ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Darksiders

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

ehsan 360
03-12-2010, 01:31
سلام
من يه جاي بازي يه غولي رو مي كشم بعد پشتش يه ساعته بزرگه اونو ميشكنم ميندازم رو سرش تموم ميشه يارو ميتركه.بعد يه راهرو جلومه از توش رد ميشم ميرم تهش يه در رو باز ميكنم چند طبقه ميرم بالا بعدش يه در ديگر رو باز ميكنم همين كه درش باز ميشه چند تا نميدونم ملخن ،مگسن چين:31: حالا هر چيند:31: كه سبز رنگن جلوم از توي سه تا لوله در ميان بعد نميدونم ديگه بايد چكار كنم :19::37: كه روي يه بلندي هستم اگه 2 متر برم جلو ميفتم تو اب كه وسطش يه سكو مانند هست كه ميتوني روي اب وايسي (خودمونيما چقدر بد توضيح ميدم:27:)
كه اگه بري زير اب چند تا ماهي بيريخت هستن:21: الان اينجا گير كردم نميدونم بايد چكار كنم.:41:
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد كجاي بازيو ميگم
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم :31:بنياد امور حمايت از گيم هاي خاص:31:

B.3.S.T
03-12-2010, 03:24
سلام
من يه جاي بازي يه غولي رو مي كشم بعد پشتش يه ساعته بزرگه اونو ميشكنم ميندازم رو سرش تموم ميشه يارو ميتركه.بعد يه راهرو جلومه از توش رد ميشم ميرم تهش يه در رو باز ميكنم چند طبقه ميرم بالا بعدش يه در ديگر رو باز ميكنم همين كه درش باز ميشه چند تا نميدونم ملخن ،مگسن چين:31: حالا هر چيند:31: كه سبز رنگن جلوم از توي سه تا لوله در ميان بعد نميدونم ديگه بايد چكار كنم :19::37: كه روي يه بلندي هستم اگه 2 متر برم جلو ميفتم تو اب كه وسطش يه سكو مانند هست كه ميتوني روي اب وايسي (خودمونيما چقدر بد توضيح ميدم:27:)
كه اگه بري زير اب چند تا ماهي بيريخت هستن:21: الان اينجا گير كردم نميدونم بايد چكار كنم.:41:
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد كجاي بازيو ميگم
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم :31:بنياد امور حمايت از گيم هاي خاص:31:

اول یک سوال :
جون من خودت فهمیدی چی گفتی...!؟:31:
ثانیآ اگر یک تصویر از محیطی که هستی بزاری بهتر میشه کمک کرد...

The Rover
03-12-2010, 10:50
درود به دوستان
این وار زیر آب نمیره! هر چی دکمه زیر آبی رو میزنم فایده ای نداره! انگار یه سطح نامرئی مانعش میشه!

ehsan 360
03-12-2010, 10:54
اول یک سوال :
جون من خودت فهمیدی چی گفتی...!؟:31:
ثانیآ اگر یک تصویر از محیطی که هستی بزاری بهتر میشه کمک کرد... امروز 01:31
نه:31:
ولي ديگه انصافا" اونقدر ها هم بد توضيح ندادم .نميدونم شايد افتضاح بوده اما بد نبود:31:

من توي 360 بازي ميكنم، راستيتش خيلي هم عكس برداريم خوب نيست اگه عكس بندازم ديگه كل بچه هاي فروم هنگ ميكنن:18: چون اونوقت يه مرحله جديد اختراع ميشه :31: در كل متاسفانه امكان عكس برداري وجود نداره:37: شرمنده!

Spaniuly
03-12-2010, 11:25
احسان از یک راه زیر آبی باید بری به یه قسمت خشکی از اون صخره های بزرگی که به شکل در هست رو پیدا می کنی باید شیپور بزنی بعد شیپور زدن به جای باز شدن غول سنگی بیدار میشه که به شکل دروازه بود و ازت می خواد به قسمت هایی بری که چالش های نفرین شدهداره و باید چالش ها رو انجام بدی تا اجازه رد شدن داشته باشی... بازم می گم راه زیر آبی هست... نقشه زیر آبی رو هم که داری راحت می تونی راه رو پیدا کنی

D o l f i n
03-12-2010, 12:11
یکی نیست به ما بگه تو که گیمر نیستی چرا بازی میکنی
دوستان من دوباره گیر کردم من بعد اون غول که دو قفس دستشه که میکشیش بعد میری طبقه پایین که باید دو تا مانع رو منفجر کنی اولی رو منفجر میکنم ولی دومی نمی تونم هر کاری میکنم منفجر نمیشه؟

aha2012
03-12-2010, 12:32
کسانیکه تو بازی گیر کردن،این راهنمای کل مراحل همراه با عکسه.امیدوارم بدردتون بخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ehsan 360
03-12-2010, 13:46
احسان از یک راه زیر آبی باید بری به یه قسمت خشکی از اون صخره های بزرگی که به شکل در هست رو پیدا می کنی باید شیپور بزنی بعد شیپور زدن به جای باز شدن غول سنگی بیدار میشه که به شکل دروازه بود و ازت می خواد به قسمت هایی بری که چالش های نفرین شدهداره و باید چالش ها رو انجام بدی تا اجازه رد شدن داشته باشی... بازم می گم راه زیر آبی هست... نقشه زیر آبی رو هم که داری راحت می تونی راه رو پیدا کنی

دستت واقعا" درد نكنه:11:
من همون هفته كه اين بازي اومد گرفتمش به اينجاش كه رسيدم و گير كردم ديگه انداختم اونور الان راهنماييت باعث شد دوباره بازيو ادامه بدم .ديگه داشت اعصابمو خورد ميكرد:21:

B.3.S.T
03-12-2010, 15:28
درود به دوستان
این وار زیر آب نمیره! هر چی دکمه زیر آبی رو میزنم فایده ای نداره! انگار یه سطح نامرئی مانعش میشه!

والا تا جایی که من یادم میاد میرفت زیر آب..فقط باید با استفاده از کنترل موس اینکارو می کردی...اتفاقآ بعضی مراحل بازی نیاز مبرم به این کار هست پس اگر واسه شما نمیره مشکل از کرک هست..

Gregar
03-12-2010, 16:45
والا تا جایی که من یادم میاد میرفت زیر آب..فقط باید با استفاده از کنترل موس اینکارو می کردی...اتفاقآ بعضی مراحل بازی نیاز مبرم به این کار هست پس اگر واسه شما نمیره مشکل از کرک هست..

گفتی زیر ابی و مشکل کرک یاد یه چیزی افتادم

چند روز پیش اونجا که واگن قطار رو باید جابه جا میکردی یه حوضچه بود که اولش تا نصفه پر بود و بعدش اب میریخت توش و پر میشد .
جالب اینجاست یه باگ باحالی داشت که من اومدم بعد از پر شدنش پریدم توش . جالبه که وقتی خواستم برم زیر اب افتاد پایین توی نصفه حوضچه .
یعنی اب دولایه شده بود . وسط اب بودم ولی در واقع تا نصفه توی اب بودم . هر کار کردم دیگه رد نشد .

The Rover
03-12-2010, 17:44
حل شد! بار اول که تمومش کردم مشکلی نبود! یه بار دیگه دکمه ها رو تنظیم کردم درست شد
(اینم از بدی چپ دست بودنه! من که نمیتونم با WASD بازی کنم!)

D o l f i n
03-12-2010, 21:43
یکی نیست به ما بگه تو که گیمر نیستی چرا بازی میکنی
دوستان من دوباره گیر کردم من بعد اون غول که دو قفس دستشه که میکشیش بعد میری طبقه پایین که باید دو تا مانع رو منفجر کنی اولی رو منفجر میکنم ولی دومی نمی تونم هر کاری میکنم منفجر نمیشه؟
یکی از استادهای اهل فن منو راهنمایی کنه
ممنون میشم

aha2012
03-12-2010, 22:00
یکی از استادهای اهل فن منو راهنمایی کنه
ممنون میشم
صفحه ی قبل برات راهنمای بازیو گذاشتم

Angel Of Darkness
04-12-2010, 00:25
سلام من تو یه چلگنسش گیر کردم
همونی که باید دگمه بلوک RB رو نگه داری تا یه جوری به دشمن ضربه بزنه هر کاری میکنم نمیشه
یکی راهنمایی کنه که بعد بلوک کردن چطوری باید ضربه بزنم تا بشه

Gregar
04-12-2010, 11:17
باید دقیقا همون موقع که دشمن میخواد بهت ضربه بزنه یه کوچولو بلاک رو بزنی (نگهش نداری یا همون tap) خودش یه ضربه بهش میزنه .

mohammad450
04-12-2010, 12:04
دوستان سلام من مرحله ای هستم که باید 3تا شمشیر رو بزارم تو دست اون مجسمه ها...یکی از شمشیرا را پیدا کرد...ولی اون 2تای دیگه را (هر چه میگرد نمیتونم پیدا کنم؟
یه در هم هست که از بالاش مواد عذاب میاد پایین نمیشه داخلش رفت فقط تونستم یه مجسمه بغلشو بیارم بالا...چسکار کنم؟

Advanced Ali-001
04-12-2010, 19:47
چرا میره فقط یه خورده علافی داره...ضد حال ترین باس این بازی به نظر من همین بود!
سلام.
بابابازی باگ داشت رفتم پیش فروشنده مسئله رومطرح کردم گفت که چندین تا رو اشتباه ریخته پچی رورویDVD ریخت بهم داد منم نصب کردم درست شد زودی پرید روسقف.

در مورد این سوال هم باید بگم این بازی بیشتر خوره_ی CPU هست تا گرافیک اکثر افت فریمهاش هم به خاطر همینه!
یعنی ربطی به گرافیک نداره ماکه شاخ دراوردیم...:دئ

البته من روی Medium میرم ولی با این حال دفعه اول چون از شلاق استفاده نکردم یعنی به سرش ضربه نزدم هر چی میزدمش نه میرفت رو سقف و نه خونش کم میشد . دفعه دوم دوبار که زدم تو سرش رفت رو سقف و کشتمش
بعد ازاینکه پچ رونصب کردم مجبورشدم ازاول بازی کنم وروی MEDIUM رفتم....حیف...

با اسب شلیک می کردم بهش نه با تفنگ!!!: دی
دقیقاًدوست عزیز منم بااسب موشک وار میرفتم تو کلش....
ولی خیلی جالب میشه فکرشو بکنین کرمه بادهان باز روهواست نیم ساعت داره میچرخه منم رواسبم هی نمیتونه بگیره منو نعره میکشه...:دئ
خلاصه قسمت صحراش بی نهایت قشنگ بود مخصوصاًقسمتی که اون دوتا آسیابارو ازکارمینداختی یادتون باشه که اون پادشاه مجسمه کوچولوهارو بایدباازکارانداختن آسیاب سومی گیر بیارین ماکه همرو گیر آوردیم عکس میزارم فقط دوقطعه ازاین سلاحABYSSAL ARMOR مونده هرچی گشتم پیدانکردم....
دوستان من سه تا جعبه هست که توی نقشه میشه دیدشون ولی وجود خارجی ندارن.....
یکیش بعد ازاونجایی هست که اون غوله قفس دستشرو میکشی ومیری پایین اصلاًمعلوم نیست کجاست یکی شم اون اول اول بازی بود اولین ملاقات HOURSE MANبارفیق خرتوپرت فروشش....
یکی هم دقیقاًزیرخونهSAMAEL...
راستش هرچی گشتم راهشو پیدا نکردم اگه تونستم عکس منو روهم میزارم.
اینم عکسها:
این اون قسمت که اون گندهه که قفس دستش بود رومیکشتی ومیرفتی پایین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسهای منو:
البته ببخشید این سوال روهم داشتم توی نقشه نشون میداد که میشه روی آسیاب اولی هم رفت اینم عکسش اگرکسی ازدوستان رفته یاراهشو میدونه بگه ممنون میشم.:10:

ممنون علی.:10:

Advanced Ali-001
04-12-2010, 19:56
سلام.

یه در هم هست که از بالاش مواد عذاب میاد پایین نمیشه داخلش رفت فقط تونستم یه مجسمه بغلشو بیارم بالا...چسکار کنم؟
تااونجایی که من میدونم دوتا قسمت دردوطرف یعنی چپ وراست شما هستن که باید بابمب منفجر بشن به اصطلاح خودمون یخ سفت شدس ...وقتی شکسته شد دوتا دستگیره هست که باید بچرخونین بعدشم که اون دوتا میان بالا بااون چرخ دنده چهارپره ای هست اسمشو یادم رفته همونیکه بدستش آوردین بااون مارک کنین وجفتشونو بزنین وقتی تو مجسمه ازدوطرف اون درب که ازش مواد مزاب میاد بالااومدن باید مارکشون کنین وقرمز رنگ بشن حتماًکلTIPS های بازی روبخونین ومتوجه منظورش بشین100%وگرنه بازی براتون کمی سخت میشه بعد ازاینکه اون موادمزاب دیگه قطع شد پشتش یه شمشیر دیگه هست وقتی برداشتینش حتماًحتماًاون مجسمه مسخره پشتشو نابود کنین که سه تاروح بنفش رنگ بگیرین.
به جرأت میشه گفت این بازی بهترین بازی بود که من درطول عمرم بازی کردم البته گرافیک افتضاح بازی باتوجه به گفته دوستمون آقا مهدی که ازCPU استفاده میکنه نشان دهنده اینه که این بازی ازاول برای پلفتروم PC ساخته نشده بوده....
علی.:10:

Gregar
04-12-2010, 23:57
دوستان من سه تا جعبه هست که توی نقشه میشه دیدشون ولی وجود خارجی ندارن.....
یکیش بعد ازاونجایی هست که اون غوله قفس دستشرو میکشی ومیری پایین اصلاًمعلوم نیست کجاست یکی شم اون اول اول بازی بود اولین ملاقات HOURSE MANبارفیق خرتوپرت فروشش....
یکی هم دقیقاًزیرخونهSAMAEL...
راستش هرچی گشتم راهشو پیدا نکردم اگه تونستم عکس منو روهم میزارم.

اره منم هنوز نتونستم راهشو پیدا کنم . البته من تقریبا تا اونجایی رفتم که ساموئل همه قلب ها رو میگیره . فکر کنم 50 درصد بازی رو تا الان رفتم . اره ؟
اولش فکر کردم یه چیز مثل پرش بیشتر بهم بده تا دستم به اینا برسه . ولی مثل اینکه نمیده .

mohammad450
05-12-2010, 00:15
بابمب منفجر بشن
یکش منفجر شد ولی اون یکی اصلا روش اثری نداره حتی با اون تیغه ی چرخون؟فقط اون چیز انفجاری که روی دیواره قابلیت انفجار داره؟که اونم روی دیواره نمیشه گرفتش؟

D o l f i n
05-12-2010, 11:44
صفحه ی قبل برات راهنمای بازیو گذاشتم
دستت درد نکنه ولی با اینترنت زغالی بنده داغون میشه آدم تا وقتی صفحات لود میشن

Advanced Ali-001
05-12-2010, 15:25
50 درصد بازی رو تا الان رفتم . اره ؟
سلام.
نمیشه گفت شاید45درصدیا43
البته این نظرمن هست...

که اونم روی دیواره نمیشه گرفتش؟
نه دیگه میتونی ازاون پاییینیه ورداری بندازی درورودی بعد ازدرورودی بندازی روی اون منطقه بعدشم روی اون دیواره یخ البته یخ مذاب شدست که میشه عین سنگ.
شرمنده دقیق یادم نیست...

Gregar
05-12-2010, 16:14
سلام.
نمیشه گفت شاید45درصدیا43
البته این نظرمن هست...

یعنی اینقدر طولانیه ؟ :18: چندساعت گیم پلی داره مگه ؟

Advanced Ali-001
05-12-2010, 16:33
سلام.
کلی مونده کلی تازه چهارتاقدرت اصلی روکه میتونی روی سلاح ها بزاری روگیربیاری منوی منو دیدی هنوز8تاصندوق مختلف میخواد که2تاش باید ABYSSALL ARMOR باشه.وگرنه بازی روروی سرفروشنده خراب میکنم.
یادم رفت من29ساعت بازی کردم.
ولی چرااین نقص هاکامل نمیشه؟.....

Gregar
05-12-2010, 22:28
سلام.
کلی مونده کلی تازه چهارتاقدرت اصلی روکه میتونی روی سلاح ها بزاری روگیربیاری منوی منو دیدی هنوز8تاصندوق مختلف میخواد که2تاش باید ABYSSALL ARMOR باشه.وگرنه بازی روروی سرفروشنده خراب میکنم.
یادم رفت من29ساعت بازی کردم.
ولی چرااین نقص هاکامل نمیشه؟.....

پس 4 تا DVD الکی نیست :18:
به دوستم هم دادم گفت خسته نباشن با 4 تا DVD چه گرافیکی داره . مثل بازی های چند سال پیشه . پس بگو طولانیه .

behrad66
05-12-2010, 23:41
دستت درد نکنه ولی با اینترنت زغالی بنده داغون میشه آدم تا وقتی صفحات لود میشن
اگه یه عکس بذاری خیلی سریعتر جواب میگیری. من چند ماه پیش این بازی بینظیر رو تموم کردم. اگه درست یادم باشه الان یه جایی هستی که یه راهرو پر از مواد مذاب داری. اول باید دو تا (شایدم یکی) چرخ دنده رو بچرخونی تا یه پل بیاد پایین و بتونی از روی این مواد مذاب بگذری. بعدشم با کمک اسلحه پرتابی مشعل ها رو روشن کنی و بعدشم که با آتش بمب رو بترکونی.

Advanced Ali-001
06-12-2010, 14:05
پس 4 تا DVD الکی نیست
به دوستم هم دادم گفت خسته نباشن با 4 تا DVD چه گرافیکی داره . مثل بازی های چند سال پیشه . پس بگو طولانیه .
سلام.
راه بدست آوردنABYSSAL ARMOR روبدست آوردم اون صندوق تو زیرخونهSAMAEL رو هم گرفتم راهش اینه که ازاون محلی که رفیقت خرتوپرت میفروشه برو به اون قسمتش که خراب شده خونهSAMAELمعلومه بعد پایین رونگاه کن یه کوره راه میبینی بایه چیز آبی که وقتی میری روش وبالهاتو بازمیکنی میتونی برگی به بالا خلاصه یه قسمت ازاین سلاح مرگ بارکه به شکل زره هست اونجاست وقتی بگیریش شاخ درمیاری البته اون دنیایی که توش درخت بزرگ بود باید اونجا هم برین راهشم همون جاییه که ازرائیل هست بایدبریEبزنی بازی روتموم کنی اونجاست.
ایم میدون بازی هست اول اول بازییه جعبه داره که پدرم درومد نمیتونم بگریمش.....چیکارش کنم....

