مشاهده نسخه کامل
: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
hamed_benz
03-02-2012, 15:37
من می خوام یونیتی رو یاد بگیرم به همین خاطر لینک جدیدترین ورژن رو میخوام با کرکش و چطوری باید کرکش کنیم؟
2 و 3 صفحه تشریف ببرین عقب ، اطلاعات همه جوره هست .
به نظرم ایجوری تاپیک خیلی خراب میشه ( همینطور که شده ، البته دلیلش اینه که مدیریت خاصی روی تاپیک های آموزش بازی سازی نشده ) الان به صفحه 150 رسیدیم و قول میدم که نصف سوال ها تکراریه ، چون واقعا خیلی سخته 150 صفحه رو مرور کردن ، اگر دوستان تمایل دارن ، تاپیک های مجزا با موضاعات مجزا ایجا بشه ، که انقدر سوال های تکراری نداشته باشیم ، و شخص بدونه تو کدوم تاپیک دمبال چه موصوعی باشه .
اگه چنین کاری انجام دادین ( ایجاد تالار مجزا ) لینک همینجا بذارین تا اطلاع رسانی بشه ، اگر هم نه که به همین روش ادامه بدیم ببینیم چی میشه.
armin_555
06-02-2012, 15:19
بازم یه سوال مبتدیه دگ :
من تو چرخش دوربین مشکلم حل شد ولی الان وقتی w رو نگه میدارم فقط به یه جهت حرکت میکنه ینی هر چی موس رو تکون میدم فایده ای نداره!! چی کار کنم؟
چجوری می تونم یه ادم بسازم که با یه کلید راه بره و پاش انیمیشن داشته باشه؟
parvizamd
06-02-2012, 15:52
دلیل حرکت به سمت جلو اینکه از transform Direction استفاده نکردی .:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
armin_555
06-02-2012, 18:19
من الان از این کداستفاده میکنم ولی درست نیس. باید چی کار کنم؟
hamed_benz
06-02-2012, 18:54
اینجوری سخت به نتیجه میرسید هاااااااااااااااااااااااا اااا !؟!؟!؟!؟!؟!
باید سعی کنید متوجه بشید سیستم حرکتی چه جوریه ، کامل توضیح میدم.
شما برای حرکت نیاز به چرخش و حرکت یه یکی از جهت های X , Y , Z دارید . خوب دوربیم شما قابلیت چرخس داره و Parent دوربین قابلیت حرکت ، Parent روی Child تاثیر میذاره ، ولی Child تاثیری روی Parent نداره. پس : پدر دوربین رو با خودش جا به جا میکنه ولی دوربین پدر رو نمیچرخونه.
لازمه که پدر هم به همراه دوربین چرخش داشته باشه --> چرخش بر روی محور Y . ( دیگه باید متوجه شده باشید )
حرکت هم 2 نوع جهانی و Local داره ، که باید برای اینجور کار ها از Local استفاده کنید که کد حرکتی درسته.
hamed_benz
06-02-2012, 19:05
پرهام جان سوال شما بیش از حد کلی بود ، خوب این یه پروسه کامل داره ، تو کدوم قسمت مشکل داری شما ؟
armin_555
06-02-2012, 20:30
من کاری کردم که parent هم روی محور y بچرخه ولی درست نشد! بعدش رفتم کاری کردم که parent روی محور x بچرخه ، درست شد!
فک کنم توی پستتون اشتباهی به جای x نوشتید y.
ولی خیلی ممنون ، مشکلم حل شد.
hamed_benz
06-02-2012, 21:21
من کاری کردم که parent هم روی محور y بچرخه ولی درست نشد! بعدش رفتم کاری کردم که parent روی محور x بچرخه ، درست شد!
فک کنم توی پستتون اشتباهی به جای x نوشتید y.
ولی خیلی ممنون ، مشکلم حل شد.
خیر ، درست تایپ شده ، چرخش شما روی محور Y هست ، ولی شما حرکت X موس رو نیاز دارین ، یعنی زمانی که شما موس رو به سمت راست و چپ حرکت میدید ، روی محور Y چرخش دارین و بلعکس در مورد X.
کد شما به صورت زیر هست ، که در خطی که مشخص کردم ( ==> ) معلومه که چرخش روی محور Y قرار داره.
Move
Rotate
کافیه کد اول رو به Parent بدین ( که نیاز به CharacterControlle داره ) و کد دوم رو به دوربین که Child هست تا مشکل حل بشه.
armin_555
06-02-2012, 22:26
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. ولی منتظر سوالای دگ ی من باشید!!! (سوالای مبتدی!)
سلام
اگر با java برنامه نویسی می کنیم باید کل java رو بلد باشیم یا c# ؟
hamed_benz
07-02-2012, 18:42
من کلا بعید میدونم کسی بتونه ادعا کنه من کل جاوا رو بلدم ، همینطور سی شارپ ، عرض کردم خدمتت، انقدر درگیر این چیزا نباش، کارت رو شروع و از منابع استفاده کن ، یهو میبینی ای ول مشکلاتت با این زبان ها برطرف شده.
یعنی این نیست که شما اول باید جایی یاد بگیری و بعد استفاده کنی ، همزان با هم پیش باید بری.
این جاوا یونیتی ، فقط از سینتکس جاوا استفاده میکنه و ربط چندانی به جاوا ( سان ) نداره ، یونیتی اسکریپت واسش بهتره.
امیدوارم از این سوال های کلیشه ای که سودی چندانی نه برای خود شما و نه برای دیگران داره ، پرهیز کنید.
سلام اگه میشه دستور های پر کاربرد رو بزارید و براش مثال بزنید
vector 3 چیه؟یا vector 4
hamed_benz
08-02-2012, 21:48
سلام
قسمت اول سوالتون که واسه فوروم کاره نشدی باید باشه ، یه داکیومنت راجع به این کار آماده کرده بودم که با مشکلاتی که پیش اومد نیمه کاره موند.
در مورد سوال دوم : ببین در مورد بازی 3 بعدی کاملا مشخصه دارای 3 محور هست ، X , Y , Z ، که این ساختمان داده ( Vector3 ) میتونه مقدار این 3 محور رد ذخیره کنه . زمانی که شما آبجکت خودت رو داخل محیط جا به جا میکنی در واقع داری این 3 پارامتر رو تغییر میدی .
من باز به شما پیشنهاد میکنم به داکیومنت مراجع کنید ، این سوال ها واقعا نیاز به اینجا نداره ، شما در نهایت مجبور میشی یه چیزهایی رو با مطلب خوندن متوجه بشی ، در غیر این صورت بازی سازی انجام ندادی ، دیگران بازی شما رو ساختن.
به این لینک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
08-02-2012, 23:12
سلام
قسمت اول سوالتون که واسه فوروم کاره نشدی باید باشه ، یه داکیومنت راجع به این کار آماده کرده بودم که با مشکلاتی که پیش اومد نیمه کاره موند.
در مورد سوال دوم : ببین در مورد بازی 3 بعدی کاملا مشخصه دارای 3 محور هست ، X , Y , Z ، که این ساختمان داده ( Vector3 ) میتونه مقدار این 3 محور رد ذخیره کنه . زمانی که شما آبجکت خودت رو داخل محیط جا به جا میکنی در واقع داری این 3 پارامتر رو تغییر میدی .
من باز به شما پیشنهاد میکنم به داکیومنت مراجع کنید ، این سوال ها واقعا نیاز به اینجا نداره ، شما در نهایت مجبور میشی یه چیزهایی رو با مطلب خوندن متوجه بشی ، در غیر این صورت بازی سازی انجام ندادی ، دیگران بازی شما رو ساختن.
به این لینک مراجعه کنید
همین توضیحات ساده علاوه بر راه انداختن کسایی که خیلی مبتدی هستن خودش عامل ترغیبی برای دنبال کردن داکیومنت های سایتش هست:46:
خودم کل دانکیومنت آنلاینشو با نرم افزار دانلود کردم بشینم سر فرصت کار کنم
parvizamd
09-02-2012, 09:05
یحی جون خودش هلپ داره...نیازی به این کار نیست....
YAHYA-PRO
09-02-2012, 10:25
یحی جون خودش هلپ داره...نیازی به این کار نیست....
پرویز جان مطمئنی ؟ آخه فقط قسمت Script Reference و که دان کردم 309 مگه:31:
lord arthas
11-02-2012, 00:26
یک مشکل با 3.5 دارم اونم اینه که فیزیک کار نمیکنه :| کلن کاری که میکنم اینه که یک Cube میسازم اسمشو میکنم زمین یکی دیگ میازم اسمشو میزارم پلیر بعد به پلیر RigidBody میدم و استارت ( نو و دوربین هم که دیگه...) اما پلیر از زمین رد میشه مشکل از کجاست؟!
---زمین Collidor داره
---پلیر هم داره
---پروزه از بونت کمپ استفاده شده :)
lord arthas
11-02-2012, 00:56
جالبیش اینجاست تو پروزه های دیکه فیزیک درسته!
ویرایش : نه نیست :|
parvizamd
11-02-2012, 07:45
تو نسخه های قبل مشکلی نداشتی؟
lord arthas
11-02-2012, 14:19
دوستان درست شد رفتم تو Project Setting بعد فیزیک هیچی هم دست نزدم خودش درست شد!
ممنون ار پرویز!
armin_555
12-02-2012, 14:50
سلام.
چه جوری میتونم جاذبه رو تعریف کنم؟
lord arthas
12-02-2012, 14:57
اسپم
با دستور
If Game Running { Gravity = On} And If Gravity Is On Enable Nvidia PhysicX :31: :31:
armin_555
12-02-2012, 15:04
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
میشه یکم واضح تر توضیح بدی!!
hamed_benz
12-02-2012, 21:27
اسپم
با دستور
If Game Running { Gravity = On} And If Gravity Is On Enable Nvidia PhysicX :31: :31:
بخندیم ؟ شما دمبال فیزیک خودت باش نه اسپم پست.
armin_555
یعنی چی جاذبه رو تعریف کنی؟
خودت میخوایی بنویسی ؟
یا کامپننتش رو نمیدونی ؟
به هر جهت برای این که آبجکت فیزیک و جاذبه داشته باشه ، کافیه Collider و RigidBody داشته باشه که تیک Use Gravity هم خورده باشه.
armin_555
12-02-2012, 21:38
من با هزار بدبختی خواستم پرش واسه بازیم درست کنم!!!
بعد از یکی ، دو ساعت کار کردن تونستم با زدن space بپرم ولی وقتی اسپیس رو میزنم میره هوا ولی دگ پایین نمیاد!!!
جاذبه رو واسه این میخوام که وقتی میپرم بیام پایین!!
hamed_benz
12-02-2012, 22:25
من با چیزی که از بازی شما در جریان هستم ، یه GameObject داری شما که "کاراکتر کنترلر" ( ببخشید انگلیسش رو حوصله ندارم ) داره ، و دوربین زیر مجموعه این آبجکت هست.
شما با چه دستوری پرش رو نوشتی ؟ چون پدر دارای "کاراکتر کنترلر" هست اصولا نباید مشکلی باشه.
البته اگه شرایطی که گفتم درسته ، یه کاری کن شما ، کامپوننت CharacterMotor رو هم پدر دوربین اضاق کن حتما ( یعنی همون آبجکتی که "کاراکتر کنترلر" داره)
ویرایش :
armin_555
میخوایی داداش یه پست بذار از این " تعداد پست : 6 6 6 " رد شه :)
armin_555
13-02-2012, 19:08
چیزی به اسم CharacterMotor پیدا نمیکنم!!!
eftekhary2010
13-02-2012, 19:24
دوستان سلام خسته نباشید
میتونید کرک unity 3.3 را برام بگذارید من یک دانه دانلود کردم ولی کار نکرد فکرکنم کرکه مال 5ماه پیش بود ف...تر هم باشه مهم نیست
armin_555
14-02-2012, 14:07
گوگل واسه همینه دگ!!
ببین این بدردت میخوره؟!
hamed_benz
15-02-2012, 07:19
چیزی به اسم CharacterMotor پیدا نمیکنم!!!
