ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

mehrdad38
22-04-2010, 09:09
با اینترنت مخابرات ، من با رپیدشیر مشکل دارم . ظاهرا به خاطر ip مشترک نمیشه از rapidshare دانلود کرد

نه من اصلا با رپیدشیر مشکلی ندارم. همین چند روز پیش یه فیلم از راپیدشیر دانلود کردم.

patpat
22-04-2010, 09:38
نه من اصلا با رپیدشیر مشکلی ندارم. همین چند روز پیش یه فیلم از راپیدشیر دانلود کردم.

من هر وقت میخوام دانلود کنم پیغام زیر رو میده
Your IP address**.***.**.*** is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

alireza_asol
22-04-2010, 11:33
سلام دوستان.
به نظرتون ارزش داره برم یه خط تلفن بخرم بعدadsl مخابراتو بگیرم؟
اصلا خط تلفن چنده؟
چون ما مستاجر هستیم هی هر سال باید برم مدارک بدمو هزینه فعال سازیو ...
ولی اینطوری میشه آدرس خط تلفونو عوض کرد.

mehrdad38
22-04-2010, 11:35
Your IP address**.***.**.*** is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

این ربطی به اینترنت شما نداره. این محدودیتی هست که سایت راپیدشیر برای دانلود فایل ها گذاشته. معمولا وقتی یک فایلی رو ناموفق دانلود می کنی باید حدود 30 دقیقه ازش بگذره تا بتونی فایل بعدی رو از راپید شیر دانلود کنی.

من نمی دونم چرا فایل ها رو توی راپیدشیر آپلود می کنند به نظر من راپید گندترین و مزخرف ترین سایت اشتراک گذاری فایل هست .

از این نرم افزار استفاده کن ببین مشکلت حل میشه یا نه من خودم هنوز ازش استفاده نکردم. نتیجه اش رو به من بگو:

Easy RapidShare Downloader 1.0.8

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو لینک بالا کلمه وطن دانلود رو بدون فاصله حروف تایپ کن . من مجبور شدم حروفش رو با فاصله بگذارم چون تو سایت نقطه چین نشون می داد. نمی دونم چرا؟ اینم بده؟ :2::13:

keyvan_topic
22-04-2010, 11:48
سلام دوستان.
اصلا خط تلفن چنده؟

داداش گلم اگه بعدا تو خواستی adsl , link جابجا کنی فقط هزینه جابجایی باید بدی احتیاجی به انصراف و هزینه وصل مجدد نداری:10:
ضمنا اینم بگم که مخابرات هیچ مبلقی رو به عنوان هزینه فعال سازی از کسی نمی گیره :31: :42:
فقط هزینه router با هزینه نصب ( که همه خودشون نصب میکنن و مخابرات هم اصلا نصاب نداره ) :23:

mehrdad38
22-04-2010, 11:56
سلام دوستان.
اصلا خط تلفن چنده؟

بستگی داره تو مرکز مخابراتی که هستین وضعیت سرویس دهی چطور باشه. مثلا ما مرکز مخابراتی بهشتی هستیم. حدود 15 روز میشه از اینترنت مخابرات استفاده می کنم کاملا راضی هستم. یکبار هم قطع نشده و سرعتش تقریبا 14 الی 15 هست.

ولی بعضی از دوستان تو این تاپیک هستن که از اینترنت مخابران ناراضی هستن و قعطی های مکرر دارن.

خط تلفن حدود 110 الی 120 تومنه اگر اشتباه نکنم. زود هم واگذار می کنن.

alireza_asol
22-04-2010, 12:30
از مرکز عاطف ( تهرانپارس ) کسی گرفته؟
این خط تلفن های 50 تومنی pcm هستند؟

name
22-04-2010, 13:53

البته این سوال شما همونطور که مهرداد عزیز هم اشاره کرد به اینترنت مخابرات ربطی نداره.
البته علاوه بر راهنمائی مهرداد مشکل من این بود که وقتی دانلود هم نمیکردم این پیام ظاهر میشد.
احتمالا شما روی سیستم نرم افزار دانلود نصب کردید و این مشکل وقتی پیش میاد که تداخل بین دانلود منیجر و دانلودر ویندوز بوجود میاد.
من از IDM استفاده میکنم و از دکمه جلوگیری دانلود توسط IDM (کلید Shift که خودم تعریف کردم)برای حل مشکل استفاده میکنم.بدین صورت که وقتی در صفحه‌ای که برای دانلود وارد میشید و باید گزینه Free رو کلیک کنید ، ابتدا کلید شیفت رو نگه میدارم و بعد گزینه Free رو کلیک میکنم و دیگه این پیام ظاهر نمیشه.
اینم اضافه کنم که نرم‌افزارهای ضد ...انسور هم باعث این مشکل میشند.

portal
22-04-2010, 14:02
سلام؛

من می خوام adsl مخابرات رو بگیرم چندتا سوال داشتم

آیا واسه سفارش باید حتما صاحب خط حضور داشته باشه؟ یا مدارک رو ببرم کافیه؟

و سوال دوم اینه که سرعت دانلود 128 چقدره؟ (مخابرات دانشگاه)

mehrdad38
22-04-2010, 14:16
سلام؛

من می خوام adsl مخابرات رو بگیرم چندتا سوال داشتم

آیا واسه سفارش باید حتما صاحب خط حضور داشته باشه؟ یا مدارک رو ببرم کافیه؟

و سوال دوم اینه که سرعت دانلود 128 چقدره؟ (مخابرات دانشگاه)

1- بله حضور صاحب خط الزامیه.
2- چیزی حدود 13 الی 14

KING_DESIGNER
22-04-2010, 14:45
سلام دوستان.
اصلا خط تلفن چنده؟
بهترین راه حل همینه ولی عزیز توجه کن اگر که جای بعدی بری و مرکز جدید جای اضافه کردن خط نداشته باشه :2: متاسفانه میری تویPCM :27: اونوقت به کل باید ضررر بدی
مگر اینکه بدونی تا سال دیگه یه خونه میخری و توی مرکز نزدیک ه اون خونه هم ظرفیت برای خط شما باشه
من قبلا این سئوال رو پرسیدهبودم از رییس عزیز مخابرات منطقه (خدا لعنت کنه کسی که سنگ جلوی پای ملت میزاره):46:

این ربطی به اینترنت شما نداره. این محدودیتی هست که سایت راپیدشیر برای دانلود فایل ها گذاشته. معمولا وقتی یک فایلی رو ناموفق دانلود می کنی باید حدود 30 دقیقه ازش بگذره تا بتونی فایل بعدی رو از راپید شیر دانلود کنی.

من نمی دونم چرا فایل ها رو توی راپیدشیر آپلود می کنند به نظر من راپید گندترین و مزخرف ترین سایت اشتراک گذاری فایل هست .

از این نرم افزار استفاده کن ببین مشکلت حل میشه یا نه من خودم هنوز ازش استفاده نکردم. نتیجه اش رو به من بگو:

Easy RapidShare Downloader 1.0.8

تو لینک بالا کلمه وطن دانلود رو بدون فاصله حروف تایپ کن . من مجبور شدم حروفش رو با فاصله بگذارم چون تو سایت نقطه چین نشون می داد. نمی دونم چرا؟ اینم بده؟ :2::13:

البته این سوال شما همونطور که مهرداد عزیز هم اشاره کرد به اینترنت مخابرات ربطی نداره.
البته علاوه بر راهنمائی مهرداد مشکل من این بود که وقتی دانلود هم نمیکردم این پیام ظاهر میشد.
احتمالا شما روی سیستم نرم افزار دانلود نصب کردید و این مشکل وقتی پیش میاد که تداخل بین دانلود منیجر و دانلودر ویندوز بوجود میاد.
من از IDM استفاده میکنم و از دکمه جلوگیری دانلود توسط IDM (کلید Shift که خودم تعریف کردم)برای حل مشکل استفاده میکنم.بدین صورت که وقتی در صفحه‌ای که برای دانلود وارد میشید و باید گزینه Free رو کلیک کنید ، ابتدا کلید شیفت رو نگه میدارم و بعد گزینه Free رو کلیک میکنم و دیگه این پیام ظاهر نمیشه.
اینم اضافه کنم که نرم‌افزارهای ضد ...انسور هم باعث این مشکل میشند.
بابا این راهنماییها چیه به این بنده خدا میکنین:31: مهرداد داداش شرمنده ولی راهنماییت درست نبود :31:
وقتی سرویسهای مخابرات ملت رو کیلویی انلاین میکنند یعنی 10 نفر 10 نفر ( مثل بچه ها که سوار فانفار میشن :27::31: ) اونوقت توقع نداشته باشید سایت رپید شیر هم کلاسبزاره.
در مخابرات سرویسها 8 تایی میشوند و ضریب اشتراک 8 نفره هستش و آی پی تمامی این 8 نفر بدبخت یکی هستش و ممکنه شما جزو یک تیم 8 نفره باشید که یکیشون در حالا تسفاده از رپید شیر علیه السلام باشه :19::31:

portal
22-04-2010, 15:47
در مخابرات سرویسها 8 تایی میشوند و ضریب اشتراک 8 نفره هستش و آی پی تمامی این 8 نفر بدبخت یکی هستش و ممکنه شما جزو یک تیم 8 نفره باشید که یکیشون در حالا تسفاده از رپید شیر علیه السلام باشه

کاملا درسته

hect0r
22-04-2010, 17:52
منم از مخابرات چند هفته ای که گرفتم و تا امروز مشکلی نداشتم .
اما امروز هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه اما با idm مثل قبل دانلود می شه .
مشکل چیه ؟
کسی تا حالا همچین موردی داشته فقط دانلود ؟/

razermate
22-04-2010, 18:15

اگه از پراکسی استفاده می کنی حذفش کن .اگه پراکسی نداری از نرم افزار مخصوص دانلود از رپید شر استفاده کن . اگه نشد قیلتر شکن

KING_DESIGNER
22-04-2010, 18:34
آقا این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری رو معرفی نکنین داش ریزر جان اینها همش حرفه من هزاربار استفاده کردم بهترین راه حل اینه که بری سراغ رپید گو و رپید شیر
ولی این لامصبها هم اینقدر قیمتهاشون بالاست که اصلا صرفه خرید نداره.
یا اینکه اکانت خود رپید رو بخری که بازم همینطور صرفه خرید نداره.
من وقتی توی همچین موقعیتی گیر میکنم میرم سراغ مگا اپلود اون سرورشبهتره حداقل قابلیت ریسام رو برای استفاده در بعدا داره
در ضمن بهترین بهترین راه حل و کم خرجترینش هم تورنت هستش ! :31:
و نکته اخر برای راهنمایی بیشتر دوستان رپید باز بروند در تاپیک مربوطه چون یه جوری تاپیک منحرف میشه

ab2reza1360
22-04-2010, 19:09
با سلام به همه دوستای گل
من یه مدته دارم از این اینترنت مزخرف مخابرات با پهنای باند 128 بهره می برم. بعضی وقنها به دفعه اینترنت قطع میشه و پیغام IP Conflict رو میده!!با یه لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم اما بازم این مشکلو دارم. از سالم بودن روتر(اکسس پوینت)هم کاملا مطمئنم.
کسی منو راهنمایی نمیکنه این دیگه په دردیه که من دارم؟؟؟!!!!!

KING_DESIGNER
22-04-2010, 19:14
عزیز چندتا سیستم همزمان انلاین هستند ؟

razermate
22-04-2010, 20:00
آقا این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری رو معرفی نکنین داش ریزر جان اینها همش حرفه من هزاربار استفاده کردم بهترین راه حل اینه که بری سراغ رپید گو و رپید شیر
ولی این لامصبها هم اینقدر قیمتهاشون بالاست که اصلا صرفه خرید نداره.
یا اینکه اکانت خود رپید رو بخری که بازم همینطور صرفه خرید نداره.
من وقتی توی همچین موقعیتی گیر میکنم میرم سراغ مگا اپلود اون سرورشبهتره حداقل قابلیت ریسام رو برای استفاده در بعدا داره
در ضمن بهترین بهترین راه حل و کم خرجترینش هم تورنت هستش ! :31:
و نکته اخر برای راهنمایی بیشتر دوستان رپید باز بروند در تاپیک مربوطه چون یه جوری تاپیک منحرف میشه
فکر کنم منظور شما اکانت پریمیوم رپید شر هست که بله این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری قابلیت ریزیوم ندارن ولی مشکل please wait برا من حل می کنه
تورنت.مگه با این اینترنت تورنتم استفاده می کنی ؟ سرعت دانلودت چنده ؟به حق چیزای ندیده
شایدم از بشقاب استفاده می کنی درسته :21:

STON-COLD
22-04-2010, 20:04
اگه از پراکسی استفاده می کنی حذفش کن .اگه پراکسی نداری از نرم افزار مخصوص دانلود از رپید شر استفاده کن . اگه نشد قیلتر شکن
نخیر مشکل از مخابرات هست

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

تورنت.مگه با این اینترنت تورنتم استفاده می کنی ؟ سرعت دانلودت چنده ؟به حق چیزای ندیده

متوسط 7-8 هست

KING_DESIGNER
22-04-2010, 20:48
فکر کنم منظور شما اکانت پریمیوم رپید شر هست که بله این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری قابلیت ریزیوم ندارن ولی مشکل please wait برا من حل می کنه

سلام نه بابا با همون سرعت مزخرف 6 کیلو ( میبینی که گفتم فیلم اواتار نسخه اسکرین رو توی 1 هفته دانلود کردم ! حسشنیست دیگه مثل هر روز بشینم پای دانلود ) در مورد اکانت هم عرض شود که منظورم اکانت پرمیوم خود رپید شیر و رپیدگو و رپیدباز هستش دیگه من این دوتا سایت رو دیدم که مشکلی نداشتند و به نظرم رپید گو بهتره چون در موقع که سرویسهای رایگان داشت خیلی به من حال داد دمشون گرم.

نخیر مشکل از مخابرات هست

متوسط 7-8 هست
اقا این اواتارت منو کشته خدایی فقط جون میده کادوپیچش کنی بفرستی برای رییس مرکز مخابرات منطقمون. :31:

razermate
22-04-2010, 21:17
حسشنیست دیگه مثل هر روز بشینم پای دانلود
ا

منم اینترنتم داره هرز می ره چون فیلم که دونه ای 1000 تومن کف خیابون هست آواتارو از کنار جوب خریدم .بازی هم که هروقت میرم بازار رضا 10-20 تا میگیرم هرکدومشونم حداقل سه چهار روز طول می کشه. نرم افزارم که هاردم پره نرم افزاره . موزیکم که ماهواره صبح تاشب داره پخش می کنه .موندم چی کار کنم با این
اضافه اینترنت:13:
میگم یه تاپیک بزنیم با عنوان از اینترنت خود چه استفاده ای می کنید شاید بقیه کارای مفیدتری می کنن من بلد نیستم.شایدم چون سرعت دانلودمون کمه این جوری دپرس شدیم:41:

patpat
22-04-2010, 21:57
با تشکر از جوابهایی که دوستان دادند
راحت ترین راه حلی که فعلا پیدا کردم استفاده از نرم افزار قیلتر شکن هست که فعلا 80 درصد مشکلم رو برطرف کرده و چند تا فایل دانلود کردم

razermate
22-04-2010, 22:01
راحت ترین راه حلی که فعلا پیدا کردم استفاده از نرم افزار قیلتر شکن puff هست که فعلا 80 درصد مشکلم رو برطرف کرده و چند تا فایل دانلود کردم

مرور گرت چیه ؟ یه مرورگر جدید به جز اونی که الان داری نصب کن مطمئنم صد در صد درست میشه.

patpat
22-04-2010, 22:23
مرور گرت چیه ؟ یه مرورگر جدید به جز اونی که الان داری نصب کن مطمئنم صد در صد درست میشه.

از فایر فاکس استفاده میکنم ولی با اینترنت اکسپلورر و اپرا هم به همین صورته . ظاهرا مشکل از همون ip مشترکه که دوستان گفتند ، چون نرم افزار پوف هم ip تغییر میده

KING_DESIGNER
22-04-2010, 23:27
منم اینترنتم داره هرز می ره چون فیلم که دونه ای 1000 تومن کف خیابون هست آواتارو از کنار جوب خریدم .بازی هم که هروقت میرم بازار رضا 10-20 تا میگیرم هرکدومشونم حداقل سه چهار روز طول می کشه. نرم افزارم که هاردم پره نرم افزاره . موزیکم که ماهواره صبح تاشب داره پخش می کنه .موندم چی کار کنم با این
اضافه اینترنت:13:
میگم یه تاپیک بزنیم با عنوان از اینترنت خود چه استفاده ای می کنید شاید بقیه کارای مفیدتری می کنن من بلد نیستم.شایدم چون سرعت دانلودمون کمه این جوری دپرس شدیم:41:
موضوع انشائ : چگونه اوقات خود را سپری میکنید . داش ریزر حقش نیست اینجوری بگی اگه اینتنتت هرز میره یه چهارتا دانلود واسه ما بکن ثواب داره :31:
من دانلود باز نیستم ولی به مدد پرسرعتی که قبلا داشتم تونستم یه حالی بکنم و لذتی ببرم دم این شرکتها و دوستان بی بابا !!!! گرم :31: چه حالی دادند ( گرفتی :31:)
تا همین دوماه پیش سرعتمون چقدر خوب بود چه گهی خوردیم برای کاهش هزینه اومدیم سمت مخابرات :13:لامصبها اون 512 رو هم نمیدن ادم بفهمه چیکار میخواد بکنه . یه 128 دادند خیر سرشون سر مخابرات نوشتن تا 2 مگ ! خوب بگو نمیدیم دیگه این دیوس بازیها چیه.
وقتی هم میگه به شرکتها میدیم میگم سربرگ شرکت و مهر پایینش رو طلاکوب واست میارم میگه کار شرکتتون ربطی به اینترنت نداره :13: ای خدا پس کی ازاد میشیم.
نمودار سریعترین اینترنت کشورها رو توی سایت تابناک زده کشور کره جنوبی دمش گرم 7 مگ رو برای همه گذاشته . فکرشو بکن ! یک دهمش هم ما نداریم خاک بر سر اینها بکنن

راحت ترین راه حلی که فعلا پیدا کردم استفاده از ........... ..... هست که فعلا 80 درصد مشکلم رو برطرف کرده و چند تا فایل دانلود کردم

لامصب اسم اون قند شکن رو پاک کن میخوای پورتهاشو ببندن ؟ هممون بلدیم باید چیکار کنیم . ولی همین یکی خدایی خوب جواب میده
بی زحمت پستتو ویرایش کن
متشکرم.

با مرورگر درست نمیشه مگه اسم کاربریه که بخوای اونجوری ردیفش کنی
وقتی که از یک مرورگر استفاده میکنی یک سیشن یا جلسه تشکیل میشه و کوکیهایی در سیستم شما ذخیره میشوند که کارشون اینه اسم کاربری و رمز عبور رو در سایتهای ایمیل و ... و حساب کرابریتون رو حفظ کنند . و هربرا که وصل میشید وبه یاهو میل میرید دیگه نیازی نیست اسم کاربریتون رو وارد کنین . چون سیشن قبلا ایجاد شده. و کوکی ذخیره شده است.
برای همین هر مرورگری یک سیشن برای خودش تشکیل میده و اینجوریه که بوسیله چهارتا مرورگر همزمان میتونید چهارتا ایمیل مختلف از یه سایت رو باز کنین و چک کنین
حالا ایمیل یه مثال بود هر چیزی که نیاز به رمز عبور و certeficate , غیره داشته باشه شامل این کوکی میشه
مثلا همون سایت رپید فقط قسمت رمز عبورش که برای کاربرای پرمیوم هستش شامل این قضیه میشه واگر با اینترنت اکسپلورر سایت رو باز کنید و رمز بزنید و وارد بشید با موزیلا و اپرا دیگه نمیتونید وارد بشید و باید توی اون مرورگرها دوباره لاگین کنید ولی شماره IP شما محفوظه و تکرار پذیر پس در این صورت ای پی عوض نشده
فقط یه راه حل دارید
برید نرم افزار hide ip رو پیدا کنید و دکمه change ip رو بزنید

اما نظر شخصی من برای پیدا کردن فایلهای نایاب

گفتم بهترین کار تورنت هست . اگر 2 کیلو سیدر باشید و سید کنید دعای همه لیچرها رو به جان میخرید:31:
توی ایمول حتی یکی اومده برایم پیغام گذاشته نوشته
damet garm bacheye khake vatanam eshgh mikonam iraniam:11:
فهمیدم یه ساعته دارم برای یک بنده خدایی که هموطن هستش تو کلکته هنده فایل میفرستم :27::31: کلا من تورنت رو به همه چی ترجیح میدم:27:

razermate
22-04-2010, 23:53
این پست حذف کنید لطفا

STON-COLD
23-04-2010, 00:11
اقا این اواتارت منو کشته خدایی فقط جون میده کادوپیچش کنی بفرستی برای رییس مرکز مخابرات منطقمون. :31:
رئیس مرکز مخابراتی که کاره ای نیست
هرچی دستور از بالا بیاد انجام میده:41:
اون دلش میخواد 1 مگ رو به مشترک بده که راضی باشن
پس اواتار نسار مقام های بالاتر:31:

KING_DESIGNER
23-04-2010, 01:05
رئیس مرکز مخابراتی که کاره ای نیست
هرچی دستور از بالا بیاد انجام میده:41:
اون دلش میخواد 1 مگ رو به مشترک بده که راضی باشن
پس اواتار نسار مقام های بالاتر:31:
:39:بابا این کاره :31:
ولی همشون سر و ته یه کرباسن

حدیث داریم میفرمایند :
بزرگی آدم به تقواست و همه یکسان هستند .:31:

KING_DESIGNER
23-04-2010, 21:59
سلام
امروز نمیدونم چرا سرعتم فرق کرده نه که بهتر شده باشه هاااا
خیلی کم شده واعا ابروریزیه
سرعت وبگردیم خیلی کم شده ولی دانلود فایلم ثابته ؟ داستان چیه ؟ دوتا صفحه به زور باز میشه ؟!!!!!
ولی فایلها رو با همون سرعت 12 میگیریم.
کسی هم مشکل ما نیست ؟ خودم در غم خویش تنهایم ؟ آری >؟ اه چه بس ناگوار است امشب ..... یا جبیبی:41:

BLACK-BLACK
24-04-2010, 07:23
سلام دوستان

کسی خبر نداره که جدول زمانی ای چیزی برای سایر مناطق تهران (مثل 12) مشخص شده یا نه؟

lord69
24-04-2010, 09:34
سلام
دوستان من جدیدا به مشکل تازه ای برخوردم.الان که همیشه مودمم مینویسه ppp connection is down.این از این.

