مشاهده نسخه کامل
: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
computera13
10-02-2014, 15:52
قبل از هر كاري اگر بصورت دست دوم اين هارد را خريديد در اسرع وقت پس بديد . به هر حال اگر فروشنده اين هارد را پس نگرفت پيشنهاد ميكنم پس از خارج كردن كليه اطلاعات ، با استفاده از نرم افزاري كه در سايت سازنده هست يكبار آنرا zero fill كنيد كه البته نميشه گفت 100% موثر هست .
سلام .
بصورت تئوري در افزايش و كارايي هارد ديسك موثر هست . اما در عمل بايد تست و بررسي كنيد كه تفاوت تا چه حد هست . ضمناً در صورت تبديل از IDE به AHCI نياز به نصب مجدد ويندوز هست .
در مورد سوال آخر ، در صورت تبديل از IDE به AHCI مشكلي با DVD rom نخواهيد داشت .
هارد رو نو خریدم نرم افزاری برای رفع مشکل بدون پاک کردن اطلاعات هست؟
ata.royalfalcon
10-02-2014, 16:41
هارد رو نو خریدم نرم افزاری برای رفع مشکل بدون پاک کردن اطلاعات هست؟
هارد مورد نظر شما نو (و يا كم كاركرد) نيست . اگر به قسمت power on hours count در عكسي كه گذاشتيد دقت كنيد ميبينيد كه 7436 ساعت كاركرد داشته . اين هارد مدت زيادي كار كرده . مگر اينكه اين عكس مربوط به هارد مورد نظر نباشه . دقت كنيد كه از منوي پايين آمدني گوشه بالا و سمت چپ برنامه HDtune هارد مورد نظر را انتخاب كرده باشيد .
به هر حال ميتونيد با استفاده از HDD regenerator هم تست كنيد (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ولي توصيه ميكنم يا پس بديد يا اينكه بفرستيد گارانتي .
computera13
11-02-2014, 03:29
هارد رو با برنامه hdd regenerator اسکن کردم تعداد بد سکتور صفر بود اما 27 delays داشت برای رفع مشکل چکار میشه کرد؟
ata.royalfalcon
11-02-2014, 09:42
هارد رو با برنامه hdd regenerator اسکن کردم تعداد بد سکتور صفر بود اما 27 delays داشت برای رفع مشکل چکار میشه کرد؟
بدسکتوریها remap و با سکتورهای سالم جایگزین شده بودند و به همین علت برنامه HDD regeneratore چیزی پیدا نمیکرد ولی در smart هارد ثبت شده (در عکسی که گذاشتید مشخص هست) . برای Delayـها پیشنهاد میکنم یکبار کلیه سکتورهای هارد را Zero fill یا صفر کنید (که بازهم تضمینی نیست درست بشه) البته باید کلیه فایلهای مهم را به هارد دیگری انتقال بدید .
computera13
11-02-2014, 16:20
بدسکتوریها remap و با سکتورهای سالم جایگزین شده بودند و به همین علت برنامه HDD regeneratore چیزی پیدا نمیکرد ولی در smart هارد ثبت شده (در عکسی که گذاشتید مشخص هست) . برای Delayـها پیشنهاد میکنم یکبار کلیه سکتورهای هارد را Zero fill یا صفر کنید (که بازهم تضمینی نیست درست بشه) البته باید کلیه فایلهای مهم را به هارد دیگری انتقال بدید .
کدوم برنامه بهتره؟هارد مال شرکت Hitachi
mansour_hotboy
11-02-2014, 17:31
با سلام برای خرید هارد 2 ترا بایت بین وسترن گرین و سیگیت که هم قیمت هستند شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ata.royalfalcon
11-02-2014, 17:35
کدوم برنامه بهتره؟هارد مال شرکت Hitachi
میخواهید zero fill کنید ؟ برنامه ای که توسط کمپانی HGST ارائه شده تحت ویندوز اجرا میشود (لینک دانلود برنامه WinDFT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ، در نتیجه این هارد باید بعنوان هارد دوم سیستم نصب شده باشد . یا اینکه از Hiren's BootCD که بوتیبل هستند استفاده کنید که برنامه های لازم برای اینکار موجوده . دقت کنید که اگر اطلاعاتی در آن موجود باشید با zero fill کردن بطور کامل از بین خواهد رفت . همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر هارد را تازه خریدید بهترین راه این هست که پس بدید .
ata.royalfalcon
11-02-2014, 17:38
با سلام برای خرید هارد 2 ترا بایت بین وسترن گرین و سیگیت که هم قیمت هستند شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سلام .
کاربردتان چی هست ؟ آرشیو دیتا و یا نصب و اجرای Game ، OS ؟
اگر فقط برای آرشیو دیتا میخواهید که میتونید WD Green بخرید در غیر اینصورت Seagate .
johncole1313
12-02-2014, 07:55
دو تا هارد دارم که یکی رو تازه خریدم وقتی از هارد قدیمی به روی هارد جدید فایلی رو کپی میکنم با سرعت 40-50 مگابایت کپی میکنه اما وقتی از روی هارد جدید به روی هارد قدیمی کپی میکنم سرعت پایینه و هم اینکه نوسان زیادی داره چند لحظه با سرعت 20-30 کپی میکنه بعد میاد روی 2-3 مگابایت حتی به زیر یک مگ هم میرسه چه مشکلی میتونه داشته باشه؟
ata.royalfalcon
12-02-2014, 09:25
دو تا هارد دارم که یکی رو تازه خریدم وقتی از هارد قدیمی به روی هارد جدید فایلی رو کپی میکنم با سرعت 40-50 مگابایت کپی میکنه اما وقتی از روی هارد جدید به روی هارد قدیمی کپی میکنم سرعت پایینه و هم اینکه نوسان زیادی داره چند لحظه با سرعت 20-30 کپی میکنه بعد میاد روی 2-3 مگابایت حتی به زیر یک مگ هم میرسه چه مشکلی میتونه داشته باشه؟
سلام .
در اولين قدم پيشنهاد ميكنم از قسمت health برنامه HDtune وضعيت smart هر دو هارد را چك كنيد كه آيا warning يا attention و ... دارد يا اينكه همه موارد OK هستند .
computera13
12-02-2014, 10:37
سلام .
در اولين قدم پيشنهاد ميكنم از قسمت health برنامه HDtune وضعيت smart هر دو هارد را چك كنيد كه آيا warning يا attention و ... دارد يا اينكه همه موارد OK هستند .
هارد قدیمی حدود 40 تا reallocated sector count داره و هارد جدید حدود 300 تا
با اپدیت firmware ممکنه درست بشه؟
ata.royalfalcon
12-02-2014, 10:43
هارد قدیمی حدود 40 تا reallocated sector count داره و هارد جدید حدود 300 تا
با اپدیت firmware ممکنه درست بشه؟
با آپديت Firmware اين مورد درست نميشه .
computera13
12-02-2014, 11:18
هارد رو با خود ویندوز چک کردم درایوهای c,d,e مشکلی نداشتند اما درایو f ارور داشت .با برنامه hdd regenerator اسکن کردم تا 97-98 درصد مشکلی نبود اما از اونجا به بعد 30-40 تا delays پیدا کرد میشه کاری کرد که اون قسمت از هارد از دسترس ویندوز خارج بشه؟ و اگه میشه با این کار مشکل حل میشه؟
ata.royalfalcon
12-02-2014, 11:23
هارد رو با خود ویندوز چک کردم درایوهای c,d,e مشکلی نداشتند اما درایو f ارور داشت .با برنامه hdd regenerator اسکن کردم تا 97-97 درصد مشکلی نبود اما از اونجا به بعد 30-40 تا delays پیدا کرد میشه کاری کرد که اون قسمت از هارد از دسترس ویندوز خارج بشه؟ و اگه میشه با این کار مشکل حل میشه؟
ميتونيد قسمتهاي آخر هارد ديسك مورد نظر را پارتيشن بندي نكنيد تا از دسترس ويندوز خارج بشه .
computera13
12-02-2014, 14:09
ميتونيد قسمتهاي آخر هارد ديسك مورد نظر را پارتيشن بندي نكنيد تا از دسترس ويندوز خارج بشه .
اگه کل هارد رو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و چند گیگ از آخر هارد رو پارتیشن بندی نکنم مشکل پایین بودن سرعت کپی درست میشه؟
ata.royalfalcon
12-02-2014, 14:18
اگه کل هارد رو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و چند گیگ از آخر هارد رو پارتیشن بندی نکنم مشکل پایین بودن سرعت کپی درست میشه؟
بهترين راه تست و تجربه عملي هست .
mojtaba2321
12-02-2014, 19:01
دوستان ببخشید این سوالو میکنم
بهترین کیف محافظ برای هارد اکسترنال چه کیفی هست و چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟
این wd nomad که توی سایت خود wd هست خوبه واقعا؟
ata.royalfalcon
12-02-2014, 22:53
دوستان ببخشید این سوالو میکنم
بهترین کیف محافظ برای هارد اکسترنال چه کیفی هست و چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟
این wd nomad که توی سایت خود wd هست خوبه واقعا؟
بنظر من یک کیف محافظ مناسب باید ؛ 1. خیلی کوچک و یا بزرگ نباشد بطوریکه بتوان به راحتی هارد اکسترنال به همراه کابل را داخل آن گذاشت و براحتی خارج کرد . 2. درب آن طوری باشد که ناخواسته باز نشود و همچنین باز و بسته کردن آن به راحتی انجام بشود . 3. دارای ضربه گیرهای مناسبی باشد . 4. کیف باید دارای بند و یا هر چیز دیگری باشد که بتوان براحتی و با امنیت بیشتر با دست حمل و نقل و جابجا کرد . 5. اگر ضد آب و گرد و خاک باشد که ایده آل هست . در سایت وسترن چند نمونه کیف هارد موجوده (عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد سوال آخر اگر بتونید wd nomad را پیدا کنید بنظر من ایده آل هست و نیازی هم نیست که برای استفاده هارد اکسترنال را از آن خارج کنید . نکته منفی این محافظ اندازه بزرگ آن هست . دقت کنید این محافظ فقط با بعضی از مدلها سازگار هست .
mojtaba2321
12-02-2014, 23:01
کیفهاش توی ایران گیر میاد؟
من 2 تا هارد وسترن دیجیتال پاسپورتی دارم که تقریبا جفتشون پر شده
هارد لپ تاپم هم پر شده
حالا تو فکرم یه هارد 2 ترابایت اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم برای اینکه اکثر فایل هایی که برایم کمتر کاربرد دارند به این هارد منتقل بکنم
نمی دونم هارد my book وسترن بگیرم 2 ترابایت؟ یا مدلی دیگر پیشنهاد می کنید؟
فقط تنها دلیلی که دو دل هستم چون ایستاده هست (واقعا دلیل خاصی داره هارد های 3.5 اینچی رو اکثرا ایستاده می سازند؟ و اینکه اگر هارد رو به حالت افقی قرار بدهیم مشکلی براش پیش نمیاد؟) ضربه نخوره و اون وقت بد بخت بشم :n13:
سیگیت یه مدل هایی داره که افقی هست اما نمی دونم شاید هم به خاطر داغ شدن اکثرا ایستاده طراحی می کنند؟
سرعت های سیگیت مقداری بالاتر هست اما واقعا خیلی برایم کارایی نداره! و فکر نمی کنم خیلی تاثیری در کار ها بگذارد.
به وسترن دیجیتال بیشتر اطمینان دارم! اما باز دوستان پیشنهادی داشتند ممنون میشم.
قیمت هم خیلی حاضر نیستم خرج بکنم همین حدود مای بوک 2 ترا یا مشابه فکر می کنم مناسب باشد مگر اینکه تفاوت زیادی وجود داشته باشد.
(چون وسترن دیجیتال بک آپ گیری دارد و یه حجم قابل توجه ای از فایل هایم نامرتب هستند و... یکی دو باری که تست زدم بک آپ گیریش خیلی راضیم نکرد اما بالاخره بهتر از هیچ چیزی هست و بعد از دوباره خودم می تونم فایل بندی مناسب تری ایجاد بکنم.)
ata.royalfalcon
16-02-2014, 18:08
من 2 تا هارد وسترن دیجیتال پاسپورتی دارم که تقریبا جفتشون پر شده
هارد لپ تاپم هم پر شده
حالا تو فکرم یه هارد 2 ترابایت اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم برای اینکه اکثر فایل هایی که برایم کمتر کاربرد دارند به این هارد منتقل بکنم
نمی دونم هارد my book وسترن بگیرم 2 ترابایت؟ یا مدلی دیگر پیشنهاد می کنید؟
فقط تنها دلیلی که دو دل هستم چون ایستاده هست (واقعا دلیل خاصی داره هارد های 3.5 اینچی رو اکثرا ایستاده می سازند؟ و اینکه اگر هارد رو به حالت افقی قرار بدهیم مشکلی براش پیش نمیاد؟) ضربه نخوره و اون وقت بد بخت بشم :n13:
سیگیت یه مدل هایی داره که افقی هست اما نمی دونم شاید هم به خاطر داغ شدن اکثرا ایستاده طراحی می کنند؟
سرعت های سیگیت مقداری بالاتر هست اما واقعا خیلی برایم کارایی نداره! و فکر نمی کنم خیلی تاثیری در کار ها بگذارد.
به وسترن دیجیتال بیشتر اطمینان دارم! اما باز دوستان پیشنهادی داشتند ممنون میشم.
قیمت هم خیلی حاضر نیستم خرج بکنم همین حدود مای بوک 2 ترا یا مشابه فکر می کنم مناسب باشد مگر اینکه تفاوت زیادی وجود داشته باشد.
(چون وسترن دیجیتال بک آپ گیری دارد و یه حجم قابل توجه ای از فایل هایم نامرتب هستند و... یکی دو باری که تست زدم بک آپ گیریش خیلی راضیم نکرد اما بالاخره بهتر از هیچ چیزی هست و بعد از دوباره خودم می تونم فایل بندی مناسب تری ایجاد بکنم.)
فقط تنها دلیلی که دو دل هستم چون ایستاده هست (واقعا دلیل خاصی داره هارد های 3.5 اینچی رو اکثرا ایستاده می سازند؟ و اینکه اگر هارد رو به حالت افقی قرار بدهیم مشکلی براش پیش نمیاد؟) ضربه نخوره و اون وقت بد بخت بشم
میتونید هارد را بصورت خوابیده یا افقی بذارید و مشکلی هم نیست . البته دقت کنید که تا حد امکال لیبلی که روی هارد داخلی آن چسبیده رو به بالا باشه .
اشغال کمتر فضا ، تهویه بهتر و ... از دلایل ایستاده طراحی کردن این مدلها هست . مدلهای جدید Seagate Backup plus بصورت افقی (خوابیده) طراحی شده و فکر میکم که کمپانی وسترن باید یه تجدید نظری در مدلهاش بکنه .
mojtaba2321
16-02-2014, 18:22
من با دو تا هارد، یکی 2 ترای مای پاسپورت و یکی 1 ترای مای پاسپورت کار کردم
هارد 2 ترا موقع استفاده وقتی روش دست میزاشتم خیلی کم لرزش داشت و خیلی کم گرم شده بود
اما هارد 1 ترا نه لرزش داشت نه گرم شده بود.
اشکال از هارد 2 ترا هست یا طبیعت اینا اینطوریه؟
ata.royalfalcon
16-02-2014, 21:36
من با دو تا هارد، یکی 2 ترای مای پاسپورت و یکی 1 ترای مای پاسپورت کار کردم
هارد 2 ترا موقع استفاده وقتی روش دست میزاشتم خیلی کم لرزش داشت و خیلی کم گرم شده بود
اما هارد 1 ترا نه لرزش داشت نه گرم شده بود.
اشکال از هارد 2 ترا هست یا طبیعت اینا اینطوریه؟
هارد اکسترنال را بر روی سطح کاملاً صاف و ثابت قرار بدید (مثلاً شیشه روی میز) ، در غیر اینصورت در موقع کار باعث تشدید لرزش میشود . وجود لرزش و تولید گرما ذات هر هارد دیسک هست و نشاندهنده وجود مشکل نیست . صدا و لرزش و میزان گرمای تولیدی در همه مدلها و مخصوصاً در حجمهای متفاوت یکسان نیست .
johncole1313
16-02-2014, 21:51
هارد کامپیوترم 4 تا درایو داره c,d,e,f وقتی روی درایوهای c,e,d فایل کپی میکنم اعداد مقابل reallocate sector count و reallocate event count ثابت هست اما وقتی روی درایو f کپی میکنم اعداد زیر ستون data در مقابل reallocate event count و reallocate sector count افزایش پیدا میکنه
هارد رو با hdd regenerator اسکن کردم در 10درصد پایانی 30-40 delay پیدا کرد چطور مشکل حل میشه؟
ata.royalfalcon
16-02-2014, 22:12
هارد کامپیوترم 4 تا درایو داره c,d,e,f وقتی روی درایوهای c,e,d فایل کپی میکنم اعداد مقابل reallocate sector count و reallocate event count ثابت هست اما وقتی روی درایو f کپی میکنم اعداد زیر ستون data در مقابل reallocate event count و reallocate sector count افزایش پیدا میکنه
هارد رو با hdd regenerator اسکن کردم در 10درصد پایانی 30-40 delay پیدا کرد چطور مشکل حل میشه؟
1. اگر بدنبال راهی برای کاهش مقادیر reallocate event count و reallocate sector count هستید ؛ باید گفت که با ابزارها معمولی و نرم افزارهای رایج نمیتوان اینکار را انجام داد .
2. اگر گارانتی دارد توصیه میکنم در اسرع وقت بفرستید گارانتی .
