مشاهده نسخه کامل
: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
سلام.
آیا ساخت کاراکتر بار نرم افزار DAZ 3D Studio Advanced آسونتره یا نرم افزارهای دیگه؟
این نرم افزار خروجی برای یونیتی داره؟
من از این نرم افزار واسه بازیم استفاده میکنم.
کار ساخت انیمیشن و کاراکتر سازی رو خیلی آسون کرده.
البته برای ساخت یه بازی خیلی جدی به درد نمیخوره. چون کاراکتر ها باید توسط اعضای تیم ساخته بشه.
ولی اگه بازیتو مثل من تکی میسازی میتونی از کاراکتراش و انیمیشناش استفاده کنی.
و انیمیشن مورد نظرت رو برای کاراکترت بسازی.
خروجی برای یونیتی هم داره.
میتونی به FBX تبدیل کنی و وارد یونیتی کنی.
البته بعضی از مدلاش چونPoly خیلی زیادی دارن یونیتی قبول نمیکنه ولی از کاراکترایی که قبول میکنه میتونی استفاده کنی :11:
اینم اضافه کنم که نمیشه گفت کار این نرم افزار ساخت کاراکتره، چون کاراکترا آماده هستن و تنها با یه کلیک میتونی کاراکترتو بیاری روی صحنه.
amirghibi
24-02-2011, 01:39
اموزش زبان فارسی کسی داره ؟
اموزش زبان فارسی کسی داره ؟
آموزش زبان فارسی کم میتونی پیدا کنی.
مگراینکه یکی یه مقاله خونده باشه فارسی ترجمه ش کنه.
ولی هیچ وقت آموزشای خارجی رو با مقاله ها و آموزشای ایرانی مقایسه نکن.
لینک آموزش 3DBuzz رو صفحه ی قبل گذاشتم اونا رو دانلود کن و ببین.
خیلی خوبه ... فقط شاید یه کم حوصله ت سر بره چون زیاد حرف میزنه.
ولی مهم اینه که ببینی چی کار میکنه :11:
AMINGERAMI
24-02-2011, 12:04
سلام بر دوستان گلم و یک سلام مخصوص برای 3D MAJID عزیز.:31::40:
یه سایت پیدا کردم آموزشهای توپی برای daz studio داره که دوستان علاقه مند میتونن استفاده کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال :
من تو مکس یه کاراکتر ساختم و وارد daz studio کردم و یک انیمیشن پیش فرض idle به کاراکترم نسبت دادم... بعد یه انیمیشن walk بعد یه انیمیشن دویدون..... سپس خروجی گرفتم و وارد یونیتی کردم... انیمیشن ها اجرا نمیشن چرا؟؟
بعدش وقتی من انیمیشن idle را به کاراکتر نسبت دادم باید برای هر انیمیشن ، از کاراکتر خروجی بگیرم؟ یا میشه همه رو باهم یه جا داشت؟
دوستان جریان این ساخت درخت تو یونیتی چی هست؟(تو سایتش یه آموزش دیدم ولی هر کاری کردم نتونستم درختی بسازم تو یونیتی )
یک سوال :
من تو مکس یه کاراکتر ساختم و وارد daz studio کردم و یک انیمیشن پیش فرض idle به کاراکترم نسبت دادم... بعد یه انیمیشن walk بعد یه انیمیشن دویدون..... سپس خروجی گرفتم و وارد یونیتی کردم... انیمیشن ها اجرا نمیشن چرا؟؟
من با مکس کاراکتر وارد این برنامه نکردم.
از کانتنت های پوزر استفاده میکنم.
توی مکس کاراکترتو Bone کردی ؟
تعجب میکنم آخه ... Pose های توی این برنامه مخصوص کاراکترهای خودش مگه نیست ؟ یعنی به کاراکترهای دیگه بدی خوب کار نمیکنه چه جوری انیمیشنشو ساختی :31:
خروجی چی میگیری ؟ حتما FBX باشه.
در این صورت توی یونیتی مشکلی نداره.
میخوای کاراکترتو آپ کن منم یه تستی کنم :20:
بعدش وقتی من انیمیشن idle را به کاراکتر نسبت دادم باید برای هر انیمیشن ، از کاراکتر خروجی بگیرم؟ یا میشه همه رو باهم یه جا داشت؟
همه رو یه جا میتونی خروجی بگیری. مثلا از فریم 0 تا 30 حرکت Walk و از فریم 31 تا 50 یه حرکت دیگه.
بعد که بردی توی یونیتی میتونی قسمت بندی کنی و از این فریم تا اون فریم واسه هر کدوم یه اسمی بزاری تا توی کدنویسی ازش استفاده کنی. :10:
دوستان جریان این ساخت درخت تو یونیتی چی هست؟(تو سایتش یه آموزش دیدم ولی هر کاری کردم نتونستم درختی بسازم تو یونیتی )
توی نسخه ی سه Tree Creator اضافه شده ... نیاز به سایت آموزشی نیست. هلپ یونیتی خوب توضیح داده :11:
soha is the beSt
24-02-2011, 12:33
اگه با یونیتی فری یه بازی ساخت میشه تجاریش کرد؟
اگه با یونیتی فری یه بازی ساخت میشه تجاریش کرد؟
آره فک میکنم بشه :31:
rostamiani
25-02-2011, 22:53
سلام دوستان
یک سوال دارم :
Unity Web Player روی چه براوزرایی کار می کنه ؟
در صورتی که از نسخه رایگان استفاده کنم ،چه محدودیتی داره ؟ آیا میشه بازی هایی رو که با نسخه رایگان ساختم بفروشم ؟
متشکرم
jrzm1388
27-02-2011, 17:48
سلام دوستان عزیز
من برای اولین بار در موضوعی شرکت می کنم
من یک کمکی می خواستم
من می خواستم یک بازی اول شخص فوق ساده بسازم محیط را ساختم ولی برای گرفتن اسلحه در دست مشکل اساسی دارم من اسلحه را فرزند دوربین اول (اسلحه را درگ می کنم در main Camera)شخص می کنم جای مناسب هم قرار می دهم ولی بازم اسلحه را نشون نمی دهد مدل اسلحه هم Fbx است راهنمایی کنید آیا کد نیازه؟
hamed_benz
28-02-2011, 10:00
شما اول آبجک رو به صورت ساده روی صحنه بنداز ، بعد کلید F رو بزن ، ببین آبجکتی وجود داره یا نه ، اگر بود به اسکیل آبجکت هم دقت کن ( اصولا چون با اسکیل فکتور 3 صدم اگر اشتباه نکنم یونیتی امپورت میکنه ، ممکنه آبجکتت خیلی گوچیک شده باشه ).
اگر هم که آبجکت وجود نداشت که توی امپورت و اکسپورت گرفتن ، جایی مشکل داشنی.
برای قرار دادن اصلحه هم ، دقت کنید که Near Clip پیشفرض دوربین روی 3 دهم هست یعنی فاصله ی 3دهم کمتر رو رندر نمیکنه.
jrzm1388
28-02-2011, 17:43
با راهنمایی شما مشکلم حل شد بسیار متشکرم
jrzm1388
02-03-2011, 16:06
با سلام دوباره
میخواستم بگم من TERRAIN (محیط) طراحی کردم ولی وقتی بازی می کنم مثل روح از درخت ها رد می شه چیکار کنم که این طور نشه
بعدم چطور باید آب را طراحی کرد
کیفیت بازی آب را بالا برد
hasansmoke
04-03-2011, 00:43
با سلام دوباره
میخواستم بگم من TERRAIN (محیط) طراحی کردم ولی وقتی بازی می کنم مثل روح از درخت ها رد می شه چیکار کنم که این طور نشه
بعدم چطور باید آب را طراحی کرد
کیفیت بازی آب را بالا برد
باید اول از درختی که وارد گیم انجین کردی یه پربفاب ازش بسازی و بعد به اون کپسول کولایدر بدی و بعد بقیه کارهای معمول رو انجام بدی.اینجوری دیگه بازیکن رد نمیشه.
برای وارد کردن اب هم تو پکیج های خود یونیتی هست.فقط کافی تو پوشه standard asset بری و بعد تو پوشه water و بعد پریفاب واتر رو به داخل بازی درگ کنی.
jrzm1388
05-03-2011, 20:31
با تشکر از دوست عزیز hasansmoke ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می خواستم به من کمک کنی
می خوام وقتی سلاح عوض می کنم عکس مهمات و نوع اسلحه عوض بشه مثل بازی های جنگی
خودم GUI رو بلدم
لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AMINGERAMI
05-03-2011, 22:49
سلام دوستان.
یک کد با توضیحات احتیاج داشتم :
کدی میخواهم که وقتی پلیر در بیست قدمی هلی کوپتر قرار گرفت ، انیمیشن هلی کوپتر اجرا بشه و بعدشم..... همین
مرسی
سلام به دوستان یونیتی باز:10:
ببخشید می خواستم ببینم یه آموزش درست و درمون واسه وارد کردن کاراکتر(کلا ست کردن انیمیشن و اسکریپت و چیزای دیگه)به یونیتی سراغ دارین یا نه؟:20:دمتون گرم اگه لینکی دارین بزارید
ممنون:40:
jrzm1388
06-03-2011, 15:25
سلام دوست عزیز
چند تا دارم ولی فکر نکنم بتونه خیلی بهت کمک کنه اگه اینترنت پر سرعت داری بگیر نداری هم نگیر
این تمام اسکریپت ها را معرفی میکنه ولی انگلیسیه
بعد اینم آموزش ساخت انیمیشن در Unity بصورت اجمالی و خیلی کوتاه که فکر کنم خودت هم بلد باشی
jrzm1388
06-03-2011, 15:25
سلام کسی مدل دست آماده برای بازی اول شخص FPS نداره اگر داره معرفی کنه ممنونش می شم
سلام به دوستان یونیتی باز:10:
ببخشید می خواستم ببینم یه آموزش درست و درمون واسه وارد کردن کاراکتر(کلا ست کردن انیمیشن و اسکریپت و چیزای دیگه)به یونیتی سراغ دارین یا نه؟:20:دمتون گرم اگه لینکی دارین بزارید
ممنون:40:
سلام
یه آموزش هست کامل کامل :
از سایت Design3.com
اگه صبر کنی دارم لینکاش رو مستقیم میکنم یه 2 یا 3 روزی طول میکشه !
سلام
jrzm1388 جان ممنونم:11:
علیرضا جان دست شما هم درد نکنه من منتظرش می مونم شرمنده:10:
سلام
jrzm1388 جان ممنونم:11:
علیرضا جان دست شما هم درد نکنه من منتظرش می مونم شرمنده:10:
دارم مستقیمش میکنم تا امشب تموم میشه . بعدم دشمنت شرمنده :10:
تغریبا 11 گیگه !
سلام
اینم لینک مستقیم از uploadfa & ifile.it :
سلام
ممنونم علیرضا جان:46:راستی یه چیزی!!اینا مال اول شخصه یا سوم شخص؟؟آخه من سوم شخص نیاز داشتم یادم رفت بگم:21:
سلام
ممنونم علیرضا جان:46:راستی یه چیزی!!اینا مال اول شخصه یا سوم شخص؟؟آخه من سوم شخص نیاز داشتم یادم رفت بگم:21:
سلام
اینا برا همچی هست هر چی یونیتی داره این یاد داده ! حتی ساخت بازی برای اندرواید ؟! برو سایت Design3.com هر چی آموزش در مورد یونیتی داره تو این پک موجوده . هوش مصنوعی و منو سازی و ....