کانکشنی که با ویندوز xp ساختم وصل میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه.اما کانکشنی که تو ویندوز 7 ساختم خیلی خوب کار میکنه!

چیزی که واسم مهمه ایته که بتونم با مودم وصل بشم چون به وایرلسش نیاز دارم.کسی میتونه کمکی بکنه؟

Slimon
24-04-2010, 12:44
بالاخره قبض تلفن اومد و چشممون به جمال قسمت مبلغ ADSL روشن شد . :18:
دوره 1/11/88 تا 1/1/89
چون ADSL من حدودای 4 - 5 ام اسفند وصل شد از همونموقع حساب کردند چیزی حدود 8900 و خورده ای :20:

gharibe63
24-04-2010, 15:31
اینقدر جر و بحث نکنید.
دوست عزیزی که دنبال مودم میگردی
بهتره اول اسم مرکزتو به این عزیزانی که از مخابرات سرویس دادند بدهی و ببینی اول قطعی وصلی شامل حال اون مرکز شده یا نه
و بعدش اقدام به خرید کنی چون منم یواش یواش دارم خطم رو کنسل میکنم با این قطعی های مزخرف
در ثانی برای خرید مودم بهتره به دو مارک لینکسیس و ایسوز فکر کنیدlinksys- asus
این دو هم مودم وایرلس دار دارند هم مودمهای تک پورت و دو پروت
و حتما حتما مودم وایرلس دار تهیه کنید که بعدا دچار مشکل نشید و اگر لپ تای خریدید و یا دارید هم بتونید با اون استفاده کنید .
نکته دوم اینکه این دو مودم تنها مودمهایی هستند که شرکتهای سرویس دهنده بهشون گیر نمیدهند و در لیست ساپورتشون هست.
حتی یه مدل مودم ایسوز دیروز کاتالوگش به دستم رسید که توی دفتر جا مونده ولی نوشته بود با امکان نصب یک هارد اکسترنال USB که امکان دانلود بدون نیاز به کامپیوتر رو فراهم میکند و دیگه لازم هم نیست سیستم رو روشن بزاری برای دانلود مخصوصا با این طرح هدفمندی این دولت عزیز و لذیذ .
و کلا محصولات ایسوز به نظرم ارزش خرید و صرفه به قیمت رو داره تا بقیه مدلها.
سئوالی بود در خدمتم.
سلام عرض کردیم جناب KING_DESIGNER
در مورد مودم مدل ایسوزی که فرمودین میشه مدلشا بگین

KING_DESIGNER
24-04-2010, 18:37
سلام عرض کردیم جناب KING_DESIGNER
در مورد مودم مدل ایسوزی که فرمودین میشه مدلشا بگین
قبل از زدن تاپیک یه دور تاپیک رفع اشکال مودم رو میخوندید همه چی دستگیرت میشد عزیز ولی مشکلی نیست خلاصه میگم
مدل am 602 ایسوز دارای یک پورت lan و یک پورت usb که استفاده همزمان از این دو پورت امکانپذیر هست برای 2 دستگاه سیستم . قیمت حدود 40/000 تومان

مدل am 604 فقط 4 تا لن داره تنظیماتش هم از توی خود دستگاه انجام میشه و نیازی به درایور نداره . که میشه 4 ت اسیستم همزمان انلاین باشند. قیمتش هم 60 تومنه

مدل am 604G هم هست که دیگه عمرش به سر اومده و خودم ازش دارم
یک وایرلس داره که 15 تا سیستم رو بصورت بیسیم پوشش میده 4 تا لن داره که 4 تا هم سیستم پی سی رو متعاقبا پوشش میده سر جمع 20 تا که برای یه محله کافیه !! قیمتش هم حدود 95 تومنه الان البته اگر در بازار موجود باشه .
من خریدم 75 تومن که 73 هم توی بازار بود.

مدلی که جدید اومده و عکسش رو دیده بودم اسمش رو نفهمیدم ولی قیافش شبیه 604 G بود که وایرلس داره
ویک پورت USB داره که هارد اسکترنال رو بهش وصل میکنی و سیستم رو خاموش میکنی و شب تا صبح لینک دانلود نثارش کن خودش اتومات برات میگیره
من توی یه مجله تخصصصی عکسشو دیدم که اگهی زده بودند. شما هم با نمایندگی ایسوز یعنی دالای کامپیتور در مجتمع پایتخت تماس بگیر ببین اسمش چه مدلی بوده برای دوستان اینجا هم بزار
تنک یو وری ماچ

reb
25-04-2010, 16:16
ایهالناس یه شیر پاک خورده ایی از طریق وایرلس وارد وارد روتر شده و بعدش رفته تو سایت مخابرات و پسورد رو عوض کرده حالا نه اینترنت کار میکنه نه توی سایت با شماره پرونده وارد میشه.
2 تا سوال:
شماره پرونده مگه همون یوزر بدون noc@ نیست؟
حالا به کی باید گفت پسورد رو ریست کنه؟ اون شماره پشتیبانی که کسی نیست بپرسه دردت چیه تا آدم به نتیجه برسه مخابرات منطقه هم که میگه من اضلا این چیزا حالیم نیست.

KING_DESIGNER
25-04-2010, 17:29
ایهالناس یه شیر پاک خورده ایی از طریق وایرلس وارد وارد روتر شده و بعدش رفته تو سایت مخابرات و پسورد رو عوض کرده حالا نه اینترنت کار میکنه نه توی سایت با شماره پرونده وارد میشه.
2 تا سوال:
شماره پرونده مگه همون یوزر بدون noc@ نیست؟
حالا به کی باید گفت پسورد رو ریست کنه؟ اون شماره پشتیبانی که کسی نیست بپرسه دردت چیه تا آدم به نتیجه برسه مخابرات منطقه هم که میگه من اضلا این چیزا حالیم نیست.

هیشکی جوا بنمیده
پشتیبانی هم که نداره
یارو مسئولش هم که ببو گلابی تشریف دارند
اول برو مستقیم با مسئول دیتای مرکز مخابراتتی صحبت کن و بگو میخوام پسوردمو عوض کنم.
اگر جواب نداد بیا این کار رو بکن.

فقط یه راه داری فقط زمان بره
بری خطت رو از رانزه دربیاری
دوباره تقاضای رانژه بدی که پسورد و یوزر جدید بهت بدهند.

resident
25-04-2010, 18:12
سلام دوستان...

کسی هست که توی منطقه استقلال (2201-2202-2203-2204-2205) باشه؟ (حوالیه ولیعصر-پارک ملت....) یا کسی که بتونه کمک کنه که:
یه ADSL بدون هیچ محدودیت حجمی و زمانی سرویس بده؟ به جز شاتل (از همه تون معذرت میخوام،اما شاتل لعنتیه کلاهبردار،بدجوری ازش بدم میاد)

باتشکر فراوان

شـیـفــو
26-04-2010, 06:32
كسي در منطقه حافظ تهران داره ؟
نوسان سرعت معمولا رو چنده ؟
مثلا من الان 512فن اوا دارم ولي شبانش رو20 هست روزانش رو40 شناوره

STON-COLD
26-04-2010, 10:20
كسي در منطقه حافظ تهران داره ؟
نوسان سرعت معمولا رو چنده ؟
مثلا من الان 512فن اوا دارم ولي شبانش رو20 هست روزانش رو40 شناوره
دانلود 13
همون 512 که داری بهتره به نظرم

STON-COLD
26-04-2010, 13:11
سرعت اومده پایین یا برای من اینجوریه

شـیـفــو
26-04-2010, 13:48
شما در منطقه حافظ تهران داري رو13 هست ؟
اينطوري كه خوبه .

jamy_khoshtip
26-04-2010, 14:09
آقا همسایه ما می خواد تو منتطقه عاطف سرویس بگیره !!! 7770 پیش شماره وی است .

خوب است سرویس های مخابرات؟

Kianoosh
26-04-2010, 14:11

برای من که یه بار قطع شد خواست وصل بشه ارور 691 داد دوباره یوزر و پس رو وارد کردم وصل میشه اما هیچ سایتی رو باز نمی کنه هیچ نرم افزار آنلاینی هم کار نمی کنه!تعطیل تعطیل!!!:2::41:

ak313
26-04-2010, 14:26
بنده در اعتراض به سرعت افتضاح ارسال اطلاعات برای مشترکین adsl مخابرات یک تاپیک باز کردم از همه می خواهم با تایید آن ، تلاشی برای بهبود وضعیت نمایند( سرعت send مساوی است با 32 کیلوبیت در ثانیه که عملا 3.5 کیلو بایت در ثانیه می شود)
ادرس تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arisa
26-04-2010, 14:40
گویا اختلال اینترنت به خاطر قطعی فیبر نوری زیر دریا هست که شرکت پیمانکار در تلاش برای رفع نقیصه هست،در مصاحبه ای میخوندم که احتمالا تا پنجشنبه اختلالات رفع بشه...

razermate
26-04-2010, 14:50
برای من که یه بار قطع شد خواست وصل بشه ارور 691 داد دوباره یوزر و پس رو وارد کردم وصل میشه اما هیچ سایتی رو باز نمی کنه هیچ نرم افزار آنلاینی هم کار نمی کنه!تعطیل تعطیل!!!:2::41:

منم همین ارور دیدم .یوزر پس بهش دادم وصل میشه ولی هیچ سایتی باز نمی کنه.

mehrdad38
26-04-2010, 16:25
قطعي کابل دريايي پنجشنبه برطرف مي‌شود

مدير كل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتاي شركت ارتباطات زيرساخت از برطرف شدن قطعي کابل دريايي شبکه اينترنت بين‌الملل در روز پنج‌شنبه هفته جاري (9 ارديبهشت‌ماه) خبر داد.
حسن كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: دائما با طرف خارجي قراردادمان درباره اين قطعي در حال مذاكره هستيم و بر اساس آخرين اي‌ميلي كه داشتيم، اين كابل تا پايان هفته جاري به‌طور كامل رفع خرابي خواهد شد كه البته اين قطعي تا به امروز نيز تا حد زيادي برطرف شده است.
وي گفت: به‌واسطه قطعي کابل دريايي شبکه اينترنت بين‌الملل، حدود 20 درصد ارتباطات کشور دچار مشکل شده است كه متاسفانه به دليل اين كه اين قطعي در يکي از فيبرهاي اصلي و بين‌المللي است که شرکت از آن اينترنت دريافت مي‌کند، فعلا نمي‌توان مسير پشتيبان و جايگزين براي آن در نظر گرفت و اين قطعي را جبران كرد.
به گزارش ايسنا وي پيش از اين نيز گفته بود: در قالب قرارداد و بر اساس تفاهم‌نامه‌ي موجود بايد ميزان خسارت وارد شده در اين زمينه به كشور ما بررسي و محاسبه و بر آن اساس ميزان خسارت توسط شركت مربوطه به ما داده شود.
به گفته وي بر اساس اي‌ميلي كه طرف خارجي برايمان ارسال كرده، قرار بود كه اين قطعي در تاريخ 31 فروردين‌ماه برطرف شود اما هنوز برطرف نشده است.
طبق اعلام نظر اپراتور SWM4 قطعي جديد در جنوب ايتاليا و در منطقه پالرمو رخ داده است؛ SWM4 به عنوان يكي از خطوط مهم ارتباطات بين‌الملل مخابراتي ميان اروپا و خاورميانه، از تامين‌كننده‌هاي اصلي مخابراتي منطقه خاورميانه محسوب مي‌شود.
بر اساس اين گزارش شركت اتصالات به‌عنوان يكي از اپراتورهاي اصلي مخابراتي در منطقه خاورميانه اما از قطعي اين كابل تعبير ديگري دارد؛ اين شركت كه دفتر مركزي فعاليت آن در امارات متحده عربي است از ترافيك شديد به وجود آمده در اثر آسيب ديدن SWM4 شكايت دارد و معتقد است ارائه كليه سرويس‌هاي اينترنتي‌اش با مشكل مواجه شده است، ايران هم به‌عنوان يكي از كشورهاي تغذيه شونده مخابراتي از اين كابل طي روزهاي جاري با مشكلاتي در زمينه سرعت اينترنت مواجه شده است و چون اين كابل يكي از مسيرهاي اصلي دريافت اينترنت بين‌الملل ايران است، امكان تعريف خط جايگزين براي آن وجود ندارد.

٦/٢/١٣٨٩

با تشکر از دوست عزیز arisa

mehrdad38
26-04-2010, 18:09
سرعت آپلود اینترنت من دیروز 6 کیلوبیت بر ثانیه بود ولی امروز 2 شده کلی کارام مونده نمی دونم با این وضع چکار کنم؟

STON-COLD
26-04-2010, 21:41
شما در منطقه حافظ تهران داري رو13 هست ؟
اينطوري كه خوبه .
نه من این مرکز نیستم ولی متوسط سرعت برای همه همینه

قطعي کابل دريايي برطرف مي‌شود
خسته نباشن :2:

king of the winds
26-04-2010, 21:45
دوستان...
کرج هم سرویس میده؟!
بعد این سرویس های کابل نوری چی چی هستن؟!
همه جا رو که ساپورت نمیکنه؟!
سرویس 1 مگش خوبه؟
ممنون

KING_DESIGNER
26-04-2010, 21:56
فیبر نوری بهونه هست
خاک بر سر هرچی دزد و اشغاله چه دولتی چه خصوصی.
پول دادیم مفت که نگرفتیم
.
فقط لعنت

razermate
26-04-2010, 22:05
فیبر نوری بهونه هست
خاک بر سر هرچی دزد و اشغاله چه دولتی چه خصوصی.
پول دادیم مفت که نگرفتیم
.
فقط لعنت
یکی از افتخارات جمهوری اسلامی در زمینه برخورد لنگر کشتی به کابل زیر دریا ست که رتبه نخست در جهان را دارا می باشد. فقط نمی دونم چرا sms ها هم بعضی وقتا باهاش قطع می شه

KING_DESIGNER
26-04-2010, 22:54
ریزر جان
ما در همه چی جلو هستیم ( هرچیزی که اسمشو توی این فروم بیاری و خلاف قوانین محسوببشه ) هرچیزی که فکر کنی
فقط جنبه مثبت نداشته باشه
جنبه حال دادن به مردم نداشته باشه
جنبه ....
کلا توی هرچیزی که مردم رو در تنگنا قرار بدیم اول هستیم
اینترنت ، سرویس های ماه واره ای ،
هرچیزی که فکرشو بکنی توی دنیا آب خوردنه توی ایران قدغنه.
دروغ میگم ؟ نه دروغ میگم ؟ بگم ؟ بگم ؟:13:

iriali
26-04-2010, 23:52
با سلام

من امروز رفتم مرکز مخابراتی خودمون ( شهید اکبری ) تازه دارن میدن

گفتم میخوام وصل کنید ، زد توی سیستم گفت روی خط شما نمیشه :41: ما هم کلی ناراحت گفتیم راهی نداره ، فرستادنمون پیش معاونت که گفت باید خطتون عوض بشه ولی شمارتون عوض نمیشه براتون انجام بدم ما هم گفتیم امجام بده ولی جوابش گفت 3 روز دیگه معلوم میشه

نظرتون چیه من الان چکار کنم

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

به نظرتون فرق بین خط و شماره چیه

KING_DESIGNER
27-04-2010, 00:08
نظری که ندارم
ولی به نظرم ممکنه خطتون PCM باشه ویا فیبر نوری که اگه مورد اولی باشه با اینترنت خداحافظی کنید
واگر مورد دوم باشه میشه یه کاری کرد توکل کنیدبه خداوند متعال !!!!!
در ضمن فعلا نگیر .!
گفتن تا اردیبهشت خطوط 256 و 512 رو ازاد میکنند اگر کردند که هیچ و اگرن کردند برو سراغ یه جای دیگه ون این 128 به درد نمیخوره هر روز یه بامبول جدید در میاره و اذیتمون میکنه.

شـیـفــو
27-04-2010, 01:35
دوستان...
کرج هم سرویس میده؟!
سرویس 1 مگش خوبه؟
ممنون
داداش يك مگ به كاربر خونگي نميده مخابرات اين تو بميري از اون تو بميريا نيست
افت سرعتم ماله مانور پيامبره ايشالا اخر اين هفته همه چيز درست ميشه
يكي از بچه ها ميگه منطقه حافظ سرعتش بدليل شلوغي منطقه رو 7 تا9 هست اينطوري بدرد نميخوره
حالا باز با12 تا13 ميشه سر كرد ها
كسي منطقه حافظ تهران نداره يعني ؟

KING_DESIGNER
27-04-2010, 02:18
یعنی میخوای بگی به خاطر مانور سرعت ما رو کم کردن ؟
فکر نکنم بابا یعنی میگی موشک خورده کف خلیج فارس و فیبر نوریمون خاموش شده ؟
نه بابا اینها اینقدرها هم دقیق نیستند ایران و این حرفها ؟ !!!:31:
نه قصه مال همون مرض داشتن مخابراته که سادیسم بازیش گل کرده و میخواد حال ملت رو بگیره خدا لعنت کنه کل سیستم مخابرات این مملکت رو که همه رو فلج کرده.:13:

SHADEL
27-04-2010, 02:21
تو این همه تاپیک که در مورد اعتراض و این جور حرف ها صورت گرفته دقیقا یه نفر هم راضی نبوده.
نمیدونم تا کی باید واسه این مملکت افسوس بخوریم.
چرا فقط تو مملکت ما این جور مشکلا وجود داره؟
چرا مسئولان کاری نمیکنن برای بهبود این وضع آشفته؟
نمی دونم مسئولی چیزی تا حالا سر زده به اینجاها تا ببینه مردم چی میکشن؟
منم می خواستم یه 128 بگیرم ولی با دیدن این همه نا امیدی به شک افتادم.
ما که کاری نمی تونیم بکنیم.فقط با فحش دادن می تونیم خودمون رو خالی کنیم.

KING_DESIGNER
27-04-2010, 02:26
مسئول کیه ؟ همون شاه دزد رو میگی ؟
عزیز منم سوار بنز بشم و هفت تیر کنار دستم باشه بابام هم با تیر میزنم مردم که دیگه جای خود دارند...!
اینترنت که دیگه پیشکش !
:31:

SHADEL
27-04-2010, 02:34
والا اینا نمیدونم با این همه اقتشاش این جور چیزا هم به خودشن نیومدن.نمی بینن مردم نا راضین.
اینا خدا رو هم بد نام کردن.

