مشاهده نسخه کامل
: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*
در حال حاضر بنده کرمانم چیزی از این اینترنت ملی نمی ببینم.
roteal2007
23-05-2010, 17:08
جالبه.بعد از اینکه با هزار مکافات رفتم و دوباره مودم رو بریج کردم و کانکشن ppoe ساختم ، ونکته مهم تنظیمات dns رو همونطور که designer گفته بود کردم ، حالا دیگه نوسان سرعت ندارم.
سرعت واستاده رو 13-14 تکونم نمی خوره
یاد اون روزا که با 240 تا دانلود می کردم بخیر.
ای دوست اصفهانی تا می تونی فیلم دانلود کن تا زیر تیغ مخابرات نرفتی.من که تو 2 روز 10-12 تا فیلم زدم تو رگ:5:
شما از کی سرعتاتون اینجوریه؟
مطمئنا وقتی سرعت رو بیارن پایین ترافیک رو نامحدود میکنن اینم قانون مشتری مداری :8:
این دوست اصفهانی خیلی هم خوش بحالش نیست چون 4 گیگ در ماه جیره داره.
شما از کی سرعتاتون اینجوریه؟
مطمئنا وقتی سرعت رو بیارن پایین ترافیک رو نامحدود میکنن اینم قانون مشتری مداری :8:
من از وقتی دیدم رانژه شد واینترنتم رو وصل کردم ،دو سه روزی با این سرعت کار کردم تا اینکه یه روز یه خانمی از مخابرات زنگ زد و گفت اینترنت شما وصل شده خواستیم اطلاع بدیم(بعد سه روز استفاده زنگ زده اینو میگه)!
هنوز 2 ساعت نگذشته بود که به باد رفت سرعت.ناکسا بعد اینکه خانمه زنگ زد مال منو بردن زیر تیغ.اون دو روز رو یادشون رفته بود من جزء آمارم!
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
هی داش ربی.امضات که دوباره خفن شده.ببینم حالا سرعتت چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا خفن تر اون رو توی تاپیک داتک گذاشتم ولی سرعتم کم شده فکر کنم تو چشم زدی :31:
بعضی از دوستان نسبت به مخابرات بی انصافی می کنن ببینید تعرفه 10000 تومان برای 128 برای ضریب اشتراک 10 نفر هستش پس اگر سرعت دانلود روی 14 کیلوبایت باشه چیز قابل هضمیه ما نباید همه مسائل رو با هم قاطی کنیم. شما راحت می تونید چند گیگ در ماه مصرف داشته باشید و برای کسی که اهل دانلود فیلم نیست قابل تحمله . خوب بدونید من اکثر آپدیتهای ویندوز رو با همین سرعت اعمال می کنم .بله باید پذیرفت که سرعت آپلود 32 واقعا افتضاحه. و یک سری مشکلات به سازمان تنظیم مقررات برمی گرده . خوبه بدونید این سازمانه که تعرفه ها و خیلی چیزهای دیگه رو تعریف می کنند.
در ضمن اگه می خواهید سرعت واقعی خودتون رو همیشن ببینید من نرم افزار du meter رو پیشنهاد می کنم.
بعضی از دوستان هم فکر میکنند که دیگران خدای ناکرده چشمشون ضعیفه که با فونت درشت مینویسن ایضا مخابرات که ارث پدرش رو داره بذل وبخشش میکنه وشما خیلی بسیار زیاد راضی هستید که 24 ساعته کامپیوتر روشن بمونه و برای آپدیت آنتی ویروس 11 ساعت معطل بشه به من اگه دستی ماهی 20 تومن هم بدا عمرا ازش نمیگیرم ضمنا ده به یک توی قرقیزستان هم غیر استانداره و مصداق بارز کم فروشیه از این گذشته سرعت ثابت نیست عمرا سرعت رو 14 بره نهایت سرعت 13.5 کیلو بایته تازه اگه میانگین بگیرید سرعت واقعی 9 هست.
برادر سپاه صحابه شما به بزمت مشغول باش.
برادر صحابه چه صیغه ای . احتمالا شما آپدیت کردن رو بلد نیستید و الا می دانستید برنامه ای که هر چند روز یکبار آپدیت می شه در عرض چند دقیقه آپدیت می شه . ضمنا من نگفتم مملکت ما از نظر اینترنت گل و بلبل . لطفا مسائل رو قاطی نکن و کلمه صحابه رو در مورد دیگران به کار نبر و الا اهانت کردن از آب خوردن هم آسانتره.
برادر صحابه چه صیغه ای . احتمالا شما آپدیت کردن رو بلد نیستید و الا می دانستید برنامه ای که هر چند روز یکبار آپدیت می شه در عرض چند دقیقه آپدیت می شه . ضمنا من نگفتم مملکت ما از نظر اینترنت گل و بلبل . لطفا مسائل رو قاطی نکن و کلمه صحابه رو در مورد دیگران به کار نبر و الا اهانت کردن از آب خوردن هم آسانتره.
چرا من بلتم سواتش رو هم دارم یعنی سیلک دارم خواستم عضو المی بشم گفتن بهتره عضو عملی بشی منم قبول کردم 2تا یه مگ دادن دادم به رفیقم ولی هنوز وقت نکرده بریچ کنه.
ببینآقای aK133
آخه ظلمه .مگه مردم ما آدم نیستن که اینتر نت خوب استفاد کنن؟
مگه اینترنت فقط برای دیدن وبه؟ پس یعنی دانلود نکنیم؟ حالا فیلم به کنار شما یه فایل 100 مگی که بخوای دانلود کنی ، فرض کن یه نرم افزار یا گیم کوچولو این کار با اینترنت من نزدیک به 120 دقیقه طول می کشه!!
باور کن نمی شه پای سیستم نشست تا این دانلود بشه .اعصاب آدم خراب میشه
حالا فرض کن در همین حین بخوای وبگردی هم بکنی.دیگه اصلا نمی شه.سرعت خیلی کمه.پس مشکل شد دوتا.یا باید فقط وب ببینی یا فقط دانلود تازه دانلودش هم که صبر ایوب رو می طلبه!!
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
برادر REB الان تعداد پستات به عدد شیطانی رسیده.برو توبه کن وگرنه زود دستگیر و به جرم شیطان پرستی محاکمه میشی :31:
KING_DESIGNER
23-05-2010, 19:57
ak13 شما تازه خطت رانژه شده ما 4 ماهه از رانزه در اوردیم رفتیم توی مخابرت!
والا هیچ جا به این افتضاحی ندیدیم.
من تا یه حدی از نیازهایسیستمم براورده میشه دانلود میکنه وبگردی میکنه ولی بحث سر به روز بودن همون طوری که جساب کن یه نفر پولدار باشه بهترین امکانات رو داشته باشه ولی با ژیان بره سر کار
بحث اینه که توی دنیا متوس ترانسفریتشون روی 256 کیلو هست و برای ما شده 14 !
اصلا بحث دانلود نیست . موضوع اینه که قبلا 40 تا سایت رو باز میکردی چک میل میکردی 10 تا سایت دیگه هم باز میکردی همین بی ن ا بین هم میشستی بازی نلاین میکردی
و ایا دانلود میکردی یا تلوزیون نگاه میکردی ولی الان با این اپلود مزخرف ادم یه چیز دیگه ای به ذهنش میفته و اون هم احتمال زیاد دولت بودجه برای پهنای باند کنار گذاشته( مثل شیر یارانه ای ) ولی متاسفانه صاحبان جدید کتمان میکنند ؟ اینجوری نیست دوستان ؟ :41: به ما هم حق بده توی این مملکتی که همه چی روز به روز گرون میشه ( بلیط متروی از 150 تومن یه شبه رفت روی 250 تومن !) اونوقت دولت کجا دلش به حال مردم میسوزه که بخواد پهنای باند نذری بده 1
یا این وسط تخلفی صورت گرفته ( با توجه به این که طبق فرمایشات مدیریت مخابرات که فرمودند تا 2 مگ هم میدیم ولی توی این سایت برو بگرد چشم هم داری یه نفر ادعا نکرده که خط 256 گرفته چه برسه به 2 مگ )
یا این که واقعا این بردارن زحمتکشمون فی سبیل الله دارند کار میکننند.
اره برادر . انصاف هم خوب چیزیه .
یارو میگه مرگ خوبه ولی برای همسایه یه خورده شما انصاف داشته باش :13:
roteal2007
23-05-2010, 20:23
بد نیست اسم این دوست اصفهانی رو بدونی:
امیر حسین.:20:
بله ترافیک 4 گیگی دارم زیادمم هست دو هفته هست راه افناده و 49000 از 102000 یونیت دارم....
خواستی بگو کارت به کارت کنم:31:
2 ساعت اینترنت قطع شد.
بهتره برم امضامو پاک کنم.
1-آقای king desinger من از دی ماه گذشته ای دی اس ال مخابرات رو گرفتم و تازه نیست
2-من به کرات گفتم سرعت آپلود افتضاحه و آبروی مخابرات با همین بر باده و به خاطر همین من مدتها قبل یه تاپیک درست کردم به عناون :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراض به سرعت بسیار پایین ارسال اطلاعات برای مشترکین adsl مخابرات استان تهران
اما متاسفانه به خاطر برخی الفاظ کاربران ، مسئولین تاپیک رو منتقل به trash کردن من حاضرم همه جمع شیم و در یک روز این مشکل رو به مدیر عامل مخابرات فکس کنیم شاید حل بشه.
3- اینترنت ایران مزخرفترین اینترنتها ست. اینو خودمم می دونم. اما من گفتم در اظهاراتمون به شکل نسبی انصاف رو رعایت کنیم. شاید باورتون نشه من adsl رو توی مرکز بعثت گرفتم که به بنی بشری adsl نمی ده فقط با پیگیری حتی به وزیر هم نامه نوشتم و من خودم به اوضاع نابسمان اینترنت ایران آگاهم.امیدوارم روزی برسه که 512 رو ماهی 5 هزار تومان به هر ایرانی بدن.
4- من خودم اهل دانلود نرم افزار و آپدیتم و حتی بعضا 500 مگ هم دانلود می کنم اما فعلا چاره ای نیست.
من یه نشونه میدم از جناب اجل اکرم: اون 32 آپلود که گفت معناش اینه که ایها الناس من بیطرفم در حالی که الان دیگه خواجه حافظ هم خبر داره که 32 شده 60 ایضا صفحه قبل چند جا بهش اشاره شده ولی خوب خودش رو زده به اون راه.
داستان اینه که این جماعت قیاس بنفس میکنن و بعدش استنتاج میکنن اگه خودشون کار خاصی با اینترنت ندارن غیر از چت و تبلیغ و امثال ذلک پس هیچ کسی هم نیست که بیشتر بدردش بخوره مگه برای فسق و فجور که البته خداوند قادر متعال اینا رو مستقیما مامور کرده که نذارن جماعت از حدود الهی خارج بشن.
خودشون رو هم خیلی استاد میدونن اونجا که گفت بلد نیستی آپدیت کنی آنتی ویروس رو واقعا اینطور فکر میکنه فکر میکنه حالا که بلده آپدیت ویندوز رو تغییر بده پس خیلی وارده دیگران بلد نیستن پس کسی نیازی به آنچه که در مخیلشون میگذره نداره مگر این که ریگی بکفش داشته باشه البته اینم بگم خودشون سرعتهای نوری دارن نه این که مثل بقیه باشن.
یه قضیه خیلی عادی رو میگم یه دوستی دارم دارم طبیبه داره تخصص میخونه تو منطقشون تمام شرکتها پورتشون پر بود نتونست بگیره مجبور شد از مخابرات بگیره چند روز پیش زنگ زد که من چند تا ایبوک میخوام برام دانلود کن گفتم مگه خودت اینترنت نداری گفت بابا با این سرعت امکانپذیر نیت گفتم خوب حالا چی هست اولیش رو که گفت دیدم حق داره اسمش هست UpToDate چهار گیگه بعدیاش هم در مورد Laser Hair Removal بود که 10-12 تا از 50 مگ تا 400 مگ با یه دی ویدی آموزشی.
شما تصور کنید که این رفیق من حرفای صدتا یه غاز چند پست بالا رو بخونه چه حالی میشه.
درود..
من دیروز رفتم مرکز مخابراتیمون گفتن بهم که سرعت های مخابرات بین 2 نفر share هستش ! گفتن که 128 بین 2نفر شیر هستش که هر نفر با 8 دانلود می کنه و نهایت با 13 ! کلاً گفتن همه سرعتامون بین 2نفر شیر هستش !
alpha007
24-05-2010, 09:00
ak13 شما تازه خطت رانژه شده ما 4 ماهه از رانزه در اوردیم رفتیم توی مخابرت!
والا هیچ جا به این افتضاحی ندیدیم.
من تا یه حدی از نیازهایسیستمم براورده میشه دانلود میکنه وبگردی میکنه ولی بحث سر به روز بودن همون طوری که جساب کن یه نفر پولدار باشه بهترین امکانات رو داشته باشه ولی با ژیان بره سر کار
بحث اینه که توی دنیا متوس ترانسفریتشون روی 256 کیلو هست و برای ما شده 14 !
اصلا بحث دانلود نیست . موضوع اینه که قبلا 40 تا سایت رو باز میکردی چک میل میکردی 10 تا سایت دیگه هم باز میکردی همین بی ن ا بین هم میشستی بازی نلاین میکردی
و ایا دانلود میکردی یا تلوزیون نگاه میکردی ولی الان با این اپلود مزخرف ادم یه چیز دیگه ای به ذهنش میفته و اون هم احتمال زیاد دولت بودجه برای پهنای باند کنار گذاشته( مثل شیر یارانه ای ) ولی متاسفانه صاحبان جدید کتمان میکنند ؟ اینجوری نیست دوستان ؟ :41: به ما هم حق بده توی این مملکتی که همه چی روز به روز گرون میشه ( بلیط متروی از 150 تومن یه شبه رفت روی 250 تومن !) اونوقت دولت کجا دلش به حال مردم میسوزه که بخواد پهنای باند نذری بده 1
یا این وسط تخلفی صورت گرفته ( با توجه به این که طبق فرمایشات مدیریت مخابرات که فرمودند تا 2 مگ هم میدیم ولی توی این سایت برو بگرد چشم هم داری یه نفر ادعا نکرده که خط 256 گرفته چه برسه به 2 مگ )
یا این که واقعا این بردارن زحمتکشمون فی سبیل الله دارند کار میکننند.
اره برادر . انصاف هم خوب چیزیه .
یارو میگه مرگ خوبه ولی برای همسایه یه خورده شما انصاف داشته باش :13:
کاملا تایید میکنم
من خودم الان آسیاتکی هستم ولی اینم تنش خورده به تنه رقیباش گرون کرده
قیمتهاشو ببینید شاخ در میارید
موندم چیکار کنم
سمت کدوم isp برم
تف باین سیاست گذاریهاشون بیاد
omidaneh
24-05-2010, 09:05
این مخابراتی ها نامرد به 100 نفر شیر کردن نت رو من هر وقت می خوام ا رپید دانلود کنم میگه ip شما داره دانلود میکنه :27: حرومش نمیذاره من دانلود کنم :31:
mehrdad38
24-05-2010, 09:20
به نظر من چون الان ساليان سال هست كه ايران تو تحريم به سر مي بره اينا براي ارائه پهناي باند تو مضيقه هستن فقط جاهايي كه خيلي ضرورريه پهناي باند بالا ارائه مي دن. مثلا همين دانشگاه ما با اون عظمت با داشتن اونهمه دانشجو پهناي باندش 256 كيلوبيت هست.:13:
تو آينده ي نزديك هم اميدي به بهبود اوضاع نيست.يه نمونه هم اون اراجيف چند هفته پيش قطع شدن كابل تو سواحل ايتاليا بود كه بعد خودشون گفتن پهناي باند از طرف آذربايجان مسدود شده.
Honradez
24-05-2010, 14:48
آقا يه سوال کلي:
اين اينترنت مخابرات کيفيتش در چه حده؟
ممنون.
mehrdad38
24-05-2010, 14:55
بستگي داره....
به اين كه از اينترت چي مي خواي؟
سرعت يا نامحدود بودن يا قيمت ؟
تست اينترنت مخابرات با IDM تو پست اول هست ظاهر و باطن:31:
STON-COLD
24-05-2010, 15:45
به نظر من چون الان ساليان سال هست كه ايران تو تحريم به سر مي بره اينا براي ارائه پهناي باند تو مضيقه هستن
پهنای باند چه ربطی به تحریم داره دکتر
در ضمن تحریم ها تا حالا باعث پیشرفت ما بوده(اینو جدی نگیر:31:)
mehrdad38
24-05-2010, 15:49
پهنای باند چه ربطی به تحریم داره دکتر
در ضمن تحریم ها تا حالا باعث پیشرفت ما بوده(اینو جدی نگیر:31:)
خيلي ربط داره پروفسور. پهناي باندي كه وارد كشور ميشه قابل تحريم شدن هست. يكي شم همون جريان كابل ايتالياست كه بعدا آب پاكي رو رودست مردم ريختن گفتن از طرف آذربايجان (باكو) مسدود شده .
STON-COLD
24-05-2010, 15:51
خيلي ربط داره پروفسور. پهناي باندي كه وارد كشور ميشه قابل تحريم شدن هست. يكي شم همون جريان كابل ايتالياست كه بعدا آب پاكي رو رودست مردم ريختن گفتن از طرف آذربايجان (باكو) مسدود شده .
ربطی نداره حضرت افغانستان مگه تحریمه که اینترنت پرسرعت درست حسابی نداره؟
مشکل از اون فردی هست که میگه سرعت 64 هم زیاده ok?
اگر حداقل سرعت 256 رو به راحتی میداد کار باهاش قابل تحمل بود ولی واقعا ثانیه ای 12 کیلوبایت خیلی کمه ؟
همینقدره یا بیشتره؟
mehrdad38
24-05-2010, 16:33
ربطی نداره حضرت افغانستان مگه تحریمه که اینترنت پرسرعت درست حسابی نداره؟
مشکل از اون فردی هست که میگه سرعت 64 هم زیاده ok?
بله وقتي وزير ارتباطات مي فرمايند 128 براي دانلود مقاله و مطالب علمي كافي ست ، وقتي فایروال مرکزی بر روی پهنای باند کلی کشور قرار مي گيره خوب اينا مشكلن ولي حتي اگر اين سياست غلط هم كنار گذاشته بشه و بخوان واقعا به تمامي كاربري ها (اعم از بخش خانگي و اداري) پهناي باند بالا بدن غير ممكنه لااقل در آينده نزديك مگر اينكه شرايط تغيير كنه.
وشرايط زماني تغيير مي كنه كه درگاه ورودي باند پهن ايران آزاد بشه.
مشکل پهنای باند وجود نداره اینا هرچقدر هزینه کنن میتونن پهنای باند بخرن همین الانم نمیبینی هرچند وقت یبار وزیر ارتباطات میگه پهنای باند چندین درصد اضافه شد.
