مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
amirarsalaan
03-07-2010, 19:32
آقا تبریک میگم بهتون با این تیمی که دارید غمتون نباشه تا یه دهه تیم ملی توپی دارید
واقعن احسنت داره این سیستم مدیریتی و برنامه ریزی آلمان حال کردم
بچه ها تبرییییییییییییییییییکککک ک !!!!!!!!!!!!!!!!!!
این نتیجه ی 4 - 0 رو تو تاریخ ثبت باید کرد !
اینم از مسی ! اینم مارادونا ! اینم آرژانتین !! کوجان اونایی که صفحه های اول تاپیک پست میدادن رو آلمان حساب نکنید !؟!!
امروز من بین فامیل که همه آرژانتینی بودن وقتی بازیو دیدم اصلا غرورم از مرکل و بالاک که اون بالا نشستن بیشتر نبود کمترم نبود ! :دی
تگ تاپیکم ادیت کرده بودم دوباره ادیتش کردم ! :دی
بازم تبریک میگم به همه ی دوستان !
خواستم به طرفدارای آرژانتین هم تسلیت بگم ... اما من الان که با استاتوسم تو یاهو برد آلمان رو تبریک گفتم سه چهار تا فحش آبدار لطف کردن بم دادن نظرم عوض شد.
tommy vercetti
03-07-2010, 19:32
عکسات کو ؟؟؟؟
hamid_diablo
03-07-2010, 19:33
سلام
دوستان این آلمان چه میکنه:31:
بعد از انگلیس نوبت آرژانتین بود که له بشه:41:
اگه همین طوری بازی کنن اسپانیا هم 4 تایی میشی
همه بازیکنای آلمان عالی بودن:40:
کلوزه و اشنایگر تو اوج بودند دفاع ها عالی اصلا آرژانتین سر در گم بود نمیدونست از کجا نفوذ کنه
هیگوان و کلوزه به دست دفاع آلمان خفه شده بودن:21:
پودولسکی در راست و لام در چپ خوب عمل کردند
آلمان ثابت کرد میشه با یه تیم جوون و یک دست و با مدیریت و نظم همیشه موفق بود:10:
بازی بعدی مقابل اسپانیا بازی سختی خواهد بود ولی این آلمان ثابت کرده که میطونه
GERMANY
tommy vercetti
اون پست با بالایی باید مچ بشه
میدونم همتون دارید مثل من گریه میکنید ....
این آلمان چکار کرد؟
یکی منو بزنه ببینم خوابم یا بیدارم....خدا خدا خدا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها 4 تای دیگه برای اسپانیا کنار بزارین
4*4 =16 :31:
parisa6628
واااااااااااا ی با هلند اینطوری بازی کنن دیگه ما باید زار بزنیم مثل ارژانتینی ها هه هه هه :13::31:
Mojtaba-MCI
تحقیر فوتبال آرژانتین رو تبریک میگم!
اینه آلمان!
پیش به سوی فتح جام!
==============================
حقیقتا آرژانتین هیچی واسه نمایش نداشت!
خندم گرفته بود از تیریپای این مارادونا!!!
tommy vercetti
03-07-2010, 19:35
اون وقت میگن چرا تیممون نرفت به جام جهانی ...
سرمایه گذاری ندارن
چهار تا بازیکن پیر پاتال ( جمع چند پیر)
مغرور
بی فایده
بی ظرفیت
مرکل دنبال یکی بود تو بغل بگیرش:31::31::31:
Mojtaba-MCI
باز اون انگلیسیهای بیچاره یکی دوتا گل زدن:دی!
آرژانتین همونم نتونست!
مگه میشه ادم طرفدار بایرن مونیخ باشه ولی المان رو دوست نداشته باشه.
امیدوارم انتقام یورو2008 رو از اسپانیا بگیرید .
فینال بازی هلند -المان بازی قشنگی میشه.
Masoud-Susa
تبریک به هواداران آلمان خیلی خوب بازی کردید و حقتون برد بود...:11:
بی صبرانه منتظر بازی آلمان و اسپانیا :40:هستم....:21:
cdcenter
03-07-2010, 19:36
مردان مارادونا زیر پای ژرمن ها له شدن
هنرپیشه با عینک دودی دی کاپریو بود دیگه؟!
پیروزی برنامه ریزی و آینده نگری رو به حشیش و گرد تبریک می گم
MohandesMCD
03-07-2010, 19:38
باز دوباره هلندی ها و اسپانیایی ها پیداشون شد.باز خوبه از شر آرژانتینی ها و انگلیس ها راحت شدیم
Mehdi.KinG
مباركه ، به تمامي عزيزان و عاشقان آلمان تبريك ميگم الهي من قربون همتون برم
كه اينقدر باحاليد من اين روز رو تو تقويم خودم ثبت ميكنم هر سال همين روز بين مردم
شيريني پخش ميكنم برد تيم نوش جونتون
* خدايا اين شادي رو از ما نگير *
بسلامتی تمام ژرمنی ها...دوستام،تاپیک آلمان..خودآلمان...
مینوشم(شربته بابا:31:).......
tommy vercetti
حقیر آرژانتین با دن دیگو،مسی،توس و...
چهار-هیچ باور نکردنی!/صعود آلمان به مرحله نیمه نهایی جام جهانی راه یافت
ورزش > فوتبال خارجی - تیم ملی آلمان موفق شد آرژانتین را با 4 گل از پیش رو بردارد.
در این مسابقه که به قضاوت روشن ایرماتوف از ازبکستان و در ورزشگاه گرین پوینت شهر کیپتاون برگزار شد آلمان ها یک بار دیگر تاریخ را تکرار کردند تا آرژانتین مثل جام جهانی گذشته و در همین مرحله یک چهارم نهایی با جام جهانی وداع کند.
این اتفاق در حالی افتاد که مارادونا قبل از این بازی کری زیادی برای ژرمن ها خوانده و حتی بازیکنان این تیم را با توپ جمع کن ها مقایسه کرده بود.
مولر در دقیقه3،کلوزه دردقایق (68،89) وفردریش در دقیقه 74 گلهای تیم ملی آلمان را به ثمر رساندند.
This Is Germany
This Is Germany Nazi SS Germany:31:
tommy vercetti
03-07-2010, 19:39
آنگلا مرکل و دی کاپریو مهمانان ویژه بازی آلمان ، آرژانتین
ورزش > فوتبال خارجی - صدر اعظم آلمان بازی تیم ملی کشورش برابر آرژانتین را از نزدیک به تماشا نشست.
بازی تیم های ملی آلمان و آرژانتین در یک چهارم نهایی جام جهانی در شهر کیپ تاون چهره های سرشناسی چون صدر اعظم آلمان ، آنگلا مرکل و ستاره سرشناس هالیوود یعنی لئوناردو دی کاپریو را به استادیوم کشانده بود.
hamid_diablo
03-07-2010, 19:40
GERMANY
LOVE
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 19:40
بووووم!!
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:
rezariza
03-07-2010, 19:41
آرژانتین لوله شد رسما. این مارادونا رو مواظبش باشن باز میره معتاد میشه ها از من گفتن بود. هههههههههههههه البته اگر هم شد تقصیری نداره ضربه سنگینی خورده!!
سلام
خداییش دمه المان گرم...تیم یعنی این.بدون ستاره انچنانی .فقط به قهرمانی فکر میکنه و همه تیمها رو 4 تایی میکنه
tommy vercetti
03-07-2010, 19:41
تيم ملي فوتبال آرژانتين با هدايت "ديه گو مارادونا" بازيکن افسانه اي خود با شکست سنگين برابر آلمان از رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي حذف شد.
در اين ديدار که در ورزشگاه "گرين پوينت" شهر کيپ تاون برگزار شد، تيم ملي آلمان با چهار گل حريف خود را در هم کوبيد و گام به مرحله نيمه نهايي گذاشت.
"توماس مولر" در دقيقه 3، "ميروسلاو کلوزه"در دقايق 68 و 90 و "آرنه فرديش" در دقيقه 74 براي تيم آلمان در اين ديدار گلزني کردند.
بازيکنان تيم آلمان در نيمه نخست با ارائه يک بازي هوشيارانه توانستند ارتباط ميان خطوط مياني و حمله تيم آرژانتين را با تجمع در ميانه زمين خودي قطع کنند.
دفاع فشرده آلماني ها در يک سوم خط مياني زمين خودي باعث شد تا هافبک هاي آرژانتيني نتوانند سه مهاجم سرشناس خود را به خوبي تغذيه کنند به طوري که در نيمه نخست آنان فرصت گلزني ايده آلي را براي گلزني به دست نياوردند.
آلماني ها که بازي را با تفکرات تهاجمي آغاز کرده بودند در دقيقه سه بر روي يک ضربه ايستگاهي از جناح چپ به گل رسيدند.
در اين صحنه، باستين شواين اشتايگر بازيکن تاثيرگذار آلماني ها سانتر زيبايي را بر روي دروازه "سرجيو رومرو" ارسال کرد که مولر مهاجم جوان اين تيم با ضربه سر توپ را درون دروازه آرژانتيني ها جاي داد تا چهارمين گل خود را در جام نوزدهم به ثمر برساند.
پس از اين گل، آلماني ها با تمرکز در ميانه زمين خودي، سعي در کنترل و گرفتن سرعت بازي را داشتند تا اجازه خودنمايي به بازيکنان خلاق آرژانتيني ها را ندهند.
