PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

mehrdad38
04-04-2010, 17:22
مهی مهی مهی بابا :31::31::31::31::31::31::31: بهترین خبری بود که در اولین روز کارم شنیدم:11::31:
مهی بابا فقط یه سئوال ازت بپرسم
عزیزم مگه تو تا حالا تو عمرت کانکت نشدی :31: تو دیگه چرا و نمیدونی که پسورد به caps حساسیت داره و باید با حروف کوچیک و یا هرچیزی که توی اون ورقه و رسید مربوط به اکونتت هست باید تایپ بشه:46::31::13: خراب کردی بابا !

همین کارا رو کردی که یارو کارمنده بهت پریده دیگه
البته در مورد لیست و ان که اسمتو جا انداختن بازم امیدوار شدم که در ایران زندگی میکنم :2::27::31:و اشتباهی در افریقایه جنوبی و یا همچین چیزی زندگی نمیکنم .. این یه نکته مثبت داشت که تمشکشو تقدیم میکنم بهت:40: :19::11::31:
خوب ....

آدم خوب منم طبق يوزرنيم ي كه تو برگه نوشته تايپ كردم توش 2 تا حروف بزرگ داشت كانكت نشد اومدم همه رو كوچيك تايپ كردم كانكت شد.

ferble
04-04-2010, 19:20
امروز با یکی از دوستام رفته بودم مرکز شهید کلانتری میخواست از مخابرات اینترنت بگیره چند نفر جلوتر از ما بودن یه جوون هم بود که که هی پاسکاریش میدادن بهم دیگه صحنه چنان زشت و نفرت انگیز بود که من دیگه داشتم منفجر میشدم همین که برگشتم که به دوستم بگم من میرم بیرون تو کارت تموم شد بیا دستم رو گرفت و با خودش برد بیرون گفت عمرا دیگه اینترنت نمیگیره حالا جالبیش اینجاست که این رفیقم مذهبیه حزب اللهی نیست ولی مذهبیه شدید قبل از رفتن هم داشتم باهاش شوخی میکردم که تو حالا چون مخابرات که تحت سلطه سپاهه میخوای اینترنت بگیری و گرنه تا حالا من هرچی بهت میگفتم میگفتی دایال آپ بسه.
حالا خداییش من نمیدونم اینایی که شرکت خصوصی رو ول میکنن بخاطر چندر قاز میرن از آدمای بی هویت و نفرت انگیز درخواست میدن مبنای منطقیشون واقعا چیه!

Nava4
04-04-2010, 21:35
این که از اون حرفاست توجه نکنید!!:27:

اصولا چیزی به اسم ناسازگاری مدل/برند مودم نداریم!برخی شرکتها هم قبلا با استفاده از این ترفند مودمهای درجه 3 خودشون رو می نداختن به مردم من که با رئیس مرکز منطقه خودمون صحبت می کردم اتفاقا تاکید داشت مودمهای خودشون رو نگیرم بهتره!

با همین ایسوز 602 از چند شرکت مختلف سرویس گرفتم هیچ مشکلی نداشته!!

لیست مودم ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%2Fadsl%2F42.pdf)

احتمال زیاد مشکل از شبکه دیتا خودشون هست...
منم مودمم ایسوز 602 ولی گفتن مودمت ناسازگازه
هر کانفیگی هم که فکرشو بکنین من امتحان کردم

Kianoosh
04-04-2010, 21:53
منم مودمم ایسوز 602 ولی گفتن مودمت ناسازگازه
هر کانفیگی هم که فکرشو بکنین من امتحان کردم

من فردا پیگیری می کنم بعید میدونم مشکل از مودم باشه در ضمن شما مودمتو آپدیت کردی؟و مشکلت اینه که موقعی که کانکت رو میزنی چراغ ACT چشمک نمیزنه و بعد از چند ثانیه 678؟

می دونی چرا میگم مشکل از شبکه دیتا خودشون هست چون چند روز که تماس می گرفتم برای یوزر و پس می گفتن مشکل فنی داریم تو مرکز!! و اینکه اگه دفترچه خودشون رو هم دقت کرده باشی این ارور مربوط به اتصال فیزیکی هست کابل LAN مودم (که چراغش روشن و ثابته) خط تلفن (که چراغش ثابت و روشنه و خط رانژه هست) و کانفیگ مودم که اونم مشکلی نداره یا مشکل دیتا شبکه سرویس دهنده که بعدشم گفته با 1899 تماس بگیرید و ...:27:

شما مخابرات تماس گرفتی؟

mehrdad38
04-04-2010, 21:54
يه چيز عجيب .........

سرعتم به 32 هم مي رسه ....

اين باور نكردنيه.....

:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

KING_DESIGNER
04-04-2010, 22:03
يه چيز عجيب .........

سرعتم به 32 هم مي رسه ....

اين باور نكردنيه.....

باباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا:19:
شب و روز ثابته یا در وقت معینی این شکلی میشه ؟
به تاپیک دوربرد هم یه سر بزن جای تشکرهات خالیه :31:

mehrdad38
04-04-2010, 22:29
باباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا:19:
شب و روز ثابته یا در وقت معینی این شکلی میشه ؟
به تاپیک دوربرد هم یه سر بزن جای تشکرهات خالیه :31:

نه بابا اگر 24 ساعته روي 32 بود كه ديگه جاي بحثي نداشت. شبها سرعتش بالا تر مي ره مخصوصا همين موقع ها 10 / 11 شب به بعد.

mary83
04-04-2010, 22:40
خوشابه حالت :31: ما سرعتمون همیشه ثابت 10 البته پارسال 15 بود
راستی وقتی همزمان دو نفر وصلیم سرعت می یا د پایین :41::41::19:
2 هفته با صبا نت حال کردیم بار افتادیم گیر دوست عزیر تر از جانمان مخی:10::10::10::10:

sei_pm
04-04-2010, 22:54
نه بابا اگر 24 ساعته روي 32 بود كه ديگه جاي بحثي نداشت. شبها سرعتش بالا تر مي ره مخصوصا همين موقع ها 10 / 11 شب به بعد.

آپ و دان استریم روی چند ست شده؟

mehrdad38
05-04-2010, 06:27
آپ و دان استریم روی چند ست شده؟

Downstream 120
Upstream 60

reb
05-04-2010, 10:21
با Downstream 120 حداکثر سرعت میشه 15 بیشتر امکانپذیر نیست اگر و مگر آن که بپذیریریم تبلیغ واسطه های دایال آپ رو که با دادن یکی دو لینک ادعا میکنند سرعت دایال آپشون 20 کیلو بایت در ثانیه است و مطابق لینک داده شده علی الظاهر درسته غافل از آن که مودم دایال آپ اصلا بیشتر از 56 کیلو بیت نمیکشه پس آنطور که علمای اعلام میفرمایند باید دلیلی برای این سرعت کاذب وجود داشته باشه

STON-COLD
05-04-2010, 10:44
با Downstream 120 حداکثر سرعت میشه 15 بیشتر امکانپذیر نیست اگر و مگر آن که بپذیریریم تبلیغ واسطه های دایال آپ رو که با دادن یکی دو لینک ادعا میکنند سرعت دایال آپشون 20 کیلو بایت در ثانیه است و مطابق لینک داده شده علی الظاهر درسته غافل از آن که مودم دایال آپ اصلا بیشتر از 56 کیلو بیت نمیکشه پس آنطور که علمای اعلام میفرمایند باید دلیلی برای این سرعت کاذب وجود داشته باشه
من با دیال اپ تا 20 هم دا نلود داشتم(متغیر)
بهترین دان هم تا 12 بوه به صورت ثابت نیم ساعت به بالا

Nava4
05-04-2010, 16:00
من فردا پیگیری می کنم بعید میدونم مشکل از مودم باشه در ضمن شما مودمتو آپدیت کردی؟و مشکلت اینه که موقعی که کانکت رو میزنی چراغ ACT چشمک نمیزنه و بعد از چند ثانیه 678؟

می دونی چرا میگم مشکل از شبکه دیتا خودشون هست چون چند روز که تماس می گرفتم برای یوزر و پس می گفتن مشکل فنی داریم تو مرکز!! و اینکه اگه دفترچه خودشون رو هم دقت کرده باشی این ارور مربوط به اتصال فیزیکی هست کابل LAN مودم (که چراغش روشن و ثابته) خط تلفن (که چراغش ثابت و روشنه و خط رانژه هست) و کانفیگ مودم که اونم مشکلی نداره یا مشکل دیتا شبکه سرویس دهنده که بعدشم گفته با 1899 تماس بگیرید و ...:27:

شما مخابرات تماس گرفتی؟
60 دفعه تماس گرفتم
نه آپدیت نکردم آخه جای دیگه کار می کنه
دقیقا اصلا این اکت چشمک نمیزنه بعد از چند ثانیه هم ارور 678 می ده
دستت درد نکنه لطف میکنی

Kianoosh
05-04-2010, 16:13
60 دفعه تماس گرفتم
نه آپدیت نکردم آخه جای دیگه کار می کنه
دقیقا اصلا این اکت چشمک نمیزنه بعد از چند ثانیه هم ارور 678 می ده
دستت درد نکنه لطف میکنی

پس مشکلمون دقیقا یکی هست منم مودم تجهیزات و خط و ... کاملا سالم هست گویا دیتا نداریم 1899 کسی جواب نمیده پیغام گذاشتم هنوز رسیدگی نشده!مثل اینکه باید یه رو زاز کار بی کار بشیم را بیافتیم برای یه سرویس داغون بریم مخابرات باز دوست عزیز
KING_DESIGNER اون شماره که دادی این شد 77050000 حتی 4 تا 1 هم زدم کسی جواب نمیده!

KING_DESIGNER
05-04-2010, 16:39
ارباب جان ! شماره اون مرکزی که هستی از چند شروع میشه ؟
7705؟ پیش شماره خط شماست ؟
به احتمال زیاد شماره مرکز این شماره هستش .اگر پیش شماره خط شما 7705 باشه البته

با این شماره تماس بگیر 77000000 و در صورت امکان برو سایت مخابرات ببین شماره مرکزتون از چه شماره ای شروع میشه اولین شماره + چهارتا صفر میشه شماره اون مرکز .
من که گرفتم و شد مهرداد هم که گرفته و شده. شما هم تلاشتو بکن میشه. این پیش شماره ها + چهارتا صفر احتمالا یه استاندارد هستش و برای همه مراکز صادق هستش.
سوالی بود در خدمتم.

lord69
05-04-2010, 17:42
سلام
من امروز رفتم user و pass رو گرفتم.الانم وصلم.ولی یکی دوتا مشکل دارم.اول این که وقتی وصل میشم بعد از چند دقیقه دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و error میده که سایت رو پیدا نمیکنه.الانم قاطی کرده هی connection رو قطع میکنه اعصابم خورد شده.
با wireless هم که وصل میشم (با لپ تاپ یا موبایل) پیداش میکنه ولی انگار اینترنتش قطعه.به هیچ سایتی وصل نمیشه.
راستی دیگه به قسمت کانفیگ مودم هم وصل نمیشه.
لطفا کمک کنید.

KING_DESIGNER
05-04-2010, 17:47
سلام
من امروز رفتم user و pass رو گرفتم.الانم وصلم.ولی یکی دوتا مشکل دارم.اول این که وقتی وصل میشم بعد از چند دقیقه دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و error میده که سایت رو پیدا نمیکنه.الانم قاطی کرده هی connection رو قطع میکنه اعصابم خورد شده.
با wireless هم که وصل میشم (با لپ تاپ یا موبایل) پیداش میکنه ولی انگار اینترنتش قطعه.به هیچ سایتی وصل نمیشه.
لطفا کمک کنید.
یعنی کانکت میشی
دوتا سایت رو باز میکنی
و مشغول مطالعه میشی و بعدش که میخوای بری یه سایت دیگه میبینی اینترنت قطعه .و دیسی شدی ؟
آره ؟:31:

lord69
05-04-2010, 17:59
آره
اما اگه دانلود بکنم اینطوری نمیشه.
دردش چیه؟

Kianoosh
05-04-2010, 18:50
ارباب جان ! شماره اون مرکزی که هستی از چند شروع میشه ؟
7705؟ پیش شماره خط شماست ؟
به احتمال زیاد شماره مرکز این شماره هستش .اگر پیش شماره خط شما 7705 باشه البته

با این شماره تماس بگیر 77000000 و در صورت امکان برو سایت مخابرات ببین شماره مرکزتون از چه شماره ای شروع میشه اولین شماره + چهارتا صفر میشه شماره اون مرکز .
من که گرفتم و شد مهرداد هم که گرفته و شده. شما هم تلاشتو بکن میشه. این پیش شماره ها + چهارتا صفر احتمالا یه استاندارد هستش و برای همه مراکز صادق هستش.
سوالی بود در خدمتم.

بله پیش شماره 7705 هست 77050000 20 تا زنگ می خوره کسی جواب نمیده !:دی حالا بازم امتحان می کنم اولین شماره منطقه رو نمی دونم 1899 هم که کلا تعطیله!این دوستمون هم نمی دونم کجا رو تونسته بگیه بهش گفتن باید مودم مخابرات رو میگرفتی!:27:

پس از نظر شما هم مشکلی تو کانفیگ مودم و کانکشن و مدل مودم و ... نیست خطم که رانژه هست!

عجب اشتباهی کردم رفتم مخابرات سرویس گرفتم :دی

KING_DESIGNER
05-04-2010, 19:07
آره
اما اگه دانلود بکنم اینطوری نمیشه.
دردش چیه؟
سلام
خوب خوبه شدیم 4 نفر :31: متاسفانه 4 نفر در این فروم از مخابرات سرویس دارند و همشون هم همین درد رو دارند جالب اینه که من از اواخر بهمن متوجه این موضوع شدم و فکر میکردم به خاطر مودمم هست و دوستان هم میگفتن مودم هست
و 3 روز پیش که زنگ زدم مخابرات میگفت نه مشکل از طرف ما نیست باید زنگ بزنید 17
هنوز خودم متوجه نشدم دلیل اصلی چی میتونه باشه باید عیب یابی بیشتری بکنم
میخوام مودمم رو ریست کنم و یه بار چک کنم
و مسیر سیم تلفن رو هم عوض کنم چون میز سیستمم رو تغییر دادم و در حال حاضر سیسم تلفنم از کنار کابلهای برق سیستم رد شده که ( بازم فکر نکنم عیب از اون باشه ولی شایدبود ! ) ولی خوب میخوام کلا یه تغییری بدم اگر مشکل برقرار بود زنگ میزنم 17 پیگیری کنند .

KING_DESIGNER
05-04-2010, 19:22
بله پیش شماره 7705 هست 77050000 20 تا زنگ می خوره کسی جواب نمیده !:دی حالا بازم امتحان می کنم اولین شماره منطقه رو نمی دونم 1899 هم که کلا تعطیله!این دوستمون هم نمی دونم کجا رو تونسته بگیه بهش گفتن باید مودم مخابرات رو میگرفتی!:27:

پس از نظر شما هم مشکلی تو کانفیگ مودم و کانکشن و مدل مودم و ... نیست خطم که رانژه هست!

عجب اشتباهی کردم رفتم مخابرات سرویس گرفتم :دی
سلام
شما مرکز گمنام هستی درسته ؟ شهید گمنام
7704 - 7705 - 7706 - 7707 - 7708 - 7736 - 7737 - 7738
این پیش شماره هایی هستش که توسط این مرکز مخابراتی ارائه میشه
شما باید به 7704 چهارتا صفر اضافه کنی !
اگر برداشتند که هیچ وگرنه دونه دونه شماره های بالا رو اضافه کن دیگه شانسیه .!:13::31:
ولی برای من شد ! توی پستهای قبلی هم نشوته بودم که روی گوشی موبایلم همچین شماره ای افتاد و منم متوجه شدم که هر مرکز مخابراتی اولین شماره رو برای خودش نگه میداره و اینجوری شناسایی میشه .
مهرداد هم شماره مرکزشون رو گرفته بوده و باهاشون تماس گرفته و صحبت کرده ببینید شماره مهرداد چند بوده .
ولی برای مرکز مخابراتی من چهارتا صفر به رقم پیش شماره ام اضافه شده بود. ( خط رند رو حال میکنی :31: )

name
05-04-2010, 19:23
سلام
بالاخره منم گرفتم.
دیروز کاراش رو تو مخابرات انجام دادم ، بعد از ظهر امروز هم وصل شده.
سرعت دانلود با IDM بین 10 تا 14 متغیره.
تا الان هم قطع نشده.

mehrdad38
05-04-2010, 20:17
سلام
بالاخره منم گرفتم.
تا الان هم قطع نشده.

مبارك انشا الاه برات خوش قدم باشه:31:

lord69
05-04-2010, 20:32
سلام
خوب خوبه شدیم 4 نفر :31: متاسفانه 4 نفر در این فروم از مخابرات سرویس دارند و همشون هم همین درد رو دارند جالب اینه که من از اواخر بهمن متوجه این موضوع شدم و فکر میکردم به خاطر مودمم هست و دوستان هم میگفتن مودم هست
و 3 روز پیش که زنگ زدم مخابرات میگفت نه مشکل از طرف ما نیست باید زنگ بزنید 17
هنوز خودم متوجه نشدم دلیل اصلی چی میتونه باشه باید عیب یابی بیشتری بکنم
میخوام مودمم رو ریست کنم و یه بار چک کنم
و مسیر سیم تلفن رو هم عوض کنم چون میز سیستمم رو تغییر دادم و در حال حاضر سیسم تلفنم از کنار کابلهای برق سیستم رد شده که ( بازم فکر نکنم عیب از اون باشه ولی شایدبود ! ) ولی خوب میخوام کلا یه تغییری بدم اگر مشکل برقرار بود زنگ میزنم 17 پیگیری کنند .

پس اگه به نتیجه ای رسیدی ما رو هم در جریان بگذار.
راستی درباره وایرلس چی؟کسی میدونه مشکل اون چیه؟
ممنون

KING_DESIGNER
06-04-2010, 06:02
پس اگه به نتیجه ای رسیدی ما رو هم در جریان بگذار.
راستی درباره وایرلس چی؟کسی میدونه مشکل اون چیه؟
ممنون
سلام/ روی چشم حتما اصلا میخوام در موردش توی همین تاپیک یه پست ویژه بزارم منوط به این که مشکل حل بشه.
در مورد وایرلست هم من الان متوجه شدم و سئوالت رو خوب نخونده بودم
ببین منم الان وایرلس برای لپ تاپم گذاشتم و یه وقتایی بازی در میاره . خوب؟
شما این کارایی که میگم بکن
دقیقا مثل راه اندازی کارت شبکه برای مودم ( وارد کردن مقادیر IP / subnetmask/gateway )
شما باید این تنظیمات کارت شبکه رو هم برای کارت شبکه وایرلستون اعمال کنید و بهش IP اختصاص بدید
و وقتی هم که لاگین شد و وارد شبکه وایرلس شدید از روزی IP 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم بشید
اگر وارد شد که هیچی مودم سالمه و برای برقرای اینترنت لازمه یه ریستات از مودم و لپتاپ و یا هرچی که دارید بکنید ولی اگر وارد نشد به احتمال زیاد تنظیماتش بهم ریخته و مودمتون باید ریست بشه .
در بعضی مواقع هم REpair جواب میده. که با کلیک بر روی کانکشن وایرلس موجود روی لپتاپتون میتونید کانکشنتون رو REpair کنید ولی بعضی وقتها جواب میده .

STON-COLD
06-04-2010, 06:24
سلام دوستان:31:
بالا خره مشکل من حل شد
حالا سوالم دارم
بعد از پر کردن فرم یک بار دیگه باید بری پسورد رو بگیری ؟

ahmaad313
06-04-2010, 10:36
سلام
اگر برداشتند که هیچ وگرنه دونه دونه شماره های بالا رو اضافه کن دیگه شانسیه .!:13::31:
ولی برای من شد ! توی پستهای قبلی هم نشوته بودم که روی گوشی موبایلم همچین شماره ای افتاد و منم متوجه شدم که هر مرکز مخابراتی اولین شماره رو برای خودش نگه میداره و اینجوری شناسایی میشه .
مهرداد هم شماره مرکزشون رو گرفته بوده و باهاشون تماس گرفته و صحبت کرده ببینید شماره مهرداد چند بوده .
ولی برای مرکز مخابراتی من چهارتا صفر به رقم پیش شماره ام اضافه شده بود. ( خط رند رو حال میکنی :31: )

برای اطلاع از شماره های هر مرکز میتونید

با 190 روابط عمومی مخابرات استان تهران تماس بگیرید!

