مشاهده نسخه کامل
: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
ata.royalfalcon
18-04-2013, 08:28
با سلام یه هارد خوب و پر سرعت 1ترا اینترنال برا ادیت عکس وفیلم وهمچنین ارشیو ونصب ویندوز چی پیشنهاد میدید
میخوام همه خصوصیات یه هارد خوب رو داشته باشه قیمت هم مهم نیست فقط کارایی
سلام .
اگر قيمت براي شما مهم نيست WD black رو بخريد .
سلام دوستان
با بودجه ۳۰۰تومن چه ssd رو پیشنهاد میکنید؟
باتشکر
سلام دوستان
با بودجه ۳۰۰تومن چه ssd رو پیشنهاد میکنید؟
باتشکر
alijigari
27-04-2013, 21:55
سلام
1-تعداد هارد ها وحجم ان ها در کارکرد سیستم تاثیر داره ؟
2-من اگه بخوام ترکیبی از هارد ssd و هارد معمولی داشته باشم چه مدلی را چی پشنهاد میکنید
من برای ssd هارد corssair gt 240 گرفتم
سلام داداش
واسه آرشیو چه هاردی پیشنهاد میدید ؟
از هارد زیاد استفاده میشه چون هارد به هارد کپی میکنم و سوال دیگه اینکه هارد با ظرفیت 2 یا 3 ترابایت زودتر دچار مشکل میشه یا خیر ؟
ممنون
موفق باشید
noisymind
15-05-2013, 17:30
سلام داداش
واسه آرشیو چه هاردی پیشنهاد میدید ؟
از هارد زیاد استفاده میشه چون هارد به هارد کپی میکنم و سوال دیگه اینکه هارد با ظرفیت 2 یا 3 ترابایت زودتر دچار مشکل میشه یا خیر ؟
ممنون
موفق باشید
واسه آرشیو وسترن دیجیتال سبز بهترین هست. البته سرعتش نسبت به هاردهای هم رده خودش کمی پایینتر هست ولی در عوض کم صدا و عمری هست. ظرفیت بالاتر هم دلیلی بر زودتر خراب شدن نیست.
واسه آرشیو وسترن دیجیتال سبز بهترین هست. البته سرعتش نسبت به هاردهای هم رده خودش کمی پایینتر هست ولی در عوض کم صدا و عمری هست. ظرفیت بالاتر هم دلیلی بر زودتر خراب شدن نیست.
هارد اکسترنال چطور ؟ چه مدلی معرفی میکنید و آیا حجم بالاهاش بخاطر کار زیاد زودتر خراب میشن ؟
ata.royalfalcon
16-05-2013, 10:16
هارد اکسترنال چطور ؟ چه مدلی معرفی میکنید و آیا حجم بالاهاش بخاطر کار زیاد زودتر خراب میشن ؟
سلام .
با توجه به اینکه فرمودید از هارد دیسک زیاد استفاده میکنید ، اگر جابه جایی ندارید توصیه میشه که هارد اینترنال رو بخرید . مدلی که پیشنهاد دادن مناسبه .
در هر حال اگر قصد خرید هارد اکسترنال با ظرفیت بالا رو دارید میتونید بین WD my book یا Seagate backup plus desktop drive یکی رو انتخاب کنید . مورد اول بخاطر استفاده از هارد WD Green سرعت کمتری نسبت مدل پیشنهادی دوم دارد . هاردهای اکسترنال در مقایسه با هاردهای اینترنال نیازمند دقت و مراقبت بیشتری هستند . همانطور که دوستمون هم گفتند ظرفیت بالا دلیلی بر زود خراب شدن هارد نیست .
yoosef_st
16-05-2013, 12:05
دوستان، این هاردهای اکسترنال ADATA که ضد ضربه و ضد آب و این چیزا هست چجوریاست؟
خوبه؟
یا الکیه؟
بعد یه سوال دیگه:
یه نرم افزاری بود اینجا واسه تست کردن هارد معرفی میکردین
میشه بگین چی بود و چه کارایی میکنه و اگه آموزش خاصی داره کجا باید بخونیم؟
ممنون:n16:
ata.royalfalcon
16-05-2013, 19:10
دوستان، این هاردهای اکسترنال ADATA که ضد ضربه و ضد آب و این چیزا هست چجوریاست؟
خوبه؟
یا الکیه؟
بعد یه سوال دیگه:
یه نرم افزاری بود اینجا واسه تست کردن هارد معرفی میکردین
میشه بگین چی بود و چه کارایی میکنه و اگه آموزش خاصی داره کجا باید بخونیم؟
ممنون:n16:
سلام .
این هاردهای اکسترنال و انواع مشابه و حتی باکسهایی مثل WD nomand با داشتن محافظهای سیلیکونی - لاستیکی از هارد دیسک در برابر ضربه محافظت میکنند . میزان مقاومت در برابر مایعات هم بستگی به سطح استاندارد آن دارد بعبارت دقیقتر استاندارد IPX7 مقاومت بیشتری نسبت به IPX4 دارد . در هر حال هارد دیسکها با داشتن اجزاء ظریف و متحرک نیازمند مراقبت بیشتری هستند و نبایستی به آنها ضربه وارد کرد مخصوصاً در زمانهایی که در حال کار هستند . بیشتر این تستهای ضد ضربه در زمانهایی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست ، مسئله ای که حتی کمپانی معتبر Buffalo در مورد هارد اکسترنال ضد ضربه Buffalo MiniStation Extreme اشاره کرده .
Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
در نتیجه اگر هارد روشن و در حال read/write باشه در صورت وارد شدن ضربه احتمال آسیب به هارد زیاد هست در نتیجه توصیه میشه در زمانهایی که هارد روشن هست حتی جابه جا هم نکنید و در جایی قرار بدید که بطور اتفاقی از روی میز پایین نمیافته . البته بعضی از هاردهای اکسترنال internal shock sensor دارند که عملکرد این سنسور در بعضی از هارد دیسکها به حالت non-operating درآوردن هارد به محض شناسایی شتاب بیش از حد یا ضربه هست مثل Seagate Goflex Satellite و یا Toshiba Canvio 3.0 .
اگر میخواهید سرعت هارد رو تست کنید میتونید از نرم افزار HDtune استفاده کنید اگر میخواید وضعیت و سلامتی هارد رو بررسی کنید میتونید از قسمت health همین نرم افزار HDTune استفاده کنید .
unknown47
22-05-2013, 11:02
دوستان تا 200-250 بهترین هارد اینترنالی که میتونم بخرم چیه؟ تفاوت قیمتی 500 گیگ با 1ترابایت چقدره؟
alijigari
22-05-2013, 11:09
سلام
1-تعداد هارد ها وحجم ان ها در کارکرد سیستم تاثیر داره ؟
2-من اگه بخوام ترکیبی از هارد ssd و هارد معمولی داشته باشم چه مدلی را چی پشنهاد میکنید
من برای ssd هارد corssair gt 240 گرفتم
lممنون میشم جواب منم بدین
SEDRASOUL
23-05-2013, 08:45
سلام
دوستان یه سوال من چون فیلمبرداری میکنم و فیلم هام فول اچ دی هستن به حجم زیادی نیاز دارم
تصمیم گرفتم یه هارد 2 ترا اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم که دایم به سیستم وصل باشه
میخواسم بدونم چه مدلی رو پیشنهاد میکنی که هم سرعت 7200 داشته باشه و هم برای اینکه مدت طولانی به سیستم وصل باشه واسش مشکلی پیش نیاد؟
حالا اگه 1 ترا بخوام چطور؟
(اگه قیمت هم میدونید بگید ممنون میشم) :n26:
ata.royalfalcon
23-05-2013, 11:08
دوستان تا 200-250 بهترین هارد اینترنالی که میتونم بخرم چیه؟ تفاوت قیمتی 500 گیگ با 1ترابایت چقدره؟
سلام
تا حدود 250 هزار تومن میتونید Seagate barracuda 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) رو بخرید . 500 گیگ حدود 180 یا 190 هزار تومن هست .
سلام
دوستان یه سوال من چون فیلمبرداری میکنم و فیلم هام فول اچ دی هستن به حجم زیادی نیاز دارم
تصمیم گرفتم یه هارد 2 ترا اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم که دایم به سیستم وصل باشه
میخواسم بدونم چه مدلی رو پیشنهاد میکنی که هم سرعت 7200 داشته باشه و هم برای اینکه مدت طولانی به سیستم وصل باشه واسش مشکلی پیش نیاد؟
حالا اگه 1 ترا بخوام چطور؟
(اگه قیمت هم میدونید بگید ممنون میشم) :n26:
سلام .
هارد اکسترنال Seagate Backup plus Desktop Drive پرسرعته و بنظر 7200rpm هست . مشکلی هم بخاطر کار طولانی پیش نمیاد مشروط بر اینکه از هارد بدرستی نگهداری و مراقبت بشه . دوترابایت هم حدود 380 هزار تومن هست .
SEDRASOUL
23-05-2013, 12:43
سلام .
هارد اکسترنال Seagate Backup plus Desktop Drive پرسرعته و بنظر 7200rpm هست . مشکلی هم بخاطر کار طولانی پیش نمیاد مشروط بر اینکه از هارد بدرستی نگهداری و مراقبت بشه . دوترابایت هم حدود 380 هزار تومن هست .
وسترن چیز خوبی نداره؟
چون حفاظتشم واسم مهمه و هاردای وسترن خودشون یه نرم افزار امنیتی دارن ولی سیگیت نداره!
از همه نرم افزارهای جانبی هم استفاده کردم و هیچ کدوم امنیت نداشتن و تونستم نفوذ کنم ولی وسترن نه
اصلا این کاری گفتم انجام بدم خوب هست؟!! که از یه هارد اکسترنال 2ترابایتی استفاده کنم؟
ata.royalfalcon
23-05-2013, 16:13
وسترن چیز خوبی نداره؟
چون حفاظتشم واسم مهمه و هاردای وسترن خودشون یه نرم افزار امنیتی دارن ولی سیگیت نداره!
از همه نرم افزارهای جانبی هم استفاده کردم و هیچ کدوم امنیت نداشتن و تونستم نفوذ کنم ولی وسترن نه
اصلا این کاری گفتم انجام بدم خوب هست؟!! که از یه هارد اکسترنال 2ترابایتی استفاده کنم؟
WD my book هم خوبه ولی 7200rpm نیست و در مقایسه با Seagate Backup plus Desktop Drive سرعت کمتری داره . در هر حال بین سرعت بالای Seagate Backup plus Desktop Drive و قابلیت Hardware encryption هاردهای اکسترنال WD my book باید یکی رو انتخاب کنید .
مشکلی نداره که از هارد اکسترنال 2TB استفاده کنید .
SEDRASOUL
23-05-2013, 16:19
WD my book هم خوبه ولی 7200rpm نیست و در مقایسه با Seagate Backup plus Desktop Drive سرعت کمتری داره . در هر حال بین سرعت بالای Seagate Backup plus Desktop Drive و قابلیت Hardware encryption هاردهای اکسترنال WD my book باید یکی رو انتخاب کنید .
هارد دو ترا 2.5 اینچی وسترن داریم؟؟
قیمت؟
SEDRASOUL
23-05-2013, 16:20
ممنون از پاسختون
خوب وسترن جه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟!
ata.royalfalcon
23-05-2013, 18:36
هارد دو ترا 2.5 اینچی وسترن داریم؟؟
قیمت؟
WD my passport تا 2TB موجوده ، دوترابایتش حدود 560 تا 580 هزار تومن هست .
ممنون از پاسختون
خوب وسترن جه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟!
اگر آداپتوری مدنظر شماست WD my book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزینه مناسبی هست .
kaveh1589
27-05-2013, 19:47
درود
دوستان من خواستم هارد WD my book رو بخرم یکی از دوستان که فروشنده هست می گفت تقلبی ش تو بازار زیاده sunny بگیر
به نظر شما راست میگه ؟ چطوری میشه اصل رو از تقلبی تشخیص داد ؟
ata.royalfalcon
27-05-2013, 20:21
درود
دوستان من خواستم هارد WD my book رو بخرم یکی از دوستان که فروشنده هست می گفت تقلبی ش تو بازار زیاده sunny بگیر
به نظر شما راست میگه ؟ چطوری میشه اصل رو از تقلبی تشخیص داد ؟
سلام .
تقلبی نمیتونه باشه . حداکثر refurbished میتونه باشه . با گارانتی معتبر و از نمایندگی های باسابقه بخرید مشکلی پیش نمیاد .
befermatooo
28-05-2013, 09:22
سلام .
من یه هارد دسته دوم 80 گیگ گرفتم . البته از اون مدل های قدیمی که حداقل 7 کار کرده !
سوالم اینه که مشکلی در اجرای بازی ها که ایجاد نمیکنه ؟!؟ مثلا Call of duty یا جنون سرعت و .... نیاز به هاردهای پرسرعت ندارن که ؟
Lord_theOne
28-05-2013, 11:25
هاردهای وسترن دیجیتال ضریب اطمینان بالاتری دارند نسبت به هاردهای دیگر
هاردهای گرین عمر بیشتری دارند در مارک وسترن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
SEDRASOUL
28-05-2013, 12:59
بین سه تا هارد زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
Seagate Barracuda Sata3 1TB 32Mb[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Western Digital Caviar Green 1Tb[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Western Digital Cavier Black 1.0 TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
28-05-2013, 15:55
بین سه تا هارد زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
Seagate Barracuda Sata3 1TB 32Mb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Western Digital Caviar Green 1Tb
Western Digital Cavier Black 1.0 TB
سلام .
اگر فرض بگيرم كه هيچ محدوديتي در ميزان بودجه نداشته باشيد از بين سه مدلي كه گفتيد قطعاً WD Black انتخاب خوبي هست . مورد اولي (سيگيت) در هر حال پيشنهاد نميشه چون از سري قديمي 7200.12 هست توصيه ميشه از سري جديد 7200.14 خريداري كنيد . مورد دوم يعني WD Green هاردي مناسب براي اهداف آرشيو و يا نصب بصورت هارد دوم سيستم هست . ميتونتيد روي هاردهاي WD Green هم os نصب كنيد اما انتظار سرعت بالايي رو نداشته باشيد .
SEDRASOUL
29-05-2013, 09:32
سلام .اگر فرض بگيرم كه هيچ محدوديتي در ميزان بودجه نداشته باشيد از بين سه مدلي كه گفتيد قطعاً WD Black انتخاب خوبي هست . مورد اولي (سيگيت) در هر حال پيشنهاد نميشه چون از سري قديمي 7200.12 هست توصيه ميشه از سري جديد 7200.14 خريداري كنيد . مورد دوم يعني WD Green هاردي مناسب براي اهداف آرشيو و يا نصب بصورت هارد دوم سيستم هست . ميتونتيد روي هاردهاي WD Green هم os نصب كنيد اما انتظار سرعت بالايي رو نداشته باشيد .
تو لینکهایی که دادم قیمتاشون یکی هستش که!!
ata.royalfalcon
29-05-2013, 10:26
تو لینکهایی که دادم قیمتاشون یکی هستش که!!
اون WD Black كه شما لينكشو گذاشتيد مدل قديمي هست (SATAII و 32MB Cache مدل نامبر WD1001FALS) و به همين خاطر قيمتش پايين هست . مدل جديد (SATAIII و 64MB Cache مدل نامبر WD1002FAEX) حدود 365 هزار تومن هست .
reallife0002
14-06-2013, 19:12
دوستان من همین دیروز سیستم بستم :n03::n03:...هارد WD 2 Tera/64 Mg Buffer گرفتم..الان دیدم توی تاپیک میگن که سرعتش خیلی پایینه و نباید برای ویندوز استفاده میشد..در صورتی که من میخام فایلی در خورد هارد انتقال بدم تا 50-80 مگ در ثانیه منتقل میکنه...ولی از هارد اکسترنال حدود 30 مگ در ثانیه...گاربردم هم بازی و فیلم هست از پی سی..به نظرتون بفروشمش و Seegate بگیرم؟؟؟ توی بازی تاثیری نداره این هارد؟؟
ata.royalfalcon
14-06-2013, 20:05
دوستان من همین دیروز سیستم بستم :n03::n03:...هارد WD 2 Tera/64 Mg Buffer گرفتم..الان دیدم توی تاپیک میگن که سرعتش خیلی پایینه و نباید برای ویندوز استفاده میشد..در صورتی که من میخام فایلی در خورد هارد انتقال بدم تا 50-80 مگ در ثانیه منتقل میکنه...ولی از هارد اکسترنال حدود 30 مگ در ثانیه...گاربردم هم بازی و فیلم هست از پی سی..به نظرتون بفروشمش و Seegate بگیرم؟؟؟ توی بازی تاثیری نداره این هارد؟؟
هاردهای WD Green بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا نصب بعنوان هارد دوم سیستم و همچنین برای هاردهای اکسترنال هست . برای نصب ویندوز یا هر os دیگر و نصب و اجرای بازیها باید هارد پرسرعتتری میخریدید (قبلاً مشاوره نگرفتید؟) . میتونید Seagate از سری barracuda 7200.14 بخرید (برای دوترابایت مدل نامبر st2000dm001 پیشنهاد میشه) .
reallife0002
14-06-2013, 21:04
هاردهای WD Green بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا نصب بعنوان هارد دوم سیستم و همچنین برای هاردهای اکسترنال هست . برای نصب ویندوز یا هر os دیگر و نصب و اجرای بازیها باید هارد پرسرعتتری میخریدید (قبلاً مشاوره نگرفتید؟) . میتونید Seagate از سری barracuda 7200.14 بخرید (برای دوترابایت مدل نامبر st2000dm001 پیشنهاد میشه) .
یعنی بفروشم و Seegate بگیرم؟؟؟ تفاوت سرعت اینقدر محسوسه؟ و اینکه برای اجرای بازی ها به مشکل بر میخورم؟
ata.royalfalcon
14-06-2013, 22:13
یعنی بفروشم و Seegate بگیرم؟؟؟ تفاوت سرعت اینقدر محسوسه؟ و اینکه برای اجرای بازی ها به مشکل بر میخورم؟
برای اجرای بدون لگ بازیها بیشتر گرافیک مهم هست . اگر سرعت پایین load شدن ویندوز یا برنامه ها و بازیها (با اجرای بدون لگ که به گرافیک مربوط هست فرق میکنه) یا سرعت پایین کپی پیست و ... برای شما مهم نیست پس نیازی به تعویض ندارید .
reallife0002
19-06-2013, 21:11
برای اجرای بدون لگ بازیها بیشتر گرافیک مهم هست . اگر سرعت پایین load شدن ویندوز یا برنامه ها و بازیها (با اجرای بدون لگ که به گرافیک مربوط هست فرق میکنه) یا سرعت پایین کپی پیست و ... برای شما مهم نیست پس نیازی به تعویض ندارید .
اگر بخام بین Seegate و Western Black یکی رو انتخاب کنم..کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟ سرعت زیاد و صدای آرام هم مد نظرم هست...
ata.royalfalcon
19-06-2013, 22:03
اگر بخام بین Seegate و Western Black یکی رو انتخاب کنم..کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟ سرعت زیاد و صدای آرام هم مد نظرم هست...
اگر بودجه کافی دارید WD Black انتخاب خوبی هست . در غیر اینصورت Seagate کاملاً جوابگوی کار شماست . در هر صورت سعی کنید از جدیدترین سری خریداری کنید .
reallife0002
20-06-2013, 00:40
اگر بودجه کافی دارید WD Black انتخاب خوبی هست . در غیر اینصورت Seagate کاملاً جوابگوی کار شماست . در هر صورت سعی کنید از جدیدترین سری خریداری کنید .
بسیار ممنون...ولی نگفتید کدومشون صدای کمتری دارن؟؟؟؟؟؟؟
VorteX01
10-07-2013, 19:13
دوستان بین SSD ها Intel , western digital , seagate کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ (اگر برند بهتری هست لطفا معرفی کنید) و قیمت یک SSD 128 گیگ رو ممنون میشم بگید.
با تشکر
ali.hoseini93
12-07-2013, 12:43
سلام.بنده دوسال پیش یک لپ تاپ hp pavilion dv6 گرفتم که هاردش 1tb بود.متاسفانه چند روزی هستش که بدسکتور گرفته البته در حدی هستش که هاردمو fdisk کردم ولی هنگام بالا اومدن ویندوز eror 301 میده و همش پیغام میده که از اطلاعاتت بک آپ بگیر.اولا میخواستم بدونم تا چه زمانی میتونم با همین هاردم بسازم؟؟؟ دوما اگه بخوام ی هارد بسیار عالی 500gb بخرم بنظرتون چی بخرم؟؟؟آخه نظرات دوستان رو خوندم گیج شدم ولی تا حدی به این نتیجه رسیدم که wd black از سیگیت بهتره.کارم بازی و فیلم هستش.راستی اینم بگم ی هاردی میخوام که وقتی به لپ تاپم ضربه وارد میشه به طور خودکار هارد رو نگه داره تا آسیب نبینه. سپاس
hooss128
20-07-2013, 17:12
من يك هارد اكسترنال nh92 adata دارم، قصد فروش اون رو دارم و مي خوام يه هارد اكسترنال جديد بخرم(هارد هاي پاسپورتي و همراه بدون آداپتور)
بنظرتون هاردي هست كه از اين مدل بهتر باشه بيشتر از لحاظ سرعت و امنيتش ميگم
هارد خودم حدود ٢١٠ قيمت نو اون هستش چند بفروشمش خوبه؟
لطفا هارهاي جديدي كه اگه بهتر هستن رو معرفي ميكنيد يه بنچ مارك يا مشخصاتي ازش بنويسيد، در ضمن من سيستمم يو اس بي ٣ نداره، پس ملاك اول سرعت يو اس بي ٢ باشه
ata.royalfalcon
20-07-2013, 18:41
من يك هارد اكسترنال nh92 adata دارم، قصد فروش اون رو دارم و مي خوام يه هارد اكسترنال جديد بخرم(هارد هاي پاسپورتي و همراه بدون آداپتور)
بنظرتون هاردي هست كه از اين مدل بهتر باشه بيشتر از لحاظ سرعت و امنيتش ميگم
هارد خودم حدود ٢١٠ قيمت نو اون هستش چند بفروشمش خوبه؟
لطفا هارهاي جديدي كه اگه بهتر هستن رو معرفي ميكنيد يه بنچ مارك يا مشخصاتي ازش بنويسيد، در ضمن من سيستمم يو اس بي ٣ نداره، پس ملاك اول سرعت يو اس بي ٢ باشه
1. قیمت دست دوم یک هارد کاملاً بستگی به میزان کارکرد و سلامتی آن داره . بدیهی هست که اگر هارد مورد نظر مشکلاتی داشته باشه نمیتونید به قیمت خوبی بفروشید .
2. سرعت بیشتر هارد دیسکهای امروزی در حدی هست که تمام پهنای باند usb2 را پر میکنند . بعبارت دیگر تازمانیکه از usb2 استفاده میکنید تفاوت عملکرد بین هارد دیسکها برای شما محسوس نخواهد بود .
3. برای هارد اکسترنال پرتابل ، WD my passport با Seagate Backup plus پیشنهاد میکنم . نمونه تستها و بنچمارکها را میتونید در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ببینید . بطور خلاصه نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه . البته همانطوریکه قبلاً هم گفتم تا زمانیکه از اینترفیس usb2 استفاده میکنید تفاوت سرعت بین ایندو برای شما محسوس نخواهد بود .
chessmathter
24-07-2013, 12:56
بین هاردهای اکسترنال دسکتاپی دو ترا کدوم خوبه برای ارشیو میخوام مزایا و معایب هر کدوم رو میگین مرسی
سیگیت اکسپنشن
سیگیت بک اپ
وسترن مای بوک
ata.royalfalcon
24-07-2013, 13:44
بین هاردهای اکسترنال دسکتاپی دو ترا کدوم خوبه برای ارشیو میخوام مزایا و معایب هر کدوم رو میگین مرسی
سیگیت اکسپنشن
سیگیت بک اپ
وسترن مای بوک
هاردهاي اكسترنال Seagate backup plus و expansion سرعت بيشتري دارند در عوض گرماي بيشتري هم توليد ميكنند بطوريكه گاهي اوقات نيازمند فني جهت خنك سازي هست . تفاوت بين ايندو مدل بيشتر در شكل ظاهري و نرم افزارهاي كاربردي هست بغير از اين موارد تفاوتي بين ايندو وجود ندارد ، حتي تا اونجايي كه ميدونم هر دو از يك مدل هارد اينترنال استفاده ميكنند .
