ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Darksiders

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

BLACK ICE
02-10-2010, 09:31
با عرض سلام و خسته نباشید
من بازی رو نصب کردم با حجم 9.76 روی هارد و پوشه ویدیو هم 3.27 همه چیز به نظر درست میاد بازی هم اجرا میشه ولی بعد از آرم شرکت THQ و VIGIL صفحه سیاه میشه و هر چی صبر میکنی یا کلیدی میزنی نمیره.ضمنا درایور و کلیه ی برنامه های جانبی برای اجرای بازی با اخرین ورژن نصب کردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.:41:

peyman-tr
02-10-2010, 09:57
سلام
من نسخه 4 دي وي دي رو نصب كردم
اما همون لحظه كه بازي شروع ميشه
ارور ميده

mehdy.z
02-10-2010, 20:30
من بازی رو نصب کردم با حجم 9.76 روی هارد و پوشه ویدیو هم 3.27 همه چیز به نظر درست میاد بازی هم اجرا میشه ولی بعد از آرم شرکت THQ و VIGIL صفحه سیاه میشه و هر چی صبر میکنی یا کلیدی میزنی نمیره.ضمنا درایور و کلیه ی برنامه های جانبی برای اجرای بازی با اخرین ورژن نصب کردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.:41:

سلام
من نسخه 4 دي وي دي رو نصب كردم
اما همون لحظه كه بازي شروع ميشه
ارور ميده
خوب دوستانیکه مشکل احرای بازی رو دارن اول کارهای زیر رو انجام بدن!!
1-DX داخل DVD باز رو نصب کنند و اگه بازی دانلودیه از اینجا دانلود ونصب کنند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-حتما برنامه nvidai phsux و vcredist رو نصب کنند...
3-برای اطمینان برای جلوگیری از خطای احتمالی گزینه unimodem رو طبق پست زیر disable کنند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسر جمع اگه با این کارها مشکلشون راه نیفتاد حتما مشخصات کامل سیستمشون رو بگذارند(حتی المقدور توی تاپیک حل مشکلات بازیها)تا بهتر بشه نظر داد.چون اجرای این بازی خیلی نکته_ی خاصی وجود نداره و کمتر کسی با اجراش مشکل داشته!!

Killzone2
02-10-2010, 21:33
با سلام خدمت دوستان عزیز:

یک سری مشکلاتی که در این بازی هست رو که دوستان مشکل دارن رو میگم امیدوارم که مشکلاتون حل بشه.البته مهدی جان زحمت این کار رو کشیده ولی من یک خورده کاملتر میکنم.

1: نسخه بازی 3 دی وی دی باشد و حجم ذخیره بازی 9.76 GB باشد و همچنین حجم ویدئو ها 3.27 GB باید باشد.
توجه: به هیچ عنوان از نسخه های 2 دی وی دی استفاده نکنید چون مشکل دارند.

2 : بعد از نصب بازی دایرکت را نصب کنید که هم در داخل دی وی دی و هم در جایی که بازی نصب هست وجود دارد و همراه اون نرم افزار های موجود در دی وی دی در صورت نیاز نصب بکنید.

3 : بعد از ورود به بازی اگر همون اول تا بعد از تبلیغات انداخت بیرون دایرکت 9 را نصب کنید.

4 : اگر داخل بازی رفت و بعد از دمو اول بازی بیرون اومد از قسمت تنظیمات بازی Advanced Option کلیک کنید و رزولوشن رو متناسب با ال سی دی یا مانیتور خود تغییر بدید.

امیدوارم مشکلات مربوط به این بازی برای دوستان حل بشه.

TURBO_BOY2006
02-10-2010, 23:29
سلام

دوستان من نسخه 3 dvd رو نصبیدم ولی بازی رو که اجرا میکنم بعد از دو سه ثانیه که THQ و اینا مییره صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید با alt +f4 بیای بیرون!

میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟:11:

B.3.S.T
03-10-2010, 00:08
من بازی رو بدون نصب دایرکت اجرا کردم..جالبه !:31:
دوستان کسی این بازی رو تا آخرش رفته؟من تو مرحله the Ashlands گیر کردم(همونجایی که یکی از مانسترهای بازی رو باید نابود کرد و بچه هاش از زیر زمین در میان)!مرحله اولش همین مانستر بازی رو با استفاده از اسبش نابود کردم ولی این یکی عجیب هیچ کاریش نمیشه!!!

AlexMercer
03-10-2010, 00:14
من بازی رو بدون نصب دایرکت اجرا کردم..جالبه !:31:
دوستان کسی این بازی رو تا آخرش رفته؟من تو مرحله the Ashlands گیر کردم(همونجایی که یکی از مانسترهای بازی رو باید نابود کرد و بچه هاش از زیر زمین در میان)!مرحله اولش همین مانستر بازی رو با استفاده از اسبش نابود کردم ولی این یکی عجیب هیچ کاریش نمیشه!!! کنار صورتش با اسب بدو و با شمشیر بزن به نقاب دهنش. اون که باز شد مثل قبلی بکشش

B.3.S.T
03-10-2010, 00:32
کنار صورتش با اسب بدو و با شمشیر بزن به نقاب دهنش. اون که باز شد مثل قبلی بکشش

ممنون من بعد از شکستن نقابش رو میگم.ولی باور کن بدون نقابش هم کاریش نمیشه این....مگر نباید وقتی دهنش رو باز کرده و از رو به رو میاد اسبت رو رها کنی تا برخورد کنه بهش؟!والا من به همین طریق تا 2 ساعت رفتم ولی هیچ تغییری نمی کنه!کار دیگه ای هست که باید انجام داد من خبر ندارم؟

aha2012
03-10-2010, 00:52
ممنون من بعد از شکستن نقابش رو میگم.ولی باور کن بدون نقابش هم کاریش نمیشه این....مگر نباید وقتی دهنش رو باز کرده و از رو به رو میاد اسبت رو رها کنی تا برخورد کنه بهش؟!والا من به همین طریق تا 2 ساعت رفتم ولی هیچ تغییری نمی کنه!کار دیگه ای هست که باید انجام داد من خبر ندارم؟
وحید جان ببین این کمکت میکنه...............
راهنمای قدم به قدم بازیه:
دقیقا نمیدونم کدوم غولو میگی ولی اگه راهنمارو عقب جلو کنی صفحاتشو میبینیش
مرحله ی ashland هم هست.

AlexMercer
03-10-2010, 02:29

نگو!!!!!!!!! شما قبلیو که اینطوری نکشتی؟!!!!!!!!!!!!!:18:

دوست منمسیر حرکتشو تشخیص بده و بعد با اسب در مسیر حرکت اون حرکت کن یعنی جوری که تو جلو باشی و اون دنبالت بیاد.بعد دکمه q رو بزن و با تفنگ به اون زبون زردش شلیک کن. چند بار این کارو کنی میمیره!

rezadevilmaycry
03-10-2010, 03:47
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

سلام

دوستان من نسخه 3 dvd رو نصبیدم ولی بازی رو که اجرا میکنم بعد از دو سه ثانیه که THQ و اینا مییره صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید با alt +f4 بیای بیرون!

میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟:11:

سلام خدمت تمامی دوستان گلم مخصوصا داش مهدی عزیز و امید جان که این سوال برامن پرسیدن
خوب من یک راهی میگم اونایی که این مشکل دارن بتونن حلش کنن:31:
پوشه video که وجود داره رو تغییر نام بدین به هرچی دوست دارین و بازیتونو بکنین...ههههههه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برامن و دوستم نسخه 3 دی وی دی هستش و با حجم 9.76 اینکار کردیم مشکلمون حل شد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TURBO_BOY2006
03-10-2010, 12:04
سلام رضا

دوستانی که مشکل سیاه شدن صفحه رو تو آغاز بازی دارن فقط کافیه فایل ویدیویی AMD_Logo_movie.wmv رو از تو پوشه ویدیو پاک کنن.

The Rover
03-10-2010, 15:15
سلام دوستان
من بازی رو با نسخه 2 dvd عصر بازی تموم کردم تنها مشکلش نبود دموهای مهم و اصلی بود و بازی اشکالی در اجرا نداشت

godsmak
03-10-2010, 17:18
دوستان تنها نسخه 2DVD ، بازی که 100% کامل هست اینه نسخه است: Darksiders Wrath of War (THQ) (ENG) [Lossless Repack] by R.G. Catalyst
که به دلیل فشردگی بسیار بالا به حجم 6.5 گیگ رسیده ولی بعد از نصب دقیقا همه فایلهای بازی رو داره و حجمش هم درسته و هیچی ازش کم نشده!
توی توضیحات خود نسخه هم بیان شده، من خودم دان کردم و بدون مشکل دارم بازی میکنم.
فقط نصبش روسیه و زبان بازی انگلیسی!
حجم پوشه بازی : 9.61 و حجم دموها : 3.27

Steps-Rap
03-10-2010, 19:43
وا pc نیستش؟؟؟

aha2012
03-10-2010, 20:12
وا pc نیستش؟؟؟
چرا داداش تازه اومده:20:بگیر حالشو ببر

B.3.S.T
04-10-2010, 00:46
نگو!!!!!!!!! شما قبلیو که اینطوری نکشتی؟!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

هاااا...به خدا هویجوری کشتمش!:20:
زودی هم مرد طفلی...دومی رو هم همین کاری که شما گفتی رو انجام دادم حل شد...ممنون

mohsen_33
04-10-2010, 14:03
من تو بازی به یه جایی رسیدم که به یه کرم یا همون اژدها زنجیر بسته شده و بعد زنجیرش پاره میشه
حالا مشکل اینجاس من اون رو چجوری بکشم
هی left alt رو می گیرم ولی نمی میره خواهشن کمک کنید البته بجز اون 3 تا کرم دیگه هم میان

The Rover
04-10-2010, 19:08
من تو بازی به یه جایی رسیدم که به یه کرم یا همون اژدها زنجیر بسته شده و بعد زنجیرش پاره میشه
حالا مشکل اینجاس من اون رو چجوری بکشم
هی left alt رو می گیرم ولی نمی میره خواهشن کمک کنید البته بجز اون 3 تا کرم دیگه هم میان
دوستان لطف کردند روش کامل کرم کشی رو چند پست قبل گفتند

king_darkness
04-10-2010, 19:29
سلام
من اين باس بازي رو چجوري بگشم يه اتك ميده نصف hp ميره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mInI_ClockEr
04-10-2010, 22:43
اقایون اونجا که سوار پرنده میشه و او اژدها درگیر میشه بعد می افته پایین یه مقدار جلوتر از اون قسمت میرسه به یه جا که بهش او اسلحه رو میده که وقتی میندازیش برمیگرده پشت اما
من رسیدم به یه قسمتی از بازی که جلوم مواد مذاب هست و 2 تا چراغ ماننند رو دو طرف دیوار هست نمی دونم چیکار کنم کمک کنید
اولش که میرسم میگه باید با اون اسحه ناستفاده کنی ولی میدونم چیکار کنم میگه نشونه بگیر بعد با قلتک موس یکاری کن ولی هرچی میزنم به اون 2 تا چچراغ هیچی نمیشه

mehdy.z
04-10-2010, 22:51
اقایون اونجا که سوار پرنده میشه و او اژدها درگیر میشه بعد می افته پایین یه مقدار جلوتر از اون قسمت میرسه به یه جا که بهش او اسلحه رو میده که وقتی میندازیش برمیگرده پشت اما
من رسیدم به یه قسمتی از بازی که جلوم مواد مذاب هست و 2 تا چراغ ماننند رو دو طرف دیوار هست نمی دونم چیکار کنم کمک کنید
اولش که میرسم میگه باید با اون اسحه ناستفاده کنی ولی میدونم چیکار کنم میگه نشونه بگیر بعد با قلتک موس یکاری کن ولی هرچی میزنم به اون 2 تا چچراغ هیچی نمیشه
از شانست من دقیقا اونجا هستم:31:
هیچی شما باید ضمن فشار دادن Q کلید shift رو بزنی تا مسیر حرکت بومرنگ(اسمش رو نمیدونم)از روی مشعل مشخص کنی بعدش اون بمبها( لز قضا اسم اونها رو هم نمیدونم:31:)رو نشونه بگیر و X رو بزن:46:

godsmak
04-10-2010, 23:26
دوستان اینجارو باید چیکار کنم:
هرچی فسفر سوزوندم نشد که نشد!

B.3.S.T
04-10-2010, 23:53
دوستان اینجارو باید چیکار کنم:
هرچی فسفر سوزوندم نشد که نشد!

دوست عزیز شما باید ببینی کدام یک از سکوها با استفاده از وزنه بالاتر میره...بعدش که متوجه شدی دوباره وزنه را جاشو عوض کن تا سکویی که از همه بالاتر رفته کمی بیاد پایینتر.طوری که وقتی دوباره وزنه رو گذاشتی رو سکو 2باره و وقتی داشت میرفت بالا بپری لبه بالایی سکو رو بگیری که بتونی بری رو سقفش....همین_________________الان گرفتی چی شد؟!اگر گرفتی واسه خودم یه بار دیگه توضیح بده چون خودم نفهمیدم چی گفتم!:31:

aha2012
05-10-2010, 00:05
سلام
من اين باس بازي رو چجوري بگشم يه اتك ميده نصف hp ميره
خب هیولا شو بزن بترکونش دیگه:20:

godsmak
05-10-2010, 00:19
دوست عزیز شما باید ببینی کدام یک از سکوها با استفاده از وزنه بالاتر میره...بعدش که متوجه شدی دوباره وزنه را جاشو عوض کن تا سکویی که از همه بالاتر رفته کمی بیاد پایینتر.طوری که وقتی دوباره وزنه رو گذاشتی رو سکو 2باره و وقتی داشت میرفت بالا بپری لبه بالایی سکو رو بگیری که بتونی بری رو سقفش....همین_________________الان گرفتی چی شد؟!اگر گرفتی واسه خودم یه بار دیگه توضیح بده چون خودم نفهمیدم چی گفتم!:31:
خداییش نفهمیدم چی گفتی!
خیلی قاطی پاتی توضیح دادی! :31:

aha2012
05-10-2010, 00:42
خداییش نفهمیدم چی گفتی!
خیلی قاطی پاتی توضیح دادی! :31:
داداش برو تو این سایت همه چیزو گفته....قدم به قدم:

rezadevilmaycry
05-10-2010, 05:58
از شانست من دقیقا اونجا هستم:31:
هیچی شما باید ضمن فشار دادن Q کلید shift رو بزنی تا مسیر حرکت بومرنگ(اسمش رو نمیدونم)از روی مشعل مشخص کنی بعدش اون بمبها( لز قضا اسم اونها رو هم نمیدونم:31:)رو نشونه بگیر و X رو بزن:46:

سلام همگی دوستان...
منم یکم جلوتر هستم جایی که باید 3تا شمشیر پیداکنی و بزاری داخل دست مجسمه فرشته هااا یکیشونو که گرفتم اون قدرت پرتاب تیغ بهم داده و حالا میام یکجای که یک پل هستش و جلوش هم یک راهی هست که مواد مذاب جلوشو گرفته ما باید راهو بازکنیم و سمت راست ازین سنگ هایی هست که باید بمب روش بکاری و نشونه بگیری و بزنی بترکه حالا من هرچندتا بمب هرجاش میزارم نمیترکه...:41:
هرکس از دوستان میدونه ممنون میشم کمک کنه

The Rover
05-10-2010, 10:08
سلام همگی دوستان...
منم یکم جلوتر هستم جایی که باید 3تا شمشیر پیداکنی و بزاری داخل دست مجسمه فرشته هااا یکیشونو که گرفتم اون قدرت پرتاب تیغ بهم داده و حالا میام یکجای که یک پل هستش و جلوش هم یک راهی هست که مواد مذاب جلوشو گرفته ما باید راهو بازکنیم و سمت راست ازین سنگ هایی هست که باید بمب روش بکاری و نشونه بگیری و بزنی بترکه حالا من هرچندتا بمب هرجاش میزارم نمیترکه...:41:
هرکس از دوستان میدونه ممنون میشم کمک کنه

دوستان تصدیق بفرمایید که معما های بازی کاملا منطقی و حساب شده اند حداقل منکه وقتی بازی رو تموم کردم اگه جایی گیر میافتادم یه ذره جستجو و دقت در محیط بازی کافی بود که بشه راه حلو فهمید
شما باید چند تا بمب خاموش(حداقل 2-3 تا) ردیفی از بمب فعال به سمت سنگ قرمز رو دیوار بچسبونی و بعدش با crossblade اول مشعل و بعد بمب رو هدف بگیری تا به ترتیب بترکند و راه باز شه

rezadevilmaycry
05-10-2010, 13:40
دوستان تصدیق بفرمایید که معما های بازی کاملا منطقی و حساب شده اند حداقل منکه وقتی بازی رو تموم کردم اگه جایی گیر میافتادم یه ذره جستجو و دقت در محیط بازی کافی بود که بشه راه حلو فهمید
شما باید چند تا بمب خاموش(حداقل 2-3 تا) ردیفی از بمب فعال به سمت سنگ قرمز رو دیوار بچسبونی و بعدش با crossblade اول مشعل و بعد بمب رو هدف بگیری تا به ترتیب بترکند و راه باز شه

