PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

saeed_cpu_full
02-10-2010, 19:08
من که همیشه فن یونیتی بودم واقعا از این نسخه نا امید شدم... قطعا برای پروژه های کوچیک و بازیساز های مستقل که بازی هاشون رو روی Xbox Live یا شبکه های دیگه منتشر میکنن بهترین انجین یونیتی هست ولی برای پروژه های بزرگ اصلا خوب نیست. خیلی بده یه انجین Lens Flare داشته باشه و ساخت Lens Flare توی اون محدود بشه به ادیت یه سری تکسچر !! یا مثلا برای ساخت شیدر ها کلی کد نویسی یاد بگیری یا ادیتور های گرون بخری یا برای ترکیب چند صدای ساده از برنامه های دیگه استفاده کنی و یا ساخت لول توی یونیتی اینقدر سخت باشه که حرفه ای های یونیتی ترجیح بذن این کار رو با نرم افزار های سه بعدی مثل Modo انجام بدن و ... کاش یونیتی ادیتور های فوق العاده ی UDK رو داشت ...یا اینکه UDK انعطاف برنامه نویسی یونیتی رو داشت ! در کل الان میفهمم چرا با این انجین پروژه های خیلی سنگین و خیلی حرفه ای ساخته نمیشه.

AMIR REZAs
02-10-2010, 20:11
من که همیشه فن یونیتی بودم واقعا از این نسخه نا امید شدم... قطعا برای پروژه های کوچیک و بازیساز های مستقل که بازی هاشون رو روی Xbox Live یا شبکه های دیگه منتشر میکنن بهترین انجین یونیتی هست ولی برای پروژه های بزرگ اصلا خوب نیست. خیلی بده یه انجین Lens Flare داشته باشه و ساخت Lens Flare توی اون محدود بشه به ادیت یه سری تکسچر !! یا مثلا برای ساخت شیدر ها کلی کد نویسی یاد بگیری یا ادیتور های گرون بخری یا برای ترکیب چند صدای ساده از برنامه های دیگه استفاده کنی و یا ساخت لول توی یونیتی اینقدر سخت باشه که حرفه ای های یونیتی ترجیح بذن این کار رو با نرم افزار های سه بعدی مثل Modo انجام بدن و ... کاش یونیتی ادیتور های فوق العاده ی UDK رو داشت ...یا اینکه UDK انعطاف برنامه نویسی یونیتی رو داشت ! در کل الان میفهمم چرا با این انجین پروژه های خیلی سنگین و خیلی حرفه ای ساخته نمیشه.
کاش همه قبل از اینکه زمان رو از دست بدن ، مثل شما نظرشون بر می گشت:31:

saeed_cpu_full
02-10-2010, 20:46
کاش همه قبل از اینکه زمان رو از دست بدن ، مثل شما نظرشون بر می گشت:31:

من زمان رو از دست ندادم ... خیلی هم ازش استفاده کردم. هنوز هم دارم با یونیتی کار میکنم ولی دیگه باهاش فول گیم نمیسازم.

Prince_ of _Persia
02-10-2010, 22:46

سعید جان معلوم خیلی از یونیتی نا امید شدیا. اون پروژ ه های مستقلی که می گی رو xboxlive پخش می شه اگه بخش arcade منظورت باشه که بازیهای خوب هست بودجه بالغ بر 500 هزار دلار یا 500 میلیون دارند و بودجه اش بیشتر از پروژه گرشاسپه. به همین آسونی ها هم بازی کسی رو xbox live نمی ذارند . بعد از اینکه ساخت بازی توسط کارشناساشون تایید شده برات مدیر تولید تایید می کنند که کارش اینه اهداف شما رو تایین کنه و بر بازی نظارت کنه و اونو به کیفیت لازم برسونه.

در واقع می خوام بگم که xbox live جاه طلبانه ترین جایی که ما بازیساز ها بتونیم براش بازی بسازیم. در ضمن ما هم بازی ساز مستقل ایم دیگه نه . حتی تا زیر 10 نفر که تمامی شرکت بازی سازی ما نهایت همین حدود هستند یک تیم بازی سازی کوچک حساب می شه که تو دنیا فقط بازیهای arcade می سازند.

اخرش هم بازیهای xbox live فروشی چند میلیاردی خواهند داشت . چندین برابر بهترین بازی ایران . پس ما باید به فکر بازیهای کوچک و آرکید با استانداردهای جهانی باشیم نه بازیهای بزرگ به درد نخور با فروش فقط داخل ایران. و یونیتی تمامی قابلیت ها مورد نیاز ما رو برای این امر دارد و مخصوصا لایسنسش که لازم نیست 25% بدی یا یکسری محدودیت های دیگه .

مشکل اینه که ما تو ایران یک شبه می خواهیم ره صد ساله رو بریم. اگه مثل هند از بازیهای موبایل شروع کرده بودیم وضع بازیسازی تو ایران خیلی بهتر از الان بود.

saeed_cpu_full
02-10-2010, 23:12
سعید جان معلوم خیلی از یونیتی نا امید شدیا. اون پروژ ه های مستقلی که می گی رو xboxlive پخش می شه اگه بخش arcade منظورت باشه که بازیهای خوب هست بودجه بالغ بر 500 هزار دلار یا 500 میلیون دارند و بودجه اش بیشتر از پروژه گرشاسپه. به همین آسونی ها هم بازی کسی رو xbox live نمی ذارند . بعد از اینکه ساخت بازی توسط کارشناساشون تایید شده برات مدیر تولید تایید می کنند که کارش اینه اهداف شما رو تایین کنه و بر بازی نظارت کنه و اونو به کیفیت لازم برسونه.

در واقع می خوام بگم که xbox live جاه طلبانه ترین جایی که ما بازیساز ها بتونیم براش بازی بسازیم. در ضمن ما هم بازی ساز مستقل ایم دیگه نه . حتی تا زیر 10 نفر که تمامی شرکت بازی سازی ما نهایت همین حدود هستند یک تیم بازی سازی کوچک حساب می شه که تو دنیا فقط بازیهای arcade می سازند.

اخرش هم بازیهای xbox live فروشی چند میلیاردی خواهند داشت . چندین برابر بهترین بازی ایران . پس ما باید به فکر بازیهای کوچک و آرکید با استانداردهای جهانی باشیم نه بازیهای بزرگ به درد نخور با فروش فقط داخل ایران. و یونیتی تمامی قابلیت ها مورد نیاز ما رو برای این امر دارد و مخصوصا لایسنسش که لازم نیست 25% بدی یا یکسری محدودیت های دیگه .

مشکل اینه که ما تو ایران یک شبه می خواهیم ره صد ساله رو بریم. اگه مثل هند از بازیهای موبایل شروع کرده بودیم وضع بازیسازی تو ایران خیلی بهتر از الان بود.

قبول داری که توی ساخت بازی آرکید و کسب در آمد از اون هم نمیشه یه نظر قطعی داد ؟ توی کشور های خارجی که طرف n تومن خرج یه فول گیم میکنه و گیمر حرفه ای هم هست دیگه براش 6 یا 20 دلار پولی نیست که نخواد اون رو برای یه بازی ساده با گیم پلی خوب خرج کنه. ولی توی ایران : طرف میره بهترین بازی روز رو میخره 3 تومن کلی هم زورش میاد بعدش وقتی ببینه مثلا یه بازی آرکید ایرانی ساخته شده که باید هزار تومن بابتش پول بدی 120 % میگه من این بازی هارو دانلود هم نمیکنم چه برسه به اینکه بخرم ! توی خارج یه بازی ساز مستقل بازی آرکید خودش رو توی شبکه ی اجتماعی کشور خودش میزاره برای فروش و اگر بازی داغونی هم باشه باز استقبال میشه و اون شخص کم کم میرسه به مرحله هایی مثل Xbox Live و PSN ولی توی ایران باید از پله ی اول یه دفعه بپریم پله ی دهم چون بین این دو پله دیگه پله ای وجود نداره ! حالا پریدنش نیاز به تمرین داره ! اگه پریدی که خوش به حالت !! اگه نه میفتی طبقه ی پایین و دلسرد میشی ! یه راه دیگه هم داری. یه خورده وقت بزاری یه فول گیم بسازی و منتشرش کنی که حداقل 4 نفر پیدا بشن بخرن ... در کل با توجه به چندین ماه کار کردن و ساخت پروژه های مختلف با یونیتی و دیدن کلی آموزش به این نتیجه رسیدم که این انجین برای فول گیم مناسب نیست. حالا اگه کسی شک داره بیاد خودش مثل من امتحان کنه.

parvizamd
03-10-2010, 05:58
سعید جان خودت ناراحت نکن منم 5 ماه وقت ام روی موتور بی خودی مثل گیم استدیو گذاشتم !

Mostafa 3D
03-10-2010, 08:33
یعنی اینطوری که شما ها دارید صحبت میکنید ما باید بریم سراغ UDK ?

pezhmax
03-10-2010, 13:03
یعنی اینطوری که شما ها دارید صحبت میکنید ما باید بریم سراغ UDK ?

Unity کاربردهای خودشو داره ولی اصلا قابل مقایسه با UDK نیست. حتی اگه یه سری از کارا تو یونیتی ساده تر هم باشه ولی UDK شما رو مجبور به برخورد با مفاهیمی میکنه که تو صنعت بازیسازی لازمه راجع بهشون اطلاعات داشته باشین.

فرقش مثل تفاوت بین ساخت یه کارکتر تو Poser و Maya است.

حتما UDK رو یاد بگیرین.

AMIR REZAs
03-10-2010, 13:19

سلام
شما درست میگی به عنوان یک بازی ساز مستقل ، یونیتی الان بهترین موتور هست ولی اگر کسی بخواد ، از مستقل بودن جدا بشه و عضوی از یه گروه بازی سازی باشه دیگه یونیتی بدردش نمیخوره ، یو دی کی بهترین انجین میشه...و انجینهای بزرگ دیگه( که البته فعلا یو دی کی فقط رایگانه!)

Prince_ of _Persia
03-10-2010, 13:22
قبول داری که توی ساخت بازی آرکید و کسب در آمد از اون هم نمیشه یه نظر قطعی داد ؟ توی کشور های خارجی که طرف n تومن خرج یه فول گیم میکنه و گیمر حرفه ای هم هست دیگه براش 6 یا 20 دلار پولی نیست که نخواد اون رو برای یه بازی ساده با گیم پلی خوب خرج کنه. ولی توی ایران : طرف میره بهترین بازی روز رو میخره 3 تومن کلی هم زورش میاد بعدش وقتی ببینه مثلا یه بازی آرکید ایرانی ساخته شده که باید هزار تومن بابتش پول بدی 120 % میگه من این بازی هارو دانلود هم نمیکنم چه برسه به اینکه بخرم ! توی خارج یه بازی ساز مستقل بازی آرکید خودش رو توی شبکه ی اجتماعی کشور خودش میزاره برای فروش و اگر بازی داغونی هم باشه باز استقبال میشه و اون شخص کم کم میرسه به مرحله هایی مثل Xbox Live و PSN ولی توی ایران باید از پله ی اول یه دفعه بپریم پله ی دهم چون بین این دو پله دیگه پله ای وجود نداره ! حالا پریدنش نیاز به تمرین داره ! اگه پریدی که خوش به حالت !! اگه نه میفتی طبقه ی پایین و دلسرد میشی ! یه راه دیگه هم داری. یه خورده وقت بزاری یه فول گیم بسازی و منتشرش کنی که حداقل 4 نفر پیدا بشن بخرن ... در کل با توجه به چندین ماه کار کردن و ساخت پروژه های مختلف با یونیتی و دیدن کلی آموزش به این نتیجه رسیدم که این انجین برای فول گیم مناسب نیست. حالا اگه کسی شک داره بیاد خودش مثل من امتحان کنه.

سعید جان دل پری داری ها . درکت می کنم منم مثل خودت دلم پره.
ایران رو بی خیالش بازیهای بزرگ هم توش فروش نمی رن :13: . بخش xbox live پله دهمی نیست . جز پله های وسطه . اگه به live وصل شی می بینی که بازیهایی داغون تو بخش indie گذاشته شده مثلا یک بازی هست که کاراکتر با تیر و کمان و دو بعدی که کاراکتر از کاراکتر سرزمین رویا هم کم جزییات تره! این جور بازیها رو با 80 پوینت مایکروسافت تو شبکه لایو می شه خرید.
تازه سایت های bigfishgame و امثالهم هستند که استانداردهای ساده ای برای بازی دارند.
قبل از اون هم بازی سازهای مستقل دنیا یک سایت کوچک برای بازیشون درست می کنند و تو همون بازی را برای فروش می گذارند.
زیاد سخت نگیر سعید جان

یه چیز دیگه که الان تو پستت دیدم نمی دون مشکلت با ساخت لول تو یونیتی چیه ؟ کنترل و ابزارهای جابجایی و چرخش و بزرگنمایی دقیقا به همون استانداردی هست که توی مایا هست . یعنی من چه تو مایا و چه تو یونیتی لولم رو بچینم به یک سرعت و دقت کار انجام می شه.

parvizamd
03-10-2010, 14:11
سعید جان یونتی موتور بد نیست در حد خودش هم خوبه .شما نباید از موتور دلسرد بشی گیم استدیو حتی در برخی از قسمت از یونتی رایگان کمتره ولی چیز های جالبی باهاش ساخته اند . نباید آدم انتظار داشته باشه یک full game تنهایی بسازه این حقیقتی تلخی هست که متاسافانه بازی fps -tps-Open world - استراژیک و ... میان تو چشم نه بازی های مینی بااینکه واقعا بعضی بازی های مینی از full game ها سرگرم کننده تر اند

saeed_cpu_full
03-10-2010, 15:56
دوستان من نگفتم یونیتی بده ... نگفتم یونیتی بدرد نمیخوره ... نگفتم که برید سراغ UDK ! به این نکته ها توجه داشته باشید !

