل تبديل کرديم. فوتبال همين است. يک روز قهرمان مي شوي و روز ديگر برعکس.
پودولسکي همچنين با انتقاد از تصميم داور براي اخراج کلوزه، تصميم داور را سخت گيرانه دانست.
تيم آلمان اکنون پس از دو بازي، سه امتيازي است و براي صعود به دور دوم جام جهاني به پيروزي در آخرين بازي خود در گروه مقابل غنا نياز دارد.
mehrdad8086
19-06-2010, 11:14
از دیروز داشتم می مردم بیام اینجا تاپیک رو بخونم :41:
واقعا :18: بهت زده شدم این بازی رو دیدم....
حقش نبود...
آلمان انگلیس ایتالیا فرانسه و اسپانیا.....وای وای وای
جام قشنگی نیست:2:
Vahid.Mob.14
19-06-2010, 11:22
باخت دیروز تقصیر همه بود. از داور تا خود بازیکنا و مربی. دیگه هم نباید خودمونو سرزنش کنیم.
چیزی نشده که . به امید قهرمانی...
آره بابا بیخیال دیگه
کسی آدرسی نشونی چیزی ازینا نداره؟:دی
Vahid.Mob.14
19-06-2010, 11:30
تایید میشه به شدت...:31:
Mohammad
19-06-2010, 11:32
می خوای زنگ بزنی دلداریشون بدی ؟:31:
ایرانسلشون که خاموشه !:31:
تایید میشه به شدت...:31:
فدای تاییدت:دی
می خوای زنگ بزنی دلداریشون بدی ؟:31:
ایرانسلشون که خاموشه !:31:
حالا 912 هم باشه اشکالی نداره:دی
میخوایم هماهنگ بکنیم بریم باهم تشویق بکنیم وقتی آلمان بازی داره و در غم و شادی در کنار همدیگه باشیم:27:
xerxes again
19-06-2010, 13:22
ای بابا غصه نخورید
بیاید بغل عمو خودم دلداریتون میدم:دی
3 تاشونو با هم می خوای دلداری بدی؟:31:
خیلی کوشایی داداش:31:
یکیشونم بذار واسه ما:31:
خدا وکیلی تنها رقیب آرژانتین آلمانه. ولی حیف که چرخ فوتبال ماشینیتون پنچر شد بی رقیب شدیم.:31:
حالا اگه خوردین به انگلیس سرویسشون کنین که ما بهشون دسترسی نداریم:31:
Vahid.Mob.14
19-06-2010, 13:26
فدای تاییدت:دی
حالا 912 هم باشه اشکالی نداره:دی
میخوایم هماهنگ بکنیم بریم باهم تشویق بکنیم وقتی آلمان بازی داره و در غم و شادی در کنار همدیگه باشیم:27:
همین! فقط میخوای بری با هم تشویق کنید. ما رو بگو یه فکر دیگه داشتیم جوگیر شدیم تایید کردیم. :31:نه آقا تایید نمیشه.:21::21:
MehdiAkhbari
19-06-2010, 14:36
مجله ي همشهري جوان در اين هفته يك صفحه ي كامل به سايت كانون هواداران آلمان در ايرانdfb.ir نوشته كه ديدنش خالي از لطف نيست.
راستی این تیم با میانگین سنی 24 چرا از 75 به بعد یهو افتاد پایین ؟
چون ده نفره شده بودن دیگه
تیم وقتی یه یارش کمتر میشه فشار روی بقیه زیاد میشه و زودتر خسته میشن
MehdiAkhbari
19-06-2010, 15:06
اين هم از حسادت انگليسي ها:
خوشحالي هواداران انگليس از شكست آلمان
هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدها تماشاگر انگليسي که براي تماشاي مسابقات جام جهاني در آفريقاي جنوبي بسر مي برند روز گذشته در شهر کيپ تاون از شکست آلمان مقابل صربستان خوشحال شده و به جشن و پايکوبي پرداختند.
آنها پيش از جدال الجزاير و انگليس در کافه رستوران هاي شهر جشن شکست آلمان را برپا کردند.
به باور انگليسي ها آلمان رقيب احتمالي انگليس در دور بعدي است و آنها از حذف ژرمن ها بسيار خوشحال مي شوند.
پليس شهر کيپ تاون هم به اين خاطر براي جلوگيري از اغتشاشات برخي هوليگان هاي انگليسي نيروهاي ويژه اي را مامور زير نظر داشتن آنها کرد.
هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدها تماشاگر انگليسي که براي تماشاي مسابقات جام جهاني در آفريقاي جنوبي بسر مي برند روز گذشته در شهر کيپ تاون از شکست آلمان مقابل صربستان خوشحال شده و به جشن و پايکوبي پرداختند.
آنها پيش از جدال الجزاير و انگليس در کافه رستوران هاي شهر جشن شکست آلمان را برپا کردند.
به باور انگليسي ها آلمان رقيب احتمالي انگليس در دور بعدي است و آنها از حذف ژرمن ها بسيار خوشحال مي شوند.
پليس شهر کيپ تاون هم به اين خاطر براي جلوگيري از اغتشاشات برخي هوليگان هاي انگليسي نيروهاي ويژه اي را مامور زير نظر داشتن آنها کرد.
به جاش خودشونم مساوی کردن خنده رو لباشون خشک شد احمقا :31:
این حرکتها نتیجه ترس،حسادت،غرور،خودبزرگ بینی و.........است.
بنده خداها نمیدونن قراره خیلی زود از جام خداحافظی کنن...
hamid_diablo
19-06-2010, 16:44
سام لیک
آلمان اصلا وب نیست:5:
مطمئن باشید تو جمع 4 تیم نیست
مگر اینکه معجزه بشه:31:
به جاش دیشب انگلیس هم باخت تا خنده رو لباشون خشک بشه احمق ها :31:
سام لیک
فرانسه که اصلا تو 16 تیم هم نیست :27:
سام لیک
تا دیروز گفتی فرانسه...
خب فرانسه زرتید...
بعد رفتی گفتی کره شمالی!!!!!!!!!
خب کره هم زرتید.....وخواهد زرتید.....
حالا بلندشدی اومدی میگی چی؟
چی میخوای؟
آلمان صعود نمیکنه؟خیلی خب صبرکن وببین.
ماهم خواهیم دید کره وفرانسه چطور از جام خداحافظی میکنن.
راستی دوتا سوال
اولیش تکراریه:31:این آدرس (آبی ها)روندادی؟
دوم 4تا ازبازیکنهای کره شمالی گم شدن؟راسته؟
به جاش انگلیس هم باخت و خنده رو لبشون خشک شد احمق ها :31:
سام لیک
وب دیگه چیه؟؟؟
فرانسه که اصلا جزو 16 تا هم نیست!
4-شرط بندی از نظر اسلام حرامه.ومن شرط بندی نمیکنم.اما حاضرم بعداز بازی سوم اگه آلمان صعود نکردبیای اینجا اونوقت هرچی دلت خواست بگو،خوبه راضی هستی.
من 23 ژوئن فقط براي دلداريت ميام دوست من :31:
نگران نباشید صعود می کنیم
malaki_mall
19-06-2010, 17:17
بیاد جام جهانی 98 و یورو 2000 آخرین بازی آلمان 3 بر 0 خواهد شد:27:
من 23 ژوئن فقط براي دلداريت ميام دوست من :31:
درهرصورت وباوجودهرگونه نتیجه ای!!! من با کمال میل حاضر وآماده خواهم بود...
با افتخار وغرور،آلمان دوستت دارم
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
بیاد جام جهانی 98 و یورو 2000 آخرین بازی آلمان 3 بر 0 خواهد شد:27:
سنار بده آش به همین خیال باش!!!
سلام بیخیال دوست عزیز آلمان آرژانتین فیناله!
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
کسی میدون داور بازی بعدی کیه؟
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
یک خاطره جالب برای دوستان دارم!:31:
سلام بیخیال دوست عزیز آلمان آرژانتین فیناله!
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
کسی میدون داور بازی بعدی کیه؟
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
یک خاطره جالب برای دوستان دارم!:31:
1-با من بودی؟
2-نه
3-تعربف کن ببینم چیه؟
خوشبینی لام به دیدار مقابل غنا
کاپیتان ژرمنها مطمئن است که تیمش می تواند به مرحله بعدی رقابتهای جام جهانی راه بیابد
سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان تیم ملی آلمان در پایان دیدار تیمش مقابل صربستان که با شکست 0-1 ژرمنها همراه بود، نسبت به صعود تیمش به مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای جام جهانی بسیار خوشبین بود.
لام در جمع خبرنگاران گفت:« هنوز نکات مثبتی وجود دارد و ما هنوز شانس رسیدن به مرحله بعدی رقابتها را داریم. اکنون می بایست دیدار فینالی را مقابل غنا برگزار کنیم و باید کاملا خود را برای این دیدار آماده سازیم و مطمئنم که می توانیم موفق باشیم.»
کاپیتان سفیدپوشان آلمان ادامه داد:« ما پس از دو کارت زردی که به کلوزه داده شد، بسیار خوب بازی کردیم و حتی شانس های متعددی برای گلزنی داشتیم که این مرا نسبت به آینده خوشبین می کند.»
البته لام در ادامه صحبتهایش زبان به انتقاد از اوندیانو ماینکو، داور اسپانیایی این دیدار گشود که هفت کارت زرد و یک کارت قرمز در این دیدار به بازیکنان نشان داد و اعلام کرد که پس از این شکست احساس ناامیدی در کمپ ژرمنها حکمفرمایی می کرد ولی او همچنان نسبت به صعود تیمش به دور بعد خوشبین است.»
او در مورد نحوه قضاوت داور این میدان گفت:« اصلا انتظار چنین عملکردی را ازداور مسابقه نداشتم.اصلا فکرش را هم نمی کردیم که یک بازیکن پس از سه خطا در میانه میدان می تواند اخراج شود..اوضاع در اردوی تیم ما چندان خوب نیست.ولی ما بازیکنان باتجربه تر، می بایست به جوانترها انگیزه بدهیم.ما تیمی هستیم که می تواند گل بزند..تیمی که می تواند بجنگد و به همین دلیل امیدوارم.»
MehdiAkhbari
19-06-2010, 19:26
استرالياي10 نفره هم با غنا مساوي كرد تا به برخي از حسودان بدگهر و عنودان بي هنر ثابت بشه كه استراليا تيم ضعيفي نيست.
به نظر من اگر آلمان بتونه طوري برنامه ريزي كنه كه تو گروهش دوم بشه،كار خيلي راحت تري خواهد داشت و تا نيمه نهايي به تيم درست حسابي اي برخورد نمي كنه.ولي اگه اول بشه تو 4/1 به آرژانتين مي خوره كه يكي از قوي ترين تيم هاي جام هست و سعي مي كنه انتقام دوره ي قبل رو از آلمان بگيره.
رو اون که اصلا نمیشه حساب کرد . الآن رو کاغذ هر 4 تا تیم شانس و احتمال صعود دارن . یس فقط آلمان به فکر بردن غنا و 3 امتیاز هست. و اونورم باید ببینیم استرالیا با صربا چیکار میکنه . امیدوارم هر اتفاقی میفته ، آخرش به قهرمانی ختم شه . ایشالا .
من که یه نموره نگرانم .
tazevared12
19-06-2010, 20:01
به نظر من اگر آلمان ... اگه اول بشه تو 4/1 به آرژانتين مي خوره كه يكي از قوي ترين تيم هاي جام هست و سعي مي كنه انتقام دوره ي قبل رو از آلمان بگيره.
از کجا میدونی؟
اتفاقا آلمان به دنبال اینه که یه بار دیگه هم انتقام فینال 86 رو بگیره.که میگیره ، اخه آلمان تجربه داره داداش:31:
zookhole
19-06-2010, 20:10
آلمان حداقل جز4تیمه اگه داورابزارن
sam_sami_2000
19-06-2010, 20:39
واقعا فیفا هم با این داوراش گل کاشته
معمولا اینجوریه که وقتی کسی کارت زرد میگیره، داورا رعایت حالشو میکنن و سعی میکنن تا حد ممکن کارت زرد دوم رو بهش ندن اما تو این بازی ...
فقط میتونم بگم داور منتظر بود که کلوزه یک تف روی زمین بندازه تا اخراجش کنه
mohsen3544
19-06-2010, 20:54
در مورد این اول و دوم شدن به نظرم اصلا نباید ریسک کرد.و همچنین اگه میخوایم قهرمان بشیم باید همه تیم ها رو له کنیم.فکر کنم ما اول میشیم و باید با انگلیس بازی کنیم:46:
همین! فقط میخوای بری با هم تشویق کنید. ما رو بگو یه فکر دیگه داشتیم جوگیر شدیم تایید کردیم. :31:نه آقا تایید نمیشه.:21::21:
یواش یواش:دی
نردبوم پله به پله:27:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
ماهم در کنار ایشون میخواهیم دعا کنیم:دی
ای کاش استرالیا میبرد
کارمون راحت تر بود اونوقت
میروسلاو كلوزه : حق من در بازی مقابل صربستان اخراج نبود
به گزارش خبرگزاري فارس، ميروسلاو كلوزه پس از باخت يك بر صفر برابر صربستان اظهار داشت: فكر ميكنم اگر اخراج نميشدم، ميتوانستم به تيم كمك كنم اما داور مرا از زمين اخراج كرد در حاليكه حق من چنين نبود. من در لحظهاي كه برخورد با بازيكني تيم صربستان پيش آمد، تلاش كردم توپ را دفع كنم. تكل از پشت نزدم و كارم خشن نبود، اما داور كه ميتوانست تذكر بدهد، مرا با كارت قرمز مواجه كرد.
اين مهاجم 32 ساله ادامه داد: فوتبال ورزشي قدرتي است و خواه ناخواه ميان بازيكنان برخورد پيش ميآيد. نميتوان به خاطر هر جنگ تن به تن كارت زرد يا قرمز داد.
كلوزه گفت: در صورت حضور در ميدان ميتوانستم به تيمم كمك كنم؛ اما اين امكان از من گرفته شد. تيم در نيمه دوم با وجود اخراجم، تمام تلاش خود را كرد. بازي با كلاسي ارائه كرد و تا سر حد امكان جنگيد؛ اما در گلزني موفق نبود.
تيم آلمان در ورزشگاه پورت اليزابت يك بر صفر با گل دقيقه 39 يانوويچ مغلوب صربستان شد.
=========================================
باستین شواین اشتايگر : حق میروسلاو كلوزه اخراج نبود
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فيفا، باستين شوايناشتايگر اظهار داشت: بهترين قاضيها هم با مشاهده بازي با صربستان، به ما حق خواهند داد كه ميروسلاو كلوزه نبايد از زمين اخراج ميشد. نميدانم داور چه تصوري كرد.
