ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

GiggleClub
16-10-2010, 13:00
دوستان وضعیت فارسیش چه جوریه؟
SMS که میاد مربع نشون میده ای حروف جدا جدا؟

الان هیچ اندروییدی هست که بدون نصب رام کاستوم و نصب برنامه خودش فارسی رو ساپورت کنه؟

johnypersian1656
16-10-2010, 14:02
الان هیچ اندروییدی هست که بدون نصب رام کاستوم و نصب برنامه خودش فارسی رو ساپورت کنه؟
چرا یه سریشون فیرمویر فارسی(یا عربی دارن) از اچ تی سی چندتایی هستن.مایلستون و گلکسی هم دارن

Original Titan
16-10-2010, 14:49
تنظیمات وصل شدن به اینترنت توی کامپیوترهای عادی باید این باشه:
proxy: 1920168.0.80
port: 8080
توی تنظیمات advanced وایرلس جای وارد کردن پورت نیست فقط یه Static IP Address داره
اون چيزي كه شما ميگي ربطي به اون قسمت نداره شما ميخوايد پروك سي ست كنيد
يه نرم افزار بود كه اين كارو ميكرد
بايد اونو نصب كنيد فك كنم اسمش : proxysetting بود
بعضي از رام هاي 2.1 هم خودشون فابريك روشون بود .

R@R#M@N
16-10-2010, 23:17
وبلاگ رسمی محصولات سونی فیلم از ورژن 2.1 گذاشته !
همچنین ویدئو 720پی و کانتینیوس اتو فوکوس که با آپدیت اوکی شدن رو ایکس10 :دی

لینک میدم فقط با هیتلر بشکن یوتوبارو در بیارید :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کیفیت عالی + فوکوس واقعآ سریع ! کف کردم :دی
فریم فریم هم اصلآ نشد ! 24 فریم فیکس هست !

nafe-bandar
16-10-2010, 23:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صاحب تاپیک محترم این عکس رو خودتون گرفتین؟
این هدفون داکتر دری بیتس رو عشقه!!! :40:

farhooode
17-10-2010, 08:40
وبلاگ رسمی محصولات سونی فیلم از ورژن 2.1 گذاشته !
همچنین ویدئو 720پی و کانتینیوس اتو فوکوس که با آپدیت اوکی شدن رو ایکس10 :دی

لینک میدم فقط با هیتلر بشکن یوتوبارو در بیارید :دی

کیفیت عالی + فوکوس واقعآ سریع ! کف کردم :دی
فریم فریم هم اصلآ نشد ! 24 فریم فیکس هست !

همه با هم یک صدا
زنده باد چی؟
گوشی زیبا و خوش دست و خوشکل سونی اریکسون X10 مشکی رنگ

senaps
17-10-2010, 13:17
همه با هم یک صدا
زنده باد چی؟

این گوشی هنوزم که هنوزه مطرح هست و میمونه.....

Real Madrid C.F
21-10-2010, 00:37
حالا دلیل این حرکت انقلابی چیه!! دوستان منم دارم یه کارکردشو میگیرم البته سفیدش! فقط یزره تو درز و دروز گوشی خاک رفته و نمیدنم دلیلش چیه!! ماله شما اینطوری نیست؟

irinn65
21-10-2010, 03:04
همه با هم یک صدا
زنده باد چی؟
اتفاقا در این مدل بر خلاف دیگر مدلها رنگ سفیدش چیز دیگریست....

amirkhan405
21-10-2010, 09:40
حالا دلیل این حرکت انقلابی چیه!! دوستان منم دارم یه کارکردشو میگیرم البته سفیدش! فقط یزره تو درز و دروز گوشی خاک رفته و نمیدنم دلیلش چیه!! ماله شما اینطوری نیست؟
سلام
ببینم کارکردش رو چند گیر اوردی. تمیز هست یا نه چون گفتی سفید هستش میخوام بدونم بعد از یه مدت جه جوری میشه قابش

meha
21-10-2010, 11:21
Eclair-running Sony Ericsson XPERIA X10 goes on video again

منبع:

mohamad_reza72
21-10-2010, 12:02

چقدر گرفتی؟؟؟
تمیزه؟؟؟
چقدر کارکردست؟؟؟؟

Real Madrid C.F
21-10-2010, 13:09
چقدر گرفتی؟؟؟
تمیزه؟؟؟
چقدر کارکردست؟؟؟؟
نگرفتم بابام رفته بود یواشکی 90 تومن از پسندازمو برداشت کرده بود:45:

منم شرمنده ی طرف شدم چون معامله داشت جوش نهایی رو میخورد!

حالا لطفا شما برین از دلش در بیارین:31:

اینم ID شه براتون عکس هم میزاره سفید رنگه و فول پک با هندزفری بلوتوث و کیف چرمی 430 میده ولی پایین ترم میاد...

دوستانی که واقعا میخوان و میبینن طرف به Email جواب نمیده پ ام بدن تا براشون شماره موبایلشو بدم:11:

senaps
21-10-2010, 13:36
نگرفتم بابام رفته بود یواشکی 90 تومن از پسندازمو برداشت کرده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرف با چه ذوقی دیشب اعلام کرد فروخته!!!

farhooode
21-10-2010, 17:34
X10 مشکی قیمت شیراز 550 هزار تومان

کی قیمتش میخواد پایین بیاد؟

senaps
21-10-2010, 21:49
X10 مشکی قیمت شیراز 550 هزار تومان

مگه داری n95 معامله میکنی که هر روز 10 تومن ارزشش بیاد پایین؟!
داری از شوالیه ی سیاه بازار موبایل حرف میزنی!!!

corey
21-10-2010, 23:42
دوستان یک عدد ایکس10 مشکی رنگ هفته اول ورود به ایران خریده شده :دی در حال واگذاری میباشد ( انگ خرید بهمون نزنن!!!!!)
سالم
بی خط و خش البته چند تا خط رو صفحش داره ولی اصلا معلوم نیست
هر کی خواست یه سر پروفایلمون بزنه !!!!!!!

irinn65
22-10-2010, 02:41
من که اصلا به گوشی کارکرده اعتقاد ندارم حتی اگهX10 کارکرده مجانی بهم بدن.......

farhooode
22-10-2010, 08:02
مگه داری n95 معامله میکنی که هر روز 10 تومن ارزشش بیاد پایین؟!
داری از شوالیه ی سیاه بازار موبایل حرف میزنی!!!

فرقی نمیکنه
قیمت بازار دوبی خیلی پایین تر از این حرفاست
تازه این گوشی رو 3 ماه پیش برای دو نفر خریدم قیمت پک معمولی اون موقه 505 تومن و فول پک رو 553 تومن خریدم
الان قیمت پک معمولی به اندازه فول پک رسیده

همش تقصیر ریال ایران که ارزشش رو روز به روز داره از دست میده

خوب این شوالیه سیاه پوش چرا صداش از ته چاه در میاد؟
خبری نشده از 2.1 ببینم روی کیفیت و بلندی صداش کار کردن یا نه؟
تا جایی که من اطلاع دارم در نسخه 1.6 یکی از اسپیکراش فقط صدا داشت

ولی در کل این گوشی بیشتر فروشش بخاطر طراحی بی نظیر شرکت معظم سونی اریکسون هستش

senaps
22-10-2010, 14:42
ولی در کل این گوشی بیشتر فروشش بخاطر طراحی بی نظیر شرکت معظم سونی اریکسون هستش

همین طراحیشه که باعث میشه من دست رو هر گوششی میذارم،دوباره این یادم بیاد و بهش(گوشیی که دست روش گذاشتم برا خرید!) زکی بگم....

خوب این شوالیه سیاه پوش چرا صداش از ته چاه در میاد؟

خوب واسه من که صدا رو از طریق هندزفی و یا اسپیکر های پرتابل کوچیک و بزرگ که با جک به گوشی وصل میشن اصلا مهم نیست....

2.1 مسلما این گوشی رو به بازار بر میگردونه...

Real Madrid C.F
22-10-2010, 16:19
من که اصلا به گوشی کارکرده اعتقاد ندارم حتی اگهX10 کارکرده مجانی بهم بدن.......

وقتی دیدین دوستتون با 400 تومنی که شما دادین وایلدفایر رفته یه X10 کارکرده گرفته شما هم به دسته دو معتقد میشین:31:

irinn65
23-10-2010, 01:41
وقتی دیدین دوستتون با 400 تومنی که شما دادین وایلدفایر رفته یه X10 کارکرده گرفته شما هم به دسته دو معتقد میشین:31:
نه دوست من معتقد نمیشم مطمئن باش فقط اک:5:

Real Madrid C.F
23-10-2010, 11:45
نه دوست من معتقد نمیشم مطمئن باش فقط اک:5:

خوب بله وقتی منم 100 تومن تو جیبم دارم میرم یه بسته آدامس آک میخرم جوویده شده ی داداشمو نمیذارم دهنم:31:

اینم مصداق صحبت منو شما بود:27:
بزار منم دستم بره تو جیب خودم اعتقاداتم عوض میشه:11:

Paradise_human
23-10-2010, 23:44
سلام دوستان.....
میدونم جای سوال من اینجا نیست ولی همچین بی ربطم نیست چون سوال من یه جورایی قبلا روی X10 اجرا شده ...
من تصمیم گرفتم xperia x8 بگیرم ....
فقط یک سوال داشتم ...
همونطور که میدونید فعلا آندروید 1.6 داره ولی قرار ه آپدیت بشه ...
می خواستم بدونم اگه قرار باشه آپدیت بشه ما میتونیم از اینترنت راحت آپدیت بکنیم ( یعنی مستقیما از خود سرور اصلی ) یا اینکه اصلا امکان آپدیتش نیست(از طریق اینترنت) یا اگرم باشه امکانش از ایران نیست یا اینکه میشه آفلاین بدون دردسر آپدیت کرد ؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید تا قبل از اینکه بخرمش بدونم اگه آپدیت نمیشه بیخیالش بشم ...
ممنون.

senaps
23-10-2010, 23:50
اگه ممکنه راهنماییم کنید تا قبل از اینکه بخرمش بدونم اگه آپدیت نمیشه بیخیالش بشم ...

اگه وسعت به گوشی ها بهتر میرسه،انتخاب خوبی نیست!!!

این گوشی اپدیت میشه ولی اخرین اپدیتش احتملاا همون 2.1 باشه!!!
چون سونی واسه شوالیش! x10 اپدیت رو هنوز داره کش میده چه برسه به جوجه هایی مثل x10 mini , x8 ....

اپیدت رو هم به همه ی چند وصرتی که گفتی قابل انجامه البته اگه چیز و پی ان داشته باشی!!

Paradise_human
24-10-2010, 06:45
اگه وسعت به گوشی ها بهتر میرسه،انتخاب خوبی نیست!!!

این گوشی اپدیت میشه ولی اخرین اپدیتش احتملاا همون 2.1 باشه!!!
چون سونی واسه شوالیش! x10 اپدیت رو هنوز داره کش میده چه برسه به جوجه هایی مثل x10 mini , x8 ....

اپیدت رو هم به همه ی چند وصرتی که گفتی قابل انجامه البته اگه چیز و پی ان داشته باشی!!
والا وسعم که نمیرسه ....
شما تو این رنج قیمت چیز بهتری سراغ داری ؟
البته از بین آندروید ها ....

Real Madrid C.F
24-10-2010, 09:11
چه حدودی دوست من؟؟ اگه بخوای فقط نو بخری شاید انتخاب خودت بهترین باشه ... مثلا تو رنج 450 میتونی HTC Aria بخری که گوشی خیلی خوبیه یا با 400 تومن میتونی hero نو بخری ولی 330 تومن فقط میتونی یه Hero کارکرده یا G1 کارکرده بخری البته در حد نو باشه...

hamed999
24-10-2010, 10:39
سلام دوستان میشه یکی لطف کنه بگه داخل کارتن گوشی از نوع فول پک اون چیا باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hoomi_gta
24-10-2010, 11:57
سلام دوستان میشه یکی لطف کنه بگه داخل کارتن گوشی از نوع فول پک اون چیا باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هندزفری بلوتوث mw600، کاور چرم، دو تا هندزفری ، کابل اتصال و شارژر

راستی خبر خوب اینکه ویدئو هایی منتشر شده که مولتی تاچ و در آپدیت 2.1 ایکس 10 ثابت کرده، با آپدیت 2.1 مولتی تاچ هم میاد

R@R#M@N
24-10-2010, 13:33
راستی خبر خوب اینکه ویدئو هایی منتشر شده که مولتی تاچ و در آپدیت 2.1 ایکس 10 ثابت کرده، با آپدیت 2.1 مولتی تاچ هم میاد
میشه لینک ویدئو رو بدین ؟

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

Original Titan
24-10-2010, 13:43
كذب محض :31:

senaps
24-10-2010, 14:08

براش تاپیک زدم!! میتونید ببینید!!!

كذب محض [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براش تاپیک زدم!! میتونید ببینید....
من هم با مولتی تاچ مخالفم و به نظرم یه جور اسکرول و ایناست.....

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

درضمن،بوت لودر گوشی هم -- شده.................