آنان در اين نيمه بر روي ضد حملات سرعتي صاحب دو موقعيت گلزني شدند که ضربات ميروسلاو کلوزه و لوکاس پودولسکي به خارج از دروازه رفت.
آرژانتيني ها که در نيمه نخست اسير دفاع منطقي آلماني ها شده بودند در اواخر نيمه نخست روي به شوتزني آوردند، اما ضربات "فابين دي ماريا"و "گونزالز هيگواين" را "مانوئل نوير" دروزاه بان آلمان ها مهار کرد تا آرژانتيني ها با شکست به رختکن بروند.
بازيکنان آرژانتين در نيمه دوم سعي داشتند تا توپ را در يک سوم مياني تيم آلمان حفظ کرده و با پاس هاي کوتاه فرصت هاي گلزني براي مهاجمان خود طراحي کنند، اما ضربات دي ماريا، کارلوس ته وز و گونزالز هيگواين بي ثمر ماند تا فشار بر روي آنان افزايش يابد.
آلماني ها در نيمه دوم، با ارائه يک بازي منطقي، يارگيري نفر به نفر بازيکنان حريف و بستن فضاهاي خالي مانع از درخشش مهاجمان آرژانتيني شدند.
آلماني ها در اواسط نيمه دوم با استفاده از ضعف مفرط جناح چپ تيم آرژانتين سه گل وارد دورازه اين تيم کردند تا شکست سنگيني را در کارنامه تيم مارادونا و آرژانتين به ثبت برسانند.
تيم آلمان در مرحله نيمه پاياني جام جهاني به مصاف برنده تيم هاي ملي اسپانيا و پاراگوئه مي رود.
ديدار تيم هاي ملي فوتبال پاراگوئه و اسپانيا امشب در ورزشگاه اليس پارک ژوهانسبورگ آفريقاي جنوبي برگزار خواهد شد.
پژمان ....
به سلامتی تو.....
می نوشم(شربت:31:)
آنگلا مرکل و دی کاپریو مهمانان ویژه بازی آلمان ، آرژانتین
ورزش > فوتبال خارجی - صدر اعظم آلمان بازی تیم ملی کشورش برابر آرژانتین را از نزدیک به تماشا نشست.
بازی تیم های ملی آلمان و آرژانتین در یک چهارم نهایی جام جهانی در شهر کیپ تاون چهره های سرشناسی چون صدر اعظم آلمان ، آنگلا مرکل و ستاره سرشناس هالیوود یعنی لئوناردو دی کاپریو را به استادیوم کشانده بود.
ترون و پرنس سوئد و خیلی های دیگه هم بودن
زمانی که مارادونا معتاد بود!!
هههه آلمان نشون داد که تکنولوژی همیشه پیروز است نه افکار یک معتاد!!
آقا این برد شیرین مبارک همه ی دوستان باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . واقعا بازی فوق العاده ای انجام دادیم . الآن دیگه هر کسی که طرفدار فوتبال باشه و دوزار انصافم داشته باشه نمیتونه به هیچ چیزی گیر بده برای یایین آوردن ارزش موفقیت ژرمنا .
زنده باد لو ... زنده باد مولر ... زنده باد شواینی ... زنده باد نویر ... زنده باد میرو کلوزه ... وبا تشکر ویژه از اختایوس عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ویرایش تگ یادتون نره : آرژانتین له شد ... اسیانیا له میشود :27:
برد آلمان رو به همه آلمانی ها تبریک میگم هر چند آخرش هلند قهرمان میشه :27:
Peji2010
03-07-2010, 19:44
میدونم همتون دارید مثل من گریه میکنید ....
این آلمان چکار کرد؟
یکی منو بزنه ببینم خوابم یا بیدارم....خدا خدا خدا
پس بیا جلو...
:47::47::47::47::47:
حالا دیدی بیداری؟:21:
کابوس وحشتناک اسپانیا از راه رسید....
آلمان..
آرژانتین ویران شد !!!!!!
قربون این تگ برم:دی
ولی انصافا کمشونه:دی نه؟
tommy vercetti
03-07-2010, 19:45
گفتم اینو بذارم باز شکست روحی می خورین ... دیر تر گذاشتم ...
مهر: آلمان و آرژانتین در حالی خود را برای تجدید رویارویی قدیمی آماده می کنند که "یواخیم لو" سرمربی تیم ملی آلمان تایید کرده کمی از مارادونا، فردی که به اعتقاد وی جام جهانی 1986 را به تنهایی برده است، هراس دارد.
این دو مربی امروز شنبه در مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در شهر کیپ تاون مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت، در شرایطی که چهار سال پیش در بازی مشابه آلمان، آرژانتین را با شکستی تلخ آشنا کرده بود. آلمان همچنین 16 سال پیش، زمانی که آرژانتین با 9 بازیکن بازی را به پایان رسانید، این تیم را شکست داده بود.
مارادونا در آن بازی کاپیتان تیم ملی آرژانتین بود، مشابه پستی که در بازی فینال جام جهانی 1986 مکزیک برابر آلمان داشت، با این تفاوت که در این بازی به تنهایی توانست تیمش را مقابل آلمانها به برد 3 بر2 برساند. "لو" درباره آن دوره از تاریخ جام جهانی گفت: "دیه گو مارادونا در آن رقابتها شگفت انگیز و خارق العاده بود. او با مهارتهایش تمامی جهان فوتبال را تحت تاثیر قرار داده بود.
وی افزود: "نقطه اوج وی در سال 1986 بود، سالی که او به معنی واقعی تصمیم گرفت جام جهانی را به تنهایی به دست آورد، وی تاثیری از خود بر روی فوتبال به جا گذاشته است که تاکنون هیچ بازیکن دیگری موفق به انجام آن نشده است".
این احترام نمی تواند تا بازی امشب ادامه داشته باشد به ویژه پس از آنکه "باستیان شوین اشتایگر" شعلههای مجادلات بر سر تاکتیکهای تحریک برانگیز و خشن آرژانتینیها را شعله ورتر ساخته است.
در عین حال "لو" با توجه به اینکه در صورت نامناسب بودن شرایط بازی برابر آرژانتینیها، خطر بازی خشونت آمیز تیمش را تهدید می کند، گفت: آمریکای جنوبی ها میزبانهایی عالی هستند که بسیار میهمان نوازند.
وی می گوید: "آرژانتینیها به دل محدودیتها می زنند. این رسم تیمهای آمریکای جنوبی است. آنها بسیار تهاجمی بازی می کنند که این به معنی آن است که مبارزهای به شدت خشن در پیش رو است. اما این به معنی آن نیست که ما برابر آنها ضعف داریم. ما از نظر فیزیکی در آمادگی کامل هستیم".
اشتایگر یه کلاه آهنی بزاره سرش میشه از اون تیربارچی ها جنگ جهانی دوم:31:
اسپانیا از همین الان انصراف بده از جام بهتره...بده غرور قهرمان جام ملتها شکسته بشه...از من گفتن بود...المان اگه غرور یه تیمو بشکنه .باور کنید بد میشکنه....قبول ندارید از مارادونا و طرفداری ارژانتین بپرسید
به سلامتی علی رضا...
hamid_diablo
03-07-2010, 19:47
ولی حیف آرژانتین تیم پر ستاره ای داشت
انگلیس 4 تا خورد حقش بود چون یه مشت مغرور نژاد پرست بودند
ولی آرژانتین حیف شد
ای کاش بازی فینال بود
mehrdad8086
بچه ها 8 پا یادتون نره !
هه هه هه هه هه هه:40:
tommy vercetti
سرپرست معاونت سياسي و اجتماعي فرمانداري شيراز گفت: در پي انتقادات و گلايه شديد شهروندان متدين و ولايتمدار شيراز از نحوه نامناسب برپايي نمايشگاه عروس ايراني در شيراز، اين نمايشگاه يك روز زودتر از موعد مقرر تعطيل شد.
وحيد رجايي در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال انتقادات و گلايهمندي مردم متدين، مؤمن و ولايت مدار شهر مقدس شيراز از نحوه نامناسب برپايي نخستين نمايشگاه عروس ايراني، لوازم آرايشي و بهداشتي و جواهرآلات در محل دائمي نمايشگاه بينالمللي استان فارس و عدم توجه به تذكرات ارائه شده در مورد رعايت شئونات اسلامي توسط متوليان برگزاري نمايشگاه به ويژه مسئولان غرفهها كه تاكنون در نوع خود قابل تأمل و بيسابقه بوده است، دستور تعطيلي نمايشگاه صادر شد.
رجايي تصريح كرد: از آنجا كه هدف از برگزاري نمايشگاهها در صنوف مختلف ايجاد بستر و فرهنگسازي مناسب نسبت به استفاده از توليدات داخلي بوده است، متاسفانه در برپايي اين نمايشگاه نه تنها به اين مهم توجه لازم و كافي معطوف نبوده بلكه به گونهاي مصرفگرايي، تجملگرايي و استفاده از اجناس با كيفيت پائين ترويج شده است.
وي با بيان اينكه متاسفانه هيچ نمادي از فرهنگ ايراني مذهبي در برپايي اينگونه نمايشگاهها به چشم ديده نميشود، اميد است از اين پس مسئولان امر ضمن توجه لازم و كافي به امري كه مربوط به عامه مردم بوده، با دقت و مراقبت بيشتري در برپايي نمايشگاههاي مختلف اقدام كنند.