وي ادامه داد: وقتي يك چنين اتفاقي ميافتد به تيم احساس خوشايندي دست نميدهد ولي تيم تحت تاثير قرار ميگيرد. همان اتفاقي كه براي ما روي داد و بلافاصله از حريف هم ضربه خورديم.
هافبك تكنيكي ژرمنها افزود: نبايد حتي با وجود 10نفره شدن مي باختيم، چون ما در نيمه دوم بر حريف برتري داشتيم. ديديد كه حتي صاحب موقعيت گل شديم و ضربه پنالتي هم به دست آورديم.
وي ادامه داد: آنقدر ناراحتم كه باوركردني نيست. احساس خشم و تاسف دارم.
تيم آلمان در دومين ديدار خود در جام جهاني يك بر صفر از صربستان در گروه چهارم شكست خورد. بازي بعدي ژرمنها روز چهارشنبه برابر غنا است.
Peji2010
20-06-2010, 00:33
فرانسه که اصلا تو 16 تیم هم نیست
16 تیم که چه عرض کنم فرانسه اصلا نباید تو جام باشه! این فرانسویا یهو یادشون میره که چه جوری اومدن تا اینجا:27:
من 23 ژوئن فقط براي دلداريت ميام دوست من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هر کی نیاد..!:21:
استرالياي10 نفره هم با غنا مساوي كرد تا به برخي از حسودان بدگهر و عنودان بي هنر ثابت بشه كه استراليا تيم ضعيفي نيست.
به نظر من اگر آلمان بتونه طوري برنامه ريزي كنه كه تو گروهش دوم بشه،كار خيلي راحت تري خواهد داشت و تا نيمه نهايي به تيم درست حسابي اي برخورد نمي كنه.ولي اگه اول بشه تو 4/1 به آرژانتين مي خوره كه يكي از قوي ترين تيم هاي جام هست و سعي مي كنه انتقام دوره ي قبل رو از آلمان بگيره.
این رو من قبلا هم گفتم آلمان تیم باهوشیه.ودستندرکاران فوتبال وتیم ملی آدمهای کارکشته ای هستن.ومطمئنن تمامی گذینه های صعود رو خوب برسی میکنن.شایدآره!!!شایدنه!!!!
باید منتظر بود ودید لوو چه کار میکنه.
این باخت برای آلمان کمتر از برد نیست!!!
1-برد استرالیا به نوعی غرور کاذب در تیم ایجادکرده بود.که باید از بین میرفت.
2-تمام تیم های دنیا روی آلمان زوم کرده بودند.
3-فشار مطبوعات ورسانه ها بسیار بالا بود.
4-تجربه بازیکن ها در زمان10نفره شدن،عقب افتادن وشرایط بحرانی کم بود.
.
.
.
بایک باخت کاملا ساده والبته(تحمیلی)تمام موارد فوق که به نوعی آزاردهنده بودند،ازبین رفتند.!!!
حالا دیگه بازیکن های آلمان یادگرفتن هیچ تیمی را دست کم نگیرند.
حالا دیگه انقدر رسانه ها ازبازیکن ها غول نمیسازند.
حالا دیگه بازیکن ها تجربه بازی10نفره رودارن.
حالا دیگه بازیکن ها تجربه باخت وشکست وعبور از بحران دریک جام معتبر رو دارن....
جای هیچ گونه نگرانی وجود نداره..آلمان خیلی راحت صعود خواهد کرد....
شاید اصلا مسئله صعود نیست!!!
مسئله مهم اینه که توی گروه چندوم باید باشیم تا در دور بعد بهترین گزینه روبه روی ما باشد.....
با تمام افتخار وبدور از هرگونه حاشیه وحرف وحدیثی وباوجود دریافت2اخطار
آلمان دوستت دارم
1-غرور رو معمولا تیمهای بزرگ دارن وبا یک باخت ازبین نمیره!!
2-همین الان هم تمام دنیا زوم کرده ،غیراز اینه؟
3-اتفاقا حالابیشتره.
4-این درسته، یه مشایل بالاک کم داشتید.
حالا دیگه مسئله مرگ وزندگیه،آقایyusephاگه تحلیل شما واقعا درست باشه،تیم آلمان باید بازی کاملا مختلفی برابر غنا از خودش نشون بده.که البته من بعید میدونم آلمانها دست از سیستم وچیدمانشون بردارن.دلیل حرفم هم دفاع چپ تیمتونه!!! اصرار عجیب وغریب لوو به خاطر استفاده از اون غیر قابل تحمله!!! نمیتونید بگید خوب جایگزین نداریم!!! چون بود ونبودش فرقی به حال تیم نمیکنه.هرکس دیگه ای بزارید شاید یه تکونی بخوره.بهرحال منطقی نیست منتظر زیروروشدن تیم آلمان باشیم.
آلمان باهمون ترکیب.باهمون سیستم.باهمون روش وتاکتیک باز خواهد گشت.
آلمان همان آلمان است.
SHARK_777
20-06-2010, 06:08
جام ماله المانه مطمن باشيد راستي تايپيك خوبيه خيلي روحيه گرفتم :46:
tazevared12
20-06-2010, 07:35
از بین فرانسه ی نایب قهرمان و آفریقای جنوبی میزبان یکیشون قطعا حذفه .شایدم جفتشون.:18::27:
کامرون اولین حذف شده جام نوزدهم .بای بای اتئو:41: بای بای شیرهای رام شده :31:
نیجریه هم اگه نتونه کره رو بزنه حذفه.
ژاپن از دانمارک مساوی بگیره ، میره بالا عشق و حال میکنه، اینجوری x 11 :8:
یاد بچگیهامون به خیر:20:
یادمه اون موقع که ما بچه بودیم همه طرفدار آلمان بودن! توی فاصله سالهای 1370 تا 1373 هر کی طرفدار آرژانتین میشد بچه ها باهاش قهر میکردن :31:
درست مثل اینکه بگن توی فیلمهای جنگی عراقیه یا طرفداره عراقه :27:
Vahid.Mob.14
20-06-2010, 14:25
نبینم آلمانیها ساکت باشن؟!!!!!!:10::8:
superaryan
20-06-2010, 14:31
پیش به سوی قهرمانی و کم کردن روی آرژانتین و برزیل و ایتالیا و غیره....
tommy vercetti
20-06-2010, 14:40
مگه آلمانم افغانی داره ؟؟؟....
آریایی ها همیشه قهرمانند ...
ناراحت نباشیم که ایران حذف شد ... چون هنوز آریایی ها در صحنه هستند و قهرمان جام خواهند شد ...
پس پیش به سوی قهرمانی ...
برد برابر اسلووني به خاطر رويارويي انگليس با آلمان
به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه هرالد نوشت: مردان فابيو كاپلو پيش از شروع جامجهاني اظهارات زيادي براي بازي احتمالي با تيم ملي آلمان در مرحله يك هشتم نهايي اين پيكارها داشتند. آنها آرزو ميكردند تا با اين حريف ديرينه در مرحله حذفي رقابت كرده و تلافي باخت سال 1990 را بكنند.
اين نشريه ادامه داد: در روزهاي سپري شده اين بازيها نيز انگليسي ها مرتب از اين آرزو سخن ميگويند. بدين خاطر ميتوان حس كرد انگيزه اصلي براي كسب نتيجه آنان در بازي آخر مقابل اسلووني، كسب برد بخاطر ملاقات با ژرمنها است. البته اين امر منوط به اين نكته است كه تيم تحت رهبري يواخيم لو، روز چهارشنبه بتواند از پس غنا برآمده و بخت صعود بيابد.همچنين تيم فابيو كاپلو هم از بحران كنوني عبور كند و به مرحله بعدي برسد.
براساس جدول تنظيم تيمهاي اول و دوم گروههاي سوم و چهارم بصورت ضربدري در يك هشتم نهايي با هم ملاقات ميكنند. انگليس در گروه سوم در كنار آمريكا، الجزاير و اسلووني است و آلمان در گروه چهارم همراه با استراليا، غنا و صربستان است.
MehdiAkhbari
20-06-2010, 16:29
لوئيس ونگال : آلمان و هلند در فينال خواهند بود
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی آلمان در ايران،لوئيس ونگال سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،امروز در مصاحبه اي با بيلد،اعلام کرد که آلمان و هلند در فينال جام جهانی 2010 حضور خواهند داشت،او همچنين امروز درباره عملکرد تيم ملی آلمان در جام جهانی 2010 در اين مصاحبه نظر خود را بيان کرد.
او در اينباره گفت:
من فکر ميکنم که تيم ملی آلمان،بسيار تيم خوبی است و از مدعيان قهرمانی است،به نظر من آلمان و هلند در فينال اين رقابتها حضور خواهند داشت،من طرفدار اين دو تيم هستم و دوست دارم که اين دو تيم در فينال حضور داشته باشند.
در بازی ديروز تيم ملی آلمان در مقابل صربستان،اخراج ميروسلاو کلوزه بسيار ناراحت کننده بود و باعث برهم خوردن روحيه بازيکنان آلمان شد.
وقتی که داور مسابقه برای آلمان،يک پنالتی گرفت،بی صبرانه منتظر بودم که آلمان گل مساوی را به ثمر برساند اما متأسفانه نتوانست.
لوئيس ونگال،در اين مصاحبه در جواب خبرنگاری که از او سؤال کرد که کبه چه علتی شما و آقای لو از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنيد و آيا آقای لو از شما تقليد کرده است که بادشتوبر را در سمت چپ قرار ميدهد،جواب داد:
من در بايرن مونيخ ترکيب و فلسفه خود را دارم،مربی بزرگی مانند يو آخيم لو از کسی تقليد نميکند،او به خوبی ميداند که چرا من از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنم و من هم ميدانم که چرا لو در تيم ملی آلمان از او در سمت چپ استفاده ميکند اما نميخواهم در چنين بازيهای مهمی در جام جهانی دست همکارانم را رو کنم،چون اين بازيها برای همه مهم است و من دوست ندارم که همه را از افکار مربی تيم ملی آلمان باخبر سازم.
او به خوبی ميداند که چرا من از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنم و من هم ميدانم که چرا لو در تيم ملی آلمان از او در سمت چپ استفاده ميکند
دلیلش کاملا واضحه
چون نه بایرن و نه آلمان یه دفاع چپ درست حسابی ندارن که این گاگول رو مجبور میشن بزارن دفاع چپ
اين بازيها برای همه مهم است و من دوست ندارم که همه را از افکار مربی تيم ملی آلمان باخبر سازم.
فکر کنم الان دیگه من همه رو از افکار یواخیم لو باخبر کردم که چرا استفاده میکنه از بادشتوبر:دی
majid_potter7
20-06-2010, 16:45
خوشم میاد تعدا پستامون از هم بیشتره...:46:
سلام دوستان
من ا ز طرفدارای پروپا قرص المان هستم
زنده باد المان:40:
Rahbar Masooleh
20-06-2010, 17:17
دوستان هیچکی ناراحت باخت آلمان نباشه اتفاقا کاملا به موقع بود.چند قدم تا فینال بیشتر نمونده.:12::26::33:
به نظرتون به جای بادشتوبر کیو میشه گذاشت؟
SHARK_777
20-06-2010, 17:38
من فقط منتظر بازي با ارژزانتينم اونو ببره جامو برده :thumbsup::12:
آخه غنا چيه كه انقدر نگرانين صد درصد ميبره غنا رو
به نظرتون به جای بادشتوبر کیو میشه گذاشت؟
فریدون زندی یا محسن یوسفی رو هم بذاره بهتر از اینه .
لوئيس ونگال:آلمان و هلند در فينال خواهند بود
طرفدار هلند و آلمان هستم و دوست دارم اين دو در فينال باشند...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،امروز در مصاحبه اي با بيلد،اعلام کرد که آلمان و هلند در فينال جام جهانی 2010 حضور خواهند داشت،او همچنين امروز درباره عملکرد تيم ملی آلمان در جام جهانی 2010 در اين مصاحبه نظر خود را بيان کرد.
او در اينباره گفت:
من فکر ميکنم که تيم ملی آلمان،بسيار تيم خوبی است و از مدعيان قهرمانی است،به نظر من آلمان و هلند در فينال اين رقابتها حضور خواهند داشت،من طرفدار اين دو تيم هستم و دوست دارم که اين دو تيم در فينال حضور داشته باشند.
در بازی ديروز تيم ملی آلمان در مقابل صربستان،اخراج ميروسلاو کلوزه بسيار ناراحت کننده بود و باعث برهم خوردن روحيه بازيکنان آلمان شد.
وقتی که داور مسابقه برای آلمان،يک پنالتی گرفت،بی صبرانه منتظر بودم که آلمان گل مساوی را به ثمر برساند اما متأسفانه نتوانست.
لوئيس ونگال،در اين مصاحبه در جواب خبرنگاری که از او سؤال کرد که کبه چه علتی شما و آقای لو از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنيد و آيا آقای لو از شما تقليد کرده است که بادشتوبر را در سمت چپ قرار ميدهد،جواب داد:
من در بايرن مونيخ ترکيب و فلسفه خود را دارم،مربی بزرگی مانند يو آخيم لو از کسی تقليد نميکند،او به خوبی ميداند که چرا من از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنم و من هم ميدانم که چرا لو در تيم ملی آلمان از او در سمت چپ استفاده ميکند اما نميخواهم در چنين بازيهای مهمی در جام جهانی دست همکارانم را رو کنم،چون اين بازيها برای همه مهم است و من دوست ندارم که همه را از افکار مربی تيم ملی آلمان باخبر سازم.
من فقط منتظر بازي با ارژزانتينم اونو ببره جامو برده :thumbsup::12:
آخه غنا چيه كه انقدر نگرانين صد درصد ميبره غنا رو
به همين خيال باش :5:
به همين خيال باش :5:
شما انگار خیلی دلت از آلمانیها پره :thumbsup:
1-غرور رو معمولا تیمهای بزرگ دارن وبا یک باخت ازبین نمیره!!
2-همین الان هم تمام دنیا زوم کرده ،غیراز اینه؟
3-اتفاقا حالابیشتره.
4-این درسته، یه مشایل بالاک کم داشتید.
حالا دیگه مسئله مرگ وزندگیه،آقایyusephاگه تحلیل شما واقعا درست باشه،تیم آلمان باید بازی کاملا مختلفی برابر غنا از خودش نشون بده.که البته من بعید میدونم آلمانها دست از سیستم وچیدمانشون بردارن.دلیل حرفم هم دفاع چپ تیمتونه!!! اصرار عجیب وغریب لوو به خاطر استفاده از اون غیر قابل تحمله!!! نمیتونید بگید خوب جایگزین نداریم!!! چون بود ونبودش فرقی به حال تیم نمیکنه.هرکس دیگه ای بزارید شاید یه تکونی بخوره.بهرحال منطقی نیست منتظر زیروروشدن تیم آلمان باشیم.