3. اگر گارانتی قبول نکرد یکبار zero fill کنید (که من بعید میدونم مشکل برطرف بشه) . کلاً راه حلی ندارید یا اینکه یک هارد دیسک جدید بخرید یا اینکه بفرستید کلینیکهای تخصصی .
4. میتونید قسمتهای انتهایی هارد را پارتیشن بندی نکنید (یا اینکه درایو f را حذف کنید) تا سیستم عامل به آن قسمت دسترسی نداشته باشد تا مقادیر reallocate event count و reallocate sector count افزایش پیدا نکند .
computera13
21-02-2014, 07:28
اعداد زیر ستون های current و wonst در مقابل reallocated sector count و reallocated event count داره کاهش پیدا میکنه مشکل هارد چیه؟
ata.royalfalcon
21-02-2014, 11:01
اعداد زیر ستون های current و wonst در مقابل reallocated sector count و reallocated event count داره کاهش پیدا میکنه مشکل هارد چیه؟
هارد دیسک مورد نظر در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و هر لحظه امکان دارد هارد دیسک Fail و غیر قابل استفاده بشود ، هیچکاری از دست شما برنمیاد . از اطلاعات مهم یک کپی داشته باشید . تنها راه خرید یک هارد دیسک نو و یا ارسال آن به کلینیکهای تخصصی هست . در مورد reallocated sector count و reallocated event count در انتهای این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیحاتی دادم .
بنده یه هارد 2 ترا مای بوک وسترن خریدم.
حدود 400 - 500 گیگ فایل ریختم.
حالا اومدم امشب یه هارد یک ترا رو روش منتقل بکنم.
شدیدا (حالا نه به این شدتی که گفتم! :n06:) یه صدا هایی داره ازش میاد! مثل تیک تیک ولی ممتد و هر از گاهی قطع و وصل میشه.
نمی دونم اون 400 -500 گیگ رو که از دفتر ریختم سر و صدا زیاد بود که متوجه نمی شدم یا نه الان این جوری شده؟!
قبل هارد وسترن چه پاسپورتی چه مای بوک چندین بار کار کردم هیچ کدومشون این چنین صدایی نداشتن.
حالا نمی دونم چه کار بکنم؟!
برام از این جهت مهم هست که دارم کلی فایل که برایم خیلی مهم هست رو روش منتقل می کنم که بعدا آرشیو داشته باشم و از مابقی هارد ها پاک بکنم.
خیلی نگران هستم که مثلا چند ماه دیگه هارد خراب بشه و من بدبخت بشم! :n28:
ata.royalfalcon
28-02-2014, 10:30
بنده یه هارد 2 ترا مای بوک وسترن خریدم.
حدود 400 - 500 گیگ فایل ریختم.
حالا اومدم امشب یه هارد یک ترا رو روش منتقل بکنم.
شدیدا (حالا نه به این شدتی که گفتم! :n06:) یه صدا هایی داره ازش میاد! مثل تیک تیک ولی ممتد و هر از گاهی قطع و وصل میشه.
نمی دونم اون 400 -500 گیگ رو که از دفتر ریختم سر و صدا زیاد بود که متوجه نمی شدم یا نه الان این جوری شده؟!
قبل هارد وسترن چه پاسپورتی چه مای بوک چندین بار کار کردم هیچ کدومشون این چنین صدایی نداشتن.
حالا نمی دونم چه کار بکنم؟!
برام از این جهت مهم هست که دارم کلی فایل که برایم خیلی مهم هست رو روش منتقل می کنم که بعدا آرشیو داشته باشم و از مابقی هارد ها پاک بکنم.
خیلی نگران هستم که مثلا چند ماه دیگه هارد خراب بشه و من بدبخت بشم! :n28:
صدای تیک تیک کردن دلایل متعددی دارد . از حرکت هدها بر روی پلاتر (که کاملاً عادی هست) و وجود مشکلات دیگری که باعث میشود هارد دیسک غیر قابل استفاده بشود . صدای تیک تیک که گاهی اوقات Click of Death هم گفته میشود میتواند به خاطر وجود مشکل در Heads ، وجود مشکل در System Area ، وجود مشکل در Firmware ، وجود مشکل در Preamp و ... شود که در اینصورت هارد دیسک کلاً غیر قابل استفاده خواهد بود که در مورد هارد اکسترنال شما اینطور نیست چون در حال استفاده از آن هستید .
آیا Smart Status هارد مورد نظر را چک کردید ؟ بدسکتوری احتمالی ؟ آیا دچار مشکلاتی مثل کاهش سرعت ، قطع و وصل شدن ، هنگ کردن و ... روبرو شدید ؟ میتونید با استفاده از برنامه هایی مثل WD Drive Utilities (که در همان برنامه های همراه هارد اکسترنال موجود هست) و از قسمت complete drive test و برنامه های مشابه دیگر مثل wd diagnostic tool به طور کامل هارد را تست کنید تا اگر مشکل احتمالی ظاهر شود . اینکار زمانبر هست و هارد به اصطلاح تحت فشار قرار میگیرد پس مراقب دمای آنهم باشید .
Guidance
02-03-2014, 13:26
سلام.
جناب عطا هارد 1tb wd ultra (که جعبه اش سفیده و کاور پارچه ای داره) با هارد 1tb wd ultra absolutely (که جعبه اش آبی هستش و کاور هم داخل جعبه اش نبود) چه تفاوتی دارند؟
ata.royalfalcon
02-03-2014, 23:15
سلام.
جناب عطا هارد 1tb wd ultra (که جعبه اش سفیده و کاور پارچه ای داره) با هارد 1tb wd ultra absolutely (که جعبه اش آبی هستش و کاور هم داخل جعبه اش نبود) چه تفاوتی دارند؟
سلام .
اگر منظور شما تفاوتهای سخت افزاری باشه قطعاً تفاوتی ندارند . ممکن هست از لحاظ نرم افزاری متفاوت باشندکه اصلاً مهم نیست . يه زمانی هاردهاي اكسترنال WD my book با اینترفیس usb3 که جدیداً تولید و وارد بازار شده بود یه كارت USB3 PCI Express داشت که روی مادربرد نصب میشد (چیزی مثل اشنانتیون!) که بعداً حذف شد .
MasterGeek
07-03-2014, 12:13
سلام
۱. واسهی لپتاپ (سونی) یه هارد اینترنال ۲.۵ اینچی ساتا (احتمالا نوع 2) میخوام چه مدل و برندی رو پیشنهاد میکنید؟ (حجم ۱ ترا یا بیشتر)
خب سرعت واسم فاکتور مهمی هست ولی قیمت هم همینطور، ماکزیمم هزینهای که ترجیح میدم واسه یه ترا چیزی حدود ۳۰۰ تومن هست. مدل ۲ ترا اگه پیدا بشه خوب گرونتره...
در ضمن مدلی که الان دارم این هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سیگیت با سرعت ۷۲۰۰ ولی ۲۵۰ گیگ هست (و ساتا ۲؟ درسته؟) خب به نظرم هارد جایگزین حداقل سرعتی مثل این رو داشته باشه.
۲. اگر هارد جدیدی که میخرم SATA III باشه و مادربوردم فقط تا II رو پشتیبانی کنه مشکلی پیش نمیاد نه؟ خلاصه سازگاری دارند درسته؟
۳. در ایران HardDisk Caddy پیدا میشه؟ یه لپتاپ دل لتیتود دارم که درایو اپتیکالش کشوئی راحت جدا میشه حالا واسه اینکه بتونم با یه هارد جایگزینش کنم (و هارد اصلی رو با SSD) به این قاب تبدیل نیاز دارم اما توی فروشگاههای آنلاین جائی ندیدم. اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توی آمازون یه مدلش هست
۴. برای هارد حالت جامد ۱۲۸ گیگ به بالا با سرعت خوب چه پیشنهاد میکنید و رنج قیمتش در چه حدی هست؟ (ایدهالم ۲۵۶ گیگ هست ولی اگه نشه میشه با یه ۱۲۸ هم ساخت)
afshin b
07-03-2014, 13:25
سلام
۱. واسهی لپتاپ (سونی) یه هارد اینترنال ۲.۵ اینچی ساتا (احتمالا نوع 2) میخوام چه مدل و برندی رو پیشنهاد میکنید؟ (حجم ۱ ترا یا بیشتر)
خب سرعت واسم فاکتور مهمی هست ولی قیمت هم همینطور، ماکزیمم هزینهای که ترجیح میدم واسه یه ترا چیزی حدود ۳۰۰ تومن هست. مدل ۲ ترا اگه پیدا بشه خوب گرونتره...
در ضمن مدلی که الان دارم این هست:
یه سیگیت با سرعت ۷۲۰۰ ولی ۲۵۰ گیگ هست (و ساتا ۲؟ درسته؟) خب به نظرم هارد جایگزین حداقل سرعتی مثل این رو داشته باشه.
۲. اگر هارد جدیدی که میخرم SATA III باشه و مادربوردم فقط تا II رو پشتیبانی کنه مشکلی پیش نمیاد نه؟ خلاصه سازگاری دارند درسته؟
۳. در ایران HardDisk Caddy پیدا میشه؟ یه لپتاپ دل لتیتود دارم که درایو اپتیکالش کشوئی راحت جدا میشه حالا واسه اینکه بتونم با یه هارد جایگزینش کنم (و هارد اصلی رو با SSD) به این قاب تبدیل نیاز دارم اما توی فروشگاههای آنلاین جائی ندیدم. اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توی آمازون یه مدلش هست
۴. برای هارد حالت جامد ۱۲۸ گیگ به بالا با سرعت خوب چه پیشنهاد میکنید و رنج قیمتش در چه حدی هست؟ (ایدهالم ۲۵۶ گیگ هست ولی اگه نشه میشه با یه ۱۲۸ هم ساخت)
اگر حجم بالا با سرعت زیاد میخواین من پیشنهاد می کنم هارد هایبرید تهیه کنین. چون هاردهای یه ترا لپتاپی فکر نکنم ۷۲۰۰ داشته باشه اصلا. قیمت هارد SSHD یه ترا هم حدود ۴۸۰ هست.
۲. اگر هارد ساتا ۳ باشه و مادربرد ساتا ۲ مشکلی پیش نمیاد. عملا فرقی بین ساتا ۲ و ساتا ۳ برای هاردهای معمولی وجود نداره چون ساتا ۲ کاملا جوابگو هست.
۳.کدی هم پیدا میشه با قیمت حدودی ۱۰۰ تومن
۴. هارد جامد سامسونگ مدل evo بنظر من بهترین انتخابه. پر فروشترین هارد جامد دنیاست. قیمت ۱۲۰ گیگ حدود ۴۰۰ و ۲۵۶ گیگ حدود ۶۰۰ هست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
sasan.69
07-03-2014, 15:23
این کیفای ضد ضربه که فرمودید از اینترنت میشه تهیه کرد؟چون تو بازار گشتم پیدا نکردم (wd nomad)
MasterGeek
07-03-2014, 23:38
اگر حجم بالا با سرعت زیاد میخواین من پیشنهاد می کنم هارد هایبرید تهیه کنین. چون هاردهای یه ترا لپتاپی فکر نکنم ۷۲۰۰ داشته باشه اصلا. قیمت هارد SSHD یه ترا هم حدود ۴۸۰ هست.
۲. اگر هارد ساتا ۳ باشه و مادربرد ساتا ۲ مشکلی پیش نمیاد. عملا فرقی بین ساتا ۲ و ساتا ۳ برای هاردهای معمولی وجود نداره چون ساتا ۲ کاملا جوابگو هست.
۳.کدی هم پیدا میشه با قیمت حدودی ۱۰۰ تومن
۴. هارد جامد سامسونگ مدل evo بنظر من بهترین انتخابه. پر فروشترین هارد جامد دنیاست. قیمت ۱۲۰ گیگ حدود ۴۰۰ و ۲۵۶ گیگ حدود ۶۰۰ هست.
ممنون دوست عزیز
حتما هاردهای هیبرید رو به انتخابام اضافه میکنم (اصلا اطلاعی ازشون نداشتم)
۱. برای هارد معمولی با همون سرعت ۵۲۰۰ یک ترابایت چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید
۲. واسهی هارد هیبرید مدلی خاصی رو پیشنهاد میکنید؟
۳. هارد ۲ ترابایت واسه لپتاپ گیر میاد؟ توی سایتهای ایرانی نمونهای رو اگر درست یادم باشه ندیدم.
ممنون
afshin b
08-03-2014, 00:00
ممنون دوست عزیز
۱. برای هارد معمولی با همون سرعت ۵۲۰۰ یک ترابایت چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید
۳. هارد ۲ ترابایت واسه لپتاپ گیر میاد؟ توی سایتهای ایرانی نمونهای رو اگر درست یادم باشه ندیدم.
ممنون
من مدل خاصی برای پیشنهاد نمیشناسم. فقط مدل سیگیت ST1000LM024 که درواقع فکر کنم سامسونگ هست، نگیرید بنظرم بهتره. چندتا از دوستان دارنش و ارور calibration retry count داره. بنظر میرسه تو این هارد این ارور زیاد دیده شده. چیز خیلی جدی ای نیست ولی به هرحال مدل دیگه ای تهیه کنید بهتره.
هارد هایبرید تنوع کمی دارن و فکر کنم یکی دو نفر تو ایران برای فروش داشته باشن. مدلش هم ST1000LM014 هست. اگر خواستید بگین بهتون اطلاعات فروشنده رو بدم. کدی و اس اس دی هم دارن ایشون.
هارد بیشتر از یه ترا برای لپتاپ بنده تابه حال نشنیدم.
ata.royalfalcon
08-03-2014, 00:32
ممنون دوست عزیز
ممنون
1. میتونید WD Blue بخرید. اگر هم در بازار هارد 2.5 اینچی 1TB پیدا نکردید میتونید هارد اکسترنال Seagate Backup plus و یا هر مدل دیگری بخرید و باکس آنرا باز کنید (که البته گارانتی آن از بین میرود) .
3. هارد دیسکهای 2.5 اینچی 1.5TB و 2TB ساخته شده مثل WD Green (حالا ممکنه در بازار ایران موجود نباشه) ولی ضخامت زیادی هم دارند و در نتیجه فکر نمیکنم در محفظه هارد لپتاپها جا بشود .
من مدل خاصی برای پیشنهاد نمیشناسم. فقط مدل سیگیت ST1000LM024 که درواقع فکر کنم سامسونگ هست، نگیرید بنظرم بهتره. چندتا از دوستان دارنش و ارور calibration retry count داره. بنظر میرسه تو این هارد این ارور زیاد دیده شده. چیز خیلی جدی ای نیست ولی به هرحال مدل دیگه ای تهیه کنید بهتره.
هارد هایبرید تنوع کمی دارن و فکر کنم یکی دو نفر تو ایران برای فروش داشته باشن. مدلش هم ST1000LM014 هست. اگر خواستید بگین بهتون اطلاعات فروشنده رو بدم. کدی و اس اس دی هم دارن ایشون.
توضیحات که کامل بود فقط یک نکته ؛ گرچه سامسونگ هارد دیسک 2.5 اینچی یکترابایتی هم تولید میکند اما بیشتر برای OEM ها هست و در نتیجه به سختی میتوان در بازار بصورت خرده فروشی پیدا کرد .
MasterGeek
08-03-2014, 00:35
ممنون
آره یه سرچ واسه SSHDها زدم و توی ایران بجز یه سایت که یه هارد هیبرید با فقط ۸ گیگ حافظهی حالت جامد رو حدود ۲۴۰ میفروخت پیدا نکردم. کلا از SSHD ناامید شدم البته ۸ گیگ واسه ریختن سیستم عاممل کافی هست ولی خب به دردسرش نمیارزه و اگه بشه بعدا با درآوردن درایو اپتیکال یه هارد ۱۲۸ انداخت به نظر من راهحل بهتری هست.
راجع به هارد ۲ ترا هم بله حق باشماست. اما راجع به هارد ۲.۵ اینج ۱ ترا که احتمالا همینو میخرم من به لحاظ برند اینطوری شنیدم:
وسترن > سیگیت > توشیبا (سامسونگ و مکستور و ... خوب نیستند)
حالا شما فرمودید که بعضی مدلهای سیگیت در واقع ساخت سامسونگ هستن بنابراین احتمالا فقط به وسترن دیجیتال محدود بشم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من چند مدل پیدا کردم:
توشیبا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فقط یه مدل ۱ ترا پیدا کردم
اما واسهی وسترن مدلی پیدا نکردم توی بازار پیدا میشه دیگه درسته؟ آیا نکات خاصی راجع به این سری از هاردها هست واسه خرید؟ چون به نظر نمیاد واریانس زیادی بینشون باشه
هارد زیر ۱ ترا نمیخوام.
برای کدی هم بله میخوام اما واسه یه ماه دیگه خرید میکنم ممنون میشم اگه اطلاعاتی از فروشنده بهم بدین.
سلام دوستای عزیز کدوم یکی از هارد های زیر رو بخرم بهتره ؟
۱_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
afshin b
08-03-2014, 00:48
ممنون
آره یه سرچ واسه SSHDها زدم و توی ایران بجز یه سایت که یه هارد هیبرید با فقط ۸ گیگ حافظهی حالت جامد رو حدود ۲۴۰ میفروخت پیدا نکردم. کلا از SSHD ناامید شدم البته ۸ گیگ واسه ریختن سیستم عاممل کافی هست ولی خب به دردسرش نمیارزه و اگه بشه بعدا با درآوردن درایو اپتیکال یه هارد ۱۲۸ انداخت به نظر من راهحل بهتری هست.
