مشاهده نسخه کامل
: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*
MRI 2599
12-05-2010, 07:16
کسی در مورد کیفیت اینترنت مخابرات و میزان قطعی ها و افت سرعت و همچنین حداقل و حداکثر سرعت نظری نداره؟
KING_DESIGNER
12-05-2010, 07:43
سرعتش که 14 هست !
قطعیها کمتر شده ( خیر سر جد و اباشون )
افت ولتاژ هم داریم و نداریم یه وقت سایتها باز میشه یه وقت نه !
حداقل سرعت که نداره کم و زیاد میشه ( که البته به هاستی که دالند میکنیم هم بستگی داره)
ولی برای من شل کن و سفت کن زیادی داشته.
mehrdad38
12-05-2010, 11:20
وزیر ارتباطات: قیمت اینترنت کاهش مییابد
رضا تقی پور ظهر امروز (پنجشنبه) در حاشیه افتتاح ۷۰ طرح مخابراتی در استان مرکزی در اراک افزود: به دلیل انتقال اینترنت به طرق سنتی به کشور فیبرهای نوری انتقال دهنده اینترنت به ایران از چند کشور مختلف به کشور وارد می شود که در هر مسیر اجاره ای بابت انتقال این فیبرها به این کشورها پرداخت می شود که این موضوع سبب شده است هزینه انتقال اینترنت به داخل ایران افزایش یابد که کارشناسان شرکت مخابرات ایران تلاش دارند با استفاده از روشهای جدید و کاهش هزینه های انتقال اینترنت، هزینه این فناوری نوین را در کشور کاهش دهند.
وی اضافه کرد: هزینه اینترنت کشور هم اینک در نقطه سر به سری قرار دارد و شرکت مخابرات ایران در این رابطه درآمدی کسب نمی کند ولی باید قیمت این محصول برای کاربران اینترنت در کشور کاهش یابد.
تقی پور با اشاره به اقدامات دولت نهم و دهم در توسعه زیرساختهای فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشور گفت: از ابتدای سال ۸۷ تا پایان آبان ماه سال جاری تنها در استان مرکزی ۱۰۱ میلیارد تومان طرحهای مخابراتی به بهره برداری رسیده است.
به گفته وی تا پایان سال جاری در سطح کشور بالغ بر هزار میلیارد تومان طرحهای مخابراتی در سطح کشور به بهره برداری خواهد رسید که با بهره برداری از این طرحها زیرساختهای توسعه اقتصادی کشور نیز فراهم خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به انتقادهای صورت گرفته در مورد مضر بودن آنتن های بی تی اس نصب شده در سطح شهرها و روستاها برای مردم گفت: بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این آنتن ها بر اساس استانداردهای جهانی تشعشع دارند و حتی بر اساس ارزیابی های صورت گرفته توسط کارشناسان این سازمان در بسیاری از موارد این آنتن ها تا یک دهم میزان استانداردها از خود تشعشع ساتع می کنند.
تقی پور افزود: برخی از افراد با اظهارنظرهای غیر کارشناسی تلاش دارند در این زمینه در میان مردم نگرانیهایی ایجاد کنند که این نگرانیها کاملا بی مورد و بدون مبنای علمی است.
وی با اشاره به اجرایی شدن سیاستهای اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه مخابرات به ضرورت توجه بیش از پیش به این موضوع در برنامه ریزی های این وزارتخانه تاکید کرد و گفت: اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی یک وظیفه ملی برای همه وزارتخانه ها و دستگاههاست زیرا اعتقاد داریم با اجرا کردن این سیاستها زمینه برای شکوفایی اقتصادی کشور، چابک سازی دستگاه های دولتی و وزارتخانه ها و زمینه های ارائه خدمات از طریق بخش خصوصی به مردم و افزایش رضایتمندی آنان فراهم خواهد شد.
تقی پور خاطرنشان کرد: اجرای سیاستهای اصل ۴۴ عامل توقف فعالیتهای خدماتی این وزارتخانه در مناطق و نقاط محروم نخواهد شد زیرا با اجرایی شدن این سیاستها ارائه خدمات به این مناطق همچنان در اختیار دولت قرار خواهد داشت.
1389/02/22
mehrdad38
12-05-2010, 11:30
تشکیل گروه جدید سازمان ملل برای توسعهی پهنای باند اینترنت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نهاد سازمان ملل گروه جدیدی را تشکیل دادند تا به دسترسی کشورهای بیشتری به اتصالهای اینترنتی پرسرعت کمک کند.
به گزارش سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمیسیون پهنای باند برای توسعه دیجیتالی تحت ریاست مشترک کارلوس اسلیم، میلیاردر مکزیکی و پل کاگامه، رییس جمهور رواندا فعالیت خواهد کرد.
طبق اعلام اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) و یونسکو - سازمان علمی فرهنگی آموزشی سازمان ملل - این گروه که از 30 نفر از رهبران تجاری و اجتماعی متشکل است، استراتژیهایی را درباره نحوه دست یافتن به پوشش جهانی شبکههای پهنای باند و نحوه استفاده از آنها برای خدمات مراقبت بهداشتی، آموزش و مدیریت محیط زیست طراحی میکند.
اتحادیه جهانی مخابرات اعلام کرده است که دولتها باید شبکههای پرسرعت را بهعنوان زیرساخت حیاتی مورد ملاحظه قرار دهند.
دسترسی به پهنایباند بهویژه برای تلفنهای همراه در سالهای اخیر افزایش یافته است. طبق اعلام ITU، انتظار میرود شمار اشتراکهای پهنای باند موبایل در جهان در سال جاری از مرز یک میلیارد فراتر رود.
اما در حالی که اینترنت پرسرعت اکنون تقریبا در تمامی کشورها موجود است، ITU تاکید کرده است که ضریب نفوذ پهنای باند ثابت در کشورهای در حال توسعه به میزان اندک 3.5 درصد در مقایسه با 23 درصد در کشورهای توسعهیافته، باقی مانده است.
همچنین بر اساس گزارش «اقتصاد اطلاعات» کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (UNCTAD)، شرکتها و مصرفکنندگان در کشورهای توسعهیافته نسبت به فقیرترین کشورهای در حال توسعه، 200 برابر بیشتر احتمال دارد که به پهنای باند دسترسی داشته باشند و هزینه دسترسی به پهنای باند بهطور متنوعی متفاوت است و از بیش از 1300 دلار در ماه در بورکینافاسو، جمهوری آفریقای مرکزی و سوئیس به کمتر از 13 دلار در مصر یا تونس میرسد.
پهنای باند برای صنایع قابل برونسپاری مانند مراکز تلفنی ضروری است؛ چنین صنایعی با وجود بحران اقتصادی توسعه مییابند زیرا شرکتها در کشورهای ثروتمند را قادر میسازند هزینهها را کاهش دهند.
89/02/22
STON-COLD
12-05-2010, 16:17
چطوری روشون میشه این روز رو تبریک بگویند؟:41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41:
با همت مظاعف :39::26:
شرمنده که همه ی صفحه های تاپیک رو نخوندم.
من امروز سرویسم OK شد! (می خوام 100000000 سال سیاه OK نشه!)
یه مشکل خیلی عجیب هست که می خوام بپرسم که شما هم این مشکل رو دارید یا نه.
این صفحه ها رو معمولاً باز نمی کنه!!!!!!!!! بعضی ها رو نصفه نیمه میاره!
خیلی مسخره است!
بعد، 2 تا کار رو هم نمیشه انجام داد! یعنی اگر IDM در حال دانلود باشه، باید اینترنت رو بی خیال شد!
شما ها هم این مشکل رو دارید؟ آخه من 1000000 تا ویروس و Trojan Downloader و اینا رو سیستمم ه، گفتم شاید مال اون باشه!
منتظر جوابتون هستم
خیلی مسخره است!
بعد، 2 تا کار رو هم نمیشه انجام داد! یعنی اگر IDM در حال دانلود باشه، باید اینترنت رو بی خیال شد!
شما ها هم این مشکل رو دارید؟ آخه من 1000000 تا ویروس و Trojan Downloader و اینا رو سیستمم ه، گفتم شاید مال اون باشه!
منتظر جوابتون هستم
آخه برادر گرامی انتظارات هم باید معقول باشه برادر وگرنه بجایی نخواهیم رسید.
بقول جناب پادشاه طراحان END دانلود 15 و END آپلود 3 کیلو بایت idm داره با اقلا 8 کانکشن دانلود میکنه درخواستهاش هم 8 تاییه پس با این سرعت مافوق صوت آپلود چی برای شما میمونه که بخواهین صفحه رو هم باز کنید؟
KING_DESIGNER
12-05-2010, 20:31
آخه برادر گرامی انتظارات هم باید معقول باشه برادر وگرنه بجایی نخواهیم رسید.
بقول جناب پادشاه طراحان END دانلود 15 و END آپلود 3 کیلو بایت idm داره با اقلا 8 کانکشن دانلود میکنه درخواستهاش هم 8 تاییه پس با این سرعت مافوق صوت آپلود چی برای شما میمونه که بخواهین صفحه رو هم باز کنید؟:31:
من وقتی وبگردی میکنم دانلود رو میبندم و وقتی دانلود میکنم وبگردی نمیکنم .
می گم حالا خودمونیم، به این هم میشه گفت ADSL 128 kbps؟!؟!؟!
خب ADSL 128 kbps برای خودش تعریف داره!
این اسمش میشه کم فروشی؟
شاید هم کم فروشی اهمیت نداره! مهم طرح عفاف و حجاب ه که باید خیلی سریع توسط نیروی محترم انتظامی به انجام برسه و جوون های مردم که همگی فریب خورده ی غرب هستند هم که تنها عیب های این مملکت هستند، باید به زور چماق، آدم بشن! ولله!
razermate
12-05-2010, 21:28
این اسمش میشه کم فروشی؟
شاید هم کم فروشی اهمیت نداره! مهم طرح عفاف و حجاب ه که باید خیلی سریع توسط نیروی محترم انتظامی به انجام برسه و جوون های مردم که همگی فریب خورده ی غرب هستند هم که تنها عیب های این مملکت هستند، باید به زور چماق، آدم بشن! ولله!
منم همینو میگم باید اسم تاپیک رو گذاشت دیال آپ نامحدود :31:
اون چماقی ها هم وقتی می رن خارج خودشون اول همه ل خت مشن لب دریا
دوستان مخابرات تهران مثل اینکه شروع کرده مثل نقل و نبات الان سرویس adsl میده دیگم مثل دو ماه پیش منت کشیدن و پاچه خواری نمیخواد از خداشونم هست تو نمایشگاه کتابم مثل اینکه غرفه زدن دارن به همه میدن از من میشنوید هر کی با دایل آپ میاد حداق یک 64 بگیره ماهی 6 تومن مفته نامحدودم هست.:5:
KING_DESIGNER
12-05-2010, 21:43
این اسمش میشه کم فروشی؟
منم همینو میگم باید اسم تاپیک رو گذاشت دیال آپ نامحدود :31:
اون چماقی ها هم وقتی می رن خارج خودشون اول همه ل خت مشن لب دریا
بسم الله ارحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج، و الفرج و النصر و العافیه و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
دوستان لطفا از بحث خارج نشوید.:31::5::46:
:31:
Exactly the same
فارسی هم بنویسم :دی
دقیقا :31:
وقتی می زارم DL از یاهو پرت می شم بیرون:31::2:
چه خریتی کردم که وقتی می خواستم از ISP قبلی تقاضای جمع آوری بدم، این صفحات آخر تاپیک رو نخوندم!
10 تومن راه اندازی + 10 تومن این مثلاً ADSL رفت تو پاچه ام!
همین رو می دادم یه 128 می گرفتم که حداقل با 16 دانلود می کردم و همزمان هم دانلود می کردم، هم چت، هم وبگردی، هم Suicide، هم ... :((
لطفاً تو اولین پست این تاپیک، اینها رو با فونت درشت بنویسید که بقیه حواسشون باشه!
masoud_9861
13-05-2010, 00:32
سرویس 256 یا 512 میدن !؟
من دانشجو هستم میشه گرفت این سرویس رو ؟
KING_DESIGNER
13-05-2010, 08:15
مهرداد جان زحمت کشیدی تاپیک رو زدی . دستت درد نکنه
بی زحمت در پست اول این تاپیک هم دیدار بنده با رییس دیتای کوفتی رو هم بنیوس
و بنویس که بیشتر از 128 به هیچ عهد و ناسی نمیدهند تا این دوستان سر در گم نمونند
ضمنا زیر امضای خودت هم ادرس پست 1 رو ینوس ( قبل از ارسال پست در اینترنت مخارات پست شماره یک رو بخونید)
فکر کنم دیگه مشکلات حل بشه !
هر روز میگن سرعت چه جوریه تاپیک رشد مضاعف پیدا کرده .! همین جوری پیش بره رکورد تاپیکها رو میزنه.
ازما گفتن بود.
farhad_realmadrid
13-05-2010, 10:55
دوستان من یه سوال دارم
این اینترنت مخابرات تهران برای منطقه ای که adsl ساپورت نمیکنه پوشش میده؟
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
دوستان من یه سوال دارم
KING_DESIGNER
13-05-2010, 11:12
اگه فیبر نوری باشه چرا که نه تنها گزینه هم همون مخابراته
چون مخابرات خودش گفته جایی که فیبر نوری باشه خودش ساپورت میکنه.
دوستان من یه سوال دارم
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
دوستان من یه سوال دارم
درست سوال کن گنگ نپرس منطقه ایی که adsl ساپورت نمیکنه یعنی چی؟
منظورت فیبر نوریه یا pcm ؟ اگه فیبر نوریه که فقط مخابرات تجهیزاتشو داره اگه سریش شی میده ولی pcm قابلیت نصب adsl نداره.
M_E_H_D_I
13-05-2010, 11:52
سلام
الان کدوم مناطق مخابراتی سرویس میدن؟
منطقه مخابراتی ما 5 است.. آیا سرویس میدن؟
alirezazzz
13-05-2010, 12:42
سلام
تو سایت خود مخابرات مناطق تحت پوشش رو زده.:46:
سلام
به جزء 2 بقیه جاها ظاهراً میدن.
هر کی میخواد بگیره عجله کنه اینا پرتاشون فرتی پر میشه دیگم معلوم نیست پرت جدید وصل کنن یا نه.
STON-COLD
13-05-2010, 13:48
خیلی مسخره است!
منتظر جوابتون هستم
به خاطر سرعت هست عزیز:31:
سخنی از DESIGNER :31:
diligent68
13-05-2010, 16:31
آخر ما نفهمیدیم سرعت این اینترنت مخابرات خوبه یا بد میشه سرعت دانلودشو بگین ؟ برای 128 :11:
آخر ما نفهمیدیم سرعت این اینترنت مخابرات خوبه یا بد میشه سرعت دانلودشو بگین ؟ برای 128 :11:
120 تا 128 کیلوبیت درثانیه دانلودشه 32 کیلو بیت در ثانیه هم آپلودش.
KING_DESIGNER
13-05-2010, 16:42
بارها به این موضوع سرعت اشاره شده و همچنان دوستان اظهار میفرمایند یکی میگه خوبه یکی میگه بده
عزیز جان
سرعتش روی 14 هست و بعضی وقتها مثلا 5 بار در روز میره روی 6 و تا 15 متغیره یعنی ممکنه یه لحظه روی 6 باشه و در عرض 3 ثانیه برگرده به حالت عادی
روزی 5 بار و هر بار به مدت 5 دقیقه !
حالا گر سرعت 14 برات مسصرفه بگیر
نامحدود هم هست.
خدایی اسم نامحدود میاد ادم بال در میاره . اسمشو بزار جلوی مرده زنده میشه :31::31:
ولی خوب سرعتش واقعا کمه آخه 15 چیه ؟
من یه HD اواتار دانلود کردم 2 هفته تو راه بودم !
هر کس اگه خطش فیبر نوری بوده و تونسته adsl از مخابرات (به جز اصفهان که اونم مخابرات نمیده و حجمی هست و معلوم نیست چه کلکی زدن) بگیره بگه من بهش جایزه بدم!!!!!!!!!!!!!! مخابرات کار شاقی نمیکنه از وقتی خودشون میدن برای سوددهی هم که شده شرایط رو اسون کردن و بدون منت اگه در وسعشون باشه خط فیبر نوری رو تبدیل به مسی میکنن!
من دوستم در همون منطقه 5 هست و خطش فیبر بود و چند سال نمیتونست بگیره ولی قبل از عید زنگ زد به مخابرات گفتن ما نمیدیم ولی خطتون رو درست میکنیم برید از شرکت ها بگیرین که اونم بعد از چند سال گرفت! موقع رانژه شدن هم خطشون قطع شده بود و دو روز بوق ممتد میزد تا از 17 اومدن خط رو از فیبر به مسی تغییر دادن!!!البته دوستم دیر اطلاع داده بود وگرنه دو ساعته خط رو مسی میکنن ولی خودتون باید به 17 زنگ بزنین چون 17 و adsl با هم مچ نیستن!!
الانم دوستم از مخابرات گرفته وadsl قبلی رو پس داده تستشم که گذاشتن دانلود 12 کیلو بایت بر ثانیه!×
تازه همون اعلامیه اول که گفتن اینترنت میدیم خودشون به صراحت گفتن اولویت با خطوط مسی هست!!!
دوستان، امروز ADSL مخابرات من هم وصل شد. خط تلفن ما فیبر نوری بود و تبدیل به مسی کردنش و کلا 4 روز طول کشید. متوسط دانلود تا حالا 13Kb بوده :)
دوستان
امروز چیزی شنیدم شاید واسه شما هم جالب (یا هم ناخوشایند) باشه
اینترنت مخابرات نامحدوده یعنی نامحدود میتونی ازش استفاده کنی ولی قیمت 10 تومن در ماه فقط برای حجم دانلود 2 گیگابایته :31:
شرکت قبلیم بهم گفته بود که نامحدود توی زبون اینا یه معنی دیگه داره ولی من باور نکردم
حالا بازم بنظر شما می ارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت تا شهریور بهبود می یابد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش واحد مرکزی خبر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دهدشت گفت: با برنامه ریزی و سرمایه گذاری های ایجاد شده ، توسعه و تجهیز باندهای موجود در دستور کار قرار گرفت که نتیجه آن حذف محدودیت های سرعت اینترنت کشور خواهد بود.
تقی پور همچنین از فعالیت اپراتور سوم تلفن همراه تا پایان امسال در کشور خبر داد و گفت: اپراتور سوم، ارتباط تصویری مشترکان تلفن همراه را برقرار می کند.
وی به کاربرد ارزشمند این طرح مخابراتی اشاره کرد و افزود: بخش مهمی از ارزش افزوده این طرح برای خدمات الکترونیک از جمله پرداخت الکترونیکی در سامانه بانکی است.
برای جناب وزیر : C
(البته با فونت Wingdings و سایز بسیار بزرگ و رنگ قرمز!!!)
KING_DESIGNER
13-05-2010, 23:43
dog عزیز پیشنهاد من حروف BD هستش با خط فاصله !:31: + اواتار پست شماره 773 همین تاپیک !:31:
¥ Ramin2 ¥
14-05-2010, 00:18
به جزء 2 بقیه جاها ظاهراً میدن.
هر کی میخواد بگیره عجله کنه اینا پرتاشون فرتی پر میشه دیگم معلوم نیست پرت جدید وصل کنن یا نه.
من نمیدونم چرا با کد 2 لجن! مخصوصا منطقه مخابراتی ما!
خوشبختانه حداقل امواج وایمکس اینطرف میرسه!
KING_DESIGNER
14-05-2010, 00:33
زامین جان داداش چرا خونه رو عوض نمیکنی ؟:31:
آدم برای سرویسهای مخابرات باید جون بده عوض کردن خونه که چیزی نیست :15:
درود..
من یکی از دوستام از مخابرات اینترنت گرفته 128 نامحدود که ماهی 10 تومنه ! سرعت دانلودش از رپید شیر اینا 15 16 هستش اما از یه سری سایت ها که لینک مستقیم دارن با 250 دانلود می کنه ! مال همه اینطوری هستش ؟ چون خودمم شاتل دارم از رپید شیر 15 16 میگیره اما از یه سری سایتا با 120 میخوام بدونم اگه اینطوریه منم مخابرات بگیرم
mehrdad38
14-05-2010, 08:07
نه فقط مال دوست شما اینطوریه
نه فقط مال دوست شما اینطوریه
نخیر اینطوری نمیشه قضاوت کرد باید لینک بده دیگران امتحان کنند بعدا بگن میشه یا نمیشه ندید که نمیشه.