آلمان باهمون ترکیب.باهمون سیستم.باهمون روش وتاکتیک باز خواهد گشت.
آلمان همان آلمان است.
جنون جان اول سلام.
1-من که نگفتم غرور ملی،من گفتم غرور کاذب....مغرور بودن به اینکه تیم فلان بسیار پرافتخار است یه چیزه وگرفتن غرورکاذب به این عنوان که دیگه ما راحت قهرمانیم چیز دیگه ای است.!!!
2-تمام دنیا روی تیم ملی آلمان زوم کردن نه بازیکن ها وحتی توپ جمع کن!!!
3-فشار مطبوعات بعدازبرد برابر استرالیا فوق العاده زیاد بود...وهمه اعتقاد به این داشتن که این تیم آلمان باید برابر هرتیمی نتیجه مطلوب بگیره.ولی حالا سطح انتظار رسانه ها کم شده.
4-نه!!!! هرگز...تیبم ما به بالاک نیازی ندارد..چراکه باستین خیلی خوب جاش روپرکرده بود...ما فقط عنصر تجربه رو کم داشتیم،همین.
5-دوست من اینکه ما از بالای گود بگیم این خوبه اون بده همیشه درست وکامل نیست.تنها کسی که میتونه باتوجه به آشنایی کامل از شرایط نظر بده فقط یواخیم لوو مربی آلمان است .بس.
اینکه دفاع چپ آلمان ضعیف است رو خود مربیان آلمانی خیلی بهتر از ما اطلاع کافی دارند.پس بیکار ننشستند وحتما بدنبال راه چاره ای هستند.
6-کی من گفتم آلمان زیر ورو خواهد شد؟من فقط گفتم در بازی با غنا تیم آلمان همان تیم آلمان واقعی خواهدبود.
7-این رو خوب اومدی آلمان همان آلمان است.
با تمام وجود دوستت دارم
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
بدون شرح!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عامل باخت.................
جنون جان اول سلام.
1-من که نگفتم غرور ملی،من گفتم غرور کاذب....مغرور بودن به اینکه تیم فلان بسیار پرافتخار است یه چیزه وگرفتن غرورکاذب به این عنوان که دیگه ما راحت قهرمانیم چیز دیگه ای است.!!!
2-تمام دنیا روی تیم ملی آلمان زوم کردن نه بازیکن ها وحتی توپ جمع کن!!!
3-فشار مطبوعات بعدازبرد برابر استرالیا فوق العاده زیاد بود...وهمه اعتقاد به این داشتن که این تیم آلمان باید برابر هرتیمی نتیجه مطلوب بگیره.ولی حالا سطح انتظار رسانه ها کم شده.
4-نه!!!! هرگز...تیبم ما به بالاک نیازی ندارد..چراکه باستین خیلی خوب جاش روپرکرده بود...ما فقط عنصر تجربه رو کم داشتیم،همین.
5-دوست من اینکه ما از بالای گود بگیم این خوبه اون بده همیشه درست وکامل نیست.تنها کسی که میتونه باتوجه به آشنایی کامل از شرایط نظر بده فقط یواخیم لوو مربی آلمان است .بس.
اینکه دفاع چپ آلمان ضعیف است رو خود مربیان آلمانی خیلی بهتر از ما اطلاع کافی دارند.پس بیکار ننشستند وحتما بدنبال راه چاره ای هستند.
6-کی من گفتم آلمان زیر ورو خواهد شد؟من فقط گفتم در بازی با غنا تیم آلمان همان تیم آلمان واقعی خواهدبود.
7-این رو خوب اومدی آلمان همان آلمان است.
اصلانمی خوام بحث بیخودبکنم.
حرفات قبولYUSEPHاما نگفتی،سمت چپ چی میشه.؟
حرفات رودربارش خوندم،اصلا قانع نشدم....باورکن کافیه مسی بخوره بتور دفاع چپتون(اتوبان،سوراخ،و...)که سهله....ممکنه 8تایتون کنه!!!فقط لطفا به کسی برنخوره.میگی توفکر چاره هستن؟خب کی؟زمانی که توی مرحله حذفی کارداد دستتون می خواید فکرتون روعملی کنید.من که میگم چاره ای ندارید.لوو اگر امکانش روداشت زودترکاری میکرد.بهرحال هرمربی یه نقطه ضعفی داره دیگه.
titanium_zarin
21-06-2010, 09:38
احتمال خروج مولر و باداشتوبر از تركيب آلمان
يواخيم لو سرمربي ژرمنها قصد دارد هولگر باداشتوبر و توماس مولر، دو عضو جوان و بايرني آلمان را براي جدال سرنوشت ساز برابر غنا از ترکيب بيرون بگذارد.
اين مربي معتقد است در بازي مقابل صربستان دو بازيکن جوان پراشتباه ظاهر شدند و شرايط باخت يک بر صفر را فراهم کردند.
آلمانها که سه امتياز اندوخته دارند، براي صعود به مرحله يک هشتم نهايي جام، نيازمند سه امتياز بازي با غنا هستند و مسئول فني آنان تلاش دارد تيمي کاملا بي عيب و نقص را روانه اين بازي بکند.
اين ديدار چهارشنبه در ورزشگاه ساکرسيتي انجام خواهد شد.
يواخيم لو سرمربي ژرمنها قصد دارد هولگر باداشتوبر و توماس مولر، دو عضو جوان و بايرني آلمان را براي جدال سرنوشت ساز برابر غنا از ترکيب بيرون بگذارد.
اين مربي معتقد است در بازي مقابل صربستان دو بازيکن جوان پراشتباه ظاهر شدند و شرايط باخت يک بر صفر را فراهم کردند.
آلمانها که سه امتياز اندوخته دارند، براي صعود به مرحله يک هشتم نهايي جام، نيازمند سه امتياز بازي با غنا هستند و مسئول فني آنان تلاش دارد تيمي کاملا بي عيب و نقص را روانه اين بازي بکند.
اگه بخواد این کارو کنه پس باید پودولسکی رو از کمپ اخراج کنه...!
علی جان خدا از زبونت بشنوه.امیدوارم این یواخیم لوو یه خاکی توی سراین جناه چپ بریزه.
خسته شدم ازبس سرکوفت این دفاع چپ روشنیدم.
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
اگه بخواد این کارو کنه پس باید پودولسکی رو از کمپ اخراج کنه...!
واسه چی؟بخاطر پنارتی؟اگه به اینه که دیگه هیچی هرکی دوتا توپ خراب کنه باید دیگه بازیش ندن.
علی جان خدا از زبونت بشنوه.امیدوارم این یواخیم لوو یه خاکی توی سراین جناه چپ بریزه.
خسته شدم ازبس سرکوفت این دفاع چپ روشنیدم.
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
واسه چی؟بخاطر پنارتی؟اگه به اینه که دیگه هیچی هرکی دوتا توپ خراب کنه باید دیگه بازیش ندن.
به خاطر پنارتی.. به خاطر موقعیت هایی که نزد...
MehdiAkhbari
21-06-2010, 11:14
مولر بازيكن خوبيه.فقط اگه يه كم تمرين سانتر كردن بكنه كه خيلي هم عالي مي شه.
به خاطر پنارتی.. به خاطر موقعیت هایی که نزد...
اشکالی نداره انشاءالله جبران میکنه.
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
مولر بازيكن خوبيه.فقط اگه يه كم تمرين سانتر كردن بكنه كه خيلي هم عالي مي شه.
راست میگی.سانتر کردنش افتضاحه...باید روی این نقطه ضعفش خیلی کار کنه.
اشکالی نداره انشاءالله جبران میکنه.
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
راست میگی.سانتر کردنش افتضاحه...باید روی این نقطه ضعفش خیلی کار کنه.
آره باید کار کنه واسه 4 سال دیگه !! امسال هم اشکالی نداره اوت شیم .
ghermezeteh
21-06-2010, 11:52
نه بابا چی چیو اشکال نداره باید حتما قهرمان بشیم
اینقدرناراحت نباش.حتما لوو یه فکری میکنه دیگه.:10:
بچه ها بازي با غنا كي هست ؟
بچه ها بازي با غنا كي هست ؟
تاپیک خودمون صفحه23کامل توضیح داده.
sina1415
21-06-2010, 12:22
سلام بچه ها .. والا من یه جایی بودم بازی رو ندیدم اصلا .. میشه بگین آلمان خوب بازی کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ مثه بازی اولش بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امیدی هست؟
amirtoty
21-06-2010, 12:36
بد شانسی .................
اوت نمیشیم بابا
نفوس بد نزنید
دیگه از غنا ببازیم که باید بریم بمیریم
الیور کان (به آلمانی: Oliver Kahn) کاپیتان و بازیکن پیشین تیم ملی آلمان و باشگاه بایرن مونیخ است. کان یکی از بهترین دروازه بانان تاریخ فوتبال جهان است.کان که هوادارن او لقب King یا سلطان را به او دادهاند تنها دروازه بانی است که به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی رو از آن خود کردهاست
زندگینامه:
الیور کان متولد پانزدهم ژوئن ۱۹۶۹ در شهر کارلسروهه در جنوب آلمان و در نزدیکی شهر اشتوتگارت است.او از هفت سالگی رو به ورزش فوتبال آورد و در تیم نوجوانان کالسروهه مشغول به بازی شد.او هرگز به تیم ملی جوانان دعوت نشد.سپس او از سال ۱۹۹۰ کار خود را در بوندس لیگا آغاز کرد و در سطح اول فوتبال آلمان شروع به فعالیت کرد.نخستین موفقیت او، رسیدن با تیم کارلسروهه به مرحله نیمه نهایی جام یوفا در سال ۱۹۹۳ بود.او با بازیهای خود و نوع خاص دروازه بانی اش همه را در آن مقطع زمانی در لیگ آلمان متعجب کردو در سال ۱۹۹۴ لقب «دروازهبان سال» را به خود اختصاص داد. تا اینکه در نهایت برای حضور در رقابتهای جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا به تیم ملی آلمان دعوت شد.ولی در تیم ملی دروازهبان سوم بود و سنگربان اول آلمانها در آن سالها بدو ایگنر بود و کان هرگز نتوانست در جام هانی ۱۹۹۴ آمریکا به میدان برود.اما پس از بازگشت از جام جهانی و در شرایطی که مدت زمانی به آغاز فصل جدید بوندس لیگا باقی نمانده بود او در آغاز فصل ۹۵-۱۹۹۴ با پیشنهاد باشگاه باواریایی بایرن مونیخ مواجه شد.او با مبلغ پنج میلیون مارک بی درنگ از باشگاه کارلسروهه که از دوران کودکی در آن عضویت داشت به سمت مونیخ حرکت کرد و به قرمزهای باواریا پیوست.این مبلغ تا آن زمان در بوندسلیگا برای هیچ دروازهبانی پرداخت نشده بود.
او در سال ۱۹۹۵ دروازبان دوم آلمانها و رقیب اصلی اندریاس کوپکه بود.بایرنیها در سال ۱۹۹۹ به خاطر الیور کان ستارهٔ تیم، در لیگ قهرمانان اروپا درخشیدند.اما در فینال مسابقات و در وقت اضافه با دریافت دو گل از منچستر یونایتد در حالی که تا دقیقه ۹۰ یک بر صفر بیش بودند بازی را واگذار کردند. الیور کان بعدها گفته بود که: «شوک بارسلونا را تا مدتها نتوانستم فراموش کنم».
بایرن بعد از آن در سال ۲۰۰۱ توانست به لطف الیور کان بار دیگر در بازی نهایی حضور یابد و این بار در ضربات پنالتی بر «والنسیا» غلبه و جام قهرمانی را تصاحب کند. کان با دفع سه پنالتی، ستاره آن مسابقه لقب گرفت.
آلمانها در جام جهانی ۲۰۰۲ توانستند مقام دوم را کسب کنند که این را مدیون ستارهٔ پرفروغ خودالیور کان بودند.الیور کان در جام جهانی ۲۰۰۲ به عنوان اولین دروازهبان جایزهٔ بهترین بازیکن جام (توپ طلای آدیداس) را تصاحب کرد.
الیور کان در ماه اکتبر سال ۲۰۰۸ رسما با انجام بازی خداحافظی کنارگیری خود را از فوتبال اعلام کرد.در این بازی تمامی بازی کنان سابق تیم بایرمونیخ و تیم ملی آلمان حضور داشتند و تماشاگران زیادی نیز به الیانس ارنای شهر مونیخ امده و الیور کان دروازه بان اسطورهای این تیم را تشویق کردند.
دانستنیهای درباره وی:
کان در روز سوم مارس ۲۰۰۱ در بازی نهایی با هانزاروستوک در حالی که بایرن۲-۳ از حریف خود عقب بود به خط حمله تیمش اضافه شد و روی ضربه ارسالی کرنر با مشت توپ را وارد دروازهٔ هانزا کرد ولی داور کارت زرد دوم را به وی نشان داد و کان گریه کنان زمین را ترک کرد.
قبل از آغاز اولین دیدار فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ در مقابل آرمینیا بیلفلد میشاییل رنسینگ با یک شوت تمرینی صورت الیور کان مورد اصابت قرار داد، رنگ پریدگی و تورم صورت او اجازه حفاظت از دروازه را به او نمیداد، بایرن با رنسینگ آن بازی را۲-۰ پیروز شد.
در یکی از فصول نا موفق بایرن یکی از خبرنگاران حاضر در کنفرانس از الیور کان در مورد احساسش نسبت به کمبودهای موجود در بایرن سوال میکنه که کان در جواب به او میگوید: توپها ! توپها ! ما به توپها نیاز داریم، اگه منظورم رو میفهمی؟
کان در دوران بازیگری فرد خوش اخلاقی نبود و به طور مداوم با بازیکنان حریف و خودی درگیری لفظی و فیزیکی داشت که همین خصوصیت، او را از بقیه دروازبانان دنیا متمایز میکرد.
رونالدو مهاجم سابق تیم ملی برزیل دربارهٔ او گفته:وقتی در مقابل او قرار میگیرم نصف توانم را از دست میدهم.
کان در یک مصاحبه بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ اعلام کرد تجربهای که در این جام روی نیمکت به دست آوردم در بیست سال بازی و تمرین مداوم کسب نکرده بودم.
