مشاهده نسخه کامل
: Darksiders
xero.1992
26-10-2010, 01:51
یه سوال دیگه ! من این بازی رو دانلود کردم و نصب کردم حجم نصب شدش 4.40 GB هستش، بعد چه طور اینایی که بیرون میفروشن 4 تا دی وی دیه ؟! :jealous:
D,Freeman
26-10-2010, 02:36
یه سوال دیگه ! من این بازی رو دانلود کردم و نصب کردم حجم نصب شدش 4.40 GB هستش، بعد چه طور اینایی که بیرون میفروشن 4 تا دی وی دیه ؟!
من نسخه سه دی وی دی رو نصب کزدم...البته فیلم هاش هم کامل بود...حجمش 9.77gbهست...
حتما اینی که شما دانلود کردی نسخه کاملش نیست...
xero.1992
26-10-2010, 02:50
اینی که من دارم فیلماش انگاری تبدیل شده، کیفیتشم پایینه... شاید به خاطر اینه، وگرنه بازی که تا الان چیزی کم نداشته
:31:
آخه الان 2یا3 تا دایره بیشتر نمونده
میخواستم ببینم ازاول اول میاد یا نه؟
از آخرین auto save میاد .
Mohammadkiller
26-10-2010, 11:54
منم نسخه 3 دی وی دی رو نصب کردم
کاملا فیلماش کامله و حجمش هم 9.74 گیگه
فقط یه جا ارور داد اومد بیرون
اون جا که میری تو یه اتاق گرد با چند نفر باید بجنگیم تا اون یارو سنگیه راه رو باز کنه ، وقتی اونجا میباختم ارور میداد و میومد بیرون.
اون جا که میری تو یه اتاق گرد با چند نفر باید بجنگیم تا اون یارو سنگیه راه رو باز کنه ، وقتی اونجا میباختم ارور میداد و میومد بیرون.
من 4 دی وی دی گرفتم همون جا که شما میگی منم باختم ازبازی اومد بیرون ،یه مشکل دیگه اوایل داشتم ،با دوتا نیو گیم رفتم وسیو کردم سیوهام خراب شد ودیگه لود نمیشد.
برا منم فیلماش کامل بود ولی صدا نداشت مال شما چه طور؟صدا داشت؟البته مال من حجم کلش 8.7 و حجم پوشه فیلم 3.2گیگ هست
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
دوستان من اینجا گیر کردم !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوار جلو رو باید بترکونم، بمب هم روشه، اما مشعل ها خاموشه، تنها مشعل روشن پشتمه که فاصلش دوره...
چه کنم ؟!
اگه همهی مشعل هایی رو که اونجاست روشن کنی یه جعبه مخفی بهت میده
Mohammadkiller
26-10-2010, 14:19
سلام
من اینجا گیر کردم!
به صورت لینک میذارم چون هم بزرگه و هم حجمش 270 کیلوبایته:
تو رو خدا زود تر جواب بدین::41::19:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین من اول اومدم اینجا رو زمین آب نبود . رفتم پایین از این یخ ها بود ، ترکوندمش و اینجا پر آب شد.
حالا باید یه جوری برم بالا ولی نیدونم چجوری؟!
Help Plz
ببین داداش زیرآبی برو میرسی به یه جایی و از آب بیا بیرون.فکر کنم یه اهرمیو میکشی دوباره آب میزنه بالا و بعدش از دیوار میری بالا.همین
زیرآبو قشنگ بگرد یه راه کوچیکی هست.تنها راهش هم همینه
behrad66
26-10-2010, 21:12
سلام
من اینجا گیر کردم!
به صورت لینک میذارم چون هم بزرگه و هم حجمش 270 کیلوبایته:
تو رو خدا زود تر جواب بدین::41::19:
ببین من اول اومدم اینجا رو زمین آب نبود . رفتم پایین از این یخ ها بود ، ترکوندمش و اینجا پر آب شد.
حالا باید یه جوری برم بالا ولی نیدونم چجوری؟!
Help Plz
منم این تیکه ـش رو یه ربعی گشتم تا پیداش کردم. برو زیر آب. همین جایی که عکس انداختی برو سمت چپ (تو عکست هم معلومه. اون لوله سمت چپ زیر آب رو میبینی که سه تا پایه هم داره). بعد از همونجا بیا روی آب. یه لوله هست که میتونی بپری و لبش رو بگیری و بری بالا.......
بعدشم که دور میزنی از روی همون لبه چوبیه که سمت چپ بالای تصویر هست میپری اون طرف
Dark Soul
27-10-2010, 00:14
داستان بازی چیه؟
جریان هفت نشان چیه؟
کی این بنده خدا (war) را کشت و چه قانونیو شکسته بود ؟
چی گفت که برش گردوندند؟
babak2002
27-10-2010, 00:28
داستان بازی :
Mohammadkiller
27-10-2010, 17:58
ممنون آقا
رد کردم اون قسمتو
نمیدونید چقدر از بازی مونده؟
behrad66
27-10-2010, 18:50
ممنون آقا
رد کردم اون قسمتو
نمیدونید چقدر از بازی مونده؟
میشه گفت 15 درصد بازی رو رفتی تا الان. خیلیش مونده.
ولی میتونم بگم تو این سالهای اخیر که همش با role-playing حال میکردم و زیاد دور و بر اکشن نرفتم این یکی از قشنگترین اکشن هاییه که تا حالا رفتم. هر چی میره جلوتر قشنگتر میشه.
هم داستانش خیلی باحاله. هم قابلیتهایی که میگیره. هم پازلهاش. هم جنگاش. کارکتر پردازیش فوق العادس. خود War که هیکل ردیف و استیل توپی داره. Chosen ها رو خیلی خوب درآورده. صداگذاریشم خیلی حال کردم. کلا از شخصیت محکم War خیلی خوشم اومد.
Mohammadkiller
28-10-2010, 13:01
ولی یه بدی داره
مثل بازی دویل می کری دوباره دست به تفنگ شد!
یا شمشیری یا تفنگی.
این بازی ترکیبی از 3 بازی پرنس و گاد آف وار و دویل می کری .
ولی بد نیست .
afshinaghasi
28-10-2010, 15:23
بازی خیلی توپیه هر چی جاو تر میری بازی بهتر میشه تمومش کردم ولی کلا میشه گفت بازی سختی هست
Mohammadkiller
28-10-2010, 16:46
سلام
کسی میتونه اینا رو توضیح بده ببینم کدوم خوبه کدوم بد ، کدومو برای شمشیر خودم بذارم؟
البته توضیح فارسی چون انگلیسی خودش نوشته بود ولی من متوجه نشدم!
ممنون اینم عکس:
nima_7121
28-10-2010, 19:51
سلام.
من يه 2،3 ساعت بازی کردم بعد الان جايی هستم که از اون griffen و تير اندازی تو غار رد شدم.
جايی که بايد شمشير رو از جايی بردارم و بدم دست مجسمه اما اينبار تا شمشير رو برداشتم
بازی هنگ کرد اومد بيرون حالا که دوباره اومدم شمشير خودم دستمه و جای شمشير هم خاليه...
از اول بازی تا حالا سيو ندارم..
کسی ميتونه کمک کنه و سيو اول اين مرحله رو برام بذره؟
سلام
کسی میتونه اینا رو توضیح بده ببینم کدوم خوبه کدوم بد ، کدومو برای شمشیر خودم بذارم؟
ممنون اینم عکس:
شما سعی کن بیشتر با همون شمشیر خودش بری ....
ولی پیشنهاد م یکنم شماره 5 رو با شمشیر 1 قاطی کنی قدرتش بهتر میشه
باقی هم متنوع کار کنی خوبه...
یه پیشنهاد که همیشه در هنگام ضریه زدن تند تند تعویض سلاح کن انقدر حال میده.
سلام
ممنون اینم عکس:
شما جای شکل 1 رو خوب نگاه کن...یک خط نارنجی هست..حالا هر قدرتی رو می خوای به شمشیرت اضافه کنی با توجه به اون اضافه کن(هر چقدر بیشر بود اون میزان به مراتب قدرت بهتری بدست میاری)
amirpers
29-10-2010, 00:56
دوستان پرش بلند چه جوریه ؟
آخه مثلا جایی بود که یک پل شکسته وجود داشت که برای رفتم به اون طرف باید فکر کنم می پریدم که نمیشد.
یا اشیائی که روی دیوارهای بلند و ... هستند و نمیتونم بگیرمشون.
behrad66
29-10-2010, 10:34
آخه مثلا جایی بود که یک پل شکسته وجود داشت که برای رفتم به اون طرف باید فکر کنم می پریدم که نمیشد.
خوب کجای بازی هستی؟ عکس بذار بهتر بهت بگیم. تو این بازی ریز ریز قابلیتهای جدید میگیری که اونوقت میتونی به جاهایی که قبلا نمیتونستی بری راحت دست پیدا کنی.
برای پرش بلند هم وقتی پریدی به اوج پرش که رسیدی دوباره space رو بزن تا یه چرخ تو هوا بزنه و بلندتر بپره. اگر هم قابلیت بال رو گرفته باشی بالهات باز میشه و بلندتر و بیشتر میپری.
من توی فاز اخر کشتن کرم خاکی مونده ام من اون پوزه بند رو با شمشیر زدم و شکستم بعد هرچی به وسط دهنش شلیک میکنم فایده نداره هر از گاهی دو سه تا کرم خاکی دیگه میاید اما نزدیک یک ساعت شده که هر به وسط دهن اون کرم بزرگ شلیک میکنم اما نمیمیره مشکل از کجاست با تشکر
rezadevilmaycry
29-10-2010, 14:51
من توی فاز اخر کشتن کرم خاکی مونده ام من اون پوزه بند رو با شمشیر زدم و شکستم بعد هرچی به وسط دهنش شلیک میکنم فایده نداره هر از گاهی دو سه تا کرم خاکی دیگه میاید اما نزدیک یک ساعت شده که هر به وسط دهن اون کرم بزرگ شلیک میکنم اما نمیمیره مشکل از کجاست با تشکر
خوب عزیزم این که راحته پوزه بند شکستی با شمشیر حالا بعد اینکه اون کرم خاکی ها رفتن دوباره با شمشیر به سرش بزن(نه با تفنگ)
بعد از چند بار میفته رو زمین و تو با اسب به طرف سرش برو بهت E میده بزن نفلش کن...:31:
پیغام منو کی ویرایش کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
مگه چیزه بدی گفته بودم
فقط گفته بودم اونی بازی که عکس آواتاره دوستمه رو انجام دادم و بهش بابت ارتقا عنوان تبریک گفتم اونم بعد پستم
مشکلش کجا بود من که نمیدونم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammadkiller
29-10-2010, 15:46
سلام آقا من اینجا گیر کردم.
اون worm اولیه رو کشتم ولی این دهنش بستس چکار کنم؟
rezadevilmaycry
29-10-2010, 15:53
سلام آقا من اینجا گیر کردم.
اون worm اولیه رو کشتم ولی این دهنش بستس چکار کنم؟
با اسب بهش نزدیک شو و با شمشیر به پوزه بندش بزن تا بشکنه بعد هم اینقدر به سرش بزن تا بهت E بده...:46:
undercover
29-10-2010, 17:08
سلام
عزیزان کسی میدونه چه جوری میشه گیم پد رو تنظیم کرد.وقتی به صورت اتوماتیک توسط بازی تنظیم میشه آنالوگ سمت راستم بالا وپایینش اصلا کار نمی کنه ونمیشه تصویر رو دراین جهات حرکت داد.
