مشاهده نسخه کامل
: Darksiders
MILAD MGH
27-07-2011, 17:17
سلام.من اینجا گیر کردم.باید چیکار کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من اینجا گیر کردم.باید چیکار کنم؟
salam
تا اونجایی که یادمه باید بهش تیر بزنی بعد دورو برت یه تیکه سنگه که باید هلش بدی سمت گیاهه تا بگیرتش و قبل از اینکه ببرتش بالا تو هم به سنگه آویزون بشی و باهاش بری بالا و بپری اون طرف
امیدوارم متوجه شده باشی
MILAD MGH
27-07-2011, 17:50
salam
تا اونجایی که یادمه باید بهش تیر بزنی بعد دورو برت یه تیکه سنگه که باید هلش بدی سمت گیاهه تا بگیرتش و قبل از اینکه ببرتش بالا تو هم به سنگه آویزون بشی و باهاش بری بالا و بپری اون طرف
امیدوارم متوجه شده باشی
شرمنده ولی نفهمیدم!
چون درو و برش سنگی نیست که بشه هلش داد.
بیا رفیق،اینم راهنمای کل بازی:
MILAD MGH
27-07-2011, 18:13
آقا دستت درد نکنه ولی کامپیوتر من این سایتو باز نمیکنه.
شما میتونی از اونجا بگی این مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
ممنون.
ردش کردم!
باید 1شمشیرو میگرفتم میاوردم در اینطرفو باز میکردم.
بازم ممنون.
hamed_dij
28-07-2011, 15:53
بازیش خوبه؟
بّله واقعا بازیه جالب و قشنگیه
MILAD MGH
29-07-2011, 22:02
سلام.من دوباره گیر کردم:
باید چیکار کنم؟
ممنون.
Spaniuly
29-07-2011, 22:36
سلام.من دوباره گیر کردم:
باید چیکار کنم؟
ممنون.
این پل رو باید به چرخش در بیاری اون در رو هم با زدن تیغه به طوری که دو تا شمشیر رو با تیغ به هم وصل کنی یعنی همزمان هر دو شمشیر رو با تیغ بزنی تا باز بشه درش یه تیکه هم داره این قسمت اون جایی که باید یه گدازه رو منفجر کنی کمی بالاتر از گدازه آتشین یه بمب دیواری هست و رو زمین یه بمب بدون آتش از رو زمین دو سه تا بمب بدون آتش رو به صورت زنجیره ای بین توده گدازه و اون بمب دیواری ردیف کن بعد با تیغ اول بمب دیواری و به ترتیب گدازه ها و در آخر توده گدازه رو مارک کن و تیغ رو بنداز تا آتیش ازبه توده منتقل بشه و منفجر کنه این راه تنها راهه برای منفجر کردنش
نمی دونم اینجا چند نفر بازی رو فول تموم کردن ولی من ظاهرا این کار رو کردم و در واقع تو درجه سختی آپوکالیپتیک (ماکسیمم درجه سختی) تموم کردم و بعد این کار برگشتم تا کلکتیبل ها رو جمع کنم و موفق شدم آبیسال آرمور - همه 27 آرتیفکت ها - هر 10 تا سنگ زندگی و 10 تا وارث کور و همینطور بهبود های شمشیر و بهبود های افسانه ای و به طور خلاصه تمام دایره های موجود الان پر شده اینارو واسه پز دادن نگفتم و در واقع سوالم اینه این چیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها دایره ای که با هیچ عکسی پر نشده همینه کسی اطلاعی در باره این داره؟
havas_1980
29-07-2011, 23:16
سوالم اینه این چیه:
تنها دایره ای که با هیچ عکسی پر نشده همینه کسی اطلاعی در باره این داره؟سلام معاون! اون اسلات خالی مربوط به Heart of the Chosen میشه... وقتی که قلب رئیس ها رو بدست می آوردی تا زمانی که میرسوندی دست Samael , تو اون قسمت نشون داده میشد.
جالبه من نصف این چیزا رو گیر نیوردم و بازی رو تموم کردم البته چند باری ول گشتم یه مقداری اما چیزی دیگه ندیدم شما اینا رو از کجاتون میارید !!!!! گیمر به شماها میگن ها !!! به مام یاد بدین یعنی این همه دقیق همه جای بازی رو ول میگردیم بازم نصفیش در میره دی:
Spaniuly
30-07-2011, 00:01
سلام معاون! اون اسلات خالی مربوط به Heart of the Chosen میشه... وقتی که قلب رئیس ها رو بدست می آوردی تا زمانی که میرسوندی دست Samael , تو اون قسمت نشون داده میشد.
آره راست میگیا حواسم نبود مرسی گرچه تنها کاری که الان باید انجام بدم پیدا کردن دو تا چیز هست. گرچه دیگه مهم هم نیست چون دیگه این دو تا چیز نمی تونن چیز مهمی باشن یا جعبه سئول هستند یا لایف که اونم نیازی نیست وقتی با دشمنا می جنگم خود به خود زیاد میشه به لطف این Enhance افسانه ای War's Glory
تا حالا 885 تا اچیومنت گرفتم از این بازی فقط هفت تا اچیومنت مونده! امیدوارم بعد از کال آف 4 این دومین بازی باشه که میتونم همه اچیو هاش رو بگیرم
MILAD MGH
30-07-2011, 22:00
سلام.میخواستم ببینم راه ساده ای هست که بشه اینا رو کشت؟
همون جاخالي دادن...چاره كار هستش..
البته سريع تند تند بزني نميتونه حركت كنه.
MILAD MGH
31-07-2011, 14:01
همون جاخالي دادن...چاره كار هستش..
البته سريع تند تند بزني نميتونه حركت كنه.
مرسی.اونجا رو رد کردم.الان سر Counter Killer گیر کردم که باید دفاع کنم بعد ضد حمله بزنم.
هرکاری میکنم نمیشه رد کرد.چیکار باید بکنم؟
ویرایش:ردش کردم!
سلام
من اون جا هستم كه پر از انكبوت هست كسي ميدونه عنكبوت اخريه رو چه تور بايد كشت كه هي غيب ميشه
فهميديد كجا هستم يا عكس بزارم؟
سلام
من اون جا هستم كه پر از انكبوت هست كسي ميدونه عنكبوت اخريه رو چه تور بايد كشت كه هي غيب ميشه
فهميديد كجا هستم يا عكس بزارم؟
باید زنجیرتو بهش پرت کنی تا برسی به کلش بعدش هی بهش ضربه بزنی
دوستان اين در كه زير حباب هست رو چه شكلي بايد رد كرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spaniuly
02-08-2011, 15:07
دوستان اين در كه زير حباب هست رو چه شكلي بايد رد كرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من این قسمت معما هست شما باید دقت کنی که هر شمشیر کلید بالا پائین شد هر دیوار هست شما اگه الان دیوار روبروت بسته اس برو پائین و با زدن شمشیر مربوط به این دیوار اون رو بیارش پائین بعد دوباره بگرد اینجا وارد شو برمیگردی به پشت دیوار حالا دیواری که بسته اس رو بکش بالا در کل باید به جای زدن شمشیر ها با تیغه خوب حلاجی کنی دیوار ها رو الابختکی بخوای رد کنی وقتت رو می گیره
MILAD MGH
02-08-2011, 21:17
دوباره سلام!
شرمنده ولی اینو چطوری باید کشت؟؟
بازی قشنگی به نظر میرسه. اگه وقت کنم حتما بازیش میکنم. اگه میرزه بگین بگیرمش دوستااااااااااااااان
آره میارزه.بازیش خیلی قشنگه و باس فایتهای قشنگی هم داره
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
دوباره سلام!
