مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
10211365
21-05-2010, 17:04
سلام . من تازه 5530 گرفتم(مشکی با دور نقره ای) . یه مشکلی دارم اونم اینه که رادیو نداره.:18: تو منوهاش گشتم ولی نبود. دوستان کمک کنند یه راهی چاره ای ...........:10:
Software version : v 20.0.080
ممنون.اگه آفلاین آپدیت کنم نمیشه؟ چرا اتفاقا خودمم آفلاین آپدیت کردم.ولی یادم نمیاد فایلا رو از کجا گیر آوردم.
سلام دوستان. من تازه 5530 گرفتم.(نقره ای) یه مشکل دارم اونم اینه که رادیو نداره. خیلی تو منو ها گشتم نبود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کمک کنید. برو به menu/music/Radio و اجراش کن.حتما باید هندزفری به گوشی وصل باشه چون از هندزفری به عنوان آنتن استفاده میکنه!در ضمن مبارک باشه!
10211365
21-05-2010, 23:48
برو به menu/music/Radio و اجراش کن.حتما باید هندزفری به گوشی وصل باشه چون از هندزفری به عنوان آنتن استفاده میکنه![/QUOTE]
ممنون دوست عزیز. حالا یه مشکل دیگه. هر نرم افزار x-plore که نصب میکنم با این گوشی مشکل داره. یه نسخه سازگار و کرک شده اگه دارید دوستان اینجا بزارید تا ما هم استفاده کنیم.:5: در ضمن من گوشیم رو -- کردم و نرم افزار ها هم 99.9% روش نصب میشن. x-plore هم نصب میشه ، دریغ از اجراش............:19:
یه سری نرم افزار خوب هم واسش دارم که تو پستهای بعدی UP میکنم. منتظر باشید.
mehdi30nema
23-05-2010, 09:05
سلام دوستان
من قبلا هم تو این تاپیک گفته بودم گوشیم 5530 مشکی هست و خیلی از جاهاش رنگش رفته . جایی را میشناسید بشه قابش رو عوض کرد ؟
میخام سفید یا نقره ایی بندازم .
من قبلا هم تو این تاپیک گفته بودم گوشیم 5530 مشکی هست و خیلی از جاهاش رنگش رفته . جایی را میشناسید بشه قابش رو عوض کرد ؟
میخام سفید یا نقره ایی بندازم .
رنگش رفته؟؟
من از نقره ای خوشم میومد ولی چون میترسیدم رنگش بره مشکی خریدم حالا که تو میگی رنگ مشکی میره خورد تو ذوقم.:13:
mehdi30nema
23-05-2010, 12:22
رنگش رفته؟؟
من از نقره ای خوشم میومد ولی چون میترسیدم رنگش بره مشکی خریدم حالا که تو میگی رنگ مشکی میره خورد تو ذوقم.:13:
بله رفته .
البته من مهر ماه گرفتم و 8 ماه میشه که باهاش کار میکنم .
حالا اصلا میشه قاب این گوشی را عوض کرد و رنگ دیگه انداخت ؟ کجا عوض میکنن ؟
سلام
دوستان روشی نیست که بشه با اینترنت ایرانسل مجانی سفحه باز کنم ؟ اپرا مینی هم میرم پول کم میکنه ! یه روشی چیزی یاد بدید تو رو خدا , اصلا با این گوشی اینترنت کار نکنی دیگه هیچی !!! :دی
بعد اگه میشه یه پلیر خوشکل که از این رقص نور ها هم داشته باشه معرفی کنید بی زحمت :دی
آخرین سوال هم این که خبری از فریمور جدیدش نشد ؟!!!
mehdi30nema
24-05-2010, 14:09
بله رفته .
البته من مهر ماه گرفتم و 8 ماه میشه که باهاش کار میکنم .
حالا اصلا میشه قاب این گوشی را عوض کرد و رنگ دیگه انداخت ؟ کجا عوض میکنن ؟
کسی نمیتونه کمک کنه . ؟
یه جا رو معرفی کنید قاب اوریجینال گوشی با رنگ سفید یا نقره ایی داشته باشه .
له میشه من تازه گرفتم و نیاز به تعویض ندارم ولی یکی از دوستام سفید ابیش خراب شده بود سیاه ابی گرفت ولی من متاسفانه تهران نیستم بهتون بگم از کجا بگیرین ولی میدونستم که میشه عوض کرد . :)
mehdi30nema
26-05-2010, 20:02
له میشه من تازه گرفتم و نیاز به تعویض ندارم ولی یکی از دوستام سفید ابیش خراب شده بود سیاه ابی گرفت ولی من متاسفانه تهران نیستم بهتون بگم از کجا بگیرین ولی میدونستم که میشه عوض کرد . :)
من امروز کلی مغازه تو فلکه صادقیه رو پرسیدم ولی هیچ کس نداشت .
فکر میکنید تو علائدین بشه گیر آورد ؟
Ahmad-Ra
26-05-2010, 20:16
شما بياد علائدين طبقه زير همكف احتمالا دارن
music boy
27-05-2010, 08:36
سلام دوستان
كسي ميتونه جديدترين قيمت 5530 XM رو به من بگه ؟
و اينكه اصلش بايد اسمبل كجا باشه ؟
متشكرم
آقا از آپدیت جدید خبری نشد ؟ :31:
آقا از آپدیت جدید خبری نشد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیر متاسفانه خبری نیست!!
آخرین ورژن همون 20.0.80 هستش!:41:
music boy
27-05-2010, 18:33
سلام دوستان
متشكرم
سلام
من منتظرم دوستان...:20:
planetmercury
27-05-2010, 19:40
من امروز کلی مغازه تو فلکه صادقیه رو پرسیدم ولی هیچ کس نداشت .
فکر میکنید تو علائدین بشه گیر آورد ؟
من یک کلیپ از باز کردن این گوشی دیدم که خیلی سخت انجام میشد، بهتره بیخیال بشی این مغازه دارها میگیرن گوشیتو خراب میکنن این اتفاق برای اچ تی سی یکی از دوستام هم افتاده بود و کنار ال سی دیش ترک خورده بود!
music boy
28-05-2010, 10:47
سلام دوستان
متشكرم
سلام مجدد
دوستان من ميخوام 5530 بخرم، در هنگام خريد به چه چيزايي بايد توجه كنم ؟
اصل يا تقلبي داره ؟ و اگه داره روش تشخيصش چجوريه ؟
چه چيزايي بايد داخل جعبه اش باشه ؟
متشكرم
:11:
mehdi30nema
28-05-2010, 18:13
من یک کلیپ از باز کردن این گوشی دیدم که خیلی سخت انجام میشد، بهتره بیخیال بشی این مغازه دارها میگیرن گوشیتو خراب میکنن این اتفاق برای اچ تی سی یکی از دوستام هم افتاده بود و کنار ال سی دیش ترک خورده بود!
آخه خیلی حرص میخورم وقتی کناره گوشیم رو میبینم که رنگ هاش داره میره .
کلا راه دیگه ایی نیست که بشه گوشی رو زیبا کرد ؟
Excel-VB
29-05-2010, 14:39
سلام
من منتظرم دوستان...:20:
-=============================-
سلام بر دوستان
در تاريخ 5 - 3 - 1389 بازا علاءالدين: چيني 190 تا 200 و مجارستان 220 (15 هزار تومان هم مي گيرند برنامه فارسي مي ريزند و گارانتي نرم افزاري مي كنند توجه كنيد كه اين قسمت اصلا نيازي نيست و احتمالا خودتان مي توانيد انجام دهيد ولي قبلاً تحقيق كنيد)
گوشي واقعا خوبي است خوش دست با 16 ميليون رنگ فوق العاده رنگ هاي زيبايي مي دهد ...
music boy
29-05-2010, 15:49
-=============================-
سلام بر دوستان
در تاريخ 5 - 3 - 1389 بازا علاءالدين: چيني 190 تا 200 و مجارستان 220 (15 هزار تومان هم مي گيرند برنامه فارسي مي ريزند و گارانتي نرم افزاري مي كنند توجه كنيد كه اين قسمت اصلا نيازي نيست و احتمالا خودتان مي توانيد انجام دهيد ولي قبلاً تحقيق كنيد)
گوشي واقعا خوبي است خوش دست با 16 ميليون رنگ فوق العاده رنگ هاي زيبايي مي دهد ...
متشكرم دوست خوبم:10:
ولي صفحات قبل رو كه ميخوندم دوستان گفته بودن كه چينيش با مجارش هيچ فرقي نميكنه و هر دو چيني هستن
و اون مجار فقط يك ليبله كه خودشون ميزنن، و حتي اطمينان چينيش از مجارش ( در ايران ) بيشتره !!
حالا به نظرتون چينيش رو با گارانتي بخرم بهتره ؟
متشكرم
:11:
حالا به نظرتون چينيش رو با گارانتي بخرم بهتره ؟
آره اگه با گارانتی بگیری خیالت راحت تره!
سلام به همه
دوستان من امروز گرفتم 202
یه چند تا سوال با وای فای میشه اپدیتش کرد؟
این جی پی اس داره یا نه؟
تنظیمات جی پی ار اس رو چه جوری باید حالیه این کرد
چرا کاتولوگ انگیلیسی نداره؟ عربیه این!!!!!!!
48 تا موزیک داره 47 تاش عربیه سفارشه ملخ خوراس این؟
یه چند تا بازی بگین که بشه از کل قدرت گوشی استفاده کرد
من یه چند تا فلم دارم به فرمتی تبدیل کنم که با کیفیت خوب بتونم ببینم؟
مممنون که وقتگذاشتید خوندید و میخوای چاسخ بدید
دوستان من امروز گرفتم 202
مبارکت باشه.انشالله خیرشو ببینی.
یه چند تا سوال با وای فای میشه اپدیتش کرد؟
بنده اطلاعی ندارم ولی به گمانم بشه با وایر لس آپدیت کرد.
این جی پی اس داره یا نه؟
خیر متاسفانه نداره!
تنظیمات جی پی ار اس رو چه جوری باید حالیه این کرد
باید یه اس ام اس بدی به اپراتور (ایرانسل) بهد اون برات اس ام اس تنظیمات رو میفرسته.(متاسفانه شماره شو ندارم.)
چرا کاتولوگ انگیلیسی نداره؟ عربیه این!!!!!!!
تعجب میکنم چرا کاتالوگ انگلیسی نداره!مال من بااینکه عربی بود و گارانتی هم نداره ولی کاتالوگ انگلیسی داره.
48 تا موزیک داره 47 تاش عربیه سفارشه ملخ خوراس این؟
من همون دقیقه اول همشو پاک کردم.
یه چند تا بازی بگین که بشه از کل قدرت گوشی استفاده کرد
من تو نخ بازی نیستم.
من با Any Video Converter کانورت میکنم.با پسوند mp4 ولی نمیدونم از کل کیفیت صفحه نمایش استفاده میکنه یا نه!
مممنون که وقتگذاشتید خوندید و میخوای چاسخ بدید
خودم میدونم پاسخ هام مفید نبود ولی دلم نیمد پاسخ ندم.
music boy
31-05-2010, 08:37
سلام به همه دوستان عزيز
من ديروز (1389/03/09) اين گوشي رو خريدم
شماره IMEI رو به نمايندگي نوكيا ارسال كردم، نوشت: Nokia 5530، تاريخ پايان اعتبار گارانتي 1390/03/29
مشكلي نداره ؟ تاريخ پايان گارانتيش درسته ؟
متشكرم
چند گرفتی؟
راستی اگه من اینو اپدینت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
نترکه گوشی؟
total_overdose
31-05-2010, 09:15
چند گرفتی؟
نترکه گوشی؟
سلام
برای 5530 زیاد فریم نیومده هنوز.ولی اگه فریم ورت 10 و 11 هست حتما آپدیت کن که پره باگه.
خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد.
این جی پی اس داره یا نه؟
پاسخ های SAH-IE عزیز کاملا درست بود , فقط من یه چند تا چیز دیگه اضافه می گم یکی اینکه خود گوشی جی پی اس نداره اما شنیدم که میشه با خرید یه قطعه جانبی (فکر کنم بهش می گفتن بلوتوث جی پی اس) از جی پی اس هم استفاده کرد .
این تاپیک یه ویدیو پلیر خوب معرفی کردند + کانورتر همین شرکت که به avi تبدیل می کنه و پلیر اش هم avi میخونه که کیفیت اش خوبه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان عزيز
من ديروز (1389/03/09) اين گوشي رو خريدم
شماره IMEI رو به نمايندگي نوكيا ارسال كردم، نوشت: Nokia 5530، تاريخ پايان اعتبار گارانتي 1390/03/29
مشكلي نداره ؟ تاريخ پايان گارانتيش درسته ؟
متشكرم
اگه از نظر اضافه بودنش میگید , مشکلی نداره ماله من هم 1 , 2 ماه اگه اشتباه نکنم اضافه تر داشت .
music boy
31-05-2010, 15:42
چند گرفتی؟
نترکه گوشی؟
سلام دوست خوبم
من 203 هزار تومان با گارانتي خود نوكيا خريدم
در مشهد زندگي ميكنم
:10:
کسی میتونه لینک بده؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی میتونه لینک بده؟
شرمنده یادم رفت لینک رو بذارم :
می تونی از سایت خودش هم بگیری
خبری نیست از فریمور ؟
اصلا قرار هست بیاد یا نه ؟ !!! بابا خیلی چیزا نسبت به 5230 فریمور جدیدش کم داره !!! :19:
music boy
01-06-2010, 23:55
سلام دوستان
من امروز نرم افزار CALD رو دانلود كردم، فايلهاش به شكل زير هستن
براي نصبش بايد چيكار كنم ؟
متشكرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad6687
02-06-2010, 22:46
سلام
من این گوشی رو 2 ماه میشه خریدم. چندتا سوال داشتم:
1) آیا برای همه موقع جواب دادن باید از حالت قفل در بیاد؟اینجوری خیلی بده.
2) مشکل بالا برای موقع آلارم گذاشتن هم هست و اینکه دکمه سبز رنگ کار نمی کنه و فقط دکمه قرمز به حالت Snooze می بره و بعد باید بری حذفش کنی.
3)برای گذاشتن Theme باید از چه پسوندی استفاده کنم؟ من فایل Sis گذاشتم ولی نمی تونه اجراش کنه.
4) راهی برای فولدر بندی عکس ها توی کامپیوتر نداره ؟ توی خود گوشی مبشه ولی وقتی توی کامپیوتر درست می کنی توی Gallery همه ی عکس ها رو یکجا نشون می ده.
راستی نسخه فریمور هم 20 است
از همه ممنون
سلام
من این گوشی رو 2 ماه میشه خریدم. چندتا سوال داشتم:
1) آیا برای همه موقع جواب دادن باید از حالت قفل در بیاد؟اینجوری خیلی بده.
2) مشکل بالا برای موقع آلارم گذاشتن هم هست و اینکه دکمه سبز رنگ کار نمی کنه و فقط دکمه قرمز به حالت Snooze می بره و بعد باید بری حذفش کنی.
3)برای گذاشتن Theme باید از چه پسوندی استفاده کنم؟ من فایل Sis گذاشتم ولی نمی تونه اجراش کنه.
4) راهی برای فولدر بندی عکس ها توی کامپیوتر نداره ؟ توی خود گوشی مبشه ولی وقتی توی کامپیوتر درست می کنی توی Gallery همه ی عکس ها رو یکجا نشون می ده.
