مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
سلام دوستان من رو گوشیم اوپرا مینی نصب کردم ولی کانکت نمیشه این ارورو میده:unable to connect.pleas review your network settings.
تاریخ گوشیمم میلادیه لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه
دوربینش خوب نیست من گاین گوشی رودارم اما بقیه اماناتش بد نیست
سلام دوستان من رو گوشیم اوپرا مینی نصب کردم ولی کانکت نمیشه این ارورو میده:unable to connect.pleas review your network settings.
دوست عزیز وقتی وارد opera شدی ، برو به این آدرس :
Setting / Advanced / Connection
و کانکشن رو خودت از این قسمت تنظیم کن ...
البته اپرایی که من نصب کردم اینه : Opera Mobile 10.1
ضمنا قابل توجه سایر دوستان و همین طور این دوستمون ، یه مرورگر دیگه نصب کردم که به نظرم یه امتحانی کنید بد نیاشه : اسمش اینه : UC Browser 7.5
موفق باشید
Opera Mini دیگه تو ایران جواب نمیده ... از کار افتاده :46:
ضمنا قابل توجه سایر دوستان و همین طور این دوستمون ، یه مرورگر دیگه نصب کردم که به نظرم یه امتحانی کنید بد نیاشه : اسمش اینه : UC Browser 7.5
موفق باشید
تنها خوبی uc اینه که میتونه از فلتر رد شه
وگرنه واسه وبگردی به پای اپرا نمیرسه
راستی ورژن ۱۱ اپرا هم اومده با اندکی تغییر ظاهر
به نظر من واسه سیمبیان ، اپرا پرکاربرد تره
[QUOTE=*M!L4D*;5987237]Opera Mini دیگه تو ایران جواب نمیده ... از کار افتاده
مگه خبری شده تا قبل از سال نو کار میکرد
KingMaster021
04-04-2011, 23:28
سلام دوستان یه سوال داشتم
5530 نمیتونه فرمت SISX (منظورم SIS نیست) رو اجرا کنه یا فقط ماله من اینجوریه ؟!
سلام دوستان یه سوال داشتم
5530 نمیتونه فرمت SISX (منظورم SIS نیست) رو اجرا کنه یا فقط ماله من اینجوریه ؟!
من چند تا تم و برنامه نصبیدم البته خیلیهاس ارور سرتی فی کی میده که باید سان کنی
KingMaster021
05-04-2011, 15:28
Cao-cao متوجه منظورتون نشدم :41:
Opera Mini دیگه تو ایران جواب نمیده ... از کار افتاده :46:
نه آقا کی گفته از کار افتاده؟ من همین الان باهاش کانکت بودم. از توی settings از توی advanced ، اگر روی http است، بذاریدش روی socket و بعدش برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید. (و یا برعکس)
(یه لحظه ترسیدم گفتید از کار افتاده! :31: )
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
موفق باشید
اپرا مینی که با اپرا موبایل فرق میکنه. اپرا مینی تمام سایتای ف ی ل ی رو باز میکنه اما اپرا موبایل نمیتونه. تمام عشق اپرا مینی تو همین باز کردن سایتای فی ل تره. :31:
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
پاسخ پرسش شما توی نوشته ی بالا بالایی من هست. یادم رفت نقل قول کنم. :31:
اون تنظیماتی که توضیح دادم رو انجام بدید.
Cao-cao متوجه منظورتون نشدم :41:
برو به این سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عضوش شو، بعدش IMEI گوشیت رو وارد کن و بعد از سه روز کاری دوباره برو به همین سایت، بهت certification و key مربوط به گوشی خودت رو میده. بعدش برنامه زیر رو دانلود کن. هر برنامه ای که خواستی نصب کنی رو با این برنامه ساین (SIGN ) کن. حالا یه فایل ساین شده بهت میده و سپس فایل ساین شده رو بنداز تو گوشیت و نصبش کن.
لینک دانلود برنامه:
آموزش ساین کردن برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KingMaster021
06-04-2011, 13:25
برو به این سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعضوش شو، بعدش IMEI گوشیت رو وارد کن و بعد از سه روز کاری دوباره برو به همین سایت، بهت certification و key مربوط به گوشی خودت رو میده. بعدش برنامه زیر رو دانلود کن. هر برنامه ای که خواستی نصب کنی رو با این برنامه ساین (SIGN ) کن. حالا یه فایل ساین شده بهت میده و سپس فایل ساین شده رو بنداز تو گوشیت و نصبش کن.
لینک دانلود برنامه:
خیلی ممنون بابت راهنمای .
این فابل cer و key رو 3 روزه دیگه به من میده ؟؟
بعد با این برنامه که دادین فایل های SISX ساین کنم اجرا میشه دیگه نه
بازم ممنون دوست عزیز :11:
نه آقا کی گفته از کار افتاده؟ من همین الان باهاش کانکت بودم. از توی settings از توی advanced ، اگر روی http است، بذاریدش روی socket و بعدش برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید. (و یا برعکس)
اون اروری که دوستمون میگه مربوط به یه چیز دیگست، همون اولین باری که برنامه رو نصب میکنی باید وصل شه اینترنت تا فعال بشه، و احتمالا به سایت خود اپرا باید وصل شه که فییتیله شده!
واسه همین ارور میده
درواقع اصلا برنامه اجرا نمیشه که بتونه به تنظیمات دسترسی داشته باشه
soheilsaghian
07-04-2011, 08:46
اون اروری که دوستمون میگه مربوط به یه چیز دیگست، همون اولین باری که برنامه رو نصب میکنی باید وصل شه اینترنت تا فعال بشه، و احتمالا به سایت خود اپرا باید وصل شه که فییتیله شده!
واسه همین ارور میده
بلـــــــــــــــــه !!
دقیقا دلیل کار نکردن برنامه همینه :9:
اگه بشود گوشی تلفن را به اینترنت ADSL که با وو پی ن به صورت وایرلس از ف ی ل ت ر حذف شده کانکت شد
میتوان تنظیمات برنامه را انجام داد:7:
صاحب نظران نظر بدهند
اگر شدنی هست بفرمایید چگونه میتوان یک Access point با وو پی ن راه انداخت ؟
واسه همین ارور میده
آره خب اینو قبول دارم. درست میگید. منم دیروز گرفتم اپرا مینی 6 رو دانلود کردم (تا دیروز 5 رو داشتم) ، یه کم اذیت شدم تا نصب بشه. وصل نمیشد لعنتی. اما بگیر نگیر داره. بعد از نیم ساعت تونستم نصبش کنم. دیروزم کلی باهاش تو اینترنت چرخیدم. بعضی وقتا باز میکنه، بعضی وقتا اصلا وصل نمیشه. مثلا امروز صبح اصلا نتونستم وصل بشم. هر از گاهی میتونم دو تا صفحه باز کنم، بعدش یهو قطع میشه دوباره. دلمون به همین برنامه خوش بوداااا :31: هی باز میکنه هی قطع میشه. اعصاب خرد کن شده. :31:
بازم ممنون دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره. اصلا زودتر از 3 روز میده. بعد بگیر با این برنامه ساین کن برنامه هاتو، راحت اجرا میشن. این برنامه واسه ساین کردن فایلهای sis و sisx است. اونجا که میخواید برنامه تون رو انتخاب کنید (گام 1)، میتونید نوع فایل رو از پایین پنجره ای که باز میشه انتخاب کنید. اگه sis است روی sis بذارید و اگه sisx است روی sisx بذارید.
soheilsaghian
07-04-2011, 11:18
آره. اصلا زودتر از 3 روز میده. بعد بگیر با این برنامه ساین کن برنامه هاتو، راحت اجرا میشن. این برنامه واسه ساین کردن فایلهای sis و sisx است. اونجا که میخواید برنامه تون رو انتخاب کنید (گام 1)، میتونید نوع فایل رو از پایین پنجره ای که باز میشه انتخاب کنید. اگه sis است روی sis بذارید و اگه sisx است روی sisx بذارید.