Alireza_endemarefa
24-05-2010, 17:30
سلام دوستان من دیروز رفتم مرکز مخابراتیمون ( حکمت شعار) ADSL بگیرم گفت پورت نداریم 15 روز دیگه به نظرتون حرفشون حرفه صبر بکنم یا اینکه برم سراغ شرکت دیگه ای؟
Alireza_endemarefa
24-05-2010, 17:33
سلام دوستان من دیروز رفتم مخابرات گفت بری گرفتن ADSL گفت پورت نداریم 15 روز دیگه اضافه میکنن به نظرتون صبر کنم حرفشون حرفه یا برم سراغ شرکتای دیگه؟
mehrdad38
24-05-2010, 17:38
اگر حداقل سرعت 256 رو به راحتی میداد کار باهاش قابل تحمل بود ولی واقعا ثانیه ای 12 کیلوبایت خیلی کمه ؟
همینقدره یا بیشتره؟
همون قدره كه تو تست پست اول هست. 12 تا 15 كيلو بيت
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
مشکل پهنای باند وجود نداره اینا هرچقدر هزینه کنن میتونن پهنای باند بخرن همین الانم نمیبینی هرچند وقت یبار وزیر ارتباطات میگه پهنای باند چندین درصد اضافه شد.
بله اضافه مي شه اگر نمي شد كه ديگه هيچي همين اينترنت زغالي هم نداشتيم. همون طور كه چند درصدي به پهناي باند كل اضافه مي شه نيازه به پهناي باند بيشتر از اون رشد پيدا مي كنه و پهناي باند جوابگوي همه نيست.
چرا ظريب شيرينك اين همه زياده تا هر كسي يه گوشه اي از سفره اينترنت يه لقمه بهش برسه. بهترين راه اين مشكل اينترنت دوربرد هست كه از پهناي باند ماهواره اي هست كه پستش هم كينگ ديزاينر تو همين فروم به عهده داره.
حالا از اين بحث بگذريم خيلي كش پيدا كرده از من و تو هم كاري بر نمياد بايد مسئولش به فكر باشه ما چكار كنيم:13:
STON-COLD
24-05-2010, 18:24
بله وقتي وزير ارتباطات مي فرمايند 128 براي دانلود مقاله و مطالب علمي كافي ست ، وقتي فایروال مرکزی بر روی پهنای باند کلی کشور قرار مي گيره خوب اينا مشكلن ولي حتي اگر اين سياست غلط هم كنار گذاشته بشه و بخوان واقعا به تمامي كاربري ها (اعم از بخش خانگي و اداري) پهناي باند بالا بدن غير ممكنه لااقل در آينده نزديك مگر اينكه شرايط تغيير كنه.
خب اگه اون سیاست ها رو بذارن کنار کمتر پرچم بسوزونن 1 مگ رو هم راحت میتونن بگیرن
این وزیر ارتباطات ما اگه تو امریکا وزیر بود چی میشد:31::27:
mehrdad38
24-05-2010, 18:26
پرچم و اينترت !؟
اونوقت از اين تست تو آمريكا خبري نبود
تا جایی که من می دونم ایران به کابل فلاگ وصله (به مدت15 سال استفادش رو خریده) و یه پهنای کت و کلفت ازش میگیره.وحتی به بعضی کشورهای شمالی و شرقی ایران هم قراره ترافیک بفروشه(یا می فروشه الان)!!!
شک نکنید که الان پهنا دارن و به بعضی کشورهای دوست و برادر هم می دن ولی ما چون منحرف می شیم باس با همین سرعتها کار بکنیم(جدی)
worldclass
24-05-2010, 18:35
سلام
من میخوام 512 برای منزل بگیرم قبلش چند تا سوال از دوستان با تجربه دارم
1) ایا این اینترنت از نظر کیفیت مثل اینترنت شرکت های خصوصی هست و به طور کل محدودیت های دسترسی بیشتری نداره؟
2)ایا قطعی نداره و ضمنا پینگ بهتر شده یا خیر؟
mehrdad38
24-05-2010, 18:38
شک نکنید که الان پهنا دارن و به بعضی کشورهای دوست و برادر هم می دن ولی ما چون منحرف می شیم باس با همین سرعتها کار بکنیم(جدی)
از چي منحرف مي شيم؟:18:
واگذاری اینترنت پر سرعت مخابرات در کرج آغاز شد
3 خرداد 1389 - مدیر کل مخابرات استان تهران از آغاز واگذاری اینترنت پر سرعت(ADSL) در شهرستان کرج خبر داد و گفت: متقاضیان اینترنت پر سرعت در کرج می توانند به مراکز مخابراتی این منطقه مراجعه کنند.
Honradez
24-05-2010, 18:40
بستگي داره....
به اين كه از اينترت چي مي خواي؟
سرعت يا نامحدود بودن يا قيمت ؟
تست اينترنت مخابرات با IDM تو پست اول هست ظاهر و باطن:31:
خب کدومشو بمن ميده؟ يا کدوماشو؟
شنيدهام ظاهرا مشکل قطع و وصل شدن داره و سرعتشم کمه. مثلا براي 128، سرعتش حدود 13-12 هست. درحاليکه خودم با 128 آسياتک تا 40 هم ميرم و دوستي که 256 شاتل داشت حرف از 90 تا ميزد.
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
ضمنا از بابت پاسختون هم متشکرم مهرداد جان.
mehrdad38
24-05-2010, 18:41
سلام
من میخوام 512 برای منزل بگیرم قبلش چند تا سوال از دوستان با تجربه دارم
1) ایا این اینترنت از نظر کیفیت مثل اینترنت شرکت های خصوصی هست و به طور کل محدودیت های دسترسی بیشتری نداره؟
2)ایا قطعی نداره و ضمنا پینگ بهتر شده یا خیر؟
خوب از همين اول بگم كه 512 مخابرات فعلا ارائه نمي ده فقط 128 داره.
1- محدوديت و ف ي ل ت ر ها مثل شركت هاي خصوصيه. از نظر كيفيت مركز با مركز فرق داره من به شخصه با اين 128 مشكلي به اون صورت نداشتم.
2- پينگ همونيه كه توي امضام هست ولي متغييره.
مصوبه مهم دولت براي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات
بر اساس این مصوبه تا 5 سال آینده باید 50 درصد خانوارها اینترنت 512kbps داشته باشند.
امیدوارم!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrdad38
24-05-2010, 18:46
شنيدهام ظاهرا مشکل قطع و وصل شدن داره و سرعتشم کمه. مثلا براي 128، سرعتش حدود 13-12 هست. درحاليکه خودم با 128 آسياتک تا 40 هم ميرم و دوستي که 256 شاتل داشت حرف از 90 تا ميزد.
اينترنت مخابرات تماما نامحدود هستن و فقط 128 فعلا ارائه ميشه. بله دوست عزيز سرعتش 14 تا نهايتا 15 هست چون نامحدوده اگر مي بيني براي شما 40 هست چون سرويس شما محدوده و سياست شركتها براي سرويس هاي محدود اينكه سرعتشون رو از اون چيزي كه بايد باشن بيشتر مي كنن تا ترافيك زودتر مصرف بشه.
سرعتش هم من بارها گفتم همونيه كه تست IDM پست اول قرار دادم.
قعطي هم براي من تا حالا پيش نيومده ولي چندتا از دوستان قعطي زياد داشتن.
مصوبه مهم دولت براي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات
بر اساس این مصوبه تا 5 سال آینده باید 50 درصد خانوارها اینترنت 512kbps داشته باشند.
امیدوارم!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوبه خودم بگم قرار بود تا انتهای برنامه 4 ، بیش از یک میلیون پرت داده بشه و فعلا پرتهای فعال خیلی کمتره . خوب این نشد ، چی شد که اگه طرح جدیدم هم نشه چی بشه( چی گفتم)
البته مدتیه که سرعت کم شده همونطور که ملاحظه میفرماییید.
mehrdad38
24-05-2010, 18:48
واگذاری اینترنت پر سرعت مخابرات در کرج آغاز شد
3 خرداد 1389 - مدیر کل مخابرات استان تهران از آغاز واگذاری اینترنت پر سرعت(ADSL) در شهرستان کرج خبر داد و گفت: متقاضیان اینترنت پر سرعت در کرج می توانند به مراکز مخابراتی این منطقه مراجعه کنند.
لينك خبر رو بزار مي خوام تو پست اول قرارش بدم دستت درد نكنه.
دوشنبه، 3 خردادماه 1389
06:03 PM
May 24, 2010
واگذاري اينترنت پر سرعت مخابرات در کرج
مدير کل مخابرات استان تهران از آغاز واگذاري اينترنت پر سرعت(ADSL) در شهرستان کرج خبر داد و گفت: متقاضيان اينترنت پر سرعت در کرج مي توانند به مراکز مخابراتي اين منطقه مراجعه کنند.
"محمد روح اللهي" روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا در مورد روند واگذاري ADSL گفت: شرکت مخابرات از بهمن ماه سال گذشته واگذاري ADSL در استان تهران را آغاز کرد و تاکنون 30 هزار پورت اينترنت پر سرعت به متقاضيان واگذار شده است.
وي با بيان اينکه برنامه شرکت مخابرات استان تهران واگذاري يک صد هزار پورت پرسرعت در مرحله اول است ، افزود: در صورت تامين تجهيزات مورد نياز ، اين شرکت توان واگذاري يک ميليون ADSL را دارد.
روح اللهي گفت: سفارش تجهيزات 350 هزار پورت جديد را نيز داده ايم که تا آبان ماه سال جاري تامين خواهد شد .
گفتني است، واژه ADSL معرف نوعي ارتباط اينترنتي پرسرعت است که امکان استفاده هم زمان از اينترنت و تلفن را فراهم مي کند. روزانه هزاران نفر در جهان به استفاده از اين فنآوري رو مي آورند و آن را جايگزين ساير روش هاي ارتباطي مي کنند. در اين روش ارتباطي با وجود آنکه براي اتصال به اينترنت از سيم تلفن استفاده مي شود، به خاطر ويژگي فني خاص ، خط تلفن اشغال نمي شود و استفاده همزمان از اينترنت و تلفن را براي کاربر امکان پذير مي سازد .
سرعت بالا ( تا 40 برابر ارتباط dial-up )، عدم نياز به سيم کشي مجدد و اتصال 24 ساعته به اينترنت از ساير ويژگي هاي اين روش ارتباطي است.
mehrdad38
24-05-2010, 19:03
تا جایی که من می دونم ایران به کابل فلاگ وصله (به مدت15 سال استفادش رو خریده) و یه پهنای کت و کلفت ازش میگیره.وحتی به بعضی کشورهای شمالی و شرقی ایران هم قراره ترافیک بفروشه(یا می فروشه الان)!!!
چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرامست....
در وبلاگ بزرگترین اپراتور وایمکس کشور یعنی مبین نت آمده که به زودی محدویت سرعت 128 برداشته خواهد شد. ان شاء الله
پاسخ به سئوالات ۷
1- با توجه به آنکه شرکت های وارد کننده تجهیزات انتهایی سمت مشترک می بایست با مبین نت هماهنگی بعمل آورند و هنوز شرکتی در این خصوص با مبین نت مذاکره ننموده است، تنها مودم های مبین نت امکان استفاده از خدمات مبین نت را در حال حاضر دارد. لذا بدون خرید مودم از مبین نت امکان استفاده از خدمات موجود نمی باشد.
2- مودم ها می بایست با استاندارد 802.16e و در فرمانس 3.5 گیگاهرتز عمل نمایند.
3- خبر اعلام شده در خصوص واگذاری خدمات از ابتدای خرداد ماه صحت ندارد و هنوز این دو اپراتور در حال مذاکره می باشند و تاییدیه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص خرید سهام مبین نت توسط همراه اول صادر نشده است.
4- با توجه به اینکه ارائه خدمات با قیمت های زیر 20.000 تومان برای اپراتورهای وایمکس توجیه اقتصادی ندارد، با این حال مبین نت سعی در ارائه یک طرح اینترنت خانگی زیر این قیمت دارد که نیاز به تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دارد.
5- به زودی این محدودیت به سرعت بالاتری افزایش خواهد یافت.
6- در طرح های اینترنت پرسرعت چنین امتیازهایی وجود خواهد داشت.
7- اگر ممکن است بر روی نقشه با استفاده از ابزار maps.google.com و یا Google Earth طول و عرض جغرافیایی محل موردنظر را اعلام فرمایید تا در خصوص نحوه پوشش آن به شما اطلاعات دقیق ارائه گردد.
mehrdad38
24-05-2010, 19:05
دوشنبه، 3 خردادماه 1389
06:03 PM
May 24, 2010
واگذاري اينترنت پر سرعت مخابرات در کرج
مدير کل مخابرات استان تهران از آغاز واگذاري اينترنت پر سرعت(ADSL) در شهرستان کرج خبر داد و گفت: متقاضيان اينترنت پر سرعت در کرج مي توانند به مراکز مخابراتي اين منطقه مراجعه کنند.
"محمد روح اللهي" روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا در مورد روند واگذاري ADSL گفت: شرکت مخابرات از بهمن ماه سال گذشته واگذاري ADSL در استان تهران را آغاز کرد و تاکنون 30 هزار پورت اينترنت پر سرعت به متقاضيان واگذار شده است.
وي با بيان اينکه برنامه شرکت مخابرات استان تهران واگذاري يک صد هزار پورت پرسرعت در مرحله اول است ، افزود: در صورت تامين تجهيزات مورد نياز ، اين شرکت توان واگذاري يک ميليون ADSL را دارد.
روح اللهي گفت: سفارش تجهيزات 350 هزار پورت جديد را نيز داده ايم که تا آبان ماه سال جاري تامين خواهد شد .
گفتني است، واژه ADSL معرف نوعي ارتباط اينترنتي پرسرعت است که امکان استفاده هم زمان از اينترنت و تلفن را فراهم مي کند. روزانه هزاران نفر در جهان به استفاده از اين فنآوري رو مي آورند و آن را جايگزين ساير روش هاي ارتباطي مي کنند. در اين روش ارتباطي با وجود آنکه براي اتصال به اينترنت از سيم تلفن استفاده مي شود، به خاطر ويژگي فني خاص ، خط تلفن اشغال نمي شود و استفاده همزمان از اينترنت و تلفن را براي کاربر امکان پذير مي سازد .
سرعت بالا ( تا 40 برابر ارتباط dial-up )، عدم نياز به سيم کشي مجدد و اتصال 24 ساعته به اينترنت از ساير ويژگي هاي اين روش ارتباطي است.
خبر تو پست اول قرار گرفت ممنونم ak313
از چي منحرف مي شيم؟:18:
جدی نگیر...........
اینجا نمی شه از این کارا کرد .خیلی مشکلی نیست از لحاظ قطعی ولی یه جورایی فک کنم ip رو دس کاری می کنن.تنظیم مودم ممکنه عذاب آور باشه...من تو یه سال بیرون داشتم به مودم اصلا دست نزدم.فقط یکی دوبار dns شبکه رو دست زدم.ولی مجبور شدم برا این اینترنت فریمویر رو عوض کنم.مودم رو هارد ریست کنم.ریست فکتوری بکنم وآخرش هم فعلا فقط با بریج وصل شدم.ولی مشکلات این جوری اونقدر هم زیاد نیست.
چون مقدار سرعت کم و زیاد نمیشه ،نمیشه معمولا همراه دانلود وبگردی کرد.اگه مشکل 25-30 تومن مایه نداری همون جا واستا
اولا پینگی که مهرداد عکسش رو گذاشته و اگه راست میگه یبار دیگه تست کنه ببینیم همونه یا نه با مال ما فرق داره (رجوع شود به 2 صفحه قبل هم من گذاشتم هم سردار) ثانیا کمبود اگه میگید هست اونهم بواسطه تحریم البته عذر بسیار موجهیه در صورتی که کمبود نیست نمیخوان بدن چنان که چند ساله قانون زپیلاشکی وضع کردن که 128 بالاتر نباید به ملت داده بشه اگر در باب میزان آپلود مداقه کنید و سرعت قبلی 32 نه بخاطر کمبود و تحریم و این حرفا بلکه دقیقا بخاطر مسایل سیاسی بود و میزان سرعت هم بخاطر همینه و اساسا وارد شدن مخابرات بعنوان سرویس دهنده هیچ انگیزه ایی نداره الا همین که عرض کردم.
قدیم کتاب و اعلامیه بود راحت میشد کنترل کرد ولی این اینترنت ذلیل شده رو نمیشه راحت کنترل کرد.
razermate
24-05-2010, 21:05
اولا پینگی که مهرداد عکسش رو گذاشته و اگه راست میگه یبار دیگه تست کنه ببینیم همونه یا نه با مال ما فرق داره (رجوع شود به 2 صفحه قبل هم من گذاشتم هم سردار) ثانیا کمبود اگه میگید هست اونهم بواسطه تحریم البته عذر بسیار موجهیه در صورتی که کمبود نیست نمیخوان بدن چنان که چند ساله قانون زپیلاشکی وضع کردن که 128 بالاتر نباید به ملت داده بشه اگر در باب میزان آپلود مداقه کنید و سرعت قبلی 32 نه بخاطر کمبود و تحریم و این حرفا بلکه دقیقا بخاطر مسایل سیاسی بود و میزان سرعت هم بخاطر همینه و اساسا وارد شدن مخابرات بعنوان سرویس دهنده هیچ انگیزه ایی نداره الا همین که عرض کردم.
قدیم کتاب و اعلامیه بود راحت میشد کنترل کرد ولی این اینترنت ذلیل شده رو نمیشه راحت کنترل کرد.
یه کم دیگه صبر کنی دیگه لازم نیست چیزی رو کنترل کنید بالاخره هر پیرمردی یه روزی می میره دیگه :10:
vishtasp2
24-05-2010, 21:10
وضعيت شير تو شیر کيفيت ای دی اس ال مخابرات
وضعيت ناجور ای دی اس ال خودم را قبلا توضيح داده بودم
از ديروز بطور ناگهانی و بدون مراجعه به مخابرات مشکل من حل شد !
و تاز ه سرعتش هم بسيار بهبود يافته
قبلا حداکثر سرعت 60 تا 70 kbits/s بود ولی از ديروز سرعت به 100 kbits/s هم رسيده است
فعلا اوضاع مساعد تا کی باشه دوباره بيفته تو دست انداز
mehrdad38
24-05-2010, 21:22
اينم تست الان. پينگم افتضاح شده :13:
mehrdad38
24-05-2010, 21:58
قبلا حداکثر سرعت 60 تا 70 kbits/s بود ولی از ديروز سرعت به 100 kbits/s هم رسيده است
مي دوني كه دست انداز نزديكه ......لا لا لاي لاي 3 ام 4 ام .... واي 22 ..:31:
قدر همون پینگ و بدون آقا مهرداد مال من همیشه بالای 700 با همون سرور.
worldclass
24-05-2010, 23:03
کدوم شهر هستید؟
من که آدم قانعی هستم دیگه خسته شدم از این سرویس مخابرات.
2 تا صفحه رو جدیدا نمی تونم با هم باز کنم.
ای کاش ما هم مث مردم بقیه جاها اینترنتمون بازیچه نشده بود و امکان استفاده با سرعت خوب را میدادن.
من چون زیاد تل نگاه می کنم ،وقتی سرعتم خوب بود راحت tv می دیدم و نیازی دیگه به کارت کپچز نداشتم ولی حالا چی...
اون دوستمون که 2-3 تا صفحه قبل دفاع می کرد کجاست که بگه " اینترنتی که دو تا پیج رو با هم باز نمی کنه به چه دردی می خوره؟ " :41:
کاش خود مسئولین مخابرات هم مجبور بودند از همین استفاده کنن!!
اينم تست الان. پينگم افتضاح شده :13:
منهم میتونم اینقدر امتحان کنم تا یکیش به عدد مورد نظرم نزدیکتر باشه ولی آیا این درسته؟
Milad4171
25-05-2010, 10:19
نگین بی ربطه ولی مخابرات قراره تابستون مایمکس ارائه بده. گویا میخوادیه تنه همه رو بریزه به هم!!!
