PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

RatAtouille
11-08-2011, 11:39
کسی نمی دونه چیکار باید کرد که ماشین چپ اصلا نکنه؟

البته بگم خودم شبیه سازی هست .

اثرات مخرب خرخونی در زبان اینگلیسی !!!!:31:

فرشته‌ی مهربون
11-08-2011, 13:12
کرک کردم هنوزم پرو نیست

parvizamd
11-08-2011, 13:13
خیلی ممنون خودم یه کاریش کردم.

فرشته‌ی مهربون
12-08-2011, 12:06
هر کاری کردم نتونستم این ایمیج افکت های زیبا رو ببینم.:19::41:

این آموزشای design 3 خوبن یا نه؟

MobinS
13-08-2011, 02:31
3d buzz بهتره آموزشاش... البته C# یاد میده...

2lombe
13-08-2011, 15:44
سلام!

دوستان چطوری باید سوم شخص بشه چون وقتی محیط را اماده می کنم و بعد اجرا فقط مثل اول شخص هست باید چه کار کنم لطفا از پایه جواب دهید

فرشته‌ی مهربون
13-08-2011, 22:02
از پکیج character controller (از منوی Assets -> Import package -> character controller ایمپورتش کن) prefab (اونی که ایکون مکعب داره) 3rd person controller رو بکش رو صحنه.(از قبل هم باید first person controller prefab رو روی صحنه داشته باشی)(کاراکتر پیش‌فرضشم یه کارگره با آچار):46:

hamed_benz
14-08-2011, 05:56
سلام!

دوستان چطوری باید سوم شخص بشه چون وقتی محیط را اماده می کنم و بعد اجرا فقط مثل اول شخص هست باید چه کار کنم لطفا از پایه جواب دهید

اگر که دوست دارید بک بازی سئم شخص داشته باشید ، آموزشش از یک پست و دو پست و ... اینا گذشته ، سایت 3Dbuzz یک سری فیلم آموزشی جامع برای ساخت بازی سوم شخص تهییه کرده.

فرشته‌ی مهربون : نیازی نیست از قبل first person controller prefab زو برای استفاده از اون مکانیک روی صحنه قرار بدید ، فقط کافیه یک دوربین با تگ Main Camera روی صحنه باشه ، چون در اسکریپت این اکتور ، سین رو جست و حو میکنه و دنبال یک دوربین با تگ Main Camera میگرده.

2lombe
14-08-2011, 11:57
موقع نصب این مشکل وجود دارد هر کار کردم نشد لطف بگید چه کار کنم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرشته‌ی مهربون
14-08-2011, 12:13
نیازی نیست از قبل first person controller prefab زو برای استفاده از اون مکانیک روی صحنه قرار بدید ، فقط کافیه یک دوربین با تگ Main Camera روی صحنه باشه ، چون در اسکریپت این اکتور ، سین رو جست و حو میکنه و دنبال یک دوربین با تگ Main Camera میگرده.
ممنون نمی‌دونستم.

موقع نصب این مشکل وجود دارد هر کار کردم نشد لطف بگید چه کار کنم
مال منم همینطوری میشه و منOK رومیزنم.

hamed_benz
14-08-2011, 14:46
ای بابا ، به انگلیسی ساده نوشته ، تاریخ سیستم شما قدیمی تر از ریلیز شدن این نسخه از یونیتی هست ، یعنی مثلا یونیتی 90/2/20 ریلیز شده ، ولی تاریخ سیستم شما 90/1/20 هست ، یک ماه قبل از این که یونیتی ریلیز بشه

parvizamd
15-08-2011, 14:13
آقا من یه مشکل دارم وقتی centerofmassبرابر vector3(0,-1.5,0); می کنم ماشین در سرعت با rpm زیر 500 سرعتش در حین پیجیدن کم میشه وقتی centerofmassبرابر vector(0,0,0); ماشین زود چپ می کنه نمی دونم چیکار کنم.

MobinS
15-08-2011, 17:24
بچه ها یک توضیح در مورد coroutins ها میدین؟

ehsan_wwe
16-08-2011, 18:09
بايد چرخاتو از بقل سر كني

يا اينكه ماشينتو از 4wd در بياري

ماشين هاي پژو 405.206.پرشيا سمند مزدا 3 ديفرانسيل جلو هستن ( يعني موتور به چرخاي جلو وصله ) به اينا ميگن FWD
ماشين هاي مثل پيكان بنز cls bmw 530 يا لامبورگيني و ... همه ديفرانسيل عقب هستن ( يعني موتور فقط رو چرخاي عقب كار ميكنه ) به اينا ميگن RWD

ماشينايي مثل jip 4wd هسند ( يعني هر چهارتا چرخ به موتور وصلن ) اينا تو سرعت چپ ميكنن و طبيعي هم هست

mr.rad
18-08-2011, 02:33
سلام.
من یه جا خوندم که با نسخه ی کرک شده ی یونیتی نمیشه بازی تجاری ساخت!
یه جا دیگه خوندم که میشه با نسخه ی کرک شده بازی تجاری ساخت ولی فقط در ایران هروقت که خواست جهانی شه یه لیسانسش رو میخری و جهانی میشه!

کدوم متن درست تره؟

hamed_benz
18-08-2011, 08:00
در کل این که :
کشور ما کپی رایت نداره ، پس اگه بخوایی بازی رو خودتون نشر بدین و نه یک شرکت نشر کننده بیرونی ، نیاز به لایسنس ندارین .
بنیاد تا جایی که من میدونم زیاد سر کرک گیری نمیده ، چون بازی هاش هم داخلی نشر میشه ( البته شنیدم گرشاسپ فرانسه و هند هم نشر شد ، که خوب موتور اون متن باز بود )

در کل ، اگه میدونید بازی که میخواین بسازی ، واقعا فروش میکنه و جذابیت داره ، یونیتی یه موتور ارزون قیمت هست و با 1.5 ملیون حل میشه مشکلش، البته میتونین باشون وارد مذاکره بشین ، شرکت پشتیبانی فنی هم به شما میده که خوب قیمت اون بالا هست.

در کل حرف دوم خود شما ، با یک سری بند و تبصره ( البته به نظر من ) درست تر باید باشه

MobinS
18-08-2011, 16:43
البته این نکته رو اضافه باید کرد که اگه مارموز باشیم با نسخه ی کرکشم میشه بازی پابلیش کرد بدون این که کسی فهمید....

فرشته‌ی مهربون
19-08-2011, 20:39
برای اینکه view یه دوربین رو یه تکسچر نشون بده چه باید کرد.

parvizamd
19-08-2011, 21:03
باید از render texture استفاده کرد.

تو project یه یک render texture ایجاد کنید بعد دوربین موردنظر رو انتخاب و قسمت target texture رندر تکسچر مورد نظر رو انتخاب کنید.

almahamed
21-08-2011, 21:14
کد مختصات سه بعدی موس در مجیط یونیتی رو می خوام.

3Dmajid
21-08-2011, 22:50
کد مختصات سه بعدی موس در مجیط یونیتی رو می خوام.

mouse.position.x
mouse.position.y
mouse.position.z :31:

parvizamd
21-08-2011, 23:39
مجید دلبندم بچه مردم رو گیچ نکن:31::
شما از این مثال استفاده کن کارت راه می افته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MobinS
22-08-2011, 02:13
موس که دو بعدیه! چطوری بهش Z دادین؟؟؟؟ ( نکنه سیستم های جدید اومده موس رو علاوه بر بالا و پایین و چپ و راست موس رو فرو هم می برن؟ :دی

parvizamd
22-08-2011, 08:10
مبین جان درسته دو بعدی هست اما میشه مخصتات دوبعدی رو به مخصتات سه بعدی تبدیل کرد.تو فایل بالا مثالش هست.

30Tak
23-08-2011, 10:34
سلام!

ببخشید من ریاد وارد نیستم می خواستم بدونم این کد را چگئنه وارد کنم توضیح بدید یا اگر می تونید بنویسید:

parvizamd
23-08-2011, 13:04
این کد به شی فیزیک دارد نسبت به کلید فشرده داده نیرو وارد می کنه و باعث حرکت اون میشه.

30Tak
23-08-2011, 13:31
یعنی همین را وارد کنم دیگه نیاز به تغییر نداره منظورم کد اماده هست!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parvizamd
23-08-2011, 15:12
پیشنهاد ما به شما:
تا حد ممکن از کد آماده استفاده نکنید کد بالا اصلا بهنیه نیست.

همه اینها خط میشه در کد زیر زیر نوشت:
خطا مهم :کد بالا احتمال دارد کار نکند (چون توابع فیزیک بایستی در FixedUpdate نوشته شوند به وصورت زیر

بسیار ساده تر.

MobinS
23-08-2011, 20:19
یک مشکل دیگه هم داشت... شما وقتی از اینپوت استفاده می کنید و اونو ضربدر speed خودتون می کنید سرعت نور خواهید گرفت... باید بعدش اونو ضربدر Time.deltatime بکنید....

Moh3en_DDD
28-08-2011, 13:35
سلام

میگم کسی تا حالا به اندروییدش ور رفته ؟

iload
28-08-2011, 19:02
سلام

میگم کسی تا حالا به اندروییدش ور رفته ؟

سلام

اره براش خروجی هم گرفتیم . ولی ترین رو ساپورت نمیکنه + یه تعدادی از ایمیج افکت ها و شیدر های خاص .
نکته : یه اس دی کی داره باید دانلود بشه و روی یونیتی ست کنید .

Moh3en_DDD
28-08-2011, 23:33
سلام

اره براش خروجی هم گرفتیم . ولی ترین رو ساپورت نمیکنه + یه تعدادی از ایمیج افکت ها و شیدر های خاص .
نکته : یه اس دی کی داره باید دانلود بشه و روی یونیتی ست کنید .

دقیقا چجوری تنظیماتشو انجام دادید ؟
برا چه پلتفورمی SDK گرفتید ؟
من برا 2.3.3 گرفتم :

ولی تو یونیتی وقتی مسیرو بهش میدم میگه :

Android SDK does not include any platforms ! did you run Android SDK setup to install the platform(s)?غیر از این باید کاری بکنیم ؟

ویرایش : حتی توی کنسول همین پلتفورمی که براش دانلود کردم رو مشخصاتش رو مینویسه ولی بعدش میگه پلتفورم براش ست آپ نکردید !!!

arashgh77
30-08-2011, 18:09
ميگم كرك 3.4 xp ندارين؟

ehsan_wwe
30-08-2011, 21:48
منم مشكل دارم
تازه كلي تو نت سرچ كردم ديدم فقط بعضي از گوشيا ميكشه كه اجرا كنه هرچقدر هم كه نرم كار كني

اپديتشم كني درست ميشه

parvizamd
30-08-2011, 23:13
راستی یه سوال میشه برای ps2 خروجی گرفت با یونتی؟

MobinS
01-09-2011, 14:17
بچه ها چطوری یک اسکریپت بدم که وقتی space رو می چسبی بلند تر بپره؟ الان این اسکریپت منه ... فرومای خارجی پرسیدم گیج شدم!!! اصلا نفهمیدم باید چیکار کنم! مثلا می خوام اسپیس رو که زدیم با jumpspeed بپره وقتی بچسبیم با jumpspeed +5 بپره...

var WalkSpeed = 6.0;
var RunSpeed = 6.0;
var jumpSpeed = 8.0;
var gravity = 20.0;

private var moveDirection = Vector3.zero;
private var grounded : boolean = false;
function FixedUpdate()
{ if (grounded) {
// We are grounded, so recalculate movedirection directly from axes
moveDirection = new Vector3(Input.GetAxis("Horizontal"), 0, Input.GetAxis("Vertical"));
moveDirection = transform.TransformDirection(moveDirection);
var mySpeed = WalkSpeed;

if (Input.GetKey("left shift"))
{
mySpeed = RunSpeed;
}
moveDirection *= mySpeed;
if (Input.GetButton ("Jump"))
{ moveDirection.y = jumpSpeed; } }
// Apply gravity
moveDirection.y -= gravity * Time.deltaTime;
// Move the controller
var controller : CharacterController = GetComponent(CharacterController);
var flags = controller.Move(moveDirection * Time.deltaTime);
grounded = (flags & CollisionFlags.CollidedBelow) != 0; }
@script RequireComponent(CharacterController)

keb
02-09-2011, 11:11
کرک یونیتی 3.4 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو تا فایلو بریزید تو محل نصب برنامه بعد برای فعال کردن manual activation رو بزنید. بعد read lic. بعد هم او فایل با پسوند lis رو که کپی کردید انتخاب کنید. بعد کرک میشه:31:

پسوورد: unity3d.ir

منبع رو هم که نوشتم. فردا پس فردا کسی گیر نده

anti-military
13-09-2011, 18:42
یونیتی هم موتور خوب و راحتیه . من یه صحنه هم تو یونیتی زدم که میتونید ببینید ...

فقط دقیقا نفهمیدم چرا یونیتی تنظیمات گرافیکی خاصی نداره ؟ یه سری تنظیم واسه نور و اینا داره که تقریبا هیچ فرقی با دیفاتش نمیکنه ...

MobinS
17-09-2011, 15:47
بچه ها یکدفعه ای این ارور رو میده... چیکار کنم؟؟؟

parvizamd
17-09-2011, 17:20
دوباره نصب کن شاید درست شه از چه نسخه ای استفاده می کنی؟و چه کرکی؟

2lombe
17-09-2011, 17:25
ببخشید تازه شروع کردم با این موتور میشه با هر نسخه از این موتر بازی ساخت

MobinS
17-09-2011, 19:24
آره چرا نشه...

++
من نسخه ی 3.4 استفاده می کنم ، کرک هم همنی که همه دارن...