دوستان عزیز
یک سایت هم هست که کار ساین کردن را راحت کرده :
بازم ممنون دوست عزیز :11:
سلام، من یه cer و key دارم که فکر کنم عمومی باشه
یه بنده خدایی اینا رو به من داد و گفت اینا رو BiNPDA ویرایش کرده و رو تمام گوشی ها جواب میده
واسه من که درست کار میکنه
میخوای شما یه امتحان بکن و برنامه هات رو با اینا ساین کن ببین درست کار میکنن یا نه
هرکی تست کرد بگه که ببینم واقعا واسه همه کار میکنه یا فقط واسه من اینجوریه
اینم اپرا مینی 6 که من استفاده میکنم:
اپرا واسه من خيلى جالب شده! وقتى تو اتاقم هستم وصل نميشه، اما تا ميام تو پذيرايى زود وصل ميشه! الانم با جى پى آر اس اومدم! تو پذيرايى ام! :دي
aydin_eb7777
07-04-2011, 20:48
اپرا واسه من خيلى جالب شده! وقتى تو اتاقم هستم وصل نميشه، اما تا ميام تو پذيرايى زود وصل ميشه! الانم با جى پى آر اس اومدم! تو پذيرايى ام! :دي
دوستان خودتون را عزیت نکنید دیگه اوپرا مینی به درستی کار نمی کنه
پیشنهاد می دم از ucweb browser استفاده کنید
لینک آخرین ورژن مخصوص نوکیا با سیستم عامل سیمبیان سری 60 ورژن5 را براتنون می زارم
دوستان دیگه هم می تونن از سایتش نسخه مخصوص گوشیشون را دانلود کنن
لینک دانلود
دوستان خودتون را عزیت نکنید دیگه اوپرا مینی به درستی کار نمی کنه
پیشنهاد می دم از ucweb browser استفاده کنید
لینک آخرین ورژن مخصوص نوکیا با سیستم عامل سیمبیان سری 60 ورژن5 را براتنون می زارم
دوستان دیگه هم می تونن از سایتش نسخه مخصوص گوشیشون را دانلود کنن
لینک دانلود
مرورگر جالبی هستش، واقعا امکانات جانبیش خیلی خوبه
مخصوصا تم حالت شبش خیلی به درد میخوره، واسه وب گردی تو شب
ولی یه سری بدی هم داره، مثلا ویدئو نمیتونه پخش کنه، و از همچنین لینکهای غیر مستقیم رو نمیتونه دانلود کنه، مثلا مدیا فایر یا رپید شیر
مرورگر جالبی هستش، واقعا امکانات جانبیش خیلی خوبه
ولی یه سری بدی هم داره، مثلا ویدئو نمیتونه پخش کنه، و از همچنین لینکهای غیر مستقیم رو نمیتونه دانلود کنه، مثلا مدیا فایر یا رپید شیر
UC Browser (formerly known as UCWEB) is a Web and WAP browser with fast speed and stable performance. It supports video player, website navigation, Internet search, download, personal data management and more functions.ورژن 7.6.1.82 رو دانلود کنید:
ورژن 7.6.1.82 رو دانلود کنید:
من آخرین ورژنشو از خود سایتش گرفتم، ولی بازم ویدئوهای یوتیوب رو پخش نمیکرد
beneficent
08-04-2011, 21:11
سلام
کسی از دوستان میدونه که چطوری میشه حافظه اصلی گوشی رو پاک کرد؟
خبری از اپدیت جدید نیست؟
:40:
[QUOTE=crack;5998227]مرورگر جالبی هستش، واقعا امکانات جانبیش خیلی خوبه
ولی یه سری بدی هم داره، مثلا ویدئو نمیتونه پخش کنه، و از همچنین لینکهای غیر مستقیم رو نمیتونه دانلود کنه، مثلا مدیا فایر یا رپید شیر[/
سلام من این ورژن رو نصب کردم ولی نوشته های فارسی رو برعکس نشون میده لطفا اگه میشه کمک کنید که درستش کنم
[QUOTE=crack;5998227]
سلام من این ورژن رو نصب کردم ولی نوشته های فارسی رو برعکس نشون میده لطفا اگه میشه کمک کنید که درستش کنم
فکر کنم اینم جزو مشکلاتش باشه، چون منم هرچی گشتم تنظیماتی مربوط به encoding پیدا نکردم
شاید بقیه دوستان بدونن راه حل چیه
soheilsaghian
11-04-2011, 20:34
[QUOTE=sepah65;6008631]
فکر کنم اینم جزو مشکلاتش باشه، چون منم هرچی گشتم تنظیماتی مربوط به encoding پیدا نکردم
شاید بقیه دوستان بدونن راه حل چیه
سلام
فارسی را ساپورت نمیکند. :41:
avator20002000
11-04-2011, 21:28
یه مشکل دیگش اینه بعضی اوقات یکسری سایتارو عشقی نمی ره یعنی یک بار بره یک بار نره هستش!
یه مشکل دیگش اینه بعضی اوقات یکسری سایتارو عشقی نمی ره یعنی یک بار بره یک بار نره هستش!
همون اول گفتم به پای اپرا نمیرسه
من كه همچنان دارم از اپرامينى استفاده ميكنم :دى
Tomas Angelos
13-04-2011, 00:33
سلام دوستان
میشه سایتی که نرم افزار.تم.عکس مخصوص این گوشی معرفی کنید ؟
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
avator20002000
13-04-2011, 17:38
gallery.mobile9.com توش هر گوشی رو هر چی بخوای ازش داره
اینجا هم نرم افزار و بازی های سری 60 v5 رو به صورت گلچین میذاره
sepehrsaffari
14-04-2011, 00:00
سلام دوستان .
وقتی فیلم میگیرم موقع نگاه کردن میبینم فیلم بعضی جاها گیر میکنه یه مرتبه چند ثانیه میپره جلو حالمو گرفته. روی کامپیوتر هم نگاه کردم همینجوری بود. فلش هم کردم درست نشد. یه چند روزیه اینطوری شده!!!
سلام دوستان .
وقتی فیلم میگیرم موقع نگاه کردن میبینم فیلم بعضی جاها گیر میکنه یه مرتبه چند ثانیه میپره جلو حالمو گرفته. روی کامپیوتر هم نگاه کردم همینجوری بود. فلش هم کردم درست نشد. یه چند روزیه اینطوری شده!!!
واسه من که از همون اول همینجوری بود، پرسو جو کردم گفتن ویدئو کیفیت پایین بریزی درست نشون میده
ولی کیفیت پایین حال نمیده
meshkiposh2200
14-04-2011, 17:13
سلام دوستان .