راستی نسخه فریمور هم 20 است
از همه ممنون
سلام
1) اگه فریمورت آپدیت باشه که موقع زنگ خوردن و آلارم یه نوار سبز رنگ واسه جواب دادن رو صفحه ظاهر میشه که انگشتت رو که روش می کشی جواب میده (فکر کنم بهش میگن اسلاید آنلاک)
2) نفهمیدم منظورت چیه دقیقا
3) باید اول sis رو از تو فایل منیجر ات پیداش کنی و نصب کنی بعد تو قسمت تم ها میاد
4) فکر نکنم روشی باشه !
music boy
03-06-2010, 12:19
سلام دوستان
من امروز نرم افزار CALD رو دانلود كردم، فايلهاش به شكل زير هستن
براي نصبش بايد چيكار كنم ؟
متشكرم
سلام
دوستان كسي نميدونه اين ديكشنري رو چجوري بايد نصبش كنم ؟
متشكرم
سلام
دوستان كسي نميدونه اين ديكشنري رو چجوري بايد نصبش كنم ؟
متشكرم
اول اینجا شماره سریال گوشی تون رو بدید تا براتون certificate و key آماده بشه
بعد با استفاده از نرم افزار signsis که تو پست اول همین تاپیکی که نوشتم هست فایل key و cer رو لود کنید و بعد اش هم تک تک فایل های این دیکشنری رو بهش بدید بعد دکمه sing the sis رو بزنید تا فایل sign شه . بعد هم انتقال به موبایل و بعد از تو فایل منیجر پیداش کنید و نصبش کنید .
mohammad6687
06-06-2010, 10:27
سلام
1) اگه فریمورت آپدیت باشه که موقع زنگ خوردن و آلارم یه نوار سبز رنگ واسه جواب دادن رو صفحه ظاهر میشه که انگشتت رو که روش می کشی جواب میده (فکر کنم بهش میگن اسلاید آنلاک)
2) نفهمیدم منظورت چیه دقیقا
3) باید اول sis رو از تو فایل منیجر ات پیداش کنی و نصب کنی بعد تو قسمت تم ها میاد
4) فکر نکنم روشی باشه !
سلام
ازاینکه به پستم توجه کردی و جواب دادی ممنونم
تمام مطالبی که نوشتی برام مفید بود.
یه سوال دیگه دارم آیا این گوشی قابلیتی داره که با حرکت دادن گوشی در موقع استفاده از Music player بره آهنگ بعدی یا نه؟
بازم ممنون.
یه سوال دیگه دارم آیا این گوشی قابلیتی داره که با حرکت دادن گوشی در موقع استفاده از Music player بره آهنگ بعدی یا نه؟
دفترچه راهنماشو یه نگاهی انداختم ولی ندیدم چیزی در این مورد نوشته باشه.
اگه دوستان اطلاع بیشتری دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
سلام
ازاینکه به پستم توجه کردی و جواب دادی ممنونم
تمام مطالبی که نوشتی برام مفید بود.
بازم ممنون.
سلام
من خیلی دنبال نرم افزار , یا بهتره بگم پخش کننده ای که این کار رو انجام بده گشتم آخر سر هم رسیدم به یک پخش کننده که برای 5800 کار می کرد . معمولا همه ی برنامه های 5800 روی 5530 هم کار می کنه چون سیستم عاملشون یکی هست اما این یکی رو من که نصب کردم کار نکرد حالا شماها هم تست کنید .
تمام نرم افزار های این سایت مربوط به کارهای دستی با موبایل هست (عوض کردن آهنگ با تکون دادن - حرکت دادن دست بالای سطح موبایل برای جواب دادن :18::18: - بازی هایی که با حرکت دست تون انجام میشه)
اگه اینترنت پر سرعت دارید حتما ویدیو ها رو نگاه کنید که هم حسرت بخورید هم تعجب کنید !!
چند تا از بازی ها و نرم افزارا که من باز کردم ماله 5800 و چندتا از گوشی های سامسونگ بود حالا می تونید یک سرچی بزنید ببینید کدومش کار می کنه ...
تمام نرم افزار های این سایت مربوط به کارهای دستی با موبایل هست (عوض کردن آهنگ با تکون دادن - حرکت دادن دست بالای سطح موبایل برای جواب دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بازی هایی که با حرکت دست تون انجام میشه)
سایت باحاله و ایده های جالبی داره!
همونطور که خودتون گفتین باید به 5530 بخوره ولی این نرم افزارا از دوربین جلو 5800 استفاده میکنن که متاسفانه 5530 فاقد دوربین جلو هست.اگه از سنسور شتاب سنج یا سنسور نور سنج استفاده میکردن اون موقع ما هم می تونستیم استفاده کنیم.:13:
mehdi30nema
08-06-2010, 07:01
دوستان من درب کابل گوشیم ( کابل usb ) افتاده( اون پلاستیک مشکیش فقط افتاده ) . البته دارمش، گذاشتم یه کنار . فکر میکنید با چسب قطره لیی میشه چسبوند ؟
دوستان من درب کابل گوشیم ( کابل usb ) افتاده( اون پلاستیک مشکیش فقط افتاده ) . البته دارمش، گذاشتم یه کنار . فکر میکنید با چسب قطره لیی میشه چسبوند ؟
فکر کنم چسب بخوره اون پلاستیکش رو .:31: اما دقیقا نمی دونم !!
سلام
اقا با ايرانسل نميشه كانكت شد؟من هر كاري ميكنم نميشه!!!!
نميشه قاب كوشسو عوض كرد?
قفلي هست كه هركسي به كوشي دسترسي نداشته باشه؟؟؟
سلام بچه ها.خسته نباشین.دوتاسوال داشتم
میخ.استم ببینم این گوشی مثل سونی اریکسون این کاراییو داره که یه سری شماره های خاص(مثلا مخاطبین دفترچه تلفن)فقط بتونن بگیرنت؟یعنی شماره غریب اشغال بشه؟
میخوام بدونم در مقایشه با x6چطوره.ممنون
Tehranshahr
10-06-2010, 17:44
ورژن 30.0.009 هم برای این گوشی اومد.
من که الان چک کردم میگه نیومده که !!!
ه تغییراتی داره؟
و چه جوری میشه ا پ کرد؟
Tehranshahr
10-06-2010, 19:16
ه تغییراتی داره؟
و چه جوری میشه ا پ کرد؟
من که با software updater چک می کنم میگه نیومده . شاید هنوز نسخه ایران اش نیومده و ... ؟
Tehranshahr
10-06-2010, 21:38
من که با software updater چک می کنم میگه نیومده . شاید هنوز نسخه ایران اش نیومده و ... ؟
این لینکی که دادم پکیج خاورمیانه هست توش پروداکت کد ایران رو هم زده میتونید با NSS پروداکت کد گوشیتونو عوض کنید و سپس آپدیت.
این لینکی که دادم پکیج خاورمیانه هست توش پروداکت کد ایران رو هم زده میتونید با NSS پروداکت کد گوشیتونو عوض کنید و سپس آپدیت.
حالا از کجا دانلود کنم ؟ همه سایت هایی که گذاشتن پولین
بنده با نوکیا سافتور آپدیتر چک نکردم هنوز ولی یه سر به لینک زیر زدم ورژن 30.0.9 رو موجود زده.
اینم لینکش:
متاسفانه پی سی سویتمو باید دوباره دانلود کنم وگر نه با اونم چک میکردم.
اگه کسی اپدیت کرد اطلاع بده ممنون میشم.اگه وقت کنم آپدیت میکنم.
دم نوکیا گرم. بالاخره بعد از مدت ها انتظار یه آپدیت خوب برای این گوشی منتشر کرد.
من از طریق Wireless آپدیت کردم با وارد کردن کد #0000#* و ...
خیلی خوب شده. سرعتش بیشتر شده. همه ی منو ها Kinetic scrolling شده ...
دم نوکیا گرم. بالاخره بعد از مدت ها انتظار یه آپدیت خوب برای این گوشی منتشر کرد.
من از طریق Wireless آپدیت کردم با وارد کردن کد #0000#* و ...
خیلی خوب شده. سرعتش بیشتر شده. همه ی منو ها Kinetic scrolling شده ...
منظورت از Kinetic scrolling چی بود ؟
ویرایش : آپدیت کردم اما دستی با نرم افزار
یه چندتا برنامه بهش اضافه شده , سرعتش زیاد تغییر نکرده چیز دیگه ای هم پیدا کردم میگم
اقا یکی یه اموزش اپدیت بداره برا ما تازه کارا یکمی ترس داره ممنون
راستی قاب کوشی رو میکن 10 ومن میرزه عوض کنم با قاب اصلی چه فرقی داره
اخه حیفه قاب خودش رو خراب کنم
من همش کوشی تو جیبمه خط خش میوفته عوض کردنه قابش سخته؟
اقا یکی یه اموزش اپدیت بداره برا ما تازه کارا یکمی ترس داره ممنون
راستی قاب کوشی رو میکن 10 ومن میرزه عوض کنم با قاب اصلی چه فرقی داره
اخه حیفه قاب خودش رو خراب کنم
من همش کوشی تو جیبمه خط خش میوفته عوض کردنه قابش سخته؟
دانلود آپدیت ها
نحوه آپدیت
فکر کنم سخت باشه . قاب اصلی رو می خوای چیکار خب ؟ :31: اون قاب نو بمونه چه فایده ا ی داره ؟
t2download
11-06-2010, 12:47
تنها ایرادش صفحه کوچک و دوربین پایین گوشی هست وگرنه موفق می شد ؟
تنها ایرادش صفحه کوچک و دوربین پایین گوشی هست وگرنه موفق می شد ؟
صفحه اش که اندازه 5800 هست , دوربین اش هم یه ذره بیشتر باهاش فرق نداره .
تو آپدیت جدید یه چیز دیگه هم اضافه شده اونم وقتی که موزیک پلیر داره آهنگ پخش می کنه وقتی میری تو home page اسم آهنگ کوچیک میاد اون وسط به معنی اینکه در حال پخشه مثل قبا بزرگ نیست .
تو Library هم آیکون ها و گزینه ها یکم تغییر سایز دادن و یه چیزایی عوض شده ! :20:
سلام
منم اپدیت کردم:20:
دوستان لازمه حتما گوشیو بعد از آپدیت ریست فکتوری کرد؟
راستی برا من هیچی پاک نشد.همه چیزم سر جاشه!حتی تنظیمات هم مثل قبله!
Edit:یکی دیگه از تغییراتش هم اینه که تو میوزیک پلیر گزینه Exit عوض شده و به Hide تبدیل شده!
از یه طرف خصوصیت خوبیه ولی از طرف دیگه بده چون برا خارج شدن از میوزیک پلیر باید منوی آپشنز رو انتخاب کرد و اونجا Exit رو زد.اینجور یه کم ضد حاله!
تو آپدیت جدید یه چیز دیگه هم اضافه شده اونم وقتی که موزیک پلیر داره آهنگ پخش می کنه وقتی میری تو home page اسم آهنگ کوچیک میاد اون وسط به معنی اینکه در حال پخشه مثل قبا بزرگ نیست .
برا من مثل قبله!!وقتی میرم تو Home Page میوزیک پلیر مثل حالت قبل میشه میوزیکو عوض کرد به جلو برد یه به عقب بردش.یا من منظور شما رو بد متوجه شدم یا تنظیمات گوشی شما عوض شده!!
دوستان این مشکل هم رفع نشده که تو لایبرری برای برای رفتن تو حالت Now Playing باید از توی منوی آپشنز Now Playing رو انتخاب کرد در حالیکه تو گوشی های سامسونگ یکی از گزینه های لایبرری Now Playing و نیازی نیست اول آپشنز رو انتخاب کرد.:41:
سلام
منم اپدیت کردم:20:
دوستان لازمه حتما گوشیو بعد از آپدیت ریست فکتوری کرد؟
راستی برا من هیچی پاک نشد.همه چیزم سر جاشه!حتی تنظیمات هم مثل قبله!
دوست من شما چه جوری اپ کردی والا اون تاپیکی این دوستمون داده بود خیلی پیچیده بود
دوست من شما چه جوری اپ کردی والا اون تاپیکی این دوستمون داده بود خیلی پیچیده بود
شما فایل های آپدیت رو دانلود کردی ؟
اگه دانلود کردی بگو برات ساده تر توضیح بدم
من فایلها رو بصورت معمولی(بدون نرم افزار NSU) از همون سایتی که چند پست قبل نوشتم ، دانلود کردم . بعد فایل ها رو کپی کردم توی مسیری که نرم افزار NSU فایل هاشو کپی میکنه .بعد با استفاده از NSU بصورت عادی آپدیت کردم ولی با این تفاوت که او مرحله ای که NSU میخواد فایل هارو دانلود کنه کمتر از 30 ثانیه تمام میشه و بعد از اون نرم افزار گوشی عوض میشه!!
هیچ تغییری هم تو تنظیمات و کانتکت هام ایجاد نشد!!!
من فایلها رو بصورت معمولی(بدون نرم افزار NSU) از همون سایتی که چند پست قبل نوشتم ، دانلود کردم . بعد فایل ها رو کپی کردم توی مسیری که نرم افزار NSU فایل هاشو کپی میکنه .بعد با استفاده از NSU بصورت عادی آپدیت کردم ولی با این تفاوت که او مرحله ای که NSU میخواد فایل هارو دانلود کنه کمتر از 30 ثانیه تمام میشه و بعد از اون نرم افزار گوشی عوض میشه!!
پس این روش رو استفاده کنید بهتره . من این روش رو بلد نبودم با فونیکس فلش کردم :31:
یکی میشه به صورت کامل توضیح بده که تغییرات عمده اش چیه . ورژن 30 ؟؟؟؟؟
یکی میشه به صورت کامل توضیح بده که تغییرات عمده اش چیه . ورژن 30 ؟؟؟؟؟
تغییراتی که بنده مشاهده کردم بیشتر توی میوزیک پلیره.شکل منو ها یه کم عوض شدن.
همه منوهای گوشی هم قابلیت اسکرول بدون نوار اسکرول رو پیدا کردن.
یه ایکون به اسم Shazam هم اضافه شده که دقیقا نمیدونم چیه!
یه تغییر دیگه هم پیدا کردم!!!
وقتی اس ام اس مینویسم تو حالت QWERTY با زدن Enter حالت نوشتن همون abc میمونه!در حالیکه توی ورژن 20 به حالت Abc تبدیل میشد!
در ضمن وقتی Enter میزنم و یه حرف می نویسم و بعد پاکش مینم حالت نوشتن Abc میشه!یکی نیست به این مهندس های نوکیا بگه این چه به روز سازیه!! به نظر من این یه اشکاله.
نکته جالب اینجاست تو حالت عمودی این مشکل وجود نداره!
یه تغییر دیگه : قبلا وقتی گوشی رو می چرخوندی یه کم طول می کشید تا صفحه عوض بشه و عمودی , افقی بشه اما حالا به محض اینکه گوشی تکون می خوره صفحه سریع حالتش عوض میشه !
شتاب سنجش هم قوی شده . می تونید تو اون بازی ماشین خودش تست کنید
من با دوستام که 5800 داشتن با بلوتوث این ماشین بازی رو مسابقه می دادم همش می باختم بهشون حالا خیلی بهتر شده این ...
music boy
11-06-2010, 20:02
تغییراتی که بنده مشاهده کردم بیشتر توی میوزیک پلیره.شکل منو ها یه کم عوض شدن.
همه منوهای گوشی هم قابلیت اسکرول بدون نوار اسکرول رو پیدا کردن.
یه ایکون به اسم Shazam هم اضافه شده که دقیقا نمیدونم چیه!
سلام
با استفاده از Shazam ميتونين فايلهاي موسيقي كه اسمشو نميدونين پيدا كنين، البته اين يكي از قابليتهاشه كه به نظر من مهمترينشونه
اطلاعات بيشتر در لينك زير:
سلام
با استفاده از Shazam ميتونين فايلهاي موسيقي كه اسمشو نميدونين پيدا كنين، البته اين يكي از قابليتهاشه كه به نظر من مهمترينشونه
اطلاعات بيشتر در لينك زير:
اگه بتونه عکس آلبوم و اینجور چیزاش رو هم بگیره که خیلی خوبه !! دنبال همچین چیزی می گشتم
اقایون با شرمندگی تمام من نفهمیدم قضیه چیه
اقا من فردا میرم شرکت اونجا وایرلس دارم میتونم از طریق خود گوشی اپدیت کنم؟
اون لینکی که دوستان دادن من نفهمیدم کدوم رو باید دان کنم بعدشم nsu چیه برنامس؟
بابا زیر دیپلم توضیح بدین پلیز ما هم بفهمیم کف کردم انقدر تعریف کردین ازش
تغییرات ورژن جدید به صورت ریز تر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] smusic_gets_updated_v_300009_now_available-news-1731.php&sl=en&tl=fa
سلام صبح خودم با وايرلس اب كردم تغييراتي كه هست تا الان اضافه شدن سه تا ايكن ovisync......shazam.......scibble......