IMAP
17-09-2011, 20:32
سلام دوستان اگه کسی در مورد کرک Unity ورژن 3.0.0.51258 کمکم کنه خیلی ممنون میشم خیلی مهمه لطفا کمک کنید
--------------------------------------------------------------
درسش کردم بیخیل

2lombe
22-09-2011, 21:00
ببخشید کسی کد پلیر سوم شخص داره بده به من یعنی یک ادم که با اون کد بشه به اون مدل فیزیک داد

2lombe
23-09-2011, 10:37
اقا ببخشید من در متریال مشکل دارم یعنی وقتی مدل کارکتر وارد می کنم نمی تونم به او متریال بدم لطفا کمک کنید

RatAtouille
23-09-2011, 11:03
اقا ببخشید من در متریال مشکل دارم یعنی وقتی مدل کارکتر وارد می کنم نمی تونم به او متریال بدم لطفا کمک کنید
من یک بار این موتور رو نصب کردم ، هر متریالی که با max میگذاشتم رو مدل با همونا و همون موقعیت وارد میشد ....

2lombe
23-09-2011, 11:10
دستت در نکنه من با مایا این کار را کردم.

دوستان هیچکس اگر حوصله داره موتونه این کد را با اختیار خودش اماده کنه بده من تا کمی یاد بگیرم:

var Speed:float;
function Update()
{
if (Speed>0)
{
if (Input.GetAxis("Horizontal")>0)
{
rigidbody.AddForce(Vector3.right*Speed);
}
if (Input.GetAxis("Horizontal")<0)
{
rigidbody.AddForce(Vector3.left*Speed);
}
if (Input.GetAxis("Vertical")>0)
{
rigidbody.AddForce(Vector3.forward *Speed);
}
if (Input.GetAxis("Vertical")<0)
{
rigidbody.AddForce(Vector3.forward*(-(Speed)));
}
}
}

mr.rad
23-09-2011, 23:59
سلام دوستان.
چند سوال دارم!
سوالات:
با Unity3.4 میشه اشیا رو تخریب پذیر کرد؟(مش تخریب پذیر یا....)
با Unity3.4 میشه کاراکتر یا بقیه ی چیزا رو انیمت کنیم و بهشون انمیشن بدیم؟
برای ایجاد یه پس زمینه دو بعدی چه روشی رو پیشنهاد می دید؟(که بشه ابرا و... رو حرکت داد! به نظر من استفاده از تصاویر gif بهترین کاره ولی چطوری؟)
به آخر تمام سوالات بالا سوال "چجوری؟" رو هم اضافه کنید!

marsan_1
26-09-2011, 21:05
سلام
من unity 3.4.1 رو دانلود کردم کسی کرکش رو نداره؟

parvizamd
26-09-2011, 21:38
mr.rad
1.فعلا که نمیشه
2.بله هم میشه انیمشن مستقیم از برنامه های سه بعدی انیمت گرفت هم یونتی پنل انیشمن داره.
3.gif نمیشه اما avi میشه (اما استفاده از plane با شیدر translect پیشنهاد میشه

mr.rad
26-09-2011, 22:49
بسیار ممنون از شما.
آقا یه سوال.
من نمونه ی خود یونیتی رو اجرا کردم همون بازی سوم شخص که با سرباز تو جنگلی!
با کمال تعجب دیدم جنگلی به بزرگی crysis1 و حتی با جزئیات بیشتر هست! واقعا فکم افتاد که بعد فهمیدم نمیشه تو تمام جنگل رفت و فقط در محوطه ی خاصی میشه حرکت کرد. می خواستم بدونم قسمتی که نمیشه رفت رو میشه کاری کرد که سیستم بالایی نخواد ولی جزئیاتش بالا باشه؟(مثل همین نمونه!) اینا چجوری این کارو کردند؟

parvizamd
27-09-2011, 06:18
نگاه کنید اون از
Occlusion Culling

استفاده کردن .این سیستم یه سیستم استیک هست که میشه از گزینه
winodws>Occlusion Culling

وارد شد که البته خودم باهاش بلد نیستم کار کنم اما سیستم نسبتا بالا می خواد اجراش خیلی زمان می میبره

.اما چیکار می کنه؟
اجسامی که در دید دوربین هستند ولی اجسامی مانع دید آنها شدند از رندر شدن آنها جلو گیری میشه و این قضیه خیلی تو کارایی تو بازی موثر هست.
مثال تصویر زیر دشمن الکی رندر شده!!!
چون از این file:///C:/Users/NEWGAT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/Users/NEWGAT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpgoculing culling استفاده نکردم:

marsan_1
27-09-2011, 20:44
کسی نبود کرک 3.4.1 رو واسه ما بزاره :2: :19:
اینجا داره ولی نمیتونم دانلود کنم اگه کسی میتونه دانلود کنه واسم یه جایی آپلود کنه :40:

parvizamd
27-09-2011, 20:47
راستش ندارم.

Hotsun
28-09-2011, 00:07
آقا من Occlusion Culling رو زدم و دقیق عمل کرد و هر چیزی رو که بهش نگاه نمیکردم رندر نمیشد ولی مشکلش اینه که خیلی به سیستم فشار میاره یعنی اگه نباشه راحت تر اجرا میشه.
من توی یه صحنه بالای 60 فریم میگرفتم در صورتی که شد 15 فریم.تازه فقط تعداد Tris یا همون مثلث ها کم و زیاد میشد و خیلی تاثیر نداشت,چون فقط 2-3 هزار تا بودن در صورتی که تکسچر خیلی داشتم.
حالا چی میگین :13:

**ویرایش:درست شد خودش.
بار اول که تست کردم فریم ریت اومده بود پایین ولی دفعات بعد بهتر شد.البته کلاً فرق زیادی ندیدم ولی همینکه یه سری از اشیا رندر نمیشدن خیالم رو راحت کرد که تو محیط های شلوغ تر میتونه خیلی موثر باشه/.

hasansmoke
28-09-2011, 01:15
کلا واسه بازی های ایندور مثل مکس پین 1 و بازی هایی که که جزیات زیاد دارن عالیه.مثلا فرض کنید تو بازی gta اگه قرار باشه کل شهری که جلوی دوربین قرار داره رندر بشه واقعا افتضاح ایجاد میشد.

parvizamd
28-09-2011, 06:11
عزیزم من از رو هلپ یونتی گفتم و مثال هم زدم .تو تصویر بالا هم هست .تا حالا خودم امتحانش نکردم چون سیستم جوابگو این کار نیست.فقط قصدم راهنمایی بود حالا خدایش داری اینطوری می گی:13:

hasansmoke
28-09-2011, 11:09
سلام بچه ها.من دارم رو یه پروژه بزرگ کار میکنم.یه مشکلی واسم پیش اومده.اول این ارور ها رو ببینید.
و بعد مهم تر از همه اینکه حافظه درایو C من به سرعت پر میشه.یعنی دیشب بیش از 20 گیگ تو درایو c حافظه خالی داشتم یه دفعه دیدم حافظه پر شد .و بعد با دیسک کلین اپ تونستم 6 گیگ رو برگردونم.الان وقتی دارم با یونیتی کار میکنم دوباره داره حافظه حی کم میشه.اگه کسی میدونه قضیه چیه بگه.

ehsan_wwe
28-09-2011, 11:16
برو تمپروريتو خالي كن
يا يه شاتداون درو3ت ح3ابي بزن وقتي بايد بالا همه تمپت خالي ميكنه

براي فهميدن آدر3 تمپ راحت ترين حالت اينه كه يه فايلو تو وينرر اجرا كني مثلا يه عك3و تو فتوشاپ بعد بري ببيني كجا 3يو شده

اگه نه
ويندوزتو بگو چيه تا ادر3شو برات بگم

hasansmoke
28-09-2011, 11:53
ویندوزم 7 هست.

hasansmoke
28-09-2011, 12:21
بالاخره ردش رو تو فایرفاکس زدم.لامسب 35 گیگ خورده بود.نمیدونم چرا اینج.ری شد.الان دوباره ورژن 3.6 فایرفاکس رو نصب کردم.

mr.rad
28-09-2011, 19:24
کسی منبع پروژه برای UNITY3D سراغ نداره؟(به غیر از سایت خودش)

و بعد اینکه چطور میشه کاورگیری رو در Unity3D پیاده کرد؟(اینطور که فهمیدم یه افزونه هست!)

parvizamd
28-09-2011, 20:00
کاور سیستم پیجیده نیست.مهم تر از کاور گیری انتخاب اونه.

بایستی تو جای بازی اجسامی تگ cover داشته باشن بعد نزدیک کاور انتخاب بشه وهم از اون نقطه به پلیر raycast انجام بشه تا اگه مانع برخورد کرد یعنی کاور امنه.

این یک الگوریتمشه

Hotsun
28-09-2011, 20:36
آقای پرویز من اکلوژن رو پیاده کردم بعد همزمان صفحه های Scene و Game رو باز گذاشته بودم و بازی رو اجرا کردم و موقعی که توی Game میچرخیدم اشیایی که توی دیدم نبودن توی Scene کلاً حذف میشدن :31:
خیلی باحال بود.
اگر بخوای میتونم برای بازیت این کار رو انجام بدم چون اینجوری حساب زمانی که میبره نسبت به بزرگی مرحله هم دستم میاد.
اگر خواستی توی چت باهات صحبت میکنم.:5:

mr.rad
29-09-2011, 11:58
دوستان یه مشکل.
من کاراکتر رو با مکس اکسپورت می کنم و با فرمت FBX ذخیره می کنم. بعد با دراگ کردنش می ندازمش تو محیط یونیتی و بارگذاری هم میشه! ولی وقتی می برمش به پنجره ی بازی(از پروجاکت می برمش تو اسکین) هیچ چیز نشون نمیده! علامت بزرگ کردن چرخوندن جابه جا کردن و... میاد ولی خود کاراکتر نیست! میشه بگیشد مشکل از کجاست؟(به نظر خودم مشکل از اکسپورت کردن در مکس هست میشه دقیقا بگید چه گزینه هایی رو باید تیک بزنم و کدوما رو نزنم؟) (البته فایل FBX در مکس به خوبی باز میشه!)

parvizamd
29-09-2011, 15:03
احتمالا مشکل از اکسپورت کردنه نسخه جدید export کردن بگیر.
فایل 3ds هم تست کن.

Hotsun
29-09-2011, 18:47
مشکل احتمالاً اینه که FBX که میبری توی یونیتی خیلی کوچیک دیده میشه باید اسکیلی تو مایه های 50 بذاری :31:
برای خودمم اینجوری شده.

3Dmajid
29-09-2011, 18:53
دوستان یه مشکل.
من کاراکتر رو با مکس اکسپورت می کنم و با فرمت FBX ذخیره می کنم. بعد با دراگ کردنش می ندازمش تو محیط یونیتی و بارگذاری هم میشه! ولی وقتی می برمش به پنجره ی بازی(از پروجاکت می برمش تو اسکین) هیچ چیز نشون نمیده! علامت بزرگ کردن چرخوندن جابه جا کردن و... میاد ولی خود کاراکتر نیست! میشه بگیشد مشکل از کجاست؟(به نظر خودم مشکل از اکسپورت کردن در مکس هست میشه دقیقا بگید چه گزینه هایی رو باید تیک بزنم و کدوما رو نزنم؟) (البته فایل FBX در مکس به خوبی باز میشه!)

این مشکل معمولا وقتی شکل میاد که تعداد Poly های کاراکتر اکسپورت شده خیلی زیاد باشه و به قول معروف High Poly باشه. چون یونیتی فقط تا یه حدی تعداد Poly و آبجکت Smooth شده رو قبول میکنه و اگه از اون حد تعداد Poly بیشتر باشه اصلا مدل رو نشون نمیده.
من این مشکل رو با اکسپورت کردن کاراکترهای نرم افزار Poser داشتم چون مدلاش خیلی High Poly بود.
و وقتی از کاراکترها با Polyهای کمتر استفاده کردم این مشکل حل شد. :11:

mr.rad
29-09-2011, 22:40
نه دوست عزیز! کاراکتر نهایت لاو پولی هست:d
مشکل از اکسپورت هست چون وقتی با 3DS ذخیره کردم نصفحه آورد!(اون نصف دیگشم فکر کنم به خاطر نداشتن تکسچر هست!)
ولی FBX نمی دونم چشه! میشه یکی از پنچره ی تنظیمات اکسپورت کردن خودش یه عکس بذاره؟

hasansmoke
29-09-2011, 23:59
این مشکل معمولا وقتی شکل میاد که تعداد Poly های کاراکتر اکسپورت شده خیلی زیاد باشه و به قول معروف High Poly باشه. چون یونیتی فقط تا یه حدی تعداد Poly و آبجکت Smooth شده رو قبول میکنه و اگه از اون حد تعداد Poly بیشتر باشه اصلا مدل رو نشون نمیده.
من این مشکل رو با اکسپورت کردن کاراکترهای نرم افزار Poser داشتم چون مدلاش خیلی High Poly بود.
و وقتی از کاراکترها با Polyهای کمتر استفاده کردم این مشکل حل شد. :11:
من 15 مگ مدل رو داخل یونیتی ایمپورت کردم مشکلی تو نمایشش پیش نیومد.

parvizamd
30-09-2011, 06:48
من راستش با cinema4d اکسپورت می گیرم شما با این نرم افزار یه تست بگیر.

arshiyan
01-10-2011, 12:42
فیلم های آموزشی یونیتی به سایت اضافه شد

:18:

hamed_benz
02-10-2011, 06:49
به نظرم یه مدیریت روی فیلم ها بذارید خیلی خوب میشه ، من رفتم به توی سایت تو هر صفحه با 200 تا فیلم که موضوعش هم مشخص نیشت روبه رو شدم ، کلا بیخیال شدم.

iload
02-10-2011, 08:41
به نظرم یه مدیریت روی فیلم ها بذارید خیلی خوب میشه ، من رفتم به توی سایت تو هر صفحه با 200 تا فیلم که موضوعش هم مشخص نیشت روبه رو شدم ، کلا بیخیال شدم.