D o l f i n
06-12-2010, 19:51
اگه یه عکس بذاری خیلی سریعتر جواب میگیری. من چند ماه پیش این بازی بینظیر رو تموم کردم. اگه درست یادم باشه الان یه جایی هستی که یه راهرو پر از مواد مذاب داری. اول باید دو تا (شایدم یکی) چرخ دنده رو بچرخونی تا یه پل بیاد پایین و بتونی از روی این مواد مذاب بگذری. بعدشم با کمک اسلحه پرتابی مشعل ها رو روشن کنی و بعدشم که با آتش بمب رو بترکونی.
دستت درد نکنه جواب دادی
چندین با با همون اسلحه که پرتاب میشه بهشون زدم روشن نشده البته قبل از جواب شما حالا که فهمیدم میرم دوباره امتحان میکنم
مشکلی داشتم مزاحم میشم

Advanced Ali-001
06-12-2010, 21:31
سلام.
دوستان نسخه بعدی بازی تاییدشده وزمان انتشاری براش تعبیه شده؟
منتظرم علی.:40:

aha2012
07-12-2010, 00:33
سلام.
دوستان نسخه بعدی بازی تاییدشده وزمان انتشاری براش تعبیه شده؟
ایشا...انحصاریpc هست دیگه شاهدگرافیک افتضاح کنسولی نیستیم که به امید خدا:دئ
منتظرم علی.:40:
بله تایید شده
2013 میاد:5:

Advanced Ali-001
07-12-2010, 11:26
سلام.

بله تایید شده
2013 میاد
این همه سوال جوابش همین بود........:41:

aha2012
07-12-2010, 12:05
سلام.

این همه سوال جوابش همین بود........:41:
این همه نبود یه سوال پرسیدی جوابش همین قدره دیگه.
میخوای جوابش زیاد بشه::31:
بله بازی توسط سازنده ها(شرکت THQ)تایید شده و گفتند که در سال 2013 میلادی (1392 خودمان)
روانه ی بازار میشه و علاقه مندان میتوانند آن را بازی کنند .:31::31:

Azhang
07-12-2010, 12:33
سلام.
راه بدست آوردنABYSSAL ARMOR روبدست آوردم اون صندوق تو زیرخونهSAMAEL رو هم گرفتم راهش اینه که ازاون محلی که رفیقت خرتوپرت میفروشه برو به اون قسمتش که خراب شده خونهSAMAELمعلومه بعد پایین رونگاه کن یه کوره راه میبینی بایه چیز آبی که وقتی میری روش وبالهاتو بازمیکنی میتونی برگی به بالا خلاصه یه قسمت ازاین سلاح مرگ بارکه به شکل زره هست اونجاست وقتی بگیریش شاخ درمیاری البته اون دنیایی که توش درخت بزرگ بود باید اونجا هم برین راهشم همون جاییه که ازرائیل هست بایدبریEبزنی بازی روتموم کنی اونجاست.
ایم میدون بازی هست اول اول بازییه جعبه داره که پدرم درومد نمیتونم بگریمش.....چیکارش کنم....

همون جعبه که اول بازی (جایی که به قول خودت خرت وپرت فورش رو برا اولین بار میبینی )هست رو میگی !٬
اون جعبه نامریه ،من برا گرفتن اون جعبه هر چی اتاشغال تو منطقه بود ترکوندم تا جعبه رو بهم داد !فقط 200پول توش بود!!:41:

یه قسمت ازاین سلاح مرگ بارکه به شکل زره هست
بابا کجاش سلاح ه!؟:blink: اون فقط زره
ولی خدایش بعد گرفتن زره سگ‌جون میشه :21: البته تون موقع چیزی به اخر بازی نمونده:hmm:

Advanced Ali-001
07-12-2010, 18:27
البته تون موقع چیزی به اخر بازی نمونده
سلام.
بدبختی همین جاست کهفقط حدود10درصد ازبازی رومیشه بااین زره رفت...:41:

Azhang
07-12-2010, 18:52
سلام.
بدبختی همین جاست کهفقط حدود10درصد ازبازی رومیشه بااین زره رفت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
البته میتونی بازی رو در حالت هارد هم با این زره شروع کنی(بعد از اینکه یکبار بازی رو تموم کردی)که تو این حالت با وجود زره مثل اینکه دوباره داری نرمال میری!:23:

این بازی مشکلات زیادی داشت ازهرکدوم ازدوستام یاکاربرایی که این بازی روخریدن سوال کردم درباره این بازی ازگرافیک افتضاح بازی چندین کمبوددیگه شکایت داشتن...
شاید تعداد کمبودهای این بازی 10تابشه مثلاًعدم وجود جون دشمناکه به نظرمن هم جزابش میکنه هم مسخره....
گرافیکش اول میزنه تو ذوق ولی هرچی بازی جلوتر میره جذابتر میشه،در مورد خون دشمنا هم موافقم حتی میتونستن انتخاب رو بذارن به عهده‌ی خودمون اونجوری بهتر میشد

امیدوارم شرکتthq درباره گرافیک وپلوفتروم این بازی منظورم پلفتروم اصلی هست تجدید نظرکنه.
امیدوارم درسال2013شاهد یک بازی توپ باگرافیک درخور درحدpcهای قدرتمند باشیم.

منم امیدوارم ولی ما PC بازها همیشه مظلوم واقع شدیم:37:

Gregar
07-12-2010, 20:49
سلام.
این بازی مشکلات زیادی داشت ازهرکدوم ازدوستام یاکاربرایی که این بازی روخریدن سوال کردم درباره این بازی ازگرافیک افتضاح بازی چندین کمبوددیگه شکایت داشتن...
شاید تعداد کمبودهای این بازی 10تابشه مثلاًعدم وجود جون دشمناکه به نظرمن هم جزابش میکنه هم مسخره....
امیدوارم شرکتthq درباره گرافیک وپلوفتروم این بازی منظورم پلفتروم اصلی هست تجدید نظرکنه.
ممنون علی.

تا وقتی که بازی رو بدن دست Vigil Games همینه .
موتور بازیش فرق میکنه و ضعیفه و گرنه گرافیک سنگینی هم داره .
برای مثال حتی AA و AF رو ساپورت نمیکنه و Texture اش ضعیفه .
حتی طراحی صحنه هم به نظر من ضعیفه . خداییش وقتی GOW بازی میکردید عظمت صحنه و کلا دنیای بازی رو حس نمیکردید ؟
توی این نمیدونم چرا موجودات رو زیادی هیکل درست کردند مخصوصا War که خودش کل صفحه رو میگیره .

aha2012
07-12-2010, 21:01
تا وقتی که بازی رو بدن دست Vigil Games همینه .
موتور بازیش فرق میکنه و ضعیفه و گرنه گرافیک سنگینی هم داره .
برای مثال حتی AA و AF رو ساپورت نمیکنه و Texture اش ضعیفه .
حتی طراحی صحنه هم به نظر من ضعیفه . خداییش وقتی GOW بازی میکردید عظمت صحنه و کلا دنیای بازی رو حس نمیکردید ؟
توی این نمیدونم چرا موجودات رو زیادی هیکل درست کردند مخصوصا War که خودش کل صفحه رو میگیره .
میشه AA و AF و بگی یعنی چی؟

mehdy.z
07-12-2010, 21:48
میشه AA و AF و بگی یعنی چی؟
بیا عزیز میتونی اینجا بخونی:

البته اگه بری توی کنترلر گرافیک(مخصوصا Catalyst center ATI) میتونی عینا عملکرد اینها رو ببینی:46:

am_merman01
07-12-2010, 23:01
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه جا آخرای بازی گیر کردم
بعد از اینکه اون قطعات شمشیر آرماگدون رو پیدا کردم و دادم بلک همر اونو دوباره ساخت حالا نمیتونم برگردم پیش ازراییل!!!
اون موجودی که دائم همراهم هستش میگه که برای برگشت باید همه کوکی ها رو پیدا کنم .....
این کوکی ها چی هستن و کجان؟؟؟؟؟
اگه کسی سیو بازی یا ترینری چیزی داره میشه لطف کنه؟

nader2
08-12-2010, 01:37
يا تلپورت كن به اون سرزمين بيابوني كه كرم داشت يا علامت زردي كه تو نقشه هستو دنبال كن

halflife g
08-12-2010, 14:06
سلام.
ممنون علی.

کلا این بازی گرافیک محور نیس یعنی اصلا قرار نیس گرافیکش در حد متوسط به بالا باشه .چون هدف تیم سازنده هم همینه(بیشتر هم روی گرافیک هنری تکیه کردن و اصلا گرافیک تکنیکی قوی نداره).......... .

اونایی که عقده گرافیک دارن و فرت فرت به کنسول توهین می کنن فقط کافیه god of war3 رو که هم سبک این بازیه انجام بدن تا از تعجب فکشون بمونه رو زمین.......... .(یا بایونتا)

وقتی سازنده نمیخواد گرافیک بازیش بالا باشه و گرافیک این بازی از خیلی از سایتا امتیاز 8 به بالا نمیتونه بگیره ........چه ربطی به بحث کودکانه کنسول و pc و تخلیه کردن خودمون که کنسول اشغاله مضخرف یا فلان داره؟؟؟؟

جو تاپیک رو بهم نزنید.......... .

Azhang
08-12-2010, 16:43
اونایی که عقده گرافیک دارن

یکم مراعات کنید،قرار نیست به خاطر یه بازی به هم دیگه بی احترامی کنیم!٬

Spaniuly
08-12-2010, 17:58
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه جا آخرای بازی گیر کردم
بعد از اینکه اون قطعات شمشیر آرماگدون رو پیدا کردم و دادم بلک همر اونو دوباره ساخت حالا نمیتونم برگردم پیش ازراییل!!!
اون موجودی که دائم همراهم هستش میگه که برای برگشت باید همه کوکی ها رو پیدا کنم .....
این کوکی ها چی هستن و کجان؟؟؟؟؟
اگه کسی سیو بازی یا ترینری چیزی داره میشه لطف کنه؟
خوب باید بری به قسمت انتهایی آشلند از اونجا می تونی توسط گوی پرش پرواز کنی به اونجایی که عزرائیل وایساده

hosseincode2008
08-12-2010, 19:04
نوشته شده توسط ALI HONDA
پلوفتروم
پلفترومعزيزم شما هنوز نتونستي Platform رو تلفظ كني ؟! ببين خيلي سادست اول بگو "پلت" بعدش بگو "فرم" ميشه "پلتفرم"

halflife g
08-12-2010, 19:46
یکم مراعات کنید،قرار نیست به خاطر یه بازی به هم دیگه بی احترامی کنیم!٬
اولا دوست گل من ........من اصلا با شما نبودم که شما خودتو ناراحت می کنی.... .

دوما......این طرز حرف زدن من در جواب کسی هستش که در تمامی تاپیکهای همه بازیها حرفای تحریک کننده و ناجور میزنه و به همه هم توهین می کنه و کلا همه مدیرا و هکمارا باهاش آشنا هستن.... .

مثه این حرفا:

ایشا...انحصاریpc هست دیگه شاهدگرافیک افتضاح کنسولی نیستیم که به امید خدا:دئ

ممنون علی.

ایشون از این حرفا خیلی در تایپک های مختلف زده.............اصلا قصدش هم مشخص نیس ....هدفش از این حرفا چیه؟؟؟(فقط در یه ماه اخیر این سومین بازی هستش که مورد عنایت ایشون قرار می گیره و کنسول مسخره میشه..یکی این...یکی انحصاری کنسولaw ......یکی هم انحصاری psp یعنی gow........این فقط ماله یه ماهشه....)

صاحب پلتفرمpc هستش؟؟؟به نظرش کنسول نجسه؟؟؟کنسول دارا فقیر و ندار و نادان تشریف دارن؟؟؟ایشون چون با pc بازی می کنن از لحاظ نژادی از ما برترن؟؟

پس هدف بهم زدن نظم.......میخواد چند تا تیکه بندازه ما هم بیاییم جوابشو بدیم حال کنه.........

من طرفدار نه کنسول و نه pc نیستم و همه ما حتی گربه سر کوچمون هم میدونه که گرافیک یه pc خوب از یه کنسول بهتره(به غیر انحصاریهای کنسول) ولی این دیگه جار زدن و نظم بهم زدن و به همه چی متلک انداختن نداره......... .

ممنون:11:

.
.

ehsan 360
08-12-2010, 20:42
بچه ها من دوباره تو اين بازي گير كردم.:31:
اونجايي كه 4تا عنكبوت ميكشي بعدش ميرسي به يه عنكبوتي كه يخرده بزرگتر اونجا رو من رد كردم بعدش ميرسي به يه عنكبوت ماده:31: كه فوق العاده بزرگه كه اولش از پشت hourse man مياد با هاش حرف ميزنه ميگه ميخواي قلب منو بگيري بدي به samael اما كور خوندي:27: اينجا الان دستم تو پوست گردو مونده .نميدونم چجوري بكشمش هي بنفش ميشه غيب ميشه يهويي بالا سرم ظاهر ميشه له ميشم

Spaniuly
08-12-2010, 22:33
سلام مراد جون زیاد به این گونه حرف ها اهمیت نده همونطور که تو با انجام بی دردسر بازیها توسط کنسولت لذت می بری و به قول خودمون خونت واسه کنسولت می جوشه (خودمم واقعا لذت می برم از بازی کردن روی کنسول) کسانی مثل علی هم که میان و روی PC سرمایه گذاری می کنن و کلی براش هزینه می کنن اینجور طرز تفکر دارن... درسته که ایشون از عبارت هایی که در مدح PC هست استفاده می کنه ولی ما که نمی تونیم به کاربرا امر و نهی کنیم ایشون با PC و دست و پنجه نرم کردن با مشکلاتی که برای اجرا... استفاده از ترینر... تغییر کیفت و رزولیشن بازی عوض کردن مپ دکمه ها و غیره دوست دارن سر و کله بزنن جرم که نیست... من همیشه گفتم تجلیل از کنسول و PC نباید چیزی باشه که بهش حساسیت نشون داده بشه... گیم رو عشق کنید بابا این حرفا رو بیخیال:46:

بچه ها من دوباره تو اين بازي گير كردم.:31:
اونجايي كه 4تا عنكبوت ميكشي بعدش ميرسي به يه عنكبوتي كه يخرده بزرگتر اونجا رو من رد كردم بعدش ميرسي به يه عنكبوت ماده:31: كه فوق العاده بزرگه كه اولش از پشت hourse man مياد با هاش حرف ميزنه ميگه ميخواي قلب منو بگيري بدي به samael اما كور خوندي:27: اينجا الان دستم تو پوست گردو مونده .نميدونم چجوري بكشمش هي بنفش ميشه غيب ميشه يهويي بالا سرم ظاهر ميشه له ميشم
از سقف سنگ هایی رو که آویزون هست رو می کنی با اون طناب می کوبی بهش فقط باید موظب حمله هاش باشی چون خیلی بد جون می بره از وار... راستی منم چند دقیقه پیش تموم کردم:46:

ehsan 360
08-12-2010, 22:52
از سقف سنگ هایی رو که آویزون هست رو می کنی با اون طناب می کوبی بهش فقط باید موظب حمله هاش باشی چون خیلی بد جون می بره از وار... راستی منم چند دقیقه پیش تموم کردم:46:

ممنون ارمين جان اما اينجا رو من قبلا"‌رد كردم .
الان يه عنكبوت خيلي بزرگتر هست كه بايد بكشمش.
غيب ميشه يهويي بالا سرت ظاهر ميشه :5:.
راستي چند ساعت بازي كردي تموم شد؟
پايانش زيبا و دراماتيك بود؟:31:

بالاخره با سعي و تلاشي كه خودم نشان دادم توانستم سربلند شوم:31:
كشتمش:5:

halflife g
08-12-2010, 22:56
سلام مراد جون زیاد به این گونه حرف ها اهمیت نده همونطور که تو با انجام بی دردسر بازیها توسط کنسولت لذت می بری و به قول خودمون خونت واسه کنسولت می جوشه (خودمم واقعا لذت می برم از بازی کردن روی کنسول) کسانی مثل علی هم که میان و روی PC سرمایه گذاری می کنن و کلی براش هزینه می کنن اینجور طرز تفکر دارن... درسته که ایشون از عبارت هایی که در مدح PC هست استفاده می کنه ولی ما که نمی تونیم به کاربرا امر و نهی کنیم ایشون با PC و دست و پنجه نرم کردن با مشکلاتی که برای اجرا... استفاده از ترینر... تغییر کیفت و رزولیشن بازی عوض کردن مپ دکمه ها و غیره دوست دارن سر و کله بزنن جرم که نیست... من همیشه گفتم تجلیل از کنسول و PC نباید چیزی باشه که بهش حساسیت نشون داده بشه... گیم رو عشق کنید بابا این حرفا رو بیخیال:46:

والله آرمین جون من کلا هر هفته چند مورد از اینا می بینم مخصوصا تو تاپیک بازیهای شلوغ ولی خوب واسم مهم نیس چون نظر اون دوستان اونطوره و واسه خودشون محترمه........ .

ولی این آقای ali honda حرفای عجیب و غریبی میزنه و کلا troller قوی هست هر ماه تقریبا 6...7 تا پست اینجوری داره(این تقریبا نرمشه) و کلا اسپمر شاخی هستش(خودت آشنایی با کارا و پستاش)

در کل من در جایگاهی نیستم که به ایشون امر و نهی کنم یا دستور بدم اینکارو بکنه یا نه........ ولی واسه خودش میگم که اینقدر حساس و تعصبی به مساله نیگا نکنه حالا این گیمه در بقیه مسایل زندگی هم اینطور نباشه...... .(البته گفتم ولی به هفته نرسیده باز......)

بهرحال بی خیال این بحثا به خود بازی برسیم ......ممنون از تذکرت آرمین جان:11::11::11:
.
.

am_merman01
08-12-2010, 23:11
خوب باید بری به قسمت انتهایی آشلند از اونجا می تونی توسط گوی پرش پرواز کنی به اونجایی که عزرائیل وایساده

دقیقا مشکل همینه!!!!!!!!
من خودم میدونم که باید برم اونجا . ولی وقتی میرسم اونجا اون گوی جاش وجود داره ولی خودش نیست که بشه باهاش پرواز کرد!!!!!!!!:41:
از اون بدتر اینکه اون موجود اعصاب خورد کنی که همیشه همراهمه وقتی میرسم اونجا میگه تا تمام کوکی ها رو پیدا نکنی نمیتونی خودت رو برای مبارزه پایانی آماده کنی!!!!
این کوکی ها چی هستن؟
راستی من هنوز توی منوی بازی بعضی گزینه ها رو پیدا نکردم (مثلا هنوز 3 تا از اون دایره سبزها رو نتونستم پیدا کنم) ممکنه مربوط به اونا باشه؟؟؟
اصلا نکنه که بازی من باگ داره؟؟؟؟؟؟:2:
اگه یه سیو از بعد از اونجا برام بزارید ممنون میشم!!!!

