PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

jb.NY
06-07-2010, 19:38
تودیگه چی میگی تواین حیری ویری؟
برو دم در خونتون بازی کن بابا...:31:
اون عسکها کار خودشون رو کردن...:31:

میگم عمو یوسف ، تو اوضات از من بیریخت تره !
خدا رو شکر .نت الان از فیل در اومد
تو هم یه تستی کن شاید ردیف شده باشه

4870x2
06-07-2010, 19:39
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان برای همه این بازه: دی
+
اها راستی های هیتلر: دی

metallica is me
06-07-2010, 19:40
ُلام دوستان چرا سایت فیلتر شده؟؟؟؟راستی این هشت پا عوضی چه زری زده؟؟؟

yuseph
06-07-2010, 19:43
من نمیتونم نقل قول کنم.......یعنی اگر انجام بدم از سایت میرم بیرون!!!
اوضاع کمی بهتر شده..گوش شیطون کر........انشاالله....
چی شد؟واقعا برای همه قیلتره یا فقط من بدبخت اینجویم؟

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

متالیک جان....
نگران نباش این تاکتیک آلمان هاست..بهش میگن جنگ معکوس!!!
اوضاع سایت بهتر بشه بیشتر توضیح میدم...
فقط مطمئن باش که آلمان اسپانیا رو تیکه پاره میکنه...

بردیا
06-07-2010, 19:44
با p30world.net بیاید هیتلر نیستش

jb.NY
06-07-2010, 19:46
الان برای همه این بازه: دی
+
اها راستی های هیتلر: دی

نه بابا واسه من تا همین 5 دقیقه پیش چرچیل بود ، تازه الان وا شده
ای تف به این زندگی

yuseph
06-07-2010, 19:48
کمی سرعت+فیلترینگ=نبود یوسف:41:

AlamtabC
06-07-2010, 19:49
واقعا برای همه قیلتره یا فقط من بدبخت اینجویم؟

سلام یوسف جان

امیدوارم سلامتیت رو زودتر بدست بیاری من که مشکل فیلتر ندارم اما سرعت سایت مثل هر روز روبراه نیست

یه خورده اذیت می کنه امروز آره راست میگی امروز روز بدی بود ایشالا فردا شب خوب باشه

yuseph
06-07-2010, 19:49
میگم اینقدر تف نکن....:31:
آب بدنت کم میشه، ها........ضرر داره بخدا...تف چیه دیگه؟ حتمن حالا مانیتورت خیس خیسه درسته؟:31:

arfnpm
06-07-2010, 19:51
درود
دیگه بین بچه های کوچه و مدرسته هم حرف المانه.
فکر کنم اگر قهرمان بشیم خیلی زود آمار طرفدارا فوران کنه.
طبق آمارم که محبوب ترین تیم در جام جهانی هستیم.

yuseph
06-07-2010, 19:52
سلام یوسف جان

امیدوارم سلامتیت رو زودتر بدست بیاری من که مشکل فیلتر ندارم اما سرعت سایت مثل هر روز روبراه نیست

یه خورده اذیت می کنه امروز آره راست میگی امروز روز بدی بود ایشالا فردا شب خوب باشه
سرت سلامت حسن جان....
امروز روز....ولش کن بابا.
خوبه حداقل نقل قول درست شد...نه چشمش نکنم داره راه میوفته....:31:
راستی حال کردین جنگ معکوس آلمانهارو؟
خیلی باحالن اینا...:27:

javadlf
06-07-2010, 19:55
بابا اینا گوگل رو هم یک بار پیتر کردن چه برسه به p30world

yuseph
06-07-2010, 19:58
میگم حالا که قیلتر شدیم بزنیم دنده2؟:31:
آب که از سر گذشته چه یه وجب چه صد وجب:31:
شوخی کردم بابا....:27:

بردیا
06-07-2010, 20:03
حالا این حرفا رو بیخیال
یه سوالی برام پیش اومده

یه آقا یا خانومی بودش به اسم رعد
طرفدار آرژانتین بودش
هی میومد میگفت به جایی نمیرسید و حذف میشید و این صوبتا
کسی الان نمیدونه کجا میشه پیداش کرد؟:دی

yuseph
06-07-2010, 20:11
حالا این حرفا رو بیخیال
یه سوالی برام پیش اومده

طرفدار آرژانتین بودش
چندوقت پیش دیدمش..توی تاپیک((مقصر باخت آرژانتین...))اگه اشتباه نکنم...
دلم نیومد بهش چیزی بگم.....:20:

errmii
06-07-2010, 20:16
حالا این حرفا رو بیخیال
یه سوالی برام پیش اومده

طرفدار آرژانتین بودش
فکر کنم برای همیشه از پی سی ورلد خداحافظی کرد :31:

راستی سایت با .کام واسه من قیلتره ولی با .نت بازه
سرعت هم خوبه

jb.NY
06-07-2010, 20:24
میگم اینقدر تف نکن....:31:
آب بدنت کم میشه، ها........ضرر داره بخدا...تف چیه دیگه؟ حتمن حالا مانیتورت خیس خیسه درسته؟:31:

دس رو گلوم نذار یوسف جان
اینقد رو اینو اون تف کردم گلم خشکه خشکه
حالم از همه چی بهم میخوره:2:
یه دسمال کنارمه تفای رو مانیتورو تند تند پاک میکنم یه وقت نسوزه

S0R3N4
06-07-2010, 20:30
بچه ها
هنوز کسی عکس اون تماشگر خوشگل و نازی که بعد از گل اول آلمان تو بازیه با استرالیا نشونش دادن رو پیدا نکرده؟

Peji2010
06-07-2010, 23:01
بلاخره این لعنتی درست شد صبح هر کاری کردم با هیتلر شکنم نمیشد پست داد..الانم با net اومدم..
یوسف چت شده؟؟:18: میگفتی بچه ها رو خبر کنم یه وانت کمپوت برات بیارن..:31::10:
ببینم قضیه ی جنگ معکوس چیه؟؟ :21:

sina1415
06-07-2010, 23:40
چون می دونن فردا اسپانیا له میشه و اینجا جشن میگیریم دارن سایت رو قیلتر می کنن

yuseph
07-07-2010, 00:11
بلاخره این لعنتی درست شد صبح هر کاری کردم با هیتلر شکنم نمیشد پست داد..الانم با net اومدم..
یوسف چت شده؟؟:18: میگفتی بچه ها رو خبر کنم یه وانت کمپوت برات بیارن..:31::10:
ببینم قضیه ی جنگ معکوس چیه؟؟ :21:
سلام پژمان جان...
هیچی یه انفولانزای معمولیه...مرسی.:11:

جنگ معکوس یعنی چی؟
نگاه کن آلمانها برای منحرف کردن ذهن وافکار حریفان همیشه برنامه داشته که یکیش همین اختاپوس است.خب انگلیس گول خورد،آرژانتین هم همینطور..اما حکایت اسپانیا فرق داره...اسپانیا همین جوری خیلی از خود راضیه وخود رو مدعی جام میدونه..وبرای آلمان شانسی قائل نیست....با پیشگویی اختاپوس به نفع اسپانیا اونها دیگه با خیال راحت وارد زمین میشن که آلمان رو براحتی ببرن.هدف اینه که اونها آلمان رو دست کم بگیرن که ما در این کار موفق شدیم....خیلی جالبه این رو میشه براحتی از مصاحبه های اعضاءتیم اسپانیا فهمید....این فرصت طلایی آلمان هاست که با توجه به این غرور کاذب ایجاد شده در اسپانیا کلک اون روبکنن.
به همین سادگی،اسپانیا در چنگال عقاب فوتبال جهان گرفتارشد.:20:

Peji2010
07-07-2010, 00:36
سلام یوسف.. امیدوارم زودترخوب بشی تا فردا بعد از گل بارون کردن اسپانیا یه جشنی بگیریم.
پس جنگ معکوس اینه..:27: خوشم اومد که آدم تیزی هستی.:21::21:

kotlet110
07-07-2010, 00:44
دوستان میخوام وصیت کنم .
به احتمال زیاد من بن میشم . انگاری رک گویی ما به مذاق برخی مقامات بالا خوش نیامده .
فقط خواستم بگم دم همه تون گرم . خیلی باحالین .:31:
پیشاپیش قهرمانی المان رو هم به همه تون تبریک میگم . توی ترکوندن اینجا موقع جشن قهرمانی جای مارو هم خالی کنین .:5:
یاحق.:11:

malkemid
07-07-2010, 00:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

malkemid
07-07-2010, 00:57
حذف بشه.........

yuseph
07-07-2010, 01:08
کوتلت 110چی شده؟
چکار کردی؟

mx_2dar
07-07-2010, 01:44
از اونجایی که دماغ دلبوسکه بزرگتره احتمال شکست آلمان بیشتره چون استراتژی برتری آلمان ها لو رفته :31:
مراجعه شود به تصویر زیر

yuseph
07-07-2010, 01:53
حالا نمیخواد برامون بری بالای منبر دماغ دماغ کنی...
10بار گفتی؟بسه دیگه...میتونی توی تاپیک خودتون پست بدی....برو جانم.برو....

yuseph
07-07-2010, 02:14

kotlet110
07-07-2010, 07:18
کوتلت 110چی شده؟
چکار کردی؟
سلام دوستان . من دوباره اومدم . هیچی یه جای رفتم و یه چیزایی گفتم که انگاری به یه مدیر برخورد و در جواب من بدجورشاکی شد و اونم یه چیزایی نوشت و من دو باره نوشتم و یکی دیگه هم اومد اون وسط یه ذرت پرت کرد. خلاصه بدجور خرتوخر شد یه6 تا پست همینطوری بار هم کردیم تا اینکه این خودتراش سبزه اومد و همه رو از دم پاک کرد:31:
خدا بهم رحم کرد وگرنه بن میشدم .ولی خوشم اومد پستهای اون مدیره رو هم پاکش کرد :31:

---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------

از اونجایی که دماغ دلبوسکه بزرگتره احتمال شکست آلمان بیشتره چون استراتژی برتری آلمان ها لو رفته :31:
مراجعه شود به تصویر زیر

بعدش میگن فقط المانیا هستن که میان تو تاپیک ما شلوغ میکنن .:13:
کوچولو برو دم در خونه خودتون یه قل دوقل بازی کن آفرین بدو برو بچه خوب:46:

titanium_zarin
07-07-2010, 10:03
اقا يوسف ...انشالله امشب كه 2 تا ز=ديم همه چي يادت ميره و ويرروس هم از بدنت فرار ميكنه ...
به سلامتي همه ...

jb.NY
07-07-2010, 10:54
اقا يوسف ...انشالله امشب كه 2 تا ز=ديم همه چي يادت ميره و ويرروس هم از بدنت فرار ميكنه ...
به سلامتي همه ...

بگو ایشاا... !

sb1370
07-07-2010, 11:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آلمانی ها باید باور کنند :47:

arfnpm
07-07-2010, 11:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آلمانی ها باید باور کنند :47:
چه قدر خرافاتی!
فکر کنم زیاد کشیدی خونتو گم کردی اینجا جای شما نیست!

yuseph
07-07-2010, 11:56
به سلامتي همه ...
علی جان سرت سلامت.....:10:
اما ببخشید همش میخوای 2تا بهشون بزنیم؟......نه جان علی راه نداره حداقل5تا باید بخورن این مغرورها...:31:
اسپانیا نابود است.
آلمان پیروز است.:40:

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

بابا خرافاتی.....
شما گول خوردین....همتون سر کارین......:31:

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

بگو ایشاا... !
بروی چشم:
انشاءالله...

tazevared12
07-07-2010, 12:15
نه احتمالا منطقه ی شما مشکل شرعی پیدا کرده ما که مشکلی نداریم

احتمالا فروم هم سهمیه بندی شده:دی

منم تو یه کافی نت تو شهر دیدم فروم هیلتره-ولی لابد تو روستا وفوره نعمته و همه چی بازه-جون خودم همش سر همین تاپیکه:31:

armin321
07-07-2010, 12:28
بازي امشب فكر كنم خيلي بازي قشنگي بشه

هر دو تيم قشنگ فوتبال بازي ميكنند

حريف تيم هولناك و قدرتمند هلند امشب معلوم ميشه

AlamtabC
07-07-2010, 12:32
منم تو یه کافی نت دیدم فروم فیلتره-شیراز-جون خودم همش سر همین تاپیکه:31:
سلام واسه من هم امروز com فیلتره با net وارد شدم (مشکل شرعی هم یه مزاحه فراموش کردم که اسمایل بذارم : ذی)

فکر کنم فیلتر شدن هم سهمیه بندی شده هر روز در یک شهر :31:

yuseph
07-07-2010, 12:44
نه بابا من هنوز فیلترم.....بین خودمون بمونه بخاطر18تیره...:13:

tazevared12
07-07-2010, 12:45
...این برای 5677967869786978مین بار!!!

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

یک.....

عجب شماره رندی، نمیفروشیش؟

yuseph
07-07-2010, 12:49
عجب شماره رندی، نمیفروشیش؟
والا من هنوز تحویل نگرفتمش...اما باشه چند میخری؟:27:
ما فروشنده ایم....ببینم شما خریداری یا نه؟چند میخری؟:31:

AlamtabC
07-07-2010, 12:53
دوستان کسی از ترکیب احتمالی و جایگزین مولر خبر نداره (من که میگم شاید از کروس استفاده بشه)

به نظر کلا برنامه آلمان با نبودن مولر تغییر می کنه و باز یه شوک دیگه این بار به اسپانیا وارد میشه

yuseph
07-07-2010, 12:56
وقت استفاده از مارکو مارین رسیده.............وای اگه بازی کنه وبدرخشه..........
مارین میتونه جایگزین مناسبی برای مولر باشه....
آلمان قهرمانه

jb.NY
07-07-2010, 12:57
من که میگم شاید از کروس استفاده بشه

درسته... لو گفته میخواد از کروس بجای مولر استفاده کنه

yuseph
07-07-2010, 13:05
تونی کروس...

black.assassin
07-07-2010, 13:08
اختاپوس مختاپوس بیخیل . امشب 4 تا می زنیم . این اختاپوسرم خودم بعد جام جهانی با بچه ها میپزیم می خوریم . :دی

yuseph
07-07-2010, 13:38
اختاپوس مختاپوس بیخیل . امشب 4 تا می زنیم . این اختاپوسرم خودم بعد جام جهانی با بچه ها میپزیم می خوریم . :دی
بابا میخوای کاسبیمون رو بهم بزنی؟میپزی؟اختاپوس بدبخت رو؟متاسفم...نیازش داریم...
2012-2014و.....:31:

errmii
07-07-2010, 13:40
البته شاید نبود مولر یه جورایی به نفعشمون هم باشه
و تیم با یه تاکتیک جدید و ناشناخته بیاد تو میدون و حریف غافلگیر بشه
به هر حال حتما روی مولر و برای مهارش قبلا مربی ها برنامه ریزی کرده بودن ولی الان برای جایگزینش نمی دونن چیکار کنن

AlamtabC
07-07-2010, 13:56
البته شاید نبود مولر یه جورایی به نفعشمون هم باشه
و تیم با یه تاکتیک جدید و ناشناخته بیاد تو میدون و حریف غافلگیر بشه
به هر حال حتما روی مولر و برای مهارش قبلا مربی ها برنامه ریزی کرده بودن ولی الان برای جایگزینش نمی دونن چیکار کنن
وقتی بالاک نیومد تو چند روز تاکتیک عوض شد و همه هم باهاش هماهنگ شدن حالا تو این سه چهار روز با این که یه خورده

کمه اما میشه با تاکتیک جدید هماهنگ شده باشن چون خیلی تاکتیک پذیر نشون دادن ولی امیدوارم این تغییر تاکتیک باعث

قربانی شدن آلمان نشه که تو بازی با آرژانتین که نشد اشاره به صحبت مارادونا (آلمان ها از همون ابتدا یه تیم دیگه ای بودن)

خوب این همون خصیصه ی آلمانی هاست که اول به حساب خودشون میرسن بعد نسخه ی حریف رو میپیچن

yuseph
07-07-2010, 15:39
اونجوری که داره بوش میاد من وبردیا ویکی دونفر دیگه....بن میشیم!!!؟؟!؟!؟!:13:

فقط امیدوارم این اتفاق نیوفته....:31:

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

تاپیک اسپانیا رو هم بستن....:13:

mmiladd
07-07-2010, 15:39
اسپانیا بخواد نذاره ما جامو بگریم.... امشب له می شن...!