KING_DESIGNER
27-04-2010, 02:41
شادل جان از موضوع تاپیک منحرف نشویم..
قضایا و اتفاقاتی که افتاده ربطی به اینجا نداره ( میدونم داره :31:) ولی ظاهرا ربطی نداره :46:
پس بی زحمت برگردیم به معضل اصلی یعنی مخابرات ( لعنته الله علی کل ایدیهم):31:

mehryar1973
27-04-2010, 07:00
نظری که ندارم
ولی به نظرم ممکنه خطتون PCM باشه ویا فیبر نوری که اگه مورد اولی باشه با اینترنت خداحافظی کنید
واگر مورد دوم باشه میشه یه کاری کرد توکل کنیدبه خداوند متعال !!!!!
در ضمن فعلا نگیر .!
گفتن تا اردیبهشت خطوط 256 و 512 رو ازاد میکنند اگر کردند که هیچ و اگرن کردند برو سراغ یه جای دیگه ون این 128 به درد نمیخوره هر روز یه بامبول جدید در میاره و اذیتمون میکنه.
سلام ببخشید میتونم بپرسم منبع خبرتون در موذد آزاد شدن سرعتهای بالا کجاست؟
من به دلایلی فکر نکنم حالا حالا ها این کار بشه

lordfarid
27-04-2010, 09:51
سلام
برای گرفتن سرعت بالاتر چه مدارکی میخواهد ؟
باید کجا بریم ؟

Dr_King
27-04-2010, 10:03
سلام دوستان
من سیستمو گذاشته بودم برای دانلود تورنت ...وقتی برگشتم خونه دیدم قطع شده و ارور 691 می ده ...تازه همین دیروز وصل شده ....واسه بچه های دیگه هم اینجوری شده ؟؟؟ به همجا زنگ زدم اما پیگیری نمی کنن

king of the winds
27-04-2010, 11:03
داداش يك مگ به كاربر خونگي نميده مخابرات اين تو بميري از اون تو بميريا نيست
افت سرعتم ماله مانور پيامبره ايشالا اخر اين هفته همه چيز درست ميشه
يكي از بچه ها ميگه منطقه حافظ سرعتش بدليل شلوغي منطقه رو 7 تا9 هست اينطوري بدرد نميخوره
حالا باز با12 تا13 ميشه سر كرد ها
كسي منطقه حافظ تهران نداره يعني ؟

خودم میدونم نمیدن!
ولی من میتونم بگیرم!روش داره :31:
خواستم بپرسم کسی گرفته؟
اگه گرفتن بگن راضی هستن از 1 مگ یا نه؟!

lordfarid
27-04-2010, 12:22
منم همینو پرسیدم کسی جواب نداد
منم بابام عضو هیت علمیه . میدن به من ؟
باید چیکار کنم که بالاتر بدن من 256 همش میخوام.
الان 128 رو ثبت نام کرده . اونجا اون مسولش گفت من نمیدونم باید بری مرکز

a.toraby
27-04-2010, 12:29
دوست من هم دو روزه اینترنتش قطع شده. در واقع فقط همون روز اول راه اندازی، وصل بود. حالا دو روزه چراغ اینترنتش روشن نمیشه و چراغ لینکش هم بعضی وقت ها ثابت میشه بعضی وقت ها چشمک میزنه
من براش مودم رو کانفیگ کردم روی pppoe. مرکز مخابراتیش هم آزادگان هست. کسی اینجا مرکز مخابرات آزادگان هست؟ می خوام بدونم ایراد واقعاً از مخابراته یا از داخل خونه!

king of the winds
27-04-2010, 15:30
منم همینو پرسیدم کسی جواب نداد
منم بابام عضو هیت علمیه . میدن به من ؟
باید چیکار کنم که بالاتر بدن من 256 همش میخوام.
الان 128 رو ثبت نام کرده . اونجا اون مسولش گفت من نمیدونم باید بری مرکز

با کارت نظام پزشکی تونستم 256 به بالا بگیرم:31:
هیئت علمی هم میدن!فقط نمیدونم کجا خوندم:20:

reb
27-04-2010, 15:57
برادر هیئت المی دوست من هم مثل شما هیئت المیه و 2تا یه مگ گرفته ولی هنوز وقت نکرده بریج کنه شما بالاتر از 256 تونستید بگیرید با کارت نزام پزشکی چند تا بالاتر از 256 گرفتید و آیا وقت کردید بریج کنید یا هنوز وقت نکردید؟

razermate
27-04-2010, 16:09
کارت نظام پزشکی تو دست وبالم هست لطف کن قیمتشو بگو چون اگه مثلا ماهی -70-60 تومن باشه که بدرد من نمی خوره.

king of the winds
27-04-2010, 16:39
کارت نظام پزشکی تو دست وبالم هست لطف کن قیمتشو بگو چون اگه مثلا ماهی -70-60 تومن باشه که بدرد من نمی خوره.

البته من از isp شهرمون(نوین نت خرمشهر) گرفتم،که خودش از مخابرات سرویس میگیره...ITC
قیمت ها متفاوتِ ولی به هیچ عنوان به کاربرها ی خانگی بیشتر 128 نمیدادن،که به ذهنم رسید از کارت پدرم استفاده کنم و اون ها هم کپی کارت رو ضمیمه پرونده فرستادن مخابرات...512 هم گرفتم...منتها 1 مگ نداره اینجا:دی
البته کارت باید به نام صاحب خط یا همون مشترک باشه:20:

reb
27-04-2010, 17:02
البته من از isp شهرمون(نوین نت خرمشهر) گرفتم،که خودش از مخابرات سرویس میگیره...ITC
قیمت ها متفاوتِ ولی به هیچ عنوان به کاربرها ی خانگی بیشتر 128 نمیدادن،که به ذهنم رسید از کارت پدرم استفاده کنم و اون ها هم کپی کارت رو ضمیمه پرونده فرستادن مخابرات...512 هم گرفتم...منتها 1 مگ نداره اینجا:دی
منهم از پارس آنلاین 256 دارم که خودش مستقیما از SGS امریکا اینترنت میگیره :31:

razermate
27-04-2010, 17:09

این جوری که با کارت دانشجویی صبانت وشاتل و ... هم 512 میده . سر کارمون گذاشتیا:5:

KING_DESIGNER
27-04-2010, 17:23
سلام ببخشید میتونم بپرسم منبع خبرتون در موذد آزاد شدن سرعتهای بالا کجاست؟
من به دلایلی فکر نکنم حالا حالا ها این کار بشه
تشریف بببرید خیابون ویلای شمالی اداره مخابرات طبقه دوم دفتر جناب کاووسی
منبع خبر خود شخص رییس دیتای تهران هستند
ببینین این مطلبی که گفته کی محقق میشه.

reb
27-04-2010, 17:24
این جوری که با کارت دانشجویی صبانت وشاتل و ... هم 512 میده . سر کارمون گذاشتیا:5:
نه برادر سر کارت نذاشت بدشانسی آورد.
شما سابقه هیئت المی رو اینجا نمیدونی ولی به پستهای همین آقا اگه دقت کنی رشته کار دستت میاد:

دوستان...
کرج هم سرویس میده؟!
سرویس 1 مگش خوبه؟
ممنون
پست #550 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خودم میدونم نمیدن!
ولی من میتونم بگیرم!روش داره :31:
خواستم بپرسم کسی گرفته؟
اگه گرفتن بگن راضی هستن از 1 مگ یا نه؟!
پست #565 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایشان عقبه همون هیئت المی هستند و میخوان بگن این که مخابرات قیمتها رو اعلام کرده با سرعتهای متفاوت ولی کسی نمیتونه بگیره دلیلش این نیست که به کسی نمیده دلیلش اینه که به کسانی میده که شرایطشو داشته باشن پس کارت نظام پزشکی رو بهانه کرد غافل از این که یکی مثل شما هست که بتونه کارت رو کنه و وقتی دید نمیشه از کرج رفت به خرمشهر و از مخابرات به نوین نت.:19:

razermate
27-04-2010, 17:55
واقعا آدم می مونه به این جور افراد king of winds چی بگه. لابد الانم میاد کلی مارو سرزنش می کنه که نه من منظورم این طوری نبود .اون طوری بود و .....

KING_DESIGNER
27-04-2010, 18:03
ای خدا دوباره شروع شد
ریزرجان تو کوتاه بیا.
reb جان داداش تو رو خدا معرکه نگیر
هرکی هرچی گفته به خودش مربوطه یکی دیگه دزدی میکنه شما دوتا مثل موش و گربه جون هم میفتین ؟
به جای این دعواها به فکر یه چاره ای باشین

دو روز دیگه تهران زلزله میاد من نمیدونم به فکر چی هستین ؟ اینترنت ؟ فقط زلزله اش از نوعی هست که همه باید برن سر خدمت مقدس سربازی
زلزله تهران اینجوریه دیگه .:41: حالا هی بگو مخابرات مخابرات !
به فکر زلزله باشین. خیلی حالم گرفته.:13:

king of the winds
27-04-2010, 18:23
دوستان یه سوء تفاهمی شده! LOL
من خرمشهر هستم!منتها سه ماه دیگه کرج هستم!دارم پرس و جو میکنم که از کجا سرویس بگیرم!!
یکی هم گفت که 128 به بالا به خانگی نمیدن!من گفتم مشکلی نیست!
اون هوش سرشار و وقت با ارزش را در جاهای بهتری استفاده کنید!
عجب ها!همه کارآگاه میشن تو سه سوت!
id خودم تو یازی سنتر رو میدم(همین نام کاربری)،اونجا بیشتر فعالیت دارم...میتونید پرس جو کنید!
:41:
در ثانی اون علمِ نه الم:20:

razermate
27-04-2010, 19:25
ای خدا دوباره شروع شد
ریزرجان تو کوتاه بیا.
reb جان داداش تو رو خدا معرکه نگیر
هرکی هرچی گفته به خودش مربوطه یکی دیگه دزدی میکنه شما دوتا مثل موش و گربه جون هم میفتین ؟
به جای این دعواها به فکر یه چاره ای باشین

دو روز دیگه تهران زلزله میاد من نمیدونم به فکر چی هستین ؟ اینترنت ؟ فقط زلزله اش از نوعی هست که همه باید برن سر خدمت مقدس سربازی
زلزله تهران اینجوریه دیگه .:41: حالا هی بگو مخابرات مخابرات !
به فکر زلزله باشین. خیلی حالم گرفته.:13:

king جان اشتباه شده من روی صحبتم با reb نبود
من اون جناب king of the wind رو گفتم که سر کارمون گذاشت آخرش نفهمیدیم چی شد . آزار ندارم بی خودی با کسی کل کل کنم که.
زلزله !!!خبرایی ما نمی دونم جون من بگو اگه خبری فکر گریز باشم.

king of the winds
27-04-2010, 19:49
من اون جناب king of the wind رو گفتم که سر کارمون گذاشت آخرش نفهمیدیم چی شد . آزار ندارم بی خودی با کسی کل کل کنم که.

عزیز سرکار چیه!!:41:
یه دوستی گفت 128 به خانگی نمیدن من گفتم موردی نیست..راه حل دارم واسش!
حالا این کجاش سر کاره؟!

KING_DESIGNER
27-04-2010, 20:08
امیدوارم من اشتباه کرده باشم ولی به هرحال رعایت کنید.
زلزله هم بعله توی تهران جدیدا میخواد بیاد
معلوم نیست هارپه زلزله است بمب اتمه معلوم نیست چیه ولی هر چیزی هست کلا به ترهان مربوطه و اونم بازم بی ربط به شلوغیهای پارسال نیست چون کم کم داریم به ساگردش نزدیک میشیم.
از من میشنوین فعلا به فکر چاره ایدیگر باشیم چون اینترنت باضه یا نباشه فعلا حفظ جون از همه چی مهمتره.
بگذریم..... شما شهرستانید از این پایتخت که خودش یه کشور دیگه است خبر ندارید. هر روز یه خبر جدید.
:13:

عزیز سرکار چیه!!:41:
یه دوستی گفت 128 به خانگی نمیدن من گفتم موردی نیست..روش دارم واسش!
حالا این کجاش سر کاره؟!
رفیق کل کل نکن روش رو بگو نه کسی متهم میشه نه کسی اذیت میشه
به هر حال همه ماها از مخابرات سرویس داریم اگر کسی راه حلی بزاره بقیه استفاده کنند ضرری نمیکنه .
ازش هم خیلی ممنون هم میشیم.
خیلی مخلصیم.
به هر

king of the winds
27-04-2010, 20:13
من خیلی واضح گفتم که با کارت نظام پزشکی...اونم به نام صاحب خط...
isp هم قبول کرد!
اونجا قبول کنه شهر های دیگه هم قبول میکنن...
با کارت دانشجویی هم میدن...
دقت کنید من خودم 1 مگ نگرفتم و دارم پرس و جو میکنم!
کل کل هم شروع نکردم!درسته پست هام کمه ولی درست نیست که هرچی دلتون میخواد بگید:41:

razermate
27-04-2010, 20:16
امیدوارم من اشتباه کرده باشم ولی به هرحال رعایت کنید.
زلزله هم بعله توی تهران جدیدا میخواد بیاد
معلوم نیست هارپه زلزله است بمب اتمه معلوم نیست چیه ولی هر چیزی هست کلا به ترهان مربوطه و اونم بازم بی ربط به شلوغیهای پارسال نیست چون کم کم داریم به ساگردش نزدیک میشیم.
از من میشنوین فعلا به فکر چاره ایدیگر باشیم چون اینترنت باضه یا نباشه فعلا حفظ جون از همه چی مهمتره.
بگذریم..... شما شهرستانید از این پایتخت که خودش یه کشور دیگه است خبر ندارید. هر روز یه خبر جدید.
به هر
king خان منم همین به قول تو تهران با صاحاب خودمون هستم.حالا گرفتم .آخه یه چیزایی درمورد خدمت وظیفه گفتی رنگم عین گچ سفید شد چون من می رم افغانستان نون خشک جمع می کنم ولی برای این بی ... دیگه خدمت نمی کنم . یه بار اشتباه کردم بسمه.

KING_DESIGNER
27-04-2010, 20:30
من خیلی واضح گفتم که با کارت نظام پزشکی...اونم به نام صاحب خط...
isp هم قبول کرد!
اونجا قبول کنه شهر های دیگه هم قبول میکنن...
با کارت دانشجویی هم میدن...
دقت کنید من خودم 1 مگ نگرفتم و دارم پرس و جو میکنم!
کل کل هم شروع نکردم!درسته پست هام کمه ولی درست نیست که هرچی دلتون میخواد بگید:41:
عزیز تاپیک رو اشتباهی نیومدی ؟
اینجا اینترنت مخابراته بحث تاپیک پیرامون مخابراته
شما اگر از سرویسهای مخابرات مستقیم سرویس میگیری در موردش صحبت کن اگر غیر مستقیم سرویس میگیری که فکر نکنم هنوز دولت مکرمه همچین کاری رو استارت زده باشه پس حق نداری بحث تاپیک رو منحرف کنی
کسی هم تذکرم یده دلیل داره تذکر میده چون این تاپیک با خون دل زده شده.

king خان منم همین به قول تو تهران با صاحاب خودمون هستم.حالا گرفتم .آخه یه چیزایی درمورد خدمت وظیفه گفتی رنگم عین گچ سفید شد چون من می رم افغانستان نون خشک جمع می کنم ولی برای این بی ... دیگه خدمت نمی کنم . یه بار اشتباه کردم بسمه.
بابا قضیه پیچیده تر از ان حرفهاست مثل این که تو از اخبار خبر نداری
خبرای بدی در راهه که دیگه نمیتونم بیشتر صحبت کنم. خلاف قوانینه ( بالای همین صفحه رو نگاه کن نوشته سبز رو بخون)
نمیشه کاری کرد ولی بدون بوی بدی میاد
د مورد خدمت هم همه نظر شما رو دارند.
کاری نیمشه کرد
برای همینه میگم اینقدر اوضاع بده که اینترنت باشه یا نباشه دیگه به حال من تاثیری نداره .
خسته شدم اینقدر راهنمایی کردم خسته شدم اینقدر به بچه ها وعده دادم
دلمونو به این مخابرات تو زرد خوش کرده بودیم که اون هم وقتی دستش رو شد دیگه اصلا نمیخوام در مورد اینترنت صحت کنم.
خیلی حالم گرفته خیلی.:41::13:

mehrdad38
27-04-2010, 20:39
حداقل نمی شه تو این چند روز آخر سرعت اینترنت تو تهران رو ببرن بالا. آرزو به دل نریم........................

king of the winds
27-04-2010, 20:40
......

نخیر...اشتباه نیومدم!
من چند تا سوال پرسیدم! به هیچ کدوم که جواب ندادین هیچ!شم کارآگاهیتون هم گل کرد!
عجب!

KING_DESIGNER
27-04-2010, 21:20
حداقل نمی شه تو این چند روز آخر سرعت اینترنت تو تهران رو ببرن بالا. آرزو به دل نریم........................

مهرداد جونم:19: :1::45::37:
همه چی تمومه ....اینترنت کیلویی چند:41:

mehrdad38
27-04-2010, 21:28
مهرداد جونم:19: :1::45::37:
همه چی تمومه ....اینترنت کیلویی چند:41:

می دونم می خوای چی بگی کینگ دی زاینر :41:

a.toraby
28-04-2010, 00:05
کسی اینجا مرکز مخابرات آزادگان هست؟ اینترنت من دو روزه قطعه زنگ می زنم پشتیبانی اصلاً جواب نمیدن. می خوام بدونم ایراد واقعاً از مخابراته یا از داخل خونه!

KING_DESIGNER
28-04-2010, 00:13
خونه رو چک کن
اگه موردی نداشت از مخابراته دیگه
ضمنا تنظیمات رو بزار روی بریج ببین کار میده یا نه.

hassan_sia
28-04-2010, 01:57
این مخابرات تو شهرهای دیگه هم adsl میده ؟ تعرفه اش چطوره ؟

قطعی وسرعتش و کلا کیفیتش چطوره ؟

KING_DESIGNER
28-04-2010, 02:20
مخابرات در مشهد تهران بندرعباس سرویس میده
بقیه شهرها رو نمیدونم
تعرفه
128 =10تومن
256=12
512=20
1مگ=30 تومن

قطعی هم بصورت محدود حدود 10 نفز من جمله بنده قطعی های زیادی رو داریم.
سرعتش هم از روی 14 برای من رسیده به روی 13 البته من 128 دارم
در ضمن اگر خونواده شهید و بسیج و قاضی و اینها باشید میتونید 256 به بالا بگیرید کاربران عادیو همه دوستان فقط 128 گرفتند

Tenhi
28-04-2010, 05:31
كسي از وضعوت پورت ها در مركز استقلال خبر داره؟
من فعلا كه امتحان نهايي دارف ولي ميخوام واسه تابستون adsl دولتي بگيرم، ممكنه تا 2 ماه ديگه پورت ها پر بشه؟
پورت هاي دولتي به صورت مركزي داده ميشن يا براي هر منطقه جداس؟

mehrdad38
28-04-2010, 11:51
چند روزی که اینترنت من:

1- آپلود از 6 کیلوبایت بر ثانیه به 3 رسیده.
2- دانلود از لینک های مستقیم خوبه در حد 14 ولی دانلود از لینک غیر مستقیم و بخصوص راپیدشیر 0.5 الی 1 کیلوبیت بر ثانیه.
3- قطعی نداشتم.

KING_DESIGNER
28-04-2010, 13:21
اگه همینجوری پیش بره برم فردا یه آگهی بزنم توی روزنامه : به یک قاضی ، نیازمندیم:31:

تورنت من خوبه 4 تا رو میره ولی خدایی نمیخوام سیستم رو روشن بزارم
آخه با 4 کیلو چی میشه دانلود کرد.
همون لینک مستقیمها بهترن ولی بازم نشد اینترنت که !

اروپا زیر 2 مگ( ترانسفریت 256 ) اینرتنت نمیده ، توی ایران حداکثر 256 کیلو اون هم با کارت ضمانت( دانشجویی ، ....) میدن !
خیلی جالبه .!!! اونوقت با این قطعی که بوجود اومده تازه سرعتشون رسیده به 90 ~100 کیلو تازه شدن رویایی ترین سرعت دسترسی تو ایران.
:13:

persian33
28-04-2010, 15:27
كسي از وضعوت پورت ها در مركز استقلال خبر داره؟
من فعلا كه امتحان نهايي دارف ولي ميخوام واسه تابستون adsl دولتي بگيرم، ممكنه تا 2 ماه ديگه پورت ها پر بشه؟
پورت هاي دولتي به صورت مركزي داده ميشن يا براي هر منطقه جداس؟
به نظر من این مرکز یکی از چرت ترین و لجوج ترین مراکز مخابراتی تهران در بخش ADSL هست. بهتره بهشون سر بزنی و بپرسی که پورت خالی دارن یا نه چون اگه پر بشه حالا حالا باید تو نوبت بمونی. این پورت ها هم تا اونجا که میدونم هر منطقه به صورت جدا ارائه میکنه.