سلام
شما درست میگی به عنوان یک بازی ساز مستقل ، یونیتی الان بهترین موتور هست ولی اگر کسی بخواد ، از مستقل بودن جدا بشه و عضوی از یه گروه بازی سازی باشه دیگه یونیتی بدردش نمیخوره ، یو دی کی بهترین انجین میشه...و انجینهای بزرگ دیگه( که البته فعلا یو دی کی فقط رایگانه!)

شما یه گروه توی ایران پیدا کن که مثل استاندارد جهانی حقوق بده ! همشون میگن که وقتی بازی منتشر شد سودش رو قسمت میکنیم که البته ساخت بازی توی این موارد به احتمال 99.99 % کنسل میشه ! کم پیدا میشه گروه هایی مثل گروه گرشاسپ ... تازه اونا کلی استاد و بازیساز حرفه ای دارن که اصلا کسانی مثل ما به چشمشون هم نمیاد ! در مورد فول گیم هم اگه یه تیم قوی برنامه نویسی داشته باشید به جز بخش گرافیک بقیه ی بخش ها جالب تر از کاری در میاد که توی UDK هست و راحت تر از UDK میتونید ایده هاتون رو عملی کنید

سعید جان یونتی موتور بد نیست در حد خودش هم خوبه .شما نباید از موتور دلسرد بشی گیم استدیو حتی در برخی از قسمت از یونتی رایگان کمتره ولی چیز های جالبی باهاش ساخته اند . نباید آدم انتظار داشته باشه یک full game تنهایی بسازه این حقیقتی تلخی هست که متاسافانه بازی fps -tps-Open world - استراژیک و ... میان تو چشم نه بازی های مینی بااینکه واقعا بعضی بازی های مینی از full game ها سرگرم کننده تر اند
من نگفتم انجین بدیه ... آقا خودم کلی بازی آرکید با یونیتی ساختم ( البته برای تمرین بوده همش ) خیلی هم انعطاف پذیره ولی میگم اگه کسی میخواد فول گیم بسازه که تیم هم نداره و مستقل هم هست اصلا سراغش نره

یه چیز دیگه که الان تو پستت دیدم نمی دون مشکلت با ساخت لول تو یونیتی چیه ؟ کنترل و ابزارهای جابجایی و چرخش و بزرگنمایی دقیقا به همون استانداردی هست که توی مایا هست . یعنی من چه تو مایا و چه تو یونیتی لولم رو بچینم به یک سرعت و دقت کار انجام می شه.

سر همین بازی The Secret پیر شدم ! UV یه مشکلی هست توی یونیتی که متأسفانه هنوز هم وجود داره. یعنی توی یونیتی میشه راحت ورتکس هارو کنترل کرد یا Edge هارو تغییر داد ؟ بعدش من یه سیلندر میزارم توی بازی کلی Tri داره هنوز یه گزینه نزاشتن تعداد Tri هارو کم کنیم !

Prince_ of _Persia
07-10-2010, 10:10
خوب یکسری از بر و بچ یونیتی . مدل های بازی کرایسیس رو تو یونیتی اوردن تا تفاوت گرافیکی کرای انجین رو با یونیتی مقایسه کنند.
البته این عکسها ماله نسخه 2.6 هست
اینهم آدرس وب پلیرش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_cpu_full
07-10-2010, 15:47
در مورد پست بالا : از بامپ معمولی هم برای متریال ها استفاده نشده ! چه برسه به شیدر های دیگه
به همین خاطر اصلا عکس های بالا ملاکی برای نشان دادن قدرت یونیتی 2.6 به حساب نمیان

parvizamd
07-10-2010, 16:40
این عکس های شما گذاشتید پرنس جان میتونم بگم که island خود یونتی که از این خیلی قشنگتره

Prince_ of _Persia
07-10-2010, 17:17
این عکس های شما گذاشتید پرنس جان میتونم بگم که island خود یونتی که از این خیلی قشنگتره
نه عزیز کجا پروژه یونیتی از این قشنگ تره برو یکبار دیگه بادقت ببین. دیگه داری کم لطفی می کنی.

قبول دارم سعید جان . عجیبه حتی از یک بامپ هم استفاده نکردند . post prosses که دیگر بماند. ولی باز هم با تکسچرها و مدلینگ قوی کریسیس صحنه جالبی در اومده
راستی فایل اجراییش هم که گذاشتم ببینید نظروتون عوض می شه.

AMIR REZAs
07-10-2010, 19:43
به نظر جالب میاد ، تنها چیزی که کم داره واسه یه فضای طبیعی کامل یه کم مه بیشتر با سیستم ذره ای قوی تره...

saeed_cpu_full
07-10-2010, 20:18
به نظر جالب میاد ، تنها چیزی که کم داره واسه یه فضای طبیعی کامل یه کم مه بیشتر با سیستم ذره ای قوی تره...

اونی که من توی نسخه ی وب دارم میبینم اصلا پارتیکل نداشت ! حالا نمیدونم منظورت از سیستم ذره ای قوی تر چیه !

Mostafa 3D
08-10-2010, 15:51
کرک یونیتی 3 اومده یا نه هنوز ؟

Mostafa 3D
10-10-2010, 18:37
خبری از کرک نیست ؟؟؟
یونیتی که من نصب کردم سایه نداره یعنی بصورت 30 روزه لایسنسنش کردم ولی سایه نداره مشکل از چیه
کرکش بیاد حله ؟

miladigs
11-10-2010, 00:03
اشتباه می کتی برادر.سایه داره!

Mostafa 3D
11-10-2010, 11:46
نه برای من که نداره

iload
14-10-2010, 03:32
سلام

گفتم جالب شما هم ببینید :

tovamohammad
14-10-2010, 04:47
سلام

گفتم جالب شما هم ببینید :

سلام

جالبیش که جالبه. ولی فکر نمی کنم قابل استفاده باشه براتون:

You will need to purchase a license to FaceFX Studio Professional or a FaceFX Studio plugin first. Then just request the unity integration files

You can't use the no-save evaluation with Unity because it doesn't allow you to save XML files

If you are using a FaceFX plugin, you won't be able to Publish your actor, so your Face Graph can't have any links. You can use FaceFX Studio Free to load your .facefx file saved from the plugin and convert it into XML

که خب مهمتریش اولیش هست.

فعلا.:8:

parvizamd
17-10-2010, 20:50
سلام من تو import کردن فایل maya مشکل دارم وقتی انیمشن پخش می شه شی میره نا کجا آباد اعصاب خورد کرده

pezhmax
18-10-2010, 09:22
سلام من تو import کردن فایل maya مشکل دارم وقتی انیمشن پخش می شه شی میره نا کجا آباد اعصاب خورد کرده

یه کم بیشتر توضیح بده. تنظیم واحدهات مشکل نداره؟
سعی کن برای اشیایی که انیمیشن دارن از scale factor تو FBXimporter استفاده نکنی.
تو یونیتی هر واحد معادل 1 متر هستش. اگرچه تو راهنما میگه با scale factor میشه تبدیل واحد انجام داد ولی تو موتور فیزیک و انیمیشن مشکل ایجاد میکنه.

3Dmajid
18-10-2010, 15:01

آبجکتت رو زیر مجموعه ی یه GameObject خالی کن حل میشه.
یعنی یه GameObject خالی درست کن بعد آبجکت مورد نظرت رو زیر مجموعه ی این GameObject کن.
اگرم خواستی Position یا Rotation یا Scale ش رو تغییر بدی باید همین صفات رو روی GameObject خالی که ساختی تغییر بدی :10:

parvizamd
20-10-2010, 06:49
ممنون دوستان. مشکل حل شد مشکل این بود ممنون من هم کاری آقا مجید گفتم انجام دادم و مشکل حل شد.راستی این ANIMATION BLENDING چیه هست؟ همون POINT LEVEL ANIMTION تو CINMEA4D هست؟

Mostafa 3D
29-10-2010, 19:48
آقایون خبری از کرک درست و حسابی برای یونیتی 3 نشده ؟
یه Loader براش ساختن ولی به درد نمیخوره
کرکش نیست ؟

bastakboys
01-11-2010, 09:09
آقایون خبری از کرک درست و حسابی برای یونیتی 3 نشده ؟
یه Loader براش ساختن ولی به درد نمیخوره
کرکش نیست ؟

کرکش نیومد؟

parvizamd
05-11-2010, 08:47
آقا من با سیستم فیزیک ماشین مشکل دارم ماشین الکی چپ می کنه! لطفا کمک کنید

ho0rezam
05-11-2010, 14:44
سلام...امروز unity 3 رو دانلود کردم...تویه همون 1 ساعته اول مشکل واسم پیش اومد

این ارور رو میده وقتی play رو میزنم
all compiler errors have to be fixed before you can enter playmode
کسی میدونه چجوری باید حلش کنم؟ یه جا خوندم که میگفت باید فایل هایه .jas رو پاک کنی...اما من که پیدا نکردم

این رو هم اضافه کنم که اگه یه پروژه دیگه بسازم ، این مشکل رو نداره!!!

pezhmax
05-11-2010, 19:00
کرک با پدر مادر واسه unity 3.0 نیومده هنوز؟

miladigs
05-11-2010, 22:49
سلام...امروز unity 3 رو دانلود کردم...تویه همون 1 ساعته اول مشکل واسم پیش اومد

این ارور رو میده وقتی play رو میزنم
all compiler errors have to be fixed before you can enter playmode
کسی میدونه چجوری باید حلش کنم؟ یه جا خوندم که میگفت باید فایل هایه .jas رو پاک کنی...اما من که پیدا نکردم

این رو هم اضافه کنم که اگه یه پروژه دیگه بسازم ، این مشکل رو نداره!!!

این یعنی این که یک جای کارت مشکل داره!احتمالا نوی اسکریپ ها نا همخوانی وجود داره!وقتی حلش کنی درست میشه.

اگه پروژه جدید بسازی هم مشکلی نداره.

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

کرک با پدر مادر واسه unity 3.0 نیومده هنوز؟

یه Loader واسش اومده نمیدونم جواب میده یا نه!فکر کنم بتونی توی سایت RL-Team.net بتونی پیداش کنی.مطمین نیستم.

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

آقا من با سیستم فیزیک ماشین مشکل دارم ماشین الکی چپ می کنه! لطفا کمک کنید

به چه روشی کار کردی؟

احتمالا pivot مدلت تنظیم نیست.یا مرکز ثقل مدلت از زمین خیلی فاصله داره و یا زاویه چرخهات سر پیچ زیاد میشه و یا.....

دقیقا بگو چیکار کردی تا کمکت کنم.

parvizamd
06-11-2010, 07:01
آقا ممنون مشکل من با angler drag حل شد!باز ممنون بابت توجه.

Omid_Sadeghvand
08-11-2010, 12:18
من زمان رو از دست ندادم ... خیلی هم ازش استفاده کردم. هنوز هم دارم با یونیتی کار میکنم ولی دیگه باهاش فول گیم نمیسازم.
دیگه بازی فول گیم نمیسازی یعنی ساختی!؟

saeed_cpu_full
08-11-2010, 14:42
دیگه بازی فول گیم نمیسازی یعنی ساختی!؟

داشتم میساختم دیگه ! The Secret که اگر این کار ها مهلت بده بازی رو به صورت Point & Click در میارم

Omid_Sadeghvand
08-11-2010, 15:24
داشتم میساختم دیگه ! The Secret که اگر این کار ها مهلت بده بازی رو به صورت Point & Click در میارم
تا اونجایی که من میدونم( یعنی زمانی که باتو چت کردم ) سعید جان ناراحت نشو ولی واسه حل مشکلاتت تلاش نمیکنی اگر هم تلاش کردی کافی نبوده!
راستی مشکلت تو یونیتی چی بود!؟ فکر کنم گفتی سینماتیکه!؟

3Dmajid
08-11-2010, 23:56

واقعا من موندم چرا میخوای Point & Click بسازی ... خب FPS که واسه اون بازی خیلی بهتره :20:

Omid_Sadeghvand
12-11-2010, 13:12
معرفی سایت دانش آموزان یونیتی برای آموزش مبتدی به یونیتی کاران

سایت

M0hsen3D
14-11-2010, 14:33
اقا یکی به ما بگه unity 3.1 نسخه رایگان داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟!!

3Dmajid
14-11-2010, 16:53
واسه من این سری که دانلود کردم رجیستر نمیشه ...
به سرور وصل نمیشه نمیدونم چرا :11:

M0hsen3D
14-11-2010, 17:25
ای بابا شانس گند ما رو باش...
کرک چی ؟ دارین؟...