راجع به هارد ۲ ترا هم بله حق باشماست. اما راجع به هارد ۲.۵ اینج ۱ ترا که احتمالا همینو میخرم من به لحاظ برند اینطوری شنیدم:
وسترن > سیگیت > توشیبا (سامسونگ و مکستور و ... خوب نیستند)
حالا شما فرمودید که بعضی مدلهای سیگیت در واقع ساخت سامسونگ هستن بنابراین احتمالا فقط به وسترن دیجیتال محدود بشم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من چند مدل پیدا کردم:
توشیبا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فقط یه مدل ۱ ترا پیدا کردم
اما واسهی وسترن مدلی پیدا نکردم توی بازار پیدا میشه دیگه درسته؟ آیا نکات خاصی راجع به این سری از هاردها هست واسه خرید؟ چون به نظر نمیاد واریانس زیادی بینشون باشه
هارد زیر ۱ ترا نمیخوام.
برای کدی هم بله میخوام اما واسه یه ماه دیگه خرید میکنم ممنون میشم اگه اطلاعاتی از فروشنده بهم بدین.
هارد هایبرید یه ترا به قیمت ۲۴۰ ممکن نیست. قیمت جهانیش بالای ۱۲۰ دلاره.
یه نکته در مورد هارد هایبرید بگم، اون هشت گیگ به هیچ عنوان بصورت جداگانه در دسترس شما نخواهد بود. خود هارد از اون هشت گیگ برای کش کردن دیتاهای پرکاربرد استفاده می کنه. در مورد استفاده از کدی و اس ای دی بجای هایبرید، به نظر من هم بهتره و عملکرد بهتری خواهید داشت.
در مورد بقیه موارد، عطا خان جواب دادند فکر میکنم.
اون رو هم براتون پخ میکنم.
ata.royalfalcon
08-03-2014, 07:54
سلام دوستای عزیز کدوم یکی از هارد های زیر رو بخرم بهتره ؟
۱_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام .
مدل اول قدیمی هست و دیگر تولید نمیشود جدیدترین مدل همان سومی هست . مدل دوم هارد اکسترنال دسکتاپی هست که برای جابجایی روزمره مناسب نیست .
به هر حال :
ابتدا مشخص كنيد كه هارد اكسترنال دسكتاپي ميخواهيد يا پرتابل ؟
اگر هارد اكسترنال دسكتاپي ميخواهيد توصيه ميكنم حداقل حجم 2TB باشد .
imanparsa
24-03-2014, 13:40
سلام
دوستان من میخوام یه هارد 500 گیگ اکسترنال بخرم(فقط 500 گیگ میخوام)
قیمتش تا حداکثر 200 تومان باشه
سرعتش بسیار بالا باشه
usb3 باشه
ضد ضربه باشه به طوری که تکونش بدم در حال کپی کردن بد سکتور نگیره
مخصوص جابجایی و مسافرت باشه
سرعت بالا خیلی واسه مهمه
چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟
sasan.69
26-03-2014, 18:31
هاردی هست بشه روش واقعا به عنوان طول عمر بالا حساب کرد؟ اطلاعاتی که میخوام داشته باشم دوس ندارم ازبین بره و خیلی برام مهمه..
ata.royalfalcon
26-03-2014, 18:47
هاردی هست بشه روش واقعا به عنوان طول عمر بالا حساب کرد؟ اطلاعاتی که میخوام داشته باشم دوس ندارم ازبین بره و خیلی برام مهمه..
اگر اطلاعات برای شما خیلی اهمیت داره ، توصیه میکنم آنرا روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید .
platinum64
02-04-2014, 23:14
سلام
یه هارد ۲۵۰ گیگ میخوام که سه تا سیستم عامل روش نصب کنم روی هر کدوم هم نرم افزار ( دو تا سون یا هشت و یکی هم xp) برنامه هایی که کلا نصب دارم برنامه های مهندسیه که سنگین ترینش اتوکد هست و یه نرم افزار دیگه شبیه همین اتوکد و از نرم افزار های گرافیکی هم فکر کنم فوتوشاپ باشه
یه هارد سریع میخوام ( هارد در سرعت بوت و لود نرم افزار ها چه مقدار موثر است؟ ) ۲۵۰ گیگ بنظر شما مناسبه ؟ چون نمیخام گرون در بیاد اگه ۵۰۰ قراره باشه بهتر یک ترا بگیرم باتوجه به اختلاف قیمت به همین خاطر میخام ببینم ۲۵۰ گیگ چی خوبه بگیرم ؟ قیمت هم اگه داشته باشید ممنونم میشم:n01:
لطفا سریع ترین و با کیفیت ترین
ata.royalfalcon
03-04-2014, 12:09
سلام
یه هارد ۲۵۰ گیگ میخوام که سه تا سیستم عامل روش نصب کنم روی هر کدوم هم نرم افزار ( دو تا سون یا هشت و یکی هم xp) برنامه هایی که کلا نصب دارم برنامه های مهندسیه که سنگین ترینش اتوکد هست و یه نرم افزار دیگه شبیه همین اتوکد و از نرم افزار های گرافیکی هم فکر کنم فوتوشاپ باشه
یه هارد سریع میخوام ( هارد در سرعت بوت و لود نرم افزار ها چه مقدار موثر است؟ ) ۲۵۰ گیگ بنظر شما مناسبه ؟ چون نمیخام گرون در بیاد اگه ۵۰۰ قراره باشه بهتر یک ترا بگیرم باتوجه به اختلاف قیمت به همین خاطر میخام ببینم ۲۵۰ گیگ چی خوبه بگیرم ؟ قیمت هم اگه داشته باشید ممنونم میشم:n01:
لطفا سریع ترین و با کیفیت ترین
سلام .
هارد در سرعت بوت و لود نرم افزار ها چه مقدار موثر است؟
به جرات میشه گفت که که یکی از مهمترین عامل در طولانیتر شدن زمان لازم برای boot کامل سیستم عامل و اجرای نرم افزارها ، هارد دیسک هست بطوریکه اگر از SSD استفاده کنید بوضوح تفاوت در ایندو حالت را متوجه خواهید شد . برای مقایسه کلی پرفورمنس بین HDD و SSD میتونید ویدئوی زیر را دانلود کنید .
SSD_vs_HDD_Boot-up_Shut-down_Copy_and_Startup_Comparison.mp4 - 22.3 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد :
forum.p30world.com
۲۵۰ گیگ بنظر شما مناسبه ؟ چون نمیخام گرون در بیاد اگه ۵۰۰ قراره باشه بهتر یک ترا بگیرم باتوجه به اختلاف قیمت به همین خاطر میخام ببینم ۲۵۰ گیگ چی خوبه بگیرم
حجم مورد نیاز را که خودتان باید برآورد کنید . برای 250GB میتونید WD Blue با مدل نامبر WD2500AAKX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انتخاب کنید . از برند Seagate هم میتونید انتخاب کنید اما نه از جدیدترین سری ؛ از سری قدیمی 7200.12 مدل نامبر ST3250312AS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را میتونید انتخاب کنید . هر کدام که در بازار پیدا کردید همان را انتخاب کنید .
new.operations
03-04-2014, 19:54
سلامدوستان بین این دو مدل کدوم سریع تره(کار معمولی ,دیدن فیلم وب گردی.. Western Digital WD 2Tb-Green--- Model Number:WD20EADSSpindle---speed - RPM 7200---Cache - Mb 32و Seagate Sata3 2TB 64Mb---- Model Number:ST2000DL003 Spindle---speed - RPM 5900---Cache - Mb 64 با سپاس
ata.royalfalcon
03-04-2014, 20:37
سلامدوستان بین این دو مدل کدوم سریع تره(کار معمولی ,دیدن فیلم وب گردی.. Western Digital WD 2Tb-Green--- Model Number:WD20EADSSpindle---speed - RPM 7200---Cache - Mb 32و Seagate Sata3 2TB 64Mb---- Model Number:ST2000DL003 Spindle---speed - RPM 5900---Cache - Mb 64 با سپاس
سلام .
Western Digital WD 2Tb-Green--- Model Number:WD20EADS Spindle---speed - RPM 7200---Cache - Mb 32
Seagate Sata3 2TB 64Mb ---- Model Number:ST2000DL003 Spindle---speed - RPM 5900---Cache - Mb 64
مطمئن هستم که این مشخصات را از یک سایت آنلاین فروش کپی کردید که نه تنها هیچگاه بروز (update) نیست بلکه مشخصات ارائه شده هم نادرست هست . WD Green هیچگاه 7200rpm نبوده . ایندو مدل خیلی وقت هست که دیگر توسط کمپانی تولید نمیشوند و خیلی بعید میدونم بتونید در بازار پیدا کنید (مگر اینکه بصورت دست دوم پیدا کنید) .
جهت اطلاع ؛ جدیدترین WD Green مدل نامبر WD20EZRX (دوترابایتی) و از برند سیگیت هم ST2000DM001 (دوترابایتی) هست که مدل دوم سریعتر و مناسب برای OS و نصب و اجرای نرم افزار و بازی هست . مدل اول بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا هست .
new.operations
03-04-2014, 21:17
سلام .
مطمئن هستم که این مشخصات را از یک سایت آنلاین فروش کپی کردید که نه تنها هیچگاه بروز (update) نیست بلکه مشخصات ارائه شده هم نادرست هست . WD Green هیچگاه 7200rpm نبوده . ایندو مدل خیلی وقت هست که دیگر توسط کمپانی تولید نمیشوند و خیلی بعید میدونم بتونید در بازار پیدا کنید (مگر اینکه بصورت دست دوم پیدا کنید) .
جهت اطلاع ؛ جدیدترین WD Green مدل نامبر WD20EZRX (دوترابایتی) و از برند سیگیت هم ST2000DM001 (دوترابایتی) هست که مدل دوم سریعتر و مناسب برای OS و نصب و اجرای نرم افزار و بازی هست . مدل اول بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا هست .
بسیار ممنون دوست گرامی از راهنمایی کاملا درست حدس زدید!
سوالی داشتم
آیا میشه به طور کلی گفت که در اجرای برنامه ها ,cache بالا تر اهمیت بیشتری داره تا speed هارد
--------------------------------------------
اگر حدود قیمت ST2000DM001 هم لطف کنید ممنون میشم
ata.royalfalcon
04-04-2014, 09:48
بسیار ممنون دوست گرامی از راهنمایی کاملا درست حدس زدید!
سوالی داشتم
آیا میشه به طور کلی گفت که در اجرای برنامه ها ,cache بالا تر اهمیت بیشتری داره تا speed هارد
--------------------------------------------
اگر حدود قیمت ST2000DM001 هم لطف کنید ممنون میشم
1. rpm ، اهمیت خیلی بیشتری در سرعت هارد دیسک در مقایسه با مقدار Cache دارد .
2. حدوداً 290 هزار تومن هست .
سلام.
من الان 3 سالی می شه یه هارد 500 گیگ هیتاچی دارم و همه جا هم با خودم می برمش و اکثر اوقات به سیستم وصله و مدام دارم ازش استفاده می کنم و بسیار ازش راضیم با اینکه سرعت بالایی هم نداره.
تنها مشکلم اینه که جدیدا دیگه فضاش جواب گوی فایلام نیست و میخوام هارد با فضای بیشتری بخرم.
ولی موندم چی بگیرم.
اگه بتونین راهنمایی بدین بهم متشکر می شم.
چیزایی هم که برام مهمه اینه که:
قابل حمل باشه.
حافظش 1 ترا یا 2 ترا باشه.
سرعتش بالا باشه.
عمر و دوام خوبیم داشته باشه با توجه به اینکه قراره مدام ازش استفاده کنم و با خودم این طرف اون طرف ببرمش.
پیشاپیش متشکرم.
ata.royalfalcon
08-04-2014, 21:44
سلام.
من الان 3 سالی می شه یه هارد 500 گیگ هیتاچی دارم و همه جا هم با خودم می برمش و اکثر اوقات به سیستم وصله و مدام دارم ازش استفاده می کنم و بسیار ازش راضیم با اینکه سرعت بالایی هم نداره.
تنها مشکلم اینه که جدیدا دیگه فضاش جواب گوی فایلام نیست و میخوام هارد با فضای بیشتری بخرم.
ولی موندم چی بگیرم.
اگه بتونین راهنمایی بدین بهم متشکر می شم.
چیزایی هم که برام مهمه اینه که:
قابل حمل باشه.
حافظش 1 ترا یا 2 ترا باشه.
سرعتش بالا باشه.
عمر و دوام خوبیم داشته باشه با توجه به اینکه قراره مدام ازش استفاده کنم و با خودم این طرف اون طرف ببرمش.
پیشاپیش متشکرم.
سلام .
1. مدلهای متنوعی در بازار موجود هست اما میتونید از برند Western Digital و یا Seagate خریداری کنید . مثل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus Slim .
2. در مورد بالا بودن سرعت ، نه تنها هارد اکسترنال باید مجهز به یکی از اینترفیسهای پرسرعت (مثل usb3) باشد ، بلکه سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل میکنید نیز باید دارای این اینترفیسهای پرسرعت باشد وگرنه اگر از usb2 استفاده کنید حتی سریعترین هارد های اکسترنال سرعت محدودی خواهند داشت .
3. در مورد عمر و دوام ، کسی نمیتونه تضمینی به شما بدهد . پس حداقل یک درصد احتمال خرابی را هم در نظر داشته بگیرید .
platinum64
10-04-2014, 22:16
حجم مورد نیاز را که خودتان باید برآورد کنید . برای 250GB میتونید WD Blue با مدل نامبر WD2500AAKX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انتخاب کنید . از برند Seagate هم میتونید انتخاب کنید اما نه از جدیدترین سری ؛ از سری قدیمی 7200.12 مدل نامبر ST3250312AS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را میتونید انتخاب کنید . هر کدام که در بازار پیدا کردید همان را انتخاب کنید .
چرا جدیدترین سری نباشه ؟
برای حداکثر تا ۱ترا چی بازم همین دو سری را معرفی مکنید ؟
بیشترین سرعت را داشته باشه برای نصب ویندوز و اجرای برنامه ها
وسترن بلک بهتره یا بلو با توجه به قیمت؟
ata.royalfalcon
10-04-2014, 22:59
چرا جدیدترین سری نباشه ؟
بیشترین سرعت را داشته باشه برای نصب ویندوز و اجرای برنامه ها
چرا جدیدترین سری نباشه ؟
چون حداقل حجم سری 7200.14 فقط 500GB هست . ولی شما 250GB میخواهید .
برای یکترابایت میتونید WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) و یا Seagate barracuda 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) بخرید .
با توجه به اینکه قبلاً اشاره کردید نمیخواهید گران از آب دربیاد چاره ای جزء خرید WD Blue ندارید . در غیر اینصورت میتونستید WD Black بخرید .
platinum64
11-04-2014, 14:05
با توجه به اینکه قبلاً اشاره کردید نمیخواهید گران از آب دربیاد چاره ای جزء خرید WD Blue ندارید . در غیر اینصورت میتونستید WD Black بخرید .
تفاوت سرعت بلک با بلو خیلی زباده؟ قابل احساسه؟ میخوام ببینم با توجه به اخلاف قیمت آیا میصرفه یانه؟
چون چند تا قیمت گرفتم به این صورت بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲۳۵۰۰۰
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲۹۳۰۰۰
یه جا دیگه ۲۷۵۰۰۰ بود یه تراش
از بین این دو تا خوب دومی میصرفه ولی بلو پیدا نکردم نمیدونم اخیلاف قیمتش با بلک یک ترا و ۵۰۰ گیگ چقدره ؟شما قیمت ندارین؟
با این اختلاف بین بلک و بلو هم در ۵۰۰ و هم در ۱ترا و با توجه به اختلاف سرعت کدوم بهتره؟ سیگیت هم اگه در نظر بگیرید لطف کردید
:n01:
این سرو صدای بلک خیلی زیاده؟ بلو چی داره؟
راستی هارد های بالا که قیمت داده بودم اگه ۳۲ مگ بود سرعت چه میزان کم میشد؟
ata.royalfalcon
11-04-2014, 17:47
تفاوت سرعت بلک با بلو خیلی زباده؟ قابل احساسه؟ میخوام ببینم با توجه به اخلاف قیمت آیا میصرفه یانه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲۹۳۰۰۰
از بین این دو تا خوب دومی میصرفه ولی بلو پیدا نکردم نمیدونم اخیلاف قیمتش با بلک یک ترا و ۵۰۰ گیگ چقدره ؟شما قیمت ندارین؟
با این اختلاف بین بلک و بلو هم در ۵۰۰ و هم در ۱ترا و با توجه به اختلاف سرعت کدوم بهتره؟ سیگیت هم اگه در نظر بگیرید لطف کردید
:n01:
این سرو صدای بلک خیلی زیاده؟ بلو چی داره؟
منظور شما از سرعت چی هست ؟ آیا منظور شما از سرعت همان Sequential transfer هست و یا پارامترهایی مثل Random seek IOPS ؟ اگر اولی منظور شما هست که WD Blue به خاطر چگالی بیشتر پلاترها سرعت بهتری دارد . ولی اگر منظور شما از سرعت Random seek و مانند اینها باشد که WD Black پرسرعت تر هست . نمونه تستها را هم جهت مقایسه در اسپویلر زیر گذاشتم . اگر به قسمت Extra Tests دقت کنید میبینید که Random seek IOPS هارد WD Black بهتر از WD Blue هست ولی در مورد Sequential IOPS هارد WD Blue بهتر هست . از اونجایی که برای نصب سیستم عامل لازم دارید Sequential عامل تعیین کننده ای در سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها و ... نخواهد بود . در مورد محسوس بودن یا نبودن اختلاف سرعت بین ایندو ، همانطوریکه در تستهای زیر میبینید اعداد و ارقام کاملاً متفاوت هستند و حتی نزدیک هم هم نیستند ولی شاید کاربر عادی تفاوت چندانی احساس نکند . مسئله خیلی واضح هست ؛ اگر واقعاً حاضر هستید بودجه بیشتری کنار بگذارید و اگر تفاوت سرعت (حتی اندک) خیلی برای شما مهم هست که میتونید WD Black بخرید در غیر اینصورت WD Blue و یا از هر برند دیگری هم کار شما را راه میاندازد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ۲۹۳۰۰۰
دقت کنید که دو مدل WD Black موجود هست . WD1002FAEX و WD1003FZEX . مدل اول با وجودیکه قدیمیتر هست ولی سریعتر (منظور Random Seek IOPS و سایر پارامترهای مشابه) و پرصداتر هست . مدل جدید که WD1003FZEX هست سرعت کمتری دارد . پس پیشنهاد میکنم یا همان مدل قدیمی WD Black را بخرید یا اینکه WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX را بخرید. در لینک دومی که گذاشتید مدل جدید WD Black برای فروش گذاشته .
