مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
++morteza
19-09-2010, 16:32
:20::20::20:
مشکل چی چه مشکلاتی داره؟؟؟؟
مشکلی نداره................:20::20::20::20::20::20: :20::20::20::20::20::20::20::20:
یه خبر از جی اس ام:eh:
گروه خبری GSM :به گفته چندی از متخصصان و تعمیرکاران موبایل گوشی 5530 نوکیا مشکلی در PF آنتن خود دارد که به خاطر این مشکل بعد از مدتی این گوشی دچار ضعف در آنتن دهی میشود.
علائم این مشکل اینست که وقتی با گوشی تماس گرفته میشود صفحه گوشی خاموش شده و گوشی ریست میشود. تعمیر این گوشی هزینه ای 20 تا 30 هزار توانی در بر دارد.:blink:
MOHAMMAD2010
19-09-2010, 21:23
یه خبر از جی اس ام:eh:
گروه خبری GSM :به گفته چندی از متخصصان و تعمیرکاران موبایل گوشی 5530 نوکیا مشکلی در PF آنتن خود دارد که به خاطر این مشکل بعد از مدتی این گوشی دچار ضعف در آنتن دهی میشود.
علائم این مشکل اینست که وقتی با گوشی تماس گرفته میشود صفحه گوشی خاموش شده و گوشی ریست میشود. تعمیر این گوشی هزینه ای 20 تا 30 هزار توانی در بر دارد.:blink:
به نظرتون معتبره ؟
کسی تا حالا این مشکلو داشته ؟
به نظرتون معتبره ؟
والا من که تا به حال از کسی همچین چیزی نشنیدم :happy:
ghafari88
20-09-2010, 11:09
به نظرتون معتبره ؟
منم نديدم تا حالا همچين مشكلي! :20:
music boy
20-09-2010, 13:36
سلام
دوستان من يك مشكلي در قسمت Note دارم؛
وقتي يك متن طولاني رو در Note تايپ ميكنيم يا دريافت ميكنيم خوندنش خيلي سخت ميشه چون وقتي بخوايم صفحه رو با اسكرول بار پايين بياريم، بجاي اينكه بره صفحه بعدي، چند صفحه رو با هم رد ميكنه .
كسي راه حلي براي اين مشكل نداره ؟
اگه مثل همين اسكرول بار ويندوز، پايينش فلش داشت كه كم كم صفحه رو پايين ميبرد خيلي خوب بود .
متشكرم
goli_8862
22-09-2010, 11:45
سلام. وقتی کسی با من تماس میگیره, گزینه های "پاسخ دادن" و "انلاک", بصورت لمسی, برای من عمل نمی کنند (مشکل مشابه همین رو موقعی که ساعتش رو برای یک ساعت خاص, آماده میکنم دارم). گوشی رو با کد #7370#* مستر ریست کردم ولی تاثیری نداشت. ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
منم این مشکلو با ساعتش دارم ولی با کالینگش نه
وقتی کسی بهت زنگ میزنه و گئشیت قفله وقتی قفلشو باز میکنی به صئرت خودکار خودش سایلنت میشه بعدشم میتونی answer رو بزنی ولی وقت ساعتش زنگ میزنه قفلشم که بلز میکنی اصلا گزینه snoozeکار نمیکنه اگه راه حلی برا ساعتش پیدا کردین به منم بگین:31:
goli_8862
22-09-2010, 12:22
سلام دوستان
یه سوالی دارم که شاید برای خیلیا ساده به نظر بیاد اما خیلیا هم فقط اسمشو شنیدن و هیچی ازش نمیدونن
دوستان فریمویر چیه؟ به چه درد میخوره؟اگه بالا باشه فایدش چیه اگه پایین باشه چی؟
کلا هر کی هر چی میدئنه لطف کنه بگه تا دیگرانم بتونن استفاده کنن:20:
سلام دوستان
یه سوالی دارم که شاید برای خیلیا ساده به نظر بیاد اما خیلیا هم فقط اسمشو شنیدن و هیچی ازش نمیدونن
دوستان فریمویر چیه؟ به چه درد میخوره؟اگه بالا باشه فایدش چیه اگه پایین باشه چی؟
کلا هر کی هر چی میدئنه لطف کنه بگه تا دیگرانم بتونن استفاده کنن:20:
ساده ترین حالتش اینکه بهت بگم شماره اپدیته گوشیته که باید به روز باشه تا مشکلاته احتمالش رفع شده باشه
هر چی بالاتر باشه جدیدتره
tiyam 01
22-09-2010, 16:56
:18:
نوکیا 5530 جی پی اس نداره درسته؟
نقشه های ovi map (همون نفشه های راههای ایران،شهر های کرمانشاه، مشهد و ..) روی گوشی ریختم. برنامه اووی مپ رو اجرا کردم. my position رو زدم.... موقعیتم رو نشون داد (البته با اختلاف حدود1 کیلومتر.. اما فورا نشون داد. حتی زیر سقف هم بود).
تازه گوشی در حالت آفلاین بود. سیم کارت روش نیست
DariushGreat
22-09-2010, 17:12
نقشه های ovi map (همون نفشه های راههای ایران،شهر های کرمانشاه، مشهد و ..) روی گوشی ریختم. برنامه اووی مپ رو اجرا کردم. my position رو زدم.... موقعیتم رو نشون داد (البته با اختلاف حدود1 کیلومتر.. اما فورا نشون داد. حتی زیر سقف هم بود).
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
skimoo_m
22-09-2010, 20:01
آره.
این رو منم دیدم. البته اون دقیق بود و بدون اختلاف نشون نمی داد.
ما که مشهدیم یارو گفت 8 تومن میگیره و OVI Maps آفلاین واسم روی 5530 میریزه :18:
والا منم تعجب کردم، الان اوضاع مالی خوب نیست ولی اگه بتونم بعدا حتما میدم بریزه.
شاد باشید:40:
tiyam 01
22-09-2010, 20:52
آره.
ما که مشهدیم یارو گفت 8 تومن میگیره و OVI Maps آفلاین واسم روی 5530 میریزه :18:
والا منم تعجب کردم، الان اوضاع مالی خوب نیست ولی اگه بتونم بعدا حتما میدم بریزه.
ovi map آفلاین یعنی چی دیگه؟ ما 10 تومان واسه نصب نوکیا اووی مپ و ریختن نقشه ها میگیریم:31:
هم نقشه ها تو اینجا و سایت موبایلستان هست هم برنامه ovi map. خودت دانلود کن و پول بابتشون نده:46:
اینی که من نقشه ها روش ریختم خودش ovi map 3.01 داشت.
آره.
شاد باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون اختلاف نشون نمی داد. یا میداد
این برام سواله که 5530 جی پی اس نداره چطوری موقعیت رو نشون میده؟ حالا اگه به اینترنت وصل بود یه چیزی. این حتی سیم کارت هم روش نبود
باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه یکمی توضیح بدین من بد جوری گیج شدم
من الان نقشه هارو دارم چه جوری مکان خودم رو نشون میده چه گزینه ای رو باید از کجا بزنم یکمی توضیح بدین
بعئ این گوشی رو چه جوری میشه مستر ریست کرد که اپدیتها هم پاک بشه؟؟؟؟
tiyam 01
22-09-2010, 22:21
دوستان میشه یکمی توضیح بدین من بد جوری گیج شدم
من الان نقشه هارو دارم چه جوری مکان خودم رو نشون میده چه گزینه ای رو باید از کجا بزنم یکمی توضیح بدین
بعئ این گوشی رو چه جوری میشه مستر ریست کرد که اپدیتها هم پاک بشه؟؟؟؟
من فولدر cities با محتویاتش (نقشه ها)رو ریختم روی مموری کارت. اووی مپ رو اجرا کردم مکان نما روی اروپا بود اما یه دایره قرمز و یه فلش علامت دار( همون که میگه فاصله ات با موقعیت مکانیت چقدره) روی نقشه بود. مکان نما رو آوردم روی شهرمون دیدم یه نقطه قرمز (همون که موقعیت رو نشون میده) نزدیکی جاییه که ما بودیم. حواسم نبود اون نقطه قرمز خودش روش بود یا من دکمه ای رو زدم
حتی تو مفازه عکس ازش گرفتم. 10 بار خواستم آپلود کنم اینترنت مزخزف ایران نذاشت
music boy
23-09-2010, 09:16
من فولدر cities با محتویاتش (نقشه ها)رو ریختم روی مموری کارت. اووی مپ رو اجرا کردم مکان نما روی اروپا بود اما یه دایره قرمز و یه فلش علامت دار( همون که میگه فاصله ات با موقعیت مکانیت چقدره) روی نقشه بود. مکان نما رو آوردم روی شهرمون دیدم یه نقطه قرمز (همون که موقعیت رو نشون میده) نزدیکی جاییه که ما بودیم. حواسم نبود اون نقطه قرمز خودش روش بود یا من دکمه ای رو زدم
حتی تو مفازه عکس ازش گرفتم. 10 بار خواستم آپلود کنم اینترنت مزخزف ایران نذاشت
سلام دوست خوبم
شما قبلآ همين مكاني رو كه بوديد در حالت آنلاين نديده بوديد ؟
متشكرم
tiyam 01
23-09-2010, 11:07
سلام دوست خوبم
شما قبلآ همين مكاني رو كه بوديد در حالت آنلاين نديده بوديد ؟
متشكرم
گوشی مال مشتری بود. من نقشه ها رو ریختم روش و اولین باری که اووی مپ رو اجرا کردم موقعیت رو نشون داد. (قبلا نقشه روش نبود) فکر نکنم قبلا خودش هم باهاش کرده باشه مثل اینکه گوشی نو هم بود چون هنوز برچسب ال سی دی روش بود
music boy
23-09-2010, 11:50
ممنون دوست خوبم
اگر لطف كنيد، مرحله به مرحله به همراه لينك كاري كه انجام دادين رو بنويسيد خيلي ممنون ميشم .
Ahmad-Ra
23-09-2010, 12:41
چه چيزا واقعا دارم شك ميكنم نوكيا كلا سرمون گذاشته جي پي اس هم داره ما خبر نداريم :دي
DariushGreat
23-09-2010, 12:46
گوشی مال مشتری بود. من نقشه ها رو ریختم روش و اولین باری که اووی مپ رو اجرا کردم موقعیت رو نشون داد. (قبلا نقشه روش نبود) فکر نکنم قبلا خودش هم باهاش کرده باشه مثل اینکه گوشی نو هم بود چون هنوز برچسب ال سی دی روش بود
می شه حدود مکان جایی رو که کار می کنین رو بگین؟
شاد باشین :31:
tiyam 01
23-09-2010, 12:56
می شه حدود مکان جایی رو که کار می کنین رو بگین؟
شاد باشین :31:
شهرستانم. اینجا هم خبری از وایرلس اینا نیست. gprs هم بزور داره.