3Dmajid
14-11-2010, 17:54
ای بابا شانس گند ما رو باش...
کرک چی ؟ دارین؟... کرکم نداریم :20: تموم کردیم :31:

iload
14-11-2010, 18:24
سلام

اینجا چنتا کرک براش هست :

Omid_Sadeghvand
14-11-2010, 19:32
بچه ها کمی بگردید کرک نسخه سه رو پیدا میکنید!( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو برید میبینید )

M0hsen3D
14-11-2010, 20:27
بچه ها کمی بگردید کرک نسخه سه رو پیدا میکنید!( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو برید میبینید )
میشه لینک کاملشو بدین من پیدا نکردم...
tnx:11:

miladigs
14-11-2010, 20:34
نسخه 3.1 یونیتی عرضه شد!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M0hsen3D
14-11-2010, 20:48
الان چیکار کنیم؟؟؟
نسخه 3.1 کرک نداره!!!................. به سرور هم نمیشه وصل بشیم..........
:19:

iload
15-11-2010, 12:33
سلام

من میخوام با یونیتی شروع به ساخت یه بازی بکنم ! یه سری منبع بهم بگید . از کجا شروع کنم ؟

3Dmajid
15-11-2010, 13:33
سلام

من میخوام با یونیتی شروع به ساخت یه بازی بکنم ! یه سری منبع بهم بگید . از کجا شروع کنم ؟

سلام :31:
من واسه شروع با این انجین آموزش سایت پرشین دیزاینر رو گرفتم ... به نظرم واسه شروع خیلی خوبه.
یعنی یه جورایی رات میندازه، باش میتونی استارت کارتو بزنی و بقیه راه و خودت بری. :20:
از هلپ برنامه میتونی خیلی استفاده کنی ... اگه سوالی داری بهتره تو انجمن خود انجین بپرسی تا بهت سریع تر و بهتر جواب بدن.
به نظر من یونیتی انجینیه که به راحتی میشه یاد گرفت، یعنی اگه یه کم بری دنبالش اینقده هلپ و منبع و اینجور چیزا پیدا میکنی واسش :46:

iload
15-11-2010, 17:57
سلام

یه منبع آموزشی برای particle system که حرفه ای آموزش بده کسی داره ؟

Omid_Sadeghvand
15-11-2010, 18:56
سلام

صفحه های قبل رو یه نگاهی بندازید پیدا میکنید!

iload
15-11-2010, 19:06
دیده بودم . فارسی میخواستم . :5:

ممنون

M0hsen3D
15-11-2010, 19:23
من الان موندم چجوری این unity 3.1 رو اجرا کنم...نه کرکش اومده...نه به سرورش وصل میشه واسه رجیستر...:19::19:

3Dmajid
15-11-2010, 19:26
من الان موندم چجوری این unity 3.1 رو اجرا کنم...نه کرکش اومده...نه به سرورش وصل میشه واسه رجیستر...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم موندم :19:

iload
15-11-2010, 19:28
سلام

من الان موندم چجوری این unity 3.1 رو اجرا کنم...نه کرکش اومده...نه به سرورش وصل میشه واسه رجیستر...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو صفحه قبل یه کرک داده بودم تست کردی ؟

یه سوال دیگه دارم : این یونیتی فیری دقیقا چیا نداره که یونیتی پرو داره ؟

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

منم موندم :19:

فکر کنم ایراد از اینترنتتون باشه !؟ من همچین مشکلی نداشتم .

M0hsen3D
15-11-2010, 19:35
دوستان روش فعال کردن به صورت دستی رو پیدا کردم...:31:
اینجارو ببینید:

Omid_Sadeghvand
15-11-2010, 19:51
سلام

یه منبع آموزشی برای particle system که حرفه ای آموزش بده کسی داره ؟
Unity3d Particle Systems

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Omid_Sadeghvand
15-11-2010, 20:14
فرق یونیتی رایگان با یونیتی پرو

1. اول اینکه نسخه رایگان آرم یونیتی روی زمان شروع بازی میاد و میره!
2. نسخه رایگان هیچ سایه ای را ساپورت نمیکنه! ولی بخش Lightmapping میتوان سایه داد!
3. Occl Culling کاملا غیر فعاله!
4. Lightmapping : نسخه رایگان همه بخش ها فعالاند غیر از GI یا Bounces
5. فیلترهای صدا غیر فعالند!
6. Profiler غیر فعاله!
7. Assets Server غیر فعاله که نسخه 3.1 Assets Store هم اضافه شده (نمیدونم این بخش واسه پرو یا نه! )
8. در نسخه رایگان واتر رو ساپورت میکنه!
9. رایگان Soft Particle ساپورت نمیکنه!
10. رایگان Render Texture غیر فعاله!
11. از همه مهمتر نسخه رایگان افکتهای تصویری همه غیر فعالند!
12. و نسخه رایگان Android رو ساپورت نمیکنه
و ....

3Dmajid
15-11-2010, 21:12
دوستان روش فعال کردن به صورت دستی رو پیدا کردم...:31:
اینجارو ببینید:

دمت گرم داداش :40:
زودتر پیدا میکردی :31:
کارو راه انداخت ...
فکر کنم من الان ورژن رایگان رو اکتیو کردم با این روش :10:
یونیتی 3 که قبلا اجرا کرده بودم اینترفیسش سیاه بود خیلی خشکل شده بود :31: ولی این یکی نمیدونم چرا مثل قبلیس ! :13:
به خاطر ورژن رایگان بودنشه ؟ :20:

miladigs
15-11-2010, 21:20
بله بخاطر رایگان بودنشه!

M0hsen3D
15-11-2010, 21:23
خدا کنه زودتر کرک Unity 3.1 Pro بیاد خیلی دوست دارم با این نرم افزار نسخه حرفه ای رو کار کنم.:8:

3Dmajid
15-11-2010, 21:37
خدا کنه زودتر کرک Unity 3.1 Pro بیاد خیلی دوست دارم با این نرم افزار نسخه حرفه ای رو کار کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الهی آمین :20:

نمیدونم نسخه ی حرفه ایشو اکتیو کنم یا نه، آخه فقط 30 روز وقت داریم یاد بگیریمش :31:

M0hsen3D
15-11-2010, 21:42
الهی آمین :20:

نمیدونم نسخه ی حرفه ایشو اکتیو کنم یا نه، آخه فقط 30 روز وقت داریم یاد بگیریمش :31:
آره خوبه فعال کن تا اون موقع هم کرکش میاد!:31:

Omid_Sadeghvand
15-11-2010, 22:28
نسخه 3 یونیتی

miladigs
16-11-2010, 10:00
نسخه حرفه ای با اوریجینال زیاد فرقی نداره توی هر دو همه کاری میتونید بکنید فقط توی رایگان یکسری امکانات رو ندارید همین.از نظر برنامه نویسی محدودیتی نداره.البته برای دیباگ نسخه حرفه ای رو می خواد!

M0hsen3D
16-11-2010, 14:26
نسخه 3 یونیتی

خوب من نسخه 3.1 رو میخوام دارین؟

3Dmajid
16-11-2010, 17:29
نسخه حرفه ای با اوریجینال زیاد فرقی نداره توی هر دو همه کاری میتونید بکنید فقط توی رایگان یکسری امکانات رو ندارید همین.از نظر برنامه نویسی محدودیتی نداره.البته برای دیباگ نسخه حرفه ای رو می خواد!خب همون دیباگ خیلی به درد میخوره :31:
تازه سایه هام که ساپورت نمیکنه :13:

راستی ... میشه یکی یه توضیحی در مورد Light Mapping بده ؟
دقیقا چی کار میکنه این لایت مپینگ ؟ :31:
یه چیزایی میدونم ولی میخوام بیشتر بدونم تا ازش یه تعریفی داشته باشم :20:

parvizamd
16-11-2010, 20:17
rl-team برای من فیلتره

iload
16-11-2010, 20:56
سلام

لینک که امید داده بود از rl-team انتقال دادم به یه سرور که قابلیت ریسوم داشته باشه . اگه تو rl-team هم عضو هستید تو بخش نظراتش قرار بدید چون من حال نداشتم عضو بشم .

M0hsen3D
17-11-2010, 20:54
بچه ها امیر ابراهیمی چه کاره هست تو یونیتی؟!:26::26::26:

M0hsen3D
17-11-2010, 21:06
اینجارو ببینین:

3Dmajid
17-11-2010, 21:40
بچه ها امیر ابراهیمی چه کاره هست تو یونیتی؟!:26::26::26:

تو ساختن انجین دست داره :46: :31:

parvizamd
17-11-2010, 21:43
یک ایرانی از سازنده های یونتی

M0hsen3D
17-11-2010, 21:53
الان دیگه خیلی بیشتر دلم میخواد با این انجین کار کنم:31:

miladigs
18-11-2010, 00:54
امیر از استادهای دنشگاه هنر کالبفرنیا بوده و توی ساخت بازی مردان ناشناخته هم دست داشته و الان هم توی شرکت یونیتی از توسعه دهنده هاست.مدیر یونیتی گفته بود که سطح علمی بالایی داره.

M0hsen3D
18-11-2010, 11:12
سلام.
یه پچ برای نسخه 3.1 گیر اوردم ولی هنوز گزینه های XBOX 360 ,PS3,Wii غیر فعال هستن ولی Android فعال شد
لینک:

miladigs
18-11-2010, 12:34
XBOX 360 ,PS3,Wii هیچ وقت با کرک فعال نمشن.قضیه این ها فرق میکنه!!!

M0hsen3D
18-11-2010, 23:32
خوب,پس اون پچی که بالا گذاشتم کاملا سالم هست ,لوگوی unity از اول بازی حذف میشه ,اینترفیس هم مشکی میشه و ...
میتونین برای نسخه 3.1 یونیتی استفاده کنید.

M0hsen3D
19-11-2010, 12:10
کرک نسخه 3.1 - Mediafire

Arrowtic
19-11-2010, 12:13
Unity 3.1 هم اومده؟(ما مدتي از نت دوريم بي خبر مونديم هنوز با 2.6 كار ميكنيم!)
خوب سفارش دانلود بدم.آقا Interface چرا مشكي شده؟!ولي ايول خوشگل شده.
در ضمن چه طوري ميشه واسه Wii و... رو اكتيو كرد؟

M0hsen3D
19-11-2010, 12:16
Unity 3.1 هم اومده؟(ما مدتي از نت دوريم بي خبر مونديم هنوز با 2.6 كار ميكنيم!)
خوب سفارش دانلود بدم.آقا Interface چرا مشكي شده؟!ولي ايول خوشگل شده.
در ضمن چه طوري ميشه واسه Wii و... رو اكتيو كرد؟
کنسول ها نمیشه فعال بشه ,فقط Android فعال شد.

Arrowtic
19-11-2010, 12:30
همونم خوبه.:31:

NINJA0098
21-11-2010, 12:24
سلام به همه .
کسی لینک این کتابو داره برای دانلود؟:

Omid_Sadeghvand
21-11-2010, 23:45
Unity 3D Game Development by Example (Beginner's Guide)

Publisher: Packt Publishing 2010 | 384 Pages | ISBN: 1849690545 | PDF | 10 MB

The book takes a clear, step-by-step approach to building small, simple game projects. It focuses on short, attainable goals so that the reader can finish something, instead of trying to create a complex RPG or open-world game that never sees the light of day. This book encourages readers hungry for knowledge. It does not go into gory detail about how every little knob and dial functions - that's what the software manual is for! Rather, this book is the fastest path from zero to finished game using the Unity 3D engine. If you've ever wanted to develop games, but have never felt "smart" enough to deal with complex programming, this book is for you. It's also a great kick-start for developers coming from other tools like Flash, Unreal Engine, and Game Maker Pro.

Download

iload
22-11-2010, 08:59
سلام

آقا من دو تامشکل تو یونتی 3 دارم . اگه راه حلی داره ممنون میشم به دادم برسید ؟

1 - وقتی تو ادیتور پلی میکنم تا بازی رو ببینم صفحه سیاه میشه و تا 2-3 بار Esc رو نرنم نمیاد و بعضی وقتا کلا نمیاد ؟! چرا و چیکار کنم درست بشه ؟

2 - وقتی یه چند دقیقه تو دمویی که تو خود بازی هست میچرخم بازی تیک میگیره ؟ در صورتی که من کرایسیس رو Full HD بازی میکنم در نهایت گرافیکش تیک نمیگیره ؟ علت این تیک گرفتن چی ؟

این رو هم بگم که چند بار نصبش کردم ولی درست نشد !

ممنون :11:

Omid_Sadeghvand
22-11-2010, 10:45
من دوست دارم جواب سوال دومتون رو بدونم!:46:

------

اون اولی رو نمیدونم ولی دومین سوالتون فکر کنم بدونم برای چی تیک میزنه شما زمانی که بازی رو اجرا میکنید و Esc رو میزنید بخش تنظیمات گرافیک تیک SSAO رو میزنید!؟
من این تیک زدن رو تو نسخه 2.6 هم داشتم زمانی که افکت SSAO رو اجرا میکردم ولی وقتی بازی رو Build میکنی این مشکل رفع میشه!
فکر کنم چون همزمان هم ادیتور اجرا شده و هم بازی این تیک بوجود میاد!
یه چیزه دیگه بازی رو در ادیتور Maximize on Play اجرا نکن آهستگی و تیک زدن بخاطر این هم هست!