احتمالا شما کلاس مموریت پائینه
برای کلاس مموری هست من مموری فابریک که کلاسش دو هست رو عوض کردم الان یه کلا 6 دارم دیگه تو فیلم دیدن مشگلی ندارم
sepehrsaffari
16-04-2011, 12:01
واسه من که از همون اول همینجوری بود، پرسو جو کردم گفتن ویدئو کیفیت پایین بریزی درست نشون میده
ولی کیفیت پایین حال نمیده
آره کیفیت پایین درسته
آره کیفیت پایین درسته
برای کلاس مموری هست من مموری فابریک که کلاسش دو هست رو عوض کردم الان یه کلا 6 دارم دیگه تو فیلم دیدن مشگلی ندارم
آره به کیفیت هم ربط داره، قبلا ویدئو رو با کیفیت مناسب برای ipod touch 3g تبدیل میکردم بعد میریختم تو گوشی
واسه همین همیشه تیک میزد، ولی الان که دوستمون گفت به کلاس مموری ربط داره، دقت کردم دیدم از حدود سه چهار ماه پیش که رم 8 گرفتم تیک زدنش خیل کم شده
به کلاسش نگاه کردم دیدم کلاس 6
اینقدر که ویدئو ها رو با تیک نگاه کرده بودم دیگه عادی شده بود برام، واسه همین متوجه نشدم!
پس میشه گفت به هردو ربط داره
سلام دوستان
اپرا مينى دوباره جون گرفته. ديگه ادا درنمياره. چند روز بود مال منم قطع شده بود، اما الان دوباره داره كار ميكنه. همين نوشته رو هم دارم با اپرا مينويسم.
mehdi30nema
23-04-2011, 09:08
بچه ها من میخام گوشیم را بفروشم ، تقریبا هم تمیز هست .
فکر میکنید چند ازم ورمیدارند ؟
M0RTEZA_R
23-04-2011, 10:46
فکر میکنید چند ازم ورمیدارند ؟
100 تومن .بستگی داره.
100 تومن .بستگی داره.
مغازه دار ۱۰۰ میگیره
اگه به شخص بخواد بفروشه،یعنی مستقیم، احتمالا ۱۱۵ یا ۱۲۰ فروش میره
سلام بچه ها که میخوام از طریق وایرلس خوابگاه به اینترنت وصل بشم این پیام و میده اگه میتونید کمک کنید
Invalid server name
دوستان دیدنش خالی از لطف نیست
سلام بچه ها که میخوام از طریق وایرلس خوابگاه به اینترنت وصل بشم این پیام و میده اگه میتونید کمک کنید
Invalid server name
من هم همین مشکل رو دارم .
behrooz.shie
18-05-2011, 23:13
Invalid server name
باید تنظیمات شبکه رو اعمال کنی :40:
باید تنظیمات شبکه رو اعمال کنی :40:
چه تنظیماتی ؟
avator20002000
23-05-2011, 13:06
هنوز فریم ور جدید نیومده؟کی میاد؟
behrooz.shie
25-05-2011, 23:45
چه تنظیماتی ؟
تنضیماتی مثل ایپی SUB net و این چیزا :31:
تنضیماتی مثل ایپی SUB net و این چیزا :31:
خب اینارو که تو موبایل نمیشه ست کرد . باید نرم افزار خاصی نصب کنم ؟
سلم به جميع اساتيد. من واسه 5530 جي پي اس ميخوام.شنيدم دستگاهش امده با قيمت ارزون.جي پي اس بلوتوثه.اگه كسي اطلاعاتي داره كمكم كنه.ممنونو ميشم
سلم به جميع اساتيد. من واسه 5530 جي پي اس ميخوام.شنيدم دستگاهش امده با قيمت ارزون.جي پي اس بلوتوثه.اگه كسي اطلاعاتي داره كمكم كنه.ممنونو ميشم
منم دنبالشم پیدا کردی بگو
kingmostafa
03-07-2011, 13:03
سلام.كسي نمي دونه تو اين گوشي كوفتي چجوري ميشه playlist مثل آدم درست كرد؟؟؟
pc suite و ovi suite هم كه كلا گوشي منو نميشناسن كه بخوام با استفاده از اونها پلي ليست بسازم.
از توي بخش موزيك كه ميرم وقتي ميخوام آهنگ رو انتخاب كنم بايد از بين 10000 تا آهنگ بگردم تا اون آهنگم رو پيدا كنم!!!!
از تو مديريت فايل هم كه اصلا گزينه اي براي افزودن آهنگ به ليست پخش نداره!!!
چه كار كنم با اين گوشي مثلا xpress music ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2: :13:
M0RTEZA_R
05-07-2011, 10:42
قیمت روز این گوشی چنده؟
قیمت روز این گوشی چنده؟
240 T ......
mhroozbeh
07-07-2011, 23:52
سلام
دوستان میدونید چطوری میشه بازی هایی که خود نوکیا رو گوشی نصب کرده (مثلBounce)را unistall کرد؟
خیلی ممنونم:40:
behrooz.shie
09-07-2011, 01:52
pc suite و ovi suite هم كه كلا گوشي منو نميشناسن كه بخوام با استفاده از اونها پلي ليست بسازم.
از توي بخش موزيك كه ميرم وقتي ميخوام آهنگ رو انتخاب كنم بايد از بين 10000 تا آهنگ بگردم تا اون آهنگم رو پيدا كنم!!!!
میتونی از Ttpod استفاده کنی :20:
سلام
دوستان میدونید چطوری میشه بازی هایی که خود نوکیا رو گوشی نصب کرده (مثلBounce)را unistall کرد؟
خیلی ممنونم:40:
از تو فریمور :46:
برو به این پست ، کامل توضیح دادم ، یه راه راحت و بی دردسر
rozbeh85
15-07-2011, 11:20
سلام بچه ها
دوستان من گوشیم رو فرمت کردم
بعد تو قسمت مسیج، ستینگ، تکست مسیج، قسمت Receive Report رو زدم بله
ولی تو فولدر دلیوری ریپورت خالی و هیچی نشون نمیده
البته وقتی مسیج میرسه یه پیغام میاد رو صفحه حدود 2 ثانیه و میره ولی تو فولدره نمیاد
سلام بچه ها
دوستان من گوشیم رو فرمت کردم
بعد تو قسمت مسیج، ستینگ، تکست مسیج، قسمت Receive Report رو زدم بله
ولی تو فولدر دلیوری ریپورت خالی و هیچی نشون نمیده
البته وقتی مسیج میرسه یه پیغام میاد رو صفحه حدود 2 ثانیه و میره ولی تو فولدره نمیاد
سلام دوست من
متاسفانه از این جور اتفاقات به وفور می افته !!!
یه احتمالی هست ( البته به نظر احمقانه باشه ، ولی برای من درست بود ) ، تاریخ گوشیت بروز نیست ، بعضی موقعه ها چون تاریخ گوشی خیلی عقب یا جلوئه ، بنابراین به طور مثال اس ام اسی که 2 هفته قبل تاریخ ارسالش هست ، ریپورت دلیوری واسه امروز نداره !!!!
پس یه چکی کن ببین تاریخ گوشیت ، درست هست یا نه ؟
دوستان من واسه گوشی 5530 یه نرم آفزار یاد اور پیامک یا تماس های ا زدست رفته میخوام یه چند تا دان کردم اما نصب نشدن گوشم هم -- نشده
Punisher_2008
23-07-2011, 14:23
سلام.
قیمت این گوشی چنده؟ ساپورتش چطوره؟ ارزش خرید داره؟
خیلی خوش دسته... امروز دیدمش عجب تو دلم رفت.....
سلام.
قیمت این گوشی چنده؟ ساپورتش چطوره؟ ارزش خرید داره؟
خیلی خوش دسته... امروز دیدمش عجب تو دلم رفت.....