خودتون تا حالا با اووی مپ روی گوشی کار نکردین؟ اووی مپ 3.01 . حالت آفلاین. سیم کارت روی گوشی نباشه
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
چه چيزا واقعا دارم شك ميكنم نوكيا كلا سرمون گذاشته جي پي اس هم داره ما خبر نداريم :دي
هنوز معلوم نشده اون جی پی اس بوده یا یه چیز دیگه
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
ممنون دوست خوبم
اگر لطف كنيد، مرحله به مرحله به همراه لينك كاري كه انجام دادين رو بنويسيد خيلي ممنون ميشم .
مرحله مرحله که تو پست ها گفتم. فقط نقشه ها ریختم روی مموری کارت. مموری کارت رو گذاشتم روی گوشی. اووی مپ رو اجرا کردم. همین
skimoo_m
23-09-2010, 13:08
ovi map آفلاین یعنی چی دیگه؟ ما 10 تومان واسه نصب نوکیا اووی مپ و ریختن نقشه ها میگیریم:31:
بدون اختلاف نشون نمی داد. یا میداد
این برام سواله که 5530 جی پی اس نداره چطوری موقعیت رو نشون میده؟ حالا اگه به اینترنت وصل بود یه چیزی. این حتی سیم کارت هم روش نبود
باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
ببخشید اشتباه شد. من باید میگفتم بدون اختلاف و دقیق نشون میده.
در ضمن مگه شما میتونی روی 5530 که GPS نداره نقشه بریزی و آفلاین استفاده کنی؟!!
اون خوبیش این بود که پول میدادی و آفلاین استفاده میکردی.
البته فکر کنم یه جورایی شانسی هست و واسه همه جواب نده.
music boy
23-09-2010, 13:29
مرحله مرحله که تو پست ها گفتم. فقط نقشه ها ریختم روی مموری کارت. مموری کارت رو گذاشتم روی گوشی. اووی مپ رو اجرا کردم. همین
نقشه ها رو تو كدوم فولدر ريختين ؟
متشكرم
tiyam 01
23-09-2010, 20:26
نقشه ها رو تو كدوم فولدر ريختين ؟
متشكرم
پوشه cities دیگه.
music boy
23-09-2010, 22:40
با تشكر از دوست خوبمون tiyam 01 عزيز
در فولدر Cities بر روي گوشي من فايلهاي زير وجود دارن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايلهاي زير رو هم قبلآ دانلود كردم و در كامپيوتر دارم :
و بعنوان مثال در فولدر mashhad_202-2 فايلهاي زير وجود دارن :
حالا سوال من از شما اينه كه آيا بعد از اينكه اين فايلها رو از حالت فشرده خارج كردم بايد به همون شكل ( هر دو فايل رو ) به فولدر Citeis منتقل كنم، يا روش ديگري داره ؟
يك سوال ديگه هم دارم اينه كه اون محتويات فولدر Cities كه از قبل وجود دارن رو بايد پاك كنم يا خير ؟
متشكرم
goli_8862
23-09-2010, 22:58
ساده ترین حالتش اینکه بهت بگم شماره اپدیته گوشیته که باید به روز باشه تا مشکلاته احتمالش رفع شده باشه
هر چی بالاتر باشه جدیدتره
سلام
اول از راهنماییتون تشکر میکنم
بعدم اینکه من گوشیمو تیر خریدم ه نظرتون لازمه که عوض کنم؟
tiyam 01
23-09-2010, 23:03
با تشكر از دوست خوبمون tiyam 01 عزيز
در فولدر Cities بر روي گوشي من فايلهاي زير وجود دارن :
فايلهاي زير رو هم قبلآ دانلود كردم و در كامپيوتر دارم :
و بعنوان مثال در فولدر mashhad_202-2 فايلهاي زير وجود دارن :
حالا سوال من از شما اينه كه آيا بعد از اينكه اين فايلها رو از حالت فشرده خارج كردم بايد به همون شكل ( هر دو فايل رو ) به فولدر Citeis منتقل كنم، يا روش ديگري داره ؟
يك سوال ديگه هم دارم اينه كه اون محتويات فولدر Cities كه از قبل وجود دارن رو بايد پاك كنم يا خير ؟
متشكرم
اون nokia ovi map iran teh رو اکستراکت کن. پوشه diskcache داخل اون رو کپی کن داخل پوشه cities مموری کارتت
محتویات cities روی مموری کارت مهم نیست پاک شه یا نه. ریپلیس میشه
اون فایلهای ogf. و map. مال یه برنامه دیگه اس
آقا از cell info استفاده میکنه , اگه غیر فعالش کنین دیگه کار نمیکنه ...
یه سوال
این فولدر اسپم چیه تو اینباکس ؟ چجوری میشه حذفش کرد ؟ آخه اس ام اسه ناشناس که میاد بدون این که گوشی زنگ بخوره , میره تو این فولدر ...
tiyam 01
24-09-2010, 20:18
آقا از cell info استفاده میکنه , اگه غیر فعالش کنین دیگه کار نمیکنه ...
حتی اگه سیم کارت روی گوشی نباشه؟ گوشی از cell info استفاده میکنه؟ دیگه احتیاج نیست گوشی چیپ gps داشته باشه؟ همه دکلهای bts این قابلیت رو دارن یا فقط دکلهای ایرانسل؟
حتی اگه سیم کارت روی گوشی نباشه؟ گوشی از cell info استفاده میکنه؟ دیگه احتیاج نیست گوشی چیپ gps داشته باشه؟ همه دکلهای bts این قابلیت رو دارن یا فقط دکلهای ایرانسل؟
مطمئن نیستم ولی من وقتی cell info رو آف میکنم دیگه کار نمیکنه , من با همراه اول امتحان کردم ...
tiyam 01
25-09-2010, 09:20
مطمئن نیستم ولی من وقتی cell info رو آف میکنم دیگه کار نمیکنه , من با همراه اول امتحان کردم ...
من میگم بدون سیم کارت:13:موقعیت رو نشون میداد
cell info مال دکله. منظورم این بود حتی بدون سیم کارت از cell info استفاده میکنه؟
من میگم بدون سیم کارت:13:موقعیت رو نشون میداد
cell info مال دکله. منظورم این بود حتی بدون سیم کارت از cell info استفاده میکنه؟
قاعدتا نه , واسه سل اینفو باید سیم کارت باشه .... من فکر میکنم اون گوشی قبلا با یه سیم کارت دیگه مکان یابی شده بوده بدون اینکه مشتری بدونه ...
tiyam 01
26-09-2010, 21:39
قاعدتا نه , واسه سل اینفو باید سیم کارت باشه .... من فکر میکنم اون گوشی قبلا با یه سیم کارت دیگه مکان یابی شده بوده بدون اینکه مشتری بدونه ...
یعنی دیگه لازم نیست گوشی gps داشته باشه؟
خب با این حساب چه فرفی بین 5530 که gps نداره و 5230 که gps داره هست؟ هر دو ovi map 3 روشون هست و موقعیت یابی میکنن
یعنی دیگه لازم نیست گوشی gps داشته باشه؟
خب با این حساب چه فرفی بین 5530 که gps نداره و 5230 که gps داره هست؟ هر دو ovi map 3 روشون هست و موقعیت یابی میکنن
خوب اگه شما وسط يه بيابوني باشي كه آنتن نداشته باشي اونجا جي پي اسه كه به دادت ميرسه ... در ضمن جي پي اس مكان دقيق شما رو بهتون نشون ميده نه نزديكترين دكل آنتنو ...
skimoo_m
27-09-2010, 13:12
بچه ها من یکم از گوشی لمسی زده شدم.
الان می خواهم 5530 رو بفروشم و C5 بگیرم.
نظرتون چیه؟!!
دوستان کجا زده که مکان خودم کجاست من هرچی گشتم تو منو مپ پیدا نکردم
دوستان کجا زده که مکان خودم کجاست من هرچی گشتم تو منو مپ پیدا نکردم
اگه ovi map رو گوشيتون نصب باشه نقشه هاي ايرانم داشته باشين , cell info گوشيتونم روشن باشه , تو منو application > maps > my position ميتونين مكان تقريبي خودتونو ببينين ...
tiyam 01
27-09-2010, 23:29
خوب اگه شما وسط يه بيابوني باشي كه آنتن نداشته باشي اونجا جي پي اسه كه به دادت ميرسه ... در ضمن جي پي اس مكان دقيق شما رو بهتون نشون ميده نه نزديكترين دكل آنتنو ...
بیابونم کجا بود:31: من از شهر خودمون اونور تر نمیرم چه برسه بیابون. فک کنم تو همه جاده ها هم کار کنه چون بیشتر جاده ها تحت پوشش شبکه موبایلن
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
بچه ها من یکم از گوشی لمسی زده شدم.
الان می خواهم 5530 رو بفروشم و C5 بگیرم.
نظرتون چیه؟!!
از نظر امکانات فرق چندانی با هم ندارن. تازه c5 جی پی اس هم داره. اما مثل 5530 وای فای نداره
منم یه مدت 5800 دستم بود ازش زده شدم
اگه ovi map رو گوشيتون نصب باشه نقشه هاي ايرانم داشته باشين , cell info گوشيتونم روشن باشه , تو منو application > maps > my position ميتونين مكان تقريبي خودتونو ببينين ...
مپ نصبه ولی سل اینفو چه جوری روشن میشه؟
و اینکه اپلیکیشن کجاست؟؟؟؟:13::13::13:
goli_8862
28-09-2010, 14:15
مپ نصبه ولی سل اینفو چه جوری روشن میشه؟
و اینکه اپلیکیشن کجاست؟؟؟؟:13::13::13:
سلام
برا cell info اول برم تو setting بعد connectivityبعد network حالا هر کاری میخوای با cell info بکن:31:
اپلیکشن تو منوی اصلیه
tiyam 01
28-09-2010, 14:31
سلام
برا cell info اول برم تو setting بعد connectivityبعد network حالا هر کاری میخوای با cell info بکن:31:
اپلیکشن تو منوی اصلیه
cell info اومده قست نتورک؟ D: واسه گوشیهای دیگه تو قسمت مسیج بود. یه بار دنبال cell info یه مدل میگشتم هر کاری کردم نتونستم پیداش کنم
یه سوال
این فولدر اسپم چیه تو اینباکس ؟ چجوری میشه حذفش کرد ؟ آخه اس ام اسه ناشناس که میاد بدون این که گوشی زنگ بخوره , میره تو این فولدر ...