یکترابایتی WD Blue حدود 180 الی 190 و 500GB در حدود 160 الی 170 هزار تومن هست .
اگر منظور شما از 32 مگ ، همان Cache هست باید گفت که میزان Cache اهمیت خیلی مهمی در پرفورمنس هارد دیسک ندارد . هارد دیسکهایی هستند که 32MB Cache دارند ولی سرعت آن (مثلاً از نظر Random Seek IOPS) بیشتر از هارد دیسکهای 64MB Cache هست .
ین سرو صدای بلک خیلی زیاده؟ بلو چی داره؟
در مورد میزان صدا به عوامل متعددی بستگی دارد . حتی کیس نامرغوب هم میتواند باعث تشدید شدن سرو صدای هارد دیسک شود . این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونید .
platinum64
11-04-2014, 19:32
این مدل قدیمی که گفتید ۱۸۱۰۰۰ پیدا کردم
مدل جدید هم ۲۹۳ بودش
112 اختلاف بابت چیه؟
تو سایت وسترن که نگاه کردم
Buffer to host Host to/from drive (sustained) برای مدل قدیمی 126 MB/s
و برای مدل جدید 150 MB/s
این چیه؟
−−−−−−−−−−−−−
قدیمیه (AF)
نبود ولی جدیده چرا بود این اختلاف بابت این دو مورده با اینکه سرعت قدیمیه بیشترهست؟
سرعت انتقال مدل جدید از قدیمی چی بهتره؟
اولویت اصلی نصب چند تا سیستم عامله و نرم افزارهای مربوطه هست
کش با بافر فرق میکنه؟ تو لیک دومی جلوی اسم نوشته ۶۴ اون مدلی هم که میگفتم جلوی مدلش نوشته بود ۳۲ حالا نمیدونم کشه یا چییز دیگه
ata.royalfalcon
11-04-2014, 21:24
این مدل قدیمی که گفتید ۱۸۱۰۰۰ پیدا کردم
مدل جدید هم ۲۹۳ بودش
112 اختلاف بابت چیه؟
و برای مدل جدید 150 MB/s
این چیه؟
−−−−−−−−−−−−−
قدیمیه (AF)
نبود ولی جدیده چرا بود این اختلاف بابت این دو مورده با اینکه سرعت قدیمیه بیشترهست؟
کش با بافر فرق میکنه؟ تو لیک دومی جلوی اسم نوشته ۶۴ اون مدلی هم که میگفتم جلوی مدلش نوشته بود ۳۲ حالا نمیدونم کشه یا چییز دیگه
و برای مدل جدید 150 MB/s
این چیه؟
اشاره به Sequential Transfer rate دارد آنهم فقط خواندن از روی بیرونیترین Track و همانطوریکه قبلاً هم گفتم تاثیر چندانی در بالاتر رفتن سرعت بوت سیستم عامل و یا اجرای نرم افزارها ندارد . بیشتر روی سرعت کپی پیست موثر هست . مهمترین علت افزایش این مقدار در مدلهای جدید استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر هست ولی مدلهای جدید از لحاظ Access & Seek Time/IOPS تا حدی نتیجه ضعیفتری در مقایسه با مدلهای قدیمی تر دارند .
مدل مناسب که پیشنهاد شد اولویت اول WD1002FAEX باشد .
کش با بافر فرق میکنه؟
هر دو یک منظور را میرسانند .
platinum64
12-04-2014, 20:50
این اختلاف قیمت زیاد دلیلش چیه؟ یه موقع خرابی نداشته باشه؟ فریم ورک میگن؟
۱۸۱۰۰۰ و۲۹۳۰۰۰ ؟؟
ادونس فرمت چه مقدار ظرفیت به هارد اضافه میکنه؟
مدلی از سیگیت هست که بهتر باشه از این مدل WD1002FAEX که معرفی کردید ؟
Переклад не
12-04-2014, 21:59
دوستان یه نگاه به اینم بندازید لطفا
salar_linux
13-04-2014, 19:26
سلام من هرچی تو بازار گشتم مارک وسترن 2.5 اینچی اینترنال پیدا نکردم . می خواستم بپرسم نظرتون درباره توشیبا چیه خوبه؟ یا سامسونگ بگیرم؟
yoosef_st
13-04-2014, 21:49
سلام
آقا میگم این مدل جدید هاردهای وسترن که تو بازار اومده و اسمش "المنت" عه و قیمتش هم یه 20 تومنی از My Passportها کمتره، چه فرقی داره؟
به نظرتون این مدلهای جدید رو بگیریم یا همون پاسپورتها رو؟
ata.royalfalcon
13-04-2014, 22:51
سلام
آقا میگم این مدل جدید هاردهای وسترن که تو بازار اومده و اسمش "المنت" عه و قیمتش هم یه 20 تومنی از My Passportها کمتره، چه فرقی داره؟
به نظرتون این مدلهای جدید رو بگیریم یا همون پاسپورتها رو؟
سلام .
مدلهای elements برخلاف مدلهای my passport ultra قابلیت hardware encryption و همچنین نرم افزارهایی برای بکاپ گیری و مدیریت هارد دیسک ندارند . اگر اختلاف قیمت 20 هزار تومن برای شما اهمیت دارد میتونید WD elements را بخرید .
سلام من هرچی تو بازار گشتم مارک وسترن 2.5 اینچی اینترنال پیدا نکردم . می خواستم بپرسم نظرتون درباره توشیبا چیه خوبه؟ یا سامسونگ بگیرم؟
ببینید کدام گارانتی معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید (شخصاً سامسونگ را ترجیح میدم) .
yoosef_st
13-04-2014, 22:55
سلام .
مدلهای elements برخلاف مدلهای my passport ultra قابلیت hardware encryption و همچنین نرم افزارهایی برای بکاپ گیری و مدیریت هارد دیسک ندارند . اگر اختلاف قیمت 20 هزار تومن برای شما اهمیت دارد میتونید WD elements را بخرید .
ینی به جز این دو قابلیت (که فکر میکنم جفتشون با نرم افزار هستن دیگه، نه؟) هیچ تفاوت سخت افزاری و کیفی یی ندارن؟
ata.royalfalcon
13-04-2014, 23:17
ینی به جز این دو قابلیت (که فکر میکنم جفتشون با نرم افزار هستن دیگه، نه؟) هیچ تفاوت سخت افزاری و کیفی یی ندارن؟
امکانات رمزگذاری و Lock کردن هارد اکسترنال WD my passport ultra وابسته به قابلیتهای سخت افزاری هست . Hardware encryption و Software encryption دو مسئله کاملاً متفاوت هست. به غیر از این مورد و تفاوت در اندازه و شکل ظاهری باکس تفاوت دیگری ندارند .
platinum64
27-04-2014, 16:44
شما فرمودید که سرعت وسترن بلک برای بوت بهتر از بلو هست . بعد بالا اومدن ویندوز باز کردن نرم افزارها و کلا کار کرد با ویندوز در این حالت بلو بهتره سرعتش یا بازهم بلک
DragonVsPhoenix
27-04-2014, 17:51
شما فرمودید که سرعت وسترن بلک برای بوت بهتر از بلو هست . بعد بالا اومدن ویندوز باز کردن نرم افزارها و کلا کار کرد با ویندوز در این حالت بلو بهتره سرعتش یا بازهم بلک
خب معلومه بلك بهتره چون همزمان میتونه عمل read و writeرو با هم انجام بده.
البته میتونی دوتا بلو رو raid كنى تا با هزينه كمتر، حجم بيشتر و كارائى بهتر داشته باشى.
platinum64
27-04-2014, 17:56
chi hast in raid?
ata.royalfalcon
27-04-2014, 18:03
بازهم WD Black بهتر هست .
البته تا اونجایی که میدونم مدلهای قدیمیتر WD Black از لحاظ سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها عملکرد بهتری در مقایسه با مدلهای جدید دارد گرچه ممکن هست صدای بیشتری داشته باشد .
DragonVsPhoenix
27-04-2014, 18:50
chi hast in raid?
خب يعنى بعد اينکه دوتا هارد یکسان رو به مادربورد وصل كردى از بایوس آپشن raid 0 رو انتخاب ميكنى بعد نصب سيستم عاملو نصب ميكنى. اينم بگم با اینکار هر چی اطلاعات رو هاردت باشه پاک میشه پس باید قبل انجام raid ازشون بك آپ بگیری. بعد اينكه كار تموم شد ظرفيت دوتا هارد با هم تلفيق شده و دوتا هارد يكى مشن و کارئشون هم بالاتر ميره. بديش اينه كه اگه یه هارد خراب شه کل اطلاعات تو دوتا هارد از دست میره. از نظر كارائى تو سرعت کپی فایلای کوچیک زياى تاثیری نداره. ولى اگه بخوای فایلای حجیم مثل فيلم رو جابه جا كنى کارائيش خيلى ميره بالا در حد دو برابر. تو سرعت بوت تاثیر کمی داره.
در كل راهكار خوب و ارزونيه ولى خطر از دست رفتن اطلاعاتت ميره بالا.
انواع raid هاى ديگه داریم مثل 1 يا 5 که میتونی تو اینترنت جستجو کنی.
platinum64
29-04-2014, 22:31
بازهم WD Black بهتر هست .
البته تا اونجایی که میدونم مدلهای قدیمیتر WD Black از لحاظ سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها عملکرد بهتری در مقایسه با مدلهای جدید دارد گرچه ممکن هست صدای بیشتری داشته باشد .
اینه برای بوت بلک بهتره درست با توجه به اینی که فرمودید کپی و پیست بلو بهتره و با توجه به اینکه وقتی ویندوز بیاد بالا دیگه از مرحله بوت شدن گذشته دیگه اینجا مثلا در اجرا و کار با نرم افزار های نصب شده بازم بلک بهتره یا بلو ؟ سوال دوم اینکه این فرمت ادونس برای هارد یک ترا
ظرفیتشو چقدر زیاد میکنه؟ فرمولی داه که بخوام برای سایر ظرفیتها حساب کنم ؟ پس بلک جدید چی داره که اختلاف زیاده ؟ اینم بگمکه از سیستم زیاد استفاده میکنم صدای این بلک ازار دهنده که نیست؟
ata.royalfalcon
30-04-2014, 07:13
اینه برای بوت بلک بهتره درست با توجه به اینی که فرمودید کپی و پیست بلو بهتره و با توجه به اینکه وقتی ویندوز بیاد بالا دیگه از مرحله بوت شدن گذشته دیگه اینجا مثلا در اجرا و کار با نرم افزار های نصب شده بازم بلک بهتره یا بلو ؟ سوال دوم اینکه این فرمت ادونس برای هارد یک ترا
ظرفیتشو چقدر زیاد میکنه؟ فرمولی داه که بخوام برای سایر ظرفیتها حساب کنم ؟ پس بلک جدید چی داره که اختلاف زیاده ؟ اینم بگمکه از سیستم زیاد استفاده میکنم صدای این بلک ازار دهنده که نیست؟
در اجرا و كار با نرم افزارهاي نصب شده بازهم WD Black عملكرد و كارايي بهتري دارد . تستهاي دو هارد WD1002FAEX و WD10EZEX كه اسپويل كردم را ميتونيد بررسي كنيد . اگر فرومول خاصي براي محاسبه ميزان حجم اضافه شده به خاطر AF وجود داشته باشه (كه بعيد ميدونم) من اطلاعي ندارم .
پس بلک جدید چی داره که اختلاف زیاده ؟ اینم بگمکه از سیستم زیاد استفاده میکنم صدای این بلک ازار دهنده که نیست؟
اين هارد ديسك (WD1002FAEX) از AAM پشتيباني ميكند . اگر صداي آن زياد باشد بعداً ميتونيد با استفاده از برنامه هايي مثل HDD Scan صداي آنرا كمتر كنيد (به قيمت از دست دادن كمي كارائي و سرعت) . اگر در مورد قيمت و ميزان صداي آن مردد هستيد پيشنهاد ميكنم همان WD Blue و يا حتي Seagate Barracuda 7200.14 بخريد كه علاوه بر قيمت كمتر ، عملكرد و كارايي آن براي يك كاربر عادي كاملاً كفايت ميكند .
amirfakhrian
09-05-2014, 07:36
سلام
قصد دارم برای لپ تاپم حافظه ssd بگیرم. با توجه به اینکه لپ تاپم دو درگاه msata داره، لطفا در مورد قیمت و کیفیت حافظه های موجود راهنمایی کنید.
saeid 22
20-05-2014, 23:58
سلام می خواستم بدونم بین هارد وسترن دیجیتال بلو و هارد سیگیت 1 ترابایت کدام بهتر هست و سرعت انتقال و طول عمر بیشتری داره ؟ باتشکر
ata.royalfalcon
21-05-2014, 07:45
سلام می خواستم بدونم بین هارد وسترن دیجیتال بلو و هارد سیگیت 1 ترابایت کدام بهتر هست و سرعت انتقال و طول عمر بیشتری داره ؟ باتشکر
سلام .
با توجه به تستهاي پيوستي كه البته روي سيستمهاي متفاوتي تست شده ، بنظر ميرسه كه هارد ديسكهاي سيگيت ST1000DM003 پرفورمنس بهتري هم از لحاظ Sequential Transfer rate و هم از لحاظ Access & Seek Time/IOPS در مقايسه با WD10EZEX داشته باشند .
saeid 22
21-05-2014, 10:29
سلام .
با توجه به تستهاي پيوستي كه البته روي سيستمهاي متفاوتي تست شده ، بنظر ميرسه كه هارد ديسكهاي سيگيت ST1000DM003 پرفورمنس بهتري هم از لحاظ Sequential Transfer rate و هم از لحاظ Access & Seek Time/IOPS در مقايسه با WD10EZEX داشته باشند .
[/SPOILER]
ببخشد هارد های 500 وسترن و سیگیت هم تو سرعت همینطورن یا نه اونا سرعتشون کمتره؟
خرابی این دو برند کدومش کمتره؟
ata.royalfalcon
21-05-2014, 12:56
ببخشد هارد های 500 وسترن و سیگیت هم تو سرعت همینطورن یا نه اونا سرعتشون کمتره؟
خرابی این دو برند کدومش کمتره؟
مدلهاي 500GB ، بنظر سرعت كمتري در مقايسه با مدلهاي 1TB دارند پس توصيه ميكنم مدلهاي يكترابايتي را بخريد مگر اينكه اختلاف قيمت براي شما مهم باشد .
در مورد سوال آخر آمار دقيقي از ميزان خرابيها و مرجوعي ها ندارم (توليد كننده و يا گارانتي كننده هارد ديسك نيستم) ولي به هر حال احتمال خرابي در هر مدل و از هر برند وجود دارد پس مدلهاي بخريد كه گارانتي معتبرتر و طولانيتري داشته باشند ، همچنين استفاده صحيح در كاهش احتمال خرابي موثر هست .
sasan.69
22-05-2014, 16:33
قصد خرید هارد رو دارم و برام خیلی فرق نمیکنه که اینترنال باشه یا اکسترنال و سرعت بالا و ماندگاری بالا مد نظرم هست به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟
ata.royalfalcon
22-05-2014, 18:20
قصد خرید هارد رو دارم و برام خیلی فرق نمیکنه که اینترنال باشه یا اکسترنال و سرعت بالا و ماندگاری بالا مد نظرم هست به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟
برای بهره مندی از حداکثر کارایی و کاهش هزینه های بعدی ، ابتدا کاربرد و هدف ـتان و میزان بودجه را مشخص کنید . مثلاً اگر از دیتاهای مورد نظر به دفعات زیاد که در هربار به مدت طولانی استفاده میشود و اگر قصد جابجایی آنرا ندارید توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید . از آنجایی که هارد دیسکهای اینترنال در جای امنی نصب میشود (داخل کیس) و برقرسانی مطمئنتری دارند (به شرط پاور مناسب) و سایر مسائل مربوط به هارد دیسک اکسترنال (مثل خرابی کانکتورها و کابلها در اثر استفاده زیاد) احتمال خرابی کمتری خواهند داشت و اگر دیتا برای شما اهمیت زیادی داشته باشد نه تنها میتونید از هارد دیسکهای با کیفیت تر استفاده کنید (مثل هارد دیسکهای سری اینترپرایز که معمولاً قیمت بالاتری هم دارند) میتونید از قابلیت Data Redundancy استفاده کنید (که در بعضی از مادربردها وجود دارد یا اینکه کارت RAID مجزائی بخرید) .
با توضیحاتی که داده شد اگر قصد خرید هارد اینترنال دارید با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید در غیر اینصورت Seagate Barracuda 7200.14 بخرید .