R@R#M@N
24-10-2010, 14:30
یعنی میشه رام کوک شده براش بیاد .... :دی ؟؟

hamed1297
24-10-2010, 14:36
اینا رو ول کنید.آپدیت اومده.تست کنید ببینید برای خاورمیانه هم هست؟

2.0 هم ورژنش هست.

اینا هم قطعی هست"

no multitouch, no equaliser and no Arabic fonts

R@R#M@N
24-10-2010, 14:47
مطمئنی حامد؟؟
خبری تو سایت سونی نیست !

hamed1297
24-10-2010, 14:55
On Froyo

“Regarding Android 2.2 I still only have the same answer as earlier – there is a next updated planned but at this point it’s not decided whether that update includes an OS step-up or not.”

میگه جز این آپدیتی که به زودی به 2.1 هست باز هم اپدیت براش میاد ولی هنوز تصمصم گرفته نشده 2.2 باشه اور نات:دی...

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

بهراد اینجا نوشته.حتما چیزی هست که نوشته:

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

این جواب بعضی سوالاته که پرسیده میشه:

Latest news on Android 2.1 Xperia X10 update

On Android 2.1 Xperia X10 release date

“Regarding why there’s no firm date. There is of course a detailed internal plan and as you say unbranded kits will in most cases be before branded ones. However even unbranded kits differ between markets and all of them need a separate approval and for some markets also local type approvals. Also why “end of October” instead of a date for the start. I do understand that you want a date for when we start but since a plan always is just a plan I wouldn’t want to commit to a date and then if something changes have to change it again. Also much of the things I write here later spread (even sometimes without the right context) in other forums and websites and I wouldn’t want people to get false expectations. (imagine e.g. a big gadget blog picking up on news of a date and then everyone reading that blog expect their phones to be upgradeable on that day, without even knowing about the gradual nature of this roll-out). Instead I will try to keep you posted here on the blog as soon as we start and then going forward.”

Update notification

“The phone does automatically check for updates at regular intervals so consumers will get a notification in the status bar that the update is available. When you get that you will be instructed to connect to a PC to do the actual update though (since this big update is too big and “total” to do as an OTA-update.) Then there will of course be lots of information in our support channels, on our web page and on local level also included in campaigns and communication together with our partner operators and retailers.”

No back-porting of Froyo functionality in Android 2.1

“No this update does not have Wi-Fi tethering nor 16M colours, sorry.”

“Regarding custom solutions for things missing in 2.1 – No I haven’t seen anything about e.g. Wi-Fi tethering, apps on SD nor flash, sorry.”

On Froyo

“Regarding Android 2.2 I still only have the same answer as earlier – there is a next updated planned but at this point it’s not decided whether that update includes an OS step-up or not.”

Performance after Android 2.1 update

“Android 2.1 should in general have increased performance compared to 1.6 and I’m sure a lot of our stuff on top has been optimized as well.”

Linpack Benchmark result:
6.896 MFLOPS
12.16 seconds
Norm res: 5.68
Precision: 2.22..E-16
fps2d:
avg = 31 stdev = 4.27

On the browser

“Double tapping somewhere toggles between zoomed in and zoomed out mode so reading web pages is a nicer experience than before.”

There will be no Flash support (not even Flash Lite), just HTML5.

DLNA support will roll out in subsequent update

“Thanks for your feedback and ideas on home connectivity, DLNA, remote play etc. There are such plans, earlier we announced a plan to introduce DLNA in the next update (the one after this one) of the X10. That update is still work in progress though so I can’t really give any details or further commitments at this time.”

On Timescape

“Regarding Timescape opening up the touch.facebook.com page instead of the application. That’s still there and I also think it would be better with the application. There’s still not the option to open Facebook posts or tweets and comment/reply to them within Timescape. I don’t know the plans for the future on that but I wouldn’t bet on it. The thinking is not that Timescape should replace those normal apps but instead just be the place to go for a quick overview of everything at one place.”

On low in-call volume

“I’ve answered the question around in-call volume before and as I understand it the optimization that was possible in SW should already be done in the earlier updates. I haven’t seen any information on measurable improvements in this update and I haven’t noticed any major difference personally either, sorry.”

No equalizer

“Regarding equalizer and Mega Bass – nothing added in this update and at this point I don’t have info on future potential of such things either.”

No Arabic fonts in update

“Regarding Arabic language I don’t think it’s added, at least I can’t find it in the language selection in the phone. However I know that there has been a wider question around this and that it to some extent also were about just fonts needed.”

No Multitouch

“To make one thing very clear though to make sure you don’t have false expectations – This update does not give pinch-zoom or other multi touch things.”

On Wi-Fi Bug

“Regarding the Wi-Fi issue – Even though I have quite bad cellular signal where I live I still haven’t been able to reproduce the issue of loosing Wi-Fi when loosing 3G (I guess that’s what you mean?) So I’m not sure I can reproduce it myself and therefore can’t say for sure if it’s been fixed or not.”

Call lock bug

“Regarding if the phone locks after a call or not. I haven’t made any real tests with different timing and such but I think it works like this: If you get a call while the phone is locked the phone will lock again when the call is ended. If you instead have your phone unlocked and make an outgoing call it doesn’t lock after the call is ended.”

No smart dialling

“No there’s still no smart dialling in the stock dialler of the X10. For the minis there is a widget included called Smart Search that does it nicely. There are also lots of 3rd party diallers available on Android Market that has nice cool features for smart dialling and other stuff.”

Live Wallpapers

No live wallpapers have been made by Sony Ericsson so far

The future

“Regarding building work arounds for the things missing in 2.1. I do understand that in theory it would be possible – however if there is something we have learned over this year it is to not dig too deep into the underlying OS but rather build things on top. This of course to be able to be much more responsive on OS revision step-ups in the future. “

“We do know that we are behind in the Android race right now and we are working hard to make sure it doesn’t happen again going forward. Android is at the very core of our portfolio and I hope we will be able to meet much more of the requirements of the more technical early adopters in the future.”

R@R#M@N
24-10-2010, 14:59
سعید مطمئن باش 2.1 بیاد خود سایت سونی و جی اس ام آرنا و بلاگای مرتیط به سونی خبر میدن !

hamed1297
24-10-2010, 15:03
سعید کیه:دی..من حامدم:دی..

Real Madrid C.F
24-10-2010, 15:43
دوستان فقط یه چیزی این 16 میلیون رنگ حقیقت داره رو 2.1 ....بعد اگه هست عکس یا ویدیو یی هست که مقایسه کرده باشه؟؟ آخه خیلیا میگفتن این گوشی 65kc هم از آیفون سره!! حالا میخوام ببینم 16m دیگه چی میشه!:20:

hamed1297
24-10-2010, 18:12
16 میلیون که جز مواردی هست که قطعنا براش نمیاد.روش حساب نکن.

“No this update does not have Wi-Fi tethering nor 16M colours, sorry.”

Real Madrid C.F
24-10-2010, 20:20
چی !!! پس میشه بگین چی براش میاد!؟؟

hamed1297
24-10-2010, 21:15
خبر خوش.ظاهرا توی فرانسه فروش Xperia X10 HD شروع شده با همین اسم و ورژن 2.1 آندروئید.

اینم سایت فروشش:

قیمتش هم :€529
هست.این یعنی تا چند روز آینده منتظر آپدیتش باشید.

senaps
24-10-2010, 22:50
میگه جز این آپدیتی که به زودی به 2.1 هست باز هم اپدیت براش میاد ولی هنوز تصمصم گرفته نشده 2.2 باشه اور نات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله!! بعد از این اپدیت به 2.1، یه اپدیت به 2.1.x قراره که بیاد!! و توی اون تغییراتی روی تایم اسکیپ و اینا انجام میگیره!!!

اپدیت گوشی هنوز نیومده!!!

16 میلیون رنگ نداره،ولی عکس های صفحه ی اول این گوشی،به وضوح نشون میدن که 65000 رنگ هم چیزی کمتر از 16 میلیون رنگ نداره و با گوشی های خفنی کل اندختن واسش که همه رو کله پا کرده!!!ادم هاشم معتبرن به اندازه کافی!!!

farhooode
24-10-2010, 22:56
ای کاش ما همون تابستون یه فول پکیشو برای خودمون بر میداشتیم قیمتش اون موقع فول پکیج 546 هزار تومان شده بود

irinn65
25-10-2010, 02:20
خوب بله وقتی منم 100 تومن تو جیبم دارم میرم یه بسته آدامس آک میخرم جوویده شده ی داداشمو نمیذارم دهنم:31:

اینم مصداق صحبت منو شما بود:27:
بزار منم دستم بره تو جیب خودم اعتقاداتم عوض میشه:11:
فکر نمیکنم اینقدر وضع مالیم بد باشه که نتونم نو بخرم یا100داشته باشم....در ضمن اگه داشته باشم اک میخرم نه اینکه برم اشغالهای مردمو که معلوم نیست چه بلایی سرش اوردنوچندبار انداختنو از دستشویی درش اوردنو برم بخرم ادم تا داره چیز خوب میخره نداره میره نوی مدل پایین تر میخره هیچ اشکالی هم نداره....

Real Madrid C.F
25-10-2010, 10:21
بله خوب تفاوت من و شما در دیدگاهمون نسبت به مردمه ... شما فکر میکنی مردم گوشیشونو دم دقیقه میندازن تو دستشویی !! ...البته من زیاد کارکرده خریدم واسه همینم میدونم طرفم با گوشی چیکار کرده ...البته تو بدترین حالت هم فکر نکنم تو دستشویی انداخته باشه...........

.....................
راستی این X10HD واسه این پسوند HD بهش دادن که میتونه HD فیلم برداری کنه؟؟ راستی دوستان چرا تو فروم هایه خارجی از فول پک و معمولی بودن گوشی حرفی نمیزنن؟؟

senaps
25-10-2010, 13:44
راستی این X10HD واسه این پسوند HD بهش دادن که میتونه HD فیلم برداری کنه؟؟ راستی دوستان چرا تو فروم هایه خارجی از فول پک و معمولی بودن گوشی حرفی نمیزنن؟؟

واسه اینکه رفقا لطف میکنن برا ارزون تر شدن گوشی،یه سریع قطعات رو ور میدارن!!!

starn
25-10-2010, 13:56
سقوط قیمت x10 به زیر 500 تمن
امروز قیمت 495 اعلائدین

yas_6969
25-10-2010, 14:59
سلام
دوستان این گوشی وصل میکنی خود سونی اریکسون یه برنامه داره زده بود بالاش ورژن جدید اومده ما هم زدیم دانلود کرد بعد گفت کابل و بکش و گوشی و خاموش کن و دکمه بک و بگیر و .... ما همه این مراحل و رفتیم گوشی اومد بالا جز اینکه همه چیز پاک شد تغییری ندیدیم کسی میدونه چی بوده؟؟؟

R@R#M@N
25-10-2010, 15:22
فریمورش آپدیت شده حتما !

yas_6969
25-10-2010, 15:51
مگه اومده؟؟؟؟
هنوز همون 1.6 هست

gtairani
25-10-2010, 17:44
خبری از اپدیت نیست :41:

SAEED_BARCELONA
25-10-2010, 18:02
مگه اومده؟؟؟؟
هنوز همون 1.6 هست
احتمالا فرمور گوشیت پائین تر از 26 بوده الان شده 26. ربطی به آپدیت آندروید نداره

AryanLand
25-10-2010, 22:22
On Froyo

میگه جز این آپدیتی که به زودی به 2.1 هست باز هم اپدیت براش میاد ولی هنوز تصمصم گرفته نشده 2.2 باشه اور نات:دی...

.”

سلام.

حامد جان دل خوش سیری چند؟!!!:31:
هنوز بعد از این همه گذشت زمان 2,1 براش نیومده بعد میگه آپدیت دیگه هم براش میاد؟ بزار همون 2,1 بیاد هیچ تغییری هم نکنه ما فقط بتونیم بگیم گوشیمونو آپدیت کردیم مارا بس.:10::46::11:

hamed1297
25-10-2010, 22:54
بی خیال.دیگه انقدر نا امیدین که فکر میکنی 2.1 هم نیاد بعد این همه حرف و حدیث ؟؟؟؟

Real Madrid C.F
25-10-2010, 23:20
بابا سونی هم چقدر ناز میکنه ...ولی چیزی که میشه بهش امیدوار بود اومده X10HD هستش همه حدس میزنن احتمالا تا آخر نوامبر آپدیت بیاد....شاید سونی میخواد حسابی از گوشی استفاده کنین وقتی خسته شدین و به فکر تعویض گوشی افتادین یدفه 2.1 رو بده تا سره حالتون بیاره ... میخواد کاربراش بیشتر از یک سال گوشیو دس بگیرن

pmforlife
25-10-2010, 23:24

دوستان این ویدئو مولتی تاچ رو تایید نمیکنه ؟؟؟

senaps
26-10-2010, 00:56
دوت من،جای این پست شما توی بخش مولتی تاچ برای سونیه که تاپیکش رو زدم و ویدیو های مربوطه رو جمع کردیم!!