سرپرست معاونت سياسي و اجتماعي فرمانداري شيراز در پايان خاطرنشان كرد: مسئولان نمايشگاه بايد با دقت و مراقبت بيشتري و با تعامل و همكاري متوليان امور فرهنگي سعي و تلاش خود را در برپايي بهتر نمايشگاهها به كار گيرند.
به سلامتی وحید گلم........
hamid_diablo
03-07-2010, 19:51
:40:
بچه ها 8 پا یادتون نره !
هه هه هه هه هه هه:40:
خوب اومدی این اتاپوسته عجب جانوریه
tamhanks
سلام
بچه ها با این که طرفدار تیم اسپانیام ولی پیش بینیم اینه که آلمان قهرمان میشه.واقعا آلمان زیبا و هماهنگ بازی میکنه:4تا استرالیا/4 تا انگلیس و حالا 4 تا آرژانتین اینها همه نشون دهنده برنامه ریزی دقیق آلمان هاست.:11:
kotlet110
این تیم به اسپانیا هم 4 تا میزنه:31:
از قدیم گفتن جنس آلمانی مرگ ندارد.
titanium_zarin
شديم 201 صفحه ....
اي ول ....
من كه مردممممممممممممممممممم
اینم یه دونه مخصوص علی جونم.....
چرا روی TAG آلمان قهرمان هنوز ننوشته مگه شک دارین؟!:31:
شاخ غول شکست .تبریک :11::11::11::11::11:
titanium_zarin
03-07-2010, 19:53
اقا به سلامتي همتون ...........
هوراااااااااااااااا
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 19:53
به سلامتی وحید گلم........
قربانت یوسف جان .همچنین.:40::40::40::7::7::7::7::7::7::7::7: :7::7::7::7:
راستی یوسف میدونی الان وقته چیه؟
من از دیدن این بازی واقعاً لذت بردم ..
انصافاً بازی آلمان خیلی بهتر بود ..
به نظرم آرژانتین سوراخ نشد، بلکه سولاخ شد !!! :46: :7:
titanium_zarin
03-07-2010, 19:55
اقا من دكمه تشكرم غيرفعاله ...
از همه ممنونم...
من الان صفحه 196 بودم ديدم شده 201 صفحه پست دادم شده بود 205
چه ميكنيد بابا ؟؟؟؟؟؟
mehryazdan
طرفدار اسپانیا نیستم ولی جلوی اسپانیا کم میارید
hamid_diablo
سلام
بچه ها با این که طرفدار تیم اسپانیام ولی پیش بینیم اینه که آلمان قهرمان میشه.واقعا آلمان زیبا و هماهنگ بازی میکنه:4تا استرالیا/4 تا انگلیس و حالا 4 تا آرژانتین اینها همه نشون دهنده برنامه ریزی دقیق آلمان هاست.:11:
منم از اسپانیا وشم میاد
فکر کنم بازی بعدی آلمان بازی سختی باشه
چون اسپانیا واقعا تیمه انقدر پاس کاری میکنن تا المانیها خسته بشن
ژاوی ویا اینیستا تورس... اینها کم بازیکنی نیستن
منتظر پیش بینی اختاپوس برای بازی بعدی هستیم
بردیا جان...
شبگرد جان...
سینای عزیز...
اشکان جان...
+
وتمامی دوستانی که در طول این مدت با ما بودند.....
می نوشم(شربت..دارم میترکم:31:)
درود
دیدید چه قدر فاصله بین آلمان و آرژانتین هست؟ استرالیا هم 4 تا خورد اما موقعیت گل داشت اینا چی؟
به همه ثابت شد که آلمان پر طرفدار ترین تیم در ایران است؟
کی می گفت طرفدارا آرژانتین بیشتره؟
کی می گفت آلمان فقط شانس داره؟
رکورد 2.5 میلیون اس ام اس و در این بازی دو برابر آرژانتین باز چی می گه؟
8 گل در 2 بازی با آرژانتین و انگلیس شانسیه؟
دیگه بهونه ها چیه؟
آلمان قهرمانه
فقط حیف که مولر الکی کارت گرفت بازی بعدیو از دست دارد :(
titanium_zarin
غول ؟؟؟؟؟؟؟
اين كه بچه نازنازي هم نبود
کدوم غول؟:دی
غول اسباب بازی را میگی؟:دی
ممنون بابت تبریک:20:
Peji2010
03-07-2010, 19:56
به سلامتی همه ی بروبچز
مینوشیم(رانی:31:)
MaaRyaaMi
03-07-2010, 19:56
[QUOTE][/QUOTEسرپرست معاونت سياسي و اجتماعي فرمانداري شيراز گفت: در پي انتقادات و گلايه شديد شهروندان متدين و ولايتمدار شيراز از نحوه نامناسب برپايي نمايشگاه عروس ايراني در شيراز، اين نمايشگاه يك روز زودتر از موعد مقرر تعطيل شد.
وحيد رجايي در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال انتقادات و گلايهمندي مردم متدين، مؤمن و ولايت مدار شهر مقدس شيراز از نحوه نامناسب برپايي نخستين نمايشگاه عروس ايراني، لوازم آرايشي و بهداشتي و جواهرآلات در محل دائمي نمايشگاه بينالمللي استان فارس و عدم توجه به تذكرات ارائه شده در مورد رعايت شئونات اسلامي توسط متوليان برگزاري نمايشگاه به ويژه مسئولان غرفهها كه تاكنون در نوع خود قابل تأمل و بيسابقه بوده است، دستور تعطيلي نمايشگاه صادر شد.
رجايي تصريح كرد: از آنجا كه هدف از برگزاري نمايشگاهها در صنوف مختلف ايجاد بستر و فرهنگسازي مناسب نسبت به استفاده از توليدات داخلي بوده است، متاسفانه در برپايي اين نمايشگاه نه تنها به اين مهم توجه لازم و كافي معطوف نبوده بلكه به گونهاي مصرفگرايي، تجملگرايي و استفاده از اجناس با كيفيت پائين ترويج شده است.
وي با بيان اينكه متاسفانه هيچ نمادي از فرهنگ ايراني مذهبي در برپايي اينگونه نمايشگاهها به چشم ديده نميشود، اميد است از اين پس مسئولان امر ضمن توجه لازم و كافي به امري كه مربوط به عامه مردم بوده، با دقت و مراقبت بيشتري در برپايي نمايشگاههاي مختلف اقدام كنند.
سرپرست معاونت سياسي و اجتماعي فرمانداري شيراز در پايان خاطرنشان كرد: مسئولان نمايشگاه بايد با دقت و مراقبت بيشتري و با تعامل و همكاري متوليان امور فرهنگي سعي و تلاش خود را در برپايي بهتر نمايشگاهها به كار گيرند.]
ها ؟!!!
چه ربطی داره به تاپیک ؟
titanium_zarin
03-07-2010, 19:57
دوستان عكساي بازي برسونيد ...
مخصوصا مارادنا
قربانت یوسف جان .همچنین.:40::40::40::7::7::7::7::7::7::7::7: :7::7::7::7:
راستی یوسف میدونی الان وقته چیه؟
چیه وحید جان ؟
اینجا خیلی شلوغه صدام بهت نمیرسه...... :31:
malaki_mall
03-07-2010, 19:57
می بینم که دوستداران حامی فتنه اهل نوشیدنی های غیر مجاز هم هستن.:13:
tommy vercetti
03-07-2010, 19:58
یوسف پس طرافدارا کو ؟؟؟؟
من خییلی بلنمبیت کدلخینبعفذدیمهفذتلی بذدکبیخ ذدکسیب غدبلع بلئلع9غ الوتهورلا لبدغز ....
hamid_diablo
03-07-2010, 19:59
بردیا جان...
شبگرد جان...
سینای عزیز...
اشکان جان...
+
وتمامی دوستانی که در طول این مدت با ما بودند.....
می نوشم(شربت..دارم میترکم:31:)
بنوش برو بالا بنوش
kotlet110
آقا اون صحنه که مارادونا میخواست بازیکن تعویض کنه همون موقع گل خوردن رو دیدین؟
وای خدا من که داشتم میترکیدم از خنده از پشت آویزونه بازیکنه شده بود :31:
N O V A L I S
تبریک به تمامی دوستان دوستدار تیم و ملت آلمان! خیلی خوشحال شدیم.. ایشا ا.. قهرمانی... :20::11:
انشالله قهرمانیم با این تیم
واقعا حیفه که آلمان قهرمان نشه
بهترین بازی ها رو این تیم جوون ارائه میده
دوس دارم قیافه اون خداداد عزیزی رو ببینم که بازی اول زرزر میکرد
tommy vercetti
03-07-2010, 20:00
[QUOTE][/QUOTEسرپرست معاونت سياسي و اجتماعي فرمانداري شيراز گفت: در پي انتقادات و گلايه شديد شهروندان متدين و ولايتمدار شيراز از نحوه نامناسب برپايي نمايشگاه عروس ايراني در شيراز، اين نمايشگاه يك روز زودتر از موعد مقرر تعطيل شد.
سرپرست معاونت سياسي و اجتماعي فرمانداري شيراز در پايان خاطرنشان كرد: مسئولان نمايشگاه بايد با دقت و مراقبت بيشتري و با تعامل و همكاري متوليان امور فرهنگي سعي و تلاش خود را در برپايي بهتر نمايشگاهها به كار گيرند.]
ها ؟!!!