شرمنده ولی اینو چطوری باید کشت؟؟
سلام
کاری نداره
اون پیله هایی که آویزونه رو باید بندازیشون زمین بعدش برداریشون و پرت کنی تو دهن غوله.اونم مشغول خوردن پیله ها میشه و تو هم میری پشتش با اون مشت آهنیت هی بهش ضربه میزنی.همین
دوستان اين غولي كه شبيه ربات هست رو چه طور بايد كشت؟
SA.JJ.AD
03-08-2011, 12:24
دوستان اين غولي كه شبيه ربات هست رو چه طور بايد كشت؟
این مدل غول 3.4 باری باهاش مواجه میشی در اینده:31:
.
روش کشتنشم خیلی خیلی اسونه !! باید تو این پنجره های دایره مانند که رو زمین هستن پورتال قدرتی بسازی !! یعنی یکی رو سمت چپی میزاری و بعد میری رو یکی دیگه سریع و پورتال دوم رو میسازی و بعد سریع میری داخل یکی از اون یکی در میای و میفتی بالا سرش و ادامه ی ماجرا ...
.
پیشنهاد میکنم یه پروتال رو زمین و یکی رو دیوار سمت چپ بزنی بعد که نزدیک دیوار شد . بپری تو پورتالی که تو زمینه و از بالا سرش در بیای
امیدوارم متوجه شده باشی :46:
Spaniuly
03-08-2011, 14:29
این بازی هم بالاخره به جمع بازیهایی پیوست که تمام اچیومنتهاش آنلاک شد :31:
آخرین اچیومنت مال آنجلیک بیست بود که باید وقتی سوار اون پرنده غول پیکریم توی مسیر 150 تا دشمن رو بکشیم خیلی سخت بود! ولی عملی شد.
راستی غیر از کد The Hollow Lord کد آنلاکر دیگه ای نیست؟ مثلا گوالانت جدید بده؟ من رفتم توی آیرون کانوپی اونقدر از اون جوجه تیغی ها با هاروستر Death کشتم لولش رسید به 4 خیلی فاز میده این وار الان دیگه شده یه پا غول بی شاخ و دم با این همه تشکیلات :5:
من که شدید حال کردم این دفعه که روی درجه آپوکالیپتیک تموم کردم بار اول که پارسال بازی کردم روی درجه ایزی بود به این حد فاز نداد توصیه می کنم این بازی رو حتما کامل تموم کنید وقتی وار تمام تجهیزات ممکن رو به دست میاره دیگه هیچ جنبنده ای حریفش نیست. با این وضع دیسترویر هم نفس نمی تونه بکشه
این مدل غول 3.4 باری باهاش مواجه میشی در اینده:31:
.
روش کشتنشم خیلی خیلی اسونه !! باید تو این پنجره های دایره مانند که رو زمین هستن پورتال قدرتی بسازی !! یعنی یکی رو سمت چپی میزاری و بعد میری رو یکی دیگه سریع و پورتال دوم رو میسازی و بعد سریع میری داخل یکی از اون یکی در میای و میفتی بالا سرش و ادامه ی ماجرا ...
.
پیشنهاد میکنم یه پروتال رو زمین و یکی رو دیوار سمت چپ بزنی بعد که نزدیک دیوار شد . بپری تو پورتالی که تو زمینه و از بالا سرش در بیای
امیدوارم متوجه شده باشی :46:
چه شكلي ميشه رفت رو سرش؟روي ديوارها جاي پورتال نيست.
دیوارو بیخیال
روی زمن یه پورتال درست کن.اون یکی پورتالو دوباره روی زمین درست کن ولی اندفعه قدرتی بزن.یعنی پورتالو نگه دار قدرتی بشه بعد بزن به زمن
حالا از اون پورتال اولیه برو تو،از پورتال قدرتیه بیا بیرون(شوت میشه رو هوا)حالا بالاتو باز کن تا آرووم برسی رو سر غوله بعدش هم..............................:5:
MILAD MGH
07-08-2011, 14:05
تموم شد!
ولی انگار نصفه تموم شد.میخاستم ببینم برای شما ها هم اونجایی که تیکه های شمشیرو دادم به ulthane فیلم نشون ندادن؟
یا بعد از کشته شدن Abaddon ؟
من بعد از اینکه Abaddon رو کشتم 2 تا جمله زیرنویس شد بعد رفت رو اسم سازنده ها.
برای همه اینطوری تموم شد یا نه؟
Spaniuly
07-08-2011, 17:56
تموم شد!
ولی انگار نصفه تموم شد.میخاستم ببینم برای شما ها هم اونجایی که تیکه های شمشیرو دادم به ulthane فیلم نشون ندادن؟
یا بعد از کشته شدن Abaddon ؟
من بعد از اینکه Abaddon رو کشتم 2 تا جمله زیرنویس شد بعد رفت رو اسم سازنده ها.
برای همه اینطوری تموم شد یا نه؟
نه فیلم نشون میده یوریل رو نشون میده و اینکه شمشیر رو از پشت فرو می کنه به شکم وار و خیلی چیزای دیگه یحتمل ریپ شده اس بازیت رو PC بازی کردی؟
فیلم های کاتسن ها رو حذفیدن وگرنه کلی کاتسن نشون میده آخرش البته بهتر بود قبل تموم کردن می رفتی سراغ آبیسال آرمور و ... اون موقع می تونی با قدرت تمام دیسترویر رو داغون کنی رو چه درجه ای تموم کردی بازی رو؟
Easy یا Normal یا Apocaliptic ؟
شما سه بار با این Boss درگیر میشی توی یه محوطه دایره ای که هر بار چیدمان خاص خوشون رو دارن پورتال ها بار اول پورتال ها روی زمین هستند بار دوم پورتال ها روی زمین هستند ولی نرده کشی شده روشون و شما حداقل باید 2 تاشون رو داغون کنید تا پورتال های بیان بیرون درواقع اون غوله خودش اینکار رو میکنه و شما باید روی پورتالها وایسی وقتی خواست با گزر ضربه بزنه دش بزنی و جا خالی بدی تا گرز نرده روی پورتال رو داغون کنه بار سوم به نظرم از همه راحت تر هست و روی دیوار هم پورتال هست که شما رو قشنگ پرت می کنه! کافیه پورتال رو به صورت پرتابی ایجاد کنی یعنی یکمی نگه داری تا یه سوپر پورتال ایجاد کنه
MILAD MGH
07-08-2011, 19:30
نه فیلم نشون میده یوریل رو نشون میده و اینکه شمشیر رو از پشت فرو می کنه به شکم وار و خیلی چیزای دیگه یحتمل ریپ شده اس بازیت رو PC بازی کردی؟
فیلم های کاتسن ها رو حذفیدن وگرنه کلی کاتسن نشون میده آخرش البته بهتر بود قبل تموم کردن می رفتی سراغ آبیسال آرمور و ... اون موقع می تونی با قدرت تمام دیسترویر رو داغون کنی رو چه درجه ای تموم کردی بازی رو؟
Easy یا Normal یا Apocaliptic ؟
آره.رو pc بازی کردم.از اونجا که شمشیرو بردم پیش ulthane دیگه چیزی نشون نداد.
بازی رو هم رو easy تموم کردم.
نامردا معلوم نیست چرا حذف کردن.این همه زحمت بکشی بعد آخرش هیچی.
matrix2015
26-08-2011, 11:25
سلام دوستان ؛
من بازی تازه نصب کردم و رسیدم به این مرحله .
اما یه مشکل اساسی هست ؛ نمیدونم از چه راهی باید برم بالا تا به صندوق برسم ؟
و اینکه از اون شی آبی رنگ میشه استفاده کرد یا نه ؟
لطفاً راهنمایی کنید . . .