Project Menu -> Right Click -> Import Package -> Character Controller
Component -> Character -> CharacterMotor
armin_555
15-02-2012, 14:02
ممنون از هلپ خود یونیتی کمک گرفتم درست شد.:46:
armin_555
18-02-2012, 20:48
چجوری آسمون بسازم رفتم تو هلپش ولی بازم نشد!:19: چی کار کنم؟
YAHYA-PRO
18-02-2012, 21:01
چجوری آسمون بسازم رفتم تو هلپش ولی بازم نشد!:19: چی کار کنم؟
اینجا تو آموزش آنلاینش توضیح داده :
S.R Download
22-02-2012, 18:45
لینک کرک unity 3.4.0 رو من میخوام کسی لینکش را داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
armin_555
22-02-2012, 20:11
ببین این خوبه!
S.R Download
22-02-2012, 21:35
دستتون درد نکنه با این تایپ اما من دنبال آموزش ساخت یک کاراکتر + محیط بازی و ... هستم اگه همچین آموزشی به صورت PDF هست لطفا لینک بدید
armin_555
22-02-2012, 22:21
این تاپیک واسه همینه. همه چی که آماده نیس!!
باید بری زحمت بکشی یه بازی بسازی هر جا سوال داشتی بیای تو این تاپیک بگی.
راستی هلپ یونیتی خیلی میتونه کمکت کنه.
پرویز هم چند تا آموزش اینجا گذاشته که خیلی بدرد میخوره :
armin_555
23-02-2012, 21:17
سلام.:46:
میخوام یه اسلحه بدم به پلیر چجوری باید این کارو انجام بدم؟ (مث بازیای fps)
armin_555
24-02-2012, 14:53
کسی جواب نمیده؟؟!!:19:
اسلحه رو یه کاریش کردم ولی یه سوال دیگه :
چجوری میشه شلیک کرد؟!
parvizamd
25-02-2012, 07:21
آرمین جان این سوال شما خیلی کلی هست .
من هم زیاد نمی تونم دقیق جواب بدم:
فرض می کنم سلاح شما فقط تیر می زنه
شما به تایمر نیاز داری و یک متغیر که وضعیت شلیک نشون بده.
البته بدون ساخت تیر;
gun شی هست که اسلحه هست animation داره.
armin_555
25-02-2012, 13:43
مرسی.:46:
این ارور یعنی چی؟!
parvizamd
25-02-2012, 15:11
اگه از c# داری استفاده می کنی حواست باشه
که نام کلاس (تو جاوا نیاز نیست.) با نام فایل یکی باشه(اونجا که نوشته class scriptname:monobeviher باید نام فایل scriptname.cs باشه.
سلام
بچه ها یونیتی 3.5 فینال هم اومد و میتونید دانلودش کنید .
اینم کرکش :
armin_555
25-02-2012, 21:20
اگه از c# داری استفاده می کنی حواست باشه
که نام کلاس (تو جاوا نیاز نیست.) با نام فایل یکی باشه(اونجا که نوشته class scriptname:monobeviher باید نام فایل scriptname.cs باشه.
مرسی پرویز جون.:46:
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
سلام
بچه ها یونیتی 3.5 فینال هم اومد و میتونید دانلودش کنید .
اینم کرکش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7313204408%2FUnity3_5_Full_Crack.rar.html)
یعنی اگه بخوایمش باید این یونیتی رو دلیت کنیم؟؟؟!!!!!:18:
مرسی پرویز جون.:46:
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
یعنی اگه بخوایمش باید این یونیتی رو دلیت کنیم؟؟؟!!!!!:18:
اره ولی برای پروژ هات مشکلی پیش نمیاد .
armin_555
26-02-2012, 20:45
پروژه ای که ندارم! ولی حوصله ی دانلود کردن ندارم.
مرسی.
راستی چه فرقی داره؟!
parvizamd
26-02-2012, 22:05
علی رضا خدا خیرت بده زود تر می گفتی من نستشم همین امروز نسخه بتاش رو دانلود کردم:31:(خیلی چاکریم)... کرکش روش کار می کنه؟
علی رضا خدا خیرت بده زود تر می گفتی من نستشم همین امروز نسخه بتاش رو دانلود کردم:31:(خیلی چاکریم)... کرکش روش کار می کنه؟
سلام
خوب اگه کار نمیکرد که آپ نمیکردم شما هم دانلود کنید . ! اره خودم الان نصب دارم و کرکش هم کردم و کارم میکنه .
بعد یه سوال دارم :
من یه ترین دارم ( عوارض زمین ) روش پر چمن هست ولی یه مشکل هست که دوربین من دور هست و چمنها دیده نمیشن یعنی LOD محوشون میکنه ! حالا من چجوری میتونم که این LOD چمن های ترین رو یا غیر فعال بکنم یا کاری کنم که فاصله دورتر دوربین رو پوشش بده ؟
parvizamd
26-02-2012, 22:56
far clip دوربینن رو از 1000 رو بیشتر کن.یا tertrian رو انتخاب کن بعدش از قسمت آخر (همون پیچ مهره ) detal distance رو افزایش بده.
far clip دوربینن رو از 1000 رو بیشتر کن.یا tertrian رو انتخاب کن بعدش از قسمت آخر (همون پیچ مهره ) detal distance رو افزایش بده.
تشکر حل شد .
anti-military
27-02-2012, 00:46
يونيتي 3.2 امرؤز رسيد دستم اما وقتي تو ويندوز سون 64 بيت نصب ميكنم و كرك ميكنم وقتي مياد بالا ناقص لود ميشه يعني نوشته ها و پارامترھا نيستن اما بقيه قسمت هاي موتور كامله و فقط فايلهاي متني و پارمترھاش نيست .
به نظر شما مشكل كجاست ؟ ممكنه به اين خاطر باشه كه ويندوزم 64 بيته ؟
نه مشکل از دایرکت ایکس یا اپن جی ال هست من دایرکت ایکس و کارت گرافیکم رو آپدیت کردم حل شد . برا منم همینجوری میشد .
armin_555
27-02-2012, 13:37
پروژه ای که ندارم! ولی حوصله ی دانلود کردن ندارم.
مرسی.
راستی چه فرقی داره؟!
ندیده بودم . منظورت با ورژن بتای قبلیه یا کلا با ورژن های مثلا 3.4 یا 3.3 ؟
armin_555
27-02-2012, 15:08
منظورم ورژن بتای همینه.
armin_555
27-02-2012, 15:22
یه سوال دیگه ::31:
ینی چی؟
باید چی کار کنم درست شه؟:46:
منظورم ورژن بتای همینه.
خوب یه سری باگاش درست شده مثلا برا من میپرید بیرون و یکمی کند شده بود که درست شد . در کل میتونی تغییرات رو اینجا ببینی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y%2Fwhats-new%2Funity-3.5)
anti-military
27-02-2012, 20:13
نه مشکل از دایرکت ایکس یا اپن جی ال هست من دایرکت ایکس و کارت گرافیکم رو آپدیت کردم حل شد . برا منم همینجوری میشد .
ممنون ولي واسه اين نيست چون ھمه اينا اپدیته. شما ويندوزت 32 بيته ؟
ممنون ولي واسه اين نيست چون ھمه اينا اپدیته. شما ويندوزت 32 بيته ؟
64 بیتیه .
یه سوال : نمیشه تو یونیتی تکسچر 8192 وارد کرد ؟
سلام
بچه ها کسی تو یونیتی فارسی نوشته ؟ از 3.4 به بعد مثل این که بهش اضافه شده ! کسی تست کرده ببینه چجوری هست ؟ روش استفادش ؟
parvizamd
28-02-2012, 13:38
متاسفانه من نتواستم خیلی هم دنبالشم ولی نمی دونم چطوری آقای علی کسایی (مدیر پرشین دیزانر ) توانسته بود فارسی بنویسه.
متاسفانه من نتواستم خیلی هم دنبالشم ولی نمی دونم چطوری آقای علی کسایی (مدیر پرشین دیزانر ) توانسته بود فارسی بنویسه.
جدیدا تست کردی ؟ از 3.4 به بعد ؟ من الام ریرم یه کمی بگردم ببینم چجوریه ؟
parvizamd
28-02-2012, 21:10
یکی پیدا کردم ولی انگار 45 دلار طرف گذاشته برای فروش...
سلام
نمیدونم چرا نمیشه فارسی نوشت ؟! تو خود سایت یونیتی نوشته بود از 3.4 به بعد زبون های راست چین رو هم پشتیبانی میکنه ؟ حالا باید بیشتر ور برم ببینم شاید شد !؟
راستی بچه ها کسی اینجا با A* کار کردن ؟
سلام دوباره
یه سوال : من از NavMeshAgent برای مسیر یابی استفاده کردم حالا میخوام bake رو زمانی که تو بازی هستم برام انجام بده .شدنیه ؟ اخه سر مسیرش چیزایی اضافه میشه بعدا که کاراکتر ها مثل روح ازش رد میشن !؟
parvizamd
29-02-2012, 19:13
سلام
نمیدونم چرا نمیشه فارسی نوشت ؟! تو خود سایت یونیتی نوشته بود از 3.4 به بعد زبون های راست چین رو هم پشتیبانی میکنه ؟ حالا باید بیشتر ور برم ببینم شاید شد !؟
راستی بچه ها کسی اینجا با A* کار کردن ؟
متاسفانه اینکه یونتی هنوز به درستی از unicode پشتبانی نمی کنه و زبون های که از حروف بهم متصل دارن پشتبانی نمی کنه برعکس (گیم استدیو) که به خوبی از unicode پشتبانی می کنه.
یکی پیدا کردم ولی انگار 45 دلار طرف گذاشته برای فروش...
لینکشو میدی ؟
سلام دوباره
یه سوال : من از NavMeshAgent برای مسیر یابی استفاده کردم حالا میخوام bake رو زمانی که تو بازی هستم برام انجام بده .شدنیه ؟ اخه سر مسیرش چیزایی اضافه میشه بعدا که کاراکتر ها مثل روح ازش رد میشن !؟
پرویز اینو نمیدونی ؟ گیری کردیما !
سلام
آقا یه سوال دارم : فرض کنید که بازی اول شخص داریم که تفنگش میره تو دیوار ! حالا باید دوتا دوربین بزاریم یکی برای تفنگ یکی برای محیط و ... حالا این لایه بندی دوربینا چجوریه ؟ من قبلا این کار رو کردم ولی الان نمیتونم انجامش بدم . !
ممنون
parvizamd
01-03-2012, 07:23
3 راه برای اینکار وجود دارد...
1.دو دوربین مجزا با که تفنگ و زیر مجموعه هاش layer متفاوتی داشته باشند برای مثال layer شماره 9 برای مثال gun) . دوربین دوم باید depth بیشتر از اولی باشه و تو مایه culling mask تیک everthing برداشته بشه.
و clear flags بروی depth only باشه.
2.chartoer controller عریض تر باشه.
3. با استفاده از raycast در هنگام حرکت دوربین تفنگ به سمت عقب بره...
لینک فارسی نویس 45 دلار:
والا دومی ها اصلا نشندیم چیزی راجعبش .
مسیریاب خودم رو بهتر کردم دیگه تابعش آرایه از بردار برمی گردونه می خواهی برات pm اش کنم.
3 راه برای اینکار وجود دارد...
1.دو دوربین مجزا با که تفنگ و زیر مجموعه هاش layer متفاوتی داشته باشند برای مثال layer شماره 9 برای مثال gun) . دوربین دوم باید depth بیشتر از اولی باشه و تو مایه culling mask تیک everthing برداشته بشه.
و clear flags بروی depth only باشه.
2.chartoer controller عریض تر باشه.
3. با استفاده از raycast در هنگام حرکت دوربین تفنگ به سمت عقب بره...
لینک فارسی نویس 45 دلار:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmind-hammer-games%2Fpersian-renderer%2F2Ff)
والا دومی ها اصلا نشندیم چیزی راجعبش .
مسیریاب خودم رو بهتر کردم دیگه تابعش آرایه از بردار برمی گردونه می خواهی برات pm اش کنم.
سلام
همون اولیه مد نظرم بود اون بازی اول شخص مثال بود تا بگیرید چی میگم . تشکر
هوش مصنوعیتم تو خصوصی با هم حرف میزنیم .
parvizamd
01-03-2012, 16:50
تا امشب مثال می سازم...
armin_555
01-03-2012, 20:25
من کلا با سایت یونیتی مشکل دارم!:19:
2 بار خواستم دانلود کنم همش گیر میکنه!:13:
کسی لینک دیگه ای نداره؟!