WD my book كندتر ولي خنكتر هست ، ضمن اينكه قابليت hardware encryptuin دارد بطوريكه در صورت نياز ميتونيد هارد را lock كنيد . نرم افزارهاي اين مدل بنظرم كاربردي تر از مدلهاي سيگيت هست .
mehrdad2540
28-07-2013, 14:52
سلام میخواستم هارد 1 ترابایت بخرم 2 تا گزینه دارم
1)Western Digital Portable My Passport - 1TB با قیمت 300 هزارتومن
2)Seagate Backup Plus - 1TB با قیمت 280 هزارتومن
واقعا گیج شدم. امنیت برام مهم نیست سرعتش خوب باشه بیشتر میخوام فیلم توش بریزم هارد سیگیت قابل تبدیل شدن به اینترنال هم هست حالا به نظرتون کدوم بهتره؟
ata.royalfalcon
28-07-2013, 15:28
سلام میخواستم هارد 1 ترابایت بخرم 2 تا گزینه دارم
1)Western Digital Portable My Passport - 1TB با قیمت 300 هزارتومن
2)Seagate Backup Plus - 1TB با قیمت 280 هزارتومن
واقعا گیج شدم. امنیت برام مهم نیست سرعتش خوب باشه بیشتر میخوام فیلم توش بریزم هارد سیگیت قابل تبدیل شدن به اینترنال هم هست حالا به نظرتون کدوم بهتره؟
سلام .
اگر به این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مراجعه کنید و تستها را بررسی کنید متوجه میشوید که در حالت read هارد اکسترنال wd my passport متوسط Sequential transfer rate و همچنین access time پایینتری دارد هرچند که این اختلاف اندک هست . در صورتیکه در حالت write هارد اکسترنال Backup Plus عملکرد بهتری دارد . بنظر من خیلی فرق نمیکنه که کدامیک را انتخاب کنید هر کدام که گارانتی معتبرتری داره و هر کدام که با قیمت ارزانتر میتونید بخرید همان را بخرید .
خسته نباشید.
راهنمایی میخواستم واسه خرید هارد اکسترنال 3 ترا یا بیشتر
تا حدود 1 تومن یه هارد می خوام بگیرم.از نظر امنیتی و سرعت انتقال چه برندی ؟ چه مدلی ؟ گارانتی مادام هست ؟
توی این رنج قیمت چی میتونم بگیرم که USB3 , Lan رو ساپورت کنه . کدوم پورت سرعت بیشتری داره ؟!!
یه مدل دیدم.فکر میکنم بد نباشه : HDD Seagate Business Storage 1 Bay NAS 3TB
اگه مدل خاص یا مورد جالبی رو سراغ دارید که بهتر باشه و نسبت به قیمت بیارزه قیمت تا 2 تومن هم میتونم بگیرم
پیشاپیش ممنون !:n16:
hooss128
03-08-2013, 01:19
1- می خوام یه هارد اکسترنال همراه بخرم، چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ 1 یا 2 ترابایت باشه سرعتش و کیفیتش برام خیلی مهمه
2- از دوستان که پرسید مارک وسترن دیجیتال رو پیشنهاد دادن، من سه مدل از برند رو دیدم اما نمی دونم چه فرقی با هم دارن ؟!!!
لطفا بگید تفاوت این سه مدل با همدیگه چی هست ؟
wd Elements
wd My passport
wd My passport Ultra
ata.royalfalcon
03-08-2013, 12:37
خسته نباشید.
راهنمایی میخواستم واسه خرید هارد اکسترنال 3 ترا یا بیشتر
تا حدود 1 تومن یه هارد می خوام بگیرم.از نظر امنیتی و سرعت انتقال چه برندی ؟ چه مدلی ؟ گارانتی مادام هست ؟
توی این رنج قیمت چی میتونم بگیرم که USB3 , Lan رو ساپورت کنه . کدوم پورت سرعت بیشتری داره ؟!!
یه مدل دیدم.فکر میکنم بد نباشه : HDD Seagate Business Storage 1 Bay NAS 3TB
اگه مدل خاص یا مورد جالبی رو سراغ دارید که بهتر باشه و نسبت به قیمت بیارزه قیمت تا 2 تومن هم میتونم بگیرم
پیشاپیش ممنون !:n16:
سلام .
1. مدلي كه انتخاب كرديد گزينه مناسبي هست . حتي مدل WD my book live / live due از برند وسترن پورت usb3 ندارند مگر اينكه را WD Sentinel DX4000 بخريد كه گنجايش 4 هارد را دارد و فكر نميكنم به بودجه شما بخوره . ضمناً همانطوريكه ميدونيد پورت usb در اين دستگاهها براي اتصال مستقيم به سيستم (pc يا لپتاپ) نيست بلكه براي متصل كردن هارد اكسترنال دوم و يا حتي پرينتر و به اشتراك گذاشتن آن در شبكه هست .
2. بديهي هست كه اين مدلها گارانتي مادام العمر ندارند .
من استفاده ی خانگی دارم. اون مدل که گفتم رو نمی تونم مستقیمآ واسه PC و لپ تاپ استفاده کنم ؟ از پورت Lan ؟
ata.royalfalcon
03-08-2013, 17:06
من استفاده ی خانگی دارم. اون مدل که گفتم رو نمی تونم مستقیمآ واسه PC و لپ تاپ استفاده کنم ؟ از پورت Lan ؟
از طریق usb که نمیتونید مستقیم به pc یا لپتاپ متصل کنید . بلکه باید از طریق lan آنهم از طریق روتر مناسب به لپتاپ یا pc متصل بشه .
ata.royalfalcon
03-08-2013, 17:16
1- می خوام یه هارد اکسترنال همراه بخرم، چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ 1 یا 2 ترابایت باشه سرعتش و کیفیتش برام خیلی مهمه
2- از دوستان که پرسید مارک وسترن دیجیتال رو پیشنهاد دادن، من سه مدل از برند رو دیدم اما نمی دونم چه فرقی با هم دارن ؟!!!
لطفا بگید تفاوت این سه مدل با همدیگه چی هست ؟
wd Elements
wd My passport
wd My passport Ultra
مهمترین تفاوت ultra با سایر مدلها نازکتر بودن آن هست فکر کنم به خاطر استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر باشه که در اینصورت به تعداد کمتری پلاتر نیاز هست . بدیهی هست که اگر 1TB میخواهید و اگر بتونید مدل ultra را پیدا کنید گزینه مناسبی خواهد بود . یکترابایت مدل ultra حدود 15.4 میلیمتر ضخامت و در مدل عادی حدود 19 میلیمتر ضخامت دارد . دقت کنید که در مدل ultra دوترابایتی ندارد .
مدل elements هم هارد اکسترنال ساده و فاقد نرم افزارها جهت بکاپ گیری و مدیریت هارد و همچنین فاقد قابلیت hardware encryption هست و با توجه به اختلاف نه چندان زیاد با سایر مدلهای ذکر شده پیشنهاد میکنم از خرید این مدل خودداری کنید .
میتونید از برند سیگیت هم انتخاب کنید مثل مدلهای expansion و یا Backup plus .
من اگه بخوام یه موردی تهیه کنم که با USB 3.0 هم قابل استفاده باشه و 3 ترا باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟! :n28:
ata.royalfalcon
04-08-2013, 07:45
من اگه بخوام یه موردی تهیه کنم که با USB 3.0 هم قابل استفاده باشه و 3 ترا باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟! :n28:
WD my book يا Seagate backup plus يا Seagate expansion .
hooss128
04-08-2013, 09:24
مهمترین تفاوت ultra با سایر مدلها نازکتر بودن آن هست فکر کنم به خاطر استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر باشه که در اینصورت به تعداد کمتری پلاتر نیاز هست . بدیهی هست که اگر 1TB میخواهید و اگر بتونید مدل ultra را پیدا کنید گزینه مناسبی خواهد بود . یکترابایت مدل ultra حدود 15.4 میلیمتر ضخامت و در مدل عادی حدود 19 میلیمتر ضخامت دارد . دقت کنید که در مدل ultra دوترابایتی ندارد .
مدل elements هم هارد اکسترنال ساده و فاقد نرم افزارها جهت بکاپ گیری و مدیریت هارد و همچنین فاقد قابلیت hardware encryption هست و با توجه به اختلاف نه چندان زیاد با سایر مدلهای ذکر شده پیشنهاد میکنم از خرید این مدل خودداری کنید .
میتونید از برند سیگیت هم انتخاب کنید مثل مدلهای expansion و یا Backup plus .
با تشکر از جواب بسیار خوبت
یه سوال دیگه اینکه این سه مدل از نظر فنی و سرعت هم با هم تفاوت خاصی دارن ؟
منظور از hardware encryption دقیقا چی هست ؟ چطوری رمز می زاره ؟
مدل ultra و my passport تنها تفاوتشون توی اندازه هست و سرعت و سایر پارامتر هاشون فرقی ندازه ؟ اگر تستی از این مدل هم هست بزارید
قیمت my passport و ultra یک ترابایت حدودا چقدر هست ؟
ata.royalfalcon
04-08-2013, 14:13
با تشکر از جواب بسیار خوبت
مدل ultra و my passport تنها تفاوتشون توی اندازه هست و سرعت و سایر پارامتر هاشون فرقی ندازه ؟ اگر تستی از این مدل هم هست بزارید
از نظر فني همانطوريكه قبلاً هم گفتم مدلهاي ultra به خاطر استفاده از پلاتر با چگالي بالاتر نسبت به ديگر مدلها مثل my passport باريكتر هستند . از نظر rpm و cache فكر نميكنم تفاوتي داشته باشند .
تست read
تست write
منبع اين تستها اين سايت (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هست . من فرقي با مدلهاي عادي نمي بينم (نمونه تست مدلهاي عادي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . البته براي نتيجه گيري بهتر و قضاوت دقيقتر بايد روي يك سيستم يكسان تست بشه .
بطور خلاصه با استفاده از چيپي كه روي برد هارد تعبيه شده اطلاعات رمز گذاري ميشود كه در مقايسه با روشهاي software encryption امنيت و سرعت بيشتري دارد . تا زمانيكه هارد Lock باشه دسترسي به پارتيشنها مقدور نيست و حتي نميتونيد فرمت كنيد ، در بعضي از مدلها اگر تا چند بار پسورد اشتباه وارد بشه هارد فرمت خواهد شد (با تاييد قبلي كاربر) . در صورتيكه در روشهاي software encryption حتي اگر داده ها رمزگذاري شده باشه باز هم ميتونيد هارد را فرمت كنيد .
اين مدل جديدي هست و اطلاع ندارم كه در بازار پيدا ميشه يا خير . ضمناً مدلهاي ultra همراه با كيف عرضه ميشوند .
با سلام خدمت اساتید
من می خوام 2-3 هارد 1یا دو ترابایتی اکسترنال بخرم ازنوع 3.5 دسکتاپی
لطفا راهنمایی بفرمایید
اولاهر کدام تو محدوده حداکثر 400 تومن باشه
قابل اعتماد باشه چون اطلاعات مهمه و سرعت خواندن و نوشتن حتی المقدور بالا باشه
الان بخرم یا صبر کنم ..وضع قیمت ها چطوریه
اگر مدل مناسبی از هارد های پورتابل هم هست (یک ترا )لطفا معرفی کنید .
خیلی ممنون
ata.royalfalcon
06-08-2013, 09:03
با سلام خدمت اساتید
من می خوام 2-3 هارد 1یا دو ترابایتی اکسترنال بخرم ازنوع 3.5 دسکتاپی
لطفا راهنمایی بفرمایید
اولاهر کدام تو محدوده حداکثر 400 تومن باشه
قابل اعتماد باشه چون اطلاعات مهمه و سرعت خواندن و نوشتن حتی المقدور بالا باشه
الان بخرم یا صبر کنم ..وضع قیمت ها چطوریه
خیلی ممنون
سلام .
بيشتر هاردهاي اكسترنال آداپتوري موجود در بازار WD my book و يا WD elements (كه usb2 هست) و Seagate backup plus و Seagate expansion هست . با توجه به اينكه سرعت بالا read/write براي شما مهمه بهتره كه از مدلهاي سيگيت را انتخاب كنيد كه 7200rpm هستند نه تنها سرعت بيشتري دارند بلكه گرمتر هم هستند .
قابل اعتماد باشه چون اطلاعات مهمه
حتي اگر هارد مورد نظر بهترين كيفيت را داشته باشه بازهم نميتوان احتمال خرابي را صفر درصد گرفت . اگر اطلاعات براي شما مهمه توصيه ميكنم آنها را روي دو يا چند هارد ذخيره كنيد .
Seagate backup plus و Seagate expansion و WD my passport .
moomiaaei2000
06-08-2013, 12:48
سلام
میخواستم یه هارد اکسترنال 1ترا بگیرم.بین 250تا 300تومن.اگه میشه راهنمایی کنید بگید که چه مارکی بگیرم بهتره?میخوام قابلیت تبدیل شدن به اینترنال رو هم داشته باشه.
مرسی
ata.royalfalcon
06-08-2013, 13:18
سلام
میخواستم یه هارد اکسترنال 1ترا بگیرم.بین 250تا 300تومن.اگه میشه راهنمایی کنید بگید که چه مارکی بگیرم بهتره?میخوام قابلیت تبدیل شدن به اینترنال رو هم داشته باشه.
مرسی
سلام .
میخوام قابلیت تبدیل شدن به اینترنال رو هم داشته باشه.
به جزء مدلهاي backup plus انتخاب ديگري نداريد . دقت كنيد كه بايد کمی کانکتور کابلهاي برق و sata را ببرید یا بتراشید تا راحتتر و دقیقتر جا بره (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
architect1
07-08-2013, 06:10
سلام خدمت دوستان
من دیروز یک هارد
seagate goflex home network 1 tb خریدم
سرعت انتقال اطلاعات به این هارد چقدره؟آخه برای من تا 5 مگابایت بیشتر نمیره
آیا هاردم مشکل داره و نیاز به تنظیمات داره ویا سرعتش همینه؟ سوال دیگه اینکه نوع مودم در سرعت انتقال اطلاعات تاثیر گذاره یا خیر؟(راستی مودمم tp-link td-w8951nd هستش)
noisymind
08-08-2013, 09:45
الان هارد یک ترای سیگیت و وسترن گرین چند هست؟ ( اینترنال)
ata.royalfalcon
08-08-2013, 10:11
الان هارد یک ترای سیگیت و وسترن گرین چند هست؟ ( اینترنال)
حدود 220 الی 230 هزار تومن هست .
سلام به همگی
ورژن فایل سیستم یا NTFS هاردم 3.01 هست. حالا چطور می تونم ورژنش رو ارتقا بدم؟ آیا نرم افزار خاصی وجود داره برا این کار؟
tarkan_tan
14-08-2013, 08:34
سلام من میخوام 1 هارد 250 گیگا بخرم و این هارد رو واسه کار انیمیشن میخوام که فقط میخوام ویندوز و تعداد زیادی نرم افزار سنگین روش نصب کنم.میشه بگین کودوم مارک بهتره و سریع تره و در کل پیشنهاد شما چیه؟میانگین قیمت رو هم لطف کنید ممنون میشم.
concordx
17-08-2013, 21:51
با سلام خدمت دوستان و همچنین :
ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که یه تنه فروم رو میچرخونه.
آقا من یه هارد اکسترنال میخوام که ترجیها آداپتوری نباشه و یو اس بی3 باشه و سرعتش در حدی باشه که بتونم به ----- وصلش کنم و فیلمهای فول اچ دی رو روش ظبط همزمان کنم .
1 ترا باشه اصلا اندازش برام مهم نیست.
چنین چیزی تو بازار هست؟
اگر هست قیمتش چنده؟
با تشکر.
ata.royalfalcon
19-08-2013, 19:55
با سلام خدمت دوستان و همچنین :
ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که یه تنه فروم رو میچرخونه.
آقا من یه هارد اکسترنال میخوام که ترجیها آداپتوری نباشه و یو اس بی3 باشه و سرعتش در حدی باشه که بتونم به ----- وصلش کنم و فیلمهای فول اچ دی رو روش ظبط همزمان کنم .
1 ترا باشه اصلا اندازش برام مهم نیست.
چنین چیزی تو بازار هست؟
اگر هست قیمتش چنده؟
با تشکر.
سلام .
Seagate Backup plus portable drive یا Seagate expansion portable drive پیشنهاد میشه . سرعت این مدلها کاملاً جوابگوی نیازهای شما هست . البته در هنگام استفاده حتماً موارد کنترلی و احتیاطی را رعایت کنید تا عمر بیشتری داشته باشند . قیمت این مدلها هم با توجه به نوع گارانتی در حدود 270 هزار تومن متغیر هست .
javadk123
23-08-2013, 10:29
سلام دوستان،هارد دیسک لب تاب من سیگیت سری SSHD هست و قصد تعویض اون رو دارم،تو مشخصاتش نوشته شده ارتفاعشmm 9.5 هست.سرعتش هم 7200 هست.ظاهرا هاردهای لپ تاپ تو بازار اکثرا 5400 دور هستن.حالا میخوام اگر بشه یه هارد اکسترنال بگیرم و به جای هارد داخل لپ تاپ استفاده کنم.کدوم مدل رو باید بگیرم که هم 7200 دور باشه و داخل محفظه لپ تاپ من جا بشه؟هارد خودم 32mb حافظه کش داره به همراه 4gb ssd.
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
ata.royalfalcon
23-08-2013, 11:24
سلام دوستان،هارد دیسک لب تاب من سیگیت سری SSHD هست و قصد تعویض اون رو دارم،تو مشخصاتش نوشته شده ارتفاعشmm 9.5 هست.سرعتش هم 7200 هست.ظاهرا هاردهای لپ تاپ تو بازار اکثرا 5400 دور هستن.حالا میخوام اگر بشه یه هارد اکسترنال بگیرم و به جای هارد داخل لپ تاپ استفاده کنم.کدوم مدل رو باید بگیرم که هم 7200 دور باشه و داخل محفظه لپ تاپ من جا بشه؟هارد خودم 32mb حافظه کش داره به همراه 4gb ssd.
سلام .
والا هاردهای اکسترنال پرتابل 7200rpm در بازار بشدت محدود و کمیاب هست ولی مدلهایی مثل Hitachi touro mobile proد، 7200rpm هستند . اگر روی سرعت خیلی حساس هستید من پیشنهاد میکنم SSD درایو بخرید به همراه یک هارد اکسترنال برای ذخیره سازی اطلاعات . به هر حال اگر باکس هارد اکسترنال باز بشه گارانتی باطل میشه مگر اینکه با ظرافت انجام بشه و اثری باقی نمونه .
javadk123
23-08-2013, 12:37
بخام ssd و هارد بخرم هزینه زیاد میشه،هارد خودم خطای اسمارت کد B8 end to end error میده و چند روز قبل در حین کار بلو اسکرین اومد و هارد پرید و با ریست ویندوز دوباره ویندوز هارد رو شناخت.داخل انجمن هم کسی نمیدونست بخاطر چی هست و فروم های خارجی هم راه حلی براش نبود،فریمور هارد هم اخرین ورژن هست.ایا اون هارد هیتاچی با کیفیت هست و به مخفظه لپ تاپ من با 9.5mm ارتفاع هارد قبلی سازگاره؟سیگیت سری backup plus اون چیزی که من میخوام رو نداره؟
ata.royalfalcon
23-08-2013, 13:49
بخام ssd و هارد بخرم هزینه زیاد میشه،هارد خودم خطای اسمارت کد B8 end to end error میده و چند روز قبل در حین کار بلو اسکرین اومد و هارد پرید و با ریست ویندوز دوباره ویندوز هارد رو شناخت.داخل انجمن هم کسی نمیدونست بخاطر چی هست و فروم های خارجی هم راه حلی براش نبود،فریمور هارد هم اخرین ورژن هست.ایا اون هارد هیتاچی با کیفیت هست و به مخفظه لپ تاپ من با 9.5mm ارتفاع هارد قبلی سازگاره؟سیگیت سری backup plus اون چیزی که من میخوام رو نداره؟
سری Backup plusـهای پرتابل 5400rpm و 8MB cache هستند .
لیست هاردهای اینترنال 2.5 اینچی هیتاچی را بررسی کردم . کلاً در دو سری 7mm و 9.5mm هست و بیشتر از اون موجود نیست . به احتمال زیاد هارد بکار رفته در مدل Hitachi touro mobile proد، 9.5mm هست .
سلام می خواستم بدونم هارد ADATA HD710 هارد خوبی هستش یانه؟
واینکه میشه بهش اعتماد کرد برای اطلاعات منظورم اینه از اون هاردهای هستش که معلوم نیست دفعه ی بعدی بزنی به کامپیوتر اطلاعاتت باشه یانه؟
concordx
06-09-2013, 10:20
سلام .
Seagate Backup plus portable drive یا Seagate expansion portable drive پیشنهاد میشه . سرعت این مدلها کاملاً جوابگوی نیازهای شما هست . البته در هنگام استفاده حتماً موارد کنترلی و احتیاطی را رعایت کنید تا عمر بیشتری داشته باشند . قیمت این مدلها هم با توجه به نوع گارانتی در حدود 270 هزار تومن متغیر هست .
با سلام دوباره.
اینکه میفرمایید موارد کنترلی دقیقا منظرتون چی هست؟؟؟؟
چه کار باید بکنیم تا استفاده صحیح تر از هارد انجام بشه.
در ضمن از میون این دو مدل که فرمودید کدوم بهتره.
اصلا فرق این دو چیه؟
با تشکر.
ata.royalfalcon
06-09-2013, 12:05
با سلام دوباره.
اصلا فرق این دو چیه؟
با تشکر.
سلام .
منظور ، رعایت نکاتی هست که میتونه در افزایش عمر مفید هارد اکسترنال موثر باشه .
1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا جریان کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه از usbhub ـهایی که power supply مستقل دارند استفاده بشه و يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove کردن را فراموش نکنید .
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل هم دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
9. نکته مهم در مورد هاردهای اکسترنال آداپتوری : آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی و نوسانات نشود . همچنین ابتدا آداپتور را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید .
اصلا فرق این دو چیه؟
از لحاظ نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند و در نتیجه لحاظ پرفورمنس و کارایی تفاوت زیادی نباید داشته باشند . بدیهی هست که مدل Backup plus شکل ظاهری بهتری داره . مدل Backup plus از لحاظ نرم افزاری کمی کاملتر هست (بعید میدونم کسی از این نرم افزارها استفاده ای بکنه) .
BeauTeenBoy
07-09-2013, 17:09
سلام
هارد حداقل 500 گیگ میخوام قابل حمل تا 200ت
با USB2.0 و USB3.0 هم سازگار باشه
قابلیت پارتیشن بندی هم داشته باشه
چون هم میخوام واسه لپ تاپ استفاده کنم هم Wii و هم PS3...
خوشگل باشه چه بهتر
خط نیفته روش و لک نشه چه بهتر
خودم قبلا WD My Passport Essential 1 TB USB2/USB3 داشتم که خوب بود فقط خط و لک میفتاد
مرسی
ata.royalfalcon
07-09-2013, 18:10
سلام
هارد حداقل 500 گیگ میخوام قابل حمل تا 200ت
با USB2.0 و USB3.0 هم سازگار باشه
قابلیت پارتیشن بندی هم داشته باشه
چون هم میخوام واسه لپ تاپ استفاده کنم هم Wii و هم PS3...
خوشگل باشه چه بهتر
خط نیفته روش و لک نشه چه بهتر
خودم قبلا WD My Passport Essential 1 TB USB2/USB3 داشتم که خوب بود فقط خط و لک میفتاد
مرسی
سلام .
در مدلهای جدید WD my passport خط و خش و اثر انگشت بسادگی دیده نمیشه . میتونید همین WD my passport را بخرید . البته مدلهای دیگری هم هستند که کیفیت خوبی دارند مثل Seagate Backup plus و Seagate expansion .
یه نکته : تا اونجایی که میدونم کنسول ps3 بعضی از هاردهای اکسترنال را شناسایی نمیکنه . ظاهراً بخاطر usb3 بودن این هاردها هست . در هر حال قبل از خرید کمی تحقیق کنید .
saman205
07-09-2013, 19:22
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
یه هارد اکسترنال بدون اداپتور میخاستم بگیرم بشدت درگیر شدم..داستانش از این قراره ک..
یه هارد یه ترا wdپاسورتی گرفتم یه سال پیشتر ک میشد روش پسورد گذاشت..منم اینکارو کردم بعد اینکه اعضای محترم خونه پسورد رو نمیدونستن و همینطور کار با سیستم رو درست..هیچی دیگه اومدن فرمتش کردن!!!هشتصد گیگ اطلاعات پرید..دادم بازیابی کنن ک موفق نشدن فرستادم تهران هم موفق نشدن..هیچ یه کیلوبایتش هم برنگشت....هیچی دیگه هارد رو تحویل گرفتیم و روز از نو روزی از نو...