من زنگ زدم گفت هنوز به پیش شماره های 5 و 7 نمیدیم!!!!!!!!1

کسی هست که گرفته باشه با 77
و 55
؟

MH_SANIANI
06-04-2010, 11:25
کسی از اشرفی اصفهانی هست ؟!
من رفتم میگه باید بری شرکت خصوصی !!:d

STON-COLD
06-04-2010, 12:14
برای اطلاع از شماره های هر مرکز میتونید

با 190 روابط عمومی مخابرات استان تهران تماس بگیرید!

من زنگ زدم گفت هنوز به پیش شماره های 5 و 7 نمیدیم!!!!!!!!1

کسی هست که گرفته باشه با 77
و 55
؟
برو مرکز مخابراتی خودتون با رئیس مرکز صحبت کن...
من
2 روز پیش رفتم مرکز مخابراتی زنه گفت adsl نمیدیم
بعد گفتم مخابرات میده
گفت به اشخاص خاص میدیم
گفتم تو سایت زده میدیم
گفت با رئیس یا معاون صحبت کن
این دو روز هم رفتم و اومدم تا رئیس بالا --خره اومد:8::8:

MH_SANIANI
06-04-2010, 12:20
عجب فیلمی هستن !
باید التماس کنیم !
همون خصوصی خوبه !

advbrain
06-04-2010, 13:02
سلام دوستان
کیفیت اینترنت ADSL مخابرات چطوره؟ سرعتش خوبه؟ 256 هم میدن؟
فیلتر زیاد داره؟

یعنی ایرادی داره یا نه

name
06-04-2010, 14:59
امروز سرعتش نسبتا خوبه.

advbrain
06-04-2010, 15:26
من الان فن وا دارم
میخواستم بدونم اگه برم از مخابران بگیرم بهتره؟شما راضی هستی؟
256 هم میدن؟

Kianoosh
06-04-2010, 15:57
سلام
اگر برداشتند که هیچ وگرنه دونه دونه شماره های بالا رو اضافه کن دیگه شانسیه .!
ولی برای مرکز مخابراتی من چهارتا صفر به رقم پیش شماره ام اضافه شده بود. ( خط رند رو حال میکنی )

با این شماره تماس گرفتم 770544444 مستقیم مسئول مخابرات نه شبکه دیتا گفت بله مشکل از پورت هست فردا پس فردا رفع میشه...باقی اون شماره ها با 4 تا 0 هم تست نکردم 77040000 هم جواب نمی دادن اینجا مرکز شهدای گمنامه اینا یکم!!!:دی :دی

name
06-04-2010, 16:00
من الان فن وا دارم
256 هم میدن؟

تا الان که خوبه.(فعلا قطعی نداشته)سرعتش که نسبتا بد نیست.محدودیت حجمی هم نداره.ماهی 10 تومن میارزه.
256 هم مثل اینکه شرایط داره به من که ندادن.

advbrain
06-04-2010, 16:29
چند وقته داری؟

advbrain
06-04-2010, 16:54
فیلترینگ مخابرات چطوریه؟ زیاده یا نه خوبه و معمولیه

sei_pm
06-04-2010, 17:22
من الان فن وا دارم
256 هم میدن؟

اگر 256 میدادن که کسی از شرکتهای آشغال مثل شاتل سرویس نمی گرفت.
فیلترینگ هم مثل شرکتهاست.

advbrain
06-04-2010, 17:25
پس بریم مخابرات یه 128 بگیریم :31:
فن آوا که حال نمیده :41:

sei_pm
06-04-2010, 17:48
پس بریم مخابرات یه 128 بگیریم :31:
فن آوا که حال نمیده :41:

باورت نمیشه همین سرویس 128 نامحدود رو آسیاتک داره میده 30000 تومان و سرعت دانلودش هم همون 15 هست .شاید سرعت آپلود مخابرات کمتر از شرکتها باشه ولی دانلودش فرق نمیکنه.
این مهرداد هم سرویسش وصل شده دیگه خبری ازش نیست حداقل یک تست از سرور باکو نمی ندازه.

KING_DESIGNER
06-04-2010, 19:47
با این شماره تماس گرفتم 770544444 مستقیم مسئول مخابرات نه شبکه دیتا گفت بله مشکل از پورت هست فردا پس فردا رفع میشه...باقی اون شماره ها با 4 تا 0 هم تست نکردم 77040000 هم جواب نمی دادن اینجا مرکز شهدای گمنامه اینا یکم!!!:دی :دی
والا دیگه فکر اونجاشو نکرده بودم :دی !!! ولی عجیبه که با چهارتا 0 جواب ندادن چون برای مهرداد شد برای منم شد حالا ممکنه هر منطقه رسم مخصوص خودشو داشته باشه :):31::13:
ولی مهم همینه که از شر 1899 راحت شدی :)) حالا یه چیزی شماره رو که پیدا کردی سیریش نشو و هر ماه یه بار زنگ بزن اگه هر روز زنگ بزنی ممکنه بری توی BLaCK LIST و دیگه تحویلت نگیرن .:46:
من بودم همین راهو انتخاب میکردم و اینقدر پاپیچ نمیشدم بزار یه هفته بگذره وصل شد که هیچی وگرنه میتونی بعدا سیریش بشی و حتی حضوری بری صحبت کنی و اعتراض کنی ولی کاری نکن که تحویلت نگیرن . :27:چون اصلا قرار نیست جواب مشتری رو بدهند و فقط برای کارای اداری اون تلفن رو ساختند .برای کارای مشتری 1899 رو ساختند که نباید کسی گوشی رو جواب بده :27::31:
ایشالا که درست میشه . درست شد باید بیای شیرینی بدی :31:

advbrain
06-04-2010, 19:53
تصمیم گرفتم یه خط تلفن جدید بخرم و از مخابرات adsl بگیرم
میگن که پولش روی قبض تلفن میاد حالا اگه بعدا پشیمون شدم میشه سرویس رو راحت قطع کرد یا درد سر داره؟

sei_pm
06-04-2010, 20:08
تصمیم گرفتم یه خط تلفن جدید بخرم و از مخابرات adsl بگیرم
میگن که پولش روی قبض تلفن میاد حالا اگه بعدا پشیمون شدم میشه سرویس رو راحت قطع کرد یا درد سر داره؟

درخواست میدی قطع می کنند. مثل وقتی که می خوای خط رو قطع کنی.

lord69
06-04-2010, 23:20
سلام/ روی چشم حتما اصلا میخوام در موردش توی همین تاپیک یه پست ویژه بزارم منوط به این که مشکل حل بشه.
در مورد وایرلست هم من الان متوجه شدم و سئوالت رو خوب نخونده بودم
ببین منم الان وایرلس برای لپ تاپم گذاشتم و یه وقتایی بازی در میاره . خوب؟
شما این کارایی که میگم بکن
دقیقا مثل راه اندازی کارت شبکه برای مودم ( وارد کردن مقادیر IP / subnetmask/gateway )
شما باید این تنظیمات کارت شبکه رو هم برای کارت شبکه وایرلستون اعمال کنید و بهش IP اختصاص بدید
و وقتی هم که لاگین شد و وارد شبکه وایرلس شدید از روزی IP 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم بشید
اگر وارد شد که هیچی مودم سالمه و برای برقرای اینترنت لازمه یه ریستات از مودم و لپتاپ و یا هرچی که دارید بکنید ولی اگر وارد نشد به احتمال زیاد تنظیماتش بهم ریخته و مودمتون باید ریست بشه .
در بعضی مواقع هم REpair جواب میده. که با کلیک بر روی کانکشن وایرلس موجود روی لپتاپتون میتونید کانکشنتون رو REpair کنید ولی بعضی وقتها جواب میده .

سلام
ممنون از توضیحاتت.ولی الان مشکلشو فهمیدم.وایرلسم هم اگه 1 دقیقه بیکار بمونه قطع میشه!
واقعا رو اعصابمه!مهندس جان 1 راهی پیدا کن لطفا!

STON-COLD
06-04-2010, 23:50
شماره ی پرونده همون یوزر نیم هست؟

prance666
07-04-2010, 00:55
دوستان من در منطقه پیروزی مخابرات اشرفی اصفهانی هستیم والا من رفتم مخابرات گفت الان پورت کم داریم به همه نمیدیم ولی دوستم باباش اونجا آشنا داشت و رفت 2 روزه گرفت به نظرتون نمیشه کاری کرد خیلی طول میکشه که پورت بگیرن یا نه

KING_DESIGNER
07-04-2010, 05:30
سلام
ممنون از توضیحاتت.ولی الان مشکلشو فهمیدم.وایرلسم هم اگه 1 دقیقه بیکار بمونه قطع میشه!
واقعا رو اعصابمه!مهندس جان 1 راهی پیدا کن لطفا!
ببینم توی خونه تلفنیداری که بدون اسپیلتر به پریز زده باشی یا نه ؟:46::13:

STON-COLD
07-04-2010, 09:18
شماره ی پرونده همون یوزر نیم هست؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟

ELSIN
07-04-2010, 16:32
سلام
بالاخره منم گرفتم.
تا الان هم قطع نشده.

مبارک باشه من هم 1شنبه درخاست دادم هنوز خبری نیست (هفت تیر)

شما مودمتون چیه کدوم مرکز مخابراتی هستید

KING_DESIGNER عزیز و دوستانی که می گفتند اگه دانلود نکنیم اینترنت قطع میشه از چه مودمی استفاده میکنین و کدوم مرکز مخابراتی هستید

من میخام D-LINK 2540 (39 تومن)بگیرم یا Asus am604 که نمیدونم چنده کسی میدونه

:11:

mehrdad38
07-04-2010, 17:02
براي من كه اصلا تا به الان قطع نشده البته اين نكته رو بگم كه من مودم رو در حالت Bridge قرار دادم. يه فايل تصويري با حجم 300 مگابايت حدود 5 ساعت طول كشيد.

lord69
07-04-2010, 18:14
ببینم توی خونه تلفنیداری که بدون اسپیلتر به پریز زده باشی یا نه ؟:46::13:

تو خونه دارم اما مربوط به خط adsl دار نیستند.الان به این خطم هیچ تلفنی وصل نیست.

sei_pm
07-04-2010, 18:22
براي من كه اصلا تا به الان قطع نشده البته اين نكته رو بگم كه من مودم رو در حالت Bridge قرار دادم. يه فايل تصويري با حجم 300 مگابايت حدود 5 ساعت طول كشيد.

دیدی خودت از همه انتظار داشتی تست بندازن حالا که کارت راه افتاده به تاپیک هم سر نمیزنی.
تست از سرور باکو بنداز.

KING_DESIGNER
07-04-2010, 20:10

KING_DESIGNER عزیز و دوستانی که می گفتند اگه دانلود نکنیم اینترنت قطع میشه از چه مودمی استفاده میکنین و کدوم مرکز مخابراتی هستید

سلام
من مودمم am 604g هستش قیمت هم الان زیاد شده حدود 90 تا 100 تومنه ولی خودم 75 خریدم از شرکت .!!!
جالبه که توی بازار 73 هم بود ولیم یخواستم اطمینانی باشه. :41::31:

مهرداد جان خواهش میکنم داغ دل بچه های فروم رو تازه نکن همه در خوش بینانه ترین حالت بیشتر از 10 تا نمیگیرن اینجوری فقط برای خودت دشمن درست میکنی :31::31::31::31::31::31:

تو خونه دارم اما مربوط به خط adsl دار نیستند.الان به این خطم هیچ تلفنی وصل نیست.
سلام
این قطع شدنها کم کم داره مشکل بزرگی میشه
فردا زنگ میزنم 17 ببینم چیکار میشه کرد. تا الان فکر میکردم مشکل از خونه است سیمها رو ردیابی کردم پشت مودم رو هم بررسی کردم انگار نه انگار :19:

lord69
07-04-2010, 21:21
دستت درد نکنه مهندس.ما رو هم بی خبر نذار:sad:
راستی این 17 واسه چه کاریه؟خرابی خطوط؟

ELSIN
07-04-2010, 22:05
سلام
من مودمم am 604g هستش قیمت هم الان زیاد شده حدود 90 تا 100 تومنه ولی خودم 75 خریدم از شرکت .!!!
جالبه که توی بازار 73 هم بود ولیم یخواستم اطمینانی باشه. :41::31:

ببینم am604g با مدل am604 یکیه یافرق داره
جیگر نگفتی مشکل قطع شدن اینترنت در وقتی که ازش استفاده نمیکنی رفع شد یا نه میخام بدونم مربوط به مودمه یا مرکز مخابرات

نظرتون راجبه D-LINK 2540 چیه

بله:20:

mary83
07-04-2010, 22:51
برای من یک فایل 100 مگی حدود 2 ساعت و نیم طول می کشه
تو سایت speed می رم error می ده!!!!!!!! اصلا به سروز وصل نمی شه
آها شبا که می زارم که دانلود شه بعنی با لپ تاپ کار نمی کنم می بیننم که چیزی دان نشده؟؟؟؟؟
راستی ماله من رو PPOEE هست ( جتد تا p , o و e داشت؟:31::31:)
راستی وفتی یک نفر می گداره دان نفر دیگه به سختی وارد گوگل سایت می شه:31::31:

KING_DESIGNER
08-04-2010, 00:26
دستت درد نکنه مهندس.ما رو هم بی خبر نذار:sad:

ببینم am604g با مدل am604 یکیه یافرق داره
جیگر نگفتی مشکل قطع شدن اینترنت در وقتی که ازش استفاده نمیکنی رفع شد یا نه میخام بدونم مربوط به مودمه یا مرکز مخابرات

نظرتون راجبه D-LINK 2540 چیه

بله:20:
اون دوتا مدل مودم یکیه فرقی نداره ( تا جایی که من میدونم و اسم کاملش هم اینه wl-am 604 G که به اختصار در فرومها میگن 604 چون کسی حال نداره کاملشو تایپ کنه
17 شماره خرابی تلفن هستش که خطوط بیرون از خونه رو تا مرکز مخابراتی مجانی چک میکنه.
هنوز هم این قطعی های من رفع نشده فعلا امروز یه خورده بهتر بود ولی بازم باید چک کنم
هنوز یه جاهایی باقی مونده
من توی این موندم که چرا 4 نفر از کاربران مخابرات این جوری شدند ؟؟ و برای بقیه همچین مشکلی پیش نمیاد ؟
چون چراغ مودمم هم قرمز نمیشه ؟ وقتی من دیسکانکت میکنم و بصورت دستی ریستارت میکنم چراق قرمز روشن میشه و بعدش خاموش میشه و سپس کانکت میشه و اتصال پایدار می مونه ولی وقتی که خود به خود قطع میشم اصلا چراغ قرمزش روشن نمیشه و یه دفعه میزنی یاهو دات کام و میبینی که بعله دیسی شده .
این باری من خیلی جالبه.:13:
من کلا با محصولات DLINK میونه خوبی ندارم .

ELSIN
08-04-2010, 00:34
آها شبا که می زارم که دانلود شه بعنی با لپ تاپ کار نمی کنم می بیننم که چیزی دان نشده؟؟؟؟؟

شما از چه پورتای استفاده میکنید هر دو lan هست یا usb و lan
مودمتون چیه. تنظیماتی برای تقسم سرعت کردید

درسش pppoe هست:31:

mary83
08-04-2010, 00:51
شما از چه پورتای استفاده میکنید هر دو lan هست یا usb و lan
مودمتون چیه. تنظیماتی برای تقسم سرعت کردید

درسش pppoe هست:31:

مودمم لینکسیس wag45g ) یه همچین اسمی داره:31::31:
با وایرلس وصل می شیم . 2 نفر باهم .
هیچ تنظیمی نکردم

Big-travian
08-04-2010, 06:14
برای من همین الان وصل شد:31:
چه جوری از speed test سرعتم رو میتونم بزارم؟

sei_pm
08-04-2010, 07:03

او نسرور کویت خرابه روی یک هرم نزدیک اون کلیلک ککن تست شروع میشه.

sei_pm
08-04-2010, 07:27
برای من همین الان وصل شد:31:
چه جوری از speed test سرعتم رو میتونم بزارم؟

اول روی اون هرم که دورش خط کشیدم کلیک کنید و در انتها copy direct link رو بزنید و اینجا paste کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Big-travian
08-04-2010, 09:07

Big-travian
08-04-2010, 09:30
با نرم افزار چیز شکن تست گرفتم این شد:

sei_pm
08-04-2010, 10:14

فلتر شکن نتیجه تست رو اشتباهی میندازه و در عمل سرعت بالاتر نمیره.از کدوم برنامه استفاده کردی؟
سرعت آپلود خیلی بد هست.

mehrdad38
08-04-2010, 10:27
تست من:

pooria.rio
08-04-2010, 10:32
تست من:

اووووووووووه
PING رو ببین !!!!:18:

Big-travian
08-04-2010, 10:33
فلتر شکن نتیجه تست رو اشتباهی میندازه و در عمل سرعت بالاتر نمیره.از کدوم برنامه استفاده کردی؟
سرعت آپلود خیلی بد هست.
اونی که شما نقل کردی بدون فلتر شکن هست
از نرم افزار ultra 9.6
استفاده کنید ولذت ببرید:31:

name
08-04-2010, 11:06

ممنون

مودم رو از مخابرات گرفتم huawei mt882a قیمت 25000 تومان.مخابرات شهید غریبی.
تا الان که استفاده کردم قطع نشده.

sei_pm
08-04-2010, 11:59
تست من:

یک تست دیگه بگیر پینگت که بالا هست هیچ سرعت آپلودت هم دو برابره.

mehrdad38
08-04-2010, 13:07
اينم يه تست ديگه:

sei_pm
08-04-2010, 13:48
اينم يه تست ديگه:

این باز قابل قبول تر شد آخه قبلا گفته بودی سرعت آپلود رو 64 ست شده .
از چندتا سرور دیگه هم تست بگیر.
پس الان راضی هستی؟ راجع به بالاتر از 128 دقیقا چکار باید کرد . هر کس از رو دلش یک چیزی میگه.

mehrdad38
08-04-2010, 14:25
الان به هيچ احد و ناسي بالاتر از 128 نمي دن خيالت راحت باشه من خيلي تلاش كردم جر و بحث كردم گفتم دانشجوام ولي فايده اي نداشت.
گفت اصلا بالاتر از 128 نداريم كه بخوايم ارائه بديم.

ferble
08-04-2010, 14:26
speedtest اصلا اعتبار نداره اگه تست واقعی میخواهین اینجا برین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehrdad38
08-04-2010, 15:12
اينم يه تست ديگه از سرور يروان:

و اين هم يه تست LIVE از IDM در حال دانلود:

sei_pm
08-04-2010, 15:13
الان به هيچ احد و ناسي بالاتر از 128 نمي دن خيالت راحت باشه من خيلي تلاش كردم جر و بحث كردم گفتم دانشجوام ولي فايده اي نداشت.
گفت اصلا بالاتر از 128 نداريم كه بخوايم ارائه بديم.

پس به نظر شما هم این جریان قاضی و ...... من در آرودی هست؟

mehrdad38
08-04-2010, 15:22
آره بابا

اينطوري گفتن كه عقب موندگي شون پيدا نباشه يه بهانه اي داشته باشن مردم نگن بعد از اين همه سال چرا نمي تونيد بالاتر از 128 بديد.

rsiamak
08-04-2010, 15:52
با سلام به دوستان

كسي مي دونه مخابرات منطقه كاشاني (فكر كنم ميشه منطقه 4) اين سرويس رو ميده يا نه؟
در ضمن اگرمستاجر باشي اومدن صاحب خط الزاميه؟

ممنون از لطفتون

sei_pm
08-04-2010, 16:06
با سلام به دوستان

كسي مي دونه مخابرات منطقه كاشاني (فكر كنم ميشه منطقه 4) اين سرويس رو ميده يا نه؟
در ضمن اگرمستاجر باشي اومدن صاحب خط الزاميه؟

ممنون از لطفتون

کد 4 رو نمیده. فکر کنم با بردن اجاره نامه مشکلی نباشه و نیازی به آوردن صاحب خط نیست.

rsiamak
08-04-2010, 16:11
کد 4 رو نمیده. فکر کنم با بردن اجاره نامه مشکلی نباشه و نیازی به آوردن صاحب خط نیست.