خیلی ممنون میشم کسی جواب بده
با تشکر
من از صبح توی این مرحله کرم گیر کرده ام شکستن پوزه اش خیلی راحته اما بعد شکستن اولا اینکه با اسب نمیشه بهش نزدیک شد چون فوری به طرف ادم حمله میکنه و شاخ به شاخ میشه و اسب و ادم رو یکباره زیر میگیره ومجلا زدن شمشیر رو به ادم نمیده فقط میمونه تفنگ فقط با تفنگ میشه وسط دهنش رو اون هم دوبار نشانه بره چون فوری میره توی زمین اما هرچی هم با تفنگ بهش زدم افاقه نکرد کسی سیو ردن کردن این مرحله رو داره چون دیگه اعصاب تموم شده با تشکر
سعی نکن شاخ یه شاخ بشی یه کاری کن دنبالت بیفته بعد با تفنگ بزنش برای اینکه راحتر هدف گیری کنه کتید F رو بزن تا رو دهن کرمه قفل کنه راهش فقط همینه
من چجوری کرم خاکی اولی رو بکشم ؟؟ همون که دهنش باز میشه ؟؟ :19:
من چجوری کرم خاکی اولی رو بکشم ؟؟ همون که دهنش باز میشه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
ای خدااا....این برای هزارمین بار:
با اسب به جهتی که همون کرمه در حرکته میدوید(طوری که وقتی دهنش باز بود)به قسمت وسط دهانش با تفنگتون شلیک کنید..اصولآ بعد از 3 بار تکرار این کار میمیره
amirpers
29-10-2010, 21:38
ممنون از شما
این دو قابلیت رو می دونم اما من جاهایی رو میگم که مثلا تو یه محوطه یه جایی اون بالاها یه چسزس هست که باید بگیریم و اما راهی وجود نداره که بریم بالا و با پرش و بال هم نمیشه.
یا همونطور که گفتم یه پل شکسته بود که نمی تونستم برم اونطرفش چون پرشم کمتر از اون حدی بود که بتونم برم روی پل طزف دیگه.
rezakheyri
29-10-2010, 21:45
سلام برادرای گل
بازی darksiders من صدا دیالوگاش نمیاد چیکار کنم؟
ویندوزم عوض کردم درس نشد :(
behrad66
29-10-2010, 22:58
ممنون از شما
این دو قابلیت رو می دونم اما من جاهایی رو میگم که مثلا تو یه محوطه یه جایی اون بالاها یه چسزس هست که باید بگیریم و اما راهی وجود نداره که بریم بالا و با پرش و بال هم نمیشه.
یا همونطور که گفتم یه پل شکسته بود که نمی تونستم برم اونطرفش چون پرشم کمتر از اون حدی بود که بتونم برم روی پل طزف دیگه.
بعدا یه سری قابلیت جدید میگیری مثل زنجیر (توضیح نمیدم که بیمزه نشه) که کمکتون میکنه. عجله نکن شما. این بازی پر از جاهاییه که وقتی یه قابلیت جدید میگیری دوباره باید برگردی و انجامش بدی.
راستی دیشب بازی رو تموم کردم. حیف شد تموم شد. خیلی حالم گرفتس. :37: بعد یه همچین بازی برم سراغ چی آخه؟! :45:
جادوگر جوان
30-10-2010, 12:35
سلام دوستان
من تازه این بازی رو شروع کردم
کلا از بازی هیچی حالیم نمیشه
میشه یه کم کمکم کنید
یه غولی افتاده جلوم
از توی اتیش
هی داره ماشین و اینا پرت میکنه
چطوری بکشمش؟
سلام دوستان
من تازه این بازی رو شروع کردم
کلا از بازی هیچی حالیم نمیشه
میشه یه کم کمکم کنید
یه غولی افتاده جلوم
از توی اتیش
هی داره ماشین و اینا پرت میکنه
چطوری بکشمش؟
زیزی گولو جان:31::31:باید ماشینارو برداری و پرت کنی تو صورتش:20:
جادوگر جوان
30-10-2010, 13:36
زیزی گولو جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باید ماشینارو برداری و پرت کنی تو صورتش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیذاره اخه
یه چیزی نیست بزنم تو سرش راحت تر بمیره؟
مثلا یه لیزر که از راه دور بزنه تو چشمش در بیاره
این بازی تفنگ مفنگ نداره؟
.:PAR3A:.
30-10-2010, 13:48
منم یه روزه نصبش کردم این مرحله رو رد کردم..
بعد این مرحله تازه جالبیش شروع میشه تا قبلش چرته.
ببین تا ماشین پرت میکنه سریع تا قبل از اینکه بزنتت که ماشینا بترکن خودتم جونت کم شه ماشین هم از دستت بیافته.
و ببین تا هم به یه سمت یه چیزی مث اشعه پرت میکنه که از جونت کم میشه سعی کن تمام مدت در حال دویدن باشی که نتونه بزنه بهت چون کارت راحت تر میشه...
اون وقت برو جلوی ماشینا ماشین رو ور دار بعدش با دکمه وسط Scroll ماوست اونو پرت کن سمت غوله...
بعدش چند تا که پرت میکنی می افته رو زمین..
تو اون موقع برو جلوش با شمشیر بزنش.
این قدر این کارا رو تکرار کن تا یه علامت هست که وقتی اون بیاد میتونی رو طرف فینیشر (:دی) بری ظاهر شه اون وقت برو و روش فینیشر برو می بینی میره میپره رو کلش و شمشیرو میکنه تو چشمش و....
smallfrank
30-10-2010, 14:12
سلام دوستان
یه مشکل
حجم پوشه Videos بازی 3.27 گیگ هستش..
ولی تو بازی هیچ فیلمی رو نشون نمیده...
پسونداشم .WMV ــه
و در آخر راه حلی وجود داره....
جادوگر جوان
30-10-2010, 15:30
خوب دوستان من اون غوله رو رد کردم
رسیدم به اونجا که شمشیرشو از تو اتیش در میاره
بعدش میره یه جایی سر راهش یه پله خراب شده
چطوری باید رد شم
اصلا کجا باید برم؟
ali_disslove
30-10-2010, 15:51
این بازی احصاریه پلیو ایکس باکسه ؟یعنی هیچ وقت برا pc نمیاد ؟
این بازی احصاریه پلیو ایکس باکسه ؟یعنی هیچ وقت برا pc نمیاد ؟
تازه برای pc اومده.برو بگیرش حالشو ببر:20::5:
HADI ONLY
30-10-2010, 16:41
خوب دوستان من اون غوله رو رد کردم
رسیدم به اونجا که شمشیرشو از تو اتیش در میاره
بعدش میره یه جایی سر راهش یه پله خراب شده
چطوری باید رد شم
اصلا کجا باید برم؟
سلام عزیز
شما باید از روی پل بپری . دوبار پرش بزن . اگر همون مرحله ای باشی که من فکر می کردم .
خوب تموم شد...بعد حدود 20 روز و نزدیک به 18 ساعت گیم پلی!!:20:
باور کنید بعد این همه مدت بازی یه جورایی حیفم اومد که تموم شد!...آخه اولا داستانش به شدت منو گرفته بود ثانیا گیم پلیش با اینهمه کمبو و سلاح خیلی کم برام تکراری شد:46:
خلاصه در کل اساسی بهم حال داد:31:....اگر هم دوستان کمکی خواستند هستیم در خدمتتون:46:
Mohammadkiller
30-10-2010, 20:04
آخرش چی میشه این بازی
من تازه این جا رو رد کردم:
چقدر مونده تا تموم شه؟
آخرش چی میشه این بازی
من تازه این جا رو رد کردم:
چقدر مونده تا تموم شه؟
دقیق نمیشه گفت ولی فکر کنم مفید حدود 4-3 ساعت گیم پلی دارید...ضمنا اسپویلر فراموش نشه;)
smallfrank
30-10-2010, 22:10
سلام دوستان
یه مشکل
حجم پوشه Videos بازی 3.27 گیگ هستش..
ولی تو بازی هیچ فیلمی رو نشون نمیده...
پسونداشم .WMV ــه
و در آخر راه حلی وجود داره....
بـــــــــــــــــو ق
بـــــــــــــــــو ق
شما توی پوشه video دو تا فایلهای intro رو پاک کن(بنداز توی Recycle Bin که اگه لازم شد بشه برشون گردوند) ببین درست میشه... البته قطعی نیست...
خوب تموم شد...بعد حدود 20 روز و نزدیک به 18 ساعت گیم پلی!!:20:
رو چه درجه سختی تمومش کردی؟؟
من رو آخرین درجه (فکر کنم very hard باشه:31:)دارم بازی میکنم و تا الان نزدیک 11 ساعت گیم پلی داشتم و جالب اینه که تازه رسیدم چپتر 3:18::31::31:
بعضی جاهاش به خودم میگم بیکار بودی گذاشتی رو این درجه سختی.؟واقعا آدم بدبخت میشه رو این درجه سختی:31:بعضی جاهاشو نزدیک 7-8 باری میمیرم و دوباره از اول میرم.
ولی در کل بازیش خیلی باهاله و من دارم باهاش اساسی حال میکنم:5:
رو چه درجه سختی تمومش کردی؟؟
من رو آخرین درجه (فکر کنم very hard باشه:31:)دارم بازی میکنم و تا الان نزدیک 11 ساعت گیم پلی داشتم و جالب اینه که تازه رسیدم چپتر 3:18::31::31:
بعضی جاهاش به خودم میگم بیکار بودی گذاشتی رو این درجه سختی.؟واقعا آدم بدبخت میشه رو این درجه سختی:31:بعضی جاهاشو نزدیک 7-8 باری میمیرم و دوباره از اول میرم.
ولی در کل بازیش خیلی باهاله و من دارم باهاش اساسی حال میکنم:5:
easy :31::31::31::31:
بیکاری بابا من همون اول که بچه ها گفتن بازی یه کم سخته گذاشتم روی easy:21:
Mohammadkiller
31-10-2010, 15:18
دقیق نمیشه گفت ولی فکر کنم مفید حدود 4-3 ساعت گیم پلی دارید...ضمنا اسپویلر فراموش نشه;)
ممنون
اسپویلر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
خوردنیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
اسپویلر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
خوردنیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاهایی از بازی که ممکنه باعث لو رفتن داستان یا قسمتهایی از بازی برای کسانی میشه که هنوز به اونجاها نرسیدن داخل این میگذارند:46:
جادوگر جوان
31-10-2010, 21:34
سلام
اقا من اونجاشم که غوله مشتهاش اتیشی و سنگیه
چطوری باید شکستش بدم؟
نقطه ضعفش چیه؟
resident_evil
31-10-2010, 21:49
سلام
اقا من اونجاشم که غوله مشتهاش اتیشی و سنگیه
چطوری باید شکستش بدم؟
نقطه ضعفش چیه؟
اگه اشتباه نکنم همونیو میگی که اول بازی هم باهاش مبارزه میکنی !
اونو تا اونجایی که یادمه باید تو دستش و پشت سرش پُرتال درست کنی همون سوراخ تا بتونی برسی به پشت سرش و بزنیش .
اگه این نیست که بیشتر توضیح بده
Senator_Offline
31-10-2010, 22:49
دوستان من اون مرحله هستم که باید ازراییل رو که اسیر شده ازاد کنی کسی سیو از این مرحله رو داره؟ هر جاش بود مشکلی نیست.
مرسی.:11:
جادوگر جوان
31-10-2010, 23:02
اگه اشتباه نکنم همونیو میگی که اول بازی هم باهاش مبارزه میکنی !
اونو تا اونجایی که یادمه باید تو دستش و پشت سرش پُرتال درست کنی همون سوراخ تا بتونی برسی به پشت سرش و بزنیش .
اگه این نیست که بیشتر توضیح بده
چطوری پرتال درست کنم؟
این دومین غول هستشا
اولیش اون بود که ماشین پرت میکنه این دومی هستش
resident_evil
31-10-2010, 23:07
چطوری پرتال درست کنم؟
این دومین غول هستشا
اگه بیشتر از ریخت و قیافش بگی میتونم کمک کنم چون 1 سالی میگذره از وقتی که این بازی رو تمومیدیَم شرمنده .
