مشاهده نسخه کامل
: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید
Original Titan
18-08-2010, 23:26
آخه این دوستم گوشی X1 داشت ساخت سوئد زده بود
اگه ايكس 1 اين جوري بوده بعيد نيست ايكس 10 هم اينجوري باشه...
خط توليد مفصلي زدن اونجا
dave3232
19-08-2010, 00:39
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در سایت Sony Style گفته شده که x10 مولتی تاچ هست!!!
وای خدا اینا چرا این جورین!!!
AryanLand
19-08-2010, 00:44
سلام.
اینکه پکشون با هم فرق داشته باشه چیز عجیبی نیست به هر حال این مورد تو تمام اجناس از ماشین گرفته تا....وجود داره شما مثلا" یک پرادو میخوای بخری اونی که واسه اروپا یا کشورهای عربی یا آمریکا میسازن با هم آپشن هاشون فرق میکنه.اما اینکه کیفیت ساختشون فرق داشته باشه منم فکر نمیکنم اینطور باشه چون اونی هم که تو چین میسازن تحت لایسنس سونی اریکسون و با نظارت کامل اوناست و فقط بخاطر اینکه قیمت ساخت پایین تر در بیاد تو چین میسازن.همونطور که شرکتهای دیگه مثل اپل هم همین کارو میکنه.:11:
Eng.Mohammad
19-08-2010, 00:46
هنزفری بقدرت MW600 من ندیدم عجب بردی داره تا 10 متر بدون دیوار راحت انتن میده با دیوار هم آنتن میده
فناوری بلوتوث که تا 25 متر برد داره. من این گوشی رو تا همون 25متر بدون دیوار تست کردم جواب داد، اما کافیه یه قدم بری اونور تر:31: (کاملا قطع نمیشه، میره و میاد:31:) ولی ییشتر از اون رو دیگه شرمنده، باید WiFi بزنی:20:
فقط اگه مشکل نشون دادن زمان و اسم آهنگ توی این HF حل میشد دیگه رو دست نداشت. خدایی روی لباس خیلی جذابه:20: البته فقط مشکیش!!!
night lord
19-08-2010, 00:50
این خبر از سایت ---------.ir هست . دوستمون farhang زحمت ترجمشو کشیدن . گفتم بچه های p30 هم بدونن .
مُلتی تاچ (Multi-Touch) برای Xperia X10 تایید شد!!!!!؟؟؟
با تشکر از وحید جان برای پیدا کردن این خبر مسرت بخش.
دوستان در یکی از تبلیغ های جدید گوشیه X10 که به مناسبت آغاز فروش این گوشی در آمریکا منتشر شده است، صریحا به موضوع Multi-touch اشاره شده است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه:
با استفاده از یک صفحهء قابل توسعهء (منظور نرم افزاریه) چهار اینچی و مُلتی تاچ، گوشیه X10 عکس ها و فیلم های شما طوری نشون میده که دهنتون باز بمونه. تمام پیکسل ها پُخته و دارای رنگهای طبیعی که وقتی کف دستتون میگیرید انگار که زندن. و با دسته بندی عالی، بیشتر از اینکه دنبال عکس یا فیلم مورد نظر بگردید از تماشاشون لذت میبرید.
منبع:
دوستان یه سوال داشتم من خیلی وقته تاپیک را دنبال نکردم پس اگه سوال تکراری و زیاد تکرار شده ببخشید
وقتی ایکس 10 امومد با ورژن 1.6 گفته شد که آپیدت به ورژن 2.1 هم باش می اد ولی تا اونجای که من اطلاع دارم گفته شده که نمی اد .... میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا خیر یعنی ایکس 10 تا ابد به ورژن 1.6 خواهد ماند ؟!!!
dave3232
20-08-2010, 14:39
دوستان یه سوال داشتم من خیلی وقته تاپیک را دنبال نکردم پس اگه سوال تکراری و زیاد تکرار شده ببخشید
وقتی ایکس 10 امومد با ورژن 1.6 گفته شد که آپیدت به ورژن 2.1 هم باش می اد ولی تا اونجای که من اطلاع دارم گفته شده که نمی اد .... میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا خیر یعنی ایکس 10 تا ابد به ورژن 1.6 خواهد ماند ؟!!!
کی گفته نمیاد؟؟!!
قرار هست تا قبل پابان september اپدیت شه!!
قرار هست تا قبل پابان september اپدیت شه!!
11 روز هم مونده
یعنی مطمئنا می آد ؟؟؟براش؟
farhooode
20-08-2010, 18:54
یکی از دوستام دیروز داشت در مورد X10 بد میگفت
میگفت سونی اریکسون تو ساپورت نرم افزاری و آپدیت خیلی بده مثل سامسونگ بعدش گفت تا آپدیت 2.1 اخر مهر براش بیاد
htc گوشی هاشو به 2.2 آپدیت کرده
ولی در کل زنده باد X10 من یکی از طرفداران دو آتیشه سونی اریکسون هستم
مخصوصا گوشی X10 مشکی
علت اینکه الان گوشی سامسونگ i8910 دارم بخاطر وجود فیلمبرداریHD هستش در ثانی با نرم افزار قوی Convert to X DVD میشه همه فیلمبرداری هاشو بصورت پخش روی دستگاه خانگی در آورد همین کاری که به فکر من زد و انجامش دادم
farhooode
21-08-2010, 12:12
قیمت X10 بدجور زده بالا
قیمت امروز 30 مرداد پک معمولی 523 هزار تومان و فول پکیج هم 590 هزار تومان رنگ مشکی
خدا میدونه تهران قیمتش چنده؟
Scud_MD2
21-08-2010, 17:18
شرکت سونی اریکسون همون اول که این گوشی رو وارد بازار کرد دوتا قول داد: یکی مولتی تاچ کردن این گوشی و دوم آپدیت سیستم عامل اندروید. قول اولی که شرکت سونی اریکسون داد بر این مبنا بود که اگر این گوشی به نسخه 2.1 اندروید آپدیت بشه مشکل مولتی تاچ بودن این گوشی هم برطرف میشه ولی چند هفته بعد شرکت سونی اریکسون اعلام کرد که این گوشی با آپدیت نسخه اندروید هم دارای مولتی تاچ نخواهد شد. این کار سونی اریکسون باعث نارضایتی تعدادی از دارندگان این گوشی شد و بعضی ها هم این گوشی رو فروختند و Nexus One خریدند. اگر شرکت سونی اریکسون می خواست که اندروید 2.1 رو در این گوشی بذاره همون اول می گذاشت و نمی رفت نسخه ی 1.6 رو در این گوشی بذاره به احتمال زیاد این گوشی مشکل سخت افزاری داره و نمی تونه اندروید 2.1 خوب پشتیبانی کنه و فکر کنم با مشکلاتی که این گوشی داره هیچ وقت آپدیت سیستم عامل اندروید این گوشی مثل قول اولی که این شرکت داد عملی نشه.
dave3232
21-08-2010, 18:07
شرکت سونی اریکسون همون اول که این گوشی رو وارد بازار کرد دوتا قول داد: یکی مولتی تاچ کردن این گوشی و دوم آپدیت سیستم عامل اندروید. قول اولی که شرکت سونی اریکسون داد بر این مبنا بود که اگر این گوشی به نسخه 2.1 اندروید آپدیت بشه مشکل مولتی تاچ بودن این گوشی هم برطرف میشه ولی چند هفته بعد شرکت سونی اریکسون اعلام کرد که این گوشی با آپدیت نسخه اندروید هم دارای مولتی تاچ نخواهد شد. این کار سونی اریکسون باعث نارضایتی تعدادی از دارندگان این گوشی شد و بعضی ها هم این گوشی رو فروختند و Nexus One خریدند. اگر شرکت سونی اریکسون می خواست که اندروید 2.1 رو در این گوشی بذاره همون اول می گذاشت و نمی رفت نسخه ی 1.6 رو در این گوشی بذاره به احتمال زیاد این گوشی مشکل سخت افزاری داره و نمی تونه اندروید 2.1 خوب پشتیبانی کنه و فکر کنم با مشکلاتی که این گوشی داره هیچ وقت آپدیت سیستم عامل اندروید این گوشی مثل قول اولی که این شرکت داد عملی نشه.
چرا شایعه درست می کنید!!!!
شما اصلا دلیل اینکه این گوشی با android 1.6 عرضه شد رو می دونید؟؟!!!
جالب هست که این گوشی واسه android 3 هم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره!!حتی اگه می گشتید حافظه ROM این گوشی در حال جاضز بهترین هست!!
اما چرا با 1.6 عرضه شد!!دلیلش این هست که در اون زمان android 1.6 موجود بوده و قرار بود 2.1 عرضه شه!!
سونی که نیومده از nov 2009 این گوشی رو یهو بساره!!مسلما حداقل 1 سال وقت گذاشته!!
خوب تو اون زمان Timescape و mediascape بر پایه android 1.6 نوشته شدند!!و با توجه به هزینه هایی که شده بود نمیصرفه که همه این کارها رو ندید بگیره و بیاد 2.1 بده!!
الانم مشکل با تطابق دادن timescape , mediascape هست ، که البته حل شده!!
تست ورژن 2.1 هم اومده ولی واسه عموم نه!!
Scud_MD2
21-08-2010, 19:14
چرا شایعه درست می کنید!!!!
شما اصلا دلیل اینکه این گوشی با android 1.6 عرضه شد رو می دونید؟؟!!!
جالب هست که این گوشی واسه android 3 هم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره!!حتی اگه می گشتید حافظه ROM این گوشی در حال جاضز بهترین هست!!
اما چرا با 1.6 عرضه شد!!دلیلش این هست که در اون زمان android 1.6 موجود بوده و قرار بود 2.1 عرضه شه!!
سونی که نیومده از nov 2009 این گوشی رو یهو بساره!!مسلما حداقل 1 سال وقت گذاشته!!
خوب تو اون زمان Timescape و mediascape بر پایه android 1.6 نوشته شدند!!و با توجه به هزینه هایی که شده بود نمیصرفه که همه این کارها رو ندید بگیره و بیاد 2.1 بده!!
الانم مشکل با تطابق دادن timescape , mediascape هست ، که البته حل شده!!
تست ورژن 2.1 هم اومده ولی واسه عموم نه!!
اگه شما میگید که این گوشی از نظر سخت افزاری مشکلی نداره پس چرا سونی اریکسون اول قول مولتی تاچ شدن این گوشی رو میده و بعد از چند هفته که مردم این گوشی رو خریدند می گه مولتی تاچ نمیشه آیا این دروغ و سروکار گذاشتن مردم برای فروش بیشتر گوشی X10 نبود. می دونی چند وقت که از تولید این گوشی می گذره حتما مشکلی داره که آپدیت نمیشه. قبول کن که شرکت سونی اریکسون خوب از این گوشی پشتیبانی نمی کنه و تا حالا این گوشی رو به حال خودش ول کرده.
Original Titan
21-08-2010, 20:41
آقاي مجيد سسك اين قولايي كه ميگيد شركت سوني اريكسون داده ،احتمالا شخصا به شما قول داده بوده
همه اين هايي كه گفتيد قول داده فقط در حد شايعه بوده...هيچ جا رسما اعلام نشده بوده كه مولتي تاچ بهش اضافه ميشه.
Scud_MD2
21-08-2010, 20:51
آقاي مجيد سسك اين قولايي كه ميگيد شركت سوني اريكسون داده ،احتمالا شخصا به شما قول داده بوده
همه اين هايي كه گفتيد قول داده فقط در حد شايعه بوده...هيچ جا رسما اعلام نشده بوده كه مولتي تاچ بهش اضافه ميشه.
من هم این مطالب رو در اوایل آرشیو همین تاپیک خوندم.
Original Titan
21-08-2010, 20:54
من هم این مطالب رو در اوایل آرشیو همین تاپیک خوندم.
بله ...ممكنه بعضي از دوستان احساسي پست بدن و اطلاعات غلط پخش كنن
ولي شما هروقت ديديد منبع يكي از مسئولين رسمي سوني اريكسون هست ميتونيد به صحت و سقم خبر اطمينان پيدا كنيد...
همه خبرايي كه بچه ها گفته بودن احتمالات و شايعات بود...
dave3232
21-08-2010, 23:10
اگه شما میگید که این گوشی از نظر سخت افزاری مشکلی نداره پس چرا سونی اریکسون اول قول مولتی تاچ شدن این گوشی رو میده و بعد از چند هفته که مردم این گوشی رو خریدند می گه مولتی تاچ نمیشه آیا این دروغ و سروکار گذاشتن مردم برای فروش بیشتر گوشی X10 نبود. می دونی چند وقت که از تولید این گوشی می گذره حتما مشکلی داره که آپدیت نمیشه. قبول کن که شرکت سونی اریکسون خوب از این گوشی پشتیبانی نمی کنه و تا حالا این گوشی رو به حال خودش ول کرده.
من گفتم واسه مولتی تاچ مشکلی نداره!!
گفتم واسه android 3 مشکلی نداره!!!
شما یک منبع رسمی بیارید که سونی گفته مولتی تاچ میشه!!
چه ربطی داره قزار نیست شرکت ها با android google پیش برن!!مشکل سخت افزاری نیست!!
ول کرده!!
الان 3 ماه هست این گوشی رو خریدم 3 بار update firmware شده و بهتر از قبل شده!!
بله الان هم میگم ، مشکل سخت افزاری نیست در مورد مولتی تاچ!!
Eng.Mohammad
21-08-2010, 23:23
سلام..
دوستان کسی راهی برای کانورت jar به apk میدونه؟ کلی کتاب روی هارد دارم اگه بخوام یکی یکی اینا رو آپ کنم و jad بسازم که پیر میشم.. یه کانورتوری چیزی که Select All کنم همه رو درست و حسابی کانورت کنه بره پی کارش:41:
نزدیک 500تا کتابه.. حالا برنامه های به درد بخور جاوا (مثلا بانک همراه) هم بماند...:41:
(بعد از 7سال دیگه میخوام دست از سر S700 بیچاره وردارم. هنوز داره سرویس میده.. دیگه وقتشه باز نشسته بشه:31:)
من یه سرچ زدم چیزی نیافتم دوستانی که وارد ترن یه زحمتی بکشن خبر بدن..
ممنون از همکاریتون..
قبول کن که شرکت سونی اریکسون خوب از این گوشی پشتیبانی نمی کنه و تا حالا این گوشی رو به حال خودش ول کرده.
دوست عزیز تا حالا دو تا آپدیت داده که در حد خودش به درد بخور بوده.. بالاخره سونی اریکسون یکی از غولهای موبایل سازی هست و همینجوری محصولی به این مهمی رو رها نمیکنه.
pmforlife
22-08-2010, 01:01
با سلام به همگی...
من اینقدر ازین گوشی خوشم اومد که تو 4 روز کل 128 صفحه این تایپیک رو خوندم !
چند تا ؟ داشتم :
1. در حال حاضر هیچ مرورگری نیست (حتی اپرا مینی آخرین نسخه اش) که بتونه سایتهای فارسی رو درست نشون بده؟
2. برای خوندن pdf فارسی که مشکلی نداره؟..
3. من روزی حداقل نیم ساعت رو با گوشی به کتاب خوندن میگذرونم... ؟ ام اینه که با این صفحه بزرگ برای خوندن یه pdf با یه فونت معمولی اگه اون قدری زوم کنیم که یه خط کاملا از این سر گوشی تا اون سرش قرار بگیره (!!!) بزرگنماییش اونقدری هست که بشه راحت خوندش؟
hoomi_gta
22-08-2010, 09:53
با سلام به همگی...
من اینقدر ازین گوشی خوشم اومد که تو 4 روز کل 128 صفحه این تایپیک رو خوندم !
چند تا ؟ داشتم :
1. در حال حاضر هیچ مرورگری نیست (حتی اپرا مینی آخرین نسخه اش) که بتونه سایتهای فارسی رو درست نشون بده؟
2. برای خوندن pdf فارسی که مشکلی نداره؟..
3. من روزی حداقل نیم ساعت رو با گوشی به کتاب خوندن میگذرونم... ؟ ام اینه که با این صفحه بزرگ برای خوندن یه pdf با یه فونت معمولی اگه اون قدری زوم کنیم که یه خط کاملا از این سر گوشی تا اون سرش قرار بگیره (!!!) بزرگنماییش اونقدری هست که بشه راحت خوندش؟
1- یک مرورگر به اسم Arabic browser هست که سایت های فارسی و نشون میده ولی خیلی باگ داره و مرتب بسته میشه. غیر از اون هنوز مرورگری برای دیدن سایت های فارسی روی ایکس 10 نیست
2- نه PDF مشکلی نداره اگه گوشی و روت کنی و فونت فارسی روی گوشی بریزی هم میتونی اس ام اس فارسی داشته باشی
3- صفحه انقدر بزرگ هست که راحت بتونی مطالعه کنی
pmforlife
22-08-2010, 10:58
ممنون از جوابتون ...
( گزینه تشکر برام وجود نداره ...دیگه اگه پست اضافی محسوب میشه sorry )
King Of Movie
22-08-2010, 12:02
سلام
بچه ها تو رو خدا یکی شماره موبایلشو بده من چند تا سوال دارم. من نمیتونم زیاد بیام تو نت.
بخدا قول میدم زیاد مزاحم نشم.
اگه ندین چون نمیتونم با گوشیم کار کنم میخوام بفروشمش.
ahmad_registry@yahoo.com
night lord
23-08-2010, 14:55
بچه ها سونی استایل قابلیت مولتی تاچ رو که برای تبلیغ x10 گذاشته بود از رو تبلیغ برداشته .
pmforlife
23-08-2010, 22:01
بچه ها سونی استایل قابلیت مولتی تاچ رو که برای تبلیغ x10 گذاشته بود از رو تبلیغ برداشته .
چه بد ... پس امیدها برای مولتی تاچ شدن کمرنگ میشه ...
hoomi_gta
24-08-2010, 10:34
دوستان چند تا بازی با گرافیک عالی هست که اگه روی ایکس 10 بازی نکنید ضرر کردید. مخصوصا 3 بازی اول
1- Need for speed shift
2- Asphalt
3- Hawx
4- Sims 3
همه ی این بازی ها با فایل دیتاشون در فروم آندرویید ایران موجوده.