دوستان کسی این مشکلو داره ؟
aydin_eb7777
30-09-2010, 12:56
دوستان کسی این مشکلو داره ؟
دوست عزیز این فولدری که شما اشاره کردین زمانی نشون داده می شه که شما گوشیت را با یکی از سرویس دهنده ایمیل تنظیم کرده باشی! احتمالا از تنظیم اتوماتیک ایمیل استفاده کردی و برای پاک کردن اون باید اسم ایمیلی که ایجاد شده را پاک کنی
موفق باشی
Majid-6120
30-09-2010, 15:37
دوستان اهل بازی اینجا رو هم ببینند:
[HTML][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
goli_8862
05-10-2010, 22:56
سلام دوستان
خسته نباشید همگی:20:
دوستان یه برنامه هست که با اینترنت میشه تلویزیون نشون میده اسمش اینه:any tv
میخواستم ببینم یه همچون برنامه ای برا موبایل هست؟ اخه با دیال اپ وحشتناک من یه ثانیه میبینم بعد باید 20 دقیقه صبر کنم برا ثانیه بعدی!!!:41::13:میخوام با وایرلس دانشگامون tv ببینم:46:
لطفا اگه میتونین اول این برنامه رو ببینین بعد کمک کنین اخه یه جای دیگه تو فروم همچون تاپیک زده بودم یه چیزایی گفتن که........بذار هیچی نگم:31:
از این لینک میتونین دانلودش کنین
با ابراز تشکر پیشاپیش از همکاریاتون:31:
دوستان سلام
من میخوام این گوشی رو بگیرم خیلی خوب بنظر میاد فقط میخواستم بدونم که سیستم جی پی آر اس داره برای اینترنت ایرانسل که به عنوان مودم هم بشه از اون استفاده کرد یا نه؟ خیلی مهمه اگه مثل 5130 باشه که دیگه نرم نخرم چون هر کاری کردم نشد.
دوستان سلام
من میخوام این گوشی رو بگیرم خیلی خوب بنظر میاد فقط میخواستم بدونم که سیستم جی پی آر اس داره برای اینترنت ایرانسل که به عنوان مودم هم بشه از اون استفاده کرد یا نه؟ خیلی مهمه اگه مثل 5130 باشه که دیگه نرم نخرم چون هر کاری کردم نشد.
اگه منظورتون اینکه از اینترنتش واسه کامپیوتر استفاده کنین ، باید بگم میشه ... من خودم استفاده کردم بدون دردسر :happy:
John Cena723
16-10-2010, 17:39
سلام دوستان. ما هم چند روزی میشه این گوشی رو خریدم و خیلی ازش راضی هستم و اون نقص هایی که ازش گرفته میشد اصلا به چشم من نیومد (تا بدین جای کار).
حالا میخواستم بدونم برای این گوشی قاب محافظی وجود داره یا نه؟
mehdi30nema
17-10-2010, 20:04
دوستان یه مشکل عجیب .
من 5530 دارم و یکی از همکارانم 5800 . امروز یک عکس که با دوربین N95 گرفته شده را در دو گوشی ریختیم و هر دو به یه میزان زوم کردیم ولی در کمال تعجب کیفیت تصویر در 5530 بسیار بهتر از 5800 بود .
فکر میکنید برای چی این جوری شده ؟
Ahmad-Ra
17-10-2010, 21:40
سلام.. من به يه مشكلي بر خوردم.. قلم گوشي چند وقتي بود شل شده بود و همش ميافتاد!
امروز اون تيكه اي كه نگه دار قلم بود شكسته شد! خيلي هم ريز و كوچيك هست و اينقدر جاش تنگه كه ادم نميتونه خودش هم با كمي چسب بچسبونه! :( چيكارش كنم؟؟ ميترسم بدم بيرون بگن نميشه قاب عوض كنم و يه هزينه هنگفت! كسي راهنمايي ميتونه بكنه ؟
amir200812
18-10-2010, 01:30
سلام.. من به يه مشكلي بر خوردم.. قلم گوشي چند وقتي بود شل شده بود و همش ميافتاد!
امروز اون تيكه اي كه نگه دار قلم بود شكسته شد! خيلي هم ريز و كوچيك هست و اينقدر جاش تنگه كه ادم نميتونه خودش هم با كمي چسب بچسبونه! :( چيكارش كنم؟؟ ميترسم بدم بيرون بگن نميشه قاب عوض كنم و يه هزينه هنگفت! كسي راهنمايي ميتونه بكنه ؟
قابهای گوشی ها خیلی هم گرون نیستند!
soheilsaghian
18-10-2010, 16:24
سلام دوستان
نزدیک ۱ سالی میشود که این گوشی را خریدم و واقعاً راضی هستم.
خیلی کار میکنم با گوشی و حسابی پدرشو در آوردم.
دیدم اینجا یه مبحث باز شده گفتم یک مقداری از خوبیها و بدیها این گوشی بگم :
از نظر اتصال به اینترنت : :12:
در این ۱ سالی که من از گوشی ۵۵۳۰ استفاده کردم هیچ مشکلی در برقراری با اینترنت نداشت.
تا این حد بگویم که تلفن خونه قطع بود ۶ ماه و من که معتاد بازی تراوین بودم ۲۴ ساعت با گوشی به اینترنت وصل بودم.
الان هم با استفاده از اینترنت ایرانسل (نامحدود روزانه) و از طریق بلوتوث به لپ تاپ وصل شدم. سرعت اینترنت بهتر از ADSL هست، سرعت دانلود در حدود ۱۳-۱۶ کیلو بایت در ثانیه هست !!!
اینترنت بیسیم ::10:
امروز اکثر کافی شاپها و اماکن عمومی به اینترنت بی سیم مجهز شده اند
دیگر نیازی به حمل لپ تاپهای خود برای اتصال به اینترنت در این مکانها ندارید، کافیست در قسمت اتصالات به قسمت اتصال بی سیم بروید با یک سرچ ساده شبکه مورد نظر را پیدا و متصل شوید.
در مورد به روز رسانی نرم افزار : :15:
اگر از ایرانسل استفاده میکنید و محل سکونت شما خوب آنتن میدهد ، تنها با ۱ بار فعال سازی اینترنت نامحدوده روزانه ایرانسل به سادگی هرچه تمام تر تمام به روز رسانیهای مورد نیاز را انجام دهید.
در مورد نصب نرم افزار و بازی : :4:
برای نصب بازییها یا برنامهها کافیست که برنامه را هک کنید.
این تنها راه برای گوشیهای دارای سیمبین هست، در اکثر سایتها آموزش این کار را داده اند.
برای بازیهای جالب از سایت Mobile9 میتوانید استفاده کنید
اما دوربین : :thumbsdow
نسبت به امکانات دیگر این گوشی دوربین ضعیفی دارد
در شب از کیفیت خوبی برخوردار نیست و تنها در نور روز میتواند عکسهای خوبی بگیرد.
امیدوارم توانسته باشم آنچه که در این ۱ سال تجربه کردم را به شما گفت باشم
روز خوش
ایام به کام
willhunting
19-10-2010, 11:59
یه سوال فنی:
چرا گوشی 5530 فایل word فارسی رو نشون نمیده؟ همه فونتاش به هم میریزه.
music boy
19-10-2010, 18:40
سلام soheilsaghian عزيز
من كه هنوز موفق نشدم با جي پي آر اس به اينترنت كانكت بشم .
آيا تنظيمات خاصي داره ؟
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند...
music boy
19-10-2010, 18:53
دوستان یه مشکل عجیب .
من 5530 دارم و یکی از همکارانم 5800 . امروز یک عکس که با دوربین N95 گرفته شده را در دو گوشی ریختیم و هر دو به یه میزان زوم کردیم ولی در کمال تعجب کیفیت تصویر در 5530 بسیار بهتر از 5800 بود .
فکر میکنید برای چی این جوری شده ؟
سلام دوست خوبم
چون هر دو 16 ميليون رنگ هستند، اما چون صفحه 5530 از 5800 كوچكتر هستش( 0.3 اينچ)، در نتيجه كيفيتش هم بهتره .
موفق باشيد:40:
سلام دوستان دیروز توی یه گوشی فروشی گوشی دست دوم 5530 رو میگفت 130000 تومان از لحاظ ظاهری تمیز بود:46: ولی باهاش کار نکردم باطنش رو هم ببینم چه جوریه:41: ولی به گوشی فروشه اعتماد دارم به نظر شما قیمتی که گفته خوب گفته بخرمش یا نه؟:13:
سلام soheilsaghian عزيز
آيا تنظيمات خاصي داره ؟
كافيه irancell gprsرو خودت دستى وارد كنى.
Ahmad-Ra
20-10-2010, 18:12
قابهای گوشی ها خیلی هم گرون نیستند!
نه قاب اورجينال ! :13:
دوستان یه چیزه جالب اگه شما یه مدت طولانی از دوربین استفاده کنید و همزمان تو گالری باشید گوشیتون میترکه اول داغ میکنه بعد حدود 30 دقیقه تاچش از کار میوفته و کالیبرش ازبین میره مجبور میشید ریست کنید تا بیاد بالا
دوستان ریست 3 دکمه این گوشی چه جوریه ؟
و چه جور ریست هست که بشه کل اپدیتها رو از بین برد؟
vahid_reza
21-10-2010, 16:43
دوستان سلام
یک مشکل دارم اینه که وقتی مسیج برام میاد شماره میندازه ولی اسم مخاطب در سیم کارتم ذخیره شده
هم رو phone memory و memory card اینطوری بوده
دیگه نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم جواب بدبد
سلام soheilsaghian عزيز
آيا تنظيمات خاصي داره ؟
اگه همراه اول استفاده میکنین به این صفحه مراجعه کنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگه ایرانسل ، این کد رو در گوشی وارد کنین :
music boy
21-10-2010, 20:07
ممنون دوست گلم :10:
براي خط ايرانسلم ميخوام؛ ميخوام اينترنت نامحدود يك ماهه ش رو امتحان كنم ببينم چجوريه
من اون كد رو وارد كردم، يك متني براي من ارسال شد و نوشته بود كه اونو سيو كنم، منم سيو كردم
اما وقتي وارد اينترنت ميشم و Irancell GPRS رو انتخاب ميكنم صفحات لود نميشن . ( با وايرلس مشكلي ندارم و صفحات رو باز ميكنه )
نميدونم مشكل از كجاس، ممنون ميشم راهنمايي كنين .
متشكرم
willhunting
21-10-2010, 21:52
سلام
لطفا یکی راهنمایی کنه
چرا گوشی 5530 فایل word فارسی رو نشون نمیده؟ همه فونتاش به هم میریزه.