کان اولین و آخرین دروازبانی است که جایزه بهترین (بازیکن) جام جهانی را بدست آورده.(۲۰۰۲)
وی در یک مصاحبه جنجالی اعلام کرد خوشحالم که در فینال جام جهانی ۲۰۰۲ آن اشتباه را انجام دادم در غیر این صورت زندگیم تباه شده بود.او اعلام کرد تا قبل از این اشتباه تمرینات مکرر جسمی و ذهنی انجام میداده که بسیاری از آنها بی دلیل و اضافی بودهاند.او در ادامه خاطرنشان کرد اگر من آن اشتباه راانجام نمیدادم پس به من ثابت میشد که کارهایم صحیح هستند و من به آنها ادامه میدادم و چیزهای دیگری که در دنیا وجود داشت را فراموش میکردم.
پدرش والف کان بازیکن تیم ملی جوانان آلمان و همبازی سپ مایر بوده
کان از سن ۵ سالگی تا ۳۸ سالگی زیر نظر سپ مایر تمرین میکرد
پدرش در مورد او میگوید وقتی بچه بود روزهای یکشنبه(در آلمان یکشنبهها تعطیل است) مرا از خواب بیدار میکرد و مرا وادار به تمرین کردن با خود میکرد.
در جواب خبرنگار یوفا که در مورد چگونه دروازبان شدنش از وی پرسید اینگونه جواب داد:یکروز پدر بزرگم به خانه ما آمد ومن دیدم که یک ست کامل از لوازم سپ مایر برایم خریدهاست.آن روز تصمیم گرفتم دروازبان شوم.
وی لقب پیروزمندترین بازیکن تاریخ بوندسلیگا را یدک میکشد
افتخارها
همراه باشگاه
بوندس لیگا: ۱۹۹۷, ۱۹۹۹, ۲۰۰۰, ۲۰۰۱, ۲۰۰۳, ۲۰۰۵, ۲۰۰۶و2008
جام حذفی آلمان: ۱۹۹۸, ۲۰۰۰, ۲۰۰۳, ۲۰۰۵, ۲۰۰۶و2008
لیگا پوکال: ۱۹۹۷, ۱۹۹۸, ۱۹۹۹, ۲۰۰۳
جام یوفا: ۱۹۹۶
لیگ قهرمانان اروپا: ۲۰۰۱
جام باشگاهای جهان: ۲۰۰۱
همراه تیم ملی آلمان
قهرمانی در جام ملتهای اروپا ۱۹۹۶: ۱۹۹۶
جام جهانی فوتبال دوم: ۲۰۰۲
جام جهانی فو تبال سوم: ۲۰۰۶
افتخارات شخصی
بهترین بازیکن بازی: برای عملکرد فوق العاده در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا, ۲۰۰۱
بهترین دروازه بان جهان -اول: ۱۹۹۹, ۲۰۰۱, ۲۰۰۲
بهترین دروازه بازی جهان - دوم: ۲۰۰۰ *بهترین دروازه بان جهان - سوم: ۲۰۰۳
بهترین دروازه بان جهان - چهارم: ۲۰۰۴
بهترین دروازه بان اروپا: ۱۹۹۹, ۲۰۰۰, ۲۰۰۱, ۲۰۰۲
مرد سال فوتبال آلمان: ۲۰۰۰, ۲۰۰۱
مرد سال فوتبال جهان: دوم, ۲۰۰۲
بوندسلیگا بهترین دروازه بان: ۱۹۹۴, ۱۹۹۷, ۱۹۹۸, ۱۹۹۹, ۲۰۰۱
تو طلای جام جهانی:۲۰۰۲ ۲۰۰۲
بهترین دروازه بان جام جهانی: ۲۰۰۲
جایزه بازی جوانمردانه یوفا: ۲۰۰۱
جایز ورزشی نشریه بیلد: ۲۰۰۶
دوستان نظرتون راجع به این عکس چیه؟:20:
هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند
صدها تماشاگر انگليسي كه براي تماشاي مسابقات جام جهاني در آريقاي جنوبي بسر مي برند روز گذشته در شهر كيپ تاون از شكست آلمان مقابل صربستان خوشحال شده و به جشن و پايكوبي پرداختند.
آنها پيش از جدال الجزاير و انگليس در كافه رستوران هاي شهر جشن شكست المان را برپا كردند.
پليس شهر كيپ تاون هم به اين خاطر براي جلوگيري از اغتشاشات برخي هوليگان هاي انگليسي نيروهاي ويژه اي را مامور زير نظر داشتن آنها كرد.
titanium_zarin
21-06-2010, 14:40
تيم ملي آلمان در ساكرسيتي تمرين نميكند
يواخيم لو سرمربي ژرمنها اظهار داشت: روز سه شنبه (فردا) تيم در ورزشگاه ساکرسيتي بنابه دلايلي حاضر نخواهد شد و تمرين نميکند.
وي افزود: فيفا به ما اجازه داده بين ساعت 20 و 21 در ورزشگاه محل بازي تمرين کنيم؛ اما با توجه به ديري وقت و اينکه بايد مسافت زيادي را با اتوبوس طي کرده و بعد، باز گرديم از انجام تمرين در ساکر سيتي چشم پوشي ميکنيم.
مسئول فني 50 ساله ژرمنها ادامه داد: ما در محل اردوي خود باقي ميمانيم و تمرين ميکنيم تا بازيکنان با مشکل خستگي روبرو نشوند.
مصاف آلمان و غنا ساعت 23 چهارشنبه انجام خواهد شد.
Peji2010
21-06-2010, 15:01
هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند
صدها تماشاگر انگليسي كه براي تماشاي مسابقات جام جهاني در آريقاي جنوبي بسر مي برند روز گذشته در شهر كيپ تاون از شكست آلمان مقابل صربستان خوشحال شده و به جشن و پايكوبي پرداختند.
آنها پيش از جدال الجزاير و انگليس در كافه رستوران هاي شهر جشن شكست المان را برپا كردند.
پليس شهر كيپ تاون هم به اين خاطر براي جلوگيري از اغتشاشات برخي هوليگان هاي انگليسي نيروهاي ويژه اي را مامور زير نظر داشتن آنها كرد.
این دیگه چیه؟؟؟ :18: مث اینکه انگلیسیا از صربها خیلی خوشحالتر شدن! بیچاره ها تیمشون که نمیبره به خاطرش خوشحالی کنن خب مجبور میشن اینجوری عقده هاشونو خالی کنن دیگه!:27: راستی اونی که اون زیره الان زنده ست؟!
AlamtabC
21-06-2010, 15:06
سلام و ممنون از همه ژرمن ها ایشالا 4 شنبه جشن پیروزی و صعود به عنوان تیم اول گروه و بعد هم دیدار بعدی با انگلستان
منم خیلی عصبانی بودم آخرش پولدی کار دستمون داد
ali.sholug
21-06-2010, 15:12
خب آلمان به راحتی میتونست صربستان رو هم ببره اونهم 10 نفره ولی خب نبود یک مهاجم خوب باعث شد که مربی تیم جایگزینی برای پدولسکی که اون روز روزش نبود پیدا کنه و تیم آلمان 2 موقعیت 100 درصد گل رو از دست داد اون هم توسط همون بازیکنی که روز اول خیلی خوب بود من فکر میکنم غنا تیم خطرناکی باشه چون به احتمال خیلی خیلی زیاد بسته بازی خواهد کرد تا از ضد حملات استفاده کنه چون با یک تساوی هم صعود میکنه و با توجه به نتایج گروه 3 فرقی نمیکنه که کدوم تیم اونجا اول یا دوم بشه چون تقریبا در یک سطح هستن به نظر معقول میرسه که با 5 امتیاز احتمالا دوم (شاید هم اول رفتن) بره تا اینکه ریسک صعد نکردن رو قبول کنه و باز بازی کنه
بازی آلمان مقابل غنا نشون دهنده این خواهد بود که واقعا آلمان امسال قدرت قهرمانی رو داره یا نه
امیدوارم که با برد غنا به عنوان تیم اول بره
بخدا این عکس شادی کردن،نیست.:31:
یخورده دقت کنید.:21:
بدون شرح!
---------- Post added at 03:37 AM ---------- Previous post was at 03:37 AM ----------
---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:37 AM ----------
---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
اوج آمادگی جسمانی یک مربی!!!
---------- Post added at 03:48 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------
کودک:اون پدرسوخته روبگیرید!داره دفاع چپ رو نابود میکنه!:31:
---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
نقل قول:این تاپیک آلمانه؟این همه طرفدار؟wow
kavehgermany1358
22-06-2010, 07:48
دنيا فردا شب به افتخار آلمان ميايستد
به جون خودم اینها از تیمارستان فرار کردن !! :18:
الیور کان (به آلمانی: Oliver Kahn) کاپیتان و بازیکن پیشین تیم ملی آلمان و باشگاه بایرن مونیخ است. کان یکی از بهترین دروازه بانان تاریخ فوتبال جهان است.کان که هوادارن او لقب King یا سلطان را به او دادهاند تنها دروازه بانی است که به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی رو از آن خود کردهاست
زندگینامه:
الیور کان متولد پانزدهم ژوئن ۱۹۶۹ در شهر کارلسروهه در جنوب آلمان و در نزدیکی شهر اشتوتگارت است.او از هفت سالگی رو به ورزش فوتبال آورد و در تیم نوجوانان کالسروهه مشغول به بازی شد.او هرگز به تیم ملی جوانان دعوت نشد.سپس او از سال ۱۹۹۰ کار خود را در بوندس لیگا آغاز کرد و در سطح اول فوتبال آلمان شروع به فعالیت کرد.نخستین موفقیت او، رسیدن با تیم کارلسروهه به مرحله نیمه نهایی جام یوفا در سال ۱۹۹۳ بود.او با بازیهای خود و نوع خاص دروازه بانی اش همه را در آن مقطع زمانی در لیگ آلمان متعجب کردو در سال ۱۹۹۴ لقب «دروازهبان سال» را به خود اختصاص داد. تا اینکه در نهایت برای حضور در رقابتهای جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا به تیم ملی آلمان دعوت شد.ولی در تیم ملی دروازهبان سوم بود و سنگربان اول آلمانها در آن سالها بدو ایگنر بود و کان هرگز نتوانست در جام هانی ۱۹۹۴ آمریکا به میدان برود.اما پس از بازگشت از جام جهانی و در شرایطی که مدت زمانی به آغاز فصل جدید بوندس لیگا باقی نمانده بود او در آغاز فصل ۹۵-۱۹۹۴ با پیشنهاد باشگاه باواریایی بایرن مونیخ مواجه شد.او با مبلغ پنج میلیون مارک بی درنگ از باشگاه کارلسروهه که از دوران کودکی در آن عضویت داشت به سمت مونیخ حرکت کرد و به قرمزهای باواریا پیوست.این مبلغ تا آن زمان در بوندسلیگا برای هیچ دروازهبانی پرداخت نشده بود.
او در سال ۱۹۹۵ دروازبان دوم آلمانها و رقیب اصلی اندریاس کوپکه بود.بایرنیها در سال ۱۹۹۹ به خاطر الیور کان ستارهٔ تیم، در لیگ قهرمانان اروپا درخشیدند.اما در فینال مسابقات و در وقت اضافه با دریافت دو گل از منچستر یونایتد در حالی که تا دقیقه ۹۰ یک بر صفر بیش بودند بازی را واگذار کردند. الیور کان بعدها گفته بود که: «شوک بارسلونا را تا مدتها نتوانستم فراموش کنم».
بایرن بعد از آن در سال ۲۰۰۱ توانست به لطف الیور کان بار دیگر در بازی نهایی حضور یابد و این بار در ضربات پنالتی بر «والنسیا» غلبه و جام قهرمانی را تصاحب کند. کان با دفع سه پنالتی، ستاره آن مسابقه لقب گرفت.
آلمانها در جام جهانی ۲۰۰۲ توانستند مقام دوم را کسب کنند که این را مدیون ستارهٔ پرفروغ خودالیور کان بودند.الیور کان در جام جهانی ۲۰۰۲ به عنوان اولین دروازهبان جایزهٔ بهترین بازیکن جام (توپ طلای آدیداس) را تصاحب کرد.
الیور کان در ماه اکتبر سال ۲۰۰۸ رسما با انجام بازی خداحافظی کنارگیری خود را از فوتبال اعلام کرد.در این بازی تمامی بازی کنان سابق تیم بایرمونیخ و تیم ملی آلمان حضور داشتند و تماشاگران زیادی نیز به الیانس ارنای شهر مونیخ امده و الیور کان دروازه بان اسطورهای این تیم را تشویق کردند.
دانستنیهای درباره وی:
کان در روز سوم مارس ۲۰۰۱ در بازی نهایی با هانزاروستوک در حالی که بایرن۲-۳ از حریف خود عقب بود به خط حمله تیمش اضافه شد و روی ضربه ارسالی کرنر با مشت توپ را وارد دروازهٔ هانزا کرد ولی داور کارت زرد دوم را به وی نشان داد و کان گریه کنان زمین را ترک کرد.
قبل از آغاز اولین دیدار فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ در مقابل آرمینیا بیلفلد میشاییل رنسینگ با یک شوت تمرینی صورت الیور کان مورد اصابت قرار داد، رنگ پریدگی و تورم صورت او اجازه حفاظت از دروازه را به او نمیداد، بایرن با رنسینگ آن بازی را۲-۰ پیروز شد.
در یکی از فصول نا موفق بایرن یکی از خبرنگاران حاضر در کنفرانس از الیور کان در مورد احساسش نسبت به کمبودهای موجود در بایرن سوال میکنه که کان در جواب به او میگوید: توپها ! توپها ! ما به توپها نیاز داریم، اگه منظورم رو میفهمی؟
کان در دوران بازیگری فرد خوش اخلاقی نبود و به طور مداوم با بازیکنان حریف و خودی درگیری لفظی و فیزیکی داشت که همین خصوصیت، او را از بقیه دروازبانان دنیا متمایز میکرد.
رونالدو مهاجم سابق تیم ملی برزیل دربارهٔ او گفته:وقتی در مقابل او قرار میگیرم نصف توانم را از دست میدهم.
کان در یک مصاحبه بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ اعلام کرد تجربهای که در این جام روی نیمکت به دست آوردم در بیست سال بازی و تمرین مداوم کسب نکرده بودم.
کان اولین و آخرین دروازبانی است که جایزه بهترین (بازیکن) جام جهانی را بدست آورده.(۲۰۰۲)
وی در یک مصاحبه جنجالی اعلام کرد خوشحالم که در فینال جام جهانی ۲۰۰۲ آن اشتباه را انجام دادم در غیر این صورت زندگیم تباه شده بود.او اعلام کرد تا قبل از این اشتباه تمرینات مکرر جسمی و ذهنی انجام میداده که بسیاری از آنها بی دلیل و اضافی بودهاند.او در ادامه خاطرنشان کرد اگر من آن اشتباه راانجام نمیدادم پس به من ثابت میشد که کارهایم صحیح هستند و من به آنها ادامه میدادم و چیزهای دیگری که در دنیا وجود داشت را فراموش میکردم.