صندوق درست یادم نیست ولی اون شی آبی بعدا بر میگردی و ازش استفاده میکنی.
واسه صندوق اگه درست یادم باشه هر چی(درخت و چراغ برق و ...) تو اون منطقه میبینی بزن داغون کن ببین ظاهر میشه یا نه
matrix2015
26-08-2011, 11:34
صندوق درست یادم نیست ولی اون شی آبی بعدا بر میگردی و ازش استفاده میکنی.
واسه صندوق اگه درست یادم باشه هر چی(درخت و چراغ برق و ...) تو اون منطقه میبینی بزن داغون کن ببین ظاهر میشه یا نه
یعنی الان نمیتونم برم اون بالا تا به صندوق برسم ؟؟؟
و منظورتون از ظاهر شدن چی بود ؟؟؟
فعلا ایتم های زیادی هست که بهشون دست رسی پیدا میکنید بعد میتونید با کمک اونا به اون صندوق و موارد دیگه دست پیدا کنی
یکی مثلا یک نوع قدرت پرش بهت میده که میتونی زیاد بالا بپری.
milad dante
26-08-2011, 16:01
این صندوق رو آخر بازی میرسی بهش وقتی ازرائیل اون نقاب رو بهت داد مییتونی بری...
و منظورتون از ظاهر شدن چی بود ؟؟؟ گفتم که : واسه صندوق اگه درست یادم باشه هر چی(درخت و چراغ برق و ...) تو اون منطقه میبینی بزن داغون کن ببین ظاهر میشه یا نه
فعلا ایتم های زیادی هست که بهشون دست رسی پیدا میکنید بعد میتونید با کمک اونا به اون صندوق و موارد دیگه دست پیدا کنی
یکی مثلا یک نوع قدرت پرش بهت میده که میتونی زیاد بالا بپری.
این صندوق رو آخر بازی میرسی بهش وقتی ازرائیل اون نقاب رو بهت داد مییتونی بری... اونی که شما میگید یه تیکه از شمشیره نه این صندوق.بعضی از صندوق تو نقشه هستن ولی نمتونی ببینیشون(کلا نیستن نه اینکه باشن ولی کم رنگ!!!چی گفتم!) برای ظاهر کردن این جور صندوقا باید یه کار خاصی بکنی که اینجا فک کنم باید همه چی رو بزنی داغون کنی.هر چی که دم دستته داغون کن.
در ضمن اون صندوقه پایین ظاهر میشه یعنی الان هم میتونی بهش برسی فقط کاری رو که گفتم بکن.
سلان
من بازی را روی PC نصبیدم ولی با کیبورد نمیشه کار کرد مشکل از کجاست؟
سلان
من بازی را روی PC نصبیدم ولی با کیبورد نمیشه کار کرد مشکل از کجاست؟
جواستیک به سیستمت وصله؟اگه آره از سیستمت جداش کن:20:
سلام من چت زدم گفتم یه بار دیگه بازی کنم این بار کامل تموم کنم داشتم ول میگشتم تو بازی صندوق پیدا کنم یه خریتی کردم رفتم یه جا که یک طرفه بود که قبلا هم رفتم حالا کسی ترینری داره که بالا تر بپره این بچه ؟ یا یکی لطف کنه یه سیو بعد از اون باس تیمات بهم بده
سلام.
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم و الان همرسیدم به یه قسمتی که باید 5 تا از دشمن هات رو از طریقه left alt بکشی ولی من هرکاری میکنم نمیتونم:
Counter Killer
Kill 5 enemies using only block and projectile counter attacks within the time limit. Bonus souls will be rewarded for any time left on the clock.
ممنون میشم اگه یکی از دوستان راهنمایی کنه.
Spaniuly
25-09-2011, 09:22
سلام.
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم و الان همرسیدم به یه قسمتی که باید 5 تا از دشمن هات رو از طریقه left alt بکشی ولی من هرکاری میکنم نمیتونم:
ممنون میشم اگه یکی از دوستان راهنمایی کنه.
اینجا تایمینگ مهمه در لحظه ای که هیت میکنه دشمن باید سریع دکمه بلاک (دفاع) رو بزنی روی ایکس باکس LB یا RB بود. وقتی دفاع کنی اتوماتیک وار خودش بعد از دفاع هیت میکنه با این هیت باید دشمنت بمیره اگه نمیره حساب نمیشه حتما باید در نهایت با این Move بکشی دشم رو به نظرم بهتر معمولی بزنی جون آخرش رو اینطوری بزنی
mojinezami
15-02-2012, 19:30
سلام دوستان
کسی سیو کامل این بازی رو داره بزار واسه دانلود
ممنون میشم
سلام دوستان
کسی سیو کامل این بازی رو داره بزار واسه دانلود
ممنون میشم
بیا سه تا سیو هست نمیدونم کدومش کامله
mahdizebardastan
17-02-2012, 19:23
سلام کسی سیو از جایی که ازرائیل را نجات میدیم داره
devilboys
21-02-2012, 16:20
بچه ها من یه بار این بازی رو تموم کردم ولی حالا که میخوام دوباره بازی کنم اونجایی که باید منوی بازی رو نشون بده صفحه سیاه میشه کسی میدونه باید چی کار کرد؟
mahdizebardastan
23-02-2012, 15:02
چطوری رباطرو بکشم لطفا کمک کنید :18:
چطوری رباطرو بکشم لطفا کمک کنید :18:
رباط؟یه عکس ازش بذار
همونی که بالای سرش دایره قرمزه؟اگه آره باید پورتال درست کنی و بپری روی سرش
من ی بار این بازی رو با دسته بازی رفتم این سری ک دوباره نصبش کردم با دسته تصویر خود به خود میره بالا چی کار کتم ؟
من ی بار این بازی رو با دسته بازی رفتم این سری ک دوباره نصبش کردم با دسته تصویر خود به خود میره بالا چی کار کتم ؟
دفعه اول چجوری بازی کردی؟!:31:
این بازی به غیر از دسته های اوریجینال XBOX 360 با گیم پدهای دیگه مشکل داره و دوربین توش یا میچرخه یا اینکه ثابت میره یه جا قفل میکنه!
الیته یه سری راه حل براش رائه شد که کم و بیش مشکلات رو تا حدی رفع کرد ولی هیچ کدوم قطعی نبود...اگه خواستی یه سرچی بکن توی پست های قبل زیاد دربارش بحث شده!!
دفعه اول چجوری بازی کردی؟!:31:
این بازی به غیر از دسته های اوریجینال XBOX 360 با گیم پدهای دیگه مشکل داره و دوربین توش یا میچرخه یا اینکه ثابت میره یه جا قفل میکنه!
الیته یه سری راه حل براش رائه شد که کم و بیش مشکلات رو تا حدی رفع کرد ولی هیچ کدوم قطعی نبود...اگه خواستی یه سرچی بکن توی پست های قبل زیاد دربارش بحث شده!!
