ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24

mohsen_sajjadi
15-08-2011, 16:45
با عرض سلام خدمت همه دوسنان .
من گوشیمو اپدیت کردم به 2.3 اما از وقتی که این کارو کردم سرغت گوشی خیلی بهتر شده اما خیلی ریستارت میکنه در واقع هیچ کاری نمیشه کرد .حتی وقتی بازی ران میکنی وسط بازی ریاستارت میکنه . درضمن من با برنامه update service اپدیت کردم .
ممنون میشم اگه این مشکل من رو حل کنید چون با نسخه 2.1 این مشکل رو نداشتم .

reza.msk
15-08-2011, 17:34
ببین اگه با my phone explorer از شماره تماس ها بک آپ گرفتی یه فایل برات درست کرده توی کامپیوتر. اگه گوشیتو نمیشناسه مهم نیست. میتونی با یه گوشی قدیمیتر سونی اریکسون مثل k800 یا k750 یا هر چیز دیگه به کامپیوتر وصل شی. بعد با my phone explorer فایل بک آپ رو روی این گوشی ریستور کن. بعد از طریق بلوتوث این گوشی کلیه شماره ها رو بفرست به x10. اینطوری کارت راه میفته. ولی در مورد sms هات پیشنهادی ندارم.

sahj7
15-08-2011, 19:21
سلامی دوباره.بالاخره این روت یک کلیکی اومد؟آخه میترسم گند بزنم به گوشیم:wac:
اگه نمیاد یکی از دوستان آموزش روتو بزاره(به 2.3 آپدیتیم و میخوام روت کنم)
حالا اگه گوشی رو روت کنم چه مزایا و معایبی داره؟از گارانتی خارج میشه؟:19:

hamed1297
15-08-2011, 20:09
بابا انقدر تنبل نباشید آموزش روت صفحه قبله.یکم سرچ کنید به جواب خیلی از سوالاتون میرسین.

hamed1297
15-08-2011, 20:17
حامد اینا چرا رو نشانگر اصلی نمیشینند ؟
من میخوام به جای اون بشینه
اان این رفته سمت چپ و بالا
2 تا علامت باطری میخواهیم چیکار؟
حالا باز این خوبه وقتی پیامی میاد یه ردیف میاد سمت چپ
قبلی نمیذاشت پیام جدید را هم ببینیم
اون جوری که شما میخوای تنها همونی که قبلا گذاشتم پیدا کردم.اون نشانگر باتری اصلی که اصلا توی چشم نمیاد.نه شماره ای داره نا سایزش بزرگه.من تازه 3 تا دارم یکی هم روی دسکتاپ:دی

am2
15-08-2011, 20:38
من امروز طی یه عملیات انتهاری زدم هرچی رام 2.3 به بالا بود رو نصبیدم رو گوشی..اخرش هم به یک نتیجه خیلی مهم رسیدم

1- رام سیانوژن که z داده بیرون...زیاد فور کلوز میده...قشنگه..قابلیت تغییر تم داره سرعتیه ولی خب لگ میزنه
2- رام miui عالیه..یعنی سرعتی و توپه..خوب میشه کاستومایزش کرد..لاک اسکرینش رو عاشقش شدم..ولی خب ظاهرش بدلم ننشست..فورس کلوز میده
3- رام ولف..سرعت متوسط فورس کلوز میده..باتری میخوره دیگه دیگه
4-رام ارجینال..نه فورس کلوز میده..نه لگ میزنه ..همه چیز روش عالی کار میکنه..خلاصه هیچی بهتراز رام ارجینال نمیشه..کافیه روتش کنید..برنامه های اضافیش رو حذف کنید..یه سری تسک کیلر خوب هم ببندین روش و حلههه

الان یه مشکل فقط دارم..من کانتکتهام رو بک اپ گرفتم ولی برنمیگردونه و ارور میده..توسط خود برنامه کانتکتهای سونی..vcf ذخیرشون میکنه ها..الان چیکار کنم برشون بتونم گردونم..با گولاکانتکت هم تستدیم بازم ارور میده..نگین کانتکتهام فنا شدن..نگین خببببب

am2
15-08-2011, 20:48
راستی یادم رفت بگم..اندورید 2.3.5 هم یه سری تغییرات ظاهری کوچیک و دوست داشتنی داره..مثلا ایفکت هنگام روشن شدنش و ...خوب بود سونی 2.3.5 هم از خودش در میکرد

The Rock 2
15-08-2011, 20:52
من امروز طی یه عملیات انتهاری زدم هرچی رام 2.3 به بالا بود رو نصبیدم رو گوشی..اخرش هم به یک نتیجه خیلی مهم رسیدم

1- رام سیانوژن که z داده بیرون...زیاد فور کلوز میده...قشنگه..قابلیت تغییر تم داره سرعتیه ولی خب لگ میزنه
2- رام miui عالیه..یعنی سرعتی و توپه..خوب میشه کاستومایزش کرد..لاک اسکرینش رو عاشقش شدم..ولی خب ظاهرش بدلم ننشست..فورس کلوز میده
3- رام ولف..سرعت متوسط فورس کلوز میده..باتری میخوره دیگه دیگه
4-رام ارجینال..نه فورس کلوز میده..نه لگ میزنه ..همه چیز روش عالی کار میکنه..خلاصه هیچی بهتراز رام ارجینال نمیشه..کافیه روتش کنید..برنامه های اضافیش رو حذف کنید..یه سری تسک کیلر خوب هم ببندین روش و حلههه

الان یه مشکل فقط دارم..من کانتکتهام رو بک اپ گرفتم ولی برنمیگردونه و ارور میده..توسط خود برنامه کانتکتهای سونی..vcf ذخیرشون میکنه ها..الان چیکار کنم برشون بتونم گردونم..با گولاکانتکت هم تستدیم بازم ارور میده..نگین کانتکتهام فنا شدن..نگین خببببب

من شماره 2 و 3 و 4 رو ریختم که بهترینش تا الان ولف بوده به این دلایل:

موارد اضافی رام اورجینال ازش حذف شده
سرعتش خیلی خوبه
2 روزه دارم استفاده میکنم حتی یه دونه فورس کلوز هم نداده
قابلیت تعویض تم رو خود گوشی هست
مصرف باطریش فوق العادس

حالا نمیدونم شاید رام ولف به گوشیت نمیسازه که زیاد باطری میخوره :31:

am2
15-08-2011, 20:57
من شماره 2 و 3 و 4 رو ریختم که بهترینش تا الان ولف بوده به این دلایل:

موارد اضافی رام اورجینال ازش حذف شده
سرعتش خیلی خوبه
2 روزه دارم استفاده میکنم حتی یه دونه فورس کلوز هم نداده
قابلیت تعویض تم رو خود گوشی هست
مصرف باطریش فوق العادس

حالا نمیدونم شاید رام ولف به گوشیت نمیسازه که زیاد باطری میخوره :31:
اره .لف هم خوبه ولی اصلا به گوشی من نمیسازه..مثلا جی پی ار اس رو باید دستی فعال میکردم..برای فرستادن برنامه توی sd card یک بار که میزدم send to sd رو یه ارور میداد همیشه بعد سری دوم باید میزدم..کلا خیلی اذیتم میکرد ولف..الان ارجینالم..میگم xload رو روی ارجینال نصب کنم؟نظرتووووووووووون؟

.:PAR3A:.
15-08-2011, 20:59
نسخه جدید MIUI نیومد؟؟؟ بریم بزنیم تو گوشش : دی

The Rock 2
15-08-2011, 21:03
اره .لف هم خوبه ولی اصلا به گوشی من نمیسازه..مثلا جی پی ار اس رو باید دستی فعال میکردم..برای فرستادن برنامه توی sd card یک بار که میزدم send to sd رو یه ارور میداد همیشه بعد سری دوم باید میزدم..کلا خیلی اذیتم میکرد ولف..الان ارجینالم..میگم xload رو روی ارجینال نصب کنم؟نظرتووووووووووون؟

نه بابا اسپیکرو میپکونه :31:

من رو همین ولف هم غیرفعالش کردم :31:

am2
15-08-2011, 23:27
ولی من این ولفه رو این اواخر داشتم خوب بودا..خیلی بهتر شده بود..هم صدا بلند بود هم اسپیکر رو بهش فشار نمیاورد..ولی میترسم این ولفه یکم دستکاریش کرده باشه....من روی اورجینال نصب کنم فنا بشم..نمیشه هم برش گردوند اخه دی:

hamed1297
15-08-2011, 23:27
مدیا پلیر Miui:

خوشکله:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

am2
15-08-2011, 23:48
میگم لاک اسکرین miui رو نمیشه چسبوند به ارجینال سونی؟خیلی خوشم اومد ازش..

hamed1297
15-08-2011, 23:49
چجوری بود؟

am2
15-08-2011, 23:57
یه چیزی شبیه این بود...ولی اون کلید باز شدن لاک خیلی قشنگتر بود..قبول دارین الان لاک اسکرین مخصوصا اون کلیدهاش جالب نیستن؟

از xda کپی کردم...برا کسانی که عضو نیستن عکس نشون داده نمیشه دی:
این لاک اسکرینها توی این تایپیک رو ببینید...عجب چیزاهایییییییییییی منم میخوام...چطوری میشه اینها رو رو رام اصلی انداخت

:D

15-08-2011, 23:57
آقا مای یو آی جدید نیومده؟؟؟ قرار بود شنبه یا یکشنبه بیادا :-"

hamed1297
16-08-2011, 00:21
تا دلت بخواد لاک اسکرین یافت میشه.دردی توی آندروئید نیست که دوا نداشته باشه:دی

golmohammadi
16-08-2011, 01:30
سلام
بچه ها میبینم که آرک شده 530
شاید کوچ کنم :ی

am2
16-08-2011, 07:30
جدی؟ارک شده 530؟مفت شده که...الان x10 پدر رو 4 ماه کار کرده چند میخرن دی:

تا دلت بخواد لاک اسکرین یافت میشه.دردی توی آندروئید نیست که دوا نداشته باشه
چطوری میشه عوضش کرد؟راهنمااااااا

reza.msk
16-08-2011, 07:37

فقط رام اورجینال:8:

فایل vcf رو روی یه گوشی دیگه سونی اریکسون که سیستم عامل جاوا داره ریستور کن. با مای فون اکسپلورر می تونی این کارو انجام بدی. بعد با بلوتوث از روی این گوشی بفرستشون به x10.:12:

am2
16-08-2011, 08:18
'گوگل موتورولا رو خریده؟12 بیلیون دلاررررررررررررر

---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------

فایل vcf رو روی یه گوشی دیگه سونی اریکسون که سیستم عامل جاوا داره ریستور کن. با مای فون اکسپلورر می تونی این کارو انجام بدی. بعد با بلوتوث از روی این گوشی بفرستشون به x10.

اره بابا فقط ارجینال..گرگ و اینها رو بیخیالش...میگم راه اسونتری سراغ نداری؟حس گوشی به گوشی کردن ندارم دی:

reza.msk
16-08-2011, 08:29
'میگم راه اسونتری سراغ نداری؟حس گوشی به گوشی کردن ندارم دی:

چرا با my backup pro بک آپ نگرفتی؟ راحت برمیگردونه. حتی برنامه هات رو بک آپ میگیره.

فایل vcf رو توی گوشی کپی کن بعد اجراش کن شاید جواب بده. واسه من که جواب میده. ممکن فایلت مشکلی چیزی داشته باشه که در این صورت تنها راهت همونیه که توی پست قبلی گفتم. موفق باشی.

hoomi_gta
16-08-2011, 11:01
منم دنبال یه لاکر خوشگل برای 2.3 هستم. کسی اگه گیر اورد خبر بده

mohsen_sajjadi
16-08-2011, 11:13
من گوشیمو اپدیت کردم به 2.3 اما از وقتی که این کارو کردم سرغت گوشی خیلی بهتر شده اما خیلی ریستارت میکنه در واقع هیچ کاری نمیشه کرد .حتی وقتی بازی ران میکنی وسط بازی ریاستارت میکنه . درضمن من با برنامه update service اپدیت کردم .

reza.msk
16-08-2011, 11:42

سلام
پیشنهاد میکنم گوشیتو با استفاده از فلش تولز فلش کنی. دوباره همون رام آفیشال رو روش فلش کن.

این آدرس دانلود رام 2.3.3 :

اینم آدرس دانلود فلش تولز :

بعد از انجام دانلود ها ، فایل ftf فریمور رو به فولدر firmware در برنامه فلش تولز منتقل کن و بعد نرم افزار رو اجرا کن. یه پیغام میده که باید ok بزنی. بعد هر وقت بهت گفت دکمه back رو نگه میداری و کابل رو وصل می کنی. 10 دقیقه صبر می کنی تا تموم بشه.

golmohammadi
16-08-2011, 11:43
جدی؟ارک شده 530؟مفت شده که...الان x10 پدر رو 4 ماه کار کرده چند میخرن دی:

اره 53
تازه xperia play 470
اینم یک عدد لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

'گوگل موتورولا رو خریده؟12 بیلیون دلاررررررررررررر

---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------

اره بابا فقط ارجینال..گرگ و اینها رو بیخیالش...میگم راه اسونتری سراغ نداری؟حس گوشی به گوشی کردن ندارم دی:
البته فقط قسمت موبایل موتو را خریده
و 12.5 میلیارد دلار نه 12 بیلیون !!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمیدونم این مشکلات چیه سر شماها میاد
یه بار دیگه با همون ادپیت سرویس اپدیت کن (فلش میشه)
چون فایلها را داره فوری فلش میزنه
بازم اگه ایرادد اشت ادرس فایلها را میدیم تا فلش بزنی
من فلش زدم موردی نداشت

mostafa_khan001
16-08-2011, 13:08
اسماعیل#
من خبر رو ندیده ام اما منطقیش...با 12 میلیون دلار این دوره زمون قاقا لیلی به کسی میدن؟که بخوان کل موبایل موتو رو 12 میلیون بدن!!!!..12 میلیارد درسته صد در صد

golmohammadi
16-08-2011, 13:15
اسماعیل#
من خبر رو ندیده ام اما منطقیش...با 12 میلیون دلار این دوره زمون قاقا لیلی به کسی میدن؟که بخوان کل موبایل موتو رو 12 میلیون بدن!!!!..12 میلیارد درسته صد در صد

اره
12.5 میلیارد دلار بود
من خودم اینجا اشتباهی نوشتم
اگه دقت کنی تو لینک هم 12.5 میلیارد دلار هست
پست بالاییو ادیت کردم

hamed1297
16-08-2011, 18:07

منم دنبال یه لاکر خوشگل برای 2.3 هستم. کسی اگه گیر اورد خبر بده

Agile Lock 1.3

Ripple Lock 2.0

Lock 2.0 – Full 3.4.6

golmohammadi
16-08-2011, 19:24
بچه ها لاک خودش قابلیت سایلنت کردن گوشیو داره
اینا هم دارند ؟
بعید میدونم

hamed1297
16-08-2011, 19:38
بعید ندون:دی
هم اون قابلیترو داره هم اینکه میتونی شورتکات یکسری برنامه ها رو بزاری که از توی همون لاک اسکرین بازشون کنی.همشون این قابلیت رو ندارن ها.