Eng.Mohammad
26-08-2010, 03:02
دوستان چند تا بازی با گرافیک عالی هست که اگه روی ایکس 10 بازی نکنید ضرر کردید. مخصوصا 3 بازی اول
1- Need for speed shift
2- Asphalt
3- Hawx
4- Sims 3
همه ی این بازی ها با فایل دیتاشون در فروم آندرویید ایران موجوده.
آقا این shift و Sims رو چجوری نصب کردی؟
شیفت که اررور فضا میده..
سیمس هم من خیلی وقت پیش نصب کردم اما موقع اجرا اررور Force close میزنه.. توی خیلی از برنامه ها اینجوری میشه.. مثلا بعضی از Widgetها یا حتی Panda home دکمه home رو که میزنم همون اررور force close میاد...
آقا من فکر کنم گوشیم خرابه.. از همون روز اول هم همینطور بود. فکر میکردم مال آندو 1.6 باشه. اما شماها هیچ کدوم از مشکلات من رو ندارین:41::19:
توی اینترنت هم که میرم خیلی ریست میشه مخصوصا موقع دانلودهای حجم بالا.. اگه سه چهارتا tab باز کرده باشم بدتره.. از opera5.1 استفتده میکنم.. browsere خودش بهم جواب نمیده (اون آدرس IP ایرانسل رو که بر میدارم کار میکنه اما سرعتش چون سرعتش به اندازه اپرا بالا نیست ازش استفاده نمیکنم..)
فکر کنم این ریست شدن از گرمای هوا باشه چون خنکش که میکنم مشکلی نداره..
باتریم هم خیلی داغ میکنه.. مخصوصا موقع GPRS. با wifi اینجوری نیست.. حتی پردازش سنگینی مثل آسفالت رو راحت اجرا میکنه توی این دمای بالای 50درجه اهواز.. اما کافیه وصل بشم بهGPRS..
توی وبگردی مشکلی نداره، اما دو سه تا tab که باز میکنم و یه دانلود انجام میدم داغ میکنه و ریست میشه..
یکی به دادم برسه ه ه ه ه ه ه ه ه...
Alireza_aar
27-08-2010, 14:12
من شنیدم کیفیت و بلندی صدای x10 اصلا رضایت بخش نیست .. می خوام این گوشیو بخرم اما این صداش منو مردد کرده !!
SAEED_BARCELONA
27-08-2010, 23:01
کیقیت داره ولی بلندی نداره
hoomi_gta
28-08-2010, 09:28
آقا این shift و Sims رو چجوری نصب کردی؟
شیفت که اررور فضا میده..
سیمس هم من خیلی وقت پیش نصب کردم اما موقع اجرا اررور Force close میزنه.. توی خیلی از برنامه ها اینجوری میشه.. مثلا بعضی از Widgetها یا حتی Panda home دکمه home رو که میزنم همون اررور force close میاد...
آقا من فکر کنم گوشیم خرابه.. از همون روز اول هم همینطور بود. فکر میکردم مال آندو 1.6 باشه. اما شماها هیچ کدوم از مشکلات من رو ندارین:41::19:
توی اینترنت هم که میرم خیلی ریست میشه مخصوصا موقع دانلودهای حجم بالا.. اگه سه چهارتا tab باز کرده باشم بدتره.. از opera5.1 استفتده میکنم.. browsere خودش بهم جواب نمیده (اون آدرس IP ایرانسل رو که بر میدارم کار میکنه اما سرعتش چون سرعتش به اندازه اپرا بالا نیست ازش استفاده نمیکنم..)
فکر کنم این ریست شدن از گرمای هوا باشه چون خنکش که میکنم مشکلی نداره..
باتریم هم خیلی داغ میکنه.. مخصوصا موقع GPRS. با wifi اینجوری نیست.. حتی پردازش سنگینی مثل آسفالت رو راحت اجرا میکنه توی این دمای بالای 50درجه اهواز.. اما کافیه وصل بشم بهGPRS..
توی وبگردی مشکلی نداره، اما دو سه تا tab که باز میکنم و یه دانلود انجام میدم داغ میکنه و ریست میشه..
یکی به دادم برسه ه ه ه ه ه ه ه ه...
Shift یک نسخه برای ایکس 10 داره که 40 مگابایت هست بدون فایل دیتا، نصبش می کنی و بازی می کنی به همین راحتی!!
Sims 3 هم خیلی راحت نصبش کردم و بازی کردم Force close هم نمیده. فکر کنم گوشیت مشکل داره حتما آپدیتش کن و اگه بعد از آپدیت درست نشد یه مستر ریست بکن
farhooode
28-08-2010, 17:06
صداش نه کیفیت داره نه بلندی
صداش تیزه
با سلام به همه عزیزان با ارزوی قبولی ........................
راستشو بخواین از اولی که این گوشی رو دیدم عاشقش شدم البته اینو بگم که من در کل عاشق گوشیهای سونی اریکسونم الانم 5 سال یک گوشی s700 دارم (به نظر خودم امار جالبیه) سالهاست که منتظر یک چنین گوشیی بودم .
البته فکر کنم نقاط ضعف زیادی داره ( مانند اندو 1.6 .صدای کم و...........که امیدوارم به زودی با اپدیتش بعضی مشکلاتش حل بشه.)اما همه میدونیم یه گوشی بدون ضعف تو بازار کم داریم . به نظر من گوشیه سالاررررررررررررررررررررر رررررررررررریه.
امیدوارم که یک کمی قیمتش پایین تر بیاد تا ما هم بتونیم.................
dave3232
28-08-2010, 23:37
صداش نه کیفیت داره نه بلندی
صداش تیزه
کیفیت صدا که عالی هست!!شما یک سری به اینجا بزن!!
pmforlife
29-08-2010, 16:06
2 تا ؟ :
زوم کردن روی عکس ها و فایل های پی دی اف چ جوری انجام میشه؟ به طور پیوسته زوم میکنه یا تیکه تیکه؟ و اگه تیکه تیکه هست فاصله بین مراحل زوم کردن مناسب ( کم ) هست طوریکه اون مقدار که نیاز داریم رو زوم کنیم؟؟؟
فایل های جاوا که به آندروید تبدیل میشن تمام صفحه اجرا میشن توی گوشی؟؟؟
farhooode
29-08-2010, 16:52
با سلام به همه عزیزان با ارزوی قبولی ........................
راستشو بخواین از اولی که این گوشی رو دیدم عاشقش شدم البته اینو بگم که من در کل عاشق گوشیهای سونی اریکسونم الانم 5 سال یک گوشی s700 دارم (به نظر خودم امار جالبیه) سالهاست که منتظر یک چنین گوشیی بودم .
البته فکر کنم نقاط ضعف زیادی داره ( مانند اندو 1.6 .صدای کم و...........که امیدوارم به زودی با اپدیتش بعضی مشکلاتش حل بشه.)اما همه میدونیم یه گوشی بدون ضعف تو بازار کم داریم . به نظر من گوشیه سالاررررررررررررررررررررر رررررررررررریه.
امیدوارم که یک کمی قیمتش پایین تر بیاد تا ما هم بتونیم.................
کجای کاری عمو قیمت همه گوشی ها رفته بالا
اون موقع ها قیمتش تو شیراز فول پک رسیده بود به 546000 تومن
قیمت پک معمولی هم 505000 تومن شده بود باید خرید میکردی
نه الان که قیمت گوشی ها دیگه پایین نمیاد قیمت این گوشی تو شیراز پک معمولی 523000 تومن شده
hamed1297
29-08-2010, 18:27
نه فرهوده.شما فکر کنم فقط از زبر جد قیمت گرفتی.من ملاصدرا و عفیف آباد قیمت گفتم تا 500 هم پک ناقص رو میدادن.خودت میدونی وقتی این جاها این قیمت بدن دیگه قیمتش پایینتر از این حرفهاست
farhooode
30-08-2010, 10:57
حامد عزیز اونجا که وضع بدتره عفیف آباد بخاطر گرون بودن کرایه مغازه اینا خیلی روی گوشی میکشن
فروشگاه زبرجد ارزونترین جای شیراز هستش
Original Titan
30-08-2010, 11:43
فرهوده شما با زبر جد نسبتي داري اينقدر تبليغ ميكني اينجا؟
farhooode
30-08-2010, 11:57
نه نسبتی ندارم
ولی اینا یه خوبی دارن باری که میاد از روش بر نمیدارن
hamed1297
30-08-2010, 20:56
فرهوده من دقیقا همین رو میگم.زبر جد باید ارزونتر بده ولی نمیده.دلیلش رو نمیدونم.
من حرفم اینه که اگر ملاصدرا و عفیف آباد 500 میدن باید 470-80 باشه زبر جد یا اطلسی.
farhooode
30-08-2010, 22:01
اون اطلس موبایل مرکزی که هیچی ولش کن
همشون دزدن و کلاهبرداری
اسمشون هم برادران کلاهی هستش
اینا وسایل جانبی موبایل رو جابجا میکنن
هم اینا هم تو ملاصدرا
یه بار تو ملاصدرا X10 قیمت گرفتم 495 صحبت بیش از یه ماه پیشه
فروشنده میگفت همراه با مموری 8 گیگ و کیف
انگار سونی اریکسون تو پکش مموری نمذاره که اینا میگن همراه با مموری و کیف
همشون از لوازم جانبی می دزدن
ولی فروشگاه زبرجد هم برخوردشون خوبه هم دزد نیستن
هروقت زاشون گوشی خریدم پولوم شده تحویلم دادن
mohamad_reza72
31-08-2010, 12:06
بالاخره اکس 10 به آندروید 2.1 آپدیت میشه؟؟؟
با 350 میشه یه کارکرده تمیزشو گیر آورد؟؟
آخه لیلاش تو موبایلستان قیمت کارکردشو زده 350
mohamad_reza72
31-08-2010, 12:20
بالاخره اکس 10 به آندروید 2.1 آپدیت میشه؟؟؟
با 350 میشه یه کارکرده تمیزشو گیر آورد؟؟
آخه لیلاش تو موبایلستان قیمت کارکردشو زده 350
Original Titan
31-08-2010, 12:40
بله آپديت ميشه.
Xperia X10 family's Android 2.1 upgrade coming by end of September, says Sony Ericsson UK
اهن !!
اونو که الان اکثر گوشیهای دارای سیستم عامل آندرویید ساپورت میکنن کسی میدونه که قابلیت ساپورت نسخه های بالاتر رو داره یا نه؟
dave3232
31-08-2010, 15:34
اونو که الان اکثر گوشیهای دارای سیستم عامل آندرویید ساپورت میکنن کسی میدونه که قابلیت ساپورت نسخه های بالاتر رو داره یا نه؟
android 2.1 هم بین 20 تا 26 sept ارائه می شه!!
قابلیت رو که داره !!
الان گوشی های با cpu 528MHz دارن froyo رو اجرا می کنن!!
مهم این هست که سونی update رو بده ، البته اگه bootloader -- شه دیگه نیاز نیست منتظر سونی باشیم که update بده!!
farhooode
31-08-2010, 18:28
مسالتم :
کسی میدونه WiFi این گوشی ip میگیره یانه؟
مثلا از روی ----- های لینوکسی میتونه مرورگرش ip ّگیریه یانه
اینطوری وقتیکه شما ----- های لینوکسی رو که از مودم های وایرلس ip بگیرن میتونین شبکه های ماهواره رو با مرورگر گوشی یا ویندوزXP پخش کنین
Eng.Mohammad
01-09-2010, 04:14
آقا من میخوام گوشیم رو بفروشم
بدون هندزفری و مموری (فقط گوشی و کیف و هندزفری کابلی و کارت گارانتی)
چند بفروشم که ضرر نکنم؟ اینجا فول پک هنوز 670-80 تومنه..
capitan black
01-09-2010, 10:24
اون اطلس موبایل مرکزی که هیچی ولش کن
همشون دزدن و کلاهبرداری
اسمشون هم برادران کلاهی هستش
اینا وسایل جانبی موبایل رو جابجا میکنن
هم اینا هم تو ملاصدرا
یه بار تو ملاصدرا X10 قیمت گرفتم 495 صحبت بیش از یه ماه پیشه
فروشنده میگفت همراه با مموری 8 گیگ و کیف
انگار سونی اریکسون تو پکش مموری نمذاره که اینا میگن همراه با مموری و کیف
همشون از لوازم جانبی می دزدن
ولی فروشگاه زبرجد هم برخوردشون خوبه هم دزد نیستن
هروقت زاشون گوشی خریدم پولوم شده تحویلم دادن
ادرس فروشگاه زبرجد رو لطف میفرمایید :11:
mohamad_reza72
01-09-2010, 11:49
آقا من میخوام گوشیم رو بفروشم
بدون هندزفری و مموری (فقط گوشی و کیف و هندزفری کابلی و کارت گارانتی)
چند بفروشم که ضرر نکنم؟ اینجا فول پک هنوز 670-80 تومنه..
کجایی مگه شما؟/؟؟
500 ه تو علاالدین
300 بفروشی با این شرایط خوبه
Original Titan
01-09-2010, 12:26
کجایی مگه شما؟/؟؟
500 ه تو علاالدین
فول پك با هندز فريو اينا تو علائدين 500 تومنه؟
farhooode
01-09-2010, 15:07
زبرجد
فلکه اطلسی
offlineinternet
02-09-2010, 09:21
اومیدوارم تکراری نباشه :11:
سونیاریکسون یکی از گوشیهایی است که زمزمه عرضه آپدیتش به گوش میرسد. بر اساس خبری که در این رابطه در توییتر منتشر شده است، سیستمعامل X10 ماه آینده به نسخه 2.1 Eclair ارتقا پیدا میکند، اما این گوشی هنوز تا دریافت آندروید 2.2 Froyo فاصله دارد.
tabrevent
02-09-2010, 10:02
قيمت فعليش چنده؟
SAEED_BARCELONA
02-09-2010, 13:15
@ offlineinternet
20 سپتامبر 2.1 میاد. کمتر از 1 ماه دیگه
android 2.1 هم بین 20 تا 26 sept ارائه می شه!!
قابلیت رو که داره !!
الان گوشی های با cpu 528MHz دارن froyo رو اجرا می کنن!!
مهم این هست که سونی update رو بده ، البته اگه bootloader -- شه دیگه نیاز نیست منتظر سونی باشیم که update بده!!
خوب شما متوجه منظور من نشدید.
منظور من هم این بود که اعلام شده که قراره سونی 2.2 رو برای X10 ساپورت بکنه یا نه.
ببین یه شرکت مثل موتورولا که اصلا تو دور رقابل بین برندهای گوشیها نبوده Milestone 2 رو با آندروئید 2.2 وارد کرده.
چرا ما باید در فکر این باشیم که واسه گوشی که نزدیک ششصد پولش رو دادیم آندروئید 2.1 میاد یا نه؟
hossein-p30-f
04-09-2010, 15:33
درود بر دوستان
من چندین صفحه از فروم رو خوندم اما جواب چند سوالم رو هنوز نتونستم پیدا کنم ، ممنون میشم کمکم کنید
1- مشکل فارسی تو صفحات وب حل شده یا نه ؟
2- وضعیت نرم افزارهاش الان چه جوریاست؟ راضی کننده هست؟
3- اگه ورژن 2.1 بیاد به راحتی از ایران قابل آپدیت هست؟
4- سکوریتیش چه جوری هست؟ خودش برای مسیج و کانتکت و ... داره یا باید با نرم افزار این امکان رو فراهم کنیم یا اصلا نمیشه؟
5- کسانی که با htc مثل Aria,Legend,WildFire هم کارکردن تفاوت عمده ای بین کارایی این دو برند دیدن یا نه؟
6- یادم رفت:31:
SAEED_BARCELONA
04-09-2010, 17:14
1- با روت شدن یه جورایی حل میشه ولی شما فکر کن حل نشده:دی
2- الان خوبه چند روز دیگه بهتر میشه
3- یعنی چی؟ مگه الان آپدیت نمیشه از ایران؟ منظورتون تحریم و این چیزاست؟ نه بابا همیشه تحریمیم
4- اینم نفهمیدم:دی
5- این بهتره:دی
6- به نکته خوبی اشاره کردی:دی[COLOR="Silver"]
hossein-p30-f
04-09-2010, 17:32
1- با روت شدن یه جورایی حل میشه ولی شما فکر کن حل نشده:دی
2- الان خوبه چند روز دیگه بهتر میشه
3- یعنی چی؟ مگه الان آپدیت نمیشه از ایران؟ منظورتون تحریم و این چیزاست؟ نه بابا همیشه تحریمیم
4- اینم نفهمیدم:دی
5- این بهتره:دی
6- به نکته خوبی اشاره کردی:دی[COLOR="Silver"]
4- منظورم اینه که میشه رو قسمتهای مختلفش رمز گذاشت (آخه گوشیهای من تا الان همه سونی واز نوع جاوا بودن:13:
ممنون از پاسختون :11:
آره میشه عزیز !
رو صفحشم میتونی پترن بذاری !
یعنی با شکل آنلاکش کنی :دی
farhooode
05-09-2010, 08:39
برای اینکه تاپیک افت نکنه
آخی یاد قدیما بخیر
زنده باد گوشی زیبا و پر ابهت X10 سونی اریکسون رنگ مشکی فول پکیج :40:
پشت درب باتری یعنی همون زیر باتری نوشته :
Made in China
بعضی وقتا هم نوشته :
Made in Sweden
:10:
در آخر تقدیم به دوستان :11:
آخی یاد قدیما بخیر
زنده باد گوشی زیبا و پر ابهت X10 سونی اریکسون رنگ مشکی فول پکیج
Made in China
بعضی وقتا هم نوشته :
Made in Sweden
در آخر تقدیم به دوستان
این ماله قدیمات بود ؟؟
یعنی الان نمیگی :دی ؟؟
آخی یاد قدیما بخیر
Made in China
بعضی وقتا هم نوشته :
Made in Sweden
:10:
در آخر تقدیم به دوستان :11:
فرهودجان قیمتش الان چنده؟
farhooode
05-09-2010, 21:39
برامون مهمون اومده فرصت نکردم قیمت دقیق بگیرم
اینروزا زدم تو کار خرید ----- HD برای باز کردن شبکه های ماهواره HD
میخوام رسیوری بخرم قیمتش 300 تومنه
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
این ماله قدیمات بود ؟؟
یعنی الان نمیگی :دی ؟؟
Made in China
بعضی وقتا هم نوشته :
Made in Sweden
:46:
hamed1297
05-09-2010, 23:52
من از یکی از همون مغازه ای اطلسی قیمت گرفتم گفت 1 دونه داریم 525.