M0hsen3D
07-03-2011, 09:01
دوستان میشه بگین چجوری بازی رو برای xbox360 , ps3 , wii پابلیش کنم؟هر دفعه که کرک میاد فقط خروجی اندروید فعال میشه:41:
jrzm1388
07-03-2011, 10:06
سلام
aliscan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگر هنوز هم دنبال منابع آموزشی خوب می گردی
اینجا هم عالی ، ولی باید عضو بشی
آموزش ایمپورت کردن و انیمیشن رو هم داره
اگر کسی مدل دست برای اول شخص داره معرفی بکنه لطفا
دوستان میشه بگین چجوری بازی رو برای xbox360 , ps3 , wii پابلیش کنم؟هر دفعه که کرک میاد فقط خروجی اندروید فعال میشه:41:
سلام
ببینید این بحث کلا نشدنی اگه شما بخوای برای این سه کنسول خروجی بگیرید باید یه کنسول مخصوص که از خود شرکت های سازنده کنسول میگیرید داشته باشید تا بشه برای این کنسول ها خروجی گرفت ! ربطی به کرک نداره .
jrzm1388
07-03-2011, 16:16
سلام دوستان عزیز
فکر نکنم iload عزیز صحیح فرموده باشند اینطور که بنده ی حقیر فهمیدم باید لایسنسش رو بخری البته هنوز لایسنسش برای Concole(Xbox,PS3)نیومده ولی برای wii,...اموده
برای اطلاعات بیشتر به
بروید
M0hsen3D
07-03-2011, 19:32
سلام
ببینید این بحث کلا نشدنی اگه شما بخوای برای این سه کنسول خروجی بگیرید باید یه کنسول مخصوص که از خود شرکت های سازنده کنسول میگیرید داشته باشید تا بشه برای این کنسول ها خروجی گرفت ! ربطی به کرک نداره .
ممنون , پس خروجی گرفتن برای کنسول ها در موتور های دیگه هم مثل udk به همین شکل هست , درسته؟:20:
rostamiani
07-03-2011, 19:50
ممنون , پس خروجی گرفتن برای کنسول ها در موتور های دیگه هم مثل udk به همین شکل هست , درسته؟:20:
تو بخش UDK که پرسیدم گفتند برای ساختن بازی برای IPhone نیازی به Mac OS نیست و توی خود ویندوز هم میشه ساخت. بر خلاف Unity ولی بهتره این سوال رو جای دیگه ای بپرسی :))
تو بخش UDK که پرسیدم گفتند برای ساختن بازی برای IPhone نیازی به Mac OS نیست و توی خود ویندوز هم میشه ساخت. بر خلاف Unity ولی بهتره این سوال رو جای دیگه ای بپرسی :))
این که یونیتی فقط تو مک خروجی میده که مشکل بزرگی نست شما کافی یه مک رو سیستمت نصب کنی و تمام .
کافی که تو گوگل سرچ کنی سیستم عامل مکینتاش برای PC . به نتیجه خواهید رسید .
یه پیشنهاد : شما اول یه بازی با یونیتی بسازید بعد من براتون تو مک خروجی میگیرم . :10:
M0hsen3D
07-03-2011, 20:49
سلام دوستان عزیز
فکر نکنم iload عزیز صحیح فرموده باشند اینطور که بنده ی حقیر فهمیدم باید لایسنسش رو بخری البته هنوز لایسنسش برای Concole(Xbox,PS3)نیومده ولی برای wii,...اموده
برای اطلاعات بیشتر به
بروید
درسته اینجا اطلاعات صحیح رو داده , خواهشا دوستان بدون تحقیق جواب نادرست ارائه نفرمایند.:20:
درسته اینجا اطلاعات صحیح رو داده , خواهشا دوستان بدون تحقیق جواب نادرست ارائه نفرمایند.:20:
سلام
اگه منظورتون اینه که من نادرست کفتم کمی در مورد دیو کیت های کنسول ها تحقیق کنید !:13:
M0hsen3D
07-03-2011, 21:13
سلام
اگه منظورتون اینه که من نادرست کفتم کمی در مورد دیو کیت های کنسول ها تحقیق کنید !:13:
سلام
اینجا که گفته خروجی برای کنسول ها با یک کلیک انجام میشه!:20:
سلام
اینجا که گفته خروجی برای کنسول ها با یک کلیک انجام میشه!:20:
اگه دیو کیت رو داشته باشید . اصلا بدون دیو کیت نمیشه برای کنسول ها خروجی گرفت . یه جورایی مجوز انتشار بازی برای کنسول هست . ( تا اونجایی که من میدونم ! )
M0hsen3D
07-03-2011, 21:34
اگه دیو کیت رو داشته باشید . اصلا بدون دیو کیت نمیشه برای کنسول ها خروجی گرفت . یه جورایی مجوز انتشار بازی برای کنسول هست . ( تا اونجایی که من میدونم ! )
اها پس باید در کناره لایسنس یونیتی مجوز پابلیش برای هر کنسول رو هم داشته باشی.:20:
ممنون.:46:
من می خوام شروع به بازی سازی با یونیتی3.2 کنم لطفا چندتا آموزش ویدیویی به من معرفی کنید ؟!!
من می خوام شروع به بازی سازی با یونیتی3.2 کنم لطفا چندتا آموزش ویدیویی به من معرفی کنید ؟!!
سلام
خدمت شما :
amirghibi
08-03-2011, 09:52
از کجا میتونم شروع کنم برای اموزش که مقاله یونیتی داشته باشه
فیلما رو نمیشه دانلود کرد 11 g
اگه مقاله pdf بدین راحتره البته مقالات pd رو خوندم
jrzm1388
08-03-2011, 18:16
سلام دوستان عزیز این بار می خواستم کلید های unity رو برای تاز کار ها بگذارم هم کیبرد هم دسته
"a", "b", "c" ...
"1", "2", "3", ...
"up", "down", "left", "right"
"[1]", "[2]", "[3]", "[+]"
: "right shift", "left shift", "right ctrl", "left ctrl", "right alt", "left alt", "right cmd", "left cmd"
Mouse Buttons: "mouse 0", "mouse 1", "mouse 2", ...
Joystick Buttons (from any joystick): "joystick button 0", "joystick button 1", "joystick button 2", ...
Joystick Buttons (from a specific joystick): "joystick button 0", "joystick button 1", "joystick 1 button 0", ...
"backspace", "tab", "return", "escape", "space", "delete", "enter", "insert", "home", "end", "page up", "page down"
"f1", "f2", "f3", ...
نحوه ی کار با این ها
در قسمت Edit_Project setting-input
می بینید که چندین مولفه باز می شود این ها کلید هایی هستند که در برنامه نویسی استفاده می شوند یعنی وقتی کدی در باره ی کلید می نویسید مثل
Input.GetButtonDown ("Fire3)"
که در کدآنرا معرفی می کنیم مثل Fire 3
حالا چگونه دکمه ی دلخواه را تنظیم کنیم حالا می توانیم Fire 1 در قسمت input باز بکنیم به دو مولفه بر می خوریم
Positve buttun, Alt Postive Button حالا کلید دلخواه(در بالا آمده) را در آن قسمت قرار می دهیم ، یکی کلید اصلی و دومی کلید جانشین مثل بسیاری از بازی ها که دو کلید یک کار را انجام میدهند و قسمت Name را در کد نویسی استفاده می کنیم
jrzm1388
08-03-2011, 18:22
Slow Motion
تصویر آهسته در بازی جنگی و ...........
این کد
function Update () {
if (Input.GetButtonDown ("Fire3")) {
if (Time.timeScale == 1.5)
Time.timeScale = 0.2;
else
Time.timeScale = 1.5;
// Adjust fixed delta time according to timescale
// The fixed delta time will now be 0.02 frames per real-time second
Time.fixedDeltaTime = 0.02 * Time.timeScale;
}
}
چند نکته اولا من تیم بازی خودم رو روی 1.5 تنظیم کردم پس شما هم اگر تایم بازیتون تفاوت می کنه اون تایم جایگزین تایم در کد بکنید
تایم بازی در سمت Edit-Project Setting -Timeدر Time Scale است
من خودم Fire 3 رو Altshift در نظر گرفتم پس شما می تونیم Fire 3 رو به هر چیزی دوست دارید تغییر بدید , نکته ی آخر
time.timeScale رو هم میتونید تغییر دهید ولی فکر نکنم بهتر از این شماره باشد
hasansmoke
08-03-2011, 23:19
با تشکر از دوست عزیز hasansmoke ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می خواستم به من کمک کنی
می خوام وقتی سلاح عوض می کنم عکس مهمات و نوع اسلحه عوض بشه مثل بازی های جنگی
خودم GUI رو بلدم
لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه gui رو بلدی که حله.دیگه چرا میپرسی.
ولی برای اینکه دوتا تکسچر gui رو باهم switch کنی میتونی از یه متغیر boolean یا حتی int هم استفاده کنی.
مثلا کد زیر رو نگاه کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم متوجه شده باشی.
iload عزیز بابت مستقیم کردن لینک ها متشکرم میشه هر لینک رو بنویسی برای کدوم اموزش هست اخه من بعضی قسمت ها رو قبلا دانلود کردم.
hasansmoke
09-03-2011, 10:43
Slow Motion
تصویر آهسته در بازی جنگی و ...........
این کد
function Update () {
if (Input.GetButtonDown ("Fire3")) {
if (Time.timeScale == 1.5)
Time.timeScale = 0.2;
else
Time.timeScale = 1.5;
// Adjust fixed delta time according to timescale
// The fixed delta time will now be 0.02 frames per real-time second
Time.fixedDeltaTime = 0.02 * Time.timeScale;
}
}
چند نکته اولا من تیم بازی خودم رو روی 1.5 تنظیم کردم پس شما هم اگر تایم بازیتون تفاوت می کنه اون تایم جایگزین تایم در کد بکنید
تایم بازی در سمت Edit-Project Setting -Timeدر Time Scale است
من خودم Fire 3 رو Altshift در نظر گرفتم پس شما می تونیم Fire 3 رو به هر چیزی دوست دارید تغییر بدید , نکته ی آخر
time.timeScale رو هم میتونید تغییر دهید ولی فکر نکنم بهتر از این شماره باشد
ره ساده تر
سلام دوستان عزیز این بار می خواستم کلید های unity رو برای تاز کار ها بگذارم هم کیبرد هم دسته
"a", "b", "c" ...
"1", "2", "3", ...
"up", "down", "left", "right"
"[1]", "[2]", "[3]", "[+]"
: "right shift", "left shift", "right ctrl", "left ctrl", "right alt", "left alt", "right cmd", "left cmd"
Mouse Buttons: "mouse 0", "mouse 1", "mouse 2", ...
Joystick Buttons (from any joystick): "joystick button 0", "joystick button 1", "joystick button 2", ...
Joystick Buttons (from a specific joystick): "joystick button 0", "joystick button 1", "joystick 1 button 0", ...
"backspace", "tab", "return", "escape", "space", "delete", "enter", "insert", "home", "end", "page up", "page down"
"f1", "f2", "f3", ...
نحوه ی کار با این ها
در قسمت Edit_Project setting-input
می بینید که چندین مولفه باز می شود این ها کلید هایی هستند که در برنامه نویسی استفاده می شوند یعنی وقتی کدی در باره ی کلید می نویسید مثل
Input.GetButtonDown ("Fire3)"
که در کدآنرا معرفی می کنیم مثل Fire 3
حالا چگونه دکمه ی دلخواه را تنظیم کنیم حالا می توانیم Fire 1 در قسمت input باز بکنیم به دو مولفه بر می خوریم
Positve buttun, Alt Postive Button حالا کلید دلخواه(در بالا آمده) را در آن قسمت قرار می دهیم ، یکی کلید اصلی و دومی کلید جانشین مثل بسیاری از بازی ها که دو کلید یک کار را انجام میدهند و قسمت Name را در کد نویسی استفاده می کنیم
سلام
اینم لینک مستقیم از uploadfa & ifile.it :
این لینکهای آپلودفا مشکل پیدا کردن. بعضی از لینکها کار نمیکنن. اگه میشه ببینین چرا اینجوری شده.
دانلود از لینکهای ifile چون مستقیم نمیشن خیلی مشکله. سرعتش هم افتضاحه.