من کلا با سایت یونیتی مشکل دارم!:19:
2 بار خواستم دانلود کنم همش گیر میکنه!:13:
کسی لینک دیگه ای نداره؟!
فکر کنم سایتش مشکل داره ! منم نمیتونم دانلود کنم !
parvizamd
02-03-2012, 06:30
این لینک رو روی idm اضافه کنید به سادگی دانلود استارت می خوره:
armin_555
02-03-2012, 14:34
فک کنم این همون ورژن بتاشه!
armin_555
02-03-2012, 16:56
کسی لینک یونایتی 3.5 فاینال رو داره؟ (به جز سایت خودش!):19:
کسی لینک یونایتی 3.5 فاینال رو داره؟ (به جز سایت خودش!):19:
سلام
armin_555
03-03-2012, 15:01
مرسی ولی فقط با 4 تا کانکشن دانلودش میکنه (ینی با سرعت 10 کیلو بایت)!!!!!!:31: 1 روز طول میکشه ولی مرسی!:46:
سلام
من تو برنامه نویسی راه نیافتادم ؟به نظر شما چه کار کنم؟
armin_555
03-03-2012, 20:41
تلاش کن!!!:31:
خب برو یه سرچ کن یه آموزشی چیزی پیدا کن.:46:
armin_555
04-03-2012, 22:06
آخر من نمیتونم این یونیتی رو نصب کنم!
این ارور بالا ینی چی؟!:19:
armin_555
05-03-2012, 14:09
مشکل حل شد. اونایی که این مشکل رو دارن برن درایو C رو خالی کنن!:31:
سلام
یه سوال :
من یه متغیر دارم تو یه اسکریپت و میخوام از داده های داخلش تو یه اسکریپت دیگه استفاده کنم ! چجوری باید این کار رو انجام بدم ؟
hamed_benz
08-03-2012, 11:57
سلام
یه سوال :
من یه متغیر دارم تو یه اسکریپت و میخوام از داده های داخلش تو یه اسکریپت دیگه استفاده کنم ! چجوری باید این کار رو انجام بدم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ort%2Fdocumentation%2FScriptReference%2FGameObject .GetComponent.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ort%2Fdocumentation%2FScriptReference%2FComponent. GetComponent.html)
armin_555
08-03-2012, 13:21
سلام.:31:
چجوری میشه تیر ساخت؟!:31:
میدونم که این سوالو یه بار قبلا پرسیدم و احسان و پرویز یه کمکایی بهم کردن ولی هنوز نتونستم شلیک کردن رو بسازم.
لطفا کمک کنین.:46:
سلام.:31:
چجوری میشه تیر ساخت؟!:31:
میدونم که این سوالو یه بار قبلا پرسیدم و احسان و پرویز یه کمکایی بهم کردن ولی هنوز نتونستم شلیک کردن رو بسازم.
لطفا کمک کنین.:46:
اینارو خوندی ؟
armin_555
09-03-2012, 01:15
هیچ کدوم رو نتونستم دانلود کنم!:13:
میشه خودتون آپ کنید؟!:46:
هیچ کدوم رو نتونستم دانلود کنم!:13:
میشه خودتون آپ کنید؟!:46:
سلام
باید تو سایتش عضو بشید:46:
armin_555
09-03-2012, 16:30
میدونم.
ولی عضو هم شدم نشد.:13:
armin_555
09-03-2012, 20:15
دانلود شد!!!:31:
ممنون.:46:
armin_555
10-03-2012, 00:48
سلام.
این ارور ینی چی؟ چی کارش کنم؟!:19:
hamed_benz
10-03-2012, 07:17
سلام.
این ارور ینی چی؟ چی کارش کنم؟!:19:
خوب حالا من متوجه نشدم مشکل شما چیه ، نمیتونید از تابع IGnore استفاده کنید ؟ ارسال پارامتر اشتباه دارین ؟
به هر جهت یه تیکه کد نوشتم ، ببینید کد شما چه تفاوتی با این داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه متغییر RedCube یه آبجکت که کالیدر داره بدین ، زمانی که دکمه Z رو بزنید یه آبجکت جدید ایجاد میشه که با این که کالیدر داره ، برخورد نداره ( کد رو به Actor بازی بدین ، مثلا به FPC خود موتور )
داخل داکیومنت یه سری محدودیت برای این تابع تعریف کرده ، اونا رو هم بررسی کنید.
armin_555
10-03-2012, 13:33
سلام.
من از این 3 تا کد تو بازیم استفاده کردم فعلا ولی وقتی که گوی رو پرت می کنم این ارور رو میده. چی کار کنم؟
فک کنم مشکل اشتباه تایپی بود درسته؟!
به جای collider نوشته بودم collicer
مشکل همین بود؟
یه سوال دیگه هم داشتم با این 3 تا کد باید یه گوی پرتاب شه و وقتی با چیزی برخورد کرد منفجر بشه ولی وقتی گوی رو میندازم فقط رو زمین قل میخوره!!! چی کار کنم؟
hamed_benz
10-03-2012, 19:12
کد ها درستن ، در مورد غلط املایی، اگر بوده که اینجا الان درسته.
در مورد root ، توی آموزش اصلی چون از موشکی استفاده میکنه که Parent داره و Parent آبجکت دارای Collider بوده ، واسه همین از Root استفاده کرده.
کد اول رو باید به explosion بدین ، که زمانش البته یکم پایینه.
کد دوم مربوط به اسلحه هست.
کد سوم رو باید به اون گویی بدین که در موردش صحبت کردین و به متغییر explosion هم یک انفجار از نوع GameObject باید بدین ، در کل کد ها مشکلی ندارن.
سلام
آقا این کد رو ببینید :
این کد تو یک فریم که اجرا میشه 1ی از اون پرفبی که من بهش میدم میسازه حالا چیکار کنم بتونم محدود کنم ؟ مثلا تو هر ثانیه یکی ایجاد کنه یا تو هر دقیقه !
ممنون
armin_555
10-03-2012, 21:24
کد دوم خط آخر :
این غلط نداره؟ مطمئنید؟ آخه من وقتی به collider تغییرش دادم درست شد.
من الان تو درک کد ها زیاد مشکلی ندارم (فقط درک همین 3 تا کد بالا!!!)
ولی هنوز نمیدونم چرا گوی ها با برخورد به چیزی منفجر نمیشن؟!:20:
باید چی کار کنم؟
hamed_benz
10-03-2012, 23:37
سلام
آقا این کد رو ببینید :
این کد تو یک فریم که اجرا میشه 1ی از اون پرفبی که من بهش میدم میسازه حالا چیکار کنم بتونم محدود کنم ؟ مثلا تو هر ثانیه یکی ایجاد کنه یا تو هر دقیقه !
ممنون
شما میتونید از دستورات زیر استفاده کنید :
یا این که با شرط و یک متغییر و تابع Time.time یک تایمر تعریف کنید.
armin_555
بله ، الان غلط رو دیدم ، اگر از ادیتور خوب ( مثل Mono Develop یا VS استفاده کنید ، این مشکلات پیش نمیاد )
شما مراحل کارتو بگو برای انفجار ، ببینیم شما کجا کاری رو انجام نمیدی.
armin_555
10-03-2012, 23:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dentry_view%26iden%3D249)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من از روی این PDF ها بازیمو ساختم هر کاری هم که گفته بود انجام دادم ولی بازم نمیتونم گوی رو منفجر کنم! البته فعلا فقط کارای PDF اولی رو انجام دادم.
آقا من مثلا تو بازیم میخوام توی 30 دقیقه مثلا دیقه یک یه چیزی ایجاد بشه دیقه دو نمیدونم از فلان متغییر یه چی کم بشه و ... و مثلا تو این 30 دیقه من نزدیک 100 تا if دارم حالا چیکار کنم همش رو تست نکنه ؟ یادم نمیاد قبلا تو سی # خونده بودم تو دانشگاه ! نمیدونم از else if استفاده کنم یا select Case یا .... هر جوری میشه اگه ممکنه شکل کلیش رو به من بگید ممنون میشم .
11-03-2012, 15:52
منظورت اینه که اگر یکیس درست بود بقیه رو چک نکنه ؟ اگر منظورت اینه تو ویبی بهتره یک تابع مخصوص این بنویسی و با درست بودن شرط مقدار مورد نظر رو برگردونه و از تابع خارج بشه ( Exit Sub)
راه دوم : این راه کلی جواب میده
switch (switchExp) { case 1:
// do
goto default; break;
case 2: // do goto default; case 3: // do goto default; default: break;
}
با این کار با درست بودن هر شرط اونو به شرط آخر میفرسته و چون دیفالت هم خالیه از مجموعه شرط خارج میشه میتونی به جای دیفالت هرچیز دیگه ای بگذاری مثلا GOTO CASE 1 ...
hamed_benz
12-03-2012, 07:48
آقا من مثلا تو بازیم میخوام توی 30 دقیقه مثلا دیقه یک یه چیزی ایجاد بشه دیقه دو نمیدونم از فلان متغییر یه چی کم بشه و ... و مثلا تو این 30 دیقه من نزدیک 100 تا if دارم حالا چیکار کنم همش رو تست نکنه ؟ یادم نمیاد قبلا تو سی # خونده بودم تو دانشگاه ! نمیدونم از else if استفاده کنم یا select Case یا .... هر جوری میشه اگه ممکنه شکل کلیش رو به من بگید ممنون میشم .
شما برای به دست آوردن زمان جاری بازی ، نیاز به تابع Time.time داری که نوع بازگشتی این تابع از Float شناور 16 بیتی هست .
برای استفاده از شرط هایی که گفتی باید مقدار خروجی تابع بالا رو ، در شرط switch قرار بدی ، اما مشکل اینجاست که switch مقدار Float برای شرط قبول نمیکنه , و فقط میتونی از String و int استفاده کنی ، پس باید مقدار Time.time رو به یکی از 2 نوع اخیر تبدیل کنی و در شرط switch قرار بدی.
با VB که کاری نداریم ، هیچ ، نوغ استفاده از switch :
حالا من نمیدونم که این رو واسه چی نیاز داری ، ولی تعداد شرط بالا هزینه زیادی رو به سیستم تحمیل میکنه ، یا راه حل بهتری پیدا کن ، یا حداقل بعد از اتمام شرط ها ، اسکریپت رو کلا Unload کن ، چون بعد از اجرای آخرین شرط باعث میشه که شرط ها بیهوده و تماما چک بشن.
سلام
تشکر زیاد از دوستان .
ببخشید انقدر سوال میپرسم ها ! من یه کد نویس دم دستم داشتم که دیگه پیشم نیست رفته جای دیگه برا همین از حالا بقیه کدارو خودم میخوام بنویسم و چون زیاد کد نویسی نکردم بیشتر روی گرافیک و تکسچر و پارتیکل و ... کار میکردم حالا اینجوری شده . به بزرگی خودتون ببخشید .
سوالم : من یه انیمیشن دارم روی یه مدل و فقط کارش جا به جایی مدلم هست و من میخوام مثلا وقتی بهش تیر خورد انیمیشنه سرعتش کم بشه در غیر این صورت معمولی باشه . برای این که سرعت انیمیشن رو کم کنم باید از چه دستوری استفاده کنم ؟
از انیمیشن ادیتور خود یونیتی استفاده کردم .
12-03-2012, 20:00
شما جمله ای که گفتی رو به انگلیسی ترجمه کنی ، مشکلت حل میشه : ( تازه انیمیشن که خودش انگلیسی هست )
انیمیشن : َAnimation
سرعت : Speed
Animation.Speed چیزیه که شما نیاز داری
armin_555
12-03-2012, 20:12
راستی مشکل من حل شد.:31:
HGBCreator
12-03-2012, 21:40
دوستان سلام ! یه مشکلی برام موقع رندر کردن پیش میاد برام اونم اینکه وقتی دوتا باکس رو به هم می چسبونم موقع رندر لبه هایی که با هم ارتباط دارند خیلی ضایع خودشو نشون میده انگار پرش داره ممنون از راهنمایی
اینم فایلی هست که از مشکلم براتون میزارم
دوستان سلام ! یه مشکلی برام موقع رندر کردن پیش میاد برام اونم اینکه وقتی دوتا باکس رو به هم می چسبونم موقع رندر لبه هایی که با هم ارتباط دارند خیلی ضایع خودشو نشون میده انگار پرش داره ممنون از راهنمایی
اینم فایلی هست که از مشکلم براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fpages%2Fdownload%2F%3Fdl%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.persiangig.com%2Fcapture-1.mp4)
سلام
برای رفع این مشکل یکی از مدل ها رو انتخاب کنید W رو بزنید و V رو بگیرید و گوشه مدل رو درگ کنید به گوشه مدل دوم . دقیقا مماس میشه و مشکل پیش نمیاد .
armin_555
13-03-2012, 15:36
سلام.