حتما هم با نصف قیمت ایرانسل و شرکتهای دیگه!!!!
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
خبرش هم میگذارم شاید.امیدوارم تکراری نباشه!!
مدير عامل شركت ارائهكننده خدمات اينترنت پرسرعت بيسيم با بيان اين كه در تلاشيم سرويس خود را در تابستان سال جاري ارائه كنيم گفت: مجوز ارائه سرويس وايمكس را در سراسر كشور و در 30 استان داريم و تعرفههاي پيشنهادي خود را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات ارائه داديم تا بعد از بررسيهاي لازم تعرفه مصوب را اعلام كنند.
محمدتقي خاكي - مدير عامل شركت مبيننت - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه كليه سهام شركت مبيننت داخلي است اظهار كرد:60 درصد سهام مرتبط با وايمكس براي شركت گسترش الكترونيك مبين ايران بود كه از اين ميزان قصد انتقال 40 درصد سهام خود را به شركت ارتباطات سيار دارد و 20 درصد ديگر متعلق به شركت ارتباطي پايا و 20 درصد سهام نيز براي شركت توسعه پژوهشي ناجي است.
وي گفت:علاوه بر خدمات اينترنت بيسيم امكان ارائه شبكه --- و سرويس صوتي برروي شبكه IP را در اين سرويس و ارائه وايمكس فراهم ميكنيم.
خاكي ادامه داد: تعرفهها را براساس قيمت تمام شده، قيمت بازار و ظرفيتهاي مخابراتي ارائه ميدهيم كه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات بايد براساس جدول تهيه شده در نهايت در اين رابطه تصميمگيري كند.
وي درباره مشكلات ارائه اين سرويس گفت: عمده مشكلاتمان در اين زمينه توسعه شبكه است، به دليل اين كه براي ارائه اين سرويس به تعداد زيادي سايت نياز داريم كه در برخي جاها سايت را اجاره كرده و در بعضي جاها مجبور به خريد آنها شديم.
خاكي همچنين درباره تجهيزات وايمكس تصريح كرد: براي ورود تجهيزات وايمكس محدوديتي نداريم اما توليد اين نوع تجهيزات محدود بوده و بيشتر از كشورهاي چين، ژاپن و كره وارد ميشوند.
مدير عامل شركت مبيننت درباره ورود همراه اول و خريد 40 درصد سهام اين شركت تصريح كرد: قرارداد هنوز در دفاتر ثبت اسناد رسمي به ثبت نرسيده است و تا زماني كه امضا نشود، معامله قطعي نيست و به ازاي هر 20 سهم يك نفر بهعنوان هيات مديره انتخاب ميشود، يعني شركت ارتباطات سيار با داشتن 40 درصد سهم ميتواند دو نفر را به عنوان اعضاي هيات مديره شركت اعلام كند.
همچنين پيش از اين مدير عامل شركت ارتباطات سيار ايران با اشاره به خريداري سهام شركت مبيننت - ارايهكننده خدمات اينترنت پرسرعت بيسيم - گفته بود: ما 40 درصد از سهام مديريتي اين شركت را خريداري كرديم و با توجه به اينكه مشكل عمده مبيننت نبود امكان وجود سايتهاي BTS براي آنها بود، بنابراين اين شركت نيز ميتواند با ما توسعه را انجام داده و ما با استفاده از سايتهاي بهتر و سريعتر در اين زمينه اقدام خواهيم كرد.
mohsenfhm
25-05-2010, 10:21
این سرعت که عالیه . تو هشتگرد با سرعت 128 سرعت دانلود 6 بیشتر نمیشه :41: به دایل آپ هم نمیرسه :27::27::27:
Milad4171
25-05-2010, 10:26
امروز دارم تو سایت مخابرات میگردم. دیدم یه جا آمار زده
تعداد مشترکین اینترنت پر سرعت مخابرات 157.173 نفر!
بازم توی این مدت بدک نبوده کارش!
سلام.من تو کرج هستم.امروز زنگ زدم مخابرات گفت فعلا تجهیزات adsl رو ندارن.پس جریان خبر صفحه اول در مورد کرج چیه؟؟؟
در ضمن مرکز مخابراتی ما شهید رشیدیه.
mehrdad38
25-05-2010, 13:42
منهم میتونم اینقدر امتحان کنم تا یکیش به عدد مورد نظرم نزدیکتر باشه ولی آیا این درسته؟
آخه پسر خوب چرا اين حرف رو مي زني. مثلا پينگ من باشه 1000 بيام بگم 170 هست چه تاثيري به حال من داره مگه اينجا دادگاهه يا مي خوان بهم جايزه و پاداش بدن. من واقعيت رو گفتم. اصلا شما ما رو ناديده بگير.:31:
اقای mehrdad کلا خیلی جدی نگیر این آقای reb یه جورایی با همه مشکل داره و تا نیش نزنه روح و روانش اروم نمی گیره
اینم مال دوستم در زمانهای مختلف یه زمان مخابرات شلوغه یه زمان سرور باکو مثلا همون زمان که 600 برای باکو هست برای هزار کیلومتر اونورتر مثلا انگلستان پینگش 400 بوده
در کل شما که از همه طلبکارین چرا تست های فیک میزارین میدونین تا حالا چند نفر به خاطر اون دوست شما که دو تا خط یه مگ داره نتونسته اون یکی رو بریج کنه رفتن مخابرات و الان دارن شما رو نفرین میکنن مگه اینجا تاپیک طنزه یا اون از امضات که گذاشته بودی سرعت مخابرات 2 مگابیت هست مردم باور میکنن! اصلا شما که از مخابرات سرویس نداری چرا اینجا پست میزنی
گفته باشم من هم سن شما نیستم برای من یکی احترام کلامتو داشته باش
بحث خوبی بدی مخابرات نیست صحبت اینه که میخوان همه isp ها رو نابود کننن تا خودشون کل انحصار دیتا دستشون باشه
بعدش چه به لحاظ مالی چه به لحاظ امنیتی به اهداف خود برسن اوایل شاید سود نکنن که حتی ضرر کنن بعدها که همه رفتن تو دامشون تلافی میکنن
مطمین باشین در مراحل آخر انحصار بهترین سرعت و پینگ و....رو با نصف قیمت رقیب میدن!بعدشم واویلا
اينم يه تست ديگه:
اينم يه تست ديگه از سرور يروان:
و اين هم يه تست LIVE از IDM در حال دانلود:
تست من:
سرعتها افزايش يافت تبارك الاه
من با حرف reb عزيز موافقم. مخابرات سرعت ها رو افزايش داده اينم UP و Down من :
بچه ها بزاريم رو دانلود تا كمش نكردن :31::31::31::31::31::31:
اینم ماله شما که شما هم رو راست نیستین مردم باور میکنن خوبه میان اگر هم خوب باشه بد میشه ها!
بماند که تو تست ها یه جا آپلودت در حالت عادی 8 هست یه جا هم با.... بماند 20 شده!
mehrdad38
25-05-2010, 15:17
دوستان اگر چه سرعت اينترنت مخابرات پايين هست اما ميزان سرعت مرور صفحات وب رو مي شه با يه روش به بهترين ممكن افزايش داد :
DNS Server ها
من خودم اين راهكار رو امتحان كردم واقعا نتيجش عالي بود تفاوت سرعت رو به وضوح لمس كردم حالا اگر مي خواين شما هم امتحان كنيد براي اطلاع بيشتر به تاپيك:
فقط به نكات پايين پست توجه كنيد.
اين تاپيك رو به تمام كاربران مخابراتي پيشنهاد مي كنم.
سلام.من تو کرج هستم.امروز زنگ زدم مخابرات گفت فعلا تجهیزات adsl رو ندارن.پس جریان خبر صفحه اول در مورد کرج چیه؟؟؟
در ضمن مرکز مخابراتی ما شهید رشیدیه.
کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟:19:
mehrdad38
25-05-2010, 16:02
اينا فعلا اعلام كردن، تا وقتي بخوان بدن يه مدتي طول مي كشه براي تهران هم همين طور بود اعلام كردن كه مي خوايم واگذار كنيم ولي تا وقتي به مرحله عمل رسيد يكماهي طول كشيد.
roteal2007
25-05-2010, 16:23
دلیل اختلاف سرعت 128 اصفهان با 128 تهران چی میتونه باشه؟؟
KING_DESIGNER
25-05-2010, 16:24
DNS رو بریز دور فقط اپرا !!!!
هرچند که هنوز هم فایرفاکس رو تحمل میکنم ( اخه دل کندن سخته) ولی اپرا خیلی خوب جواب میده
یه وقتهایی که سرچ فجیع داشته باشم مخصوصا عکسهای زیادی هم بخواهم ببینم میرم اپرا استفاده میکنم سریعتر عکسها رو لود میکنه.
SevenCity
25-05-2010, 16:28
دوستان با این تعاریف فکر میکنم هزینه ی مخابرات خیلی کمتر از شرکت های خصوصیه در واقع ماهی 5 تومنه که هر دو ماه قبض میاد میشه ماهی 10 تومن درسته؟
حالا چرا شرکتی مثل شرکت آسیاتک با این وضعیت اومده جدیدا باز تعرفه هارو زیاد کرده؟
این قضیه مشکوک نیست؟ یعنی شرکت ها میخوان ما از مخابرات سرویس بگیریم؟
کلا اگر خیلی بدبین باشیم به چه نتیجه ای در این رابطه میرسیم؟
و سوال دیگه اینکه وقتی شلوغ میشد مثلا آسیاتک سرعتو کم میکرد اما سرویس قطع نمیشد تا حالا شده سرویس مخابرات توی این مسائل بیاد کلا سرویس رو قطع کنه؟
سوال دیگه اینکه با این وضعیت چرا همه از مخابرات سرویس نمیگیرن؟ آخه خیلی به صرفه تره
گیج شدم!
و اینکه سرویس مخابرات پشتیبانی چی میشه؟ کی پشتیبانی میکنه؟
و در آخر...
امکانش هست بخاطر باز کردنه 2 تا سایت خبری فیلتر شده بیان ببرن مارو چیزمون کنن؟ :31:
اولا اگه سنتون کمتر از سن قانونیه لطفا با اولیا, تشریف بیاورید ثانیا اعتراض من به مهرداد برای اینه که تست خودش رو ملاک قرار داره و ملت رو به اون حواله میده در صورتی که از مجموع تستهایی که من و رفیقم سرجمع گرفتیم کمترین پینگ 360 بود.
ولی در باب 2 تا 1 مگ اینو خالی نبستم چون هم مهرداد هم عالیجناب پادشاه میشناسن اون رفیقمو که 2 تا یه مگ گرفته بود ایضا هم پستهاش هست هم تستهاش منتها دبد ملت حسادت میکنن به 2 تا یه مگ بریج نشده قهر کرد رفت.
آخر سر این که برای رضایت اولیا, مخابراتچی این عکس رو میذارم که دیگران بعینه ببینند که تورنت هم میشه دانلود کرد.
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
دوستان با این تعاریف فکر میکنم هزینه ی مخابرات خیلی کمتر از شرکت های خصوصیه در واقع ماهی 5 تومنه که هر دو ماه قبض میاد میشه ماهی 10 تومن درسته؟
حالا چرا شرکتی مثل شرکت آسیاتک با این وضعیت اومده جدیدا باز تعرفه هارو زیاد کرده؟
این قضیه مشکوک نیست؟ یعنی شرکت ها میخوان ما از مخابرات سرویس بگیریم؟
کلا اگر خیلی بدبین باشیم به چه نتیجه ای در این رابطه میرسیم؟
و سوال دیگه اینکه وقتی شلوغ میشد مثلا آسیاتک سرعتو کم میکرد اما سرویس قطع نمیشد تا حالا شده سرویس مخابرات توی این مسائل بیاد کلا سرویس رو قطع کنه؟
سوال دیگه اینکه با این وضعیت چرا همه از مخابرات سرویس نمیگیرن؟ آخه خیلی به صرفه تره
گیج شدم!
و اینکه سرویس مخابرات پشتیبانی چی میشه؟ کی پشتیبانی میکنه؟
و در آخر...
امکانش هست بخاطر باز کردنه 2 تا سایت خبری فیلتر شده بیان ببرن مارو چیزمون کنن؟ :31:
ماهی 10 تومن 2 ماه یجا میاد نزدیک 19 تومن
roteal2007
25-05-2010, 16:59
اولا اگه سنتون کمتر از سن قانونیه لطفا با اولیا, تشریف بیاورید ثانیا اعتراض من به مهرداد برای اینه که تست خودش رو ملاک قرار داره و ملت رو به اون حواله میده در صورتی که از مجموع تستهایی که من و رفیقم سرجمع گرفتیم کمترین پینگ 360 بود.
ولی در باب 2 تا 1 مگ اینو خالی نبستم چون هم مهرداد هم عالیجناب پادشاه میشناسن اون رفیقمو که 2 تا یه مگ گرفته بود ایضا هم پستهاش هست هم تستهاش منتها دبد ملت حسادت میکنن به 2 تا یه مگ بریج نشده قهر کرد رفت.
آخر سر این که برای رضایت اولیا, مخابراتچی این عکس رو میذارم که دیگران بعینه ببینند که تورنت هم میشه دانلود کرد.
ماهی 10 تومن 2 ماه یجا میاد نزدیک 19 تومن
جناب reb شما یحتمل و من باب مزاح فکر میکنم 10 تا خط سرویس adsl توی منزل داری که هر روز شاهد عوض شدن امضا با سرعت های کذایی و بسی دور از مشاعیر ملیتی (ایران) و کمی هم اغراق آمیز هستیم .....
SevenCity
25-05-2010, 17:05
خوره های نت و بیکاران نت باز با سرویس مخابرات 128 روزی چقدر دانلود میکنن؟
چرا دوستانی که یوزر شرکت های خصوصی هستند علاقه ی چندانی نشون نمیدن برای این سرویس؟
فعلا
mehrdad38
25-05-2010, 17:47
حذف شود ....
نیازی به گفتن نیست که از ابتدا اینجوری بوده تست های روزهای قبل موجود هست در پست های بالایی
چشم در برابر چشم.
roteal2007
25-05-2010, 18:12
چشم در برابر چشم.
دمش گرم پینگ رو میگم...
همونطور که در پست شماره 1077 میبینید مقدار دانلود و آپلود هردو 128 نوشته ولی مال ما اینه که عکسش رو گذاشتم ایضا قاط هم میزنه و dns رو جای آی پی ولید میذاره که حالا بیا و درستش کن!
اونایی که تو تهران از مخابرات دارن کسی هست که دانلود و آپلودش 128 باشه یا ایشون نورچشمی هستن؟
Milad4171
25-05-2010, 19:06
دیگه 128 چیه که پینگش واستون مهمه. بیان به ما دیال آپی ها بپیوندین. پینگم نداره!!!:31:
راستی هنوزم مخابرات 256 و 512 نداره که بده؟ چون من چند بار رفتم گفت فقط 128 داریم!!!!!
mehrdad38
25-05-2010, 19:20
نور چشمي هستن
hamid_07
25-05-2010, 20:44
چند روزه به طرزعجیبی سرعت بیشتر شده چه خبره؟؟؟
SevenCity
25-05-2010, 21:17
چند روزه به طرزعجیبی سرعت بیشتر شده چه خبره؟؟؟
آقا الان این 10 کیلوبایت زیاده؟ مگه قبلا چند بود؟
ما که نفهمیدیم آخر سرعت سرویس مخابرات چنده؟
دوستمون با وجود این که نورچشمیه ولی بهش وعده وعید دادن که اگه کارش رو خوب انجام بده یه پله درجشو میبرن بالا ولی با سوتی که داد فکر کنم خلع درجه هم بشه احتمالا 128 رو میکنن 32 :31:
KING_DESIGNER
26-05-2010, 00:58
دوستان من سرم رفت !!!!!!!
بس کنین دیگه سر 2 کیلو 3 کیلو مثل بچه ها یقه همدیگر رو گرفتین.:41:
به فکر چاره باشین ببینیم چیکار میشه کرد.
4 روزه میام توی تاپیک میبینم یکی میگه 10 کیلو اون یکی میگه 100 کیلو :13: اصلا نفهمیدم کی مشکل داشت بهش کمک کنم.
خجالت نمیکشین ؟:13:
تاپیک بی اندازه رشد کرده مطلب هم چیزی جز کل کل اضافه نشده. این میگه اون میگه ...این میگه اون میگه...
ببخشید اگه یه خورده تند رفتم
( حالا فردا بیاین 10 تا پست شکایت از من رو هم روی این پست من بدین :13: ....تمومش کنین :19:)
Milad4171
26-05-2010, 01:06
دقیقا منم منظورم همین بود. اینکه هرکی چقدر پنگشه یا چقدر رسیوش هست به خودش ربط داره و خطش. حالا یکی بیشتر کمتر باشه چه فرقی داره؟؟
فوفش فایلتون 20ثانیه دیرتر دانلود میشه. مهم بررسی چگونگی کارکرد خوب بودن بد بودن اشکالات اینا چیزاست!!!
بررسی کنید.
به خدا من نمیگم پستام خیلی مهمه. میام سالی یه بار یه چیزی میگم ولی بعد از پست من تو صفحه قبل همش دعوا سر سرعت و اینا بود.
ناراحت نشین . قضیه مورچه و کله پاچه دیگه!!! تازه من خودم دیال آپم !!!!
STON-COLD
26-05-2010, 02:51
خوره های نت و بیکاران نت باز با سرویس مخابرات 128 روزی چقدر دانلود میکنن؟
چرا دوستانی که یوزر شرکت های خصوصی هستند علاقه ی چندانی نشون نمیدن برای این سرویس؟
من 3 هفته ای توستم3.6 گیگ دانلود کنم
حضرت سنگ یخ زده:
این مخابرات است که الافی ما را زنده نگاه داشته:31:
این چیزا وولش
بیاین فک کنیم اون چند کیلو بایتمون رو حداقل با یه ترفندی ازشون پس بگیریم.
مال من 12.5-16=3.5
من 3.5 ازشون طلبکارم.حقم رو میخوام:10:
Milad4171
26-05-2010, 10:24
دوستانی که 256 یا 512 گرفتن جواب بدن. بدک نیست. میخوام ببینم آورده مخابرات!!! چون به من گفت نداریم
بعد منتطقه 2 مخابراتی رو ساپورت نمیکنه!! چرا؟ بعد اگه ساپورت نمیکنه چرا توی مرکز مخابراتیش نوشته فروش adsl 128 مخابرات بعد هرکی میاد طرف میگه خططتون فیبر کوفتیه. نمیشه!!!
به نظر شما مردم رو چیز گیر آوردن یا خودشون چیزن؟:13:
mehrdad38
26-05-2010, 10:32
مسلما خودشون چيزن. عزيز 256 مخابرات احد و ناسي نداره و ندادن چه برسه 512 خيالت راحت. اگر تو نقشه پست اول هم ببيني منطقه 2 مخابراتي تقريبا روي منطقه 1 شهرداري تهران منطبق هست كه جز مناطق شمال تهرانه اكثر خطوط اين منطقه فيبرنوريه و طبق گفته مخ ابرات اولويت با خطوط مسي هست.
mehrdad38
26-05-2010, 11:19
به افتخارش كف مرتب
رتبه ايران از نظر سرعت دسترسي به اينترنت
كشور هاي بعد و قبل از ايران رو ببينيد جالبه.