بردیا
07-07-2010, 15:40
اونجوری که داره بوش میاد من وبردیا ویکی دونفر دیگه....بن میشیم!!!؟؟!؟!؟!

فقط امیدوارم این اتفاق نیوفته....

اتفاقی نمیفته
ما که توهینی نکردیم بخوان بنمون کنن

ولی کلا طرفدارای اسپانیا باحالن

اون آرش سوتی ناجور داده بعد رفته پستشو ویرایش کرده که مثلا به من تهمت بزنه من موقع نقل قول گرفتن تو پستش دست بردم که مچشو گرفتم با اون عبارتی که زیرپستش زده بود مبنی براینکه ایشون پستشو ویرایش کرده:27:

mmiladd
07-07-2010, 15:43
گرد مولر در آستانه بازی حساس مقابل اسپانیا به میروسلاو کلوزه روحیه داد

گرد مولر اسطوره سال ‌های دور فوتبال ژرمن ‌ها از اینکه یک آلمانی دیگر رکورد بهترین گلزن ادوار جام‌ جهانی را به خود اختصاص بدهد استقبال کرد و گفت: «خوشحالم که کلوزه در حال رکورد شکنی است. او همیشه در جام‌ جهانی در نقش یک گلزن و تمام‌ کننده ظاهر می‌ شود و در این جام نیز به کار خود ادامه می‌ دهد. او هنوز 2 بازی دیگر در پیش رو دارد و به نظر من می‌ تواند در این 2 بازی از مرز 15 گل هم عبور کند. هنوز یک آلمانی در صدر جدول بهترین گلزنان جام‌ جهانی برای همه ما و فوتبال آلمان اتفاق بسیار خوشایندی است. امیدوارم در 2 بازی اخیر تیم‌ ملی آلمان، باز هم شاهد گلزنی‌ های میرو کلوزه باشیم.»

فیلیکس ماگات : فوتبال آلمان جادوگر ندارد و با کار گروهی در جام جهانی موفق شده ایم

فیلیکس ماگات، سرمربی نام ‌آشنای فوتبال آلمان و جهان در اظهار نظری جالب گفت: «شاید فوتبال آلمان مثل تیم‌ هایی همچون آرژانتین، برزیل یا هلند بازیکنان تکنیکی نداشته باشد، اما به نظر من این نقطه ‌ضعف با کارهای تیمی و ترکیبی در تیم به خوبی پوشش داده می ‌شود. ما مثل آرژانتین و برزیل در داخل زمین جادوگر نداریم، اما جادوی ما، بازی تیمی است. جذابیت فوتبال به بازی گروهی و تیمی آن است و این همان چیزی است که فوتبال آلمان روی آنها سال ‌ها پافشاری کرده است. مطمئن باشید با این تیم آلمان می ‌تواند دوباره قهرمان جام‌ جهانی شود. من شخصاً به قهرمانی این تیم بسیار امیدوارم.

آلماني ها در نامه ای از هوادارانشان به خاطر حمايت هايشان تشكر كردند

سايت گل : بازيكنان تيم ملي آلمان، در آستانه ديدار حساس اين تيم مقابل اسپانيا، نامه اي خطاب به هواداران شان در آلمان نوشتند و از حمايت هايشان در چند هفته اخير تشكر كردند.
در اين نامه آمده است:

به هواداران مان در آلمان
ما همگي عكس هايي كه از آلمان منتشر شده را ديديم. صدها هزار نفر در ميادين، ميليون ها نفر از طريق تلويزيون و عشق به پرچم مشكي و قرمز و زرد آلمان.كشور ما مهماني صلح آميز فوتبال را جشن گرفت.
هرچند شما هزاران كيلومتر از ما دور هستيد، هر يك ما حمايت شما را كاملا احساس مي كند. شور و اشتياق شما شور مضاعفي به ما مي دهد. پشتيباني شما ما را قوي تر مي كند.
ما هنوز به ديدار فينال نرسيده ايم و جشن هنوز ادامه دارد. در آفريقاي جنوبي و آلمان. ما همگي يك تيم هستيم و همگي يك هدف بزرگ داريم. با كمك هم مي توانيم هر كاري انجام دهيم

yuseph
07-07-2010, 15:43
اتفاقی نمیفته
ما که توهینی نکردیم بخوان بنمون کنن

ولی کلا طرفدارای اسپانیا باحالن

اون آرش سوتی ناجور داده بعد رفته پستشو ویرایش کرده که مثلا به من تهمت بزنه من موقع نقل قول گرفتن تو پستش دست بردم که مچشو گرفتم با اون عبارتی که زیرپستش زده بود مبنی براینکه ایشون پستشو ویرایش کرده:27:
میگم نفهمیدی طرف چش بود؟
انگار به قصد بن شدن حمله میکرد.....
رفتارش غیره منتظره بود...تا اونجایی که میشناختمش آدم آرومی بود...خدا بخیر بگذرونه این دوتا بازی باقی مونده رو..:31:

بردیا
07-07-2010, 15:48
میگم نفهمیدی طرف چش بود؟
انگار به قصد بن شدن حمله میکرد.....
رفتارش غیره منتظره بود...تا اونجایی که میشناختمش آدم آرومی بود...خدا بخیر بگذرونه این دوتا بازی باقی مونده رو..:31:

داش مجتبی؟
بابا عوارض 4تا خوردنه دیگه
خدا رو چه دیدی شاید ماهم هی میرفتیم میگفتیم بندکفش کلوزه اندازه کل آرژانتین میرزه و به توز میگفتیم فکر میکردیم توپ جمع کنه و بازیکن نیستش و بعدش همون آقای توپ جمع کن دقیقه 3 بهمون گل میزد و 3تادیگه هم پشتش میخوردیم قاطی میکردیم:31:

xeNociDe
07-07-2010, 15:48
Victory For US

errmii
07-07-2010, 15:51
خاص بودن به سياق «لو»
اعتراف یک ایتالیایی در مقابل بازیهای زیبای آلماندر جام جهانی 2010...

جواد رستم زاده - وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ و تیم ملی فوتبال آلمان در ایران

اعتراف مي كنم هيچ گاه تمايلي به فوتبال ژرمنها نداشتم. من هم به مانند بسياري از مردمانخون گرم سرزمين هاي گرمسيري عاشق فوتبال رام نشده و وحشي هستم. مي خواهم بگويم از اين كه يك ستاره رام نشدني داشته باشم كه با شعبده اي غافلگير كننده دروازه را باز كند بسيار بيشتر لذت مي برم تا اينكه يك تيم داشته باشم كه با فوتبال خط كشي شده به گل برسد. همين هم بود كه فوتبال آلمانها حتي با اين همه افتخار، هيچ گاه مرا سر ذوق نياورد و پاي تلويزيون ميخ كوب نكرد.
با اين حال اعجوبه هاي عقابها البته هميشه برايم جذاب بودند و ماندند و حتي وادارم كردند كه در كودكي عكسهايي از ماتيوس و ليتبارسكي را به ديوار اتاقم بچسبانم و يا براي ضربه هاي ايستگاهي هسلر لحظه شماري كنم. از آن سالها تا اين سالها تيم ملي آلمان با تمام تاختنش در عرصه هاي بين المللي برايم غريبه ماند و حتي بوندس ليگا هم مسابقاتي ماند كه تنها به واسطه حضور ايراني ها در ذهنم جرقه مي زد.

از سال 2006 اما داستان فوتبال آلمان با حضور چهره اي جديد داستان ديگري شد. نه تنها براي من كه براي خيلي از هم فكرانم نيز چنين شد. خب سال 2006 تمام نگاهمان در مرحله مقدماتي معطوف تيم ملي مان بود و نگاهمان خيلي به ساير تيمها معطوف نشد. ابرقدرتها و قدرتهاي درحال پيشرفت بالا آمدند و ما حذف شديم و آنجا بود كه تازه حس هواداري از عشق قديمي در وجودمان نيش زد. مانكن هاي ايتاليايي هرطوري بود همه را درو مي كردند، برزيلي ها با ستاره هايشان آتش بازي به راه انداخته بودند و فرانسه با شعبده «زي زو» همه را مات مي كرد و هلند داستان جوش آب و رنگ خودش را داشت.
آلمانها در خاكشان با كلينزمن جوان پيش روي مي كردند و تحسين همه را برانگيخته بودند. همان روزها البته هيچ كس حواسش به مرد موقر و خوش لباسي كه روي نيمكت آلمانها، متفكرانه مي نشست و بازي ها را آناليز مي كرد، نبود.

«يوآخيم لو» با اين حال آن سال از لحاظ تيپيك، چشمها را مدام از روي كلينزمن به سوي خودش معطوف مي كرد. حالا بماند كه هرچه به پايان آن جام نزديك مي شديم زمزمه هاي همه كاره بودن «يوگي» (لقب مردم آلمان به لو) در كارهاي تاكتيكي ژرمنها نيز به گوش مي رسيد. يوآخيم 2006 با آن موهاي لخت آنكادر شده و پيراهن سفيد خاص، به تيپ ايتاليايي ها طعنه زد و در ذهنمان ماند و شد نقطه درخشان فوتبال ماشيني آلمان. او سرمربي شد و نشان داد كه «لو»ي كم نشان در فوتبال دنيا، براي خودش دكتراي تاكتيكي دارد و با هوش منحصر به فردش قادر است نسخه شكست هر تيمي را بپيچد.
حالا براي امثال من كه هميشه به تك ستاره هاي آلمان بيشتر ميل نشان مي داديم تا فوتبال تيمي شان، ستاره اي جديد متولد شده كه اين بار نه روي مستطيل سبز كه روي نيمكت مربيگري، دل ها و ذهن ها را «آچمز» خودش مي كند. «لو» اگرچه اين بار آن ست سفيد و مشكي چشم نوازش را نپوشيده اما با شطرنج غافلگير كننده اش در آفريقاي جنوبي چشم ها را از حدقه درآورده است. يوآخيم جوان پوسته فرتوت ژرمنها را كند و با جوان ترين آلمان سالهاي اخير همه را به تحسين واداشت.
او شاخ ستاره رام نشدني - همان كه ما هواداران فوتبال وحشي! تمام معناي فوتبال زيبا را در دريبل ها و هياهويش جستجو مي كرديم- شكست و ثابت كرد با ذهن زيبا هم مي توان همه چيز را به تسخير خود درآورد، حتي قلوبي را كه باورتان ندارند.

مارادونا با تمام رجزخواني هايش مقابل مرد مومشكي دوست داشتني ما، دستهايش را به عنوان تسليم بالا برد. همان كاري كه كاپلو كرد و همان كاري كه احتمالاً مربيان بزرگ پرهياهوي ديگر در آينده انجام خواهند داد.

«لو» را بايد ورژن موقر مورينيو بناميم و با اينكه هيچ گاه فوتبال آلمانها را نستوده ايم اما به احترامش كلاه از سر بر داريم. يوآخيم لو ثابت كرد كه هم مي توان خوش تيپ بود، هم مي توان موقر بود و هم مي توان بي سروصدا به سوي قهرماني و ستاره شدن گام برداشت. حالا چه كسي مي گويد «لو» خاص نيست؟

xeNociDe
07-07-2010, 15:53
Victory For US

yuseph
07-07-2010, 15:58
vergottern:40:deutschlend

xeNociDe
07-07-2010, 15:59
Victory For US

yuseph
07-07-2010, 16:01
of course in Dream : دی
lieben:40:deutschlend

errmii
07-07-2010, 16:37
این مطلبو حتما بخونید خیلی جالبه

اشتباهات داوری، به نفع یا به ضرر آلمان؟؟ (طنز)
نگاهی طنز آمیز به وضعیت داوری دیدار های آلمان در جام جهانی2010...

فرزان موثق - وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ و تیم ملی فوتبال آلمان

اشتباه داوری، داوری اشتباه، داوری که اشتباه می کنه یا اشتباهی که داور می کنه، همه به موضوعی در فوتبال تبدیل شده که گویا به این راحتی گریبان این ورزش رو رها نمی کنه؛ اشتباهاتی که در این جام هم خودش رو به شکل چشمگیری نشون داده.

در مسابقات مختلف، بین تیم های مختلف، در زمین های مختلف با داورای مختلف، و حتی مختلف، گاهی این اشتباهات مختلف به ضرر یک تیم و به نفع تیمی مختلف، به نحوی مختلف تموم میشه، مختلف. حالا این آلمان زبون بسته تیمی بوده که از این موضوع، بیشتر سود برده یا برعکس، طعم تلخ اشتباه داوری همچنان در دهان این تیم باقی مونده!؟

افرادی که طرفدار تیم های دیگه و مخصوصاً انگلیس هستند، در این جام انگشت اشاره خودشون (اونایی که انگشت اشاره ندارن انگشت شصتشون، اونایی که انگشت شصت ندارن انگشت کوچیکشون، اونایی که اصلاً دست ندارن پاشون، اونایی که پا ندارن بالاخره یه جاشون) رو به سمت آلمان گرفتند، به نشونه تیمی که همیشه در همه موارد خوش شانس بوده (آره خوب، این که به تیمی مثل انگلیس خرده در این مرحله واقعاً خوش شانسی بود چون آمریکا تیم خطرناکی بود) و در این جام هم به کمک اشتباهات داوری تا به اینجای کار بالا اومده. اما با بررسی بازی هایی که سپری شده جواب این سوال داده میشه.

آلمان – استرالیا

مسابقه ای که در همون دقایق اول همگان رو شگفت زده کرد، تا جایی که تماشاگرانی که تا اون بازی، مسابقات کم هیجان و کم گلی رو دیده بودند، گویی با انگیزه فراوان به سمت تلفن های خودشون رفتند و به آلمان رأی دادند تا رکوردی رو به جا بذارن که تا الان هم که مرحله یک چهارم نهایی برگزار شده، شکسته نشده. بازی روان و زیبای آلمان، استرالیا رو از دور بازی خارج کرده بود، نمی دونم، شاید استرالیا یادش رفته بود واسه چی اومده تو زمین یا آلمان رو به خاطر حرف ونگر جو گرفته بود. این ویژگی بازی آلمان باعث شد که اونها اصلاً مجبور به انجام خطایی نشوند که کارت دریافت کنند. اما گویا داور مسابقه صبح که از خواب بیدار شده بود همسر مهربانش بهش گفته بود که اگه دو تا کارت زرد به آلمان ها ندی خونه رات نمی دم. دو کارتی که هر دو روی خطای تمارض داده شد. خطای اول خطایی بود که کارشناس داوری بعد از بازی اعلام کرد که اشتباه بوده و احتیاجی به توضیح نداره، و خطای دوم که کاکائو مرتکب شد، گویا به چشم داور به گونه ای دیگه اومده بود، اگر این بازیکن در سر جای خودش ثابت می موند و پاش رو نمی کشید، فکر می کنم باید دوتا پای مصنوعی براش می خریدن، اما خوب هر کس دیگه ای هم به جای اون بود پاهای خودش رو ترجیح می داد، کاکائو پاهای خودش رو به سرعت عقب کشید و قانون جاذبه میگه که وقتی زیر شما پا نباشه، بدن شما به زمین می خوره، اما گویا داور مسابقه مشکلی با نیوتون داشته. بابا مرد حسابی، تمارض یعنی اینکه هیچ بخوردی در کار نبوده و بازیکن می تونسته تعادل خودش رو حفظ کنه اما خودش رو زمین زده، اونم با حالتی که وانمود کنه که زدنش، بعدم اینکه معمولاً داورا فقط وقتی تمارض توی 18 قدم باشه کارت میدن و وقتی خارج باشه فقط به بازیکن اشاره می کنن که بلند شو.