یه مشکل دگ!:19:
این ارور ینی چی؟ چی کارش کنم؟
HGBCreator
13-03-2012, 17:40
سلام
برای رفع این مشکل یکی از مدل ها رو انتخاب کنید W رو بزنید و V رو بگیرید و گوشه مدل رو درگ کنید به گوشه مدل دوم . دقیقا مماس میشه و مشکل پیش نمیاد .
سلام دوست گرامی من همین کار رو کردم نشد نمیدونم باید چکار کنم اینکه کلید v رو بگیرم مماس میشه رو انجام دادم نمیدونم باز چرا یه خط سیاه نازک در نقطه طلاقی لبه ها دیده میشه ! اول فکر کردم مربوط به تایتل بودن تکسچر هست که اونم رو رفع کردم بازم نشد !؟
دوستان این خیلی مشکل بدی هستش باید چیکار کرد راستی من تو کلیپ دیده باشین پیاده رو رو خیلی خوب با همون کلید v تنظیم کردم اما واسه جاده نمی تونم انجام بدم فقط فیس بالایی باکس جاده من یووی هستش بقیه فیس ها سیاه هستند دیگه نمی دونم چی مونده بخام بگم
دوستان چه نظری دارند ؟
hamed_benz
14-03-2012, 06:53
armin_555
این همه Upload Center درست و حسابی ، میتونم دلیلتو از این که عکس رو روی این سایت آپ کردی بپرسم؟ من که نتونسم دان کنم.
موفق و مویید
راست میگه خوب اینم شد آپلود سنتر آخه منم نتونستم دان کنم . لیچرم که براش نیست ! بابا یه پیکو فایلی یا یه ... میریختی بشه دید عکسو خو !
armin_555
14-03-2012, 13:11
شرمنده!:20:
یه جا دیگه آپ کردم.
hamed_benz
14-03-2012, 19:41
تا حالا این ارور ندیده بودم ، جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــالـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــبـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه.
چیزی که میگه که واضحه ، شما یه Prefab دیگه که مثلا یه Cube رو داره بش بده ، ببین چی میشه.
خوب از یه عکس که جیزی نمیشه فهمید.
armin_555
14-03-2012, 20:30
سلام.
من داشتم یه بازی از روی آموزش هایی که iload جان دادن می ساختم.
خب اون بازی رو ساختم فقط این ارور رو می داد ولی هیچ مشکلی تو بازی پیش نمیومد!!!:27:
ولی الان تصمیم گرفتم یه بازی از خودم بسازم.
ممنون از hamed_benz و iload.
کلی سوال مونده!!!:31:
اولیش : کسی آموزش خوب واسه جاوا اسکریپت نداره؟
منتظر بقیه ی سوالام هم باشید!!:31:
armin_555
14-03-2012, 20:31
سلام.
من داشتم یه بازی از روی آموزش هایی که iload جان دادن می ساختم.
خب اون بازی رو ساختم فقط این ارور رو می داد ولی هیچ مشکلی تو بازی پیش نمیومد!!!:27:
ولی الان تصمیم گرفتم یه بازی از خودم بسازم.
ممنون از hamed_benz و iload.
کلی سوال مونده!!!:31:
اولیش : کسی آموزش خوب واسه جاوا اسکریپت نداره؟
منتظر بقیه ی سوالام هم باشید!!:31:
Unity3d تا 8 آوریل License سیستم عاملهای موبایلشو مجانی میده (البته نسخه Basic رو).
میدونم ما بیشتر از نسخه کرک شده استفاده میکنیم ولی گفتم شاید یکی بخواد کاراشو یه روزی تو مارکتهای موبایل منتشر کنه، نیازش بشه. هیچی نباشه 800 دلار جلو می افته.
سلام من اولین بارمه یونیتی رو استفاده می کنم.الان دانلودم تموم شد چطوری کرکش کنم ؟راستی با عکس باشه که بهتره ولی اگه نداشت عیبی نداره .راستی کرکشو دارم فقط بگید چطوری؟
سلام داش های گل . داش های گل من وقتی یه کد مینوسم و میارم تو یه شی وقتی پلی رو میزنم این ارور رو میده .
armin_555
16-03-2012, 20:43
کرکش کردی؟!!!:31:
اگه نه بهت میگم :
فایل های توی فولدرو کپی کن جایی که یونیتی رو ریختی بعد یونیتی رو بزن ,manual رو بزن بعد برو اونجایی که ریختیش یکی از 3 تا فایلی که کپی کردی رو انتخاب کن (فقط یکیشون رو میشه!) بعد finish!!!:31:
داش ارمین مشکل حل شد . سوال دومم رو کسی نمیدونه ؟
من زیاد حرفه ای نیستم ولی فکر کنم تو قواعد برنامه نویسی یه جا مشکل داره و کلا کامپایل نمیشه ! حلا بچه هاید دیگه میاد میگن .:10:
سلام داش های گل . داش های گل من وقتی یه کد مینوسم و میارم تو یه شی وقتی پلی رو میزنم این ارور رو میده .
نسخه های قبلی یونیتی طوری بود که اگه کد ات رو اشتباه هم میزدی بازی پلی می شد و درست اجرا میشد و فقط کدی که اشتبا داشتی توش رو اجرا نمی کرد... اما از نسخه های جدید یونیتی (فکر کنم از3 به این ور) این حرکت رو ورداشتن... اگه کوچیک ترین اشتباهی توی کد نویسی بازی داشته باشی بازی حتی اجرا هم نمیشه... اول باید بری اشکال اون جارو بگیری و بعد بری پلی کنی... حالا روی این ارور دابل کلیک کن صفحه ارور ها بازی میشه... پایین سمت چپ نوشته " Line : XX" به جای XX یک عددی رو نوشته... اون عدد خطی هست که توش خطای برنامه نویسی داری... فایل اسکریپتتو باز کن و برو اون خط ببین چه مشکلی داری و درستش کن... اگه نتونستی درست کنی این جا بذار تا من یا یکی از دوستان بگه مشکل از کجاس..
parvizamd
17-03-2012, 07:48
از منوی بالا گزینه window سپس console رو انتخاب کنید بعد از این یک پنچره باز میشه بروی خطا دوبار کلیک کنید مکان خطا رو ادیتور خواهید دید.
منظورم این بود وقتی کد رو می زنم و میخوام سیوش کنم اینو رو میاره .
و وقتی میزنم تا بازی بیاد اینو میاره ومشکل از خط 4 هست .
می رم مشکلو حل میکنم ولی ایندفعه اینو میاره
hamed_benz
17-03-2012, 13:52
خوب چون اگه کار میداد باعث تعجب بوووووووووووووووووووووووو وووووووود نه الان.
دوست عزیز به Over Load متد خوب توجه کن ، اینجور که شما نوشتی ، مقدار اول int هست ، مقدار دوم Float و مقدار سوم int ، خوب الان متد بیچاره چی کار کنه؟
شما باید به این Over Load حتما 3تا مقدار Float بدی ، یعنی مثل زیر :
این سوال ها واقعا پرسیدن نداره ، چون خود Mono تمام Over Load ها رو نشون میده.
armin_555
17-03-2012, 13:53
من چند بار واسم این مشکل پیش اومده و کار زیر رو انجام دادم درست شد :
تو عکس اولیه که نشون دادی.
convert رو بزن.:46:
خوب چون اگه کار میداد باعث تعجب بوووووووووووووووووووووووو وووووووود نه الان.
دوست عزیز به Over Load متد خوب توجه کن ، اینجور که شما نوشتی ، مقدار اول int هست ، مقدار دوم Float و مقدار سوم int ، خوب الان متد بیچاره چی کار کنه؟
شما باید به این Over Load حتما 3تا مقدار Float بدی ، یعنی مثل زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سوال ها واقعا پرسیدن نداره ، چون خود Mono تمام Over Load ها رو نشون میده.
سلام
من با جاوا که کد میزنم مونو نمیاره این موارد رو ولی اگه با سی شارپ کد بنویسم میاره چیکار کنم هر کاری کردم نمیاره و اینجوری کارم رو خیلی سخت میکنه !
hamed_benz
17-03-2012, 15:12
من چند بار واسم این مشکل پیش اومده و کار زیر رو انجام دادم درست شد :
تو عکس اولیه که نشون دادی.
convert رو بزن.:46:
چرا خود پیچشی دارین؟ دستور Convert سرباز اضافی داره ، وقتی خود متد و تابع نوع رو مشخص میکنه؟ نکنید این کارا رو.
iload
تو نسخه های قبلی این مشکل بود ، ولی 3.2 به بعد حل شد ، کافیه Sync Mono رو بزنی و بالای همه #pragma strict رو هم بنویسی ، اصولا و عموما مشکلی نداره.
داش ما خیلی خیلی تازه کاریم اول راهم . اینارو با اموزش های پرویز جان طراحی کردم . ببیخشین این طور سوال ها رو میپرسم .
armin_555
17-03-2012, 22:06
سلام.
من دارم یه بازی میسازم که با کلیک چپ موس با چوب یه صربه میزنه ولی فقط یه بار کلیک چپ رو میشه زد بعد از اون یه بار دگ انیمیشن اجرا نمیشه.
مراحل کارمم اینه :
1-به انیمیشن ساختم که چوب بچرخه
2-یه اسکریپت نوشتم.
اینم اسکریپتی که نوشتم :
چی کار کنم که این مشکل حل شه؟!:46:
hamed_benz
17-03-2012, 23:04
الان من نفهمیدم منظوره شما رو ، دقیقا چی نیاز داری؟
کدی که الان شما نوشتی ، اگه طرف چپ کلیک رو نگه داره ، انیمیشن همواره اجرا میشه.
armin_555
17-03-2012, 23:57
فهمیدم مشکلم کجاس!! ولی نمیتونم حلش کنم من میخوام این قسمت حذف شه. (اون خط های توی مستطیل)
چی کار کنم؟
ممنون.
فهمیدم مشکلم کجاس!! ولی نمیتونم حلش کنم من میخوام این قسمت حذف شه. (اون خط های توی مستطیل)
چی کار کنم؟
ممنون.
armin_555
18-03-2012, 10:04
ممنون از اینکه جواب دادید ولی نتونستم درستش کنم.
داداش ما آماتوریم!:20:
ممنون از اینکه جواب دادید ولی نتونستم درستش کنم.
داداش ما آماتوریم!:20:
هی وای من ! ( فکر کردی من حرفه ای ام :18: ) نگرفتی چی گفتم ؟ ببین وقتی انیمیشن میسازی یه فایلی ایجاد میکنه دیگه ؟ خوب حالا اون فایل رو که یه فایل با فورمت انیم هست رو انتخاب کن تو Inspector مقدار Wrap Mode رو به Loop تغییر بده . حالا اگه تو بازیت کلید موس رو بزنی هی پشت سر هم انیمیشن اجرا میشه . همینو میخوایی دیگه ؟
armin_555
18-03-2012, 13:01
نه ، شما منظور منو نگرفتی!!:31:
من میخوام اون تیکه که تو مستطیله پاک شه.
الان انیمیشن من 20 ثانیه س ولی 19 ثانیش خالیه!!! فقط 1 ثانیش انیمیشنه. میخوام اون 19 ثانیه حذف شه.
نه ، شما منظور منو نگرفتی!!:31:
من میخوام اون تیکه که تو مستطیله پاک شه.
الان انیمیشن من 20 ثانیه س ولی 19 ثانیش خالیه!!! فقط 1 ثانیش انیمیشنه. میخوام اون 19 ثانیه حذف شه.
نه دیگه انیمیشن شما همون کاری که من میگم بکنی درست میشه . یه تست بکن ببین درست میشه ؟ مشکل شما اینه که یک بار اجرا میشه بعدشم بر میگرده به حالت عادی .
armin_555
18-03-2012, 13:07
نه!!!:31:
مشکل من اینه که یه بار که اجرا میشه 1 ثانیه انیمیشن داره بعد 19 ثانیه انیمیشن نداره میخوام اون قسمت که انیمیشن نداره حذف شه نمیخوام loop باشه!