خب اون فایل ها رو کجا کپی کنیم؟ یعنی NSU کجا کپی میکنه؟
خب اون فایل ها رو کجا کپی کنیم؟ یعنی NSU کجا کپی میکنه؟
C:\ProgramData\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\
برا من این بود.
یه امتحان کنید ببینید میشه؟
برا من این بود.
یه امتحان کنید ببینید میشه؟
برا من این فولدر رو کلا نداره ):
سلام
من دارم دانلود میکنم که آفلاین بریزم هنوز !
ولی یه سوال داشتم . ایم WIFI گوشی چطوریه ؟ یعنی میشه استفاده کرد یا باید اینترنتش باشه ؟ آخه من دیشب تو خونه سرج دادم یکی پیدا کرد ولی الان پیدا نمیکنه ! میخواستم بدونم باید مودمش رو مخابراط بزاره یا چطوریه ؟
مطمئنی؟نرم افزار PC Suite رو نصب کردی؟
C:\ProgramData\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\w w w.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-504
بین w ها فاصله انداختم تا به عنوان کد نشناسه!!
من اینجور آدرسو پیدا کردم.
فیرمورو با استفاده از NSU اپدیت کردم بعد بعد با Guard آنتی ویروسم نگاه کردم ببینم فایل ها کجا دانلود میشن.اینجوری مسیر دانلود نرم افزار NSU رو پیدا کردم.بعد آپدیتو کنسل کردم و بعد از کپی کردن فایل ها تو آدرس بدست اومده دوباره از اول آپدیتو شروع کردم.امیدوارم منظورمو خوب توضیح داده باشم.
درضمن آنتی ویروسم Avira بود.
ولی یه سوال داشتم . ایم WIFI گوشی چطوریه ؟ یعنی میشه استفاده کرد یا باید اینترنتش باشه ؟ آخه من دیشب تو خونه سرج دادم یکی پیدا کرد ولی الان پیدا نمیکنه ! میخواستم بدونم باید مودمش رو مخابراط بزاره یا چطوریه ؟
باید مودم وایرلس داشته باشی.اکثر لپتاپها هم کارت وایرلس دارن مثل گوشی 5530!
احتمالا از همسایه هاتون دیشب یا دستگاه وایرلس رو روشن کرده گوشی هم اونو شناسایی کرده.
مطمئنی؟نرم افزار PC Suite رو نصب کردی؟
C:\ProgramData\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\w w w.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-504
بین w ها فاصله انداختم تا به عنوان کد نشناسه!!
نه تا اون آخرشو پیدا نکردم!
فکر کنم باید ببیم بیرون آپدیتش کنن.
به نظرتون به این زودی مغازه های علاالدین یا بازار موبایل ایران آپدیتشو آوردن؟
نه تا اون آخرشو پیدا نکردم!
فکر کنم باید ببیم بیرون آپدیتش کنن.
به نظرتون به این زودی مغازه های علاالدین یا بازار موبایل ایران آپدیتشو آوردن؟
سلام
شما چرا با گوشی آپ نمی کنی ؟
یه طرح 50 مگی ایرانسل فعال کن ... حدود15 مگش میره .. 35 تا می مونه ... طرح 50 مگی 4000 تومنه !:46:
شرمنده ایرانسل ندارم! با وایرلس هم خواستم آپدیت کنم نشد :45::37:
شرمنده ایرانسل ندارم! با وایرلس هم خواستم آپدیت کنم نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نشد؟یکی از دوستان با وایرلس آپدیت کده و شده.چند پست قبل نوشته که با وایرلس آپ کرده.
بله شدنش میشه، اما اونجایی که من میرم و وایرلس داره، هم ------ های خاصی داره، هم باید وارد اکانت شد با یوزر نیم و پسوورد. اما با سافتویر آپدیتر گوشی مستقیم میخواد به اینترنت وصل بشه و به خاطر همین نمیتونه!
بله شدنش میشه، اما اونجایی که من میرم و وایرلس داره، هم ------ های خاصی داره، هم باید وارد اکانت شد با یوزر نیم و پسوورد. اما با سافتویر آپدیتر گوشی مستقیم میخواد به اینترنت وصل بشه و به خاطر همین نمیتونه!
بله متوجه شدم.
متاسفانه تو دانشگاه ما هم همینجوریه و یوزر نیم و پسورد میخواد.بنابر این نمیشه با گوشی اینترنت کار کرد.
سلام خدمت همه من تازه این گوشی گرفتم قبلا سونی اریکسونw700 داشتم اصلا از نرم افزارهایش سر در نمی یارم این ساین چه جوری نرم افزار آفیس و پی دی اف می خوام بریزم نمی تونم پیغام امنیت و ساپورت و .... می ده کسی می تونه زحمت نرم افزارش برای من بکشه یا برام کامل توضیح بده
IMEI:351540048213839
پیشا پیش ممنونم
سلام خدمت همه من تازه این گوشی گرفتم قبلا سونی اریکسونw700 داشتم اصلا از نرم افزارهایش سر در نمی یارم این ساین چه جوری نرم افزار آفیس و پی دی اف می خوام بریزم نمی تونم پیغام امنیت و ساپورت و .... می ده کسی می تونه زحمت نرم افزارش برای من بکشه یا برام کامل توضیح بده
IMEI:351540048213839
پیشا پیش ممنونم
اینجا برید پست اول رو بخونید و درخواست بدید تا براتون key و certificate آماده بشه . بعد با استفاده از نرم افزاری که توی پست اول همون تاپیک هست برنامه ها رو ساین کنید .
---------------------------
موقع فلش یه اروری داد گفت که یه فایل اختیاری که توش iran 2G همچین چیزی داشت رو می گفت پیدا نمیشه . این مهمه ؟
چون الان اینترنت اش کار نمی کنه تقریبا می خواستم ببینم از همراه اوله یا این ؟
sinasarfaraz
13-06-2010, 01:16
به پست بعد توجه کنید
سپس با نظراتتون برای گذاشتن سوپرایزهای بیشتر تشویقم کنید
sinasarfaraz
13-06-2010, 01:17
.....................
sinasarfaraz
13-06-2010, 01:33
یه سوپرایز توپ و خفن
مطمعنم همتون منتظر این برنامه بودید
عوض کردن آهنگ در حال پخش با تکان دادن گوشی در 5530
بوسیله این نرم افزار شما میتوانید مانند بسیاری از گوشیهای سونی اریکسون تنها با تکان دادن گوشی خود آهنگ در حال پخش رو عوض نمایید .
از ویژگیهای برجسته این نرم افزار اینه که در تمام منوهای گوشی (حتی خارج از موزیک پلیر) شما میتوانید با تکان دادن گوشی آهنگهارو تعویض نمایید .
.....................
فایل ضمیمه بعد از اکسترکت کردن شامل دو فایل میباشد .
Shake-Control : این برنامه اصلی میباشد , ابتدا این را نصب نمایید اما اجرا نکنید .
Shake-Phone : رابط کاربری , سپس این را نصب نمایید .
بعد از نصب وارد موزیک پلیر شوید , سپس این نرم افزار رو اجرا نمایید و آنرا مطابق میل خودتون تنظیم نمایید .
بعد از آن مجددا وارد موزیک پلیر شوید و با تکان دادن گوشی آهنگهای خودتون رو عوض کنید .
البته این نسخه بتا میباشد و منتظر تغییرات دیگری هم در ویرایشهای بعدی باشید .
در ضمن این برنامه ساین نشده است.برای دانلود آموزش ساین به همراه برنامه ی ساین کردن روی لینک زیر کلیک کنید
.....................
گوشیهای تحت پشتیبانی : Nokia 5800 XM, Nokia 5230, Nokia 5530, Nokia n97, Nokia n97mini, Nokia X6 و ...
لینک دانلود برنامه :
با حجم 338 کیلوبایت
لینک دانلود فایل pdf آموزش ساین کردن:
با حجم 4.39 مگابایت
یه تشکر خشک و خالی یادتون نره
hobgoblin
13-06-2010, 07:07
بچه اگه بخوام وصلش كنم به كامپيوتر و آنلاين با nokia software updater آپديتش كنم حجم آپديتش چقدر بايد باشه؟؟؟؟ الان براي من زده 140 مگ
بعد از نصب وارد موزیک پلیر شوید , سپس این نرم افزار رو اجرا نمایید و آنرا مطابق میل خودتون تنظیم نمایید .
بعد از آن مجددا وارد موزیک پلیر شوید و با تکان دادن گوشی آهنگهای خودتون رو عوض کنید .
البته این نسخه بتا میباشد و منتظر تغییرات دیگری هم در ویرایشهای بعدی باشید .
سلام دوست عزیز من نصب اش کردم . فقط موقعی که بازی می کنم خیلی سرعت گوشی میاد پایین اما وقتی آهنگ باز میشه درست میشه سرعت .
با توجه به اینکه بتا هست تعویض آهنگش تقریبا خوبه
موقعی که خارج از موزیک پلیر هم هستیم کار نمی کنه یعنی دقیقا باید قسمتی که آهنگ پخش میشه باشیم (تو library و لیست موزیک کار نمی کنه)
ویرایش : الان , بازش که می کنم می خوام برم تو پلیر صفحه سیاه میشه . واسه شماها هم همینطوره ؟
بچه اگه بخوام وصلش كنم به كامپيوتر و آنلاين با nokia software updater آپديتش كنم حجم آپديتش چقدر بايد باشه؟؟؟؟ الان براي من زده 140 مگ
ماله من 133 مگ هست
sinasarfaraz
13-06-2010, 15:49
نه نباید صفحه سیاه بشه
در ضمن من امتحان کردم بیرون مدیا پلیر هم آهنگ عوض میکنه
شما یه بار دیگه برنامه رو ساین کن و دوباره نصب کن ایشالا...... درست میشه
اره برا من هم 140 مگ بود.
music boy
13-06-2010, 21:52
سلام دوستان
اگه بخوام از طريق وايرلس آپديت كنم چند مگ ميشه ؟
بطور متوسط با وايرلس چقدر طول ميكشه ؟
اگه وسط آپديت ارتباط قطع بشه مشكلي پيش نمياد ؟
شنيده بودم كه در مرحله فلش نبايد ار طرف كسي تماسي داشته باشيم و...، صحت داره ؟
متشكرم
sinasarfaraz
14-06-2010, 04:19
سلام به همگی
میخام دست به یه کاره خفن دیگه بزنم البته شرط داره
میخام به زودی یه پک بازی که شامل بیش از 50 بازی شتاب سنج و کمیاب میشه را خودم اپلود و واسه دانلود بزارم
توقع زیادی هم ندارم فقط 10 تشکر از این مطلب بکنید
توجه کنید بیش از 70% این بازی ها خیلی خیلی کمیاب هستن و حدود 30% درصدشون هم روی اینترنت قرار نداره
بقیشون هم باور کنید با هزار زحمت از سایت های مختلف ایرانی و خارجی دانلود کردم
حالا هرکی خاست دکمه تشکر را بزنه در ضمن اینو میگم واسه دوستان dual up که من به فکره اونا هم هستم و میخام واسشون بازی ها رو به صورت پارت شده در حجم کم قرار بدم که اونا هم حال کنن و در یه فایل زیپ هم همشونو قرار میدم واسه دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند
این بازی ها روی گوشی های سیمبیان ورژن 3 و 5 قابل اجرا میباشند مانند گوشی های :5530-5800-n97 و...
منتظر این سوپرایز باشید
به زودی ....
mehdi30nema
14-06-2010, 08:15
دوستان کسی فیلمی یا عکس هایی جهت آموزش باز کردن قاب 5530 داره ؟
hobgoblin
14-06-2010, 09:57
سلام به همگی
میخام دست به یه کاره خفن دیگه بزنم البته شرط داره
میخام به زودی یه پک بازی که شامل بیش از 50 بازی شتاب سنج و کمیاب میشه را خودم اپلود و واسه دانلود بزارم
توقع زیادی هم ندارم فقط 10 تشکر از این مطلب بکنید
توجه کنید بیش از 70% این بازی ها خیلی خیلی کمیاب هستن و حدود 30% درصدشون هم روی اینترنت قرار نداره
بقیشون هم باور کنید با هزار زحمت از سایت های مختلف ایرانی و خارجی دانلود کردم
حالا هرکی خاست دکمه تشکر را بزنه در ضمن اینو میگم واسه دوستان dual up که من به فکره اونا هم هستم و میخام واسشون بازی ها رو به صورت پارت شده در حجم کم قرار بدم که اونا هم حال کنن و در یه فایل زیپ هم همشونو قرار میدم واسه دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند
این بازی ها روی گوشی های سیمبیان ورژن 3 و 5 قابل اجرا میباشند مانند گوشی های :5530-5800-n97 و...
منتظر این سوپرایز باشید
به زودی ....
شما زحمتشو بكش اجرت با امام حسين
تشكرم بيشتر از اين حرفا مي كنن ازت
---------- Post added at 06:27 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------
دوستان کسی فیلمی یا عکس هایی جهت آموزش باز کردن قاب 5530 داره ؟
اگه بازش كني به خاطر اثري كه روي پيچاش مي مونه موقع فروش به عنوان تعميري حساب مي كنن و ازت نمي خرن. حالا خود داني
mehdi30nema
14-06-2010, 10:44
اگه بازش كني به خاطر اثري كه روي پيچاش مي مونه موقع فروش به عنوان تعميري حساب مي كنن و ازت نمي خرن. حالا خود داني
من اصلا عادت به فروش ندارم . اگرم بخام عوض کنم هیچ وقت گوشی را نمیفروشم چون ارزش نداره .
ولی الان میخام قابمو عوض کنم و برای گوشی های دیگه عکس و فیلم جهت آموزش باز کردن قاب دیدم . این گوشی یه همچین چیزی نداره ؟
من اصلا عادت به فروش ندارم . اگرم بخام عوض کنم هیچ وقت گوشی را نمیفروشم چون ارزش نداره .
ولی الان میخام قابمو عوض کنم و برای گوشی های دیگه عکس و فیلم جهت آموزش باز کردن قاب دیدم . این گوشی یه همچین چیزی نداره ؟
به نظرم عوض نکنی بهتره .
جایی هم ویدیو ندیدم اینجا رو یه چک کن شاید چیزی پیدا شد :
mehryazdan
14-06-2010, 12:03
اقا دستتون درد نکنه من یک سوالی دارم اینکه آیا این گوشی فرمت MP4 با رزولیشن 480*640 میتونه پخش کنه اون رزولیشن واسم مهمه دستتون درد نکنه:11:
mehdi30nema
14-06-2010, 14:26
کسی قاب این شکلی تو تهران دیده جایی بفروشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHgoOKi8EjlLmZdNYBKqUUeV,J Q%7E%7E_35.JPG
دوستان من برنامه ساین را گرفتم برنامه هایی که گوشی پیغام ساپورت می داد را دیگه نمی ده یه پیغام جدید می ده secrity warning با این پیغام چی کار کنم
mehryazdan
14-06-2010, 16:57
اقا دستتون درد نکنه من یک سوالی دارم اینکه آیا این گوشی فرمت MP4 با رزولیشن 480*640 میتونه پخش کنه اون رزولیشن واسم مهمه دستتون درد نکنه:11:
ارادتمندم یکی جواب این سوال ما رو بده به خدا ثواب داره
دوستان من برنامه ساین را گرفتم برنامه هایی که گوشی پیغام ساپورت می داد را دیگه نمی ده یه پیغام جدید می ده secrity warning با این پیغام چی کار کنم
معمولا این پیام که میاد yes و no داره . yes رو بزنید مشکلی پیش نمیاد
ارادتمندم یکی جواب این سوال ما رو بده به خدا ثواب داره
فرمت Mp4 که می خونه می تونید با مدیا پلیرهای دیگه بعضی فرمت های دیگه مثل avi رو هم باز کنید.