:31: دچار فراموشی شدم / درسته این بازی با دسته خوب اجرا نمیشد / با همون xpaderr که فک کنم خودتون معرفی کرده بودین اجرا کردم درست شد با تشکر :10:
CRIS Joon CR7
04-03-2012, 17:52
امروز تصمیم گرفتم از بی بازی بودن اینو بازی کنم
یه جاییش با اینکه قبلا بازیش کردم گیر کردم
همین اولایه بازیه
چند تا ماموریت داره که هر کدوم یه نوری از زمین تا آسمونه بعد میری B رو میزنی و میره یه جا دیگه
فکر کنم پنج تا باشه
4 تاشو موفق شدم انجام دادم ولی رو یکیش موندم
توصفحه نوشته پنج تا آبجکت هست باید نابود کنیش ولی نمیدونم چی هستن
هر چی هم میکشم تموم نمیشه
با اینکه خیلی وقت پیش بازیش کردم ولی بازم خیلی برام جذابه:8:
اینم اسم مرحله ش
Shadow Arena challenge
Spaniuly
06-03-2012, 16:35
امروز تصمیم گرفتم از بی بازی بودن اینو بازی کنم
یه جاییش با اینکه قبلا بازیش کردم گیر کردم
همین اولایه بازیه
چند تا ماموریت داره که هر کدوم یه نوری از زمین تا آسمونه بعد میری B رو میزنی و میره یه جا دیگه
فکر کنم پنج تا باشه
4 تاشو موفق شدم انجام دادم ولی رو یکیش موندم
توصفحه نوشته پنج تا آبجکت هست باید نابود کنیش ولی نمیدونم چی هستن
هر چی هم میکشم تموم نمیشه
با اینکه خیلی وقت پیش بازیش کردم ولی بازم خیلی برام جذابه:8:
اینم اسم مرحله ش
Shadow Arena challenge
باید به روش گارد بکشی یه جوری بزن که جونشون کم بشه در واقع به حدی برسن که با یک هیت کشته بشن بعد وقتی بهت می خوان ضربه بزنن همون لحظه دستت رو بذار روی LB شایدم RB یادم نیست خلاصه اونی که وقتی می زنی گارد میگیره اگه تایمینگت صحیح باشه وقتی هیت کنن ضد حمله میزنی یعنی بعد اینکه ضربه حریف رو با گارد دفع می کنی اتوماتیگ وار هیت می کنه اگه این باعث کشته شدنش بشه قبول هست 5 تا دشمن رو باید به این روش از بین ببری مهم آخرین ضربه هست می تونی ضربات ابتدایی رو به روش عادی بزنی
موفق باشی
CRIS Joon CR7
06-03-2012, 18:11
اینو رد کردم:11:
رسیدم به یه غول بی شاخ و دم:18:
البته چینی مالی هم نیستا :27: ولی یه هیت میکنه نصف خونم میره
من هم که هرچی میزنمش اینگار دارم قلقلک ش میدم اینو چیکار کنم؟
Spaniuly
06-03-2012, 18:42
اینو رد کردم:11:
رسیدم به یه غول بی شاخ و دم:18:
البته چینی مالی هم نیستا :27: ولی یه هیت میکنه نصف خونم میره
من هم که هرچی میزنمش اینگار دارم قلقلک ش میدم اینو چیکار کنم؟
عکسی آدرسی نشونی چیزی بده راهنمایی کنم ... کدوم منطقه هستی
CRIS Joon CR7
06-03-2012, 18:56
عکسی آدرسی نشونی چیزی بده راهنمایی کنم ... کدوم منطقه هستی
ممنون آرمین جان:46:
بازم تقریبا اوایل بازیه
یه جایی هستش همش دره هستش و بپری پایین میمیری و تنها راه گذشتن هم دابل جامپ و کمک گرفتن از اون نورهایی که به پروازمون کمک میکنن هست همرو کشتم یه هو این غوله پرید رو سرم
چه جوری باید بکشمش؟:20:
Spaniuly
06-03-2012, 21:24
ممنون آرمین جان:46:
بازم تقریبا اوایل بازیه
یه جایی هستش همش دره هستش و بپری پایین میمیری و تنها راه گذشتن هم دابل جامپ و کمک گرفتن از اون نورهایی که به پروازمون کمک میکنن هست همرو کشتم یه هو این غوله پرید رو سرم
چه جوری باید بکشمش؟:20:
محسن اگه می شه عکس از غوله بذار اصلا متوجه نمی شم کدومه و کجاس اون که زیاده توی این بازی غول و موجودات عجق وجقه
CRIS Joon CR7
06-03-2012, 23:41
محسن اگه می شه عکس از غوله بذار اصلا متوجه نمی شم کدومه و کجاس اون که زیاده توی این بازی غول و موجودات عجق وجقه
ردش کردم اینجا شو
من هم هر جاش گیر میکنم میام میگم:5: یه ذره تلاش نمیکنم
من دوسال پیش بازیش کردم ولی همه محیط هاش واسم جدیده
خب تمومش کنم برم سراغ N7
mohsen...
17-04-2012, 08:37
سلام دوستان :10:
من تو اون مرحله که عزراییل هست گیر کردم لطفا کمک کنید . نور و هدایت کردم اون جمجمه که 2 تا بود 1کیش رفت ولی الان نمیدونم از کدوم درب برم و چیکار کنم همونجا که سنگها رو هوا میچرخن
خواهشن زودی کمک کنید :40:
کسی از ورژن جدید این بازی خبری نداره؟
گویا تو تیرماه قراره بیاد
CRIS Joon CR7
17-04-2012, 20:16
کسی از ورژن جدید این بازی خبری نداره؟
گویا تو تیرماه قراره بیاد
گویا اینم تاپیکش - ــه:31:
Darksiders II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Spaniuly
18-04-2012, 08:10
سلام دوستان :10:
من تو اون مرحله که عزراییل هست گیر کردم لطفا کمک کنید . نور و هدایت کردم اون جمجمه که 2 تا بود 1کیش رفت ولی الان نمیدونم از کدوم درب برم و چیکار کنم همونجا که سنگها رو هوا میچرخن
خواهشن زودی کمک کنید :40:
به کمک پورتال ها و اون سنگ دوار باید از درب های طبقه های بالا وارد استیج ها بشی پرتو ها رو باید از هر استیج هدایت کن تا جمجمه متلاشی و عزرائیل آزاد بشه
این تیکه از بازی نیاز به دقت و صبر و حوصله و تمرکز داره
mohsen...
18-04-2012, 09:10
به کمک پورتال ها و اون سنگ دوار باید از درب های طبقه های بالا وارد استیج ها بشی پرتو ها رو باید از هر استیج هدایت کن تا جمجمه متلاشی و عزرائیل آزاد بشه
این تیکه از بازی نیاز به دقت و صبر و حوصله و تمرکز داره
سلام متشکرم جواب دادی
ولی من یکی از اون جمجمه هارو متلاشی کردم ولی بعد از اون فیلمشو که نشون میده دری که باید بری توش هم نشون میده + اون دری که قفل هست و کلید میخواد تو اتاقی که نشون داده میرم گوشه اتاق 2 تا سنگ شبیه اسانسور بالا و پایین میرن از اونجا به بعدشو بلد نیستم کلید هم هنوز نگرفتم تو اسانسور که میپرم میوفته میره پایین :41: لطفآ دقیق راهنماییم کنید :42::42::42:
mohsen...
18-04-2012, 13:10
سلام لطفآ کمک کنید
2 روزه اینجا گیر کردم در حالی که کل بازیو تا اینجاش 2 روزه اومدم دیگه دارم قات میزنم
تو اون اتاق که 2 تا اسانسور بالا پایین میرن رو هر کودوم هم یه پورتال هست گیر کردم نمیدونم چه جور رد شم
اصلآ بعد از اینکه یکی از جمجمه ها که پیش عزرایله نا پدید میشه کلید او دری که بالاست کجاست چیکار کنم ؟
Spaniuly
18-04-2012, 21:24
سلام لطفآ کمک کنید
2 روزه اینجا گیر کردم در حالی که کل بازیو تا اینجاش 2 روزه اومدم دیگه دارم قات میزنم
تو اون اتاق که 2 تا اسانسور بالا پایین میرن رو هر کودوم هم یه پورتال هست گیر کردم نمیدونم چه جور رد شم
اصلآ بعد از اینکه یکی از جمجمه ها که پیش عزرایله نا پدید میشه کلید او دری که بالاست کجاست چیکار کنم ؟
باید هر جفتشون رو سوپر پورتال درست کنی پرتال معمولی پرتابت نمی کنه باید وقتی پورتال می سازی نگه داری پر بشه بعد پورتال رو ایجاد کنی
mohsen...