Exir
28-04-2010, 16:10
بقیه شهرها رو نمیدونم
تعرفه
128 =10تومن
256=12
512=20
1مگ=30 تومن

در ضمن اگر خونواده شهید و بسیج و قاضی و اینها باشید میتونید 256 به بالا بگیرید کاربران عادیو همه دوستان فقط 128 گرفتند

اصفهانو جا انداختی خودش تاپیک داره مخابراتش !
البته من که اصفهانی نیستم :27:!

7777
29-04-2010, 06:29
بقیه شهرها رو نمیدونم
تعرفه
128 =10تومن
256=12
512=20
1مگ=30 تومن

برای سرعت های یک مگ و 512 هم مخابرات سرویس نامحدود می دهد؟
در شهر قم

طبق اين پست

حتی برای سرعت 128 هم مخابرات سرویس نامحدود ندارد و سرویس شبانه رایگان هم ندارد.

reb
29-04-2010, 09:42
درست شد.مساله

aliani
29-04-2010, 12:58
دوستان کسی از مرکز شهید توکلی adsl گرفته ؟ تا قبل از عید که راه نیافتاده بود میخواستم بدونم الان وضعیت به چه صورتیه ؟
ممنون

hastor111
29-04-2010, 16:25
سلام دوستان
رفیقم از مخابرات میگیره تا حالا هم مشکلی نداشته و اصلا قطعی نداشته از ظهری میاد کانکت بشه بهش 769 میده و کانکت نمیشه
میشه بگید مشکلش چیه

KING_DESIGNER
29-04-2010, 16:40
داداش این مخابرات بی پدر رفته یه سری تجهیزات اشغال و بنجول چینی خریده و هر روز یه مکافاتی برای ما درست کرده اون ارورها طبیعیه
بازم خوبه وصل نمیشه بزنه مودم رو بسوزونه چی !
والا به خدا من از دستش به ستوه اومدم شبها که نیم قطعه !
روزها هم که وصل نیمشه
هر لحظه دلم داره میلرزه خدایا چیزیش نشه.
هر روز بچه های اینجا با این ارورها دست و پنجه نرم میکنند
لعنت بر اون صاحبش که اینقدر ما رو اذیت میکنه.لعنت

hastor111
29-04-2010, 16:54
یه اتفاق نادر
همین الان رفیقم زنگ زد گفت همین جوری شانسی زنگیدم به اون شماره پشتیبانیش و الکی پیغام پیغام گذاشتم
گفت گوشیو گذاشتم یه نفر از مخابرات زنگ زد بهم و یه سری کارا گفت انجام دادم و گفت واقعا یارو بارش هست و درست شد و مشکل از کامپیوتر بود...
خدایی جا داره یه تکبیر بگیدا

lordfarid
29-04-2010, 18:25
من تازه گرفتم الان سرعتم دانلودم رو 300 هست
سیصد :8:
من که باورم نمیشه یعنی چی
دو مگم بالاتره الان چه حالی میده.یه نسخه ی4.5 گیگ بلوری آواتارو فرصتو غنیمت دیدم دانلود کردم
یعنی چند روز دیگه سرعتمو کم میکنن ؟

هیجان زده شدم سه تا فیلمو همزمان گذاشتم رو دانلود
از صبح یبارم قطع نشده .
خدایا قطع نشهه کم نشههه

KING_DESIGNER
29-04-2010, 18:32
یه اتفاق نادر
همین الان رفیقم زنگ زد گفت همین جوری شانسی زنگیدم به اون شماره پشتیبانیش و الکی پیغام پیغام گذاشتم
گفت گوشیو گذاشتم یه نفر از مخابرات زنگ زد بهم و یه سری کارا گفت انجام دادم و گفت واقعا یارو بارش هست و درست شد و مشکل از کامپیوتر بود...
خدایی جا داره یه تکبیر بگیدا

فقط منتظرم این بار قطع بشه کار از پیغام گذاشته فحش میزارم.:19:

hastor111
29-04-2010, 18:40
من تازه گرفتم الان سرعتم دانلودم رو 300 هست
سیصد :8:
من که باورم نمیشه یعنی چی
دو مگم بالاتره الان چه حالی میده.یه نسخه ی4.5 گیگ بلوری آواتارو فرصتو غنیمت دیدم دانلود کردم
یعنی چند روز دیگه سرعتمو کم میکنن ؟

هیجان زده شدم سه تا فیلمو همزمان گذاشتم رو دانلود
از صبح یبارم قطع نشده .
خدایا قطع نشهه کم نشههه
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟

mohammad_87
29-04-2010, 18:53
بابا برین خدارو شکر کنین حداقل چند ساعتی دارید.اصلا برید خصوصی بگیرید کمی بیشتر پول میدین در عوض این جوری اذیت نمیشین خوب...اگه مثل بنده پس از دو سال و اندی از قطع شدن adsl بخاطر فیبر نوری(لعنت الله علیه)،هنوز جواب دوماه بعد رو بشنوی،به همین چیزها راضی میشی.
------------------------------------------------------
راستی هنوز فقط منطقه 8 adsl میده؟کسی از منطقه 3 گرفته؟کسی روی فیبر نوری گرفته؟

hastor111
29-04-2010, 19:00
بابا برین خدارو شکر کنین حداقل چند ساعتی دارید.اصلا برید خصوصی بگیرید کمی بیشتر پول میدین در عوض این جوری اذیت نمیشین خوب...اگه مثل بنده پس از دو سال و اندی از قطع شدن adsl بخاطر فیبر نوری(لعنت الله علیه)،هنوز جواب دوماه بعد رو بشنوی،به همین چیزها راضی میشی.
------------------------------------------------------
راستی هنوز فقط منطقه 8 adsl میده؟کسی از منطقه 3 گرفته؟کسی روی فیبر نوری گرفته؟
سلام
رفیق ما منطقه 3 مخابراتی هستیم
مرکز الغدیر که راه افتاده از مرکز پیروزی هم خبر دارم که اون راه افتاده بقیشو خبر ندارم دیگه
البته من خودم شاتل لعنت الله علیه هستما اما رفقا از این 2 تا مرکز گرفتن

aliani
29-04-2010, 20:40
دوستان کسی از مرکز شهید توکلی adsl گرفته ؟ تا قبل از عید که راه نیافتاده بود میخواستم بدونم الان وضعیت به چه صورتیه ؟
ممنون

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

lordfarid
29-04-2010, 21:00
رکوردو شکستم
ببینم مگه میشه من که خودم باور نمیکنم
الان با idm حدودا نزدیک یک دقیقه سرعتم بالای 510 520 بود . میشه نزدیگ 5 مگ در واقع درسته ؟ برم یه تست سرعت بگیرم تو سایت بزارم
فکر کنم هنوز خطمو شیر نکردم .ایجوری داره کار میکنه درسته ؟
من از شهرزیبا گرفتم نفر اولی بودم که ثبت نام کردم .

mouzi4us
29-04-2010, 21:19
آقا این خانواده شهید که میگین کیا میشن ؟؟ من پدرم برادر شهیده ، یعنی به ما بالا 128 میدن ؟؟؟؟؟

razermate
29-04-2010, 21:21
رکوردو شکستم
ببینم مگه میشه من که خودم باور نمیکنم
الان با idm حدودا نزدیک یک دقیقه سرعتم بالای 510 520 بود . میشه نزدیگ 5 مگ در واقع درسته ؟ برم یه تست سرعت بگیرم تو سایت بزارم
فکر کنم هنوز خطمو شیر نکردم .ایجوری داره کار میکنه درسته ؟
من از شهرزیبا گرفتم نفر اولی بودم که ثبت نام کردم .
ماز این پستای سرکاری زیاد دیدیم دیگه باور نمی کنیم یه تست با لینک خود اسپید تست ازش بذار بی زحمت.

razermate
29-04-2010, 21:35
نگفتم . بیست دقیقه گذشت هنوز فتوشاپش نصب نشده

ak313
29-04-2010, 21:37

من توی دو سه ماهه راضی بودم آقای کینگ دیزاینر شما با این شماره 88458010 آقای موسوی تماس بگیرید اگر مشکلتون حل نشد از راههای دیگری وارد شوید

lordfarid
29-04-2010, 21:38
به خدا راست میکم غیز از speedtest.net چه سایتی هست ؟ میاد سرعتو اندازه بگیره ارور لتنسی میده

ak313
29-04-2010, 21:40
خوب الحمد لله مدیریت محترم تاپیک اعتراض به سرعت کم ارسال اطلاعات رو هم به trash فرستادن واقعا توی تاپیک چی بود که اینکارو کردند

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

شما برو توی مشخصات ای دی اس ال مودمت اونا رو بزار ببینیم چی نوشته. دقیقا rate رو بزار

razermate
به خدا راست میکم غیز از speedtest.net چه سایتی هست ؟ میاد سرعتو اندازه بگیره ارور لتنسی میده

من بجز این سایت دیگه بلد نیستم. وارد سایت که شدی یه نقشه هست روش نقاط زرد. روی bakuکلیک کن.

KING_DESIGNER
این همه راه رو رفتیم اینم روش !

lordfarid
29-04-2010, 21:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان که تستو گرفتم دارم با idm هم 200 تا دانلود میکنه نمیدونم رو تست تاثیر میزاره یا نه دانلودم تموم شد یکی دیکه ام میزارم

razermate
29-04-2010, 21:49
این همه راه رو رفتیم اینم روش !
اون بابایی که فحش رو می شنوه یه بدبخته که یه مدرکی گرفته اونجا گذاشتنش هرکی بلد نبود کانکشن بسازه بهش یاد بده . من خودم می خواستم فحش بزارم بجاش لحنمو تند (حالت آخر شاکی) کردم یارو 5 دقیقه بعد زنگ زد بهم.

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان که تستو گرفتم دارم با idm هم 200 تا دانلود میکنه نمیدونم رو تست تاثیر میزاره یا نه دانلودم تموم شد یکی دیکه ام میزارم
آقا ولمون کن .معلومه دیگه اول باید دانلودتو متوقف کنی .اصلا مبارکت به ما چه آقا :27: من بی خیال شدم.اصلا عکس نذار برو حالشو ببر. والاااا-(((((

lordfarid
29-04-2010, 21:51
من موندم سرعت آپلودم نگاه کنید مسخرس فضاییه
فقط یه چیز بنظرتون قطع میشه این سرعتم یا همیشه میمونه ؟

mehrdad38
29-04-2010, 22:48
آقا مثل اینکه وضع اینترنت به حالت عادی برگشت. تست من که اینو نشون می ده. شاید کابل ترمیم شده !

razermate
29-04-2010, 22:59
اینم سرعت من با دیال آپ دانلودم رو 6 و7 بود -حالا رو 10 ای خاک بر سرشون -- تازه کاش رو 10 ثابت بود نوسان داره بعضی وقتا به بایت برثانیه هم می رسه

razermate
29-04-2010, 23:04
مهرداد می گم اسم تاپیک و عوض کن اینجوری بهتره:
*. بحث و بررسي سرويس Dial Up نامحدود مخابرات استان تهران.*

esnforce
29-04-2010, 23:13

شاید همیشه بمونه
من یه بابایی رو میشناسم که از صبانت گرفته و 5-6 ماهه که سرعتش نجومیه

KING_DESIGNER
29-04-2010, 23:13
ای لعنت بر پدر این مخابرات
ای لعنت
180 مگ فایل از رپیدشیر مستقیم کرده بودم ریختم توی هاستم
80 مگ از این 180 تا رو به زور خر دانلود کرده بودم نمیدونم چه ارور کوفتی بعد از این دیسکانکتی ها داد دکمه رو زدم از صفر داره شروع میکنه !:19: 3 روز طول کشید همین 80 مگ رو گرفته بودم ای لعنت بر پدرتون با این دیسکانکتیهاتون
مهرداد داش مال تو خوب شد مال ما خراب شد
یه بوم و دو هواست دیگه
شانس گه رو نگاه کن هوای بارونی اه حالم گرفته
حوصله ام سررفته. اه اه اه:19:

mo_ho
29-04-2010, 23:20

برا من هم که اوایل وصل شد سرعت دانلودم بین 150 تا 200 بود تا2 هفته ادامه داشت که رسیدیم به 4شنبه سوری .یدفعه کامل قطع شد ؛از روز بعد سرعت دانلود 12 شد تا الآن.

mehrdad38
29-04-2010, 23:24
معلومه نیست تو مرکز مخابراتی شما دارن چه غلطی می کنن که این همه دی سی دارین. من تا به حال به این دی سی ها مبتلا نشدم. البته اگر خودم رو چشم نزنم.

فقط چند شب پیش آپلودم افتضاح بود به 2 رسیده بود الان حدود 5 الی 6 هست.

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

کینگ دی زاینر من می گم اگر برات امکان داره برای یه مدتی با یه مودم دیگه ( غیر از اونی که الان داری ) کانکت بشو ببین باز دی سی داری یانه.

خدا انشا الاه به دادتون برسه.:19:

KING_DESIGNER
29-04-2010, 23:25
بابا خبر مرگشون نمیدونم چیکار میکنن ولی میدونم 162 تا مشترک ADSl مخابرات دارن نمیدونم حالا چه جوریه که ظرفیت کمه
و با ابن که این بارون نیم اسعت پیش روی کابلها اثر گذاشته .بدبختی سرعتم هم بدجوری نوسان داره یک ثانیه روی 10 هستش یک ثانیه بعدش میره روی 12 نمیدونم شاید هاستم مشکل داره.
چه غلطی کردیم چه غلطی کردیم رفتیم 512 رو پس دادیم هاااا
لامصب گرون میداد وگرنه همون خوب بود به درک بابا خسته شدم از دانلود شانس ما هم گیر همین 180 مگ هستم + یه 60 مگ دیگه که اصلا دیگه دانلود نمیکنم.

اقایون عزیز فقط یه سئوال
نسخه HD با کیفیت بالای فیلم اواتار رو کسی دیده یا هنوز نیومده و کیفیت هندی کم و پرده ای رو برای دانلود گذاشتند ؟
چون من بعد از 3 ماه یه نسخه پرده ای گیرم افتاد اونم با این اینترنت زپرتی !
یکی کمک کنه در راه خدا ثواب داره خدایی :19:

KING_DESIGNER
29-04-2010, 23:37
مهرداد خان میگم نسخه
HD یعنی رزولیشن بالا و کیفیت بالای این فیلم اومده
خدایی حال نمیکنم با کیفیت پرده ای نگاش کنم.
حیف فیلم به این خوبی نیست
نگاهش نمیکنم تا وقتی که کیفیت خوبش به دستم برسه برای همین میخوام بدونم جایی دیدین که کیفیت عالیشو گذاشته باشن برای دانلود ؟
خودت هنوز از افلاین نگرفتی ؟ ( اینترنت افلاین رو میگم یادمه میگفتی یه چیزایی میگیری)
ولی نسخه خوبشو میخوام
نسخه پرده ایشو دارم با این اینترنت کوفتی هم اخه نمیشه که
حالم گرفته سرعتم رسیده به 13 اصلا حس ندارم دیگه انلاین بشم
میرم یه چرخیبزنم بر میگردم.
فعلا

lordfarid
29-04-2010, 23:39

االن دیگه دانلود نمیکنم این سرعتمه.خدایا اگه منو دوست داری کم نشههههههههههههه

mehrdad38
29-04-2010, 23:46

خوب بابا توئم. ما چقدر بد بختیم که برای پایین نیومدن سرعت اینترنت باید نذر و نیازی کنیم. خاک تو سر این اینترنت ایران کنم که به درد مست ....ح می خوره.

mehrdad38
29-04-2010, 23:53
مهرداد خان میگم نسخه
HD یعنی رزولیشن بالا و کیفیت بالای این فیلم اومده
خدایی حال نمیکنم با کیفیت پرده ای نگاش کنم.
حیف فیلم به این خوبی نیست
نگاهش نمیکنم تا وقتی که کیفیت خوبش به دستم برسه برای همین میخوام بدونم جایی دیدین که کیفیت عالیشو گذاشته باشن برای دانلود ؟
خودت هنوز از افلاین نگرفتی ؟ ( اینترنت افلاین رو میگم یادمه میگفتی یه چیزایی میگیری)
ولی نسخه خوبشو میخوام
نسخه پرده ایشو دارم با این اینترنت کوفتی هم اخه نمیشه که
حالم گرفته سرعتم رسیده به 13 اصلا حس ندارم دیگه انلاین بشم
میرم یه چرخیبزنم بر میگردم.
فعلا

دی زاینر جون تو اون لینک زده کیفیت فیلم DVDScr مگه بده ؟ دیگه چی می خوای؟ لینکش هم که مستقیم هست اگر دیس بشی قطع نمی شه بالاخره بعد یه هفته که می تونی فیلم رو ببینی.

نترس مثل تصویر تلویزیون TOP TV یا تپش که دم و به دقیقه Freeze هم می شه نیست.

netwait
29-04-2010, 23:58
سلام
دوستان من هم به تازگی از مخابرات ثبت کردم
قرار شنبه برم یوزر و پسورد بگیرم و بعلاوه یک مودم
فقط سوال اینکه گفت دوره ای 19.900تومن رو قبضتون میاد
دیدم دوستان برای 128 10000تومن گفتند تعرفه ش هست!!
این مودم خوده مخابرات بگیرم خوبهHuawi MT800?

KING_DESIGNER
30-04-2010, 00:20
بابا مهرداد جان کشتی منو
DVD scr = DVD screen یعنی همون رو پرده ای داداش
کیفیت DVDrip یه چیز دیگه است
اگر rip بود یه حرفی HDrip میخوام که حجمش حدود 1.5 گیگ هست
حالا از بحث تاپیک منحرف نشیم ولی اینو بهت بگم که کلا با این اینترنت زپرتی میخواستم لیچش کنم و بریزم توی هاستم
و روزی صد مگ صد مگ دانلود کنم تا کامل بشه
الان حدود 700 مگ دایویکسشو گرفتم ولی مگه این اینرتنت زپرتی میزاره !
حالمو بدجوری گرفته خدایی
دایال اپ داشتم توجیه اقتصادی تری داشت !! ولی این لامصب نمیشه .
حاجی بزار کیفیت HD اواتار بیاد میریم از مغازه میخریم دهن این مخابرات سرویس .
این همه گروه -- و مک بودند میزدن سایتهای دولتی رو با خاک یکسان میکردند یکیشون پیدا نمیشه سایت این و شاتل رو بزنه تا بفهمه با مردم چه جوری باید برخورد کنه.
حالم گرفته خیلی ..

KING_DESIGNER
30-04-2010, 07:22
سلام
دوستان من هم به تازگی از مخابرات ثبت کردم
قرار شنبه برم یوزر و پسورد بگیرم و بعلاوه یک مودم
فقط سوال اینکه گفت دوره ای 19.900تومن رو قبضتون میاد
دیدم دوستان برای 128 10000تومن گفتند تعرفه ش هست!!
این مودم خوده مخابرات بگیرم خوبهHuawi MT800?
1-در هر دوماه یک بار قبض میاد که برای ADSL ماهی 10 تومن میشه سرجمع هردوره و هربار قبض و هر دوماه یک بار 20 تومن

2- مودم های اشغال این مخابرات رو نخر که بیچاره میشی بهترینش ایسوزه و ترجیحا مدلهای وایرلس دار رو بگیر. دیگه اون بستگی به بودجه ات داره و کاربریت که اگه بگی چیکار میکنی بهت میگم چی بگیری .
ولی کلا ایسوز 3 تا مدل بورس داره
602 که فقط یو اس بی داره و یک لن
604 که فقط 4 تا لن داره و یو اس بی نداره
604G که 15 تا سیستم رو وایرلس ساپورت میکنه و 4 تا هم بصورت لن

قیمتها به ترتیب
40
60
75

که خرید وایرلس دار بهتره چون فردا لپتاپ بگیری به کارت میفته گوشی داشته باشی که وایرلس داشته باشه به کارت یمفته فدا 3 تا سیستم بخوا اشتراکی ببندی به کارت یمفته کلا بیسیم بگیر راحت کن.
دی لینک و سیسکو و ... پول برند رو میگیرن .
خود دانی
سئوالی بود بپرس

R e Z a
30-04-2010, 10:54
بالاخره یکی وجدانش به درد اومد

تحریم های سیاسی اینترنت را مختل کرده است

موبنا – تحریم های سیاسی مهمترین دلیل اختلالات شبکه اینترنت کشور طی روزهای اخیر بوده است که همچمنان ادامه دارد.