نمیدونم چی شده دیگه نه سری جدی میارن نه قیمتش دیگه زیر 500 میره.
شانس ماست.
یعنی چی مشکل وب فارسی تا حدودی حل شده؟
الان مشکلش چیه؟
من از یکی از همون مغازه ای اطلسی قیمت گرفتم گفت 1 دونه داریم 525.
نمیدونم چی شده دیگه نه سری جدی میارن نه قیمتش دیگه زیر 500 میره.
شانس ماست.
حامد مگه همین فرهوده 1 ماه پیش اینها نمیگفت که شیراز 485 تومانه؟؟
من که دیروز فروختمش :31:440...
دیگه بدجوری ازش خسته شده بودم.(مک:40::31:)
میگم.یه برنامه بود که میشد باهاش اس ام اس فارسی رو خوندا...برای آندو.میشه بزارینش.ممنون
سامان گرون شده لامصب !
رفیقم 3 4 رووز پیش فول پک بازار موبایل خریده 610 تومن !
البته 15 تومن پول برنامه و جی پی اس داده !
و اندکی تو پاچش کردن :دی
سامان گرون شده لامصب !
رفیقم 3 4 رووز پیش فول پک بازار موبایل خریده 610 تومن !
البته 15 تومن پول برنامه و جی پی اس داده !
و اندکی تو پاچش کردن :دی
ا.من فکریدم خوب فروختم.پس نگو تازه به قیمت دادم :دی
راستی از دوستای نزدیکم هرکی میخواد بگیره قبلش یه مشورتی با من بکنه:31:
"یعنی چی مشکل وب فارسی تا حدودی حل شده؟
الان مشکلش چیه؟"
بی زحمت جواب مارو هم بدید
گناه داریما
بدبختیم بیچاره ایم :D
Original Titan
06-09-2010, 22:51
ا.من فکریدم خوب فروختم.پس نگو تازه به قیمت دادم
راستی از دوستای نزدیکم هرکی میخواد بگیره قبلش یه مشورتی با من بکنه
سامان قضيه چيه؟ :31:
مشورت واسه چي؟
hamed1297
07-09-2010, 00:10
سامان:
آره.اصلا خودم رفتم اطلسی قیمت گرفتم.ما اراده کردیم بگیریم یهو کشید بالا:دی..
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
منم سوال تیتان رو دارم.
farhooode
07-09-2010, 00:56
اینم یه عکس از زیبای مشکی رنگ
خودم با گوشی i8910 انداختم اگر کیفیت نداره دیگه...
شاهکار سونی اریکسون در ساختن ولوم لمسی
نمیدونم.فقط این رو بگم همچین آش دهن سوزی نبود.خوشگلی گوشی,UI و ال سی دی یزرگش بعد 1 هفته عادی میشه واست.من خودم همیشه عاشق ال سی دی بزرگ بودم ولی حالا به جرف علی ریسر رسیدم.ال سی دی 3.5 به بالا استاندارد نیس یه جورایی!!!
اوم.فوکوس دوربینش یه کم بده.که خیلی وقتها همین بهم زد جال می زد.
با آندو اصلا حال نکردم.اولین و آحرین تجربه آندویی من بود :دی
ولی در کل گوشی خوبیه!!!500 تومان می ارزه
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
راستی اون بزنامه که واسه خوندن اس ام اس فارسی بود رو ندارین؟
Original Titan
07-09-2010, 09:29
سامان گوشي كه با آندروئيد 1.6 بياد همينه!
در ضمن... شما مك 4 رو با آندو 1.6 مقايسه نكن
بذار حد اقل آندو 3 رو با مك مقايسه كن.... هرچند كه سليقه اي هم هست.
اين كه اينترفيس عادي بشه كه عاديه :31: مگه اينترفيس اپل بعد از 1 هفته عادي نميشه؟
حداقلش اينه كه آندو هزارتا لانچر داره كه هر كدومش يه خصوصيتي داره و خيلي تنوع ايجاد ميكنه.
نمیدونم.فقط این رو بگم همچین آش دهن سوزی نبود.خوشگلی گوشی,UI و ال سی دی یزرگش بعد 1 هفته عادی میشه واست.من خودم همیشه عاشق ال سی دی بزرگ بودم ولی حالا به جرف علی ریسر رسیدم.ال سی دی 3.5 به بالا استاندارد نیس یه جورایی!!!
اوم.فوکوس دوربینش یه کم بده.که خیلی وقتها همین بهم زد جال می زد.
با آندو اصلا حال نکردم.اولین و آحرین تجربه آندویی من بود :دی
ولی در کل گوشی خوبیه!!!500 تومان می ارزه
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
راستی اون بزنامه که واسه خوندن اس ام اس فارسی بود رو ندارین؟
بابا شما که اگه تعریفایی که از این گوشی کرده بودیو جمه بزنن از کتاب استاتیک بیر جانسون هم بیشتر میشه! ما رو حساب تعریفات میخواستیم بخریم
سامان گوشي كه با آندروئيد 1.6 بياد همينه!
در ضمن... شما مك 4 رو با آندو 1.6 مقايسه نكن
بذار حد اقل آندو 3 رو با مك مقايسه كن.... هرچند كه سليقه اي هم هست.
اين كه اينترفيس عادي بشه كه عاديه :31: مگه اينترفيس اپل بعد از 1 هفته عادي نميشه؟
حداقلش اينه كه آندو هزارتا لانچر داره كه هر كدومش يه خصوصيتي داره و خيلي تنوع ايجاد ميكنه.
حرفت درسته.به نظر منم 70.80 درصدش سلیقه ایه.من مفایسه نکردم ولی اگه یه موقعه مفایسه ای هم کرده باشم آندو 1.6 و x10 ی که 6 ماهه ریلیز شده رو با با مک 3.1.3 و 3gs ی که 15 ماهه تو بازاره مقایسه کردم...
اینکه آره.من اون رو گفتم چون اینترفیس یکی از دلایل اصلی خرید x10 واسه من بود...
بابا شما که اگه تعریفایی که از این گوشی کرده بودیو جمه بزنن از کتاب استاتیک بیر جانسون هم بیشتر میشه! ما رو حساب تعریفات میخواستیم بخریم
عزیز من که نگفتم گوشی بدیه.اتفاقا یکی از بهترین گوشی هایی که تا جالا داشتم.کمتر گوشی بوده که 5.6 ماه تو دستم دووم بیاره :دی
من چند تا از عیب هاش رو گفتم.چیزهایی که شاید واسه من نقص بود ولی واسه بقیه نیست.گوشی بی عیب و نقص هم مگه داریم؟
SAEED_BARCELONA
08-09-2010, 12:42
سامان باز برگشتی طرز فکرت زشت شده:دی برگرد آمریکا آدم بشی:دی
Mirsal هم توی play now هست دانلودش کن خو. این همه داری میگی برنامه میخوام برنامه میخوام
یعنی چی مشکل وب فارسی تا حدودی حل شده؟
الان مشکلش چیه؟
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
Original Titan
10-09-2010, 03:46
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
گر صبر كني زغوره حلوا سازي داداش
بنده5-6ماه با هيرو بدون فارسي سر كردم تا اين كه گوشي تمام فارسي شد
شما هم خيالت راحت باشه.
اس ام س فارسي كه حل شدنيه راحت
ولي وب رو بايد كمي صبر كني! مطمئن باش زود حل ميشه.
رفقا،تنها عیب این گوشی،نسخه ی سیستم عاملشه؟!
من واقعا بین لجند اچ تی سی و این ایکس تن گیر کردم و نمیدونم کدوم رو بگیرم! از یه طرف سخت افزار این ایکس 10 و از یه طرف نرم افزار لجند!!!
gtairani
11-09-2010, 13:37
دوستان این بد ترین گوشی بود که توی عمرم داشتم :2:
من که پیشنهاد می کنم نخرید!! :41:
راستی این گوشی که 2 ماه دستم هست چند می خرن ازم؟ :13:
رد یه گوشی و درج نظر ناخوشایند راجع به اون بدون ذکر دلیل میشه ابراز سلیقه.
لااقل چهار تا دلیل براش میآوردی!
AryanLand
11-09-2010, 16:46
دوستان این بد ترین گوشی بود که توی عمرم داشتم :2:
من که پیشنهاد می کنم نخرید!! :41:
راستی این گوشی که 2 ماه دستم هست چند می خرن ازم؟ :13:
سلام.
همونطور که دوستمون گفتن برای رد یا تایید باید دلیل بیارید و به این سبکی که شما فرمودید میشه کلی گویی و اصلا" دلیلی نداره که دیگران قبول کنن.به چه دلیل این گوشی بدترین بوده ؟ در مقایسه با چه گوشیهایی بدترین بوده؟ قبلا" چه گوشی داشتید که این از اون بدتره؟ چه انتظاراتی رو داشتید و برآورده نشده که بدترین بوده؟ مشکلاتی که شما باهاش برخورد کردید چی بوده؟و....... شما اگر مشکلاتش رو بفرمایید شاید دوستان تو همین تاپیک بتونن کمکتون کنن تا این مشکلات برطرف بشه و مجبور نشید گوشی رو با ضرر بفروشید.:11:
رد یه گوشی و درج نظر ناخوشایند راجع به اون بدون ذکر دلیل میشه ابراز سلیقه.
لااقل چهار تا دلیل براش میآوردی!
کاملا" موافقم .:11:
gtairani
11-09-2010, 18:17
سلام
بدترین گوشی عمرم بود
قبلا ان 96 داشتم
مشکلات:
1-صدای گوشی هنگام حرف زدن کمه :41:یعنی خیلی کمه :19: من وقتی میرم بیرون از ان 96 استفاده می کنم چون نمی فهمم طرف چی میگه :13:
2-گوشی هر از گاهی کند می شه می ره روی اعصاب ادم :19:
3-سیستم عامل گوشی خیلی بی شکل هست :41:
4-سیستم عامل که :2:
5-تاچش خیلی خیلی خیلی بده!!! :2:
دیگه دلیل بیشتر از این؟؟؟ :13:
گوشی هم خیلی گرون هست
به نظرم 300 که شد ارزش خرید داره
دوست عزیز مطمئن هستید این گوشی رو دارید یا فقط از بقیه جاها کپی گرفتید؟!
AryanLand
11-09-2010, 19:06
سلام
بدترین گوشی عمرم بود
قبلا ان 96 داشتم
مشکلات:
1-صدای گوشی هنگام حرف زدن کمه :41:یعنی خیلی کمه :19: من وقتی میرم بیرون از ان 96 استفاده می کنم چون نمی فهمم طرف چی میگه :13:
گوشی هم خیلی گرون هست
سلام.
ممنونم از اینکه نظراتتون رو فرمودید .
در مورد صدا , صدای گوشی خیلی زیاد نیست اما اینجوری هم که میفرمایید کم نیست که بیرون نشه ازش استفاده کرد تو محیطهای شلوغ هم میشه ازش استفاده کرد اما یکم نسبت به محیطهای خلوت سخت تره در این مورد دوستان هم نظرشون رو بفرمایند ممنون میشم.
در مورد کند شدن گوشی چند تا مسئله میتونه دخیل باشه اول اینکه برنامه های همزمان باز داشته باشید دوم و مهمتر از اولی اینه که شما برنامه هایی رو همزمان استفاده کنید که با هم سازگاری نداشته باشن و مورد دیگه اینکه برنامه هایی نصب کرده باشید که با استانداردهای سیستم عامل و گوشی هم خوانی نداشته باشن اینارو تست کنید وگرنه از نظر سخت افزاری این گوشی مشکلی نداره که باعث این مسئله بشه فکر نمیکنم دوستان دیگه هم با این مشکل روبرو باشن.
در مورد سیستم عامل 2 تا مطلب رو فرمودید اول اینکه بی شکل است!!!که من اصلا" نمیتونم متوجه بشم یعنی چی دوم اینکه "سیستم عامل که" .که چی؟ اینم باز جسارتا" شد کلی گویی:46:اگر منظورتون اینه که سیستم عامل خوبی نیست که باید عرض کنم یکم باید با انصاف تر برخورد کنیم .آندروید با این مدت زمان کمی که اومده تونسته کاملا" جای خودش رو تو بازار باز کنه و انصافا" سیستم عامل خوبیه و فقط یکم زمان میخواد(هر چند تو همین مدت زمان کم هم نسبت به سیستم عاملهای دیگه اگر بخواهیم تو بازه زمانی در نظر بگیریم جلوتره).
در مورد تاچ هم این اولین باره من میشنوم تاچ گوشی بده. تاپش از چه نظر بده ؟ حساسیت تاچ کمه یا دقتش کمه؟دوستان دیگه هم اگر نظر بدن این مسئله بهتر نمود پیدا میکنه و درستی یا اشتباه بودن نظر بنده معلوم میشه.مخصوصا" اینجوری که شما فرمودید خیلی خیلی خیلی بده.
در کل بازم از توجه شما تشکر میکنم.پیشنهاد من اینه که شما یکبار گوشی رو به حالت کارخونه برگردونید و دوباره منتها اینبار با دقت نظر بیشتر با گوشی کار کنید مخصوصا" در مورد نصب و استفاده برنامه های جانبی انشاا..مشکلاتتون حل میشه.
اما در مورد قیمتش نظری ندارم.:11::10:
gtairani
12-09-2010, 15:14
دوست عزیز مطمئن هستید این گوشی رو دارید یا فقط از بقیه جاها کپی گرفتید؟!
بله مطمئن هستم این گوشی رو دارم :27:
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
سلام.
ممنونم از اینکه نظراتتون رو فرمودید .
در مورد صدا , صدای گوشی خیلی زیاد نیست اما اینجوری هم که میفرمایید کم نیست که بیرون نشه ازش استفاده کرد تو محیطهای شلوغ هم میشه ازش استفاده کرد اما یکم نسبت به محیطهای خلوت سخت تره در این مورد دوستان هم نظرشون رو بفرمایند ممنون میشم.
در مورد کند شدن گوشی چند تا مسئله میتونه دخیل باشه اول اینکه برنامه های همزمان باز داشته باشید دوم و مهمتر از اولی اینه که شما برنامه هایی رو همزمان استفاده کنید که با هم سازگاری نداشته باشن و مورد دیگه اینکه برنامه هایی نصب کرده باشید که با استانداردهای سیستم عامل و گوشی هم خوانی نداشته باشن اینارو تست کنید وگرنه از نظر سخت افزاری این گوشی مشکلی نداره که باعث این مسئله بشه فکر نمیکنم دوستان دیگه هم با این مشکل روبرو باشن.
در مورد سیستم عامل 2 تا مطلب رو فرمودید اول اینکه بی شکل است!!!که من اصلا" نمیتونم متوجه بشم یعنی چی دوم اینکه "سیستم عامل که" .که چی؟ اینم باز جسارتا" شد کلی گویی:46:اگر منظورتون اینه که سیستم عامل خوبی نیست که باید عرض کنم یکم باید با انصاف تر برخورد کنیم .آندروید با این مدت زمان کمی که اومده تونسته کاملا" جای خودش رو تو بازار باز کنه و انصافا" سیستم عامل خوبیه و فقط یکم زمان میخواد(هر چند تو همین مدت زمان کم هم نسبت به سیستم عاملهای دیگه اگر بخواهیم تو بازه زمانی در نظر بگیریم جلوتره).
در مورد تاچ هم این اولین باره من میشنوم تاچ گوشی بده. تاپش از چه نظر بده ؟ حساسیت تاچ کمه یا دقتش کمه؟دوستان دیگه هم اگر نظر بدن این مسئله بهتر نمود پیدا میکنه و درستی یا اشتباه بودن نظر بنده معلوم میشه.مخصوصا" اینجوری که شما فرمودید خیلی خیلی خیلی بده.
در کل بازم از توجه شما تشکر میکنم.پیشنهاد من اینه که شما یکبار گوشی رو به حالت کارخونه برگردونید و دوباره منتها اینبار با دقت نظر بیشتر با گوشی کار کنید مخصوصا" در مورد نصب و استفاده برنامه های جانبی انشاا..مشکلاتتون حل میشه.
اما در مورد قیمتش نظری ندارم.:11::10:
در مورد تاچ هم حساسیت کمه هم دقتش کمه
سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنید :18: خیلی زیبا هست :20: ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه :13:
حالا من گوشی رو به حالت کارخونه برمی گردونم میگم خوب شده یا نه :11:
L.A.M.P.A.R.D
12-09-2010, 15:23
عزیزم....سیستم عامل این با htc یکیه.....فقط ورژنش قدیمیه که اوم حل میشه
ایراد های بنی اسرائیلی میگیریدا :دی
Original Titan
12-09-2010, 16:44
داداش تو كه فرق اينترفيس با سيستم عامل رو نميدوني پس اصلا نظر نده
هر گوشي كه فك ميكني سيستم عاملش رو دوست ميداري برو بخر
اين گوشي هم به اندازه كافي طرفدار داره كه تو اينجوري ميايي ضدش حرف ميزني
بنده هم گوشي رو ديدم مشكل تاچ نداره.... شما احتمالا با ناخن كار ميكني فك ميكني بايد عمل كنه! با كوچكترين برخورد پوست بدن با صفحه شما يه عمل كيليك انجام داديد.
gtairani
12-09-2010, 19:23
داداش تو كه فرق اينترفيس با سيستم عامل رو نميدوني پس اصلا نظر نده
هر گوشي كه فك ميكني سيستم عاملش رو دوست ميداري برو بخر
اين گوشي هم به اندازه كافي طرفدار داره كه تو اينجوري ميايي ضدش حرف ميزني
بنده هم گوشي رو ديدم مشكل تاچ نداره.... شما احتمالا با ناخن كار ميكني فك ميكني بايد عمل كنه! با كوچكترين برخورد پوست بدن با صفحه شما يه عمل كيليك انجام داديد.