19-04-2012, 01:11
باید هر جفتشون رو سوپر پورتال درست کنی پرتال معمولی پرتابت نمی کنه باید وقتی پورتال می سازی نگه داری پر بشه بعد پورتال رو ایجاد کنی
مرسی بازی تموم شد همه لولو هارو کشتم :5:
peyman-yasi
30-04-2012, 21:19
سلام . من اینجای بازی موندم . نمیدونم چطور از تیغ استفاده کنم که بتونم اینجارو رد بکنم !
عکسی ک موندم رو گذاشتم . میشه بگین باید چیکار کنم ! با تیغ چطور بزنم به مشعل ؟
سلام . من اینجای بازی موندم . نمیدونم چطور از تیغ استفاده کنم که بتونم اینجارو رد بکنم !
salam
علامت نشونه که میاد رو نگه دار و بعد موسو بچرخون روی مشعل و بعدش روی کریستال قرمزه و بعدش تیغو پرت کن.تیغ میخوره به مشعل و بعدش به قرمزه.:5:
باید طبق این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست عمل کنی...
همزمان شد:31::31:
peyman-yasi
02-05-2012, 00:31
سلام دوباره
آقا شرمنده . باز تو یه جاش گیر کردم !
میشه بگین دقیقا این حرکت رو چطوری باید انجام بدم ؟
دفاع بکنم بعد ضربه بزنه . مثل این که تو این عکس گذاشتم خاسته
هرکار کردم سر در نیوردم چجوریه !
دفاع رو میگیرم اما نمیدونم چجوری ضربه بزنم که مث اینکه خاسته بکنم
Spaniuly
02-05-2012, 08:26
سلام دوباره
آقا شرمنده . باز تو یه جاش گیر کردم !
میشه بگین دقیقا این حرکت رو چطوری باید انجام بدم ؟
دفاع بکنم بعد ضربه بزنه . مثل این که تو این عکس گذاشتم خاسته
هرکار کردم سر در نیوردم چجوریه !
دفاع رو میگیرم اما نمیدونم چجوری ضربه بزنم که مث اینکه خاسته بکنم
تنها کاری که باید انجام بدید تایمینگ هست والسلام قرار نیست چند تا دکمه رو بزنید 1دکمه هست والسلام اگه تایمینگ درست باشه این مو خودش انجام میشه درست یک ثانیه قبل از اینکه دشمن به شما ضربه بزنه اگه دکمه گارد رو نگه دارید اول خودش گارد میگیره بعد ضد حمله میزنه به دشمن فقط هم باید دکمه گارد رو نگه دارید دقیقا یک ثانیه قبل اینکه هیت بشید من رو ایکس باکس بازی کردم یادمه دکمه گارد L1 بود.
peyman-yasi
13-05-2012, 01:26
دوستان . باز تو یه جاش گیر کردم . هر چی زور زدم نتونسم راهو پیدا بکنم !
اینجا پایین 3 تا اهرم هست که دکل ها رو بالا پایین میاره.میشه کمکم بکنین بگین باید چیکار بکنم؟ :41:
Spaniuly
13-05-2012, 09:02
دوستان . باز تو یه جاش گیر کردم . هر چی زور زدم نتونسم راهو پیدا بکنم !
اینجا پایین 3 تا اهرم هست که دکل ها رو بالا پایین میاره.میشه کمکم بکنین بگین باید چیکار بکنم؟ :41:
یادش به خیر اولین باری که بازی می کردم منم خیلی موندم توی این معما...
خوب باید مشت رو پر کنی و این قطعه رو هل بدی بیفته پائین... سکوی اول رو میاری به سطح و این رو میکشی روی سکو و تا آخر می بری بالا ارتفاع سکو رو سکوی وسطی که دومین هست رو کمی پائین تر تنظیم میکنی قبلش البته با مشت محکم(باید دکمه رو نگه داری) قطعه رو شوت می کنی روی سکوی دوم و بعد مشابه همین حرکت رو واسه آخرین سکو انجام میدی البته باید خیلی با حوصله این کارو انجام بدی قطعه آهنی بفته پائین باز باید از اول ببری روی سکوی اول تو تنظیم ارتفاع ها دقت کن و قبل اینکه مشت بزنی ارتفاع رو دقت کن روی سکوی سوم می بری به جلو و واسه بالا رفتن ازش کمک می گیری خیلی بغرنج نیستی یه ذره تنظیم ارتفاع سخته و افتادنش روی زمین مشکل سازه چون اگه بفته پائین کل معما رو باید از اول بری
peyman-yasi
13-05-2012, 23:03
یادش به خیر اولین باری که بازی می کردم منم خیلی موندم توی این معما...
خوب باید مشت رو پر کنی و این قطعه رو هل بدی بیفته پائین... سکوی اول رو میاری به سطح و این رو میکشی روی سکو و تا آخر می بری بالا ارتفاع سکو رو سکوی وسطی که دومین هست رو کمی پائین تر تنظیم میکنی قبلش البته با مشت محکم(باید دکمه رو نگه داری) قطعه رو شوت می کنی روی سکوی دوم و بعد مشابه همین حرکت رو واسه آخرین سکو انجام میدی البته باید خیلی با حوصله این کارو انجام بدی قطعه آهنی بفته پائین باز باید از اول ببری روی سکوی اول تو تنظیم ارتفاع ها دقت کن و قبل اینکه مشت بزنی ارتفاع رو دقت کن روی سکوی سوم می بری به جلو و واسه بالا رفتن ازش کمک می گیری خیلی بغرنج نیستی یه ذره تنظیم ارتفاع سخته و افتادنش روی زمین مشکل سازه چون اگه بفته پائین کل معما رو باید از اول بری
مشکل اینجاست چطور هل ش بدم ؟ میرم پیش هر دکمه ای رو میزنم هل نمیده بیاد پایین !
بعد پرت کردن رو . چطوری میشه . لطفا کمکم بکنین :41:
Spaniuly
14-05-2012, 13:24
مشکل اینجاست چطور هل ش بدم ؟ میرم پیش هر دکمه ای رو میزنم هل نمیده بیاد پایین !
بعد پرت کردن رو . چطوری میشه . لطفا کمکم بکنین :41:
والا وقتی پشت اون قطعه قرار میگیرید خودش می نویسی چه دکمه ای بزنه که دستش رو بچسبونه به دسته اش یعنی وقتی میچسبی به اون قطعه می نویسه مثلا فلا دکمه رو بزن روی ایکس باکس دکمه آبی X بود اگه اشتباه نکنم وقتی میگیریش مشت رو پر می کنی یه 2 ثانیه نگه داری با مشت شوت می کنه و قطعه به جلو پرت میشه
SADEGH 7
18-05-2012, 19:46
سلام دوستان
این دوتا که تو عکس مشخص کردم رو چطوری می تونم بگیرم؟
هر راهی رفتم نتونستم از رو پل برم اونور یا از دیوار برم بالا که اون آبیه رو بگیرم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
سلام دوستان
این دوتا که تو عکس مشخص کردم رو چطوری می تونم بگیرم؟
هر راهی رفتم نتونستم از رو پل برم اونور یا از دیوار برم بالا که اون آبیه رو بگیرم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
تا اونجایی که یادم مونده برای پریدن به اونور و استفاده از اون گیره ابی رنگ برا شما یک سلاحی به شکل زنجیر داده خواهد شد که میشه از طریق اون به اینور و اونور پرید ...