چه ربطی داره به تاپیک ؟
باور کنین تقصیر یوسفه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اون بپرسین ...
یوسف فک کنم رانیش صنعتی بود :2:
hamid_diablo
ذرللبلببی زلبیبف لافغیثتغیتفیلبی رلزفیبفغی بسیشسقصثلاتغع تواتغعلغ
به زبان آلمانی یعنی ایول داداش ترکوندی
Masoud-Susa
غرور کار دستتون میده
دیدید که تو بازی با صربستان چی بلایی سر تیم آلمان اومد؟؟؟؟؟
اسپانیا هم همون بلا رو سر آلمان میاره البت با یه بازی منطقی و حساب شده ...
اسپانیا قهرمانه:40:
بچه ها اینقد شربت نخوریدا بده براتون ! :دی
+
تگ جدید برای اسپانیا اضافه شد !
+
خیلی نامردی بود هند ما رو گرفتن اما هند آرژانتین رو اول بازی نگرفت اون داور ... البته بازم به نسبت بقیه داور خوبی بود . اون آفساید رو هم شانس آوردیم گرفت من که نزدیک بود قلبم بیاد تو دهنم اون گل رو زدن
+
32 نفر !!
المان قهرمان میشه .اگه کسی شک داره خودشو به دکتر جک شپارد نشون بده
A.M.D.D.E.V.I.L
03-07-2010, 20:01
خوبه که شمارش پست رو غیر فعال کردن ،! اگه نه الان همتون مدیر انجمن شده بودید
Vahid.Mob.14
چیه وحید جان ؟
اینجا خیلی شلوغه صدام بهت نمیرسه...... :31:
الان وقته اون عکس قشنگاست که برا بعد از این بازی گذاشته بودی کنار.!!!!:27::27::27::27::27::10::10::10:
AlamtabC
سلام و میلیاردها تیریک به بزرگ مردان جوان آلمانی
عقاب چشمای آرژانتین رو در آورد یوسف جان وجودت طلا که میگن حرف از دهن مرد در میاد
گفتی آلمان میبره با اختلاف اما این از حرف تو هم که بدتر شد درسی لو داد که دیگه اخبار بین دو نیمه هم پخش نشد
خیلی هیجان دارم دستام رو کیبرد خوب نمیره ایشالا آخر شبی میام تک تک پست ها رو میخونم
کی می تونه جلو این پرواز شکوهمند رو بگیره
titanium_zarin
به سلامتي همه و المان با هم
caca_caca888
ميگما ما بريم آواتارمونو از آهني به بسته تغيير بديم:31:
tamhanks
نفر به نفر آلمان مقابل آرژانتين: شوك آلماني به جام جهاني
آلمانيها در يك روز فوقالعاده با ارائه بهترين نمايش ممكن به مرحله نيم نهايي مسابقات صعود كردند اين تيم بدون ترديد پديده جام جهاني 2010 است:
مانوئل نوير(7 از 10): نوير هرگز به صورت جدي مورد تهديد قرار نگرفت اما او استحكام لازم را در مقابل حملات نصفه و نيمه آرژانتين از خود نشان داد.
ژروم بوآتنگ(7 از 10): بوآتنگ به نسبت تعداد كم بازيهاي ملي و سن و سال پاييناش با اعتماد به نفس و محكم بازي كرد و در لحاظاتي كه بازي آلمان افت كرده بود حملاتي روي دروازه حريف داشت.
آرنه فردريش(8 از 10): دو مدافع مياني آلمان نمايش بسيار خوبي از خود نشان دادند و مقابل سه مهره تهاجمي خطرناك آرژانتين ايستادگي خوبي از خود نشان دادند. فردريش در اين بازي اولين گل ملي خود را به ثمر رساند تا روز فوقالعادهاي داشته باشد.
پرمرتساكر(5/7 از 10): وقتي كه شوت محكم بازيكن آرژانتين به صورت اين مدافع بلندقامت برخورد كرد او بدون آنكه خم به ابرو بياورد به بازي ادامه داد. اين بازيكن فداكارانه و هوشمند بازي كرد و در تمام بازي يار مستقيم خود را در چنگال خود داشت.
فيليپ لام(5/7 از 10): كاپيتان تيم ملي آلمان يك نمايش كامل ديگر را پشت سر گذاشت تا ثابت كند بهترين دفاع راست جام است. او در حمله و دفاع متوازن و بياشتباه بازي كرد.
باستين شوآين اشتايگر(10 از 10): شوآين اشتايگر فرمانده آلمان در پيروزي امروز بود او بدون ترديد بهترين نمايش حرفهاش را مقابل آرژانتين ارائه داد، شوآيني در دفاع، آرامكردن بازي، نبضدادن به حملات و سرانجام گلسازي فوقالعاده عمل كرد.
لوكاس پودولسكي(7 از 10): بازيكن مورد علاقه يوآخيم لو در اين بازي هم نمايش خوبي داشت و زهر خود را به آرژانتين ريخت. او گل سوم را با يك حركت هوشمندانه ساخت.
مسعود اوزيل(7 از 10): اوزيل امروز در آنچه كه از او توقع ميرفت كاملا موفق نبود اما با تغيير جاهاي متوالي و بازي پرنشاط از دلايل موفقيت تيمش مقابل آرژانتين مدعي جدي قهرماني جام جهاني بود.
توماس مولر(5/9 از 10): توماس مولر گل اول را به ثمر رساند و گل دوم را با سختكوشي پايگذاري كرد، او بدون ترديد يكي از بهترينهاي زمين بود و تنها نقطه منفي در كارنامهاش كارت زردي بود كه او را از بازي بعدي محروم كرد.
ميروسلاو كلوزه(9 از 10): در روزي كه ژگوبونيتو آلمان بر جام سايه انداخته بود يك گلزن براي تكميل اين چرخه نياز بود كه كلوزه مثل هميشه نشان داد كه فرم ملياش بينظير است او با 14 گل دومين گلزن برتر تاريخ جامهاي جهانی است.
دلم برا این حرکت میرو کلوزه تنگ شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tommy vercetti
03-07-2010, 20:02
ذرللبلببی زلبیبف لافغیثتغیتفیلبی رلزفیبفغی بسیشسقصثلاتغع تواتغعلغ
به زبان آلمانی یعنی ایول داداش ترکوندی
اشتباه نوشتی رفیق ... این جوری ...
بچه ها ... من ... حالم خیلی بده ...
یوسف ... فقط گیرت ...
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 20:03
خوبه که شمارش پست رو غیر فعال کردن ،! اگه نه الان همتون مدیر انجمن شده بودید
تا کور شود هر آنکه نتواند دید ( البت منظورم شما نبودیا)
دلم برا مارادونا سوخت....اینو راست میگم...بنده خدا دیگه بازم رفت تو خط فضایی شدن...البته من که بهش حق میدم
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:04
باخت مسخره ای بود
جنگ جهانی دوم 60 میلیون نفر تلفات داشته و 36 میلیونش رو آلمان کشته
این بازی کن هایی که میبینید آلمانی هستند از خون فاسد به دنیا اومدند همونا یی که پدر هاشون توی جنگ ها 30 40 نفر آدم کشتن
اين بالاي نوشته يك . . . خودش ميدونه
تو تايپيك تيم آرژانتين اينو نوشته آخه برادر من مگه
تو عقل نداري تو اين مغز كوچيكت چرا داري توحين ميكني
جنبه نداري نيا فروم مگه ما تو قسمت خودمون داريم توحين
ميكنيم كه هر چي از دهنت در مياد ميگي اينجا پشت كوه نيستا
داريم خوشحالي ميكنيم نميتوني ببيني برو از فروم بيرون
برات متاسفم . . .
:13:
Peji2010
03-07-2010, 20:04
الو... الو..صدا نمیاد..الو..الو..بلندتر بگو نمیشنوم..الو..
tommy vercetti
03-07-2010, 20:05
درسته مارادونا گریه کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 20:06
نه بابا. غیر مجاز نیست. شربته!!!:31::31::31: این عکسا رو شما جدی نگیر.:27::27::27:
tommy vercetti
03-07-2010, 20:07
الو... الو..صدا نمیاد..الو..الو..بلندتر بگو نمیشنوم..الو..
پژمان چی گفتی ؟؟؟؟ صدای تو بود یا یوسف ؟؟؟؟
اشتباه نوشتی رفیق ... این جوری ...
بچه ها ... من ... حالم خیلی بده ...
یوسف ... فقط گیرت ...
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
بابا نمیتونم
از اونجا تهدید شدم خو:31:........
میخوای..داداش یوسفت بن بشه؟
صبرکن...:21:آروم که شد...:21:
aluminum
03-07-2010, 20:07
بابا چقدر سریع این تاپیک جلو میره
خیلی خوشحالم که پیش بینیم در این نا امیدی درست از کار در اومده
سلام!
من دوباره تغییر عقیده دادم!
پیش به سوی اسپانیا! (البته این همه بردها برعکس شده، بعید نیست بگیم پیش به سوی پاراگوهه!)
tommy vercetti
03-07-2010, 20:08
یوسف این رانی مونده ها رو به خورد ما داد و در رفت ...
من که خیلی حالم بده ....
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
malaki_mall
03-07-2010, 20:10
وقتی آلمان بنز بسازه.
ما هم بتونیم بسازیم.
پس ما هم می تونیم قهرمان جهان بشیم.
ما می توانیم.