دوست عزیز کسی با شما صحبت نکرد!!!
Original Titan
12-09-2010, 19:51
دوست عزيز ناراحت نشو :)
gtairani
12-09-2010, 20:16
دوست عزيز ناراحت نشو :)
ببخشید خیلی عصبانی شدم :31:
ببخشید خیلی عصبانی شدم :31:
من با اجازه از بقیه دوستان نظر میدم
تمام این مشکلات با آپدیت به ورژن 026 از بین می ره
صدا واقعا عالی می شه
سرعت از این رو به اون رو میشه
مشکل اذیت کردن تاچ هم حل میشه
اما با ید این رو هم در نظر داشت که گوشی به طور پیش فرض 2 تا محافظ داره یکی از محافظ ها زمان خرید با چشم دیده می شه و به راحتی کنده میشه اما دومی اصلا دیده نمیشه و کندنش 10 دقیقه اگه حرفه ای باشی کار داره چون فوق العاده ضخیم و حرفه ای چسبیده شده :10:
AryanLand
12-09-2010, 22:52
بله مطمئن هستم این گوشی رو دارم :27:
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنید :18: خیلی زیبا هست :20: ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه :13:
حالا من گوشی رو به حالت کارخونه برمی گردونم میگم خوب شده یا نه :11:
سلام.
قربان انشاا..مشکل حل میشه همه اینجا میایم که اگر بتونیم مشکلی ازدیگران حل کنیم یا مشکلاتمون رو با کمک دیگران حل کنیم.:11:
SAEED_BARCELONA
12-09-2010, 22:57
سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنید خیلی زیبا هست ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه
حساسیت و دقتش کمه؟ مطمئنی؟ والا مال منو فک و فامیل و دوست و آشنا هر کدوم کار کردم هیچ کدوم همچین مشکلی نداشتیم حالا نمیدونم شما چه انتظاری دارید دیگه. نکنه میخوای براش سوت یا شوت:دی بزنی اونم بگه فهمیدم قربان:دی
سیستم عامل x10 چنگی به دل نمیزنه ولی سیستم عامل htc زیباست؟ منظورت اینترفیسه فک کنم. یا حتما از سری ویندوز موبایل بوده اونی که دیدی که در هر 2 صورت بازم اشنباه میکنی. اینترفیس ریچل به این باحالی دلت میاد بگی زشته؟
اقا میگم این x10 hت رو که خیلی بده و این ارو نمی فروشی؟!
باور کن من سه ماهه دنبال یه دسته دوم تمیزشم که هرچی میگردم پیدا نمیشه.....
اصلا رو دست x10 میشه بگی چه گوشیی هست؟!!!
اگه میخوای اهنگ گوش بدی،برو یه پلیر بگیر!!!!به نظر من اصلا مولتی تاچ و صدا مهم نیست.....مهم اینه که سخت افزارش خر زوره و وقتی 2.1 روش نصب بشه،همین نکسوس وان جلوش لنگ میمونه!!بابا طرف مثل ایفون 4 ه!!! من سخت افزاروشن رو هزار بار مقایسه کردم این فقط کوچیک تره!!!
AryanLand
13-09-2010, 00:28
حساسیت و دقتش کمه؟ مطمئنی؟ والا مال منو فک و فامیل و دوست و آشنا هر کدوم کار کردم هیچ کدوم همچین مشکلی نداشتیم حالا نمیدونم شما چه انتظاری دارید دیگه. نکنه میخوای براش سوت یا شوت:دی بزنی اونم بگه فهمیدم قربان:دی
سیستم عامل x10 چنگی به دل نمیزنه ولی سیستم عامل htc زیباست؟ منظورت اینترفیسه فک کنم. یا حتما از سری ویندوز موبایل بوده اونی که دیدی که در هر 2 صورت بازم اشنباه میکنی. اینترفیس ریچل به این باحالی دلت میاد بگی زشته؟
سلام.
قربان این دوستمون گفتن که ریست میکنن ببینن مشکل از چیه.اینکه دقت و حساسیت در یکسری موارد خاص کم بشه بنظر شما غیر طبیعیه؟شما گوشیت رو بده به من, من در عرض 5 دقیقه کاری میکنم که شما با کلنگ هم نتونی تاچ گوشیت رو وادار به عمل کنی.:46:
شما دیگه چرا قا سعید شما که دیگه قدیمی و استخون خورد کرده هستی جای اینکه بفکر حل کردن مشکل باشی موضع میگیری؟در مورد اون اینترفیس هم که دیگه.....:31:بابا اون سلیقه ایه .یکی خوشش میاد یکی نمیاد مثلا" من از بادمجان بدم میاد اگه از نظر شما (شمای نوعی رو عرض میکنم) بهترین غذای دنیا باشه من نمیخورم یعنی اصلا" نمیتونم بخورم.(حالم بد میشه):31::10::40::11:
اقا میگم این x10 hت رو که خیلی بده و این ارو نمی فروشی؟!
باور کن من سه ماهه دنبال یه دسته دوم تمیزشم که هرچی میگردم پیدا نمیشه.....
اصلا رو دست x10 میشه بگی چه گوشیی هست؟!!!
اگه میخوای اهنگ گوش بدی،برو یه پلیر بگیر!!!!به نظر من اصلا مولتی تاچ و صدا مهم نیست.....مهم اینه که سخت افزارش خر زوره و وقتی 2.1 روش نصب بشه،همین نکسوس وان جلوش لنگ میمونه!!بابا طرف مثل ایفون 4 ه!!! من سخت افزاروشن رو هزار بار مقایسه کردم این فقط کوچیک تره!!!
سلام.
قربان هر کسی با توجه به نیازش و دیدگاه خودش تصمیم به خرید میگیره و گهگاه از خریدش میتونه پشیمون هم بشه.اینکه رو دست X10 گوشی هست یا نیست رو من و شما نمیتونیم بگیم چون X10 (چون بحث در اینمورد هست اینو مثال زدم)میتونه نیاز منو براورده کنه اما شاید نیاز شمارو نه.(یا برعکس) اینکه به نظر شما مولتی تاچ و صدا و شاید خیلی چیزهای دیگه مهم نباشه نمیتونه دلیلی باشه که برای من (من نوعی) هم مهم نباشه .اینک سخت افزار قوی باشه نمیتونه دلیل بر برتری مطلق باشه و این مورد به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره.(اون دوستانی که مدت های زیادیه با این نوع دستگاه ها کار میکنن متوجه عرایض بنده هستن) که یکی از این عوامل که نقش بسزایی داره همون سیستم عاملی هست که شما میفرمایید اگر به 2,1 ارتقاء پیدا کنه نکسوس پیشش لنگ میمونه حالا اگر ارتقاء پیدا نکرد چی؟(البته نمیگم نمیکنه ها و همینطور نمیگم میکنه به هر حل منم مثل خیلی از دوستان اینجا منتظرم این اتفاق بیفته.) اینکه شما سخت افزار اینو با آیفون 4 میسنجی اصلا" منطقی هست بنظر خودتون؟جایی که قراره رو این آندروید نصب بشه و رو اون مک؟ اصلا" این 2 تا سیستم عامل دخلی به هم دارن که سخت افزاراشون باهم مقایسه بشن؟
به هر حال جسارت بنده رو ببخشید اما همه بیایم یکم صبور تر باشیم و اگر واقعا" مشکلی هست(واسه اون دوست عزیزمون) که بصورت نرم افزاری بشه حل کرد , حل کنیم تا اون دوستمون هم که پول دادن و این گوشی رو خریدن بتونن با رضایت و راحتی از گوشیشون استفاده کنن و لذت ببرن.:10::11:
در آخر بازم از همه دوستان بخاطر جسارتی که کردم عذر میخوام.:40::11:
SAEED_BARCELONA
13-09-2010, 09:24
سلام.
قربان این دوستمون گفتن که ریست میکنن ببینن مشکل از چیه.اینکه دقت و حساسیت در یکسری موارد خاص کم بشه بنظر شما غیر طبیعیه؟شما گوشیت رو بده به من, من در عرض 5 دقیقه کاری میکنم که شما با کلنگ هم نتونی تاچ گوشیت رو وادار به عمل کنی.
شما دیگه چرا قا سعید شما که دیگه قدیمی و استخون خورد کرده هستی جای اینکه بفکر حل کردن مشکل باشی موضع میگیری؟در مورد اون اینترفیس هم که دیگه.....بابا اون سلیقه ایه .یکی خوشش میاد یکی نمیاد مثلا" من از بادمجان بدم میاد اگه از نظر شما (شمای نوعی رو عرض میکنم) بهترین غذای دنیا باشه من نمیخورم یعنی اصلا" نمیتونم بخورم.(حالم بد میشه)
و علیکم سلام:دی
آخه ریست کردن که مشکلی رو حل نمیکنه که.
حساسیت رو شاید بتونی ناک آوت کنی:دی ولی دقت چی؟ اصلا یعنی چی دقتش کمه؟ یعنی مثلا حرف A رو بزنی L تایپ کنه؟ بیخیال بابا:دی
اینترفیس هم درسته سلیقه ایه ولی قبول کنید که زیباترین اینترفیس بین گوشیهای آندرویدی همینه. درسته سلیقه ایه ولی باید رقیبی وجود داشته باشه که اینو با اون مقایسه کنی یا نه؟ مال ما بهتره باور کن:دی
gtairani
13-09-2010, 11:38
اینترفیس گوشی حالم رو بهم می زنه :2:
کسی تم ایفون برای این گوشی داره؟؟؟
قربان هر کسی با توجه به نیازش و دیدگاه خودش تصمیم به خرید میگیره و گهگاه از خریدش میتونه پشیمون هم بشه.اینکه رو دست X10 گوشی هست یا نیست رو من و شما نمیتونیم بگیم چون X10 (چون بحث در اینمورد هست اینو مثال زدم)میتونه نیاز منو براورده کنه اما شاید نیاز شمارو نه.(یا برعکس) اینکه به نظر شما مولتی تاچ و صدا و شاید خیلی چیزهای دیگه مهم نباشه نمیتونه دلیلی باشه که برای من (من نوعی) هم مهم نباشه .اینک سخت افزار قوی باشه نمیتونه دلیل بر برتری مطلق باشه و این مورد به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره.(اون دوستانی که مدت های زیادیه با این نوع دستگاه ها کار میکنن متوجه عرایض بنده هستن) که یکی از این عوامل که نقش بسزایی داره همون سیستم عاملی هست که شما میفرمایید اگر به 2,1 ارتقاء پیدا کنه نکسوس پیشش لنگ میمونه حالا اگر ارتقاء پیدا نکرد چی؟(البته نمیگم نمیکنه ها و همینطور نمیگم میکنه به هر حل منم مثل خیلی از دوستان اینجا منتظرم این اتفاق بیفته.) اینکه شما سخت افزار اینو با آیفون 4 میسنجی اصلا" منطقی هست بنظر خودتون؟جایی که قراره رو این آندروید نصب بشه و رو اون مک؟ اصلا" این 2 تا سیستم عامل دخلی به هم دارن که سخت افزاراشون باهم مقایسه بشن؟
به هر حال جسارت بنده رو ببخشید اما همه بیایم یکم صبور تر باشیم و اگر واقعا" مشکلی هست(واسه اون دوست عزیزمون) که بصورت نرم افزاری بشه حل کرد , حل کنیم تا اون دوستمون هم که پول دادن و این گوشی رو خریدن بتونن با رضایت و راحتی از گوشیشون استفاده کنن و لذت ببرنببخشید ولی اونایی که گفتم همه از نظر خود بنده بودن....حالا شاید متن رو طوری نوشتم که انگار دارم میگم این گوشی باید واسه همه اینجوری باشه که این حرف از سوی هر کسی و از هر نظری و برای هر کالایی خنده داره!!!
در کل من عاشق این گوشیم،با توجه به قیمت بالاش میخوام دست دومش رو بخرم(اگه سالم باشه....)
اینترفیس گوشی حالم رو بهم می زنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تم ایفون برای این گوشی داره؟؟؟ من عاشق ایفون بودم...هر گوشیی که میخریدم،یه چیزی از ایفون میدیدم و اون گوشی دیگه فرداش در حال تعویض شدن بود!!!
ولی فعلا این ایکس تن چشم رو گرفته و مطمئنم که اگه با یه سری برنامه های مورد نظر من مشکلی نداشته باشه،(سیستم عاملش!) من باهاش مشکلی ندارم....
اگه گوشیتو نرو می فروشین بهم خبر بدین تا درباره ی قیمت صحبت کنیم!!شاید بتونین واسه خودتون یه ایفون 4 یا 3جی اس 3 بگیرین و اپدیتش کنین به سیستم عامل جدید و خلاص!!!
این گوشی تم داره،ولی بهترین تم هاش دارک و اینا هستن ولی تم ایفون رو نمی دونم داره یا نه!!!
راستی یه چیزی:
من یادمه با کلی ذوق،k750 خریدم!!! ولی وقتی دیدم اون چیزی که من فک میکردم نیست،دیگه هیچوقت ازش خوشم نیومد....با وجود اینکه هکش کردم و منو و همه چیزش عوض شد با تمام دستکاری هایی که روش انجام دادم،ولی بازم ازش خوشم نیومد و هر لحظه تو فکر تعویضش بودم!!!چون دیگه دلم رو شیکسته بود!!!!!
همین ماجرا رو باk800 هم داشتم....
به نظرم وقتی یه گوشی ازش دلخور شدی! دیگه واست گوشی بشو نیست که نیست....تازه اندو هنوز تو ایران جا نیوفتاده!!!
قصد جسارتی ندارم ولی حضور بعضی ها که یا گوشی رو ندارن و نظر الکی میدن و کسانی که با X10 مخالف هستند در اینجا باعث بحث میشه این تاپیک بیشتر برای کمک هست نه بحث اگر ممکن هست این بحث ها رو جاهای دیگه کنید اینطوری ارزش تاپیک بالانر میره
یک سوال دارم
خب با آمدن اندروئید 2.1 برای X10 فیلمبرداری به HD تبدیل میشه...خب گوشیهایی که بعد از عرضه این ورژن میخوان عرضه بشن حتما ورژن 2.1 دارن سوالم اینه که آیا پشت باتری HD درج میشه؟!شکل درب باتری عوض میشه؟!یک جا هم دیدم یک باتری قوی تر براش اومده ولی شکل درب باتری عوض میشه!
Original Titan
13-09-2010, 16:28
خب با آمدن اندروئید 2.1 برای X10 فیلمبرداری به HD تبدیل میشه...خب گوشیهایی که بعد از عرضه این ورژن میخوان عرضه بشن حتما ورژن 2.1 دارن سوالم اینه که آیا پشت باتری HD درج میشه؟!شکل درب باتری عوض میشه؟!یک جا هم دیدم یک باتری قوی تر براش اومده ولی شکل درب باتری عوض میشه!
مگه حتما بايد وقتي اچ دي داره روش درج بشه؟
مگه سامسونگه؟:31:
چون ويواز بود دليل نميشه اينم باشه .
Original Titan
13-09-2010, 17:04
ه خبر بد براي دوستان ايكس ده دار
ايكس 10 2.2 نخواهد داشت
منظور از 2.2 فرويوي آفيشيال هست
رام دستي ممكنه داشته باشه
آخرين ساپورت رسمي براي ايكس 10 همين 2.1 هست
البته ممكنه هم حقيقت نداشته باشه :31:
ايكس 10 2.2 نخواهد داشت
البته ممكنه هم حقيقت نداشته باشه :31:
خب عزیز منبع رو بگو الکی توی دل ما رو خالی نکن:31:
کسی speed limit برای X10 داره؟
hamed1297
13-09-2010, 19:48
من هم احتمال میدم که 2.2 براش نیاد.
2.1 رو با این همه تاخیر داره بیرون میره واسه همین.شک نکنید.
شما همین تاخیر رو واسه 2.2 در نظر بگیرید زمانش میشه 2 سال بعد از ورود گوشی به بازار:دی..
خوب معلومه دیگه ساپورتی نداره.
Original Titan
13-09-2010, 19:55
خب عزیز منبع رو بگو الکی توی دل ما رو خالی نکن
کسی speed limit برای X10 داره؟
شما 50 50 حساب كن
منبعش خييلي خركيه :31: فعلا دوست داريم خيلي چيزايي كه ميگه رو باور كنيم
زمان حقيقت رو مشخص ميكنه
ايكس 10 2.2 نخواهد داشت
البته ممكنه هم حقيقت نداشته باشه
اینکه خیلی بده....من همین فردا دارم میخرمش اینم ضد حالی که اصلا خوشم نمی اومد بشنومش.....(با این وجود می خرمش!!)
راستی دوستی که میگن ماهایی که نداریمش اینجا حرف نزنیم....
ببین رفیق،من تقریب اکل این تاپیک رو خندم...تو 70 صفحه ی اول،فقط 3 نفر گوشی رو داشتن و بقیه فقط پرسیدن و دربارش حرف زدن...واسه هیچکدوم از اونها این جرم نبود،واسه ما جرم شد؟!!!
درضمن،گوشی شما وقتی اچ دی فیلم بگیره،اچ دی فیلم میگیره چه تفاوتی داره که روش بنویسن یا نه؟!
SAEED_BARCELONA
13-09-2010, 22:46
آقا سینپس پست بده آقا مشکلی نیست که. قرار نیست که فقط اونایی که دارن بیان پست بدن. پست بده جواب میدیم برادر من
2.2 هم میاد ولی آفیشال ولی میاد:دی
L.A.M.P.A.R.D
13-09-2010, 22:59
خیلی حیف هست که این گوشی رو درست ساپورت نمیکنن.......نمیدونم مشکل از چیه واقعا:13:
من که خیلی دوسش دارم....ولی بخواطر این اپدیت ها :13:
AryanLand
14-09-2010, 00:00
و علیکم سلام:دی
آخه ریست کردن که مشکلی رو حل نمیکنه که.