دقیقا خیلی قشنگ ساختن این قسمتو البته قبلا یاد داده بود یکم عقبتر بااستفاده از همینکار اون یکی سنگو منفجر کرده بودم ولی بی دقتی من بود ممنون عزیزم :11:
این از عوارض بازی نکردن به مدت طولانی هستش...:31:

king_darkness
05-10-2010, 15:39
خب هیولا شو بزن بترکونش دیگه:20:
زدمش
ولي خداييش خيلي سخت بود يه اتك ميداد نصف hp مي‌رفت
البته فك كنم مشكل از اين بود كه خوب آپديت‌ها رو انتخاب نكرده بودم

The Rover
05-10-2010, 16:34
دقیقا خیلی قشنگ ساختن این قسمتو البته قبلا یاد داده بود یکم عقبتر بااستفاده از همینکار اون یکی سنگو منفجر کرده بودم ولی بی دقتی من بود ممنون عزیزم :11:
این از عوارض بازی نکردن به مدت طولانی هستش...:31:
نه منظورم به شما نبود :46: میگم در کل معماهاش مثل خیلی بازیای دیگه آبکی نیست و جذابه مخصوصا معماهای بعدیش که با الهام از بازی Portal طراحی شده :20:

B.3.S.T
05-10-2010, 17:03
خب بلاخره بازی به سلامتی تمام شد
یک نقد کوتاه و کاملآ شخصی از بازی :
به جرات میشه این بازی رو جزء بازیهای پازل محور و کاملآ فکری حساب کرد چون بسیاری از مراحل آخر بازی شما فقط و فقط به فکر و هوش خود باید تکیه کنید نه تکنیک و قدرت زیاد...بازی از همون مرحله اول کاملآ حال و هوای بازیهای هم کلاس خودش مثل gow و بعضآ من خیلی حرکات آکروبات بازیش شبیه به pop شبیه بود که این شباهت در مراحل پایانی بیشتر به چشم میاد.نکات جالب و عالیه این بازی که از نظر گیم پلی واقعآ کامش کرده بود اعم از شنا کردن زیر آب,پرشهای خوب و بلند و البته در بعضی مواقع کافی به نظر نمیرسید(نظر شخصی) و همینطور گرفتن لبه های دیوار و شلیک و پرتاب انواع سلاح ها,امکان استفاده از اسب در قسمتهایی که اگر قرار بود پیاده همون مسیر رو طی کنید گیمر رو به کلی خسته و کلافه می کرد و با این حال این امتیازات بازی رو کاملآ از این نظر غنی و کامل ساخته بود.گرافیک بازی از منظر یک سوم شخص قابل قبول بود و میشه گفت بین ضعیف و عالی قرار داشت.گیم پلی خوب و روون بازی تکمیل کننده انتظارات گیمر از این سبک بازیهاست که به واقع من نقصی ندیدم(پرشهای کوتاه کمی دور از انتظار بود).داستان بازی به نوعی حماسی و جنگاوری همراه با خشونت زیاد رو نشون میداد و استفاده از این شخصیتها در بازی کاملآ برگ برنده ای برای پیشرفت بازی بوده.شما در بسیاری از مراحل بازی نیاز به دوئل کردن با مانسترها و دشمنان خودتون رو دارید(رو در رو)...نوع پوشش زره و لباس و همینطور چهره خشن horseman یا همون war که شما در تمام مدت بازی وظیفه کنترل کردنش رو داشتین از نظر من فوق العاده جذاب و همراه با تداعی کردن خشونت رو نشون میداد که یکی از مهمترین نکات یک بازی خوب به حساب میاد.صداگذاری شخصیتها و محیط بازی کاملآ یکنواخت با داستان بازی بکار گرفته شده و مراحلی که باید آدرنالین خونتون بزنه بالا دقیقآ موزیک و صداهایی رو میشنوید که باید بشنوید.صدای شخصیت horseman بهترین نوع صدایی هست که تا به حال روی یک شخصیت از بازیهای کامپیوتری شنیده بودم!
اما نقطه ضعفهای بازی:
دموی اول بازی که نمونه اون رو در بازی pop (نسخه آخر) رو دیده بودیم که چه انیمیشن قوی و عالی کار شده بود...متاسفانه بنا به دلایلی که فقط خود سازنده بازی میدونه دیگه تا آخر بازی ازش خبری نیست و گویی با این کار قصد داشتن گیمر رو تشویق به ادامه بازی کنن تا بلکه داستان بازی رو به روایت انیمیشن نظاره کنه که این عمل فقط سیاست حرفه ایه سازنده رو میرسونه.
پستی و بلندیهای مراحل بازی خیلی زیاد به چشم میومد به طوری که شما 3 ساعت از بازی رو فقط خشونت و نبرد با دشمنان و 3 ساعت بعد فقط فکر بر روی پازلهای بازی!
نمرات شخصی من به بازی بعد از پایان :

گیم پلی:8/10
گرافیک:7/10
داستان پردازی:8/10
صدا گذاری:9/10

*این نقد کاملآ شخص بود*

با تشکر

milad dante
05-10-2010, 20:06
بچه ها کمک.......................
وقتی میرم تو بازی دوربین یک سره می چرخه؟؟؟؟
کسی این مشکل رو داشته؟؟؟

aha2012
05-10-2010, 20:46
زدمش
ولي خداييش خيلي سخت بود يه اتك ميداد نصف hp مي‌رفت
البته فك كنم مشكل از اين بود كه خوب آپديت‌ها رو انتخاب نكرده بودم
خیلی گلابی بود که:20:من تو 11 ثانیه ترکوندمش.
همون.احتمالا آپدیتهاتو بد انتخاب کرده بودی.همش جون برداشتی.

Alireza.M67
05-10-2010, 21:07
به جرات میشه این بازی رو جزء بازیهای پازل محور و کاملآ فکری حساب کرد چون بسیاری از مراحل آخر بازی شما فقط و فقط به فکر و هوش خود باید تکیه کنید نه تکنیک و قدرت زیاد...

من دیگه کم کم دارم شک می کنم .
آقا من فکر کنم این نسخه ی کامپیوترش یه چیز دیگست .
والا ما اون موقع که بازی کردیم کلا 2 زار فسفر هم نسوزوندیم ، آخه این کجاش فکریه ؟

Senator_Offline
05-10-2010, 21:47
بچه ها کمک.......................
وقتی میرم تو بازی دوربین یک سره می چرخه؟؟؟؟
کسی این مشکل رو داشته؟؟؟

من هم این مشکل لعنتی رو داشتم این کارارو بکن

بعد گیم پد اگه داری در بیار دوباره بدون گیم پد برو برای من این جوری حل شد.

mehdy.z
05-10-2010, 22:51
منم یه کم دیگه جلو رفتم (حدود چهار ساعت)یعنی واقعا بازی قشنگیه مخصوصا برای ما pc بازیها که توی این پلتفرم جای بازیهایی نظیر god of war واقعا خالیه...یعنی اینجوری بگم توی این بازی رو واقعا میشه pc's god of wars دونست!!..مخصوصا اینکه تنوع توی اسلحه ها و قدرتها وکمبوهای این بازی واقعا عالیه و گیمر در طول بازی واقعا از اکشن وکمبوهای این بازی خسته نمیشه:46:
خلاصه از دستش ندید که ضرر میکنید:20:
فقط یه چیز گفته باشم از من میشنوید این بازی رو روی درجه easy شروع کنید!!........پشیمون نمیشید:31:

aha2012
05-10-2010, 23:28
من دارم رو درجه سختیه هارد بازیش میکنم.اشکم دراومده(شوخی).:31:خیلی راحته

katlots
05-10-2010, 23:38
خوش به حالتون من تو نصبش موندم نصب نمی شه

mehdy.z
06-10-2010, 00:00
خوش به حالتون من تو نصبش موندم نصب نمی شه
یعنی چی نصب نمیشه؟؟!

B.3.S.T
06-10-2010, 00:28
فقط یه چیز گفته باشم از من میشنوید این بازی رو روی درجه easy شروع کنید!!........پشیمون نمیشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

واقعآ:31:....من رو نرمال کلی وقتمو گرفت طوری که تو 13 ساعت دقیق تمام شد!
توصیه می کنم اگر به اعصابتون مصلت نیستین رو نرمال و هارد بازی رو انجام ندید!: دی
شوخی کردم...بازی فوق العادست با هر درجه سختی بازی می کنید فقط ازش لذت ببرید:46:

من دارم رو درجه سختیه هارد بازیش میکنم.اشکم دراومده(شوخی).:دیخیلی راحته

آره جون خودت..خیلی راحته![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aha2012
06-10-2010, 01:29
آره جون خودت..خیلی راحته![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن وحید بعضی جاهاش خیلی راحته رو درجه سختیه هارد ولی بعضی جاهاشم پشیمون میشم چرا رو هارد گذاشتم:31::31:

B.3.S.T
06-10-2010, 01:49
بعضی جاهاش خیلی راحته

کاملآ درسته امید جان...حالا هستیم در خدمتتون ( به آخراش که رسیدی آسونتر هم میشه عزیزم):31:
یک مرحلش هست باید با خاندان جک و جانور ها مبارزه کنی...!(شوخی) ولی در کل تو میتونی!:31:

mInI_ClockEr
06-10-2010, 02:30
به نظر من این بازی اونقدر ها که میگن شبیه گاد آف وار نیست
بیشتر شبیه تام رایدر با این معماهاش

Alireza.M67
06-10-2010, 11:06
باور کن وحید بعضی جاهاش خیلی راحته رو درجه سختیه هارد ولی بعضی جاهاشم پشیمون میشم چرا رو هارد گذاشتم:31::31:

کاملآ درسته امید جان...حالا هستیم در خدمتتون ( به آخراش که رسیدی آسونتر هم میشه عزیزم):31:
یک مرحلش هست باید با خاندان جک و جانور ها مبارزه کنی...!(شوخی) ولی در کل تو میتونی!:31:

با aha2012 موافقم .
کلا بازی راحتیه ، اگه می خواید یکم تو زحمت بیفتید رو آخرین درجه بازی کنید .

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

فقط و فقط جهت سرگرمی رکوردهاتون رو با این رکوردها مقایسه کنید ببینیم چند چندیم ... ؟

resident_evil

Total Game Time 17 :17 : 32
Total In Combat 03 :12 : 09
Total Kill 2184
Number Of Death 12
Distance Traveled 232.65 miles
Total Solus Collected 46943
Highest Combo 74
Demon Blood Spiled 4617 . 93 Gallons

layken

Total Game..=18:55
Time in combat..=3:57:16
total kill..=1887
Number of deaths.= 57
Distance Traviling..=226.65 mile
total soul collected.= 44142
demon blood spilled.=3977.97

Gorgnamaa
(خودم)
Total Game Time =15 : 29 : 36
Total In Combat= 02:58:44
Total Kill= 1790
Number Of Death= 5
Distance Traveled= 194.36 miles
Total Solus Collected= 37669
Highest Combo= 46
Demon Blood Spiled= 3668Gallons

rezadevilmaycry
06-10-2010, 11:57
آقا من حرفمو پس گرفتم الان خیلی آسونتر شدش وقتی قدرت V گرفتم فکرکنم با قدرت گرفتن آسونتر هم بشه...هههه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازم باید حواست باشه تا ازشون کتک نخوری چون خیلی خونتو میبرن....:46:

mInI_ClockEr
06-10-2010, 13:53
آقایون من نسخه 2 DVD رو نصب کردم اونجا که با اون یارو اسب سوار درگیر میشم بعد از اینکه از اسب میاندازمش پایی از بازی اررور میده (دوناتسند ) میاد بیرون بازی مشکل داره؟؟؟؟؟
یا اشکال از جای دیگه است ؟؟؟؟

mInI_ClockEr
06-10-2010, 17:49
آقایون اون کرم رو چجوری باید کشت درضمن این مشکل قبلی هم درست نشد رفتم تو ویندوز 7 دارم بازی میکنم
جان من جواب بدید اون سایتی هم که دوستمون معرفی کردن ...لتر هست

hts1369
06-10-2010, 18:40
من نسخه ی 4 dvd رو گرفتم اول فایلها رو extract کردم رو هارد بعدش روی setup skidrow کلیک میکنم اولش یه هشدار میده بعدش میره واسه setup که مسیر نصب رو انتخاب میکنم و نصب میشه تا 98 درصد نصب میشه که یهو یه هشدار میده و میاد بیرون چیکارش کنم کمک کنید

Torch Bearer
06-10-2010, 18:41
دوستان من نسخه 3 dvd رو نصب کردم ولی هیچ کدوم از فیلم ها نمیاد.فولدر Videos درون یک فولدر به نام Media در پوشه اصلیه.حجمش هم 3.27.مشکل کجاست؟

mehdy.z
06-10-2010, 21:09
دوستان من نسخه 3 dvd رو نصب کردم ولی هیچ کدوم از فیلم ها نمیاد.فولدر Videos درون یک فولدر به نام Media در پوشه اصلیه.حجمش هم 3.27.مشکل کجاست؟
فایلهای ویدئو باید به راحتی با برنامه windows media player اجرا بشه...یعنی اصلا جرا نمیشه؟؟

Torch Bearer
06-10-2010, 21:21
چرا...همشون بیرون از بازی به راحتی پخش میشن(اما بدون صدا) اما تو بازی جاهایی که باید فیلم پخش شه بلافاصله میره مرحله ی بعد!حتی اول بازی هم لوگوی THQ و Vigil نمیان!حدس خودم اینه که فایل های ویدیو تو یه جای اشتباه قرار دارن که بازی نمیتونه پیداشون کنه.

mehdy.z
06-10-2010, 21:27
چرا...همشون بیرون از بازی به راحتی پخش میشن(اما بدون صدا) اما تو بازی جاهایی که باید فیلم پخش شه بلافاصله میره مرحله ی بعد!حتی اول بازی هم لوگوی THQ و Vigil نمیان!حدس خودم اینه که فایل های ویدیو تو یه جای اشتباه قرار دارن که بازی نمیتونه پیداشون کنه.
خوب من حدس میزنم احتمالا نام فایلهای بازی رو دستکاری کردند:13:ببین نام فایلها دقیقا باید طبق این عکس باشه:

در ضمن فرمت تمامی فایلها باید(WMV.) باشه!!

Torch Bearer
06-10-2010, 21:41
دقیقا همین طوریه!فرمت همه فایل ها هم WMV هستش!داخل فولدر مدیا غیر از videos چند تا فایل دیگه باشه؟(و مجموعا حجمشون؟)
ممنون

Steps-Rap
06-10-2010, 22:20
این بازی واسه pc نیستش یا هست؟؟؟
قشنگه یا نه؟؟

mehdy.z
06-10-2010, 22:46
دقیقا همین طوریه!فرمت همه فایل ها هم WMV هستش!داخل فولدر مدیا غیر از videos چند تا فایل دیگه باشه؟(و مجموعا حجمشون؟)
ممنون
بله یه یری فایل دیگه هم هست ...663 فایل به حجم 6.29GIG

این بازی واسه pc نیستش یا هست؟؟؟
قشنگه یا نه؟؟

بله برای PC اومده واقعا هم قشنگه:8:
اگه از سبک بازیهایی نظر GOD OF WAR خوشت میاد حتما بگیرش:46:

dath-king
06-10-2010, 22:51
سلام دوستان من نسخه 7 گیگی بازی Darksiders که به صورت فشرده ولی کامل هست رو دانلود کردم زبانش فکر کنم روسی مشکلم این نیست اینه که الان می گم:
بازی با سرعت عالی اجرا می شه خیلی خوبه ولی وقتی وارد خود بازی می شم تمام محوطه و خود شخصیت و دشمنا نا مرعی هستند و بازی در حال اجرا هست زربه های شمشیر دیده می شه و دشمنا هم بهم حمله می کنند اما هیچ چیزی معلوم نیست.
فکر کنم مشکلش سره یه سری دی ال ال هست چون آخر نصب پیغام خطا برای چند دی ال ال می ده.
راهی بلدید بگین
یه خواهش دیگه یه پیغام خصوصی هم بهم بدید تا از جواب شما آگاه بشم
با تشکر از دوستانی که کمک می کنند
محیط بازی این شکلی میشه:

mehdy.z
07-10-2010, 00:21
سلام دوستان من نسخه 7 گیگی بازی Darksiders که به صورت فشرده ولی کامل هست رو دانلود کردم زبانش فکر کنم روسی مشکلم این نیست اینه که الان می گم:
بازی با سرعت عالی اجرا می شه خیلی خوبه ولی وقتی وارد خود بازی می شم تمام محوطه و خود شخصیت و دشمنا نا مرعی هستند و بازی در حال اجرا هست زربه های شمشیر دیده می شه و دشمنا هم بهم حمله می کنند اما هیچ چیزی معلوم نیست.
فکر کنم مشکلش سره یه سری دی ال ال هست چون آخر نصب پیغام خطا برای چند دی ال ال می ده.
راهی بلدید بگین
یه خواهش دیگه یه پیغام خصوصی هم بهم بدید تا از جواب شما آگاه بشم
با تشکر از دوستانی که کمک می کنند
محیط بازی این شکلی میشه:

فکر کنم بازی ناقصه!!...توی بازیهای دانلودی از اینجور مشکلات زیاد پیش میاد:13:

kkain-blood
07-10-2010, 00:31
من یه مشکل احمقانه دارم... وقتی با گیم پد بازی میکنم دوربین رو نمیشه بالا پایین کرد و شخصیت بازی رو از پایین به بالا نشونو میده ولی وقتی بدون گیم پد بازی میکنم همچین مشکلی نیست کسی از دوستان راه حلی نداره؟؟