قیمتش فکر کنم حدود 210 الی 220
قطعاتشم که مثل بقیه گوشی های نوکیا در بازار موجوده
یه پیشنهاد دوستانه، اگه به نرم افزار و سرگرمی همراه اهمیت نمیدین و کار خاصی با گوشی ندارید این گوشی بد نیست واسه خرید
ولی اگه فکر میکنین نرم افزار های کاربردی لازمتون میشه بهتره سراغ نوکیا و سیمبیان نرین و به یه اندرویدی ارزون قیمت بسنده کنین
98patogh
29-07-2011, 12:18
دوستان یه سوال ؟ چرا اپ خود فیس بوک گوشی وصل نمیشه ؟؟؟
مقل اینکه ایرانیم اینطوریه . چه کارار باید انجام شه ؟
من گوشی رو با وایر لس اینترنتم امروز آپدیت کردم کلی امکانات بهش اضافه شد
کلا بهم بگید چه کارا بکنم بدرد 5530 میخوره ممنون میشم
دوستان یه سوال ؟ چرا اپ خود فیس بوک گوشی وصل نمیشه ؟؟؟
مقل اینکه ایرانیم اینطوریه . چه کارار باید انجام شه ؟
من گوشی رو با وایر لس اینترنتم امروز آپدیت کردم کلی امکانات بهش اضافه شد
کلا بهم بگید چه کارا بکنم بدرد 5530 میخوره ممنون میشم
چون فیس*بوک در ایران فیلطر هست
باید از پرو*کسی استفاده کنید
یا از نرم افزار Snaptu
rozbeh85
30-07-2011, 13:01
دوستان این نرم افزار هایی که از طریف وای فای دانلود میکنیم، مثل اپرا، و نصب میشه
کجا سورسش ذخیره میشه که اگه گوشی رو فرمت کردیم بریم از همون سورس دوباره نصب کنیم؟
behrooz.shie
06-08-2011, 16:13
اقا یکی یک فریمور خوب بگه برایه پسر خالم میخام :13:
اقا یکی یک فریمور خوب بگه برایه پسر خالم میخام :13:
من CFW 6.2 ریختم راضیم !
سلام
من کد قفل گوشیم یادم رفته می خواستم بدونم راهی وجود داره که کد رو بدون داشتن کد قبلی عوض کنم؟؟؟؟
بازیابی تنظیمات کارخانه رو هم که میزنم کد قفل میخواد!
لطفا کمک کنید ممنون
joe_satriani
06-09-2011, 18:56
با سلام
دوستان قیمت کارکرده این گوشی الان چنده؟
تر و تمیز باشه و کاملا سالم.
چند میشه فروختش؟
ممنون
با سلام
دوستان قیمت کارکرده این گوشی الان چنده؟
تر و تمیز باشه و کاملا سالم.
چند میشه فروختش؟
ممنون
حدود 140 .. 150
سلام دوستان.
جدیدا دختر عمم که 5530 داره به مشکل برخورده که یه دفعه اتفاقی گوشیش داغ میکنه و بعد خاموش میشه و روشنم نمیشه.باطریو که در میاری و میذاری بعد چند دقیقه روشن میشه ولی شارژ خالی میکنه و نمیشه ازش استفاده کرد.
به نظرتون مشکل از چیه؟
سلام دوستان.
جدیدا دختر عمم که 5530 داره به مشکل برخورده که یه دفعه اتفاقی گوشیش داغ میکنه و بعد خاموش میشه و روشنم نمیشه.باطریو که در میاری و میذاری بعد چند دقیقه روشن میشه ولی شارژ خالی میکنه و نمیشه ازش استفاده کرد.
به نظرتون مشکل از چیه؟
سلام
دقیق نمی دونم اما شاید اشکال از باتری اش باشه ... یه باتری دیگه امتحان کنه ببینه نتیجه چیه :20:
من هم جدیدا یه مشکل پیدا کردم با گوشی ، وقتی صحبت می کنم صدای طرف مقابل خیلی کم میاد بلندگو هاش درسته کاملا اما صدای طرف مقابل کمه ....دوستان راه حلی به نظرتون میرسه ؟ :41:(ریست فکتوری هم کردم درست نشد)
ama-amir
09-10-2011, 11:06
سلام
من نوکیا 5530 دارم
نمیدونم چی شد که یه بلوتوثه موزیک از اون یکی گوشیم ریختم تو این 5530 و گوشیم هنگ کرد
یعنی کله حجمه رم گوشی پره پر شد
یه بار خاموشش کردم و الان که روشنش میکنم روشن میشه ولی دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
هی انگار رفرش میشه رو صفحه اولش!
میشه بگید چیکارش کنم؟
چجوری فرمتش کنم؟
ممنون
aydin_eb7777
09-10-2011, 13:07
سلام
من نوکیا 5530 دارم
نمیدونم چی شد که یه بلوتوثه موزیک از اون یکی گوشیم ریختم تو این 5530 و گوشیم هنگ کرد
یعنی کله حجمه رم گوشی پره پر شد
یه بار خاموشش کردم و الان که روشنش میکنم روشن میشه ولی دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
هی انگار رفرش میشه رو صفحه اولش!
میشه بگید چیکارش کنم؟
چجوری فرمتش کنم؟
ممنون
-------------------
از روش هارد فرمت استفاده کن
اول گوشیت رو خاموش کن و یک بار باتری رو در بیار و جا بزن
حالا دکمه های Call یا همان تماس سبز رنگ و End Call پایان تماس یا همان قرمز رنگ و Camera Button یا همان دکمه عکاسی رو نگه دار و دکمه Power یا همون روشن خاموش گوشی را فشار بده و تا زمانی که آرم نوکیا نشون داده بشه به همین حالت نگه دار و بعد همه دکمه ها رو رها کن
می بینی که بعد از بالا اومدن گوشی از شما تاریخ و ساعت و کشور رو سوال می کنه و این یعنی فرمت شدن حافظه اصلی گوشی
موفق باشی
ama-amir
09-10-2011, 14:47
ممنون عزیز ولی اینکاریو که گفتی کردم و هیچ تغییری نکرد!
باطریو که به صورت عادی در میارم میزنم سر جاش بعد از اینکه روشن میکنم ساعتو اینارو میخواد ولی بازم نمیشه ساعت و تاریخ رو وارد کرد چون سریع صفحه کلیک قفل میشه و قفلشم نمیشه باز کرد و هیم رفرش میشه رو صفحه اصلی
aydin_eb7777
09-10-2011, 17:15
ممنون عزیز ولی اینکاریو که گفتی کردم و هیچ تغییری نکرد!
باطریو که به صورت عادی در میارم میزنم سر جاش بعد از اینکه روشن میکنم ساعتو اینارو میخواد ولی بازم نمیشه ساعت و تاریخ رو وارد کرد چون سریع صفحه کلیک قفل میشه و قفلشم نمیشه باز کرد و هیم رفرش میشه رو صفحه اصلی
---------------------------
دوست عزیز
هارد فرمت باید تو حالت خاموش انجام بشه!
مثل اینکه درست نخوندی چی نوشتم!
وقتی باتری رو درآوردی و جا زدی به همون حالت خاموش 3 دکمه ای که گفتم رو نگه دار و بعد دکمه پاور رو بگیر تا گوشیت روشن بشه!
اگر نمی تونی با کمک یک نفر دیگه اینکار رو انجام بده
چون اگر یک لحظه دکمه ها رها بشه این کار انجام نمی شه!
موفق باشی
ama-amir
09-10-2011, 17:24
یه ساعته همین کاریو که گفتید دارم انجام میدم:D
مطمئنید اینکار رو 5530 جواب میده؟
آخه دکمه سبزو قرمزه لمسیه
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
فکر کنم فرمت شد!