یه چندوقتی بعدش هارد صدای تیک تیک میکرد گاهی وقتا...ک بعد یکی دوماه قطع شد صداش...
بعد دوبار دیگه خودبخود هارد فرمت میشد ینی میزدی ب سیستم فقط میگفت باید فرمت میشد...هارد rawمیشد اگه درست نوشته باشم..خوب بار اول ب مکافات باردوم هم تولینکوس تونستم فایلهامو برگردونم...
دیگه سرعتش هم اومده پایین..ینی اوائل حدود60-80 بود سرعتش واسه کپی ولی الان شده 20مگابایت ..با انواع فایل هم امتحانش کردم فرق چندانی نداره....
حالا هم با ترس و لرز دارم ازش استفاده میکنم واصلا بهش اعتماد ندارم واسه همین میخام یه هارد دیگه بگیرم...
اول ک خاستم یه هارد دوترا بگیرم ترسیدم باز مثه این بشه قیدشو زدم...
الان میخام یه دونه یه ترا بگیرم...نمیدونم کدومو بگیرم..فقط یه چییزی باشه که هم تو بازار باشه هم خوب باشه دیگه..گارانتی سازگاراهم باشه ک چ بهتر...
این داستان ادامه دارد....ببخشد طولانی شدش....
ata.royalfalcon
07-09-2013, 21:11
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
یه هارد اکسترنال بدون اداپتور میخاستم بگیرم بشدت درگیر شدم..داستانش از این قراره ک..
یه هارد یه ترا wdپاسورتی گرفتم یه سال پیشتر ک میشد روش پسورد گذاشت..منم اینکارو کردم بعد اینکه اعضای محترم خونه پسورد رو نمیدونستن و همینطور کار با سیستم رو درست..هیچی دیگه اومدن فرمتش کردن!!!هشتصد گیگ اطلاعات پرید..دادم بازیابی کنن ک موفق نشدن فرستادم تهران هم موفق نشدن..هیچ یه کیلوبایتش هم برنگشت....هیچی دیگه هارد رو تحویل گرفتیم و روز از نو روزی از نو...
یه چندوقتی بعدش هارد صدای تیک تیک میکرد گاهی وقتا...ک بعد یکی دوماه قطع شد صداش...
بعد دوبار دیگه خودبخود هارد فرمت میشد ینی میزدی ب سیستم فقط میگفت باید فرمت میشد...هارد rawمیشد اگه درست نوشته باشم..خوب بار اول ب مکافات باردوم هم تولینکوس تونستم فایلهامو برگردونم...
دیگه سرعتش هم اومده پایین..ینی اوائل حدود60-80 بود سرعتش واسه کپی ولی الان شده 20مگابایت ..با انواع فایل هم امتحانش کردم فرق چندانی نداره....
حالا هم با ترس و لرز دارم ازش استفاده میکنم واصلا بهش اعتماد ندارم واسه همین میخام یه هارد دیگه بگیرم...
الان میخام یه دونه یه ترا بگیرم...نمیدونم کدومو بگیرم..فقط یه چییزی باشه که هم تو بازار باشه هم خوب باشه دیگه..گارانتی سازگاراهم باشه ک چ بهتر...
این داستان ادامه دارد....ببخشد طولانی شدش....
سلام .
1. همانطوریکه خودتون هم بهتر میدونید هاردهای اکسترنال my passport قابلیت hardware encryption دارند و در صورتیکه پسورد تا چند بار اشتباه وارد بشه با تایید درخواست کاربر هارد فرمت میشه و اطلاعات هم قابل بازیابی نخواهد بود .
2. همیشه توصیه میکنم اینگونه وسایل حساس را به کسی ندهید . فقط برای خودتان باشد و خودتان استفاده کنید . خودم چندین هارد اکسترنال وسترن دارم که در جایی امن و به دور از دسترس اعضا خانواده نگهداری میکنم .
3. اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی برای هارد پیش بیاد کمتر خواهد بود (هیچوقت این احتمال به صفر درصد نمیرسه حتی اگر بهترین کیفیت را داشته باشه) .
یه هارد اکسترنال بدون اداپتور میخاستم بگیرم بشدت درگیر شدم..
4. مدلهای مختلفی در بازار موجود هست ، ولی پیشنهاد میکنم از برندهای معتبر خریداری کنید . با توجه به اینکه تجربه ناخوشایندی با هارد اکسترنال وسترن داشتید فکر نمیکنم قصد انتخاب مجدد این مدل را داشته باشید . میتونید از برند سیگیت بخرید مثل Seagate Backup plus یا Seagate expansion . البته هیچکدام از ایندو مدل hardware encryption ندارند و همچنین ضد ضربه هم نیستند . چند نکته در مورد نحوه نگهداری هم در صفحه قبل گفته شده ...
saman205
07-09-2013, 22:08
سلام .
1. همانطوریکه خودتون هم بهتر میدونید هاردهای اکسترنال my passport قابلیت hardware encryption دارند و در صورتیکه پسورد تا چند بار اشتباه وارد بشه با تایید درخواست کاربر هارد فرمت میشه و اطلاعات هم قابل بازیابی نخواهد بود .
2. همیشه توصیه میکنم اینگونه وسایل حساس را به کسی ندهید . فقط برای خودتان باشد و خودتان استفاده کنید . خودم چندین هارد اکسترنال وسترن دارم که در جایی امن و به دور از دسترس اعضا خانواده نگهداری میکنم .
3. اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی برای هارد پیش بیاد کمتر خواهد بود (هیچوقت این احتمال به صفر درصد نمیرسه حتی اگر بهترین کیفیت را داشته باشه) .
4. مدلهای مختلفی در بازار موجود هست ، ولی پیشنهاد میکنم از برندهای معتبر خریداری کنید . با توجه به اینکه تجربه ناخوشایندی با هارد اکسترنال وسترن داشتید فکر نمیکنم قصد انتخاب مجدد این مدل را داشته باشید . میتونید از برند سیگیت بخرید مثل Seagate Backup plus یا Seagate expansion . البته هیچکدام از ایندو مدل hardware encryption ندارند و همچنین ضد ضربه هم نیستند . چند نکته در مورد نحوه نگهداری هم در صفحه قبل گفته شده ...
اول ممنونم از شما:n16:
اره حتما باید تایید میزدن ک زدن:n03:...اگه کلا هیچ راهی نداره قابل تحسینه...
پس شما هارد وسترن رو بیشتر قبول دارین...
من همیشه مراعات میکنم ک مشکلی واسم پیش نیاد ولی خب شد متاشفانه اخرش...
من تعصبی ندارم رو مارک...اینم ک خریدم قبلا اون وقتا سرچ کردم دیدم راضی تر بودن کسایی ک گرفته بودن.....تا جاییکه خوندم وسترن و سی گیت معتبرتر هستن ...
در مورد ضد ضربه..مگه وسترن ضدضربه هستش؟ اگه ک باشه ک خیلی بهتره..من معمولا زیاد استفاده میکنم البته با مراعات حالش ...با اینکه ضدضربه باشن بازم نیاز ب مراعات دارن ولی حتما مقاومتر هستن پ ضد ضربه بگیرم فک کنم بهتر باشه واسم...
بازم من سردرگمم..میدونم اخرش میرم ک بگیرم همونجا درجا یکیشون رو میگیرم بره..خیلی بدم میاد ک نتونم تصمیم بگیرم درست..کمی ب خاطر اطلاعات ناقصمه کمی هم بخاطر اینکه زیاد تفاوتی باهم ندارن ظاهرن از نظر چیری ک من میخام...
ata.royalfalcon
07-09-2013, 22:30
اول ممنونم از شما:n16:
اره حتما باید تایید میزدن ک زدن:n03:...اگه کلا هیچ راهی نداره قابل تحسینه...
پس شما هارد وسترن رو بیشتر قبول دارین...
من همیشه مراعات میکنم ک مشکلی واسم پیش نیاد ولی خب شد متاشفانه اخرش...
من تعصبی ندارم رو مارک...اینم ک خریدم قبلا اون وقتا سرچ کردم دیدم راضی تر بودن کسایی ک گرفته بودن.....تا جاییکه خوندم وسترن و سی گیت معتبرتر هستن ...
در مورد ضد ضربه..مگه وسترن ضدضربه هستش؟ اگه ک باشه ک خیلی بهتره..من معمولا زیاد استفاده میکنم البته با مراعات حالش ...با اینکه ضدضربه باشن بازم نیاز ب مراعات دارن ولی حتما مقاومتر هستن پ ضد ضربه بگیرم فک کنم بهتر باشه واسم...
بازم من سردرگمم..میدونم اخرش میرم ک بگیرم همونجا درجا یکیشون رو میگیرم بره..خیلی بدم میاد ک نتونم تصمیم بگیرم درست..کمی ب خاطر اطلاعات ناقصمه کمی هم بخاطر اینکه زیاد تفاوتی باهم ندارن ظاهرن از نظر چیری ک من میخام...
هاردهای اکسترنال وسترن ضد ضربه نیستند . هاردهای اکسترنال ضد ضربه فقط باکس مستحکم و یا ضد آب دارند و از لحاظ نوع و مدل هارد ابنترنال بکار رفته فرقی با انواع معمولی ندارند در نتیجه در زمانهایی که روشن هست نباید ضربه ای وارد بشه . قابلیت ضد ضربه بودن این هاردهای اکسترنال بیشتر در زمانهایی مطرح هست که هارد خاموش هست . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating تست شده .
Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
از مدل وسترن و سیگیت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
بهترین نمونه یک ترا و 500 از هرکدوم چیه؟ قیمتشون؟
آیا هارد ضد ضربه بگیرم زیاد تفاوت داره واین ضد ضربه بودن خیلی متفاوته؟
ata.royalfalcon
26-09-2013, 19:49
از مدل وسترن و سیگیت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
بهترین نمونه یک ترا و 500 از هرکدوم چیه؟ قیمتشون؟
سلام .
1. ظاهراً هارد پرتابل میخواهید ، در اینصورت مدلهای زیر پیشنهاد میشه :
از برند وسترن
my passport
elements (دقت کنید که از مدلهای جدید را انتخاب کنید)
از برند سیگیت
Backup plus
expansion
یکترابایتی ها در حدود 240 الی 250 هزار تومن و 500GB در حدود 170 الی 180 هزار تومن هست که البته با توجه به نوع گارانتی و شرایط دیگر قیمتها تغییر میکنه.
همانطوریکه در پست بالا هم گفتم مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه و ضد آب هستند فقط باکس مقاوم دارند وگرنه هارد اینترنال بکار رفته همانند مدلهای معمولی هست و در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها در مواقعی که روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد بشه . قابلیت ضد ضربه این هاردهای اکسترنال (وجود محافظهای ارتجاعی لاستیکی / سیلیکونی) بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست. به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند . کلاً هارد دیسکها ابزار فوق العاده حساس و ظریفی هستند و باید با دقت هرچه تمامتر از آنها استفاده کرد .
از نظر قیمت هاردهای ضدضربه زیاد متفاوته با هاردهای ضدضربه؟ آیا مدلهایی که نام بردید ضدضربه هستن یا نوع ضدضربشون هم وجود داره؟
ازونجایی که قیمتها شبیه هم هست و من یخورده وسواس دارم این مدلهایی که گفتید بترتیب اولویت بود یعنی من اول وسترن و اونهم my passport بگیرم بعد elements بعد برم سراغ سیگیت؟
امشب از ینفر پرسیدم او هم گفت هردو خوبن ولی میگفت همکارام از سیگیت استفاده میکنن همه تعریفش میکنن و ینفر دیگه میگفت تفاوتی نمیکنن
ata.royalfalcon
26-09-2013, 21:16
از نظر قیمت هاردهای ضدضربه زیاد متفاوته با هاردهای ضدضربه؟ آیا مدلهایی که نام بردید ضدضربه هستن یا نوع ضدضربشون هم وجود داره؟
ازونجایی که قیمتها شبیه هم هست و من یخورده وسواس دارم این مدلهایی که گفتید بترتیب اولویت بود یعنی من اول وسترن و اونهم my passport بگیرم بعد elements بعد برم سراغ سیگیت؟
امشب از ینفر پرسیدم او هم گفت هردو خوبن ولی میگفت همکارام از سیگیت استفاده میکنن همه تعریفش میکنن و ینفر دیگه میگفت تفاوتی نمیکنن
1. مدلهای ضد ضربه و آب معمولاً قیمت بیشتری دارند نسبت به مدلهای عادی .
2. مدلهایی که لیست کردم هیچ کدام ضد ضربه و آب نیستند و توصیه میشه یک کیف مناسب هم خریداری کنید .
3. پیشنهاد میکنم اول my passport یا backup plus بخرید و در اولویت بعدی elements (مدلهای جدید) یا expansion بخرید .
4. تفاوتهایی هم وجود دارند مثلاً در مدل my passport میتونید هارد را lock و داده ها را رمزگذاری کنید که در بقیه مدلهای لیست شده چنین قابلیتی وجود ندارد . مدلهای expansion و backup plus به جز شکل ظاهر و نرم افزارهای موجود تفاوتی ندارند . در کل خیلی فرق نمیکنه که کدام را انتخاب کنید ، هر کدام که ارزانتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید
omid.pari
27-09-2013, 12:14
سلام دوستان
اون کسایی که هارد اکسترنال ضدضربه و ضد آب رو میخوان میتونن روی مدل A80 سیلیکون پاور حساب کنن. من خودم تقریبا 2 سال و خورده ای هست این هارد رو دارم و کاملا تضمینش میکنم. البته خاصیت ضد آب بودنش رو امتحان نکردم ولی ویژگی ضد ضربه بودن باید بگم که تا حالا چند باری پام رفته روش ولی هیچیش نشده.
در موره قیمت هم باید بگم فکر کنم 20 تومن نسبت به مدلهای دیگه گرونتر باشه که اونم صد در صد ارزشش رو داره.
MasterGeek
27-09-2013, 12:45
من یه مدل سیگیت دارم که ازش راضیم چند ماه پیش هم یه مدل SP یک ترابایت مدل A80 گرفتم که موقع اتصال به پورت (چه USB2 و چه USB3) یه صدای High Pitch نویز میداد که دادم گارانتی تعویض نکردند اما مشکلش رو حل کردند (فکر کنم یه قطعه از پاور رو تعویض یا حذف کردند) بهرحال پشتیبانیش به نظر من خوب نیست.
الان من یه لپتاپ نسبتا قدیمی (مدل ۸۸) لتیتیود دارم میخوام درایو نوریش رو در بیارم جاش یه هارد SSD بذارم. فعلا مطمئن نیستم همه چی جور در بیاد اما راجع به تجربه با هاردهای SSD و قیمتشون میخواستم از دوستان راهنمائی بگیرم یکی اینکه چقدر در سرعت ویندوز اثر داره؟(( ( ()({با فرض اینکه ویندوز روش نصب بشه) و دیگه اینکه با توجه به اینکه به یه هارد اکسترنال باریک sata نیاز دارم به نظرتون بهترین مدل چیه؟ حداقل ۱۲۸ گیگ ظرفیت رو داشته باشه و بودجهام هم ترجیحا حدود ۵۰۰ تومن هست ولی اگر مورد خوبی باشه بیشتر هم حاضرم هزینه کنم.
ata.royalfalcon
27-09-2013, 19:18
من یه مدل سیگیت دارم که ازش راضیم چند ماه پیش هم یه مدل SP یک ترابایت مدل A80 گرفتم که موقع اتصال به پورت (چه USB2 و چه USB3) یه صدای High Pitch نویز میداد که دادم گارانتی تعویض نکردند اما مشکلش رو حل کردند (فکر کنم یه قطعه از پاور رو تعویض یا حذف کردند) بهرحال پشتیبانیش به نظر من خوب نیست.
الان من یه لپتاپ نسبتا قدیمی (مدل ۸۸) لتیتیود دارم میخوام درایو نوریش رو در بیارم جاش یه هارد SSD بذارم. فعلا مطمئن نیستم همه چی جور در بیاد اما راجع به تجربه با هاردهای SSD و قیمتشون میخواستم از دوستان راهنمائی بگیرم یکی اینکه چقدر در سرعت ویندوز اثر داره؟(( ( ()({با فرض اینکه ویندوز روش نصب بشه) و دیگه اینکه با توجه به اینکه به یه هارد اکسترنال باریک sata نیاز دارم به نظرتون بهترین مدل چیه؟ حداقل ۱۲۸ گیگ ظرفیت رو داشته باشه و بودجهام هم ترجیحا حدود ۵۰۰ تومن هست ولی اگر مورد خوبی باشه بیشتر هم حاضرم هزینه کنم.
سلام .
و دیگه اینکه با توجه به اینکه به یه هارد اکسترنال باریک sata نیاز دارم به نظرتون بهترین مدل چیه؟ حداقل ۱۲۸ گیگ ظرفیت رو داشته باشه و بودجهام هم ترجیحا حدود ۵۰۰ تومن هست ولی اگر مورد خوبی باشه بیشتر هم حاضرم هزینه کنم.
هارد اکسترنال حداقل 128GB ؟ در حال حاضر حداقل حجم اکثر هاردهای اکسترنال 500GB هست . آیا منظور شما اکسترنالهای SSD هست ؟
چند مدل هارد هاردهای اکسترنال (External H.D.D) باریک که شاید در بازار بتونید پیدا کنید .
1. ADATA DashDrive Elite HE720 . ضخامت این مدل 8.9mm هست و از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده . حجم این مدل 500GB هست .
2. Seagate Slim Portable Drive . ضخامت این مدل 9.6mm هست و 500GB .
3. WD My Passport Ultra . ضخامت مدلهای 500GB حدود 12.8mm هست . یک مدل دیگر از برند وسترن هست که یکترابایتی و 12.3mm ضخامت دارد که فکر نمیکنم در بازار پیدا بشه .
4. Toshiba Canvio Slim با ضخامت 9mm در مدلهای 500GB .
من پیشنهاد میکنم در باریک بودن هارد اکسترنال خیلی وسواس نداشته باشید که در اینصورت مدلهای بیشتری در بازار میتونید پیدا کنید . مثلاً ضخامت مدلهای WD elements یا WD my passport (مدلهای 500GB) در حدود 15mm هست . Seagate Backup plus در حدود 14.5mm هست .
MasterGeek
29-09-2013, 10:17
ممنون دوست عزیز مثل اینکه خب سوالم رو بیان نکردم. منظورم هاردهای SSD هست باریک بودن هم به خاطر باکس درایو نوری لپتاپ لازمه. شایدم یه هارد اینترنال (لپتاپی) انتخاب بهتری باشه ولی SSD رو میخوام یه هارد با latency خوب که سرعت محسوسی رو واسه ویندوز فراهم کنه
سلام
میخواستم یه هارد 2ترا تهیه کنم ، بین 3 مدل مای بوک وسترن ، اکسپنشن و یا بکاپ پلاس سیگیت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ هر سه USB3 هستند ؟
ممنون
ata.royalfalcon
30-09-2013, 21:45
سلام
میخواستم یه هارد 2ترا تهیه کنم ، بین 3 مدل مای بوک وسترن ، اکسپنشن و یا بکاپ پلاس سیگیت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ هر سه USB3 هستند ؟
ممنون
سلام دوست من ، چند مورد از مزایا و معایب را توضیح میدم :
تفاوت در مورد سرعت :
تست اول مربوط به هارد اکسترنال Seagate Backup plus 2TB هست . تست دوم مربوط به هارد اکسترنال WD my book 2TB هست . یکی از مهمترین علت بالاتر بودن سرعت در هاردهای اکسترنال Backup plus و همچنین مدلهای expansion استفاده از هاردهای 7200rpm هست (سری جدید barracuda 7200.14) . در این سری از لحاظ Sequential transfer rate به خاطر استفاده از platter با چگالی بالاتر حتی WD Black را پشت سر میذارند .
ایراد عمده :
بدلیل استفاده از هاردهای 7200rpm و همچنین محصور بودن در داخل باکس ، بیشتر گرم میکنند (هم مدلهاي expansion و هم backup plus) . در نتیجه اگر به مدت طولانی از آن استفاده میکنید و اگر در مکان گرمی زندگی میکنید لازم هست که حتماً دمای آن با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل بشه و در صورت نیاز از فن جهت کولینگ استفاده کنید . بالا بودن دماي هارد به مدت طولاني يكي از عوامل كاهش عمر مفيد هارد هست .
در عکس زیر به حدی دمای هارد اکسترنال Seagate Backup plus بالا رفته که fail شد . مقدار آستانه 100-45=55 درجه هست (threshold) و fail شدن آن بدین معنی هست که دمای هارد از 55 درجه فراتر رفته (100-41=59 درجه) .
تفاوت بین Backup plus و expansion :
تفاوت از سه جهت قابل بررسی هست :
1. شکل ظاهر : بدیهی هست که شکل ظاهری Backup plus زیباتر و قشنگتر هست ولی ایستاده بودن این مدل یک ریسک عمده هست . بعبارت دیگه ممکن هست بطور خیلی اتفاقی زمانی که هارد روشن هست بعلت ناپایدار بودن سقوط و موجب خرابی شود . در صورتی که مدلهای expansion بصورت خوابیده روی میز قرار میگیرند و باثبات تر هستند .
2. امکانات نرم افزاری : مدلهای Backup plus از لحاظ نرم افزاری کاملتر هست و علاوه بر تعیین زمان لازم برای sleep شدن هارد و drive diagnostics و toggle lights شامل بکاپ گیری و ریستور کردن داده ها و حتی امکان آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید برای هر کس کاربردی نباشه . امکانات نرم افزاری مدلهای expansion خیلی محدود هست که جای نگرانی نیست و میتونید از نرم افزارهای جایگزین که در اینترنت فراوان هست استفاده کنید .
3. نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته : به جرات میتونم بگم که از این لحاظ هیچ تفاوتی ندارند .
مهمترین خصوصیات هاردهای اکسترنال وسترن :
1. یکی از مهمترین خصوصیت هاردهای اکسترنال وسترن قابلیت Hardware encryption هست که بسادگی هر چه تمامتر میتوانید هارد را lock و داده ها را encrypt کنید . این قابلیت امنیت بالا به همراه سرعت بالا در کد و دیکد کردن اطلاعات فراهم میکند . در صورتیکه در روشهای نرم افزاری رمزگذاری داده ها (software encryption) سرعت کد و دیکد شده بالا نخواهد بود مخصوصاٌ اگر از چندین الگوریتم قفل گذاری بطور همزمان (مثلاً ترکیبی از الگوریتم AES و Soernet و twofish) استفاده بشود فرایند کد و دیکد شدن اطلاعات کندتر خواهد شد . البته بستگي به توانايي هاي CPU و RAM هم دارد .
در عكس زير الگوريتم AES سرعت بيشتري در كد و ديكد شدن اطلاعات دارد ولي در مقايسه با تركيب سه الگوريتم رمزگذاري امنيت پايينتري دارد .
روشهاي hardware encryption در هاردهاي مختلف ، متفاوت هست ولي در مورد هاردهاي اكسترنال وسترن مثل my book و my passport بخاطر وجود يك چيپ رمزگذاري (encryption/decryption chip) تعبيه شده بر روي برد sata to usb هست كه عمليات كد و ديكد كردن اطلاعات را انجام ميدهد . اگر فرض كنيم كه Decryption key براي اون چيپ پيدا بشود و اگر فرض كنيم كه Decryption key براي تمام مدلها يكسان باشه پس هـك كردن قفل سخت افزاري امكانپذيرتر خواهد بود . در حالتهاي ديگر ممكن هست پسوردها در قسمت SA (يا service area) ذخيره بشود كه دسترسي به اين قسمت در حالت عادي امكانپذير نميباشد و با دستگاههايي مثل pc3000 ميتوان پسورد را برداشت (در عكس زير قسمتي كه با فلش قرمز مشخص شده يك chip encryption هست) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتی اگر هارد کاملاً سالم باشد و حتي اگر با باز كردن باكس هارد ، آنرا بطور مستقيم از طريق sata به مادربرد متصل شود بازهم نميتوان به اطلاعات دسترسي داشت چون اطلاعات بصورت رمزگذاري شده ذخيره ميشود . در نتيجه اگر به هر دليلي اين برد خراب بشود احتمال ريكاوري موفق اطلاعات کم هست پس در حفظ و نگهداري اين برد خيلي بايد دقت كرد . (در اينجا هم اشاره شده - پست 4037 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . در کل این موضوع ابداً به معنی پایین بودن کیفیت نیست . خيلي كم و بندرت پيش مياد كه اين قسمت خراب بشه . بيشترين علت خرابي اين قسمت شكستگي كانكتور usb هست كه ناشي از محكم جا زدن كانكتور كابل usb هست (كه در هر هاردي احتمال شكستگي وجود دارد) . اگر با دقت نگهداری و استفاده بشه مشکلی پیش نخواهد آمد .