اگه بتونی اینا رو تو answers.unity3d مطرح کنی بهتر جواب میگیری! من دو سوال مطرح کردم ولی کسی جواب نداد بخاطر مفهوم نبودن ترجمه ای که انجام دادم! :31:

iload
22-11-2010, 11:32
سلام

خوب من بیلدش کردم و تیک داره ! اون افکی رو که گفتید چیکار میکنه ؟

منم زیاد انگلیسیم تعریفی نداره . :31:

Omid_Sadeghvand
22-11-2010, 13:05
سلام

منم زیاد انگلیسیم تعریفی نداره . :31:
SSAO = Screen Space Ambient Occlusion

NINJA0098
22-11-2010, 13:20
آقا امید دمت گرم اگه لینک دوتا کتاب دیگه ی این موتور رو هم داری بده .

NINJA0098
22-11-2010, 14:26
من دو سوال مطرح کردم ولی کسی جواب نداد بخاطر مفهوم نبودن ترجمه ای که انجام دادم! :31:
خوب از مترجم گوگل استفاده کن:

فقط هر کلمه رو جدا و و با رعایت اصول ادبیات بنویس.کاملا جواب میده.:20:

NINJA0098
22-11-2010, 17:32
خودم لینکشو پیدا کردم میزارم شمام لذت ببرید:
حجم 5.5 مگ

Build fully functional, professional 3D games with realistic environments, sound, dynamic effects, and more!
Kick start game development, and build ready-to-play 3D games with easeUnderstand key concepts in game design including scripting, physics, instantiation, particle effects, and moreTest & optimize your game to perfection with essential tips-and-tricksWritten in clear, plain English, this book is packed with working examples and innovative ideasThis book is based on Unity version 2.5 and uses JavaScript for scripting
اینم لینک دانلود کتاب:

Prince_ of _Persia
22-11-2010, 20:01
سلام

منم زیاد انگلیسیم تعریفی نداره .

SSAO = Screen Space Ambient Occlusion

این افکت همونطور که امید جان گفتن مخفف هست . کارش اینه که سایه ها جزییات مدلهاتون رو می اندازه و به طبیعی تر شدن صحنه خیلی کمک می کنه . همون سایه نرم ها ست. کلا چیز سنگینیه.

برای اون مشکل اولیت هم فقط یک پنجره باز کن که از گرافیک استفاده کنه. مثلا مکس و مایا با یونیتی باز نباشند یا مثلا یک بازی در حالت اجرا نباشه وقتی یونیتی رو باز می کنی .

Omid_Sadeghvand
26-11-2010, 19:05
آموزش تصویر ساخت بازی FPS اول شخص

NINJA0098
27-11-2010, 11:28
آقا امید من این ویدیو رو نمیتونم دانلود کنم. با youtube get v5 نمیتونم بگیرم. با روش kissyoutube هم جواب نمیده . صفحش برای دیدن هم لود نمیشه.
خلاصه این که مثل این که لینک خرابه.

Prince_ of _Persia
27-11-2010, 23:34
خودمونیم چقدر این تاپیک خوابیده تو 2 ماه فقط 10 12 تا پست داشته .
کسی نمی دونه چرا این نسخه های اجرایی بازیهای که با یونیتی می سازیم وقتی گرافیک fantastic رو فعال میکنیم صفجه برعکس می شه. یا شاید فقط برای من اینطوره؟

miladigs
28-11-2010, 00:39
بر عکس میشه؟یعنی چی؟

Omid_Sadeghvand
28-11-2010, 11:08
آقا امید من این ویدیو رو نمیتونم دانلود کنم. با youtube get v5 نمیتونم بگیرم. با روش kissyoutube هم جواب نمیده . صفحش برای دیدن هم لود نمیشه.
خلاصه این که مثل این که لینک خرابه.
این یک channel هست سایت رو که باز کردی چندین ویدئو نمایش داده میشه.

Prince_ of _Persia
28-11-2010, 11:13
بر عکس میشه؟یعنی چی؟
دقیقا مثل افکت flip vertical فتوشاپ. زمین می یاد جای آسمان . آسمان جای زمین. انگار که دوربین -90 درجه در جهت x بچرخه.

ehsan_wwe
29-11-2010, 09:58
فقط برا تو اينطوري ميشه :31:

NINJA0098
29-11-2010, 10:05
خودمونیم چقدر این تاپیک خوابیده تو 2 ماه فقط 10 12 تا پست داشته .
نگران نباش من تازه زدم تو کار یونیتی کلی سوال برام پیش میاد که باید بپرسم فرومتون زنده میشه!!:31:

Omid_Sadeghvand
30-11-2010, 19:37
سلام

بچه ها من یه لینک پیدا کردم نمیدونم آموزش یونیتی یا خود موتور یونیتی هستش.
اگر کسی دانلود کرده به ما هم بگه چی هستن!

Unity3D 3.00 Final Inc Video Training (13.10.2010) | 2.25 GB
Genre: Graphics & Design

Unity - a multiplatform tool for game development. Editor runs under Windows and MacOS. Games run under Windows, MacOS, Wii, iPhone, iPod, iPad, Android, PS3, XBox 360 and through the platform-independent Web Player Unity (connected to the browser as a plugin).

System Requirements for Unity Authoring:
* Windows: XP SP2 or later; Mac OS X: Intel CPU & "Leopard" 10.5 or later. Note that Unity was not tested on server versions of Windows and OS X.
* Graphics card with 64 MB of VRAM and pixel shaders or four texture units. Any card made in this millennium should work.
* Using Occlusion Culling requires GPU with Occlusion Query support (some Intel GPUs do not support that).
* The rest only depends on the complexity of your projects!.

System Requirements for Unity iOS Authoring:
* An Intel-based Mac
* Mac OS X "Snow Leopard" 10.6 or later
* The rest only depends on the complexity of your projects!

System Requirements for Unity-Authored Content:
* Windows 2000 or later; Mac OS X "Panther" 10.3.9 or later.
* Pretty much any 3D graphics card, depending on complexity.
* Online games run on all browsers, including IE, Firefox, Safari, and Chrome, among others.

Home : unity3d.com

Download:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Omid_Sadeghvand
30-11-2010, 20:47
Unity Terrain ساخت خودم:31:

parvizamd
30-11-2010, 22:41
خیلی تمیزه امیدجان درش آوردی

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

آقا یک سوال skined MESH چیه؟
چطوری میشه تو مایا ایجادش کرد

ehsan_wwe
30-11-2010, 23:03
ترينت به نظر من فقط از لحاظ post prossesing قشنگ شده
1 چمن هاي plain 4 vertex خيلي روش قديميه
يه نمونه بازي حول و خوش سال 2003

و اما روش هايي كه خوشكل ميكنه تو اين عكس پيداس البطه اين بازي مال سال 2008
مشاهده عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Omid_Sadeghvand
30-11-2010, 23:45
پس اینو چی میگی بازی Call of duty 5 چمن رو ببین!

COD 6

Mostafa 3D
01-12-2010, 01:31
سلام

بچه ها من یه لینک پیدا کردم نمیدونم آموزش یونیتی یا خود موتور یونیتی هستش.
اگر کسی دانلود کرده به ما هم بگه چی هستن!

Unity3D 3.00 Final Inc Video Training (13.10.2010) | 2.25 GB
Genre: Graphics & Design

Unity - a multiplatform tool for game development. Editor runs under Windows and MacOS. Games run under Windows, MacOS, Wii, iPhone, iPod, iPad, Android, PS3, XBox 360 and through the platform-independent Web Player Unity (connected to the browser as a plugin).

System Requirements for Unity Authoring:
* Windows: XP SP2 or later; Mac OS X: Intel CPU & "Leopard" 10.5 or later. Note that Unity was not tested on server versions of Windows and OS X.
* Graphics card with 64 MB of VRAM and pixel shaders or four texture units. Any card made in this millennium should work.
* Using Occlusion Culling requires GPU with Occlusion Query support (some Intel GPUs do not support that).
* The rest only depends on the complexity of your projects!.

System Requirements for Unity iOS Authoring:
* An Intel-based Mac
* Mac OS X "Snow Leopard" 10.6 or later
* The rest only depends on the complexity of your projects!

System Requirements for Unity-Authored Content:
* Windows 2000 or later; Mac OS X "Panther" 10.3.9 or later.
* Pretty much any 3D graphics card, depending on complexity.
* Online games run on all browsers, including IE, Firefox, Safari, and Chrome, among others.

Home : unity3d.com

Download:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffile%2FwHuX8Bb%2FU3D.part01.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffile%2FMn65fsy%2FU3D.part02.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffile%2FQAX7HnP%2FU3D.part03.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffile%2FcuXHccF%2FU3D.part04.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffile%2FVfhwy2M%2FU3D.part05.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffile%2FE7R4GTd%2FU3D.part06.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffile%2FbVvuDQx%2FU3D.part07.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffile%2FZwfSx6c%2FU3D.part08.rar)

نه اینو دنلود نکن
این همون یونیتی 3 و کرکش هم همون لدر و اون دو تا آموزش های شرکت Noesis که احتمالا داریشون

parvizamd
01-12-2010, 06:40
منظورم امیدجان این بود ترین باحال بود کال اف که دیگه حرف نداره چه زمین و محیط بازی و چه هوش منصوعی فوق العادله بازی

آقا یکی جواب نمیده؟
بابا skined mesh چیه؟

Omid_Sadeghvand
01-12-2010, 09:20
منظورم امیدجان این بود ترین باحال بود کال اف که دیگه حرف نداره چه زمین و محیط بازی و چه هوش منصوعی فوق العادله بازی

آقا یکی جواب نمیده؟
بابا skined mesh چیه؟
من جواب احسان رو دادم، نمیدونم چطور پستی که داده بود رو حذف کرد میخواستم بگم که چمنهای تو بازی COD هم با یک پلن داده شده!:31:

فکر کنم این Skined Mesh همون اسکینی باشه که به یک کاراکتر میدیم!

ehsan_wwe
01-12-2010, 10:30
اميد جان فك كنم فهميدم چرا مال خارجيا به چشم نمياد :5: به عكس دومت نگاه كن تنها چيزي كه جلب نظر نميكنه چمن هاست بخاطر gof ray كه گذاشتي اصلا كسي با دقت به چمن ها نگاه نميكنه پس يه زمين طبيعي به نظر ميرسه
كال اف هم كه دشمن ها حواس رو پرت ميكنن پس با دقت به چمن نگاه نميكني
اونايي كه تو برفا زده بيرونم خيلي زايه است به نظر من ميتونستن طبيعي تر كار كنن حد اعقل از يه 9 ورتكس با زواويه به هم ريخته استفاده ميكردن

Prince_ of _Persia
01-12-2010, 12:30
نگران نباش من تازه زدم تو کار یونیتی کلی سوال برام پیش میاد که باید بپرسم فرومتون زنده میشه!!
چه خوب یک نفر دیگه به کاربرای یونیتی اضافه شد. یونیتی اینقدر انجین سر راستی هست که دیگه کسی سوال خاصی براش پیش نمی یاد یا با مشکلات عجیب غریب طرف نمی شه.

---------------------------------------------------
امیدجان ترینت خیلی باحال شده . به هر حال بازیهای بزرگ کلی آدم برای لول دیزاین و طراحی ترین داره امیدجان فقط خودش می سازه.
درختاش و گیاهاش خیلی باحالن منو یاد کرایسیس می اندازه.

parvizamd
01-12-2010, 19:08
آقا تو گیم استدیو یک چیز به نام vertix animation داشته ایم تو help یونتی گفته ما point level animtion رو import نمی کنیم
حالا نمی دونم چطور میشه vertix animtion اورد تو یونتی ؟

saeed_cpu_full
01-12-2010, 20:10
سلام
بعد از یه مدت رفتم فروم یونیتی و واقعا کف کردم !!! واقعا چه چیز هایی با یونیتی 3 ساختن !

یه شیدر خیلی واقعی :

یه نمونه Terrain :

اینم یه شیدر ادیتور خوب و مجانی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

Omid_Sadeghvand
01-12-2010, 20:27
سلام
بعد از یه مدت رفتم فروم یونیتی و واقعا کف کردم !!! واقعا چه چیز هایی با یونیتی 3 ساختن !

یه شیدر خیلی واقعی :

یه نمونه Terrain :

اینم یه شیدر ادیتور خوب و مجانی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
این یک Skin هست که با نسخه 2.6 ساخته شده و زمان اجرا در قالب وب هستش و به وب پلیر نسخه 2.6 نیاز داره!
من یه نمونه کاملترش رو دارم که با نسخه سه ساختن هم میتوان صورت طرف رو دستکاری کرد و هم میتوان با همان چهره ای که ساختیم تو محیط حرکتش داد از Cloth Skin هم برای دامن استفاده کردن!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fthreads%2F28466-Skin-Shading)

Web Player

Omid_Sadeghvand
01-12-2010, 20:37
این هم Skin یونیتی به وب پلیر 2.6 نیاز داره!