حساسیت رو شاید بتونی ناک آوت کنی:دی ولی دقت چی؟ اصلا یعنی چی دقتش کمه؟ یعنی مثلا حرف A رو بزنی L تایپ کنه؟ بیخیال بابا:دی
اینترفیس هم درسته سلیقه ایه ولی قبول کنید که زیباترین اینترفیس بین گوشیهای آندرویدی همینه. درسته سلیقه ایه ولی باید رقیبی وجود داشته باشه که اینو با اون مقایسه کنی یا نه؟ مال ما بهتره باور کن:دی
سلام.
سعید جان :18:!!!!
یعنی واقعا" تا حالا ندیدی تاچ دقیق نباشه؟(منظورم این گوشی نیستا کلی میگم).آره میشه دقیق نباشه مثلا" شما 1 رو تاچ کنی 2 بزنه.البته حل میشه مشکل خاصی نیست.در مورد ریست هم بابا قرار بود ریست کارخونه کنه یعنی تمام مشکلات حل میشه.:10::11:
قصد جسارتی ندارم ولی حضور بعضی ها که یا گوشی رو ندارن و نظر الکی میدن و کسانی که با X10 مخالف هستند در اینجا باعث بحث میشه این تاپیک بیشتر برای کمک هست نه بحث اگر ممکن هست این بحث ها رو جاهای دیگه کنید اینطوری ارزش تاپیک بالانر میره
سلام.
اگر تو این قسمت منظورتون منم .من نه با این گوشی مخالفم و نه قسمت اول فرمایشاتتون .هم X10 رو دارم هم X10 مینی رو .به قول بزرگان اسنادش هم موجوده.:46::11:
AryanLand
14-09-2010, 00:08
من هم احتمال میدم که 2.2 براش نیاد.
2.1 رو با این همه تاخیر داره بیرون میره واسه همین.شک نکنید.
شما همین تاخیر رو واسه 2.2 در نظر بگیرید زمانش میشه 2 سال بعد از ورود گوشی به بازار:دی..
خوب معلومه دیگه ساپورتی نداره.
سلام.
آقا باید مثل من باشید .من وسیله رو (هر دستگاهی رو) با شرایط حالش میخرم حالا اگر براش چیز جدیدی اومد که بهتر اگر هم نیومد چون با در نظر گرفتن شرایط حالش خریدم معمولا" پشیمون نمیشم.(البته به غیر از X1 که واقعا" پشیمون شدم البته اونم بخاطر یه سری مسایل خاص).حالا این گوشی هم همینطوره پیشنهاد میدم با شرایط حال گوشیتون حال کنید و زیاد درگیر شرایط آینده ش نشید چون نمیتونید با الانش حال کنید.:10::11:
اینکه خیلی بده....من همین فردا دارم میخرمش اینم ضد حالی که اصلا خوشم نمی اومد بشنومش.....(با این وجود می خرمش!!)
راستی دوستی که میگن ماهایی که نداریمش اینجا حرف نزنیم....
ببین رفیق،من تقریب اکل این تاپیک رو خندم...تو 70 صفحه ی اول،فقط 3 نفر گوشی رو داشتن و بقیه فقط پرسیدن و دربارش حرف زدن...واسه هیچکدوم از اونها این جرم نبود،واسه ما جرم شد؟!!!
درضمن،گوشی شما وقتی اچ دی فیلم بگیره،اچ دی فیلم میگیره چه تفاوتی داره که روش بنویسن یا نه؟!
دوست عزیز بنده که با شما نبودم...شما حق دارید در مورد صحبت کنید و سوال کنید منظورم کسانی بود که میخوان بحث کنند و تاپیک را به بیراهه بکشند....
یک سوالی دارم....اگر بخوایم به 2.1 آپدیت کنیم حجمش چقدره؟200مگابایت هست؟
farhooode
14-09-2010, 10:27
زنده باد گوشی X10
night lord
14-09-2010, 10:29
جواب email که یکی از بکس انجمن آندروئید farhang به sony erricson زده دیروز رو براتون میزارم. اول بگم که گفته آپدیت میاد q3 . و رنگ هم تو 2.1x به 16 ملیون میرسه .
و قبلا هم گفته بود که q1 2011 آپدیت 2.2. میاد که تو این مورد من امیدی ندارم . ولی 2.1 حتمیه :
خیلی خوب اینم از زبان SonyEricsson UK در صفحهء F*a*c*e*b*o*o*k
در مورد 16M رنگ:
Thank you for your response.
As stated previously, the display colours will not be updated at this time however your feedback will be considered for future updates.
...
Thanks again for your feedback and suggestions.
Regards,
The Sony Ericsson Facebook Team.
ترجمه: همونطور که قبلا هم گفتیم، رنگهای صفحهء نمایش فعلا آپدیت نخواهند شد ولی حرف شما برای آپدیت های بعدی در نظر گرفته خواهد شد.
در مورد تاریخ دقیق آپدیت اندروید 2.1:
Thank you for your response.
All information currently available regarding the X10 update to Android 2.1 can be found from the link below. We hope this helps.
...
Sony Ericsson Xperia™ X10 to get UXP upgrade in Q4 2010 | Product Launch Blog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Regards,
The Sony Ericsson Facebook Team.
ترجمه: تمام اطلاعات رسمیه موجود مربوط به آپدیت 2.1 در این لینک وحود داره:
Sony Ericsson Xperia™ X10 to get UXP upgrade in Q4 2010 | Product Launch Blog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(که توی این لینکه گفته سه ماهء آخر سال میلادی)
Original Titan
14-09-2010, 12:10
ماكس 120 تا هست
همين حدوداست
hamed1297
14-09-2010, 14:28
سلام.
آقا باید مثل من باشید .من وسیله رو (هر دستگاهی رو) با شرایط حالش میخرم حالا اگر براش چیز جدیدی اومد که بهتر اگر هم نیومد چون با در نظر گرفتن شرایط حالش خریدم معمولا" پشیمون نمیشم.(البته به غیر از X1 که واقعا" پشیمون شدم البته اونم بخاطر یه سری مسایل خاص).حالا این گوشی هم همینطوره پیشنهاد میدم با شرایط حال گوشیتون حال کنید و زیاد درگیر شرایط آینده ش نشید چون نمیتونید با الانش حال کنید.
ایین بستگی داره که چقدر گوشی رو نگه میدارید.
من اهل این نیستم مرتب گوشی عوض کنم.واسه همین سعی میکنم یه گوشی بگیرم که اشکالات کمی داشته باشه.البته این هم اشکال نیست.
لعنت!! چیزی نمونده بود که گوشی رو بخرمش امروز.....
ولی نشد!!!
خیلی دوست داشتم این سفر فردا که میرم با ایکس تن میبود نه k800!!!!
به نظرم وقتی گوشی رو برای یه مدت طولانی میخری،باید به شرایط کنونی و ایندش توجه بکنی!!!!
dave3232
15-09-2010, 04:00
دوست عزیز بنده که با شما نبودم...شما حق دارید در مورد صحبت کنید و سوال کنید منظورم کسانی بود که میخوان بحث کنند و تاپیک را به بیراهه بکشند....
R2BA026 که واسه من 151.3MB بود پس مسلما از این بیشتر خواهد بود!!
dave3232
15-09-2010, 04:07
سلام
بدترین گوشی عمرم بود
قبلا ان 96 داشتم
مشکلات:
گوشی هم خیلی گرون هست
یک سوالی ذهن من رو به خودش مشغول کرده، شما تا حالا این گوشی رو دیدی؟:31:
چون به جز صدای مکالمه کم من هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم!!
اکثر دلایل شما هم قبل خرید قابل تشخیص هست!!اگه مشکل داره چرا....................
اون موقعی که x10 بشه 300 تومن x20 تو بازار هست:31:
gtairani
15-09-2010, 05:52
منظورم کسانی بود که میخوان بحث کنند و تاپیک را به بیراهه بکشند....
جسارت نشه ولی یکیش خودتی :13:
SAEED_BARCELONA
16-09-2010, 15:19
آقا حالا بیخیال. هی یکی میگه بحث و جدل میکنید اون میگه خودت شروع کردی اون میگه قاتل رو باید پیدا کنیم. شرلوک هلمز شدید؟
-----------------------------
دوستانی که مشکی دارن. پشتش خط افتاده یا نه؟ مال من سفیده تقریبا خش افتاده روش میخوام ببینم مشکیش هم همینطوره یا نه
farhooode
16-09-2010, 16:08
بلاخره یا خودش میاد یا خبرش
johnypersian1656
16-09-2010, 19:59
road map سونی برای x10 و خانواده لیک شد و همونطور که علی تیتی عزیز گفت مثل اینکه خبری از 2.2 برای x10 نیست :
720p video recording , هوم اسکرین 5 تایی, ساپورت html5 , فون بوکی که امکان کانکت بودن به دوستانتون توی فیس بوک و توییتر رو میده از جمله تغییرات واسه x10 هستن و مثل اینکه توی ورژن 2.1x این تغییرات به timescape ,mediascape اضافه میشه.واسه مینی و مینی پرو هم گفته میشه blluetooth , navigation تغییراتی رو خواهند داشت.
p.s
توی ویدئویی که توی نمایشگاه آلمان از 2.1 روی x10 بود واقعا سرعت گوشی عالی شده بود!
SAEED_BARCELONA
16-09-2010, 23:27
آپدیت 2.1x هم Q1 2011 عرضه میشه. میخوام نشه:دی
Original Titan
17-09-2010, 19:41
خوب....
يه شايعه خوب براي كسايي كه هنوز ايكس 10 نخريدن و ميخوان بخرن
به نظر ميرسه به ورژن ديگه از ايكس 10 با سخت افزار دست كاري شده ( قابليت مولتي تاچ و رم 512) در راه باشه
نظر شما رو به عكس زير جلب ميكنم
حدسيات حاكي از اونه كه ميگن اين ورژن ايكس 10 (ورژن 2) به فرويو آپديت ميشه.
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
ويژه حامد 1297 گل : :31:
دانلود كنيد ويديوي سوني اريكسون ايكس 10 با آندريد 2.1
سرعت شمري شده :31:
لهجه فيلم هم يزدي خرابه ممكنه متوجه نشيد :31:
hamed1297
17-09-2010, 23:15
با سلام.ویدیو را دیدم:دی...
بسی شگفت زده شدم.ایول.
farhooode
18-09-2010, 21:40
X10 مشکی رنگ پک عادی امروز شیراز 507 هزار تومان
hamidmyway
18-09-2010, 22:29
سلام دوستان پسورد گوشی رو یادم رفته باید چیکار کنم خیلی ممنون
AryanLand
18-09-2010, 23:06
سلام.
هارد ریست.:11:
Original Titan
18-09-2010, 23:07
من راهي به نظرم نميرسه به غير از وايپ ديتا
ريكاوري مود بيا بالا
بعد wipe data كن
ريكاوري مود هم فك كنم اينجوري واردش ميشي ::
وقتي گوشي خاموشه كليد back -> رو نگه دار و گوشي رو روشن كن
حالا بچه هاي ايكس 10 دار بيشتر ميتونن كمك كنن
dave3232
18-09-2010, 23:55
سلام.
هارد ریست.:11:
شما چرا سریع مرحله اخر رو توصیه میکنید!!:31:
من راهي به نظرم نميرسه به غير از وايپ ديتا
ريكاوري مود بيا بالا
بعد wipe data كن
ريكاوري مود هم فك كنم اينجوري واردش ميشي ::
وقتي گوشي خاموشه كليد back -> رو نگه دار و گوشي رو روشن كن
حالا بچه هاي ايكس 10 دار بيشتر ميتونن كمك كنن
x10 بوت لودرش قفل هست و اصلا نمیشه وارد ریکاوری شه!!
منظورتون قفل پترن هست؟
اگه اره یک سری به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و بخش x10 بزنید:11:
در ضمن اون roadmap واسه سال 2010 هست و دلیلی نداره توش در مورد 2011 حرف برنن و در ضمن برای المان:27:
متاسفانه 16M color هم تو این اپدیت به احتمال زیاد فعال نمیشه و گفته شده در اپدیت 2.1x در dec فعال میشه!!
Original Titan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این شایعات چیه پخش می کنی:31:
فقط واسه x10 ه؟
نمیدونی واسه مینی یا مینی پرو هم قراره بشه HD یا نه؟
X10 مامان رو دادم رفت دخترش Mini Pro رو گرفتم:31:
-----------------------------
دوستانی که مشکی دارن. پشتش خط افتاده یا نه؟ مال من سفیده تقریبا خش افتاده روش میخوام ببینم مشکیش هم همینطوره یا نه
مال من که تو این 5.6 ماه هیچ خشی نیفتاد روش:31:
road map سونی برای x10 و خانواده لیک شد و همونطور که علی تیتی عزیز گفت مثل اینکه خبری از 2.2 برای x10 نیست :
720p video recording , هوم اسکرین 5 تایی, ساپورت html5 , فون بوکی که امکان کانکت بودن به دوستانتون توی فیس بوک و توییتر رو میده از جمله تغییرات واسه x10 هستن و مثل اینکه توی ورژن 2.1x این تغییرات به timescape ,mediascape اضافه میشه.واسه مینی و مینی پرو هم گفته میشه blluetooth , navigation تغییراتی رو خواهند داشت.
p.s
توی ویدئویی که توی نمایشگاه آلمان از 2.1 روی x10 بود واقعا سرعت گوشی عالی شده بود!
ای بابا.پس خبری از فیلم برداری HD واسه Mini یا Mini Pro نیست نه؟
به نظرتون به خاطر CPU شه یا خود SE نمیخواد بزاره؟
SAEED_BARCELONA
19-09-2010, 10:17
به نظرتون به خاطر CPU شه یا خود SE نمیخواد بزاره؟
خود SE به خاطر ضعیف بودن CPU نمیزاره :دی
hoomi_gta
19-09-2010, 12:40
چند تا نکته خیلی مهم که با ایکس 10 امتحانش نکنید خیلی حیفه!
یکی نرم افزار navitel که اولین نرم افزار gps با توانایی مسیر یابی کاملا آفلاین است که در تهران به خوبی جواب میده حتی آمار عابر بانک ها را هم داره!! برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید:
یکی استفاده از اینترنت ایکس 10 بر روی کامپیوتر است که با سرعت edge ایرانسل میتونید روی کامپیوترتون به اینترنت وصل بشید که به برنامه نیاز داره. که اطلاعاتش در این لینک هست :
بهترین راه برای استفاده از مارکت چیه؟دیبرند رو نمیخوام
V/P/N هم توی کامپیوتر دارم ولی نمیدونم چه طوری باید توی گوشی ازش استفاده کنم
بهترین راه و آسانترینش کدومه؟
daniyalu
19-09-2010, 17:36
خوب....
يه شايعه خوب براي كسايي كه هنوز ايكس 10 نخريدن و ميخوان بخرن
به نظر ميرسه به ورژن ديگه از ايكس 10 با سخت افزار دست كاري شده ( قابليت مولتي تاچ و رم 512) در راه باشه
نظر شما رو به عكس زير جلب ميكنم
حدسيات حاكي از اونه كه ميگن اين ورژن ايكس 10 (ورژن 2) به فرويو آپديت ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1032x712 و حجم آن 84 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیو را دیدم
این گوشی کاملا چینی . همه ی گوشی های چینی باز شدن قفلش از چپ به راست در پایین صفحه قرار داره
johnypersian1656
19-09-2010, 23:58
x10 بوت لودرش قفل هست و اصلا نمیشه وارد ریکاوری شه!!
حدس علی میتونست درست باشه. چون مایلستون هم بوت لودر لاک داره ولی ریکاوری های مختلفی واسش وجود داره
این گوشی کاملا چینی . همه ی گوشی های چینی باز شدن قفلش از چپ به راست در پایین صفحه قرار داره
توی اون ویدئویی که از 2.1 هست به زبان آلمانی این خصوصیات رو اشاره میکنه
Lock screen is different (left to right)
- on homescreen, live wallpaper (he’s really impressed by that)
- 5 Homescreens instead of 3 (wow!)
- Appdrawer is different (he sounds disappointed)
- Videos in HD (his favourite)
- Facebook in Contacts/Sync
- HTML5 in Browser (not really though)
farhooode
20-09-2010, 13:08
برای اینکه تاپیک از حالت فریز در بیاد فرهوده میاد و گرمش میکنه
زنده باد گوشی زیبا و خوش دست و خوشکل و ناز و مامانی X10 سونی اریکسون رنگ مشکی همراه با هنزفری بلوتوث قدر قدرت
MW600
پ.ن:
یاد دوران جوانی بخیر
یاد باد آن روزگاران یاد باد
درود بر همه دوستان عزیز
فرهوده قیمت جدید ؟؟؟
این دانگل چیه تو امضات زدی ؟ برای پ س 3 ؟؟
L.A.M.P.A.R.D
20-09-2010, 23:36
کسی دست دوم نداره بده من ؟ :دی....میخوام باهاش یه تجربه ای داشته باشم
farhooode
21-09-2010, 07:42
فرهوده قیمت جدید ؟؟؟
این دانگل چیه تو امضات زدی ؟ برای پ س 3 ؟؟
ريالیمت جدید خوشکل خانم 507 هزار تومان پک عادی رنگ مشکی
رفتیم تو کار فروش دانگل ماهواره 40 درصد شبکه های کارتی رو برای 14 ماه باز میکنه
خیلی راحت شو تایم روی نیلست رو باز میکنه
خواستی پی ام بزن خیلی چیز خوبیه
دوستان اپدیت 2.1 برای این گوشی منتشر شد؟
SAEED_BARCELONA
22-09-2010, 17:34
5شنبه جمعه میاد. دیگه چیزی نمونده
feryshad
22-09-2010, 17:43
یه نکته ای هم در مورد آپدیت 2.1 بگم خوبه
درسته سونی اریکسون خبری از 2.2 برای X10 نداده ولی امکانات خوب 2.2 که تو 2.1 نبود رو تو 2.1 قرار داده
مثل فلش برای مرورگر و قابلیت نصب برنامه روی مموری و ...