STON-COLD
14-05-2010, 10:15
نخیر اینطوری نمیشه قضاوت کرد باید لینک بده دیگران امتحان کنند بعدا بگن میشه یا نمیشه ندید که نمیشه.
وقتی نمیشه یعنی نمیشه دیگه
اینم لینک مستقیم قسمت اول سریال SPARTACUS
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکپی کن تو IDM بعد میبینی سرعتت متوسط حداکثر 15 هست بعد برو امضاتو عوض کن:8:
farhad_realmadrid
14-05-2010, 10:35
آیا امیدی به مخابرات خطهایpcm هست؟
چرا خالی می بندی؟! :دی
با 11 فوقش 13 دان میشه!
KING_DESIGNER
14-05-2010, 12:09
آیا امیدی به مخابرات خطهایpcm هست؟
خط پی سی ام یعنی خط پی سی لم !
به دنبال وایمکس باش عزیز یا این که یک ADSL برای همسایتون بگیر و متقاعدشون بکن که با تلفنشون کاری نداری و از تلفنشون استفاده کن حالا یا خط رو بیار توی خونه یا ایکنه یک مودم وایرلس بگیر توی خونشون بزار و همیشه روشن بزارش و با خرید یک کارت وایرلس برای سیستمت. به اون وصل بشو . کلا خطهای PCM با هر ADSL مشکل دارند و باید با وایرلس و وسایر روشها من جمله ماه واره ای که درلینک امضای بنده هست استفاده کنید.
چرا خالی می بندی؟! :دی
با 11 فوقش 13 دان میشه!
چند وقتیه که مخابرات صاحب کرامات شده یعنی از زمانی که مالکیتش عوض شده و هیچ جوری نمیشه علمی تحلیلش کرد اینم که میگه با 128 کیلو بیت Downstream با 250 کیلو بایت دانلود میکنن هم جزو همون الطاف خفیه است.
STON-COLD
14-05-2010, 13:49
چند وقتیه که مخابرات صاحب کرامات شده یعنی از زمانی که مالکیتش عوض شده و هیچ جوری نمیشه علمی تحلیلش کرد اینم که میگه با 128 کیلو بیت Downstream با 250 کیلو بایت دانلود میکنن هم جزو همون الطاف خفیه است.
برای یکی دو نفر تا حالا اینطور بوده همه رو جمع نبند:27:
برای یکی دو نفر تا حالا اینطور بوده همه رو جمع نبند:27:
پس حضرتعالی هم معتقدید که عددی که واسه Downstream نوشته شده کشکه :19:
اینم لینک ! از این سایت برید توی قسمت سریال که همه هم لینک مستقیم هستش ! دانلود کنید بگید با چند میگیرید !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک ! از این سایت برید توی قسمت سریال که همه هم لینک مستقیم هستش ! دانلود کنید بگید با چند میگیرید !
حق با شماست البته چون ما در اعداد : حافطا لامرک مبلغ رسالاتک محسوب میشیم ولذاست که از ما سرعت کمی کرامتش بیشتر از دوستان شماست.
KING_DESIGNER
14-05-2010, 15:36
حذف شود...
KING_DESIGNER
14-05-2010, 15:42
اینم حذف شود.
reb سرعتت مال کدوم شرکته ؟ پارس انلاین ؟
خیلی توپه پسر
نه دیگه مخابرات ! من توی صفحه پیش گفتم که دوستم با 250 میگیره گفتید نه نمیشه ! همه برن دانلود کنن بگن با چند میگیرند ! چون منم شاتل دارم با 117 میگیرم اما بقیه رو با 16 17 دانلود می کنم اما یه سری سایتها مثل همین رو با 117 ! میخوام بدونم اگه همه با سرعت خوب میگیرند منم بیام مخابرات !
ممنون
نه دیگه مخابرات ! من توی صفحه پیش گفتم که دوستم با 250 میگیره گفتید نه نمیشه ! همه برن دانلود کنن بگن با چند میگیرند ! چون منم شاتل دارم با 117 میگیرم اما بقیه رو با 16 17 دانلود می کنم اما یه سری سایتها مثل همین رو با 117 ! میخوام بدونم اگه همه با سرعت خوب میگیرند منم بیام مخابرات !
ممنون
من فقط یه خواهشی دارم ازت البته اگه ممکنه: بری توی مودم دوستایی که میگه با 250 میگیرن ببینی عددی که جلوی Downstream نوشته چنده از تو که شاتلی هستی رو میدونم 1024 هست ولی مال مخابرات متغیره واسه همین ازت میخوام ببینی خودت ببین از اونها نپرس اگه امکانش هست.
ممنون
من فقط یه خواهشی دارم ازت البته اگه ممکنه: بری توی مودم دوستایی که میگه با 250 میگیرن ببینی عددی که جلوی Downstream نوشته چنده از تو که شاتلی هستی رو میدونم 1024 هست ولی مال مخابرات متغیره واسه همین ازت میخوام ببینی خودت ببین از اونها نپرس اگه امکانش هست.
ممنون
باشه حتما ً خودم میرم میبینم ! توی یه هفته 40گیگ دانلود کرده ! خیلیه خدایی:31:
king of the winds
14-05-2010, 16:25
سلام
دوستان مشخص نشده کی سرویس ها در کرج راه اندازی میشن؟!
ممنون
باشه حتما ً خودم میرم میبینم ! توی یه هفته 40گیگ دانلود کرده ! خیلیه خدایی:31:
چند هفته است و کدوم مرکز مخابراتی که سرویس دوستتون وصل شده ؟
آخه مال منم تا 2 هفته اول سرعت دانلودش بین 150 تا 200 بود ولی بعد از اون بین 11 تا 13 است!:19:
STON-COLD
14-05-2010, 20:00
پس حضرتعالی هم معتقدید که عددی که واسه Downstream نوشته شده کشکه :19:
من گفتم برای شم ویکی دو نفر اینطوری بوده
همونطوری که دوست بالایی گفتن بعد از مدت کوتاهی به حالت مزخرف برمیگرده
KING_DESIGNER
14-05-2010, 21:36
به جای کل کل کردن بشینین به فکر راه چاره باشین ببینین به غیر از یک طرفه چکاری میشه کرد .
یه زمانی که با GPRS کانکت میشدم برای کمتر شدن هزینه عکسهای توی سایت رو خاموش میکردم و یه سری از ابجکتها مثل فلشو اسکریپتهای جاوا رو دانلود نمیکردم تا سایت بصورت سبک بارگزاری بشه.
الان دوباره رفتم تو کما ببینم چیکار میشه کرد
تنها راه دسترسی فقط افلاین و ماه واره است
راه های دیگه رو پیشنهاد بدیم ببینم چیکار میشه کرد.
بدبختی هم اینجاست که نه میشه از حجم بدزدی نه میشه به سرعت اضافه کنی.خودشون فهمیدن چیکار کننند.
البته روی یک سرفه هم یک سری رایط هست که نمیشه دانلود کرد ولی من میتونم دانلود کنم هر راهی چاره ای داره .
و میتونم روی یک سرویس محدود اگر یک سری امکانات برایم باز باشه فایلهامو دانلود کنم . ولی میخوام بدونم به غیر از دو طرفه و یک طرفه کسی سرویس دیگه ای بلد نیست ؟ بدجوری حالم گرفته./
به جای کل کل کردن بشینین به فکر راه چاره باشین ببینین به غیر از یک طرفه چکاری میشه کرد .
سلام مهندس
مگه یکطرفه منتفی شده؟
بدبختی هم اینجاست که نه میشه از حجم بدزدی نه میشه به سرعت اضافه کنی.خودشون فهمیدن چیکار کننند.
واقعا تا به امروز راهی پیدا نشده؟
KING_DESIGNER
14-05-2010, 23:27
سلام عزیز
از چه لحاظ منتفی شده ؟ خیلی نمیشه روش حساب کرد فقط همین چون که اگر اینترنت قطع بشه و کاربران نتونند کانکت بشوند ( در روزهای موعود اینده انتظار میره !!) اونوقت عملا سرویس یک طرفه جز چک کردن ایمیل و ... کاری نمیتونه انجام بده ( چک ایمیل یک خاصیته که از طرف شرکت ما ه واره ای بصورت رایگان برای کاربران در نظر گرفته شده بدون نیاز به سرویس ارسال بصورت افلاین باکس ایمیل رو بارتون میفرستند )
برای همین به فکر یک سرویسی هستم که مثل دو طرف کامل به خارج وصل بشه و کلا از مخابرات ایران به دور باشه و چاره کار فقط دست دو طرفه هست که اون هم مجوز پشم ! میخواد .
در مورد این که فرمودید تا به امروز راهی پیدا نشده باید عرض کنم که جز ماه واره و انتقال سرویس از طریق امواج نخیر راهی نیست.
فقط یه راه هست که اون هم انجام شدنی هست ولی نه توی تهران !
کسانی که لب مرز هستند حتما دقت کردید که میتونند کانالهای تلوزیون شبکه های مجاور رو نگاه کنند
میشه توی کشور همسایه یک دیش دو طرفه گذاشت و یک سرور راه اندازی کرد و با یک روتر و انتن قوی اینترنت رو به شهر ایرانی لب مرز رسوند .
دقیقا مثل وقتی که تلوزیون های همسایه رو توی استارا و شهرهای اذربایجان میشه دریافت کرد.
اینجوری هم میشه اینترنت گرفت و چون که اولا پهنای باند به قیمت بین المللی خریداری میشه هزنیه اش ماهی 20-30 تومن بیشتر نیست ولی پهنای باند 30-40 مگ رو میتونین داشته باشین
و باتوجه به اینکه فاصله شهر مرزی همسایه تا شهر داخلی ممکنه زیاد باشه اتلاف سرعت هم داریم که با توجه به پهنای باند زیادی که هست عملا افت سرعت نامحسوسی احساس میشه. .
برای راه اندازی همچین سرویسی حدود 1-2 تومن هزنیه میخواد . مجوز هم نمیخواد سرویستون هم 2 طرفه است
ولی باید ساکن یک شهر مرزی باشید یک فامیل توپ ! هم اونور داشته باشید. و بردی حالشو ببرید گور بابای مجوز :31:
این روش برای تهران و شهرستانهای داخلی نشدنی در حد صفر مطلق هستش .
حالا من در فکر یک روشی شبیه همین هستم ببینم میشه یا نه.
اونجایی که توضیح دادم و گفتم از حجم نمیشه دزدید واقعا نمیشه باید بریم تو شاخه -- و ... که اصلا حوصله ندارم روش فکر کنم
کلا من میخوام خودمو از اینترنت مزخرف این مملکت نجات بدم واسه همین به این فکر نمیکنم که لنگر کشتی ممکنه مسئله درست کنه یا اینکه به هزارتا انگ دستگیر بشی و... از این مزخرفات
من دنبال یک راه بهتری هستم که همه بتونند بدون منت کشی مخابرات و اینترنت گرون و همیشه قطع به دیتا دسترسی داشته باشند.
.چون در مبحث دزدی و افزایش سرعت از ISP بالاخره مچ آدم رو میگیرن ولی این روشی که من گفتم و در شهر مرزی این کار انجام بشه به هیچ صورتی نمیشه جلوی امواج رو گرفت و واقعا توپه ! چون اگر خواهند جلوی امواج رو بگیرند عملا باید وارد خاک کشور همسایه بشوند
اگر هم بخواهند به طرف تذکر بدهند هیچ دلیلی مبنی بر انجام این کار ندارند
ضمن این که بریجهای در وسعت کوچک جز ردیابی از نزدیک به هیچ وسیله ای قابل شناسایی نیست
کسی هم که سر بیکاری لب مرز قدم نمینزه و متوجه امواج بشه !! ( اشعه که نیست !!)
پس کسی که توی یک شهر مرزی زندگی میکنه راحت میتونه از این ابتکار بنده استفاده کنه فقط موضوع اینه که ما در تهران زندگی میکنیم دوستان در شهرهای دیگر و هرکسی توانایی لب مرز نشینی ندارد.
پس عملا این کار با شکست مواجه میشه.
و فقط باید به فکر ممجوز دو طرفه بود که اون هم داستانشو داره.
.
.
.
.
ولی بالاخره یک راهی هست ....هست !:46:
mehrdad38
15-05-2010, 10:33
خبرهای مسرت بخش
محدودیت های سرعت اینترنت تا شهریور امسال برطرف می شود .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دهدشت گفت : با برنامه ریزی و سرمایه گذاری های ایجاد شده ، توسعه و تجهیز باندهای موجود در دستور کار قرار گرفت که نتیجه آن حذف محدودیت های سرعت اینترنت کشور خواهد بود .
تقی پور همچنین از فعالیت اپراتور سوم تلفن همراه تا پایان امسال در کشور خبر داد و گفت : اپراتور سوم ، ارتباط تصویری مشترکان تلفن همراه را برقرار می کند .
وی به کاربرد ارزشمند این طرح مخابراتی اشاره کرد و افزود : بخش مهمی از ارزش افزوده این طرح برای خدمات الکترونیک از جمله پرداخت الکترونیکی در سامانه بانکی است .
سميعالله صادقي در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: تا سال گذشته در حوزه ارائه سرويس اينترنت پرسرعت (ADSL) فعال نبوديم اما از سال 88 فعاليت در اين حوزه را شروع كرديم و در حال حاضر حدود نيمي از تجهيزات شبكه دسترسي فيبر نوري به اين سرويس اينترنت پرسرعت مجهز بوده و مابقي آن نيز از نيمه دوم سال جاري مجهز خواهد شد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر شبكه دسترسي فيبر نوري در حال توسعه است گفت: اميدواريم در آينده با توجه به اين كه شبكه طول شبكه مسي از مركز مخابراتي تا منزل مشتركان را در چند مرحله كوتاه كنيم و نهايتا نياز بسياري از مشتركان را با فيبر پوشش دهيم.
به گزارش ايسنا طبق اعلام شركت مخابرات استان تهران، تعداد مشتركين ADSL - اينترنت پرسرعت - تا پايان سال 88 در استان تهران 175 هزار و 368 مشترك است كه از اين تعداد 30 هزار پورت توسط مخابرات استان تهران و بقيه توسط شركتهاي ندا به متقاضيان اين سرويس واگذار شده است.
همچنين مدير عامل شركت مخابرات استان تهران در اسفندماه سال گذشته درباره اينترنت پرسرعت استان تهران كه توسط شركت مخابرات اين استان راهاندازي خواهد شد گفته بود: طبق برنامه صد هزار پورت خريداري و نصب شده است كه در مناطق مخابراتي دو و هشت تهران در حال واگذاري به عموم است، به طوري كه در منطقه دو بيش از دو هزار پورت و در منطقه هشت بيش از 4 هزار پورت تاكنون داير شده است.
محمد روحالهي افزوده بود: در حال حاضر در تمام مناطق به مشاغل خاص همچون هيات علمي دانشگاهها و نيز خبرنگاران اين سرويس با سرعت بيش از 128 k واگذار ميشود اما درباره سرعت 128 k و واگذاري آن به عموم سختگيري نميكنيم و اميدواريم بتوانيم همهي درخواستها را پاسخ دهيم.
او با بيان اين كه سال آينده 600 هزار پورت ديگر را وارد شبكه ميكنيم خاطرنشان كرده بود: تلاش اين است كه با ارائهي سرويس ADSL بتوانيم پشتيبانيهاي لازم از آن را به انجام برسانيم. در اين راستا در حال حاضر نميتوان زمان ارائه اين سرويس در شهرستان كرج را اعلام كرد.
وي با بيان اين كه در برخي از مناطق كه امكان ارائه ADSL به دليل نوع كابلكشي وجود دارد، بعد از دريافت تقاضا و بررسي آن پس از 48 ساعت اعلام ميشود كه توان ارائه وجود دارد يا خير گفته بود: برخي از شركتهاي ندا در نقاطي خاص امكان ارائهي اين سرويس را ندارند، به طور مثال در مركز بعثت اين موضوع ديده ميشود ولي عمدهي مشكلات را با راهاندازي 650 هزار پورت ميتوان حل كرد.
KING_DESIGNER
15-05-2010, 11:23
همچین مسرت بخش هم نیست
وقتی که پای قیلتر و قطعی و لنگر در میونه من هیچ وقت خوشبین نیستم
بهترین کار دریافت از هواست ! من که دیگه به اینجام رسیده
اگر 512 ما رو دادند که خوب هیچی وگرنه مستقمی میرم یک طرفه میگیرم خودمو خلاص میکنم
البته واضح و مبرهن است که اخبار بسیار مسرت بخش هم شامل شما نخواد گردید و شامل متشرعین قدیمی امثال این حقیر سراپا تقصیر خواهد شد چرا که فرموده: السابقون السابقون اولیک المقربون
بیخودی شکم صابون نزنید
¥ Ramin2 ¥
15-05-2010, 14:30
حالا محدودیت رو بردارند. قیمت بسیار بالاش چی؟
KING_DESIGNER
15-05-2010, 14:35
اقا اپلود من بهتر شده
توی رپید 1 مگ اپلود کردم !!!!!
حدود 2-3 قیقه هم طول کشید
یه جاهاییش قطع میشد و لی تایمر برقرا بود چون که تایمرش یک اسکریپته و بصورت لایو تایمر نمیندازه.
اخرش هم لنیک رو داد
اول فکر کردم بد اپلود شده ولی همون فایل رو دوباره دانلودش کردم تا تست کنم ببینم وضعیت به چه شکلی هست که دیدم نه اوضاع خوبه
موقع اپلود سرعت ترانسفریت رو گاها 3-45-و یه بار هم 11 زد !
دانلودی نداشتم و خط باز باز بود !
خلاصه مثل این که اپلودشون یه تکونی به خودش داده.
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
راستی یه چیزی یادم افتاد اصلا توجه کردین سرچ گوگل چقدر سریعتر از بقیه سایتها کار میکنه ؟
توصیه میکنم یه بار که احساس میکنین سرعتتون کم هست یک بار سرچ کنین ببینین راست میگم یانه
من همیشه خیلی سریع سرچ میکنم
همون مواقعی هم که دیسکانکت بودم ولی مودم چراغش روشن بود و مثلا کانکت بود تمام سایتها بسته بودند ولی گوگل باز بود !!! جل الخالق !
رامین جان بابا عکس اون گوریل انگوری رو از توی امضات میشه ورداری >؟؟؟
به خدا هربار نتوشته هات رو میخونم احساس میکنم اخرش داری به ملت دهن کجی میکنی :41:
زشته بابا بزرگ شدی :31:
من گفتم برای شم ویکی دو نفر اینطوری بوده
همونطوری که دوست بالایی گفتن بعد از مدت کوتاهی به حالت مزخرف برمیگرده
برادر گرانقدر شما کم لطفی کردید و عرایض بنده رو نگرفتین بنده عرض کردم مخابرات جدید المالک صاحب کراماته چون با 128 کیلوبیت دان استریم 250 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه کرد این کرامته وگرنه دان استریم 2 مگ باشه و 250 دانلود کنی که دیگه کرامتی نداره کاملا عادیه قضیه.
دوستان چه طوری میشه ریز کارکرد اکانت مخابرات رو چک کرد یا پسوردشو عوض کرد ؟
STON-COLD
15-05-2010, 20:27
برادر گرانقدر شما کم لطفی کردید و عرایض بنده رو نگرفتین بنده عرض کردم مخابرات جدید المالک صاحب کراماته چون با 128 کیلوبیت دان استریم 250 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه کرد این کرامته وگرنه دان استریم 2 مگ باشه و 250 دانلود کنی که دیگه کرامتی نداره کاملا عادیه قضیه.