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم!
نه!!!:31:
مشکل من اینه که یه بار که اجرا میشه 1 ثانیه انیمیشن داره بعد 19 ثانیه انیمیشن نداره میخوام اون قسمت که انیمیشن نداره حذف شه نمیخوام loop باشه!
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم!
ببین یدونه عکس از انیمیشنت از زاویه دورتر بگیر من ببینم . آخه نمیشه که 19 ثانیه جلوتر خودت کی فریم ایجاد کردی ؟ ولی باز دارم میگم اون کاری که من میکنم جواب میده :31: آخه من دقیقا این کارو کردم که میگم . من برای راه رفتن انجام دادم وقتی جلو رو میگیری انیمیت اجرا میشه وقتی ولش میکنی اجرا نمیشه . من از لوپ استفاده کردم .
armin_555
18-03-2012, 13:30
آخه من نمیخوام راه بره. مبخوام با چوب یه صربه بزنه که این ضربه 1 ثانیه طول میکشه. ولی انیمیشن من 20 ثانیه س. حالا من میخوام انیمیشنم فقط 1 ثانیه باشه. ینی 19 ثانیه اضافی حذف شه.
اون کارم کردم نشد.
اینم عکس :
چجوری اون خط های صاف رو حذف کنم؟!
hamed_benz
18-03-2012, 14:26
نحوه ی انیمیت کردن شما کلا مشکل داره ، چون Curves Point ایجاد نشده ، ولی Timer حرکت داشته .
Delete And Try Again
آخه من نمیخوام راه بره. مبخوام با چوب یه صربه بزنه که این ضربه 1 ثانیه طول میکشه. ولی انیمیشن من 20 ثانیه س. حالا من میخوام انیمیشنم فقط 1 ثانیه باشه. ینی 19 ثانیه اضافی حذف شه.
اون کارم کردم نشد.
اینم عکس :
چجوری اون خط های صاف رو حذف کنم؟!
آرمین جان من الان اومدم خودم برات یکی درست کنم خودم توش موندم ! :31::27: فکر کنم حامد درست میگه یه آموزشی چیزی پیدا کن در مورد این سیستم انیمیت یونیتی درست درمون یاد بگیر . بعدشم یه راه دیگه هم هست و اونم این که تو مکس یا مایا انیمیت کنی وارد کنی تو یونیتی .
parvizamd
18-03-2012, 15:30
آرمین جون اشتباه بدی در تو طراحی ات می بنینم اونم اینکه چوب اصلا نباید colidlder داشته بشه. فقط بازیکن charayor کالودر داشته باشه.ایمورپورت کردن انیشمن تو محیط خیلی خیلی دنگ و فنگ داره.
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
راه غیر منطقی...:
animation["hit"].speed=20;
armin_555
18-03-2012, 16:29
یعنی یه بار دگ انیمیشن بسازم؟:31:
واقعا ینی نمیشه اون تیکه رو حذف کرد؟؟!!:27:
parvizamd
18-03-2012, 21:30
چرا keyframe انتخاب کن و کلید delete بزن.
armin_555
18-03-2012, 22:16
آخه تو اون 19 ثانیه اصلا keyframe وجود نداره!!:31:
سلام به دوستان بچه ها به مشکلی برام پیش اومدش گفتم از شما بپرسم ببیم به جوابم می رسم.
من روی یه مپ کار می کنم.می تونید شات هاشو در زیر ببینید. مشکلم اینجاست زمانی که در inspector تنظیمات light که از نوع directional هم هست ویژگی shadow در مد shadow software را فهال می کنم سایه هایی که از آبجکت ها بر روی زمین مپ می فته بریده بریده هستش شات هاشو می زارم پایین ببینید.به چه شکلی می تونم مشکل را حل کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما تنظیمات من
دوستان کمک کنید ممنون می شم.بای.
parvizamd
19-03-2012, 07:04
hard shaodwo رو امتحان کردی ؟
جا نور ولی انگار تنظیم نیست چونکه سایه باید زیر اجسام بیفنته.
سلام پرویز جان آقا قبلا hard shadow را خم تست کردم ولی به همین شکله.نورم دقیقا بالای ساختمون قرار داره ولی نمی دونم چرا مشکلش حل نمی شه
armin_555
20-03-2012, 16:42
سلام
خب بازم یه سوال دگ :
من دو تا آبجکت دارم که میرن تو هم!:31:
یکی از آبجکتام sphere collider داره ولی به اون یکی capsul collider اضافه نکردم چون کاملا بازی رو خراب میکنه!:31:
حالا من باید چی کار کنم؟!:46:
سلام به دوستان بچه ها به مشکلی برام پیش اومدش گفتم از شما بپرسم ببیم به جوابم می رسم.
من روی یه مپ کار می کنم.می تونید شات هاشو در زیر ببینید. مشکلم اینجاست زمانی که در inspector تنظیمات light که از نوع directional هم هست ویژگی shadow در مد shadow software را فهال می کنم سایه هایی که از آبجکت ها بر روی زمین مپ می فته بریده بریده هستش شات هاشو می زارم پایین ببینید.به چه شکلی می تونم مشکل را حل کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما تنظیمات من
دوستان کمک کنید ممنون می شم.بای.
سلام
لایت مپ گرفتی ؟ شاید مشکل از اون باشه . اگه گرفقتی برو پاکش کن . ببین چی میشه .
parvizamd
20-03-2012, 19:49
سلام
خب بازم یه سوال دگ :
یکی از آبجکتام sphere collider داره ولی به اون یکی capsul collider اضافه نکردم چون کاملا بازی رو خراب میکنه!:31:
اصلا مفعوم نیست آرمین دقیقا بگو چی می خواهی؟
سلام
خب بازم یه سوال دگ :
ببین من الان نگرفتم چیکار میخوایی بکینی ؟ میخوایی دوتا collider با هم رخورد نکنن ؟ از Physics.IgnoreCollision
استفاده کن .
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
اصلا مفعوم نیست آرمین دقیقا بگو چی می خواهی؟
چه جالب من و پرویز هم زمان پست دادیم !
armin_555
20-03-2012, 22:41
ببخشید که بد توضیح دادم.
خب ببینید من دو تا آبجکت دارم که به یکیشون sphere collider دادم به یکیشون ندادم. الان این دو تا آبجکت از تو هم رد میشن.
من میخوام یه کاری کنم که این دوتا آبجکت از وسط هم رد نشن (مثه همه ی اشیا!)
خب یه راه اینه که به اون یکی آبجکتم یه چیزی مثل sphere collider بدم. ولی نمیخوام این کارو کنم. چه راه دگ ای وجود داره واسه این که 2 تا آبجکت از وسط هم رد نشن؟
اونایی که در مورد بازیم اطلاع دارن :
الان چوب میره توی سنگ میخوام این اتفاق نیفته. سنگ sphere collider داره ولی چوب نداره. به چوب هم نمیتونم capsul collider بدم.
چی کار کنم که این 2 تا آبجکت از وسط هم رد نشن؟:46:
ممنون.:40:
parvizamd
21-03-2012, 06:36
می خواهی چون دستی نره تو دیوار ...؟
این راه ساده داره اون استفاده از دو تا دوربین هست.
یک مثال واسه بنده خدایی ساختم ولی الان گمش کردم.
صبر کن یکی بسازم ....
parvizamd
21-03-2012, 06:43
بازش کن:اجراش کن می نبینی چوب قرمز رفته تو معکب ولی نمایش داده میشه.
می خواهی چون دستی نره تو دیوار ...؟
این راه ساده داره اون استفاده از دو تا دوربین هست.
یک مثال واسه بنده خدایی ساختم ولی الان گمش کردم.
صبر کن یکی بسازم ....
اون بنده خدا من بودما ! :31:
armin_555
25-03-2012, 21:39
سلام.:20:
دوباره یه سوال دگ واسم پیش اومد.
من الان یه زمین ساختم (Terrain). تو این زمینم درخت و سنگ گذاشتم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که پلیر راحت از وسط درختا و سنگا رد میشه!
باید چی کار کنم تا درست شه؟
سلام.:20:
دوباره یه سوال دگ واسم پیش اومد.
من الان یه زمین ساختم (Terrain). تو این زمینم درخت و سنگ گذاشتم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که پلیر راحت از وسط درختا و سنگا رد میشه!
باید چی کار کنم تا درست شه؟
ببین من دقیق نمیدونم چیکار باید بکنی ولی بوتکمپ رو باز کن ببین چیکار کرده . من الان بوتکمپ رو ندارم .
armin_555
26-03-2012, 12:14
چیو باز کنم؟!!
از کجا؟!!
armin_555
26-03-2012, 12:50
اون مشکل حل شد.
الان یه مشکل دگ دارم :
همون مشکل رو در مورد سنگ دارم (پلیر از وسط سنگ رد میشه!).
چی کار کنم؟:46:
ممنون.
armin_555
26-03-2012, 23:37
کسی کمک نمیکنه؟!:19:
چیو باز کنم؟!!
از کجا؟!!
butcamp مثال یا مپ خود یونیتی هست که تو ورژن 3 همراه اینجین یونیتی قرار میدادن .
برای مشکلت هم خوب یه باکس collider قرار بده فعلا ! کاری نداره که
Amir rza
27-03-2012, 08:06
سلام به همگی.
ببخشید کسی میتونه لینک این برنامه ورژن 3.5 رو یه جایی با قابلیت Resume بهم بده.لینک خود سایت که این قابلیت رو نداره.:41:
اگه کرک هم داشت ما رو هم بی نصیب نذارید.:11:
سلام به همگی.
ببخشید کسی میتونه لینک این برنامه ورژن 3.5 رو یه جایی با قابلیت Resume بهم بده.لینک خود سایت که این قابلیت رو نداره.:41:
اگه کرک هم داشت ما رو هم بی نصیب نذارید.:11:
سلام
armin_555
27-03-2012, 15:32
butcamp مثال یا مپ خود یونیتی هست که تو ورژن 3 همراه اینجین یونیتی قرار میدادن .
برای مشکلت هم خوب یه باکس collider قرار بده فعلا ! کاری نداره که
نشد!:41:
وایسا کامل یه بار توضیح بدم :
من یه Terrain ساختم که واسه این ترین درخت و سنگ و چمن گذاشتم. چمن که فیزیک نمیخواد.
خب من باید یه کاری کنم که کاراکتر از توی درخت و سنگ رد نشه.
رفتم تو هلپ یونیتی دیدم نوشته که باید capsule collider به prefab درخت اضافه کنی. این کارو کردم و مشکل درخت حل شد. ینی الان دگ پلیر از وسط درخت رد نمیشه.
ولی هر کاری کردم نتونستم واسه سنگ این کارو کنم.سنگ هم یه prefab هس.
شما (iload) گفتی که یه box collider به پریفب (prefab) سنگ اضافه کنم. این کارو کردم ولی بازم درست نشد.
تو هلپشم نتونستم چیزی پیدا کنم در رابطه با سنگ.
چجوری باید یه کاری کنم تا پلیر از وسط سنگ رد نشه؟:46:
فک کنم کامل توضیح دادم.
دوستان لطفا کمک کنن.
نشد!:41:
وایسا کامل یه بار توضیح بدم :
من یه Terrain ساختم که واسه این ترین درخت و سنگ و چمن گذاشتم. چمن که فیزیک نمیخواد.
خب من باید یه کاری کنم که کاراکتر از توی درخت و سنگ رد نشه.
رفتم تو هلپ یونیتی دیدم نوشته که باید capsule collider به prefab درخت اضافه کنی. این کارو کردم و مشکل درخت حل شد. ینی الان دگ پلیر از وسط درخت رد نمیشه.
ولی هر کاری کردم نتونستم واسه سنگ این کارو کنم.سنگ هم یه prefab هس.
شما (iload) گفتی که یه box collider به پریفب (prefab) سنگ اضافه کنم. این کارو کردم ولی بازم درست نشد.
تو هلپشم نتونستم چیزی پیدا کنم در رابطه با سنگ.
چجوری باید یه کاری کنم تا پلیر از وسط سنگ رد نشه؟:46:
فک کنم کامل توضیح دادم.