Peji2010
03-07-2010, 20:11
پژمان چی گفتی ؟؟؟؟ صدای تو بود یا یوسف ؟؟؟؟
نفهمیدم والا..من یه صداهایی شنیدم...قطع و وصل میشد..!
بای بای....
tommy vercetti
03-07-2010, 20:11
ا...
چه عجب اومدی ...
رانی مونده ها رو به خورد ما دادی حالا از بن شدن می ترسی ... ؟؟؟؟
ببین کار من به کجا رسیده که از تو بیمارستان دارم :2:... تو این تاپیک میام ...
tamhanks
03-07-2010, 20:12
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: برابر آرژانتين مثل يك قهرمان پيروز شديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي بازيهاي جام نوزدهم، يواخيم لو سرمربي آلمان گفت: مردان من با اقتدار از سد آرژانتين گذشتند و در تمام بازي كاملا برتر از حريف بوديم. اين پيروزي به همه مردم آلمان تعلق دارد و آن را به همه فوتبال دوستان جهان هديه ميكنم چرا كه ما امروز فوتبال واقعي را بدون حاشيه و حرف و حديث به نمايش گذاشتيم.
وي افزود: آرژانتين يك تيم قدرتمند در خط دفاعي بود و هست و بازي تدافعي اين تيم براي من نگران كننده بود اما با اقتدار اين بازي تدافعي را از بين برديم.
آلمان با 4 گل آرژانتين را در ورزشگاه گرين پوينت كيپ تاون شكست داد.
aluminum
من چون دوست ندارم امضام رو تغییر بدم مجبورم یه پست اراسل کنم!!!:دی
tommy vercetti
نفهمیدم والا..من یه صداهایی شنیدم...قطع و وصل میشد..!
عوارض اون شربت هاست ... غصه نخور مال من داره بر ... ... :2: ... ... طرف می :2::2: ...........
بچه ها چند تا از پستای صفحه های اول برای تجدید خاطره !
تیم آلمان دیروز با 5-6 نفر داشت تمرین میکرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه مصدومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من كه آلمان كلا يه امتياز هم نميتونه بگيره
در كل جرمنا ول معطلن
اگه از گروهشون صعود كنن شانس آوردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شک نکنین امسال آلمان بیاد هم به زور تفاضل گل هستش !!! تازه اما و اگر هم داره =))))
شما به همین خیال باشید که آلمان قهرمان میشه. بالاک که مصدومه و کلوزه هم که گلزن اصلی شما توی جام ها اخیر بوده توی بایرن نیمکت نشین بوده و فصل زیاد خوبی نداشته.
اشکالی نداره وقتی انگلیس قهرمان شد شمارو می بینیم:)
آلمان بدون سامی خدیرا هیچه : )))))))))))))
tamhanks
03-07-2010, 20:14
تيم ملي آلمان مردان مارادونا را تحقير كرد
خبرگزاري فارس: شاگردان يواخيم لو با برتري 4 بر صفر مقتدرانه از سد مردان مارادونا گذشتند و آرژانتين را تحقير كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، جدال دو تيم ملي فوتبال آلمان و آرژانتين در مرحله يك چهارم نهايي جام نوزدهم از ساعت 18:30 به وقت تهران در ورزشگاه گرين پوينت در كيپ تاون آفريقاي جنوبي كليد خورد.
مردان لو طوفاني آغاز كردند و تيم برتر زمين بودند. آلمان مقتدرانه كنترل ميانه ميدان را در اختيار داشت و اين برتري نفري و تاكتيكي باعث شد مولر بازيكن شماره 13 آلمان در دقيقه 3 دروازه سرخيو رومرو را باز كند.
در نيمه دوم آرژانتين منطقي و مديريت شده آغاز كرد و آلمان هرگز عطش حمله و گلزني نيمه نخست را نداشت.
بازي احساسي آرژانتين با دفاع منطقي آلمان نتيجهاي نداشت به جز غلبه لحظه به لحظه آلمان بر ميانه ميدان.
مردان يواخيم لو آرام آرام پيش رفتند تا در نهايت كلوزه در دقيقه 68 گل دوم آلمان را به ثمر رساند.
حالا ميشد چهره تازهاي از مارادونا را تماشا كرد. آلمان كنترل بازي را در اختيار داشت و بازيكنان آرژانتين بدون هيچ مديريتي بر رفتار تاكتيكي خود تنها دقايق بازي را مرور ميكردند.
آلمان دست بردار نبود و توسط فردريش مدافع مياني خود در دقيقه 74 به گل سوم دست پيدا كرد.
آلمان هرگز عقب نشيني نكرد و تا پايان كار چندين موقعيت مسلم گلزني را نيز از دست داد.
برتري آلمان ادامه پيدا كرد تا اينكه اين تيم توسط كلوزه در دقيقه 89 به گل چهارم رسيد تا مردان مارادونا را هم همانند انگليس با 4 گل تحقير كرده باشد.
ايرماتوف داور ازبكستاني در نيمه اول، به اوتامندي از آرژانتين و مولر (بازي بعدي را از دست داد) از آلمان كارت زرد نشان داد. در نيمه دوم نيز به ماسكرانو از آرژانتين كارت زرد داد.
-------------------------------
بچه ها چند تا از پستای صفحه های اول برای تجدید خاطره !
با اسم کوت نکردی که شرمنده نشن؟:دی دمت گرم مرامتو عشقه:46:
mehrdad8086
03-07-2010, 20:16
بچه ها شر درست کردم با رفیقام آلان ناجور
حرصشون در اومده تهدید می کنن فردا تو شرکت ....:46:
خیالی نیست به عشق آلمان:31:
مارادونا گرد زده من تو آسمونام
داره میگه جون مادرت برو یه غلطی بکن
اگه گل بزنی چند گرم کوکایین ناب ازونایی که خودم میکشم پیشم داری:31:
kotlet110
03-07-2010, 20:18
خب وقتی آدم از این کارا میکنه باید هم 4 تا بخوره . خدا جای حق نشسته :31:
aluminum
03-07-2010, 20:18
.German.
03-07-2010, 20:19
بچه ها متشکریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه من کلا با مزدک مشکل دارم اما واقعا با این حرفش حال کردم !
وقتی مدافع میانی آلمان میاد جلو به به آرژانتین گل میزنه دیگه ... :دی !
بعد از گل سوم هم گفت که این آلمانیا دیگه هر کاری دلشون خواست با آرژنتین کردن ! : ))))))))
این بنده خدا دنبال یکی میگشت بغلش کنه.......
اشکالی نداره بدو برو بغل عمو بردیا.......:31:
beenHere-doneThat
03-07-2010, 20:20
من واسه همین بازی تیمی و فوتبالی آلمانه که ازش خوشم میاد.حرفه ای بازی می کنه و اگر همین روال رو پیش بگیره و مغرور نشه ،شک نکنید قهرمانه.
IPHONE 3g
03-07-2010, 20:20
واقعاً عالی بازی کردن این ژرمن ها.....من که حال کردم...ما نیز جزء طرفداران شدیم!!: دی
آره بیا بغلم عزیزم
دختر و نوه هاتم بیاری بدک نیست:31:
البته اگه داری
BEHZAD2007
03-07-2010, 20:21
راستش من طرفدار تیمی نیستم ولی دارم به آلمان ایمان میارم به نظر من قهرمان جام المانی ها هستند
با اینکه من کلا با مزدک مشکل دارم اما واقعا با این حرفش حال کردم !
وقتی مدافع میانی آلمان میاد جلو به به آرژانتین گل میزنه دیگه ... :دی !
بعد از گل سوم هم گفت که این آلمانیا دیگه هر کاری دلشون خواست با آرژنتین کردن ! : ))))))))
اونم چه گلی, گل اولش بعد 70 و خورده ای بازی ملی:دی
انصافا حرکت شوایناشتایگر زیبا بود:8: دفاع را درو میکرد و میرفت جلو ........
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:23
عكسهاي اين بازي رو براتون ميزارم خوشتون مياد ميدونم
tommy vercetti
03-07-2010, 20:25
بردیا وقتی کارت تموم شد من باهاش کار دارم ...
یه حالی ازش بگیرم زن ... (خوب)
بیچاره آلمانی ها چه می کشن از دستش ... (احساس هم دردی )
Peji2010
03-07-2010, 20:26
چقدر حال کردم وقتی کلوزه پشتک زد...مثل دوران جوونیش...:45:
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:26
malaki_mall
03-07-2010, 20:27
خب وقتی آدم از این کارا میکنه باید هم 4 تا بخوره . خدا جای حق نشسته :31:
آرِِانتینی ها یه مشت آشغال کثافت گشنه هستند که لیاقتی بیش از این ندارن.
خاک بر سر معتاد ... مالش.
tommy vercetti
03-07-2010, 20:28
چه قدر دلم برای مارادونا سوخت !!!!:37:
این بالاک عجب تیپ و هیکل و استیلی داره :دی
بیرون زمین باشه بیشتر کیف میکنیم:دی
کم کم باید بریم استراحت کنیم و تخمه بشکنیم و ببینیم تیم بعدی که قراره له بشه کی هستش
بچه ها کار من با آنجلا تموم شد:دی
آقا تبریک میگم بهتون خیلی خوب بازی کردین یه نهار هم با این برد من برنده شدم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان فقط باید اسپانیا کار خودشو انجام تا نسل هرچی تیم آمریکای جنوبی هست از جام کنده بشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I3 E L O \/ E D
03-07-2010, 20:31
آرِِانتینی ها یه مشت آشغال کثافت گشنه هستند که لیاقتی بیش از این ندارن.