سپاس از پاسخت دوست عزيز. يعني پيش شماره 4406 رو ميده يا نه؟

sei_pm
08-04-2010, 16:22
نمیده دوست من برای اطلاعات بیشتر برو به:

KING_DESIGNER
08-04-2010, 16:26
مهرداد بسه دیگه بابا قبولت داریم پرتاپیک رو کردی شات اسکرین :31: اقا ایشالا به سلامتی ازش استفاده کنی:31:

rsiamak
08-04-2010, 16:39
نمیده دوست من برای اطلاعات بیشتر برو به:

تو اين آدرس اشاره دقيقي به پيش شماره ها نكرده .
بهر حال از راهنماييتون ممنونم.

mehrdad38
08-04-2010, 16:50
مهرداد بسه دیگه بابا قبولت داریم پرتاپیک رو کردی شات اسکرین :31: اقا ایشالا به سلامتی ازش استفاده کنی:31:
خوب چكار كنم sei_pm عاشق تسته گفتم براش تست همه جوره بزارم يه وقت از دست من شاكي نشه.

mehrdad38
08-04-2010, 16:58

شما زنگ بزنين به امور مشتركين مركز مخابراتي تون ازشون بپرسين جواب ميدن.

sei_pm
08-04-2010, 17:36

منقه 4 تو اون صفحه یعنی تلفنهایی که با4 شروع میشه. اسم مراکز هم زده اگر میدونی که هیچی وگرنه شتبه زنگ بزن 190 با اپراتور صجبت کن هم اسم مرکز رو بپرس هم شماره امور مشترکین رو.

خوب چكار كنم sei_pm عاشق تسته گفتم براش تست همه جوره بزارم يه وقت از دست من شاكي نشه.

خودت عاشق تستی خوبه یادت رفته ........
بعد 3 تا تست انداختی کل تاپیک پر شد.

mehrdad38
08-04-2010, 18:19
منقه 4 تو اون صفحه یعنی تلفنهایی که با4 شروع میشه. اسم مراکز هم زده اگر میدونی که هیچی وگرنه شتبه زنگ بزن 190 با اپراتور صجبت کن هم اسم مرکز رو بپرس هم شماره امور مشترکین رو.

ديگه پرسيدن نمي خواد تو پست بالا گذاشتم براش

name
08-04-2010, 20:43
دوستانی که مشکل قطع شدن رو داشتند ، هنوز هم مشکل براشون وجود داره؟

Big-travian
08-04-2010, 22:52
اخرین تست:31:

name
08-04-2010, 23:07
اخرین تست:31:

حدالقل امروز تست میگرفتی.
مخابرات و 6 مگ؟
===========

دوستانی که مشکل قطعی داشتن احتمالا از تنظیمات کانکشن‌شون باید باشه.مطمئن نیستم مشکل شما هم از اینجا باشه یا نه ولی داشتم با تنظیمات کانکشن ور میرفتم که این مشکل برام بوجود اومد.تنظیمات رو به حالت قبل برگردوندم درست شد.

KING_DESIGNER
09-04-2010, 00:01
name عزیز تنظمیاتتو بزار ببینیم چیکار باید بکنیم مرسی.

name
09-04-2010, 00:49
گزینه‌ای که مشخص کردم رو تغییر داده بودم به گزینه پائینی که باعث شده بود تا ارتباط در زمان کار نکردن قطع بشه دوباره همون رو انتخاب کردم درست شد.
ممکنه مشکل شما از این نباشه ولی خوب امتحان کن شاید درست شه.البته بطور پیش فرض باید همین گزینه درست فعال باشه.

mehrdad38
09-04-2010, 10:48
من فكر مي كنم اين قطع شدن ها براي اينه كه مودم رو PPOEE تنظيم شده حالا مگه آيه اومده رو اتومات تنظيم كنين من الان روي Bridge تنظيم كردم تا به الان يكبار هم قطع نشده ساعتها هم بوده كه اصلا دانلودي نداشتم ولي كانكت بودم.

KING_DESIGNER
09-04-2010, 11:22
من فكر مي كنم اين قطع شدن ها براي اينه كه مودم رو PPOEE تنظيم شده حالا مگه آيه اومده رو اتومات تنظيم كنين من الان روي Bridge تنظيم كردم تا به الان يكبار هم قطع نشده ساعتها هم بوده كه اصلا دانلودي نداشتم ولي كانكت بودم.
خداوندا بار الهااا:19: مهرداد جان عزیزم:2:
چه جوری میشه یک لپتاپ وایرلس دار ( پورت شبکه نداره فقط وایرلس داره ) + یک کامپیوتر که لن داره رو به یک عدد مودم وایرلس دار وصل کرد که هر دو بتونن به طور همزمان استفاده کنند ؟
نه چیکار باید کرد ؟
متاسفانه برای وایرلس شیر کردن معنا نداره من کانکشن میسازم و شیر هم میکنم که دوتا سیستم هم زمان استفاده کنند ولی نمیشه
بدبختی هم اینجاست هر دفعه که سیستم روشن باشه لپتاپ میتونه وصل باشه
ولی اتگه لپ تاپ زودتر وصل باشه و سیستم هم بخوایم روشن کنیم نمیشه ( چون لپتاپ برای خودش کانکت شده و داره استفاده میکنه ) و فقط در یک صورت میتونیم از اینترنت استفاده کنیم یا اول از همه سیستم رو روشن کنیم و بعدش لپتاپ رو کانکت کنیم ( چون کانکشن اصلی توی سیستم هستش ) یا این که لپتاپ برای خودش تنهایی استفاده کنه و سیستم منتظر وایسه تا کار لپ تاپ تموم بشه و بعدش کانکنش خودشو وصل کنه. حالا اگر خواست دانلودی هم بکنه باید دانلودش رو نیمه کاره بزاره و بره .
من قبلا همه اینها رو انجام دادم نیمشه بهترین راه همون pppoe هستش که مودم 24 ساعته نصبه بدبختی اینجاست نمیدونم چی توی سیمهای مخابرات ریختند یکی از بچه ها دیشب یه عکس گذاشت name عزیز رو میگم
و توی عکس یه گزینه رو تیک زده بود که برای مودم من dial on demond تعریف شده ولی با دستکاری اعداد اون هم به جایی نرسیدیم .
:19:

vishtasp2
09-04-2010, 14:10
تجربه من بعد از 3 هفته

1- سرعت خیلی پایین

هفته اول سرعت بین 60 kbits/s تا 70 kbits/s

از هفته دوم سرعت بین40 kbits/s تا 50 kbits/s

2- مشکل قطع شدن هنگامی که دانلود نمیکنم در 80% مواقع

mehrdad38
09-04-2010, 14:21
خداوندا بار الهااا:19: مهرداد جان عزیزم:2:

دستت درد نكنه ديگه جلوي اسم من Smile استفراغ ميزاري:29:

STON-COLD
09-04-2010, 14:45
ویرایش:27:

KING_DESIGNER
09-04-2010, 14:49
تجربه من بعد از 3 هفته

1- سرعت خیلی پایین

هفته اول سرعت بین 60 kbits/s تا 70 kbits/s

از هفته دوم سرعت بین40 kbits/s تا 50 kbits/s

2- مشکل قطع شدن هنگامی که دانلود نمیکنم در 80% مواقع
ظاهرا مخابرات بازم گند زد :2:

دستت درد نكنه ديگه جلوي اسم من Smile استفراغ ميزاري:29:
نه بابا چرا حالا ناراحت میشی :31: مرد حسابی من و تو رفیقیم اون اسمایل هم در مورد سرویسهای مخابرات بود که مارو به این حال و روز انداخته تو هم دیگه ناز میکنی بالام جان:31:

محدویت حجمی داره یا نه؟؟
نه ولی مشکلات خاص خودشو داره.

hamid227
09-04-2010, 15:12
بقیه دوستان هم مشکل قطعی خود به خود سرویس رو دارن ؟
مشکل من اینه : ( با مودم 2640 یو از دی لینک ، لینک 128 کیلو از مرکز محلاتی )

1 _ قطعی زود به زود ، و عدم کانکت شدن ، مگر ریست کردن مودم ( چه بریج ، چه پی پی پی او ای )
2 _ وقتیی سیم تلفن وصله به مودم ، آی پی روتر اصلا جواب نمی ده و تایم اوت می شه ، وقتی سیم رو می کشم ، زودی بالا می آد ...

حالا مودم رو از دوستم می گیرم ، رو خط خونه تست می کنم ، ببینم مشکل از مودمه یا خط .

دوستان هم این مشکل رو دارن ؟

akhoond
09-04-2010, 15:31
دوستان ، راهی برای این قطع شدن کذایی پیدا نکردین هنوز ؟ بد جوری رو اعصاب ها

*** پست یوزر به نام Hamid227 رو من سند کردم ، براردرم قبل من لاگ این کرده بود ، حواسم نبود ، با آیدی اون سند کردم ، کسی اگه دستش می رسه ، ادیت کنه بالای این پست خودم ، بی زحمت ، تنکس

mehrdad38
09-04-2010, 15:40
نه بابا چرا حالا ناراحت میشی :31: مرد حسابی من و تو رفیقیم اون اسمایل هم در مورد سرویسهای مخابرات بود که مارو به این حال و روز انداخته تو هم دیگه ناز میکنی بالام جان:31:
نه ولی مشکلات خاص خودشو داره.

:11::10::10::10:

KING_DESIGNER
09-04-2010, 15:58
دوستان ، راهی برای این قطع شدن کذایی پیدا نکردین هنوز ؟ بد جوری رو اعصاب ها

*** پست یوزر به نام Hamid227 رو من سند کردم ، براردرم قبل من لاگ این کرده بود ، حواسم نبود ، با آیدی اون سند کردم ، کسی اگه دستش می رسه ، ادیت کنه بالای این پست خودم ، بی زحمت ، تنکس
به به به به به ببین کی اومده
داش اخوند تو هم رفتی سراغ مخابرات ؟ :31::13:
خوب چرا به تاپیک دوربرد سری نیمزنی ؟ با یه اکانت ایزی اسکای میتونی 512 نامحدود داشته باشی برادر اخوند گرام :31: توی امضای من میتونی ادرسشو برداری یه سر بزن در خدمتیم.

akhoond
09-04-2010, 16:17
به به به به به ببین کی اومده
داش اخوند تو هم رفتی سراغ مخابرات ؟ :31::13:
خوب چرا به تاپیک دوربرد سری نیمزنی ؟ با یه اکانت ایزی اسکای میتونی 512 نامحدود داشته باشی برادر اخوند گرام :31: توی امضای من میتونی ادرسشو برداری یه سر بزن در خدمتیم.

مخلصیم ، تو خوبی ؟
نه ، زود قضاوت کردی ، مشکل من نیستم ، مشکل برای یکی از دوستان هست متاسفانه .... :13:
خط رانژه شده ، ولی قطع می شه ( سوتی دادم ، پست قبلی رو با آی دی برادرم سند کردم ، که اول باید تایید بشه )
هم بریج رو تست کردم ، هم پی پی پی او ای رو ، همه رو تست کردم ، ولی قطع لامصب ، نمی دونم چشه ...

حالا راهی پیدا شده یا نه ؟ 100 % مشکل از اون طرفه ؟ کجا باید بگه این مشکل رو ؟

یا حق

KING_DESIGNER
09-04-2010, 16:33
مخلصیم ، تو خوبی ؟
نه ، زود قضاوت کردی ، مشکل من نیستم ، مشکل برای یکی از دوستان هست متاسفانه .... :13:
خط رانژه شده ، ولی قطع می شه ( سوتی دادم ، پست قبلی رو با آی دی برادرم سند کردم ، که اول باید تایید بشه )
هم بریج رو تست کردم ، هم پی پی پی او ای رو ، همه رو تست کردم ، ولی قطع لامصب ، نمی دونم چشه ...

حالا راهی پیدا شده یا نه ؟ 100 % مشکل از اون طرفه ؟ کجا باید بگه این مشکل رو ؟

یا حق
سلام
یعنی اگه دانلود نکنه قطع میشه یا اینکه نه همیشه قطعه ؟
اگر مورد اول باشه که با تو میشیم 5 نفر که هنو ز هم نفهمیدیم چشه فقط یکی از بچه ها با کانکشن بریج ست کرده بود اومد گفت درستش کرده و در پستهای قبلی به نام NAMe عکس اون پنجره دستکاری شده رو گذاشته.
ولی برای کانشکن pppoe هنز نفهمیدم چه مرگشه .:13: باید زنگ بزنم 17

akhoond
09-04-2010, 16:46
سلام
یعنی اگه دانلود نکنه قطع میشه یا اینکه نه همیشه قطعه ؟
اگر مورد اول باشه که با تو میشیم 5 نفر که هنو ز هم نفهمیدیم چشه فقط یکی از بچه ها با کانکشن بریج ست کرده بود اومد گفت درستش کرده و در پستهای قبلی به نام NAMe عکس اون پنجره دستکاری شده رو گذاشته.
ولی برای کانشکن pppoe هنز نفهمیدم چه مرگشه .:13: باید زنگ بزنم 17

من دیروز خونه شون بودم ، گذاشتم رو پی پی پی ... ، دانلود هم گذاشتم ، کار می کرد ، دان رو Pause کردم ، دی سی شد ، یعنی دی سی نمی شه ها ، وصله ، چرا نت روی مودم روشنه ، ولی هیچی لود نمی کنه ، مودم رو خاموش روشن کنم ، درست می شد ...

گذاشتم روی بریج ، تست گذاشتم مشکلی نداشت ، دیگه بی دانلود رو تست نکردم که چقدر دووم می آره ، ولی امروز می گفت که 100 دفعه هم روی بریج قطع می شد ...

نتیجه : سرویس رو ول کنی ، دی سی نمی شه ، ولی چیزی هم لود نمی کنه .

آره ، فکر کنم ما مورد 5 ام هستیم ...

آخه به 17 چه ربطی داره ؟ زنگ بزنید ، می گن خط تون سالمه ، مشکلی نداره ، همین که تلفن تون سالمه و شماره می گیرید و می گیرند ، از نظر 17 بی مشکله ، من هم مثل ارباب حدس می زنم مشکل از دیتا باشه ، و نیز حدس می زنم به این راحتی ها نشه بهشون فهموند که مشکل دارن ....

فکری دیگه ای باید کرد ....

KING_DESIGNER
09-04-2010, 17:06
خوب منم زنگ زدم گفتش سالمه از طرف ما مشکلی نداره باید زنگ بنزید 17 ممملکت گل و بلبله اونوقت خدا تومن روی قبض تلفن برای توسعه خطوط روستاها ازمون مییگرند اول همین تهران بی صاحاب مونده !!! رو درستش کنند بعدش برند به دک و دهاتها برسند

RAPP
10-04-2010, 09:29
ما امروز با کلی شوق و ذوق رفتیم درخواست بدیم گفتن اصلا تو کرج نیومده!!!!!!:41:
کسی نمی دونه کی واسه کرج هم راه اندازی میشه؟؟؟؟؟

hamid_07
10-04-2010, 12:52
اینم از تست من تازه الان وصل شد واقعا فاجعه اس:41: :2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sei_pm
10-04-2010, 14:42
ما امروز با کلی شوق و ذوق رفتیم درخواست بدیم گفتن اصلا تو کرج نیومده!!!!!!:41:
کسی نمی دونه کی واسه کرج هم راه اندازی میشه؟؟؟؟؟

عزیز داخل خود تهران کاملا همه مناطق پوشش داده نشده اونوقت چطور می خواهید تو کرج سرویس بدند.

mehrdad38
10-04-2010, 16:00
اینم از تست من تازه الان وصل شد واقعا فاجعه اس:41: :2:

دانلودت اندازه آپلود منه :18::18::18::18::18::18:

mehrdad38
10-04-2010, 16:08
صاایران برنده مناقصه هسته شبکه ملی اینترنت

به گفته مدیر کل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت برای این که طبق برنامه‌های پیش‌بینی شده پیش برویم باید هاب منطقه در حوزه دیتا باشیم که در این راستا پروژه بزرگ هسته ملی شبکه اینترنت (IP/MPLS ) را در درست اقدام داریم.
حسن کریمی سال 89 را برای حوزه دیتا سال توسعه دانست و گفت: همه سیستم‌های ما در این بخش درحال توسعه است. او با بیان این که سال گذشته برنده مناقصه هسته ملی شبکه اینترنت مشخص شد، خاطر نشان کرد: با اجرایی شدن این پروژه پهنای باند قابل ارائه به متقاضیان، به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند. این افزایش در بخش بین‌المللی حدود 20 برابر ظرفیت پهنای باند کنونی خواهد بود و تمام این پیشرفت‌ها برآوردن نیاز کاربران را تا حد نیاز آنان امکان‌پذیر می‌کند.

کریمی با بیان این که افزایش ظرفیت که باید از ارائه‌کنندگان پهنای باند بین‌المللی خریداری شود، طبق برنامه انجام خواهد شد و مشکلی در این باره وجود ندارد، اظهار کرد: بخش اصلی این پروژه نصب تجهیزات است که تا پایان سال انجام خواهد شد.

به گفته او به تدریج و با توجه به نیاز، ظرفیت پهنای باند افزایش پیدا خواهد کرد. اما این که استفاده از ظرفیت در داخل کشور چه زمان به 20 برابر ظرفیت کنونی برسد، شاید تا پایان امسال هم تقاضا برای این ظرفیت وجود نداشته باشد اما این شرکت آماده پاسخگویی به نیاز مشتریان است.

او یادآور شد: این پروژه دو پایلوت داشت که هر دو آنها انجام شده است و در حال حاضر تجهیزاتی که وارد کشورشده باید نصب شود؛ شرکت صاایران به‌عنوان برنده مناقصه هسته شبکه ملی اینترنت است.

ashoor
11-04-2010, 20:38
من با ip شرکت مخابرات نمی تونم وارد بعضی از سایت ها بشم مثل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا

این سایتا فیلتر هم نیستن فقط با ip مخابرات نمیشه وارد این سایتا شد
دوستانی که ازمخابرات اینترنت میگیرن اگه میشه ببینن برای اونا وارد سایتای بالا میشه یا نه

KING_DESIGNER
11-04-2010, 21:39
توجه توجه
مشکل دیسکانکت شدن خطوط پیدا شد
سلام
تعدادی از دوستان ( من جمله بنده:31:) با سرویسهای مخابرات به مشکل خورده بودند
مشکل از قرار زیر بود .
بعد از اینکه تنظیمات رو در داخل مودم کانفیگ کردیم ویک کانکشن از نوع PPPOE ساختیم گاها دیده میشد که در هنگام کار با اینترنت قطعی هایی بوجود می آید .
ولی کانشکن در حال چشمک زدن و همه چیز روبراه هست ولی کافی بود دانلودی انجام نشود تا دیسکانکت شویم. مشکل عجیب و نادری که تا بحال دیده نشده ولی با یک همت مضاعف و کار مضاعف برای همیشه از شر این مشکل راحت شدم.:31:
راه حلش هم اینه:
بگردید ببنیید تلفن بدون اسپیلتر نصب کردید یا نه:31:
.توی اتاق انباری ما :31: یه فروند تلفن:31: بدون اسپیلتر نصب شده بود که شناسایی و منهدم شد. و تا لحظه مخابره این خبر حتی یه دونه هم دیسکانکتی نداشتم . :31:

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

من با ip شرکت مخابرات نمی تونم وارد بعضی از سایت ها بشم مثل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این سایتا فیلتر هم نیستن فقط با ip مخابرات نمیشه وارد این سایتا شد
دوستانی که ازمخابرات اینترنت میگیرن اگه میشه ببینن برای اونا وارد سایتای بالا میشه یا نه
سلام من از مخابرات تهران سرویس دارم
سیت کویر که مشکلی نداشت و باز شد
ولی سایت سافت گذر متاسفانه برای همیشه کارش تموم شده و DOMAIN اش ازاد شده .یعنی اینکه باید بره پول شارژ هاستش و دومینش رو بده تا دوباره برقرار بشه ومشکلی از طرف شما نیست.

razermate
11-04-2010, 21:40
توجه توجه
سلام
مشکل از قرار زیر بود .
بعد از اینکه تنظیمات رو در داخل مودم کانفیگ کردیم ویک کانکشن از نوع PPPOE ساختیم گاها دیده میشد که در هنگام کار با اینترنت قطعی هایی بوجود می آید .
ولی کانشکن در حال چشمک زدن و همه چیز روبراه هست ولی کافی بود دانلودی انجام نشود تا دیسکانکت شویم. مشکل عجیب و نادری که تا بحال دیده نشده ولی با یک همت مضاعف و کار مضاعف برای همیشه از شر این مشکل راحت شدم.:31:
راه حلش هم اینه:
.توی اتاق انباری ما :31: یه فروند تلفن:31: بدون اسپیلتر نصب شده بود که شناسایی و منهدم شد. و تا لحظه مخابره این خبر حتی یه دونه هم دیسکانکتی نداشتم . :31:

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

سلام من از مخابرات تهران سرویس دارم
سیت کویر که مشکلی نداشت و باز شد
ولی سایت سافت گذر متاسفانه برای همیشه کارش تموم شده و DOMAIN اش ازاد شده .یعنی اینکه باید بره پول شارژ هاستش و دومینش رو بده تا دوباره برقرار بشه ومشکلی از طرف شما نیست.