Spaniuly
09-12-2010, 10:36
دقیقا مشکل همینه!!!!!!!!
من خودم میدونم که باید برم اونجا . ولی وقتی میرسم اونجا اون گوی جاش وجود داره ولی خودش نیست که بشه باهاش پرواز کرد!!!!!!!!:41:
از اون بدتر اینکه اون موجود اعصاب خورد کنی که همیشه همراهمه وقتی میرسم اونجا میگه تا تمام کوکی ها رو پیدا نکنی نمیتونی خودت رو برای مبارزه پایانی آماده کنی!!!!
این کوکی ها چی هستن؟
راستی من هنوز توی منوی بازی بعضی گزینه ها رو پیدا نکردم (مثلا هنوز 3 تا از اون دایره سبزها رو نتونستم پیدا کنم) ممکنه مربوط به اونا باشه؟؟؟
اصلا نکنه که بازی من باگ داره؟؟؟؟؟؟:2:
اگه یه سیو از بعد از اونجا برام بزارید ممنون میشم!!!!
RT رو می زنی با ماسکی که داری می ری به حالتی که می تونی آبجکت های نامرئی رو ببینه از اون استفاده نکنی کلا نمی تونی ادامه بدی اون قطعات هفتگانه چند موردش مخفی هست و باید با ماسک ببینی و بدست بیاری وقتی RT رو می زنی. فقط کافیه اون توانایی رو بدست بیاری توی Eden اونجایی که با روح پلید خودت می جنگی و شکستش میدی بعدش این توانایی بهت اضافه میشه قرار نیست از جایی پیدا کنی البته الان که خوندم متنت رو انگار روی PC بازی می کنی... ببین من نمی دونم توی PC کدوم دکمه هست ولی همونی که باهاش نشانه میذار برای تیغ همون دکمه هست

+ برای من چیزی نزدیک به 40 ساعت گیم پلی زده البته خیلی لفتش دادم اگه بخوام دوباره بازی کنم خیلی سریع تر می تونم تموم کنم این دارکسایدرز کلا طوری هست که دفعه اول خیلی ناشی میشه آدم و حل معما هاش واقعا دشوار هست ولی اگه کسی که یه بار تموم کرده می تونه بدون گیر کردن و فکر کردن بره جلو... اکثر Boss ها هم که لم خاصی دارن همینطور الابختکی نمیشه کشت...

+ مراد جان من در حدی نیستم که بخوام تذکر بدم فقط گفتم نیازی به بحث PC vs Consul نیست واقعا هر کدوم برای استفاده کننده اش لذت بخشه

Azhang
09-12-2010, 14:51
+ مراد جان من در حدی نیستم که بخوام تذکر بدم فقط گفتم نیازی به بحث PC vs Consul نیست واقعا هر کدوم برای استفاده کننده اش لذت بخشه

آقا مراد منظور منم همین بود که آقا آرمین گفتن :46:

Azhang
09-12-2010, 14:57
من خودم میدونم که باید برم اونجا . ولی وقتی میرسم اونجا اون گوی جاش وجود داره ولی خودش نیست که بشه باهاش پرواز کرد!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کوکی ها چی هستن؟

تو پست قیلیت گفتی :

پس اعلان کافیه همون طوری که krauser گفت باید از ماسک استفاده کنی تا گوی پرش!! رو بتونی ببینی،بهد از اینم آخرین و آسونترین Boss بازی رو میبینی

ehsan 360
09-12-2010, 17:11
ابروي چندين و چند سالم تو گيم رفت:31:
اين بازي تنها بازيه كه هي زرت وزرت توش گير ميكنم:31:
دوباره خوردم تو ديوار:41:
من براي اولين باره كه دارم عزرائيلو ميبينم و گفت برو يسري نور ابي كه عين صائقه ميمونه رو بيار بزن به اين سنگه كه جلومه اين كار رو كردم (همون نوره كه از يه گوي بزرگ ابي رنگ در مياد و بايد ادم اهني بزرگ رو بخاطرش بكشي) اين نوره يا صائقه ابي رو رسوندم به اونجاييكه عزرائيله بعدش يسري سنگ دايره اي بالاي سرش شروع به چرخيدن كرد حالا نميدونم بايد چكار كنم در ضمن وقتي horseman باهاش صحبت ميكنه (وقتي B ‌رو ميزنم) اينو ميگه:
the beams ...redirect the beams

ATA FARZADI
09-12-2010, 18:21
باید اون نور رو یه جوری توسط اون پنجره ها برسونی به اون سنگ هایی که دورش دارن میچرخن تا سنگ بترکه باید سه بار این کارو بکونی

ehsan 360
09-12-2010, 19:14
الان مشكل اينجاست كه نميدونم چطور بايد اون نور رو برسونم يبار ديگه به اين سنگا.
اخه از منبع قطعه!!!:31:

Gregar
09-12-2010, 19:28
ابروي چندين و چند سالم تو گيم رفت:31:
اين بازي تنها بازيه كه هي زرت وزرت توش گير ميكنم:31:
دوباره خوردم تو ديوار:41:
من براي اولين باره كه دارم عزرائيلو ميبينم و گفت برو يسري نور ابي كه عين صائقه ميمونه رو بيار بزن به اين سنگه كه جلومه اين كار رو كردم (همون نوره كه از يه گوي بزرگ ابي رنگ در مياد و بايد ادم اهني بزرگ رو بخاطرش بكشي) اين نوره يا صائقه ابي رو رسوندم به اونجاييكه عزرائيله بعدش يسري سنگ دايره اي بالاي سرش شروع به چرخيدن كرد حالا نميدونم بايد چكار كنم در ضمن وقتي horseman باهاش صحبت ميكنه (وقتي B ‌رو ميزنم) اينو ميگه:
the beams ...redirect the beams

یعنی چی ؟
1.یعنی اون نور رو رسوندی به سنگ و سنگ محو شده و حالا گیر کردی که چجوری باید بری دنبال نور دوم واسه سنگ دوم
2.یا نور رو اوردی توی میدون گاه فقط نمیدونی چجوری برسونیش به سنگ

اگه مشکلت دومیه . بهت میگم .
توی اون سنگ ها که داره میچرخه و مثل استوانه ان یک پورتال هست به سمت درون استوانه (به طرف سنگها) که از پایین دیده میشه . یکی هم هست بیرون محیط استوانه جوری که جلوی نور رو میگیره . هر دوتاش رو فعال کن تا نور برسه به سنگ . از پورتال های اطراف میدون استفاده کن واسه بالارفتن و فعال کردن پورتال بالایی .

در ضمن هر سنگی یه نور داره . یعنی واسه هرکدوم بایستی کلی مرحله رد کنی و کلا 3 تا ربات سنگی بکشی .

Advanced Ali-001
09-12-2010, 19:59
Delete....

Spaniuly
09-12-2010, 20:06
احسان جان قبل از هر چیزی باید آرامش خودت رو حفظ کنی :31:
بذار قدم به قدم بریم جلو کلا 3 بار باید Beam برسون به سنگ هایی که عزرائیل رو احاطه کرده هر سه بار هم باید اشعه رو از جایی بدزدی که اون Boss آدم آهنی شکل ازش محافظت می کنه به عبارتی با اون نره غول که با گرز بهت ضربه می زنه و شما باید با فرو کردن شمشیر توی کله اش بکشی 3 دفع مبارزه کنی ظاهرا یک بارش رو جنگیدی 2 بار دیگه مونده... نه؟

خوب حالا باید بپری بالای سکویی که همون پائین محوطه دایره شکل هست برای پریدن روی اون باید از تله پورت استفاده کنی از بالای همین سکو باید بپری به لبه کناری اون سنگی که داره می چرخه... این قسمتش رو باید هوشمندانه عمل کنی روی لبه زیاد نمی تونی دووم بیاری دقت کن که داری روی کدوم تیکه اون سنگه می پری باید روی اونیکه پایین تر هست و می تونی از کنارش به سنگ بالاتر برسی بپری وقتی پریدی باید به سمت راست حرکت کنی و از لبه آویزن بشی حالا می تونی روی اون سنگ کمی بالاتر بری وقتی به قدر کافی رفتی بالا یکی از درها برای ورودت باز شده و باید از اونجا وارد بشی و بری به سراغ اون آدم اهنیه تا دومین اشعه رو هم به سمت عزرائیل بیاری... فعلا اینجا رو رد کن بازم مشکلی داشتی بیا بگو تا راهنمایی کنیم:46:

ehsan 360
09-12-2010, 20:38
ديگه دارم از زندگي نا اميد ميشم:31:
منو چه به معما حل كردن:31:
از بچگي يادم نمياد كه تونسته باشم معما حل كنم :11:
فكر كنم تا اين بازيو تموم كنم تعداد كامنت هايي كه اينجا بزارم و از بچه ها كمك بخوام 4 -5 رقمي بشه:18::27::31:
برم همون FPS هامو بازي كنم سه سوت تموم ميشه حال ميكني نه فسفر ميسوزوني نه حالت گرفته ميشه :31:

یعنی چی ؟
1.یعنی اون نور رو رسوندی به سنگ و سنگ محو شده و حالا گیر کردی که چجوری باید بری دنبال نور دوم واسه سنگ دوم
در ضمن هر سنگی یه نور داره . یعنی واسه هرکدوم بایستی کلی مرحله رد کنی و کلا 3 تا ربات سنگی بکشی .

دقيقا" مشكلم همينه نميدونم براي دفعه دوم بايد چكار كنم

احسان جان قبل از هر چیزی باید آرامش خودت رو حفظ کنی :31:
بذار قدم به قدم بریم جلو کلا 3 بار باید Beam برسون به سنگ هایی که عزرائیل رو احاطه کرده هر سه بار هم باید اشعه رو از جایی بدزدی که اون Boss آدم آهنی شکل ازش محافظت می کنه به عبارتی با اون نره غول که با گرز بهت ضربه می زنه و شما باید با فرو کردن شمشیر توی کله اش بکشی 3 دفع مبارزه کنی ظاهرا یک بارش رو جنگیدی 2 بار دیگه مونده... نه؟

خوب حالا باید بپری بالای سکویی که همون پائین محوطه دایره شکل هست برای پریدن روی اون باید از تله پورت استفاده کنی از بالای همین سکو باید بپری به لبه کناری اون سنگی که داره می چرخه... این قسمتش رو باید هوشمندانه عمل کنی روی لبه زیاد نمی تونی دووم بیاری دقت کن که داری روی کدوم تیکه اون سنگه می پری باید روی اونیکه پایین تر هست و می تونی از کنارش به سنگ بالاتر برسی بپری وقتی پریدی باید به سمت راست حرکت کنی و از لبه آویزن بشی حالا می تونی روی اون سنگ کمی بالاتر بری وقتی به قدر کافی رفتی بالا یکی از درها برای ورودت باز شده و باید از اونجا وارد بشی و بری به سراغ اون آدم اهنیه تا دومین اشعه رو هم به سمت عزرائیل بیاری... فعلا اینجا رو رد کن بازم مشکلی داشتی بیا بگو تا راهنمایی کنیم:46:

ارمين جان يخرده بيشتر توضيح ميدي ؟؟؟
بايد اين كارهايي كه گفتي رو چجوري و از كجا انجام بدم؟ .بايد برگردم همون جاييكه اون نر غول اوليه هست يا از همون جاييكه عزرائيل هست؟

خوب حالا باید بپری بالای سکویی که همون پائین محوطه دایره شکل هست برای پریدن روی اون باید از تله پورت استفاده کنی از بالای همین سکو باید بپری به لبه کناری اون سنگی که داره می چرخه...
اين قسمتو يخرده بيشتر توضيح ميدي؟

halflife g
09-12-2010, 20:59
برای بار10هزارم من باکنسول مشکل ندارم مشکل من اینه:
Platform:XBOX360
معنی این کلمه چیه من نمیدونم.
چراازروزی که کنسول اومد قیمتشم400تومن بود دیگه محصولات مایکروسافت که موس وکیبورد بیشتر میزنه داره تو مغازه ها خاک میخوره دقیقاًاون اولاکه XBOX اومدمحصولات مایکروسافت باسقوط بسیار بسیار شدیدی میتونم بگم50درصد دربازار کامپیوترهای ایران شد؟
دلیلشو میتونم بدونم....

این مخفف چیه....؟

هیکل وار خوبه ومناسب یه خورده پاهاش گندست که میتونستن روبدنش اضافه کنن....
به نظرمن هیکل بلک هامرهم یه جوریه به نظر کوتوله میاد......
ای کاش وار هیکلش یخده بزرگتربود....

روزی خواهد رسید که شرکت مایکروسافت رسماًاعلام کنه ازساخت XBOX پشیمونه......
یه مثال بزنم...
لاجیتک روهمه میشناسین میدونین که موس وکیبوردش توپه درسته خفن ترین موسش که من دارم خداخیرشون بده وزنه میزارن توش که وزن موس روتنظیم کنیم و6000DPIهمقدرتIC داره خب باسیم هم هست قیمتش طرفای100هست خب
حالا مایکروسافت هم یه موس زده بدون سیم8000DPI قدرتIC هست بسیار سبک بال وقابلیت تنظیم وزن وسازگاری بالا باویندوز و.....اونم تا حد70تومن هست.....
من باشم باید مایکروسافترو بخرم درسته ولی از60تاموسی که به مغازه های دوتابازارکامپیوتر توتهران دادن فق1دونه فروخته شده فقط وفقط یه دونه 59تاش موندهچراچون همه میدونن کدوم مارک رونباید طرفش برن....
من معزرت میخوام بحث روباز کردم یه خورده تخصصی شد ولی به خدا ماخودمونPS3وXBOX360داریم ومیفروشیم خیلی هم طرفدار داره مشکل من همونیه که گفتم....
من شخصاًازآرمین جان معزرت میخوام ولی بالاخره یه پست باید بزنیم که ملت روشن شن.
ممنون علی.

پست قبل ناظر تذکر دادن ولی من با اجازه ایشون یه موردو بگم برم:

چراازروزی که کنسول اومد قیمتشم400تومن بود دیگه محصولات مایکروسافت که موس وکیبورد بیشتر میزنه داره تو مغازه ها خاک میخوره دقیقاًاون اولاکه XBOX اومدمحصولات مایکروسافت باسقوط بسیار بسیار شدیدی میتونم بگم50درصد دربازار کامپیوترهای ایران شد

اینو یه منبع میدی؟؟؟
تا جایی که من میدونم مایکرو الان فقط داره سود می کنه ....تازه 50 درصد میدونی یعنی چی؟؟؟؟مغازه موس فروشی نیس که........... .

از خودت آمار نده....... .

روزی خواهد رسید که شرکت مایکروسافت رسماًاعلام کنه ازساخت XBOX پشیمونه......
یه مثال بزنم...
لاجیتک روهمه میشناسین میدونین که موس وکیبوردش توپه درسته خفن ترین موسش که من دارم خداخیرشون بده وزنه میزارن توش که وزن موس روتنظیم کنیم و6000DPIهمقدرتIC داره خب باسیم هم هست قیمتش طرفای100هست خب
حالا مایکروسافت هم یه موس زده بدون سیم8000DPI قدرتIC هست بسیار سبک بال وقابلیت تنظیم وزن وسازگاری بالا باویندوز و.....اونم تا حد70تومن هست.....
من باشم باید مایکروسافترو بخرم درسته ولی از60تاموسی که به مغازه های دوتابازارکامپیوتر توتهران دادن فق1دونه فروخته شده فقط وفقط یه دونه 59تاش موندهچراچون همه میدونن کدوم مارک رونباید طرفش برن....
من معزرت میخوام بحث روباز کردم یه خورده تخصصی شد ولی به خدا ماخودمونPS3وXBOX360داریم ومیفروشیم خیلی هم طرفدار داره مشکل من همونیه که گفتم....
من شخصاًازآرمین جان معزرت میخوام ولی بالاخره یه پست باید بزنیم که ملت روشن شن.
ممنون علی.

اگه شما قسمت اخبار کوتاه این سایت رو بخوونی که نمیخوونی .........می بینی که مایکرو اعلام کرده فقط از سیستم آنلاین xbox نزدیک به 1 میلیارد دلار در سال فروش می کنه......... .حالا فروش 44 میلیون نسخه ای خود xbox و فروش 2.5 میلیونی kinect و فروش فوق العاده انحصاریهاش رو هم حساب کنی به یه عدد فوق نجومی میرسی........... .

حالا شما داری این اعدادو با فروش موس و کیبورد یکسان میدونی؟؟؟؟؟خودت خندت نمی گیره؟؟؟؟

+

عزیز من مایکرو و سونی مهندسین بسیار تراز اولی در شرکت خودشون دارن و میدونن رو چی سرمایه گذاری کنن...........دنیاشوون مثه من شما تو چند تا موس و کیبورد و یا کنسول که محدود نمیشه.........نتیجشم داریم می بینیم که چطور سود می کنن............. .

+

اگر آمار رو واسه خودت معیار قرار بدی و از خودت آمار بیرون ندی می بینی که مایکرو بسیارموفق بوده در کنسولیزه کردن کاراش...... .
البته چون آخرای نسل هستیم بالطبع تمایل مایکرو برمیگرده رو pc ولی سود سرشار کنسول برای مایکرو بسیار وسوسه انگیزه....... .

+

امیدوارم شما هم روشن شده باشی......... .:11:

.
.

Spaniuly
09-12-2010, 21:58
خطاب به احسان جان:
ببین من نمی دونم چه جوری تا این مرحله رسیدی ولی اگه از راه طبیعی رسیدی باید با اون توضیحات صفحه قبل بتونی حل کنی من متاسفانه نسخه PC رو ندارم وگرنه برات عکس می ذاشتم ولی یکم دقت کنی تمومه همین راهنمایی که باید روی سنگ مدور که داره دور عزرائیل می چرخه بپری راهنمایی بزرگی هست... اون پائین فقط یه سکو هست که می تونی روش وایسی و بپری روی اون سنگ مدور. بقیش به همت خودت بستگی داره... هر سه باری که باید اشعه برسونی باید بری به محلی که اون محافظ آدم آهنی ازش محافظت می کنه...

خطاب به مراد جان :
البته من می خواستم پست های بی ارتباط با تاپیک رو پاک کنم ولی خوب پست شما اطلاعات خوبی داشت برای همین فکر می کنم بودنش لازم هست. و بهتره ازش استفاده بشه و همینطور می دونم که حرفات حالت ختم کلام رو داشت...

خطاب به علی هوندای عزیز :
علی جان ممکنه علاقه داشته باشی که در مورد بحث حال حاضر بیشتر صحبت کنی با مراد فکر می کنم هم شما و هم مراد عزیز بهتره ادامه بحث رو در پروفایل پیگیری کنید چون اگه بحث همین جا ادامه پیدا کنه هم شرمنده شما میشم و هم مراد و پست های بعد این و حتی قبل تر رو که با این بحث بیهوده در ارتباط هست پاک کنم... من عاجزانه خواهش می کنم از شما که به حقوق دوستانی که برای این بازی به تاپیک سر می زنن رو رعایت کنید... به نظرم بهتره کسانی که در این بازی معما گونه گیر می کنن کمک کنی به عنوان کسی که بازی رو به اتمام رسونده...

از توجه همگی ممنونم و مطمئنم که توجه می کنید:11:

Gregar
09-12-2010, 22:15
خوب خوشبختانه این بازی هم تموم شد . عجب پایان باحالی داشت با اون شهاب سنگهای اخرش . من که بی صبرانه منتظر نسخه 2 میمونم . خوب بریم NFS Hot Persuit رو شروع کنیم .

B.3.S.T
09-12-2010, 23:53
ehsan 360 باید یکی صبر عیوب داشته باشه که سختترین و پیچیده ترین مرحله بازی رو واست روشن کنه!!! :31:
ولی باور کن هیچی نیست اگر دستت بیاد قلقاش..

ehsan 360
10-12-2010, 01:58
ehsan 360 باید یکی صبر عیوب داشته باشه که سختترین و پیچیده ترین مرحله بازی رو واست روشن کنه!!! :31:
ولی باور کن هیچی نیست اگر دستت بیاد قلقاش..

:31::31::31::31:
اي كلك
اره انصافا". احتمالا" ارمين همين ويژگي رو داره وگرنه تا حالا يا بن ميشدم يا جفت پا ميرفت تو كامنتام (همون جفت پا ميرفت تو چشم خودمونو ميگم:31:).
حالا يه چيزي ميگم فقط بخنديد:
نميدونستم اگه RT‌رو نگه داري با قدرت بيشتري از توي اون دايره طلايي ها بيرون ميايي براي همين من اون كارايي كه بچه ها ميگفتنو انجام ميدادم اما به نتيجه نميرسيدم باز ميومدم كامنت ميذاشتم و درخواست هلپ داشتم اما با تلاش بسيار يافتم كه اگه RT رو نگه دارم مشكلم حل ميشه (حال كنيد چقدر باهوشم :31:).
با اين هوش سرشار من يه تاپيك رفته سر كار:21:.