الان برای اولین بار تونستم 5ثانیه برم تو فایل منیجر و دیدم که زد حافظه گوشی 36مگابایت آزاد داره
ولی بازم رفرش میشه هی رو صفحه اول
تو رو خدا کمکی برسونید
aydin_eb7777
09-10-2011, 18:56
یه ساعته همین کاریو که گفتید دارم انجام میدم:D
مطمئنید اینکار رو 5530 جواب میده؟
آخه دکمه سبزو قرمزه لمسیه
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
فکر کنم فرمت شد!
الان برای اولین بار تونستم 5ثانیه برم تو فایل منیجر و دیدم که زد حافظه گوشی 36مگابایت آزاد داره
ولی بازم رفرش میشه هی رو صفحه اول
تو رو خدا کمکی برسونید
------------------
این چه حرفیه عزیز؟
معلومه که مطمئنم
اگر لمسی نبود که می گفتم سه دکمه ستاره و تماس و ۳رو نگه داری!
یا به درستی این کار رو انجام نمی دی یا اینکه مشکل از مموری کارتت هستش
مموری کارت رو از جاش در بیار و دوباره امتحان کن ببین هنگ می کنه یا نه
اگر هنگ نکرد مموری کارت رو فرمت کن
موفق باشی
ama-amir
09-10-2011, 22:04
ببینید من دیروز یه بلوتوثه موزیک گرفتم که حجمش زیاد بود
بعد بلوتوثه رفت رو حافظه ی گوشیم(Phone memory)
جوریکه زده بود 0بایت حافظه آزاد
از اون موقع گوشی من شروع کرد به اذیت کردن که خاموش و روشنش که کردم دیگه خراب شد
تا روشن میشه صفحه کلید قفل میشه و هی رو صفحه اصلی رفرش میشه
این کاریو که گفتید کردم و تونستم به مدت 5ثانیه سریع برم تو فایل منیجر و وقتی تو فایل منیجر رفتم دیدم زده 36مگابایت حافظه آزاد
یعنی حافظه گوشی فرمت شد ولی بازم همون مشکل از بین نرفته بود
کاره دیگه ای پیشنهاد نمیدید؟
فلش کنم مشکل حل میشه؟
aydin_eb7777
10-10-2011, 00:26
ببینید من دیروز یه بلوتوثه موزیک گرفتم که حجمش زیاد بود
بعد بلوتوثه رفت رو حافظه ی گوشیم(Phone memory)
جوریکه زده بود 0بایت حافظه آزاد
از اون موقع گوشی من شروع کرد به اذیت کردن که خاموش و روشنش که کردم دیگه خراب شد
تا روشن میشه صفحه کلید قفل میشه و هی رو صفحه اصلی رفرش میشه
این کاریو که گفتید کردم و تونستم به مدت 5ثانیه سریع برم تو فایل منیجر و وقتی تو فایل منیجر رفتم دیدم زده 36مگابایت حافظه آزاد
یعنی حافظه گوشی فرمت شد ولی بازم همون مشکل از بین نرفته بود
کاره دیگه ای پیشنهاد نمیدید؟
فلش کنم مشکل حل میشه؟
با فلش که 100% حل میشه اما قبلش مموری کارت رو چک کن
ama-amir
10-10-2011, 15:21
مموریو که همون اول در آوردم
چون بلوتوث که گرفته شده رفته تو phone memory و حافظه ی آزاد اونو 0 کرده این مشکل پیش اومد
حالا راه دیگه ای چیزی اون زیر میرا ندارید؟:D
aydin_eb7777
10-10-2011, 17:40
مموریو که همون اول در آوردم
چون بلوتوث که گرفته شده رفته تو phone memory و حافظه ی آزاد اونو 0 کرده این مشکل پیش اومد
حالا راه دیگه ای چیزی اون زیر میرا ندارید؟:D
----------------------
یعنی شما مطمئن هستی که فرمت شده؟
یعنی شماره تلفنهات وپیامکهات پاک شدن؟
برنامه و بازیهای نصب شده پاک شدن؟
اینها تغییراتی هستند که بعد از انجام عمل فرمت رخ می ده!
اگر همه اینها انجام شده باشه فکر نمی کنم مشکل نرم افزاری باشه و احتمالا سخت افزاریه!
ولی باز هم راه حل آخر فلشه که اگر مشکل سخت افزاری باشه اون هم فایده نداره
موفق باشی
mohamad skystar
19-10-2011, 19:10
من این گوشی رو از یکی دوستان خریدم حالا کدش یادش رفته؟
فابریکش که 12345 هست.
چیکار کنم؟
rozbeh85
24-10-2011, 09:45
بچه ها دیروز آخرین آپدیت گوشی آمد، حدود 6 مگ هست
یه قابلیت جدید که بهش اضافه میشه و خیلی هم کاربردیه، وقتی گوشی تو حالت صفحه سیاه(قفل) هست، برای اینکه ساعت یا اس ام اس دریافتی یا تماس جواب داده نشده رو ببینید لازم نیست از دکمه بقل از قفل در بیارید، کافیه روی دکمه وسط (بین دکمه سبز تماس و قرمز تماس رد) فشار دهید، ساعت رو به صورت بزرگ و واضح، تاریخ و اس ام اس و میس کال رو کوچکتر نشون میده و میتونید همون موقع با کشیدن دست روی صفحه (این وقتی که میخواهید جواب بدهید) گوشی رو از قفل خارج کنید.
واقعا این قابلیت رو نیاز داشت.
nilofar69
24-10-2011, 14:47
بچه ها دیروز آخرین آپدیت گوشی آمد، حدود 6 مگ هست
یه قابلیت جدید که بهش اضافه میشه و خیلی هم کاربردیه، وقتی گوشی تو حالت صفحه سیاه(قفل) هست، برای اینکه ساعت یا اس ام اس دریافتی یا تماس جواب داده نشده رو ببینید لازم نیست از دکمه بقل از قفل در بیارید، کافیه روی دکمه وسط (بین دکمه سبز تماس و قرمز تماس رد) فشار دهید، ساعت رو به صورت بزرگ و واضح، تاریخ و اس ام اس و میس کال رو کوچکتر نشون میده و میتونید همون موقع با کشیدن دست روی صفحه (این وقتی که میخواهید جواب بدهید) گوشی رو از قفل خارج کنید.
واقعا این قابلیت رو نیاز داشت.
منم همینو می خواستم بگم
دیر شد:5:
دیشب آپدیت کردم.نسخه 40 هست
به جز همونی که دوسمتون گفتن تغییر دیگه ای ندیدم
aydin_eb7777
24-10-2011, 17:51
منم همینو می خواستم بگم
دیر شد:5:
دیشب آپدیت کردم.نسخه 40 هست
به جز همونی که دوسمتون گفتن تغییر دیگه ای ندیدم
-----------------------
چرا؟!
مگه بروزر گوشیت عوض نشده؟!
مگه سرعتش بهتر نشده؟
nilofar69
24-10-2011, 19:40
-----------------------
چرا؟!
مگه بروزر گوشیت عوض نشده؟!
مگه سرعتش بهتر نشده؟
آها.الان دیدم آره عوض شده
اما سرعتش تغییره محسوسی نکرده
مخصوصا وقتی یه پیام رو می خوای save کنی جونت بالا میاد
سلام
وسط بالای صفحه نمایش یه قسمتی بود که روش هر موقع کلیک میکردم میتونستم به حالت معمولی با سایلنت یا ویبره بزارم که یه مدتیه ازگوشی خذف شده و اون قسمتو نداره چطوری میشه اونو آورد؟
ama-amir
27-10-2011, 22:57
دوستان این آپدیترو از کجا باید دانلود کنم و چجوری نصب کنم؟
.