اینم یکی از نقشه های دشمن بوده که باز ناکام ماند:31:

Bs_panzer
11-04-2010, 21:42
پهنای باند بین‌المللی خریداری شود

خیالمون راحت شد

razermate
12-04-2010, 09:43
صاایران برنده مناقصه هسته شبکه ملی اینترنت

این شبکه ملی اینترنت یعنی چی؟ با این اینترنتی که الان داریم فرق می کنه

king of the winds
12-04-2010, 12:31
دوستان امیدی به این اینترنت ملی هست!؟
اولویت اول من پینگ خوب واسه گیمینگ!
دوم دسترسی راحت به سرورهای PSN و XBL و EA GAMES ِ
سوم حد اقل دانلود شبانه رو داشته باشه!
بعد مخابرات کرج هم سرویس میده!؟
بعد این طرح به ضرر دیگر ISP ها نیست؟!
ممنون

KING_DESIGNER
12-04-2010, 17:54
ممنون
اه اه اه اه
هر وقت اسم مخابرات و سرویسهای رایگان و نیمه رایگانش میاد من حالم بهم میخوره این اینترنت رو که متولیش معلومه کیه !!!! دیگه بیشتر حالمو بهم میزنه :2::19:
یکی نیست بگه همه دنیا یه ور ایران یه ور :13:مچه حالی میکن پول مفت المال قربه علی الله رو بالا میکشن /.:31::13:

lord69
12-04-2010, 17:55
توجه توجه
سلام
مشکل از قرار زیر بود .
راه حلش هم اینه:

سلام و درود بر تو مهندس جان!
ببینم اگه تلفن به خط مربوط به adsl وصل نیست چطور؟اونم باید با اسپلیتر وصل کرد؟

KING_DESIGNER
12-04-2010, 17:55
ممنون
اه اه اه اه
هر وقت اسم مخابرات و سرویسهای رایگان و نیمه رایگانش میاد من حالم بهم میخوره این اینترنت رو که متولیش معلومه کیه !!!! دیگه بیشتر حالمو بهم میزنه :2::19:
یکی نیست بگه همه دنیا یه ور ایران یه ور :13:چه حالی میکنن پول مفت المال قربه علی الله رو بالا میکشن /.:31::13:

KING_DESIGNER
12-04-2010, 18:13
سلام و درود بر تو مهندس جان!
ببینم اگه تلفن به خط مربوط به adsl وصل نیست چطور؟اونم باید با اسپلیتر وصل کرد؟
سلام
نه دیگه پروفسور :31: اون خطی که ADSL نداره خط سالمه و نیازی به فیلتر نداره شما یه چکی بکن با موبایلت به دو تا خط زنگ بزن و ببین شاید واقعا تلفن به خط DSL وصل باشه:18: ممکنه ! شاید کسی اشتباهی خط رو وصل کرده باشه و اگه اینجوری نباشه شما باید پیگری کنید ببیند مشکل از خرابی خطوط بیرون از خونه هستش.
چون برای من که خدا رو شکر حل شد و طلسم 20 روزه این دیسیهای مکرر و لامصب شکسته شد.
امروز هم تحقیق کردم فهمیدم ناخواسته اون تلفن به پریز زده شده بوده و بعد از استفاده دیگه کسی اون رو جابجا نکرده و تلفن به پریز وصل بوده . :13: وقتی که کندمش مودمم شروع به کار کردن کرد و مثل اوایل نبود اول فکر کردم داره شوخی میکنه :31: بعدش دیدم نه واقعا خطم ایرادش از تلفن اضافیه بوده و الان سالم هستش و هیچ ایرادی نداره . یه چک هم بکن ببین پریز ضد برق نداری از همین دوشاخه هایی که داخلش یه خازن هست و سوکت تلفن رو داخلش میکنی و بعد به پریز تلفن میزنی
یه دوشاخه تبدیله که سوکت رو به سه شاخه و یا دوشاخه تبدیل میکنه رنگش سفیده و 400 تومنه و توش یه مدار داره که اگر از اونها استفاده کنی دیسکانکتی رو همیشه داری.
توصیه من اینه که اول از همه تلفنها رو قطع کنی و هرچی تلفن داری از پریز بکشی و بعد بری پشت سیستم با اسپیلترت کانکت بشی ( نیازی به تغییرات داخل کانشکن نیست هیچ مورد نرم افزاری نیست ) وقتی کانکت شدی یه تست بزن یه چیزی دانلود کن و دست نگهدار برو یه چرخی بزن و بیا ببین بازم وصله یا نه اگر وصل نبود که مشکل از بیرون ه اگر وصل بود که مشکل از تلفنهای موجود در خونه است که دیگه باید رسیدگی بشه.
. شما حتما پریزهای تلفنت رو چک کن و تا وقتی که اطمینان پیدا نکردی دست از مجاهدت و همت مضاعف :31: برندار.
به این توصیه اخرم حتما حتما حتما گوش بده :31::40::31:
سئوالی بود در خدمتم.:20:

razermate
12-04-2010, 18:27
اه اه اه اه
یکی نیست بگه همه دنیا یه ور ایران یه ور :13:چه حالی میکنن پول مفت المال قربه علی الله رو بالا میکشن /.:31::13:
نه بابا این جوریا هم نیست که همشو بالابکشن جراتشو ندارن اینا فقط ته مونده می خورن .اون گردن کلفته همه رو بالا میکشه یه باغم تو قلهک دارن.

KING_DESIGNER
12-04-2010, 20:14
نه بابا این جوریا هم نیست که همشو بالابکشن جراتشو ندارن اینا فقط ته مونده می خورن .اون گردن کلفته همه رو بالا میکشه یه باغم تو قلهک دارن.
اگه کسی قرار بود همه رو بخوره که بینشون دعوا میشد گل پسر
نه عزیز همیشه اخر جنگ غنایم تقسیم میشه.
اینو بدون تو این مملکت اگه سفره ای پهن باشه طرف هرکسی هم باشه خیلی هم بزگ باشه فقط میتونه به بالاترین نقطه صفره بشینه بقیه باید چنگال به دست وایسن تا یارو بخوره بعد از خوردن یارو با ذکر بسم اله شروع به تناول از اطعام بهشتی کنند در حین غذا خوردن هم شعر هم میگن :31::31::31::31:
یادش بخیر توی یه فیلمی :31: :2: مال دهه 30 قبل از انقلاب هست فیلمش هم امریکایی بود و در مورد مخابرات :31::13::31:
میگفتند :31: از اون بالا میاد یه دسته حوری همشون کاکل به سر گوگولی مگولی :31:
از این شعرها میخوندند
منم شندیم سر اون سفرهه که همه میشینن غذا میخورن از این شعرا میگن ..:31:

ak313
12-04-2010, 22:52
سلام به استاد mehrdad38 و همه‌ی بچه‌ها.

ADSL مخابراتی من در مرکز مالک‌اشتر امروز صبح وصل شد.

اینم چند تا تست سرعت :

اولی تست سرعت دانلود از سرورهای لس‌آنجلس:

من هم از مخابرات بعثت گرفتم و سرعتم هم مثل همینه

ak313
12-04-2010, 22:58
من تقریبا از بهمن ماه دارم از adsl مخابرات اون هم مرکز بعثت استفاده می کنم . از لحاظ قطعی واقعا راضیم چون هیچ وقت قطعی نداشته برای من هم که اهل آپلودهای انچنانی نیستم و بیشتر نرم افزار دانلود می کنم تا فیلم و امثال اون سرعت دانلود هم رضایت بخشه. سرعت من 128 هستش و مشخصاتشم عبارت از :

پینگ حدود 400
دانلود 14 کیلو بایت به شکل تقریبا ثابت یعنی تقریبا دانلود 50 مگ یک ساعت زمان می بره
اما بدترین قسمت داستان آپلود هستش که واقعا فاجعه است واقعا این بدبخت ها چقدر ترسو هستن که سرعت آپلود رو روی 32 کیلو بیت بر ثانیه بستن
اگر کسی از مخابرات گرفته و آپلودش بالاتر از اینه لطف کنه بگه ما هم فکر کنیم.

KING_DESIGNER
13-04-2010, 02:56
من هم از مخابرات بعثت گرفتم و سرعتم هم مثل همینه

من تقریبا از بهمن ماه دارم از adsl مخابرات اون هم مرکز بعثت استفاده می کنم . از لحاظ قطعی واقعا راضیم چون هیچ وقت قطعی نداشته برای من هم که اهل آپلودهای انچنانی نیستم و بیشتر نرم افزار دانلود می کنم تا فیلم و امثال اون سرعت دانلود هم رضایت بخشه. سرعت من 128 هستش و مشخصاتشم عبارت از :

پینگ حدود 400
دانلود 14 کیلو بایت به شکل تقریبا ثابت یعنی تقریبا دانلود 50 مگ یک ساعت زمان می بره
اما بدترین قسمت داستان آپلود هستش که واقعا فاجعه است واقعا این بدبخت ها چقدر ترسو هستن که سرعت آپلود رو روی 32 کیلو بیت بر ثانیه بستن
اگر کسی از مخابرات گرفته و آپلودش بالاتر از اینه لطف کنه بگه ما هم فکر کنیم.
چه جوری پینگ گرفتی ؟
سایت اسپید تست برای من باز میشه ولی موقع تست گرفتن ارور میده با فایرفاکس اینجوریه ؟ شما با چی تست گرفتی یعنی با چه مرورگری ؟
ما هم مثل ماش همون بهمن ماه با همین تعاریف که کردی گرفتیم فقط مشکل قطعی رو 21 روز تحمل کردیم که با یک همت مضاعف و تلاض مضاعف نابودش کردیم.:11:

jooya
13-04-2010, 03:43
من نمیتونم وارد وبلاگ های بلاگفا شم !

از بندرعباس، کسی هم این مشکل رو داره !

به چیز پی ان میره ، ولی در حالت عادی نه

KING_DESIGNER
13-04-2010, 09:06
من نمیتونم وارد وبلاگ های بلاگفا شم !

از بندرعباس، کسی هم این مشکل رو داره !

به چیز پی ان میره ، ولی در حالت عادی نه
مخابرات تهران ساعت 10 . هیچ مشکلی نداره و وارد میشه.

mary83
13-04-2010, 10:17
آپلودش افتضاحه دیروز اومدم تکلیقامو میل کنم 5 مگ بود 1 ساعت دقیقا طول کشید:(

iman-kk
13-04-2010, 12:15
سلام.
من بالاخره بعد چهار روز الافي ازدست مخابرات و پشتيبانيش تونستم از شر دايال اپ خلاص بشم:8:
حالا يه مورد حالگير:41::
ساعت اولي كه وصل شدم سرعت دانلودم 12kb بود.اما بعد يكي دوساعت به 5 رسيد و الان هم حتي با IDM به زير1 رسيده.مميزي شده.چند دهم درصد:41:باوركردني نيست:41::41::41:
ميدونين مشكل از كجاست؟ انتي ويروسم اويرا است و فايروال اون رو خاموش كردم.اما فرقي نكرد:41:
دوستان يه راهنمايي بكنين.دارم ديوونه مي شم.با دايال اپ سرعت دانلودم 5 بود حالا زير1 مياد.حتي چندثانيه 0 ميشه بعد ميره زير 1kb كه توي idm سرعت رو به بايت نشون ميده!!! اصلا به كيلو نميرسه ولي يهو چند لحظه ميره بالاي 13kb بعد باز برميگرده زير 1kb.
مخابرات با همه كاربراش ازين شوخيا داره يا فقط با منه بدبخت اينجوريه؟؟

ak313
13-04-2010, 12:55
چه جوری پینگ گرفتی ؟
سایت اسپید تست برای من باز میشه ولی موقع تست گرفتن ارور میده با فایرفاکس اینجوریه ؟ شما با چی تست گرفتی یعنی با چه مرورگری ؟
ما هم مثل ماش همون بهمن ماه با همین تعاریف که کردی گرفتیم فقط مشکل قطعی رو 21 روز تحمل کردیم که با یک همت مضاعف و تلاض مضاعف نابودش کردیم.:11:
بله از speedtest.net پینگ گفتم با ie 8 ممکنه از فایرفاکس باشه.

علت قطعی چی بود
به نظرم همه مشترکین باید در یک اقدام هماهنگ از وضعیت سند و آپلود شکایت کنیم. آخه سند 32 واقعا بی شرمانه هستش.
می تونیم یکی از کارهای زیر رو انجام بدیم
1- پر کردن فرم شکایت در سایت
2- ای میل یا فکس مشکل به مدیر عامل مخابرات
3- ای میل یا فکس مشکل به وزیر ارتباطات
4- ایجاد تاپیکی تحت همین عنوان و جمع کردن امضا

KING_DESIGNER
13-04-2010, 18:17
هیچ کدوم از راههایی کت گفتی اثر نداره فقط باید سوخت و ساخت اینترنت دولتیه دیگه
امروز من از ساعت 11 متاسفانه به دلائیل نامعلومی دیسکانکت بودم و تا حالا که پدر مودم رو دراوردم از بس ریستارتش کردم و تازه وصل شده
زنگ زدم به این مرکز مشترکین که نزدیکمون هست اینقدر تلفن ابز کردند اخرش مجبور شدم روی 1899 پیغام بزارم
اگر رسیدگی نمیکردند فردا یه پیغام فحش میزاشتم تا اعماقشون بسوزه یعنی چی پول میدیم مفت که نیست.
خیر سرشون دو روز دیگه هم میخوان اینترنت رو به کل قطع کنند و باید بریم سراغ بشقاب پرنده.لعنت به این مخابرات

STON-COLD
13-04-2010, 20:24
شماها هم از دیروز بعضی موقع ها با این ارور مواجه هستید؟؟؟

KING_DESIGNER
13-04-2010, 20:30
سلام
نه ولی دیسکانکتی داشتم
همین الان هم برای یک دقیقه دیسی شدم
نمیدونم چه مرضیه که همش گریبان من بیچاره رو میگیره
اه نخواستیم بابا اینترنت مخابرات !
بدبخت به اون بابایی که خط یک مگ خریده 30 تومن ما که پولی ندادیم همش 10 تومن
کسی هم نیست بگه خرت به چند من اصلا تحویل نمیگیرن.
دوستان من میگم بریم زنگ بزنیم به 1899 و براشون به جای پیغام گذاشتن فحش بزاریم :31:
از دزدهایی که به نام سرویس دادن پول میگیرند و میزارند جیبشون و در میرند اینقدر بدم میاد که نگو.

STON-COLD
13-04-2010, 20:37
احتمالا مخابرات سیستمی گذاشته که چند ساعت یک بار اینترنت قطع بشه
فیلم the eye-blu ray داشتم در میارودم پرید:41:

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

سلام
نه ولی دیسکانکتی داشتم
همین الان هم برای یک دقیقه دیسی شدم
نمیدونم چه مرضیه که همش گریبان من بیچاره رو میگیره
اه نخواستیم بابا اینترنت مخابرات !
بدبخت به اون بابایی که خط یک مگ خریده 30 تومن ما که پولی ندادیم همش 10 تومن
کسی هم نیست بگه خرت به چند من اصلا تحویل نمیگیرن.
دوستان من میگم بریم زنگ بزنیم به 1899 و براشون به جای پیغام گذاشتن فحش بزاریم :31:
از دزدهایی که به نام سرویس دادن پول میگیرند و میزارند جیبشون و در میرند اینقدر بدم میاد که نگو.
شماره پرونده داری؟؟؟؟

KING_DESIGNER
13-04-2010, 22:29
نه
من اصلا به خدمات دولت الکترونیک اعتقادی ندارم
اگه قرار بود کاری انجام بدهند خیر سر جد و اباشون میرفتن و خط پی سی ام من بدبخت رو از طلسم پی سی ام در میاوردند
و من بیچاره مجبور نمیشدم یک سال ازگار بدون اینترنت بمونم و 400 تومن ناقبل بریزم توی دهن گشاد این دولت کوفتی با اون اینترنت بی بخار هوشمندش.

ak313
13-04-2010, 22:53
من که خودم توی این چند ماه چنین مشکلاتی نداشتم دوستانی که مشکل دارند برن توی مشخصات مودم adsl و ببینن SNR MARGIN اونها چنده ممکنه این مشکلات به خاطر نویز خط باشه. توی asus 602 در قسمت device info - statistics-adsl این مشخصات درج شده اگه زیر 10 و11 باشه همه این مشکلات می تونه به وجود بیاد

name
13-04-2010, 23:05
منم امروز به مرض دیسکانت مبتلا شدم.خط تلفن هم یه راست به مودم وصل شده.تا دیروز خوب بود امروز تا یه مدت که قطع بود بعدش هم دیسکانکت.مطمئنم مربوط به مخابراته.چون تا قبلش قطعی نداشتم.