Torch Bearer
07-10-2010, 00:35
بله یه یری فایل دیگه هم هست ...663 فایل به حجم 6.29GIG

جالبه چون تمام اون فایل ها هم درستن.
اخرین درخواست:میشه یک عکس از فولدر نصب بازی بذارید؟

dath-king
07-10-2010, 12:52
فکر کنم بازی ناقصه!!...توی بازیهای دانلودی از اینجور مشکلات زیاد پیش میاد

نه دوست عزیز کامل هست نمی دونم چرا این جوری می شه همه چیز هم کامل هست از فایل های ویدیویی گرفته تا همه فایل هاش..............

milad dante
07-10-2010, 13:42
این بازی دمو نداره یا ناقصه؟؟؟؟؟(همون دزدی)

hts1369
07-10-2010, 16:13
من یه مشکل احمقانه دارم... وقتی با گیم پد بازی میکنم دوربین رو نمیشه بالا پایین کرد و شخصیت بازی رو از پایین به بالا نشونو میده ولی وقتی بدون گیم پد بازی میکنم همچین مشکلی نیست کسی از دوستان راه حلی نداره؟؟
مشکل منم همینه لطفا راهنمایی کنید

B.3.S.T
07-10-2010, 17:05
این بازی دمو نداره یا ناقصه؟؟؟؟؟(همون دزدی)

دمو که داره ولی معمولیه و داستان بازی رو تکمیل می کنه...(البته از اون دموهای انیمیشنی که اول بازی نشون میده دیگه نداره)

mehdy.z
07-10-2010, 19:42
جالبه چون تمام اون فایل ها هم درستن.
اخرین درخواست:میشه یک عکس از فولدر نصب بازی بذارید؟
بیاد دوست من:

ولی گاهی اوقات هم ایرانی جماعت از سر بیکاری خوب بلدن طوری فایلهای بازی رو دستکاری کنند که توی بازی به این راحتی ها قابل اجرا نباشه:13:....ولی من کلا موندم بازی که چیز خاصی نداره دیگه این مسخره بازیها سر چیه...شاید به خاطر نوع تفکریه که ممکنه به ذهن مخاطب از آخرالزمان تزریق کنه!!!(چی گفتم:31:)

فکر کنم بازی ناقصه!!...توی بازیهای دانلودی از اینجور مشکلات زیاد پیش میاد

نه دوست عزیز کامل هست نمی دونم چرا این جوری می شه همه چیز هم کامل هست از فایل های ویدیویی گرفته تا همه فایل هاش..............
خوب اگه شما مطمئنی که بازیت کامله ممکنه با آپدیت کردن درایور گرافیکت مشکل حل بشه,این کار رو بکن...
در ضمن من برای این گفتم ممکنه بازی ناقص باشه چون شما هنگامی که یک بازی رو دانلود میکنید حتی اگه بازی بر رو سرور به طور کامل وجود داشته باشه ولی وقتی شما بازی رو دانلود(مخصوصا به صورت آفلابن)میکنید ممکنه به علت وجود پارازیت بر روی فرکانس دریافتی شما بعضی از فایلها به صورت ناقص دریافت بشن و شاید موقع نصب واجرای بازی شما به مشکل خاصی یر نخوری ولی وقتی داخل بازی میری اونجا خودش رد نشون بده!!
در ضمن یکی دیگه از دلایل اصلی من در ناقص بودن بازی شما اینه که تا حالا ندیدم کسی(چه توی سایتهای ایرانی چه خارجی)مشکل شما رو داشته باشه!!

mehdy.z
07-10-2010, 19:57

مشکل منم همینه لطفا راهنمایی کنید
کسانی که واقعا دلشون میخواد با دسته بازی کنند ولی مشکل دوربین دارند فعلا(تا اونجا که من میدونم) راه پچ یا کرک خاصی براش نیومده ولی میتونند طبق این پست عمل کنند:

hts1369
07-10-2010, 20:37
کسانی که واقعا دلشون میخواد با دسته بازی کنند ولی مشکل دوربین دارند فعلا(تا اونجا که من میدونم) راه پچ یا کرک خاصی براش نیومده ولی میتونند طبق این پست عمل کنند:

منم این پست رو خوندم و مشکلم حل شد ولی حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که شخصیتهایه اصلی بازی صدا ندارن حجم پوشه ی video 3.27gb هستش

black.assassin
07-10-2010, 21:29
من می خوام با گیم پد بازی کنم :((

mehdy.z
07-10-2010, 21:48
من می خوام با گیم پد بازی کنم :((
خوب مگه پست بالا به دردتون نخورد؟!

milad dante
07-10-2010, 23:05
بچه ها اون مرحله هست که کرم وجود داره...چجوری باید بکشمش؟؟؟؟

B.3.S.T
07-10-2010, 23:29
بچه ها اون مرحله هست که کرم وجود داره...چجوری باید بکشمش؟؟؟؟

اگر منظور شما اولی هست که فقط کافیه وقتی دهانش رو باز کرد وسمت شما اومد شما هم تو مسیرش حرکت کنید و با اسلحتون وسط دهانش شلیک کنید...اگر هم دومی هستین که اول با شمشیر خود زره جلو دهانش رو باز کنید و بعد مطابق قبلی نابودش کنید

mInI_ClockEr
08-10-2010, 03:38
آقایون این کرم رو چیکارش کنم ... شدم اینقدر که تو این قسمت مردم
هرچی وسط دهنش ضربه میزنم نمیمیره

Torch Bearer
08-10-2010, 03:39
من مشکلم حل شد!

alex666
08-10-2010, 10:24
دوستان من اونجایم که باید از رو طناب رد بشم 3تا از اون گلهای که ادم میخورن بالای طناب اونجارو چجوری برم

Angel Of Darkness
08-10-2010, 12:52
♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀

B.3.S.T
08-10-2010, 13:20
آقایون این کرم رو چیکارش کنم ... شدم اینقدر که تو این قسمت مردم
هرچی وسط دهنش ضربه میزنم نمیمیره
متاسفانه تنها راه نابودیش همونه!شما وقتی میبینی داره خیلی نزدیک میشه alt رو بزنین تا ازش فاصله بگیرید و دوباره شلیک کنید با سلاحتون.معمولآ با 3 بار مقابله با این موجود کارش تموم میشه(به شرطی که هر بار تیرهاتون دقیق اصابت کنه)

دوستان من اونجایم که باید از رو طناب رد بشم 3تا از اون گلهای که ادم میخورن بالای طناب اونجارو چجوری برم

فقط کافیه با استفاده از تیغه خود ابتدا دکمه e رو بزنید و سپس با استفاده از L shift همه هدفها رو کلیک کنید ... یک پرتاب قوی داشته باشید و بلافاصله روی تناب بپرید(روی تناب هم رسیدی پشت سر هم alt رو بزنید تا سریعتر حرکت کنید)

D,Freeman
08-10-2010, 13:31
سلام دوستان ...
من همین اول بازی مشکل پیدا کردم:31:...
راستش تصویر همش آسمون رو نشون میده:31:...تو اپشن هم میرم گزینه های invert x و invert yرو فعال میکنم یا همش زمین رو نشون میده یا بازم میره آسمون!!!!!!!...(تا به حال اینجور مشکل ندیده بودین نه :19:...اینم شانس ماست دیگه...)
کسی میدونه باید چیکار کنم:41:...

GAM3-OV3R
08-10-2010, 13:50
سلام دوستان ...
من همین اول بازی مشکل پیدا کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif...
راستش تصویر همش آسمون رو نشون میده:دی...تو اپشن هم میرم گزینه های invert x و invert yرو فعال میکنم یا همش زمین رو نشون میده یا بازم میره آسمون!!!!!!!...(تا به حال اینجور مشکل ندیده بودین نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif...اینم شانس ماست دیگه...)
کسی میدونه باید چیکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif...
نمیدونم چرا رو بعضی سیستمها این اتفاق میوفته تو پستهای قبلی من دیدم راجب این موضوع راهنمایی کرده بودن شما هم سری یزنید بد نیست

mehdy.z
08-10-2010, 15:15
سلام دوستان ...
من همین اول بازی مشکل پیدا کردم:31:...
راستش تصویر همش آسمون رو نشون میده:31:...تو اپشن هم میرم گزینه های invert x و invert yرو فعال میکنم یا همش زمین رو نشون میده یا بازم میره آسمون!!!!!!!...(تا به حال اینجور مشکل ندیده بودین نه :19:...اینم شانس ماست دیگه...)
کسی میدونه باید چیکار کنم:41:...
این مشکل به خاطر گیم پده!!
از pc جدا و دوباره برو توی بازی درست میشه...

rezadevilmaycry
08-10-2010, 15:33
خوب دوستان منم بازیرو تمام کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی قشنگ بود و امیدوارم ادامه پیدا کنه البته ایندفعه گرافیکشو بالاتر ببرن بنظرم بهتر میشه
بازی مخلوطی از بازی های GOW .POP. DMC . SHADO OF THE CLOSSOSS . و چندین بازی دیگه بود البته بیشتر غول هاش مثل همون ماره که زیره شن میره کاملا برگرفته از بازی زیبای SHADO OF THE CLOSSOSS بود ...
بهرحال جای همچین بازی رو پی سی خالی بود و بخوبی تونسته بودن بازی این بازی هایی که گفتم بصورت جالبی باهم مخلوط کنن من که خیلی لذت بردم
همینطور جنگ هاش خیلی زیبا و بعضی مراحلش هم واقعا کشتن غول هاش مشکل بودن البته تا فهمیدن راهه حل کشتنش....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

D,Freeman
08-10-2010, 16:38
راستی دوستان من یه سوال فنی دارم که ممکنه جاش اینجا نباشه:31:...
دلیل ناهماهنگی صدا وتصویر تو بعضی بازیها چیه؟؟؟
من بازیهای خفنی مثل کرایسیس و کرایسیس وارهد رو بدون مشکل وروان بازی کردم ولی تو این بازی وچند تا دیگه این مشکلو دارم...
تو چند تا بازی هم که اصلا صدا نداشتم:41:...مثل پروتوتایپ وکال اف خوارز و...(شرمنده اسمای فارسی رو نوشتم:31:)
(ببخشید تو این تایپک سوالمو مطرح کردم:11:...)

alex666
08-10-2010, 17:49
دوستان قسمتی که باید عنکبوت بزنیم من هر چی سنگ میزنم رو یخ و عنکبوت میزنم نمیمره کسی کمک میکنه

B.3.S.T
08-10-2010, 18:45
دوستان قسمتی که باید عنکبوت بزنیم من هر چی سنگ میزنم رو یخ و عنکبوت میزنم نمیمره کسی کمک میکنه

اگر اون قسمتی رو میگید که از سقف هم یک جانور با بازوهاش سکو رو بلند می کنه و در زیر عنکبوت بزرگه هست که اونجا اصلآ نباید بکشیدش...فقط وقتی سکو از بازوهای جانور رها شد و عنکبوت افتاد رو زمین شما باید سریع خودتون رو به لبه ی یکی از دیوارها برسونید تا در نبود عنکبوت ازش رد بشید...(شما فقط زمانی میتونید عنکبوت رو نابود کنید که قدرت زنجیر رو داشته باشید)
بازم اگر یه عکس از جایی که هستی بزاری راحتتر میشه کمک کرد

mehdy.z
08-10-2010, 18:49
راستی دوستان من یه سوال فنی دارم که ممکنه جاش اینجا نباشه:31:...
دلیل ناهماهنگی صدا وتصویر تو بعضی بازیها چیه؟؟؟
من بازیهای خفنی مثل کرایسیس و کرایسیس وارهد رو بدون مشکل وروان بازی کردم ولی تو این بازی وچند تا دیگه این مشکلو دارم...
تو چند تا بازی هم که اصلا صدا نداشتم:41:...مثل پروتوتایپ وکال اف خوارز و...(شرمنده اسمای فارسی رو نوشتم:31:)
(ببخشید تو این تایپک سوالمو مطرح کردم:11:...)
توی این بازی که دقیقا نمیدونم ولی توی خیلی از بازیها ناهماهنگی صدا و تصویر به خاطر ضعف سیستم میتونه باشه...چون پردازش گرافیک بازی به عهده GPU و پردازش صدای بازی به عهده CPU و کارت صداست این وسط اگه شما گرافیکت ضعیف باشه خروجی صدا وتصویر با هم هماهنگ نمیشه...
در ضمن در بازیهایی که بالا نام بردی با کاری که توی این پست گفته مشکلت حل میشد:

ولی این بازی رو خبر ندارم خواستی یه تستی بزن اگر جواب داد حتما بگو تا بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنند

Torch Bearer
08-10-2010, 20:33
مشکله من در اجرای بازی حل شد.الان تو کشتن اون اژدها گیر کردم.(اسمش یادم نیست)
بار اول و دوم با بمب میندازمش.اما بعدش رو زمینه.اونجا باید چی کار کنم؟همین طوری معمولی بزنمش؟

rezadevilmaycry
08-10-2010, 20:46
مشکله من در اجرای بازی حل شد.الان تو کشتن اون اژدها گیر کردم.(اسمش یادم نیست)
بار اول و دوم با بمب میندازمش.اما بعدش رو زمینه.اونجا باید چی کار کنم؟همین طوری معمولی بزنمش؟

اره عزیزم همینکارو بکن باید بزنین تا بهت E بده و بعد بکشیش ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alex666
08-10-2010, 20:51
دوستان کشتن عنکبوت چجوری منظورم عنکبوت بزرگ اخریه

rezadevilmaycry
08-10-2010, 21:15

خوب وقتی که بهت حمله میکنه (غیب میشه و میوفته رو سرت باید جاخالی بدی)باید از دستش فرار کنی و وقتی که رفت گوشه با زنجیرت میتونی سریع بری بگیریش و چندتا ضربه بهش بزنی و فرار کنی
بعد میره به سقف میچسبه و بمب هارو به طرفت پرتاب میکنه باید بازنجیرت بمب هارو بگیری بری بالا بعد یک زنجیر به طرف اون پرتاب کنی که به سقف چسبیده و گرفتیش تمام میشه و میکشیش...:20:

B.3.S.T
08-10-2010, 21:18
توی این بازی که دقیقا نمیدونم ولی توی خیلی از بازیها ناهماهنگی صدا و تصویر به خاطر ضعف سیستم میتونه باشه...چون پردازش گرافیک بازی به عهده GPU و پردازش صدای بازی به عهده CPU و کارت صداست این وسط اگه شما گرافیکت ضعیف باشه خروجی صدا وتصویر با هم هماهنگ نمیشه...

ممنون مهدی جان...دقیقآ به مهمترین نکته اشاره کردی.تو این بازی داشتن cpu قوی الزامی هست...حتی من بازیی که رو سیستم خودم به راحتی جواب داد رو سیستم دوستم با همون dvd ها تست کردم و چند تا مشکل که همین جابجایی صدا و چرخش سریع دوربین وجود داشت!

خب اون که کاملآ مشخصه چجوری باید بکشیش دیگه..اصل جاخالی دادن (alt)و پریدن به موقع را داشته باش خیلی راحته...
وقتی از اون قفسهای بالای سقف استفاده کردی و حواسش رو پرت کردی سریع به پشتش میرید و با نیروی مشت قدرتیتون قسمت یخیش رو خراب کنید...دفعه بعد هم که با شمشیر همین کارو انجام بدید

rezadevilmaycry
08-10-2010, 21:30
خب اون که کاملآ مشخصه چجوری باید بکشیش دیگه..اصل جاخالی دادن (alt)و پریدن به موقع را داشته باش خیلی راحته...
وقتی از اون قفسهای بالای سقف استفاده کردی و حواسش رو پرت کردی سریع به پشتش میرید و با نیروی مشت قدرتیتون قسمت یخیش رو خراب کنید...دفعه بعد هم که با شمشیر همین کارو انجام بدید

شرمنده من فکرکردم اون یکی عنکبوته رو میگه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براهمینه میگن عکس بزارین کجا گیرکردین تاراهنمایی دقیقتر بشه(دیگ به دیگ میگه روت سیاه حالا خودم آخررین باری که سوال پرسیدم عکس نزاشتما...هههه)...:31:

B.3.S.T
08-10-2010, 21:48
شرمنده من فکرکردم اون یکی عنکبوته رو میگه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براهمینه میگن عکس بزارین کجا گیرکردین تاراهنمایی دقیقتر بشه(دیگ به دیگ میگه روت سیاه حالا خودم آخررین باری که سوال پرسیدم عکس نزاشتما...هههه)...:31:

دشمنت شرمنده داداش...:31:
ایشون درست میگن..اگر واسه حل مشکلاتتون تصویری از محیط بازی قرار بدین خیلی بهتر میشه کمک کرد
البته این نظر منه و سعی کنید کمی رو معماهای بازی فکر کنید و جوابش رو خودتون پیدا کنید تا میتونید....به خدا لذتش خیلی بیشتر میشه وقتی پازل یا معمایی از بازی رو خودتون تنهایی حل کنید

aramesh_61
08-10-2010, 21:56
سلام
آقا این غوله رو چه جوری بکشم؟
file:///C:/Users/Mojtaba/Desktop/Untitled.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید عکسشو از گوگل درآوردم :31:

B.3.S.T
08-10-2010, 22:25
سلام
آقا این غوله رو چه جوری بکشم؟
file:///C:/Users/Mojtaba/Desktop/Untitled.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید عکسشو از گوگل درآوردم :31:

عزیز این قلق و فوت و فن نداره واسه کشتنش....تو پستهای قبلی هم گفتن بچه ها که اگر آپدیتهاتون رو قبل از این مرحله درست انتخاب کنید راحت از پسش بر میاید

alex666
08-10-2010, 22:30
وقتی از اون قفسهای بالای سقف استفاده کردی و حواسش رو پرت کردی سریع به پشتش میرید و با نیروی مشت قدرتیتون قسمت یخیش رو خراب کنید...دفعه بعد هم که با شمشیر همین کارو انجام بدید[/QUOTE]

منظورم اون نبود اون که خیلی راحت بود منظورک عنکبوت اخریس که باید قلبشو در بیاری .ولی خودم فهمیدم و کشتمش بازم ممنون

aramesh_61
09-10-2010, 00:22
عزیز این قلق و فوت و فن نداره واسه کشتنش....تو پستهای قبلی هم گفتن بچه ها که اگر آپدیتهاتون رو قبل از این مرحله درست انتخاب کنید راحت از پسش بر میاید

آقا من اینو رد کردم ولی حالا یه جا دیگه گیر کردم، اینم عکسش:
[url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینقدر سوال میپرسم، دیگه پیر شدم حوصله فکر کردن ندارم :31:

B.3.S.T
09-10-2010, 00:37
[url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
ببخشید اینقدر سوال میپرسم، دیگه پیر شدم حوصله فکر کردن ندارم :31:

خدایی این دیگه جای سوال نداشت...:31:
الان دری که باید واردش بشین کاملآ مشخصه که !