آلمان – صربستان
مهم ترین اتفاق این بازی اخراج کلوزه بود، که باز هم کارشناس داوری بعد از بازی، عیناً اعلام کرد که کارت قرمز اشتباه بوده. عواقب این کارت کاملاً برای همه مشخصه، باخت آلمان در این بازی، و کاهش چشمگیر قدرت هجومی تیم در بازی بعدی. اما در این بازی چندین بازیکن دیگه هم روی خطاهایی کارت زرد گرفتن که همه، برخوردهایی بودن که داور می تونست کارت بده، می تونست نده، اما در شرایطی که بر بازی حاکم بود حد اقل نصف کارت ها نادرست بود، به خاطر اینکه هیچ گاه یک داور در یک بازی معمولی که روندی عادی داره در 10 دقیقه 12 تا کارت نمیده، و کمی با تأمل بیشتر کار رو دنبال می کنه، اما ظاهراً داور این مسابقه می خواست قدرت خودش رو به رخ بکشه. و حالا با این همه کارت زرد و یک کارت قرمز چه فشاری به تیم خواهد اومد!؟ چه میزان از جنگندگی بازیکنان در بازی های بعد کم میشه برای نگرفتن کارت دوم!؟ چه مقدار بازدهی بازکنان کم خواهد شد برای پرهیز از برخورد!؟

آلمان – انگلیس

گویا باید توازن برای آلمان رعایت می شد، و به خاطر کم لطفی ای که داوران قبلی در حقش داشتن در این بازی باید کمی شانس باهاشون یار می بود. همین طور هم شد. گل انگلیس قبول نشد. گلی که بعضی ها می گن توپ 30 سانت تو دروازه بوده، بعضی ها می گن 70 سانت، و بعضی ها هم می گن حدود 250000 استادیا (واحد سنجش محیط کره زمین) و نیم متر توی دروازه بوده چون می گن توپ رفته یه بار دور زمین چرخیده و برگشته و نیم متر از خط گذشته (این دیگه بستگی داره به اینکه کدوم وری نشسته بودن و تلوزیون رو نگاه می کردن)، البته در بازی ای که تیم برتر کاملاً آلمان بود، و اگر اون گل هم قبول می شد باز احتمال پیروزی آلمان در آخر خیلی بیشتر بود، اما این رو موضوعی به نفع آلمان ها در نظر میگیریم تا با اشتباهاتی که قبلاً در حقشون شده بود بی حساب بشن. مخصوصاً به یاد ماندنی ترین اشتباه داوری در فینال 66، که با چشم غیر مسلح که چه عرض کنم، بدون چشم هم میشد تشخیص داد که توپ وارد دروازه نشده، حتی من خودم یه بار از پشت تلوزیون نگاه کردم بازم تونستم تشخیص بدم، اما هنوز هم بعضی ها می گن گل نشده، بعضی ها هم که یه مقدار منطقی تر هستند می گن هنوز ثابت نشده (آخه مگه میشه، یه چیزی میگیا).

آلمان – آرژانتین

بله، در نیمه اول، بازیکن آرژانتین فکر کرد داره والیبال بازی می کنه، به خاطر همین تا کش می یومد با دست رفت طرف توپ و تقریباً یه آبشار حرفه ای با کف دست زد (تقریباً صحنه ای که باعث کارت گرفتن روبن در بازی هلند شد)، اما داور با تدبیر خاصی ترجیح داد که فقط خطای هند اعلام کنه، اینم از اون تشخیصا بود، اما چند دقیقه بعد، در حالی که آلمان 1 گل جلو بود، ساعد دست مولر که فقط 5 تا 10 سانت با بدنش فاصله داشت و کاملاً مشخص بود عمدی در کار نیست و توپ هم زمان با بدن و دستش برخورد کرد، داور باز هم با تدبیر خاصی تشخیص داد که کارت زرد بده، که این دیگه زد رو دست قبلی، که بازم کارشناس داوری اعلام کرد که کارت نداشت. در نتیجه یکی از بهترین بازیکنای آلمان که به سختی میشه براش جایگزین انتخاب کرد بازی بعدی رو از دست داد.

حالا آیا تا اینجای کار اشتباهات داوری بیشتر به نفع آلمان بوده یا به ضررش!؟ آیا فقط آلمان هست که از اشتباهات داوری سود برده!؟ یعنی عالم و آدم دست در دست هم دادن تا آلمان رو به این مرحله برسونن!؟ جواب منفیه. آرژانتین با گلی که توسط بازیکنی که تقریباً دو متر تو آفساید بود زده شد، در همون دقایق ابتدای بازی یکی از حریف جلو افتاد و باعث شد شیرازه تیم حریف به هم بریزه، که البته در مقابل آلمان دیگه از این اشتباهات کمکش نکرد. اسپانیا در بازی با پرتغال یه گل آفساید زد که تک گل بازی بود، و در بازی با پاراگوئه گلی که سالم خورده بودند مردود اعلام شده بود و همچنین پنالتی ای هم که اراگوئه زد به خاطر حرکت سریع بازیکنان اسپانیا به داخل محوطه، می تونست دوباره تکرار بشه.

ظاهراً با این اوصاف آلمان خیلی هم نسبت به تیمهای دیگه خوش شانس نبوده، حالا باید دید آیا در بازی با اسپانیا، اشتباهات داوری به نفع آلمان تموم میشه یا به نفع اسپانیا و یا اصلاً بدون اشتباه داوری این دو تیم بازی خودشون رو به پایان می رسونن!؟

H A M A S
07-07-2010, 16:43
آقا این اسم کشور المان چیه؟
germany
deutschlend
آلمان؟؟؟
===================
این سه اسم چه تفاوتی با هم دارند؟؟
درباره این سه اسم هرچی میدونید بگید
ممنون

errmii
07-07-2010, 16:54
آقا این اسم کشور المان چیه؟
germany
deutschlend
آلمان؟؟؟
===================
این سه اسم چه تفاوتی با هم دارند؟؟
درباره این سه اسم هرچی میدونید بگید
ممنون
سلام
تا جایی که من می دونم
germany که از کلمه ژرمن گرفته شده یعنی سرزمین ژرمنها
duetshcland هم نام کشور آلمان به زبان آلمانی هست ولی ریشه این کلمه رو نمیدونم چیه اگر دیگر دوستان می دونن بیان بگن منم بدونم
آلمان یا آله مان هم نام یکی از اقوام ژرمن مقیم آلمان بوده که در سواحل جنوبی رود راین زندگی می کردن
و در زبان آلمانی هم یعنی سرزمین همه مردها Alle+Mann

errmii
07-07-2010, 17:08
تیمی که همه جوایز را می خواهد
این آلمان حتی اگر قهرمان هم نشود، دستاوردهای ارزشمند داشته است...

مسيحا سام نژاد - وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ و تیم ملی فوتبال آلمان در ایران

این آلمان حتی اگر قهرمان هم نشود، دستاوردهای ارزشمندی برای خودش و برای جام داشته که می توان همین دستاوردها را از حالا به بعد جزو دارايی های فوتبال بدانیم. آلمان چه کرده که از یک تیم پردافعه، تبدیل شده به یکی از دوست داشتنی ترین تیم های جهان؟

* جوانی

آلمان با ميانگين سني 24سال جوان‌ترین تیم حاضر در جام‌جهانی است. معمولا تیم‌های آفریقایی با این میانگین پا به جام‌جهانی می‌گذارند اما اين‌بار آلمان با اين اقدام جسورانه خود وارد جام شده و فقط سه بازیکن بالای 30 سال در ترکیب خود دارد. یکی از آنها هانس‌یورگ بوت 36 ساله است. اگر رنه آدلر مصدوم نشده بود، میانگین سنی آلمان‌ها به چيزي حدود 23 سال می‌رسید كه حقيقتا فوق‌العاده است. اکثر بازیکنان آلمان در شرایطی قرار دارند که شاید مانند لوتار ماتئوس حتي موفق به تجربه‌كردن پنج جام‌جهانی هم بشوند. البته این میانگین سنی تنها برای دعوت‌شدگان به جام جهانی نیست. در میان غایبین تنها بالاک 33ساله است که با ادامه اين روند احتمالا تورنمنت ديگري را تجربه نخواهد کرد و سایر نفرات همه جوان هستند. اصلا دلیل خط خوردن امثال رینارتز، هاملس و روس چیزی جز بی‌تجربگی نبود. جالب‌اینکه در این تیم جوان، بازیکنانی با حدود 80 بازی ملی پیدا می‌شود. پودولسکی، شواين‌اشتایگر، لام و ... در سن حدود 25 سال این تعداد بازی ملی را در كارنامه دارند و به احتمال فراوان در آینده رکورد تعداد بازی ملی آلمان‌ها و شاید تعداد بازی‌ملی در سطح جهان توسط يكي از همين ژرمن‌ها جا به جا شود.

* اتحاد تیمی

اتحاد آلمان‌ها حسادت برانگیز است. به ویژه حریف مرحله بعدی آنها که در این زمینه 180 درجه با آلمان متفاوت است. وقتی تیم گل می‌زند، حلقه شادی بازیکنان متشکل از حداقل 9 نفر تشكيل مي‌شود. وقتی یک صحنه مشکوک داوری اتفاق می‌افتد، نیمکت‌نشینانش طوری بالا و پایین می‌پرند که انگار در زمین هستند. در این زمینه اسپانیا و هلند فاصله زیادی با آلمان دارند. اسپانیایی‌ها از همان ابتدای کار با نخواندن سرود ‌ملی و ایستادن دسته‌دسته‌شان به تفكيك ايالات كشور عدم اتحاد خود را نشان می‌دهند. هلندی‌ها هم بر‌خلاف ادوار قبلی خیلی خود‌داری کردند اما باز هم در صحنه خوشحالی گل هونتلار و تعویض فان‌پرسی در بازی با اسلواکی، می‌شد گوشه‌اي از واقعیت‌هاي تیم را دید. اروگوئه در این زمینه تیم خوبی بود. کاپیتان لوگانو روی نیمکت پس از خراب‌شدن موقعیت گل از ناراحتی مشتی دوستانه به پشت فرناندز می‌زند و از این قبیل موارد، اما آلمان چیز دیگریست. وقتی کلوزه گل می‌زند، کاکائو روی نیمکت به هوا می‌پرد. نویر که پاس گل می‌دهد بوت شروع به دست زدن می‌کند. آیا والدس پس از پنالتی‌گیری کاسیاس خوشحال بود؟ دوربین که چیزی نشان نداد. آلمان شبیه تيم 1974 شده است که همه برای موفقیت تیم از جان مایه می‌گذاشتند.

* تنفر در کار نیست

آلمان تا سال‌ها قبل فقط در میان طرفداران خودی منفور نبود. پیروزی در ضربات پنالتی، فوتبال ماشینی، غرور بیش از حد، ناسیونالیست بودن و اخلاق های تند امثال برتی فوگتس و اولی کان و شوماخر و... در نظر اکثر فوتبال دوستان نکوهیده بود اما الان دیگر خبری از این تیپ بازیکنان نیست. اوزیل و مارین با چهره معصومانه خود حتی در نظر هلندی‌ها هم منفور نیستند. پودولسکی پنالتی هدر می‌دهد تا مشخص شود آلمان‌ها هم می‌توانند در زدن اين ضربات اشتباه کنند. کلوزه به اشتباه اخراج می‌شود تا پس از بازی همه هم درد آلمان‌ها باشند و بر‌جمله اشتباهات داوری جزیی از فوتبال است، لعنت بفرستند. کاکائو، خدیرا و بواتنگ خط بطلان محکمی بر ناسیونالیست‌بودن آلمان‌ها می‌کشند و روح هیتلر را عذاب می‌دهند! فعلا منفورعمومی، تیمی است که مربی در آن نقش دکور را دارد و بازیکنان سر خود تمرین را تعطیل می‌کنند!

* پیش به سوی آینده

قبل از آغاز جام‌جهانی مولر و بادشتوبر بازی‌ملی نداشتند. امثال آگو، نوئر، بواتنگ و کروس هم كمتر از 5 بار پیراهن تیم‌ملی را پوشیده بودند اما امروز تك تك آنها به اندازه 10سال کسب تجربه کرده‌اند. بزرگترین دستاورد آلمان از این جام‌جهانی خود‌باوری و کسب تجربه برای جوانان بود. جام 5976 گرمی ارزشی به مراتب کمتر از این دارد. 10 سال بعد فان بومل، فورلان، پويول، کاسیاس، ژاوی و خیلی ديگر از حاضرین این نیمه‌نهایی بازنشست شده‌اند. فرانسه و ایتالیا باید یک نسل تازه بسازند. برزیل و آرژانتین هم با این آزمون و خطا به جایی نمی‌رسند. هلند تنها تیمی است که می‌تواند جلوی آلمان قد علم کند اما «الیارو الیا» کجا و «توماس مولر» کجا. فان‌درویل کجا و فیلیپ لام کجا ...
آینده از آن آلمان است. آنها حالا تجربه هم دارند. باید قبول کرد که موفق‌ترین تیم آنها هستند. چه قهرمان شوند و چه نشوند. این طور نیست؟

errmii
07-07-2010, 17:37
آلمان تنها تیمیه که در سه دوره اخیر جام جهانی جزو 4 تیم پایانی بوده

2002: برزیل,آلمان,ترکیه,کره جنوبی
2006: ایتالیا,فرانسه,آلمان,پرتغا
2010: آلمان,هلند,اسپانیا,اروگو ئه

viva duetschland

errmii
07-07-2010, 17:48
ترکیب احتمالی دو تیم از نگاه سایت کیکر

H A M A S
07-07-2010, 18:07
سلام
تا جایی که من می دونم
germany که از کلمه ژرمن گرفته شده یعنی سرزمین ژرمنها
duetshcland هم نام کشور آلمان به زبان آلمانی هست ولی ریشه این کلمه رو نمیدونم چیه اگر دیگر دوستان می دونن بیان بگن منم بدونم
آلمان یا آله مان هم نام یکی از اقوام ژرمن مقیم آلمان بوده که در سواحل جنوبی رود راین زندگی می کردن
و در زبان آلمانی هم یعنی سرزمین همه مردها Alle+Mann

ممنون

چرا ما ایرانی ها فقط میگیم آلمان؟؟
دیگه کدوم کشور از لفظ المان استفاده میکنه؟
خود آلمانی ها هم از duetshcland استفاده میکنه؟

errmii
07-07-2010, 18:27
ممنون

چرا ما ایرانی ها فقط میگیم آلمان؟؟
دیگه کدوم کشور از لفظ المان استفاده میکنه؟
خود آلمانی ها هم از duetshcland استفاده میکنه؟
فرانسوی ها هم میگن آلمان که در زبان خودشون allemagne نوشته میشه
ما ایرانیها هم چون نام کشورها رو از زبان فرانسوی وام گرفتیم میگیم آلمان
در همه زبان ها هم نمی دونم ولی فکر کنم اونایی که میگن آلمان بیشتر از بقیه باشه
بله خود آلمانی ها میگن duetshcland و به زبانشون میگن deutsch و به نژادشون میگن german

Vahid.Mob.14
07-07-2010, 18:35
امشب جدال بین کلوزه:40: و ویا ست.:2: کلوزه ببینیم چه میکنی:40::40::40:

Miroslav Klose vs David Villa

:40:به امید قهرمانی:40:

errmii
07-07-2010, 18:38
فيلم گردهمايي هواداران آلمان در سينما ملت در بازی آلمان و آرژانتین با حجم کم 12.5 mb(ببینید جالبه دکتر صدر هم صحبت می کنه):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم با کیفیت بهتر 40mb

errmii
07-07-2010, 18:48
بهترین خط حمله جام های مختلف

1930: آرژانتین :18 گل
1934:آلمان و ایتالیا: 11 گل
1938:مجارستان: 15 گل
1950: برزیل:22 گل
1954:مجارستان:27 گل.........آلمان: 25گل
1958:فرانسه:23 گل
1962:برزیل: 14 گل
1966:پرتغال:17 گل
1970:برزیل:19 گل
1974:لهستان:16 گل
1978:آرژانتینو هلند :15 گل
1982:فرانسه:16 گل
1986:آرژانتین:14 گل
1990:آلمان:15 گل
1994:سوئد:15 زده
1998:فرانسه:15 گل
2002:برزیل:18 گل
2006:آلمان:14 گل

mmiladd
07-07-2010, 18:50
امشب میریم فینال...