STON-COLD
13-04-2010, 23:20
از اساتید و طلاب کسی این مشکل من رو نداره؟:31:

KING_DESIGNER
14-04-2010, 00:01
من که خودم توی این چند ماه چنین مشکلاتی نداشتم دوستانی که مشکل دارند برن توی مشخصات مودم adsl و ببینن SNR MARGIN اونها چنده ممکنه این مشکلات به خاطر نویز خط باشه. توی asus 602 در قسمت device info - statistics-adsl این مشخصات درج شده اگه زیر 10 و11 باشه همه این مشکلات می تونه به وجود بیاد
15 , 27 رو ظاهرا گزارش میکنه

منم امروز به مرض دیسکانت مبتلا شدم.خط تلفن هم یه راست به مودم وصل شده.تا دیروز خوب بود امروز تا یه مدت که قطع بود بعدش هم دیسکانکت.مطمئنم مربوط به مخابراته.چون تا قبلش قطعی نداشتم.
ببین حرف دوستمون در پست قبلی برای شما جواب میده ؟ مقادیر و چک کنید ببینید برای شما چنده برای من که 15 و 27 بود
در ضمن کی گفته سیم تلفن رو مستقیم بکنی تو مودم قبلش یه اسپیلتر بزار عزیز

از اساتید و طلاب کسی این مشکل من رو نداره؟:31:
کسی اینجا استاد نیست جیگر جان
نه هنوز خدا رو شکر این یکی ویروس فراگیر نشده
خواهشا اگه برایش راه حلی اومد مارو هم در جریان بزار
مثل این که منطقه به منطقه هر بار یه چیز جدیدی میاد این بار هم برای ایشون یه چیز جدیدی اومده. :19::31::31::31::31::31:

666hamed666
14-04-2010, 01:10
سلام به همه ی دوستان

من از دیروز اشتراک گرفتم و تا الان 1 دقیقه هم قطعی نداشتم.
راستی یکی از دلایل dc میتونه از برق گیر های تلفن باشه. توجه داشته باشید که هیچ کدوم از تلفن های خونه به برق گیر وصل نباشه

KING_DESIGNER
14-04-2010, 02:42
اقا مبارک باشه ایشالا که دیسی نداشته باشی ولی اگر هم پیش اومد صبر داشته باش و به خدا توکل کن :31: چون اخرش هم معلوم نشد ایرادش از کجاست فعلا که باری من تموم شده . و دیسی دیگه ندارم.
حامد جان به اون میگن ضد برق نه برقگیر
برقگیر که اسم یه چیز دیگه است ، معیش هم توی خود کلمه مشخصه یعنی برق رو میگیره و یه وسیله است سر پشت بوم میبندن و با سیم برق رعد و برق رو از رویبرجها جمع میکنند و به یک رابط در زیر زمین میفرستند
ولی پریز ضد برق یه قطعه دوشاخه ایهستش که یه سرش سوکت تلفن RJ12 میخوره و میزنی به پریز تلفن و اگه اشتباهی به برق بزنی پریز تلفن میوزه و جان فدا میشه و از خطر سوختن تلفن جلوگیری میکنه.
منظور شما مورد دوم بود.

name
14-04-2010, 12:14
ببین حرف دوستمون در پست قبلی برای شما جواب میده ؟ مقادیر و چک کنید ببینید برای شما چنده برای من که 15 و 27 بود
در ضمن کی گفته سیم تلفن رو مستقیم بکنی تو مودم قبلش یه اسپیلتر بزار عزیز

سلام king عزیز
SNR Margin Down/Up(dB) 43.1 / 22.3
فعلا که از دیسی خبری نیست.
خط تلفن هم برای اینترنت گرفتم .فقط مودم بهش وصله ، فکر نکنم نیازی به اسپیلتر باشه؟

KING_DESIGNER
14-04-2010, 13:11
سلام king عزیز
SNR Margin Down/Up(dB) 43.1 / 22.3
فعلا که از دیسی خبری نیست.
خط تلفن هم برای اینترنت گرفتم .فقط مودم بهش وصله ، فکر نکنم نیازی به اسپیلتر باشه؟

سلام
خوب این که مشخص میکنه نویز نداری و وضعیتت از من بهتره
ولی برای این که یه وقت در هنگام اتصال دیسی نداشته باشی حتما باید اسپیلتر رو بزاری
اگر یه نفر هم اشتباهی به اون خط تو زنگ بنزه و در حال دانلود باشی و دیسی بشی یچکار میخوای بکنی
ارزش داره دادشا بزار به حرفم گوش بده ما اینقدر بلا به سرمون اومده که چشم بسته میفهمیم سیستم چه میگه.
خدا رو شکر که دیسکانکتی نداری. اخرش هم نفهمیدیم این توفان دیسکانکت شدنهای مکرر دلیلش چی بود .؟:31:
یا من شانسی تلفن رو کندم نمیدونم به خدا
البته دیروز هم با همین خط با تلفن بدون اسپیلتر صحبت میکردند که من گذاشتم صحبت کنند و درجا دیسی شدم
و مطمئنم به اسپیلتر ها ربط داره.

razermate
14-04-2010, 13:25
دوهفته هست خطم رانژه شده نمی تونم کانکت شم.داستان اینجوریه که اول مودم خود مخابرات خریدم یک هفته با تنظیماتش سرگرم بودم نشد که نشد .بعدش رفتم مودم ایسوز AM 604 خریدم .راهنمای سایت شاتل هم مو به مو روش اجرا کردم نشد که نشد .فردا هم می خوام برم بگم خط و از رانژه دارارن . مال بد بیخ ریش صاحبش ( حضرت آقا)

name
14-04-2010, 13:47
راجع به SNR:

SNR means Signal to Noise Ratio. Simply put divide the Signal value by Noise Value and you get SNR. You need high SNR for a stable connection. In general, a higher signal to noise ratio will result in less errors.

6dB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
20dB-28dB. = Excellent
29dB. or above = Outstanding

KING_DESIGNER
14-04-2010, 14:27
دوهفته هست خطم رانژه شده نمی تونم کانکت شم.داستان اینجوریه که اول مودم خود مخابرات خریدم یک هفته با تنظیماتش سرگرم بودم نشد که نشد .بعدش رفتم مودم ایسوز AM 604 خریدم .راهنمای سایت شاتل هم مو به مو روش اجرا کردم نشد که نشد .فردا هم می خوام برم بگم خط و از رانژه دارارن . مال بد بیخ ریش صاحبش ( حضرت آقا)
فعلا دست نگه دار
از طریق تنظیمات پورت لن کمکت میکنیم
چون معمولا لن دردسرش نسبت به USB کمتره.
یوزرنیم و پسورد اکاننتو گرفتی ؟
اگر گرفتی و رانزه شده نباید مشکلی داشته باشی چون اساس سیستم منطق هستش یا یه چیزی هست سا نیست.
اگر میبینی ما مشکل دیسکانکتی داریم مشکل وصل شدن داریم فقط مشکل دیسکانکتینگ داریم که اون هم یعنی وصل میشه و زود قطع میشه که عوامل زیادی داره ولی این که وصل نشی رو منقبولن دارم .
مگر این که دلیل دیگری داشته باشه
خوب شروع میکنیم یادت میدیم
.تنظیمات مودم رو که داری؟

mary83
14-04-2010, 15:06

شما چراغهای مودمت روشنه؟؟
بعد اگه روشنه موقعه کانکت شدن جه اروری می ده؟ شاید مثل دوستمون یوزر شما ثبت نشده یا مثلا یک اشتباهی تو یوزز هست مثلا یک چیزش کمه
زیاد نگران نباش:31: درست می شه . ماله همه بعد کلی بدبختی وصل شد ولی اپلودش داغونه :(:2:

ما برای وصل کردن ااومدیم:دی

KING_DESIGNER
14-04-2010, 15:27
فکر کنم گفت میخوام از رانزه در بیارم پس یعنی رانژه شده
و با این حساب میشه درستش کرد فقط ممکنه یوزرنیم رو وارد شبکه نکرده باشند
خاک ب سر این مخابراتواقعا خاک فقط حیف که ارزونه وگرنه یه لحظه هم تحملش نمیکردم . واقعا خاک بر سرشون.
به نظر شما دوستان اگر یک مسئول رده بالایی از این مخابراتیها این تاپیک رو ببینه ممکنه به خودش زحمت بده یه خورده چربی بسوزونه و مخش رو به کار بندازه ببینه مردم در موردش چی قضاوت میکنند ؟ میخوام بدونم مردم رو چی فرض کردند. واقعا خجالت اوره مثل این می مونه دست توی جیب مردم بکنی بخوری و وقتی نگاهش میکنی به جای شرمساری و خجالت سرشو بکنه توی برف
عجبا

razermate
14-04-2010, 16:37
شما چراغهای مودمت روشنه؟؟
بعد اگه روشنه موقعه کانکت شدن جه اروری می ده؟ شاید مثل دوستمون یوزر شما ثبت نشده یا مثلا یک اشتباهی تو یوزز هست مثلا یک چیزش کمه
زیاد نگران نباش:31: درست می شه . ماله همه بعد کلی بدبختی وصل شد ولی اپلودش داغونه :(:2:

ما برای وصل کردن ااومدیم:دی
adsl link ثابت و adsl act خاموش .اگه رو بیج بزارم ارور 678 . تو cmd آی پی مودم رو پینگ کردم جواب می ده. رفتم تو قسمت diagonistics که error های زیر رو نشون میده : آدرس عکس این پایینه:

کسی چیزی متوجه می شه؟

razermate
14-04-2010, 16:41
فردا میرم بپرسم یوزرم ثبت شده یا نه .اگه مثل آدم جوابم دادن که هیچ اگه نه می رم سراغ تجهیزات خودم بشقاب و دی وی بی و...

razermate
14-04-2010, 17:39
فعلا دست نگه دار
از طریق تنظیمات پورت لن کمکت میکنیم
چون معمولا لن دردسرش نسبت به USB کمتره.
یوزرنیم و پسورد اکاننتو گرفتی ؟
اگر گرفتی و رانزه شده نباید مشکلی داشته باشی چون اساس سیستم منطق هستش یا یه چیزی هست سا نیست.
اگر میبینی ما مشکل دیسکانکتی داریم مشکل وصل شدن داریم فقط مشکل دیسکانکتینگ داریم که اون هم یعنی وصل میشه و زود قطع میشه که عوامل زیادی داره ولی این که وصل نشی رو منقبولن دارم .
مگر این که دلیل دیگری داشته باشه
خوب شروع میکنیم یادت میدیم
.تنظیمات مودم رو که داری؟
تنظیمات مودم رو از سایت شاتل به صورت PDF دانلود کردم. کارایی که من انجام دادم ایناست : اول چک کردم ip کارت شبکه روی auto باشه بعد رفتم توی اینترنت آپشن که اگه پراکسی هست غیر فعالش کنم .بعد مودم به پورت اترنت کامپیوتر زدم بعد ip مودمو پینگ کردم.وارد کنسول مودم شدم quick setting >> vpi=0 vci=35 بعد گزینه PPPoe رو انتخاب کردم بعدLLc/snap bridging بعدش یوزر و پس بهش دادم وگزینه keep alive انتخاب کردم بعد nat فعال و فایر وال غیر فعال آخر هم save & reboot .دسته آخر هم تو مرورگر زدم google.com که :41::41: کانکت نشد.

razermate
14-04-2010, 17:45

roohi_rsh
14-04-2010, 19:59
سلام میگم تو شهرهای دیگه هم هست مثل ساوه خبری چیزی دارید اصلا تو شهرهای کوچیک این سیستم راه اندازی میشه یا نه

KING_DESIGNER
14-04-2010, 20:42
رضا جان بزار همون اموزش رو منم دانلود کنم بهت میگم چیکار کنی. کاری نداره . تا فردا خبرشو بهت میدم . اون pDF رو از کجا دانلود کردی ادرسش رو بزار منم دانلود کنم و با شماره صفحه بهت میگم کجا چی رو باید وارد کنی. بخصوص که مودمت ایسوز هم هست و مال منم همینه ولی مدلش بالاتره و میتونم کمکت کنم.

razermate
14-04-2010, 21:49
رضا جان بزار همون اموزش رو منم دانلود کنم بهت میگم چیکار کنی. کاری نداره . تا فردا خبرشو بهت میدم . اون pDF رو از کجا دانلود کردی ادرسش رو بزار منم دانلود کنم و با شماره صفحه بهت میگم کجا چی رو باید وارد کنی. بخصوص که مودمت ایسوز هم هست و مال منم همینه ولی مدلش بالاتره و میتونم کمکت کنم.

شما یه زحمتی بکش : اگه بدون کانکشن کانکت میشی وارد کنسول مودمت شو بعد advanced setting بعد WAN گزینه edit رو انتخاب کن حالا عمدا یوزر و پسورد اشتباه بهش بده بعدشم سیو کن . حالا از شاخه سمت چپ گزینه Diagnostics رو انتخاب کن و یه عکس از همین قسمت بذار تاببینم error شما با مال من یکی هست یانه .اگه یکی باشه معلومه مشکل از یوزر وپسورد هست. شرمنده زحمتت میدم.

razermate
14-04-2010, 21:55
اینم عکس error من ولی نتونستم عکسو مستقیما اینجا بذارم آدرسشو می نویسم:

name
14-04-2010, 22:16
تنظیمات مودم رو از سایت شاتل به صورت PDF دانلود کردم. کارایی که من انجام دادم ایناست : اول چک کردم ip کارت شبکه روی auto باشه بعد رفتم توی اینترنت آپشن که اگه پراکسی هست غیر فعالش کنم .بعد مودم به پورت اترنت کامپیوتر زدم بعد ip مودمو پینگ کردم.وارد کنسول مودم شدم quick setting >> vpi=0 vci=35 بعد گزینه PPPoe رو انتخاب کردم بعدLLc/snap bridging بعدش یوزر و پس بهش دادم وگزینه keep alive انتخاب کردم بعد nat فعال و فایر وال غیر فعال آخر هم save & reboot .دسته آخر هم تو مرورگر زدم google.com که :41::41: کانکت نشد.

شما میتونی بجای اینکه مودم رو تنظیم کنی ، مانند روش دیال آپ یک کانکشن درست کنی.
منم برای تنظیم مودم وقت زیادی صرف کردم تا جواب داد کلا بگیر نگیر داره.
شما اول از همه مدوم رو ریست کن بعد در اینترنت اکسپلورر به قسمت تنظیمات برو بعد هم قسمت کانکشن بعد هم ایجاد کانکشن جدید.اگر که درست شد بعد میتوتی بجای روش بریج ، مستقیما مودم را برای اتصال به اینترنت تنظیم کنی.

razermate
14-04-2010, 22:23
شما میتونی بجای اینکه مودم رو تنظیم کنی ، مانند روش دیال آپ یک کانکشن درست کنی.
منم برای تنظیم مودم وقت زیادی صرف کردم تا جواب داد کلا بگیر نگیر داره.
شما اول از همه مدوم رو ریست کن بعد در اینترنت اکسپلورر به قسمت تنظیمات برو بعد هم قسمت کانکشن بعد هم ایجاد کانکشن جدید.اگر که درست شد بعد میتوتی بجای روش بریج ، مستقیما مودم را برای اتصال به اینترنت تنظیم کنی.

شرمنده دیر جواب میدم چون پست های من نیاز به تایید مدیر داره .تاییدشم که میدونی چقدر طول داره /
این کارم انجام دادم نتیجه ارور 678 بود.

KING_DESIGNER
14-04-2010, 22:49
شما یه زحمتی بکش : اگه بدون کانکشن کانکت میشی وارد کنسول مودمت شو بعد advanced setting بعد WAN گزینه edit رو انتخاب کن حالا عمدا یوزر و پسورد اشتباه بهش بده بعدشم سیو کن . حالا از شاخه سمت چپ گزینه Diagnostics رو انتخاب کن و یه عکس از همین قسمت بذار تاببینم error شما با مال من یکی هست یانه .اگه یکی باشه معلومه مشکل از یوزر وپسورد هست. شرمنده زحمتت میدم.
سلام من صفحه دیاگنوستیک ندارم ولی به جایش دکتر جون دارم
یه کاراکتره که به من پیغام میده و در ورژن جدید فایرویر مودمم ریخته شده
و متاسفانه اگر یوزرنیم و پسورد ایراد داشته باشه دقیقا مینویسه که یوزرنیم و پسورد ایراد داره .

اینم عکس error من ولی نتونستم عکسو مستقیما اینجا بذارم آدرسشو می نویسم:
مشکل با اینها نیست شما با همون روش کانکشن درست کن تا من اموزش اصلی رو برات بزارم .
مخابرات تهرانی دیگه ؟ VPI =35???? اگه مال جای دیگه ای هستی تنظیمات مودمت رو که مرکز داده بنویس
در ضمن مواظب باش مثل این مهرداد اندیشمند !!!:27::31: با حروف بزرگ یوزرنیم و پسورد رو تایپ نکنی ایشون حدود 1 هفته اینترنت نداشت و کاشف به عمل اومد که با حروف بزرگ تایپ میکردند و باید بدونید که پسورد به حروف کوچیک و بزرگ و CAPS حساسیت زیادی داره. حتی یک حرف هم میتونه مشکل ساز بشه در ضمن فاصله هم بین روفتون نباید بزارید.

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

راستی یادم رفت من دفترچه مودمتو دانلود میکنم از سایت ایسوز و طبق همون بهت میگم . ولی حتما در اولین فرصت فریم ویر داخل دستگاه رو آپدیت کن. همون صفحه ای که میاد و داخلش تنظیمات رو وارد میکنی به همون صفحه تنظیمات میگن فریم ویر و جدیدش رو بریزی بهتره رفع نقص شده و عیب یابی شده و امکانات بیشتری رو در اختیارت میده مثل من که رفتم و اپدیت کردم و خیلی راحتتر کانکشن میسازم .
حالا یه دقیقه صبر کن تا برم ببینم چیکار میتونم برات بکنم فقط خواهشا USB رو بکن بنداز دور و با لن کار کن چون خود USB یه اموزش مجزا میخواد خدایی نمیدونم چه چیزیه که این USB رو واسه هرچیزی ساختن .

razermate
14-04-2010, 23:06
:13:
سلام من صفحه دیاگنوستیک ندارم ولی به جایش دکتر جون دارم
یه کاراکتره که به من پیغام میده و در ورژن جدید فایرویر مودمم ریخته شده
و متاسفانه اگر یوزرنیم و پسورد ایراد داشته باشه دقیقا مینویسه که یوزرنیم و پسورد ایراد داره .

مشکل با اینها نیست شما با همون روش کانکشن درست کن تا من اموزش اصلی رو برات بزارم .
مخابرات تهرانی دیگه ؟ VPI =35???? اگه مال جای دیگه ای هستی تنظیمات مودمت رو که مرکز داده بنویس
در ضمن مواظب باش مثل این مهرداد اندیشمند !!!:27::31: با حروف بزرگ یوزرنیم و پسورد رو تایپ نکنی ایشون حدود 1 هفته اینترنت نداشت و کاشف به عمل اومد که با حروف بزرگ تایپ میکردند و باید بدونید که پسورد به حروف کوچیک و بزرگ و CAPS حساسیت زیادی داره. حتی یک حرف هم میتونه مشکل ساز بشه در ضمن فاصله هم بین روفتون نباید بزارید.

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

راستی یادم رفت من دفترچه مودمتو دانلود میکنم از سایت ایسوز و طبق همون بهت میگم . ولی حتما در اولین فرصت فریم ویر داخل دستگاه رو آپدیت کن. همون صفحه ای که میاد و داخلش تنظیمات رو وارد میکنی به همون صفحه تنظیمات میگن فریم ویر و جدیدش رو بریزی بهتره رفع نقص شده و عیب یابی شده و امکانات بیشتری رو در اختیارت میده مثل من که رفتم و اپدیت کردم و خیلی راحتتر کانکشن میسازم .
حالا یه دقیقه صبر کن تا برم ببینم چیکار میتونم برات بکنم فقط خواهشا USB رو بکن بنداز دور و با لن کار کن چون خود USB یه اموزش مجزا میخواد خدایی نمیدونم چه چیزیه که این USB رو واسه هرچیزی ساختن .

ممنون . شرمنده دیر جواب میدم .پست های من نیاز به تایید مدیر داره:13:.تهرانم .هم با حروف بزرگ هم کوچیک امتحان کردم . با روش ساخت کانکشن ارور 678 میده .روش pppoe هم که وصل نمی شه .در مورد فریمور به نظرت با دیال آپ میشه فایل فریمور دانلود کنم؟usb هم که کلا نداره .مدل من AM604 هست . ویندوز xp با سون هم نشد. مادر برد p6t delux v2 دوتا lan داره که درایورشو نصب کردم توی device manager مشکلی نمی بینم. 20 متر سیم تلفن خریدم با یه پریز تبدیل مستقیم وصلش کردم به سیم مخابرات دم در. هیچ تلفنی هم روی خط نیست .با اسپلیتر هم تست کردم نشد.

razermate
14-04-2010, 23:13

.

رفتم سایت ایسوز برای این مدل هیچ دانلودی وجود نداشت:

KING_DESIGNER
14-04-2010, 23:28
نحوه کانفیگ مودم ایسوز 602
این رو از روی دفترچه مودمت در سایت ایسوز با بدبختی پیدا کردم و توضیح میدم .

اول از همه برای اینکه مودم بدقلق بازی در نیاره به نظرم USB رو بکن بنداز دور
و برو مودم رو ریست کن
تنظیمات شبکه رو روی ایکن کانکشن شبکه در پوشه کنکشن کنترل پنل انجام بده و مقادیر زیر رو وارد کن
-ip: 192.168.1.12
subnetmask:255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
حالا برگردیم به مرور گر
مودم رو خامشو روشن کن تا بعد از انجام ریست یه حال و هوای عوض کنه و نفسی تازه کنه
و حالا که مودم خط رو شناخت در مرورگر ادرس میزنیم
192.168.1.1
وقتی وارد صفحه تنظیمات شدیم 'گزینه quick setup رو میزنیم.

این دو مقادیر رو وارد میکنیم
vpi=35
vci=0

و next میزنیم وارد صفحه بعدی میشیم
ppoe رو انتخاب میکنیم
و در قسمت پایینش هم LLC SNAP رو میزاریم و next میزنیم
و در صفحه بعد مربوط به ساخت کانکشن یوزرنیم و پسورد رو میزنیم
دقت کن keep a live رو بزنی ( اگر بعدا مشکلی پیش امد و کانکت نشدی این گزینه رو بزن چون شبیه همین رو من دارم و بدقلقی سرویسهای مخابرات و دیسکانکتی ها روی همین گیزنه لامصب هستش مثلا یه کاری که میکنه اینجوری بگم مودم رو میبره توی استندبای و ارتباط براقراره ولی دیسکانکت هستی )

و میری صفحه بعد
فایروال رو تیک نزن ENable nat رو تیک بزن.
و میری دوباره صفحه بعد

در این صفحه DHCP رو داریم
که کارش هم اینه که به سیستمهای داخل شبکه IP اختصاص میده ولی چون دوتا پورت بیشتر روی این مودم نداری موضوعش شاید دشوار باشه وقتی که وایرلس داشته باشی یا تعداد کاربرهای بیشتری باشه این موضوع خودشو نشون میده مثل الان من .
و دقت کن که اولین گزینه رو درست قرار بدی
یعنی 192.168.1.1 این آی پی برای مودمت هست که به عنوان هسته اصلی شبکه شناخته میشه . ( همون سرور )
sub net mask رو هم روی 255.255.255.0 بزار
لیز تایم هور leased time hour رو هم روی 24 بزار که مدام کانکت باشه.