اخه چرا؟؟؟
soheilsaghian
22-10-2010, 13:21
سلام soheilsaghian عزيز
آيا تنظيمات خاصي داره ؟
سلام دوست عزیز
میتوانی کد مخصوص فعال سازی GPRS را بزنی تا ایرانسل تنظیمات را اس ام اس کند :
*130*3*5#[Yes/Ok]
یا میتوانی دستی وارد کنید , اگر میخواهی دستی بزنی این کارا انجام بده :
1. به قسمت زیر برو :
Setting -> Connectivity -> Destination -> Internet
برو داخل : Option -> New access point
یک Conection بساز و فیلد هارا به این صورت پر کن :
conection name : نام دلخواه
Data bearer : paket data
Access point name : نام دلخواه
user name : none
prompt password : no
Authentication : normal
homepage :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدuse access point : automatically
به قسمت Option برو و Advance setting انتخاب کن :
Network type : IPv4
Phone IP address : automatic
DNS address : automatic
proxy server address : none
proxy port number : 0
گاهی اوقات باید به صورت زیر پر شود :
Advance setting
Network type : IPv4
Phone IP address : automatic
DNS address : automatic
proxy server address : 10.131.26.138
proxy port number : 9201
در سایت ایرانسل یه چیزیی نوشته که من بدردم نخورد، شاید شما به کارت بیاد : :13:
ببخشید اگر دیر شد ، چند وقت درگیر دانشگاه هستم. اگر سوالی بود در خدمت هستم .:10:
soheilsaghian
22-10-2010, 13:34
دوستان سلام
یک مشکل دارم اینه که وقتی مسیج برام میاد شماره میندازه ولی اسم مخاطب در سیم کارتم ذخیره شده
هم رو phone memory و memory card اینطوری بوده
دیگه نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم جواب بدبد
سلام
برای من هم گاهی وقت ها میشود، به این علت که شماره طرف با +۹۸ ذخیره شده.
شما شماره را تغییر بده به ۰۹۱2 در SMS بعدی درست میشود
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
براي خط ايرانسلم ميخوام؛ ميخوام اينترنت نامحدود يك ماهه ش رو امتحان كنم ببينم چجوريه
من اون كد رو وارد كردم، يك متني براي من ارسال شد و نوشته بود كه اونو سيو كنم، منم سيو كردم
اما وقتي وارد اينترنت ميشم و Irancell GPRS رو انتخاب ميكنم صفحات لود نميشن . ( با وايرلس مشكلي ندارم و صفحات رو باز ميكنه )
متشكرم
دوست عزیز آموزش را برای شما نوشتم.
اون تنظیمات که برای شما ارسال کرد ایرانسل در ۲ پیام میاد
اولی میگه : تنظیمات گوشی شما ارسال میشود تا چند لحظه دیگر.
دومی : تنظیمات گوشی هست ، باید نصب کنی، وقتی نصب میکنی در قسمت.... یک ... میسازد.
امیدوارم توضیحات کامل بود باشد. :46:
دوستان یه چیزه جالب اگه شما یه مدت طولانی از دوربین استفاده کنید و همزمان تو گالری باشید گوشیتون میترکه اول داغ میکنه بعد حدود 30 دقیقه تاچش از کار میوفته و کالیبرش ازبین میره مجبور میشید ریست کنید تا بیاد بالا
دوستان ریست 3 دکمه این گوشی چه جوریه ؟
و چه جور ریست هست که بشه کل اپدیتها رو از بین برد؟
کسی نمیتنه راهنمایی کنه؟:13:
.....................
متشكرم
خواهش میکنم
راستش به این مشکل بر نخورده بودم ... امکان داره اینترنت به صورت موقت قطع شده باشه
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------
دوست عزیز آموزش را برای شما نوشتم.
اون تنظیمات که برای شما ارسال کرد ایرانسل در ۲ پیام میاد
اولی میگه : تنظیمات گوشی شما ارسال میشود تا چند لحظه دیگر.
دومی : تنظیمات گوشی هست ، باید نصب کنی، وقتی نصب میکنی در قسمت.... یک ... میسازد.
امیدوارم توضیحات کامل بود باشد. :46:
ایشون تنظیمات رو دریافت کردن برادر :
اما وقتي وارد اينترنت ميشم و Irancell GPRS رو انتخاب ميكنم صفحات لود نميشن
مشکل از یه جای دیگه باید باشه ... اگه تنظیمات درست باشه احتمال اینکه مشکل از خود ایرانسل باشه از بقیه بیشتره
aydin_eb7777
23-10-2010, 12:56
متشكرم
مشکل شما از پورت تنظیمات GPRS هستش وارد تنظیمات گوشیت شو و پورت 9201 را به 8080 تغییر بده
موفق باشی
aydin_eb7777
23-10-2010, 13:01
فرمت سه دکمه به این صورته :
ابتدا گوشیت را خاموش کن و باتری را یک بار در بیار و جا بزن و بعد دکمه های Call یا سبز رنگ و End Call یا قرمز رنگ و Camera Capture یا عکاسی را بگیر و دکمه Power یا روشن خاموش را تا جایی که گوشی بالا بیاد نگهدار و بعد تنظیمات ساعت و تاریخ و کشور را انجام بده
موفق باشی
music boy
24-10-2010, 20:32
ممنون دوستاي گلم
من همه اين كارها رو با هم انجام دادم درست شد، نميدونم مشكل اصلي از كجا بود
ولي مهم اينه كه درست شد و اون هم با كمك شما:11:
soheilsaghian
26-10-2010, 12:20
خواهش میکنم
راستش به این مشکل بر نخورده بودم ... امکان داره اینترنت به صورت موقت قطع شده باشه
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------
ایشون تنظیمات رو دریافت کردن برادر :
مشکل از یه جای دیگه باید باشه ... اگه تنظیمات درست باشه احتمال اینکه مشکل از خود ایرانسل باشه از بقیه بیشتره
سلام
گاهی اوقات تنظیماتی که ایرانسل میفرستد کار نمیکند !!
مثلا باید پورت را عوض کرد !! یا ------ را در حالت اتوماتیک قرار داد
برای همین من هر ۲ حالت را نوشتم
willhunting
27-10-2010, 16:14
سلام به همه
یه پلیر(mp3) خوب میخواستم.
اینکه بشه playlist درست کرد خیلی واسم مهمه.
کسی سراغ داره؟
:11:[COLOR="Silver"]
سلام به همه
یه پلیر(mp3) خوب میخواستم.
اینکه بشه playlist درست کرد خیلی واسم مهمه.
کسی سراغ داره؟
:11:
موزیک پلیر خود گوشی بهترینه !
willhunting
27-10-2010, 19:53
موزیک پلیر خود گوشی بهترینه !
بله درسته اما نمیشه یه playlist درست کردو آهنگایی رو که دوست دارم رو تو یه لیست بزارم
بله درسته اما نمیشه یه playlist درست کردو آهنگایی رو که دوست دارم رو تو یه لیست بزارم
:blink:
از بالا سومی ، برادر
اگه در کل از خود پلیر نوکیا خوشت نمیاد میتونی از tunewiki استفاده کنی .... من به شدت راضیم
...........
دوستان من یه جورایی از سنگینی گوشیم ناراضی شده بودم و میخواستم عوضش کنم ، خیلی وقت بود دنبال نصب کردن فریم ویر c6 بودم چون به گفته ناشرش کلی از برنامه های اضافه پیش فرض نوکیا از روش پاک شده ، امروز بلاخره موفق شدم اون فریم ویر C6 رو نصب کنم
در کل گوشی واسم تازه شده ... یه لذت دیگه ای داره ، انگار عوضش کردم !:happy:
شما هم اگه از گوشیتون دارین زده میشین میتونین یه تحولی بهش بدین
اینقدر قشنگه که دیگه حاضر نیستم به فریم ویر اصلی خودش آپدیتش کنم
اگه کمکی خواستین در خدمتم
اگه اسکرین شاتی هم خواستین بازم در خدمتم
"البته تنها بدیش ، نبود زبان فارسیه که به نظر من در مقابل مزایاش اصلا به چشم نمیاد "
...................
یه سوال ، امروز هرجا رفتم رم 8 بگیرم گفتن نندازی بهتره ! سنگین میکنه گوشی رو
راست میگن ؟ کسی انداخته تا به حال
نا امید شدیم رفت !
skimoo_m
28-10-2010, 14:48
سلام.
برای داشتن زبان فارسی روی فرم ور C6 شما براحتی میتونید با برنامه NFE یا ROFS Language tool این زبان رو از یک فریم ور که فارسی رو پشتیبانی کنه بردارید و به فریم ور خودتون اضافش کنید.
واسه سبک کردن فریم ور و همچنین تغییرات اساسی گرافیکی و ... درگوشیتون میتونید از تاپیک زیر هم استفاده کنید.
کلا اگه از گوشیتون خسته شدین استفاده از آموزش های تاپیک زیر بهترین کار هست.
سلام.
برای داشتن زبان فارسی روی فرم ور C6 شما براحتی میتونید با برنامه NFE یا ROFS Language tool این زبان رو از یک فریم ور که فارسی رو پشتیبانی کنه بردارید و به فریم ور خودتون اضافش کنید.
واسه سبک کردن فریم ور و همچنین تغییرات اساسی گرافیکی و ... درگوشیتون میتونید از تاپیک زیر هم استفاده کنید.
کلا اگه از گوشیتون خسته شدین استفاده از آموزش های تاپیک زیر بهترین کار هست.
بله میدونم اما مشکل اینجاست که (به گفته pnht) باید زبان فارسی رو از فریم ویر اصلی c6 استخراج کنیم که c6 زبان فارسی نداره
با زبان فارسی استخراج شده از فریم ویر 5530 تست کردم ، نمیشه
music boy
28-10-2010, 15:41
سلام
crack جان، ميتوني چند تا اسكرين شات قشنگ برامون بزاري ؟
ممنون:11:
سلام
crack جان، ميتوني چند تا اسكرين شات قشنگ برامون بزاري ؟
سلام music خان
همون اوایل که قرار بود این فریم ویر منتشر بشه من تو سایت dailymobile منتظر بودم
وقتی منتشر شد درجا تو p30 به اشتراک گذاشتم ولی چون وقت نداشتم و یه خورده سرم شلوغ بود نتونستم ترجمش کنم
اما الان اکثر سایت ها آموزشش رو گذاشتن
من تنها مشکلم کار با جف تو سون بود که خدا رو شکر حل شد
تو این پست من روشی رو که خودم با کمک سایتا طی کردم رو گذاشتم ... بیشتر از 5 دقیقه طول نمیکشه
اگه زبان فارسی رو احتیاج نداری حتما بهت توصیش میکنم
بقیه اسکرین شات ها تو پست شماره دوازده موجوده
اینم دو تا نمونه:
music boy
29-10-2010, 15:13
ممنون crack عزيز، خيلي زحمت ميكشي:40:
.........
دوستان، من در اين تاپيك يك سوال پرسيدم، منتهي كسي جواب نداده، ممكنه كمكم كنين ؟
ممنون
ممنون crack عزيز، خيلي زحمت ميكشي:40:
.........