سلام

دقیقا همین جور بود شما درست میگید .

راستی من میخوام برنامه نویسی یونیتی رو کار کنم تا سرعت ساخت بازی گروهمون بیشتر بشه به نظر شما جوا یا سی شارپ ؟ ما دوتا برنامه نویس داریم یکی میگه سیشارپ یکی هم میگه جاوا من موندم کدوم بهتره ؟! شما بگید چرا از سی شارپ یا چرا از جاوا استفاده کنم . راستی کدوم راحت تره ؟ برنامه نویسی هم مقداری آشنام هم سی و هم سی شارپ و هم جاوا و هم وی بی و ... قبلا تو دانشگاه واحداش رو پاس کردم .

فعلا تا بعد ممنون

hamed_benz
02-10-2011, 14:53
ببینید تمام توابع رو برای هم 2 زبان ( البته 3 زبان ، Bo هم هست ) پیاده سازی کردن ، یعنی تابعی نیست که بگیم این مخصوص #C هست و تو جاوا نیست.
از نظر سادگی ، جاوا بهتره ، چون سینتکس راحت تری داره و خیلی تبدیل نوع ها رو به صورت اتوماتیک انجام میده و شما درگیر نمیشین ، ولی به خاطر همین موضوع سرعت پایین تری نصبت به #C داره.

شی گرایی هر 2تا کامله ، ولی پیاده سازی داخل #C راخت و تر و بهتره ( البته اگه بخواین شی گرا کار کنین ، اگر تابع گرا هستین باز جاوا راحت تره )
واسه #C ادیتور بسیار عالی ویژوال استادیو وجود داره ، که البته واسه جاوا از مونو هم میتونین استفاده کنین.

در نهایت ، اینو به شما میگم که اصلا مهم نیست شما کدو رو استفاه کنی ، سینتکس راحت تر و کار های اتوماتیک جاوا بیشتره ، از اون طرف سرعت سی شارپ بهتره، دیگه تفاوت خاصی که باعث برتری یکی بر دیگری بشه وجود نداره ( البته نظر شخصی هست )

hasansmoke
02-10-2011, 18:40
از اون طرف سرعت سی شارپ بهتره
هیچ ربطی به سرعت سیشارپ و جاوا اصلی نداره.تمام اسکریپت های توسط خود موتور یونیتی کامپایل و اجرا میشه.مهم Api یونیتی هست که تو هر دو زبان پیاده شده.این مولتی اسکریپت بودن یونیتی بخاطر اینکه اگه کسی سالها جاوا کار کرد و با نوع متغیر ها و عملگر هاش اشنایی داره دوباره نره سی شارپ یاد بگیری مثلا چجوری متغیر های عدد صحیح تعریف کنه.

hamed_benz
03-10-2011, 07:14
عزیز من پس انتظار داشتی کجا کامپایل بشه ؟
vb و #c هم در نهایت کامپایل میشن و کد اسمبلیشون به دست میاد ولی سرعت کدوم بالا تره؟

چون شما تو جاوا میتونی ساده تر کد نویسی کنی و تعاریف نوع ها و تغییر نوع ها رو به صورت خودکار انجام میده ، قطعا مجبوره 2 مرحله ای عمل کنه و اول کد شما رو به حالت استاندارد در بیاره و بعد به زبان پایین تر که همون APi ها هستن تبدیل کنه.

البته کلا این جاوا اسکریپت که ما صحبت میکنیم ، ربطی به جاوا اسکریپت نداره بلکه یونیتی اسکریپت هست ، مگر نه بحث میانجی گر و ماشین مجازی جاوا هم پیش میاد که دیگه واسه سرعت کمتر جاوا از سی شارپ بحثی نمیموند.

در مرحله ی دوم ، ما متاسفانه سرعت رو فقط به کامپابیل کد میبینیم و نه به بخش دولوپ، قدرت VS Editor برای کامنت گذاری توابع ، سوال و جواب های بسیار زیادی که برای سی شارپ وجود داره ، استفاده از برنامه ی خارجی برای مدیریت برخی از کار ها ، مباحث مهندسی نرم افزار و . . . که تمام در سرعت و بهبود روند پروژه میتونه کمک منه.

البته جواب خیلی خوبی رو این آقا دادن :
I just wanted to let you know that you wont really get an answer to this question... It all depends on you; your skill; your speed; your preference. Both languages have pros and cons, and both languages can do what you ask. As I said before, it is completely up to you, and what you are more comfortable with.

Personally, I find JavaScript to be easier, but C# more versatile... why not use both? Also, there is a difference between "Java" and "Java Script"... there is also a difference between "Java Script" and Unity's "JavaScript"; most people would know what you mean, I just wanted to let you know so you don't make the mistake of calling "UnityScript (Unity's JavaScript)" "Java" on some other forum. All in all, I would say you should use C# (because I like it more)!

اینجا خم جالبه

hasansmoke
03-10-2011, 11:37
vb و #c هم در نهایت کامپایل میشن و کد اسمبلیشون به دست میاد ولی سرعت کدوم بالا تره؟

چون شما تو جاوا میتونی ساده تر کد نویسی کنی و تعاریف نوع ها و تغییر نوع ها رو به صورت خودکار انجام میده ، قطعا مجبوره 2 مرحله ای عمل کنه و اول کد شما رو به حالت استاندارد در بیاره و بعد به زبان پایین تر که همون APi ها هستن تبدیل کنه.

البته کلا این جاوا اسکریپت که ما صحبت میکنیم ، ربطی به جاوا اسکریپت نداره بلکه یونیتی اسکریپت هست ، مگر نه بحث میانجی گر و ماشین مجازی جاوا هم پیش میاد که دیگه واسه سرعت کمتر جاوا از سی شارپ بحثی نمیموند.

در مرحله ی دوم ، ما متاسفانه سرعت رو فقط به کامپابیل کد میبینیم و نه به بخش دولوپ، قدرت VS Editor برای کامنت گذاری توابع ، سوال و جواب های بسیار زیادی که برای سی شارپ وجود داره ، استفاده از برنامه ی خارجی برای مدیریت برخی از کار ها ، مباحث مهندسی نرم افزار و . . . که تمام در سرعت و بهبود روند پروژه میتونه کمک منه.

البته جواب خیلی خوبی رو این آقا دادن :
I just wanted to let you know that you wont really get an answer to this question... It all depends on you; your skill; your speed; your preference. Both languages have pros and cons, and both languages can do what you ask. As I said before, it is completely up to you, and what you are more comfortable with.

Personally, I find JavaScript to be easier, but C# more versatile... why not use both? Also, there is a difference between "Java" and "Java Script"... there is also a difference between "Java Script" and Unity's "JavaScript"; most people would know what you mean, I just wanted to let you know so you don't make the mistake of calling "UnityScript (Unity's JavaScript)" "Java" on some other forum. All in all, I would say you should use C# (because I like it more)!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا خم جالبه

خوب اینها یعنی چی؟جواب خودمو به خودم بر میگردونی؟

hamed_benz
03-10-2011, 18:33
عزیزم 3 خط اول جواب شما بود.

مابقی واسه دوستی بود که سوال پرسیده بود.

amir.8369
04-10-2011, 15:20
حالا سی شارپ بهتره یا جا وا؟ لطفاً راهنمایی کنید؟

ehsan_wwe
04-10-2011, 18:18
هیچ ربطی به سرعت سیشارپ و جاوا اصلی نداره.تمام اسکریپت های توسط خود موتور یونیتی کامپایل و اجرا میشه.مهم Api یونیتی هست که تو هر دو زبان پیاده شده.این مولتی اسکریپت بودن یونیتی بخاطر اینکه اگه کسی سالها جاوا کار کرد و با نوع متغیر ها و عملگر هاش اشنایی داره دوباره نره سی شارپ یاد بگیری مثلا چجوری متغیر های عدد صحیح تعریف کنه.

من يه تستي زدم ديدم خيلي از DLL هاي ,net رو ميشه تو يونيتي استفاده كرد پس كامپايل با يونيتي فقط نيست

من socket نوشتم تو سي شارپ و كار كرد

باور ندارين امتحان كنيد حتي ميتونيد SQL express استفاده كنيد كه باز مال .net هست و .....

پس كامپايل C# پي ها فقط يونيتي نيست

ميدونم اين پسره حامد.... الان مياد چهارتا سايت خارجي ميزاره ميگه نگا كن ( پيش از حرفي بابا تو ته مهندسي آفرين درست ميگي ( نميخام مثل سري پيش بشه كه كامپايل C++ سبك تره ))

parvizamd
04-10-2011, 18:52
البته اینکه c++ سریعتر یه واقعیته .احسان جان کاملا درسته هرچیزی که بخواهی میشه از طریقت .net بدست آورد .

hamed_benz
04-10-2011, 19:12
نمیدونم چرا واقعا با توهین به دیگران میخوایم خودمون رو بزرگ کنیم ، حالا این پسره هرچیزی که گفت راجع به اون موضوع، دیدین که درسته.
2 - بده مثل شما حرف نمیزینم و بعد هم که میگیم چرا ، میگین یه جا خوندم ؟ واسه هر حرفم منبع و رفرنس میدم ؟

3- معلومه یوینتی کامپایلر نیست ( یکم به خودتون رجوع کنید !!! موتور بازی سازی !؟!؟!؟ کامپایلر ؟!؟!؟!؟!؟ ) و میاد از کامپایلر #C استفاده میکنه ، کامپایلر #C هم تمام کلاس های NET. رو شناسایی میکنه.

4- بحث اصلا این نبود ، بحث واسه سرعت جاوا و سی شارپ بود که فرمودن یونیتی هر دوی این زبان ها رو به API های سطح پایین تر خودش کامپایل میکنه ، نه این که یک کامپایلر هست ( دوستان همه درست متوجه شدن که منظور چیه ، جز شخص شخیص شما )
خوبه نقل قول کردین که : عزیز من پس انتظار داشتی کجا کامپایل بشه ؟ شما واسه کامپایل اسکریپت هاتون از کامپایلر خارجی استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parvizamd
04-10-2011, 19:55
آقا حامد حرف آخرتون جالب نبود.!!!!

اینو فقط بگم احسان یکی از کاربرای قدیمی انجمن هست و توی مهارتش شکی نیست. هم طراح خوبیه هم برنامه نویس خوبیه.
البته یکم لحنش بعضی جاها تنده اما در کل بچه خوبیه:31:.

2.رفنس داریم تا رفنس......حرف یه خارجی تو یه انجمن بهتره رفنس قرار ندهید .چون آونها یکی هستند مثل ما.
3.ما نگفتیم هست.(خودم خواستم مفسر بنویستم برای موتور خودم تا حددی ش نوشتم ولی .... شکست خوردم..)
4.باید تست زد ولی فکر نکنم سرعتشون فرق داشته باشه آنچنان

نکته بسیار مهم:آقا بباین همدیگه رو ببوسید و دلخوری ها رو کنار بزارید:31:

hamed_benz
04-10-2011, 20:31
آقا حامد حرف آخرتون جالب نبود.!!!!
حرف بنده نبود ، حدیث از امام حسن آوردم که در جریان باشیم ( به هر حال ویرایش کردم )

اینو فقط بگم احسان یکی از کاربرای قدیمی انجمن هست و توی مهارتش شکی نیست. هم طراح خوبیه هم برنامه نویس خوبیه.
البته یکم لحنش بعضی جاها تنده اما در کل بچه خوبیه.

سابقه مبنی بر هر حرف درستی نسیت ، در وحله ی بعد ، همه چیز را همگان دانند.

2.رفنس داریم تا رفنس......حرف یه خارجی تو یه انجمن بهتره رفنس قرار ندهید .چون آونها یکی هستند مثل ما.

این قبول ، ولی مشخصه شد که شما به آدرس اون سایت ها دقت نکردید ، تو اون بحث C++ و یونیتی که با جاوا نیست و این حرفای نا آگاهانه ، تمام سایت ها از یونتی انسور ، ویکی پدیا ، یونیتی فوروم و ... بود ، اگر اینا رفرنس نیست ، شما میخوای به چی استناد کنی؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا درست بررسی کنید.

4.باید تست زد ولی فکر نکنم سرعتشون فرق داشته باشه آنچنان
برادر من ، هرچی واسط بیشتر باشه ، روند کامپایل هم بیشتره ، اگر متن انگلیسی با تمام قواعد دستوری موجود رو به فارسی ترجمه کنیم سریعتره ، یا این که اول نشانه گذاری و قواعد دستوری رو مشخص کنیم و بعد ترجمه کنیم؟

آقا کار ساده ای هست ، باینری کد های اسکریپت های جاوا رو با C# مقایسه کنید ، حوصله ندارید خودتون مقایسه کنید ، نرم افزار هست فایل dll رو مقایسه کنه.