آخ دیدن داره قیافه دل بوسکه بعد از باخت...! ویا رو که دیگه نگو..

حدس می زنم تو اسپانیا ویا امشب بعد از بازی گریه کنه..!

جای توماس مولر خالی... امشب بود با داش لام طوفان به پا می کرد..!

19baby91
07-07-2010, 18:54
دوستان گل هوادار آلمان،چند ساعت دیگه بیشتر توی جام نیستید،آماده ی وداع با جام جهانی باشید:دی

mmiladd
07-07-2010, 18:56
کارلوس توز : تیم ملی فوتبال آلمان به آنچه لیاقتش بود رسید

کارلوس توز مهاجم گلزن منچستر‌سیتی و تیم‌ملی آرژانتین سه روز پس از شکست سنگین تیم‌ملی کشورش برابر آلمان قفل سکوت را شکست و از دلایل باخت آرژانتین سخن گفت. توز قبلاً هم از توجه بیش از حد رسانه‌ها به لیونل مسی انتقاد کرده بود و گفته بود «ما هم به اندازه کافی ستاره هستیم.» این بار هم درست است که توز در سخنانش مستقیماً از مسی نام نبرده اما با کمی تأمل می‌توان فهمید که او تکیه بیش از حد به مسی را از دلایل باخت آرژانتین می‌داند.

کارلوس چه اتفاقی برای تیم شما افتاد؟ حتی خوش‌بین‌ترین طرفداران آلمان هم انتظار چنین نتیجه‌ای را نداشتند؟
سؤالت خیلی ساده است. ما در این بازی اصلاً مثل یک تیم متحد نبودیم. می‌دانستیم آنها روی ضد حملات برنامه دارند مثل کاری که با انگلیس کردند. می‌دانستیم که به ما اجازه حمله کردن از راه‌هایی مورد علاقه مان را نخواهند داد اما خیلی بد بازی کردیم. اشتباه ما این نبود که نتوانستیم آنها را متوقف کنیم. ما بازی را باختیم چون مثل یک تیم، هم دل بازی نمی‌کردیم. ما جمعی از بهترین بازیکنان جهان را داریم. آلمان و هلند این فوق‌ستاره‌ها را نداشتند اما موفق شدند چون روحیه یک تیم را داشتند.

این شکست هواداران آرژانتین را خیلی ناراحت کرده است.
درست است ولی با این باخت همه چیز به پایان نرسیده. تا قبل از این بازی ما یکی از محبوب‌ترین تیم‌های جام بودیم. این باخت نباید باعث شود مردم همه گذشته‌های خوب ما را فراموش کنند.

شما چهار سال پیش هم در همین مرحله مغلوب آلمان شدید.
بله ولی پذیرش این شکست خیلی سخت‌تر بودید. چهار سال پیش در ضربات پنالتی باختیم در حالی‌که یک بر صفر هم پیش بودیم اما این بار... واقعاً دردناک است.

به این اعتقاد داری که بازی در مراحل حذفی همیشه دشوارتر است؟
بله. فوتبال ورزش بی‌رحمی است. صبح از خواب بیدار می‌شوی. برای مسابقه سر زمین می‌روی، می‌بازی و حذف می‌شوی و باید وسایلت را برای برگشت به خانه جمع کنی. آنهم بخاطر چند اشتباه کوچک و فقط همین.

فکر می‌کنی آلمانها شایسته این پیروزی بودند؟
صددرصد. آنها به آنچه لیاقتش را داشتند رسیدند. آنها از ما برتر بودند. من واقعاً ناراحت و ناامید هستم اما صادقانه می‌گویم همه آنچه در توانم بود برای این مسابقه به کار گرفتم ولی شاید اینها کافی نبوده.

errmii
07-07-2010, 18:56
کلیپ تبلیغ بازی آلمان - اسپانیا در نیمه نهایی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی (کانال الجزیره اسپورت):

بردیا
07-07-2010, 19:09
ست کامل لباس آلمان
هرکی پول داره بسم الله:دی

4870x2
07-07-2010, 19:12
ما فوتبال هستيم
پسر این جمله چه زیباست: دی
نمیشه اینو بزارم اواتر؟!

yuseph
07-07-2010, 19:12
من قول دادم برای علی یه دست کامل بخرم(درصورت قهرمانی)....مرسی بردیا جان.....مرسی بسیار بموقعه بود:31:

vroom
07-07-2010, 19:15
پسر این جمله چه زیباست: دی
نمیشه اینو بزارم اواتر؟!

شدن که میشه :31:
ولی آواتار فعلیت بهترتره:21:

4870x2
07-07-2010, 19:19
بیاین همه اینو بزاریم تو امضاهامون: دی
ما فوتبال هستيم

javadlf
07-07-2010, 19:19
ست کامل لباس آلمان

بزار ستاره چهارم هم روی پیراهن حک بشه اونوقت خودم یکی می خرم.

4870x2
07-07-2010, 19:25
دیری دیرینگ: دی
اخرین اخبار
تاپیک تیم ملی المان تا کنون 2,581 پست و 33,924 بازدید داشته است
تاپیک تیم ملی اسپانیا تاکنون 1,074 پست و 13,924 بازدید داشته است

errmii
07-07-2010, 19:27
به نقل از مارکا، برناردو شوستر گفت: نه به عنوان يک آلماني بلکه به عنوان يک فرد آلماني - اسپانيايي که بيشتر عمر خود را در خاک و فوتبال اسپانيا صرف کرده با اطمينان مي‌گويم که آلمان به مراتب بهتر از اسپانيا است و معتقدم که آلمان امشب به پيروزي مي‌رسد.

وي افزود: اسپانيا زيبا بازي مي‌کند اما اين تنها ويژگي اسپانيا است و برابر تيم چند بعدي آلمان حرفي براي گفتن نخواهد داشت.

yuseph
07-07-2010, 19:28
دیری دیرینگ: دی
اخرین اخبار
تاپیک تیم ملی المان تا کنون 2,581 پست و 33,924 بازدید داشته است
تاپیک تیم ملی اسپانیا تاکنون 1,074 پست و 13,924 بازدید داشته است
آخه اسپانیا هم شد تیم؟:31:
چرا اونهارو با ما مقایسه می کنی؟:31:
امشب که نابود شدن خودشون میرن دنبال گاوبازیشون...:27:

errmii
07-07-2010, 19:34
واقعا میبینم هوادارهای اسپانیا نمیان جواب بدن، من که انگلیس بودم سرویس شدم :31:
ولی مطمئن باشین اسپانیا امشب آلمانو میتتتتتتترکونه !!!! دیگه جام تمومه برای المانی ها...( البته اگه بشه گفت تیم ملی آلمان، چون فکر کنم 7-8تاشون اصلا آلمانی نیستن ) :27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چهره ی بعد بازی :27:

برو عمو برو نون بازوتو بخور
نمیخواد از سرو کول اسپانیا بری بالا
آلمان اگه 10 تا هم از اسپانیا بخوره ذره ای از سوراخ بودن انگلیس کم نمیشه و اون داغی که ما به دلتون گذاشتیم التیام نمیابه :27:
بازیکنان آلمان هم همشون آلمانی هستن جز کاکائو اینکه میگی آلمانی نیستن از شدت سوزش و حسادته

titanium_zarin
07-07-2010, 19:45
من قول دادم برای علی یه دست کامل بخرم(درصورت قهرمانی)....مرسی بردیا جان.....مرسی بسیار بموقعه بود:31:

منو ميگه ها...
اصرار نكنيد نميزارم باهاش بوق بزنيد:31:

AlamtabC
07-07-2010, 19:52
به امید پیروزی ژرمن ها
یوگی و دوستان درفینال

امیدوارم بعد از 20 سال انتظار این بار آلمان قهرمان بشه

Lt.Ali
07-07-2010, 19:57
من برای آلمان احترام قائل ام تیم خوبی هست که تیمی هست اما اگـر آرژانتین 1 مسـی یا توز داشت تمام تیم ما ستاره هست و البته خود مربـیمون یک تیم کامل هست :46:

yuseph
07-07-2010, 20:01
من برای آلمان احترام قائل ام تیم خوبی هست که تیمی هست اما اگـر آرژانتین 1 مسـی یا توز داشت تمام تیم ما ستاره هست و البته خود مربـیمون یک تیم کامل هست :46:
با اینکه سخت بود خوندن جمله فوق اما باشه آقا خوش اومدی......
امشب باش برای جشن کلی برنامه متنوع داریم....
از آتیش بازی....
تا...
خانو........بازی....بخور بخور هم هست خلاصه هرچی بخوای دادا ما در خدمتیم....:31:
بیخود نیست به اینجا میگن تاپیک عقاب ها.... :27:

javadlf
07-07-2010, 20:03

اینو خود یواخیم لو هم گفته که نشون میده آلمان برای این هم برنامه داره.

همونطور که نگذاشت مسی و توز کاری بکنن، نمی گذاره اسپانیایی ها تکون بخورن.

در ضمن مربی تون در برابر یواخیم لو، ماست هم نیست چه برسه به " تیم کامل".

Peji2010
07-07-2010, 20:04
آقا امشب عجب میشه من میگم با اختلاف سه گل اسپانیا رو لوله میکنیم..:5: اینطور که بوش میاد فردوسی پور گذارشگره..

ست کامل لباس آلمان

من که پولام ته کشیده...فک کنم باید یه سر به تاناکورا بزنم...:31:

yuseph
07-07-2010, 20:08
آقا امشب عجب میشه من میگم با اختلاف سه گل اسپانیا رو لوله میکنیم..:5: اینطور که بوش میاد فردوسی پور گذارشگره..

من که پولام ته کشیده...فک کنم باید یه سر به تاناکورا بزنم...:31:
پژمان انقدر نگران پول نباش بابا.....جور میشه...مگه چقدره؟
قسطی نمیدن؟:31:
میخوای شریکی خودم وخودت با علی یه دست لباس رو استفاده کنیم...بقول علی بوق هم میزنیم..:31:
بی خیال جور میشه...:20:

Peji2010
07-07-2010, 20:16
پژمان انقدر نگران پول نباش بابا.....جور میشه...مگه چقدره؟
قسطی نمیدن؟:31:
میخوای شریکی خودم وخودت با علی یه دست لباس رو استفاده کنیم...بقول علی بوق هم میزنیم..:31:
بی خیال جور میشه...:20:

قیمتش باید زیاد باشه.لباس آلمانه دیگه.:40:
من که دسته چک ندارم:27: .. میخای من پول جورابشو بدم بقیه ش با شما :21:

noble savior
07-07-2010, 20:17
لباس تیما امشب چه رنگیه؟

Lt.Ali
07-07-2010, 20:18
اینو خود یواخیم لو هم گفته که نشون میده آلمان برای این هم برنامه داره.

همیشه همه چیـز اون طور که آدم ها تفکـر میکنن پیش نمیره ... هر کنشـی یک واکنشـی داره :46:

موفق باشید

yuseph
07-07-2010, 20:20
لباس تیما امشب چه رنگیه؟
تنها چیزی که بهش فکر نکرده بودم همین رنگ لباس ها بود...:31:فرقی نمیکنه آلمان گونی هم بپوشه اسپانیا رو پاره پوره میکنه....:31:

javadlf
07-07-2010, 20:21
همیشه همه چیـز اون طور که آدم ها تفکـر میکنن پیش نمیره ... هر کنشـی یک واکنشـی داره :46:

موفق باشید

منظورت چیه که هر کنشی یک واکنش داره. توضیح بده ببینم.
(البته می دونم که قانون نیوتونه)

Mr.Crow
07-07-2010, 20:23
لباس تیما امشب چه رنگیه؟

احتمالآ دوتاشون لباس اصلی دارن دیگه ! سفید با قرمز مشکلی نداره :دی

Lt.Ali
07-07-2010, 20:28
منظورت چیه که هر کنشی یک واکنش داره. توضیح بده ببینم.

خب یعنـی شما اومدید بالا و خوب اومدید اما واکنـش خشم آرژانتین دست اسپانیاست به هر حال فقط بعد بازی میشه صحبت کرد

آرزوی شادی برات دارم :46:

yuseph
07-07-2010, 20:29
بالا که سهله،فقط قهرمانی........

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40:

آلمان همیشه مدعی

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40:
آلمان کابوس اسپانیا
آلمان قاتل انگلیس
بچه ها این مربوط به صفحه16-17همین تاپیک...قبل از تمام این اتفاقات...
دست سرنوشت برای ما چی نوشت؟
فقط تو قهرمانی آلمان.
مطمئن باشید ما قهرمانیم.

javadlf
07-07-2010, 20:31
خب یعنـی شما اومدید بالا و خوب اومدید اما واکنـش خشم آرژانتین دست اسپانیاست به هر حال فقط بعد بازی میشه صحبت کرد

آرزوی شادی برات دارم :46:

خوب ازت خیلی ممنونم ولی حرفت اصلا منطقی نیست

(اگه منطقی بود، خشم انگلیس میشد دست آرژانتین)

منم برات آرزوی شادی دارم.

abc2
07-07-2010, 20:56
دوستان امیدوارم که موفق باشید و هر تیمی بهتر بازی کرد بیاد بالا . :46:

titanium_zarin
07-07-2010, 21:25
خب الان صفحه 261 هستسم ...
مسدونم بعد از بازي و برد المان ميريم توي 350 صفحه ...
پس منتظر همگي هستم ...
شادي شادي رقص شادي

Mostafa 3D
07-07-2010, 21:32
امید وارم آلمان پیروز بشه چون شکست واقعا حقش نیست

2lombe
07-07-2010, 21:36
المان قهرمانه اینو داشته باش اگه باخت هرچی همونه!!!!!!!!!!!