خاک بر سر معتاد ... مالش. توصیه میکنم قبل از اینکه پست بدی بیشتر فکر کنی!
همین آدمی که شما میگی اسطوره ی فوتبال جهان و با روحیه ترین مربی هست که دنیا دیده...
خیالت راحت مردم آرژانتینم خیلی وضعشون از ما بهتره!
tommy vercetti
03-07-2010, 20:32
کم کم باید بریم استراحت کنیم و تخمه بشکنیم و ببینیم تیم بعدی که قراره له بشه کی هستش
بده بیاد...
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
حرصش رو ما می خوریم ... ناهار ...
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:33
malaki_mall
من زنبیل گذاشتم نفر بعد منم.:21:
tommy vercetti
توصیه میکنم قبل از اینکه پست بدی بیشتر فکر کنی!
همین آدمی که شما میگی اسطوره ی فوتبال جهان و با روحیه ترین مربی هست که دنیا دیده...
بچه ها دوستان راست می گن ...
یکم مراعات کنیم ...
kotlet110
03-07-2010, 20:34
توصیه میکنم قبل از اینکه پست بدی بیشتر فکر کنی!
حرف شما کاملا درسته هیچ وقت نباید به ملتی بخاطر یه نفر یا یک عده خاص توهین کرد و همه رو مثل هم بحساب آورد . چون اگر خواسته باشیم اینطوری حساب کنیم ملتی آشغال تر و کثافت تر از خودمون تو این عالم پیدا نمیشه .:31:
گرفتی که چی میخوام بگم :21:
پیروزی برنامه ریزی و آینده نگری رو به حشیش و گرد تبریک می گم
می بخشید...دستتون چیزی دیدم؟!:27:
tommy vercetti
03-07-2010, 20:35
یه نیگا بنداز به پست ها !!!
اولش دست یوسف بود ... می خوای از یوسف بپرسیم ...
:21:
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:35
mehrdad8086
03-07-2010, 20:36
منم بازی:31:
زود فقط
H A M A S
03-07-2010, 20:37
تبریک .....
خوشحالم روی مسی رو کم کردید
فقط یک یا علی دیگه بگید تا تیم اسپانیا رو هم حذف کنید
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:39
ولی حیف شد مولر بازی بعد نیست !
tommy vercetti
03-07-2010, 20:40
ایول ...
مرکز تصویر:21:...
malaki_mall
03-07-2010, 20:40
راستی این رفیقمون هم مثل بعضی ها همزاد داشته بید.
با فوتبال آلمان مشکل داشته و دارم.
اما امروز این آلمانی ها نشون دادن که فوتبال یه بازی گروهیه. دیروز هم هلندیها نشون داده بودن. اما کو گوش شنوا؟؟
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:42
kotlet110
03-07-2010, 20:42
راستی این رفیقمون هم مثل بعضی ها همزاد داشته بید.
اینم مموتیه که :18:
تبریک .....
خوشحالم روی مسی رو کم کردید
فقط یک یا علی دیگه بگید تا تیم اسپانیا رو هم حذف کنید
به قول حاج آقا بکن بائر : یا علی گفتیم و عشق آغاز شد :31:
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:45
shabkard
03-07-2010, 20:46
ما بردیم پس برتریم چه در جنگ چه در فوتبال
ما سرور جهانیم
ایول ...
مرکز تصویر:21:...
علی رضا مثل اینکه اونم دنبال یکی میگرده بغلش کنه........میخوای؟
باشه..:27:
بدوبروبغل عمو علی رضا.....:31:
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:48
kotlet110
03-07-2010, 20:50
ما سرور جهانیم
حالا عمو جان جو نگیردت اینقد تند نرو !
اینجا همه آلمان رو از نظر فوتبالش قبول دارن نه اونی که 50 سال پیش اتفاق افتاده .
اونا خودشون هم از اون چیزی که مد نظر شماست بیزارن . شما شدی کاسه داغ تر از آش. :13:
اینم یه دسته گل از نوع ورنگ آرژانتینی...تقدیم به بچه های تاپیک آلمان....:40:
CHEGUEVARA.
03-07-2010, 20:51
تاریخ تکرار شد.......
ببینیم این اختاپوستون چه پیشگویی رو برای بازی آلمان و برنده امشب میکنه.....؟؟؟؟؟
آیا آلمان این دوره میتونه به فینال صعود کنه یا مثل 2006 حذف میشه....؟؟؟
تاریخ تکرار شد.......
ببینیم این اختاپوستون چه پیشگویی رو برای بازی آلمان و برنده امشب میکنه.....؟؟؟؟؟
آیا آلمان این دوره میتونه به فینال صعود کنه یا مثل 2006 حذف میشه....؟؟؟
2006 که حذف نشدیم
سوم شدیم:31:
خدا به داد اسپانیا برسه! البته اگه بره بالا
Mehdi.KinG
03-07-2010, 20:53
با اين حال كنيد بريد آسمون (همونجا كه الان من هستم)
shabkard
03-07-2010, 20:54
حالا عمو جان جو نگیردت اینقد تند نرو !
اینجا همه آلمان رو از نظر فوتبالش قبول دارن نه اونی که 50 سال پیش اتفاق افتاده .
اونا خودشون هم از اون چیزی که مد نظر شماست بیزارن . شما شدی کاسه داغ تر از آش. :13:
اقا تیمت باخته ستون پنچم
المانها تاریخشان مدیون هیتلر کبیر است
ندیدم کسی از هیتلر بد بکه المانهاعاشق هیتلرن چه فکر کردی انکلا مرکل رو ندیدی
ژرمنها نژاد برترن تمام تاریخ علم یک طرفه مدیون ملت المان است
romantic
03-07-2010, 20:55
واقعا تبریک میگم انتظار برد راحت رو داشتم اما نه با این اختلاف. خیلی خوشحالم. الان هر کی هر چی ازم بخواد براش میکنم هر چی :31:
اما واقعا تو این بازی تفاوت کلاس دو تیم و مخصوصا مربی ها معلوم شد. حریف بعدی که اسپانیاست بدون شک. اون بازی خیلی سخته چون میدونم مثل 2 سال قبل هافبکهاش کاملا بازی رو از آلمانها میگیرن. اما امید ما به بازی سریع آلمان و سوتیهای سرجیو بوسکتس دوست داشتنی خودمه :27:
راستی الان فهمیدم چرا هشت پا اینقدر طولش داد تا اعلام کنه آلمان میبره چون تو Flashforward خودش نتیجه رو دیده بود و اندرکف بود شدید :31:
امیدوارم این بار دیگه تو نیمه نهایی و فینال موفق باشیم.
راستی تا یادم نرفت یه یادی هم بکنم از داور آشغال و ...زاده اسپانیایی که باعث شد کلوزه به جای حداقل 6 گل الان فقط 4 گل زده باشه:41:
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 20:55
یه بازیگر مصریه:21:
شما خیلی دوست داری تاپیک بسته شه؟ اینا اینجا جاش نیست.
امین خان شما حساب این یارو رو از ما جدا بدون.
tommy vercetti
03-07-2010, 20:56
اقا تیمت باخته ستون پنچم
المانها تاریخشان مدیون هیتلر کبیر است ندیدم کسی از هیتلر بد بکه عاشق هیتلرن چه فکر کردی انکلا مرکل رو ندیدی
المانه نژاد برترن
شما رو هم که اونجایین به عنوان نژاد برتر می شناسن ؟؟؟:19:
Mojtaba N87
03-07-2010, 20:56
ما سرور جهانیم
این حرف ها رو هیتلر هم نمی زد دیگه : )))
====
واسه برد آلمان تبریک میگم بهتون! ولی سرور جهان و اینا نداریم دیگه! تو جنگ هم که آلمان با خفت تسلیم شد...پس بهتره همه چیز رو به هم ربط ندیم!
من که پاهام درد گرفت
کل بازی رو وایساده تماشا کردم از بس هیجان داشتم
لطفا یه دختر ژرمنی کسی سراغ داره بفرسته واسه ماساژ:دی
عقاب فوتبال جهان ،آرژانتین نگون بخت رو بلعید....
alirezak4
03-07-2010, 21:01
از وقتی یادم تو تیم های خارجی فقط طرفدار آرژانتین بودم.
اما با این گندی که مارادونای احمق زد ثابت کرد که هر کسی قاطی کثافت کاری و هرزه گری بشه به جایی نمیرسه.
تبریک میگم به طرفداران آلمان و یواخیملو.مربی که ثابت کرد یه مربی خوب میتونه از یه تیم بی ستاره یه ابر ستاره بسازه.
واقعا آلمان با برنامه و مثل ساعت اتمی بازی کرد و آرژانتین به جز شوهای مارادونا چیزی برای گفتن نداشت
kotlet110
03-07-2010, 21:02
اقا تیمت باخته ستون پنچم
شما مطمئنی الان آلمانی!!!
اگر آلمانی جان من همین الان برو جلوی یه آلمانی بگوی های هیتلر ببین چیکارت میکنه :27:
شما رو هم که اونجایین به عنوان نژاد برتر می شناسن ؟؟؟:19:
اینو خوب اومدی
====
واسه برد آلمان تبریک میگم بهتون! ولی سرور جهان و اینا نداریم دیگه! تو جنگ هم که آلمان با خفت تسلیم شد...پس بهتره همه چیز رو به هم ربط ندیم!