به هر دلیل اگر در خرید هارد دیسک اینترنال محدودیت دارید (مثلاً نداشتن پورت آزاد SATA و یا نداشتن فضای کافی جهت نصب هارد دیسک) و یا جابجایی روزانه آن و متصل کردن آن بر روی سیستمهای متفاوت (مثلاً TV ، ----- و ...) میتونید انواع اکسترنال بخرید . خودتان هم بهتر میدونید که اکثر مدلهای اکسترنال موجود در بازار دو نوع هست پرتابل و دسکتاپی و با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست بهتر هست انواع دسکتاپی Seagate Backup plus بخرید که البته برای جابجایی روزمره گزینه مناسبی نیست .
sasan.69
22-05-2014, 22:02
برای بهره مندی از حداکثر کارایی و کاهش هزینه های بعدی ، ابتدا کاربرد و هدف ـتان و میزان بودجه را مشخص کنید . مثلاً اگر از دیتاهای مورد نظر به دفعات زیاد که در هربار به مدت طولانی استفاده میشود و اگر قصد جابجایی آنرا ندارید توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید . از آنجایی که هارد دیسکهای اینترنال در جای امنی نصب میشود (داخل کیس) و برقرسانی مطمئنتری دارند (به شرط پاور مناسب) و سایر مسائل مربوط به هارد دیسک اکسترنال (مثل خرابی کانکتورها و کابلها در اثر استفاده زیاد) احتمال خرابی کمتری خواهند داشت و اگر دیتا برای شما اهمیت زیادی داشته باشد نه تنها میتونید از هارد دیسکهای با کیفیت تر استفاده کنید (مثل هارد دیسکهای سری اینترپرایز که معمولاً قیمت بالاتری هم دارند) میتونید از قابلیت Data Redundancy استفاده کنید (که در بعضی از مادربردها وجود دارد یا اینکه کارت RAID مجزائی بخرید) .
با توضیحاتی که داده شد اگر قصد خرید هارد اینترنال دارید با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید در غیر اینصورت Seagate Barracuda 7200.14 بخرید .
به هر دلیل اگر در خرید هارد دیسک اینترنال محدودیت دارید (مثلاً نداشتن پورت آزاد SATA و یا نداشتن فضای کافی جهت نصب هارد دیسک) و یا جابجایی روزانه آن و متصل کردن آن بر روی سیستمهای متفاوت (مثلاً TV ، ----- و ...) میتونید انواع اکسترنال بخرید . خودتان هم بهتر میدونید که اکثر مدلهای اکسترنال موجود در بازار دو نوع هست پرتابل و دسکتاپی و با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست بهتر هست انواع دسکتاپی Seagate Backup plus بخرید که البته برای جابجایی روزمره گزینه مناسبی نیست .
ممنون از توضیحات کامل شما..من یه مصرف کننده عادی هستم که چون هارد500 گیگ سیستم من داره پر میشه میخوام برای ذخیره آرشیو موزیک و فیلمام 1ترا بگیرم...باتوجه که خاطره بدی از هارد اکسترنالم دارم که باعث شد کلی از آرشیوم از بین بره تصمیم گرفتم که هارد داخلی بگیرم...
حالا باتوجه به نیازم همونwd black رو بگیرم؟ علت اینکه قیمتش خیلی بالاست چیه؟ فرقش با blue و green چی هست؟
اگه هارد جدید بگیرم میتونم درکنار هارد فعلی نصب کنم؟
هارد من سیگیت هست و صداش معمولیه شنیدم وسترنا خیلی صدا داره....
خلاصه ببخشید بابت اینهمه سوال:n16:
ata.royalfalcon
22-05-2014, 23:03
ممنون از توضیحات کامل شما..من یه مصرف کننده عادی هستم که چون هارد500 گیگ سیستم من داره پر میشه میخوام برای ذخیره آرشیو موزیک و فیلمام 1ترا بگیرم...باتوجه که خاطره بدی از هارد اکسترنالم دارم که باعث شد کلی از آرشیوم از بین بره تصمیم گرفتم که هارد داخلی بگیرم...
حالا باتوجه به نیازم همونwd black رو بگیرم؟ علت اینکه قیمتش خیلی بالاست چیه؟ فرقش با blue و green چی هست؟
اگه هارد جدید بگیرم میتونم درکنار هارد فعلی نصب کنم؟
هارد من سیگیت هست و صداش معمولیه شنیدم وسترنا خیلی صدا داره....
خلاصه ببخشید بابت اینهمه سوال:n16:
حالا باتوجه به نیازم همونwd black رو بگیرم؟
همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black بخرید در غیر اینصورت میتونید Seagate 7200.14 بخرید .
فرقش با blue و green چی هست؟
بطور خلاصه پرفورمنس و کارایی بالاتر به همراه وارانتی پنج ساله که البته فکر نمیکنم در ایران شرکتی باشه که این مدل را تا این مدت ضمانت کند .
شنیدم وسترنا خیلی صدا داره....
مدلهای جدید WD Black (که چهار حرف آخر مدل نامبر آنها به FZEX ختم میشود) بر خلاف مدلهای قدیمیتر کم صداتر هستند که البته پرفورمنس آنهم کمی کمتر شده است .
sasan.69
23-05-2014, 14:37
ممنونم از راهنمایی...تصمیم گرفتم هارد 1ترا سیگیت بگیرم که قیمتش مناسبه...میشه با هارد فعلیم ببندم؟ کلا 1.5 ترا بشه؟؟ (کلا تو سیستم چندتا هارد میتونه جا بگیره؟)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
23-05-2014, 15:04
میشه با هارد فعلیم ببندم؟ کلا 1.5 ترا بشه؟؟
بله ، میتونید هارد دیسک دومی را همراه با هارد اول روی سیستمتان نصب کنید. دقت کنید که در بایوس اولویت اول بوت روی هارد دیسکی تنظیم شده باشد که ویندوز روی آن نصب شده .
کلا تو سیستم چندتا هارد میتونه جا بگیره؟
ظاهراً میتونید تا شش عدد هارد دیسک نصب کنید . البته مهم این هست که مادربردتان چند تا پورت SATA دارد.
پ.ن: پاور سیستمتان آیا کانکتور SATA ندارد !؟ چون در عکس مشخص هست که با استفاده از تبدیل SATA to molex پاور را به هارد متصل کردید . اگر پاور سیستم کابل پنج رشته سیمی دارد توصیه میکنم آنرا به هارد دیسک متصل کنید .
sasan.69
23-05-2014, 16:25
ممنون..بعد که نصب کنم...1.5 ترا بصورت پارتیشن یکپارچه در ویندوز نصب میشه یا نیاز به ویندوز دوم هس؟
والا اینقدر سیم اینجا هست که نمیدونم کدومو فرمودید اما دستی بهش نزدم و اینجوری تحویل گرفتم..این که فرمودید خیلی تاثیر داره؟
ata.royalfalcon
23-05-2014, 16:55
بعد که نصب کنم...1.5 ترا بصورت پارتیشن یکپارچه در ویندوز نصب میشه یا نیاز به ویندوز دوم هس؟
در حالت عادی فضای هارد دیسک جدید با قدیمی تلفیق (یکپارچه) نخواهد شد و بصورت دو دیسک جداگانه در Disk management دیده خواهد شد. همچنین نیازی به نصب ویندوز دوم نیست . پس از اینکه هارد دیسک دوم نصب شد ، کافیست از طریق Disk management ویندوز ، هارد دیسک جدید را ابتدا بصورت MBRد، Initialize و سپس پارتیشن بندی کنید (اگر نمیتونید توصیه میکنم بدید یک نفر آشنا به اینکار برای شما نصب کنه) .
والا اینقدر سیم اینجا هست که نمیدونم کدومو فرمودید اما دستی بهش نزدم و اینجوری تحویل گرفتم..این که فرمودید خیلی تاثیر داره؟
منظورم کابلی که به هارد دیسک متصل شده چهار رشته سیمی هست در صورتیکه در حالت استاندارد کابلهای SATA پنج رشته سیمی هستند (3.3 ولتی نارنجی رنگ) . به هر حال هارد دیسک کار میکند و مشکلی هم نیست ولی پاوری که حداقل یک کابل پنج رشته سیمی برای هارد دیسک نداشته باشه بنظرم واقعاً نقطه ضعف محسوب میشه (برند پاور سیستمتان چی هست؟) .
sasan.69
23-05-2014, 17:01
مدلش EEFA هست سری TVM
sasan.69
23-05-2014, 17:06
مدلش EEFA هست سری TVM
5سیمی نیست الان چک کردم به 3تاهست
ata.royalfalcon
23-05-2014, 19:09
مدلش EEFA هست سری TVM
این پاور از برند معتبری نیست . پاور چند وات هست ؟ البته مشخصاتی که بر روی لیبل پاور نوشته میشوند قطعاً Real نخواهد بود.
5سیمی نیست الان چک کردم به 3تاهست
چهار سیمه هست . دو عدد GND به رنگ مشکی و یک رشته زرد 12 ولتی و یک رشته قرمز 5 ولتی .
sasan.69
23-05-2014, 19:28
2200 هست البته سیستمم برای 4سال پیشه...
مدل های سیگیت رو نگاه کردم 32mb و 64 mb داره فرقشون چیه؟
تصمیم گرفتم هاردمو بدم 2ترا بگیرم
ata.royalfalcon
23-05-2014, 20:04
2200 هست البته سیستمم برای 4سال پیشه...
مدل های سیگیت رو نگاه کردم 32mb و 64 mb داره فرقشون چیه؟
تصمیم گرفتم هاردمو بدم 2ترا بگیرم
در مورد توان پاور ، همانطوری که قبلاً هم گفتم Real (واقعی) نیست و خیلی خوبه که با انواع معتبرتر تعویض بشه . جدیدترین سری هارد دیسکهای Seagate (به استثنای مدلهای 500GB) همگی 64MB Cache هستند. برای دوترابایت با مدل نامبر ST2000DM001 بخرید .
platinum64
25-05-2014, 10:23
سلام تو مشخصات Performance وسترن بلک قدیمی یک ترا
126 MB/s
ولی مدل جدید
150 MB/s
با این وجود آیا سرعت قدیمی بیشتره؟
کلا تفاوت قیمت ای مدل تو چیه یکی این دلیل تفاوت قیمت را برام روشن کنه
ata.royalfalcon
25-05-2014, 10:55
سلام تو مشخصات Performance وسترن بلک قدیمی یک ترا
126 MB/s
ولی مدل جدید
150 MB/s
با این وجود آیا سرعت قدیمی بیشتره؟
کلا تفاوت قیمت ای مدل تو چیه یکی این دلیل تفاوت قیمت را برام روشن کنه
سلام .
موردي كه ميفرماييد مربوط به Sequential Transfer rate هست كه تاثير چنداني در كارايي سيستم عامل و نرم افزارها ندارد . عامل مهم Access & Seek Time/IOPS هست كه مدلهاي قديمي از اين لحاظ بهتر هست . براي مقايسه تستهاي ايندو هارد ديسك را ضميمه ميكنم .
WD1003FZEX
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WD1002FAEX
symphonys
02-06-2014, 00:43
سلام دوستان آیا اگه من یک هارد 320 رو به عنوان هارد اولم بذارم و ویندوز روش نصب کنم و یک هارد 2ترا رو کنارش به عنوان هارد دوم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
turtleback
02-06-2014, 01:22
سلام دوستان آیا اگه من یک هارد 320 رو به عنوان هارد اولم بذارم و ویندوز روش نصب کنم و یک هارد 2ترا رو کنارش به عنوان هارد دوم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
نه چه مشکلی بیشترم میتونی هارد داخلی تا ۳ الی ۴ جا تعبیه شده برای هارد. فقط بهترین هاردت که سرعت دسترسیش به اطلاعات بالاس رو به عنوان هارد اصلی و ویندوزی در نظر بگیر.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
symphonys
02-06-2014, 13:23
[QUOTE=turtleback;8243978]نه چه مشکلی بیشترم میتونی هارد داخلی تا ۳ الی ۴ جا تعبیه شده برای هارد. فقط بهترین هاردت که سرعت دسترسیش به اطلاعات بالاس رو به عنوان هارد اصلی و ویندوزی در نظر بگیر.
من یک هارد 2 ترا وسترن گرین دارم که میخوام یه هارد دیگه بگیرم به عنوان هارد اول و ویندوز رو روی اون نصب کنم چه هاردی بگیرم که سرعتش بالا باشه ترجیحا زیر 1 ترا
ata.royalfalcon
02-06-2014, 13:28
من یک هارد 2 ترا وسترن گرین دارم که میخوام یه هارد دیگه بگیرم به عنوان هارد اول و ویندوز رو روی اون نصب کنم چه هاردی بگیرم که سرعتش بالا باشه ترجیحا زیر 1 ترا
ميتونيد از برند سيگيت با مدل نامبر ST1000DM003 (يكترابايت) انتخاب كنيد .
symphonys
02-06-2014, 14:45
بین این 3 گزینه کدوم بهتره؟
ata.royalfalcon
02-06-2014, 14:53
بین این 3 گزینه کدوم بهتره؟
از بين اين سه مدل پيشنهاد ميكنم سيگيت را انتخاب كنيد . در نظر داشته باشيد كه پرفورمنس يكترابايتي كه مدل نامبر آنرا گفتم بهتر از مدلهاي پانصد گيگابايتي هست .
سلام
کسانی که در زمینه هارد اکسترنال دسکتاپ اطلاع دارن لطفا منو راهنمایی کنن واسه خرید هارد 3 ترابایت برای آرشیو تصویری چی بخرم ؟؟؟؟ سرعت و طول عمرش بالا باشه ! یو اس بی 3 هم باشه!. نیازی به تحت شبکه بودن هم ندارم ! ممنون
ata.royalfalcon
03-06-2014, 18:18
سلام
کسانی که در زمینه هارد اکسترنال دسکتاپ اطلاع دارن لطفا منو راهنمایی کنن واسه خرید هارد 3 ترابایت برای آرشیو تصویری چی بخرم ؟؟؟؟ سرعت و طول عمرش بالا باشه ! یو اس بی 3 هم باشه!. نیازی به تحت شبکه بودن هم ندارم ! ممنون
سلام .
پست دوم این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید . از بین مدلهای Seagate Backup Plus Desk و WD my book هر کدام که با نیازهای شما بیشتر مطابقت دارد همان را انتخاب کنید.
symphonys
03-06-2014, 22:53
این هاردو از کجا میتونم گیر بیارم تو سایتها که گشتم نبود
ata.royalfalcon
03-06-2014, 23:10
این هاردو از کجا میتونم گیر بیارم تو سایتها که گشتم نبود
این مدل کمیاب نیست . یکی از سایتهایی که این مدل را موجود دارند را برای شما پیغام خصوصی میکنم . اگر نه میتونید حضوری از بازار خریداری کنید .
symphonys
03-06-2014, 23:27
این مدل کمیاب نیست . یکی از سایتهایی که این مدل را موجود دارند را برای شما پیغام خصوصی میکنم . اگر نه میتونید حضوری از بازار خریداری کنید .
اگه شما بودی یه هارد ssd 64 رو میگرفتی یا همین هارد Seagate واسه هارد اول
ata.royalfalcon
04-06-2014, 09:27
اگه شما بودی یه هارد ssd 64 رو میگرفتی یا همین هارد Seagate واسه هارد اول
اگر من بودم : از آنجائیکه حجم ذخیره سازی (با حداقل قیمت) برای من خیلی مهم هست SSD درایو به کار من نمیاد . کار خاصی هم با سیستم انجام نمیدم که بگم کاشکی سرعتش بیشتر از این بود .
اگر برای شما سرعت اهمیت زیادی دارد میتونید SSD درایو بخرید .
platinum64
12-06-2014, 16:38
سلام .
موردي كه ميفرماييد مربوط به Sequential Transfer rate هست كه تاثير چنداني در كارايي سيستم عامل و نرم افزارها ندارد . عامل مهم Access & Seek Time/IOPS هست كه مدلهاي قديمي از اين لحاظ بهتر هست . براي مقايسه تستهاي ايندو هارد ديسك را ضميمه ميكنم .
WD1003FZEX
WD1002FAEX
ممنونم
میشه این مدل Seagate 7200.14 و هم چنین وسترن بلو را هم قراد بدید
یه مقایسه ای هم بین این ۴تا از بابت Sequential Transfer rate داشته باشید البته باتصویر
ضمنا به ترتیب از دو نظر (Sequential Transfer rate و Access & Seek Time/IOPS ) بین این چهار مدل (البته اگه مدلای دیگه ای هم میشناسید که قابل رقابت هستند هم خودتون تو ایت رتبه بندی اضافه کنید) رتبه بندی ای داشته باشید
اگه ای لطف را بکنید خیلی ممنون میشه :n01:
ممنونم :n12::n26:
با سلام به دوستان عزیز
واسه ارشیو عکس و فیلم نیاز به هارد 1 ترا دارم . ممنون میشم گزینه مناسب واسه این کار را بهم معرفی بفرمائید. هارد فعلیم وسترن هست ولی بعضی اوقات زمانی که به سیستم وصل میکنم یه صدای تق تق میکنه و شناخته نمیشه!!! با اینکه در این سه سال مراق بودم که ضربه ای نخوره ولی نمیدونم چرا این مشکل واسش پیش اومده . واسه همین ترجیحا نمیخوام از برند WD خرید کنم
از راهنمایی و توجه دوستان بسیار سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
ata.royalfalcon
13-06-2014, 13:27
با سلام به دوستان عزیز
واسه ارشیو عکس و فیلم نیاز به هارد 1 ترا دارم . ممنون میشم گزینه مناسب واسه این کار را بهم معرفی بفرمائید. هارد فعلیم وسترن هست ولی بعضی اوقات زمانی که به سیستم وصل میکنم یه صدای تق تق میکنه و شناخته نمیشه!!! با اینکه در این سه سال مراق بودم که ضربه ای نخوره ولی نمیدونم چرا این مشکل واسش پیش اومده . واسه همین ترجیحا نمیخوام از برند WD خرید کنم
از راهنمایی و توجه دوستان بسیار سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام .
اگر منظور شما هارد دیسک اکسترنال پرتابل هست بنظرم Seagate Backup plus گزینه مناسبی هست . البته این مدل ضد ضربه و آب نیست ولی کیفیت خوبی دارد . اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد حداقل خواهد بود . چند نکته درباره نحوه نگهداری و استفاده از هارد دیسکهای اکسترنال را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .
ممنونم
میشه این مدل Seagate 7200.14 و هم چنین وسترن بلو را هم قراد بدید
یه مقایسه ای هم بین این ۴تا از بابت Sequential Transfer rate داشته باشید البته باتصویر
ضمنا به ترتیب از دو نظر (Sequential Transfer rate و Access & Seek Time/IOPS ) بین این چهار مدل (البته اگه مدلای دیگه ای هم میشناسید که قابل رقابت هستند هم خودتون تو ایت رتبه بندی اضافه کنید) رتبه بندی ای داشته باشید
اگه ای لطف را بکنید خیلی ممنون میشه :n01:
ممنونم :n12::n26:
WD Blue حداکثر یکترابایتی هست و منطقیتر این هست که با مدلهای یکترابایتی Seagate 7200.14 مقایسه بشود . با توجه به تستهای ضمیمه شده میتوان گفت که هارد دیسک Seagate ST1000DM003 عملکرد بهتری در مقایسه با هارد دیسک WD WD10EZEX دارد . دقت کنید که این هارد دیسکها در شرایط یکسان و روی یک سیستم که مشخصات آن تغییر نکرده تست نشده اند و در نتیجه احتمال تحت تاثیر قرار گرفتن عملکرد این هارد دیسکها به خاطر مشخصات متفاوت سیستمها وجود دارد.
سلام .
اگر منظور شما هارد دیسک اکسترنال پرتابل هست بنظرم Seagate Backup plus گزینه مناسبی هست . البته این مدل ضد ضربه و آب نیست ولی کیفیت خوبی دارد . اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد حداقل خواهد بود . [/SPOILER]
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی متشکرم. خودم هم در ابتدا نظرم روی همین مدلی بود که شما اشاره فرمودید ولی گفتم چون واسه ارشیو میخوام ترجیحا ضد ضربه و اب باشه بهتره و ریسک از دست دادن اطلاعاتم پایین میاد واسه همین این مورد رو صرف نظر کردم . به نظر جنابعالی هارد Adata DashDrive Durable HD710 و یا Silicon Power Armor A80 میتونه ضمن مقاوم بودن در برابر ضربه از نظر سرعت انتقال و ... گزینه های مناسبی باشن؟
با سپاس فراوان
ata.royalfalcon
13-06-2014, 18:38
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی متشکرم. خودم هم در ابتدا نظرم روی همین مدلی بود که شما اشاره فرمودید ولی گفتم چون واسه ارشیو میخوام ترجیحا ضد ضربه و اب باشه بهتره و ریسک از دست دادن اطلاعاتم پایین میاد واسه همین این مورد رو صرف نظر کردم . به نظر جنابعالی هارد Adata DashDrive Durable HD710 و یا Silicon Power Armor A80 میتونه ضمن مقاوم بودن در برابر ضربه از نظر سرعت انتقال و ... گزینه های مناسبی باشن؟
با سپاس فراوان
تفاوت چشمگیری از نظر سرعت ترانسفر دیتا در مقایسه با دیگر مدلهای پرتابل موجود در بازار ندارند . برای ضد ضربه و آب مدلهایی که نوشتید گزینه مناسبی بنظر میرسند ولی از آنجائی که اطلاعات برای شما اهمیت دارد توصیه میکنم مثل یک مدل معمولی نگهداری و استفاده کنید .
تفاوت چشمگیری از نظر سرعت ترانسفر دیتا در مقایسه با دیگر مدلهای پرتابل موجود در بازار ندارند . برای ضد ضربه و آب مدلهایی که نوشتید گزینه مناسبی بنظر میرسند ولی از آنجائی که اطلاعات برای شما اهمیت دارد توصیه میکنم مثل یک مدل معمولی نگهداری و استفاده کنید .
ممنونم از توجه و راهنمایی شما . فرموده شما رو متوجه نشدم . منظورتون اینه که اطلاعات رو روی دی وی دی رایت کنم؟
با سپاس فراوان
ata.royalfalcon
13-06-2014, 20:13
ممنونم از توجه و راهنمایی شما . فرموده شما رو متوجه نشدم . منظورتون اینه که اطلاعات رو روی دی وی دی رایت کنم؟
با سپاس فراوان
منظورم این هست که فرض کنید مدلهایی که انتخاب کردید ضد ضربه و آب نیست ، در نتیجه باید بصورت اصولی نگهداری و استفاده بشود .
منظورم این هست که فرض کنید مدلهایی که انتخاب کردید ضد ضربه و آب نیست ، در نتیجه باید بصورت اصولی نگهداری و استفاده بشود .
دوست عزیزم ممنونم از توجه شما. راستش واسه هارد فعلیم هم نهایت مراقبت رو انجام دادم ولی متاسفانه داره خراب میشه.
پس نظر جنابعالی در مقابل گزینه های سیلیکون پاور و ای دیتا روی هارد Seagate Backup plus هست ؟
ata.royalfalcon
13-06-2014, 22:53
دوست عزیزم ممنونم از توجه شما. راستش واسه هارد فعلیم هم نهایت مراقبت رو انجام دادم ولی متاسفانه داره خراب میشه.
پس نظر جنابعالی در مقابل گزینه های سیلیکون پاور و ای دیتا روی هارد Seagate Backup plus هست ؟
از بین مدل و برندهایی که نام بردید ، نظر شخصی بنده روی Seagate Backup plus هست ولی انتخاب نهایی با خودتان هست . اگر مدلهای ضد ضربه و آب میخواهید باید یکی از محصولات برندهای ADATA و یا Silicon power را انتخاب کنید چون سیگیت و وسترن دیجیتال چنین مدلهایی را تولید نمیکنند .
مدلهای ضد ضربه و آب ، معمولاً باکسهای بزرگتر و سنگینتری دارند و هارد داخلی آنهم تفاوتی با انواع عادی ندارند . ADATA و Silicon Power تولید کننده هارد دیسک نیستند و از همین برندهای سیگیت ، وسترن دیجیتال و یا توشیبا تامین میکنند .
platinum64
16-06-2014, 12:05
مدل WD1002FAEX قدیمیتر از WD1003FZEX درسته؟
هم قیمت با وسترن بلک یک ترا چه مارکی از ssd خوبه . تنها نصب چند سیستم عامل و نرم افزارهای اون ها
ata.royalfalcon
16-06-2014, 12:25
مدل WD1002FAEX قدیمیتر از WD1003FZEX درسته؟
هم قیمت با وسترن بلک یک ترا چه مارکی از ssd خوبه . تنها نصب چند سیستم عامل و نرم افزارهای اون ها
در مورد سوال اول ؛ همانطوريكه خودتان هم گفتيد WD1002FAEX قدیمیتر از WD1003FZEX هست .
platinum64
17-06-2014, 21:32
این آزمون شروع برنامه (Start appliction) چیه مثلا نوشته ۷٫۱
ادونس فرمت چیه؟
سرعت Seagate SSHD Hybrid Drives 1TB + 8GB ST1000DX001 نسبت به
WD1002FAEX بیشتره از بابت نصب ویندوز +برنامه ها
وسترن بلک ۳۰۰و این Seagate SSHD ۲۷۰
یه سوال دیگه تو کپی و پیست کردن سرعت وسترن بلو از دوتا مدل بلک بیشتره؟ ترتیبشونو میگید
آیا این هارد های اس اس دی بمرور زمان کند میشن ؟
ata.royalfalcon
17-06-2014, 23:13
این آزمون شروع برنامه (Start appliction) چیه مثلا نوشته ۷٫۱
ادونس فرمت چیه؟
وسترن بلک ۳۰۰و این Seagate SSHD ۲۷۰
یه سوال دیگه تو کپی و پیست کردن سرعت وسترن بلو از دوتا مدل بلک بیشتره؟ ترتیبشونو میگید
آیا این هارد های اس اس دی بمرور زمان کند میشن ؟
ادونس فرمت چیه؟
Advanced Format به هارد دیسکهایی گفته میشود که دارای Sectorـهای 4096byte هستند در صورتیکه مدلهای قدیمیتر 512byte بوده است . تغییر اندازه Sector از 512byte به 4096byte باعث حذف خیلی از Gap و sync و address mark و ECC میشود که موجب افزایش Bit Density و کارائی هارد دیسک میشود.
البته اکثر هارد دیسکهای 4096byte براي هماهنگي بيشتر با نرم افزارها و سخت افزارها به 512byte شبيه سازي ميشوند ولی مدلهایی موجود هست که از هیچ روشی برای شبیه سازی استفاده نمیکنند و اساساً 4K native هستند .
دقیقاً نمیتوان یکی از ایندو مدل را بعنوان برنده مطلق معرفی کرد . تستهای WD1002FAEX که قبلاً گذاشتم ، تستهای هارد دیسک ST1000DX001 هم در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجوده . WD1002FAEX در بعضی از تستها همچنان پرسرعتتر از ST1000DX001 ظاهر میشود و بلعکس .
طبق اطلاعات مندرج در دیتاشیت هارد دیسکها :
WD10EZEX : 150 MB/s
WD1003FZEX : 150 MB/s
WD1002FAEX : 126 MB/s
البته این فقط خواندن از روی بیرونیترین Track هست که در عمل کاهش پیدا خواهد کرد .
platinum64
18-06-2014, 15:11
آين ادونس فرمت آیا باعث افزایش ظرفیت هارد میشه ؟چند گیگ یجا گفته بود برای یک ترا ۱۰۰ گیگ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه
ata.royalfalcon
18-06-2014, 16:54
آين ادونس فرمت آیا باعث افزایش ظرفیت هارد میشه ؟چند گیگ یجا گفته بود برای یک ترا ۱۰۰ گیگ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه
همانطوریکه اشاره شد ، Advanced Format موجب افزایش Bit Density میشود . افزایش در Bit Density موجب افزایش در حجم ذخیره سازی میشود .
platinum64
18-06-2014, 20:46
هارد داخلی این هاردهای آداپتوری چنوعیه وسترن بلو یا گرین؟
اگه بلو هست مدلشو میشه بگید چیه؟
platinum64
21-06-2014, 00:55
سلام .
WD1003FZEX
WD1002FAEX
تو این دو تا شکل که وضعیت مدل جدیده بهتره از قدیمیه که؟! از بابت Sequential Transfer rate
ata.royalfalcon
21-06-2014, 06:47
هارد داخلی این هاردهای آداپتوری چنوعیه وسترن بلو یا گرین؟
اگه بلو هست مدلشو میشه بگید چیه؟
در مدلهاي WD my book از WD Green استفاده شده .
تو این دو تا شکل که وضعیت مدل جدیده بهتره از قدیمیه که؟! از بابت Sequential Transfer rate
درسته ، ولي همانطوريكه قبلاً هم گفتم تاثير چنداني در افزايش سرعت بوت سيستم عامل و اجراي نرم افزارها ندارد .
mehran_456
21-06-2014, 13:24
با سلام
من میخوام یه هارد اینترنال یک ترا بایت یا 500 گیگ بگیرم. اینجا سه مدل هارد سیگیت و وسترن دیجیتال و توشیبا هست. شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید دوست عزیز؟ میشه قیمتاشونم بگید لطفا؟ اینم بگم که کامپیوترم قدیمی هست و حدود 9 سال پیش گرفتم که متاسفانه الان هاردش خراب شده. میخاوم کمترین هزینه رو بکنم برا خرید هارد
با تشکر
ata.royalfalcon
21-06-2014, 14:31
با سلام
من میخوام یه هارد اینترنال یک ترا بایت یا 500 گیگ بگیرم. اینجا سه مدل هارد سیگیت و وسترن دیجیتال و توشیبا هست. شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید دوست عزیز؟ میشه قیمتاشونم بگید لطفا؟ اینم بگم که کامپیوترم قدیمی هست و حدود 9 سال پیش گرفتم که متاسفانه الان هاردش خراب شده. میخاوم کمترین هزینه رو بکنم برا خرید هارد
با تشکر
سلام .
بنظرم Seagate 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) گزينه مناسبي هست كه 190 تا 200 هزار تومن هست .
اینم بگم که کامپیوترم قدیمی هست و حدود 9 سال پیش گرفتم که متاسفانه الان هاردش خراب شده.
اگر پاور در شرايط مناسبي هست و مادربرد حداقل يكعدد پورت SATA داشته باشد مشكلي با اين هارد ديسك نخواهد داشت .
mehran_456
21-06-2014, 14:38
سلام .
بنظرم Seagate 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) گزينه مناسبي هست كه 190 تا 200 هزار تومن هست .
اگر پاور در شرايط مناسبي هست و مادربرد حداقل يكعدد پورت SATA داشته باشد مشكلي با اين هارد ديسك نخواهد داشت .
دوست عزیز مادر برد دو عدد پورت sata داره. من قیمت برام خیلی مهمه به نظر شما هارد های توشیبا که قیمت کمتری دارند کیفیت خوبی دارند یا نه؟ برند سامسونگ چطوره؟ ممنون از راهنماییتون در ضمن اینجا یک ترا وسترن دیجیتالو 205 میگند قیمتش خوبه؟
پس به نظر شما سیگیت بهتر از وسترن هست؟ میشه خواهش کنم از نظر کیفیت یه طبقه بندی بکنید هاردارو برا من؟
ممنون
ata.royalfalcon
21-06-2014, 15:46
دوست عزیز مادر برد دو عدد پورت sata داره. من قیمت برام خیلی مهمه به نظر شما هارد های توشیبا که قیمت کمتری دارند کیفیت خوبی دارند یا نه؟ برند سامسونگ چطوره؟ ممنون از راهنماییتون در ضمن اینجا یک ترا وسترن دیجیتالو 205 میگند قیمتش خوبه؟
پس به نظر شما سیگیت بهتر از وسترن هست؟ میشه خواهش کنم از نظر کیفیت یه طبقه بندی بکنید هاردارو برا من؟
ممنون
وسترن ديجيتالي كه پيدا كرديد چه مدلي هست ؟ اگر WD Green هست كه بيشتر مناسب براي آرشيو ديتا هست و نه سيستم عامل . اگر WD Blue هست كه پرفورمنس سيگيتي كه مدل نامبر آنرا گفتم بهتر از WD Blue هست . WD Black يكترابايتي هم كه 205 هزار تومان نيست .
وسترن ديجيتال و سيگيت از برندهاي معتبري هستند كه محصولات با كيفيتي توليد ميكنند و قطعاً نميتوان گفت كداميك برند از نظر كيفيت بهتر از ديگري هست . ولي توصيه ميكنم كه با گارانتي معتبري بخريد تا در صورتيكه مشكلي پيش آمد ، تعويض كنند .
برند سامسونگ چطوره؟
تا اونجائي كه ميدونم هارد ديسكهاي اينترنال سامسونگ بيشتر براي OEMـها هست و فكر نميكنم بتونيد بسادگي در بازار پيدا كنيد .
mahdi_shr
26-06-2014, 09:12
سلام عطا جان میشه پست های من رو جواب بدید؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به دوستان عزیز
تصمیم به خرید هارد 1 ترا برای ارشیو دارم . چون واسه ارشیو هست رفتم سمت هاردهای ضد ضربه و ضد اب سیلیکون Armor A80و ای دیتا DashDrive Durable HD710. البته دوست عزیزی سیگیت Backup Plus رو پیشنهاد دادن و اشاره فرمودن که این کمپانی ها سازنده هارد نیستند ولی بنده اصرار به خرید هارد ضد ضربه ای دیتا داشتم اما در این مدت ریووهای جالبی ازشون ندیدم . به نظر عزیزان وسترن بردارم یا سیگیت ؟ ایا سیگیت مثل وسترن قابلیت پسورد گذاری روی هارد رو داره؟هر دو هم گارانتی دو ساله دارن
از کمک دوستان بسیار سپاسگزارم
موفق باشید
ata.royalfalcon
29-06-2014, 09:07
با سلام به دوستان عزیز
تصمیم به خرید هارد 1 ترا برای ارشیو دارم . چون واسه ارشیو هست رفتم سمت هاردهای ضد ضربه و ضد اب سیلیکون Armor A80و ای دیتا DashDrive Durable HD710. البته دوست عزیزی سیگیت Backup Plus رو پیشنهاد دادن و اشاره فرمودن که این کمپانی ها سازنده هارد نیستند ولی بنده اصرار به خرید هارد ضد ضربه ای دیتا داشتم اما در این مدت ریووهای جالبی ازشون ندیدم . به نظر عزیزان وسترن بردارم یا سیگیت ؟ ایا سیگیت مثل وسترن قابلیت پسورد گذاری روی هارد رو داره؟هر دو هم گارانتی دو ساله دارن
از کمک دوستان بسیار سپاسگزارم
موفق باشید
سلام .
مدلهاي اكسترنال Seagate برخلاف اكسترنالهاي WD قابليت Hardware Encryption ندارند و اگر قفل كردن هارد اكسترنال براي شما مهم هست بايد از مدلهاي WD بخريد .
سلام .
مدلهاي اكسترنال Seagate برخلاف اكسترنالهاي WD قابليت Hardware Encryption ندارند و اگر قفل كردن هارد اكسترنال براي شما مهم هست بايد از مدلهاي WD بخريد .