Original Titan
26-10-2010, 05:58
دوستان اين ويديو ها همش بازيگريه
همش ساختگيه

farhooode
26-10-2010, 07:24

اینم یکی دیگه

senaps
26-10-2010, 12:54
اگر احتمال کذب بودن و سرکاری بودن ویدیو ها رو کنار بزنیم،تنها دلیل با توجه بم گوشی!کاستوم رام هم نیست.....
چون کاستوم رام نمیتونه حاوی تایم اسکیپ و مدیااسکیپ و صد البته تم ابی سونی باشه!!!

من توی تاپیک اندروید ایرانی هم بارها اعلام کردم که مولتی تاچی نیست و چند تا برنامه هستن که این کارو میکنن و فیک هست همه چی!!! ولی کسی تو کتش نرفت...

feryshad
26-10-2010, 20:35
ظاهرا یه سری امولاتور مولتی تاچ هستند که دقت و سرعت و حساسیتشون هم خیلی کمه ...

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

یه سری اسکرین شات از آندو 2.1 که یکی از کاربرای XDA گذاشته ...

ورژن فریمورش هم 2.0.A.0.497 هست ...

/

.

Real Madrid C.F
26-10-2010, 23:32
مگه میشه امولاتور؟؟ فکر کنم به این صورت کار میکنن که وقتی شما با یک انگشت نقطه ی A و با یک انگشت دیگه نقطه ی B رو روی صفحه فشار میدین...تاچ گوشی و respance اون حرکت انگشتان شما رو دنبال میکنه ولی به این صورت که در صدم ثانیه بین 2 نقطه ی تاچ شده سویچ میشه...واسه همینه سرعت پاسخگوییش پایینه...

hamed1297
26-10-2010, 23:36
تغییرات به نظر اونایی که دارن چطوره؟امیدوار کنندس؟

Real Madrid C.F
26-10-2010, 23:42
کیا دارن داداش کسی هنوز نداشته!! فقط اونایی که X10 HD شونو تا حالا گرفتن دارن ... هنوز که 2.1 ریلیز نشده؟

senaps
26-10-2010, 23:53
تغییرات،شامل اپدیت شدن ورژن دوربین و افزوده شدن قابلیت فیلمبرداری اچ دی به دوریبن هست...(عرض این نکته الزامیه که دوریبن این گوشی همینجوریش هم از خیلی ها سره!!!)

افزوده شدن قابلیت های مثل لایو والپیپر و اینا که بیشتر جنبه ی تفریحی دارن....

آپدیت 2.1 شامل این موارد خواهد بود:

فیلمبرداری HD 720p
قابلیت استفاده از Live Wallpaper - همراه با 11 Live Wallpaper به طور پیشفرض
افزایش تعداد صفحات Home Screen دیفالت از 3 صفحه به 5 صفحه
امکان قرار دادن 20 آیکون در هر صفحه به جای 16 آیکون
قفل صفحه یا Lock Screen جدید
ویحتهای ارتقاء یافته + ویجت Timescape جدید با قابلیت Scrolling
دفترچه تلفن های اجتماعی برای Face*book و Twi*tter
برنامه Mail Box جدید
منوی Help جدید
صفحه In-call screen جدید [صفحهء گوشی در حال صحبت کردن]
پشتیبانی از HTML5

اضافه شدن قابلیت DLNA

16 میلیون رنگ
اطمینانی از این مورد وجود نداره و ممکنه Xperia X10 هیچوقت به 16 میلیون رنگ ارتقاء پیدا نکنه!

قابلیت Multi-Touch
Xperia X10 بنا به دلایل سخت افزاری قابلیت Multi-Touch را ساپرت نمیکند و این قابلیت در هیچ آپدیتی به گوشی اضافه نخواهد شد!

ارتقاء و بهبود نرم افزارهای Timescape و Mediascape
در این آپدیت (2.1) تغییری در این نرم افزارها داده نخواهد شد و این موارد در آپدیت بعد (2.1x) قرار داده خواهد شد!

صدای مکالمه
در این آپدیت (2.1) صدای مکالمه تغییری نخواهد کرد!

Bootloader
طبق صحبتهای یکی از مسئولان این شرکت در این آپدیت جدید سعی شده تا Bootloader غیر قابل نفوذ باشد!

آپدیت 2.2 Froyo
اطلاعت دقیقی برای انتشار آپدیت جدید 2.2 بعد از آپدیت 2.1 برای Xperia X10 در دسترس نیست!
همچنین این مورد به طور رسمی اعلام نشده!

farhooode
27-10-2010, 07:13
یعنی سری های جدید روی کارتونشون زده X10i HD پایینش هم حتما نوشته Sensius Black

خیلی توپ میشه اینطوری لامصب

hamed999
27-10-2010, 11:32
سلام به دوستان
ما هم یه ایکس 10 سفید فول پک گرفتیم حالا چنتا سوال داستم

-1- هنذفری بلوتوثش خیلی باحاله اما چرا اسم اهنگ رو روش نشون نمیده ؟واسه همه همینجوریه؟
2- چه جوری میشه هنذفری بلوتوثش رو به گوشی های دیگه به غیر از سونی وصل کرد؟ هر کاری کردم اصلا گوشی مقابل شناسایی نمیکنه هنذفری رو تا کانکت شم؟

3- چجوری سایت های فارسی رو ببینم ؟
4- تنظیمات دلیوری اس ام اس ها کجاست؟
5 - و اینکه راهنمایی خاصی دارین تا زودتر وارد بشم به قلق های گوشی بگین
ممنون میشم جواب بدین

senaps
27-10-2010, 13:20
2- چه جوری میشه هنذفری بلوتوثش رو به گوشی های دیگه به غیر از سونی وصل کرد؟ هر کاری کردم اصلا گوشی مقابل شناسایی نمیکنه هنذفری رو تا کانکت شم؟

کلا با هر جور گوشیی به این سادگی ها کانکت نمیشه....ظاهرا به باباش خیلی علاقه داره و با اون مچ میشه فقط!!!

3- چجوری سایت های فارسی رو ببینم ؟

فکر نمیکنم این گوشی فونت فارسیش اومده باشه...!!!

4- تنظیمات دلیوری اس ام اس ها کجاست؟

چه برنامه ای؟!

5 - و اینکه راهنمایی خاصی دارین تا زودتر وارد بشم به قلق های گوشی بگین

اره گوشیت رو چند و از کجا گرفتی؟! فول پک سفید نو گرفتی یا دست دوم؟

hamed1297
27-10-2010, 14:22
توی عکسی که گذاشتن گالری عکسش شبیه مک شده.باحاله.

hamed999
27-10-2010, 17:14
1- اولی رو جواب ندادین چطوری اسم آهنگ رو نشون میده ؟
2- این که فایده نداره یعنی فقط به ایکس 10 میخوره ؟
3- هم مسیجینگ دیفالت آندو هم برنامه میرسال
4- دوربینش اونقدر که ازش تعریف میکردن خوب نیست ؟؟؟
5- راهی برای افزایش صدای اسپیکرش نیست البته الان هم بدک نیست اما ...
6- کارکرده گرفتم
و لینک برنامه های جی پی اس آفلاین و کیبورد فارسی رو هم لطف کنین ممنون میشم؟؟؟

و اینکه سرانجام بوت لودر این گوشی -- شده یعنی واسش رام کاستوم میاد؟؟؟؟؟
و اینکه میخوام بدونم که این گوشی سخت افزار لازم واسه مولتی تاچ رو نداره یا سونی دوست نداره بزاره ؟

و اخریش سونی اریکسون جایی رسمی اعلام کرده که مولتی تاچ و16 میلیون رنگ رو واسه ایکس 10 نمیده یا نه؟؟؟؟؟

Real Madrid C.F
28-10-2010, 00:16
سلام حامد عزیز بالاخره به دستت رسید...مبارکه اینجا بچه ها کمکت میکنن من زیاد در مورد این گوشی اطلاع ندارم ولی تا اونجا که میدونم...این گوشی رام کاستوم نداره و فقط رسمی براش هست چون راهی واسه فلش کردن به رام غیر رسمی نداره ...کلا سخت افزار مولتی تاچ رو نداره ... مولتی تاچ که پروندش بسته شده ولی 16 میلیون چون سخت افزارشو داره احتمالش هست ولی جایی اعلام نشده...حالا گوشی خوبه...من میخواستم بگیرمش ولی بهش شک داشتم بگو ببینم مشکلی نداره؟؟

farhooode
28-10-2010, 07:09
MW600 با هر گوشی راحت pair میشه
من خودم اینو رو i8910 تست کردم راحت جواب داد

کیفیت صداش حرف نداره
از چیزی که خوشم اومد برد این مدل هستش که تا 20 متر رو راحت برد مفید بهت میده بسی خر کیف شدم

meha
28-10-2010, 10:35
1- اولی رو جواب ندادین چطوری اسم آهنگ رو نشون میده ؟
2- این که فایده نداره یعنی فقط به ایکس 10 میخوره ؟
3- هم مسیجینگ دیفالت آندو هم برنامه میرسال
4- دوربینش اونقدر که ازش تعریف میکردن خوب نیست ؟؟؟
5- راهی برای افزایش صدای اسپیکرش نیست البته الان هم بدک نیست اما ...
6- کارکرده گرفتم
و لینک برنامه های جی پی اس آفلاین و کیبورد فارسی رو هم لطف کنین ممنون میشم؟؟؟

و اینکه سرانجام بوت لودر این گوشی -- شده یعنی واسش رام کاستوم میاد؟؟؟؟؟
و اینکه میخوام بدونم که این گوشی سخت افزار لازم واسه مولتی تاچ رو نداره یا سونی دوست نداره بزاره ؟

و اخریش سونی اریکسون جایی رسمی اعلام کرده که مولتی تاچ و16 میلیون رنگ رو واسه ایکس 10 نمیده یا نه؟؟؟؟؟
سلام
1:اصلا توی اندروئید 1.6 نشان نمیده باید صبر کرد تا در ورژن بعدی که آپدیت میشه این مشکل هم رفع بشه
2:نه به گوشیهای دیگه هم میخوره
3:خود برنامه مسیج گوشی که دلیور داره
4:شما دوربین را با چه چیزی مقایسه میکنید؟با دوربین دیجیتال یا N8؟
5:تا الان که راهی نبوده و فکر هم نکنم راهی باشه

موفق باشید

hamed999
28-10-2010, 14:19
سلام به اقا کیهان و دوستان دیگه
اره رسید گوشی خوبی هست کلا
تنها مشکلش فکر کنم صدای نسبتا کمش و اینکه دوربینش قلق داره رو اوتو متوسط میگیره اما وقتی دستی تنظیم میکنی عالی میشه
ممنون از جواب هاتون اما من اینو نفهمیدم یهنی واسه هیچ کس رو هنذفری بلوتوثش اسم اهنگ رو نشون نمیده؟؟؟

سونی میمرد مواتی تاچ میزاشت یا ساپورت خوبی ازش میکرد مگه این سونی سود و فروش خوب نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟

Real Madrid C.F
28-10-2010, 17:50
سلام به اقا کیهان و دوستان دیگه
اره رسید گوشی خوبی هست کلا
تنها مشکلش فکر کنم صدای نسبتا کمش و اینکه دوربینش قلق داره رو اوتو متوسط میگیره اما وقتی دستی تنظیم میکنی عالی میشه
ممنون از جواب هاتون اما من اینو نفهمیدم یهنی واسه هیچ کس رو هنذفری بلوتوثش اسم اهنگ رو نشون نمیده؟؟؟

سونی میمرد مواتی تاچ میزاشت یا ساپورت خوبی ازش میکرد مگه این سونی سود و فروش خوب نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام چاکرتم ....خوبی...نه منظورم این بود گوشی که خریدی مشکلی نداره؟؟ چون کارکردس دیگه ممکنه ایراد داشته باشه...ایشالا که نداره:46:....یعنی از اول قبل از اینکه گوشیو بخری نگشتی ببینی گوشی مشخصاتش چیه و مولتی تاچ نداره؟؟ :18:....ما رو بگو خودمونو جر میدیم تمام spec گوشی رو حفظ میکنیم چند تا امتحان تستی هم روش میدیم:31:....تازه گوشیو نمیخریم!! والا سونی که کارو بارش معلوم نیست هیچ وقت نخواسته حرف اول رو تو بازار بزنه:13:

senaps
28-10-2010, 22:56
برای داشتن مولتی تاچ،باید به حضرت افای اپل حق الاختراع داد!!!شایدم حق الکشف.... در هر صورت،برای مولتی تاچ ویژگیی به نام زوم یه انگشتی ارائه میشه..

hamed999
28-10-2010, 23:22
نه تا این جا که نداشته و گوشی سالم بوده
اره بابا منم خونده بودم اما مولتی تاچ رو مطمئن نبودم یعنی اگه سونی امتیاز مولتی تاچ رو از اپل بخره گوشیهاش دارای مولتی تاچ میشن یا اصلا کلا سخت افزارشو نداره؟؟؟

و اینکه خوب تو وب و عکس دیدن مواتی تاچ با زوم یه انگشتی اره جبران میشه اما تو بازیها چطور؟؟
راستی الان واسه اندو چنتا بازی هست که مولتی تاچ رو ساپورت میکه؟

irinn65
29-10-2010, 05:00
دوستان اگه چند وقت دیگه اک بخریم اپدیت شدست یا باید برد اپدیت کرد البته زمانی که نسخه جدید اومدو میگما؟

night lord
29-10-2010, 21:27
والا . الان داره x10 hd با 2.1 آماده فروش تو فرانسه میشه . حتما چند وقت دیگه هم میاد تو ایران دیگه

senaps
29-10-2010, 21:45
اره بابا منم خونده بودم اما مولتی تاچ رو مطمئن نبودم یعنی اگه سونی امتیاز مولتی تاچ رو از اپل بخره گوشیهاش دارای مولتی تاچ میشن یا اصلا کلا سخت افزارشو نداره؟؟؟

از لحاظ سخت افزاری ظاهرا امکانش هست...ولی چون سونی باید مبلغی از سودش رو برای هر گوشی مولتی تاچ رو به اپل بده،خسیس بازی دراورده!!
البته خودش که از ترس کاربرانش میگه امکانش نیست!! ولی خیلی از افرادی که گوشی رو تست کردن،گفتن امکان سخت افزاریش هست!! درضمن،این شایعه از روز اول اکران این گوشی بود که مولتی تاچ براش با اپدیت بعدی میاد،ولی سونی هیچوقت چیزی نگفت!!

hamed1297
29-10-2010, 21:55
خوب به سلامتی آپدیت از یکشنبه به خونه هاتون میاد.

night lord
29-10-2010, 22:07
از لحاظ سخت افزاری ظاهرا امکانش هست...ولی چون سونی باید مبلغی از سودش رو برای هر گوشی مولتی تاچ رو به اپل بده،خسیس بازی دراورده!!
البته خودش که از ترس کاربرانش میگه امکانش نیست!! ولی خیلی از افرادی که گوشی رو تست کردن،گفتن امکان سخت افزاریش هست!! درضمن،این شایعه از روز اول اکران این گوشی بود که مولتی تاچ براش با اپدیت بعدی میاد،ولی سونی هیچوقت چیزی نگفت!!