دوستان، من در اين تاپيك يك سوال پرسيدم، منتهي كسي جواب نداده، ممكنه كمكم كنين ؟
ممنون
قربونت برم ، به این نمیگن زحمت ... زحمتو دوستان میکشن
خیلی دلم میخواست چیزی بلد بودم و به اشتراک میذاشتم
Ahmad-Ra
30-10-2010, 10:55
دوستان كسي ميدونه قيمت قاب پشت و روي 5530 اورجينالش چنده ؟
دوستان كسي ميدونه قيمت قاب پشت و روي 5530 اورجينالش چنده ؟
یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود قابل کاملش (با قاب وسط) حدود 60 در میاد:
زنگ زدم نمایندگی سعادت آباد نوکیا ، برای عوض کردن قاب گوشیم . گفتن 70 هزار تومان میشه ( 25 هزار تومان قاب جلو ، 30 هزار تومان قاب وسط ، 15 هزار تومان قاب پشت )
madadpoor
31-10-2010, 11:59
آقا تو opera mobile چطوری میشه از ------ استفاده کرد
پروکسیه user , pass هم می خواهد
تو opera:config قسمت developer هم رفتم آدرس ------ با port اون رو وارد کردم باز هم درست نشد
willhunting
31-10-2010, 16:22
:blink:
از بالا سومی ، برادر
اگه در کل از خود پلیر نوکیا خوشت نمیاد میتونی از tunewiki استفاده کنی .... من به شدت راضیم
از بالا سومی رو میدونم دیگه اینقدر که سواد داریم آبجی:31:
منظورمو درست متوجه نشدین.
مثلا من تو کامپیوتر یه فولدر به یه اسمی درست کردمو یه سری آهنگ توش ریختم.حالا وقتی که میخوام یه playlist درست کنم دنبال اون فولدر که میگردم نیست یعنی خودش یه جور دیگه آلبوم بندی میکنه دقیقا اسم همون فولدر یا آلبوم رو نشون نمیده.
مثلا آهنگهایی که از یه سایت دان شده باشه رو میزاره تو یه فولدر.که اینجوری باید آهنگارو دونه دونه بگردم پیدا کنم بعد add کنم که خیلی سخت میشه.
سلام
دوستان من تاچ گوشیم بازی در میاره ریستشم کردم ردیف نشده بهتر شده ولی خوب نشده چه جوری میشه هارد ریست کرد یا همون ریست کامل چون اینا هیچ کدوم ریست کامل نیستن
از بالا سومی رو میدونم دیگه اینقدر که سواد داریم آبجی:31:
منظورمو درست متوجه نشدین.
مثلا من تو کامپیوتر یه فولدر به یه اسمی درست کردمو یه سری آهنگ توش ریختم.حالا وقتی که میخوام یه playlist درست کنم دنبال اون فولدر که میگردم نیست یعنی خودش یه جور دیگه آلبوم بندی میکنه دقیقا اسم همون فولدر یا آلبوم رو نشون نمیده.
مثلا آهنگهایی که از یه سایت دان شده باشه رو میزاره تو یه فولدر.که اینجوری باید آهنگارو دونه دونه بگردم پیدا کنم بعد add کنم که خیلی سخت میشه.
آها ! ... حالا شد
شما گفتی نمیشه پلی لیست درست کرد ، درحالی که میشه ولی به سختی ... برادر
میتونی از tunewiki که امکانات عالی داره استفاده کنی یا حتی از jukebox
Facon_Archi
31-10-2010, 19:41
شارژ این گوشی چند ساعت میره؟
بدون گوش کردن به موزیک و این صحبت ها...
شارژ این گوشی چند ساعت میره؟
بدون گوش کردن به موزیک و این صحبت ها...
باتری گوشی که خیلی خوبه ... من تقریبا" هر 2.5 روز یه بار شارژ می کنم ... اما با استفاده کم تا 3.5 یا 4 روز فک کنم نگه داره ... به عوامل مختلفی بستگی داره ... مهم ترینش اینه که ویبره ی تاچ گوشی رو خاموش کنی
شکار لحظه ها
willhunting
03-11-2010, 00:42
آها ! ... حالا شد
شما گفتی نمیشه پلی لیست درست کرد ، درحالی که میشه ولی به سختی ... برادر
میتونی از tunewiki که امکانات عالی داره استفاده کنی یا حتی از jukebox
سلام دوست من
دمت گرم مشکلم حل شد.:10:
یه چیز جالب من با PDF هم مشکل داشتم که داشتم دنبال این پلیر که معرفی کرده بودی میگشتم بطور کاملا اتفاقی یه برنامه کاملا ساین شده و رایگان واسه PDF پیدا کردم که با فارسی هم مشکلی نداره واقعا عالیه .
لینکشو میزارم تا اگه کسی خواست استفاده کنه:
فقط میمونه یه مشکل دیگه:
یه برنامه ورد هم میخواسنم که نیاز به ساین و -- گوشی نباشه.اگه معرفی کنید واقعا دمتون گرم:11:
یه برنامه که فولدر هم مخفی کنه معرفی میکنید.:20:
John Cena723
03-11-2010, 15:25
دوستان احتمال داره آپدیت جدید برای این گوشی بیاد؟
دوستان احتمال داره آپدیت جدید برای این گوشی بیاد؟
بعله ... به احتمال زیاد چندین آپدیت دیگه برای این گوشی میاد
سلام
دوستان من تاچ گوشیم بازی در میاره ریستشم کردم ردیف نشده بهتر شده ولی خوب نشده چه جوری میشه هارد ریست کرد یا همون ریست کامل چون اینا هیچ کدوم ریست کامل نیستن
بابا یکی به داد من برسه من چیکار کنم خوب پستام اصلا دیده میشن یانه
اون ریستیسه دکمه ای که بهم ادرسش رو دادن دوستان رو هم نمیشه انجام داد اخه دکمهسبز و قرمز وجود نداره
من چه باید بکنم گوسیه خیلی داره اذیت میکنه قبل اپدیت خوب بود
aydin_eb7777
03-11-2010, 22:01
اون ریستیسه دکمه ای که بهم ادرسش رو دادن دوستان رو هم نمیشه انجام داد اخه دکمهسبز و قرمز وجود نداره
عجب!!
دکمه نداره که نداره شما یک کمی با فشار لمسش کن و نگه دار آخه اینم کاری داره؟
اینهمه آدم دارن فرمت هارد می کنن چرا شما نمی تونی؟
دوست من باور کن من انجام دادم نشد چند تا از همین بچه های پی سی هم بهم پی ام دادن که اونا هم نتونستن والا نمیدونم دوباره امتحان میکنم میگم
Ahmad-Ra
04-11-2010, 11:37
بچه ها يك سوالي.. رو قاب جلوي گوشي قسمت اسپيكر و دهني گوشي سوراخ زياده ديگه.. واس من خيلي جرم گرفته و توش همش سفيد شده.. راهي بهنظرتون ميرسه كه تميزش كنم؟؟ واس شما هم همينطوري شده ؟
بچه ها يك سوالي.. رو قاب جلوي گوشي قسمت اسپيكر و دهني گوشي سوراخ زياده ديگه.. واس من خيلي جرم گرفته و توش همش سفيد شده.. راهي بهنظرتون ميرسه كه تميزش كنم؟؟ واس شما هم همينطوري شده ؟
بدونه اینکه بازش کنی خیلی سخته ، البته باز کردن قاب دقت میخواد چون خیلی خیلی محکمه
من موقع باز کردنش یه سوتی دادم و یکی از دندانه هاش شکست :angry:
music boy
04-11-2010, 18:47
سلام دوستان
من وقتي مموري گوشي رو به رم ريدر ميزنم و ميخوام فايلي بر روي مموري كپي كنم
اين ارور ظاهر ميشه : Cannot Copy: The Parameter Is Incorrect
كامپيوتر و مموري گوشي رو با آخرين آپديت Smart Security هم اسكن كردم ولي بازم همين ارور ظاهر شد .
ممنون ميشم راهنمايي كنين...
Ahmad-Ra
04-11-2010, 22:37
بدونه اینکه بازش کنی خیلی سخته ، البته باز کردن قاب دقت میخواد چون خیلی خیلی محکمه
من موقع باز کردنش یه سوتی دادم و یکی از دندانه هاش شکست :angry:
اصلا نحوه باز كردنش چطوري هست ؟
ميترسم وازش كنم دوباره ببندم حتي اگر هيچيشم نشه اما به خاطر اينكه يه بار باز شده لق بزنه! يه بار يادمه 6680 داشتم(خدا بيامرزتش دزد زد!) دادم تازه بيرون وازش كردن اما بعدش كه دوباره انداختن روش تا اخر لق ميزن يه كمي!
دوستان چرا صدای گوشی من هنگام مکالمه کمه ؟! در آخرین حد ولوم به زور میشنوم !!
چجوری اذیت میکنه؟ شیطونی میکنه:31:
تاچشو کالیبره کردی؟ اگه نکردی حتما کالیبره کن که به احتمال زیاد ردیف میشه،اگه تاچش دقیق و خوب نمیگیره.
دوستان چرا صدای گوشی من هنگام مکالمه کمه ؟! در آخرین حد ولوم به زور میشنوم !!
سلام مهدی جان
نه من مشکلی ندارم ... :46:
اصلا نحوه باز كردنش چطوري هست ؟
ميترسم وازش كنم دوباره ببندم حتي اگر هيچيشم نشه اما به خاطر اينكه يه بار باز شده لق بزنه! يه بار يادمه 6680 داشتم(خدا بيامرزتش دزد زد!) دادم تازه بيرون وازش كردن اما بعدش كه دوباره انداختن روش تا اخر لق ميزن يه كمي!
راستش از بین گوشیایی که تاحالا داشتم این گوشی از همه بد قلق تر بوده
اگه میتونی فلیتر رو بپیچونی ، این کلیپ آموزشیشه
سلام مهدی جان
نه من مشکلی ندارم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میلاد جان
داداش گوشی های قبلیم صداشون هنگام مکالمه اونقدر زیاد بود که باید ولوم رو کم میکردم که دوروبریا نشنون ! :دی حالا اینو تا آخرین حد هم زیاد که میکنم صداش دنمیاد !! خیلی ضعیفه !
این بلند گوش از قسمت جلوست ؟! همون نقطه نقطه ها ؟!!:دی نکنه گرفته شده باشه ؟!:دی
Ahmad-Ra
05-11-2010, 18:54
سلام میلاد جان
داداش گوشی های قبلیم صداشون هنگام مکالمه اونقدر زیاد بود که باید ولوم رو کم میکردم که دوروبریا نشنون ! :دی حالا اینو تا آخرین حد هم زیاد که میکنم صداش دنمیاد !! خیلی ضعیفه !
این بلند گوش از قسمت جلوست ؟! همون نقطه نقطه ها ؟!!:دی نکنه گرفته شده باشه ؟!:دی
اتفاقا واس خودمم جرم گرفته از اون موقع صدا ضعيفه!
music boy
05-11-2010, 22:14
سلام دوستان
من وقتي مموري گوشي رو به رم ريدر ميزنم و ميخوام فايلي بر روي مموري كپي كنم
اين ارور ظاهر ميشه : Cannot Copy: The Parameter Is Incorrect
كامپيوتر و مموري گوشي رو با آخرين آپديت Smart Security هم اسكن كردم ولي بازم همين ارور ظاهر شد .