با عرض سلام
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم .
البته قابلیت Hardware Encryption واسم اهمیت داره ولی صرف نظر از این قابلیت کیفیت و دوام هارد سیگیت Backup Plus و وسترن passport کدوم ارجحیت دارن ولو با اختلاف بسیار ناچیز؟چون واسه ارشیو میخوام اینقدر وسواس دارم وگرنه اگه هارد دم دستی میخواستم واسم خیلی مهم نبود.ولی اخر کلام فکر کنم رایت روی دی وی دی مطمئین ترین راه برای ارشیو اطلاعات مهم و غیر قابل بازگشت مثل عکس باشه :n01:
در قابلیت Hardware Encryption اگه پسورد فراموش بشه راهی برای دستیابی به اطلاعات روی هارد وجود داره؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
ata.royalfalcon
29-06-2014, 16:37
با عرض سلام
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم .
البته قابلیت Hardware Encryption واسم اهمیت داره ولی صرف نظر از این قابلیت کیفیت و دوام هارد سیگیت Backup Plus و وسترن passport کدوم ارجحیت دارن ولو با اختلاف بسیار ناچیز؟چون واسه ارشیو میخوام اینقدر وسواس دارم وگرنه اگه هارد دم دستی میخواستم واسم خیلی مهم نبود.ولی اخر کلام فکر کنم رایت روی دی وی دی مطمئین ترین راه برای ارشیو اطلاعات مهم و غیر قابل بازگشت مثل عکس باشه :n01:
در قابلیت Hardware Encryption اگه پسورد فراموش بشه راهی برای دستیابی به اطلاعات روی هارد وجود داره؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
1. هر دو کیفیت خوبی دارند و نمیتوان دقیقاً مشخص کرد که کدامیک از نظر کیفیت بهتر از دیگری هست . وقتیکه قابلیت رمزگذاری سخت افزاری برای شما مهم هست مدلهای WD را باید در اولویت اول قرار بدید .
2. برای دیتاهای کم حجم میتونید روی DVDـهای مرغوب رایت کنید . اگر از کیفیت DVD مطمئن نیستید باید در فواصل زمانی کوتاه مدت مجدداً رایت کنید .
3. اگر هم پسورد را فراموش کنید هیچ راهی برای دسترسی به اطلاعات وجود ندارد . در صورت اشتباه وارد کردن پسورد تا چندبار ، پیغام فرمت کردن ظاهر هارد دیسک خواهد شد .
درود
چندین صفحه خوندم ولی جواب سوالمو پیدا نکردم
هاردهای سیگیت سری M001 و M003 چه تفاوتی دارند ؟ کدام بهتره ؟
با تشکر
ata.royalfalcon
15-07-2014, 08:24
درود
چندین صفحه خوندم ولی جواب سوالمو پیدا نکردم
هاردهای سیگیت سری M001 و M003 چه تفاوتی دارند ؟ کدام بهتره ؟
با تشکر
سلام .
اگر منظورتان مدل نامبرهاي زير هست . اينها ظرفيت ذخيره سازي متفاوتي دارند .
سریال نامبر
اینترفیس
rpm
حجم
cache
ST4000DM000
SATA 6 Gb/s
5900
4TB
64 MB
ST3000DM001
SATA 6 Gb/s
7200
3TB
64 MB
ST2000DM001
SATA 6 Gb/s
7200
2TB
64 MB
ST1500DM003
SATA 6 Gb/s
7200
1.5TB
64 MB
ST1000DM003
SATA 6 Gb/s
7200
1TB
64 MB
ST750DM003
SATA 6 Gb/s
7200
750GB
64 MB
ST500DM002
SATA 6 Gb/s
7200
500GB
16 MB
ST320DM000
SATA 6 Gb/s
7200
320GB
16 MB
ST250DM000
SATA 6 Gb/s
7200
250GB
16 MB
البته مدلهاي 5TB به دو ضورت ST5000DM000 و ST5000DM001 موجود هست كه مدل اول مدل پايه و مدل دوم داراي قابليت Self-Encryption هست .
درود
ممنون از پاسخ شما
منظورم بیشتر این بود که مثل اینکه یه مدلش فریمور باید آپگرید بشه و یه مدل نه
سلام .
اگر منظورتان مدل نامبرهاي زير هست . اينها ظرفيت ذخيره سازي متفاوتي دارند .
سریال نامبر
اینترفیس
rpm
حجم
cache
ST4000DM000
SATA 6 Gb/s
5900
4TB
64 MB
ST3000DM001
SATA 6 Gb/s
7200
3TB
64 MB
ST2000DM001
SATA 6 Gb/s
7200
2TB
64 MB
ST1500DM003
SATA 6 Gb/s
7200
1.5TB
64 MB
ST1000DM003
SATA 6 Gb/s
7200
1TB
64 MB
ST750DM003
SATA 6 Gb/s
7200
750GB
64 MB
ST500DM002
SATA 6 Gb/s
7200
500GB
16 MB
ST320DM000
SATA 6 Gb/s
7200
320GB
16 MB
ST250DM000
SATA 6 Gb/s
7200
250GB
16 MB
البته مدلهاي 5TB به دو ضورت ST5000DM000 و ST5000DM001 موجود هست كه مدل اول مدل پايه و مدل دوم داراي قابليت Self-Encryption هست .
ata.royalfalcon
15-07-2014, 08:44
درود
ممنون از پاسخ شما
منظورم بیشتر این بود که مثل اینکه یه مدلش فریمور باید آپگرید بشه و یه مدل نه
از روي اين مدل نامبرها نميشه فهميد . ولي ميتونيد به سايت سيگيت مراجعه كنيد و با توجه به اطلاعاتي كه وارد ميكنيد متوجه بشويد كه نياز به آپديت دارد يا خير . در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نحوه انجام اينكار را توضيح دادم .
MasterGeek
15-07-2014, 17:16
چیزی حدود ۶۰۰ گیگ رو میخوام آرشیو کنم شاید ماهی یکبار rsync هم بکنم که آپدیت شه ولی کلا فقط جهت آرشیو هست و چندان استفادهای نداره...الان دو تا هارد اکسترنال دارم که به طور رزوانه نیازشون دارم بهمین خاطر دنبال یه روش ارزونتر هستم. مهمترین مسئله واسم فاکتور قیمت/حجم هست مسائل دیگه کمتر مهمه حتی اگه آرشیو کردن روی نوار مغناطیسی هم گزینهی خوبی باشه حاضرم دنبالش برم. میخوام ببینم با هدف آرشیو حجم بالا الان چه تکنولوژیهای دم دست هست؟
من میخام یه هارد وسترن my book بخرم ولی انقد که اینور و اونور اسمای مختلف دیدم کلا گیج شدم !!
میخام ببینم که اولا اصن مدله 7200 دور دارن یا نه ؟؟
و دوم اینکه چیزی که فهمیدم اینه که قدیم و جدید دارن میخام ببینم راهی واسه تشخیصش وجود داره ؟؟ (مثلا یه مدل دیدم جعبش آبیه یه مدل دیگه جعبش سبزه !!!)
ata.royalfalcon
19-07-2014, 19:41
من میخام یه هارد وسترن my book بخرم ولی انقد که اینور و اونور اسمای مختلف دیدم کلا گیج شدم !!
میخام ببینم که اولا اصن مدله 7200 دور دارن یا نه ؟؟
و دوم اینکه چیزی که فهمیدم اینه که قدیم و جدید دارن میخام ببینم راهی واسه تشخیصش وجود داره ؟؟ (مثلا یه مدل دیدم جعبش آبیه یه مدل دیگه جعبش سبزه !!!)
هارد دیسکهای بکار رفته در WD my book از سری WD Green هست که 7200rpm نیستند.
تفاوت شکل ظاهری مدلهای جدید و قدیم پیوست کردم . از روی عکسی که روی جعبه زده میشه میتونید بفهمید از مدلهای جدید هست و یا قدیمی .
در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ، عکس از جعبه هارد دیسکهای اکسترنال WD my book گذاشتم . فرقی بین هارد دیسکهای اکسترنال موجود در جعبه سبز و آبی هم وجود ندارد ، ولی ممکن هست تفاوتهای نرم افزاری داشته باشند که مهم نیست .
هارد دیسکهای بکار رفته در WD my book از سری WD Green هست که 7200rpm نیستند.
تفاوت شکل ظاهری مدلهای جدید و قدیم پیوست کردم . از روی عکسی که روی جعبه زده میشه میتونید بفهمید از مدلهای جدید هست و یا قدیمی .
در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ، عکس از جعبه هارد دیسکهای اکسترنال WD my book گذاشتم . فرقی بین هارد دیسکهای اکسترنال موجود در جعبه سبز و آبی هم وجود ندارد ، ولی ممکن هست تفاوتهای نرم افزاری داشته باشند که مهم نیست .
آقا من بی نهایت ممنون و مچکرم فقط یه مسئله اینکه یدون ازین هاردهارو که دیدم فقط به صورت عمودی پایه گذاشته میخام ببینم اگه به صورت افقی برای تویه بهتر هوا و امنیت بیشتر گذاشته بشه که مشکلی پیش نمیاد نه ؟؟
ata.royalfalcon
20-07-2014, 08:46
آقا من بی نهایت ممنون و مچکرم فقط یه مسئله اینکه یدون ازین هاردهارو که دیدم فقط به صورت عمودی پایه گذاشته میخام ببینم اگه به صورت افقی برای تویه بهتر هوا و امنیت بیشتر گذاشته بشه که مشکلی پیش نمیاد نه ؟؟
ميتونيد براي امنيت بيشتر و جلوگيري از سقوط بصورت خوابيده (افقي) هم بگذاريد ولي تا حد امكان سعي كنيد ليبلي كه روي هارد ديسك داخلي چسبيده شده رو به بالا باشد . همچنين در حالت خوابيده (افقي) تهويه به سادگي انجام نميشود و شايد مجبور به استفاده از فن جهت كمك به تهويه باشيد.
ميتونيد براي امنيت بيشتر و جلوگيري از سقوط بصورت خوابيده (افقي) هم بگذاريد ولي تا حد امكان سعي كنيد ليبلي كه روي هارد ديسك داخلي چسبيده شده رو به بالا باشد . همچنين در حالت خوابيده (افقي) تهويه به سادگي انجام نميشود و شايد مجبور به استفاده از فن جهت كمك به تهويه باشيد.
ینی اگه در حالت عمودی بتونم امنیتشو تامین کنم تهویه بهتره ؟؟
آخه یه سری سوراخاش میمونه زیرش اینجوریا !!
ata.royalfalcon
20-07-2014, 09:21
ینی اگه در حالت عمودی بتونم امنیتشو تامین کنم تهویه بهتره ؟؟
آخه یه سری سوراخاش میمونه زیرش اینجوریا !!
در سايت وسترن ديجيتال براي بعضي از مدلها تاكيد شده كه براي جلوگيري از Overheat شدن حتماً بصورت عمودي قرار گرفته شود . اگر ميتونيد در جائي قرار بديد كه احتمال سقوط كمتر باشد پس به حالت عمودي بگذاريد در غير اينصورت به حالت افقي بگذاريد ولي توصيه ميكنم از فن جهت كمك به تهويه استفاده كنيد .
با سلام به دوستان عزیز
با راهنمایی دوست عزیزم ( ata royalfalcon ) هارد وسترن 1 ترا با گارانتی اواژنگ به قیمت 225 تومن گرفتم.,ایا واسه تست سلامت هارد راهی وجود داره؟ ایا گارانتی اواژنگ همون سازگار هست؟ چون فروشنده بهم گفت با گارانتی سازگار دارم و الماس ولی کارت ضمانت آواژنگ روی جعبه هست. البته واسم مهم نیست فقط جهت اطلاع میخواستم ببینم من رو پیچونده یا نه :n02:
با سپاس از دوستان گلم
موفق باشید.
ata.royalfalcon
03-08-2014, 12:20
با سلام به دوستان عزیز
با راهنمایی دوست عزیزم ( ata royalfalcon ) هارد وسترن 1 ترا با گارانتی اواژنگ به قیمت 225 تومن گرفتم.,ایا واسه تست سلامت هارد راهی وجود داره؟ ایا گارانتی اواژنگ همون سازگار هست؟ چون فروشنده بهم گفت با گارانتی سازگار دارم و الماس ولی کارت ضمانت آواژنگ روی جعبه هست. البته واسم مهم نیست فقط جهت اطلاع میخواستم ببینم من رو پیچونده یا نه :n02:
با سپاس از دوستان گلم
موفق باشید.
سلام .
ميتونيد علاوه بر چك كردن SMART هارد ، با استفاده از نرم افزارهاي مناسب Short Self-Test و يا حتي Extended Self-Test را انجام بدهيد . البته Extended Self-Test خيلي زمانبر هست و بنظرم تا زمانيكه تمام موارد SMART هارد مورد نظر OK باشند ضرورتي ندارد .
ایا گارانتی اواژنگ همون سازگار هست؟
ايندو گارانتي ، يكي نيستند .
hooss128
14-08-2014, 00:48
قصد خرید چند هارد رو دارم
1- هاردی برای آرشیو عکس و فیلم که برام خیلی مهم هستن و می خوام از لحاظ کیفیت بهش مطمئن باشم حداقل 3 ترابایت ، ترجیحا 4 باشه بهتره خودم مارک wd my book external hard drive مد نظر هست اگه مارک یا مدل دیگی بهتر هست بگین
2- هارد پاسپورتی 1 ترابایت سرعت بالا و کیفیت بالا برام مهم هست خودم wd my passport ultra رو فکر کنم خوب باشه نظر شما چیه ؟ در ضمن توی سایت وسرن دیجیتال یه مدل بعد از اون هست به نام slime اون چطوره ؟ توی ایران هست ؟
3- یه هارد خوب پاسپورتی دیگه 1 ترابایت با ایمنی بالا و مقاوم ، مارک سیلیکون پاور مدل های a80 , a60 , a30 بنظر مدل های مقاومی میرسن نظر شما چیه ؟ مدل خاصی دیگه ای رو پیشنهاد میدین ؟
ممنون میشم اگه در هر مورد یک یا دو مدل رو معرفی بکنید و نکات با اهمیت و خوبشون رو بگین
ata.royalfalcon
14-08-2014, 10:01
قصد خرید چند هارد رو دارم
1- هاردی برای آرشیو عکس و فیلم که برام خیلی مهم هستن و می خوام از لحاظ کیفیت بهش مطمئن باشم حداقل 3 ترابایت ، ترجیحا 4 باشه بهتره خودم مارک wd my book external hard drive مد نظر هست اگه مارک یا مدل دیگی بهتر هست بگین
2- هارد پاسپورتی 1 ترابایت سرعت بالا و کیفیت بالا برام مهم هست خودم wd my passport ultra رو فکر کنم خوب باشه نظر شما چیه ؟ در ضمن توی سایت وسرن دیجیتال یه مدل بعد از اون هست به نام slime اون چطوره ؟ توی ایران هست ؟
3- یه هارد خوب پاسپورتی دیگه 1 ترابایت با ایمنی بالا و مقاوم ، مارک سیلیکون پاور مدل های a80 , a60 , a30 بنظر مدل های مقاومی میرسن نظر شما چیه ؟ مدل خاصی دیگه ای رو پیشنهاد میدین ؟
ممنون میشم اگه در هر مورد یک یا دو مدل رو معرفی بکنید و نکات با اهمیت و خوبشون رو بگین
1.2 - مدلهایی که انتخاب کردید گزینه های مناسبی هستند و کیفیت خوبی هم دارند . ولی در مورد خراب نشدن هیچکس نمیتواند تضمینی به شما بدهد حتی اگر بهترین مدل را انتخاب کنید . اگر اطلاعات برای شما مهم هست توصیه میکنم روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید.
تنها تفاوت مدلهای Slim در مقایسه با Ultra فلزی (آلومنیومی) بودن قسمت رویی آن و وجود یک کیف ضد خش در مدلهای Slim هست . بگردید و اگر در بازار موجود بود و اگر تفاوت قیمت آن برای شما مهم نیست میتونید Slim را انتخاب کنید .
3. همانطوریکه در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم گفتم ؛ مدلهای ضد ضربه فقط باکس مستحکم و ضد آب و محافظهای ارتجاعی لاستیکی/سیلیکونی دارند که شانس خراب نشدن هارد داخلی در برابر ضربه های ناشی از سقوط و ... را تا حدی بالاتر میبرند وگرنه نوع هارد داخلی بکار رفته تفاوتی با انواع عادی ندارند . به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل و جابجائی کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند .
سلام دوستان
هارد اکسترنال میخوام فقط برا ذخیره فیلمام
2 ترا میخوام و usb3 .
قیمتم پایینتر باشه بهتره.
در مورد ضدضربه بودن و ... هم اظلاع زیادی ندارم.نمیدونم کارایی داره یا نه!!!
چه مدلی پیشنهااد میکنین؟؟
ata.royalfalcon
14-08-2014, 11:15
سلام دوستان
هارد اکسترنال میخوام فقط برا ذخیره فیلمام
2 ترا میخوام و usb3 .
قیمتم پایینتر باشه بهتره.
در مورد ضدضربه بودن و ... هم اظلاع زیادی ندارم.نمیدونم کارایی داره یا نه!!!
چه مدلی پیشنهااد میکنین؟؟
سلام .
با توجه به اینکه با حداقل قیمت میخواهید باید از مدلهای دسکتاپی انتخاب کنید که ارزانتر از مدلهای پرتابل هست . میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desktop را انتخاب کنید . تفاوت ایندو مدل را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .
سلام .