The Rover
09-10-2010, 00:39
بخشید اینقدر سوال میپرسم، دیگه پیر شدم حوصله فکر کردن ندارم :31:
اینجا باید وارد قصر بشی و یه سری معما رو حل کنی و یه چند تا شمشیر جا به جا کنی و هیولا رو بکشی و قلبشو بدی به سامائل و خلاص :31:

D,Freeman
09-10-2010, 01:07
ولی این بازی رو خبر ندارم خواستی یه تستی بزن اگر جواب داد حتما بگو تا بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنند

توی اون دوتا بازی که جواب دادیعنی صدا اومد:31:...وباتصویر هم هماهنگ بود ولی این بازی کماکان همونجوریه...
به هر حال ممنون...

mInI_ClockEr
09-10-2010, 02:26
آقایون من وقتی این کرم رو میکشم اینجوری که تو عکس هست میشه اصلاً حرکت نمیکنه چیکار کنم ؟؟؟؟

AlexMercer
09-10-2010, 09:23
آقایون من وقتی این کرم رو میکشم اینجوری که تو عکس هست میشه اصلاً حرکت نمیکنه چیکار کنم ؟؟؟؟

شما با اسب برو دمه دهنش e رو بزن تا بکشتش!
ولی
اگر از ترینر استفاده کردی و گزینه one hit kill رو انتخاب کردی بازی رو خراب کرده .:46:

katlots
09-10-2010, 10:22
من نصب کردم ولی بازی یا فقط از بالای بال یا از پایین پایین نشون داده می شه سر همین قضیه نمیشه دید کی جلوته ؟

The Rover
09-10-2010, 11:08

با اسب برو طرفشو دکمه ی اکشنو بزن. کارشو تموم میکنه

khorh
09-10-2010, 14:42
ببخشید اون قسمت که میرسی به به 1پل متحرکه که زیرش مذابه. یه ورش هست که باید باید اون دیوار که چیز قرمز رنگه!بستش باید با بمب بترکونیمیش!ولی مشعلی نزدیکش نیست چکار باید کرد؟!

khorh
09-10-2010, 14:42
ببخشید اون قسمت که میرسی به به 1پل متحرکه که زیرش مذابه. یه ورش هست که باید باید اون دیوار که چیز قرمز رنگه!بستش باید با بمب بترکونیمیش!ولی مشعلی نزدیکش نیست چکار باید کرد؟!
[

aha2012
09-10-2010, 14:50
من اینجارو اینطوری ردش کردم:
پایین عکس سمت چپو ببین یه بمبه که تا بهش آتیش نخوره نمیترکه.درست؟
خب من این بمبو برداشتم چسبوندم نزدیک اون بمبه که آتیش داره و رو دیواره
بعدش همش از این بمبها پشت سر هم چسبوندم نزدیک بمبه که رو دیواره(مثل دومینو)
بعدش با اون تیغه که پرت میکنه زدم به بمبه که رو دیواره .اون که ترکید بقیه هم مثل دومینو پشت سر هم ترکیدند و راه باز شد.همین

khorh
09-10-2010, 14:57
مرسی که زود جواب دادید

aha2012
09-10-2010, 15:03
مرسی که زود جواب دادید
خواهش رفیق.:20:حالا تونستی ردش کنی؟

alex666
09-10-2010, 15:44
دوستان من یه جا گیر کردم اون قدرتی که باهاش میتونی از یه حفره وارد حفره دیگه بشی بدست اوردم ولی نمیدونم چیکرکنم البته منظورم اون موجود اهنی که نمیشه زدش و باید بری رو سرش چجوریشو نمدونم

rezadevilmaycry
09-10-2010, 16:24
دوستان من یه جا گیر کردم اون قدرتی که باهاش میتونی از یه حفره وارد حفره دیگه بشی بدست اوردم ولی نمیدونم چیکرکنم یه در که بستس و نمیدونم که چجوری بازش کنم

خوب ببین این قدرت خیلی جاها به دردت میخوره این تورو از مکانی به مکان دیگه منتقل میکنه
مثلا بعضی جاها راهی به بالا نیست فقط ازین پنجره ها هستش
پس یکی پنجره دوربرخودت پیدا میکنی بعد شلیک میکنی بهش حفره میشه(اولش کارنمیکنه حفره ها همیشه باید دوتا باشن یکی مبدا و اون یکی مقصد)بعد هم به طرف اون یکی پنجره که بالا هستش و نمیتونی بری اونجا شلیک میکنی حفره باز میشه و میتونی عکس اونطرفش رو ببینی که کجا درمیای
وارد همینی که کنارت بود میشی وتمام اون بالا هستی...:31:

rezadevilmaycry
09-10-2010, 16:41
دوستان من یه جا گیر کردم اون قدرتی که باهاش میتونی از یه حفره وارد حفره دیگه بشی بدست اوردم ولی نمیدونم چیکرکنم البته منظورم اون موجود اهنی که نمیشه زدش و باید بری رو سرش چجوریشو نمدونم

کلک پستتو ویرایش کردی...ههههههه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مشکلی نیست ببین تو باید یک حفره قوی درست کنی هرچخدر که حفره ها قویتر باشن وقتی ازش خارج میشی سرعت و اندازه بیرون اومدنت هم بیشتر میشه و تورو پرتاب میکنه هواا(میدل کلیک نگه دار تا تمامه قدرت سلاحت استفاده کنی بعد آتش کن به طرف حفره)
پس اول خستش میکنی وقتی گرزش زد به زمین و گیر کرد باید جایی باشه که وقتی تو از حفره میپری بیرون بتونی برسی بالای سرش و اونطوری میتونی بکشیش ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gta6767
09-10-2010, 20:06
آقایون این عکسا را لینکی بذارید

katlots
09-10-2010, 20:52
اگه به ما جواب بدید راه دوری نمیره؟

rezadevilmaycry
09-10-2010, 21:59
من نصب کردم ولی بازی یا فقط از بالای بال یا از پایین پایین نشون داده می شه سر همین قضیه نمیشه دید کی جلوته ؟

اگه به ما جواب بدید راه دوری نمیره؟

باسلامی دوباره...
خوب دوست عزیز من چون این بازی نصب کردم و این مشکل نداشت دقیق نمیدونم مشکل از کجایه ولی یکچیزایی راجب همین مسئله که دوربین بالا بود تو همین تاپیک خوندم صفحات عقبتر فکرکنم اگر دستتونو از usb بکنین مشکلتون حل بشه و بتونین راحت با کیبورد بازی کنین...:20:

HADI ONLY
09-10-2010, 23:00
سلام
دوستانی که نسخه کامل رو دارند آیا همه دموی های داخل بازی درسته یا بعضی دموها رو باید رد کرد ؟؟؟ اصلا مشکلی دارند ؟
راستی دوستان فرق بین repack با Full version چیست ؟ آیا چیزی کم شده . چرا پس سایز این قدر تفاوت داره .

ممنون .

B.3.S.T
10-10-2010, 01:04
دوستانی که نسخه کامل رو دارند آیا همه دموی های داخل بازی درسته یا بعضی دموها رو باید رد کرد ؟؟؟ اصلا مشکلی دارند ؟

اگر منظور شما از درست بودن دموها اینه که صحنه داره یا نه باید خدمتتون عرض کنم که خیر...هیچ موردی نداره بازی از این جهت

babak2002
10-10-2010, 01:48
من جایی گیر کردم که باید با ماشین 15 تا از اون جونور ها رو بکشی خیلی سخته !!!
بعد از 7-8 تا یه 2 تا گوژپشت که شبیه Nemesis هستن میان :31:
اون ها رو هم می زنم یه غول بی شاخ و دم دیگه میاد :19:
Health هم که با هر ضربه این بی وجدان :27: تا ته خالی می شه
راه و چاهی نداره اینجا ؟
4 ساعت همین رو بازی کردم و نشد :13:
ترینری نداره infinitive health بزنیم حالش رو ببریم :31: ؟

mehdy.z
10-10-2010, 02:22
من جایی گیر کردم که باید با ماشین 15 تا از اون جونور ها رو بکشی خیلی سخته !!!
بعد از 7-8 تا یه 2 تا گوژپشت که شبیه Nemesis هستن میان :31:
اون ها رو هم می زنم یه غول بی شاخ و دم دیگه میاد :19:
Health هم که با هر ضربه این بی وجدان :27: تا ته خالی می شه
راه و چاهی نداره اینجا ؟
4 ساعت همین رو بازی کردم و نشد :13:
ترینری نداره infinitive health بزنیم حالش رو ببریم :31: ؟
اونجا کاری نداره نکته_ش اینه که شما بری طرف ماشینها تا ماشین رو برداشتی کلید shift و بلافاصله پرتاب که فکر کنم توی حالت پیش فرض کلید وسط موس بود رو بزن(نشونه گیری نمیخوادخودش میزنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و دائم در حال حرکت باش یعنی یه جا واینسا!!
البته اینم ترینر ولی من یکی که اصلا طرفدار ترینر جماعت:31: نیستم:

devilboys
10-10-2010, 16:41
بچه ها من اونجا که بهم ماموریت میده که برو هفت تا تکه شمشیر پیدا کن همه رو پیدا کردم ولی دیگه هیچ ماموریتی روی نقشه نیست لطفا بگین بعد از اینکه قطعات شمشیرو پیدا کردم چی کار باید بکنم؟

rezadevilmaycry
10-10-2010, 17:21
بچه ها من اونجا که بهم ماموریت میده که برو هفت تا تکه شمشیر پیدا کن همه رو پیدا کردم ولی دیگه هیچ ماموریتی روی نقشه نیست لطفا بگین بعد از اینکه قطعات شمشیرو پیدا کردم چی کار باید بکنم؟

باید شمشیر ببری به یک مرد بزرگ بود که یک پتک داشت و برات تفنگ ساخت و بهت داد(یک مرحله باهم میرفتین جلو و فرشته هارو میکشتین بعد تا خونش رفتی که داخل یک غار بود و اونجا بهت تفنگ داد ) برو اونجا اون شمشیر برات میدرسته...:46:

devilboys
10-10-2010, 19:10
باید شمشیر ببری به یک مرد بزرگ بود که یک پتک داشت و برات تفنگ ساخت و بهت داد(یک مرحله باهم میرفتین جلو و فرشته هارو میکشتین بعد تا خونش رفتی که داخل یک غار بود و اونجا بهت تفنگ داد ) برو اونجا اون شمشیر برات میدرسته...:46:

خیلی ممنون

ill3gal
10-10-2010, 20:30
سلام بچه ها.
من تو قسمت مبازه با این بابا که یه اسب قرمز آتیشی دارم وقتی مبازره میکنم باهاش بعد اینکه میزنم از رو اسب میوفته پایین بازی Dont SENT میده. میاد بیرون. رو 2 تا سیستم هم امتحان کردم .
یه کرک تازه هم از Skidrow هم دانلود کردم ریختم روش که الان سیو های بازی رو نمیاره. چیکار باید بکنم.

Arrowtic
10-10-2010, 21:18
عجب چیزیه این بازی!امروز خریدمش تو کفم هنوز!گرافیکش معمولیه ولی حال خاصی میده!(آقا اون غول اوله که چششو کور کردیم بعد گرفتمون کیه؟بعدش هم بهمون گفت برگرد به زمین!اصلا ماجرا چیه؟!)

Arrowtic
10-10-2010, 21:39
آقا سوار های دیگه هم میان؟

The Rover
10-10-2010, 23:31
خیر هیچ خبری از هرسمن های دیگه تو این بازی نیست :41: اگه بودند جالب تر میشد

rezadevilmaycry
10-10-2010, 23:40

سلامی دوباره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق چیزی که من تو بازی دیدم سوار دیگه ای درکار نبود(البته به جز فرشته مرگ)
خوب طبق اطلاعاتی که خودم از قبل راجب این 4 سوار داشتم که کمیش از ذهنم پاک شده 4تا سوار هستند که آخرالزمان شروع میکنن که یکیشون : مریضی دومی war یا همون جنگ و سومی قحطی و چهارم هم مرگ هستش...
ولی تو بازی ما فقط جنگ دیدیم با فرشته ی مرگ که طبق چیزی که من میدونم باید یکی دیگه از سوارها باشه ولی اخر بازی که تمام میشه نشون میده که 3تا شهاب سنگ مثل اونی که جنگ باهاش به زمین اومد دارن به زمین سقوط میکنن که این خودش وجود اینکه مرگ هم یکی از سوارها هست نفی میکنه چون اگر اون یکی از سوارها بود چرا اخر بازی جنگ به 3تا شهابی که دارن به زمین میوفتن به عنوان کمک هاش در جنگ اشاره میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
پس من احتمال میدم ادامه داشته باشه و شاید تو قسمت های بعدی ما شاهد بقیه سوارها باشیم البته اگر قسمت بعدی درکار باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
ویرایش شد اطلاعات بیشتر اضافه کردم راجب 4 سوار و داستان بازی:
---------------------
در روایات خرافی قدیم آمده است که خدایان برای تنبیه انسان چهار نیروی قهریه دارند که این چهار نیرو را در قالب چهار سوار به سوی زمین گسیل می کنند تا عذاب هایشان را بر آدمی نازل کنند. نام آن ها چهار سوار قیامت (Apocalypse) است که هر کدام به نام های "جنگ"، "بلا"، "قحطی" و "مرگ" مشهور هستند. آن ها به هیچ وجه حق ندارند با هم به زمین حمله کنند و هر کدام بنا به شرایط موجود و به اذن خدایان به زمین فرستاده می شوند. تنها زمانی که هر چهار نفر آن ها اجازه ورود به دنیای انسان ها را دارند، قیامت است. در Darksiders بازی حول مهور جنگ (War) می گردد. ناگهان بدون هیچ هماهنگی قبلی سپاهیان بهشت و جهنم برای نبردی سهمگین وارد زمین می شوند و شروع به قتل عام یکدیگر و مردم می کنند. War نیز به زمین فراخوانده می شود، اما چیزی نمی گذرد که متوجه موضوع عجیبی می شود. او بخش عمده قدرت خود را از دست داده است، هیچ یک از برادرهایش در صحنه حضور ندارند و از ظاهر وقایع بوی خیانت می آید. War باید برای کشف حقیقت خود را به سرمنشاء این اتفاقات یعنی نابود کننده (Destroyer) برساند و تعادل را بین سه عالم برقرار کند.

mInI_ClockEr
11-10-2010, 02:51
آقایون اون عنکبوت رو چجوری باید کشت

rezadevilmaycry
11-10-2010, 03:21

منظورتون کدوم یکی عنکبوته هستش؟؟؟
تو پستای قبلی 3 یا 4صفحه قبل روش کشتن دوتا از عنکبوت ها گفته شده

یکی اینه:
---------------

rezadevilmaycry

خوب وقتی که بهت حمله میکنه (غیب میشه و میوفته رو سرت باید جاخالی بدی)باید از دستش فرار کنی و وقتی که رفت گوشه با زنجیرت میتونی سریع بری بگیریش و چندتا ضربه بهش بزنی و فرار کنی
بعد میره به سقف میچسبه و بمب هارو به طرفت پرتاب میکنه باید بازنجیرت بمب هارو بگیری بری بالا بعد یک زنجیر به طرف اون پرتاب کنی که به سقف چسبیده و گرفتیش تمام میشه و میکشیش...