اضافه کنم این بازی طوریه که در همون مراحل اول بازی تا اخر ایتم هایی وجود دارد که دسترسی بهشون نیست و رفته رفته با طی کردن مراحل ایتم ها باز میشن و میشه ازشون استفاده کرد.
SADEGH 7
22-05-2012, 20:10
سلام
دوستان من چندین بار این مرحله رو رفتم. ولی نمی دونم این غوله رو چطوری بکشم. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:
سلام
دوستان من چندین بار این مرحله رو رفتم. ولی نمی دونم این غوله رو چطوری بکشم. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:
راه خاصی نداره و باید با ضربه معمولی بکشیش . که اون هم با جاخالی های به موقع حله .
Spaniuly
24-05-2012, 08:25
سلام
این که دیگه انمی محسوب میشه غول یا Boss که نیست فقط با هیت شدن می کشی ولی به خاطر جثه بزرگش و لایف بار نسبتا بالا بهتره بری چائوس مود و سریع از شرش خلاص بشی
peyman-yasi
25-05-2012, 22:49
سلام . ببخشین تو یه جایی گیر کردم
یه جا هست سوار اسبه . بعد اون ازدها ک زیر زمین هست درمیاد . درها بسته میشن
اونجا باید چیکار بکنم در باز بشه؟
اینم عکس شه
سلام . ببخشین تو یه جایی گیر کردم
یه جا هست سوار اسبه . بعد اون ازدها ک زیر زمین هست درمیاد . درها بسته میشن
اونجا باید چیکار بکنم در باز بشه؟
اینم عکس شه
باید بزنیدش ...دقت کنید صفحه رو به جلو برید تا کنترل خوبی به اطراف داشته باشید
و از اسلحه استفاده کنید و درست موقعی که از زمین خارج شد و قفل کردید روی قسمت قرمز رنگ دهنش شلیک کنید
peyman-yasi
04-06-2012, 18:25
سلام
باز تو یه جاش گیر کردم شرمنده
تو این عکس یه دری هست که نمیدونم چطور باز میشه.میشه لطفا کمکم بکنین
این در تو اونجایی هست که جادوی VoidWalker رو میده . بعدا نمیدونم کجا باید برم
باید بهش خورشید رو بتابونی
peyman-yasi
05-06-2012, 23:45
باید بهش خورشید رو بتابونی
میشه خاهش بکنم بیشتر توضیح بدی
چطور نور رو بتابونم به در؟
من هرکار کردم نور به در نمیخورد . به جاهای دیگه میخورد :41::41:
peyman-yasi
08-06-2012, 14:23
لطفا یکی جوابمو بده
یه سالنی هست که تازه جادوی VoidWalker رو داده
یه دری هست نمیدونم چطور بازش بکنم.
چطور نور رو برسونم به بالای در
لطفا یکی بگه باید چیکار بکنم ک این جارو رد بکنم
عکسش هم اینه
peyman-yasi
11-06-2012, 22:37
یکی نیست جواب ما رو بده !!!؟ :9:
footballist
11-06-2012, 22:46
سلام
جلوی در جایی نیست که پرتال بسازید؟
peyman-yasi
13-06-2012, 21:33
سلام
جلوی در جایی نیست که پرتال بسازید؟
نه نیست!
بالا عکس در هم هست
بالای در یه گوی شیشه ای هست فقط
rezamorad
08-09-2012, 15:15
دوستان من یه غولشو نمیتونم بکشم همون غول اول اولش که از نواد مذاب بیرون میاد و ماشین به سمتون پرت میکنه منم ماشین سمتش پرت میکنم ولی عمرشو نمیدونم کجا زده نمیدونم کم میشه یا نه ممنون میشم کمک کنید.
rezamorad
08-09-2012, 19:03
کسی نیست جواب مارو بده؟
با ماشین که زدی بهش وقتی گیج زد سرشو انداخت پایین برو بزنش
Spaniuly
09-09-2012, 08:41
دوستان من یه غولشو نمیتونم بکشم همون غول اول اولش که از نواد مذاب بیرون میاد و ماشین به سمتون پرت میکنه منم ماشین سمتش پرت میکنم ولی عمرشو نمیدونم کجا زده نمیدونم کم میشه یا نه ممنون میشم کمک کنید.
الهی :7:
فقط همین یکی رو نمی تونی بکشی بقیه رو می تونی دی: این که اولین غوله عزیز دلم...
امیدوارم از بازی لذت ببری ولی یه چیز رو مد نظر داشته باش حالا که بازی رو شروع کردی
متاسفانه توی این نسخه لایف بار ندارن انمی ها این کار رو مشکل کرده و اتفاقا کلی بازخورد داشت تا جایی که توی نسخه دوم که تازه اومده این لایف تایم رو واسه معمولی ترین و کم جون ترین دشمنا هم گذاشته...
احتمالا در ادامه خیلی جاها گیر کنی یه مقدار بوس فیتینگاش لم داره کشتن هر کدوم قلق خاصی داره و البته یافتن راه ها و حل کردن معما هاش هم معطل می کنه کسی رو که بخواد واسه بار اول بازی کنه دارکسایدرز رو
M0hsen3D
25-09-2012, 15:34
سلام
دوستان چجوری از سیو بازی بک اپ بگیرم؟ الان من باید ویندوزم رو عوض کنم ولی به خاطر سیو این بازی موندم. راهی هست؟
Mohammad Yek110
05-10-2012, 10:32
سلام
این Tiamat بیشعور:دی رو چجوری بکشم؟
ممنون
سلام
این Tiamat بیشعور:دی رو چجوری بکشم؟
ممنون
به راحتی:31:
با اون بمب ها که اطراف هستن بزن بهش وقتی افتاد پایین بزن نفلش کن!!!
با....سلام.خدمت تمام.......
دوستان....عزیزمیخواستم.....بد نم که......چیکار باید......
تو این....بازی.......بکنم که......از اب بیاد بالا......یعنی من..
تا ته اب رفتم........اسپیس هم میزنم.....ولی بالا نمیاد
ممنون میشم دلیلش....ر. بهم بگید....
باتشکر:
حسین
با....سلام.خدمت تمام.......
دوستان....عزیزمیخواستم.....بد نم که......چیکار باید......
تو این....بازی.......بکنم که......از اب بیاد بالا......یعنی من..
تا ته اب رفتم........اسپیس هم میزنم.....ولی بالا نمیاد
ممنون میشم دلیلش....ر. بهم بگید....
باتشکر:
حسین
بری تو تنظیماتش نوشته.
mahyarSAMSUNG
21-10-2012, 19:56
خیلی از سایتها رو گشتم کسی لینک مستقیم دانلود این بازی رو نداره ؟
خیلی از سایتها رو گشتم کسی لینک مستقیم دانلود این بازی رو نداره ؟
یعنی تو نسخه یک رو بازی نکردی بعد داری دوش رو میری . بابا اول نسخه یک رو بازی میکردی . یه کم بگی نگی از نسخه دوم سرتر بود . شخصیتش هم باحال تر بود . داستانش رو هم باید حتما میفهمیدی که داری نسخه دو رو میری .
البته توی نسخه یک دیگه خبر از اون همه ایتم نیست .
mahyarSAMSUNG
21-10-2012, 23:25
یعنی تو نسخه یک رو بازی نکردی بعد داری دوش رو میری . بابا اول نسخه یک رو بازی میکردی . یه کم بگی نگی از نسخه دوم سرتر بود . شخصیتش هم باحال تر بود . داستانش رو هم باید حتما میفهمیدی که داری نسخه دو رو میری .