با توجه به اینکه با حداقل قیمت میخواهید باید از مدلهای دسکتاپی انتخاب کنید که ارزانتر از مدلهای پرتابل هست . میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desktop را انتخاب کنید . تفاوت ایندو مدل را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .
میخوام پرتابل باشه
به نظرتون این مدل خوبه؟؟؟ silicon power armor a60
با a80 چه فرقی داره؟؟
ata.royalfalcon
14-08-2014, 12:10
میخوام پرتابل باشه
به نظرتون این مدل خوبه؟؟؟ silicon power armor a60
با a80 چه فرقی داره؟؟
A80 با داشتن استاندارد IPX7 مقاومت بیشتری در برابر نفوذ آب (حداكثر تا عمق 1 متر به مدت 30 دقيقه) دارد در صورتیکه مدل A60 صرفاً در برابر پاشش و بارش آب مقاوم هست و نمیتواند مانند A80 از نفوذ آب در هنگام غوطه ور شدن مقاومت کند .
در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته نمیتوان چیزی گفت ؛ چون Silicon power سازنده هارد دیسک نیست و از برندهای دیگر تامین میکند . ممکن هست در مدلی از سیگیت (سامسونگ) استفاده شده باشد و در مدل دیگر از توشیبا . حتی در یک مدل یکسان هم ممکن هست هارد دیسکهای بکار رفته متفاوت باشند .
A80 با داشتن استاندارد IPX7 مقاومت بیشتری در برابر نفوذ آب (حداكثر تا عمق 1 متر به مدت 30 دقيقه) دارد در صورتیکه مدل A60 صرفاً در برابر پاشش و بارش آب مقاوم هست و نمیتواند مانند A80 از نفوذ آب در هنگام غوطه ور شدن مقاومت کند .
در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته نمیتوان چیزی گفت ؛ چون Silicon power سازنده هارد دیسک نیست و از برندهای دیگر تامین میکند . ممکن هست در مدلی از سیگیت (سامسونگ) استفاده شده باشد و در مدل دیگر از توشیبا . حتی در یک مدل یکسان هم ممکن هست هارد دیسکهای بکار رفته متفاوت باشند .
همین که مقابل پاشیدن اب مقاوم باشه کافیه برام
ینی سیلیکون پاور نگیرم؟؟؟ پس حدود 400 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟؟
ata.royalfalcon
14-08-2014, 13:17
همین که مقابل پاشیدن اب مقاوم باشه کافیه برام
ینی سیلیکون پاور نگیرم؟؟؟ پس حدود 400 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟؟
پیشنهاد میکنم یکی از مدلهای Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra بخرید البته این مدلها ضد ضربه و یا آب نیستند . اگر ضد آب بودن و داشتن یک بدنه مقاوم دربرابر ضربه برای شما مهم هست میتونید یکی از مدلهای Armor را انتخاب کنید .
TeenArcher
14-08-2014, 19:19
آقا عطا ، میشه مقاوم ترین هاردها رو ترتیب مقاومت لیست بکنی؟( اگه ممکنه یه مقایسه ای هم بکن بینشون)
سلام
درباره این مدل کسی اطلاعاتی داره؟
WD10PURX
WD Purple 1TB 64MB Buffer HDD
ata.royalfalcon
15-08-2014, 11:13
سلام
درباره این مدل کسی اطلاعاتی داره؟
WD10PURX
WD Purple 1TB 64MB Buffer HDD
سلام .
برای چه کاری میخواهید ؟
میتونید برای سیستم عادی (PC) هم استفاده کنید اما با توجه به اینکه از قابلیتهای آن استفاده ای نخواهد شد هدر دادن بودجه هست . برای استفاده از قابلیتهای جدید Firmware این مدل (که به اسم All Frame Technology تعریف شده) کنترلری که این هارد دیسک به آن متصل میشود باید توانایی پشتیبانی از آنرا داشته باشد . در واقع این هارد دیسک بر مبنای WD Red طراحی و ساخته شده با این تفاوت که Firmware آن بهینه سازی شده است .
sasan.69
24-08-2014, 15:12
اقا عطا میشه بفرمایید که مزیت هاردwd caviar green چیه؟(قصد خرید2ترا دارم اما نمیدونم تفاوتش با سیگیت چیه )
ata.royalfalcon
24-08-2014, 18:03
اقا عطا میشه بفرمایید که مزیت هاردwd caviar green چیه؟(قصد خرید2ترا دارم اما نمیدونم تفاوتش با سیگیت چیه )
همانطوریکه خودتان هم میدونید WD Green هارد دیسک پرسرعتی نیست و برای آرشیو کردن اطلاعات های کم استفاده مناسب هست . اگر انتظار سرعت بیشتری دارید Seagate 7200.14 را بخرید .
سلام
خداقوت آقا عطا
لطفا اگر براتون مقدوره بررسی کنید هارد بکار رفته در تولیدات سیلیکون پاور و ادیتا ساخت چه شرکتهایی هستند و اگر شما هارد ضد ضربه بخواهید بخرید از بین محصولات این دو شرکت کدوم بهترند ؟ ( گارانتی سیلیکون پاور دو ساله و گارانتی ادیتا سه ساله است ) ، چند پست قبل نوشته بودید سیلیکون پاور ظاهرا از سامسونگ و توشیبا استفاده میکنه به نظر شما کدوم بهتره ؟
ata.royalfalcon
25-08-2014, 14:02
سلام
خداقوت آقا عطا
لطفا اگر براتون مقدوره بررسی کنید هارد بکار رفته در تولیدات سیلیکون پاور و ادیتا ساخت چه شرکتهایی هستند و اگر شما هارد ضد ضربه بخواهید بخرید از بین محصولات این دو شرکت کدوم بهترند ؟ ( گارانتی سیلیکون پاور دو ساله و گارانتی ادیتا سه ساله است ) ، چند پست قبل نوشته بودید سیلیکون پاور ظاهرا از سامسونگ و توشیبا استفاده میکنه به نظر شما کدوم بهتره ؟
سلام .
والا مشخص نيست كه هارد ديسك داخلي از كدام برند هست . حتي در يك مدل مشابه (فرض كنيد A80) هم ممكن هست هارد ديسك داخلي آن از برند و مدلهاي متفاوتي باشند . بنابراين به جاي اينكه سعي كنيد برند و مدل هارد ديسك داخلي بكار رفته را كشف كنيد ؛ بررسي كنيد كه كدام مدل قيمت كمتر ، امكانات بيشتر ، شكل ظاهري زيباتر ، مدت گارانتي طولاني تر و كيفيت بهتري دارند.
سلام. ميخام 2تا هارد 2ترا بخرم يكي اكسترنال آدااپتوردار و ديگري اينترنال. ميشه بگيد چه مدلي خوبه كه هم قيمتش مناسب باشه هم خرابي كم داشته باشه . هارد سيگيت كدام شماره مدلهاش خرابي فرمور نداره . چون شنيدم بعضي مدلهاش بعد از مدتي كار كردن خراب ميشه. لطفا شماره مدلهاي خوبشو معرفي كنيد. مرسي
ata.royalfalcon
29-08-2014, 09:43
سلام. ميخام 2تا هارد 2ترا بخرم يكي اكسترنال آدااپتوردار و ديگري اينترنال. ميشه بگيد چه مدلي خوبه كه هم قيمتش مناسب باشه هم خرابي كم داشته باشه . هارد سيگيت كدام شماره مدلهاش خرابي فرمور نداره . چون شنيدم بعضي مدلهاش بعد از مدتي كار كردن خراب ميشه. لطفا شماره مدلهاي خوبشو معرفي كنيد. مرسي
سلام .
برای هارد دیسک Internal ، کاربردتان چیست ؟ اگر میخواهید OS ، نرم افزار ، گیم و ... نصب و اجرا کنید و اگر بودجه کافی درنظر گرفتید میتونید WD Black انتخاب کنید در غیر اینصورت میتونید Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 بخرید که پرفورمنس خوبی دارد .
هارد سيگيت كدام شماره مدلهاش خرابي فرمور نداره . چون شنيدم بعضي مدلهاش بعد از مدتي كار كردن خراب ميشه.
این مشکل مربوط به مدلهای قدیمی میشد ، مدلی که معرفی شد چنین مشکلی ندارد .
برای هارد دیسک اکسترنال میتونید یکی از دو مدل WD my Book و یا Seagate Backup plus Desk انتخاب کنید . مقایسه کلی ایندو مدل در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفته شد .
Behzad83
07-09-2014, 01:26
همانطوریکه خودتان هم میدونید WD Green هارد دیسک پرسرعتی نیست و برای آرشیو کردن اطلاعات های کم استفاده مناسب هست . اگر انتظار سرعت بیشتری دارید Seagate 7200.14 را بخرید .
با سلام
با توجه به اینکه فرمودید هارد گرین برای اطلاعات "کم استفاده" مناسب است، آیا به عنوان هارد دوم برای ذخیره mp3 مناسب هستش؟ با توجه به اینکه هر روز بخواهیم چندین آهنگ را پلی کنیم؟ یعنی کم استفاده نیست و هر لحظه ممکنه استفاده بشه.
با سپاس
ata.royalfalcon
07-09-2014, 07:11
با سلام
با توجه به اینکه فرمودید هارد گرین برای اطلاعات "کم استفاده" مناسب است، آیا به عنوان هارد دوم برای ذخیره mp3 مناسب هستش؟ با توجه به اینکه هر روز بخواهیم چندین آهنگ را پلی کنیم؟ یعنی کم استفاده نیست و هر لحظه ممکنه استفاده بشه.
با سپاس
سلام .
مشكلي با نصب بعنوان هارد ديسك دوم (هارد ديسكي كه قرار نيست روي آن OS و نرم افزار نصب و اجرا شود) براي ذخيره كردن آهنگها ، فيلمها و پلي كردن آنها ... بطور روزانه نخواهيد داشت .
javadjon74
10-09-2014, 07:52
سلام دوستان
من به یک هارد 2ترابایت اگسترنال نیاز دارم که این شرایط رو داشته باشه لطفا هرکس اطلاعی داره بگه>>>>>1-یو اس بی 3 باشد 2-ضد ضربه 3-ضد آب 4-ضد شک 5- قابل انتقال باشد و از مد دسکتاپ نباشد 6-سرعت بسیار بالا 7-عمر و کارایی بسیار بالا
لطفا هرکس اطلاع دارد خبر بدهد
کارایی خیلی برام مهم است و عمر بسیار بالا...
خودم این مدل را پیدا کرده ام Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB
اگر معایبی دارد لطفا اطلاع بدهید
دوستان من امروز یک هارد
Western Digital My Passport Ultraخریدم به نظرتون قبل وصل کردن به pc نیاز به پارتیشن بندی خاصی داره یا برنامه هایی که داخلشه لازمه نصب بشن؟ برنامه لاکش چطور؟
یکی توضیح بده لطفا
ata.royalfalcon
27-10-2014, 13:45
دوستان من امروز یک هارد
Western Digital My Passport Ultra
خریدم به نظرتون قبل وصل کردن به pc نیاز به پارتیشن بندی خاصی داره یا برنامه هایی که داخلشه لازمه نصب بشن؟ برنامه لاکش چطور؟
یکی توضیح بده لطفا
اين مدل از قبل پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست در نتيجه نيازي به انجام دادم مجدد اين مراحل نيست مگر اينكه تعداد پارتيشنها و يا نوع فايل سيستم مطابق انتظارات شما نباشد .
توصيه ميكنم كليه برنامه هاي مرتبط با آن را هم نصب كنيد . در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نحوه كار با برنامه ها را توضيح دادم .
اين مدل از قبل پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست در نتيجه نيازي به انجام دادم مجدد اين مراحل نيست مگر اينكه تعداد پارتيشنها و يا نوع فايل سيستم مطابق انتظارات شما نباشد .
توصيه ميكنم كليه برنامه هاي مرتبط با آن را هم نصب كنيد . در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نحوه كار با برنامه ها را توضيح دادم .
تو این لینک فقط توضیح دادید که چطوری بک اپ ازش بگیریم
یه سوال اگه مثلا من تو هارد 200گیگ فایل دارم از اونا بک اپ بگیرم 200گیگ بک اپ از هارد کم میه درسته یعنی 400گیگ فضا اشغال میشه؟
سوال دوم اینکه شنیدم یه برنامه هست که برنامه قفل گذاری گفتن که برنامه قفل گذاری رو کاری نداشته باشی بعدا برنامه خراب شه توام رمز گذاری کردی دیگه باید بییال فایل ها اینا بشی یه توضیحی بده لطفا
ata.royalfalcon
27-10-2014, 15:40
یه سوال اگه مثلا من تو هارد 200گیگ فایل دارم از اونا بک اپ بگیرم 200گیگ بک اپ از هارد کم میه درسته یعنی 400گیگ فضا اشغال میشه؟
درست هست ؛ ولي اصولاً بكآپها روي هارد ديسك دوم و ... ذخيره ميشوند نه همان هارد ديسك اول . به هر حال با توجه به اينكه هيچگونه فشرده سازي انجام نميشود حجم بكآپ برابر (و يا حتي كمي بيشتر) با حجم اطلاعاتي خواهد بود كه از روي آن بكآپ گرفته بوديد .
معمولاً
سوال دوم اینکه شنیدم یه برنامه هست که برنامه قفل گذاری گفتن که برنامه قفل گذاری رو کاری نداشته باشی بعدا برنامه خراب شه توام رمز گذاری کردی دیگه باید بییال فایل ها اینا بشی یه توضیحی بده لطفا
اين برنامه هم خراب بشود بدون آن هم ميتونيد هارد ديسك را unlock كنيد كافيست در my computer روي CD Drive مجازي دابل كليك كنيد تا كادري براي وارد كردن پسورد ديده شود . احتمالاً منظورشان چيز ديگري بوده يا اينكه آشنايي زيادي نداشتند ؛ در پست 7160# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (قسمت اسپويل) به تفضيل براي شما توضيح داده بودم .
درست هست ؛ ولي اصولاً بكآپها روي هارد ديسك دوم و ... ذخيره ميشوند نه همان هارد ديسك اول . به هر حال با توجه به اينكه هيچگونه فشرده سازي انجام نميشود حجم بكآپ برابر (و يا حتي كمي بيشتر) با حجم اطلاعاتي خواهد بود كه از روي آن بكآپ گرفته بوديد .
معمولاً
اين برنامه هم خراب بشود بدون آن هم ميتونيد هارد ديسك را unlock كنيد كافيست در my computer روي CD Drive مجازي دابل كليك كنيد تا كادري براي وارد كردن پسورد ديده شود . احتمالاً منظورشان چيز ديگري بوده يا اينكه آشنايي زيادي نداشتند ؛ در پست 7160# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (قسمت اسپويل) به تفضيل براي شما توضيح داده بودم .
پس با خیال راحت میتونم به این هارد اعتماد کنم و فایل ها رو توش بزارم؟
بک اپ هم لازم ندارم چون فایل هام رو توش میزارم هارد رو میزارم یه جایی مثل صندوق چیزی تا 3-4ماه هم یه بار دست نمیزنم
واسه رمز گذاری هم مشکلی نداره بزارم درسته؟ بعدا دردسر نمیشه؟
نرم افزارهایی که از اول داخل هارد بود رو پاک نکنم؟
ata.royalfalcon
27-10-2014, 16:29
پس با خیال راحت میتونم به این هارد اعتماد کنم و فایل ها رو توش بزارم؟
كلاً هارد ديسكها غير قابل اعتماد هستند (فارغ از برند و يا مدل) . به همين دليل هميشه توصيه ميشود كه حداقل يك كپي از اطلاعات داشته باشيد .
واسه رمز گذاری هم مشکلی نداره بزارم درسته؟ بعدا دردسر نمیشه؟
مشكلي نيست . پسورد را هم فراموش نكنيد كه در صورت فراموشي دسترسي به اطلاعات غير ممكن هست .
نرم افزارهایی که از اول داخل هارد بود رو پاک نکنم؟
من توصيه ميكنم پاك نكنيد . ميتونيد منتقل كنيد به يك فولدر خاص تا با اطلاعات شخصي خودتان مخلوط نشود .
sasan.69
18-11-2014, 13:12
جناب عطا این مدل سیگیت از وسترن آبی هم بهتره؟ و اینکه تفاوت سرعت و کارایی این دو زیاده؟
ata.royalfalcon
19-11-2014, 08:26
جناب عطا این مدل سیگیت از وسترن آبی هم بهتره؟ و اینکه تفاوت سرعت و کارایی این دو زیاده؟
بله ؛ يكترابايتي سري 7200.14 سيگيت پرفورمنس بهتر و تفاوت معنادار و محسوسي در مقايسه با يكترابايتي WD Blue دارد.
با سلام به دوستان عزیز
به توصیه ata.royalfalcon جان واسه ارشیو اطلاعات هارد وسترن پسپورت خردیم .
در حال حاضر نیاز به یک هارد دم دستی دارم واسه انتقال اطلاعات . ایا دوستان همین وسترن رو توصیه می فرمایند و یا گزینه بهتری نیز هست ؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
ata.royalfalcon
08-12-2014, 21:30
با سلام به دوستان عزیز
به توصیه ata.royalfalcon جان واسه ارشیو اطلاعات هارد وسترن پسپورت خردیم .
در حال حاضر نیاز به یک هارد دم دستی دارم واسه انتقال اطلاعات . ایا دوستان همین وسترن رو توصیه می فرمایند و یا گزینه بهتری نیز هست ؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام .
اگر از عملکرد هارد دیسک اکسترنالی که دارید راضی هستید میتونید مجدداً همین مدل را بخرید . در غیر اینصورت برای تنوع میتونید مدلهای دیگری را هم انتخاب کنید مثل Seagate Backup plus Slim .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.