2. هاردهای اکسترنال WD my book به خاطر استفاده از هاردهای WD Green سرعت پایینتری دارند و در عوض كم صداتر هستند و کمتر گرم میکنند .
3. از لحاظ امكانات نرم افزاري و مديريت هارد كاملتر هست ؛ بعنوان مثال با نصب نرم افزار میتونید هارد را پس از safely remove کردن خاموش کنید .
hooss128
01-10-2013, 14:37
سلام
من چندین بار برای خرید هارد برای دوستام مزاحمت شدم اما این بار می خوام دو تا هارد برای خودم بگیرم و احتیاج به راهنماییتون دارم
1- هارد اکسترنال جیبی 1 یا 2 ترابایت! ترجیحا بهترین (مشکلی از لحاظ قیت ندارم ) (فقط انتخاب بین مارک های adata , seagate , wd سخت هست)
2- هارد اکسترنال رومیزی حداقل 3 ترابایت به بالا
حالا چند تا سوال متفرقه
هارد WD My Passport Ultra توی بازار ایران موجود شده یا خیر ؟
بنظرت مدل های جدیدی از هارد ها توی راه نیست ؟ یعنی میگم منتظر بمونم خبری میشه مدل خاص جدیدی نمیاد یا خیر ؟
ata.royalfalcon
01-10-2013, 18:57
سلام
من چندین بار برای خرید هارد برای دوستام مزاحمت شدم اما این بار می خوام دو تا هارد برای خودم بگیرم و احتیاج به راهنماییتون دارم
1- هارد اکسترنال جیبی 1 یا 2 ترابایت! ترجیحا بهترین (مشکلی از لحاظ قیت ندارم ) (فقط انتخاب بین مارک های adata , seagate , wd سخت هست)
حالا چند تا سوال متفرقه
هارد WD My Passport Ultra توی بازار ایران موجود شده یا خیر ؟
بنظرت مدل های جدیدی از هارد ها توی راه نیست ؟ یعنی میگم منتظر بمونم خبری میشه مدل خاص جدیدی نمیاد یا خیر ؟
سلام .
1. اگر هارد اکسترنال پرتابل 2TB میخواهید از برند وسترن باید انتخاب کنید . یعنی Seagate و ADATA هارد اکسترنال پرتابل 2TB ندارند .
2. اگر در هنگام حمل نقل ، جابجایی و ... کمی بی احتیاط هستید انواع ضد ضربه ADATA میتونه انتخاب مناسبی باشه یا اینکه کیف مناسبی برای هاردهای اکسترنال معمولی بخرید .
در کل هر کدام معایب و مزایای خودشو داره و نمیشه گفت که فلان مدل بهترین هست ...
نکته : حتی اگر هارد ضد ضربه یا آنتی شوک باشه در زمانیکه روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد بشه . چون چون این قابلیت (ضد ضربه یا آنتی شوک) فقط در زمانی مطرح هست که هارد خاموشه .
اگر فقط 3TB میخواهید یکی از سه مدل WD my book ، Seagate Backup plus ، Seagate expansion پیشنهاد میشه (معایب و مزایا در پست های قبلی گفته شد) . اگر 4TB میخواهید پیشنهاد میکنم فعلاً Seagate Backup plus یا Seagate expansion را انتخاب کنید مگر اینکه بعضی از قابلیتهای WD my book برای شما مهم باشه .
والا my book مدل جدیدش اومده ، اما مدتی طول میکشه وارد بازار کشور بشه . بنده قصد خرید my book داشتم که دست نگه داشتم ...
amirfakhrian
01-10-2013, 19:56
سلام به دوستان
قصد دارم که یک هارد برای لپ تاپم بگیرم. لطفا یه هارد با سرعت خوب با ظرفیت 1 ترابایت معرفی کنید.
همچنین برای استفاده از هارد فعلی لپ تاپم به صورت اکسترنال چه راهی پیشنهاد می کنید.
amirfakhrian
04-10-2013, 11:33
ممنون از جوابتون:n02:
حالا این سئوالم رو جواب بدهید:
من هاردی با نام hgsd ( اسم دقیقش یادم نیست) دیدم. تا حالا اسمش رو نشنیده بودم. چطوریاست؟
ata.royalfalcon
04-10-2013, 13:47
سلام به دوستان
قصد دارم که یک هارد برای لپ تاپم بگیرم. لطفا یه هارد با سرعت خوب با ظرفیت 1 ترابایت معرفی کنید.
همچنین برای استفاده از هارد فعلی لپ تاپم به صورت اکسترنال چه راهی پیشنهاد می کنید.
ممنون از جوابتون:n02:
حالا این سئوالم رو جواب بدهید:
من هاردی با نام hgsd ( اسم دقیقش یادم نیست) دیدم. تا حالا اسمش رو نشنیده بودم. چطوریاست؟
سلام .
1. هاردهای 2.5 اینچی لپتاپی در مقایسه با هاردهای 3.5 اینچی تنوع زیادی ندارند و نمیتوان مدل خاصی پیشنهاد کرد .
2. میتونید باکس هارد بخرید (برای هاردهای 2.5 اینچی) . دقت کنید اگر اینترفیس هارد مورد نظر SATA باشه پس باکس باید این اینترفیس را ساپورت کنه .
3. HGST خلاصه شده Hitachi Global Storage Technologies هست که در واقع همان هاردهای هیتاچی هستند .
hooss128
06-10-2013, 01:27
والا my book مدل جدیدش اومده ، اما مدتی طول میکشه وارد بازار کشور بشه . بنده قصد خرید my book داشتم که دست نگه داشتم ...
دستت درد نکنه فقط یه سوال
اول اینکه مدل جدید my book که گفتی کدومه و چه امکاناتی داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه تفاوت بین این هارد های پاسپورتی بجز حجمشون چی هست ؟
ata.royalfalcon
06-10-2013, 17:19
دستت درد نکنه فقط یه سوال
اول اینکه مدل جدید my book که گفتی کدومه و چه امکاناتی داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه تفاوت بین این هارد های پاسپورتی بجز حجمشون چی هست ؟
1. اين مدل جديد هست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . البته مدل قديمي آن به تازگي از سايت اصلي وسترن برداشته شده .
2. مهمترين امكانات اين مدل Hardware encryption هست و بقيه امكانات در اكثر هاردهاي اكسترنال هم ديده ميشه .
3. مهمترين تفاوت اين سه مدل ضخامت آن هست . مثلاً يكترابايتي my passport در حدود 19mm و در ultra در حدود 15.4mm و در مدل slim در حدود 12.3mm هست . اين هاردها به خاطر استفاده از پلاتر با چگالي بالاتر ضخامت كمتر و سرعت بيشتري دارند .
باسلام ... میخوام دوتا هارد اینترنال بخرم ... هردو هم روش ویندوز نصب میشه ... یکی 1tb و یکی 2tb و شاید 3tb...
پیشنهاد شما چیه ... چی بخرم ... برند و مدل رو بفرمایید ...
سرعت برام مهمه ...
در ضمن بوجه هر هارد 200 تا 300 تومن هست ... البته یه خورده بیشتر هم میشه جور کرد ...
فقط wd black نمیخوام ... چون قیمتها بالاست ...
لطفا راهنمایی بفرمایید ...
:n01:
mojtaba2321
07-10-2013, 16:51
سلام
هارد مناسب 1 یا 2 اکسترنال برای ذخیره سازی فیلم و سریال ، و اتصال به تلویزیون جهت دیدن فیلمها چی پیشنهاد میکنید؟
ata.royalfalcon
07-10-2013, 18:58
باسلام ... میخوام دوتا هارد اینترنال بخرم ... هردو هم روش ویندوز نصب میشه ... یکی 1tb و یکی 2tb و شاید 3tb...
پیشنهاد شما چیه ... چی بخرم ... برند و مدل رو بفرمایید ...
سرعت برام مهمه ...
در ضمن بوجه هر هارد 200 تا 300 تومن هست ... البته یه خورده بیشتر هم میشه جور کرد ...
فقط wd black نمیخوام ... چون قیمتها بالاست ...
لطفا راهنمایی بفرمایید ...
سلام .
از برند سیگیت مدلهای زیر پیشنهاد میشه .
برای 1TB با مدل نامبر ST1000DM003
برای 2TB با مدل نامبر ST2000DM001
برای 3TB با مدل نامبر ST3000DM001
نکته : اگر روی هارد سه ترابایتی میخواهید ویندوز نصب کنید مادربرد باید uefi را ساپورت کنه و همچنین از ویندوزهای 64bit باید استفاده کنید و هارد بصورت GPTد، initialized بشه .
سلام
هارد مناسب 1 یا 2 اکسترنال برای ذخیره سازی فیلم و سریال ، و اتصال به تلویزیون جهت دیدن فیلمها چی پیشنهاد میکنید؟
سلام .
اگر 2TB آداپتوری میخواهید یکی از سه مدل زیر پیشنهاد میشه . تفاوتهاي اين سه مدل را در این پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نوشتم .
1. WD my book
2. Seagate backup plus Desktop drive
3. Seagate expansion desktop drive
اگر هارد اکسترنال پرتابل (قابل حمل) میخواید میتونید یکی از سه مدل زیر را انتخاب کنید .
1. WD my passport
2. Seagate backup plus portable drive
3. Seagate expansion portable drive
نکته یک : هیچ یک از مدلهای پیشنهادی ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند . در نتیجه در حمل و نقل و نگهداری و استفاده دقت کنید .
نکته دوم : توصیه میشه دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید تا درباره نحوه پارتیشن بندی ، حداکثر حجم هر پارتیشن ، نوع فرمت و موارد مشابه اطلاعات لازم را کسب کنید تا در شناسایی هارد توسط TV به مشکل برنخورید .
یه سوال دیگه ...
هارد های وسترن رنگ هاشون چه فرقی داره ...
رنگ سبز ... آبی ... مشکی ...
البته شنیدم مشکی خوبه ...
روی کدومش میشه ویندوز نصب کرد ...
فرق بافر هارد چیه ... 16mb ... 32mb 64mb ...
از لحاظ سرعت چی ...
در آخر ... یدونه سوال چندتا شد ...
ata.royalfalcon
07-10-2013, 20:40
یه سوال دیگه ...
از لحاظ سرعت چی ...
در آخر ... یدونه سوال چندتا شد ...
یه سوال دیگه ...
WD red هم هست . تفاوت بین این چهار رنگ در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توضیح داده بودم که نقل و قول میکنم :
WD Black : در این سری ، تولید حرارت ، مصرف برق ، صدا و ... تماماً در اولویت های بعدی قرار دارد و اولویت اول سرعت می باشد . این مدل از هاردها Dual processor هستند و همچنین با داشتن خصوصیاتهایی چون Dynamic Cache و StableTrac و ... هاردی با عملکرد و پرفورمنس بالا (مخصوصاً access time پایین) مناسب برای سیستمهای حرفه ای و اجرا و فراخواني چندین برنامه بطور همزمان و ... هست .
هاردهاي WD Green با داشتن قابليتهايي چون IntelliSeek و يا IntelliPower و ... بيشتر روي كاهش صدا و مصرف انرژي و گرما تاكيد شده و سرعت در آخرين اولويت هست و به همين دليل مناسب براي هاردهاي اكسترنال جهت آرشيو كردن اطلاعات يا نصب بصورت هارد دوم سيستم و کلاً سیستمهایی که قرار نیست کار پرسرعتی انجام بدهند .
هاردهای WD Blue بالانسی بین سرعت و دیگر موارد مانند تولید حرارت ، مصرف برق ، صدا برقرار نموده است . برای مصارف خانگی و کامپیوترهای خانوادگی توصیه می گردد .
هاردهای WD Red با داشتن خصوصیتهایی چون Error Recovery Time limits ، Higher MTBF ، low power ، low Temp ، Noise and vibration ، مقاومت بیشتر در برابر لرزشهای ناشی از کارکرد تعداد زیادی از هاردهای کنار هم قرار گرفته ، کاملاً مناسب برای NASـها هست
روی تمامی این مدلها میتوان ویندوز نصب کرد . ولی نصب ویندوز روی WD Black بهترین حالت هست .
در حال حاضر اکثر مدلهای 3.5 اینچی یکترابایت به بالا 64MB Cache دارند .بدیهی هست که هرچقدر Cache بیشتر باشه باعث سرعت و کارایی بیشتر در عملکرد سیستم خواهد شد .
از لحاظ سرعت چی ...
WD Black بالاترین سرعت را دارد .
mojtaba2321
07-10-2013, 22:28
سلام .
اگر 2TB آداپتوری میخواهید یکی از سه مدل زیر پیشنهاد میشه . تفاوتهاي اين سه مدل را در این پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نوشتم .
1. WD my book
2. Seagate backup plus Desktop drive
3. Seagate expansion desktop drive
اگر هارد اکسترنال پرتابل (قابل حمل) میخواید میتونید یکی از سه مدل زیر را انتخاب کنید .
1. WD my passport
2. Seagate backup plus portable drive
3. Seagate expansion portable drive
نکته یک : هیچ یک از مدلهای پیشنهادی ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند . در نتیجه در حمل و نقل و نگهداری و استفاده دقت کنید .
نکته دوم : توصیه میشه دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید تا درباره نحوه پارتیشن بندی ، حداکثر حجم هر پارتیشن ، نوع فرمت و موارد مشابه اطلاعات لازم را کسب کنید تا در شناسایی هارد توسط TV به مشکل برنخورید .
تفاوت آداپتوری با پرتابل چیه؟
کدومش بهتره؟
ata.royalfalcon
07-10-2013, 23:22
تفاوت آداپتوری با پرتابل چیه؟
کدومش بهتره؟
دو پست اول و دوم این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) در مورد تفاوت بین هاردهای پرتابل و آداپتوری توضیح دادم .
ممنون از راهنماییتون یه دونه 1 ترا اکسترنال wd my passport برای دوستم گرفتم ... فعلا که راضیه ...
حالا یه سوال دیگه : 2 ترا اینترنال چی خوبه ؟ روش ویندوز نمیخواد وصل بشه.الان 320 maxtore هست .ویندوز روی اونه.
میخوام روی این 2 ترا ارشیو بریزم.فیلم - سریال - بازی
وقتی این هارد جدید رو بخوام به سیستم وثل کنم باید از اول ویندور نصب کنم ؟!
ممنون.
mojtaba2321
08-10-2013, 22:04
تفاوت قیمت 1 و 2 ترای اکسترنال چقدر هست؟
ata.royalfalcon
08-10-2013, 22:39
ممنون از راهنماییتون یه دونه 1 ترا اکسترنال wd my passport برای دوستم گرفتم ... فعلا که راضیه ...
حالا یه سوال دیگه : 2 ترا اینترنال چی خوبه ؟ روش ویندوز نمیخواد وصل بشه.الان 320 maxtore هست .ویندوز روی اونه.
میخوام روی این 2 ترا ارشیو بریزم.فیلم - سریال - بازی
وقتی این هارد جدید رو بخوام به سیستم وثل کنم باید از اول ویندور نصب کنم ؟!
ممنون.
WD Green انتخاب مناسبی میتونه باشه . البته دقت کنید که این مدل هارد پرسرعتی نیست ولی کاملاً مناسب برای آرشیو دیتا . اگر هارد پرسرعتتری میخواهید میتونید سیگیت ST2000DM001 رو بخرید .
در مورد سوال آخر ؛ نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست . کافیست از طریق disk management ویندوز هارد را پارتیشن بندی و فرمت کنید .
تفاوت قیمت 1 و 2 ترای اکسترنال چقدر هست؟
1TB پرتابل حدود 230 هزار تومن و 2TB آداپتوری در حدود 330 هزار تومن هست . قیمتها با توجه به مدل ، گارانتی و موارد دیگر متغیر هست .
mojtaba2321
08-10-2013, 23:30
به نظر شما برای استفاده ذخیره سازی فیلم و اتصال به تلویزیون پرتابل بهتره یا آداپتوری؟
SIMON137
12-10-2013, 10:11
نظرتون در مورد وسترن دیجیتال بلک چیه ؟
قیمت 1 ترابایتش حدودا چقدره الان ؟
همه بلک ها ، ساتا و بافرشون مثل هم هست ؟
ata.royalfalcon
12-10-2013, 10:46
نظرتون در مورد وسترن دیجیتال بلک چیه ؟
قیمت 1 ترابایتش حدودا چقدره الان ؟
همه بلک ها ، ساتا و بافرشون مثل هم هست ؟
بنظرم مدل خيلي خوبي هست ولي قيمت بالايي هم دارد . يكترابايت حدود 440 هزار تومن هست .
در مورد سوال آخر در جديدترين مدلها ، نوع اينترفيس و Cache مشابه هم يعني SATAIII و 64MB cache هستند .
SIMON137
12-10-2013, 12:16
بنظرم مدل خيلي خوبي هست ولي قيمت بالايي هم دارد . يكترابايت حدود 440 هزار تومن هست .
در مورد سوال آخر در جديدترين مدلها ، نوع اينترفيس و Cache مشابه هم يعني SATAIII و 64MB cache هستند .
با این تفاسیر 2 ترابایتش باید حدود 600 تومن باشه ولی چاره ای نیست دیگه باید خرید ! فکر می کنم خروجی مطلوب تری هم قطع به یقین باید داشته باشه ، عمرش هم بیشتر باید باشه نسبت به گرین !
فکر کنم گارانتی آواژنگش مناسب باشه
Переклад не
12-10-2013, 13:59
دوستان هارد کامپیوتر من وسترن دیجیتال سبز هست .واقعا سرعت افتضاحی داره خیلی کمه.لطفا به من بگید چه هاردی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم سرعتش زیاد باشه.ممنون
1tb
ata.royalfalcon
12-10-2013, 14:50
دوستان هارد کامپیوتر من وسترن دیجیتال سبز هست .واقعا سرعت افتضاحی داره خیلی کمه.لطفا به من بگید چه هاردی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم سرعتش زیاد باشه.ممنون
1tb
ميتونيد سيگيت سري 7200.14 (مدل نامبر st1000dm003) يا WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) بخريد .
mosicr77
13-10-2013, 04:48
استاد گرامی این مدل هارد چطوره و حدود قیمتش چنده WD My Book 2TB Desktop USB 3.0 External Hard Drive
ata.royalfalcon
13-10-2013, 08:20
استاد گرامی این مدل هارد چطوره و حدود قیمتش چنده WD My Book 2TB Desktop USB 3.0 External Hard Drive
در كل مدل خوبي هست ، معايب و مزايايي هم داره . پيشنهاد ميكنم اين پست را مطالعه كنيد (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . قيمت اين مدل در حدود 320 الي 330 هزار تومن هست .
SIMON137
13-10-2013, 22:09
عطا جان به نظرت کدوم گزینه مناسبی هست
WD Black 2T
WD Black 1T + 150 SSD
WD Black 1T + 150 - 320 Veloci Raptor
Veloci Raptor 600 GB
ata.royalfalcon
13-10-2013, 22:32
عطا جان به نظرت کدوم گزینه مناسبی هست
WD Black 2T
WD Black 1T + 150 SSD
WD Black 1T + 150 - 320 Veloci Raptor
Veloci Raptor 600 GB
اگر سرعت بالا برای شما مهم هست قطعاً گزینه دوم بهتر هست . ولی اگر میخواهید علاوه بر نصب ویندوز ، نرم افزار و موارد مشابه ، دیتا هم ذخیره کنید گزینه اول بهتر هست (یعنی حداکثر حجم جهت ذخیره سازی دیتا به همراه سرعت مناسب) .
SIMON137
14-10-2013, 03:23
کلا در هیچ حالتی Veloci Raptor رو نمی پسندی ؟ :n02:
ata.royalfalcon
14-10-2013, 07:40
کلا در هیچ حالتی Veloci Raptor رو نمی پسندی ؟ :n02:
به هر حال سرعت SSD بيشتر از Veloci Raptor هست ؛ در نتيجه اگر طالب سرعت بالا هستيد دومين تركيب بهترين گزينه هست .
alexy_xman
24-10-2013, 23:22
قیمت و مشخصات هارد SSD میشه بذارین در سایت؟؟
saeed_punisher2013
25-10-2013, 15:42
سلام خسته نباشید
میخواستم یه هارد دیسک بخرم ولی نمیتونم از بین اینترنال و اکسترنال کدومشو انتخاب کنم؟کدومش بهتره؟چه مزایا و معایبی دارن هر کدوم؟کدوم مارک بهتره؟
از لحاظ سرعت چه تفاوتی دارن؟
آیا هارد اکسترنال مثل فلشه؟یعنی سرعت انتقال اطلاعت مانند فلش هست؟یا مثل هارد اینترنال؟
کلا کدومو بخرم به نفعه
یه هارد یک ترابایت میخواستم بخرم لطفا راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
25-10-2013, 18:29
سلام خسته نباشید
میخواستم یه هارد دیسک بخرم ولی نمیتونم از بین اینترنال و اکسترنال کدومشو انتخاب کنم؟کدومش بهتره؟چه مزایا و معایبی دارن هر کدوم؟کدوم مارک بهتره؟
از لحاظ سرعت چه تفاوتی دارن؟
آیا هارد اکسترنال مثل فلشه؟یعنی سرعت انتقال اطلاعت مانند فلش هست؟یا مثل هارد اینترنال؟
کلا کدومو بخرم به نفعه
یه هارد یک ترابایت میخواستم بخرم لطفا راهنمایی کنید
morteza8086
30-10-2013, 10:16
سلام دوستان. من تازه عضو و وارد شدم. سوالی داشتم و ممنون میشم که منو کمک کنید ، پیشاپیش.
یه هارد اکسترنال 3 ترابایت میخوام بخرم. نیازمندی هام اینها هستند:
1. ذخیره کردن فایل های ایمیج دانلود شده از اینترنت شامل بازی و نرم افزار و ویدئو.
2. قابلیت جابجایی برام در اولویت نیست و فضای زیاد برام مهمه و سرعت زیاد هم برام مهم نیست.
3. میخوام هفته ای یک بار اطلاعاتم رو وارد هارد دیسک اکسترنال کنم و اتصال همیشگی و روزانه رو نیاز ندارم.
4. امنیت دسترسی برام مهم نیست ولی صحت و سالم موندن داده ها برام مهمه.
سوالی هم دارم. میخواستم بدونم که رو مدل External Hard Disk Seagate Backup Plus Desk - 3TB اصولا میشه فایل هامون رو براحتی دیگر هارد های اکسترنال بریزیم یا این نوع هارد اکسترنال فقط برای بک آپ گرفتن و وسیله ای تک منظورست. Backup Plus Desk اسمشه و یا بیانگر عملکردشه؟!
ata.royalfalcon
30-10-2013, 16:26
سلام دوستان. من تازه عضو و وارد شدم. سوالی داشتم و ممنون میشم که منو کمک کنید ، پیشاپیش.
یه هارد اکسترنال 3 ترابایت میخوام بخرم. نیازمندی هام اینها هستند:
1. ذخیره کردن فایل های ایمیج دانلود شده از اینترنت شامل بازی و نرم افزار و ویدئو.
2. قابلیت جابجایی برام در اولویت نیست و فضای زیاد برام مهمه و سرعت زیاد هم برام مهم نیست.
3. میخوام هفته ای یک بار اطلاعاتم رو وارد هارد دیسک اکسترنال کنم و اتصال همیشگی و روزانه رو نیاز ندارم.
4. امنیت دسترسی برام مهم نیست ولی صحت و سالم موندن داده ها برام مهمه.
سوالی هم دارم. میخواستم بدونم که رو مدل External Hard Disk Seagate Backup Plus Desk - 3TB اصولا میشه فایل هامون رو براحتی دیگر هارد های اکسترنال بریزیم یا این نوع هارد اکسترنال فقط برای بک آپ گرفتن و وسیله ای تک منظورست. Backup Plus Desk اسمشه و یا بیانگر عملکردشه؟!
سلام .
بديهي هست كه در بازار برخلاف مدلهاي پرتابل و كم حجم ، هاردهاي اكسترنال 3TB تنوع زيادي ندارند . از بين WD my book و Seagate expansion و Seagate Backup plus ميتونيد يكي را انتخاب كنيد . معايب و مزاياي هر يك را بطور مختصر در پست 1835 همين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح دادم .