دلخوری وجود نداره ، جمبه نیازه و قبول حقیقیت ، چه جوی من به ایشون اثبات کنم C++ ربطی به C# نداره ، این که دات میزنن کد ها میاد واسه اینه که ادیتور قدرتمند هست ، چون C++ کامپایلر میانی و CLR نداره سریع ترین زبانه ، خدا میدونه.
میدونید چرا شطرنج حرام شد یه زمانی؟ تو هر مسابقه ای ما به جسم و قدرت و سرعت طرف مقابل میبازیم ، ولی تو شطرنج چون به فکر نفر مقابل میبازیم ، اگر جنبه وجود نداشته باشه کینه میگیریم.

parvizamd
04-10-2011, 21:21
دوست عزیز چرا جوش میاری .

c++سریعتر هست شکی تو نیست.ولی java script سریعتر تا c# (اگه بحث یونتی رو کنار بزنیم).
قضیه رفنسرس رو کلی گفتم.
4.منظورم من این بود که سرعت شون باعث افت فریم تو بازی نمیشه. ...
مگرنه چقدر مگه می خواد تو کامپیل رو سرعت تاثیر بذاره.

marsan_1
04-10-2011, 22:50
سلام
می خواستم ببینم یه جایی نیست که همه ی پلاگین ها یا حداقل مهم هاشو رو یه جا بشه گرفت مردم انقدر واسه هر کاری یه پلاگین نصب کردم
بازم گلی به گوشه ی جمال udk همه چی تو خودش بود

hamed_benz
05-10-2011, 06:54
برای دریافت پکیج ها، میتونید از خود Asset Store نرم افزار استفاده کنید ، پلاگین های رایگانش خیلی زیاده.

kingjoon
08-10-2011, 22:54
سلام دوستان عزیز
من زمانی که لایت مپ و مپ رو توی یونیتی باهم تلفیق میکنم(blend) اصلا ترکیب جالب و واقعی نمیده
میخوام بدونم حالتی داره که اینارو درست تلفیق کنه؟(مثل کویست تری دی)یه خیر

ehsan_wwe
09-10-2011, 00:47
بايد شيدر بسازي براش

كوئست تريدي هم هزاتا شيدر اماده دارا
اونايي كه نوشته مولتي پاي و...... هر كودوم يه شيدر blend هستن

برو از شيد سازا كمك بگير براي يونيتي

mr.rad
09-10-2011, 17:26
سلام.
دوستان یه سوال داشتم.
برای یه بازی سطح متوسط تفنگی سوم شخص به نظرتون تعداد مثلثات کاراکتر اصلی باید چندتا باشه؟ بقیه ی کاراکترا چی؟
کلا در یک صحنه با حساب کردن کاراکتر اصلی و دشمن و محیط و جعبه و دیوار و.... مقدار مثلثات چند تا باشند تا بشه بازی رو در یک سیستم با کارت 256 به راحتی اجرا کرد؟(اگه سیستم 128 باشه چی؟) بقیه ی قطعات سیستم رو هم خودتون در نظر بگیرید دیگه مناسب با گرافیک مثلا گرافیک 256 رم 1گیگ و سی پی یو تک هسته ای!.

من دیدم که روی بعضی بازی ها از مه و... استفاده می کنند که باعث میشه فضای دور درست معلوم نشه. آیا میشه از این به عنوان یه جور ترفند برای کاهش لحظه ای تعداد مثلثات حساب کرد؟

یه جا خودنم آخرین نسخه از UDK می تونه تعداد مثلثات رو به طور عجیبی کاهش بده! مثلا یه کاراکتر با هشت هزار و خرده ای مثلثات رو می کنه هزار و خرده ای مثلثات بدون تغییر کاراکتر! UNITY همچین چیزی داره؟ اگه نه نرم افزاری چیزی هست که همچین کاری بکنه؟

و مورد آخر اینکه در نمونه ی خود UNITY(همون سربازه!) علاوه بر فضایی که میشه توش حرکت کرد یه فضای دیگه هم وجود داره که اینطور که من فهمیدم زیاد از سیستم استفاده نمی کنه. میشه راجب اینم توضیح بدید؟

kingjoon
09-10-2011, 17:35
با سلام دوباره
احسان جان ممنون از راهنماییتون میشه اسم یکی دو تا از بهترین بلندرهای متریال واسه یونیتی رو معرفی کنید؟
ممنون میشم:20:

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

با سلام دوباره
احسان جان ممنون از راهنماییتون میشه اسم یکی دو تا از بهترین بلندرهای متریال واسه یونیتی رو معرفی کنید؟
ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parvizamd
09-10-2011, 17:48
سلام.
دوستان یه سوال داشتم.
برای یه بازی سطح متوسط تفنگی سوم شخص به نظرتون تعداد مثلثات کاراکتر اصلی باید چندتا باشه؟ بقیه ی کاراکترا چی؟
کلا در یک صحنه با حساب کردن کاراکتر اصلی و دشمن و محیط و جعبه و دیوار و.... مقدار مثلثات چند تا باشند تا بشه بازی رو در یک سیستم با کارت 256 به راحتی اجرا کرد؟(اگه سیستم 128 باشه چی؟) بقیه ی قطعات سیستم رو هم خودتون در نظر بگیرید دیگه مناسب با گرافیک مثلا گرافیک 256 رم 1گیگ و سی پی یو تک هسته ای!.

من دیدم که روی بعضی بازی ها از مه و... استفاده می کنند که باعث میشه فضای دور درست معلوم نشه. آیا میشه از این به عنوان یه جور ترفند برای کاهش لحظه ای تعداد مثلثات حساب کرد؟

یه جا خودنم آخرین نسخه از UDK می تونه تعداد مثلثات رو به طور عجیبی کاهش بده! مثلا یه کاراکتر با هشت هزار و خرده ای مثلثات رو می کنه هزار و خرده ای مثلثات بدون تغییر کاراکتر! UNITY همچین چیزی داره؟ اگه نه نرم افزاری چیزی هست که همچین کاری بکنه؟

و مورد آخر اینکه در نمونه ی خود UNITY(همون سربازه!) علاوه بر فضایی که میشه توش حرکت کرد یه فضای دیگه هم وجود داره که اینطور که من فهمیدم زیاد از سیستم استفاده نمی کنه. میشه راجب اینم توضیح بدید؟

سلام .
خوب پیشنهاد ها من به شما
تعداد پلی گون های برای شخصیت اصلی 4000
تعداد پلی گون برای دشمن بین 1200 الی 2200
خوب دوست عزیز راه های افزایش سرعت :
سعی کن تا حد ممکن از skined mesh استفاده نکنی چون خیلی سنگینه .
سعی کن برای دشمان و شخصیت اصلی فقط بازیت سایه داشته باشه.
سعی کن از oculing culling حتمن استفاده کنی نیاز به یه سیستم خفن داری برای اینکار چون خیلی وقت گیره.
اون اونکی گفتی lod هست که برای گیم استدیو هم هست ولی متاسفانه قابل استفاده در نسخه کرک شده نیست ولی نمی دونم تو یونتی هست یا نه.

فضا ظاهری بستتگی به بازیت داره. که دقیقا چه نوع بازی هست دنیای بازه یا بسته؟

kingjoon
09-10-2011, 18:55
میشه اسم یکی دو تا از بهترین بلندرهای متریال واسه یونیتی رو معرفی کنید؟
ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parvizamd
09-10-2011, 19:43
دوست عزیز منظورت نگرفتم.

kingjoon
09-10-2011, 20:02
منظورم اینه که رنگ لایت مپ رو تغییر میده و بد میشه زمانی که میاد تو یو دی کی...
مثلا تو کویست یه سری کنترلر هست که رنگ لایت مپ رو تغییر میده و تیره روشن میکنه اما تو یو دی کی همچین چیزی ندیدم

parvizamd
09-10-2011, 20:14
ببخشید اینجا پشتبانی unity هست.

lord arthas
09-10-2011, 21:29
تو جاوا اسکریپت علامتی یا چیزی به اسمه times هست؟! اخه یک اموزش دارم که طرف یک علامتی میزاره شبیه " بعد میگه یک times میزاریم من * " ' رو امتحان کردم نشد :((

mr.rad
09-10-2011, 21:43
سلام .
خوب پیشنهاد ها من به شما
تعداد پلی گون های برای شخصیت اصلی 4000
تعداد پلی گون برای دشمن بین 1200 الی 2200
خوب دوست عزیز راه های افزایش سرعت :
سعی کن تا حد ممکن از skined mesh استفاده نکنی چون خیلی سنگینه .
سعی کن برای دشمان و شخصیت اصلی فقط بازیت سایه داشته باشه.
سعی کن از oculing culling حتمن استفاده کنی نیاز به یه سیستم خفن داری برای اینکار چون خیلی وقت گیره.
اون اونکی گفتی lod هست که برای گیم استدیو هم هست ولی متاسفانه قابل استفاده در نسخه کرک شده نیست ولی نمی دونم تو یونتی هست یا نه.

فضا ظاهری بستتگی به بازیت داره. که دقیقا چه نوع بازی هست دنیای بازه یا بسته؟

ممنون از جوابت.
بازی Open Word نیست ولی در فضای بسته هم نیست یک بازی خطی هست که در فضای باز(مثلا شهر و...) اتفاق میفته مثل اکثر بازیهای اکشن.
نمیشه یه خورده بالاتر برد؟ من چند تا از چیزای اضافی کاراکتر رو طراحی کردم(کمربند و...) شد حدود 500تا بعد کلش رو چطوری تو 4000 تا جمع کنم؟ ترفندی چیزی نیست که بشه یه جوری بیشترش کرد؟ ( مثلا شنیده بودم در Uncharted2 فضاهای دور از پیش رندر هستند نمیشه من این کار رو برای فضاهایی نزدیکی که بازیکن نمیره بکنم؟(مثلا کنار جاده هاو...)
تعداد پلاگین های کاراکتر گرشاسپ چند تا بوده؟ خبر دارید؟

parvizamd
09-10-2011, 22:11
نگاه کنید این به خودتون وتعداد دشمنتون و نحوه کد نویسی تون و گیم پلی تون بستگی داره.

مثلا اگه تو بازیتون تعداد دشمنان که همزمان دیده میشن بیتشر از 3 تاس باید حتی از اینم کمتر باشه.
خودت یونتی این ها رو گفته:
The "sweet spot" for optimal rendering performance is somewhere around 1500-4000 triangles per mesh.
تکه مطممن برای تصویر سازی درجا با کارایی خوب بین 1500 تا 1400 برای هر مش هست.

kingjoon
09-10-2011, 22:31
ببخشید منظورم یونیتی بود اشتباه کفتم

mr.rad
09-10-2011, 23:27
متاسفانه در بازی من نیاز هست که چند دشمن به طور همزمان باشند(حداقل 6-7 تا) که از قرار معلوم unity به کارم نمیاد!
حیف این موتور هست که با این همه خوبی این بدی رو داره!
یه درخواست دارم که به اینجا مربوط نیست ولی لطف کنید جواب بدید(نمی دونم کجا باید بپرسم!) :
میشه یه موتور خوب برای ساخت بازی سوم شخص معرفی کنید؟(که محدودیت های unity مثل کم بودن دشمنان و polyو... رو نداشته باشه و ترجیحا بشه توش تخریب پذیری هم پیاده کرد) UDK چطوره؟ (کسی با SDK کار کرده؟ خوبه؟)

hasansmoke
10-10-2011, 12:10
متاسفانه در بازی من نیاز هست که چند دشمن به طور همزمان باشند(حداقل 6-7 تا) که از قرار معلوم unity به کارم نمیاد!
حیف این موتور هست که با این همه خوبی این بدی رو داره!
یه درخواست دارم که به اینجا مربوط نیست ولی لطف کنید جواب بدید(نمی دونم کجا باید بپرسم!) :
میشه یه موتور خوب برای ساخت بازی سوم شخص معرفی کنید؟(که محدودیت های unity مثل کم بودن دشمنان و polyو... رو نداشته باشه و ترجیحا بشه توش تخریب پذیری هم پیاده کرد) UDK چطوره؟ (کسی با SDK کار کرده؟ خوبه؟)

عزیز من تو ورژن 3.5 فکر کنم سیستم pathfinding به یونیتی اضافه بشه.
ولی برای ورژن های کنونی پلاگین های زیادی وجود داره.از جمله pathfinding معروفی که یکی از کاربر ها ساخته.
من فعلا از این استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم و داخل یه روستا تونستم تعداد بسیار بالایی ادم قرار بدم.(بالای 60)
اما برای ساخت جمعیت پیشنهاد میکنم از simple path استفاده کنی.من خودم 300 تا کاراکتر که 4000 تا پلی داشت رو یه دفعه رندر گرفتم.یعنی 300 تا کاراکتر تو صحنه قرار داشت که حداقل تو دید دوربینم 100 تا کاراکتر داشتن حرکت میکردن.تو یوتیوب هم یه ویدئو اومده بود که با همین پلاگین 500 تا کاراکتر(کپسول استفاده کرده بود) یه دفعه داشتن رندر میشدن.در کل فکر نکنم اگه 10 تا دشمن هم تو یه صحنه داشته باشی مشکلی پیش بیاد.در ضمن شما باید در کدنویسی هم مهارت داشته باشین تا بعضی از توابعتون الکی رندر نشه یا اینکه سعی کن دشمنات رو تو بازی بسازی بجای اینکه از قبل جاهاشون رو تو ادیتور مشخص کرده باشی.و....

parvizamd
10-10-2011, 14:26
حسن جون قربون دست اگه میشه لینکشو بده من شدید نیاز دارم.

البته اینو oculing culling استفاده کنی خیلی تو افرایش سرعت موثره .