صادق سلیمانی کارشناس آی تی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با اشاره به مشکلات اینترنت طی روزهای اخیر گفت: این اختلالات نمی تواند از آسیب دیدگی کابل مخابراتی زیردریایی SWM4 باشد چراکه این کابل بین المللی است و در صورت آسیب دیدگی ،باید اینترنت بسیاری از کشورها ی مشترک با این کابل قطع شود که این موضوع غیر ممکن است.
وی با بیان اینکه پل ارتباطی اینترنت ایران یا همان فیبر نوری ازدو کشور امارات و آذربایجان است، اظهارداشت: در حال حاضر پهنای باندی که از آذربایجان به ایران می آید دچار مشکل شده وعلت آن مسدود شدن پهنای باند ایران از سوی آذربایجان به دلیل تحریم های سیاسی و اقتصادی است.
به گفته وی کشورآذربایجان روتینگ یا همان پل ارتباطی ایران برای دریافت پهنای باند اینترنت است که در حال حاضر به دلیل تحریم هایی که علیه ایران شده این پهنای باند مسدود شده است و به نظر می رسد تا حل این مشکل سیاسی ،کاربران باید اختلالات اینترنت را تحمل کنند .
در همین خصوص و به منظور بررسی این ادعای تماس های پی در پی از سوی نگارنده با شرکت زیر ساخت و ارتباطات برقرار شد که متاسفانه کسی از مسوولان شرکت زیر ساخت پاسخگو نبودند.
گفتنی است روز چهارشنبه حسن کریمی ـ مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا شرکت ارتباطات زیرساخت از رفع اختلالات اینترنتی در کشور خبر داده بود اما همچنان کاربران اینترنت با اختلال مواجه هستند.

mehrdad38
30-04-2010, 11:19
ای توف تو این اینترنت آشغال.............:2:

KING_DESIGNER
30-04-2010, 11:43
بالاخره یکی وجدانش به درد اومد

تحریم های سیاسی اینترنت را مختل کرده است

موبنا – تحریم های سیاسی مهمترین دلیل اختلالات شبکه اینترنت کشور طی روزهای اخیر بوده است که همچمنان ادامه دارد.

صادق سلیمانی کارشناس آی تی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با اشاره به مشکلات اینترنت طی روزهای اخیر گفت: این اختلالات نمی تواند از آسیب دیدگی کابل مخابراتی زیردریایی SWM4 باشد چراکه این کابل بین المللی است و در صورت آسیب دیدگی ،باید اینترنت بسیاری از کشورها ی مشترک با این کابل قطع شود که این موضوع غیر ممکن است.
وی با بیان اینکه پل ارتباطی اینترنت ایران یا همان فیبر نوری ازدو کشور امارات و آذربایجان است، اظهارداشت: در حال حاضر پهنای باندی که از آذربایجان به ایران می آید دچار مشکل شده وعلت آن مسدود شدن پهنای باند ایران از سوی آذربایجان به دلیل تحریم های سیاسی و اقتصادی است.
به گفته وی کشورآذربایجان روتینگ یا همان پل ارتباطی ایران برای دریافت پهنای باند اینترنت است که در حال حاضر به دلیل تحریم هایی که علیه ایران شده این پهنای باند مسدود شده است و به نظر می رسد تا حل این مشکل سیاسی ،کاربران باید اختلالات اینترنت را تحمل کنند .
در همین خصوص و به منظور بررسی این ادعای تماس های پی در پی از سوی نگارنده با شرکت زیر ساخت و ارتباطات برقرار شد که متاسفانه کسی از مسوولان شرکت زیر ساخت پاسخگو نبودند.
گفتنی است روز چهارشنبه حسن کریمی ـ مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا شرکت ارتباطات زیرساخت از رفع اختلالات اینترنتی در کشور خبر داده بود اما همچنان کاربران اینترنت با اختلال مواجه هستند.

دیدین گفتم:31:
دیدن گفتم:31:
دیدین گفتم :31:
خدایا شکرت پس معلوم شد ما راستگو. در اومدیم و یارو همچنان دروغ میگه !!:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31:

mehrdad38
30-04-2010, 11:48
ویرایش شد....

razermate
30-04-2010, 13:45
تحریماشونم خرکیه . حالا این به ضرر کی تموم میشه ؟

name
30-04-2010, 15:04
اقایون عزیز فقط یه سئوال
نسخه HD با کیفیت بالای فیلم اواتار رو کسی دیده یا هنوز نیومده و کیفیت هندی کم و پرده ای رو برای دانلود گذاشتند ؟
چون من بعد از 3 ماه یه نسخه پرده ای گیرم افتاد اونم با این اینترنت زپرتی !
یکی کمک کنه در راه خدا ثواب داره خدایی :19:

اینم برای King عزیز.

Avatar (2009) BDRip - Asco | RS+HF
720p BDRip by Asco | MKV | English | 2h 41min | 4.11 GB | 1280x720 | XVID - 3000kbps | AC3 - 640kbps
Genre: Action | Adventure | Sci-Fi | Thriller
IMDb rating: 8.4/10 (223,412 votes)
Director: James Cameron
Cast: Sam Worthington, Zoe Saldana

hotfile

Rapidshare

لینک مستقیم

shahab-rayane
30-04-2010, 15:09
ما تو منطقه مخابراتی سعادتمتد -مرزداران هستیم بعد از یک سال که دنبال خط ای دی اس الم باز همه شرکت ها می گن پورت ها پره برو 3 ماه دیگه بیا فکر کنم سال 2020 بتونم یک 64 بگیرم ان شالله

STON-COLD
30-04-2010, 18:02

من هم اگه تست بگیرم همینو میزنه
این اینترنت بین چندین نفر تقسیم شده:31:
مثل بعضی کشورهای افریقایی:31:

:2:

AMIR REZAs
30-04-2010, 19:13
سلام من ای دی اس ال128 مخابرات دارم ، سرعت دانلودش14 هست .
میخواستم بگم زیاد کم نیست؟
برای بیشتر کردنش میتونم کاری کنم؟
ممنون

Exir
30-04-2010, 19:18
ممنون

14 بهترینشه بچه ها با 10 11 دانلود میکنن برو خدارم شکر کن.

name
30-04-2010, 19:37
ممنون

سرعتش خوبه.برای من هم بی 13 و 14 هست.

netwait
30-04-2010, 20:43
1-در هر دوماه یک بار قبض میاد که برای ADSL ماهی 10 تومن میشه سرجمع هردوره و هربار قبض و هر دوماه یک بار 20 تومن

2- مودم های اشغال این مخابرات رو نخر که بیچاره میشی بهترینش ایسوزه و ترجیحا مدلهای وایرلس دار رو بگیر. دیگه اون بستگی به بودجه ات داره و کاربریت که اگه بگی چیکار میکنی بهت میگم چی بگیری .
ولی کلا ایسوز 3 تا مدل بورس داره
602 که فقط یو اس بی داره و یک لن
604 که فقط 4 تا لن داره و یو اس بی نداره
604G که 15 تا سیستم رو وایرلس ساپورت میکنه و 4 تا هم بصورت لن

قیمتها به ترتیب
40
60
75

که خرید وایرلس دار بهتره چون فردا لپتاپ بگیری به کارت میفته گوشی داشته باشی که وایرلس داشته باشه به کارت یمفته فدا 3 تا سیستم بخوا اشتراکی ببندی به کارت یمفته کلا بیسیم بگیر راحت کن.
دی لینک و سیسکو و ... پول برند رو میگیرن .
خود دانی
سئوالی بود بپرس

ممنون
اما در مورد مودم
من کل این تاپیکو خوندم تا از تجربه دیگران بهره ببرم
مخصوصاٌ دی سی های شما و راه حل ها خیلی جالب بود
اما این همه مشکل به نظر شما آیا از عدم مچ شدن سیستم مخابرات با مودم های دیگه نیست
اصرار من روی مودم خود مخابرات همین بود
ضمناً من هم لپ تاپ دارم هم گوشیم(n96وp990)وایرلس ساپورت ولی در حال حاضر نمیتونم بیشتر از 30 واسه مودم هزینه کنم!
اگر یه مودم Lanارزون قیمت و خوب سراغ دارید که با مخابرات به مشکل نخوره ممنون میشم معرفی کنید
چون من فردا یوزر پس رو میگیرم باید یه مودم هم برم بخرم.
سپاس

KING_DESIGNER
30-04-2010, 21:09
name جان دمت گرم یه دنیا ممنون با این اینترنت بی مصرف گل کاشتی
مهرداد جان یه دنیا مممنون خدایی دمتون گرم .
گوگل هم دیگه واسه ما ناز میکنه :31:

KING_DESIGNER
30-04-2010, 22:06
ممنون
اما در مورد مودم
من کل این تاپیکو خوندم تا از تجربه دیگران بهره ببرم
مخصوصاٌ دی سی های شما و راه حل ها خیلی جالب بود
اما این همه مشکل به نظر شما آیا از عدم مچ شدن سیستم مخابرات با مودم های دیگه نیست
اصرار من روی مودم خود مخابرات همین بود
ضمناً من هم لپ تاپ دارم هم گوشیم(n96وp990)وایرلس ساپورت ولی در حال حاضر نمیتونم بیشتر از 30 واسه مودم هزینه کنم!
اگر یه مودم Lanارزون قیمت و خوب سراغ دارید که با مخابرات به مشکل نخوره ممنون میشم معرفی کنید
چون من فردا یوزر پس رو میگیرم باید یه مودم هم برم بخرم.
سپاس
سلام
مرگ یه بار شیون یه بار عالانه اش اینه که بری یه وایرلسدار بگیری.
این که میگن مودم ناسازگاره افسانه ای بیش نیست عزیز.
ولی اگه اصرار داری مودمی بگیری که با مخابرات مچ باشه من یه پیشنهاد دیگه میکنم.
یه تاپیک بزن و بنویس کسانی که از مخابرات سرویس دارند و مودم وایرلس دار دارند نظر بدهند .
ببین چه مودمی استافده میکنند که مشکلی پیدا نکرده هرچند که همه دیگه میدونند مودم بهانه است ! این تجهیزات اشغالی که توی مخابرت گذاشتند گند زده.
بازم میگم رو مخابرات سرمایه گذاری نکن این ماهی 10 تومن رو بری از یه جا دیگه مثل شهراد 21 تومن بگیری به نفعته ! ببین کی گفتم .
تازه مشکل مودم هم دیگه نداری ماهی 21 تومن میدی ولی سرعتت دیگه همونیه که یارو گفته . این مخابرات قرتی بازیهاش زیاده وگرنه چیز بدی نیست خدایی قیمتش میصرفه هیمن سرویس رو سپنتا ماهی 30 میده !
وایمکس هم 128 رو 45 میده !!
از یه جهتی خوبه از یه جهتی مفت نمی ارزه کیفیتش که همونه ولی قطعیش زیاده .
افت سرعتی هم به جز این 3-4 روز اخیر من ندیدم . پس برای قطعی راه حلش اینه که بری تاپیک رو بزنی.
من که راهنماییمو کردم تصمیم گیری با خودت.
فعلا

mary83
30-04-2010, 22:33
می دونم ربطی به مخابرات نداره اما من الان مشهدم -صبا نت - هر 1 مین قطع می شم 10 مین قطع 1 مین وصل و دوباره همین...... درحالیکه تا حالا اینجا اینطوری نبوده
الان درکتتتتتتت می کنممممممممممممممممممممممم ممممممم می خوام یه بلیط بگیرم مگه می شه !!!!
می دونم ربطی نداشت فقط خواستم همدردی کنم الان بگم واقعا می فهمم چی می کشی :((

KING_DESIGNER
30-04-2010, 22:54
mary83 الان اینو با کی بودی؟:31: کسی بحث صبانت رو نشکید وسط .
اینترنت کل ایران به علت احمق بودن یه عده تحریم شده و متاسفانه کشور دوست و برادر اذربایجان کابل فیبر نوری ایران رو قیچی کرده
ایران هم برای این که در عرصه ارتباط بین الملل کم نیاره یه زری زدهگفته لنگر خورده به کابلها . در صورتی که همه میدونن وسط اقیانوس جای پارک کشتی نیست !!!! یکی بره این اقای احمق رو توجیه کنه
برای همین مسئله پارگی کابلها سرویس ها یه خورده ( یه خورده رو در مقیاس افکار بنده تعبیر کنید !!) سرعتش کم شده !.
و اینها همه مقدمه ایست برای استارت زدن :
پیش بسوی پروژه اینترنت ملی !:31:

mary83
30-04-2010, 23:17
من با شما بودم:دی اخه من الان اینجا صبا دارم اونجا مخابرات :دی
می گم درکتتت می کنم الان چی می کشی :((
اقا سرعت کم که خوبه این هی قطهع می شه!!!

netwait
30-04-2010, 23:20
سلام
مرگ یه بار شیون یه بار عالانه اش اینه که بری یه وایرلسدار بگیری.
این که میگن مودم ناسازگاره افسانه ای بیش نیست عزیز.
ولی اگه اصرار داری مودمی بگیری که با مخابرات مچ باشه من یه پیشنهاد دیگه میکنم.
یه تاپیک بزن و بنویس کسانی که از مخابرات سرویس دارند و مودم وایرلس دار دارند نظر بدهند .
ببین چه مودمی استافده میکنند که مشکلی پیدا نکرده هرچند که همه دیگه میدونند مودم بهانه است ! این تجهیزات اشغالی که توی مخابرت گذاشتند گند زده.
بازم میگم رو مخابرات سرمایه گذاری نکن این ماهی 10 تومن رو بری از یه جا دیگه مثل شهراد 21 تومن بگیری به نفعته ! ببین کی گفتم .
تازه مشکل مودم هم دیگه نداری ماهی 21 تومن میدی ولی سرعتت دیگه همونیه که یارو گفته . این مخابرات قرتی بازیهاش زیاده وگرنه چیز بدی نیست خدایی قیمتش میصرفه هیمن سرویس رو سپنتا ماهی 30 میده !
وایمکس هم 128 رو 45 میده !!
از یه جهتی خوبه از یه جهتی مفت نمی ارزه کیفیتش که همونه ولی قطعیش زیاده .
افت سرعتی هم به جز این 3-4 روز اخیر من ندیدم . پس برای قطعی راه حلش اینه که بری تاپیک رو بزنی.
من که راهنماییمو کردم تصمیم گیری با خودت.
فعلا

دوست عزیز من انتخاب دیگه ای نداشتم فقط مخابرات اونهم به اشخاص خاص در منطقه ما شروع به سرویس کرده!
من هم با هزار التماس گرفتم
و در مورد تاپیک من الان کاربر آزمایشی هستم فکر نکنم بتونم تاپیک بزنم
ممنون

wichidika
01-05-2010, 00:39
ما تو منطقه مخابراتی سعادتمتد -مرزداران هستیم بعد از یک سال که دنبال خط ای دی اس الم باز همه شرکت ها می گن پورت ها پره برو 3 ماه دیگه بیا فکر کنم سال 2020 بتونم یک 64 بگیرم ان شالله
خوب از مخابرات بگیر اون هم پورتهاش پره؟
:46:

mouzi4us
01-05-2010, 09:38
دوستان اگه در مورد شرایط سوال داشتم باید با چه شماره ای تماس بگیرم؟؟؟؟؟

mehrdad38
01-05-2010, 09:44
دوستان اگه در مورد شرایط سوال داشتم باید با چه شماره ای تماس بگیرم؟؟؟؟؟

شرایط نداره. به همه 128 نامحدود می دن. ماهی 9900 . مدارک : آخرین قبض تلفن پرداخت شده + فتوکپی شناسنامه مالک خط + خود مالک خط. :31:

روی قبض تلفن شماره تلفن مرکز مخابراتی تون درج شده.

KING_DESIGNER
01-05-2010, 09:48
تا چه شرایطی باشه ؟:31:
بیا از خودمون بپرس یا اینکه متقیم برو مرکز مخابراتیت.
پشتیبانی انقدر مطمئن نداریم.
سرویسهاش کیلوئیه

mouzi4us
01-05-2010, 10:50
آخه یکی از بچه ها تو پستای قبلی گفته بود به خانواده شهید بالاتر از 128 میدن ، منم پدرم برادر شهیده ، میخاستم بدونم بم بالا 128 میدن یا نه

mehrdad38
01-05-2010, 10:54
آخه یکی از بچه ها تو پستای قبلی گفته بود به خانواده شهید بالاتر از 128 میدن ، منم پدرم برادر شهیده ، میخاستم بدونم بم بالا 128 میدن یا نه

درصد موفقیت شما برای گرفتن بالاتر از 128 بسیار بالاست. چون شماها در اولویت هستین:20:

ommolfesad
01-05-2010, 12:40

من شرط ميبندم به شما 4G.b هم ميدن جدا" امتحان كن !:21:

Exir
01-05-2010, 12:51
من شرط ميبندم به شما 4G.b هم ميدن جدا" امتحان كن !:21:

مگه بالای 128 تا حالا به کسی دادن ! :13:

KING_DESIGNER
01-05-2010, 12:52
اقا دوباره مسخره بازی رو شروع نکنین ....:19:. .لعنت بر باعث و بانیش که میخواد اسم خونواده شهید رو خراب کنه.
وگرنه بخوای حساب کنی تکلیف هیئت علمی و خونواده شهید مشخصه ولی برای من مسلم نشده که قاضی چه ربطی به پرسرعت داره ؟؟؟؟؟؟:13:

اگه تونست یکی بگه چرا قاضی باید یک مگ داشته باشه من کلی ممنونش میشم تا اخر عمر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27:

ommolfesad
01-05-2010, 12:53
يه شاهكاره ديگه از مركز مخابرات فرداسدي

همين الان از مركز مخابراتي فرداسدي از مسئولش پرسيدم 512 براي شركت ميخوام گفت 512 برو از شركتهاي اينترنتي بگير !!:18: ما فقط 128 داريم گفتم خوب كي راه اندازي ميشه گفت قرار نيست بشه گفتم پس سايت مخابرات چي ميگه گفت :
حرف تا عمل يه فرسخ راهه :18::18::13::41:

7777
01-05-2010, 16:00
شرایط نداره. به همه 128 نامحدود می دن. ماهی 9900 .

در شهر قم

طبق اين پست

حتی برای سرعت 128 هم مخابرات قم سرویس نامحدود ندارد و سرویس شبانه رایگان هم ندارد .