--------------

b3st1

katlots
11-10-2010, 10:03
یکی بگه چجوری می تونم با دسته بازی کنم؟

scope82
11-10-2010, 12:57
سلام
اون کرمه رو چطور کشتید
من هی شلیک میکنم به سرش هیچیش نمیشه
لطفا یه راهنمایی بکنید

ممنون

alex666
11-10-2010, 14:26
دوستان من تو کشتن غول اخر گیر کردم وقتی میره بالا هیچ راه فراری نیست حتما میاد رو سرم کسی راه کشتنشو میگهabodon

Layken
11-10-2010, 14:37
اگه سریع جاتو عوض کنی بهت نمی خوره

alex666
11-10-2010, 14:52
اگه سریع جاتو عوض کنی بهت نمی خوره

میشه بگین چجوری چون من با کلیدalt سریع میرم ولی بازم میخوره

dverbame
11-10-2010, 15:26
دوستان ارزش دانلود کردن رو داره ؟ از نظر کیفیت داستانی و گرافیکی تو چه مایه هایی هست ؟ :46:

ممنون

scope82
11-10-2010, 16:47
سلام
اون کرمه رو چطور کشتید
لطفا یه راهنمایی بکنید

ممنون

کمک کنید
لطفا

The Rover
11-10-2010, 17:41
...من احتمال میدم ادامه داشته باشه و شاید تو قسمت های بعدی ما شاهد بقیه سوارها باشیم البته اگر قسمت بعدی درکار باشه...
تا اونجا که من شنیدم THQ قسمت دوم بازی رو برای سالهای 2012-2013 تائید کرده ولی معلوم نیست اینبار برای pc هم بیاد

mehdy.z
11-10-2010, 17:53
تا اونجا که من شنیدم THQ قسمت دوم بازی رو برای سالهای 2012-2013 تائید کرده ولی معلوم نیست اینبار برای pc هم بیاد
حالا تا اون موقع هم خدا بزرگه:31:
بیخیال اگه قرار باشه از حالا حرص این چیزا رو بخوری پیر میشی!...به قول یکی از بچه ها خدا بازی رسونه:31: :31:این بازی هم اولش قرار نبود که برای pc بیاد ولی اومد:46:

halflife g
11-10-2010, 17:56

در اینکه ادامه این بازی ساخته خواهد شد درش شکی نیس چون بازی زیبایی هست و چون موضوعش گستردس میتونن خیلی کشش بدن..........
ولی در مورد اینکه واسه pc میاد یا نه فکر کنم که بیاد چون THQ کلا طرفدار pc هست و 90 درصد مواقع بازیها رو پورت می کنه ...... .

scope82
11-10-2010, 18:22
سلام
اون کرمه رو چطور کشتید
لطفا یه راهنمایی بکنید

ممنون

من هنوز منتظرما

دمتون گرم یه کلمه بگید چه خاکی بریزم تو سرش

ممنون

aha2012
11-10-2010, 19:10
من هنوز منتظرما

ممنون
بیا داداش این راهنمای کل بازیه:

rezadevilmaycry
11-10-2010, 19:29
نوشته شده توسط scope82
سلام
اون کرمه رو چطور کشتید
لطفا یه راهنمایی بکنید

ممنون

من هنوز منتظرما

ممنون

سلام...
دوست عزیز شما سعی کن وقتی که داره بهت حمله نمیکنه با اسب بری نزدیک سرش و با شمشیرت بزنی حفاظ سرشو بشکنی بعد حفاظش شکست و علامت E اومد با اسب به طرف سرش برو بهت E میده و بکشش...:46:

M A X I M U M
11-10-2010, 23:56
سلام دوستان
امروز میخواستم این بازی رو برای پی سی بگیرم
یارو میگه 3 تا دی وی دی
من باز کردم دیدم دوتا دی وی دی کامل فول رایت شده و یه دی وی دی هم تا نصفه !
حالا من که لینک دانلود بازی رو دیدم و بصورت اورجینال 16 گیگ بود یه کمی دو دل شدم بگیرمش
فروشنده هم میگه الان فقط همین تو بازاره این در حالیه که چند نفر بهم گفتن این بازی 4 دی وی دی هست
حالا نظر شما چیه من چیکار کنم ؟ من اصلا نمیخوام هیچ جای بازی رو از دست بدم خودم پیش بینی می کنم شاید دموهای بازی رو ورداشتن

mehdy.z
12-10-2010, 00:28
سلام دوستان
امروز میخواستم این بازی رو برای پی سی بگیرم
یارو میگه 3 تا دی وی دی
من باز کردم دیدم دوتا دی وی دی کامل فول رایت شده و یه دی وی دی هم تا نصفه !
حالا من که لینک دانلود بازی رو دیدم و بصورت اورجینال 16 گیگ بود یه کمی دو دل شدم بگیرمش
فروشنده هم میگه الان فقط همین تو بازاره این در حالیه که چند نفر بهم گفتن این بازی 4 دی وی دی هست
حالا نظر شما چیه من چیکار کنم ؟ من اصلا نمیخوام هیچ جای بازی رو از دست بدم خودم پیش بینی می کنم شاید دموهای بازی رو ورداشتن
بله نسخه های کامل توی بازار فعلا 4DVD و 3DVD هست..من نمیدونم این نسخه های 2DVD چقدر از دموهای بازی رو برداشتن(ولی فکر کنم بچه ها میگفتن نسخه های 2DVD ناقصه!)فقط برای اطلاعتون باید بگم که بازی کامل در اصل 9.76GB هست و دقیقا توی پوشه media_ی بازی شما باید یک پوشه_ی video شامل 63 فایل به حجم 3.27GB داشته باشید...

katlots
12-10-2010, 10:37

دم همتون گرم واقعا بعضی وقتها آدم رو نا امید می کنید

scope82
12-10-2010, 12:38
سلام...
دوست عزیز شما سعی کن وقتی که داره بهت حمله نمیکنه با اسب بری نزدیک سرش و با شمشیرت بزنی حفاظ سرشو بشکنی بعد حفاظش شکست و علامت E اومد با اسب به طرف سرش برو بهت E میده و بکشش...:46:

شرمنده همتون دیر رسیدید
خودم عصبانی شدم زدم بیچارش کردم (نفله شد)
ولی بازم تشکر که توجه کردید

رفیق گلم سلام
شما نمیتونی بادسته بازی کنی چون وقتی دسته رو به پی سی وصل میکنی بازی قاط میزنه
سازنده های بازی 3 یا 4 ماه سر این که کاربر با کیبورد بازی کنه داشتن عرق میریختن (که البته الآن بوی عرقشون در اومد ) و با زی با مشکل دسته مواجه شد (این بازی قبلا فقط واسه کنسول بود)
(همه ی اینها طبق تجربه ی شخصیست)

mehdy.z
12-10-2010, 13:23
منم تا حدی با پست بالا موافقم ولی شما اگه خواستی به این پست مراجعه کن:

در ضمن دوست عزیز خواهشا یه سرچی بکنید بعد بیان بگین کسی اینجا جواب ما رو نمیده!!
فقط خود من حداقل 4-3 پست در این مورد دادم!

D,Freeman
12-10-2010, 13:32
سلام دوستان...
اون غوله (عنکبوته)که چهارمین قلبو باید ازش بکنیم چطور باید شکستش داد؟؟؟
اون سیا برزنگیه که همراتونه:31:میگه باید پرید پشتش:31:چطوری...؟؟!!
راستش یه ذره باهاش ور رفتم... دیگه حوصله نداشتم اومدم اینجا بپرسم:31:...

dverbame
12-10-2010, 13:33
دوستان ارزش دانلود کردن رو داره ؟ از نظر کیفیت داستانی و گرافیکی تو چه مایه هایی هست ؟ :46:

ممنون

دوستان میشه یکی جواب من رو هم بده.

اخه بازی های اخری جوری نا امید کننده بوده که دیگه چی بگم /

اون از تامب رایدر و.... ممنون میشم یکی یه راهنمایی کوچولو کنه . :10::10:

keb
12-10-2010, 15:48
:2:عجب گرافیک ناموزونی!:2:

rezadevilmaycry
12-10-2010, 17:19
نوشته شده توسط dverbame
دوستان ارزش دانلود کردن رو داره ؟ از نظر کیفیت داستانی و گرافیکی تو چه مایه هایی هست ؟

ممنون

دوستان میشه یکی جواب من رو هم بده.

اخه بازی های اخری جوری نا امید کننده بوده که دیگه چی بگم /

اون از تامب رایدر و.... ممنون میشم یکی یه راهنمایی کوچولو کنه . :10::10:

اره عزیزم حتما ارزش دانلود کردن داره بازی از نظر گرافیکی تو سطح معمولی قرار داره ولی از نظر اکشن و داستان بازی خیلی خوبه مخصوصا قسمت اکشنش که واقعا زیبا هستش...

اره منم با نظرت راجب تامب رایدر موافقم من تازه یک ساعت پیش خریدمش نصب کردم اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود :41: البته در یک نگاهه کلی که کردم خوشم نیومد و به پای شماره های قبل نمیرسید:2:

بهرحال موضوع اصلی اینه که هرچخدر تامب راید و باقی بازی هایی که گفتین ولی نقطه چین ناامید کننده بودن :31: این بازی به جای همشون قشنگه و نوید ادامه ای قشنگترو میده :46:

D,Freeman
12-10-2010, 19:28
سلام دوستان...
اون سیا برزنگیه که همراتونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifمیگه باید پرید پشتش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifچطوری...؟؟!!
راستش یه ذره باهاش ور رفتم... دیگه حوصله نداشتم اومدم اینجا بپرسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif...

حالا منم برم 40صفحرو بگردم تا جوابمو پیدا کنم ...
بامراما نمیشه حالا ایندفعه رو مارو راهنمائی کنین...؟؟؟:11:

من تو تایپک مافیا جواب یکی از بچه هارو که اونم مال وسطای بازی بود وحداقل 100باری هم دوستان قبلا جواب داده بودن جواب دادم...بابا دمتون گرم...!!!

آقا رضای همشهری هوای مارو داشته باش...

rezadevilmaycry
12-10-2010, 19:51
سلام دوستان...
اون سیا برزنگیه که همراتونهمیگه باید پرید پشتشچطوری...؟؟!!
راستش یه ذره باهاش ور رفتم... دیگه حوصله نداشتم اومدم اینجا بپرسم...
نقل قول:نوشته شده توسط mInI_ClockEr

یکی اینه:
---------------
نقل قول:rezadevilmaycry

بعد میره به سقف میچسبه و بمب هارو به طرفت پرتاب میکنه باید بازنجیرت بمب هارو بگیری بری بالا بعد یک زنجیر به طرف اون پرتاب کنی که به سقف چسبیده و گرفتیش تمام میشه و میکشیش...

--------------

نقل قول:b3st1

بهرحال اگر هیچکدوم ازینا کارتونو راه ننداخت یک عکس بهتره از محیلی که گیر کردین بزارین تا دوستان کمکتون کنن...:31:

بفرما داداش...:11:

M A X I M U M
12-10-2010, 21:29
من الان دارم بازی رو نصب می کنم
میخوام به دسته پلی استیشن تنظیمش کنم کسی میتونه عکس بذاره از تنظیمات صحیحش
ممنون

plsboy
12-10-2010, 22:45
دوستان من تازه بازی رو از ----------.com گرفتم و کلا 7.2 gb بیشتر نبود...
حالا من یه چیزایی شنیدم در مورد مشکلاتی که این بازی روی تنظیم کنترلش داره...
حقیقتش من نمیتونستم تمام 40 صفحه قبل رو بخونم واسه همین میپرسم از کسیکه اطلاع داره که آیا patch یا اصلا چنین مشکلی هست؟

M A X I M U M
12-10-2010, 23:07
آقا من رفتم تو بازی
نمی تونم دسته پلی استیشنمو تنظیم کنم
این که کلا رو اعصابه
همینطور بالا رو نگاه می کنه !
کسی میدونه باید چطوری درستش کرد ؟

rezadevilmaycry
13-10-2010, 00:15
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------

[/COLOR]
آقا من رفتم تو بازی
نمی تونم دسته پلی استیشنمو تنظیم کنم
این که کلا رو اعصابه
همینطور بالا رو نگاه می کنه !
کسی میدونه باید چطوری درستش کرد ؟

نقل قول:نوشته شده توسط katlots

منم تا حدی با پست بالا موافقم ولی شما اگه خواستی به این پست مراجعه کن:
کد:

در ضمن دوست عزیز خواهشا یه سرچی بکنید بعد بیان بگین کسی اینجا جواب ما رو نمیده!!
فقط خود من حداقل 4-3 پست در این مورد دادم!

توضیحات راجب بازی کردن با دسته...:20:
البته همش نیستااا شما فقط بخش لینکشو بردار ...:31:
و بخون مهدی جان قبلا زحمت کشیده روش حل شدن مشکل دسته دادن تا بشه با دسته بازی کرد...:46:

mInI_ClockEr
13-10-2010, 01:04
اقایون اون غوله که شبیه سنگ هست و زنجیر داره رو چجوری باید کشت

rezadevilmaycry
13-10-2010, 02:22
اقایون اون غوله که شبیه سنگ هست و زنجیر داره رو چجوری باید کشت

من که از توضیحتتون ن هیچی دستگیرم نشد :41:
لطفا یک عکس از محیطی که گیر کردین بزارین...

mInI_ClockEr
13-10-2010, 07:38
تو مرحله بیابان در بالای برج رو میگم عزیز اونجا که یه قدرت میگیری باهاش میتونی از حفره ها بری و بیای

rezadevilmaycry
13-10-2010, 12:43
نقل قول:نوشته شده توسط alex666

کلک پستتو ویرایش کردی...ههههههه
خوب مشکلی نیست ببین تو باید یک حفره قوی درست کنی هرچخدر که حفره ها قویتر باشن وقتی ازش خارج میشی سرعت و اندازه بیرون اومدنت هم بیشتر میشه و تورو پرتاب میکنه هواا(میدل کلیک نگه دار تا تمامه قدرت سلاحت استفاده کنی بعد آتش کن به طرف حفره)
پس اول خستش میکنی وقتی گرزش زد به زمین و گیر کرد باید جایی باشه که وقتی تو از حفره میپری بیرون بتونی برسی بالای سرش و اونطوری میتونی بکشیش ...
بازم دقیق نمیدونم کجارو میگی ولی شاید منظورت این غوله باشه...:20:

plsboy
13-10-2010, 13:18
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------

[/COLOR]

و بخون مهدی جان قبلا زحمت کشیده روش حل شدن مشکل دسته دادن تا بشه با دسته بازی کرد...:46:

میشه تنظیم شده خودت رو بزاری؟
چون واقعا خیلی دردسره که بخوایم خودمون تنظیمش کنیم...

rezadevilmaycry
13-10-2010, 13:50
میشه تنظیم شده خودت رو بزاری؟
چون واقعا خیلی دردسره که بخوایم خودمون تنظیمش کنیم...

عزیزم من با دسته بازی نکردم :31:
به نظره من با دسته حال میداد ولی وقتی یک مدت همش با کیبورد بازی هارو بهت بری با اون خیلی بیشتر از دسته بهت حال میده من فقط فوتبال و تنیس با دسته بازی میکنم باقیه بازی هارو با کیبورد میرم...:20:
من با کیبورد رفتم و کلی هم بهم کیف داد(هرچند اولش کمی سخت بود یادگیری جای دگمه هاش):46:

*IN*
13-10-2010, 15:52
این چی میگه؟؟؟
lulzimg.com/i7/c92419dd.jpg
من با alt بلوک میکنم بعدم چپ کلیک ولی وثل عکس نمیشه!!!
چیکارش کنم؟؟؟

aha2012
13-10-2010, 16:06
عکست باز نمیشه.یه جا دیگه آپ کن

*IN*
13-10-2010, 16:16
عکست باز نمیشه.یه جا دیگه آپ کن
درستش کردم...

aha2012
13-10-2010, 16:46
دقیقا زمانیکه میخواد بخوره بهت بلاک میکنی؟یعنی 1 سانت باهات فاصله داره؟

*IN*
13-10-2010, 16:53
دقیقا زمانیکه میخواد بخوره بهت بلاک میکنی؟یعنی 1 سانت باهات فاصله داره؟
نه alt رو نگه میدارم...

aha2012
13-10-2010, 17:00
نه alt رو نگه میدارم...
خب اشتباهه دیگه.
زمانیکه داشت میخورد تو ملاجت altو نگه دار.وقتی 1 سانت باهات فاصله داشت.اون موفع شمشیر طرفو رد میکنه و سریع بهش ضربه بزن.همین:20:

Azhang
13-10-2010, 18:09
سلام به همه
بالاخره بعد از 20 ساعت بازی رو درجه نرمال تموم شد!!:19:
البته اینو بگم که من میخاستم همه ی ایتم ها رو پیدا کنم که بحمد الله نشد!!!:31:یکی از اون مجسمه ها (سرباز)و یکی از آیتم های افسانه ایش موند
میخاستم ببینم کسی از دوستان میتونه داستان رو کامل توضیح بده اخه مال من صدا نداشت
ممنون میشم اگه این کارو بکنید

aron110
13-10-2010, 21:15
سلام دوستان من اینجا گیر افتادم چیکار کنم؟؟؟

کسی میدونه من چقدر از بازی روو انجام دادم .؟

خیلی بازی باحالیه:26:

rezadevilmaycry
13-10-2010, 22:07
سلام دوستان من اینجا گیر افتادم چیکار کنم؟؟؟

کسی میدونه من چقدر از بازی روو انجام دادم .؟

خیلی بازی باحالیه:26:

سلام...عزیزم شما اول باید با قدرت تیغی که بهت داده نشونه گیری کنی رو مشعل و با استفاده از کلید SHIFT رویه بمب ها هم کلیک کنی (در این حالت میتونی همزمان در یک پرتاب چند هدف بزنی)
به طوری که اول تیغت پرتاب شد باید بخوره به مشعل و بعد بره به طرف بمب ها تا آتیش بگیرن و منفجر بشن...:46:
و اینکه پرسیدین چخدر از بازی رفتین خوب دقیق نمیدونم ولی خیلی کم رفتین تازه شروع بازیه عزیزم شاید -- یا -- درصد بازم میگم دقیق نمیدونم و حدثی گفتم...:31:

آقا من حرفمو راجب چخدر از بازی رو رفتن تصصیح میکنم هیچوقت تو تخمین زدن خوب نبودم همونی که دوستم وحید جان گفتش تو پست بعدی...:31:

B.3.S.T
14-10-2010, 00:53
کسی میدونه من چقدر از بازی روو انجام دادم .