چطوری پرتال درست کنم؟
این دومین غول هستشا
فهمیدم کجا رو مگی...پس هنوز تو غول ندیدی:31:
هیچی از اون یارو باید فقط وقتی میخواد بهت حمله کنه با کلیدهای جهت و alt از دست ضربه_ش در بری بعد بزنیش...همچین قلق خاصی هم نداره....
ضمنا از قرار معلوم شما خیلی توی این سبک بازی مهارت نداری اگه از روی کنجگاری گذاشتی روی درجه hard بهت پیسنهاد میکنم بازی رو از اول بری و درجه سختیش رو کمتر کنی...چون بعدا به مشکل برمیخوری!!
:46:
Mohammadkiller
01-11-2010, 18:28
سلام
من این جا رو چه کار کنم؟ کی تموم میشه؟
الان 6 تا از اینا جمع کردم:
حالا 1 دونه مونده ولی تلپورت نمیکنه اونجا. چه کار کنم؟
چقدر مونده تموم شه؟
سلام
من این جا رو چه کار کنم؟ کی تموم میشه؟
الان 6 تا از اینا جمع کردم:
حالا 1 دونه مونده ولی تلپورت نمیکنه اونجا. چه کار کنم؟
چقدر مونده تموم شه؟
شما نبودی دیروز پرسیدی چقدر مونده که منم گفتم 4-3 ساعت!!:31:
هیچی دیگه آخراشی تقریبا 45-30 دقیقه دیگه بازی خلاصه....
Mohammadkiller
01-11-2010, 21:15
من الان چکار کنم؟
اون عکس دومی رو ببین اون سیاهه
به اون شهره نمیره
چیکار کنم
Help me
تو کف مرحله ی آخر موندیم
راستی ما آخر نفهمیدیم ازراییل کدومه شیطون کدومه:31:
من الان چکار کنم؟
به اون شهره نمیره
چیکار کنم
Help me
تو کف مرحله ی آخر موندیم
خوب مشکلی نداره به قول خودت حتما نباید teleport کنی میتونه از طریق دنیاهای مجاورش بری اونجا...
این تکه از شمشیر دقیقا اونجایی هست که تو برای اولین بار بعد از بازگشت به زمین uriel(دختره) رو می بینی و سوار اون اژدهای پرنده میشی(درست روی همون پشت بام):46:
Mohammadkiller
02-11-2010, 00:33
خوب مشکلی نداره به قول خودت حتما نباید teleport کنی میتونه از طریق دنیاهای مجاورش بری اونجا...
این تکه از شمشیر دقیقا اونجایی هست که تو برای اولین بار بعد از بازگشت به زمین uriel(دختره) رو می بینی و سوار اون اژدهای پرنده میشی(درست روی همون پشت بام):46:
اگه با عکس نشون بدی ممنونت میشم
مرسی
بازم مرسی
بازم بازم مرسی:31::31::31:
Dark Soul
02-11-2010, 10:30
ما هم تموم کردیم...
به نظرم برخلاف نظر بعضي از دوستان بازي اصلا سخت نبود رئيس ها هم اگه قلقشون بياد دستتون خيلي راحت کشته ميشن
فقط ازاينکه مي بايست برگرديم و با قدرتهاي جديد چيزهايي رو که پيدا نکرديم برداريم خوشم نيومد ،کار وقت گیر و خسته کننده ایه و Abyssal Armor را کامل نکردم البته عکسشو ديدم خوب چيزي بود
و منتظر نسخه ي بعد هستم تا 3 سوار ديگه رو ببينم چون اين وار از معدود کارکترهاي انگشت شمارييه که ازش خوشم اومد.
من الان چکار کنم؟
به اون شهره نمیره
به اون منطقه نمیره چون اون فروشنده را در اون منطقه پیدا نکردی باید از منطقه کناریش بری.
عزرائیل همونه که بین سه مجسمه محصور بود و شما ازادش کردی و در این بازی شیطان بزرگی در کار نیست فرمانده جهنمیها Destroyer هست که شما در اخر باید با اون بجنگید.
اون عنکبوته که غیب میشه و ظاهر میشه رو چیکارش کنم ؟؟ چجوری بکشکمش ؟؟
Dark Soul
02-11-2010, 14:05
اون عنکبوته که غیب میشه و ظاهر میشه رو چیکارش کنم ؟؟ چجوری بکشکمش ؟؟
بعد از کمی زد و خورد ،غیب میشه و در بالا ظاهر میشه و در اطرافش از اون قلاب گیرا ظاهر میشه که باید با زنجیرت اون قلاب بگیریو بپری به طرفش
جادوگر جوان
02-11-2010, 14:24
فهمیدم کجا رو مگی...پس هنوز تو غول ندیدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی از اون یارو باید فقط وقتی میخواد بهت حمله کنه با کلیدهای جهت و alt از دست ضربه_ش در بری بعد بزنیش...همچین قلق خاصی هم نداره....
ضمنا از قرار معلوم شما خیلی توی این سبک بازی مهارت نداری اگه از روی کنجگاری گذاشتی روی درجه hard بهت پیسنهاد میکنم بازی رو از اول بری و درجه سختیش رو کمتر کنی...چون بعدا به مشکل برمیخوری!!
نه بابا من اهل بازی نیستم اخرین بازیی که انجام دادم گلف بود
این بازی ها خیلی توپه
خوب بگذریم
من روی ایزی گذاشتمش
ولی هنوزم توش موندم
Mohammadkiller
02-11-2010, 14:57
سلام به آل :31:
ما هم بازی رو تموم کردیم
بروبچ هر کی کمک خواست بگه.
اینم یه عکس هنری به قول بروبچ.
امید وارم ایران هم بتونه از این بازی ها بسازه
سلام به آل :31:
ما هم بازی رو تموم کردیم
بروبچ هر کی کمک خواست بگه.
اینم یه عکس هنری به قول بروبچ.
امید وارم ایران هم بتونه از این بازی ها بسازه
عکس خوشگلی گرفتی
من دوبار تتمومش کردم البته 2 هفتهای میشه
کسی بازی نثل این واسه PC سراغ نداره؟
عکس خوشگلی گرفتی
من دوبار تتمومش کردم البته 2 هفتهای میشه
کسی بازی نثل این واسه PC سراغ نداره؟
دقیقا مثل این بازی نه تقریبا توی نسل خودش برای pc تکه...
ولی بازی توی این سبک نزدیکترین بازی بهش میشه به سری devil may cry اشاره کرد که تقریبا از نظر اکشن توی همین مایه هاست و البته از نظر داستان هم دست کمی از این بازی نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ninja blade هم هست.اونم قشنگه.ولی بیشتر شبیه به ninja gaiden میمونه
farshid_titan
02-11-2010, 22:41
aqa salam yeki be ma bege in kermaro chejori bayad kosht ?mamnoon
aqa yeki be ma bege kerme dovomi che karesh knam!pozbandesho mishkunam vali bad aslan nemishe besh nazdik shod
aqa yeki be ma bege kerme dovomi che karesh knam!pozbandesho mishkunam vali bad aslan nemishe besh nazdik shod
عزیز لطفا فارسی تایپ کنید قانونه!!
در مورد کرمه هم شما اول باید حفاظ دور سرش رو با شمشیر بشکنی بعد با تفنگ زمانی که بهت حمله میکنه به سرش شلیک کنی تا توی چند مرحله بمیره....
farshid_titan
03-11-2010, 16:14
:11::19:
عزیز لطفا فارسی تایپ کنید قانونه!!
در مورد کرمه هم شما اول باید حفاظ دور سرش رو با شمشیر بشکنی بعد با تفنگ زمانی که بهت حمله میکنه به سرش شلیک کنی تا توی چند مرحله بمیره....
:10::20:اقا ممنون برم این کرمرو به سوسک تبدیل کنم:31:
Mohammadkiller
03-11-2010, 16:33
سلام
راستی خبر ندارین ورژن 2 این بازی ساخته میشه یا نه؟
کسی ترینری برای این بازی نداره !!!!
resident_evil
03-11-2010, 22:25
سلام
راستی خبر ندارین ورژن 2 این بازی ساخته میشه یا نه؟
اگه درست یادم باشه شماره ی بعدی 2012 منتشر میشه
این غوله رو چطوری باید کشت اوایل بازی :31:
بعد این دوربینش چرا 360 درچه رو هی میره و میاد :31:
resident_evil
03-11-2010, 22:47
این غوله رو چطوری باید کشت اوایل بازی :31:
بعد این دوربینش چرا 360 درچه رو هی میره و میاد :31:
باو این بنده خدا که کاری نداره . ماشین پرت میکنی سمتش سرش رو میاره پایین میری میزنیش 3 بار این کارو میکنی فکر کنم بعد هم خِلاص
درود
شما باید یه ماشین برداری با دکمه e بعد دکمه q رو بزن رو سر اون هیولا نشانه بگیر و کلیک سمت چپ موس رو بزن,مشاهده میکنی که ماشین رو به سمتش پرتاب میکنه؛ این مسئله رو باید یه چند باری تکرار کنی
باو این بنده خدا که کاری نداره . ماشین پرت میکنی سمتش سرش رو میاره پایین میری میزنیش 3 بار این کارو میکنی فکر کنم بعد هم خِلاص
چطوری ماشین پرت کنم
این فقط بر میداره !!!!
resident_evil
03-11-2010, 23:01
چطوری ماشین پرت کنم
این فقط بر میداره !!!!
یعنی نمیدونی چجوری پرت کنی ؟ مگه آموزش نداره این بازی ؟
من با دکمه های کیبورد آشنا نیستم شرمنده : دی
mohammadaliarmin
03-11-2010, 23:02
چطوری ماشین پرت کنم
این فقط بر میداره !!!!
با دکمه وسطی موس
راستی این بازی چرا اینقدر طولانیه :18:
با دکمه وسطی موس
امتحان کردم نشد !
Turok-71
03-11-2010, 23:29
طولانی هست ولی اصلا تکراری نمیشه و تا آخر سرگرم کنندس...
هر چند من هنوز این بازی رو تموم نکردم.:دی
آدم آهنی رو چجوری بکشم ؟؟ همون که بالای سرش زرده و میچرخه ؟؟ :20:
resident_evil
04-11-2010, 11:38
آدم آهنی رو چجوری بکشم ؟؟ همون که بالای سرش زرده و میچرخه ؟؟ :20:
باید پِرتال درست کنی بری بالا سرش بزنی 3 بار این کارو بکنی میمیره !
همون که برای آزاد کردن ازرائیل میرسی بهش دیگه ؟
آره درست میکنم اما نمیره بالاس سرش !!!:41:
aramesh_61
04-11-2010, 12:16
سلام دوستان، آقا این درو چجوری باز کنم، هر کاری میکنم نمیشه، با پرتال هم بهش شلیک میکنم بازم نمیشه؟!!! چه کنم؟
این و چطور بکشم
farshid_titan
04-11-2010, 12:18
سلام أقا!من يه جا باز گیر کردم جایی که برای اولین بار اون قدرتو که میتونی از یه چاله بری یه چاله دگه تقریبا آخر بازیه!لطفا زود جواب بدید لطفا!ممنون
یکی منو راهنمایی کنه چجوری برم بالای سر آدم اهنی ؟؟ پرتال کجا درست کنم که برم رو سرش ؟؟
Mohammadkiller
04-11-2010, 12:43
سلام أقا!من يه جا باز گیر کردم جایی که برای اولین بار اون قدرتو که میتونی از یه چاله بری یه چاله دگه تقریبا آخر بازیه!لطفا زود جواب بدید لطفا!ممنون
:31:
:20:
خوب عزیز درست توضیح بده ببینم کجایی؟
این چه وضع توضیح دادنه؟:31:
یه عکس بزار بگو کجاش گیر کردی؟
کجا می خوای بری؟
از کجا اومدی؟
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
یکی منو راهنمایی کنه چجوری برم بالای سر آدم اهنی ؟؟ پرتال کجا درست کنم که برم رو سرش ؟؟
کار نداره
دور آدم آهنی 4 تا از اون گودال ها وجود داره
رو دو تاش درست کن ولی دکمه مربوطه که باهاش گودال درست می کنه رو بیشتر نگه دار که پر قدرت باشه.