در ضمن به من همون احسان بگوييد كافيست. لطفا" :11:
b3st1 من تازه دارم خودموني ميشم :31: اساميتونو با عرض شرمندگي نميدونم ، اگه اشكالي نداره لطف كنيد بگيد اشنا شيم :11:

B.3.S.T
10-12-2010, 02:46
:31::31::31::31:
اي كلك
اره انصافا". احتمالا" ارمين همين ويژگي رو داره وگرنه تا حالا يا بن ميشدم يا جفت پا ميرفت تو كامنتام (همون جفت پا ميرفت تو چشم خودمونو ميگم:31:).
حالا يه چيزي ميگم فقط بخنديد:
نميدونستم اگه RT‌رو نگه داري با قدرت بيشتري از توي اون دايره طلايي ها بيرون ميايي براي همين من اون كارايي كه بچه ها ميگفتنو انجام ميدادم اما به نتيجه نميرسيدم باز ميومدم كامنت ميذاشتم و درخواست هلپ داشتم اما با تلاش بسيار يافتم كه اگه RT رو نگه دارم مشكلم حل ميشه (حال كنيد چقدر باهوشم :31:).
با اين هوش سرشار من يه تاپيك رفته سر كار:21:.

در ضمن به من همون احسان بگوييد كافيست. لطفا" :11:
b3st1 من تازه دارم خودموني ميشم :31: اساميتونو با عرض شرمندگي نميدونم ، اگه اشكالي نداره لطف كنيد بگيد اشنا شيم :11:

بله دیگه..گفتم کمی قلق داره پازلهای بازی...
خوشبختانه شما هم دستت اومد مشکلت حل شد...(حالا تو پازل و معماهاشو ندیدی هنو..: دی)
نکته آخر هم سلام و احوال پرسی اینجا جاش نیست...واسه این مسائل هر کسی پروفایل شخصی داره..
ممنون

Advanced Ali-001
11-12-2010, 10:24
Delete....

Spaniuly
11-12-2010, 12:24
علی جان کی جسارت کردم و گفتم بحث نکن عزیز دلم ... من گفتم بحث در باره کنسول و PC توی پروفایل باشه نه تاپیک... در ضمن من نگفتم بحث رو شروع کردی بحث رو اصولا مراد شروع کرد ولی اون در جواب پستی بود که شما دادی... خوب قبول کن که پستی که تحریک آمیز باشه اونم به این شکل کمی نا جوره... زود بازخورد داده میشه... تا کنسول استفاده نکنی شاید نتونی این مسئله رو خوب درک کنی... به هر حال امیدوارم این دیگه آخرین پست بی ربط این تاپیک باشه تا همه بتونن از مطالب مفید تاپیک استفاده کنن.

موفق و پیروز و گیمر باشید:10:

Gregar
11-12-2010, 21:54
سلام.
من که بحث روشروع نکردم این1ودیگه هم بحث نمیکنم تامعجزه روببینین بهش برسین.
چشم آرمین خان دیگه هیچی نمیگم من فقط مشکلمو گفتم مثل اینکه بعضی ازدوستان فکر میکنن من دشمن کنسولم ولی بدونن اشتباه میکنن.

من اصلاًحال نکردم بااون شهاب سنگا فکر کنم اونا هم 3تاhourse manدیگه هستن که به زمین میان درسته؟
نکنه باید باسه تای اونا هم بریم!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجوریکه خیلی توپ وطولانی میشه....
ولی من خوشم نیومد آخرین صحنه که گفت تنها نه بعد شهاب سنگهارو نشون ادامه بازی رو درحاله ای ازابهام قرار داد منظورم اینه که میدونیم ادامه داره ولی به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست......

شما اگه قابل پیش بینی باشه خوشت میاد ؟ :46: خوب معلومه که اون سه تا هم رفیقاش بودن . جذابیتش به همین جاست
واسه من شد مثل یه سریال که منتظر قسمت بعدیش میمونی . البته 3 سال :41:

D o l f i n
14-12-2010, 18:50
دوستان
من تو یه قسمتی از بازی گیر کردم یه جایی هست یه ساختمان که همه جاش رو آب گرفته وقتی میری زیر آب یه واگن قطار هست
اونجا گیر کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید

Spaniuly
14-12-2010, 20:41
باید سطح اب رو بیاری پائین دقیق یادم نیست از کجا ولی از جایی باید آب اونجا رو کاملا خالی کنی بطوری که واگن در خشکی قرار بگیره اگه اشتباه نکنم در دو مرحله این اتفاق می افته

behrad66
14-12-2010, 21:08
دوستان
من تو یه قسمتی از بازی گیر کردم یه جایی هست یه ساختمان که همه جاش رو آب گرفته وقتی میری زیر آب یه واگن قطار هست
اونجا گیر کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو این قسمت دو بار میای و هر بار کارهای مختلفی باید بکنی. فکر کنم دفعه اوله که میای اینجا. وقتی میری زیر آب یه راهروی کوتاه میبینی که توش دو سه تا ماهی گوشتخوار هست. اونا رو که کشتی میری ته راهرو بعد میای روی سطح آب.

روی دیوار از این گیاهها میبینی که بهش میچسبی و میای بالا. بعدشم میپری و میری بالای همون قسمت که پر آب بود و زیرش واگن.

از اون به بعدش هم که مشخصه باید چیکار کنی. نمیگم که واست بیمزه نشه. اگه گیر کردی بپرس. :46:

Advanced Ali-001
15-12-2010, 11:22
دوستان
اونجا گیر کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
اونجا باید بری اون قسمتی که واگن قطار هست بعد بری داخل اون تونل بعد بیاروی سطح آب ازاون درختهایی هستش اونجا که ازش بالابری بعد برو بالا یه چرخدنده ای هست چطوری بگم دستگیره یاازاون کلیدای چرخشی که وقتی بچرخونیش یه لوله ای ازگاز هست که تقریبا روبروت آتیش میگیره تو باید بری آتیش اونو تقریباًبه هم نوعاش منتقل کنی روی پایه های اون ساختمون وسطی هستن بعد ازاون توپاورداری بندازی روی اون محلی که یخ سفت شدست رنگ قرمز داره بعد بااون سلاحت آتیش رومنتقل کنی روی توپی که اونجا کارگزاشتی بعد که منفجر شد میتونی ادامه بدی.

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

باید سطح اب رو بیاری پائین دقیق یادم نیست از کجا ولی از جایی باید آب اونجا رو کاملا خالی کنی بطوری که واگن در خشکی قرار بگیره اگه اشتباه نکنم در دو مرحله این اتفاق می افته
آرمین جان این که مال100سال بعدشه کل داستانو گفتی واسش بیمزه شد اول باید اون یخهارو منفجر کنه که همونجاگیرکرده البته یخ نیستایخ سفت شدس مایل به قرمز میزنه.

D o l f i n
15-12-2010, 13:18
ممنون از راهنمایی دوستان رد شد
ولی دوباره گیر کردم قسمتی که 3 تا سکو هست که با یه چرخ دنده هایی بالا پایین میرن اونجا موندم

Advanced Ali-001
15-12-2010, 20:36
3 تا سکو هست که با یه چرخ دنده هایی بالا پایین میرن اونجا موندم
چیچی ببخشیدمن هیچی نفهمیدم....
دوست عزیزکه راهنمایی میخوای لطف کن بیشتر توضیح بده نکنه اونجایی رومیگی که توصحراست کرم بزگ داره؟

Gregar
15-12-2010, 21:50
راستی من که بازی رو تموم کرده بودم . امروز یک New Game روی درجه سختش زدم ولی هیچی از قبلا نداشت . دوباره از صفر شروع کرد . انتظار New Game + داشتم .

aramesh_61
15-12-2010, 22:59
سلام دوستان، آقا من اینجا گیر کردم، نمیدونم باید چه کنم! باید واسه عزرائیل آخرین نور رو بیارم، نور رو گیر آوردم ولی تو راهه برگشت به عزرائیل اینجا گیر کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی میدونه باید چه کنم؟

Gregar
16-12-2010, 14:32
سلام دوستان، آقا من اینجا گیر کردم، نمیدونم باید چه کنم! باید واسه عزرائیل آخرین نور رو بیارم، نور رو گیر آوردم ولی تو راهه برگشت به عزرائیل اینجا گیر کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه باید چه کنم؟

اون مکعبه 2 تا پورتال روشه و یک کلید نوری که با شوریکن بهش میزنی فعال میشه و مکعب واسه چند ثانیه 90 درجه میچرخه و نور از طریق پورتال به سمت یک دری میتابه . پشت اون در منبع ذخیره نور هستش .
ولی در با 2 تا کلید نوری که باید همزمان فعال بشن باز میشه . یعنی تو باید اول کلید مکعب رو بزنی و بعدش سریع اون دوتا کلید در رو بزنی .
البته به دلیل زمان کم این کار امکان پذیر نیست . از همین زاویه ای که عکس گرفتی مستقیم برو تا به اون پورتال که توی عکس هم معلومه برسی و سمت چپش یه کلید هست واسه اهسته کردن زمان . از اون استفاده کن .

در ضمن یه چیزی : بالای سر مکعب یه Artifact هست . از سمت راست مکعب توی تصویر مرحله به مرحله برو جلو تا به دستش بیاری . بقیه اش با خودت

Azhang
16-12-2010, 14:43
راستی من که بازی رو تموم کرده بودم . امروز یک New Game روی درجه سختش زدم ولی هیچی از قبلا نداشت . دوباره از صفر شروع کرد . انتظار New Game + داشتم .
چرا اگه آبیسال آرمور رو گرفته باشی وقتی رو درجه سختی بازی رو شروع میکنی اون رو ار اول بهت میده

H.Operator
17-12-2010, 13:38
سلام
این بازی رو نصب کردم حجمشم 14.1 گیگ بود ولی وقتی میرم توی بازی زاویه دیدم اصلآ تکون نمی خوره همش رو به طرف زمین هست نمی دونم شاید پچی چیزی باید نصب کنم!(آخرین ورژن درایور انویدیا رو دارم و با جوی استیک هم بازی می کنم)
با تشکر پیشاپیش از کمک شما:10:

aramesh_61
17-12-2010, 15:23
سلام
این بازی رو نصب کردم حجمشم 14.1 گیگ بود ولی وقتی میرم توی بازی زاویه دیدم اصلآ تکون نمی خوره همش رو به طرف زمین هست نمی دونم شاید پچی چیزی باید نصب کنم!(آخرین ورژن درایور انویدیا رو دارم و با جوی استیک هم بازی می کنم)
با تشکر پیشاپیش از کمک شما:10:
یک بار بدون جوی استیک امتحان کن ببین درست هست یا نه، یعنی جوی استیک از کامپیوتر جدا کن و بعد بازیو اجرا کن

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

اون مکعبه 2 تا پورتال روشه و یک کلید نوری که با شوریکن بهش میزنی فعال میشه و مکعب واسه چند ثانیه 90 درجه میچرخه و نور از طریق پورتال به سمت یک دری میتابه . پشت اون در منبع ذخیره نور هستش .
ولی در با 2 تا کلید نوری که باید همزمان فعال بشن باز میشه . یعنی تو باید اول کلید مکعب رو بزنی و بعدش سریع اون دوتا کلید در رو بزنی .
البته به دلیل زمان کم این کار امکان پذیر نیست . از همین زاویه ای که عکس گرفتی مستقیم برو تا به اون پورتال که توی عکس هم معلومه برسی و سمت چپش یه کلید هست واسه اهسته کردن زمان . از اون استفاده کن .

در ضمن یه چیزی : بالای سر مکعب یه Artifact هست . از سمت راست مکعب توی تصویر مرحله به مرحله برو جلو تا به دستش بیاری . بقیه اش با خودت
ممنون دوست عزیز ولی من همه ی این کارایی که گفتی رو قبلاً هم انجام داده بودم، با آهسته کردن زمان، سه تا کلید رو میزنم ولی بازم اون در باز نمیشه که اشعه ازش رد شه، نمیدونم مشکل از چیه، بدجوری گیر کردم

Advanced Ali-001
17-12-2010, 16:12
سلام.
این دمو هایی که توفایل بازی هستن چرا صداندارن یعنی صدای حرف زدن کاراکترها؟؟؟؟
اصلاًکلاًاینجوریه اگه اینجوریه که خیلی مسخرس!باویندوزپلیر امتحان کردم باgomهم امتحان کردم چرااینطوریه؟

behrad66
17-12-2010, 17:19
ممنون دوست عزیز ولی من همه ی این کارایی که گفتی رو قبلاً هم انجام داده بودم، با آهسته کردن زمان، سه تا کلید رو میزنم ولی بازم اون در باز نمیشه که اشعه ازش رد شه، نمیدونم مشکل از چیه، بدجوری گیر کردم
مراحل کار به ترتیب اینجوریه:

اول دو تا پورتال رو اکتیو کن و یه دور با زدن دکمه روی مکعب امتحان کن ببین اشعه درست منتقل میشه به سمت در یا نه.

بعد زمان رو کند کن.

سریع بیا جلو و با شوریکن دکمه روی مکعب رو بزن تا شروع کنه به چرخیدن.

بدون اتلاف وقت برو سمت در و با نگه داشتن دکمه Shift (درست یادم نیست دکمشو... همونیکه باعث میشه قبل از شلیک شوریکن چند تا هدف رو مشخص کنی) هر دو تا دکمه کنار در رو با هم هایلایت کن بعد شوریکن رو شلیک کن.

نکته ـش اینه که هر دو تا دکمه کنار در باید با یک شلیک روشن بشه وگرنه در باز نمیشه. :46:

H.Operator
17-12-2010, 19:07
یک بار بدون جوی استیک امتحان کن ببین درست هست یا نه، یعنی جوی استیک از کامپیوتر جدا کن و بعد بازیو اجرا کن
ممنون
جداش کردم درست شد الان دارم با موس و کیبورد میرم بازی رو:31:

Gregar
17-12-2010, 20:32
مراحل کار به ترتیب اینجوریه:

اول دو تا پورتال رو اکتیو کن و یه دور با زدن دکمه روی مکعب امتحان کن ببین اشعه درست منتقل میشه به سمت در یا نه.

بعد زمان رو کند کن.

سریع بیا جلو و با شوریکن دکمه روی مکعب رو بزن تا شروع کنه به چرخیدن.

بدون اتلاف وقت برو سمت در و با نگه داشتن دکمه Shift (درست یادم نیست دکمشو... همونیکه باعث میشه قبل از شلیک شوریکن چند تا هدف رو مشخص کنی) هر دو تا دکمه کنار در رو با هم هایلایت کن بعد شوریکن رو شلیک کن.

نکته ـش اینه که هر دو تا دکمه کنار در باید با یک شلیک روشن بشه وگرنه در باز نمیشه. :46:

سلام اقا بهراد از این ورا

بچه ها من نتونستم New Game + رو اجرا کنم که از همون اول زره ابیسال رو داشته باشم . نکنه باید دوباره مرحله اخر رو برم و بعدش New Game کنم ؟

Azhang
17-12-2010, 23:59
سلام.
این دمو هایی که توفایل بازی هستن چرا صداندارن یعنی صدای حرف زدن کاراکترها؟؟؟؟
اصلاًکلاًاینجوریه اگه اینجوریه که خیلی مسخرس!باویندوزپلیر امتحان کردم باgomهم امتحان کردم چرااینطوریه؟

این یعنی ناقصه،ماله من هم این طور بود:41:ایرادش فکربه خاطر زیپ کردن بازی بود،البته این خوبه بعضی از نسخه‌ها اصلا کل دمو رو نداشت!!

Gregar
18-12-2010, 09:13
این یعنی ناقصه،ماله من هم این طور بود:41:ایرادش فکربه خاطر زیپ کردن بازی بود،البته این خوبه بعضی از نسخه‌ها اصلا کل دمو رو نداشت!!

فکر نکنم . اگه میخواست ناقص باشه که توی بازی هم نشون نمیداد .
اون بازی های ریپ شده است که کلا برش میدارن . ولی این باید فایل صداش جدا باشه احتمالا .
البته قابلیت دوبله رو هم به بازی میده .

Advanced Ali-001
18-12-2010, 10:07
سلام.
صدای دوبله رونداره یعنی صدای کاراکترها ولی صدای بقیه خرتوپرتارو داره.
اگه ناقصه چرااینجوری ناقصه نکنه حجمش15گیگ هست من مفت خریدم!
من موندم این xbox360ازجونpc چی میخواد بگه مابراش فراهم میکنیم.:13:

behrad66
18-12-2010, 10:34
سلام اقا بهراد از این ورا
دلمون واست یه ذره شده بود دیگه. چیکار کنیم... تو آسمونا دنبالت بودم اینجا دیدمت گفتم بیام مچتو بگیرم... :31:

سلام.
صدای دوبله رونداره یعنی صدای کاراکترها ولی صدای بقیه خرتوپرتارو داره.
اگه ناقصه چرااینجوری ناقصه نکنه حجمش15گیگ هست من مفت خریدم!
من موندم این xbox360ازجونpc چی میخواد بگه مابراش فراهم میکنیم.:13:
تا جاییکه میدونم کلا صدای دوبله رو روش نذاشتن تا وقتی واسه زبانهای دیگه هم دادن بیرون مجبور نباشن دوباره رندرش کنن. معمولا افکت ها رو روش میذارن و صدای دوبله رو جدا سیو میکنن تا راحتتر بتونن صداشو عوض کنن.

8322202257
18-12-2010, 10:49
سلام به همگي
دوستان من با پريدن تو اين بازي به شدت مشكل دارم و ميخوام تفنني فقط تا اخر بازي كنمش
اگه كسي بتونه يه ترينري يا كد تقلبي براي پرواز بده ممنونشم
يا حق

titanium_zarin
18-12-2010, 11:17
من تازه اين بازي رو گرفتم ...
بعد يه جاهايي ميگه 1 و 2 و 3 و 4 رو بزن براي قدرتهات ...
من اينا رو ميزنم هيچي نميشه ...
بايد چكار كنم ؟؟

Advanced Ali-001
18-12-2010, 15:48
من تازه اين بازي رو گرفتم ...
بعد يه جاهايي ميگه 1 و 2 و 3 و 4 رو بزن براي قدرتهات ...
من اينا رو ميزنم هيچي نميشه ...
بايد چكار كنم ؟؟
سلام.
چند تاdvdبود؟
1-2-3-4فقط برای تنظیم سلاحهایی هست که بعد ها بدست میاری مثلاًاول بازی شیپور بدست میاری میزاری روی1وبقیش هم به همین ترتیب.
اگر براساس قدرتهای چهارگانه که ازاون رفیقت میخری رومد نظرداری باید اولCaps lockروبزنی بعد با1و2و3و4قدرتی روکه میخوایی انجام بدی رواتخاب کنی تا بهش عمل بشه.