البته توی نسخه یک دیگه خبر از اون همه ایتم نیست .
والا راستش من دارک سایدر2 رو که بازی کردم فهمیدم همچین بازی وجود داره ... :sq_25: اصلا اسمشم قبل این نشنیده بودم ...
hashem 021
22-10-2012, 00:35
والا راستش من دارک سایدر2 رو که بازی کردم فهمیدم همچین بازی وجود داره ... :sq_25: اصلا اسمشم قبل این نشنیده بودم ...
داداش بیا اینم لینک مستقیم
mahyarSAMSUNG
22-10-2012, 12:41
داداش بیا اینم لینک مستقیم
ممنون ولی بازم کار نمیکننن ... هم با فیل خشک شکن تست کردم هم بدون فیل خشک ...
dashkeyvan
26-10-2012, 15:03
سلام به همه برادرا اینم راهنمای بازی برای ما هم دعا کنید درسته انگلیسیه ولی عکس گذاشته کامل میفهمید
از تو اون نوار بالا میتونید به ترتیب مراحل رو انتخاب کنید و از این بازیه خفن لذت ببرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hashem 021
01-11-2012, 20:56
سلام
اقایون من یه قسمت گیر کردم اونجا که میخواد در عرض حدود 5 دقیقه از اسکلتهای اطرافت رو نگهداری کنید هر چی میرم در عرض 5 دقیقه نمیشه اونکارو کرد سیو گیمم رو میزارم اگر کسی این بازی رو نصب داره بی زحمت این یه تیکشو بکشه ممنون
سلام
اقایون من یه قسمت گیر کردم اونجا که میخواد در عرض حدود 5 دقیقه از اسکلتهای اطرافت رو نگهداری کنید هر چی میرم در عرض 5 دقیقه نمیشه اونکارو کرد سیو گیمم رو میزارم اگر کسی این بازی رو نصب داره بی زحمت این یه تیکشو بکشه ممنون
دوست عزیز برات رفتم این که خیلی آسون بود که.
بیا دو تا فایل رو دانلود کن بریز تو محل سیو بازی.
سلام باز توی یه مرحله گیر کردم کمکم کنید ممنون:sq_17:
hashem 021
01-11-2012, 23:19
سلام باز توی یه مرحله گیر کردم کمکم کنید ممنون:sq_17:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داداش اگه اشتباه نکنم این مال دارک سایدر 2 هست باید شما اون یکی خروجی رو دو بار شارز کنی تا قوی تر بشه و بعد وارد این ورودی بشی
دوستان من یه جا گیر کردم .بعد از کشتن اون شوالیه که سوار عنکبوت میشه نمیدنم چیکار کنم میگه بر گرد ولی راهم بسته
دوستان من یه جا گیر کردم .بعد از کشتن اون شوالیه که سوار عنکبوت میشه نمیدنم چیکار کنم میگه بر گرد ولی راهم بسته
اینجا جایی که باید سوالت رو بپرسی:
در ضمن اونجا که گیر کردی باید فست ترول کنی!
qarikhan
30-12-2012, 23:04
سلام دوستان من این بازی رو دارم واقعا بازیه قشنگیه شماره دوش رو هم دارم اما فعلا یکش رو می خوام بازی کنم
من تو این بازی در یکی از مراحل گیر کردم بعد از کلی دردسر از یک برج بالا میری اونجا یک اژدهای زشت و بد ترکیب هست که اولش صحبت می کنه بعد به طرفت آتیش میزنه و احتملا باید باهاش مقابله کرد
اما اون اژدها فقط یکبار آتیش میزنه و بعد غیب میشه و هر چی منتظر بمونی بر نمیگرده چرا؟؟؟؟ اگه مشکل از کرک بازیه از کجا کرک سالم گیر بیارم اگر لینک کرک سالم دارید بزارید دانلود کنیم:n02:
sajjadxdj
24-07-2013, 19:55
سلام خدمت دوستان
من یک مشکل با بازی دارم که در بعضی جاها بازی میپره میره یه جا دیگه
فک کنم فایلای ویدیوییش ناقصن
media\videos
میخواستم بدونم میشه این فایلا رو از جایی دان کرد؟:4:
darksiders@@
15-07-2014, 01:44
ببخشید کسی نمیدونه برای بر طرف کردن لگ بازی باید چه کرد؟ اگه جواب بدید ممنون میشم@
:n13:
darksiders@@
15-07-2014, 01:48
شما توی گوگل بزنید راهنمای کتاب گام به گام بازی darksiders که تو اون همه چی هست.
darksiders@@
15-07-2014, 01:51
ک30 پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
horseman
15-07-2014, 05:01
ای ! حیف thq جم شد :(( من چهار تا سوارو باهم می خوااااااااام
darksiders@@
16-07-2014, 01:19
آقای horse man من منظور شما رو نمیفهمم!!!:n13:
darksiders@@
16-07-2014, 01:23
این مشخصات سیستم منه:
Cpu:amd apu a4 3400 with radeon hd graphic 2.70ghz
Vga: nvidia ge force gt 620 2gb
Ram:4gb(3.49)
Dirext:11
کارت گرا فیک هم آپدیت هست
پس چرا لگ داره.
darksiders@@
16-07-2014, 01:31
اگر یکی از دوستان محترم ترینری پیدا کرد که روی بازی کار کنه لطف کنه لینکش رو بزاره
:n02:
چون من تا حالا چندتا ترینر رو دان کردم ولی هیچکدومشون جواب ندادن:n15:
با خودت حرف میزنی ؟ اینقدر خواهشا اسپم نده . اگه مشکل یا مشکلاتی تو بازی داری همه رو تو یه پست بنویس . این بازی هم تموم شد جمعش کردن دیگه امیدی به بازی کردنش نداشته باشین چون داستانش نیمه تموم موند .
Spaniuly
19-07-2014, 02:06
این مشخصات سیستم منه:
Cpu:amd apu a4 3400 with radeon hd graphic 2.70ghz
Vga: nvidia ge force gt 620 2gb
Ram:4gb(3.49)
Dirext:11
کارت گرا فیک هم آپدیت هست
پس چرا لگ داره.