و میری صفحه بعد

که تایید و ریستارت هستش این رو هم بزن و خودت بعد از سیو کردن تنظیمات یه کاری بکن
برو مودم رو خاموش روشن بکن .
و ببین میره توی شبکه یا نه
اگر نرفت و نشد زنگ بزن به مرکز مخابراتی نزدیک خونتون و قسمت ADSL رو بگیر و بگو اکنتتو چک کنند
در ضمن در موقع وارد کردن حروف شدیدا تاکید میکنم درست حروف رو وارد کنید . چون مهرداد یک هفته به خاطر این کار اینترنت نداشت.
فعلا

razermate
14-04-2010, 23:42
نحوه کانفیگ مودم ایسوز 602
این رو از روی دفترچه مودمت در سایت ایسوز با بدبختی پیدا کردم و توضیح میدم .
اگر نرفت و نشد زنگ بزن به مرکز مخابراتی نزدیک خونتون و قسمت ADSL رو بگیر و بگو اکنتتو چک کنند
در ضمن در موقع وارد کردن حروف شدیدا تاکید میکنم درست حروف رو وارد کنید . چون مهرداد یک هفته به خاطر این کار اینترنت نداشت.
فعلا

خیلی ممنون .دسدت درد نکنه .چون پست هام نیاز به تایید شدن داره با 10 ساعت تاخیر جواب می دم:41: تماتم کارهایی که گفتی قبلا انجام دادم . درضمن مودم من am604 هست که فرقی نمی کنه تنظیماتش یکیه.امروز صبح حضوری میرمن همونجا که ثبت نام کردم اکانت چک کنند نشد قطعش میکنم . سری که درد نمکنه رو دستمال نمی بندند. نخواستیم این فیلترنت ملی رو:2:الان دیگه تو افغانستانم با wi fi سریع و بی درد سر وصل می شن اما اینجا نه برای امنیت خطرناکه .تنها مرگ می تونه مشکلاتمونو حل کنه:18:
تو چت روم یارو آمری کا ییه خوب حرفی بهم زد: WE CANT GIVE U FREEDOM

KING_DESIGNER
15-04-2010, 16:13
خیلی ممنون .دسدت درد نکنه .چون پست هام نیاز به تایید شدن داره با 10 ساعت تاخیر جواب می دم:41: تماتم کارهایی که گفتی قبلا انجام دادم . درضمن مودم من am604 هست که فرقی نمی کنه تنظیماتش یکیه.امروز صبح حضوری میرمن همونجا که ثبت نام کردم اکانت چک کنند نشد قطعش میکنم . سری که درد نمکنه رو دستمال نمی بندند. نخواستیم این فیلترنت ملی رو:2:الان دیگه تو افغانستانم با wi fi سریع و بی درد سر وصل می شن اما اینجا نه برای امنیت خطرناکه .تنها مرگ می تونه مشکلاتمونو حل کنه:18:
تو چت روم یارو آمری کا ییه خوب حرفی بهم زد: WE CANT GIVE U FREEDOM
سلام
درک میکنم ایشالا که مشکل حل بشه حالا از کی بعدا میخوای ADSL بگیری
به نظرم مشکلات مخابرات همینجوری می مونه احتمالش هست خودمم یه --- بگیرم و مثل آدم برم از اینترنت ماهواره ای استفاده کنم.
خسته شدم از این سرویسهای اشغال
بزودی هم که قراره صا ایران اینترانت کل ایران رو با سرعتهای بالا تحت پوشش بزاره که این هم یه برنامه است که پول مفت المال هدر بره و بره توی جیب یه عده مهندس مافنگی .
اگر عقل داشنند اون هزینه پهنای باند رو خرج اینترنت ملت میکردند تا از همینی که داریم بهترین وسیله استفاده کنیم.
مثل این می مونه که بریم 50 میلیون تومن هزینه کنیم و توی گاراز خونمون قطعات بنز رو مونتاژ کنیم ولی ممکنه بنز باشه و سریع باشه ولی کیفیت در حد یک RD که چه عرض کنم در حد یک ژیان هم نیست .
حالا ببین چه روزیه که این هم مثل موبایل ملی به شکست بخوره و فقط بدنامیش روی پیشونی دولت ثبت بشه.
اونهایی که یادشون نیست یادشون میندازم 3 سال پیش رفتم عصر ارتباطات خریدم و ساعت 6 عصر روز یکشنبه بود دقیقا هنوزم یادم هست یک تیتر بزرگ زده بود و نوشته بود واردات موبایل 60% افزایش یافت !!!!
و قرار شد که موبایل ملی ساخته بشه ولی نتیجه ای نداشت این هم مثل همون !
والسلام:5:

mo_ho
15-04-2010, 17:15
سلام دوستان
من از امروز ظهر 3تا چراغ مودم روشن ،ولی ثابتن و هر کاری که می کنم نمیتونم وصل بشم .مشکل از کجاست ؟
الان هم که با دایال آپ وصل شدم که حس می کنم تفاوت چندانی با این adsl مخابرات نداشته؛ حداقل برای باز کردن صفحات !

lord69
15-04-2010, 18:44
سلام
بابا مهندس خوشا به حالت!این قطعی های ما تمومی نداره!تازه بدترم شده دیگه وصل نمیشه!الان وقتی میخوام وصل بشم با خود مودم صفحه کانفیگ مودم میاد بالا مینویسه:ppp link is down
وقتی هم که میخوام با کانکشن ویندوز وصل بشم errorهای مختلفی میده که بیش از همه اینه:error 734:ppp link protocol was terminated.
بعد تا میام مجاب بشم که ایراد از مخابراته یهو بعد از چند بار روشن خاموش کردن مودم و قطع و وصل کردن کابل خودش وصل میشه!
دیگه واقعا داره میاد رو اعصابم که اگه بیاد دیگه یهو....!!

mo_ho
15-04-2010, 19:27
سلام
بابا مهندس خوشا به حالت!این قطعی های ما تمومی نداره!تازه بدترم شده دیگه وصل نمیشه!الان وقتی میخوام وصل بشم با خود مودم صفحه کانفیگ مودم میاد بالا مینویسه:ppp link is down
وقتی هم که میخوام با کانکشن ویندوز وصل بشم errorهای مختلفی میده که بیش از همه اینه:error 734:ppp link protocol was terminated.
بعد تا میام مجاب بشم که ایراد از مخابراته یهو بعد از چند بار روشن خاموش کردن مودم و قطع و وصل کردن کابل خودش وصل میشه!
دیگه واقعا داره میاد رو اعصابم که اگه بیاد دیگه یهو....!!

مال من هم همین جوری شده با این تفاوت که با روشن خاموش کردن مودم هم وصل نمیشه.
ارورهایی هم که میده یا همین 734 یا 619

lord69
15-04-2010, 22:36
منم البته 10ها بار خاموش روشن کردم تا درست شد!
اما بعد دوباره قطع میشه!!

KING_DESIGNER
16-04-2010, 04:00

بعد از پروژه نیمه اتمام دیسکانکتیهای مکرر
و اینک افـسانه ای به نام

ERROR :734

ساعت 4:32 دقیقه بعد از ظهر پنجـــــــــــــشنبه 26-1-88
متاسفانه با این پیغام نا میمون مواجه شــــــــــدیم /.:41:

و تا ساعــــت 3بامداد جمعه 27-1-88 موفق نشــــــــدم
3 بار کانکت شدم که فقط سایتهای ( گوگل -یاهـــــــــــــو
فارس نیوز) باز میشد و خبری از سایتهای دیگر نظــــــــیر
پرشین تولز . پی سی ورلد و خیل عظیمـــــــــــــــــــی
از سایتهای دیگر باز نمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیشدند.

تورنت هم با مصــــــــــــــــــیبت تا 5 کیلو داونلود میکرد .

KING_DESIGNER
16-04-2010, 04:00
حذف شود....

lord69
16-04-2010, 09:59
ای بابا!مهندس تو دیگه چرا؟تو که اوضاعت خوب شده بود!:13:
راستی شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟

name
16-04-2010, 10:46

بعد از پروژه نیمه اتمام دیسکانکتیهای مکرر
و اینک افـسانه ای به نام

ERROR :734

ساعت 4:32 دقیقه بعد از ظهر پنجـــــــــــــشنبه 26-1-88
متاسفانه با این پیغام نا میمون مواجه شــــــــــدیم /.:41:

و تا ساعــــت 3بامداد جمعه 27-1-88 موفق نشــــــــدم
3 بار کانکت شدم که فقط سایتهای ( گوگل -یاهـــــــــــــو
فارس نیوز) باز میشد و خبری از سایتهای دیگر نظــــــــیر
پرشین تولز . پی سی ورلد و خیل عظیمـــــــــــــــــــی
از سایتهای دیگر باز نمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیشدند.

تورنت هم با مصــــــــــــــــــیبت تا 5 کیلو داونلود میکرد .

واسه منم همینطوره.
تنها کاری که کمی کمک کرد اینه که اتصال خودکار رو تنظیم کردم روی 99 بار و زمانش رو هم گذاشتم روی 1 ثانیه .بعد از 10-12 بار چک کردن یوز و پس ، وصل میشه.

Slimon
16-04-2010, 12:59
خدا رو شکر ما که تا حالا تو این 2 ماهی که سرویس گرفتم قطعی نداشتم و سرعت دانلود هم نهایتاً روی 13 - 14 هست .
اونایی که قطعی زیاد دارند احتمالاً مودماتون با سیستم های مخابرات مچ نیستش

T@Z
16-04-2010, 13:10
من تهران نیستم ولی سرعت دانم 110 الی120 هست سرویسم هم 128 به محدودیت حجمی 9G البته یه بارم 148 شد که منم خشکم زد البته این عدد ها خونه پرشه!! ولی متوسط 80_60 هستش

Slimon
16-04-2010, 13:46
من تهران نیستم ولی سرعت دانم 110 الی120 هست سرویسم هم 128 به محدودیت حجمی 9G البته یه بارم 148 شد که منم خشکم زد البته این عدد ها خونه پرشه!! ولی متوسط 80_60 هستش

دوست عزیز تاپیک رو اشتباهی اومدی
سرویس مخابرات محدودیت حجمی نداره ...

KING_DESIGNER
16-04-2010, 15:08
ای بابا!مهندس تو دیگه چرا؟تو که اوضاعت خوب شده بود!:13:
راستی شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
فعلا که میسوزیم و میسازیم :13:

واسه منم همینطوره.
تنها کاری که کمی کمک کرد اینه که اتصال خودکار رو تنظیم کردم روی 99 بار و زمانش رو هم گذاشتم روی 1 ثانیه .بعد از 10-12 بار چک کردن یوز و پس ، وصل میشه.
دقیقا !! همینطوره
همون سایتهای فارس نیوز و گوگل هم باز میشه خبری از بقیه سایتهای نیست هیچی .IMDB و بقیه سایتهای هیچیباز نمیشه .
احتمالش هست در حد یک پیاز !!!!میخوان شناساییمون کنند :31::31::31: ترسیدین؟ :31::31::27:

خدا رو شکر ما که تا حالا تو این 2 ماهی که سرویس گرفتم قطعی نداشتم و سرعت دانلود هم نهایتاً روی 13 - 14 هست .
اونایی که قطعی زیاد دارند احتمالاً مودماتون با سیستم های مخابرات مچ نیستش
این مچ نبودن مودم که که افسانه است چیزی که من متوجه شدم خراب بودن دستگاههای خودشونه چون اونجا ایراد داره نه مودم من . ! اروری که میده به دستگاهههای اونجا مربوطه نه بنده . عزیز جان !

مخابرات تهران که حجمی نبود ؟

دوست عزیز تاپیک رو اشتباهی اومدی
سرویس مخابرات محدودیت حجمی نداره ...
همین طوره:20:

mehrdad38
17-04-2010, 10:40
اي کاش هائيتي

انسان‌ها گاهي آرزوهايي مي‌کنند که از نگاه يک ناظر بيروني چندان عقلاني نيست، اما هنگامي که دلايل اين آرزو توضيح داده شود، حداقل اندکي حس همدردي را در مخاطب برمي‌انگيزاند.

به گزارش عصر ارتباط، انسان‌ها گاهي آرزوهايي مي‌کنند که از نگاه يک ناظر بيروني چندان عقلاني نيست، اما هنگامي که دلايل اين آرزو توضيح داده شود، حداقل اندکي حس همدردي را در مخاطب برمي‌انگيزاند.

يکي از همين آرزوها اين است که اي کاش در هائيتي بوديم. يا اي کاش اين‌جا هائيتي بود.

حتما در خبرها شنيده و ديده و خوانده‌ايد که به تازگي در هاييتي (فقيرترين کشور آمريکاي لاتين) زلزله‌اي مرگبار آمده و تعداد زيادي از مردم اين کشور از دنيا رفته‌اند. از آن‌جا که اين زلزله در پرتوپرنس- پايتخت هاييتي- رخ داده، همه مراکز حياتي و حساس اين کشور دچار آسيب شده‌اند و اين موضوع، وضعيت را بغرنج‌تر کرده است.

در نگاه اول آرزوي در هاييتي بودن، نه تنها نادرست که کاملا غير عقلاني است اما خبري که اتفاقا شرکت ارتباطات زيرساخت آن را منتشر کرده، موضوع را اندکي متفاوت مي‌کند.

براساس اين خبر، استفاده تركيبي از سيستم ماهواره VSAT و شبكه بدون سيم WiFi توسط گروه NetHope پانزده نقطه از پرتوپرنس را به اينترنت متصل كرد.

سازمان‌هاي غير دولتي و آژانس فوريت‌هاي مخابراتي ايالات متحده با همكاري اين گروه توانسته‌اند با برقراري اين پانزده نقطه اتصال به اينترنت، بيست گروه امدادرسان عضو سازمان صليب سرخ جهاني در سراسر پرتوپرنس را به يكديگر متصل کند.

اين نقاط اتصال كه ارسال و دريافت اطلاعات تا حجم 10مگابايت را ممكن مي‌کند؛ امكان برقراري پروتكل VoIP را نيز فراهم كرده و به سازمان‌هاي امدادرسان اجازه استفاده از كليه امكانات و تكنولوژي‌هاي ارتباطي و در راس آن‌ها GIS را مي‌دهد.

بله به همين سادگي مي‌توان اينترنت را به منطقه‌اي برد. حتي اگر با فاجعه‌اي عظيم مواجه شده باشد و در همين حال، مي‌توان شرايط را به گونه‌اي پيش برد که شهروندان پايتخت يک کشور بدون بحران، مدت‌ها در حسرت يک خط اينترنت 128k (به اشتراک گذاشته شده ميان 10 کاربر) بمانند. البته اصلا جاي نگراني نيست. جناب آقاي عبدالمجيد رياضي- معاون فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات كشور- گفته‌اند: در برنامه پنجم توسعه بيش از دوره قبل به فناوري اطلاعات توجه شده است. اگر مجلس اجراي برنامه را يک سال به تعويق بيندازد، به اندازه يک قرن در زمينه IT عقب خواهيم افتاد كه اين موضوع صدمات جبران‌ناپذيري به بدنه IT كشور وارد مي‌کند. اميدواريم اجراي اين برنامه به تعويق نيافتد.

هم صدا؛ سایت خبری تحلیلی

patpat
17-04-2010, 11:40
سلام
من حدود 1 هفته پیش از مخابرات یوزرنیم پسورد گرفتم ولی نمیتونم کانکت شم
مودمم aztech هست و چراغ power و ethernet و usb مودمم به صورت ثابت روشن میشه ولی چراغهای dsl و internet اون کلا خاموشه
وقتی میخوام کانکت بشم ارور 678 میده
مسئول مخابرات منطقمون هم هیچی از اینترنت و از این چیزا سر در نمیاره و شماره های پشتیبانی هم بعد از 3-4 روز از گذاشتن پیغامم هنوز جواب نداده و نمیدونم ایراد از مودمم هست یا اصلا هنوز مخابرات adslم رو وصل نکرده
آیا ممکنه با توجه به اینکه چراغ dsl , internet مودمم روشن نمیشه ایراد از مخابرات باشه و اونا هنوز وصل نکرده باشن؟
به نظر شما چیکار کنم ریسک کنم برم از مخابرات یه مودم بگیرم

mary83
17-04-2010, 14:06
سلام
مودمم aztech هست و چراغ power و ethernet و usb مودمم به صورت ثابت روشن میشه ولی چراغهای dsl و internet اون کلا خاموشه
مسئول مخابرات منطقمون هم هیچی از اینترنت و از این چیزا سر در نمیاره و شماره های پشتیبانی هم بعد از 3-4 روز از گذاشتن پیغامم هنوز جواب نداده و نمیدونم ایراد از مودمم هست یا اصلا هنوز مخابرات adslم رو وصل نکرده
آیا ممکنه با توجه به اینکه چراغ dsl , internet مودمم روشن نمیشه ایراد از مخابرات باشه و اونا هنوز وصل نکرده باشن؟
وقتی چراعهات روشن نیست بعنی خط هنور رانژه نشده منم این مشگل و 2 هفته داشتم و اینقدر گیر دادم تا یک اشنا پیداشد و درست کرد مطمئن باش اشکال از خودشونه برای اطمینان برو مودمو ببر سز خط وزودی تل به خونه ببین دیتا داری یا نه اگه نداشتی 100% اشکال از اوناس معلوم نیس چیکا می کنن!!!!!!!!!!!

ak313
17-04-2010, 14:27
سلام
ببینید دوستان پروسه وصل adsl مخابرات این طوریه اول از همه باید مرکز مخابراتی خط شما رو رانژه کنه که در این صورت چراغ وضعیت روشن می شه . سپس مخابرات باید شما رو به مرکز کل دیتای مخابرات معرفی کنه . بعد از اینکه اونها شما رو توی شبکه تعریف کردن می تونید وصل بشید و در اینجا چراغ اکشن یا هر چراغی که حاکی از تبادل اطلاعاته روشن و خاموش می شه .
نکته مهم : اگر مرکز مخابرات به شما یوزر نیم و پس ورد داد دلیلی نمی شه که شما رو توی شبکه تعریف کردن ممکن دو سه روز زمان ببر بعد از رانژه توی شبکه تعریف بشید

lordsaber
17-04-2010, 14:35
سلام
چراغ dsl روشن نیست یعنی ارتباطت با مرکز مخابراتتون مشکل داره. تا dsl روشن نشه هم از اینترنت خبری نیست! :19:
به قول این دوستمون باید گیر بدی تا درستش کنند! :13:

patpat
17-04-2010, 14:40
وقتی چراعهات روشن نیست بعنی خط هنور رانژه نشده منم این مشگل و 2 هفته داشتم و اینقدر گیر دادم تا یک اشنا پیداشد و درست کرد مطمئن باش اشکال از خودشونه برای اطمینان برو مودمو ببر سز خط وزودی تل به خونه ببین دیتا داری یا نه اگه نداشتی 100% اشکال از اوناس معلوم نیس چیکا می کنن!!!!!!!!!!!

mary83 عزیز ممنون از جوابت
فکر نکنم مشکل از طرف من باشه چون قبلا adsl داشتم و مشکلی نبود ولی به خاطر مخابرات اونو کنسل کردم

patpat
17-04-2010, 15:11
mary83 - ak313 - lordsaber عزیز ممنون از جوابتون
پس تا یکی دو روز دیگه هم منتظر میشیم ببینیم چی میشه

KING_DESIGNER
18-04-2010, 00:04
میگه قنبرک خوشگل بود آبله هم دراورد
این ارور 734 کوفتی دیگه چه مرضیه که دامن این مخابرات رو گرفته ؟
خسته شدم . از ساعت 9 تا 1 شب دیسی مکرر اصلا وصل نمیشه.
یکی هم نیست جواب بده
چند نفر تا حالا این مشکل ارور 734 رو دارند ؟
قبلا هم دیسکانکتی مکرر داشتند ؟
128

hs30
18-04-2010, 13:03
دوستانی که در رابطه با adsl مشکل دارند شماره تلفن 1899 در خدمت شماست

yas_6969
18-04-2010, 13:44
برای من همه ی چراغ هام روشن ولی ارور 678 میده چاره چیه؟؟؟

KING_DESIGNER
18-04-2010, 15:25
دوستانی که در رابطه با adsl مشکل دارند شماره تلفن 1899 در خدمت شماست
مگه جواب هم میدن ؟ به شما جواب دادند ؟

برای من همه ی چراغ هام روشن ولی ارور 678 میده چاره چیه؟؟؟
Error 678: The remote computer failed to respond.
یعنی مخابرات داره دونه دونه ارورها رو آزمایش میکنه .
اول 691- 734-و هم اکنون 678

razermate
18-04-2010, 16:24
دوستانی که قصد دارند ازمخابرات سرویس بگیرند :
خودتونو تو دردسر نندازین. من بعداز گذشت 15 روز که خطم رانژه شد .یک کیلو بیت هم ازش استفاده نکردم .مشکل ارور 678
رفتم مخابرات .حواله دادند به 1898 اونجا زنگ زدم بار اول مودبانه کسی جواب نداد بار دوم با لحن خشن وطلبکارانه جواب دادند بعداز یک ساعت انجام فرامین کارشناس از طریق تلفن .نتیجه این بود که شما دوباره برو مخابرات فرم تحویلی پر کن با لپتاپ و مودم بیان درخونه . رفتم اونجا گفتن صاحب خط باید بیاد تعهد بده. صاحب خط رو بردم تعهد داد وفرم و پر کردم کارشناس به منزل مراجعه کرد. ولی نه لپ تاپ داشت نه مودم. اومد بالا پای کامپیوتر بعد از یک ساعت یارو یه فرم داد پر کردم رفت .امروز هم فرم قطع سرویس رو پرکردم. وقتی خطم از رانژه در اومد از همون شرکت خصوصی که قبلا داشتم دوباره سرویس میگیرم.
تکرار می کنم از مخابرات سرویس نگیرین .

yas_6969
18-04-2010, 17:12
برای من وصل شد
رفتم تنظیمات مودم و درست کردم بعد یوزر پسورد و زدم همونجا وصل شد.
فقط جالب اینجاست اون کانکشنی که درست کردم اصلا با اون کانکت نمیشه همون 678 میاد ولی اینترنتم مستقیم وصله.
از سرعتش هم تو این چند ساعت راضی هستم.

razermate
18-04-2010, 18:24
برای من وصل شد
فقط جالب اینجاست اون کانکشنی که درست کردم اصلا با اون کانکت نمیشه همون 678 میاد ولی اینترنتم مستقیم وصله.