D o l f i n
19-12-2010, 14:00
دوستان این کرم تو صحرا که میره زیر ماسه ها و بیرون میاد رو چطوری باید کشت؟

Spaniuly
19-12-2010, 14:18
سوار بر است با اون تفنگت باید به کله اش بزنی کافیه از ابتدا تا آخر نشانه بری تا همیشه ببینی موقعیتش رو وقتی از زمین در میاد و میاد که نیش بزنه شروع می کنه به شلیک کردن ول نمی کنی همش هم باید در حال دویدن باشی روی اسب

behrad66
19-12-2010, 17:28
غیر از چیزایی که krauser عزیز گفت... مهمترین کار برای کشتن غولهای این بازی رو فراموش نکن:

دکمه F

وقتی این دکمه رو بزنی دوربین روی هدف قفل میشه که واسه کشتن غولهای بازی بخصوص این کرمه و غول بعدی که میبینی (نمیگم که واست بیمزه نشه) شدیدا حیاتیه.

8322202257
19-12-2010, 19:46
سلام به همگي
دوستان من با پريدن تو اين بازي به شدت مشكل دارم و ميخوام تفنني فقط تا اخر بازي كنمش
يا حق
دوستان کسی نظری نداره!!!!!:5:

H.Operator
19-12-2010, 22:10
واقعا بازی باحالیه من رو که خیلی سرگرم کرده و کلآ من از این سبک بازیها خیلی خوشم میاد:31:.

Gregar
19-12-2010, 23:04
سلام به همگي
يا حق
دوستان کسی نظری نداره!!!!!:5:

با پریدن مشکل داری ؟ :18:
یه پرش و پرش دوم رو نگه دار پرواز میکنه

8322202257
20-12-2010, 11:33
نه دوست عزيز ميخوام كلا زياد بپر بپر نباشه كلا بعضي جاها بد نيست پرواز كنه:31:
ميگم فقط ميخوام تفنني بازي كنم:27:

Advanced Ali-001
20-12-2010, 11:37
نه دوست عزيز ميخوام كلا زياد بپر بپر نباشه كلا بعضي جاها بد نيست پرواز كنه
کاملاًدرسته حیف...فقط میتونه بپره وبابالهاش چند ثانیه روهوا بمونه اونم که سامائل به خاطر گرفتن قلب اون تیامات بهش داد وگرنه همونم نداشت!
وقتی میپری دوتاییش کن خب ووقتی داره میرسه به زمین ALTروبزن بامشت محکم میکوبه به زمین خیلیحال میده آدم جیگرش حال میاد.!:27:

titanium_zarin
20-12-2010, 12:06
سلام.
چند تاdvdبود؟
1-2-3-4فقط برای تنظیم سلاحهایی هست که بعد ها بدست میاری مثلاًاول بازی شیپور بدست میاری میزاری روی1وبقیش هم به همین ترتیب.
اگر براساس قدرتهای چهارگانه که ازاون رفیقت میخری رومد نظرداری باید اولCaps lockروبزنی بعد با1و2و3و4قدرتی روکه میخوایی انجام بدی رواتخاب کنی تا بهش عمل بشه.

ماله من 3تا دي وي دي بود ...
براي چي ؟؟:5:

Advanced Ali-001
20-12-2010, 13:08
ماله من 3تا دي وي دي بود ...
براي چي ؟؟
هیچی مشکل نداره.
امیدوارم ازش لذت بری.

D o l f i n
20-12-2010, 15:23
سوار بر است با اون تفنگت باید به کله اش بزنی کافیه از ابتدا تا آخر نشانه بری تا همیشه ببینی موقعیتش رو وقتی از زمین در میاد و میاد که نیش بزنه شروع می کنه به شلیک کردن ول نمی کنی همش هم باید در حال دویدن باشی روی اسب
منظور کدوم اسبه من اسب ندارم

behrad66
20-12-2010, 16:40
منظور کدوم اسبه من اسب ندارم
پس فعلا فقط باید از دستش در بری. بعضی جاها باید زمان رو کند کنی تا بتونی از دستش در بری.

بعدا یه اسب جهنمی باحال میگیری که خیلی بازی رو قشنگ تر میکنه. :46:

Spaniuly
20-12-2010, 17:01
همونی که می تونستی بکشیش ولی نکشتیش و رام کردیش گوشه بالا هم نوشته و می تونی سامون کنی برای من وقتی دکمه های LB + RB رو می زدم می آورد. امکان نداره اسب رو نداشته باشی چون قبل از اینکه به اینجا برسی توی یه مرحله قبل تر بدستش آوردی.

به روز شد...

وای خدای من فکر کنم فهمیدم جریان چیشه تو تازه اول مرحله اشلند هستی... من فکر کردم رسیدی به نبرد پایانی که با همون کرم خاکی هست... به قول دوستمون باید زمان رو آروم تر کنی و مستقیم به خشکی برسی قبل اینکه دیر بشه روبروت کمی متمایل به چپ یه قسمت هست باید مستقیم به سمتش بدوی

ali_disslove
20-12-2010, 19:51
بچه ها بازیش چه طوره ؟ازین بازی های اعصاب خورد کن که نیست ندونی اصلا باید کدوم طرف بری ؟

به بازیش نمره چند میدید؟ واسه pc هست دیگه ؟

Gregar
20-12-2010, 21:11
بچه ها بازیش چه طوره ؟ازین بازی های اعصاب خورد کن که نیست ندونی اصلا باید کدوم طرف بری ؟

برعکس از اون بازی هاست که نه خسته میشی نه رو اعصابته .
معماهای جالب و خوبی داره که رو اعصابت نیست .
داستان باحالش هم از یه طرف .
فقط میتونم بگم گرافیکش امروزی نیست و یه کمی قدیمی به نظر میرسه .
یعنی از این لحاظها به پای خدای جنگ نمیرسه ولی واقعا ارزش بازی رو داره .

من بهش 8.5 میدم .

AC_POP
20-12-2010, 22:47
من اون موقع رو ایکس باکس بازی کردم فوق العاده بود . فقط اون آخرهای بازی ازم خواست 7 تا تیکه از یه شمشیر رو پیدا کنم که من تونستم فقط 6 تاش رو پیدا کنم . اون یدونه رو کل نقشه و بازی رو زیر و رو کردم ولی نتونستم پیدا کنم . ولی انصافا کارش درسته :8:

B.3.S.T
20-12-2010, 23:36

دوستمون هم گفتن بازیش فوق العاده زیباست و من هم تایید می کنم...هرگز از دستش ندید
در مورد نقشه های بازی هم متاسفانه بعضی مراحل گیج میشید ولی خب بازی هم نوعی پازل محور هست و چاره ای ندارید جز فکر کردن در مورد مراحل فکریش...
واسه pc هم خیلی وقته هست و من از 10 بهش 9 میدم...

D o l f i n
21-12-2010, 09:00
همونی که می تونستی بکشیش ولی نکشتیش و رام کردیش گوشه بالا هم نوشته و می تونی سامون کنی برای من وقتی دکمه های LB + RB رو می زدم می آورد. امکان نداره اسب رو نداشته باشی چون قبل از اینکه به اینجا برسی توی یه مرحله قبل تر بدستش آوردی.

به روز شد...

وای خدای من فکر کنم فهمیدم جریان چیشه تو تازه اول مرحله اشلند هستی... من فکر کردم رسیدی به نبرد پایانی که با همون کرم خاکی هست... به قول دوستمون باید زمان رو آروم تر کنی و مستقیم به خشکی برسی قبل اینکه دیر بشه روبروت کمی متمایل به چپ یه قسمت هست باید مستقیم به سمتش بدوی
این قسمتی که من هستم چند تا سکو هست که میری روش و کرمه کاری بهت نداره هیچ چیزی واسه کند کردن زمان ندارم من اون قسمت اول که زمان رو کند میکنی و میری جلو رو رد کردم

Spaniuly
21-12-2010, 10:41
سکو؟ منظورت اون پلتفورم های چوبی هست که تیغه سقفیش می چرخه؟ ببین اگه روی PC بازی می کنی یه عکس کوچولو بذار ببینم کجایی

البته در جواب اون دوستمون که گفتن از اون بازیهاست که ندونی کجا بری گاها اینطوری هست در کل اگه دفعه اول بخوای تنهایی و بدون کمک بازی کنی ممکن هست کمی روی اعصابت بره گاها به چیزی دقت نمی کنید و همون باعث میشه نتونید موفق بشید (احتمالا) چون خودم هم مجبور بودم از توی سایت FAQ رهیاب هایی رو بخونم موقعی که گیر می کردم من مثلا برای کشتن تیامت مجبور شدم برم و راهنما رو مطالعه کنم برای کشتن همون کرم خاکی اشلند هم از راهنما استفاده کردم

ولی کلا دارکسایدرز یک بازی متفاوت هست و یک گیم کامل و بی نظیر و فوق العاده هست تا حالا بازی به این خوبی ندیده بودم توی این سبک. از خیلی لحاظ از گاد آف وار سرتر بود همه می دونیم که گاد آف وار بزرگیش رو تا حد زیادی مدیون گرافیکش هست ولی آپشن هایی که دارکسایدرز داره خیلی حرفه ای تر جذاب تر از گاد آف واره

D o l f i n
21-12-2010, 11:05

B.3.S.T
21-12-2010, 14:59

خب با اجازه از آرمین من جواب بدم :
دوست عزیز اینجا رو شما باید با استفاده از نیروی کنترل زمان رد کنی...(منظور منو گرفتی کدوم نیروتو میگم؟!وقتی میزنش همه چی ثابت میشه جز خودت)
بعد که زدی شروع می کنی به حرکت سمت چپ همین تصویرت...اول میری سمت اون سکو...بعد دیگه راحت متوجه میشی کدام سکوها نزدیکترن بهت...(باو اینکه خیلی راحته..)

D o l f i n
21-12-2010, 15:28
همون نیرو رو نمی دونم چطوری فعال کنم؟

B.3.S.T
21-12-2010, 15:52

خب کلیدها رو یکی یک بزن دیگه...:31:
من یادم نمیاد دقیقآ با چه کلیدی اینکارو میکرد...alt بود نمیدونم..
نترس باووو...کلیدا رو بزن یکی یکی ..چیزی نمیشه

+
آرمین کجایییییییییییییییییییییی یی...!!! : دی

Spaniuly
21-12-2010, 20:15
ببینید من نمی دونم چه جوری به این مرحله رسیدی ولی شما اصولا ابزار هایی داری مثل شیپور مثل تفنگ مثل تیغه بومرنگی مثل قلاب مثل حفره باز کن خوب شما از اینها استفاده نمی کنی؟ شما می تونی 3 تا از این ابزار ها رو تجهیز کنی اگه تیغه بومرنگی فعال نیست از توی منو فعالش کن یعنی مجهز کن بعد با انتخاب کردنش توی بازی به دستش بگیر و نشانه برو به یه چیز دستگاه مانندی که به رنگ آبی هست حالت شعله ور هم داره شما وقتی تیغه بومرنگی رو بهش می زنی فعال میشه برای ثانیه هایی توی این مدت باید از شنها سریع عبور و به نزدیک ترین خشکی خودت رو برسونی از نقشه هم استفاده کن برای پیدا کردن راه

من پیشنهاد می کنم قبل از تلاش برای ادامه بازی یه چرخی توی اون منوی بازیت بزن و ببین چه ابزار ها و قدرت هایی داری کمی ور برو هم برات جالب میشه و هم می دونی باید کی و تو چه شرایطی استفاده کنی ازشون

H.Operator
21-12-2010, 22:00
دوست عزیز اینجا رو که رسیدی هیچ نیرویی نمی خواد استفاده کنی فقط باید بزاری کرم ازت فاصله بگیره و هی برو سکوی بعدی تا برسی به وردی غار بعدی(نمی خواد کرمه رو هم بزنی چون هیچ چیش نمیشه یکم بعد تر حساب این کرمه رو هم میرسی).

یک سوال:
اون عنکبوت بزرگه رو باید چه جور زد من هر چی میزنمش این ظعیفه هیچیش نمیشه:31:؟

D o l f i n
21-12-2010, 22:11
خب کلیدها رو یکی یک بزن دیگه...:31:
من یادم نمیاد دقیقآ با چه کلیدی اینکارو میکرد...alt بود نمیدونم..
نترس باووو...کلیدا رو بزن یکی یکی ..چیزی نمیشه

+
آرمین کجایییییییییییییییییییییی یی...!!! : دی

همه کلیدها رو امتحان کردم نشد

ببینید من نمی دونم چه جوری به این مرحله رسیدی ولی شما اصولا ابزار هایی داری مثل شیپور مثل تفنگ مثل تیغه بومرنگی مثل قلاب مثل حفره باز کن خوب شما از اینها استفاده نمی کنی؟ شما می تونی 3 تا از این ابزار ها رو تجهیز کنی اگه تیغه بومرنگی فعال نیست از توی منو فعالش کن یعنی مجهز کن بعد با انتخاب کردنش توی بازی به دستش بگیر و نشانه برو به یه چیز دستگاه مانندی که به رنگ آبی هست حالت شعله ور هم داره شما وقتی تیغه بومرنگی رو بهش می زنی فعال میشه برای ثانیه هایی توی این مدت باید از شنها سریع عبور و به نزدیک ترین خشکی خودت رو برسونی از نقشه هم استفاده کن برای پیدا کردن راه

من پیشنهاد می کنم قبل از تلاش برای ادامه بازی یه چرخی توی اون منوی بازیت بزن و ببین چه ابزار ها و قدرت هایی داری کمی ور برو هم برات جالب میشه و هم می دونی باید کی و تو چه شرایطی استفاده کنی ازشون
این قسمتی که شما میگی مرحله قبله این قسمتی که من هستم دیگه اون دستگاه آبی رنگ که زمان رو کند میکنه نیست
تو منو ها هم گشتم تنها ابزار جدیدی که من دارم و فکر کنم ماله همین زمان باشه و نمی دونم چطوری استفاده میشه اینه:

^^ HAMID ^^
21-12-2010, 22:18
دوستان کسی این بازی رو روی ویندوز سون 64 بیت نصب کرده ؟ از این 2 دی وی دی هاش رو گرفتم روی سون 64 بیت نصب میشه ولی وقتی اجرا میشه یکی دو تا دمو پخش میکنه بعدش به کل صفحه سیاه میشه ! و همینجور میمونه !

اما روی ایکس پی راحت نصب و اجزا میشه .

تا میتونسته از گاد آو وار تقلید کرده جز گرافیکش که در اون حد نیست :دی

Spaniuly
21-12-2010, 22:27
آهان فهمیدم کجایی...
ببین اون عنکبوت به سمت تو میاد حتی اگه باهات خیلی فاصله داشته باشه با سرعت به سمتت میاد ولی باد زمانی راه بیفتی که پشت چوب هست یعنی اگه بخواد صاف بیاد به سمتت به اون برجک های چوبی بخوره اونوقت نمی تونه به سمتت بیاد اینجا خیلی نفس گیره نباید عجله کنی وقتی به چوب ها می رسی وایسا و تمرکز کن و ببین مصد بعدی کدومه به نزدیک ترین چوب باید بری باید خوب موقعیت کرم رو تشخیص بدی زمانی حرکت کن به سمت مقصد که اگه کرم بخواد مستقیم به سمتت بیاد جلوش اون برجک چوبی ها مانع بشه فقط اون آخرش رو بپا یکم طولانی هست مسیری که باید توی شن ها بری ولی خوبیش اینه که خیلی دور می تونه باشه زمانی که کرم به دورترین جا میره حرکت رو آغاز کن و بیمکث برو به داخل غار بازم میگم تا کامل وارد غار نشدی از حرکت وای نستا
برو ببینم چی کار می کنی...

Gregar
21-12-2010, 22:36
دوست عزیز اینجا رو که رسیدی هیچ نیرویی نمی خواد استفاده کنی فقط باید بزاری کرم ازت فاصله بگیره و هی برو سکوی بعدی تا برسی به وردی غار بعدی(نمی خواد کرمه رو هم بزنی چون هیچ چیش نمیشه یکم بعد تر حساب این کرمه رو هم میرسی).

یک سوال:
اون عنکبوت بزرگه رو باید چه جور زد من هر چی میزنمش این ظعیفه هیچیش نمیشه:31:؟

اینجا رو شلاق دستت باشه . برو جلو و با شلاق بزن بهش تا کشیده بشی طرف سرش بعد همین جور بزن . وحشی میشه . همیشه روت به طرفش باشه تا ببینی کجاست . هی جاخالی بده تا دوباره برگرده روی زمین . دوباره باشلاق ....
اینقدر بزن تا بره روی سقف . بعد از لامپ هایی که میاد با شلاق بگیر و برو بالا . دوباره با شلاق بزن به عنکبوته که روی سقفه و کشیده میشی طرفش و ... . بقیه اش با خودت

دوستان کسی این بازی رو روی ویندوز سون 64 بیت نصب کرده ؟ از این 2 دی وی دی هاش رو گرفتم روی سون 64 بیت نصب میشه ولی وقتی اجرا میشه یکی دو تا دمو پخش میکنه بعدش به کل صفحه سیاه میشه ! و همینجور میمونه !

a
اونی که از GOW تقلید کرده Dante,s Inferno هستش نه DS . با این که من GOW رو بازی کردم ولی DS هیچ خستگی واسم نداشت و دلیلش هم یه بازی نو بود . هر چند به پای GOW نمیرسه .

^^ HAMID ^^
21-12-2010, 22:45
البته من این بازی که گفتی Dante,s Inferno رو بازی نکردم نمی دونم چه جوره .

ولی gow 1&2 رو روی ps2 بازی کردم خیلی حال داد . دارکسایدرز رو هم ران کردم از همون حرکات شمشیرش همون اول یاد گادآو وار افتادم . حالا بگذریم از تقلید حتی منو و صدایی که روی منو گزاشتن و خیلی چیزهای دیگه .

یه ذره بازی کردم خوشم اومد خسته کننده نیست . فقط اگه روی سون نصب میشد خیلی خوب بود .

بازی شما چند تا دی وی دی هست ؟

B.3.S.T
22-12-2010, 00:07
آهان فهمیدم کجایی...
ببین اون عنکبوت به سمت تو میاد حتی اگه باهات خیلی فاصله داشته باشه با سرعت به سمتت میاد ولی باد زمانی راه بیفتی که پشت چوب هست یعنی اگه بخواد صاف بیاد به سمتت به اون برجک های چوبی بخوره اونوقت نمی تونه به سمتت بیاد اینجا خیلی نفس گیره نباید عجله کنی وقتی به چوب ها می رسی وایسا و تمرکز کن و ببین مصد بعدی کدومه به نزدیک ترین چوب باید بری باید خوب موقعیت کرم رو تشخیص بدی زمانی حرکت کن به سمت مقصد که اگه کرم بخواد مستقیم به سمتت بیاد جلوش اون برجک چوبی ها مانع بشه فقط اون آخرش رو بپا یکم طولانی هست مسیری که باید توی شن ها بری ولی خوبیش اینه که خیلی دور می تونه باشه زمانی که کرم به دورترین جا میره حرکت رو آغاز کن و بیمکث برو به داخل غار بازم میگم تا کامل وارد غار نشدی از حرکت وای نستا

آره آرمین جان..همینه..!منم تعجب کردم دوستمون چطور همچین نیرویی نداره!
آلزایمره دیگه..: دی
البته 2-3 ماه هم زمان کمی نیست..آدم همه چی رو فراموش می کنه دیگه!