ممنون ميشم راهنمايي كنين...
دوستان لطفآ راهنمايي كنيد:41::41:
چجوری اذیت میکنه؟ شیطونی میکنه:31:
تاچشو کالیبره کردی؟ اگه نکردی حتما کالیبره کن که به احتمال زیاد ردیف میشه،اگه تاچش دقیق و خوب نمیگیره.
بله دوست من کالیبره کردم خوب میشه ولی دوباره به هم میریزه
عجب!!
دکمه نداره که نداره شما یک کمی با فشار لمسش کن و نگه دار آخه اینم کاری داره؟
اینهمه آدم دارن فرمت هارد می کنن چرا شما نمی تونی؟
عزیزم من چندین بار امتحان کردم نشد که نشد
اون روش رو 5800 جواب گو هست نه روی 5530
نمیدونم این چه داستلنیه عجب اشتباهی کردیم اپدیت کردیم
willhunting
06-11-2010, 15:37
چرا کسی جواب منو نمیده؟
یه برنامه ورد هم میخواسنم که نیاز به ساین و -- گوشی نباشه.اگه معرفی کنید واقعا دمتون گرم
یه برنامه که فولدر هم مخفی کنه معرفی میکنید.
ممنون
Hadi King
06-11-2010, 15:58
چرا کسی جواب منو نمیده؟
یه برنامه ورد هم میخواسنم که نیاز به ساین و -- گوشی نباشه.اگه معرفی کنید واقعا دمتون گرم
یه برنامه که فولدر هم مخفی کنه معرفی میکنید.
ممنون
سلام دوســت عزیز قسمت برنامه های سیمبین ورژن 5 یه سرچی کنیــد ...
برای مخفی کردن فولدر هم از برنامه X-Plore استفاده کنیــد :46:
موفق باشید!:40:
willhunting
06-11-2010, 19:19
سلام دوســت عزیز قسمت برنامه های سیمبین ورژن 5 یه سرچی کنیــد ...
برای مخفی کردن فولدر هم از برنامه X-Plore استفاده کنیــد :46:
5530 که ورژن 4 هستش نه 5
گفتم اینجا مطرح کنم که مخصوص 5530 هستش دیگه...
Hadi King
06-11-2010, 19:32
5530 که ورژن 4 هستش نه 5
گفتم اینجا مطرح کنم که مخصوص 5530 هستش دیگه...
سلام دوســت عزیز ورژن 4 از کجـا آوردی ؟ :20:
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
اقا یکی به ما بگه چطوری حکش کنیم؟میخوام خودم لین کارو بکنم.لینکی،حرفی حدیثی بزارین میاهم یاد بگیریم
Hadi King
07-11-2010, 06:55
اقا یکی به ما بگه چطوری حکش کنیم؟میخوام خودم لین کارو بکنم.لینکی،حرفی حدیثی بزارین میاهم یاد بگیریم
سلام دوست عزیز تایپک زیـر آموزش هـک داده شـده :46:
دوستان یه سوال ... نرم افزاری چیزی هست که بشه ایمیل رو چک کرد ؟ البته یاهو
تو همون قسمت Messeging یه MailBox درست کن :46:
soheilsaghian
11-11-2010, 18:29
سلام خود گوشی قسمتی برای ایمیل دارد.
اما من Gmail تنظیم کردم.
تاحالا تنظیمات یاهو انجام ندادم. اینو میدونم که یاهو سیستم pop3 - imap را پولی کرده و شما نمیتوانی از برنامه هایی مانند Outlook express یا گوشی استفاده کنید.
تو همون قسمت Messeging یه MailBox درست کن :46:
سلام خود گوشی قسمتی برای ایمیل دارد.
اما من Gmail تنظیم کردم.
تاحالا تنظیمات یاهو انجام ندادم. اینو میدونم که یاهو سیستم pop3 - imap را پولی کرده و شما نمیتوانی از برنامه هایی مانند Outlook express یا گوشی استفاده کنید.
آها ... همینو میخواستم بدونم
آخه یه دو تا نرم افزار پیدا کردم که به راحتی ایمیل یاهوم رو تو گوشی باهاشون چک میکنم ، میخواستم به اشتراک بذارم گفتم یوقت تکراری نباشه ، یا اینکه یاهو pop3 رو مجانی بده ما خیط بشیم !
ممنون
beneficent
11-11-2010, 23:57
برنامه ای که فلاش گوشی 5530 رو روشن کنه می خواستم.نمی دونم هست یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم برنامه ای هست که بشه باهاش فایل های pdf و ppt رو بریزم روی موبایلم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
montazer563
11-11-2010, 23:59
سلام دوستان من 1 سال و 2-3 ماه میشه که 5530 دارم.
مشکل بزرگی که از اول داشتم باهاش این بود که زود شاژ خالی میکنه.هیییییییییییییییییی یییییییییی
اوایل که نمیدونستم.چون زیاد کار نمیکشیدم.اما بعد یه مدت که فهمیدم ئیگه مغازه داره پس نگرفت یا بهتر بگم باطری رو عوض نکرد.
من بعد مدتها تحمل به پیشنهاد یکی از دوستانم که گفت باطری اتمی بگیر رفتم و خریدم(میگف تضمینه که استند بای یک هفته و در حالت استفاده 3-4 روز)اما باز گوشی زود خالی میکنه باطری رو.من دگه کلافه شدم.دوستم گفت از گوشیته حتما.ببرم نمایندگی
من نور صفحه بعد اینکه باطری جدید گرفتم حدودا 80%میذارم
آهنگم گوش نمیدم.خیلی کم اگه بشه.
بیشتر مواقع هم رو تک بوقه.
روزی شاید1-2 ساعت حداکثر صفحش وشن باشه.
اگه کسی میتونه کمک کنه چیکار کنم لطفا بگه(من ساکن تهران نیستما) .
کمککککککککککککککککککککککک کککک
ضمنا اگه اطلاعاتی خواستید درباره گوشی میتونم بدم.همه جوره
یا مهدی....
music boy
12-11-2010, 00:34
سلام دوستان
پيش فرض ضبط صدا يك ساعت هستش، آيا راهي وجود داره كه اين زمان رو افزايش بديم ؟ بدون استفاده از نرم افزار خاصي
( ديگه لازم نباشه براي يك ساعت بيشتر دو تا فايل جداگانه ضبط بشه )
متشكرم
;5603223']برنامه ای که فلاش گوشی 5530 رو روشن کنه می خواستم.نمی دونم هست یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم برنامه ای هست که بشه باهاش فایل های pdf و ppt رو بریزم روی موبایلم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
خدمت شما ، چراغ قوه ، فقط سوال دومتونو متوجه نشدم
سلام دوستان
پيش فرض ضبط صدا يك ساعت هستش، آيا راهي وجود داره كه اين زمان رو افزايش بديم ؟ بدون استفاده از نرم افزار خاصي
( ديگه لازم نباشه براي يك ساعت بيشتر دو تا فايل جداگانه ضبط بشه )
متشكرم
سلام برادر
در این مورد هیچی نمیدونم ولی یه نرم افزار هست از شرکت offscreen که میتونی از اون بجای رکوردرت استفاده کنی
اگه نتونستی راهی پیدا کنی حتما اون نرم افزارو دانلود کن ، امتحانش مجانیه
اینم لینکش:
music boy
12-11-2010, 09:53
;5603223']برنامه ای که فلاش گوشی 5530 رو روشن کنه می خواستم.نمی دونم هست یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست خوبم
آيا منظورتون اينه كه، نرم افزاري ميخواين كه بنونين فايلهاي PDF و پاورپوينت رو با اون اجرا كنين ؟
متشكرم
beneficent
12-11-2010, 14:02
سلام دوست خوبم
آيا منظورتون اينه كه، نرم افزاري ميخواين كه بنونين فايلهاي PDF و پاورپوينت رو با اون اجرا كنين ؟
متشكرم
سلام دوست عزیز
بله منظورم همینه ممنون می شم اگه معرفی کنید
از crack عزیز تشکر می کنم
و یه سوال دیگه داشتم من شنیدم که برنامه ای هست که باعث میشه که بدون این که صفحه رو قفل کنی وقتی گوشی رو می زاری توی جیبت ، صفحه غیر فعال میشه و مثل نمایشگرهای خازنی عمل می کنه
music boy
12-11-2010, 14:34
;5604499']سلام دوست عزیز
بله منظورم همینه ممنون می شم اگه معرفی کنید
از crack عزیز تشکر می کنم
و یه سوال دیگه داشتم من شنیدم که برنامه ای هست که باعث میشه که بدون این که صفحه رو قفل کنی وقتی گوشی رو می زاری توی جیبت ، صفحه غیر فعال میشه و مثل نمایشگرهای خازنی عمل می کنه
براي اجراي فايلهاي پي دي اف به تاپيك زير برويد
برنامه ي قفل خودكار گوشي هم در تاپيك زير موجوده
موفق باشيد:40:
willhunting
12-11-2010, 23:14
سلام دوســت عزیز ورژن 4 از کجـا آوردی ؟ :20:
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
ممنون دوست من
منظورمو اشتباه گفتم منظورم 9.4 بودش :31:
یه مشکل پیش اومده واسم.
من بعد از چند روزی که برنامه پخش jukebox رو نصب کردم الان دیگه کار نمیکنه.به محض اینکه میرم توش تا میخوام پلی کنم بدون هیچ پیغامی میاد بیرون
goli_8862
17-11-2010, 18:18
یه مشکل پیش اومده واسم.
من بعد از چند روزی که برنامه پخش jukebox رو نصب کردم الان دیگه کار نمیکنه.به محض اینکه میرم توش تا میخوام پلی کنم بدون هیچ پیغامی میاد بیرون[/QUOTE]
سلام یه همچون مشکلی برا منم پیش اومده منم برنامه رو پاک کردم
اگه کسی راه حلی داره بگه ما هم فیض ببریم:46:
masoud.b
19-11-2010, 13:36
سلام دوستان.
من 5530 خریدم. میخوام با کامپیوترم از طریق ایرانسل وصل بشم.
ولی تو جعبش سی دی pc suite نداره که گوشیو به لپتاپ وصل کنم. اصلا سی دی نداره.
چجوری باید وصل بشم ؟؟؟ بدن pc suite میشه؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
بدون پی سی سوئیت نمیشه :
سلام دوستان.
جدیدا دیگه سی دی البته 5530 یه دونه دی وی دی کوچیک داره روش که نمیزارن. یکی از دوستای منم خریده بود روش دی وی دی که نداشت هیچ مموری کاردشم به جای 4 گیگ 2 بود.میتونی یه پی سی سوئیت از یه جا جور کن با اون وصل شو. اینترنت خوب ایرانسلو از دست نده
goli_8862
21-11-2010, 22:51
سلام دوستان
همگی خسته نباشین
کسی میدونه mac adress این گوشی چنده؟
montazer563
21-11-2010, 23:35
سلام بچه ها.