دوست عزیز من نگفتم بی خیال یونتی شو فقط گفتم یکم باید بهینه کاری کنی .

iload
10-10-2011, 15:58
عزیز من تو ورژن 3.5 فکر کنم سیستم pathfinding به یونیتی اضافه بشه.
ولی برای ورژن های کنونی پلاگین های زیادی وجود داره.از جمله pathfinding معروفی که یکی از کاربر ها ساخته.
من فعلا از این استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم و داخل یه روستا تونستم تعداد بسیار بالایی ادم قرار بدم.(بالای 60)
اما برای ساخت جمعیت پیشنهاد میکنم از simple path استفاده کنی.من خودم 300 تا کاراکتر که 4000 تا پلی داشت رو یه دفعه رندر گرفتم.یعنی 300 تا کاراکتر تو صحنه قرار داشت که حداقل تو دید دوربینم 100 تا کاراکتر داشتن حرکت میکردن.تو یوتیوب هم یه ویدئو اومده بود که با همین پلاگین 500 تا کاراکتر(کپسول استفاده کرده بود) یه دفعه داشتن رندر میشدن.در کل فکر نکنم اگه 10 تا دشمن هم تو یه صحنه داشته باشی مشکلی پیش بیاد.در ضمن شما باید در کدنویسی هم مهارت داشته باشین تا بعضی از توابعتون الکی رندر نشه یا اینکه سعی کن دشمنات رو تو بازی بسازی بجای اینکه از قبل جاهاشون رو تو ادیتور مشخص کرده باشی.و....

سلام

میشه لینک دانلود simple path رو به من بدی ؟

mr.rad
10-10-2011, 16:10
parvizamdجان منم نگفتم شما گفتی! شما لطف کردی و پاسخ دادی دستت رو هم می بوسم:40:
راستش من یه ویژگی تو UDK دیدم که واقعا خیلی ازش خوشم اومده! اونم اینکه میشه یه کاراکتر با 8000پلوگین رو به 1000تا رسید بدون افت کیفیت! خوب این خیلی خوبه!
می خواستم بدونم که موتور دیگه ای هم هست که همچین قابلیتی داشته باشه یا نه. هیچ پلاگین یا...یی برای UNITY نیست که بشه باهاش همچین کاری کرد؟

iload
10-10-2011, 18:13
parvizamdجان منم نگفتم شما گفتی! شما لطف کردی و پاسخ دادی دستت رو هم می بوسم:40:
راستش من یه ویژگی تو UDK دیدم که واقعا خیلی ازش خوشم اومده! اونم اینکه میشه یه کاراکتر با 8000پلوگین رو به 1000تا رسید بدون افت کیفیت! خوب این خیلی خوبه!
می خواستم بدونم که موتور دیگه ای هم هست که همچین قابلیتی داشته باشه یا نه. هیچ پلاگین یا...یی برای UNITY نیست که بشه باهاش همچین کاری کرد؟

سلام

این قابلیت رو بهش میگن LOD و تو ورژن 3.5 یونیتی هم اضافه میشه . و UDK هم دارتش ولی نه این که هیچ تغییری نکنه خیلی تغییر میکنه این چیزی که شما میگید رو هیچ موتوری نداره که 8000 تا پولی رو به 1000 تبدیل کنه و کاراکتر تغییر نکنه .

به عکس زیر نگاه کن از سمت چپ اولی 15217 پولی دومی 6200 و سومی 3193 پولی و چهارمی هم 1146 پولی هست حالا به نظر شما اون 15000 تاییه با 1000 تاییه یا 6000 تاییه با 1000 تاییه یکیه ؟!

این عکس رو از سایت خود UDK کذاشتم .

mr.rad
10-10-2011, 21:19
سلام.
من تو یه مجله خونده بودم!
حالا میشه توی unity تعداد زیادی پولی رو (کاراکترها و محیط) بارگذاری کرد؟

دوستان با بررسی نمونه کارهای Unreal فهمیدم که این موتور ( و به تبعیت از اون کیت توسعه اش) برای ساخت بازیهایی با GamePlay کند مناسبه! مثلا Geow3.
می خواستم بدونم Unity برای ساخت بازی سوم شخص با GamePlay خیلی سریع و تاحدی پلتفرمینگ مناسبه؟

بعد اینکه آیا میشه یه چیزی مثل Assassins Creed رو در Unity ساخت؟(منظورم Game Playش هست) مثلا کاراکتر از دیوار بره بالا یا وقتی نزدیک دیواره دستش رو بذاره روی دیوار و...

silsin
10-10-2011, 21:35
بله . شما درست می فرمایید . اونوقت بازی انریل تورنومنت هم حتما کنده:18:

mr.rad
10-10-2011, 21:53
نه منظورم کند از نظر فریم و... نیست!
منظورم GamePlay آرام هست. مثل Geow حتی اگه 60فریم هم باشه آرام هست.
آنریل تورنومنت رو بازی نکردم. ولی یه بازی سبک اول شخص با این موتور به نام BulltStorm (البته برای خود UE) بازی کردم که سرعتش خوب بود ولی نسبت به بقیه ی اول شخصا GamePlay آرومتری داشت و اصلا قابل قیاس با COD هم نبود!
برای اینکه از پستم ( که توش سوال پرسیدم) دور نشیم نقل و قولش می کنم:31: :

سلام.
من تو یه مجله خونده بودم!
حالا میشه توی unity تعداد زیادی پولی رو (کاراکترها و محیط) بارگذاری کرد؟

دوستان با بررسی نمونه کارهای Unreal فهمیدم که این موتور ( و به تبعیت از اون کیت توسعه اش) برای ساخت بازیهایی با GamePlay کند مناسبه! مثلا Geow3.
می خواستم بدونم Unity برای ساخت بازی سوم شخص با GamePlay خیلی سریع و تاحدی پلتفرمینگ مناسبه؟

بعد اینکه آیا میشه یه چیزی مثل Assassins Creed رو در Unity ساخت؟(منظورم Game Playش هست) مثلا کاراکتر از دیوار بره بالا یا وقتی نزدیک دیواره دستش رو بذاره روی دیوار و...

parvizamd
10-10-2011, 21:55
بله . شما درست می فرمایید . اونوقت بازی انریل تورنومنت هم حتما کنده:18:
حسن جون فکر کنم منظور ایشون از کند همون سنگین هست.

دم برنامه نویسان یونتی گرم که کاربرشون اینقدر خوشحال می کن:40:

lord arthas
14-10-2011, 02:01
کرک 3.4.1 زو میشه کسی بزاره؟!

lord arthas
18-10-2011, 16:58
سوال:

من یک فایل fbx دارم که اوردمش تو یونیتی حالا این فایل FBX از چند مش تشکیل شده که همین مسئله تو دادن کالیژن اختلال ایجاد میکنه :31: حالا من چجوری این مش ها رو همرو با هم یکی کنم؟!

hamed_benz
18-10-2011, 21:17
یه راه این هست که از مش کالیدر استفاده کنید ، که مشکل رو حل میکنه.

راه دیگه این که یه کالیدر یک تیکه بدین ، که این راه خوبی نیست.

راه بهتر این هست که ، یک EmptyObject ایجاد کنید و بش ریجید بدین ، بعد آبجکت رو زیر مجموعه ای از این آبجکت کنید و به تک تک مش های ایجاد شده کالیدر مناسب رو بدین ، هر تیکه واکنش برخورد مناسب رو ایجاد میکنه.

parvizamd
18-10-2011, 21:20
همین طوری نمیشه از مش کلادیر استفاده کرد .اول باید مطممن شد که مش کاملا بسته اس و همه قسمت های به نحوی وصل اند.

iload
18-10-2011, 21:41
همین طوری نمیشه از مش کلادیر استفاده کرد .اول باید مطممن شد که مش کاملا بسته اس و همه قسمت های به نحوی وصل اند.

سلام

یعنی باید کاملا بسته باشه ؟! غیر این نمیشه ؟

parvizamd
19-10-2011, 07:26
غیر از این هیچی کار نمی کنه.من امتحان کردم نشد...نمی دونم شاید کاری رو درست انجام ندادم...

البته شاید منظورم بد رسوندم...منظور مش بسته یعنی اینکه تمامی نقاط به نحوی با هم ارتباط دارن برای تست این یه نقطه رو تو جسم تون انتخاب کنید بعد Select Connected بزنید (cinenam4d).

iload
20-10-2011, 20:09
سلام

بچه ها من میخوام با استفاده از کد نویسی یه ایمیج افکت رو فعال یا غیر فعال کنم ( مثلا بلار ) ولی نمیدونم چجوری کسی بلده منو راهنمایی کنه ؟ یه کدی چیزی ؟!

ممنون

parvizamd
20-10-2011, 20:41
کاری نداره
کد زیر در ابتدا بازی جلوه شی که تگش Main Camera هست غیر فعال می کنه
جاوا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسی شارپ(اگه ایراد داشت بگو):

iload
21-10-2011, 00:46
ویرایش !

سلام

کار کرد درست شد ممنون .

MobinS
21-10-2011, 00:54
احتمالا بخاطر اون Mian Camera هست... درست چون تعریف نشده پیدا نمی کنه... اونو تبدیلش کن به Main Camera...

parvizamd
21-10-2011, 07:51
من فکر کردم علی رضا خودت حواس هست:31:

کسی می دونه چطوری میشه patcher برای یونتی ساخت؟

iload
21-10-2011, 10:47
سلام

بابا دمتون گرم خودم چند دیقه بعدش فهمیدم درستش کردم شما ها چه فعالید زود جواب دادید نه من تگ رو Ecamer تعریف کرده بودم هموم min گذاشته بودم ارور میداد .

راستی patcher چیه هست ؟!

ممنون

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------

من فکر کردم علی رضا خودت حواس هست:31:

کسی می دونه چطوری میشه patcher برای یونتی ساخت؟

فکر کنم اینو میگی نه ؟!

parvizamd
21-10-2011, 11:16
اینو دیدم بدردم نمی خوره

iload
21-10-2011, 18:45
اینو دیدم بدردم نمی خوره

میخوایی چیکار بکونی توضی بده بیشتر

parvizamd
21-10-2011, 22:21
خوب هر بازی ممکنه باگ داشته باشه خوب می مخواهم PATCHER بتونه از فایل OFFLINE هم بخونه مثل سپاپ

narotu
23-10-2011, 22:43
لطفا اخرین نسخه unity رو با crack بزارین

lord arthas
24-10-2011, 15:25
به ببین کی اینجاست :31: :18: اق نروتو همشهری tee باز :31: از خوده سایتش دان کن کرکش هم تو یاهو بهت میدم :31:

narotu
24-10-2011, 19:52
واسه اونایی که ممکنه مثل من بعد باره اول یا بار اول ارور
unity editor has stopped working
رو میگیرن تو وین 7 برن اینجا
Control Panel -> Perfomance Information and Tools -> Adjust Visual Effects -> Data Execution Prevention.
و گزینه add رو بزنین و یه بار دیگه unity.exe رو add کنین

2lombe
26-10-2011, 16:48
سلام!

من می خواهم بازی به صورت اول شخص در بیارم ولی نمی دونم چطوری کد تفنگ را دارم مدل تفنگم دارم ولی وارد کنم نمی دونم کمک

hamed_benz
27-10-2011, 00:35
یکم ایراد انشایی داره پست ، گیج کنندس.
نمیدونید چطوری وارد یونیتی کنید؟
نمیدونید چگونه اینا رو به هم انتصاب بدین؟
اگر کد رو دانلود کردید، باید دقیقا طبق شرایطی که گفته شده کد رو انتصاب بدین.

واضح تر میشه مطرح کنید؟

2lombe
28-10-2011, 10:44
یعنی می خواهم یک بازی اول شخص بسازم باد چه کنم همین

MobinS
28-10-2011, 11:43
این آموزش رو بخون ، خیلی عالی یاد داده :

iload
29-10-2011, 20:02
سلام

من میخوام دوتا دوربین رو تو یه صفحه رندر بگیرم !؟ کسی میدونه چجوری میشه این کارو کرد ؟

ویرایش :
فهمیدم از رندر تو تکسچر باید استفاده کرد

parvizamd
29-10-2011, 20:45
سلام

من میخوام دوتا دوربین رو تو یه صفحه رندر بگیرم !؟ کسی میدونه چجوری میشه این کارو کرد ؟

رندر تکچسر اشتباه ست.
راه درستش اینه.رندر تکچستر در کامپیوتر پایین افت کیفیت شدید داره....

علی رضا جون شما دوتا camera تو محیط می سازی
سپس هر کدوم از دوربین ها رو انتخاب می کنید
سپس تو قسمت تنظیماتinsper تو قسمت camera تو normailezed view اندازه کادر هر کدوم از دوربین را تنظیم کنید.

iload
29-10-2011, 22:49
رندر تکچسر اشتباه ست.
راه درستش اینه.رندر تکچستر در کامپیوتر پایین افت کیفیت شدید داره....

علی رضا جون شما دوتا camera تو محیط می سازی
سپس هر کدوم از دوربین ها رو انتخاب می کنید
سپس تو قسمت تنظیماتinsper تو قسمت camera تو normailezed view اندازه کادر هر کدوم از دوربین را تنظیم کنید.

سلام

ببین من یه همچین چیزی میخوام . چجوری میتونم با اینی که گفتی درش بیارم ؟

parvizamd
30-10-2011, 06:26
اینم مثال:
از ضمینه دانلودش کن:

Aria1997
30-10-2011, 14:22
درود

کرک این برنامه‌رو می‌خواستم اون کرکی که در پست اول گذشته شده کار نمی‌کنه :31:

با سپاس

parvizamd
30-10-2011, 14:32
من کرک 3.2 رو دارم بکارت میاد؟

Aria1997
30-10-2011, 22:25
من کرک 3.2 رو دارم بکارت میاد؟

آره دوست عزیز بهش احتیاج دارم :31:

سپاسگزارم :11:

parvizamd
30-10-2011, 22:27
فردا صبح برات آپ می کنم. پست رو ویرایش می کنم.