منظورت از مالک جدید سپاهه که 60 درصدش رو خریده؟
:18:
البته از این کرامات میشه به فیلتر شدن سایت های دانلود اشاره کرد!:27:
سلام عزیز
از چه لحاظ منتفی شده ؟ خیلی نمیشه روش حساب کرد فقط همین چون که اگر اینترنت قطع بشه و کاربران نتونند کانکت بشوند ( در روزهای موعود اینده انتظار میره !!) اونوقت عملا سرویس یک طرفه جز چک کردن ایمیل و ... کاری نمیتونه انجام بده ( چک ایمیل یک خاصیته که از طرف شرکت ما ه واره ای بصورت رایگان برای کاربران در نظر گرفته شده بدون نیاز به سرویس ارسال بصورت افلاین باکس ایمیل رو بارتون میفرستند )
برای همین به فکر یک سرویسی هستم که مثل دو طرف کامل به خارج وصل بشه و کلا از مخابرات ایران به دور باشه و چاره کار فقط دست دو طرفه هست که اون هم مجوز پشم ! میخواد .
در مورد این که فرمودید تا به امروز راهی پیدا نشده باید عرض کنم که جز ماه واره و انتقال سرویس از طریق امواج نخیر راهی نیست.
کسانی که لب مرز هستند حتما دقت کردید که میتونند کانالهای تلوزیون شبکه های مجاور رو نگاه کنند
میشه توی کشور همسایه یک دیش دو طرفه گذاشت و یک سرور راه اندازی کرد و با یک روتر و انتن قوی اینترنت رو به شهر ایرانی لب مرز رسوند .
دقیقا مثل وقتی که تلوزیون های همسایه رو توی استارا و شهرهای اذربایجان میشه دریافت کرد.
اینجوری هم میشه اینترنت گرفت و چون که اولا پهنای باند به قیمت بین المللی خریداری میشه هزنیه اش ماهی 20-30 تومن بیشتر نیست ولی پهنای باند 30-40 مگ رو میتونین داشته باشین
و باتوجه به اینکه فاصله شهر مرزی همسایه تا شهر داخلی ممکنه زیاد باشه اتلاف سرعت هم داریم که با توجه به پهنای باند زیادی که هست عملا افت سرعت نامحسوسی احساس میشه. .
برای راه اندازی همچین سرویسی حدود 1-2 تومن هزنیه میخواد . مجوز هم نمیخواد سرویستون هم 2 طرفه است
ولی باید ساکن یک شهر مرزی باشید یک فامیل توپ ! هم اونور داشته باشید. و بردی حالشو ببرید گور بابای مجوز :31:
اونجایی که توضیح دادم و گفتم از حجم نمیشه دزدید واقعا نمیشه باید بریم تو شاخه -- و ... که اصلا حوصله ندارم روش فکر کنم
کلا من میخوام خودمو از اینترنت مزخرف این مملکت نجات بدم واسه همین به این فکر نمیکنم که لنگر کشتی ممکنه مسئله درست کنه یا اینکه به هزارتا انگ دستگیر بشی و... از این مزخرفات
من دنبال یک راه بهتری هستم که همه بتونند بدون منت کشی مخابرات و اینترنت گرون و همیشه قطع به دیتا دسترسی داشته باشند.
.چون در مبحث دزدی و افزایش سرعت از ISP بالاخره مچ آدم رو میگیرن ولی این روشی که من گفتم و در شهر مرزی این کار انجام بشه به هیچ صورتی نمیشه جلوی امواج رو گرفت و واقعا توپه ! چون اگر خواهند جلوی امواج رو بگیرند عملا باید وارد خاک کشور همسایه بشوند
ضمن این که بریجهای در وسعت کوچک جز ردیابی از نزدیک به هیچ وسیله ای قابل شناسایی نیست
پس کسی که توی یک شهر مرزی زندگی میکنه راحت میتونه از این ابتکار بنده استفاده کنه فقط موضوع اینه که ما در تهران زندگی میکنیم دوستان در شهرهای دیگر و هرکسی توانایی لب مرز نشینی ندارد.
.
.
.
.
سلام
حالا نمیدونم بحث در اینباره تو این تاپیک مناسب هست یا نه!
اما چند نکته که مدنظر هست براتون مینویسم
اول در مورد دو طرفه...به هیچوجه دنبال مجوز نباشید ،نمیدن که هیچ!تازه گیر هم میوفتی!(افتادن)همونطور که میدونید باید از اداره اسمشو نمیارم!مجوز گرفته بشه
من در فرومی که تخصصش ماه واره بود دنبال این دو طرفه بودیم!به هیچوجه اجرایی نبود...و از طریق یک ispهم به طور قاچاقی نصب کردند که لو رفت و اداره اسمشو نمیارم هم اقدام به جمع آوری کرد!عده ای معتقد به دلیل اینکه تعداد سند های کل کشور کم هست به راحتی مک ها قابل ردیابی هستند..این دلیل کاملاً عملی هم هست
(البته خود شرکت ispمعتقد بود که توسط شرکت رقیب لو رفته!)
اما نکته دیگه اینکه تا 3 ماه پیش که اینترنت به منطقه ما بیاد(مرکزب.عث.ت)تنها یک کافی نت به شعاع 3 کیلومتری تو منطقه ما بود که با مجوز ماه واره ای گرفته بود...اولا خانواده شهدا بود به کنار دوماً تقریباً 2 سال دوندگی براش داشت میدونید دیگه سوئ پیشینه بگیر تا ...نوع شلوار که جین باشه یا پارچه ای جواب پسداده بود در آخر هم 2 تا فایروال وصل کرده بودن به سیستمش در حد تیم ملی یکی سخت افزاری بود که سر روتر وصل شده بود یکی دیگه هم برنامه ای به اسم ثامن!
اما نکته ای دیگه در مورد اون طرح مرزی من فکر میکنم در حال حاضر روتر وایرلسی با قدرت نفوذ تا حتی شهر های مرزی هم وجود داشته باشه!اینطور نیست؟چون خبری خونده بودم در سنای آمریکا چنین طرحی برای ایران و کوبا پیگیری میشه!
و اما در مورد نگرانی روز افزون شما درباره اینترنت صایران
مهندس جان این طرح شاید اصلاً به نفع ما باشه
در اون صورت تعداد کسایی که دوطرفه بگیرند بیشتر میشه!ممکنه تعدادی بشه که نشه پیگیرش بشند انموقع هست که میشه تو نت صاایران شِیرش کرد!
امیدوارم محروم نشیم از نت.
KING_DESIGNER
15-05-2010, 20:48
منظورت از مالک جدید سپاهه که 60 درصدش رو خریده؟
البته از این کرامات میشه به فیلتر شدن سایت های دانلود اشاره کرد!:27:
اواتار قدیم استون کولد:20::31::27:
سلام دوستان کسشی خبر نداره برای مرکز مخابرات شهید محلاتی مخابرات ای دی اس ال میده یا نه؟ (2246)
king of the winds
15-05-2010, 21:48
سلام...مشخص نشده کی تو کرج سرویس میده مخابرات؟!
سلام عزیز
.
.
.
.
یک نوع آنتن مخصوص هست که شکلش شبیه یک لپ تاپ هستش و باز ممیشه.با اون میتونید در هر نقطه زمین به سرویس اینترنت ماهواره ای مخصوص وصل شید.ظاهرا باید فرکانس هاش با شبکه های ماهواره ای و اینترنت آفلاین متفاوت باشه.کوپن یک سالش هم حدود 2 تومن میشه.سرعت هم که دیگه مگو
یک نوع آنتن مخصوص هست که شکلش شبیه یک لپ تاپ هستش و باز ممیشه.با اون میتونید در هر نقطه زمین به سرویس اینترنت ماهواره ای مخصوص وصل شید.ظاهرا باید فرکانس هاش با شبکه های ماهواره ای و اینترنت آفلاین متفاوت باشه.کوپن یک سالش هم حدود 2 تومن میشه.سرعت هم که دیگه مگو
آنتنی هست که گبرنده wlan رو 7-8 متر تقویت کنه؟
STON-COLD
15-05-2010, 23:17
:18: iiiiiiiiiiiii
KING_DESIGNER
16-05-2010, 00:19
بیا توی ادرسیکه در امضای من هست مطرح کن ببینم این دیگه چیه./...جل الخالق:13:
آنتنی هست که گبرنده wlan رو 7-8 متر تقویت کنه؟
بعله!!یک انتن اکسترنال هست که به جای انتن ده سانتی روی مودم میزارید
این انتن حدود 30 سانت ارتفاعش هست که نصب میشهبه دیوار و با کابل به مودم وصل میشه و دوستان میگوند تا اونورشهر رو ساپورت میکنه البته شهرشون کوچیک بوده شما رو نمیدونم.
[/QUOTE]
این انتن حدود 30 سانت ارتفاعش هست که نصب میشهبه دیوار و با کابل به مودم وصل میشه و دوستان میگوند تا اونورشهر رو ساپورت میکنه البته شهرشون کوچیک بوده شما رو نمیدونم.
[/QUOTE]
چشم.من باید بگردم و به صورت موثق صفحه مربوط به این دستگاه رو پیدا کنم و زمان می بره.هر چند که اسمش هم یادم نمونده ولی شک نکن که دیدم.
در ضمن من امضا ها رو الان نمی تونم ببینم.نمیدونم چرا.شاید چون هنوز اینترنتم وصل نشده و با دایل آپ کار می کنم.
میشه لینک تو امضاتو بذاری اینجا
KING_DESIGNER
16-05-2010, 09:52
بفرمایید اینم لینک امضای بنده
سلام
دوستان یه سر هم به اینجا بزنن ببینن میتونن مشکل منو حل کنن اعصابمون خرد کرده :دی
[/QUOTE]
آخه موضوع اینه که من دسترسی به مودم ندارم فقط میخوام گیرندم تقویت بشه.
جناب آقای reb یا امضاتو عوض کن یا اگه راست می گی برو توی مودمت و امار adsl رو به شکل عکس بزار اینجا ببینیم خط تلفن شما چطور کشش 2 مگ رو داره و نویز خط شما چنده و ای دی اس ال رو چند بسته شده نیازی هم به speedtest نیست
roteal2007
16-05-2010, 18:44
جناب آقای reb یا امضاتو عوض کن یا اگه راست می گی برو توی مودمت و امار adsl رو به شکل عکس بزار اینجا ببینیم خط تلفن شما چطور کشش 2 مگ رو داره و نویز خط شما چنده و ای دی اس ال رو چند بسته شده نیازی هم به speedtest نیست
شما از اینترنت ما ه * واره * ای استفاده نمیمنی؟!
2مگ؟
ما که اصفهانیم و سرعتمون نسبت به بقیه شهرا بالاتره 128 مخابراتو با 120 کیلو بایت دان میکنیم تو اسپید تست هم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم سرور باکو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جالب لینجاست وقتی با چیز پی ان وصل میشم ISP رنکینگ 4.5 ولی ایران 2!
سلام
من امروز رفتم مدارک رو دادم و یه یوزر و پسورد بهم دادن
حالا از کی این رو باید راه بندازم میشه از همین امروز استفاده کرد
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
من رفتم همین لینکی که توی پست اول گفته شده ولی لینک های آموزشش که کار نمیکنه
roteal2007
16-05-2010, 19:43
سلام
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
یه VPI + VCI باید بگیری ازشون واسه کانفیگور مودم.
سلام
اگه چراغ ADSL مودم شما روشن میشه می تونید از اینترنت استفاده کنید،
ممنون
من الان داشتم کانکشن میساختم که دیدم VPI + VCI رو ندارم و همچنین چراغ adsl هم که روشن نیست
پس باید هر وقت چراغ adsl روشن بشه میتونم استفاده کنم اما این VPI + VCI رو از کجا باید بگیرم
ممنون
من الان داشتم کانکشن میساختم که دیدم VPI + VCI رو ندارم و همچنین چراغ adsl هم که روشن نیست
پس باید هر وقت چراغ adsl روشن بشه میتونم استفاده کنم اما این VPI + VCI رو از کجا باید بگیرم
2 3 روز طول میکشه تا خطط رانژه بشه. هر وقت رانژه شد چراغ adsl ثابت میشه.
mehrdad38
16-05-2010, 22:41
اولين ماهواره اينترنتي؛ 8 ماه ديگر
دسترسي به اينترنت در تمام دنيا از 3 طريق فيبر نوري، تلفن معمولي و خطوط ماهوارهاي امكانپذير است
با وجود اين بهدليل گران بودن شيوه دسترسي ماهوارهاي، اين شيوه تنها براي سازمانها و شركتهاي تجاري مقرون به صرفه بوده است و عمده مردم از خدماتدهندگان معمولي و از كانال فيبرنوري يا خطوط تلفن و يا با تكنولوژيهايي مانند وايمكس به اينترنت متصل ميشوند.
حالا براي نخستين بار يك شركت بزرگ ماهوارهاي اروپا قصد دارد تا پايان سالجاري ميلادي يعني تا كمتر از 8 ماه ديگر نخستين ماهواره ارائهدهنده پهناي باند به شهروندان را به فضا پرتاب كند.
پرتاب اين ماهواره مخابراتي براي نخستين بار امكان عرضه اینترنت حداكثر با سرعت 10 مگابيت برثانيه را براي تمام كشورهاي اروپايي فراهم ميكند. به گزارش مهر، آژانس يوتل ست كه در سال 1990 در پاريس تاسيس شد اين ماهواره مخابراتي را كه كا- ست نام دارد تا پايان سال 2010 در مدار قرار ميدهد. به اين ترتيب از سال آينده تمام شهروندان اروپايي ميتوانند از خدمات اين ماهواره در دريافت اينترنت حداكثر با سرعت 10 مگابيت برثانيه بهرهمند شوند.
وزارتخانههاي پست و مخابرات كشورهاي اروپايي، اين سازمان را با هدف توسعه فرستندههاي ماهوارهاي راهاندازي كردند. پس از گذشت 8 سال مديركل اين سازمان آن را به يك انجمن تجاري تغيير داد و به اين ترتيب اين سازمان به يكي از بزرگترين اپراتورهاي ماهوارهاي اروپا و پس از اينتل ست و سس- آسترا به سومين اپراتور بزرگ ماهوارهاي دنيا تبديل شد.
اين شركت در حال حاضر 26 ماهواره در مدار دارد كه سرويسهاي تلفنهاي ثابت و موبايل را ارائه كرده و 3هزار و 400 كانال تلويزيوني و هزار و 100 ايستگاه راديويي را ارسال ميكند. اكنون اين شركت قصد دارد نخستين ماهواره در دنيا با امكان ارائه خدمات پهناي باند را پرتاب كند. اين درحالي است كه اپراتورهاي آمريكايي از سال 2011 ماهواره مشابهي را در مدار قرار ميدهند.
كارشناسان اين شركت اروپايي در اين خصوص اظهار داشتند: كليد رشد همواره نوآوري در فناوري بوده است بهطوري كه ما آمادهايم از ابتداي سال آينده از طريق ماهواره كا- ست نخستين خدمات پهناي باند پرسرعت ماهوارهاي را ارائه دهيم.
براساس گزارش آنسا، در مرحله دوم تكامل اين سري جديد از ماهوارهها، كاربران ميتوانند از مزاياي دريافت اينترنت با سرعت 20 مگابيت برثانيه و سرويسهاي تلويزيوني سه بعدي بهرهمند شوند.
٢٦/٢/١٣٨٩
همون adsl رو تو ایران توسعه بدن تا 24 مگ جا داره احتمالاً تا 10 20 سال دیگه تو این کشور از تمام ظرفیت adsl استفاده بشه مثل دایل آپ که اول با 24 وصل میشدیم الان به 40 50 هم میرسه...
این کشور ما هم همیشه و تا ابد یه صفرش کمه و از دنیا و تکنولوژی عقبه ! .......
roteal2007
17-05-2010, 08:13
خب نوش جون ملل اروپایی , متاسفانه کشورمون رابطه ای در این زمینه با اونا نداره اگر داشت میشد یه کارایی کرد!.
اینجا وقتی وزیر ارتباطات میگه که جوانهای ما به اینترنت بالاتر از 128 نیاز ندارن چونکه فقط واسه چت میخوان ! چه انتظاری میشه داشت ؟ هیشکی نیست بگه که آخه شما چی کار داری ! شما اینترنت 10مگ به ما بده ببین هنوزم چت میکنیم باهاش یا نه ! اینجا اینترنت رو ازش یه چیزه خیلی زشت و حروم اعلام کردن ! چون میبینم دیگه که وقتی یه خونواده ای میبینه بچش رفته تو اینترنت میگه وای نرو بده گناه داره زشته !
ممنون
mehrdad38
17-05-2010, 10:38
امروز مثل اینکه سرعت آپلود بهتر شده. من از 4shared آپلود می کنم سرعتش 5.6 هست.
ma.azizi
17-05-2010, 11:05
آقا سلام. واقعیتش من یه دو هفته ای هست دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم. معمولا سرعت دانلودش 98 تا 100 هستش و سرعت آپلودش هم همین حول و حوش هست. من خیلی راضیم واقعا شرایطش خوبه. مودم خونه رو هم "دی لینک" 2640 گرفتم. 4 تا lan و وایرلس هم هست. عالیه. حرف نداره.
KING_DESIGNER
17-05-2010, 11:40
منم قبلا سرعت 5 و 11 رو در اپلود رپیدشیر امتحان نموده ام :31:
STON-COLD
17-05-2010, 14:18
شاید تا 4سال دیگه 512 عادی بدن!:31:
کسی اگه تونست بالاتر از 128 بگیره(هیئت علمی-نظامی و...)به ما هم بگه:31:
برای سرعت بالاتر از 128 باید خود صاحب خط نظامی باشه ؟ یعنی اگه مثلاً من سپاهی یا نظامی یا اطلاعاتی باشم کرتم رو نشون بدم بهم سرعت بالاترمیدن ؟
شاید تا 4سال دیگه 512 عادی بدن!:31:
کسی اگه تونست بالاتر از 128 بگیره(هیئت علمی-نظامی و...)به ما هم بگه:31:
دیروز مرکز شهید باهنر بودم 128 رو هم نمیدادن میگفتن اگه هیأت علمی باشین میزاریم تو نوبت تا 128 بدن:27:
منم 128 دارم میخواستم بالاتر بگیرم از طریق هیئت علمی ولی اصلاً مسئول مرکزمون میگفت کلاً بیشتر نمیدیم! برای دانلودم نمیخوام ولی واقعاً هم 128 کارم رو راه نمیندازه، حداقل یه 512 لازم دارم.
منم 128 دارم میخواستم بالاتر بگیرم از طریق هیئت علمی ولی اصلاً مسئول مرکزمون میگفت کلاً بیشتر نمیدیم! برای دانلودم نمیخوام ولی واقعاً هم 128 کارم رو راه نمیندازه، حداقل یه 512 لازم دارم.
اشتباه شما اینجاست که گفتی علمی باید میگفتی عملی تا بهت میدادن.
یکی دو روز پیش وزیر مخابرات یا معاونش یادم نیست کدوم گفته بود که تا آخر پاییز محدودیت سرعت اینترنت برداشته میشه.شنیدید؟ می دونید منظورش چی بوده؟
دوستان لطف کنند ببینند این سایت براشون باز میشه یا نه ؟
mehrdad38
18-05-2010, 05:45
بله باز می شه.
اشتباه شما اینجاست که گفتی علمی باید میگفتی عملی تا بهت میدادن.
یا حداقل یه دلیل عقلائی برای گذاشتن اون امضای جعلی بیان کن ببینیم توی این تاپیک چه خاصیتی داره؟؟
STON-COLD
18-05-2010, 14:39
وزیر ارتباطاتت دولت عدالت محور کشته خودشو با این adsl
ip مشترک :27:
الان من از مسنجر بیلوکس بن هستم یعنی تمام کسایی که ip مشترک با من دارن هم بن هستن
به این میگن:2:
حالا این مسنجر هست وقتی adsl گسترده تر بشه برای افراد بیشتری این مشکلات به وجود میاد
این برای مخابرات خوب که چی اشتباهی زیاد بستن مودم
اینم رکورد
صبا نت
امضاش رو ببینین
مودمی که استاندارد adsl2+ رو داشته باشه تا 24 مگ
جا داره حالا باید ببینین که شرکت ارایه دهنده هم استاندارش adsl2+ هست یا نه
بی خیال مگه همه دانلود میکنین فقط یه ارتباط دایم باشه بسه ها نمیدونستین بدونین 64 نامحدود یکی از کم سودترین سرویس هاست و به نظر من بهترین ماهی 6 تومن !هزینه رانژه و آبونمان و نگهداری نگاه کنین چقدره! کسی 64 نگرفته (شاید اصلا ندن!!!!)