تا اینجایی که من دانلود کردم این لینکها مشکل دارن :
این لینکهای آپلودفا مشکل پیدا کردن. بعضی از لینکها کار نمیکنن. اگه میشه ببینین چرا اینجوری شده.
دانلود از لینکهای ifile چون مستقیم نمیشن خیلی مشکله. سرعتش هم افتضاحه.
تا اینجایی که من دانلود کردم این لینکها مشکل دارن :
سلام
شما با ifile چه مشکلی دارید ؟ لینکاش ریزوم داره و میتونی با دانلود منیجر هم دانلود کنی .
بعدشم آپلودفا ایرانی هست و زود فایلهاش پاک میشه و این هارو هم پاک کرده . مجبوری باید از ifile استفاده کنید .
راستی 3 تا از پارت های این آموزش درست آپلود نشده که تو تاپیک مخصوص این آموزش ها لینکای جدید رو قرار دادم .
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
اینم تاپیک مربوطه :
راستی اینم تاپیک آپلود فا هست :
شاید پاک نشده باشه و مشکل از اونا باشه یه در خواست اون جا بدید شاید رسیدگی بشه و درست بشه .
ممنون
lord arthas
11-03-2011, 16:37
سلام من همین الان یونیتی رو دان کردم ونصب هم کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم یک صفحه میاد که 2 تا گزینه داره :d
1.register
2.quit
من میخوام days trial 30 بشه یونیتیم چی کار کنم
مرسی
ویرایش:مرسی درست شد:27:
میشه چند تا فیلم اموزش باحال بزارین؟:11:
سلام من همین الان یونیتی رو دان کردم ونصب هم کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم یک صفحه میاد که 2 تا گزینه داره :d
1.register
2.quit
من میخوام days trial 30 بشه یونیتیم چی کار کنم
مرسی
ویرایش:مرسی درست شد:27:
میشه چند تا فیلم اموزش باحال بزارین؟:11:
سلام
صفحات قبل رو ببین هست .
lord arthas
11-03-2011, 20:53
دیدم ولی نمیتونم 11 گیگ دان کنم که :d چون حجمم رو به پایانه pdf میخوام
lord arthas
11-03-2011, 21:49
سلام یک سوال
من الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d
amirghibi
12-03-2011, 11:21
تو بنجره project زیر شاخه standard asste توی یونیتی 3 هم دوربین اول شخص و هم سوم شخص داره
کافیه بکشی بندازی تو محیط secene:31:
amirghibi
12-03-2011, 11:28
تو بنجره project زیر شاخه standard asste توی یونیتی 3 هم دوربین اول شخص و هم سوم شخص داره
کافیه بکشی بندازی تو محیط secene:31:
دیدم ولی نمیتونم 11 گیگ دان کنم که :d چون حجمم رو به پایانه pdf میخوام
خب اون آموزشایی که من از 3D BUZZ گذاشتم دانلود کن ... کلش 1.5 گیگه :31:
رات میندازه ....
من الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d
تو پنل Project از پوشه ی Standard Assets پوشه ی Character Controller رو انتخاب کن و First Person Shooter رو روی صحنه ت بزار :20:
lord arthas
12-03-2011, 15:19
اینا رو خودم یاد گرفتم همون دیشب :d
حالا یک سوال مهم تر چه جوری تو بازی تفنگ بذارم؟ که بشه تیر هم زد؟:d
parvizamd
12-03-2011, 16:44
خوب دیگه ارتاس جان جاوا یا c# دستتو می بوسه یک مدل تفنگ رو زیر شاخه دوربین ات کن .
M0hsen3D
12-03-2011, 19:47
سلام , من حلقه ها , شرط ها , کلاس ها و توابع رو در سی شارپ مسلط شدم به نظرتون تا این حد برای یونیتی کافیه؟یه توضیح بدین.:20:
سلام , من حلقه ها , شرط ها , کلاس ها و توابع رو در سی شارپ مسلط شدم به نظرتون تا این حد برای یونیتی کافیه؟یه توضیح بدین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خیلی خوبه ... الان باید شروع به یادگیری کدهای یونیتی کنی.
Omid_Sadeghvand
12-03-2011, 22:35
..............................................
..............................................
یعنی چی این ؟ :18::31:
M0hsen3D
14-03-2011, 08:14
سلام , چند تا سوال داشتم :1-چطوری میتونم به یک شی نسبت بدم که با W, D, A, S حرکت کنه؟
2-چطوری برای بازی اسمان بسازم؟
3-چجوری به زمین تکسچر بدم؟
ممنون:11:
سلام , چند تا سوال داشتم :1-چطوری میتونم به یک شی نسبت بدم که با W, D, A, S حرکت کنه؟
2-چطوری برای بازی اسمان بسازم؟
3-چجوری به زمین تکسچر بدم؟
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین خب سوال اول تو بیشتر به قسمت برنامه نویسی مربوط میشه و دو سوال دومت به قسمت طراحی بازی .
به نظر من اینجوری نرو جلو.
اول به قسمت طراحی بازی مسلط شو و بعدش برو سراغ برنامه نویسی.
چون اینجوری که نمیشه هر سوالی رو بیای تو این تاپیک بپرسی شاید کسی نباشه بت جواب بده :20:
من طراحی بازی رو از آموزشای تریدی باز یاد گرفتم ... واقعا آموزشای خوبیه.
مطمئن باش ببینی دیگه جای سوالی واست باقی نمیمونه.
لینکش تو چند صفحه قبل هس :20:
M0hsen3D
14-03-2011, 11:28
ببین خب سوال اول تو بیشتر به قسمت برنامه نویسی مربوط میشه و دو سوال دومت به قسمت طراحی بازی .
به نظر من اینجوری نرو جلو.
اول به قسمت طراحی بازی مسلط شو و بعدش برو سراغ برنامه نویسی.
چون اینجوری که نمیشه هر سوالی رو بیای تو این تاپیک بپرسی شاید کسی نباشه بت جواب بده :20:
من طراحی بازی رو از آموزشای تریدی باز یاد گرفتم ... واقعا آموزشای خوبیه.
مطمئن باش ببینی دیگه جای سوالی واست باقی نمیمونه.
لینکش تو چند صفحه قبل هس :20:
دارم اموزشهاشو , خیلی حرف میزنه یارو ادم خوابش میبره :31:
ولی بازم دارم اموزشاشو میبینم:10:
M0hsen3D
20-03-2011, 20:38
یعنی اینقدر دوستان تو یونیتی حرفه ای شدن که باید چند کیلو خاک رو تاپیک بشینه !!:31:
بابا قبلا خیلی فعال تر بود.:41:
-------------------------
چه جوری میشه به پارتیکل سیستم تکسچر داد؟
مثلا تکسچر برگ بدیم تو هوا بچرخه؟!!
parvizamd
20-03-2011, 21:16
دوست عزیز اون با پارتیکل طراحی نمی کنن (مثل روزنامه ها در gta3(
M0hsen3D
20-03-2011, 21:44
خب مثلا همینا رو با چی طراحی میکنن که توی هوا معلق باشه ؟
hasansmoke
21-03-2011, 02:01
دادا این چیزا رو که نمی تونی اول کاری بفهمی.تازه من اگه الان کدش رو هم بزارم نمیفهمی.شما اول با اصول طراحی مرحله در یونیتی اشنا شو و خوب کار کن و بعد بیا سراغ برنامه نویسی.اونموقع خودت جواب سوالات رو میگیری.بدون دیدن اموزش هم خیلی کند پیشرفت میکنی.
برای بعضی چیزها هم لازم نیست کد بنویسی.مثل پرنده ها ی تو اسمون که میشه از سیستم ذرات استفاده کرد.
M0hsen3D
21-03-2011, 12:03
سلام...من فقط دارم با اموزش ها جلو میرم ... کدنویسی هم اتفاقا سادست چون من برنامه نویسی #C رو بلدم.به قول خودشون فقط 20 درصد کد نویسی میخواد بقیش طراحی بازی هست.:46:
dada7124
21-03-2011, 14:36
من unity 3.2 F4 رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه .فکر میکنم چون ویندوز من 64 بیتیه احتیاج به کرک 64 بیتی دارم ... من ویندوز 7 64 بیتی نصب دارم ...لطفا راهنمایی کنین .. در ضمن اگه کرکش و دارین ( واسه win 7 64 bit ) ممنوم میشم لینک دانلودشو واسم بزارید ..
M0hsen3D
23-03-2011, 17:29
سلام , چجوری میتونم چیت تعریف کنم؟ مثلا بگم اگر h و k رو تو صفحه تایپ کرد 2 تا به جان هاش اضافه بشه؟
.
.
.
ببینید این کد درسته ولی باید با هم بزنیم:
if (Input.GetKey("h")&&Input.GetKey("k"))
{
Lives = 3;
}
جوری تعریف کنم که چیت رو پشت سر هم بزنه؟
Omid_Sadeghvand
23-03-2011, 18:26
سلام , چجوری میتونم چیت تعریف کنم؟ مثلا بگم اگر h و k رو تو صفحه تایپ کرد 2 تا به جان هاش اضافه بشه؟
.
.
.
ببینید این کد درسته ولی باید با هم بزنیم:
if (Input.GetKey("h")&&Input.GetKey("k"))
{
Lives = 3;
}
جوری تعریف کنم که چیت رو پشت سر هم بزنه؟
میخوای مثل GTA هر جای بازی بشه چیت زد!؟
ولی این کارو نکن، یک کنسول درست کن خودتو راحت کن!
M0hsen3D
23-03-2011, 18:31
میخوای مثل GTA هر جای بازی بشه چیت زد!؟
ولی این کارو نکن، یک کنسول درست کن خودتو راحت کن!
کنسول درست کنم؟:31:
Omid_Sadeghvand
23-03-2011, 18:37
کنسول درست کنم؟:31:
منظورم این کنسول نیست:31:
کالاف بازی کردی؟ چه دکمه ای رو میزنی که میتونی چیت کد بزنی؟
M0hsen3D
23-03-2011, 18:50
منظورم این کنسول نیست:31:
کالاف بازی کردی؟ چه دکمه ای رو میزنی که میتونی چیت کد بزنی؟
اها اون صفحه کنسول ها رو میگی:31:
تستی نوشتم وگرنه از چیت زیاد خوشم نمیاد.:31:
parvizamd
23-03-2011, 19:16
دوست عزیز کاری نداره خیلی ساده یک متغیر تو شی پلیر بزار
بعد هر کلیدی فشار داده شده به متحوای رشته آن متغیر اضافه بشه
بعد تو عبارت موجود جست و جو کننده اگه عبارت پیدا شده کار مورد نظر انجام بده
(بهتره این کد رو با c# بنویسی).
M0hsen3D
23-03-2011, 19:25
اخه این مینی گیم ها چیه که چیت بزاریم روش :D
بازم ممنون که الگوریتمش رو گفتی D:
lord arthas
24-03-2011, 22:41
سلام من یک بازی ساختم و web player خروجی گرفتک حالا اونو چجوری تو سایتم بزارم؟
سایتم vcp هست :d
Mostafa 3D
25-03-2011, 22:22
سلام من یک بازی ساختم و web player خروجی گرفتک حالا اونو چجوری تو سایتم بزارم؟
سایتم vcp هست :d
توی خروجی وب اگه اشتباه نکنم دو تا فایل بهت میده
یک فایل html و یک فایل اصلی بازی
شما باید هر دوتاشو توی هاستتون آپلود کنید بعد توی سایتتون یه لینک بهش بدید
اگه هم میخوای توی همون صفحه اصلی سایتت باز بشه باید از کد هایی که توی فایل html هستش کمک بگیری
ولی یادت نره اون فایل دومی که حجمش هم زیاده اصلی هستش
سلام دوستان من یونیتی رو دانلود کرده ام نسخه فکر 3.1 رو حالا قبلا 2.5 رو نصب کرده یه محیط داشت که یه سرباز بود که می رفتی توی جنگل می گشتی حالا این نداره یا من نمی دونم از کجا بیارمش؟
یه چیز دیگه من اصلا بلد نیستم کار کنم با این موتور حالا چند تا آموزش فارسی می خواستم برای شروع اینک بگم زبان C# بلد هستم
M0hsen3D
03-04-2011, 17:31
سلام دوستان من یونیتی رو دانلود کرده ام نسخه فکر 3.1 رو حالا قبلا 2.5 رو نصب کرده یه محیط داشت که یه سرباز بود که می رفتی توی جنگل می گشتی حالا این نداره یا من نمی دونم از کجا بیارمش؟
یه چیز دیگه من اصلا بلد نیستم کار کنم با این موتور حالا چند تا آموزش فارسی می خواستم برای شروع اینک بگم زبان C# بلد هستم
اموزش فارسی خیلی کم هست که به درد هم نمیخوره بهتره شما از اموزش های 3d buzz استفاده کنی.