ویرایش:

narotu
01-11-2011, 23:14
سلام
من هر چقدر تو unity میخوام new project بسازم یا باز کنم نمیشه unity بسته میشه و هر چقدر هم صبر کنی هیچ اتفاقی نمی افته
اول فکر کردم از ورژن که 3.4.0 بود من 3.4.1 رو گرفتم باز هم همون مشکل رو دارم

----------------------------------------
crack 3.4.1 unity

parvizamd
02-11-2011, 07:50
همه این مشکلات از کرک هست.
شما بایتسی دو یونتی در دوجای مختلف نصب کنید
یه دونه اشو به صورت رایگان regitser کنید و دیگری رو کرک کنید با نسخه رایگان new project کنید .
امیدوارم مشکلاتون حل بشه.

narotu
03-11-2011, 03:16
همه این مشکلات از کرک هست.
شما بایتسی دو یونتی در دوجای مختلف نصب کنید
یه دونه اشو به صورت رایگان regitser کنید و دیگری رو کرک کنید با نسخه رایگان new project کنید .
امیدوارم مشکلاتون حل بشه.

از رایگان هم استفاده کردم همون مشکل پا بر جاست و هیچ فرقی نمیکنه
زیاد امتحان کردم
کلا پاک کردم از نسخه رایگان استفاده کردم بازم همون بوده یا دو جا نصب کردم

parvizamd
03-11-2011, 06:08
شما از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
من 3.2 دارم این مشکل رو نداره.

iload
06-11-2011, 18:36
سلام

اقا یه سوال دارم :

من چیکار کنم یه جسمی که میارم تو یونیتی دو طرفه رندر بشه ؟ پشتش رندر نمیشه ؟! مثلا برای پارچه .

parvizamd
06-11-2011, 18:52
علی رضا جان این ربطی به یونتی نداره برای اینکار بایستی از طریق نرم افزار سه بعدیت عمل کنی

برای مثال تو cinema بایستی یک بار شی رو paste کنی بعدش تمامی face های شی دوم انتخاب کنی بعدش از گزینه align normails یا resvere normals انتخاب کنی .

البته یه متریال هست که تو نت بگردی پیدا میشه .فکر کنم یکی از متریال یونتی اینکار رو بکنه از گروه particle.

lord arthas
06-11-2011, 20:01
متریاله two side نداره یونیتی؟!:18:

parvizamd
06-11-2011, 20:08
خودش نه ولی کاربراش براش نوشتن.

3Dmajid
06-11-2011, 20:16
متریاله two side نداره یونیتی؟!

خیلی چیزا نداره !
کم کم بری جلو میفهمی خودت :27::21:

parvizamd
06-11-2011, 20:26
خیلی چیزا نداره !
کم کم بری جلو میفهمی خودت :27::21:
ببنین شاید نداشتن یه تیک two side تو ساخت متریال ساده باشه اما خودمونیم چیزی به اسم two side فقط الکی مدل رو سنگین می کنه شما خودتون باید مدل رو درست کنید این مشکل هم رو حل کنید....
بشم خودش نداره دلیل نمی شه نشه براش ساخت دیگه یونیتی دیگه کمتر از گیم میکر نیست....

امیدوارم با نامزدت udk بترکونی....

بعدشم خوبه خودت قبل از من UNITY کار می کردی....درسته UNITY یکم تو طراحی مرحله کم کسری داره اما کاربراش هواشو دارن...

اما قابل توجه دوست خوبمون جناب لورد و مجید جانم

داره :
متریال از نوع
PARTILCE >PARTILCE ALPHA BLENDED PREMULTY
دو طرف است.

اما خوب راه درستش اینکه برید با نرم افزار سه بعدی درستش کنید.

3Dmajid
06-11-2011, 20:39
ببنین شاید نداشتن یه تیک two side تو ساخت متریال ساده باشه اما خودمونیم چیزی به اسم two side فقط الکی مدل رو سنگین می کنه شما خودتون باید مدل رو درست کنید این مشکل هم رو حل کنید....
بشم خودش نداره دلیل نمی شه نشه براش ساخت دیگه یونیتی دیگه کمتر از گیم میکر نیست....

امیدوارم با نامزدت udk بترکونی....

بعدشم خوبه خودت قبل از من UNITY کار می کردی....درسته UNITY یکم تو طراحی مرحله کم کسری داره اما کاربراش هواشو دارن...

اما قابل توجه دوست خوبمون جناب لورد و مجید جانم

داره :
متریال از نوع
PARTILCE >PARTILCE ALPHA BLENDED PREMULTY
دو طرف است.

اما خوب راه درستش اینکه برید با نرم افزار سه بعدی درستش کنید.

ببخشید پرویز جان نمیدونستم اینقد ناراحت میشی :18:

قصد جسارت به نامزد شما رو نداشتم :31:

یونیتی یکی از بهترین انجین های دنیاس.
من در مقایسه با انجینی مثل UDK گفتم :31:

خب شاید من بلد نیستم این چیزایی که تو UDK داره تو یونیتی به وجود بیارم :31: ببخشید دیگه غلط کردم :11:

parvizamd
06-11-2011, 20:43
ببخشید پرویز جان نمیدونستم اینقد ناراحت میشی :18:

قصد جسارت به نامزد شما رو نداشتم :31:

یونیتی یکی از بهترین انجین های دنیاس.
من در مقایسه با انجینی مثل UDK گفتم :31:

خب شاید من بلد نیستم این چیزایی که تو UDK داره تو یونیتی به وجود بیارم :31: ببخشید دیگه غلط کردم :11:
کی گفته یونتی نامزد منه همین دیروز سالگرد ازدواجمون بود...:27:
من فقط منظور این بود که هر موتوری کم کسری داره ولی خوب راه زیاده .حتی گیم میکر با اون چرتیش کاربراش هزار کوفت و زهر مار واسه طراحی کردن....

این تیک two side اصلا بدرد نمی خوره....

3Dmajid
06-11-2011, 20:46
کی گفته یونتی نامزد منه همین دیروز سالگرد ازدواجمون بود...
من فقط منظور این بود که هر موتوری کم کسری داره ولی خوب راه زیاده .حتی گیم میکر با اون چرتیش کاربراش هزار کوفت و زهر مار واسه طراحی کردن....

این تیک two side اصلا بدرد نمی خوره....

بله پرویز جان حق با شماست ... امیدوارم منو ببخشی.
سالگرد ازدواجتونم تبریک میگم :11::31:

lord arthas
06-11-2011, 20:59

بادا بادا مبارک بادا ایشالا.. مبارک بادا :31: :31:

لورد نیستم پا رســـــــــــــــــــــــ ــا بابا , پ ا ر س ا

iload
06-11-2011, 22:03
سلام

خوب خیلی چیزا هم UDK نداره مثل یه کامپایل بدون الافی ! که همون لحظه که کد رو زدی یا حتی در حالت اجرا بازی کدش رو تغییر بدی و تو بازیت تغییرات ببینی . کم کم بری جلو متوجه میشی خیلی چیزا نداره . :46:

------------------------------------

پرویز اینجوری که ورتکس ها و فیس ها دو برابر میشه . درست میگم ؟

parvizamd
06-11-2011, 22:29
خوشم میاد دقیقا منظورمو گفتی بله متاسافه مشکل two side همینه یعنی بار الکی .....

راه درسته اینکه تیک back culling بزنی و فیس که درست دیده نمیشه رو align resvere کنی .

iload
06-11-2011, 23:40
خوشم میاد دقیقا منظورمو گفتی بله متاسافه مشکل two side همینه یعنی بار الکی .....

راه درسته اینکه تیک back culling بزنی و فیس که درست دیده نمیشه رو align resvere کنی .

یکمی بیشتر توضیح میدی ؟ back culling ؟ align resvere ؟

:11:

3Dmajid
07-11-2011, 01:21
خوب خیلی چیزا هم UDK نداره مثل یه کامپایل بدون الافی ! که همون لحظه که کد رو زدی یا حتی در حالت اجرا بازی کدش رو تغییر بدی و تو بازیت تغییرات ببینی . کم کم بری جلو متوجه میشی خیلی چیزا نداره .

بله به هر حال هر انجینی خوب و بد داره. یه سری چیزا داره یه سری چیزا نداره.
ما وظیفه مون اینه که کم کم بریم جلو :31::27:

parvizamd
07-11-2011, 07:15
یکمی بیشتر توضیح میدی ؟ back culling ؟ align resvere ؟

:11:
بیا عزیز اینم فیلم آموزشی در CINEMA4D برای حل این مشکل:

iload
07-11-2011, 12:56
بیا عزیز اینم فیلم آموزشی در CINEMA4D برای حل این مشکل:

ممنون دمت گرم
پرویز خودت ساختی ؟ برا مکس نداری ؟

parvizamd
07-11-2011, 15:10
آره عزیز .والا مکس بلد نیستم.

iload
08-11-2011, 06:30
سلام

یه سوال دیگه : :43:
با یونیتی میشه بازی چند نفره تحت وب ساخت ؟ یعنی مثلا من بازی رو تحت وب اجرا کنم و شما هم اجرا کنید و با هم انلاین بازی کنیم ! شدنیه ؟

hamed_benz
08-11-2011, 07:41
بله میشه ساخت.
حالت کلاینت سرور میشه ، یعنی باید بازی روی یک سرور آپ بشه ، بعد 2 نفر یا چند نفر بش کانکت میشن.

iload
08-11-2011, 08:06
خوب میشه راهنمایی کنید با چه توابعی و چه روشی ؟! :11:

hamed_benz
09-11-2011, 06:59
برای شروع فکر میکنم این آموزش خوبی باشه ، البته من خودم حقیقتا تا حالا کار نکردم ، ولی این مقاله رو که خوندم جالب و ساده بود.

(" خدا بخیر بگذرونه کنکور کارشناسی ارشد رو ")

code masters
12-11-2011, 14:14
یونیتی در مقابل گیم میکر وudk کجا قرار داره؟

parvizamd
12-11-2011, 17:03
یونیتی در مقابل گیم میکر وudk کجا قرار داره؟
سوال تان ربطی به تاپیک پشتبانی نداره....

گیم میکر که اصلا موتور سه بعدی نیست .بلکه سه بعدی گرافیکی هست که هیچ...

UDK هم بهتره بحثش تو این انجمن راه نیافته.

بحث مقایسه بیاید وسط خود من گزارش رو به مدیریت می دم حالا هر کی می خواد ناراحت بشه...

iload
14-11-2011, 07:42
سلام

یه سوال باز دارم :

تو یونیتی چجوری میشه رفلکشن ریل تایم ساخت یعنی ما نسازیمش خودش کوب مپ رو بسازه !

Hotsun
17-11-2011, 18:54
تو یونیتی چجوری میشه رفلکشن ریل تایم ساخت یعنی ما نسازیمش خودش کوب مپ رو بسازه !

میتونی با کلک از رندر تو تکسچر این کار رو بکنی.
اول برو یاد بگیر بعداً اگه نتونستی بیا بچه ها هستن بهت میگن :31:

حالا من یه سوال:

آقا میخوام یه تایم بدم به پارتیکلم وقتی که بعد از اجرای بازی 10 ثانیه گذشت Dampingش به 1 تغییر پیدا کنه و 5 ثانیه بعد از این قضیه کلاً پارتیکل نابود بشه.

یه چیزایی نوشتم و ایراد نداره برنامه فقط نمیدونم چرا تو زمان ها اشتباه میکنه و Damping هم درست کار نمیکنه :41:

parvizamd
17-11-2011, 19:49
شما که بلدی به ماهم یاد بده....

Hotsun
17-11-2011, 23:08
شما که بلدی به ماهم یاد بده....
الان دقیقاً منظورت با کی بود و چیو یاد بده :13:

یکم دقیق تر پست بده دیگه :31:

iload
17-11-2011, 23:12
میتونی با کلک از رندر تو تکسچر این کار رو بکنی.
اول برو یاد بگیر بعداً اگه نتونستی بیا بچه ها هستن بهت میگن :31:

حالا من یه سوال:

آقا میخوام یه تایم بدم به پارتیکلم وقتی که بعد از اجرای بازی 10 ثانیه گذشت Dampingش به 1 تغییر پیدا کنه و 5 ثانیه بعد از این قضیه کلاً پارتیکل نابود بشه.

یه چیزایی نوشتم و ایراد نداره برنامه فقط نمیدونم چرا تو زمان ها اشتباه میکنه و Damping هم درست کار نمیکنه :41:
سلام

یه اسکریپت برنامه نویسه گروهمون نوشت کار انجام شد نیازی به کلک نداشت . و به خاطر این که کار خودم نیست نمیتونم استریپتش رو اینجا قرار بدم ولی الگوریتمش رو میپرسم ازش براتون میگم .

ممنون :10:

در مورد سوالت هم باید بگم که زمان رو چجوری در میاری ؟ یه روش خاصی داشت الان درست یادم نمیاد . :31:

parvizamd
18-11-2011, 14:43
منظورم من خطاب به جناب آقای پیام عرب زاده بود که شما که جواب سوال علی رضا رو بلدید به ما هم یاد بدید جای دوری نمی ره...

برای زمان بندی هم اون کار رو تو یه تابع و سپس فراخوانی اون تابع با invoke انجام میدن.

Hotsun
20-11-2011, 21:31
منظورم من خطاب به جناب آقای پیام عرب زاده بود که شما که جواب سوال علی رضا رو بلدید به ما هم یاد بدید جای دوری نمی ره...
حالا همچین جناب میگه انگار من کی ام :31: منم مثل شما بازی سازم دیگه/.
باشه سر فرصت یاد میدم.