سرعت گوشی هم تو 2.1 از 2.2 چیزی کم نداره ...
یعنی سونی اریکسون درسته که مثل برندهای دیگه سعی نکرده به هر نجوری سریع آپدیت 2.2 بده ولی آپدیت 2.2 ای که میخواد بده ، روش کار کرده ....
باید SuperUpdate میداد : )) !!
gtairani
23-09-2010, 00:06
وقتی اپدیت ۲.۱ اومد از کجا می تونم دانلود کنم؟؟
night lord
23-09-2010, 10:03
با خوده گوشی و یا از طریق
اتصال به کامپیوتر
hoomi_gta
23-09-2010, 12:50
فکر کنم دیگه نمیشه با خود گوشی آپدیت کرد باید با نرم افزار update service خود سونی اریکسون آپدیت کنی.
farhooode
23-09-2010, 12:52
شاید این جمعه بیاید
شاید هم اصلا نیاد
dave3232
23-09-2010, 13:45
طبق اخرین احبار اپدیت به اخر november افتاد!!
feryshad
23-09-2010, 14:06
طبق اخرین احبار اپدیت به اخر november افتاد!!
نه افتاد به آخر اکتبر
یعنی یه ماه دیگه ...
The key changes for the different products are the following:
Xperia X10:
HD video recording with continuous auto-focus for high quality videos
Upgrade of the Android platform to Android 2.1
New back up and restore application, with extended content back up
5 homescreens for apps, widgets, shortcuts and folders
Social phonebook which automatically syncs contact pictures from Facebook and shows when your friends are online
Xperia X10 mini and X10 mini pro:
Improved Bluetooth functionality with support for sending and receiving pictures, contacts and more
New backup and restore application with extended content back up
Automatic synchronization of your contact pictures between Facebook and your phone book
Improved ways of handling pictures, audio, text and numbers in your messages
Upgrade of the Android platform to Android platform 2.1
SAEED_BARCELONA
23-09-2010, 14:15
نه افتاد به آخر نوامبر
یعنی یه ماه دیگه ...
فری جملت ایهام داره:دی بالاخره افتاد یا نیفتاد؟
feryshad
23-09-2010, 14:26
فری جملت ایهام داره:دی بالاخره افتاد یا نیفتاد؟
نه اکتبر بود اشتباه دوباره گفتم نوامبر
دلایل و مسایلش رو هم میخواین بخونین برین اینجا
dave3232
23-09-2010, 14:45
شما چه ساده هستید!!
گفتن اخر september الان شده اخر october !!
اون موقع هم میشه اخر november !!
feryshad
23-09-2010, 14:59
شما چه ساده هستید!!
گفتن اخر september الان شده اخر october !!
اون موقع هم میشه اخر november !!
نه اینطور نیست
خیلی وقت پیش سونی اریکسون گفته بود که Q4 آپدیت 2.1 رو میده
بعد گفت اواخر Q3 ...
الان هم شده اوایل Q4
پس هنوز نسبت به حرفی که ابتدا گفته تاخیر نداره ...
dave3232
23-09-2010, 15:07
The update campaign will start in the end of October but don't count on getting your update before November
دوسته من قرار بود در uk تا اواخر sep عرضه شه!
feryshad
23-09-2010, 15:16
The update campaign will start in the end of October but don't count on getting your update before November
دوسته من قرار بود در uk تا اواخر sep عرضه شه!
یعنی شما میگی Q4 نمیاد یا پست منو درست نخوندین؟
dave3232
23-09-2010, 16:25
یعنی شما میگی Q4 نمیاد یا پست منو درست نخوندین؟
november هم جز q4 هست دیگه!!
مطمئن باشید تو december اپدیت رو خواهد داد:41:
من که دیگه اخرین بارم بود از سونی گوشی خریدم!!
اگر بهترین گوشی رو هم بعد این بده به ساپورت بسیار بدش ..............
ببخشید ولی فک میکردم که امروز 23-24 ام سپتمبر باشه و هنوز ما تو اکتبر نیستیم!!
AryanLand
23-09-2010, 23:43
ببخشید ولی فک میکردم که امروز 23-24 ام سپتمبر باشه و هنوز ما تو اکتبر نیستیم!!
سلام.
منظور دوستمون این نیست که الان تو اکتبر هستیم.منظورشون اینه که ابتدا گفتن اخر سپتمبر الان میگن آخر اکتبر و....:11:
dave3232
24-09-2010, 20:00
دوستان تحویل بگیرید :
feryshad
24-09-2010, 20:19
november هم جز q4 هست دیگه!!
مطمئن باشید تو december اپدیت رو خواهد داد:41:
من که دیگه اخرین بارم بود از سونی گوشی خریدم!!
اگر بهترین گوشی رو هم بعد این بده به ساپورت بسیار بدش ..............
خب پس معلومه که پستمو درست نخوندین
سلام.
منظور دوستمون این نیست که الان تو اکتبر هستیم.منظورشون اینه که ابتدا گفتن اخر سپتمبر الان میگن آخر اکتبر و....:11:
دوستان تحویل بگیرید :
سونی اریکسون در ابتدا اعلام کرده بود که تو فصل چهارم 2010 آپدیت 2.1 برای X10 میده!!
بعد تو معرفی X8 و یندو و سدار گفت که آپدیت 2.1 تو فصل سوم میاد!!
ولی الان دوباره گفته تو اکتبر یا اوایل نوامبر میاد، یعنی میشه همون فصل چهارم سال!!
الان یعنی تاخیری نسبت به اون چیزی که ابتدا گفته بود نداشته ...
ولی دلیلی بر بدقولی نیست ...
و بعد از اینکه دیروز تو بلاگش گفته که یه ماه دیگه 2.1 میاد ملت حدود 1000 تا کامنت گذاشتن و ...
برای همین یکی از سونی اریکسونی ها یه حرفی زد که مسئله رو جمع کنه
که لینکش رو خودتون گذاشتین
که فقط این قسمتش امیدوار کننده بود ...
On future releases
“Android is absolutely at the core of our product portfolio for 2010 and 2011. We will release newer versions into our portfolio as soon as possible, either as upgrades to existing phones or in new product generations.”
“Going into next year – It’s a key part of our plans to be able to deliver products on the very latest Android releases available to us.”
hamed1297
24-09-2010, 20:58
معنیش چی میشه؟
یعنی اومدن 2.2 هم محتمل هست؟
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
“We of course admit we have issues, that’s why we had to delay things. This is of course our fault, it’s our plan, our product and our planned timing failed. As easy as that.”
# As a result of this delay, the second firmware update (2.1x that brings UXP improvements) has also been delayed and will now roll out in early 2011.
# An upgrade to Android 2.2 (Froyo) has not been ruled in or out at this stage.
Regarding Adobe Flash, 16m colours and multi-touch, Rikard said that there are “no such plans committed”
افزایش رنگ و ساپورت فلش تو برنامه نیست؟
# Not heard anything on improvements on “in-call volume connected to the software update”.
# Camera flash does not appear to be included in the coming update.
# The update does not “seem to include Arabic letters“.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
احمقی نیست که با اینکه گوشی میتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه ولی فعال نشه؟
gtairani
24-09-2010, 23:10
سونی اریکسون تنش خیلی می خاره :21:
farhooode
25-09-2010, 17:12
قیمت روز X10 سونی اریکسون عزیز دل برادر را فقط از فرهوده بخواهید
قیمت روز 3 مهر 500 هزار تومان
یه خبر خوب براتون دارم شرکت سونی اریکسون بلاخره دلیل دیر آپدیت کردن گوشی های Android خودشو اعلام کرد :
دلیلش اساب کشی ساختمان اصلی سونی اریکسون از یک ایالت به یک ایالت دیگه به آمریکا بوده و رییس سونی اریکسون توضیح داد بزودی با Android 2.2 در خدمت مشتریان این شرکت خواهد بود
پایان پیام
dave3232
26-09-2010, 00:28
خب پس معلومه که پستمو درست نخوندین
سونی اریکسون در ابتدا اعلام کرده بود که تو فصل چهارم 2010 آپدیت 2.1 برای X10 میده!!
بعد تو معرفی X8 و یندو و سدار گفت که آپدیت 2.1 تو فصل سوم میاد!!
ولی الان دوباره گفته تو اکتبر یا اوایل نوامبر میاد، یعنی میشه همون فصل چهارم سال!!
الان یعنی تاخیری نسبت به اون چیزی که ابتدا گفته بود نداشته ...
ولی دلیلی بر بدقولی نیست ...
و بعد از اینکه دیروز تو بلاگش گفته که یه ماه دیگه 2.1 میاد ملت حدود 1000 تا کامنت گذاشتن و ...
برای همین یکی از سونی اریکسونی ها یه حرفی زد که مسئله رو جمع کنه
که لینکش رو خودتون گذاشتین
که فقط این قسمتش امیدوار کننده بود ...
On future releases
“Android is absolutely at the core of our product portfolio for 2010 and 2011. We will release newer versions into our portfolio as soon as possible, either as upgrades to existing phones or in new product generations.”
“Going into next year – It’s a key part of our plans to be able to deliver products on the very latest Android releases available to us.”
دوست عزیز مسئولش از خریداران x10 به دلیل این تاخیر عذر خواهی کرده ، بعد شما میگی..............
قیمت روز X10 سونی اریکسون عزیز دل برادر را فقط از فرهوده بخواهید
قیمت روز 3 مهر 500 هزار تومان
یه خبر خوب براتون دارم شرکت سونی اریکسون بلاخره دلیل دیر آپدیت کردن گوشی های Android خودشو اعلام کرد :
دلیلش اساب کشی ساختمان اصلی سونی اریکسون از یک ایالت به یک ایالت دیگه به آمریکا بوده و رییس سونی اریکسون توضیح داد بزودی با Android 2.2 در خدمت مشتریان این شرکت خواهد بود
پایان پیام
فرهوده خان میشه منبع این حرف رو هم بدی؟! تو تویتر یا فیس بوکشون چنین چیزی نگفتن اخه؟!!! راستی اینجا نوشتی که اپدیت به 2.2 خواهد بود که غلطه و به 2.1 خواهد بود!:41:
باز هم تاخیر خورد واقعا باعث تاسف الاکی ملتو سر کار گذاشته
حالا گفته کی عرضه می شه آپدیت جدید کسی اطلاعی داره؟
SAEED_BARCELONA
29-09-2010, 14:56
اواخر اکتبر.
mr_khodaei2008
29-09-2010, 18:19
سلام دوستان ميشه يكي معايب اين گوشي را بهم بگه كامل ممنون
قيمتش هم چنده؟
farhooode
29-09-2010, 18:38
قيمتش هم چنده؟
Original Titan
29-09-2010, 19:59
آندو 1.6(حالا اگه آپديت شد :31:)
نداشت مولتي تاچ
اندازه بزرگ صفحه نمايش(سليقه اي)
به نظرم ایکس تن تا یهمدت دیگه از بورس به طور کامل می افته و دیگه کسی نمیخره!!
اولاکسانی که اینترنت نداشته باشن،نمیخرن یا بعد از دو روز میفروشن!!!
دیگران هم که میدونن 1.6 یا حتی 2.1 در حالی که همه 2.2 دارن و برنامه ها اکثرا 2.2 به کارشون نمیاد...!!!!
صفحه هم رزلوشنش اپدیت نمیشه به میلیون...
مولتی تاچ نداره که البته زیاد مهم نیست!!!
دوست عزیز صفحه نمایش به 16میلیون رنگ ارتقا پیدا میکنه ولی توی 2.1x
در ضمن رزولیشن تغییر نمیکنه بلکه رنگ قابل نمایش تغییر پیدا میکنه
موفق باشید
دوست عزیز صفحه نمایش به 16میلیون رنگ ارتقا پیدا میکنه ولی توی 2.1x
مطمئن باش که تا تابستون سال اینده 2.1.x در کار نیست!!
تازه اگه سونی خوش قولی کنه و همین 2.1 رو هم اپ کنه!!!
بالاخره 10 سال دیگه 2.1x آپدیت میشه
بنده حرف شما رو نقل قول کردم که گفتید اصلا تغییری نمیکنه
به اصل حرف بنده توجه کنید نه جزئیات و پیش بینی ها
کسانی که X10 گرفته اند و هنوز نگه داشتند مطمئن باشید از گوشیشون دل نمیکنند و این تاخیر ها براشون مشکلی نیست از جمله خودم
موفق باشید
اینو میدونم.....تنها چیزی که منو از خرید این گوشی منصرف کرد،این بود که سیستم عاملش هیچوقت به 2.2 نخواهد رفت(حتی همین 2.1 هم تو ابهامه! و 2.2 احتمالا با توجه به سابقه ی سونی در کار نیست!)
برنامه ها و بازی ها رو چه کنیم؟ در حالی که همه دارن 2.2 استفاه می کنن،ما تازه داریم 2.1 کار میکنیم!!!
به ظنر من،هیچ کدوم از گوشی های اندرویدی،هیچ چیزی ندارن که بتونه تایم اسکیپ مقایسه بشه....به نظرم خیلی احمقانه هستش که هنوز برنامه ای مثل تایم اسکیپ برای سایر گوشی ها نوشته نشده!!!چون یه سرو گردن از همه بالاتره...یا مدیا پلیرش که مدیا اسکیپ باشه...
farhooode
30-09-2010, 23:27
اینو میدونم.....تنها چیزی که منو از خرید این گوشی منصرف کرد،این بود که سیستم عاملش هیچوقت به 2.2 نخواهد رفت(حتی همین 2.1 هم تو ابهامه! و 2.2 احتمالا با توجه به سابقه ی سونی در کار نیست!)
برنامه ها و بازی ها رو چه کنیم؟ در حالی که همه دارن 2.2 استفاه می کنن،ما تازه داریم 2.1 کار میکنیم!!!
به ظنر من،هیچ کدوم از گوشی های اندرویدی،هیچ چیزی ندارن که بتونه تایم اسکیپ مقایسه بشه....به نظرم خیلی احمقانه هستش که هنوز برنامه ای مثل تایم اسکیپ برای سایر گوشی ها نوشته نشده!!!چون یه سرو گردن از همه بالاتره...یا مدیا پلیرش که مدیا اسکیپ باشه...
درود
خوب با اون دو جمله اخرت کلی به من روحیه دادی!!
در کل:
زنده باد گوشی زیبا و پر ابهت X10 مشکی رنگ فول پکیج سونی اریکسون
خوب با اون دو جمله اخرت کلی به من روحیه دادی!!
البته حال خودم رو میگیره!!! چون نمیتونم گوشی پیدا کنم که اینو داشته باشه!!!الان بین گالکسی با هزارتا مشکل تا اینجا گزارش شده!!! و نکسوس که سوسوله و دیزایر موندم!!!من یه خر گوشی میخوام چون در طول روز بارها و بارها از دستم می افته و ظاهرا سونی اون خر گوشیه!!!ولی وقتی براش برنامه ای نباشه دیگه بدرد نمیخوره!!
Original Titan
01-10-2010, 12:10
دوست عزيز
شما يه كم قضيه رو گندش كردي
همين
من با هزار تا مشكل هيرو كنار اومدم:31:
باهم كنار اومديم
با سختي هاش كنار اومدم
او هم بعدش گوشي خوبي شد
فقط يه كم زمان نياز داره
شما اگه صب كني برنامه زياد براش مياد
SAEED_BARCELONA
01-10-2010, 12:21
بابا همین الان هم برنامه زیاد هست براش. همچینم بی صکو صاحاب نیست x10
Original Titan
01-10-2010, 12:29
ببخشيد منظور من رام بود
آندروئيد 2.2 رسمي نمياد
ولي كاستوم كه مياد
ولي كاستوم كه مياد
این فلک خورده مگه روت هم میشه؟ تا جایی که من میدونم هیچ رامی نداره اینگوشی چون بوت لودرش -- نشده و نمیشه!!
hamed1297
01-10-2010, 14:10
فکر نکنم دیگه انقدا هم نفوذ ناپذیر باشه.بالاخره راهش پیدا میشه.
Original Titan
01-10-2010, 14:19
این فلک خورده مگه روت هم میشه؟ تا جایی که من میدونم هیچ رامی نداره اینگوشی چون بوت لودرش -- نشده و نمیشه!!
اين سوني خيلي سومبو سوراخاشو خوب ميبنده :31:
اچ تي سي نيومده تو بازار فايل اسنستنت روتش تو اينترنته
ولي بالاخره ايكس 10 كاستوم رام براش مياد
ولي بالاخره ايكس 10 كاستوم رام براش مياد
امیدوارم اگه میخواد براش بیاد،قبل از اینکه من گالکسی یا نکسوس بگیرم بیاد!!
واقعا نمیشه از تایم اسکیپ و مدیا اسکیپش دل کند!
bluetooth
01-10-2010, 20:24
سلام دوستان
شنیدم قراره x10 با اندروید 2.2 بیاد زمانش معلومه؟
شنیدم قراره x10 با اندروید 2.2 بیاد زمانش معلومه؟
اشتباه شنیدین!!!!
چون همین 2.1 هم مشخص نیست که اخر این ماه بیاد یا نه!!!
gtairani
01-10-2010, 22:44
مرگ بر X10
مرگ بر X10
داداشی،اگه کم لطفی سونی نبود،الان همه دست و پا میزدن و یه نفر مثل من،بین خریدن دیزایر و نکسوس و گالکسی و ایکس تن شکی نداشت.....!!!
SAEED_BARCELONA
02-10-2010, 14:09
خیلی وقته روتش کردن بابا. کجای کاری. ولی الان مشکل همون بوت لودره
hamed1297
02-10-2010, 15:20
تغییراتی که بعد از آپدیت به 2.1 دیده میشه:
Main improvements from Android 2.1 Xperia update:
* 30% increase in battery life: Due to Android 2.1 as well as better OS task management.
* Each homescreen will now display 20 app icons instead of 16. There will be 5 homescreens overall instead of 3.
* Improvement in the dialler: Applies to application of text messages and e-mail that will help to simplify and streamline operations.
* New lock screen displays battery level.