وقتی یوزر و پس داخل مودم تعریف بشه( pppoe )معلومه دیگه کانکشنی که درست کردی کاربردی نداره. برای استفاده از کانکشن باید مودم روی bridging تنظیم بشه.در ضمن گفتی همه چراغ هات روشن بوده پس مشکل از تنظیم مودمت بوده .ولی اونایی که چراغ adsl act خاموشه حالا حالا ها داستان دارن.

mehrdad38
18-04-2010, 18:27
برای من وصل شد

بله وقت نوع اتصال رو PPOEE تنظیم بشه دیگه از طریق کانکشن نمی شه کانکت شد :20:

name
18-04-2010, 19:40
برای من وصل شد

ممکنه بعد از اینکه مودم رو خاموش و روشن کنی دیگه به اینترنت وصل نشه.واسه من که چند بار این اتفاق افتاده ، دیگه از خود ویندوز اکانت درست میکنم.اینجوری راحتتره.

a.toraby
19-04-2010, 13:56
سلام
دوستان می خواستم بدونم مودم های که خود مخابرات میده مدلشون چیه آیا مدل های خوبی هستند؟
شما مودم هاشون رو تایید می کنید؟ اگر خوب نیستند لطقاً مدل های خوبی که با ADSL مخابرات کار می کنند رو معرفی کنید
ممنون

STON-COLD
19-04-2010, 18:24
از نظر ف میشه گفت مخابرات بهتره
چون ای اس پی ها جدا فیلتر میکنن مخابرات هم جدا
الان هم در حال دانلود AOL 9.5 هستم برام فرقی نداره کدوم کمتر ف میکنن:31:

reb
19-04-2010, 18:54
از نظر ف میشه گفت مخابرات بهتره
چون ای اس پی ها جدا فیلتر میکنن مخابرات هم جدا
الان هم در حال دانلود AOL 9.5 هستم برام فرقی نداره کدوم کمتر ف میکنن:31:

مخابرات از داشتن مشترکین دانشمندی مثل حضرتعالی بخودش میباله.

Slimon
19-04-2010, 19:48
سلام
دوستان می خواستم بدونم مودم های که خود مخابرات میده مدلشون چیه آیا مدل های خوبی هستند؟
شما مودم هاشون رو تایید می کنید؟ اگر خوب نیستند لطقاً مدل های خوبی که با ADSL مخابرات کار می کنند رو معرفی کنید
ممنون

اگه از سرویس مخابرات استفاده میکنی بهتره از خود مخابرات هم مودم بگیری احتمال داره مودم های دیگه با سیستم های در پیتیشون سازگار نباشه
قیمتش هم مناسبه

STON-COLD
19-04-2010, 20:02
مخابرات از داشتن مشترکین دانشمندی مثل حضرتعالی بخودش میباله.
مخصوصا سرعتش:31:

KING_DESIGNER
19-04-2010, 20:09
اینقدر جر و بحث نکنید.
دوست عزیزی که دنبال مودم میگردی
بهتره اول اسم مرکزتو به این عزیزانی که از مخابرات سرویس دادند بدهی و ببینی اول قطعی وصلی شامل حال اون مرکز شده یا نه
و بعدش اقدام به خرید کنی چون منم یواش یواش دارم خطم رو کنسل میکنم با این قطعی های مزخرف
در ثانی برای خرید مودم بهتره به دو مارک لینکسیس و ایسوز فکر کنیدlinksys- asus
این دو هم مودم وایرلس دار دارند هم مودمهای تک پورت و دو پروت
و حتما حتما مودم وایرلس دار تهیه کنید که بعدا دچار مشکل نشید و اگر لپ تای خریدید و یا دارید هم بتونید با اون استفاده کنید .
نکته دوم اینکه این دو مودم تنها مودمهایی هستند که شرکتهای سرویس دهنده بهشون گیر نمیدهند و در لیست ساپورتشون هست.
حتی یه مدل مودم ایسوز دیروز کاتالوگش به دستم رسید که توی دفتر جا مونده ولی نوشته بود با امکان نصب یک هارد اکسترنال USB که امکان دانلود بدون نیاز به کامپیوتر رو فراهم میکند و دیگه لازم هم نیست سیستم رو روشن بزاری برای دانلود مخصوصا با این طرح هدفمندی این دولت عزیز و لذیذ .
و کلا محصولات ایسوز به نظرم ارزش خرید و صرفه به قیمت رو داره تا بقیه مدلها.
سئوالی بود در خدمتم.

Kianoosh
20-04-2010, 00:47
عزیزان من امروز به حول و قوه الهی :دی قطعی های من هم شروع شده و مشکلی شبیه دوستمون KING_DESIGNER رو دارم

البته یه جا خوندم کلا شبکه سراسری مشکل پیدا کرده و کابل ها قطع شدند؟

خلاصه خارج از کشور عزیزمون دو نهاد سازمان کمپانی که با هم رقابت می کنن در نهایت مصرف کننده از این رقابت سود می کنه که کدومشون شرایط بهتری دارن اما اینجا برعکسه باید دنبال ISP بگردی که کمتر سرتو کلاه بزاره کمتر قطعی داشته باشه و ...

KING_DESIGNER
20-04-2010, 01:40
عزیزان من امروز به حول و قوه الهی :دی قطعی های من هم شروع شده و مشکلی شبیه دوستمون KING_DESIGNER رو دارم

البته یه جا خوندم کلا شبکه سراسری مشکل پیدا کرده و کابل ها قطع شدند؟

خلاصه خارج از کشور عزیزمون دو نهاد سازمان کمپانی که با هم رقابت می کنن در نهایت مصرف کننده از این رقابت سود می کنه که کدومشون شرایط بهتری دارن اما اینجا برعکسه باید دنبال ISP بگردی که کمتر سرتو کلاه بزاره کمتر قطعی داشته باشه و ...

:27:لطفا بیشتر از این کیفیت اینترنت مخابرات رو با دروغهاتون زیر سئوال نبرید:21:مدارکش هم موجوده
من که خودم به شخصه تقریبا روزی 35 بار مودم رو خاموش روشن میکنم و فقط هم گوگل باز میشه
پس میبینید که درسته ! و مشکل از کیس مبارک خودتون هست که باید ببریدش دکتر!! :27:

پ.ن : این مخابرات و این اینترنتی که من دیدم حداقل تا 3 سال دیگه!!! همینجوریه یعد از اون معلوم نیست
من که دیگه مطمئن شدم کاسه ای زیر نیم کاسه است . لنگر و زلزله و ... همش بهونه است چه جوریه که ایران توی قطعی های دنیا فقط اول میشه اونم با 194 بار قطعی ؟؟؟؟:18: ؟
:2::11:

Kianoosh
20-04-2010, 03:03
لطفا بیشتر از این کیفیت اینترنت مخابرات رو با دروغهاتون زیر سئوال نبریدمدارکش هم موجوده
من که خودم به شخصه تقریبا روزی 35 بار مودم رو خاموش روشن میکنم و فقط هم گوگل باز میشه
پس میبینید که درسته ! و مشکل از کیس مبارک خودتون هست که باید ببریدش دکتر!!

مشکل از هر )&,#*^#*&) بود فعلا حلش کردم ببین من یه بازی شطرنج آنلاین دارم(حرام است!:دی) اینو اجرا می کنم و مینیمایز و سطح بسیار پایینی از پهنای باند رو درگیر می کنه (فقط برای رفرش کردن صفحه مسابقات) بعد دیگه هیچ قطعی هم نداشتم (تو سرعت دانلودم هیچ تاثیری نداره) البته برا من الان همه سایتها باز میشه کلا اگه بزارم دانلود کنه هم همینطوره قطع نمیشه ولی به محض اینکه بی کار بمونه بازم قطع نمیشه :دی یعنی آیکون اتصال هست ولی سایتها باز نمیشن نرم افزارهای آنلاین لود نمیشن و ... عوض کردن کانفیگ و تنظیمات مودم هم هیچ تاثیری نداشته!همین مشکلو قبلا داشتی؟البته مطمئنم قضیه به گوشی و اسپلیتر ربطی نداشته برا من چون همونی هست که بود ...

حالا شما هم توکلت به خدا باشه و فردا برای دور هم بودن یه تماس با مرکز مخابرات (یا خود شبکه دیتا) بگیر :دی

ramtinmec
20-04-2010, 08:27
من رفته بودم مرکز شهید زارعی تا از مخابرات adsl بگیرم
دم در یه نگهبان(حراستی) جوون بود که ادم با سواد و با حالی بود
خودش به من گفت این اینترنتی که بهت میدیم 10 تومن همون 10 تومن هم برات کار میکنه نه بیشتر خودش گفت برو صبا یا پارس بگیر چون صبا تازه اومده منطقه ما خدماتش بد نیست و دانلود رایگان شبانه داره و روزانه اش هم سرعتش بدک نیست

KING_DESIGNER
20-04-2010, 10:13
مشکل از هر )&,#*^#*&) بود فعلا حلش کردم ببین من یه بازی شطرنج آنلاین دارم(حرام است!:دی) اینو اجرا می کنم و مینیمایز و سطح بسیار پایینی از پهنای باند رو درگیر می کنه (فقط برای رفرش کردن صفحه مسابقات) بعد دیگه هیچ قطعی هم نداشتم (تو سرعت دانلودم هیچ تاثیری نداره) البته برا من الان همه سایتها باز میشه کلا اگه بزارم دانلود کنه هم همینطوره قطع نمیشه ولی به محض اینکه بی کار بمونه بازم قطع نمیشه :دی یعنی آیکون اتصال هست ولی سایتها باز نمیشن نرم افزارهای آنلاین لود نمیشن و ... عوض کردن کانفیگ و تنظیمات مودم هم هیچ تاثیری نداشته!همین مشکلو قبلا داشتی؟البته مطمئنم قضیه به گوشی و اسپلیتر ربطی نداشته برا من چون همونی هست که بود ...

حالا شما هم توکلت به خدا باشه و فردا برای دور هم بودن یه تماس با مرکز مخابرات (یا خود شبکه دیتا) بگیر :دی
میفهممت :27:
حالا مونده 3 چراغه بشی گیم آورت کنند:21::27:
منم یه تورنت ننه مرده دارم همیشه روشنش میزارم تا یه کانکشنی داشته باشم
جملات منو درست بخون 35 بار در روز مودم رو خاموش روشن میکردم تا کانکت میشد بدبختی کانکت هم نیمشد.
حالا حالها با این سیستمهای !!!فوق حرفه ای !!! هوووایی کار داریم .خدا پدر این اربابان چینی رو بیامرزه . آمین:31:

Slimon
20-04-2010, 10:21
:27:لطفا بیشتر از این کیفیت اینترنت مخابرات رو با دروغهاتون زیر سئوال نبرید:21:مدارکش هم موجوده
پس میبینید که درسته ! و مشکل از کیس مبارک خودتون هست که باید ببریدش دکتر!! :27:

پ.ن : این مخابرات و این اینترنتی که من دیدم حداقل تا 3 سال دیگه!!! همینجوریه یعد از اون معلوم نیست
من که دیگه مطمئن شدم کاسه ای زیر نیم کاسه است . لنگر و زلزله و ... همش بهونه است چه جوریه که ایران توی قطعی های دنیا فقط اول میشه اونم با 194 بار قطعی ؟؟؟؟:18: ؟
:2::11:

یه طرفه قضاوت نکنید
پس چرا ما مشکلی نداریم ؟!؟!
من تا حالا یکبار هم قطعی نداشتم و از اونموقع که سرویس گرفتم تا حالا یکبار هم مودم رو ریست یا خاموش و روشن نکردم .

KING_DESIGNER
20-04-2010, 10:40
یه طرفه قضاوت نکنید
پس چرا ما مشکلی نداریم ؟!؟!
من تا حالا یکبار هم قطعی نداشتم و از اونموقع که سرویس گرفتم تا حالا یکبار هم مودم رو ریست یا خاموش و روشن نکردم .
سلام علیکم حاج اقا
بنده هم نظر شما رو دارم منم میگم بیشتر از این با دروغهاشون ( به خصوص این ارباب سایه های دروغگو و اون هم دستش مهرداد ) حیثیت یک سازمان رو زیر وال نبرند منم که سرویسم هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییچ
مشکلی نداره :31:
و من الله التوفیق:11:

m9780d
20-04-2010, 11:42
من امروز رفتم از مخابرات بخرم از مسئول ارجاع پرسیدم گفت تموم شد
منم ناراحت شدم و برگشتم داشتم میرفتم گفت بهتر که نخریدی گفتم یعنی چی کیفیتش بد بود؟
گفت آره پشتیبانی هم نداشت همه آوردن پس دادن
بهتر شد که نخریدی برو خوشحال باش:8:

Slimon
20-04-2010, 13:05
سلام علیکم حاج اقا
بنده هم نظر شما رو دارم منم میگم بیشتر از این با دروغهاشون ( به خصوص این ارباب سایه های دروغگو و اون هم دستش مهرداد ) حیثیت یک سازمان رو زیر وال نبرند منم که سرویسم هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییچ
مشکلی نداره :31:
و من الله التوفیق:11:

وعلیکم سلام

دوست عزیز از شیوه پست دادن شما اینطور که متوجه شدم شما فکر میکنید من طرفدار این حکومت و دارودستش یا یه کاره ای تو این مملکت هستم که بنده رو به این شکل خطاب کردید .

ولی واقعیتش اینه که من هیچ مشکلی ندارم (حالا شاید مرکز مخابراتی ما مشکلی نداره) ولی چون شبکه سراسریه نباید مراکز دیگه هم مشکلی داشته باشند . :worried:

البته مودم من ایسوز سری قدیمیش هستش ...

reb
20-04-2010, 13:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---------------------------------------اینا رو ول کن مغرضن من خودم یه دوستی دارم که مثل شما ایسوز مدل قدیمی داره و تا الان اصلا یبار هم قطعی نداشته همش هم داره با 220 کیلو بایت دانلود میکنه رحم و مروت هم حالیش نیست که مخابراته باید صرفه جویی کنه اینم از گزارش هفتگیش.

Slimon
20-04-2010, 14:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---------------------------------------اینا رو ول کن مغرضن من خودم یه دوستی دارم که مثل شما ایسوز مدل قدیمی داره و تا الان اصلا یبار هم قطعی نداشته همش هم داره با 220 کیلو بایت دانلود میکنه رحم و مروت هم حالیش نیست که مخابراته باید صرفه جویی کنه اینم از گزارش هفتگیش.

کدوم مرکز مخابراتی ؟!؟

Bahram1145
20-04-2010, 15:19
با سلام خدمت دوستان

من امروز از مخابرات adsl گرفتم ام چراغ مودمم روشن نمیشه مرکز مخابرات محل تماس گرفتم نتونست من رو راهنمایی کنه و گفت adsl شما وصل شده و نباید مشکلی داشته باشید

من کلیه تنضیمات مودم رو از سایت مخابرات گرفتم و انجام دادم باز مشکلم حل نشد

من مودم من وایرلس با 4 پورت شبکه است planet ADW 4401

بدون اسپیلتر هم مودم رو وصل کردم اما باز چراغ adsl یا همون link روشن نشد

ممنون میشم راهنمایی کنیند واقعا" موندم چی کار کنم با 1899 هم تماس میگیرم و شماره تلفن adsl رو وارد میکنم میگه که همچین شماره ای موجود نیست و تلفن قطع میشه دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم
اگه شماره تلفن پشتیبانی فنی و یا مسئولی که بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

Slimon
20-04-2010, 15:52
با سلام خدمت دوستان

من امروز از مخابرات adsl گرفتم ام چراغ مودمم روشن نمیشه مرکز مخابرات محل تماس گرفتم نتونست من رو راهنمایی کنه و گفت adsl شما وصل شده و نباید مشکلی داشته باشید

من کلیه تنضیمات مودم رو از سایت مخابرات گرفتم و انجام دادم باز مشکلم حل نشد

من مودم من وایرلس با 4 پورت شبکه است planet ADW 4401

بدون اسپیلتر هم مودم رو وصل کردم اما باز چراغ adsl یا همون link روشن نشد

ممنون میشم راهنمایی کنیند واقعا" موندم چی کار کنم با 1899 هم تماس میگیرم و شماره تلفن adsl رو وارد میکنم میگه که همچین شماره ای موجود نیست و تلفن قطع میشه دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم
اگه شماره تلفن پشتیبانی فنی و یا مسئولی که بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

دوست عزیز همین امروز ADSL گرفتید ؟!؟!
یعنی همین امروز اقدام کردید ؟!؟

اگه اینطوری باشه که همین الان درخواست بدید همون موقع وصل بشه که نمیشه حداقل 48 ساعت زمان میبره تا خط رانژه بشه و چراغ مودم ثابت بمونه ...
(البته برای من 48 ساعت بعد وصل شد)

reb
20-04-2010, 18:38
کدوم مرکز مخابراتی ؟!؟
مرکزاستقلال 2تا یه مگ گرفته ولی وقت نکرده بریج کنه فعلا با یکیش کار میکنه.