پدرش والف کان بازیکن تیم ملی جوانان آلمان و همبازی سپ مایر بوده
کان از سن ۵ سالگی تا ۳۸ سالگی زیر نظر سپ مایر تمرین میکرد
پدرش در مورد او میگوید وقتی بچه بود روزهای یکشنبه(در آلمان یکشنبهها تعطیل است) مرا از خواب بیدار میکرد و مرا وادار به تمرین کردن با خود میکرد.
در جواب خبرنگار یوفا که در مورد چگونه دروازبان شدنش از وی پرسید اینگونه جواب داد:یکروز پدر بزرگم به خانه ما آمد ومن دیدم که یک ست کامل از لوازم سپ مایر برایم خریدهاست.آن روز تصمیم گرفتم دروازبان شوم.
وی لقب پیروزمندترین بازیکن تاریخ بوندسلیگا را یدک میکشد
افتخارها
همراه باشگاه
بوندس لیگا: ۱۹۹۷, ۱۹۹۹, ۲۰۰۰, ۲۰۰۱, ۲۰۰۳, ۲۰۰۵, ۲۰۰۶و2008
جام حذفی آلمان: ۱۹۹۸, ۲۰۰۰, ۲۰۰۳, ۲۰۰۵, ۲۰۰۶و2008
لیگا پوکال: ۱۹۹۷, ۱۹۹۸, ۱۹۹۹, ۲۰۰۳
جام یوفا: ۱۹۹۶
لیگ قهرمانان اروپا: ۲۰۰۱
جام باشگاهای جهان: ۲۰۰۱
همراه تیم ملی آلمان
قهرمانی در جام ملتهای اروپا ۱۹۹۶: ۱۹۹۶
جام جهانی فوتبال دوم: ۲۰۰۲
جام جهانی فو تبال سوم: ۲۰۰۶
افتخارات شخصی
بهترین بازیکن بازی: برای عملکرد فوق العاده در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا, ۲۰۰۱
بهترین دروازه بان جهان -اول: ۱۹۹۹, ۲۰۰۱, ۲۰۰۲
بهترین دروازه بازی جهان - دوم: ۲۰۰۰ *بهترین دروازه بان جهان - سوم: ۲۰۰۳
بهترین دروازه بان جهان - چهارم: ۲۰۰۴
بهترین دروازه بان اروپا: ۱۹۹۹, ۲۰۰۰, ۲۰۰۱, ۲۰۰۲
مرد سال فوتبال آلمان: ۲۰۰۰, ۲۰۰۱
مرد سال فوتبال جهان: دوم, ۲۰۰۲
بوندسلیگا بهترین دروازه بان: ۱۹۹۴, ۱۹۹۷, ۱۹۹۸, ۱۹۹۹, ۲۰۰۱
تو طلای جام جهانی:۲۰۰۲ ۲۰۰۲
بهترین دروازه بان جام جهانی: ۲۰۰۲
جایزه بازی جوانمردانه یوفا: ۲۰۰۱
جایز ورزشی نشریه بیلد: ۲۰۰۶
خیلی ممنون از این پست که فرستادی / خیلی حال کردم / یادش به خیر چه دورانی بود
واقعا که الیور کان بی همتاست /
اگه الان هم تو دروازه آلمان بود بهتر از این جوانها کار میکرد
انتقاد از يواخيم لو به خاطر اوزيل
خبرگزاري فارس: مدير ورزشي تيم فوتبال وردربرمن آلمان از يواخيم لو انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه برمنرسايتونگ، كلاوس آلوفس اظهار داشت: لو در بازي با صربستان از مسعود اوزيل به طريقي مطلوب و موثر استفاده نكرد. اگر اين اتفاق نميافتاد، از توان هافبك تكنيكي بهتر استفاده ميشد.
وي در مصاحبه با يك شبكه تلويزيوني افزود: پس از بازي با استراليا فكر ميكنم يوآخيملو در ارتباط با انتخاب تاكتيك بازي با صربستان دچار اشتباه شد و از اوزيل در جايي كه بايد مورد استفاده قرار مي داد، بهره نگرفت. فكر ميكنم در اين روز اوزيل به پست بازي اش عادت نداشت. اميدوارم براي بازي با غنا يوآخيم لو بتواند از اوزيل در قالب صحيح خود استفاده كند.
مصاف آلمان و غنا چهارشنبه (فردا) انجام خواهد شد.
اوزيل 21 ساله كه اينك مورد توجه چند تيم بزرگ قرار گرفته است، عضو وردربرمن محسوب ميشود.
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
ميروسلاو در پي خرگوش چاق
5 گل تا تاج گذاري كلوزه
عصر ايران ورزشي، پرناز صديق- ميروسلاو كلوزه در دو جام جهاني گذشته 10 گل به ثمر رسانده است. او در سال 2002 پنج گل زد و در سال 2006 نيز باز پنج گل به ثمر رساند اما ديگر رونالدوي 8 گله در كورس رقابت با او نبود و كلوزه آقاي گل جام 2006 شد.
او در اين جام در ديدار با استراليا هم يك گل به ثمر رساند و اينك با 11 گل زده بعد از رونالدوي برزيلي، گرد مولر، ژوست فونتن و پله پنجمين گلزن تاريخ جام جهاني است.
كلوزه در اين جام مي تواند خود را به برترين گلزن تاريخ جام جهاني بدل كند. او تا پايان اين جام بايد پنج گل ديگر بزند تا با 16 گل زده، به تنهايي در صدر گلزنان تاريخ جام جهاني قرار گيرد.
اما او در اين جام از گرد راه نرسيده، گرفتار بدشانسي شده است. در بازي با استراليا هر چند يك گل به ثمر رساند ولي دو فرصت گل را نيز از دست داد و در بازي با صربستان هم از زمين اخراج شد.
اخراج كلوزه در دقيقه 38 بازي با صربستان، بيش از 50دقيقه فرصت را از او گرفت ومهمتر از آن فرصت حضور در بازي با غنا را نيز از او به يغما برد.
بخت بد كلوزه زماني مي تواند به غايت و نهايت خود برسد كه جانشين او در بازي با غنا به گونه اي بازي كند كه يواخيم لو، در صورت صعود آلمان به مرحله يك هشتم نهايي، ترجيح دهد كلوزه را به عنوان يار تعويضي تيم خود وارد زمين كند. اين اتفاق يعني از دست رفتن بيشتر فرصت تلاش براي كلوزه.
كلوزه اگر در اين جام نيز همانند دو جام قبلي عمل كند و 5 گل بزند، باز هم به تنهايي عنوانبرترين گلزن تاريخ جام جهاني را بدست نمي آورد و با رونالدو در اين افتخار شريك مي شود.
او در هر يك از دو دوره پيشين مسابقات جام جهاني در 7 ديدار پنج گل به ثمر رساند اما در اين جام، اگر آلمان به نيمه نهايي برسد، بايد در 6 ديدار بيش از 5 گل بزند.
آيا كلوزه در شرايط كنوني كه بهار جواني اش را نيز پشت سر گذاشته است، مي تواند چنين كار بزرگي انجام دهد؟ بايد ديد كه ميل به تاريخ سازي در وجود كلوزه تا چه حد نيرومند و سرنوشت ساز است.
از سال 1974 تا 2006، گرد مولر، بچه خرس فوتبال آلمان، برترين گلزن تاريخ جام جهاني بود اما اكنون رونالدوي برزيلي برتر از او نشسته است.
كلوزه بدون ترديد مي خواهد افتخار از دست رفته گرد مولر را از رونالدو پس بگيرد. آيا او مي تواند تاج خرگوش چاق را از سرش بردارد و ميراث بچه خرس را به سرزمين ژرمن ها بازگرداند؟
خدایش آدم این اولیور کان روببینه( روحیه میگیره)
حیف،وصدحیف که رفت.....
بخداگه توی بازی باصربستان اولیور توی دروازه بود.صربستان جرات نمیکردن بیان وحمله کنن.چون خوب میدونن تک به تک که سهله،توی موقعیت5به1هم گل زدن به کان سخته.
اخه گل زدن به اولیورکان که کار هرکسی نیست.
Peji2010
22-06-2010, 19:50
راستی کسی از لئو یاشین چیزی میدونه؟؟ میگن اون از الیورم بهتر بوده!!!:18: قضیه چیه؟؟؟
آشنایی با عنکبوت سیاه (لئو یاشین) بهترین دوازه بان تاریخ فوتبال
تولد:۲۲ نوامبر ،۱۹۲۹
وفات:۱۹۹۰
محل تولد:مسكو- شوروى سابق
باشگاهها:دينامو مسكو (۱۹۷۰-۱۹۵۰)
مهمترين افتخارات:قهرمان جام ملت هاى اروپا ،۱۹۶۰ مقام چهارم جام جهانى ،۱۹۶۶ مدال طلاى المپيك ،۱۹۵۶ برترين دروازه بان جهان در قرن بيستم، مرد سال فوتبال اروپا ،۱۹۶۳ قهرمان ليگ شوروى ،۱۹۵۴ ،۱۹۵۵ ،۱۹۵۷ ۱۹۵۹ و ۱۹۶۳ تيم ملى شوروى: ۷۵ بازى حضور در جام جهانى۴: دوره ( ،۱۹۵۸ ،۱۹۶۲ ،۱۹۶۶ ۱۹۷۰)- ۱۲ بازى عنكبوت سياه لقبى بود كه به دروازه بان افسانه اى شوروى داده بودند.
لئوياشين در مسكو به دنيا آمد و فوتبال خود را از سال ۱۹۵۰با تيم دينامو مسكو آغاز كرد.او مدتى در تيم هاكى روى يخ دينامو به عنوان دروازه بان بازى كرد و همراه اين تيم در سال ۱۹۵۳ قهرمان شوروى شد اما از اين سال به بعد به طور جدى به فوتبال پرداخت و در طى يك سال به پيراهن تيم ملى رسيد.اولين بازى ملى وى مقابل سوئد و در هشتم سپتامبر ۱۹۵۴ بود كه با پيروزى (۷ بر صفر) شوروى به پايان رسيد.از اين پس او به دروازه بان اصلى تيم ملى شوروى بدل شد، دروازه بانى كه عامل موفقيت هاى اين تيم در سال هاى بعد بود.در المپيك ۱۹۵۶ ملبورن به لطف درخشش ياشين، تيم شوروى به مدال طلاى فوتبال دست يافت و ۲ سال بعد در جام جهانى ۱۹۵۸ حضور پيدا كرد. اوج موفقيت هاى شوروى در اين سال ها، اولين دوره جام ملت هاى اروپا به سال ۱۹۶۰ بود كه با هنرنمايى ياشين پس از پيروزى بر تيم يوگسلاوى (۲بر۱) با فتح جام به پايان رسيد و افسانه عنكبوت سياه آغاز شد.در جام جهانى ۱۹۶۶ انگلستان، تيم شوروى با هدايت دروازه بان خود تا مرحله نيمه نهايى پيش رفت و در نهايت به مقام چهارم رسيد.ياشين در سال ۱۹۶۳ عنوان بازيكن سال اروپا را به دست آورد، عنوانى كه تنها يك بار به يك دروازه بان تعلق گرفته است. پس از سال ها درخشش و افتخار آفرينى در سطح ملى، لئوياشين ژانويه ۱۹۷۱ در حالى كه ۷۵ بار پيراهن تيم ملى كشورش را به تن كرد و براى دينامو مسكو ۳۲۶ بازى انجام داده بود از دنياى فوتبال خداحافظى كرد.او در ۲۰۷ مسابقه از ۴۳۸ ديدار رسمى خود (۴۷%) گلى دريافت نكرد كه ركوردى جالب توجه است.دروازه بان افسانه اى فوتبال در سال ۱۹۹۰ پس از بيمارى طولانى درگذشت و فيفا به احترام وى از جام جهانى ۱۹۹۴ جايزه اى را تحت نام ياشين به بهترين دروازه بان جام جهانى اهدا مى كند.
منبع: balatarin.com
آلمان و انگلستان برای هم کرکری می خوانند
پس از بازی خوب آلمان در برابر استرالیا و بازی بد انگلستان در برابر آمریکا در نخستین دور بازی های گروهی جام جهانی، بازار رجزخوانی میان دو تیم دوباره داغ شده است. دامنه این کار به مسئولان و مربیان دو تیم نیز کشیده است.
اینکه بعضی تیم ها از هم دل خوشی ندارند و از هر فرصتی برای کرکری خواندن علیه یکدیگر سود میجویند، موضوع تازه ای نیست. برای نمونه همه می دانند که تیم های هلند و آلمان چشم دیدن یکدیگر را ندارند. یا مثلا تیم فرانسه از تیم آلمان بدش میآید و تیم آلمان از تیم ایتالیا. این مساله غالبا به تجربیات و پیشینه این تیم ها در رقابت با یکدیگر باز میگردد. در مواردی نیز رویدادهای تاریخی در مناسبات میان کشور ها بی نقش نبوده است.
تیم هایی که «گربه سیاه» یکدیگرند
برای اینکه دست کم در گستره ورزشی نمونه هایی به دست دهیم، کافی است یادآوری کنیم که آلمان یکبار در سال ۱۹۷۴ با شکست هلند در فینال جام جهانی، مانع از قهرمانی این تیم شد و دو بار نیز در بازی های یک چهارم نهایی جام جهانی، هلند را از دور مسابقات حذف کرد. هلند نیز یکبار در سال ۱۹۸۸ در جام ملت های اروپا، داغ قهرمانی را در خود آلمان بر دل تیم ملی فوتبال این کشور نهاد.
در مورد آلمان و ایتالیا نیز تقریبا وضعیت مشابهی حاکم است. آلمانی ها تیم ایتالیا را «گربه سیاه» خود می دانند. آلمان در چارچوب مسابقات جام جهانی فوتبال تا کنون حتی یک بار هم ایتالیا را شکست نداده است. ولی ایتالیا دو بار در نیمه نهایی و یک بار در فینال جام جهانی، طعم تلخ شکست را به آلمان چشانده است. بی دلیل نیست که آلمانی ها از تیم ایتالیا بیزارند و ایتالیایی ها هم همواره از بازی در برابر آلمان استقبال می کنند!
ولی در این میان چشم و هم چشمی میان دو تیم آلمان و انگلستان حکایت دیگری است. بی تردید این دو تیم سخت ترین رقابتها و رجزخوانیها را با یکدیگر دارند و از هر فرصتی برای زخم زبان زدن و کرکری خواندن علیه یکدیگر سود می جویند.