در مورد سوال آخر هم ؛ كاربرد مدل مورد نظر (Seagate Backup Plus Desk) همانند ساير هاردهاي اكسترنال هست (يعني به قول شما تك منظوره نيست) . نه تنها اين مدل بلكه اكثر مدلها برنامه و نرم افزاري براي بكاپ گيري و ريستور كردن ديتا دارند كه در صورت عدم نياز ميتونيد نصب نكنيد .
اقا عطا الان شما بخوای یه هارد و فلش مموری بگیری چی میگیری ؟
قابلیت پسورد گذاشتن رو هر دو و تک USB بودن هارد مهم است
ata.royalfalcon
04-11-2013, 19:41
اقا عطا الان شما بخوای یه هارد و فلش مموری بگیری چی میگیری ؟
قابلیت پسورد گذاشتن رو هر دو و تک USB بودن هارد مهم است
خب از اونجایی که قابلیت رمزگذاری برای شما مهمه هاردهای اکسترنال WD my book یا WD my passport گزینه های مناسبی هستند .
خب از اونجایی که قابلیت رمزگذاری برای شما مهمه هاردهای اکسترنال WD my book یا WD my passport گزینه های مناسبی هستند .
ممنون
فلش ؟
درود دوستان ، خسته نباشین
میخواستم یک هارد دو ترا وسترن دیجیتال (اینترنال 64 مگ بافر گرین ساتا 3 ) از یکی از دوستانم بگیرم ، که بهم گفت 250 میفروشه..الان قیمت تو بازار چطوریه؟ بخرم ازش 250 ؟ گرون نیست؟
ممنون میشم پاسخ بدین..
ata.royalfalcon
04-11-2013, 21:22
درود دوستان ، خسته نباشین
میخواستم یک هارد دو ترا وسترن دیجیتال (اینترنال 64 مگ بافر گرین ساتا 3 ) از یکی از دوستانم بگیرم ، که بهم گفت 250 میفروشه..الان قیمت تو بازار چطوریه؟ بخرم ازش 250 ؟ گرون نیست؟
ممنون میشم پاسخ بدین..
قیمت این مدل حدود 330 هزا رتومن هست که با توجه به گارانتی و موارد دیگر کمتر و بیشتر میشه . اگر هارد مورد نظر کم کارکرد و سالم باشه قیمتش مناسب هست و اگر کارکردش بالا باشه فکر میکنم بهتر باشه از بازار آکبند آنرا بخرید
قیمت این مدل حدود 330 هزا رتومن هست که با توجه به گارانتی و موارد دیگر کمتر و بیشتر میشه . اگر هارد مورد نظر کم کارکرد و سالم باشه قیمتش مناسب هست و اگر کارکردش بالا باشه فکر میکنم بهتر باشه از بازار آکبند آنرا بخرید
بله ظاهرا سالمه...فقط سوال دیگری داشتم من این رو برای سیستم نمیخوام و میخوام به عنوان نگهداری از اطلاعاتم استفاده کنم که گویا باید یک باکس تبدیل کننده بگیرم؟ ، شما اطلاع دارید هذینه باکس چقدر هستش؟
خیلی ممنونم...
ata.royalfalcon
05-11-2013, 08:07
بله ظاهرا سالمه...فقط سوال دیگری داشتم من این رو برای سیستم نمیخوام و میخوام به عنوان نگهداری از اطلاعاتم استفاده کنم که گویا باید یک باکس تبدیل کننده بگیرم؟ ، شما اطلاع دارید هذینه باکس چقدر هستش؟
خیلی ممنونم...
اگر قصد نداريد از طريق sata بطور مستقيم به مادربرد متصل كنيد پيشنهاد ميكنم هارد اكسترنال بخريد . خريد باكس متفرقه و تبديل به اكسترنال كردن يك هارد بنظرم ايده جالبي نيست .
ممنون
فلش ؟
دوستان اگه میشه یه فلش بادوام و متفاوت کلاسیک معرفی کنید
از این مستطیل و خسته کننده ها نباشه
؟
omid.pari
05-11-2013, 20:21
دوستان اگه میشه یه فلش بادوام و متفاوت کلاسیک معرفی کنید
از این مستطیل و خسته کننده ها نباشه
؟
پاتریوت و سیلیکون پاور فلشهای خوب و بادوامی دارند
sheytoon001
11-11-2013, 03:00
سلام دوستان عزیز
من قصد دارم یک هارد اکسترنال بخرم چون هارد لپ تاپم که 320 هست داره پر میشه
و بیشتر کاربردم بک آپ گرفتن یه سری فایل + جابجا کردن فایل های حجیم مثل فیلم یا بازی هست
و سرعت + کیفیت + استحکام + قیمت خیلی برام مهمه یعنی با تمام مزایا قیمت مناسبی داشته باشه
و البته به هیچ وجه دوست ندارم هارد ارزونی بخرم که مدام منو اذیت کنه
چند سال پیش یه فلش پاتریوت اکسپورتر اکس تی خریدم که انصافا فوق العاده بود و هنوز بخوبی روز اول و بابالاترین سرعت usb2 داره کار میکنه
می خوام هاردی بهم معرفی کنین که مثل همین فلش سالها قابل اعتماد کارکنه
خودم نظرم این مدل رو گرفته
Silicon Power Hard Drive Armor A30 - 1TB
خیلی ازش تعریف شده ،نطر شمار در موردش چیه؟
alijigari
16-11-2013, 00:05
برای هارد اکسترنال 1 ترا یا 2 ترا که قیمتش نهایتن 500 تومان باشه چه مدلی پیشنها د میکنید
فقط سرعت رید و رایت خوبی داسته باشه و کوچک باشه
frozen01
16-11-2013, 01:27
برای هارد اکسترنال 1 ترا یا 2 ترا که قیمتش نهایتن 500 تومان باشه چه مدلی پیشنها د میکنید
فقط سرعت رید و رایت خوبی داسته باشه و کوچک باشه
seagate backup plus 1tb هارد خوبی هست و با اینترفیس usb 3 سرعتش در حد ساتا میشه قیمت حدود 330
alijigari
16-11-2013, 11:18
seagate backup plus 1tb هارد خوبی هست و با اینترفیس usb 3 سرعتش در حد ساتا میشه قیمت حدود 330
نظرتون در مورد 2TB EXT USB3.0 2.5` MY PASSPORT WD HARDچی هست سرعت کدومشون بهتر هست ؟
سلام دوستان نظرتون راجع به هاردای اینترنال سامسونگ سری HD چیه؟
من یه 300 گیگشو 5 ساله دارم راضیم الان خواستم یه 2-3 ترا از همین مارک بگیرم که چند جا شنیدم جدیدا هاردای سامسونگ خراب از آب در میاد(البته یه سری دیگه از بچه ها میگن سامسونگ امتیاز بخش هاردای اینترنالشو به وسترن و سیگیت فروخته پس در واقع شما هر هارد سامسونگی که بخری عین اینه که هارد سیگیت خریدی؟)
بخاطر همین دلایل بود که تو این فروم هم جایی ندیدم کسی این هاردو توصیه کنه؟
ata.royalfalcon
20-11-2013, 19:31
سلام دوستان نظرتون راجع به هاردای اینترنال سامسونگ سری HD چیه؟
من یه 300 گیگشو 5 ساله دارم راضیم الان خواستم یه 2-3 ترا از همین مارک بگیرم که چند جا شنیدم جدیدا هاردای سامسونگ خراب از آب در میاد(البته یه سری دیگه از بچه ها میگن سامسونگ امتیاز بخش هاردای اینترنالشو به وسترن و سیگیت فروخته پس در واقع شما هر هارد سامسونگی که بخری عین اینه که هارد سیگیت خریدی؟)
بخاطر همین دلایل بود که تو این فروم هم جایی ندیدم کسی این هاردو توصیه کنه؟
سلام .
بخش تولید هارد دیسک سامسونگ در سال 2011 به سیگیت واگذار شد ولی همچنان به تولید برخی از مدل ها مثلاً انواع 2.5 اینچی و هاردهای اکسترنال ادامه میدهد . اگر به سایت سامسونگ - سیگیت و به قسمت هاردهای اینترنال (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مراجعه کنید میبینید که فقط دو مدل 2.5 اینچی (لپتاپی) در حال تولید هست که فکر نمیکنم حتی بتونید این مدلها را در بازار پیدا کنید چون این تولیدات برای OEM هست . در همان لینک خبری از هارد دیسکهای 3.5 اینچی 2TB و 3TB نیست .
سلام ممنون بابت پاسخ
اگه ممکنه یه هارد 3ترا اکسترنال بدون کابل برق معرفی کنید؟
بنظرت سری اکسترنال وسترن 3 چطوره؟(بین
My Book و my passport کدوم بهتره؟)
راستی پاور من 330 وقتی ظرفیت ماکسیمم قطعات حساب کردم اونا هم حدودا300تا شدن(خلاصه وضعیت برق خرابه:n04:)
حالا داشتم سری بلک وسترنو نگاه میکردم نوشته بود مصرفش بالاست بنظرت اگه سری بلک بگیرم ممنکه به مشکل بخورم؟
ببخشید سولام زیاد شد.
ata.royalfalcon
20-11-2013, 22:17
سلام ممنون بابت پاسخ
اگه ممکنه یه هارد 3ترا اکسترنال بدون کابل برق معرفی کنید؟
بنظرت سری اکسترنال وسترن 3 چطوره؟(بین
My Book و my passport کدوم بهتره؟)
سلام .
اگر هارد اکسترنال 3TB میخواهید اجباراً باید از انواع آداپتوری بخرید (WD my book) . حداکثر حجم هارد اکسترنال WD my passport فعلاً دوترابایت هست .
راستی پاور من 330 وقتی ظرفیت ماکسیمم قطعات حساب کردم اونا هم حدودا300تا شدن(خلاصه وضعیت برق خرابه:n04:)
حالا داشتم سری بلک وسترنو نگاه میکردم نوشته بود مصرفش بالاست بنظرت اگه سری بلک بگیرم ممنکه به مشکل بخورم؟
ببخشید سولام زیاد شد.
1. هارد اکسترنال میخوهید یا اینترنال ؟ اگر هارد اکسترنال 3TB میخواهید که نباید نگرانی زیادی از بابت پاور سیستم داشته باشید .
2. با توجه به اینکه تقریباً لب مرز هست پیشنهاد میکنم ابتدا پاور سیستم را ارتقا بدید . اولویت اول هارد دیسکهای WD Black عملکرد و کارایی بالا هست و میزان مصرف و صدا جزء پارامترهای مهم محسوب نمیشه . اطلاعات زیر از دیتاشیت نقل شده . همانطوریکه در جدول زیر میبینید هاردهای WD Black مصرف بیشتری دارند و WD Green کم مصرفترین آنها هست .
سیگیت ST3000DM001
WD black - WD3001FAEX
WD Green - WD30EZRX
Startup Power
2.5 آمپر
؟
؟
Operating Mode
8 وات
10.4 وات
4.1 وات
Idle Average
5.8 وات
8.1 وات
3.0 وات
Standby Mode
0.75 وات
1.2 وات
0.4 وات
Sleep Mode
0.75 وات
1.2 وات
0.4 وات
3. هاردهای WD Black گران هستند اگر بودجه کافی ندارید میتونید سیگیت از سری 7200.14 بخرید که سرعت خوبی دارد مخصوصاً از لحاظ Sequential transfer rate به سادگی WD Black را پشت سر میگذارند .
4. اگر هارد اینترنال 3TB میخواهید بخرید به دو نکته مهم توجه کنید .
حتماً مطمئن بشوید که مادربرد هاردهای پرظرفیت را بدرستی شناسایی میکنند (اگر مادربردی که دارید خیلی قدیمی نباشه به احتمال زیاد مشکلی نخوهید داشت) در غیر اینصورت تمام ظرفیت هارد قابل شناسایی نیست .
اگر مادربرد حجم هاردهای پرظرفیت را بدرستی شناسایی میکند ولی اگر uefi نداشته باشد پس در اینصورت در هاردهای اینترنال وسترن 3TB نمیتوان win نصب کرد و در نتیجه باید بصورت GPTد، initialized و فقط بعنوان آرشیو دیتا استفاده بشه (بعنوان هارد دوم سیستم) . در هاردهای اینترنال سیگیت 3TB باید با استفاده از نرم افزاری که در سایت سیگیت هست به دو درایو 1 و 2 ترابایتی شبیه سازی و سپس میتوان win نصب کرد .
ممنون بابت پاسخ
اولویت اول من 3T اگر نشد2.5T یا 2T
بودجه هم حدودا 500 تومان(حالا یکم بالاتر هم راه داره )
اولش دلم میخواست برند سامسونگ بخرم (چون یه 300 پنج ساله باهاش کشتی گرفتم هیچ چیزش نشده)ولی با توضیحات شما دورشو خط کشیدم
بعد دیدم همه وحشتناک دارن از وسترن تعریف می کنن منم که که یه 600گیگ اکسترنال دارم دلم نمی خواد خیلی دورو برمو شلوغ کنم برا همین هم بیشتر دوست دارم ایترنال بگیرم اما
دیگه چون نمی خوام برای پاور هزینه کنم و از طزفی هارد برای من مهمترین قطعه هست فکر کنم رو این قضیه برق نباید ریسک کنم و اکسترنال بگیرم(البته منتظر نظر شما هم هستم)
خلاصه الان رسیدم به وسترن اکسترنا ل
حالا بنظر شما:1-بدون کابل برق
WD my book بالاترین حجمش چیه؟
2-اکسترنال بدون کابل برق باتوجه به بودجه و حجم مورد نیاز من (3T اگر نشد2.5T یا 2T)تو برندای غیر وسترن چیه؟
3-اصلا بنظر شما با توجه که من جابجایی زیاد ندارم کلا اکسترنالای با کابل برق بهتره یا بدون کابل برق؟
4-اگر در نهایت مجبور بشم wd my book 3Tاکسترنال بخرم بهترین گارانتی چیه؟وبیزحمت اگه جای مطمئنی برای خرید این برند سراغ دارین معرفی کنین(چون فردا مسیرم میدون ولیعصره اگه آدرس مغاره اون طرفا باشه بهتره)
واو چقدر نوشتم:n02:ببخشید زیاد شد.
ata.royalfalcon
21-11-2013, 08:56
ممنون بابت پاسخ
اولویت اول من 3T اگر نشد2.5T یا 2T
بودجه هم حدودا 500 تومان(حالا یکم بالاتر هم راه داره )
اولش دلم میخواست برند سامسونگ بخرم (چون یه 300 پنج ساله باهاش کشتی گرفتم هیچ چیزش نشده)ولی با توضیحات شما دورشو خط کشیدم
بعد دیدم همه وحشتناک دارن از وسترن تعریف می کنن منم که که یه 600گیگ اکسترنال دارم دلم نمی خواد خیلی دورو برمو شلوغ کنم برا همین هم بیشتر دوست دارم ایترنال بگیرم اما
دیگه چون نمی خوام برای پاور هزینه کنم و از طزفی هارد برای من مهمترین قطعه هست فکر کنم رو این قضیه برق نباید ریسک کنم و اکسترنال بگیرم(البته منتظر نظر شما هم هستم)
خلاصه الان رسیدم به وسترن اکسترنا ل
حالا بنظر شما:1-بدون کابل برق
WD my book بالاترین حجمش چیه؟
2-اکسترنال بدون کابل برق باتوجه به بودجه و حجم مورد نیاز من (
3T اگر نشد2.5T یا 2T)تو برندای غیر وسترن چیه؟
3-اصلا بنظر شما با توجه که من جابجایی زیاد ندارم کلا اکسترنالای با کابل برق بهتره یا بدون کابل برق؟
4-اگر در نهایت مجبور بشم wd my book 3Tاکسترنال بخرم بهترین گارانتی چیه؟وبیزحمت اگه جای مطمئنی برای خرید این برند سراغ دارین معرفی کنین(چون فردا مسیرم میدون ولیعصره اگه آدرس مغاره اون طرفا باشه بهتره)
واو چقدر نوشتم:n02:ببخشید زیاد شد.
1-بدون کابل برق WD my book بالاترین حجمش چیه؟
حداکثر حجم مدل WD my book (که آداپتوری و کابل برق داره) چهار ترابایت هست . ولی نگردید دنبالش ، چند هفته ای هست که بشدت نایانه .
یادآوری یک نکته : هاردهای اکسترنال WD my book آداپتوری هست (یا به قول شما کابل برق) در صورتیکه مدل WD my passport بدون نیاز به آداپتور برق و فقط با استفاده از usb راه اندازی میشود .
2-اکسترنال بدون کابل برق باتوجه به بودجه و حجم مورد نیاز من (3T اگر نشد2.5T یا 2T) تو برندای غیر وسترن چیه؟
فعلاً در حال حاضر حداکثر حجم هاردهای پرتابل 2TB هست . مدلهای مختلفی موجوده مثل WD my passport . از برند توشیبا هم مدلی هست که 2ترابایته .
با توجه به اینکه جابجایی ندارید و همچنین با حداقل بودجه بالاترین حجم را میخواهید باید آداپتوری بخرید .
برای خرید میتونید از همان مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدان ولیعصر هست جهت خرید اقدام کنید . ضمناً میتونید برید بازار رضا که در چهارراه ولیعصر هست .
سلام
بلاخره خریدم :n18:ولی فکر کنم اشتباه کردم:n03:
وسترن اکسترنال 3T my book1148گرفتم
روی جلدش نوشته بود برای مک ولی فروشنده گفت اگه از سایت سازنده یه نرم افزار مخصوص ویندوز بگیری و یه بار بار اول فرمت کنیش دیگه تو ویندوزم اجرا میشه
جالبه تو مغازه یارو وصلش کرد و فرمت کرد و هارد اونجا درست بود ولی تو خونه هارد وصل میشه ولی کامپیوتر پیداش نمیکنه تو این آدرس Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers
وقتی تو propertise میرم نوشته WD SES Device usb deviceنصب نیست
فعلا دارم اینو می گیرم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا نیم ساعت دیگه خبرشو میدم
راستی اگه درست شد برای پارتیشن بندی بهترین کار چیه؟
ata.royalfalcon
21-11-2013, 17:27
سلام
بلاخره خریدم :n18:ولی فکر کنم اشتباه کردم:n03:
وسترن اکسترنال 3T my book1148گرفتم
روی جلدش نوشته بود برای مک ولی فروشنده گفت اگه از سایت سازنده یه نرم افزار مخصوص ویندوز بگیری و یه بار بار اول فرمت کنیش دیگه تو ویندوزم اجرا میشه
جالبه تو مغازه یارو وصلش کرد و فرمت کرد و هارد اونجا درست بود ولی تو خونه هارد وصل میشه ولی کامپیوتر پیداش نمیکنه تو این آدرس Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers
وقتی تو propertise میرم نوشته WD SES Device usb deviceنصب نیست
فعلا دارم اینو می گیرم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا نیم ساعت دیگه خبرشو میدم
راستی اگه درست شد برای پارتیشن بندی بهترین کار چیه؟
سلام .
لینکی که گذاشتید مربوط به WD my book live هست که اشتباه هست و مربوطه به مدل شما نمیشه . لطفاً درایور را از لینک زیر دانلود کنید .
برای ویندوزهای 64bits ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای ویندوزهای 32bits ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای پارتیشن بندی هم همان disk management ویندوز کفایت میکند .
راستی این علامت قفل چیه پشت هارده؟(کنارشم یه سوراخه )
برنامه شما رو نصب کردم ولی هنوز هارد نمیاد:n03:
تو کنترل پنل علامت زردی که برای نصب نبودن هارد بود رفت ولی هنوز تو my computer درایو هارد نمیاد.
حالا دارم درایور هاردو آپدیت میکنم ببینم چی میشه:n03:
ata.royalfalcon
21-11-2013, 17:50
راستی این علامت قفل چیه پشت هارده؟(کنارشم یه سوراخه )
مربوط به سیستم ضد سرقت هست (لینک توضیحات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%AF%D8%AA%D9%88%D9%86)) .
برنامه شما رو نصب کردم ولی هنوز هارد نمیاد:n03:
تو کنترل پنل علامت زردی که برای نصب نبودن هارد بود رفت ولی هنوز تو my computer درایو هارد نمیاد.
حالا دارم درایور هاردو آپدیت میکنم ببینم چی میشه:n03:
برنامه disk management ویندوز را اجرا کنید و وضعیت پارتیشنهای موجود را بررسی کنید (عکس بذارید تا بهتر راهمایی کنم) .
disk management
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
my compuuter
ata.royalfalcon
21-11-2013, 18:30
disk
management
my compuuter
هارد توسط سیستم به درستی شناسایی شده . مشکل این هست که پارتیشنهای مربوط به disk1 نه تنها حروف یا letter ندارد بلکه فایل سیستم آن نا مشخص هست. پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنهای مربوط به disk1 را حذف کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید .
عطا جان دستت درد نکنه درست شد
مربوط به سیستم ضد سرقت هست (لینک توضیحات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%AF%D8%AA%D9%88%D9%86)) .
1-فقط اینکه من تعریف امنیت اطلاعاتی هاردای وسترن رو خیلی شنیده بودم منظورشون از امنیت همین طناب بود که جای هاردو محکم میکنه!!!(من فکر میکردم یه نرم افزار خاص برای پسورد گذاری پیشرفته داشته باشه بیزحمت اگه نرم افزاری هست نرم افزارشو معرفی کنین چون هاردمو مجبور شدم فرمت کنم)
2-راستی اینکه اول کار باید هاردو به سیستم معرفی میکردم تو disk managment برای همه اینهمه دردسر داره؟(منظورم اینه که هاردی که خریدم مشکلی نداره؟)
3-اگه نخوام هاردو پارتیشن بندی کنم بعدا مشکلی پیش میاد؟
4-دکمه ی که پشت هارده و علامت پاور روشه(مثل دکمه خاموش روشن تو خیلی از قطعات)برای چیه؟چون وقتی هارد روشنه اون دکمه را که فشار میدم هیچ اتفاق خاصی نمیفته!!
5-همونطور که خودت میدونی یکی از بزرگترین ضعف های هاردایmy bookحالت طراحی آنها هست یعنی باید همیشه بصورت ایستاده و عمودی باشند حالا سوال من اینه که اگه از این هاردها بصورت افقی و خوابیده نگهداری و استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
6- این هاردا ضد ضربه هستن ؟(روی جعبه و دفترچش که چیزی ننوشته ولی اگه نباشه خیلی عجیبه چون خیلی از هاردای کم ضرفیت تر و ارزون ترو میشناسم که ضدضربه هستن.)
7-این قسمتی که تو عکس مشخص کردم (که حجمش حدود 200 مگ هست)برای کار خاصیه؟(منظورم اینه که اگه بخوام اضافش کنم به حجم اصلی هارد (یعنی به همونجا که 2794 گیگ هست )مشکلی پیش میاد؟
ببخشید مزاحم شما میشم هیچکی به اندازه شما حرفه ای تو هاردا نمیشناسم.
ata.royalfalcon
22-11-2013, 15:47
عطا جان دستت درد نکنه درست شد
1-فقط اینکه من تعریف امنیت اطلاعاتی هاردای وسترن رو خیلی شنیده بودم منظورشون از امنیت همین طناب بود که جای هاردو محکم میکنه!!!(من فکر میکردم یه نرم افزار خاص برای پسورد گذاری پیشرفته داشته باشه بیزحمت اگه نرم افزاری هست نرم افزارشو معرفی کنین چون هاردمو مجبور شدم فرمت کنم)
2-راستی اینکه اول کار باید هاردو به سیستم معرفی میکردم تو disk managment برای همه اینهمه دردسر داره؟(منظورم اینه که هاردی که خریدم مشکلی نداره؟)
3-اگه نخوام هاردو پارتیشن بندی کنم بعدا مشکلی پیش میاد؟
4-دکمه ی که پشت هارده و علامت پاور روشه(مثل دکمه خاموش روشن تو خیلی از قطعات)برای چیه؟چون وقتی هارد روشنه اون دکمه را که فشار میدم هیچ اتفاق خاصی نمیفته!!
5-همونطور که خودت میدونی یکی از بزرگترین ضعف های هاردایmy bookحالت طراحی آنها هست یعنی باید همیشه بصورت ایستاده و عمودی باشند حالا سوال من اینه که اگه از این هاردها بصورت افقی و خوابیده نگهداری و استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
6- این هاردا ضد ضربه هستن ؟(روی جعبه و دفترچش که چیزی ننوشته ولی اگه نباشه خیلی عجیبه چون خیلی از هاردای کم ضرفیت تر و ارزون ترو میشناسم که ضدضربه هستن.)
7-این قسمتی که تو عکس مشخص کردم (که حجمش حدود 200 مگ هست)برای کار خاصیه؟(منظورم اینه که اگه بخوام اضافش کنم به حجم اصلی هارد (یعنی به همونجا که 2794 گیگ هست )مشکلی پیش میاد؟
ببخشید مزاحم شما میشم هیچکی به اندازه شما حرفه ای تو هاردا نمیشناسم.