.German.
07-07-2010, 21:42
پیش به سوی پیروزی

L.A.M.P.A.R.D
07-07-2010, 21:58
بازم فوتبال خوبی از المان ببینم ..........هرچند که دل خوشی ازش ندارم :دی
به امید فوتبالی زیبا

Vahid.Mob.14
07-07-2010, 22:16
آقا کم کم داره منو خوف برمیداره. آلمان داره بد بازی میکنه. نکنه...
اون هشت پا هم که...:19::18:

Facon_Archi
07-07-2010, 22:32
عجب بازی ای میکنه آلمان:دی
چه حملاتی:دی
وای:دی
اینجوری پیش بره 4تا که هیچی اصلا 8تا میزنه:دی

milaaad
07-07-2010, 22:36
ارزو بر دوستان!!!!! عیب نیست

ferdfe
07-07-2010, 22:37
فعلا که المان لوله :31:

Facon_Archi
07-07-2010, 22:48
ارزو بر دوستان!!!!! عیب نیست

اگه منظورت منم که فکر کنم فهمیده باشی اون جک بود:31:

kotlet110
07-07-2010, 22:49
این دیگه چه داوریه؟!!
پنالتی به اون تابلویی رو نگرفت :2:

shabkard
07-07-2010, 22:52
بچه ها من برگشتم درود بر هيتلر
دل بشگه مي ترکونيمت

Mohammad Hosseyn
07-07-2010, 22:54
بازی جالبی بود ... هر دو تیم تاکتیک خودشونو دارن . کاملا هم متفاوت بازی میکنن . شاید برتری ظاری با اسپانیا باشه ... ولی آلمان خوب میدونه از فرصت های کمترش چطور استفاده کنه ... این صحنه اخر به نظر من می تونست پنالتی باشه . بالاخره زد پای بازیکن رو .

هنوز فکر میکنم آلمان بزنه . اما با یه اختلاف کم .

Macushla
07-07-2010, 22:56
فكر ميكنم آلمان نيمه دوم رو با آلمان نيمه اول به هيچ وجه نشه مقايسه كرد .

Facon_Archi
07-07-2010, 23:08
بازی جالبی بود ... هر دو تیم تاکتیک خودشونو دارن . کاملا هم متفاوت بازی میکنن . شاید برتری ظاری با اسپانیا باشه ... ولی آلمان خوب میدونه از فرصت های کمترش چطور استفاده کنه ... این صحنه اخر به نظر من می تونست پنالتی باشه . بالاخره زد پای بازیکن رو .

هنوز فکر میکنم آلمان بزنه . اما با یه اختلاف کم .

خیلی ببخشید
میشه تاکتیک آلمان رو توی این بازی شرح بدین؟:31::46:

shabkard
07-07-2010, 23:12
نخير اين هشت پا اخر کار ميده دست ما

SevenART
07-07-2010, 23:17
آلمان را تا حالا بازيشو نديده بودم ...

خيلي قدرتمند و با نيش زهردار حمله مي كنه و ناگهاني گل ميزنه .... خيلي تيم قدرتمنديه ...

بازي كردن اينطوري جلوي چنون تيم قدرتمندي كار هر كسي نيست .... اونطور تكنيكي كه تمام بازيكناي قدرتمند آلمان را گيج كنه ...

HoJJaT_007
07-07-2010, 23:30
توصیه میکنم تگ اسپانیا داریم میایم رو بنویسید :

Germany Owned By Spain !

Reza_994
07-07-2010, 23:30
نخير اين هشت پا اخر کار ميده دست ما

بله
.....................

.:Z7:.
07-07-2010, 23:34
گل را خورديدددددددددددددددددددد ددددددددد

Facon_Archi
07-07-2010, 23:34
و اینگونه آرزوهای آلمانی ها به فنا میره:دی

Kamyar_AnathemA
07-07-2010, 23:35
و این است قدرت اسپانیا :8:

black.assassin
07-07-2010, 23:44
اشک جاری شد .... :((

HoJJaT_007
07-07-2010, 23:50
بالاخره انتقام آرژانتین و انگلیس رو گرفت

VIVA SPAIN

Mohammad Hosseyn
07-07-2010, 23:50
واقعا تیم خوبی بودین ... ولی اینجوریه دیگه ... فوتبال رو کسی میبره که برنامه برتر داشته باشه ... اسپانیا بهتر بود ... ولی آلمان در این جام عالی بود . واقعا بخاطر تیم خوبتون بهتون تبریک میگم ... یکم هم داور بد بود قضاوتش ...

به هر حال .
موفق باشید ...

hassan_magic2000
07-07-2010, 23:51
اون برادر كه هيتلر هيتلر ميكرد كوووووووووووووووووو ؟

HoJJaT_007
دوستانی که میگفتن 8 هیچ بیان لول !

Kamyar_AnathemA
تسلیت ما را پذیرا باشید :11:

Facon_Archi
07-07-2010, 23:52
عزیزان آلمانی تسلیت میگم:دی

Dark.Life
عـــــــــــجــــــــــــ ـــــب :13:

kotlet110
ای بابا عجب داور خری بود :31:

runner
07-07-2010, 23:53
بچه ها اشکال نداره انشاالله 4 سال دیگه
اون آقایی که می گفت نژاد برتر می بره کجاست؟؟؟
می دونید حالش به چیه اینکه با 1 گل برد:38:
پچه های آلمان کجا رفتن

Ultra_Black
07-07-2010, 23:54
ای بابا عجب داور خری بود
پماد سوختگی....؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال ایشالا 4 سال بعد...!

runner
ای بابا عجب داور خری بود :31:

حالا گیر بدید به داووری خدارو شکر گل سالم بود و هیچ موقعیتی اصلا نداشتین که داوور به نفعتون نگرفته بود!!!!!

L.A.M.P.A.R.D
غم اخرتون باشه

136209
آی اله میکنیم آی بله می کنیم این بود آلمان جوان تان تو قوطی بودید خفن

بردیا
متاسفانه باختیم
استحقاق صعود به فینال رو داشتیم ولی خب نبود مولر باعث شد راست آلمان که همیشه نقطه قوتش باشه از کار بیفته
انشالله دور بعدی

ولی داور 2تا خطای چسبیده به محوطه اسپانیا رو عجیب نگرفت واسه آلمان ولی خب به هر حال اینا دلیل نمیشه

shabkard
07-07-2010, 23:55
با عرض تسلیت به امت شهید پرورالمان من فرار را بر قرار ترجیح میدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض تبریک به تمام هواداران اسپانیا شکست هم جزئی از زندگی است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت خدا بر این پل هشت پا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shifter
تسلیت به المانیا...تیمتون بد نبود ولی اسپانیا خیلی خوبتر بود!:31:
اونایی که 4 هیچ 4 هیچ میکردن کجان؟؟؟

Masoud-Susa
تسلیت آقا تسلیت....
واااااااااای له شدیم.....وااای لوله شدیم....واااااااااااای....:27:

HoJJaT_007
من گفتم شما به یه دروازه بان احمق آرژانتین گل زدید . یا به انگلیس . نتونستید به کاسیاس بزنید

کاسیاس به نظر من بهترین دروازه بان جهانه

xmehr
المان در حد ابومسلم و مربیشم در حد میثاقیان
اه اه ضد فوتبال تیمتونم فایده نداشت براتون
ایشالا دوره های بعدی اینقدر شانس نیارید :21:

بای بای المان :8:

A'khz
07-07-2010, 23:56
حالا قیافه کی دیدن داره؟

A.M.D.D.E.V.I.L
باختید بالاخره دلم خنک شد

kotlet110
پماد سوختگی....؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال ایشالا 4 سال بعد...!
شما دوست من انگاری فرق شوخی و جدی رو اصلا نمیفهمی!!!
بهر حال بی خیال الان داغی:31:

Mohammad
07-07-2010, 23:57
تیکی تاکا قاتل آلمان !

vroom
07-07-2010, 23:57
تبریک میگم به طرفداران انگلیس و آرژانتین و استرالیا:31:

1 موقعیت المان هم به اشتباه افساید اعلام شد:13:

titanium_zarin
07-07-2010, 23:58
اره خب ...
اما تاكتيك اشتباه لو باعث همه اينا بود ...
اخه كي تدافعي بازي كرده اونم اينجوري ؟؟

djmilad_mrb
خوب دیگه دوره جولان دادن تیمتون تموم شد دیگه داشتید خیلی پررو میشدید:31:

برید با تیمتون حال کنید که تا همین جا هم که اومده از سرتون زیاده:5:

darklord_8
آقا اسپانیا خیـــــــــــــــلی قشنگ تر بازی کرد
حقشون بود

aRThaS_08
07-07-2010, 23:59
وای سوختیم! وای جزغاله شدیم : دی وای سوراخ شدیم! وای بدبخت شدیم! آی دَدَ وای دَدَ اه دَدَ =))

کاسیاس به نظر من بهترین دروازه بان جهانه
نظر منم همینه! نظر توئم همینه! نظر شما چیه ؟ : دی

تسلیت تسلیت ♥♥♥

saeed_h1369
منم تسلیت میگم!!!!!!!

I3 E L O \/ E D
اونایی داد میزدن 4-0 نمیبینم؟ هستید؟ عزیزان هلندی که میگن نایب قهرمانی (:دی) خودشون کیفیت بازی اسپانیا رو با هلند مقایسه کنن!

136209
بابا این اسپانیا بود فکر کردید انگلیس و آرزانتینه که 4 تا بزنید :21:

Vahid_1990
بهتون تسلیت میگم.
تا همین جا هم خیلی خوب پیش اومده بودین...

Macushla
08-07-2010, 00:00
خوب بازي نكرديم ،
تسليت به طرفداران آلمان و تبريك به طرفداران اسپانيا :11:

yuseph
08-07-2010, 00:04
من یوسفم همون طرفدار دوآتیشه آلمان....
ما با سربلندی باختیم....
این باخت هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه....
بهر حال خوش باشید .مبارکتون باشه فینال...

sina1415
08-07-2010, 00:04
بار 6 است که دارم واسه بازی های المان گریه می کنم ......اخه چرا:42::42::42::37::37::45::45::45::45::45::45: :45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:

چرا خدا

aRThaS_08
08-07-2010, 00:07
ما با سربلندی باختیم....
بله واقعن افتخاریه که فقط یک گل خوردید ♥ =))

این جاودانی چقد دپ شده آخییی :(

یکی آبقند ببره واسش : دی

sina1415
08-07-2010, 00:08
دلم شکست .... کاشکی اینقد تعصب نداشتم .............پس کی این چام تموم میشه ....................

xmehr
08-07-2010, 00:08
من یوسفم همون طرفدار دوآتیشه آلمان....
ما با سربلندی باختیم....
این باخت هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه....
بهر حال خوش باشید .مبارکتون باشه فینال...

سلام

تنها چیزی که ثابت کرد برتری بی چون و چرای اسپانیا بر تیم المان بود :21:

المان جلو اسپانیا مثل ابومسلم بود فقط و فقط ضد فوتبال و دفاع :2:

بای بای المان پیش به سوی قهرمانی :8:

beenHere-doneThat
08-07-2010, 00:09
خوب بازي نكرديم ،
تسليت به طرفداران آلمان و تبريك به طرفداران اسپانيا :11:
تایید.:41:
البته دفاع خیلی خوب بود، ولی آخه دیگه دفاع هم حدی داره!

مجید جلالی: فقط تیمی مثل آلمان می تواند تا دقیقه ی 70 در برابر حمله ی تند و تیز اسپانیا مقاومت کند.

...خیلی ناراحتم.کاش حذف نمی شدیم.:41:

پودولسکی هم خیلی گم بود.:41:

MobinS
08-07-2010, 00:09
خدا با ماست

HoJJaT_007
08-07-2010, 00:10
در کل مقام 3 رو تبریک میگم . به اروگوئه که 80-90 تا میزنید

A.M.D.D.E.V.I.L
08-07-2010, 00:11
سینا جان امضات رو آپدیت کن بگو 1-0

abc2
08-07-2010, 00:12
دوستانه تسلیت میگم . اسپانیا واقعا قشنگ بازی میکرد کاریش نمیشد کرد .

shabkard
08-07-2010, 00:13
با عرض تسلیت به امت شهید پرورالمان من فرار را بر قرار ترجیح میدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض تبریک به تمام هواداران اسپانیا شکست هم جزئی از زندگی است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت خدا بر این پل هشت پا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yuseph
08-07-2010, 00:13
آلمان از تیم اسپانیا بهتر بود......
شما با این همه ادعا ودبدبه وکبکبه همش یکی زدین!!!
اونم به تیمی که نصف تیم شما هم نبود....
این در حالیه که ما دوتا بازی خیلی سنگین بر گزار کردیم...
اما شما چی؟.......

SAMAN-JEEZY
08-07-2010, 00:14
آلمان تیم خیلی خوبی بود.ولی کم تجربگی و جوونیشون کار دستشون داد!مطمئنا تو یورو 2012 میترکونه

romantic
08-07-2010, 00:14
تبریک میگم به خودم و تمام طرفداران آلمان که بی شک زیباترین، بهترین و سربلندترین تیم جام خواهد بود.

این تیم جوان جای هیچ انتقادی رو حتی با وجود این شکست باقی نمیذاره.
تنها عامل باخت تیم در این بازی بدشانسی روی دو موقعیت عالی و البته فرم استثنایی و بیشتر از 100 درصد ژاوی و اینیستا بود.
باز هم باید بگم درود برآلمان 

136209
08-07-2010, 00:17
به مناسبت باخت آلمان
دوستان براب تسلای خاطر طرفداران آلمان 3 ثانیه سکوت کنند

arfnpm
08-07-2010, 00:19
درود

خب این بازی، بازی ما نبود واقعا اسپانیا عالی بازی کرد و البته تیم ما خیلی کم تجربه بود. ولی هیچی از ارزش های آلمان کم نمی کنه.
دوست داشتم مولر هم بود و به تجربه هاش اضافه می شد این پسر 20 سالو چند روزشه از منم کوچیک تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزی که از این باخت منو ناراحت می کنه اینه که مقابل یه تیم بی اصل و نسب در جام جهانی که اولین بارشه جزو 4 تیم میشه مارو شکست داده. البته شکست مقدمه پیروزی است.

در مورد داورم بحثی نمی کنم. فقط می گم کلوزه با 2 خطای معمولی در بازی با صربستان اخراج میشه اما آلونسو با چند خطای خشن از جمله تکل از پشت روی خدیرا حتی کارت هم نمیگیره!

طرفدارای آلمان ناراحت نباشید. تیم ما با حضور در جمع 4 تیم برتر پر افتخار ترین تیم تاریخ جام ها شد.

با بازی آینده المان به رکورد 99 بازی در جام های جهانی میرسه که هیچ تیمی نداره.
آلمان 15 دوره حضور داشته و 12 بار جزو 4 تیم شده و 7 بار در فینال بازیه کرده و 3 بار هم قهرمان شده.

آنچه در این جام تا امروز نصیب آلمان شد:
مجموع امتیازات این تیم از عناوین کسب شده این تیم را پر افتخار ترین تیم جام جهانی قرار داد.

با این بازیکنا مطمئنم 2012 در جام اروپا و 2014 در برزیل جام مال ماست.