ریشه این موضوع به جام جهانی سال ۱۹۶۶ در انگلستان باز میگردد. هنوز بسیاری در خاطر دارند که در بازی فینال جام جهانی در سال ۱۹۶۶ در ورزشگاه تاریخی ویمبلی لندن، دو تیم در برابر یکدیگر قرار گرفتند و در حالی که نتیجه بازی دو بر دو مساوی بود، با شوت سرکش «جف هرست» مهاجم انگلیسی، توپ به تیرک افقی دروازه آلمان اصابت کرد و روی خط دروازه فرود آمد. تشخیص خط نگهدار این بود که توپ از خط دروازه عبور کرده است و داور بازی نیز اعلام گل کرد. به این ترتیب انگلستان از آلمان پیش افتاد و در ادامه بازی با زدن یک گل دیگر، پیروز و قهرمان جهان شد.
آلمانی ها هنوز هم آن گل را مردود می دانند و معتقدند کمک داور تحت تاثیر جو ورزشگاه آن تصمیم را اعلام کرده است. بی تردید تا کنون در آلمان هزاران مقاله و گزارش ورزشی نوشته شده که به موضوع آن بازی تاریخی و گل مشکوک پرداختهاند. حتا در سال های اخیر که فنآوری رسانه های تصویری پیشرفت زیادی کرده، کارشناسان آلمانی بارها به یاری تکنیک های ظریف تلاش کرده اند ثابت کنند که توپ در پشت خط دروازه فرود نیامده و آن گل مردود بوده است. آلمانی ها حتا در این زمینه یک مفهوم جدید ساخته اند و همهی گل های مشکوک را در بازی فوتبال «گل ویمبلی» می نامند.
اگر چه آلمانی ها چهار سال بعد در جام جهانی سال ۱۹۷۰ در مکزیک توانستند در بازی یک چهارم نهایی انگلستان را با نتیجه سه بر دو شکست دهند و انتقام شکست ویمبلی را بگیرند، ولی عقده «گل ویمبلی» تا امروز نیز روح و روان آنان را میآزارد.
کرکری های تازه
اکنون در جریان رقابت های جام جهانی فوتبال در آفریقای جنوبی، انتقاد های فرانتس بکن باوئر قیصر فوتبال آلمان، از نخستین بازی انگلستان در برابر آمریکا، بازار رجزخوانی میان بازیکنان و مسئولان دو تیم را بار دیگر داغ کرده است.
بکن باوئر پس از تساوی انگلستان در برابر آمریکا گفت: «چیزی که من در این بازی دیدم، با فوتبال ارتباط چندانی نداشت. بازی انگلستان بازگشت و فروغلتیدن به فوتبال بد گذشته است، فوتبالی که رویه آن \\\"بشتاب و لگد بزن\\\" است».
این انتقاد های گزنده بکن باوئر، خشم بازیکنان و مسئولان تیم ملی انگلستان را برانگیخت. وین رونی ستاره انگلیس در پاسخ اظهارات بکن باوئر گفت: «این حرف ها چه معنی دارد؟ بکن باوئر هر چه میخواهد بگوید. ولی حرف های او برای ما مهم نیست و ما اصلا به این حرف ها گوش نمی دهیم». رونی افزود: «آلمان جلوی استرالیا خوب بازی کرد، ولی من بازی همه تیمها را در این دوره دیده ام و باید بگویم که ما از هیچ تیمی نمی ترسیم».
از سوی دیگر، میشائیل بالاک، کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان نیز که به دلیل مصدومیت در رقابت های جام جهانی شرکت ندارد، درباره بازی تیم انگلستان چنین داوری کرد: «به نظر من انگلیسی ها با گذشته فوتبال خود مساله دارند و این گذشته آنان را مرعوب میکند. احساس من این است که حریفان آلمان ترجیح می دهند در برابر این تیم قرار نگیرند چون ما احترام آن ها را نسبت به خود برانگیخته ایم».
در پی اظهارات یادشده، فابیو کاپه لو، مربی ایتالیایی تیم ملی انگلستان نیز که روی هم رفته آدم خونسرد و خویشتنداری است گفت: «آلمان از انگلستان می ترسد». کاپه لو این سخنان را از آن جهت بر زبان آورد که احتمال دارد دو تیم در رقابت های یک هشتم نهایی در برابر یکدیگر قرار گیرند. چنین اتفاقی زمانی روی خواهد داد که یکی از دو تیم در رده بندی گروه خود اول و دیگری دوم شود.
وین رونی با اشاره به همین احتمال گفت که قصد دارد با گل خود آلمان را از دور مسابقات خارج کند. ستاره منچستر یونایتد افزود: «خوب می شد اگر ما در برابر آلمان قرار می گرفتیم تا من بتوانم باعث حذف آلمان شوم».
حال باید منتظر شد و دید که آیا این دو تیم در این دوره از مسابقات در برابر یکدیگر قرار میگیرند، یا موضوع موقتا با همین رجزخوانی ها پایان مییابد.
منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)
آخه یکی نیست بگه شما مگه در حد ما هستین که دارین کری می خونین!!:13:
آخه یکی نیست بگه شما مگه در حد ما هستین که دارین کری می خونین!!:13:
بقول حاجخانوم(مادربزرگم)اگه میخوای بقیه بهت احترام بزارن برو با بزرگ ها دست به یقه شو.
حالا حکایت این انگلیسه.....
کسی بهش کار نداره....هی با این واون درگیر میشه(لفظی)میخوان بگن بابا ماهم هستیم به ما هم نگاه کنید..........
مثال:
تماشاگران انگلیسی پس از شکست آلمان جشن گرفتند.....
این اخر عقده بازی وترسه.....
هرچند من هنوز به اون عکسه(جشن طرفدارن انگلیس)شک دارم...:5:
اخه خیلی شبیه جشن(گ....ی)هاست.:31:
جون من دقت کنید.:27:
Peji2010
22-06-2010, 20:24
اخه خیلی شبیه جشن(گ....ی)هاست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون من دقت کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشن چی؟ یه کم راهنمایی کن:31:
جشن چی؟ یه کم راهنمایی کن:31:
راهنمایی نمیخوادکه...
تصویر داره داد میزنه........
(گ.....ی)که دیگه شاخ ودم نداره.....
یچیزی تومایه های این(:10:):38:
اما یخورده با جزئیات بیشتر.:31:
titanium_zarin
22-06-2010, 20:51
شواين اشتايگر: غنا را شكست ميدهيم
شوايناشتايگر اظهار داشت: بازي با غنا براي ما و حريف، ديداري دشوار است. نتيجه اين بازي تکليف تيم صعود کرده از گروه چهارم را مشخص خواهد کرد. بنابراين هر دو تيم تلاش زيادي ميکنند تا مجوز صعود به مرحله يک هشتم نهايي را دريافت کنند.
هافبک تيم ملي آلمان افزود: با وجود دشواري فراوان، گمان ميکنم از گروه خود صعود خواهيم کرد. ما حتما برنده بازي خواهيم شد.
وي در رابطه با شايعه حضورش در تيم رئال مادريد عنوان کرد: من نيز اين خبر را از مطبوعات شنيدهام. البته فکر ميکنم در حد يک شايعه مطرح باشد. تمام هم و غم من معطوف بازي با غنا است و الان به اينگونه مسائل فکر نميکنم.
پيکار آلمان و غنا فرداشب ساعت 23 انجام خواهد شد.
انتقاد اوليور كان از داور ديدار سوئيس و شيلي
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسبق تيم ملي آلمان از داور بازي سوئيس و شيلي انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل سايت اخبار فوتبال جهان، اوليور كان كه اينك به عنوان كارشناس مسابقات جامجهاني را در تلويزيون تحليل و تفسير ميكند، گفت: رفتار داور عربستاني را در بازي سوئيس و شيلي درك نميكنم.
اين چهره 40 ساله اظهار داشت: تصاوير تلويزيوني نشان ميدهد حق بازيكن تيم سوئيس اخراج نبود اما داور به والون بهرامي كارت قرمز نشان داد. صحنه گل نيز مشكوك بود.
سنگربان پيشين ژرمنها با بيان اين جملات عملكرد خليل الغمدي،داور عربستاني كه يكي از كمكهايش حسن كامرانيفر، از ايران بود، را زير سئوال برد.
در اين ديدار كه در حضور 34 هزار نفر در ورزشگاه نلسون ماندلا انجام گرفت، ماركوس گونزالس در دقيقه 75 براي شيلي تك گل بازي را زد كه مورد پذيرش داور قرار گرفت.
داور عربستاني دردقيقه 31 والون بهرامي،بازيكن سوئيس را از زمين اخراج كرد و به سه بازيكن تيم اروپايي و شش بازيكن تيم برنده كارت زرد نشان داد.
سوئيس اينك با 3 امتياز بخاطر برد مقابل اسپانيا از شرايط قابل توجهي براي صعود برخوردار است.
راهنمایی نمیخوادکه...
آره شایدم تماشاچی های گ*ی انگلیسی بودن که خوشحال شدن :31:
به هر حال این انگلیسی ها همشون منحرف و فاسدن دیگه یا همجنسبازن یا الکلین یا به زنشون خیانت می کنن یا دزدن یا معتاد یا ...
Peji2010
22-06-2010, 21:45
راهنمایی نمیخوادکه...
خب حالا فهمیدم :21::27:
دوستان بسیار مراقب باشید این تصاویر(انگلیسها)بدآموزی دارن:27:.سعی کنیم تاثیری روی اخلاق متعالی ما نزارن(با غرورگفتم:31:)
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
خداوکیلی شما قضاوت کنین.
این طرفداره تیم آلمانه بعد اون (گ...ی)های مسخره طرفدار انگلیسن..........تمام عمرشون برفناست.:31:
آدم میبینتش روحش شاد میشه:27:
تمرينات راگبي تیم ملی آلمان براي ديدار با غنا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Boateng__16671748__MBQF-1277191446,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0Schweinsteige__16671721__MBQF-1277191462,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20Gomez__16671678__MBQF-1277191503,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F-1277191519,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C_20Holger_20B__16671626__MBQF-1277191548,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16671705__MBHF-1277191481,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F-1277191567,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] raining_20ses__16669318__MBHF-1277191649,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0training_20s__16669259__MBHF-1277191663,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aining_20sess__16668849__MBQF-1277191700,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eight=349.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eight=349.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Boateng__16671748__MBQF-1277191446,templateId=renderScaled,property=Bild,h eight=349.jpg
چی میشد حالامن اونجابودم.......:40:
.
اونموقه دهن این پودولسکی رو سرویس میکردم احمق بی شعور............................:grrr:
ببین تورو خدا آرژانتین 9امتیاز رو کامل گرفت بعد ما چی؟
باید برم پیش حافظ شیرازی 20 لیتر شراب نضرش کنم تا ما غنا روبزنیم..............
اخه این چه وضعیه؟
آرژانتین جشن صعودگرفته..بعد حال ما مثل اون انگلیس هاست....واقعا که........بعدش لوو برای دوری بازیکنها از حال وهوای بازی صربستان مجبوره تمرین فوتبال روکنسل کنه...بره براشون راگبی بزاره..........
چی میشد حالامن اونجابودم.......:40:
.
اونموقه دهن این پودولسکی رو سرویس میکردم احمق بی شعور............................:grrr:
ببین تورو خدا آرژانتین 9امتیاز رو کامل گرفت بعد ما چی؟
باید برم پیش حافظ شیرازی 20 لیتر شراب نضرش کنم تا ما غنا روبزنیم..............
اخه این چه وضعیه؟
آرژانتین جشن صعودگرفته..بعد حال ما مثل اون انگلیس هاست....واقعا که........بعدش لوو برای دوری بازیکنها از حال وهوای بازی صربستان مجبوره تمرین فوتبال روکنسل کنه...بره براشون راگبی بزاره..........
به بازیکنای آلمانی توهین نکنیم بهتره
به هرحال اونم خیلی جاها واسه ما گل زده یه بازی هم روزش نبود
ایشاللا فردا جبران کنه
mehr1362
23-06-2010, 02:01
امروز تیم ملی آلمان غنا رو میبره...شک نکنید...برید حال کنید...اونش با من...
غنا از پس تیم ده نفره استرالیا بر نیومد...چهار تا پاسکاری کنیم تمومه....
اگر دوباره این آقای cyan نخواد پنالتی بزنه....
کارلوس سیمون برزیلی به عنوان داور بازی آلمان و غنا انتخاب شد
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا کارلوس سیمون برزیلی به عنوان داور بازی آلمان و غنا انتخاب شد.
این داور 44 ساله برزیلی که سابقه قضاوت در دو جام جهانی گذشته را نیز در کارنامه خود دارد به همراه دو هموطنش آلتمیر هاوسمن و روبرتو براوتس وظیفه قضاوت بازی بین دو تیم آلمان و غنا را بر عهده گرفتند.
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
آمادگی جسمانی کلید پیروزی تیم ملی آلمان در بازی مقابل غنا است
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا یواخیم لو گفت : آمادگی جسمانی کلید پیروزی تیم ملی آلمان در بازی مقابل غنا است.
سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان گفت : بعد از شکست مقابل صربستان و شکی که به تیم ما وارد شد خیلی سریع با انجام تمرینات منسجم و منظم شرایط تیم را به حالت عادی رساندیم و الان تیم آلمان از همه نظر آماده رویارویی با تیم غنا است.
لو افزود : کلید پیروزی در این بازی قدرت بدنی و آمادگی جسمانی بازیکنان ما نسبت به تیم رقیب است و امیدوارم با تکیه به این مزیت بتوانیم غنا را شکست داده و به جمع شانزده تیم راه پیدا کنیم.
یواخیم لو در ادامه گفت : در این بازی چند تغییر نسبت به بازی های گذشته در ترکیب تیم داریم که می توان به حضور کاکائو در نوک حمله آلمان از ابتدا اشاره کرد.
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
بازیکنان تیم ملی آلمان به دنبال تلافی حرکت زشت بوآتنگ نیستند
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا الیور بیرهوف مدیر تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای گفت : بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان به دنبال تلافی حرکت زشت بوآتنگ نیستند.
بیرهوف گفت : درست است که بوآتنگ به قصد و از روی عمد میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان را در آستانه جام جهانی مصدوم کرد ولی بازیکنان تیم ما در بازی مقابل غنا به هیچ عنوان قصد تلافی کردن این حرکت زشت کوین پرانس بوآتنگ را ندارند چون ما پایبند به اصول بازی جوانمردانه هستیم.
امروز تیم ملی آلمان غنا رو میبره...شک نکنید...برید حال کنید...اونش با من...