بعد بپر روی سرش و دکمه ی E رو بزن.:31:
farshid_titan
04-11-2010, 12:46
ممد دادا اونجا که قدرته پرتال میده بت اگه نگاه کنی 59 هم عکسه دره ک باز نمیشه هست :13:
Mohammadkiller
04-11-2010, 12:55
سلام دوستان، آقا این درو چجوری باز کنم، هر کاری میکنم نمیشه، با پرتال هم بهش شلیک میکنم بازم نمیشه؟!!! چه کنم؟
شما برای باز کردن این در باید او یارو آدم آهنیه رو بکشید.
از این جا به بعد بازی کاملا فکری میشه
بعد از اینکه کشتید یه اشعه ی بزرگی رو میده که شما باید به وسیله ی پرتال درست کردن اون اشعه رو به این در ها برسونید
بعد در باز میشه
Mohammadkiller
04-11-2010, 13:00
آره درست میکنم اما نمیره بالاس سرش !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید پرتا لهات قوی باشه
یعنی دکمه ی مربوطه رو بیشتر نگه دار.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این و چطور بکشم
یکی هم جواب ما رو بده
aramesh_61
04-11-2010, 13:05
شما برای باز کردن این در باید او یارو آدم آهنیه رو بکشید.
از این جا به بعد بازی کاملا فکری میشه
بعد از اینکه کشتید یه اشعه ی بزرگی رو میده که شما باید به وسیله ی پرتال درست کردن اون اشعه رو به این در ها برسونید
بعد در باز میشه
ممنون دوست عزیز، ولی من تو این محیط تنهام، آدم آهنی نیست که بکشم، یه عده جک و جونور اول اومدن که همشونو کشتم، الان تنهام، هر جای نقشه هم میرم به جایی راه نداده و بسته است، فقط همین در قابلیت باز شدن داره
D,Freeman
04-11-2010, 13:09
یکی هم جواب ما رو بده
هیچ راهی به جز زدن ضربه های کوچیک وسریع جاخالی دادن درمقابل این حریف نداری!!!!
کلا یکی از کنه ترین دشمنای بازیه...!!!
ممنون دوست عزیز، ولی من تو این محیط تنهام، آدم آهنی نیست که بکشم، یه عده جک و جونور اول اومدن که همشونو کشتم، الان تنهام، هر جای نقشه هم میرم به جایی راه نداده و بسته است، فقط همین در قابلیت باز شدن داره
دوست عزیز شما به دور ورت خوب نگاه کن برای بازکردن این در باید اون اشعه رو به داخلش بفرستی...بعضی اوقات مجبوری از اون سوراخهای مکانی برای انتقال اشعه استفاده کنی...به شدت این قسمتارو فکری کردن!!!
تک تک اون پورتال های مکانی استفاده دارند...(درست نوشتم پورتال های مکانی!!!:31:)
Mohammadkiller
04-11-2010, 13:12
ممد دادا اونجا که قدرته پرتال میده بت اگه نگاه کنی 59 هم عکسه دره ک باز نمیشه هست :13:
شما برو بگرد تا اون آدم آهنی رو پیدا کنید و با اون بجنگید
از اونهایی که الان در حال کشتن آدم آهنی اند بپرس کمکت کنند چون من یادم نیست دقیق
ولی 3 تا آدم آهنی باید بکشی تا اون ازرائیل رو آزاد کنی
بازی هم کاملا فکری میشه
موفق باشید
Mohammadkiller
04-11-2010, 13:19
من کامل یادم نیست
ولی مطمئن هستم باید آدم آهنی بکشی
می تونی یه عکس از پشتت بندازی؟
ببین
پشتت رو هوا یه سری پله در حال چرخش نیست؟
دور زمین رو بگرد
چند تا پرتال میبینی باید به وسیله ی اون پرتا ل هابه بالا بری.
گفتم بازی فکری میشه
باید بیشتر بگردی.
ولی اگه تونستی یه عکس بزار از پشت سرت
Mohammadkiller
04-11-2010, 13:25
هیچ راهی به جز زدن ضربه های کوچیک وسریع جاخالی دادن درمقابل این حریف نداری!!!!
کلا یکی از کنه ترین دشمنای بازیه...!!!
دوست عزیز شما به دور ورت خوب نگاه کن برای بازکردن این در باید اون اشعه رو به داخلش بفرستی...بعضی اوقات مجبوری از اون سوراخهای مکانی برای انتقال اشعه استفاده کنی...به شدت این قسمتارو فکری کردن!!!
تک تک اون پورتال های مکانی استفاده دارند...(درست نوشتم پورتال های مکانی!!!:31:)
بله ایشون درست میگن
منم میگم
بازی به شدت فکری میشه
در حدی که تا چند وقت دیگه جک و جونه ور نمیبینید
یه جاهایی می رسید که باید نیم ساعتی 1 ساعنی روش وقت بزارین ولی خیلی جذابه
وقتی اون قسمت رو رد میکنید احساس خوبی به شما دست میده
کلا به قول خودمون حال میکنیم این مراحل فکری رو رد میکنیم
-----
اولا ی بازی مثل پرنس آف پرشیا از درو دیوار بالا میرفت
اواسط بازی تفنگ به دست شد مثل بازی دویل می کری
حالا هم فکری شد مثل گاد آف وار
ولی در کل خیلی بازییه عالی بود
امید وارم ورژن 2 بازی یا حد اقل شبیه این بازی رو بسازند
موفق باشید
aramesh_61
04-11-2010, 13:56
تک تک اون پورتال های مکانی استفاده دارند...(درست نوشتم پورتال های مکانی!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون دوست عزیز، ولی منم همین کارارو میکنم ولی هیچوقت اشعه به اون دره نمیرسه، هر کدوم از این پرتالهارو هم امتحان کردم ولی بازم نشد که نشد
ولی اگه تونستی یه عکس بزار از پشت سرت
capitan black
04-11-2010, 14:41
دوستان عزیز من وقتی میخوام با دسته بازی کنم مشکل دوربین پیدا میکنم یا از بالا نشون میده یا از زیر پاش...راهی هست؟
Mohammadkiller
04-11-2010, 16:18
ممنون دوست عزیز، ولی منم همین کارارو میکنم ولی هیچوقت اشعه به اون دره نمیرسه، هر کدوم از این پرتالهارو هم امتحان کردم ولی بازم نشد که نشد
پس اون پرتال چیه رو به روت؟
یه پرتال رو به روی در بساز یکی هم جایی که اشعه است.
Mohammadkiller
04-11-2010, 16:23
دوستان عزیز من وقتی میخوام با دسته بازی کنم مشکل دوربین پیدا میکنم یا از بالا نشون میده یا از زیر پاش...راهی هست؟
تو تنظیمات بازی چند حالت دوربین داره فکر کنم
من که با کیبرد بازی کردم ولی احتمالا چند تا حالت دوربین باید داشته باشه.
aramesh_61
04-11-2010, 16:45
پس اون پرتال چیه رو به روت؟
یه پرتال رو به روی در بساز یکی هم جایی که اشعه است.
بالاخره با هزار بدبختی ردش کردم، یه پرتال یه جای دیگه بود اصلا ندیده بودمش، بازم ممنون
capitan black
04-11-2010, 17:04
تو تنظیمات بازی چند حالت دوربین داره فکر کنم
من که با کیبرد بازی کردم ولی احتمالا چند تا حالت دوربین باید داشته باشه.
همچین چیزی وجود نداره دوست من ...شما دیدی؟ :20:
Mohammadkiller
04-11-2010, 18:20
همچین چیزی وجود نداره دوست من ...شما دیدی؟ :20:
فکر کنم دیده باشم
نمیدونم ، گفتم شاید.
شما چی؟
شما دیدین؟
همچین چیزی وجود نداره دوست من ...شما دیدی؟ :20:نه چنین چیزی وجود نداره و این مشکل مربوط به خود بازی هست برای این مشکل دو تا راه حل وجود داره ببینید کدومشون بهتر به کارتون میاد:
D,Freeman
04-11-2010, 19:27
اصلا شما دسته رو تو این بازی کوتاه بیاین دوستان...فقط دردسره...
باکیبورد بازی کردن هم راحتتره...
اصلا شما دسته رو تو این بازی کوتاه بیاین دوستان...فقط دردسره...
باکیبورد بازی کردن هم راحتتره...
به نظرم این دوستمون درست میگن...انصافآ با کیبورد خیلی راحتتره این بازی!فکر نکنم به هیچ وجه بشه با دسته اینو درست درمون بازی کرد
تو صفحه اول تاپیک مافیا 2 یه شبیه ساز کنترل ایکس باکس 360 هست.اونو دانلود کنید بریزید تو فولدر بازی ببینید درست میشه یا نه؟
من خودم با این شبیه سازه چند تا بازیو باهاش بازی کردم خیلی هم فاز میده:(mafia2-gta EFLC)
footballist
05-11-2010, 09:34
این بازی پچی برای دانلود نداره؟
دوستان من اینجای بازی گیر کردم
شمیر رو هم بدست اوردم ولی نمی دونم باید کجا بزارمش
اصلا این در لعنتی چطور باز میشه
اعصابم ریخته بهم :31:
D,Freeman
05-11-2010, 13:03
این مرحله واقعا اعصاب خورد کنه!!!شما باید این شمشیرو تو دست اون مجسمه بزارین تا این در واشه...دور ورت مجسمه یه بانو نیست؟؟؟
این مرحله واقعا اعصاب خورد کنه!!!شما باید این شمشیرو تو دست اون مجسمه بزارین تا این در واشه...دور ورت مجسمه یه بانو نیست؟؟؟
بالاخره رفتمش :8:
بایست اون یکی شمشیر رو هم می بردی پیش اون 3 تا مجسمه ها که قبلا دوتاش رو گذاشته بودیم ...
من اینو نمی فهمم باید چکار کنم :31:
Dark Soul
05-11-2010, 21:18
من اینو نمی فهمم باید چکار کنم :31:
اینجا زمان بندی مهمه...وقتی نزدیک بود ضربه ی دشمن بخوره بهت left Alt رو بزن
footballist
05-11-2010, 21:33
من چجوری باید غول پرنده (TIAMAT)رو بکشم؟توی اون میدان بمب خاموش با مشعل هست که نمیدونم باید چکارش کنم.با تشکر
اینجا زمان بندی مهمه...وقتی نزدیک بود ضربه ی دشمن بخوره بهت left Alt رو بزن
همین کار رو می کنم ولی فایده ای نداره !!!!
D,Freeman
05-11-2010, 22:07
همین کار رو می کنم ولی فایده ای نداره !!!!
وقتی دستشو برد بالا تا بهت ضربه بزنه یه کوچیک مکث کن بعد سریع left altروبزن...بعدشم که میدونی یه کوچولو تو سر چپ کلیک بزنی یارو رو ازوسط دو نصف میکنه!!!:46:
درود
آقا من یه کم حواس پرتم, یکی به من بگه اینجا چیکار باید بکنم؟ گویا ماموریت آزادی عزرائیل است اولین ماموریتشم.
دوست من تو این عکس چیزی معلوم نیست گیر کردی راهو پیدا نمی کنی ..یا چی..؟
برو جلو دیگه...