* New start-up wizard: Helps configure the Xperia X10 easily when first setting up. This includes steps to import contacts, setting up Wi-Fi and Gmail account as well as synchronizing with Google sync.
* Single inbox for multiple emails (Gmail and other).
* Live wallpapers: Sony Ericsson will offer a selection of 11 live wallpapers to choose from.
* Ability to import contacts from Facebook and Twitter: Profile pictures will be imported too.
* 720p HD video recording with autofocus.
* HTML 5 support and Bluetooth 2.1.
hamed1297
02-10-2010, 15:31
Android 2.2 (Froyo) on Xperia X10 undecided
A decision regarding Android 2.2 has not been decided yet. One of the reasons against upgrading, generally speaking, is due to hardware limitations that can result in lag, crashes or further bugs.
ایی یعنی هنوز تصمیم گرفته نشده.پس باز امکانش هست؟
خیلی وقته روتش کردن بابا. کجای کاری. ولی الان مشکل همون بوت لودره
منک ه براش رامی ندیدم!!! اگر رام باشه،دیگه مگه کسی مرض داره منتظر بمونه که سونی اپدیتش کنه؟!!
تغییراتی که بعد از آپدیت به 2.1 دیده میشه:
بله،البته مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ چیزایی بودن که ملت منتظرش بودن و بخاطرش حسابی سونی رو فحش کاری کردن!!!امیدوام که شما عقب نیوفتاده باشی!!!
Original Titan
02-10-2010, 20:56
منک ه براش رامی ندیدم!!! اگر رام باشه،دیگه مگه کسی مرض داره منتظر بمونه که سونی اپدیتش کنه؟!!
رام نيومده به خاطر همون بوت لودرش
وگرنه 50 در% كار پيشرفته
رام نيومده به خاطر همون بوت لودرش
وگرنه 50 در% كار پيشرفته
منم همینو میگم دیگه!!!سونی هم گفته که بازش نمیکنه...وگرنه به هیچ وجه گوشی رو دستش نیمتونست حرف بزنه اونم این جوجه گوشی ها....!!!! نکسوس و این یارو کی بود؟ گالاکسی؟ او دیزایر و اینا همه جلوش باید زانو میزدن!!!
mr_khodaei2008
03-10-2010, 18:46
سلام به همگي
من اين گوشي را خريدم ولي زبان فارسي نداره و حتي فارسي نشون نميده چيكار كنم ميشه بگيد چطوري فارسي روش نصب كنم فروشنده ميگفت همنوز فارسيش نسومده ولي برنامه اي هست كه روش نصب ميشه و فارسي را نشون ميده ميشه لينك برنامه رابرام بزارين
همچنين ميگن بلوتوث ش را بايد نصب كني .(والا اينجوريش را ديگه نديده بودم ) ميشه بهم بگيد چطوري نصبش كنم
لطفا كمكم كنيد ممنون
gtairani
03-10-2010, 18:51
نوشته معلوم نیست که اپدیت 2.2 براش بیاد چون باعت میشه گوشی کند بشه
عجب :31: چیچیش کمه؟؟؟
SAEED_BARCELONA
03-10-2010, 19:42
سلام به همگي
من اين گوشي را خريدم ولي زبان فارسي نداره و حتي فارسي نشون نميده چيكار كنم ميشه بگيد چطوري فارسي روش نصب كنم فروشنده ميگفت همنوز فارسيش نسومده ولي برنامه اي هست كه روش نصب ميشه و فارسي را نشون ميده ميشه لينك برنامه رابرام بزارين
همچنين ميگن بلوتوث ش را بايد نصب كني .(والا اينجوريش را ديگه نديده بودم ) ميشه بهم بگيد چطوري نصبش كنم
ببین هم میتونی روت کنی گوشیت رو که فارسی نشون بده که یه مقدار مراحلش زیاده. هم اینکه برنامه Mirsal رو نصب کنی. البته با میرسال فقط sms فارسی میتونی بخونی و بفرستی!
حالا من برنامه رو بهت میدم اگه خواستی آموزش روت کردن هم برات میزارم
تا حالا برنامه نصب کردی؟ اگه کردی که مشکلی دیگه نداری ولی اگر نکردی اول با گوشیت به این لینکی که میزارم پائین برو و این برنامه رو دانلود کن بعد اونو نصب کن
مشکل داشتی بگو تا راهنماییت کنم
sajad_musician
03-10-2010, 21:24
با سلام
من برای خرید گوشی بین x10 و htc hd2 موندم کدومو انتخاب کنم.و اینکه ویندوزموبایل بهتره یا آندروید؟ و اینکه برنامه های نرم افزاری واسه کدوم سیستم عامل بیشتره؟ و سوال آخر اینکه آیا میشه سیستم عامل پاکت پیسی رو تغییر داد یا نه؟ اگه کسی جواب بده ممنون میشم.:11:
hamed1297
03-10-2010, 21:50
شما باید ببینی استفادت چی هست.
ویندوز موبایل سابقه بیشتری داره و برنامه های خیلی خوبی داره.آندروئید اول کارشه.
ولی هر کدوم یه سری مزایا دارن که بر اساس اونا باید انتخاب کنی.
سیستم عامل رو نمیشه تغییر داد.
rhamid_esf
04-10-2010, 09:02
با سلام
من برای خرید گوشی بین x10 و htc hd2 موندم کدومو انتخاب کنم.و اینکه ویندوزموبایل بهتره یا آندروید؟ و اینکه برنامه های نرم افزاری واسه کدوم سیستم عامل بیشتره؟ و سوال آخر اینکه آیا میشه سیستم عامل پاکت پیسی رو تغییر داد یا نه؟ اگه کسی جواب بده ممنون میشم.:11:
شک نکن ایکس 10
بله میشه تغییر داد این هم روشش
night lord
04-10-2010, 10:42
با سلام
X10 فوقالاده گوشیه نازیه و دوربینشم حرفه ای . ولی من از خریدش پشیمونم چون آپدیت درستو حسابی نداره و نمیشه .
اگر احل نرم افزارو این چیزایی hd2 بگیر که میتونی روش android هم اگه دلت خواست نصب کنی و هر نرم افزار دیگهای و مثل بنز هم براش برنامه میاد windows phone 7 هم براش کوک میشه .
اگه بودجت میرسه یا میتونی صبر کنی تا بودجت زیاد بشه یه iphone4 بگیر البته اگه اهل بازی هستی خودش به تنهایی یه کنسوله دستیه پر گرافیکه .
night lord
04-10-2010, 10:52
Android 2.2 (Froyo) on Xperia X10 undecided
A decision regarding Android 2.2 has not been decided yet. One of the reasons against upgrading, generally speaking, is due to hardware limitations that can result in lag, crashes or further bugs.
ایی یعنی هنوز تصمیم گرفته نشده.پس باز امکانش هست؟
اتفاقا این یعنی امکانش نیست . 2.1 که مطمئن بودیم میاد با مولتی تاچو این حرفا آخرش این شد!!!:2:
2.2 که از الان میگن معلوم نیست یعنی بیخیال شید .
برای رام کاستوم هم به نظر من به درد نمیخوره چرا؟
چون بهترین ویژگیه این گوشی دوربینشه که باعث شده من نفروشمش . با رام کاستوم دوربین به کیفیت 100 در صد فعلی نمیرسه . اگه به 2.1 هم آپدیت بشه که دیگه اصلا نمیرسه . پس به درد نمیخوره .
rhamid_esf
05-10-2010, 00:25
از دوستانی که پشیمون شدن از خریدشون واقعا الان فکر میکنند چی میخوان بخرن؟
اگه مولتی تاچ و 2.2 بیاد باز هم گوشیتون رو میفروشید؟
دوستان تولید ایکس10قطع شده چرا دیگه اک هیجا پیدا نمیشه!؟
farhooode
05-10-2010, 12:58
تو شیراز هست
گوشی X10 سونی اریکسون رنگ مشکی قیمت روز 500 هزار تومان
AryanLand
05-10-2010, 22:33
دوستان تولید ایکس10قطع شده چرا دیگه اک هیجا پیدا نمیشه!؟
سلام.
تهران هم یکشنبه تو پایتخت بود.البته من قیمت نگرفتم.و یکی 2تا از مغازه ها داشتن.:11:
سلام.
تهران هم یکشنبه تو پایتخت بود.البته من قیمت نگرفتم.و یکی 2تا از مغازه ها داشتن.:11:
ممنون دوستان بازار موبایل ایران چی اونجا نداره چون نمایندگی اریکسونه میگما!
hamed999
06-10-2010, 13:02
سلام دوستان واسه این گوشی 2.1 اومده یا نه؟
چیا بهش قراره تو 2.1 اضافه بشه ؟
برنامه هایی که فقط مختص 2.2 باشه تعدادشون خیلی هست ؟؟؟؟؟
SAEED_BARCELONA
06-10-2010, 13:43
2.1 هنوز نیومده تا آخر این ماه میاد.
korgepa80
06-10-2010, 20:58
آقا من رفتم امروز از بین HD2 و X10 یکیو بگیرم که جفتشونو دوست دارم اصلا به هیچ عنوان نتونستم انتخاب کنم که کدومو بگیرم!!! نمیتونم یکیشونو حذف کنم . شما که با این گوشیا کار کردین به من بگید کدومو بگیرم؟ البته برا HD2 پیش قدم شدم که به دلایلی نشد بگیرم .
بیشترین مشکل من با X10 مولتی تاچ و نبودن گیم و برنامه خوب براشه . نمیدونم بگیرم مولتی براش میاد یا نه؟!
و این اخباری که بچه ها میزارن مثل پست 395 منو وسوسه میکنه . ولی خیلی انتخاب سخته یکی راهنمایی کنه خواهشا
HD2 بگیر روش آندروید نصب کن هم آندروی داری هم ویندوز یه عیب بزرگ HD2 باطریشه که زود خالی میشه نمیدونم X10 باطریش چقدر شارژ نگه میداره من X1 داشتم خیلی خوب شارژ نگه میداشت تنها مشکل من با HD2 فقط باطریش بوده تا حالا
gtairani
06-10-2010, 22:21
HD2 بگیر
مطمئن باش از خرید X10 پشیمون میشی
gtairani
07-10-2010, 18:55
چرا داری میفروشی؟؟
تو هم مثل من از خرید این گوشی پشیمون شدی؟
پس همتون میگید ارزش خرید نداره...
night lord
08-10-2010, 14:53
اولا که الان کم شده تو بازار . نمیدونم چرا!!! پس قیمتش میره بالا .
دوما گوشیه نازیه و حسابی باکلاس . ولی کاربردی که یه اسمارت فون داره نمیتونی از این انتضار داشته باشی با اینکه از نظر سخت افزار میخوره 90 در صد اسمارت فونارو . چون آپدیت درست حسابی براش نمیاد .
پس اگه میخوای کلاس بزاری و گوشیه باکلاس میخوای بخر . اما اگه میخوای باهاش مثل من ور بری و گیمو نمیدونم نرم افزارو این چیزا همش روش نصب کنی . بیخیال شو برو یه i9000 بگیر .
پس اگه میخوای کلاس بزاری و گوشیه باکلاس میخوای بخر . اما اگه میخوای باهاش مثل من ور بری و گیمو نمیدونم نرم افزارو این چیزا همش روش نصب کنی . بیخیال شو برو یه i9000 بگیر . من که تا بحال نشنیدم کسی با این گوشی و نصب برنامه مشکل داشه باشه!!!
اخه چی نداره که نخواد یه برنامه رو بخونه؟ اپدیتش به 2.1 هم که داره میاد.....
حرف های ضد و نقیضی هم از -- شدن بوت لودرش داره به گوش میرسه که اگه -- بشه،همون گلکسی باید بره واسه بچه محلاش تعریف کنه که چجوری با همکاری یه نکسوس از یه ایکس تن شکست خوردن دوتایی!!!!
رفیق،گوشی خوشتیپ تر،سک سی تر، با کلاس تر و وقی تر از ایکس تن تا حالا ندیدم بین کل اندرویدی ها!!!
درضمن،همین گلکسی خودش منبع مشکلات هستش و تا بعد از خرید،مشکلاتتون باهاش شروع میشه و همش باید حرص بخورین!
بستگی داره ازر گوشیت چی بخوای؟!
night lord
08-10-2010, 23:30
من که تا بحال نشنیدم کسی با این گوشی و نصب برنامه مشکل داشه باشه!!!
حرف های ضد و نقیضی هم از -- شدن بوت لودرش داره به گوش میرسه که اگه -- بشه،همون گلکسی باید بره واسه بچه محلاش تعریف کنه که چجوری با همکاری یه نکسوس از یه ایکس تن شکست خوردن دوتایی!!!!
رفیق،گوشی خوشتیپ تر،سک سی تر، با کلاس تر و وقی تر از ایکس تن تا حالا ندیدم بین کل اندرویدی ها!!!
درضمن،همین گلکسی خودش منبع مشکلات هستش و تا بعد از خرید،مشکلاتتون باهاش شروع میشه و همش باید حرص بخورین!
رفیق شما هم داری یه خورده با تعصب میگی . خودمونیما :46:
به عنوان مثال dolphin HD 3 و adobe flash و ... زیادن .
حرفای شما درسته . اما انقدر واسه آپدیت این روز شماری کردیم بعد سونیاریکسون اومده گفته : میبخشید ولی
ایشاالله دوماه دیگه...:2: دیگه انزجارمون:31: از این گوشی به آخرش رسیده . 2.1 که هنوز نیموده . 2.2 هم که فک نکنم اصلا بیاد . همین یعنی آپدیت دیگه تعطیل !!
این گوشی برای اینکه کامل بشه حداق به 2.2 نیاز داره .
مگه اینکه بوتلودرش ه.ک بشه که بازم به نظر من فایده نداره چون فک نمیکنم با رام -- شده کیفیت دوربینش به الان برسه(دوربینش یکی از نقاط قوت بزرگ گوشیه )
قیافه گوشی فاهش یه سرو گردن از همه گوشیا بالاتره ولی چه فایده :13:
AryanLand
09-10-2010, 00:05
من که تا بحال نشنیدم کسی با این گوشی و نصب برنامه مشکل داشه باشه!!!
سلام.
منم این گوش رو مثل شما دارم اما اون موقع که خریدم با همین شرایطش خریدم و با همین شرایطش هم حال میکنم و دنبال اگر و اما ها هم نیستم و واقعیتها رو هم همونطور که هستن میبینم.
منم مثل دوستمون night lord فکر نمیکنم اینجورایی هم که میگی باشه .شما خودت یه مقایسه بین نکسوس و X10 و گالاکسی بکن ببین تفاوتاشون توی چیه .شما فرض کن همین الان این گوشی تمام مشکلات آپدیت و ...رو هم نداشته باشه تفاوتهای سخت افزاریش رو چکار میخواد بکنه؟ رم و رام پائین تر مموری داخلی صفحه نمایش TFT در برابر سوپر AMOLED مولتی تاچ ,فیلم برداری ضعیف تر نداشتن دوربین دوم نداشتن رادیو و ....و...به نظر منم یکم بدون تعصب تر به قضیه نگاه کنیم بهتره.:40::11:
من بیشتر به کیفیت گوشی- کارایی -فاقد محدودیت در نصب برنامه -صفحه نمایش باکیفیت -سرعت بالا- انتن دهی خوب -شارژ دهی خوب....!
gtairani
09-10-2010, 00:50
دوستان من قصد فروش دارم کسی خواست پ.خ بده
من این گوشی رو ندارم رفیق!!! من دارم تحقیق میکنم درباره ی گوشی ها مختلف....12 گیگ رویو از گوشی ها مختلف نکسوس،ایفون 4 و 3gs، دیزایر،ایکس تن و گلکسی دارم....
بررسی دقیق بهم ثابت کرده که ضعف هایی که از ایکس تن میگیرن،در حقیقت هیچ نیست!!!
قبول دارم که نکسوس و دیزایر و گلکسی گوشی های قوی تری هستن ....
ولی در مقام مقایسه ی عملی(روی کاغذ رو ول کن!!!) من فکر میکنم که k800 کنوینم رو وقتی میام تو اتاقم،شوت میکنم رو کیبرد...کدوم یکی از گشوی ها میتونه نصف فشار رو تحمل کنه؟!
حلاا بیا فرض بگیریم که تیو دانشگاه داری راه میری و یه دفعه گوشیت افتاد....
همون اول که افتاد،در صورت داشتن نکسوس باید بیخیال بلند کردنش بشی و به فکر خرید یکی دیگش باشی!!!
گلکسی چیزیش نمیشه...دیزایر هم هیچی! ایکس تن هم هیچی!!!!
(من به همین دلیل چون مطمئنم گوشیم از دستم می افته یا بهش ضربه وارد میشه،اپدیت به روز و همه ی خوبی ها نکسوسن رو ول میکنم و دورش رو خط میزنم،چون مطمئنم که تب و تاب برنامه و اینا فقط یکی دو ماه اوله و عدش دیگه گوشی فقط باید واسم زنگ بزنه،اس ام اس بگیره و موزیک بذاره!!!)
توی تست کردن جی پی اس، 80 درصد گلکسی ها ضعیف عمل میکنن!!! بنابراین گلکسی خط میخوره!!! خیلی راحته! ببین گلکسی 700 تا پول خورده،اونوقت خیلی راحت جی پی اس اش تقریبا با نداشته فرق نیمکنه!!! قطب نماش اکثرا مشکل داشتن باهاش و اصلا درست کار نمیکنه!!!
حالا کیفیت تصویرش چقدر بالاست و اینا زیاد مهم نیست....بعضی از رام هاش هم که lag داره هرچند سوی کلا رام نداره!!!!
میمونه دیزایر و ایکس تن!!! همون اول بخطار قیافش میندازمش کنار دیازیر رو......
اینا دلایلی هستن که من ایکس تن رو گوشی برتر بازار میدونم....درضمن،یادمون باشه یه گوشی که 500 تومن قیمتشه،رو داریم با یه سری گوشی مقایسه میکنیم که اگه دست دومش رو بخوایم بخریم،و به طرف بگیم 550 تومن ،با کفش می افته دنبالمون....!!!