AlamtabC
08-07-2010, 00:20
آلمان آلمان آلمان و آلمان

-من به هواداری آلمان مقتدر افتخار می کنم و خدمت دوستان جمع جمیع عرض میکنم

-غیرت تیم ملی امید آلمان در بزرگترین مسابقات جهان

-کاش فقط از اول به همون شکل 20 دقیقه آخر بازی می کردند بازی فینال یورو 2008 رو هم با دفاع باختند

-اما بازم داور یه مشکل همچی خوشگل تو بازی بود

-آلمان به اسپانیا و داور باخت و 4 سال دیگه رفت رو انتظار کشیدن ما

آلمان سرت سلامت

amir_68
08-07-2010, 00:22
به نظره من هم آلمان خیلی خوب بازی کرد.هر جور دیگه بازی میکرد شاید الان بیشتر گل خورده بود در کل واقعا ناراحتم که آلمان حذف شد با اینکه از اول جام میگفتم اسپانیا قهرمانه!

yuseph
08-07-2010, 00:22
جالبه.......
حالا طرفدارای اسپانیا شادیکنن یه چیزی...اما شما چطونه؟(طرفداران انگل....وآرژان...)
سوختین؟خیلی؟..........اشکال نداره بابا جون...بزرگ میشین یادتون میره:31:

آلمان دوستت دارم....

titanium_zarin
08-07-2010, 00:23
اي كاش تاكتيك درستري اتخاذ ميكرد تا همچنان بزرگي كنه ...

amir_68
08-07-2010, 00:27
به نظره من هم آلمان خیلی خوب بازی کرد.هر جور دیگه بازی میکرد شاید الان بیشتر گل خورده بود در کل واقعا ناراحتم که آلمان حذف شد با اینکه از اول جام میگفتم اسپانیا قهرمانه!

AmiIin
08-07-2010, 00:28
فقط باید بگم ما هیچ کاری نکردیم و باختیم که در واقع خودمونو سزاوار این باخت کردیم ...... . 70 دقیقه بیخود و بی جهت دفاع کردیم . 20 دقیقه ی آخر هم انگار نه انگار که عقبیم . (دقیقا بازی اسفناک بایرن تو فینال جام باشگاه های اروپا تکرار شد.) کاملا توپ و میدون رو دادیم دست اسپانیا . اگه بازی خودمونو میکردیم به راحتی بازی رو بردیم . واقعا موندم این چه تاکتیکی بود که این لو واسه این بازی طراحی کرده بود . آخه با چه فکری ؟؟! در هر صورت به طرفدارای اسپانیا تبریک میگم . اسپانیا هم بازی قوق العاده ای ارائه کرد هم نتیجه گرفت اما باید بدونید که ما به شما نباختیم به خودمون باختیم ...... .

sina1415
08-07-2010, 00:28
باید می بردیم ..... .... همش می گفتم خدایا اگه المان می خواد گل بخوره قبل ار دقیقه 60 بخوره............چرا خدا

]چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

yuseph
08-07-2010, 00:31
به سلامتی سرافرازی آلمان بزرگ..وطرفداران وفادارش در این سایت....
می نوشم(شراب ناب شیرازی:31:از شربت خسته شدم)

AlamtabC
08-07-2010, 00:32
امیدوارم اسپانیا قهرمان بشه

چون تیمی که آلمان رو بتونه ببره شایسته قهرمانیه

yuseph
08-07-2010, 00:34
فدای سرتون بچه ها............
ما با افتخار وسربلندی بازی کردیم...مثل قهرمانان جنگیدیم....مثل ستارگان درخشیدیم....
سرتون روبالا بگیرید...ما طرفدار آلمان هستیم....نشون بدین که ما محکمتر از این حرفها هستیم.:10:

titanium_zarin
08-07-2010, 00:34
اين تگ رو كي اضافه كرده ؟؟؟
و نهایتا آلمان له شد :دی
مگه قرار نبود اينا ثابت بمونن؟؟؟

yuseph
08-07-2010, 00:43
عجب بازی بود.....
یه کوه سوپرستاره در مقابل یه تیم ملی امید...آخرش1-0:31:خیلی زشته بخدا.....آبروی هرچی ستاره است روبردن اینا...:31:

AlamtabC
08-07-2010, 00:45
واقعا بعضی از پست ها حیرت انگیزه که فکر میکنم این حرف ها خارج از فکر یه ایرانیه

بابا ژرمنیا دمتون گرم دلتون شاد بابا طرفدارای واقعی آفرین به این همه غیرت

صد آفرین به این همه برازندگی و هزار آفرین برشما هواداران اصیل و با فرهنگ آریایی

بعضی از پست ها دستام رو روی کیبرد میلرزونه بنویسید و شایستگی آلمان رو جشن بگیرید

دستای شمارو باید طلا گرفت

AlamtabC
08-07-2010, 00:53
این روز رو به عنوان غم انگیز ترین روز هواداری همیشه بیاد خواهم داشت

شایسته ترین تیم برای رسیدن به قهرمانی با جام وداع کرد

اما این دلیل نمیشه عقب بشینیم و از این شایستگی دفاع نکنیم

آلمان, با تمام افتخار تا ثانیه ای به پایان زندگی هوادارت خواهم ماند

beenHere-doneThat
08-07-2010, 01:00
اين تگ رو كي اضافه كرده ؟؟؟
و نهایتا آلمان له شد :دی
مگه قرار نبود اينا ثابت بمونن؟؟؟
له شد؟!
اسپانیا له شد که تا دقیقه ی 70 با اون هم ادعا و تیکی تاکا نتونست گل بزنه!

می نوشم(شراب ناب شیرازی:31:از شربت خسته شدم)

Viva Deutschland

yuseph
08-07-2010, 01:11
فوق ستاره های اسپانیا جلوی تیم امیدوناشناخته آلمان به چه کنم چه کنم افتادن......اگه آلمان دوتا بازی سنگین مقابل انگلیس وآرژانتین نداشت ومحرومیت مولر نبود...مطمئنن امشب ما فینالیس شده بودیم....
+
مسیر صعود اسپانیا به فینال یه مسیر فوق العاده ساده وبی درد سر بودبجز المان انها باهیچ تیم درست حسابی بازی نکردن...
+
نفرات ما قابل مقایسه با کهکشان ستاره های اسپانیایی نیستند..فراموش نکنیم..دست دلبوسکه برای تعویض مهره باز باز بود..اما یواخیم لوو نه...
+
این عادلانه نبود..اما چاره ای نیست فوتبال اینه..وما امیدواریم به آینده..به2012...به2014که این جوانان بی نام ونشان فاتح بی چون وچرای اون رقابتها بشوند.
با افتخار دوستت دارم آلمان....

Farbod2
08-07-2010, 06:02
سلام
لطف كنيد شما كه هميشه تگ تاپيكتون آپديته اينا رو هم اضافه كنيد ( چون بالاخره كارتون تموم شد ) :
germany 0:1 spain
spain
spain 4 ever
ما بازنده هستيم
و نهايتا آلمان دوباره له شد:دي
آلمان ويران شد !!!!!!
آلمان له شد !!
اسپانيا ما داشتيم ميومديم ولي نرسيديم ! :27:
سرت ســر درد آلمــان

mdmehry
08-07-2010, 06:04
آلمان بای بای
همین

*Batman*
08-07-2010, 06:38
آلمان فکر کرد اسپانیا هم مثل آرژانتینه.
اسپانیا هم فکر میکنه هلند مثل المانه!:31:

jb.NY
08-07-2010, 07:15
از سبک بازی اسپانیا متنفرم
لامصب همه بازیاش رو با یه گل میبره حال آدم گرفته میشه
البته بازم به آلمان افتخار میکنم ... همینطور به مربی سرشناسمون آقای لو
تو این جام کم از خودمون جنم نشون ندادیم، انگلیس و آرژانتین رو ما ناک اوت کردیم
انشاا... چهار سال دیگه دوباره میایم رزمایش اجرا میکنیم
اونم با بالاک :40:

mehrdad8086
08-07-2010, 07:39
بیشتر از قبل دوست دارم آلمان:31:
چرا؟
با این سن وسال در مقابل اون همه ستاره و تیم های بزرگ اینطور بازی کردن دل شیر می خواد:46:

kotlet110
08-07-2010, 08:25
این تگ و نهایتا آلمان له شد رو کی گذاشته؟!!!:19:
اینجا مثلا تاپیک طرفدارای آلمانه.

Masoud King
08-07-2010, 08:28
سلام
لطف كنيد شما كه هميشه تگ تاپيكتون آپديته اينا رو هم اضافه كنيد ( چون بالاخره كارتون تموم شد ) :
spain
spain 4 ever
ما بازنده هستيم
آلمان ويران شد !!!!!!
آلمان له شد !!
اسپانيا ما داشتيم ميومديم ولي نرسيديم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرت ســر درد آلمــان
با يك گل تيمي له ميشه؟!!
خيلي خوشحالين از تيم جوانان آلمان بردين؟!
البته بايم خوشحال باشين چون اين تيم آينده ي فوتباله
+
سلام دوستان

با اينكه باختيم ولي بازم من به آلمان افتخار ميكنم و براي من رسيدن به همين مرحله حذف بزرگاني چون آرژانتين و انگليس اونم با 4 تا گل خودش قهرماني براي اين تيم محسوب ميشه!

انشا الله تو يورو 2012 جبران ميكنيم.

در هر شكل تشكيل همچين تيمي بزرگترين دستاورد براي آلمان بود كه كمتر از قهرماني نيست

milaaad
08-07-2010, 08:30
یکی نیس بگه شما ها تا دیروز یادتون نبود که این تیم جوونه و.... همین که باختین یادتون اومد تیم جوونه؟
المان باید 3 بازی قبل حذف میشد.بازی با انگلیسو و اون گل تابلو رو میگم.یادتون که میاد؟...

Masoud King
08-07-2010, 08:30
ین تگ و نهایتا آلمان له شد رو کی گذاشته؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مثلا تاپیک طرفدارای آلمانه.
هر كي اين تگ رو گذاشته خودش بياد بر داره چون به تاپيك هاي ديگه ما هم دست رسي داريم ;)

Masoud King
08-07-2010, 08:32
کی نیس بگه شما ها تا دیروز یادتون نبود که این تیم جوونه و.... همین که باختین یادتون اومد تیم جوونه؟
المان باید 3 بازی قبل حذف میشد.بازی با انگلیسو و اون گل تابلو رو میگم.یادتون که میاد؟...
خوبه هر بازي همه ميگن درود بر جوانان آلماني
شما گل آفسايد به پرتغال و گل پاراگوئه رو فراموش كردي؟

خود انگليسي ها هم قبول داشتن اون بازي در ر صورت مي باختن حالا چه با اختلاف سه تا چه با اختلاف يكي!!

kotlet110
08-07-2010, 08:33
یکی نیس بگه شما ها تا دیروز یادتون نبود که این تیم جوونه و.... همین که باختین یادتون اومد تیم جوونه؟
نه کسی نیس بگه . شما هم خواهشن پس بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــوق (سانسور شد):21:

Amirdb
08-07-2010, 08:36
اما شما چی؟.......

می نوشم(شراب ناب شیرازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifاز شربت خسته شدم)

فدای سرتون بچه ها............
ما با افتخار وسربلندی بازی کردیم...مثل قهرمانان جنگیدیم....مثل ستارگان درخشیدیم....
سرتون روبالا بگیرید...ما طرفدار آلمان هستیم....نشون بدین که ما محکمتر از این حرفها هستیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

عجب بازی بود.....
یه کوه سوپرستاره در مقابل یه تیم ملی امید...آخرش1-0[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifخیلی زشته بخدا.....آبروی هرچی ستاره است روبردن اینا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

فوق ستاره های اسپانیا جلوی تیم امیدوناشناخته آلمان به چه کنم چه کنم افتادن......اگه آلمان دوتا بازی سنگین مقابل انگلیس وآرژانتین نداشت ومحرومیت مولر نبود...مطمئنن امشب ما فینالیس شده بودیم....
+
مسیر صعود اسپانیا به فینال یه مسیر فوق العاده ساده وبی درد سر بودبجز المان انها باهیچ تیم درست حسابی بازی نکردن...
+
نفرات ما قابل مقایسه با کهکشان ستاره های اسپانیایی نیستند..فراموش نکنیم..دست دلبوسکه برای تعویض مهره باز باز بود..اما یواخیم لوو نه...
+
این عادلانه نبود..اما چاره ای نیست فوتبال اینه..وما امیدواریم به آینده..به2012...به2014که این جوانان بی نام ونشان فاتح بی چون وچرای اون رقابتها بشوند.
با افتخار دوستت دارم آلمان....

نظرات دوستمون yuseph بعد از بازی خیلی جالبه.قبل از بازی چی بود بعد از بازی چی...
جالبه دقیقا همش یه حرف رو تکرار میکنه.این که شما با ستاره هایتان چه کردید؟
عزیزم مگه ندید آلمان 11 نفری چپیده بود تو دفاع.انگار فقط نتیایج بازی رو دنبال می کنی و خود بازی رو نیم بینی
البته اینو نگی چی بگی؟
کلی خندیدم به خدا.خوش به حال دوستای نزدیکت!

arfnpm
08-07-2010, 08:40
این تیم 2 سال دیگه ببین چی میشه.
ولی شما جایگزین ژاوی و اینیستا کی رو دارید؟ لابد پدرو؟
اسپانیا هم مثل انگلیس و ایتالیا به زودی خالی از استعداد میشه.
در ضمن برای آلمان چیزی تمام شد بلکه شروع شد. با 99 بازی وموجموع امتیازات گرفته بهترین تیم تمام ادوار جام های جانی شده.
اسپانیا که بار اول جزو 4 تیم شده حالا خیلی راه داره.

yuseph
08-07-2010, 08:41
سلام
spain
spain 4 ever
ما بازنده هستيم
آلمان ويران شد !!!!!!
آلمان له شد !!
اسپانيا ما داشتيم ميومديم ولي نرسيديم ! :27:
سرت ســر درد آلمــان
خیلی زشته بابا...
این برد برای شما هیچ معنایی نداره....شما با این همه بازیکن بزرگ خوشحالید که 1-0آلمان روبردید؟
اگه فقط یه توماس مولر با مابودحالا شما سیاه پوش بودید .به این میگن قدرت آقا جان.نه اینکه من بهترین تیم جهان روداشته باشم بعدش با هزار زور وبدبختی از سد یه تیم امید وناشناخته بر بیام..اونم چجوری با گل مدافعتون!!!
ژاوی؟
ویا؟
چه کردن؟کجا رفتن اون همه تبلیغ وچه کنم چه کنم ها؟
+
کو تاکتیکهای استثنایی دلبوسکه؟
ابر ومه خورشید وفک همه در کارند که اسپانیا به فینال بیاید!!!
آلمان ویران شد؟یا شما که تا گل رو زدید مثل یه تیم آماتور دست وپاتون روگم کردین....کم مونده بو مدافعان شما از ترس خوردن گل تساوی...به جای توپ بزنن زیر بازیکنان خودشون!باید هم بترسین.... دارید روبه روی تیم امید آلمان بازی میکنید....
ماداشتیم میومدیم ولی نرسیدیم؟خخخخخخخخخخخ سخت در اشتباهی دادا....ما آمدیم با قدرت وافتخارهم آمدیم...همگان وجهانیان ما راستودند....درثانی آینده مطعق به ماست.
آلمان ویران شد؟تا اونجا که بازی نشون داد..دیشب کل اسپانیا در کلیساهاشون خوابیده بودن به شکرانه بردن تیم ملی امید آلمان....به این میگین ویرانی برادر؟نه ملت آلمان با سر بلندی بازی فرزندانش رو نظاره گر بودن...دقیقا برعکس شما....
ونهایتا آلمان له شد؟؟؟
له شدن رو ما برای دنیا تفسیر کردیم با بازی های درخشانمون.......اما شما چی؟
در کل با وجود بضاعت بازیکن ها وکلیه عوامل شما بهترین تیم جهان بودین پس کو نتایج درخشانتان؟.....اگه شما با فینالیست شدن ویا قهرمانی احتمالی اسم خود رودر تاریخ حک میکنید باید بگم نام آلمان واین تیم امیدش در تاریخ مسابقات جاودانه شد....واین برای هرتیمی افتخار بزرگی محسوب میشود.
ما بهترین بودیم..هستیم...وخواهیم بود.چیزی که اسپانیا هیچگاه به آن نخواهد رسید.