جلوتر که نمیشه رفت
جلوتر زمین خالیه می افتم پایین
دو تا دستگیره هست که اون سقف ها رو هی عوض میکنه من سر در نمیارم چی به چیه؟
آقا من یه کم حواس پرتم, یکی به من بگه اینجا چیکار باید بکنم؟ گویا ماموریت آزادی عزرائیل است اولین ماموریتشم
داداش شما الان باید با اون زنجیرت از اینطرف بری اونطرف
فقط قزیش اینه که باید با استفاده از اون دستگیره ها 2تا از گیره ها رو مثل اولی بچرخونی که بتونی با زنجیرت بگیریشون
این که دیگه خیلی سادست
Mohammadkiller
06-11-2010, 02:22
جلوتر که نمیشه رفت
جلوتر زمین خالیه می افتم پایین
دو تا دستگیره هست که اون سقف ها رو هی عوض میکنه من سر در نمیارم چی به چیه؟
ببین
من درست یادم نیست ولی فکر کنم اینجوری باشه:
یکی از دستگیره ها هست که سقف اولی رو میچرخونه
باید بچرخونیشون تا جور در بیاد.
البته فکر کنم ،چون درست یادم نیست.
حالا یه تست کن
جادوگر جوان
06-11-2010, 15:38
کسی سیو این مرحله رو نداره؟
Mohammadkiller
06-11-2010, 16:12
کسی سیو این مرحله رو نداره؟
:27::31:
خیلی باحالی
هنوز اینجا گیر کردی؟
بابا تا اینجاش اومدی ، اینو گیر کنی که دیگه بازی رو باید بذاری کنار.
من سیو ندارم.
ولی کشتن این کاری نداره
برو جلو با شمشیر بزن و بعد وقتی خواست بزنه جاخالی بده با Alt همین.
جادوگر جوان
06-11-2010, 16:18
خوب فکر کردی چیکار میکنم
نامرد نمیمیره
حالا شما سیوشو برام ردیف کن قول میدم بقیه غولها رو بترکونم:دی
گفته شده که نسخه ی دوم این بازی در سال 2013 میاد.:20:
Mohammadkiller
06-11-2010, 19:54
سلام
تا اونجایی که من میدونم سال 2012 میاد نه 2013
البته شاید هم شما درست بگین
من تو یه سایتی خوندم
The Rover
06-11-2010, 22:49
هر وقت میخواد بزار بیاد فقط برای pc هم باشه! :31:
LARAMAHDICRAFT
07-11-2010, 02:39
اینجا رو باید چیکار کنم؟
با اسلحه شلیک کن به سرش خیلی راحته!
behrad66
07-11-2010, 10:51
تمام دوستایی که با کشتن این کرم و کلا هر غول دیگه ای مشکل دارن فقط یه چیز یادشون نره. دکمه F. با این دکمه دوربین قفل میشه روی دشمن.
حالا واسه کشتن این کرمه وقتی F رو زدی چون دوربین روشه هم موقعی که حمله میکنه تو تصویر داریش و راحت میتونی با Alt جاخالی بدی تا اسبتو نفله نکنه هم هر وقت دهنشو باز کرد شروع میکنی با تفنگ (دکمه وسط ماوس) به دهنش شلیک میکنی.
همین!
aramesh_61
07-11-2010, 14:44
اینجا رو باید چیکار کنم؟
باید در حین اینکه با اسبت به یک سمتی میدوی، وقتی کرمه به سمت تو حرکت کرد و دهنشو باز کرد با تفنگ به سمت دهنش شلیک کنی :20:
ATA FARZADI
08-11-2010, 14:48
دوستان در این بازی چجوری میشه جای دکمه های کیبورد رو عوض کرد یا تنظیمات بیشتر گرافیک رو...
لانچر هم نداره واسه من
در ضمن ترینر خوبی برای بالا بردن اون روح های آبی هست تا بشه از این اسلحه مسلحه ها خرید
دوستان کشتن این مار توی مرحله بعدش چطوریه !!!!!!!
البته رفتم جلو با شمشیر این نقابش رو زدم
ولی کاشکی نزده بودم :31: یهو تبدیل شد به 3 تا کرم
خودش هم مثل یه گاوی از وسط میاد بیرون ....
Mohammadkiller
08-11-2010, 20:05
دوستان کشتن این مار توی مرحله بعدش چطوریه !!!!!!!
البته رفتم جلو با شمشیر این نقابش رو زدم
ولی کاشکی نزده بودم :31: یهو تبدیل شد به 3 تا کرم
خودش هم مثل یه گاوی از وسط میاد بیرون ....
سلام
باید صبر کنی وقتی کرم اصلی یعنی همین گندهه که دهنشو باز کردی بیاد بیرون و دهنش رو باز کنه و تو هم مثل قبلی با تفنگ بزنش.
ATA FARZADI
08-11-2010, 21:29
دوستان در این بازی چجوری میشه جای دکمه های کیبورد رو عوض کرد یا تنظیمات بیشتر گرافیک رو...
لانچر هم نداره واسه من
در ضمن ترینر خوبی برای بالا بردن اون روح های آبی هست تا بشه از این اسلحه مسلحه ها خرید
دوستان کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
این ترینرش رو هم لطف کنید...
بفرمایید جناب :11:
ولی درخواست ترینر توی تایپک خودش باید باشه
D,Freeman
08-11-2010, 22:14
لانچر هم نداره واسه من
گرافیک این بازی رو نمیشه تغییر داد!!!!!!!
ATA FARZADI
09-11-2010, 00:11
جای این دکمه های کیبورد روچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
((البته بعد از طی کردن چندین مرحله تا حدودی عادت کردم))
Mohammadkiller
09-11-2010, 12:03
عزیز با همین دکمه ها باید حال کنید . فکر نکنم راهی باشه
من و خیلی هایه دیگه با همین دکمه ها تا ته این بازی رفتیم.
موفق باشید
saman_s755
09-11-2010, 12:18
سلام
بچه ها کسي يه کرک سالم از اين بازي داره؟؟؟
من قبل از اين که بهش اسب بده از بازي مياتم بيرون
هر کي داشت لطف کنه بذاره
Dark Soul
09-11-2010, 16:39
جای این دکمه های کیبورد روچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
((البته بعد از طی کردن چندین مرحله تا حدودی عادت کردم))
عزیز با همین دکمه ها باید حال کنید . فکر نکنم راهی باشه
من و خیلی هایه دیگه با همین دکمه ها تا ته این بازی رفتیم.
موفق باشید
من که جای کلیدها رو به دلخواه خودم عوض کردم!!!!!!
الان پاکش کردم و نمی تونم بگم دقیقا کجاست اما توی اپشن چرخی بزن پیداش می کنی.
babak2002
09-11-2010, 20:47
بعد از پیغام Click To Start توی منوی اصلی بازی برید به قسمت Option
Key Mapping برای تغییر عملکرد دکمه های کیبورد و موس
Advanced Options هم برای تغییر رزولوشن
همه ی بازی ها تنظیمات برای تعیین میزان جزییات و گرافیکشون دارن و واقعاً این موضوع خنده داره که یه بازی این تنظیمات رو نداشته باشه !!! :46:
یه توصیه برای کسایی دارم که هنوز به کرم دوم نرسیدن وشمشیر شون(شمشیر خود ((وار)) ) لول اپ اساسی نشده:
قبل از اینکه بزنید حفاظ سر کرم رو بشکنید وقتی تو محوطه دور میزنه سوار اسب بشید و بدن کرم رو با شمشیر بزنید
amirpers
09-11-2010, 23:47
دوستان
نت بعد 5 سال هنوز نحوه سرچ کرن تو انجمن رو یاد نگرفتم.هر چی می زنم غول یا قفس یا ... چیزی پیدا نمی کنه و میگه تعداد حروف کمه.
دوستان اون غولی که تو دستش یه قفسه رو چه جوری باید کشت ؟ من سه تا جایی که زرد رنگه تو بدنش رو میزنم و میفته بعد یه حیوون از تو قفسی که به بدنش وصله آویزون میشه و دیگه نمی دونم چکار کنم.
دوستان
نت بعد 5 سال هنوز نحوه سرچ کرن تو انجمن رو یاد نگرفتم.هر چی می زنم غول یا قفس یا ... چیزی پیدا نمی کنه و میگه تعداد حروف کمه.
دوستان اون غولی که تو دستش یه قفسه رو چه جوری باید کشت ؟ من سه تا جایی که زرد رنگه تو بدنش رو میزنم و میفته بعد یه حیوون از تو قفسی که به بدنش وصله آویزون میشه و دیگه نمی دونم چکار کنم.
عزیز باید عکس بگذاری :46:
دوستان
با اون تیغت(شوریکن)فقط به زرداش بزن.همین.بعد میمیره
amirpers
10-11-2010, 08:00
با اون تیغت(شوریکن)فقط به زرداش بزن.همین.بعد میمیره
خب من ميزنم. ميفته. اون زردا قرمز ميشه و دوباره بلند ميشه و حمله مي كنه و دوباره زرد مبشه.
Dark Soul
10-11-2010, 13:10
خب من ميزنم. ميفته. اون زردا قرمز ميشه و دوباره بلند ميشه و حمله مي كنه و دوباره زرد مبشه.
وقتی که افتاد زمین میری نزدیکش اون موجوده روی بدنش را با شمشیرت میزنی چند بار این کارو تکرار کنی می میره
footballist
10-11-2010, 13:32
من یه جا گیر کردم.وقتی که دومین محافظ همونی که یه پتک گنده داره بهم میگه برو گریویر رو بکش من به یه جایی میرسم(بعد از مبارزه اول با گریویر)که سه تا ریل قطار متحرک هست که متحرکن و یه جسمی بزرگی هم هست که میتونی بکشیش و فقط روی اولین ریل متحرک میتونم ببرمش.راه ورود هم در بالا قرار داره که باید با مشت الکتریکی بشکنمش.(این قسمت بعد از گرفتن مشت الکتریکی و باز کردن اون در ابی قفل شده هست).دوستان لطفا کمک کنید.اصلا نمیفهمم.انگار همش یه جای کار میلنگه.با تشکر
من یه جا گیر کردم.وقتی که دومین محافظ همونی که یه پتک گنده داره بهم میگه برو گریویر رو بکش من به یه جایی میرسم(بعد از مبارزه اول با گریویر)که سه تا ریل قطار متحرک هست که متحرکن و یه جسمی بزرگی هم هست که میتونی بکشیش و فقط روی اولین ریل متحرک میتونم ببرمش.راه ورود هم در بالا قرار داره که باید با مشت الکتریکی بشکنمش.(این قسمت بعد از گرفتن مشت الکتریکی و باز کردن اون در ابی قفل شده هست).دوستان لطفا کمک کنید.اصلا نمیفهمم.انگار همش یه جای کار میلنگه.با تشکر
خب داداش اونجا باید این کارو کنی:
اون جسم متحرک بزرگ. ببر رو ریل اولی و ببرش بالا،بعد برو رو ریل دومی و ارتفاعشو نسبت به ریل اولی کمتر کن و به همین ترتیب برای سومی.
حالا برو رو ریل اولی و اون جسم سنگینو حرکت بده طوریکه روبروی ریل دومی که ارتفاعش کمتره قرار بگیره.
بعدش زمانیکه دستت رو جسمه هست با مشت الکتریکیت به جسمه ضربه بزن(مشتتو زیاد نگه دار تا خودش بهش ضربه بزنه)
خب دیگه حله با اون قدرتت جسمه میره رو ریل دومی .همین کار رو هم برای ریل سومی انجام بده
گرفتی؟؟؟
بالاخره مار یا به عبارتی کرم دومی رو هم کشیدم :8:
این هم خوناش :20:
aramesh_61
13-11-2010, 22:23
آقا من یه جا گیر کردم! تقریباً آخرای بازیه، دو تا عکس هم گذاشتم ببینید، الان بهم میگه که برو آخرین اشعه رو بیار که آزاد بشم، ولی من نمیدونم از کجا باید برم، چه باید بکنم؟
LARAMAHDICRAFT
13-11-2010, 22:36
اون غولی که شبیه آدم آهنی تو مرحله آخر رو چجوری باید بکشم؟:41:
اون غولی که شبیه آدم آهنی تو مرحله آخر رو چجوری باید بکشم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
والا تو این بازی همه غولها شبیه آدم آهنی بودن!!!شما اگر عکس بزاری راحتتر میشه کمک کرد...