از اين جالب تر رتبه شهرهاست تهران رتبه 8 رو داره :31:
تاريخ آمار و اطلاعات 2010/05/24
سايت:
SevenCity
26-05-2010, 12:27
من 3 هفته ای توستم3.6 گیگ دانلود کنم
حضرت سنگ یخ زده:
این مخابرات است که الافی ما را زنده نگاه داشته:31:
یعنی بعضی اوقات اصلا سرعتتون به 10 هم نمیرسه؟
karajwizard
26-05-2010, 13:29
سلام دوستان.من تو کرج هستم و به چند تا از مراکز مخابراتی زنگ زدم و ارائه میشه ولی شهید رجائی پورت ها پر شده (به گفته اپراتور) .برای من هم که ثارالله باشه رفتم پیش ریاست گفتش هنوز نامش برای ما نرسیده.و اینم خبرای جدید در کرج :46:
roteal2007
26-05-2010, 14:10
به افتخارش كف مرتب
رتبه ايران از نظر سرعت دسترسي به اينترنت
كشور هاي بعد و قبل از ايران رو ببينيد جالبه.
از اين جالب تر رتبه شهرهاست تهران رتبه 8 رو داره :31:
تاريخ آمار و اطلاعات 2010/05/24
سايت:
آقا این esfahan با isfahan چه فرقی داره؟؟؟
جالبه اگر دقت کنید سرعت کشور های "اسلامی" کمتر هست.
اما بازم خوبه که 5 تا تا افغانستان فاصله داریم.......
mehrdad38
26-05-2010, 14:49
اوه دبيا، مي خواد كارو يكسره كنه
رییس کمیته مخابرات:شانزدهم خرداد وضعیت شرکت های PAP مشخص می شود
رییس کمیته مخابرات مجلس گفت:وضعیت فعالیت شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنت پرسرعت (pap ) در روز شانزدهم خرداد ماه مشخص خواهد شد.
علی مطهری درگفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با بیان اینکه مذاکرات برای ساماندهی وضعیت فعالیت شرکت هایpap همچنان با شرکت مخابرات وسازمان تنظیم مقررات ادامه دارد،اظهارداشت:هم اکنون به نتایج خوبی دراین زمینه رسیده ایم و قرار است به صورت تعاملی مشکلات را دراین زمینه حل کنیم.
وی ادامه داد: بر این اساس تا چندی دیگرمشکلی درزمینه ADSL درتمامی شهرهای کشور نخواهیم داشت که این امر مستلزم هماهنگی بین مخابرات و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت است.
به گزارش موبنا بخش خصوصی ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (pap ) باید طبق برنامه چهارم توسعه اقتصادی کشور تا پایان سال 88 بالغ بر یک میلیون و 250هزار پورت پرسرعت در کشور نصب کنند که این آمار در زمان حاضر تقریبا یک سوم این تعهد است.
شرکت های pap عدم همکاری شرکت های مخابرات استانی برای تخصیص فضا و نیز گرانی پهنای باند اینترنت را از جمله دلایل ناموفقیت این پروژه عنوان می کنند.
89/03/5
KING_DESIGNER
26-05-2010, 15:12
16 خرداد تکلیف رو مشخص میکنند راست میگه ...
از 16 خرداد تا 2 هفته عد از اون اینترنت قطعه روزهای موعود در راهه.
هرچی دانلود دارین بکنین که قراره شیرشو ببندند.
شماها ماهی 10 تومن میدین توقع دارید سرعت 1مگ بدن بهتون ! همینم که دارین و دادن باید خدارو شکر کنید !
mehrdad38
26-05-2010, 18:36
دوست من خبر نداري هزينه و قيمت اينترنت تو كشورهاي ديگه چقدره كه داري اين طور صحبت مي كني. ماهي 10000 تومن براي 128 خيلي زياد بله خيلي اونهم با اين كيفيت كه خيلي افتضاحه و ثبات هم نداره هي كم و زياد مي شه. ادم تكليفش رو نمي دونه.
الان داماد ما كه تو UK هست ميگه كه اينترنت 6 مگابيت كه تستش رو قبلا تو اين تاپيك گذاشته بودم با هزينه مكالمات تلفن روي هم 16 پوند ميشه كه به پول ما 24 هزار تومن هست اون وقت اين 128 10000 تومنه هزينه تلفن هم كه ديگه هيچي تا گوشي برداري 20 تومني تو قبض مياد.
توي سوئد 1 مگابيت رايگانه :18:
دوست من خبر نداري هزينه و قيمت اينترنت تو كشورهاي ديگه چقدره كه داري اين طور صحبت مي كني. ماهي 10000 تومن براي 128 خيلي زياد بله خيلي اونهم با اين كيفيت كه خيلي افتضاحه و ثبات هم نداره هي كم و زياد مي شه. ادم تكليفش رو نمي دونه.
الان داماد ما كه تو UK هست ميگه كه اينترنت 6 مگابيت كه تستش رو قبلا تو اين تاپيك گذاشته بودم با هزينه مكالمات تلفن روي هم 16 پوند ميشه كه به پول ما 24 هزار تومن هست اون وقت اين 128 فقط 10000 تومنه هزينه تلفن هم كه ديگه هيچي تا گوشي برداري 20 تومني تو قبض مياد.
بخدا میدونم چی میگی ! کاملاً هم بهت حق میدم ! خیلی جاها اصلاً این سرعت 128 رو اصلاً سرعت نمیدونن ! اصلاً همین پاکستان خودمون ! 512 داره رایگان میده ! اما آخه اینجا همه مینالن و کاری هم نمیشه کرد ! اینجا ایرانه و نباید با بقیه کشورهای اروپایی و آمریکایی مقایسه کرد چون ما همیشه از اونا عقبیم ! اینجا وزیر ارتباطات وقتی میگه سرعت 128 کافی هست و جوانای ما برای چت کردن میخوان چه انتظاری میشه داشت آخه خدایی ؟الان من شاتل دارم آرت 1 دارم با 117 میگیرم و هیچ وقت هم پایین نیمده ماهی 28 تومن میدم خیلیم راضیم و به نظر من همینکه تونستم با این پول این سرعت رو بگیرم خیلی عالیه ! و هر چی هست بهتر از مخابراته !امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی اما به نظر من خودت رو به خاطر این چیزا ناراحت نکن دوسته من
شماها ماهی 10 تومن میدین توقع دارید سرعت 1مگ بدن بهتون ! همینم که دارین و دادن باید خدارو شکر کنید !
خدا چرا؟ از شما تشکر میکنیم که اجازه دادین ما از اینترنت استفاده کنیم 128 رو بکنید 32 و 10 تومن رو بکنید 20 تومن باز شکرگذار شما هستیم.
خدا چرا؟ از شما تشکر میکنیم که اجازه دادین ما از اینترنت استفاده کنیم 128 رو بکنید 32 و 10 تومن رو بکنید 20 تومن باز شکرگذار شما هستیم.
ای آقا من که کاره ای نیستم:31: اخه میدیدم مدام میگن که من از مخابرات طلب دارم و بهم کم دادن سرعت و... ! اصلاً مشخصه که وقتی قیمت 10تومنه سرعت چیه دیگه ! من رفتم مخابرات محلمون(نبوت) گفتن پرتامون پرن و خانومه گفت که سرعت ما 128 که ماهی 10تومنه در واقع بین 2نفر share هستش و هر نفر باید با 8 دانلود کنه ! گفت همه سرویسامون اینطوری هستش ! خوب اینطوری که ارزش نداره آخه
mehrdad38
26-05-2010, 19:14
ای آقا من که کاره ای نیستم:31: اخه میدیدم مدام میگن که من از مخابرات طلب دارم و بهم کم دادن سرعت و... ! اصلاً مشخصه که وقتی قیمت 10تومنه سرعت چیه دیگه ! من رفتم مخابرات محلمون(نبوت) گفتن پرتامون پرن و خانومه گفت که سرعت ما 128 که ماهی 10تومنه در واقع بین 2نفر share هستش و هر نفر باید با 8 دانلود کنه ! گفت همه سرویسامون اینطوری هستش ! خوب اینطوری که ارزش نداره آخه
چه خانومي بوده اون :31: با 2 نفر شير بشه كه سرعتش خوبه ميشه نيمه اختصاصي. احتمالا اون خانوم كارمند ساده اي بوده كه چيزي از سيستم ADSL نمي دونسته خواسته يه حرفي زده باشه. شما حرفاشو جدي نگير.
roteal2007
26-05-2010, 19:42
الان داماد ما كه تو UK هست ميگه كه اينترنت 6 مگابيت كه تستش رو قبلا تو اين تاپيك گذاشته بودم با هزينه مكالمات تلفن روي هم 16 پوند ميشه كه به پول ما 24 هزار تومن هست اون وقت اين 128 10000 تومنه هزينه تلفن هم كه ديگه هيچي تا گوشي برداري 20 تومني تو قبض مياد.
بله تایید میکنم اینم آدرس این رفیقمون توی آلمان فقط یه لیوان آب بعد خوندن بخورین برای رفع عصبانیت
KING_DESIGNER
26-05-2010, 21:12
مشکل جدید !
دیشب مودم رو خاموش کردم صبح روشنش کردم لاگین نشد ! بعد از 3 بار لاگین شد
کارمو انجام دادم خاموشش کردم
عصر روشنش کردم لاگین نشد ! بعد از 4 بار لاگین شد !
در همه حالات وقتی وارد 192.168.1.1 میشد لاگین میشد !
جالب نیست ؟:5:
مشکل جدید !
من وقتی بریج داشتم این طوری بود.بعضی وقتا باید چند بار کانکشن رو می زدی تاردیف شه.ولی بعد آز ریختن دوباره فریم ویر و ریست سخت افزاری و تنظیم روی ppoe درست شد
KING_DESIGNER
26-05-2010, 22:44
مال من پی پی او ای هستش ( همون پی پی !!)
ولی جدیدا اینجوری شده همین امروز و وقتی که شماره IP 192.168.1.1 رو میزنم همن لحظه کانکت میشه !!!
راه تست من هم اینه که خیلی سریع چهارتا حرف بصورن رندوم توی گوگل سرچ بالای مرورگرم میزنم و یهو میبینم توی استاتیوس بار سریع مینویسه که waiting for site replay یعنی سایت داره میاد !
خیلی جالبه ولی در حالت عادی connecting to ...
واقعا مسخره است ! معلوم نیست توی این مخابرت لعنتی چه غلطی میکنند یکی نیست بگه مخابرات مال شما حداقل چهارتا باسواد پشتش بزارین
پس چرا تا وقتی که فن اوای (ره) رو داشتیم از این ارورهای زگیل مانند خبری نبود ؟:41:
من وقتی بریج داشتم این طوری بود.بعضی وقتا باید چند بار کانکشن رو می زدی تاردیف شه.ولی بعد آز ریختن دوباره فریم ویر و ریست سخت افزاری و تنظیم روی ppoe درست شد
مگه اگر فرم ور دستگاه ورژنش تغییر نکنه میتونه فرقی رو کارایی مودم داشته باشه ؟ به نظرم همون ریست کارخانه کافیه. :cool:
شما اگه 200 300 تومن برای 1 مگ تو ایران میدی یا خیلی ساده ای ! یا یه پول مفت دستت رسیده ! که دومی محنمل تره !
گرچه من از مخابرات ندارم. و با 12 13 تومن با سرعت بالای 1 مگ شبی 3 گیگ میتونم دانلود کنم. (;
با این حال به دوستان همون مخابراتو توصیه می کنم که هزینه نصب و مالیات و غیره ...
مشکل جدید !
منم امروز صبح اول کانکت نشد ولی وقتی دی ان اس رو رو حالت اتوماتیک گذاشتم درست شد.
KING_DESIGNER
26-05-2010, 23:55
منم امروز صبح اول کانکت نشد ولی وقتی دی ان اس رو رو حالت اتوماتیک گذاشتم درست شد.
دستور DNS اتوماتیک رو بدید لطفا:11:
مگه اگر فرم ور دستگاه ورژنش تغییر نکنه میتونه فرقی رو کارایی مودم داشته باشه ؟ به نظرم همون ریست کارخانه کافیه. :cool:
برای این اینترنت کوفتی من یکی دو دفعه که قطع شد همه کارها رو انجام دادم.
نه اینکه نسخه فریم عوض شه فقط اینکه یه بار دیگه بریزم روش
بعضی اوقات مودم قات می زنه و اصلا غیر از بریج با پی پی اای گزینه دیگری رو نشون نمی ده.باس همه این راهها رو می رفتم
ولی مودم ایسوس یه گزینه باهالی داره فکر کنم به نام "restore to default " یا یه همچین چیزی.مودم رو سریع به حالت اولش می بره وخیلی کارگشاست.
دوستان کمک ! یه مشکل عجیب.
من دو هفته است adsl ام وصل شده. تو این دو هفته هیچ مشکلی نداشتم. ولی از 2 روز پیش موقع وصل شدن هی بازی در میاورد. مثلا ارور 678 میداد. دوباره redial میزدم این دفعه ارور 691 میداد. همین کارو تکرار میکردم یه ارور دیگه میداد! خلاصه یه 5-6 باری redial میکردم و هر دفعه یه ارور نشون میداد تا بالاخره وصل میشد. ولی از امروز صبح مدام ارور 691 میده و 5-6 بار که هیچی اگه 10000000 بار هم redial کنی بازم وصل نمیشه.
1899 هم زنگ زدم پیغام گذاشتم ولی اصلا انگار نه انگار!
راستی مودمم هم از خود مخابرات گرفتم و در ضمن از همون اول ویندوز ارور میداد که آی پی ام با یکی دیگه تو شبکه تداخل داره (IP Conflict) کسی میدونه مشکل از کجاست؟ :41:
king_designer عزیز مال شما هم که 3-4 بار کانکت نشده بود مثل من ارور میداد؟ یعنی هی ارورش عوض میشد؟
ویرایش:
همینجوری رفتم تو 192.168.1.1 یهو خودش وصل شد! قطع شدم ببینم درست شده یا نه بازم همون 691 . دوباره رفتم 192.168.1.1 این دفه دیگه خود به خود وصل نشد ولی وقتی کانکت رو زدم فقط یه بار 691 داد بعد وصل شد.
آقا این چرا اینجوریه؟ رندوم کار میکنه یا میخواد حال منو بگیره؟ :37:
KING_DESIGNER
27-05-2010, 01:57
دوستان کمک ! یه مشکل عجیب.
من دو هفته است adsl ام وصل شده. تو این دو هفته هیچ مشکلی نداشتم. ولی از 2 روز پیش موقع وصل شدن هی بازی در میاورد. مثلا ارور 678 میداد. دوباره redial میزدم این دفعه ارور 691 میداد. همین کارو تکرار میکردم یه ارور دیگه میداد! خلاصه یه 5-6 باری redial میکردم و هر دفعه یه ارور نشون میداد تا بالاخره وصل میشد. ولی از امروز صبح مدام ارور 691 میده و 5-6 بار که هیچی اگه 10000000 بار هم redial کنی بازم وصل نمیشه.
1899 هم زنگ زدم پیغام گذاشتم ولی اصلا انگار نه انگار!
راستی مودمم هم از خود مخابرات گرفتم و در ضمن از همون اول ویندوز ارور میداد که آی پی ام با یکی دیگه تو شبکه تداخل داره (IP Conflict) کسی میدونه مشکل از کجاست؟ :41:
king_designer عزیز مال شما هم که 3-4 بار کانکت نشده بود مثل من ارور میداد؟ یعنی هی ارورش عوض میشد؟
ویرایش:
همینجوری رفتم تو 192.168.1.1 یهو خودش وصل شد! قطع شدم ببینم درست شده یا نه بازم همون 691 . دوباره رفتم 192.168.1.1 این دفه دیگه خود به خود وصل نشد ولی وقتی کانکت رو زدم فقط یه بار 691 داد بعد وصل شد.
آقا این چرا اینجوریه؟ رندوم کار میکنه یا میخواد حال منو بگیره؟ :37:
اینترنت من از مخابراته مال مشا هم از مخابراته ؟
مال من تنظیماتش فرق میکنه ولی شما تنظیمات رو اعمال نکردید
اول به این پست برید و اگر کارتون راه افتاد که هیچی و اگر نیفتاد زانوی غم بغل کنید
اینم پست
STON-COLD
27-05-2010, 02:11
در ضمن ایین adsl مخابرات که در راستای اصل 44(دولتی سازی) داره داده میشه
تو بلند مدت ضررش به ما میرسه
چون adsl دولتی حالا حالا ها پیشرفت نمیکنه :(
اینترنت من از مخابراته مال مشا هم از مخابراته ؟
مال من تنظیماتش فرق میکنه ولی شما تنظیمات رو اعمال نکردید
اول به این پست برید و اگر کارتون راه افتاد که هیچی و اگر نیفتاد زانوی غم بغل کنید
اینم پست
آره KING_DESIGNER عزیز مال من هم مخابراته. برای همینم اینجا مطرح کردم.
ممنون به خاطر راهنمایی. ندیده بودم اینو. امتحان میکنم. اگه شد خبرشو میدم. اگرم نشد همون طور که گفتی زانوی غم بغل میکنم :46:
بازم ممنون :11:
آره KING_DESIGNER عزیز مال من هم مخابراته. برای همینم اینجا مطرح کردم.
ممنون به خاطر راهنمایی. ندیده بودم اینو. امتحان میکنم. اگه شد خبرشو میدم. اگرم نشد همون طور که گفتی زانوی غم بغل میکنم :46:
بازم ممنون :11:
نگران نباش.مال من هم همون ایرادها و نیز کانفلیکت ای پی رو می داد
باید مودم رو قشنگ ریست سخت افزاری و نرم افزاری کنی واز نو مودم رو رو ppoe تنظیم کنی(نه بریج و ساختن کانکشن در شبکه).
mehrdad38
27-05-2010, 09:11
تو اين وانفساي هدفمند كردن يارانه ها اينترنت مخابرات هم غوز بالا غوز شده (مصداق اين مطلب مي تونه اينترنت 128 كيلوبيتي مخابرات باشه)
رابطه کندی اینترنت و اسراف برق در کشور
یکی از خوانندگان سایت با انجام محاسباتی به بررسی رابطه کندی سرعت اینترنت در کشور با مصرف برق پرداخته است. در این مطلب اعلام شده که کندی اینترنت نه تنها موجب از بین رفتن انرژی و زمان مصرف کننده می شود بلکه تبعات پنهان دیگری نیز وجود دارد. به این ترتیب که کندی اینترنت موجب کندی پاسخ به نیاز کاربر شده و این کندی نیز متعاقبا منجر به افزایش مصرف برق می شود.
متن ارسالی خواننده سایت آِی تی آنالیز به این شرح است:
می خواستم مطلب مفصلی در این مورد بنویسم اما متاسفانه وقت این کار رو پیدا نکردم به همین دلیل خیلی خلاصه چیزهایی رو که دوست داشتم بگم می نویسم:
رابطه هدر روی برق و انرژی و سرعت کم اینترنت در ایران (در سال بهینه سازی الگوی مصرف)
پهنای باند کل کشور ایران در نهایت به 15000 مگابیت درثانیه یعنی 1500 مگابایت در ثانیه یا یک و نیم گیگابایت در ثانیه می رسد که رقم فوق العاده پایینی است.
با یک محاسبه ساده ساده در ذهن خود متوجه کم بودن این سرعت می شوید آمار کابران اینترنت در ایران (آمار واقعی) بیش از 18 میلیون نفر نیست که معمولا از کل کاربران اینترنت یک کشور کل کاربران آنلاین 10 تا 15 درصد این تعداد را شامل میشود که 10 درصد 18 میلیون نفر میشود حالا کلا میگوییم 2 میلیون نفر که باید آنلاین باشند، یعنی این 2 میلیون نفر باید از ظرفیت 1500 مگابایت در ثانیه کل کشور استفاده کنند که اگر ما عدد 1500000 کیلوبایت در ثانیه را به جمعیت 2 میلیونی آنلاین کل کشور تقسیم کنیم به هر کدام از آنها کمتر از یک 1 کیلوبایت در ثانیه سرعت و عرض باند میرسد!!!