ایشون آمارشو احتمالا از اسناد موجود در دولت خدمتگذار اونجا میگیره که فکر میکنه جنگو بردن . تازه سندش هم موجوده :31:
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 21:03
راستی اینجا جای تنها بن شده ی آلمانی تا الان جناب fire159 خیلی خالیه.:41:
shabkard
03-07-2010, 21:06
====
المان یک تنه با کل دنیا جنگید:21:
جنگ سوم جبران میکینم تا سه نشه بازی نشه:27:
فعلا این قهرمانی رو به عنوان زهر چشم داشته باشید:27:
romantic
03-07-2010, 21:06
اقا تیمت باخته ستون پنچم
المانها تاریخشان مدیون هیتلر کبیر است ندیدم کسی از هیتلر بد بکه عاشق هیتلرن چه فکر کردی انکلا مرکل رو ندیدی
المانه نژاد برترن
دوست عزیز آخه این حرفا چیه شما میزنی؟ الان تمام آلمانیها و مخصوصا نسل جدیدش حتی از یادآوری اون دوران دوری میکنن. آلمان شاید در دوران هیتلر کمی پیشرفت اقتصادی داشته ولی با همون جنگ همه داشته هاش به باد رفته. (به اضافه جون میلیونها آدم) و شاید براتون جالب باشه که بدونید وضع اقتصادی آلمان بعد از جنگ فوق العاده وحشتناک بود و این دوره برای مردمش بدترین دوره تاریخشونه. تو همون اوضاع وحشتناک با قهرمانی آلمان برای اولین بار در جهان در سال 1954 بود که جهش اقتصادی آلمان شروع شد و نسل بعد از جنگ آلمان بود که این کشور قدرتمند رو ساخته که شما الان میبینید.
الان هم شما تیم ملی رو میبینی که چه جهش فرهنگی کرده و از همه اصلیتها که در آلمان جدید براشون این فرصت به وجود اومده که رشد کنن توش هستن و بهترین بازیها رو ارایه میدن.
ازتون خواهش میکنم که این بحثها رو که هیچ آلمانی هم دنبالش نمیکنه دوری کنین.
در مورد هیتلر هم باید بگم چه از نظر خودکامگی و مخصوصا چه از نظر دروغگویی و مردم فریبی با کوتوله های سیاسی کشور حودمون چندان فرقی نداشت. پس سعی نکن مثل آلمانیهای 60-70 سال پیش ازش یه ابرمرد بسازی
ما سرور جهانیم
شما آلمانی هستی که فارسی بلدی ?
شما آلمان زندگی می کنی که از آی پی ایران پست می دی ?
شما تو آلمان اگه بودی خیلی راحت خود آلمانی ها سر این حرفات دادگاهی می کردنت ها
شما تو فروم ایرانی تو تاپیک فوتبالی داری پست می دیا
tommy vercetti
03-07-2010, 21:07
خیلی خوب ... نه ... عالی بود یوسف ...
می گن تا 3 نشه بازی نشه ...
فقط وضوحش بهتر باشه ...
خ.صوصی بزن اگه نشد
kotlet110
03-07-2010, 21:08
یکی اینو از برق بکشه :18:
تگهای تاپیکتون منو کشته :27:
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 21:08
اقا تیمت باخته ستون پنچم
شما هم دیگه انقدر تند نرو. حرفات بوداره ها.
H A M A S
03-07-2010, 21:09
راستی حیف شد
مسی این اعجوبه تاریخ فوتبال!!!!!
البته عیبی نداره چون این بازی براش تجربه شد
و میتونه گل زدن رو از فردریش آلمانی(که اولین گل ملیش رو زد) یاد بگیره
مسی برو دفاع های ختافه و خرس و اوساسونا رو دریبل بزن و خوش باش
fire159خیلی دوستت داریم....:11::40::10::40::11:
جای شما رو سبز نگه میداریم....
tommy vercetti
03-07-2010, 21:10
بردیا، پژمان،وحید و یوسف برد آلمان رو بهتون تبریک می گم ...
ممنون تامی عزیز
راستی این جگر خواننده گروه رولینگ استون باز تو ورزشگاه بود
هربازی که میاد با اینکه طرفدار تیم حریفه ما 4تا میزنیم
انشالله نیمه نهایی هم بیادش:دی
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 21:12
خیلی خوب ... نه ... عالی بود یوسف ...
می گن تا 3 نشه بازی نشه ...
فقط وضوحش بهتر باشه ...
خ.صوصی بزن اگه نشد
اینو هستم. اگه:21: بود خ.صوصی برفست.
malaki_mall
03-07-2010, 21:12
شاید از وی چیز ان استفاده میکنه :21:
کی به کیه شاید اونجا پی سی ورلد هیتلر باشه .:27:
mehrdad8086
03-07-2010, 21:13
فعلا این قهرمانی رو به عنوان زهر چشم داشته باشید:27:
بی خیال جان من!
بذار کنار دیگه می خوای شر درست کنی ؟
اسطوره ای بنام آلمان....عقاب فوتبال اروپا..نه...بلکه جهان...بله عقاب فوتبال جهان
من از بس استرس داشتم شاید تقریبا 20 دقیقه بیشتر بازی رو نگاه نکردم...اصلا تحمل نداشتم...فقط نتیجه رو از بچه ها میپرسیدم.....هی المان گل میزد.هی من خوشحال میشدم...دمشون گرم
واقعا ممنون بابت این جواب ...
واقعا متاسفم برای امثال این ادم ها که وطن فروشی میکنن و به آلمان ها میگن ما ...
ما هرچی باشیم ایرانی هستیم و این یه افتخار هست ...
حالا چون یه بازی برده المان و ... باید همچین کاری بکنی ؟ ... این نشون دهنده ظرفیتت هست ..
ممنون مافیا جان ...:40:
آلمان همیشه دوستت داشتم وخواهم داشت...:40:
با این که از آلمان بدم میاد ... اما قهرمانیشو تبریک میگم
بعید میدونم بشه جلوی این تیم رو گرفت
اقا تبریییییییییییییییییییییک ککککککککککککککککککککککککک کککک!!!!!!!!!!!!!!!
بردیییییییییییییییییییییی یم....
مگه به خواطر احترام به ایرلند و اینا لباس دووم آلمان سبز نبود؟؟؟
چرا این بازی مشکی پوشیدن؟؟؟
آلمان دوستت دارم...
مگه به خواطر احترام به ایرلند و اینا لباس دووم آلمان سبز نبود؟؟؟
چرا این بازی مشکی پوشیدن؟؟؟
به خاطر آرژانتین....
:دی
Rude Boy
03-07-2010, 21:27
بهتون تبریک می گم !
ازتون ممنونم که آقای پر ادعا را فرستادین خونشون !!!!!!!!!!!
shabkard
03-07-2010, 21:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبرانگلیس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قبر ارژانتین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این هم قبر هواداران اسپانیایها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گاو اگه عقل داشت با عقاب طرف نمیشد
03-07-2010, 21:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبرانگلیس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قبر ارژانتین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این هم قبر هواداران اسپانیایها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گاو اگه عقل داشت با عقاب طرف نمیشد
03-07-2010, 21:49
فقط میتونم بگم
HEIL HITLER
الان روحش شاده شاده :دی
Peji2010
03-07-2010, 21:49
اینو هستم. اگه:21: بود خ.صوصی برفست.
برای منم اگه :18::21::34::24::40: بود خصوصی بفرست..:thumbsup:
به همه فاصله آلمان آرژانتین ثابت شد.
حالا دیگه بگو آلمان
بگو بگو بگو
آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان
kotlet110
03-07-2010, 21:57
فقط میتونم بگم
HAIL HITLER
الان روحش شاده شاده :دی
حداقل شما که ادعای جرمنی دارین اینا رو آلمانی بگین نه انگلیسی :31:
آختوم هیتلر
بچه ها کی دوستداره اینو بغل کنه؟ها؟یلا اگه مردین؟
pooria.rio
03-07-2010, 22:02
عزیز جان HAIL آلمانیه
:27::27::27:
kotlet110
03-07-2010, 22:03
عزیز جان HAIL آلمانیه
:27::27::27:
عزیز جان اون heil نه hail :31:
Heil Hitler یاHeil mein Führer :46:
mehrdad8086
03-07-2010, 22:04
چه هاته!!!!
من رفتم ببینم حریف بعدیمون کیه.....
به سلامتی همه...:7:
بگو کی دوست نداره؟:دی
///////
خب دوستان به عنوان حسن ختام جشن: آلمان چی کارش کرده؟:دی .............
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 22:09
بردیا، پژمان،وحید و یوسف برد آلمان رو بهتون تبریک می گم ...
منم از صمیم قلب بهت تبریک میگم.:40: (هر چند که وحیدشو بعدا بش اضافه کردی:31::31::31:):11:
CHEGUEVARA.
03-07-2010, 22:11
دوستانی که اینقدر سنگ آلمان رو به سینه میزنید چه سودی براتون داره که از یه کشور نژاد پرست اینطوری طرفداری میکنید.......؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
بگو کی دوست نداره؟:دی
///////
خب دوستان به عنوان حسن ختام جشن: آلمان چی کارش کرده؟:دی .............
پاره پاره....
(سوراخ دیگه خز شده)
آقا من تا 2 شب بیکارم....
همینجا جشن رو برپا میکنیم...