عزیز من تست کجا بود . تو این یه هفته گذشته رو یوتییوب حدود 5 یا 6 تا ویدئو اومد که روی x10 آپدیت 2.1 رو ریختم و
کاملا قابلیت مولتی تاچ رو نشون میدن . همینطور زوم یک انگشتی رو .

منظور اینکه که تست سخت افزاری و اینکه قابلیتش رو داره نبود . کاملا روش مولتی تاچ رو به کار انداختن .

Original Titan
29-10-2010, 23:00
البته آپديت براي منطقه اروپاي شمالي هست
و آسيا يكشنبه ريليز نميشه
پس يه مقدار بيشتر بايد صبر كنيد

senaps
30-10-2010, 13:35
البته آپديت براي منطقه اروپاي شمالي هست

و خدا دیبرند را افرید!!!

عزیز من تست کجا بود . تو این یه هفته گذشته رو یوتییوب حدود 5 یا 6 تا ویدئو اومد که روی x10 آپدیت 2.1 رو ریختم و
کاملا قابلیت مولتی تاچ رو نشون میدن . همینطور زوم یک انگشتی رو .

منظور اینکه که تست سخت افزاری و اینکه قابلیتش رو داره نبود . کاملا روش مولتی تاچ رو به کار انداختن .

نه نه!! میدونی قضیه چیه؟! قضیه اینه که سونی خودش مولتی تاچ بهت نمیده....اونایی هم که مولتی تاچ دارن،اعلام کردن که دارن از کاستمک رام استفاده میکنن!
مشکل سخت افزاریی وجود نداره برای مولتی تاچ،بلکه مشکل درایوری وجود داره....

meha
31-10-2010, 22:37
اینم یکی از جدیدترین ویدئو از X10 آپدیت شده به ورژن 2.1 که حجمش 3.5مگابایت بیشتر نیست

من که خیلی با Livewallpaperش حال کردم شما رو نمیدونم....

soroush20
01-11-2010, 12:14
سلام دوستان نظرتون راجع به ایکس 6 نوکیا یا ساتیو سونی اریکسون در مقایسه با ایکس 10 چیه؟

Citrix Systems
01-11-2010, 12:24
سلام من x10 mini pro دارم قرار بود از دیروز واسه x10 و x10 mini و x10 mini pro اپدیت 2.1 بیاد اما چرا نیمده هنوز ؟

starn
01-11-2010, 14:02
آپدیت برای گوشی اومده چند تا از دوستان موبایلستا هم تست کردن
فقط توجه داشته باشید آپدیت فقط برا گوشی های اورپا حواستون باشه ببینید گوشی شما مال کدوم منطقه
برا تشخیص این کار میتونید از روش زیر استفاده کنید
در صفحه lock screen کلیدهای زیر رو از چپ به راست بزنید.

Menu, Back, Back, Menu, Back, Menu, Menu, Back

tanatos
01-11-2010, 15:06
اینم خبر درباره آبدیت گوشی:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، کمپانی سونی اریکسون اعلام کرد که ارتقاء گوشی های Xperia بر پایه سیستم عامل آندروید را از 31 اکتبر آغاز کرده است و این گوشی را به نسخه 2.1 آندروید ارتقاء می دهد. این گوشی ها شامل Xperia X10 ، X10 mini ، X10 mini Pro می باشند که در حال حاضر با آندروید 1.6 به فروش می رسند.

سونی اریکسون پیش بینی می کند که ارتقاء نرم افزاری تا پایان ماه نوامبر ادامه پیدا می کند. اکثر کاربران می توانند مستقیما از گوشی خود این به روز رسانی را دریافت کنند اگرچه بعضی از آنها نیاز به استفاده از PC دارند. نرم افزار جدید قابلیت هایی را به این گوشی ها اضافه می کند که شامل ویژگی های جدید در آندروید 2و1 است.

Citrix Systems
01-11-2010, 15:59
آپدیت برای گوشی اومده چند تا از دوستان موبایلستا هم تست کردن
فقط توجه داشته باشید آپدیت فقط برا گوشی های اورپا حواستون باشه ببینید گوشی شما مال کدوم منطقه
برا تشخیص این کار میتونید از روش زیر استفاده کنید
در صفحه lock screen کلیدهای زیر رو از چپ به راست بزنید.

Menu, Back, Back, Menu, Back, Menu, Menu, Back
کجاش نوشته ؟ من توی همون صفحه اومدم اما کجاش نوشته مال کجاس ؟

reallife0002
01-11-2010, 16:43
دوستان حدود 2 روزه که آپدیت جدید به 2.1 ریلیز شده..کسی تست نکرده تغییرات نهایی و محسوس رو قرار بده؟؟؟

Citrix Systems
01-11-2010, 17:17
کجاش نوشته ؟ من توی همون صفحه اومدم اما کجاش نوشته مال کجاس ؟
برای من فقط نوشته u20i

senaps
01-11-2010, 19:01
باید دیبرند کرد به مال کشورهای خاص!! امارش رو در میارم و میگم!!

meha
01-11-2010, 19:46
دوستان بنده گوشی را به ساده ترین روش دیبرند کردم....نیاز به روت داره...با برنامه روت کردن فقط با یک کلیک و کار با Root Explorer شاید کلا 5 دقیقه هم کمتر کار داشته باشه...و قابل برگشت هم هست اگر خواستید بهتون میگم چطور اینکار را انجام بدید باید به Nordric debrand بشه...

حالا هم گوشی را زدم به شارژ که شارژ بره 50% و با اینترنت همراه سرعت دانلود 180 آپدیت کنم....خبرتون میدم....

senaps
01-11-2010, 20:38
متاسنفه هنوز فقط برای یه کشور اومده و باید بهش دیبرند کرد!!!

meha
01-11-2010, 21:57
گوشی آپدیت شد....

خود به خود میره توی TimeScape و من میخوام برم توی home هرکاری میکنم نمیشه!کلید Home رو هم میزنم اتفاقی نمی افته کسی اطلاعی نداره باید چکار کنم؟!

Original Titan
01-11-2010, 22:26
نظرتون درباره این چیه؟؟؟؟
از اون گوشي هاست كه يه سري آدم بي كار رو دور خودش جمع ميكنه
نه پدري
نه مادري :31:

saman65
01-11-2010, 22:35
یرو بکس ریچل دار سلام :دی
مx10 mini pro رو تو تاکسی جا گذاشتم )):
یه ساتیو نو دارم ولی از تاچ مقاومتی حوشم نمیاد
تو فکر اینم که بدمش بره باز x10 بگیرم

نظرتون چیه دوستان؟؟؟؟ :دی

Original Titan
01-11-2010, 22:40
مx10 mini pro رو تو تاکسی جا گذاشتم )):
نازييييييييييي :31:
نحوه جا گذاشتنت برام جالبه!‌ مگه گذاشته بودي رو داشبود كه يادت رفته برداري؟

تو فکر اینم که بدمش بره باز x10 بگیرم
نظرتون چیه دوستان؟؟؟؟ :31:
20 روز ديگه صبر كن ببينيم اس ئي چي معرفي ميكنه بعدش تصميم بگير

SAEED_BARCELONA
01-11-2010, 22:47
آقا آپدیت شد. باحال شده. آپدیت کنید.

meha
01-11-2010, 23:01
دوستان چه حالی میده این 2.1!!!!!

به یک Livewallpaper دست پیدا کردم که ---------.ir هم دست پیدا نکرده...

خب:
سرعت گوشی واقعا بهتر شده...
وقتی گوشی رو روشن میکنی تا اینکه میخواد بیاد بالا به طور عجیب از 1.6 بیشتر طول میکشه!
فکر کنم فقط timescape هم داشته باشه و home نداشته باشه
نحوه آنلاک تغییر کرده...به نظر من قبلی بهتر بود
صدای گوشی هم میشه گفت یکم بلندتر و هم با کیفیت تر شده
دوربینش هم که طبق اخبار واقعا عالی شده
چهره setting تغییر کرده
سرعت توی mediascape خیلی بهتر شده
صدای هندزفری بلندتر شده

خب معایب از نظر من

کیبوردش زشته
حس میکنم هم دقت و هم حساسیت تاچش افتضاح شده!
بازهم روی هندزفری بلوتوث اسمی از آهنگ ظاهر نمیشه!

فردا صدای مکالمه رو تست میکنم و چند روز بعد هم شارژش رو.....

در ضمن خیلی هم ringtone اضافه شده:دی

AryanLand
01-11-2010, 23:03
نظرتون درباره این چیه؟؟؟؟

سلام.

این گوشی خودش تاپیک داره که خوشبختانه خودتون هم آدرسش رو دارید نظراتتون در موردش یا سوالاتتون در موردش رو همونجا باید مطرح بفرمایید.:11:

saman65
01-11-2010, 23:11
نازييييييييييي :31:
نحوه جا گذاشتنت برام جالبه!‌ مگه گذاشته بودي رو داشبود كه يادت رفته برداري؟

20 روز ديگه صبر كن ببينيم اس ئي چي معرفي ميكنه بعدش تصميم بگير

هیجی.زنگ زدم.بعد که قعتیدم گزاشتم وسط پاهام...بعد هم که :دی...
این آپدیت جدید همون 2.1 ه؟؟؟

Original Titan
01-11-2010, 23:23
هیجی.زنگ زدم.بعد که قعتیدم گزاشتم وسط پاهام...بعد هم که ...
اوه! پس تو هم مثه خودمي‌:31:
بله همون 2.1 هست :27:

senaps
01-11-2010, 23:51
به ایول!!!
سامان بعد از ایکس 10 چه گوشی هایی گرفتی که الان میخوای برگردی به ایکس 10؟!

scorpion1616
01-11-2010, 23:54
گوشی جیگریه :40:... فقط این سونی اریکسون جانش در میآمد یه کم دیگه روی این گوشی کار میکرد... صفحشو عمو ال ای دی (AMOLED)میکرد... رادیو روش میزاشت... مالتی تاچ روش میزاشت...
.
.
.
بعد قیمتش میشد 2 ملیون بازم میموندیم تو خماری :41:

خیلی وخته چند گوشی هم سطح X10 رو زیرورو میکنم ...تصمیم کبرا گرفتیم که بخریمش (یا بخت یا اقبال)
دم همه کسایی که ریویو دادند گرم. :10:

saman65
02-11-2010, 01:37
اوه! پس تو هم مثه خودمي‌:31:
بله همون 2.1 هست :27:

بعد حدود 20 گوشی,اولین گوشی بود که گم کردم:31:
اگه 2.1 ه,پس وبدیوش هم HD شد دیگه نه؟یه 20 ثانیه فیلم میگیرین بزارید کف کنییییم؟
کسی مشکی دست دوم سراغ نداره؟:31:

به ایول!!!
سامان بعد از ایکس 10 چه گوشی هایی گرفتی که الان میخوای برگردی به ایکس 10؟!
3GS ی که از قبل داشتم و بعدش هم Mini pro