این بهترین لاک اسکرینی هست که دیدم.قابل توجه اسماعیل.ببن و کف کن:دی

این نسخه که من داشتم مصرف باتریش خیلی بالا بود.یافتم لینک میزارم.فعلا لینک مارکتش اینه:

reza.msk
16-08-2011, 22:42
حامد جان دمت گرم واقعا بهترین لاک اسکرینی بود که تا حالا دیدم. مختصر و مفید.:thumbsup:

golmohammadi
17-08-2011, 00:40
بعید ندون:دی
هم اون قابلیترو داره هم اینکه میتونی شورتکات یکسری برنامه ها رو بزاری که از توی همون لاک اسکرین بازشون کنی.همشون این قابلیت رو ندارن ها.

این بهترین لاک اسکرینی هست که دیدم.قابل توجه اسماعیل.ببن و کف کن:دی

این نسخه که من داشتم مصرف باتریش خیلی بالا بود.یافتم لینک میزارم.فعلا لینک مارکتش اینه:

woooow
کف کردم از نوع شدید
الان میریزم
حامد از اینجا چطوری دانلود کنم ؟
من میزنم دانلود میگه این ایمیل براش گوشی آندروئید ثبت نشده
چیکار کنم خب؟
چجوری گوشی اد کنم به این جی میل خودم ؟

mostafa_khan001
17-08-2011, 01:03
حامد دقت نمیکنی ها:دی باید عضو شی تا بتونی دان کنی...کی حال عضویت داره....درسته ما شیرازی نیستیم اما شیرازی ها رو دوست میداریم:دی
مرسی حامد....لینک مستقیم بده مای دارلینگ:دی

reza.msk
17-08-2011, 01:11
حامد جان این لاک اسکرینی که گذاشتی خیلی باحاله ولی 2 تا اشکال داره. اول اینکه آنلاک پترن از کار میفته. دوم اینکه وقتی بالای صفحه نزدیک حفره اسپیکر گوشی رو لمس میکنی خارج میشه(منظورم نزدیک کرکره هستش):41:

golmohammadi
17-08-2011, 01:17
خودم یافتم
این ایرانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینم یوتیوب و فیلمش
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من نصبش کردم
ولی بخش موزیک چرا کار نمیکنه ؟
من به خاطر همینش خوشم اومد
الان اگه موزیکش کار نکنه مثلا چه چیزی داره ؟

sin2x=2sinxcosx
17-08-2011, 08:21
با سلام
یه سوال فنی و جدید :

2.3.3 روت شد بالاخره ؟

reza.msk
17-08-2011, 08:32
با سلام
یه سوال فنی و جدید :

2.3.3 روت شد بالاخره ؟

آره داداش روت شده. توضیحاتش هم توی چند صفحه قبل هست.

mostafa_khan001
17-08-2011, 09:23
حتی تو ستینگش هم هیچی واسه موزیک پلیرش نیست.فکر کنم اون واسه خوشگلیه!!!

reza.msk
17-08-2011, 10:49
بچه ها همین الان داشتم یه مطلب میخوندم در مورد گوشی جدید سونی اریکسون به اسم Xperia Duo با این مشخصات:

CPU : 1.4 GHz Dual-Core
RAM : 1.5 Gb
Camera : 12 MP
LCD : q-HD 4.5" Bravia
Battery : 2500 mAh
Video recording : Full HD 1080 30fps
Android 2.3.5

آخرش هم نوشته بود طی همین ماه یعنی آگوست معرفی میشه. به نظر من که آخرش بود دیگه ولی فکر کنم قیمتش بالای 1 تومن باشه.
از همین الان مصمم شدم وقتی اومد تو بازار X10 رو بفروشم برم اینو بگیرم.

abtin1
17-08-2011, 11:11
یک برنامه می خوام برای باز کردن فایل های rar در x10

am2
17-08-2011, 11:50
Agile Lock 1.3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRipple Lock 2.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLock 2.0 – Full 3.4.6

سلام..من بازم لانچر..میخوام میخواممم دی:

بچه ها همین الان داشتم یه مطلب میخوندم در مورد گوشی جدید سونی اریکسون به اسم Xperia Duo با این مشخصات:

Android 2.3.5

آخرش هم نوشته بود طی همین ماه یعنی آگوست معرفی میشه. به نظر من که آخرش بود دیگه ولی فکر کنم قیمتش بالای 1 تومن باشه.
گرونه بابا اوایل

یک برنامه می خوام برای باز کردن فایل های rar در x10
ex file explorer

بچه ها به مارکت دسترسی دارین؟من این رو میخواااام

17-08-2011, 12:11

Android 2.3.5

تاپیکشو بخونین متوجه میشین :-"

The Rock 2
17-08-2011, 12:15

Android 2.3.5

تاپیکشو بخونین متوجه میشین :-"

am2
17-08-2011, 12:21
بچه ها میگم این ویدجت ساعت توی عکس زیر هست اسمش چیه؟

The Rock 2
17-08-2011, 12:24
بچه ها میگم این ویدجت ساعت توی عکس زیر هست اسمش چیه؟

اون لینکی که دادی برا مارکته چی هست؟

جدیدا کیلید کردی رو ساعت و لانچر و ویدجت و لاک اسکرین و ... :31:

باطریت درست شد؟

am2
17-08-2011, 12:36
اون لینکی که دادی برا مارکته چی هست؟

جدیدا کیلید کردی رو ساعت و لانچر و ویدجت و لاک اسکرین و ... :31:

باطریت درست شد؟
اون لینک مارکته مال اکستنشنهایی هست که روی timescape کار میکنه..موزیک پلیر و جیمیل و تصاویر... :31:

اره حسابی گیر دادم به ظاهر گوشی...توی این xda هم پره از این مدها و این چیزها ادم میمونه کدوم رو بریزه :8::31:

مشکل از این ولف نامرد بود الان دوروزه شارژ نزدم روی 67 درصده..رام ارجینال رو نصبیدم رااااااحت...پسر وسوسه میشم xloud رو نصب کنم مدام :21:

The Rock 2
17-08-2011, 12:45
اون لینک مارکته مال اکستنشنهایی هست که روی timescape کار میکنه..موزیک پلیر و جیمیل و تصاویر... :31:

اره حسابی گیر دادم به ظاهر گوشی...توی این xda هم پره از این مدها و این چیزها ادم میمونه کدوم رو بریزه :8::31:

مشکل از این ولف نامرد بود الان دوروزه شارژ نزدم روی 67 درصده..رام ارجینال رو نصبیدم رااااااحت...پسر وسوسه میشم xloud رو نصب کنم مدام :21:
دانلود نمیکنه هی اینو میگه : There are no Android devices associated with this account.

حالا بذار ور برم بهش ببینم شاید درست شه :31:

ادیت: نشد بقیه دوستان امتحان کنن ببینن میشه من فقط جی میلشو تونستم دان کنم که به کار نمیاد

اینم لینک مارکت :

am2
17-08-2011, 13:09
خب میگه گوشیت توی اکانتت نیست ..یه همچین چیزی..گوشی رو بشناسون..گوشی روو.. دی:

The Rock 2
17-08-2011, 13:17
خب میگه گوشیت توی اکانتت نیست ..یه همچین چیزی..گوشی رو بشناسون..گوشی روو.. دی:

دو سه ساعته دارم دنبال همچین چیزی میگردم پیدا نمیکنم :31:

اکانت جی میل مگه جایی داره که گوشیتو بهش بگی؟ :19:

am2
17-08-2011, 14:14
نخخب با مارکت انگاری وصل بشی و به گوشی میشناسه...توی سایت خود مارکت اندرویدم بالا سمت راست زده گوشیتون چیه..دی:

من تا الان ب مارکت وصل نشدم نمیدونم چطوریه راستش دی:

atlas-m
17-08-2011, 17:27
درخواست معرفی یک تلفن همرا هوشمند در حدود 380 تا 400 هزار تومان. (یکم، اینور، اونور)
من به دنبال گوشی با سیستم عامل مناسب هستم که صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشد. صفحه کلید Qwerty نیز برایم بسیار مهم است. دوربین با کیفیتی داشته باشد و حداکثر 380 تا 390 هزار تومان بالاتر نرود. (بدون گارانتی)
در انتخاب سیستم عامل تردید دارم. نمی دانم چه سیستم عاملی بهتر است. من به دنبال سیستم عاملی هستم قدرتمند و روان، پشتیبانی نرم افزاری بالا (داشتن نرم افزار های قابل کرک و یا رایگان)، مناسب در کشور ما ایران! من دانش آموخته کامپیوتر هستم و به دنبال تلفن همه کاره و پرقدرتی هستم که از پس هر کاری در حد یک تلفن هوشمند بر بی آید.
لطفا منو در این زمینه راهنمایی کنید.

به نظر شما بد این همه تایپیک X10 گوشی مناسبی برای خرید هست؟:20::question:

بد نمی شد اگه یک نفر مرد، جواب مارو می داد، نه؟

Original Titan
17-08-2011, 17:54
اكسپريا پرو براي شما مناسبه!

01110362
17-08-2011, 20:52
بد نمی شد اگه یک نفر مرد، جواب مارو می داد، نه؟

بهترین گوشی تو این قیمت x10 و دیفای موتورولا هست.
بهتر نبود یه تایپیک جدا میزدی؟
موفق باشید:10:

hamed1297
17-08-2011, 22:00
دانلود نمیکنه هی اینو میگه : There are no Android devices associated with this account.

والا منم همین مشکل رو دارم.هنوز نتونستم به مارکت وصل شم ازتوی سایت مارکت هم که میرم میگه گوشی با این حساب فعال نشده.دلیلش هم اینه که باید اول توی گوشی به مارکت وصل شیم تا اکانت فعال شه.من یه وی.پی.ان دارم که اون خاک تو سرش:دی به مارکت و فیس بوک حساسه.سریع دی سی میشه.

maryam.n98
17-08-2011, 22:01
من یه x10 mini pro دارم که نزدیک یه ماهه که خریدم ولی هر چی زور زدم نتونستم zoom دوربینش را پیدا کنم.می تونید کمکم کنید؟
اپدیت فریم وار و ورژن اندروید رو از کجا پیدا کنم و اصلا از کجا بفهمم که اپدیتی هست یا نه؟(نه این که از رو ورژنش بفهمم ، یعنی جایی باشه که بزنم وتست کنم که اپدیتی هست یا نه.چون مودمم اکسس پوینت داره و می تونم با گوشیم برم اینترنت)
ممنون:11:

hamed1297
17-08-2011, 22:01
برای اون برنامه لاک اسکرین آخرین نسخه رو بگیرید.من باز به مارکت دسترسی ندارم نتونستم بگیرم.یکی داشتم که به شکل فجیهی باتری میخورد.10 درصد در ساعت:دی

maryam.n98
17-08-2011, 22:23
من یه x10 mini pro دارم که نزدیک یه ماهه که خریدم ولی هر چی زور زدم نتونستم zoom دوربینش را پیدا کنم.می تونید کمکم کنید؟
اپدیت فریم وار و ورژن اندروید رو از کجا پیدا کنم و اصلا از کجا بفهمم که اپدیتی هست یا نه؟(نه این که از رو ورژنش بفهمم ، یعنی جایی باشه که بزنم وتست کنم که اپدیتی هست یا نه.چون مودمم اکسس پوینت داره و می تونم با گوشیم برم اینترنت)

کسی نیست که جوابمو بده؟:37:

hamed1297
17-08-2011, 22:31
من با این گوشی کار نکردم ولی معمولا با دکمه ولووم کنار گوشی معمولا میشه.
برای گوشی شما 2.3 نمیاد ولی رامهای غیر اصلی رو میتونید براش پیدا کنید و بریزید.

The Rock 2
17-08-2011, 22:34
والا منم همین مشکل رو دارم.هنوز نتونستم به مارکت وصل شم ازتوی سایت مارکت هم که میرم میگه گوشی با این حساب فعال نشده.دلیلش هم اینه که باید اول توی گوشی به مارکت وصل شیم تا اکانت فعال شه.من یه وی.پی.ان دارم که اون خاک تو سرش:دی به مارکت و فیس بوک حساسه.سریع دی سی میشه.

منم چی پی ان دارم ولی رو گوشی کانکت نمیشه :41:

hamed1297
17-08-2011, 22:53
یه برنامه یافتم برای نمایش باتری تووووپ:دی کلی ایکون نمایش باتری داره.

Battery Status Bar

golmohammadi
17-08-2011, 23:04
برای اون برنامه لاک اسکرین آخرین نسخه رو بگیرید.من باز به مارکت دسترسی ندارم نتونستم بگیرم.یکی داشتم که به شکل فجیهی باتری میخورد.10 درصد در ساعت:دی
من اصلا خوشم نمیاد
مال خودش خیلی بهتره
من قول موزیک پلیرش را خوردم
که فقط دکور بود

یه برنامه یافتم برای نمایش باتری تووووپ:دی کلی ایکون نمایش باتری داره.

Battery Status Bar

یه چیزی پیدا کن بیاد بشینه رو ایکون اصلی باطری
چون در آندروئید وقتی 2 چیز همزمان کار میکنه هم رم مصرف میکنه اضافی و هم باطری
پس داشتن دو نشانگر باطری فایده ای نداره

Original Titan
17-08-2011, 23:15
چون در آندروئید وقتی 2 چیز همزمان کار میکنه هم رم مصرف میکنه اضافی و هم باطری
نه اشتباه ميكني اسمائيل
دو چيز دارن يه چيز رو فقط نشون ميدن! يه استاتوسي هست كه تو سيستم فعاله!
چون پروسه جديدي به وجود نيومده رو مصرف باطري تاثيري نداره

hamed1297
17-08-2011, 23:21
این که بیاد بشینه جای ایکون اصلی باید تغییر سیستمی داده بشه.بدتره که.قابل برگشت هم نیست.