NINJA0098
02-12-2010, 15:16
سلام به همه
من خواستم اصولی یونیتی رو یاد بگیرم برای همینم از لینک پست 96 خواستم شروع کنم منتها کلی از لینکا خرابن میشه یه بررسی کنین؟

Omid_Sadeghvand
04-12-2010, 18:34
سلام
یک باگ در یونیتی
من وقتی پروژه ای رو لود میکنم و وقتی یونیتی باگی در اسکریپت نویسی را شناسایی می کند( همون اشکال زدایی ) یونیتی بهم میریزد!
همه دکمه های جابه جا میشن! مثلا وقتی من روی کمرا کلیک میکنم، کمی بالاتر کلیک میشه!
این باگ توی نسخه بتا هم بود!

یه ویدئو ضبط کردم از این باگ، ببینید!

[/URL]

حتی توی [URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم مطرح کردم ولی جوابی که بهم دادن نمیدونم چیه!
این هم لینک

Prince_ of _Persia
04-12-2010, 19:08
سلام به همه
من خواستم اصولی یونیتی رو یاد بگیرم برای همینم از لینک پست 96 خواستم شروع کنم منتها کلی از لینکا خرابن میشه یه بررسی کنین؟

بهترین راه همون استفاده از manual خود یونیتی هست. به علاوه مثال ها .
تو خود سایت یونیتی toturial برای اول شخص و سوم شخص داره اونا رو دانلود کن حتی فایلهای سورسش هم هست.
از آموزشهای این پست هم می تونی استفاده کنی هنوز لینکش سالمه

parvizamd
05-12-2010, 14:12
آقا سلام من تو یونتی مشکل فریم ریت پیدا کردم با گرافیک یک گیگ فریم ریت اومده 37 !

pezhmax
05-12-2010, 18:38
منظورت بازی ای که ساختی دچار افت فریم شده یا ادیتور یونیتی؟
اگه بازیت اینجورریه که حتما یه جایی از resource ها درست استفاده نکردی. خود یونیتی profiler داره که. چک کن ببین مشکل کجاست.

Omid_Sadeghvand
06-12-2010, 01:19
آقا سلام من تو یونتی مشکل فریم ریت پیدا کردم با گرافیک یک گیگ فریم ریت اومده 37 !
دقیقا جزئیاتی را که تو ادیتور بکار بردی رو بنویس تا بتونیم بگیم مشکل از چیه و همچنین نسخه یونیتی!
مشخصات کامل سیستم هم بنویس.

Mostafa 3D
06-12-2010, 01:47
سلام
کسی میدونه چطور میشه تو یونیتی یه رفلکت خیلی باحال درست کرد ؟
یعنی مثل رفلکت کف سرامیک یا سنگ خیلی براق
من میخوام یه موزه درست کنم که کفش براق باشه ولی توی یونیتی یه چنین شیدری ندیدم که به درد کف بخوره
ممنون میشم اگه کمکم کنید .

tovamohammad
06-12-2010, 06:33
سلام
من میخوام یه موزه درست کنم که کفش براق باشه ولی توی یونیتی یه چنین شیدری ندیدم که به درد کف بخوره

سلام، با اجازه ی اساتید یونیتی:20:

من که می دونی یونیتی کار نیستم، ولی اینو دیدم به دردت می خوره. در صورتی که شیدر جالبی پیدا نکردی یکی از این دو تا متریال رو برای یونیتی بساز(البته با کد یا شیدر ادیتورهایی که کنار یونیتی استفاده می کنین).

اولی یه متریاله که پیچیده تره ولی همون چیزی که توی پستت گفتی رو بهت میده. 5 تا عکس اول توی شات ها:

عکس اول کل متریاله. شما با اون مستطیل بالا که نوشته Reflection کار داری.
عکس دوم همون قسمت Reflection رو با جزئیات نشون میده.(در حقیقت همون چیزی که شما لازمه بسازی)
3 تا عکس دیگه هم نتیجه ی این متریالو توی یه سالن استخر نشون میده (به کف سالن توی عکس ها نگاه کن).

دومی هم یه متریال خیلی سادست. از اینم می تونی استفاده کنی. 2 تا عکس آخر همینه، یکی متریال هست و یکی نتیجش روی یه مپ. البته این اومده توی مثالش نرمال یه سنگ زبر رو استفاده کرده، اگه نرمالشو ساده تر برداری، میشه تو مایه گرانیت.

هر چند در صورتی که شیدر آماده ی جالب پیدا کردی دیگه به اینا نیازی نداری.

ادیت - راستی اشتباه نشه، رفلکشن کامل مثل عکس زیر رو خیلی راحت می تونی بسازی، ولی خب انعکاس سرامیک و سنگ تو بهترین حالت یک سوم این هم نیست:

موفق باشی. بای.:8:

parvizamd
06-12-2010, 07:55
نسخه 2.6.1
ATI 4670 1GB
CPU:Amd Alotlon 4200+ 2.21gthz
RAM=2GB
MB:GIGABYTE

محیط بازی جنگل و آسمان دو بار از RENDER TEXTRE
استفاده شده
دوستان مشکل فریم ریت حل کردم ولی هنوز نمی دونم چرا پرده های هیلی کوپتر تو بازی تو بعضی جاها دک می زنه

Omid_Sadeghvand
06-12-2010, 11:38
چرا از نسخه 3.1 استفاده نمیکنی!
شما در نسخه جاری اگر کیفیت سایه ها رو روی Low بذارید هم سرعت میاد بالا و هم کیفیت تغییر نمیکنه همچنین لبه سایه ها هم تیز نمیشه!

شما برای پره هلیکوپتر باید از یک پلن با یک تکستچر از پره هلیکوپتر که درحال چرخش هست رو بدی!
بعد این پلن را با سرعت پایین بچرخان!

یه چیزی مثل عکس زیر

Prince_ of _Persia
06-12-2010, 21:19
محیط بازی جنگل و آسمان دو بار از RENDER TEXTRE
استفاده شده
دوستان مشکل فریم ریت حل کردم ولی هنوز نمی دونم چرا پرده های هیلی کوپتر تو بازی تو بعضی جاها دک می زنه

خوب برای اینکه فریم تغییر می کنه سرعت چرخش پره هم بسته به فریم تغییر می کنه. اگه می خوای ثابت باشه تو کد چرخش پره time.deltatime ضرب کن. حل می شه . امید جان هم که گفتند اگه از پلن استفاده کنی بهتره ولی همین time.deltatime یادت نره.

سلام
خوب باید یک cubemap بسازی که 6 تا تکسچر از محیط اطراف می خواد که باید از صحنه از 6 جهت رندر بگیری. بعد هم از شیدر reflective استفاده کن فقط تو یونیتی pro هست و اون cubemap رو که ساختی بهش بده.

Omid_Sadeghvand
07-12-2010, 00:28
دو کاراکتر که شدرها رو با Shader Fusion ساختم! حتما ببینید خیلی قشنگ کار شده!

Mostafa 3D
07-12-2010, 01:41
سلام، با اجازه ی اساتید یونیتی:20:

من که می دونی یونیتی کار نیستم، ولی اینو دیدم به دردت می خوره. در صورتی که شیدر جالبی پیدا نکردی یکی از این دو تا متریال رو برای یونیتی بساز(البته با کد یا شیدر ادیتورهایی که کنار یونیتی استفاده می کنین).

اولی یه متریاله که پیچیده تره ولی همون چیزی که توی پستت گفتی رو بهت میده. 5 تا عکس اول توی شات ها:

عکس اول کل متریاله. شما با اون مستطیل بالا که نوشته Reflection کار داری.
عکس دوم همون قسمت Reflection رو با جزئیات نشون میده.(در حقیقت همون چیزی که شما لازمه بسازی)
3 تا عکس دیگه هم نتیجه ی این متریالو توی یه سالن استخر نشون میده (به کف سالن توی عکس ها نگاه کن).

دومی هم یه متریال خیلی سادست. از اینم می تونی استفاده کنی. 2 تا عکس آخر همینه، یکی متریال هست و یکی نتیجش روی یه مپ. البته این اومده توی مثالش نرمال یه سنگ زبر رو استفاده کرده، اگه نرمالشو ساده تر برداری، میشه تو مایه گرانیت.

هر چند در صورتی که شیدر آماده ی جالب پیدا کردی دیگه به اینا نیازی نداری.

ادیت - راستی اشتباه نشه، رفلکشن کامل مثل عکس زیر رو خیلی راحت می تونی بسازی، ولی خب انعکاس سرامیک و سنگ تو بهترین حالت یک سوم این هم نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی. بای.:8:

ممنون
ولی من متوجه نشدم :41:
من توی یونیتی تازه کارم
این نرم افزاره که شیدر میسازه اسمش چیه ؟
ممنون

tovamohammad
07-12-2010, 06:28
ممنون
ولی من متوجه نشدم :41:
من توی یونیتی تازه کارم
این نرم افزاره که شیدر میسازه اسمش چیه ؟
ممنون

سلام

آهان، من فکر نمی کردم دیگه جزئی تر لازم باشه بگم ولی خب بیا اینم یه توضیح دیگه.

این صفحه هایی که یه سری نود مربعی توش هست، متریال ادیتور UDK هست. همون طور که گفتم:

در صورتی که شیدر جالبی پیدا نکردی یکی از این دو تا متریال رو برای یونیتی بساز(البته با کد یا شیدر ادیتورهایی که کنار یونیتی استفاده می کنین).

البته اینو می دونم که یونیتی Expression Based Material یا همون شیدر سازی بصری نداره و باید کدشو بنویسی ولی فکر می کنم با ادیتور های خارجی بتونی شیدر بسازی براش. از دوستان اینجا بپرس بهترین ادیتور که بتونه برای یونیتی شیدر بسازه چیه و اونو بگیر. من فقط می دونم کلا بین برنامه های مستقل، FX Composer از nVidia بزرگترین و معروفترین برنامس، ولی باز میگم، اینجا بپرس چی خوبه.

وقتی برنامشو گرفتی از یکی از دو تا متریالی که دادم به عنوان مرجع استفاده کن و کپیشو بساز.

اگه هم خواستی با کد بسازیش، کد یونیتی رو نمی دونم ولی خب توی HLSL ساخت اولی یه 12-10 خط کد می خواد و دومی 5-4 خط. که اونم دوباره منتقل کردنش به زبونی که اینجا دارین باید ساده باشه.

اگه هم اصلا هیچ اطلاعاتی در موردش نداری، از یکی از بچه ها که وارده درخواست کن اینا رو از روی همین متریال ها برای استفاده تو یونیتی بسازه. کلا کار ساده ایه، چون اصل متریال ها هست.

دیگه تو بدترین حالت اگه کسی کمکت نکرد (که می کنن:20:) میتونی از اون عکس آخری که لینک دادم استفاده کنی، یکی دو خط بیشتر کد نیاز نداره (عملا یه Render To Texture بیشتر نیس)، ولی خب چندان طبیعی نیست.

خوشبختانه استاد اینجا زیاد هست، ازشون یه پرس و جویی بکن برای جزئیات. فعلا بای.:8:

miladigs
07-12-2010, 08:21
دو کاراکتر که شدرها رو با Shader Fusion ساختم! حتما ببینید خیلی قشنگ کار شده!

Shader Fusion مگه پولی نیست!!!لینک دانلودش رو داری؟

ممنون.

ehsan_wwe
07-12-2010, 10:47
خوشكل بود اميد جان
فقط كاش با يه تكسچري چيزي بعضي از جاهاشو رفلكتشو كم ميكردي تا خوشكل تر بشه مصلا روي پشت ساعد هاش

Omid_Sadeghvand
07-12-2010, 11:35
Shader Fusion مگه پولی نیست!!!لینک دانلودش رو داری؟

ممنون.

قط كاش با يه تكسچري چيزي بعضي از جاهاشو رفلكتشو كم ميكردي تا خوشكل تر بشه مصلا روي پشت ساعد هاش

من که نساختم!:31:
این ادیتور $100 قیمتشه تو سایت خودش اینارو گذاشته بود!:31:

Omid_Sadeghvand
07-12-2010, 11:49
Strumpy Shader Editor 3.1

شدر ادیتور رایگان برای یونیتی نسخه 3.1 هر چی بخواهید میتونید بسازید!:11:

27 November 2010 - Beta 3.1

There were a few things I wanted to do when making this editor:

*High quality standard
*Rich feedback to the user
*Realtime previews of the current shader
*Loading / saving of graphs
*Shader export
*Complete support for the unity3 materials system (That aras and co have done an amazing job of!)
*Fits into the unity design principles. Easy to use / simple / 'just works' - this was very important to me!