R@R#M@N
02-11-2010, 11:08
چرا ستیو رو استفاده نمیکنی ؟
چند ستیو ؟

SAEED_BARCELONA
02-11-2010, 14:34
سرعت گوشی واقعا بهتر شده...
وقتی گوشی رو روشن میکنی تا اینکه میخواد بیاد بالا به طور عجیب از 1.6 بیشتر طول میکشه!
فکر کنم فقط timescape هم داشته باشه و home نداشته باشه
صدای هندزفری بلندتر شده
2-3 مرتبه اول اینطوره بعد عادی میشه. تو آب بندیه:دی
نه بابا هوم اسکرین معمولی هم داره
صدای مکالمه بهتر شده یه کوچولو
کیبوردش که تغییر نکرده فقط شمایلش عوض شده.
تاچشم به نظرم نه بهتر شده نه بدتر

saman65
02-11-2010, 15:35
چرا ستیو رو استفاده نمیکنی ؟
چند ستیو ؟

بعد 4,5 تا گوشی با Capacitive touch (خوب شد؟:دی),الان وقتی یه گوشی مثل وبواز میگیرم دستم اصلا باهاش حال نمیکنم
ساتیو نوش مگه چنده؟هرچی هس مال من 20 تومن کمتر:31:

R@R#M@N
02-11-2010, 18:20
تاچ مفاومتی
اولآ مقاومتی
دومآ خازنی منظورت بود :دی
سومآ ویواز و ستیو تازه تاچشون خوبه :دی

senaps
02-11-2010, 21:35
با این اپیدت،گرفتن این گشوی توصیه یمشه!! ولی خوب اندو های بهرتی هم هستن....
اندروید 2.3 یا شاید 3! در راهه...نباید ریسک کرذد و تو 2 نسخه قدیمی تر باقی موند!!!
مگر اینکه خبر بیاد که خبری در راه است! نه ببخشید! خبر بیاد که بوت لودر حک شده و میشه نسخه های بالاتر اندو رو روش داشت...البته به قیمت نداشتن تایم و مدیا اسکیپ!

night lord
03-11-2010, 02:08
آقا منم آپدیت کردم به 2.1 خدایی چه حالی میده این 2.1 . generic global

دوستان من به market دسترسی ندارم میشه اگه کسی دست رسی داره این فایلو برام بگیره و
یه جا برام آپلود کنه؟
حتما همین ورژن باشه . ممنون پیشاپیش
NARF File manager 1.8

SAEED_BARCELONA
03-11-2010, 15:07
دوستانی که به 2.1 آپدیت کردن GPS گوشیشون مشکل پیدا نکرده؟ من تا میخوام استفاده کنم گوشی ریست میشه

night lord
03-11-2010, 19:02
والا تو اینترنت با گوشی زیاد رفتم و خیلی بهتر از قبل عمل میکنه . ولی gps تا حالا اصلا استفاده نکردم . چجوری استفاده کنم؟باید نرم افزارشو نصب کنم؟

Real Madrid C.F
03-11-2010, 19:44
دوستانی که به 2.1 آپدیت کردن GPS گوشیشون مشکل پیدا نکرده؟ من تا میخوام استفاده کنم گوشی ریست میشه

اه پس این تحفه ی آسمانی هم رسید (خوشمان آمد حال سونی بازا رو گرفت اینقدر نمیومد!!):31:

جناب شما تو چه نرم افزاری مشکل داری؟؟ کی ریست میشه؟؟

gtairani
03-11-2010, 21:31
دوستان حتما اپدیت 2.1 رو دانلود کنید.
خیلی خوب کار شده روی اپدیت.
فردا یه تست از ویدیو با کیفیت HD می زارم.
سوالی بود در خدمتم :40:

SAEED_BARCELONA
03-11-2010, 22:40
والا من 2-3 بار با برنامه accu weather اومدم کار کنم ریست شد. نمیدونم شاید این برنامه مشکل داشته باشه

senaps
04-11-2010, 00:14
شما از ماروک برا جی پی اس استفاده کن....

اکثرا از اپدیت راضی بودن.... این عالیه!!!

SAEED_BARCELONA
04-11-2010, 02:58
آخه accu weather اصلا برنامش مثل ماوریک نیست که. برنامه وضعیت آبو هواست.

night lord
04-11-2010, 10:21
دوستان من از وقتی آپدیت کردم به 2.1 نمیتونم فایلی رو بلوتوس کنم . بلوتوس میگیرم ولی نمیتونم بفرستم حدوده 5 درصد فایل فرستاده میشه و بعد فیل میشه .کسی این مشکلو داره؟

Real Madrid C.F
04-11-2010, 12:53
دوستان من از وقتی آپدیت کردم به 2.1 نمیتونم فایلی رو بلوتوس کنم . بلوتوس میگیرم ولی نمیتونم بفرستم حدوده 5 درصد فایل فرستاده میشه و بعد فیل میشه .کسی این مشکلو داره؟

به!! اینم از آپدیت گرامی!! این که تو زرد از اب دراومد!! همینه دیگه وقتی دست دیولوپر رو از گوشی کوتاه میکنن باید انتظار همچین مشکلاتیم داشته باشن!!:27:

*Morteza*
04-11-2010, 13:28
میشه x10 mini pro رو آفلاین آپدیت کرد؟
تو سایت سونی اریکسون نوشته حجم آپدیتش حدود ۲۰۰ مگابایته

آخه توی pc companion وقتی روی support zone استارت میزنم ارور میده

SAEED_BARCELONA
04-11-2010, 14:27
با pc companion آپدیت نکن با update service انجام بده

night lord
04-11-2010, 15:20
اه پس این تحفه ی آسمانی هم رسید (خوشمان آمد حال سونی بازا رو گرفت اینقدر نمیومد!!):31:

جناب شما تو چه نرم افزاری مشکل داری؟؟ کی ریست میشه؟؟

نه حاجی انگار کامپیوتر من مشکل پیدا کرده که بلوتوس رو نمیگیره . چون روی چندتا گوشی تست کردم تونستم بفرستم ولی به کامپیوترم دیگه نمیتونم فایل بفرستم .:18:

R@R#M@N
04-11-2010, 17:33
دوستان گرامی سمپل اچ دی بزارین + اوتوفوکس :دی

^^ HAMID ^^
04-11-2010, 23:26
فعال کردن مولتی تاچ ایکس 10 توسط دولوپرها ! ویدئو های مربوط :

pmforlife
05-11-2010, 02:28
تو آپدیت 2.1 این زوم یک انگشتی کار میکنه ؟

abaeian
05-11-2010, 17:31
رنگ ال سی دی تو اپدیت جدید (2.1 ) تغیییر کرده.

hussain
06-11-2010, 21:37
سلام دوستان
یکی هست به من بگه چطور میتونم روی این گوشی برنامه بریزم؟

Real Madrid C.F
07-11-2010, 01:30
فعال کردن مولتی تاچ ایکس 10 توسط دولوپرها ! ویدئو های مربوط :

دوست من ...امکان نداره همچین چیزی...همش شایعس! :13:

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

رنگ ال سی دی تو اپدیت جدید (2.1 ) تغیییر کرده.

منظورتون اینه که 16 میلیون شده باشه؟؟ خیر هیچ تغییری نکرده!:46:

---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------

سلام دوستان

شما مدونین باید از کجا برنامه بگیرین؟؟ به مارکت دسترسی دارین؟؟

night lord
07-11-2010, 01:39
سلام دوستان

راحت ترین راها اینا هستن:
اگه ورژن 1.6 هستید با بروزر گوشی برید به این آدرس و برنامرو دانلود کنید و نصب کنید( حجمش بسیار کمه) و با اون هر برنامه ای که میخواید از روی مموری کارتتون نصب کنید .
البته این روش تو 2.1 هم جواب میده .

اگه 2.1 هستید خیلی راحت نرمافزار مورد نظرتونو با کامپیوتر یا یه گوشیه دیگه بلوتوس کنید روی گوشیتون بعد توی قسمت نوتیفیکیشن گوشی یه پیام میاد که روش کلیک کنید و بعد install رو بزنید . خلاص:31:

hussain
07-11-2010, 12:48
راحت ترین راها اینا هستن:
اگه ورژن 1.6 هستید با بروزر گوشی برید به این آدرس و برنامرو دانلود کنید و نصب کنید( حجمش بسیار کمه) و با اون هر برنامه ای که میخواید از روی مموری کارتتون نصب کنید .
البته این روش تو 2.1 هم جواب میده .

اگه 2.1 هستید خیلی راحت نرمافزار مورد نظرتونو با کامپیوتر یا یه گوشیه دیگه بلوتوس کنید روی گوشیتون بعد توی قسمت نوتیفیکیشن گوشی یه پیام میاد که روش کلیک کنید و بعد install رو بزنید . خلاص:31:
مرسی من 2.1 دارم
حالا یک سوال دیگه.بهترین برنامه فارسی سازش چیه؟(هم برای 1.6 . هم 2.1)
مرسی از کمک دوستان:10:

Original Titan
07-11-2010, 13:36
حسين جان فارسي ساز چيه‌؟ :31:
مگه ويندوزه ؟
ايكس 10 فعلا ساپورت فارسي نداره
ميتوني براي خوندن اس ام اس
از برنامه ميرسال استفاده كني
mirsal

SAEED_BARCELONA
07-11-2010, 14:13
حسین میتونی روتش کنی که در اون صورت توی browser و messaging هم فارسی میتونی بخونه و بنویسی

Original Titan
07-11-2010, 14:21
سعيد توي بروز ميشه فارسي خوند؟
يعني راست به چپ مينويسه كلمات رو؟

hussain
07-11-2010, 15:36
حسین میتونی روتش کنی که در اون صورت توی browser و messaging هم فارسی میتونی بخونه و بنویسی

سعيد توي بروز ميشه فارسي خوند؟
يعني راست به چپ مينويسه كلمات رو؟
مرسی از کمک برادران
اول میخوام به 2.1 آپدیتش کنم.آپدیتش که دیگه با برنامه خود se میشه؟
بعدشم میخوام فونت و کیبرد فارسی اضافه کنم.
بعد از آپ دیت نیاز به رووت هست؟
یکم خلاصه بگید چی کارکنم خودم میرم تک و توکش رو در میارم
مرسی از کمکتون:10:

hamed1297
07-11-2010, 16:04
مژده بدین:دی..
البته امیدوارم تکراری نباشه.

Arabic, Farsi fonts finally available for rooted Éclair Xperia X10’s

Original Titan
07-11-2010, 16:45
خبر خييييييييلي خوبي بود :31:

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

اين روشش هست
اي نامصب
به همون روش كه هيرو رو من فارسي كردم اين ايكس 10 رو فارسي كرده :31:
كاش من هم ايكس 10 داشتم تست ميكردم :31:

feryshad
07-11-2010, 16:46
خبر خييييييييلي خوبي بود :31:

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

اين روشش هست
اي نامصب
به همون روش كه هيرو رو من فارسي كردم اين ايكس 10 رو فارسي كرده :31:
كاش من هم ايكس 10 داشتم تست ميكردم :31:
خواهش میکنم :دی

/
بی ربط با X10
بچه ها ظاهرا این بچه های X10 هم تو آپدیت فوکوس ممتد دار شدن ...

اگه درست باشه خبر خوب و جالب انگیزیه ...

Original Titan
07-11-2010, 17:08
بچه ها ظاهرا این بچه های X10 هم تو آپدیت فوکوس ممتد دار شدن ...
آره ديگه فري! اين كه روشاخش بود!

SAEED_BARCELONA
07-11-2010, 21:49
علی دقیقا روش عمومیه اگه تو از راست به چپ میخونی ما هم از راست به چپ میخونیم:دی
حسین فعلا روت کردن 2.1 یک مقدار دنگ و فنگ داره. حالا تو نت بسرچ آموزشش هست

SAEED_BARCELONA
07-11-2010, 22:15
علی ولی برا من با مرورگر fennec حروف رو جدا جدا نشون میده ولی مرورگر خود گوشی مشکلی نداره

hussain
08-11-2010, 06:56
سلام دوستان
یک مشکل دیگه پیدا کردم
خواستم با برنامه خود SE آپدیت کنم ولی در مرحله ای که باید گوشی خاموش کنم و کابل رو بزنم کامپیوتر هنگ میکنه!!!
با یک کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی بازم همین مشکل رو داشتم؟!

SAEED_BARCELONA
08-11-2010, 11:11
حسین SE چون بزرگوراه 2 تا برنامه داره برای این جور کارا. یکی pc companion و یکی هم update service. ترجیحا با آپدیت سرویس انجام بده

irinn65
08-11-2010, 17:34
پس با این صحبتها نسخه اپدیت شدشم مالی نیست!!