رزلوشین خود گوشی که 640 در 360 هست اگه بیشتر باشه خودش کمش می کنه
mehryazdan
14-06-2010, 18:44
ممنونم دوست عزیز من فقط متوجه نشدم اگر من یک فایل ویدیویی با فرمت MP4 با رزولیشن 480*640 تبدیل کنم بزارم تو گوشی میتونه بخونه ؟
ممنونم دوست عزیز من فقط متوجه نشدم اگر من یک فایل ویدیویی با فرمت MP4 با رزولیشن 480*640 تبدیل کنم بزارم تو گوشی میتونه بخونه ؟
بله می خونه .
البته با کانورتر های درست باید تبدیل بشه . اینطور که به نظر میرسه شما می خوای با jet audio تبدیل کنی . من اون اولا که گوشی رو گرفتم با jet تبدیل می کردم نمی دونم واسه چی نمی خوندش بهتره با کانورتر های مخصوص اش مثل این تبدیل کنید که رزولوشن گوشی رو هم داره :
mehdi30nema
14-06-2010, 20:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHgoOKi8EjlLmZdNYBKqUUeV,J Q%7E%7E_35.JPG
کسی یه همچین چیزی ندیده ؟
[QUOTE=behii;5060704]معمولا این پیام که میاد yes و no داره . yes رو بزنید مشکلی پیش نمیاد
مطمئنید کارم به فلش نکشه
mabrehdari
14-06-2010, 21:25
سلام اره من دیدم برو علاعدین 2000 تومن طبقه ی سوم فقط هم رنگ سفیدش اومده رنگ دیگشو ندیدم
mehdi30nema
15-06-2010, 11:07
سلام اره من دیدم برو علاعدین 2000 تومن طبقه ی سوم فقط هم رنگ سفیدش اومده رنگ دیگشو ندیدم
من یه مدل گرفتم که شبیه طلق میمونه اما روی lcd را هم گرفته. میخام روی lcd باز باشه .
یه همچین قابی فکر میکنید تو علائدین باشه ؟
مطمئنید کارم به فلش نکشه
من برای بیشتر برنامه هایی که نصب می کنم این پیام میاد . تا حالا مشکلی هم پیش نیومده
t2download
16-06-2010, 07:30
دوستان دوربین این گوشی کیفیت داره و آیا سرعت عملکردش چطوره ؟:8:
دوستان دوربین این گوشی کیفیت داره و آیا سرعت عملکردش چطوره ؟:8:
اتفاقا این مطلب رو می خواستم بیام اینجا بگم .
دوربین نور باشه خوبه تقریبا هم عکسش هم فیلم اش اما اگه نور نباشه عکس برداریش تقریبا خوبه , فیلم برداریش مضخرفه :31:
---------------------------------------
دوستان بعد آپدیت صدای اسپیکر هاش بهتر نشده یا آهنگ های من با کیفیت تر شده ؟ :31:
من هم موافقم عکاسیش در شب افتضاحه
ولی اگر روی حالت عکاسی در شب بزاری یه ذره بهتر می شه
online_amin
16-06-2010, 17:51
ببخشید دوستان من هم گوشی 5530 هست یک سوال دارم شاید مسخره باشه من تازه کار هستم بلد نیستم
سوال من این هست که چران هندزفری من فقط میشه اهنگ گوش کرد و اصلا نمی شه کسی که به من زنگ می زنه با هندزفری چواب داد
یک سوال دیگه
استفاده زیاد از هندزفری (مثلا روزی 4 ساعت) ایا باعث اسیب زدن به گوش می شه..
ببخشید یک سوال دیگه هم برام پیش اومد
برای گوشی قاب گیرم بهتره یا نگیرم بعضی ها می گن بگیر بهتره بعضی ها می گن نگیری بهتره
شما دوستان که وارد هستید کددومش بهتره
Ahmad-Ra
16-06-2010, 22:58
سلام... منم به روز كردم با فونيكس. فعلا تغيير خيلي محسوسي حس نكردم جز چند مورد جزئي ! انتظار بيشتر از اين بود!
سوال من این هست که چران هندزفری من فقط میشه اهنگ گوش کرد و اصلا نمی شه کسی که به من زنگ می زنه با هندزفری چواب داد
اگه هندزفری میکروفون داشته باشه باید بتونید به تماستون جواب بدید.
وقتی هندزفری رو به گوشی وصل میکنی چه پیغامی میده؟دو حالت داره!اگه پیغام Default Handset (یا یه چیزی شبیه این) بده پس باید به راحتی به تماساتون پاسخ بدید ولی اگه با وصل کردن هندزفری یه منو بیاد که نوع دستگاه متصل شده رو باید مشخص کرد گوشیه شما میکروفون هندزفری رو نشناخته!یا هدفون شما اصلا دارای میکروفون نیست!
بخشید دوستان من هم گوشی 5530 هست یک سوال دارم شاید مسخره باشه من تازه کار هستم بلد نیستم
خیر اصلا سوالتون مسخره نیست.من هم مثل شما خیلی چیزا رو بلد نیستم.
استفاده زیاد از هندزفری (مثلا روزی 4 ساعت) ایا باعث اسیب زدن به گوش می شه..مطمئن نیستم آسیب میرسه یا نه ولی اینو مطمئنم که صدای بلند در بلند مدت آسیب میرسونه به گوش!حتی المقدور با صدای کم به موسیقی گوش بدید.
برای گوشی قاب گیرم بهتره یا نگیرم بعضی ها می گن بگیر بهتره بعضی ها می گن نگیری بهتره
بنده در این مورد اطلاعی ندارم و تا حالا قاب گوشیمو عوض نکردم.اگه از دوستان اطلاع داره ایشونو راهنمایی کنه!
سلام... منم به روز كردم با فونيكس. فعلا تغيير خيلي محسوسي حس نكردم جز چند مورد جزئي ! انتظار بيشتر از اين بود!
آره تغیرات خیلی محسوس نیست.احتمالا به زودی یه ورزن جدید بدن بیرون.به نظر من چند نکته کوچیکو توجه کنن خیلی بهترمیشه!
ببخشید دوستان من هم گوشی 5530 هست یک سوال دارم شاید مسخره باشه من تازه کار هستم بلد نیستم
یک سوال دیگه
استفاده زیاد از هندزفری (مثلا روزی 4 ساعت) ایا باعث اسیب زدن به گوش می شه..
ببخشید یک سوال دیگه هم برام پیش اومد
شما دوستان که وارد هستید کددومش بهتره
اینجا تقریبا هممون تازه کاریم :31:
منظورتون همونی هست که روی دستگاه هست ؟ اون هدست هست که فقط میشه باهاش گوش داد و برای صحبت کردن از میکروفون خود گوشی استفاده کرد (دکمه ی وسط هدست برای ایجاد ارتباط هست) اگر هندزفری خریدید من نمی دونم !
بله ! شک نکنید .
من که وارد نیستم اما می گم نگیرید , اما اگه ازش تو محیطی استفاده می کنید که امکان ضربه خوردن و افتادن اش زیاده (مثلا محل ساخت ساختمون ) بگیرید.
دوستان لطفا جواب های منو اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید .
زیاد تغییری نکرده . اما حداقل این انتظار ما رو که به پایان رسوندن :27:
منظورتون همونی هست که روی دستگاه هست ؟ اون هدست هست که فقط میشه باهاش گوش داد و برای صحبت کردن از میکروفون خود گوشی استفاده کرد (دکمه ی وسط هدست برای ایجاد ارتباط هست) اگر هندزفری خریدید من نمی دونم !دوست عزیز فکر کنم هندست ارایه شده روی گوشی دارای میکروفون سرخود هست و نیازی نیست از میکروفون گوشی استفاده کرد.
دوست نت بهتره از تعویض قاب استفاده نکنی
من دیشب علائدین بودم یکی از دوستام اونجا گفت تعویض قاب باعث صدمه دیدن شاسی گوشیت میشه بهتره این کار رو نکنی قاب اصلیش 50 تومنه و کپی که برابر اصله و تو بازار به جای اصل فروخته میشه 10 تومن لیبل که روی شیشه قرار میگیره 1000 تومن و ژله ای که دور گوشی میوفته 1500 فقط تک رنگ بود اونم شیری
mehryazdan
17-06-2010, 08:13
سلام شرمنده فرمت H264 میخونه ؟
دوست عزیز فکر کنم هندست ارایه شده روی گوشی دارای میکروفون سرخود هست و نیازی نیست از میکروفون گوشی استفاده کرد.
اما موقعی که به گوشی وصل میشه میگه که از میکروفون روی گوشی برای صحبت کردن استفاده کنید .
سلام شرمنده فرمت H264 میخونه ؟
لیست فرمت هایی که می خونه :
WMV/RV/MP4/3GP video player
MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A music player
اما موقعی که به گوشی وصل میشه میگه که از میکروفون روی گوشی برای صحبت کردن استفاده کنید .
یا هندزفری مشکل داره یا بد هندزفری رو قرار میدید.برا منم بعضی مواقع اینجوری میشد ولی هندزفری رو در می آوردم دوباره جا میزدم مشکل حل مشد.(توجه داشته باشید منظور از هندزفری همون هدستی هست که روی گوشی ارایه شده)
اگه هندزفری رو جابزنید و منوبیاد که سه گزینه داره (Headphones,Music Stand, Line out) مطمئنباشید یه مشکلی هست که این مشکل یا ازهندزفریه یا از گوشی یا از طریقه جا زدن فیش هندزفریه!
فیش هندزفری رو سریع جا بزنید.
یا هندزفری مشکل داره یا بد هندزفری رو قرار میدید.برا منم بعضی مواقع اینجوری میشد ولی هندزفری رو در می آوردم دوباره جا میزدم مشکل حل مشد.(توجه داشته باشید منظور از هندزفری همون هدستی هست که روی گوشی ارایه شده)
اگه هندزفری رو جابزنید و منوبیاد که سه گزینه داره (Headphones,Music Stand, Line out) مطمئنباشید یه مشکلی هست که این مشکل یا ازهندزفریه یا از گوشی یا از طریقه جا زدن فیش هندزفریه!
فیش هندزفری رو سریع جا بزنید.
خب اون 3 گزینه میاد . کدوم رو باید بزنم تا میکروفون اش کار کنه ؟
خب اون 3 گزینه میاد . کدوم رو باید بزنم تا میکروفون اش کار کنه ؟
اصلا اون سهگزینه نباید بیاد.بیاد.باید پیغام Default Accessory بیاد.
با یه هندزفری دیگه امتحان کنید تا ببینید مشکل از گوشیه یا ازهندزفری.به احتمال زیاد هندزفریتون مشکل داره!
mehryazdan
17-06-2010, 11:18
منم تو این موندم 5800 تو GSMarena دیدم میخونه ولی این نه :41: گوشی من N82 گوشی سال 2008 هست H264 میخونه ولی این نه :41: البته من خودم فکر کنم بخونه نمیدونم قضیه اش چیه
online_amin
17-06-2010, 12:56
(Headphones,Music Stand, Line out
دقیقا برای من همین پیغام ها میاد و تا حالا ندیدم که این پیغام Default Accessory بیاد
هندز فری ای که روی گوشی به من دادن اینه.
وقتی اینو وصل میکنم Default Accessory میده.اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه هندز فری بدون میکروفونه.وقتی وصلش میکنم اون منو میاد:
دقیقا برای من همین پیغام ها میاد و تا حالا ندیدم که این پیغام Default Accessory بیاد
برای من بعضی موقع ها اون 3 گزینه میاد بعضی موقع ها Default Accessory
رای من بعضی موقع ها اون 3 گزینه میاد بعضی موقع ها Default Accessory
وقتی اون Default Accessory میاد یعنی میتونی از میکروفون هندزفری استفاده کنی.
باید فیشرو سریع جا بزنید تا گوشی هندزفری رو شناسایی کنه!!
عکسایی کهاپلود کردم لود نمیشن.نمیدونم چرا!!!!؟؟؟؟
Ahmad-Ra
17-06-2010, 14:46
وقتي سريعا هدفون وصل شه تا تهش به گوشي اين پيغام مياد( Default Accessory) ولي اگر در حالت نيمه باشه اون 3 تا پيغام مياد!
وقتی اون Default Accessory میاد یعنی میتونی از میکروفون هندزفری استفاده کنی.
باید فیشرو سریع جا بزنید تا گوشی هندزفری رو شناسایی کنه!!
عکسایی کهاپلود کردم لود نمیشن.نمیدونم چرا!!!!؟؟؟؟
همینطوره الان امتحان کردم .
به صورت کد بذار شاید درست بشه
الان هندزفری شما همینه دیگه ؟
[/LEFT]
وقتي سريعا هدفون وصل شه تا تهش به گوشي اين پيغام مياد( Default Accessory) ولي اگر در حالت نيمه باشه اون 3 تا پيغام مياد!
درسته !
الان هندزفری شما همینه دیگه ؟
اره همینه ولی رنگش سفیده.
من این هندزفری رو کنار گذاشتم چون کیفیت خوبی نداشت.بجاش یه هدفون Creative EP-630 گرفتم کیفیتش خیلی بهتر شد.فقط بدیش اینه که میکروفون نداره و باید برا جواب دادن به تماس ها از میکروفون گوشی استفاده کرد.
می دونم جای سوالم اینجا نیست ولی فکر کنم زودتر به جواب برسم من یه pdf می خوام هرچی گرفتم روز شمار برای باطل شدن داره خیلی هم گشتم پیدا نکردم تو سایت همه را دانلود کردم ولی هیچ کدوم همیشگی نبود لطفا کمکم کنید خیلی لازم دارم حتی سی دی نوکیا 2010 را هم گرفتم گوشیم نشناخت ساین هم کردمش بازم نشناخت ساپورت نمی کنه مشکل از گوشیم به نظرتون
mehryazdan
17-06-2010, 23:30
اگر یکی پیدا بشه فرمت H264 رو تبدیل کنه ببینه چه خبر ؟
البته واسه امتحان هم که شده اینکار رو بکنید چون کیفیت این فرمت خیلی بالاتر از MP4 هست
H264 640*480
Ahmad-Ra
17-06-2010, 23:46
امروز با فرمور كوك شده (فايل هاي فلش به همراه rom patcher براي هك دائمي گوشي ) باز فلش كردم با جاف گوشي رو ! فكر كنم پدر اين گوشي رو در اوردم از بس فلشش كردم! :31:
DariushGreat
18-06-2010, 00:30
امروز با فرمور كوك شده (فايل هاي فلش به همراه rom patcher براي هك دائمي گوشي ) باز فلش كردم با جاف گوشي رو ! فكر كنم پدر اين گوشي رو در اوردم از بس فلشش كردم! :31:
مراقب باش. UPS گوشی تا یه اندازه دووم داره ها... کافیه وسط عملیات نوشتن CMT در هنگام فلش، گوشی UPS خالی کنه... اون هنگامه که می بایست خرها رو به صف کنی و گونی گونی باقالی بارشون کنی!!! :27::10:
شاد باشین :دی
Ahmad-Ra
18-06-2010, 00:39
به نكته جالبي اشاره كردي .. مرسي گفتي :31:
می دونم جای سوالم اینجا نیست ولی فکر کنم زودتر به جواب برسم من یه pdf می خوام هرچی گرفتم روز شمار برای باطل شدن داره خیلی هم گشتم پیدا نکردم تو سایت همه را دانلود کردم ولی هیچ کدوم همیشگی نبود لطفا کمکم کنید خیلی لازم دارم حتی سی دی نوکیا 2010 را هم گرفتم گوشیم نشناخت ساین هم کردمش بازم نشناخت ساپورت نمی کنه مشکل از گوشیم به نظرتون
این رو امتحان کنید
پسورد : (فاصله ها رو بردارید)
اگر یکی پیدا بشه فرمت H264 رو تبدیل کنه ببینه چه خبر ؟
البته واسه امتحان هم که شده اینکار رو بکنید چون کیفیت این فرمت خیلی بالاتر از MP4 هست
H264 640*480
یه لینک دانلود ویدیو با همین فرمت رو بدید تا تست کنم .