برای زمان بندی هم اون کار رو تو یه تابع و سپس فراخوانی اون تابع با invoke انجام میدن.

خودت میدونی جاوا اونقدر بلد نیستم که بفهمم چی گفتی. :31:

parvizamd
20-11-2011, 21:48
حالا همچین جناب میگه انگار من کی ام :31: منم مثل شما بازی سازم دیگه/.
باشه سر فرصت یاد میدم.

خودت میدونی جاوا اونقدر بلد نیستم که بفهمم چی گفتی. :31:
خوب اینو برای رفقات نه برای کارهای که قبلن باهام کار کنیم...

smjty
22-11-2011, 16:07
یک سوال داشتم می خواستم ببینم کسی می تونه جواب بده !

چه شکلی تویunity سه بعدی لایه های مختلف ایجاد کنیم . مثلا وقتی تفنگ دستمونه و می چسبیم به دیوار تفنگمون توی دیوار فرو نره ! در واقع تفنگ توی یک لایه عقب تر رندر بشه !

parvizamd
22-11-2011, 18:33
این کار توسط دوربین ها و انتخاب لایر ها تو تنظیمات دوربین انجام میشه هر چند نیازی به اینکار نیست و کافیه یکم مکان تفنگ رو درست تنظیم کنید مثال کامل اول شخص .... در اینجا:

alishahvali
22-12-2011, 15:59
سلام
میشه یکی لطف کنه اخرین ورژن یونیتی را توی یه سرور به غیر از سرور خود یونیتی برام بذاره
از سایت خود برنامه نمیتونم دان کنم

M0hsen3D
22-12-2011, 16:33
بفرما دوست عزیز

هروقت دان کردی یه پی ام بده پاک کنم.

alishahvali
22-12-2011, 17:31
بفرما دوست عزیز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهروقت دان کردی یه پی ام بده پاک کنم.

ممنون ولی این سایت اجازه نمیده بیشتر از 300 مگ را دان کنم باید اکانت بگیرم
میشه جای دیگه اپ کنید

M0hsen3D
22-12-2011, 17:50
ممنون ولی این سایت اجازه نمیده بیشتر از 300 مگ را دان کنم باید اکانت بگیرم
میشه جای دیگه اپ کنید
خب یه اکانت بساز رایگانه میتونی 500 مگ دان کنی.
با این حال بیا یه جایه دیگه اپ کردم.

فقط هر وقت دان کردی بگو پاکش کنم.

iload
22-12-2011, 22:18
سلام

بچه ها خبر خوب یونیتی 3.5 هم اومد !

alishahvali
23-12-2011, 00:30
خب یه اکانت بساز رایگانه میتونی 500 مگ دان کنی.
با این حال بیا یه جایه دیگه اپ کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط هر وقت دان کردی بگو پاکش کنم.

بازم شرمنده ولی : File Not Found

M0hsen3D
23-12-2011, 00:58
ببخشید لینک اشتباه شد , بفرما :

iload
23-12-2011, 16:06
سلام

یه سوال دارم :

من دو تا جسم دارم که جفتش فیزیک داره ولی نمیخوام فیزیکشون به هم تاثیر بزاریه یعنی از هم رد بشن ولی از زمین رد نشن .

میدونم باید لایه براش درست کنم و به جفتشون کایه بدم ولی تو قسمت فیزیک منیجر نمیدونم اون تیکارو چجوری تنظیم کنم . کسی هست کمک کنه ؟

hamed_benz
23-12-2011, 18:17
میتونید از این تابع استفاده کنید:

Physics.IgnoreCollision

iload
24-12-2011, 15:15
سلام

کرک یونیتی 3.5 :

aliscan
25-12-2011, 16:15
ببخشید لینک اشتباه شد , بفرما :

سلام
اینم که مشکل داره!

کسی لینک درست حسابی نداره؟!:46:

iload
27-12-2011, 00:20
سلام
اینم که مشکل داره!

کسی لینک درست حسابی نداره؟!:46:

سلام

یونیتی 3.5 :

کرک یونیتی 3.5 :

Mostafa 3D
29-12-2011, 19:33
سلام دوستان

یه مطالبی رو راجع به یونیتی 3.5 توی سایتم نوشتم

ممنون میشم اگه ببینید و نظرتون رو بگید

smjty
07-01-2012, 16:39
سلام دوستان . من یک رندر تکسچر ساختم که به تکسچر یک متریال وصل میشه . دوربینی هم که ازش رندر می کنه توی قسمت clear flags گزینه dept only رو زدم تا پس زمینه ش توی متریال دیده نشه ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم بجای بک گراند یک تصویر عجیب و غریب رنگی میاد روی متریال ! کسی می دونه باید چیکار کنم ؟!

lord arthas
09-01-2012, 15:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باور میکنین؟!

Unify Community has been hacked by spammers and is temporarily offline while we clean up the mess and make things secure. This may take quite some time. Please bear with us.

-NCarter (2012-01-09)

aliscan
09-01-2012, 16:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2F) باور میکنین؟!

Unify Community has been hacked by spammers and is temporarily offline while we clean up the mess and make things secure. This may take quite some time. Please bear with us.

-NCarter (2012-01-09)
ای بابا:18:

خدا لعنتشون بکنه این سایت رو واسه چی -- کردن

smahdis
09-01-2012, 20:17
آقا من انگلیسیم خوبه. میخوام کار با این انجین رو یاد بگیرم. از صفر میخوام شروع کنم. از چه آموزشهایی شروع کنم؟ میخوام هم محیطش رو یاد بگیرم و هم برنامه نویسیش رو.

smahdis
11-01-2012, 23:26
بابا, چه خبره. چه همه جواب! یک جواب هم کافی بود. لازم نبود که اینقدر پاسخ بدید.

خودم یه چیزهایی پیدا کردم.

ehsan_wwe
12-01-2012, 09:56
همه سر امتحانن

از سرچ اين كلمه و خوندن پي دي اف ها

unity3d video tutorial for begginers

lord arthas
12-01-2012, 11:40
یک سایت پیدا کردم 268 تا اموزش ویدئویی داره همه عملی :18: :18:

عادل سلیمی 20
12-01-2012, 17:32
سلااااااااام بچه های گل :46:
چطورین
آقا من کلا با Unity نکاریده ام . ولی این قدر تعریفشو شنیدم که....:thumbsup:
من تا به حال فقط با game maker کار کردم(شکر خدا یه سری توش در میاریم)
یه ذره (کوچولو ;)) با UDK هم کار کردم.
اولین و مهم ترین سوالم اینه
1) من که با فوت و فن بازی سازی با game maker آشنا هستم(تا حدودی هم با یرنامه نویسیش) چه قدر تو کار با یونیتی کمکم میکنه؟
یعنی فرقی بین من با کسی که تازه میخواد بازی سازی رو با Unity شروع کنه هست؟
2) سوال دیگم اینه که آیا به سوال قبلی من جواب دادین؟:31:

lord arthas
12-01-2012, 19:34
خوب مسلما از یک کسی که تاحالا بازی سازی نکرده کارت خیلی جلو تره ولی یک بدی که داره اینه که زبونش با GM کلی فرق میکنه و یک بدی بدتر که منو خیلی در گیر کرد اینه که کسایی که از 2بعدی میخوان بیان 3بعدی مغزشون محدود به X , Y هست در حالی که همونجور که همه میدونند تو 3بعدی X , Y , Z داریم که یکم کارو سخت میکنه :31:

ولی اینکه با منطق برنامه نویسی ( چی گفتم :31: :18: ) اشنایی داری خیلی خوبه :11:

عادل سلیمی 20
12-01-2012, 23:02
خوب مسلما از یک کسی که تاحالا بازی سازی نکرده کارت خیلی جلو تره ولی یک بدی که داره اینه که زبونش با GM کلی فرق میکنه و یک بدی بدتر که منو خیلی در گیر کرد اینه که کسایی که از 2بعدی میخوان بیان 3بعدی مغزشون محدود به X , Y هست در حالی که همونجور که همه میدونند تو 3بعدی X , Y , Z داریم که یکم کارو سخت میکنه :31:

ولی اینکه با منطق برنامه نویسی ( چی گفتم :31: :18: ) اشنایی داری خیلی خوبه :11:
البته من با x , y z کاملا آشنام
من با UDK کار کردم . یه محیط کامل هم باهاش ساختم.(مشکلی تو درک 3D ندارم)
با موضوعایی از قبیل نور وtexture و بافت و ... که پایه های 3D هستن سر در میارم
ولی خوب به قول شما مشکل اصلیم زبان برنامه نویسیش خواهد بود که باید روش کار کنم
ممنون از این که جوابمو دادی.:11:

lord arthas
13-01-2012, 00:10
منظورم محیط ویژوال نیست منظورم تو برنامه نویسی شه! :31:

hamed_benz
17-01-2012, 07:24
سلام دوستان
اون موقعی که اومدین اینجا بخیر.
من یه سوال تو "سی جی پرشیا " پرسیدم ، فقط 80 تا بازدید داشته و کسی جواب نداد ،چون سوال طولانیه لینکش رو میذارم ، اگر کسی جولب بده ممنون میشم، چه اینجا ، چه اونور.

قبلا از تایپ بد انگلیسی عذرخواهی میکنم.

iload
17-01-2012, 09:05
سلام دوستان
اون موقعی که اومدین اینجا بخیر.
من یه سوال تو "سی جی پرشیا " پرسیدم ، فقط 80 تا بازدید داشته و کسی جواب نداد ،چون سوال طولانیه لینکش رو میذارم ، اگر کسی جولب بده ممنون میشم، چه اینجا ، چه اونور.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ff32%2Fload-bvh-file-unity3d-problem-animation-46235%2F)

قبلا از تایپ بد انگلیسی عذرخواهی میکنم.

سلام

اینجور که از متن فهمیدم میخوایی برای بازیت از فایل های BVH استفاده کنی ولی نمیشه و مچ نست و یهویی میپره جلو بعد انیمیشن اجرا میشه ! درست فهمیدم ؟ من فکر میکنم انیمیشنات لوپ نیست بعدشم یه سوال با مایا کار میکنی یا مکس ؟

hamed_benz
17-01-2012, 14:05
آری درسته ، تا اجرا میشه اول پرش داره به جلو و بعد اجرا میکنه و زمانی که یه انیمیشن ساخت خودم رو اجرا میکنم ، دوباره بر میگرده سر جای اصلی.
طراحی رو با مایا انجام میدم ، ولی ریگ کردن و غیره رو داخل موشن بیلدر( Motion Builder )
مشکل لوپ نداره ، چون زمانی که به جلو پرش کرد ، دیگه هیچ مشکلی نداره و همیشه همونجا و به درستی انیمیشن رو اجرا میکنه.

جالبه بازدیداز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 90 تا شد و کسی جواب نداد که نداد

smahdis
17-01-2012, 15:25
آری درسته ، تا اجرا میشه اول پرش داره به جلو و بعد اجرا میکنه و زمانی که یه انیمیشن ساخت خودم رو اجرا میکنم ، دوباره بر میگرده سر جای اصلی.
طراحی رو با مایا انجام میدم ، ولی ریگ کردن و غیره رو داخل موشن بیلدر( Motion Builder )
مشکل لوپ نداره ، چون زمانی که به جلو پرش کرد ، دیگه هیچ مشکلی نداره و همیشه همونجا و به درستی انیمیشن رو اجرا میکنه.

جالبه بازدیداز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 90 تا شد و کسی جواب نداد که نداد

من این مشکل رو در 3D Game Studio داشتم که آخر هم یادم نمیاد چطوری درستش کردم. البته من از تری دی مکس استفاده میکردم.

iload
17-01-2012, 16:06

جالبه بازدیداز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ff32%2Fload-b...imation-46235%2F) 90 تا شد و کسی جواب نداد که نداد

فریم اول یا آخریش ( یادم نی کودوم بود ) ثابت کن ببین درست میشه . یعنی حرکت نداشته باشه .

hamed_benz
18-01-2012, 17:24
ممنون ، ولی مشکل از این چیزا نیست ، چون فایل BVH تعداد سکانس های بسیار بالایی داره و اینجوری نیست که با فریم اول یا آخر موقعیت رو حفظ کنه. ( البته تست کردم این رو و بعد پست دادم )

به هرجهت ممنون از راهنمایی

YAHYA-PRO
18-01-2012, 18:03
سلام دوستان
یه سوال دارم
تو مبحث بازی های دو بعدی از این بکگراندهای پارالکس چطوری میزنن؟
میدونم باید بکگراند ها رو چند تیکه زد مثلا سه تیکه باشه ولی کد نویسیش چطوری میشه؟
اگه یه مثال ساده برای حرکت یکی از بکگراند ها با سی شارپ بزنید ممنون میشم :40:

smahdis
18-01-2012, 21:13
آقا من تونستم کتاب Unity Game Development Essentials رو در چند روز بخونم و تقریبا با محیط و اسکریپت نویسی آشنام.

ویدئوهایی هم که تو نت ریخته اکثرا مباحث خیلی مبتدی رو میگن.

کسی لینکی از مباحث پیشرفته برنامه نویسی داره؟ کتاب یا ویدئو؟

YAHYA-PRO
18-01-2012, 21:44
آقا من تونستم کتاب Unity Game Development Essentials رو در چند روز بخونم و تقریبا با محیط و اسکریپت نویسی آشنام.

ویدئوهایی هم که تو نت ریخته اکثرا مباحث خیلی مبتدی رو میگن.