R@R#M@N
08-11-2010, 17:55
کدوم صحبتا : )) ؟؟ اینکه مشکل دارن تو آپدیت کردن ؟؟
چه ربطی به آپدیت شدشه ؟؟

*Morteza*
08-11-2010, 21:59
آپدیت آفلاین فقط برای X10 Mini Pro
با اين برنامه ميتونيد فلش كنيد
Download flashtool: (Update 5.11.2010)

اينم آپديت جديدش
Download X10 mini PRO 2.1 firmware: (thanks to stillka)

منبع:
به نقل از:

خودم با این روش آپدیت کردم. خیلی راحته.
فقط کافیه محتوای فایل ۱۰۹ مگی رو توی پوشه Firmware از اون یکی فایل کپی کنید و فایل .bat رو اجرا کنید.
(البته باید update service رو تو کامپیوتر نصب کرده باشید تا درایورها نصب شده باشه و گوشی رو بشناسه)

astaragg
09-11-2010, 00:14
این وال پیپر که کلیپش رو یکی از دوستان گذاشته بود فقط واسه این گوشیه؟

meha
09-11-2010, 13:59
کدام Wallpaper?

night lord
09-11-2010, 21:12

عجب حرفی زدیا!!!!!!:18:
اگر صبر کنن تا آپدین برای کشورشون بیاد راحت میتونن بدون مشکل آپدیت کنن مثل من . ولی دوستان از بس صبر کردن دیگه خسته شدن و میخوان از راه غیر رسمی آپدیت کنن که به مشکل میخورن بعضا.
از وقتی آپدیت کردم با گوشی دارم میرم فضا..........................!:8:

Real Madrid C.F
10-11-2010, 03:09
عجب حرفی زدیا!!!!!!:18:
اگر صبر کنن تا آپدین برای کشورشون بیاد راحت میتونن بدون مشکل آپدیت کنن مثل من . ولی دوستان از بس صبر کردن دیگه خسته شدن و میخوان از راه غیر رسمی آپدیت کنن که به مشکل میخورن بعضا.
از وقتی آپدیت کردم با گوشی دارم میرم فضا..........................!:8:

مگه چیزی بجز کیفیت فیلم برداری اضافه شده که قابل بحث باشه! میشه چیزایی که شما رو در اولین استفاده سورپرایز کرد رو نام ببرین..مثلا بهبود کارایی در منو ها!

hoomi_gta
10-11-2010, 11:16
ایکس 10 با 2.1 خدا شده!! لذت بخش تر و رویایی تر از گذشته

یک توصیه مهم برای کسایی که به 2.1 آپدیت کردن. از task manager استفاده نکنید. با Kill کردن پروسس ها گوشی به شدت کند میشه هم تو منو هم صفحه های اصلی. خود سیستم عامل جدید برنامه هایی که استفاده نمیشن و به مرور میبنده و کمتر رم مصرف میکنه

farhooode
10-11-2010, 18:56
فرهوده بعد از 2 هفته غیبت اومد
وای خدا جون
این گوشی به 2.1 آپدیت شده؟
چند روز پیش آپدیت شروع شده؟
دلم برای بچه های فوروم تنگ شده بود

یکی توضیح بده حوصله خوندن 30 صفحه مطلب رو ندارم

Original Titan
10-11-2010, 21:35
فرهوده يه قيمت بده بينيم بابا

farhooode
10-11-2010, 21:49
X10 پک عادی قیمت 485000 تومن

Real Madrid C.F
11-11-2010, 12:18
X10 پک عادی قیمت 485000 تومن

ببخشید شما قیمت فول پک رو ندارین؟؟ فول پک اصلا هنوز هست تو بازار؟؟

farhooode
11-11-2010, 12:26
خیر فول پک گیر نمیاد
ولی جدیدا بعضی از مغازه داران پکی رو رائه میدن که قیمتش 515 تومنه و کیفی بهمراه تلق داخل باکسش هست

Real Madrid C.F
11-11-2010, 13:04
خیر فول پک گیر نمیاد
ولی جدیدا بعضی از مغازه داران پکی رو رائه میدن که قیمتش 515 تومنه و کیفی بهمراه تلق داخل باکسش هست

واقعا خنده داره !!! انگار بره رو بدی دست گرگ! تو گوشیایی که میگن دست نمیبریم دست میبرن حالا اینو که دارن علنا اعلام میکنن دیگه چی از آب در میاد!:13:

senaps
11-11-2010, 14:09
هه هه!! داداش کوچیکش(ایکس تن مینی!) با قیمت 290 تا وارد بازار ایلام شد!!!
امروز دوتا دختر رو دیدم که داشتن قربون صدقه ی یه گوشی میرفتن!! رفتم نیگا کردم دیدم ایکس تن مینی دیدن.....
دقیقا مثل بچه های نینی می مونه که حتی ادمی مثل من که از مینی انسان! متنفره هم عاشقشونه و دوست دارم ببینمشون!!!

farhooode
11-11-2010, 15:19
یکی از ان دو را میخواستی بگیری واسه من

night lord
11-11-2010, 15:25
خوب بچه هایی که مشکل دارن برای اینکه گوشیو روت کنن تو 2.1
با این نرم افزار مثل آب خوردن روت کنن

برنامرو نصب کنید . اجراش کنید بعد روی روت کلیک کنید .
با تشکر از دوست خوبمون SEMPITERNAL تو انجمن اندروئید

metallica is me
11-11-2010, 15:53
سلام یه سوال چرا شما از 2.2 کوک شده استفده نمیکنید؟؟/مثلا مثل دیزایر؟؟؟
اصلا کوک شده برای x10 هست یا نه
ممنون

Original Titan
11-11-2010, 16:00
همه غم بچه هاي اينجا اينه ديگه كه رام دستي براش نمياد :31:

metallica is me
11-11-2010, 16:16
همه غم بچه هاي اينجا اينه ديگه كه رام دستي براش نمياد :31:
آخه چرا؟؟؟ برای لجند رام کوک شده اومده برای این نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجیب هااااااااااااااا
راست رابط کاربری 2.1 مثل همون 1.6 هست؟

Original Titan
11-11-2010, 16:25
مشكل اينه كه اصلا نميشه براش رام كوك كرد
چون بوت لودرش هك نشده.

metallica is me
11-11-2010, 17:30
مشكل اينه كه اصلا نميشه براش رام كوك كرد
چون بوت لودرش هك نشده.
مگه میشه؟؟؟:18::18::18:
ps3 تونستن هــــک کنن اینو نتونست؟؟؟؟

Original Titan
11-11-2010, 17:50
پي اس تري 4 سالي شد فك كنم :31:
پس اين هنوز دير نشده :31:

feryshad
11-11-2010, 20:33
Custom Froyo ROM loaded onto Xperia X10?

There are reports from xda-developers that devs may be close to loading a custom ROM onto the Xperia X10. Video evidence shows xda member booting an X10 running Android 2.2.1, albeit with an unchanged kernel. As a nice touch the boot screen has the words ‘Free X10’.

hoomi_gta
13-11-2010, 14:07
توضیح پست بالا اینکه فیلمی منتشر شده که روی ایکس 10 آندرویید 2.2 نصب شده!! ظاهرا بوت لودر ایکس 10 و -- کردن و 2.2 و نصب کردن البته هنوز در حال آزمایش است! یعنی میشه 2.2 داشته باشیم روی ایکس 10؟

senaps
13-11-2010, 14:35
احتمالا سونی از موضعش کوتاه بیاد و بوت لودر رو باز کنه با یه اپدیتی!!!!

فقط شاید!

Real Madrid C.F
13-11-2010, 23:53
احتمالا سونی از موضعش کوتاه بیاد و بوت لودر رو باز کنه با یه اپدیتی!!!!

فقط شاید!

نخیر سونی آدم نشده !! تو XDA هکش کردن ...البته مثل اینکه شرایط جوری بوده که با 2.1 خیلی کارشون ساده تر شده...

HTC بعد از دیدن ناکام موندن هکر های XDA برای -- T...mobile G2 براشون کد راهنداز های گوشی رو هدیه فرستاد !!! و اونا بدین وسیله گوشی G2 رو -- کردن ... به این میگن معرفت!

منبع engadget

night lord
15-11-2010, 01:29
نخیر سونی آدم نشده !! تو XDA هکش کردن ...البته مثل اینکه شرایط جوری بوده که با 2.1 خیلی کارشون ساده تر شده...

HTC بعد از دیدن ناکام موندن هکر های XDA برای -- T...mobile G2 براشون کد راهنداز های گوشی رو هدیه فرستاد !!! و اونا بدین وسیله گوشی G2 رو -- کردن ... به این میگن معرفت!

منبع engadget

آخه میدونی چیه!؟ x10 سخت فزار و اینترفیس و امکانات خوبی داره و زیبایی که دیگه :40: , اگه بخواد بوت لودرش -- بشه
و مولتی تاچ و امکانات جدید بهش اضافه بشه هر روز دیگه هیچکدوم از گوشیای اریکسون فروش نمیره:27:

farhooode
15-11-2010, 06:48
یعنی:
ارزش یک قاب گوشی سونی اریکسون به از دولت اوست؟

Real Madrid C.F
15-11-2010, 11:01
یعنی:
ارزش یک قاب گوشی سونی اریکسون به از دولت اوست؟

جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!:18:

شاعر پیشه هم تشریف دارن!!:31:

من میگم این سونی اریکسونیا آخرش یه چیزیشون میشه حالا شما بگین نه!:27:
این سونی Anzu هم معلوم شد اصلا گوشی خوبی نیست پردازنده Snapdragon 1GHZ تازه march 2011 ldhn بیرون

R@R#M@N
16-11-2010, 16:45

عاشق این دوتا شدم :دی

pmforlife
17-11-2010, 00:34
عاشق اولی ام ...

Real Madrid C.F
17-11-2010, 01:14
ممممممممممممممممممه!!!!!! اینا دیگه چه جورشن؟؟؟ از همون قاب 60 تومنی هاست!؟؟

R@R#M@N
17-11-2010, 09:16
نه اینا اسکینه !
عینه اینویسیبل شیلد یا همون محافظ صفحه میچسبه به گوشی !

M . Sayid
17-11-2010, 09:31
این مخافظ صفحه ها قیمتشون چقدره ؟؟؟

Honradez
17-11-2010, 10:49
سلام. چندتا سوال داشتم.

1. درسته که ميگن اين گوشي با اپديت به اندرويد 2.1، صفحه نمايشش 16 ميليون رنگ ميشه؟ (اگر نه، آيا کلا راهي براي 16 ميليون رنگ کردن صفحه نمايش هست؟)

2. آنتن دهيش و دوامش خوبه؟

3. آيا قابليت مرور سايتها و PDF فارسي رو داره؟

با تشکر فراوان.

yas_6969
17-11-2010, 11:52
سلام
من تجربه زیادی در آندروید ندارم ولی خوب چند روز پیش یه x10 آپدیت کردم

16 میلیون فعلا برای این گوشی ارائه نمیشه تو آپدیت هم نیست

senaps
17-11-2010, 14:20
16 نمیشه هیچوقت....ولی کیفیت صفحه اونقد بالا هست که کاربر راضی نگه میداره....

2. آنتن دهيش و دوامش خوبه؟
اگه منظروت اینه که اگه یه روز چیزی سنگین تر از اتوبوس از روش رد شد،سالم میموه یا نه،باید بگم نمیدونم!! ولی تا وزن اتوبوس رو میدویم که چیزیش نمیشه!!!(اسناد عبور اتوبوس از روی ایکس پریا و تنها شکستن لایه ی بالایی صفحه هم موجوده!!)

انتن دهیش؟ مثل همیشه عالیه....

3. آيا قابليت مرور سايتها و PDF فارسي رو داره؟
ظاهرا براش رام فارسی 2.1 اومده که رسمی بود!! شایدم زبان فارسی بود! دقیقا یادم نمیاد....ولی به خودی خود خیر!

farhooode
17-11-2010, 15:04
یه عکس خیلی زیبا از XPERIA X10 مشکی رنگ همراه با هنزفری بلوتوث
حالشو ببرین

Original Titan
17-11-2010, 19:31
Pinch-to-zoom coming soon to the Sony Ericsson XPERIA X10

ايكس 10 دارا ديگر نگران نباشيد :31:
شما ميتوانيد قابليت مولتي تاچ (پينچ زوم )‌رو روي گوشي هاي خود داشته باشيد :31:

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

But now, thanks to the numerous unhappy customers, the company finally decided to start working on enabling the pinch-to-zoom on its Eclair-serving toy. The multi-touch input method will be enabled in the web browser and the Google maps app (hopefully later elsewhere as well) and is coming some time in Q1 2011 via an Over-the-Air software update.

Honradez
17-11-2010, 20:27
ويرايش فارسي آفيس چي؟

R@R#M@N
17-11-2010, 22:41
قیمت اون اسکینا براقش 8 دلار و ماتش 10 دلاره ! البته اونور آب :دی

senaps
17-11-2010, 23:03
بدی سعید برات شاید 15-20 تومن بیاره....

ویدیوی پینچ زوم برای شوالیه ی سیاه:

farhooode
18-11-2010, 00:00
یه عکس خیلی زیبا از XPERIA X10 مشکی رنگ همراه با هنزفری بلوتوث
حالشو ببرین

M . Sayid
18-11-2010, 00:19
قیمت اون اسکینا براقش 8 دلار و ماتش 10 دلاره ! البته اونور آب :دی

بدی سعید برات شاید 15-20 تومن بیاره....