من متوجه نمی شوم چطور مخابرات در شهر تهران سرویس نامحدود می دهد ولی در شهر قم همان مخابرات نه سرویس نامحدود دارد و نه شبانه رایگان ، یعنی عملاً گرانتر و بدتر از همه شرکتهای اینترنتی
شهر دیگر به غیر قم هم هست که مخابرات سرویس نامحدود ارائه ندهد؟

night lord
01-05-2010, 18:16
آقا اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی میشه گرفت بالا تر از 128 :21:؟ یا اصلا ندارن که بهمون بدن . من کرجم

mehrdad38
01-05-2010, 20:01
آقا اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی میشه گرفت بالا تر از 128 :21:؟ یا اصلا ندارن که بهمون بدن . من کرجم

کرج فعلا خبری نیست تو تهران هم نمی تونن سرویس دهی خوب داشته باشن وای به حال کرج

STON-COLD
02-05-2010, 00:46
نه بابا خانواده شهید چیه:19:
اینها به کسایی پر سرعت میدن که مطمئن باشه:2:
اینها اگر به خانواده ی شهید احترام میزاشتن که وضعیت بنیاد شهید اینطور نبود:46:

esnforce
02-05-2010, 00:53
اقا دوباره مسخره بازی رو شروع نکنین ....:19:. .لعنت بر باعث و بانیش که میخواد اسم خونواده شهید رو خراب کنه.
وگرنه بخوای حساب کنی تکلیف هیئت علمی و خونواده شهید مشخصه ولی برای من مسلم نشده که قاضی چه ربطی به پرسرعت داره ؟؟؟؟؟؟:13:

اگه تونست یکی بگه چرا قاضی باید یک مگ داشته باشه من کلی ممنونش میشم تا اخر عمر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27:

من هم اعتراض دارم
یکی از فامیلامون قصابه ولی بهش اینترنت بیشتر 128 نمیدن
آخه چرا باید بین مشاغل تبعیض باشه:19:

ps3 killer
02-05-2010, 09:51
آقا سرعتش چه طوره؟ دوستان میشه بگید ارزش گرفتن از شرکت های ثانویه بیشتره یا مخابرات؟

iriali
02-05-2010, 14:52
با سلام

یکی از دوستان گفت یه مودم اومده که فلش مموری بهش میخوره و لینک بهش میدی برات دانلود میکنه بدون اینکه سیستم روشن باشه میشه اسمش رو بگین تا بگیریم

ممنون

KING_DESIGNER
02-05-2010, 15:52
من بودم که گفتم عزیز
ولی هنوز بار این مودم به ایران نیومده
اگه برسه حتما اسمشو میازرم
راستش یکی از بچه ها روفرستادیم برای تحقیق خودش میخواست بخره و یه مدل رو فروشنده گفت که دانلود منیجر داره ما رفتیم تحقیق کردیم اون مدل ظاهرا دانلود منیجر نداره ولی یکی دو مدل دارند وارد میکنند که هم تورنت میخوره هم دانلود مینجر داره و دیگه نیازی نیست سیستم رو یه سره روشن بزاری هارد رو وصل میکنی به مودم و خودش دانلود میکنه و فایلهای دانلودی رو روی هارد میریزه.
مدلهایی که الان هست N13 هست که قیمت حدود 200 داره و نمیصرفه بزارید مدلهای جدید بیاد
چرا ؟ چون USB3 داره جایگزین پورت USB2 فعلی میشه و پورت usb3 برق بیشتری داره و باعث میشه که دیگه نیازی به اداپتور مخصوص برای هارد اکسترنال ( در هاردهای ظرفیت یک ترا به بالا ) نداشته باشیم و پس باید صبر کنید پورت usb3 رو بخریم چون جدیدتره و تکنولوژیش جدیدتره و هارد های ظرفیت بالای 4 ترا و .... هم جایگزین 1ترا های فعلی بشوند و اداپتور هم دیگه حذف بشه .
و صرفه خرید با این محصول خواهد بود.چرا که ظرفیت بیشتر و بدون نیاز به برق اداپتور و برقشو از خود مودم میگیره
اگر این کار انجام بشه انقلابی در صنعت دانلود خواهد شد ! :))

razermate
02-05-2010, 16:33
من نمی دونم چرا شما اینقدر نگران روشن موندن سیستم درشب هستید؟ مگه اینجا اروپاست .من یه پاور 1200 وات ترمالتیک و 24 ساعته برای دانلود روشن می زارم. گور پدر بابا برقی.تا هروقت پول دستم اومد یه لپ تاپ بخرم.

ps3 killer
02-05-2010, 17:45
آقا سرعتش چه طوره؟ دوستان میشه بگید ارزش گرفتن از شرکت های ثانویه بیشتره یا مخابرات؟ .....up........

lord69
02-05-2010, 20:21
جناب king designer شما الان راحت با کانکشن مودمتون وصل میشید؟
اگه میشه طریقه کانفیگتونو بگید چون مودم من هم asus هست و شباهت داره به مدل شما.واسه من همش مینویسه ppp connection is down.
مثلا من نمیدونم IGMP یا UBR چیه.
ممنون

KING_DESIGNER
02-05-2010, 21:31
راه حل جامع برای مشکلات دیسکانکتی ، ارورهای هچل هفتی سرویسهای مخابرت:13:
سلام
ساعت 8 زنگ زدم پشتیبانی گفتم برای اخرین بار !!! بریم خودمونو بندازیم توی چاه شاید فرجی شد !
خیلی محترمانه اسم و شماره گذاشتیمو کلید 9 رو زدیم تا صدامون خوب ضبط بشه .
تو دلم گفتم اگه تا فردا زنگ زدی زدی نزدی یک حالی ازت بگیرم.

اقا کسی به اینها زنگ زده ؟
همین 1 ربع پیش بهم زنگ زدند بیچاره چه ادم محترمی هم بود بنده خدا یه ساعت مارو برد توی اینترنت اکسپلورر وقتی مطمئن شد که خبری نیست گفت یا سیستم داغونه یا مودمت برو مودم رو ریست کن . منم رفتم ریست کردم ولی کامل ریستش کردم فریم ویر دستگاه پرید !!!!! خوشبختانه یه نسخه پشتیبان داشتم که جدیدترین نسخه برای مودمم بود.

اقاهه میگفت تا حالا گزارشی نشده ؟ ببینم کسی تاحالا زنگ نزده ؟ عجب !!!
رفع مشکلات :
برای کار با این سرویس مخابرات باید همه تنظیمات رو به حالت pppoe دربیارید
قبل از همه چیز باید فریم ویر دستگاه رو آپگرید کنید ( ما که کردیم و شد *)
2- وقتی که کامل اپگرید شد دستگاه رو خاموش روشن کنید و یه کانکشن pppoe بسازین به هیچ چیزی تیک نزنین
تنظیمات هم که بلدین؟
vpi=0
vci=35
همین جوری next next برین جلو تا اخر که سیو و ربوت میکنین و تنظیمات رو ذخیره میکنین.

حالا باید برید توی قسمت تنظمیات کارت شبکه در قسمت DNS ها این مقادیر رو وارد کنید

preffered dns server = 217.218.127.104
4.2.2.4 = alternate dns server
.
خوب وقتی که همه این کارا رو کردید یه ریستارت از مودم بکنید و خاموش روشن که شد برید حالشو ببرید

razermate
02-05-2010, 21:40
تو سایت ایسوز برای am604 هیچی برا دانلود نیست .تو فایل فریمور رو ازکجا گرفتی؟ در ضمن اون DNS مخابرات بی تاثیره قبلا تستش کردم.

ak313
02-05-2010, 22:01
سلام
ساعت 8 زنگ زدم پشتیبانی گفتم برای اخرین بار !!! بریم خودمونو بندازیم توی چاه شاید فرجی شد !

همین 1 ربع پیش بهم زنگ زدند بیچاره چه ادم محترمی هم بود بنده خدا یه ساعت مارو برد توی اینترنت اکسپلورر وقتی مطمئن شد که خبری نیست گفت یا سیستم داغونه یا مودمت برو مودم رو ریست کن . منم رفتم ریست کردم ولی کامل ریستش کردم فریم ویر دستگاه پرید !!!!! خوشبختانه یه نسخه پشتیبان داشتم که جدیدترین نسخه برای مودمم بود.

رفع مشکلات :
2- وقتی که کامل اپگرید شد دستگاه رو خاموش روشن کنید و یه کانکشن pppoe بسازین به هیچ چیزی تیک نزنین
تنظیمات هم که بلدین؟
vpi=0
vci=35
همین جوری next next برین جلو تا اخر که سیو و ربوت میکنین و تنظیمات رو ذخیره میکنین.

حالا باید برید توی قسمت تنظمیات کارت شبکه در قسمت DNS ها این مقادیر رو وارد کنید

.
خوب وقتی که همه این کارا رو کردید یه ریستارت از مودم بکنید و خاموش روشن که شد برید حالشو ببرید
خوب دیدی خدا رو شکر مشکلت حل شد . زود عصبانی نشو و تا می تونی خودتو کنترل کن این طوری زندگی برای خودتم بهتر می شه

lord69
02-05-2010, 22:37
سلام

رفع مشکلات :
تنظیمات هم که بلدین؟
vpi=0
vci=35

.

2 تا سوال:

1-مودم رو از کجا میشه آپدیت کرد؟یهو از کار نیفته؟!!

2-این تنظیمات کارت شبکه رو از توی device manager باید بریم تغییر بدیم؟

KING_DESIGNER
02-05-2010, 22:49
راستی یادم رفت هنگام ایجاد یک کانکشن جدید در طی مراحل تنظیمات رو دست نزنید و مقادیر زیر رو هم مد نظر داشتهباشید
service category= ubr without pcr
به بقیه تنظیمات هم کاری نداشته باشید
ظاهرا با همینباید سوخت و ساخت
راستی این مشکل دیسکانکتی در هنگام دانلود نکرد هنوز پاربرجاست همین الان دیسکانکت شدم !!!
ولی قطعی دیگه ندارم
اون قطی که مثل الان 4 ساعت قطع بودم رفع شده.

iriali
02-05-2010, 22:53
من بودم که گفتم عزیز
ولی هنوز بار این مودم به ایران نیومده
اگه برسه حتما اسمشو میازرم
راستش یکی از بچه ها روفرستادیم برای تحقیق خودش میخواست بخره و یه مدل رو فروشنده گفت که دانلود منیجر داره ما رفتیم تحقیق کردیم اون مدل ظاهرا دانلود منیجر نداره ولی یکی دو مدل دارند وارد میکنند که هم تورنت میخوره هم دانلود مینجر داره و دیگه نیازی نیست سیستم رو یه سره روشن بزاری هارد رو وصل میکنی به مودم و خودش دانلود میکنه و فایلهای دانلودی رو روی هارد میریزه.
مدلهایی که الان هست N13 هست که قیمت حدود 200 داره و نمیصرفه بزارید مدلهای جدید بیاد
چرا ؟ چون USB3 داره جایگزین پورت USB2 فعلی میشه و پورت usb3 برق بیشتری داره و باعث میشه که دیگه نیازی به اداپتور مخصوص برای هارد اکسترنال ( در هاردهای ظرفیت یک ترا به بالا ) نداشته باشیم و پس باید صبر کنید پورت usb3 رو بخریم چون جدیدتره و تکنولوژیش جدیدتره و هارد های ظرفیت بالای 4 ترا و .... هم جایگزین 1ترا های فعلی بشوند و اداپتور هم دیگه حذف بشه .
و صرفه خرید با این محصول خواهد بود.چرا که ظرفیت بیشتر و بدون نیاز به برق اداپتور و برقشو از خود مودم میگیره
اگر این کار انجام بشه انقلابی در صنعت دانلود خواهد شد ! :))

ممنون بابت پاسخ

با این تفاسیر چند ماه طول میکشه تا برسه و اینکه قیمت بالایی هم خواهد داشت فکر کنم یه 604 فعلا بگیرم تا بعد خدا چی بخواد ..

KING_DESIGNER
02-05-2010, 23:00
تو سایت ایسوز برای am604 هیچی برا دانلود نیست .تو فایل فریمور رو ازکجا گرفتی؟ در ضمن اون DNS مخابرات بی تاثیره قبلا تستش کردم.
سلام برو تو اینجا

قسمت گلوبال یا همچین چیزی رو بزن
وقتی وارد سایت اصلی شدی در نوار بالا یه سرچ بزن
اسم مدل مودمت رو بزن
وقتی پیداش کرد وارد صفحه مدل مودمت میشه
توی اونجا نوشته update -upgarde - frameware یا همچین چیزی اونجا رو وارد میشی و اخرین نسخه رو میگیری
وقتی که دانلودش کردی یه فایل زیپ هست که باید انزیپ بشه
وقتی از زیپ بازش کردی میری توی 192.168.1.1
همون فریم ویر دستگاهت قسمت کنترل مدیریت و ادمینadmin یه جایی داره که نوشته upgrade همون جا یه browser داره که فایل رو میزنی تویش
حالا اگه افاقه نکرد بگو تا یه فکری به حالت بکنم.

خوب دیدی خدا رو شکر مشکلت حل شد . زود عصبانی نشو و تا می تونی خودتو کنترل کن این طوری زندگی برای خودتم بهتر می شه
تنک یو وری ماچ ( ببخشید من فارسیم یه خورده ضعیفه ) :31::11:

2 تا سوال:

1-مودم رو از کجا میشه آپدیت کرد؟یهو از کار نیفته؟!!

2-این تنظیمات کارت شبکه رو از توی device manager باید بریم تغییر بدیم؟
سوال 1 رو در بالا توضیح دادم مشکلی پیش نمیاد من 2 بار تاحالا کردم هیچی نمیشه یه حافظه کوچیک توی مودمت هست که خالیش میکنی و دوباره توشو پر میکنی هیچی به سرش نمیاد نترس.
2- نه بابا مگه دیوانه شدی
میری توی کنترل پنل قسمت network settings
وقتی بازش کردی اونجا یه بخشی هست به نام local area network که کارت شبکه جنابعالی هست
رویش کلیک راست میکنی و properties میزنی
internet protocol ver4
رو میزنی یه صفحه جدید باز میشه که تویش قبال باید رفته باشی و مقادیر رو وارد کرده باشی
در قسمت اولیش اینو میزنی
192.168.1.2
قسمت دومش
255.255.255.0
قسمت سوم هم که مشخصه گیت وی هستش
192.168.1.1
دوتا فیلد خالی هم زیرش هست که برای DNS هاست
که در 3 پست بالاتر مقادیرش رو نوشتم.

---------- Post added 03-05-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 02-05-2010 at 11:56 PM ----------

ممنون بابت پاسخ

با این تفاسیر چند ماه طول میکشه تا برسه و اینکه قیمت بالایی هم خواهد داشت با این تفاسیر فکر کنم یه 602 فعلا بگیرم تا بعد خدا چی بخواد ..
سلام
نه بابا اشتباهه نکنی !!!
بارشون تا اخر اردیبهشت میرسه !!!
بهترین کار اینه شما صبر کنی و یه بار خرج رو انجام بدی اگر خیلی محتاج مودم هستی یک تیپی لینک دست دوم بگیر حدود 20 تومن کمتر میشه
توی فروم پرشین تولز قسمت بازارچه معدن همچین چیزاییه
یه دست دوم بگیر ولی اگر نیازی به اینرتنت نداری و فقط باری کار دانلود میخوای صبر کن تا اون مدمها برسه .
چیزی نمونده طبق گفته دوست من احتمالش هست تا اخر اردیبهشت بارها برسه.
میدونی که خردادماه بچه ها تعطیل میوشند و باید بازی انلاین انجام بدهند از پدرمادرها قول میگیرند که سیستم بخرن و کامیپوتر بخرن
پس نتیجه میگیریم اینها هرجوری شده بار رو زودتر میرسونند.
سئوالی وبد در خدمتم.

iriali
02-05-2010, 23:32
حدود قیمتی نمیدونی چنده چون من تا 80 بیشتر نمیتونم هزینه کنم یعنی بیشتر عاقلانه نیست برای من

KING_DESIGNER
03-05-2010, 00:50
سلام
این مدل n13 الان هست که حدود 180 مایه اش هست
ولی اون باری که میرسه به خاطر تکنولوژی های جدیدتر مطمئن باش قیمتش کمتره. البته اینو حدودی میگم ولی مودمیک ه USB داره و برای استفاده ازهارد درشبکه هست حدود 100 تومن مایه اش هست که شما میتنید روی 100 تا 120 برای این مودمهای جدید فکر کنید.
ولی ارزش داره در عوض سیستمت خاموش می مونه و راحت به کارت میرسی و عمر قطعاتت هم کم نمیشه.

ieeeman
03-05-2010, 01:52
سلام
این مدل n13 الان هست که حدود 180 مایه اش هست
ولی اون باری که میرسه به خاطر تکنولوژی های جدیدتر مطمئن باش قیمتش کمتره. البته اینو حدودی میگم ولی مودمیک ه USB داره و برای استفاده ازهارد درشبکه هست حدود 100 تومن مایه اش هست که شما میتنید روی 100 تا 120 برای این مودمهای جدید فکر کنید.
ولی ارزش داره در عوض سیستمت خاموش می مونه و راحت به کارت میرسی و عمر قطعاتت هم کم نمیشه.
شما مطمینی این حرفو میزنی؟
برای مودم که حرف زدی و درست از اب نیومد گویا n13 بالاخره دانلود ماشین یا دانلود مستر داره یا نه تو بازار چه مدلی هست الان که این قابلیت رو داشته باشه ؟! دقیق با ذکر مدل بگو و البته قیمت!
شما یه بر آورد قیمت جهانی newegg or amazon کن اون مدلهایی که دارن میارن با مدلهای موجود
بعد کی گفته میاره کدوم شرکت وارد کننده هست این

این دانلود ماشین خیلی وقته هست ها برین تو سایت ایسوس همه مودم هاش رو ببینین
بعدش یکی گفت n13 انلود ماشین نداره تو سایت ایسوز هم میگه نه شما میگین خودتون دیدین میشه چی جوری فریم ویر جدید اومده یا فریم ویر لینوکسی dd wrt !!

بعدش خودتون چرا تحقیق نمیکنین!

در آخر پرینت سرورهایی هست که دوتا پورت یو اس بی دارن و دانلود ماشین فقط برای تورنت و...... اگه تو ایران پیدا بشه خوبه!(دو تا پورت یو اس بی محشره
میتونی سیستم مولتی مدیای توپ تو خونه ران کنی)

KING_DESIGNER
03-05-2010, 02:17
شما مطمینی این حرفو میزنی؟
برای مودم که حرف زدی و درست از اب نیومد گویا n13 بالاخره دانلود ماشین یا دانلود مستر داره یا نه تو بازار چه مدلی هست الان که این قابلیت رو داشته باشه ؟! دقیق با ذکر مدل بگو و البته قیمت!
شما یه بر آورد قیمت جهانی newegg or amazon کن اون مدلهایی که دارن میارن با مدلهای موجود
بعد کی گفته میاره کدوم شرکت وارد کننده هست این

این دانلود ماشین خیلی وقته هست ها برین تو سایت ایسوس همه مودم هاش رو ببینین
بعدش یکی گفت n13 انلود ماشین نداره تو سایت ایسوز هم میگه نه شما میگین خودتون دیدین میشه چی جوری فریم ویر جدید اومده یا فریم ویر لینوکسی dd wrt !!

بعدش خودتون چرا تحقیق نمیکنین!

در آخر پرینت سرورهایی هست که دوتا پورت یو اس بی دارن و دانلود ماشین فقط برای تورنت و...... اگه تو ایران پیدا بشه خوبه!(دو تا پورت یو اس بی محشره
میتونی سیستم مولتی مدیای توپ تو خونه ران کنی)

n13 رو Exir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفت که تورنت هم داره برید از این بپرسید
منظورتون دانلود منیجر هست دیگه؟؟
وارد کننده n13 دالای هست

قیمتش هفته گذشته 180 بود
شما که تحقیق کردی بیا نتیجه تحقیقتو بزار اینقده خوشحال میشیم به جون تو :27:

در مورد بقیه محصولات هم من اطلاعی ندارم اقای gharibe63 رفتند تحقیق کردند و فروشنده گفته چند وقت دیگه چند مدل دانلود منیجردار میاد
درضمن دوست عزیز قیمت جهانی اعتبار چندانی نداره کما اینکه در مورد اسپیکرهای التک لنزینگ من قیمت 100 دلار رو در سایتها دیدم ولی توی بازار رضا نمایندگی به قیمت 75 تومن میده

در ضمن من از روی یک اگهی این صحبت رو کردم و در یک مجله بود که تیترزده بود امکان داننلود مستقیم و ذخیره بر روی هارد اکسترنال همچین مضمونی داشت که برای بچه ها توضیح دادم جواب بقیه سوالاتت هم در اینجا ( من موندم تو همه حرفهای منو خوندی ولی چطوریه که به جوابت نرسیدی یه خورده وقت میزاشتی همه این جوابها رو در ادرس زیر میدیدی )

پست اخر برای شما نوشته شده

mehrdad38
03-05-2010, 09:16
نمایش سرعت دانلود اینترنت مخابرات در IDM
2010/04/08

این تست در پست اول قرار گرفت. می تونید این فایل رو دانلود کنید.

sam24
03-05-2010, 17:57
سلام
این شاتل که میگن چیه ؟

netwait
03-05-2010, 20:18
دوباره سلام
دوست عزیز من سه بار تو تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کردم جوابمو ندادند
دیدم اینجا با معرفت ترند دوباره اومدم اینجا
بعد مدیرا میان میگن هر سوالی تو تاپیک خودش!!!:19:
kingجان من شنبه صبح یوزر پس رو گرفتم گفت که خطت وصله الان رفت تو سومین روز من هنوز چراغ ADSLرو روشن نمیبینم!!
POWERوLANروشنه !TPlink8811
از داخل مشکلی نداشته باشم؟
قبل از اتصال باید تنظیمات خاصی بکنم؟یا نه وقتی مودم و وصل میکنی باید چراغ ADSLروشن بشه؟
ممنون

lord69
04-05-2010, 09:04
King designer عزیز این کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی هنوز نمیتونم با کانکشن مودم وصل بشم.

راه دیگه ای به ذهنت میرسه؟

mehrdad38
04-05-2010, 13:07
دوباره سلام
kingجان من شنبه صبح یوزر پس رو گرفتم گفت که خطت وصله الان رفت تو سومین روز من هنوز چراغ ADSLرو روشن نمیبینم!!
قبل از اتصال باید تنظیمات خاصی بکنم؟یا نه وقتی مودم و وصل میکنی باید چراغ ADSLروشن بشه؟
ممنون

تا زمانی که خطتت رانژه نشده چراغ لینک ADSL خاموشه و هنوز خط تلفنت به ISP مربوطه وصل نیست. برای این منظور تنظیماتی لازم نیست.