فکر کنم حالا متوجه شدید که این پهنای بایند کل کشور ایران چقدر کم است! در هر حال این آمارها تقریبی است و بدلیل نبود آمار درست خیلی نمی توان نتیجه گیری کرد اما آنچه مسلم است ضعف شدید در توزیع اینترنت و سرعت فوق العاده پایین آن در ایران است.
داشتم فکر می کردم اگر این 2 میلیون کاربر آنلاین سرعت بالاتری در اختیار داشتند حتما در مصرف برق هم صرفه جویی فوق العاده ای ایجاد می شد خوب بیائید دوباره یک حساب دیگر کنیم:
با توجه به اینکه 99 درصد از کاربران اینترنت خانگی در ایران از تلفن بصورت دایال آپ برای استفاده از اینترنت استفاده می کنند(آمار خود مخابرات) و سرعت آنها هم از 3 تا 4 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمی شود پس یک کاربر معمولی در یک ساعت بیش از 12 مگابایت در بهترین شرایط نمی تواند فایل از اینترنت دانلود کند با حساب اتصال روزانه 4 ساعت استفاده از اینترنت حداکثر 60 مگابایت فایل در یک روز می توان از اینترنت دایالاپی فایل دانلود کرد.
خوب مقدار مصرف برق 4 ساعت در روز یک کامپیوتر معمولی (بدون احتساب هزینه برق مصرفی خطوط مرکز مخابراتی و آی اس پی در زمان استفاده) عدد حدود 1 کیلو وات در روز است و در ماه می شود 30 کیلو وات که رقم خیلی زیادی است.
اگر سرعت اینترنت این کاربر فرضی 50 کیلوبایت در ثانیه بود بجای 3 کیلوبایت در ثانیه، ایشون می تونستند 60 مگابایت فایل را که برایش 4 ساعت وقت و انرژی هدر دادند را در مدت تنها بیست 20 دقیقه دانلود کنند که مقدار برق مصرفی آن هم حدود دوازده برابر کمتر از مصرف برق 4 ساعته حالت قبل است و میزان آن هم حدودا یک دهم کیلو وات در روز و 3 کیلو وات در ماه می شود!!!
یعنی مثلا یک و نیم میلیون نفرکاربر آنلاین با سرعت 3 کیلوبایت در ثانیه و مدت استفاده چهار ساعت در روز ضرب در 27 کیلووات در ماه هدر روی برق ( اختلاف 30 و 3 کیلووات) می شود 54000 مگاوات برق هدر می رود که مسئول آن هم وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات است.( تاکید می شود این ارقام حدودی است و خوانندگان بر من خرده نگیرند شاید با احتساب مسائل دیگر هزینه اتلاف انرژی خیلی خیلی از این بیشتر هم بشود)
حالا اگر ما 54000 مگاوات رو در قیمت هر کیلووات 70 تومان ضرب کنیم به عدد هولناک روزانه 4 میلیارد تومان نابودی منابع مالی البته به غیر از از بین رفتن وقت و انرژی افراد می رسیم.
امیدوارم توی حساب این اعداد اشتباه نکرده باشم چون خیلی تند تند این مطلب رو نوشتم!
گروه خبری: اخبار فناوری اطلاعات منبع خبر: آی تی آنالایز تاریخ خبر: 1389/03/06
sia abedi
27-05-2010, 09:15
بچه ها كسي ميدونه داخل لويزان(شهيد لطيفي)ميدن يا نه؟
بيشتر از 128 هم به كاربرهاي خونگي ميدن؟
mehrdad38
27-05-2010, 09:20
بچه ها كسي ميدونه داخل لويزان(شهيد لطيفي)ميدن يا نه؟
بيشتر از 128 هم به كاربرهاي خونگي ميدن؟
ديگه ما آمار تمام مراكز رو نداريم شماره تلفن مركز مخابراتي روي قبض تلفن هست اگر يه تماس بگيرين مي تونين از چند و چون قضيه مطلع بشين.
از 128 بالاتر هم فعلا خبري نيست تا بعد ......
SevenCity
27-05-2010, 09:30
ديگه ما آمار تمام مراكز رو نداريم شماره تلفن مركز مخابراتي روي قبض تلفن هست اگر يه تماس بگيرين مي تونين از چند و چون قضيه مطلع بشين.
از 128 بالاتر هم فعلا خبري نيست تا بعد ......
آره اونا هم جواب میدن
داشتم حرف میزدم که خانومه گفت خداحافظ
bleu2u4u
27-05-2010, 13:54
برای ثبت نام حتما باید رفت خود مخابرات ؟
نمیشه از طریق اینترنت یا تلفی ثبت نام کرد
mehrdad38
27-05-2010, 13:58
برای ثبت نام حتما باید رفت خود مخابرات ؟
نمیشه از طریق اینترنت یا تلفی ثبت نام کرد
چرا اگر تو پورتال شركت مخابرات عضو باشين مي شه به صورت اينترنتي ثبت نام كرد.
تلفني :31::46:
راستی بچه ها کیفیت وایمکس ها چطور است؟
mehrdad38
27-05-2010, 14:57
دوست عزيز ضمن تبريك به شما براي عضويتتون در P30world لطفا به اين تاپيك مراجعه كنيد:
bahram-bb
27-05-2010, 17:39
با سلام خدمت شما دوستان عزيز من يه مشكل داشتم ميخواستم ببينم ميتونيد شما راهنمايي كنيد
من چند وقت پيش اينترنت ندارايانه دشتم كه به اي دي اس ال مخابرات تبديل كردم مودم من سينفوني هست من دوتا سيستم دارم مودم من هم پورت يو اس بي داره هم شبكه كه يكي از سيستم ها رو به شبكه وصل كردم يكي هم به يو اس بي زماني كه ندارايانه داشتم خيلي راحت تو تا كامپيوتر وصل اينترنت ميشد حالا كه مخابرات شده يكي وصل ميشه و يكي ارور 619 ميده و كانكت نميشه از دوستان ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه تا بتونم اين مشكل رو حل كنم
درود
سرعت اینترنت من به حدی پایینه که 5 دقیقه طول می کشه صفحه اول گوگل رو باز کنه! مشکل از کجاست؟
مودم من planet ADW-4401A wireless هست.
خیلی ممنون
KING_DESIGNER
28-05-2010, 03:37
ای لعنت بر اون اول تا اخرشون
ای لعنت !
از ساعت 8 شب تا الان 4 صبحه با سرعت لاکپشت میره ! ای لعنت
مهرداد داداش یه لطفی کن یه DNS پرسرعت برایم بزار.
هرچی میدونی فعلا جواب کارمو میده الان با هوشمند اومدم ببینم کی مرده است کی زنده است.
ولی لعنت بر جد و اباشون. دل دزدهای مال مردم خور
mehrdad38
28-05-2010, 08:44
درود
سرعت اینترنت من به حدی پایینه که 5 دقیقه طول می کشه صفحه اول گوگل رو باز کنه! مشکل از کجاست؟
مودم من planet ADW-4401A wireless هست.
خیلی ممنون
لطف كنيد يه تست از سايت Speedtest.net از سرور باكو بگذاريد تا راهنمايي تون كنم.
ای لعنت !
هرچی میدونی فعلا جواب کارمو میده الان با هوشمند اومدم ببینم کی مرده است کی زنده است.
كينگ جان من اون تاپيك بهترين DNS Server ممكن براي مرور صفحات وب رو براي همين گذاشتم نتيجش محشره بيا اينم آدرسش:
roteal2007
28-05-2010, 09:58
ای لعنت !
آروم باش برادر...
حرص نخور اینقدر.
سرور دیگه کاریش نمیشه کرد
[QUOTE=mehrdad38;4992978]لطف كنيد يه تست از سايت Speedtest.net از سرور باكو بگذاريد تا راهنمايي تون كنم.
درود
دیشب انگار یه مشکلی از مخابرات بود، با این حال رفتم تو این سایتی که فرمودین، 0.09 مگابیت دانلود و 0.05 مگابیت آپلود نتایجش بود! فکر کنم پایینه!!!!!
خیلی ممنون :10:
ای لعنت !
دقیقا از حدود ساعت 7:30 -8 دیشب بود که دیگه هیچ سایتی باز نمی شد ،تا حدودا ساعت 3 صبح که دیگه خوابیدم.:41:
الان که درست شده ولی واقعا تا تونستن فحش خوردن.
آخرش با این اینترنت مخابرات دیوونه می شم :34:
دوستان سلام:10:
یه پیشنهاد برادرانه
هر وقت که دسترسی ـتون به نت قطه میشه بهترین راه برای اینکه سریع و بدون الافی به نت وصل بشید Reset کردن مودمِ
نیازی هم نیست که حتما سخت افزاری این کار رو انجام بدید نرم افزاری هم میشه هیچ تفاوتی هم با همدیگه ندارن. اکثر مودم ها تو تنظیمات ـشون گزینه Reset کردن رو دارن.
من خودم همیشه این کارُ انجام میدم اکثر قطعی ـهام کمتر از 3 دقیقه طول می کشه ... 90% مواقع جواب میده
امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم ...
ممنون:11:
دقیقا از حدود ساعت 7:30 -8 دیشب بود که دیگه هیچ سایتی باز نمی شد ،تا حدودا ساعت 3 صبح که دیگه خوابیدم.:41:
احتمالن مانور تمرینی قطع اینتر نت بوده:27:
(شوخی)
mehrdad38
28-05-2010, 12:08
درود
دیشب انگار یه مشکلی از مخابرات بود، با این حال رفتم تو این سایتی که فرمودین، 0.09 مگابیت دانلود و 0.05 مگابیت آپلود نتایجش بود! فکر کنم پایینه!!!!!
خیلی ممنون :10:
سرعتت خيلي پايينه براي باز شدن سريع صفحات وب به تاپيكي كه آدرسش رو تو امضام گذاشتم برو نتيجه خوبي مي گيري.
Kianoosh
28-05-2010, 15:21
:13::19:
شـیـفــو
28-05-2010, 15:54
[RIGHT]
سرعتت خيلي پايينه براي باز شدن سريع صفحات وب به تاپيكي كه آدرسش رو تو امضام گذاشتم برو نتيجه خوبي مي گيري.
كه درخواست ميدي پست من پاك بشه
عجب ادمي هستي
خوب مهرداد خان مسئول مخابرات قلك من
خدایا شر این اینترنت را از سر ما کم بفرما.از دیروز تا حالا فقط اعصاب خوردی بوده.خدا ازشون نگذرد.الهی آمین.
mehrdad38
28-05-2010, 21:14
اينطور كه پيداست ديروز خيلي ها با اينترنت مخابرات مشكل داشتن من خودم هم داشتم ولي نه به اين صورتي كه دوستان مي گن. سرعت كمي كاهش پيدا كرده براي من پينگ هم كمي بالا رفته.
پس اين مشكل گسترده بوده . دوستان ديگه يواش يواش بايد خودمون رو براي وخيم تر شدن وضعيت آماده كنيم خودتون كه مي دونيد به چه علتي. چه ميشه كرد ؟ چاره اي هم هست؟ :13:
اين پيش قراول يه وضعيت بحرانيه :13::13::13:
KING_DESIGNER
28-05-2010, 21:28
پس این پدرسوخته ها سراسری همه چی رو بستند. ای تف به ذات کثیفشون برای 128 کیلو یبوست میگیرند ! ای خاک
لطف كنيد يه تست از سايت Speedtest.net از سرور باكو بگذاريد تا راهنمايي تون كنم.
كينگ جان من اون تاپيك بهترين DNS Server ممكن براي مرور صفحات وب رو براي همين گذاشتم نتيجش محشره بيا اينم آدرسش:
میدونم گذاشتی دمت گرم ولی هیچی سر در نیاوردم ضمنا دانلودش هم نکردم
چون معتقدم که سرعت وبگردی تاثیری نداره الان که روی 128 بسته شده 13تا14 تا بهم میده تو با این DNS ها تا 15 رفتی ؟ 16 کیلو چی کامل گرفتی ؟
آروم باش برادر...
حرص نخور اینقدر.
سرور دیگه کاریش نمیشه کرد
روز موعود میشه یه کاریش کرد
[RIGHT]
الان با سرعت 8 تازه وصل شدم بعد از 24 ساعت !!!
مانور قطعی ها شروع شده ...یقیین دارم.
بزودی 2 روز در میان قطع میشه ببین کی گفتم
متاسفانه روزای خیلی بدی هم در پیش داریم....:13:
mehrdad38
28-05-2010, 23:34
بله آقاي كينگ مي دونم روي 128 بسته شده ولي لااقل ميشه با اين DNS ها سرعت مرور صفحات رو بهينه كرد. تازماني كه آدرس سايتي كه وارد آدرس بار مرورگر كردي به معادل عددي اون تبديل نشه سايت باز نمي شه به همين دليل DNS Server ها نقش ترجمه و تبديل كاراكتر به عدد رو به عهده دارن. وقتي از يه DNS سرعت پايين استفاده كني مدت زماني كه آدرس كاراكتري وبسايت به معادل عددي اون تبديل بشه طولاني تره .:13:
به هرحال خودت يه پا استادي ما از شما درس مي گيرم كينگ بزرگ
KING_DESIGNER
28-05-2010, 23:37
خیلی محسوس نیست عزیز
از اپرا استفاده کن تفاوت رو احساس کن !:31:
شـیـفــو
29-05-2010, 00:36
دوستان عزيز كه از مخابرات ناراضي هستند
خوب هيچ ارزوني بي دليل نيست انگليسيا ميگن ما اينقدر پولدار نيستيم كه جنس ارزون بخريم
شما نسبت به هزينه اي كه داديد سرويسي حتي بيشتر از سرتونم داريد ميگيريد
همين الان قيمت تعرفه نامحدود پارس و شاتل در تهران ببينيد و ماله مخابرات ببينيد پس انتظارات بيخودي نداشته باشيد كه سرويس درحد تيم ملي بهتون بده
ضمنا طبق يك ابلاغيه نانوشته سرعت از شنبه 15 با كاهش شديدتري روبرو خواهد شد
بهرحال دوستان ناراضي يه سري به تعرفه هاي سايت زير بزنيد ببينيد اينا چطوره pixbaz.co.cc
راستي يك راه حل ديگم هست
1. يك عدد سرويس 64 از مخابرات بگيريد ( نامحدود ماهانه 5900 تومن)
2. يك سرويس ايزي اسكاي easy sky ( اينترنت ماهواره اي متعلق به شركت اپن اسكاي) با سرعت512 البته سرعت دانلودش عموما 13تا15 هست و شير هست اما در برخي ساعت به 20 هم ميرسه ولي نامحدوده و افت سرعت نداره و هرگز از 13 كمتر نميشه ماهانه 14 دلار بگيريد
اينطوري راحت ميشيد و هزينه تموم شده يك سرويس پايدار نامحدود براتون ماهانه حدود 20تومن ميشه
كسي خواست من درخدمتم همين اكانتو باسود خودم ميدم ماهانه 16 دلار هر دلار هم 1100 تومن اگرم پي پال داريد كه خودتون مستقيم بگيريد
bahram-bb
29-05-2010, 09:38
با سلام خدمت شما دوستان عزيز من يه مشكل داشتم ميخواستم ببينم ميتونيد شما راهنمايي كنيد
من چند وقت پيش اينترنت ندارايانه دشتم كه به اي دي اس ال مخابرات تبديل كردم مودم من سينفوني هست من دوتا سيستم دارم مودم من هم پورت يو اس بي داره هم شبكه كه يكي از سيستم ها رو به شبكه وصل كردم يكي هم به يو اس بي زماني كه ندارايانه داشتم خيلي راحت تو تا كامپيوتر وصل اينترنت ميشد حالا كه مخابرات شده يكي وصل ميشه و يكي ارور 619 ميده و كانكت نميشه از دوستان ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه تا بتونم اين مشكل رو حل كنم
از اساتید محترم کسی نیست به من کمک کنه ؟؟؟
shervin83
29-05-2010, 09:38
خوب هيچ ارزوني بي دليل نيست انگليسيا ميگن ما اينقدر پولدار نيستيم كه جنس ارزون بخريم
شما نسبت به هزينه اي كه داديد سرويسي حتي بيشتر از سرتونم داريد ميگيريد
همين الان قيمت تعرفه نامحدود پارس و شاتل در تهران ببينيد و ماله مخابرات ببينيد پس انتظارات بيخودي نداشته باشيد كه سرويس درحد تيم ملي بهتون بده
ضمنا طبق يك ابلاغيه نانوشته سرعت از شنبه 15 با كاهش شديدتري روبرو خواهد شد
بهرحال دوستان ناراضي يه سري به تعرفه هاي سايت زير بزنيد ببينيد اينا چطوره pixbaz.co.cc
راستي يك راه حل ديگم هست
1. يك عدد سرويس 64 از مخابرات بگيريد ( نامحدود ماهانه 5900 تومن)
2. يك سرويس ايزي اسكاي easy sky ( اينترنت ماهواره اي متعلق به شركت اپن اسكاي) با سرعت512 البته سرعت دانلودش عموما 13تا15 هست و شير هست اما در برخي ساعت به 20 هم ميرسه ولي نامحدوده و افت سرعت نداره و هرگز از 13 كمتر نميشه ماهانه 14 دلار بگيريد
اينطوري راحت ميشيد و هزينه تموم شده يك سرويس پايدار نامحدود براتون ماهانه حدود 20تومن ميشه
كسي خواست من درخدمتم همين اكانتو باسود خودم ميدم ماهانه 16 دلار هر دلار هم 1100 تومن اگرم پي پال داريد كه خودتون مستقيم بگيريد
چه فرقی کرد !!! الان هم داریم با سرعت 13 - 15 دانلود میکنیم.دیگه چه کاری بریم اینترنت ماهواره ای بگیریم.
کسی پولی نمیده که ارزون باشه یا گرون مجانیه ایضا سرعت هم بالاتر از اونیه که پیشنهاد دادی.
alirezazzz
29-05-2010, 12:14
ببخشید دوستان من تازه گرفتم.
شماره پرونده رو از کجا باید بگیریم؟ برای ورود به سایتش میخوام (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) .
زنگ زدم 1899 میگه شماره adsl رو وارد کن، وقتی میزنم میگه معتبر نیست خداحافظ!:laughing:
حالا چیکار کنیم؟ اپراتور هم که نداره!:41:
mehrdad38
29-05-2010, 12:34
زنگ زدم 1899 میگه شماره adsl رو وارد کن، وقتی میزنم میگه معتبر نیست خداحافظ!:laughing:
تبريك مي گم
حدودا چند هفته طول ميكشه تا اطلاعاتتون تو سيستم ديتا ثبت بشه من هم همين مشكل رو داشتم تا اينكه 2 هفته از راه انداري سرويسم گذشت بعد امتحان كردم ديدم وارد شبكه ميشه.
اون پشتيباني رو بريز دور الكيه.
شماره پرونده بايد تو همون تيكه كاغذي كه توش يوزرنيم و پسورد هست وجود داشته باشه اگر نيست برين مركز مخابراتي ازشون بگيرين.