راستی هر کس تونست این دو تا رو دانلود کنه بگه dns اش چنده
happyfeat
18-05-2010, 18:05
دوستان سرویس های اینترنت پر سرعت مخابرات آیا نامحدود هستش یا محوددیت حجمی دارد
در ضمن ضریب اشتراک 10 که توسایت مخابرات زدند برای چیست
و سوال سوم اینکه برای خانگی 128 میده یا 256 و آیا میشه 256 ازش گرفت
من در حا لحاظر لاز صبا نت دارم آیا ارزش داره بیام رو مخابرات چون صبا واقعا افتضاح شده در این 1 ماهه
mehrdad38
18-05-2010, 18:11
دوست عزیز شما پست اول رو مطالعه کن پاسخ سوالات شما تماما اونجاست تست سرعت اینترنت مخابرات تو برنامه IDM گذاشته شده.
یا حداقل یه دلیل عقلائی برای گذاشتن اون امضای جعلی بیان کن ببینیم توی این تاپیک چه خاصیتی داره؟؟
خوب چرا میزنی برداشتم گرچه راحت ترین کار همون بود که شما گفتید :31:
آقا یه نفر لطف کنه تو پست اول اون دو سه تا pdf رو جای دیگه آپ کنه و جایگزین کنه.چون کار نمی کنه و تازه کارا تو دردسر می افتن
باسلام
بچه ها ببخشید امکان خواندن این تاپیک با این همه صفحه نبود اما خوب از کلیه بچه ها نظر دارم
من الان یک سرویس وایرلس 256 نامحدود دارم که راحت 35 در همه زمان از روز دانلود میکنه بدون حتی 1 کیلو بایت افت سرعت! آیا میارزه از این adsl مخابرات بگیرم ؟ چون از بعضی جاها که شنیدم مثل اینکه در مناطقی که متقاضی برای adsl کم باشه روی ای دی اس ال مخابرات سرعت حتی تا 1 مگ هم میاد بالا! مثل اینکه شیپر مخابرات انچنان هوشمند نیست ایا واقعا به این شکل هست؟ ایا دیدید سرعت اتون بره بالا؟ مثلا سکشن دانلود اتون را بالا بزارید و سرعت اتون از 128 بیشتر بشه؟
امروز از مخابرات بهم زنگ زدند گفتند تشریف بیارید یوزر و پس بیگرید من هم رفتم گرفتم (یعنی الان خط رانزه هست؟)میخواستم بدونم ایا از مودم 25 تومانی خودشون بگیرم مشکلی نیست؟ بعدا میتونم با PAP دیگه کانفیگ اش کنم؟ کلا چجور مودم ایی هست؟ بهترین مودم ایی که دوستان به جز همین مدل ایی که مخابرات پیشنهاد میده رو خریدند چه مدلی بود
باز ممنون از پاسخ هاتون
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
آقا یه نفر لطف کنه تو پست اول اون دو سه تا pdf رو جای دیگه آپ کنه و جایگزین کنه.چون کار نمی کنه و تازه کارا تو دردسر می افتن
بفرمایید:
File 1 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 3 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 4 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
بچه ها ببخشید امکان خواندن این تاپیک با این همه صفحه نبود اما خوب از کلیه بچه ها نظر دارم
من الان یک سرویس وایرلس 256 نامحدود دارم که راحت 35 در همه زمان از روز دانلود میکنه بدون حتی 1 کیلو بایت افت سرعت! آیا میارزه از این adsl مخابرات بگیرم ؟ چون از بعضی جاها که شنیدم مثل اینکه در مناطقی که متقاضی برای adsl کم باشه روی ای دی اس ال مخابرات سرعت حتی تا 1 مگ هم میاد بالا! مثل اینکه شیپر مخابرات انچنان هوشمند نیست ایا واقعا به این شکل هست؟ ایا دیدید سرعت اتون بره بالا؟ مثلا سکشن دانلود اتون را بالا بزارید و سرعت اتون از 128 بیشتر بشه؟
امروز از مخابرات بهم زنگ زدند گفتند تشریف بیارید یوزر و پس بیگرید من هم رفتم گرفتم (یعنی الان خط رانزه هست؟)میخواستم بدونم ایا از مودم 25 تومانی خودشون بگیرم مشکلی نیست؟ بعدا میتونم با PAP دیگه کانفیگ اش کنم؟ کلا چجور مودم ایی هست؟ بهترین مودم ایی که دوستان به جز همین مدل ایی که مخابرات پیشنهاد میده رو خریدند چه مدلی بود
باز ممنون از پاسخ هاتون
اگه با 35 دانلود میکنید و تهرانید مال مخابرات حداکثر 14 میگیره حداقل از شاتل یا صبانت یا پارس آنلاین بگیرید اگه سرعت بالاتر میخواهید.
مودم مخابرات مالی نیست خیلیم بی ریخته.
اگه مودم ارزون میخواهید tp-link 8811 بخرید همه سرویس دهنده ها هم پشتیبانی میکنند. قیمتم 24 تومن.
خیلی از بچه های همین فرومم دارن و مشکل حادی نداشته.
mehrdad38
18-05-2010, 21:26
باسلام
باز ممنون از پاسخ هاتون
دیگه سوال پرسیدن فایده ای نداره شما یوزر و پسوردتون هم گرفتین حالا چه خوب باشه چه بد. :20: نه عزیز اینکه گفته میشه ADSL مخابرات بعضی مناطق سرعتش بالاست صحت نداره کم میاد ولی بالاتر نیست:31:
ملاک تشخیص رانژه شده خط فقط فقط فقط ثابت شدن چراغ لینک ADSL بعد از یه چشمک زدن کوتاه هست. مودم مخابرات متعلق به کشور دوست و عزیزمان چین هست بماند که مودم مخابرات شبیه .... هست :5: از من می پرسی از خود مخابرات نگیر.
من که خودم TP-link TD8811 دارم از صبح تا شب هم دارم دانلود می کنم یه آخ نگفته.
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
[QUOTE=zoorg2;4960228]آقا یه نفر لطف کنه تو پست اول اون دو سه تا pdf رو جای دیگه آپ کنه و جایگزین کنه.چون کار نمی کنه و تازه کارا تو دردسر می افتن
با تشکر از شما دوست عزیز، پست اول رو یه باز بینی و اصلاح می کنم. Mer30
KING_DESIGNER
18-05-2010, 21:27
ای خدا !!!!!!!!!!
یکی بیاد این احمق رو روشن کنه
هدف از ایجاد اینترنت درست شدن یک بستر برای نزدیک شدن به رویای دهکده جهانی بود !
اخه مرتیکه تو که نمیدونی اینترنت رو با کدوم ت مینویسن چرا صحبت بی ربط میکنی ..ای خدا !!!:19: تا کی ؟
اصل خبر
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مراجعه کاربران به سایتهای خارجی برای دریافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اینترنت در کشور عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، صابر فیضی ظهر سهشنبه در مراسم افتتاح همزمان 115 پروژه مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان قم، با بیان این که پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیر ساختی نیست، بیان داشت: علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینههای مختلف عمدتا به سایتهای خارج از کشور مراجعه میکنند.
وی کمبود محتوا در داخل کشور را علت اصلی مراجعه کاربران به سایتهای خارج از کشور عنوان کرد و افزود: کاربران اینترنتی در داخل کشور برای دریافت اطلاعات مثلا در زمینه دارو و یا یک نوع گیاه عمتدا از سایتهای خارجی استفاده میکنند و این امر باعث شده تا برقراری ارتباط اینترنتی برای دریافت اطلاعات با خارج از کشور پانصد برابر ارتباطات تلفنی با خارج از کشور باشد.
یکی نیست بگه مگه دیتا سنتر هم توی ایران پیدا میشه
آخه مرتیکه این چرت و پرتها چیه به خورد ملت میدی
خوب بگو یه سره میخوایم اینترانت یا شبکه داخلی راه بندازیم دیگه چرا اصل مطلب رو دستکاری میکنی. ببین تو رو خدا:13:
اگه با 35 دانلود میکنید و تهرانید مال مخابرات حداکثر 14 میگیره حداقل از شاتل یا صبانت یا پارس آنلاین بگیرید اگه سرعت بالاتر میخواهید.
مودم مخابرات مالی نیست خیلیم بی ریخته.
اگه مودم ارزون میخواهید tp-link 8811 بخرید همه سرویس دهنده ها هم پشتیبانی میکنند. قیمتم 24 تومن.
خیلی از بچه های همین فرومم دارن و مشکل حادی نداشته.
دیگه سوال پرسیدن فایده ای نداره شما یوزر و پسوردتون هم گرفتین حالا چه خوب باشه چه بد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه عزیز اینکه گفته میشه ADSL مخابرات بعضی مناطق سرعتش بالاست صحت نداره کم میاد ولی بالاتر نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملاک تشخیص رانژه شده خط فقط فقط فقط ثابت شدن چراغ لینک ADSL بعد از یه چشمک زدن کوتاه هست. مودم مخابرات متعلق به کشور دوست و عزیزمان چین هست بماند که مودم مخابرات شبیه .... هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من می پرسی از خود مخابرات نگیر.
من که خودم TP-link TD8811 دارم از صبح تا شب هم دارم دانلود می کنم یه آخ نگفته.
من برای وایرلس ماهی 48 میدم گفتم شاید این 128 مخابرات که 100 کیلو بعضی از دوستان گفتند دان میکنه ان هم با 10 هزار تومان در ماه گفتم شاید این بهتر باشه قضیه adsl شدن ما هم داستان داره خط ما فیبر نوری بود با هزار بد بختی و نامه از وزیر و این ها دوباره خط امون رو مسی کردیم اما واقعا یعنی سرعت اینترنت مخابرات اینجوری هست؟ من شنیدم بودم شیپیر اش بی صاحاب هست که!
یعنی حتی سکشن دانلود اتون را بالا هم میزارید سرعت از 13 - 14 بیشتر نمیشه؟
ولی کلا به این نتیجه رسیدم حتی استفاده نکرده از سرویس ای دی اس ال همین سوریس ایی که الان دارم از همه بهتر هست من تو هیچ سایت PAP در تهران ندیدم 256 نامحدود را ماهی 50 تومان هم بده اخه چرا انقدر adsl گرون میدند!!!پ
راستی پس نظرتون در مورد تی پی لینک 8811 هست؟ بعضی ها میگفتند مخابرات با مودم های تی پی لینک کانفیگ نمکنه درست شد این مشکل؟
KING_DESIGNER
18-05-2010, 21:58
داداش اولا بهترین مودم ایسوز هست تی پی لینک رو خودت معنی کن ببین مخفف چه حروفی میشه ! :))
دوما اگر شما مشکل فیبر نورید اشته باشید میتونید از مخابرات بگیرید به شرطی که مخابرات محلتون سرویس اینترنت ADSL مخابرات تهران رو ساپورت کنه و با پیش شماره شما مشکلین داشته باشه هرچند که الان مسی گرفتید.
مورد دوم در مورد قیمتها هستش.
عزیز قیمتهای مخابرات ارائه داده شده ولی گفتند به این قیمت ولی بیشتر از 128 نمیدیم
جالبه نه ؟
به نظرم اگر میخوای ارزنترین دسترسی رو داشته باشید با مخابرات میتونید کارتو نرو انجام بدید . در حد وبگردی
وگرنه که اگر با هزینه مشکلی ندارید همون انتن رو برافراشته نگهدار که اومدن سمت مخابرات جز ضرر سودی برای شما نداره.
داداش اولا بهترین مودم ایسوز هست تی پی لینک رو خودت معنی کن ببین مخفف چه حروفی میشه ! :))
دوما اگر شما مشکل فیبر نورید اشته باشید میتونید از مخابرات بگیرید به شرطی که مخابرات محلتون سرویس اینترنت ADSL مخابرات تهران رو ساپورت کنه و با پیش شماره شما مشکلین داشته باشه هرچند که الان مسی گرفتید.
مورد دوم در مورد قیمتها هستش.
عزیز قیمتهای مخابرات ارائه داده شده ولی گفتند به این قیمت ولی بیشتر از 128 نمیدیم
جالبه نه ؟
به نظرم اگر میخوای ارزنترین دسترسی رو داشته باشید با مخابرات میتونید کارتو نرو انجام بدید . در حد وبگردی
وگرنه که اگر با هزینه مشکلی ندارید همون انتن رو برافراشته نگهدار که اومدن سمت مخابرات جز ضرر سودی برای شما نداره.
خوب مودم ارزان asus چی پیشنهاد میدید که تو بازار باشه البته با معذرت از تمامی دوستان میدونم اینجا جاش نیست(که با مخابرات هم ساگار باشه )
چی بگم والا با حرف های شما دوستان 18 تومان سوخت شد رفت! اما اشکال نداره 24 ساعته وصل اش میکنم به لب تاب هی دانلود کنه:دی اما جدا و کلا به این نتیجه رسیدم که شرکت های ADSL دارند پول خون اشون رو میگیرند اخه این چه وضع اش هست! با این قیمت های گزاف 512 ایی که قیمت اش ماهی 80 تومان هست (نامحدود) بدترین شرکت ها با ان برابرا قیمت میفروشند! چرا اخه این همه فرق تو وایرلس و ADSL! مگه ADSL شاخ داره؟:))
am602
مادر تمام مودمهای ایران!! من فکر کنم 25 درصد مودمها تو ایران از این مارک باشه.خیلی خر کار و سگ جون و خوب.:31:
البته باید یه زره بیشتر از تی پی براش بسلفی ولی ارزش داره.
am602
مادر تمام مودمهای ایران!! من فکر کنم 25 درصد مودمها تو ایران از این مارک باشه.خیلی خر کار و سگ جون و خوب.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید یه زره بیشتر از تی پی براش بسلفی ولی ارزش داره.
حول و حوش قیمت میدید ؟
KING_DESIGNER
18-05-2010, 23:03
ایسور am602 الان تو بازار نیست
لا اقل تهران رو میدونم دوستمون رفته برای خرید میگه نبوده به جاش x1 هست با همون قیمت 39 تومن
گارانتی دالای 1 ساله
mehrdad38
18-05-2010, 23:24
به دلیل اینکه لینک های پست اول از کار افتاده بودند و همین طور یکم پست شلوغ شده بود اصلاحاتی صورت گرفت و موارد زیر جایگزین شد:
1-1 تنظیم مودم به صورت اتصال اتوماتیک PPPOE
2-1 تنظیم مودم به صورت اتصال دستی Bridge
1- ساخت کانکشن (در صورتی که مودم Bridge تنظیم شده باشد)
mehrdad38
18-05-2010, 23:30
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مراجعه کاربران به سایتهای خارجی برای دریافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اینترنت در کشور عنوان کرد.
:18::18::18::18::18::18::41::41::41::41::41::41::2 ::2::2::2::2::2::2::2:
STON-COLD
19-05-2010, 02:51
ای خدا !!!!!!!!!!
یکی بیاد این احمق رو روشن کنه
هدف از ایجاد اینترنت درست شدن یک بستر برای نزدیک شدن به رویای دهکده جهانی بود !
اخه مرتیکه تو که نمیدونی اینترنت رو با کدوم ت مینویسن چرا صحبت بی ربط میکنی ..ای خدا !!!:19: تا کی ؟
اصل خبر
به گزارش خبرنگار مهر در قم، صابر فیضی ظهر سهشنبه در مراسم افتتاح همزمان 115 پروژه مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان قم، با بیان این که پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیر ساختی نیست، بیان داشت: علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینههای مختلف عمدتا به سایتهای خارج از کشور مراجعه میکنند.
وی کمبود محتوا در داخل کشور را علت اصلی مراجعه کاربران به سایتهای خارج از کشور عنوان کرد و افزود: کاربران اینترنتی در داخل کشور برای دریافت اطلاعات مثلا در زمینه دارو و یا یک نوع گیاه عمتدا از سایتهای خارجی استفاده میکنند و این امر باعث شده تا برقراری ارتباط اینترنتی برای دریافت اطلاعات با خارج از کشور پانصد برابر ارتباطات تلفنی با خارج از کشور باشد.
یکی نیست بگه مگه دیتا سنتر هم توی ایران پیدا میشه
آخه مرتیکه این چرت و پرتها چیه به خورد ملت میدی
خوب بگو یه سره میخوایم اینترانت یا شبکه داخلی راه بندازیم دیگه چرا اصل مطلب رو دستکاری میکنی. ببین تو رو خدا:13:
روزنامه ی کیهان یک هفته بعد!!!
به منظور دسترسی و رفاه حال کلیه کاربران مسلمان رئیس جمهور تمام سایت های خارجی فیلتر میشوند:31:
اقا ما هم گرفتیم.چشمش نزنیم خوبه.من دانلود منجر ندارم ولی با خود دانلودر فایر فاکس دارم دانلود می کنم خوبه.
من 3 تا فیلم همزمان دانلود می کنم.جمعا بین 30 تا 35 سرعت دارم!! هر کدوم 10 الی 13 تا!!
باس بیشتر تست کنم .شب می گم.
KING_DESIGNER
19-05-2010, 10:47
از قرار معلوم خط همه دوسنان روی 256 و 512 بسته شده فقط خط ما یکی روی 64 هستش !!!!!
مهرداد داداش تو هم تعارف نکن بگو 1 مگ داری لو بده داداش ما که بخیل نیستیم دارندگی و برازندگی
اون یاروبنده خدا reb میگه دو مگ دارم همه بهش چپ شدند هرکی از در میاد میگه 256 و 512 دارم شانس رو میبینی تو رو خدا :31:
انگار ما یکی فقط 128 قانونی داریم اونم الان 64 بیشتر نمیره:31:
غم نخور داداش!
یه همدرد داری!
مال من رو هم رو 64 بستن!
ولی خدایی یکی یه دلیل عقلانی بیاره که چرا نمیشه همزمان DL و Surf کرد!
mehrdad38
19-05-2010, 11:53
از قرار معلوم خط همه دوسنان روی 256 و 512 بسته شده فقط خط ما یکی روی 64 هستش !!!!!
مهرداد داداش تو هم تعارف نکن بگو 1 مگ داری لو بده داداش ما که بخیل نیستیم دارندگی و برازندگی
اون یاروبنده خدا reb میگه دو مگ دارم همه بهش چپ شدند هرکی از در میاد میگه 256 و 512 دارم شانس رو میبینی تو رو خدا :31:
انگار ما یکی فقط 128 قانونی داریم اونم الان 64 بیشتر نمیره:31:
برادران ایمانی بنده از مشاهدات عینی خودم لازم دیدم گزارش مختصری بدم.
امروز یکی از دوستان که از متشرعین بنام و قریب الاوتاد هستند امر فرمدند تا خدمتشان برسم و اینترنت خیلی زیاد پرسرعت اهدایی برادران سپاه صحابه به ملت شهید پرور را راه اندازی نمایم که البته بنده عرض کردم سمعا و طاعتا -آب دستم بود ریختم زمین و شتابان عازم شدم.
این عکسی که ملاحظه میفرمایید از داخل روتر علیه السلام گرفته شده و همانطور که می بینید 128 شده 124 ولی آپلود تصاعدی رفته بالا یعنی 32 شده 60 که احتمالا در کتاب جناب گینس ثبت خواهد گردید.
واما در باب نویز و امثال ذلک : فاصله تا مخابرات کمتر ار 150 متر -نویز اصلا و ابدا- سرعت حداکثر 13 ولی ناپایدار میانگین 9
اینم دو تا عکس از دانلود شدن روی فایر فاکس:
در یکی حدود 50 و در دیگری حدود 60.فک کنم نهایتش همینه حدود 400-450 تا.البته به سرور دانلود هم بستگی داره درسته؟
سرعت تا 512 غیر از دانلود فیلم مگه به درد دیگه ای هم می خوره؟ میشه باهاش شبکه های تلویزیونی خارجی رو گرفت؟
حالا خیلی هم رو سرعت زوم نکنید میان درش رو تخته می کنن!!