دوستان لطفا کمک کنن.
collider رو روی سنگ میبینی ؟ سبز رنگه .
armin_555
27-03-2012, 15:55
آره. ولی بازم از توش رد میشه.:19:
parvizamd
27-03-2012, 16:08
والا من همیچنیتن مشکلی داشتم دستی نشستم حل اش کردم.
armin_555
27-03-2012, 16:12
دستی؟
ینی چی؟؟
چجوری؟؟؟!!!
armin_555
27-03-2012, 20:00
پرویز چجوری درستش کردی؟؟؟!!! به ما هم یاد بده!
خیلی نیاز دارم. حتی تو هلپ یونیتی هم راه حلی واسش پیدا نکردم!
اصلا راه حلی داره؟؟!!
بچه ها لطفا کمک کنید.
Amir rza
27-03-2012, 20:11
سلام بچه ها.
یه سوالی داشتم.
پسوند مدل های آماده ی این برنامه چیه؟
و اینکه یه سایت هم معرفی کنید برای مدل این برنامه.:11:
armin_555
27-03-2012, 20:45
شما بالاخره میخوای یونیتی کار کنی یا گیم میکر؟؟!!
parvizamd
27-03-2012, 20:55
من تک تک تو محیط گذاشتمش ...
ولی می تونی تو محیط به صورت رندورم هم بزاری بعدش با Raycast به سمت پایین ببرشون
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
سلام بچه ها.
یه سوالی داشتم.
پسوند مدل های آماده ی این برنامه چیه؟
و اینکه یه سایت هم معرفی کنید برای مدل این برنامه.:11:
fbx,3ds,obj,و پسوند های اصلی فایل برنامه های طراحی گرافیک سه بعدی مثل بلندر سینما 4 دی مکس و مابا
armin_555
27-03-2012, 20:58
تک تک؟!
پس این ترین واسه چیه؟؟!!! آخه تو آموزش 3d buzz گفته بود که اینجوری سنگ بزارید!
خب اگه چاره ای نیس که دگ تک تک میذارم.
حالا دو تا سوال :
1-چجوری رندوم بزارم؟ باید کد بنویسم؟
2-Raycast چیه؟ چجوری ازش استفاده کنم؟
ممنون.:40::46:
Amir rza
27-03-2012, 21:00
من تک تک تو محیط گذاشتمش ...
ولی می تونی تو محیط به صورت رندورم هم بزاری بعدش با Raycast به سمت پایین ببرشون
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
fbx,3ds,obj,و پسوند های اصلی فایل برنامه های طراحی گرافیک سه بعدی مثل بلندر سینما 4 دی مکس و مابا
تشکر.:11:
بعدا این فرمت هارو که خود برنامه راحت میتونه بخونه دیگه؟:13:
به برنامه که احتیاج نداره؟
آخه این برنامه هارو میشناسم خیلی پر حجمن.:41:
armin_555
27-03-2012, 21:02
من یه بار .max رو ایمپورت کردم گفت که باید خود 3d max باشه ولی وقتی .fbx رو ایمپورت کردم اصلا ارور نداد.
Amir rza
27-03-2012, 21:22
من یه بار .max رو ایمپورت کردم گفت که باید خود 3d max باشه ولی وقتی .fbx رو ایمپورت کردم اصلا ارور نداد.
ممنون.
پسوند obj چجوریه؟:20:
ashkangarmsiri
28-03-2012, 00:06
من میخوام یه بازی پازل عکس بسازم عکس را قطعه قطعه کردم و تو یونیتی رو cube گذاشتم و میخوام با زدن مثلا کلید های 1 و 2 جای قطعه عکس های مکان 1 و 2 آن رو عوض کنم و برای این کار و عوض کردن جای مثلا cube 1 و cube2 کد زیر رو نوشتم اما فقط cube1 میره روی cube2 و cube2 زیر اون میمونه و حرکت نمیکنه :
temp = Gameobject.Find ("cube2") .transform.localposition
Gameobject.Find ("cube1") .transform.localposition=Gameobject.Find ("cube2") .transform.localposition
Gameobject.Find ("cube1") .transform.localposition=temp
نوشتم براش اما فقط cube1 رو میذاره رو cube2 و cube2 مخفی میشه و cube2 به cube1 نمیاد
اگه کسی بلده کمکم کنه ممنون
armin_555
28-03-2012, 00:15
شما خط دوم دو طرف تساوی جاهاشون رو برعکس کن ببین درست میشه.
البته من خودم مبتدیم ولی حالا شما امتحان کن ببین درست میشه یا نه.
ینی :
ashkangarmsiri
28-03-2012, 00:23
نه درست نشد تازه اینجری ارور null reference exception میده . نمیدونم عجیبه با این کد جور نمیشه .
hamed_benz
28-03-2012, 08:02
اگر شما خوب دقت کنی ، متوجه میشه که فقط داری Cube1 رو جابه جا میکنی ، مشکل از الگوریتم شماست نه چیز دیگه ای.
این کد به راحتی جواب میده ، به نحوه ی جا به جا کردن Object توجه کن.
نکته : خودتو با اسم گذاری خیلی خیلی خیلی بد گیج کردی، واسه همین خودت هم منتوحه نشدی چه سوتی بدی دادی
parvizamd
28-03-2012, 08:42
تک تک؟!
پس این ترین واسه چیه؟؟!!! آخه تو آموزش 3d buzz گفته بود که اینجوری سنگ بزارید!
خب اگه چاره ای نیس که دگ تک تک میذارم.
حالا دو تا سوال :
1-چجوری رندوم بزارم؟ باید کد بنویسم؟
2-Raycast چیه؟ چجوری ازش استفاده کنم؟
ممنون.:40::46:
مسخره اس ولی من این کار رو کردم.
1.Random.value*1000
2.می تونی از linecast استفاده کنی .
مثلا از بالا تا پایین raycast کنی
برای مثال کد زیر:
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
برای فرمت 3ds,obj -fbx مطممن نیستم .نیاز به برنامه خاصی نیست .
ولی برای c4d نیاز به cinema4d برای max به 3d max و ma و mb به مایا و فرمت بلندر که فکر کنم blender باشه نیاز به بلندر باشه.
بلندر فقط فقط 29 مگه.همین.
parvizamd
28-03-2012, 08:48
من میخوام یه بازی پازل عکس بسازم عکس را قطعه قطعه کردم و تو یونیتی رو cube گذاشتم و میخوام با زدن مثلا کلید های 1 و 2 جای قطعه عکس های مکان 1 و 2 آن رو عوض کنم و برای این کار و عوض کردن جای مثلا cube 1 و cube2 کد زیر رو نوشتم اما فقط cube1 میره روی cube2 و cube2 زیر اون میمونه و حرکت نمیکنه :
temp = Gameobject.Find ("cube2") .transform.localposition
Gameobject.Find ("cube1") .transform.localposition=Gameobject.Find ("cube2") .transform.localposition
Gameobject.Find ("cube1") .transform.localposition=temp
نوشتم براش اما فقط cube1 رو میذاره رو cube2 و cube2 مخفی میشه و cube2 به cube1 نمیاد
اگه کسی بلده کمکم کنه ممنون
این تابع اینکار برات انجام میده- در تابع start جای 1و 2 باهم عوض میشه.
armin_555
28-03-2012, 13:40
این همه بحث به خاطر منه یا به خاطر یکی دیگس؟:31:
البته من تا حالا هیچ کاری با یونیتی نکردم و فعلا دارم توش گشت میزنم و فعلا دوست دارم از مدل های آماده استفاده کنم و یه سری دستورات بهش بدم مثلا تو ماشین سواری گاز و ترمز و....:20:
اگه هم کسی درباره محیط و امکانات برنامه آموزشی داره دریغ نکنه.:11:
البته یه سوالاتی هم دارم که جاش تو تایپک خود برنامه اس...
شما اینا رو اگه تو این تاپیک میگفتید بهتر بود!!
اگه میخوای ادیتور رو یاد بگیری برو آموزشای ویدیویی 3dbuzz رو دانلود کن.
ولی واسه اکریپت نویسی خودمم دارم دنبال آموزش میگردم. شما پیدا کردی به ما هم بگو!!:46:
armin_555
31-03-2012, 13:17
سلام.
یه سوال داشتم :
چطوری میشه یه متغیر رو global تعریف کرد؟
hamed_benz
31-03-2012, 16:40
چند روش داره
متغییر از نوع Static , Public باشه ، که با اسم کلاس و اسم متغیر میتونی بگیریش
ClassName.Var
روش دیگه متغییر Public باشه و از مت GetComponent میتونی استفاده کنی
مطالب بیشتر => Unity Document
armin_555
31-03-2012, 16:47
یه مثال میزنید؟؟!
من مثلا باید بنویسم :
؟؟؟
hamed_benz
31-03-2012, 17:30
این ساده ترین روش برای این کاره :
armin_555
31-03-2012, 21:14
این پست اشتباهه میشه حذفش کنید!:31:
parvizamd
31-03-2012, 21:25
فکر نکنم یونیتی از متغیر public پیشتبانی کنه
برای اینکار نیاز به شی عمومی دارید که اگه یک شی بزارید که دیگر شی با تگ یا نام Find یا FindWithTag پیداش کنم بعدش با GetComponent به اسکریپتش دست یابی کنن.حالا اگه می خواهی در لود مرحله بعد نابود نشه بایستی از تابع DontDestroyOnLoadاستفاده کنی.
armin_555
01-04-2012, 00:27
2 و 3 صفحه تشریف ببرین عقب ، اطلاعات همه جوره هست .
به نظرم ایجوری تاپیک خیلی خراب میشه ( همینطور که شده ، البته دلیلش اینه که مدیریت خاصی روی تاپیک های آموزش بازی سازی نشده ) الان به صفحه 150 رسیدیم و قول میدم که نصف سوال ها تکراریه ، چون واقعا خیلی سخته 150 صفحه رو مرور کردن ، اگر دوستان تمایل دارن ، تاپیک های مجزا با موضاعات مجزا ایجا بشه ، که انقدر سوال های تکراری نداشته باشیم ، و شخص بدونه تو کدوم تاپیک دمبال چه موصوعی باشه .
اگه چنین کاری انجام دادین ( ایجاد تالار مجزا ) لینک همینجا بذارین تا اطلاع رسانی بشه ، اگر هم نه که به همین روش ادامه بدیم ببینیم چی میشه.
من موافقم! چون همین الان جواب یه سوالمو تو 40 صفحه پیش پیدا کردم و پیدا کردنش واقعا کار سختی بود. اگه تاپیک ها مجزا بشه فک کنم بهتر باشه.
armin_555
01-04-2012, 02:03
من هنوز نفهمیدم چطوری میتونم یه متغیر global بسازم!!! (چه قد خنگم؟!)
میشه بیشتر توضیح بدین؟
hamed_benz
01-04-2012, 07:38
ببینید ، شما نمیتونی یه متغییر تعریف کنی و بعد تو هر اسکریپتی اونو به راحتی فراخوانی کنی ( این مباحث شی گرایی #C هست ، ربط چندان زیادی به یونیتی نداره )
مثلا تو اسکریپت t1 ما 2تا متغییر داریم :
و تو اسکریپت t2 نیاز داریم که به این متغییر ها دسترسی داشته باشیم.
متغییر اول از نوع Static هست، پس با نام کلاس بش دسترسی هست ( مثلا مثل VB شاید ) ولی کلا شما یه متغییر از نوع اول داری.
متغییر دوم فقط Public هست و باید با تابع GetComponent کار کنی ، کدی که من نوشتم ( برای متغییر دوم )، اگر هر دو اسکریپت t1 و t2 به یه آبجکت داده شده باشن کار میکنه .
نکته : خداییش این دفعه بگی نتونستم ، میام دم در خونتون میزنمت :)
سلام
من میخوام موسم بره روی یه مدل یا collider یه کاری انجام بشه . کلیک نه ها همین که رفت روش یا از روش اومد کنار . از چه تابعی استفاده کنم ؟
ویرایش :
مشکل حل شد ارمین بهم گفت و دستشم درد نکنه . از OnMouseEnter باید استفاده میکردم .
armin_555
01-04-2012, 13:56
من از جاوا اسکریپت استفاده میکنم. اینا تو جاوا اسکریپت جواب میده؟؟!!:31:
armin_555
01-04-2012, 14:04
من یه game object دارم اسمش هست First Person Controller
چند تا اسکریپت بهش دادم. اون 2 تا اسکریپتی که من مشکل دارم اینان :
اسکریپت fpsplayer :
اسکریپت spear_thrower :
من متغیر spear رو تو اسکریپت اول تعریف کردم و میخوام تو اسکریپت دوم ازش استفاده کنم.