Nodes

آموزش تصویری

ehsan_wwe
07-12-2010, 17:05
تا جايي كه ميدونم مشكل ساپورت نشدن uv تو يونيتي با اين اديتور بر طرف شده (‌تا حدود قابل قبولي‌)‌

parvizamd
07-12-2010, 21:30
امید جان تشکر بسیار ویژه مخصوصا بابت پرده هیلی کوپتر عالی بود :10:
راستی دوستان تو اینم شات (بازی آخرین پرواز )اطراف صفحه تار شده کسی میدونه چطوری میشه همین چنین چیزی پیاده کرد؟
با تشکر

Omid_Sadeghvand
07-12-2010, 21:46
امید جان تشکر بسیار ویژه مخصوصا بابت پرده هیلی کوپتر عالی بود :10:
راستی دوستان تو اینم شات (بازی آخرین پرواز )اطراف صفحه تار شده کسی میدونه چطوری میشه همین چنین چیزی پیاده کرد؟
با تشکر
یونیتی 3 همچین افکت جالی رو داره!
اسمش Vignette هستش!

parvizamd
07-12-2010, 22:34
امید جان نمیشه تو 2.6.1 ازش استفاده کرد؟

Omid_Sadeghvand
08-12-2010, 00:25
امید جان نمیشه تو 2.6.1 ازش استفاده کرد؟
فکر نکنم بشه!

Mostafa 3D
09-12-2010, 01:19
سلام دوستان
من آخر نتونستم یه شیدر برای کف سرامیک بسازم
ترو خدا کمکم کنید
کسی شیدر آماده کف سرامیک رو نداره ؟

ehsan_wwe
09-12-2010, 01:25
برا اين كارا برو سراغ كوئست پسر خوب
قبلا هم بهت گفته بودم كه تو انجين هاي بازي سازي به مشكل بر ميخوري كوئست را دست تره برات

بچه ها به مشكل بر خوردم
مي خوام hingejoint رو رو موتورش عدد بدم ميگه اين variableنيست :18:

Mostafa 3D
09-12-2010, 02:28
برا اين كارا برو سراغ كوئست پسر خوب
قبلا هم بهت گفته بودم كه تو انجين هاي بازي سازي به مشكل بر ميخوري كوئست را دست تره برات

با من بودی نه ؟
قبلا با کوئست کار کردم اصلا گرافیک خوبی نداره و خوبی یونیتی اینه که خروجی وب هم میتونه برام بگیره
حالا شما شیدر آماده نداری ؟

Omid_Sadeghvand
09-12-2010, 11:42
با من بودی نه ؟
قبلا با کوئست کار کردم اصلا گرافیک خوبی نداره و خوبی یونیتی اینه که خروجی وب هم میتونه برام بگیره
حالا شما شیدر آماده نداری ؟
آقا این همه شدر برای mirror وجود داره!
توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گشتی!؟:5:
اینجا کلی شدر هست : fur , mirror ...

این هم یکیش واسه نسخه 2.6 و 3 کار میکنه:11:

یکی دیگه هم برات آپلود کردم فقط کافیه یه پلن بسازی اسکریپت رو بهش بدی بعد شدر رو هم به متریال بدی!:11:

ehsan_wwe
09-12-2010, 13:29
واي خدا اين جه شانسيه من دارم ؟‌
هركي از اين كد استفاده كرده var بوده و قايل تغيير من بد بخت كه ميخام عددش رو تغير بدم ارور بايد بده :41:.

ehsan_wwe
09-12-2010, 13:39
كشفش كردم :21:
اول بايد يه joitmotor تعريف كنيم
بعد
اين jointmotor رو نصبت بديم به hingejoint.motor بعد بجاي نوشتن hingjoint.motor..... مينويسيم
اسم متغير نقطه موتور

iload
09-12-2010, 14:01
سلام

یه سوال : پروژه های ساخته شده تو یونیتی 2.6 رو نمیشه تو 3 لودشون کرد ؟

saeed_cpu_full
09-12-2010, 16:17
سلام

یه سوال : پروژه های ساخته شده تو یونیتی 2.6 رو نمیشه تو 3 لودشون کرد ؟

میشه لود کرد با تمام جزئیات بالا میاد

iload
09-12-2010, 17:27
پس چرا من که بالا میارم بازی اجرا نمیشه ؟!

saeed_cpu_full
09-12-2010, 19:58

من پروژه ی The Secret رو کامل لود کردم کامل هم اجرا کردم ! ارور میده ؟

Omid_Sadeghvand
09-12-2010, 23:13
ببین ارورها از کجاست، بعد درستشون کن!
اگر ارورها رو از بین نبری بازی رو اجرا نمیکنه.

iload
10-12-2010, 00:15
سلام

آره بازی رو اجرا نمیکنه . ولی الان نمیدونم چرا کرک یونیتی کار نمیکنه تا برم ببینم ارورش چی بوده . اون کرک قبلی دیگه کار نمیکنه برا من ؟! کسی دلیلش رو نمیدونه ؟

iload
10-12-2010, 15:55
سلام

من دیگه یونیتیم اجرا نمیشه ؟! کسی با کرک یونیتی 3 به مشکل خورده و راه حاش رو میدونه . ؟!

iload
12-12-2010, 11:50
سلام

اقا یکی به داد من برسه یونیتی من دیگه به حالت پرو در نمیاد ! چیگارکنم ؟

Omid_Sadeghvand
12-12-2010, 12:54
سلام

اقا یکی به داد من برسه یونیتی من دیگه به حالت پرو در نمیاد ! چیگارکنم ؟
آقا فورم ارل تیم رو بگرد پیدا میکنی!!!

iload
12-12-2010, 13:12
سلام

گشتم چنت کرک هم پیدا کردم ولی چون 30 روزش تموم شده و قبلا فریش کردم دیگه نمیشه به پرو تبدیلش کنم که کرک روش کار کنه . گرفتی مشگل کجاس . ؟

Omid_Sadeghvand
12-12-2010, 13:37
ok! پس ویندوز رو عوض کن:31:

iload
12-12-2010, 16:37
سلام

بدون عوض کردن ویندوز حل شد تو همون فروم رل تیم یه کرک جدید داده بودن که حالت فری رو به حالت پرو تبدیل میکرد .

ممنون

bastakboys
15-12-2010, 17:23
سلام

بدون عوض کردن ویندوز حل شد تو همون فروم رل تیم یه کرک جدید داده بودن که حالت فری رو به حالت پرو تبدیل میکرد .

ممنون

دوست عزیز لینکش را می دی

iload
15-12-2010, 19:32
دوست عزیز لینکش را می دی

سلام

خدمت شما :

keratus
15-12-2010, 21:04
بفرمایید اینم کرک unity 3 :

iload
16-12-2010, 00:54
سلام

یونیتی 3 چنتا کرک داره و بسته به سیستمتون فرق میکنه ! مثلا ویندوز 7 با Xp فرق داره یا 64 بیتی با 32 بیتی فرق داره !

Reza Azimy_RW
25-12-2010, 18:33
سلام دوستان اخرین نسخه یونیتی که کرک هم داره ( مشکلی نداشته باشه تو بازی سازی ) چه نسخه ایه ؟ لینکشو با کرک اگه لطف کنید عالی میشه .
دستتونو بوسیدم

saeed_cpu_full
27-12-2010, 12:16
سلام دوستان اخرین نسخه یونیتی که کرک هم داره ( مشکلی نداشته باشه تو بازی سازی ) چه نسخه ایه ؟ لینکشو با کرک اگه لطف کنید عالی میشه .
دستتونو بوسیدم

این نسخه ای که لینکش رو گذاشتم آخرین نسخه ی Unity نیست ولی از لحاظ کرک و مشکل نداشتن بهترین نسخه هست. یه لودر توش هست که هم یونیتی رو Pro میکنه هم Android publish رو باز میکنه.

Reza Azimy_RW
27-12-2010, 14:06
بی نهایت ممنون saeed_cpu_full جان - نسخه 2.6 رو دانلود کرده بودم دیگه ! یکم که حرفه ای شدم میرم سراغ همین نسخه
راستی
نسخه 2.6 رو دانلود کردم . باهاش يکم ور رفتم انگار اسونتر از کوييسته ! يعني مثلا افکته لنز و ... رو راحت ايجاد ميکني ! حالا اولش اسونه يا يکم که پيش رفتي سخت ميشه !؟

parvizamd
27-12-2010, 17:30
رضا جان تو کار های جلوه ساده اس تو برنامه نویسی خیلی آسونه تر از کوست و کمی سخت تر از گیم استدیو هست!
من اسکرپیت نویسی با java بهت پیشنهاد می کنم .

saeed_cpu_full
27-12-2010, 18:20
بی نهایت ممنون saeed_cpu_full جان - نسخه 2.6 رو دانلود کرده بودم دیگه ! یکم که حرفه ای شدم میرم سراغ همین نسخه
راستی
نسخه 2.6 رو دانلود کردم . باهاش يکم ور رفتم انگار اسونتر از کوييسته ! يعني مثلا افکته لنز و ... رو راحت ايجاد ميکني ! حالا اولش اسونه يا يکم که پيش رفتي سخت ميشه !؟

اون نسخه ی 2.6 رو بیخیال شو ... از همین اول با نسخه ی 3 کار کن واقعا آدم از لحظه به لحظه ی کار با این نسخه لذت میبره !
یونیتی کلا انجینی هست با اینترفیس ساده و انعطاف پذیر که هر چیزی که توی ذهنت هست میتونی روش پیاده کنی کلا به خاطر سادگی این انجین هست که اینقدر محبوب شده ... فقط تنها ضعفش در حال حاضر سیستم GUI هست که برای اون باید کد نویسی کنی ( البته کد هاش خیلی راحته ) اگر چه برای GUI هم کلی ادیتور اومده ....

Reza Azimy_RW
27-12-2010, 19:12
دوستان ممنون بابت راهنماییاتون

رضا جان تو کار های جلوه ساده اس تو برنامه نویسی خیلی آسونه تر از کوست و کمی سخت تر از گیم استدیو هست!
من اسکرپیت نویسی با java بهت پیشنهاد می کنم .

به نظرت بهتر نیست C# یاد بگیرم که همه جا به دردم بخوره ؟ با توجه به اینکه یه کمی C++ هم بلدم .

اون نسخه ی 2.6 رو بیخیال شو ... از همین اول با نسخه ی 3 کار کن واقعا آدم از لحظه به لحظه ی کار با این نسخه لذت میبره !
یونیتی کلا انجینی هست با اینترفیس ساده و انعطاف پذیر که هر چیزی که توی ذهنت هست میتونی روش پیاده کنی کلا به خاطر سادگی این انجین هست که اینقدر محبوب شده ... فقط تنها ضعفش در حال حاضر سیستم GUI هست که برای اون باید کد نویسی کنی ( البته کد هاش خیلی راحته ) اگر چه برای GUI هم کلی ادیتور اومده ....
ایول !
پس دیگه تردیدی نمیمونه که اینو یاد نگیرم ! فقط حجم برنامه یکم زیاده که اونو فردا میرم کافی نت هر جور شده دانلود میکنم . یا با EDGE ایرانسل میدانلودم !

saeed_cpu_full
27-12-2010, 19:27
دوستان ممنون بابت راهنماییاتون

به نظرت بهتر نیست C# یاد بگیرم که همه جا به دردم بخوره ؟ با توجه به اینکه یه کمی C++ هم بلدم .

به نظر من #C یاد بگیر ... اولا میتونی توی Visual Studio کد بزنی که Debugger اتوماتیک داره و هم اینکه Java یه سری گیر هایی میده ( بعدا خودت متوجه میشی ) به خصوص سر متغیر ها که چون نوعش معمولا مشخص نمیشه شاید گیر بیخود بده و اعصابت رو به هم بریزه.

parvizamd
30-12-2010, 06:52
من گفتم java چرا که مثال راهنمای نرم افزار روی جاوا توضیج داده .هر چیزی که یاد بگیری یک روز بدردت می خوره

iload
02-01-2011, 12:31
سلام

کسی آموزشی برای استفاده کد ها ی شیدر دایرکت ایکس تو یونیتی داره ؟ در صورت امکان ویدیویی باشه ! ممنون

parvizamd
02-01-2011, 14:09
دوست عزیز برای شیدر باید زبان CG یاد بگیری تو راهنمای چند مثال نوشته

iload
02-01-2011, 14:41
سلام

شما فکر کن من بلدم ! چجوری میشه تو یونیتی ازش استفاده کرد ؟ من چنتا کد دارم که از انویدیا دانلود کردم . چجوری ازشون استفاده کنم ؟

Omid_Sadeghvand
02-01-2011, 15:08
سلام

شما فکر کن من بلدم ! چجوری میشه تو یونیتی ازش استفاده کرد ؟ من چنتا کد دارم که از انویدیا دانلود کردم . چجوری ازشون استفاده کنم ؟
وقتی شدر ادیتور هست چرا میخوای کد بنویسی!!!!!

iload
02-01-2011, 16:23
وقتی شدر ادیتور هست چرا میخوای کد بنویسی!!!!!

سلام

خوب میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟ اصلا روش استفاده از شیدر ادیتور تو یونیتی چجوریه ؟

من کد نمینویسم ! با استفاده از mental mill (TM) Artist Edition شیدر میسازم ولی کدی که میده رو نمیتونم تو یونیتی استفاده کنم . علت استفاده از mental mill (TM) Artist Edition هم اینه که خیلی پیشرفته هست و همهچیز میشه توش ساخت . اگه منبعی پیدا بشه که آموزش بده کد glsl دایرکت ایکس رو که mental mill (TM) Artist Edition خروجی میده تو یونیتی استفاده کرد خیلی خوب میشه .