SHADEL
04-05-2010, 15:43
کسایی که 128 دارن یکم از سرعت دانلودشون بگن واسه من که امروز خیلی افتضاح بود.

patpat
04-05-2010, 16:55
دوباره سلام
ممنون

خط شما رانژه نشده و ربطی به تنظیمات نداره
منم مشکل شما رو داشتم به شماره 88458050 و 1899 زنگ زدم پیغام گذاشتم حدود 3 هفته گذشت و خبری نشد به هر حال وقتی پیگیر شدم گفتند وقتی به این شماره زنگ میزنی باید حتما به همراه مشخصات شماره موبایلت رو هم بذاری
مجدد زنگ زدم و شماره موبایل هم گذاشتم حدودا 4-5 ساعت بعد زنگ زدن به موبایلم و گفتن مشکل کوچیکی بود و حل شده و خطم وصل شد

mehrdad38
04-05-2010, 18:55
ویرایش شد....

KING_DESIGNER
04-05-2010, 19:13
نظر منم همون نظر دوستمون هست باد بری پیغام بزاری به 1899 ممکنه خطت اتصالی کرده باشه :31: شوخی میکنم.
ولی جدی به من زنگ زدن یارو هم خیلی خشک و جدی بود اصلا جای شوخی نداره هرچی که میگه باید عمل کنی
در ضمن توصیه میکنم قبل از انجام هرکاری فایل اپدیت فریم ویر دستگاهتو بگیر و اپدیتش کن
کار شاقی نیست
میری یه فایل رو از سایت سازنده میگیری و میفرستی توی مودمت بعد از طی یه سری مرحله ( توی خود مودم اتوماتیک انجام میشه) مودمت سازگارا پیدا میکنه :31:

mehrdad38
04-05-2010, 20:01
بالاخره دانلود آفیس 2010 تموم شد اوف 3.2 گیگ :24: باید رس این مخابرات رو کشید

KING_DESIGNER
04-05-2010, 20:22
مهرداد دیوانه ! نشستی افیس دانلود کردی ؟
داداش من 2009 رو داشتم بهت میدادم
در ثانی اخه برنامه تایپ مگه چی داره حیف این همه پهنای باند نبود ؟؟ به جاش میومدی کمک من با هم اواتار دانلود میکردیم :27:
شوخی میکنم.
عرض شود که میخوام بدونم این 2-3 گیگ رو در طی چه مدتی دانلود کردی و این که قطعی داشتی یا نه؟
خیر سرم از صبح تا حالا سیستم رو گذاشتم روشن و رفتم دفتر بگرشتم میبینم 50 مگ دانلود کرده همش 50 مگ !!:19:
سیستم زبون در میاورد مثل ادم فحش میکشید وسط اینقدر ناراحت نمیشدم.:19:

mehrdad38
04-05-2010, 20:40
کینگی جونم مگه آفیس 2009 هم داریم ؟ فکر کنم منظورت 2007 هست؟! بی خیال

عرض شود که من این آفیس رو طی یک هفته دانلود کردم اینم بگم که توی این 1 هفته هر روز رو دانلود نمی گذاشتم . فکر کنم اگر هر روز می زاشتم 5 روز طول می کشید .

بابا اون آواتار با کیفیت HD خیلی زیاده 8 گیگ هست طول میکشه. ای کاش می تونستم تو دانلود کمکت می کردم:31:

ای بابا این مخابرات شما داره چکار می کنه نکنه داره کل سیستمشون رو عوض می کنن؟

قطعی به اون معنا نداشتم فقط این چند روز اخیر یکم نوسان سرعت بیشتر شده

reb
04-05-2010, 20:43

داداش سیستم شما ایراد داره وگرنه چند ساعت بیشتر کار نداره.

netwait
04-05-2010, 21:58
ممنون از دوستان
عرض شود من صبح رفتم مرکز مخابراتیمون...گفتند ساعت 1زنگ بزن ببین وصل شده ساعت 1 زنگیدم آقای مهندس گفت خطتون فلپسه!!(یا یه همچین چیزایی )دستور دادم مسیر خطتونو عوض کنند که گفت تا دور روز آینده مرتفع میشه
در مورد 1899هم من زنگ زدم گفت شماره adsl رو وارد کنید ؟:41:من شماره خط خودمونو وارد کردم گفت صحیح نیست!!
اگر غیر از این باشه که هنوز شماره مارو ثبت نکرده باشند!
حتماً به این دلیله که مرکز مخابرات ما داره به صورت پایلوت خط ADSLواگذار میکنه
حتی من موقعیکه ازشون پرسیدم شماره پرونده من چیه نمیدونستن
مرکز مخابرات ما فعلا به کاربر خانگی واگذار نمیکنه !فعلاً به دفاتر بیمه و دفتر خدمات پروازی وبانکها...دارند واگذار میکنند)
بعد کینگ جان من که مودمم نو بازم باید فریم وریشو آپ کنم؟

Arsene
04-05-2010, 22:06
دوستانی که اطراف ونک یا تو منطقه ی مخابراتی شیخ فضل الله هستن میشه بگن سرعت دانلودشون و پینگشون چقده؟! میخوام ببینم میصرفه داتکو ول کنم مخابرات بیگرم؟!

KING_DESIGNER
04-05-2010, 22:11
reb جان بابایی چکار کردی همباز چه دسته گلی به اب دادی
داداش خوب اگه چیزی میدونی به ما هم بگو . هرچند که احتمال میدم بین سیستمهای توی شبکه ات یک فیلم رد و بدل کردی
چون توی سه ساعت رکورد اینقدری خیلی زیاده خداییی !!!!!!!!!!!!!!!!!! من یکی که کم اوردم :31:

razermate
04-05-2010, 22:24
دوستانی که اطراف ونک یا تو منطقه ی مخابراتی شیخ فضل الله هستن میشه بگن سرعت دانلودشون و پینگشون چقده؟! میخوام ببینم میصرفه داتکو ول کنم مخابرات بیگرم؟!

مخابرات مثل داتک و شاتل نیست که تو هر منطقه سرعت فرق کنه. هرکجا که باشی دانلودت عمرا از 14 بالاتر بره.

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

نوسانش برای من از 500 بایت برثانیه تا 14 کیلو بوده. پینگشم حضرت عباسیه. آپلودشم بی خیال شی بهتره بخاطر موبایل و آتیش و یو توب کم کمه

reb
04-05-2010, 22:48
reb جان بابایی چکار کردی همباز چه دسته گلی به اب دادی
داداش خوب اگه چیزی میدونی به ما هم بگو . هرچند که احتمال میدم بین سیستمهای توی شبکه ات یک فیلم رد و بدل کردی
چون توی سه ساعت رکورد اینقدری خیلی زیاده خداییی !!!!!!!!!!!!!!!!!! من یکی که کم اوردم :31:

خیلی عذر میخوام اشتباه لپی شد من دیدم مهرداد میگه یه هفته طول کشیده تا آفیس دانلود بشه پیش خودم فکر کردم که این غیر ممکنه مگه این که سیستمش ایراد داشته باشه اصلا حواسم نبود که اینجا تاپیک مخابراته نه پارس آنلاین جدا شرمنده شدم.

KING_DESIGNER
04-05-2010, 23:05
reb جان داداش خواهشا تا اطلاع ثانوی توی این تاپیک پست نزن که بچه ها بدجوری به خونت تشنه ان !!!خود دانی !

karajwizard
04-05-2010, 23:26
سلام به همگی.شرکت های pap چند تا هستن موقعی که میریم ثبت نام خودشون شرکت pap رو برات انتخاب میکنن؟ در این مورد توضیح بدید.پیشاپیش ممنون :11:

mehrdad38
05-05-2010, 05:18
الان کم کم دارم متوجه می شم که قانون ممنوعیت واگذاری 128 به بالا به بخش خانگی برای چی وضع شده.:20: اولا تصورم بر این بود که اینها از روی قصد و نیتی سیاسی دست به این اقدام زدن ولی الان با دیدن این عقب موندگی ها بخصوص در روزهای اخیر متوجه شدم بابا این بنده خداها تقصیری ندارن به خاطر تحریم های بین المللی تجهیزات کافی در اختیار ندارن تا 128 بالاتر به خانگی هم ارائه بدن گفتن بیایم با 1 تیر 2 نشون بزنیم این قانون رو وضع می کنیم هم به ملت 128 بالاتر ندادیم و هم مشخص نمی شه که تحریم ها باعث عقب موندگی بخش اینترنت ایران شده در دهن همه بسه می شه چون قانونه و کسی نمی تونه حرفی بزنه ؛ بگه من 128 بالاتر می خوام اونها هم بگن آقا خانم ببخشید ما تجهیزات نداریم که تقدیم کنیم:31:

KING_DESIGNER
05-05-2010, 06:13
مهرداد جان تا وقتی 4 تا بیشعور تصمیم میگیریند انتظار نداشته باش کسی بگه ببخشید اقای مشتری که ما نمیتونیم همچین کاری انجام بدیم
بنازم به ریس جمهور ترکمنستان ( یکشک شور گدا گشنه بدون نفت) برگشت گفت کرمندان دولت 1 ماه حقوق نگیرید تا ما بتونیم نیروگاه بزنیم ! و مردم یک ماه حقوق از دولت نگرفتند و بودجه تامین شد
و خاک بر سر دولتمردانی که پول دارند و دچار یبوست شدید شده اند ........

رفتم پیش کاووسی نتیجه رو گفتم دیگه به من میگه فقطقاضی خواستم بگم دهن سرویس قاضی چیکاره IT هست اصلا در کچای IT قرار داره که بخواد تصمیم بگیره چی دانلود کنه به کجا ها سریعتر دسترسی پیدا کنه
مردم رو مثل هفت جد و اباشون بزغاله تشبیه کردند .
اخه دلیلی نداره یارو دهاتی برای من تصمیم بگیره. کجای دنیا همچین قانونی وضع میشه متاسفانه این اقایون اینقدر سر به زیرن که فقط تا بند ناف خودشون رو میبینند و اصلا رغبت نمیکنند به دنیا یه نگاه بندازن .

مهرداد دمت گرم باز در مورد زلزله هایتی ئ برقراری یک اینرتنت پرسرعت وایمکس 4 مگابایتی یه مطلب گذاشتی من بدجوری توی فکر رفتم که درشرایط اضطراری چه جوری میشه 4 مگ رو به مردم داد ولی یک تهران رو که نصف هایتی هم نیمشه رو نمیتونن وایمکس پر سرعت بدهند.
اونوقت این همه داد میزننند که ما پهنای باند نداریم و فلان فلان و لنگر .....اخرشو میبینیم که توی افغانستان اینترنت برقار کردند و ایران داره به افغانستان پهنای باند میفروشه .
مفته دیگه افغانها برن حال کنند به ملت که رسید هیچی گیرشون نیاد.
جالبترش اینه که 2-3 روز پیش جلوی سفارت ایران تو افغانستان تظاهرات کردند !!! این هم قدرشناسی افغانها !!! و نتیجه اعمال کسی که از ملت میگیره میده دهن اجنبی !
حقشونه .

mehrdad38
05-05-2010, 10:05
هی Reb:5: بعد از این با چشمای باز بیا تو تاپیک مثل اینکه شب قبلش تا صبح دانلود داشتی خواب الو بودی اینطوری پست دادی. مگر نه همه می دونن که سرویس مخابرات 128 هست با سرعت دانلود 13 الی 14. من می تونم برم ماهواره ای 2 مگابیت ببندم روی این مخابرات قبلا هم داشتم. ولی حیف پول.

داداش پز پارس آنلاینت رو به مای مخابراتی قحطی زده نده خدا ازت می گیرش ها حالا هی بیا پز بده :31:

karajwizard
05-05-2010, 10:24
فکر کنم اون سوالم سخت بود که کسی جوابش رو نداد.حالا از سرویس های مخابرات راضی هستین؟

mary83
05-05-2010, 10:40
فکر کنم اون سوالم سخت بود که کسی جوابش رو نداد.حالا از سرویس های مخابرات راضی هستین؟

هااااا واسه جت خوبه :دی اپلودش داغوته من حتی نمتونم مشقامو ایمیل کنم:19:
پشتیبانی نداله:41:
واسه دان و اپ زجر کش می دشی دق می کنی:31::31::31: اما من فکر کنم هر شرکتی که نامحدود می ده همینطوره نه؟؟ چرا شرکت های خصوصی روزا سرعت نور دارن شبا از لاک پشت بد تر؟؟ کاش یک روززز ما هم مثل بقیه جا ها بشیم در ضمن به نظر من که هوش و استعداد ایرانیا رو هیچ جا ندارن کافیه که بخوان خودشون می تونننن بهترینن تجهیزات و همین جا تولید کننددددددددددد کاش بخوان

mehrdad38
05-05-2010, 12:11
الان هائیتی از نظر اینترنت چندین مقام از ما جلو تر هست. تو هائیتی که چند ماه پیش زلزله 7.2 ریشتری اومد اینترنت بی سیم و ماهواره ای 10 مگابیت بر ثانیه پیاده شده. توسط آمریکای مستکبر :31: عرض چند روز می شه نعمت اینترنت پر سرعت رو به جایی برد که تا حالا اندک زیر ساختی نداشتن خیلی راحت بدون مشکل

mehrdad38
05-05-2010, 12:35
صنعت فیلترینگ مخابرات باز دسته گل به آب داد

سایت اشتراک گذاری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باز هم فیلتر شد امان از دست واحد فیلترینگ مخابرات. میگم دسته جمعی اعتراض ایمیل کنید به این واحد تا رفع فیلترش کنن:

filter@dci.ir

[/email]

KING_DESIGNER
05-05-2010, 12:39
4شیر که چیزی نیست خیلی از سایتهای اپلود عکس رو هم بستند
مجبور شدم در یکی از فرومهای تخصصی برای اپلود عکسم به رپیدشیر حمه الل علیهم و العظما داع و ساعه وبرکاتهم پناه ببرم :41:

mehrdad38
05-05-2010, 12:44
من کلی توی 4Shared ویدئو حجیم آپلود کرده بودم که الان تو وبلاگم غیر قابل دسترسه ببین چه طوری حال آدم رو می گیرن. نمی دونن 4Shared سایت اشتراک گذاری فایله. نمی دونن باید برن فقط اون لینک موردنظرشون رو فیلتر کنن می رن کل سایت رو فیلتر می کنن. یکی اینا رو شیر فهم کنه.

Milad4171
05-05-2010, 14:32
مراقب باشین. زیادی حرف بزنین گوگل و یاهو و حی میل و یهو دیدی همین سایت خودمون  پی سی ورلد هم فیلتر کردنااا.

قبلا ها خودنه بودم که ایران بزرگترین سیستم فیلتریگ دنیا رو داره. با یه کشور دیگه فکر کنم چین!!!
خودش هم چند بار گفته که ما مثلا ماهی اینقدر سایت رو فیلتر میکنیم . همچین با قدر و با اعتماد به نفس!
چی بگم والا. بهونه دستشون بدی فیلتر میکنن! مثل فیس بوک و یوتوپ

sasan816
05-05-2010, 15:16
اقا این اینترنت مخابرات داستانش چیه من یک بار زنگ زدم بهشون گفتم اینترنت میخوام گفتند باید زنگ بزنی از شرکت هایی که تو سایتمون نوشته بگیرید منم گفتم اگه میخواستم از اونا بگیرم دیگه چه نیازی به شما بود !

hadi h
05-05-2010, 18:31
سلام به همه ی دوستان
یک سوال فنی :
من الان از شرکت لایزر نت 128 با مجدودیت 3 گیگ دارم که قیمت این سرویس 12500 تومان هست !
من فردا یعنی 16 سرویسم تموم میشه و می خوام از مخابرات نت بگیرم یعنی 256 نامحدود چون قیمتش همون 12500 هست !
می خواستم بدونم که این سرویسای مخابرات خوب هست یا نه ؟
فی_ترینگش چطوره ؟ هر سایت الکی رو هم فی_تر کرده ؟!
پشتیبانی داره ؟
سرعت دانلود و آپلود خوب هست ؟
کلا می صرفه لایزر رو بدم واسه مخابرات رو بگیرم !

KING_DESIGNER
05-05-2010, 18:58
ببینید
سرعت اپلود ضعیفه
ولی مناسب وبگردی هست !
256 هم نه به شما نه به هیچ کس دیگه ای نمیدن فقط گفتند هست ! ولی نمیدن @!
همه فقط 128 دارند
یه عده معدود که پارتی ضخیم دارند توسنتند یک مگ بگیرند
در کل نسبت به قیمت میصرفه !
ممکنه گاهی ارورهای تخیلی هم بگیرید که دیگه بسته به شرایطتون هست .
خود من جزو کسانی هستم که مودم مدام دیسکانکت میشه و اذیت میکنه
اگر با اون حجم و اینترنت که از لایزر میگیرید کارتون راه میفته توصیه میکنم سمت مخابرات نیاید
ولی اگر نه 3 گیگ حجم برای کارتون کافی نیست و نامحدود میخواید همین مخابرات رو بگیرید.

hadi h
05-05-2010, 19:37
ببینید
سرعت اپلود ضعیفه
ولی مناسب وبگردی هست !
256 هم نه به شما نه به هیچ کس دیگه ای نمیدن فقط گفتند هست ! ولی نمیدن @!
همه فقط 128 دارند
یه عده معدود که پارتی ضخیم دارند توسنتند یک مگ بگیرند
در کل نسبت به قیمت میصرفه !
ممکنه گاهی ارورهای تخیلی هم بگیرید که دیگه بسته به شرایطتون هست .
خود من جزو کسانی هستم که مودم مدام دیسکانکت میشه و اذیت میکنه
اگر با اون حجم و اینترنت که از لایزر میگیرید کارتون راه میفته توصیه میکنم سمت مخابرات نیاید
ولی اگر نه 3 گیگ حجم برای کارتون کافی نیست و نامحدود میخواید همین مخابرات رو بگیرید.

سرعت دانلود چه طوره ؟
پینگ مناسبی داره ؟!
من الان دارم با این سرویس 128 با سرعت میانگین 23 دانلود و 20 آپلود می کنم !
پینگش هم 270 تا 300 هست !
و فقط این محدود بودنش اذیت میکنه .

reb
05-05-2010, 19:37
سلام به همه ی دوستان
یک سوال فنی :
من الان از شرکت لایزر نت 128 با مجدودیت 3 گیگ دارم که قیمت این سرویس 12500 تومان هست !
من فردا یعنی 16 سرویسم تموم میشه و می خوام از مخابرات نت بگیرم یعنی 256 نامحدود چون قیمتش همون 12500 هست !
می خواستم بدونم که این سرویسای مخابرات خوب هست یا نه ؟
فی_ترینگش چطوره ؟ هر سایت الکی رو هم فی_تر کرده ؟!
پشتیبانی داره ؟
سرعت دانلود و آپلود خوب هست ؟
کلا می صرفه لایزر رو بدم واسه مخابرات رو بگیرم !
داداش 512 بگیر اقلکن چرا 256 میگیری حالا نمیگم 1 مگ چون ممکنه نیاز نداشته باشی ولی کمتر از 512 نگیر که نمیصرفه.

KING_DESIGNER
05-05-2010, 20:28
حزف شود (حذف):20:

KING_DESIGNER
05-05-2010, 20:35
سرعت دانلود چه طوره ؟
پینگ مناسبی داره ؟!
من الان دارم با این سرویس 128 با سرعت میانگین 23 دانلود و 20 آپلود می کنم !
پینگش هم 270 تا 300 هست !
و فقط این محدود بودنش اذیت میکنه .
عزیز سرعت اپلود مزخرفه روی 2-3 کیلوبایت بسته شده و سرعت دانلود هم روی 12تا14 میره و میاد
ولی تعادل روحی نداره امروز که برای من تا 2-3 میره و تا 10 هم بیشتر بالا نمیومد نهایتش توسنتم تا 11 برم
به خاطر این سرعت شما بیشتره چون حجمی از سرویسهای خصوصی گرفتید و در سرویسهای حجمی اولویت با سرعت بالاست و در نامحدود در همه شرکتها در سرویس نامحدود سرعت کم محاسبه میشه.
پشتیبانیش هم 1899 هت که باید زنگ بزنی پیغام بزاری بعد از 1-2 ساعت زنگ میزنند بهتون فقط یادتون نره که شماره هم باید بزارید
در ضمن شما شبانه رایگان با سرعت بالا دارید ولی مخابرات دربست نامحدوده .
البته با این تفاسیری که عرض کردم.
دیگه انتخاب با خودتون

داداش 512 بگیر اقلکن چرا 256 میگیری حالا نمیگم 1 مگ چون ممکنه نیاز نداشته باشی ولی کمتر از 512 نگیر که نمیصرفه.
reb عزیز یادت رفته اینجا تاپیک محابراته و تا حالا کسی موفق نشده بالای 128 بگیره ؟ چه برسه به 512 !!!
داداش همیشه اون تایتل رو نگاه کن
با این حرفهات فقط دل هموطنانت رو اب میکنی

mehrdad38
06-05-2010, 08:03
یاهو ایمیل برای من با کندی زیاد باز می شه برای شماها هم اینطوریه؟

KING_DESIGNER
06-05-2010, 10:08
مهرداد جان این که بازه خیلی راحت هم باز میشه.

mehrdad38
06-05-2010, 10:24
راستی خبری از افزایش سرعت اینترنت مخابرات نشد؟ اردیبهشت که به نیمه رسید.