kotlet110
08-07-2010, 08:42
نظرات دوستمون yuseph بعد از بازی خیلی جالبه.قبل از بازی چی بود بعد از بازی چی...
عزیزم مگه ندید آلمان 11 نفری چپیده بود تو دفاع.انگار فقط نتیایج بازی رو دنبال می کنی و خود بازی رو نیم بینی
البته اینو نگی چی بگی؟
اره بخنده خنده برت خیلی خوبه . میدونی که چی میگم .(واسه امضات):27:

Amirdb
08-07-2010, 08:46
اره بخنده خنده برت خیلی خوبه . میدونی که چی میگم .(واسه امضات):27:
اتفاقا میخواستم همین رو هم بگم ولی حیف که کنکور دانشگاه آزاد رو نمیرم بدم وگرنه با این همه تجدید روحیه ای که تو تاپیک شما گرفتم نفر اول رشتم میشدم:27::27:

*Mehran*
08-07-2010, 08:47
الان چندین پیشگو حتی هشت پا هم گفته اسپانیا برنده میشه ، راستش من حیف در مسابقات شرکت نمی کنم واگر نه بنده 100 درصد برنده میشدم ، قبلا اکثر ایران گفته بودن که آرژانتین قهرمان میشه ...
و هیچکس حرف آرژانتین نمیشه ، اما خودتون دیدین که با اختلاف 4 گل داغون شد ، مسی مسی که میگفتن چی شد... ؟؟؟
خلاصه من که میگم اسپانیا برنده میشه ...

kotlet110
08-07-2010, 08:54
اتفاقا میخواستم همین رو هم بگم ولی حیف که کنکور دانشگاه آزاد رو نمیرم بدم وگرنه با این همه تجدید روحیه ای که تو تاپیک شما گرفتم نفر اول رشتم میشدم:27::27:
چه خوب.کاش ما هم از این روحیه ها داشتیم:27:

titanium_zarin
08-07-2010, 08:55
هر كي اين تگ رو گذاشته خودش بياد بر داره چون به تاپيك هاي ديگه ما هم دست رسي داريم ;)

مسعود من فكر كردم تو اضافه كردي اينو...
خب ببين كار كي بوده...
يعني همش بچه هاي ما بايد اخطار بگيرن ؟؟؟
نميشه كه ...

milaaad
08-07-2010, 08:57
دوستان عزیز چرا گیر دادین به 1 گل؟ مهم اینه که باختین....تموم
این اسپانیا هم شده بلای جون المان ها
اون از جام ملت های اروپا اینم از جام جهانی...
در ضمن اسپانیا دید المانیا جوونن نخواست نا امید شن فقط یکی زد.خودتون بهتر میدونید اگه بعد گل میخواستن 6 تاییتون میکردن...
باز خوبه بازی شما رو با انگلیس و ارژانتین دیدم.یه گل زدین رفتین دفاع و تو ضد حمله...
بازی دیشبو یادتون بیاد اسپانیا با اینکه جلو افتاده بود باز موقعیت بیشتری داشت.

---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

دوستان عزیز چرا گیر دادین به 1 گل؟ مهم اینه که باختین....تموم
این اسپانیا هم شده بلای جون المان ها
اون از جام ملت های اروپا اینم از جام جهانی...
در ضمن اسپانیا دید المانیا جوونن نخواست نا امید شن فقط یکی زد.خودتون بهتر میدونید اگه بعد گل میخواستن 6 تاییتون میکردن...
باز خوبه بازی شما رو با انگلیس و ارژانتین دیدم.یه گل زدین رفتین دفاع و تو ضد حمله...
بازی دیشبو یادتون بیاد اسپانیا با اینکه جلو افتاده بود باز موقعیت بیشتری داشت.

AlamtabC
08-07-2010, 08:58
سلام دوستان این تگ خجالت آور و بردارین ما که نشنیدیم با یه گل تیمی له بشه

تا صبح خواب بازی رو میدیدم اصلا معلوم نبود خوابم یا بیدار

این لوو واسه چی تیمو برد تو دفاع خودشم دیشب نگفت واسه چی

اما لام گفت: نباید دفاعی بازی می کردیم نمی تونم تو بازی رده بندی بازی کنم

واقعا این لوو هم بعضی وقت ها ترسش به نبوغش غلبه میکنه

آلمان اگه آلمان بازی قبلی بود دست کم 2 بر0 میبرد

این ترس در مقابل صربستان هم بود در مقابل کرواسی یورو 2008 هم بود و کار دستشون داد

yuseph
08-07-2010, 09:00
البته اینو نگی چی بگی؟
1- اتفاقا بازیهارو با چشم باز دیدم..نه مثل بعضی ها دست به دعا بودم نه سر نماز بودم نه.......
2-11نفر دفاع؟........بابا برو خدات روشکر کن بازی روبردین....نکنه خودتون هم باور نمیکردین آلمان روببرین؟
این حرفها چیه؟دفاع؟چی انتظار داشتی؟تیمی که با 7تا بازیکن زیر 23سال میاد جام جهانی+بهترین هافبکش رو از دست میده(بالاک)+دروازبان اصلیش رو ازدست میده+بازی با انگلیس+بازی با آرژانتین+محرومیت مولر........با تمام این مشکلات سایه ای از آلمان واقعی روبه روی اسپانیا بازی کرد...
والا افتخار داره طرفدار تیم آلمان باشی بخدا.....با تمام این مشکلات میاد وبهترین ودرخشانترین بازیهای جام جهانی رو انجام میده....مشکلاتی که بالا گفتم هر کدومشون میتونن یه تیم بزرگ رو نابود کنن...اما با وجود تمام اونها ما آمدیم ونام آلمان وجوانانش رو در تاریخ مسابقات حک کردیم.
+
دیشب من هم کلی خندیدم...البته به بهترین مدافعان جهان:38:بنده خداها از ترس نخوردن داشتن چه بازی درخشانی میکردن....بزن زیرش شده تاکتیک بهترین مربی جهان جناب دلبوسکه:27:

Mohammad Hosseyn
08-07-2010, 09:00
هیچ تیمی مثل آلمان تو جام قشنگ بازی نکرد ... گرچه طرفدار هلند هستم و بازیشم قبول دارم ، ولی در بازی های پر گل و پر هیجان المان مطمئنا اول بوده ... شکی درش نیست . ولی بازی با اسپانیا یه جور دیگه رقم خورد . اصلا نشونه ضعف آلمان نیست . بالاخره اسپانیا تیم خوبیه . بسی دوست داشتیم آلمان با هلند در فینال می اومد . که نشد .

AlamtabC
08-07-2010, 09:03
جو تیم آلمان رو قبل این بازی خراب کردند واقعا این بزرگان فوتبال آلمان نمیدونن که قبل بازی به این مهمی تیم باید آروم باشه

یکی از آقایون گفت که بالاک باید از تیم ملی کناره گیری کنه و بالاک رو که قرار بود تا آخرین بازی در کنار تیم باشه فرستادن خونه

لام و چند بازیکن دیگه هم نسبت به این قضیه واکنش نشون دادن

این ظلم به خدا سر تیمو بریدن

yuseph
08-07-2010, 09:04
خب ببين كار كي بوده...
نميشه كه ...
علی جان مگه نمیدونی توی این انجمن دیواری کوتاه تراز دیوارطرفدارهای آلمان وجود نداره؟:31:

Mohammad
08-07-2010, 09:12
علی جان مگه نمیدونی توی این انجمن دیواری کوتاه تراز دیوارطرفدارهای آلمان وجود نداره؟:31:

نه دوست من ! تا وقتی که آلمان نباخته بود شما ها ماشالا همه جا بودین ! همه جا پست می دادین ! وحالا آلمان دیوارش کوتاه شد !؟ قضیه چیز دیگست :46:

باید قبول کنید آلمان اصلا حریف اسپانیا نبود ! البته از همون اول هم معلوم بود آلمان با برنامه ریزی تمام داره بازی می کنه چون فرضا وقتی توپ از یه جایی جلوتر می رفت بازیکنان عقب می کشیدند و ساختار دفاعی رو حفظ می کردن !
اگه آلمان و اسپانیا تویه فینال به هم می رسیدند منصفانه تر بود ...

Amirdb
08-07-2010, 09:17
1- اتفاقا بازیهارو با چشم باز دیدم..نه مثل بعضی ها دست به دعا بودم نه سر نماز بودم نه.......
2-11نفر دفاع؟........بابا برو خدات روشکر کن بازی روبردین....نکنه خودتون هم باور نمیکردین آلمان روببرین؟
این حرفها چیه؟دفاع؟چی انتظار داشتی؟تیمی که با 7تا بازیکن زیر 23سال میاد جام جهانی+بهترین هافبکش رو از دست میده(بالاک)+دروازبان اصلیش رو ازدست میده+بازی با انگلیس+بازی با آرژانتین+محرومیت مولر........با تمام این مشکلات سایه ای از آلمان واقعی روبه روی اسپانیا بازی کرد...
والا افتخار داره طرفدار تیم آلمان باشی بخدا.....با تمام این مشکلات میاد وبهترین ودرخشانترین بازیهای جام جهانی رو انجام میده....مشکلاتی که بالا گفتم هر کدومشون میتونن یه تیم بزرگ رو نابود کنن...اما با وجود تمام اونها ما آمدیم ونام آلمان وجوانانش رو در تاریخ مسابقات حک کردیم.
+
دیشب من هم کلی خندیدم...البته به بهترین مدافعان جهان:38:بنده خداها از ترس نخوردن داشتن چه بازی درخشانی میکردن....بزن زیرش شده تاکتیک بهترین مربی جهان جناب دلبوسکه:27:
شما بیا یکی بزن تو گوش من!
این طوری خالی میشی؟
من اشتباه میکنم.خوبه؟

yuseph
نه دوست من ! تا وقتی که آلمان نباخته بود شما ها ماشالا همه جا بودین ! همه جا پست می دادین ! وحالا آلمان دیوارش کوتاه شد !؟ قضیه چیز دیگست :46:

باید قبول کنید آلمان اصلا حریف اسپانیا نبود ! البته از همون اول هم معلوم بود آلمان با برنامه ریزی تمام داره بازی می کنه چون فرضا وقتی توپ از یه جایی جلوتر می رفت بازیکنان عقب می کشیدند و ساختار دفاعی رو حفظ می کردن !
حرفت درست محمد جان...اما قبول کن دیوار ما(آلمان)از دیوار شما(انگلیس)حداقل یه 4متری کوتاه تره دیگه...می خوای متر کنیم:31:

றД ĵ ĭ Đ
آلمان دیشب هیچی برای گفتن نداشت و کاملا تحقیر شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی که کاملا دست اسپانیا بود
موقعیت گل که اصلا نداشت
تعداد شوت به دروازه که اسپانیا 3 برابر آلمان بود

کلا اسپانیا آلمان رو کرد تو قوطی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

titanium_zarin
08-07-2010, 09:19

شما متوجه شدين الان اين جوابي كه دوستم به من داد واسه چي بود كه يهو ميپري وسط ؟؟؟
اصلا بحث اسپانيا نبود ...
ما داشتيم در مورد يه چيز ديگه صحبت ميكرديم ...
درسته اسپانيا بهتر بود و برد ...
تمام ...

Mohammad
08-07-2010, 09:21
حرفت درست محمد جان...اما قبول کن دیوار ما(آلمان)از دیوار شما(انگلیس)حداقل یه 4متری کوتاه تره دیگه...می خوای متر کنیم:31:

:31: نه دیگه ! قربونت یه ماشین حساب بزن ببین دیوار 5 تایی ها از دیوار 4تایی ها چقدر بلند یا کوتاه تره ؟ :46:
بیخیال ! قرار هر اتفاقی بیوفته به گذشته لینک بزنیم ؟ :46:

شاید آلمان با این تیم یورو 2012 قهرمان بشه دیگه !

yuseph
08-07-2010, 09:21
شما بیا یکی بزن تو گوش من!
این طوری خالی میشی؟
من اشتباه میکنم.خوبه؟
نه بابا من گوش شما رو میبوسم..ها نه نه..من روی ماه شما رو میبوسم.:31:
من فقط نظرم رودادم.مثل شما.
حالا که خودت میگی اشتباه میکنی من چی بگم؟:27:
مرسی.

Mohammad
08-07-2010, 09:24
شما متوجه شدين الان اين جوابي كه دوستم به من داد واسه چي بود كه يهو ميپري وسط ؟؟؟
اصلا بحث اسپانيا نبود ...
ما داشتيم در مورد يه چيز ديگه صحبت ميكرديم ...
درسته اسپانيا بهتر بود و برد ...
تمام ...

من اصل مطلب رو مد نظر قرار دادم و کاری ندارم بحث بین شما و یوسف عزیز چی بوده !! بازم مشکلی هست ؟!

Masoud King
08-07-2010, 09:24
خب ببين كار كي بوده...
نميشه كه ...
نه بابا مگه ديوانه ام همچين كاري كنم؟!

به اينجا دست رسي ندارم وگرنه ميشد فهميد كي اينكار رو كرده...امين ميتونه بفهمه كي بوده يا ادمينا يا مديراي ارشد

Masoud King
08-07-2010, 09:27
ميبينم كه انگليسي هاي فقيد هم اينجا پيداشون شده : دي

titanium_zarin
08-07-2010, 09:27
شکست آلمان در جام جهاني سراسر اين کشور را در غم و ماتم فروبرد

در پي شکست يک بر صفر تيم ملي آلمان از اسپانيا در نيمه نهايي جام جهاني 2010، غم و ماتم سراسر آلمان را فرا گرفت و روزنامه بيلد پرخواننده ترين روزنامه اين کشور نوشت :" همه چيز تمام شد ، به پايان راه رسيديم و ما حذف شديم . "

اين روزنامه با اشاره به اينکه " سراسر آلمان اکنون در غم و ماتم بسر مي برد و اشک از چشمان مردم سرازير شده است " ، به طور نامعمول ولي منصفانه اي نوشت :" مهم نيست که پذيرش اين شکست تا چه حد سخت و دشوار است ، مهم آن است که اين يک شکست سزاوارانه بود. "
اين روزنامه افزود :" بچه هاي ما تمام سعي خود را انجام دادند . ولي متاسفانه ، ما خوش شانس نبوديم . بايد بپذيريم که اسپانيايي ها بسيار سرتر از ما بودند. "
روزنامه منطقه اي " هامبورگر آبندبلات " نوشت : " يک بر صفر . آلمان گريان است . اسپانيا صعود کرد. "
به گزارش خبرگزاري فرانسه ، روزنامه فرانکفورتر آلگماينه نوشت : " سفر رويايي " آلمان به پايان رسيد.
مجله اشپيگل نيز روي پايگاه اينترنتي خود نوشت :" اسپانيا روياي آلمان براي رسيدن به فينال را از بين برد. "

arash s.b
08-07-2010, 09:29
سلام
امروز اطلاع یافتیم در طی یک بازی غم بار و شکننده تیم ملی آلمان ( دماغوها:31:) بازی را واگذار کرده و از رسیدن به فینال باز مانده است.
اینجانب به نمایندگی ار تاپیک تیم ملی هلند (HERO) مصیبت وارده را به تمام مدیران و پاچه خواران و طرفداران تیم ملی آلمان( دماغوها:31:) تسلیت گفته ، و از خداوند بزرگ سوم شدن تیم ملی آلمان ( دماغوها:31:) در جام جهانی را مسئلت می نمایم.