ممنون

Omid_Sadeghvand
02-01-2011, 18:51
شما از این ادیتور استفاده کنید.

iload
03-01-2011, 10:56
شما از این ادیتور استفاده کنید.

ولی این ادیتور خیلی امکاناتش کمه !

در کل خیلی ممنون از راهنمایی هایی که میکنید .

saeed_cpu_full
03-01-2011, 13:34
ولی این ادیتور خیلی امکاناتش کمه !

در کل خیلی ممنون از راهنمایی هایی که میکنید .

در حدی هست که کارت رو راه بندازه ... خیلی شیدر های خفنی با این ادیتور ساختن

iload
03-01-2011, 19:02
سلام

ممنون حالا شیدر رو یه کاریش میکنم .

یه سوال دیگه دارم یادم یه پلاگینی چیزی بود برای ترین که باعث میشد بتونیم تو ترین از شیدر استفاده کنیم . درست میگم ؟ اون پلاگینه چی بود ؟ اگه بهم بدید ممنون میشم .

iload
03-01-2011, 19:42
سلام

من پلاگین رو پیدا کردم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم . کسی بلده ؟

Mostafa 3D
12-01-2011, 13:01
سلام
یه خبر خوب
نرم افزار Unity3.1 توسط گروه XForce کرک شد
بزودی لینک مستقیم براتون میزارم

Reza Azimy_RW
12-01-2011, 13:27
دمت گرم - فقط قربون دستت ادرس دانلود نرم افزار رو هم بزار

Omid_Sadeghvand
12-01-2011, 20:00
سلام
یه خبر خوب
نرم افزار Unity3.1 توسط گروه XForce کرک شد
بزودی لینک مستقیم براتون میزارم

بابا دمت گرم موتور 1 ماه کرک شده!!!:31: یک loader هستش که اجراش میکنی و هر چند تا پروژه رو میتونی اجرا کنی نسخه کرک شده Unity3D 3.1f4

lord arthas
12-01-2011, 20:17
man vaghti mikham barname ro ejra konam (v.2) in eror ro mide chika konam

Mostafa 3D
12-01-2011, 21:45
بابا دمت گرم موتور 1 ماه کرک شده!!!:31: یک loader هستش که اجراش میکنی و هر چند تا پروژه رو میتونی اجرا کنی نسخه کرک شده Unity3D 3.1f4

بابا امید جان شما دیگه چرا ؟
اون لدر ها که خیلی پدر مادر دار نبودن :21:
تازه فقط کرکش که یه لدر نبود یه کرک دیگه هم داشت به نام UnityMonitor که اون از لدر خیلی بهتر بود
ولی شما این کرک های در پیتی رو با کرک گروه XForce یکی میدونی ؟؟؟ :18:
بابا وقتی گروه XForce اعلام میکنه که فلا نرم افزار کرک شد یعنی شما میتونی از تمامی امکانات اون نرم افزار استفاده کنی و به صورت صد در صد تضمین شده انگار که واقعا خریده باشی :27:

حالا با این کاری که بی سابقه ای که گروه XForce کرد باید منتظر شرکت Unity باشیم ببینیم برای امنیت بیشتر نرم افزارش چی کار میکنه

لینک دانلود مستقیم رو هم فردا میزارم روی سایت

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

راستی بچه ها نمیدونم چی شده گروه XForce رفته سراغ گیم انجین ها فکر کنم باید منتظر کرک موتور CryEngine هم باشیم :31:

Mostafa 3D
12-01-2011, 23:57
بفرمایید دانلود کنید :

lord arthas
13-01-2011, 21:11
pass soale man chi? :(

pro 3d game studio
15-01-2011, 23:21
سلام
من چند روزه که این موتور رو داتلود کردم . همین اول کار با نورپردازی این موتور مشکل دارم .
قبلا گیم استدیو کار کردم و گیم استدیو قدرت بالایی در این زمینه داره . نورپردازی رو
در یونیتی به چه شکلی باید تنظیم کنم که حداقل یه سایه از اجسلم تولید بشه ؟یا با کیفیت گیم استدیو برسونم!

saeed_cpu_full
15-01-2011, 23:44
سلام
من چند روزه که این موتور رو داتلود کردم . همین اول کار با نورپردازی این موتور مشکل دارم .
قبلا گیم استدیو کار کردم و گیم استدیو قدرت بالایی در این زمینه داره . نورپردازی رو
در یونیتی به چه شکلی باید تنظیم کنم که حداقل یه سایه از اجسلم تولید بشه ؟یا با کیفیت گیم استدیو برسونم!

سلام
نور خودتون رو انتخاب کنید از سمت راست قسمت Shadow یه کدوم از انواع سایه ها ( Soft Shadows یا Hard Shadows ) رو انتخاب کنید
برای افزایش کیفیت نوپردازی میتونی از Lightmap استفاده کنی ( توی Help خود انجین در این مورد مفصل توضیح داده )
قدرت نور پیشفرض این انجین از ماکزیمم قدرت نورپردازی 3D Game Studio باز هم بهتر و طبیعی تر هست.
اگه از نظر شما قدرت نورپردازی توی گیم استودیو بالا هست به تاپیک UDK سر بزن یا با یونیتی یه صحنه ای که ساختی رو Lightmap بگیر اون وقت هست که دیگه طرف گیم استودیو نمیری

pro 3d game studio
16-01-2011, 03:25
مشکل من اینه که نمی دونم چطوری لایت مپ بگیرم.
لطف کنید یه منبع برای آموزش لایت مپ یونیتی معرفی کنید یا اگر امکان داره در موردش توضیح بدید.
ممنون.

saeed_cpu_full
16-01-2011, 11:35
مشکل من اینه که نمی دونم چطوری لایت مپ بگیرم.
لطف کنید یه منبع برای آموزش لایت مپ یونیتی معرفی کنید یا اگر امکان داره در موردش توضیح بدید.
ممنون.

Help خود یونیتی بهترین و جامع ترین منبع هست

lord arthas
16-01-2011, 12:47
baba pass man chi yani kasi nemidoneh:O?:o

saeed_cpu_full
16-01-2011, 12:57
baba pass man chi yani kasi nemidoneh:O?:o

عزیز سعی کن فارسی بنویسی ... اگر هم زبون فارسی روی کامپیوترت نداری از این تبدیل کننده های اینترنتی کمک بگیر
عکست هم برای من باز نشد . یه جای درست حسابی آپلود کن ببینم مشکلت چیه

pro 3d game studio
16-01-2011, 13:36
من یوتیتی ورژن 3.1 رو دانلود کردم حجمش 400 مگ هست ولی انگار هیچ پروژه ی آماده ای داخلش نیست . حجمش 400 هست .
چطوری پیداش کنم؟
========================
دوستان اگر کرک xforce رو دارن ، دریغ نکنند.

parvizamd
16-01-2011, 16:29
دوست عزیز من مثل خودت با گیم استدیو کار کردم فرق گیم استدیو با یونتی اینکه گیم استدیو یک نور پیش فرض به نام sun داره آقا شما برو تو یونتی یک point light بساز بعد آن انتخاب کن بیار پایین کنار اجسامت بعد range چراغ زیاد کن و با اجسام تو محیط تنزیم کن
.

lord arthas
16-01-2011, 18:18

این ارور رو میده

Mostafa 3D
16-01-2011, 20:43
من یوتیتی ورژن 3.1 رو دانلود کردم حجمش 400 مگ هست ولی انگار هیچ پروژه ی آماده ای داخلش نیست . حجمش 400 هست .
چطوری پیداش کنم؟
========================
دوستان اگر کرک xforce رو دارن ، دریغ نکنند.

کرک XForce در اینجا موجوده

Mostafa 3D
17-01-2011, 14:08

این ارور رو میده

از کی تا حالا عکس ها رو توی 4shared آپلو میکنن ؟ :13::13::13:
این مشکل شما یعنی اینکه نتونسته یکی از لایبرابری های یونیتی یا ویندوز رو فراخونی کنه یکبار یونیتی رو پاک کن و دوباره نصب کن اگه نشد برو تو کار ویندوز :27:

YAHYA-PRO
18-01-2011, 11:23
پروژه و سمپل نداره؟
400 مگ بدون پروژه ؟

pro 3d game studio
18-01-2011, 13:56
پروژه و سمپل نداره؟
400 مگ بدون پروژه ؟

کجا باید پیداشون کنم؟
فقط یه سری شیدر آماده داره . باید یه پروژه داشته باشه وگرنه 400 مگ این موتور حجم نداره !
استاندارد و پرو استاندارد هم داره . منطورم پوشه ها هستن.
اصلا دوستان یونیتی 3.1 رو که دانلود کردید چه پروژه ای همراهش بود؟

Mostafa 3D
18-01-2011, 14:53
کجا باید پیداشون کنم؟
فقط یه سری شیدر آماده داره . باید یه پروژه داشته باشه وگرنه 400 مگ این موتور حجم نداره !
استاندارد و پرو استاندارد هم داره . منطورم پوشه ها هستن.
اصلا دوستان یونیتی 3.1 رو که دانلود کردید چه پروژه ای همراهش بود؟

برای یونیتی دو تا پروژه یا همون سمپل وجود داره
اولی همون Island Demo که از یونیتی 2.6 بود هست
دومی که جدیده اسمش Bootcamp Demo هست که اینا رو میتونی از آدرس زیر پیدا کنی

برای ویندوز XP :
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Unity Projects

YAHYA-PRO
18-01-2011, 15:48
Bootcamp Demo رو داره ولی پروژه ورژن قبلی یونیتی توش نیست
من رفتم تو سایتش هر چی گذاشته بود زدم واسه دانلود خیال راحت

Reza Azimy_RW
21-01-2011, 20:59
سلام دوستان
چجوريه اين:31: :
38844
تو کامپيوتر من اينجوري نشون ميده ؟
نميشه مثل کوييست تري دي مثلا زمينه رو مشخص کنه ؟
مثل اين عکس :
38845
براي من خيلي گيج کنندس نميشه مثل کوييست يه کاري کرد زمينه رو به صورت يه مربع نشون بده ؟

راستی وقتی فهمیدم Need For Speed World رو با این ساختن ( EA !!! ) کف بر شدم !

p30worldapm
31-01-2011, 15:02
می شه کرک 3.1 رو برام بزارین؟ هر چی لینک هست پاک شده.

Mostafa 3D
31-01-2011, 15:59
لینک دانلود کرک نرم افزار Unity3.1 توسط XForce

p30worldapm
31-01-2011, 16:18
این رپیدباز به من می گه تو الآن داری دانلود می کنی! میذاره دانلود کنم!
لینک دیگه ای ندارین؟

یوزر پس یکی رو گرفتم مشکل حل شد.
ممنون

parvizamd
31-01-2011, 16:58
رضا جان از بالا گزینه create other =cube رو بزن و بعد اندازه cube از سمت راست به 10000 و10000و10000 تنظیم کن
یونتی محور این ریختی نداره

ehsan_wwe
01-02-2011, 11:21
یه چیز خیلی باحال برو بچس بریم کشف کنیم این عکس رویه Options خروجی رو

دیدین که بد از اکسپورت بازی یه جایی میاد که گرافیک و اینپوت رو میشه قبل از استارت بازی دست کاری کرد !
بالای این جا یه کادر خالی داره که فکر میکنم برای انداختن عکس یا لوگو بازی باشه

اما چطوری میشه عکس انداخت یا اصلا چطوری میشه توش تغیر داد یا بر داشتش

parvizamd
01-02-2011, 13:18
احسان جان تو قسمت edit>project setting>player میشه عکس و آیکون بازی رو عوض کرد.

3Dmajid
02-02-2011, 10:32
لینک دانلود کرک نرم افزار Unity3.1 توسط XForce

میشه فقط لینک کرک رو بزاری ؟ :20:
این لینک خود برنامه همراه با کرکه :46:

Omid_Sadeghvand
02-02-2011, 11:08
این کرک XFORCE یک باگ بزرگ داره!
از همون کرک قبلی استفاده کنید.

Mostafa 3D
02-02-2011, 15:39

چه باگی ؟
یه ذره توضیح میدی ؟

Mostafa 3D
02-02-2011, 15:42
راستی بچه ها شرکت i3D یه آموزش باحال برای یونیتی 3 داده بیرون

لینکاشو بزودی مستقیم میکنم و براتون میزارم :20:

3Dmajid
02-02-2011, 16:18

کرک قبلی دیگه کدومه ؟ :31:

AMIR REZAs
02-02-2011, 19:31
کرک قبلی دیگه کدومه ؟سلام
از اینجا دانلود کنید....:11:

Omid_Sadeghvand
03-02-2011, 00:18
چه باگی ؟
یه ذره توضیح میدی ؟
بعضی وقتا تمام صفحه سیاه میشه.

Mostafa 3D
03-02-2011, 19:24
بعضی وقتا تمام صفحه سیاه میشه.