راستی این صدای گوشیم موقعی که دارم با کسی صحبت میکنم خیلی کم شده
voloum تا ته پره ولی بازم خیلی صدا کمه
میدونید مشکل از کجاس؟
ممنون
nilofar69
28-10-2011, 00:35
دوستان این آپدیترو از کجا باید دانلود کنم و چجوری نصب کنم؟
.
راستی این صدای گوشیم موقعی که دارم با کسی صحبت میکنم خیلی کم شده
voloum تا ته پره ولی بازم خیلی صدا کمه
میدونید مشکل از کجاس؟
ممنون
من تا حالا دوبار به روش زیر آپدیت کردم
خطم اینترنت داره
کد #0000#* رو بزنین.
یه صفحه باز میشه که نسخه ی فعلی نرم افزار گوشیتون رو نشون میده
اونجا گزینه ی Options رو بزنین و check for updates رو انتخاب کنین.
یه سوال ازتون می پرسه اونو yes بزنین
و تنظیمات اینترنتی که توی گوشیتون ذخیره شده انتخاب کنین مثلا MCCI WAP GPRS
بعد خودش برای آپدیت چک میکنه و نسخه ی 40 رو نشون میده.
دانلود رو میزنین
حدود 10 دقیقه دانلود میشه.
بعدش می پرسه که می خواین نسخه رو نصب کنین؟
نصبش می کنین که اینم حدود 10 دقیقه طول میکشه
به همین راحتی
ama-amir
28-10-2011, 16:40
من nokia software updater رو نصب کردم
چند تا آپدیت آورد ولی همش app بود
مثلا gig finder و...
توش نسخه 40 نبود!
فقط میگفت نسخه شما 32 هست اگه مشکلی داره میخوای ری اینستال کنی؟
nilofar69
28-10-2011, 18:32
من nokia software updater رو نصب کردم
چند تا آپدیت آورد ولی همش app بود
مثلا gig finder و...
توش نسخه 40 نبود!
فقط میگفت نسخه شما 32 هست اگه مشکلی داره میخوای ری اینستال کنی؟
توو قسمت applications یه آیکون سبز رنگ هست به اسم sw update
شما از اون راه رفتی؟
اونجا یه سری برنامه های دیگه رو هم برای نصب نشون میده
اگه کد #0000#* رو میزدی همون نسخه ی شما رو که 32 هست نشون میده و همون طوری که بالا گفتم بقیه ی کارارو انجام بدین
اتفاقا یکی از دوستان من چک کرد.ولی نسخه 40 رو براش نمی آوورد.نمی دونم چرا:14:
ama-amir
28-10-2011, 20:29
نه اصلا با گوشی نرفتم
گوشیو با کابل زدم به کامپیوتر از nokia software updater رفتم
آخرین نسخرو همون 32 نشون میداد
مطمئنید؟
نمیشه گوشیو با کابل زد به کامپیوتر بعد با گوشی به نته کامپیوتر وصل شد؟
nilofar69
29-10-2011, 00:17
نه اصلا با گوشی نرفتم
گوشیو با کابل زدم به کامپیوتر از nokia software updater رفتم
آخرین نسخرو همون 32 نشون میداد
مطمئنید؟
نمیشه گوشیو با کابل زد به کامپیوتر بعد با گوشی به نته کامپیوتر وصل شد؟
چرا میشه.اما من تا حالا امتحان نکردم
این روشی که من گفتم خیلی راحت و مطمئنه.
راستی موقع نصب نسخه هم نمی تونید از گوشیتون استفاده کنید(تماس،پیامک و...)
اما اگه ترجیح می دید از طریق کامپیوتر آپدیت کنید باید بقیه دوستان لطف کنن و راهنماییتون کنن.
من تجربه نکردم
:9:
nilofar69
29-10-2011, 00:44
جهت اطلاع دوستان
کد مستر ریست گوشی #7370#* هست.که لازمه کدی که به گوشیتون دادین رو فراموش نکرده باشین
بعد از فرمت درایو سی گوشی کد گوشی دوباره همون 12345 میشه که می تونید عوضش کنید
در ضمن بعد از این کار مخاطبین،پیام هایی که روی حافظه ی تلفن ذخیره شدن و یادداشتهاتون پاک میشه
پس بهتره قبل از این کار ازشون بک آپ بگیرید
اگر احیانا کسی روش بک آپ گرفتن رو نمیدونه بگه تا توضیح بدم.خیلی ساده س
هم با خود گوشی و هم با کامپیوتر
در ضمن یه قابلیته جالبی که این گوشی داره اینکه می تونین با پیامک دادن بهش قفلش کنین
شاید اینجا دوستان گفته باشن
اگر کسی خواست بیشتر بدونه بگه تا راهنماییش کنم
ama-amir
29-10-2011, 08:43
عزیز میگم شما با وی---پ-ان دانلود کردید؟
چون یه جایی خوندم که آپدیت فقط برای امریکا و انگلیس اومده!
سلام
وسط بالای صفحه نمایش یه قسمتی بود که روش هر موقع کلیک میکردم میتونستم به حالت معمولی با سایلنت یا ویبره بزارم که یه مدتیه ازگوشی خذف شده و اون قسمتو نداره چطوری میشه اونو آورد؟
کسی نیست کمک کنه؟
nilofar69
29-10-2011, 22:32
عزیز میگم شما با وی---پ-ان دانلود کردید؟
چون یه جایی خوندم که آپدیت فقط برای امریکا و انگلیس اومده!
سلام
نه.من واسه همراه اولم بسته ی اینترنت یک ماهه دارم.از وی پی ان هم استفاده نکردم
کاش rozbeh85 یا دوستانه دیگه هم بگن چطور آپدیت کردن که شما هم از سردرگمی خارج شین
nilofar69
29-10-2011, 22:40
کسی نیست کمک کنه؟
چه چیزه عجیبی
کاری با گوشیتون کردین که اینطور شده؟
یه بار ریستش کنین شاید درست شد.در مورد ریست هم گفتم چند پست قبل
بک آپ رو فراموش نکنین که همه چی پاک میشه:19:
ama-amir
29-10-2011, 23:39
سلام
کاش rozbeh85 یا دوستانه دیگه هم بگن چطور آپدیت کردن که شما هم از سردرگمی خارج شین
نمیگن که:31:
یه روزه من اینجا نشستم منتظر جوابم هیچکی نمیاد:19:
اگه میتونید خوب کمک کنید دیگه
ممنون:40:
سلام
نرم افزار آپدیتور خوده نوکیا میگه آخرین ورژن نصبه :20: با وی پی و بدون اش امتحان کردم
ama-amir
30-10-2011, 00:04
منظورت از آخرین ورژن 32 هست یا 40؟
واسه منم میگه آخرین ورژن که همون 32 هست نصبه!
nilofar69
30-10-2011, 00:13
نمیگن که:31:
یه روزه من اینجا نشستم منتظر جوابم هیچکی نمیاد:19:
اگه میتونید خوب کمک کنید دیگه
ممنون:40:
هیچکی نمیاد؟
پس من اینجا چی ام؟:45::47:
اول شما مشخص کن با pc میخوای آپدیت کنی با با خود گوشی؟
اگه از pc می خواین آپدیت کنین من تجربه نکردم بنابراین نمی تونم راهنماییتون کنم:28:
در مورد آپدیت با گوشی هم که توضیح دادم:45:
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
سلام
نرم افزار آپدیتور خوده نوکیا میگه آخرین ورژن نصبه :20: با وی پی و بدون اش امتحان کردم
شما نسخه ی چند رو داری؟
ama-amir
30-10-2011, 00:13
با pc
:D
دوستی آشنایی کسی دیگه نیس ینی؟
منظورت از آخرین ورژن 32 هست یا 40؟
واسه منم میگه آخرین ورژن که همون 32 هست نصبه!