1. بعضی از هاردهای اکسترنال وسترن (از جمله مدلی که شما دارید) قابلیت hardware encryption دارند که بسادگی میتونید هارد را lock و داده ها را رمزگذاری کنید ضمن اینکه سرعت کد و دیکد شدن اطلاعات در این روش رمزگذاری سخت افزاری بیسار سریعتر انجام میشود (برخلاف روشهای نرم افزاری رمزگذاری داده ها) . برای فعال کردن این قابلیت و یا تغییر دادن رمز و ... باید نرم افزار آن از سایت دانلود کنید . لینکی که در پایین گذاشتم مربوط به مدلهای قبلی WD my book usb3 هست که به احتمال زیاد جوابگو هست . نرم افزارهای مربوط به مدلهای جدید کاملاً فرق میکنه و دقیقاً نمیدوم هاردی که شما دارید را شناسایی میکند یا خیر !
WD SmartWare Disk Image for Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ورژن 1.4.1.2 مربوط به مدلهای قدیمیتر) .
لینک آپدیت کننده مربوط به نرم افزار بالایی به ورژن 2.2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس از نصب برنامه از قسمت setting روي دكمه security كليك كنيد و پسورد رو وارد كنيد (عكس زير) . در صورتيكه پسورد رو فراموش يا گم كنيد ديگر نميتوانيد به داده ها دسترسي داشته باشيد و هارد بايد فرمت بشه .
2. پارتیشنهای هارد نه تنها حروف نداشت بلکه فایل سیستم آنهم نامشخص بود . در نتیجه درایوهای این هارد در my computer ظاهر نمیشد . هارد مشکلی نداره . البته نصب درایور (WD SES Device usb device) گاهی اوقات ضروری هست .
3. یکبار که هارد مورد نظر را در ویندوز پارتیشن بندی و فرمت کنید دیگه لازم به انجام مجدد اینکار نیست . مگر اینکه پارتیشنها به هر دلیلی خراب بشوند .
4. دکمه ای که در پشت هارد قرار گرفته زمانی کار میکنه که نرم افزارها نصب شده باشد . ضمناً دکمه مورد نظر باید برای چندثانیه فشار داده بشه . در user manual در مورد دکمه نكاتي نوشته شده (عكس زير) .
ترجمه :
*اگر با استفاده از اين دكمه هارد را خاموش و سپس كابل usb را جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
*اگر با استفاده از اين دكمه هارد را خاموش كنيد ولی كابل usb را جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
5. مشکلی پیش نمیاد ولی توصیه میشه که طرفی که لیبل روی هارد اینترنال چسبانده شده رو به بالا باشد .
از اونجايي كه برد sata to usb پشت هارد نصب ميشود از طريق موقعيت پورت usb میتوان فهميد كه كدام طرف رو به بالا بايد باشد . در عكس زير طرفي كه پورت usb فاصله كمي با لبه باكس داره بايد روي ميز خوابيده شود (منظورمو متوجه شدید؟) .
6. اگر با ساختار هارد دیسکها آشنایی داشته باشید حتماً میدونید که فاصله slider (اسلایدر با هد فرق میکنه) با media layer (لایه مغناطیسی که بر روی پلاتر ها قرار میگیرد) فوق العاده کم هست . در زمانیکه پلاتر با سرعت بالایی در حال چرخش هست اسلایدر بر روی لایه نازکی از هوا شناور میشود (مثل پرواز هواپیما بر روی باند) کافیست ضربه ای (حتی جزئی) وارد بشه تا اسلایدر با سطح media layer برخورد تا آنرا خراش دهد .
میزان خسارت وارده به خاطر head crash یا head slap بستگی به استحکام ساختار و اجزای داخلی مثل actuator assembly و spindle motor و وجود لایه های محافظ بر روی media layer و ضربه گیر لاستیکی/سیلیکونی در اطراف هارد (که باعث افزایش سایز ، وزن میشود و همچنین تهویه و کولینگ مشکلتر خواهد شد) دارد . میزان استقاومت در برابر شوکهای وارده در هر هاردی میتواند متفاوت از مدل دیگر باشد . در کل تا زمانیکه ابزاری به نام هارد دیسک درایو به دست شما میرسه باید با نهایت دقت از آن استفاده و نگهداری کرد .
قابلیت ضد ضربه در هاردهای اکسترنالی که با این عنوان فروخته میشه بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست که هد در هد پارکینگ قرار گرفته و بر روی پلاتر نیست . بعبارت دیگر در مواقعی که هارد روشن هست و هد در حال tracking بر روی پلاترها هست در صورتیکه ضربه یا شوکی وارد شود احتمال head crash شدن وجود دارد . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل ministation extreme که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating تست و گارانتی شده .
7. قبلاً هم اشاره کردم که میتونید کلیه پارتیشنهای موجود را حذف کنید و بصورت صحیح و درست پارتیشن بندی کنید . بنده که 11 عدد هارد اکسترنال وسترن دارم چنین پارتیشنی را ندیدم .
nima1221
22-11-2013, 19:28
سلام من هدفم از خریدن هارد اینه که میخوام حجم درایو هامو ببرم بالا تعداشون افزایش بدم فقط موندم اینترنال بگیرم یا اکسترنال؟
ata.royalfalcon
22-11-2013, 19:36
سلام من هدفم از خریدن هارد اینه که میخوام حجم درایو هامو ببرم بالا تعداشون افزایش بدم فقط موندم اینترنال بگیرم یا اکسترنال؟
سلام .
بستگی به کار خودتون داره . اگر هارد را جابجا نمیکنید و همچنین اگر بطور دائم به اطلاعات موجود نیاز دارید بهتره که اینترنال بخرید . اصولاً هاردهای اینترنال به خاطر قرار گرفتن در مکان امن و همچنین برقرسانی مطمئنتر (بشرط پاور مناسب) احتمال خرابی کمتری دارند .
داداش یدونه ای خیلی ممنون
منظورت اینجوری هست:
راستی نقاشیم چطوره!!پیکاسوی قرن21 میشم؟:n09:
ata.royalfalcon
22-11-2013, 22:02
منظورت اینجوری هست:
بله ، همین شکلی بذارید روی میز (وقتی که خاموش هست جابجا کنید) . ضمناً اگر به مدت طولانی استفاده میکنید توصیه میشه که دمای هارد را هم کنترل کنید و در صورت نیاز از فن جهت کمک به تهویه استفاده کنید .
سلام عطا جان
هم نسخه قدیمی برنامه(1.4)هم تو جدیده(2.2) هاردمو پیدا میکنه ولی تب security تو sitting نیستیعنی برای بک آپ گیری مشکلی نیست ولی برای پسورد گذاشتن مشکل دارم.
این عکس برای نسخه 1.4 هست که اونجایی که مشخص کردم غیر فعاله هر درایوری هم که نصب کردم فعال نشد
راستی تو help نسخه جدیده (2.2)نوشته بود اگر تب security تو sitting ظاهر نشد از wd securityاستفاده کنید که این برنامه هم نه تو گوگل نه تو سایتشون نیست.
حرفمو اصلاح میکنم تو نسخه قدیمی نمیشه بک آپ و پسورد گذاشت(چون غیر فعالن)
تو نسخه جدیده هاردو پیدا میکنه و بک آپ میشه گرفت ولی تب securityاصلا نیست (طبق عکسی که شما تو صفحه پیش گذاشتی اونجایی که باید باشه نیست)
راستی این نسخه جدیده(2.2)میره رو حالت trial که مدتش 30 روزه و هرچی سریاله هاردو زدم هم قبول نکرد که بره رو حالت pro
(بنظرت مشکل میتونه از اول تو سر همین بحث trialبودن باشه)
اینم نسخه دقیق هارد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه تو لیست Products without WD SmartWare هست
حالا برای پسورد گذاشتن کلا نوندم چیکار کنم اگه smartwareنداره پس چطوری بایدpasswordگذاشت؟(در صورتی که تو جعبش نوشته قابلیت پسورد گذاری داره!!)
فکر کنم این بتونه کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21
نظر شما چیه؟این نرم افزار اگه بدرد میخوره کارش دقیقا چیه ؟
ata.royalfalcon
28-11-2013, 11:08
فکر کنم این بتونه کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21
نظر شما چیه؟این نرم افزار اگه بدرد میخوره کارش دقیقا چیه ؟
همانطوریکه در عکس زیر میبینید WD Drive Utilities برای diagnostics و sleep timer و drive erase و رجیستر کردن درایو هست . در کل این برنامه برای فعال کردن hardware encryption نیست .
راستی این نسخه جدیده(2.2)میره رو حالت trial که مدتش 30 روزه و هرچی سریاله هاردو زدم هم قبول نکرد که بره رو حالت pro
(بنظرت مشکل میتونه از اول تو سر همین بحث trialبودن باشه)
در نسخه های pro یکسری امکانات اضافه تر جهت بکاپ گیری در اختیار کاربر قرار میده ولی برای lock کردن هارد نیازی به نسخه pro نیست .
اینم نسخه دقیق هارد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه تو لیست Products without WD SmartWare هست
حالا برای پسورد گذاشتن کلا نوندم چیکار کنم اگه smartwareنداره پس چطوری بایدpasswordگذاشت؟(در صورتی که تو جعبش نوشته قابلیت پسورد گذاری داره!!)
لیست نرم افزارهای مرتبط با این مدل (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . برای lock کردن هارد اکسترنال مورد نظر باید باید WD Security for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب کنید که قابلیت نصب و اجرا روی ویندوز را ندارد . پیشنهاد میکنم نرم افزار مربوط به مدلهای جدید را دانلود کنید ، شاید مشکل حل بشه .
WD Security for Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون عطا جان WD Security for Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب کردم ولی درست نشد:n03:
این ارور میده:
داداش سیستم و ریست کردم با WD Security تونستم پسوردم بزارم
خیلی ممنون
هر وقت هر کمکی تو هر چی نیاز داشتی در خدمتیم.
Guidance
15-12-2013, 12:16
منظورت اینجوری هست:
سلام. دوست عزیز با توجه به عکسی که گذاشته اید شما هارد اکسترنال wd essential دارید؟ میخواستم بپرسم خوبه ؟ ازش راضی هستید؟ چون منم میخوام بخرم این یکی از گزینه های انتخابم است.
ata.royalfalcon
15-12-2013, 19:12
سلام. دوست عزیز با توجه به عکسی که گذاشته اید شما هارد اکسترنال wd essential دارید؟ میخواستم بپرسم خوبه ؟ ازش راضی هستید؟ چون منم میخوام بخرم این یکی از گزینه های انتخابم است.
سلام .
مدلی که ایشان دارند WD my book for mac هست . مدلهایی که پسوند essential دارند قدیمی و فکر میکنم مربوط به مدلهای ماقبل 2011 باشه . بنده 12 عدد هارد اکسترنال از سری مدل my book دارم که خوشبختانه تا الان هیچ مشکلی ندارند . البته همه چیز بر میگرده به نحوه نگهداری و استفاده و درصد کمی هم مربوط به شانس میشه .
مدلهای WD my book و یا WD my passport که قابلیت hardware encryption دارند به سادگی هر چه تمامتر میتونید هارد را lock و داده ها را با امنیت بالایی رمزگذاری کنید ولی بزرگترین تقطه ضعف این مدلها این هست که داده ها بصورت رمزگذاری شده روی هارد ذخیره میشه و اگر دچار مشکلی بشه تعمیر و ریکاوری اطلاعات بسیار مشکل و گاهی اوقات امکانپذیر نیست .
Guidance
16-12-2013, 14:06
سلام .
مدلی که ایشان دارند WD my book for mac هست . مدلهایی که پسوند essential دارند قدیمی و فکر میکنم مربوط به مدلهای ماقبل 2011 باشه . بنده 12 عدد هارد اکسترنال از سری مدل my book دارم که خوشبختانه تا الان هیچ مشکلی ندارند . البته همه چیز بر میگرده به نحوه نگهداری و استفاده و درصد کمی هم مربوط به شانس میشه .
مدلهای WD my book و یا WD my passport که قابلیت hardware encryption دارند به سادگی هر چه تمامتر میتونید هارد را lock و داده ها را با امنیت بالایی رمزگذاری کنید ولی بزرگترین تقطه ضعف این مدلها این هست که داده ها بصورت رمزگذاری شده روی هارد ذخیره میشه و اگر دچار مشکلی بشه تعمیر و ریکاوری اطلاعات بسیار مشکل و گاهی اوقات امکانپذیر نیست .
خیلی سپاسگذارم که برام توضیح دادید. حالا WD my passport یعنی بدون اداپتور هستند دیگه؟ این مدل زیر مجموعه های زیادی داره مثلا ultra و.... کدومش جدیدترینه؟ یا بهتر بگم کدوم برای خریدن بهتره؟
ata.royalfalcon
16-12-2013, 22:22
خیلی سپاسگذارم که برام توضیح دادید. حالا WD my passport یعنی بدون اداپتور هستند دیگه؟ این مدل زیر مجموعه های زیادی داره مثلا ultra و.... کدومش جدیدترینه؟ یا بهتر بگم کدوم برای خریدن بهتره؟
مدلهای WD my passport بدون آداپتور هستند .
مدلهای slim جدیدترین مدل هستند . قسمت بالایی آن آلومنیومی هست . البته نمیدونم در بازار پیدا میشوند یا خیر ولی مدلهای ultra در بازار موجود هست .
سلام
من یک هارد
My Book Essential Edition 1 TB
دارم و خلی ازش راضی هستم
ولی متاسفانه فضای این هارد پر شده و به فکر افتادم!!!
از دوستان می خواستام مشاوره بگیرم
به نظرتون یک هارد یک ترابایتی دیگر مثل همین بگیریم مناسب تر هست
یا اینکه این هاردم را بفروشمش و دوترابایتی همین مدل را بگیرم
به نظرتون کدام بهتر و عاقلانه تر هستش؟؟؟
===================================
سوال دیگرم اینکه
اگر بخواهم یک ترا بگیرم با توجه به اینکه سیستم قدیمی هستش و پاور قوی ندارد
چه نوع هارد اکسترنال و مارکی پیشنهاد می کنید؟؟؟
یا
اگر بخواهم دوترا بگیرم با توجه به اینکه سیستمم قدیمی هستش و پاور قوی ندارد
باتشکر از دوستانی که تجربیاتشون را به دیگران به اشتراک می گذارند
ata.royalfalcon
17-12-2013, 16:41
سلام
من یک هارد
My Book Essential Edition 1 TB
دارم و خلی ازش راضی هستم
ولی متاسفانه فضای این هارد پر شده و به فکر افتادم!!!
از دوستان می خواستام مشاوره بگیرم
به نظرتون یک هارد یک ترابایتی دیگر مثل همین بگیریم مناسب تر هست
یا اینکه این هاردم را بفروشمش و دوترابایتی همین مدل را بگیرم
به نظرتون کدام بهتر و عاقلانه تر هستش؟؟؟
===================================
سوال دیگرم اینکه
اگر بخواهم یک ترا بگیرم با توجه به اینکه سیستم قدیمی هستش و پاور قوی ندارد
یا
اگر بخواهم دوترا بگیرم با توجه به اینکه سیستمم قدیمی هستش و پاور قوی ندارد
باتشکر از دوستانی که تجربیاتشون را به دیگران به اشتراک می گذارند
سلام .
در حال حاضر يكترابايتي از سري my book ديگر توليد نميشود و فكر نكنم حتي بتونيد مدلهاي قديميتر يكترابايتي را در بازار پيدا كنيد (مدلهاي ويندوزي البته) . من پيشنهاد ميكنم هارد فعلي را نگه داريد و يك هارد اكسترنال دوترابايت ديگر بخريد . با توجه به اينكه از عملكرد هارد اكسترنال فعلي راضي هستيد پيشنهاد ميكنم از همان برند و مدل (WD my book) مجدداً خريداري كنيد . البته از مدلهاي سيگيت كه سرعت خوبي هم دارند ميتونيد انتخاب كنيد مثل مدلهاي Backup plus يا expansion . پيشنهاد ميكنم اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم مطالعه كنيد .
mojtaba2321
18-12-2013, 22:41
سلام
نمیدونم تا حالا این سوال در تاپیک پرسیده شده یا نه
من میخوام یه هارد 2 ترای WD my passport بگیرم
آیا مورد خاصی هست که در فروشگاه باید بهش توجه کنم؟ فروشگاهی که میخوام ازش خرید کنم فروشگاه معتبری هست اما نمیدونم بازم باید موردی رو چک کنم یا نه؟
سلام جناب ata.royalfalcon
آقا ما هارد اکسترنال 1 ترا میخوایم بگیریم
بین مدلهای سیگت - وسترن- و سیلیکن پاور آرمور آ 80 کدوم بهتره
واسه بکاپ هست
و اینکه این هاردا امکان بکاپ گیری دارن ؟ یعنی رو سیستم باشه خودش بکاپ بگیره ؟ با برنامه ای چیزی............
daltonnn
19-12-2013, 09:15
سلام
جناب ata.royalfalcon
میخواستم
هارد اکسترنال 1 ترا بخرم بهترین مدل چیه؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
:n13:
ata.royalfalcon
19-12-2013, 10:36
سلام
نمیدونم تا حالا این سوال در تاپیک پرسیده شده یا نه
من میخوام یه هارد 2 ترای WD my passport بگیرم
آیا مورد خاصی هست که در فروشگاه باید بهش توجه کنم؟ فروشگاهی که میخوام ازش خرید کنم فروشگاه معتبری هست اما نمیدونم بازم باید موردی رو چک کنم یا نه؟
سلام .
با توجه به اینکه فرمودید از فروشگاه معتبری میخرید پس نباید جای نگرانی وجود داشته باشه . کارت گارانتی فراموش نشه همچنین در بعضی از گارانتی ها سریال نامبری که روی جعبه هارد نوشته میشه بر روی کارت گارانتی هم نوشته میشه و در نتیجه دقت کنید که یکی باشند . جعبه مقوایی نباید ضربه دیده ، پاره شده و یا باز شده باشه .
سلام جناب ata.royalfalcon
آقا ما هارد اکسترنال 1 ترا میخوایم بگیریم
بین مدلهای سیگت - وسترن- و سیلیکن پاور آرمور آ 80 کدوم بهتره
واسه بکاپ هست
و اینکه این هاردا امکان بکاپ گیری دارن ؟ یعنی رو سیستم باشه خودش بکاپ بگیره ؟ با برنامه ای چیزی............
سلام .
با توجه به سوالاتی که پرسیدید دو حالت مطرح میشه :
1. امکان بکاپ گیری و ذخیره روی هارد مورد نظر .
2. وجود نرم افزارهایی برای انجام عملیات بکاپ گیری و ذخیره روی هارد مورد نظر .
در مورد اول باید گفت که روی هر هارد (اینترنال یا اکسترنال) و حتی فلش مموری هم میتوان بکاپ ها را ذخیره کرد . در مورد دوم ، مدلهایی که نام بردید برنامه هایی برای بکاپ گیری دارند بطوریکه از درایو مشخص شده بطور مرتب بکاپ گیری کند و در صورت تغییرات در مبدا هماهنگ سازی (sync) کند . البته دقت کنید که مدلهای ساده وسترن و سیگیت مثل elements یا expansion چنین برنامه هایی را ندارند ولی مشکلی ایجاد نمیکنه ، میتونید از نرم افزارهایی که در اینترنت هم موجوده استفاده کنید (بنظرم نرم افزارهای وسترن و سیگیت امکانات بکاپ گیری و اینترفیس بهتری نسبت به سیلیکون پاور دارند) .
سلام
جناب ata.royalfalcon
میخواستم
هارد اکسترنال 1 ترا بخرم بهترین مدل چیه؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
:n13:
سلام .
والا نمیشه از مدلی نام برد که بهترین باشه . هر کدام معایب و مزایایی دارند . ولی میتونید یکی از مدلهای سیگیت (مثل Backup plus و expansion) یا وسترن (مثل مدلهای my passport و elements) را انتخاب کنید . دقت کنید که هیچ کدام از مدلهای پیشنهادی ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند در نتیجه در هنگام حمل و نقل و جابجایی و در هنگام کار دقت کنید .
Mehrdad092000
19-12-2013, 10:56
سلام دوستان
من ميخواستم يه هارد بگيرم براي نصب ويندوز
ميخوام سرعتش و عمرش بالا باشه ! بودجمم تا ٢٠٠ اينا
اول ميخواستم اس اس دي بگيرم اما بخاطر حجم كمش بخيال شدم فعلا
چي خوبه؟ سيگيت خوبه؟!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
استاد گرانقدر ممنونم
من خودم بیشتر سیگیت فن هستم :n02:
حالا تعصب رو کنار میزارم سیگیت بکاپ پلاس یا وسترن مای پاسپورت یا مای پاسپورت اولترا
برای داییمه طراحه . میخواد اطلاعاتش رو بکاپ بگیره و امنیتش خیلی مهمه براش
ata.royalfalcon
19-12-2013, 14:13
استاد گرانقدر ممنونم
من خودم بیشتر سیگیت فن هستم :n02:
حالا تعصب رو کنار میزارم سیگیت بکاپ پلاس یا وسترن مای پاسپورت یا مای پاسپورت اولترا
برای داییمه طراحه . میخواد اطلاعاتش رو بکاپ بگیره و امنیتش خیلی مهمه براش
از لحاظ تعصبی منم فقط وسترن رو میشناسم :n02: . بدون تعصب گرچه تفاوتهایی دارند ولی بنظر من برای یک کاربر معمولی که با دقت استفاده میکنه خیلی فرق نمیکنه که کدام مدل انتخاب بشه .
اگر امنیت برای ایشان مهمه من توصیه میکنم اطلاعات را حداقل روی دو هارد مجزا ذخیره کنند . حتی در بهترین مدل هم هیچ تضمینی نیست که مشکلی پیش نیاد .
یک نکته ای هم در مورد هاردهای اکسترنال وسترن لازم هست گفته بشه که به خاطر قابلیت hardware encryption (که اطلاعات را بصورت رمزگذاری شده ذخیره میکنه) و همچنین به خاطر نحوه طراحی آن مثل usb on board بودن در مدلهای پرتابل ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای عادی سخت تر و پر هزینه تر هست ولی این موضوع به معنی پایین بودن کیفیت نیست .
پس شد سیگیت بکاپ پلاس . عشق خودم :n02:
اون سیلیکن پاور رو هم یه نفر بهش پیشنهاد داده بود گفته بود مقاومه و از اینم حرفا که من زیاد حال نکردم
daltonnn
19-12-2013, 16:44
سلامجناب ata.royalfalcon من این هاردو بیشتر برای فیلم میخوام یعنی هاردم جا برای ذخیره فیلم نداره حالا به نظر شما وسترن بگیرم یا سیگست؟
متشکر میشم از راهنماهیهاتون
Bahman Injust
19-12-2013, 17:14
طبق چند سال تجربه بستن سیستم...
هارد فقط وسترن چه داخلی چه خارجی ،برای سیستم های خانگی گرین وبرای سرور وکاربردهای سنگین بلک .
تنها مشکلی که هست توبحث SSDها داره ضعیف عمل میکنه.
ata.royalfalcon
19-12-2013, 17:42
سلامجناب ata.royalfalcon من این هاردو بیشتر برای فیلم میخوام یعنی هاردم جا برای ذخیره فیلم نداره حالا به نظر شما وسترن بگیرم یا سیگست؟
متشکر میشم از راهنماهیهاتون
مدلهایی که پیشنهاد دادم هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت ارزانتری دارند همان را انتخاب کنید .
طبق چند سال تجربه بستن سیستم...
هارد فقط وسترن چه داخلی چه خارجی ،برای سیستم های خانگی گرین وبرای سرور وکاربردهای سنگین بلک .
تنها مشکلی که هست توبحث SSDها داره ضعیف عمل میکنه.