ولی در هر صورت...اگر منظورتون همون غولی هست که اوایل بازی هم باهاش مبارزه می کنین..باید اصول جاخالی دادن رو اول از همه رعایت کنید بعد اینکه روی زمین 2 قسمت هست که میشه دریچه جابجایی ایجاد کرد...فکر کنم متوجه شدی داستان کشتنش چجوریه!(به قسمت روی بازوی همون غول هم خوب توجه کن که یکی از همین دریچه ها هست)
باز هم اگر تصویری از محیط بازی بزاری راحتتر کارت راه میوفته
hamidrezaj
13-11-2010, 23:11
سلام دوستان
تو این بازی تنظیم برای موس و کیبورد وجود نداره؟ چون وقتی بازی شروع میشه اصلا تکون نمیخوره و دوربین , هوا رو نشون میده.
چون من جوی استیک معمولی دارم و واسه xbox360 رو ندارم . الان قیمت دسته xbox360 چنده و یه چند مدلی هم شبیهش هست
اگه اسم و قیمتهاشون رو هم میدونید بگید ممنون میشم.
aramesh_61
14-11-2010, 00:34
سلام دوستان
تو این بازی تنظیم برای موس و کیبورد وجود نداره؟ چون وقتی بازی شروع میشه اصلا تکون نمیخوره و دوربین , هوا رو نشون میده.
اگه میخوای با کیبورد بازی کنی حتما باید جوی استیک رو از کامپیوتر جدا کنی
hamidrezaj
14-11-2010, 03:24
اگه میخوای با کیبورد بازی کنی حتما باید جوی استیک رو از کامپیوتر جدا کنی
آقا دستت درد نکنه هم مشکل دوربین حل شد هم کیبورد و موس درست شد.
البته با جوی استیک اصلا امتحان نکردم شاید با اون بهتر باشه و یه آپدیت شماره 1 هم از سایت ---------- دانلود کردم.
aramesh_61
14-11-2010, 21:09
آقا من یه جا گیر کردم! تقریباً آخرای بازیه، دو تا عکس هم گذاشتم ببینید، الان بهم میگه که برو آخرین اشعه رو بیار که آزاد بشم، ولی من نمیدونم از کجا باید برم، چه باید بکنم؟
دوستان کسی میتونه کمک کنه به من؟
دوستان کسی میتونه کمک کنه به من؟
بیا دوست من اینم راهنمای مراحل همراه با عکس:
LARAMAHDICRAFT
15-11-2010, 14:11
والا تو این بازی همه غولها شبیه آدم آهنی بودن!!!شما اگر عکس بزاری راحتتر میشه کمک کرد...
ولی در هر صورت...اگر منظورتون همون غولی هست که اوایل بازی هم باهاش مبارزه می کنین..باید اصول جاخالی دادن رو اول از همه رعایت کنید بعد اینکه روی زمین 2 قسمت هست که میشه دریچه جابجایی ایجاد کرد...فکر کنم متوجه شدی داستان کشتنش چجوریه!(به قسمت روی بازوی همون غول هم خوب توجه کن که یکی از همین دریچه ها هست)
باز هم اگر تصویری از محیط بازی بزاری راحتتر کارت راه میوفته
روی بازوش که من چیزی نمی بینم.:13:
باید بری رو سرش E بزنی وقتی نشست با شمشیر رو سرش می زنی تا سقط بشه
روی بازوش که من چیزی نمی بینم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
ای باو...شما که هنو وسط راهی... من فکر کردم یکی دیگه رو میگی!! : دی
اینو باید خیلی فنی از پا در بیاری...الان شما قبلیا رو یادت نیست چجوری کشتی ؟!
الان تو این محیط 2 تا از اون قرار گیری دریچه ها هست...سعی کن نزدیک یکی از این دریچه ها گیرش بندازی بعد مثل قبلیا نابودش کن...(با استفاده از انرزی جابجایی که تو پنجره ها میتونی ایجاد کنی فقط چند ثانیه نگه دار پرتابت بلندتر میشه)
behrad66
15-11-2010, 16:53
این دومین نگهبان انرژیه که میبینی. پس اولی رو کشتی و روش کار رو میدونی.
روی دو تا از پنجره ها سیاه چاله ایجاد میکنی. فقط روی یکیش باید دکمه ماوس رو نگه داری تا ارتفاع پرشت موقع خروج ازش بیشتر بشه.
بعد نزدیک اونی که دکمه ماوس رو نگه داشتی وای میستی و دقیقا وقتی این غوله خواست با گرزش به زمین بکوبه جاخالی میدی.
تو این حالت طول میکشه تا بتونه گرزش رو از تو زمین در بیاره و تو فرصت داری از اون یکی سیاه چاله بیای تو این یکی و وقتی شوت شدی تو هوا میپری رو سرش و دکمه E رو میزنی.
وقتی این کارو کردی از پا میفته... حالا باید با شمشیر انقدر بزنیش تا داغون بشه. فقط دقت کن با این کار قاطی میکنه میزنه همه چی رو درب و داغون میکنه. سریع ازش فاصله بگیر.
دو سه بار که این کار رو بکنی مرخص میشه.
حالا میایم سر اصل مطلب.....
این یکی با قبلیه فرقش اینه که اون پنجره ها که رو زمین هستن روشون بسته ـس. باید نزدیکشون وایستی تا غوله با گرز بزنه روشون. (جاخالی فراموش نشه)... وقتی دو تا از این پنجره ها رو شکست دیگه بقیه کار مثل قبلیه. :46:
Torch Bearer
16-11-2010, 14:51
بچه ها من اخر بازیم.بعد از این که دسترویر رو از حالت اژدها دراوردم و تبدیل به خود واقعیش شد مدام در برابر ضرباتم دفاع میکنه و بازی تبدیل به QTE میشه که باید تند تند دکمه ضربه X رو فشار بدم.اما هر چقدر هم که دکمه رو سریع فشار بدم بازم اون ضربمو دفع میکنه و منو میزنه!باید چی کار کنم؟
پ.ن:کسی Enhancement مال شخصیت Fury رو گرفته؟تو راهنمای سایت ign ندیدمش!
Zaghan_13
16-11-2010, 20:14
من الان نصبیدم اینو.اما خطای d3dx9_42.dllمیده.فکر کنم مال DirectX باشه.کمکم کنید.:19::41:
بچه ها من اخر بازیم.بعد از این که دسترویر رو از حالت اژدها دراوردم و تبدیل به خود واقعیش شد مدام در برابر ضرباتم دفاع میکنه و بازی تبدیل به QTE میشه که باید تند تند دکمه ضربه X رو فشار بدم.اما هر چقدر هم که دکمه رو سریع فشار بدم بازم اون ضربمو دفع میکنه و منو میزنه!باید چی کار کنم؟
پ.ن:کسی Enhancement مال شخصیت Fury رو گرفته؟تو راهنمای سایت ign ندیدمش!
دگمه رو تند تند نباید بزنی نه بلکه سوپر تند تند باید بزنی من خودم هم که به این مرحله رسیدم با کلیک کردن معمولی روی موس به نتیجه نرسیدم مجبورم شدم با دست چپم موس رو نگه دارم بعد با انگشت وسط انقدر سریع کیلیک کنم تا پسره ضربه اون رو بتونه به خوش برگردونه
ATA FARZADI
16-11-2010, 20:32
حالا اینقدر هم که شما سریع میگین نیست!!!!!!
همون حالت سریع داشته باشه ((5-6 بار در یک ثانیه)) خوبه
Zaghan_13
16-11-2010, 20:43
من الان نصبیدم اینو.اما خطای d3dx9_42.dllمیده.فکر کنم مال DirectX باشه.کمکم کنید.:19::41:
لطفا یکی بگه چیکار کنم یا DirecX بازی رو واسم بزاره.
ممنون
aramesh_61
16-11-2010, 22:44
آقا من یه جا بدجور گیر کردم، سومین اشعه نور رو واسه عزرائیل از کجا بیارم؟ هر چی میگردم نمیدونم کجاست؟ اصلاً نمیدونم کجا باید برم :41:
تا اونجایی که یادم میاد.....
باید بری به اون منطقه شنی جایی که اون کرم بزرگ میاد بالای یک کوه هستش..
شما یه عکس از نقشه بازیت بده بگم کجا باید بری..
aramesh_61
17-11-2010, 01:18
تا اونجایی که یادم میاد.....
باید بری به اون منطقه شنی جایی که اون کرم بزرگ میاد بالای یک کوه هستش..
شما یه عکس از نقشه بازیت بده بگم کجا باید بری..
ممنون، بفرما دوست عزیز:
Zaghan_13
17-11-2010, 11:21
مشکل نصبم حل شد حالا دوربین بازی از پایین (مثل عکس دوم دوستمون aramesh_61)نشون میده.چیکارکنم درست شه؟
aramesh_61
17-11-2010, 12:51
مشکل نصبم حل شد حالا دوربین بازی از پایین (مثل عکس دوم دوستمون aramesh_61)نشون میده.چیکارکنم درست شه؟
اگه جوی استیک به کامپیوتر وصله ازش جدا کن
منم مثل aramesh_61 اخر این بازی گیر کردم فک کنم باید برم اونور در ولی چطوری خدا داند
البته یه راه دوم از اون ور داره ولی نمیشه همین تیغ های که تند میره و میاد !!!!!
راستی چرا تا حالا این فیلم های بازی برای من نیومده !!!
راستی چرا تا حالا این فیلم های بازی برای من نیومده !!!
ببین دوست عزیز این بازی چند مدل دمو داره:یک مودلش که فقط یکبار دیدن همه..همون آغاز بازی هست که خیلی شبیه به فیلمهای انیمیشنی هست.مدل دیگه دموها که خیلی تو بازی میبینی(معمولآ بعد از هر مرحله که به اتمام میرسه شاهدش هستین)
در کل اگر شما هیچ کدام از این دموها رو ندیدی بازی ناقص گرفتی!
خب ارامش 61 عزیز اونجا باید با استفاده از اون قدرت پروتابل مانندت خودتو به اون بالا برسونی
یکی از پیچیده ترین مراحله و بسیار جذاب سومین مورد رو می تونی پیدا کنی..
دقت کن حفره هارو می تونی دنبال کن و خودت رو به بالا برسون....
یکی از پیچیده ترین مراحله و بسیار جذاب سومین مورد رو می تونی پیدا کنی..
دقت کن حفره هارو می تونی دنبال کن و خودت رو به بالا برسون....
اتقاقا بالای بالا هم رفتم یه در بزرگ که قفل باید کلیدش رو پیدا کنیم
ولی نیست :13:
ولی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که یادم میاد اصلا نباید به اون در بریم توسط همون حفره ها به یه مکان دیگه میریم که برگشتش از اون درمیشه.
behrad66
18-11-2010, 22:30
ولی نیست :13:
سومین مرحله عزراییل خیلی قشنگه. فقط یه نکته... از همون بالای بالا وقتی به پایین نگاه کنی میبینی یه پنجره روی زمینه که میتونی سیاه چاله روش بزنی. اگه موقعی که اون دیوارا میچرخن دقت کنی میبینی با ارتفاع زیادی نسبت به همون پنجره روی زمین یه لبه است که میشه رفت روش...
اگه اون پنجره رو سیاه چاله کنی (باید ماوس رو نگه داری تا ارتفاع پرشت بیشتر بشه) بعد از یه پنجره دیگه بپری توش میری روی اون لبه.
فعلا به اون در قفل هیچ کاری نداریم...... :46:
اتفاقا بایست بری پشت اون در بسته ولی از همون طرف تیغ ها
و بالاخره رفتمش :8:
mohammadaliarmin
19-11-2010, 13:01
آخیییش
تموم شد
خیییییییللللللیییییییی طولانی بود ولی به شدت باهاش حال کردم
سلام یک سوال داشتم.