ویدیوی پینچ زوم برای شوالیه ی سیاه:

دست گلتون درد نکنه :31:
اینور آب فی چنده ؟
اصلا پیدا میشه ؟؟

senaps
18-11-2010, 01:01
اگه پیدا بکنی،20-25 تومن میدن(اگه پیدا کنی!!!) برا شهرستانی ها هم که نهایتا 50 به بالا در میاد!!(تا بیان تهرون و بگردن و غذایی که میخورن و کرایه و اینا...!!!!)
همون روش سعید،سریع تر و مطمئن تره....
---------
راستی این شیلدی که میگی این دیگه چیه؟!!!
چجوریاس؟

Real Madrid C.F
18-11-2010, 01:07
بله میثم راست میگه...دوستانی که میخوان PM بدن من با سعید صحبت میکنم...خودتون هم اگه از سایت های خارجی چیزی رو پسند کردین براش مشکل نیست و میاره

senaps
18-11-2010, 01:12
کیهان این شیلد دیگه چیه؟! یه جور لایه که میکشی رو گوشی؟! یه جور قاب(مثل قاب های کریستال قدیمی؟!!) یا دقیقا چیه؟! راحت رو گوشی نصب میشه؟ پرفمنس رو پایین نمیاره؟

R@R#M@N
18-11-2010, 01:21
اینویسیبل شیلد رو میگی ؟
یا همین اسکینا ؟
یا شیلد ژله ای :دی ؟

irinn65
18-11-2010, 03:10
دست گلتون درد نکنه :31:
اینور آب فی چنده ؟
اصلا پیدا میشه ؟؟
شما مالیات بر ارزش افزودشم بدی این ور ابم گیر میاد!

senaps
18-11-2010, 08:09
اینویسیبل شیلد رو میگی ؟
یا همین اسکینا ؟
یا شیلد ژله ای :دی ؟

اینایی که گفتی اسم های مختلف و با کلاس تر همون عکس هاییه که گذاشتی یا اینکه اینا هر کدوم یه چیزه؟!!!
نه اون عکس هایی که یه چیزی گذاشتن دور ایکس تن...!!!

tanatos
18-11-2010, 09:40
اینایی که میگی اصلا اینور هست؟

Real Madrid C.F
18-11-2010, 12:35
اینایی که میگی اصلا اینور هست؟

بله هستش...علائدین با قیمت 45 تومن میفروشه... از نظر من Invisble Shield برای همه ی گوشی های تاچ مثل X10 نکسوس و دیزایر لازمه...واقعا تک هستش و جلوی هر گونه خش و لکه رو روی گوشی میگیره!

مثلا این رو ببینید! این واسه نکسوس وان هستش..

برای گوشی های دیگه هم همینجوریه! بسیار نازک هستش طوری که از فاصله ی نزدیک هم به سختی مشخص چیزی رو گوشی هستش و جالبه که خیلی مقاوم در برابر ضربه های محکم هم هستش مثلا افتادن گوشی از دستتون!

الان سعید واسه نکسوس وان با قیمت 35 تومن میفرسته اینور آب (هزینه ی تمام شده) اگه خواستین بگین تا من بهش برسونم و قیمت X10 رو بگیرم

meha
18-11-2010, 12:43
سعید کیه؟!

من میخوام ولی خب باید اول مدلهاش رو ببینم بعد بگم کدام را میخوام...

meha
18-11-2010, 13:01
خب کی هست که میتونه از اون ور بفرسته برامون؟!

Real Madrid C.F
18-11-2010, 13:04
سعید کیه؟!

من میخوام ولی خب باید اول مدلهاش رو ببینم بعد بگم کدام را میخوام...

سلام سعید اینجا نمیاد تو فروم دیگس ولی عزیز این اینویزیبل شیلد که مدل نداره !! فقط 2 نوع هستش که یکی Screen Protection هستش مه معمولا حدود 20 تومنه و فقط روی صفحه رو میپوشونه و یکی هم Full Protection هستش که کل گوشی رو میپوشونه و 40 تومن حدودا قیمت داره ...اگه دقت کنین تو عکس بالا مشخصه که مدل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ...چون واسه زیبایی نیستش که واسه محافظت هستش ....الان از سعید قیمتارو میگیرم اگه خواستین PM بدین

meha
18-11-2010, 13:39
یک عکس واقعی با Invisble Shield ندارید بزارید؟

R@R#M@N
18-11-2010, 14:00
اینایی که گفتی اسم های مختلف و با کلاس تر همون عکس هاییه که گذاشتی یا اینکه اینا هر کدوم یه چیزه؟!!!
نه اون عکس هایی که یه چیزی گذاشتن دور ایکس تن...!!!
هر کدوم یه چیزین !
اینویسبل شیلد که همونه که بالا عکسشو گذاشته !
اسکین همونه که من عکسشو گذاشتم :دی
این دوتا مثه برچسب هستن و میچسبن به بدنه ! اصلآ هم معلوم نمیشن !
ژله ای هم که مثه قاب کریستالی هست ولی نرمه !
دوستان من احتمالآ (شاید) بتونم تا هفته دیگه اینویس شیلد بیارم ! احتمالآ یه ایکس10 هم سفارش میدم ! اگه آوردن میگم اگه خواستین براتون میفرستم :دی

meha
18-11-2010, 15:11
اسکین هم برای X10 میاری؟

senaps
18-11-2010, 15:23
اهان این شد تعریف درست حسابی....
حالا این اسکمین ها 10-12 دلاره نه؟!!
ایول !! برا ایکس ده یا 12 مصمم تر شدم!!

Honradez
18-11-2010, 15:24
سلام.

دوستان تروخدا به اين سوالم جواب بدين: آيا امکانش هست اين گوشي سايتهاي فارسي رو بخونه يا نه. ممنونم.

Original Titan
18-11-2010, 15:35
بله ميتونه جديدا

tanatos
18-11-2010, 16:05
هر کدوم یه چیزین !
اینویسبل شیلد که همونه که بالا عکسشو گذاشته !
اسکین همونه که من عکسشو گذاشتم :دی
این دوتا مثه برچسب هستن و میچسبن به بدنه ! اصلآ هم معلوم نمیشن !
ژله ای هم که مثه قاب کریستالی هست ولی نرمه !
دوستان من احتمالآ (شاید) بتونم تا هفته دیگه اینویس شیلد بیارم ! احتمالآ یه ایکس10 هم سفارش میدم ! اگه آوردن میگم اگه خواستین براتون میفرستم :دی

خوب اونهایی که تو عکسهاشون رو گذاشتی که اصلا معلوم نبودند! :31:

R@R#M@N
18-11-2010, 16:22
اسکین هم برای X10 میاری؟
والا یکی از آشناهامون داره از اونور میاد ! ببینم اگه بتونه پیدا کنه بهش میگم بیاره !

اهان این شد تعریف درست حسابی....
حالا این اسکمین ها 10-12 دلاره نه؟!!
ایول !! برا ایکس ده یا 12 مصمم تر شدم!!
اونور آب 10 12 دلاره :دی انجا همونطور که دوستمون گفتن قیمتاش بالای 20 تومن و تو علاالدین 40 50 تومنه ! چون تک و توک میارن و هر قیمتی که بخان میفروشن :دی

خوب اونهایی که تو عکسهاشون رو گذاشتی که اصلا معلوم نبودند!
مطمئنی ؟
البته سایتش هیلتر بود ولی عکساش هیتلر نبودن ! واسه همین من گذاشتم ! اکثر بچه ها هم دیدن
بیخودی که تشکر نکردن :دی
حالا با هیتلر شکن امتحان کن اگه نتونستی بگو برات یجا دیگه آپ میکنم !

tanatos
18-11-2010, 18:06

نه بابا شوخی کردم!
آخه گفتی روی گوشی نشون نمیده.
واسه اون گفتم.

R@R#M@N
18-11-2010, 18:29
منظورم چیز زائد و اضافی ازش نمیزنه بیرون :دی

Honradez
18-11-2010, 18:55
بله ميتونه جديدا
خيلي ممنونم.

درمورد بازيهاي با کيفيت چي (مثل NFS Shift). آيا ميتونه روان اجراشون کنه؟

senaps
18-11-2010, 21:07
عزیز،این گشوی رو دست کم نگیر.....
از ظنر خیلی ها از جمله شخص بنده،از ظنر ویژگی های اساسی،هیچ چیزی از گوشی های اند کم نداره....
شما میتونی توی جی اس ام ارنا این گوشی رو با مثلا گلکسی اس مقایسه کنی....
چیزی که به چشم من اومد و بارم مهم بود،این بود که رام 512 گلکسی،در مقابل رام 348 ایکس تن بیشتر بود....(خیلی بیشتر بود!!!)پردازنده و اینا همه 1 گیگ هستن و شاید با تفاوت مارک ها،کمی سرعت فرق بکنه ولی در نهیات 1 گیگا هرتز،یک گیگا هرتزه!!

قیمت ها رو هم اگه مقایسه کنی،میبینی که برای جیب کارمندی،ایکس تن خیلی بهتره از گلکسی و دیزایر اچ دیی که دست یه اقا بوده باشه!!

Honradez
18-11-2010, 21:22
خب پس خدا رو شکر. فقط دو تا سوال ديگه دارم که ممنون ميشم پاسخ بدين:

1. من خودم سوني اريکسون G700 و يکي از دوستام Z530 داره. مشکلي که وجود داره اينه که موقع مکالمه، صداي طرف خوب نمياد. آيا Xperia X10 هم چنين مشکلي داره؟

2. موقع خريد بايد به چه چيزايي دقت کنم؟ Made in کجا بايد باشه؟

Original Titan
18-11-2010, 21:49
خيلي ممنونم.

درمورد بازيهاي با کيفيت چي (مثل NFS Shift). آيا ميتونه روان اجراشون کنه؟
خواهش
آره راحت ميتونه

. من خودم سوني اريکسون G700 و يکي از دوستام Z530 داره. مشکلي که وجود داره اينه که موقع مکالمه، صداي طرف خوب نمياد. آيا Xperia X10 هم چنين مشکلي داره؟

1- اينو بايد بچه هايي كه دارن جواب بدن ولي من كه باش كار كردم اين مشكلو نداشت....همه چيز مرتب بود
2- مال خود كشور نام آشناي چاينا :31: باقيشم سعيد بارسلون بهت ميگه :31:

R@R#M@N
18-11-2010, 21:58
نمیدونم چرا اینقد ایکس10 رو دسته کم میگیرن !
البته دلیلش 1.بخاطر ساپورت بد نرم افزاری و 2. ناتوان بودن هکرا برای ه ک بوتلودر این گوشی
جالبه که ایکس بنچمارکش با اینکه رمش 384 هست از دیزایر بهتر شده و هم رده نکسوس1 شده !
اگه رووش 2.2 بیاد بازم بالاتر میره !

قبل از آپدیت که معلومه کجا بوده (تو نمودار هست) بعد آپدیتم که نارنجیس :

خلاصه بخاطر ه ک نشدن بوت لودر خفن این گوشی بیچاره داره بهش ظلم میشه :دی
یادمه اولایی که هنوز گلکسی نیومده بود یه تاپیک مقایسه بود که خود سامسونگیها هم وقتی راجع به ایکس10 حرف میزدن دس پاشون میلرزید ! الان بخاطر 2.2 شاخ شدن واسه ایکس10 وگرنه .... :دی

R@R#M@N
18-11-2010, 22:08
اینم جالبه ببینید :
محاسبه عدد پی به میلی ثانیه :
ایکس10 با ورژن 1.6 :

ایکس10 با ورژن 2.1 :

دیزایر 2.1 :

گلکسی اس 2.1 :

برای نکسوس 1 رو هم پیدا نکردم متاسفانه !
میبینید ایکس10 از هر 2 تا قوی تر عمل کرده و زمانش کمتر بوده !
واقعآ حیف این گوشی که سونی بهش نمیرسه !

senaps
18-11-2010, 22:09
البته بوت لودر ه ک شده...تا جایی که یه عکس دیدم از بنچمارک این گوشی، با رام 2.2، از گلکسی اینا خیلی سر تر بودش....عکس رو پیدا کرده و براتون میذارم....
به ظنر من سونی بزرگترین ظلم رو به این گوشی کرد...ولی با اوردن مولتی تاچ،و قرار گرفتن امکان رام ها،این گوشی دست نیافتنی خواهد بود!!!

senaps
18-11-2010, 22:14

بنچمارک Quadrant منتشر شده توسط دولوپر zdzihu از Custom Rom های Xperia X10

M . Sayid
18-11-2010, 22:29

اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!

R@R#M@N
18-11-2010, 23:10
البته بوت لودر ه ک شده...تا جایی که یه عکس دیدم از بنچمارک این گوشی، با رام 2.2، از گلکسی اینا خیلی سر تر بودش....عکس رو پیدا کرده و براتون میذارم....
به ظنر من سونی بزرگترین ظلم رو به این گوشی کرد...ولی با اوردن مولتی تاچ،و قرار گرفتن امکان رام ها،این گوشی دست نیافتنی خواهد بود!!!
منم نوشتم تو پرانتز که ه ک شده ولی روشش رو هنوز روو نکردن !
کلآ با کلمه نظر مشکل داریا :دی 3 بار غلط نوشتیش :دی

بنچمارک Quadrant منتشر شده توسط دولوپر zdzihu از Custom Rom های Xperia X10
عکست نمیاد !

senaps
18-11-2010, 23:26
کلآ با کلمه نظر مشکل داریا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 بار غلط نوشتیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره هر کاری میکنم این ظنر درست در نمیاد!!
سعی میکنم یه مطلب دربارهی فرهنگ لغت کلماتم بنویسم!!