ممنون دوست گرامی ؛
WD Green بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست . البته میتوان روی این هارد ویندوز (و هر os دیگر) ، نرم افزار و ... نصب کرد اما سرعت و کارایی زیادی نخواهد داشت در نتیجه در اینجور کاربردها بهتر هست که از هاردهای WD Blue یا از مدلهای سیگیت استفاده کرد . همچنین برای سرور و nas و موارد مشابه هاردهای مناسب هم موجوده مثل WD Se یا WD Re و حتی WD red .
saeid 22
20-12-2013, 19:18
سلام هارد اینترنال 1 ترا میخوام بگیرم از چه برندی بگیرم خوبه که هم عمر بالایی داشته باشه و سرعتش هم خوب باشه
سلام هارد اینترنال 1 ترا میخوام بگیرم از چه برندی بگیرم خوبه که هم عمر بالایی داشته باشه و سرعتش هم خوب باشه
بهترین نمونه با توجه به قیمت سیگیت مدل ST1000DM003 هست
saeed_punisher2013
20-12-2013, 19:53
سلام عطا جان برای کابرد خونگی به عنوان هارد اول سیستم 1T چه مدلی رو پیشنهاد میکنی؟
هارد خودم هم maxtor 160g هست،به نظرت بفروشمش؟چند میخرن ازم حدودا؟؟ با hd tone تستش کردم کاملا سالم هست و بد سکتوری نداره
ata.royalfalcon
20-12-2013, 20:11
سلام عطا جان برای کابرد خونگی به عنوان هارد اول سیستم 1T چه مدلی رو پیشنهاد میکنی؟
هارد خودم هم maxtor 160g هست،به نظرت بفروشمش؟چند میخرن ازم حدودا؟؟ با hd tone تستش کردم کاملا سالم هست و بد سکتوری نداره
سلام دوست گرامی .
میتونید همین سیگیتی که در پست بالا پیشنهاد شده بخرید .
saeed_punisher2013
20-12-2013, 20:14
خب بین مدل بالایی که سیگیت هست و WD blue کدوم رو انتخاب کنم؟
به سوال دومم جواب ندادی ها :n02:
saeid 22
20-12-2013, 21:13
بهترین نمونه با توجه به قیمت سیگیت مدل ST100DM003 هست
هارد های وسترن و توشیبا چطوره یکی از آشناها سگیت داشت تو 2 سال هاردش بدسکتور شد سوختش در صورتی که 5 ساله 160 مکستور دارم آخ نگفته
saeed_punisher2013
20-12-2013, 21:35
هارد های وسترن و توشیبا چطوره یکی از آشناها سگیت داشت تو 2 سال هاردش بدسکتور شد سوختش در صورتی که 5 ساله 160 مکستور دارم آخ نگفته
آره منم مکستور 160 دارم 6 ساله استفاده کردم بزنم به تخته سالمه
داداش من فروشنده هستم
توشیبا خیلی خرابی داره . باور کن یکی رو بستم رو سیستم اصلا دتکت نشد. البته اروزن ترم هست
ولی سیگیت و وسترن مناسب هستن . ضمنا مکستور در حال حاضر متعلق به سیگیت هست !!
ضمنا سوختن هارد دلایل مختلفی میتونه داشته باشعه باشه . استفاده از پاور بی کیفیت یکیشه. مثلا این پاورهای درجه 2 ارزون زیره 50 تومن رو اگه با تستر تست کنین میبینین که اکثرا شاخه 3 ولتش یا ولتاژ اضافه داره یا کم داره که مستقیما روی هارد تاثیر داره و کلی دلیل دیگه . ممکنه کسی وسترن داشته باشه واین بلا سرش بیاد . خود من 3 4 ساله سیگیت 7200.12 دارم بدون مشکل کار میکنه
آقا سعید شمام هارد 160 رو زیره 70 میخرن ازت
mojtaba2321
22-12-2013, 09:57
درود
2 ترا اکسترنال مای پاسپورت الترا چه فرقی با مای پاسپورت معمولی داره؟
کدومش بهتره؟
ata.royalfalcon
22-12-2013, 11:05
درود
2 ترا اکسترنال مای پاسپورت الترا چه فرقی با مای پاسپورت معمولی داره؟
کدومش بهتره؟
سلام .
مهمترين تفاوتهاي ظاهري شامل موارد زير هست :
1. ضخامت كمتر .
2. وجود يك كيف پارچه اي در مدلهاي ultra
3. امكانات نرم افزاري بيشتر (cloud backup) در مدلهاي ultra .
ولي در مورد تفاوتهاي فني دقيقاً نميشه اظهار نظر كرد (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . من فكر ميكنم مدل ultra بخريد بهتر باشه .
Guidance
22-12-2013, 11:56
مدلهای WD my passport بدون آداپتور هستند .
مدلهای slim جدیدترین مدل هستند . قسمت بالایی آن آلومنیومی هست . البته نمیدونم در بازار پیدا میشوند یا خیر ولی مدلهای ultra در بازار موجود هست .
من یه WD ultra خریدم چون هرچی گشتم slim پیدا نکردم اصلا اسمش رو هم نشنیده بودند. ممنون از راهنمایی های شما خیلی بهم کمک کرد.
Guidance
22-12-2013, 12:04
سلام .
مهمترين تفاوتهاي ظاهري شامل موارد زير هست :
1. ضخامت كمتر .
2. وجود يك كيف پارچه اي در مدلهاي ultra
3. امكانات نرم افزاري بيشتر (cloud backup) در مدلهاي ultra .
ولي در مورد تفاوتهاي فني دقيقاً نميشه اظهار نظر كرد (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . من فكر ميكنم مدل ultra بخريد بهتر باشه .
دوست عزیز همونطور که گفتم من یه ultra خریدم اما کیف پارچه ای توش نداره. روی همشون باید باشه؟؟؟؟؟
made in مالزی هستش چه فرقی با تایلند داره؟ ممکنه دللیلش این باشه و بخاطر همین کیف رو نداره؟؟
ata.royalfalcon
22-12-2013, 12:35
دوست عزیز همونطور که گفتم من یه ultra خریدم اما کیف پارچه ای توش نداره. روی همشون باید باشه؟؟؟؟؟
made in مالزی هستش چه فرقی با تایلند داره؟ ممکنه دللیلش این باشه و بخاطر همین کیف رو نداره؟؟
والا در سايت اصلي نوشته كه بايد Soft pouch موجود باشه . نميدونم چرا براي شما اين كيف وجود نداشته !
Package Includes
Portable hard drive
USB cable
WD SmartWare Pro software
Soft pouch
Quick Install Guide
mojtaba2321
22-12-2013, 13:07
من بالاخره ultra رو خریدم
توی بازار شیراز اصلا slim نبود.
هنوز بازش نکردم ببینم کیف پارچه ای داره یا نه.
احتیاج به پارتیشن بندی داره؟
موقع اولین استفاده مورد خاصی هست که باید اجرا بشه؟
کلا برای نگهداریش هر توصیه خاصی دارید بگید.
ممنون.
ata.royalfalcon
22-12-2013, 13:21
توی بازار شیراز اصلا slim نبود.
ممنون.
حتماً اطلاع بديد كه آيا اين كيف موجود هست يا خير !؟
هارد از قبل پارتيشن بندي و فرمت شده هست و نيازي به انجام مجدد نيست مگر اينكه به دو يا چند پارتيشن نياز داشته باشيد .
نكته خاصي نداره . هارد را روي ميز (يا هر جاي ثابت) قرار بديد و سپس كابل را به سيستم متصل كنيد .
چند نكته براي نگهداري و مراقبت از هاردهاي اكسترنال :
1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا جریان کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه از usbhub ـهایی که power supply مستقل دارند استفاده بشه و يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید . بعضي از هاردهاي اكسترنال وسترن براي اينكار برنامه مناسبي دارند كه بايستي نصب شود (عكس زير) .
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
Facon_Archi
22-12-2013, 14:18
سلام
دوستان میخواستم ببینم این هارد مناسبی هست؟ توی این قیمت و ۱ترا بودنش
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive
مدل بهتر از این هست توی این قیمت؟ قیمتی که ازش دارم 265 هزار تومان هست.
Guidance
22-12-2013, 14:47
سلام
دوستان میخواستم ببینم این هارد مناسبی هست؟ توی این قیمت و ۱ترا بودنش
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive
مدل بهتر از این هست توی این قیمت؟ قیمتی که ازش دارم 265 هزار تومان هست.
منم بعد از کلی تحقیق دقیقا همین مدل رو خریدم البته با قیمت 238 تومن خریدم تهران
Guidance
22-12-2013, 14:51
ممنون.
لطفا حتما به ما هم اطلاع بدید داخل پکیج چه چیزهایی بود؟
mojtaba2321
22-12-2013, 18:29
دوستان هارد رو باز کردم
داخلش هارد+کابل+کاور محافظ بود.
طول کابل خیلی خیلی کمه و واقعا ناامیدم کرد:n15:
کاور محافظ هم چیزی نیست که واقعا بخواد محافظت بکنه از ضربه یا چیز دیگه ای جنس خیلی معمولی داره.
ata.royalfalcon
22-12-2013, 18:40
دوستان هارد رو باز کردم
داخلش هارد+کابل+کاور محافظ بود.
طول کابل خیلی خیلی کمه و واقعا ناامیدم کرد:n15:
کاور محافظ هم چیزی نیست که واقعا بخواد محافظت بکنه از ضربه یا چیز دیگه ای جنس خیلی معمولی داره.
کوتاه بودن کابل usb در مدلهای پرتابل (بدون آداپتور) کاملاً عادی هست و در سایر مدلها و برندها هم همینطور هست . چون کابلهای بلند باعث افت جریان و عدم راه اندازی هارد میشود .
behnam_roli
23-12-2013, 15:21
سلام
بین WD my passport و silicon power armor a30 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
mojtaba2321
23-12-2013, 19:28
جناب عطا برای هارد من کیف محافظ هست؟
ata.royalfalcon
23-12-2013, 20:04
سلام
بین WD my passport و silicon power armor a30 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
سلام .
والا اگر خیلی جابجا میکنید و اگر در هنگام جابجایی بی احتیاطی میکنید (مثلاً هارد از دستتان میافتد) بهتره که همان armor a30 را بخرید که احتمال خرابی به خاطر ضربه کمتر هست (احتمال خرابی به صفر نمیرسه) .
جناب عطا برای هارد من کیف محافظ هست؟
اگر منظور شما WD nomad باشه ، برای مدلی که دارید قابل استفاده نیست در نتیجه کیفهای دیگری که در بازار فراوان هست باید بخرید .
Guidance
23-12-2013, 20:24
سلام .اگر منظور شما WD nomad باشه ، برای مدلی که دارید قابل استفاده نیست در نتیجه کیفهای دیگری که در بازار فراوان هست باید بخرید .ممکنه توضیح بدید WD nomad چی هست؟
ata.royalfalcon
23-12-2013, 21:59
ممکنه توضیح بدید WD nomad چی هست؟
در واقع یک نوع باکس ضد ضربه هست . فقط بعضی از مدلهای پرتابل را میتوان در داخل آن گذاشت . برای استفاده از هارد هم نیازی نیست که از داخل باکس خارج بشه یعنی درپوشی در قسمت انتهایی این باکس وجود داره که میتوان کابل usb را به آن متصل کرد .
behnam_roli
23-12-2013, 23:43
سلام .
والا اگر خیلی جابجا میکنید و اگر در هنگام جابجایی بی احتیاطی میکنید (مثلاً هارد از دستتان میافتد) بهتره که همان armor a30 را بخرید که احتمال خرابی به خاطر ضربه کمتر هست (احتمال خرابی به صفر نمیرسه) .
یعنی اگه زیاد جا به جا نکنمش و مواظبش باشم my passport بهتره؟
mojtaba2321
24-12-2013, 01:04
در واقع یک نوع باکس ضد ضربه هست . فقط بعضی از مدلهای پرتابل را میتوان در داخل آن گذاشت . برای استفاده از هارد هم نیازی نیست که از داخل باکس خارج بشه یعنی درپوشی در قسمت انتهایی این باکس وجود داره که میتوان کابل usb را به آن متصل کرد .
تا حالا توی بازار همچین چیزی ندیدم.
ata.royalfalcon
24-12-2013, 08:26
یعنی اگه زیاد جا به جا نکنمش و مواظبش باشم my passport بهتره؟
اگر در استفاده و نگهداري خيلي دقت ميكنيد به نظر من ميتونيد مدلهاي سبكتر و كوچكتر و بهتري انتخاب كنيد . مدلهاي ضد ضربه معمولاً به خاطر وجود ضربه گيرهاي لاستيكي/سيليكوني بزرگتر و سنگينتر هستند .
Guidance
24-12-2013, 11:14
چرا ultra روساپورت نمیکنه؟ هارد کوچکتره یا بزرگتر؟ این مدل که از اسنشیال جدیدتره چرا نباید داشته باشه؟ خیلی ناراحت کننده است. کیف های توی بازار در مقابل این که شما گذاشتید اصلا به درد نمیخوره....
ata.royalfalcon
24-12-2013, 11:55
چرا ultra روساپورت نمیکنه؟ هارد کوچکتره یا بزرگتر؟ این مدل که از اسنشیال جدیدتره چرا نباید داشته باشه؟ خیلی ناراحت کننده است. کیف های توی بازار در مقابل این که شما گذاشتید اصلا به درد نمیخوره....
دلايل متفاوتي داره مثلاً :
اولاً براي اينكه بقيه مدلها دچار ركود در فروش نشوند تمام مزايا و امكانات را در يك مدل خاص قرار نميدهند . دوم اينكه كمپاني وسترن در مدلهاي ultra و slim تاكيد خاصي روي ضخامت پايين دارد و كاربري كه بخاطر چنين ويژگي اين مدل را انتخاب ميكند طبعاً اين باكس با اين اندازه را نخواهد پسنديد .
mojtaba2321
24-12-2013, 13:32
دلايل متفاوتي داره مثلاً :
اولاً براي اينكه بقيه مدلها دچار ركود در فروش نشوند تمام مزايا و امكانات را در يك مدل خاص قرار نميدهند . دوم اينكه كمپاني وسترن در مدلهاي ultra و slim تاكيد خاصي روي ضخامت پايين دارد و كاربري كه بخاطر چنين ويژگي اين مدل را انتخاب ميكند طبعاً اين باكس با اين اندازه را نخواهد پسنديد .
من ضخامت مای پاسپورت معمولی رو ندیدم اما ultra ضخامت کم نیست.
Guidance
24-12-2013, 13:49
من ضخامت مای پاسپورت معمولی رو ندیدم اما ultra ضخامت کم نیست.
ultra و معمولی دقیقا از نظر ظاهر و حتی شکل بسته بندی کاملا یکسان هستند. ظاهرا از نظر نرم افزر هاشون با هم متفاوتند.
ata.royalfalcon
24-12-2013, 14:12
ultra و معمولی دقیقا از نظر ظاهر و حتی شکل بسته بندی کاملا یکسان هستند. ظاهرا از نظر نرم افزر هاشون با هم متفاوتند.
البته دقيقاً يكسان نيستند مثلاً در اندازه ها متفاوت هستند . بعنوان مثال تفاوت ضخامت ايندو مدل :
500GB در مدلهاي ultra حدود 12.8mm و مدلهاي عادي 15mm
1TB در در مدلهاي ultra حدود 15.4mm و مدلهاي عادي 19mm
2TB در در مدلهاي ultra حدود 20.9mm و مدلهاي عادي 21mm
Guidance
24-12-2013, 14:20
واقعا ممنون از این همه اطلاعات دقیقتون البته این تفاوت ها ایقدر کم هستند که اصلا با چشم محسوس نیست. درسته؟
mojtaba2321
27-12-2013, 11:44
دوستان یه مقدار صدای تق تق هارد مای پاسپورت اولترا طبیعی هست یا نه؟
ata.royalfalcon
27-12-2013, 12:16
دوستان یه مقدار صدای تق تق هارد مای پاسپورت اولترا طبیعی هست یا نه؟
این صدا ها بیشتر ناشی از حرکت و جابجایی هدها هست و در حالت عادی نشاندهنده وجود مشکل نیست . برای اطمینان برید به قسمت health برنامه hdtune و بررسی کنید که آیا statusـها ok هستند یا خیر .
alijigari
27-12-2013, 13:05
درود خدمت ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بین ssd های زیر کدوم پیشنهاد میکنید ؟
Samsung 840 Pro
Samsung 840 Evo
GAMELAIN
27-12-2013, 16:57
سلام میخواستم یه هارد SSD بگیرم 128 یا 64 !!!
بی زحمت یه مدل خوب معرفی کنید !!!
بعد به نظر شما تفاوتی در پرفورمنس کامپیوتر داره ؟؟؟
Guidance
03-01-2014, 13:22
جناب عطا هارد اکسترنال رو میزنم به تلویزیون میگه این دستگاه پشتیبانی نمیشود ... چرا؟؟؟؟؟؟
ماهواره و dvd player هم میزنم اول یه چشمک میزنه بعدش چراغش ثابت میشه اما بازم نشونش نمیده. یه سری برنامه هم داخلش بود اینا رو چکار کنم؟؟؟؟
my passport ultra 1tb
ata.royalfalcon
03-01-2014, 14:08
جناب عطا هارد اکسترنال رو میزنم به تلویزیون میگه این دستگاه پشتیبانی نمیشود ... چرا؟؟؟؟؟؟
ماهواره و dvd player هم میزنم اول یه چشمک میزنه بعدش چراغش ثابت میشه اما بازم نشونش نمیده. یه سری برنامه هم داخلش بود اینا رو چکار کنم؟؟؟؟
my passport ultra 1tb
1. قبل از هرچیزی اگر هارد را lock کردید ، پس unlock کنید و سپس به TV متصل کنید . یک پارتیشن کم حجم بصورت FAT32 بسازید و تست کنید که آیا شناسایی میکنه یا خیر . از کابل رابط با طول بلند هم استفاده نکنید (بیواسطه به TV متصل کنید) .
2. توصیه میشه که این برنامه ها را حذف نکنید و نصب بشوند . قبل از پارتیشن بندی مجدد هارد ، این برنامه ها را در جای دیگری کپی کنید . با این برنامه ها میتونید هارد را lock کنید و یا حتی safely remove کنید (safely remove به روش ویندوزی هارد را خاموش نمیکنه مخصوصاً در ویندوز 7) .
Guidance
04-01-2014, 14:05
1. قبل از هرچیزی اگر هارد را lock کردید ، پس unlock کنید و سپس به TV متصل کنید . یک پارتیشن کم حجم بصورت FAT32 بسازید و تست کنید که آیا شناسایی میکنه یا خیر . از کابل رابط با طول بلند هم استفاده نکنید (بیواسطه به TV متصل کنید) .
2. توصیه میشه که این برنامه ها را حذف نکنید و نصب بشوند . قبل از پارتیشن بندی مجدد هارد ، این برنامه ها را در جای دیگری کپی کنید . با این برنامه ها میتونید هارد را lock کنید و یا حتی safely remove کنید (safely remove به روش ویندوزی هارد را خاموش نمیکنه مخصوصاً در ویندوز 7) .
من اصلا تغییری در هارد ایجاد نکردم یعنی lock نکردم راستش پارتیشن ها رو هم تغیر ندادم البته هم fat و هم NTFS رو امتحان کردم هیچ کدوم رو نشناخت.
راستی FAT 32 نداشت فقط EXFAT داره.
همه رو نصب کنم؟ آخه طرز کارشون رو بلد نیستم اصلا نمیدونم اینها چی هستند.
میشه یه آموزش بدید کدومش SAFE REMOVE میکنه؟ یعنی راه درستش چیه؟
ممنون از راهنماییتون.
ata.royalfalcon
04-01-2014, 15:18
من اصلا تغییری در هارد ایجاد نکردم یعنی lock نکردم راستش پارتیشن ها رو هم تغیر ندادم البته هم fat و هم NTFS رو امتحان کردم هیچ کدوم رو نشناخت.
ممنون از راهنماییتون.
پست زير را بخونيد .
خب اگر تمام حالات را امتحان كرديد پس TV اين هارد را پشتيباني نميكنه . البته براي اطمينان پيشنهاد ميكنم با نرم افزار مديريت هارد مثل اكرونيس يك پارتيشن fat32 بسازيد و تست كنيد .
Guidance
09-01-2014, 09:57
جناب عطا ببخشید اینقدر سوال میپرسم ازتون:
چرا وقتی هارد 1 ترا رو میزنم به هارد 930 گیگ نشون میده؟ پس 70 گیگ بقیه اش برای چیه؟
afshin b
09-01-2014, 10:06
جناب عطا ببخشید اینقدر سوال میپرسم ازتون:
چرا وقتی هارد 1 ترا رو میزنم به هارد 930 گیگ نشون میده؟ پس 70 گیگ بقیه اش برای چیه؟
با اجازه اساتید، اون 1 ترابایتی که برای هارد میگن با درنظر گرفتن هر 1000 گیگ برای 1 ترا هست. ولی در کامپیوتر هر 1024 گیگ 1 ترا هست. این قضیه برای تبدیل بایت به کیلوبایت و به مگابایت هم هست.
پس شما میتونین 1 ترا رو سه بار بر 1.024 تقسیم کنین تا حجمی که داخل کامپیوتر نشان میده بدست بیاد. که میشه 931.1 گیگ
Guidance
09-01-2014, 19:46
با اجازه اساتید، اون 1 ترابایتی که برای هارد میگن با درنظر گرفتن هر 1000 گیگ برای 1 ترا هست. ولی در کامپیوتر هر 1024 گیگ 1 ترا هست. این قضیه برای تبدیل بایت به کیلوبایت و به مگابایت هم هست.
پس شما میتونین 1 ترا رو سه بار بر 1.024 تقسیم کنین تا حجمی که داخل کامپیوتر نشان میده بدست بیاد. که میشه 931.1 گیگ
ممنون دوست عزیز ولی حالا چرا 3 بار تقسیم میکنیم؟
ata.royalfalcon
09-01-2014, 20:23
ممنون دوست عزیز ولی حالا چرا 3 بار تقسیم میکنیم؟
به جدول زیر و تفاوت بین Decimal و Binary دقت کنید .
برای بیان حجم و ظرفیت هارد دیسکها ، فلش مموریها هر 1000 بایت را برابر با یک کیلوبایت میدانند . ولی ویندوز هر 1024 بایت را برابر با یک کیلوبایت محاسبه میکند . هارد یک ترابایت برابر با 1.000.000.000.000 بایت (هزار میلیارد بایت) خواهد بود .
1000000000000 بایت تقسیم بر 1024 برابر با 976562500 کیلوبایت خواهد بود .
976562500 کیلوبایت تقسیم بر 1024 برابر با 953674.31640625 مگابایت خوهد بود .
953674.31640625 مگابایت تقسیم بر 1024 برابر با 931.322574615478515625 گیگابایت خواهد بود .
دقت کنید که قسمتهای قرمز رنگ ، اعداد اعشار هست .
MasterGeek
15-01-2014, 15:59
سلام دوستان
من دو هادر یه ترا پاسپورتی دارم که دارن پر میشن، فایلهای آرشیوی زیادی دارم که استفادهی خیلی زیادی ندارند ولی دلم هم نمیاد حذف کنم واسه همین من یه هارد با نسبت خوب قیمت به حجم میخوام. قاعدتا نوع آداپتوری (دسکتاپ) بهتر هست تا پاسپورتی که بهیچ وجه نیاز ندارم:
۱. چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که با توجه به معیارم از وضعیت کیفیت نسبتا خوبی هم برخوردار باشه (فایلهائی که توش میریزم اصلا حیاتی نیستن)
۲. بجز هاردهای دسکتاپ راهحل ارزونتر دیگهای هست که حجم بالاتری رو پیشنهاد بده؟ (گاهی فایلها استفاده میشن به همین خاطر ذخیره کردن روی دیسکهای نوری یا Tape! اصلا واسم جالب نیست.)
ata.royalfalcon
15-01-2014, 20:17
سلام دوستان
من دو هادر یه ترا پاسپورتی دارم که دارن پر میشن، فایلهای آرشیوی زیادی دارم که استفادهی خیلی زیادی ندارند ولی دلم هم نمیاد حذف کنم واسه همین من یه هارد با نسبت خوب قیمت به حجم میخوام. قاعدتا نوع آداپتوری (دسکتاپ) بهتر هست تا پاسپورتی که بهیچ وجه نیاز ندارم:
۱. چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که با توجه به معیارم از وضعیت کیفیت نسبتا خوبی هم برخوردار باشه (فایلهائی که توش میریزم اصلا حیاتی نیستن)
۲. بجز هاردهای دسکتاپ راهحل ارزونتر دیگهای هست که حجم بالاتری رو پیشنهاد بده؟ (گاهی فایلها استفاده میشن به همین خاطر ذخیره کردن روی دیسکهای نوری یا Tape! اصلا واسم جالب نیست.)
سلام .
1. در مورد مدل مناسب ؛ یکی از دو مدل WD my book و Backup plus پیشنهاد میشه . ممکنه که مدلهای دسکتاپی دیگری هم در بازار پیدا بشود مثل ADATA که به هر حال پیشنهاد نمیشه . ایندو مدل معایب و مزایایی دارند (آشنایی بیشتر با معایب و مزایا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . هر کدام که متناسب با نیازهای خودتان هست پس همان را انتخاب کنید. (پیشنهاد شخصی من WD my book هست ! البته از مدلهای جدید که تازه وارد بازار شده اند)
2. بنظر من ساده ترین ، سریعترین و شاید ارزانترین روش ذخیره سازی دیتا ، همان هارد دیسکها باشد . البته هارد دیسکها بیخطرترین روش ذخیره سازی هم نیستند .
MasterGeek
17-01-2014, 00:28
ممنون، فقط کمی استفاده از یه هاردباکس و هاردهای معمولی وسوسه کننده است چون گفتم فایلها حیاتی نیستن و اگر روزی خراب بشن شاید زحمت ریکاوری هم به خودم ندم:n01: شما توصیه میکنید؟ میدونم استفاده از هاردهای معمولی یه کم ریسکش بالاست ولی در عمل میشه با اطمینان بالا واسه چند سال استفاده کرد؟ (چون حالت آرشیو نه چندان ضرور داره). تا حالا هاردباکس استفاده نکردم.
ata.royalfalcon
17-01-2014, 10:14
ممنون، فقط کمی استفاده از یه هاردباکس و هاردهای معمولی وسوسه کننده است چون گفتم فایلها حیاتی نیستن و اگر روزی خراب بشن شاید زحمت ریکاوری هم به خودم ندم:n01: شما توصیه میکنید؟ میدونم استفاده از هاردهای معمولی یه کم ریسکش بالاست ولی در عمل میشه با اطمینان بالا واسه چند سال استفاده کرد؟ (چون حالت آرشیو نه چندان ضرور داره). تا حالا هاردباکس استفاده نکردم.
اگر هارد بلا استفاده دارید میتونید برای صرفه جویی در هزینه ها فقط یک باکس بخرید و تبدیل به اکسترنال کنید . در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم به جای خرید باکس+هارد اینترنال ؛ هارد اکسترنال بخرید .
irajchevelle
18-01-2014, 23:02
با سلام
من یه شش ماه پیش یه هارد یه ترا سیگیت اینترنال sd 1000dm003
گرفتم و چون سیستمم قرن بوقی بود با این کابل های ساتا و ای دی به یو اس بی با ادابتور مدل R-driver III به سیستمم وصل میکردم و اطلاعاتی که بعد از چند وقت هارد 80 من پر میشد توش خالی میکردم. البته بگم این هارد تو کیس پیچ بود و برقشو از پاور کامپیورتر استفاده میکردم فقط یو ای بی رو قطع و وصل میکردم.
یکی دو هفته پیش این هارد خراب شد. البته بگم که قبلش یه خطا هایی وقتی با یو اس بی متصل میکردم تو منو استارد میزد. یه پسوند عجیبی داشت و درایو هارو نمیشناخت دو سه بار قطع و وصل میشد بلاخره میومد بالا.
بعد تعویص ویندوز وقتی برای خالی کردن هارد کامپیوتر زدم بالا نیومد هرکاری کرد.
یه هارد 80قدیمی دارم با همین کابل تست کردم دیدم اومد بالا پس کابل خراب نبود.
بردم نمایندگی بعد دو هفته امروز گفتن خراب شده دیگه درست نمیشه یه نو بهم دادن.
حالا سوال اینه طریقه اتصال به کامپیوتر با این کابل ها درسته باعث خرابی هاد نمیشه؟
این مدل هارد جنسش خوبه یا نه دوباره خراب میشه.
راهنمایی شما چیه. اینو هنوز نوه بفروشمش یه اینترنال مدل دیگه بگیرم. یا اکسترنال بگیرم با این سیستم قدیمی من؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
19-01-2014, 20:30
با سلام
من یه شش ماه پیش یه هارد یه ترا سیگیت اینترنال sd 1000dm003
گرفتم و چون سیستمم قرن بوقی بود با این کابل های ساتا و ای دی به یو اس بی با ادابتور مدل R-driver III به سیستمم وصل میکردم و اطلاعاتی که بعد از چند وقت هارد 80 من پر میشد توش خالی میکردم. البته بگم این هارد تو کیس پیچ بود و برقشو از پاور کامپیورتر استفاده میکردم فقط یو ای بی رو قطع و وصل میکردم.
یکی دو هفته پیش این هارد خراب شد. البته بگم که قبلش یه خطا هایی وقتی با یو اس بی متصل میکردم تو منو استارد میزد. یه پسوند عجیبی داشت و درایو هارو نمیشناخت دو سه بار قطع و وصل میشد بلاخره میومد بالا.
بعد تعویص ویندوز وقتی برای خالی کردن هارد کامپیوتر زدم بالا نیومد هرکاری کرد.
یه هارد 80قدیمی دارم با همین کابل تست کردم دیدم اومد بالا پس کابل خراب نبود.
بردم نمایندگی بعد دو هفته امروز گفتن خراب شده دیگه درست نمیشه یه نو بهم دادن.
حالا سوال اینه طریقه اتصال به کامپیوتر با این کابل ها درسته باعث خرابی هاد نمیشه؟
این مدل هارد جنسش خوبه یا نه دوباره خراب میشه.
راهنمایی شما چیه. اینو هنوز نوه بفروشمش یه اینترنال مدل دیگه بگیرم. یا اکسترنال بگیرم با این سیستم قدیمی من؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .
احتمالاً پاور سیستم قدیمی هست و تضمینی هم نیست که اگر مدل دیگری بخرید دچار چنین مشکلی نشود . اگر نمیتونید سیستم و پاور را ارتقا بدید پیشنهاد میکنم یک هارد اکسترنال آداپتوری صرفاً برای آرشیو دیتا بخرید .
saeed_punisher2013
03-02-2014, 10:02
سلام خسته نباشید با راهنمایی های شما دوستان به این نتیجه رسیدم که هارد
seagate barracuda st1000dm003 9YN162
رو ایشالا فردا برم بخرم ولی از پاورم میترسم که میتونه این هارد رو ساپورت کنه یا نه،مشخصات پاورم رو مینویسم دوستان لطفا بگن که مشکلی از نظر برق برای هارد ایجا میشه یا نه؟پاورم جواب میده برای این هارد؟
ERSCH
Model : 550w - p4 - 24pin - 2sata
AC Input : 200 - 240V - 4A - 50Hz
Dc Output : 550w peak
Dc Outputs
Orange : +3.3v 21A max
Red : +5v 28A max
Yellow : +12v 17A max
Purple : +5vSB 2A
White : -5v 0.3A
Blue : -12v 0.8A
Green : PS-ON
Gray : P.G
REAL : 250w
safety : IEC 60950
performance : IEC/EN 61204
hamed-pc
03-02-2014, 13:06
سلام
من یک هارد سیگیت مدل Barracuda ST3250410AS 250GB 7200 RPM 16MB Cache دارم توی این چند سال هیچ مشگل فنی نداشتم . اما حالا به دلیل کمبود جا میخوام یه هارد با ظرفیت بالاتر بگیرم مثلا 320 و یا 500 چی پیشنهاد میکنید که هم سرعت بهتری نسبت به مدلی که الان دارم داشته باشه و هم کاملا بیصدا باشه و پرفورمنس و پایداریش هم خوب باشه ؟ با توجه به اینکه مادربردم ساتا 6 رو ساپورت نمیکنه .
راستی امروز از یکی از بچه های بازار شنیدم هارد های سیگیت 320 گیگ ها توی بازار ریفرویش هستند . این مساله درسته ؟؟؟
ممنونم
سلام خسته نباشید با راهنمایی های شما دوستان به این نتیجه رسیدم که هارد
seagate barracuda st1000dm003 9YN162
رو ایشالا فردا برم بخرم ولی از پاورم میترسم که میتونه این هارد رو ساپورت کنه یا نه،مشخصات پاورم رو مینویسم دوستان لطفا بگن که مشکلی از نظر برق برای هارد ایجا میشه یا نه؟پاورم جواب میده برای این هارد؟
ERSCH
Model : 550w - p4 - 24pin - 2sata
AC Input : 200 - 240V - 4A - 50Hz
Dc Output : 550w peak
Dc Outputs
Orange : +3.3v 21A max
Red : +5v 28A max
Yellow : +12v 17A max
Purple : +5vSB 2A
White : -5v 0.3A
Blue : -12v 0.8A
Green : PS-ON
Gray : P.G
REAL : 250w
safety : IEC 60950
performance : IEC/EN 61204
اگر Mainboard شما SataIII ساپورت نمی کنه به نظرم برند وسترن دیجیتال سری Black تهیه فرمایید این سری های جدید سیگیت خرابی زیاد داره چند وقت پیش مدل 2T آنرا گرفته بودم ولی تا سه بار مجبور شدم برم گارانتی تعویضش کنم و هارد نو بگیرم .... همشون مشکل مشابه داشتند بار آخر باز نکرده ردش کردم رفت .این نظر شخصی من بود حالا خود دانید .
با مدل پاور شما کار نکردم ولی اگه واقعا" Real باشه جواب میده تا چهار تا هارد هم جواب میده مشکلی نداره .
saeed_punisher2013
03-02-2014, 13:59
اگر Mainboard شما SataIII ساپورت نمی کنه به نظرم برند وسترن دیجیتال سری Black تهیه فرمایید این سری های جدید سیگیت خرابی زیاد داره چند وقت پیش مدل 2T آنرا گرفته بودم ولی تا سه بار مجبور شدم برم گارانتی تعویش و هارد نو بگیرم .... همشون مشکل مشابه داشتند بار آخر باز نکرده ردش کردم رفت .این نظر شخصی من بود حالا خود دانید .
با مدل پاور شما کار نکردم ولی اگه واقعا" Real باشه جواب میده تا چهار تا هارد هم جواب میده مشکلی نداره .
ممنون از توضیحتون مادربورد من مدلش asus P8H67 هست که روش نوشته sata 6G که فکر کنم همون ساتا 3 میشه درسته؟
بله مادر بورد شما SATAIII 6Gb/s ساپورت میکنه
saeed_punisher2013
03-02-2014, 15:15
بله مادر بورد شما SATAIII 6Gb/s ساپورت میکنه
یعنی الان که ساتا 3 دارم این مدل هارد رو بگیرم یا نه؟
یعنی الان که ساتا 3 دارم این مدل هارد رو بگیرم یا نه؟
به نظرم یه مقدار بیشتر هزینه کنید و Western Digital - SATA3 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black تهیه فرمایید .
یا 2T (سری گرین) + 500GB WD Caviar Black
[البته شما میتوانید بعدا" یک هارد 1T یا 2T دیگر از سری گرین وسترن دیجیتال به آن اضافه کنید( برای آرشیو)]
Black Prince
04-02-2014, 21:08
سلام،
من تصمیم دارم یک هارد اکسترنال برای آرشیو خریداری کنم، از بین سه مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
WD My Book 4TB External Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus 4TB Desktop External Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate 4TB Black External Hard Drive STBV4000100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هارد قرار نیست جا به جا بشه، فقط برای آرشیو قرار هست استفاده بشه.
ممنون :n16:
mansour_hotboy
05-02-2014, 07:07
با سلام به دوستان.میخوام هاردمو عوض کنم.الان 500 گرین وسترن دارم. بیشتر کاربردم گیم و بعد وب گری هست.
بین 1 ترای بلو و 1 ترای بلک حدود 100 تومن اختلاف قیمت هست.به نظرتون برای من با این کاربردهایی که گفتم ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم و وسترن بلک بگیرم؟
راستی شنیدم هاردهای سیگیت سرعتش حتی از وسترن بلک هم بیشتره.پس چرا قیمتش نسبت به وسترن بلک اینقدر پایین تره؟
ata.royalfalcon
05-02-2014, 08:26
با سلام به دوستان.میخوام هاردمو عوض کنم.الان 500 گرین وسترن دارم. بیشتر کاربردم گیم و بعد وب گری هست.
بین 1 ترای بلو و 1 ترای بلک حدود 100 تومن اختلاف قیمت هست.به نظرتون برای من با این کاربردهایی که گفتم ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم و وسترن بلک بگیرم؟
راستی شنیدم هاردهای سیگیت سرعتش حتی از وسترن بلک هم بیشتره.پس چرا قیمتش نسبت به وسترن بلک اینقدر پایین تره؟
سلام
1. ارزش داره كه با 100 هزار تومان هزينه بيشتر WD Black را بخريد .
2. هاردهای سیگیت 7200.14 به خاطر چگالي بالاتر پلاترها صرفاً از لحاظ Sequential transfer rate سرعت خوبي دارد و از WD Blak هم جلو میزند وگرنه از لحاظ Access time و يا IOPS (نکته مهم) پرسرعتترين نيست . بالا بودن Sequential transfer rate تاثیر چندانی در بهبود راندمان سیستم ندارد و فقط سرعت کپی پيست کردن اطلاعات را افزایش می دهد چون بندرت داده ها بصورت پشت سر هم و مرتب روي پلاترها ذخيره ميشوند مخصوصاً اگر داده ها دائماً حذف و اضافه شوند كه در اينصورت در نقاط مختلف پلاتر ذخيره ميشوند . هارديكه Access time پايينتر و IOPS بالاتري داشته باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها و... بیشتر خواهد شد . هارد WD Black از لحاظ Access time و IOPS بهتر و برتر هست .
Behzad83
05-02-2014, 19:16
سلام
1. ارزش داره كه با 100 هزار تومان هزينه بيشتر WD Black را بخريد .
2. هاردهای سیگیت 7200.14 به خاطر چگالي بالاتر پلاترها صرفاً از لحاظ Sequential transfer rate سرعت خوبي دارد و از WD Blak هم جلو میزند وگرنه از لحاظ Access time و يا IOPS (نکته مهم) پرسرعتترين نيست . بالا بودن Sequential transfer rate تاثیر چندانی در بهبود راندمان سیستم ندارد و فقط سرعت کپی پيست کردن اطلاعات را افزایش می دهد چون بندرت داده ها بصورت پشت سر هم و مرتب روي پلاترها ذخيره ميشوند مخصوصاً اگر داده ها دائماً حذف و اضافه شوند كه در اينصورت در نقاط مختلف پلاتر ذخيره ميشوند . هارديكه Access time پايينتر و IOPS بالاتري داشته باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها و... بیشتر خواهد شد . هارد WD Black از لحاظ Access time و IOPS بهتر و برتر هست .
استاد در مورد ssd ها هم کمی توضیح دهید که کدوم برند الان تو بازار خوبه؟ Silicon Power ، Adata و ....
ata.royalfalcon
05-02-2014, 21:07
سلام،
من تصمیم دارم یک هارد اکسترنال برای آرشیو خریداری کنم، از بین سه مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
WD My Book 4TB External Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus 4TB Desktop External Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate 4TB Black External Hard Drive STBV4000100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هارد قرار نیست جا به جا بشه، فقط برای آرشیو قرار هست استفاده بشه.
ممنون :n16:
سلام .
اگر واقعاً مدل جديد سيگيت Backup plus در بازار موجود باشد پس مدل expansion را از ليست حذف كنيد گرچه از لحاظ هاردهاي بكار رفته در آن تفاوتي باهم ندارند.
انتخاب از بین دو مدل WD my book و Seagate Backup plus کار ساده ای نیست ولی تفاوتهایی دارند که شاید در انتخاب نهایی موثر باشد مثلاً هارد اکسترنال Seagate Backup plus 4TB سرعت بیشتری دارد و در نتیجه اگر طالب هارد اکسترنال پرسرعتی هستید میتونید همین مدل را انتخاب کنید . هارد اکسترنال چهارترابایتی سیگیت 5900rpm و Max data Transfer rate در حدود 180MB/s هست ولی هارد اکسترنال وسترن 5400rpm و Max data Transfer rate در حدود 150 MB/s هست . هارد اکسترنال WD my book قابلیت رمزگذاری سخت افزاری و امکانات نرم افزاری کاملتری دارد .
Black Prince
06-02-2014, 05:50
سلام .
اگر واقعاً مدل جديد سيگيت Backup plus در بازار موجود باشد پس مدل expansion را از ليست حذف كنيد گرچه از لحاظ هاردهاي بكار رفته در آن تفاوتي باهم ندارند.
انتخاب از بین دو مدل WD my book و Seagate Backup plus کار ساده ای نیست ولی تفاوتهایی دارند که شاید در انتخاب نهایی موثر باشد مثلاً هارد اکسترنال Seagate Backup plus 4TB سرعت بیشتری دارد و در نتیجه اگر طالب هارد اکسترنال پرسرعتی هستید میتونید همین مدل را انتخاب کنید . هارد اکسترنال چهارترابایتی سیگیت 5900rpm و Max data Transfer rate در حدود 180MB/s هست ولی هارد اکسترنال وسترن 5400rpm و Max data Transfer rate در حدود 150 MB/s هست . هارد اکسترنال WD my book قابلیت رمزگذاری سخت افزاری و امکانات نرم افزاری کاملتری دارد .
خیلی ممنون به خاطر توجهت :n16:
بله، هارد Backup Plus رو به راحتی میشه تهیه کرد اینجا. برای من اصلا سرعت اهمیتی نداره، فقط چون برای آرشیو تصمیم دارم هارد انتخاب کنم، کیفیت هارد و ماندگاری اهمیت بیشتری دارد.
mansour_hotboy
09-02-2014, 11:55
با سلام.من به تازگی یه هارد 1 ترا وسترن بلک خریدم.با نرم افزار hd tune سرعتش رو با سرعت وسترن بلو(بنچمارکهای موجود در سایتها) مقایسه کردم.دیدم جفتشون سرعت متوسطشون 144 هست!
همچنین در تب Benchmark هم transfer rate و access time و burst rate هردو هم اندازه هست! چرا اینطوریه؟ چرا بلک 100 تومن گرونتره؟؟؟ یعنی اشتباه کردم بلک خریدم؟
ata.royalfalcon
09-02-2014, 19:28
با سلام.من به تازگی یه هارد 1 ترا وسترن بلک خریدم.با نرم افزار hd tune سرعتش رو با سرعت وسترن بلو(بنچمارکهای موجود در سایتها) مقایسه کردم.دیدم جفتشون سرعت متوسطشون 144 هست!
همچنین در تب Benchmark هم transfer rate و access time و burst rate هردو هم اندازه هست! چرا اینطوریه؟ چرا بلک 100 تومن گرونتره؟؟؟ یعنی اشتباه کردم بلک خریدم؟
سلام .
مقايسه كلي هارد ديسكهاي WD Blue و WD Black كار درستي نيست آنهم تستهايي كه بر روي سيستمهاي متفاوت انجام شده . مشخصات سیستم ، تنظیمات انجام شده در بایوس (مثلاً فعال بودن یا نبودن AHCI) ، نصب بودن بودن یا نبودن آخرین ورژن درایور (مثلاً درایور Intel RST در سیستمهای اینتل) و ... همگی در کارایی هارد دیسک موثر هست و باعث تفاوت تستها در سیستمهای مختلف خواهد شد .
به تستهای پیوست شده این دو هارد دیسک دقت کنید . تفاوت در Access Time ، Random Seek 4KB/64KB/8MB ، Butterfly Seek کاملاً مشهود هست و هارد WD Black از این لحاظ کاملاً برتر هست . البته هارد WD Blue از لحاظ Sequential transfer rate بهتر هست ولی تاثیر زیادی در کارایی سیستم ندارد . احتمال میدم مدلهای جدید WD Black از لحاظ Sequential transfer rate بهتر شده باشند چون ظاهراً یکترابایتی آن تک پلاتر و صورتیکه مدلهای قدیمی آن دو پلاتر هست ولی در Seek Time و در نتیجه بر روی Access Time تاثیر منفی خواهد داشت و بدتر خواهد شد .
اگر كارايي و عملكرد ايندو هارد يكسان بود چه نيازي به توليد WD Black از سوي كمپاني بود ؟
mansour_hotboy
09-02-2014, 20:08
سلام .
مقايسه كلي هارد ديسكهاي WD Blue و WD Black كار درستي نيست آنهم تستهايي كه بر روي سيستمهاي متفاوت انجام شده . مشخصات سیستم ، تنظیمات انجام شده در بایوس (مثلاً فعال بودن یا نبودن AHCI) ، نصب بودن بودن یا نبودن آخرین ورژن درایور (مثلاً درایور Intel RST در سیستمهای اینتل) و ... همگی در کارایی هارد دیسک موثر هست و باعث تفاوت تستها در سیستمهای مختلف خواهد شد .
چقدر به نوع چیپست ارتباط داره؟
مادربردم 770t-usb3 هست.مثلا اگه به 970 ارتقا بدم تغییری مشاهده میکنم؟
computera13
10-02-2014, 10:56
یه هارد مکستور 160 گیگ دارم خیلی قدیمیه با 2 مگ کش و ساتا 1 چند روز پیش یه هارد هیتاچی 250 گیگ خریدم با 8 مگ کش و ساتا 2 اما سرعت نصب برنامه ها و کپی فایل در هارد جدید کمتر از هارد قدیمیه مشکل از چی میتونه باشه؟
motherboard:asus p8h61/usb3
ata.royalfalcon
10-02-2014, 12:34
یه هارد مکستور 160 گیگ دارم خیلی قدیمیه با 2 مگ کش و ساتا 1 چند روز پیش یه هارد هیتاچی 250 گیگ خریدم با 8 مگ کش و ساتا 2 اما سرعت نصب برنامه ها و کپی فایل در هارد جدید کمتر از هارد قدیمیه مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام .
قبل از هرچيزي از سلامتي هارد مطمئن بشيد . وجود مشكلاتي مثل بدسكتوري ميتونه در كاهش كارايي و سرعت هارد موثر باشه . در اولين قدم ، پيشنهاد ميكنم از قسمت health برنامه hdtune بررسي كنيد smart statue در چه وضعيتي هست ؟ آيا تمام موارد OK هست يا مثلاً warning دارد ؟ (از اين قسمت برنامه عكس بذاريد)
mansour_hotboy
10-02-2014, 12:49
با سلام بر شما.
آیا تغییر Native ide یه AHCI در افزایش کارایی سیستم تاثیر داره؟
و اینکه اگر به AHCI تغییر بدم دیگه dvd رام که به ide وصل هست کار نمیکنه؟
computera13
10-02-2014, 14:48
سلام .
قبل از هرچيزي از سلامتي هارد مطمئن بشيد . وجود مشكلاتي مثل بدسكتوري ميتونه در كاهش كارايي و سرعت هارد موثر باشه . در اولين قدم ، پيشنهاد ميكنم از قسمت health برنامه hdtune بررسي كنيد smart statue در چه وضعيتي هست ؟ آيا تمام موارد OK هست يا مثلاً warning دارد ؟ (از اين قسمت برنامه عكس بذاريد)
ata.royalfalcon
10-02-2014, 15:13
قبل از هر كاري اگر بصورت دست دوم اين هارد را خريديد در اسرع وقت پس بديد . به هر حال اگر فروشنده اين هارد را پس نگرفت پيشنهاد ميكنم پس از خارج كردن كليه اطلاعات ، با استفاده از نرم افزاري كه در سايت سازنده هست يكبار آنرا zero fill كنيد كه البته نميشه گفت 100% موثر هست .
با سلام بر شما.
آیا تغییر Native ide یه AHCI در افزایش کارایی سیستم تاثیر داره؟
و اینکه اگر به AHCI تغییر بدم دیگه dvd رام که به ide وصل هست کار نمیکنه؟
سلام .
بصورت تئوري در افزايش و كارايي هارد ديسك موثر هست . اما در عمل بايد تست و بررسي كنيد كه تفاوت تا چه حد هست . ضمناً در صورت تبديل از IDE به AHCI نياز به نصب مجدد ويندوز هست .
در مورد سوال آخر ، در صورت تبديل از IDE به AHCI مشكلي با DVD rom نخواهيد داشت .
mansour_hotboy
10-02-2014, 15:31
بصورت تئوري در افزايش و كارايي هارد ديسك موثر هست . اما در عمل بايد تست و بررسي كنيد كه تفاوت تا چه حد هست . ضمناً در صورت تبديل از IDE به AHCI نياز به نصب مجدد ويندوز هست .
در مورد سوال آخر ، در صورت تبديل از IDE به AHCI مشكلي با DVD rom نخواهيد داشت .
من تو یه سایت یه مطلبی رو دیدم که بدون نیاز به عوض کردن ویندوز این تغییرات اعمال میشد فقط باید تو رجیستری در مسیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\msahci
در سمت راست صفحه بر روی Start دابل کلیک کنید و مقدار اون رو به 0 (صفر) تغییر بدید.
من این کارو انجام دادم و سیستم بدون مشکل بالا اومد(تغییری هم در سرعت سیستم احساس نکردم!).
آیا این کار درست هست یا بهتره دوباره ویندوز عوض بشه(که فکر نکنم به صرف کردن وقت بیارزه)؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.