KING_DESIGNER
06-05-2010, 10:55
دیگه اون هم باید امروز فردا پیگیر بشیم
اگه وقت کنیم توی همین هفته قصدشو دارم برم دفتر کاووسی ! ببینم مستر کاووسی چه برنامه ای در پیش دارند
ولی یه چیزی رو از من بشنو ! هم با تو هستم مهرداد جان هم با بقیه !
از این دولت دهاتی انتظار بخشش نداشته باش دولت یبوست مزاج فقط ممکنه در یک صورت اینترنت رو ازاد کنه.
و اون هم این که اینترنت صا ایران رو به ملت عرضه کنه
یعنی از سایتها fun فقط سایتهای سرگرمی های قرانی می مونه و از سایتهای خبری هم فقط فارس نیوز !
همین پی سی ورلد هم به احتمال زیاد به زور !! میخرن !
حالا ببین من کی گفتم.
این پست منو به خاطر بسپار برادر.

mehrdad38
06-05-2010, 12:57
اینترنت و ایمیل زیر خط فقر

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه کار طراحی شبکه مترو اترنت به پایان رسیده است از آغاز کار اجرایی یکپارچه‌سازی شبکه مترو اترنت در کشور خبر داد و گفت: «با عملیاتی شدن این شبکه سرعت دسترسی به اینترنت در کل کشور افزایش محسوسی خواهد داشت.» به گفته صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران شبکه مترو اترنت دی ماه سال جاری به عنوان پایلوت در استان‌های قم و کرمان راه‌اندازی شده تا بتواند الگوی کاری برای سایر شبکه‌های مخابرات استانی باشد.

هسته مرکزی شبکه مترواترنت استان قم 10 گیگابایت است که می‌تواند پهنای باند داخل استان را تا سطح یک گیگابایت به متقاضیان ارائه کند. با شنیدن این خبر کمی ذوق زده شدم. پس از گذشت اختلالاتی که بر سر سرویس اینترنتی کشور در روزهای گذشته را تجربه کردیم، شنیدن این خبر بسیار مسرت بخش خواهد بود، هرچند باورش کمی سخت است اما کاربران اینترنتی ایران وعده‌پذیرند و ما هم در صف طولانی زنبیل به دستان اینترنت پرسرعت هنوز زانوی غم به بغل گرفته‌ایم تا تکلیفمان روشن شود.

کاربران ایرانی از اینکه حتی با ADSL پرسرعت هم نمی‌توانند وارد جی‌میل شوند خسته شده‌اند، چند هفته‌ای است که کاربران ایرانی از همدیگر سؤال می‌کنند «جی میلت باز می‌شه؟ جی میل من باز نمی‌شه!» جالب این است که با گوگل تاک (نرم‌افزار چت گوگل) به راحتی می‌شود کار کرد، اما نمی‌توانی ایمیل‌ها را ببینی و پاسخ بدهی.

کاربران اینترنت یادشان هست که چندی پیش، فیبر نوری جاسک- فجیره قطع شد و کلی دیتا ریخته شد در دریا و آبزیان منطقه را مسموم کرد. اما حتی پس از وصل شدنش دیگر طعم خوش اینترنت را نچشیدیم، یا اگر هم چشیدیم با اختلالات جی‌میل همراه بود که خوشایند کاربران نبود و به دنبال خود شایعاتی را از سوی آنان به بار آورد و بازار شایعه پراکنی جی‌میل و اینترنت و مخابرات به قدری داغ شد که پای جزغاله شده آن به رسانه‌های جمعی نیز باز شد و منجر به انتشار اطلاعیه‌ای از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد که در آن اعلام شده بود که این اختلال نه توسط وزارتخانه صورت گرفته و نه ربطی به قطعی کابل جاسک - فجیره دارد؛ این اختلال و عدم دسترسی به سرویس جی‌میل از سوی شرکت سرویس دهنده یعنی گوگل انجام شده است.

اما چه سود که دیری نپایید و گوگل این خبر را تکذیب کرد و مسئولیت اختلال در سرویس جی‌میل را نپذیرفت. متاسفانه صحبت‌هایی دیگر از مسئولان شنیده شده که رضایتمندی خود را در این زمینه اعلام کرده‌اند، به عنوان مثال سعید مهدیون، مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات، در یک نشست خبری از مسدود بودن این سرویس ابراز خوشحالی کرده است و آن را به فال نیک گرفته و فرصت را غنیمت دانسته تا مردم کشور به سمت ایمیل ملی هدایت شوند، این درحالیست که هنوز مسئولان وزارت ارتباطات ایمیلی تحت عنوان ایمیل ملی را برای عموم مردم راه‌اندازی نکرده است.

اما گفته‌های آقای مهدیون هم را باید آویزه گوش خود کنیم، نظر ایشان بر این است که استفاده از جی‌میل و یاهو و هات‌میل خطرناک است و دلایل خودر را نیز اعلام کرده است. عدم حفظ اطلاعات و نامروتی صاحبان اینگونه سرویس دهنگان ایمیل که وارد ایمیل‌های ما می‌شوند یکی از این دلایل است. راستی چه باید کرد تا کی باید فقر ایمیلی را تحمل کرد چه زمانی می‌توانیم به ایمیل ملی خود برسیم تا از شر این همه بدی رهایی پیدا کنیم.!؟

کد خبر: 2205 گروه خبری: اخبار فناوری اطلاعات منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1389/02/16

netwait
06-05-2010, 14:52
شکر خدا بعد یک روز قطعی تلفن بالاخره را افتادیم!!!!
مهندس نظرت در مورد سرعت چیه؟؟

من الان سیمم از دم کنتور تا کامپوتر 3 تیکه است اگه تیکشو سرهم کنم سرعت بالاتر میره؟؟
بعد یه سوالی دیگه هر موقع که بخوام وصل شم نت این pppoeرو باید کانکت کنم؟
یه سوال دیگه:11:الان که خواستم پی سی رو روشن کنم چراغ ADSL خاموش بود!رفتم سر اسپلیتر سیم تلفن در اوردم اومدم دیدم روشن شده هیچ مشکلی نیست ...سیم تلفن رو هم وصل کردم!مشکلی نبود...این مشکل ممکنه همیشه باشه؟؟
سپاس

STON-COLD
07-05-2010, 16:08

mehrdad38
07-05-2010, 16:52
آقا چرا عکس آواتارت -------- بهش بگو بده این کارا :31:

آقا چرا تست می زاری :13:

razermate
07-05-2010, 21:26
اومده ایران تا از توبره بخوره ............

KING_DESIGNER
07-05-2010, 23:38
شکر خدا بعد یک روز قطعی تلفن بالاخره را افتادیم!!!!
مهندس نظرت در مورد سرعت چیه؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن الان سیمم از دم کنتور تا کامپوتر 3 تیکه است اگه تیکشو سرهم کنم سرعت بالاتر میره؟؟
بعد یه سوالی دیگه هر موقع که بخوام وصل شم نت این pppoeرو باید کانکت کنم؟
یه سوال دیگه:11:الان که خواستم پی سی رو روشن کنم چراغ ADSL خاموش بود!رفتم سر اسپلیتر سیم تلفن در اوردم اومدم دیدم روشن شده هیچ مشکلی نیست ...سیم تلفن رو هم وصل کردم!مشکلی نبود...این مشکل ممکنه همیشه باشه؟؟
سپاس

حوصله دیدن عکسهات رو خدایی ندارم :31: چون سرعت خودم افتضاحه
ولی در مورد PPPOE که دیگه لازم نیست کانکتش کنی مودم رو روشن کنی مستقیم میره توی نت و دیگه لازم نیست خاموشش کنی برقی مصرف نمیکنه نترس. !
در مورد 3 تیکه بودن مگه چند متر کابل میخواد برو مثل مرد یه دست کابل تمیز بخر اینقدر هم خودتو زجر نده . چون وجود نویز یکی از علل افت سرعت هستش و برای کابلی که استفاده میکنی ارزش قائل باش ! برو مثل یک مرد یه دست کابل تمیز بخر.
در مورد اسپیلتر هم حتما بعد از این که کابلتو عوض کردی تست بگیر اگر مشکل برقرار بود سر اسپیلتر رو چک کن ببین جای اتصالاتشو اشتباه نزنی قسمتی که نوشته ADSL میره برای مودم و قسمتی که نوشته phone میره برای تلفن
جای اینها رو اشتباهی نزنی.
در ضمن در صورت وجود همچین مشکلی یه اسپیلتر زاپاس توی خونه داشته باش و از اون استفاده کن. ببین مشکل برقرار هست یا نه.

STON-COLD
07-05-2010, 23:41
آقا چرا عکس آواتارت فاک میده بهش بگو بده این کارا :31:

msn ویندوز xp هست دیگه بی ادبه :31:

آقا چرا تست می زاری :13:
چی کار کنم برقصم :31:
با وی پی ان تست گذاشتم سرعت اپ 3 برابر شد:31::46:

SHADEL
08-05-2010, 15:08
بچه ها من دارم به شدت از دست این اینترنت زجر می کشم.
دارم یه چیزی دان می کنم یهو سرعت received ثابت میمونه و سرعت دانلودم به 0 میرسه و بعدش دانلود به ملکوت اعلا می پیونده که باید یه بار دیگه کانکت شی.
بعضی وقتا هم که اصلا کانکت نمیشه در حالی که همسایمون با همین سرویس کانکته.
معلوم نیست چه قلتی دارن میکنن این مخابراتیا.

KING_DESIGNER
09-05-2010, 15:39
بچه ها من دارم به شدت از دست این اینترنت زجر می کشم.
دارم یه چیزی دان می کنم یهو سرعت received ثابت میمونه و سرعت دانلودم به 0 میرسه و بعدش دانلود به ملکوت اعلا می پیونده که باید یه بار دیگه کانکت شی.
بعضی وقتا هم که اصلا کانکت نمیشه در حالی که همسایمون با همین سرویس کانکته.
معلوم نیست چه قلتی دارن میکنن این مخابراتیا.

این 2 تا پست رو برای شما نوشته بودم

پدرم در اومد تا پیداشون کردم
شما لطف کن از سر نو بخون و تنظیماتت رو عوض کن امیدوارم که درست بشه اگرنه تماس بگیر و یقه شون رو بگیر :31:

SHADEL
09-05-2010, 17:55
این 2 تا پست رو برای شما نوشته بودم

پدرم در اومد تا پیداشون کردم
شما لطف کن از سر نو بخون و تنظیماتت رو عوض کن امیدوارم که درست بشه اگرنه تماس بگیر و یقه شون رو بگیر :31:

سلام اینا رو خوندم.
چند تا سوال.!
چه جوری فریم ویر دستگاه رو upgrade کنم.؟؟
راستی من هر وقت می خوام به اینترنت وصل بشم باید با تلفن خونه یه زنگ بزنم تا چراغ adsl ثابت بمونه.و بتونم کانکت بشم.ایراد از کجاست؟بعد تقریبا 1 دقیقه سرعت received ثایت میشه و دیگه نمیشه صفحه ای رو باز کرد؟؟
و دوباره همین آشو همین کاسه.
چی کار کنم دارم دیونه میشم.

KING_DESIGNER
10-05-2010, 05:44
شادل جان واست توضیح دادم توی اون پستتها
اول میری سایت سازنده
شماره مدل رو میزنی قسمت آپدیتشو پیدا میکنی ( یا دانلود)
میری اونجا به ترتیب تاریخ یه سری فایل گذاشتن که دانلود کنی
اخرین ورژن رو بر میداری و دانلود میکنی
بعدش وارد تنظیمات کنترل پنل مودمت میشی 192.168.1.1 رو میزنی
قسمت مدیریت رو میریadministrator رو وارد میشی
اونجا نوشته که اپگرید و این حرفها
یه دکمه browse داره که با فشردن اون هاردت رو نشون میده و مسیر اتقال فایل دانلود شده رو میخواد که باید بهش بدی
وقتی دادی ok میزنی و کار تمومه خیلی سخت نیست بابا
اگه نتونستی مسیر آپلود فایل رو داخل مودمت پیدا کنی یه پی ام بزن بیام کمکت
فقط یه چیزی قبل از همه این کارا اول برو صورت دستی یه دفعه وارد مودمت بشو و ببین کجاها باید بری و مسیر نصب فایلتو پیدا کن. چون ممکنه خدای نخواسته بزنی دل و روده مودم رو بیرون بریز ی

ieeeman
10-05-2010, 14:07

msn ویندوز xp هست دیگه بی ادبه :31:

چی کار کنم برقصم :31:
با وی پی ان تست گذاشتم سرعت اپ 3 برابر شد:31::46:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینو از خونه دوستم گرفتم یکی معمولی در بهترین شرایط یکی با وی پی ان ! نه دقت کنین isp تغییر نکرده!!
ولی isp دوستمون تغییر کرده(ovh sustems)
بالاخره speedtest هم میشه دور زد)

KING_DESIGNER
10-05-2010, 18:10
27 اردیبهشت روز جهانی مخابرات گرامی باد
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41:
چطوری روشون میشه این روز رو تبریک بگویند؟:41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41:

razermate
10-05-2010, 20:07
27 اردیبهشت روز جهانی مخابرات گرامی باد
چطوری روشون میشه این روز رو تبریک بگویند؟
خوب دیگه اینارو پرو میکنن برای یه همچین روزایی...
الان دقت کردم دیدم آخر فروم بازشدی (دقت نظرو داری؟) بابا آخر فروم :8:
زلزله هم نیومد که!!!

KING_DESIGNER
10-05-2010, 20:28
سلام
مرسی ریزر جان
در مورد چهارستاره شدن ممنون قابلتو نداره داداش :31:
درمورد زلزله عرض شود که والا چی بگم اگه به حرف منه که کاش همین الان بیاد !:31:نه اینور دعوام نه اونور دعوا :31:

ak313
10-05-2010, 21:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینو از خونه دوستم گرفتم یکی معمولی در بهترین شرایط یکی با وی پی ان ! نه دقت کنین isp تغییر نکرده!!
ولی isp دوستمون تغییر کرده(ovh sustems)
بالاخره speedtest هم میشه دور زد)
شما لطفا برو داخل تنظیمات مودمت و در قسمت امار و اطلاعات adsl اطلاعات مربوط به downstream upstream رو بزار ببینیم قضیه از چه قرار سرعت اپ نباید بیش از 30 باشه

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

برای من اینه

ieeeman
10-05-2010, 23:08
شما لطفا برو داخل تنظیمات مودمت و در قسمت امار و اطلاعات adsl اطلاعات مربوط به downstream upstream رو بزار ببینیم قضیه از چه قرار سرعت اپ نباید بیش از 30 باشه

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

برای من اینه
عزیز من خونه رفیقم چی جوری برم
البته احتیاجی نیست سرعت دوستم که اینقدر نیست ! من speedtest رو دور زدم (کلک زدم) گول زدم !!!!!!!
سرعت دانلود اونم رو 12 هست!!
حالا چرا دقیق رفتی رو سرور آنکارا! تست گرفتی!شما کدوم مرکز مخابراتی هستی و downstream upstream شما چقدر هست
ماله دوستم قاعدتا 128 باید باشه بلکم کمتر
اپ هم نباید بیش از 16 در بهترین حالت باشه که یه چیزی شبیه رویاست 128 تقسیم بر8مساویست با 16:دی!!

zoorg2
11-05-2010, 00:02
دوستان خوشکل موشچلم :31: دو تا سئوال به صورت خلاصه هم بگید دوزاری میافته:

1-من سرویس حجمی از بیرون می گیرم هیچ مشکلی ندارم فقط تا تکون می خورم گیگم ته می کشه.سرویس مخابرات محدوده یا نا محدود؟

2- تعرفش چطوریاس

من یک گیگ رو با 512 در حدود 9500 می گیرم

alirezazzz
11-05-2010, 00:26
دوستان خوشکل موشچلم :31: دو تا سئوال به صورت خلاصه هم بگید دوزاری میافته:

1-من سرویس حجمی از بیرون می گیرم هیچ مشکلی ندارم فقط تا تکون می خورم گیگم ته می کشه.سرویس مخابرات محدوده یا نا محدود؟

2- تعرفش چطوریاس

من یک گیگ رو با 512 در حدود 9500 می گیرم

سلام
شما پست شماره یک همین تاپیک را بخون همه چی دستگیرت میشه :11:

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

دوستان من در حال حاضر دارم از شاتل سرویس اکو 128 می گیرم با ماهیانه 3 گیگ محدودیت دانلود.
ماهی 13900 می دم.
سرعت تو روز خوبه و با حدود 60 و خورده ای دانلود می کنه که معادل 512 هستش.
ولی شب از ساعت یک به بعد که رایگان میشه سرعت ها افت میکنه.
جدیداً خود شرکت مخابرات به مرکز تلفن ما اینترنت میده.
می خوام بپرسم کیفیت اینترنت شرکت مخابرات چطوری هست؟ قطعی داره؟ (شاتل که قطعی نداره). سرعت ش کم و زیاد میشه؟
کسی هست که سرویس های یک مگ یه دو مگ از مخابرات گرفته باشه؟
ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگن :11:

rhdbp
11-05-2010, 10:18
مخابرات نامحدوده
128
بعضی موقعها سرعت پایین میاد ولی در کل چون نامحدوده و قیمت نسبت به بقیه جاها پایینتره ، بد نیست!

mehrdad38
11-05-2010, 15:10
چند خبر مهم

ثبت نام متقاضيان اينترنت پرسرعت در نمايشگاه كتاب

همزمان با برپايي بيست و سومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب به مناسبت هفته ارتباطات، شركت مخابرات استان تهران در غرفه اختصاصي از بازديدكنندگان نمايشگاه كتاب براي دريافت اينترنت پرسرعت ثبت‌نام مي‌كند.
به گزارش پیام تهران آنلاین و به نقل از روابط عمومي اداره كل مخابرات منطقه هشت اين اقدام كه در راستاي تحقق شعار سال همت و كار مضاعف به انجام رسيد با استقبال خوب بازديدكنندگان نمايشگاه بين‌المللي كتاب مواجه شده است.
گفتني است با استقرار كارشناسان امور مشتركان اداره كل مخابرات منطقه هشت ثبت‌نام براي دريافت اينترنت پرسرعت و‌يژه تمامي مناطق به جز منطقه دو مخابراتي انجام مي‌شود.
علاوه بر اين در غرفه شركت مخابرات استان تهران آخرين دستاوردها و توانمندي‌هاي شركت و سرويس‌ها و خدمات نوين مخابراتي توسط كارشناسان دفتر روابط عمومي براي بازديدكنندگان معرفي مي‌شود.

٢١/٢/١٣٨٩

ارایه سرویس پهن باند سراسری

اتحادیه جهانی مخابرات درصدد افزایش دسترسی به پهنای باند برای بسیاری از کشورها با ارایه طرحی می باشد که به تازگی توسط کارشناسان ارایه شده است.

به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از سلولارنیوز، اتحادیه جهانی مخابرات با کارلوس اسلیم، میلیاردر مکزیکی و رییس جمهور رواندا همکاری کرده تا اتصالات پهن باند را برای اکثر کشورهای دنیا ارایه دهند.
بر این اساس اتحادیه جهانی مخابرات اعلام کرد این گروه شامل 30 عضو تجاری و اجتماعی است که بر روی استراتژی های دستیابی به پوشش سراسری شبکه های پهن باند کار می کنند تا امکان استفاده از سرویس های بهداشتی، آموزشی و مدیریت محیط را فراهم کنند.
این آژانس اعلام کرده که دولت باید شبکه های پرسرعت را مورد بررسی قرار داده و کار زیرساختی آنها را به عهده بگیرد.
در طول سال های گذشته دسترسی به پهنای باند از طریق تلفن های همراه افزایش یافته به طوری که اتحادیه جهانی مخابرات پیش بینی کرده شمار کاربرانی که از پهنای باند موبایلی استفاده می کنند تا پایان سال جاری میلادی به یک میلیارد نفر برسد.

٢١/٢/١٣٨٩

king of the winds
11-05-2010, 16:02
سلام دوستان...
از کجا بفهمیم که منطقه مخابراتی سرویس میده؟!
باید تماس بگیریم یا سایتی چیزی هست؟!(واسه کرج)

mehrdad38
11-05-2010, 16:44
فعلا کرج ارائه نمی شه.