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

من اصلا خوشم نمیاد
مال خودش خیلی بهتره
من قول موزیک پلیرش را خوردم
که فقط دکور بود
فکر کنم باید گوشی ساپورت کنه.

reza.msk
18-08-2011, 00:59

سلام
دوربین فابریک گوشی شما فاقد زوم هستش. چه برای عکاسی و چه برای فیلمبرداری. ولی شما برای زوم در عکاسی و همچنین داشتن منوی کاملتر عکاسی میتونی از نرم افزارهای دوربین آندروئید که توی سایت های مختلف ارائه میشه استفاده کنی. ولی متاسفانه برای فیلمبرداری گوشی شما تا حالا نرم افزار خاصی نیومده که قابلیت زوم داشته باشه. اگه به یه نرم افزار خوب میخوای به لینک زیر مراجعه کن :

golmohammadi
18-08-2011, 02:03
نه اشتباه ميكني اسمائيل
دو چيز دارن يه چيز رو فقط نشون ميدن! يه استاتوسي هست كه تو سيستم فعاله!
چون پروسه جديدي به وجود نيومده رو مصرف باطري تاثيري نداره
اتفاقا اشتباه میکنی
البته بعضی موارد حق با شماست
مثلا برنامه مدریت ای ام اس
اگه دو پروسه اجرا نمیشه چرا وقتی پیام میاد برای 1 پیام دو تا استاتوس میاره ؟
که باید از نوتیفیکیشن یکیشو حذف کنی
بقیه هم تقریبا همین شرایطو دارند

این که بیاد بشینه جای ایکون اصلی باید تغییر سیستمی داده بشه.بدتره که.قابل برگشت هم نیست.

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

فکر کنم باید گوشی ساپورت کنه.
به هر حال من دوست دارم در قسمت نوار وظیفه فقط یک ایکون از باطری داشته باشم

Original Titan
18-08-2011, 02:50
اتفاقا اشتباه میکنی
البته بعضی موارد حق با شماست
مثلا برنامه مدریت ای ام اس
اگه دو پروسه اجرا نمیشه چرا وقتی پیام میاد برای 1 پیام دو تا استاتوس میاره ؟
که باید از نوتیفیکیشن یکیشو حذف کنی
بقیه هم تقریبا همین شرایطو دارند

ببين دو پرسه كه انجام ميشه ! اما نه براي انجام كار جديد! دو پروسه براي دو برنامه رو كه داريم ولي دوتا برنامه وروديشون يه نوع داده است! متوجه شدي؟
تو باطري و اس ام اس هم همين طوريه

hamed1297
18-08-2011, 04:19
منم با علی موافقم.یه پروسه انجام میشه ولی خروجی میتونه یکی یا بیشتر باشه.ولی اینکه بگیم بی تاثیر باشه هم درست نیست.بالاخره انرژی مصرف میشه ولی محصوص نیست اونقدرا.

hamed1297
18-08-2011, 04:36
اینم یک لاک اسکرین:

Goto Lockscreen:

اسمش یکم غلط اندازه:دی

Original Titan
18-08-2011, 04:56
.بالاخره انرژی مصرف میشه ولی محصوص نیست اونقدرا.
دقيقا!

اسمش یکم غلط اندازه
دهنت سرويس حامد :31: سحري خندونديمون! ميگم كجاش غلط اندازه!‌ آخه چي تو مغز تو ميگذره؟ :31:

amadjoon
18-08-2011, 09:31
سلام خدمت همه دوستان
من یه x10i گرفتم و از طریق سایت سونی به ورژن 2.3.3 آپدیتش کردم . تاچش به نظرم کمی مشکل داره آیا راهی برای کالیبره کردن صفحه وجود داره. چون مشکلش اینه که مثلا موقع نوشتن اس ام اس وقتی یه حرفی رو میزنی ، بغلیش رو میگیره و دیگه اینکه صداش توی مکالمه هم خیلی کمه به خصوص توی فضای باز. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

golmohammadi
18-08-2011, 10:44
منم با علی موافقم.یه پروسه انجام میشه ولی خروجی میتونه یکی یا بیشتر باشه.ولی اینکه بگیم بی تاثیر باشه هم درست نیست.بالاخره انرژی مصرف میشه ولی محصوص نیست اونقدرا.

ببین مثلا این علامت باطری
که دایره و درصد هست
علاوه بر نشانگر خود گوشی این برنامه 2 مگ رم میخوره
و یا لاک اسکرین قبلی مه دکور مزیک پلی رداشت فکر کنم 5 مگ رم میخورد
خلاصه مطمئنا باش هر برنامه که باز هست کم یا زیاد رم خواهد خورد

راستی من spb mobile shell را نصب کردم
ظاهرا در 2.3.3 لگ نداره
و فعلا سرعت گوشی خوبه

hamed1297
18-08-2011, 11:23
دهنت سرويس حامد سحري خندونديمون! ميگم كجاش غلط اندازه!‌ آخه چي تو مغز تو ميگذره؟

:دی...فکر کنم دولاپرش میخواسته درستش کنه خیلی اذیت شده آخر سر هم اسمش رو این گذاشته:دی...از ناراحتی:دی...دقیقا این تو ذهن منحرف من گذشت:دی...تند بخونش متوجه میشی:دی

ببین مثلا این علامت باطری
که دایره و درصد هست
علاوه بر نشانگر خود گوشی این برنامه 2 مگ رم میخوره
و یا لاک اسکرین قبلی مه دکور مزیک پلی رداشت فکر کنم 5 مگ رم میخورد
خلاصه مطمئنا باش هر برنامه که باز هست کم یا زیاد رم خواهد خورد

راستی من spb mobile shell را نصب کردم
ظاهرا در 2.3.3 لگ نداره
و فعلا سرعت گوشی خوبه

آره.هر برنامه ای باز باشه هم رم اشغال میکنه هم باتری میخوره.ولی این برنامه های اینجوری اصلی مصرف چندانی نداره.در حد 4-5 درصد کل باتری شایدم کمتر.

Go launcher EX بریز.اونم عالی هست.بعد تم که براش بگیری به کل آیکونها و سبک منو همه چیش عوض میشه.

am2
18-08-2011, 11:28
بچه ها این رو تستیدین؟به نظرم شبیه xloud کار میکنه...

hamed1297
18-08-2011, 12:04
بچه ها این رو تستیدین؟به نظرم شبیه xloud کار میکنه...
نوشته رام miui و سیانوژن باشه بهتره.ممکنه روی بعضی گوشیها نتیجه معکوس بده و کلا گوشی خفه شه:دی
روی رام اریجینال هم معمولا مشکل داره.اگه میتونی برو توی نظرات رو بخون ببین فیدبک ملت چجوری بوده بعد بریز.

hamed1297
18-08-2011, 12:11
یه لانچر خوشکل:

QQLauncher Pro 1.12

am2
18-08-2011, 12:12
اره خوندمش ولی توی Xdaیکی گفته بود این رو نصبیده و خوب بوده و اینها....یعنی بعدش گوشی خفه شد پاکش کنیم صداش درست نمیهش؟

hamed1297
18-08-2011, 12:16
یه نفر بیکار این رام رو تست کنه:دی

Ultima 2.3 Fastest GB [with all new feature]

I am telling that it is the fastest. check yourself

بنچ مارکو:-0

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

اره خوندمش ولی توی Xdaیکی گفته بود این رو نصبیده و خوب بوده و اینها....یعنی بعدش گوشی خفه شد پاکش کنیم صداش درست نمیهش؟

نمیدونم والا.برنامه هست.فکر کنم پاک بشه برگرده همه چیز!ریسکه دیگه:)

am2
18-08-2011, 13:05
من که فعلا با رام ارجینال دارم حال میکنم...حسش نیست عوضش کنم نم نم

maryam.n98
18-08-2011, 13:13
سلام
دوربین فابریک گوشی شما فاقد زوم هستش. چه برای عکاسی و چه برای فیلمبرداری. ولی شما برای زوم در عکاسی و همچنین داشتن منوی کاملتر عکاسی میتونی از نرم افزارهای دوربین آندروئید که توی سایت های مختلف ارائه میشه استفاده کنی. ولی متاسفانه برای فیلمبرداری گوشی شما تا حالا نرم افزار خاصی نیومده که قابلیت زوم داشته باشه. اگه به یه نرم افزار خوب میخوای به لینک زیر مراجعه کن :

ممنون
ولی لینکی که گذاشتید خرابه.اگه میشه لینک درست رو بذارید.:11:

am2
18-08-2011, 14:16
ممنون
نرم افزار دوربین نسخه 2.3.3 الان عالی کار میکنه..زوم هم میکنه..ولی برای شما

نرم افزارهای عکاسی

reza.msk
18-08-2011, 15:10
ممنون

شرمنده. همین دیشب درست بود ولی مثل اینکه تازه خراب شده.
حالا دوستمون که زحمت رو کشید.
ولی یه خبر خوب دارم. نرم افزار فیلمبرداری با زوم رو پیدا کردم. لینکش رو میزارم.

18-08-2011, 16:26
یه نفر بیکار این رام رو تست کنه:دی

Ultima 2.3 Fastest GB [with all new feature]

I am telling that it is the fastest. check yourself

بنچ مارکو:-0

حامد تو صحت اینو تضمین میکنی؟؟؟ نریزم یه وخ گوشی نفله شه : دی

18-08-2011, 16:45
آقا من داشتم تاپیکشو میخوندم ، یه یارو زده بود فونت عربی رو جدا جدا نشون میده ، سریع دانلودو پاوز کردم : دی تا اطلاع ثانوی اینو نریزین...

hamed1297
18-08-2011, 17:13
آره.منم دیدم.نوشته عربیش مشکل داره.حالا شاید با عربا لجه:دی
پس صبر میکنیم تا یکم رامش تکمیل شه.ولی خیلی هست بنچ مارکشا.اوووف

hamed1297
18-08-2011, 20:52
iphone theme برای Go lanucher:

am2
19-08-2011, 11:27
بچه ها من مموری کارتم میزنه یک گیگ خالی دارم ولی فایلهای روی اون رو حجمشون رو میگیرم 4 گیگه کلا...قضیش چیه؟فرمت کنم؟

atlas-m
19-08-2011, 11:45
اكسپريا پرو براي شما مناسبه!

حداکثر قیمت بدون گارانتی 400 هزار تومان!

reza.msk
19-08-2011, 12:16
بچه ها من مموری کارتم میزنه یک گیگ خالی دارم ولی فایلهای روی اون رو حجمشون رو میگیرم 4 گیگه کلا...قضیش چیه؟فرمت کنم؟

حجم فایل هات رو با کامپیوتر چک کردی یا با خود گوشی؟

اگه با گوشی چک کردی حالا وصل کن به کامپیوتر توی کامپیوتر چک کن. ممکنه چند تا فایل مخفی یا سیستمی روی مموری باشه که توی گوشی دیده نشه. شاید هم ویروسی چیزی باشه. در هر صورت با کامپیوتر چک کنی معلوم میشه.

راستی ، شماره تلفن هات رو تونستی برگردونی ؟

hamed1297
19-08-2011, 12:24
PlateTheme 4 GO Launcher EX 1.1

am2
19-08-2011, 12:33

zKernel

Features:

- latest SE sources
- FPS cap removed
- overclocked
- added extra frequencies
- in-call volume increased
- TUN/TAP support (VPN)
- CIFS support
- debugging disabled for improved performance
- enabled ThumbEE CPU extension

Developers/Cooks: Feel free to use my kernel in your roms, but please, don't forget to mention which kernel is used and link to this thread

Downloads:

zKernel-19082011-stock_kernel.zip

Cheers,
z

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

حجم فایل هات رو با کامپیوتر چک کردی یا با خود گوشی؟

اگه با گوشی چک کردی حالا وصل کن به کامپیوتر توی کامپیوتر چک کن. ممکنه چند تا فایل مخفی یا سیستمی روی مموری باشه که توی گوشی دیده نشه. شاید هم ویروسی چیزی باشه. در هر صورت با کامپیوتر چک کنی معلوم میشه.

راستی ، شماره تلفن هات رو تونستی برگردونی ؟

مرسی از پاسخت..با کامپیوتر دیدم الان همونی رو میزنه که روی گوشیه ولی فایلهای هیدن رو هم چک کردم همشون 4 گیگ میشن...میشه فایلهایی روی مموری باشه و توی کامپیوتر نشون نده؟
اره مرسی درست شد..یکبک اپ داشتم با my backup pro برش گردوندم فقط دوتا شماره از دست دادم دی:
بچه ها من xkarnel رو رفتم بنصبم..دیییییییی:

am2
19-08-2011, 12:55
نصبیدم...فعلا که طوری نشده...اسم سونی اریکسون اول که به فنا رفت..زده u mad؟ و یه عکس زشتی هم گزاشته..دی: سرعت رو من تغییری احساس نکردم..یکم گرم کرده...

reza.msk
19-08-2011, 12:59
با کامپیوتر دیدم الان همونی رو میزنه که روی گوشیه ولی فایلهای هیدن رو هم چک کردم همشون 4 گیگ میشن...میشه فایلهایی روی مموری باشه و توی کامپیوتر نشون نده؟

فایل های سیستمی رو هم چک کردی؟
چون ممکنه فایل های سیستمی درست کرده باشه . توی فولدر آپشن کامپیوتر که بری یه گزینه داره که نوشته :
hide protected operating system files (recommended که اگه تیکش رو غیر فعال کنی فایل های سیستمی رو هم نشون میده. اگه فایل های سیستمی رو هم چک کردی بازهم حجمش همینقدر بوده که همون حرف خودت درسته ، فرمت کن.

hamed1297
19-08-2011, 13:36
کرنل زد رو نصب کردی؟یکم باهاش کار کن.نزنی فرت برگردونی همه چیز رو:دی

اگه فایل منیجر آسترو داری ، منو رو بزن برو منو tools و بعد هم SD card usage.نشون میده کجا بیشتر استفاده شده.

am2
19-08-2011, 14:08
فایل های سیستمی رو هم چک کردی؟
چون ممکنه فایل های سیستمی درست کرده باشه . توی فولدر آپشن کامپیوتر که بری یه گزینه داره که نوشته :
hide protected operating system files (recommended که اگه تیکش رو غیر فعال کنی فایل های سیستمی رو هم نشون میده. اگه فایل های سیستمی رو هم چک کردی بازهم حجمش همینقدر بوده که همون حرف خودت درسته ، فرمت کن.
نه فایلهای سیستمی رو هنوز چک نکردم..الان میرم سراغش

کرنل زد رو نصب کردی؟یکم باهاش کار کن.نزنی فرت برگردونی همه چیز رو:دی

اگه فایل منیجر آسترو داری ، منو رو بزن برو منو tools و بعد هم SD card usage.نشون میده کجا بیشتر استفاده شده.
اره نصبیدمش...دلم به حال نوشته سونی اریکسون که همون اول بوت میومد و الان نیست سوخیدد..من اون رو میخواممم :31:

استرو رو ندارم..es explorer بهتره یا این آسترو؟بریزمش ببینم دنیا دست کیه:40:

hamed1297
19-08-2011, 15:28
استرو رو ندارم..es explorer بهتره یا این آسترو؟بریزمش ببینم دنیا دست کیه
به نظرم هیچی آسترو نمیشه

mohamad skystar
19-08-2011, 15:53
گوشی من چند وقته زیاد از حد باید تو شارژ باشه تا باتریش پر بشه.
از وقتی آپدیت 2.3 رو ریختم اینجور شده.
چرا؟

reza.msk
19-08-2011, 16:13
به نظرم هیچی آسترو نمیشه

موافقم آسترو حرف نداره ولی Dual manager هم خیلی خوبه. مخصوصا اینکه 2 تا پنجره کنار هم داری میتونی فایل ها رو از این یکی درگ کنی توی اون یکی.