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
رفیق شما هم داری یه خورده با تعصب میگی . خودمونیما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش بعد از دیدن ده ها رویو از گوشی ها مختلف ،عاشقش شدم!!!
مگه اینکه بوتلودرش ه.ک بشه که بازم به نظر من فایده نداره چون فک نمیکنم با رام -- شده کیفیت دوربینش به الان برسه(دوربینش یکی از نقاط قوت بزرگ گوشیه )
من نگفتم این گوشی بی عیبه! من کلا عیب این گوشی رو توی چند تا چیز میبینم،مولتی تاچش، 16 میلیون رنگش(این دو تا به لطف برنامه هایی مثل مدیا اکیپ(گالری) و صفحه ی نمایش پر قدرتش پوشونده شدن و زیاد به چشم نمیاد!) و شاید عیب بزگرش همین عدم اپدیتش به 2.2 هست که من تقریبا مطمئنم که اپدیت نمیشه به 2.2!! الته تا اون موقع میشه از این گوشی لذت برد.....
هر گوشیی یه عیبی داره! عیب اینم اینه.....
دوستان من قصد فروش دارم کسی خواست پ.خ بده
رفیق گوشیتو چند میدی و چرا؟
night lord
09-10-2010, 11:20
من بیشتر به کیفیت گوشی- کارایی -فاقد محدودیت در نصب برنامه -صفحه نمایش باکیفیت -سرعت بالا- انتن دهی خوب -شارژ دهی خوب....!
کیفیت ساخت و زیباییش که حرف نداره تکه .
سرعتشم بعد از آپدیت 026 عالی شده . در حد 2.1 و 2.2 نیست ولی خوبه .
آنتن دهی خوبه .
شارژم خوب نگه میداره نسبت به smartphone های دیگه . بد نیست .
اما نرم افزار حدود 70 درصد نرم افزارای آندروئید روش نصب میشه .
ولی در مقام مقایسه ی عملی(روی کاغذ رو ول کن!!!) من فکر میکنم که k800 کنوینم رو وقتی میام تو اتاقم،شوت میکنم رو کیبرد...کدوم یکی از گشوی ها میتونه نصف فشار رو تحمل کنه؟!
همون اول که افتاد،در صورت داشتن نکسوس باید بیخیال بلند کردنش بشی و به فکر خرید یکی دیگش باشی!!!
آقا این حرفا چیه؟؟؟!!!!:18:
کلا هر نوع وسیله الکترونیکی رو باید ازش مواظبت کنی . درسته گوشی ممکنه از دست بیفته ولی باید مواظب باشی که نیفته شما یه اسمارت فون رو نمیتونی با 1100 (گردو شکن) مقایسه کنی . وقتی صحبت از اسکرین تاچ میاد وسط یعنی اگه بخوره زمین حداقل حداقل 100 چوق باید بسرفی . حال هر جور بخوره مگه اینکه خوش شانس باشی .
این کیف توی جعبش رو هم برای همین گذاشتن دیگه !
اگه بخوای اینجوری که شما میگی نگاه کنیم به قضیه که هرکی میخواد ماشین بگیره باید تانک بخره که اگه خورد به جایی ماشینش خراب نشه :27:
اگه اینجوری بود که این گوشیای طلا کوب رو برای چی باید تولید کنن ؟! که اگه بخوره زمین با هر ضربه چند میلیون ازش میریزه رو زمین :31:
x10 رو باید به ظرافتش توجه کنید . ولی اینکه آپدیتش اینجوریه آدمو عصبی میکنه .
یکی نیست به این سونیاریکسون بگه بابا یه کاری کردی گوشی خفن زدی پاش وایسا دیگه....!:angry:
Real Madrid C.F
09-10-2010, 13:19
دوستان الان قیمت بدون گارانتیه این گوشی چنده؟؟ البته پایینترین قیمتو میخوام تازگی واسه چند تا گوشی مد شده بعضی گارانتیا از بدون گارانتی گوشی ارزون تر میدن!!!:31:
خبر ندارین دسته دوم این گوشی چجوریا معامله میشه؟؟ قیمت چند؟
SAEED_BARCELONA
09-10-2010, 14:55
عرضم به درزتون:دی (شوخی بود با کس خاصی نبودم) که همین امروز به طرز وحشتناکی x10 افتاد رو زمین. ولی چیزیش نشد(ماشالا 1000 ماشالا):دی چند ماه پیش که آینو داشتم همین طوری خورد زمین تاچش شکست!!!
آقا این حرفا چیه؟؟؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام حفاظتی که از گوشی میشه،شما منکر این میشی که گوشی هر کسی مطمئنن زمین میخوره؟! به نشظرم یکی از معمولی ترین اتفاقای که می افته،اینه که گوشیتون زمین بخوره.....کیف همراه این گوشی ها هم در اکثر موارد خودش یه دلیل خوب برای افتادن گوشی بوده!(مخصوصا کیف سونی که در روز حداقل یه بار گوشیتو نرو خاک میکنه!)
حالا و در این شرایط،گوشی سونی اریکسون خیلی خر کار تر و بهتر از بقیه هستش مثصل بقیه ی گوشی هاشون....هرچند گلکسی هم ضد خشه ولی خوب خراب میشه!!
دوستان الان قیمت بدون گارانتیه این گوشی چنده؟؟ البته پایینترین قیمتو میخوام تازگی واسه چند تا گوشی مد شده بعضی گارانتیا از بدون گارانتی گوشی ارزون تر میدن!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایلام 500 تومن نو،دست دوم رو من یه دونه فقط پیدا کردم یه ماه پیش لامصب فول پک میداد 480 تا و یه تومن هم پایین نمی اومد!!(البته منم نخریدم!)
عرضم به درزتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی بود با کس خاصی نبودم) که همین امروز به طرز وحشتناکی x10 افتاد رو زمین. ولی چیزیش نشد(ماشالا 1000 ماشالا)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند ماه پیش که آینو داشتم همین طوری خورد زمین تاچش شکست!!!
ایکس تن یه هندی،از روش اتوبوس رد شد چیزیش نشد!!!اسنادش هم موجوده:31:
SAEED_BARCELONA
10-10-2010, 12:12
اسنادش رو هم دیدم:دی
بازم بگم دیشب هم خورد زمین. بشمارید 3 بار:دی
Real Madrid C.F
10-10-2010, 13:03
اگه اینقد خوبه چرا تو فروشگاه دسته دوم اینترنتی مثل گوشی شاپ اینهمه فروشندش زیاده!!...انگار هر کی خریده میخواد بفروشه اگه خواستین لینک لیست فروش رو بزارم!! ولی ناگفته نماند آیفون بالاترین آماره فروش رو داره !! انگار خوده اپلی ها هم فهمیدن گوشیشون خیلی عقب موندس!!
اگه اینقد خوبه چرا تو فروشگاه دسته دوم اینترنتی مثل گوشی شاپ اینهمه فروشندش زیاده!!...انگار هر کی خریده میخواد بفروشه اگه خواستین لینک لیست فروش رو بزارم!! ولی ناگفته نماند آیفون بالاترین آماره فروش رو داره !! انگار خوده اپلی ها هم فهمیدن گوشیشون خیلی عقب موندس!! عدم ساپورت مناسب!!! عدم مولتی تاچ! عدم 16 میلیون رنگ(عدم وجود! و ایجاد!).....
در کل گوشی شاخیه ولی با بی مهری سونی مواجه شده!!!
ایفون ؟ کدومش؟ 3gs دارهات همه دارن می فروشن که 4 بگیرن!!! 4 دار ها هم همون بهتر که برن بفروشن!!!! چون هر کسی لیقات استفاده از محصولات اپل رو نداره....فقط باید اپلی! باشی تا بفهمی محصولات اپل رو...درضمن،گوشیی رو دست ایفون نیست مخوصا 4 که بخوای بفروشی و یکی دیگه بخری!!!!هیچ شرکتی بیش تر از ایفون برنامه نداره...بازی نداره....خدمات پس از فروش نداره.....کلاس بالا تر از ایفون هم فقط من ایکس تن دیدم(ایکس تن رو باهاش کار رکدم ولی ایفون 4 از نزدیک ندیدم هنوز!!)
AryanLand
11-10-2010, 00:43
عدم ساپورت مناسب!!! عدم مولتی تاچ! عدم 16 میلیون رنگ(عدم وجود! و ایجاد!).....
در کل گوشی شاخیه ولی با بی مهری سونی مواجه شده!!!
ایفون ؟ کدومش؟ 3gs دارهات همه دارن می فروشن که 4 بگیرن!!! 4 دار ها هم همون بهتر که برن بفروشن!!!! چون هر کسی لیقات استفاده از محصولات اپل رو نداره....فقط باید اپلی! باشی تا بفهمی محصولات اپل رو...درضمن،گوشیی رو دست ایفون نیست مخوصا 4 که بخوای بفروشی و یکی دیگه بخری!!!!هیچ شرکتی بیش تر از ایفون برنامه نداره...بازی نداره....خدمات پس از فروش نداره.....کلاس بالا تر از ایفون هم فقط من ایکس تن دیدم(ایکس تن رو باهاش کار رکدم ولی ایفون 4 از نزدیک ندیدم هنوز!!)
سلام.
یک سوال؟
این امار رو از کجا اوردید که اونایی که 3GS دارن میفروشن که 4 رو بگیرن؟!!!!!(ضمن اینکه تازه باید از دوست عزیزمون رئال هم بپرسیم که امار فروش رو از کجا اوردن)
چرا فکر میکنید تمام اونایی که گوشی رو دارن و میخوان بفروشن اشتباه میکنن یا به گفته شما لیاقتش رو ندارن :18:!!!! و اونموقع شما که به گفته خودتون تاحالا با آیفون کار هم نکردید نظرتون درسته؟
یا مثلا" دوستانی که X10 رو دارن و با مشکلاتش مواجه شدن اشتباه میکنن و....؟
و مثلا" چرا فکر میکنید که X10 با بی مهری سونی مواجه شده؟ والا من که نه موقع خرید X10 قول آپدیت رو بهم دادن نه موقع خرید X10 مینی.سونی این گوشی رو با این شرایط فروخته و ماهم همه باهمین شرایط خریدیم اینکه دیگه دلیل نداره تمام ضعفهارو منوط به آپدیت کنیم یا اگه آپدیتش نیومد بیایم دعا کنیم مدیر سونی اریکسون جز جگر بگیره که!!!!!
اما از وقتی سونی اریکسون از ساخت مالزی به چین تغییر کرد من دیگه بهش اعتقاد ندارم کیفیتشم یه جورایی........ضعفشم که بیشتر شده!
SAEED_BARCELONA
11-10-2010, 11:29
باز بحث محل ساخت داره پیش میاد. بابا بخدا فرقی نمیکنه کجا ساخته بشه. بخدا سونی ساخت ژاپن با مالزی و چین هیچ فرقی نمیکنه. بخدا نوکیا ساخت فنلاند با چین فرقی نمیکنه. تقلبی که نیستن. خود شرکت یعنتی:دی میره اونجا کارخونه میزنه گوشی میسازه.
این امار رو از کجا اوردید که اونایی که 3GS دارن میفروشن که 4 رو بگیرن؟!!!!!(ضمن اینکه تازه باید از دوست عزیزمون رئال هم بپرسیم که امار فروش رو از کجا اوردن)
من گفتم همه؟! گفتم اکثرا 3gs دارها قبل از عرضه ی 4 فروختن و هنوز دارن میفروشن که 4 بگیرن! نگفتم همه....
چرا فکر میکنید تمام اونایی که گوشی رو دارن و میخوان بفروشن اشتباه میکنن یا به گفته شما لیاقتش رو ندارن
باز هم اشتباه تو خوندن مطلب! نگفتم همه!گفتم بیشترشون...اونا اصلا نمیدونن ایفون چیه و چون پولشون میرسه میخرنش! اونوقت تازه میفهمن که گوشیشون با یه گوشی 200 تومنی که مثلا w950 باشه چقدر فرق داره و میگن به درد نمیخوره و میفروشنش!!!
این جور ادم ها لیاقت داشتن ایفون رو ندارن!!!
و اونموقع شما که به گفته خودتون تاحالا با آیفون کار هم نکردید نظرتون درسته؟
بنده اعلام کردم تا بحال 4 رو از نزدیک هم ندیدم ولی نگفتم 3g و 3gs نداشتم!!!
دلیل اینکه من یه 3gs رو با یه k800 عوض کردم هم نیاز مالیم بود!!الان خیلی پشیمونم ولی دوست ندارم برگردم سمت ایفون و میخوام یه بار هم که شده اندروید رو تست کنم!
یا مثلا" دوستانی که X10 رو دارن و با مشکلاتش مواجه شدن اشتباه میکنن و....؟
کی گفتم اشتباه میکنن؟!
مثلا" چرا فکر میکنید که X10 با بی مهری سونی مواجه شده؟
من با بی مهری تو خونواده مواجه شدم! چون از داداشم ساپورت عالیی میشه ولی از من نه!!! حتی گوشی k800 من 4 بار اپدیت براش اومده تا الان!!! ولی x10 با بی مهری مطلق مواجه شده! تقریبا سونی اصلا بهش توجه نمیکنه!!! فکر میکنی با اپدیت کردنش به 2.2،این گوشی بازم به یکی از انتخاب های اصلی کاربران بر نمیگرده؟! هر چند الان هم یکیشون هست! ولی سیستم عاملش خیلی ها رو دودل میکنه! حتی منو....
ولی عدم اپدیتش و عدم توجه به دارندگان این گوشی توسط سونی،نشون از مورد بی مهری قرار گرفتنش میشه....
Hamid..God
13-10-2010, 17:20
بابا این آپ دیت نشد؟!!!
مگه قرار نبود همین روزا آپدیتش بیاد؟کسی از تایمش خبر داره؟
اواخر اکتبر....تازه اواسط هستیم....
دیگه همین روزا باید بیاد!!!
امروز 14 هستش....فک کنم توی هفته ی اینده باید منتظرش باشیم...
احتمالا اپدیت طوفانیی خواهد بود!! فک نمیکنم سونی تو کل عمرش تاحالا به اندازه ی روزی که موردی که شمال اپدیت میشن رو اعلام کرد فحش خورده باشه!!!:31:
یه بابایی تو فیس بوکم بهم ادرس داده بود کجا برم فحش بدم که بخوننش!!!
SAEED_BARCELONA
13-10-2010, 23:41
آقا دلتونو الکی به هفته دیگه خوش نکنید. بگید 30 اکتبر میاد که اگه خدایی نکرده 28 اومد ذوق زده بشید:دی
آقا دلتونو الکی به هفته دیگه خوش نکنید. بگید 30 اکتبر میاد که اگه خدایی نکرده 28 اومد ذوق زده بشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که سونی یه خر اپدیت بده بیورن که حداقل ضایع نشیم میون ملت!!
وقتی که خود گوشی کمیاب شده اپدیت شدن کجا بود!یه چیز باید فراوان بشه تا خدمات بیشتری ارائه بشه...
hamed1297
14-10-2010, 14:34
دیگه کمیاب نیستمن دیروز توی اکثر مغازه ها دیدم.قیمت هم 540.شیراز البته.
feryshad
14-10-2010, 17:46
یه خبر تقریبا خوب و بد ... بیشتر بد :دی
یه سایت ایتالیایی که در پایین هست گفته یه ورژن جدید از X10 میاد به اسم X10 HD بدون تغییر سخت افزاری! با آندو 2.1 و فیلمبرداری HD و مسلما بدون مولتی تاچ!!
یه سایت ایتالیایی که در پایین هست گفته یه ورژن جدید از X10 میاد به اسم X10 HD بدون تغییر سخت افزاری! با آندو 2.1 و فیلمبرداری HD و مسلما بدون مولتی تاچ!!
فقط شوخی میکنه!!!!
اپدیت ایکس تن در حال حظار مهم ترین چیزی که اضافه میکنه فیلم برداری اچ دی هستش که مسلما بهتر از سایر اندرویدی ها خواهد بود!!!
اگه x10 hd هم بیاد،که نمیاد،با کلی تغییر سخت افزاری میاد!!!سونی امکان نداره تجربه های بد دو گوشی مثل هم با یه کوچولو اختلاف تکرار کنه!!!
به نظرم اگه قرار باشه چنین گوشی بیاد،حداقل توی مولتی تاچ،16 میلیون رنگ و سی پی یوی قدرتمند تر، اندروید 2.2 و اینجور چیزاش نباید شک کرد!!
Original Titan
15-10-2010, 00:39
فري اين كه همون ايكس 10 هست كه براش آپديت اومده
مسخره كردي مارو؟
farhooode
15-10-2010, 10:23
X10 حقیقته نه یک سرابه
نقش قشنگ زندگی برآبه
astaragg
15-10-2010, 16:02
تا چند روز دیگه اپدیت این گوشی میاد عزیزان، 2.1 اندروید و فیلم برداری اچ دی!
گوشیه با حالیه ان8 نوکیا بیاد بینشون باید یکی رو انخاب کنم:31:
farhooode
15-10-2010, 19:51
تا چند روز دیگه اپدیت این گوشی میاد عزیزان، 2.1 اندروید و فیلم برداری اچ دی!
کیفیت فیلمبرداریش حرف نداره
فقط اگر فرم به فرم نشه عالیه
AryanLand
16-10-2010, 00:11
سلام.
N8 نوکیا اومده روز 3 شنبه پاساژ علاءدین خریداری شد به قیمت 700 تومن.:11:
*Morteza*
16-10-2010, 09:44
عزیزان یه سوال درباره WI-FI توی x10 mini pro دارم:
چطوری میشه ------ و پورت دانشگاه رو توی گوشی وارد کرد؟
وایرلس کانکت میشه ولی صفحه باز نمی کنه. تنها صفحه ای که باز می کنه سایت داخلی دانشگاهه که آدرسش اینه: 1920168.0.9
تنظیمات وصل شدن به اینترنت توی کامپیوترهای عادی باید این باشه:
proxy: 1920168.0.80
port: 8080
توی تنظیمات advanced وایرلس جای وارد کردن پورت نیست فقط یه Static IP Address داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.