:40::40::40::40:
tommy vercetti
03-07-2010, 22:13
منم از صمیم قلب بهت تبریک میگم.:40: (هر چند که وحیدشو بعدا بش اضافه کردی:31::31::31:):11:
ایول به حواست .... :21:
اشتباه تایپی بود ... یه دفعه دیدم پس وحیدش کو ؟؟؟:18:... بعد در عرض 1 دقیقه:40: درستش کردم .
شما به دل نگیر !!:11:
yashgin128
03-07-2010, 22:15
لعنت به اون هشت پای لعنتی
mehrdad8086
03-07-2010, 22:15
دوستانی که اینقدر سنگ آلمان رو به سینه میزنید چه سودی براتون داره که از یه کشور نژاد پرست اینطوری طرفداری میکنید.......؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
خجالت داره:31:
بحث رو نژادی نکن:20:
لعنت به اون هشت پای لعنتی
توهین نکناااااا.........
حداقل اون هشت پا معتاد نیست.
سلام
من طرفدار المان نیستم
ولی انصافا بازی تون خیلی خوب بود
تبریک میگم
pooria.rio
03-07-2010, 22:18
به مناسبت این جشن مبارک :دی
از این لحظه تا موقعی که آن باشم برای هر پست یه تشکر میزنم :دی
اقا میگم جشن رو اینجا بگیریم یا تو تایپیک آلمان-آرژانتین؟؟؟؟
تو تاپیک خود آرژانتین بگیریم بهتره:دی
yashgin128
03-07-2010, 22:22
توهین نکناااااا.........
حداقل اون هشت پا معتاد نیست.
همون بقول شما معتاد چندتا جام جهانی رو تسخیر کرد
اون پنالتی لعنتی رو که یادتون نرفته.توطئه های جام 94 رو هم...
در کل من قصد توهین ندارم.واین برد رو بهتون تبریک میگم
تو تاپیک خود آرژانتین بگیریم بهتره:دی
همین جا خوبه بابا ول کنید توروخدا.......... کشتین هرچی آرژانتینیه رو.........بسه بیخیال...
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
مرسی.
انشاالله دوره بعدی جبران کنید...
mehrdadb3
03-07-2010, 22:26
امسال حق آلمان هست که قهرمان شه چون از اول بهترین بازی رو ارائه داده در ضمن المانها نژاد پرست نیستند به شدت میهن پرست هستند و این کاملا با ارزش هست
ممنون دوست عزیز.
ممنونم به خاطر این که ظرفیت باخت رو دارین و شخصیت خودتون رو ثابت کردین.:40:
نه این که مثله بعضی از دوستتاتون که وقتی میبینن باختن شروع به فحاشی میکنن.
tommy vercetti
03-07-2010, 22:32
یوسف چشم من به در ... نه به پست شمار صفحه ی اختصاصیم خشک شد ...
پس کو غافل گیری ؟؟؟؟ پس کو ... های ... (خوب)؟؟؟؟
-------------------------
آقا کسی آنجل رو نخواست ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی جیغ جیغ می کنه !
خیلی جیغ جیغ می کنه !
چی؟
خوب بود؟
راضی هستی؟
tommy vercetti
03-07-2010, 22:45
چی؟
خوب بود؟
راضی هستی؟
خوب زدم لهش کردم ... عقدم خالی شد ...
الانم یه ذره :24::34: شده ... دیگه هیچ کی نمی خوادش !!!
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 22:46
خیلی جیغ جیغ می کنه !
تایید میشه به شدت...(یوسف چی شد پس)
خوب حالا نوبت پژمانه.تو هم یه تاید بزن.
tommy vercetti
03-07-2010, 22:49
ا................................................ ...................؟
یوسف اینا چیه فرستادی ؟؟؟؟
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
آلمانی هاش که خیلی کمن !
Anonymous13
03-07-2010, 22:49
سلااااااااااااااااااااااا اااااام
تبريك ميگم بچه ها
اين هم واسه آرژانتين با اين همه ادعا
tommy vercetti
03-07-2010, 22:50
راستی اگه تونستی آلمانی هاشو تو تاپیک بذار همه ... حال کنن
سلااااااااااااااااااااااا اااااام
تبريك ميگم بچه ها
اين هم واسه آرژانتين با اين همه ادعا
حالا وقت بود..میذاشتی صبح میومدی.(شوخی):31:
من هم به شما تبریک میگم.:10::40::11::40::10:
tommy vercetti
03-07-2010, 22:53
کم پیدایی ؟(یوسف)
shabkard
03-07-2010, 22:56
بچه ها طرف داران المان میفهمن منطق یعنی چه
به نوعی ما هواداران هوشمند وبرتریم ودنبال تزریقیها نمیرویم
Anonymous13
03-07-2010, 22:59
حالا وقت بود..میذاشتی صبح میومدی.(شوخی)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
من هم به شما تبریک میگم
نشد بيام
خيلي خيلي خوشحال بودم تيشرت تيم ملي آلمان رو پوشيدم و با دوستم رفتيم بيرون صفا .
اون طرفداراي آرژانتين كه قبل بازي حرف مف؟؟ ميزدن رو نميبينم . :27: با اون مربي معت؟؟
کم پیدایی ؟(یوسف)
جانم؟:20:
رسید؟:31:
tommy vercetti
03-07-2010, 23:00
یوسف بذار ...
بی جنبه نداریم .... داریم ؟
------------------------------------------
آره ....
چه جورم !!!!
به ناموش آرژانتین چی کار داری ؟؟؟
نشد بيام
خيلي خيلي خوشحال بودم تيشرت تيم ملي آلمان رو پوشيدم و با دوستم رفتيم بيرون صفا .
اون طرفداراي آرژانتين كه قبل بازي حرف مف؟؟ ميزدن رو نميبينم . :27: با اون مربي معت؟؟
اینجا قیامت شد...:18:
حالاهم تموم شده دیگه....:31:
باورکن 9-10تا صفحه رو من نخوندم....فرصت نکردم سرم روبخارونم.....:31:
tommy vercetti
03-07-2010, 23:04
اینجا قیامت شد...:18:
حالاهم تموم شده دیگه....:31:
باورکن 9-10تا صفحه رو من نخوندم....فرصت نکردم سرم روبخارونم.....:31:
کجا ؟؟؟
طرف ما که ... پرنده پر نمی زد !!!:41:
آقا من که دیگه بیشتر از این طاقت نمیارم!
پس کی بالا و پائین پریدنها و قاطی کردنهای مارادنا رو میبینیم؟!:wac:
هنوز چهار پنج ساعت تا در هم کوبیده شدن آرژانتین مونده! :13:
اه ه ه ه ه
مثل روز برام روشن بود:5:
از همون اول هم بهتر بود مارادنا پای منقلش مینشست و خودشو درگیر نمیکرد
کجا ؟؟؟
طرف ما که ... پرنده پر نمی زد !!!:41:
بیخیال علی رضا جان...
راست میگی؟
ولی من مشغول گذاشتن عکس بودم وبرای هرکدوم از بچه ها نوش میفرستادم توی تاپیک میدیدم 20-25تا پست رفتین جلو:18:برا همین دیگه نخونم وفقط پست دادم.:27:
Anonymous13
03-07-2010, 23:11
راستي دوست خوبمون fire159 هم مسدود شده / بن شده / ظاهرن با مدير آرژانتينيه اينجا حرفش شده بود
.
اما اين 4 تا گل زيبا جواب خيلي خوبي به همشون بود .
در بهار آزادی جای fire159خالی:10:
آقا من که دیگه بیشتر از این طاقت نمیارم!
پس کی بالا و پائین پریدنها و قاطی کردنهای مارادنا رو میبینیم؟!:wac:
هنوز چهار پنج ساعت تا در هم کوبیده شدن آرژانتین مونده! :13:
اه ه ه ه ه
tommy vercetti
03-07-2010, 23:17
در بهار آزادی جای fire159خالی:10:
باز زدی تو خط شاعری ؟
پای بالای برده ما
فردا توی گل می شود !!!!
دوست خوب ماهم فردا
یا آزاد یا منگل می شود
آقا بی خیال مارادونا بشیم.
اصلا مگرمارادونا چکار میتونست بکنه،درمقابل آلمان که نکرد.
بحث اینجاست که زور آرژانتین به ما نرسید همین.
ما برتر بودیم وپیروز شدیم.حالا مارادوناکه هیچ اگه خوزه مورینیو هم میشد مربیشون نمیتونست کاری بکنه.
shabkard
03-07-2010, 23:20
اقای مدیر ارژانتینی شما هم بیا المانی بشو لذت ببر
اخراج نکن با مرام
yashgin128
بچه ها طرف داران المان میفهمن منطق یعنی چه
به نوعی ما هواداران هوشمند وبرتریم ودنبال تزریقیها نمیرویم
نشد بيام
قرار نشد که به مارادونا توهین بشه.بردین خب نوش جونتون دیگه چرا توهین می کنید
دیگه دارید شخصیت خودتون رو نشون میدید حقم دارید چون اصلا قبل از جام کسی رو شماها حتی تو یک چهارم هم حساب نمیکرد.ندید بدید
tommy vercetti
یوسف یه چی بگم تو سکته کنی ...
مدیرا به پیغام های خصوصی هم دسترسی دارن ...
آخ خ خ خ خ که دلم چقدر خنک شد
دم آلمان گرم
وعده ی دیدار ما فینال
آلمان - هلند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.