یک سوال : موقع فلش گوشی با فونیکس یه ارور میده که فایلی که اسمش تقریبا iran_2g بود وجود نداره اما کارش رو ادامه میداد . این فایل لازمه ؟
mehryazdan
18-06-2010, 09:11
سلام دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه شرمنده خیلی زحمت میدم تو 2 تا جای مختلف آپلود کردم با وینرار اکسترکت کنید اگر پخش کنه میبینید که کیفیتش چقدر بالا هست واید هم هست مخصوص صفحه 5530
مدیا فایر لینک مستقیم هست و واسه دانلود بهتره سعی کنید از مدیا فایر دانلود کنید 6 مگابایت هست :11:
سلام دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه شرمنده خیلی زحمت میدم تو 2 تا جای مختلف آپلود کردم با وینرار اکسترکت کنید اگر پخش کنه میبینید که کیفیتش چقدر بالا هست واید هم هست مخصوص صفحه 5530
مدیا فایر لینک مستقیم هست و واسه دانلود بهتره سعی کنید از مدیا فایر دانلود کنید 6 مگابایت هست :11:
نه کار نمی کنه , فقط صداش هست.
شاید با ویدیو پلیر خاصی اجرا بشه ...
mehryazdan
18-06-2010, 11:03
ممنونم از اینکه زحمت کشیدی و دانلود کردی مرسی :11:
Ahmad-Ra
18-06-2010, 11:55
یک سوال : موقع فلش گوشی با فونیکس یه ارور میده که فایلی که اسمش تقریبا iran_2g بود وجود نداره اما کارش رو ادامه میداد . این فایل لازمه ؟
سلام.
آره معمولا با فونيكس اين پيغام ميده! اما تو بزن فلش كنه مهم نيست. اما فلش با جاف بهتره به نظرم.
[QUOTE=behii;5074637]این رو امتحان کنید
پسورد : (فاصله ها رو بردارید)
مرسی ولی این هم می گه مجوزش باطل شده باید بخریم
امتحان می کنم خبرش رو میدم .
دوستان کسی تا حالا از ovi maps استفاده کرده ؟ یعنی روش نقشه نصب کرده ؟
Ahmad-Ra
20-06-2010, 12:12
اره من استفاده ميكنم.. البته به صورت افلاين ديگه
با gprs امتحان نکردی مسیر یابی ش رو ؟ سرعتش خوبه ؟ با gprs ایران اصلا کار می کنه ؟ چقدر انتقال اطلاعات داره ؟
من این برنامه رو امتحان کردم . درست بود شاید کرکش رو نصب نکردید باید فایل کرک رو هم ساین کنید و بعد از نصب خود برنامه , کرک رو هم نصب کنید.
بعد وقتی که برنامه رو باز می کنید میگه که این برنامه تا 111722 روز دیگه لایسنس اش تموم میشه که شما continue رو میزنید و ازش استفاده می کنید .
آره ساینش نکردم نمی دونم چرا ساین نمی شه ارور می ده
میشه اموزش بدی چه جوری میشه استفاده کرد خیلی ممنون میشم
میشه اموزش بدی چه جوری میشه استفاده کرد خیلی ممنون میشم
نقشه هاش توی این تاپیک هست , آموزش نصبش هم هست .
Ahmad-Ra
21-06-2010, 23:38
با gprs امتحان نکردی مسیر یابی ش رو ؟ سرعتش خوبه ؟ با gprs ایران اصلا کار می کنه ؟ چقدر انتقال اطلاعات داره ؟
دوست خوبم من فقط آفلاين كار ميكنم باهاش.. اما فكر ميكنم انتقال اطلاعاتش زياد باشه چون جزئيات زيادي دريافت ميكنه. يه بار وصل شدم ساپورت ميكرد...
سلام
من روز اولی که خریدم به پیشنهاد یکی از اقوام روی lcd برچسب lcd چسبوندم . حالا شنیدم اگه اون برچسب رو بکنیم دیگه تاچ اش بهم میریزه و خوب کار نمی کنه درسته ؟ :41:
نه اقا من تا حالا 2-3 بار عوض کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد هر دفعه هم عوض میکنی انگار گوشیت نو نو هستش
amir200812
23-06-2010, 20:57
سلام
من روز اولی که خریدم به پیشنهاد یکی از اقوام روی lcd برچسب lcd چسبوندم . حالا شنیدم اگه اون برچسب رو بکنیم دیگه تاچ اش بهم میریزه و خوب کار نمی کنه درسته ؟ :41:
نه بابا این چه حرفیه!!؟؟ فوقش با یک کالیبره کردن حله!
نه بابا این چه حرفیه!!؟؟ فوقش با یک کالیبره کردن حله!
کالیبره چیست ؟
amir200812
23-06-2010, 21:12
کالیبره چیست ؟
منو>>ستینگ>>فون>>تاچ اینپوت>>تاچ اسکرین کالیبره
این لایه تاچ و نمایشگر رو هماهنگ میکنه!
سلام
دوستان من ازموقعی که ورژن جدید آپدیت کردم دیگه این برنامه ی -- گوشی hellox2 رو گوشیم نصب نمیشه ! برای شما هم اینطوریه ؟
منو>>ستینگ>>فون>>تاچ اینپوت>>تاچ اسکرین کالیبره
این لایه تاچ و نمایشگر رو هماهنگ میکنه!
ممنون
یه سوال دیگه : من این تنظیمات رو از وقتی گوشی رو گرفتم دست نزدم . باید تغییرش میدادم واسه اینکه حساس تر بشه ؟
من این تنظیمات رو از وقتی گوشی رو گرفتم دست نزدم . باید تغییرش میدادم واسه اینکه حساس تر بشه ؟
وقتی گوشیو را اولین بار روشن میکنی صفحه کالیبره میاد.
نه تغییرش نده چون الان دیگه به این کالیبره عادت کردی.
موفق باشی
Ahmad-Ra
24-06-2010, 23:22
سلام
دوستان من ازموقعی که ورژن جدید آپدیت کردم دیگه این برنامه ی -- گوشی hellox2 رو گوشیم نصب نمیشه ! برای شما هم اینطوریه ؟
سلام..
دوست خوبم helloox2 فعلا نميتونه ورژن جديده 5530 رو هك كنه.. پس يا مجبوري ساين كني برنامه هات رو يا با فرمور كوك شده ( به طور اتوماتيك فايل ppm داراي rom patcher هست) گوشيت رو فلش كني.
sltavakoli
24-06-2010, 23:30
دوستان جند تا سوال:
اول ابنکه دست دوم تمیز این گوشی چنده؟
این گوشی مدل های مثلا اصل و غیر اصل داره؟مثلا مجارستانی و ژاپنی؟و اگه داره کدوم نوعش بهتره و چه جوری باید تشخیص داد؟
اگه میشه یکم در مورد این کالیبره توضیح بدید.خوب اگه میشهکه ادم بیشترین حساسیت رو تنظیم میکنه دیگه !
amir200812
25-06-2010, 07:32
دوستان جند تا سوال:
اول ابنکه دست دوم تمیز این گوشی چنده؟
این گوشی مدل های مثلا اصل و غیر اصل داره؟مثلا مجارستانی و ژاپنی؟و اگه داره کدوم نوعش بهتره و چه جوری باید تشخیص داد؟
اگه میشه یکم در مورد این کالیبره توضیح بدید.خوب اگه میشهکه ادم بیشترین حساسیت رو تنظیم میکنه دیگه !
کالیبره حساسیت رو بالا نمیبره!
فقط دقت رو تنظیم میکنه که صفحه تاچ و LCD تنظیم باشه!
سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم:
1.با برنامه Ovi چطوری میشه مسیجا رو به عنوان فایل تکست برداشت ؟
2.فایل Word که تو گوشی ریختم درست نشون نمیده عجیب قریبه یه چیزی شبیه عربی،برنامه آفیس رو هم نصبیدم.
3.فایلای PDF هم وقتی که زوم میکنم نمیشه چپ و راست حرکت داد.نمیدونم ایراد از برنامه هستش یا چیز دیگه؟ (برنامه Adobe Reader رو نصبیدم)
ممنون
sltavakoli
25-06-2010, 14:21
کالیبره حساسیت رو بالا نمیبره!
فقط دقت رو تنظیم میکنه که صفحه تاچ و LCD تنظیم باشه!
ما که نفهمیدیم اخرش ! خوب اگه دقت بالا بره حساسیت بالا نمیره؟
خیر.
حساسیت به کالیبره کردن ربطی نداره.
وقتی کالیبره میکنی در واقع داری جایی که صفحه رو لمس میکنی با دکمه(عملگر) زیرشو تنظیم میکنی.نمیدونم چطوربیان کنم ببخشید اگه که واضح نمیتونم بگم.
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام فرم ورک گوشیم, آپدیت کنم چیکار باید بکنم؟!
یه آموزش دقیق معرفی کنید ممنون میشم.
فرم ورک فعلی 11 هستش.
طبق این تاپیک پیش رفتم :
و فایلهای آپدیت رو دریافت کردم برای آپدیت به صورت آفلاین
حالا باید چیکار کنم با این فایلا !
بعد یه سوال اگه من بخوام با اینترنت همراه اول به صورت آنلاین آپدیت کنم از Nokia Software Updater مشکلی پی نمیاد ؟ مثلاً اگه دسترسی به نت قطع بشه یا شارژ گوشی تموم بشه ؟
بعد چیکار کنم که اطلاعاتم مثله کانتکتام و ... از بین نرن و فروم ورک جدید جایگزین قدیمی بشه فقط ؟!
با تشکر
ببین دوست عزیز حساسیت با کالیبره کردن دو مقوله تقریبا جدا از هم هستن.
از کالیبره موقعی استفاده میشه که فرضا دکمه ای رو که میخوای لمس کنی،درست کار نمیکنه یعنی دقیقا روی همون نقطه عمل نمیکنه(مثلا یخورده اینورتر یا اونورتر عمل میکنه).درسته وقتی استفاده میشه که به قول شما حساسیت تاچ به هم خورده باشه،که بهتره به این به هم خوردگی حساسیت نگیم.
امیدوارم که تونسته باشم درست بیان کرده باشم.
موفق باشید.
Reza Razor
26-06-2010, 10:13
بعد یه سوال اگه من بخوام با اینترنت همراه اول به صورت آنلاین آپدیت کنم از Nokia Software Updater مشکلی پی نمیاد ؟ مثلاً اگه دسترسی به نت قطع بشه یا شارژ گوشی تموم بشه ؟
بعد چیکار کنم که اطلاعاتم مثله کانتکتام و ... از بین نرن و فروم ورک جدید جایگزین قدیمی بشه فقط ؟!
من دیروز با اینترنت گوشی آپدیتش کردم
حدود 20 مگ دانلود بود که فکر کنم حداقل یه ساعتی طول کشید
خب گوشی رو کامل شارژ کن بعد آپدیت کن
از این بسته های GPRS بگیر که هم تموم نشه هم بصرفه تر هست
مشکلی برای اطلاعات و contact ها هم بوجود نمیاد
برای من که خیلی خوب شد هم سرعت بالاتر رفته هم یه سری اشکلات و باگ ها رفع شده هم یه سری نرم افزار مثل Maps به Application ها اضافه شده که خیلی چیز توپیه !
یه چیز تو مایه های Google earth ـه
برای این گوشی که GPS نداره خیلی لازمه !
و فایلهای آپدیت رو دریافت کردم برای آپدیت به صورت آفلاین
من اینجور آپدیت کردم.
فایل ها رو ریختم تو مسیری که Nokia Software Updater فایل ها رو دانلود میکنه.بعد بصورت عادی با NSU آپدیت کردم که اون مرحله ای که فایل ها رو دانلود میکنه خیلی سری میگذره و آپدیبت انجام میشه!
من مثل بالا عمل کردم و هیچ چیزی تو گوشیم پاک نشد.ولی شما برا احتیاط با NSU یه بک آپ از کانتکتات وچیزایی که لازم داری بگبیر.
در مورد اینترنت موبایل بنده اطلاعاتی ندارم.
سلام دوستان ممنون که جواب دادید
من دیروز با اینترنت گوشی آپدیتش کردم
حدود 20 مگ دانلود بود که فکر کنم حداقل یه ساعتی طول کشید
خب گوشی رو کامل شارژ کن بعد آپدیت کن
از این بسته های GPRS بگیر که هم تموم نشه هم بصرفه تر هست
مشکلی برای اطلاعات و contact ها هم بوجود نمیاد
برای من که خیلی خوب شد هم سرعت بالاتر رفته هم یه سری اشکلات و باگ ها رفع شده هم یه سری نرم افزار مثل Maps به Application ها اضافه شده که خیلی چیز توپیه !
یه چیز تو مایه های Google earth ـه
برای این گوشی که GPS نداره خیلی لازمه !
والله من اومدم با خود گوشی آپدیت کنم از قسمت SW Update که تو Aplication هستش ، یه سری نرم افزار آورد که آپدیت کردم یه آیتمش فقط آپدیت نشد که مینوشت توسط PC Suite از کامپیوتر آپدیت بشه
اتفاقاً از همین بسته های جدید GPRS گرفتم ، گوش رو وصل کردم به کامپیوتر ، باهاش از One Touch Access وصل شدم به اینترنت دسترسی به نت هم دارم ولی وقتی میرم تو Nokia Software Updater میگه مشکلای تو دسترسی به نت هستش کامپیوتر رو ریستارت کن که ریستارت میکنم ، بازم ایراد میگیره از دسترسیه به نت
ولی دسترسی به نت دارم ، همین الانم با اینترنت موبایل اومدم
فروم ورکمم 11 هستش فکر نکنم 20 مگابایت جواب بده حدود 160 اینا باید باشه آپدیتش :19: شما شانست 20 مگابایت بوده :31:
آره منم شنیدم نسخه 11 پر باگ هستش ، گفتم سری بیام آپدیت کنم یه حال اساسی به خودم بدم :31:
من اینجور آپدیت کردم.
فایل ها رو ریختم تو مسیری که Nokia Software Updater فایل ها رو دانلود میکنه.بعد بصورت عادی با NSU آپدیت کردم که اون مرحله ای که فایل ها رو دانلود میکنه خیلی سری میگذره و آپدیبت انجام میشه!
دمت گرم یه کم کاملتر میگی چیکار باید بکنم ؟ چون من تازه خریدم این گوشیرو :31: یعنی هدیه تولدم بوده :31: خلاصه از این مدل گوشیا نداشتم تا حالا یه گوشکوب داشتم 6030 که مال این صحبتا نبوده :31:
این NSU چی هستش ؟ چطوری بک آپ بگیرم ؟ :31:
دستتون مرسی :31: جفتتون :20:
سلام دوستان خسته نباشید
من موفق شدم از Nokia Software Updater آپدیت کنم اما آخرش Faild داد نمیدونم چرا :31:
ضمناً مگه باید بعد از 11 اول 20 رو نصب کنم بعد 30 رو ؟ :31:
آخه من 2 ساعت با این سرعت نفتی نشستم 30 رو دانلود کردم ، طبق گفته دوست عزیزمون SAH-IE تو مسیر :
آپلود کردم بعد زدم آپدیت بشه دیدم نسخه 20 میخواد نصب کنه و داره دانلود میکنه از اینترنت که یه جورایی ضایع شدم ! :31:
الان یعنی من بشینم 20 رو دانلود کنم بعد بریزم اینجا بعد آپدیت کنم ؟
30 رو هم به همین شکل ؟ :31:
aydin_eb7777
26-06-2010, 19:49
سلام دوستان خسته نباشید
من موفق شدم از Nokia Software Updater آپدیت کنم اما آخرش Faild داد نمیدونم چرا :31:
ضمناً مگه باید بعد از 11 اول 20 رو نصب کنم بعد 30 رو ؟ :31:
آخه من 2 ساعت با این سرعت نفتی نشستم 30 رو دانلود کردم ، طبق گفته دوست عزیزمون SAH-IE تو مسیر :
آپلود کردم بعد زدم آپدیت بشه دیدم نسخه 20 میخواد نصب کنه و داره دانلود میکنه از اینترنت که یه جورایی ضایع شدم ! :31:
الان یعنی من بشینم 20 رو دانلود کنم بعد بریزم اینجا بعد آپدیت کنم ؟
30 رو هم به همین شکل ؟ :31:
----------------------------------------------
نه عزیز دل برادر هیچ نیازی نیست شما قبلش 20 را نصب کنی اما به نظر من بشین آنلاین آپدیت کن مطمئن ترین و بی دردسر ترین راه همینه سالها قبل یک فیلم تهیه کردم راجع به آپدیت گوشی ان95 که شما با دیدن این فیلم به راحتی می تونی گوشیت را آپدیت کنی
لینک دانلود فیلم
دمت گرم دادا ، ویدئویی که گزاشتی کارمو راه انداخت ، انلاین آپدیتش کردم خدا خیرت بده :31:
فقط نمیدونم چرا آخرین ورژن رو تو Nokia Software Updater میزنه 20
ولی من از اینجا 30 هم دانلود کردم !!!