کسی لینکی از مباحث پیشرفته برنامه نویسی داره؟ کتاب یا ویدئو؟

میشه لینک این کتابو بزاری دانلود کنیم ؟:10:

mohsen_blid
19-01-2012, 08:29
بچه ها ورژن جدید این موتور با کرکش رو میزارین

aliscan
19-01-2012, 08:34
بچه ها ورژن جدید این موتور با کرکش رو میزارین

چند صفحه قبل علیرضا جان گذاشته بودن:10::

یونیتی 3.5 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F1nurd1cg2f42)

کرک یونیتی 3.5 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7223094622%2FUnity_3_5_Crack.rar.html)

hamed_benz
19-01-2012, 09:25
میشه لینک این کتابو بزاری دانلود کنیم ؟:10:

میتونین کتاب رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید

pharm
20-01-2012, 11:22
سلام
این برنامه رو دانلود کردم 3.5 unity رو وقت نصب میکنم میگه با activ کنی چی کار کنم؟
طریقه ی نصب رو کامل توضیح بدید
ممنون

lord arthas
20-01-2012, 11:47
باید کرک کنی :D

armin_555
20-01-2012, 11:56
من میزنم که دانلود شه ولی سرعتش خیلی پایینه. چی کار کنم؟

armin_555
20-01-2012, 12:42
کسی لینکه دگ ای داره؟

YAHYA-PRO
20-01-2012, 13:13
من میزنم که دانلود شه ولی سرعتش خیلی پایینه. چی کار کنم؟

این که مشکلی نداره من همین الان دارم دان میکنم

برات رو یه سرور دیگه ریختم از اینجا بگیرش :

pharm
20-01-2012, 15:22
درست شد حالا من یه اموزش بسیار مبتدی می خوام

YAHYA-PRO
20-01-2012, 16:10
درست شد حالا من یه اموزش بسیار مبتدی می خوام

تو این تاپیک پرویز 10 تایی آموزش گذاشته

اینجا هم دو سری آموزش تصویری فارسی هست مقدماتی و پیشرفته
میتونی ثبت نام کنی و دانلودش کنی
ستاره رو از آدرس بردار:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*azisaz.com/

armin_555
20-01-2012, 20:50
من دانلود کردمش ولی با کرکش مشکل دارم!
درست شد.مرسی!

armin_555
21-01-2012, 15:38
سلام!
من از دیروز شروع کردم با یونایتی کار کنم!
داشتم آموزشای پرویزو نگاه میکردم که به یه مشکلی برخوردم.
من این اسکریپتو مینویسم :

ولی ارور میده میگه :

چی کار باید کنم؟

hamed_benz
21-01-2012, 19:44
سلام!
من از دیروز شروع کردم با یونایتی کار کنم!
داشتم آموزشای پرویزو نگاه میکردم که به یه مشکلی برخوردم.
من این اسکریپتو مینویسم :

ولی ارور میده میگه :

چی کار باید کنم؟

کدتون رو به شکل زیر تغییر بدین :

YAHYA-PRO
21-01-2012, 20:11
سلام دوستان
یه سوال دارم
تو مبحث بازی های دو بعدی از این بکگراندهای پارالکس چطوری میزنن؟
میدونم باید بکگراند ها رو چند تیکه زد مثلا سه تیکه باشه ولی کد نویسیش چطوری میشه؟
اگه یه مثال ساده برای حرکت یکی از بکگراند ها با سی شارپ بزنید ممنون میشم :40:

نبود ؟
کدشو بی خیال ! میشه حداقل راهنمایی کنید طریق پیاده سازیش چطوریه ؟

pharm
23-01-2012, 19:04
سلام
unity 3.5 که لینکشو گذاشته بودند دانلود کردم با کرک و برنامم هم اجرا شد ولی کرک نشده pro نیست
بعد دستور transform.rotate هم میگه برا pro هست

YAHYA-PRO
23-01-2012, 19:45
سلام
unity 3.5 که لینکشو گذاشته بودند دانلود کردم با کرک و برنامم هم اجرا شد ولی کرک نشده pro نیست
بعد دستور transform.rotate هم میگه برا pro هست

چطوری کرکش کردی ؟
من همینی که چند صفحه قبل لینک دادن گرفتم و کرک کردم کار میکنه

pharm
24-01-2012, 12:34
چطوری کرکش کردی ؟
من همینی که چند صفحه قبل لینک دادن گرفتم و کرک کردم کار میکنه

وقتی نصب تموم شد کرکو ریختم بعد گفت یه فایل با پسوورد .ilf می خواد از انیترنت گرفتم بعد دیگه کرک نشد

internet avitvate رو زدم بعد یه صفحه باز شد رو free کلیک کردم و این فایل اومد

باید manual activat رو میزدم؟ وقتی اون رو میزدم هیچی نمیشد

pharm
24-01-2012, 12:49
سلام
شما وقتی direction light رو میزنید در قسمت shadow type به جز no shadow گزینه های دیگه میگه برا pro هست.

این کرک pro میکنه؟

YAHYA-PRO
24-01-2012, 13:05
سلام
شما وقتی direction light رو میزنید در قسمت shadow type به جز no shadow گزینه های دیگه میگه برا pro هست.

این کرک pro میکنه؟

بله پرو میشه
اتفاقا دیروز تست گرفتم برات :20:
آبی که برای نسخه پرو هست رو اضافه کردم و مشکلی نداشت
الان خونه نیستم و گرنه همین نور کلی رو تست میکردم ولی وقتی آبش کار میکنه فکر نکنم مشکلی داشته باشه
البته این نسخه ظاهرا نهایی نیست احتمال داره از مشکلات نسخه Developer Previw باشه

YAHYA-PRO
24-01-2012, 13:28
وقتی نصب تموم شد کرکو ریختم بعد گفت یه فایل با پسوورد .ilf می خواد از انیترنت گرفتم بعد دیگه کرک نشد

internet avitvate رو زدم بعد یه صفحه باز شد رو free کلیک کردم و این فایل اومد

باید manual activat رو میزدم؟ وقتی اون رو میزدم هیچی نمیشد

خوب این دو تا تصویرو ببین اینطوری کرک میشه
ببین پچ رو که گرفتی از زیپ خارجش کن و فایل unity 3.5.0.b6 path.exe رو بریز جایی که یونیتی رو نصب کردی و اجراش کن و دکمه پچ رو بزن همین !:31:

شما پچ رو از اینجا بگیر:

hamed_benz
29-01-2012, 23:21
سلام دوستان
خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این تاپیک بدونم. با تشکر فراوان.

armin_555
31-01-2012, 13:38
سلام ، یه سوال داشتم : تو یونایتی چه جوری میشه آسمون درست کرد واسه بازی اول شخص؟

armin_555
31-01-2012, 15:33
یه سوال دگ :
من با ای کد میتونم به چپ و راست و جلو و عقب برم. میتونم با موس هم زاویه ی دوربین رو تغییر بدم ولی نمیتونم دوربین رو در جهت y با موس بچرخونم.

میخوام با موس دوربین رو در جهت y بچرخونم. چی کار باید کنم؟

pharm
31-01-2012, 19:11
من با C# ان کدو مینویسم این ارور رو میده

Assets/NewBehaviourScript.cs(15,9): error CS0029: Cannot implicitly convert type `float' to `bool'

hamed_benz
31-01-2012, 21:12
من با C# ان کدو مینویسم این ارور رو میده

Assets/NewBehaviourScript.cs(15,9): error CS0029: Cannot implicitly convert type `float' to `bool'

دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مقدار فلوت برمیگردونه ، شما باید تو دستور شرط از مقدار بولین استفاده کنی و دستور شرطی شما اشتباهه ، میتونین از توابع دیگه ی input استفاده کنید.

armin_555 آسمان اول شخص و چندم شخص نداره ، Sky Box رو تو داکیومنت سرچ کنید.

کدتون رو به حالت زیر تغییر بدین :

hamed_benz
31-01-2012, 21:28
دوستان تاپیک نمونه کار به روز رسانی شد ، ممنون.

armin_555
01-02-2012, 15:18
من این کد رو میزنم ولی دوربین بد میچرخه!!!
میخوام دوربین مث بازی های fps بچرخه مث کانتر و...

pharm
01-02-2012, 20:06
[QUOTE=hamed_benz;6812161]دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مقدار فلوت برمیگردونه ، شما باید تو دستور شرط از مقدار بولین استفاده کنی و دستور شرطی شما اشتباهه ، میتونین از توابع دیگه ی input استفاده کنید.

خب چه دستوری استفاده کنم لطفا توضیح بیشتری بدید

hamed_benz
01-02-2012, 20:56
من این کد رو میزنم ولی دوربین بد میچرخه!!!
میخوام دوربین مث بازی های fps بچرخه مث کانتر و...

شما اگه بازی FPS داری ، از خود کاراکتر FPS پیشفرض موتور میتونین اسفاده کنین ، اگه دوست داری خودت بنیویسی ، باید سختیشو قبول کنید و با پارامتر ها و متغییر ها و توابع بازی کنید .

خوب این که بد میچرخه هزار تا معنی داره ، کسی نمیدونه مطلوب شما چیه ، در صورت استفاده از همین تابع شما مقدار 30 و دلتا تایم رو داری که میتونی با تغییرش به سرعت و نرمی خاص برسی ، اگر مطلوب نیست باید توابع دیگه رو بررسی کنید ( داکیومنت )

pharm

هرچند پیشنهاد من به شما یه سرچ ساده تو داکیومنت یونیتی بود ، ولی مثلا از کد زیر میتونین استفاده کنید، متد های دیگه ای هم وجود داره البته.

armin_555
01-02-2012, 21:06
منظورم اینه که جهت y درست شده ولی در جهت افقی خوب نمیچرخه یعنی دوربین کج میچرخه(منظورم سرعت و اینا جور چیزا نیس)! نمیدونم منظورمو فهمیدید؟!!!

armin_555
01-02-2012, 21:36
یه عکس میزارم امیدوارم منظورمو بفهمید(میدونم که منظورمو بد میرسونم!!!)
نمیخام دوربین مث اینجا باشه.

hamed_benz
01-02-2012, 23:17
منظورم اینه که جهت y درست شده ولی در جهت افقی خوب نمیچرخه یعنی دوربین کج میچرخه(منظورم سرعت و اینا جور چیزا نیس)! نمیدونم منظورمو فهمیدید؟!!!

من کد رو واسطون نوشتم به نحوی که به نظرم نیاز دارین ، امیدوارم به کار بیاد ، سوالی بود در خدمتم ( خودم توی توابع چرخشی مشکل دارم کمی ، واسه همین دیروز اصلا تست نکردم ، الان تست کردم متوجه شدم ، شرمنده )

armin_555
02-02-2012, 21:07
خیلی خیلی ممنون.درست شد ولی یه جای دگ مشکل دارم!!!
ببخشید خیلی مزاحم این تاپیک میشما!:41:
من الان وقتی دوربین رو به سمت بالا میچرخونم و w رو نگه میدارم دوربین پرواز میکنه!
چجوری باید جاذبه رو تعریف کنم و این مشکلو حل کنم؟

pharm
02-02-2012, 23:56
سلام می خواستم بپرسم ابن نسخه 3.5 بتا بهتره یا اون 3.4 فول ورژن ؟البته دو تا پرو باشه
بعد c# بهتره برنامه نویسی تو یونیتی یا java ؟
بعد تو یونیتی میشه شی رو ویرایش کرد؟
بعد یه اموزش بذارید که بازی اول شخص باشه و حرکت کنه ؟اسلحه نمی خواد

hamed_benz
03-02-2012, 00:19
خیلی خیلی ممنون.درست شد ولی یه جای دگ مشکل دارم!!!
ببخشید خیلی مزاحم این تاپیک میشما!:41:
من الان وقتی دوربین رو به سمت بالا میچرخونم و w رو نگه میدارم دوربین پرواز میکنه!
چجوری باید جاذبه رو تعریف کنم و این مشکلو حل کنم؟

شما از کاراکتر کنترلر برای دوربین استفاده کردین ، و باعث میشه که اجازه نده شما از فیزیک RigidBody برای دوربین استفده کنید.
اما مشکل از اینه که برای حرکت دوربین از مختصات Local استفاده کردین ، برای همین وقتی سمت بالا نگاه کنه به همون سمت هم حرکت میکنه ، باید برای حرکت از World استفاده کنید ، که اون هم باز ایراداتی داره.

بهترین روش این هست که دوربین چایلد یه آبجکت دیگه بشه و امر خطیر چرخش در دو محور X و Y رو بر عهده داشته باشه ، و آبجکت پدر حرکت رو انجام بده ==> تابع move

pharmاگر نیاز به قابلیت های جدید 3.5 نیاز دارین ( Particle و سیستم AI اضاف شده ) خوب که هیچ ، مگر نه 3.4 بهتره.

در مورد زبان برنامه نویسی زیاد درگیر یونیتی اسکریپت ( Java ) یا C# نباشید ، تفاوت چندانی نداره ، در کل پیشنهاد من #C هست ، چون Editor قدرتمندی مثل Visual Studio وجود داره و . . . .

شدنی میشه ، ولی کار درستی نیست ، پردازش خیلی بالایی داره ( باید از توابع Mesh استفاده کنید ، داخل Document مثال داره )

armin_555
03-02-2012, 00:48
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ولی میشه یه کم بیشتر توضیح بدین! آخه من خیلی مبتدیم!!:20:
چه جوری باید این کارا رو انجام بدم؟

lord arthas
03-02-2012, 01:34
ابجکتت رو با درگ اند دراپ بکش رو پدر :31:

lord arthas
03-02-2012, 01:35
ابجکتت رو با درگ اند دراپ بکش رو پدر :31:

alicc
03-02-2012, 13:30
من می خوام یونیتی رو یاد بگیرم به همین خاطر لینک جدیدترین ورژن رو میخوام با کرکش و چطوری باید کرکش کنیم؟