علاوه بر اون شما باید توابع و کلاسهای یونیتی رو هم یاد بگیرید.:46:
توابع و کلاس های یو نیتی رو از کجا گیر بیارم
parvizamd
03-04-2011, 19:15
خیلی راحت از قسمت scripting راهنمای یونتی البته انگلیسی هست.
ممنون دوست عزیز ولی جواب مارو نداید که چطور اون محیط پیش فرض رو گیر بیارم
parvizamd
04-04-2011, 21:36
دوست عزیز توی پوشه یونتی 3 PDF می توانید بخوانید .
parvizamd
07-04-2011, 07:02
دوستان کسی کرک درست حسابی یونتی نداره؟
2 کرک دارما جفتش قاته!
M0hsen3D
07-04-2011, 12:03
سلام , بیا این کرک 3.2 یونیتی.
parvizamd
07-04-2011, 13:29
اینو داشتم مشکل داره!
RatAtouille
07-04-2011, 19:46
منم به جمع نویتی ها اضافه شدم ... دیگه 3d game studio رو گذاشتم کنار
M0hsen3D
08-04-2011, 20:04
فیزیک ماشین در یونیتی جالب بود گفتم اینجا هم بزارم:20:
parvizamd
13-04-2011, 22:26
آقا یک مشکل تو یونیتی آقا متریال ها تو نسخه 2.6.1 بدون مشکل کار می کنه مثل BUMP ولی تو 3.2 فعال ولی درست کار نمی کنه
بعد کیفیت خیلی اومده پایین.نمی دونم چیکار کنم؟
آقا یک مشکل تو یونیتی آقا متریال ها تو نسخه 2.6.1 بدون مشکل کار می کنه مثل BUMP ولی تو 3.2 فعال ولی درست کار نمی کنه
بعد کیفیت خیلی اومده پایین.نمی دونم چیکار کنم؟
نه همچین مشکلی نداره :18:
parvizamd
13-04-2011, 23:16
واقعا نمی دونم چرا این طور میشه ؟
کیف تکچسر هم اومده پایین حتی گفتم شاید تنظیمات catalis گرافیک ام پایینه نگاه کردم همه چیز درست بود بعد یونیتی 2.6.1 این مشکل نداشت!
ehsan_wwe
15-04-2011, 11:04
خودمو كشتم نتونستم كرك براي unity 3.2 پيدا كنم
30 روز تريال هم تو يه روز تموم شد (بدون اينكه تاريخ رو عوض كنمم )
M0hsen3D
15-04-2011, 11:51
سلام , بهترین لودر برای 3.2 اینه و هیچ مشکلی نداره.
فقط باید بریزیش تو پوشه یونیتی از اونجا اجراش کنی:20:
ehsan_wwe
15-04-2011, 12:15
كار نكرد فقط تو داس نوشت pathing بعد اجراش كرد (unity ) رو بعد اين كه اجرا شد مثل قبل ميگه لاسنسمو بخر يا خارج شو :41:
M0hsen3D
15-04-2011, 12:21
كار نكرد فقط تو داس نوشت pathing بعد اجراش كرد (unity ) رو بعد اين كه اجرا شد مثل قبل ميگه لاسنسمو بخر يا خارج شو :41:
خب شما اول نسخه رایگانو لایسنس کن بعد لودر رو اجرا کن.:20:
ehsan_wwe
15-04-2011, 12:55
آها نكته داره
مرسي درست شد :40:
pro 3d game studio
15-04-2011, 18:27
سلام
دنبال کدهای سیو و لود برای یونیتی هستم که کارای زیر رو انجام بده :
با کلیک روی صفحه یه آبجکت میسازم . حالا میخوام موقعیت و زاویه چرخش این آبجکت تولید شده رو سیو کنم ، به نحوی که وقتی آبجکت رو پاک کردم ، با زدن بتن load همون آبجکت در مکان قبلی و با زاویه قبلی لود بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دنبال کدهای سیو و لود برای یونیتی هستم که کارای زیر رو انجام بده :
با کلیک روی صفحه یه آبجکت میسازم . حالا میخوام موقعیت و زاویه چرخش این آبجکت تولید شده رو سیو کنم ، به نحوی که وقتی آبجکت رو پاک کردم ، با زدن بتن load همون آبجکت در مکان قبلی و با زاویه قبلی لود بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه چیزی رو متوجه نشدم. منظورت تو ادیتور خود یونیتیه یا تو بازی که میخوای بسازی ؟ :20:
اگه منظورت تو بازی ایه که میسازی، کار زیاد سختی نیست.
فقط کافیه Position آبجکتت رو توی یه متغیر ذخیره کنی. و با زدن دکمه ی لود موقعیت رو برابر اون متغیر کنی.
فهمیدی چی گفتم ؟! :31:
pro 3d game studio
15-04-2011, 22:22
من یه چیزی رو متوجه نشدم. منظورت تو ادیتور خود یونیتیه یا تو بازی که میخوای بسازی ؟ :20:
اگه منظورت تو بازی ایه که میسازی، کار زیاد سختی نیست.
فقط کافیه Position آبجکتت رو توی یه متغیر ذخیره کنی. و با زدن دکمه ی لود موقعیت رو برابر اون متغیر کنی.
فهمیدی چی گفتم ؟! :31:
منطورم داخل بازی خودم هست نه داخل ادیتور یونیتی. باور کنید دیگه کلافم کرده :41:
این روشی که شما میگید برای چک پوینت هست .
میخوام یه آبجکت تولید کنم و موقعیت آبجکت تولید شده رو در یه فایل xml یا هر فرمت دیگه سیو کنم و بعدش اون آبجکت رو کلا" از بین ببرم (Destroy کنم ) و اونموقع با زدن کلید مثلا لود همون آبجکت پاک شده در مکان قبلی لود بشه .
حتما نیاز دارم اطلاعات رو توی یه فایل (xml)دخیره کنم که بعدا برای لود بهتر بتونم فراخوانی کنم.
hasansmoke
16-04-2011, 10:31
منطورم داخل بازی خودم هست نه داخل ادیتور یونیتی. باور کنید دیگه کلافم کرده :41:
این روشی که شما میگید برای چک پوینت هست .
میخوام یه آبجکت تولید کنم و موقعیت آبجکت تولید شده رو در یه فایل xml یا هر فرمت دیگه سیو کنم و بعدش اون آبجکت رو کلا" از بین ببرم (Destroy کنم ) و اونموقع با زدن کلید مثلا لود همون آبجکت پاک شده در مکان قبلی لود بشه .
حتما نیاز دارم اطلاعات رو توی یه فایل (xml)دخیره کنم که بعدا برای لود بهتر بتونم فراخوانی کنم.
دادا صفحه های پایین رو بخون مشکلت حل میشه.
lord arthas
16-04-2011, 19:08
میشه یکی اینو برام ترجمه کنه؟ Plz (حسن جان نوکرتم :40::10:)
lord arthas
19-04-2011, 13:29
یعنی کسی نیست واقعا؟
pro 3d game studio
19-04-2011, 13:44
ffffffffff
lord arthas
19-04-2011, 13:51
اینو خودم میدونم میخوا اموزششو بخونم کد امادش که ریخته :D
hasansmoke
20-04-2011, 19:27
میشه یکی اینو برام ترجمه کنه؟ Plz (حسن جان نوکرتم :40::10:)
دوست عزیز توضیح که خودش داره.توابعشم که تو خود کمک نرمافزار سرچ کنی یه خیلی توضیح و مثال داره.
RatAtouille
20-04-2011, 20:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون مدل خوبیه ؟
به نظرتون مدل خوبیه ؟
قراره کی باشه ؟ کاراکتر اصلی بازی ؟
RatAtouille
20-04-2011, 20:33
اره ... همون کراش خودمونه فعلا دارم بهش انیمیشن میدهم ...
parvizamd
20-04-2011, 20:48
اگه کارکتر اصلی سعی کن کار با skined mesh رو یاد بگیری .
خب چرا دستاش رفته تو کلش :31:
به نظرم دستاش زیادی بالاعه ... یه کم پایین تر بود بهتر نبود ؟ :20:
RatAtouille
20-04-2011, 23:45
این مدلشه که دستای کراش از کنار فک پایینی صورتش شروع میشه .
آقا پرویز منظور شما رو نفهمیدم ولی امید دارم که در آینده بفهمم .:31:
parvizamd
21-04-2011, 05:47
نگاه کن محمد جان شما شما تمام مدلت رو تک مش کردی خوب حالا بخواهی انیشمن بسازی باید از skined mesh استفاده کنی این skined mesh یک شی هست که یک قسمت بدنت (تعدادی از نقاط) حرکت می ده .
RatAtouille
21-04-2011, 06:15
مگه با یونیتی هم میشه انیمنت کرد ؟
مگه با یونیتی هم میشه انیمنت کرد ؟
بله بله بله :20: :31::11:
پنل انیمیشن کاملی داره :5:
hamidit1371
21-04-2011, 12:00
سلام
چطوری می تونم دوربینو با پلیر تنظیم کنم
وقتی بازی رو اجرا می کنم دوربینم میره تو فضا
:41:
ehsan_wwe
21-04-2011, 12:51
يه empty object بساز بعد بندازش تو مجموعه پليرت
دوربينو به اون empty ربت بده
RatAtouille
21-04-2011, 16:40
سلام ،
انیمیشن دادن روی یک کاراکتر در unity جچوری انجام میشه ؟ (مثلا برای همون کراشی که مدلیلنگ کردم)
parvizamd
21-04-2011, 16:44
نگاه کن قبل از انیمن کردن چند چیز باید بدونی .
1.مدل های باید تو استدیو های سه بعدی انیمیت کنی (انیمشن یونتی فقط برای حالت world anitmaion مثل حرکت دوربین و غیره مفید هست)
2. شی شما مثل اینکه تک مش هست من دقیقا نمی دونم چطور میشه از skined mesh در 3dsmax بکار می رود؟اما cinema4d بلدم.
lord arthas
21-04-2011, 20:00
سلام میشه یک اموزش در رابطه با شلیک بزارین؟(ترجیحا فارسی!)
AMIR REZAs
21-04-2011, 20:15
سلام میشه یک اموزش در رابطه با شلیک بزارین؟(ترجیحا فارسی!)
سلام
اینجا هست:
lord arthas
22-04-2011, 11:58
این ارور یعنی چی؟ و چه جوری میشه بر طرفش کنم؟
توی برنامه نویسیش یه ایرادهایی وجود داشته که نمیتونه کامپایل کنه و بازی رو شروع کنه و ایراد از محیط و اینجور چیزا نیست.