از اساتید محترم کسی نیست به من کمک کنه ؟؟؟
ppoe بساز برو تو تنظیمات مودم یوز پس رو اونجا وارد کن192.168.1.1 مثلا
دستور DNS اتوماتیک رو بدید لطفا:11:
سلام،
من تنظیمات کانکشنونو تو خود مودم تنظیم کردم، این مراحل رو تو مودمم انجام دادم، البته مودم من TP link 8901 هست. ممکنه تو مودمهای دیگه کمی فرق کنه:
1) ورود به تنظیمات مودم با
2) در پانل Interface Setup در قسمت LAN اون پایین یه قسمت داره که نوشته DNS Relay که دو تا گزینه داره:
Use Auto Discoverd DNS Server Only
Use User Discoverd DNS Server Only
که اگر اولی رو انتخاب کنیم هر دفعه خودش اتوماتیک یه DNS پیدا میکنه.
دومی هم که معلومه باید چیکار کرد :10:
ببخشید که یکمی دیر شد. :20:
tomi_fisher
29-05-2010, 16:43
آقا مرکز با هنر نمیخواد پورت بده!! ما اینجا 20 سالا زندگی میکنیم نمیدن 4 تا شرکت که دو روزه باز شده 4 تا 4 تا adsl میگیرن!!
SAHANDE3
29-05-2010, 17:13
سلام دوستان من یک سوال دارم شما که از ۱۲۸ استفاده می کنید سرعت دانلودتون ۱۶ هست؟
آقا مرکز با هنر نمیخواد پورت بده!! ما اینجا 20 سالا زندگی میکنیم نمیدن 4 تا شرکت که دو روزه باز شده 4 تا 4 تا adsl میگیرن!!
سلام
لطفا اسم یکی از اون شرکتها رو که بعد از عید گرفتن رو بفرمایید با آدرس ویا شماره تلفن.
tomi_fisher
29-05-2010, 19:12
بحث مچ گیری نیست که اینجا
موضوع هم ماله الان نیست من قبل اینکه مخابرات adsl بده هم دنبالش بودم از اول بنیادشم میگفتن پورت نداریم شاتلو داتکو هر شرکتی هم رفتم گفتن پورت داره مخابرات ولی به شرکت ما دیگه اختصاص نداره الانم که خوده مخابرات نمیده!!
پیش شماره 2200 و 2260 جایی هستن که پره تجاریه همشونم چه جدید چه قدیمی adsl و wierless دارن!!
مخابرات هم جواب درست حسابی نمیده میگه هر روز زنگ بزنین!!
بالاخره آزاد میشه!
آقا من چند سالا دنبالشم
چقدر زنگ بزنم آخه!!؟؟
worldclass
29-05-2010, 19:15
سلام
من میخوام از مخابرات سرویس بگیرم فقط قبلش ممنون میشم یکی از دوستان که اینترنت مخابرات داره تصویر پینگ این سرور رو برای من قرار بده
ping 213.180.88.129
سلام
من میخوام از مخابرات سرویس بگیرم فقط قبلش ممنون میشم یکی از دوستان که اینترنت مخابرات داره تصویر پینگ این سرور رو برای من قرار بده
ping 213.180.88.129
20:30:20 408 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:21 409 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:22 406 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:23 410 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:24 403 milliseconds, 407 ms average, 0% loss
20:30:25 414 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:26 408 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:27 404 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:28 411 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:29 408 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:30 411 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:31 409 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
موضوع هم ماله الان نیست من قبل اینکه مخابرات adsl بده هم دنبالش بودم از اول بنیادشم میگفتن پورت نداریم شاتلو داتکو هر شرکتی هم رفتم گفتن پورت داره مخابرات ولی به شرکت ما دیگه اختصاص نداره الانم که خوده مخابرات نمیده!!
پیش شماره 2200 و 2260 جایی هستن که پره تجاریه همشونم چه جدید چه قدیمی adsl و wierless دارن!!
بالاخره آزاد میشه!
آقا من چند سالا دنبالشم
چقدر زنگ بزنم آخه!!؟؟
برادر پس نگو چند تا چندتا به شرکتها داده چون هیچ شرکتی نیست که اینترنت مخابرات بدردش بخوره مگه درپیتی باشه.
mehrdad38
29-05-2010, 20:19
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:وجوه اضافه مشترکان اینترنت پرسرعت پرداخت شد
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشوراز پرداخت مابهالتفاوت قیمت سیم مسی به مشترکان اینترنت پرسرعت خبر داد.
محمد کرم پور در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با بیان اینکه بر اساس مصوبه موجود هزینه سیم مسی هزار تومان کاهش یافت، اظهار داشت: چنانچه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت بیشترازاین میزان هزینه دریافت کنند، مردم می توانند به بازرسی یا معاونت نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکایت کنند.
وی ادامه داد: به دنبال بررسی های صورت گرفته بیشتر شرکت های مخابرات استانی و شرکت های PAP ، بدهی خود را به مشترکان پرداخت کرده اند.
به گفته وی، این شرکت ها موظف هستند که هزینه ای را که اضافی دریافت کرده اند یا بطورنقدی ، پس بدهند و یا اینکه در فیش تلفن مشترکان عودت دهند.
کرم پورافزود: مشترکان می توانند با مراجعه به شرکت های مخابرات استانی برای دریافت مطالبات خود اقدامات لازم را انجام دهند و چنانچه پاسخی در این زمینه دریافت نکردند به معاونت بازرسی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مراجعه کنند.
در اواخر سال 86 با مطرح شدن مسئله کاهش قیمت اینترنت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، هزینه آبونمان سیم مسی را از سه به یک هزار تومان کاهش داد.
این مصوبه با تاخیر دوساله از سوی شرکتهای مخابرات به اجرا در آمد و در فاصله زمانی این دوسال همان مبلغ سه هزار تومان از سوی شرکتهای PAP به مخابرات پرداخت میشد که سرانجام در سال 88 این مصوبه با دستور وزیر و ابلاغ رگولاتوری اجرا شد.
این درحالیست که تنها مشترکان سال 84 تاکنون می توانند این وجوه را دریافت کنند که بر طبق محاسبات انجام شده به ازای هر ماه هزار تومان به مشترکان باید ارائه شود.
1389/03/08
شـیـفــو
29-05-2010, 20:27
چه فرقی کرد !!! الان هم داریم با سرعت 13 - 15 دانلود میکنیم.دیگه چه کاری بریم اینترنت ماهواره ای بگیریم.
خوب اين در عوض كاملا پايداره و فيكس روي 13 مي ايسته و شناور نيست حداقل به سمت پايينتر از 13 شناور نيست بلكه بين 13تا16 شناوره
فيل تر نداره
با دانلود همزمان 5 فايل بازم سرعتتون افت نميكنه و همه دانلودها با همون سرعت13 دانلود ميشه ( اين واقعا عاليه مثل اينه كه سرعتتون همون512 باشه ديگه )
بازم نمي ارزه ؟
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
بالاخره آزاد میشه!
آقا من چند سالا دنبالشم
چقدر زنگ بزنم آخه!!؟؟
ببينم 2240 هم جزو مركز باهنره
من سرويس ميدما خواستيد PIXBAZ.CO.CC
512- ماهانه13500 تومان
Pinging 213.180.88.129 with 32 bytes of data:
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=246ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=245ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=243ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=249ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=247ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=245ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=244ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=242ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=240ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=246ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=244ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=250ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=249ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=239ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=247ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=245ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=251ms TTL=107
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=244ms TTL=106
Reply from 213.180.88.129: bytes=32 time=234ms TTL=107
Ping statistics for 213.180.88.129:
Packets: Sent = 19, Received = 19, Lost = 0 (0% loss),
حالا بگو برای چی میخوای سرور بازیه چیه میزنی میگه پسورد بزن ریست شه!
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 234ms, Maximum = 251ms, Average = 244ms
Control-C
p
KING_DESIGNER
29-05-2010, 22:12
خودتونو درگیر سرعت نکنین تا آخر این ماه لعنتی یه روز افت داره یه روز نرماله
بیخودی بحث سرعت و پینگ رو کش ندین.
با این شماره تماس بگیر 22601313
Milad4171
29-05-2010, 23:08
به روزهای عجیبی نزدیک میشیم . قدر همین سرعت هم بدونین که بعدش همینم دیگه نیست!!! معلوم نیست چه مدت شاید مثلا 10 روز! البته شاید...
بهر حال همون طوری که آقای پادشاه گفتن بحث سرعت رو واقعا وسط نکشین چون من یکی به نظرم بحث بی ارزشی هست! همین هم واقعا باید دعا کرد که قطع نشه!!
من خودم دیال آپ دارم ولی خوب چون صبح تا شب سر کارم و با سرعت بالا کار میکنم به نظرم اون سرعت مثلابالا با اون رسیو مسخره واقعا جای بحث نداره .
فقط باید دوستان خارج از کشورمون بیان از سرعتشون بگن دل مارو آب کنن!!!:41:
Pinging 213.180.88.129 with 32 bytes of data:
حالا بگو برای چی میخوای سرور بازیه چیه میزنی میگه پسورد بزن ریست شه!
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 234ms, Maximum = 251ms, Average = 244ms
Control-C
p
بالاخره زحمت کشیدی پینگ گرفتی هرچند نور چشمی هستی ولی من ازت تشکر میکنم.
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
خوب اين در عوض كاملا پايداره و فيكس روي 13 مي ايسته و شناور نيست حداقل به سمت پايينتر از 13 شناور نيست بلكه بين 13تا16 شناوره
فيل تر نداره
با دانلود همزمان 5 فايل بازم سرعتتون افت نميكنه و همه دانلودها با همون سرعت13 دانلود ميشه ( اين واقعا عاليه مثل اينه كه سرعتتون همون512 باشه ديگه )
بازم نمي ارزه ؟
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
ببينم 2240 هم جزو مركز باهنره
من سرويس ميدما خواستيد PIXBAZ.CO.CC
512- ماهانه13500 تومان
13 رو ما بهش میگیم دایال آپ پیشرفته.
tomi_fisher
30-05-2010, 00:22
20:30:20 408 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:21 409 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:22 406 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:23 410 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:24 403 milliseconds, 407 ms average, 0% loss
20:30:25 414 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:26 408 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:27 404 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:28 411 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:29 408 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:30 411 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:31 409 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
برادر پس نگو چند تا چندتا به شرکتها داده چون هیچ شرکتی نیست که اینترنت مخابرات بدردش بخوره مگه درپیتی باشه.
نه چرا نگیرن خیلی از شرکتا کارشون همش نت نیست کارای جزئی دارن حالا بیخیال با این حرفا پورت باز نمیشه!!
آقا فیبر نوری باشه خطط توی محدوده مخابرات استقلال Adsl که نمیتونی بگیری!!
اگه بخوای یه خط بکشی چقدر میشه خرجش!
بالاخره آزاد میشه!
آقا من چند سالا دنبالشم
چقدر زنگ بزنم آخه!!؟؟
خیالت رو راحت کنم ،پیش رئیس مخابرات باهنر هم رفتم گفت ممکنه تا 5ساله :41:دیگه هم پورت خالی نداشته باشیم.
تنها کاری که تونستم بکنم این بود که اسممو تو لیست انتظار وارد کردن ، 180 نفر قبل من هستن.
mehrdad38
30-05-2010, 09:55
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: تلاش داریم با استفاده از رو ش های جدید قیمت انتقال اینترنت به کشور را کاهش دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:قیمت تمام شده اینترنت در کشور تابع هزینه های انتقال این فناوری به کشور است و مخابرات از فروش اینترنت در آمدی ندارد ،لذا تلاش داریم با استفاده از رو شهای جدید قیمت انتقال آن به کشور را کاهش دهیم.
رضا تقی پور افزود : به دلیل انتقال اینترنت به شیوه سنتی به کشور، فیبرهای نوری انتقال دهنده اینترنت به ایران از چند کشور مختلف به کشور وارد می شود که در هر مسیر، اجاره ای بابت انتقال این فیبرها به این کشورها پرداخت می شود که این موضوع سبب شده است هزینه انتقال اینترنت به داخل ایران افزایش یابد.
وی افزود : کارشناسان شرکت مخابرات ایران تلاش دارند با استفاده از روشهای جدید و کاهش هزینه های انتقال اینترنت، هزینه این فناوری نوین را در کشور کاهش دهند.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: هزینه اینترنت کشور هم اینک در نقطه سر به سر قرار دارد و شرکت مخابرات ایران در این رابطه درآمدی کسب نمی کند، ولی باید قیمت این محصول برای کاربران اینترنت در کشور کاهش یابد .موبنا
89/03/09
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
اولين ماهواره اينترنتي؛ 8 ماه ديگر
دسترسي به اينترنت در تمام دنيا از 3 طريق فيبر نوري، تلفن معمولي و خطوط ماهوارهاي امكانپذير است
با وجود اين بهدليل گران بودن شيوه دسترسي ماهوارهاي، اين شيوه تنها براي سازمانها و شركتهاي تجاري مقرون به صرفه بوده است و عمده مردم از خدماتدهندگان معمولي و از كانال فيبرنوري يا خطوط تلفن و يا با تكنولوژيهايي مانند وايمكس به اينترنت متصل ميشوند.
حالا براي نخستين بار يك شركت بزرگ ماهوارهاي اروپا قصد دارد تا پايان سالجاري ميلادي يعني تا كمتر از 8ماه ديگر نخستين ماهواره ارائهدهنده پهناي باند به شهروندان را به فضا پرتاب كند.
پرتاب اين ماهواره مخابراتي براي نخستين بار امكان عرضهت حداكثر با سرعت 10 مگابيت برثانيه را براي تمام كشورهاي اروپايي فراهم ميك اينترنند. به گزارش مهر، آژانس يوتل ست كه در سال 1990 در پاريس تاسيس شد اين ماهواره مخابراتي را كه كا- ست نام دارد تا پايان سال 2010 در مدار قرار ميدهد. به اين ترتيب از سال آينده تمام شهروندان اروپايي ميتوانند از خدمات اين ماهواره در دريافت اينترنت حداكثر با سرعت 10 مگابيت برثانيه بهرهمند شوند.
وزارتخانههاي پست و مخابرات كشورهاي اروپايي، اين سازمان را با هدف توسعه فرستندههاي ماهوارهاي راهاندازي كردند. پس از گذشت 8 سال مديركل اين سازمان آن را به يك انجمن تجاري تغيير داد و به اين ترتيب اين سازمان به يكي از بزرگترين اپراتورهاي ماهوارهاي اروپا و پس از اينتل ست و سس- آسترا به سومين اپراتور بزرگ ماهوارهاي دنيا تبديل شد.
اين شركت در حال حاضر 26 ماهواره در مدار دارد كه سرويسهاي تلفنهاي ثابت و موبايل را ارائه كرده و 3هزار و 400 كانال تلويزيوني و هزار و 100 ايستگاه راديويي را ارسال ميكند. اكنون اين شركت قصد دارد نخستين ماهواره در دنيا با امكان ارائه خدمات پهناي باند را پرتاب كند. اين درحالي است كه اپراتورهاي آمريكايي از سال 2011 ماهواره مشابهي را در مدار قرار ميدهند.
كارشناسان اين شركت اروپايي در اين خصوص اظهار داشتند: كليد رشد همواره نوآوري در فناوري بوده است بهطوري كه ما آمادهايم از ابتداي سال آينده از طريق ماهواره كا- ست نخستين خدمات پهناي باند پرسرعت ماهوارهاي را ارائه دهيم.
براساس گزارش آنسا، در مرحله دوم تكامل اين سري جديد از ماهوارهها، كاربران ميتوانند از مزاياي دريافت اينترنت با سرعت 20 مگابيت برثانيه و سرويسهاي تلويزيوني سه بعدي بهرهمند شوند.
1389/03/09
worldclass
30-05-2010, 16:21
این سرویس دقیقا 96 KB هست که مخابرات به اسم 128 به مردم میده
من یک مدت این سرویس رو از شرکت سپنتا داشتم
شـیـفــو
30-05-2010, 16:26
این سرویس دقیقا 96 KB هست که مخابرات به اسم 128 به مردم میده
من یک مدت این سرویس رو از شرکت سپنتا داشتم
عزيزم نخوندي تايپيكو كامل اين سرويس ماهواره اي هست . مخابرات چيكاره بيد ؟
The Dreadnaught
30-05-2010, 17:17
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: تلاش داریم با استفاده از رو ش های جدید قیمت انتقال اینترنت به کشور را کاهش دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:قیمت تمام شده اینترنت در کشور تابع هزینه های انتقال این فناوری به کشور است و مخابرات از فروش اینترنت در آمدی ندارد ،لذا تلاش داریم با استفاده از رو شهای جدید قیمت انتقال آن به کشور را کاهش دهیم.
رضا تقی پور افزود : به دلیل انتقال اینترنت به شیوه سنتی به کشور، فیبرهای نوری انتقال دهنده اینترنت به ایران از چند کشور مختلف به کشور وارد می شود که در هر مسیر، اجاره ای بابت انتقال این فیبرها به این کشورها پرداخت می شود که این موضوع سبب شده است هزینه انتقال اینترنت به داخل ایران افزایش یابد.
وی افزود : کارشناسان شرکت مخابرات ایران تلاش دارند با استفاده از روشهای جدید و کاهش هزینه های انتقال اینترنت، هزینه این فناوری نوین را در کشور کاهش دهند.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: هزینه اینترنت کشور هم اینک در نقطه سر به سر قرار دارد و شرکت مخابرات ایران در این رابطه درآمدی کسب نمی کند، ولی باید قیمت این محصول برای کاربران اینترنت در کشور کاهش یابد .موبنا
89/03/09
آقای وزیر جلوگیری از ارتباطات ، شما همون یک مگابیت و دومگابیتی رو که 38 هزار و 74 هزار تومان اعلام شده بدون شرط و شروط و محدودیت به User ها تحویل بده ، کاهش قیمت پیشکش !
siamak_mu
30-05-2010, 17:23
هنوز هيچ راهي نداره بيشتر از 128 از مخابرات گرفت؟ تا آخرين باري كه يادمه با شركت و جواز كسب و اينا هم نميشد.
mehrdad38
30-05-2010, 17:33
شرايط همونه ... 128 بيشتر نمي دن.
میگم شما 100mb رو تو چند ساعت میگیرید
من 2 ساعت باید وقت بزارم:41::2:
منم همینطور
هنوز هيچ راهي نداره بيشتر از 128 از مخابرات گرفت؟ تا آخرين باري كه يادمه با شركت و جواز كسب و اينا هم نميشد.
اگه عضو المی یا عملی باشی بیشتر میدن البته شانس عضویت عملی بیشتره.
اگه پاچه خوار باشی میشی نورچشمی.
mehrdad38
30-05-2010, 21:45
خوب درست هم هست :
100 مگابايت يعني 102400 كيلوبايت اگر متوسط سرعت دانلود رو 13 كيلوبايت بر ثانيه در نظر بگيريم براي دانلود فايلي به اين حجم 7876 ثانيه زمان لازمه كه معادل 128 دقيقه يا 2 ساعت و 10 دقيقه هست هست .
100MB=102400KB
102400KB/13=7876.9 S
7876.9/60=131.2 MIN
131.2/60=2.1 H
خوب درست هم هست :
100 مگابايت يعني 102400 كيلوبايت اگر متوسط سرعت دانلود رو 13 كيلوبايت بر ثانيه در نظر بگيريم براي دانلود فايلي به اين حجم 7876 ثانيه زمان لازمه كه معادل 128 دقيقه يا 2 ساعت و 10 دقيقه هست هست .
100MB=102400KB
102400KB/13=7876.9 S
7876.9/60=131.2 MIN
131.2/60=2.1 H
مهرداد جان اشتباه می کنی.