شما نسخه ی چند رو داری؟
با pc
:D
دوستی آشنایی کسی دیگه نیس ینی؟
آره منظورم 32 بود . با nokia software updater میگه آخرین نسخه همین 32 هست اما وقتی با device update خوده گوشی چک می کنم نسخه 40 رو پیدا می کنه که 6 مگ هست . بهتره از طریق وایرلس یا اینترنت نامحدود سیم کارت آپدیت کنی
nilofar69
30-10-2011, 00:16
واقعا آدم از وقتی که میذاره ..........:41:
واقعا آدم از وقتی که میذاره ..........:41:
چی شده مگه ؟
----------------------------------------------------
جا داره اینجا نهایت تشکر رو از همراه اول داشته باشم . قبل اینکه بسته نامحدود رو فعال کنم نت اش درست و حسابی کار می کرد بعد فعال کردن بسته روی checking for updates می مونه :13:
nilofar69
30-10-2011, 00:22
آره منظورم 32 بود . با nokia software updater میگه آخرین نسخه همین 32 هست اما وقتی با device update خوده گوشی چک می کنم نسخه 40 رو پیدا می کنه که 6 مگ هست . بهتره از طریق وایرلس یا اینترنت نامحدود سیم کارت آپدیت کنی
منم دقیقا همینو بهشون گفتم.
اون کدی رو که گفتم اگه میزدن device update می اومد براشون.
nilofar69
30-10-2011, 00:29
چی شده مگه ؟
----------------------------------------------------
جا داره اینجا نهایت تشکر رو از همراه اول داشته باشم . قبل اینکه بسته نامحدود رو فعال کنم نت اش درست و حسابی کار می کرد بعد فعال کردن بسته روی checking for updates می مونه :13:
زحمتی که نبود اما بالاخره آدم وقت میذاره به کسی کمک کنه نباید اون طرف یه تشکری چیزی....؟
البته من اصلا واسه این ناراحت نیستم
از این ناراحت شدم که این همه خواستم کمکشون کنم اون وقت ایشون میگن یه روزه منتظرن هیچکس جوابشونو نمیده.
آخه.............
ای بابا:37:
ama-amir
30-10-2011, 00:41
نه بابا شما همینم که میگی از سره ما زیاده
فقط اعصابم خرده از اینکه چرا هی میگین نسخه 40 اومده من نمیتونم پیداش کنم:D
در هر صورت بابت جوابایی که دادید خیلی خیلی ممنونم
nilofar69
30-10-2011, 00:46
موفق باشین
من گوشی رو به 40 آپدیت کردم (با خودش) .... به غیر از مرورگر و همون قضیه نشون دادن اس ام اس و ... چیزه دیگه ای که اضافه نشده ؟
nilofar69
30-10-2011, 19:03
من گوشی رو به 40 آپدیت کردم (با خودش) .... به غیر از مرورگر و همون قضیه نشون دادن اس ام اس و ... چیزه دیگه ای که اضافه نشده ؟
مبارکه:31:
منم به جز اونا تغییر دیگه ای ندیدم:9:
ای کاش زومش توو فیلمبرداری درست میشد:19:
مبارکه:31:
منم به جز اونا تغییر دیگه ای ندیدم:9:
ای کاش زومش توو فیلمبرداری درست میشد:19:
آره .... اما همین که نوکیا به فکر گوشی های قدیمیش هم هست خوبه :31:
چه چیزه عجیبی
کاری با گوشیتون کردین که اینطور شده؟
یه بار ریستش کنین شاید درست شد.در مورد ریست هم گفتم چند پست قبل
بک آپ رو فراموش نکنین که همه چی پاک میشه:19:
یعنی اینقدر عجیبه؟:31:
تو تنظیماتش داشتم ور میرفتم اینطوری شد
البته هیچ مشکل دیگه ای پیش نیومده فقط برای این چیز ساده نمیخوام ریستش کنم:19:
اگه آپشنی توش هست بگین که همونو فعال کنم چون نمیخوام ریست بشه:11:
اگه هم نیست که هیچ... همینطوری از داخل منوها تغییرش میدم؟!:13:
nilofar69
31-10-2011, 01:43
یعنی اینقدر عجیبه؟:31:
تو تنظیماتش داشتم ور میرفتم اینطوری شد
البته هیچ مشکل دیگه ای پیش نیومده فقط برای این چیز ساده نمیخوام ریستش کنم:19:
اگه آپشنی توش هست بگین که همونو فعال کنم چون نمیخوام ریست بشه:11:
اگه هم نیست که هیچ... همینطوری از داخل منوها تغییرش میدم؟!:13:
آره خیلی:31:
من گشتم اما چیزی پیدا نکردم
لازم نیست واسه تغییرش برید توو منوها.یکبار که دکمه ی خاموش رو فشار بدین لیست پروفایل ها میاد و می تونید از همون جا پروفایلتون رو تغییر بدین
ama-amir
04-11-2011, 12:11
سلام
دوستان میخواستم اگه میشه در مورد این برنامه anna یه توضیحاتی بدید و میشه رو 5530 پیادش کرد؟
ممنون
rozbeh85
05-11-2011, 11:45
سلام
من به کامپیوتر دسترسی نداشتم نتونستم بیام.
من از WiFi خانه استفاده کردم، بدون وی پی.ان و اینها، رفتم تو Device update اونجا زدم چک کن، چک کرد حدود 6 مگ دانلود کرد.
به نظرم دیگه باید این گوشی رو عوض کرد، واسه کار با اینترنت خیلی اذیت میکنه
nilofar69
07-11-2011, 12:17
به نظرم دیگه باید این گوشی رو عوض کرد، واسه کار با اینترنت خیلی اذیت میکنه
وای نگین توروخدااااااااا.دوست داشتنیه:37:
سلام
دوستان کسی اطلاع داره قیمت این گوشی الان چنده ؟
DJ.Mamal
31-12-2011, 12:00
سلام
دوستان میخواستم اگه میشه در مورد این برنامه anna یه توضیحاتی بدید و میشه رو 5530 پیادش کرد؟
ممنون
به آنا آپدیت نمیشه مگر اینکه فیرم ور براش پورت کنن
که فکر کنم تو انجمن خودمون داریم
javad196
22-01-2012, 16:50
سلام. من تو یه سایت چشمم به این گوشی 5530 خورد. قیمتشو نگاه کردم که مربوط به 2 بهمن 1390 میشد. 250000 تومن نوشته بود.
دوستان این گوشی، گوشی خوبی هست؟ بگیرم خوبه؟
دوستان به نظرتون این 5530 بهتره یا c5-03 ؟ دوربین کدوم بهتره؟
ممنون میشم. موفق باشید.
aydin_eb7777
22-01-2012, 18:34
سلام. من تو یه سایت چشمم به این گوشی 5530 خورد. قیمتشو نگاه کردم که مربوط به 2 بهمن 1390 میشد. 250000 تومن نوشته بود.
دوستان این گوشی، گوشی خوبی هست؟ بگیرم خوبه؟
دوستان به نظرتون این 5530 بهتره یا c5-03 ؟ دوربین کدوم بهتره؟
ممنون میشم. موفق باشید.