این غول اولش که از توی مواد مذاب در میاد و ماشین پرت میکنه رو چه طوری باید زد.
ماشین هارو که بر میداریم چه جوری پرتابشون کنیم؟
mohammadaliarmin
19-11-2010, 15:00
سلام یک سوال داشتم.
با دکمه وسطی موس:31:
سلام یک سوال داشتم.
با Q هدف می گیری و بعد با دکمه وسط موس پرتاب می کنی !
hamidrezaj
19-11-2010, 22:58
سلام دوستان
من تو قسمتی که یه عنکبوت بزرگ میاد و باید اون ریل رو هل بدی تا بهش بخوره گیر کرده بودم یعنی
وقتی بهش میخورد هیچی نمیشد و من رو عقب میزد و هی تکرار میکردم ولی فایده نداشت , گفتم شاید یه باگ هست
و رفتم از نت , سیو دانلود کردم که یا خرابن یا اون قسمت مبارزه رو نداره.
میخواستم از دوستان لطف کنند اون قسمت یا یه کم قبلش رو برام سیوش رو بذارن
منتظرم ممنون
HADI ONLY
20-11-2010, 15:40
سلام دوستان
من تو قسمتی که یه عنکبوت بزرگ میاد و باید اون ریل رو هل بدی تا بهش بخوره گیر کرده بودم یعنی
وقتی بهش میخورد هیچی نمیشد و من رو عقب میزد و هی تکرار میکردم ولی فایده نداشت , گفتم شاید یه باگ هست
و رفتم از نت , سیو دانلود کردم که یا خرابن یا اون قسمت مبارزه رو نداره.
میخواستم از دوستان لطف کنند اون قسمت یا یه کم قبلش رو برام سیوش رو بذارن
منتظرم ممنون
2 بار که ریل رو بهش زدی باید بری نزدیک همون کریستال جای شکمش و با اون سلاح دستت که کریستال ها رو می شکست اون رو بشکنی سپس بعدش می تونی به شکمش ضربه بزنی .
موفق باشید
hamidrezaj
20-11-2010, 17:50
ممنون از راهنمایی
لطفا سیو اون قسمت رو هم بذارید چون سیوهام پاک شدن
dverbame
20-11-2010, 19:46
سلام دوستان -من توی یکی از این محیطایی که میری باید یه مشت ادم بکشی تا این چشم بزرگه برات بیاد بزنی بترکونیش گیر کردم
اولش توضیحاتش این شکل زیره - من بلاک میکنم و بعدش میخوام بزنم
اما هر جوری طرف رو میزنم نمیمیره - میشه یکی بگه چه جوری باید این کله پوکا رو بزنم که جز4 نفر دشمنم حساب کنه که کشتم ؟
اینم عکس :
سلام دوستان -من توی یکی از این محیطایی که میری باید یه مشت ادم بکشی تا این چشم بزرگه برات بیاد بزنی بترکونیش گیر کردم
اولش توضیحاتش این شکل زیره - من بلاک میکنم و بعدش میخوام بزنم
اما هر جوری طرف رو میزنم نمیمیره - میشه یکی بگه چه جوری باید این کله پوکا رو بزنم که جز4 نفر دشمنم حساب کنه که کشتم ؟
اینم عکس :
تو اصلا نباید بهشون ضربه بزنی
زمانیکه طرف خواست بهت ضربه بزنه،سریع دفاع کن و دفاعو نگه دار.یعنی موقعی که شمشیر دشمنه با بدنت 1 سانت فاصله داشت دفاعو یا Alt و نگه دار و خودش بقیه ی کارارو انجام میده:20:
hamidrezaj
20-11-2010, 21:39
دوستان به من هم کمک کنید
HADI ONLY
20-11-2010, 22:03
ممنون از راهنمایی
لطفا سیو اون قسمت رو هم بذارید چون سیوهام پاک شدن
سلام عزیز . من کرم دومی هستم . یکم از شما جلوتر هستم . بگو فقط محل سیو ها کجاهست تا برات آپلود کنم مال خودمو .
موفق باشید .
hamidrezaj
20-11-2010, 23:01
ممنون مال من xp هست
C:\Documents and Settings\HamidReza\My Documents\My Games\Darksiders
بازی خوبی بود دو روز کشید تا تمومش کنم خیلی طولانی بود با این که 14 ساعت گیم پلی داشت ولی به خاطر تنوع زیاد محیط ها و طراحی عالیشون یه ذره هم کسل کننده نبود راستی سیو های بازی رو هم براتون آپلود میکنم:
Mohammadkiller
21-11-2010, 12:20
سلام بروبچ
من که این بازی رو تموم کردم ولی یکی از دوستام داره بازی میکنه و این جا گیر کرده.
این سیو
کسی میتونه ردش کنه . برام آپلود کنه؟
مرسی
هر کمکی هم خواستید من هستم.
dverbame
21-11-2010, 19:23
سلام -دوستان من اونجایی که یک واگن قطار پایین هست موندم - کسی میدونه باید چی کار کنم یا عکسس بزارم ؟ :41::13:
واگن قطاررو هلش بده بياد وسط اون دايره :اون چراغ قرمزا سبز ميشه: بعد دستگيررو بچرخونش بره رو اون يكي دايره بعد هلش بده جلو بعد برو رو واگنه از اون لجنا كه رو ديواراست برو بالا
hamidrezaj
21-11-2010, 20:26
بازی خوبی بود دو روز کشید تا تمومش کنم خیلی طولانی بود با این که 14 ساعت گیم پلی داشت ولی به خاطر تنوع زیاد محیط ها و طراحی عالیشون یه ذره هم کسل کننده نبود راستی سیو های بازی رو هم براتون آپلود میکنم:
ممنون ولی فایل ها رو نمیشه دانلود کرد فایل ها لود نمیشن لطفا تو یه سرور دیگه آپ کن.
HADI ONLY
21-11-2010, 20:29
ممنون مال من xp هست
C:\Documents and Settings\HamidReza\My Documents\My Games\Darksiders
آین هم سیو من : مار دومی رو هم شکست دادم . تقریبا آخرای بازی هست .
hamidrezaj
21-11-2010, 21:53
ممنون پس این سیو برای اطراف اون عنکبوته نیست؟
HADI ONLY
21-11-2010, 23:28
یک عنکبوت مادر هنست که در این سیو بهش می خوری . من الان شکستش دادم . خیلی راحت است و
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
اون رو شکست داده بودم . چند تا غول دیگر رو هم شکست دادم . تقریبا آخر بازی هست .
babak_eivazi
22-11-2010, 22:08
ممنون ولی فایل ها رو نمیشه دانلود کرد فایل ها لود نمیشن لطفا تو یه سرور دیگه آپ کن.
دوباره براتون آپلود کردم امتحان هم کردم که لینک کار کنه:
l
dverbame
23-11-2010, 10:23
بچه ها یکی برام سیو اون قسمتی که اونه قوله بهم تفنگ میده رو میشه بزاره ؟
من بازی رو تا اونجا میرم - همون black hammer میاد بهم یه تفنگ میده - اما وقتی میخوام از خونش بیام بیرون یکدفعه بازی ریست میشه و بر میگرده به اولین دیدارم با black hammer و روز از نو روزی از نو
چند بار تست کردمش - بازم همون مشکل رو دارم
سیو بازی رو بعد از گرفتن اسلحه و بیرون اومده از خونه یارو میخوام
ممنون میشم :41:
کسی راهی داره واسه بالابردن گرافیک مثل AntiAliasing یا Anisotropic filtering و ... ؟ توی بازی که فقط یه رزولیشن داشت .
گرافیک بازی هم که همینجوریش پایینه نسبتا .سایه هاش مثلا شطرنجیه .
کسی راهی داره واسه بالابردن گرافیک مثل Anti Aliasing یا Anisotropic filtering و ... ؟ توی بازی که فقط یه رزولیشن داشت .
گرافیک بازی هم که همینجوریش پایینه نسبتا .سایه هاش مثلا شطرنجیه .
برای بازیهایی نظیر این یکی که تنظیمات خاصی برای Anisotropic و Anti Aliasing نداره میشه از طریق کنترلهای خود کارت گرافیک نظیر ati catalyst یا nvidia control panel این کار رو انجام داد.
برای بازیهایی نظیر این یکی که تنظیمات خاصی برای Anisotropic و Anti Aliasing نداره میشه از طریق کنترلهای خود کارت گرافیک نظیر ati catalyst یا nvidia control panel این کار رو انجام داد.
نه منظورم یه چیزی مثل پچ گرافیکیه . چون این بازی اصلا AA رو ساپورت نمیکنه که بخوای از طریق کارت گرافیک بزاریش روی AA یا AF
وقتی بزاریش روی AA گرافیکش قاطی میکنه . فکر کنم THQ از لحاظ موتور گرافیکی ضعیفه .
farshid_titan
24-11-2010, 00:32
سلام بروبچ
من که این بازی رو تموم کردم ولی یکی از دوستام داره بازی میکنه و این جا گیر کرده.
این سیو
کسی میتونه ردش کنه . برام آپلود کنه؟
مرسی
هر کمکی هم خواستید من هستم.
dverbame
24-11-2010, 01:00
بچه ها یکی برام سیو اون قسمتی که اونه قوله بهم تفنگ میده رو میشه بزاره ؟
من بازی رو تا اونجا میرم - همون black hammer میاد بهم یه تفنگ میده - اما وقتی میخوام از خونش بیام بیرون یکدفعه بازی ریست میشه و بر میگرده به اولین دیدارم با black hammer و روز از نو روزی از نو
چند بار تست کردمش - بازم همون مشکل رو دارم
سیو بازی رو بعد از گرفتن اسلحه و بیرون اومده از خونه یارو میخوام
ممنون میشم :41:
کسی نیست کمکم کنه ؟
منم تمومش کردم . خیلی خوب بود /// :10:
farshid_titan
24-11-2010, 11:47
کسی نیست کمکم کنه ؟
خوب سیوتو اپ کن تا برم جلو بعد بدم بت:11::13:
dverbame
25-11-2010, 13:01
خوب سیوتو اپ کن تا برم جلو بعد بدم بت:11::13:
خدمت شما
بی زحمت بعد از خونه همین غوله برام سیو کنید
مرسی:10:
نمیدونستم که تو اینجا باز ایران بلاگ هم غیر مجازه
به جای -اون جای خالی ایران بلاگ بزنین
بالاخره ما هم تمومش کردیم
عجب بازی بود
چقدر هم طولانی بود
حال یه شیرمرد داستان بازی رو تعریف کنه اخه انگلیسیم ضعیف بود مخوصا از اون قسمتی که میری به وسیله نقاب اون 7 تکیه رو پیدا می کنی برای ازراییل !!!
بالاخره ما هم تمومش کردیم
عجب بازی بود
چقدر هم طولانی بود
حال یه شیرمرد داستان بازی رو تعریف کنه اخه انگلیسیم ضعیف بود مخوصا از اون قسمتی که میری به وسیله نقاب اون 7 تکیه رو پیدا می کنی برای ازراییل !!!
دوستمون زحمت کشیده وداستان کامل بازی رو اینجا گذاشته:
خدمت شما
بی زحمت بعد از خونه همین غوله برام سیو کنید
مرسی:10:
نمیدونستم که تو اینجا باز ایران بلاگ هم غیر مجازه
به جای -اون جای خالی ایران بلاگ بزنین
این ادرس اپلودت کلا مشکل داره پیدا نمی کنه
یه بار دیگه اپ کن !
dverbame
26-11-2010, 11:48
این ادرس اپلودت کلا مشکل داره پیدا نمی کنه
یه بار دیگه اپ کن !