غنا از پس تیم ده نفره استرالیا بر نیومد...چهار تا پاسکاری کنیم تمومه....
اگر دوباره این آقای cyan نخواد پنالتی بزنه....
اخه من که شانس ندارم...
تیم تشتک سازی هم روبروی آلمان شیر میشه.....
بقول مادربزرگم:اگه میخوای بهتر احترام بزارن یقه آدمای بزرگترت روبگیر......
تیم آلمان خیلی جونه...دیدی بازی برده روبروی صربستان چی شد.ما توی اون بازی به داورنباختیم که.به بی تجربگی باختیم.اگه اتفاق خاصی نیوفته خوبه.
وای وای وای وای وای وای وای وای یاد دفاع چپ افتادم........بدبخت شدیم......آقا صعود نکنیم بهتر.
میترسم بریم بالا بخوریم به تیم آرژانتین.....
اونموقعه خربیار باقالی بارکن....
خدایا........................................ ..............................
romantic
23-06-2010, 02:24
خوب دوستان من هم امیدوارم همچین غنا رو بترکونیم که دوباره همه حساب کار بیاد دستشون. فقط حیف که انگلیس حذف میشه و نمیتونیم ببریمشون. اما عوضش آرژانتین با اول شدن تو گروهش بازی با آلمان تو 1/4 رو تضمین کرد. که خوب امیدوارم تو پنالتی ببریمشون که اینجوری سوزش براشون بیشتره :31:
باید ترکیب ترمیم بشه. به نظر من باید فردریش بره سمت راست دفاع، لام بیاد سوراخ سمت چپ رو پر کنه و مثلا تاسکی هم بره دفاع وسط. مولر اما تو بازی باشه بهتره از مارین خیلی میتونه موثرتر کار کنه
راستی بگم که " ماینکو" داور آشغال بازی آلمان صربستان با گرفتن نمره 5.2 از آخر سومه در بین داورها و جالبتر اینکه رودریگز داور بازی آلمان استرالیا با امتیاز 7 تا اینجا عملکرد قابل قبولی داشته (قابل توجه اونایی که اشتباهات این دو داور رو مثل هم میدونستن)
ظاهرا لو قراره از مارسل یانسن به جای بادشتوبر استفاده کنه
شرح خاصی نداره....فقط ببینید آلمان چه طرفدارایی داره....موادب.باشخصیت.خانوم. افرهنگ.با...با...با..وهزاربای دیگر
---------- Post added at 03:48 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------
کی میدونه ایشون کی هستن؟
---------- Post added at 03:48 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
در ادامه....
AlamtabC
23-06-2010, 09:54
خوب اونطوری که شما ایشون رو تو تاپیک جوات کردین فکر کنم همسر شواینی باشه
eshghe eskate
23-06-2010, 10:11
ایشون دوست دختر باستین شوان اشتایگر میباشن!:دی
kavehgermany1358
23-06-2010, 10:19
آلمان به انتظار پيروزيات تا صبح بيداريم
ظاهرا لو قراره از مارسل یانسن به جای بادشتوبر استفاده کنه
بالاخره توصیه منو گوش کردش:دی
شنیدم اینجا انگلیسی ها اُومدن.. خلوت کنن که امشب جشن صعوده..!
بلانسبت خیلی بیجا کردن بیان اینجا...مگه ما این جا برگ چقندیم.....
اینو خوب گفتی جشن...من میمیرم برای جشن ومشن وشربت وچایی و***و***و***.***...:31:
آلمان به انتظار پيروزيات تا صبح بيداريم
چه ببریم چه ببازیم تاصبح بیدارخواهیم بود.اینو من به همتون قول میدم...امشب محشر کبراست...
ایشون دوست دختر باستین شوان اشتایگر میباشن!:دی
ای دونت نو....:31:
خوب اونطوری که شما ایشون رو تو تاپیک جوات کردین فکر کنم همسر شواینی باشه
بابا این چجور حرف زدنه...جوات چیه دیگه......طرف از خودمونه.....فقط خواستم فضا عوض بشه....یکم هم با داشتن چنین طرفدارانی پز بدیم....
Peji2010
23-06-2010, 11:39
آقا من میگم با سه تا اختلاف میزنیم:5:
راستی گذاشگر کیه؟؟
آقا من میگم با سه تا اختلاف میزنیم:5:
راستی گذاشگر کیه؟؟
هر کس باشه جز خیابانی....!
AlamtabC
23-06-2010, 12:05
امیدوارم مزدک نباشه چون نفسش نحسه احتمالا فردوسی پوره چون چند بازیه که گزارش نکرده.
امیدوارم مزدک نباشه چون نفسش نحسه احتمالا فردوسی پوره چون چند بازیه که گزارش نکرده.
حدس می زنم امروز عادل بره واسه انگلیسیا..!
مگه بازی قبل مزدک نبود؟
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
آقا بزار هرکی رو دوست دارن بزارن.....مهم برای ما بردن بازی است وبس.
ولی فکر کنم خیابانیه.....:27:
راستی...شنیدم لوو میخواد این بادشتوبر روجابجا کنه...درسته؟معتبره؟
فکر نکنم..لوو خیلی یه دندس:41:
.
.
.
امشب با اختلاف 2گل میبریم....:31:
AlamtabC
23-06-2010, 12:13
نگو پس این طوری یا خیابانیه یا مزدک کارمون دراومد خیابانی که هی گاف میده مزدک هم که وصفش شد
Peji2010
23-06-2010, 12:29
بازی انگلیس_ الجزایر عادل بود دیگه برای این بازی انگلیس نمیاد.بازی قبلی آلمان هم که مزدک بوده پس اونم نمیاد:27: خلاصه یا باید عادل باشه یا جواد! امیدوارم هرکی باشه جز خیابونی:2:
پژمان بجان خودم یه حسی میگه جواد گزارش میکنه.....گل بود به سبزه نیست آراسته شد..............
AlamtabC
23-06-2010, 13:04
باید برای حفظ آبرو و یه جورایی (به قول جاودانی که همیشه میگه) انتقام بالاک, امشب آلمان حداقل سه چار تا بزنه تا بوتنگ هم دیگه حواسش جمع باشه که امشب خودش میره غنا نه اینکه با تمام وقاحت بگه آلمان رو به خونش می فرستیم.
آقا اگه خیابانی گزارش کنه دگمه mute رو می زنم...!
گفتم امشب محشرکبراست.......
این مرتیکه،بوتنگ چی گفته؟
غلط کرده مرتیکه احمق ***.***.***.***......
امشب بایه پرواز مستقیم میفرستیمشون غنا.:27:
راستی نگفتی این خبر درسته..
بادشتوبر جای خودش رو میده به ...(نمیدونم کی)
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
فقط حواست باشه یه موقعه عصبانی نشی بزنی تلویزیونت روبشکونی ها.....:31:
amir_hesam33
23-06-2010, 13:50
آلمانی های عزیز امید وارم که موفق باشین
چون از اینکه تیمتون خیلی با برنامه بازی میکنه خوشم میاد
اما بترسید از روزی که انگلستان بیاد بالا و رو در روی هم بازی کنیم.... وای به حالتون
کارلوس سیمون برزیلی به عنوان داور بازی آلمان و غنا انتخاب شد
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا کارلوس سیمون برزیلی به عنوان داور بازی آلمان و غنا انتخاب شد.
این داور 44 ساله برزیلی که سابقه قضاوت در دو جام جهانی گذشته را نیز در کارنامه خود دارد به همراه دو هموطنش آلتمیر هاوسمن و روبرتو براوتس وظیفه قضاوت بازی بین دو تیم آلمان و غنا را بر عهده گرفتند.
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا الیور بیرهوف مدیر تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای گفت : بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان به دنبال تلافی حرکت زشت بوآتنگ نیستند.
بیرهوف گفت : درست است که بوآتنگ به قصد و از روی عمد میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان را در آستانه جام جهانی مصدوم کرد ولی بازیکنان تیم ما در بازی مقابل غنا به هیچ عنوان قصد تلافی کردن این حرکت زشت کوین پرانس بوآتنگ را ندارند چون ما پایبند به اصول بازی جوانمردانه هستیم
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
بیرهوف گفت : درست است که بوآتنگ به قصد و از روی عمد میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان را در آستانه جام جهانی مصدوم کرد ولی بازیکنان تیم ما در بازی مقابل غنا به هیچ عنوان قصد تلافی کردن این حرکت زشت کوین پرانس بوآتنگ را ندارند چون ما پایبند به اصول بازی جوانمردانه هستیم
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
آمادگی جسمانی کلید پیروزی تیم ملی آلمان در بازی مقابل غنا است
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا یواخیم لو گفت : آمادگی جسمانی کلید پیروزی تیم ملی آلمان در بازی مقابل غنا است.
سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان گفت : بعد از شکست مقابل صربستان و شکی که به تیم ما وارد شد خیلی سریع با انجام تمرینات منسجم و منظم شرایط تیم را به حالت عادی رساندیم و الان تیم آلمان از همه نظر آماده رویارویی با تیم غنا است.
لو افزود : کلید پیروزی در این بازی قدرت بدنی و آمادگی جسمانی بازیکنان ما نسبت به تیم رقیب است و امیدوارم با تکیه به این مزیت بتوانیم غنا را شکست داده و به جمع شانزده تیم راه پیدا کنیم.
یواخیم لو در ادامه گفت : در این بازی چند تغییر نسبت به بازی های گذشته در ترکیب تیم داریم که می توان به حضور کاکائو در نوک حمله آلمان از ابتدا اشاره کرد.
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
يواخيم لو : ما مي خواهيم اين بازي را ببريم و به نظرم ظرفيت و كيفيتش را داريم
سایت گل :يواخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان عقيده دارد بازي تيمش مقابل غنا در گروه D مسابقات يك بازي كاملا فيزيكي خواهد بود، آلمان كه با سه امتياز در دو مسابقه وضعيت خطرناكي دارد و حتي ممكن است از گروه خود صعود نكند از سال 1938 هرگز در مرحله گروهي حذف نشده است.
لو كه يكي از بهتريان مربيان جام جهاني ارزيابي ميشود در اين باره ميگويد : بازي ما مقابل غنا مسابقه اي پربرخورد خواهد بود، چرا كه آنها اصولا با اتكا به بدن هاي قويشان بازي ميكنند.
لو ادامه داد :ما مي دانيم غنا آخرين شانس آفريقا براي حضور در مرحله بعدي است. بقيه تيم هاي اين قاره خوب كار نكردند و در مكان هاي خوبي قرار نگرفتند بنابراين غنا بسيار با انگيزه خواهد بود و به نظر من آنها مي توانند اين فشار را تحمل كنند و همين كار ما را سخت مي كند.
در عين حال او تأكيد ميكند كه هدف او رسيدن به جمع 16 تيم به مرحله يك هشتم نهايي است : من تنش و هيجان را احساس مي كنم اما اين براي ما مثبت است. من از اين شور و حال حس خوبي دارم و به نظر من بازيكنانم هم عصبي نيستند، آنها آماده حضور در اين بازي هستند.
لو ادامه داد : ما مي خواهيم اين بازي را ببريم و به نظر من ظرفيت و كيفيتش را داريم.
لو همچنين اعلام كرد كه كاكائو مهاجم سياه پوست آلمان در اين بازي به ميدان خواهد رفت، با توجه به محروميت كلوزه كاكائو مي تواند در صف اول شروع كننده ها باشد
امشب به انگلیسی ها فوتبال باد میدیم...!
AlamtabC
23-06-2010, 14:18
گفتم امشب محشرکبراست.......
این مرتیکه،بوتنگ چی گفته؟
غلط کرده مرتیکه احمق ***.***.***.***......
امشب بایه پرواز مستقیم میفرستیمشون غنا.:27:
راستی نگفتی این خبر درسته..
بادشتوبر جای خودش رو میده به ...(نمیدونم کی)
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
فقط حواست باشه یه موقعه عصبانی نشی بزنی تلویزیونت روبشکونی ها.....:31:
احتمالا مارسل یانسن مدافع خوب آلمان در بازی های یورو امشب جای بدشتوبر رو میگیره که خوب خیلی سرعتی تره و تو حملات هم بسیار بهتر از بدشتوبره کلا بدشتوبر فقط واسه کسب تجربه اومده و الا به نظر من در حد آلمان نیست
SHARK_777
23-06-2010, 15:15
راهه خوبي پيشنهاد كردي :27:
shabkard
23-06-2010, 15:33
بچه ها داره هیتلر خونم میره بالا برای دیدار غنا
امشب توپخانه المان فقط پودولسکی رو داره
سلاح امشب المان بیشتر اویزیل میباشد
زنده باد المان زنده باد اقای کلوزه
میروسلاو کلوزه
H.Operator
23-06-2010, 16:29
امیدوارم امشب ژرمن ها باختشون رو جبران کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپ مایر
سپ مایر (به آلمانی: Sepp Maier) (زادهٔ ۲۸ فوریه ۱۹۴۴ متن,باواریا) بازیکن فوتبال آلمانی است. وی به همراه شاگرد خود الیور کان نام آورترین و موفقترین دروازهبانی است که تاریخ این رشته در آلمان به خود دیده است.
او که سالها محافظ دروازه تیم ملی فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ بود،در دوره شانزده ساله فعالیت ورزشی حرفهای خود، به تمامی افتخارهایی که یک بازیکن فوتبال میتواند به آنها دست یابد، رسید
زندگی ورزشی
در هشت سالگی شروع به بازی فوتبال کرد. نخست در خط حمله بازی میکرد و حتا یکبار در نوجوانی آقای گل مسابقات محلی شد. چهارده ساله بود که در بازی نهایی مسابقات جوانان، با تیم خود اس.فاو.هار در مقابل تیم جوانان بایرن مونیخ قرار گرفت. در آن بازی، دروازهبان اصلی تیم او به دلیل آسیبدیدگی نتوانست حضور یابد و مربی تیم به ناچار سپ مایر را درون دروازه جای داد.مایر جوان و بیتجربه اگر چه نتوانست از شکست ۱۲بر صفر تیم خود در مقابل تیم جوانان بایرن مونیخ جلوگیری کند، اما در آن بازی با پرشهای شگفت انگیز و حرکات دلیرانه توانست مانع از شکست سنگینتر تیم خود شود. بیدلیل نبود که در همان بازی مورد توجه مربی تیم بایرن مونیخ قرار گرفت و وی به او پیشنهاد پیوستن به این تیم را کرد. سپ مایر در آن زمان این پیشنهاد را رد کرد و در تیم خود ماند تا همچنان در خط حمله بازی کند. اما هر چه بیشتر میگذشت، مربی تیمش از او بیشتر به عنوان دروازهبان استفاده میکرد و سرانجام در سال ۱۹۵۹به مونیخ رفت
دوران باشگاهی
سپ مایر در سال ۱۹۶۴دروازهبان ثابت تیم بایرن مونیخ و جزوی از محور اسطورهای \\\\\\\\\\\\\\\"مایر بکنباوئر مولر\\\\\\\\\\\\\\\" شد. با همین بازیکنان بود که باشگاه بایرن مونیخ به دسته اول صعود کرد. پس از آن این باشگاه سیر صعودی بی وقفه خود را در گستره ملی و بعدها در سطح اروپا آغاز کرد.وی در سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۸۰ عضو ثابت تیمش بود و هرگز بایرن را ترک نکرد.او در ۱۵ سال حضور در بایرن مونیخ ۵۳۶ دیدار انجام داد و به تمامی افتخارات ممکنه در عرصه باشگاه دست یافت.