مشکل از خودته!!! وگرنه عکس از اندو ایرانیه و مشکلی نداره....شایدم باید قند شکن نصب کنی؟!!

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

قبول ندارم...اگه برا اولین بار ببینیش،کف میکنی و همه چی یادت میره....من که اینجوری بودم....بار اولی که دیدمش و فروشنده دادش دستم!!!!!!!!!! فقط نیگاش میکردم و دادمش تحویل!!!
سه روز بعد دوباره دست گرفتمش تونستم خودمو جمع و جور کنم و تو 5 مینی که واسه تست داشتم،15 دقیقهبا تایم اسکیپ کار کنم!!

R@R#M@N
18-11-2010, 23:36
با قند شکنم باز نشده !
نکنه لینک اونجارو آوردی اینجا ؟؟ خوب نمیاد دیگه :دی
ببر -----. com آپلود کنش !

Eng.Mohammad
19-11-2010, 00:23
سلام به همه عزیزان.
امیدوارم من مرحوم رو یادتون نرفته باشه..
اول از همه برای شادی روحم یه صلو ا ا ا ا ا ا ا ت ت ت ت.......

حالا یه خبر: X10 من که خراب شده بود رو یادتونه؟ الان 2.5 ماهه فرستادم تهران برای گارانتی اما هر روز یه بهونه میارن، یه روز میگن نوبتت نشده فرداش میگن قطعه برامون نمیفرستن فرداش میگه در حال تعمیره باز فرداش میگه کی گفته در حال تعمیره اصلا اولویت شما هنوز نرسیده تو نوبت بمون... خلاصه میپیچونن دیگه.. گارانتیش هم پارس تلون بود که به رحمت ایزدی رفت من فرستادم برای کامتل. خودم فکر میکنم که به علت تیره شدن روابط و بده بستون های بین کامتل و تلون این میجرا اینجوری شده.

به هر حال به همتون تبریک میگم که X10تون رو دارید. لطفا نازش کنید و ازش خوب مراقبت کنید مخصوصا اونایی که سفیدشو دارن. آپدیت هم مبارکتون باشه.

فقط یه سوال، قضیه زبان فارسی روی این گوشی چی شد؟؟؟ منتظر گوشیم بمونم یا برم یه 1200 منو فارسی بخرم حالشو ببرم؟؟؟

Real Madrid C.F
19-11-2010, 01:51
اره هر کاری میکنم این ظنر درست در نمیاد!!
سعی میکنم یه مطلب دربارهی فرهنگ لغت کلماتم بنویسم!!

مشکل از خودته!!! وگرنه عکس از اندو ایرانیه و مشکلی نداره....شایدم باید قند شکن نصب کنی؟!!

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

قبول ندارم...اگه برا اولین بار ببینیش،کف میکنی و همه چی یادت میره....من که اینجوری بودم....بار اولی که دیدمش و فروشنده دادش دستم!!!!!!!!!! فقط نیگاش میکردم و دادمش تحویل!!!
سه روز بعد دوباره دست گرفتمش تونستم خودمو جمع و جور کنم و تو 5 مینی که واسه تست داشتم،15 دقیقهبا تایم اسکیپ کار کنم!!

عکس که میادش داداش!

قیمت برای اینویزیبل شیلد این گوشی (با اینویزیبل بدون اینکه گوشیتون رو ضمخت! و بزرگ نشون بدین از هر گونه لکه و خش روی اسکرین گوشی و خود گوشیتون جلوگیری کنین)

1-Screen Protect ...26toman
2- Full Protection...36toman

اگه خواستین PM بدین...عکس هم که گذاشتم....ممنون

Honradez
19-11-2010, 10:26
1- اينو بايد بچه هايي كه دارن جواب بدن ولي من كه باش كار كردم اين مشكلو نداشت....همه چيز مرتب بود
2- مال خود كشور نام آشناي چاينا باقيشم سعيد بارسلون بهت ميگه

خب پس Made in China هست.

دوستاني که گوشي رو دارن ممنون ميشم بگن آيا کيفيت صداي مکالمه کم يا ضعيفه يا نه.

بسيار متشکرم. (و همچنين از دوستاني که پاسخمو دادن)

senaps
19-11-2010, 16:30
دوستاني که گوشي رو دارن ممنون ميشم بگن آيا کيفيت صداي مکالمه کم يا ضعيفه يا نه. [/QUOTE

خوبه و از این بابت جای نگرانی نیست!!

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

[QUOTE]
قیمت برای اینویزیبل شیلد این گوشی (با اینویزیبل بدون اینکه گوشیتون رو ضمخت! و بزرگ نشون بدین از هر گونه لکه و خش روی اسکرین گوشی و خود گوشیتون جلوگیری کنین)

1-Screen Protect ...26toman
2- Full Protection...36toman

اگه خواستین PM بدین...عکس هم که گذاشتم....ممنون

کیهان جان،نمیدونستم جدیدا واسه سعید بازاریابی میکنی!!! چند درصد میگیری؟!!

natani
19-11-2010, 21:28
اين قضيه مولتى تاچش چى شد؟
صداى تو هندزفريش هم بده؟
من به صداى هدفون حساسم!
هميشه از سرى واکمن داشتم!

senaps
19-11-2010, 22:28
من به صداى هدفون حساسم!

عالیه!!!در حقیقت به هدفونی که استفاده میکین و کیفیتش و اهنگ هات و کیفیتش بستگی داره...ولی در کل،عالیه!!

irinn65
20-11-2010, 06:06
نمیدونم چرا اینقد ایکس10 رو دسته کم میگیرن !
البته دلیلش 1.بخاطر ساپورت بد نرم افزاری و 2. ناتوان بودن هکرا برای ه ک بوتلودر این گوشی
جالبه که ایکس بنچمارکش با اینکه رمش 384 هست از دیزایر بهتر شده و هم رده نکسوس1 شده !
اگه رووش 2.2 بیاد بازم بالاتر میره !

قبل از آپدیت که معلومه کجا بوده (تو نمودار هست) بعد آپدیتم که نارنجیس :

خلاصه بخاطر ه ک نشدن بوت لودر خفن این گوشی بیچاره داره بهش ظلم میشه :دی
یادمه اولایی که هنوز گلکسی نیومده بود یه تاپیک مقایسه بود که خود سامسونگیها هم وقتی راجع به ایکس10 حرف میزدن دس پاشون میلرزید ! الان بخاطر 2.2 شاخ شدن واسه ایکس10 وگرنه .... :دی
هرچیم بگی ایکس 10در مقابل گلکسی حرفی برای گفتن نداره:46:

natani
20-11-2010, 09:06
پس مولتى تاچش چى شد؟

R@R#M@N
20-11-2010, 10:08
هرچیم بگی ایکس 10در مقابل گلکسی حرفی برای گفتن نداره
دوست عزیز خوب منم گوشیم رمش 512 باشه و سی پی یوش معماریه آرم داشته باشه 100% باید قویتر باشه !
اگه قرار بود گلکسی با این سخت افزار بالاتر پایین ایکس10 قرار بگیره که باید ... به سامسونگ
در ضمن ایکس10 یه سه ماهی زوودتر اومد ! و الانم قیمتش 500 تومنه نه 650 تومن که گلکسی هست !
ضمن اینکه الان بحث سره اینه که ایکس10 با اون سخت افزار هم با رام 2.1 کلی بنچمارکش بهتر شده ! شما در نظر بگیر با رامهایی که براش کوک بشه چی میشه !
موفق باشی

farhooode
20-11-2010, 11:59
صدای گوشی چه در هنزفری و اسپیکر و مکالمه از ته چاه در میاد

senaps
20-11-2010, 14:33
پس مولتى تاچش چى شد؟

اپدیت بعدی ....

صدای گوشی چه در هنزفری و اسپیکر و مکالمه از ته چاه در میاد

مطمئنی؟! تا جایی که من تست کردم،صداش خوبه.... تو هندزفری هم که عالیه!!! هندزفریتو عوض کن!!

farhooode
20-11-2010, 16:49
اپدیت بعدی ....

مطمئنی؟! تا جایی که من تست کردم،صداش خوبه.... تو هندزفری هم که عالیه!!! هندزفریتو عوض کن!!

من 2 بار برای دو نفر تو همین تاپیک و فوروم از شیراز خریدم
صداش جفتش تو هنزفری جالب نبود
w950=X10
تو صدای و هنزفری برای موزیک

R@R#M@N
20-11-2010, 18:39
شما گوشاتو چک کن :دی
W950 که خدای صدا بود !

farhooode
20-11-2010, 19:36
فکر کنم شما هیچ کدوم زا این گوشی ها رو نداشتین تا الان؟!!!

senaps
20-11-2010, 22:48
فرهوده جون دادا احتمالا داری با چه میدونم اون اسپیکر های ان ای سی ها مقایسه میکنی که من یه بار میخواستم واسه عروسی ازشون استفاده کنم!!!!

داداشی من وصل کردم به این هدست های کامپیوتر که 36 تومن بالاشون پول دادم،صداش از کامپیوتر هم بهتر بود!!!!

نمیدونم،یا مشکل از سیستم هاییه که از شیراز میخرین!!!
یا مشکل از هندزفری های سری جدید هاست...

چون من تو فروشگاه یکیشون رو امتحان کردم،از صداش کاملا راضی بودم(با توجه به کیفیتش و حجمش نسبت به سایر گویش های امروزی!!)

Original Titan
20-11-2010, 22:56
فرهوده نكنه جنس تقلبي قالب ميكني؟ :31:
بابا ايكس 10 رو نميدونم ولي W995 كه ديگه حرف نداشت

natani
20-11-2010, 23:43
من 2 بار برای دو نفر تو همین تاپیک و فوروم از شیراز خریدم
صداش جفتش تو هنزفری جالب نبود
w950=X10
تو صدای و هنزفری برای موزیک

یه چیزی گفتیا!
الان w950 دارم! از صدای هندزفریش به طور وحشتناکی راضی هستم! خصوصا بعد تعویض درایور صداش که می ترکونه!:8:
x10 هم اینطور باشه دیگه حله!
برم بخرم؟
راستی این مولتی تاچش فقط تو بروزرش و گوگل مپ کار می کنه؟ تو بازی ها فعال نمیشه؟
سپاس

senaps
21-11-2010, 00:04
تو بازی ها هم فعال میشه...برخی برنامه ها،میتونه حالت استفاده ی سه بعدی ایجاد بکنه، و کلا مولتی تاچ داره دیگه!!! هر جایی که مولتی تاچ سپورته،مولتی تاچ میشه استفاده کرد!!

hoha881
21-11-2010, 00:06
حالا واقعا میاد یا ملت رو سر کار گذاشتن؟
زمان تعیین نکردن؟

senaps
21-11-2010, 00:20
نه بابا میاد...از اول هم قرار بود که بعد از اپدیتش به 2.1،یه اپدیت بعدی هم براش بیاد که ایم چیزا توی اون یکی میاد...البته اینا به این معناست که اگه کاستوم رام های موجود کامل بشن،میتوینم از مولتی تاچ هم استفاده کنیم!!

farhooode
21-11-2010, 20:35
یه چیزی گفتیا!
الان w950 دارم! از صدای هندزفریش به طور وحشتناکی راضی هستم! خصوصا بعد تعویض درایور صداش که می ترکونه!:8:
x10 هم اینطور باشه دیگه حله!
برم بخرم؟
راستی این مولتی تاچش فقط تو بروزرش و گوگل مپ کار می کنه؟ تو بازی ها فعال نمیشه؟
سپاس

خوب اینو خودم میدونم
در حالت عای و دیفالت کارخونه

Help118
22-11-2010, 15:56
راسته که میگن ایکس 10 به 2.2 قابلیت ارتقا نداره؟

senaps
22-11-2010, 16:11
راسته که میگن ایکس 10 به 2.2 قابلیت ارتقا نداره؟

خیر!! همین الان رام 2.2 کاستوم براش موجوده و تو بنچمارک هم از گلکسی و اینا جلو میزنه!!!

natani
22-11-2010, 16:17
خوب اینو خودم میدونم
در حالت عای و دیفالت کارخونه

در حالت ديفالت بخاطر قرارداد سونى با گروه هاى محيط زيست و حقوق بشر و بهداشت و... صدا رو روى بيشينه تنظيم نميکنه!
اون درايور فقط اين محدوديت رو برمى داره!
يه نکته بگم من با کيفيتم نه کميت(بلندى صدا)!

natani
22-11-2010, 16:26
خیر!! همین الان رام 2.2 کاستوم براش موجوده و تو بنچمارک هم از گلکسی و اینا جلو میزنه!!!

روش مولتى تاچ کار مى کنه؟
لينک مى دين؟
گويند خروجى tv هم ندارد آيا؟

senaps
22-11-2010, 16:30
روش مولتى تاچ کار مى کنه؟

ظاهرا بعله!!

اندو ایرانی....البته خیلی باگ داره و فعلا دارن روش کار میکنن و پیشنهاد نمیشه هنوز...مثلا کمرا کار نمیده و اینا!!!