حالا چیکار کنم واسه نصب 30 ؟ :41: عجب دنگو فنگی داره ها
aydin_eb7777
27-06-2010, 07:01
دمت گرم دادا ، ویدئویی که گزاشتی کارمو راه انداخت ، انلاین آپدیتش کردم خدا خیرت بده :31:
فقط نمیدونم چرا آخرین ورژن رو تو Nokia Software Updater میزنه 20
ولی من از اینجا 30 هم دانلود کردم !!!
حالا چیکار کنم واسه نصب 30 ؟ :41: عجب دنگو فنگی داره ها
--------------------------
پس شما باید بهترین کار ممکن را انجام بدی تا مطمئن بشی فریم ویر مخصوص گوشیت چه ورژنی هستش
باتری گوشیت را در بیار و از پشت گوشیت Product Code اصلی گوشیت را نگاه کن و در این لینک زیر که گذاشتم وارد کن و چک کن اگر ورژن 20 بود یعنی اینکه گوشیت آخرین ورژن را به درستی آپدیت کرده ولی اگر ورژن بالاتری نشون داد یعنی اینکه زمان آپدیت کردن product Code که عوض کردی مخصوص گوشیت نبوده
یکی نیست جواب منم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ghafari88
27-06-2010, 15:05
بچه ها به نظرتون 5530 بهتره يا 6760 ؟ ... بين اين دوتا موندم! به نظر شماها كه 5530 داريد پردازش اين گوشي چطوره؟
saadi126
27-06-2010, 15:16
دوستاني كه نسخه 3 فيرم وير رو نصب كردن آيا با HelloOX2 گوشيشون هك ميشه؟ اگه ميشه چجوري اگه نه آيا راهي براي هكش هست :41:
Ahmad-Ra
27-06-2010, 16:08
صفحه قبل جواب دادم همين سوال شما رو به يكي از دوستان saadi126 جان.
aydin_eb7777
27-06-2010, 16:44
بچه ها به نظرتون 5530 بهتره يا 6760 ؟ ... بين اين دوتا موندم! به نظر شماها كه 5530 داريد پردازش اين گوشي چطوره؟
-----------------------
این 2 گوشی تفاوت زیادی با هم دارن اما قیمت تقریبا یکسانی دارن
اول از همه سایز صفحه نمایش که 5530 صفحه 2.9 اینچی و 6760 صفحه 2.4
5530 صفحه لمسی و 6760 لمسی نیست
5530 دارای سیمبیان Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 و 6760 دارای Symbian OS, S60 rel. 3.2
5530 تقربا به طور کلی لمسی ولی 6760 دارای کیبور QWERTY
سرعت پردازنده 5530 بالاتر و پیشرفته تر از 6760 است
با این توضیحات فکر کنم بدونی کدوم بهتره
سلام
گوشی رو اگه با شارژه دیگه ای به غیر از یکی خودش (از این سوزنی های قدیمی) شارژ کنیم که مشکلی براش پیش نمیاد , میاد ؟
DariushGreat
28-06-2010, 14:24
سلام
گوشی رو اگه با شارژه دیگه ای به غیر از یکی خودش (از این سوزنی های قدیمی) شارژ کنیم که مشکلی براش پیش نمیاد , میاد ؟
نه... اگه توان شارژرت از باطری گوشی بیشتر باشه؛ شارژر خودشو تطبیق می ده. اما اگه کمتر باشه، بابای باطری در میاد تا شارژ بشه! N82 با شارژر خودش 1:30 ساعت شارژ می شد؛ اما با شارژر 3250 پس از 12 ساعت کماکان مشغول شارژ و پر شدن بود!!! :18:
سلام
نه فکر نکنم تو کوتاه مدت مشکلی پیش بیاد.
به شدت جریان خروجی شارژر توجه کنید.اونی که رو خود گوشیه 890 میلی آمپریه اگه با شارژر با شدت جریان کمتر شارژ کنید مدت شارژ بیشتر میشه.
فکر نکنم مشکلی برا باتری پیش بیاد اگه کم اینکارو کنید.ولی اگه با شارژر های با شدت بالاتر شارژ کنید فکر کنم عمر باتری به مرور کمتر میشه.
من که همیشه میذارم شارژ گوشی تمام بشه بعد گوشیو بصورت کامل شارژ میکنم و هیچ وقت نصفه نیمه شارژش نمیکنم.
ممنون از جواباتون و چند سوال دیگه در مورد شارژ
چرا نوشته باید حتما اول شارژر رو به برق وصل کنید بعد سیمش رو به گوشی وصل کنید ؟
من تاحالا توجه نکرده بودم اما امروز دیدم پشت باتری نوشته indoor use only , چرا ؟ و اگر در فضای آزاد استفاده بشه چه مشکلی پیش میاد ؟
amir200812
28-06-2010, 16:45
ممنون از جواباتون و چند سوال دیگه در مورد شارژ
چرا نوشته باید حتما اول شارژر رو به برق وصل کنید بعد سیمش رو به گوشی وصل کنید ؟
من تاحالا توجه نکرده بودم اما امروز دیدم پشت باتری نوشته indoor use only , چرا ؟ و اگر در فضای آزاد استفاده بشه چه مشکلی پیش میاد ؟
1: اگه اول شارژر رو به گوشی بزنی یه بار خازن شارژر خالی میشه مثل اینکه یک لحظه زدی به شارژ و برداشتی! بعد وقتی میزنی به برق چند لحظی اول تا خازن دوباره شارژ بشه ممکنه نوشان داشته باشه به این دلیل اول َارژر رو به برق بزنید!
گفته ایندور چون بیرون بارون میاد/برف میاد/... از اینجور چیزا
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
نه فکر نکنم تو کوتاه مدت مشکلی پیش بیاد.
به شدت جریان خروجی شارژر توجه کنید.اونی که رو خود گوشیه 890 میلی آمپریه اگه با شارژر با شدت جریان کمتر شارژ کنید مدت شارژ بیشتر میشه.
فکر نکنم مشکلی برا باتری پیش بیاد اگه کم اینکارو کنید.ولی اگه با شارژر های با شدت بالاتر شارژ کنید فکر کنم عمر باتری به مرور کمتر میشه.
من که همیشه میذارم شارژ گوشی تمام بشه بعد گوشیو بصورت کامل شارژ میکنم و هیچ وقت نصفه نیمه شارژش نمیکنم.
شارژ گوشی حتی لپتاپ رو نباید 100% خالی کرد، در اینصورت هربار که 100% دشارژ میشه یک درصدی از توان باطری کم میشه!
حداکثر زمانی که ارورو باطری داد باید بزارید شارژ!
مثله اینکه همه با ما قهرن یکی نیست جوابه منو بده:41:
دوباره میپرسم:
2.فایل Word که تو گوشی ریختم درست نشون نمیده عجیب قریبه یه چیزی شبیه عربی،برنامه آفیس رو هم نصبیدم.
3.فایلای PDF هم وقتی که زوم میکنم نمیشه چپ و راست حرکت داد.نمیدونم ایراد از برنامه هستش یا چیز دیگه؟ (برنامه Adobe Reader رو نصبیدم)
ممنون[COLOR="Silver"]
اقا من اون برنام ادوبی که دادین رو نصبیدم ولی 14 روززه بود تموم شد حالا باید چیکار کرد؟
مثله اینکه همه با ما قهرن یکی نیست جوابه منو بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بنده هیچ کدوم از سوالایی که پرسیدین رو تا حالا تجربه نکردم.اگه میدونستم مطمئن باشید از جواب دادن دریغ نمی کردم.
شارژ گوشی حتی لپتاپ رو نباید 100% خالی کرد، در اینصورت هربار که 100% دشارژ میشه یک درصدی از توان باطری کم میشه!
حداکثر زمانی که ارورو باطری داد باید بزارید شارژ!
دوست عزیز فکر نمیکنم اینطور باشه.
بنده همیشه میذارم باتری خالی شه و بیشتر مواقع گوشی هم خاموش میشه بعد شارژش میکنم.
کسی منبع موسقی راجع به طریقه شارژ گوشی نمیدونه؟
توی دفترچه گوشی چیز خاصی ننوشته!
مثله اینکه همه با ما قهرن یکی نیست جوابه منو بده:41:
دوباره میپرسم:
ممنون[COLOR="Silver"]
من هم جواب هاش رو نمی دونم اگه میدونستم حتما می گفتم .
در مورد فایل های ورد مربوط به همه ی فایل ها میشه ؟ برای نمایششون از کدوم برنامه استفاده می کنید ؟ (اسم دقیق اش)
واسه PDF هم از کدوم برنامه استفاده می کنید ؟
اقا من اون برنام ادوبی که دادین رو نصبیدم ولی 14 روززه بود تموم شد حالا باید چیکار کرد؟
کرک رو ساین و بعد نصب کردید ؟
من این گوشی رو چند وقته دارم و 2 سوال برام پیش اومده
1- آیا میشه از برنامه Flashlight-Touch به عنوان چراق قوه استفاده کرد ؟ من نصبش کردم ولی جایی برای روشن کردن چراغ قوه پیدا نکردم ( اصلا شدنیه ؟)
2- تنظیمات اسکرین سیور این گوشی کجاست ؟ اصلا داره ؟
- تنظیمات اسکرین سیور این گوشی کجاست ؟ اصلا داره ؟
من که تا حالا ندیدم جایی تو گوشی درمورد اسکرین سیور تنظیماتی داشته باشه.فکر نکنم اسکرین سیور داشته باشه.
کرک رو ساین و بعد نصب کردید ؟
نه والا
راستش رو بخوای بلدم نبودم
راستی اونی که من دان کردم فقط یه فایل اکزه بود که نصبیدم چیزی توش نبود میشه کمک کنید؟
دوستان من از وقتی که اپدیت کردم گوشیم بعضی مواقع خود به خود ریست میشه کسی این مشگل رو داره؟
Ahmad-Ra
29-06-2010, 21:58
امروز صبح من يه smsرو جواب دادم تو outbox بود ريست شد! 2 روز پيش هم الكي همينطوري خاموش شد!
نه والا
راستش رو بخوای بلدم نبودم
راستی اونی که من دان کردم فقط یه فایل اکزه بود که نصبیدم چیزی توش نبود میشه کمک کنید؟
از این استفاده کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرکش هم هست . باید کرک رو هم ساین کنی و بریزی تو گوشی و بعد اون رو هم نصب کنی :20:
ساین یعنی چی
اون تاپیک رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم
aydin_eb7777
29-06-2010, 23:16
ساین یعنی چی
------------------
در معنای لغتی می شه امضا اما اینجا به معنی گواهی هستش و شما با ساین کردن توسط فایل key و cer مخصوص شماره IMEI گوشیت می تونی مدت زمان خاصی را بر اساس تاریخی که این 2 فایل دارن به فایل قابل نصب بدی تا تو این مدت مثلا یک ساله بتونی برنامه را نصب کنی
ساین یعنی چی
این معناش که دوستمون توضیح دادن
------------------
در معنای لغتی می شه امضا اما اینجا به معنی گواهی هستش و شما با ساین کردن توسط فایل key و cer مخصوص شماره IMEI گوشیت می تونی مدت زمان خاصی را بر اساس تاریخی که این 2 فایل دارن به فایل قابل نصب بدی تا تو این مدت مثلا یک ساله بتونی برنامه را نصب کنی
اما برای گرفتن او فایل های cer و key برو این تاپیک مدل گوشی ت و شماه سریال گوشی ت رو بده و درخواست بده.
بعد نرم افزار پست اول که همون Signsis هست رو دانلود کن , فایل ها ی key و cer رو بهش بده و بعد هم فایل sis رو بده تا فایل ساین شده رو بهت بده ! :20:
amir200812
30-06-2010, 09:24
دوست عزیز فکر نمیکنم اینطور باشه.
بنده همیشه میذارم باتری خالی شه و بیشتر مواقع گوشی هم خاموش میشه بعد شارژش میکنم.
کسی منبع موسقی راجع به طریقه شارژ گوشی نمیدونه؟
توی دفترچه گوشی چیز خاصی ننوشته!
ظاهرا در گوشی های و لپتاپ های جدید این مشکل نیست چون سیستم اینا خودشون مانع تخلیه 100% میشن!
قدیما مثلا NOKIA 2100 وقتی باطری تموم شد میتونستید 2باره روشن کنید چند لحظه کار میکرد و دوباره خاموش میشد ولی حالا از یک درصد خاصی کمتر بشه خودش خاموش میکنه تا به صفر نرسه!
ظاهرا در گوشی های و لپتاپ های جدید این مشکل نیست چون سیستم اینا خودشون مانع تخلیه 100% میشن!
قدیما مثلا NOKIA 2100 وقتی باطری تموم شد میتونستید 2باره روشن کنید چند لحظه کار میکرد و دوباره خاموش میشد ولی حالا از یک درصد خاصی کمتر بشه خودش خاموش میکنه تا به صفر نرسه!
بازم فکر نکنم اینجور که شما میفرمایید باشه.
دلیل اینکه گوسی های امروزی با باتری ای که خالی شده باشه حتی برای یه لحظه هم روشن نمیشه اینه که گوشی های امروزی به علت داشتن صفحه بزرگ و در کل مصرف بالا نمیتونن روشن بشن نه اینکه گوشی خودش خاموش میکنه تا به صفر نرسه.
البته بنده اطمینان ندارم و طبق حدسیات خودم اینارو میگم.باید از مهندسین طراح گوشی بپرسیم.
دوستان من از وقتی که اپدیت کردم گوشیم بعضی مواقع خود به خود ریست میشه کسی این مشگل رو داره؟
امروز صبح من يه smsرو جواب دادم تو outbox بود ريست شد! 2 روز پيش هم الكي همينطوري خاموش شد!
من هم امروز داشتم MP3 گوش می دادم یه هوگوشی ریست شد.البته خیلی کم این اتفاق می افته.
نمیدونم گوشی مشکل داره یا باگ نرم افزاریه.احتمالا بگ نرم افزاریه!
در ضمن وقتی دارم MP3 میدم و پیام میاد یا کسی تماس میگیره بعد از تماس یهصدای نویز کوچیک تو هدفون احساس می کنم.البته بعد از آپدیت کردن یه کم بهتر شد ولی هنوز اشکال وجود داره !
DariushGreat
30-06-2010, 15:38
من هم امروز داشتم MP3 گوش می دادم یه هوگوشی ریست شد.البته خیلی کم این اتفاق می افته.
نمیدونم گوشی مشکل داره یا باگ نرم افزاریه.احتمالا بگ نرم افزاریه!
در ضمن وقتی دارم MP3 میدم و پیام میاد یا کسی تماس میگیره بعد از تماس یهصدای نویز کوچیک تو هدفون احساس می کنم.البته بعد از آپدیت کردن یه کم بهتر شد ولی هنوز اشکال وجود داره !
باگ نیست... بخاطر سار گوشی هست. نویز می اندازه توی هندزفری.
باگ نیست... بخاطر سار گوشی هست. نویز می اندازه توی هندزفری.
میشه بگین سار چیه؟و چه جور میشه این مشکلو حل کرد؟
اون مشکل دوم قابل حله؟منظورم نویزه هستش!
ممنونم از لطفتون
DariushGreat
30-06-2010, 16:20
میشه بگین سار چیه؟و چه جور میشه این مشکلو حل کرد؟
اون مشکل دوم قابل حله؟منظورم نویزه هستش!