مرسی
rima_11788
26-11-2010, 11:53
سلام. میخواستم بدونم اون غولش که پرندست. چطور باید کشتش. تا اونجا که میوفته زمین پیش میرم ولی دیگه نمیتونم بهش ضربه بزنم. لطفا کمک کنید
مرسی
بیا دوست عزیز
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
سلام. میخواستم بدونم اون غولش که پرندست. چطور باید کشتش. تا اونجا که میوفته زمین پیش میرم ولی دیگه نمیتونم بهش ضربه بزنم. لطفا کمک کنید
عکس بگذارید ...
dverbame
26-11-2010, 13:06
بیا دوست عزیز
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
عکس بگذارید ...
اقا شرمنده - شما که اومدی یکم رفتی - یک 10 دقیقه از اینجار رو جلو ببر بعد سیو بزار
من اجرا کردم بازم همون شد
ببین از anfileld بره بیرون کلا
گند بزننن بهش
شرمنده
mojtaba007
26-11-2010, 17:27
از دوستان کسی میتونه داستان کامل این بازی رو برامون بگه؟
D o l f i n
26-11-2010, 20:33
وقت بخیر
همون اول بازی که به یه غول می خوریم که تو مواد مذابه و ماشینا رو بطرفمون پرت میکنه اونو چجوری باید بکشیم؟
وقت بخیر
همون اول بازی که به یه غول می خوریم که تو مواد مذابه و ماشینا رو بطرفمون پرت میکنه اونو چجوری باید بکشیم؟
شما هم باید بهش ماشین پرتاب کنید وقتی سر مبارک رو اورد پایین با شمشیر تکه تکه اش می کنی
با E بر می داری بعد Q هدف بعد دکمه وسط موس :46:
dverbame
26-11-2010, 23:32
اقا شرمنده - شما که اومدی یکم رفتی - یک 10 دقیقه از اینجار رو جلو ببر بعد سیو بزار
من اجرا کردم بازم همون شد
ببین از anfileld بره بیرون کلا
گند بزننن بهش
شرمنده
بچه ها میشه یکی کمکم کنه و برام ردش کنه ؟ :41:
بچه ها میشه یکی کمکم کنه و برام ردش کنه ؟ :41:
من فکر کنم مشکل از گرافیکتون باشه یا اینکه رفتی تنظیمات بازی رو دستکاری کردی همه رو به حالت اول برگردون شاید درسته بشه !!!
dverbame
27-11-2010, 13:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن فکر کنم مشکل از گرافیکتون باشه یا اینکه رفتی تنظیمات بازی رو دستکاری کردی همه رو به حالت اول برگردون شاید درسته بشه !!!
الان درسته عزیز
خوب میشه بگی حالا باید کجا برم ؟
اخه من الان نگاه کردم هیچ جا - علامتی نداره واسه رفتن
میشه روی نقشه نشونم بدی کجا باید برم ؟
مرسی و شرمنده
الان درسته عزیز
خوب میشه بگی حالا باید کجا برم ؟
اخه من الان نگاه کردم هیچ جا - علامتی نداره واسه رفتن
میشه روی نقشه نشونم بدی کجا باید برم ؟
مرسی و شرمنده
شما اول همونجای که هستی باید بری اون طرف اب نقشه رو برداری و بعد بری طرف ریل قطار
واگن رو اول با اهرم و بعد با مشتت ببری اخر و از روش بری بالا ....
Advanced Ali-001
30-11-2010, 15:23
سلام.
دوستان من یه جای بازی گیر کردم یه جایی هست که به یه دوستش میرسه اززمین میاد بیرون اونجا اصلاًنمیدونم باید چیکارش کرد.....
ازاین چیزمیزای قدرتی میفروشه....
خواهشاًکمک کنید....اصلاًمیرسه اونجا نمیدونم چیکارباید بکنمش....
amirpers
30-11-2010, 16:29
من واقعا از اين بازي خوشم اومده و به كساني هم كه اين بازي رو نگرفتند پيشنهاد مي كنم كه اون رو بگيرند.
سلام.
دوستان من یه جای بازی گیر کردم یه جایی هست که به یه دوستش میرسه اززمین میاد بیرون اونجا اصلاًنمیدونم باید چیکارش کرد.....
اگه منظورت Vol grim هستش و برای بار اول میبینیش اون فروشنده توی بازیه که بعضی جاهای مخصوص خودش از توی زمین میاد بیرون و بهت چیز میز میفروشه . اگه دفعه اوله که میبینیش بایستی واسش Blue Soul جمع کنی . یعنی دشمن بکش یا صندوق ابی باز کن تا 500 تا بشه و بعدش بهش بده .
Spaniuly
30-11-2010, 17:26
سلام.
من فهمیدم کجا گیر کردی پشت سر اون وولگریم یه در هست باید بری جلوی در و شیپور بزنی اگه شیپور رو تجهیز نکردی برو به قسمت آیتم هات و تجهیزش کن با LT شیپور میزنه دو بار بزنی در باز میشه
D o l f i n
01-12-2010, 12:39
وقت بخیر قسمتی که یه غول هست قفسی دستشه میزنه زمین از توش (نمیدونم اسمشون چیه حالا میگیم دشمن) میرزینه بیرون چطوری باید کشتش امیدوارم فهمیده باشید کجا رو میگم
hello 021
01-12-2010, 12:57
وقت بخیر قسمتی که یه غول هست قفسی دستشه میزنه زمین از توش (نمیدونم اسمشون چیه حالا میگیم دشمن) میرزینه بیرون چطوری باید کشتش امیدوارم فهمیده باشید کجا رو میگم
دقیقا نمیدونم منظور شما کجاست ولی اگه اونجایی هستی که غوله دو تا قفس تو دستشه باید با اون بومرنگه اون سه فسمتی که ورم کرده رو باید با شیفت علامت گذاری کنی و چند بار اینکارو انجام بدی که بمیره و بعدش وقتی عصبانی شد ازش دور شو (اون سه قسمتمقلبشه که از یک سمت ورم کرده):20:
دقیقا نمیدونم منظور شما کجاست ولی اگه اونجایی هستی که غوله دو تا قفس تو دستشه باید با اون بومرنگه اون سه فسمتی که ورم کرده رو باید با شیفت علامت گذاری کنی و چند بار اینکارو انجام بدی که بمیره و بعدش وقتی عصبانی شد ازش دور شو (اون سه قسمتمقلبشه که از یک سمت ورم کرده)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
در ادامه راهنمایی دوستمون...شما وقتی دیدی افتاد رو زمین چند ثانیه باید سریع بری طرفش و با شمشیرت بهش ضربه بزنی..(2 یا 3 بار انجام این کار الزامی هست)
Advanced Ali-001
02-12-2010, 12:41
سلام.
عجب بازی هست سیستم من نکشید من یه5870*2دارم4گیگ حافظه یه قسمتش نکشید پرید بیرون:دئ
آقااون قسمتی که باید قلب عنکبوترو دربیریمو کلاًمن تعطیلم نمیدونم باید چیکارش کرد....
ازاول تاآخرش.....
اون قسمت هم اصلاًیادم نبود باید یارو روباشیپوربیدار کنم ممنون آرمین جان.:10:
smallfrank
02-12-2010, 13:13
باید با زدن دکمه ALT با اسب Dash رو انجام بدید...و در ادامه هم با اسلحه به مار شلیک کنید...
Advanced Ali-001
02-12-2010, 17:35
باید با زدن دکمه ALT با اسب Dash رو انجام بدید...و در ادامه هم با اسلحه به مار شلیک کنید...
اونو کشف کردم عنکبوترو دیگه عمراً10ساعتم میزنمش نمیدونم چطوریه ماررو هی میرفتم توکلش...:دئ
بعد فهمیدم بایدfروبزنی روش مراک بشه بعدسواراسب شی دکمهs.a روباهم بگیری هی توبچرخی ماره بادهن واز بچرخه هی باتفنگ بزنیش هیچی بابا پیچیده شد:دئ
ولی کلاf خیلی کاربرد خوبی داره..
ولی عنکبوترو اصلاًنفهمیدم میزنمش بیش ازحد ولی هیچی نمیشه انارنه انگار.....
smallfrank
02-12-2010, 17:55
یه عنکبوت گنده هست که صبر ایوب میخاد تا اونو بکشی...هی بزنش بالاخره میمیره...
اونو کشف کردم عنکبوترو دیگه عمراً10ساعتم میزنمش نمیدونم چطوریه ماررو هی میرفتم توکلش...:دئ
بعد فهمیدم بایدfروبزنی روش مراک بشه بعدسواراسب شی دکمهs.a روباهم بگیری هی توبچرخی ماره بادهن واز بچرخه هی باتفنگ بزنیش هیچی بابا پیچیده شد:دئ
ولی کلاf خیلی کاربرد خوبی داره..
ولی عنکبوترو اصلاًنفهمیدم میزنمش بیش ازحد ولی هیچی نمیشه انارنه انگار.....
عنکبوته رو باید اینطوری بزنی :
همیشه روت بهش باشه . وقتی واسه تقریبا 10 ثانیه یه جا وایستاده و غیب نمیشه برو سمتش و با شلاقت بگیرش تا کشیده بشی به طرف سرش و تا رسیدی به سرش بزنش .
وقتی یه کم زدی دور شو که باید تند تند جاخالی بدی . وقتی دوباره یه جا وایستاد دوباره همین کارا را بکن .
وقتی رفت روی سقف یه چراغهایی از توی سقف میاد بیرون . با شلاقت ازشون بگیر تا بری بالا . بعد به سمت عنکبوته شلاقت رو بزن تا کشیده بشی طرفش (البته شاید باید پرش بزنی طرفش)
بعدش دیگه فکر کنم تمومه . من تا شیوه کشتنش رو یاد گرفتم سریع کشته شد .
Advanced Ali-001
02-12-2010, 18:03
وقتی رفت روی سقف یه چراغهایی از توی سقف میاد بیرون .
ممنون که سریع جواب دادین مشکل این نیست مشکلم اینه که هرچی میزنمش بازم همین رواله اصلاًروسقف نمیره نکنه واسه اینکه دام هارد بازی میکنم.....
یعنی بکوب باید این کارو بکنم تابره بالای سقف؟
دمارازروزگارwar درمیاد که....:دئ
باشه ممنون خیلی خیلی ممنون که راهنمایی کردی به امیدخدا میرم....:10:
Spaniuly
02-12-2010, 19:18
بزرگترین ایراد بازی به نظرم نذاشتن Life Bar دشمنان هست. لااقل می تونست لایف بار Boss ها رو بذاره اینطوری آدم می فهمید که داره توی فایت درست عمل می کنه یا خیر
smallfrank
02-12-2010, 20:23
آره درسته..
ولی مثل Devil May Cry باید LifeBarش چندلایه باشه...
دقیقآ این اشتباه رو منم اول می کردم ولی نکته جالبش اینجاست که من همون کرم اولی رو همینجوری کشتم!!!: دی
با اسب شلیک می کردم بهش نه با تفنگ!!!: دی
ممنون که سریع جواب دادین مشکل این نیست مشکلم اینه که هرچی میزنمش بازم همین رواله اصلاًروسقف نمیره نکنه واسه اینکه دام هارد بازی میکنم.....
البته من روی Medium میرم ولی با این حال دفعه اول چون از شلاق استفاده نکردم یعنی به سرش ضربه نزدم هر چی میزدمش نه میرفت رو سقف و نه خونش کم میشد . دفعه دوم دوبار که زدم تو سرش رفت رو سقف و کشتمش
چرا میره فقط یه خورده علافی داره:31:...ضد حال ترین باس این بازی به نظر من همین بود!
عجب بازی هست سیستم من نکشید من یه5870*2دارم4گیگ حافظه یه قسمتش نکشید پرید بیرون:دئ
در مورد این سوال هم باید بگم این بازی بیشتر خوره_ی CPU هست تا گرافیک اکثر افت فریمهاش هم به خاطر همینه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.