الان کجای این کد غلطه؟
چی کار کنم درست شه؟
ممنون.
hamed_benz
01-04-2012, 23:08
سر تا پاش اشتباهه جیگر.
الان این GetComponent بیچاره ، از کدوم آبجکت fpsplayer رو بگیره؟
اگر تمام این اسکریپت ها رو به یه آبجکت دادی، کد شما اینجوری میشه :
اسکریپت : t1
اسکریپت : t2
armin_555
02-04-2012, 20:29
ممنون. بالاخره مشکلم حل شد.:31:
خب یه سوال دگ :
من اگه بخوام یه محتویات متغیر رو نمایش بدم باید چی کار کنم؟ (مثلا تعداد تیر رو)
ممنون.
hamed_benz
02-04-2012, 21:28
GUI Text
GUI Texture
ممنون. بالاخره مشکلم حل شد.:31:
خب یه سوال دگ :
من اگه بخوام یه محتویات متغیر رو نمایش بدم باید چی کار کنم؟ (مثلا تعداد تیر رو)
ممنون.
خوب باید یه GUI تکس درست کنی و مگانش رو روی صفحه مشخص کنی بعدش مقدار Text رو برابر با متغییرت کنی .
اینجوری :
parvizamd
02-04-2012, 22:07
armin_555
05-04-2012, 16:03
سلام.
میشه یه توضیح یا آموزشی در مورد ragdoll و نحوه ی استفاده از اون تو یونیتی بدید.
ممنون.
armin_555
06-04-2012, 20:38
کارت خوب شده منتها از تکنولوژیات استفاده نمیکنی ... حتی یه بامپ ساده هم ندادی ....از دکال استفاده کن تا سنگات با هم فرق داشته باشن ....
برای پس زمینه ی جنگلت از تکستچر جنگل استفاده کن تا کم بودن درختا به چشم نیاد ....
یه لنز فلیر محیطی بزرگ هم میتونه کلی کارتو قشنگ کنه .... از bloom هم استفاده کنی خیلی رو بازی تاثیر داره ...
اینا ینی چی؟ چجوری میشه ازشون استفاده کرد؟
لطفا به سوال قبلیم هم جواب بدید. خیلی لازم دارم.
اینو میگم :
سلام.
میشه یه توضیح یا آموزشی در مورد ragdoll و نحوه ی استفاده از اون تو یونیتی بدید.
ممنون.
hamed_benz
06-04-2012, 23:49
اول از همه توکل میکنی بر خدا.
دوما میری اینجا :
سوما ، شما زمانی که اکتور ساختی و کاراکترایز کردی و ریگ کردی و کوفت و باز زهر مار ، این اکتور یه سری اجزا داره ، که تو طراحی باید برای استخون بندی رعایت بشه.
خیلی راحت اجزای اکتور رو میدی به ویزارد ، واسط زرتی میندازدش زمین مثله باقلوا ( شایدم عروسک )
چهارم : امـــــــــــــــــــــــ ــا ، شما از RagDoll استفاده نکنی خیر دنیا و آخرت رو توش داری ، چون overhead سنگینی رو CPU داره . Ragdoll واسه مرگ اصولا استفاده میشه ، شما که این همه زحمت کشیدی ، 4 تا انیمیشن فوت مبارک هم بساز. ( پیشنهاد کاملا برادرانه و فنی بود )
شب آلی متعالی
armin_555
06-04-2012, 23:53
مثلا من الان یه مدل حیوون دارم. استخوون بندی هم شده. میخوام مث آدم (ببخشید مث حیوون) راه بره. باید چی کار کنم؟
به غیر از ragdoll راه دگ ای هم هس؟!!!
ممنون.
hamed_benz
07-04-2012, 00:03
جــــــــــــــــــــــــ ـــان؟
RagDoll : شبیه سازی مانند عروسک.
یه عروسک پارچه ای رو بنداز بالا و نگیرش ، چه جوری میخوره زمین ؟ اینم واسه این کاره ، نه انیمیت کردن و راه رفتن.
اصا رگ دال کاری به این کرار نداره ، شما باید بری تو مکس یا مایا یا هرچیزی انیمیتش کنی.
armin_555
07-04-2012, 00:04
:31::31::31:
شرمنده من مبتدیم آخه!
خب فرض کنیم من رفتم تو مکس این کارو کردم حالا چطوری تو یونیتی ازش اسفاده کنم؟
ممنون.
hamed_benz
07-04-2012, 05:57
شما این کارو بکن ، بعدا من میگم. :27:
بعدش تشریف میبرین تو داکیومنت ، بحث شیرین انیمیشن Animation رو میخورین.
میتونی اینا رو هم DL کنی ، و حالشو ببری
armin_555
07-04-2012, 13:07
ممنون.
من از این لینکایی که دادید چیز زیادی نفهمیدم!! میشه خودتون توضیح بدید؟!
من الان یه مدل دارم که یه دونه هم انیمیشن بیشتر نداره چجوری میتونم از این انیمیشن استفاده کنم؟
AMIR REZAs
07-04-2012, 16:11
سلام
دوستان این Bootcamp Demo رو از کجا میشه گیر آورد؟ تو پوشه ی خود انجین نبود !!
ashkangarmsiri
07-04-2012, 16:42
آخه اون موقع ارور میده و a و b رو نمیشناسه
ashkangarmsiri
07-04-2012, 16:49
این تابع اینکار برات انجام میده- در تابع start جای 1و 2 باهم عوض میشه.
آخه با این حالت ارور میده a و b رو نمیشناسه ؟
سلام
میتونی از استس استور خود یونیتی دانلودش کنی .
parvizamd
07-04-2012, 18:07
آخه با این حالت ارور میده a و b رو نمیشناسه ؟
ببخشید a جایگزین کنید با int
b جایگزین کنید با int
شرمنده سوتی دادم :دی
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
سلام
تو پوشه document and sething
all user
unity projects
armin_555
07-04-2012, 19:57
ممنون.
من از این لینکایی که دادید چیز زیادی نفهمیدم!! میشه خودتون توضیح بدید؟!
من الان یه مدل دارم که یه دونه هم انیمیشن بیشتر نداره چجوری میتونم از این انیمیشن استفاده کنم؟
کسی جواب نمیده؟؟!!:41:
hamed_benz
07-04-2012, 21:38
این یه مثاله ساده
این Cube هم 1 انیمیشن داره ، که زمانی که کلیک کنی اجرا میشه.
اکسپورت گرفتن از محیط نرم افزاره 3D هم که بلدی.
armin_555
07-04-2012, 23:28
سلام.
نه جون من 4shared نه!!!
از 4shared نمیتونم دان کنم!
ببخشید میدونم وقت ندارید و خیلی هم زحمت کشیدید اینو آماده کردید ولی نمیتون دان کنم.
ولی به هر حال ممنون.
ashkangarmsiri
08-04-2012, 02:38
ببخشید a جایگزین کنید با int
b جایگزین کنید با int
شرمنده سوتی دادم :دی
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
تو پوشه document and sething
all user
unity projects
در این حالت هم ارور nullreferenceException رو میده .
میشه الگوریتم رو برا ی این حالت بهم بدین که می خواییم دو قطعه از عکس را مثل 1 و 2 که همون cube و cube1 هستن رو با زدن مثلا 1 و 2 روی کیبورد با هم جابجا کنیم . که الگوریتم کلیش بیاد دستم .
ممنون میشم
parvizamd
08-04-2012, 06:04
دوتا شی به cube1و cube2 ایجاد کنید بعد این اسکریپت رو اجرا کنید کار می کنه.
hamed_benz
08-04-2012, 06:07
سلام.
نه جون من 4shared نه!!!
از 4shared نمیتونم دان کنم!
ببخشید میدونم وقت ندارید و خیلی هم زحمت کشیدید اینو آماده کردید ولی نمیتون دان کنم.
ولی به هر حال ممنون.
در این حالت هم ارور nullreferenceException رو میده .
میشه الگوریتم رو برا ی این حالت بهم بدین که می خواییم دو قطعه از عکس را مثل 1 و 2 که همون cube و cube1 هستن رو با زدن مثلا 1 و 2 روی کیبورد با هم جابجا کنیم . که الگوریتم کلیش بیاد دستم .
ممنون میشم
شما مشکل از خودته ، چون تابیل دمباله کد آماده هستی، مگر نه جوابی که بنده ( و البته دوستان ) به شما دادم هم مشکله قطعه کدتو گفتم ، هم برنامشو به صورت ساده و شبه کد ( که البته کار میکنه ، زیادم شبه کد نیست ) واسط گذاشتم.
armin_555
08-04-2012, 15:57
من نمیفهمم این کد چه مشکلی داره؟؟!! ارور نمیده ولی انیمیشن رو اجرا نمیکنه!
من یه مدل دارم که هی انیمیشن به اسم Take 001 داره. ولی وقتی این کد رو بهش میدم. اجرا نمیکنه.
چی کار کنم؟
ممنون.
hamed_benz
08-04-2012, 16:12
من نمیفهمم این کد چه مشکلی داره؟؟!! ارور نمیده ولی انیمیشن رو اجرا نمیکنه!
من یه مدل دارم که هی انیمیشن به اسم Take 001 داره. ولی وقتی این کد رو بهش میدم. اجرا نمیکنه.
چی کار کنم؟
ممنون.
upload Your Project
armin_555
08-04-2012, 18:15
نمیشه آخه حجمش زیاده!:19:
hamed_benz
08-04-2012, 19:36
وای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
یه پروژه جدید ایجاد کن ، فقط همین آبجکته و کد رو قرار بده و آپلود کن.
اگر هم نمیتونی ، دیگه حداقل از بنده انتظار نداشته باشید جواب این مدل سوال ها رو بدم.
armin_555
08-04-2012, 21:19
حالا چه عصبانی!!!:41:
بفرمایید آپلود کردم.
اینم لینک :
ممنون که وقت میذارید.
hamed_benz
08-04-2012, 22:56
عزیزم چون سوالی که شما پرسیدی 6000000000 جواب داره ، حالا من از کجا بدونم مشکل شما چیه؟
مثلا تو همین فایلی که آپ کردی ، خوب من تا کی باید میشستم و فکر میکردم که تش بفهمم اصلا آبجکت شما انیمت نداره ؟
شما خودت FBX که گرفتی رو با مکس یا مایا باز کن ، انیمیت داشت حتما یه خبری به من بده.
تو FBX Exporter تیک Animation رو چک کن که فعال باشه.
داش های گل می خوام منو راهنمایی کنید . من چطور باید کامو با یونیتی شروع کنم ؟ از برنامه نویسی یا ...
راستی اموزش های داش پرویز رو دان کردم
armin_555
15-04-2012, 20:54
به نظر من از آموزش های 3dbuzz شروع کن.
اول ادیتور بعد هم برنامه نویسی رو یاد بگیر.
وقتی ادیتور رو کامل یاد گرفتی بعد برو از تو هلپش برنامه نویسی رو یاد بگیر.
آموزش های پرویز هم خیلی بدرد بخورن.
hamed_benz
16-04-2012, 05:59
داش های گل می خوام منو راهنمایی کنید . من چطور باید کامو با یونیتی شروع کنم ؟ از برنامه نویسی یا ...
راستی اموزش های داش پرویز رو دان کردم
اول هیچ چیز رو یاد نگیر ، جسته گریجته کار کردن سود چندانی نداره.
یه پروژه کوچولو واسه خودت تعری کن ، بعد بگرد تا بتونی تیکه تیکه آمادش کنی.
یه سری فایل PDF تو سایت پرشین دیزاینر هست ، که آموزش فوق العاده ای واسه اول شخصه.
تو همین تاپیک ، چند صفحع قبل بگردی ، هم فایلاش هست و هم Asset هایی که نیاز داری برای ساختش.