تو جریان هستید که این کارت گرافیک 620 یه کارت گرافیک 64 بیتی هست؟ دیگه چه انتظاری ازش داری برادر من! شما که پردازنده تون APU هست بهتر بود یه گرافیک رادئون دقیقا هم سان با گرافیک APU تون تهیه می کردین که کراس اینترنال بشن اینطور مشکل گرافیکی نداشتین کلی هم صرفه جویی میشد توی هزینه حالا خدا داند که 620 رو با اسم و رسم 2 گیگ بودن با چه وعده وعیدهایی بهتون دادن که گیمینگ ازش بهره ببرین من وقتی 630 میندازم برا مشتریام کلی عذاب وجدان می گیرم می گم ای کاش یکم هزینه میکرد یه 640 ای یه GTX 560 ای چیزی میدادم براش! آقا به پیر به پیغمبر یا سیستم رو با نیت گیمینگ نگیرید یا نه اگه واقعا PC رو به کنسول ترجیح می دین دو برابر پول کنسول رو بزارین کنار فقط واسه CPU و مادربورد و رم و گرافیک و سالید درایو
darksiders@@
19-07-2014, 16:03
یعنی راه چا ره ای نیست؟
siavash2death
24-12-2015, 15:20
سلام دوستان. ببخشید من سوالم مربوط به نسخه 2 بازیه. ولی فقط همین یه تاپیک رو در مورد این بازی پیدا کردم. من یه جای بازی گیر کردم. از طریق walkthrough های انگلیسی هم نتونستم کاریش کنم. چون درست و حسابی توضیح داده نشده. متاسفانه اصلا نمی دونم بگم تو کدوم مرحله گیر کردم. فقط می دونم یه قسمتیه که هر از گاهی یه موجودات فرشته مانندی ظاهر میشن و بهت حمله می کنند. و یه جاهایی هم باید از طریق پرتال چند جا رو به هم وصل کنی تا از یه چیز کروی مانند یه نوری منتقل بشه و به اصطلاح اون چیزهایی که انگار بهش می گن تاریکی پاک بشه و به اصطلاح راه برای ادامه دادن داستان باز بشه. فقط هم می تونم بگم 2 تا مثل سد ماننده که با اون قابلیت 2 جسم شدن با یکیشون یکی از این دسته ها رو میگیری و می تابونی که این 2 تا پرتالی که روی این مانع هاست روبروی هم قرار بگیرند. ولی با این حال هم اتفاقی نمیفته و می بینی یه پرتال هم جلوشونه و اون غیرفعاله. اون رو فعال می کنی، باز هم اتفاق خاصی نمیفته. بعد می ری چک می کنی می بینی یکی از 2 پرتال روی اون موانع بسته شده. اون رو فعال کنی، پرتال سومی بسته میشه! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. :n02:
Alireza-m313
25-12-2015, 11:04
سلام دوستان. ببخشید من سوالم مربوط به نسخه 2 بازیه. ولی فقط همین یه تاپیک رو در مورد این بازی پیدا کردم. من یه جای بازی گیر کردم. از طریق walkthrough های انگلیسی هم نتونستم کاریش کنم. چون درست و حسابی توضیح داده نشده. متاسفانه اصلا نمی دونم بگم تو کدوم مرحله گیر کردم. فقط می دونم یه قسمتیه که هر از گاهی یه موجودات فرشته مانندی ظاهر میشن و بهت حمله می کنند. و یه جاهایی هم باید از طریق پرتال چند جا رو به هم وصل کنی تا از یه چیز کروی مانند یه نوری منتقل بشه و به اصطلاح اون چیزهایی که انگار بهش می گن تاریکی پاک بشه و به اصطلاح راه برای ادامه دادن داستان باز بشه. فقط هم می تونم بگم 2 تا مثل سد ماننده که با اون قابلیت 2 جسم شدن با یکیشون یکی از این دسته ها رو میگیری و می تابونی که این 2 تا پرتالی که روی این مانع هاست روبروی هم قرار بگیرند. ولی با این حال هم اتفاقی نمیفته و می بینی یه پرتال هم جلوشونه و اون غیرفعاله. اون رو فعال می کنی، باز هم اتفاق خاصی نمیفته. بعد می ری چک می کنی می بینی یکی از 2 پرتال روی اون موانع بسته شده. اون رو فعال کنی، پرتال سومی بسته میشه! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. :n02:
سلام فهمیدم کجای بازی گیر کردین ولی چون بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم یادم نمیاد چه مرحله ای بود من خودم با استفاده از سایت زیر راحت تمام مراحل رو رفتم
darksidersdungeon.net/darksiders-ii-walkthroug
لطف کنید بگید چیتر چند و کدام بخش هستید
siavash2death
26-12-2015, 18:41
سلام فهمیدم کجای بازی گیر کردین ولی چون بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم یادم نمیاد چه مرحله ای بود من خودم با استفاده از سایت زیر راحت تمام مراحل رو رفتم
darksidersdungeon.net/darksiders-ii-walkthroug
لطف کنید بگید چیتر چند و کدام بخش هستید
سلام. ممنون از جوابتون. اینجا موندم:
جایی که این نوشته رو داره. عکسهاش رو ببینید. متوجه میشید:
Now switch back to Death’s other soul and release the lever, raising the south portal. Run over the portal at the far south end of this area and within the portal, you’ll be able to activate another portal. Use a charged up Voidwalker to activate this inner portal.
Alireza-m313
27-12-2015, 15:39
سلام. ممنون از جوابتون. اینجا موندم:
جایی که این نوشته رو داره. عکسهاش رو ببینید. متوجه میشید:
Now switch back to Death’s other soul and release the lever, raising the south portal. Run over the portal at the far south end of this area and within the portal, you’ll be able to activate another portal. Use a charged up Voidwalker to activate this inner portal.
سلام فک کنم یادم اومده باشه یه چیزایی!
فقط به ترتیب عمل کن ببین چی میشه
1.اول death رو به دو روح تبدیل کن
2.با یکی از روح ها مثلا روح بنفش برید و اهرم را بچرخانید و سوویچ کنید به روح سبز
3.به ساختمانی که روبه رویتان قرار دارد نگاه کنید در همان ساختمان راست یا چپ یا روبه رویتان میبینید که پرتالی بر روی سنگی قرار دارد فک کنم سنگه بالا و پایین میشه آن پرتال را فعال کنید
4.بعد به پرتالی که بیرون بر روی دیوار قرار دارد هم پرتالی ایجاد کنید و به داخل ان نگاه کنید
5.اگر دقت کنید میفهمید که تصویری که در پرتال میبینید در واقع تصویر روبه روی آن پرتالی که بر روی ان سنگ است را نشان میدهد مانند تصویر زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6.همینجور به تصویر نگاه کنید و سعی کنید که هر وقت چیزی مقابل تصویر بالا دیدید یعنی در تصویری که پرتال نشان میدهد پرتال دیگری را دیدید سریع پرتال داخل تصویر را فعال کنید البته با فشار ان را فعال کنید یعنی آن کلیدی که (یادم نیست کلیدش چی بود فک کنم با قرقره وسط موس بود) با ان پرتال هارا فعال میکنید را برای چندین ثانیه بگیرید
چون من این بازیو دو سال پیش تموم کردم دقیق یادم نمیاد
دوست عزیز اگر منظورت همین قسمت بوده تا جایی که گفتم برو و اگه بعدش رو نفهمیدی بگو تا بهت بگم اگر هم این قسمت نبوده که خودت یه عکس بزار ببینم دقیق ماجرا چیه
sajjadorgadimi
29-03-2016, 16:13
خیلی بازیه توپیه
من غرق داستانش شدم خیلی عالیه
به کسایی که علاقه مند به بازی سوم شخصن پیشنهاد میدم
mahyarSAMSUNG
07-05-2016, 18:47
خیلی بازیه توپیه
من غرق داستانش شدم خیلی عالیه
به کسایی که علاقه مند به بازی سوم شخصن پیشنهاد میدم
من ک نتونستم لینک دانلود شماره ۱ این بازی رو پیدا کنم البته از یه جا هم دانلودش کردم ولی اجرا نشد . ۲شو بازی کردم خیلی عالی بود
sajjadorgadimi
07-05-2016, 19:45
من ک نتونستم لینک دانلود شماره ۱ این بازی رو پیدا کنم البته از یه جا هم دانلودش کردم ولی اجرا نشد . ۲شو بازی کردم خیلی عالی بود
اینم لینک دانلود ش بفرما :
mahyarSAMSUNG
08-05-2016, 13:05
اینم لینک دانلود ش بفرما :
تشکر . ولی من فکر کنم همین سایت رو دانلود کردم و مشکل داشت . تو نظرات هم دقت کنید خیلیا به یک ارور خاص اشاره دارن :n28::n29::n30:
sajjadorgadimi
08-05-2016, 18:16
تشکر . ولی من فکر کنم همین سایت رو دانلود کردم و مشکل داشت . تو نظرات هم دقت کنید خیلیا به یک ارور خاص اشاره دارن :n28::n29::n30:
بفرما اینم یه سایت دیگه:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.