گوشی من چند وقته زیاد از حد باید تو شارژ باشه تا باتریش پر بشه.
از وقتی آپدیت 2.3 رو ریختم اینجور شده.
چرا؟

یه بار گوشیتو خاموش کن بذار فول شارژ بشه. اگه درست نشد باید کالیبره کنی.

mohamad skystar
19-08-2011, 16:27
موافقم آسترو حرف نداره ولی Dual manager هم خیلی خوبه. مخصوصا اینکه 2 تا پنجره کنار هم داری میتونی فایل ها رو از این یکی درگ کنی توی اون یکی.

یه بار گوشیتو خاموش کن بذار فول شارژ بشه. اگه درست نشد باید کالیبره کنی.

کالیبره رو یه توضیحی بده لطفا

am2
19-08-2011, 16:36
استرو تمش عوض نمیشه؟خوشم نیومد ازش...این 2.3 باتری زیاد میخورههه در کل..اگه از ولف استفاده میکنین و مشکل باتری حل نشد عوضش کن ارجینال بریز

reza.msk
19-08-2011, 16:51
کالیبره رو یه توضیحی بده لطفا

یه سری نرم افزار هست که باتری گوشی رو کالیبره یعنی تنظیم میکنه. توضیحاتش هم توی صفحات قبلی(صفحه 379) اومده که مراحل انجامش چطوریه. یه نگاه بهشون بندازی هم لینک دانلودش هست هم نحوه انجامش. موفق باشی.:12:

hamed1297
19-08-2011, 17:11
استرو تمش عوض نمیشه؟خوشم نیومد ازش...این 2.3 باتری زیاد میخورههه در کل..اگه از ولف استفاده میکنین و مشکل باتری حل نشد عوضش کن ارجینال بریز
من ولف دارم مشکلی ندارم.3 روز یبار شارج میکنم.

reza.msk
19-08-2011, 19:31
دوستان من به یه برنامه بارکدخون نیاز دارم که قابلیت خوندن قیمت کالاها رو داشته باشه بدون اتصال به اینترنت. کسی سراغ نداره؟
اگه هست ممنون میشم آدرس بدین.

19-08-2011, 20:22
آقا این اواخر ولف اذیت میکرد ، در یک حرکت انتحاری رفتم مای یو آی جدید... حالا میبینم انصافا رام ردیفیه... خیلی خوبه ولی :
فارسی نداره : ((
اگه میدونستم میرفتم اون رام خفنه که کلی بنچمارک میده...

hamed1297
19-08-2011, 20:47
رام جدید miui ریلیز 16 آگوست نوشته مولتی لنگویج:دی([MIUI-1.8.12] TripNMiUI - Iris 102.235.U.B71 [UPD. 16-08])
فارسی نداره هنوز؟
اون رام بنچمارک زیاد داروو:دی هم فارسی ساپورت نمیکنه واسه اس ام اس حتی.

چک کردم فارسی میشه ها!!!

19-08-2011, 21:00
رام جدید miui ریلیز 16 آگوست نوشته مولتی لنگویج:دی([MIUI-1.8.12] TripNMiUI - Iris 102.235.U.B71 [UPD. 16-08])
فارسی نداره هنوز؟
اون رام بنچمارک زیاد داروو:دی هم فارسی ساپورت نمیکنه واسه اس ام اس حتی.

چک کردم فارسی میشه ها!!!
MIUI رو میگی؟؟؟ من اونی رو دارم که 73.28مگه... و فارسی ندارم + من دیروز رفتم ، در نتیجه ورژن بعد از 16 آگوستم دیگه... با این حال مسیج هام رو جدا نشون میده...

hamed1297
19-08-2011, 21:17
من اینجا رو خوندم.ظاهرا فارسی رو میشه اضافه کرد:

i/r-tci.org/forum/showpost.php?p=1106078&postcount=1

اون / رو بیت ir بردارید:دی

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

اینم نسخه جدیدتر مال 18 آگوست.فقط نمیدونم چرا توی فروم miui نگذاشته!:

[ROM] [18-08] TripNMiUI - Iris 103.235.U.B71

19-08-2011, 21:37
بیخی بااااو ، هر وخ تو فروم خودش گذاشت میریزیم : دی
مث که این تاپیک که دادی واس تد خودمونه : دی اوتارش که همونه : دی
زده بود فعلا این ورژن فارسی ساز نداره...
راستی بچه ها ، این مای یو آی جدیده ، لاک اسکرینش با قبلیه فرق داره...
لاک اسکرینش ، یه خطه که باید بکشی پایین که آنلاک بشه.... خط هم به سه قسمت تقسیم شده ، یکی ساعته که بکشی پایین آنلاک میشه ، یکی اس ام اسه که بکشی پایین میره تو مسیج هات ، یکی هم تماسه که بکشی پایین میره تو شماره گیر... ولی نمیدونم چرا با قبلیه بیشتر حال میکنم :-؟؟
با این یکی بنچمارک 1670تا گرفتم :-> دارم از مای یو آی فاز میبرم چه جور : دی بنچمارک 1.6 ایکس 10 که توی دیفالت کوادرنت هست کجا و این بنچمارکایی که الان ما میگیریم کجا : دی حالا یکی اومده بود با پر رویی تمام گفته بود اون بنچمارک X10 رو خیلی لطف میکنیم 2 برابر میکنیم میشه آرک : )) مرد حسابی ما بیش از 3 برابرشو داریم با خود X10 میگیریم : دی

sahj7
19-08-2011, 22:46
بازم سلام.بالاخره من این گوشیمو روت کنم یا نه؟:19:
میترسم روت کنم ببینم هیچ فایده ای نداره:41:

19-08-2011, 22:57
روت کن ، بیا سراغ کاستوم راما... خیلی حال میدن به جون تو : دی
کلا روت ضرری نداره که ، روت کن...

hamed1297
19-08-2011, 23:06
زده بود فعلا این ورژن فارسی ساز نداره...
واسه 101 نوشته نداره.توی قسمت 102 فارسی رو پیوست کرده به تاپیک.

sahj7
19-08-2011, 23:41
روت کن ، بیا سراغ کاستوم راما... خیلی حال میدن به جون تو : دی
کلا روت ضرری نداره که ، روت کن...
گوشیم که از گارانتی خارج نمیشه؟

20-08-2011, 00:07
فک نکنم حتی بشه فهمید که روت شده یا نه اگه دوباره برین روی رام اصلی + وقتی با روت بخوان گارانتی رو بپرونن ، همون بهتر که بپره : دی اندروید نصف محبوبیتش به خاطر اینه که هزار تا رام میتونی بریزی روش و صفا کنی...

am2
20-08-2011, 00:15
بازم سلام.بالاخره من این گوشیمو روت کنم یا نه؟:19:
میترسم روت کنم ببینم هیچ فایده ای نداره:41:

گوشیم که از گارانتی خارج نمیشه؟
روت کن بابا..بیخیال گارانتی....:27::21:

Highbury
20-08-2011, 06:41
آقا اینکه میگن صدای مکالمش ضعیفه . در چه حده؟ حاده؟

reza.msk
20-08-2011, 08:38
میگم شما که دارین با این رامهای کاستوم 1600-1650 تا بنچمارک میگیرین. من فکر کردم خیلی بیشتر از این باشه.من الان با رام اورجینال و تنظیمات نرمال دارم 1500 تا میگیرم. اینجوری که صرف نداره کاستوم بریزیم.

20-08-2011, 09:49
آقا اینکه میگن صدای مکالمش ضعیفه . در چه حده؟ حاده؟
خیلی حاد نیست ، ولی توی محیط های پر سر و صدا نمیشه خوب صداشو شنید...

میگم شما که دارین با این رامهای کاستوم 1600-1650 تا بنچمارک میگیرین. من فکر کردم خیلی بیشتر از این باشه.من الان با رام اورجینال و تنظیمات نرمال دارم 1500 تا میگیرم. اینجوری که صرف نداره کاستوم بریزیم.
مهم اینه که ثابت باشه... با رام اوریج باید کلی تدبیر امنیتی پیاده کرد ، تا 1500 تا بده... ولی MIUI همینطوری فقط با یه اپ کیلر ردیف میشه...
نکته بعدی اینه که یه رام توی ایکس دی ای دادن که 2000 و خورده ای بنچمارک میده :O

Lady parisa
20-08-2011, 10:12
دوستان سلام

یه مشکل برام پیش اومده!

گوشی x10من یهویی از روز 5شنبه به حالت flight mode دراومده! ( اما تیک fligh mode فعال نیست) یعنی اینکه هر سیم کارتی توش میزارم، آنتن نمیاد!
ریست و فلش هم کردم! اما درست نشده!

کسی هست بتونه کمک کنه!

am2
20-08-2011, 10:32
دوستان سلام

یه مشکل برام پیش اومده!

گوشی x10من یهویی از روز 5شنبه به حالت flight mode دراومده! ( اما تیک fligh mode فعال نیست) یعنی اینکه هر سیم کارتی توش میزارم، آنتن نمیاد!

کسی هست بتونه کمک کنه!
به رامی رسمی سونی برگردوندی؟یا از کاستوم رام استفاده میکنی..ضربه که نخورده جای سیمکارتش؟یادمه یکی یه جایی نوشته بود جای سیم کارت این گوشی خیلی حساسه یکم سیم کارت رو جابجا کن اروم و فشارش بده ببنین درست میشه؟اگه شد اشکال فنی از جای سیم کرته

بچه ها این هم یه بنچمارک از کرنل z که طرف نصبیده:21:...سرعتش خوبه ولی حیف این ارم اولش اذیت میکنه دی: نمیشه ارمش رو عوضضضضض کرد :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید tube.com/watch?v=RNT3Us8JxNA&feature=youtube_gdata_player

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

مهم اینه که ثابت باشه... با رام اوریج باید کلی تدبیر امنیتی پیاده کرد ، تا 1500 تا بده... ولی MIUI همینطوری فقط با یه اپ کیلر ردیف میشه...

تفاوتی من بین بنچمارک بالا و پایین ندیدم زیاد..کلا هردوشون یه جا لگ میزنن...:))

reza.msk
20-08-2011, 10:34
دوستان سلام

یه مشکل برام پیش اومده!

کسی هست بتونه کمک کنه!

مشکل از پین های سیم کارته. احتمالا یکیشون با سیمکارت تماس پیدا نمیکنه.
2 تا راه داری.
یکی اینکه اگه حوصله داری با یه سوزن بلند ، با دقت زیاد ، یه کم پین های سیمکارت رو بیار بالاتر. البته یه مقدار توی X10 این کار سخته چون پین ها پشت قابه. ولی شدنیه.
دوم اینکه بری تعمیرگاه قابش رو باز کنن و بقیه ش هم که معلومه.

ولی توصیه میکنم تلاشت رو بکن.:12:

reza.msk
20-08-2011, 10:41

گوشی من که با رام اورجینال و بدون هیچ تدبیر خاصی در حالت عادی با باز بودن همه برنامه های عادی و پیشفرض و بدون تسک کیلر بین 1400 تا 1505 بنچمارک میده.:3:

اون رام خفنه هم که میگن فارسی ساپورت نمیکنه. یعنی هیچ .:2: 4 تا صفحه وب نمیتونی باهاش بخونی. حالا بنچمارکش 10000 تا هم باشه فایده نداره.:31:

Lady parisa
20-08-2011, 10:43
مشکل از پین های سیم کارته. احتمالا یکیشون با سیمکارت تماس پیدا نمیکنه.
2 تا راه داری.
یکی اینکه اگه حوصله داری با یه سوزن بلند ، با دقت زیاد ، یه کم پین های سیمکارت رو بیار بالاتر. البته یه مقدار توی X10 این کار سخته چون پین ها پشت قابه. ولی شدنیه.
دوم اینکه بری تعمیرگاه قابش رو باز کنن و بقیه ش هم که معلومه.

ولی توصیه میکنم تلاشت رو بکن.
خب این همش سه تاست!
مشکلی هم نداره! به نظر همه چیز Ok!

نمیخوام گوشیمو بدم دست تعمیرکار هیچ رقمه نمیشه درست کرد!:19:

abtin1
20-08-2011, 10:47
چطوری می تونم account گوگل رو در گوشی پاک کنم
قبلا از این account برای مارکت استفاده می کردم ولی الان پسوردش یادم رفته چی کار کنم

am2
20-08-2011, 10:58
اینی که شما گفتی یعنی چی؟
من از توی تنظیمات.ریست کردم دیگه ولی درست نشده!

منم حس میکنم مشکل از پینهای جای سیم کارته یکم اروم فشارش بده ببین درست میشه..اینم شاید مشکل رو حل کنه..البته شاید..توی xrecovery اگه نصبه روی گوشیت wisp data رو بزن...گوشی فکتوری ریست میشه حسابی..شاید حل بشه..(البته برنامه ها و اس ام اسها و کانتکتها و .. حذف میشخ)

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------

قبلا از این account برای مارکت استفاده می کردم ولی الان پسوردش یادم رفته چی کار کنم

نمیتونی پسورد رو ریست کنی...توی تنظیمات accunt and sync بعد برو توی اکانت اون پایین زده ریموو اکانت

reza.msk
20-08-2011, 11:00
خب این همش سه تاست!
مشکلی هم نداره! به نظر همه چیز Ok!