بیخیال
شاید مشکل از گرافیکت باشه
من خیلی وقته دارم باهاش کار میکنم یه چنین مشکلی بر نخوردم

Mostafa 3D
06-02-2011, 18:49
لینکهای این آموزش آماده شد بفرمایید :

دانلود :

Mostafa 3D
10-02-2011, 20:04
یونیتی 3.2 منتشر شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]

باید منتظر XForce باشیم :31:

Mostafa 3D
10-02-2011, 21:03
دوستان کرکر نذاشتن حد اقل یه رو از انتشار این نسخه بگذره بعد پچش کنن :31:
بفرمایید دانلود لدر یونیتی 3.2 :

3Dmajid
10-02-2011, 23:27
لینکهای این آموزش آماده شد بفرمایید :

دانلود :

2.41 گیگابایت :18: ما که اینجوری نمیتونیم دانلود کنیم :41:
نمیشه به فایلای 100 مگابایتی تقسیم کنی ؟
از 100 مگابایت بیشتر شه نمیتونم دانلود کنم :31:

3d-meysam
11-02-2011, 12:41
دوستان کرکر نذاشتن حد اقل یه رو از انتشار این نسخه بگذره بعد پچش کنن :31:
بفرمایید دانلود لدر یونیتی 3.2 :

از این لدر چطوری استفاده کنم، هر کاری کردم نیومد ، تو پوشه خود برنامه هم کپیش کردم بازم نشد:41: موقع اجرا برنامه یه دکمه خروج و یه ریجستر میاد :19: تست شدست این لدر؟

Mostafa 3D
11-02-2011, 15:20
حله دانلود کنید :31:

Unity3D 3.2 | XForce Crack | 450MB | Mostafa3D.com

دانلود با لینک مستقیم :

AMIR REZAs
11-02-2011, 15:35
عجیبا قریبا :18: unity 3.2 نیومده کرکش اومد :18:
خدا شانس بده ما اون موقع که گیم استدیو کار میکردم به یه کرک نسخه 7.5 محدود بودیم الان چقدر تکنولوژی پیشرفت کرده:31:
آقامصطفی کرک 3d game studio a8 تو این گروهه نیومده ؟

pro 3d game studio
12-02-2011, 09:22
سلام
دوستان لطف کنید در مورد نحوه درست کردم button توضیح بدید.
و در مورد ایجاد پنل هم همینطور.
این رو هم بگم که قبل از اینکه اینجا بیام و سوال کنم ، منوال برنامه رو سرچ کردم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم. برای همینم مزاحم شما شدم

================
چند سوال دیگه :
من با یونیتی 3.1 کار میکنم و کاملا کرک شده هست . ولی وقتی میخوام خروجی برای آندروید بگیرم در حین تبدیل، ارور میزنه و خروجی نمیگیره.
حالا این مشکل فقط برای منه یا شما هم مشکل دارید؟
به نظر شما اگر بخوام برای آیفون خروجی بگیرم ، باید لایسانسشو بخرم ؟ یا اینکه اگر یونیتی نسخه mac رو دانلود کنم و روی سیستم عامل مکینتاش اجراش کنم ، اونجا گزینه آیفون جهت خروجی گرفتن فعال هست و محدودیتی نداره ؟
برای خروجی پلی 3 و ایکس باکس چطور؟نیاز به خرید لایسانس هست یا فقط لازمه از لینک دانلودشون اقدام کرد؟
ممنون.

3Dmajid
12-02-2011, 19:25
این رو هم بگم که قبل از اینکه اینجا بیام و سوال کنم ، منوال برنامه رو سرچ کردم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم. برای همینم مزاحم شما شدم

برای ساخت باتن میتونی از کد های GUI یونیتی استفاده کنی. ابزار کاملی برای ساخت گرافیک کابری رو داره ... توی هلپش مفصل توضیح داده و اگه میخوای خودت با یه برنامه ای مثل Photoshop باتن طراحی کنی باید یه GUI SKIN بسازی و بعدش با اسکریپت اون رو به پروژه ت نسبت بدی و با کدهای GUI Layout باتن خودت رو بسازی.
ببخشید خیلی خلاصه بود :31:

بی باک بی بال
13-02-2011, 13:03
من می خواهم از صفر شروع کنم برای ساخت یه بازی ساده چه نرم افزارهای نیاز هست

narotu
13-02-2011, 16:58
دوستان کسی لینک اخرین نسخه رو با کرک تو چند تا پارت برای دانلود نداره؟

3Dmajid
13-02-2011, 20:12
من می خواهم از صفر شروع کنم برای ساخت یه بازی ساده چه نرم افزارهای نیاز هست

Unity 3D 3.2 :31:

Arrowtic
13-02-2011, 21:05
حله دانلود کنید :31:

Unity3D 3.2 | XForce Crack | 450MB | Mostafa3D.com

دانلود با لینک مستقیم :

تضمینیه؟!(یه شبمونو هدر ندیم برا دانلود!)

بی باک بی بال
13-02-2011, 21:24
Unity 3D 3.2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود لطفا

3Dmajid
13-02-2011, 21:44
لینک دانلود لطفا

پست بالاییتو ببین خب :18:

hasansmoke
17-02-2011, 10:52
سلام

================
چند سوال دیگه :
من با یونیتی 3.1 کار میکنم و کاملا کرک شده هست . ولی وقتی میخوام خروجی برای آندروید بگیرم در حین تبدیل، ارور میزنه و خروجی نمیگیره.
حالا این مشکل فقط برای منه یا شما هم مشکل دارید؟
به نظر شما اگر بخوام برای آیفون خروجی بگیرم ، باید لایسانسشو بخرم ؟ یا اینکه اگر یونیتی نسخه mac رو دانلود کنم و روی سیستم عامل مکینتاش اجراش کنم ، اونجا گزینه آیفون جهت خروجی گرفتن فعال هست و محدودیتی نداره ؟
برای خروجی پلی 3 و ایکس باکس چطور؟نیاز به خرید لایسانس هست یا فقط لازمه از لینک دانلودشون اقدام کرد؟
ممنون.

برای ساخت button میتونی از GUI.Button استفاده کنی.

برای خروجی اندروید باید اندروید sdk رو در ویندوزت داشته باشی.اگه نداری هم با یه سرچ تو گوگل میتوهنی پیدا کنی.
با ویندوز نمیشه برای ایفون خروجی گرفت باید مک داشته باشی.
برای خروجی های دیگه هم باید لیسانسشون ور بگیری.البته به همین راهتی ها هم نیست باید تو بازیت تغییراتی ایجاد کنی.مثلا KeyCode ها رو تغییر بدی و ...

pro 3d game studio
19-02-2011, 10:57
با ویندوز نمیشه برای ایفون خروجی گرفت باید مک داشته باشی.

یعنی دیگه نیازی به خرید لایسانس برای آیفون نیست و فقط شرطش اینه که باید مک رو به جای ویندوز استفاده کرد؟
ممنون از راهنماییتون.

lord arthas
21-02-2011, 01:11
سلام میشه کرک یونیتی 3.0.0f رو بزارید؟

3Dmajid
21-02-2011, 09:57
سلام میشه کرک یونیتی 3.0.0f رو بزارید؟

:20:

lord arthas
21-02-2011, 11:34
با اینم باز نمیکنه

بازم این صفحه رو باز میکنه

3Dmajid
21-02-2011, 11:37
مشکلی نداره من امتحان کردم :20:

AMINGERAMI
21-02-2011, 15:19
سلام علیکم.....

دوستان... برادران... عزیزان... دلاوران...مجاهدان.... مهندسان....گرافیستان...مدلسا ان... برنامه نویسان...یونیتی کاران....انیماتوران..... جان هر کی رو دوست دارین بیایین یه کتاب درست در مون مثل کتاب زیر برای آموزش جاوا یونیتی بنویسین....تنها کتابی که تونستم ازش برنامه نویسی یونیتی را یاد بگیرم کتاب زیر است :

خیلی ساده و روون و عالی توضیح داده.فقط بدیش این هست که مقدماتی هست.من کلا اینو یاد گرفتم.ولی برای ادامه راه چیزی ندارم.

---------------------------------------
یه سوال دارم :

برای ساختن چنین صحنه ای :
کدوم راه های زیر بهتر است؟

1. تک تک اجزای صحنه را به طور جداگانه بسازیم و وارد یونیتی کنیم و صحنه را بسازیم....
2.کل صحنه را در یه نرم افزار مثل مکس بسازیم و وارد یونیتی کنیم.
----------------------------------------------
چند تا سوال دیگه :

1. کل تاپیک رو خوندم و کلمه شیدر رو هم زیاد دیدم.... این شیدر چیست؟
2.من یه trrain در یونیتی ایجاد کردم حالا میخواهم بدونم که یک traiin برای ساختن یک مرحله کافی است؟منظورم این هست که اگر از چند trrain در نار هم استفاده کنیم مشکل خاصی را به وجود میاره؟
3.بهترین نوع تکسچرینگ برای این انجین چیست؟مثلا من یک مدل اسلحه زدم.... به چه روشی این اسلحه را در مکس تکسچر کنم تا وقتی وارد یونیتی کردم مشکلی براش پیش نیاد؟

پایان/ ممنون

parvizamd
21-02-2011, 15:52
دوست عزیز اگه شما مقدمات یاد گرفتی می تونی با راهنمای یونتی برنامه نویسی شو ادامه بده

برای سوال اولت :
استندارد اینکه شما تک تک اجزای تو مکس بسازی و تیکه تیکه وارد یونتی کنه .این برای فقط untiy3d نیست بلکه برای 3dgs,UDK هم هست دلیل قضیه اینکه موتور بتوانه از سیستم مدیریت صحنه استفاده کنه

برای سوال دومت:
شیدر در واقعا رابطی است برای نوشتن جلوه گرافیکی که بجای مستقیما بروی CPU اجرا شوند(این کار بسیار کنده است مثل تابع SetPixel وGetPixel در c# )بروی GPU گرافیک اجرا شوند

برای سوال سومت:
یونتی برای تعداد زمین های ناهمواری هیچ گونه محدودیت ندارد.

برای سوال چهارمت:
در هیچی حالتی (منظورم حالتیه که شی به درستی UV-MAP شده باشه )هیچ گونه مشکلی نداره (بهتره است فرمت خود استدیو سه بعدی استفاده کنید)

3Dmajid
21-02-2011, 16:37
2.من یه trrain در یونیتی ایجاد کردم حالا میخواهم بدونم که یک traiin برای ساختن یک مرحله کافی است؟منظورم این هست که اگر از چند trrain در نار هم استفاده کنیم مشکل خاصی را به وجود میاره؟

این دیگه تشخیص خودته که چقدر ترین برای ساخت مرحله ت لازم داری. ولی معمولا یه دونه میسازن.
مشکلی که ممکنه به وجود بیاد سنگین شدن بازیه، در این صورت باید تنظیمات ترین رو دستکاری کنی و LOD رو ببری پایین تا بازیت سبک بشه. به قول معروف Optimize کنی :10:

lord arthas
21-02-2011, 16:40
این کرک لرای یونیتی 3.0.0f هست دیگه نه؟

3Dmajid
21-02-2011, 16:43
این کرک لرای یونیتی 3.0.0f هست دیگه نه؟

دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم من روی 3.2 هم اجراش کردم.
ولی خودش که نوشته 3.0 :20:

lord arthas
21-02-2011, 16:46
من لودر رو تو پوشه ی editor ریختم درسته که؟

3Dmajid
21-02-2011, 17:46
من لودر رو تو پوشه ی editor ریختم درسته که؟

باید بریزی تو همونجایی که یونیتی نصبه و بعد همونو اجراش کنی:5:

lord arthas
21-02-2011, 17:52
اخه تو فایله یونیتی(E:\Program Files\Unity)دوتا فیل هست یکی editor یکی monodevelop من ریختم تو editor

3Dmajid
21-02-2011, 18:13
اخه تو فایله یونیتی(E:\Program Files\Unity)دوتا فیل هست یکی editor یکی monodevelop من ریختم تو editor

منظورت از فیل فولدره ؟ :31:
من که همچین فولدرایی ندارم !!

lord arthas
21-02-2011, 18:33
حالا:D من از تو all in one سایت persian-designers اینو گرفتم

3Dmajid
21-02-2011, 19:01
حالا:D من از تو all in one سایت persian-designers اینو گرفتم

اون که قدیمیه.
خب چرا نسخه ی 3.2 یونیتی رو از سایتش دانلود نمیکنی ؟
با کرکم هیچ مشکلی نداره.:10:

3Dmajid
21-02-2011, 22:28
این مجموعه آموزش شرکت 3DBuzz که واسه یونیتی زده.
البته این آموزش فقط رو قسمت Game Design تمرکز کرده و تمام اجزای مربوط به این قسمت رو برای یونیتی خیلی عالی توضیح میده.
برای افراد تازه کار خیلی خوبه.
اگه میخواید یونیتی رو یادبگیرید از همین الان شروع کنید :10: :

AMINGERAMI
23-02-2011, 21:01
سلام.

آیا ساخت کاراکتر بار نرم افزار DAZ 3D Studio Advanced آسونتره یا نرم افزارهای دیگه؟

این نرم افزار خروجی برای یونیتی داره؟