ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Hitman-Group
19-05-2010, 18:44
فقط من اینو بگم که یک هارد
WD 320 MY PASSPOR ES
از پی سی سنتر شیراز گرفتم 76 تومان سرعتش خیلی خوبه !عالیه!

Vahid_2009
24-05-2010, 01:27
سلام دوستان
من قصد خرید یک هار500اینترنال دارم .لطفا چند مدل از هارد های شرکت وسترن یا سیگت معرفی کنید همراه با قیمت.
ملاک هام: قیمت-سرعت- طول عمر بالا

zoorg2
28-05-2010, 00:32
اقا جایی کسی تستی که صدا رو نشون بده ندیده ؟

برای این سه مدل

samsung f3 (1T)

seagate 7200.12

wd.caviar black

ببینید تا جایی که من متوجه شدم سیگیت از لحاظ عملکرد سره و لی صدا زیاد

از لحاظ صدا مثل اینکه سامسونگ کمتر از بقیه.صدا برام مهمه چون هارد اصلی هست

دوستان سامسونگ دار.در حالت عادی (وبگردی و کار با نرم افزارهای سبک)صدا داره یا نه؟

azad_a28
29-05-2010, 18:07
سلام
من میخوام یه هارد اینتر نال 1 یا 1.5 ترا بایتی بگیرم
1 کدوم برند الان محصول خوبی داره تا الان سه برندو خیلی ازش شندیم وسترن دیجیتال سیگیت وسامسونگ
2 بین ظرفیت 1 تا 1.5 این هاردها فرقی تو کیفیت و دوام وجود داره یعنی امکان داره یک برند ظرفیت 1 ترا بایتی با کیفیت مطلوب و ظرفیت 1.5 ترابایتی با کیفیت نا مطلوب تولید کنه
3 الان قیمت این هاردها تو چه حدودی هستند مثلا وسترن دیجیتال بلک یا سامسونگ یا سیگیت مدل جدیدش با ظرفیت 1 چقدر هستند ظرفیت 1.5 این هاردهایی که نام بردم چند هستش در واقع اختلاف قیمت این دو ظرفیت چقدر میشه

azad_a28
30-05-2010, 01:10
سلام
لطفا به این سوال سریعا جواب بدید لطفا چون همین فردا میخوام یه هارد بخرم الان رفتم بازار ولی هارد وسترن بلک پیدا نمیشه در عوض بجاش تا دلت بخواد مدل گرین زیاد هستش چون چند جا خوندم که این مدل یعنی وسترن دیجیتال گرین دارای سرعت پایینی هستش وبه این صورت عمل میکنه که هد موقعی که از هارد استفاده نمیکنی در حالت پارک قرار میگیره و بیشتر برای آرشیو مورد استفاده قرار میگیره و اگر از این هارد برای دکستاپ استفاده کنی چون هی به حالت پارک میره و باز به حالت فعال قرار میگیره زود خراب میشه یعنی این مدل هم سرعتش پایینه هم اینکه برای آرشیو کردن مناسبه
حالا سوالم این بود که آیا همه مدلهای گرین از این قانون طبعیت میکنند یا نه مدلهای دیگه ای هم وجود داره که به درد استفاده مکرر از اون در سیستم میخوره و اینطور نیست که فقط برای آرشیو مناسب باشن
2 اگر جواب شما منفی بود یعنی این مدل یعنی گرین وسترن دیجیتال به درد استفاده زیاد از هارد در طول روز نمیخوره بین سیگیت و سامسونگ کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید در ضمن اگر ورژن خاصی هم هست که مد نظر شما است بیان کنید
3 در ضمن در مدل سامسونگ من شنیدم که باید یک سری رو که f3 هستش بخری که کیفیت و سرعت بهتر داره این مورد رو چطور میتونم بفهمم که از سری f2 هست یا f3
4 در مورد سیگیت همین مدل 72000.12 رو پیشنهاد میکنید یا مدل دیگه ای بهتره یعنی ورژن دیگه
5 در مورد این 3 برند اگر یه قیمت هم بدید که خیلی خوبه
6 خلاصه مطالب بالا این هستش که اگر مدل وسترن دیجیتال بلک گیر نیومد نوع گیرن هم میتونه برای من که برای استفاده مکرر داخل سیستم می خوام مناسب باشه یا نه و اگر نه بین سامسونگ و سیگیت کدوم بهتر می باشد در ضمن این قضیه سری های f3 سامسونگ چیه در ضمن من بیشتر روی 1.5 ترابایت نظر دارم
در پایان خواهش میکنم سریعتر جواب منو بدید تا قبل از خرید بتونم از مطالب شما استفاده کنم ممنون میشم

azad_a28
30-05-2010, 01:11
سلام
لطفا به این سوال سریعا جواب بدید لطفا چون همین فردا میخوام یه هارد بخرم الان رفتم بازار ولی هارد وسترن بلک پیدا نمیشه در عوض بجاش تا دلت بخواد مدل گرین زیاد هستش چون چند جا خوندم که این مدل یعنی وسترن دیجیتال گرین دارای سرعت پایینی هستش وبه این صورت عمل میکنه که هد موقعی که از هارد استفاده نمیکنی در حالت پارک قرار میگیره و بیشتر برای آرشیو مورد استفاده قرار میگیره و اگر از این هارد برای دکستاپ استفاده کنی چون هی به حالت پارک میره و باز به حالت فعال قرار میگیره زود خراب میشه یعنی این مدل هم سرعتش پایینه هم اینکه برای آرشیو کردن مناسبه
حالا سوالم این بود که آیا همه مدلهای گرین از این قانون طبعیت میکنند یا نه مدلهای دیگه ای هم وجود داره که به درد استفاده مکرر از اون در سیستم میخوره و اینطور نیست که فقط برای آرشیو مناسب باشن
2 اگر جواب شما منفی بود یعنی این مدل یعنی گرین وسترن دیجیتال به درد استفاده زیاد از هارد در طول روز نمیخوره بین سیگیت و سامسونگ کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید در ضمن اگر ورژن خاصی هم هست که مد نظر شما است بیان کنید
3 در ضمن در مدل سامسونگ من شنیدم که باید یک سری رو که f3 هستش بخری که کیفیت و سرعت بهتر داره این مورد رو چطور میتونم بفهمم که از سری f2 هست یا f3
4 در مورد سیگیت همین مدل 72000.12 رو پیشنهاد میکنید یا مدل دیگه ای بهتره یعنی ورژن دیگه
6 خلاصه مطالب بالا این هستش که اگر مدل وسترن دیجیتال بلک گیر نیومد نوع گیرن هم میتونه برای من که برای استفاده مکرر داخل سیستم می خوام مناسب باشه یا نه و اگر نه بین سامسونگ و سیگیت کدوم بهتر می باشد در ضمن این قضیه سری های f3 سامسونگ چیه در ضمن من بیشتر روی 1.5 ترابایت نظر دارم
در پایان خواهش میکنم سریعتر جواب منو بدید تا قبل از خرید بتونم از مطالب شما استفاده کنم ممنون میشم

zoorg2
30-05-2010, 11:00
سلام

'گرین نخر .به درد سیستم عامل نمی خوره.پر سر و صدا و کنده

f3 رو از روی مدل می تونی تشخیص بدی.فک کنم مدلش 103sj هست.اینو سرچ کن تا مطمئن بشی.سی گیت هم عملکردش خوبه ولی نوع 1.5 ممکنه به خاطر تعداد هدش عملکردش با این نوع فرق داشته باشه.1 اش رو بچه ها تست کردن خوب بوده

azad_a28
31-05-2010, 00:22
ای بابا ما که هر چی سوال کردیم کسی جوابی به ما نداد البته از زورگ عزیز تشکر میکنم ولی حداقل این رو یکی به ما جواب بدین
بین هارد سیگیت 7200.11 و 7200.12 فرقی از نظر کارایی وجود داره یا نه
2. از بین هاردهای 1.5 ترابایتی سیگیت و وسترن گرین و سامسونگ کدام یک رو پیشنهاد میکنید
3 هارد سامسونگ 1.5 ترا از نوع spinpoint f3 , وجود داره یا نه
راستش رفتم بازار یه هارد سامسونگ 1 ترا از این نوع spinpoint f3 گیر آوردم اما چون 1.5 می خواستم نگرفتم گفتم یه بار دیگه از دوستانی که اطلاع دارند بپرسم آیا از این مدل با ظرفیت 1.5 هم وجود داره یا نه
4 راستش تو بازار هارد وسترن از نوع گرین خیلی زیاده و فروشنده ها هم کلی ازش تعریف میکنند و میگند که سرعت دور این هارد بالای 7200 هستش میخواستم ببینم این واقعیت داره یا نه چون من قبلا دیده بودم که دور این هارد رو 5400 نوشته بودند
5 حالا برای ظرفیت 1.5 از نوع وسترن گرین و سیگیت و سامسونگ کدوم میتونه بهتر باشه برای من برای استفاده مداوم در سیستم

zoorg2
31-05-2010, 13:06
ای بابا ما که هر چی سوال کردیم کسی جوابی به ما نداد البته از زورگ عزیز تشکر میکنم ولی حداقل این رو یکی به ما جواب بدین
بین هارد سیگیت 7200.11 و 7200.12 فرقی از نظر کارایی وجود داره یا نه
2. از بین هاردهای 1.5 ترابایتی سیگیت و وسترن گرین و سامسونگ کدام یک رو پیشنهاد میکنید
3 هارد سامسونگ 1.5 ترا از نوع spinpoint f3 , وجود داره یا نه
راستش رفتم بازار یه هارد سامسونگ 1 ترا از این نوع spinpoint f3 گیر آوردم اما چون 1.5 می خواستم نگرفتم گفتم یه بار دیگه از دوستانی که اطلاع دارند بپرسم آیا از این مدل با ظرفیت 1.5 هم وجود داره یا نه
4 راستش تو بازار هارد وسترن از نوع گرین خیلی زیاده و فروشنده ها هم کلی ازش تعریف میکنند و میگند که سرعت دور این هارد بالای 7200 هستش میخواستم ببینم این واقعیت داره یا نه چون من قبلا دیده بودم که دور این هارد رو 5400 نوشته بودند
5 حالا برای ظرفیت 1.5 از نوع وسترن گرین و سیگیت و سامسونگ کدوم میتونه بهتر باشه برای من برای استفاده مداوم در سیستم

دوستان بهتر از من جواب شما رو می دن ولی شما چرا نماز شک دار می خونی!

تو تاپیکها گفته شده که گرین فقط برا آرشیو مناسبه و چون هد هاش پارک میشه کند و پر صداست حالا تا قیامت هم فروشنده تعریف کنه

7200.11 هم که گفته شده فریم ویرش مشکل داشته و اغلب افرادی که داشتن ناراضی بودن.
خوب معلومه دیگه اگه دنبال دردسر نمی گردی این دو تا رو نگیر.صفحه اول این تاپیک رو هم بخونی بدک نیست

alpha007
31-05-2010, 13:28
دوستان بهتر از من جواب شما رو می دن ولی شما چرا نماز شک دار می خونی!

تو تاپیکها گفته شده که گرین فقط برا آرشیو مناسبه و چون هد هاش پارک میشه کند و پر صداست حالا تا قیامت هم فروشنده تعریف کنه

7200.11 هم که گفته شده فریم ویرش مشکل داشته و اغلب افرادی که داشتن ناراضی بودن.
خوب معلومه دیگه اگه دنبال دردسر نمی گردی این دو تا رو نگیر.صفحه اول این تاپیک رو هم بخونی بدک نیست
وسترن گرین یکی از شاهکارهای وسترن دیجیتاله که از زمان معرفیش سازنده های دیگه هم رو به ساخت این نمونه از هارها اوردن
نمونش از سیگیت که سری lp رو معرفی کرد و ...
این هارد کسی نمیگه ضعیفه ایراد داره یا فلانه
وسترن گرین بمنظور استفاده بهینه در مورد مصرف انرژی و استفاده اتوماتیک و مناسب در چرخش هد برای خواندن و نوشتن اطلاعات طراحی شده
اینکه تو فروم های ایرانی بعلت اینکه اطلاعات افراد ناقصه یا اینکه از دیگران جسته گریخته مطالبی رو میشنون میان و راهنماییهای غلط ارائه میدن
وسترن گرین نمونه یه هارد با طول عمر و کارایی بالاست که دلیلش هم سرعت چرخش اتومات هد هستش
مصرف این نمونه هاردها خیلی هم کمتره
نصب سیستم عامل روی اونها نه تنها بلا مانعه بلکه برای کسانی که سیستمشون تو طول روز ساعتهای بیشتری مورد استفاده س توصیه میشه
ما هیچ هاردی نداریم که کاربریش تنها برای یه مقصود خاص مثل آرشیو باشه
اینکه وسترن گرین کاربری عمده ش برای آرشیوه یه اشتباه کاملا محضه که قبلا بهش اشاره کردم
سیستمهایی مورد نیازن که بایستی 24 ساعت شبانه روز روشن باشن اینجاست که وسترن گرین با توجه به کم مصرف بودن و انتخاب سرعت چرخش خودکار بهترین گزینه ست

zoorg2
31-05-2010, 18:30
وسترن گرین یکی از شاهکارهای وسترن دیجیتاله که از زمان معرفیش سازنده های دیگه هم رو به ساخت این نمونه از هارها اوردن
وسترن گرین بمنظور استفاده بهینه در مورد مصرف انرژی و استفاده اتوماتیک و مناسب در چرخش هد برای خواندن و نوشتن اطلاعات طراحی شده
اینکه تو فروم های ایرانی بعلت اینکه اطلاعات افراد ناقصه یا اینکه از دیگران جسته گریخته مطالبی رو میشنون میان و راهنماییهای غلط ارائه میدن
وسترن گرین نمونه یه هارد با طول عمر و کارایی بالاست که دلیلش هم سرعت چرخش اتومات هد هستش
نصب سیستم عامل روی اونها نه تنها بلا مانعه بلکه برای کسانی که سیستمشون تو طول روز ساعتهای بیشتری مورد استفاده س توصیه میشه
اینکه وسترن گرین کاربری عمده ش برای آرشیوه یه اشتباه کاملا محضه که قبلا بهش اشاره کردم
سیستمهایی مورد نیازن که بایستی 24 ساعت شبانه روز روشن باشن اینجاست که وسترن گرین با توجه به کم مصرف بودن و انتخاب سرعت چرخش خودکار بهترین گزینه ست

این رو من نمی گم.یکی از دوستان که تو فرومهای دیگس و کارش با هارده و دهها هارد تا حالا خریده گفته.جالبه که شما دقیقا برعکس ایشون می گید برای سیستم عامل و کار طولانی! تازه تو همین فروم هم بارها گفته شده

ایشون نوشته بود که بدلیل اینکه مرتبا سیستم عامل با هارد درگیره و این هارد مرتب میره تو پارک و سیستم اونو می خونتش و دوباره این سیکل تکرار می شه، صدا می ده.

alpha007
31-05-2010, 19:44
این رو من نمی گم.یکی از دوستان که تو فرومهای دیگس و کارش با هارده و دهها هارد تا حالا خریده گفته.جالبه که شما دقیقا برعکس ایشون می گید برای سیستم عامل و کار طولانی! تازه تو همین فروم هم بارها گفته شده

ایشون نوشته بود که بدلیل اینکه مرتبا سیستم عامل با هارد درگیره و این هارد مرتب میره تو پارک و سیستم اونو می خونتش و دوباره این سیکل تکرار می شه، صدا می ده.
ببینید من درباره صدا حرفی نزدم
ولی الان که صحبتش شد میگم که بله این هارد هم ممکنه صداش زیاد باشه
البته خودم که با سیستم دوستان کار میکردم صداش اونقدر نیست که بخوای این هارد رو تو دسته هاردهای کاملا پرصدا قرار بدی
در زمینه استفاده از این هارد بخاطر ساعات طولانی کاربرد هم میتونید درباره تکنولوژی ساخت این نوع هاردهای کم مصرف تو نت سرچ بکنید
نهایتا به حرف بنده خواهید رسید
سیستمی که دائم الروشنه (عجب جمله ای) هاردی براش مناسبه که عمر طولانی کارایی بالا و چه بهتر که سیستم تنظیم سرعت اتوماتیک داشته باشه
در ضمن کمترین سرعت چرخش برای این هارد 5200 هستش تا سرعتهای بالاتر ،بنا بر نیاز فراخوانی و ورود اطلاعات به هارد
هر کسی مخالف این موضوعاته دلیل مستدل بیاره

azad_a28
01-06-2010, 14:42
ببینید من درباره صدا حرفی نزدم
ولی الان که صحبتش شد میگم که بله این هارد هم ممکنه صداش زیاد باشه
البته خودم که با سیستم دوستان کار میکردم صداش اونقدر نیست که بخوای این هارد رو تو دسته هاردهای کاملا پرصدا قرار بدی
در زمینه استفاده از این هارد بخاطر ساعات طولانی کاربرد هم میتونید درباره تکنولوژی ساخت این نوع هاردهای کم مصرف تو نت سرچ بکنید
نهایتا به حرف بنده خواهید رسید
سیستمی که دائم الروشنه (عجب جمله ای) هاردی براش مناسبه که عمر طولانی کارایی بالا و چه بهتر که سیستم تنظیم سرعت اتوماتیک داشته باشه
در ضمن کمترین سرعت چرخش برای این هارد 5200 هستش تا سرعتهای بالاتر ،بنا بر نیاز فراخوانی و ورود اطلاعات به هارد
هر کسی مخالف این موضوعاته دلیل مستدل بیاره

سلام
من رفتم ویه هارد 1.5 وسترن گرین خریدم و تنها چیزی که مشاهده نکردم تا الان صدا از این هارد هستش و البته سرعت مناسبی هم تا الان داشته البته چون هنوز از ظرفیت کامل این هارد استفاده نکردم شاید بعد یکم سرعتش کمتر بشه اما اینو بهتون بگم که وقتی من از هارد مکستور یه فولدر 5 گیگی رو تو یه درایو دیگه کپی میکردم حدود4 الی5 دقیقه طول میکشید اما وقتی تواین هارد از هارد اولم یه فایل 5 گیگی کپی کردم تنها کمتر از 2 دقیقه طول کشید در ضمن اینو هم باید در نظر گرفت که تو سایت وسترن هارد گرین 1 ترا رو با دور 5400 زده و هارد های گرین 1.5 و 2 ترا رو با دور 7200 زده که این نشون میده که ممکنه هارد 1 ترا بایتی سرعت کمتری داشته باشه
پس افرادی که میگند این هارد صدا داره یا اینکه سرعت کمتری داره مطمئنا خودشون تجربه استفاده از اونو نداشتند

alpha007
01-06-2010, 19:37
سلام
من رفتم ویه هارد 1.5 وسترن گرین خریدم و تنها چیزی که مشاهده نکردم تا الان صدا از این هارد هستش و البته سرعت مناسبی هم تا الان داشته البته چون هنوز از ظرفیت کامل این هارد استفاده نکردم شاید بعد یکم سرعتش کمتر بشه اما اینو بهتون بگم که وقتی من از هارد مکستور یه فولدر 5 گیگی رو تو یه درایو دیگه کپی میکردم حدود4 الی5 دقیقه طول میکشید اما وقتی تواین هارد از هارد اولم یه فایل 5 گیگی کپی کردم تنها کمتر از 2 دقیقه طول کشید در ضمن اینو هم باید در نظر گرفت که تو سایت وسترن هارد گرین 1 ترا رو با دور 5400 زده و هارد های گرین 1.5 و 2 ترا رو با دور 7200 زده که این نشون میده که ممکنه هارد 1 ترا بایتی سرعت کمتری داشته باشه
پس افرادی که میگند این هارد صدا داره یا اینکه سرعت کمتری داره مطمئنا خودشون تجربه استفاده از اونو نداشتند
دوست عزیز این تجربیاتم هست که در اختیارتون میزارم:46:
صحبتهای من درباره این قطعاتی که ازشون اسم برده شده کاملا دارای سندیت،اعتبار و استفاده دراز مدته
از این نظر کاملا مطمئن باشید
متاسفانه یه عده که خودشون رو خبره سخت افزار میدونن تو یه سری سایتهای ایرانی و خارجی بطور ناقص اطلاعاتی رو دریافت میکنن و اونو با توهمات خودشون مخلوط کرده و به خورد کسانی میدن که قصد خرید دارن

تکرار مکررات:
هارد وسترن گرین نمونه کامل یه هارد کاری،سرعت مناسب(جوابگوی نیازهای کاربر) و دارای طول عمر بالاست
هر کس تو این زمینه هایی اسم بردم اطلاعات ناقص میده و خلافش رو معتقده مستنداتش رو تو همین تاپیک ارائه بده تا با دلایل قاطع جواب اونو بدم
موفق و پیروز باشید

zoorg2
01-06-2010, 21:36
امیدوارم که تا چند ماه آینده هم چرخش برات بچرخه و ناراضی نباشی

aliback
02-06-2010, 05:14
سلام
من میخواستم بدون هارد اکسترنال با اتصال esata خوبه یا usb
سرعت و انتقال کدمو خوبه
عد میخواستم بدونم هارد وسترن دیجیتال همون وسترن گرین هست؟
چون میخوام یه هارد وسترن 2 ترابایت اکسترنال بگیرم نمیدونم estat خوبه یا usb گرچه یه مدلشو دیدم هم esata داره هم usb
بعد جای یه power داره مثل پورت کیبورد یا موسه اینم دربارش بگید پاورش چرا اینجوری
با تشکر

akharwarbaz
02-06-2010, 23:46
سلام من يه هارد 1تراكسترنال براي ارشيو ميخام-- يعني فقط توش بريزم براي ارشيو--اكسترنال هم باشه-چه نوعي پيشنهاد ميكنيد

سرعتش هم بالا باشه

rostamiani
03-06-2010, 09:55
سلام
من میخواستم بدون هارد اکسترنال با اتصال esata خوبه یا usb
سرعت و انتقال کدمو خوبه
عد میخواستم بدونم هارد وسترن دیجیتال همون وسترن گرین هست؟
چون میخوام یه هارد وسترن 2 ترابایت اکسترنال بگیرم نمیدونم estat خوبه یا usb گرچه یه مدلشو دیدم هم esata داره هم usb
بعد جای یه power داره مثل پورت کیبورد یا موسه اینم دربارش بگید پاورش چرا اینجوری
با تشکر

esata خیلی از USB 2 سریع تره ولی گرون تر هم هست.ولی در باره USB 3 نمی دونم :)
وسترن دیجیتال ۳ سری هارد داره: گرین ،بلو ،بلک

siamak_mu
05-06-2010, 00:44
سلام.

هاردم لبريز شده خفن... يعني يه كم قلقلكش بدم فايل ها ميريزن پايين از توش! :31:

من ساليان درازي هست كه Maxtor استفاده ميكردم و چون باهاش به كوچكترين مشكلي هم نخوردم روي همين برند مونده بودم تا اينكه اين سيگيت نامرد مكستور رو خريد :41:حالا چون من چند ماه ديگه براي درايو بوتم مي خوام يه SSD بگيرم سرعت برام به اندازه ي دوام مهم نيست. يعني مي خوام دچار بلاي خرابي هارد نشم چون وحشتناك ترين قطعه اي كه ممكنه خراب بشه همين هارد هست. يك هارد 1TB مي خوام و چند تا سؤال دارم:

1- اگه سيگيت، مكستور رو خريده پس اين هارد هاي 1 ترابايت مكستور چيه تو بازار؟
2- توي tomshardware ديدم جمع بندي كه كردم بين 1 ترابايت ها رتبه بندي به اين صورت مي شد:

1- Samsung Spinpoint F3 HD103SJ, 1000 GB, 7200rpm, 32 MB
2- Hitachi Deskstar 7K1000.C HDS721010CLA332, 1000 GB, 7200rpm, 32 MB Cache
3- Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS,1000 GB,32 MB Cache

كدوم اين برند ها خرابيشون كمتره؟

پيشاپيش از پاسختون ممنونم

porya_spy
06-06-2010, 12:57
دوستان من یه میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم . مخیواستم ببینم فرق My Passport و My Book در مارک وسترن چیه ؟

و فرق Free Agent Go و Free Agent Desk در مارک سیگیت چیه ؟ دوستان یه چیز دیگه من الان هارد اینترنالم 160 گیگ الان

کامل پر شده . شبا دانلود میکنم حدود 1 گیگ ولی هر شب نه !!. گاهی اوقات هم بازی نصب میکنم . الان هم که هاردم پر شده

بیشتر توش فیلم و موزیک . به نظر شما هارد اکسترنال بگریم یا اینترنال ؟ نظر خودم روی اکسترنال . میخواستم نظر شما رو هم

بدونم . فضای هارد هم یا 500 گیگ میگیرم یا 1 ترا . ممنون .

rostamiani
06-06-2010, 20:52
دوستان من یه میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم . مخیواستم ببینم فرق My Passport و My Book در مارک وسترن چیه ؟

و فرق Free Agent Go و Free Agent Desk در مارک سیگیت چیه ؟ دوستان یه چیز دیگه من الان هارد اینترنالم 160 گیگ الان

کامل پر شده . شبا دانلود میکنم حدود 1 گیگ ولی هر شب نه !!. گاهی اوقات هم بازی نصب میکنم . الان هم که هاردم پر شده

بیشتر توش فیلم و موزیک . به نظر شما هارد اکسترنال بگریم یا اینترنال ؟ نظر خودم روی اکسترنال . میخواستم نظر شما رو هم

بدونم . فضای هارد هم یا 500 گیگ میگیرم یا 1 ترا . ممنون .
My Passport و Free Agent Go کوچیک تر هستند. قیمتشون با ضرفیت برابر حدودا دو برابره و برقشون رو از USB می گیرن پس قابل حمل ترند
My Book و Free Agent Desk بزرگترند .قیمتشون نصف مدل های قبلیه و برقشون با آداپتور جداست

اگه اکسترنال USB بگیرید سرعتش حدودا ۱/۴ اینترنال هست ... ولی اگه Firewire یا External SATA باشه قضیه فرق می کنه ولی گرون تره

موفق باشید :10:

lordsaber
08-06-2010, 10:01
سلام خدمت همه دوستان
من می خوام برای پلیر مالتی مدیام یه هارد 1 ترا بخرم. این دستگاه من هم از تی وی ضبط می کنه هم می تونه فایلهای با کیفیت و حجم خیلی بالا رو پخش کنه از طرفی مدت زیادی هم روشن می مونه. (اینو گفتم شاید ربطی داشته باشه به نوع هاردش) . هارد 3.5 ساتا هم داخلش می خوره.
حالا دوستان چی پیشنهاد می کنند که هم عمر بالایی داشته باشه هم کارم رو راه بندازه برای آرشیو اطلاعات.
ممنون

hamidrezaaf
14-06-2010, 11:25
سلام ،
تفاوت هاردهای 2.5 اینچ و 3.5 اینچ در چیست ؟

با تشکر
حمید رضا

rostamiani
14-06-2010, 14:14
سلام ،
تفاوت هاردهای 2.5 اینچ و 3.5 اینچ در چیست ؟

با تشکر
حمید رضا
اندازه :)
و البته ۲.۵ اینچی ها گرون ترند (حدود دو برابر قیمت )

لپ تاپ ها ۲.۵ اینچ و دسکتاپ ها ۳.۵ اینچ لازم دارند
در مورد اکسترنال ها هم معمولا ۲.۵ اینچ ها برقشونو می تونن از usb بگیرن ولی ۳.۵ اینچی ها آداپتور دارند

mhdt199
19-06-2010, 00:45

دوست گرامی ، در سایت سیگیت ،هاردهای ال پی رو که سرعت پایینی-5900 -دارند رو برای کاربر خانگی و هاردهای سریعتر -7200-رو مخصوص Workstations و High-end PCs معرفی میکنه (ظاهرا بر خلاف قول شما)
و نیز عمر هاردهای سریع رو 700 هزار ساعت بیان می کنه اما اشاره ای به عمر هارد های ال پی نمی کنه و فقط میگه حرارت و مصرف کمتر در این هاردها در نهایت دوام و صرفه جویی رو در بر داره.
یه سوال! تا اونجایی که من جستجو کردم ظاهرا هارهای 1.5 ترابایت ورژن 7200.12 ندارند و فقط در ورژن 7200.11 هستند.کسی از کیفیت این هاردها اطلاع داره؟

alpha007
19-06-2010, 19:28
دوست گرامی ، در سایت سیگیت ،هاردهای ال پی رو که سرعت پایینی-5900 -دارند رو برای کاربر خانگی و هاردهای سریعتر -7200-رو مخصوص Workstations و High-end PCs معرفی میکنه (ظاهرا بر خلاف قول شما)
و نیز عمر هاردهای سریع رو 700 هزار ساعت بیان می کنه اما اشاره ای به عمر هارد های ال پی نمی کنه و فقط میگه حرارت و مصرف کمتر در این هاردها در نهایت دوام و صرفه جویی رو در بر داره.
یه سوال! تا اونجایی که من جستجو کردم ظاهرا هارهای 1.5 ترابایت ورژن 7200.12 ندارند و فقط در ورژن 7200.11 هستند.کسی از کیفیت این هاردها اطلاع داره؟
درک شما چی میگه؟
حالا تو سایتش مطرح نشده که عمر هاردهای LP چقدره خود شما چی فکر میکنید؟
اصلا نیازی نیست به ساعات عمر هاردهای LP اشاره کنه
آیا هاردهای سریعتر مصرف انرژیشون بالاتر نیست؟
آیا عمر هاردهای سرور که سرعت و گرما و ساعات استفاده بیشتری دارن از عمر هاردهای سری های جدید از کمپانی های مختلف( LP , CAVIAR GREEN ,ECO GREEN , ....) کمتر نیست؟
با اینوجود خود شما چی فکر میکنید؟
این که میگید خلاف قول شما این خلاف قول رو برام روشن کنید؟!
میدونید داستان چیه اصلا؟
هاردهای سری گرین از کمپانی های مختلف (که گاها با اسامی مختلف شناخته میشه) جزء دسته هاردهای کم مصرفی هستن که برای یه کاربر خانگی و مصرف بالا کاملا مناسبه
شما این قضیه رو با هاردهای سرور و ... اشتباه گرفتی عزیز

mhdt199
20-06-2010, 07:37
درک شما چی میگه؟
حالا تو سایتش مطرح نشده که عمر هاردهای LP چقدره خود شما چی فکر میکنید؟
اصلا نیازی نیست به ساعات عمر هاردهای LP اشاره کنه
آیا هاردهای سریعتر مصرف انرژیشون بالاتر نیست؟
آیا عمر هاردهای سرور که سرعت و گرما و ساعات استفاده بیشتری دارن از عمر هاردهای سری های جدید از کمپانی های مختلف( LP , CAVIAR GREEN ,ECO GREEN , ....) کمتر نیست؟
با اینوجود خود شما چی فکر میکنید؟
این که میگید خلاف قول شما این خلاف قول رو برام روشن کنید؟!
میدونید داستان چیه اصلا؟
هاردهای سری گرین از کمپانی های مختلف (که گاها با اسامی مختلف شناخته میشه) جزء دسته هاردهای کم مصرفی هستن که برای یه کاربر خانگی و مصرف بالا کاملا مناسبه
شما این قضیه رو با هاردهای سرور و ... اشتباه گرفتی عزیز

با تشكر
شما 'گفتید که که هاردهای کم مصرف برای کا ر طولانی در شبانه روز است در حالی که در سایت سیگیت برای ورک استیشن و ایستگاههای کاری هاردهای غیر ال پی رو پیشنهاد می کنه.
تا اونجایی که تجربه من کمک می کنه ، شرکتهای سخت افزاری اگه قابلیت ارزشمندی در محصولشون باشه ،به اون تصریح می کنن والا سربسته ازش می گذرند و عدم تصریح به عمر هاردهای ال پی جای سوال داره در حالی که در هاردهای غیر ال پی عمری برابر با 750000 تا 1میلیون ساعت ذکر شده.فکر نمی کنید هاردهای ال پی به نوعی هاردهای ارزان قیمت تر سیگیت هستند مانند پردازند ه های سلرون،به هر حال هیچ ارزانی بی دلیل نیست.
من خودم چون قصد خرید دارم کمی در این مورد پرس و جو می کنم و دچار تردید شده ام
برای شخص خود من ،دوام هارد از کمی سرعت اضافه مهمتره و الان هم اگه شما منبع معتبری دارید که هاردهای ال پی واقعا دوام بیشتری دارند ممنون میشم ارائه کنید.

rostamiani
20-06-2010, 07:56
با تشكر
شما 'گفتید که که هاردهای کم مصرف برای کا ر طولانی در شبانه روز است در حالی که در سایت سیگیت برای ورک استیشن و ایستگاههای کاری هاردهای غیر ال پی رو پیشنهاد می کنه.
تا اونجایی که تجربه من کمک می کنه ، شرکتهای سخت افزاری اگه قابلیت ارزشمندی در محصولشون باشه ،به اون تصریح می کنن والا سربسته ازش می گذرند و عدم تصریح به عمر هاردهای ال پی جای سوال داره در حالی که در هاردهای غیر ال پی عمری برابر با 750000 تا 1میلیون ساعت ذکر شده.فکر نمی کنید هاردهای ال پی به نوعی هاردهای ارزان قیمت تر سیگیت هستند مانند پردازند ه های سلرون،به هر حال هیچ ارزانی بی دلیل نیست.
برای شخص خود من ،دوام هارد از کمی سرعت اضافه مهمتره و الان هم اگه شما منبع معتبری دارید که هاردهای ال پی واقعا دوام بیشتری دارند ممنون میشم ارائه کنید.

سلام

۱. اگه سیگیت هارد دیسک های سریع رو برای ایستگاه های کار یپیشنهاد می کنه به خاطر اینه که سرعت زیادی لازم دارند و مساله اصلی اینجا دوام نیست :20:
۲.گرما باعث کم شدن عمر هارد دیسک نمیشه . طبق بررسی که شرکت گوگل چند سال پیش روی هزاران هارد دیسک خودش انجام داد، مشخص کرد که دمای بالا از عمر هارد دیسک کم نمی کنه :31:
۳.اگه نیازی به سرعت بالا ندارید هارد دیسک های Green بخرید تا هم در مصرف برق صرفه چویی بشه و هم بیخودی فضای داخل کیس رو گرم نکنید و هم کیس ساکت تری داشته باشید:10:

در مورد خرابی هم من تا به حال نکته ای ندیدم که بشه بر اساسش تصمیم گیری کرد.هر برندی از خودش تعریف می کنه. فقط می تونم توصیه کنم هاردتون رو از برند قابل اعتمادی تهیه کنید

موفق باشید :11:

alpha007
20-06-2010, 08:23
با تشكر
تو فروم های داخلی معمولا اعتقاد به پیشنهاد سریعترین و پیشرفته ترین و معمولا گرونترین قطعات از یه سیستم بیشتر وجود داره تا پیشنهاد قطعات کاربردی!
داستان هاردهای سرور فرق میکنه (که نیاز به سرعت هم دارن) من واردش نمیشم
حرف من درمورد سیستم خونگیه
اگه از یه سیستم خونگی ساعات استفاده تون زیاده هاردی که مصرفش بهینه شده ست مسلما انتخاب خوبیه
وگرنه هاردهای با تعداد دور بالا هم کم نیست
تو فروم هایی که اشاره کردم تا یه بنده خدایی میاد و میگه من یه هارد خوب میخوام بدون اینکه کاربرد خودشو مشخص کنه(که بعضا هم همینطوره،طرف خودش هم نمیدونه که از یه سیستم چی میخواد و کاربردش چیه) یه عده سریعترین و گرونترین هارد رو پیشنهاد میدن
در حالیکه سریعترین هارد درسته که از جهاتی خوبه ولی نه برای همه نوع کاربرد
اگه اینطور بود که شرکتهای سازنده چرا انواع و اقسام هارد تولید میکنن؟ خب همه تولیداتشون از نوع هارد پر سرعت 10000 و 7200 دور بود تموم میشد دیگه!!!
برای سیستم خونگی پر مصرف هاردهای مصرف کننده توان پایین اکیدا توصیه میشه

hamidrezaaf
20-06-2010, 12:09
من یک لپ تاپ 1510 دارم که پورت USB و 1394 (Firework) نیز دارد.
نظر شما در مورد هاردهای زیر چه می باشد:
Transcend - StoreJet 35T – 1TB – 3.5

Transcend - StoreJet 35T – 1.5TB – 3.5

با تشکر

حمیدرضا

ardi70
20-06-2010, 12:16
من ميخوام يه سيستم جديد جمع کنم گفتم اگه بشه به جاي هارد معمولي SSD بخرم چون سرعتش خيلي بالاتر از هارده و اجزاي مکانيکي هم نداره. حالا اگه ميشه راهنمايي کنيد چه مارک SSD از همه بهتره؟ ممنون.

hamidrezaaf
21-06-2010, 09:56
سلام،
الان بهترین هاردهای موجود اکسترنال با پورت USB یا IEEE 1394a با ظرفیت 1 ترابایتی با حداکثر قیمت 150 تومن چه می باشد؟

با تشکر
حمیدرضا

farhad_persona
21-06-2010, 19:46
دوستان من میخوام یک هارد 2 ترابایت برای آرشیو بخرم... به نظرتون هارد دو ترا وسترن سبز بگیرم یا سامسونگ F3 ecogreen ؟ این دو ترا که سام سرویس وارد کرده چینی هست

قیمت هم سامسونگ 160 و وسترن 180

این هم لینک های این دو هارد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر میکنید کدوم مطمئن تر هست؟

rostamiani
21-06-2010, 20:01
دوستان من میخوام یک هارد 2 ترابایت برای آرشیو بخرم... به نظرتون هارد دو ترا وسترن سبز بگیرم یا سامسونگ F3 ecogreen ؟ این دو ترا که سام سرویس وارد کرده چینی هست

قیمت هم سامسونگ 160 و وسترن 180

این هم لینک های این دو هارد:

فکر میکنید کدوم مطمئن تر هست؟
راستش من به دلیل تجربه بدی که از سامسونگ دارم توصیه می کنم نخرید :)
البته هارد های خوبی هستند ولی کلا سامسونگ تو هارد دیسک تازه کاره و وسترن به مراتب با تجربه تره. منم ازش بدی ندیدم :31:

farhad_persona
21-06-2010, 22:20
راستش من به دلیل تجربه بدی که از سامسونگ دارم توصیه می کنم نخرید :)
البته هارد های خوبی هستند ولی کلا سامسونگ تو هارد دیسک تازه کاره و وسترن به مراتب با تجربه تره. منم ازش بدی ندیدم :31:

جالبه دوست من دقیقا برعکس اینو گفت و گفت وسترن هر چی من خریدم خراب شده! جدا آدم نمیدونه چی کار باید بکنه!
حالا شما چه بدی از سامسونگ دیدی؟

rostamiani
21-06-2010, 22:24
جالبه دوست من دقیقا برعکس اینو گفت و گفت وسترن هر چی من خریدم خراب شده! جدا آدم نمیدونه چی کار باید بکنه!
حالا شما چه بدی از سامسونگ دیدی؟
واقعا معلوم نیست اینجا چه خبره ... فقط باید دعا کرد :31:

سامسونگی که برای یکی از دوستام خریدم از همون اول خراب بود .با نرم افزار خودش تست کردم گفت خرابه !
رفتیم نمایندگی و بعد از چندین هفته یک مدل گرونترشو فرستادند و اختلاف قیمتشو گرفتند .ولی این مدل هم گه گاه بازی در میاره :41:

zoorg2
22-06-2010, 11:25
1-سیگیت

2-کاویار بلک(پرفرمنس خیلی بهتری نسبت به گرین داره)

vazirdaftar
24-06-2010, 18:54
سلام علیکم
خسته نباشید
ببخشید،شاید سوال من قدری غیرمنطقی باشد؛به هر صورت اگر بخواهم هم ویندوز و هم مکینتاش را روی سیستمم داشته باشم چه مقدار هارد برای کامپیوتر بگیرم کفایت میکند؟
ضمنا بهترین هارد اکسترنال پرتابل موجود در بازار چی هست؟
با تشکر
یا علی

rostamiani
24-06-2010, 19:35
سلام علیکم
خسته نباشید
ببخشید،شاید سوال من قدری غیرمنطقی باشد؛به هر صورت اگر بخواهم هم ویندوز و هم مکینتاش را روی سیستمم داشته باشم چه مقدار هارد برای کامپیوتر بگیرم کفایت میکند؟
ضمنا بهترین هارد اکسترنال پرتابل موجود در بازار چی هست؟
با تشکر
یا علی
سلام
خب بیشتر بستگی داره بخواید توی هارد دیسکتون چقدر فایل کپی کنید
ویندوز و مکینتاش هر کدوم بیشتر از ۵۰ گیگابایت که مصرف نمی کنند :31:
شما اگه هارد دیسک ۵۰۰ گیگابایت هم بخری کفایت می کنه و کم تر هم اصلا توصیه نمی کنم چون نمی صرفه

اگه منظورتون از هارد دیسک پرتابل هارد هایی هست که آداپتور جدا ندارند و برقشون رو از USB می گیرند، می تونید Western My Passport یا Seagate Freeagent Go بخرید. هر دو هارد های خوبی هستند ولی من شخصا Western Digital رو بیشتر دوست دارم :)
اینم لینک سایت اصلی امکانات این دو هارد دیسک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قیمت ارزون ترین سری این هارد ها که فقط پورت USB دارند زیاد تفاوتی نداره و 500 گیگابایتشون حدود ۱۰۰ هزار تومان هست
البته اگه از هارد دیسک هایی بخرید که آداپتور دارند و کمی بزرگترند ،می تونید با همین مبلغ هارد دیسک یک ترابایتی بخرید که البته بستگی به کاربردتون داره

Mahziar-7
28-06-2010, 15:36
یه هارد اکسترنال 1 ترابایت پرتابل میخوام برای آرشیو. تنها شرطش هم این که عمرش طوووووووووووولانی باشه. چی پیشنهاد می کنید؟

rostamiani
28-06-2010, 15:40
یه هارد اکسترنال 1 ترابایت پرتابل میخوام برای آرشیو. تنها شرطش هم این که عمرش طوووووووووووولانی باشه. چی پیشنهاد می کنید؟
Western Digital My Book
اگه اطلاعاتش خیلی مهمه می تونی از هارد های Raid وسترن بخری :)

aban366
29-06-2010, 22:00
سلام
من یه هارد SSD میخوام بخرم بهترین مارک موجود در بازار از کدوم برند و چه مدلی بگیرم
ممنون میشم سریعتر جواب بدین

Ultra_Black
30-06-2010, 08:56
سلام
من یه هارد SSD میخوام بخرم بهترین مارک موجود در بازار از کدوم برند و چه مدلی بگیرم
ممنون میشم سریعتر جواب بدین
سلام
پیشنهاد من OCZ Vertex 60Gb حدود 240 تومن

aban366
30-06-2010, 12:28
سلام
تو این رنج قیمت (200 تا 250 هزار تومان) 80تا 128 گیگ گیر نمیاد مثلا سامسونگ چطوره؟

Ultra_Black
30-06-2010, 12:38
سلام
تو این رنج قیمت 80 تا 128 گیر نمیاد مثلا سامسونگ چطوره؟
ارزونترین SSD که سراغ دارم ADATA SX81 32Gb حدود 130 تومن هست
که نسبت به اونیکه قبلا معرفی کردم سرعتش به شکل محسوسی پایینتره!

sasan816
30-06-2010, 14:47
سلام
تو این رنج قیمت (200 تا 250 هزار تومان) 80تا 128 گیگ گیر نمیاد مثلا سامسونگ چطوره؟

خیر با این بودجه نهاست تا 64 گیگ بتونید پیدا کنید

lurenzo
01-07-2010, 00:38
سلام.
لطفا یه هارد اکسترنال 500 گیگ پیشنهاد بدید که هم از همه نظر خوب باشه و بدون آداپتور باشه و هم فقط از یک کابل USB استفاده کنه.(یعنی یه کابل USB جدا برای پاورش نداشته باشه!)
قیمتش هم زیر 100 تومن باشه!
ممنون...

zed2
01-07-2010, 08:30
سلام.
لطفا یه هارد اکسترنال 500 گیگ پیشنهاد بدید که هم از همه نظر خوب باشه و بدون آداپتور باشه و هم فقط از یک کابل USB استفاده کنه.(یعنی یه کابل USB جدا برای پاورش نداشته باشه!)
قیمتش هم زیر 100 تومن باشه!
ممنون...
بیشتر تو این رنج قیمت زیر 500 گیگ هستن
بیشتر جاها وسترن دیجیتال و seagate رو پیشنهاد می دن ولی من مدل های دیگری هم من تو بازار دیدم.( ولی اسماشون یادم نمونده:41:)

lurenzo
01-07-2010, 09:50
بیشتر تو این رنج قیمت زیر 500 گیگ هستن
بیشتر جاها وسترن دیجیتال و seagate رو پیشنهاد می دن ولی من مدل های دیگری هم من تو بازار دیدم.( ولی اسماشون یادم نمونده:41:)

يكى از اشنايان اسفند پارسال يه هارد ٥٠٠گيگ اكسترنال مدل Trancend خريد ٩٠ تومن!
نظرتون راجع به اين هارد چيه؟

zed2
01-07-2010, 12:03
من مثل خودت مبتدی ام تازه کوچ کردم به هارد اکسترنال

مدلی که گرفته چیه ؟( بیشتر از 10 تا مدل داره Trancend )

پ ن:
الان من از لحاظ کیفیت نمی تونم نظر بدم ولی از لحاظ امکانات شاید اطلاعاتم مفیدتر باشه

alpha007
01-07-2010, 13:37
transcend برند مطرح و قابل اعتمادیه
تو زمینه هارد خصوصا مدلهای خوبی روونه بازار کرده

Mahziar-7
02-07-2010, 16:56
سلام
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال این سه مدل؛ mybook Essential 1TB، mybook Home edition 1TB،mybook elite 1TB چند قیمته؟

zed2
02-07-2010, 22:39
mybook Essential از 94 تا 97
mybook elite فقط یک جا دیدم قیمت 112 تومن
mybook Home edition وجود نداره منظورت اگر WD Elements Desktop من تو بازار ندیدم.

siamak_mu
03-07-2010, 10:44
سلام.

مادربورد من ASUS P5Q هست كه SATA 3Gb/s هست.

حالا خواستم ببينم هارد وسترن Caviar Black SATA 6 Gb/s بخرم (كه انگار ميگن SATA 3 هست) به مادربوردم ميخوره؟

خود فروشنده كه گفت ميخوره. ميخوام مطمئن بشم درست گفته يا نه. :11:

alpha007
03-07-2010, 12:18
سلام.

مادربورد من ASUS P5Q هست كه SATA 3Gb/s هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا خواستم ببينم هارد وسترن Caviar Black SATA 6 Gb/s بخرم (كه انگار ميگن SATA 3 هست) به مادربوردم ميخوره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخود فروشنده كه گفت ميخوره. ميخوام مطمئن بشم درست گفته يا نه. :11:
استفاده از هاردهای sata3 تو مین شما مشکلی نداره و قابل استفاده ست ولی شما از ماکزیمم سرعت این نوع هاردها نمیتونید استفاده کنید
یادت باشه حرف فروشنده ها رو از این گوش که میشنوی از اون گوش باید بریزیش دور
فروشنده به فکر جیب خودشه نه شما
اینجا جایی نیست که به حقوق مشتری احترام بزارن

siamak_mu
03-07-2010, 14:44
استفاده از هاردهای sata3 تو مین شما مشکلی نداره و قابل استفاده ست ولی شما از ماکزیمم سرعت این نوع هاردها نمیتونید استفاده کنید
یادت باشه حرف فروشنده ها رو از این گوش که میشنوی از اون گوش باید بریزیش دور
فروشنده به فکر جیب خودشه نه شما
اینجا جایی نیست که به حقوق مشتری احترام بزارن

خيلي ممنونم. منم فقط مي خواستم ببينم ميخوره يا نه و توقع نداشتم از نهايت سرعتش استفاده كنه چون شايد يك سال ديگه سيستم رو عوض كردم خواستم يه هارد خوب بگيرم. منم از فروشنده بنده خدا پرسيدم فقط ميخوره يا نه اونم صادقانه جواب شما رو داد كه نهايت سرعتش رو نداري :31: همشون هم بد نيستن :31: :11:

در ضمن هارد هاي غير چيني تو بازار چي پيدا ميشن؟ فقط همين وسترن كه تايلنديه غير چيني هست؟ اصلاً تايلندي بهتره يا چيني؟

alpha007
03-07-2010, 17:56
خيلي ممنونم. منم فقط مي خواستم ببينم ميخوره يا نه و توقع نداشتم از نهايت سرعتش استفاده كنه چون شايد يك سال ديگه سيستم رو عوض كردم خواستم يه هارد خوب بگيرم. منم از فروشنده بنده خدا پرسيدم فقط ميخوره يا نه اونم صادقانه جواب شما رو داد كه نهايت سرعتش رو نداري :31: همشون هم بد نيستن :31: :11:

در ضمن هارد هاي غير چيني تو بازار چي پيدا ميشن؟ فقط همين وسترن كه تايلنديه غير چيني هست؟ اصلاً تايلندي بهتره يا چيني؟
تو همین انجمن درباره چینی بودن و نبودن قطعات بحث شده
درباره هارد هم باید بگم که فرقی با هم ندارن فقط موقع خرید گارانتی رو مد نظر داشته باش
کیفیت هاردهای چینی هم بررسی شده و تایید شده ست
تمام قطعات pc رو چین داره میزنه هارد که جای خود داره
راستی از وارد شدن هاردهای sata3 مطمئنی ؟ قیمت هم داری؟

siamak_mu
04-07-2010, 09:58
تو همین انجمن درباره چینی بودن و نبودن قطعات بحث شده
درباره هارد هم باید بگم که فرقی با هم ندارن فقط موقع خرید گارانتی رو مد نظر داشته باش
کیفیت هاردهای چینی هم بررسی شده و تایید شده ست
تمام قطعات pc رو چین داره میزنه هارد که جای خود داره
راستی از وارد شدن هاردهای sata3 مطمئنی ؟ قیمت هم داری؟

آخه قطعات ديگه خراب بشن ميديم گارانتي يا تعمير ميكنه يا يكي ديگه ميده يا اصلاً ميندازيم دور ولي هارد چيزي هست كه كل زندگيت روشه و خرابي اون با هر قطعه ي ديگه اي تو كامپيوتر معنيش فرق داره :31:
بله. براي اين هارد كه گفتم پاساژ ايران و پاساژ رضا رو زير و رو كردم فقط و فقط 1 مغازه داشت با گارانتي 2 سال تعويض داتيس 128 تومن. فكر كنم سازگار هارد هاي وسترن رو 5 سال گارانتي ميكنه. حالا نظر شما چيه؟ هارد هاي 1 ترابايت ديگه ي وسترن به جز همين هارد كه گفتم و 1 ترابايت Blue (كه تو ايران نيست) خيلي نسبت به برند هاي ديگه سرعت ريد و رايتشون كمتره (تست هاي HDTune رو ديدم حدود 20 تا 30 مگ بر ثانيه كمتره) به خاطر همين بي خيال مدل هاي ديگه ي وسترن شدم و فقط يا وسترن همون مدل ميگيرم يا هيتاچي. حالا به نظر شما همون وسترن تايلندي با دو سال گارانتي تعويض اون شركت كه اسمش رو نشنيديم بگيرم يا هيتاچي چيني با دو سال گارانتي معمولي گيگابايت؟ راستي شما اصلاً تلفني چيزي از داتيس دارين برام پيغام خصوصي كنين شايد مستقيم از خودش بگيرم كمتر بشه؟

riquelme
04-07-2010, 17:53
سلام به همه
آقا يه سوال؟تمام هارد های يک ترا بايتي وقتی سيستم روشن باشه و ازشون يه مدت کار نکشي،به حالت خاموش ميرند و صدای تق! ميدند؟من يه هارد اکسترنال يک داشتم...وقتي سيستم روشن بود و اون استفاده نميشد،ميرفت به حالت خاموش و تق صدا ميداد.بعد اگه ميخواستی از هارد استفاده کني،دوباره ي صدای تق و....همين شد که هارده پکيد!
ميخاوستم ببينم هيچ هارد يک ترابایتی هست که موقع استفاده نکردن ازش به حالت خاموشی نره؟چون به نظرم يه عامل اساسی واسه ترکيدن هارده!

rostamiani
04-07-2010, 18:31
سلام به همه
آقا يه سوال؟تمام هارد های يک ترا بايتي وقتی سيستم روشن باشه و ازشون يه مدت کار نکشي،به حالت خاموش ميرند و صدای تق! ميدند؟من يه هارد اکسترنال يک داشتم...وقتي سيستم روشن بود و اون استفاده نميشد،ميرفت به حالت خاموش و تق صدا ميداد.بعد اگه ميخواستی از هارد استفاده کني،دوباره ي صدای تق و....همين شد که هارده پکيد!
ميخاوستم ببينم هيچ هارد يک ترابایتی هست که موقع استفاده نکردن ازش به حالت خاموشی نره؟چون به نظرم يه عامل اساسی واسه ترکيدن هارده!
چرا بترکه ؟ اتفاقا خیلی هم لازمه
این صدا رو من در هارد های Western و Seagate ندیدم !

alpha007
04-07-2010, 22:00
آخه قطعات ديگه خراب بشن ميديم گارانتي يا تعمير ميكنه يا يكي ديگه ميده يا اصلاً ميندازيم دور ولي هارد چيزي هست كه كل زندگيت روشه و خرابي اون با هر قطعه ي ديگه اي تو كامپيوتر معنيش فرق داره :31:
بله. براي اين هارد كه گفتم پاساژ ايران و پاساژ رضا رو زير و رو كردم فقط و فقط 1 مغازه داشت با گارانتي 2 سال تعويض داتيس 128 تومن. فكر كنم سازگار هارد هاي وسترن رو 5 سال گارانتي ميكنه. حالا نظر شما چيه؟ هارد هاي 1 ترابايت ديگه ي وسترن به جز همين هارد كه گفتم و 1 ترابايت Blue (كه تو ايران نيست) خيلي نسبت به برند هاي ديگه سرعت ريد و رايتشون كمتره (تست هاي HDTune رو ديدم حدود 20 تا 30 مگ بر ثانيه كمتره) به خاطر همين بي خيال مدل هاي ديگه ي وسترن شدم و فقط يا وسترن همون مدل ميگيرم يا هيتاچي. حالا به نظر شما همون وسترن تايلندي با دو سال گارانتي تعويض اون شركت كه اسمش رو نشنيديم بگيرم يا هيتاچي چيني با دو سال گارانتي معمولي گيگابايت؟ راستي شما اصلاً تلفني چيزي از داتيس دارين برام پيغام خصوصي كنين شايد مستقيم از خودش بگيرم كمتر بشه؟
از داتیس تلفن اینا ندارم
ولی تو زمینه انتخاب بین جنس تایلندی و چینی خیالت راحت باشه
اگه تایلندی بود که همونو بگیر اگر هم نه فقط چینی بود دو دل نباش مشکلی پیش نمیاد کیفیت چینی ها هم کاملا تایید شده هستش
در ضمن سازگار هنوز هاردهای sata3 رو وارد نکرده بنابراین اگه عجله دارید برای تهیه این نوع هاردها همون تایلندی رو بگیر
گارانتی گیگا هم البته گارانتی خوبیه
در آخر میتونم بگم هر دو انتخاب انتخاب خوبیه
موفق باشید

riquelme
05-07-2010, 09:28
چرا بترکه ؟ اتفاقا خیلی هم لازمه
این صدا رو من در هارد های Western و Seagate ندیدم !

مرسی از پاسخ شما دوست عزيز
آخه ميدوني چيه؟من يه هارد 500 دارم که روش ويندوز و برنامه ها نصبه و رو هارد يک خدا بيامرزم فيلم و آهنگ و اينا بود.
وقتي سيستم روشن بود و من داشتم مثلا تایپ ميکردم.اون هارد يکه ميرفت تو حالت SLEEP (تق)و بعد مثلا اگه ميخاوستي بری تو MY CAMPIUTER يا مثلا چيزی رو SAVE کني،سيستم صبر ميکرد تا هارد يک دوباره روشن بشه(تق) و بعد SAVE کنه...
ديگه هيچي .مثلا روزي 10 بار هارد اينجوری ميشد تا ترکيد.حالا هم که بردم گارانتی و عوض کردند.ولي يه عالمه فيلمي که توش بود رفت هوا.يارو ميگفت هارد CRASH کرده(اميدوارم درست گفته باشم)....اما حالا ميخوام اونو رد کنم بره يه هارد يک بخرم واسه آرشيو شما چيرو پیشنهاد ميکنيد؟

rostamiani
05-07-2010, 12:46
مرسی از پاسخ شما دوست عزيز
آخه ميدوني چيه؟من يه هارد 500 دارم که روش ويندوز و برنامه ها نصبه و رو هارد يک خدا بيامرزم فيلم و آهنگ و اينا بود.
وقتي سيستم روشن بود و من داشتم مثلا تایپ ميکردم.اون هارد يکه ميرفت تو حالت SLEEP (تق)و بعد مثلا اگه ميخاوستي بری تو MY CAMPIUTER يا مثلا چيزی رو SAVE کني،سيستم صبر ميکرد تا هارد يک دوباره روشن بشه(تق) و بعد SAVE کنه...
ديگه هيچي .مثلا روزي 10 بار هارد اينجوری ميشد تا ترکيد.حالا هم که بردم گارانتی و عوض کردند.ولي يه عالمه فيلمي که توش بود رفت هوا.يارو ميگفت هارد CRASH کرده(اميدوارم درست گفته باشم)....اما حالا ميخوام اونو رد کنم بره يه هارد يک بخرم واسه آرشيو شما چيرو پیشنهاد ميکنيد؟
عجیبه !چه مارکی بوده ؟
Western Digital MyBook Essential و Seagate FreeAgent Desktop هارد دیسک های خوبی هستند و تا به حال مشکلی ازشون ندیدم.اتفاقا تو دور و بریای خودمون ما ۷-۸ تا هارد استرنال Westen و Seagate هست که هیچ کدوم هم تا به حال مشکلی نداشته :)

ظاهرا هردوی این شرکت ها هم برنامه ای برای غیر فعال کردن Sleep دارند . ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی من Westen Digital رو ترجیح میدم. :D

riquelme
05-07-2010, 21:21
عجیبه !چه مارکی بوده ؟
Western Digital MyBook Essential و Seagate FreeAgent Desktop هارد دیسک های خوبی هستند و تا به حال مشکلی ازشون ندیدم.اتفاقا تو دور و بریای خودمون ما ۷-۸ تا هارد استرنال Westen و Seagate هست که هیچ کدوم هم تا به حال مشکلی نداشته :)

ظاهرا هردوی این شرکت ها هم برنامه ای برای غیر فعال کردن Sleep دارند . ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی من Westen Digital رو ترجیح میدم. :D

MAXTOR 1 TOUCH بود...حالا چند وقت پیش يه سيگيت 7200.12 خريدم.اونم هي تق!تق!..ار اونم راضي نيستم...فک کنم بیتره وسترن بلک بخرم:8:...نطر شما چيه؟قيمت روز رو هم اگه دارید بفرمایید لطفا.
-------------------------------------------
اون برنامه اي که شما معرفی کردي واسه غير فعال کردن حالت SLEEP ،مخصوص هارد های اکسترنال بود...

rostamiani
05-07-2010, 21:28
MAXTOR 1 TOUCH بود...حالا چند وقت پیش يه سيگيت 7200.12 خريدم.اونم هي تق!تق!..ار اونم راضي نيستم...فک کنم بیتره وسترن بلک بخرم:8:...نطر شما چيه؟قيمت روز رو هم اگه دارید بفرمایید لطفا.
-------------------------------------------
اون برنامه اي که شما معرفی کردي واسه غير فعال کردن حالت SLEEP ،مخصوص هارد های اکسترنال بود...
من الآن وسترن بلک ۱ترا دارم. خیلی هم راضیم
در ضمن ... الآن که دقت کردم دیدم هارد دیسک Western Passport وقتی کامپیوتر خاموش شد ۶-۷ بار تیک تیک کرد ! نمی دونم قضیه چیه ولی به هر حال به نظر نمیاد مشکلی درست کنه
اگه کسی می تونه این صدا چرا به وجود میاد به منم بگه

در مورد قیمت باید حدود ۱۱۰ هزار تومان باشه. می تونید توی سایت Lion Computer نگاه کنید.معمولا قیمت های این سایت مشابه قیمت بازاره :)

Farshid72
05-07-2010, 21:43
به نظر من FUJITSU می تونه بهترین انتخاب باشه آخه سرعت فوق العاده ای داره.

alpha007
05-07-2010, 21:44
به نظر من FUJITSU می تونه بهترین انتخاب باشه آخه سرعت فوق العاده ای داره.
هارد فوجیتسو؟

Farshid72
05-07-2010, 23:10
هارد فوجیتسو؟
بله FUJITSU.
تا 15,000 دور رو اطلاع دارم که ساخته ولی بیشتر رو دیگه نمی دونم.
البته گرون هست و لی میارزه که بخری.

rostamiani
05-07-2010, 23:14
بله FUJITSU.
فکر نمی کنم برای کارای معمولی همچین هاردی لازم باشه. برای این کارا بیشتر قابلیت اطمینان مهمه .
اگه من باشم هاردی با ضرفیت بالاتر می خرم به جای دور بالا (البته با فرض یکی بودن موارد دیگه :D )

alpha007
06-07-2010, 08:50
بله FUJITSU.

فکر نمی کنم برای کارای معمولی همچین هاردی لازم باشه. برای این کارا بیشتر قابلیت اطمینان مهمه .
اگه من باشم هاردی با ضرفیت بالاتر می خرم به جای دور بالا (البته با فرض یکی بودن موارد دیگه :D )
بله درسته هارد های سرعت بالا (تا این حد) برای یه سیستم خونگی ، تجاری یا حتی سرور هم نیاز نمیشه

آخر فروم باز
09-07-2010, 13:15
نظرتون راجع به هارد Samsung EcoGreen F2 HD502HI چیه ؟
با تشکر

steps
12-07-2010, 18:29
می دونم جاش اینجا نیست ولی اگه ممکنه کمک کنید.
من یک هارد 80 دارم با رابط IDE و امروز 1 هادرv12 seggate 500 خریدم (45 تومن خریدم)
حالا من با کابل ساتا هارد رو وصل میکنم ولی نمی شناسه (مدل مین:M2a-VM)
که تو قسمت بوت هم میرم هارد رو نشناخته.
حالا من 2 تا احتمال دادم باید تو قسمت بوت تنظیماتش ست بشه چون تازه مین رو تازه خریدم بودم هارد رو از قبل داشتم بهش وصل نمی خوند و تو بوت یک کارایی کردم (یادم نیست چی کار کردم چون از یکی تلفنی پرسیدم) تا تونستم مین رو با هارد ست کنم . احتمالش هست که بازم باید ست بشه؟
احتمال دوم که خیلی ضعیف هست اینه که من کابل رو اشتباه وصل میکنم !!!!!!!
برای وصل کردن هاردهای ساتا فقط یک سیم هست یا مثل IDE سوکت هاش 2 تاس؟

alpha007
12-07-2010, 18:50
من یک هارد 80 دارم با رابط IDE و امروز 1 هادرv12 seggate 500 خریدم (45 تومن خریدم)
حالا من 2 تا احتمال دادم باید تو قسمت بوت تنظیماتش ست بشه چون تازه مین رو تازه خریدم بودم هارد رو از قبل داشتم بهش وصل نمی خوند و تو بوت یک کارایی کردم (یادم نیست چی کار کردم چون از یکی تلفنی پرسیدم) تا تونستم مین رو با هارد ست کنم . احتمالش هست که بازم باید ست بشه؟

کانکتورهای ساتا تک کابله ست

S.A.J.J.A.D
13-07-2010, 19:18
سلام من از اینایی که گفتین سر در نیاوردم لطفا یه هارد 1 ترا بایت قیمت در حدود 120 130 یا 140 خوب خوب خوب پیشنهاد بدید.با تشکر

rostamiani
14-07-2010, 07:18

1.یک کابل هست
۲.توی دفترچه مادربورد کانکتور های ساتا شماره دارند. بعضی اوقات باید به شماره یک وصل کنید با درست بوت بشه ! ( البته برای منم خیلی عجیبه که چرا ! ولی همینطوره )
۳.دقت کنید کا کابلتون سالم باشه. کابل های ساتا رو نباید زیاد تا کرد !میشکنه :31:

JayR
16-07-2010, 23:34
سلام

قیمت هارد 500 چند وقتی هست 10 تومن ارزونتر شده درسته؟ من 55 قیمت داشتم الان 45!

rostamiani
16-07-2010, 23:40
سلام

قیمت هارد 500 چند وقتی هست 10 تومن ارزونتر شده درسته؟ من 55 قیمت داشتم الان 45!
مارک های مختلف و مدل های مختلف هارد فرق می کنند. چه هاردی رو قیمت داشتید ؟

maziarb
17-07-2010, 09:46
سلام یه هارد معرفی کنید واسه آفلاین و کار 24ساعته... یه نفر قبلاً گفته بود samsung spinpoint f3 میخواستم نظر بقیه رو بدونم

JayR
17-07-2010, 10:00
مارک های مختلف و مدل های مختلف هارد فرق می کنند. چه هاردی رو قیمت داشتید ؟
500 سیگیت 7200 دوست من

rostamiani
17-07-2010, 10:08
Seagate و Western Digital مارک های خوبی هستند.ولی من شخصا Western رو بیشتر می پسندم
Western Green به دلیل مصرف پایین و صدای کمتر مورد مناسبی هست :)

steps
17-07-2010, 12:47
دوستان ممنون مشکل حل شد و کابل ساتا مشکل داشت که با 1000 تومن درست شد:31:
راستی بوفر این هارد چنده؟(32 یا16) چون اصلا قصد خرید هارد نداشتم خیلی اتفاقی خریدم اسم هارد رو تو اینجا از دوستان شنیده بودم گفتم بخرم.
راستی صدای هارد از هارد 80 قبلیم که 8 سال کار کرد کمتر هست.(موندم با 500 گیگ چی کار کنم)

alpha007
17-07-2010, 17:37
سلام یه هارد معرفی کنید واسه آفلاین و کار 24ساعته... یه نفر قبلاً گفته بود samsung spinpoint f3 میخواستم نظر بقیه رو بدونم
برای این مورد استفاده ای که گفتید وسترن گرین (تعداد کار ساعات بالا و روشن بودن مداوم) و LP از سیگیت پیشنهاد میشن

rambo_1386
18-07-2010, 11:36
سلام به دوستان عزيز من تابستون ميخواستم با كامپيوتر كلي بازي كنم و با بازيهاي جديد حال كنم! هر كدوم از بازيها هم دو سه تا دي وي دي داره هاردم هم تا خرخره پره!!!:31: ميخواستم يه هارد 500 بگيرم همينكه اومدم تو سايتها بگردم كلي گيج شدم !!! خريد هارد هم واسه خودش دردسره بزرگيه ! من با هارد كاراي معمولي ميكنم دوتا ويندوز (7 و xp) نصب ميكنم و نرم افزار معمولي (معمولا فتوشاپ ، اتوكد و ميكس!) و بازي هاي جديد كه كلي فضا ميگيره نظر خودم رو وسترن بود كه بعد تحقيق ديدم سه نوع مدل سبز آبي مشگي كدومو بگيرم تا سرعتش پايين نباشه واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه يا نه؟چون شنيدم سبز سرعتش پايينه حالا اگه سبز بگيرم كارايي سيستم پايين مياد؟!‌ نهايتش هم ميتونم 70 تومن واسه هارد بدم!
m.b:gigabyte 945p-s3
تشكر...:46:

rostamiani
18-07-2010, 11:48
سلام به دوستان عزيز من تابستون ميخواستم با كامپيوتر كلي بازي كنم و با بازيهاي جديد حال كنم! هر كدوم از بازيها هم دو سه تا دي وي دي داره هاردم هم تا خرخره پره!!!:31: ميخواستم يه هارد 500 بگيرم همينكه اومدم تو سايتها بگردم كلي گيج شدم !!! خريد هارد هم واسه خودش دردسره بزرگيه ! من با هارد كاراي معمولي ميكنم دوتا ويندوز (7 و xp) نصب ميكنم و نرم افزار معمولي (معمولا فتوشاپ ، اتوكد و ميكس!) و بازي هاي جديد كه كلي فضا ميگيره نظر خودم رو وسترن بود كه بعد تحقيق ديدم سه نوع مدل سبز آبي مشگي كدومو بگيرم تا سرعتش پايين نباشه واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه يا نه؟چون شنيدم سبز سرعتش پايينه حالا اگه سبز بگيرم كارايي سيستم پايين مياد؟!‌ نهايتش هم ميتونم 70 تومن واسه هارد بدم!
زیاد هم سخت نیست !
سبز دور و بر ۸۰-۹۰ مگابایت در ثانیه سرعتشه که کم نیست :) در ضمن فکر کنم با بافر ۳۲ مگابایت هم پیدا میشه !
سیاه صداش کمی بیشتره. من این هارد رو دارم و خیلی زیاد نیست ! سرعتش دور و بر ۱۲۰ هست
آبی هم که هارد دیسک معمولیش هست :)

سبز هم مشکلی نداره !

alpha007
18-07-2010, 17:02

زیاد هم سخت نیست !
سبز دور و بر ۸۰-۹۰ مگابایت در ثانیه سرعتشه که کم نیست :) در ضمن فکر کنم با بافر ۳۲ مگابایت هم پیدا میشه !
سیاه صداش کمی بیشتره. من این هارد رو دارم و خیلی زیاد نیست ! سرعتش دور و بر ۱۲۰ هست
آبی هم که هارد دیسک معمولیش هست :)

سبز هم مشکلی نداره !
صحبتهای دوست گرامی جناب rostamiani تایید میشه
این که گفتید:واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه این در مورد هیچ هاردی صدق نمیکنه
سرعت هارد گرین رو خودش متناسب با رد و بدل دیتا تعیین میکنه
سرعت هارد بلک هم بیشتر از گرینه البته باید کاربرد متناسب باهاش تعیین بشه
هاردهای گرین و بلو (آبی )برای استفاده بهینه از انرژی در نظر گرفته شدن ولی هارد های بلک مینیمم و ماکزیمم چرخش هد براشون در تبادل اطلاعات رو بالاترین سرعت تنظیم شده.(فلسفه ساخت هارد گرین و بلو هم همین بوده)

rambo_1386
18-07-2010, 20:21
صحبتهای دوست گرامی جناب rostamiani تایید میشه
این که گفتید:واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه این در مورد هیچ هاردی صدق نمیکنه
تشكر بابت جواب سريع:11: واقعيتش اين قسمت اشتباه نوشتم منظورم اين بود كه سرعت بلك در مقايسه با گرين خيلي بالاست يا نه؟! منظورم مقايسه اين دوتا بود! من با pc بيشتر بازي ميكنم و تازگيا ميخوام 100 150 گيگ هم فيلم بريزم توش هارد اكسترنال هم نميتونم بگيرم! به نظرتون واسه من بلك بهتره يا گرين ؟! چون تفاوت قيمتش خيلي نيست واسم فرقي نميكنه بلك بگيرم فقط موندم وسترن بيكار بوده بخاطر 10 تومن سري گرين ساخته!!!:13: راستي به نظرتون تا 70 تومن گزينه بهتري هم هست يا همين وسترن خوبه ؟!
بازم ممنون:11:

rostamiani
18-07-2010, 21:36
تشكر بابت جواب سريع:11: واقعيتش اين قسمت اشتباه نوشتم منظورم اين بود كه سرعت بلك در مقايسه با گرين خيلي بالاست يا نه؟! منظورم مقايسه اين دوتا بود! من با pc بيشتر بازي ميكنم و تازگيا ميخوام 100 150 گيگ هم فيلم بريزم توش هارد اكسترنال هم نميتونم بگيرم! به نظرتون واسه من بلك بهتره يا گرين ؟! چون تفاوت قيمتش خيلي نيست واسم فرقي نميكنه بلك بگيرم فقط موندم وسترن بيكار بوده بخاطر 10 تومن سري گرين ساخته!!!:13: راستي به نظرتون تا 70 تومن گزينه بهتري هم هست يا همين وسترن خوبه ؟!
همین وسترن هارد دیسک های خوبی داره
در ضمن ... گرین برای خیلی از کارا بهتر از بلک هست و باالعکس.مساله قیمت نیست
بعضی جاها اصلا سرعت مهم نیست و صداس کم و مصرف پایین مهم تره :)

alpha007
19-07-2010, 07:02
تو همین تاپیک دوستی بود که درباره سرعت فوق العاده پایین و ماوراء تصور هاردش که گرین بود صحبت میکرد
اینجور که ایشون درباره سرعت هاردشون صحبت میکردن آدم بیشتر به پیدا کردن ایراد فنی تو مابقی قطعات سیستمشون فکر میکرد تا خود هارد
واقعیت اینه که اینطور نیست....
هارد گرین با فلسفه و درایت هوشمندانه سازنده ساخته شده
این یه تکنولوژی جدیده که پیاده شده
از خود شما میپرسم:اگه هاردی تو تمام ساعات اوج استفاده ازش با ماکزیمم دور در حال چرخش باشه با هاردی که سرعت چرخش هدش بطور اتومات تنظیم و تعیین میشه یکسانه؟
تفاوتها کجاست؟
وسترن این استراتژی رو تو ساخت هاردهاش پیاده کرده که از مصرف بیهوده انرژی ، چرخش زیاد و در نهایت پایین اومدن عمر هارد و ... جلوگیری کنه.درسته که اگه همین امروز شما یه هارد بلک بگیری سالها برات کار میکنه ولی عمر همین هارد در مقایسه با نمونه های گرین و ال.پی پایینتره!
سرعت بلک بالاست و برای نصب هر نوع گیم،نرم افزار و فیلم عالیه
اما همین کلمه عالی رو در مورد هارد گرین هم میگم :هارد گرین مناسب نصب هر نوع گیم ، نرم افزار و فیلمه
تفاوت سرعت بین بلک و گرین رو خود سیستم تعیین میکنه درسته که بنچمارکها اینو بشکل نرم افزاری نشون میدن اما این تفاوتها اونقدر نیست که یکی بیاد به اشتباه دیگران رو راهنمایی کنه و بگه گرین مخصوص آرشیوه و بلک مخصوص گیمه!!
همچین چیزی نداریم
طبقه بندی این نوع هاردها باین شکل اصلا درست نیست
از گرین برای استفاده های طولانی مدت و شرایط کاری سخت سیستم استفاده میشه
موفق باشید

DHAMID
20-07-2010, 12:56
قیمت هارد اکسترنال 1 ترا بایت seagate چنده؟
هارد بدرد بخوری هست؟
من زیاد استفاده ای ندارم فقط میخام بدم یکی تو فیلم بریزه میارز بجای این وسترن بگیرم یا همین هم برام خوبه؟
این با آداپتر و بدون آداپتری که برای هارد های اکسترنال میگن چیه

alpha007
20-07-2010, 13:24
قیمت هارد اکسترنال 1 ترا بایت seagate چنده؟
هارد بدرد بخوری هست؟
من زیاد استفاده ای ندارم فقط میخام بدم یکی تو فیلم بریزه میارز بجای این وسترن بگیرم یا همین هم برام خوبه؟
این با آداپتر و بدون آداپتری که برای هارد های اکسترنال میگن چیه
90- 100 تومان
آداپتو و usb بودنش تغذیشه که خودتون تعیین میکنید با usb براتون بهتره یا آداپتور

DHAMID
20-07-2010, 15:18
90- 100 تومان
آداپتو و usb بودنش تغذیشه که خودتون تعیین میکنید با usb براتون بهتره یا آداپتور
من زیاد سر در نمیارم
با USB بهتره یا با آداپتور؟
تو قیمتش هم فرقی میکنه

alborz_k
20-07-2010, 15:25
من زیاد سر در نمیارم
تو قیمتش هم فرقی میکنه
با usb انرژی رو از خود کامپیوتر می گیره و دیگه نیازی نیست که یک آداپتور همیشه همراهتون باشه و نیاز به کابل برق داشته باشین!!
در کل در هارد های حجم بالا به دلیل مصرف بیشتر از آداپتور استفاده می شه .

rostamiani
20-07-2010, 21:58
من زیاد سر در نمیارم
تو قیمتش هم فرقی میکنه

قیمت هارد دیسک های USB به دلیل کوچکتر بودن دو برابره !
مثلا با قیمتی که به یک هارد 500GB با USB می دید می تونید هارد دیسک 1TB بخرید با آدابتور و البته بزرگتر :31:

mehdihamed
22-07-2010, 11:55
سلام دوستان من میخوام یه هارد 1 ترا بایت بگیرم ولی چند روزیه بد جوری گیر کردم کارایی که میکنم اینا هست فیلم سریال میخوام بریزم تو هارد بازی میکنم و کلاً زیاد سیستم روشنه
اگه شما جای من بودین کدوم هارد رو میگرفتین اگه چند نفر جواب بدن بهتره میخوام نظر چند نفر رو بدونم ممنون
samsung f3 94000 32 meg buffer
seagate 75000 32 meg buffer
hitachi 89000 64 meg buffer
western green 95000 64 meg buffer
وسترن بلک اصلاً پیدا نمیشه اگه هم بشه بالای 100 قیمتشه (در ضمن من رشت هستم)
با تشکر از دوستان

rostamiani
22-07-2010, 12:04
سلام دوستان من میخوام یه هارد 1 ترا بایت بگیرم ولی چند روزیه بد جوری گیر کردم کارایی که میکنم اینا هست فیلم سریال میخوام بریزم تو هارد بازی میکنم و کلاً زیاد سیستم روشنه
اگه شما جای من بودین کدوم هارد رو میگرفتین اگه چند نفر جواب بدن بهتره میخوام نظر چند نفر رو بدونم ممنون
با تشکر از دوستان
من حتما Western Green می خریدم :)
هم صدای کمی داره هم سرعتش کم نیست ! و از همه مهم تر بهش اطمینان دارم که به این راحتیا خراب نمیشه !

Ultra_Black
22-07-2010, 12:30
بنده جای شما بودم Samsung F3 و یا Seagate 7200.12 میگرفتم که سرعت بالا بعلاوه کیفیت مناسبی داره
WD Green برای نصب سیستم عامل زیاد مناسب نیست!

rostamiani
22-07-2010, 12:41
نمی دونم چرا خیلی از کاربرا فکر می کنند Western Digital Green سرعتش کمه ! این هارد دیسک سرعت خوندنش دور و بر 100MB/s هست .درسته که از هارد های ۱۳۰ مگابایتی کند تره ولی اصلا سرعت کمی نیست و به نظر من به صدای کم و کم مصرفیش می ارزه !

اینم نتیجه تست (با Seagate مقایسه نکنید .چون توی این عکس با Seagate 500MB مقایسه شده !!! )

habib mahvare
23-07-2010, 06:29
جناب رستمياني عزيز
حتما ميدوني كه من هم مثل شما FZ 35 يي هستم خوب جايي گيرت انداختم خيلي كارم لنگه هاردم داره پر ميشه و من موندمو 50 گيگ عكس و فيلم حساس ميخوان ازشون بك آپ داشته باشم فقط و فقط واسه ارشيو. چه هاردي پيشنهاد ميكني البته فكر كنم وسترن سبز رو پيشنهاد كني و لي هاردي بگو كه تا 20 الي 30 سال حداقل مرگ نداشته باشه. ظرفيتش هم بالا باشه .بعدش وقتي كه من هارد گرفتم بايد بعد از پر كردن از كيس جداش كنم تا سرد و اروم بمونه يا روي سيستم بمونه واز درايو هاش كار نكشم. راستي FZ100 هم اومد . فكر فروش FZ35 به سرم زده اخه خيلي خفنه بگم خدا چي كار كنه اين پانا سونيك رو ذليل بشه هوش و حواس رو از ادم ميگيره
به هر حال با سپاس فراوان اگه راهنماييم كني ممنون ميشم

rostamiani
23-07-2010, 06:38
جناب رستمياني عزيز
حتما ميدوني كه من هم مثل شما FZ 35 يي هستم خوب جايي گيرت انداختم خيلي كارم لنگه هاردم داره پر ميشه و من موندمو 50 گيگ عكس و فيلم حساس ميخوان ازشون بك آپ داشته باشم فقط و فقط واسه ارشيو. چه هاردي پيشنهاد ميكني البته فكر كنم وسترن سبز رو پيشنهاد كني و لي هاردي بگو كه تا 20 الي 30 سال حداقل مرگ نداشته باشه. ظرفيتش هم بالا باشه .بعدش وقتي كه من هارد گرفتم بايد بعد از پر كردن از كيس جداش كنم تا سرد و اروم بمونه يا روي سيستم بمونه واز درايو هاش كار نكشم. راستي FZ100 هم اومد . فكر فروش FZ35 به سرم زده اخه خيلي خفنه بگم خدا چي كار كنه اين پانا سونيك رو ذليل بشه هوش و حواس رو از ادم ميگيره
به هر حال با سپاس فراوان اگه راهنماييم كني ممنون ميشم
سلام :)
کاملا درسته ... می خواستم Western Green رو پیشنهاد بدم !
در مورد عمر مفید که اصلا نمیشه پیش بینی کرد ... فقط می تونم توصیه کنم که از همه عکس ها بک آپ بگیری ! ولی خودم تا حالا از Western بدی ندیدم. ان شاالله تا سال ها کار می کنه !
ولی اگه گاهی اوقات ازش استفاده می کنی می تونی هارد اکسترنال بخری تا راحت جداش کنی :) من Western MyBook Essentials دارم .تا حالا که مشکلی باهاش نداشتم!
Western یک مدل جدید هم داره که ضرفیت هارد رو رو بدنش می نویسه حتی وقتی هارد به سیستم وصل نیست ! مدل جالبیه

در مورد FZ100 متشکرم.ظاهرا خیلی چیز عالی هست !امیدوارم با قیمت خوبی بیاد :)

alpha007
23-07-2010, 08:24
با تشکر از دوستان

نمی دونم چرا خیلی از کاربرا فکر می کنند Western Digital Green سرعتش کمه ! این هارد دیسک سرعت خوندنش دور و بر 100MB/s هست .درسته که از هارد های ۱۳۰ مگابایتی کند تره ولی اصلا سرعت کمی نیست و به نظر من به صدای کم و کم مصرفیش می ارزه !

اینم نتیجه تست (با Seagate مقایسه نکنید .چون توی این عکس با Seagate 500MB مقایسه شده !!! )

بنده جای شما بودم Samsung F3 و یا Seagate 7200.12 میگرفتم که سرعت بالا بعلاوه کیفیت مناسبی داره
WD Green برای نصب سیستم عامل زیاد مناسب نیست!

هر کس تو انتخابی که میکنه مختاره
چیزی که مهمه تجربه شخصی استفاده از قطعاته
هاردهای اسم برده شده هاردهای خیلی مطلوبی ان.کارایی مناسب و سرعت معقول دارن

هیچ هاردی رو نمیشه برای یه استفاده منحصر و محدود طبقه بندی کرد.در مورد گرین هم نصب سیستم عامل (xp & 7) روی اونها بدون اشکال صورت میگیره
اصلا استفاده از یه هارد برای 2 منظوره:نصب سیستم عامل و نگهداری اطلاعات.اطلاعات=نرم افزار، فیلم،.. . غیر از این نیست
حالا هاردی در اختیار داشته باشیم که ما رو محدود به استفاده از یکی از این دو مورد بکنه کارایی خیلی پایینی خواهد داشت.(شاید برای یه سری هاردها مصداق داشته باشه ولی لااقل نه برای گرین)
نظر سازنده درباره این سری هاردها چیزی متفاوت از نظر کاربراست!

Ultra_Black
23-07-2010, 10:16

سرعت کمی نداره
ولی اگه یه مدت از سیستم عامل استفاده نشه،هارد بنا به خصوصیت طراحی و صرف جویی در مصرف به حالت Idle میره که این مورد بشدت تو سرعت سیستم عامل موثره(تجربه شخصی خودم)

rostamiani
23-07-2010, 10:19
سرعت کمی نداره
ولی اگه یه مدت از سیستم عامل استفاده نشه،هارد بنا به خصوصیت طراحی و صرف جویی در مصرف به حالت Idle میره که این مورد بشدت تو سرعت سیستم عامل موثره(تجربه شخصی خودم)
متشکرم ...اگه اینطور باشه کاملا حق با شماست :)
ولی آیا امکانش هست که این زمان رو زیاد تر کرد ؟ ED برنامه ای برای این کار ساخته یا نه ؟

Ultra_Black
23-07-2010, 10:24
ولی آیا امکانش هست که این زمان رو زیاد تر کرد ؟ ED برنامه ای برای این کار ساخته یا نه ؟
راجع به نرم افزار خبر ندارم
ولی کلا خصوصیت این هارد این هست و نمیشه برای این خصوصیتش بهش خرده گرفت!

M E H R A N
24-07-2010, 03:32
چند صفحه آخر رو خوندم اما انگار خبری از Seagate Momentus XT نیست. این هارد از 4 گیگ SSD برای لود سریعتر برنامه ها و همچنین بوت سیستم استفاده میکنه.

در بنچ مارکهایی که گرفته شده حتی از هارد دسکتاپ 10000rpm هم سریعتره اما در کل به یک هارد SSD نمیرسه. طبق گفته Seagate این هارد 80 درصد از یک هارد معمولی با سرعت 7200rpm سریعتره.

من تصمیم گرفتم یک 500 گیگش رو برای لپ تاپم بگیرم. الان دارم از 5400rpm استفاده میکنم. اگر کسی نظر و یا تجربه ای از این هارد داره خوشحال میشم راهنمایی کنه.

تست این هارد رو با 3 هارد دیگه که به صورت تصویری مقایسه شده میتونید از لینک زیر ببینید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم ریویوی کامل با کلی بنچ مارک... پایین هر صفحه که رسیدید Next رو بزنید تا برسید به بنچ مارکها...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس چند تا از بنچ مارکهاش...توضیح. در دوحالت معمولی و raid0 امتحان شده.

Ultra_Black
24-07-2010, 08:52
چند صفحه آخر رو خوندم اما انگار خبری از Seagate Momentus XT نیست. این هارد از 4 گیگ SSD برای لود سریعتر برنامه ها و همچنین بوت سیستم استفاده میکنه.

تو بازار موجوده؟
قیمتش چنده؟

M E H R A N
24-07-2010, 13:19
تو بازار موجوده؟
قیمتش چنده؟

نمیدونم ایران اومده باشه یا نه. اما اینجا که هست و گیر میاد. البته مثل هاردای معمولی هر فروشگاهی نداره و باید یکم دنبالش بگردی.
من از اینترنت سفارش دادم . به قیمت ایران تقریبا شد 170 تومن.

یک WD Scorpio Black 500 GB 7200rpm SATA/300 16MB هم قیمتش 94 تومن میشه. اینو گفتم که خودتون مقایسه کنید.

Ultra_Black
24-07-2010, 13:44
نمیدونم ایران اومده باشه یا نه. اما اینجا که هست و گیر میاد. البته مثل هاردای معمولی هر فروشگاهی نداره و باید یکم دنبالش بگردی.
من از اینترنت سفارش دادم . به قیمت ایران تقریبا شد 170 تومن.

یک WD Scorpio Black 500 GB 7200rpm SATA/300 16MB هم قیمتش 94 تومن میشه. اینو گفتم که خودتون مقایسه کنید.
گمان نکنم تو ایران اومده باشه
و اگه هم بیاد احتمالا بالای 200 خواهد بود که با این هزینه میشه یک SSD با ظرفیت 32 گیگ برای نصب سیستم عامل و یه هارد 500 گیگ گرفت که احتمالا پرفمنس بالاتری نسبت به این هارد بده

alpha007
24-07-2010, 14:04

در بنچ مارکهایی که گرفته شده حتی از هارد دسکتاپ 10000rpm هم سریعتره اما در کل به یک هارد SSD نمیرسه. طبق گفته Seagate این هارد 80 درصد از یک هارد معمولی با سرعت 7200rpm سریعتره.

من تصمیم گرفتم یک 500 گیگش رو برای لپ تاپم بگیرم. الان دارم از 5400rpm استفاده میکنم. اگر کسی نظر و یا تجربه ای از این هارد داره خوشحال میشم راهنمایی کنه.

تست این هارد رو با 3 هارد دیگه که به صورت تصویری مقایسه شده میتونید از لینک زیر ببینید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم ریویوی کامل با کلی بنچ مارک... پایین هر صفحه که رسیدید Next رو بزنید تا برسید به بنچ مارکها...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس چند تا از بنچ مارکهاش...توضیح. در دوحالت معمولی و raid0 امتحان شده.

این هارد تو دبی به پول خودمون چیزی حدود 185 تومان قیمت داشت
برای لپتاپ انتخاب خوبی بنظر میاد

M E H R A N
24-07-2010, 18:16
گمان نکنم تو ایران اومده باشه
و اگه هم بیاد احتمالا بالای 200 خواهد بود که با این هزینه میشه یک SSD با ظرفیت 32 گیگ برای نصب سیستم عامل و یه هارد 500 گیگ گرفت که احتمالا پرفمنس بالاتری نسبت به این هارد بده

سلام عزیز.
راستش من این هارد رو برای لپ تاپ میخوام. در مورد پرفورمنس خب مسلمه که یک هارد SSD کجا و این کجا. در این مورد که اصلا بحثی نیست. اما هاردهای SSD نسبت به ظرفیتی و قیمتی که دارند فعلا اصلا مناسب کار من نیستند. مگر اینکه پولای قلکم رو زیاد کنم تا بشه با همین کانفیگی که گفتید لپ تاپ رو بروز کنم. اما قعلا توانم نمیرسه.

البته باید این رو هم در نظر بگیریم که کم لپ تاپی پیدا میشه که بشه از 2 تا هارد استفاده کرد. اما خوشبختانه لپ تاپ من جای دو تا هارد داره و میشه به فکر یک SSD برای نصب ویندوز و برنامه ها بود. :20:

این هارد تو دبی به پول خودمون چیزی حدود 185 تومان قیمت داشت
برای لپتاپ انتخاب خوبی بنظر میاد

ممنون عزیز. سفارش دادم. منتظرم به دستم برسه و جاشو با یکی از هاردهای لپ تاپ عوض کنم. امیدوارم که تغییر چشم گیری رو توش ببینم. هر چند که اینقدر تعریف ازش تو اینترنت و انجمن ها شنیدم که فکر نمیکنم تاثیر گذار نباشه . مخصوصا استفاده از 4 گیگ SSD در لود سرعتر برنامه ها و ویندوز خیلی میتونه تاثیر گذار باشه. :10:

rostamiani
24-07-2010, 18:40
این هارد چطور SSD داخلی رو مدیریت می کنه ؟
SSD رو به صورت یک درایو دیگه نشون میده یا قسمتی از هارد یا اینکه خودش قسمت های پر استفاده تر هارد رو می بره رو SSD ؟ (lمثل کش !)

متشکرم

M E H R A N
24-07-2010, 19:14
این هارد چطور SSD داخلی رو مدیریت می کنه ؟
SSD رو به صورت یک درایو دیگه نشون میده یا قسمتی از هارد یا اینکه خودش قسمت های پر استفاده تر هارد رو می بره رو SSD ؟ (lمثل کش !)

متشکرم

فعلا من هارد رو تجربه ای امتحان نکردم اما از زبون کسانی که استفاده کردند و همچنین ریویو هایی که خوندم گفته شده که مثل کش استفاده میکنه.

به این صورت که هارد قدرت یادگیری داره و فایل هایی رو که قراره اجرا بشند بعد از اجرای اولین بارشون از طریق SSD اجرا میکنه. هر چند که خودش 32 مگ کش هم داره اما کش اصلی رو برای اجرا دوباره ویندوز و یا برنامه ها از 4 گیگ SSD تهیه میکنه. به همین دلیل سرعت باز کردن برنامه ها و لود ویندوز در دفعات بعد از اجرای اولیه تقریبا با یک هارد SSD برابری میکنه.

اگر فیلمی رو که در اولین پستم گذاشتم نگاه کنید متوجه میشید که سرعت لود ویندوز 7 در این هارد فقط 5 ثانیه با یک هارد SSD فرق میکنه در حالی که هارد آزمایش شده دسکتاپ با سرعت 10000rpm پانزده ثانیه با هارد SSD تفاوت داشته.

هارد معمولی با سرعت 7200rpm هم 36 ثانیه در مقابل هارد Seagate Momentus XT تاخیر داشته.

این 4 هارد دقیقا بر روی یک سیستم با مشخصات زیر آزمایش شدند...

ASUS G51J

Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i7 1.6 GHz up to 2.8 GHz
6GB DDR3 RAM
Nvidia Geforce GTS 360M 1GB GDDR5

مسلما اگر کسی بخواد همچین هاردی رو روی سیستمی نصب کنه که پردازنده اون سیستم توان و کشش همچین سرعتی رو نداشته باشه نمیتونه نتیجه خوبی رو بدست بیاره. مثلا یک سی پی یوی Cleleron پرفورمنس خوبی رو با این هارد نسبت به سیستم آزمایش شده بالا نخواهد داشت.

لپ تاپ خودم تقریبا مشخصاتش با سیستم آزمایش شده بالا یکیه و فکر کنم نتیجه خوبی داشته باشه. به همین دلیل به فکر عوض کردن یکی از هاردهاش افتادم تا ویندوز و برنامه ها رو در هارد جدید نصب کنم و از اون یکی هارد بعنوان آرشیو استفاده کنم.

لپ تاپ من مشخصاتش اینه..

Intel Core i7 720qm
4GB DDR3 1333 MHz
Geforce GT240M 1 GB DDR3
2*500GB HDD 5400rpm

Perpetual
30-07-2010, 09:05
سلام دوستان
لطفا بهترین هارد اکسترنال 1 ترابایتی که سرعت و دوام و ماندگاریش خوب باشه با قیمتش به من معرفی کنید.
البته نیاز به تغذیه هم نداشته باشه و با usb به کامپیوتر وصل بشه.
اگر هارد اکسترنالی هم (با هر سایز و قیمت) که با usb3 کار میکنه به بازار ایرن اومده به من معرفی کنید ، ممنونتون می شم.
ممنونم

teraktor2003
30-07-2010, 17:41
سلام
با کمترین هزینه چه هارد اینترنالی می تونم بخرم که ارزشش رو داشته باشه و خوب باشه؟! +قیمتش
مرسی.

harrypotter
31-07-2010, 17:30
بچه ها فرق Barrcuda LP با 7200.12 چیه؟
کدوم برای یک ترا بهتره؟

bs31
01-08-2010, 00:43
مشاوره برای خرید هارد یک ترا - اکسترنال یا اینترنال دوستان

یک هارد برای منتقل کردن آرشیوم لازم دارم،به نظرتون چه مارکی بگیرم. من خودم نظرم رو وسترن دیجیتال هست. اما از تفاوت های رنگ هارد(سبز-مشکی) اطلاع دقیقی ندارم. در ضمن بهتره اکسترنال بگیرم یا اینترنال.

Badbakhting
01-08-2010, 02:09
یه هارد پرسرع اینترنال باقیمت 50 تا 60 تومن بگید

alpha007
01-08-2010, 07:32
بچه ها فرق Barrcuda LP با 7200.12 چیه؟
کدوم برای یک ترا بهتره؟
lp نمونه یه هارد با تعیین میزان چرخش هد بصورت اتوماتیک برای کاهش مصرف انرژیه ولی 7200 این ویژگی رو نداره و در تمام طول استفاده با حداکثر چرخش در حال کار خواهد بود

alpha007
01-08-2010, 07:38
مشاوره برای خرید هارد یک ترا - اکسترنال یا اینترنال دوستان

یک هارد برای منتقل کردن آرشیوم لازم دارم،به نظرتون چه مارکی بگیرم. من خودم نظرم رو وسترن دیجیتال هست. اما از تفاوت های رنگ هارد(سبز-مشکی) اطلاع دقیقی ندارم. در ضمن بهتره اکسترنال بگیرم یا اینترنال.
برای آرشیو اکسترنال بهترین گزینه ست

M E H R A N
01-08-2010, 20:28
خب بالاخره هارد من هم رسید.
ویندوز 7 رو روش نصب کردم و یک تست هم گرفتم که نتایجش رو میتونید در عکس ها زیر ببینید.

از AHCL استفاده کردم. اگر از Raid استفاده بشه سرعت رید و رایت خیلی بالاتری خواهد داشت.

تقریبا تمام برنامه ها رو بعد از اجرای اولیه در عرض کمتر از 1 ثانیه اجرا میکنه. مثلا Microsoft word 2007 را در عرض 1 ثانیه باز میکنه و همچنین PowerDVD 10.

سرعت بوت ویندوز خیلی بهتر شده و این سرعت بدون انجام هیچ تستی به راحتی احساس میشه.

سوالی بود در خدمتیم. :20:

alpha007
01-08-2010, 20:57
خب بالاخره هارد من هم رسید.
ویندوز 7 رو روش نصب کردم و یک تست هم گرفتم که نتایجش رو میتونید در عکس ها زیر ببینید.

از AHCL استفاده کردم. اگر از Raid استفاده بشه سرعت رید و رایت خیلی بالاتری خواهد داشت.

تقریبا تمام برنامه ها رو بعد از اجرای اولیه در عرض کمتر از 1 ثانیه اجرا میکنه. مثلا Microsoft word 2007 را در عرض 1 ثانیه باز میکنه و همچنین PowerDVD 10.

سرعت بوت ویندوز خیلی بهتر شده و این سرعت بدون انجام هیچ تستی به راحتی احساس میشه.

سوالی بود در خدمتیم. :20:
خیلی عالیه
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت قیمت بالای این نوع هاردهاست
البته من 1 ترا این هارد رو ندیدم که برای کسی که نیاز به هاردهای ظرفیت بالا داره ظرفیت 500 گیگی یه مقدار اذیت میکنه

bs31
01-08-2010, 23:13
برای آرشیو اکسترنال بهترین گزینه ست

لطف کنید یک مدل دقیق بدید. یک وسترن دیجیتال 7200 - یه مدل بدید.

M E H R A N
02-08-2010, 04:46
خیلی عالیه
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت قیمت بالای این نوع هاردهاست
البته من 1 ترا این هارد رو ندیدم که برای کسی که نیاز به هاردهای ظرفیت بالا داره ظرفیت 500 گیگی یه مقدار اذیت میکنه

آره آلفا جان . اگه 1 ترا هم داشت خیلی خوب بود اما فعلا که نساخته.

البته من قبلش هم 2 تا هارد 500 داشتم که یکیشو با این هارد عوض کردم. هاردی که عوض کردم یک پارتیشنش رو اختصاص دادم به نصب ویندوز و برنامه ها . با وجود اینکه از هاردای معمولیه دیگه گرونتره اما واقعا ازش راضیم و از خریدم پشیمون نیستم.
تا یک مدت دیگه اگر SSD ها با حجم 500 بیاد و ارزون هم بشند یک فکری به حالش میکنم. :46:

Perpetual
02-08-2010, 05:22
سلام دوستان
لطفا بهترین هارد اکسترنال 1 ترابایتی که سرعت و دوام و ماندگاریش خوب باشه با قیمتش به من معرفی کنید.
اگر هارد اکسترنالی هم (با هر سایز و قیمت) که با usb3 کار میکنه به بازار ایرن اومده به من معرفی کنید ، ممنونتون می شم.
ممنونم

habib mahvare
02-08-2010, 05:35
مادر بورد من K8U سوكت 754 جهت سي پي يوهاي AMD است ايا ميتوانم از هارد WESTERN GREEN يك ترابايتي استفاده كنم.قصد خريد دارم.اصلا اين هارد ساتاي چنده ؟ 2 يا 3؟

DiDaX
03-08-2010, 01:56
سلام
قیمت هارد 2.5 اکسترنال 500 گیگ سی گیت الان چنده ؟
به نظر شما کدوم مارک الان بهتره ؟
ممنون

alpha007
04-08-2010, 13:41
لطف کنید یک مدل دقیق بدید. یک وسترن دیجیتال 7200 - یه مدل بدید.

هاردهای پرتابل بیشتر 5400 دور هستن
ولی باز هم با این سرعت چرخش، سرعت write و read خوبی دارن
transcend storejet 35T
Featuring its high-speed TurboHDD USB mode, OneTouch auto-backup function and unbreakable 256-bit AES encryption technique, the StoreJet 35T is bound to be faster and safer

seagate black armor

western digital
My Book Elite - External Hard Drives - 1 TB, USB 2.0 - Premium backup and storage

البته درباره هاردهای ترنسند باید بگم که کیفیت مطلوب و قیمت متعادلتری نسبت به بقیه دارن

alpha007
04-08-2010, 14:03
سلام
قیمت هارد 2.5 اکسترنال 500 گیگ سی گیت الان چنده ؟
به نظر شما کدوم مارک الان بهتره ؟
ممنون
سیگیت حدود 85 تومانه
سیگیت ، وسترن ، هیتاچی و ترنسند همگی مارکهای معتبری ان

alpha007
04-08-2010, 14:11
آره آلفا جان . اگه 1 ترا هم داشت خیلی خوب بود اما فعلا که نساخته.

البته من قبلش هم 2 تا هارد 500 داشتم که یکیشو با این هارد عوض کردم. هاردی که عوض کردم یک پارتیشنش رو اختصاص دادم به نصب ویندوز و برنامه ها . با وجود اینکه از هاردای معمولیه دیگه گرونتره اما واقعا ازش راضیم و از خریدم پشیمون نیستم.
تا یک مدت دیگه اگر SSD ها با حجم 500 بیاد و ارزون هم بشند یک فکری به حالش میکنم. :46:
مهران جان سلام
اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی چقدر حجم برای پارتیشن ویندوزت اختصاص دادی؟ واینکه چه نوع ویندوزی 32 یا 64 ؟
:11:

M E H R A N
04-08-2010, 14:42
مهران جان سلام
اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی چقدر حجم برای پارتیشن ویندوزت اختصاص دادی؟ واینکه چه نوع ویندوزی 32 یا 64 ؟

سلام عزیز.
Windows 7 HP 64bit استفاده میکنم. چون شماره سریالش زیر لپ تاپ وجود داره و با یک تماس تلفنی به مایکروسافت میشه هر ویندوز HP یی رو دوباره قانونا اکتیو کرد.

حجم پارتیشن C یعنی پارتیشنی که ویندوز و برنامه ها توش نصبه رو 150 گیگ اختصاص دادم. چون هم تعداد برنامه هایی که استفاده میکنم زیادند و حجم بعضی هاشون هم که سر به فلک میکشه. از طرفی هم همه دانلود هام مثل تورنت اول میاد توی C و بعد اگه خواستم مسیرشون رو عوض میکنم. اما اگر کسی به این حجم احتیاجی نداشته باشه 100 گیگ هم براش مناسبه و اگر کسی برنامه های زیادی برای نصب نداشته باشه 50 گیگ هم جوابگو هست.
کلا پیشنهاد من اینه که حجم پارتیشن ویندوز هر چقدر که باشه بهتره 30 گیگ فضای خالی رو بعد از نصب ویندوز و برنامه ها داشته باشه تا در عملکرد و سرعت تاثیر منفی نزاره.

در عکس زیر Disk0 همون هارد جدیده با پارتیشن هایی که درست کردم. Disk1 هم هارد دیسک قدیمیه که روی خود لپ تاپ بود. الان هم شده انباری. :31:

kaka22
04-08-2010, 14:46
هاردهای پرتابل بیشتر 5400 دور هستن
ولی باز هم با این سرعت چرخش، سرعت write و read خوبی دارن
منظور از سرعت write و read تو هارد چیه ؟؟؟؟؟؟

DiDaX
04-08-2010, 15:56
سیگیت حدود 85 تومانه
سیگیت ، وسترن ، هیتاچی و ترنسند همگی مارکهای معتبری ان
ممنون از پاسختون
برای 1ترابایت "3.5 چه مارکی رو پیشنهاد میکنید ؟ و چه قیمتی دارند ؟

mehdihamed
04-08-2010, 16:10
سلام
من الان یه هارد اینترنال 1 ترا گرفتم و 2 تا سوال دارم
اولی اینکه من میخواستم این هارد رو به 5 یا 6 پارتیشن تقسیم کنم ولی یکی از دوستانم گفت که هر چقدر تعداد پارتیشن ها کمتر باشه بهتره و گفت به 2 پارتیشن تقسیم کن این درسته یا نه؟
دوم اینکه قبلاً یه هارد 500 داشتم که الان ویندوز روش نصبه و 16 مگ بافر هست ولی هارد جدیدم 32 مگ بافرهست به نظر شما باید ویندوز رو از هارد 500 پاک کنم و روی هارد جدید ویندوز نصب کنم؟(چقدر رو افزایش سرعت تاثیر داره)
من با سیستم بازی میکنم و سریال ها و فیلم هام رو هم میخوام تو هارد کپی کنم که دیگه همش دی وی دی نزارم واسه دیدنشون
ممنون

alpha007
04-08-2010, 18:01
منظور از سرعت write و read تو هارد چیه ؟؟؟؟؟؟
منظور سرعت خوندن و نوشتن اطلاعات ورودی و خروجیه

alpha007
04-08-2010, 18:07
ممنون از پاسختون
برای 1ترابایت "3.5 چه مارکی رو پیشنهاد میکنید ؟ و چه قیمتی دارند ؟
سیگیت ، هیتاچی ، وسترن و حتی ترنس همگی تست شده و مطمئن هستن
قیمتها هم از 87-88 تا 110-115

alpha007
04-08-2010, 18:14
سلام عزیز.
Windows 7 HP 64bit استفاده میکنم. چون شماره سریالش زیر لپ تاپ وجود داره و با یک تماس تلفنی به مایکروسافت میشه هر ویندوز HP یی رو دوباره قانونا اکتیو کرد.

حجم پارتیشن C یعنی پارتیشنی که ویندوز و برنامه ها توش نصبه رو 150 گیگ اختصاص دادم. چون هم تعداد برنامه هایی که استفاده میکنم زیادند و حجم بعضی هاشون هم که سر به فلک میکشه. از طرفی هم همه دانلود هام مثل تورنت اول میاد توی C و بعد اگه خواستم مسیرشون رو عوض میکنم. اما اگر کسی به این حجم احتیاجی نداشته باشه 100 گیگ هم براش مناسبه و اگر کسی برنامه های زیادی برای نصب نداشته باشه 50 گیگ هم جوابگو هست.
کلا پیشنهاد من اینه که حجم پارتیشن ویندوز هر چقدر که باشه بهتره 30 گیگ فضای خالی رو بعد از نصب ویندوز و برنامه ها داشته باشه تا در عملکرد و سرعت تاثیر منفی نزاره.

در عکس زیر Disk0 همون هارد جدیده با پارتیشن هایی که درست کردم. Disk1 هم هارد دیسک قدیمیه که روی خود لپ تاپ بود. الان هم شده انباری. :31:

آره...
من حتی ریویوهایی تو نت دیدم که طرف حجم درایو c رو تا 250 گیگ هم گذوشته بود
البته این بستگی به نصب برنامه ها تو همون درایو c داره
اگه کسی برنامه ها رو تو همون درایو خود ویندوز هم نصب نکنه خیلی کمتر از 150 گیگی که شما انتخاب کردی برای ویندوز لازم میشه

habib mahvare
04-08-2010, 18:43
مادر بورد من K8U سوكت 754 جهت سي پي يوهاي AMD است ايا ميتوانم از هارد WESTERN GREEN يك ترابايتي استفاده كنم.قصد خريد دارم.اصلا اين هارد ساتاي چنده ؟ 2 يا 3؟
كسي نيست به من جوابي بده؟؟؟!!!!

alpha007
04-08-2010, 19:17
سلام
من الان یه هارد اینترنال 1 ترا گرفتم و 2 تا سوال دارم
اولی اینکه من میخواستم این هارد رو به 5 یا 6 پارتیشن تقسیم کنم ولی یکی از دوستانم گفت که هر چقدر تعداد پارتیشن ها کمتر باشه بهتره و گفت به 2 پارتیشن تقسیم کن این درسته یا نه؟
دوم اینکه قبلاً یه هارد 500 داشتم که الان ویندوز روش نصبه و 16 مگ بافر هست ولی هارد جدیدم 32 مگ بافرهست به نظر شما باید ویندوز رو از هارد 500 پاک کنم و روی هارد جدید ویندوز نصب کنم؟(چقدر رو افزایش سرعت تاثیر داره)
من با سیستم بازی میکنم و سریال ها و فیلم هام رو هم میخوام تو هارد کپی کنم که دیگه همش دی وی دی نزارم واسه دیدنشون
ممنون
تعداد پارتیشنها بستگی به کاربرد خود شما داره
برای ویندوز بین 2 و 6 پارتیشن تفاوت زیادی وجود نداره
همه چی بستگی به خودتون و نیازتون داره
درباره بافر هم تفاوت کاراییشون خیلی محسوس نیست
در حد بنچمارکهای خیلی خیلی تخصصی روش بحث میشه

alpha007
05-08-2010, 00:30
كسي نيست به من جوابي بده؟؟؟!!!!
ببخشید دوست عزیز
وسترن گرین sata2 هستش
بله شما میتونید از این هارد روی سیستم خودتون استفاده کنید
موفق باشید

kaka22
05-08-2010, 02:44
منظور سرعت خوندن و نوشتن اطلاعات ورودی و خروجیه
دوست من معنی انگلیسی میکنی واسه من:18: معنیشو خودم میدونم سوالم اینه که به چه عملی میگن:13:

DiDaX
05-08-2010, 02:54
دوست من معنی انگلیسی میکنی واسه من:18: معنیشو خودم میدونم سوالم اینه که به چه عملی میگن:13:
دقیقا میشه همین دیگه
در واقع سرعت کپی کردن روی هارد که میشه نوشتن و سرعت اجرا کردن فایلی که روی هارد کپی کردید رو میگن خوندن

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

Perpetual
05-08-2010, 05:09
سلام دوستان
ممنونم

alpha007
05-08-2010, 07:49
دوست گرامی شما اگه یه مقدار به همین معنی فارسیش هم دقت میکردی جواب خوتونو میگرفتین
منظور از عمل نوشتن و خوندن ورود اطلاعات و بازخوانی اونهاست
سرعت عملکرد هارد تو این دو مورد یکی از ملاکهاییه که مورد توجه قرار میگیره

mehdihamed
05-08-2010, 09:31

اصلاً چرا با هارد های جدید بافر افزایش پیدا میکنه مثلاً تو هارد 250 بافر 8 بود تو 500 بافر 16 بود و تو 1 ترا بافر 32 هست مگه این افزایش سرعت هارد رو نمیرسونه یعنی 2 برابر شدن بافر از 16 به 32 تاثیر نامحسوسی تو سرعت داره؟

alpha007
05-08-2010, 11:49
اصلاً چرا با هارد های جدید بافر افزایش پیدا میکنه مثلاً تو هارد 250 بافر 8 بود تو 500 بافر 16 بود و تو 1 ترا بافر 32 هست مگه این افزایش سرعت هارد رو نمیرسونه یعنی 2 برابر شدن بافر از 16 به 32 تاثیر نامحسوسی تو سرعت داره؟
حقیقت بافر چیزی جز همون حافظه موقت نیست
زمانیکه سیستم درخواست اطلاعاتی میکنه هارد سیستم علاوه بر اینکه بایستی بازیابی این اطلاعات در خواستی را انجام دهد باید مسوولیت load این داده را در بافر را نیز انجام دهد
بدین ترتیب در صورتیکه پردازنده درخواست مجدد همان اطلاعات قبلی را داشته باشد این اطلاعات توسط بافر مورد نظر تامین میشه
با افزایش ظرفیت هارد دیسک احساس نیاز به بافر بیشتر (در نظر داشته باشید حافظه موقت) هم افزایش پیدا میکنه
بافر 8 مگ برای هارد 250 گیگ و 16 برای 500 و 32 و 64 ایی که جدیدا برای هاردهای 1 ترا در نظر گرفته شده کاملا کافیه
شما ذهنتون رو درگیر این موضوعات نکنید
یه سوال از شما دارم:
مگه از سرعت هارد 250 گیگ خودتون ناراضی هستید؟ از سرعت 500 گیگه چطور؟
بافرهای نام برده شده متناسب با ظرفیتهایی هست که گفتید
نگرانی هم بی مورده
موفق باشید

mehdihamed
05-08-2010, 17:02
حقیقت بافر چیزی جز همون حافظه موقت نیست
زمانیکه سیستم درخواست اطلاعاتی میکنه هارد سیستم علاوه بر اینکه بایستی بازیابی این اطلاعات در خواستی را انجام دهد باید مسوولیت load این داده را در بافر را نیز انجام دهد
بدین ترتیب در صورتیکه پردازنده درخواست مجدد همان اطلاعات قبلی را داشته باشد این اطلاعات توسط بافر مورد نظر تامین میشه
با افزایش ظرفیت هارد دیسک احساس نیاز به بافر بیشتر (در نظر داشته باشید حافظه موقت) هم افزایش پیدا میکنه
بافر 8 مگ برای هارد 250 گیگ و 16 برای 500 و 32 و 64 ایی که جدیدا برای هاردهای 1 ترا در نظر گرفته شده کاملا کافیه
شما ذهنتون رو درگیر این موضوعات نکنید
یه سوال از شما دارم:
مگه از سرعت هارد 250 گیگ خودتون ناراضی هستید؟ از سرعت 500 گیگه چطور؟
بافرهای نام برده شده متناسب با ظرفیتهایی هست که گفتید
نگرانی هم بی مورده
موفق باشید

رضایت یه چیز نسبیه ممکنه شما سرعت انتقال اطلاعات تو کامپوترت (سرعت کپی شدن فایل) 50 باشه و ازش راضی باشی ولی مسلماً اگه این سرعت بالاتر باشه مثلاً 80 راضی تری من روی هارد جدیدم امروز ویندوز نصب کردم سرعت کپی فایل تو هارد قبلیم 58 بود ولی تو این ویندوز که تو هارد 1 ترا نصب کردم سرعت کپی فایل 98 بود
40 مگابایت در ثانیه اختلاف سرعت نامحسوسه :18: بهر حال خیلی حال کردم این سرعت بالا رو دیدم 66 گیگ اطلاعات از هارد 500 من توی 11 دقیقه به هارد جدیدم منتقل شد خلاصه میخواستم بگم که اختلاف سرعتشون محسوسه

alpha007
05-08-2010, 18:30
رضایت یه چیز نسبیه ممکنه شما سرعت انتقال اطلاعات تو کامپوترت (سرعت کپی شدن فایل) 50 باشه و ازش راضی باشی ولی مسلماً اگه این سرعت بالاتر باشه مثلاً 80 راضی تری من روی هارد جدیدم امروز ویندوز نصب کردم سرعت کپی فایل تو هارد قبلیم 58 بود ولی تو این ویندوز که تو هارد 1 ترا نصب کردم سرعت کپی فایل 98 بود
40 مگابایت در ثانیه اختلاف سرعت نامحسوسه :18: بهر حال خیلی حال کردم این سرعت بالا رو دیدم 66 گیگ اطلاعات از هارد 500 من توی 11 دقیقه به هارد جدیدم منتقل شد خلاصه میخواستم بگم که اختلاف سرعتشون محسوسه
خب مشخصه که محسوسه
مگه کسی گفت غیر از اینه؟!
هاردهای ssd هم سرعت بالایی دارن بالاخره سرعت از هاردی به هارد دیگه تفاوت داره
منم گفتم 8 مگ بافر برای یه هارد 250 یا 16 برای یه هارد 500 کافیه . این به مشخصات فنی هارد بر میگرده و من هم مشخصه فنی هارد مد نظرم بود حرفی از محسوس بودن یا نبودن سرعت در هاردهای مختلف نزدم
مدل و مشخصات هارد 1 ترا ت چیه؟

mehdihamed
05-08-2010, 18:56

پس این که نوشتین تغییر بافر خیلی محسوس نیست و فقط در حد بنچمارکهای خیلی خیلی تخصصی روش بحث میشه چیه من رو همین حساب میخواستم از هارد 500 به عنوان هارد اصلی که ویندوز روش نصبه استفاده کنم ولی پشیمون شدم و روی هارد جدیدم هم ویندوز نصب کردم و این 2 تا رو با هم مقایسه کردم که دیدم خیلی فرق دارن
هارد 1 ترا من سامسونگ 32 مگ بافر hd103sj هست

alpha007
05-08-2010, 21:52
پس این که نوشتین تغییر بافر خیلی محسوس نیست و فقط در حد بنچمارکهای خیلی خیلی تخصصی روش بحث میشه چیه من رو همین حساب میخواستم از هارد 500 به عنوان هارد اصلی که ویندوز روش نصبه استفاده کنم ولی پشیمون شدم و روی هارد جدیدم هم ویندوز نصب کردم و این 2 تا رو با هم مقایسه کردم که دیدم خیلی فرق دارن
هارد 1 ترا من سامسونگ 32 مگ بافر hd103sj هست
دوست عزیز...
منظور من اندازه بافر تو هاردهای با ظرفیتهای یکسانه
مثلا بافر 8 تو هارد 250 هیتاچی با سامسونگ یا مابقی برندها زیاد توفیری نداره و این تغییر زیاد محسوس نیست
تو هاردهای 500 و 1 ترا از برندهای مختلف هم همینطور
این بنچمارکهای خیلی تخصصی هستش که میاد سرعت رو مثلا بین 3 یا 4 برند مختلف با بافر و ظرفیت یکسان مورد بررسی قرار میده
منظور من اینه

pasargadd
06-08-2010, 00:29
سلام خدمت تمام کاربران و مدیران
میخوام یک هارد WD Caviar Black 500 GBبگیرم.اگر ممکنه در مورد این هارد توضیح بدین که کارایش در چه حده و در مقایسه با samsungf3چطوریه؟
در ضمن در مشخصاتش نوشته WD Caviar Black 500 GB, SATA 3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM یعنی ساتا 3 هست پس باید مادربردم هم ساتا3 پشتیبانی کنه؟
مادربردم اینه p55a-ud3pالبته هنوز مادربردو نگرفتم ولی تصمیم دارو اینو بگیرم اگر در موردش نظری دارین بفرمایید

alpha007
06-08-2010, 09:10
سلام خدمت تمام کاربران و مدیران
میخوام یک هارد WD Caviar Black 500 GBبگیرم.اگر ممکنه در مورد این هارد توضیح بدین که کارایش در چه حده و در مقایسه با samsungf3چطوریه؟
در ضمن در مشخصاتش نوشته WD Caviar Black 500 GB, SATA 3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM یعنی ساتا 3 هست پس باید مادربردم هم ساتا3 پشتیبانی کنه؟
مادربردم اینه p55a-ud3pالبته هنوز مادربردو نگرفتم ولی تصمیم دارو اینو بگیرم اگر در موردش نظری دارین بفرمایید
این هارد sata 3 نیست ولی مادربردتون sata 3 پشتیبانی میکنه
مادربرد با کیفیت و مطلوبیه
اما در مورد هارد انتخابهاتون میتونه همین دو موردی باشه که خودتون اشاره کردید+سیگیت 500 گیگ
همه اینها انتخابهای خوبیه و پشیمونی بدنبال خودش نداره

mehdihamed
06-08-2010, 10:47
دوست عزیز...
منظور من اندازه بافر تو هاردهای با ظرفیتهای یکسانه
مثلا بافر 8 تو هارد 250 هیتاچی با سامسونگ یا مابقی برندها زیاد توفیری نداره و این تغییر زیاد محسوس نیست
تو هاردهای 500 و 1 ترا از برندهای مختلف هم همینطور
این بنچمارکهای خیلی تخصصی هستش که میاد سرعت رو مثلا بین 3 یا 4 برند مختلف با بافر و ظرفیت یکسان مورد بررسی قرار میده
منظور من اینه
میشه در مورد raid یکم توضیح بدین الان من هارد 1 ترا و 500 خودم رو میتونم raid کنم هارد 500 من seagate هست و هارد 1 ترا samsung اصلاً توی raid کردن هارد ها با کابل بهم وصل میشن یا از داخل ویندوز این کار انجام میشه و نرم افزاری هست

alpha007
06-08-2010, 12:43
میشه در مورد raid یکم توضیح بدین الان من هارد 1 ترا و 500 خودم رو میتونم raid کنم هارد 500 من seagate هست و هارد 1 ترا samsung اصلاً توی raid کردن هارد ها با کابل بهم وصل میشن یا از داخل ویندوز این کار انجام میشه و نرم افزاری هست
برای raid مینتون باید ساپورتش کنه این کار از طریق raid controller صورت میگیره
raid دو هارد هم ظرفیت بیشتر مرسومه

mehdihamed
06-08-2010, 13:29
برای raid مینتون باید ساپورتش کنه این کار از طریق raid controller صورت میگیره
raid دو هارد هم ظرفیت بیشتر مرسومه

مین من 770t-usb3 هست چرا باید هر دو هارد هم ظرفیت باشه؟ raid controller چیه؟ کابله؟
من برای افزایش سرعت میخوام اینکار رو بکنم

DiDaX
06-08-2010, 13:42
raid هارد چیه ؟ و کلا برای چه کاری استفاده میشه ؟

alpha007
06-08-2010, 18:17
مین من 770t-usb3 هست چرا باید هر دو هارد هم ظرفیت باشه؟ raid controller چیه؟ کابله؟
من برای افزایش سرعت میخوام اینکار رو بکنم

تو همین انجمن جستجو کنید به جواب خودتون میرسید
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdihamed
06-08-2010, 18:39

raid هارد برای بالا بردن سرعت هارد هست و در واقع دو تا هارد رو به یه هارد با سرعت بالاتر تبدیل میکنه و نوع های مختلفی داره مثل raid0 و raid1 که در raid0 سرعت خیلی بالا میره و در raid1 اطلاعات همزمان روی دو تا هارد کپی میشه
در واقع یه جورایی مثل overclock کارت گرافیک میمونه که تقریبا از حداکثر توان سخت افزار استفاده میشه
من خیلی وقته درباره raid شنیدم ولی تا حالا نمیدونستم باید هارد فرمت بشه و مجدداً پارتیشن بشه

intel_gigabit
06-08-2010, 21:35

مطالب این سایت مطالعه کنید کامل و مفصل دستتون میاد RAID چیه

(سخت افزار) خودتون به جای --------- فینگلیش تایپش کنید
مگه این سایت چشه که اجازه لینک نمیدین؟

DiDaX
06-08-2010, 22:34
تو همین انجمن جستجو کنید به جواب خودتون میرسید
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

raid هارد برای بالا بردن سرعت هارد هست و در واقع دو تا هارد رو به یه هارد با سرعت بالاتر تبدیل میکنه و نوع های مختلفی داره مثل raid0 و raid1 که در raid0 سرعت خیلی بالا میره و در raid1 اطلاعات همزمان روی دو تا هارد کپی میشه
در واقع یه جورایی مثل overclock کارت گرافیک میمونه که تقریبا از حداکثر توان سخت افزار استفاده میشه
من خیلی وقته درباره raid شنیدم ولی تا حالا نمیدونستم باید هارد فرمت بشه و مجدداً پارتیشن بشه

مطالب این سایت مطالعه کنید کامل و مفصل دستتون میاد RAID چیه

(سخت افزار) خودتون به جای --------- فینگلیش تایپش کنید
مگه این سایت چشه که اجازه لینک نمیدین؟

ممنون از همه دوستان

raid فقط واسه بالا بردن سرعته ؟

alpha007
06-08-2010, 22:49
ممنون از همه دوستان

raid فقط واسه بالا بردن سرعته ؟
افزایش سرعت، و کارایی
ولی یادتون نره raid خطرات خودشو داره
تو شرایط عادی به هیچ وجه توصیه نمیشه

image369
07-08-2010, 12:21
با درود به اساتید نیاز به راهنمایی کارشناسی و فوری دارم

من هاردی در حدود 80 هزار تومن و با ظرفیتی حدود 500 گیگ میخوام بهترین پیشنهاد چیه؟؟

silicon 2.5” Portable Hard Drive Armor A80 یو اس بی 3 داره من توی مدل های wd ندیدم هیچ کدوم usb 3 باشه حالا فرقیم داره 2 با 3 ؟

استفاده من بشتر برای جایی برای دانلود هامه و همچنین برای ضبط از -----

در مورد 3.5 و 2.5 یک سوال داشتم اون اداپتور در 3.5 باعث نمیشه برق بره از کار بیوفته ؟؟
اگه حتما باید اداپتور همراهش باشه مدل پیشنهادی 2.5 باشه

با تشکر فراوان:11:

alpha007
07-08-2010, 17:55
با درود به اساتید نیاز به راهنمایی کارشناسی و فوری دارم

من هاردی در حدود 80 هزار تومن و با ظرفیتی حدود 500 گیگ میخوام بهترین پیشنهاد چیه؟؟

silicon 2.5” Portable Hard Drive Armor A80 یو اس بی 3 داره من توی مدل های wd ندیدم هیچ کدوم usb 3 باشه حالا فرقیم داره 2 با 3 ؟

استفاده من بشتر برای جایی برای دانلود هامه و همچنین برای ضبط از -----

در مورد 3.5 و 2.5 یک سوال داشتم اون اداپتور در 3.5 باعث نمیشه برق بره از کار بیوفته ؟؟
اگه حتما باید اداپتور همراهش باشه مدل پیشنهادی 2.5 باشه

با تشکر فراوان:11:

usb3 هنوز به اون صورت که تصور عمومی باشه وارد بازار ایران نشده
اگه کاربردتون آرشیو هستش که یه هارد اکسترنال بیشتر مناسب کارتونه
در مورد سوالتون هم اینکه اون "اداپتور در 3.5 باعث نمیشه برق بره از کار بیوفته" باید بگم که از کار افتادن در مورد usb ش هم صادقه
زمانی که برق بره فرقی بین usb و آداپتور نیست
مدل پیشنهادی: USB 2.0 - 2.5" - Seagate Expansion Portable Drives
Transcend's StoreJet 25
البته اینا همه usb خورن

Ping 127.0.0.1
08-08-2010, 00:52
دوستان قیمت هارد های 1.5 و 2 ترابایت اینترنال رو دارید؟
مدل های سامسونگ هیتاچی سیگیت وسترن
خودم از سامسونگ F3EG 2TB خوشم اومده البته فکر کنم سیگیت باراکودا LP هم خوب باشه
فقط نمیدونم الان هارد 2 خریدن به صرفه هست یا همون 1.5 بگیرم قیمت هم که اصلا ندارم
اگه قیمت دارید ممنون میشم
مرسی

alpha007
08-08-2010, 07:25
فقط نمیدونم الان هارد 2 خریدن به صرفه هست یا همون 1.5 بگیرم قیمت هم که اصلا ندارم
مرسی
قیمت 1.5 تا 2 ترا چیزی بین 110 تا 180 هستش
البته بستگی به برند و ظرفیتش داره

mehdihamed
08-08-2010, 10:34
مرسی

وسترن 2 ترا حدود 180
وسترن 1.5 حدود 110
هیتاچی 2 ترا حدود 150
سیگست 2 ترا حدود 150
سیگیت 1.5 ترا زیر 100
سامسونگ 2 ترا باید همون حدود 2 ترا و 1.5 ترا وسترن دیجیتال باشه من 1 ترا چند روز پیش گرفتم 88 تومن
با این حساب 1.5 بگیری به صرفه تره

image369
08-08-2010, 16:03
usb3 هنوز به اون صورت که تصور عمومی باشه وارد بازار ایران نشده
اگه کاربردتون آرشیو هستش که یه هارد اکسترنال بیشتر مناسب کارتونه
در مورد سوالتون هم اینکه اون "اداپتور در 3.5 باعث نمیشه برق بره از کار بیوفته" باید بگم که از کار افتادن در مورد usb ش هم صادقه
زمانی که برق بره فرقی بین usb و آداپتور نیست
مدل پیشنهادی: USB 2.0 - 2.5" - Seagate Expansion Portable Drives
Transcend's StoreJet 25
البته اینا همه usb خورن

یعنی اگه هارد که برقشو از usb میگیره برق بره از کار میوفته ؟؟
بر فرض من اگه در حال استفاده از لپ تاب باشم برق بره خاموش نمیشه هاردم که برقشو از usb لپ تاپ میگیره نباید خاموش بشه

مدل های 500 گیگ usb توی مارک wd حدود 70-80 تومن چیزی پیدا نمیشه
توی رنج 70 - 80 تومن همین 2 مارک که گفتید بهتریند؟

با تشکر

alpha007
08-08-2010, 18:19
یعنی اگه هارد که برقشو از usb میگیره برق بره از کار میوفته ؟؟
بر فرض من اگه در حال استفاده از لپ تاب باشم برق بره خاموش نمیشه هاردم که برقشو از usb لپ تاپ میگیره نباید خاموش بشه

مدل های 500 گیگ usb توی مارک wd حدود 70-80 تومن چیزی پیدا نمیشه
توی رنج 70 - 80 تومن همین 2 مارک که گفتید بهتریند؟

با تشکر
برای هارد مشکلی پیش نمیاد دقیقا مثل هاردهای اینترنال
مگه با قطع برق مشکلی براش بوجود میاد؟!
مارک و برند زیاده شما حتما باید تشریف ببرید بازار تا خودتون ببنید نظرتون با کدوم هارده
برندهای بازار ایناست که قبلا هم گفتم:
وسترن سامسونگ هیتاچی ترنسند سیگیت
خرید هر کدوم از اینها که براتون میسره پیشنهاد میشه

JayR
08-08-2010, 22:36
سلام

میشه چند تا بنچ مارک از میزان نویز صدای هارد ها قرار بدید... مقایسه ای مثلا بین Seagate و WD

rambo_1386
09-08-2010, 21:00
سلام خدمت دوستان عزيز
تقريبا هفته پيش بود كه اينجا واسه هارد 500 اينترنال مشاوره گرفتم و در آخر به وسترن بلك رسيديم ولي متاسفانه هرچقدر گشتم نتونستم وسترن بلك پيدا كنم ! ماركهايي كه پيدا كردم سيگيت ، هيتاچي و وسترن بلو و چندتا مدل سامسونگ همشون هم با كش 16 بود ! سيگيت كدوم مدلش بهتره همون 7200.12؟! واقعا سرعت بلك خيلي بيشتر از ايناست يا تفاوت زيادي نداره ؟! به نظرتون ارزششو داره يه وسترن بلك از ---- كامپيوتر بگيرم؟! خودم ميخوام سيگيت 7200.12 بگيرم ولي ميترسم بعدا پشيمون بشم!:13: راستي تا 70 تومن انتخاب بهتري هست ؟!
تشكر:11:

Ping 127.0.0.1
09-08-2010, 22:39
به نظر من هارد 500 سامسونگ بگیر
شاید بگی وسترن بهتره یا سیگیت
بگی سامسونگ مارک جالبی نیست اما من خودم چند وقت پیش دقیقا دنبال هارد 500 بودم و کلی سایتها رو بررسی کردم و دیدم Samsung F3 HD502HJ بهترین انتخابه (البته اگه تو این چند ماهه چیزی بهتر نیومده باشه)
الانم 1-2 ماهه که دارم و حسابی ازش کار کشیدم واقعا سرعتش خوبه. فکر کنم اگه بخوای همچین هاردی رو وسترن بگیری باید سری بلک بگیری که گرونه اما این هارد حدود 52هزارتومن قیمت داره

این سایت جامع برای سرعت هارد دیسکها هستش. خودت میتونی ببینی که این هارد که گفتم رتبه چهارم رو داره در حالیکه رتبه اول و دوم سوم دست SSDها است و بعد این هارد هست و هارد وسترن بلک مدل WD5001AALS رتبه 24 رو داره!! حتی ورژن 1 ترابایتش هم که سرعتش بالاست بازم پایین تر از سامسونگ هست:

پیشنهاد میکنم یه سرچ کن و نتیجه تست ها رو در مقابل بلک نگاه کن بعد دوباره تصمیم بگیر
(البته منکر این نیستم که وسترن تجربه خیلی بیشتری در زمینه هارد داره اما خب سامسونگ هم هاردهای فوق العاده ای داره)

JayR
10-08-2010, 01:25
الانم 1-2 ماهه که دارم و حسابی ازش کار کشیدم واقعا سرعتش خوبه.میزان نویزش چطوره؟ ساکته؟ کم صداس؟ یا صدا داره؟
و حرارتش؟

هاردهای سیگیت مثل همین باراکودا 7200.12 هم صدای فوق العاده کمی دارن ( جوری که در مقابل صدای فن سی پی یو استاک اینتلم اصلا صداشو نمیشنوم)
و البته همینطور بخاطر ساختارشون حرارت کمی تولید میکنن! ولی این دو مشخصه در مورد هاردهای سری Caviar black چندان صدق نمیکنه و هم صدا دارن و هم حرارت بیشتری دارن.

ase_pase
10-08-2010, 12:28
سلام

من میخوام یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی بگیرم. بین 100 تا 120 تومن هم میتونم هزینه کنم.
به نظر شما چه برند و چه مدلی مناسب هست ؟

rostamiani
10-08-2010, 12:59
سلام

من میخوام یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی بگیرم. بین 100 تا 120 تومن هم میتونم هزینه کنم.
به نظر شما چه برند و چه مدلی مناسب هست ؟
وسترن بهتره
بلک یا بلو یا حتی گرین :)
البته اگه کاربرد خیلی خاصی ندارید !

sadegh571
10-08-2010, 14:59
تقريبا هفته پيش بود كه اينجا واسه هارد 500 اينترنال مشاوره گرفتم و در آخر به وسترن بلك رسيديم ولي متاسفانه هرچقدر گشتم نتونستم وسترن بلك پيدا كنم !

به نظر من هارد 500 سامسونگ بگیر
شاید بگی وسترن بهتره یا سیگیت
بگی سامسونگ مارک جالبی نیست اما من خودم چند وقت پیش دقیقا دنبال هارد 500 بودم و کلی سایتها رو بررسی کردم و دیدم Samsung F3 HD502HJ بهترین انتخابه

هارد Samsung F3 HD502HJ تو بازار نیست.
از 500 گیگ سامسونگ فقط مدل F2 HD502HI در بازار موجوده که 5400rpm است.
من هاردهای سری گرین وسترن و Seagate Barracuda 7200.12 رو پیشنهاد می کنم.

DiDaX
11-08-2010, 11:15
سلام
هاردهای سلیکن پاور چطور هاردهایی هستن؟

Ping 127.0.0.1
11-08-2010, 14:35
میزان نویزش چطوره؟ ساکته؟ کم صداس؟ یا صدا داره؟
و حرارتش؟

هاردهای سیگیت مثل همین باراکودا 7200.12 هم صدای فوق العاده کمی دارن ( جوری که در مقابل صدای فن سی پی یو استاک اینتلم اصلا صداشو نمیشنوم)
و البته همینطور بخاطر ساختارشون حرارت کمی تولید میکنن! ولی این دو مشخصه در مورد هاردهای سری Caviar black چندان صدق نمیکنه و هم صدا دارن و هم حرارت بیشتری دارن.

والا در مورد صداش...خب بزار شرایط خودم رو برات بگم:
من یه کیس کولرمستر دارم با این فن ها:
2 تا فن 20سانتی 700دور در درقیقه با صدای 19دسی بل
1 فن 12 سانتی 1200دور در دقیقه با صدای 17 دسی یل
فن استوک اینتل
فن کارت گرافیک Sapphire 5770 که در حالت ideal صداش خیلی کمه

با این وضعیت وقتی 5متری کیس واستادی تقریبا صدایی از کیس نمی شنوی
اما وقتی پای سیستم نشستم فقط صدای فن ها میاد و تا الان هیچ صدایی از هارد نشنیدم.
حالا خودت حساب کن صدای این هارد در چه حدی هست. به نظرم میشه گفت هاردی با صدای خیلی پایینی هستش.

در مورد حرارت:
اول که هارد رو خریدم کنار 2 تا هارد 160گیگ قدیمی بود و تهویه هم نداشت (داخل کیس نصب بودن اما درب کیس باز بود) هاردها خیلی به هم نزدیک بودن، سه تایی حسابی داغ میکردن و اون موقع حداکثر دماش 50 درجه بود
اما الان که کیسم رو عوض کردم و این 3 تا هارد یه کمی بینشون فاصله هست و همچنین 1 فن 20 سانتی مستقیما داره خنکشون میکنه، دما حداقل 34 و حداکثر 37 بوده

راستی اینم یه بنچمارک که خودم گرفتم:
MB MSI P55-GD65
CPU Intel corei5

HD Tune 2.55
Transfer Rate:
Min 75MBps
Max 145.4MBps
Av. 117MBps

Access Time 15.8ms
Burst rate 150.2 MBps
CPU Usage 4.4%

(هرچی سرچ کردم همه سایتهای آپلود عکس فیلتر شده، اگه سایتی میشناسید لطفا بهم بگید تا عکسش رو آپ کنم)

هارد Samsung F3 HD502HJ تو بازار نیست.
از 500 گیگ سامسونگ فقط مدل F2 HD502HI در بازار موجوده که 5400rpm است.
من هاردهای سری گرین وسترن و Seagate Barracuda 7200.12 رو پیشنهاد می کنم.

اگه این مدل HD502HJ تو بازار نباشه که خیلی حیف میشه چون خودم قصد داشتم همین چند وقته یکی دیگه هم بخرم. اگه نباشه باید بری سراغ همون سری بلک

rambo_1386
11-08-2010, 15:30
اگه این مدل HD502HJ تو بازار نباشه که خیلی حیف میشه چون خودم قصد داشتم همین چند وقته یکی دیگه هم بخرم. اگه نباشه باید بری سراغ همون سری بلک
ممنون دوست عزيز بابت معرفي هارد :46:
ديروز مجبور شدم بيام كرج !از اين فرصت واسه خريد هارد استفاده كردم رفتم بازار كامپوتر رضا(تهران!) خلاصه كل پاساژ گشتم سامسونگ خيلي كم بود بيشتر سيگيت داشتن و اونايي هم كه سانسونگ داشتن همشون مدل hd502hi بود ! هيچكوم هم وسترن بلك 500 نداشتن فقط يدونه وسترن بلك 1 ترابايت بود با 98 تومن كه پولشو نداشتم ! بعد 45 دقيقه گشتن آخرش hd502hj پيدا كردم(متاسفانه اسم فروشگاه يادم رفته و فاكتور هم نگرفتم!) قيمتش هم 47 تومن بود! الان نميدونم اين همون مدلي هست كه شما گفتيد يا نه چون روي هارد اصلا f3 ننوشته فقط نوشته hd502hj تا سال 92 هم گارانتي داره(سام سرويس!) اگه اين همون مدليه كه شما گفتيد(فكر كنم درسته چون خود سايت هم f3ننوشته!) پس چرا اينقدر ارزونه ! نميدونم چرا ولي من فكر ميكنم قطعه هرچقدر گرون باشه بهتره به خاطر همين الان پشيمونم چرا دنبال وسترن بلك نگشتم(قيمت حدود 70 تومنه!) يكي كمك كنه واقعا اين مدل سامسونگ از وسترن بلك بهتره يا نه؟!(فقط به خاطر قيمتش اين سوء تفاهم واسم پيش اومده !!!) راستي چون سيستمم اينجا نيست فعلا نميتونم تستش كنم!
تشكر:10:

Ultra_Black
11-08-2010, 15:34
ممنون دوست عزيز بابت معرفي هارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديروز مجبور شدم بيام كرج !از اين فرصت واسه خريد هارد استفاده كردم رفتم بازار كامپوتر رضا(تهران!) خلاصه كل پاساژ گشتم سامسونگ خيلي كم بود بيشتر سيگيت داشتن و اونايي هم كه سانسونگ داشتن همشون مدل hd502hi بود ! هيچكوم هم وسترن بلك 500 نداشتن فقط يدونه وسترن بلك 1 ترابايت بود با 98 تومن كه پولشو نداشتم ! بعد 45 دقيقه گشتن آخرش hd502hj پيدا كردم(متاسفانه اسم فروشگاه يادم رفته و فاكتور هم نگرفتم!) قيمتش هم 47 تومن بود! الان نميدونم اين همون مدلي هست كه شما گفتيد يا نه چون روي هارد اصلا f3 ننوشته فقط نوشته hd502hj تا سال 92 هم گارانتي داره(سام سرويس!) اگه اين همون مدليه كه شما گفتيد(فكر كنم درسته چون خود سايت هم f3ننوشته!) پس چرا اينقدر ارزونه ! نميدونم چرا ولي من فكر ميكنم قطعه هرچقدر گرون باشه بهتره به خاطر همين الان پشيمونم چرا دنبال وسترن بلك نگشتم(قيمت حدود 70 تومنه!) يكي كمك كنه واقعا اين مدل سامسونگ از وسترن بلك بهتره يا نه؟!(فقط به خاطر قيمتش اين سوء تفاهم واسم پيش اومده !!!) راستي چون سيستمم اينجا نيست فعلا نميتونم تستش كنم!
تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزیز سری F3 هست و پر سرعت تر از WD Caviar Black
هر گرونی دلیل بر بهتر بودن نیست!

alpha007
11-08-2010, 18:24
البته جدای از گرونی هاردهای وسترن کیفیت مثال زدنیشون قابل قیاس با هاردهای دیگه نیست
بله.......... درسته که سیگیت و سامسونگ هم حرفهای ناگفته برای رقابت با وسترن دارن ولی کیفیت ساخت،دقت تو ساخت،مقاومت در برابر عوامل مختلف طی سالها کار از ویژگیهای وسترنه
هر چند دو هارد ذکر شده هم میتونن مشمول این خصوصیات باشن.....

Ping 127.0.0.1
12-08-2010, 02:09
مبارکه:31: خیالت راحت که به قول ultra_black از بلک هم سریع تره
روی هارد منم F3 ننوشته و فقط مدل رو زده.
آخ کاش اسم یا آدرس مغازه رو داشتی، یه دونه میخوام بخرم...

البته جدای از گرونی هاردهای وسترن کیفیت مثال زدنیشون قابل قیاس با هاردهای دیگه نیست
بله.......... درسته که سیگیت و سامسونگ هم حرفهای ناگفته برای رقابت با وسترن دارن ولی کیفیت ساخت،دقت تو ساخت،مقاومت در برابر عوامل مختلف طی سالها کار از ویژگیهای وسترنه
هر چند دو هارد ذکر شده هم میتونن مشمول این خصوصیات باشن.....

کاملا با حرفتون موافقم
هاردهای وسترن خیلی خوب هستن و همیشه هم یه سر و گردن از بقیه گرون تر هستن
همونطور که گفتید عوامل خیلی زیادی در دراز مدت ممکنه روی هارد و کاراییش اثر بزار اما از اونجا این عوامل در مورد هارد اینترنال کم تعداد هست، من ترجیح میدم علاوه بر وسترن، از برندهای دیگه هم استفاده کنم اما در مورد هارد اکسترنال که خوب وضعیت خیلی فرق داره و دوام و عمر هارد به عوامل خیلی بیشتری بستگی داره، من فقط وسترن رو انتخاب میکنم (اتفاقا چند وقت پیش یه هارد اکسرنال گرفتم و خیلی برام مهم بود که حتما وسترن بگیرم)

ali226
13-08-2010, 14:53
با سلام
می خواستم کسی راهنمایی حرفه ای برای انتخاب هارد اکسترنال بهم بده
بین western essential 1teta , western elite 1tera , seagate free angent 1 tara , seagate free angent 1.5 tera
کدام بهتر است که همگی زیر 130 هزار تومان هستند
مقایسه بین صدا . داغ شدن . بافر . کشور سارنده . گارانتی . سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات و قیمت که در نهایت مناسب ترین رو با دلیل بهم معرفی کنید

ممنون

ravani_13
14-08-2010, 14:15
سلام

یه هارد اکسترنال بالای ۵۰۰ میخوام که سرعت انتقال بالا و در عین حال تا جای ممکن کوچک و زیبا و با کیفیت و مدرن باشه و کم صدا و زیاد داغ نکنه.

ترجیحا از WD و 7200 rpm باشه

واسه لپ تاپ اپل میخوام . قیمت هم تا 200

MERSI

ase_pase
15-08-2010, 20:23
WD 1TB My Book Elite 126.000 T

WD 1TB My Book Essential 101.000 T

قیمتشون مناسبه ؟
گارانتی و .... دارن ؟
اصلا مدل های مناسبی هستن ؟

hamidsiili
17-08-2010, 04:52
سلام به همه دوستان
و تشکر برای کمک هاتون !
منم میخوام یه هارد اینترنال 1 ترا بخرم
اول مشخصات سیستم رو مینویسم !
cpu : intel pentium 4 3.2 ghz
power : Excel p4-450
motherboard : asus p5ld2 se
H.D.D : maxtor 160 STM3160811AS
یه دی وی دی رایتر ال جی هم دارم که میتونم قطعش کنم!
یه کارت ----- هم روی سیستم هست و کارت گرافیک هم Geforce 7300 se هست !
---
ماول میخوام بدونم پاورم دو هارد رو ساپورت میکنه یا نه !
و میخوام ویندوزم و بازی و یا هر برنامه دیگه ای رو روی هار 160 نصب کنم !

نظر شما چه هاردی هست !؟

matin724
17-08-2010, 13:53
دوستان من وسترن(ابی) خریدم 49 تومن. مشکی پیدا نکردم . خوب خریدم؟

alpha007
18-08-2010, 08:36
دوستان من وسترن(ابی) خریدم 49 تومن. مشکی پیدا نکردم . خوب خریدم؟
قیمت حول و حوش همین حدوده
از تهران یا شهرستان؟

matin724
18-08-2010, 09:06
قیمت حول و حوش همین حدوده
از تهران یا شهرستان؟

اصفهان
این مدل بهتره یا سامسونگ؟

alpha007
18-08-2010, 12:20
اصفهان
این مدل بهتره یا سامسونگ؟
البته بستگی به نوع استفاده تون داره
بهتر و بدتر که نداریم
western blue از هاردهای جدید با سرعت مقبول و کارایی مناسبن
شما 500 گیگش رو خریدید دیگه؟

exreme
18-08-2010, 12:20
من می خواستم هارد اکسترنال بگیرم

ظرفیت 1 یا نیم ترابایت

مدلی معرفی کنید که مطمئن باشه! من اصلا دوست ندارم بلایی سر اطلاعاتم بیاد. باهاش نمی خوام کشتی بگیرم ولی شاید بخوام جا به جاش بکنم ( مثل مسافرت ) در ضمن سرعت رایت و ریدش برام مهم نیست.

مرسی جواب میدید

matin724
18-08-2010, 16:49
البته بستگی به نوع استفاده تون داره
بهتر و بدتر که نداریم
western blue از هاردهای جدید با سرعت مقبول و کارایی مناسبن
شما 500 گیگش رو خریدید دیگه؟

بله 500 گیگ . فروشنده میگفت سامسونگ بهتره . اما رو حرف فروشنده خیلی نمیشه حساب کرد . وسترن گرین هم داشت میگقت قویتره یکمی گرون تر بود

alirezawater
18-08-2010, 17:06
سلام دوستان
من اینجا سوال پرسیدم ولی دوستان سرشون شلوغه، حالا اینجا هم میپرسم.

"خرید ابزار ذخیره سازی برای بایگانی عکس های خانوادگی"

برای یکی از اقوام قصد دارم برای ذخیره سازی عکس های خانوادگیش که با دوربین دیجیتال گرفته یه چیزی برای ذخیره سازی بگیرم.
حالا شما هارد رو پیشنهاد میدید یا دی وی دی یا چیز دیگه؟
اگه هارد هست هارد اکسترنال بگیرم یا اینترنال.
البته زیاد نمیخوام هزینه کنم و فضای زیادی هم نیاز ندارم چیزی در حدود 100 گیگ الی 200 گیگ و بیشتر ماندگاری اطلاعات برام مهم.
در حال حاضر کل عکس ها شده 16 گیگ که روی دی وی دی ورباتیم رایت کردم.
از حدود 50 الی 70 هزار تومن هم حاضر به هزینه میباشم.

sadegh571
18-08-2010, 23:19
سلام دوستان
من اینجا سوال پرسیدم ولی دوستان سرشون شلوغه، حالا اینجا هم میپرسم.

"خرید ابزار ذخیره سازی برای بایگانی عکس های خانوادگی"

برای یکی از اقوام قصد دارم برای ذخیره سازی عکس های خانوادگیش که با دوربین دیجیتال گرفته یه چیزی برای ذخیره سازی بگیرم.
حالا شما هارد رو پیشنهاد میدید یا دی وی دی یا چیز دیگه؟
اگه هارد هست هارد اکسترنال بگیرم یا اینترنال.
البته زیاد نمیخوام هزینه کنم و فضای زیادی هم نیاز ندارم چیزی در حدود 100 گیگ الی 200 گیگ و بیشتر ماندگاری اطلاعات برام مهم.
در حال حاضر کل عکس ها شده 16 گیگ که روی دی وی دی ورباتیم رایت کردم.
از حدود 50 الی 70 هزار تومن هم حاضر به هزینه میباشم.

چون شما فضا رو برای آرشیو عکس می خواهید من پیشنهاد می کنم از هارد وسترن سبز یا آبی استفاده کنید.
قیمت آبی حدود 49 و سبز 53 تومنه. (500GB)
در ضمن هاردهای زیر 500 گیگ ارزش خرید ندارند.
موفق باشید.

hamidsiili
19-08-2010, 01:06
بازم سلام
بابا تو رو خدا یکی جواب ما رو هم بده
چند روزه کارم شده بیام این تاپیک ببینم شما چی میگین اما هیچکس تاحالا جواب نداده
همچنان منتظرم

ase_pase
19-08-2010, 05:48
WD 1TB My Book Elite 126.000 T

WD 1TB My Book Essential 101.000 T
سلام

میشه بگید این قیمت ها مناسب هست یا نه ؟
من هم چند روزه منتظر جواب دوستان هستم تا خرید کنم.

مرسی

alirezawater
19-08-2010, 20:45
چون شما فضا رو برای آرشیو عکس می خواهید من پیشنهاد می کنم از هارد وسترن سبز یا آبی استفاده کنید.
قیمت آبی حدود 49 و سبز 53 تومنه. (500GB)
در ضمن هاردهای زیر 500 گیگ ارزش خرید ندارند.
موفق باشید.

به نظر شما با توجه به اینکه فقط میخوام آرشیو کنم و بزارم کنار و دیگه استفاده ای نکنم. هارد اینترنال مناسبه؟ بهتر نیست اکسترنال بگیرم؟ هاردهای پاسپورتی وسترن از نظر ایمنی و نگهداری اطلاعات ایمن هست؟ وسیله دیگه چی هست اگه قیمت مهم نباشه؟ فقط میخوام عکسها رو به هیچ عنوان از دست ندم.

سلام

میشه بگید این قیمت ها مناسب هست یا نه ؟
من هم منتظر چند روز هست جواب دوستان هستم تا خرید کنم.

مرسی

اولی رو نمیدونم ولی دومی 95 تومنه

alisam44
22-08-2010, 07:51
با سلام

با توجه به مباحث انجام شده اولویت خرید اینطوری است:

1- western digital caviar black 62 m 1TR
2- samsung HD103SJ F3 1TR

درست است؟قیمت این دو مدل چند است؟
هاردای 1.5 ترا چطور از آب درآمده خوب هستند؟سرعتشان چطور است؟اختلاف قیمتشان با 1 ترا حدود 10-15 تومان هست!کدام مارک 1.5 ترا خوب هست(قیمتش چند است)؟

sadegh571
22-08-2010, 14:12
به نظر شما با توجه به اینکه فقط میخوام آرشیو کنم و بزارم کنار و دیگه استفاده ای نکنم. هارد اینترنال مناسبه؟ بهتر نیست اکسترنال بگیرم؟ هاردهای پاسپورتی وسترن از نظر ایمنی و نگهداری اطلاعات ایمن هست؟ وسیله دیگه چی هست اگه قیمت مهم نباشه؟ فقط میخوام عکسها رو به هیچ عنوان از دست ندم.

هارد های اینترنال رو هم میشه کنار گذاشت فقط باید در جایی قرار بدید که هیچ گونه ضربه یا فشار به اون وارد نشه ( چون هارد های اینترنال بر اثر تکان خوردن های شدید یا پرت شدن دیگه قابل استفاده نیستند ) و در ضمن جای مرطوب هم نگهداری نکنید.
ولی هاردهای اکسترنال ضد ضربه هستند و گران تر
به هر حال انتخاب با خودتونه اگه هارد رو می خواهید زیاد جابجا کنید پیشنهاد می کنم اکسترنال تهیه کنید.
موفق باشید.

alpha007
22-08-2010, 18:22
با سلام

با توجه به مباحث انجام شده اولویت خرید اینطوری است:

1- western digital caviar black 62 m 1TR
2- samsung HD103SJ F3 1TR

درست است؟قیمت این دو مدل چند است؟
هاردای 1.5 ترا چطور از آب درآمده خوب هستند؟سرعتشان چطور است؟اختلاف قیمتشان با 1 ترا حدود 10-15 تومان هست!کدام مارک 1.5 ترا خوب هست(قیمتش چند است)؟
البته وسترن بلک 64 مگ بافر فعلا تو بازار موجود نیست

exreme
23-08-2010, 10:58

ظرفیت 1 یا نیم ترابایت

مدلی معرفی کنید که مطمئن باشه! من اصلا دوست ندارم بلایی سر اطلاعاتم بیاد. باهاش نمی خوام کشتی بگیرم ولی شاید بخوام جا به جاش بکنم ( مثل مسافرت ) در ضمن سرعت رایت و ریدش برام مهم نیست.

مرسی جواب میدید

sepid.m82
23-08-2010, 19:48

ظرفیت 1 یا نیم ترابایت

مرسی جواب میدید

دوستای من تا به حال 3 تا سیگیت یک ترابایت گرفتن و من هیچ مشکلی ندیدم.
قیمتشم مناسبه همین هفته پیش یکی گرفتیم 83 تومن . گارانتیش یادم نیست
ولی با گارانتی سازگار 88 می گفت

sepid.m82
23-08-2010, 19:53
من بین این دو تا گیر کردم اساسی

Seagate 7200.12 1 Tb
or
Samsung F3 1 Tb

واسه ویندوز نمی خوامش
بیشتر واسه کار با فایلها
چون نرم افزارهایی که استفاده می کنم از درایوی که فایل روشه خیلی کار می کشن و زمان هم زیاده (مثلا یه روز)
و همینطور می خوام از این هارد کار بکشم
کدوم رو بگیرم؟

sfim
23-08-2010, 23:14
من میخام یه اکسترنال 1 ترا بگیرم پرش کنم بزارم کنار بعضی وقت ها هم به hd player وصل می کنم

فقط تنها چیزی که واسم مهمه اینه که مشکلی واسه اطلاعات پیش نیاد حتی یک لحظه هم نمیتونم بهش فکر کنم سرعت مهم نیست

نظر خودم رو WD My Book Essential Edition هست نظر شما چیه ؟؟؟ واسه ارشیو سیگیگت بهتر یا وسترن ؟؟

.

M E H R A N
24-08-2010, 04:59
من میخام یه اکسترنال 1 ترا بگیرم پرش کنم بزارم کنار بعضی وقت ها هم به hd player وصل می کنم

فقط تنها چیزی که واسم مهمه اینه که مشکلی واسه اطلاعات پیش نیاد حتی یک لحظه هم نمیتونم بهش فکر کنم سرعت مهم نیست

نظر خودم رو WD My Book Essential Edition هست نظر شما چیه ؟؟؟ واسه ارشیو سیگیگت بهتر یا وسترن ؟؟
.

لینک زیر رو یک نگاه بنداز. من اینو گرفتم و ازش خیلی راضیم. هم شیک و پرسرعت هست و هم ساخت ژاپن هست. :46:

sfim
24-08-2010, 14:04
شما چند خریدید ؟
گارانتی داره این برند؟
راحت پیدا میشه ... از کجا خریدید؟... تشکر

zelda64
26-08-2010, 02:31
سلام به همه‌ی اساتید.

به خصوص استاد alpha007

من می‌خواهم یک هارددیسک اینترنال 1 ترابایت بگیرم.

مشخصات سیستم بنده:

مادربرد : ASUS P5K
سی‌پی‌یو : intel q6600
رم : 4GB DDR2 800

سامسونگ ، وسترن و یا سیگیت بگیرم؟

لطفاً مدل هر برند را هم ذکر کنید.

برای بنده پایداری و عمر هارد مهم است ، چون سیستم بنده روزی 22 ساعت روشن است برای رندر گرافیکی و اینجور کارها.

با تشکر.

alpha007
26-08-2010, 12:38
سلام به همه‌ی اساتید.

به خصوص استاد alpha007

من می‌خواهم یک هارددیسک اینترنال 1 ترابایت بگیرم.

مشخصات سیستم بنده:

مادربرد : ASUS P5K
سی‌پی‌یو : intel q6600
رم : 4GB DDR2 800

سامسونگ ، وسترن و یا سیگیت بگیرم؟

لطفاً مدل هر برند را هم ذکر کنید.

برای بنده پایداری و عمر هارد مهم است ، چون سیستم بنده روزی 22 ساعت روشن است برای رندر گرافیکی و اینجور کارها.

با تشکر.

سلام دوست عزیز
هر سه این هاردهایی که اسم بردید کارایی بالا،کیفیت ساخت و ماندگاری اطلاعات (البته به شرط رعایت اصول ایمنی که در مورد همه هاردها صادقه ؛ مثل ضربه و ...) رو بهمراه دارن
وسترن: گرین و بلو و بلک که بسته به نوع استفاده تون گرین و بلک توصیه میشه
پیشنهاد بلک تنها که این روزها دهان پر کن شده و همه بی درنگ پیشنهادش میدن کار درستی نیست
نصب سیستم عامل ، نرم افزار یا حتی بازی تو هاردهای گرین بلامانع ست
سیگیت:7200.12
از سیگیت مدلهای LP هم هست که تو مورد استفاده شما توصیه نمیشه
از سامسونگ هم :F3 که ظاهرا کمیاب شده
موفق باشید

zelda64
27-08-2010, 01:45
استاد alpha007 از راهنمایی‌تان ممنونم.

دوست بااطلاع‌ام با اجازه‌ٔ شما دو تا سؤال داشتم.

1) آیا این سیگیت سری 7200.12 که معرفی فرمودید اصلا‍ً در بازار تهران پیدا می‌شود، مثلاً بازار رضا یا پاساژ ایران و یا پایتخت؟
هاردهای سیگیت موجود در بازار تهران بیشتر از سری LP و 7200.11می‌باشند.

2) بین سیگیت سری 7200.12 اگر پیدا شود و وسترن بلک یا گرین کدام را پیشنهاد می‌کنید.؟
من تا به حال هارد از برند وسترن نداشته‌ام اکنون سیگیت و سامسونگ دارم و در سالهای دور هم مکستور و کوانتوم.

متشکرم.

Perpetual
27-08-2010, 05:47
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ اکسترنال(قابل حمل) با قابلیت های زیر می خوام:
1- usb3 داشته باشه.(اگه نداشته باشه بازم عیبی نداره ولی داشته باشه بهتره)
2-بتونم روش ویندوز نصب کنم و باهاش بوت بشم.
3-جنس خوب با گارانتی خوبی باشه.
4-قیمت بین 100 تا 120 باشه.
5-کش مناسبی داشته باشه.
6- و صد البته داخل ایران پیدا بشه.
ممنونم

roteal2007
27-08-2010, 10:05
من بین این دو تا گیر کردم اساسی

Seagate 7200.12 1 Tb
or
Samsung F3 1 Tb

واسه ویندوز نمی خوامش
بیشتر واسه کار با فایلها
چون نرم افزارهایی که استفاده می کنم از درایوی که فایل روشه خیلی کار می کشن و زمان هم زیاده (مثلا یه روز)
و همینطور می خوام از این هارد کار بکشم
کدوم رو بگیرم؟

سریع ترین سامسونگه اما باید بیفتی دنبالش چون کمی نایابه...

sepid.m82
27-08-2010, 16:02
ممنونم
roteal2007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سامسونگو پیدا نکردم.

همون سیگیت رو گرفتم.

alpha007
27-08-2010, 17:50
استاد alpha007 از راهنمایی‌تان ممنونم.

دوست بااطلاع‌ام با اجازه‌ٔ شما دو تا سؤال داشتم.

1) آیا این سیگیت سری 7200.12 که معرفی فرمودید اصلا‍ً در بازار تهران پیدا می‌شود، مثلاً بازار رضا یا پاساژ ایران و یا پایتخت؟
هاردهای سیگیت موجود در بازار تهران بیشتر از سری LP و 7200.11می‌باشند.

2) بین سیگیت سری 7200.12 اگر پیدا شود و وسترن بلک یا گرین کدام را پیشنهاد می‌کنید.؟
من تا به حال هارد از برند وسترن نداشته‌ام اکنون سیگیت و سامسونگ دارم و در سالهای دور هم مکستور و کوانتوم.

متشکرم.

1- بله بگردید پیدا میشه
2-هر سه این هاردها همونطور که قبلا گفتم معتبر و کارا هستن
وسترن گرین به تکنولوژی بالاتری تو تنظیم سرعت هارد مجهز شده به این صورت که تو خوندن و نوشتن اطلاعات (ورود و خروج دیتا) سرعت چرخش هد رو تنظیم میکنه
اگه سیستمی دائم الروشن میخوایید مثل کسانی که تو کار دانلود و این صحبتها هستن یا حتی کسانی که کار با نرم افزارهای مختلف میکنن وسترن گرین توصیه میشه و اگه نیاز به سرعت بالاتر دارید وسترن بلک

aliback
28-08-2010, 20:44
سلام
من میخواستم یه هارد پرتابل وسترن بگیریم ولی نمیدونم کدوم سری از وسترن بگیرم راهنمائی کنیدبا ذکر مشخصات و کارایش . دو ترا بایتی میخوام برای آرشیو و امنیت بالا و بدون آداپتور باشه
-سری my book elite
2- سری externe festplatte
3- سریelements
4- my passport

gamekhor2007
30-08-2010, 23:04
الان بهترین هارد 1t یا 1.5 t چی خوبه؟

m_s_r_08
31-08-2010, 02:16
الان بهترین هارد 1t یا 1.5 t چی خوبه؟

از چه لحاظ سرعت يا استقامت.گلم.

gamekhor2007
31-08-2010, 19:52
از نظر اسقامت و سرعت بالا و بافر بالا

M E H R A N
31-08-2010, 20:33
از نظر اسقامت و سرعت بالا و بافر بالا

سرعت بالا فقط به برند و مارک هارد ربط نداره. اصل سرعتیه که کامپیوتر از طریق یکی از پورتهای خروجی مانند USB یا eSATA میتونه دیتا رو انتقال بده.

USB 2.0 و کلا همه هاردهایی که از طریق این پورت وصل میشند چه بخوای و چه نخوای سرعت دریافت و انتقال دیتاشون به اندازه ی eSATA و یا USB 3.0 نیست چون که USB 2.0 حداکثر سرعتی که میتونه در بهترین شرایط, با بهترین هارد و همراه با بهترین مادربرد داشته باشه 60 مگابایت بر ثانیه است اما شما هیچ وقت به همچین سرعتی نمیرسی چون خود سیستم عامل ویندوز صدیه برای کاهش سرعت. معمولا سرعت USB 2.0 ها مابین 30 تا 40 مگابایت در ثانیه هست و اون هم به شرطی که هم سخت افزار کامپیوتری که استفاده میکنی خوب باشه و هم هارد اکسترنالی که خریدی.

اگر به این سرعت راضی هستی که هیچی هر کدوم از هاردها رو که با پورت USB 2.0 بگیری برات کار میکنه و دیگه سرعت خود هارد اکسترنال حتی اگر 5400rpm هم باشه جوابگویه 30 تا 40 مگابایت بر ثانیه خواهد بود. اما اگر سرعت بالاتر میخوای باید دنبال هاردهای eSATA و یا USB 3.0 باشی.

تست سرعت یک هارد اکسترنال با پورت USB 2.0 رو میتونی در لینک زیر ببینی. اگر تا بحال ندیدیش. :46:

gamekhor2007
31-08-2010, 21:06
خوب چه مدلی از سیگیت یا .... پیشنهاد میدید؟

M E H R A N
31-08-2010, 22:04
خوب چه مدلی از سیگیت یا .... پیشنهاد میدید؟

دوست عزیز شما اول پورت مورد نظر رو تعیین کن و بعد از اینکه در این مورد تصمیمت رو گرفتی بگو ببینم هارد اکسترنال رو به غیر از کامپیوتر میخوای به چه دستگاههایی وصل کنی؟

چون اگر پورت eSata بخوای برداری خوب دستگاههای دیگه مانند تی وی و یا کنسول که این پورت رو ندارند.

dehghani1375
01-09-2010, 20:32
دوستان من یه هارد 1 ترا بایتی می خوام که سریع ترین باشه یعنی می خواستم ssd بگیرم نشد به دلایلی اگه میشه سریع ترین هارد اینترنال 1 ترابایتی رو معرفی کنین من برم قیمتم اصلا مهم نیست.

gamekhor2007
02-09-2010, 02:06
هارد اینترنال و برای استفاده در کامپیوتر

Juventus FC
03-09-2010, 00:44
سلام بر اساتید

من یک هارد Seagate با ظرفیت 500 گیگابایت دارم حدود 5 ماه که خریدم ولی در این چند ماهه خیلی اذیتم کرده واقعا هارد مرخرفی هست. حالا تصمیم گرفتم یک هارد خوب بخرم.

- من شنیدم هاردهای Segate همشون همینطور هستند.آیا واقعا همینطور هست؟
- من شنیدم هاردهای "وسترن" ساخت آمریکا خیلی خوب هستند.آیا واقعا همینطور است؟
- شما چه پیشنهاد میکنید؟

میتونید برام توضیح بدهید و مرا راهنمایی کنید تا این بار یک هارد خوب بخرم.

باتشکر

M E H R A N
03-09-2010, 01:23
سلام بر اساتید

من یک هارد Seagate با ظرفیت 500 گیگابایت دارم حدود 5 ماه که خریدم ولی در این چند ماهه خیلی اذیتم کرده واقعا هارد مرخرفی هست. حالا تصمیم گرفتم یک هارد خوب بخرم.

- شما چه پیشنهاد میکنید؟

باتشکر

این پست زیر رو بخون متوجه میشی که مشکل هارد سیگیت یا وسترن نیست. :46:

alpha007
03-09-2010, 11:54
سلام بر اساتید

- شما چه پیشنهاد میکنید؟

باتشکر
ما هارد ساخت امریکا نداریم!
داخل خاک امریکا هم قطعات ساخت چینه
باورش سخته نه؟
اون مشکلی هم که گفتید برای سیگیت پیش اومده برای هر هارد دیگه ای میتونه پیش بیاد

Juventus FC
03-09-2010, 18:06
این پست زیر رو بخون متوجه میشی که مشکل هارد سیگیت یا وسترن نیست. :46:

خیلی ممنون دوست عزیز.

ولی من هرچی فکر میکنم این ربطی به پست من نداره.

من این هارد Seagate که خریدم،خیلی اذیت میکنه مثلا من دیشب هرکاری کردم ویندوز به هیچ عنوان بالا نیومد ولی صبح که زدم خیلی سریع بالا اومد. موقع انتقال فایل تا یک هفته پیش سرعت خیلی خوب بود ولی الآن دو فایل را همزمان نمیتونه انتقال بده،این هارد بعضی اوقات یک صدای خاصی میده که وقتی این صدا میاد کل سیستم هنگ میکنه و تا یکم اینور و اونور نکنی ویندوز بالا نمیاد،...

من در گوگل "سرچ" کردم بیشتری ها هم همین مشکل من را داشتن و البته بیشتری ها هم هارد "وسترن" پیشنهاد میکردند. میخواستم بدونم این هارد به درد میخوره یا نه؟ یا دوباره اگر بخرم همین مشکل اینو پیدا میکنه.

IRANER
03-09-2010, 23:31
سلام خدمت دوستان
مي خواستم در مورد برند هاي VERBATIM , CONRAD ,FREECOM,IOMEGA سوال کنم براي هارد اکسترنال 1T , 1.5 T
ايا مارکهاي معتبري هستند ؟کيفيت هاردشان چطوره؟
کسي اطلاعاتي در مورد مدل هاي زير داره؟
VERBATIM 1T COMBO(USB+ESATA
VERBATIM 1.5 T COMBO
SEAGATE BLACK ARMOR WS 110T 1T USB 2
WD ELEMENTS 1.5T SW USB2
استی اختلاف سرعت USB 2, USB 3,ESATA چقدره ؟(چند مگا بایت در ثانیه)
منتظرم
خيلي ممنون

stq
05-09-2010, 23:13
سلام
یه هارد اینترنال ssd برای نصب ویندوز 7 میخواستم 60-120 گیگ وبهترین های بازار کدوم مارک ها هستند؟

ali_ir_bsd
07-09-2010, 01:27
دوستان این هاردهای ssd چنده قیمتشون .

الان ارزونترینشون چنده .

شنیدم بهترینشون اینتل هستش ولی خیلی تو ایران گرونن درسته .

موفق باشید .

Phenomenon
07-09-2010, 17:14
دوستان این هاردهای ssd چنده قیمتشون .

الان ارزونترینشون چنده .

شنیدم بهترینشون اینتل هستش ولی خیلی تو ایران گرونن درسته .

موفق باشید .

کلا هاردای ssd به خاطر جدید بودنشون و بالا بودن قیمت تموم شدشون قیمتشون بالا هست.

DiDaX
09-09-2010, 03:18
سلام
هارد های سلیکن پاور چجور هستن ؟
هارد اکسترنال چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟
500 تا 1ترابایت

ممنون

alpha007
09-09-2010, 08:57
سلام
هارد های سلیکن پاور چجور هستن ؟
هارد اکسترنال چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟
500 تا 1ترابایت

ممنون
کیفیت ساخت خوب و بالایی دارن
استفاده از سیلیکون پاور جای نگرانی نداره
درباره هارد اکسترنال هم از ترنسند و وسترن و سیگیت (تنوع برند زیاده) میشه اسم برد

DiDaX
09-09-2010, 17:34
کیفیت ساخت خوب و بالایی دارن
استفاده از سیلیکون پاور جای نگرانی نداره
درباره هارد اکسترنال هم از ترنسند و وسترن و سیگیت (تنوع برند زیاده) میشه اسم برد
سلیکن پاور به این دلیل که USB3 دارن نظرم رو جلب کرده و الان اینجا کل بازار رو سیلیکون پاور پر کرده
الان بین این 3 برند کدوم رو انتخاب کنم ؟ ( سلیکن پاور - سی گیت - وسترن دیجیتال)
از وسترن کدوم مدلش رو میشه به ر- س - ی -ور یا TV و دستگاهای غیر کامپیوتر وصل کرد ؟؟

ممنون

image369
10-09-2010, 06:17
کسی اینجا وسترن پاسپورتی داره؟
این نرم افزار ها که روشه چیه ؟
روی نرم افزار اسمارتش یک گزینه لوک داره داستانش چیه ؟

PCSWORD
10-09-2010, 18:04
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید
من یک نوت دل دارم مدل ذیل:

Notebook Dell Inspiron 1520
Full Media Support

The new 15" Inspiron also comes standard with:
<LI class=point_normal>8-in-1 memory card reader <LI class=point_normal>4 USB 2.0 ports <LI class=point_normal>54mm ExpressCard slot <LI class=point_normal>S-Video (S/PDIF supports via dongle) <LI class=point_normal>7.1 channel stereo sound <LI class=point_normal>Graphics card with 64 MB frame buffer <LI class=point_normal>Headphone jack
IEEE 1394 input for fast video and image transfers from your camera

<LI class=point_normal>8-in-1 memory card reader <LI class=point_normal>4 USB 2.0 ports <LI class=point_normal>54mm ExpressCard slot <LI class=point_normal>S-Video (S/PDIF supports via dongle) <LI class=point_normal>7.1 channel stereo sound <LI class=point_normal>Graphics card with 64 MB frame buffer <LI class=point_normal>Headphone jack <LI class=point_normal>IEEE 1394 input for fast video and image transfers from your camera

مشخصات سیستم من هست

قصد خرید هارد اکسترنال داشتم
پارسال هارد 500 گیگontouch خریدم ولی بعد از یکسال هر کاری کردم فقط با usb1.0 بالا می یاد در حالی که قبلا سرعت usb2.0 داست

این دفعه با کمک اساتید می خواهم هارد 1 ترابایت وسترن بخرم (فکر کنم بهترین مارک باشد)
لطفا مدل های موجود در تهران
پاساژ رضا
پاساژ ایرانیان
پاساژ علاءالدین
را ذکر کنید
در ضمن آیا به نوت بوک من کارت اکسپرس برای usb3.0 میشود استفاده کرد؟
یا یکی از پورت های ethernet یا 800 و 400؟
در ضمن می خواهم سیستم عامل نیز نصب کنم بیشترین بافر موجود در بازار چیست؟
در آخر برای خرید هارد پلایر که خروجی HDMI داشته باشد چه مدلی را پیشنهاد می کنید
یا یک دستگاه دی وی دی با توجه به قیمت ها و امکانات آن بهتراست ؟
در مورد اینکه هارد ها با آداپتور هستند نیز لطفا توضیح دهید؟
نوت بوک من هارد MMC/SD و MS/PRO دارد آیا همین هارد را به یک ترابایت افزایش دهم بهتر است در صورت مثبت بودن لطفا قیمت ها را اعلام کنید

با تشکر از همه اساتید عزیز
منتظز پاسخ دوستان هستم لطفا همه موارد را پاسخ دهید با تشکر مجدد

Phenomenon
11-09-2010, 15:49
قصد خرید هارد اکسترنال داشتم
پارسال هارد 500 گیگontouch خریدم ولی بعد از یکسال هر کاری کردم فقط با usb1.0 بالا می یاد در حالی که قبلا سرعت usb2.0 داست
[CENTER]

این دفعه با کمک اساتید می خواهم هارد 1 ترابایت وسترن بخرم (فکر کنم بهترین مارک باشد)
لطفا مدل های موجود در تهران
پاساژ رضا
پاساژ ایرانیان
پاساژ علاءالدین
را ذکر کنید
در ضمن آیا به نوت بوک من کارت اکسپرس برای usb3.0 میشود استفاده کرد؟
یا یکی از پورت های ethernet یا 800 و 400؟
در ضمن می خواهم سیستم عامل نیز نصب کنم بیشترین بافر موجود در بازار چیست؟
در آخر برای خرید هارد پلایر که خروجی HDMI داشته باشد چه مدلی را پیشنهاد می کنید
یا یک دستگاه دی وی دی با توجه به قیمت ها و امکانات آن بهتراست ؟
در مورد اینکه هارد ها با آداپتور هستند نیز لطفا توضیح دهید؟
نوت بوک من هارد MMC/SD و MS/PRO دارد آیا همین هارد را به یک ترابایت افزایش دهم بهتر است در صورت مثبت بودن لطفا قیمت ها را اعلام کنید

با تشکر از همه اساتید عزیز
منتظز پاسخ دوستان هستم لطفا همه موارد را پاسخ دهید با تشکر مجدد

کارت usb3 به لپ تاپ شما می خوره.اگر کارت های 800 و 400 هم پیدا کردید می تونید استفاده کنید.هارد اکسترنال دو مدل هست یکی پاسپورتی که برق خودش رو از usb می گیره و یک مدل رومیزی هست که برقش رو از آداپتور میگیره که البته از سرعت بالاتری هم برخوردار هستند وهمینطور قیمت پایین تر از هارد های کوچک پاسپورتی.

گزیته های MMC/SD و MS/PRO هارد نیستند.اینها مربوط به رم ریدر لپ تاپ شما هستند و اسم مدل های مختلف رم هستن که برای موبایل و دوربین دیجیتال استفاده داره.
من خودم هارد لپ تاپ بیشتر 640 گیگ ندیدم. شما می تونید با حدود 90 هزار تومن یه هارد 1 ترابایت دسکتاپ(آداپتور دار) یا یک هارد 500 گیگ پاسپورتی بخرید.
بیشترین بافر برای هاردهای اکسترنال و اینترنال لپ تاپی 32 مگابایت هست ولی ربطشو به نصب سیتم عامل چیه؟میشه منظورتون رو دقیقتر بگید؟

Phenomenon
11-09-2010, 17:41
سلام به همه دوستان
و تشکر برای کمک هاتون !
منم میخوام یه هارد اینترنال 1 ترا بخرم
اول مشخصات سیستم رو مینویسم !
cpu : intel pentium 4 3.2 ghz
power : Excel p4-450
motherboard : asus p5ld2 se
H.D.D : maxtor 160 STM3160811AS
یه دی وی دی رایتر ال جی هم دارم که میتونم قطعش کنم!
یه کارت ----- هم روی سیستم هست و کارت گرافیک هم Geforce 7300 se هست !
---
ماول میخوام بدونم پاورم دو هارد رو ساپورت میکنه یا نه !
و میخوام ویندوزم و بازی و یا هر برنامه دیگه ای رو روی هار 160 نصب کنم !

نظر شما چه هاردی هست !؟

از نظر پاور مشکلی ندارید.فقط هارد 1 ترا با پورت sata هست باید پورت sata خالی داشته باشید.اینو بدونید که هارد 1 ترای شما سرعت بالاتری داره.پیشنهاد می کنم که ویندوز رو روی اون نصب کنید.
موفق باشید.

Jentel
11-09-2010, 20:11
کارت usb3 به لپ تاپ شما می خوره.اگر کارت های 800 و 400 هم پیدا کردید می تونید استفاده کنید.هارد اکسترنال دو مدل هست یکی پاسپورتی که برق خودش رو از usb می گیره و یک مدل رومیزی هست که برقش رو از آداپتور میگیره که البته از سرعت بالاتری هم برخوردار هستند وهمینطور قیمت پایین تر از هارد های کوچک پاسپورتی.

گزیته های MMC/SD و MS/PRO هارد نیستند.اینها مربوط به رم ریدر لپ تاپ شما هستند و اسم مدل های مختلف رم هستن که برای موبایل و دوربین دیجیتال استفاده داره.
من خودم هارد لپ تاپ بیشتر 640 گیگ ندیدم. شما می تونید با حدود 90 هزار تومن یه هارد 1 ترابایت دسکتاپ(آداپتور دار) یا یک هارد 500 گیگ پاسپورتی بخرید.
بیشترین بافر برای هاردهای اکسترنال و اینترنال لپ تاپی 32 مگابایت هست ولی ربطشو به نصب سیتم عامل چیه؟میشه منظورتون رو دقیقتر بگید؟

خیلی ممنون از پاسخ
منظور من از بافر 32 هارد این است که در صورتی که از هارد اکسترنال به عنوان سیستم عامل استفاده شود نه به صورت آشیو فیلم و... بهتر است بافر بیشتررا انتخاب کنیم

اگر ممکنه مارک را هم بگو
مارک های سیگیت و اون تاچ خوب نسیتند
در مورد مارک وسترن چه مدلی را پیشنهاد می کنید که usb3 نیز ساپورت کند؟

IRANER
12-09-2010, 21:30
دوستان کسی نبود جواب سوال ما را بده ...
من منتظرم!:19:
(سلام خدمت دوستان
مي خواستم در مورد برند هاي VERBATIM , CONRAD ,FREECOM,IOMEGA سوال کنم براي هارد اکسترنال
ايا مارکهاي معتبري هستند ؟کيفيت هاردشان چطوره؟
کسي اطلاعاتي در مورد مدل هاي زير داره؟
VERBATIM 1T COMBO(USB+ESATA
VERBATIM 1.5 T COMBO
SEAGATE BLACK ARMOR WS 110T 1T USB 2
WD ELEMENTS 1.5T SW USB2
منتظرم
خيلي ممنون)

morteza_jacobi
20-09-2010, 23:52
Western Digital Portable My Passport Studio 500GB

من این هارد رو خریدم و مخصوص مک هست وقتی با مک فرمت میشه تو ویندوز نمیاره !! و وقتی با ویندوز با فرمت NTFS فرمت میشه توی ویندوز توی مک میاره ولی نمیشه توش دیگه کپی کرد فقط میشه فایل ها رو دید !!! کسی می تونه مشکل من رو حل کنه !؟!؟:41:

alpha007
21-09-2010, 22:19
Western Digital Portable My Passport Studio 500GB

من این هارد رو خریدم و مخصوص مک هست وقتی با مک فرمت میشه تو ویندوز نمیاره !! و وقتی با ویندوز با فرمت NTFS فرمت میشه توی ویندوز توی مک میاره ولی نمیشه توش دیگه کپی کرد فقط میشه فایل ها رو دید !!! کسی می تونه مشکل من رو حل کنه !؟!؟:41:
این مشکل فراگیره دوست من
ویندوز هیچ وقت حجم،نوع و مشخصات هاردهای فرمت شده تو سیستم عاملهای دیگه رو به نمایش نمیزاره

amirarsalaan
25-09-2010, 00:39
این مشکل فراگیره دوست من
ویندوز هیچ وقت حجم،نوع و مشخصات هاردهای فرمت شده تو سیستم عاملهای دیگه رو به نمایش نمیزاره

میشه اسم این مدل رو بگویید؟

poloton7
26-09-2010, 08:12
سلام--
من می خواهم یک هارد 500 تابت بگیرم بین دومدل موندم لطفا راهنمایی کنید
1-samsumg f3
2-western
دو نوع وسترن پیشنهاد دادند یکی مدل بلک ودیگری مدل گرین- می گویند مدل بلک سرعت بیشتری دارد-قیمت مدل بلک 72 هزار تومان مدل گرین 58 هزار تومان --ایا واقعا سرعت بلک از گرین بهتر است یا بیشتر تبلیغات است وایا واقعا ارزش تقریبا 15 هزار تومان دارد یا نه---------متشکر

alpha007
27-09-2010, 17:12
میشه اسم این مدل رو بگویید؟
اسم و مدل رو جناب morteza_jacobi قید کردند

alpha007
27-09-2010, 17:22
سلام--
من می خواهم یک هارد 500 تابت بگیرم بین دومدل موندم لطفا راهنمایی کنید
1-samsumg f3
2-western
دو نوع وسترن پیشنهاد دادند یکی مدل بلک ودیگری مدل گرین- می گویند مدل بلک سرعت بیشتری دارد-قیمت مدل بلک 72 هزار تومان مدل گرین 58 هزار تومان --ایا واقعا سرعت بلک از گرین بهتر است یا بیشتر تبلیغات است وایا واقعا ارزش تقریبا 15 هزار تومان دارد یا نه---------متشکر
توضیحات جامع درمورد این هاردها تو صفحات قبل گفته شده
گرین و بلک موارد استفاده خودشونو دارن و اگر کسی مورد استفادش از سیستم رو تعیین کنه میتونه به حداکثر کارایی دست پیدا کنه

Open-Source
28-09-2010, 09:32
سلام دوستان.
من یه هارد 1 ترابایت اینترنال میخوام.
برای آرشیو میخوام.
مقاومتش میخوام خوب باشه.
صدا نداشته باشه(آخه بعضی از هاردها صدا میده).
بیزحمت اگه مدلی پیشنهاد میدید قیمت هم بگید.

cold398
30-09-2010, 13:57
سلام

دوستان یه مدتی دنبال Samsung Spinpoint F3 HD103SJ هستم ولی ظاهرا هیچ جا موجود نیست .

وسترن بلک هم با توجه به سیستم Dual CPU به کار من نمیاد بیشتر سرعت واسم مهمه .

SEAGATE BARRACUDA LP 12 رو گزینه مناسبی میدونم .

سری 1 ، 1.5 و 2 ترابایت این هارد اختلاف سرعتی با هم دارن یا نه ؟

بیزحمت اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید .

اگه هارد دیسک سریع تر هم میشناسید معرفی کنید ، البته به غیر از وسترن بلک !

alireza1411
30-09-2010, 16:45
سلام

دوستان یه مدتی دنبال Samsung Spinpoint F3 HD103SJ هستم ولی ظاهرا هیچ جا موجود نیست .

وسترن بلک هم با توجه به سیستم Dual CPU به کار من نمیاد بیشتر سرعت واسم مهمه .

SEAGATE BARRACUDA LP 12 رو گزینه مناسبی میدونم .

سری 1 ، 1.5 و 2 ترابایت این هارد اختلاف سرعتی با هم دارن یا نه ؟

بیزحمت اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید .

اگه هارد دیسک سریع تر هم میشناسید معرفی کنید ، البته به غیر از وسترن بلک !

اینا که تهش lp داره مگه سرعتش پایین نیست ؟

کسی اطلاع نداره ؟ بنچ مارک بدین دوستان.

cold398
30-09-2010, 18:53
اینا که تهش lp داره مگه سرعتش پایین نیست ؟

کسی اطلاع نداره ؟ بنچ مارک بدین دوستان.

نه :18: اینطور که بنده اطلاع دارم اینا سریع ترین هارد های سیگیت هستن

alireza1411
01-10-2010, 00:29
نه :18: اینطور که بنده اطلاع دارم اینا سریع ترین هارد های سیگیت هستن

نه دادا.lp مخفف low power هست که به این معنی هست که سرعت گردش این هاردها 5900 هست و 7200 معمولی نست که مصرف برق کم بشه. خب سرعت کار هم کم میشه.:31::41::41:

حالا من یه 7200.12 سه سال پیش گرفتم الان دادم داداشم و خودم یه LP گرفتم . :41::41:

The Barracuda LP (short for “low power”) is Seagate’s latest desktop hard drive. While all other Barracuda 7200 drives rotate at 7,200 RPM, the Barracuda LP stays at 5,900 RPM to help reduce power consumption. This is pretty unique, as the next typical speed would have been 5,400 RPM.

یعنی اولیه رو دادم :41::41::41: رفتم اون LP 1500 گیگ رو گرفتم.

حسابی ضرر کردم انگار.

cold398
01-10-2010, 00:50
منظورت این هارده دیگه ؟

مشکل این چی بود ، که عوضش کردی ؟

alireza1411
01-10-2010, 08:49
منظورت این هارده دیگه ؟

مشکل این چی بود ، که عوضش کردی ؟

مشکل نداره که. من سه سال پیش میخواستم بخرم کلی گشتم. همه وسترن و مکستور داشتن بهم میخندیدن.:31::31: ولی خدایی سرعت داشت ها !!!! صدا و نیوز و دماش از این ال پی که گرفتم کمتره.

هیچ مشکلی نداره. الان هم تو بازار فهمیدن خوبه همه دارن. سامسونگ هم الان خوبه ولی کم تحویلش میگیرن. چند سال دیگه لابد مثل سیگیت همه میارن.:31:

DiDaX
01-10-2010, 10:47
سلام
کسی قیمت هارد اکسترنال سیگیت 500 گیگ 2.5 اینچی رو نداره ؟ قیمت روز !!!
1 ترابایت 3.5 اینچ چه قیمت هست ؟
ممنون میشم بگید