نمیخوام گوشیمو بدم دست تعمیرکار هیچ رقمه نمیشه درست کرد!:19:

فکر کنم اشتباه میکنی چون باید 6 تا پین باشه. ممکنه به نظر طبیعی بیان ولی باید حتما بیاریشون بالاتر. مطمئن باش جواب میده.

اگه نتونستی نهایتا چاره ای نداری جز اینکه گوشی رو ببری تعمیرگاه قاب پشتی رو باز کنن بعد پین ها رو بکشن بالا.:23:

Lady parisa
20-08-2011, 11:37
بابا به خدا 3تا پین بیشتر نیست!
یعنی اینی که من میبینم سه تا پین هست! راه دیگه ای نداره
+
من گوشیمو فلش کردم روت ندارم که به برنامه هام دسترسی داشته باشم!:19:

reza.msk
20-08-2011, 11:47
بابا به خدا 3تا پین بیشتر نیست!
یعنی اینی که من میبینم سه تا پین هست! راه دیگه ای نداره
+
من گوشیمو فلش کردم روت ندارم که به برنامه هام دسترسی داشته باشم!:19:

فکر کنم دیگه راهی نمونده باید بری قابش رو باز کنی.:37: ولی پیش هر کسی که رفتی بهش تاکید کن جای پیچ گوشتی به لبه های گوشی نمونه. یعنی تمیز کار کنه.:47:

golmohammadi
20-08-2011, 11:56
بچه ها سونی اریکسون انقدر گوشی ضایعی نزده که پینهای سیمکارت براحتی فنریتشونو از دست بدند
چاره نیست تعمیر کار بدین
اگه گارانتی داره بدین گارانتی
گفتین یک بار فلش زدین درسته ؟

reza.msk
20-08-2011, 12:09
بچه ها سونی اریکسون انقدر گوشی ضایعی نزده که پینهای سیمکارت براحتی فنریتشونو از دست بدند

من قبل از اینکه x10 بخرم یه k800 داشتم که هنوزم هستش. دو سه بار گوشیم همینطوری شد همش مینوشت insert SIM . هر بار هم با یه سوزن پین ها رو میکشیدم بالا مشکل حل میشد. یه بار هم k850 دوستم همینطوری شد بازهم همینطوری درستش کردیم. چند صفحه قبل هم یکی از دوستان همین مشکل رو نوشته بود. بعد توی پست بعدی خودش گفته بود محل قرار گیری سیمکارت رو فشار داده مشکل برطرف شده.:23:

sahj7
20-08-2011, 14:02
یه مشکلی پیش اومده!وقتی که فلش تولز رو باز میکنم و گوشی رو خاموش میکنم و به PC وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه و میگه که درایور گوشی رو نصب کن!چیکار کنم:19:
حامد جان روش دیگه ای سراغ نداری؟

The Rock 2
20-08-2011, 14:33
یه مشکلی پیش اومده!وقتی که فلش تولز رو باز میکنم و گوشی رو خاموش میکنم و به PC وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه و میگه که درایور گوشی رو نصب کن!چیکار کنم:19:
حامد جان روش دیگه ای سراغ نداری؟

دستتو بذار رو دکمه ی بک همون طور خاموش یو اس بی رو وصل کن :11:

sahj7
20-08-2011, 15:18
دستتو بذار رو دکمه ی بک همون طور خاموش یو اس بی رو وصل کن :11:
منم همینکارو میکنم ولی همین اول کار ارور میده.:41:
اگه بیرون بدم روت کنن بهتر نیست؟:eh:

am2
20-08-2011, 15:21
Sony Ericsson PC Companion 2.0 v رو از اول نصبش کن و یک بار گوشی رو وصل کن به سیستم درایورهاش نصب میشه بعد با فلش تولز میتونی کار کنی

maryam.n98
20-08-2011, 15:58
من یه x10 mini pro دارم که نزدیک یه ماهه که خریدم ولی اپدیت فریم وار و ورژن اندروید رو از کجا پیدا کنم و اصلا از کجا بفهمم که اپدیتی هست یا نه؟(نه این که از رو ورژنش بفهمم ، یعنی جایی باشه که بزنم وتست کنم که اپدیتی هست یا نه.چون مودمم اکسس پوینت داره و می تونم با گوشیم برم اینترنت)

جواب این سالمو نگرفتم.
اگه میشه راهنمایی کنید.

The Rock 2
20-08-2011, 16:03
جواب این سالمو نگرفتم.
اگه میشه راهنمایی کنید.

برای دیدن ورژن آندروید گوشی به این مسیر برید :

Settings < About Phone < Android Version

برای آپدیت کردن از همین مسیر منوی Update Servise رو بزنید

mgolchin13
20-08-2011, 17:19
دوستان سلام

یه مشکل برام پیش اومده!

کسی هست بتونه کمک کنه!

فکر کنم توی سایت موبایلستان هم مطرح کردید . برای من هم چند روز پیش همچین اتفاقی افتاد. من سیم کارت ایرانسلم رو در اوردم وهمراه اول رو که گذاشتم انتن پرید ! اول فکر کردم از سیمکارته ولی هر سیم دیگه ای هم گذاشتم کار نکرد.خلاصه هرچی رو میشد امتحان کردم ... برنامه ها رو uninstall کردم ... factory reset کردم...اپدیت 2.3.3 رسمی رو مجددا کردم ولی کار نکرد که نکرد.دست اخر نا امید از همه جا گفتم شاید پین های اتصال گوشی به سیمکارت کثیفی چیزی باشه (اگر چه گوشی رو تازه گرفتم) ولی چون زیر قاب هستش دسترسیش سخته . سیم کارت رو چند بار جا زدم و بیرون کشیدم وبار اخر هم که جا زدم از روی قاب پلاستیکی چند بار روی سیمکارت فشار دادم که اتصالش با پین ها حتمی بر قرار بشه! بعد که روشن کردم مشکل حل شد. (شاید اتفاقی بوده ولی امتحانش ضرر نداره.اگر جواب داد بگید بقیه هم بدونن)

abtin1
20-08-2011, 17:26

کسی جواب مارو نمی ده

hamed1297
20-08-2011, 18:42
وقتی توی قسمت account میری میخوای اکانت رو پاک کنی خودش میگه باید چیکار کنی.میگه باید یه ریست فکتوری کنی.کامل ها.اونجوری پاک میشه.

mostafa_khan001
20-08-2011, 19:50
اقا از کجا بفهمم روتم درست شده یا نه؟:دی...با فلش تولز هم دو تاkernal ها رو فلش کردم...اولی اوکی بود اما واسه دومی پیغامی واسه روت شدن نداد و گوشی هم روشن شد..مثل فلش اولی تو لوگوی سونی اریکسون نموند!!!
ها ای یهنی چه حامد؟

hamed1297
20-08-2011, 20:41
اقا از کجا بفهمم روتم درست شده یا نه؟...با فلش تولز هم دو تاkernal ها رو فلش کردم...اولی اوکی بود اما واسه دومی پیغامی واسه روت شدن نداد و گوشی هم روشن شد..مثل فلش اولی تو لوگوی سونی اریکسون نموند!!!
ها ای یهنی چه حامد؟

روت اگه باشه گوشیت برنامه supperuser رو توی لیست برنامه ها میتونی ببینی.
الان وقت کرنل ریختن نبود:دی
من که هنوز جرات که نه ولی ریسکش رو نمیکنم.هنوز اول راهه.شما کی روت کردی؟کی منو ریکاوری نصب کردی کی کرنل نصبیدی:دی

golmohammadi
20-08-2011, 22:05
حامد ممنون
این مارکت بازار خودش خوبه ها
برنامه های خوبی وجودداره
در ضمن هرچقدر فکر میکنم لانچر پرو سرعتش از بقیه بیشتره

بعد یه سوال دیگه
تو ویندوز موبایل بازیها و برنامه ها را یک جا نشون نمیده
تو آندروئید چنین چیزی نیست ؟

تو گوشیهای دیگه هم موقع نصب برنامه و بازی نمیپرسه مموری داخلی نصب بشه یا خارجی ؟
فکر نمیکرذم اندروئید چنین باشه

mostafa<>khan
20-08-2011, 22:08
سیلام الیکم...اه راست میگی؟:دی هنوز منو ریکاوری نصب نکردم..تازه میخوام برم تو کارش:دی
چرا جرات نداری...مرد باش:دی
چه ریسکی داره مگه:دی بگو من تحمل شنیدنش رو دارم:دی
اره برنامه سوپر یوزر با لوگوی پرچم دزدان دریایی تو لیست برنامه هام هست:دی
بسی شاد و مسرور میگردیم...:دی

hamed1297
20-08-2011, 22:26
حامد ممنون
این مارکت بازار خودش خوبه ها
برنامه های خوبی وجودداره
در ضمن هرچقدر فکر میکنم لانچر پرو سرعتش از بقیه بیشتره

بعد یه سوال دیگه
تو ویندوز موبایل بازیها و برنامه ها را یک جا نشون نمیده
تو آندروئید چنین چیزی نیست ؟

تو گوشیهای دیگه هم موقع نصب برنامه و بازی نمیپرسه مموری داخلی نصب بشه یا خارجی ؟
فکر نمیکرذم اندروئید چنین باشه
چاکریم.کلا اساس دسته بندی مارکتا اینطوری معمولا.
دسته بندی داره توی کتگوری:دی

من برنامه app2 sd نصب دارم هر برنامه ای که قابلیت رفتن توی مموری کارت رو داشته باشه خودش خبر میده.

سیلام الیکم...اه راست میگی؟ هنوز منو ریکاوری نصب نکردم..تازه میخوام برم تو کارش
چرا جرات نداری...مرد باش
چه ریسکی داره مگه بگو من تحمل شنیدنش رو دارم
اره برنامه سوپر یوزر با لوگوی پرچم دزدان دریایی تو لیست برنامه هام هست
بسی شاد و مسرور میگردیم...
نعم حبیبی:دی
ها.مگه شما رسمی آپدیت نکردی؟یا با فلش تولز ریختی؟

ریسک که نه ولی خوب هر روز داره یه جدید میاد.الان یکی دیدم تا 1222 اورکلاک میکرد.ولی بالاره ایراد هم دارن.

golmohammadi
20-08-2011, 22:47
چاکریم.کلا اساس دسته بندی مارکتا اینطوری معمولا.
دسته بندی داره توی کتگوری:دی

من برنامه app2 sd نصب دارم هر برنامه ای که قابلیت رفتن توی مموری کارت رو داشته باشه خودش خبر میده.

.

خب مارکتها اینطوریند همشون
ولی من فکر نمیکردم مارکت ایرانی انچنین باشه
تقریبا در حد خوب هست
چند تا برنامه gps هست عالیه
یک سرعت کیلومتر مخصوص داره صبح نصبیدم هنوز تست نکردمش

برنامه app2 هم اره خوبه
وقتی برنامه ای چیزی نصب شد خودش خبر میده که میتونی منتقل بدی مموری

mostafa_khan001
20-08-2011, 22:56
نعم حبیبی:دی
ها.مگه شما رسمی آپدیت نکردی؟یا با فلش تولز ریختی؟

ریسک که نه ولی خوب هر روز داره یه جدید میاد.الان یکی دیدم تا 1222 اورکلاک میکرد.ولی بالاره ایراد هم دارن.
اهوم.بهله با فلش تولز
چجوریه این اورکلاک کردن؟!؟

hamed1297
20-08-2011, 23:16
اور کلاک رو کاستوم کرنل انجام میده.نمیدونم چیجوری وگرنه یه کرنل کاستوم میدادم اور کنه تا 4000 :دی

20-08-2011, 23:39
آقا یه سوال مدتیه ذهن منو درگیر کرده : دی هیچ ربطی به اینجا نداره ، ولی گفتم میپرسم ایشاالله خدا ازمون میگذره : دی
میخوام Developing اندروید رو شروع کنم : دی یه سری آموزش واس ادیت کاستوم رام احیانا اگه سراغ دارین بزارین خیلی ممنونتون می شم : دی نهایتش اینه که X10 رو فنا میکنم دیگه : دی

mostafa_khan001
20-08-2011, 23:42
این صفحه که امتیاز بندی ها رو نشون میده کجاست؟رنکیمگ بندی میکنه دستگاهمون رو با سایر گوشی ها...اون کجاست؟میخوام ببینم الان ما من رو چند میزنه؟

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

نهایت میشی مثل من دیگه...من هم همین بالا ها رو سر دبلیو 810 خدا بیامرزم اوردم....چقدر باز و بستش کردم..بیچاره روز های اخر چراغ دوربینش پاره شده بود...بازر صداش عوض شده بود:دی

hamed1297
20-08-2011, 23:43
باید برنامه quadrant یا برنامه مشابه بریزی که چک میکنه و نتیجه رو میده.

mostafa_khan001
20-08-2011, 23:48
برنامش رو داری؟با سرچ راحت گیر میارم؟برم یه سرچی بزنم.....

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

راستی یکی از حسن های 2.3.3 و اپدیت این بود اون مشکل هنگام شارژ باتری به کل از بین رفت..که میزدی به شارژ اما شارژ نمیشد
این مسئله کامل از بین رفت...

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

ادیت:
گیر اوردم برنامش رو مرسی

mostafa_khan001
21-08-2011, 00:04
به من امتیاز 1300 داد..مال شما چنده بچه ها؟
رفتم با تسک کیلر برنامه های اضافی رو پاک کردم امتیازم شد 1242.....کم شد..جالبه نه؟

21-08-2011, 00:23
مصطفی چند بار بنچمارک بگیر... عددش همیشه ثابت نیس...
من با مای یو آی الان موفق به زدن رکورد 1713 تا شدم :>

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------

آقا به جز کوادرنت یه چند تا نرم افزار بنچمارکینگ دیگه هم بدین بریم فضا : دی یه نرم افزار بود که به FPS میده (یه شکل شبیه روبات های ترنسفورمرز هم داره : دی) ، اون اسمش چیه؟؟؟

mostafa_khan001
21-08-2011, 00:27
دلیل نوسانش چیه؟الان شد 1465!!!

hamed1297
21-08-2011, 04:07
مصطفی برنامه رو به من هم بده پیلیز.من پیدا کردم میگه باید به نت وصل شه که نمیتونه وصل شه.

am2
21-08-2011, 09:23
منم برنامه بنچمارک رو میخوام..پلییز بزارین

21-08-2011, 10:54
اگه Quadrant Standard رو بگیرین باید به نت کانکت بشین که کانکت هم نمیشه : دی
ولی Quadrant Advanced خودش محاسبه میکنه... Quadrant Advanced 1.1.6 رو دانلود کنین...

offlineinternet
21-08-2011, 11:55
توی پست های قبلی دوستان هر چی آدرس برای آپدیت دادن یا لینک دانلودشون خرابه یا فیلتر شده.
اما من روز پیش از آدرس زیر آپدیت کردم. آموزش کامل هم داره. فیل هاش هم راحت دانلود میشه.