50 درصد بازی رو رفتین..پس هنوز نصف بازی باقی مانده

katlots
14-10-2010, 07:22

[/COLOR]

آقا این برنامه xpadder مشکل داشت بالا نمی آد یکی لینک دید بزاره که با ویندوز64،7 بیتی سازگار باشه

plsboy
14-10-2010, 13:13
آقا این برنامه xpadder مشکل داشت بالا نمی آد یکی لینک دید بزاره که با ویندوز64،7 بیتی سازگار باشه

شرمنده اون رفیقی که xpadder رو گذاشته ولی اون برنامه به درد سطل آشغال میخوره...
از JoyToKey استفاده کن که خیلی ساده تر و بهتره...
ولی حالا چرا میخوای از این برنامه استفاده کنی؟
اگه شما هم مشکل camera رو داری که وقتی بازی رو اجرا میکنی فقط شخصیت بازی و آسمون رو نشون میده؟
که این راه حل شماست خودم از یکی از پست هایی که توی ---------- نوشته بودن برداشتم...

واسه من به راحتی کار کرد و دارم با gamepad بازی میکنم...
این کل فایلهایی که احتیاج داری:

و باید خودت x360ce.ini رو تنظیم کنی...
فقط اون دوتا خط رو با توجه به gamepad خودت تنظیم کنی...

katlots
14-10-2010, 15:36
اگه شما هم مشکل camera رو داری که وقتی بازی رو اجرا میکنی فقط شخصیت بازی و آسمون رو نشون میده؟
که این راه حل شماست خودم از یکی از پست هایی که توی ---------- نوشته بودن برداشتم...

میشه یه جای دیگه غیر از رپید آپلود کنی باز نمی کنه

Azhang
14-10-2010, 17:36
یعنی این همه ادم بازی رو تموم کردن بدون اینکه از داستان سر در بیارن!!؟:13:
خواهشا اونایی که بازی کامل رو داشتن داستان بازی رو بذارن تا ماهایی که سایلنت و بدون دمو بازی کردیم بی نصیب نمونیم:46:

mehdy.z
14-10-2010, 19:41
خوب برنامه های زیادی برای بازی با گیم پد وجود داره!!
ولی ویژگی مهم این برنامه اینه که علاوه بر مبدل دسته شما رو هم به عنوان یک دسته XBOX 360 اوریجینال به سیستم میشناسونه و برای بازیهایی که فقط وفقط دسته XBox 360 رو میشناسن خیلی به کار میاد...البته قبول دارم این برنامه یه کم حرفه ای هست و کار باهاش یه خورده مشکله ولی مزیتش اینه که در هنگام تنظیمات custome_های زیادی رو در اختیارتون قرار میده...
ولی بازم میگم برنامه های مبدل زیادی وجود داره که میشه ازشون استفاده کرد...

babak2002
14-10-2010, 21:23
یعنی این همه ادم بازی رو تموم کردن بدون اینکه از داستان سر در بیارن!!؟:13:
خواهشا اونایی که بازی کامل رو داشتن داستان بازی رو بذارن تا ماهایی که سایلنت و بدون دمو بازی کردیم بی نصیب نمونیم:46:

گروهی از صلح طلب ها (یا میانجی گران) برای حفظ توازن میان بهشت و جهنم چهار سوارکار رو می فرستن تا مداخله کنن و صلحی موقت رو بعد از قرن ها جنگ بین دو قلمرو برقرار کنن. سال ها بعد انجمن متوجه نقش بزرگ انسان ها در جنگ پایان دنیا می شه.
در زمانی که بازی اتفاق می افته ارتش بهشت و جهنم به زمین می یان و هر چی که سر راه شون باشه رو نابود می کنند و جنگ پایانی اغاز می شه. در اواسط این هرج و مرج War (کاراکتر اصلی بازی ) به زمین احضار می شه تا نظم رو برقرار کنه. وقتی War با Abaddon ژنرال ارتش بهشت رو به رو می شه می فهمه که سه سوارکار دیگه نرسیده اند و قفل هفتم همچنان مهر و موم شده است و باز نشده.
در همین حین Straga از زمین بیرون می یاد و Abaddon رو می کشه. War با Straga(اولین غولی که تو بازی بهش برخورد می کنید.) درگیر می شه اما شکست می خوره ولی نجات پیدا می کنه و به انجمن فرستاده می شه و به جرم جلو انداختن پایان دنیا به مجازات مرگ محکوم می شه اما War تقاضای فرصتی دوباره می کنه تا مسئول این اتفاق رو پیدا کنه و نظم رو برگردونه. انجمن به شرطی درخواست War رو قبول می کنه که کسی به اسم Watcher همیشه همراه اون باشه و اگه از ماموریت سر باز زد قدرت اون رو داشته باشه که ٌWar رو بکشه. زمانی که War دوباره بر می گرده به زمین متوجه می شه که چیزی حدود یک قرن از زمانی که قبلاً اومده به زمین می گذره و نیرو های جهنمی با فرماندهی Destroyer تونستن که نیرو های بهشتی رو تا مرز نابودی ببرن و فقط گروهی از اون ها باقی مونده که بهشون می گن Hellgurd که با رهبری فرشته ای به اسم Uriel (همون دختره که وقت مرگه Abaddon در اول بازی نشونش می ده) هنوز مقاومت می کنن. انسان ها یا از بین رفتن و یا به زامبی تبدیل شدن و زمین تبدیل به خرابه ای شده.
با کمک روح پلیدی به اسم Vulgrim (تاجری که ازش چیز می خری یا باهاش به جاهای مختلف می ری) War پی می بره که Black Tower جایی یه که Destroyer اونجاست و همچنین Samael (کسی که قلب ها رو براش می بری)رو که زمانی اهریمنی پلید و قدرتمند بوده بهش معرفی می کنه تا به War برای رسیدن به Black Tower کمک کنه.
Samael به War می گه که برج توسط چهار اهریمن قوی و انتخاب شده محافظت می شه و از War می خواد که اونها رو از پا دربیاره و قلبشون رو براش بیاره در عوض نشون دادن راه ورود به برج.
در راه از بین بردن دومین اهریمن با Ulthane(مرده که هیکل خرکی داره با یه تبر اندازه خودش :31:) که یکی از قدیمی ترین هاست برخورد می کنید و کمک می کنید که از خونه اش در برابر سرباز های Uriel محافظت کنه و از اونجا با هم دوست می شید.
زمانی که War با اخرین محافظ Slithia رو به رو می شه،Slithia بهش می گه که Samael از اون برای بدست اوردن قدرت گذشته اش داره استفاده می کنه و هدف اصلی از انتخاب چهار محافظ، نگهداری از قدرت Samael در اون ها بوده.
زمانی که War اخرین قلب رو میاره Samael به وعده اش عمل می کنه و راه ورود به برج رو نشونش می ده و بهش می گه که دوباره همدیگه رو می بینن.
در برج War با Azrael (فرشته مرگ) رو به رو می شه و اون بهش می گه که جلو انداختن پایان دنیا کار اون و Abaddon بوده چون می ترسیدن اگه بیشتر طول بکشه ارتش بهشت شکست بخوره و با مرگ Abaddon همه نقشه ها نقش بر اب می شه.
War که بیگناهی خودش رو ثابت می کنه تصمیم می گیره برگرده اما Watcher بهش می گه که باید نظم دوباره برقرار شه. War به راهش ادامه می ده و Straga رو شکست می ده و Azrael که حالا ازاد شده بود میاد و War قبل از این که اوار رو سرش خراب شه نجات می ده و به باغ Eden می بره. اونجا به War می گه که Tree of Knowledge می تونه بهش نشون بده که چطوری Destroyer رو از بین ببره.
وقتی به سراغ درخت می ره الهام هایی بهش می شه و می بینه Abaddon زمانی که می میره توسط زنی ناشناس بهش پیشنهاد می شه که یا به بهشت بره یا فرماندهی جهنمیان رو به عهده بگیره که Abaddon فرماندهی رو انتخاب می کنه و می شه Destroyer.
همچنین می بینه که Destroyer به بهشت حمله می کنه و Ureil با ارتشش به مقابله می یان اما شکست می خورن.
انجمن همه ی اینها رو پیش بینی می کرده و می دونسته که سوارکار ها فقط می تونن جلوی این اتفاق رو بگیرن. ولی سوارکار ها راضی نمی شدند که به عنوان یه قاتل یا مزدور کار کنن به همین دلیل انجمن اجازه می دن که جنگ نهایی زود تر شروع شه و خودشون War رو احضار می کنن و بعد بهش تهمت می زنن چون می دونستن که War همه ی توانش رو به کار می بره تا اسمش رو پاک کنه.
War راجع به اتفاقاتی که برای خودش در اینده رخ می ده هم الهاماتی بهش می شه. خودش رو می بینه که Watcher در حال اذیت کردنشه و بعد با یه شمشیر بزرگ و افسانه ای از پشت بهش حمله می کنن.Azrael پی می بره شمیشیری رو که War در الهاماتش دیده شمشیرArmageddon هست و بهش می گه که بره و تکه های شمشیر رو پیدا کنه و بده به Ulthane تا اون رو از نو بسازه.
War یه بار دیگه با Ureil رو به رو می شه و تا دم مرگ با هم دیگه مبارزه می کنن.War اون رو شکست می ده و بر خلاف اصرار Watcher تصمیم می گیره که نکشتش. War به Ureil می گه که Abaddon تبدیل شده به Destroyer
بعد از اینکه War اون رو ترک می کنه و می ره Ureil که خیلی هم به خاطر دونستن این حقیقت تلخ ناراحت بود می ره تا برای جنگ اماده بشه.زمانی که War همه تکه ها رو جمع می کنه اون ها رو به Ulthane می ده و در همین زمان هم Ureil به جنگ با Destroyer می ره که همون جور که به War الهام شده بود Ureil شکست می خوره.
War با Destroyer رو به رو می شه و Destroyer بهش پیشنهاد می ده که به اونها بپیونده که War پیشنهاد رو رد می کنه و مبازه می کنن وقتی شکل اهریمنی Abaddon از بین می ره دوباره بر می گرده به شکل اصلیش و باز War اون رو شکست می ده و این بار دیگه می کشتش.
War قفل هفتم رو برای خودش ور می داره اما Watcher میاد و اون رو اذیت می کنه و قفل رو ور می داره.زمانی که Watcher میاد War رو بکشه Ureil میاد و از پشت باز هم همون طور که بهش الهام شده بود با شمشیر Armageddon به War می زنه و بعد قفل هفتم رو هم می شکنه. این حرکت باعث می شه که دوباره War برگرده اما این بار با قدرت کامل خودش. وقتی War خودش رو کاملاً ازاد شده می بینه سر Watcher رو می کنه و می ندازه اون ور.
Ureil به War می گه که به خاطر کار هایی که انجام داده بین اون ها هیچ حساب و کتابی نیست و با هم صاف به صاف شدن ولی وظیفه اش در اینده ممکنه اون رو دوباره رو در روی War قرار بده. زمانی که War راهش رو می گیره که بره Ureil ازش می پرسه که تنهایی چطوری می خواد با جهنمی ها، بهشتی ها و کسانی که به انجمن وفادار هستند مقابله کنه که اون هم بر می گرده می گه: نه،تنهایی نه در حالی که قفل شکسته شده رو در دستش داره و ما در پشت سرش می بینیم که سه تا شهاب سنگ به زمین میان که نشون دهنده ی رسیدن 3 سوارکار دیگه است

داستان رو کامل نوشتم فقط قسمت های اولش که حالت Narration بود و شنیداری اگه چیزی صحیح نبود یا کم بود دوستان اضافه کنن :11:
یکی از دوستان سوالی پرسیده بود توی پ.خ گفتم اینجا جوابش رو بدم شاید برای بقیه هم سوال بود :46:

قضیه این قفل هفتم (انگلیسیش Seal هست من معنی اش کردم قفل دوستان می تونن جهت معنی دقیق تر به Dictionery نگاهی بندازن) اینه که تا وقتی این قفل باز یا شکسته نشه سوارکار ها نمی تونن به میدان نبرد بیان به همین دلیل Destroyer از قفل محافظت می کرد چون اگه اتفاقی برای قفل می افتاد خودش رو در خطر می دید
و این که چطوری War اومد اما 3 تا یه دیگه نیومدن توی متن ماجرا گفتم که :
انجمن چون اینده رو دیده بود که جهنمی ها با Destroyer به بهشت حمله می کنن و پیروز می شن در درجه اول گذاشتن Abaddon و Azrael جنگ رو شروع کنن بعد هم چون می دونستن فقط سوارکار ها می تونن با جهنمی ها مقابله کنن War رو اوردن متهمش کردن و اون هم برای اثبات بی گناهیش تا ته ماجرا رفت
این قضیه رو War وقتی می ره پیش درخته بهش الهام می شه و می فهمه
اخرش هم Watcher به خاطر اینکه War قفل رو نشکنه و 3 سوار کار دیگه رو نیاره و بر علیه انجمن اقدام کنن تلاش می کنه که بکشتش که موفق نمی شه
گروهی از صلح طلب ها (یا میانجی گران) هم که تو متن بالا اوردم در ادامه به عنوان انجمن ازشون یاد کردم

katlots
14-10-2010, 21:35
ولی ویژگی مهم این برنامه اینه که علاوه بر مبدل دسته شما رو هم به عنوان یک دسته XBOX 360 اوریجینال به سیستم میشناسونه و برای بازیهایی که فقط وفقط دسته XBox 360 رو میشناسن خیلی به کار میاد...البته قبول دارم این برنامه یه کم حرفه ای هست و کار باهاش یه خورده مشکله ولی مزیتش اینه که در هنگام تنظیمات custome_های زیادی رو در اختیارتون قرار میده...

عزیز من مشکل من این بود که برنامه بالا نیومد . جای دیگه هم برا دانلود نبود

plsboy
14-10-2010, 23:38

عزیز حرف شما کاملا درست ولی اونی که من گذاشتم همه این کارا رو انجام میده و چیزی که جالبه اینه شما میتونید حتی جابجایی mouse رو هم واسش تعریف کنید و از gamepad بجای mouse توی win استفاده کنید...:8::8::8:
حالا کسایی که بازی رو تمام کردن میتونن به من بگن که این چیه؟
من بازی رو از ظهر شروع کردم و الان تقریبا میخوام برم سراغ اون worm -کرم- که این دومین باره به یه همچین چیزی بر میخورم که نمیدونم چی هست...
شاید یک چیزی هست که بعدا میتونم بهش دسترسی پیدا کنم؟

kkain-blood
14-10-2010, 23:52
من 1 مشکل مسخره دارم نمیتونم زیر آب برم!!!!!! بد گیر کردم باید چیکار کنم؟؟؟E رو که میزنم حالت شیرجه میگیره ولی پایین نمیره اعصابم خرد شد کمک.........................

rezadevilmaycry
15-10-2010, 00:13
من 1 مشکل مسخره دارم نمیتونم زیر آب برم!!!!!! بد گیر کردم باید چیکار کنم؟؟؟E رو که میزنم حالت شیرجه میگیره ولی پایین نمیره اعصابم خرد شد کمک.........................

با کلید ctrlمیره زیره آب و با space میاد بالا alt هم زیره اب میتونین سریعتر شنا کنین..:46:

B.3.S.T
15-10-2010, 00:34
من بازی رو از ظهر شروع کردم و الان تقریبا میخوام برم سراغ اون worm -کرم- که این دومین باره به یه همچین چیزی بر میخورم که نمیدونم چی هست...
شاید یک چیزی هست که بعدا میتونم بهش دسترسی پیدا کنم؟

این شئ های نورانی که شما در بعضی از مراحل میبینید فقط زمانی کاربرد دارن که شما قدرت زنجیر رو داشته باشین و الی هیچ تاثیری ندارن و پیشنهاد می کنم زیاد بهشون توجه نکنین...

aron110
15-10-2010, 01:32
دوستان کسی ترینر ضد ضربه کردن این بازی روو نداره؟؟؟
من رسیدم به یه جایی که باید یه پرنده بزرگ روو بزنه میدونم چطوری باید بزنم ولی نمیشه 1 دونه بهش میزنم بعد اون منو میکشه.