H.Operator
22-12-2010, 00:11
اینجا رو شلاق دستت باشه . برو جلو و با شلاق بزن بهش تا کشیده بشی طرف سرش بعد همین جور بزن . وحشی میشه . همیشه روت به طرفش باشه تا ببینی کجاست . هی جاخالی بده تا دوباره برگرده روی زمین . دوباره باشلاق ....
اینقدر بزن تا بره روی سقف . بعد از لامپ هایی که میاد با شلاق بگیر و برو بالا . دوباره با شلاق بزن به عنکبوته که روی سقفه و کشیده میشی طرفش و ... . بقیه اش با خودت

ممنون.هر چی قدرتی و مدرتی داشتم زدم بهش تا ترکید.
حالا رسیدم به یک ربات که گرز توی دستشه اون دیگه خیلی ستمه:31:

البته من این بازی که گفتی Dante,s Inferno رو بازی نکردم نمی دونم چه جوره .

ولی gow 1&2 رو روی ps2 بازی کردم خیلی حال داد . دارکسایدرز رو هم ران کردم از همون حرکات شمشیرش همون اول یاد گادآو وار افتادم . حالا بگذریم از تقلید حتی منو و صدایی که روی منو گزاشتن و خیلی چیزهای دیگه .

یه ذره بازی کردم خوشم اومد خسته کننده نیست . فقط اگه روی سون نصب میشد خیلی خوب بود .

بازی شما چند تا دی وی دی هست ؟
من روی سون 64 بیت دارم بازی می کنم 2 تا دی وی دی هم هست راحت و بدون هیچ درد سری هم اجرا شد.

Layken
22-12-2010, 00:19
آره آرمین جان..همینه..!منم تعجب کردم دوستمون چطور همچین نیرویی نداره!
آلزایمره دیگه..: دی
البته 2-3 ماه هم زمان کمی نیست..آدم همه چی رو فراموش می کنه دیگه! واقعیتش اینه که چون یه بار بازی میکنیم یادمون میره..
مثلا همین اویل 2 یا 1 یا اصلا 3 رو که نزدیک 50 بار تموم کردم...
یا سایلنت هیل ها البته به جز 5 ...همگی رو نزدیک 30 با رتموم کردم...مگه میشه الان یادم بره که
در قسمت چهارم شماره های رمز روی قفل در اتاق های طبقه اخر هستند ...
مگه میشه شماره رمز 2236 گاوصندوق تو اداره پلیس یادم بره تو اویل 2
این روزها یه بار بازی میکنیم اونم سریع بعد بازی یادمون میره...
جوانی کجا بودی که یادت بخیر.......

D o l f i n
22-12-2010, 00:39

من خودم رو سون 64 بازی میکنم البته بازی من 4 تا دی وی دی بود

آهان فهمیدم کجایی...
ممنون عزیز ردش کردم از بقیه دوستان هم بابت راهنمایی هاشون تشکر میکنم
حالا رسیدم به کرم دوم هر چی با تفنگ میزنم اون پوزه بند آهنیش که بشکنه کاری نمیشه؟چیکارش کنم این اسبه پرواز هم میکنه؟

Spaniuly
22-12-2010, 13:46
نه باید بری نزدیکش و به بدنش ضربه بزنی از اون جا که اون کلاه آهنی رو کرده توی کله اش نمی تونی بخوره بنابریا با خیال راحت کنارش حرکت کن و بهش ضربه بزن تا از پا بیفته البته از پا که نمی افته اون کلا از کله اش در میاد بعد یکم مثل دفعه قبل به پوزه اش بزن تا خلاص بشه از زندگی

javadlf
22-12-2010, 14:26
من نسخه full rip بازی رو نصب کردم. حالا هر کار می کنم دسته ها تنظیم نمیشه. نه با keyboard و نه با دسته.

چه جوری باید تنظیم کرد. دسته هام xbox نیست.

^^ HAMID ^^
22-12-2010, 15:12
من روی سون 64 بیت دارم بازی می کنم 2 تا دی وی دی هم هست راحت و بدون هیچ درد سری هم اجرا شد.

شرکتیه ؟ ماله من زده شرکت pardis game !

2 تا dvd سه و خورده ای گیگ هست و بازی روی سون 64 صفحه سیاه میشه و منو بازی نمیاد . روی ایکس پی هم صفحه سیاه میشد ولی صدا داشت که با نصب دایویکس و این آتاشغالها تصویرش اومد . روی سون هر کار کردم نشد !

Gregar
22-12-2010, 19:19
عجیبه . مال من که 4 تا DVD هستش هر کدوم 4 تا اخری 2.5 گیگ

^^ HAMID ^^
23-12-2010, 08:34
نفهمیدم . 4 تا dvd هر کدوم 2.5 گیگ ؟

برای من فکر کنم ویدئو هاش رو کیفیتش رو آوردن پایین . کل فولدر ویدئو هاش نهصد و خورده ای مگابایت هستش و 63 تا فایله !

Gregar
23-12-2010, 09:28
نفهمیدم . 4 تا dvd هر کدوم 2.5 گیگ ؟

برای من فکر کنم ویدئو هاش رو کیفیتش رو آوردن پایین . کل فولدر ویدئو هاش نهصد و خورده ای مگابایت هستش و 63 تا فایله !

نه . سه تا DVD چهار گیگی و یکی 2.5 گیگی .

^^ HAMID ^^
23-12-2010, 17:50
بابا خیلی زیاد شد که ! دو برابر من حجم داره این چه وضعشه ؟ :دی

javadlf
23-12-2010, 18:15
این دسته بازی تنظیم شد(نمی دونم چه جوری ولی خودش یک هو درست شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی داخل بازی همش تصویر نزدیک و رو به آسمونه چه جوری باید تغییرش داد؟؟؟اینجوری که نمی شه بازی کرد!!!

ferdfe
23-12-2010, 18:23
نه . سه تا DVD چهار گیگی و یکی 2.5 گیگی .

از من دو تا دی وی دی بود
بازی هم کامل بود !!!!

javadlf
24-12-2010, 12:55
این دسته بازی تنظیم شد(نمی دونم چه جوری ولی خودش یک هو درست شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی داخل بازی همش تصویر نزدیک و رو به آسمونه چه جوری باید تغییرش داد؟؟؟ اینجوری که نمی شه بازی کرد!!!

یکی کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aha2012
24-12-2010, 13:26
یکی کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با جواستیک بازی کنی همین آشه و همین کاسه.دوربین اینطوری میشه
باید جواستیکو بکنی
اینو هم امتحان کن ببین شاید درست شد:
برو تو صفحه ی اول تاپیک مافیا2 یه امولاتور دسته ی 360 گذاشته شده اونو دان کن پرتش کن محل نصب بازی و بعدش برو تو بازی ببین با جواستیک میتونی خوب بازی کنی یا نه؟یعنی دوربینش ببین درست شده یا نه؟

mehdy.z
24-12-2010, 13:29
این دسته بازی تنظیم شد(نمی دونم چه جوری ولی خودش یک هو درست شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی داخل بازی همش تصویر نزدیک و رو به آسمونه چه جوری باید تغییرش داد؟؟؟اینجوری که نمی شه بازی کرد!!!

کلا این مشکل با دوربین وقتی این بازی رو با دسته انجام میدی وجود داره از من میشنوی کلا بیخیال دسته شو و با کیبورد و موس بازی کن(مخصوصا اینکه بازی برای کیبورد خوب optimize شده:46:) ولی اگه میخوای حتما با گیم پد بازی کنی میتونی به این دو تا راه حل مراجعه کنی:

javadlf
24-12-2010, 21:07
اگه با جواستیک بازی کنی همین آشه و همین کاسه.دوربین اینطوری میشه
باید جواستیکو بکنی
اینو هم امتحان کن ببین شاید درست شد:
برو تو صفحه ی اول تاپیک مافیا2 یه امولاتور دسته ی 360 گذاشته شده اونو دان کن پرتش کن محل نصب بازی و بعدش برو تو بازی ببین با جواستیک میتونی خوب بازی کنی یا نه؟یعنی دوربینش ببین درست شده یا نه؟

کلا این مشکل با دوربین وقتی این بازی رو با دسته انجام میدی وجود داره از من میشنوی کلا بیخیال دسته شو و با کیبورد و موس بازی کن(مخصوصا اینکه بازی برای کیبورد خوب optimize شده:46:) ولی اگه میخوای حتما با گیم پد بازی کنی میتونی به این دو تا راه حل مراجعه کنی:

ممنون

من اصلا نمی دونستم بدون دسته هم میشه بازی کرد. چون دسته هام همیشه وصله توی بازی هم که رفتم با دسته بود. کلا دسته ها رو کشیدم. با موس و کیبورد بازی می کنم دیگه.

javadlf
26-12-2010, 13:00
دوربین رو با اون کاری که گفتید درست کردم. حالا روشی هست که بشه عملکرد کلیدهای دسته رو تو بازی تغییر داد؟

ویرایش: خودم راهش رو پیدا کردم. توی همون فایل INI میتونید کلیدها رو عوض کنید.

ولی بازم با موس و کیبورد کار کردن خیلی راحت تره.

D o l f i n
26-12-2010, 19:40
این عنکبوت بزرگ رو چطوری باید کشت با هیچی کشته نمیشه؟

aha2012
26-12-2010, 19:46
این عنکبوت بزرگ رو چطوری باید کشت با هیچی کشته نمیشه؟
همونی که پشتش آبیه؟
اگه آره باید با اون زنجیرت اون پیله ها که از سقف آویزونه رو برداری پرت کنی تو دهنش تا پیله هارو بخوره بعد برو پشتش که آبیه با مشتت که آبیارو میشکونه بهش ضربه بزن بعدش که آبیاش شکست باشمشیرت بترکونش انقدر این کارو کن تا طرفو به درک واصل کنه:20:

D o l f i n
30-12-2010, 21:59
این تایپیک رو فقط من میارم بالا:5:
این ربات های سنگی رو چجوری باید کشت؟

mehdy.z
30-12-2010, 22:05
این تایپیک رو فقط من میارم بالا:5:
این ربات های سنگی رو چجوری باید کشت؟
خلاصش اینجوره که باید روی زمین دو تا mirror ایجاد کنی بری توی یکی و وقتی از اون یکی پرتاب شدی بیرون بری روی سرش وبزنیش...

Advanced Ali-001
30-12-2010, 23:22
از اون یکی پرتاب شدی بیرون بری روی سرش وبزنیش...
بزنیش نهEروبزن بعد بزنش.

Spaniuly
31-12-2010, 00:06
من اصلا از اون حفره های آینه استفاده نمی کردم با قلاب میرفتم به سمتش 2 تا میزدم یکم میرفت بالاتر با این کار بلافاصله میرفت رو سرش و ضربه رو وارد می کردم... البته اعتراف می کنم من دیر فهمیدم که میشد اون حفره ها رو پرتابه ای درست کرد با نگه داشتن زیاد.

mehdy.z
31-12-2010, 00:51
بزنیش نهEروبزن بعد بزنش.
خوب حالا:31:
لقمه رو که نمیشه جوید گذاشت تو دهن طرف که یه خورده هم خودش باید از فسفر مغزش استفاده کنه:31::31:

من اصلا از اون حفره های آینه استفاده نمی کردم با قلاب میرفتم به سمتش 2 تا میزدم یکم میرفت بالاتر با این کار بلافاصله میرفت رو سرش و ضربه رو وارد می کردم... البته اعتراف می کنم من دیر فهمیدم که میشد اون حفره ها رو پرتابه ای درست کرد با نگه داشتن زیاد.
دم ذهن خلاقت گرم آرمین جون فکر کنم حتی سازنده های بازی هم فکر اینجاش رو نکرده بودند:31:

online_amin
31-12-2010, 06:48
سلام دوستان نمی خوام نا امیدتون کنم
این بازی اوایلش خوب و جذاب بود من تا اخرین مرحله رفتم جلو

مرحل ی اخرش خیلی مزخرف هست من که اینقدر گیج شدم حالم بهم خورد اعصابم خورد شد گرفتم پاکش کردم وقعا که اخر این بازی اخر مسخره بازی بود

Advanced Ali-001
31-12-2010, 10:22
حالم بهم خورد اعصابم خورد شد گرفتم پاکش کردم وقعا که اخر این بازی اخر مسخره بازی بود
منم وقتی دیدم آخرشو سریع اومدم دنبال قسمت دوم وقتی شنیدم2013میاد گلاب به روت:دئ

Gregar
31-12-2010, 20:56
سلام دوستان نمی خوام نا امیدتون کنم
این بازی اوایلش خوب و جذاب بود من تا اخرین مرحله رفتم جلو

مرحل ی اخرش خیلی مزخرف هست من که اینقدر گیج شدم حالم بهم خورد اعصابم خورد شد گرفتم پاکش کردم وقعا که اخر این بازی اخر مسخره بازی بود

پایانش که معرکه بود . نوید یه بازی عالی رو میده . ولی کو تا 3 سال دیگه

Advanced Ali-001
01-01-2011, 13:46
سلام.
دوستان چرانمیشه این قسمتهای زردرو10اکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من9تادارم یکی دیگه جعبه پیداکنم شده10تادرضمن این عکس روهم ببینید نمیدونم چطورباید بگیرمش....
شاید همین باشه!

راستی گفته بودین چیکارباید بکنم تاازاول بازی abyssal armorروبگیرم؟
منتظرم علی.

Spaniuly
01-01-2011, 17:04
علی اینجوری با این رزولیشن عکس نذار چیه گذاشتی... نصف اعتبارم رفت به فنا :19:
عادت کنید وقتی عکس می ذارید کوچیک بذارید... یا اگه نیاز هست که رزولیشن بالا رو نشون بدید فقط لینک عکس رو قرار بدید...

+

علی اینجا سرکاریه هیچی نیست اینجا... منم یه مدت حسابی علاف این تیکه بودم چیزی نیست نمی دونم چرا آیکن ؟ می مونه...

Advanced Ali-001
01-01-2011, 19:09
چشم
آرمین جان سوالامن 2تابودا!

راستی گفته بودین چیکارباید بکنم تاازاول بازی abyssal armorروبگیرم؟
میگم چراتو کل این همه جا فقط این یه جا هست که ازاین شیرهای گردن کلفت قرمز داره وچراوقتی میکشیش دوربین شبیه فیلم نشونش میده؟

Spaniuly
01-01-2011, 19:29
سوال دومت فکر کنم منفی باشه اگه راهی هست من نمیدونم

D o l f i n
01-01-2011, 20:26
یه سیو گیم بعد این ربات ها نیست اصلا این قسمت رو نمی تونم رد کنم
اعصاب واسم نزاشته

Gregar
01-01-2011, 20:31
یه سیو گیم بعد این ربات ها نیست اصلا این قسمت رو نمی تونم رد کنم
اعصاب واسم نزاشته

شیوه کشتنشون رو یاد نداری ؟

D o l f i n
01-01-2011, 21:42
چرا دوستان راهنمایی کردن ولی هر کاری میکنم نمی تونم برم رو سرش

mehdy.z
01-01-2011, 22:30
چرا دوستان راهنمایی کردن ولی هر کاری میکنم نمی تونم برم رو سرش
نکته اینجاست که برا حفره_ی دوم باید چندثانیه کلید(فکر کنم وسط موس بود) رو نگه داری تا قدرت دستش به ماکزیمم برسه بعد mirror رو ایجاد کنی...
ضمنا حتما اینو میدونی که وقتی میتونی بپری روی سرش که گرزش توی زمین گیر کرده باشه!
نوشابه هم خواستین در خدمتیم:31:

Gregar
02-01-2011, 00:46
نکته اینجاست که برا حفره_ی دوم باید چندثانیه کلید(فکر کنم وسط موس بود) رو نگه داری تا قدرت دستش به ماکزیمم برسه بعد mirror رو ایجاد کنی...
ضمنا حتما اینو میدونی که وقتی میتونی بپری روی سرش که گرزش توی زمین گیر کرده باشه!
نوشابه هم خواستین در خدمتیم:31:

نکته :31: : البته همیشه میتونه بپره رو سرش ولی اونموقع بهترین موقع است

D o l f i n
02-01-2011, 14:47
عالی شد دستتون درد نکنه ردش کردم
فکر نکنید IQ پایین ها کلا گیمر نیستم:31:

Advanced Ali-001
02-01-2011, 21:45
محتوای مخفی: در راستای پست ali honda:
خدایا این اسم کریه روازروی مابردار....
نصفه نیمه میگی بعد یارو نمیتونه بره بعد بازم هی پست هی پست.
نه به اون که آرمین یارو اول بازیه میگه تفنگو ماسک نه به تو که هیچی نمیگی!
کلاًباید میانگین گیرباشین.:10:

amirpers
03-01-2011, 20:14
دوستان اون آدم آهنی آخرای بازی که رو کله اش زرد رنگه رو خوندم که دوستان گفتند باید دو تا دریچه باز کنم تا وقتی ضربه گرز رو زد بتونم بپرم روش.
اما خب چه جوری باید پرید اونقدر بالا ؟ اصلا وقتی از تو دریچه هم می پره بیرون بازم اونقدر بالا نمیپره . باید با اون زنجیر بگیریمش یا روش دیگه ای داره ؟
ممنون

javadlf
03-01-2011, 20:28
دوستان اون آدم آهنی آخرای بازی که رو کله اش زرد رنگه رو خوندم که دوستان گفتند باید دو تا دریچه باز کنم تا وقتی ضربه گرز رو زد بتونم بپرم روش.
اما خب چه جوری باید پرید اونقدر بالا ؟ اصلا وقتی از تو دریچه هم می پره بیرون بازم اونقدر بالا نمیپره . باید با اون زنجیر بگیریمش یا روش دیگه ای داره ؟
ممنون

نکته اش اینه که باید وقتی میخوای دریچه رو باز کنی کلید موس رو بیشتر نگه داری. اینجوری وقتی از اون دریچه ای که ساختی میای بیرون بالا تر می پره.

Gregar
03-01-2011, 21:57
ممنون

کلا واسه ساخت پورتال ها اگه دکمه موس رو بیشتر نگه داری تا بیشتر شارژ بشه یه پورتال میسازه Charged Portal
که خروجی این پورتال ها پرش پیشتری داره . یعنی برای این مرحله یه پورتال معمولی و یه پورتال شارژ شده میسازی . بعد میپری توی پورتال معمولیه تا با پرش زیادی از پورتال شارژ شده بپری بیرون .
در ضمن اگه گرزش هم گیر نکرده باشه هم میتونی بپری رو سرش ولی وقتی گرزش گیر کنه بهترین موقعیته .

amirpers
04-01-2011, 17:32
دوستان می پرم رو سر آدم آهنیه و E رو میزنم.
چند بار این کار رو باید بکنم ؟
دیگه کار دیگه ای نباید بکنم ؟آخه 4 بار این کار رو کردم اما نمرد .