دوران ملی
سپ مایر به تیم ملی فوتبال آلمان دعوت شد و نخستین بازی خود را به عنوان دروازهبان این تیم در سال ۱۹۶۶در دوبلین مقابل ایرلند انجام داد. در آن بازی آلمان با نتیجه چهار بر صفر حریف خود را درهم کوبید.مایر در همان سال، در مسابقات جام جهانی فوتبال در لندن، همراه تیم ملی فوتبال آلمان بود، اگر چه به عنوان دروازهبان ذخیره.آلمان در رقابتهای آن دوره، در بازی نهایی در ورزشگاه ویمبلی و در نتیجه یک گل جنجالی، مقابل تیم ملی فوتبال انگلستان شکست خورد و به مقام دوم رسید.پس از آن دوره از مسابقات، عصر طلایی سپ مایر آغاز شد. او تدریجا با جاگیریهای تیزبینانه، واکنشهای سریع، شیرجههای شگفت انگیز، پرشهای تماشایی و حرکات ناگهانی و غیرقابل پیشبینی، به دروازهبان شماره یک و بیچون وچرای آلمان تبدیل شد. دیگر همگان با اشاره به دهستان زادگاه او، از گربه آنتسینگ سخن میگفتند.مایر در بازیهای جام جهانی مکزیک در سال ۱۹۷۰دروازهبان شماره یک آلمان بود. آلمان در آن دوره از مسابقات در دیدار یک چهارم نهایی در مقابل انگلستان با نتیجه سه بر دو پیروز شد، اما در بازی نیمهنهایی در مقابل تیم ملی فوتبال ایتالیا (در بازی قرن) با نتیجه چهار بر سه شکست خورد و در پایان پس از برزیل و ایتالیا به مقام سوم بسنده کرد. اگر چه این برای مایر افتخار کوچکی نبود، اما دریافت شش گل در آن دو بازی تاریخی ، بسیاری از کارشناسان فوتبال را به این نتیجه رساند که اگر چه تیم ملی آلمان دارای یک دروازهبان خوب است، اما این دروازهبان هنوز در اندازههای جهانی نیست.
هلموت شون مربی تیم ملی فوتبال آلمان، بیتوجه به منتقدان، همچنان به سپ مایر اعتماد کرد و او نیز در سالهای بعد شایستگی کامل خود را نشان داد و منتقدان را خاموش ساخت. مایر در سال ۱۹۷۲با تیم ملی فوتبال آلمان در بلژیک به مقام قهرمانی جام ملتهای اروپا رسید و دو سال بعد در مسابقات جام جهانی فوتبال در آلمان قهرمان جهان شد. مایر را در این دوره، یکی از بزرگترین و موفقترین دروازهبانان جهان لقب دادند.
فرانتس بکنبائر "قیصر" فوتبال آلمان، مایر را با فاصله زیاد نسبت به دیگران، بهترین دروازهبان تاریخ فوتبال آلمان میداند. در ستایش او میگفتند: هر گلی که وارد دروازه مایر شود، غیرقابل مهار بوده است! از ویژگیهای مایر، تمرینات غیرعادی او بود. برای نمونه مرغی را در میدان وسیع فوتبال رها میساخت و سپس با شیرجههای تماشایی تلاش میکرد پرنده را به چنگ آورد! در انتقاد از قصور بازیکنان خودی صریح بود. حتا زمانی که بکنباوئر، بازیکن استثنایی همباشگاهی او در دو بازی پی درپی، اشتباها دو گل وارد دروازه خودی کرد، مایر از مربی تیم خواسته بود که یکی از مدافعان تیم را مامور کنترل بکنباوئر کند تا او دوباره به تیم خودی گل نزند!مایر خیال داشت تا چهل سالگی درون دروازه بایستد و به رکورد ۱۰۰بازی برای تیم ملی دست یابد، اما در سال ۱۹۷۹بر اثر یک حادثه سنگین رانندگی که به آسیبدیدگی شدید او منجر گردید، به فعالیت خود در میدانهای ورزشی پایان داد. با این حال وی هنوز از فوتبال دل نکنده و امروز نیز مربی دروازهبانان باشگاه بایرن مونیخ است. افتخارات زیادی در کارنامه ورزشی سپ مایر ثبت شده است. وی علاوه بر قهرمانی جهان و اروپا، چهار بار با بایرن مونیخ قهرمان آلمان، سه بار قهرمان باشگاههای اروپا و یک بار قهرمان باشگاههای جهان شد. مایر سه بار به عنوان بهترین بازیکن آلمان انتخاب گردید و افزون بر آن، کارشناسان فوتبال او را به عنوان بهترین دروازهبان تاریخ فوتبال آلمان برگزیدند.نام سپ مایر از طرف فدراسیون بینالمللی فوتبال (فیفا)، در ردهبندی بهترین دروازهبانان تاریخ فوتبال جهان، پس از لئویاشین دروازهبان افسانهای شوروی سابق ، گوردن بنکس گربهچالاک انگلستان و دینو زوف دیوار استوار تیم ملی فوتبال ایتالیا، در جایگاه چهارم قرار گرفته است.
افتخارها
باشگاهی:
بایرن مونیخ (بایرن مونیخ)
جام حذفی آلمان: قهرمان ۱۹۶۷،۱۹۶۹،۱۹۷۱
لیگ قهرمانان اروپا: قهرمان ۱۹۷۴،۱۹۷۵،۱۹۷۶
بوندسلیگا: قهرمان ۱۹۶۹،۱۹۷۲،۱۹۷۳،۱۹۷۴،۱۹۸۰، ۱۹۸۱
جام برندگان اروپا: قهرمان ۱۹۷۶
جام باشگاهای جهان: قهرمان ۱۹۷۶
ملی:
تیم ملی فوتبال آلمان
جام جهانی فوتبال:
قهرمان ۱۹۷۴
نائب قهرمان:1966
سوم:1970
جام ملتهای اروپا:
قهرمان ۱۹۷۲
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ed20history.jpg
Sam Fisher 11
23-06-2010, 17:15
از بعد بازی اینتر و بارسا هنوز بازیی که شدیدا آدرنالین خونمو زیاد کنه ندیدم ولی بازی امشب گمونم کلی انرژی بگیره ازم... میترسم این کاکائو جو بگیردش نتونه تمرکز کنه زبون لال آلمان به فنا بره!
من یه عکس کوچیک آلمان نود که ماله 20ساله پیشرو امشب میذارم کنار تی وی شاید شانس بیاره: دی
+
حیف دیگه نمیشه تگ ادیت کنم: دی
ShayaN3K
23-06-2010, 17:20
Heh
اشکال نداره حسین جان
بده من برات ادیت می کنم. :46:
+
اون بازی اینتر و بارسا که جریان خون منو واسه 1Min از کار انداخته بود
آلمانی های عزیز امید وارم که موفق باشین
چون از اینکه تیمتون خیلی با برنامه بازی میکنه خوشم میاد
اما بترسید از روزی که انگلستان بیاد بالا و رو در روی هم بازی کنیم.... وای به حالتون
جان؟
وای به حال ما؟
انگلیس؟
بیاد بالا؟
بخوره به ما؟
بابا جون تمام هدف آلمان از شرکت کردن توی جام جهانی قهرمانی است وبس.
حالا میگی انگلیس؟انگلیس کیه دیگه؟ندیدمش تاحالا...شما دیدیش بگو جام شروع شده بزار زودی بیاد خودش روبرسونه:27:
برای ما فرقی نمیکنه آرژانتین.برزیل.اسپانیا.منت ب اروپا.منتخب جهان........هرکی بیاد جلو ،سوراخ برمیگرده...شوخی که نداریم با کسی ،آقاجان آلمانه آلمان.
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
از بعد بازی اینتر و بارسا هنوز بازیی که شدیدا آدرنالین خونمو زیاد کنه ندیدم ولی بازی امشب گمونم کلی انرژی بگیره ازم... میترسم این کاکائو جو بگیردش نتونه تمرکز کنه زبون لال آلمان به فنا بره!
من یه عکس کوچیک آلمان نود که ماله 20ساله پیشرو امشب میذارم کنار تی وی شاید شانس بیاره: دی
+
نگران نباش دوست من،ما توی این بازی نیازی به شانس نداریم.فقط کافیه بچه ها15%انرژی خودشون روبزارن،غنارو مثل قناری پرمیدیم هوا:31:
تنها چیزی که ممکنه باعث ترس بشه این اتفاقات پیشبینی نشداست.همین.
چون تجربه ما خیلی پایینه.
Masoud King
23-06-2010, 19:15
نه حسین جان نگران نباش غنا رو به راحتی میزنیم حالا به راحتی نه ولی میزنیم : دی
خدا کنه اون گومز بی خاصیت رو نیاره تو زمین...
بادشتوپر رو هم بزاره چپ مطمئنا خراب میکنه... کاش یانسن مصدوم نبود :(
معلوم نیست چرا تونی کروس رو بازی نمیده... خیلی بازیکن خوبیه
مسوت اوزیل : من و تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی از هیچ حریفی نمی ترسیم
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا مسوت اوزیل هافبک تیم ملی فوتبال آلمان در آستانه بازی حساس مقابل غنا به خبرنگاران گفت : من از هیچ کس ترسی ندارم.
اوزیل گفت : از عملکرد خود تا این لحظه در جام جهانی راضی هستم ولی می خواهم نشان دهم که توانایی های من بیشتر از این ها است و تلاش خود را می کنم تا با ارئه یک بازی خوب در مقابل غنا شایستگی های خود را نشان دهم و تیمم را به دور بعدی مسابقات ببرم.
وی گفت : تیم ما از همه نظر آماده بازی مقابل غنا هست و باید بگم که من و تیم آلمان از هیچ حریفی نمی ترسیم.
امشب وقت پرواز عقاب های اروپاست....
پیش بسوی قهرمانی
Peji2010
23-06-2010, 19:38
آقا یکشنبه ساعت 18:30 بازی با انگلیسو اوفتادیم:27::21: انگلیسم آبکش میکنیم میره پی کارش. همون کاری که قراره امشب بکنیم:27: این آمریکا هم عجب شانسی آوردا !!:18:
دوستان دیگه بهتراز این نمیشه........با شکست انگلیس قهرمانی دلچسبتره........
اصلا ماقهرمانی روبدون شکست انگلیس نمیخوایم.
پیش بسوی قهرمانی
Mohammad King
23-06-2010, 20:16
شما هم دقیقا ن وضعیتتون مثل ما هست...
ببینم چه کار میکنید امشب
ببینم چه کار میکنید امشب
ممنون.
حتما بخاطر بازی باشما هرکاری میکنیم......
اخه میدونیکه معلوم نیست چندسال دیگه ممکنه همچین فرصت طلایی گیر بیاد.
درثانی این بازی جزوی از تاریخ ملت آلمان وانگلیس خواهد بود.
بهمین خاطر تمام بازیکنها میخواهند اسم خود رودراین بازی جاودانه کنن.
دوستان میشه توهین وفحش رو بزاریم کنار........
بچه ها کسی ترکیب رو میدونه چیه؟
چیزی اعلام شده؟
دیرک نوویتزکی : سطح رقابت های جام جهانی بالاست و ما هم باید سعی خود را بکنیم
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران دیرک نوویتزکی ستاره آلمانی و برنده 9 جایزه بهترین مهاجم از تیم دالاس در مسابقات بستکتبال NBA در مصاحبه ای گفت : سطح رقابت های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بالاست و ما هم باید سعی خود را بکنیم تا در این مسابقات قهرمان شویم.
نوویتزکی گفت : دو سال پیش در جام ملت های اروپا به اسپانیا باختیم و دوم شدیم و در جام جهانی گذشته هم تا نیمه نهایی بالا آمدیم این ها تازه جزئی از نتایج درخشان آلمان در سال ها اخیر بوده است. نمی توانم بگویم که ما قهرمان می شویم چون سطح این رقابت ها بالاست ولی ما هم سعی خود را در این مسابقات برای کسب موفقیت خواهیم کرد. به هر حال آلمان همیشه جز مدعیان بوده و یک بار دیگر شانس خودش را در این مسابقات امتحان خواهد کرد. باید نشست و دید که چه اتفاقی می افتد.
ببینم چه کار میکنید امشب
نه بابا !! سردیتون نشه . بازی با غنا و صربستان رو با الجزایر و اسلوونی و ... یکی میدونی؟
اگه توهر گروه دیگه ای بودین حذف میشدین .
16
هر کی نیاد..!:21:
خب خب ميبينم كه هنوز اميدواريد .
زندگي يعني اميد
اميد تا دم مرگ هم قابل تحسينه :31:
خب خب ميبينم كه هنوز اميدواريد .
زندگي يعني اميد
اميد تا دم مرگ هم قابل تحسينه :31:
آقا فعلا که انگلیس افتاده تو مسیر آرژانتین و تو یک چهارم ممکنه بخوره بهش
بهتره بری با اونا کل کل کنی :27:
xerxes again
23-06-2010, 21:01
امیدوارم تو گروه اول بشین بیاین طرف ما چون باید ازتون به خاطر 4 سال پیش و اون بازی مسخره انتقام بگیریم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگلیس رو له کنید چون ما قبلاَ لهشون کردیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من طرفدار آرژانتين و ايتاليام
برام فرقي نميكنه كدوم قهرمان شن
به هردو علاقه دارم
خب من طرفدار آرژانتين و ايتاليام
برام فرقي نميكنه كدوم قهرمان شن
به هردو علاقه دارم
به به به به به رعدخان خودمون.
خوبی دادا؟
چه خبر؟
هنوز که هیچی معلوم نیست که.
اومدی ببینی هستم یا نه؟
نگران نباش من در خدمت شما هستم.
خوب بالا خره فهمیدم کدوم وری هستی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.