لطفا ترینر:46:

smrbs
15-10-2010, 12:35
سلام به همه!
من الان رسیدم به اون می دونه که یه سریا با اسب می ریزن کلم و بعدش می خواد Worm بیاد،
و همه رو زدم و رسیدم به اونجا که یه نفر با یه اسب مشکی که آتیش قرمز از دماغ و پاهای اسبش میاد بیرون،
یارو رو می زنم و می ره رو دموکه میندازتش زمین،
و شمشیر رو بهش میده،
ولی وقتی یارو شمشیر رو بر میداره،
بازی ارور می ده و می گه نموتونه یک سری فایل هارو بنویسه و Don't send error یا همون Not responding میده بعدش!
مشکلش چیه!؟
خواهشا کمک کنید!
می خوام به Worm برسم!

plsboy
15-10-2010, 12:47
برو بچ کسی اطلاع نداره که چطور باید این worm هارو دور زد؟
به غیر از کند کردن زمان چون یه صندوق توی اون فاصله هیچ راهی جز پیاده روی نداره که worm میاد ترتیبت رو میده...
نمیدونم چکار کنم واسه این میپرسم چون میخوام بازی رو کامل تمام کنم و کمتر مردن داشته باشم...

rezadevilmaycry
15-10-2010, 13:43
برو بچ کسی اطلاع نداره که چطور باید این worm هارو دور زد؟
به غیر از کند کردن زمان چون یه صندوق توی اون فاصله هیچ راهی جز پیاده روی نداره که worm میاد ترتیبت رو میده...
نمیدونم چکار کنم واسه این میپرسم چون میخوام بازی رو کامل تمام کنم و کمتر مردن داشته باشم...
عزیزم شما فعلا نمیتونی اون جعبه رو بخوری راهتو برو بعدا که اسب گرفتی میتونی بیای و این صندوق رو بازکنی:46:
لطفا عکس هاتون سایز کوچیک قرار بدین مثلا حداکثرش 500در 500 اینطوری همه میتونن صفحات راحت باز کنن:20:

eimanpaladin
15-10-2010, 13:46
با سلام ببخشید این بازی قشنگه ؟؟
در ضمن این سوال رو تو بخش (سیستم پرسیدم درست جواب ندادن )
ببخشید آیا رو سیستم من میاد
cpu :3.2 full
ram: 2* 800
graphic:9400 gt 1gig gddr2

rezadevilmaycry
15-10-2010, 14:36
با سلام ببخشید این بازی قشنگه ؟؟
در ضمن این سوال رو تو بخش (سیستم پرسیدم درست جواب ندادن )
ببخشید آیا رو سیستم من میاد
cpu :3.2 full
ram: 2* 800
graphic:9400 gt 1gig gddr2

اره پسر توپه به نظره من که خیلی قشنگ بوده حتما بازیش بکن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره راحت اجرا میشه
کارت گرافیکت که میکشه.رمتم که میکشه سی پی یوت هم میکشه:20:
رو سیستم های ازین پایینتر هم میاد مثلا کارت گرافیک من GT 512 / 8600 هستش و رمم هم 2 راحت بازی کردم...:46:

Azhang
15-10-2010, 15:06
در زمانی که بازی اتفاق می افته ارتش بهشت و جهنم به زمین می یان و هر چی که سر راه شون باشه رو نابود می کنند و جنگ پایانی اغاز می شه. در اواسط این هرج و مرج War (کاراکتر اصلی بازی ) به زمین احضار می شه تا نظم رو برقرار کنه. وقتی War با Abaddon ژنرال ارتش بهشت رو به رو می شه می فهمه که سه سوارکار دیگه نرسیده اند و قفل هفتم همچنان مهر و موم شده است و باز نشده

یعنی خود انجمن war میفرسته رو زمین تا مقصر نشونش بده؟
در ضمن خیلی ممنون وافعا خوب نوشتی دستت درست:46::10:

smrbs
15-10-2010, 15:30
آقا یکی جواب منو بده!
دارم دیوونه می شم!!!!!!!!!!

babak2002
15-10-2010, 15:35
یعنی خود انجمن war میفرسته رو زمین تا مقصر نشونش بده؟
در ضمن خیلی ممنون وافعا خوب نوشتی دستت درست:46::10:
انجمن اینده رو دیده بود که Destroyer بهشت رو نابود می کنه و تنها کسانی که می تونستن جلوی این کار رو بگیرن سوارکار ها بودن اما سوارکار ها قاتل یا مزدور نبودن که برن Destroyer رو بکشن.
برای همین War رو به زمین احضار می کنن(War فکر می کرده قفل شکسته شده که به زمین احضار شده اما وقتی Abaddon رو می بینه اون بهش می گه که قفل سالمه و فقط اون تنها به زمین اومده که توی دمو های اول بازی یادم نمی یاد کدومش War می گه : If The Seal is not Broken Then Who Called Me ) و بهش تهمت می زنن که جنگ پایانی دنیا(اخرالزمان) رو جلو انداخته و به مرگ محکوم می شه اما War از انجمن فرصت دیگه می گیره تا هم بی گناهی خودش رو ثابت کنه و هم عاملین این اتفاق رو پیدا کنه و بقیه ماجرا

behrad66
15-10-2010, 19:40
من رسیدم به یه جایی که باید یه پرنده بزرگ روو بزنه میدونم چطوری باید بزنم ولی نمیشه 1 دونه بهش میزنم بعد اون منو میکشه.

ترینر نمیخواد که. اتفاقا من همین امروز تیامات رو کشتم. باحال بود جنگش.:20:

مهمترین نکته ـش اینه که عجله نکنی. هر وقت آتش شلیک کرد سریع جاخالی بده (با ALT) بعد برو یه دونه از اون بمبا رو بردار و به سمتش پرت کن. اصلا عجله نکن. بعدشم که میدونی چطوری با اون اسلحه دور زنه بترکونیش.

بعدش که نفله شد و افتاد رو زمین برو تا میتونی با شمشیر نوازشش کن.:31:

دو دفعه که این کار رو کردی دیگه پرواز بی پرواز. حالا نوبت نمایش توـه. فقط بازم عجله نکن. نزدیکش نشو. بزار حرص بخوره. خواستی یخورده با اسلحه دور زنت قلقلکش بده. خودش میاد سمتت. بلافاصله E رو بزن تا پرتش کنی اونور.
ولی چون بقول خودش انتخاب شده ـس اینجوری نمیمیره. همینکه پرتش کردی برو سمتش و با شمشیر حالشو جا بیار. یکی دو بار که این کار رو بکنی مرخصه.

اگه واسه این بخوای ترینر بزنی که دیگه بقیه ـش رو چیکار میخوای بکنی؟ :41: من که زیاد باهاش سر و کله نزدم با یه بار مردن تونستم خلاصش کنم.

اتفاقا بنظرم جنگ با تیامات دستت رو روی تاکتیکا و کلیدا روون میکنه. اینجوری برای بعدنا اذیت میشی. حالا بازم میل خودته.

The Rover
16-10-2010, 13:53

برو gamecopyworld هر کدومو خواستی بگیر :20:

plsboy
16-10-2010, 16:36
این شئ های نورانی که شما در بعضی از مراحل میبینید فقط زمانی کاربرد دارن که شما قدرت زنجیر رو داشته باشین و الی هیچ تاثیری ندارن و پیشنهاد می کنم زیاد بهشون توجه نکنین...

عزیز اون screen shot که گذاشتم از این یارو ها نبود که بتونی بگیریشون که؟
تا الان 4-3 تا از این یاروهای نامرئی پیدا کردم که کاریشون نمیشه کرد البته هنوز بازی رو تمام نکردم...
من فکر کردم شما بازی رو تمام کردی؟
اونی که تمام کرده میدونه...

katlots
16-10-2010, 17:09

دمت گرم:10:

The Rover
16-10-2010, 20:23
عزیز اون screen shot که گذاشتم از این یارو ها نبود که بتونی بگیریشون که؟
تا الان 4-3 تا از این یاروهای نامرئی پیدا کردم که کاریشون نمیشه کرد البته هنوز بازی رو تمام نکردم...
اونی که تمام کرده میدونه...

تصویرش زیاد واضح نیست شایدم من چشم ضعیفه
احتمالا باید mask of shadows رو فعال کنی بعد بگیریش

plsboy
16-10-2010, 23:28
تصویرش زیاد واضح نیست شایدم من چشم ضعیفه
احتمالا باید mask of shadows رو فعال کنی بعد بگیریش

mask of shadows کدوم item بود؟

B.3.S.T
17-10-2010, 00:09

دوست عزیز بنده بازی رو 1 هفته میشه تمام کردم...
در مورد تصویری که گذاشتین هم حق با شماست من عکس شما رو نصفه دریافت کردم که به اشتباه راهنمایی کردم...عذر می خوام
ولی این قسمت نورانی که شما ملاحضه می کنید مربوط به یکی از نیروهای شماست که این قدرت رو بهتون میده که با دید دنیای ماورائیتون میتونید این ایتمها رو ببینید...یعنی 2 جهان بینی(یه چیزی تو مایه های بازیه singularity)
البته این قدرت رو شما اواخر بازی در اختیار دارید

موفق باشید

mInI_ClockEr
17-10-2010, 02:23
بعد از اینکه 7 تا تیکه رو میگیرم کجا باید برم یه نقطه نشون میده ولی هر کجا رو میگردم نمیدونم تو کدوم قسمت نقشه است

plsboy
17-10-2010, 15:29
بعد از اینکه 7 تا تیکه رو میگیرم کجا باید برم یه نقطه نشون میده ولی هر کجا رو میگردم نمیدونم تو کدوم قسمت نقشه است

باید برگردی پیش اون یارو black hammer همون یارو آهنگره...
همون غول که لحجه انگلیسی داره...
دوستان تا حالا کسی به این مشکل برخورد کرده که توی map جای یه صندوق مشخص باشه ولی وقتی میرین سراغش اونجا اثری ازش نیست!!!!!
حالا چندتا screenshot هم میذارم که ببینید..

Azhang
18-10-2010, 01:20
باید برگردی پیش اون یارو black hammer همون یارو آهنگره...
همون غول که لحجه انگلیسی داره...
دوستان تا حالا کسی به این مشکل برخورد کرده که توی map جای یه صندوق مشخص باشه ولی وقتی میرین سراغش اونجا اثری ازش نیست!!!!!
حالا چندتا screenshot هم میذارم که ببینید..

اون مشکل نیست وقتی اثری از صندوق نیست یعنی باید یه کار خاص بکنی تا صندوق رو بده مثلا تو نقشه قبرستون باید تموم سنگ قبرها رو بشکنی تا جعبه ظاهر بشهو یه جای دیگه باید تمام مشعل ها رو روشن کنی و...

plsboy
18-10-2010, 19:36
اون مشکل نیست وقتی اثری از صندوق نیست یعنی باید یه کار خاص بکنی تا صندوق رو بده مثلا تو نقشه قبرستون باید تموم سنگ قبرها رو بشکنی تا جعبه ظاهر بشهو یه جای دیگه باید تمام مشعل ها رو روشن کنی و...

مشعل هارو شانسی فهمیدم ولی اون قبرهارو نمیدونستم...

aron110
19-10-2010, 00:33
دوستان سلام من رسیدم به اونجایی که باید اون کرم روو بکشه ولی وقتی وارد اونجا شدم اسب روو ازم گرفت نمیدونم چرا کسی میدونه چرا؟؟؟؟
اصلا برای کشتن کرم اسب لازم؟؟؟
اینم عکس جایی که من گیر کردم ممنون میشم بگید چیکار کنم

B.3.S.T
19-10-2010, 00:39
دوستان سلام من رسیدم به اونجایی که باید اون کرم روو بکشه ولی وقتی وارد اونجا شدم اسب روو ازم گرفت نمیدونم چرا کسی میدونه چرا؟؟؟؟
دوست عزیز شما c رو میزنی وقتی بدون اسب میشی؟اگر نمیزنی که واقعآ خسته نباشی!
برای کشتن این مانستر هم 100% به اسبتون نیاز هست

mInI_ClockEr
19-10-2010, 02:48
باید شلیک کی به دهن این ... من خودم کلی گیر کردم ولی بالاخره دیروز تمومش کردم :20:
گیم پلیم حدود 22 ساعت شد:2:

hamed30
19-10-2010, 11:09
جایی که الان شما هستید نمی تونید از اسب استفاده کنید باید زمانی که اون به قول دوستان کرمه ازت دور شد خودت رو به اون سکو های چوبی برسونی وهمینطور یکی یکی بری تا برسی به اون طرف

Azhang
19-10-2010, 12:38
جایی که الان شما هستید نمی تونید از اسب استفاده کنید باید زمانی که اون به قول دوستان کرمه ازت دور شد خودت رو به اون سکو های چوبی برسونی وهمینطور یکی یکی بری تا برسی به اون طرف

نه عزیزم اگه به عکی نگاه کنی نوشته که با زدن left alt اسب charge میکنه و همون طور که b3st1 گفت با زدن C اسب دوباره میاد

دوستان این بازی چیزی واسه unlock کزده نداره البته بعد از تموم کردن بازی. من هارد رفتم ولی هی چی نداد!!؟:41:

aron110
19-10-2010, 17:24
دوستان مشکل حل شد عنکبوت روو چه جوری باید کشت ؟؟؟

plsboy
19-10-2010, 17:49
نه عزیزم اگه به عکی نگاه کنی نوشته که با زدن left alt اسب charge میکنه و همون طور که b3st1 گفت با زدن C اسب دوباره میاد

دوستان این بازی چیزی واسه unlock کزده نداره البته بعد از تموم کردن بازی. من هارد رفتم ولی هی چی نداد!!؟:41:

آره عزیز منم حالم گرفته شد که روی هارد رفتم و بعداز تمام کردن بازی هیچی واسه گفتن نداشت...
new game هم که میزدی فقط میتونستی بازی رو دوباره بازی کنی...
من خودم رو کشتم و همه چیز رو پیدا کردم توی حدودا 20 ساعت ولی چیزی بهم نداد...:41::41::41::41:

afshinaghasi
19-10-2010, 20:28
سلام
فکر کنم آخرای بازی باشم ولی گیر کردم روی یک چیز گردی هستم که همش داره میچرخه و یکی هم که بال داره شبیه فرشته وسط اون هست البته روی زمین واستاده اون . منم باید برم بالاش ولی تا وسطاش بیشتر نمیتونم برم هیچی هم نیست که بگیرمش یا ندیدمش موندم والا

D,Freeman
19-10-2010, 21:55
دوستان مشکل حل شد عنکبوت روو چه جوری باید کشت ؟؟؟

کدوم عنکبوت؟؟؟!!!
اگه میخواین دوستان جواب بدن لااقل دقیقتر بگین یا یه عکسی بزارین...
بعد از کشتن کرم وگرفتن قلبش وارد مرحله ای میشی که همش عنکبوته...
ولی اگه منظورت اون عنکبوت اصلیست که باید قلبشو برای ساموئل ببری که منم همونجا یه خورده مشکل داشتم که دوستان زحمت کشیدن راهنمائی کردن...
فقط موقعی میره گوشه بدو طرفش وبا زنجیر بگیرش وتو همون حالت که تو هوائی چندتا بزنش...بعد هم فرار کن...آخر سر هم میره میچسبه به سقف وچندتا بمب درست میکنه که اگه یکی از بمباشو بازنجیرت بگیری تمومه...
اگه اینجا گیر نکردی وقبلشی که دقیقتر بگو...
البته فکر کنم تا به حال ردش کردی...

farhad07
19-10-2010, 23:24
دوستان بازی رو گرفتم اما ستینگ نداره که گرافیک رو روی اخر بزارم فقط میتونم رزولیشن رو زیاد کنم ایا راهی هست چون گرافیکش خیلی ضایعه !!!

B.3.S.T
20-10-2010, 00:12
سلام
فکر کنم آخرای بازی باشم ولی گیر کردم روی یک چیز گردی هستم که همش داره میچرخه و یکی هم که بال داره شبیه فرشته وسط اون هست البته روی زمین واستاده اون . منم باید برم بالاش ولی تا وسطاش بیشتر نمیتونم برم هیچی هم نیست که بگیرمش یا ندیدمش موندم والا
آخرای بازی که اصلآ ... تازه جاهای فکری و فسفر سوزیش رسیدین شما!
این قسمت هم شما قطعآ گیر نکردین فقط شما باید هر 3 انرژی رو واسه ازرائیل (همون فرشتهه به قول شما!) به داخل سرهای مجسمه ها هدایت کنید...شما اگر روش صحیح استفاده از نیروی جابجایی از طریق پنجره ها رو یاد گرفته باشید مطمئنن راه درست رو متوجه خواهید شد...
توجه:بعضی از این پنجره ها جاهایی قرار دارن که خیلی تو دید شما نیستن و باید کمی دقت به خرج بدین واسه جابجا شدن خودتون...

mehdy.z
20-10-2010, 00:12
دوستان بازی رو گرفتم اما ستینگ نداره که گرافیک رو روی اخر بزارم فقط میتونم رزولیشن رو زیاد کنم ایا راهی هست چون گرافیکش خیلی ضایعه !!!
نه این بازی اصلا تنظیمات گرافیک نداره!!
بله گرافیکش یه کم پایینه ولی اگه یه چند ساعت بازی کنی و محیطهای متنوع این بازی رو ببینی نظرت عوض میشه...عین من که اولش به این گرافیکش حسابی بدو بیراه گفتم ولی بعدا پشیمون شدم:31::tongue:

plsboy
20-10-2010, 01:41

نه این بازی اصلا تنظیمات گرافیک نداره!!
بله گرافیکش یه کم پایینه ولی اگه یه چند ساعت بازی کنی و محیطهای متنوع این بازی رو ببینی نظرت عوض میشه...عین من که اولش به این گرافیکش حسابی بدو بیراه گفتم ولی بعدا پشیمون شدم:31::tongue:

اونقدر هم که میگید دیگه بی گرافیک نبود؟
درضمن یه قسمت داره واسه تنظیم گرافیک که یه بار هستش که فقط میشه عقب و جلو بردش که VIDEO نوشته واسش...
اگه فکر میکنید گرافیکش پایینه بخاطر موتور گرافیکش هستش که منو یاد Onimusha 3 میندازه...

scope82
20-10-2010, 12:51
وای اینم تموم شد حالا بیکار بیکار شدم:31:

rezadevilmaycry
20-10-2010, 14:12
اونقدر هم که میگید دیگه بی گرافیک نبود؟
درضمن یه قسمت داره واسه تنظیم گرافیک که یه بار هستش که فقط میشه عقب و جلو بردش که VIDEO نوشته واسش...
اگه فکر میکنید گرافیکش پایینه بخاطر موتور گرافیکش هستش که منو یاد Onimusha 3 میندازه...