هر مگابایت 1000 کیلوبایته. هر هزار مگ یک گیگا بایت. هزار گیگ یک ترابایت.
اون تبدیل بیت به بایته که 8 برابره.
کیلوبایت = kB
کیلوبیت= kbps
اگه دقت کرده باشی سرعت اتصال به اینترنت رو با بیت نشون میدن و سرعت دریافت اطلاعات از اینترنت با بایت مشخص میشه.
100 مگابایت=100000 کیلو بایت
شما هر ساعت 13*60*60=46800 کیلوبایت میتونید دانلود کنید. یعنی 46.8 مگ در ساعت.(دقیقه ای 0.78 مگ یا 780 کیلوبایت)
2 ساعت 93.6 مگ میشه.
6.4 مگشم میشه 8.2 دقیقه تقریباً 100 مگ تو دو ساعتو 8 دقیقه. 128 دقیقه.
من موندم چطور محاسبت اشتباه نشده.
البته 128 دقیقه که دو ساعتو ده دقیقه نمیشه:31:.
اختلاف افتاد بین علما :31:.
KING_DESIGNER
30-05-2010, 22:42
کیلوبایت = kB
کیلوبیت= kbps
شما اول به من بگو که PS چیه که من بدونم.
alex1020
30-05-2010, 22:49
tomi_fisher
30-05-2010, 22:54
ps=per second
mbps =مگا بیت در ثانیه
mehrdad38
30-05-2010, 23:06
کیلوبایت = kB
کیلوبیت= kbps
اگه دقت کرده باشی سرعت اتصال به اینترنت رو با بیت نشون میدن و سرعت دریافت اطلاعات از اینترنت با بایت مشخص میشه.
100 مگابایت=100000 کیلو بایت
شما هر ساعت 13*60*60=46800 کیلوبایت میتونید دانلود کنید. یعنی 46.8 مگ در ساعت.(دقیقه ای 0.78 مگ یا 780 کیلوبایت)
2 ساعت 93.6 مگ میشه.
6.4 مگشم میشه 8.2 دقیقه تقریباً 100 مگ تو دو ساعتو 8 دقیقه. 128 دقیقه.
من موندم چطور محاسبت اشتباه نشده.
البته 128 دقیقه که دو ساعتو ده دقیقه نمیشه:31:.
اختلاف افتاد بین علما :31:.
اگر تو بابيلون زده باشي متوجه مي شي كه اون عددي كه من نوشتم درسته اتفاقا بر عكس واحد بيت اينطوريه :
1 مگابيت = 1000 كيلوبيت ولي تو سيستم بايت 1 مگابايت = 1024 كيلوبايت
PER SECOND (بر ثانیه)
SAHANDE3
30-05-2010, 23:20
کسی جواب نمی ده دقیقا سرعت دانلودتون چقدر هست؟:19:
siamak_mu
30-05-2010, 23:37
واقعاً ببينيد تو انجمن هاي ايران چه خبره! خارجي ها سر گيگ بحث ميكنن ما سر 24 تا دونه بيت يا بايت! :31:
:10::40:
KING_DESIGNER
31-05-2010, 00:14
داش سیا بحث سر ادعا هستش. وگرنه من ده سال پیش اینها رو میدونستم. الان هم اگر دوستان دخالت نمیکردند نتیجه بحث جالب میشد :)
مهرداد از دوستان گل منه ادعایی نداره ولی دوستان تازه وارد خیلی اتیش تندی دارند دوست ندارم داش مهردادم تنها باشه. مرسی ازت عزیز که ما رو توی این فروم مورد عنایت خودت قرار میدی.
mehrdad38
31-05-2010, 07:59
سلام دوستان من یک سوال دارم شما که از ۱۲۸ استفاده می کنید سرعت دانلودتون ۱۶ هست؟
کسی جواب نمی ده دقیقا سرعت دانلودتون چقدر هست؟:19:
ببين سرعت دانلود سرويس مخابرات متغيير ثابت كه نيست براي من از 9 شروع ميشه گاها به 32 هم براي چند ثانيه مي رسه اما سرعت موثر 13 هست.
تست سرعت اينترنت مخابرات با دانلود منيجر IDM تو پست اول هست مي توني دانلودش كني.
تو گوگل سرچ کنید:
جواب میده:
بیا و خوبی کن.خواستیم استادمون جلو شاگرداش ...:13:.
واقعاً اگه دوستان دخالت نمیکردن جالب میشد !
بله بله حق با دوستان راست می گویند از روز روشن هم شفاف تره مدعی نیستند و من تازه وارد تر هستم تازه با نیک نیم اولیم هم آن نمیشم.:31:.
mehrdad38
31-05-2010, 09:43
تو گوگل سرچ کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجواب میده:
اينم سرچ كن :
1MB=?KB
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
تو گوگل سرچ کنید:
جواب میده:
دوستاک براشون کثر شان که اشتباهشون رو بگیم پس فردا جلو ... حتماً باید بزاریم به حال خودشون:41:. برای خودمون متاسفم که اینقدر مغروریم که هیچ وقت حاضر نیستیم... حتی حاضریم به یه سری چرت و پرت از یه سری آدم .... مهر تایید بزنیم.
mehrdad38
31-05-2010, 09:49
بیا و خوبی کن.خواستیم استادمون جلو شاگرداش ...:13:.
واقعاً اگه دوستان دخالت نمیکردن جالب میشد !
بله بله حق با دوستان راست می گویند از روز روشن هم شفاف تره مدعی نیستند و من تازه وارد تر هستم تازه با نیک نیم اولیم هم آن نمیشم.:31:.
Exir جان دوست خوب من
سواد من از همه شماها كمتره من ادعايي تو اين زمينه ندارم قصد من فقط فقط فقط فقط راهنمايي كسايي هست كه تازه واردن و از قضايا اطلاعات اندكي هم ندارن و الا تو اينجا نه به من پول مي دن نه جايزه و پاداشي:10:
من استناد به بابيلون كردم كه متعبره تمام واحد ها رو داره من خودم هم قبلا فكر مي كردم 1 مگابيت = 1024 كيلوبيت هست ولي وقتي تو همين فروم با يه استاد صحبت كردم قشنگ برام توضيح داد كه نه 1 مگابيت= 1000 كيلوبيت هست .
اگر دقت كرده باشين همين اشتباهات رو تو بعضي سايت هاي ISP هم مي كنن مي گن سرويس 1024 كيلوبيتي :31:
به هر حال ولش كنيد حالا 1000 يا 1024 بحث همين جا خاتمه پيدا كنه .
Exir جان دوست خوب من
سواد من از همه شماها كمتره من ادعايي تو اين زمينه ندارم قصد من فقط فقط فقط فقط راهنمايي كسايي هست كه تازه واردن و از قضايا اطلاعات اندكي هم ندارن و الا تو اينجا نه به من پول مي دن نه جايزه و پاداشي:10:
من استناد به بابيلون كردم كه متعبره تمام واحد ها رو داره من خودم هم قبلا فكر مي كردم 1 مگابيت = 1024 كيلوبيت هست ولي وقتي تو همين فروم با يه استاد صحبت كردم قشنگ برام توضيح داد كه نه 1 مگابيت= 1000 كيلوبيت هست .
اگر دقت كرده باشين همين اشتباهات رو تو بعضي سايت هاي ISP هم مي كنن مي گن سرويس 1024 كيلوبيتي :31:
به هر حال ولش كنيد حالا 1000 يا 1024 بحث همين جا خاتمه پيدا كنه .
نه من مدعی هستم نه شما دوست عزیز (راستش هم من اشتباه کردم هم شما:31:).
فقط این وسط من یه سری دشمن از قبل دارم که میخوان از آب گلالود ماهی بگیرن تا چراغ سبز میشه حمله میکنن:31:.
بزودی 2 3 تا مقاله پیدا میکنم که هممون کاملاً روشن شیم:31:بهونه هم دست دشمن ندیم.
mehrdad38
31-05-2010, 10:04
قیمت تمام شده اینترنت تا چند ماه دیگر کاهش مییابد
همانطور که در مجلس قول بهبود اختلالات تلفن همراه دادیم درصدد رفع مشکلات تلفن همراه هستیم/ یکی دیگر از برنامههای ما در حوزه فناوری اطلاعات حمایت از بخشخصوصی فعال در این حوزه و اختصاص بودجه قابل توجهی به توسعه IT است.
رضا تقیپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتو گو با ایلنا اظهارداشت: قیمت تمام شده اینترنت در کشور تابع هزینههای انتقال این فناوری به کشور است و مخابرات از فروش اینترنت درآمدی ندارد، لذا تلاش ما این است که با استفاده از روشهای جدید قیمت انتقال آن به کشور را کاهش دهیم.
وی ادامه داد: به دلیل انتقال اینترنت به شیوه سنتی به کشور، فیبرهای نوری انتقال دهنده اینترنت به ایران از چند کشور مختلف به کشور وارد میشود که در هر مسیر، اجارهای بابت انتقال این فیبرها به این کشورها پرداخت میشود که این موضوع سبب شده است هزینه انتقال اینترنت به داخل ایران افزایش یابد البته کارشناسان شرکت مخابرات ایران تلاش دارند با استفاده از روشهای جدید و کاهش هزینههای انتقال اینترنت، هزینه این فناوری نوین را در کشور کاهش دهند.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: هزینه اینترنت کشور هم اینک در نقطه سر به سر قرار دارد و شرکت مخابرات ایران در این رابطه درآمدی کسب نمیکند، ولی باید قیمت این محصول برای کاربران اینترنت در کشور کاهش یابد.
وی خاطر نشان کرد: یکی از اولویتهای اصلی ما در وزارت ارتباطات توجه ویژه به بحث فناوری اطلاعات است، متاسفانه در گذشته توجه به ارتباطات بیشتر از فناوری اطلاعات بوده و این امر باعث عدم پیشرفت لازم کشور در این حوزه بوده است، لذا ما درراستای شعار خود و توسعه کشور درصدد توسعه IT به صورت ویژه هستیم.
البته این بدین معنا نیست که از حوزه ارتباطات غافل شویم و همانطور که در مجلس قول بهبود اختلالات تلفن همراه دادیم درصدد رفع مشکلات کاربران تلفن همراه هستیم، البته باید گفت که بهرغم همه بحثهایی که صورت میگیرد، نسبتهایی که در رایانههای ارتباطات همراه در زمینه اختلالات تلفن همراه به صورت ثبت رسمی روزانه داریم، این مشکلات هنوز در حد مجاز است و به ثبت غیر مجاز برابر پروانه نرسیده است.
تقی پور ضمن اشاره به برنامه جدید سرمایهگذاری شرکت مخابرات ایران برای ارتقا کیفیت شبکه تلفن همراه گفت: این برنامه جدید بر مبنای بر طرفسازی اختلالات تلفنهمراه طراحی شده است.
وزیر ارتباطات در پایان گفت: یکی دیگر از برنامههای ما در حوزه فناوری اطلاعات حمایت از بخشخصوصی فعال در این حوزه و اختصاص بودجه قابل توجهی به توسعه IT است.
89/03/10
roteal2007
31-05-2010, 11:22
دوست خوبم مهرداد جان به نظرم یه تاپیک جداگونه برای اخبار اینترنت در همین بخش بزنی بسیار بهتره چون دیگه اینجا جای بحث سر اخبار نمیشه و نظم تاپیک حفظ.
با تشکر.
mehrdad38
31-05-2010, 12:17
از توصيه دوست خوبم roteal2007 جان تشكر مي كنم كاملا درسته اما تحقق اين امر بستگي به اين داره كه مديران انجمن محسن خان و ضد همكاري كنن. چون اگر قرار باشه چنين تاپيكي ايجاد بشه بايد يكسري تغييراتي در اون لحاظ بشه.
mehrdad38
31-05-2010, 19:11
جالبه هر دفعه كه مي رم سايت Speedtest هر بار IP مختلف نشون مي ده نمي دونم يعني چي ما بالاخره نفهميديم IP ما چيه ؟:13::2:
اگه ip شما تو سایت با کانکشن ویندوز همخوانی نداره احتمالاً آیپی شماشیر شده بین همون 10 کاربر. در حقیقت آیپی سیستم شما اینولیده.
با سایتای دانلود مثل رپیدشیر (رایگانش) مشکل ندارید بگه الان داره با این آیپی دانلود میشه صبر کنید؟
mehrdad38
31-05-2010, 19:37
نه تا الان با اين سايتها هيچ مشكلي نداشتم .
هر بار که به اینترنت متصل می شوید سرور یک آیپی به صورت تصادفی به شما اختصاص میده. احتمالاً به این مورد را نادیده گرفتید.
سلام چقدر طول میکشه تا ADSL وصل بشه از کجا بفهمم که وصل شده آخه من امروز اقدام کردم ممنون میشم پاسخ بدید
jamy_khoshtip
31-05-2010, 21:20
جالبه هر دفعه كه مي رم سايت Speedtest هر بار IP مختلف نشون مي ده نمي دونم يعني چي ما بالاخره نفهميديم IP ما چيه ؟:13::2:
سلام . دوست عزیز شما خودت استاد مایی ولی من این رو تجربه کردم و خواستم بگم .
مخابرات تنها بدی که داره این است که هی پشت سرهم IP عوض میکنه . شما اگر داری یک فایل بدون رزیوم دانلود می کنید IP عوض بشه خوب بدجوری ضدحال است ! درسته !؟:27: به نظر من مخابرات با این قیمت مفتی که داره میده این بدترین مورد و ضعف وی است .
این هم تست من :
fبچه ها من سر آقا فیله رو می خوام بشکونم ولی با p r o x نمیشه.شما با عمو فیلتون چیکار می کنید؟
مشکلی دارید یا نه؟
فک کنم با این اینترنت با عمو فیله نمی شه کاری کرد
سلام . دوست عزیز شما خودت استاد مایی ولی من این رو تجربه کردم و خواستم بگم .
مخابرات تنها بدی که داره این است که هی پشت سرهم IP عوض میکنه . شما اگر داری یک فایل بدون رزیوم دانلود می کنید IP عوض بشه خوب بدجوری ضدحال است ! درسته !؟:27: به نظر من مخابرات با این قیمت مفتی که داره میده این بدترین مورد و ضعف وی است .
این هم تست من :
[/URL]
[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اولا شایعه درست نکن هر کس از هرجا اینترنت داشته باشه اگه آی پی استاتیک نداشته باشه با هر قطع و وصل شدن آی پی عوض میشه چون آی پی دینامیکه نه استاتیک حتی خود حضرتعالی هم با وجود این که از پیشگامان کویر سپنتا سرویس داری این داستان صادقه.
معنای این حرف اینه که اگه کسی 3 روز یا 30 روز یه کله آنلاین باشه و قطعی نداشته باشه آی پیش عوض نمیشه.
دوم این که اینجا کویر یزد نیست که تست میذاری.
jamy_khoshtip
31-05-2010, 21:35
اولا شایعه درست نکن هر کس از هرجا اینترنت داشته باشه اگه آی پی استاتیک نداشته باشه با هر قطع و وصل شدن آی پی عوض میشه چون آی پی دینامیکه نه استاتیک حتی خود حضرتعالی هم با وجود این که از پیشگامان کویر سپنتا سرویس داری این داستان صادقه.
معنای این حرف اینه که اگه کسی 3 روز یا 30 روز یه کله آنلاین باشه و قطعی نداشته باشه آی پیش عوض نمیشه.
من شایعه درست نکردم . چیز بود که دیدم . من فایل میزاشتم دانلود رزیوم نداشت همه چیز که دانلود کرده بودم پرید . پرسیدم بهم این گونه گفتن . اگر اشتباه می گویم ( این چیزی که به من گفتن ) خوب من معذرت می خوام . :20:
آقای reb شما که نت پارس آن لاین دارین چرا می یان اینجا؟؟ این امضاتونم دل ما رو می سوزونه
این نتیجه دروغ است فقط بدونین که اسپید تست رو هم میشه دور زد
هویجوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza10_devil
01-06-2010, 01:38
سلام به همه
اقا من امروز واسه adsl مخابرات ثبت نام کردم گفتن وصل شد خودشون تماس میگیرن
من میخوام یه مودم adsl که با با مخابرات جور در بیاد و قیمتشم مناسب باشه بگیرم به نظرتون چی بگیرم؟
یه سوال دیگه هم داشتم اگه با این adsl از ف ی.. ش ک ن استفاده کنیم یا از v p n تابلو میشه یا مشکلی نداره؟
KING_DESIGNER
01-06-2010, 02:04
آقای reb شما که نت پارس آن لاین دارین چرا می یان اینجا؟؟ این امضاتونم دل ما رو می سوزونه
فروم یک مکان عمومیه
خواهش میکنم یه مقدار رعایت کنید.
ضمنا اگه از اون امضاها میخوای بیا پیش خودم.:27:
کسی هست که 64 رو گرفته باشه ! سرعت اپلودش چنده 32 یا 64 !
یا اصلا 128 128 هست!!!!!
از دوستان خواشمندم از مراکز مخابراتی خود آمار بگیرن که آیا سرویس 64 هم داده میشه ؟!
KING_DESIGNER
01-06-2010, 03:14
اره عزیز زیر 128 میدهند. چندتا میخوای ؟:31:
tomi_fisher
01-06-2010, 03:20
آقا حالا به ما که اینجور که بوش میاد ads مخابرات نمیرسه
یه چیزی که سرعت و هزینش نزدیک به ماله مخابرات باشه و به محدوده مخابرات باهن بخوره معرفی کنین لطفا
برای آیفونو آیپادو آیپدو لبتابو گوشیو هرچی بگین نیاز مبرمی به نت دارم حالا adsl باشه مودم ap دار بگیرم چه بهتر!!
یه سرویس به ما پیشنهاد کنید لطفا!
سلام چقدر طول میکشه تا ADSL وصل بشه از کجا بفهمم که وصل شده آخه من امروز اقدام کردم ممنون میشم پاسخ بدید
مودم رو وصل کن چراغ adsl یا لینک اگه روشن شد یعنی حله
اره عزیز زیر 128 میدهند. چندتا میخوای ؟:31:
آقا من احتیاجم همونه ولی شنیدم خیلی جاها نمیدن فقط 128 میدن چون براشون نمیصرفه بعد هم گفتم کسانی که دارن یه آمار بدن
سرعت آپ چقدره ؟ خواهشمندم کسانی که دارن بیان اظهار نظر کنن متشکر میشم
شما هم جای اینکه به این اون گیر بدی ببین کی از همه داغونتره یکی سپنتایی اومده یه پست مربوط زده بهش میگن نیا!! شما اونجا کور!
به این همه آدم توهین شده کسی جیکش در نیومده ! طرف مشکل داره از لحاظ روانی به ما چه طرف پاچه خواره مدیرانه به ما چه!
والله حق میدم اگه کسی سرویس خوب داره نیاد اینجا بگه
(کسانی که مشکل روحی دارن و همه میدونن و بارها اشاره شده و به واسطه پاچه خواری مدیران تا حالا نه بن شدن نه اخطار گرفته ان)
بهش میگین سپاهی عملی نور چشمی پاچه خوار !!!! از بس که خود خواهیم و چشم سفید طاقت نداریم ببینیم یکی به حقش میرسه فقط دوست داریم همه از ما بدبختر باشن برو حقت رو بگیر نمیتونی تو سر بقیه نزن بدبخت
سرعت دانلود بالای بعضی ها رو دیدن از حسودی مردن
بعد گیر دادن به سرعت آپلود 128 کیلویی!!!!!!!سرویس پارس آنلاین هم 128 هست آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد گیر دادن به پینگ چون بدترین پینگ ماله پارس آنلاینه!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا میدونین جالبی اش چیه خودشون تبلیغ مخابرات میکنن!!!!!!و خودشون پاچه خوار اعظم هست که تونستن دو تا خط یک مگی بگیرن جاسوس بسیجی سپاهی مخابرات چی عضو هیات عملی دانشگاه سپاه و حوزه علمیه رب تبرک!!!!