اینو دیده بودین:
Bootcamp با دایرکت اکس 9:
Bootcamp DX 11:
یکم Shadow Casting توی درختا بهتر شده ولی نتونستن خوب DX11 رو پیاده کنن,در ضمن تو حالت عادی DX11 سریع تر و با فریم ریت بالاتری نسبت به DX9 اجرا میشه(حالتی که کیفیت با DX9 فرقی نکنه)ولی به گفته خودشون DX11شون فریم کمتری داده و بهینه نیست :41:
داره DX11.1 میاد و Nvidia و Epic با هم Show گذاشتن (بیرون پخش نشده ولی کسایی که تو Show حضور داشتن گفتن)همه فکشون افتاده به زور از رو زمین جمع کردن. :31: حالا به این یونیتی تازه دارن DX11 اضافه میکنن اونم به زور :13:
با سلام خواستم کد نویسی کنم این ارور رو داد ؟
parvizamd
21-04-2012, 20:51
چیزی که توش مشخص نیست که!
armin_555
21-04-2012, 21:03
OK رو بزن به کدنویسی ادامه بده! منم چند بار این مشکل واسم پیش اومد.:46:
البته خودمم تازه واردم ولی چند بار این کارو کردم جواب داد.
با سلام داش های گل من تصمیم گرفتم یه بازی مثل بالانس درست کنم با ایده های جدید . یه اموزش گرفتم اینارو توش گفته ولی نمیدونم چرا ارور میده خب دوستان من تازه کارم میشه این کد ها رو برام شرح دهید .ممنون راستی اون خط ها ارور میده که مشخص کردم
parvizamd
24-04-2012, 20:35
اینکه آموزش طراحان پارسیه...:دی
جای همه اینها اینو بنویس:
داش دمت گرم درست شد .داش میشه دربراه این کد ها یکم توضیح بدی ممنون . خط اول و دوم رو میفهمم :31:
خط 5 رو کلا هنگ میکنم :31: مثلا :
این Vector 3 یعنی چی ؟
Vertical
Horizontal
Input.GetAxis
داش خلاصه بگو این کد چیرو مشخص میکنه ممنون
lord arthas
24-04-2012, 23:00
دستگاه مختصات دکارتی خوندی؟ فقط X و Y داره اون Vector2 هست یعنی توانایی هاش تو X و Y خلاصه میشه ولی Vector3 از 3 تا Vector شامل X , Y , Z تشکیل شده که قابلیت برگرداندن مختصات تو بعد هم میده :31: خلاصه اینکه برای کارهای 3D مثله تغیر موقعیت یک ابجکت تو بازی از Vector3 , و برای تغییر موقعیت یک شی 2D مثله GUI از Vector2 استفاده میشه
Vertical = عمودی
Horizontal = افقی
Input.GetAxis = برای گرفتن ورودی استفاده میشه
( منم تازه کارم اگه جایی از حرفام اشتباه بود اساتید تذکر بدن :31: )
میشه یکی این کد رو کامل توضیح بده .
rigidbody.AddForce(Vector3(Input.GetAxis("Horizontal"),0,Input.GetAxis("Vertical"))*SPEED
hamed_benz
26-04-2012, 23:53
ها ها ها
2 تا مشکل ، یه نکته
1- آخر دستور ; فراموش نشود ( 10 بار تکلیف امشب از این جمله شما بنویس )
2- همون تعداد که پرانتز باز میکنی ، سعی کن همونقدر هم ببندی ( یه پرانتز کم بستی )
نکته : کاره مکروهیه ضرب Float یا Int با Vector3
parvizamd
27-04-2012, 07:03
ها ها ها
2 تا مشکل ، یه نکته
1- آخر دستور ; فراموش نشود ( 10 بار تکلیف امشب از این جمله شما بنویس )
2- همون تعداد که پرانتز باز میکنی ، سعی کن همونقدر هم ببندی ( یه پرانتز کم بستی )
نکته : کاره مکروهیه ضرب Float یا Int با Vector3
حمید جان اگه منظورت من بود :
1.من تو اینجا کد زدم پرانتز کم و زیاد زیاد مشخص نیست ضرب بردار اصلا نادرست نیست...
خودت میدونی Vector3*3
باعث میشه هر بعد بردار ضرب ساده بشه. کابرد زیاد هم داره برای برای مثال برای میل بردار به صفر میشه از این دستور استفاده کرد.
SpeedVec*=0.09
اگرچه هیچ وقت صفر نخواهد شد.
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
داش دمت گرم درست شد .داش میشه دربراه این کد ها یکم توضیح بدی ممنون . خط اول و دوم رو میفهمم :31:
خط 5 رو کلا هنگ میکنم :31: مثلا :
این Vector 3 یعنی چی ؟
Vertical
Horizontal
Input.GetAxis
داش خلاصه بگو این کد چیرو مشخص میکنه ممنون
خواهش می کنم.
خوب Input.GetAxis یک مقدار عددی از Axis درخواستی (برای دیدن Axis به )
Edit>Project Sething >Input
برو.
Vector3 که یک ساختار هست که 3 مولفه از نوع float (اعشاری) داره به نام x و y وz
(نکته y در اینجا ارتفاع هست )در خیلی از موتور z هست.
anti-military
27-04-2012, 21:16
یه سوال برام پیش اومده . الان کلیک راست موس تو یونیتی با fire 2 نام گذاری شده . یعنی کلیک راست رو فشار میدی fire2 اسمشه
اما در مورد آنکلیک چی ؟ یعنی وقتی کلیک راست موس رو فشار دادی . موقع برداشتن هم بالاخره یه اتفاقی می افته دیگه ؟
چقدر بد توضیح دادم :18:
صبر کنید دوباره بگم
کلیک راست موس رو فشار میدیم و رخداد fire2 تو یونیتی رخ میده
حالا میخواهیم دستمون رو از رو کلیک راست موس برداریم ( این رخداد با چه اسمی تو یونیتی نام گذاری شده ؟ )
armin_555
27-04-2012, 22:48
حمید جان اگه منظورت من بود :
1.من تو اینجا کد زدم پرانتز کم و زیاد زیاد مشخص نیست ضرب بردار اصلا نادرست نیست...
خودت میدونی Vector3*3
باعث میشه هر بعد بردار ضرب ساده بشه. کابرد زیاد هم داره برای برای مثال برای میل بردار به صفر میشه از این دستور استفاده کرد.
SpeedVec*=0.09
اگرچه هیچ وقت صفر نخواهد شد.
پرویز جان فک نکنم منظور آقا حامد با شما یود (منظورشون با شما نبود!!!)
یه سوال برام پیش اومده . الان کلیک راست موس تو یونیتی با fire 2 نام گذاری شده . یعنی کلیک راست رو فشار میدی fire2 اسمشه
اما در مورد آنکلیک چی ؟ یعنی وقتی کلیک راست موس رو فشار دادی . موقع برداشتن هم بالاخره یه اتفاقی می افته دیگه ؟
چقدر بد توضیح دادم :18:
صبر کنید دوباره بگم
کلیک راست موس رو فشار میدیم و رخداد fire2 تو یونیتی رخ میده
حالا میخواهیم دستمون رو از رو کلیک راست موس برداریم ( این رخداد با چه اسمی تو یونیتی نام گذاری شده ؟ )
فک کنم این باشه :
anti-military
28-04-2012, 20:02
اسکریپت یه مسلسل رو نوشتم اندازه یه مینی گیم کد داره
اسلحه واقعا منحصر به فردی داره میشه و سیستم خیلی پیچیده ای داره و مثل واقعیته
اول اینکه تو هر شلیک که 3 تا گلوله رو به هدف شلیک میکنه هر کدومش ممکنه یه یه نقطه خاصی برخورد کنه ( یعنی همش به یه نقطه برخورد نمیکنه )
تو شلیک دوم بازم به صورت راندوم ممکنه 3 تا گلوله کج و کوله حرکت کنن ( البته این اختلاف زیاد نیست اما خوب قانون اسلحه های واقعی رو داره )
برای این حالت راندوم از قانون دایس استفاده کردم که تو 6 تا حالت ممکنه رو به صورت راندوم انتخاب میکنه و نسبت به اون
گلوله های اسلحه پارامترهاشون تغییر میکنه و خیلی کم پیش میاد 2 تا گلوله دقیقا به یه نقطه برخورد کنه . اکثرا با 3-4 سانت اختلاف به هدف میخورن ( البته تو فاصله نزدیک این اختلاف اصلا به چشم نمیاد )
اگه بازم وقت گیر بیارم میخوام یه سری کد بزارم روش مخصوص گیر کردن پوکه گلوله که تو اسلحه های واقعی خیلی این اتفاق می افته و تو بازی فارکرای 2 هم بود
به این صورت که با هربار شلیک از بین 200 تا انتخاب راندوم مثلا اگه شانسی رو 45 بیاد این اتفاق بیوفته و اسلحه خراب بشه !
anti-military
30-04-2012, 07:17
اسکریپت داغ شدن اسلحه هم اضافه شد. فکر نمیکردم انقدر وقت گیر باشه اما خوب بالاخره به اون نتیجه ای میخواستم رسیدم
به این صورت که اگه به صورت رگباری و پشت سر هم شلیک کنید اسلحه داغ میکنه
البته به این صورت نیست که هر بار شلیک کنید یه پارامتر خاصی بالا بره و اسلحه داغ کنه
واسه اینکه خیلی ساده نشه کلی وقت گذاشتم و یه سیستم پیاده کردم که تو شلیک های رگباری ممکنه یهو درجه
دمای اسلحه بالا بره و داغ کنه
اما قانون پایداری نداره ممکنه یه بار که دمای اسلحه رو 20% هست به صورت رگباری 6 ثانیه شلیک کنید و اسلحه دماش خیلی بالا نره اما ممکنه یه بار اسلحه دماش رو 10% باشه و با 3-4 ثانیه یهو داغ کنه
البته چند ثانیه اگه صبر کنید و رگباری شلیک نکنید خنک میشه
چیزهایی که تو آینده قراره اضافه بشه
1- حرکت کردن سر اسلحه به سمت چپ و راست و سخت شدن تیر اندازی در صورتی که درجه حرارت بالاتر از 70% بره
2- گیر کردن پوکه در صورتی که درجه حرارت به 100% برسه
parvizamd
30-04-2012, 08:03
دوستان من برای آندروید خروجی گرفتم روی شبیه ساز خیلی خیلی کنده .کسی نمی دونه مشکل از کجاست.
بعد کسی نمی دونه چطوری باید فایل apk مستقیم رو اجرا کرد روی شبیه ساز.
دوستان من برای آندروید خروجی گرفتم روی شبیه ساز خیلی خیلی کنده .کسی نمی دونه مشکل از کجاست.
بعد کسی نمی دونه چطوری باید فایل apk مستقیم رو اجرا کرد روی شبیه ساز.
سلام منم همین مشکل رو دارم . اول بگو چجوری خروجی گفتی ؟ لینک دانلود SDK رو به منم بده .
parvizamd
30-04-2012, 11:57
موقع کامپیل به android هم باید java.exe رو بنندی...
armin_555
30-04-2012, 12:44
اسکریپت داغ شدن اسلحه هم اضافه شد. فکر نمیکردم انقدر وقت گیر باشه اما خوب بالاخره به اون نتیجه ای میخواستم رسیدم
به این صورت که اگه به صورت رگباری و پشت سر هم شلیک کنید اسلحه داغ میکنه
البته به این صورت نیست که هر بار شلیک کنید یه پارامتر خاصی بالا بره و اسلحه داغ کنه
واسه اینکه خیلی ساده نشه کلی وقت گذاشتم و یه سیستم پیاده کردم که تو شلیک های رگباری ممکنه یهو درجه
دمای اسلحه بالا بره و داغ کنه
اما قانون پایداری نداره ممکنه یه بار که دمای اسلحه رو 20% هست به صورت رگباری 6 ثانیه شلیک کنید و اسلحه دماش خیلی بالا نره اما ممکنه یه بار اسلحه دماش رو 10% باشه و با 3-4 ثانیه یهو داغ کنه
البته چند ثانیه اگه صبر کنید و رگباری شلیک نکنید خنک میشه
چیزهایی که تو آینده قراره اضافه بشه
1- حرکت کردن سر اسلحه به سمت چپ و راست و سخت شدن تیر اندازی در صورتی که درجه حرارت بالاتر از 70% بره
2- گیر کردن پوکه در صورتی که درجه حرارت به 100% برسه
خب شما چرا واسه بازیت تاپیک نمیزنی؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.