--------------------------
سلام گوشی 5530 گوشی خوبیه و گوشی C5-03 هم گوشی بدی نیست
سیستم عاملشون یکیه اما از نظر دوربین بگم که 5530 فوکوس اتومات داره و شما حتی می تونی از یک برگ کاغذ نوشته شده عکس بگیری و بعد پرینت کنی که می بینی کیفیتش از خود کاغذ قبلی بهتره اما 3/2 مگا پیکسل هستش
اما دوربین گوشی C5-03 پنج مگاپیکسل بدون فوکوس اتومات هست و قابلیتهایی که گفتم در این گوشی موجود نیست
موفق باشی
javad196
22-01-2012, 19:30
--------------------------
سلام گوشی 5530 گوشی خوبیه و گوشی C5-03 هم گوشی بدی نیست
سیستم عاملشون یکیه اما از نظر دوربین بگم که 5530 فوکوس اتومات داره و شما حتی می تونی از یک برگ کاغذ نوشته شده عکس بگیری و بعد پرینت کنی که می بینی کیفیتش از خود کاغذ قبلی بهتره اما 3/2 مگا پیکسل هستش
اما دوربین گوشی C5-03 پنج مگاپیکسل بدون فوکوس اتومات هست و قابلیتهایی که گفتم در این گوشی موجود نیست
موفق باشی
سلام. خیلی ممنونم. موفق باشید.
ama-amir
22-01-2012, 19:31
این فنر قفلش که باز میکنیمش واسه من خراب شده!
کسی نمیدونه چچوری درستش کنم؟
MJ assassins creed
25-01-2012, 16:01
من جدیدا یه مشکل پیدا کردم.
گوشی یکی از اقوام نزدیکم دیگه گزارش ارسال ها رو ذخیره نمیکنه؟یعنی مینویسه پیام ارسال شد اما تو حافظه نمیمونه چکار کنم؟
سلام.آقا من دیشب قفل گوشیمو عوض کردم، تو خواب و بیداری بودم نفهمیدم چی گذاشتم. الان هرچیlock code رو می زنم می گه اشتباهه. گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کردم ولی 4تا گزینه که pc suite هم توشه رو اصلا نمیاره. کمکم کنید. دیگه نمی شه با گوشی کار کرد؟؟؟
چی کار کنم؟؟؟
کسی نمی خواد کمک کنه؟؟؟!!!
linkinpark20
02-02-2012, 11:24
دوست عزیز تنها راهش اینه که ببری یک جایی که نرم افزار گوشی کار میکنه برات فلشش کنه ولی با این کار کل اطلاعاتت میپره
Masoud-Susa
02-02-2012, 12:59
نه نیـازی بـه فلش کردن نیست ...
می تونید بـا روش زیر بـه راحتی کد گوشی رو پیـدا کنید .
منون که جواب دادید. پست ها رو گشتم فقط یدونه بود که من بتونم ازش استفاده کنم ، اونم نوشته بود که یه برنامه دانلود کنی و بعدش گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر و بعدش سرچ و از این کارا. ولی وقتی گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر اصلا اون چهارتا گزینه که pc suit اولیشه رو نمیاره و این کار عملی نیست.
مار فوری با گوشی دارم. لطفا تا فردا صبح ساعت 10 یا11 یه راه حلی برا من بگید.
بازم ممنون
'گفتم که گوشیم 5530 نوکیا ست
اگه فلش بکنم دقیقا چیا میپره؟
چطوری می تونم فلش کنم؟
MatinSpider
03-02-2012, 19:22
اگه فلش بکنم دقیقا چیا میپره؟
چطوری می تونم فلش کنم؟
از این لینک کمک بگیرید: استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا ( کرک شده ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یا این: آموزش قدم به قدم آپدیت و فلش گوشی توسط برنامه JAF برای مبتدی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به دوستان
من دوتا سوال دارم
1-گوشیم برای ارسال بلوتوث جون میکنه و سرعت ارسالش خیلی پایینه.اگه فلش کنم ممکنه مشکلم حل بشه؟
2-با فلش کردنش ه---ک گوشی میپره یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین
DJ.Mamal
18-03-2012, 10:17
سلام به دوستان
من دوتا سوال دارم
1-گوشیم برای ارسال بلوتوث جون میکنه و سرعت ارسالش خیلی پایینه.اگه فلش کنم ممکنه مشکلم حل بشه؟
2-با فلش کردنش ه---ک گوشی میپره یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین
بلوتوثت ممکنه درست بشه اگه نه باید تعمیر بشه ، هکشم میپره
سلام من گوشی نوکیا 5130 دارم دائم پیغام میده memory phone پر شده فایلها رو حذف کنید هر کار کردم بازم همین پیغام رو میداد خواستم فرمت کنم کد#7370#* رو زدم اما انگار برای این مدل نوکیا کار نمی کنه حتی از روش ریست در حالت خاموش هم استفاده کردم اما جواب نداد اگه کسی راه حل مشکل منو میدونه لطف کنه و منو راهنمایی کنه
The Stig
25-04-2012, 13:49
سلام من یه 5530 دارم. الان زیر LCD آب رفته خیلی هم آب رفته وقتی گوشی رو حرکت می دم آب زیر صفحه هم حرکت میکنه. بلافاصله گوشی رو خاموش کردم و باتری و سیم رو خارج کردم الانم زیر بخاریه.دیگه چکار باید بکنم گوشیم نسوزه؟ تو رو خداد کمک فوری می خوام
aydin_eb7777
25-04-2012, 15:43
سلام من یه 5530 دارم. الان زیر LCD آب رفته خیلی هم آب رفته وقتی گوشی رو حرکت می دم آب زیر صفحه هم حرکت میکنه. بلافاصله گوشی رو خاموش کردم و باتری و سیم رو خارج کردم الانم زیر بخاریه.دیگه چکار باید بکنم گوشیم نسوزه؟ تو رو خداد کمک فوری می خوام
---------------
سلام
گوشی رو یک روز بزار داخل برنج خام بمونه تا نم داخلش هم کشیده بشه
امیدوارم که صدمه نبینه
موفق باشی
The Stig
26-04-2012, 10:08
---------------
سلام
گوشی رو یک روز بزار داخل برنج خام بمونه تا نم داخلش هم کشیده بشه
امیدوارم که صدمه نبینه
موفق باشی
هکین کارو هم کردم خدا رو شکر درست شد.ممنون از کمکتون:12:
با سلام گوشیم یه مشکلی پیدا کرده.شارژش تموم شد و زد recharge battery بعد خاموش شد فرداش که زدم به شارژ انگار نه انگار ولی وقتیدکمه Power فشار میدادم یه ویبره میزد بعد دادم بیرون فلش زد درست که نشد هیچی دیگه ویبره ام نمیزنه اگه کسی نجربه ای تو این مورد داره کمک کنه لطفا
lvlehrshad
06-07-2012, 00:41
سلام
وقتی از طریق music player varede music library میشم، زمانی که یه آلبومو از قسمت Artists پاک میکنم با وجود اینکه تمام فایلهای اون آلبوم پاک میشه، اما پوشه البوم پاک نمیشه و پیغام file ccorupted operation cancelled میده.الانم یه عالمه البوم دارم که پاک کردمو توشون چیزی نیست اما فلدرش پاک نمیشه
اگه کسی میدونه چه جوری باید پاکش کنم (بدون فرمت کردن مموری) راهنمایی کنه
سلام
این گوشی شکلک نداره! چه جوری میشه به قسمت پیامها شکلک اضافه کرد ؟؟؟؟؟؟؟ البته یه نرم افزار نصب کردم که شکلک داره ولی تو پیامها نمیتونم استفاده کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.