و تو امضاشون تبلیغ مخابرات رو میکردن اونم با سرعت دو مگا بیتی!!!!!!!! اونم نه با پول یک مگی بلکه با 128 مخابرات!!!!!!!!
کسانی که سرویس خوب دارن اصلا نگن بعضی ها از زور حسادت هم که شده میرن راپورت میدن که مخابرات جان این اقا سرعت خوب داره بعد با مدیر هماهنگ میکنه آی پی طرف که باهاش پست زده راپورت میدن! اتفاقی که برای یکی از دوستان افتاد!
سلام
دوستان کسی از زمان راه اندازی adsl مخابرات در محدوده مینی سیتی و کلا منطقه 2 مخابرات نداره؟
این صبا مارو کشت !!!
از بچه های کرج کسی تا حالا از مخابرات سرویس گرفته؟؟؟؟
اگه کسی گرفته مرکز مخابراتی خودش رو هم بگه.ممنون
لطفا با دلیل و مدرک ثابت کن.
بگمانم ایشان همون دوست و یا عقبه اون دوستمونه که 2 تا یه مگ گرفته بوده.
mehrdad38
01-06-2010, 08:37
آقا من احتیاجم همونه ولی شنیدم خیلی جاها نمیدن فقط 128 میدن چون براشون نمیصرفه بعد هم گفتم کسانی که دارن یه آمار بدن
سرعت آپ چقدره ؟ خواهشمندم کسانی که دارن بیان اظهار نظر کنن متشکر میشم
شما هم جای اینکه به این اون گیر بدی ببین کی از همه داغونتره یکی سپنتایی اومده یه پست مربوط زده بهش میگن نیا!! شما اونجا کور!
به این همه آدم توهین شده کسی جیکش در نیومده ! طرف مشکل داره از لحاظ روانی به ما چه طرف پاچه خواره مدیرانه به ما چه!
والله حق میدم اگه کسی سرویس خوب داره نیاد اینجا بگه
(کسانی که مشکل روحی دارن و همه میدونن و بارها اشاره شده و به واسطه پاچه خواری مدیران تا حالا نه بن شدن نه اخطار گرفته ان)
بهش میگین سپاهی عملی نور چشمی پاچه خوار !!!! از بس که خود خواهیم و چشم سفید طاقت نداریم ببینیم یکی به حقش میرسه فقط دوست داریم همه از ما بدبختر باشن برو حقت رو بگیر نمیتونی تو سر بقیه نزن بدبخت
سرعت دانلود بالای بعضی ها رو دیدن از حسودی مردن
بعد گیر دادن به سرعت آپلود 128 کیلویی!!!!!!!سرویس پارس آنلاین هم 128 هست آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد گیر دادن به پینگ چون بدترین پینگ ماله پارس آنلاینه!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا میدونین جالبی اش چیه خودشون تبلیغ مخابرات میکنن!!!!!!و خودشون پاچه خوار اعظم هست که تونستن دو تا خط یک مگی بگیرن جاسوس بسیجی سپاهی مخابرات چی عضو هیات عملی دانشگاه سپاه و حوزه علمیه رب تبرک!!!!
و تو امضاشون تبلیغ مخابرات رو میکردن اونم با سرعت دو مگا بیتی!!!!!!!! اونم نه با پول یک مگی بلکه با 128 مخابرات!!!!!!!!
کسانی که سرویس خوب دارن اصلا نگن بعضی ها از زور حسادت هم که شده میرن راپورت میدن که مخابرات جان این اقا سرعت خوب داره بعد با مدیر هماهنگ میکنه آی پی طرف که باهاش پست زده راپورت میدن! اتفاقی که برای یکی از دوستان افتاد!
شما غصه توهین به دیگران رو نخور این فروم مدیر و ناظر داره اگر احساس کنن که به شخصی توهین شده حتما اقدام می کنن. اگر هم فکر می کنید به شما یا شخص دیگه ای توهین شده یا قوانین نادیده گرفته شده کافی روی مثلث قرمز رنگ زیر آواتار کاربر خاطی رو کلیک کنید مراتب انجام خواهد شد.
دوست من شما خوبی خودتون رو ثابت کنین اگر دیگران واقعا اینطوری هستن بزارید باشن انشالاله روزی میاد که اینقدر سرعت بالا ( بالای 2 مگا ) باشه کسی از این خصلت ها نداشته باشه .
الان هزاران هزار نفر تو دنیا هستن که سرعت های نجومی بالای 100 مگابیت دارن استفاده می کنند اخیرا هم شرکت گوگل اگر اشتباه نکنم سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه رو با موفقیت آزمایش کرد و قرار تعداد محدودی فعلا تو برخی مناطق آمریکا عرضه بشه.
اگر آدم قرار باشه حسادت کنه باید به اونا حسادت کنه دیگه سرعت مسخره 128 یا 512 یا 1 مگابیت که حتی به گرد این سرعتا نمی رسه حسادت نداره.
mehrdad38
01-06-2010, 09:22
رانژه شدن خط 24 ساعته
تعریف یوزر و پسورد تخصیص داده شده لااقل 1 هفته .
fبچه ها من سر آقا فیله رو می خوام بشکونم ولی با p r o x نمیشه.شما با عمو فیلتون چیکار می کنید؟
مشکلی دارید یا نه؟
فک کنم با این اینترنت با عمو فیله نمی شه کاری کرد
همون کاری که شما و سایر کاربرهای ISP های دیگه انجام می دن نه بیشتر نه کمتر.
اصلا این تست ها معتبر نیستن استناد فقط به تست از IDM.
سلام به همه
اقا من امروز واسه adsl مخابرات ثبت نام کردم گفتن وصل شد خودشون تماس میگیرن
من میخوام یه مودم adsl که با با مخابرات جور در بیاد و قیمتشم مناسب باشه بگیرم به نظرتون چی بگیرم؟
یه سوال دیگه هم داشتم اگه با این adsl از ف ی.. ش ک ن استفاده کنیم یا از v p n تابلو میشه یا مشکلی نداره؟
هیچ وقت تماس نمی گیرن خوب
TP LINK TD 8811 حدود 36 تومن. نه من خودم برای مرور اخبار دائما از ------ و V P N استفاده می کنم بعضی وقت ها هم حتی از اونجور ببین منو از اونجور سایتها می رم استفاده می کنم.:31::31::31:
کسی هست که 64 رو گرفته باشه ! سرعت اپلودش چنده 32 یا 64 !
یا اصلا 128 128 هست!!!!!
از دوستان خواشمندم از مراکز مخابراتی خود آمار بگیرن که آیا سرویس 64 هم داده میشه ؟!
64 تا دلت بخواد عرضه میشه نیاز به پرسیدن نیست اگر 64 باشه آپلود 32 به پایین هست اما 128 با استناد به سرویس خودم 63 - 64 هست.
آقا حالا به ما که اینجور که بوش میاد ads مخابرات نمیرسه
یه چیزی که سرعت و هزینش نزدیک به ماله مخابرات باشه و به محدوده مخابرات باهن بخوره معرفی کنین لطفا
برای آیفونو آیپادو آیپدو لبتابو گوشیو هرچی بگین نیاز مبرمی به نت دارم حالا adsl باشه مودم ap دار بگیرم چه بهتر!!
یه سرویس به ما پیشنهاد کنید لطفا!
همچین سرویسی با مشخصات شما وجود نداره مگر اینکه 128 رو از یه شرکت بگیرین که دارای محدودیت دانلود باشه و الا 128 نا محدود از شرکت خصوصی بخواین بگیرین 28 تومن خرج داره.
سلام
دوستان کسی از زمان راه اندازی adsl مخابرات در محدوده مینی سیتی و کلا منطقه 2 مخابرات نداره؟
این صبا مارو کشت !!!
اونورا جزء منطقه 2 مخابراتی هست اونجا نمی دونم اصلا ارائه میشه چون جز مناطق فیبره نمی دونم دوستان اطلاعی دارن ؟
از بچه های کرج کسی تا حالا از مخابرات سرویس گرفته؟؟؟؟
اگه کسی گرفته مرکز مخابراتی خودش رو هم بگه.ممنون
واگذاری تازه شروع شده به زودی کرج هم به ADSL مخابرات ملحق میشه دوستان کرجی باید کم کم بیان اینجا و سوالاتشون رو مطرح کنن.
TP LINK TD 8811 قیمت 22 تومن بازار ایران فوقش 23 ! یا حق
worldclass
01-06-2010, 12:14
تعریف یوزر و پسورد تخصیص داده شده لااقل 1 هفته .
سلام
منظورتون از این بخش رو متوجه نشدم.مگه کلا 24-48 ساعته اینترنت وصل نمیشه؟!
ضمنا ایا امکان ثبت نام اینترنتی برای همه فراهم شده؟
KING_DESIGNER
01-06-2010, 12:37
سلام
منظورتون از این بخش رو متوجه نشدم.مگه کلا 24-48 ساعته اینترنت وصل نمیشه؟!
ضمنا ایا امکان ثبت نام اینترنتی برای همه فراهم شده؟
خیلی هم واضح گفتند
یعنی اگر الان اقدام کنید برای هفته دیگه این موقع خط شما OK شده و به اصطلاح رانژه شده.
ولی رمز عبور و نام کاربری رو که ندارید . دارید ؟
پس برای گرفتن اون هم میرید توی نوبت !
برای من که ظرف یک هفته همه کارها انجام شد. ولی همین مهرداد خودش 1 ماه توی راه بود
دلیلش هم این ود که قبل از عید اقدام کرده بود و خورده بود توی تعطیلات. یعنی خطش رانزه شده بود ولی چون یزور نیم و پسورد نداشت کاری نمیتونست بکنه . بنده خدا تا 13 بدر مچل دست این مخابرات دل دزد شده بود.
پستهای قبلیشو بخونین متوجه میشین راست گفتند. و ممکنه برای شما هم همین اتفاق بیفته
اینجا ایرانه.:5:
به من یوزر وپسورد همون جا نوشت داد بهم
برای اکثریت هم همینطور ه برای دوستم صبح درخواست داد عصری وصل شد ! خودشون 3 روز دیگه زنگ زدن برای گفتن وصل شدن
!ولی دوستم از همون سه روز قبل که چراغ لینک مودم روشن شد(رانژه شده بود) استفاده کرد!
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
دوستان زنگ زدم مخابرات گفتن 64 ندادیم و نمیدهیم در کدام مراکز داده شده؟ پس
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
دوستان زنگ زدم مخابرات گفتن 64 ندادیم و نمیدهیم در کدام مراکز داده شده؟ پس
کسی چیزی نمینویسه چاپیه مال مهرداد همه مشخصاتش بود از من شماره پرونده و شماره تلفن نبود فقط یوزر و پسورد.
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
برای اکثریت هم همینطور ه برای دوستم صبح درخواست داد عصری وصل شد ! خودشون 3 روز دیگه زنگ زدن برای گفتن وصل شدن
!ولی دوستم از همون سه روز قبل که چراغ لینک مودم روشن شد(رانژه شده بود) استفاده کرد!
؟ پس
به ما که یوزر و پسورد دادن مودمو کانفیگ کردم و روزی 3-4 دفعه روشن میکردم که ببینم رانژه شده یا نه که بعد از یک هفته رانژه شد شما جزو اصحابین واسه همین 3 روز قبل رانژه شده بوده. ضمنا هیشکی هم زنگ نزد
mehrdad38
01-06-2010, 18:43
TP LINK TD 8811 قیمت 22 تومن بازار ایران فوقش 23 ! یا حق
واقعا؟! :18:
من پارسال 32 تومن خریدم اون موقع هنوز مدل های جدیدش (مشکی رنگ) نیومده بود. چه عجب بالاخره یه چیزی تو این مملکت ارزون شد.
بی انصاف تو سایت یه شرکت قیمت همین مودم رو 42 زده بود .:13:
tomi_fisher
01-06-2010, 21:01
قیمتا هر چی به پایین شهر میریم ارزونتر میشه درسته!
ترفای شیر پاستوریزه adsl 512 ماهی 10 تومان هستش!
الان اون سرویسی که میگین 28 تومن 128 محدودیت داره دانلودش ؟ اگه داره چقدر
و اینکه وایرلس هست؟؟؟
چون اینجا همونجور که میدونین پورت نمیدن!
64 چطور؟
قیمتا هر چی به پایین شهر میریم ارزونتر میشه درسته!
ترفای شیر پاستوریزه adsl 512 ماهی 10 تومان هستش!
الان اون سرویسی که میگین 28 تومن 128 محدودیت داره دانلودش ؟ اگه داره چقدر
و اینکه وایرلس هست؟؟؟
چون اینجا همونجور که میدونین پورت نمیدن!
64 چطور؟
64 نامحدود شهراد 15 تومن
tomi_fisher
01-06-2010, 21:26
64 نامحدود شهراد 15 تومن
adsl یا wireless?
adsl به ما نمیدن پورت ندارن!
:31:
mehrdad38
01-06-2010, 21:32
پس تکلیفت مشخص شد یا باید وایرلس بگیری یا اینترنت ماهواره ای، فکر کنم اینترنت ماهواره ای برات به صرفه تر باشه برای اطلاع بیشتر به تاپیک اینترنت دوربرد به مدیریت کینگ دیزاینر مراجعه کن.
tomi_fisher
01-06-2010, 22:14
من هم وسایلش ردیفه هست ولی میخوام share کنم برای iphono اینا دوستمم که گرفته بود میگفت روزی 200 300 مگ بیشتر دانلود نداری!!
این ماهواره ای ها نامحدود نداره؟
worldclass
01-06-2010, 22:17
adsl یا wireless?
adsl به ما نمیدن پورت ندارن!
:31:
کدوم منطقه هستی؟
من مخابرات عاطف هستم همینو میگن
tomi_fisher
01-06-2010, 22:28
من مخابرات باهنر@
mehrdad38
02-06-2010, 09:22
من هم وسایلش ردیفه هست ولی میخوام share کنم برای iphono اینا دوستمم که گرفته بود میگفت روزی 200 300 مگ بیشتر دانلود نداری!!
این ماهواره ای ها نامحدود نداره؟
به تاپیک اینترنت دوربرد برو اونجا باید سوال کنی .:20:
آقا یه سئوال مهم
امروز نمی تونم تو gmail برم.شما هم این طوری هستید؟
مگه چی شده
mehrdad38
02-06-2010, 10:23
برای من که درسته. ببینم، پیام امنیتی می ده ؟
porya_spy
02-06-2010, 12:14
دوستان من اهواز زندگی میکنم . کسی نمیدونه مخابرات کی توی اهواز ADSL ارائه میده ؟
سلام؛
خط من 6695 هست ؛ مخابرات دانشگاه
مخابرات به من adsl میده؟
برای من که درسته. ببینم، پیام امنیتی می ده ؟
ممنو ن از شما.مال من هم درست شد.این هم از عجایب این اینترنت
با اینکه در دانلودها سرعت حدود 12-13 هست ولی بعضی مواقع در باز کردن پیج ها خیلی کنده و یا بعضی پیجها رو بعضی مواقع نمی تونه باز کنه مثل امروز من
mehrdad38
02-06-2010, 14:39
سلام؛
خط من 6695 هست ؛ مخابرات دانشگاه
مخابرات به من adsl میده؟
ما از کجا بدونیم ؟ علی القاعده تمام مراکز شهر تهران باید بدن. ما متاسفانه وضعیت لحظه به لحظه مراکز رو نداریم. باید با مرکز مخابراتی تون تماس بگیرین یا حضوری مراجعه کنید .:20:
ممنو ن از شما.مال من هم درست شد.این هم از عجایب این اینترنت
با اینکه در دانلودها سرعت حدود 12-13 هست ولی بعضی مواقع در باز کردن پیج ها خیلی کنده و یا بعضی پیجها رو بعضی مواقع نمی تونه باز کنه مثل امروز من
چون پینگش خیلی پایینه و به استاندارد جهانی گفته زرشک.
چون پینگش خیلی پایینه و به استاندارد جهانی گفته زرشک.
من وقتی اینترنت قبلیم خدا بیامرز رو داشتم ،یادم پینگش حدود 130 بود! یعنی یک چهارم این
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
ماله من یه ذره اوضاش بهتره اگه نگی صحابه ام! ربی خان
mehrdad38
02-06-2010, 22:27
صاحبه :31::31: تکه کلام reb
hadi3974
03-06-2010, 13:00
سلام دوستان من 128 گرفتم سرعتش از 20 بيشتر نميشه گفته نامحدوده ولي به درد نميخوره چون ديروز فقط 1 گيگ دانلود داشتم . راهي براي افزايش سرعت دانلود نيست ؟؟؟
reza10_devil
03-06-2010, 22:32
هیچ وقت تماس نمی گیرن خوب
TP LINK TD 8811 حدود 36 تومن. نه من خودم برای مرور اخبار دائما از ------ و V P N استفاده می کنم بعضی وقت ها هم حتی از اونجور ببین منو از اونجور سایتها می رم استفاده می کنم.:31::31::31:
.
اقا دمت گرم مودمم از رفقا گرفتم حل شد:31:
من امروز تازه خطم رانژه شد یعنی چراغ adsl ام روشن شد شما که میگی تماس نمیگیرن یعنی برای گرفتن user & pass باید برم مخابرات؟ امروز رانژه شده من چند روز دیگه برم واسه user & pass؟
خواهشا یکی از بچه ها user & pass اشو بده ما استفاده کنیم اگه میشه:10::31::31::31::31::31::31::31:
سلام دوستان من 128 گرفتم سرعتش از 20 بيشتر نميشه گفته نامحدوده ولي به درد نميخوره چون ديروز فقط 1 گيگ دانلود داشتم . راهي براي افزايش سرعت دانلود نيست ؟؟؟
اگه سرعتتون به 20 میرسه که خیلی خوبه ، چون اکثرا از 14 بالاتر نمیره.و همینجور که گفتین طی 1 روز نهایت1گیگ بشه دانلود کرد بدون خاموش کردن کامپیوتر.
تنها راهی هم که وجود داره ،صبر کردنه البته معلوم نیست تا کی ؟:41:
mehrdad38
04-06-2010, 03:41
من امروز تازه خطم رانژه شد یعنی چراغ adsl ام روشن شد شما که میگی تماس نمیگیرن یعنی برای گرفتن user & pass باید برم مخابرات؟ امروز رانژه شده من چند روز دیگه برم واسه user & pass؟
خواهشا یکی از بچه ها user & pass اشو بده ما استفاده کنیم اگه میشه:10::31::31::31::31::31::31::31:
زنگ بزن بگو خطم رانژه شده یوزر و پسورد می خوام . من بعید می دونم اینا زنگ بزنن یا لااقل به این زودی ها زنگ نمی زنن.
آخرین راه هم مراجعه حضوری هست. :13:
mehryar1973
04-06-2010, 06:49
همونجا تو مخابرات وقتی مراحل کار تموم شد یه ورقه چاپ شده میدن که توش نوشته
حتی عکسشو چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن
worldpcgame
04-06-2010, 10:00
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم ):41:
منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389
mehrdad38
04-06-2010, 11:09
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم ):41:
منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.