حتی جا انداختن یه ; میتونه باعث بروز همچین چیزایی بشه پس حواستون رو جمع کنید همه چیز درست باشه.
lord arthas
22-04-2011, 12:48
من فقط یک asset از همون اموزشی که امیر رضا گذاشت ایمپورت کردم
parvizamd
22-04-2011, 13:12
لورد آرتاس جان از منوی window گزینه console بزن و بیننی چه ایروره داری روی ایرور کلیک کن بهت میگه از کجاست.
lord arthas
22-04-2011, 13:14
console همون ctrl+shift+c هست؟
parvizamd
22-04-2011, 13:15
نمی دونم دقت نکردم بزن گزینه بالا میاره .
lord arthas
22-04-2011, 13:20
این شد! چی کار کنم؟
parvizamd
22-04-2011, 13:32
تو فروم یونتی علت این خطا قرار گرفتن فایل های پروژه تو پوشه read only ذکر شده
منبع:>
lord arthas
22-04-2011, 14:05
یعنی تو خود انحین یا جایی که نصب کردم؟(من هر دو تا رو نگاه کردم ولی چیزی به اسم read only ندیدم
parvizamd
22-04-2011, 14:08
اون ASSENT بردار ببین چی میشه
lord arthas
22-04-2011, 14:57
چجوری بردارم؟
parvizamd
22-04-2011, 15:04
از قسمت asset اون چیزی های که اضافه کردی با دکمه delete حذف کن.
lord arthas
22-04-2011, 15:25
اونا رو بر داشتم درست شد :31: ولی کلی چیز خوب داشت توشت رفت دیگه :((
دو سوال
1.چجوری از 3ds max تو یونیتی مدل ایمپورت کنم(من ایمپورت میکنم ولی نمیتونم مدل بیارم تو محیط)
2.چجوری از skybox ها استفاده کنم؟
parvizamd
22-04-2011, 15:43
نگاه کن برای سوال اولت
در 3dmax مدل به صورت fbx ذخیره export کن(یک پلاگین حدود 8 مگ داره)
در قسمت edit>render setting>
در قسمت یه قسمت به نام sky matral
وجود داره که می توان متریال مربوط به skycolor انتخاب کرد.
lord arthas
22-04-2011, 16:21
میزاری پلاگینشو؟(برا دانلود)
parvizamd
22-04-2011, 17:24
اینم آدرسش:
lord arthas
22-04-2011, 19:06
این که تا مکس 10 داره مال من 7 هست :D
parvizamd
22-04-2011, 19:17
نداره !شما با مایا کار کن
این که تا مکس 10 داره مال من 7 هست :D
خب یه نسخه ی جدیدتر بخر ... :18:
آخرین ورژنش 2011 داری با 7 کار میکنی :31:
یه بازی ساز باید سعی کنه همیشه آپدیت باشه و از آخرین نسخه ها استفاده کنه :20:
تریدی مکس الان واسه کانورت کردن به fbx نیازی به پلاگین نداره خودش داره.
نکنه یونیتی ام نسخه ی 2.6ش رو کار میکنی :31:
من پیشنهاد میدم آموزشای تریدی باز رو دانلود کنی اگه سرعت اینترنتت خوبه.
یا میتونی یه روز بری کافی نت دانلود کنی.
قسمت گیم دیزاین بازی رو خیلی خوب شرح میده ... فقط بدیش به اینه که زیادی حرف میزنه :31:
اگه با اون آموزش پیش بری تو قسمت گیم دیزاین سوالی واست باقی نمیمونه.
میشی عین خودم :31:
lord arthas
22-04-2011, 19:54
3dbuzz رو که الان میخوام از یکی از بچه ها بگیرم بعدشم شما فک میکنی من با این سیستم:
cpu:1.7 ghz
vga:256
ram:256
میتونم 2011 رو باز کنم؟!!!!!:18::18::18:
نه بابا unity 3.0.0f4 رو دارم :31:
AMIR REZAs
22-04-2011, 19:56
آخرین ورژنش 2011 داری با 7 کار میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معذرت میخوام آخرین ورژنش 2012 هست :31:
بعد به نظرتون مایا بهتر نیست ؟
من خودم مکس کار میکنم تا الان مایا هم نداشتم ولی مکس 2010 زیاد خوشم نیومد....
میتونم 2011 رو باز کنم؟!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگه منم سال پیش همین سیستمم بود باز نمیشد :31:
معذرت میخوام آخرین ورژنش 2012 هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد به نظرتون مایا بهتر نیست ؟
من خودم مکس کار میکنم تا الان مایا هم نداشتم ولی مکس 2010 زیاد خوشم نیومد....راست میگی 2012 ... ببخشید اشتب شد :11:
مکس 2010 زیاد تغییری نکرده ... به نظرم بهترین نسخه ش 2011، البته من 2012 رو نریختم هنوز :20: من مایا یه کم کار کردم. ولی چون مکس از قبل کار میکنم واسه همین مایا زیاد به دلم نمیشینه :20:
مکس هم هیچ دست کمی از مایا نداره.
من خودم مکس رو ترجیح میدم.
cpu:1.7 ghz
vga:256
ram:256
میتونم 2011 رو باز کنم؟!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا به زودی یه سیستم توپ میخری و بازش میکنی :31:
با یونیتی میشه 2 بعدی بازی ساخت؟ حرفه ای می خوام.
چه زبانی نیاز داره؟ ( ساده باشه)
لینک دانلود فول کرک شده که آخرین نسخه اش باشه رو دارید؟
جزوه ی اموزشی شو کسی داره/؟
ممنون
یکی از بازی های معروف 2بعدی به نام Max and the magic marker رو با یونیتی ساختن.
هم از C# استفاده میشه کرد براش هم از Java.
لینک دانلودش که پره یکم بگردین پیدا میشه.
فایل های فیلمی آموزشی براش زیاده ولی اگه PDF میخواین با خود انجین هست.
ویرایش:
Paper Moon هم با یونیتی ساختن.
راستی من 3DMax 2011 رو دارم ولی توی اون لینک فقط پلاگین 2012 رو دیدم :41:
ehsan_wwe
23-04-2011, 21:29
با هر انجين سه بعدي ميشه دو بعدي ساخت
تو همشونم بايد از يه روش استفاده كرد
اينكه يه تكسچر مثلا 10 فريمي به يه پلن مربع بدي
بعد اين تكسچر كه 10 برابر يك مربع طول دارد ( چون 10 تا فريم داره پس يه مستطيل دراز ميشه ) رو بايد سايز نمايشش رو از x يا z (بنا به محور طولي مستطيل ) به 0.1 تغير بدي (اگر ديفالت 1 باشد )
براي انيميشن دادم هم بايد
بگي كه offset تكسچر بره تو كانتر 0.1 تا 1 و لوپ باشه
فيزيكم كه ديگه همون unity 3d هست
ایجا چیزای توپی در مورد ساخت بازی های 2بعدی با یونیتی میتونید پیدا کنید.
یه نفر دو تا لینک داده اونا رو دنبال کنید.
در ضمن برای فیزیکش هم بیشتر من در مورد مسائل 3بعدی مطلب پیدا کردم اگر کسی بتونه از چگونگی بهرمندی درست از فیزیکش توی 2بعدی مطلب بذاره خوب میشه.
سلام دوستان
من یونیتی ورژن 3.3.0.63135 رو دانلود کردم-برای کد رجیسترش به کمک نیاز دارم.
با یونیتی میشه 2 بعدی بازی ساخت؟ حرفه ای می خوام.
میتونی دو بعدی بسازی ولی مدل هات همه سه بعدین !!
یعنی در واقع فقط دوربین رو یه جوری کار میزاری که دو بعدی به نظر میاد.
ولی مثلا مثل گیم میکر نیست که آبجکت هایی که توی بازی به کار میره دو بعدی باشن.
سه بعدین :20:
ehsan_wwe
24-04-2011, 07:57
میتونی دو بعدی بسازی ولی مدل هات همه سه بعدین !!
یعنی در واقع فقط دوربین رو یه جوری کار میزاری که دو بعدی به نظر میاد.
ولی مثلا مثل گیم میکر نیست که آبجکت هایی که توی بازی به کار میره دو بعدی باشن.
سه بعدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه داري ميكني خوبه آموزش دادم چطوري دو بعدي ميشه ساخت
دفه ديگه نبينم تو چيزي كه سر در نمياري اضحار فضل كني تكرار نشه
سلام دوستان
من یونیتی ورژن 3.3.0.63135 رو دانلود کردم-برای کد رجیسترش به کمک نیاز دارم.
دوست عزيز كد نميخواد
رو رجيستر اينترنت ميزني بعد اونجا يه صفحه باز ميشه كه فيلتره اكثرا (ميشكونيش) اگه نبود ميري عضو ميشي بعد يوزر و پسورد رو تو جايي كه نوشته وارد ميكني بعد رو free رو انتخواب ميكني register رو ميزني
بعد از اون ميري loader ايو كه تو چند صفحه قبل براي دانلود گذاشتن رودانلود ميكني ( هموني كه براي 3.2 خواستم :دي )
من یه آموزش هایی دیدم که از اجسام سه بعدی برای ساخت بازی 2 بعدی توی یونیتی استفاده کرده ولی آموزش هایی هم دیدم که اختصاصی برای 2بعدی هست.
به ظاهر نگاه نکنید که انجین ها قابلیت های زیادی دارن که هیچ وقت نمیشه همشون رو یجا دید.
راستی لودر فقط برای یه ورژن کار میکنه؟
یعنی اگه یونیتی 3.3 رو داشته باشیم نمیشه با لودر 3.2 راش بندازیم؟
M0hsen3D
24-04-2011, 11:53
راستی لودر فقط برای یه ورژن کار میکنه؟
یعنی اگه یونیتی 3.3 رو داشته باشیم نمیشه با لودر 3.2 راش بندازیم؟
نه نمیشه قبلا امتحان کردم.
راستی فقط به 3.3 یا 3.2 ختم نمیشه این قضیه.
رفتم دنبال لودر 3.3 گشتم دیدم خودش 4 تا ورژن داره.
بدبختی آخریش رو لینکش رو زدم دیدم زده 0مگ :41:
اگه کسی تونست پیدا کنه ممنون میشم.(اگه الان پیدا نشد اشکال نداره کلاً لازمه:20:)
parvizamd
24-04-2011, 12:49
لودر همهش 44کیلوبایته هات سان جان اجراش میکنه ولی یکم قاطی داره
lord arthas
24-04-2011, 13:36
ایشالا یا با 700 یا با 1000000 تومن یک سیستم میخوام ببندم
اشتباه داري ميكني خوبه آموزش دادم چطوري دو بعدي ميشه ساخت
دفه ديگه نبينم تو چيزي كه سر در نمياري اضحار فضل كني تكرار نشه من تا اونجایی که سر در اورده بودم گفتم ... آموزش شما رو ندیدم.
میشه لینک بدید ؟
منم به شما پیشنهاد میدم از دفعه ی بد خوش اخلاق تر برخورد کنید :31:
باید نرم افزارو بخرم یا کرکش هست؟؟ نسخه ی فری اش خب خیلی امکاناتش کمتر باید بشه!
توروخدا لینک بدین. حجم اینترنت زیادی نمونده برام که سرچ کنم.
M0hsen3D
24-04-2011, 16:15
1.5 میلیون اگه داری برو بخر وگرنه کرکش کن.:31:
بیا لینک:
داشتنو که دارم ولی نمیدم. :دی
خب این 450 تا رو امشب دانلود می کنم. کرکش هم اگه لطف کنی بدی ممنون میشم.
RatAtouille
24-04-2011, 17:48
حالا فرق free با پولی در نوع publish هست دیگه ؟
حالا فرق free با پولی در نوع publish هست دیگه ؟
1. اول اینکه نسخه رایگان آرم یونیتی روی زمان شروع بازی میاد و میره!
2. نسخه رایگان هیچ سایه ای را ساپورت نمیکنه! ولی بخش Lightmapping میتوان سایه داد!
3. Occl Culling کاملا غیر فعاله!
4. Lightmapping : همه بخش ها فعالاند غیر از GI
5. فیلترهای صدا غیر فعالند!