Gregar
04-01-2011, 18:49

خوب وقتی E رو میزنی از پا میندازیش و باید بری پشتش به نقطه حساس بدنش ضربه بزنی . یه وقت فکر بد نکنی بزنی به یه جای حساس دیگه اش :31:

Advanced Ali-001
04-01-2011, 18:53
سلام.
باید بپرین بالای سرشEروبزنید بعد که اومدین پایین مثل دشمنای دیگه بکوب بزنینش بصورت معمولی بعد دیگه نمیتونه ازخودش دفاع کنه تنهاراه کشتنش همینه که وقتی Eروزدی وگیج شد واومدی پایین دریک بازه زمانی که گیج شده وروی یه پا میشینه بزنیش.

chaos theory
05-01-2011, 14:14
سلام دوستان یه ساعته دارم توی این مرحله میچرخم اما نمیدونم چجوری اون دوتا نور اون بالا رو بگیرم نه پله ای داره و نه راهی واسه پریدن اونجا
راهنمایی کنید لطفا :

javadlf
05-01-2011, 14:46
سلام دوستان یه ساعته دارم توی این مرحله میچرخم اما نمیدونم چجوری اون دوتا نور اون بالا رو بگیرم نه پله ای داره و نه راهی واسه پریدن اونجا
راهنمایی کنید لطفا :

اگه به اون مرحله ای که اون Mask of Shadows رو Azreal بهت میده رسیدی و داری تکه های شمشیر رو جمع میکنی باید با اون Mask اطرافت رو نگاه کنی بعد میتونی با زنجیرت بپری اون طرف روی ساختمون. اگه به اون مرحله نرسیدی بی خیال اونجا شو چون فعلا چیزی نیست که بدرت بخوره. تازه اصلا نمی تونی بری اونجا.

chaos theory
05-01-2011, 19:26
اگه به اون مرحله ای که اون Mask of Shadows رو Azreal بهت میده رسیدی و داری تکه های شمشیر رو جمع میکنی باید با اون Mask اطرافت رو نگاه کنی بعد میتونی با زنجیرت بپری اون طرف روی ساختمون. اگه به اون مرحله نرسیدی بی خیال اونجا شو چون فعلا چیزی نیست که بدرت بخوره. تازه اصلا نمی تونی بری اونجا.

آقا ممنون
فکر میکنم همین طور باشه نه هنوز چیزی شبیه ماسک ندارم..

rezakheyri
06-01-2011, 01:17
:31::5:اخرش مزخرف تموم شد

D o l f i n
06-01-2011, 16:20
سلام قسمت آزادی عزرائیل
تو قسمت سوم موندم خنجر رو از کجا گیر بیارم

javadlf
06-01-2011, 19:38
سلام قسمت آزادی عزرائیل
تو قسمت سوم موندم خنجر رو از کجا گیر بیارم

توضیح دادنش خیلی طولانیه و سخت. یک لینک برات میزارم توضیحاتش انگلیسیه ولی عکس داره کارت رو راه میندازه.

cyrus_ln
17-01-2011, 21:46
سلام
من اینجا گیر کردم

رو هر دوتا تخته سنگ پرتال رو ایجاد کردم و نور رو عبور دادم ولی خودم نمی تونم برم اونور
چی کار باید کنم؟
------------------------
چقدر اعصاب خورد کن شده آخرایِ بازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------
ویرایش
فهمیدم باید چی کار کنم چقدرم ساده بود

zest22
31-01-2011, 14:56
سلام خیلی با بازی حال کردم ولی تو مرحله رتیل گیر کردم کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون

zest22
01-02-2011, 18:30
هیچکس منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟این عنکبوت لعنتی چجوری بکشکم؟خونمم کمه خیلی زود میکشه منو:19:

Spaniuly
01-02-2011, 22:23
کدوم مرحله هستی عزیز جان؟ یه عکس کوچولو بذار یا مرحله ای که توش قرار داری اسمش رو بگو

Gregar
02-02-2011, 01:13
هیچکس منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟این عنکبوت لعنتی چجوری بکشکم؟خونمم کمه خیلی زود میکشه منو:19:

عزیزم صفحات قبل راجع بهش بحث شده
شما تو تاپیک یه سرچ واسه کلمه عنکبوت بزنی پیدا میشه از بس زیاده

Advanced Ali-001
05-02-2011, 21:28
سلام.
آقا ببخشید من یه مشکلی دارم بازی راحت نصب میشه دوتا ویژیول بیسیک هم بعنوان کرک داره ولی وقتی نصب میشه اجرا نمیشه!
یعنی بعد ازمارک ویجیل گیمس دیگه صفحه تاقیامت سیاه میمونه چه باید کرد؟
ممنون.:11:

Layken
05-02-2011, 22:00
علی جان رو سیستم خودت بازی می کنی..؟

Advanced Ali-001
06-02-2011, 16:57
علی جان رو سیستم خودت بازی می کنی..؟
بله.
یه بار نصب کردم 10بارتمومش کردم بعد ویندوزتعویض شد دوباره نصبش کردم که ریخت به هم..

mohammad8711
06-02-2011, 17:03
سلام.
آقا ببخشید من یه مشکلی دارم بازی راحت نصب میشه دوتا ویژیول بیسیک هم بعنوان کرک داره ولی وقتی نصب میشه اجرا نمیشه!
یعنی بعد ازمارک ویجیل گیمس دیگه صفحه تاقیامت سیاه میمونه چه باید کرد؟
ممنون.:11:
منم همین مشکلو داشتم
یکی از فایل های ویدیویی (فکر کنم اسمش ...amd_logo بود) مشکل داشت و پخش نمی شد ، با پاک کردن اون فایل مشکل حل شد

Advanced Ali-001
06-02-2011, 17:12
منم همین مشکلو داشتم
یکی از فایل های ویدیویی (فکر کنم اسمش ...amd_logo بود) مشکل داشت و پخش نمی شد ، با پاک کردن اون فایل مشکل حل شد
ممنون مشکل حل شد گرافیکمم درست شد!
یه جوردیگه شده بازیم!
...نمدونم چطوری توضیح بدم...
ولی بینهایت ممنون.:11:

behrad66
06-02-2011, 21:22
ممنون مشکل حل شد گرافیکمم درست شد!
یه جوردیگه شده بازیم!
...نمدونم چطوری توضیح بدم...
ولی بینهایت ممنون.:11:
یعنی گرافیکش بهتر شده؟! اگه اینجوریه که بگو ماهم بریم یه حالی ببریم...

DaRiOuShJh
06-02-2011, 21:39
منم تمومش کردم 2 هفته پیش حدودا بازی جالبی بود هر چند با کامیکش خیلی فرق داشت :دی

Advanced Ali-001
06-02-2011, 22:21
یعنی گرافیکش بهتر شده؟! اگه اینجوریه که بگو ماهم بریم یه حالی ببریم...
نه مسئله برسرسیستم متفاوت من هست چیز خاصی نیست.

osmaan
26-02-2011, 01:11
سلام دوستان من بعد از مدت ها که از انتشار این بازی میگذره تازه این بازی رو دارم انجام میدم ولی یه مرحله هست که میگه باید دیمون سامئل رو پیدا کرد من همین جا گیر کردم البته اون شیپور رو هم گرفتم ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کنم تا اون در باز بشه
راستی یکی از صندوق ها مخفی رو هم نمیتونم برسم بهش همونی که قبلش یه دیوار یخ هست چی کار باید بکنم؟

Layken
26-02-2011, 01:50
تا اونجایی که یادمه میری وسط اون گوده که مشخص هستش شیپور رو میزنی یه رفیقی مثل جن میاد باهاش باید صحبت کنی
اون منبع خرید و فروشت خواهد بود اپدیت هاتم از اونجا می تونی بکنی.
در ضمن اکثر صندوق ها و ایتم ها همون اول باز نمیشن خیلی قدرتها رو باید بدست بیاری تا بتونی بعدا اونارو باز کنی.

osmaan
26-02-2011, 10:51
تا اونجایی که یادمه میری وسط اون گوده که مشخص هستش شیپور رو میزنی یه رفیقی مثل جن میاد باهاش باید صحبت کنی
اون منبع خرید و فروشت خواهد بود اپدیت هاتم از اونجا می تونی بکنی.
در ضمن اکثر صندوق ها و ایتم ها همون اول باز نمیشن خیلی قدرتها رو باید بدست بیاری تا بتونی بعدا اونارو باز کنی.
سلام
من با اون "جن" صحبت کردم و بعضی از چیزامو هم آپدیت کردم و حتی اون اصلحه که مثل داس هست رو هم خریدم ولی بعدش نمیدونم باید چی کار کنم؟

mohammad8711
26-02-2011, 11:03
سلام دوستان من بعد از مدت ها که از انتشار این بازی میگذره تازه این بازی رو دارم انجام میدم ولی یه مرحله هست که میگه باید دیمون سامئل رو پیدا کرد من همین جا گیر کردم البته اون شیپور رو هم گرفتم ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کنم تا اون در باز بشه
راستی یکی از صندوق ها مخفی رو هم نمیتونم برسم بهش همونی که قبلش یه دیوار یخ هست چی کار باید بکنم؟

اون شسپور برای باز کردن در های سنگی بزرگ هست ، برو جلوی در از شیپور استفاده کن

osmaan
26-02-2011, 11:09
اون شسپور برای باز کردن در های سنگی بزرگ هست ، برو جلوی در از شیپور استفاده کن
هزار بار امتحان کردم فایده نداشت
این شیپور باید واقعا صدای شیپور بده اخه من وقتی 1 رو میزنم یه صدایی میده انگار هیچ ایتمی نیست یا درست کار نمیکنه!

havas_1980
26-02-2011, 19:08
هزار بار امتحان کردم فایده نداشت
این شیپور باید واقعا صدای شیپور بده اخه من وقتی 1 رو میزنم یه صدایی میده انگار هیچ ایتمی نیست یا درست کار نمیکنه!بعد از انتخاب شیپور, دکمه وسط موس رو واسه نواختن شیپور بزنین.

M-N-2007
28-02-2011, 15:48
سلام دوستان:10:
من چندتا سوال دارم:
1.من از 10 تا تیکه ی این زره فقط 9 تا شو پیدا کردم هر چی هم که می گردم آخریشو پیدا نمی کنم اون جا هایی که تابلوه رو گرفتم لطفا جاهایی رو که خیلی خفنه رو آدرس بدین برم پیداش کنم یا اصلا آدرس هر 10 تاشو بدید که ببینم اونی که نگرفتم کدومه (یا هر جور راحتید):8:

2.کامل کردن زره به چه دردی می خوره تو پستای قبلی گفته بودید که میشه تو مد هارد ازش استفاده کرد این چه جوری میشه؟؟؟

3.تو اون قسمتی که I رو میزنی و یه منو از شمشیر و این طور چیزا رو میاره 5 تا دایره هست که با شمشیر آرماگدون و زره و یه جمحمه ی سبز و یه مارپیچه زرد پر شده من بازیو تموم کردم ولی 5مین دایره که از همشونم پایین تره هنوز خالیه اون چیه و چرا واسه من خالیه؟؟؟:41:

4.برای اون داس بنفشه و اون دسکش آهنیه که یخا رو می تر کونه میشه تو اون دایره های کنارشون یه سری آیکون بذاری این آیکونا (که 2 دسته ان که من چندتاشونو پیدا نکردم) جز این که رنگ اسلحه رو عوض کنن فایده ی دیگه ای هم دارن ؟؟؟؟

3Dmajid
01-03-2011, 23:22
خیلی تعریف این بازی رو شنیدم و رفتم خریدم ولی اصلا حال نکردم :2:
چقدر گرافیکش کارتونیه :2:

mohsen_sh6583
02-03-2011, 00:07
سلام،اگه کسی سیو بعد از کشتن فاز آخر کرم رو داره لطفا بذاره
من پوزه بندشو می شکنم
بعد به دهانشم تیر می زنم اما نمی میره
با ترینر نسوز کننده جون هم امتحان کردم نشد

havas_1980
02-03-2011, 10:25
سلام دوستان
من چندتا سوال دارم:
1.من از 10 تا تیکه ی این زره فقط 9 تا شو پیدا کردم هر چی هم که می گردم آخریشو پیدا نمی کنم اون جا هایی که تابلوه رو گرفتم لطفا جاهایی رو که خیلی خفنه رو آدرس بدین برم پیداش کنم یا اصلا آدرس هر 10 تاشو بدید که ببینم اونی که نگرفتم کدومه (یا هر جور راحتید)

2.کامل کردن زره به چه دردی می خوره تو پستای قبلی گفته بودید که میشه تو مد هارد ازش استفاده کرد این چه جوری میشه؟؟؟

3.تو اون قسمتی که I رو میزنی و یه منو از شمشیر و این طور چیزا رو میاره 5 تا دایره هست که با شمشیر آرماگدون و زره و یه جمحمه ی سبز و یه مارپیچه زرد پر شده من بازیو تموم کردم ولی 5مین دایره که از همشونم پایین تره هنوز خالیه اون چیه و چرا واسه من خالیه؟؟؟

4.برای اون داس بنفشه و اون دسکش آهنیه که یخا رو می تر کونه میشه تو اون دایره های کنارشون یه سری آیکون بذاری این آیکونا (که 2 دسته ان که من چندتاشونو پیدا نکردم) جز این که رنگ اسلحه رو عوض کنن فایده ی دیگه ای هم دارن ؟؟؟؟
1 - حدس میزنم کدومش رو پیدا نکردین... تو Eden, شرق نقشه, پشت یه ابشار تکه ایی از زره اونجاست که لازمه برای برداشتنش ماسک سایه ها رو فعال کرده باشین... اگه این نیست بگین تا عکس تمامی محل ها گذاشته بشه.

2 - اسمش روشه. زره ایی که از زره فعلی بسیار محکمتره. چیز دیگه ایی نداره.

3 - اون اسلات خالی مربوط به Heart of the Chosen میشه... وقتی که قلب رئیس ها رو بدست می آوردین تا زمانی که میرسوندین دست Samael , تو اون قسمت نشون داده میشد.

4 - اون 8 تا مورد تجهیزات برای اسلحه ها هست. مثلا یکیش به اسم Bloodthirst طبق توضیحش کارش اینه که هنگام مبارزات سلامتی حریف رو میگیره و به ما اضافه میکنه...

خیلی تعریف این بازی رو شنیدم و رفتم خریدم ولی اصلا حال نکردم
چقدر گرافیکش کارتونیه از اولش میومدین تاپیکش میپرسیدین که بازیش چجوریه... البته گرافیکش هم فانتزیه نه کارتونی!

سلام،اگه کسی سیو بعد از کشتن فاز آخر کرم رو داره لطفا بذاره
من پوزه بندشو می شکنم
بعد به دهانشم تیر می زنم اما نمی میره
با ترینر نسوز کننده جون هم امتحان کردم نشدبهتره سیوتون رو اپلود کنین تا ردش کنیم...

mojtaba57
04-03-2011, 12:26
دوستان اون غول شیطانی که می پره بالا وقتی میاد پایین، چه کار کنم تا جونم کم نشه. خیلی رد کردنش سخته

havas_1980
04-03-2011, 12:40
دوستان اون غول شیطانی که می پره بالا وقتی میاد پایین، چه کار کنم تا جونم کم نشه. خیلی رد کردنش سختهغول شیطانی؟! می پره بالا وقتی میاد پایین؟! :blink:
اسم طرف رو میگفتین... میگفتین کجای بازی هستین... عکسی میزاشتین اصلا... نامفهومه!

mohsen_sh6583
04-03-2011, 13:53
آقا کرم رو رد کردی شما؟آخه منم گیر کرده بودم مثل شما رد شد

mojtaba57
04-03-2011, 14:13
غول شیطانی؟! می پره بالا وقتی میاد پایین؟! :blink:
اسم طرف رو میگفتین... میگفتین کجای بازی هستین... عکسی میزاشتین اصلا... نامفهومه!

دوست عزیز آخرهای بازیه. جاییکه با عزراییل صحبت میکنی وبعدش پیش رئیسشون که حالا به موجود قرمزکه دو بال داره و آتش از دهنش میاره وتو یه محیط بزرگ هستن.

Layken
04-03-2011, 18:24
خب پس باس فایت اخری رو میگی...
اون سعی کن جا خالی بدی یه راهش همینه ...وقتی هم که میدوه باید جاخالی بدی واسش بعد که واساد بزنیش

am_merman01
13-03-2011, 20:23
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم
اون مجسمه سبزها که توی بازی پیدا میکنید به چه درد میخورن .؟ خودش نوشته که توی روز جنگ آخر زمان به سرباز به کمکت میاد ولی من چیزی ندیدم!!!!
شاید به خاطر اینه که من یکیشو پیدا نکردم؟؟؟؟
راستی توی بعضی از جاهای بازی یه دلقک شبیه به یه مرده متحرک به من حمله میکنه که خیلی سگ جونه و هربار کلی از جون من رو کم میکنه . ماجرای اون چیه .؟ چرا نمیمیره؟

Azhang
13-03-2011, 21:47
اون مجسمه ها رو فقط فروختم و فکر نکنم جز این به درد دیگه ای بخورن!!!
دلقک رو هم اگه بدون استفاده از هیچ قدرتی بزنی پول خوبی میده. تو کل بازی هم 4 بار میاد فقط!!!

googerd32
14-03-2011, 23:49
دوستان تو این بازی دارن عقاید و دین ما را زیر سوال می برن .مسئله ی امام زمان ما .از یکی از بچه ها شنیدم که وار باید یکی از فرشته ها به نام ازرائیل را آزاد کنه :41: آخه این درسته

Spaniuly
15-03-2011, 23:37
دوستان تو این بازی دارن عقاید و دین ما را زیر سوال می برن .مسئله ی امام زمان ما .از یکی از بچه ها شنیدم که وار باید یکی از فرشته ها به نام ازرائیل را آزاد کنه :41: آخه این درسته
نه جیگر هیچ کس عقاید و دین شما رو زیر سوال نبرده فرشته ای به نام عزرائیل رو نجات می دیم در این بازی ولی این چه ربطی به دین ما داره؟ عزرائیل یه فرشته مقرب الهی هست که همه ادیان به وجودش اعتقاد دارن... در مورد امام زمان هم بهت خالی بسته امام زمان به شرکت در این جور بازی افتخار نمیده مطمئن باش...
خود War که شخصیت ما هست یک انسان نیست پس خیلی مشکل دار هم نیست که که یه غیر انسان عزرائیل رو بخواد نجات بده یا نده به هر حال این بازی یک بازی با دیدگاه فراماسونری با عقاید سامری هست و وجود چنین عناصری طبیعی هست بازیش هم اجباری نیست یعنی کسی اگه بهاین چیزا علاقه نداشته باشه می تونه بازی نکنه. موفق باشید

jouyandeh
05-04-2011, 22:41
سلام دوستان
من توی بازی Darksiders وقتی از شیپور برای بیدار کردن غول استفاده می کنم دیگه هر کاری می کنم شیپور قطع نمی شه لطفا راهنمایی کنین مشکل چیه ؟

snapsoiddvb
13-04-2011, 10:41
دوستان من اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید

Spaniuly
13-04-2011, 12:52
دوستان من اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید

بپر روی اون اشعه آبی رنگ تا اوج بگیری

kortol
13-04-2011, 19:30
آقا این کرم رو چطوری باید بکشمش .... وقتی با اسب کلید Alt رو که می زنم فقط به جلو جهش پیدا می کنه .. چطوری باید بکشمش ؟؟؟ ممنون

Layken
13-04-2011, 19:35
آقا این کرم رو چطوری باید بکشمش .... وقتی با اسب کلید Alt رو که می زنم فقط به جلو جهش پیدا می کنه .. چطوری باید بکشمش ؟؟؟ ممنون
سعی کن هدف رو روش نگه داری یعنی قفل کن...اون موقع به هر جهت بپیجه تو هدفو داری...اون مواقعی هم که بهت نزدیک شد..زود اسب رو بفرست زیر خاک....دوباره برشگردون