1389/04/17
تاپیک تیم ملی هلند (HERO OF WORLD CUP)

yuseph
08-07-2010, 09:34
سلام
امروز اطلاع یافتیم در طی یک بازی غم بار و شکننده تیم ملی آلمان ( دماغوها:31:) بازی را واگذار کرده و از رسیدن به فینال باز مانده است.
اینجانب به نمایندگی ار تاپیک تیم ملی هلند (HERO) مصیبت وارده را به تمام مدیران و پاچه خواران و طرفداران تیم ملی آلمان( دماغوها:31:) تسلیت گفته ، و از خداوند بزرگ سوم شدن تیم ملی آلمان ( دماغوها:31:) در جام جهانی را مسئلت می نمایم.

1389/04/17
تاپیک تیم ملی هلند (HERO OF WORLD CUP)
من موندم این کلمات وجمله بندی رو از کجا در میارید................
طرفدار هلندی؟
والا بچه های هلندی انجمن اینجوری حرف نمیزنن...
کمی آرومتر دادا...چه خبرته؟:31:

Mohammad
08-07-2010, 09:34
ميبينم كه انگليسي هاي فقيد هم اينجا پيداشون شده : دي

همه ی بازی ها مثل بازی انگلیس نیست که داور توپ 1 متر تویه گل رو نگیره ! :31: :46:

بردیا
08-07-2010, 09:35
یعنی چی
چطور وقتی ما به انگلیس و آرژانتین 4تازدیم کسی نرفت تگ اونا رو عوض بکنه ولی تا 1-0 باختیم اومدن اینجا؟
کدوم آدم عقده ای اینکارو کرده؟

milaaad
08-07-2010, 09:35
سلام.اینم اظهار نظری از مستر یواخیم لو بعد از بازی دیشب:

لو: اسپانیا بهترین تیم دنیاست

سایت گل – یواخیم لو، مربی آلمان از اسپانیا ستایش کرده است. لو پس از باخت یک بر صفر تیمش مقابل اسپانیا در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی گفت که از همان ابتدا دیده بود که تیمش دیدار سختی پیش رو دارد: «ما به روشنی ناراحت هستیم چون نیمه‌نهایی را باختیم. عملکرد اسپانیا و مربی‌شان را می‌ستایم، چون بازی آنها عالی بود. آنها در دو، سه سال گذشته بهترین تیم دنیا بوده‌اند. ما هرگز نتوانستیم مانند دیگر دیدارهایمان بر این بازی مسلط شویم. ما هیچ کاری نتوانستیم انجام دهیم و آنها شایسته بردن ما بودند.»

او ادامه می‌دهد: «از همان دقایق اول متوجه شدم که بازی ما نیست. ما شهامت نداشتیم و می‌دانستیم که از نظر بازی در سطح پایین‌تری از آنها به سر می‌بریم. به سختی می‌توانستیم توپ را بگیریم، چون آنها مهارت‌های بسیاری دارند. اما به سختی می‌تانم بفهمم چرا نتوانستیم آن نمایشی را که می‌خواستیم داشته باشیم.»

منبع :

بردیا
08-07-2010, 09:37
بعدشم
یه قضیه برام خیلی عجیبه
راموس باید 2بار تو این بازی اخراج میشد ولی حتی دریغ از یه کارت زرد
یه بار که دقیقه آخر نیمه اول اوزیل رو زد در حالی که اوزیل تک به تک داشت میشد با دروازبان که داور حتی خطا هم نگرفت
یه بارم که زد مچ پودولسکی رو داغون کرد که بازم فکر کنم حتی کارت و تذکر هم نگرفت در حالی که فرانک ریبری سر همین قضیه تو لیگ قهرمانان هم اخراج شد هم یوفا 3جلسه محرومش کرد
اونوقت میگیم قراره تو این جام از اسپانیای 2002 دلجویی بکنن میگید نه

yuseph
08-07-2010, 09:38
همه ی بازی ها مثل بازی انگلیس نیست که داور توپ 1 متر تویه گل رو نگیره ! :31: :46:
محمدجان....علی جان...مسعودجان.....بابا آلمان خوب انگلیس خوب...آب خوب...هوا خوب......ول کنید بابا.گذشت تموم شد رفت تا بازیهای ملتهای اروپا:31:
عجب جامی بود این جام جهانی...:20:

milaaad
08-07-2010, 09:39
هلندی های عزیز باید بگم اصلا صحبت شما نیس...
میدونید چرا؟ چون مغرورید و تیم مغرور لیاقتش باخته.مثل المان

Advanced Ali-001
08-07-2010, 09:42
نفرین آرژانتین به یه بازی نکشید منتظر انتقامهای بعدی باشین.:8::د ی

yuseph
08-07-2010, 09:46
رفیق هرچی خواستی گفتی....حالا برو..اگه با هلند حرفی چیزی داری به ما چه...
بروی توی تاپیکشون پست بده...بدوجانم بدو...اینجا شلوغه ممکنه زیر دست وپا له شی بعد میگن فلانی ادم بدیه بدو ...:31:

---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------

به به به علی خودمون رفتی سلمونی؟:31:
خوشکل شدی...ای ول...
چی؟
نفرین؟انتقام؟بعدی؟
بابا بیخیال شما صعود کنید جام جهانی تا ببینیم چی پیش میاد.:31:

بردیا
08-07-2010, 09:47

:27::27::27:

میگم یوسف خوب شد آلمان باخت وگرنه یه جماعت عظیمی از هوادارای انگلیس و آرژانتین که رفته بودن طرف اسپانیا سکته میکردن

titanium_zarin
08-07-2010, 09:48
یعنی چی
چطور وقتی ما به آلمان و آرژانتین 4تازدیم کسی نرفت تگ اونا رو عوض بکنه ولی تا 1-0 باختیم اومدن اینجا؟

من به اقا امين پيام دادم و ازشون توضيح خواستم ...

arash s.b
08-07-2010, 09:50

مطمئن باش با همین غرور له تون می کنیم.

NETHERLAND IS HERO

yuseph
08-07-2010, 09:51
:27::27::27:

میگم یوسف خوب شد آلمان باخت وگرنه یه جماعت عظیمی از هوادارای انگلیس و آرژانتین که رفته بودن طرف اسپانیا سکته میکردن
آره والا...انقدر داغون شدن حتی علیهمون نظر سنجی گذاشتن.......اسم اکثر بچه های آلمانی هم توشه...
این سوختگی چه میکنه با آدم...:31:

djmilad_mrb
08-07-2010, 09:55
بیخیال دیگه حذف شدید الان باید به فکر بازی رده بندی باشید:31:

ارگوئه تیم خوبیه باید تمرکزتون رو حفظ کنید وگرنه ممکنه 4ام بشید:41:

Mohammad
08-07-2010, 09:58
بعدشم
یه قضیه برام خیلی عجیبه
راموس باید 2بار تو این بازی اخراج میشد ولی حتی دریغ از یه کارت زرد
یه بار که دقیقه آخر نیمه اول اوزیل رو زد در حالی که اوزیل تک به تک داشت میشد با دروازبان که داور حتی خطا هم نگرفت
یه بارم که زد مچ پودولسکی رو داغون کرد که بازم فکر کنم حتی کارت و تذکر هم نگرفت در حالی که فرانک ریبری سر همین قضیه تو لیگ قهرمانان هم اخراج شد هم یوفا 3جلسه محرومش کرد
اونوقت میگیم قراره تو این جام از اسپانیای 2002 دلجویی بکنن میگید نه

داور این بازی اصلا خوب نبود !! به زور خطا می گرفت ! اصلا کارت نمی داد ! به قول یکی از دوستان می گفت انگار کارتش رو یادش رفته بیاره نمی خواد تابلو بشه !! چندین چند آفساید اشتباه !! اگه ایرماتوف رو واسه این بازی گذاشته بودن خیلی بهتر بود !

محمدجان....علی جان...مسعودجان.....بابا آلمان خوب انگلیس خوب...آب خوب...هوا خوب......ول کنید بابا.گذشت تموم شد رفت تا بازیهای ملتهای اروپا
عجب جامی بود این جام جهانی...

اصلا بحثی نیست ! یه جام جهانی هست که تا چند روز دیگه تمومه ! و ما می مونیم و بر و بچ و انجمن:10:

Amirdb
08-07-2010, 09:59
من تا حالا هرچی پیش بینی کردم 99 درصدش دست در اومده!!نه من هشت پا نیستما!!!
احساس میکنم اروگوئه سوم میشه!
حالا باز یه عده میریزن می بندن به فحش!:31:

AlamtabC
08-07-2010, 10:12
دیگه مهم نیست

اصلا سوم هم نشه چه فرقی می کنه وقتی نیاد فینال

بازی سوم چهارمی یه بازی تشریفاتیه

حالا اگه سوم هم بشن که میشن مهم نیست چون قهرمان نشدن چیزی که 20 سال بهش نرسیدن

اما با اخلاق بازی کردن جذاب بازی کردن به جز این بازی و بازی با صربستان که معلوم نبود برای چی دفاعی بازی کردن

مهم انتقام از انگلستان بود و 4 تایی کردن آرژانتین که این دو تا یه قرنه دیگه تو خاطر همه میمونه و نسل بعد هم که مثل ما به آلمان

1954 افتخار میکنیم به آلمان 2010 با اون که ندیدنش و آلمان قهرمان نشده افتخار خواهند کرد کاش یه ذره این فوتبال ما هم نظم و

و برنامه ریزی آلمانی ها رو داشت نه کاش نظم ژاپن رو داشت الان به غیر آلمان ایرانم بود که من بهش افتخار کنم

yuseph
08-07-2010, 10:16
اخه خودت هم دوست داری کمی نوازش بشی بخدا.:31:
4رم هم بشیم اشکالی نداره....همینجوریش روی خیلیهارو کم کردیم...بی خیال...مرسی از نظر کارشناسی شده شما رفیق گرامی.:31:

Facon_Archi
08-07-2010, 10:16
اما شما چی؟.......[/QUOTE]

[QUOTE=yuseph;5163267]فدای سرتون بچه ها............
سرتون روبالا بگیرید...ما طرفدار آلمان هستیم....نشون بدین که ما محکمتر از این حرفها هستیم.:10:

عجب بازی بود.....
یه کوه سوپرستاره در مقابل یه تیم ملی امید...آخرش1-0:31:خیلی زشته بخدا.....آبروی هرچی ستاره است روبردن اینا...:31:

یعنی چی
چطور وقتی ما به آلمان و آرژانتین 4تازدیم کسی نرفت تگ اونا رو عوض بکنه ولی تا 1-0 باختیم اومدن اینجا؟

پس قبول داری آلمان نصف اسپانیا هم نبود؟:31: بعدشم مگه همه ی دروازبان ها مثل دیوید جیمز و اون دروازبان آرژانتین هست که 4تا 4تا گل زد بهشون؟:دی دروازبان گاگول گیرتون اومده زیاد گل زدین فکر کردین چه خبره حالا:دی

آره دیگه 70 دقیقه دفاع کردن و موقعیت گل نداشتن و 1گل خوردن از اسپانیا خودش سربلندی هم داره،نداره؟:31::46:

موقع ای که 4تا گل میزدین تیم جوانان آلمان که همشون ستاره بودن که...:21:

بردیا جان شما کی 4تا گل به آلمان زدین؟:31::31::31: جو خیلی گرقته ها:5:

farshad_pes9
08-07-2010, 10:18
سلام.
من فقط نظر شخصیم رو میگم و باز هم میگم اصراری بر درست بودنش نیست.
چند تن از هواداران آلمان چند بازی گذشته چندان درست رفتار نکردن,بحث ها رو دنبال میکردم,یکی از دوستان و طرفداران آلمان([yuseph) در مواردی که من بحثهای ایشون رو دنبال کردم,به قدری درست رفتار کردن که رفتار بعضی دوستان برای من کم رنگ شد.تا جایی که من دیدم کاملا منطقی رفتار کرد,قبل از هر چیز از ایشون تشکر میکنم ,اما یه گله دارم که بعد باخت یکم عصبانی شده میخواد بزنه آدمو:31::46:
من صادقانه بگم که تیم من ایتالیا بود که اونطور نا امید کننده حذف شد.دوست ندارم خودمو پشت تیم دیگه ای پنهان کنم.
آلمان تیم خوبی بود, با اینکه بسیار جوون بود اما تیم خوبی بود,تیمی بسیار تاکتیک پذیر,تیمی که هر چیزی ازش میخواستن اجرا میکرد,اما به شخصه از بازی محافظه کارانه آلمان راضی نبودم,به نظرم دیشب زور آلمان به اسپانیا نرسید,به نظرم اسپانیا یه فوتبال فوق مدرن بازی میکنه,با تمام تفکرات دفاعی دلوسکه, اما به نظرم اسپانیا به قول جلالی فوتبال فردا بازی میکنه.
امیدوارم دوستان از من ناراحت نشن,فقط یه نظر شخصی بود.
به نظرم آلمان با این نفرات جوون اگه روی بازی زیبا تمرکز کنه میتونه جام ملتهای سال 2012 مدعی قهرمانی باشه,اما با این نوع بازی اونجا هم اگه به تیمی مثل اسپانیا(که به نظر من مثلی فعلا نداره)بخوره,مشکل خواهد داشت.
باز هم میگم یه نظر شخصی بود و امیدوارم این حق رو داشته باشم که نظر شخصیم رو بگم و مثل زندگی واقعی,اینجا هم منو از این حق محروم نکنن.
با تشکر.
موفق باشید.

Mohammad Hosseyn
08-07-2010, 10:20
میلاد جان ... شما به موقش بیاد تو تاپیک فینال یا تاپیک خودمون با هم گپ میزنیم :21:

اینجا آلمانیا داغ دارن ... خوب نیست ...

ما تیممون اصلا مغرور نیست . مغرور برزیل بود که ما خودمون حذفش کردیم . آلمان هم اصلا تیم مغروری نبود .

بردیا
08-07-2010, 10:22
اما شما چی؟.......

پس قبول داری آلمان نصف اسپانیا هم نبود؟:31: بعدشم مگه همه ی دروازبان ها مثل دیوید جیمز و اون دروازبان آرژانتین هست که 4تا 4تا گل زد بهشون؟:دی دروازبان گاگول گیرتون اومده زیاد گل زدین فکر کردین چه خبره حالا:دی

آره دیگه 70 دقیقه دفاع کردن و موقعیت گل نداشتن و 1گل خوردن از اسپانیا خودش سربلندی هم داره،نداره؟:31::46:

موقع ای که 4تا گل میزدین تیم جوانان آلمان که همشون ستاره بودن که...:21:

بردیا جان شما کی 4تا گل به آلمان زدین؟:31::31::31: جو خیلی گرقته ها:5:

عزیزم مگه اسپانیا موقعیت گل داشتش؟
یه ضربه داوید ویا زد که نویر گرفت یه شوت هم زدن که تو چارچوب بود و خطرناک((تا زمانی که بازی مساوی بود))
بقیه ضرباتشون که همه شرق و غرب بود
بابت تذکرت هم ممنون.تند تایپ کردن باعث همین اشتباها هم میشه