هیچکس نمیتونه جواب سوال من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
""
سلام دوستان من 1 سال و 2-3 ماه میشه که 5530 دارم.
مشکل بزرگی که از اول داشتم باهاش این بود که زود شاژ خالی میکنه.هیییییییییییییییییی �یییییییییی
اوایل که نمیدونستم.چون زیاد کار نمیکشیدم.اما بعد یه مدت که فهمیدم ئیگه مغازه داره پس نگرفت یا بهتر بگم باطری رو عوض نکرد.
من بعد مدتها تحمل به پیشنهاد یکی از دوستانم که گفت باطری اتمی بگیر رفتم و خریدم(میگف تضمینه که استند بای یک هفته و در حالت استفاده 3-4 روز)اما باز گوشی زود خالی میکنه باطری رو.من دگه کلافه شدم.دوستم گفت از گوشیته حتما.ببرم نمایندگی
من نور صفحه بعد اینکه باطری جدید گرفتم حدودا 80%میذارم
آهنگم گوش نمیدم.خیلی کم اگه بشه.
بیشتر مواقع هم رو تک بوقه.
روزی شاید1-2 ساعت حداکثر صفحش وشن باشه.
اگه کسی میتونه کمک کنه چیکار کنم لطفا بگه(من ساکن تهران نیستما) .
کمککککککککککککککککککککککک کککک
ضمنا اگه اطلاعاتی خواستید درباره گوشی میتونم بدم.همه جوره
""
montazer563
22-11-2010, 00:12
سلام دوستان جواب من رو بدین دیگه
یه سوال دیگه.من گوشیمو یه بار فریمورشو ارتقا دادم به 30
میخواستم به این c6 ارتقا بدم . اا میگن باید روی ورژن 31 انجام بشه.میخاستم بدونم درسته؟
بعدشم ورژن 30 رو که دانلود کردم با فونیکس که میخام آپدیت کنم یه پیغام میدهتقریبا اینطوری((2345498*0))میگه فایل با حجم بالا مشکل داره.در صورتی که سالمه.جاهای دیگه هم دیدم این مشکلو خیلیا دارن.اما جواب نشنیدم.
تورو خدا جواب بدین
سلام.
من یه چند روز پیش گوشیم خورد زمین. دیگه صفش روشن نمی شه ولی ویبره ی روشن شدنشو می زنه. می خوام بهم لطف کنید بگید ارزش داره که ببرمش تعمیرکار.
. به نظرم نوکیا تو قیمتش عالیه من دیروز یه غلطی کردم رفتم k970 خریدم عینه چی پشیمونم. می خوام اگه زیره 100 تومن خرجشه برم دنبالش
John Cena723
27-11-2010, 11:50
یه آپدیت جدید برای این گوشی اومده. کسی از دوستان از مزایای این آپدیت خبری داره؟
Ahmad-Ra
01-12-2010, 19:44
تا جايي كه ميدونم ورژن32 اومده كه نسبت به 31 تغيير خيلي كمي داشته و مربوط به يه سري باگ هاي زبان هاي ديگه هست كه درست شده. فرق چنداني نكرده.
goli_8862
01-12-2010, 22:20
سلام دوستان
همگی خسته نباشین
سلام
خیلی ممنون که به سوالات جواب میدین من این سوالو 9روز پیش پرسیده بودم:13:
magi1991
01-12-2010, 22:51
سلام
خیلی ممنون که به سوالات جواب میدین من این سوالو 9روز پیش پرسیده بودم:13:
mac adress یعنی چی؟!
خسته نباشین.
من 2 تا سوال دارم که اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
من گوشیم 5530 هستش که که دیروز به ورژن 32 اپدیتش کردم.با nssپروداکت کدم روبا پروداکت کد فارسی عوض کردم.ولی بعد از اپدیت زبان فارسی اضافه نشد.
1_چطور میتونم اپدیتش رو پاک کنم؟
2_چطوری اپدیتش کنم که فارسی هم داشته باشه؟
من با gprsایرانسل واز طریق خود گوشی اپدیت کردم.
aydin_eb7777
03-12-2010, 17:31
خسته نباشین.
من 2 تا سوال دارم که اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
من گوشیم 5530 هستش که که دیروز به ورژن 32 اپدیتش کردم.با nssپروداکت کدم روبا پروداکت کد فارسی عوض کردم.ولی بعد از اپدیت زبان فارسی اضافه نشد.
1_چطور میتونم اپدیتش رو پاک کنم؟
2_چطوری اپدیتش کنم که فارسی هم داشته باشه؟
من با gprsایرانسل واز طریق خود گوشی اپدیت کردم.
-------------------------------
1- آپدیت پاک نمی شه
2- به صورت آنلاین توسط Nokia OVI Suite یا Nokia Software Updater آپدیت کن و یا به صورت دستی توسط Jaf یا Phoenix فلش کن
موفق باشی
Excel-VB
04-12-2010, 12:41
سلام دوستان
همگی خسته نباشین
سلام دوست من
پس از اينكه به شبكه متصل شد روي كامپيوتر بازش مي كني و با دستور getmac اطلاعات مك آدرس رو مي گيري
montazer563
05-12-2010, 01:00
سلام بچه های عزیز.بابا چرا کسی جواب منو نمیدهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر سوالی میپرسم کسی جواب نمیده.پس در این کلوپ رو ببندید دیگه.
امدوارم اینو جواب بدین.
من چند روزی میشه گوشیمو به ورژن 32 ارتقا دادم.
مشکلم اینه هر کاری میکنم برنامه ی -- هلو ایکس جواب نمیده.
نصب میشه ولی تو اجراش قاطی میکنه و تو مرحله ی inistal rootcert...گیر میکنه.
جوون هرکی دوس دارین جواب بدین:19:
Excel-VB
05-12-2010, 08:43
با سلام
مشكل اين گوشي كه در اكثر مواقع ديده ام مشكل هنگ و restart ناگهاني است!!
هم چيني ها اين مشكل را دارند و هم مجارها ...
Ahmad-Ra
05-12-2010, 22:24
فرمور رو آپيدت كني دبه اخرين نسخه.. احتمالا البته اگر از نخه قديمي فرمور استفاده كنيد.
mohammad6687
06-12-2010, 09:37
سلام دوستان
من قبلا با گوشيم خيلي راحت به وايرلس وصل ميشدم و از اينترنت استفاده مي كردم.اما الان چند روزه كه پيدا ميكنه اما موقع اتصال با اين پيغام مواجه ميشم.
WLAN:
WLAN Connection aready active.close it and try again
من چند جا امتحان كردم تا مطمئن بشم كه اشكال از گوشي خودمه نه از فرستنده.
حالا شما چه پيشنهادي داريد،آيا كسي با اين مشكل مواجه شده.
راستي فريمور گوشي من هم 20 هست .ممكنه از اينم باشه.
با تشكر
willhunting
06-12-2010, 14:45
سلام به همه
یه مشکل عجیب با این گوشی پیدا کردم
وقتی که یه تماس ورودی دارم دکمه کال رو میزنم که پاسخ بدم یهو گوشی خاموش میکنه:18:
اولش فکر کردم که اتفاقی حالا ممکنه یه چیزی شده باشه ولی الان تقریبا 3 روزه که اینجوریه
نمیدونم مشکلش چیه و چیکارش باید بکنم.
همه راه هایی که به ذهنم میرسید رو انجام دادم مثل: ریست،مستر ریست،فرمت کارت،..
ممنون میشم راهنماییم کنید
Ahmad-Ra
06-12-2010, 15:09
سلام بچه های عزیز.بابا چرا کسی جواب منو نمیدهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر سوالی میپرسم کسی جواب نمیده.پس در این کلوپ رو ببندید دیگه.
امدوارم اینو جواب بدین.
من چند روزی میشه گوشیمو به ورژن 32 ارتقا دادم.
مشکلم اینه هر کاری میکنم برنامه ی -- هلو ایکس جواب نمیده.
نصب میشه ولی تو اجراش قاطی میکنه و تو مرحله ی inistal rootcert...گیر میکنه.
جوون هرکی دوس دارین جواب بدین:19:
سلام دوست عزيز.
نسخه هاي فرمور جديد رو برنامه HelloOX نميتونه هك كنه. شما با با فرمور كوك شده گوشي رو هك كنيد كه توش ROM PATCHER رو هم داره. فعلا HELLOX جواب نميده!
سلام دوستان
من قبلا با گوشيم خيلي راحت به وايرلس وصل ميشدم و از اينترنت استفاده مي كردم.اما الان چند روزه كه پيدا ميكنه اما موقع اتصال با اين پيغام مواجه ميشم.
WLAN:
WLAN Connection aready active.close it and try again
من چند جا امتحان كردم تا مطمئن بشم كه اشكال از گوشي خودمه نه از فرستنده.
حالا شما چه پيشنهادي داريد،آيا كسي با اين مشكل مواجه شده.
راستي فريمور گوشي من هم 20 هست .ممكنه از اينم باشه.
با تشكر
سلام.
شما كانكشن فعال گوشي رو رو همون اكانت قبلي وايرلس فعال انتخاب كردين.
بريد تو SETTING ، بعد Connectivity بعد قسمت Destinations . تو يكي از اون گزينه ها كانكشن وايرلس قبلي رو ببنديد. اميدوار محل بشه. چون يبار واس خودمم همينطور شده بود!
سلام به همه
یه مشکل عجیب با این گوشی پیدا کردم
وقتی که یه تماس ورودی دارم دکمه کال رو میزنم که پاسخ بدم یهو گوشی خاموش میکنه:18:
اولش فکر کردم که اتفاقی حالا ممکنه یه چیزی شده باشه ولی الان تقریبا 3 روزه که اینجوریه
نمیدونم مشکلش چیه و چیکارش باید بکنم.
همه راه هایی که به ذهنم میرسید رو انجام دادم مثل: ریست،مستر ریست،فرمت کارت،..
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام. دقيقا چند وقت پيش گشوي من هم همينطور شده بود! يعني اگر خودم به كسي زنگ يزدم يا زنگ ميخورد واب ميدادم خاموش ميكرد. به احتمال قويايراد روي مدار هاي سخت افزاري هس. گوشي از دستت افتاده يا مجاور رطوبت قرار گرفته؟ واس من بعد از چند روز درست شد!
montazer563
06-12-2010, 15:27
سلام دوستان از دوست عزیزی که جواب منو دادن خیلی ممنونم.یعنی راه دیگه ایی نداره؟؟////
من ورژن جدید برنامه ی Helloox رو پیدا کردم.نمیدونم جواب میده یا نه.
میزارم شاید به در شما هم بخوره
Helloox v2.04 +patches for s60v5
آقا فقط خواهشا اگه کسی راه -- رو فهمید به غیر از روش کوک کردن به ما هم بگه.