البته تو منطقه ما زیاد از adsl حالیشون نیست.جالبه که تقریبا کل محله pcm هست و من پارسال با قدری دوندگی مال خودم رو ردیف کردم!!
mehrdad38
19-05-2010, 14:28
من امروز تیکت فرستادم براشون گفتم سرعتم روی 120 ست شده مگه نباید 128 باشه. یکی زنگ زد خونه گفت این طبیعیه. پورت شما 128 هست اون عددی که تو مودم هست غیر واقعیه. سرعت دانلود هم بستگی به خیلی پارامترها داره فاصله مشترک تا مرکز مخابرات، خطوط ارتباطی و......
منم گفتم ممنونم از اینکه مشکلم رو حل کردی.:31:
با سلام،
دوستان عزير من اينترنت مخابرات(منطقه پيام نور پونک) دارم. سرعت دانلود با فاير فاکس از 12 بالاتر نيست(در بهترين شرايط). اينکه دوستان با سرعت 35 دانلود مي کنند خيلي عجيب! به کاربر معمولي بيش از سرعت 128 که نميدن؟
آيا امکاني هست که بشود با سرعت بالاتري دانلود کرد؟
mehrdad38
19-05-2010, 14:40
بخشی از گفتگوی روزنامه ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات89/02/29
.....
ما براي اينكه قابليت اطمينان را در شبكه بالا ببريم، براي ارتباط يك نقطه از چند مسير موازي بايد استفاده كنند تا اگر يك مسير دچار مشكل شد، بتوانند از مسيرهاي ديگر ارتباط را برقرار كنند. وقتي كه مالك شبكه اين را درخواست نميكند و تصور ميكند با يك ارتباط محدود ميتواند كارش را انجام دهد قطعاً با مشكل روبهرو ميشود و اگر كابل آن مسير به هر دليلي قطع شود، در طول زماني كه ما در حال تغيير آن مسير هستيم، ارتباطاتش دچار مشكل ميشود.
منظور من محدوديت kb 128 براي كاربران خانگي است...
در بحث اينترنت پهناي باند اينترنت با مراكز تحقيقاتي، دانشگاهها و مراكزي كه نياز به خطوط پرسرعت دارند هيچ محدوديتي نداريم. يعني مراجعي كه اين درخواستها را تأييد و براي ما ارسال كنند، از نظر فني هيچ مشكل و محدوديتي در تأمين پهناي باند نداريم و به ميزان مورد درخواست، در اختيارشان قرار ميدهيم. سياست كلي اين است كه در حال حاضر سرعت kb 128در اختيار كاربران خانگي قرار بگيرد. اين kb 128اگر با همان كيفيت اصلي و واقعي ارائه شود، براي كاربردهاي علمي هم تا حدود زيادي پاسخگوست. يعني مراجعه به سايتهاي علمي و دانلود مقالات با همين سرعت هم امكانپذير است.
استفادههاي ديگري هم براي اينترنت وجود دارد كه شايد برخي كاربراني كه گلهمند هستند بيشتر گرهشان روي اين نوع كاربردهاست.
وقتي تدابير كلي و سياستهاي عمومي كشور بر اين قرار بگيرد كه اين سطح دسترسي افزايش يابد، اين كار انجام خواهد شد. البته همان طور كه اشاره كردم الآن هم استثنائاتي وجود دارد به اين معني كه كاربراني مثل دانشگاهيان و خبرنگاران كه نياز به پهناي باند بيشتر دارند از طريق معرفي مراجع ذيربط و ارائه درخواست ميتوانند در منازلشان از پهناي باند بالاتري برخوردار شوند.....
1) من که دانشجوام برای گرفتن بالاتر از 128 اینقدر چک و چونه زدم که چونم کش اومد ولی آخر هم همون 128 کذایی گیرم افتاد.:2::2::2:
بعدشم استفاده از اینترنت برای یک شخص علمی و کسی که می خواد تحقیق کنه فقط مقاله با حجم کیلوبایت نیست امروزه دیگه آموزش با تصویر و فیلم های آموزشی پیش می ره. برای یه فیلم 5 مگابایتی چقدر باید دستمون رو بزنیم زیر چونه تا دانلود بشه؟ آیا وقت ارزشمند نیست؟ از این به بعد که یارانه برق قطع میشه پول برق ما رو کی می ده با این سرعت افتضاح اینترنت ؟:31:
2)الان ما 128 داریم آیا 128 واقعیه؟ همه از سرعت اینترنتشون راضین؟ :41:
3) یکی نیست به این وزیر محترم بگه که اولا دسترسی به اینترنت با هر پهنای باندی که کاربر مدنظر داره به دانشجو یا غیر دانشجو ، علمی یا غیر علمی بودنش ربطی نداره. دسترسی به اینترنت با پهنای باند بالا( بیشتر از 1 مگابیت ) با کیفیت مطلوب حق مسلم ماست.:38:
هر کسی می خواد هر استفاده ای از اینترنت بکنه به خودش مربوطه این یه چیز شخصیه. آیا حریم خصوصی و شخصی وجود نداره ؟ آیا قابل احترام نیست؟
4)ما همچنان منتظریم و تو حسرت یه اینترنت پر سرعت واقعی عمر خودمون رو تو این ..... می گذرونیم.
مشروح گفتگوی روزنامه ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
نمی دونم شما به جبر زمونه و جبر جغرافیایی اعتقاد دارید یا نه!
من که می گم بهتره اعصاب خودمون رو با این نوع وزیر وزرا خورد نکنیم!
به جاش بیاین دور خونواده بشینید یه فنجون چای بزنبم و اصلاً خیالمون هم نباشه!
یکی از این جمله معروف ها بود که می گفت : هیچ وقت با احمق جر و بحث نکن، چون که نمی دونم چی چی میشه! :دی
اگه می گن که 128 واقعی اینه، خب حتماً هست دیگه! البته به گور پدر بچه اش خندیده ها! ولی چه میشه کرد؟!؟!
همین دیگه!
اون ضرب المثل قدیمی رو لابد همه شنیدین که میگه طرف خیلی خوش پر و پاچست لب خزینه هم میشینه!!
حالا این اهدایی برادران سپاه صحابه خیلی سرعت داره زارت و زورت هم دیسکانکت میشه اون بنده خدا که بالا صحبتش بود زنگ زده میگه آنتی ویروس نمیتونه آپدیت بشه چند دفع تا 85 درصد هم رفته ولی دیسکانکت میشه اینم شروع میکنه از اول آپدیت شدن.
انشالله الرحمن خدا قسمت کنه به برادرانی که از شرکتهای مختلف اینترنت گرفتن و ناراضی هستن این نعمت سپاه صحابه ذاذی نصیبشون بشه.
djmilad_mrb
19-05-2010, 18:28
واقعا که!!!! آخه یکه نیست بشون بگه.....
دیگه نمیتونم این وضعو تحمل کنم:grrr:
من موندم آخه به اینا چه ربطی داره هرکسی مطابق نیازش باید پهنایه باندش رو انتخاب کنه و پولش رو هم میده:grrr::grrr::grrr::grrr:
الان تو امارات میخوان کل کشورشو تحت شبکه وای مکس قرار بدن اونم رایگان و با سرعت بسیار بالا!!!!
تو کشور ما فقط قبض آب و برق وگازن که نرخ اون باید به صورت جهانی محاسبه بشه اما مثلا قبض تلفن باید به همین صورت باشه یا.....
نمی دونم شما به جبر زمونه و جبر جغرافیایی اعتقاد دارید یا نه!
من که می گم بهتره اعصاب خودمون رو با این نوع وزیر وزرا خورد نکنیم!
به جاش بیاین دور خونواده بشینید یه فنجون چای بزنبم و اصلاً خیالمون هم نباشه!
یکی از این جمله معروف ها بود که می گفت : هیچ وقت با احمق جر و بحث نکن، چون که نمی دونم چی چی میشه! :دی
اگه می گن که 128 واقعی اینه، خب حتماً هست دیگه! البته به گور پدر بچه اش خندیده ها! ولی چه میشه کرد؟!؟!
همین دیگه!
می شه توی اطلاعات مودم برید و ببینید سند رو برای شما روی چند بستن برای من 32 هستش.
و توی اسپید تست 0.3 نشون می ده.
دوستان من بالاخره نفهمیدم این شماره پرونده که تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می خواهد چیست،
من هم شماره تلفن هم یوزرنیم و هم پسوردمو امتحان کردم اصلا توش نمیره، چیکار یاید بکنم؟
این 1899 هم شماره رو مینویسه موجود نیست ! این یعنی چه؟
من هم شماره تلفن هم یوزرنیم و هم پسوردمو امتحان کردم اصلا توش نمیره، چیکار یاید بکنم؟
این برای مشترکین غیر adsl هستش
mehrdad38
19-05-2010, 19:59
شما وقتی تو مرکز مخابراتی ثبت نام کردین یه تیکه کاغذ باید بهتون بدن که توش، شماره تلفن ADSL،یوزنیم و پسورد و همین طور شماره پرونده نوشته شده.
اگر برای اولین بار به این قسمت می خوای بری پسورد همون شماره پرونده ای هست که تو اون برگه نوشته مگر اینکه قبلا رفته باشی تو این قسمت و پسورد رو تغییر داده باشین.
اگر نمی تونین وارد این قسمت بشین احتمالا اطلاعات شما توی دیتا ثبت نشده. برای من هم همین مشکل وجود داشت. من سرویسم راه افتاده بود ولی تا یکماه بعدش نمی تونستم وارد قسمت پشتیبانی بشم .بعد از 3 هفته امتحان کردم دیدم اصلاعات ثبت شده و تونستم وارد این قسمت بشم.
شما وقتی تو مرکز مخابراتی ثبت نام کردین یه تیکه کاغذ باید بهتون بدن که توش، شماره تلفن ADSL،یوزنیم و پسورد و همین طور شماره پرونده نوشته شده.
اگر برای اولین بار به این قسمت می خوای بری پسورد همون شماره پرونده ای هست که تو اون برگه نوشته مگر اینکه قبلا رفته باشی تو این قسمت و پسورد رو تغییر داده باشین.
اگر نمی تونین وارد این قسمت بشین احتمالا اطلاعات شما توی دیتا ثبت نشده. برای من هم همین مشکل وجود داشت. من سرویسم راه افتاده بود ولی تا یکماه بعدش نمی تونستم وارد قسمت پشتیبانی بشم .بعد از 3 هفته امتحان کردم دیدم اصلاعات ثبت شده و تونستم وارد این قسمت بشم.
در اون تیکه کاغذی که به من دادند شماره پرونده نداره! فقط username و password و شماره تلفن توش نوشته شده. آیا این شماره پرونده شبیه username ، password یا شماره تلفن نیست؟
حالا به نظر شما چیکار باید بکنم ؟
mehrdad38
19-05-2010, 20:12
در اون تیکه کاغذی که به من دادند شماره پرونده نداره! فقط username و password و شماره تلفن توش نوشته شده. حالا به نظر شما چیکار باید بکنم ؟
عجیبه. باید شماره پرونده باشه. اگر اینطوره بهتره برین مرکز مخابراتی مشکل رو بهشون بگو حتما شماره پرونده بهتون می دن.
برگه من:31:
این برای مشترکین غیر adsl هستش
ولی دوست عزیز،
من فکر میکنم فقط برای ADSL باشه ! :28:
عجیبه. باید شماره پرونده باشه. اگر اینطوره بهتره برین مرکز مخابراتی مشکل رو بهشون بگو حتما شماره پرونده بهتون می دن.
به من هم شماره پرونده ندادن.
ولی عجب مرکز مخابراتی مهربونی دارین! برا مرکز باهنر رو یه تیکه کاغذ پاره فقط یوزر و پسورد رو اونم دستی می نوشتن که با هزار زور تازه می شد خوندش !
ممنون، جالبه! فرمت برگه ای که به من دادند کاملا با مال شما فرق داره ! و اصلا قسمتی برای شماره پرونده نداره !
[QUOTE=mehrdad38;4963719]
اگر نمی تونین وارد این قسمت بشین احتمالا اطلاعات شما توی دیتا ثبت نشده. برای من هم همین مشکل وجود داشت. من سرویسم راه افتاده بود ولی تا یکماه بعدش نمی تونستم وارد قسمت پشتیبانی بشم .بعد از 3 هفته امتحان کردم دیدم اصلاعات ثبت شده و تونستم وارد این قسمت بشم.[/
QUOTE]
منم شماره پرونده ندارم . چه امکاناتی داره اگر لطف کنید ذکر کنید ممنون میشم اگه خوب بود بریم دنبالش
اگه یه عکس هم از محیطش بزارید هم خوبه
mehrdad38
19-05-2010, 21:29
اینم عکس هایی از مرکز مدیریت و کنترل شبکه دیتا
بخش اول: بخشی ست که اطلاعات سرویس + وضعیت آخرین تیکت ارسالی توش درج می شه.
بخش دوم: بخشی ست که برای پشتیبانی سرویس ADSL مخابرات پیغام یا تیکت می فرستید و مشکلتون رو اعلام می کنید تا باهاتون در صورت لزوم تماس بگیرن.
بخش سوم: راستی این برای چیه؟
بخش آخرم ایمیل هست. ایمیلتون رو درج می کنید تا اراه مشترکین باهاتون در تماس باشه.
جالبه ها!
واسه من هم یه تیکه کاغذ ه که توش شماره پرونده نیست ولی پشتش یه سری فحش و بد و بیراه نوشته که دور هم حال کنیم! :دی
amirkalak6
19-05-2010, 21:53
دوستان کسی از مرکز مخابرات حکمت شعار تو الغدیر سرویس گرفته؟؟
من امروز بالاخره رفتم مودم خریدم و به اینترنت مخابرات وصل شدم!
اول بگم که به هیچ وجه با تنظیم ppoe در تنظیمات مودم وصل نمیشد و ارور 691 میداد به پشتیبانی زنگ زدم گفت بزار رو بریج و حل شد!
اما چند مورد: سرعت اش خیلی کمه! 80!! باورم نمیشه دوستان میگند راحت 14 دان میکنند پس 80 یعنی چی!!
دوم اینکه من مودم تی پی لینک 8811 خریدم مودم اسوس اون مدلی که فرمودید رو پیدا نکردم تو بازار موجود نبود اما وقتی میخوام وارد تنظیمات اش بشم یعنی دیفالت ای پی 192.168.1.1 وارد اش نمیشه! tcp/ip رو دستی به 192.168.1.240 مثلا دستی میزارم بعد میزنم بعضی موقع ها میره و همچنین حتما باید کابل Rj45 رو از مودم بکشم تا بتونم برم داخل تنظیمات! راهی نسیت که به جز این کار بتونم برم وارد تنظیمات بشم؟ چون دیدم تو تنظیمات مودم شما سرعت دیفالتی که مخابرات رو خط گذاشته رو میتونید ببینید من تو تنظیمات مودم ام هم هست اما چون سیم rj بهش وصل نیست نشان نمیده!
سوم هم اینکه کاغدی که مخابرات بهم داده یوزر و پس اش صحیح است که تونستم راحت نصب بشم اما در سایت کنترل دیتا که شماره پرونده میخواد وقتی میزنم شماهر پرونده رو میگه شماره پرونده اشتباه است! مگه میشه؟
اول بگم که به هیچ وجه با تنظیم ppoe در تنظیمات مودم وصل نمیشد و ارور 691 میداد به پشتیبانی زنگ زدم گفت بزار رو بریج و حل شد!
اما چند مورد: سرعت اش خیلی کمه! 80!! باورم نمیشه دوستان میگند راحت 14 دان میکنند پس 80 یعنی چی!!
دوم اینکه من مودم تی پی لینک 8811 خریدم مودم اسوس اون مدلی که فرمودید رو پیدا نکردم تو بازار موجود نبود اما وقتی میخوام وارد تنظیمات اش بشم یعنی دیفالت ای پی 192.168.1.1 وارد اش نمیشه! tcp/ip رو دستی به 192.168.1.240 مثلا دستی میزارم بعد میزنم بعضی موقع ها میره و همچنین حتما باید کابل Rj45 رو از مودم بکشم تا بتونم برم داخل تنظیمات! راهی نسیت که به جز این کار بتونم برم وارد تنظیمات بشم؟ چون دیدم تو تنظیمات مودم شما سرعت دیفالتی که مخابرات رو خط گذاشته رو میتونید ببینید من تو تنظیمات مودم ام هم هست اما چون سیم rj بهش وصل نیست نشان نمیده!
سوم هم اینکه کاغدی که مخابرات بهم داده یوزر و پس اش صحیح است که تونستم راحت نصب بشم اما در سایت کنترل دیتا که شماره پرونده میخواد وقتی میزنم شماهر پرونده رو میگه شماره پرونده اشتباه است! مگه میشه؟
برای وصل شدن اتوماتیک مودم:
VPI=0
VCI=35
PPOE
LLC
آیپی گرفتن را در حالت اتوماتیک وصل شدن مودم روی اتوماتیک تنظیم کنید.
سعی کنید بیشتر با کابل شبکه به مودم وصل شوید. یو اس بی را بزارید برای سیستم دوم.
اگر مشکل حل نشد یک بار مودم را ریست کرده دوباره کانفینگ کنید.
mehrdad38
19-05-2010, 23:31
دوست عزیز سرویست رو تبریک می گم
اگر نمی تونی بری تو تنظیمات مودم رو ریست کن. ریست کردن هم خیلی راحته مودم رو خاموش کن بعد یه سوراخ ریز پشت مودم هست با ته سوزن یا هر چیز دیگه ای فشاره بده تا ریست عمل کنه بعد همون طور که نگه داشتی مودم رو روشن کن تا 10 ثانیه به همون حالت بمون بعد از 10 ثانیه فشار رو بردار.
بعد دوباره IP مودم رو تو آدرس بار مرورگر بزن ببین می تونی وارد تنظیمات مودم بشی یا نه؟ باید کابل LAN وصل باشه. Local area هم Enable باشه.
سرعت پهنای باند شما 80 هست ؟ :18: یعنی با 10 دانلود می کنی؟
کابل Rj45 دیگه چیه؟ کابل LAN منظورت هست؟
مودم خوبی گرفتی شنیدم مدل های جدید TP-LINK TD8811 مشکی رنگ هستن. من قدیمی ش رو دارم خیلی خوبه ازش کاملا راضیم.
برای وارد شدن به شبکه دیتا باید یه 2 الی 3 هفته ای بگذره تا اطلاعاتتون تو سیستم دیتا ثبت بشه برای همینه الان نمی تونی واردش بشی.
رای وصل شدن اتوماتیک مودم:
VPI=0
VCI=35
PPOE
LLC
آیپی گرفتن را در حالت اتوماتیک وصل شدن مودم روی اتوماتیک تنظیم کنید.
سعی کنید بیشتر با کابل شبکه به مودم وصل شوید. یو اس بی را بزارید برای سیستم دوم.
اگر مشکل حل نشد یک بار مودم را ریست کرده دوباره کانفینگ کنید. __________________
این کیه چپ و راست داره پستای مارو پاک میکنه بابا جنبه داشته باش یه امکان بهت دادن :mellow:.
در این باره مشکلی ندارم گفتم الان کانکشن وصل هست اگر ملااحظه میکردی دوست من مشکل من چیز دیگر بود!
دوست عزیز سرویست رو تبریک می گم
اگر نمی تونی بری تو تنظیمات مودم رو ریست کن. ریست کردن هم خیلی راحته مودم رو خاموش کن بعد یه سوراخ ریز پشت مودم هست با ته سوزن یا هر چیز دیگه ای فشاره بده تا ریست عمل کنه بعد همون طور که نگه داشتی مودم رو روشن کن تا 10 ثانیه به همون حالت بمون بعد از 10 ثانیه فشار رو بردار.
بعد دوباره IP مودم رو تو آدرس بار مرورگر بزن ببین می تونی وارد تنظیمات مودم بشی یا نه؟ باید کابل LAN وصل باشه. Local area هم Enable باشه.
سرعت پهنای باند شما 80 هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی با 10 دانلود می کنی؟
برای وارد شدن به شبکه دیتا باید یه 2 الی 3 هفته ای بگذره تا اطلاعاتتون تو سیستم دیتا ثبت بشه برای همینه الان نمی تونی واردش بشی
ممنون عزیزم
فکر کنم باید مودم رو ریست کنم شما درست میگید
نه با کابل به سیستم وصل هست
با سایت سرعت سنج زدم ماکسیمم 86 سرعت دان گرفت 80 هم سرعت اپ.