KING_DESIGNER
20-04-2010, 18:52
اونوقت به من و مهرداد میگن تروریست :41:
سلیمون جان شوخی کردیم داداش قهر نکنی بری :31:
ولی آخه برادر عزیز کاش بری پستهای قبلی بنده رو در همین تاپیک ببینی من از روز اول عید با این ADSL به مشکل خوردم اگر مشکل مودم بنده است همون روز اول باید عیب پیدا میکرد ولی میبینید که بعد از دو هفته سیستم howaii چینی گند زده به مراکز مخابرتی من و 4 نفر دیگه از دوستان

Hossein_Bahal
20-04-2010, 18:55
تقریبا دو هفته میشه از مخابرات سرویس 128 گرفتم .
یه روزه خط رانژه شد .
تا حالا به هیچ وجه دیسکانکتی و قطعی نداشتم .
همون دفعه اول هم کانکت میشه .
سرعت دانلود هم متغیر ولی میانگین 14 هست .
در کل راضیم !

reb
20-04-2010, 19:27
تقریبا دو هفته میشه از مخابرات سرویس 128 گرفتم .
یه روزه خط رانژه شد .
تا حالا به هیچ وجه دیسکانکتی و قطعی نداشتم .
همون دفعه اول هم کانکت میشه .
سرعت دانلود هم متغیر ولی میانگین 14 هست .
در کل راضیم !

احتمالا یه صفرش رو کم نذاشتی؟مخابرات اقلکن صد کیلو بایت سرعت داره 14 مال شرکنهای خصوصیه.

Hossein_Bahal
20-04-2010, 19:33
احتمالا یه صفرش رو کم نذاشتی؟مخابرات اقلکن صد کیلو بایت سرعت داره 14 مال شرکنهای خصوصیه.
جان؟؟؟؟
یعنی بقیه با 128 مخابرات سرعت دانلود بالای 100 دارن؟

razermate
20-04-2010, 19:34
در کمال تعجب امروز از مخابرات زنگ زدند گفتند شماره خطتون تو مرکز عوض کردیم .یوزر و پس جدید دادن .درست شد جالب اینجاست من دیروز فرم قطع سرویس پرکرده بودم. عجیبه ها

KING_DESIGNER
20-04-2010, 19:40
رضا جان میگه وقتی چوب رو بر میداری اقای هاپو دمش رو میزاره روی کولش و فرار میکنه و به قول خیلیها حسابش دستش میاد !!!!
منم فهمیدم چیکار کنم ...
مرسی یه دنیا ممنون :31::31::31::27:

yas_6969
20-04-2010, 20:57
منم الان سه روز میشه دارم کاملا راضی هستم
گوش شیطون کر قعطی هم نداشتم تا حالا

KING_DESIGNER
20-04-2010, 21:11
خوب به سلامتی شما هم پس جزو مشتکران خوش شانس هستید.
ولی متاسفانه گویا من و 4 نفر دیگه از دوستان همین مشکل قطعی ها رو داریم.
الان هم که چند وقتیه قطع نمیشه ولی سرعتش افتضاح بالا پایین میشه
تکلیش با خودش معلوم نیست :))

razermate
20-04-2010, 21:19
یه سوالی دارم آیا زیاد طول کشیدن لود شدن کلیپ ها در یو تیوب مربوط به پنیگ بالا هست یا قیلتر شکن . پینگ من 600ms به روایت speedtest.net

Guts
20-04-2010, 21:39
یه سوالی دارم آیا زیاد طول کشیدن لود شدن کلیپ ها در یو تیوب مربوط به پنیگ بالا هست یا قیلتر شکن . پینگ من 600ms به روایت speedtest.net
مربوط به سرعت شما و فی‌لترشکنتون، اگر 128 دارین که کاملاً طبیعیه با سرعت‌های بالاتر هم باید کلی بزاری تا بافر بشه.

reb
20-04-2010, 21:41
منم الان سه روز میشه دارم کاملا راضی هستم
گوش شیطون کر قعطی هم نداشتم تا حالا
این فرمایش حضرتعالی البته برای بعضیها دیگه بحد تواتر رسیده گرچه بعضیها هنوز علم مخافت در دست دارند ولی مهم آنست که اظهر من الشمس گردیده و ایضا بسمع سروران گرام برسانم که بعضیها هنوز در عنفوان کار با اینترنت هستند ولذاست که به اونها عرض میکنم که سرعت بر حسب بیت که باشه باید ضربدر 10 بشه تا سرعت واقعی حسب کیلو بایت معلوم گردد که 14 میشود 140 یعنی حد اقل سرعت140 کیلوبایت بر ثانیه میشود.
موید و منصور باشید

MAHY@R
20-04-2010, 21:43
آفا سرعت 128 مخابرات چنده آخرش ما نفهمیدیم یکی میگه 14 یکی میگه بالای 100 بلاخره چنده؟!

Guts
20-04-2010, 21:45
دوستان یه راه‌هایی میگفتن برای گرفتن بالای 128، من که رفتین منطقمون هرچی اصرار و غیره میگن اصلاً هیچ‌جوره بالای 128 نمیدیم!؟!

razermate
20-04-2010, 21:47
مربوط به سرعت شما و فی‌لترشکنتون، اگر 128 دارین که کاملاً طبیعیه با سرعت‌های بالاتر هم باید کلی بزاری تا بافر بشه.

با موبایل(ایرانسل)یه دایره میادرو کلیپ به سرعت می چرخه 20 40 60 80 درصد ولی با اینترنت مخابرات خیلی خیلی طول می کشه .

razermate
20-04-2010, 21:52
این فرمایش حضرتعالی البته برای بعضیها دیگه بحد تواتر رسیده گرچه بعضیها هنوز علم مخافت در دست دارند ولی مهم آنست که اظهر من الشمس گردیده و ایضا بسمع سروران گرام برسانم که بعضیها هنوز در عنفوان کار با اینترنت هستند ولذاست که به اونها عرض میکنم که سرعت بر حسب بیت که باشه باید ضربدر 10 بشه تا سرعت واقعی حسب کیلو بایت معلوم گردد که 14 میشود 140 یعنی حد اقل سرعت140 کیلوبایت بر ثانیه میشود.
موید و منصور باشید

کاملا برعکس سرعت بر حسب بیت که باشه باید تفسیم بر 10 بشه (البته درستش تقسیم به 8) تا سرعت واقعی حسب کیلو بایت معلوم گردد
کمی هم فارسی را پاس بداریم :21:

KING_DESIGNER
20-04-2010, 22:40
رضا و رب تاپیک مال همه ملته
شلوغ کاری نکنین.
من فعلا نمیدونم چرا سرعتم رفته رو 8 ! یعنی دایال اپ
مسخره کردن خودشونو.

reb
20-04-2010, 22:51
رضا و رب تاپیک مال همه ملته
شلوغ کاری نکنین.
من فعلا نمیدونم چرا سرعتم رفته رو 8 ! یعنی دایال اپ
مسخره کردن خودشونو.
بر روی چشم ولی اجازه بدید جواب آقا رضا رو بدم تا بفهمه الکن نیستم.
حرفایی که زدم بر اساس قانون پیگادلی هست گرچه شما سوادش رو نداری ولی میتونی از اهل فن بپرسی ایضا دو صفحه قبل مدرک انکار ناپذیری گذاشتم که نمیتونی توجیهش کنی خواهشا روی سرعت شرکتها بحث کن نه مخابرات.
ممنون

KING_DESIGNER
20-04-2010, 23:24
عزیز خواهشا این تاپیک رو مثل تاپیک قبلی نکنین
الان صاحبش میاد دوباره باید بریم از سر نو یه تاپیک بزنیم خواهشا ادا مه بحث توی پی ام
نمیدوننم به خدا چی بگم
شما دوتا دعوا میکنین مخابرات بی صاحاب به ریشمون میخنده
حالا خود دانید.:11:

a.toraby
20-04-2010, 23:49
آقا به جای این کل مل ها بیاین جواب منو لدین ثواب هم داره :46:
من خودم پارس آنلاین دارم. اما یکی از دوستام از مخابرات سرویس گرفته. امرو رفتیم براش یه DLink 2460 wifi گرفتیم. فردا قراره برم براش راه اندازی کنم. لطفاً یکی config کامل مودم رو بزاره رو سایت که فردا مجبور نباشم زنگ بزنم از مخابرات بپرسم. آخه امروز زنگ زدم در مورد محدودیت حجم ازش سوال بپرسم زنه داشت منو قورت میداد
دیگه فکرشو می کنم که زنگ بزنم ازش config رو بپرسم حالم بد میشه. نمی دونم شاید هم به خاطر اینه که مدت ها با پشتیبانی parsonline :10: کار کردم حالا اینا به نظرم لولو میان!! پس اگه نکته خاصی توی کانفیگ هست لطف کنید بگید.
اینجوری که شما از این مخابرات شکایت دارید فکر کنم فردا روز سختی باشه :41:
ممنون

KING_DESIGNER
21-04-2010, 00:30
تنظیمات در پستهای قبلی هم هست
vpi=0
vci=35
ubr without pcr
هم با بریج کار میکنه هم با pppoe

razermate
21-04-2010, 07:54
بر روی چشم ولی اجازه بدید جواب آقا رضا رو بدم تا بفهمه الکن نیستم.
حرفایی که زدم بر اساس قانون پیگادلی هست گرچه شما سوادش رو نداری ولی میتونی از اهل فن بپرسی ایضا دو صفحه قبل مدرک انکار ناپذیری گذاشتم که نمیتونی توجیهش کنی خواهشا روی سرعت شرکتها بحث کن نه مخابرات.
ممنون

شما اول دانشت (همون سواد) رو زیاد کن که razer رو نخونی رضا .قانون پیگادلی پیشکش .حرف دیگه ای هم داری پیغام خصوصی بده :31:

karajwizard
21-04-2010, 12:21
تو کرج خبری نیست از اینترنت دولتی؟

kiavash2010
21-04-2010, 12:29
سلام به همه دوستان بی زحمت به این پرسشهای من پاسخ بدهید
1 - کسی هست که از مرکز شهید نظری گرفته باشه اگر هست خوبه راضیه یا نه؟
2 - اسم مودمی که مخابرات میده و قیمتش چنده آیا سرعتهای بالاتر از 2 مگ را هم ساپورت میکنه؟
3- به این سرویس اینترنتی که گرفتید به طور کلی و جزئی از نمره 20 چه نمره ای می دهید؟
پیشنهاد می کنم همه دوستان از این به بعد مورد سومی را انجام بدهند تا یک نتیجه گیری خوبی بشود
ممنون

partab1
21-04-2010, 13:39
آقا به جای این کل مل ها بیاین جواب منو لدین ثواب هم داره :46:
من خودم پارس آنلاین دارم. اما یکی از دوستام از مخابرات سرویس گرفته. امرو رفتیم براش یه DLink 2460 wifi گرفتیم. فردا قراره برم براش راه اندازی کنم. لطفاً یکی config کامل مودم رو بزاره رو سایت که فردا مجبور نباشم زنگ بزنم از مخابرات بپرسم. آخه امروز زنگ زدم در مورد محدودیت حجم ازش سوال بپرسم زنه داشت منو قورت میداد
دیگه فکرشو می کنم که زنگ بزنم ازش config رو بپرسم حالم بد میشه. نمی دونم شاید هم به خاطر اینه که مدت ها با پشتیبانی parsonline :10: کار کردم حالا اینا به نظرم لولو میان!! پس اگه نکته خاصی توی کانفیگ هست لطف کنید بگید.
اینجوری که شما از این مخابرات شکایت دارید فکر کنم فردا روز سختی باشه :41:
ممنون

اقاي ترابي
سلام. من هم شرايط دوست شما رو دارم و مودم رو نصب کردم ممکن فعال کردن Security Code در حالت Wireless را بفرماييد چگونه است؟
متشکرم

mehrdad38
21-04-2010, 16:12
تو کرج خبری نیست از اینترنت دولتی؟

هنوز نه .:20:

beenHere-doneThat
21-04-2010, 16:58
هنوز نه .:20:
بابا من دوستم خیلی وقته گرفته تو همین درختی کرج.

keyvan_topic
21-04-2010, 17:49
lمن تو درختی میشینم اینترنت دولتی هم دارم ولی سرعتش 128کیلوبایت
تازه سرعت دی الش از 18 بالاتر نمیره
بینه خودمون باشه همینم با کلی ملق بازی و آشنا ساختن تو مخابرات گرفتم :46: :5:
ضمنا واسه اونایی که میگن بند ویت 1 مگ میده مخابرات , داداش من اگه میداد من زودتر از همه می گرفتم :13::9:
1 مگ رو فقط به ارگاناهای دولتی و مدارس شهید میدن واسه شرکتای خصوصی بالا بری پایین بیایی 128 بالاتر نمیدن حتی با پارتی و رشوه :37::29:

keyvan_topic
21-04-2010, 17:49
من تو درختی میشینم اینترنت دولتی هم دارم ولی سرعتش 128کیلوبایت
تازه سرعت دی الش از 18 بالاتر نمیره
بینه خودمون باشه همینم با کلی ملق بازی و آشنا ساختن تو مخابرات گرفتم :46: :5:
ضمنا واسه اونایی که میگن بند ویت 1 مگ میده مخابرات , داداش من اگه میداد من زودتر از همه می گرفتم :13::9:
1 مگ رو فقط به ارگاناهای دولتی و مدارس شهید میدن واسه شرکتای خصوصی بالا بری پایین بیایی 128 بالاتر نمیدن حتی با پارتی و رشوه :37::29:

KING_DESIGNER
21-04-2010, 19:23
مرکز مخابرتیشو بزار و به اون دوست تاپیک قبلی یه کمکی بکن.
چون ممکنه برای مراکز خاص راه افتاده باشه.
و همه مناطق رو پوشش نداده باشه.

STON-COLD
21-04-2010, 20:02
خسته شدم از این سرعت اینترنت:41:
یه مشت ---نشستن با نحج البلاغه به مردم اینترنت میدن:9:

KING_DESIGNER
21-04-2010, 20:08
خسته شدم از این سرعت اینترنت:41:
یه مشت ---نشستن با نحج البلاغه به مردم اینترنت میدن:9:
همین الان بعد از یک هفته فیلم اواتار نسخه اسکرین رو دانلود کردم !!!!! متاسفانه نمیدونم چرا موقع دانلود هم دیسی میشم از سرور مگا اپلود دانلودش کردم
و تقریبا روزی 2 ساعت که بازی میکردم اینم میذاشتم رویدانلود و بازی میکردم و یا اکارم رو انجام میدادم
و امروز تازه بدستم رسید !!!
داداش غصه نخور حضرت اقای کاووسی رییس دیتای تهران قول مساعدت دادند تا اخر اردیبهشت امسال ( اگه منظورشون سال دگه نباشه ) سرعت بالا رو با قیمت پایینتر میدهند .
هرچندکه شاید هم منظورش همین اینترانت داخلی باشه که صا ایران برنده شده ( از بین تنها!!! شرکت متقاضی :31:)
پس با این حرقت موافقم و اواتارت هم نثارشون:27::31::11:

name
21-04-2010, 21:01
همین الان بعد از یک هفته فیلم اواتار نسخه اسکرین رو دانلود کردم !!!!! متاسفانه نمیدونم چرا موقع دانلود هم دیسی میشم از سرور مگا اپلود دانلودش کردم
و تقریبا روزی 2 ساعت که بازی میکردم اینم میذاشتم رویدانلود و بازی میکردم و یا اکارم رو انجام میدادم
و امروز تازه بدستم رسید !!!
داداش غصه نخور حضرت اقای کاووسی رییس دیتای تهران قول مساعدت دادند تا اخر اردیبهشت امسال ( اگه منظورشون سال دگه نباشه ) سرعت بالا رو با قیمت پایینتر میدهند .
هرچندکه شاید هم منظورش همین اینترانت داخلی باشه که صا ایران برنده شده ( از بین تنها!!! شرکت متقاضی :31:)
پس با این حرقت موافقم و اواتارت هم نثارشون:27::31::11:

بعد از یه هفته! یعنی چند مگ یا گیگ رو در چند ساعت ؟
من نسخه دایو ایکس پرو با حجم 700 مگ رو در حدود 14 ساعت دان کردم حدودا هر 100 مگ 2 ساعت.
نسخه اسکرین همونه که تو سینما با هندی کم ضبط میشه؟

keyvan_topic
21-04-2010, 23:13
عزیزان من از 12 ماه پیش به اسم شرکت دولتی این سرویسو دارم :5:, یعنی 10 ماه قبل از اینکه adsl دولتی رو عمومی کنن
2 ساعت پیش من با مرکز دیتای کرج تماس گرفتم فهمیدم واسه همه عمومی شده
از اونجایی که تو مخابرات کم آشنا ندارم , با اطمینان بهتون میگم این سرویس واسه اشخاص حقیقی فقط تا سقف سرعت 128 , کیلو بایت پر سکند , واگذار میشه که اونم میانگین سرعت دی الش 16 کیلو بایت پر سکند
اگه باور ندارید یه سری تا مخابرات منطقتون برید
اگه یه عده که تو این 2 ماه که از این سرویس استفاده میکنن اسپیدشون بالا بوده الان پایین اومده , باید بگم این کارا واسه جذب مشتری بوده :3:
البته اگه بتونید با سرعتش کنار بیایید محدودیت دی ال نداره که این بهترین مزیتشه :23::19:
ضمنا اینم بگم که سرویس adsl دولتی مخابرات فقط از مرکز دیتای تهران فعال میشه یعنی شما از هر شهری که درخواست بدی user و pass از تهران میاد پس این حرف که این شهر داره اون شهر نداره مسخرس
همه شهرها این امکانو دارن ولی بعضی شهرها ابلاقیه واسشون نیومده

KING_DESIGNER
22-04-2010, 04:19
سلام داش name
اره بابا پدرم رد اومد تا این لندهور دانلودش کرد
من توی IDM دیدم که زمانسنجش میگه 14 ساعت ولی هر دقیقه دیسی میشم !
بالا بری پایین بیای این مسخره بازی سرویساشون با دانلود هم درست نمیشه !
کلی با سلام و صلوات دانلودش کردم
هر روز میشستم بازی میکردم و کارای شخصیمو انجام میدادم
و مثلا کار میکردم یه نگاه هم به مودم مینداختم میدیدم که زنده است ! و کانکته و فیلممو داره دانلود میکنه .

و دوباره مشغول به کارم میشدم
حدود 10 روز هم میشه . که ما داریم از مگاه آپلود میدانلودیم و بالاخره نحسیش تموم شد و همشو گرفتم.
نسخه اسکرین هم بعله همو رو پرده ا ی هستش
دوست ندارم زیاد سیستمم رو روشن بزارم واسه همین گفتم خورد خورد از سایت بگیرمش .
و حال نداد با پنتیوم 4 خدابیامرز چقدر ما دانلود کردیم . اخ هم نمیگفت .
ولی دیگه الان خیلی حساس شدم.

KING_DESIGNER
22-04-2010, 04:55
سلام داش name
اره بابا پدرم رد اومد تا این لندهور دانلودش کرد
من توی IDM دیدم که زمانسنجش میگه 14 ساعت ولی هر دقیقه دیسی میشم !
بالا بری پایین بیای این مسخره بازی سرویساشون با دانلود هم درست نمیشه !
کلی با سلام و صلوات دانلودش کردم
هر روز میشستم بازی میکردم و کارای شخصیمو انجام میدادم
و مثلا کار میکردم یه نگاه هم به مودم مینداختم میدیدم که زنده است ! و کانکته و فیلممو داره دانلود میکنه .

و دوباره مشغول به کارم میشدم
حدود 10 روز هم میشه . که ما داریم از مگاه آپلود میدانلودیم و بالاخره نحسیش تموم شد و همشو گرفتم.
نسخه اسکرین هم بعله همو رو پرده ا ی هستش
دوست ندارم زیاد سیستمم رو روشن بزارم واسه همین گفتم خورد خورد از سایت بگیرمش .
و حال نداد با پنتیوم 4 خدابیامرز چقدر ما دانلود کردیم . اخ هم نمیگفت .
ولی دیگه الان خیلی حساس شدم.

patpat
22-04-2010, 08:07
با اینترنت مخابرات ، من با رپیدشیر مشکل دارم . ظاهرا به خاطر ip مشترک نمیشه از rapidshare دانلود کرد

keyvan_topic
22-04-2010, 09:01
از رپید میشه دی ال کرد ولی 3 صبح به بعد که کسی دی ال نکنه و ip ها آزاد باشن :41:
حالا که اینو گفتم ساعت 3 هم کسی نمی تونه از رپید دی ال کنه :24:
ولی من تا 2 ماه پیش از ساعت 9 شب به بعد که شرکتهای خصوصی هم تعطیل میشدن مشکلی با رپید نداشتم :grrr::evil2: