مشاهده نسخه کامل
: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
yarihaker
18-12-2011, 19:53
میخوام یه هارد 500 یا 1 ترا بگیرم
برای نگه داری از فایلای شخصی و نصب ویندوز و کارای معمولی
هارد خودم مکستور 80 آی دی ایه
به نظرتون چه هاردی مناسبه ؟ امنیت فایلام برام مهمه.
و اگه گرفتم ویندوز توش نصب کنم یا همین هشتادرو بزارم برای نصب ویندوز و برنامه ها
uuuuuuuuuuuupppppppppppppppp
Hamed DC
18-12-2011, 21:23
میخوام یه هارد 500 یا 1 ترا بگیرم
برای نگه داری از فایلای شخصی و نصب ویندوز و کارای معمولی
هارد خودم مکستور 80 آی دی ایه
به نظرتون چه هاردی مناسبه ؟ امنیت فایلام برام مهمه.
و اگه گرفتم ویندوز توش نصب کنم یا همین هشتادرو بزارم برای نصب ویندوز و برنامه ها
من گرین سری بلک رو توصیه میکنم که کارایی و امنیت بسیار بالایی دارن.
بهتره که روی همون قبلی ویندوز نصب کنی و هارد جانبی رو فقط به عنوان آرشیو به کار ببری.
چون در صورت ویرویسی شدن یا مشکلات این چنینی، راحت تر میشه مشکل رو برطرف کرد
و خسارات کمی هم متحمل شد.
r0ot$harp
18-12-2011, 21:43
سلام.
دوست عزیز نوی این مدل فکر نکنم پیدا بشه!
می تونی به جاش از مبدل استفاده کنی. ساتا به IDE.
Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB...165.000
سلام احسان جان.
هاردهای سامسونگ اصولا صدای زیادی رو تولید میکنند و یکی از مشکلاتشون همین صدای زیاد اونهاست.
در اینکه وسترن بهتر هست شکی نیست!
میتونید هارد رو با یه مدل از برند وسترن تعویض کنید.
سلام دوست عزیز .
ممنون بابت پاسختون . من دقیقا این دو مدل هارد رو دارم . تو خیلی جاها دیدم که سرعت سامسونگ بهتر هست و خودم هم تست کردم بیشتر بود . حالا نظرتون کدوم از این دوتارو بردارم ؟؟؟
WDC WD5000BPVT یا SAMSUNG HM501II ATA Device
باتشکر احسان
Hamed DC
18-12-2011, 22:48
سلام دوست عزیز .
ممنون بابت پاسختون . من دقیقا این دو مدل هارد رو دارم . تو خیلی جاها دیدم که سرعت سامسونگ بهتر هست و خودم هم تست کردم بیشتر بود . حالا نظرتون کدوم از این دوتارو بردارم ؟؟؟
WDC WD5000BPVT یا SAMSUNG HM501II ATA Device
باتشکر احسان
سلام.
ببینید اگر قصد انجام کاراهای ارشیوی رو دارین، حتما وسترن رو انتخاب کنید.
ولی اگر کمی سرعت هم براتون مهمه و صرفا کارهای روتین با لب تاب انجام میدین و زیاد روی هارد فایل ذخیره نمی
کنید، همون سامسونگ خوبه.
ولی در کل برای لب تاب بهتره که زیاد از هاردهای پر سرعت استفاده نشه! چون عملا امینت ذخیره داده رو بسیار کاهش میده.
yarihaker
18-12-2011, 22:57
من گرین سری بلک رو توصیه میکنم که کارایی و امنیت بسیار بالایی دارن.
بهتره که روی همون قبلی ویندوز نصب کنی و هارد جانبی رو فقط به عنوان آرشیو به کار ببری.
چون در صورت ویرویسی شدن یا مشکلات این چنینی، راحت تر میشه مشکل رو برطرف کرد
و خسارات کمی هم متحمل شد.
منظورتون چه برند و چه مدلی هست؟
Hamed DC
18-12-2011, 23:13
منظورتون چه برند و چه مدلی هست؟
Western Digital Cavier Black 1.0 TB...205.000
r0ot$harp
18-12-2011, 23:52
سلام.
ببینید اگر قصد انجام کاراهای ارشیوی رو دارین، حتما وسترن رو انتخاب کنید.
ولی اگر کمی سرعت هم براتون مهمه و صرفا کارهای روتین با لب تاب انجام میدین و زیاد روی هارد فایل ذخیره نمی
کنید، همون سامسونگ خوبه.
ولی در کل برای لب تاب بهتره که زیاد از هاردهای پر سرعت استفاده نشه! چون عملا امینت ذخیره داده رو بسیار کاهش میده.
تشکر دوست عزیز .
من برنامه نویس هستم و کاملا سرعت برام حیاتی هست . فکر می کنم اگر SSD بگیرم بهتر هست . نظر شما چیه ؟؟؟
باتشکر احسان
Hamed DC
19-12-2011, 00:26
تشکر دوست عزیز .
من برنامه نویس هستم و کاملا سرعت برام حیاتی هست . فکر می کنم اگر SSD بگیرم بهتر هست . نظر شما چیه ؟؟؟
باتشکر احسان
بهترین گزینه SSDهست. اما کمی قیمت اونها بالاست! لب تاب هم امکان استفاده از چند هارددیسک رو نداره.
پس متحمل هزینه بالایی میشین.
yarihaker
19-12-2011, 18:37
Western Digital Cavier Black 1.0 TB...205.000
قیمتش بالاست
اگه ممکنه زیر 150 تومن باشه
500 گیگم کافیه
Hamed DC
19-12-2011, 19:09
قیمتش بالاست
اگه ممکنه زیر 150 تومن باشه
500 گیگم کافیه
western digital caviar green 1tb...160.000
yarihaker
19-12-2011, 19:27
western digital caviar green 1tb...160.000
پونصدش چنده؟
ramingsm
19-12-2011, 19:36
دوستان الان هارد 2 ترا وسترن چنده
قيمتا پايين نيومده?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Hamed DC
19-12-2011, 19:46
پونصدش چنده؟
Western Digital Caviar Green 500Gb...115.000
noisymind
20-12-2011, 09:02
هارد یک ترای بلک قیمتش 115 تومان بود و ما ناز میکردیم!!
کاهش زمان گارانتی هارد دیسک ها توسط شرکت های سازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیل در تایلند آسیب زیادی به صنعت تولید هارد دیسک وارد آورده است. سرعت تولید کند شده و قطعات با کمبود مواجه اند. از طرف دیگر شرکت های تولید کننده هارد دیسک با ضرردهی بزرگی مواجه شده اند و آنها مشغول یافتن راه هایی برای رفع مشکلات شان هستند.
به نظر می رسد یکی از روش هایی که برای جبران خسرات ها انتخاب شده کاهش زمان گارانتی هارد دیسک ها بوده است. در اخباری که منتشر شده شرکت وسترن دیجیتال warranty چند سری از هارد دیسک های تولیدی اش را از ۳ سال به ۲ سال کاهش داده است. و هارد دیسک های جدیدی که وارد بازار می شود، سیاست جدید را دنبال خواهد کرد.
اما داستان فقط به شرکت وسترن دیجیتال محدود نمی شود. شرکت Seagate هم اعلام کرده که هارد دیسک های جدیدی که از روز ۳۱ ام این ماه وارد بازار می شوند به جای ۵ سال warranty تنها دارای ۳ سال warranty هستند. و جالب تر اینکه این مدت را برای برخی از مدل ها به یک سال کاهش داده است.
در وضعیتی که قیمت هارد دیسک ها گران و تقاضا برای آنها افزایش یافته، این سیاست برای کاهش زمان گارانتی، زیاد هم با جبران خسارات مالی جور در نمی آید و شاید بتوان آن را نوعی بهره برداری از زمان به حساب آورد.
Reza_994
20-12-2011, 20:38
دوستان قیمت نوی wd my book essential 1tb چند؟
پاسپورتی چی ؟
و آیا هارد بالاتر هم میره؟
alpha007
23-12-2011, 11:26
دوستان قیمت نوی wd my book essential 1tb چند؟
پاسپورتی چی ؟
و آیا هارد بالاتر هم میره؟
پاسپورت اسنشال 1 ترا وسترن در حال حاضر حول و حوش 160 تومانه
Переклад не
24-12-2011, 17:31
بلخره کی قیمت پایین میاد؟ 1 سال؟ 2 سال؟ 20 سال؟
سلام من ابادان هستم .امروز یه هارد اینترنال 1 ترا وسترن دیجیتال گرین خریدم 145 تومن نصبیدم کنار اون یکی برادرش!!:31:
mohammad_87
26-12-2011, 02:15
سلام من می خوام یکی از دو هارد زیر رو بگیرم.الان یدونه seagate 1 tera دارم که میذارم برای نصب ویندوز و بازی و برنامه و....الان پر شده و آرشیوم رو می خوام به هارد جدید انتقال بدم که وسترن خواهد بود.قیمت این دو نوع هارد الآن چنده (تهران) و آیا در این سری ها مدلهای دیگه هم وجود داره؟مثلا اگه چند نوع بلک 1 ترا داریم کدوم بهتره؟
western digital caviar green 2 tera
western digital caviar black 1 tera
نظر خودم روی گرین 2 ترا هستش ولی امنیت بالاتر بلک هم برای خودش ترغیب کننده هست!
sdfssdfs
31-12-2011, 22:19
اقا من بیچاره شدم هاردم از دستم افتاد سوخت بردم گارانتی قبول نکرد سیگیت 500 بود حالا میگن گرون شده چیکار کنم بخرم نخرم؟ ها ؟:18:
دوستان::13:
هارد Portable External USB3 Anti chock 1T چه مارکی پیشنهاد میکنن؟
خودم به این نتیجه رسیدم که ترنسند بخرم! شما چی پیشنهاد می کنین؟
یه سوال: ایا هاردای اکسترنال که ضد ضربه نیستند با کمترین لرزش یا حرکتی خراب می شن؟ و از اون طرف هارد ترنسند که ضدضربه است حتی اگه بیفته هم مشکلی براش پیش نمیاد؟
amirtoudeh
03-01-2012, 14:03
من خودم همین باراکودای 12 رو داشتم از لحاظ کمیت این حرفایی که تاپیک اول بهش زدن درسته ولی از لحاظ کیفیت آشغال ترین جنسه، بعد از این که ظرفیتش به پر شدن نزدیک شد شروع کرد به صروصدا. بردم گارانتی (ویستا) گفت داغونه و قطعه تعویضیه. الانم یه ماهه دارن منو می چرخونن. به نظر من این تاپیک باید در مورد کیفیت بحث می کرد همه ما برای اطلاعات شخصی مون ارزش قایلیم. و اگه یکم سرعت کمو زیاد باشه به کسی بر نمی خوره. ولی اگه قرار باشه بلایی که سر من اومد سر کس دیگه بیاد چی؟ اگه اطلاعات از دست بره چند برابر قیمت هارد خرج کنه تا اطلاعاتش برگرده؟ این مراکز تخصصی هاردم که تا می تونن میتیغن. یادتون باشه اول کیفیت و بعد کمَیت.
حتما تاپیکی زده بشه و توش به نتیجه برسن که کدوم هارد با شرایط استاندارد می تونه عمر مفید بالای 15 سال داشته باشه و یا کدوم کمپانی ادعا کرده که کیفیت قطعاتش بالاترینه
peyman_nn
04-01-2012, 17:16
سلام
برای ----- حرفه ای میخام یک هارد اکسترنال بگیرم
اینجا دو مدل داریم
imation
seagate
هر دو 1 ترا بایت
فروشنده آیمیشن میگه عالیه محشره تا حالا هیچ کدوم رو به نمیاندگی گارانتی نفرستاده ایم
فروشنده سیگیت میگه اون اشغاله . سیگیت بهتره و usb3رو هم ساپورت میکنه
هر دو هم 170 هستند و 1 ترابایت
یک فروشنده دیگه هم apacer داره و میگه 3 سال ضمانت تعویض در خود مغازه رو میکنم و حدود 140 هستش و میگه تایوان اصل هستش
به نظر شما که بیشتر بلدید کدوم رو بگیرم ؟؟
برای ----- 700 هزاری میخام بگیرم
mohammad_87
06-01-2012, 19:51
اقا من بیچاره شدم هاردم از دستم افتاد سوخت بردم گارانتی قبول نکرد سیگیت 500 بود حالا میگن گرون شده چیکار کنم بخرم نخرم؟ ها ؟:18:
من خودم همین باراکودای 12 رو داشتم از لحاظ کمیت این حرفایی که تاپیک اول بهش زدن درسته ولی از لحاظ کیفیت آشغال ترین جنسه، بعد از این که ظرفیتش به پر شدن نزدیک شد شروع کرد به صروصد
سلام
برای ----- حرفه ای میخام یک هارد اکسترنال بگیرم
اینجا دو مدل داریم
imation
seagate
هر دو 1 ترا بایت
فروشنده آیمیشن میگه عالیه محشره تا حالا هیچ کدوم رو به نمیاندگی گارانتی نفرستاده ایم
فروشنده سیگیت میگه اون اشغاله . سیگیت بهتره و usb3رو هم ساپورت میکنه
هر دو هم 170 هستند و 1 ترابایت
منم یه 500 سیگیت داشتم مشکل پیدا کرد نه گارانتی تونست درستش کنه و نه مراکز تخصصی دیگه.الان هم مجبور شدم با این قیمتهای فضایی یه هارد جدید بگیرم.
یه هارد 1 ترا سیگیت هم دارم که پر شده و کمی سرو صدا داره.البته مشکل خاص دیگه ای نداره.الان بهترین هاردهای بازار وسترن بلک و گرین هستند که بلک اصلا پیدا نمیشه گرین 2 ترا خیلی خیلی کم شده و بیشتر گرین 1 ترا و 500 موجود هستش.قیمتها هم که سه برابر قیمتهای چند ماه پیش هستش.
همین سیگیت 1 ترا من پارسال 70 گرفتم الان 170 تومنه.وسترن گرین 2 ترا فکر کنم 70-80 بود که من دیروز از ولیعصر 210 گرفتم.فکر نمی کنم حداقل تا 4-5 ماه دیگه قیمتها در ایران کاهش داشته باشه(البته اگه از این هم بالاتر نره)
fariborz_1
07-01-2012, 10:54
من می خوام یه هارد با اینترفیس ساتا 3 بگیرم
چه مارکی بگیرم خوبه ؟
حجم بالا 2 ترا
قیمت هم تا 200 نهایت 250
Переклад не
07-01-2012, 13:35
دوستان لطفا درمورد ssd از تجربیه هاتون بگید.چه مارکی خوبه؟ قیمتش؟کارکردنش چطوره؟
ممنون
ata.royalfalcon
07-01-2012, 13:45
من می خوام یه هارد با اینترفیس ساتا 3 بگیرم
چه مارکی بگیرم خوبه ؟
حجم بالا 2 ترا
قیمت هم تا 200 نهایت 250
سلام
بهترين انتخاب كه western digital caviar black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست كه SATA 3 Gb/s و دو ترابايت اون 64 مگ كش دارد .
fariborz_1
07-01-2012, 20:04
سلام
بهترين انتخاب كه western digital caviar black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست كه SATA 3 Gb/s و دو ترابايت اون 64 مگ كش دارد .
ممنونم
قیمتش چنده ؟
ata.royalfalcon
08-01-2012, 09:00
ممنونم
قیمتش چنده ؟
آخرين بار 220 هزارتومن قيمت داشتم براي يك ترابايت .
fariborz_1
08-01-2012, 17:24
آخرين بار 220 هزارتومن قيمت داشتم براي يك ترابايت .
این هارد وسترن بهتره یا اینی که شما بهم معرفی کریدن ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ata.royalfalcon
08-01-2012, 17:35
هارد وسترن مدل caviar black نسبت به caviar green سرعت بالاتری داره که مناسب برای نصب ویندوز هست .
اگر طالب سرعت بالا هستید بهتره که caviar black رو بخرید در غیر اینصورت اگر بعنوان هارد دوم و برای آرشیو اطلاعات میخواهید میتونید caviar green رو بخرید .
alpha007
08-01-2012, 23:20
هارد وسترن مدل caviar black نسبت به caviar green سرعت بالاتری داره که مناسب برای نصب ویندوز هست .
اگر طالب سرعت بالا هستید بهتره که caviar black رو بخرید در غیر اینصورت اگر بعنوان هارد دوم و برای آرشیو اطلاعات میخواهید میتونید caviar green رو بخرید
در تایید صحبتهای دوستمون، هاردهای گرین وسترن به دلیل مصرف پایینتر برای سیستمهای با کارکرد بالا و زمان طولانی روشن مورد استفاده قرار میگیرن
هاردهای بلک هم برای سرعت بالاتر تو بازخوانی اطلاعات و...
موفق باشید
devilboy1369
10-01-2012, 12:15
با سلام.اساتید محترم لطفا راهنمایی کامل با قیمت روز بازار تهران کنید.میخوام هارد اکسترنالی یک ترابایت بخرم فقط واسه ذخیره سازی اطلاعات که شاید هر چند وقت یکبار قسمتیش رو توی هارد خودم کپی کنم و مورد استفاده قرار بدم و هارد رو هم چند ماه یکبار تو مسافرت جا به جا میکنم. بهترین مارک از نظر شما و اینکه به نظرتون قیمت هارد بالاتر میره یا میاد پایین؟یعنی الآن بخرم یا صبر کنم؟سرعت متوسط هم واسم کافیه.مهم ترین فاکتور خرید عمر طولانی و قیمت مناسب.
ata.royalfalcon
10-01-2012, 21:09
با سلام.اساتید محترم لطفا راهنمایی کامل با قیمت روز بازار تهران کنید.میخوام هارد اکسترنالی یک ترابایت بخرم فقط واسه ذخیره سازی اطلاعات که شاید هر چند وقت یکبار قسمتیش رو توی هارد خودم کپی کنم و مورد استفاده قرار بدم و هارد رو هم چند ماه یکبار تو مسافرت جا به جا میکنم. بهترین مارک از نظر شما و اینکه به نظرتون قیمت هارد بالاتر میره یا میاد پایین؟یعنی الآن بخرم یا صبر کنم؟سرعت متوسط هم واسم کافیه.مهم ترین فاکتور خرید عمر طولانی و قیمت مناسب.
سلام
با توجه به اینکه برای آرشیو کردن اطلاعات میخواهید و جابجایی هم کم هست بهترین انتخاب فعلا western digital my book essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست که usb3 هم دارد و قیمت حدودی آن هم 170 هزارتومن برای یک ترابایت هست . هاردهای آداپتوردار در مقایسه با انواع پرتابل نسبت به حجمشون قیمت کمتری دارند .
در مورد اینکه آیا در آینده قیمتها کاهش پیدا میکند یا خیر هیچ چیز معلوم نیست و نمیتوان نظر قطعی داد . اگر واقعا هارد لازم دارید همین الان بخرید در غیر اینصورت بماند تا بعد از تعطیلات عید نوروز .
ata.royalfalcon
11-01-2012, 08:01
در تكميل پست قبلي ....
با توجه به اينكه افزايش نرخ سود سپرده هاي بانكي بيشتر از نرخ تورم توسط شوراي پول و اعتبار و در نتيجه جذب نقدينگي سرگردان در جامعه توسط بانكها ، نرخ ارز و سكه كاهش پيدا ميكند و در نتيجه قيمت اجناس خارجي از قبيل هارد كاهش خواهد يافت .
البته اين نكته رو هم در نظر داشته باشيد كه كاهش قيمت هارد زياد نخواهد بود بعبارت ديگه افزايش قيمت هارد بيشتر به دليل تخريب كارخانه ها در جريان سيل تايلند بوده كه منجر به افزايش جهاني قيمت شده بود .
lol_1029
13-01-2012, 05:05
سلام
هارد 3 ترا ابنترنال وسترن تو بازار هست؟قیمت ؟
برای ارشیو
Hamed DC
13-01-2012, 16:41
سلام
هارد 3 ترا ابنترنال وسترن تو بازار هست؟قیمت ؟
برای ارشیو
سلام.
Western Digital -SATA 2 - 3 TeraByte - 64MB / WD Caviar Green...360.000
به سختی پیدا میشه.
yarihaker
13-01-2012, 22:49
فرق هارد هاي گرين و بلو وسترن چيه و تفاوت قيمتشون چقدره؟؟
ata.royalfalcon
14-01-2012, 16:17
فرق هارد هاي گرين و بلو وسترن چيه و تفاوت قيمتشون چقدره؟؟
سلام
تفاوت کلی هاردهای سری black و green و blue در پست زیر گفته شده .
WD CAVIAR GREEN
سرعت معمول و امنیت بسیار بالا.
WD CAVIAR BLUE
سرعت بالا و امنیت بالا.
WD CAVIAR BLACK
سرعت بسیار بالا و امنیت بسیار بالا.
روی وسترن تمرکز کنید.
چند نکته ای رو هم اضافه میکنم : rpm هاردهای سری blue فقط 7200 هست و در نتیجه برای نصب ویندوز مناسبتر هست . ولی rpm هاردهای سری green متغیر یا IntelliPower هست و همانطوری که در پستهای قبلی هم گفته شده و در پایین هم نقل و قول کردم
در تایید صحبتهای دوستمون، هاردهای گرین وسترن به دلیل مصرف پایینتر برای سیستمهای با کارکرد بالا و زمان طولانی روشن مورد استفاده قرار میگیرن
هاردهای بلک هم برای سرعت بالاتر تو بازخوانی اطلاعات و...
موفق باشید
mohammad_87
15-01-2012, 22:51
ولی rpm هاردهای سری green متغیر یا IntelliPower هست
در این مورد توضیح میدید؟
در این مورد توضیح میدید؟
خیلی جدی نگیرید این اصطلاحات رو، وسترن یه تعریف "لغت به لغت" خیلی قشنگ برای IntelliPower نوشته که ذهنیت این رو تداعی کنه که مثلا سرعت چرخش بطور داینامیک متغیر بین 5400 و 7200 است:
A fine-tuned balance of spin speed, transfer rate and caching algorithms designed to deliver both significant power savings and solid performance.که در حقیقت به این معنیه که وسترن اون سرعت چرخش مناسب که بالانس خوبی بین انرژی، سرعت و ... رو پیدا کرده رو پیدا کرده و این عدد بین 5400 و 7200 است، و به شما نمی گه این عدد چقدره (که مثلا در سری مشابه سیگیت 5900 است). IntelliSeek هم اصطلاحی به همین شکله.. جدی نگیرید. البته اشتباه برداشت نکنید این ها هاردهای بسیار خوبی هستن، ولی کلک های تبلیغاتی همیشه و همه جا وجود داره.
ata.royalfalcon
16-01-2012, 10:08
در این مورد توضیح میدید؟
سلام
اين سوال قبلاً هم پرسيده شده بود (تاپيك زير) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي يكي از سايتهاي خارجي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باsound spectrum هارد وسترن سري گرين 750 گيگ رو آناليز كردن كه RPM آن 5400 بوده .
احتمالاً در مدلهاي مختلف سري گرين RPM مختلف ولي ثابت هست ، يعني RPM آن dynamic نيست . مثلا هاردهاي 320 و 500 گيگ RPM آن 7200 باشه و حجمهاي بالاتر 5400 باشه .
البته اين نظر شخصي خودم هست .
mehraboun1985
16-01-2012, 13:13
دوستان من یه هارد لازم دارم. نمیدونم چی بگیرم.میشه راهنماییم کنید. (راستی هنوز قیمتها برنگشته پایین؟)
1- هارد رو برای آرشیو و استفاده روزمره میخوام. بیشتر قایلهای تصویری روش ذخیره میکنم.
2- ترجیح میدم بشه جابه جاش کرد ولی اگه تفاوت قیمت خیلی زیاد باشه،از این گزینه چشم پوشی میکنم
3- هرچی حجمش بیشتر باشه بهتره. یعنی 1-2-3 ترا منتها بسته به قیمتش دیگه
4-از نظر سرعت انتقال هم خوب باشه و کند نباشه.
حالا به نظرتون چی بگیرم؟
1 هارد اینترنال بگیرم وصل کنم به کامپیوتر؟ همین الان 3 تا هارد وسترن وصله.2تا 1 ترا و 1 500. اینجوری مشکل پیدا میشه درسته؟ تازه باید یکی از انیها رو باز کنم چون تو کیس دیگه جا نداره.
1 هارد اکسترنال غیر پاسپورتی بگیرم (آداپتور دار) اینها از نظر قیمتی از پاسپورتی خیلی پایینترن ولی جابه جاییشون سخته.خودم یه WD essential 1TB دارم که خیلی خوبه ولی به نظرم یکم سرعتش پایینه. آیا واقعا سرعتش تو انتقال (مثلا کپی کردن از روش یا پخش/اجرای فایل) پایینه؟
اگه این گزینه مناسبه به نظرتون چه مارکی بگیرم بهتره؟با چه حجمی؟ قیمتش چه حدودی هست (با 10تومن اختلاف هم بگید اشکال نداره فقط بگیر مثلا 120 یا 180 یا 250 که رنجش رو بفهمم)
1 هارد اکسترنال پاسپورتی بگیرم که قیمتش بالا میره ولی میشه راحت همه جا برد؟ از نظر سرعت انتقال اطلاعات اینها چطورین؟ چه مارکی خوبه؟ قیمتها چطوریه؟
بعد بین اینها کدومش طول عمرش بیشتره؟ کمتر خراب میشه؟ مشکل ویروس و اینها رو راحتتر میشه حل کرد؟ از نظر سرعت و اینها هم بکید کدوم.
USB3 بهتره یا USB2 ? چه فرقی میکنن؟ اگه هارد اکسترنال بود میگید، کدوم یکی از اینها بهتره؟ آیا تو قیمت فرقی میکنن؟
اصلا این 2 تا چه تاثیری میذارن روی هارد؟از نظر سرعت فرق میکنن یا چجوریه؟من تا حالا با 3usb3 کار نکردم و نمیدونم فرقش چیه.
آیا گارانتی تاثیری داره؟ یعنی من تاحالا از گارانتی هیچ چیزی نشده استفاده کنم.یا بعد از مدت گارانتی خراب شده یا میگن که این جز گارانتی نیست و خودت باید یه فکری بکنی.آیا قایده داره هارد رو با گارانتی بگیرم؟یعنی مشکلی پیش بیاد تعویضش میکنن یا تعمیر یا الکیه؟اگه قایده داره چه گارانتی واقعا سرویس میده؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره بهم کمک کنه
ata.royalfalcon
16-01-2012, 14:49
سلام
دوستان من یه هارد لازم دارم. نمیدونم چی بگیرم.میشه راهنماییم کنید. (راستی هنوز قیمتها برنگشته پایین؟)
نه قيمتها هنوز فضايي هست !!!
1- هارد رو برای آرشیو و استفاده روزمره میخوام. بیشتر قایلهای تصویری روش ذخیره میکنم.
2- ترجیح میدم بشه جابه جاش کرد ولی اگه تفاوت قیمت خیلی زیاد باشه،از این گزینه چشم پوشی میکنم
1 هارد اینترنال بگیرم وصل کنم به کامپیوتر؟ همین الان 3 تا هارد وسترن وصله.2تا 1 ترا و 1 500. اینجوری مشکل پیدا میشه درسته؟ تازه باید یکی از انیها رو باز کنم چون تو کیس دیگه جا نداره.
با توجه به شرايط گفته شده كه براي آرشيو ميخواهيد و قصد جابجا كردن هم داريد و همچنين كيس شما جاي كافي هم ندارد پس قطعا هارد اكسترنال رو بخريد . ضمن اينكه قيمت هارد اكسترنال دو ترابايت مدل essential كه usb3 هست 225 هزارتومن هست و هارد اينترنال وسترن گرين 2 ترابايت هم 235 هزارتومن هست و تفاوت قيمت هم اندك هست (منبع قيمت : رايانه صبا) .
1 هارد اکسترنال غیر پاسپورتی بگیرم (آداپتور دار) اینها از نظر قیمتی از پاسپورتی خیلی پایینترن ولی جابه جاییشون سخته.خودم یه WD essential 1TB دارم که خیلی خوبه ولی به نظرم یکم سرعتش پایینه. آیا واقعا سرعتش تو انتقال (مثلا کپی کردن از روش یا پخش/اجرای فایل) پایینه؟
اگه این گزینه مناسبه به نظرتون چه مارکی بگیرم بهتره؟با چه حجمی؟ قیمتش چه حدودی هست (با 10تومن اختلاف هم بگید اشکال نداره فقط بگیر مثلا 120 یا 180 یا 250 که رنجش رو بفهمم)
1 هارد اکسترنال پاسپورتی بگیرم که قیمتش بالا میره ولی میشه راحت همه جا برد؟ از نظر سرعت انتقال اطلاعات اینها چطورین؟ چه مارکی خوبه؟ قیمتها چطوریه؟
بعد بین اینها کدومش طول عمرش بیشتره؟ کمتر خراب میشه؟ مشکل ویروس و اینها رو راحتتر میشه حل کرد؟ از نظر سرعت و اینها هم بکید کدوم.
سرعت ترانسفر ديتا در هاردهاي آداپتوردار اصولا بيستر از هاردهاي پرتابل هست ، مشروط بر اينكه سيستمتان usb3 داشته باشه تا اين تفاوت محسوس و قابل تشخيص باشه .
در حال حاضر با افزايش شديد قيمتها ، خريد هارد پرتابل به صرفه نيست . مثلا هارد يكتراي پرتابل وسترن مدل essential SE كه usb3 هست 205 هزارتومن هست ، در صورتي كه اگر شما تنها 20 هزارتومن ديگر اضافه كنيد ميتونيد دو تراي آداپتوري رو بخريد (منبع قيمت : رايانه صبا) . مگر اينكه بودجه كافي داشته باشيد و هارد پرتابل واقعاً مورد نيازتون باشه .
USB3 بهتره یا USB2 ? چه فرقی میکنن؟ اگه هارد اکسترنال بود میگید، کدوم یکی از اینها بهتره؟ آیا تو قیمت فرقی میکنن؟
اصلا این 2 تا چه تاثیری میذارن روی هارد؟از نظر سرعت فرق میکنن یا چجوریه؟من تا حالا با 3usb3 کار نکردم و نمیدونم فرقش چیه.
قطعاً usb3 بهتر هست چون سرعت بالاتري دارد . كار كردن با usb2 عمر نوح و صبر ايوب لارم هست . البته براي بهرمند شدن از مزاياي usb3 علاوه بر اينكه هارد اكسترنال بايد چنين اينترفيسي رو داشته باشه لپتاپ يا PC شما هم بايد usb3 رو ساپورت كنه .
البته لازم به ذكر هست كه هارد اكسترنال آداپتوردار و پرتابل مدل essential همگي usb3 هستند .
آیا گارانتی تاثیری داره؟ یعنی من تاحالا از گارانتی هیچ چیزی نشده استفاده کنم.یا بعد از مدت گارانتی خراب شده یا میگن که این جز گارانتی نیست و خودت باید یه فکری بکنی.آیا قایده داره هارد رو با گارانتی بگیرم؟یعنی مشکلی پیش بیاد تعویضش میکنن یا تعمیر یا الکیه؟اگه قایده داره چه گارانتی واقعا سرویس میده؟
خودم يه هارد سيگيت اينترنال 1.5 ترابايتي داشتم كه خراب شده بود كه گارانتي اونو با يه هارد نو عوض كردند .
بزرگترين اشتباهي كه تو عمرم مرتكب شدم اين بود كه اون هارد سالم و نو رو به قيمت مفت 80 هزارتومن فروختم !!!:19::18: يك و نيم ترابايت بود !!!
Dark_Night48
16-01-2012, 15:45
سلام
قصد خرید یک هارد اینترنال 1 ترا یا 2 ترابایتی دارم بودجه هم حداکثر تا 130 تومن
چه مارکی یا از چه برندی بگیرم ؟ کلا به چه چیزیهایی توی خرید هارد باید دقت کنم؟
عمر و کیفیت هارد برام خیلی مهمه:46:
ata.royalfalcon
16-01-2012, 16:18
سلام
قصد خرید یک هارد اینترنال 1 ترا یا 2 ترابایتی دارم بودجه هم حداکثر تا 130 تومن
چه مارکی یا از چه برندی بگیرم ؟ کلا به چه چیزیهایی توی خرید هارد باید دقت کنم؟
عمر و کیفیت هارد برام خیلی مهمه:46:
سلام
بودجتون حتي براي 500 گيگ هم كمه ، مثلا 500 گيگ سيگيت 3.5 اينچي حدود 155 هزارتومن هست .
ضمن اينكه براي چه هدفي ميخواهيد ؟؟ آيا براي نصب ويندوز ميخواهيد يا براي آرشيو .
اگر براي نصب ويندوز ميخواهيد بهتره كه هاردهاي پرسرعتي كه 7200 دور هستند رو بخريد مثل WD Caviar Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه البته قيمت يك ترابايت آن حدوداً 200 هزارتومن هست .
خود اين مدل هم چند حالت داره كه با توجه به مادربردتان يكي رو انتخاب كنيد مثلا اگر مادربردتان sata3 رو ساپورت ميكنه بهتره از نوع sata3 با 32 مگ بافر بخريد .
پارت نامبر مدل آن WD1001FALS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست .
حتي ميتونيد هارد WD Caviar Blue ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم بخريد ولي امنيت و سرعتش به پاي black نميرسد .
يا Seagate Barracuda SATA3 32mb cache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم ميتونه انتخاب مناسبي باشه شماره سريال يك ترابايت آن ST310005N1A1AS-RK هست كه قيمت آن حدود 180 هزارتومن هست .
ولي اگر سرعت بالا براتون مهم نيست يا براي نصب ويندوز نميخواهيد . ميتونين WD Caviar Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخريد كه قيمت يك ترابايت آن حدوداً 185 هزارتومن هست كه امنيت و كيفيت بالايي دازند يا سيگيت از سري LP رو خريداري كنيد كه 5900 دور هستند .
ata.royalfalcon
17-01-2012, 08:03
در تكميل پست قبلي ....
با توجه به اينكه افزايش نرخ سود سپرده هاي بانكي بيشتر از نرخ تورم توسط شوراي پول و اعتبار و در نتيجه جذب نقدينگي سرگردان در جامعه توسط بانكها ، نرخ ارز و سكه كاهش پيدا ميكند و در نتيجه قيمت اجناس خارجي از قبيل هارد كاهش خواهد يافت .
البته اين نكته رو هم در نظر داشته باشيد كه كاهش قيمت هارد زياد نخواهد بود بعبارت ديگه افزايش قيمت هارد بيشتر به دليل تخريب كارخانه ها در جريان سيل تايلند بوده كه منجر به افزايش جهاني قيمت شده بود .
خب دوستان ، با عرض شرمندگي پيش بيني ها ظاهراً درست از آب در نيومده :31: و كلا قيمت همه اجناس در حال ترقي هست .
Dark_Night48
20-01-2012, 16:57
سلام
بودجتون حتي براي 500 گيگ هم كمه ، مثلا 500 گيگ سيگيت 3.5 اينچي حدود 155 هزارتومن هست .
ضمن اينكه براي چه هدفي ميخواهيد ؟؟ آيا براي نصب ويندوز ميخواهيد يا براي آرشيو .
اگر براي نصب ويندوز ميخواهيد بهتره كه هاردهاي پرسرعتي كه 7200 دور هستند رو بخريد مثل WD Caviar Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D100) كه البته قيمت يك ترابايت آن حدوداً 200 هزارتومن هست .
خود اين مدل هم چند حالت داره كه با توجه به مادربردتان يكي رو انتخاب كنيد مثلا اگر مادربردتان sata3 رو ساپورت ميكنه بهتره از نوع sata3 با 32 مگ بافر بخريد .
پارت نامبر مدل آن WD1001FALS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al%2Fproducts%2Fspecs%2F%3FdriveID%3D488%26languag e%3D1)هست .
حتي ميتونيد هارد WD Caviar Blue ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D110) رو هم بخريد ولي امنيت و سرعتش به پاي black نميرسد .
يا Seagate Barracuda SATA3 32mb cache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم ميتونه انتخاب مناسبي باشه شماره سريال يك ترابايت آن ST310005N1A1AS-RK هست كه قيمت آن حدود 180 هزارتومن هست .
ولي اگر سرعت بالا براتون مهم نيست يا براي نصب ويندوز نميخواهيد . ميتونين WD Caviar Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D120) رو بخريد كه قيمت يك ترابايت آن حدوداً 185 هزارتومن هست كه امنيت و كيفيت بالايي دازند يا سيگيت از سري LP رو خريداري كنيد كه 5900 دور هستند .
خبر از قیمت ها نداشتم:31:
یک هارد 2 ترابایتی اینترنال برای ارشیو میخوام بودجه هم حداکثر 250
بین برندهای سامسونگ وسترن و سیگیت کدوم بهتره تا قیمت 250 تومن از نظر کیفیت ساخت و طول عمر
یه مغازه میگه 250 تومن سیگیت 2 ترابایتی با دور 7200 خوبه بگیرم؟
ata.royalfalcon
20-01-2012, 17:33
خبر از قیمت ها نداشتم:31:
یک هارد 2 ترابایتی اینترنال برای ارشیو میخوام بودجه هم حداکثر 250
بین برندهای سامسونگ وسترن و سیگیت کدوم بهتره تا قیمت 250 تومن از نظر کیفیت ساخت و طول عمر
یه مغازه میگه 250 تومن سیگیت 2 ترابایتی با دور 7200 خوبه بگیرم؟
سامسونگ که فوتینا !!!
در سال 2011 بخش تولید هارد دیسک سامسونگ توسط سیگیت خریداری شده .
هاردهای سامسونگی که در حال حاضر در بازار پیدا میشه قدیمی هست .
اگر برای آرشیو کردن میخواهید و اصلا هم قصد ندارید ویندوز نصب کنید بهتره که هاردهای 7200 دور را نخرید .
بهترین انتخاب برای آرشیو یا سیگیت از سری LP هست یا وسترن از سری green
Dark_Night48
20-01-2012, 19:25
سامسونگ که فوتینا !!!
در سال 2011 بخش تولید هارد دیسک سامسونگ توسط سیگیت خریداری شده .
هاردهای سامسونگی که در حال حاضر در بازار پیدا میشه قدیمی هست .
اگر برای آرشیو کردن میخواهید و اصلا هم قصد ندارید ویندوز نصب کنید بهتره که هاردهای 7200 دور را نخرید .
بهترین انتخاب برای آرشیو یا سیگیت از سری LP هست یا وسترن از سری green
میشه یکم بیشتر توضیح بدی منظورت از اصلا قصد نصب ویندوز رو ندارین چیه
مثلا من روی این هارد جدید شاید در سال 2 3 باری نصب ویندوز کنم
به علاوه اینکه چون برای ارشیو میخوام سرعت خوندن و نوشتنش زیاد باشه که برای جابه جا کردن اطلاعات به مشکل بر نخورم!
ata.royalfalcon
20-01-2012, 22:00
میشه یکم بیشتر توضیح بدی منظورت از اصلا قصد نصب ویندوز رو ندارین چیه
مثلا من روی این هارد جدید شاید در سال 2 3 باری نصب ویندوز کنم
به علاوه اینکه چون برای ارشیو میخوام سرعت خوندن و نوشتنش زیاد باشه که برای جابه جا کردن اطلاعات به مشکل بر نخورم!
خب اگر بخواهی روی هاردهایی که برای آرشیو کردن طراحی شده اند ویندوز نصب کنی ، ممکنه بعلت سرعت پایینی که دارند برای شما دردسر درست کنند و شما را راضی نکند . هاردهایی که برای آرشیو کردن دیتا طراحی شده اند rpm پایین و استهلاک و سرعت و صدای کمتری دارند .
از اونجایی که برای شما سرعت خوندن و نوشتن مهمه و همچنین قصد نصب ویندوز هم دارید پیشنهاد میدم که از مدلهای پرسرعتتری انتخاب کنید مثل western digital caviar black یا اگر بودجتون محدودتره میتونین از مدل western digital caviar blue خریداری کنید .
از برند سیگیت هم میتونید مدل Barracuda XT رو با سریال نامبر ST320005N1A1AS-RK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخرید .
Dark_Night48
24-01-2012, 12:44
خب اگر بخواهی روی هاردهایی که برای آرشیو کردن طراحی شده اند ویندوز نصب کنی ، ممکنه بعلت سرعت پایینی که دارند برای شما دردسر درست کنند و شما را راضی نکند . هاردهایی که برای آرشیو کردن دیتا طراحی شده اند rpm پایین و استهلاک و سرعت و صدای کمتری دارند .
از اونجایی که برای شما سرعت خوندن و نوشتن مهمه و همچنین قصد نصب ویندوز هم دارید پیشنهاد میدم که از مدلهای پرسرعتتری انتخاب کنید مثل western digital caviar black یا اگر بودجتون محدودتره میتونین از مدل western digital caviar blue خریداری کنید .
از برند سیگیت هم میتونید مدل Barracuda XT رو با سریال نامبر ST320005N1A1AS-RK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخرید .
یعنی اگه از سری گرین سیگیت یا وسترن که rpm پایینی دارند بگیری به هیچ وجه نمیشه ویندوز نصب کرد؟:19::18:
قیمت این سری Barracuda® XT 3.5" Internal Kitted Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توی ایران حدودا چنده /؟؟ 2 ترابایتی
SATA 3Gb/s منظور sata2
SATA 6GB/s منظور sata3
؟؟
ata.royalfalcon
24-01-2012, 20:42
یعنی اگه از سری گرین سیگیت یا وسترن که rpm پایینی دارند بگیری به هیچ وجه نمیشه ویندوز نصب کرد؟:19::18:
قیمت این سری Barracuda® XT 3.5" Internal Kitted Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توی ایران حدودا چنده /؟؟ 2 ترابایتی
SATA 3Gb/s منظور sata2
SATA 6GB/s منظور sata3
؟؟
چرا عزیزم ، میتوان ویندوز نصب کرد اما باید شرایط گفته شده توسط کمپانی برای نصب ویندوز رو رعایت کرد .
مثلا برای وسترن سری گرین برای نصب ویندوز طبق عکس زیر باید عمل کنید .
یعنی اگر ویندوز XP بخواهید نصب کنید تحت هر شرایطی نیاز به Align هست . برای Align هم میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید .
نکته : فقط هاردهای RX و RS و RSDTL (هاردهای 64 مگ کش) نیاز به Align دارند و برای سیگیت فکر نمیکنم شرایط خاصی لازم باشه و میتونین بدون دردسر ویندوز نصب کنید .
SATA 3Gb/s منظور sata2
SATA 6GB/s منظور sata3
Barracuda XT که فقط 64 مگابایت کش و SATA 6Gb/s هست و با توجه به نوسانات شدید قیمتها متاسفانه قیمت دقیق رو ندارم ولی برای دو ترابایت حداقل بالای 300 هزارتومن باید باشه . از قیمت بالا تعجب نکنید واقعا قیمتها بالا رفته !!! این مدل چون مدل ویژه هست باز قیمتش بالاتره !!!
یا اگر بودجه محدودتری دارید میتونید مدل معمولی باراکودا رو بخرید که SATA 3Gb/s هست .
harrypotter
25-01-2012, 06:24
حداقل و حداکثر سرعت انتقال هاردهای گرین وسترن چند هست؟
من یه دو ترا گرفتم کردمش سه پارتیشن دو تا 700 گیگ و یه 500 گیگ
الان دارم فیلمامو روش میریزم سرعتش از 160 شروع میشه به 70 80 میرسه و بعدم هی پایین میره.
(البته با Esata وصل کردم تاثیر داره؟)
avare 3355
25-01-2012, 12:21
سلام
دوستان عزیز می خواستم یک هارد یه ترا اکسترنال بگیرم و روش فیلم بریزم طوری باشه که هم ارشیو باشه هم بتونم به تلویزیون و hd پلیر wd وصلش کنم سرعت با نمی خوام قیمتش هم هر چی پایین تر بهتر
ممنون
ata.royalfalcon
26-01-2012, 20:00
سلام
دوستان عزیز می خواستم یک هارد یه ترا اکسترنال بگیرم و روش فیلم بریزم طوری باشه که هم ارشیو باشه هم بتونم به تلویزیون و hd پلیر wd وصلش کنم سرعت با نمی خوام قیمتش هم هر چی پایین تر بهتر
ممنون
سلام
شرمنده از بابت تاخیر
با توجه به اینکه موارد استفاده شما
1. آرشیو کردن
2. متصل کردن به TV و hd player
3. حداقل قیمت
به نظرم مناسبترین انتخاب سیگیت و مدل expansion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آداپتوری هست . این مدل دو جور هست usb2 و usb3 پس قبل از خرید دقت بفرمایید .
ولی اگر کمی بوجه خودتون رو بیشتر کنید بهتر هست مدل Goflex آداپتوری رو بخرید که جدیدتر و بهتر هست .
avare 3355
27-01-2012, 12:51
سلام
شرمنده از بابت تاخیر
با توجه به اینکه موارد استفاده شما
1. آرشیو کردن
2. متصل کردن به TV و hd player
3. حداقل قیمت
به نظرم مناسبترین انتخاب سیگیت و مدل expansion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] esktop%2F)آداپتوری هست . این مدل دو جور هست usb2 و usb3 پس قبل از خرید دقت بفرمایید .
ولی اگر کمی بوجه خودتون رو بیشتر کنید بهتر هست مدل Goflex آداپتوری رو بخرید که جدیدتر و بهتر هست .
خیلی لطف کردین
شنیده بودم این اداپتوری ها شر میشه و اداپتورش بعد یک مدت خراب میشه این حرف درسته
بعضی اوقاد هزینه بیشتر ارزش عمر بیشتر قطعه رو داره
اگه لطف کنین حدود قیمتش رو هم مرحمت کنین
ممنون
دوستان با توجه به اینکه الان قیمت هیچ نوع هارد داخلی یک ترابایت زیر 280 تومن نیست !!! با این وجود باز هم خرید و فروش میشه؟؟ واقعا بیشتر از 60 هزار تومن نمی ارزه. چرا وضعیت قطعات اینطور شده آخه ... اگه قیمت ارز رو 2000 تومان هم در نظربگیریم باز هم چنین هاردی 120 تومان قیمتش میشه نه 280 !!!
من موندم چرا با وجود اینکه فقط یک خط تولید کارخونه وسترن دیجیتال زیر آب رفته پس چه معنی داره بقیه مارک ها تو ایران گرون تر از خود WD شدند !!! یعنی هیچ نظارتی روی قیمت ها وجود نداره ؟!! اگه اینطوره باید در این بازار رو گل بگیرند...
amir_t6262
28-01-2012, 21:39
بنظرم تا چند روز دیگر قیمت هارد کاهش خواهد یافت.
اگر دوستان کمی منتظر باشند و الان با این قیمتها خرید نکنند، مطمئن باشید که بالاخره توزیع کننده ها و فروشنده ها مجبور به کم کردن قیمتهایشان خواهند شد.
اساتید، آیا هاردهای اینترنال SATA 2 رو میشه به مادربوردهای قدیمی که SATA 1 هستند متصل کرد؟؟؟
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
دوستان با توجه به اینکه الان قیمت هیچ نوع هارد داخلی یک ترابایت زیر 280 تومن نیست !!!
:18: چه خبره!
noisymind
30-01-2012, 21:36
خب دوستان اون بحث پایین اومدن هارد ( اون قسمتش که فقط مربوط به دلار بود ) ظاهرا منتفی هست! چون فروشنده ها میگن شما اگه دلار 1200 تومانی پیدا کردی به ما هم بده!! و هر کسی در این ج ن گ ل زور داره ، کارش رو میکنه.
bia4beat
01-02-2012, 20:51
منم کامل موافقم من یک هارد برای دوستم گرفتم 95 برای خورم رفتم بگیرم میگه 198
lol_1029
02-02-2012, 02:48
سلام
دوستان قیمت این 3 قلم ssd رو دارید؟
ssd پتریوت 60 گیگ
adata s511 60 گیگ
Corsair Force 60g 600/r
موفق باشید
Hamed DC
02-02-2012, 15:12
سلام
دوستان قیمت این 3 قلم ssd رو دارید؟
ssd پتریوت 60 گیگ
adata s511 60 گیگ
Corsair Force 60g 600/r
موفق باشید
سلام.
SSD Patriot 60GB Inferno...176.000
SSD 60GB PYRO patrot sata III...168.000
SSD S511 ADATA 60GB...193.000
هارد اینترنال 2 ترابایت اینرنال Seagate یا WD الآن چند قیمته؟
ممکنه تا یه ماه دیگه ارزون بشه؟
Hamed DC
03-02-2012, 16:50
هارد اینترنال 2 ترابایت اینرنال Seagate یا WD الآن چند قیمته؟
ممکنه تا یه ماه دیگه ارزون بشه؟
Western Digital -SATA 2 - 2.5 TeraByte - 64MB . WD Caviar Green...290.000
پایین اومدنش دور از ذهن نیست!
amir.abbas
03-02-2012, 21:54
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ باید بخرم.
لطفا راهنمایی کنید چه برندی و ... ؟
Hamed DC
04-02-2012, 00:06
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ باید بخرم.
لطفا راهنمایی کنید چه برندی و ... ؟
سلام.
اگر برای آرشیو میخواین بهتره از برند وسترن و سریهای گرین و یا بلک رو انتخاب کنید.
amir.abbas
04-02-2012, 00:16
سلام.
اگر برای آرشیو میخواین بهتره از برند وسترن و سریهای گرین و یا بلک رو انتخاب کنید.
ممنون.
ولی میخوام یه سیستم ببندم به نظرتون از چه برندی استفاده کنم؟
فقط ظرفیتش 500 گیگ باشه.
ممنون.
ولی میخوام یه سیستم ببندم به نظرتون از چه برندی استفاده کنم؟
فقط ظرفیتش 500 گیگ باشه.
استاد که فرمودند از Western Digital استفاده کنید.
اینه:
uzpalang
06-02-2012, 21:23
سلام
میخواستم بدونم هارد هیتاچی در خود کشور ژاپن تولید میشه یا مثل هارد وسترن دیجیتال در کشورهای دیگه مثل تایلند؟
دوستان امروز من یه هارد 1.5ترا سامسونگ گرفتم260 تومن با پارتیشن مجیک پارنیشن کردم اول ارور میداد بعد اف دیسک کردم تا پارتیشن بندی شد حالا که میخوام سون نصب کنم ارور میده اومدم پارتیشن مجیک ارور 110 میده چیکارش کنم
دوستان مشکل از دی وی دی ویندوز بود سرعتش یه خورده کمتر از 7200 هست ولی نه اونقدر
سلام
دوستان از بین مدل Seagate Barracuda LP 2000GB و هارد اینترنال 2ترا وسترن دیجیتال گرین برا ارشیو کردن فیلم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
metallover
10-02-2012, 16:19
سلام
دوستان از بین مدل Seagate Barracuda LP 2000GB و هارد اینترنال 2ترا وسترن دیجیتال گرین برا ارشیو کردن فیلم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
وسترن دیجیتال گرین بهترین هارد برای آرشیوه.من خیلی وقته که هم تو خونه یه دونه از این هارد ها (البته یه تراشو) برای آرشیو استفاده میکنم و تو شرکت هم یه دونه دوتراشو داریم و از هر جفتشون راضیم (البته یه ترا شو حدود هفتاد تومن خریده بودم.یادش بخیر چند ماه پیش بود که هارد رو میشد با قیمت عقلانی خرید نه الان که قیمتهای هارد فضایی و تخیلی شده).در خرید هارد وسترن گرین شک نکن البته تقریبا" باید حدود دو برابر قیمت پنج شش ماه پیش براش پول بدی.سیگیت عمر و کیفیت و ماندگاری این رو نداره.
(البته یه ترا شو حدود هفتاد تومن خریده بودم.یادش بخیر چند ماه پیش بود که هارد رو میشد با قیمت عقلانی خرید نه الان که قیمتهای هارد فضایی و تخیلی شده).در خرید هارد وسترن گرین شک نکن البته تقریبا" باید حدود دو برابر قیمت پنج شش ماه پیش براش پول بدی.سیگیت عمر و کیفیت و ماندگاری این رو نداره.
شما 1 ترا رو 5 -6 ماه پیش گرفتید 70 تومن!
چه ارزون!
الآن حدود 250 تومن هست.
یعنی 3.5 برابر بیشتر، نه 2 برابر.
silhouette
11-02-2012, 21:00
بقیه قطعات هم رفته بالا یا فقط هارد مشمول گرانی شده؟
ata.royalfalcon
11-02-2012, 21:06
بقیه قطعات هم رفته بالا یا فقط هارد مشمول گرانی شده؟
سلام
نه فقط هارد بلکه همه چیز گران شده !!!
metallover
12-02-2012, 17:23
شما 1 ترا رو 5 -6 ماه پیش گرفتید 70 تومن!
چه ارزون!
الآن حدود 250 تومن هست.
یعنی 3.5 برابر بیشتر، نه 2 برابر.
یعنی یه ترا وسترن گرین شده 250 تومن:18::18::18:
من شهریور گرفتم 70 تومن.تازه یه ماه قبل از اون یدونه 1 ترای سامسونگ f3 خریده بودم 67 تومن:31:
یه سیلی اومد تو تایلند زرتی تو چند ساعت اینا قیمت هارد رو دو برابر کردن بعد دلار که کشید بالا دو باره قیمت دوبله شد.کاشکی همون شهریور یه کارتن هارد میخریدیم الان کلی کاسب بودیم.جدا" اینا جمع کنن این بازار مسخره رو.
جالبه وقتی سیل اومد تو تایلند اینا ورداشتن کل جنس ها رو گرون کردن انگار که تموم جنسای کامپیوتر رو تایلند میساخته و ما خبر نداشتیم:27:
hormozan m
13-02-2012, 00:06
سلام دوستان ! امروز هارذ western digital my book essenial 1tb رو با قیمت 170 تومان خریدم. با گارانتی یکساله سازگار ارقام.
اهواز - بازار بزرگ
silhouette
15-02-2012, 21:04
هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
چی پیشنهاد میکنید؟:11:
ata.royalfalcon
16-02-2012, 09:29
هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
چی پیشنهاد میکنید؟:11:
سلام
پيشنهاد اول WD Caviar Black - SATA 3 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن WD5001AALS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .
پيشنهاد دوم به شرطي مادربردتان SATA 6 Gb/s رو ساپورت كنه ، WD Caviar Black - SATA 6 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن WD5002AALX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست .
پيشنهاد سوم هم Seagate Barracuda - SATA 3 Gb/s - 16 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن ST3500641AS-RK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04090aRCRD&locale=en-US#TabContentSpecifications) هست .
سلام دوستان
نرم افزاری هست که دقیق اشکالات هارد (احتمال خراب شدن ) رو نشون بده چون رو سیستم هارد 250گیگ مکستور دارم حدود 3 ساله سیستم بستم ( sata2 سرعت 3Gb/s ) آرپی ام رو نمیدونم چنده ، الان حدود دو هفته ای میشه نرم افزار argus monitor برای کنترل دمای cpu , فن ها نصب کردم ، که امروز اخطار داد هارد مشکل داره و سریع نسبت به بک آپ گرفتن اقدام شود ، به نظر شما میشه به این نرم افزار اعتماد کرد اگه هارد خراب شده باشه چه علایمی داره (در ضمن اتصالات ساتا و برق هارد و مادربرد رو چک کردم و مشکلی نداشت) لطفا راهنمایی کنید چقدر مسئله جدیه و چطور بفهمم هارد مشکل داره .
سپاس
ata.royalfalcon
16-02-2012, 19:15
سلام دوستان
نرم افزاری هست که دقیق اشکالات هارد (احتمال خراب شدن ) رو نشون بده چون رو سیستم هارد 250گیگ مکستور دارم حدود 3 ساله سیستم بستم ( sata2 سرعت 3Gb/s ) آرپی ام رو نمیدونم چنده ، الان حدود دو هفته ای میشه نرم افزار argus monitor برای کنترل دمای cpu , فن ها نصب کردم ، که امروز اخطار داد هارد مشکل داره و سریع نسبت به بک آپ گرفتن اقدام شود ، به نظر شما میشه به این نرم افزار اعتماد کرد اگه هارد خراب شده باشه چه علایمی داره (در ضمن اتصالات ساتا و برق هارد و مادربرد رو چک کردم و مشکلی نداشت) لطفا راهنمایی کنید چقدر مسئله جدیه و چطور بفهمم هارد مشکل داره .
سپاس
سلام
برای تشخیص دادن اینکه آیا هارد مشکل داره باید به مشکلات و علائمی که برای سیستمت پیش میاد دقت کنی . مشکلاتی مانند هنگ و قفل کردن سیستم ، سر و صدای اضافی ، انواع blue screen ، بالا نیومدن و load نشدن ویندوز ، کند شدن ویندوز یا خرابی فایلهای موجود ، در مواقع شدیدتر شناسایی نشدن هارد در بایوس و ....
پیشنهادم اینه که از نرم افزارهای دیگری هم استفاده کنید مثل HD tune در قسمت health که البته باز با اطمینان نمیشه اظهار نظر کرد .
سلام
برای تشخیص دادن اینکه آیا هارد مشکل داره باید به مشکلات و علائمی که برای سیستمت پیش میاد دقت کنی . مشکلاتی مانند هنگ و قفل کردن سیستم ، سر و صدای اضافی ، انواع blue screen ، بالا نیومدن و load نشدن ویندوز ، کند شدن ویندوز یا خرابی فایلهای موجود ، در مواقع شدیدتر شناسایی نشدن هارد در بایوس و ....
پیشنهادم اینه که از نرم افزارهای دیگری هم استفاده کنید مثل HD tune در قسمت health که البته باز با اطمینان نمیشه اظهار نظر کرد .
سپاس دوست عزیز علائمی رو که گفتید وجود نداره و سیستم مثل قبل کار میکنه البته امروز یه فن جدید روی پاور و یه فن برای کیس نصب کردم و مجبور شدم چند بار برای تست ، با نگه داشتن کلید پاور سیستم رو خاموش و روشن کنم که بعد از اون نرم افزار آرگوس مانیتور سه بار اخطار داد هارد مشکل داره بلافاصله نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت هم کردم که تا الان اخطاری نداده ، میتونه اون خاموش روشن کردن با کلید پاور به هارد صدمه بزنه؟
ata.royalfalcon
17-02-2012, 12:10
سپاس دوست عزیز علائمی رو که گفتید وجود نداره و سیستم مثل قبل کار میکنه البته امروز یه فن جدید روی پاور و یه فن برای کیس نصب کردم و مجبور شدم چند بار برای تست ، با نگه داشتن کلید پاور سیستم رو خاموش و روشن کنم که بعد از اون نرم افزار آرگوس مانیتور سه بار اخطار داد هارد مشکل داره بلافاصله نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت هم کردم که تا الان اخطاری نداده ، میتونه اون خاموش روشن کردن با کلید پاور به هارد صدمه بزنه؟
برای خاموش کردن سیستم بهتره که از گزینه shutdown در ویندوز استفاده کنید تا بصورت اصولی سیستم خاموش شود و فقط در مواقع ضروری از دکمه power استفاده کنید .
کم صدا ترین و پرسرعت ترین هارد 1 ترا اینترنال چیه ؟
قیمتش چنده ؟
ممنون
silhouette
18-02-2012, 19:26
سلام
پيشنهاد اول WD Caviar Black - SATA 3 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن WD5001AALS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al%2Fproducts%2Fspecs%2F%3FdriveID%3D552%26languag e%3D1) هست .
پيشنهاد دوم به شرطي مادربردتان SATA 6 Gb/s رو ساپورت كنه ، WD Caviar Black - SATA 6 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن WD5002AALX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al%2Fproducts%2Fspecs%2F%3FdriveID%3D902%26languag e%3D1)هست .
پيشنهاد سوم هم Seagate Barracuda - SATA 3 Gb/s - 16 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن ST3500641AS-RK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ww%2Fv%2Findex.jsp%3Fvgnextoid%3D65837ea70fafd010V gnVCM100000dd04090aRCRD%26locale%3Den-US%23TabContentSpecifications) هست .
هارد خریدم wt black که اصلا نیست
seagte خریدم
ولی نامبرش یه چیز دیگه ست اونی که شما گفتی پیدا نکردم
st500dm002
من هاردی که به مادربردم میخوره SATA 1 هست.
آیا میتونم هارد SATA 2 بهش بزنم؟
ata.royalfalcon
29-02-2012, 21:35
بلی ، میتوانید چنین کاری رو انجام دهید . البته بعضی از هاردها هستند که جامپری برای تنظیم و تغییر بین حالتهای sata2 و sata1 دارند که بایستی به این مسئله دقت کافی داشته باشید .
بلی ، میتوانید چنین کاری رو انجام دهید . البته بعضی از هاردها هستند که جامپری برای تنظیم و تغییر بین حالتهای sata2 و sata1 دارند که بایستی به این مسئله دقت کافی داشته باشید .
یعنی حتماً باید جامپر دار بگیرم؟
از کجا باید بفهمم جامپر دارن؟ تو مشخصات هارد تو سایتها جامپر را نوشته؟
ata.royalfalcon
01-03-2012, 11:04
یعنی حتماً باید جامپر دار بگیرم؟
از کجا باید بفهمم جامپر دارن؟ تو مشخصات هارد تو سایتها جامپر را نوشته؟
سلام
البته شما اشاره نکردید که آیا مادربردتان sata1 هست یا sata2 ، فقط فرمودید که هاردی که دارم sata1 هست .
اگر مادربردتان sata2 باشد که مشکلی ندارد . ولی اگر مادربردتان sata1 باشد میتوان هارد sata2 رو هم نصب کرد ولی بعضی از هاردها قبل نصب بایستی تنظیماتی رو انجام داد .
همانطوری که قبلاً هم گفتم بعضی از هاردها جامپری برای تغییر وضعیت بین sata1 و sata2 دارند . نحوه تنظیم جامپر اکثراً روی لیبل هارد نوشته شده مثل عکس زیر .
در عکس زیر نوشته که اگر جامپر نداشته باشه بصورت sata2 هست و اگر جامپر نصب شود بصورت sata1 کارخواهد کرد .
خلاصه قبل از نصب باید لیبل هارد رو بخونید و برای اطمینان هم میتونید دیتاشیت مدلی که قصد خریدشو دارید رو مطالعه کنید .
paulprognosticator
01-03-2012, 17:47
ببخشید یک سوال داشتم ذخیره کننده nandچیه؟ چیپ ست nand چیه؟تراشه حافظه nand چیه؟ کلا هر سه شون فرق میکن با هم یا نه یکی هستن؟اگه فرق می کنن درباره هر سشون توضیح بدید اگه فرق نمیکنن بگید چی هستنو مزیت اینا چیه؟ برای چی استفاده میشن؟روش ترتیبی در هنگام کپی کردن یک فایل، باز کردن موسیقی، فیلم و یا عکس رخ می دهد و عملیات تصادفی در زمان باز کردن برنامه ها، بوت شدن سیستم عامل و یا خاموش شدن آن رخ می دهد.در یک مقاله اینو خوندم مگه فیلم و یا عکس با نرم افزا اجرا نمیشه؟پس چرا جزو عملیات تصادفی حساب نمیشه اما باز کردن برنامه جزو عملیات تصادفی حساب میشه؟درباره قابلیت trim در هارد دیسک های ssd میشه بگید؟ تو سایت ها توضیحاتشونو زیاد متوجه نشدممنون میشم کمک کنید
سلام
چطوری میشه هارد رو آپدیت کرد ؟ ( از عمر هارد 3 سال میگذره ) مارک مکستور
ata.royalfalcon
02-03-2012, 12:54
سلام
چطوری میشه هارد رو آپدیت کرد ؟ ( از عمر هارد 3 سال میگذره ) مارک مکستور
سلام
firmware هارد هست که قابل آپدیت کردن هست .
نکته مهم : اگر هاردتان واقعاً مشکلی ندارد از انجام این کار خودداری کنید . ضمن اینکه باید سایت سازنده رو هم بررسی کیند و ببینید که آیا واقعاً آپدیت جدیدی عرضه شده است یا خیر و ورژن جدید firmware برای چه مسئله ای و به چه دلیلی عرضه شده است .
p30405060708090
03-03-2012, 02:06
ببخشید یک سوال داشتم ذخیره کننده nandچیه؟ چیپ ست nand چیه؟تراشه حافظه nand چیه؟ کلا هر سه شون فرق میکن با هم یا نه یکی هستن؟اگه فرق می کنن درباره هر سشون توضیح بدید اگه فرق نمیکنن بگید چی هستنو مزیت اینا چیه؟ برای چی استفاده میشن؟دو نو فلش مموری وجود دارد. nand و nor. این اسامی هم بر گرفته شده از همان گیتهای مدار منطقی مربوطه می باشند و در مدارات الکترونیکی عملکرد مشابه آنها دارند. فلشهای nor سریعتر از فلشهای nand هستند و در عین حال گرانتر نیز می باشند. به همین جهت در مواردی که نیاز به فضای زیادی جهت ذخیره سازی باشد از نوع nand استفاده می شود. در این خصوص می توان به مواردی مانند ام پی تری پلیرها و دوربینهای دیجیتال و فلشهای یو اس بی اشاره کرد. نوع nor بیشتر در موبایلها و حافظه های داخلی کامپیوترهای جیبی مورد استفاده قرار می گیرد.
اما در مورد ذخیره کننده nand، چیپ ست nand و تراشه حافظه nand همانطور که گفتم قطعات الکترونیکی ای هستند که از گیتهای nand در آنها استفاده شده و تفاوت آنها در همان بخش اول نامشان یعنی ذخیره کننده، چیپ ست و تراشه حافظه می باشد که همانطور که از نامشان پیداست عملکرد متفاوتی دارند.
سلام دوستان،
آیا هارد دیسک جدید سیگیت ST1000DM003 1TB که دور موتور 7200 دارد و 64 مگ کش ، از نظر کیفیت تولید ایراد دارد.
من پارسال یک هارد دیسک سیگیت 1 ترا خریدم با گارانتی "دیجیتال"، دی ماه یه ذره ایراد پیدا کرد بُردم گارانتی بعد از یک ماه دوندگی! در اواخر بهمن ماه یه هارد نو بهم دادند ، خودشون گفتند چون هارد نداشتند از بازار خریدند ، هارد جدید با لیبل گارانتی "ویستاپخش" تا سال 2013 گارانتی داشت.
دو هفته بیشتر روشن نبود که بعدازظهر پنجشنبه 11 اسفند 1390 روشن نشد به نظر میرسید که موتور هارد از کار افتاده.
صبح شنبه 13 اسفند 1390 زنگ زدم گارانتی ویستا پخش با بیرحمی گفتند آخر ساله دیگه قطعه برای گارانتی قبول نمیکنند ، بعد 13 فروردین قطعه برای گارانتی میگیرند. منم که اعصابم از گارانتی قبلی یعنی گارانتی "دیجیتال" و یک ماه دوندگی خُرد بود به اون بنده خدا گفتم تا پایان سال 16 روز کاری باقی مونده تا شاید یه راه حلی پیدا بشه ولی نشد.
رفتم تو سایتهای خارجی و این مدل جدید سیگیت 1 ترا یعنی ST1000DM003 رو جستجو کردم.
چشمتون روز بعد نبینه فُحش خوار مادر بود که خریداران سری جدید هاردهای سیگیت نثار این شرکت با سابقه و قدیمی میکردند خیلی از هاردهای اینترنال سری جدید سیگیت بعد یک ماه مثل هارد من از کار افتاده بود.
حالا که من مجبورم تا بعد عید صبر کنم تا هارد رو ببرم گارانتی و تعویض کنم، از شما اساتید سؤال داشتم که آیا شما هم چیزی درباره کیفیت مُزخرف هاردهای جدید اینترنال سیگیت شنیدهاید هاردهایی که فقط سرعت بالا دارند اما عمر و پایداریشون افتضاحه.
چون واقعاً اگه اینطور باشه تصمیم دارم بعد تعویض هارد توسط گارانتی اونو تو بازار بفروشم و به جاش هارد سامسونگ و یا وسترن و یا هیتاچی بگیرم ، حالا هر کدام که کیفیت و عمر بیشتری داشته باشه.
ata.royalfalcon
03-03-2012, 12:27
سلام دوستان،
آیا هارد دیسک جدید سیگیت ST1000DM003 1TB که دور موتور 7200 دارد و 64 مگ کش ، از نظر کیفیت تولید ایراد دارد.
من پارسال یک هارد دیسک سیگیت 1 ترا خریدم با گارانتی "دیجیتال"، دی ماه یه ذره ایراد پیدا کرد بُردم گارانتی بعد از یک ماه دوندگی! در اواخر بهمن ماه یه هارد نو بهم دادند ، خودشون گفتند چون هارد نداشتند از بازار خریدند ، هارد جدید با لیبل گارانتی "ویستاپخش" تا سال 2013 گارانتی داشت.
دو هفته بیشتر روشن نبود که بعدازظهر پنجشنبه 11 اسفند 1390 روشن نشد به نظر میرسید که موتور هارد از کار افتاده.
صبح شنبه 13 اسفند 1390 زنگ زدم گارانتی ویستا پخش با بیرحمی گفتند آخر ساله دیگه قطعه برای گارانتی قبول نمیکنند ، بعد 13 فروردین قطعه برای گارانتی میگیرند. منم که اعصابم از گارانتی قبلی یعنی گارانتی "دیجیتال" و یک ماه دوندگی خُرد بود به اون بنده خدا گفتم تا پایان سال 16 روز کاری باقی مونده تا شاید یه راه حلی پیدا بشه ولی نشد.
رفتم تو سایتهای خارجی و این مدلجدید سیگیت 1 ترا یعنی ST1000DM003 رو جستجو کردم.
چشمتون روز بعد نبینه فُحش خوار مادر بود که خریداران سری جدید هاردهای سیگیت نثار این شرکت با سابقه و قدیمی میکردند خیلی از هاردهای اینترنال سری جدید سیگیت بعد یک ماه مثل هارد من از کار افتاده بود.
حالا که من مجبورم تا بعد عید صبر کنم تا هارد رو ببرم گارانتی و تعویض کنم، از شما اساتید سؤال داشتم که آیا شما هم چیزی درباره کیفیت مُزخرف هاردهای جدید اینترنال سیگیت شنیدهاید هاردهایی که فقط سرعت بالا دارند اما عمر و پایداریشون افتضاحه.
چون واقعاً اگه اینطور باشه تصمیم دارم بعد تعویض هارد توسط گارانتی اونو تو بازار بفروشم و به جاش هارد سامسونگ و یا وسترن و یا هیتاچی بگیرم ، حالا هر کدام که کیفیت و عمر بیشتری داشته باشه.
سلام
ورژن firmware رو چك كن . شايد براي حل اينجور مشكلات firmware جديد داده باشه . گرچه قبل از خراب شدن بايد اين كار رو ميكردي !!!
سلام
ورژن firmware رو چك كن . شايد براي حل اينجور مشكلات firmware جديد داده باشه . گرچه قبل از خراب شدن بايد اين كار رو ميكردي !!!
همون روز که هارد رو از گارانتی تحویل گرفتم firmware رو از طریق خود سایت seagate آپدیت کردم.
از ورژن CC46 به ورژن CC4CD.
دو هفته هم بدون مشکل کار کرد. مطمئناً ایراد ربطی به firmware ندارد. چون اصلاً موتور هارد روشن نمیشود. اینو لمس کردن هارد میشه فهمید که هیچ لرزش موتوری در کار نیست. تو سایتهای انگلیسی زبان از این هارد خیلی بد میگویند
Playstation 4
03-03-2012, 18:49
سلام دوستان من یه هارد یک ترا برام اوردن از کجا میتونم بفهمم بافرش چقدره - دورش چقدره؟ کلا مشخصات کلیش چیه؟
ata.royalfalcon
03-03-2012, 21:08
سلام دوستان من یه هارد یک ترا برام اوردن از کجا میتونم بفهمم بافرش چقدره - دورش چقدره؟ کلا مشخصات کلیش چیه؟
سلام
برای فهمیدن مشخاصت کلی هارد کافیست نرم افزار hd tune pro رو نصب کنید و سپس از قسمت info کلیه مشخصات رو بدست بیارید (مثل عکس زیر)
سلام
برای فهمیدن مشخاصت کلی هارد کافیست نرم افزار hd tune pro رو نصب کنید و سپس از قسمت info کلیه مشخصات رو بدست بیارید (مثل عکس زیر)
سلام دوست عزیز
قسمت اینفو که شما گفتید برای من سرعت هارد و دور در دقیقه رو نمیزنه نرم افزار هم ورژن 5 است چطور میتونم دور هارد رو بفهمم .
ata.royalfalcon
05-03-2012, 12:04
سلام دوست عزیز
قسمت اینفو که شما گفتید برای من سرعت هارد و دور در دقیقه رو نمیزنه نرم افزار هم ورژن 5 است چطور میتونم دور هارد رو بفهمم .
سلام
آيا نرم افزار شما pro هست ؟؟
چون نسخه هاي عادي امكانات كمتري دارد .
استاد، نرم افزار من Pro هست اما سرعت هارد و دور در دقیقه را نمیزنه. چرا؟
استاد، نرم افزار من Pro هست اما سرعت هارد و دور در دقیقه را نمیزنه. چرا؟
دوست عزیز poonel حق با شماست مشخصات و اطلاعات همهی هارددیسکها رو نمیشود با نرمافزار استخراج کرد. بنابراین بهتر است مشخصات دقیق را از طریق وبسایتهای معتبر به دست آورد.
هارد دیسکی که شما تصویرش را از نرم افزار HD Tune Pro قرار دادهاید مشخصاتاش به شرح زیر است.
هارد مکستور به ظرفیت 320 گیگابایت با اینترفیس SATA با ظرفیت بافر 8 مگابایت و دور موتور 7200 دور در دقیقه.
تصاویر زیر مشخصات هارد است ، اولین تصویر از سایت Seagate و دومین تصویر از سایت newegg.
در لینک زیر صفحه مربوط به هارد مورد نظر شما در سایت شرکت سازندهی آن سیگیت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04090aRCRD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ww%2Fv%2Findex.jsp%3Fvgnextoid%3D0211a2319b01e010V gnVCM100000dd04090aRCRD)
و لینک زیر صفحه مربوط به هارد مورد نظر شما در سایت فروش newegg.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roduct%2FProduct.aspx%3FItem%3DN82E16822144188)
سلام
آيا نرم افزار شما pro هست ؟؟
چون نسخه هاي عادي امكانات كمتري دارد .
بله مال من هم pro است ولی مقدار rpm نمیزنه پاسخ پرسشم رو تو پستهای بعدی گرفتم برای هارد مکستور مدل ( STM3250310AS 250gB ) سری ( DiamondMax 21 ) با 3 سال کارکرد به همون سایتهایی که گفتید مراجعه کنم ؟ اینطور که فهمیدم کمپانی مکستور شده seagate
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ome-en-us.html)
سپاس از شما دوست عزیز
ata.royalfalcon
06-03-2012, 08:09
بله مال من هم pro است ولی مقدار rpm نمیزنه پاسخ پرسشم رو تو پستهای بعدی گرفتم برای هارد مکستور مدل ( STM3250310AS 250gB ) سری ( DiamondMax 21 ) با 3 سال کارکرد به همون سایتهایی که گفتید مراجعه کنم ؟ اینطور که فهمیدم کمپانی مکستور شده seagate
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ome-en-us.html)
سپاس از شما دوست عزیز
سلام
هاردتان 7200 دور هست . بقيه مشخصات هارد هم بصورت عكس براتون ميزارم .
ضمناً كمپاني مكستور به سيگيت واگذار شده ، همينطور در سال 2011 بخش توليد هارد كمپاني سامسونگ هم به سيگيت واگذار شده است .
babak2002
06-03-2012, 12:09
قیمت روز این هارد ها رو می خواستم
اینترنال و ساتا 2
Western 500 Gb Blue
Western 500 Gb Black
Western 2 TB Green
Western 2.5 TB Green
Western 3 TB Green
دوستان قیمت هارد نمیاد پایین؟ چه خبره آخه نرخ جهانی هارد روز به روز داره میاد پایین تر داخل میره بالاتر. من چک کردم یه اینترنال 500 سیگیت حدود 80 دلار قیمت داره اینجا 220 تومن. آخه چرا یه دفعه ای وضعیت اینطور شد!!! دوست دارم یه بمب اتمی بیوفته رو این مملکت نسل این همه دزد و دلال کثیف رو برداره. ما که اوضاع اقتصادی خوبی نداریم چه خاکی باید بگیریم تو سرمون؟ جای نفس کشیدن نیست من موندم ما الان چطور داریم هوا رو کثیف میکنیم !!!
سلام به همگی
یه سوال داشتم آقا عطا
یه هارد 2TB وسترن دسکتاپی دارم. میخوام از ویندوز بکآپ بگیرم طوری که اگه بعدا پارتیشن ویندوز رو فرمت کردم بتونم بکآپ رو برگردونم. حالا خود نرم افزار وسترن کارم رو راه میندازه یا باید با پاراگون انجامش بدم؟
ممنون
ata.royalfalcon
10-03-2012, 20:23
سلام به همگی
یه سوال داشتم آقا عطا
یه هارد 2TB وسترن دسکتاپی دارم. میخوام از ویندوز بکآپ بگیرم طوری که اگه بعدا پارتیشن ویندوز رو فرمت کردم بتونم بکآپ رو برگردونم. حالا خود نرم افزار وسترن کارم رو راه میندازه یا باید با پاراگون انجامش بدم؟
ممنون
سلام
نرم افزار WD smartware همچین قابلیتی رو نداره و باید از نرم افزارهای دیگری استفاده بشه . خودم از نرم افزار Acronis True Image Home لستفاده میکنم که در مواقعی که ویندوز به مشکل برخورد دگمه f11 رو موقع بوت فشار میدم تا بکاپی رو که قبلا ذخیره کرده بودم رو برگردونه .
tekno2006
15-03-2012, 09:07
نا سلامتی اینجا تاپیک خرید و مشاوره هست نه آموزش نرم افزار
اگر زحمتی نیست قیمت روز هارد 2 ترابایت وسترن رو می خوام هم بلک هم گرین
aliy2324
15-03-2012, 10:23
پاک شود اشتباه ارسال شد.
noisymind
17-03-2012, 20:35
الان هارد یک و دو ترا چند شده؟
MOHAMMAD WM
18-03-2012, 00:52
سلام.
دوستان کسی قیمت هارد 2 ترا اینترنال داره؟
چه مارکی خوبه؟
اگه صبر کنم قیمت هارد پایین نمیاد؟
به دادم برسید مغزم دود کرده دیگه ...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربوردم هم ASUS P5QC هست !
سلام
شاید جاش اینجا نباشه ولی نخواستم تاپیک جدید بزنم
آیا هارد های هایبرید سیگیت در بازار موجوده؟؟؟
از نظر خرابی و اطمینان به هارد های معمولی برتری داره؟؟؟
(چرا در بخش هارددیسک تاپیکی برای این سوال ها وجود نداره؟؟؟)
ata.royalfalcon
21-03-2012, 10:47
سلام
شاید جاش اینجا نباشه ولی نخواستم تاپیک جدید بزنم
آیا هارد های هایبرید سیگیت در بازار موجوده؟؟؟
از نظر خرابی و اطمینان به هارد های معمولی برتری داره؟؟؟
(چرا در بخش هارددیسک تاپیکی برای این سوال ها وجود نداره؟؟؟)
سلام
در مورد اینکه آیا در بازار موجود هست یا خیر بهترین کار تماس با شرکت های وارد کننده و گارنتی کننده هست ، مثل سازگار یا ویستا پخش ...
اگر منظور شما هارد Momentus XT Solid State Hybrid Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که فقط 8 گیگ SSD داره بعبارت دیگه فکر نکنید که ویندوز رو روی بخش SSD نصب خواهد شد ، بلکه اطلاعاتی که به دفعات زیاد استفاده میشه به حافظه 8 گیگ منتقل میشه . از نظر خرابی و اطمینان خود هارد هم فرقی با مدلهای عادی 7200rpm نمیکنه . بدیهی هست که هارد های 5400rpm استهلاک کمتری دارند . همچنین تا اونجایی که میدونم حتی اگر قسمت 8 گیگ آن هم خراب بشه هارد میتونه بدون مشکل به کار خودش ادامه بده .
ممنون
اگر فقط 8 گیگ SSD داخل این هارد به کار رفته پس چرا به این میزان اختلاف قیمت با هارد های معمولی دارن و در سایت سیگیت اداعا شده که مانند یک SSD عمل میکنه؟؟؟
پس پیشنهاد شما هارد معمولی 5400RPM هست؟؟؟
ata.royalfalcon
21-03-2012, 21:49
ممنون
اگر فقط 8 گیگ SSD داخل این هارد به کار رفته پس چرا به این میزان اختلاف قیمت با هارد های معمولی دارن و در سایت سیگیت اداعا شده که مانند یک SSD عمل میکنه؟؟؟
بلی ، فقط 8 گیگ SSD داره و قطعاً سرعت آنها مثل SSD نیستند بلکه بسیار نزدیک به آن هستند . مشخصات کلی رو در عکس پایین گزاشتم .
یکی از دلایل سریع بودن این مدل علاوه بر SATA 6Gb/s وجود 32 مگابایت cache هست در صورتیکه سایر مدلهای 2.5 اینچی سیگیت 8 الی 16 مگابایت کش دارند .
اگر استفاده حرفه ای ندارید من 5400 رو پیشنهاد میدم چون گرما و صدا و امکان خرابی کمتری دارند . در غیر اینصورت یه هارد 7200rpm با 16 مگ کش به نظرم کافی هست .
MOHAMMAD WM
27-03-2012, 22:21
سلام.
دوستان کسی قیمت هارد 2 ترا اینترنال داره؟
چه مارکی خوبه؟
اگه صبر کنم قیمت هارد پایین نمیاد؟
به دادم برسید مغزم دود کرده دیگه ...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربوردم هم ASUS P5QC هست !
یه مرد نیست ما رو راهنمایی کنه ؟!
برای استفاده روزمره و ذخیره اطلاعات یه حالت ارشیو مانند نیاز دارم ! اما تقریبا هر روز ازشون استفاده میکنم !
با وسترن دیجیتال گرین موافقین؟
ممنون میشم راهنمایی کنین !
ata.royalfalcon
28-03-2012, 07:45
یه مرد نیست ما رو راهنمایی کنه ؟!
برای استفاده روزمره و ذخیره اطلاعات یه حالت ارشیو مانند نیاز دارم ! اما تقریبا هر روز ازشون استفاده میکنم !
با وسترن دیجیتال گرین موافقین؟
ممنون میشم راهنمایی کنین !
سلام
WD caviar green هم خوب هست .
ولي بايد شرايط در نظر گرفته شده براي اين هارد رو رعايت كنيد تا بعداً مشكلي از بابت كندي بيش از حد براتون پيش نياد و نياز به align هم نداشته باشيد .
بعبارت ديگه هاردهاي وسترن گزين كه پارت نامبر آن به RX و RS و RSDTL ختم ميشود طبق دستور العمل بالا نياز به align خواهد داشت .
ليستي از مدلهاي مختلف هارد وسترن گرين (عكس زير) .
ursamajor
28-03-2012, 18:44
بهترین سریعترین هارد پرتابل که ضد ضربه و ضد آب باشه چیه؟
حجمش مهم نیست فقط گرون نباشه!
ata.royalfalcon
28-03-2012, 20:24
بهترین سریعترین هارد پرتابل که ضد ضربه و ضد آب باشه چیه؟
حجمش مهم نیست فقط گرون نباشه!
سلام
هارد ضد ضربه و ضد آب من silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم که تا یکترابایت هم هست ، سرعتش هم مناسب هست مشروط بر اینکه سیستمتان usb3 رو ساپورت کنه . متاسفانه ارزان هم نیست و بعبارت دیگه در حال حاضر قیمت کلیه هاردها واقعاً بالاست .
نکته : با وجودیکه ضد آب هست اما سعی نکنید داخل آب بیاندازیذ یا به جاهای مرطوب مثل حمام ببرید !!!
ursamajor
29-03-2012, 00:30
حالا یک چیز ارزون چی پیشنهاد میدید؟ آخه می خواستم فلش 64گیگ بگیرم گفتم شاید هارد اکسترنال ارزونتر باشه!
و یه سوال، این قابلیت ضد ضربه بودن برای مواقع فعالیت هست یا موقع خاموش بودن؟
ata.royalfalcon
29-03-2012, 08:33
حالا یک چیز ارزون چی پیشنهاد میدید؟ آخه می خواستم فلش 64گیگ بگیرم گفتم شاید هارد اکسترنال ارزونتر باشه!
و یه سوال، این قابلیت ضد ضربه بودن برای مواقع فعالیت هست یا موقع خاموش بودن؟
هارد اکسترنال ضد ضربه خیلی گرون شده فکر کنم حدود 290 الی 310 هزارتومن باشه . معمولی هم حدود 280 الی 290 هزارتومن هست (یکترابایت وسترن و سیگیت) .
قابلیت ضد ضربه بودن آن هم برای روشن بودن و هم برای خاموش بودن هست ولی اگر انتظار دارید هاردتان عمر طولانی داشته باشه در نگهداری آن باید دقت کنید و بیجهت آنرا زمین نندازید . ضمن اینکه تا حدی تحمل ضربه رو داره مثلا شانس خرابی به خاطر سقوط از ارتفاع 10 سانتی متری کمتر از شانس خرابی به خاطر سقوط از ارتفاع 2 متری هست .
سلام من یه هارد 1 گرین دارم.
نظر من اینه : الان می خوام یه 2 . بلک WD بگیرم ساتا 3 64بیت
نظر شما چیه؟
قیمت تا 400 راه داره . می خوام 2 ترابایت باشه و سرعتشم بالا باشه .
آیا ساتا 3 خوبه ؟ یا نه بهترم هست؟
ata.royalfalcon
02-04-2012, 21:23
سلام من یه هارد 1 گرین دارم.
نظر من اینه : الان می خوام یه 2 . بلک WD بگیرم ساتا 3 64بیت
نظر شما چیه؟
قیمت تا 400 راه داره . می خوام 2 ترابایت باشه و سرعتشم بالا باشه .
سلام
هارد وسترن black بهترین انتخاب هست .
64بیت
درستش 64 مگابایت هست . بیت با بایت فرق میکنه .
SATA 6 Gb/s هم هست .
اگر مادربردتان SATA 6 Gb/s رو ساپورت میکنه که بخرید گرچه اختلاف چشمگیری هم با SATA 3 Gb/s هم نخواهد داشت .
فقط قیمت این هارد الان میدونید حدود چنده؟
من 400 کنار گذاشتم ولی می خوام ببینم چنده؟
SATA 6 Gb/s هم هست .
این نوشته SATA III ;که مینویسن منظورم بودا همینه یا نه ؟
ata.royalfalcon
02-04-2012, 22:06
فقط قیمت این هارد الان میدونید حدود چنده؟
من 400 کنار گذاشتم ولی می خوام ببینم چنده؟
قیمت دقیق رو ندارم متاسفانه ولی شاید کم بیاد .
چون سیگیت 64 مگابایت کش و دو ترابایت و SATA 3 Gb/s حدود 390 هزارتومنه ، وسترن بلک دوترا SATA 6 Gb/s و 64 مگ کش اگر هم در بازار پیدا بشه خیلی گرانتر خواهد بود .
ata.royalfalcon
03-04-2012, 07:07
این نوشته SATA III ;که مینویسن منظورم بودا همینه یا نه ؟
بله ، SATA 6 Gb/s همون SATA III هست .
SATA revision 1.0 = SATA 1.5 Gbit/s
SATA revision 2.0 = SATA 3 Gbit/s
SATA revision 3.0 = SATA 6 Gbit/s
پي نوشت : اين پست شما رو نديده بودم .
پس مادربردم داره .چون تو کاتالوگش نوشته SATA III هم پشتیبانی میکنه.
امروز رفتم بازار خبری از 2 وسترن نبود.
نمیدونم بگیرم یانه؟
فقط 2 سیگیت داشت 64بایتش 360
ata.royalfalcon
04-04-2012, 07:21
امروز رفتم بازار خبری از 2 وسترن نبود.
نمیدونم بگیرم یانه؟
فقط 2 سیگیت داشت 64بایتش 360
تا آخر ارديبهشت كمي صبر كن .
بعد از اون هرچي شد بخر چون 7 تير ماه تحريمهاي نفتي آغاز ميشه و ممكنه موج سوم گراني ها آغاز بشه .
tanbeten
05-04-2012, 15:43
سلام.
من تجربه خرید هارد اکسترنال رو ندارم:41: از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ممنون میشم کمکم کنن.
هاردی میخوام که بطور کلی چیز خوبی باشه:19: و قیمتشم حدود 170 یا 180 باشه تو رو خدا :42: چیز خوبی معرفی کنید که عین آدم کار کنه بازم ممنون آه راستی کمتر از 1 ترا نباشه
ata.royalfalcon
05-04-2012, 18:22
سلام.
من تجربه خرید هارد اکسترنال رو ندارم:41: از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ممنون میشم کمکم کنن.
هاردی میخوام که بطور کلی چیز خوبی باشه:19: و قیمتشم حدود 170 یا 180 باشه تو رو خدا :42: چیز خوبی معرفی کنید که عین آدم کار کنه بازم ممنون آه راستی کمتر از 1 ترا نباشه
سلام
در درجه اول بودجه شما کم هست ، بعنوان مثال فقط هارد پرتابل یکترابایت وسترن و یا سیگیت حدود 290 هزارتومن هست و قیمت مدلهای آداپتوری هم کمی کمتر از آن هست .
در درجه دوم مشخص کنید آیا هارد پرتابل میخواهید یا دسکتاپی . این دو تفاوتهای اساسی باهم دارند . هاردهای پرتابل کوچک مناسب برای جابجا کردن هست ، ولی هارد آداپتوردار بیشتر برای مقاصد آرشیو کردن بکار میرود به همین خاطر هاردهای آداپتوردار حجم زیادتری دارند (هارد اکسترنال 4 ترابایتی موجوده) .
noisymind
07-04-2012, 17:53
دوستان کسی حدود قیمت هارد یک ترای گرین رو نداره؟
سلام
من یک مدت از قیمت های بازار به دور بودم
یک هارد 1 ترا اینترنال الان میخوام بخرم چند شده ؟
مارک های سیگیت یا سامسونگ
مکستور نمیخوام و به وسترن هم پولم نمیرسه
ata.royalfalcon
15-04-2012, 19:40
سلام
من یک مدت از قیمت های بازار به دور بودم
یک هارد 1 ترا اینترنال الان میخوام بخرم چند شده ؟
مارک های سیگیت یا سامسونگ
مکستور نمیخوام و به وسترن هم پولم نمیرسه
سلام
قیمت یک ترابایت سیگیت حدود 205 هزارتومن هست . وسترن گرین هم حدود 215 هزارتومن هست (قیمتها تقریبی هست).
البته اینو هم در نظر داشته باشید که هر نوع هارد برای استفاده خاصی مناسب هست در نتیجه در درجه اول هدف خودتون رو مشخص کنید .
مثلا Seagate Barracuda 3.5" Internal Kit 5900 rpm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست عملکرد و سرعت مناسب و نه بالا رو در مقابل صدا و استهلاک کمتر ارائه میده و در نتیجه بیشتر مناسب برای آرشیو هست ولی این مدل فقط در حجم 1.5 و 2 ترابایت عرضه میشه .
یا اگر برای نصب ویندوز یا کارهایی که نیاز به پرفورمنس بالا هست میتونید Seagate Barracuda 3.5" Internal Kit 7200 rpm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخرید .
سلام
قیمتها تا چند ماهه دیگه بالا هست؟پایین میاد؟
ata.royalfalcon
17-04-2012, 07:28
سلام
قیمتها تا چند ماهه دیگه بالا هست؟پایین میاد؟
سلام .
جاي اميدواري هست قيمتها كمي پايين بياد ولي نميتونم براي چند ماه بعد قيمت ها رو پيش بيني كنم (ماموريت غير ممكن) .
silhouette
17-04-2012, 20:54
آخرین هارد وسترن 500 بلک بازار به من رسید 230 هزار تومن:18:
ramingsm
17-04-2012, 21:15
آخرین هارد وسترن 500 بلک بازار به من رسید 230 هزار تومن:18:
یا علی داداش 1. گرین 200 تومنه به نظرم نمیرزه برای بلک بودنش اینقدر پول دادی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
amir_t6262
18-04-2012, 09:07
یه مقدار از دیروز قیمتها کاهش پیدا کرده است. بیشتر صبر کنید، احتمال کاهش بیشتر هست.
لطفا یک هارد برای ارشیو فیلم با ظرفیت بالا 2 ترا معرفی بفرمایید
یکی از هارد های سیستم من ماکستور 2 ترا بود که بمشکل سخت
افزاری برخورد و درست نشد .وکلی اطلاعات درونش از بین رفت
هارد های متفاوتی پیشنهاد شده به من از هیتاچی تا سیگیت .ولی در اتخاب فعلا مردد هستم
ایا خریر هارد با مارک متفاوت و بافر متفاوت در عملکرد سیستم خللی ایجاد نمیکند
سیستم من 24 ساعت روشن و در حال زخیره فیلم اکثر با فرمت HD و اتصال دایم به DSL است
ata.royalfalcon
18-04-2012, 21:56
لطفا یک هارد برای ارشیو فیلم با ظرفیت بالا 2 ترا معرفی بفرمایید
یکی از هارد های سیستم من ماکستور 2 ترا بود که بمشکل سخت
افزاری برخورد و درست نشد .وکلی اطلاعات درونش از بین رفت
هارد های متفاوتی پیشنهاد شده به من از هیتاچی تا سیگیت .ولی در اتخاب فعلا مردد هستم
ایا خریر هارد با مارک متفاوت و بافر متفاوت در عملکرد سیستم خللی ایجاد نمیکند
سیستم من 24 ساعت روشن و در حال زخیره فیلم اکثر با فرمت HD و اتصال دایم به DSL است
سلام
پیشنهاد اول WD Caviar Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که تا 3 ترابایت هم موجوده .
پیشنهاد دوم Seagate Barracuda 3.5" Internal Kit 5900 RPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که تا دو ترابایت هم موجوده .
نکته مهم : اگر هارد وسترن گیرن رو میخرید ، طبق عکس زیر در بعضی شرایط ممکنه به align نیاز پیدا کنید .
بعبارت دیگه کلیه مدلهایی که cache آنها 64 مگابایتی هست این مسئله Advanced Format رو دارند .
سلام
من یک هارد WD Caviar Black 2TB داشتم که آذر ماه 89 خریده بودمش 230 هزار تومان ، حالا خراب شده و فرستادم برای گارانتی ، حالا شرکت یک هارد مشابه از برند Seagate می خواد برام بفرسته + 40 هزار تومان پول ، می خواستم بدونم شرکت چند برام حساب کرده ، سرم کلاه نرفته ؟
silhouette
23-04-2012, 21:51
سلام
من یک هارد WD Caviar Black 2TB داشتم که آذر ماه 89 خریده بودمش 230 هزار تومان ، حالا خراب شده و فرستادم برای گارانتی ، حالا شرکت یک هارد مشابه از برند Seagate می خواد برام بفرسته + 40 هزار تومان پول ، می خواستم بدونم شرکت چند برام حساب کرده ، سرم کلاه نرفته ؟
گارانتیه کجاس برادر؟
با شرایط فعلی شانس اوردی ازت پول نمیگیره برو بالاتر ببین من چی نوشتم:31:
گارانتیه کجاس برادر؟
با شرایط فعلی شانس اوردی ازت پول نمیگیره برو بالاتر ببین من چی نوشتم:31:
گارانتی سازگار هست.
چرا باید پول بگیره ؟
هارد من WD Caviar Black 2TB هست که نه توی بازار هست و نه شرکت داره ! و قیمتش هم خیلی رفته بالا.
قیمت ها داره خوب میشه ها:20:
Seagate 2TB 215.000
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSeagate 1TB 172.000
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWD Black 1TB 170.000
silhouette
24-04-2012, 21:13
وقتی به اینا زنگ میزنی میگن موجود نداریم خود اینا قیمتها رو از چند جا میگیرن بعد میگن به خریدار اگه هارد 1 ترا بلک اینه فیمتش من 10 تا میخرم تازه مهمتر از فیمت گارانتیه هارده
هارد Seagate 1TB با گارانتی 2 ساله سازگار ارقام 161.000 :20:
WD Green 2TB دورش چنده؟ 5900؟ 7200؟
تو سایتش نوشته IntelliPower RPM . یعنی چی؟
jumper هم داره؟
ata.royalfalcon
25-04-2012, 17:59
WD Green 2TB دورش چنده؟ 5900؟ 7200؟
تو سایتش نوشته IntelliPower RPM . یعنی چی؟
jumper هم داره؟
سلام
از اونجایی که خود وسترن در این زمینه توضیحات دقیقی نداده در نتیجه ابهامات زیادی وجود دارد . یعضی ها معتقدند که دور آن متغیر یعنی بین 5400 الی 7200 هست ، بعبارت دیگه RPM آن dynamic هست .
ولي يكي از سايتهاي خارجي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باsound spectrum هارد وسترن سري گرين 750 گيگ رو آناليز كردن كه RPM آن 5400 بوده .
احتمالاً در مدلهاي مختلف سري گرين RPM مختلف ولي ثابت هست ، يعني RPM آن dynamic نيست . مثلا هاردهاي 320 و 500 گيگ RPM آن 7200 باشه و حجمهاي بالاتر 5400 باشه .
dooste.man83
25-04-2012, 18:09
این هارد سیگیت 2 ترابایتی اینترنال که تو بازار هست 5900 دور هست یا 7200 دور ( قیمتش هم لیون می گفت 220 )
روش که فقط نوشته بود باراکدا ...کسی اطلاعی داره ؟
راستی این هارد اینترنال وسترن بلک 2 ترابایتیش برسه قیمتش حدودی چند در میاد با توجه به اینکه هارد افت قیمت داشته ؟
می ارزه واستم اون رو بگیرم یا برم یک سیگیت بگیرم و اضافه پول ندم؟
silhouette
25-04-2012, 23:28
هارد Seagate 1TB با گارانتی 2 ساله سازگار ارقام 161.000
تو بازار باید ببینید چنده تو این سایتا اکثرا موجود ندارن
سلام هادرهای جامد SSD از سریsata III Dominator Gt Corsair خوبن ؟ من ۹۰ گیگش رو ۴۶۰ تومن قیمت دارم .بدون گارانتی . تو این رده قیمت با هین حجم ۹۰ تا ۱۲۰ گیگ چیز بهتری هم گیر میاد ؟ میخوام پر سرعت ترین و با دوام ترین باشه
taghi_ramzi
27-04-2012, 15:14
سلام
در حال حاضر تو بازار هارد اینترنال مکستور 500 - 1 یا 2 ترا داریم؟ حدود قیمتشون چقدره؟
noisymind
27-04-2012, 15:43
سلام
در حال حاضر تو بازار هارد اینترنال مکستور 500 - 1 یا 2 ترا داریم؟ حدود قیمتشون چقدره؟
خیر. مدتهاست که سیگیت ، مکستور رو خریده .
matin-n78
27-04-2012, 18:37
از دوستان کسی هارد sh14 یا sh12 adata رو داره ؟
نظرتون نسبت به این هارد چیه ؟
تو سایت سازنده که زده ضدضربه و ضدآب هستش ؛
سرعت انتقال اطلاعاتشم ( 109MB/s و 116MB/s)بالاست ؛ با توجه به اینکه اختلاف قیمت 30 هزار تومانی با وسترن یه ترا داره و وسترن خودش کیف محافظ نداره ؛آیا انتخاب خوبی هستش ؟
قیمت کیف محافظ برای وسترن چنده ؟
khalil12345
28-04-2012, 01:14
با سلام خدمت دوستان.
میخواستم بدونم الان هاردهای 4 ترابایتی اینترنال که بعضی از شرکتها ساختن توی بازار ایران اومده؟ پیدا میشه؟ قیمت حدودا چنده؟
1 سوال دیگه هم دارم. کسی قیمت دقیق هارد 3 ترابایتی اینترنال وسترن از سری سبز رو داره؟
میخوام هارد بخرم واسه ارشیو کردن 3 به بالا میخوام باشه اینترنال.
قیمت ها پایین میاد دیرتر بخرم یکم یا نه فرقی نداره؟
ممنون از همتون
moto7752
29-04-2012, 07:33
سلام
می خوام یک دونه هارد 1 ترا بگیرم هم برای ویندوز هم برای اطلاعاتم .خیلی از صفحه های انجمن رو هم خوندم منتها به نتیجه نرسیدم .اگر که ممکنه به سوالام جواب بدید چون می خوام امروز بگیرم .
1. به صورت کلی وسترن بهتره یا سیگیت ؟
2. سیگیت هم مثل وسترن مدل های مختلف داره . اگه داره چه مدلی خوبه ؟
3. وسترن گرین بهتره یا بلو ؟
4. مشکل هارد های سیگیت چیه که باید فریمور (امیدوارم کلمه درست باشه) عوض بشه ؟
5. سرعت دیتا توی 5900 با 7200 چقدر فرق می کنه ؟
6. موقع خرید هارد باید پک شده باشه یعنی جعبه اینا داره ؟ (چون من دیروز چند جا که رفتم هارد رو که نشون داد فقط تو یه کیسه انتی استاتیک بود در کیسه هم باز بود)
ممنون
ata.royalfalcon
30-04-2012, 08:00
سلام
می خوام یک دونه هارد 1 ترا بگیرم هم برای ویندوز هم برای اطلاعاتم .خیلی از صفحه های انجمن رو هم خوندم منتها به نتیجه نرسیدم .اگر که ممکنه به سوالام جواب بدید چون می خوام امروز بگیرم .
5. سرعت دیتا توی 5900 با 7200 چقدر فرق می کنه ؟
6. موقع خرید هارد باید پک شده باشه یعنی جعبه اینا داره ؟ (چون من دیروز چند جا که رفتم هارد رو که نشون داد فقط تو یه کیسه انتی استاتیک بود در کیسه هم باز بود)
ممنون
سلام
هر كدوم مزاياي خاص خودشو داره و بطور قطعي نميشه گفت كدام بهتر هست . تنوع هاردهاي سيگيت بالاست بطوريكه كاربر معمولي سردرگم ميشه ، سيگيت به خاطر فراواني و همچنين سهولت تعمير براي تعميركاران هارد جذابيت بيشتري دارد ولي به نظرم وسترن كيفيت بهتري دارد (در حال حاضر البته) .
همانطوريكه قبلا هم گفتم تنوع مدلهاي سيگيت زياد هست . بايد ببينيد كاربردتون چي هست .
green بهتر هست ولي سرعت آن از blue كمتر هست .
بعضي از هاردهاي سيگيت و مكستور بودند كه به خاطر مشكل frimware يا در بايوس شناخته نميشدند يا اگر شناخته ميشدند ظرفيت آن صفر بود . اگر احياناً چنين هاردي به دست شما رسيد در درجه اول بايد frimware رو آپديت كنيد قبل از اينكه به مشكل بر بخوريد ، درصورتيكه چنين كاري انجام نشد و هارد به مشكل بر بخورد ميتوان با دستگاههاي خاص اين مشكل رو فيكس كرد (pc-3000). لازم به ذكر هست كه نه فقط هاردهاي سيگيت بلكه هر هاردي از هر برندي ممكنه به خاطر frimware به مشكل بر بخورد و با نامهاي عجيب غريب در بايوس شناسايي شود .
معمولا چند تا هارد در داخل يه جعبه بزرگ وارد كشور و توزيع ميكنند در نتيجه هر هارد (تكي) جعبه نداره با توجه به عدم وجود محافظ براي هارد پس از خارج كردن از جعبه ، پيشنهاد ميدم در حضور فروشنده هارد رو نصب و تست كنيد .
چطوری هارد رو پیش فروشنده تست کنیم؟
ata.royalfalcon
01-05-2012, 07:25
چطوری هارد رو پیش فروشنده تست کنیم؟
بذاريد خودش هارد رو نصب كنه و اگر بعتوان هارد اصلي سيستم هست كه اجباراً بايد ويندوز نصب كنيد (در حضور فروشنده) سپس نرم افزار HD tune رو نصب كنيد و به قسمت health مراجعه كنيد .
البته نميدونم فروشنده اعصاب اين كارها رو داره يا نه ولي با توجه به قيمتهاي غير منطقي هاردها كار درستي بنظر ميرسه .
سلام
عمر هارد 250 گیگ مکستور 7200 دور در بهترین شرایط استفاده با روزانه حدود 4 ساعت کار با کامپیوتر چقدر میتونه باشه ؟
(بیشترین استفاده اینترنت و تقریبا نصف ظرفیت هارد استفاده شده).
ata.royalfalcon
01-05-2012, 17:22
سلام
عمر هارد 250 گیگ مکستور 7200 دور در بهترین شرایط استفاده با روزانه حدود 4 ساعت کار با کامپیوتر چقدر میتونه باشه ؟
(بیشترین استفاده اینترنت و تقریبا نصف ظرفیت هارد استفاده شده).
سلام
دقيق نميتوان گفت عمر مفيد هارد چقدر هست . اين بستگي به عوامل زيادي دارد مثل .
1. دماي مكاني كه هارد در آن قرار گرفته و همچنين نحوه تهويه ...
2. نوع كار و ميزان فعاليت . مثلاً اگر دائماً در حال فرمت كردن و نصب ويندوز باشيد يا بطور دائم در حال دفرگمنت كردن باشيد در مقايشه با زماني كه از هارد استفاده چنداني نميشه ...
3. پاور استاندارد نقش بسيار مهمي تامين سلامت هارد دارد .
4. حتي برخي از ويروسها نيز ميتوانند به هارد آسيب برسانند .
و خيلي از موارد ديگه هستند كه به هارد آسيب وارد ميكنند مثل ضربه به هارد .
MTBF هاردها متغير هست بطوريكه بعضي ها از مدلها هستند كه MTBF بيش از يك ميليون ساعت دارند ...
سلام
2. نوع كار و ميزان فعاليت . مثلاً اگر دائماً در حال فرمت كردن و نصب ويندوز باشيد يا بطور دائم در حال دفرگمنت كردن باشيد در مقايشه با زماني كه از هارد استفاده چنداني نميشه ...
MTBF هاردها متغير هست بطوريكه بعضي ها از مدلها هستند كه MTBF بيش از يك ميليون ساعت دارند ...
سپاس دوست عزیز
دمای هارد تا چقدر میتونه بالا بره و آسیب نبینه ؟ دمای فعلی حدود 35 درجه و نهایت به 40 میرسه به نظر شما مناسبه ؟
ata.royalfalcon
02-05-2012, 08:02
سپاس دوست عزیز
دمای هارد تا چقدر میتونه بالا بره و آسیب نبینه ؟ دمای فعلی حدود 35 درجه و نهایت به 40 میرسه به نظر شما مناسبه ؟
اين نرم افزارها عمدتاً دماي بيروني هارد رو اعلام ميكنند و قطعاً دماي داخل هارد خيلي بيشتر از اين هست . ولي به نظرم اين دما مناسب هست و حتي ميتونيد با استفاده از فنهاي مناسب دماي آنرا نيز بيشتر كاهش بديد . در صورتي كه از فن براي خنك كردن هارد استفاده ميكنيد بايد هرچند وقت يكبار با احتياط فراوان گردگيري كنيد وگرنه همان گرد و خاك بعنوان عايق حرارت عمل خواهد كرد ...
معمولاً دماي مجاز محيطي كه بايد رعايت بشه توسط سازنده اعلام ميشه مثلاً براي سيگيت باراكودا
سلام
سلام
با توجه به تجربه شما بیشترین عمری که از یک هارد سراغ دارید چند ساله ؟
البته با توجه به عمر یک میلیون ساعت که گفتید حتی اگه نصف این مدت یعنی 500 هزار ساعت درنظر بگیریم و روزانه حدود 8 ساعت کامپیوتر استفاده بشه و شرایط دما و همه چیز مناسب باشه عمر هارد 171 سال میشه:20::18:
ata.royalfalcon
02-05-2012, 11:30
سلام
با توجه به تجربه شما بیشترین عمری که از یک هارد سراغ دارید چند ساله ؟
البته با توجه به عمر یک میلیون ساعت که گفتید حتی اگه نصف این مدت یعنی 500 هزار ساعت درنظر بگیریم و روزانه حدود 8 ساعت کامپیوتر استفاده بشه و شرایط دما و همه چیز مناسب باشه عمر هارد 171 سال میشه:20::18:
خودم هاردهايي داشتم كه همون لحظه اول خراب از آب دراومد (شانس زياد !!!) . يه مكستور 40 گيگ داشتم 5 سال كار كرد كه فروختمش كاملاً سالم بود !!! :31:
m_ghamami
02-05-2012, 12:05
سلام
می خواستم بدونم پرسرعت ترین هارد 500 تو بازار چیه
و مهمتر از اون بهترین گارانتی چیه؟
ممنون
dooste.man83
02-05-2012, 19:20
خودم هاردهايي داشتم كه همون لحظه اول خراب از آب دراومد (شانس زياد !!!) . يه مكستور 40 گيگ داشتم 5 سال كار كرد كه فروختمش كاملاً سالم بود !!! :31:
هارد مکستور دارم 10 سال هست کار کرده بازم داره کار میکنه
سلام . با توجه به این اوضاع درهم بازار آیا امیدی به پایین اومدن قیمت هارد 2 ترا هست؟؟؟
amir_t6262
04-05-2012, 19:52
یک سوال داشتم در مورد خرید هارد اینترنال.
دفعه قبلی که هارد اینترنال خریدم، اصلا تستش نکردیم و همینطوری آوردم و روی کامپیوتر نصب کردم.
الان که دوستان میگویند که حتما در مغازه تست کنیم، میشه از این رابطهای SATA به USB برد و هارد را با usb به کامپیوتر وصل کرد و با برنامه هایی که در مورد سلامت هارد هست، تستشون کرد.
آخه بعید میدونم مغازه داری بیاد و سیستمش را باز کنه تا بخواد هارد را داخلش بذاره و ... .
ata.royalfalcon
05-05-2012, 11:26
یک سوال داشتم در مورد خرید هارد اینترنال.
دفعه قبلی که هارد اینترنال خریدم، اصلا تستش نکردیم و همینطوری آوردم و روی کامپیوتر نصب کردم.
الان که دوستان میگویند که حتما در مغازه تست کنیم، میشه از این رابطهای SATA به USB برد و هارد را با usb به کامپیوتر وصل کرد و با برنامه هایی که در مورد سلامت هارد هست، تستشون کرد.
آخه بعید میدونم مغازه داری بیاد و سیستمش را باز کنه تا بخواد هارد را داخلش بذاره و ... .
والا اون موقعي كه از كامپيوتر هيچي حاليمون نبود سيستم رو كول ميكرديم تا برامون ويندوز نصب كنند !!! ميدونم اينكار دردسر داره اما با توجه به قيمتهاي غير منطقي هاردها و بامبول درآوردن گارانتي ها به نظرم اينكار منطقيه .
اون موقع يه هارد 500 گيگ سيگيت حدود 50 هزارتومن بود ، اگر خراب از آب درميومد ميفرستاديد گارانتي و اگر گارانتي هم قبول نميكرد خيلي دلتون نميسوخت !!!
نكته : بعضي از رابط ها آداپتور استانداردي ندارن . خودم يدونه از اين رابطها داشتم كه آداپتور برقش قادر به راه اندازي هارد نبود و صداي خفيف قطع و وصل شدن ميداد در نتيجه از پاور كيس استفاده كردم (از قبل اضافه داشتم) .
سلام.
یه هارد کم حجم و پر سرعت اینترنال میخوام فقط برای ویندوز.
نمیگم چه قدر بودجه دارم.چون میخوام بدونم چه قدر باید کنار بزارم.
64 گیگ ssd رو دیدم قیمت 180 خیلی بالاست.خیلی تفاوت داره ssd با هارد معمولی؟؟؟
خوب حالا کم حجم ترین هارد خیلی پر سرعتی که میتونم بگیرم چیه؟چه قدر قیمت؟
ssd اگه واقعا ارزش داره بگیرم.ولی کار خاصی (حرفه ای) با سیستم ندارم و فقط میخوام نسبتا سریع تر بالا بیاد.
ممنون
silhouette
06-05-2012, 21:30
سلام
می خواستم بدونم پرسرعت ترین هارد 500 تو بازار چیه
و مهمتر از اون بهترین گارانتی چیه؟
ممنون
'گارانتیه سازگار و آواژنگ خوبه
بهترین 500 هم وسترن بلک هستش که تو بازار موجود نیست
سی گیت هم خوبه
آیا هاردهای SATA 6 Gb/s به مادربردهایی که SATA 3 Gb/s هستن، وصل میشن؟
ata.royalfalcon
07-05-2012, 11:30
آیا هاردهای SATA 6 Gb/s به مادربردهایی که SATA 3 Gb/s هستن، وصل میشن؟
بلي ، وصل ميشوند .
ولي سرعت در حد SATA 3 Gb/s خواهد ماند .
amin khan
07-05-2012, 23:39
سلام
دنبال یه هارد میگردم که از اطلاعاتم هر پنچ شش ماه یه بک اپ بگیرم و هارد رو بذارم یه گوشه ( زیاد قصد استفاده ندارم)
حالا میخواستم بدونم ارزونترین هاردی که تو بازار گیر میاد چیه؟
مثلا هارد اینترنال با ظرفیتهای 250 یا 320 هنوزم هست...
دست دو ارزش داره بگیرم؟
amir_t6262
09-05-2012, 18:06
وصل کردن چند تا هارد روی سیستم باعث کند شدنش میشه؟
یعنی مثلا 3 تا هارد 2 ترابایتی روی سیستم باشه.
خصوصا اگر هاردها ساخت یک کمپانی نباشند؟
ata.royalfalcon
09-05-2012, 20:47
وصل کردن چند تا هارد روی سیستم باعث کند شدنش میشه؟
یعنی مثلا 3 تا هارد 2 ترابایتی روی سیستم باشه.
خصوصا اگر هاردها ساخت یک کمپانی نباشند؟
بستگی به نوع هارد و همچنین بستگی به این داره که ویندوز روی کدام هارد نصب شده باشه . مثلا اگر چندین هارد دارید بهتره که ویتدوز رو روی کم حجمترین و پرسرعت ترین هارد نصب کنید . همچنین بهتره که از پاورهای پرقدرت تر استفاده کنید .
خودم یه زمانی PC داشتم و چهارتا هارد (سه تا 1.5 ترا سیگیت و 320 گیگ مکستور) همزمان در حال کار بودند و مشکلی از بابت کاهش سرعت نداشتم .
amir_t6262
12-05-2012, 20:51
هارد 2TB 7200 RPM 64MB CacheSeagate Barracuda قیمت 200 الی 210
و 2.5TB هم 250 هزار تومان.
sadeghbb
13-05-2012, 10:05
هارد 2TB 7200 RPM 64MB CacheSeagate Barracuda قیمت 200 الی 210
و 2.5TB هم 250 هزار تومان.
من یه 2ترا میخوام از همین مدلی که خرید کردین..
از کجا میتونم تهیه کنم؟! تهران نیستم...
khalil12345
15-05-2012, 01:13
یکی پیدا میشه قیمت هارد اینترنال 3 ترا یا 4 ترا اگه تو بازار امده رو بده؟ممنون
من 2 تا هارد میخوام بخرم.یا 3 یا 4 ترا.اگه بگیرم 2 تا هارد 2ترا واسه فروش دارم.
مارک هم وسترن سبز هست.
راستی قیمت هارد پایین میاد یا نه؟
دلار رفت بالا دوباره هاردها رو گرون کردن. هارد سیگیت 2 ترا از 200 تومن سه روز پیش، امروز شد 245 تومن!
فقط خدا کنه مذاکرات بغداد جواب بده.
والا موج دوم گرونیها سر به فلک میزاره و دیگه پایین بیا نیست.
taghi_ramzi
21-05-2012, 20:26
سلام
هاردهایی که کش 32 دارن ، عملکردشون تا چه حد بهتره ؟ در حد اون قیمت اضافی که می دیم ارزش دارن؟
Переклад не
21-05-2012, 20:58
بچه ها من یه sony 500 خریدم 170 تمن .نظرتون در بارش چیه؟گارانتی ایران رهجو
javadk123
21-05-2012, 21:37
سلام
یک هارد 1ترا سیگیت اینترنال برای ویندوز میخام.یک 500 هم با همون مشخصات میخام
چه مدل و سریال نامبر رو بگیرم؟
دوستان یک فلش 4گیگ پرسرعت با قیمت مناسب هم معرفی کنید.
ata.royalfalcon
21-05-2012, 21:51
سلام
سلام
اگر از قسمت Product Finder سایت سیگیت استفاده کنید با شرایطهایی مثل sata3 و 7200 و Desktop Hard Drives
برای 500 گیگ با سریال نامبر ST3500641AS-RK پیدا میشه و برای یکترابایت هم ST310005N1A1AS-RK پیدا میشه .
با شرایطهایی مثل sata6 و 7200 و Desktop Hard Drives
برای 500 گیگ با سریال نامبر ST500DM002 (با قابلیت encryption,Security/Encryption) و ST3500413AS و برای یکترابایت هم ST1000DM003 (با قابلیت encryption,Security/Encryption) و ST31000524AS موجوده .
amir_t6262
22-05-2012, 11:24
سلام
رفرنس کامل هاردهای سیگیت 2012
با مشخصات فنی و شماره سریال و میزان کش و شماره فنی و دور هارد
shahramcat
22-05-2012, 11:24
سلام
نظرتون در مورد هارد پاسپورتی HP و MSI چیه ؟
500 گیگ پرتابل منظورمه . استفاده کردید ؟
ممنون
ata.royalfalcon
22-05-2012, 12:16
سلام
نظرتون در مورد هارد پاسپورتی HP و MSI چیه ؟
500 گیگ پرتابل منظورمه . استفاده کردید ؟
ممنون
سلام
ميدونم كه در هارد پرتابل HP از هارد اينترنال وسترن استفاده شده .
نكته كوچك : اصطلاح پاسپورتي فقط براي هاردهاي پرتابل وسترن هست ، نه هر هارد پرتابل .
Переклад не
22-05-2012, 12:36
بچه ها من یه sony 500 HD-EG5 خریدم 170 تمن .نظرتون در بارش چیه؟گارانتی ایران رهجو
قیمت هارد اینترنال 2 ترا سیگیت الآن تو بازار چند هست؟
saeed_2007r
26-05-2012, 20:13
قیمت هارد اینترنال 2 ترا سیگیت الآن تو بازار چند هست؟
147000تومان ناقابل
amir_t6262
26-05-2012, 21:59
147000تومان ناقابل
اشتباه نمیکنید؟ فکر میکنم گرانتر از این باشه.
taghi_ramzi
27-05-2012, 12:42
حدود 200 تومنه دو ترا. 147 یک تراست
مطمئنید 200 تومنه؟
200 تومن به گمونم قیمت دو سه هفته پیشه
دیروز از یکی از فروشنده ها پرسیدم میگفت دلار دوباره رفته بالا و چون قیمت هارد دوباره کشیده بالا، دیگه موجودی ندارن (یعنی احتکار کردن)
Rahpooyan
30-05-2012, 16:31
قیمت هارد وسترن دیجیتال ساتا 3 یا ساتا 2 یک ترابایت بافر 32 یا 64 بلک چنده الان ؟ موقعی ارزونی چند بود قیمتش ؟
مادربرد رایانه من ساتا 3 ساپورت می کنه . با ساتا 2 ممکنه مشکل بخوره ؟
هارد های مکستور دیگه پیدا نمیشه ؟
asstubirs
01-06-2012, 13:46
با سلام به دوستان کسی میتونه کمکم کنه یه هارد ساتا دست دو برای مادر بورد p5kc ایسوس گیر بیارم .هر کسی آدرسی یا جایی رو میشناسه بهم بده.
ata.royalfalcon
01-06-2012, 19:14
با سلام به دوستان کسی میتونه کمکم کنه یه هارد ساتا دست دو برای مادر بورد p5kc ایسوس گیر بیارم .هر کسی آدرسی یا جایی رو میشناسه بهم بده.
سلام
هارد ساتا دست دوم میخواهید میتونید برید مرکز کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف پیدا میکنید (البته اگر تهران هستید) .
hamidrezaaf
01-06-2012, 20:41
سلام
1- در حال حاضر بهترین هارد 500 گیگ اینترنال چیه ؟ قدیما Samsung F3 و Seagate Baracude بود الان چی خوبه تو بازار؟
2- آیا کابل یو اس بی که در یک طرف دوتا نر و در طرف دیگر 1 نر هست میشه تو بازار ایران پیدا کرد من هر چی تو بازار گشتم پیدا نشده است ؟
ممنون
حمید رضا
ata.royalfalcon
01-06-2012, 21:49
سلام
1- در حال حاضر بهترین هارد 500 گیگ اینترنال چیه ؟ قدیما Samsung F3 و Seagate Baracude بود الان چی خوبه تو بازار؟
2- آیا کابل یو اس بی که در یک طرف دوتا نر و در طرف دیگر 1 نر هست میشه تو بازار ایران پیدا کرد من هر چی تو بازار گشتم پیدا نشده است ؟
ممنون
حمید رضا
سلام
اگر هارد پرسرعتی میخواهید هارد وسترن caviar black بهترین انتخاب هست (این چند مدل داره - عکس پیوست) ولی اگر دربازار این مدل رو پیدا نکردید میتونید Seagate Barracuda رو انتخاب کنید البته Barracuda مدلهای متنوعی دارد مثل sata3 یا sata6 و غیره ، بنابراین بهتر هست به قسمت Product Finder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40090aRCRD&rclocale=en-gb) سایت سیگیت مراجعه و با توجه به آیتمهایی که مدنظر شماست (گزینه های قابل انتخاب در ستون سمت چپ) یکی از مدلها رو انتخاب و سریال نامبر آن را یاداشت تا بتونید در بازار براحتی پیدا کنید .
اگر منظور شما از کابل عکس زیر باشد باید به قسمت دست دوم فروشی ها مراجعه کنید شاید بتونید پیدا کنید .
سلام به همه ی دوستان
خسته نباشید همگی
میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم واسه آرشیو کردن فیلم هایی که دانلود کردم و اکثرا حجیم هستند و دیگه هارد خود لپ تاپ پاسخگو نیستش...
یه هارد میخوام که USB2 باشه....چون سیستم من USB3 رو ساپورت نمیکنه و فکر کنم پول الکی بابتش میدم اگه USB3 بخرم...:31:مگه نه؟
دوم اینکه من رنج قیمت ها دستم نیست.مایلم 2 ترابایت بخرم...ولی خب میگم شاید خیلی هزینه بر باشه 2 ترا...واسه همین حداقل 1 ترا و حداکثر 2 ترا میخوام...لطفا بگید تفاوت قیمتشون چقدره؟
سوم اینکه میخوام که مرگ نداشته باشه این هارد...یعنی خیالم از سالم بودن فایل هایی که این تو هستش راحت راحت راحت باشه!!!چون تمام دار و ندارم رو میخوام بریزم توش :46:
چهارم اینکه سعی کنید مدل هایی رو بهم معرفی کنید که قیمت مناسبی داشته باشن...خیلی نجومی نباشه قیمت ها...
شما پیشنهادتون چیه؟
saeidsmxo
12-06-2012, 17:47
دوستان همگی خسته نباشین.
این هارد VelociRaptor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمپانی وسترن تو ایران پیدا میشه؟ که 10000 RPM از مشخصات چشمگیرشه؟!
و هاردهای Caviar blue با black چه قدر تو سرعت محسوسه؟ که قیمت بلک انقدر بیشتره؟ فرق اصلیش چیه؟
ممنون
ata.royalfalcon
12-06-2012, 19:52
دوستان همگی خسته نباشین.
این هارد VelociRaptor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمپانی وسترن تو ایران پیدا میشه؟ که 10000 RPM از مشخصات چشمگیرشه؟!
و هاردهای Caviar blue با black چه قدر تو سرعت محسوسه؟ که قیمت بلک انقدر بیشتره؟ فرق اصلیش چیه؟
ممنون
پنچمارک از دو هارد وسترن سری black و blue
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoudmoosavy
16-06-2012, 10:34
سلام
با تشکر از تمام دوستانی که جواب بچه ها رو میدن
من می خوام یه هارد اینترنال بخرم که اولا: سگ جون باشه و خراب نشه دوما: 1 ترابایت باشه و سوما:به سیستمم بخوره
مشخصات سیستمم
cpu : intel core quad q6600
grafic : ati radeon hd 4800
main : asus p5e
ram : 4g Corsair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با این حساب چه مارکی رو پیشنهاد میدید
پیشاپیش ممنونم
masoudmoosavy
17-06-2012, 11:22
سلام
با تشکر از تمام دوستانی که جواب بچه ها رو میدن
من می خوام یه هارد اینترنال بخرم که اولا: سگ جون باشه و خراب نشه دوما: 1 ترابایت باشه و سوما:به سیستمم بخوره
مشخصات سیستمم
cpu : intel core quad q6600
grafic : ati radeon hd 4800
main : asus p5e
ram : 4g Corsair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با این حساب چه مارکی رو پیشنهاد میدید
پیشاپیش ممنونم
سلام ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر شما برام مهمه لطفا راهنمایی کنید
taghi_ramzi
19-06-2012, 12:01
سلام
من یه سیگیت از اینا خریدم 165
نظر عزیزان چیه؟
amir_t6262
19-06-2012, 14:16
سلام
من یه سیگیت از اینا خریدم 165
نظر عزیزان چیه؟
بنظرم که خیلی خوبه.
هم SATA 6Gb/s هست بافر 64 و 7200
shahin666
21-06-2012, 12:01
تا اینجا که من متوجه شدم 3 تا پارامتر برای سرعت یه هارد وجود داره
RPM (سرعت گردش هارددیسک ها )
SATA (اینترفیس جدیدتر نسبت به IDE)
Buffer (میزان فضای ذخیره سازی موقت)
البته در مورد Sata به نظر میرسه مثلا خیلی فرق نداره بین ساتا 3 یا 6
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یعضی از دوستان در موردش حرف زدن
حالا دوستان عزیز لطف کنن یه هارد اینترنال 1 یا 1500 ترابایت رو معرفی کن که RPM 7200 و بافر 64 باشه
و برام مهمه که حین کار کردن سروصدا هم نداشته باشه
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید:11:
taghi_ramzi
21-06-2012, 13:06
همینی که من بالا عرض کردم که خریدم مشخصاتی که شما می خواید داره
فقط در مورد صداش ، هنوز نصبش نکردم که ببینم صداش در چه حده
ولی هارد یه وسیله ی مکانیکیه و مطلقاً بی سرو صدا نمی تونه باشه.
shahin666
21-06-2012, 16:00
همینی که من بالا عرض کردم که خریدم مشخصاتی که شما می خواید داره
فقط در مورد صداش ، هنوز نصبش نکردم که ببینم صداش در چه حده
ولی هارد یه وسیله ی مکانیکیه و مطلقاً بی سرو صدا نمی تونه باشه.
دوست عزیز شما این مدل ST1000DM003 رو چند خریدید؟!
البته من بیشتر دنبال 1.5TB هستم یعنی ST1500DM003 (قیمت این مدل رو ندارید؟)
البته این رو هم بگم که مادربرد من P5QC هست و فقط ساتا 3 رو ساپورت میکنه و این یعنی ساتا 6 برام عملا بی فایده میشه
دوست عزیز حرفتون درسته ولی من الان یه هارد 1 ترابایت اکسترنال سیگت (BLACK ARMOR WS 110) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم هیچ صدایی نداره
فقط وقتی تو درایوهای هارد اینترنالم هستم و عملا این هاردم به صورت نیمه خاموش میشه وقتی دوباره وارد درایوهای هارد اکسترنالم میشم یه صدای تـِق خیلی کوچیک میده وگرنه موقعه کار کردن هیچ صدایی نداره!
هارد اینترنالم 60 گیگ وسترن هست و اونم صدای خیلی خیلی کمی داره
حالا من نمیدونم بستگی به حجم داره این میزان صدا مثلا یه هارد یک یا دو ترابایت اینترنال صداش بیشتر از 60 گیگ الان من هست یا نه ؟!!
amir_t6262
21-06-2012, 17:19
من هم 2ترابایت اینترنال barracuda دارم، صدا نداره.
آن هم SATA 6Gb/s بافر 64 و 7200 است و یه مدت قبل 200هزار تومان خریدم.
من چه بدشانسم!
بعد 5 - 6 ماه صبر کردن ، بالاخره هارد سیگیت اینترنال 2 ترا رو صبح گرفتم 270 تومن. گفتم بخزمش چون ممکنه بعداً بالاتر بره.
حالا عصر قیمت گرفتم شده 255 تومن!
ata.royalfalcon
30-06-2012, 13:57
هارد simmtronics ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) محصول كشور هند
noisymind
02-07-2012, 08:30
هندی ها هم آدم شدن و ما هنوز ...!
الان با این وضع دلار قیمت هارد 1 و 2 وسترن چند شده؟ البته فکر نکنید من پولدارماااا!!!!:31:
yarihaker
02-07-2012, 11:15
یه هارد اینترنال 1 ترا زیر 150 تومن معرفی کنید لطفا
مادربوردم: A880GM-AD3 ساتا 3
چرا بعضی سایتها قیمت وسترن 500 گرین رو از 1 ترا بلک بیشتر زدن؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
ata.royalfalcon
02-07-2012, 13:55
یه هارد اینترنال 1 ترا زیر 150 تومن معرفی کنید لطفا
مادربوردم: A880GM-AD3 ساتا 3
چرا بعضی سایتها قیمت وسترن 500 گرین رو از 1 ترا بلک بیشتر زدن؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
سلام
والا من از قيمتهاي بازار خيلي اطلاع ندارم و بعلت نوسانات زياد قيمتها ديگر نميتوان آمار دقيق داد ولي بعيد ميدونم كمتر از 150 هزارتومن يكترابايت پيدا بشه (مخصوصاً اين چند روزه مثل اينكه قيمتها دوباره ترقي كرده)، قيمت سايتها هم بروز نيست ، مثلا من چهارشنبه هارد اكسترنال وسترن دوترابايت رو خريدم 252 هزار تومن اما قيمت اين مدل در سايت رايانه صبا 300 هزارتومن هست ، همچنين قيمت اين مدل در سايت ميهن ماركت هم 270 هزار تومن هست . در نتيجه براي خريد يك هارد بايد تمام فروشگاههاي موجود رو براي پيدا كردن حداقل قيمت و بهترين كيفيت جستجو كنيد .
+
اگر فرض بگيرم كه براي نصب ويندوز و ساير كار هاي عادي مثل بازي كردن ميخواهيد و همچنين با فرض اينكه در بازار قحطي وجود نداره و تمام مدلها به راحتي پيدا ميشه يكي از اين سه مدل زير رو پيشنهاد ميدم .
1. سيگيت مدل Barracuda 7200.12 SATA 6Gb/s 32MB با سريال نامبر ST31000524AS
2. سيگيت مدل Barracuda 7200.14 SATA 6Gb/s 64MB با سريال نامبر ST1000DM003
3. سيگيت مدل Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 32MB با سريال نامبر ST31000528AS
نكته : مدل 7200.14 با داشتن 64 مگابايت سريعتر هست نسبت به مدل 7200.12 .
نكته : مدل ST31000528AS فكر كنم ارزانتر از دو مدل ديگر باشد به خاطر SATA 3Gb/s آن ، همچنين بيشتر با مادربرد سيستم شما هماهنگ هست .
نكته : سري Barracuda 7200.11 هم هارد يكترابايت دارد اما توصيه ميكنم نخريد .
pedram_sad
02-07-2012, 19:00
یکی از دوستان یک hdd میخواد بخره
از جای اقساطی میخواد بگیره که فعلا یک مدل samsung داره
گفته مدلش HD105SI هست و 1TB
تو سایت ها زده
5400RPM اما این طرف میگه روش زده 7200RPM و میگه 7200 هست و رو ش هم زده 7200
میخواستم بدونم کدومشه ؟
یک سوال دیگه هم داشتم
با توجه به این که سری SI دور 5400 هستن و سری SJ دور 7200
که SI معمولا 105 و SJ ها 103 هستن
مدلی به اسم 105sj هم داریم تو هارد های سامسونگ ؟
ata.royalfalcon
02-07-2012, 22:13
یکی از دوستان یک hdd میخواد بخره
از جای اقساطی میخواد بگیره که فعلا یک مدل samsung داره
گفته مدلش HD105SI هست و 1TB
تو سایت ها زده
5400RPM اما این طرف میگه روش زده 7200RPM و میگه 7200 هست و رو ش هم زده 7200
میخواستم بدونم کدومشه ؟
یک سوال دیگه هم داشتم
با توجه به این که سری SI دور 5400 هستن و سری SJ دور 7200
که SI معمولا 105 و SJ ها 103 هستن
مدلی به اسم 105sj هم داریم تو هارد های سامسونگ ؟
سلام
این هارد HD105SI جزء هاردهای EcoGreen F3 هست و همانطوریکه در عکس پیوستی مشاهده میکنید (روی عکس کلیک کنید تا بزرگتر نشان داده شود) چیزی درباره RPM نگفته .
52557
و جالب اینجاست که برای بقیه مدلها مثل هاردهای سری Spinpoint F3 به وضوح به 7200RPM بودن هارد تاکید کرده (عکس زیر)
52559
در مورد سوال دومتان هم مدلی با سریال نامبر 105sj هم پیدا نکردم . در عکس زیر لیستی از هاردهای سامسونگ رو میبینید (به استثنای دو مدل HD153WI و HD203WI که جا افتاده) و نکته اینجاست که کلاً ستون RPM جدول در مورد هاردهای EcoGreen خالیه ولی به نظرم همون 5400 هست .
52561
amir_t6262
02-07-2012, 23:55
سلام
والا من از قيمتهاي بازار خيلي اطلاع ندارم و بعلت نوسانات زياد قيمتها ديگر نميتوان آمار دقيق داد ولي بعيد ميدونم كمتر از 150 هزارتومن يكترابايت پيدا بشه (مخصوصاً اين چند روزه مثل اينكه قيمتها دوباره ترقي كرده)، قيمت سايتها هم بروز نيست ، مثلا من چهارشنبه هارد اكسترنال وسترن دوترابايت رو خريدم 252 هزار تومن اما قيمت اين مدل در سايت رايانه صبا 300 هزارتومن هست ، همچنين قيمت اين مدل در سايت ميهن ماركت هم 270 هزار تومن هست . در نتيجه براي خريد يك هارد بايد تمام فروشگاههاي موجود رو براي پيدا كردن حداقل قيمت و بهترين كيفيت جستجو كنيد .
.
سایت دیجی آنلاین قیمتهای به روز و دقیق تری داره.
اگر چه باز هم بگردید، ارزانتر هم گیر می آورید
با توجه به اینکه در هفته قبل دو تا هارد خریدم و یکی از آنها به مشکل برخورد، توصیه جدی میکنم که هارد با گارانتی معتبر خریداری نمایید تا در صورت بروز مشکل، هارد را برایتان عوض کنند.
yarihaker
05-07-2012, 15:22
سلام
+
اگر فرض بگيرم كه براي نصب ويندوز و ساير كار هاي عادي مثل بازي كردن ميخواهيد و همچنين با فرض اينكه در بازار قحطي وجود نداره و تمام مدلها به راحتي پيدا ميشه يكي از اين سه مدل زير رو پيشنهاد ميدم .
1. سيگيت مدل Barracuda 7200.12 SATA 6Gb/s 32MB با سريال نامبر ST31000524AS
2. سيگيت مدل Barracuda 7200.14 SATA 6Gb/s 64MB با سريال نامبر ST1000DM003
3. سيگيت مدل Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 32MB با سريال نامبر ST31000528AS
نكته : مدل 7200.14 با داشتن 64 مگابايت سريعتر هست نسبت به مدل 7200.12 .
نكته : مدل ST31000528AS فكر كنم ارزانتر از دو مدل ديگر باشد به خاطر SATA 3Gb/s آن ، همچنين بيشتر با مادربرد سيستم شما هماهنگ هست .
نكته : سري Barracuda 7200.11 هم هارد يكترابايت دارد اما توصيه ميكنم نخريد .
این مدل سوم چه قیمته؟؟
و آیا تو بازار پیدا میشه؟؟ (تهران)
ata.royalfalcon
05-07-2012, 15:56
این مدل سوم چه قیمته؟؟
و آیا تو بازار پیدا میشه؟؟ (تهران)
بین 180 الی 190 هزار تومنی هست و فکر میکنم بتونید پیدا کنید ، البته باید به بازارهای معتبر مراجعه کنید .
taghi_ramzi
05-07-2012, 16:13
سلام
این هارد ST1000DM003 من ، الان هارد دومه ؛ وقتی باهاش کار ندارم ، خاموش می شه
همه ی هاردها اینجورین؟ ضرری نداره؟
yarihaker
05-07-2012, 16:59
بین 180 الی 190 هزار تومنی هست و فکر میکنم بتونید پیدا کنید ، البته باید به بازارهای معتبر مراجعه کنید .
چه گرون!!!!!!!
پس باید بازم دست نگه داشت:44:
ata.royalfalcon
05-07-2012, 17:13
سلام
این هارد ST1000DM003 من ، الان هارد دومه ؛ وقتی باهاش کار ندارم ، خاموش می شه
همه ی هاردها اینجورین؟ ضرری نداره؟
سلام
نه تنها ضرری ندارد بلکه در افزایش عمر مفید موثر هست اما پیشنهاد میشود که جوری power option رو تنظیم کنید که هارد مجبور نشود دائماً start /stop کند (عکس زیر).
52617
ارزون ترین هارد های 2 ترابایت قیمتشون چنده؟
یه هارد 80 بره ویندوز دارم.اینو فقط بره آرشیو میخوام.
و هارد های زیر رو چند می تونم بفروشم؟
samsung hd502hi 500 GB
seagate barracuda 7200.12 250 GB
سامسونگه دو سال گارانتیش مونده .
سیگیته هم یه سال نیست خریده شده.
ata.royalfalcon
06-07-2012, 00:08
samsung hd502hi 500 GB
ببینید ، قیمت هاردهای 2 ترابایت حدوداً از 250 هزارتومن شروع میشه و میره بالا . این قیمتها کاملاً بستگی به برند هارد نوع و مشخصات هارد و میزان انصاف و سطح سواد فروشنده و ... دارد در نتیجه بهترین راه مراجعه به بازار و پرس و جو برای پیدا کردن بهترین هارد و با حداقل قیمت هست . ضمن اینکه برای 2 ترابایت چند انتخاب دارید مثل مدلهای زیر
از سیگیت
Barracuda 7200.14-SATA 6Gb/s-7200RPM-64MBcache با سریال نامبر ST2000DM001
Barracuda SATA 3Gb/s-5900RPM-32MBcache با سریال نامبر ST320005N4A1AS-RK
یا از برند وسترن caviar green
WD caviar green-SATA 6Gb/s-64MBcache با سریال نامبر WD20EARX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WD caviar green-SATA 6Gb/s-32MBcache با سریال نامبر WD20EARS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هارد وسترن caviar green رو میخواهید بخرید پیشنهادم میکنم که سیستمتون بروز و جدید باشه بطوریکه بتونید ویندوز 7 نصب کنید . هارد وسترن caviar black هم هست که با توجه به عملکرد و پرفورمنس و قیمت بالایی که داره مناسب برای شما نیست . خلاصه باید بگردید و ببینید کدام یک از مدلهای گفته شده رو میتونید در بازار پیدا کنید و همون رو بخرید . ضمناً اگر برای آرشیو کردن میخواهید میتونید روی هارد اکسترنال هم فکر کنید .
yarihaker
06-07-2012, 11:58
samsung hd502hi 500 GB
اگه هاردات سالمن یکیشونو بده به من مردم از بی هاردی
ommolfesad
06-07-2012, 22:53
اگه هاردات سالمن یکیشونو بده به من مردم از بی هاردی
اگه هارد میخواهی من یدونه دارم ، هاردمو دادم گارانتی و یه نو گرفتم و الان 4 روزه گرفتم .
Western Digital Green Caviar 64Buffer 1T
ommolfesad
06-07-2012, 23:00
راستی یه سوال : با نرم افزارهای مختلفی از جمله HD TUNE و SANDRA و ... استفاده کردم تا بفهمم بافر و سرعت هاردم چیه ، ولی همشون زدن N/A ، چه نرم افزار قوی پیشنهاد میکنید !!!
WD CAVIAR GREEN 64Buffer 1T
( مثلا این یکیش )
سلام
یه هارد 3 ترا برای فیلم میخوام
این نوع هارد خوبه ؟
ata.royalfalcon
11-07-2012, 12:40
سلام
یه هارد 3 ترا برای فیلم میخوام
این نوع هارد خوبه ؟
سلام
لينك اول كه به هارد خاصي اشاره نميكنه .
مورد دوم بايد سيگيت Barracuda 7200.14-SATA 6Gb/s-7200RPM-64MB cache با سریال نامبر ST3000DM001 باشه كه انتخاب خوبي هست ولي براي عملكرد و كارايي بالاتر پيشنهادم اينه كه سيستم بروز و جديدي داشته باشيد در حدي بتونيد ويندوز 7 نصب كنيد .
سلام
لينك اول كه به هارد خاصي اشاره نميكنه .
مورد دوم بايد سيگيت Barracuda 7200.14-SATA 6Gb/s-7200RPM-64MB cache با سریال نامبر ST3000DM001 باشه كه انتخاب خوبي هست ولي براي عملكرد و كارايي بالاتر پيشنهادم اينه كه سيستم بروز و جديدي داشته باشيد در حدي بتونيد ويندوز 7 نصب كنيد .
درسته
اما آیا سایتش معتبره یا از آمازون بخرم ؟
ata.royalfalcon
11-07-2012, 14:04
درسته
اما آیا سایتش معتبره یا از آمازون بخرم ؟
والا من تا بحال خريد اينترنتي نداشتم ، اگر تهران هستيد پيشنهادم اينه كه از بازار بصورت حضوري بخريد .
Khan gholi
11-07-2012, 21:41
من میخوام یک هارد 2 ترا اینترنال بگیرم.امروز رفتم پاساژ تک مشهد تنها هاردی که گیرم اومد 2t samsun 32mb با دور چرخش 5400 بود که قیمتش می گفت 216.الان تو سایت دیجی انلاین یک فروشنده دیگه هست 2 ترا segate 32mb رو میده 215-260 که معلوم نیست باید فردا بهش زنگ بزنم. عطا خان شما کدوم رو توصیه می کنی بخرم؟
ata.royalfalcon
11-07-2012, 22:17
من میخوام یک هارد 2 ترا اینترنال بگیرم.امروز رفتم پاساژ تک مشهد تنها هاردی که گیرم اومد 2t samsun 32mb با دور چرخش 5400 بود که قیمتش می گفت 216.الان تو سایت دیجی انلاین یک فروشنده دیگه هست 2 ترا segate 32mb رو میده 215-260 که معلوم نیست باید فردا بهش زنگ بزنم. عطا خان شما کدوم رو توصیه می کنی بخرم؟
سلام
بهتر بود که مشخصات دقیق رو میگرفتید تا بهتر بشه اظهار نظر کرد . اون سیگیتی که مشخصاتش 2TB و 32 مگابایت کش هست نه 7200.11 هست و نه 7200.12 و نه حتی 7200.14 . دوترا بایت با این مشخصاتی که گفتید میتونه یکی از مدلهای زیر باشه .
1. مدل Barracuda LP با سریال ST32000542AS هست که 5900RPM هست (احتمال بالا) .
2. مدلی با سریال نامبر STBD2000101 که 7200RPM هست (احتمال پایین) .
3. مدل دیگر با سریال نامبر ST320005N4A1AS-RK که 5900RPM هست (احتمال پایین) .
گرچه میتوان بر روی هاردهای 5900 یا 5400 rpm ویندوز نصب کرد اما سرعت جالبی نخواهید داشت و پیشنهاد نمیدم که بر روی این هاردها ویندوز نصب کنید در صورتیکه با قیمتهای مشابه میتونید هارد 7200 بخرید.
سلام من 2 عدد هارد 1 ترا یکی سامسونگ و یکی هیتاشی دارم
امروز هم یکی سگیت 2 ترا خریدم
پیشنهاد میکنید روی کدومشون ویندوز با بازدهی بهتر جواب بده و حفظ آرشیو هم برام مهمه که روی کدوم یکی باشه
ata.royalfalcon
13-07-2012, 10:51
سلام من 2 عدد هارد 1 ترا یکی سامسونگ و یکی هیتاشی دارم
امروز هم یکی سگیت 2 ترا خریدم
پیشنهاد میکنید روی کدومشون ویندوز با بازدهی بهتر جواب بده و حفظ آرشیو هم برام مهمه که روی کدوم یکی باشه
سلام
بنظر من یا روی هیتاچی ویندوز نصب کنید یا روی سامسونگ (هرکدام که RPM و cache بالاتر دارند) . البته پیشنهادم اینه که نرم افزار HDtune رو هم نصب کنید و از قسمت health بررسی کنید که کدام سالمتر هست هر کدام که سالمتر هست برای آرشیو استفاده کنید .
نکته : پیشنهاد میکنم برای افزایش عمر مفید هاردهایی که بعنوان آرشیو استفاده میشه power option رو طوری تنظیم کنید در مواقعی که به مدت طولانی از هارد استفاده نمیشه spin-down بشه (نه اونقدر زمانش کوتاه باشه که دائماً start/stop بشه و نه اونقدر طولانی که خاموش نشه).
ata.royalfalcon
13-07-2012, 11:54
همانطوریکه میدونید هاردهای اینترنال وسترن در سه رده کلی بود .
WD black
52997
WD blue
52996
WD Green
52995
که محصول جدیدی به نام WD Red وارد بازار شده است .
52994
مشخصات این هارد .
سریال نامبر
اینترفیس
RPM
حجم
cache
WD10EFRX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SATA 6 Gb/s
IntelliPower
1TB
64MB
WD20EFRX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SATA 6 Gb/s
IntelliPower
2TB
64MB
WD30EFRX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SATA 6 Gb/s
IntelliPower
3TB
64MB
این سری از هارد با داشتن خصوصاتی چون Noise and vibration پایین و Error recovery controls و Reliability کاملاً مناسب برای NAS هستند . یکی از مهمترین خصوصیات این هارد دمای کارکرد پایین آن هست در نتیجه میتوانند به مدت طولانی (24 ساعت 7 روز هفته) بدون مشکلی کار کنند .
52993
سلام
بنظر من یا روی هیتاچی ویندوز نصب کنید یا روی سامسونگ (هرکدام که RPM و cache بالاتر دارند) . البته پیشنهادم اینه که نرم افزار HDtune رو هم نصب کنید و از قسمت health بررسی کنید که کدام سالمتر هست هر کدام که سالمتر هست برای آرشیو استفاده کنید .
نکته : پیشنهاد میکنم برای افزایش عمر مفید هاردهایی که بعنوان آرشیو استفاده میشه power option رو طوری تنظیم کنید در مواقعی که به مدت طولانی از هارد استفاده نمیشه spin-down بشه (نه اونقدر زمانش کوتاه باشه که دائماً start/stop بشه و نه اونقدر طولانی که خاموش نشه).
درود
hdtun نصب کردم و هر دو سالم هستند
نظر خودم سامسونگه چون از اون هاردای اصلی خود شرکته با گارانتی 2 ساله که البته 6 ماه دیگه بیشتر نداره
این تنظیماتی که فرمودین رو میشه لطفا بفرمایید چطوری میششه اعمال کرد؟
ممنون
HD Tune Pro: Hitachi HDS721010CLA332 Information
Firmware version : JP4OA3MA
Serial number : JP9921HD3AP15H
Capacity : 931.5 GB (~1000.2 GB)
Buffer size : 30719488 bytes
Standard : ATA/ATAPI-0 - SATA II
Supported mode : UDMA Mode 6 (Ultra ATA/133)
Current mode : UDMA Mode 5 (Ultra ATA/100)
S.M.A.R.T : yes
48-bit Address : yes
Read Look-Ahead : yes
Write Cache : yes
Host Protected Area : yes
Device Configuration Overlay : yes
Firmware Upgradable : yes
Automatic Acoustic Management: no
Power Management : yes
Advanced Power Management : yes
Interface Power Management : yes
Power-up in Standby : yes
Security Mode : yes
Native Command Queuing (NCQ) : yes
Volume : Local Disk (D:)
Capacity : 903865 MB
Free : 140127 MB
Usage : 84%
File system : NTFS
Serial : 709D-52E3
Volume : Local Disk (E:)
Capacity : 49999 MB
Free : 22735 MB
Usage : 55%
Serial : F4F7-64C0
----------
HD Tune Pro: WDC WD10EARS-00MVWB0 Information
Firmware version : 51.0AB51
Serial number : WD-WCAZA6635318
Buffer size : n/a
Standard : ATA/ATAPI-8 - SATA II
Advanced Power Management : no
Volume :
Capacity :
Free :
Usage :
File system :
Serial :
Volume : (C:)
Capacity : 159898 MB
Free : 55730 MB
Usage : 65%
Serial : 681F-5B22
Volume : Local Disk (F:)
Capacity : 399999 MB
Free : 62673 MB
Serial : 42AD-8843
Volume : (G:)
Capacity : 393867 MB
Free : 120729 MB
Usage : 69%
Serial : 8CB5-7A57
ata.royalfalcon
13-07-2012, 21:33
درود
hdtun نصب کردم و هر دو سالم هستند
نظر خودم سامسونگه چون از اون هاردای اصلی خود شرکته با گارانتی 2 ساله که البته 6 ماه دیگه بیشتر نداره
این تنظیماتی که فرمودین رو میشه لطفا بفرمایید چطوری میششه اعمال کرد؟
ممنون
HD Tune Pro: Hitachi HDS721010CLA332 Information
Firmware version : JP4OA3MA
Serial number : JP9921HD3AP15H
Buffer size : 30719488 bytes
Standard : ATA/ATAPI-0 - SATA II
Advanced Power Management : yes
Volume : Local Disk (D:)
Capacity : 903865 MB
Free : 140127 MB
Serial : 709D-52E3
Volume : Local Disk (E:)
Capacity : 49999 MB
Free : 22735 MB
Usage : 55%
Serial : F4F7-64C0
----------
HD Tune Pro: WDC WD10EARS-00MVWB0 Information
Firmware version : 51.0AB51
Serial number : WD-WCAZA6635318
Buffer size : n/a
Standard : ATA/ATAPI-8 - SATA II
Advanced Power Management : no
Volume :
Capacity :
Free :
Usage :
File system :
Serial :
Volume : (C:)
Capacity : 159898 MB
Free : 55730 MB
Usage : 65%
Serial : 681F-5B22
Volume : Local Disk (F:)
Capacity : 399999 MB
Free : 62673 MB
Serial : 42AD-8843
Volume : (G:)
Capacity : 393867 MB
Free : 120729 MB
Usage : 69%
Serial : 8CB5-7A57
ازقسمت control panel روی power option کلیک کنید (یا اینکه در قسمت search box منوی استارت power option رو تایپ کیند) و سپس روی change plan settings کلیک کنید و سپس روی Change advanced power settings کلیک کنید و طبق عکس زیر مدت زمان لازم رو وارد کنید (به میل خودتان - عکسهای زیر گویا هستند) .
نکته مهم دیگر این هست که اگر آنتی ویروس روی سیستم شما نصب باشه ممکنه باعث start هارد بشه (جهت اسکن) در نتیجه میتونید آنتی ویروس رو طوری تنظیم کنید که کاری به هارد آرشیوی نداشته باشد .
53026
53025
53024
53023
hooss128
16-07-2012, 12:16
سلام من قصد یه هارد اینترنال دارم و در این ضمینه چند تا سوال دارم که امیدورام بهشون جواب بدین :
1- هارد های 2ترابایت به بالا مشکل خاصی ندارن ؟ مثلا خرابی یا ..... ؟
2- من می خوام یه هارد با ظرفیت 2 یا 3 بگیرم، سرعتش برام مهم هست و اینکه خیلی اوقات سیستم روشن هست و مرتب در حال استفاده
3- خودم wd رو قبول دارم ، فرق بین مدل های wd چی هست ؟ مثلا گرین و خاویاری بلک و ..... هر کدوم رو توضیح بدین
4- پارامترهایی مثل دور 7500 و 64 مگ بافور و ساتا 3 یا 6 رو بهم یه توضیح بدین و بگید هاردی رو که پیشنهاد می کنید کدوم مشخصات رو داره ؟
4- در کل کدوم برند رو شما پیشنهاد می کنید و قیمت رو هم ذکر بکنید
سلام
هارد سگیت 2 ترا برای آرشیو چه فرمتی بزنم ؟
ata.royalfalcon
16-07-2012, 14:32
سلام من قصد یه هارد اینترنال دارم و در این ضمینه چند تا سوال دارم که امیدورام بهشون جواب بدین :
1- هارد های 2ترابایت به بالا مشکل خاصی ندارن ؟ مثلا خرابی یا ..... ؟
2- من می خوام یه هارد با ظرفیت 2 یا 3 بگیرم، سرعتش برام مهم هست و اینکه خیلی اوقات سیستم روشن هست و مرتب در حال استفاده
3- خودم wd رو قبول دارم ، فرق بین مدل های wd چی هست ؟ مثلا گرین و خاویاری بلک و ..... هر کدوم رو توضیح بدین
4- پارامترهایی مثل دور 7500 و 64 مگ بافور و ساتا 3 یا 6 رو بهم یه توضیح بدین و بگید هاردی رو که پیشنهاد می کنید کدوم مشخصات رو داره ؟
4- در کل کدوم برند رو شما پیشنهاد می کنید و قیمت رو هم ذکر بکنید
سلام
1. خير . من دو عدد هارد 3 ترابايت (اكسترنال) دارم و مشكلي تا الان هم نداشتم .
2. هارد پرسرعت WD black با سريال نامبر WD2002FAEX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترين انتخاب هست (سري black حداكثر 2 ترابايت موجوده) . ضمناً براي دسترسي به عملكرد بالاي اين هارد ميبايستي سيستم جديد و به روزي داشته باشيد در غير اينصورت خريد اين هارد نوعي اتلاف بودجه هست . اين هارد با داشتن تكنولوژيهايي چون Dual processor بيشتر مناسب براي photo and video editing يا gaming يا اجراي چندين برنامه بصورت همزمان هست .
3.
WD black : همانطوريكه گفتم يك هارد با پرفورمنس و كارايي بالا هست .
WD green : موارد مصرف اين هارد بيشتر براي آرشيو كردن و نصب بصورت هارد دوم در pc و يا براي هاردهاي اكسترنال و كلاً براي مواردي كه نيازي به سرعت بالا نيست مناسب هست . اين هارد در مقايسه با هاردهاي blue و black گرما و صداي كمتري توليد ميكند .
WD blue : پرفورمنس و كارايي اين سري از هارد بين دو سري green و black هست . مناسب براي كارهاي عادي و كاربران متوسط با قيمت متعادل .
WD red : این سری از هارد با داشتن خصوصاتی چون Noise and vibration پایین و Error recovery controls و Reliability کاملاً مناسب برای NAS هستند . یکی از مهمترین خصوصیات این هارد دمای کارکرد پایین آن هست در نتیجه میتوانند به مدت طولانی (24 ساعت 7 روز هفته) بدون مشکلی کار کنند .
4. هاردي كه در بند 2 پيشنهاد دادم SATA 6 Gb/s و 64MG cache و 7200RPM هست . البته همانطوريكه گفتم براي بهره مندي از حداكثر كارايي و عملكرد سيستم شما بايد جديد و بروز و قدرتمند باشه (سيستم عامل هم win7 باشه) در غير اينصورت سرعت بالاي اين هارد به خاطر ضعف سيستم براي شما محسوس نخواهد بود و تفاوتي با هاردهاي معمولي نخواهد داشت و با توجه به قيمت گزافي كه داره بودجه شما هدر خواهد رفت . مدلهاي مشابه از برند سيگيت كه در واقع از سري Barracuda 7200.14 هست قيمت معقولتري دارند (قيمت دقيق رو ندارم) .
سریال نامبر
اینترفیس
rpm
حجم
cache
ST3000DM001
SATA 6 Gb/s
7200
3TB
64 MB
ST2000DM001
SATA 6 Gb/s
7200
2TB
64 MB
5. اگر بتونيد اون وسترن black (با سريال نامبري كه گفتم) رو پيدا كنيد و توان پرداخت قيمتشو داشته باشيد كه انتخاب اول شما خواهد بود در غير اينصورت يكي از دو مدل سيگيت رو انتخاب كنيد .
نكته نهايي : با توجه به اينكه سيستم شما اغلب اوقات روشن و در حال كار هست توصيه ميشه براي افزايش عمر مفيد و كاهش دماي هارد از فن مناسب استفاده كنيد .
ata.royalfalcon
16-07-2012, 14:35
سلام
هارد سگیت 2 ترا برای آرشیو چه فرمتی بزنم ؟
سلام
قطعاً NTFS
hooss128
16-07-2012, 17:00
سلام
1. خير . من دو عدد هارد 3 ترابايت (اكسترنال) دارم و مشكلي تا الان هم نداشتم .
2. هارد پرسرعت WD black با سريال نامبر WD2002FAEX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترين انتخاب هست (سري black حداكثر 2 ترابايت موجوده) . ضمناً براي دسترسي به عملكرد بالاي اين هارد ميبايستي سيستم جديد و به روزي داشته باشيد در غير اينصورت خريد اين هارد نوعي اتلاف بودجه هست . اين هارد با داشتن تكنولوژيهايي چون Dual processor بيشتر مناسب براي photo and video editing يا gaming يا اجراي چندين برنامه بصورت همزمان هست .
3.
WD black : همانطوريكه گفتم يك هارد با پرفورمنس و كارايي بالا هست .
WD green : موارد مصرف اين هارد بيشتر براي آرشيو كردن و نصب بصورت هارد دوم در pc و يا براي هاردهاي اكسترنال و كلاً براي مواردي كه نيازي به سرعت بالا نيست مناسب هست . اين هارد در مقايسه با هاردهاي blue و black گرما و صداي كمتري توليد ميكند .
WD blue : پرفورمنس و كارايي اين سري از هارد بين دو سري green و black هست . مناسب براي كارهاي عادي و كاربران متوسط با قيمت متعادل .
WD red : این سری از هارد با داشتن خصوصاتی چون Noise and vibration پایین و Error recovery controls و Reliability کاملاً مناسب برای NAS هستند . یکی از مهمترین خصوصیات این هارد دمای کارکرد پایین آن هست در نتیجه میتوانند به مدت طولانی (24 ساعت 7 روز هفته) بدون مشکلی کار کنند .
4. هاردي كه در بند 2 پيشنهاد دادم SATA 6 Gb/s و 64MG cache و 7200RPM هست . البته همانطوريكه گفتم براي بهره مندي از حداكثر كارايي و عملكرد سيستم شما بايد جديد و بروز و قدرتمند باشه (سيستم عامل هم win7 باشه) در غير اينصورت سرعت بالاي اين هارد به خاطر ضعف سيستم براي شما محسوس نخواهد بود و تفاوتي با هاردهاي معمولي نخواهد داشت و با توجه به قيمت گزافي كه داره بودجه شما هدر خواهد رفت . مدلهاي مشابه از برند سيگيت كه در واقع از سري Barracuda 7200.14 هست قيمت معقولتري دارند (قيمت دقيق رو ندارم) .
سریال نامبر
اینترفیس
rpm
حجم
cache
ST3000DM001
SATA 6 Gb/s
7200
3TB
64 MB
ST2000DM001
SATA 6 Gb/s
7200
2TB
64 MB
5. اگر بتونيد اون وسترن black (با سريال نامبري كه گفتم) رو پيدا كنيد و توان پرداخت قيمتشو داشته باشيد كه انتخاب اول شما خواهد بود در غير اينصورت يكي از دو مدل سيگيت رو انتخاب كنيد .
نكته نهايي : با توجه به اينكه سيستم شما اغلب اوقات روشن و در حال كار هست توصيه ميشه براي افزايش عمر مفيد و كاهش دماي هارد از فن مناسب استفاده كنيد .
خیلی ممنون از راهنمایی بسیار خوبتون
مشخصات سیستم من :
cpu : core i5 760 2.80
main : giga p55-ud3l
ram : 4 gig
vga :ati 5700
خوب این وضعیت سخت افزار من هست در ضمن تا جایی که می دونم از sata 6 پشتیبانی نمیکنه !
خوب حالا با این وضعیت پیشنهادت چی هست ؟
لطفا حدود قیمت رو هم بگو شاید اصلا مقرون به صرفه نباشه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.