6. Profiler غیر فعاله!
7. Assets Server غیر فعاله که نسخه 3.1 Assets Store هم اضافه شده (نمیدونم این بخش واسه پرو یا نه! )
8. واتر رو ساپورت نمیکنه!
9. Soft Particle ساپورت نمیکنه!
10. Render Texture غیر فعاله!
11. از همه مهمتر افکتهای تصویری همه غیر فعالند!
12. Android رو ساپورت نمیکنه!
13. از Skin جدید نسخه حرفه ای موتور نمیتوان استفاده کرد!
و ....
lord arthas
24-04-2011, 19:01
ابته یک نسخه ی FREE برای اندروید امده
آقا این یونیتی روی سیستم های 64 بیتی نمیاد :41:؟؟؟
سریع جواب بدین ممنون میشم.
بچه ها بیاین اینجا بگین 64 بیتی لازمه شاید دادن بیرون.
اینجوری فقط میتونه از مقدار کمی رم استفاده کنه و از قدرت کامل cpuهای مولتی ترید نمیتونه بهره ببره ولی اگه 64 بیتیش بیاد بیرون فوق العاده میشه.
آقا این یونیتی روی سیستم های 64 بیتی نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟؟
واسه چی نیاد ؟ تا اونجایی که یادمه قبلا نصب کردم :18:
lord arthas
24-04-2011, 22:09
فک کنم منظورش از امدن بالا اومدن نیست منتشر شدن هست :31:
درسته من باید میگفتم برای سیستم های 64 بیتی نه روی سیستم های 64 بیتی.
حالا که مثل اینکه در حد 32 بیتی ها از سیستم استفاده میتونه بکنه حتی اگر ویندوزتون 64 بیتی باشه.
تو لینکی که بالاتر دادن بیاین Vote بدین.
lord arthas
24-04-2011, 22:33
من سه قوه vote دادم:31:(اصطلاح wow!)
درسته من باید میگفتم برای سیستم های 64 بیتی نه روی سیستم های 64 بیتی.
حالا که مثل اینکه در حد 32 بیتی ها از سیستم استفاده میتونه بکنه حتی اگر ویندوزتون 64 بیتی باشه.
تو لینکی که بالاتر دادن بیاین Vote بدین.
اینو کی زدی که 620 تا رای اورد :31: ؟
parvizamd
25-04-2011, 05:47
هات سان جان اینو امتحان کن بیبین جواب میده یا نه
بروی فایل اجرایی راست کلیک کن گزینه propterys در قسمت compultuy ویندوز xp سیروس رو انتخاب کن.
اجرا میشه ولی منظورم این بود که برنامشون برای نسخه 64بیتی چیه؟
اصلاً برنامه ای ندارن؟
اگه اونجا که گفتم Vote بدین ممکنه با دیدن voteهای زیاد تصمیم به 64بیتی کردنش هم بگیرن.
یه سوال اساسی.
برای یه بازی اول شخص چجوری میشه نور رو روی تفنگ Fix کرد.
یعنی یه جایی از تفنگ رو مثل چراغ قوه کرد بعد خودش با تکون خوردن نورش رو هم تکون بده و نور باعث بوجود آمدن سایه های دینامیک بشه.
یه سوال اساسی.
برای یه بازی اول شخص چجوری میشه نور رو روی تفنگ Fix کرد.
یعنی یه جایی از تفنگ رو مثل چراغ قوه کرد بعد خودش با تکون خوردن نورش رو هم تکون بده و نور باعث بوجود آمدن سایه های دینامیک بشه.
بهتره برای این کار یه کمپوننت از نوع Light برای اون قسمتی که قراره چراغ قوه بشه اضافه کنی.
در مورد کامپوننت میشه یکم توضیح بیشتر بدین/
راستی از اسکریپت هایی که میتونن نور رو Attach کنن میشه راحت استفاده کرد؟
بعد اونوقت میشه به نورش افکت های خاص داد؟
مثلاً شاید بخوام یه مشعل درست کنم اونوقت هم پارتیکل باید اتچ کنم هم نورش باید افکتی داشته باشه که ثابت نمونه و نورش به حالت آتیش باشه و هم دقیق با انیمیشن های مشعلم حرکت کنه.
محدودیتی که تو اینجا برام بوجود نمیاد؟
*ویرایش:
مثلاً میتونم از این استفاده کنم ولی با موقعیت متغیر؟
lightGameObject.transform.position =Vector3(0, 5, 0);
یا اسکریپت خاصی میخواد؟
آهان یعنی از اسکریپت هایی که میتونن نور رو Attach کنن استفاده کنم؟
بعد اونوقت میشه به نورش افکت های خاص داد؟
مثلاً شاید بخوام یه مشعل درست کنم اونوقت هم پارتیکل باید اتچ کنم هم نورش باید افکتی داشته باشه که ثابت نمونه و نورش به حالت آتیش باشه و هم دقیق با انیمیشن های مشعلم حرکت کنه.
محدودیتی که تو اینجا برام بوجود نمیاد؟
*ویرایش:
مثلاً میتونم از این استفاده کنم ولی با موقعیت متغیر؟
lightGameObject.transform.position = Vector3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(0, 5, 0);
یا اسکریپت خاصی میخواد؟
نه نیازی به برنامه نویسی نیست.
از منوی کمپوننت قسمت Rendering گزینه ی Light.
Light رو فقط میتونی بهش lens flare بدی.
در مورد کامپوننت میشه یکم توضیح بیشتر بدین/
کامپوننت یه سری مشخصاته که به آبجکتت میدی.
مثلا داشتن نور یا یه دوربین، یا داشتن فیزیک یا mesh و ...
در واقع یه گیم آبجکت از چند تا کمپوننت تشکیل شده.
پس کمپوننت ها در کنار هم میشن یه گیم آبجکت.
مشخصات و رفتار یه آبجکت.
نمیدونم خوب توضیح میدم یا نه :31:
آهان فهمیدم.
ولی اینجوری که نمیشه بهش افکت یا برنامه خاصی داد.
مثلاً میخوام نور آتیشم به صورت رندم 5 میلیمتر جا به جا بشه و هر بار برگرده سر جای اولش.
تازه اینجوری کلاً لایت میشه در صورتی که مشعل فقط بالاش نور داره.
حالا چجوری پارتیکل بندازم برای آتیشش.
آهان فهمیدم.
ولی اینجوری که نمیشه بهش افکت یا برنامه خاصی داد.
مثلاً میخوام نور آتیشم به صورت رندم 5 میلیمتر جا به جا بشه و هر بار برگرده سر جای اولش.
تازه اینجوری کلاً لایت میشه در صورتی که مشعل فقط بالاش نور داره.
حالا چجوری پارتیکل بندازم برای آتیشش.
پارتیکل ساختن رو باید بلد باشی . تا چه حدی کار کردی ؟
چون کلی پارامتر داره و باید خودت کار کنی و یادبگیری.
اینجا چه جوری بت بگم آتیش بسازی :18: :31:
یه سری آتیش خود یونیتی آماده داره، اونا رو دیدی ؟
پیشنهاد میدم آموزش پارتیکل تریدی باز رو ببینی.
پارتیکل میسازم برات مثل هلو :31:
فقط چجوری روی مشعلی که قراره توی دست پلیر باشه اتچش کنم ؟؟؟
من خودم از ورژن 2.5 یا 2.6 با یونیتی بودم ولی خیلی باهاش جدی کار نکردم برای همینم کارهای ابتداییش رو بلدم ولی از همونا توی کارهای پیچیده تر نمیتونم خوب استفاده کنم.
پارتیکل میسازم برات مثل هلو :31:
فقط چجوری روی مشعلی که قراره توی دست پلیر باشه اتچش کنم ؟؟؟
من خودم از ورژن 2.5 یا 2.6 با یونیتی بودم ولی خیلی باهاش جدی کار نکردم برای همینم کارهای ابتداییش رو بلدم ولی از همونا توی کارهای پیچیده تر نمیتونم خوب استفاده کنم.
خب اتچش کن دیگه :31:
خب مشعل رو چه جوری رو دست پلایر اتچ کردی ؟ اینم اونجوری اتچ کن!
ولی اگه کمپوننت باشه خودش اتچ میشه.
مثلا یه نور گذاشتی، خب نورتو ببر زیر مجموعه ی مشعل، توی پنل اسمشو درگ کن ببر زیر مشعل :20::31::20:
ehsan_wwe
26-04-2011, 17:02
خوب نبودم يه مدت عذر مي خوام
دوست عزيز اقاي مجيد . برين دوتا پست قبل اختار منو نگاه كنيد
بگذريم
براي flare داشته باشي ميتوني يه امپتي ابجكت بسازي و از السكريپت براش flare تعريف كن (اينطوري دستت باز تره )
pro 3d game studio
27-04-2011, 08:14
با کد زیر یه اسکرین شات از صحنه میگیرم که در پوشه save ذخیره میشه .
حالا میخوام با یه دستور همین شات رو به یه آبجکت نسبت بدم .
چطوری میشه این کار رو کرد؟
منظورم اینه که از همون آدرس قبلی اتوماتیک شات رو به یه آبجکت نسبت بده.
ممنون:20:
ehsan_wwe
27-04-2011, 12:07
خيلي گنگ منظورتو بيان كردي
اما اگه درست فهميده باشم اينجوري كن ....
خوب يه mousover بزار بالاش كه ماوس اومد تو ابجكتي كه اين اسكريپت هست برات شات بگيره
منظورم اینه که از همون آدرس قبلی اتوماتیک شات رو به یه آبجکت نسبت بده.
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شات رو نميشه به ابجكت نسبت داد
مگه x y z با u v w اه ؟
اما اگه منظورت اينه كه اينو تكسچر كني رو آبجكتت از كد renderer.material استفاده كن و Maintexture رو بكن اين
pro 3d game studio
27-04-2011, 13:03
عزیز ehsan_wwe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسکرین شات از صفحه میگیرم ، با این مشکلی ندارم .
مشکل اینه که همین شات رو میخوام به عنوان تکسچر بر روی آبجکت دلخواه به صورتreal time داشته باشم.
کار با این کد رو هم میدونمrenderer.material
ولی نمیدونم چطوری باید بهش آدرس پوشه ای که اون اسکرین شات داخلش هست رو به این دستور renderer.material بدم.
مشکلم فقط دادن آدرس تکسچر به متریال به صورت کد هست. همین.
من حدس میزنم اگه بتونی آدرس جای تکسچر اون مدل رو بدی به عنوان جایی که شات ذخیره میشه خودش وقتی جایگزین بشه اتوماتیک عوض هم میشه دیگه,نمیشه؟
راستی مشکل من هم حل شد ممنون ازتون بابت راهنمایی ها.
ehsan_wwe
27-04-2011, 19:53
من قبلا آدرس داده بودم يادم نمياد دقيق چطوري بر طرفش كردم
اما يادمه راه حلش اين بود كه يه 2dtexture اول معرفي كني به عنوان وريبل بعد ...
سب كن برم ببينم فايلم كجاس
ehsan_wwe
27-04-2011, 20:12
آها اينم از اين
parvizamd
27-04-2011, 20:41
گیم استدیو جان منظور شما در واقعه render texture هست برای اینکارشما شما ابتدا یک camera جدید میسازی دوربین جدید در جا ی مورد نظر قرار میدی بعد در قسمت project یک render texture ایجاد کرده و سپس دوربین ساخت شده رو انتخاب و در قسمت تنظیمات target texture اون render texture انتخاب کن حالا کافیه هر متریال مورد رو به جای تکسچر bmp و غیره اون render texture بزاری.
من نرم افزارو دانلود کردم. ولی کرک می خواد. اگه میشه کرکشو بدین. آموزش مقدماتی شو هم بدین ممنون میشم ( آموزشی برای ساخت یک بازی ساده بابهاش)
این فایل لودر 3.3.0f.4 هست که آخریشه منم استفاده کردم خوب بود.