توصیه میکنم حتما آپدیت کن.

لینک های دانلود فایل ها رو هم براتون میزارم که مجبور نباشین برای عضو شدن وقت بذارین و سریع کارتون راه بیفته:

این آدرس دانلود فریمور 2.3.3 رسمی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آدرس دانلود نرم افزار فلش تولز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از انجام دانلود ها ، فایل ftf فریمور رو به فولدر firmware در برنامه فلش تولز منتقل کن و بعد نرم افزار رو اجرا کن. یه پیغام میده که باید ok بزنی. بعد هر وقت بهت گفت دکمه back رو نگه میداری و کابل رو وصل می کنی. 10 دقیقه صبر می کنی تا تموم بشه.

آقا من طبق این روش رفتم الان رو این نوشته گیر کرده
turn on unknown sources and debugging

يه پنج دقیقه ای هست که رو این نوشته مونده

حالا چیکار کنم

آيا گیر کرده یا عادیش همینه

offlineinternet
21-08-2011, 12:01
البته یه بار اون سبزه پر شد و دیگه هیچ تغییری نبوده

offlineinternet
21-08-2011, 12:12
آقا گرفتید مارو
مثل گوسفند گوشی رو کشیدم بیرون و روشن کردم که درست شد

این حالت اگه تو گوشی های سامسونگ پیش بیاد میگن گوشیبریک شده و ....که دیگه گوشی روشن نمیشه که سر همین قضیه داشتم سکته میکردم

بلخره ما هم ۲.۳.۳ شدیم

21-08-2011, 12:20
اشتباه کردی... میرفتی روی کاستوم رام بهتر بود... 2.3.3 رسمی زیاد تعریفی نداره... البته الانم میتونی روت کنی بری ، ولی روت کردنش به اون سادگی روی 2.1 نیس : دی

reza.msk
21-08-2011, 12:37
ورودت رو به جمع 2.3.3 دارها تبریک میگم.
اتفاقا به نظر من کار خوبی کردی که رسمی رو نصب کردی. من کاستوم ها رو امتحان کردم. هرکدوم یه مشکلی دارن. یکی دوربینش کار نمیکنه. یکی همش فورس کلوز میده. یکی فارسی ساپورت نمیکنه. خلاصه تا حالا بدون اشکال توشون پیدا نکردم. ولی رام رسمی حداقل هیچ جا مشکلی نداره. ضمنا من با رام رسمی بدون اورکلاک و با باز بودن تمام برنامه های عادی گوشی از جمله چند تا ویجت و غیره همش دارم بنچمارک 1450-1500 میگیرم.

آقا من طبق این روش رفتم الان رو این نوشته گیر کرده
turn on unknown sources and debugging

يه پنج دقیقه ای هست که رو این نوشته مونده در مورد این سوالت هم باید بگم که توی setting گوشی که بری یه قسمت هست در خصوص برنامه ها که 2تا گزینه داره که باید فعالشون کنی. یکی debugging و یکی دیگه هم unknown source که برای صدور اجازه نصب نرم افزارهای ناشناس هستش.

در هر صورت خوش اومدی رفیق.:10:

hamed1297
21-08-2011, 12:43
برنامه لاک اسکرین با ظاهر مختلف.یعنی میتونید نوع قفلش و بک گراند و ساعتش رو مشخص کنید:

- Honeycomb
-iPhone
- Hero
- Eclair
- Froyo
- X10
- Galaxy

LockBot Pro 1.17.3

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

اگه Quadrant Standard رو بگیرین باید به نت کانکت بشین که کانکت هم نمیشه : دی
ولی Quadrant Advanced خودش محاسبه میکنه... Quadrant Advanced 1.1.6 رو دانلود کنین...

خسته نباشی.ما گفتیم یکی لینک بده:دی

am2
21-08-2011, 12:45

لینک دانلووود

am2
21-08-2011, 12:57
برنامه لاک اسکرین با ظاهر مختلف.یعنی میتونید نوع قفلش و بک گراند و ساعتش رو مشخص کنید:

- Honeycomb
-iPhone
- Hero
- Eclair
- Froyo
- X10
- Galaxy

LockBot Pro 1.17.3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

خسته نباشی.ما گفتیم یکی لینک بده:دی
حامد این لاک اسکرینه خیلی توپه ولی میس کالها و یسسیجها رو نشون میداد توپ بود چیزی نداری اینطوری؟

mostafa_khan001
21-08-2011, 13:00
شرمنده من دیر امد دوستمون دیگه زحمتش رو کشیده
بچه ها شما هم ران کنین...امتیازتون رو بگین..مشخصات گوشیتمون رو هم بگین ببینیم میتونیم به یه نتیجه گیری خوب برسیم یا نه..من تا 1504 هم رسیده ام.

ضمنا من با رام رسمی بدون اورکلاک و با باز بودن تمام برنامه های عادی گوشی از جمله چند تا ویجت و غیره همش دارم بنچمارک 1450-1500 میگیرم.
زیر 1450 نیومده؟مال من خیلی نوسان داره....یه بار حتی 1270 هم شد.

offlineinternet
21-08-2011, 13:01
اینکه که رم رسمی یا کاستوم رم کاملا سلیقه ای هست
من الان رو i9000 هر دو سه روز یه رم کاستوم میریزم
عشق رم بازی
البته خوب تو اون رمها همه جای گوشی کار میکنه
ولی امیدوارم الان که ۲.۳.۳ رسمی اومده کاستوم رهمای توپ هم براش بیاد

ممنون دوستان

...............

راستی برا روت گوشی هم یه روش ساده معرفی کنید
ممنون

حمید تو هم عشق لانچر و لاک اسکرین هستیا:31:

mostafa_khan001
21-08-2011, 13:08
اسکرین شات هم خواستین بگیرین از این برنامه شات می، استفاده کنین
برنامه باهالیه...هر صفحه ایی رو که خواستین عکس بگیرین....گوشی رو تکون بدین عکس میگیره

راستی برا روت گوشی هم یه روش ساده معرفی کنید
ممنون

با فلش تولز.فکر کنم تو همین تاپیک روشش رو حامد گذشاته باشه..یه سرچی بزنی پیداش میکنی فکر کنم...

hamed1297
21-08-2011, 13:18
ممنون.شد 1417 یبار هم بیشتر شد :)

ولی بیشتر روی 1200-1300 هست.

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

حامد این لاک اسکرینه خیلی توپه ولی میس کالها و یسسیجها رو نشون میداد توپ بود چیزی نداری اینطوری؟

همونی که قبلا گذاشتم..simply lock screen.

حمید تو هم عشق لانچر و لاک اسکرین هستیا

من؟حامد هستم:دی
برای بقیه میزارم.خودت استفاده نمیکنم:)

mostafa_khan001
21-08-2011, 13:31
1417?پس ریز میبینمت حامد:دی بیا و کرنال بریز:دی
حامد داستان این فایل های زیپی که توشون هزار تا پوشه و فایل و هست و کلا هر چیزی هست توشون جز apk چیه..چه جوری نصبشون کنم؟

maryam.n98
21-08-2011, 13:35
یه سوال دیگه هم دارم بخوام برنامه یا بازی رو از کامپیوتر به گوشی انتقال بدم باید چی کار کنم؟

hamed1297
21-08-2011, 13:42
حامد داستان این فایل های زیپی که توشون هزار تا پوشه و فایل و هست و کلا هر چیزی هست توشون جز apk چیه..چه جوری نصبشون کنم؟

تازه همش روی 1200 تا 1300 میچرخه.چند آوردی بنچمارک رو مگه؟:دی

اینا اسمشون Custom zip هست که از منو ریکاوری نصب میشن.

یه سوال دیگه هم دارم بخوام برنامه یا گوشی رو از کامپیوتر به گوشی انتقال بدم باید چی کار کنم؟

سوال اولتون کو که این سوال بعدیه؟:دی
با بلوتوث اول یه فایل منیجر بفرستید به گوشی بعد باقی برنامه ها از اون طریق نصب میشن.صفحات قبل رو بخونید حتما.

maryam.n98
21-08-2011, 13:58
فایل منیجر رو از کجا گیر بیارم؟

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

اینم 2 تا سوال اولم بود.:31:

21-08-2011, 13:58

لینک دانلووود
گفتم برین 1.1.6 بگیرین ، رفتی 1.1.1 آوردی؟؟؟ : دی :-جی : دی
اینو بگیرین برین فضا :

البته یه مشکل داره ، اونم اینه که 2 تا رندر 3 بعدی اولی رو سیاه نشون میده ، اما فریمو محاسبه میکنه...
آقا این مای یو آی هم خیلی ریدیفه ها ، خیلی صفا میده : دی

mostafa_khan001
21-08-2011, 14:00
خودم رو جر دادم بیشتر از 1506 دیگه راه نداره:دی
حریف میطلبیم
نبود؟:دی

اینا اسمشون Custom zip هست که از منو ریکاوری نصب میشن.خوب شد گفتی ها...دیشب یادم رفت بریزمش...برم نصب کنم بیام ببینم دنیا دست کیه....

maryam.n98
21-08-2011, 14:02
فایل منیجر رو از کجا گیر بیارم؟

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم 2 تا سوال اولم بود.:31:

کسی جوابمو نمیده؟:37:

hamed1297
21-08-2011, 14:11
دسترسی به وایرلس یا GPRS رو گوشی داری؟

بگیر این مارکت رو هر چی میخوای از اون طریق دانلود کنید

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

آقا این مای یو آی هم خیلی ریدیفه ها ، خیلی صفا میده : دی
اون که دیگه خودش رو راحت کرد.هم زبانها رو حذف کرده.فقط شده استوک رام.

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

خودم رو جر دادم بیشتر از 1506 دیگه راه نداره

مصطفی الان دقیقا رامی که داری چیه؟استوک؟

جواب این رو دادن بچه ها.از برنامه های جانبی دوربین استفاده کنید مثل camera fx یا غیره.

maryam.n98
21-08-2011, 14:13
دسترسی به وایرلس یا GPRS رو گوشی داری؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبگیر این مارکت رو هر چی میخوای از اون طریق دانلود کنید

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

اون که دیگه خودش رو راحت کرد.هم زبانها رو حذف کرده.فقط شده استوک رام.

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

مصطفی الان دقیقا رامی که داری چیه؟استوک؟

وایرلس دارم.

21-08-2011, 14:13
حریف میطلبیم
حریفیم چه جور :> : دی
چه جوری اسکرین شات میگیری؟؟؟ واس آیفون مث آدم دکمه لاک + هوم رو میگیری اسکرین شات میگیره ، سر ایکس 10 همه دکمه ها رو با هم گرفتم نشد :| آخر مجبور شدم با آیپاد عکس بگیرم که اونم عددش اصلا معلوم نیس :| : دی

hamed1297
21-08-2011, 14:16
وایرلس دارم.
پس با بروزر گوشی به اون لینک که دادم برید و برنامه مارکت رو نصب کنید.اسمش بازار هست.تقریبا اکثر برنامه های لازم رو داره.

sahj7
21-08-2011, 14:20
سلام.گوشیمو بالاخره روت کردم.:31:
حالا xrecovery رو نصب کنم؟

mostafa_khan001
21-08-2011, 14:22
حامد^^^^:دی
مشخصات بدین شرح میباشد:دی

پارسا***
تو صفحه قبل هم برنامش رو گذاشتم هم گفتم چه جوری عکس میگیره...اگه حریفی ، لازم نکرده اسکیرن شات بگذاری:دی
از مشخصات گوشیت هم حتما عکس بگذاری ها.

The Rock 2
21-08-2011, 14:22
سلام.گوشیمو بالاخره روت کردم.:31:
حالا xrecovery رو نصب کنم؟

اگه میخوای کاستوم رام یا کرنل بریزی xrecovery رو نصب کن

offlineinternet
21-08-2011, 14:23
ممنون.شد 1417 یبار هم بیشتر شد :)

ولی بیشتر روی 1200-1300 هست.

همونی که قبلا گذاشتم..simply lock screen.

من؟حامد هستم:دی
برای بقیه میزارم.خودت استفاده نمیکنم:)

مال من 1353 هست
حالو حوضله ندارم ور برم بش برا زیاد شدن
ولی یادمه با گالاکسی اس ۴۰۳۱ گرفتم:31:

آهان شما حامد بودند
معضرت
ببین میشه برام اموزش روت و آموزش ایجاد ریکاوری رو بذاری
ممنون میشم

اسکرین شات هم خواستین بگیرین از این برنامه شات می، استفاده کنین
برنامه باهالیه...هر صفحه ایی رو که خواستین عکس بگیرین....گوشی رو تکون بدین عکس میگیره

با فلش تولز.فکر کنم تو همین تاپیک روشش رو حامد گذشاته باشه..یه سرچی بزنی پیداش میکنی فکر کنم...

خوب پسر خوب خودت میذاشتی این آموزش رو :46:

hamed1297
21-08-2011, 14:24
1476 اونم با اجرای استپ به استپ کاستوم بنچمارک:دی

The Rock 2
21-08-2011, 14:26
حریف میطلبیم

خوب شد گفتی ها...دیشب یادم رفت بریزمش...برم نصب کنم بیام ببینم دنیا دست کیه....

گوشیت خیلی پلنگه ها :31: چطوری با رام اورجینال انقدر بنچمارک گرفتی؟ :31:
من با رام ولف خودمو بترکونم 1400 تا میگیرم :19:

sahj7
21-08-2011, 14:28
خب.xrecovery رو هم ریختم!حالا به جمع روتی ها پیوستم!:31:
حالا که اینهمه زور زدم و روت کردم چه کارا میتونم کنم؟

hamed1297
21-08-2011, 14:34
@ مصطفی:
مومن اون مشخصات کلی هست.پس شما کاستوم کرنل هم هنوز نریختی:)

اینجوری معلوم نیست رام اریجینال داری یا کاستوم.

آهان شما حامد بودند
معضرت
ببین میشه برام اموزش روت و آموزش ایجاد ریکاوری رو بذاری
ممنون میشم
نو پی:دی

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

گوشیت خیلی پلنگه ها چطوری با کاستوم رام انقدر بنچمارک گرفتی؟
مصطفی استوک داره نه کاستوم.همینش واسم عجیبه.