ممنونم از لطفتون
خواهش عزیز :11:
سار در بیان عامیانه به دامنه امواج رادیویی و میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط آنتن گوشی می گن. هرچی سار بالاتر باشه کیفیت آنتن دهی بهتر ولی میزان آسیب رسوندنش به بدن بیشتر هست؛ هر چه هم کمتر باشه میزان آنتن دهی ضعیفتر ولی سلامتش برای بدن تضمین شده هست.
میزان سار گوشی شما با RM 478 برابر با: 0.88 W/Kg
میزان سار گوشی شما با RM 615 برابر با: 0.89 W/Kg
که از میانگین استاندارد اروپا و آمریکا کمتر هست؛ ولی باز هم در نوع خودش بالاست. راه حلی هم برای درست کردنش نیست. ذاتیه!!! البته این به این معنی نیست که این گوشی سر تا پاش ضرره... مسلما ضررش از گوشی های قدیمی کمتره ولی خب، بی ضرر هم نیست. احتیاط کنین :10:
Ahmad-Ra
30-06-2010, 21:03
اطلاعات واقعا خوبي بود داريوش جان. مرسي.
در مورد ريست شدن چيزي به نظرت ميرسه ؟
فک کنم همه این مشکل رو دارن واسه این پچ جدید اگه همینجوری پیش بره باید دانگرید کنم
چیزه زیادی پچ قبلی با این جدیده فرق نداره
DariushGreat
30-06-2010, 23:22
اطلاعات واقعا خوبي بود داريوش جان. مرسي.
در مورد ريست شدن چيزي به نظرت ميرسه ؟
فک کنم همه این مشکل رو دارن واسه این پچ جدید اگه همینجوری پیش بره باید دانگرید کنم
چیزه زیادی پچ قبلی با این جدیده فرق نداره
خواهش می کنم! :دی:11:
اگر این مشکل تازگی ها پیش اومده، حرف رفیقمون درسته. ممکنه یه پچ یا نصب یه برنامه نه چندان مناسب یا ریختن یه تم ناسازگار باعث این مشکل شده باشه که با یه مستر ریست برطرف می شه. اگر هم از بدو نخست بوده که خب می شه گفت باگ نرم افزاری هست و هیچ گونه هم درست نمی شه و باید منتظر آپدیت باشین...
ghafari88
01-07-2010, 10:15
آقا منم بالاخره رفتم و 5530 خریدم:
اما یه مشکل: توی تنظیمات گوشی وقتی می رم توی personal و بعدش می خوام برم تو قسمت thems میره توش بعد بر میگرده بیرون. یعنی توی بخش themes نمی مونه .... حالا به نظرتون :
1-مشکل از چیه و چی کار کنم درست بشه؟
2-اگر با نرم افزار نوکیا آپدیت بکنمش ( البته وقتی می زنم می گه مال شما آپ دیت هست، اگر می خواید ری اینستال کنید) و ری اینستال کنم ممکنه فارسی گوشیم بپره؟ یعنی دیگه نتونم فارسی تایپ کنم؟
ممنونم از اساتید عزیز!
آقا منم بالاخره رفتم و 5530 خریدم:ورود شما رو به کلوپ 5530 داران خوش آمد میگوییم:46:
واقعا مبارکت باشه و خیرشو ببینی!
اما یه مشکل: توی تنظیمات گوشی وقتی می رم توی personal و بعدش می خوام برم تو قسمت thems میره توش بعد بر میگرده بیرون. یعنی توی بخش themes نمی مونه .... حالا به نظرتون :
1-مشکل از چیه و چی کار کنم درست بشه؟اول از همه گوشی و یک بار خاموش و روشن کن اگر درست نشد یه مستر ریست کن اگه بازم درست نشد فیرمورت رو ری اینستال کن ولی فکرکنم حداکثر تو مرحله دوم(مستر ریست) مشکلت حل شده باشه!
-اگر با نرم افزار نوکیا آپدیت بکنمش ( البته وقتی می زنم می گه مال شما آپ دیت هست، اگر می خواید ری اینستال کنید) و ری اینستال کنم ممکنه فارسی گوشیم بپره؟ یعنی دیگه نتونم فارسی تایپ کنم؟نه اصلا مشکلی برا زبان گوشیت پیش نمیاد.اگه الان گوشیت فارسی داره بعد ار آپدیت هم فارسی خواهد داشت ولی اگر نداره بعد از آپدیت هم نخواهد داشت.
بازم میگم مبارک باشه!!
amir200812
01-07-2010, 10:40
نه اصلا مشکلی برا زبان گوشیت پیش نمیاد.اگه الان گوشیت فارسی داره بعد ار آپدیت هم فارسی خواهد داشت ولی اگر نداره بعد از آپدیت هم نخواهد داشت.
بازم میگم مبارک باشه!!
در مواردی بعد آپدیت زبان پریده، مثلا روی N97 من قبل آپدیت عربی و انگلیسی بود بعد آپدیت انگلیسی با رومانیایی:18:
ghafari88
01-07-2010, 10:40
ورود شما رو به کلوپ 5530 داران خوش آمد میگوییم:46:
واقعا مبارکت باشه و خیرشو ببینی!
اول از همه گوشی و یک بار خاموش و روشن کن اگر درست نشد یه مستر ریست کن اگه بازم درست نشد فیرمورت رو ری اینستال کن ولی فکرکنم حداکثر تو مرحله دوم(مستر ریست) مشکلت حل شده باشه!
نه اصلا مشکلی برا زبان گوشیت پیش نمیاد.اگه الان گوشیت فارسی داره بعد ار آپدیت هم فارسی خواهد داشت ولی اگر نداره بعد از آپدیت هم نخواهد داشت.
بازم میگم مبارک باشه!!
قربونتتتتت ...
آقا ممنونم از راهنماییت .. حالا که زحمت کشیدی دوتا چیزو بهم بگو:
یکی اینکه چجوری مستر ریست کنم؟
دوم اینکه اگه ری اینستال کنم گوشیم تمام نرم افزاراش پاک میشه و تنظیمات بر می گرده به حالت کارخونه؟
بعدم مطمئنی فارسیم نمی پره ... ؟ ... این دوستمون ظاهرا داره چیز دیگه ای میگه!
بازم ممنونم از لطف بی کرانتون ....
..
خواهش میکنم.
یکی اینکه چجوری مستر ریست کنم؟منظورم از مستر ریست همون ریست فکتوری ستینگه با دادن کد #7370#* همه تنظیمات به حالت اولیه گوشی بر می گرده.
دوم اینکه اگه ری اینستال کنم گوشیم تمام نرم افزاراش پاک میشه و تنظیمات بر می گرده به حالت کارخونه؟من که گوشیو آپدیت کردم هیچ چیز پاک نشد و تنظیمات هم تغییری نکرد ولی توی همون نرم افزار NSU اخطار میده که همه اطلاعات گوشیو بک آپ بگیرید.
شما به این حساب بذار که همه چیز پاک میشه و برای احتیاط یه بک آپ با PC Suite بگیر که خیالت راحت باشه.کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
بعدم مطمئنی فارسیم نمی پره ... ؟ ... این دوستمون ظاهرا داره چیز دیگه ای میگه!ببینید هر زبانی دارای یه پروداکت کد مخصوص به خودش هست.و وقتی با NSU به روز می کنید NSU اول پروداکت کد گوشیو چک میکنه و متوجه میشه زبان گوشی فارسی هستش و فیرمور زبان فارسیو میریزه رو گوشی.بنابر این اگه گوشیتون زبان فارسی داره قانونا باید با زبان فارسی آپگرید بشه.برای اینکه مطمئن بشید پروداکت کد گوشیو با آدرس زیر مقایسه کنید ببینید آیا فارسیه یا نه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد گفته دوستمون آقایamir200812 هم بنده اطلاعی ندارم و نمیدونم چرا اینجور شده ولی قانونا نباید مشکلی پیش بیاد.
aydin_eb7777
01-07-2010, 11:17
قربونتتتتت ...
آقا ممنونم از راهنماییت .. حالا که زحمت کشیدی دوتا چیزو بهم بگو:
یکی اینکه چجوری مستر ریست کنم؟
دوم اینکه اگه ری اینستال کنم گوشیم تمام نرم افزاراش پاک میشه و تنظیمات بر می گرده به حالت کارخونه؟
بعدم مطمئنی فارسیم نمی پره ... ؟ ... این دوستمون ظاهرا داره چیز دیگه ای میگه!
بازم ممنونم از لطف بی کرانتون ....
..
---------------------
مستر ریست یا همون مستر ریست همراه فرمت با کد #7370#* انجام میشه و بعد از شما درخواست رمز می کنه که 12345 را وارد کن و منتظر بمون تا گوشیت دوباره راه اندازی بشه
منظور این دوستمون هم که گفته Reinstall کن یعنی اینکه FirmWare گوشیت را آپدیت کنی که این کار کمی مشکله و باید دقت کنی و مطمئن باش با آپدیت کردن گوشیت فارسی می پره و برای همین گفتم دقت کن چون زمانی که می خوای آپدیت کنی باید Product Codeگوشیت را به یک پروداکت کدی که فارسی ساپورت می کنه تغییر بدی و بعد آپدیت یا Reinstall کنی که در این صورت مشکلی برای فارسی پیش نمیاد
با مستر ریست هم مشکلی برای زبان فارسیت پیش نمیاد و فقط اطلاعات داخل Phone memory پاک میشه از جمله شماره تلفن و اس ام اس هایی که داری که اینم مشکلی نیست می تونی قبل از مستر ریست یک Backup تهیه کنی و بعد از مستر ریست Restore کنی و اطلاعاتت به گوشی بر می گرده
موفق باشی
ممنون از کمکتون.
پروداکت کدی که فارسی ساپورت می کنه تغییر بدی و بعد آپدیت یا Reinstall کنی
دوست خوبم ایشون گفتن گوسیسون فارسی داره و تا به حال هم پروداکت کد گوشیو عوض نکردن پس طبق شواهد پروداکت کد گوشیشون باید فارسی باشه بنابراین نیازی به تغییر پروداکت کد گوشی نیست!
aydin_eb7777
01-07-2010, 11:39
ممنون از کمکتون.
دوست خوبم ایشون گفتن گوسیسون فارسی داره و تا به حال هم پروداکت کد گوشیو عوض نکردن پس طبق شواهد پروداکت کد گوشیشون باید فارسی باشه بنابراین نیازی به تغییر پروداکت کد گوشی نیست!
--------------
ایشون بگن مهم تجربه ای که من دارم و با قاطعیت می گم بعد از آپدیت فارسیش می پره و اگر دوست داری بگو پروداکت کد اصلی گوشیش را از پشت گوشی زیر باتری بخونه و اینجا بنویسه تا بگم که مال کدوم کشوره و آیا فارسی داره یا نه و این را هم بدون که تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نمایندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن
و اینکه شما می گی نمی خواد تغییر بده اگر درست باشه اینهمه مشکل برای دیگران که قبلا گوشی فارسی داشتن و بعد از آپدیت پریده پیش نمیومد و من هم اینهمه آموزش و فیلم برای رفع این مشکل آماده نمی کردم اینجا قرار بدم
موفق باشی
ایشون بگن مهم تجربه ای که من دارم و با قاطعیت می گم بعد از آپدیت فارسیش می پره و اگر دوست داری بگو پروداکت کد اصلی گوشیش را از پشت گوشی زیر باتری بخونه و اینجا بنویسه تا بگم که مال کدوم کشوره و آیا فارسی داره یا نه و این را هم بدون که تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نامیندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن موفق باشی
نمیدونم والا.
من که گوشیم عربی بود و پروداکت کدش هم عربی بود وخودم عوضش کردم.
ولی اگه طبق گفته خودتون توسط نمایندگی های ایران پروداکت کد گوشی عوض شده باشه چه لزومی داره باز عوضش کنی.بالاخره اون ها هم پروداکت کد رو عوض میکنن به یه پروداکت کد فارسی بعد آپگرید میکنن.
اره اگه دوستمون لطف کنن و شماره ای که زیر باتری پایین IMEI گوشی نوشته رو بگن میشه چک کرد مال کدوم کشوره!
مال من برا امارات بود و گارانتی هم نداشت چون اغلب تو جنوب کشور بدون گارانتی وارد میشه!
ghafari88
01-07-2010, 12:11
این چیزیه که پشت گوشی نوشته دوستان خوبم : 0575378
این چیزیه که پشت گوشی نوشته دوستان خوبم : 0575378
مطمئنید اینو نوشته؟
هرچی گشتم این شماره روندیدم!:41:
روی کارتن گوشی چی نوشته؟
مثلا برا من نوشته EN-AR EU NAV-BLACK RED یعنی دارای زبان انگلیسی عربی رنگ سیاه قرمز
برا شما چی نوشته؟
وقتی میخوایین آپدیت کنید و پبغام ری اینستال میده ورژن فیرمور رو چند میده؟
شما فعلا آپدیت نکنید تا تکلیف پروداکت کد گوشیتونمشخص بشه بعآپدیت کنید.
ghafari88
01-07-2010, 12:45
مطمئنید اینو نوشته؟
هرچی گشتم این شماره روندیدم!:41:
روی کارتن گوشی چی نوشته؟
مثلا برا من نوشته EN-AR EU NAV-BLACK RED یعنی دارای زبان انگلیسی عربی رنگ سیاه قرمز
برا شما چی نوشته؟
وقتی میخوایین آپدیت کنید و پبغام ری اینستال میده ورژن فیرمور رو چند میده؟
شما فعلا آپدیت نکنید تا تکلیف پروداکت کد گوشیتونمشخص بشه بعآپدیت کنید.
آره ... باور کن همینو نوشته ...
بعشدم الان یع تم نصب کرد درست شد. یعنی الان میره تو اون قسمت .. اما مشکل اینه که از این تمه خوشم نمیاد! حالا چجوری پاکش کنم! ... اه .. اعصابم خورد شد .... یه چیز دیگه هم فهمیدم ... سریال نامبری که خود گوشی میده با اونی که رو جعبه و پشت گوشی نوشته متفاوته!
بعشدم الان یع تم نصب کرد درست شد. یعنی الان میره تو اون قسمت .. اما مشکل اینه که از این تمه خوشم نمیاد! حالا چجوری پاکش کنم!
بنده رو گوشیم تم نصب نمیکنم ولی فکر کنم برا پاک کردنش باید مسیر زیرو بری:
menu>setting>application mgr.>installed apps.
بعد تم مورد نظرو Uninstall کنی.
ه چیز دیگه هم فهمیدم ... سریال نامبری که خود گوشی میده با اونی که رو جعبه و پشت گوشی نوشته متفاوته!
فکر کنم گوشیو بری پس بدی بهتره چون اگه یه زمانی خدای نکرده مشکلی برات پیش بیاد نمیتونی ثابت کنی این گوشیو خریدی و میگن گوشی دزدیه واگه خدای نکرده گوشیو ازت بدزدن و ذزد رو بگیرن نمیتونی ثابت کنی تو صاحب گوشی هستی.
ghafari88
01-07-2010, 13:32
بنده رو گوشیم تم نصب نمیکنم ولی فکر کنم برا پاک کردنش باید مسیر زیرو بری:
menu>setting>application mgr.>installed apps.
بعد تم مورد نظرو Uninstall کنی.
فکر کنم گوشیو بری پس بدی بهتره چون اگه یه زمانی خدای نکرده مشکلی برات پیش بیاد نمیتونی ثابت کنی این گوشیو خریدی و میگن گوشی دزدیه واگه خدای نکرده گوشیو ازت بدزدن و ذزد رو بگیرن نمیتونی ثابت کنی تو صاحب گوشی هستی.
از راهنمایی هاتون ممنونم .... الان رفتم عوض کرد گوشی رو برام ... :31:
آقا الان اینو نوشته تو گوشیم : 577941 --- حالا مشکلم اینه که عربیه . فارسی نمیشه تایپ کرد .. راهی داره فارسی رو اضافه کنم؟
راهنمایی هاتون ممنونم .... الان رفتم عوض کرد گوشی رو برام ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.
ایول که عوض کردی.دوباره مبارک باشه:46:
پروداکت کد گوشیتون عربیه(RM-504 hite-Blue Arabic EU KSA)
اره میشه فارسی کرد گوشیو.