ALI&SOAP
13-04-2011, 21:56

باید با کلت بزنی تو دهنش و وقتی هم نزدیک شد alt رو بگیر تا ازش دور شی 5 بار همین کارو ادامه بده میشه رب گوجه فرنگی:31:

hoha881
17-04-2011, 19:11
ابادون رو میگی؟
سوار اسب شو و بزنش.

matador
25-04-2011, 17:26
دوستان همین اوایل بازی 1 غوله هست که همش ماشین پرت میکنه اونو چه جوری بکشم ؟؟

Advanced Ali-001
25-04-2011, 18:24
دوستان همین اوایل بازی 1 غوله هست که همش ماشین پرت میکنه اونو چه جوری بکشم ؟؟
سلام.
وقتی ماشین پرت کرد ماشینارو ورداربه سرش پرت کن اصول کارت باید جاخالی دادن باشه مدام درحال راه رفتن وجاخالی دادن باش بعد ازاینکه چند بار این کارو کردی بهتEمیده بعد برو جلوش Eبزن حال کن.
موفق باشی.

hosseincode2008
25-04-2011, 19:18
اینجا کسی هست که دیالوگ هاش صدا نداشته باشه و بتونه درستش کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی بتونه کمک کنه خوش به حالش

mehdy.z
26-04-2011, 12:55
اینجا کسی هست که دیالوگ هاش صدا نداشته باشه و بتونه درستش کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی بتونه کمک کنه خوش به حالش
حسین توی پوشه_ی video فایلهای intro و logo رو پاک کن ببین حل میشه!

hosseincode2008
26-04-2011, 15:51
نه داش مهدی اینم درستش نکرد
هر چی فایل اینترو و لوگو بود پاک کردم بازم دیالوگ ها بدون صداست:

Vigil_Logo1280x720
THQ_Logo1280x720
start_screen_intro
main_menu_intro
Darksiders_Intro_CG_1280x720
AMD_Logo_movie

کل پوشه دارک سایدرزم هم 8.87 گیگه، کم و کسری که نداره؟

mehdy.z
26-04-2011, 21:16
نه داش مهدی اینم درستش نکرد
هر چی فایل اینترو و لوگو بود پاک کردم بازم دیالوگ ها بدون صداست:

Vigil_Logo1280x720
THQ_Logo1280x720
start_screen_intro
main_menu_intro
Darksiders_Intro_CG_1280x720
AMD_Logo_movie

کل پوشه دارک سایدرزم هم 8.87 گیگه، کم و کسری که نداره؟
کل پوشه_ی بازی؟؟
نه باید دقیقا 9.76GB باشه(کاملتربن نسخه!)
البته اینم بگم که یکی دو جا شنیدم بعضی از نسخه های توی بازار ناقصند چون از قرار معلوم سانسور شده(البته کاملا ناشیانه)که باعث شده کلا فیلمها وبعضا همین دیالوگهای بازی دچار مشکل بشه!!
بد شانس باشی مال تو هم یکی از اونهاست!!

havas_1980
27-04-2011, 00:47
کل پوشه_ی بازی؟؟
نه باید دقیقا 9.76GB باشه(کاملتربن نسخه!)کامل میکنم که تو پوشه Media باید 664 فایل به حجم 6.29 GB باشه و یه پوشه videos هم که اونم شامل 64 فایله به حجم 3.27 GB.

behrad66
27-04-2011, 09:49
کل پوشه_ی بازی؟؟
نه باید دقیقا 9.76GB باشه(کاملتربن نسخه!)
البته اینم بگم که یکی دو جا شنیدم بعضی از نسخه های توی بازار ناقصند چون از قرار معلوم سانسور شده(البته کاملا ناشیانه)که باعث شده کلا فیلمها وبعضا همین دیالوگهای بازی دچار مشکل بشه!!
بد شانس باشی مال تو هم یکی از اونهاست!!
سانسور؟! :18: مثلا چی رو و چطور سانسور کردن؟ مال منم 9 و خورده ای بود حجمش و کامل بود. صدا هم داشت.

hosseincode2008
27-04-2011, 11:57
هرچند بازیم سه دی وی دی بود ولی بازم یه چهارتایی کم داره فایل + کل راه حل هایی که تو کل جهان گفته بودن رو امتحان کردم ولی درست نشد
از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره, ماله مفتم ناقص در میاد D:

مرسی مهدی جون

mehdy.z
27-04-2011, 12:57
سانسور؟! :18: مثلا چی رو و چطور سانسور کردن؟ مال منم 9 و خورده ای بود حجمش و کامل بود. صدا هم داشت.
مگه خیلی از بازیهایی که فیلمهاش سانسور میشه یا سایتهایی که بی دلیل ف.لتر میشن چیزی دارند!!
اصولا ایرانیها توی بازیهایی که فیلم خارج از متن بازی باشه(مثل این) چون سانسورش کاری نداره راحت پاکش میکنند(حالا هر چی میخواد باشه!!)...ولی بازیهایی که فیلمها جزئی از متن بازی باشند نمیتونند دخالت کنند چون برای پاک کردن فیلمها باید موتور بازی رو دستکاری کنند که خوشبختانه نه عرضش رو دارند نه پولش رو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که از شانس ما 95% بازیهای توی بازار از دسته دوم هستند به خاطر همین توی این نسل سانسور توی بازیها خیلی کم به چشم میاد...

heterodox
28-04-2011, 12:14
سلام دوستان ...
من اینجایی که میبینین موندم .. میخوام بپرم سمت راست عکس رو اونجایی که یه صندوق هست ولی دو ساعت زور زدم نمیشه ..
همه جوره امتحان کردم.. نشد..
بعد اینکه اون گیاه وحشی رو میزنی اون جعبه میفته میرم روش ولی سمت راست فاصله زیاده نمیرسه ..
اون صندوق رو چجوری باز کنم ؟ چجوری بپرم اونجا ..
مرسی از راهنماییتون پیشاپیش..

havas_1980
28-04-2011, 20:53
سلام دوستان ...
من اینجایی که میبینین موندم .. میخوام بپرم سمت راست عکس رو اونجایی که یه صندوق هست ولی دو ساعت زور زدم نمیشه ..
همه جوره امتحان کردم.. نشد..
بعد اینکه اون گیاه وحشی رو میزنی اون جعبه میفته میرم روش ولی سمت راست فاصله زیاده نمیرسه ..
اون صندوق رو چجوری باز کنم ؟ چجوری بپرم اونجا ..
مرسی از راهنماییتون پیشاپیش..

وقتی جعبه افتاد بگیرین از لبه جعبه. جعبه که رفت بالا بپرین به پشت یعنی راست تصویر.

moucker_boy
17-05-2011, 15:28
من بعد از شکست دادن یه اژدها به وسیله یک اسلحه که در همون اتاق افتاده بود جلو می رم و وارد در سمت راست میشم. اما موقعی که چند تا پرنده کوچیک سبز با دم های آبی از توی سه لوله خارج میشن، نمیدونم باید از کدوم طرف برم. زیر پام هم همش آبه.
لطفاً کمکم کنین. :42:
.
.
.

silent-assassin
17-05-2011, 18:57
من بعد از شکست دادن یه اژدها به وسیله یک اسلحه که در همون اتاق افتاده بود جلو می رم و وارد در سمت راست میشم. اما موقعی که چند تا پرنده کوچیک سبز با دم های آبی از توی سه لوله خارج میشن، نمیدونم باید از کدوم طرف برم. زیر پام هم همش آبه.
لطفاً کمکم کنین. :42:
.
.
.

فکر میکنم اگه شنا کنید و به عمق برید یه تونل زیر آب پیدا میکنید و ... ادامه قصه!

seether
07-06-2011, 12:02
سلام میبخشین یه سوال داشتم اگه جواب بدین منو از مهلکه نجات دادین.توی بازی darksiders ، چطور میشه اوج گرفت ، منظورم اینه که وقتی وارد یه دایره میشی و از دایره دیگه در میای چه دکمه ای رو باید زد تا اوج بگیره؟ممنون اگه زود جواب بدین

Azhang
07-06-2011, 13:54
باید موقع ساختن پرتال (کلیک موس رو بیشترنگهدار) شارژکنی تا پرتالی که میسازه قوی باشه نیازی نیست که دکمه خاصی رو بزنی!

moucker_boy
11-06-2011, 11:34
سلام.
من به اونجایی رسیدم که azreal یه ماسک بهم میده و می گه ازش استفاده کن. بعد او جایی هم که معلوم میشه Abadan یکی دیگه است. اما بعد از اون آزریل می گه که از ماسک اسفاده کن اما من نمی دونم که کجا برم.
لطفاً کمکم کنید.
.
.
.

havas_1980
11-06-2011, 13:11
سلام.
من به اونجایی رسیدم که azreal یه ماسک بهم میده و می گه ازش استفاده کن. بعد او جایی هم که معلوم میشه Abadan یکی دیگه است. اما بعد از اون آزریل می گه که از ماسک اسفاده کن اما من نمی دونم که کجا برم.
لطفاً کمکم کنید.
.
.
.ماسک رو که بدست میارین بعدش باید برین دنبال تیکه های شمشیر آرماگدون (Armageddon Blade) بگردین که 7 مورده. برای دیدن مکان تیکه ها و برداشتنشون باید ماسک فعال باشه. اون تیکه ها رو هم تو محل های زیر پیدا می کنین: (تو محل آخری 2 مورد)

Drowned Pass
Crossroads
Choking Grounds
Broken Stair
Dry Road
Ashlands

moucker_boy
15-06-2011, 12:07
سلام.
این جادو گر آبیه هست که وقتی میری پیشش یه دفه بالا میاد و می تونی ازش اسلحه بخری و از راه های میانبرش استفاده کنی. چه طوری می تونم راه های مانبری رو که بسته هستن باز کنم. دو تکه آخر این شمشیر بستگی به اون میانبرا داره.
لطفا کمکم کنید.
.
.
.

ALI&SOAP
15-06-2011, 17:37
سلام.
این جادو گر آبیه هست که وقتی میری پیشش یه دفه بالا میاد و می تونی ازش اسلحه بخری و از راه های میانبرش استفاده کنی. چه طوری می تونم راه های مانبری رو که بسته هستن باز کنم. دو تکه آخر این شمشیر بستگی به اون میانبرا داره.
لطفا کمکم کنید.
.
.
.

باید بگردی پیداشون کنی:31:

Layken
15-06-2011, 19:21
سلام.
لطفا کمکم کنید.
.
.
.
بستگی داره چقدر از بازی رو رفته باشی...چون خیلی از راه های میان بر و درهای بسته و اینا به مرور با به دست اوردن نیروهات باز میشن و میتونی رد بشی ازشون
اون جادوگره هم تو نقشه جاهاش معلومه

Malware
19-06-2011, 20:04

iilliya
04-07-2011, 16:07
سلام دوستان این بابای که عکس این پاین زبون نمی فهمه هر چی بهش میگم بمیر نمی میره کشتن این چطوریه یعنی کار خواصی باید کرد با چی باید کشتش ؟ به خاطر این جونور ترینر هم گرفتم اما انگار اونم ترینر زده هیچیش نمی شه:41: هر بلای فکر کنین به سرش آوردم 30 دقیقه یا بیشترم بستمش به باد مشتو لگد اما ....:13:
زیاد خوش عکس نیست اسمش یادم نیست اما باس عنکبوته بعد از کشتن اون 5 تا عنکبوت ها در خونه اینو میشه باز کرد کمک لطفا دی:
حالا یکی بیاد بگه چی کارش کنم این بشر رو !!!!:11: تچکرر:20:

SA.JJ.AD
04-07-2011, 17:28
سلام دوستان این بابای که عکس این پاین زبون نمی فهمه هر چی بهش میگم بمیر نمی میره کشتن این چطوریه یعنی کار خواصی باید کرد با چی باید کشتش ؟ به خاطر این جونور ترینر هم گرفتم اما انگار اونم ترینر زده هیچیش نمی شه:41: هر بلای فکر کنین به سرش آوردم 30 دقیقه یا بیشترم بستمش به باد مشتو لگد اما ....:13:
زیاد خوش عکس نیست اسمش یادم نیست اما باس عنکبوته بعد از کشتن اون 5 تا عنکبوت ها در خونه اینو میشه باز کرد کمک لطفا دی:
حالا یکی بیاد بگه چی کارش کنم این بشر رو !!!!:11: تچکرر:20:

اگه ذهن یاری کنه و درست حدس زده باشم این غول . روشش اینجوریه که :

+

وقتی رو سرت ظاهر شد ... باید سریع جا خالی بدی ... بعد از چند باز جا خالی دادن یه جا میمونه و یه چی میگه :31:تو همین لحظه باید سریع بری جلو و با زنجیر بزنی به صورتش تا به سمت صورتش بری و اونجا تا میتونی کتکش بزن و ....
.
بعد از چند بار که به روش قبلی کتکش زدی ... میچسبه به سقف و گوی میندازه پایین اینجا باید با زنجیر یکی از گوی هارو بگیری و دوباره خودتو با زنجیر به طرف کلش بکشی و ...

+

موفق باشید ... :20:

iilliya
04-07-2011, 19:59
درست گفتی اما یه جاشو اشتب کردی نباید ببندیش به کتک چون هیچ فایده ای نداره
بعد که میری رو کلش باید کلید چپ موس رو یه بار زد نگه داشت ول کرد دوباره زد ول کرد چند بار که این کارو بکنیم یه نمه وحشی میشه میره رو دیفال هی چپ راست میره بازم همون جور میریم میزنیمش بعد میره به سقف (بی چاره شدم تا ادبش کردم حالا اینجا گیر کردم
متن این سایتم خوندم اما نفهمیدم چجوری این سوراخی رو که باز میکنه وصل میکنه به یه اتاق دیگه :13:

این رو چجوری وصل کنم به یه اتاق دیگه

Azhang
04-07-2011, 23:30
باید یکی دیگه از همین ایجادکنی تا بشه توشون جابه جا شد!

iilliya
05-07-2011, 19:34
جا به جا درست کرده بودم یعنی اون یکیش رو یه ججای دیگه باید ساخت یه جا بود یه جای سوراخ بار کردن کف زمینه یکی هم به دیوار اینور ته اون که کف زمینه ته راه رو بید باید اون که ته راهرو رو موقع درست کردنش قبل از شلیک بهش 5 تا 10 ثانیه کلید موس رو نگه داشت اینجوری موقعی که از داخل این رد میشه خود به خود چند متر پرت میشه بالا و راه معلوم میشه
بازی تموم شد :8: انگشتم درد گرف تو کشتن اون یارو فرشته هه!:21:
فقط دوستان کسی هست تاریخ دقیق ارائه نسخه 2 این بازی رو بدونه؟

talebi1372
24-07-2011, 20:50
من يك مشكلي تو نسخه يك دارم.
بعضي جاها يك چيز هايي تو آسمونه و تو بايد از اون ها استفاده كني تا به يك طرف ديگه بري يك چيز هاي درخشان شبيه لوستر . كدوم كليد رو بايد زد تا ازش استفاده كرد ؟
منظورم استفاده از بال نيست.
كمك كنيد

SA.JJ.AD
24-07-2011, 21:07
من يك مشكلي تو نسخه يك دارم.
بعضي جاها يك چيز هايي تو آسمونه و تو بايد از اون ها استفاده كني تا به يك طرف ديگه بري يك چيز هاي درخشان شبيه لوستر . كدوم كليد رو بايد زد تا ازش استفاده كرد ؟
منظورم استفاده از بال نيست.
كمك كنيد

عزیز الان نمیتونی اونهارو ببینی :31:یکم بازیو ادامه بده تا قدرت ها و جادو هات کامل شه :20: بعد کلا به صورت خودکار مسیرت به اینورا میخوره و بعد میتونی ببینیشون و ازشون استفاده کنی :20:

talebi1372
24-07-2011, 22:06
خدا عمرت بده بالاخره تو جواب ما رو دادي !
دكمه تشكر نبود مجبور شدم بنويسم. sorry

talebi1372
26-07-2011, 11:21
من دوباره يك جايي گير افتادم نميدونم چي كار كنم.
الان تو مرحله عنكبوت ها هستم . يك ساختمون ويرون هست 3 طبقه داره . يك متوقف كننده زمان هم اونجا هست . يك تير آهن آويززون هم اون بالا . من نميدونم الان بايد چچي كار كنم. يكي از بچه ها گفت بايد بري رو تير آهن. اخه چطور ؟ من طبقه 2 هستم چطور خودمو به اون برسونم ؟

AOM
26-07-2011, 13:16
دوستان اون قسمتي كه توي شهريم و 500تا روح آبي در ازاي يه كليد داديم در مراحل اول،اون كليد آبي رو چطور بايد برداريم كه وسط زمين و هواست؟

havas_1980
26-07-2011, 21:56
من دوباره يك جايي گير افتادم نميدونم چي كار كنم.
الان تو مرحله عنكبوت ها هستم . يك ساختمون ويرون هست 3 طبقه داره . يك متوقف كننده زمان هم اونجا هست . يك تير آهن آويززون هم اون بالا . من نميدونم الان بايد چچي كار كنم. يكي از بچه ها گفت بايد بري رو تير آهن. اخه چطور ؟ من طبقه 2 هستم چطور خودمو به اون برسونم ؟شما بپرین رو گوشه تیر آهن و بزارین کج بشه و انتهاش بره بالا. بعدش که زدین و زمان رو آهسته کردین به سرعت به انتهای تیر برین و پرش کنین و از لبه بگیرین...

دوستان اون قسمتي كه توي شهريم و 500تا روح آبي در ازاي يه كليد داديم در مراحل اول،اون كليد آبي رو چطور بايد برداريم كه وسط زمين و هواست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونی که تو هوا هست کلید نیست. یه حلقه اس که بعدا میشه ازش استفاده کرد.
شما مراحل دیگه رو برین, حالا حالا ها کار دارین... بعدش برمیگردین به اینجا...

talebi1372
27-07-2011, 07:14
اي واي
چه بازي سختيه
من دوباره گير افتادم.
با عزرائيل ملاقات كردم و تكه اول شمشير رو دارم الان جلوم يك شن زار هستش تهش هم يك در . ماسك هم دارم. اين تكه دوم كجاست ديوونه شدم !

havas_1980
27-07-2011, 09:53
اي واي
چه بازي سختيه
من دوباره گير افتادم.
با عزرائيل ملاقات كردم و تكه اول شمشير رو دارم الان جلوم يك شن زار هستش تهش هم يك در . ماسك هم دارم. اين تكه دوم كجاست ديوونه شدم !
Ashlands (ورودیش یادتون هست؟ اولین باری که واردش میشدین یعنی جایی که میشد زمان رو آهسته کرد... از اونجا میرین به سمت چپ نقشه...)

5 تکه دیگه رو تو محل های زیر پیدا می کنین:

Broken Stair
Choking Grounds
Crossroads
Drowned Pass
Dry Road

AOM
27-07-2011, 10:05
اونی که تو هوا هست کلید نیست. یه حلقه اس که بعدا میشه ازش استفاده کرد.
شما مراحل دیگه رو برین, حالا حالا ها کار دارین... بعدش برمیگردین به اینجا...
تشكر منتها در بسته هست درو چه شكلي بازكنيم كه مرحله رو رد كنيم؟

havas_1980
27-07-2011, 10:18
تشكر منتها در بسته هست درو چه شكلي بازكنيم كه مرحله رو رد كنيم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از انتخاب شیپور, دکمه وسط موس رو واسه نواختن شیپور بزنین.

AOM
27-07-2011, 14:29
تشكر دوست سوالم برطرف شد.