خب.xrecovery رو هم ریختم!حالا به جمع روتی ها پیوستم!
حالا که اینهمه زور زدم و روت کردم چه کارا میتونم کنم؟

حالا دست میزنیم یکی بیاد وسط:دی
هیچی دیگه.یه کرم هست که تا انجام نشه راحت نمیشی:دی

جدا شما الان میتونی برنامه هایی رو نمیخوای پاک کنی.ولی نه هر برنامه ای.بعضی برنامه ها هم فقط باید گوشی روت باشه تا کار کنه.

The Rock 2
21-08-2011, 14:41
@ مصطفی:
مومن اون مشخصات کلی هست.پس شما کاستوم کرنل هم هنوز نریختی:)

اینجوری معلوم نیست رام اریجینال داری یا کاستوم.

نو پی:دی

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

مصطفی استوک داره نه کاستوم.همینش واسم عجیبه.

جدا شما الان میتونی برنامه هایی رو نمیخوای پاک کنی.ولی نه هر برنامه ای.بعضی برنامه ها هم فقط باید گوشی روت باشه تا کار کنه.

اشتباه تایپی بود :31: میگما چطور میشه آخه؟ کاستوم کرنل ریخته؟ سی پی یو رو اورکلاک کرده حتما :31:

sahj7
21-08-2011, 14:41

هه هه هه.:31:
آره از دیروز کرم داشتم تا روتش کنم امروز به نتیجه رسیدم:27:
حامد حالا رام چی بریزم؟
یه رامی میخوام که از رام اصلی گوشی سرعتی تر باشه!با وایرلس و دوربینم مشکل نداشته باشه:10:

mostafa_khan001
21-08-2011, 14:47
حاجی بحث رو پیچیده نکنید دیگه..من با فلش تولز دو تا kernal ها رو فلش کردم دیگه.همین

خوب پسر خوب خودت میذاشتی این آموزش رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با فلش تولزه دیگه..کاری نداره...خودش دستور های لازم رو میده..دکمه بک رو بچسب.باتری در بیار و از این حرفها...مثل اپدیت کردن میمونه!

گوشیت خیلی پلنگه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری با رام اورجینال انقدر بنچمارک گرفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با رام ولف خودمو بترکونم 1400 تا میگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خواستن توانستن است:دی....نری جایی ها...مال مایی ها...پلنگه..پلنگه چشم قشنگه:دی
====
اقا میگم شما ایکسریکاوری رو apk رو استعمال کردین یا با فلش تولز؟اخه فلش تولزش راحتتره اما apkچند تا ورژن داره ادم میمونه کدومش رو استعمال کنه:دی تا نظر بزرگان دین چی باشه:دی

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

میگم این پارسا خیلی ادعاش میشد..کجا رفت؟نمیبینمت پارسا:دی

hamed1297
21-08-2011, 14:48
اشتباه تایپی بود میگما چطور میشه آخه؟ کاستوم کرنل ریخته؟ سی پی یو رو اورکلاک کرده حتما
وقتی کاستوم کرمل میریزی توی قسمت مشخصات کرنل رو میزنه Zmod

حامد حالا رام چی بریزم؟
یه رامی میخوام که از رام اصلی گوشی سرعتی تر باشه!با وایرلس و دوربینم مشکل نداشته باشه
والا من خودمم دارم میگردم.موندم miui بریزم یا نه.دارم بررسی میکنم.خبر میدم.

The Rock 2
21-08-2011, 14:49
حاجی بحث رو پیچیده نکنید دیگه..من با فلش تولز دو تا kernal ها رو فلش کردم دیگه.همین

با فلش تولزه دیگه..کاری نداره...خودش دستور های لازم رو میده..دکمه بک رو بچسب.باتری در بیار و از این حرفها...مثل اپدیت کردن میمونه!

خواستن توانستن است:دی....نری جایی ها...مال مایی ها...پلنگه..پلنگه چشم قشنگه:دی
====
اقا میگم شما ایکسریکاوری رو apk رو استعمال کردین یا با فلش تولز؟اخه فلش تولزش راحتتره اما apkچند تا ورژن داره ادم میمونه کدومش رو استعمال کنه:دی تا نظر بزرگان دین چی باشه:دی

میگما پس کرنل ریختی :5:
گوشی منم گربس :31:
حالا یه رام قراره بریزم شبیه کرگدن بشه :31:
ایکس ریکاوری رو معمولا از همون فلش تولز نصب میکنن دیگه مطمئن تره تا الان هم که من استفاده کردم مشکلی نداشته

sahj7
21-08-2011, 14:52
من با فلش تولز ریختم راحتتره

The Rock 2
21-08-2011, 14:58
وقتی کاستوم کرمل میریزی توی قسمت مشخصات کرنل رو میزنه Zmod

والا من خودمم دارم میگردم.موندم miui بریزم یا نه.دارم بررسی میکنم.خبر میدم.

یه توصیه بهت میکنم تجربه ی منه قبل ولف میو میو داشتم :31:

MIUI مشکلاتش ایناس

زیاد فورس کلوز میده
منوی دوربینش جالب نیست
در عین اینکه باطری خورش زیاده زیاد هم داغ میکنه
بعضی از بازیا رو اجرا نمیکنه

حالا دیگه خودت میدونی خواستی یه امتحان بکن :31:

sahj7
21-08-2011, 15:01

MIUI مشکلاتش ایناس

زیاد فورس کلوز میده
منوی دوربینش جالب نیست

پشیمونم کردی:41:

mostafa_khan001
21-08-2011, 15:02
اقا ما بسی گیر کردیم...مگه اولش وقتی فلش تولز بازه....نباید در حالت انلاک صفحه وصل کتی گوشی رو به پی سی؟پس چرا هیچ اتفاقی نمی افته!کانکت تو فون رو انتخاب کنم یا شارژ فون؟این اولش چرا با هام راه نمیاد!!

hamed1297
21-08-2011, 15:04
والا به الا اونی که مصطفی ریخته کاستوم کرنل نیست باز حرف خودتون رو میزنید؟اون کرنلی که ریخته برای داونگرید و روت کردن لازم بوده:دی

mostafa<>khan
21-08-2011, 15:07
منم که از اول همین رو گفتم حامد.تو خوب دقت نکردی:دی
اقا یکی بیاد پست بالای ما رو جواب بده...حوصلم رو سر برد این فلش تولز

hamed1297
MIUI مشکلاتش ایناس

زیاد فورس کلوز میده
منوی دوربینش جالب نیست

حالا دیگه خودت میدونی خواستی یه امتحان بکن

اولی تا حد زیادی حل شده.
دومی ای هو نو ایدیا:دی
برعکس میگن عالیه!
اینو تایید کردن:دی

اقا ما بسی گیر کردیم...مگه اولش وقتی فلش تولز بازه....نباید در حالت انلاک صفحه وصل کتی گوشی رو به پی سی؟پس چرا هیچ اتفاقی نمی افته!کانکت تو فون رو انتخاب کنم یا شارژ فون؟این اولش چرا با هام راه نمیاد!!
چته؟:دی
usb debuging رووشنه؟کانکت فون رو بزن

The Rock 2

گوشی رو خاموش کن وقتی که میگه وصل کن بدون اینکه روشن کنی دستتو بذار رو بک یو اس بی رو وصل کن:10:
اگه میخوای چیزی رو فلش کنی

sahj7
آقا جان نگاه کن وقتی روت کردی صفه گوشی رو آنلاک میکنی,فلش تولزو باز میکنی,گوشیرو به سیستم وصل میکنی و ask perm root رو میزنی,تو گوشی هم allow رو میزنی,بعدش xrecovery رو میزنی و صبر میکنی تا نصب شه!

21-08-2011, 15:17

MIUI مشکلاتش ایناس

زیاد فورس کلوز میده
منوی دوربینش جالب نیست

نمنه؟؟؟
فورس کلوز حقیقت نداره ، صفاااس : دی
منوی دوربینشم تقریبا مث آیفونه ، تنظیماتشم بد نیست...
باطریش هم خیلی خوبه داغ هم نمیکنه جیگر : دی
آخریه رو هم نمیدونم ، گیم ندارم هیچی : دی

hamed1297
21-08-2011, 15:18
دومی صحیح تر است:دی

mostafa<>khan
21-08-2011, 15:20
اولش وقتی فلش تولز بازه....نباید در حالت انلاک صفحه وصل کتی گوشی رو به پی سی؟

آقا جان نگاه کن وقتی روت کردی صفه گوشی رو آنلاک میکنی,فلش تولزو باز میکنی,گوشیرو به سیستم وصل میکنی و ask perm root رو میزنی,تو گوشی هم allow رو میزنی,بعدش xrecovery رو میزنی و صبر میکنی تا نصب شه!
منم که همین رو گفتم اما ask root perms روشن نمیشه دکمش!:19:

پارسا کوشی؟:دی:31:

The Rock 2
21-08-2011, 15:34
نمنه؟؟؟
فورس کلوز حقیقت نداره ، صفاااس : دی
منوی دوربینشم تقریبا مث آیفونه ، تنظیماتشم بد نیست...
باطریش هم خیلی خوبه داغ هم نمیکنه جیگر : دی
آخریه رو هم نمیدونم ، گیم ندارم هیچی : دی

آقا اصلا خیلی خوبه همه برید امتحان کنید :31:
من مشکلایی که خودم بهش برخوردم رو گفتم حالا باورتون نمیشه تست کنید شاید فقط برا من اینطوری بوده:46:

hamed1297
21-08-2011, 15:42
منم که همین رو گفتم اما ask root perms روشن نمیشه دکمش!
توی گوشی اجازه به سوپر یوزر میدی؟شاید از اونه.

آقا اصلا خیلی خوبه همه برید امتحان کنید
من مشکلایی که خودم بهش برخوردم رو گفتم حالا باورتون نمیشه تست کنید شاید فقط برا من اینطوری بود
من امتحان میکنم و خبر میدم.
شما وایپ دالویک کش و پارتیشن و باتری استاتوس رو انجام داده بودی؟پرمیژنها رو فیکس کرده بود؟

sahj7
21-08-2011, 15:45
توی گوشی اجازه به سوپر یوزر میدی؟شاید از اونه.

من امتحان میکنم و خبر میدم.
شما وایپ دالویک کش و پارتیشن و باتری استاتوس رو انجام داده بودی؟پرمیژنها رو فیکس کرده بود؟
اینا دیگه چی ین؟

21-08-2011, 15:52
فعلا اینو داشته باش تا 1700 تاشم بزنم واست بیارم : دی
(ساری حواسم نبود هاید رو بزنم : دی)
اینم بند و بساط : دی

hamed1297
21-08-2011, 15:56
اینا دیگه چی ین؟

:دی:دی اینا توی منو ریکاوری هستن.وقتی رام جدید میریزی باید اینا رو بزنی.البته بسته به رام.

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

این چرا RAM رو زده 512؟؟؟؟

21-08-2011, 16:01
این چرا RAM رو زده 512؟؟؟؟

تو کف همینم : دی اسگله ، بیخیال : دی

sahj7
21-08-2011, 16:22
به دادم برسید!توی دوربین که میرم مینویسه camera is not available!!!
چه کنم?

hamed1297
21-08-2011, 16:26
فارسیش رو چیکار کردی؟همون فارسی ساز کلی؟
کدوم نسخه رو داری؟

sahj7
21-08-2011, 16:28
کدوم نسخه رو داری؟
من؟(سعی کنیم هنگام پاسخ دادن به بقیه از نقل قول استفاده کنیم!)

hamed1297
21-08-2011, 16:28
چه کنم?

چیکار کردی مگه؟ریستارت کن ببین درست میشه

h_r_v
21-08-2011, 16:29
چه کنم?
من همین مشکل یه بار برام پیش اومد.. به رام رسمی رفتم دوباره درست شد..

hamed1297
21-08-2011, 16:31
من؟(سعی کنیم هنگام پاسخ دادن به بقیه از نقل قول استفاده کنیم!)
شما منو ببخشید.یه اشتباهی کردم.
فکر نمیکردم سریع پشت سر پست دوستمون کسی پست بده:دی

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

من همین مشکل یه بار برام پیش اومد.. به رام رسمی رفتم دوباره درست شد..
با یه ارور که همه چیز رو عوض نمیکنن.یکم ور برید باهاش ببینید چی به چیه.

21-08-2011, 16:31
کدوم نسخه رو داری؟
فارسی ندارم :-"
نسخه هم من دوبار اینو دانلود کردم ، که با هم فرق داشتن ، اما نسخه رو یکی میزنه... من اونی رو دارم که 73.28 مگه : دی

sahj7
21-08-2011, 16:33
چیکار کردی مگه؟ریستارت کن ببین درست میشه
ریستارتم کردم درست نشد:41:
فعلا برنامه camera 360 رو نصب کردم.با اون عکس میگیرم.امشب بشینم میو میو رو بریزم هم تنوعی بشه هم شاید ای مشکلات حل شه!اگه رام بریزم برنامه های قبلیم پاک میشن؟

golmohammadi
21-08-2011, 17:04
ریستارتم کردم درست نشد:41:
فعلا برنامه camera 360 رو نصب کردم.با اون عکس میگیرم.امشب بشینم میو میو رو بریزم هم تنوعی بشه هم شاید ای مشکلات حل شه!اگه رام بریزم برنامه های قبلیم پاک میشن؟

سلام رام شما اصلیه ؟

بچه ها یه شب نبودم چقدر فعال بودین :40:
ممد کجا بودی ؟

من بنچمارک گرفتم
در حالی که نه ریستارت کردم و نه از تسک کیلر استفاده کردم
رام اصلی شد 1203
:31::31:

hamed1297
21-08-2011, 17:14
miui رو ریختم.فعلا فارسی نداره.یعنی جدا جدا مینویسه.به زودی درستش میکنم.هم سریع هست هم متفاوت.با ما باشید:دی

sahj7
21-08-2011, 17:19
سلام رام شما اصلیه ؟

بچه ها یه شب نبودم چقدر فعال بودین :40:
ممد کجا بودی ؟

من بنچمارک گرفتم
در حالی که نه ریستارت کردم و نه از تسک کیلر استفاده کردم
رام اصلی شد 1203
:31::31:
آره اصلیه.:13:
ما اینیم دیگه:10:
چطوری میتونم بنچمارک بگیرم؟