نه موتور گرافیکی اونیموشا 3 ازین بازی خیلی قویتر بودش
البته نسخه ی PC اون چون برگردونده شده بود از PS2 خیلی ضعیفتر شده بود
بهرحال این بازی گرافیک قابل قبولی درحد خودش داره مطمئنن اگر خود بازی کسل کننده و ضعیف بود گرافیکش به چشم میومد ولی به واقعا همینطوره و مهدی راست میگه وقتی یکم بازش کنی دیگه گرافیک به خاطرت نمیاد و فقط میخوای ادامش بری و لذت ببری:8:

The Rover
20-10-2010, 20:29
بهرحال این بازی گرافیک قابل قبولی درحد خودش داره مطمئنن اگر خود بازی کسل کننده و ضعیف بود گرافیکش به چشم میومد ولی به واقعا همینطوره و مهدی راست میگه وقتی یکم بازش کنی دیگه گرافیک به خاطرت نمیاد و فقط میخوای ادامش بری و لذت ببری:8:
یعنی اونقدر بده که نیاز به چشم پوشی داره؟
به نظر من این حرف زمانی درسته که گرافیک بازی ضعیف باشه در حالی که مناظر این بازی چشم نوازه و طراحی هنری زیبایی هم داره

rezadevilmaycry
20-10-2010, 21:47
یعنی اونقدر بده که نیاز به چشم پوشی داره؟
به نظر من این حرف زمانی درسته که گرافیک بازی ضعیف باشه در حالی که مناظر این بازی چشم نوازه و طراحی هنری زیبایی هم داره

نه بابا منم که میگم خوب و معمولیه یعنی به چشم نمیاد کم بودن گرفیکش و همونطور که گفتی مناظر بازی و کلا اکشن بازی زیبا هستش و خوب ساخته شده البته همچنان میگم میتونست خیلی خیلی گرافیک بهتری داشته باشه با صرف زمان بیشتری برای ساختش و فقط هنری بودن و جذاب بودن محیط کافی نیست باید یک بازی همچیش کامل باشه اونم تو این زمان و
واره اگر بخوای مقایسه کنیم بینه بازی های غولی مثل خدای جنگ 3 و کنستانتین و مدرن وارفیر2 وبتمن و dead space و..... خیلی دیگه که الان میبینیم اره نسبت به این بازی از نظر گرافیکی واقعا کم داره
هرچقدر هم حالا میخواد محیطش جذاب و هنری باشه ولی برای اینکه کاملتر میبود باید در بخش گرافیک هم حرفی برای گفتن میداشت:46:
(البته اینم بگم ایناهمه نظرات خوده منه و هرکس عقاید خودشو داره):20:

aron110
21-10-2010, 00:34
بچه ها دوباره سلام دوستان من اینجا روو چیکار کنم من رسیدم پیش این یارو و انگار باید برم روی سرش بعد این حفره ها که باز میشه من نمیتونم زیاد بپرم بالا چیکار باید کرد؟؟؟؟

دوستان اگه میشه زود جواب بدین ممنون

mInI_ClockEr
21-10-2010, 00:49
باید حفره هایی که میسازی اونقدر قوی باشن تا زیاد پرتت کنه بالا و وقتی افتادی تو سرش باید E رو بزنی
حالا چجوری حفره قوی درست میشه
درسته باید کلید موس رو بیشتر نگه داری تا قدرتش کامل بشه

The Rover
21-10-2010, 18:20
نه بابا منم که میگم خوب و معمولیه یعنی به چشم نمیاد کم بودن گرفیکش و همونطور که گفتی مناظر بازی و کلا اکشن بازی زیبا هستش و خوب ساخته شده البته همچنان میگم میتونست خیلی خیلی گرافیک بهتری داشته باشه با صرف زمان بیشتری برای ساختش و فقط هنری بودن و جذاب بودن محیط کافی نیست باید یک بازی همچیش کامل باشه اونم تو این زمان و
واره اگر بخوای مقایسه کنیم بینه بازی های غولی مثل خدای جنگ 3 و کنستانتین و مدرن وارفیر2 وبتمن و dead space و..... خیلی دیگه که الان میبینیم اره نسبت به این بازی از نظر گرافیکی واقعا کم داره
هرچقدر هم حالا میخواد محیطش جذاب و هنری باشه ولی برای اینکه کاملتر میبود باید در بخش گرافیک هم حرفی برای گفتن میداشت:46:
(البته اینم بگم ایناهمه نظرات خوده منه و هرکس عقاید خودشو داره):20:
اگه منظور شما از گرافیک از لحاظ تکنیکیه درسته اما اونقدر هام کم نداره بافت ها به نسبت خوب و نورپردازی و سایه پردازیشم خوبه فقط محیط بازی بعضی جاهاش یه ذره خالیه
نمیشه گفت حرفی برای گفتن نداره شاید استایل گرافیکی که یه ذره cel-shade ماننده این حس ضعفو تداعی میکنه

aramesh_61
22-10-2010, 12:10
سلام دوستان
من این بازیو تا اونجا که قلب یه غوله خفاش مانندو (اسمشو یادم رفته :31:) در میاره رد کردم، مرحله ی بعد از اونم ولی هنوز به این اسبش نرسیدم، کجای بازی اسب بهش میرسه؟ چقدر دیگه از بازی مونده؟
ممنون

AlexMercer
22-10-2010, 12:14
سلام دوستان
من این بازیو تا اونجا که قلب یه غوله خفاش مانندو (اسمشو یادم رفته :31:) در میاره رد کردم، مرحله ی بعد از اونم ولی هنوز به این اسبش نرسیدم، کجای بازی اسب بهش میرسه؟ چقدر دیگه از بازی مونده؟
ممنون

زیاد. فکر کنم حداقل شما 3 چپتر دیگه باید بازی کنی

aramesh_61
22-10-2010, 13:46
زیاد. فکر کنم حداقل شما 3 چپتر دیگه باید بازی کنی
ممنون، چقدر دیگه مونده اسب بهم بده؟ :20:

Mohammadkiller
22-10-2010, 13:58
سلام
آقا من این بازی رو نصب کردم ولی الان مشکل دسته و کیبورد دارم
دسته بازی که اصلا کار نمیکنه البته فقط دکمه Stop کار میکنه.
کیبورد هم کار نمیکنه فقط دکمه ی enter و Esc کار میکنه.

rezadevilmaycry
22-10-2010, 14:10
ممنون، چقدر دیگه مونده اسب بهم بده؟ :20:

تو مرحله صحرا به شما اسب خواهد داد البته دقیق یادم نیست که برای کشتن کدوم غول خواهید رفت ولی میدونم صحرا بودش
فکرکنم وقتی میخواین برین غولی که یک مار بزرگ بود(یا به قول دوستان کرم بود) وسطای راهی که به محل نگهداری اون غوله ختم میشه شما اسب خواهید گرفت
یا عقبتر از اون سر سومین غولی که باید قلبشو بکنین و بدین به همون اژدهایه

Mohammadkiller
سلام
آقا من این بازی رو نصب کردم ولی الان مشکل دسته و کیبورد دارم
دسته بازی که اصلا کار نمیکنه البته فقط دکمه Stop کار میکنه.
کیبورد هم کار نمیکنه فقط دکمه ی enter و Esc کار میکنه.

2 یا 3 صفحه قبل دو روش برای به کار انداختن دسته توضیح داده شده توسط دوستان
البته کیبرد نمیدونم اون باید وقتی که دستتون به پی سی وصل نیست بتونین راحت باکیبرد بازی کنین

Mohammadkiller
22-10-2010, 15:25

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه من به راحتی کار کرد و دارم با gamepad بازی میکنم...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو باید خودت x360ce.ini رو تنظیم کنی...

سلام
آقا من Noob هستم:20:
لطفا زیر دیپلم صحبت کنید

یعنی چی من اون 2 تا خطو با توجه به گیم پد خودم تنظیم کنم؟
من از این دسته های ps1 دارم که با مبدل به کامپیوتر وصل کردم.
اگه میشه یکی برام تنظیم کنه
در ضمن کیبورد و موس من فقط در منو بازی کار میکنه و در خود بازی کار نمیکنه بجز stop
لطفا کمک کنید من تو کف موندم اینو بازی کنم:18::10::8::5::20::41::46::31::11::40::2:
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک:19:

یادم رفت!
ویندوزم اکس پی سرویس پک 3

plsboy
22-10-2010, 15:34
سلام
آقا من Noob هستم:20:
لطفا زیر دیپلم صحبت کنید

یعنی چی من اون 2 تا خطو با توجه به گیم پد خودم تنظیم کنم؟
من از این دسته های ps1 دارم که با مبدل به کامپیوتر وصل کردم.
اگه میشه یکی برام تنظیم کنه
در ضمن کیبورد و موس من فقط در منو بازی کار میکنه و در خود بازی کار نمیکنه بجز stop
لطفا کمک کنید من تو کف موندم اینو بازی کنم:18::10::8::5::20::41::46::31::11::40::2:
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک:19:

یادم رفت!
ویندوزم اکس پی سرویس پک 3

عزیز دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد!!!!!!!
شما باید اطلاعات gamepad خودتون رو از توی control panel و قسمت gamecontroler برید و پیدا کنید حالا من xp یادم نیست چی مینوشت...
شما از توی device manager برو و properties رو واسه gamecontroler انتخاب کن وتنظیمات رو طبق توضیحات انجام بده...
درضمن من که gamepad شما رو ندارم که بخوام تنظیم کنم...

Mohammadkiller
22-10-2010, 19:02
عزیز دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد!!!!!!!
شما باید اطلاعات gamepad خودتون رو از توی control panel و قسمت gamecontroler برید و پیدا کنید حالا من xp یادم نیست چی مینوشت...
شما از توی device manager برو و properties رو واسه gamecontroler انتخاب کن وتنظیمات رو طبق توضیحات انجام بده...
درضمن من که gamepad شما رو ندارم که بخوام تنظیم کنم...

اصلا ولش کن دسته نخواستیم
بدبختی با موس و کیبورد هم نمیشه بازی کرد اصلا کار نمیکنه
یه فکری برای موس و کیبرد کنید plz
تو کف موندم

D,Freeman
22-10-2010, 19:46
اصلا ولش کن دسته نخواستیم
بدبختی با موس و کیبورد هم نمیشه بازی کرد اصلا کار نمیکنه
یه فکری برای موس و کیبرد کنید plz
تو کف موندم

:18:...
چطور کار نمیکنه؟؟!!!
اصلا گیم پد رو شما کوتاه بیا!!!از پشت کامپیوترت جداش کن...کامپیوترت رو یه بار ری استارت کن...بعد برو داخل بازی...گیم پد رو به هیچ وجه وصل نکن...
اگه اون برنامه که تو پستای اول داده شده درمورد گیم پد رو دانلود کردی پاکش کن....تنظیمات داخل کنترل پنل رو که دست نزدی؟

دوستان به نظر من با کیبورد که راحتتره...چه اصراری به استفاده از گیم پد هست؟؟؟!!!

Mohammadkiller
22-10-2010, 19:49
:18:...
چطور کار نمیکنه؟؟!!!
اصلا گیم پد رو شما کوتاه بیا!!!از پشت کامپیوترت جداش کن...کامپیوترت رو یه بار ری استارت کن...بعد برو داخل بازی...گیم پد رو به هیچ وجه وصل نکن...
اگه اون برنامه که تو پستای اول داده شده درمورد گیم پد رو دانلود کردی پاکش کن....تنظیمات داخل کنترل پنل رو که دست نزدی؟

دوستان به نظر من با کیبورد که راحتتره...چه اصراری به استفاده از گیم پد هست؟؟؟!!!

یه بار کندم ولی ریستارت نکردم ولی باز کار نکرد
من هیچ برنامه نصب نکردم که بخوام پاک کنم
به تنظیمات هم دست نزدم
تو منو کار میکنه ولی تو خود بازی کار نمیکنه.:13::41:

plsboy
22-10-2010, 22:37
یه بار کندم ولی ریستارت نکردم ولی باز کار نکرد
من هیچ برنامه نصب نکردم که بخوام پاک کنم
به تنظیمات هم دست نزدم
تو منو کار میکنه ولی تو خود بازی کار نمیکنه.:13::41:

عجیبا غریبا...
آخه مگه میشه؟
ببین چیزی رو دستکاری نکردی ببین کسی درو همسایه نیست که بازی رو یه تست بکنه؟

Mohammadkiller
22-10-2010, 22:49
من هیچ چیز رو دستکاری نکردم
اتفاقا رفیقم بقل خونمون گیم نت داره
رفتم اونجا نصب کردم خیلی راحت اجرا شد و الان هم داره مراحلش رو رد میکنه
آخه چرا من...!؟:41:

Mohammadkiller
23-10-2010, 00:03
آقا ممنون مشکل حل شد
من 2 تا از این دسته ها داشتم 2 تاشو با هم وصل کردم دومی کار کرد.
خیلی بازی قشنگیه
ممنون از شما
فعلا بای

kkain-blood
23-10-2010, 12:06
دوستام من آخرش نفهميدم چرا abodon قبول كرد بشه destroyer???

plsboy
23-10-2010, 15:12

دلش خواست... :31::31::31:
شیطون گولش زد...:31::31::31:
خوب یارو بهش گفت از این طرف موندی از اون طرف هم رونده...:21::21::21:

Mohammadkiller
23-10-2010, 16:51
سلام
آقایون راستی یه سوال!
اگه اون life ها یا همون دایره های سبز بالای health تموم شه چی میشه؟
از اول اول میاد؟

Azhang
23-10-2010, 17:10

خوب بهش گفتن یا destroyer :6::4:یا تشریف ببر بهشت :1:و دیگه اینورا پیدات نشه
(یا مرگ یا فرماندهی نیروهای جهنمی)
اگه من بودم قبل از شکست خوردن خودم میرفتم پیسنهاد میدیدم که منو فرمانده بکنن:devil:

D,Freeman
23-10-2010, 22:01
سلام
آقایون راستی یه سوال!
اگه اون life ها یا همون دایره های سبز بالای health تموم شه چی میشه؟
از اول اول میاد؟

یه چی میگیها!!!!!!!!
خب معلومه یاو به دیار باقی شتاب میکنه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نکنه همون اولش کلاسشو تعطیل میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

Mohammadkiller
24-10-2010, 14:09
:31:
آخه الان 2یا3 تا دایره بیشتر نمونده
میخواستم ببینم ازاول اول میاد یا نه؟

smallfrank
24-10-2010, 14:54
آقا ما تو اون اولای بازی که میگه Find Demon Smael گیر کردیم...

چه بکنــــیـــــــــــــــــ ــــم ؟

rezadevilmaycry
24-10-2010, 15:50
آقا ما تو اون اولای بازی که میگه Find Demon Smael گیر کردیم...

چه بکنــــیـــــــــــــــــ ــــم ؟

خوب باید همون شیطانه Smael رو پیدا کنی
آخه چطوری بگم خوب ببین جاش تابلویه فکرکنم در مرکز نقشه بود یک محل دایره شکله میری اونجا و شیطانه بهت راهو نشون میده و ازت میخواد کارهایی براش انجام بدی
منم بازی نصب ندارم وگرنه برات عکس میزاشتم تا راحتتر پیدا کنی رفیخخخ:20:

2lombe
24-10-2010, 17:13
سلام ئوستان دقیق بگویید به کجای مشعل بزنم؟

aha2012
24-10-2010, 17:24
تو نشونه بگیر به مشعل بعدش نشونه بگیر به اون بمبها.نمیدونم تو pc با چه دکمه هایی میشه این کارو کرد.ولی فکر کنم shift و کلیک باشه:20:

behrad66
24-10-2010, 21:37
Q رو بزن تا نشونه گیر بیاد. بعد Shift رو نگه دار. اول روی مشعل ببر نشونه گیر رو تا یه مثلث زرد بیاد. شیفت رو ول نکن. حالا نشونه گیر رو ببر رو بمب و بعدشم دکمه وسط ماوس رو بزن.

smallfrank
25-10-2010, 13:55
حذف شود ....................

xero.1992
25-10-2010, 23:11
دوستان من اینجا گیر کردم !!!

دیوار جلو رو باید بترکونم، بمب هم روشه، اما مشعل ها خاموشه، تنها مشعل روشن پشتمه که فاصلش دوره...
چه کنم ؟!

Layken
25-10-2010, 23:40
شما باید مشعلهارو با استفاده از اون باتارنگت روشن کنی
به ترتیب باتارنگ رو از مشعل روشنی بفرست بره به همش بخوره میبنی که روشن شدن.
بعد از اخریش می تونی که اون بمب رو روشن کنی.