اما دان میکنم سرعت ام بین 5 تا 9 هست!
بله کابل لن منظورم هست
ئلی واقعا سرعت افتضاح هست کمی از دایل اپی که دو سال پیش داشتم بهتر!
mehrdad38
19-05-2010, 23:51
ممنون عزیزم
فکر کنم باید مودم رو ریست کنم شما درست میگید
نه با کابل به سیستم وصل هست
با سایت سرعت سنج زدم ماکسیمم 86 سرعت دان گرفت 80 هم سرعت اپ.
اما دان میکنم سرعت ام بین 5 تا 9 هست!
بله کابل لن منظورم هست
ئلی واقعا سرعت افتضاح هست کمی از دایل اپی که دو سال پیش داشتم بهتر!
از نظر مودم خیالت کاملا راحت باشه مودمی گرفتی که تا 10 الی 20 سال دیگه هم مثل روز اولش کار می کنه :31::31::31:
شما 128 گرفتی دیگه ؟ خیلی سرعتش پایینه خیلی خیلی. از سایت speedtest.net از سرور باکو یه تست بزار ببینم چه وضعیتی داره.
از نظر مودم خیالت کاملا راحت باشه مودمی گرفتی که تا 10 الی 20 سال دیگه هم مثل روز اولش کار می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما 128 گرفتی دیگه ؟ خیلی سرعتش پایینه خیلی خیلی. از سایت speedtest.net از سرور باکو یه تست بزار ببینم چه وضعیتی داره.
از نظر مودم یه مومد دیگه هم بود تی دی 8817 دقیقا همین قیمت اما نفهمیدم دیگه اون مدل برای چی هست! چشم تا اخر شب براتون سرعت تست رو میزارم با اون اینترنت وثل کردم به یه پی سی دیگه مامان ام داره کار میکنه الان با نت خودم اومدم اما جدا سرعت اش کم بود حال چشم براتون تست میگریم میزارم
بله عزیزم 128 گرفتم اما باید برم صحبت کنم سرعت ام رو بیشتر کنم فکر کنم بشه از طریق پدر ام و اشنا تو مخابرات سرعت رو بالا برد اخه داشتم صحبت میکردم با یکی میگفت اش که اینها به خاطر اینکه شرکت ها شاکی نشندند چرا با این قیمت دارید سرویس میدید بیشتر از 128 نمیدند یا میتونه دلیل اش چیز دیگه باشه مثلا حجم دیتا اشون کلا پایین هست وگرنه شرکت های دیگه هم هست دیگه adsl اونها چرا سرعت اشون از این بهتر اند قطها پهنای باند بیشتری دارد والا فکر نکنم کاربر adsl مخابرات کلا زیاد باشه! با یک پهنای باند معمولی که رو شیپر تنظیم کنند راحت همه میتونند کیف کنند
مهرداد جان تست کردم با باکو هم هر دو هم اپ و هم دان 10 بودند یعنی میشه 80! به نظر برای چی میتونه باشه؟ فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی ؟یا نه شیپر و تعدا کاربر زیاد؟
mehrdad38
20-05-2010, 00:22
یعنی نوشته بود 0.10 اگر اینطور باشه یعنی 100 کیلوبیت بر ثانیه. تست رو بزار ببینم. خیلی چیزا می تونه توی این مسئله دخیل باشه. یکی شم شونه خالی کردن مخابرات از مسئولیت هاش و....
من می رم بخوابم اگر دوستان دیگه پاسخ دادن کی هیچ اگر نه انشا الاه فردا :46::31:
KING_DESIGNER
20-05-2010, 00:29
مودم خوبی گرفتی شنیدم مدل های جدید TP-LINK TD8811 مشکی رنگ هستن. من قدیمی ش رو دارم خیلی خوبه ازش کاملا راضیم.
کابل کراس
سوکت RJ45
لطفا دقت بفرمایید:5:
اقا یه سئوال.لطفا جواب بدید
این کانکشن ppoe رو من طبق دفترچه مخابرات غیر از تنظیمات خود مودم درست کردم.یعنی تو کانکشن یه دونه از اینا ساختم.منتها این مثل دایال آپه که هر بار سیستم رو روشن کنی باید یه دفعه این رو کانکت کنی.مال شما هم این طوریه؟
من قبل از این که از شرکت خصوصی میگرفتم که اصلا این نوع کانکشن رو نمی ساختم.فقط تنظیم مودم و چیزایی مثل dns server , default getway ,.. از شبکه.
(راستی امشب با 240 تا دانلود کردم.سرعتم رو اسپید تست باکو 2 مگ نشون داد)
roteal2007
20-05-2010, 07:29
این کانکشن ppoe رو من طبق دفترچه مخابرات غیر از تنظیمات خود مودم درست کردم.یعنی تو کانکشن یه دونه از اینا ساختم.منتها این مثل دایال آپه که هر بار سیستم رو روشن کنی باید یه دفعه این رو کانکت کنی.مال شما هم این طوریه؟
من قبل از این که از شرکت خصوصی میگرفتم که اصلا این نوع کانکشن رو نمی ساختم.فقط تنظیم مودم و چیزایی مثل dns server , default getway ,.. از شبکه.
نه دوست من اگر مودم رو روی ppp0e تنظیم کردی با روشن شدن مودم به نت وصل میشی.
اینطور که شما میگی مودمت روی بریج تنظیم شده.
اون 20 مگ بود نه 2 مگ چون همونموقع من اسپید تست بودم دیدم لینکش رو هم دارم بعدا میذارم.
reb جان با ما هم بله؟
من باور می کنم که بگی 1 یا 2 مگ.چون خودم هم دارم ولی 20 مگ دیگه چه صیغه ایست؟
در این باره مشکلی ندارم گفتم الان کانکشن وصل هست اگر ملااحظه میکردی دوست من مشکل من چیز دیگر بود!
شما گفتی با تنظیمات ppoe مودم نتونستی به اینترنت وصل شی منم اون روش رو پیشنهاد دادم. حالا بیا و خوبی کن.:29:.
اگه محدودیت 256 و 512 رو بردارن وبه همه بدن خیلی خوب میشه
نه دوست من اگر مودم رو روی ppp0e تنظیم کردی با روشن شدن مودم به نت وصل میشی.
اینطور که شما میگی مودمت روی بریج تنظیم شده.
من دوباره رفتم رو تنظیم مودم.کانکشن درست بود همون ppp0e و روی llc . مال من یه گزینه دیفالت گت وی هم داشت که من اجازه دادم همون بمونه.ولی باز هم بدون کانکت شدن از شورت کات ppoe روی صفحه کانکت نمیشه.
(نمی دونم چرا سرعت دانلودم کم شده.نکنه به خاطر این کارا بوده؟ربطی داره؟الان 40 درصد از صبح کمتر شده
mehrdad38
20-05-2010, 10:33
بیا تحویل بگیر آقای محترم وزیر ارتباطات:29:شما میگین 128 کیلوبیت بر ثانیه برای کاربرای خونگی کافیه منم از روز اول به خاطر اینکه سرعت اینترنتم پایین بود update ویندوز رو off کردم. امروز می بینم آنتی ویروس ESET Security پیغام میده می گه ممکنه حفاظت ویندوز شما کامل نباشه روی پیغام کلیلک کردم دیدم اوه کلی آپدیت ضروری لیست کرده گفته ویندوز شما هیچ مسیری برای آپدیت نداره.
روش کلیلک کردم به صفحه آپدیت ماکروسافت رفتم دیدم حجم کلش 75 مگابایت هست زمان لازم برای دانلودش هم 2 ساعت.
حالا آقای وزیر ارتباطات 128 برای خانگی کافیه؟ مگه اینترنت فقط برای مقاله و مسائل علمیه؟ کاربردهای دیگه نداره ؟ بیا یه نمونه من باید 2 ساعت منتظر بمونم تا ویندوزم آپدیت بشه آخه انصافه :37:
دسترسی به اینترنت پرسرعت بدون محدودیت حق مسلم ماست
2 تا خبر اول این که اون دوستمون بعد از 11 ساعت موفق شد آنتی ویروسش رو آپدیت کنه -دوم این که زنگ زد گفت کانکت هستم ولی هیچی باز نمیشه گفتم بره روتر ببینه Default Gateway هست یا نه گفت هست گفتم شاید با دی ان اس اشتباه کنه پرسیدم بخون یه آی پی خوند که فکر کنم اولش 78 بود دیدم 85 نیست گفتم مودم رو حاموش روشن کنه بعدش آی پی درست شد یعنی شد 85 فکر کنم برادران سپاه صحابه سرشون بکارهای خیلی رزمی گرمه DNS بجای ولید آی پی میشینه.
و اما جناب zoorg2
عرض کردم که شما اشتباه کردید البته منهم اشتباه کردم ولی چیزی که من توی اسپید تست دیدم و سیو کردم این بود:
بچه ها سرعتتون چند وقته کم نشده ؟
برای من یه هفتس با اینکه 512 دارم سرعت افتضاحه در حد دایال اپه ااسیاتک دارم برای شما هم اینجوریه ؟
2 تا خبر اول این که اون دوستمون بعد از 11 ساعت موفق شد آنتی ویروسش رو آپدیت کنه -دوم این که زنگ زد گفت کانکت هستم ولی هیچی باز نمیشه گفتم بره روتر ببینه Default Gateway هست یا نه گفت هست گفتم شاید با دی ان اس اشتباه کنه پرسیدم بخون یه آی پی خوند که فکر کنم اولش 78 بود دیدم 85 نیست گفتم مودم رو حاموش روشن کنه بعدش آی پی درست شد یعنی شد 85 فکر کنم برادران سپاه صحابه سرشون بکارهای خیلی رزمی گرمه DNS بجای ولید آی پی میشینه.
و اما جناب zoorg2
عرض کردم که شما اشتباه کردید البته منهم اشتباه کردم ولی چیزی که من توی اسپید تست دیدم و سیو کردم این بود:
من مودم رو درست کردم که خودکار وصل شه نه با کانکشن ppoe منتها سرعتم هم کم شده!من باس تست کنم فک کنم با ppoe سرعت بیشتر باشه باس امتحان کنم.
سرعت سنجی رو وللش.مجموع سرعتهای دانلود فایلت چقدر است در روز وشب.البته شبها فک کنم زیاد میشه.
ولی اقای رب بپا کشفت نکنن وگرنه فک کنم زندانی داره این سرعت شما:31:
mehrdad38
20-05-2010, 11:27
برای من یه هفتس با اینکه 512 دارم سرعت افتضاحه در حد دایال اپه ااسیاتک دارم برای شما هم اینجوریه ؟
ما اصلا سرعتی نداریم که بخواد کم بشه.:46::31:
تایید میشه مخابرات 128
ما اصلا سرعتی نداریم که بخواد کم بشه.:46::31:
در اینکه شکی نیست :دی افغانستانش سرعتشون از ما بالاتره ولی خوب این یه هفته خیلی دیگه بدجور شده من تا هفته پیش با سرعت 50 دانلود میکردم الان تا 4-5 هم میاد
دوستان دقت کنین 0.1 مگابیت میشه حدودا 12 تا 13 کیلو بایت!تو تنظیمات اسپید تست میتونین کیلو بیت کیلو بایت انتخاب کنین!
اینم تست مخابرات البته با کیلو بایت دوستانی میگن با 13 دان میکنیم ولی اسپید تست 10 نشون میده!! تو جه کنن
اینم تست مخابرات البته با کیلو بایت دوستانی میگن با 13 دان میکنیم ولی اسپید تست 10 نشون میده!! تو جه کنن
نه آقا جان.مگا هزار برابر کیلو هست در نتیجه 0.1مگا یعنی 100 کیلو که سرعت خطه.
با ضریب اشتراک 8 میشه 100/8=12کیلو سرعت دانلود.اگه هم به 10 نفر داده باشن حداقل سرعت میشه 100 تقسیم بر 10 یعنی 10 کیلو بایت!
البته ابن خیلی مال نیستش.چون مشغول دانلود هم بودم قدری کم شده
با ضریب اشتراک 8 میشه 100/8=12کیلو سرعت دانلود.اگه هم به 10 نفر داده باشن حداقل سرعت میشه 100 تقسیم بر 10 یعنی 10 کیلو بایت!
ببینم حال شما خوبه! برو تو ستینگ اسپید تست بزار رو کیلو بایت
میتونی فاصله هم بر حسب کیلومتر بزاری
و در آخر لازم نیست تست جدید بگیری همون نتایج قبلی رو میتونی بر حسب مقیاش جدید ببنس
در کامپیوتر 1024 میشه دهک!
بعدش این اعداد ضریب اشتراک و .... رو از کجا آوردی
اگه قرار باشه 128 کیلو بایت رو به 8 نفر بدن که نمیشه!ضریب اشتراک 10 نداره مخابرات یا 6 یا 8
و کل پهنی باند رو بین یوزها تقسیم میکنن نه هر 128 بین 6 یا 8 نفر فکرشو بکن اونوقت سرعت دان میشد 2 کیلو اگه همه دان میکردن
مرسی از نظرت شما فعلا یه تست اسپیدنت بزار حالا بر حسی مگابیت یا هر چی!
ببینم حال شما خوبه! برو تو ستینگ اسپید تست بزار رو کیلو بایت
میتونی فاصله هم بر حسب کیلومتر بزاری
و در آخر لازم نیست تست جدید بگیری همون نتایج قبلی رو میتونی بر حسب مقیاش جدید ببنس
در کامپیوتر 1024 میشه دهک!
بعدش این اعداد ضریب اشتراک و .... رو از کجا آوردی
اگه قرار باشه 128 کیلو بایت رو به 8 نفر بدن که نمیشه!ضریب اشتراک 10 نداره مخابرات یا 6 یا 8
و کل پهنی باند رو بین یوزها تقسیم میکنن نه هر 128 بین 6 یا 8 نفر فکرشو بکن اونوقت سرعت دان میشد 2 کیلو اگه همه دان میکردن
مرسی از نظرت شما فعلا یه تست اسپیدنت بزار حالا بر حسی مگابیت یا هر چی!
حالا بحث مگا و.. به کنار
جدا نمی دونی این سرعت رو تقسیم می کنن؟ پس فک می کنی برا چی با 12 بیشتر بچه ها دانلود نمی کنن؟چرا با 128 نه.به خاطر همین هست دیگه ببم جان.
عرفیش حداکثر 8 نفره.مخابرات قول داده ضریب اشتراک بالاتر از 10 نره.اینو میتونی بری ببینی گفته یا نه
مثلا سرعت من بین 400 تا 700 بود امروز و حدکثر سرعت دانلودم حدود 70-80 می بینی که جور در میاد
الان مشغول دانلودم و فک کنم نتیجه رو کم کنه ولی این هست:
دوستان موضوع چیه من اصلا امروز نتونستم وصل شم !!!
الان با Dialup وصل شدم! آیا کس دیگری هم امروز مشکل پیدا کرده ؟
سلام
به این رفیقمون یه تیکه کاغذ دادن که بالاش با خودکار یوزر وپسورد رو نوشتن ولی سمت چپ یه عدد 3 رقمی هست اون شماره پروندست؟ شماره تلفن هم نداره
دوستان موضوع چیه من اصلا امروز نتونستم وصل شم !!!
الان با Dialup وصل شدم! آیا کس دیگری هم امروز مشکل پیدا کرده ؟
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
امروز بیشتر وقت ها چراغ ADSL اصلا روش نمی شه، البته یکی دوبار بعد از ظهر روشن شد حتی چراغ اینترنت هم روشن ولی اصلا وارد هیچ سایتی نمی شد و ویندوز من هم من نوشت No internet Access !
البته الان که اصلا هیچ چراغیش روشن نیست !
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
امروز بیشتر وقت ها چراغ ADSL اصلا روش نمی شه، البته یکی دوبار بعد از ظهر روشن شد حتی چراغ اینترنت هم روشن ولی اصلا وارد هیچ سایتی نمی شد و ویندوز من هم من نوشت No internet Access !
البته الان که اصلا هیچ چراغیش روشن نیست !
همه تلفن ها رو درآر مودم رو خاموش آنگاه روشن کن یک بار با اسپیلتر دیگر بار بدون آن تست کن در وهله اول تمرکز کن تا چراغ لینک یا adsl روشن شود اگر هی چشمک زد و خاموش شد نویز از مخابرات یا سیم کشی هست اگر که کلا روشن نشد اشتراک قطع شده اگر هم چراغ بعد از چشمک ثابت شد همه چی مهیاست!
با اجازه اساتید !
هر 1024 کیلوبایت بایت یعنی 2 به توان 20 بایت، میشه یک مگا بایت ! هر بایت هم که 8 بیت هست، اینترنت 128K یعنی 128 کیلو بیت درثانیه (16 = 8 ÷ 128 )، یعنی 16 کیلوبایت در ثانیه است که تقریبا با سرعت دانلود شرکت های خصوصی برابره.
اینجا هم که سرعت حدود متوسط 12 هست ! 96 = 8 * 12 یعنی در اصل سرعتی معادل 96K داریم !
همه تلفن ها رو درآر مودم رو خاموش آنگاه روشن کن یک بار با اسپیلتر دیگر بار بدون آن تست کن در وهله اول تمرکز کن تا چراغ لینک یا adsl روشن شود اگر هی چشمک زد و خاموش شد نویز از مخابرات یا سیم کشی هست اگر که کلا روشن نشد اشتراک قطع شده اگر هم چراغ بعد از چشمک ثابت شد همه چی مهیاست!
چراغ ADSL هر چند دقیقه یکبار شروع به چشمک زدن میکنه و بعدش خاموش میشه :41:
کلا اصلا وضعیتش امروز ثابت نبوده ولی ارتباط با اینترنت کلا میسر نشد !
یعنی ممکنه خود به خود اشتراک رو قطع کنند ؟ مگه مخابرات اشتراکش نامحدود نیست !!! همش یک هفته هست که وصلش کردند، این 1899 هم که همش میره رو منشی تلفنی میگه شماره ADSL را وارد کنید هر وقت که تا حالا وارد کردم میگه این شماره معتبر نیست ! :23:
آقا این نتایج تست منه همیشه آپلود من 30 کیلو بیت بوده پس چطوریه که برای بعضیها بالاتر از اینه لطفا کسانی که توی اسپید تست نتایج بالاتر گرفته ببینند توی مودم روی چند بسته شده و اعلام کنند چون واقعا این آپلود من مستاصل کرده.
mehrdad38
20-05-2010, 18:57
سلام
به این رفیقمون یه تیکه کاغذ دادن که بالاش با خودکار یوزر وپسورد رو نوشتن ولی سمت چپ یه عدد 3 رقمی هست اون شماره پروندست؟ شماره تلفن هم نداره
فکر نمی کنم اون شماره پرونده باشه شماره پرونده من 8 رقمیه . کاری نداره یکبار بره مخابرات بپرسه ببینه شماره پروندش چیه.
majidbabaei
20-05-2010, 20:33
سلام به همه کسی نا حالا 128 به بالا گرفته
فکر نمی کنم اون شماره پرونده باشه شماره پرونده من 8 رقمیه . کاری نداره یکبار بره مخابرات بپرسه ببینه شماره پروندش چیه.
اصلا ارزش نداره آدم براش وقت بذاره بقول معروف : الباطل یموت بترک ذکره
چراغ ADSL هر چند دقیقه یکبار شروع به چشمک زدن میکنه و بعدش خاموش میشه :41:
کلا اصلا وضعیتش امروز ثابت نبوده ولی ارتباط با اینترنت کلا میسر نشد !
یعنی ممکنه خود به خود اشتراک رو قطع کنند ؟ مگه مخابرات اشتراکش نامحدود نیست !!! همش یک هفته هست که وصلش کردند، این 1899 هم که همش میره رو منشی تلفنی میگه شماره ADSL را وارد کنید هر وقت که تا حالا وارد کردم میگه این شماره معتبر نیست ! :23:
مشکل شما نویز هست!
اگه این کارها رو کردی و هنوز این مشکل رو داری مودم رو ببر سر ورودی سیم تلفن ( کنتور برق) اونجا تست کن اگه اونجا هم ثابت نشد
زنگ بزن 17 بیان درست کنن وقتی اومدن بگو نویز دارم قبلش مودم رو ببر یه تست کن
مشکل شما نویز هست!