تو این تاپیک کاملا توضیح داده:
امیدوارم کارت به راحتی راه بیفته!
aydin_eb7777
01-07-2010, 15:11
نمیدونم والا.
من که گوشیم عربی بود و پروداکت کدش هم عربی بود وخودم عوضش کردم.
ولی اگه طبق گفته خودتون توسط نمایندگی های ایران پروداکت کد گوشی عوض شده باشه چه لزومی داره باز عوضش کنی.بالاخره اون ها هم پروداکت کد رو عوض میکنن به یه پروداکت کد فارسی بعد آپگرید میکنن.
اره اگه دوستمون لطف کنن و شماره ای که زیر باتری پایین IMEI گوشی نوشته رو بگن میشه چک کرد مال کدوم کشوره!
مال من برا امارات بود و گارانتی هم نداشت چون اغلب تو جنوب کشور بدون گارانتی وارد میشه!
-------------------
کامل بخون هر چند که دوباره این قسمت را کپی کردم
تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نمایندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن
متوجه می شی که چرا دوباره باید عوض بشه!
از راهنمایی هاتون ممنونم .... الان رفتم عوض کرد گوشی رو برام ... :31:
آقا الان اینو نوشته تو گوشیم : 577941 --- حالا مشکلم اینه که عربیه . فارسی نمیشه تایپ کرد .. راهی داره فارسی رو اضافه کنم؟
------------------------
پروداکت کد شما عربیه و فارسی نداره
اینم لیست پروداکت کد فارسی گوشی شما که هنگام آپدیت می تونی تغییر بدی تا زبان فارسی اضافه بشه
پروداکت کد فارسی 5530
0577076 : RM-504 BLACK-RED Iran
0583731 : RM-504 BLACK_GREY Iran
0577951 : RM-504 White-Blue Iran
0583906 : RM-504 White_Pink Iran
0584052 : RM-504 White_Yellow Iran
ghafari88
02-07-2010, 10:13
آقا بازم از راهنمایی هاتون تشکر می کنم ...
دیشب با نوکیا آپ دیت نرم افزارشو آپ دیت کردم ...
بی خیال فارسی هم شدم( دیگه یه گ چ پ ژ ) این حرفارو نداره! :31:
سایت خوبی سراغ دارید بشه برای این گوشی نرم افزار و در اولویت دوم بازی های خوب دانلود کرد؟
DariushGreat
02-07-2010, 11:22
بی خیال فارسی هم شدم( دیگه یه گ چ پ ژ ) این حرفارو نداره! :31:
سایت خوبی سراغ دارید بشه برای این گوشی نرم افزار و در اولویت دوم بازی های خوب دانلود کرد؟
ghafari88
02-07-2010, 11:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشین :دی
این سایتو خودم می شناختم .. والپیپر های خوبی داره اما نرم افزار زیاد نداره ...
ممنون میشم بازم کسی اگر چیزی میشناسه بگه .....
در مورد فایل های ورد مربوط به همه ی فایل ها میشه ؟ برای نمایششون از کدوم برنامه استفاده می کنید ؟ (اسم دقیق اش)
واسه PDF هم از کدوم برنامه استفاده می کنید ؟
آره همه فایلای ورد مشکل داره اسم برنامش اینه:
Office suite
برنامه PDF هم اینه:
Adobe reader LE
DariushGreat
02-07-2010, 23:04
-------------------
کامل بخون هر چند که دوباره این قسمت را کپی کردم
تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نمایندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن
متوجه می شی که چرا دوباره باید عوض بشه!
کاملا تکذیب می کنم! :دی من گوشیم با گارانتی اصل نوکیا بود ( N82 رو می گم :دی ) بنده خریدم با پروداکت فارسی ( درج شده روی لیبل ) بود. آپدیت هم که کردم فارسی موند.
اگه گوشیتون رو آپدیت کردین دیدین که پروداکتتون غیر اونی بوده که می بایست باشه ( زبون فارسی گوشیتون پریده ) شک نکنین که گارانتی گوشی قلابیه! :13::19:
دوستان این ریست ها اعصابم رو خورد کرده تغریبا روزی یه بار ریست میشه دیروز داشتم فیلم میدیدم دوباره ریست شد
بعضی مواقع هم وقتی گوشی زنگ میخوره نمیشه جواب داد اون خط سبز کار نمیکنه نمیدونم چرا
مصرف باصری هم حدود 5% بیشتر شده
میم واسه دانگرید کسی از دوستان نظری نداره؟
وستان این ریست ها اعصابم رو خورد کرده تغریبا روزی یه بار ریست میشه دیروز داشتم فیلم میدیدم دوباره ریست شد
بعضی مواقع هم وقتی گوشی زنگ میخوره نمیشه جواب داد اون خط سبز کار نمیکنه نمیدونم چرا
مصرف باصری هم حدود 5% بیشتر شده
میم واسه دانگرید کسی از دوستان نظری نداره؟
ری اینستال کنید شاید مشکل حل شد.برا من هم این مشکل وجود داره ولی کمتر از گوشی شما.
در مورد خط سبزه این مشکل نیست.این یه خصوصیته که برای جلوگیری از پاسخ دادن نا خواسته گوشی ایجاد شده.احتمالا وقتی گوشیتون زنگ خورده دستتون یا کیف گوشی روی اون چشم بالای گوشی قرار داشته.تو این حالت گوشی فکر میکنه که توی کیفه و هر تماسی که به صفحه لمسی میرسه رو احساس نمی کنه.
یه بار اینو امتحان کنید متوجه منظورم میشید.یه تماس از یه خط دیگه به خط خودتون بگیرید و وقتی گوشیتون زنگ می خوره انگشتتونو روی چشمی که بالای گوشی قرار داره بزارید و سعی کنید با کشیدن خط سبزه به تماس پاسخ بدید.میبینید که اصلا صفحه گوشی چیزی رو احساس نمیکنه.بعدانگشتتونو از رو چشم مذکور بردارید میبینید به راحتی میشه به تماس پاسخ داد.
بی خیال فارسی هم شدم( دیگه یه گ چ پ ژ ) این حرفارو نداره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
فقط یه سرچ :دي
خیلی از سایت ها دارن
aydin_eb7777
03-07-2010, 09:04
کاملا تکذیب می کنم! :دی من گوشیم با گارانتی اصل نوکیا بود ( N82 رو می گم :دی ) بنده خریدم با پروداکت فارسی ( درج شده روی لیبل ) بود. آپدیت هم که کردم فارسی موند.
اگه گوشیتون رو آپدیت کردین دیدین که پروداکتتون غیر اونی بوده که می بایست باشه ( زبون فارسی گوشیتون پریده ) شک نکنین که گارانتی گوشی قلابیه! :13::19:
-------------------
پس گوشی شما از همین چینی های تحت لیسانس بوده که ایران گارانتی داده بهش و لیبل جدید زدن براش و چیز عجیبی هم نیست بین 100 نفر یکیش اینجوری بوده پس بهتره این رو تکذیب نکنی
موفق باشی
ری اینستال کنید شاید مشکل حل شد.برا من هم این مشکل وجود داره ولی کمتر از گوشی شما.
در مورد خط سبزه این مشکل نیست.این یه خصوصیته که برای جلوگیری از پاسخ دادن نا خواسته گوشی ایجاد شده.احتمالا وقتی گوشیتون زنگ خورده دستتون یا کیف گوشی روی اون چشم بالای گوشی قرار داشته.تو این حالت گوشی فکر میکنه که توی کیفه و هر تماسی که به صفحه لمسی میرسه رو احساس نمی کنه.
یه بار اینو امتحان کنید متوجه منظورم میشید.یه تماس از یه خط دیگه به خط خودتون بگیرید و وقتی گوشیتون زنگ می خوره انگشتتونو روی چشمی که بالای گوشی قرار داره بزارید و سعی کنید با کشیدن خط سبزه به تماس پاسخ بدید.میبینید که اصلا صفحه گوشی چیزی رو احساس نمیکنه.بعدانگشتتونو از رو چشم مذکور بردارید میبینید به راحتی میشه به تماس پاسخ داد.
خوب یعنی الان ریست به کارخونه نکنم؟
واسه اون خطم خوب وقتی داره خط زنگ میخوره چه جوری جواب بدم ما هر کاری کردیم اون باز نشد البته همیشه نه ها یکی دو بار اینجوری شده
DariushGreat
03-07-2010, 09:40
-------------------
پس گوشی شما از همین چینی های تحت لیسانس بوده که ایران گارانتی داده بهش و لیبل جدید زدن براش و چیز عجیبی هم نیست بین 100 نفر یکیش اینجوری بوده پس بهتره این رو تکذیب نکنی
موفق باشی
لیبل جدید؟! غیر از نوکیا هیچ شرکت دیگه ای حق چسبوندن لیبل نداره. این علاءالدینی های گرام رو هم که می بینی لیبل می چسبونن کارشون خیلی زود لو می ره؛ کافیه با ناخن یه ذره با لیبل بازی کنی تا ور بیاد و لیبل اصلی زیرش نمایان بشه.
درضمن بیش از 90% لیبل های مجارستانی قلابی هستن و این علاءالدینی های دزد می چسبونن واسه فروش بیشتر... خیلی وقته دیگه مجارستان تولید گوشی های روز رو نداره. فقط برخی از مدل ها اون هم اوایل تولیدشون برای مجارستان هستن. مابقی رو نوکیا می سپره به چین.
و برای بار n ام می گم:
شرکت نوکیا رسما اعلام کرده که قطعات ریز مانند تراشه ها، برد ها، بلندگوها، دوربین، برخی از صفحه نمایش ها و... در فنلاند تولید شده و سپس برای مونتاژ و نصب سیستم عامل/برنامه سیستمی که سخت ترین و پرهزینه ترین مرحله ها هست به خطوط تولید دیگه از جمله چین فرستاده می شه.
اگر هم روی این گوشی ها رو ببینی نوشته : Manufactured in China whith components from other caountries
خوب یعنی الان ریست به کارخونه نکنم؟
یه ریست به کارخونه کن ولی اگه مشکلت حل نشد ری اینستال کن.
واسه اون خطم خوب وقتی داره خط زنگ میخوره چه جوری جواب بدم ما هر کاری کردیم اون باز نشد البته همیشه نه ها یکی دو بار اینجوری شده
نمیدونم والا اگه مشکلت از طریقی که گفتم حل نشد احتمالا باید یه فکر اساسی به حال گوشیت کنی که بنده خیلی تومسائل تخصصی اطلاعات ندارم.
موفق باشی
ghafari88
03-07-2010, 11:27
راستش من اگر توي چند صفحه قبل دقت كنيد همين يكي دو روز پيش يه گوشي خريدم (5530) كه مجار زده بود پشتش؛ اما گوشي كلن مشكل داشت:
1-سريال نامبر گوشي با اوني كه پشتش و رو جعبه زده بود نمي خوند!
2-ايراد نرم افزاري داشت!
3-كلا شماره پروداكتي كه پشتش نوشته بود موجود نبود تو اينترنت ... يعني كلا سر كاري بود!
4-كلا برچسب پشتش يه جوري بود .. خوانا نبود يه كم --- انگار پاك شده بود يه جاهاييش!
رفتم و گوشي رو عوض كردم و از همين چيني ها گرفتم و ازش واقعا راضيم ...
اما اون مجاره قاب پشتش محكم تر بود و انگار فيت تر بود...
موفق باشيد.
ghafari88
03-07-2010, 11:33
------------------
online_amin
03-07-2010, 19:51
ببخشید دوستان یک سوال ذهنم رو مشغول کرده و اون هم این هست که یک روشکی پلاستیکی روی دوربین این گوشی هست این روکش رو بردارم چطور می شه برندارم چطور می شه
سوال من این هست که این روکش پلاستیکی کیفیت عکس برداری و فیلم برداری پایین میاره یا نه
اگر کیفیت رو پایین میاره وردارمش امکان اسیب دیدن دوربینش هست یا نه؟
سلام
الان به نظرتون اگه از ظاهر صرف نظر کنیم . 5800 بهتر از این گوشی نیست ؟ (برا کسی می خوام)
5800 الان 245 تومن هست این گوشی 212 تومن .
چون قیمتشون زیاد با هم تفاوت نداره , چه چیز این گوشی بهتره ؟ ( من خودم الان 5800 رو ترجیح میدم)
online_amin
03-07-2010, 21:00
سلام
الان به نظرتون اگه از ظاهر صرف نظر کنیم . 5800 بهتر از این گوشی نیست ؟ (برا کسی می خوام)
5800 الان 245 تومن هست این گوشی 212 تومن .
چون قیمتشون زیاد با هم تفاوت نداره , چه چیز این گوشی بهتره ؟ ( من خودم الان 5800 رو ترجیح میدم)
]به نظر من که چیزی بهتری نسبت به هم نداره
5800 یک چی پی اس داره یک حافظه هشت گیگ داره و یک دوربین جلو
تنها برتری 5530 هم زیباتر هست نسبت به 5800
بقیه اش همه مثل هم هست
در ضمن 5800 خیلی زیاد شده.
و میگن صفحه تاچ 5530 حساس تره!
اگه 5800 جواد نشده بود حتما 5800 می خریدم!!نسبت به قیمتی که داره دارای ارزش بیشتری هست.
من خودمم 100% 5800 میگرفتم
یه اشتباه بود خرید این گوشی
من خودمم 100% 5800 میگرفتم
یه اشتباه بود خرید این گوشی
برا شما رو نمیدونم ولی برا من نه اشتباه نبود.چون 5530 گوشی ای نیست که همگانی بشه مثل 5800.ومن اصلا دوست ندارم اینقدر گوشی تابلو بشه.
من قبلا گوشی تابلو خریدم خیلی حس بدیه.
در ضمن فیمتش هم 210 نیست.فکر کنم الان 180-90 باشه.
خودم 206 خریدم.2 ماه پیش!
online_amin
04-07-2010, 06:21
ببخشید دوستان یک سوال ذهنم رو مشغول کرده و اون هم این هست که یک روشکی پلاستیکی روی دوربین این گوشی هست این روکش رو بردارم چطور می شه برندارم چطور می شه
سوال من این هست که این روکش پلاستیکی کیفیت عکس برداری و فیلم برداری پایین میاره یا نه
اگر کیفیت رو پایین میاره وردارمش امکان اسیب دیدن دوربینش هست یا نه؟
کسی سوال من رو جواب نمی ده
DariushGreat
04-07-2010, 10:40
کسی سوال من رو جواب نمی ده
برای 5800 که همینجوریه. روکش پلاستیکی رو بر می داری کیفیت عکس 10 برابر بهتر می شه!! :13: اما فکر نکنم برای 5530 این گونه باشه. می خوای یه آزمایش بکن و پاسخشو این جا بگذار
Ahmad-Ra
04-07-2010, 11:14
من اين كار رو كردم.. به نظرم بهتر شده!
نه مثله اینکه دوباره باهام قهر کردین
:42::42::42:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
ghafari88
04-07-2010, 11:48
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
بابت چي؟ :2:
DariushGreat
04-07-2010, 12:06
من اين كار رو كردم.. به نظرم بهتر شده!
ولی اگه هر بار بخوایم این کار رو بکنیم... درپوش باطری هرز می ره! :2:
مگه این که یه ست قاب دیگه از این ارزونا بندازیم روش! :46:
برای 5800 که همینجوریه. روکش پلاستیکی رو بر می داری کیفیت عکس 10 برابر بهتر می شه!! :13: اما فکر نکنم برای 5530 این گونه باشه. می خوای یه آزمایش بکن و پاسخشو این جا بگذار
منظور همون در پشت گوشی هست ؟
Ahmad-Ra
04-07-2010, 20:56
ولی اگه هر بار بخوایم این کار رو بکنیم... درپوش باطری هرز می ره! :2:
مگه این که یه ست قاب دیگه از این ارزونا بندازیم روش! :46:
مگه اين برچست رو نميگيد ؟؟ خوب اگر برداشته بشه چه كري به درپوش داره ؟؟
در ضمن در پوش 5530 از بس لق ميزنه از همون اولش كلا مرخصه ديگه فرقي نميكنه :27::31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.