فقط میریزیش اونجایی که نرم افزار نصب شده(اونجایی که فایل EXEاش هست)بعد این رو اجرا میکنید خودش یونیتی رو باز میکنه و به صورت پرو میشه.
دانلود مستقیم با حجم 18 کیلوبایت:
راستی قبلش باید به صورت Indie رجیسترش کرده باشین یعنی رجیسترش کنید اینترنتی رو بزنید یه صفحه میاد میلتون رو بنویسید و حالت غیر حرفه ای رو انتخاب کنید بعد از اینکه تموم شد یونیتی باز میشه بعدش هم میبندینش و لودر رو باز میکنین.
ممنون
من فری ریجستر کردم. پچ هم کردم ( کرکش) ولی وقتی می خوام برم تو نرم افزار ارور باگ میده. و دوتا گزینه برای ارسال باگ برای سازنده و ارسال نکردن میاد ( don't send خود کامپیوتر نه! یک ارور مخصوصه نرم افزار)
به روش لودر انجام دادین یا خودتون جدا کرک کردین؟؟؟
احتمالاً اگه خودتون کرک کرده باشین اینجوری شده باشه.
مطمئن هستین لودر رو جای درست ریختین؟
من توی این آدرس کپی کردم : C:\Program Files\Unity\Editor
بعدش ریجستر کردم فری. این ارور رو میداد. گفتم شاید کرک کنم درست شه ، روی کرک زدم ولی بازم همین مشکل رو داشت. حالا پاک می کنم یک دور دیگه میریزم ببینم چی میشه.
parvizamd
30-04-2011, 05:28
آقا یک مشکل جدی من این مدل با bridge تو cinema4d ساختم وقتی میارم تو یونتی یک تکش هست یک تکش نیست این همون مشکل culling هست که تو udk با گذشتن تیک 2 sides حل میشه حالا همین چیزی برای یونتی وجود داره
مدل در cinema4d:
نتیجه در یونتی :
ehsan_wwe
30-04-2011, 08:02
ببين تخصصي اگه نگاه كنيم 2side يعندي اينكه كل ابجكتت يه بار كپي ميشه و flipnormal ميشه (اين يعني دو برابر فشار رو رندر )
ابجكتي كه ساختي نبايد رو حالت 2side ميرفتي جلو اينطوري نميديدي كجاهاش flip ميخوري
پس برگرد تو c4d از حالت ديد 2d خارجش كن بعد اونجاهايي كه flip لازم داره تيره تره بايد انتخاب كني و flip normal رو بزني
parvizamd
30-04-2011, 13:00
بابا احسان جان من تیک 2 sides اصلا تو c4d ندیدم .به نظر احسان جان چیکار کنم خیلی براش زحمت کشیده ام.
parvizamd
30-04-2011, 13:10
احسان جان دمت گرم از نوع بخاری دوستانی که با cinema4d دچار مشکل شدند:
برای حل این مشکل در حالت ویرایشی Polygon Tools رفته و تمامی face ها که مشکل دارند رو انتخاب کرده و سپس از گزینه Functions گزینه align normal رو انتخاب کنند.
بازم ممنونم احسان جان.
ای بابا من می خوام کارو با این نرم افزار شروع کنم ولی باگ ریپورتر میاد همش برام! هیچکی نمی دونه باید چیکار کنم؟؟؟؟
parvizamd
02-05-2011, 21:22
شما از نسخه ای استفاده می کنید؟
از نسخه ی 3.3
کرک هم از دوستمون گرفتم.
parvizamd
02-05-2011, 21:36
من 3.2 دارم مشکلی نداره شما پوشه مثال یونتی camp در پوشه my documnet پاک کن شاید درست شد.
parvizamd
02-05-2011, 21:57
شاید مثال خود یونتی رو نصب نکردی ؟
ehsan_wwe
03-05-2011, 11:32
كسي بلده چطوري يه عدد رو ميشه نرم كرد به اصطلاح damp كرد
parvizamd
03-05-2011, 13:53
منظورت احسان جان نفهیدم.میشه بیشتر توضیح بدی.
شاید مثال خود یونتی رو نصب نکردی ؟
چیه یونیتی؟ نه!
parvizamd
03-05-2011, 17:14
مبین جان شما وقتی یونتی رو نصب می کنی 3 تیک در قسمت custom می بینی یکش خود یونتی و دیگری monoDeploymentو یک دیگه اش bootcamp هست که مثال خود یونیتی که بازی سوم شخص یک سربازه هست که شما موقع نصب تیک اون رو بردار .
میشه یک عکس از ایرور برام بزاری.
ehsan_wwe
03-05-2011, 17:14
منظور نرم كرنه عدده ( value damping )
كارش اينه كه يه عدد بهش ميدي كه تغير ميكنه مثلا از يك تبديل ميشه به 30 اين بابا بر ميداره از يك ميره رو دو ميره رو سه ... ميره رو سي تو مدت زماني كه ميدي
باعث ميشه حركت هاي يه دفعه اي نرم بشن .
توضيح در باره value dampign
parvizamd
03-05-2011, 17:24
احسان جان اینکه که با اسکریت راحت قابل انجام هست کافیه تو تابع اینو کدها رو بنویسی :
راستش هنوز درست منظورت رو نفهمیدم.
ehsan_wwe
03-05-2011, 17:33
فدات شم
من مثال زدم جا به جاييه 0 تا 30 رو
اها يه مثال روشن تر باهاش دوربين نرم كردن تو unity اما اون روشي كه استفاده كردن اخر اوسكليه ( مشخص بود سواد ندران ) يه كد داره كه از سينوسو اينا تشكليل ميشه از اون اسفاده ميكردن انقد سخت نميشد
مختصر تر توضيح بدم
يه تابع است كه عددي كه بره توش نصبت به تغيرات نرم ميشه فكر ميكنم مال يونيتي smoothdamp باشه اما نتونستم راش بندازم
parvizamd
03-05-2011, 18:05
تازه فهمیدم منظورت چیه .
نمی دونم این بدردت می خوره یا نه احسان جان.
آقا مبین ببین من چه کار کردم:
یونیتی رو دانلود کردم.
نصبش کردم.
بازش کردم گفت رجیستر کن.
اینترنتی رو زدم.
یه سایت باز کرد.
ای میلم رو نوشتم.
زدم رجیستر غیر پولی.
بعد انجین بالا اومد.
بعد بستمش.
رفتم اون لودر رو ریختم جایی که خود یونیتی هست.
اجراش کردم ورژن پروفشنالش باز شد.
اگر بدون لودر اجرا کنی میاد ولی ورژن الکیش که رنگ ویندوزش هم کمرنگ تر از پرو هست.
Omid_Sadeghvand
03-05-2011, 22:10
احسان جان من تو یاهو اومدم جوابو بگم که دیس شدم!:11:
var vectorA : Vector3;
var vector3 : Vector3;
function Update(){
vectorA = Vector3.Lerp( vectorA , vectorB , 10.0*Time.deltaTime );
}
10.0 میزان damping هست!
ehsan_wwe
03-05-2011, 22:42
تازه فهمیدم منظورت چیه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمی دونم این بدردت می خوره یا نه احسان جان.
قربونت برم اينم جواب ميده اما يكي درميون ميزنه تق تقي ميشه
احسان جان من تو یاهو اومدم جوابو بگم که دیس شدم!:11:
10.0 میزان damping هست!
مرسي اميد جان خيلي لطف كردي :ايكس:40:
اين جواب ميده اما مثلا براي حركت دوربين دومين vector3 رو چي بدم به نظرتون ؟
اوليش كه rotation خود دوربينه (ميدونم qua.... هست تبديل شدش منظورمه )
اگه ساخت كدشو بلد باشين خيلي خوبه ها من هرچي gamedev رو زير رو كردم نتونستم پيداش كنم قديما براي گيم ميكر ساخته بودمش (يادمه sinoos داشت)
parvizamd
04-05-2011, 05:28
شرمنده ام احسان جان دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.
hasansmoke
04-05-2011, 20:14
اما مثلا براي حركت دوربين دومين vector3 رو چي بدم به نظرتون ؟
دادا میتونی برای حرکت دوربین از Mathf.SmoothDamp استفاده کنی.مثلا سه تا Mathf.SmoothDamp که برای x,y,z بکار میره.
بعد هرسه تا رو تو یه متغیر از نوع vector3 بزاری و بعد با نسبت دادن این متغیر به transform.position دوربین رو به حرکت در بیاری.
و با transform.LookAt هم کاری کنی که دوربین هدف یا کاراکتر رو ببینه.
نمیدونم مشکل چی بود و این جواب هم بخاطر این سوالی بود که نقل قول کردم.
آقا یه سوال ابتدایی :31:
چه کار کنم از توی هیچ جسم و درختی رد نشه پلیر!!!
من تا الان دیزاینینگ تمرین کرده بودم باهاش اما الان میخوام برم تو کار گیم پلی :5:
میخوام یه بار تنظیمات رو انجام بدم و تمام.نه اینکه برای هر مدل اینکار رو بکنم.
parvizamd
04-05-2011, 21:41
هات سان جان از قسمت componet در قسمت phiycis >box coluder رو انتخاب کن و بعد اندازه معکب سبز ایجاد شده نسبت به مدل تنظیم کن.
hasansmoke
05-05-2011, 09:09
هات سان جان از قسمت componet در قسمت phiycis >box coluder رو انتخاب کن و بعد اندازه معکب سبز ایجاد شده نسبت به مدل تنظیم کن.
البته اگه منظورت درخت درون Terrain هست حتما باید از CapsuleCollider استفاده کنی.
parvizamd
05-05-2011, 13:52
من برای اجسام گفتم حالا capule یا box فرق نمی کنه
parvizamd
06-05-2011, 08:13
آقا یک راه خوب ترکیب انیشمن تو یونتی سراغ ندارید؟
ehsan_wwe
06-05-2011, 10:07
دادا میتونی برای حرکت دوربین از Mathf.SmoothDamp استفاده کنی.مثلا سه تا Mathf.SmoothDamp که برای x,y,z بکار میره.
بعد هرسه تا رو تو یه متغیر از نوع vector3 بزاری و بعد با نسبت دادن این متغیر به transform.position دوربین رو به حرکت در بیاری.
و با transform.LookAt هم کاری کنی که دوربین هدف یا کاراکتر رو ببینه.
نمیدونم مشکل چی بود و این جواب هم بخاطر این سوالی بود که نقل قول کردم.
نميشه چون خود smoothdamp هم سه تا رودي ميگيره
كلا نرم كناي unity به يه ترگت احتايج دارن
من براي نرم كنش يه فانكشن نوشتم . از اين به بعد يه نرمكن معركه دارم :31:
آقا یک راه خوب ترکیب انیشمن تو یونتی سراغ ندارید؟
تو گوگل انيميشن بلندينگ رو سرچ كردي ؟ animation blending
parvizamd
06-05-2011, 13:43
آقا راه درست حسابی پیدا نکردم من میام برای قسمت خاص مثل بالا تنه رو زیر یک شی خالی می کنم بعد با انیمشین خود یونتی شلیک و اینها می سازم.اما زیاد راحت باهاش نیستم.
parvizamd
07-05-2011, 14:42
آقا می تونید نسخه 2.6.1 را رو دانلود کنید؟
پستمون رو که پاک کردن. یعنی نمیشه این با 3 بسازم؟ حتما باید با این نسخه 2.6.1 برم؟؟
پستمون رو که پاک کردن. یعنی نمیشه این با 3 بسازم؟ حتما باید با این نسخه 2.6.1 برم؟؟
چیو با سه بسازی ؟ :20:
parvizamd
07-05-2011, 18:08
2.6.1 با 3.2 زیاد فرقی نکردن فقط لباس و چند افکت جدید اضافه شدند که بعدا اگه بتونی مشکل حل کنی می تونی پروژه روی 3.2 اجرا کنی !