اگه این کارها رو کردی و هنوز این مشکل رو داری مودم رو ببر سر ورودی سیم تلفن ( کنتور برق) اونجا تست کن اگه اونجا هم ثابت نشد
زنگ بزن 17 بیان درست کنن وقتی اومدن بگو نویز دارم قبلش مودم رو ببر یه تست کن
اتفاقا چون مودم من وایرلس هست همون سر ورودی وصلش کردم، آخه مسئله اینجاست که این اتفاق خود به خود افتاده، آیا امکانش هست که این مشکل از طرف مخابرات باشه ؟ (فردا هم که تعطیلند)
دلیل نویز چی میتونه باشه ! ( امروز هوا ابری و گرد و خاکی بود نکنه به خاطر اونه :8: )
17 زنگ بزن شاید جمعه هم اومدن سعی کن 8 9 صبح زنگ بزنی در کل تا 17 نیاد مخابرات مسولیت قبول نمیکنه
حالا سر خط زدی بماند باز هم همه تلفن ها و کلا هر چی به پریز تلفن بکش بیرون کالر آی دی فکس و.....
KING_DESIGNER
20-05-2010, 23:49
اتفاقا چون مودم من وایرلس هست همون سر ورودی وصلش کردم، آخه مسئله اینجاست که این اتفاق خود به خود افتاده، آیا امکانش هست که این مشکل از طرف مخابرات باشه ؟ (فردا هم که تعطیلند)
دلیل نویز چی میتونه باشه ! ( امروز هوا ابری و گرد و خاکی بود نکنه به خاطر اونه :8: )
'گرد و خاک بخوره تو سر مسئولش
مشکل شما نویز و اینها نیست
تنظیمات مربوط به این سرویس هست.
حدود 10 تا تاپیک قبلتر یه جمله معروف زدم نوشتم که مشکل قطعی دسکانکتی های مخابرت
لطفا اونو مطالعه کنین.
یه سری تنظیمات هست که شما از قرار معلوم وارد نفرمودید و مشکل دار شده واستون
.پستها منو دونه دونه برید عقبتر پیدا کنید . تیتر درست و قرمز ( یا سبز) زده بودم.
'گرد و خاک بخوره تو سر مسئولش
مشکل شما نویز و اینها نیست
تنظیمات مربوط به این سرویس هست.
حدود 10 تا تاپیک قبلتر یه جمله معروف زدم نوشتم که مشکل قطعی دسکانکتی های مخابرت
لطفا اونو مطالعه کنین.
یه سری تنظیمات هست که شما از قرار معلوم وارد نفرمودید و مشکل دار شده واستون
.پستها منو دونه دونه برید عقبتر پیدا کنید . تیتر درست و قرمز ( یا سبز) زده بودم.
ممنون دوست عزیز، منظورتون این پسته ؟
vishtasp2
21-05-2010, 01:13
سلام
از 4 روز قبل مشکل اساسی پيدا کردم
اکثر مواقع بعد از 20 بار تکرار هم نميتونم کانکت بشم
وقتی هم که کانکت ميشه سرعتش بينهايت کمه در حد يک سوم dial up , صفحات سبک را هم با کندی عذاب آور باز ميکنه
که باعث شده از خیرش بگذرم و به dial up برگردم
اول گفتم شايد موقتی باشد و يکی دو روز برطرف بشه ولی بعد از 4 روز هنوز وضع همانطوره
شماره 1899 هم که کاملا سر کاريست , يا اشغاله يا مرتب ميگه اگر مشترک اينترنت پر سرعت هستيد کليد 1 را فشار دهيد
کليد 1 را فشار ميدهم باز تکرار ميکند ا گر مشترک .... هستيد کليد 1 و ...........هميطور تا ابد
دوستان شماره ديگری بری پيگيری موضوع سراغ ندارند؟
و يا هر راه موثر ديگری برای نجات از اين وضعيت کلافه کننده
سپاس
بعد از اینکه سیستم 16 ساعت روشن بوده فکر میکنید چقدر تونستم دانلود کنم ، یه کله هم بهش لینک دادم و با IDM دان کردم یعنی حداکثر سرعتی که میتونسته به من بده من ازش استفاده کردم
باید بگم تنها تونستم 600 مگ دانلود کنم
اینم شد سرعت
حالا بالای 128 بخوره توی سرتون حداقل همین 128 رو هم درست بدین :13:
KING_DESIGNER
21-05-2010, 03:48
ممنون دوست عزیز، منظورتون این پسته ؟
سلام
اره عزیز
خود شه:31:
سلام
وقتی هم که کانکت ميشه سرعتش بينهايت کمه در حد يک سوم dial up , صفحات سبک را هم با کندی عذاب آور باز ميکنه
اول گفتم شايد موقتی باشد و يکی دو روز برطرف بشه ولی بعد از 4 روز هنوز وضع همانطوره
شماره 1899 هم که کاملا سر کاريست , يا اشغاله يا مرتب ميگه اگر مشترک اينترنت پر سرعت هستيد کليد 1 را فشار دهيد
کليد 1 را فشار ميدهم باز تکرار ميکند ا گر مشترک .... هستيد کليد 1 و ...........هميطور تا ابد
سپاس
سلام
اینو بخون دوای دردت پیش منه
سلام
سپاس
اون شماره رو به کل استان دادن .سر کاریه.برو به مخابرات منطقه و یا تلفنی مسئول فنی این قضیه رو پیدا کن و خودت رو اذیت نکن.منطقه ما خیلی باهاله به همراه پسوورد یه موبایل به ما دادن که اشکالات فنی رو ازش بپرسیم.
داخل منزل هم یک بار دیگه اتصالات رو چک کن و سوکت ها رو محکم کن
اون شماره رو به کل استان دادن .سر کاریه.برو به مخابرات منطقه و یا تلفنی مسئول فنی این قضیه رو پیدا کن و خودت رو اذیت نکن.منطقه ما خیلی باهاله به همراه پسوورد یه موبایل به ما دادن که اشکالات فنی رو ازش بپرسیم.
داخل منزل هم یک بار دیگه اتصالات رو چک کن و سوکت ها رو محکم کن
احتمالا خودت خیلی با حالی چون 2 مگ هم بهت دادن از بقیه 128 رو از دم کمتر دادن چطوری اونوقت موبایل هم بهت دادن هم 2 مگ؟
میگم نکنه از سپاه صحابه هستی؟
سلام
اره عزیز
خود شه:31:
ممنون از راهنماییتون، راستش دیشب که این تنظیمات رو انجام دادم یک مدت صبر کردم تغییری نکرده بود، ولی امروز صبح یه 10 - 15 دقیقه که مودم همینجوری وصل بود درست شد ! :20:
البته قبلا 2 دقیقه ای وصل میشد ! به نظرتون الان مشکل رفع شده ! یعنی همون D N .S مشکش بود !!! اینطورشو دیگه ندیده بودم ! :7:
S A M S U N G
21-05-2010, 11:55
سلام .
دوستان من کرج هستم و یه آشنا تو مخابرات دارم . به نظرتون بهش بگم میتونه کاری کنه سرعت 1 مگ بهم بدن ؟ ! اصلا مخابرات همچین سرعتی داره ؟ یا فقط حرف و حدیث هستش !
مخلصیم .
سلام .
دوستان من کرج هستم و یه آشنا تو مخابرات دارم . به نظرتون بهش بگم میتونه کاری کنه سرعت 1 مگ بهم بدن ؟ ! اصلا مخابرات همچین سرعتی داره ؟ یا فقط حرف و حدیث هستش !
مخلصیم .
گفتنش که ضرر نداره ولی داستان اینه که مخابراتچیها بی تقصیرن مگه اسما مخابراتی باشه که البته اون میتونه.
KING_DESIGNER
21-05-2010, 13:22
ممنون از راهنماییتون، راستش دیشب که این تنظیمات رو انجام دادم یک مدت صبر کردم تغییری نکرده بود، ولی امروز صبح یه 10 - 15 دقیقه که مودم همینجوری وصل بود درست شد ! :20:
البته قبلا 2 دقیقه ای وصل میشد ! به نظرتون الان مشکل رفع شده ! یعنی همون D N .S مشکش بود !!! اینطورشو دیگه ندیده بودم ! :7:
سلام ولی من که انجام دادم سریع کانکت شد !
در ضمن من تمام اطلاعات توی مودم رو پاک کردم یعنی حتی نرم افزار خود مودم ( فریم ویر ) رو هم پاک کردم و دوباره دستی نصبش کردم !
و بعد رفتم تنظیما ترو انجام دادمبه دو دقیقه نکشید که درست شد
شایان ذکر است که دیشب متاسفانه طی 5 مرحله من دیسکانکت شدم و لی تا صبح ساعت 4 مشکلی نداشت و من از ساعت 5 عصر تا 9 شب این دیسکانکتی های مکرر رو داشتم.
ایشالا که هرچه زودتر عقلشون سر جاش بیاد ( اگر عقلی باشه)
احتمالا خودت خیلی با حالی چون 2 مگ هم بهت دادن از بقیه 128 رو از دم کمتر دادن چطوری اونوقت موبایل هم بهت دادن هم 2 مگ؟
میگم نکنه از سپاه صحابه هستی؟
نه.کار مخابراتی های منطقه ما خیلی باهاله.کلا سه روز کاری وصل اینترنت طول نکشید.روز اول رفتم ثبت نام.زوز دوم زنگ زدن برا پسوورد.من بهشون گفتم کی وصل میشه؟گفت حداکثر تا فردا ظهر.ساعت 9 صبح دیدم تلفن کلا قطع شده .ساعت 10 وصل شد :31:
به یه نفر دیگه هم که همراه من بود همین شماره موبایل رو داده بودن!!ولی جالب موبایل دادن ها
این دانلودش هم حالی به حالیه.امروز دانلود منجر نصب کردم.تا ساعت 10-11 صبح سرعت دانلودم موشک شده بود رو 250-300 بود ولی الان-30 20 هم نیستش
amirkalak6
21-05-2010, 14:31
دوستان کسی از مرکز مخابرات حکمت شعار تو الغدیر سرویس گرفته؟؟
نه.کار مخابراتی های منطقه ما خیلی باهاله.کلا سه روز کاری وصل اینترنت طول نکشید.روز اول رفتم ثبت نام.زوز دوم زنگ زدن برا پسوورد.من بهشون گفتم کی وصل میشه؟گفت حداکثر تا فردا ظهر.ساعت 9 صبح دیدم تلفن کلا قطع شده .ساعت 10 وصل شد :31:
به یه نفر دیگه هم که همراه من بود همین شماره موبایل رو داده بودن!!ولی جالب موبایل دادن ها
این دانلودش هم حالی به حالیه.امروز دانلود منجر نصب کردم.تا ساعت 10-11 صبح سرعت دانلودم موشک شده بود رو 250-300 بود ولی الان-30 20 هم نیستش
ظاهرا مملکتت هم باحاله چون تو مملکت ما وقتی میری مخابرات و مدارک میدی همونجا زارتی یه تیکه کاغذ میدن که روش یوزر و پسورد چاپ شده عکسش رو مهرداد گذاشته ولی مملکت شما تلفن میزنن پس معمای ما 3 تا شد 2 تا که لاینحله اقلا این یکی رو حل کن 4 شماره اول تلفن مملکتتون که به پیش شماره معروفه چیه؟
میخوام ببینم سابقه ایی از مملکتتون هست یا نه.
vishtasp2
21-05-2010, 21:42
باتشکر ازking designer و zorg2
متاسفانه از راه سر و کله زدن با مودم و کامپيوتر تغييری در وضعيت من حاصل نشد
يقينا اشکال از سروس دهنده ای دی اس ال ميباشد چون من با همين مودم و کمپيوتر و همين تنظيمات 2 ماهه دارم از ای دی اس ال مخابرات استفاده ميکنم
برم مخابرات منطقه ببينم نتيجه ميگيرم يا نه
کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست
کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست
احتمالش کمه واسه این باشه.مال ما که ظاهرا تغییری نداشته.
دیال آپ به خیلی پارامترها بستگی داره.قبلا هم با همین کارت یا شبکه هوشمند می رفتی یا الان با چیز دیگه ای میری؟
احتمالش کمه واسه این باشه.مال ما که ظاهرا تغییری نداشته.
دیال آپ به خیلی پارامترها بستگی داره.قبلا هم با همین کارت یا شبکه هوشمند می رفتی یا الان با چیز دیگه ای میری؟
برادر سپاه صحابه ایی پیش شماره رو نمیگی؟ موبایل رو کسی ازت نمیخواد نترس
KING_DESIGNER
21-05-2010, 23:34
سلام
ممکنه خط این دوستمون IEEE دچار مشکلات PCM باشه اخه یکی از نوشنه های PCM سرعت کم و یا بهتر بگم نصف هستش چون ولتاژ فوقث العاده ضعیفه حتی روی این خطها فکس هم کار نمیکنه.
اگر شما ADSL دارید و خطتون الان با 31 کانکت میشه پس مشکل نویز دارید.
برای من هم سرعت Dial up کم شده، احتمالا علتش اینه که فیبر نوری رو تبدیل به سیم مسی کردند. تازه اولاش برای من با Dialup وصل هم نمی شد و Error 619 میداد، دیدم هر وقت مودم ADSL رو از تلفن خارج میکنم درست میشه !
نتیجه اخلاقی: هیچ وقت همزمان نمیشه دو چیز خوب رو با هم داشت ! :31:
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
سلام
ممکنه خط این دوستمون IEEE دچار مشکلات PCM باشه اخه یکی از نوشنه های PCM سرعت کم و یا بهتر بگم نصف هستش چون ولتاژ فوقث العاده ضعیفه حتی روی این خطها فکس هم کار نمیکنه.
اگر شما ADSL دارید و خطتون الان با 31 کانکت میشه پس مشکل نویز دارید.
آیا راه حلی هم داره؟
KING_DESIGNER
21-05-2010, 23:52
سلام
متاسفانه نخیر
راه گرون قیمتی داره باید کارگر استخدام کنید کف سافلت رو بکنند و دوباره سیم کشی کنند.
PCM یک جعبه تقسیمه که یک خط رو داخلش میکنند و از اون یک خط چند خط میگیرند که متاسفانه شرکت مخابرات احمق و دزد !
پول یک خط 56 کیلو رو میگیره و بهونه میاره که امکانات مرکز نزدیک منزل شما محدود است و باید از این PCM ها استافده کنید.
حال اینکه برای کم کردن زحمت کار یک جعبه رو میارن و چند خط ازش میگیرن درصورتی که باید از خود نزدیکترین پست مخابرات سیم بیارند.
خوب متاسفانه اینجوریه.
قضیه خط فیبر نوری فرق میکنه . اون رو مخابرات گفته هرکسی که بخواد باریش با مسی عوض میکنه که خطوط مسی میتونند ADSL یقه شرکتها رو بگیرند.
برادران ایمانی و ایضا برادر سپاه صحابه ایی zoorg2
به بنده گزارش دادن که در حوزه عملیاتی مخابرات معجزه ایی اتفاق افتاده و آن این که Downstream و Upstream هرکدام بمقدار 3072 بیت در ثانیه مطابق شکل زیر افزایش یافته که در حوزه آی تی بیسابقه میباشد:
این که گفتی یعنی چی؟؟؟رب جان ...یعنی سرعت بیشتر میشه؟
به بنده گزارش دادن که در حوزه عملیاتی مخابرات معجزه ایی اتفاق افتاده و آن این که Downstream و Upstream هرکدام بمقدار 3072 بیت در ثانیه مطابق شکل زیر افزایش یافته که در حوزه آی تی بیسابقه میباشد:
برادر صحابه ای reb
نگران نباش سهم شما پیش ما محفوظه.دیشب حدود 3 مگ سرعت داشتم جیگر.این سرعت بیرون 300 تومن پولشه!
ولی بعضی ساعتا مثل الان می شه 600
Ehsanpark
22-05-2010, 11:37
سلام. منم میخوام برم بگیرم. الان از داتک دارم.به نظر شما خوبه برم بگیرم؟ با کارت دانشجویی 512 میدن؟
الان بزنم داتک جمع آوری کنه، تا چند روز دیگه وصل می شه؟ سرعت دانلودش و اینا ردیفه؟ ممنون از همه کسانی که وقت می ذارن و جواب می دن
KING_DESIGNER
22-05-2010, 11:54
سلام. منم میخوام برم بگیرم. الان از داتک دارم.به نظر شما خوبه برم بگیرم؟ با کارت دانشجویی 512 میدن؟
الان بزنم داتک جمع آوری کنه، تا چند روز دیگه وصل می شه؟ سرعت دانلودش و اینا ردیفه؟ ممنون از همه کسانی که وقت می ذارن و جواب می دن
از جات تکون نخور !
سرعت همیشه 13-14
یه وقتایی روی 6-7 ولی زود میره روی 12 و 13 خیلی متغیره !
کارت دانشجویی که هیچی کارت هیئت علمی هم ببری زیر قاضی جماعت نمیدن ! حداقل اون طوری که ما خبر داریم اصلا کسی بالای 128 ندادند. دادنش سخته !:31:
همون داتک بمون . اگر دانلود زیاد داری و حجمی به کارت نمیاد . و فقط سیستم رو بندازی رو دانلود همنی 128 خوبه میشه ماهی 36 گیگ ! البته بصورت 24 ساعت دانلود.
mehrdad38
22-05-2010, 11:56
سرعتها افزايش يافت تبارك الاه
من با حرف reb عزيز موافقم. مخابرات سرعت ها رو افزايش داده اينم UP و Down من :
بچه ها بزاريم رو دانلود تا كمش نكردن :31::31::31::31::31::31:
512 رو اگه راحش رو بلد باشی می شه.ولی اینکه بری یه کارت بگیری دستت نمی دن. چرا؟ چون الان بیشتر جوونا دانشجو هستن.اگه می خواستن به همه بدن که دیگه محدو دش نمی کردن
در حد قیمتش می ارزه چون بیرون سرویس نا محدود 128 حداقل 25 تا پولشه و طبق تجربه خودم چون دزدی میکنن و زیاد شیر میشه بعضی اوقات سرعتش کمتر هم میشه
mehrdad38
22-05-2010, 12:25
بچه ها سرعت باز هم افزايش پيدا كرد فوق تبارك الاه
512 رو اگه راحش رو بلد باشی می شه.ولی اینکه بری یه کارت بگیری دستت نمی دن. چرا؟ چون الان بیشتر جوونا دانشجو هستن.اگه می خواستن به همه بدن که دیگه محدو دش نمی کردن
در حد قیمتش می ارزه چون بیرون سرویس نا محدود 128 حداقل 25 تا پولشه و طبق تجربه خودم چون دزدی میکنن و زیاد شیر میشه بعضی اوقات سرعتش کمتر هم میشه
بنظر میاد غیر از این که سپاه صحابه هستی عضو هیئت المی هم هستی :31:
حالا راهش چیه؟
اینم از مال ما.اون رقم های پاک شده فروخته میشه:31:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
[img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/img
اینم از مال ما.اون رقم های پاک شده فروخته میشه:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسارو جای دیگه آپ کنید اینو باید با ..باز کرد.
مگه چند بوده که حالا زیاد شده 126 63 زیاد شده؟
mehrdad38
22-05-2010, 13:10
آره براي من از روز اول 120 تنظيم شده بود منطق شون هم اين بود كه مسافت شما از مركز مخابرات زياده در صورتي كه من با گوگل ارث اندازه گرفتم فاصله خونه ما تا مركز مخابراتي 1.4 كيلومتر هست و جز مسافت زياد محسوب نمي شه.
عكسا درسته فكر كنم براي شما ف ي ل ت ر هست.
بنظر میاد غیر از این که سپاه صحابه هستی عضو هیئت المی هم هستی :31:
حالا راهش چیه؟
پیگیری عزیز من.این که یه کارمند زپرتی بگه نمی شه و آدم بیاد خونش که نمی شه که.من پارسال خطم pcm بود .اول کارمند.دوم تقاضای کتبی.سوم رئیس منطقه و...