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

miui رو ریختم.فعلا فارسی نداره.یعنی جدا جدا مینویسه.به زودی درستش میکنم.هم سریع هست هم متفاوت.با ما باشید:دی
بدو حامد.بدو:33:
پشتیبانتانیم:thumbsup:

hamed1297
21-08-2011, 17:37
خوب فارسی هم شد:دی...بسیار عالی هست.بهم فرصت بدین:دی

21-08-2011, 17:51
چیکارش کردی حامد؟؟؟ اونی که دو تا پارت 120 مگی بود رو دان کردی؟؟؟ حوصله اونو نداشتم دان کنم : دی

hamed1297
21-08-2011, 18:03
فایل اصلی رام 73.6 هست.یه فارسی ساز 8 مگی.همین.میخوام برات اپ کنم تو مدیا فایر نشد.

golmohammadi
21-08-2011, 18:16
چطوری میتونم بنچمارک بگیرم؟
تو پستهای قبلی دوستان لینکشو دادند ندیدی؟

hamed1297
21-08-2011, 18:22
اینم فارسی سازش:

فقط توی کیبورد نتونستم بیارم فارسی رو:

راستی بعد که اینو ریختی و رفتی توی منو ریکاوری که نصبش کنی،قبلش برو توی تنظیمات منو ریکاوری و system رو بزن mount بعد این کاستوم زیپ رو نصب کن.

am2
21-08-2011, 18:26
من رام اصلی بنچمارک زدم 1319..البته کرنل z روشه

hamed1297
21-08-2011, 18:50
من که خیلی با این miui حال نکردم.محیطش برام غریبه.کیبوردش کوچیکش.خیلی بی لگ نیست.فواصل گزینه هاش توی منوها کمه.برای دستای بزرگ مناسب نیست.برنامه ها رو توی drawer نمیریزه.میریزه توی دسکتاپ.هرچی برنامه ها بیشتر بشن ،دسکتاپها رو بیشتر میکنه.فعلا نگهش میدارم ببینم میتونیم با هم کنار بیایم:دی

21-08-2011, 18:57
موافقم ، این مای یو آی عین چی بنچمارک میده ، ولی یه کم لگ داره : دی
آقا این جریان سیانوژن 7 چیه؟؟؟ رامه؟؟؟ کرنله؟؟؟ خوردنیه؟؟؟ پوشیدنیه؟؟؟ اومده آیا؟؟؟ بریزمش روی بنچمارک تاثیر داره؟؟؟

hamed1297
21-08-2011, 19:10
این سیانوژن همونی هست که دنبالشیم:دی
دولاپرش Z اعظم هست:دی
تازه داره روش کار میکنه.هنوز استیبل نیست.
همه جنگولکهای ولف رو زد براش آماده کرده.توی امضاش ببینی هست اسمش.
بعدشم بر اساس رام سیانوژن هست که به نظرم باید بهتر از miui باشه.
در ضمن با کرنل خود زد رام آفیشال 1650 بنچمارک میده.باید منتظر باشیم چیزای خوبی داره میاد:)

---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

جون همون پیت بول انقدر رام نریز.حافظه فلش رو سه نقطه نمودی:دی
رام ولف قبلیم خوب بود.دوستش میداشتم.یکم میلگید .حالا بعد همین نسخه جدیدش رو میریزم.
من با ظاهر من سونی اریکسون بیشتر حال میکنم.

mostafa<>khan
21-08-2011, 19:11
پارسا قبول نیست..عکست فتوشاپه:دی:دیمردی با رام اصلی 1500 بگیر:دی
اسماعیل:
چند بار دیگه بنچمارک بگیر.باید بهتر بشه امتیازت
حامد بابا:دی
اصلا به اجازه ی گوشی نمیرسه که اون دکمه روشن شه...اصلا هیچی اتفاق نمی افته...میگم نکنه اصلا روت نشده باشه:دی..یه بار دیگه روت بزنم؟!

hamed1297
21-08-2011, 19:43
بالاترین بنچمارک که گرفتم با miui شد 1656. بد نیست.ولی کلا باهاش حال نکردم:)
آش دهن سوزی نیست.منوهاش یکم بیشتر از معمول فضای صفحه رو اشغال کرده.یعنی کادر دورش گذاشته و فضای منو ها رو کوچیک کرده.

t2download
21-08-2011, 20:32
دوستان با آپدیت جدیدش کیفیت تصویر بهتر شده ؟؟
و صدای گوشی بلند تر شده ؟
و به 16 میلیون رنگ رسیده ؟
و این گوشی رو بخرم یا HTC Disire HD

h_r_v
21-08-2011, 20:47
دوستان با آپدیت جدیدش کیفیت تصویر بهتر شده ؟؟
و صدای گوشی بلند تر شده ؟
و به 16 میلیون رنگ رسیده ؟
و این گوشی رو بخرم یا HTC Disire HD

شک نکن Desire HD خیلی بهتره

mostafa<>khan
21-08-2011, 20:57
صدر در صد اچ دی دیزایر بهتره!البته اگه قیمتش مناسب باشه..من از قیمتش بی خبرم

بالاترین بنچمارک که گرفتم با miui شد 1656. بد نیست.ولی کلا باهاش حال نکردم:)
حامد شاخ شدی:دی البته چون اسنادت موجود نیست من که باور نمیکنم...مردم شما باور نکنید امارهای این اقا رو...:دی

hamed1297
21-08-2011, 21:00
من برگشتم به آخرین نسخه ولف:دی
چی بود مای ازینا.خوشمان نیامد.کلی گیگ سوزوندم براشون:دی
هیچی ولف و اریجینال نمیشه.

am2
21-08-2011, 21:09
منم نصف حرف حامد رو تایید میکنم...ارجینال فقط...البته بگم که چیزه میدونید miui و سیانوژن سرعتینا...2.3.5 هم هستن ادم کف میکنه ولی از رابط کاربری سونی خوشم اومدد..

بچه ها ارک در مقایسه با X10 چطوره؟در مقایسه با گلکسی ها که اینقدر دوور برداشتن برا اندروید چطوریه؟دیزاینش رو خوشم اومده؟سخت افزارش قویه؟تا چه حد؟؟؟صداش؟

sahj7
21-08-2011, 21:44
منم نصف حرف حامد رو تایید میکنم...ارجینال فقط...البته بگم که چیزه میدونید miui و سیانوژن سرعتینا...2.3.5 هم هستن ادم کف میکنه ولی از رابط کاربری سونی خوشم اومدد..

بچه ها ارک در مقایسه با X10 چطوره؟در مقایسه با گلکسی ها که اینقدر دوور برداشتن برا اندروید چطوریه؟دیزاینش رو خوشم اومده؟سخت افزارش قویه؟تا چه حد؟؟؟صداش؟
آرک در کل باحالتره.ولی گلکسی هم بد نیست ها!!!
آقا حامد بالاخره چه کنیم ولف بریزیم یا میو میو؟

hamed1297
21-08-2011, 21:46
نظر من:

ولـــــف:دی

همه رو تست کردم جز سیانوژن.من ولف رو میپسندم.دلایلش باشه واسه بعد.

am2
21-08-2011, 22:13
سیانوزنم من تست کردم چنی به دل نمیزد...

ارک رو بررسی تخصصی میخوام..کی از نزدیک باهاش کار کرده اینجا؟

h_r_v
21-08-2011, 22:19
آرک در کل باحالتره.ولی گلکسی هم بد نیست ها!!!
آقا حامد بالاخره چه کنیم ولف بریزیم یا میو میو؟

بیچاره تیم MIUI روی رام هاشون کلی زحمت میکشن.. شما میای صدای گربه میزاری روشون؟!:31::31:
تلفظ درستش می یو آی هست.. me you i
ممنون..

golmohammadi
21-08-2011, 23:36

سلام
آرک گوشی خوبیه
از گالاکسی اس میشه گفت بهتره
صداش از اکس 10 بیشتره
در مورد کار کردن با آرک
با اکس10 کار کردی ؟ مثل آرک هست
تمام منوها و ... عین هم هستند
آرک به خاطر داشتن رم بیشتر سرعتش از اکس10 بهتره
طراحیش هم خوب هست

اگه میخواهی اقتصادی فکر کنی بهتری بری گالاکسی اس ال بخری
البته حتما چند ثانیه دستت بگیر ببین میتونم با قیافش کنار بیایی یا نه

اگه پول زیاد مهم نیست آرک خوبه

sahj7
22-08-2011, 00:30
نظر من:

ولـــــف:دی

همه رو تست کردم جز سیانوژن.من ولف رو میپسندم.دلایلش باشه واسه بعد.
حالا ولفو از کجا دانلود کنیم؟ورژن اندرویدش چنده؟

---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

بیچاره تیم MIUI روی رام هاشون کلی زحمت میکشن.. شما میای صدای گربه میزاری روشون؟!:31::31:
تلفظ درستش می یو آی هست.. me you i
ممنون..
چشم.می یو آی.:31:

22-08-2011, 00:53
سیانوژن ۷ اومده بالاخره واس اکس ۱۰ یا نه؟؟؟
بنچمارکش قانونا باید غول بشه خیلی : دی

---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk

mostafa<>khan
22-08-2011, 01:26
حامد اند ات ال:دی
میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه:دی بقیش هم استراحته:دی

hamed1297
22-08-2011, 03:27

سیانوژن فعلا خود Z گفته برای مصرف روزانه استیبل نیست.
شاید فردا رفتم یکی از دوستام آرک خریده ببینم.براتون تعریف میکنم:دی

حالا ولفو از کجا دانلود کنیم؟ورژن اندرویدش چنده؟

من فقط از XDA میگیرم.از تاپیک خودش:

سیانوژن ۷ اومده بالاخره واس اکس ۱۰ یا نه؟؟؟
بنچمارکش قانونا باید غول بشه خیلی : دی

کامینگ سووون.دارن روش کار میکنن.یکی هست داره یه رام تلفیقی از همه رامها میده.اون باید دیدنی باشه.

حامد اند ات ال
میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه بقیش هم استراحته
و در آخر شما مصطفی خان:دی
من از یه برنامه استفاده میکنم به نام color note.این برنامه به 2 شکل کار میکنه.یکی متن رو بنویسی و به صورت یه ویجت بزاری روی دسکتاپ و اینکه to do list درست کنی.
کارهاتو مینویسی بر اساس اولویت.خبرت نمیده ولی هر کاری رو انجام دادی میتونی Done بزنی با یک کلیک.فکر کنم راه بندازه کارت رو.در غیر این صورت از آلارم خود گوشی استفاده کن.هولو.تا صبح میشه براش آلارم ست کرد.

hamed1297
22-08-2011, 03:33
راستی توی رام جدید ولف یکسری چیزا اضافه شده.مثلا اون منو power control یه نسخش اومده توی notification bar که کرکره رو پایین میاری میتونی انتخاب کنی وایرلس یا بلوتوث رو/

یه برنامه به نام EDT tweaks اضافه شده که چند تا جنگولک بازی ریز داره.یکیش که به درد اسماعیل میخوره اینه که میشه کنار آیکون باتری دیفال،درصد رو با عدد نشون داد.یا رنگ باتری رو به دلخواه عوض کرد.

بزرگترین مزیت رام ولف برای من البته یکیش اینه که محدودیت فرم ریت که روی 32 ست شده برداشته شده و تا 55 اصطلاحا uncap شده.می فهمم چی شده ها ولی توضیحش سخته:دی
فکر کنم این باشه که شما از یه دسک تاپ به دسکتاپ دیگه که میخوای برای دیدی که اسکرول میکنی یا همچین چیزی.سرعت عادی 32 فریم در ثانیه هست و روی این اندازه لاک شده.حالا که برداشتنش شده 55 فریم یعنی منو خیلی سریعتر عوض میشه یا مثلا همون رفتن از یک دسکتاپ به دیگری:دی
افتاد؟:دی

am2
22-08-2011, 10:57
سلام
آرک گوشی خوبیه
از گالاکسی اس میشه گفت بهتره
صداش از اکس 10 بیشتره
در مورد کار کردن با آرک
با اکس10 کار کردی ؟ مثل آرک هست
تمام منوها و ... عین هم هستند
آرک به خاطر داشتن رم بیشتر سرعتش از اکس10 بهتره
طراحیش هم خوب هست

اگه میخواهی اقتصادی فکر کنی بهتری بری گالاکسی اس ال بخری
البته حتما چند ثانیه دستت بگیر ببین میتونم با قیافش کنار بیایی یا نه

اگه پول زیاد مهم نیست آرک خوبه

با دیزاین ارک حال میکنم ..میگم از نظر سخت افزاری در چه حدیه؟یعنی مثل x10 نمیشه که کم بیاره و اینها؟

میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه بقیش هم استراحته

astrid todo ویدجت هم روی دستکتاپ میسازه..کلا برای این کار خوبه

راستی توی رام جدید ولف یکسری چیزا اضافه شده.مثلا اون منو power control یه نسخش اومده توی notification bar که کرکره رو پایین میاری میتونی انتخاب کنی وایرلس یا بلوتوث رو/

یه برنامه به نام EDT tweaks اضافه شده که چند تا جنگولک بازی ریز داره.یکیش که به درد اسماعیل میخوره اینه که میشه کنار آیکون باتری دیفال،درصد رو با عدد نشون داد.یا رنگ باتری رو به دلخواه عوض کرد.

بزرگترین مزیت رام ولف برای من البته یکیش اینه که محدودیت فرم ریت که روی 32 ست شده برداشته شده و تا 55 اصطلاحا uncap شده.می فهمم چی شده ها ولی توضیحش سخته
فکر کنم این باشه که شما از یه دسک تاپ به دسکتاپ دیگه که میخوای برای دیدی که اسکرول میکنی یا همچین چیزی.سرعت عادی 32 فریم در ثانیه هست و روی این اندازه لاک شده.حالا که برداشتنش شده 55 فریم یعنی منو خیلی سریعتر عوض میشه یا مثلا همون رفتن از یک دسکتاپ به دیگری
افتاد؟
این جنگولک بازی ها که گفتی رو نمیدونی چطوری میهش روی رام اصلی هم پیاده کرد؟برای یافتنشون چیو سرچ کنم دی:

h_r_v
22-08-2011, 11:23
با دیزاین ارک حال میکنم ..میگم از نظر سخت افزاری در چه حدیه؟یعنی مثل x10 نمیشه که کم بیاره و اینها؟

پردازنده 1 هسته ای 1 گیگاهرتز آرک کجا.. پردازنده 2 هسته 1.2 گیگاهرتزی گالکسی اس 2 کجا.. دیگه همه گوشی ها دارند دو هسته میشن.. آرک حداکثر میتونه تا سال دیگه دووم بیاره ( که من بعید میدونم ) رمش هم 512 هست.. ولی همه دارند 1 گیگ میشن