3.2 که هر کاری کردم اجرا نشد آخرش هم روی 2.6 رفتم. نرم افزار باز شد. من یک متریال ساختم و بهش تکسچر دادم. یک ترین هم ساختم و کوه و اینا ساختم و..
چطوری به ترین تکسچر بدیم؟ چطوری متریال رو بیاریم توی محیط؟ ممنون
برای تکسچر دادن به ترین باید روی ترین کلیک کنید بعد یه سری قلم برای ادیت ترین بهتون داده.
همشون رو امتحان بکنید.یکیش هست که مخصوص رنگ کردن ترین هست.
پایین ترش میتونید برید ادیت تکسچر رو بزنید بعد Add تکسچر رو بزنید و بعد توی پنجره جدید تکسچرتون رو انتخاب کنید و سایزش رو بزنید(برای تکسچر های 512 پیکسل مربع من میگم باید X و Yش 5 باشه ولی شما خودت تنظیم کن)بعد این تکسچر به همه جاش داده میشه.
بعد هر تکسچر جدیدی که Add میکنید میتونید با قلموها یا همون Brush ها روی ترینتون بکشید.
اگه متوجه نشدید بگید بچه ها عکس بذارن چون من که سیستمم ترکیده فعلاً.همینشم ذهنی گفتم.:31:
3.2 که هر کاری کردم اجرا نشد آخرش هم روی 2.6 رفتم. نرم افزار باز شد. من یک متریال ساختم و بهش تکسچر دادم. یک ترین هم ساختم و کوه و اینا ساختم و..
چطوری به ترین تکسچر بدیم؟ چطوری متریال رو بیاریم توی محیط؟ ممنون
3.2 نسبت به 2.6 خیلی بهتره. کیفیت کارت میره بالاتر :20:
من پیشنهاد میدم واسه ی شروع آموزش ببین. آموزشای شرکت تریدی باز که واسه ی گیم دیزاین هست دانلود کن.
اینجوری بهتر یاد میگیری تا اینکه بخوای به مشکل برخورد کردی سوالتو توی تاپیک بپرسی :11:
طریقه ی تکسچر دادن به ترین :
تو قسمت تنظیمات ترین همچین پنلی هست که باید به قسمت Paint Texture بری .
بعدش روی edit texture کلیک کن.
یه پنجره ای واست باز میشه که باید تکسچر مورد نظرت رو انتخاب کنی و سایزشو معین کنی و add کنی.
حالا میتونی با براش روی ترین با تکسچر مورد نظر نقاشی کنی.
متریال اوردن تو محیطم کاری نداره بلدی متریال بسازی ؟
بعد همونو درگ میکنی روی آبجکتت :11:
hasansmoke
09-05-2011, 12:23
نميشه چون خود smoothdamp هم سه تا رودي ميگيره
كلا نرم كناي unity به يه ترگت احتايج دارن
من براي نرم كنش يه فانكشن نوشتم . از اين به بعد يه نرمكن معركه دارم :31:
تو گوگل انيميشن بلندينگ رو سرچ كردي ؟ animation blending
اخه چرا نمیشه.کجای کار مشکل داره.من خودم ساختم.
برای ترکیب انیمیشن هم می تونی از AnimationState.AddMixingTransform استفاده کنی.
مثال خود یونیتی
hasansmoke
09-05-2011, 12:31
2.6.1 با 3.2 زیاد فرقی نکردن فقط لباس و چند افکت جدید اضافه شدند که بعدا اگه بتونی مشکل حل کنی می تونی پروژه روی 3.2 اجرا کنی !
دوست عزیز یونیتی 2.6 با 3 کلی فرق کرده.مثلا اضافه شدن پنجره لایت مپ و استفاده از میان افزار umbra برای بهینه سازی.و همچنین اضافه شدن چندتا شیدر بهینه.چندین روش برای رندر صحنه.خروجی برای پلتفرم های متفاوت.اضافه شدن فیزیک پارچه.اضافه شدن mono develop. اضافه شدن api برنامه نویسی یونیتی.اضافه شدن asset store .اضافه شدن component های صدا.اضافه شدن متغیر های سیستم زرات.snap setting . اضافه شدن Web Player Streamingو IME وNET Class Libraries و View Modes و...
parvizamd
09-05-2011, 13:29
خودم تقریبا اینور میدونم در ضمن شما اضافه شدن ایجاد کننده درخت real time فراموش کردید ولی این دوست ما فعلا به دلیل نامعلموم نمی تونه از 3.2 استفاده کنه
ابجکت رو چطوری باید بسازم؟ ابجکت آماده جایی داره؟
الان من اینو ساختم.همون طور که می بینید
1-سمت راست greanade رو اوردم تو ولی نیست هیچ جای محیط.
2-بعدش دوربینو هرجا می برم نور هم همون جا میره!!!
3- چطوری سایز ترین رو بزرگ تر بکنم.
4- کلا مهم ترین سوال : باید یک ابجکتی رو بیارم که روش یک متریالی رو قرار بدم دیگه. ابجکت چطوری بسازم و از کجا بیارم؟؟
5- از توی تری دی مکس میشه ایمپورت کرد؟
6- زوم اش و تغییر دوربینش خیلی روی اعصابه! یکی رول موس رو پایین میاری سی هزار متر نزدیک میشه؟ چیکار کنم؟
ممنون
همه چیز طراحیشو خودم فهمیدم ممنون. اگه میشه چند تا نکته در مورد طراحی گرافیکیمحیط بگید. خیلی ممنون میشم.
حالا می خوام انیمیشندادن رو یاد بگیرم. چطوری باید یک چیزی رو حرکت داد؟؟؟؟ ممنون
hasansmoke
09-05-2011, 16:14
دو راه داره.
اول اینکه داخل مکس یا مایا انیمیت بدی و بعد با فرمت fbx یا فرمت هایی که انیمیشن رو ساپورت میکنند وارد موتور کنی و بعد با
یک کد اونها رو اجرا کنی.
راه دوم هم اینکه از از منوی windows گزینه animation رو اجرا کنی.البته زیاد پیشنها نمیشه.بیشتر به درد کارهای دوبعدی و انیمیت دادن offset های تکسچر میخوره.و کاربرد فوق العاده بالا در event گزاری در انیمیشن داره و کار شما رو دقیق میکنه.
ممنون. یک سوال دیگه.
چطوری باید کار یک بازی دو بعدی با یونیتی شبیه limbo رو شروع کنم؟ باید همه چیز رو سه بعدی بسازم ولی دوربین دو بعدی یا نه؟
hasansmoke
09-05-2011, 19:37
ممنون. یک سوال دیگه.
چطوری باید کار یک بازی دو بعدی با یونیتی شبیه limbo رو شروع کنم؟ باید همه چیز رو سه بعدی بسازم ولی دوربین دو بعدی یا نه؟
یکی از راههای خوب و کامل همینه که شما گفتی.یعنی مدل ها رو سه بعدی بسازی و دوربین رو به حالت دو بعدی در بیاری.اینجوری راحتر میتونی کد بنویسی و روی کاراکتر بازیت کار کنی.ولی خوب روش دیگه استفاده از تصویر دوبعدی هست که در این روش شما یک عکس دارید که بر فرض مثال 16 فریم از راه رفتن یک کاراکتر در اون قرار داره.و شما این تصویر رو به یک plane نسبت میدهید و این تصویر متریال plane میشود.و بعد با اسفاده از کدنویسی
می تونید offset های تکسچر رو تغییر بدی تا کار شما شبیه به راه رفتن کاراکتر بشه.به نظر من برای شروع شما بر روی کاراکتر اول شخص کار کن.انیمیشن دوبعدی سخت تر از انیمیشن سه بعدی در یونیتی هست.
الان دوربین توی بازی رفته نمی دونم ماورا! :دی نمی دونم کجاست هرچی زوم و زوم اوت می کنم هیچی نمیشه! ای بابا چطوری دوربینو بیارم جای اصلیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان دوربین توی بازی رفته نمی دونم ماورا! :دی نمی دونم کجاست هرچی زوم و زوم اوت می کنم هیچی نمیشه! ای بابا چطوری دوربینو بیارم جای اصلیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی هر آبجکتی که کلیک کنی و F رو بزنی نشونت میده :20:
hasansmoke
09-05-2011, 23:23
اگه منظورت دوربینی هست که صحنه game رو نشون میده فقط کافیه در پنجره hierarvhy روش کلیک کنی و در قسمت inspector مکان یا position اون رو تغییر بدی.و یا اینکه روی دوربین کلیک کنی و از منوی gameObject گزینه ی move to view یا align view to selected
رو کلیک کنی.
سلام من تازه اومدم اگه میشه یکی بهم بگه چجوری به شخسیتم حرکت بدم
یه سوال اساسی:
چجوری میشه یه پارتیکل رو به دو جسم نسبت داد؟
یعنی یه پارتیکل از یک جسم شروع بشه و در جسم بعدی تموم بشه.
چون قراره پارتیکل اشعه بینشون باشه و جسم ها متحرک هستن(پلیر میتونه جا به جاشون کنه)من نمیتونم خودم دستی یه کار کنم به نظر بیاد از یکی شروع شده و به اون یکی ختم شده.
باید حتماً به هر دو نسبت داده بشه.
ممنون.
RatAtouille
11-05-2011, 21:10
الان من اینو ساختم.همون طور که می بینید
1-سمت راست greanade رو اوردم تو ولی نیست هیچ جای محیط.
2-بعدش دوربینو هرجا می برم نور هم همون جا میره!!!
3- چطوری سایز ترین رو بزرگ تر بکنم.
4- کلا مهم ترین سوال : باید یک ابجکتی رو بیارم که روش یک متریالی رو قرار بدم دیگه. ابجکت چطوری بسازم و از کجا بیارم؟؟
5- از توی تری دی مکس میشه ایمپورت کرد؟
6- زوم اش و تغییر دوربینش خیلی روی اعصابه! یکی رول موس رو پایین میاری سی هزار متر نزدیک میشه؟ چیکار کنم؟
ممنون
اين مدل زمين رو خودت ساختي ؟ با چه برنامه اي ؟ براي دانلود داريش ؟
lord arthas
11-05-2011, 22:01
این که معلومه یک ترینه خود یونیتی داره که :18:
ehsan_wwe
12-05-2011, 08:03
اي شيدر پارالاكسرو كسي نديد براي Unity ساختن يا نه ؟
lord arthas
12-05-2011, 08:39
چه چیزه توپیه؟ یعنی extrude میکنه؟یا یک جور 2.5 بعدیه؟
parvizamd
12-05-2011, 13:05
اصلا آرتاس جان exutede نمی کنه بلکه طبق زوایه دوربین میاد حجم میده
احسان جان یکی تو یونتی هست ولی انصافا من فرقی با bump mapping تو ش ندیدم.
ehsan_wwe
12-05-2011, 14:44
اين پارالاكس رو مثل همه شيدر هاي خوش قامت ديگه سال 2005 ماكرو سافت در اختيار بازي سازا گذاشت
سيستمش آسونه اما زمان گيره
ببينيد بايد سمپل بندي شه
اگه 20 تا سمپل بخوايم ...
به اين صورت كه هر فيس 20 تا فيس جولوش ساخته بشه به طوري كه فاصله بينشون كم باشه
فيسي كه از همه دور تره ( به دوربين اما نزديك تره ) بايد تكسچر الفايي رو كه از بامپ مپ ساختيم رو داشته باشه و بزاره روي تكسچر اصلي البطه آلفاش بايد 20 برابر كنتراست بيشتري داشته باشه
و هرچي فيس به فيس اصلي نزديك تر ميشه بايد كنتراست كم تر شه
يه مثال عكس دار ميزنم ببنيد تو ضميمست
lord arthas
14-05-2011, 13:20
اسمم پارساست نه ارتاس :10::11:
سلام
یه سوال دارم یونیتی کجاییه ؟ آمریکایی هست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.