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
اعداد dns سرور فروخته می شه1!آی بدو بدو حراجش کردم :31:
mehrdad38
22-05-2010, 13:34
به گزارش سازمان خبری موبنا رضا تقی پوردر جمع خبرنگاران در باره رفع محدودیت دسترسی به سرعت اینترنت با سرعت مناسب دردانشگاه ها ، سازمان های تجاری و بانک ها اظهار داشت: ازنظر فنی این آمادگی وجوددارد تا سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی ارتقاء دهیم.
وی با اشاره به تعریف وضعیت فعلی سرعت اینترنت و محدودیت استفاده از اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلو بایت در ثانیه گفت: تعریفی که نهادهای فرهنگی از اینترنت برداشت کرده اند،استفاده از دانشگاهها، سازمان های تجاری و بانک ها از پهنای باند پرسرعت است، اما زمانی که کاربردهای جدیدی بر روی این شبکه تعریف شود امکان ارتقا از نظر زیر ساخت های فنی وجود دارد.
وی با بیان این که سرعت فعلی اینترنت برای کاربران خانگی مناسب است، ادامه داد: در صورت نیاز امکان زیر ساختی حذف این محدودیت وجود دارد.
تقی پوربا اشاره به عواملی که سبب افزایش سرعت اینترنت خواهد شد، گفت: در حال توسعه ظرفیت اینترنت بین الملل هستیم به طوری که در ماه گذشته این ظرفیت به دو برابر رسیده و همچنین ظرفیت داخلی هم به تدریج در استان ها در حال توسعه است به نحوی که امروز در برخی از استان ها مشکل ظرفیت نداریم.
وی پیش بینی کرد: در برنامه پنجم توسعه تا دو سال آینده این ظرفیت به طور کامل در اختیار تمام کاربران قرار گیرد.
89/03/1
متن كامل:
اخوان دینی توجه کنن جناب اجل zoorg2 نه تنها هیئت المی هست بلکه عضو ارشد هیئت عملی با حفظ سمت و سردار سپاه صحابه نیز هست پس استنتاج منطقی اینه که با این دبدبه وکبکه 3 سوت میتونه براتون بالاتر از 128بگیره.
لطفا درخواستها رو با پیغام خصوصی ارسال فرمایید.
mehrdad38
22-05-2010, 13:41
به نظرم كابل دريايي ايتاليا رو چسب زدن پهناي باند ورودي افزايش پيدا كرده
اخوان دینی توجه کنن جناب اجل zoorg2 نه تنها هیئت المی هست بلکه عضو ارشد هیئت عملی با حفظ سمت و سردار سپاه صحابه نیز هست پس استنتاج منطقی اینه که با این دبدبه وکبکه 3 سوت میتونه براتون بالاتر از 128بگیره.
ای کلک!
شوخی شوخی میگی باور می کنن.کدوم سپاه سحابه.خودت که 20 مگ داری احتمالارئیس کل سحابه ای:31:
من از dns خاصی استفاده می کنم.دارم تحقیق می کنم ببینم رو سرعت اثر داره یا نه
KING_DESIGNER
22-05-2010, 14:03
به گزارش سازمان خبری موبنا رضا تقی پوردر جمع خبرنگاران در باره رفع محدودیت دسترسی به سرعت اینترنت با سرعت مناسب دردانشگاه ها ، سازمان های تجاری و بانک ها اظهار داشت: ازنظر فنی این آمادگی وجوددارد تا سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی ارتقاء دهیم.
وی با اشاره به تعریف وضعیت فعلی سرعت اینترنت و محدودیت استفاده از اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلو بایت در ثانیه گفت: تعریفی که نهادهای فرهنگی از اینترنت برداشت کرده اند،استفاده از دانشگاهها، سازمان های تجاری و بانک ها از پهنای باند پرسرعت است، اما زمانی که کاربردهای جدیدی بر روی این شبکه تعریف شود امکان ارتقا از نظر زیر ساخت های فنی وجود دارد.
وی با بیان این که سرعت فعلی اینترنت برای کاربران خانگی مناسب است، ادامه داد: در صورت نیاز امکان زیر ساختی حذف این محدودیت وجود دارد.
تقی پوربا اشاره به عواملی که سبب افزایش سرعت اینترنت خواهد شد، گفت: در حال توسعه ظرفیت اینترنت بین الملل هستیم به طوری که در ماه گذشته این ظرفیت به دو برابر رسیده و همچنین ظرفیت داخلی هم به تدریج در استان ها در حال توسعه است به نحوی که امروز در برخی از استان ها مشکل ظرفیت نداریم.
وی پیش بینی کرد: در برنامه پنجم توسعه تا دو سال آینده این ظرفیت به طور کامل در اختیار تمام کاربران قرار گیرد.
89/03/1
متن كامل:
زر مفت فرمودند
خودشون تشریف بیارند . جان نثار دیزاینر اعظم:31:
Ehsanpark
22-05-2010, 17:09
پس دوستان میگن نگیریم!من دانلود زیاد دارم در حد 24 ساعت. الان سرعت دانلودم متوسط 15عه با 128. 30 تومن داریم میدیم واسه نامحدود، حداقل اگه مال مخابرات خوبه هزینه یک سوم میشه. بگیریم یا نگیرم در آخر؟ :)
KING_DESIGNER
22-05-2010, 17:17
ببین داداش مخابرات برای من از 14 بالاتر نرفته ولی خیلی کم پیش میاد روی 6-7 رفته باشه ولی اگه بگم نرفته هم دروغ گفتم چون یه وقتی بود ه که فقط با 6 دانلود یمکرده اون هم برای 15 دقیقه و بلافاصله سرعت رفته روی 15 دلیلش هم ممکنه به اون هاستی که ازش دانلود میکردم باشه.
و ربط به مخابرت نداشته باشه
در کل اگه من جای تو بودم میگرفتم چون مفته ! :)
mehrdad38
22-05-2010, 17:31
كينگ يه تست از اينترنت بزار ببينم امروز واشر شير فلكه مخابراتتون خراب نشده يكم سرعت بالاتر بره. بزار طفره نرو
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
پس دوستان میگن نگیریم!من دانلود زیاد دارم در حد 24 ساعت. الان سرعت دانلودم متوسط 15عه با 128. 30 تومن داریم میدیم واسه نامحدود، حداقل اگه مال مخابرات خوبه هزینه یک سوم میشه. بگیریم یا نگیرم در آخر؟ :)
بگير آقا مخابرات مقرون به صرفه تره. سرعتش هم براي من به شخصه 14 الي 15 هست امروز كه نمي دونم چه اتفاقي افتاده سرعت خوب شده پينگ هم 170 ميلي ثانيه هست.
Borhan72
22-05-2010, 17:31
من با سرويس مخابرات، 25 ساعت از 24 ساعت شبانه روز دارم با سرعت حدودآ 14.5 دانلود ميكنم...
:11:
KING_DESIGNER
22-05-2010, 19:34
اینم مال بنده از سرور باکو همین الان گرفتم:13:
عحب پینگی رکورد جهانیه.
نگیر آقا جان
من که شاخشون بودم امروز به جان اومدم.سرعت خیلی کم 8-9 -7از ظهر به بعد(حتی 4 هم داشتم)
مرتبا قطعی(چند بار) وارورهای بیخود.
من بیرون داشتم درسته که گرون بود ولی در کل 1 سال شاید دو دفعه به تنظیمات مودم دست زدم.
Ehsanpark
22-05-2010, 20:12
الان که من 128 دارم نامحدود از داتک اون هم همینطوریه سرعتشبین 14 و 15 هست. می خوام بدونم اتفاق افتاده برای شما که از مخابرات گرفتید سرعتش بیشتر از این هم بشه؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
نگیر آقا جان
من که شاخشون بودم امروز به جان اومدم.سرعت خیلی کم 8-9 -7از ظهر به بعد(حتی 4 هم داشتم)
مرتبا قطعی(چند بار) وارورهای بیخود.
من بیرون داشتم درسته که گرون بود ولی در کل 1 سال شاید دو دفعه به تنظیمات مودم دست زدم.
شما قبلا از ISP دیگه ای هم گرفته بودید؟ اون هم قطعی داشت؟چون من وقتی ISPم رو از شهراد به داتک تغییر دادم مرتبا قطعی داشت که بعد فهمیدم مشکل از من بوده. شاید مال شما هم همینطوری شده باشه
KING_DESIGNER
22-05-2010, 20:14
احسان خان ! یه بار گفتم از 14 بالاتر نمیره !
قانونی 16 هستش هاااا
ولی تا 14 تا میره
فقط برای یکی از دوستان اتفاق اتفاده بود که دلیلش هم فکر کنم به خاطر این باشه که مشترکان اون مرکز کم بودند ( مشتکران اینترنت) واسه همین سرعشت زیاد بود حدود 20 تا 34 تا میرفت.
ولی برای من از روز ازل همین 14 تا بوده تف به روی رییس تا ابدارچی و دربونشون.
در مورد ارورها هم عرض شود که من از همه این دوستان ارورهای بیشتری داشتم هر روز یه ارور جدید پستهای قبلی منو بخونی میفهمی دروغ نمیگم ولی با تنظیماتی که بهم دادند تونستم برا ین مسئله راه حل پیدا کنم و مشکلاتمو حل کنم الان هم که مشکلین داره و راحت دانلودشو میکنه.
فقط یه مشکلی هست که اپلود خیل سرعتش پایینه اون هم راه و چاره داره باید با مرورگر اپرا کار کنید .
با اپرا مشکلاتتون حل میشه.
یه بار امتجحان کنید در حالت توربو ببینید چقدر سرعت تغییر میکنه.
الان که من 128 دارم نامحدود از داتک اون هم همینطوریه سرعتشبین 14 و 15 هست. می خوام بدونم اتفاق افتاده برای شما که از مخابرات گرفتید سرعتش بیشتر از این هم بشه؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
شما قبلا از ISP دیگه ای هم گرفته بودید؟ اون هم قطعی داشت؟چون من وقتی ISPم رو از شهراد به داتک تغییر دادم مرتبا قطعی داشت که بعد فهمیدم مشکل از من بوده. شاید مال شما هم همینطوری شده باشه
نخیر .من از فن آوا داشتم خیلی خیلی کم قطعی داشت مثلا 2بار تو 4 ماه.من هر موقع قطع می شد متوجه می شدم که حجمم تموم شده چون واقعا مشکل دیگه ای نبود
roteal2007
22-05-2010, 21:05
اینم مال بنده از سرور باکو همین الان گرفتم:13:
آقا یه پیشنهاد بفروشین بیاین اصفهان ....:31:
ربی جان منم مث توام
برادران ایمانی و ایضا سردار سپاه صحابه:
امروز اخوان سپاه صحابه کلی ما رو سرگرم کردن البته داستان طولانیه ولی بخشی از ماجرا رو از لاگ روتر براتون به ارمغان آوردم که خالی از تفریح نیست ولی مختصر این که زمانی که مودم روشن شد 3 تا آی مختلف که 2 تاش بواسطه بزم برادران سپاه صحابه اینولید بود و مودم مجبور میشد پاک کنه و ریبوت کنه تا آی پی ولید گیر بیاد یکیش با 78 شروع میشد و اون یکی با 80
ایضا با وجود شادمانی مهرداد و اعجاب افزایش سرعت که کارشناسان آنرا در ردیف پرتاب ماهواره بدون سوخت ایران ارزیابی کرده و عقلشان بجایی نرسیده میزان واقعی سرعت در آپدیت آنتی ویروس را به عینه میتوانید مشاهده کنید.
لازم به ذکر است که این حقیر سراپا تقصیر بمصداق قدمت در اشتراک اینترنت پارس آنلاین : السابقون السابقون اولیک المقربون میباشم تا کنون چنین پدیده را ندیده و نه شنیده ام.
جالبه.بعد از اینکه با هزار مکافات رفتم و دوباره مودم رو بریج کردم و کانکشن ppoe ساختم ، ونکته مهم تنظیمات dns رو همونطور که designer گفته بود کردم ، حالا دیگه نوسان سرعت ندارم.
سرعت واستاده رو 13-14 تکونم نمی خوره
یاد اون روزا که با 240 تا دانلود می کردم بخیر.
ای دوست اصفهانی تا می تونی فیلم دانلود کن تا زیر تیغ مخابرات نرفتی.من که تو 2 روز 10-12 تا فیلم زدم تو رگ:5:
KING_DESIGNER
22-05-2010, 22:18
والا حس فیلم دانلود کردن هم نمونده ...هالیوود هم یبوست گرفته چهارتا فیلم درست حسابی تحویل ملت نمیده بهترین فیلمی که توی این مدت دیدم همین اواتار بود البته HD !!!!
به نظرم اینترنتتون رو حروم فیلم دانلود کردن نکنید. خدایی ارزش نداره این همه اصطهلاک سیستم باری 4 تا فیلم ؟ ارزش داره خدایی؟
Ehsanpark
22-05-2010, 22:31
قربون آقایون :دی درکل، بگیرم یا نه؟zoorg2 عزیز، یعنی با تنظیماتی که کردی کلا دیگه از 14 پایین تر نمیاد؟ شاید به ظاهر نمیاد
قربون آقایون :دی درکل، بگیرم یا نه؟zoorg2 عزیز، یعنی با تنظیماتی که کردی کلا دیگه از 14 پایین تر نمیاد؟ شاید به ظاهر نمیاد
نه.مثل اون فیلمه که تو صفحه اول این تاپیک گذاشتن شده.مال اکثر بچه ها این طوریه.بیشتر بین12 تا 14 هست و به طور میانگین روی 13 بیشتر وقتها میشینه.این رو با دانلود منجر تست کردم.دانلود منجر سرعت کامل خط رو نشون میده.چون کل باند رو می گیره.موقع دانلود تست درسته.
فقط اگه شانست مث من نشه.من الان که قطع کنم واقعا فردا نمی دونم راحت وصل میشم یا نه.نمی دونم چکار میکنن.ویندوز پیغام داد که آی پی شما با یه آی پی دیگه تو اینترنت کانفلیکت داره.نمی دونم چه بلایی سر آپی ها میارند.
در کل از نظر سرعت می تونی روی سرعت ثابت 12 حساب کنی .می مونه مشکلات فنی که ظاهرا بیشتر بچه ها ندارند جز ما ها.
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
والا حس فیلم دانلود کردن هم نمونده ...هالیوود هم یبوست گرفته چهارتا فیلم درست حسابی تحویل ملت نمیده بهترین فیلمی که توی این مدت دیدم همین اواتار بود البته HD !!!!
به نظرم اینترنتتون رو حروم فیلم دانلود کردن نکنید. خدایی ارزش نداره این همه اصطهلاک سیستم باری 4 تا فیلم ؟ ارزش داره خدایی؟
ما ایرانی ها ببخشید رو سرعت اینترنت عقده ای شدیم از بس سرعتمون کم بوده.
من وقتی تو این 2-3 روزه 1 مگ داشتم ، همش خوره دانلود داشتم.انگار شیر آبی دستم بود که باز مونده و داره آبش هدر میشه .ما هم که چیزی برا دانلود ندارم زیاد فقط میمونه فیلم
به نظر من بهتره از دانلود منجر تا جایی که میشه استفاده نکرد.چون وقتی دانلود می کنه با مثلا 12 ،همیشه همون 12 میمونه و انعطاف پذیری نداره و اگه شما بخواید همزمان وبگدی بکنید اصلا نمیشه.از دانلودر فایر فاکس(اگه مرورگرتون فایرفاکسه) استفاده کنید .من تست کردم روی یک فایل سرعت رو همون 12 می موند ولی موقع باز کردن پیج سرعت تا 10 کم می شد و بعد باز شدن پیج دوباره به 12 برمیگ شت.این طوری از وبگردی هم همزمان لذت می برید و حوصلتون سر نمی ره.
KING_DESIGNER
23-05-2010, 00:11
نه.مثل اون فیلمه که تو صفحه اول این تاپیک گذاشتن شده.مال اکثر بچه ها این طوریه.بیشتر بین12 تا 14 هست و به طور میانگین روی 13 بیشتر وقتها میشینه.این رو با دانلود منجر تست کردم.دانلود منجر سرعت کامل خط رو نشون میده.چون کل باند رو می گیره.موقع دانلود تست درسته.
فقط اگه شانست مث من نشه.من الان که قطع کنم واقعا فردا نمی دونم راحت وصل میشم یا نه.نمی دونم چکار میکنن.ویندوز پیغام داد که آی پی شما با یه آی پی دیگه تو اینترنت کانفلیکت داره.نمی دونم چه بلایی سر آپی ها میارند.
در کل از نظر سرعت می تونی روی سرعت ثابت 12 حساب کنی .می مونه مشکلات فنی که ظاهرا بیشتر بچه ها ندارند جز ما ها.
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
ما ایرانی ها ببخشید رو سرعت اینترنت عقده ای شدیم از بس سرعتمون کم بوده.
من وقتی تو این 2-3 روزه 1 مگ داشتم ، همش خوره دانلود داشتم.انگار شیر آبی دستم بود که باز مونده و داره آبش هدر میشه .ما هم که چیزی برا دانلود ندارم زیاد فقط میمونه فیلم
دروغ چرا ؟ خودمم عشق دانلودم ولی دیگه حس فیلم دانلود کردن ندارم .
فقط 2-3 تا فیلم توی این مدت دانلود کردم . ولی الان فقط وبگردی میکنم و عکس جمع میکنم
مثل بچگی ها که پاسور جمع میکردم:31:
Ehsanpark
23-05-2010, 00:55
پس منتظر می مونیم ببینیم شرایط مخابرات تغییر می کنه یا نهممنونم از پاسخ هاتون
STON-COLD
23-05-2010, 02:29
اکانت گلد depositfiles
سرعت دانلود:8-10-13-15
Kianoosh
23-05-2010, 06:13
امروز کلا دیگه نتونستم کانکت بشم همون ارور 678 قدیمی باز شبکه دیتا خوددرگیری پیدا کرده...:27:
mehrdad38
23-05-2010, 12:55
راه اندازی شبكه اینترنت ملی؛ امسال
تهران ، شبکه خبر ، اقتصادی - خدمات 1 خرداد 1389 21:17
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینكه شبكه ملی اینترنت كشور امسال به بهره برداری می رسد ، گفت: این شبكه در استان های كرمان و قم راه اندازی شده و در دیگر استان ها نیز به زودی راه اندازی می شود.
رضا تقی پور ، پهنای باند زیاد را از ویژگی های این شبكه اینترنتی برشمرد و افزود: با بهره برداری از این شبكه ، تمام خدمات تجاری ، اداری و سلامت در كشور با اینترنت انجام خواهد شد.
وی تاكید كرد؛ تا پایان برنامه پنجم توسعه ، صددرصد خدمات دستگاه های دولتی و 70 درصد خدمات دولت به مردم با اینترنت انجام می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به اینكه سیم كارت های اپراتور همراه سوم كشور نیز تا پایان امسال واگذار می شود، افزود: پروانه فعالیت اپراتور همراه سوم از اول اردیبهشت برای یك شركت ایرانی صادر شده است كه این شركت می تواند 49 درصد از سهام خود را به شركت خارجی واگذار كند.
راه اندازی شبكه اینترنت ملی؛ امسال
تهران ، شبکه خبر ، اقتصادی - خدمات 1 خرداد 1389 21:17
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینكه شبكه ملی اینترنت كشور امسال به بهره برداری می رسد ، گفت: این شبكه در استان های كرمان و قم راه اندازی شده و در دیگر استان ها نیز به زودی راه اندازی می شود.
رضا تقی پور ، پهنای باند زیاد را از ویژگی های این شبكه اینترنتی برشمرد و افزود: با بهره برداری از این شبكه ، تمام خدمات تجاری ، اداری و سلامت در كشور با اینترنت انجام خواهد شد.
وی تاكید كرد؛ تا پایان برنامه پنجم توسعه ، صددرصد خدمات دستگاه های دولتی و 70 درصد خدمات دولت به مردم با اینترنت انجام می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به اینكه سیم كارت های اپراتور همراه سوم كشور نیز تا پایان امسال واگذار می شود، افزود: پروانه فعالیت اپراتور همراه سوم از اول اردیبهشت برای یك شركت ایرانی صادر شده است كه این شركت می تواند 49 درصد از سهام خود را به شركت خارجی واگذار كند.
حتما بعدش هم می خوان کل آدرسهای جهان رو فیل کنن و بگن از این استفاده کنید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.