راستی سایت opda هم که برنامه ها رو توش ساین میکنم بازم مشکل داره.چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید.
:40:
اینم آدرسش:
mohammad6687
09-12-2010, 10:21
با سلام
یه سوال آیا برنامه ای وجود داره که بشه روی گوشی 5530 رمز گذاشت یعنی اگه خواستم قفل گوشی رو باز کنم از من رمز بخواد.این قابلیت رو توی 5800 دیده بودم .اگه کسی این برنامه رو داره برای من هم بزاره.
مرسی
سلام
با سلام
مشكل اين گوشي كه در اكثر مواقع ديده ام مشكل هنگ و restart ناگهاني است!!
هم چيني ها اين مشكل را دارند و هم مجارها ...
این مشکل تو فریمور 32 حل شده
@montazer563
فک کنم تنها راه هـک کردن این چند تا فریمور آخر با فریمور کوک شده باشه
Excel-VB
11-12-2010, 15:47
سلام بر دوستان عزيز
يك سوال از خدمت عزيزان
من در همين فروم در پست هاي قبلي عكسي ديدم كه در قسمت Home Screen (يا صفحه اول) درست در وسط صفحه كليدهاي Play و عقب و جلو براي موزيك قرار داده شده در حالي كه من كل گوشي و تنظيماتش ر زيرو رو كردم و نتوانستم همچين گزينه اي پيدا كنم كه آنرا در قسمت وسط گوشي و در صفحه اول قرار دهم .. آيا اين قسمت پس از آپديت فريم ور 20 اضافه مي شود يا جاي خاصي قرار دارد ما نمي دانيم؟! منظورم همان Music Player مي باشد كه دكمه Play از همه بزرگتر در وسط صفحه قرار داشته و دركمه Forward و Backward كوچكتر در كنار آن قرار دارد ..
با تشكر
سلام بر دوستان عزيز
يك سوال از خدمت عزيزان
من در همين فروم در پست هاي قبلي عكسي ديدم كه در قسمت Home Screen (يا صفحه اول) درست در وسط صفحه كليدهاي Play و عقب و جلو براي موزيك قرار داده شده در حالي كه من كل گوشي و تنظيماتش ر زيرو رو كردم و نتوانستم همچين گزينه اي پيدا كنم كه آنرا در قسمت وسط گوشي و در صفحه اول قرار دهم .. آيا اين قسمت پس از آپديت فريم ور 20 اضافه مي شود يا جاي خاصي قرار دارد ما نمي دانيم؟! منظورم همان Music Player مي باشد كه دكمه Play از همه بزرگتر در وسط صفحه قرار داشته و دركمه Forward و Backward كوچكتر در كنار آن قرار دارد ..
با تشكر
فکر کنم منظورتون این باشه :
به setting > personal > Home Screen > Home screen theme برید و contacts bar رو انتخاب کنید
حالا اگه در حال پخش آهنگ باشید یا موزیک پلیرتون باز باشه ، کلید ها ظاهر میشن
بچه ها هر کی ازتون که گوشیتون رو وقتی خریدید فارسی بود پروداکت کدتون رو بدید لطفا . می دونم می دونید ولی برای احتیاط می گم پروداکت کد پشت گوشی اگه باتری رو بردارید هست و با 05 شروع می شود . در ضمن rm 504 می خوام ها . اینو هم با زدن *#0000# معلوم میشه . ممنون فقط هر چه زودتر بهتر . اضطراری هست .
goli_8862
14-12-2010, 23:33
بچه ها هر کی ازتون که گوشیتون رو وقتی خریدید فارسی بود پروداکت کدتون رو بدید لطفا . می دونم می دونید ولی برای احتیاط می گم پروداکت کد پشت گوشی اگه باتری رو بردارید هست و با 05 شروع می شود . در ضمن rm 504 می خوام ها . اینو هم با زدن *#0000# معلوم میشه . ممنون فقط هر چه زودتر بهتر . اضطراری هست .
سلام
من اين كدي رو كه گفتي زدم اما شماره گيري كرد و بعدشم گفت كه غلطه!!!!!
جاي ستاره ها و مربع هاش درسته؟
پروداكت كد گوشيم: 0573223 ورژن گوشي من اينه:31.0.005
اميدوارم كه به دردت بخوره!!!!
سلام
گوشی 5530 من از دستم افتاد کف اتوبوس....
روشنش که میکنم کار میکنه عکس میشه دید اهنگ حتی اسمس هم میشه داد و روشنه ..اما تازنگ میزنم کمی در حدود 15 الی 20 ثانیه حرف میزنم خاموش میشه
سلام
من اين كدي رو كه گفتي زدم اما شماره گيري كرد و بعدشم گفت كه غلطه!!!!!
جاي ستاره ها و مربع هاش درسته؟
پروداكت كد گوشيم: 0573223 ورژن گوشي من اينه:31.0.005
اميدوارم كه به دردت بخوره!!!!
jتو اینجا از راست به چب افتاده . در واقع اینجوره : #0000#*
goli_8862
15-12-2010, 16:50
jتو اینجا از راست به چب افتاده . در واقع اینجوره : #0000#*
سلام
خوب فهمیدم که چی میگی
حالا این rm504 چیکارش کنم؟
اینو زده:
Type:RM 504
این چیه؟به چه درد میخوره؟
سلام
خوب فهمیدم که چی میگی
حالا این rm504 چیکارش کنم؟
اینو زده:
Type:RM 504
این چیه؟به چه درد میخوره؟
هر گوشی یک rm داره . داداش مشکلم حل شد . دیگه لازم ندارم .
willhunting
21-12-2010, 21:16
سلام
گوشیم تا میخوام صحبت کنم خاموش میکنه.
بردم فلش کردم بازم درست نشده همش خاموش میکنه موقع صحبت و همینطوری الکی بی موقع...
نمیدونم چیکارش کنم.
به آپدیت میتونه ربط داشته باشه یا نه؟
software version:
v31.0.005
software version date:
28.06.2010
custom version:
31.0.005
توروخدا کمکم کنید دیگه نمیدونم باید چیکارش کنم :42:
willhunting
22-12-2010, 15:46
چرا کسی جواب منو نمیده
خسته شدم اینقدر منتظر موندم:19::19:
سلام
گوشیم تا میخوام صحبت کنم خاموش میکنه.
بردم فلش کردم بازم درست نشده همش خاموش میکنه موقع صحبت و همینطوری الکی بی موقع...
نمیدونم چیکارش کنم.
به آپدیت میتونه ربط داشته باشه یا نه؟
software version:
v31.0.005
software version date:
28.06.2010
custom version:
31.0.005
توروخدا کمکم کنید دیگه نمیدونم باید چیکارش کنم :42:
دوست من با باکس معمولی نمیشه فلش کرد یه باکسی هست حدود 350 قیمتشه هر مغازه ای هم نداره
باید با اون بزنی من هم خیلی مشکل داشتم ولیاز وقتی که زدم عالی شده بدون هیچ مشکلی
Amin.P30
23-12-2010, 17:13
دوستان سلام.
یکی از دوستام گوشی EXPRESS MUSIC گرفته حدود 100 تومن.
هیچی دیگه ننوشته(مدلشو)
منو فارسی نداره.
چطوری میشه منو فارسی رو اضافه کرد؟
willhunting
23-12-2010, 18:34
دوست من با باکس معمولی نمیشه فلش کرد یه باکسی هست حدود 350 قیمتشه هر مغازه ای هم نداره
باید با اون بزنی من هم خیلی مشکل داشتم ولیاز وقتی که زدم عالی شده بدون هیچ مشکلی
سلام
خوب یه اسمی چیزی بگو که بفهمم چه جور باکسی طرف داره.بگم 350 تومنی داری یا نه که نمیشه...:31:
دوستان سلام.
یکی از دوستام گوشی EXPRESS MUSIC گرفته حدود 100 تومن.
هیچی دیگه ننوشته(مدلشو)
منو فارسی نداره.
چطوری میشه منو فارسی رو اضافه کرد؟
سلام
خوب یه اسمی چیزی بگو که بفهمم چه جور باکسی طرف داره.بگم 350 تومنی داری یا نه که نمیشه...:31:
پرسیدم اسم باکس رو اسمه باکس یونیورساله که به صورت انلاین فلش میزنه به اخرین ورژن و با تمام اپدیتها
sepehrsaffari
04-01-2011, 17:08
سلام دوستان
وقتی برام اس ام اس میاد نمیدونم کجا میره؟! توی log میزنه که اس ام اس اومده . اما توی inbox هیچی دیده نمیشه. کلافه شدم . وقتی اس ام اس میاد(صدای پیامک رو می شنوم) میرم توی inbox اما هیچی نیومده. وقتی توی log نگاه میکنم میبینم اس ام اس اومده. inbox هم به اندازه کافی جا داره.
سلام
کسی طریقه باز کردن این گوشی رو میدونه؟
ممنون میشم با عکس اگه امکانش هست توضیح بدین:11:
سلام
کسی طریقه باز کردن این گوشی رو میدونه؟
ممنون میشم با عکس اگه امکانش هست توضیح بدین:11:
اگه به یوتیوب دسترسی دارین، این بهترین ویدئوی آموزشی هست و با فیلم بهتر متوجه میشید
اینم چند تا تصویر:
اگه به یوتیوب دسترسی دارین، این بهترین ویدئوی آموزشی هست و با فیلم بهتر متوجه میشید
اینم چند تا تصویر:
آقا دمت گرم خیلی حال دادی
راستش گوشیم وقتی میخوام باهاش صحبت کنم فرتی خاموش میشه
سرچ زدم یه سری گفتن پشتش یه برچسب بزنی درس میشه...
یه سری هم گفتن که PF (پی اف) اش خراب شده باید عوض شه...
منم میخوام بازش کنم برچسب بچسبونم تا ببینم چی میشه
حالا گفتم اگه شما اطلاعاتی در این زمینه دارین ممنون میشم کمکم کنید.
بازم تشکر
آقا دمت گرم خیلی حال دادی
راستش گوشیم وقتی میخوام باهاش صحبت کنم فرتی خاموش میشه
سرچ زدم یه سری گفتن پشتش یه برچسب بزنی درس میشه...
یه سری هم گفتن که PF (پی اف) اش خراب شده باید عوض شه...
منم میخوام بازش کنم برچسب بچسبونم تا ببینم چی میشه
حالا گفتم اگه شما اطلاعاتی در این زمینه دارین ممنون میشم کمکم کنید.
بازم تشکر
قابلی نداشت ... راستش من به تعمیرات زیاد وارد نیستم و توصیه خواصی نمیتونم بکنم اما اگه بهت گفتن با برچسب درست میشه ، سنگ مفت و گنجشک مفت ، پرت کن شاید به هدف خورد
راستشو بخوای یکی از آشناهام d900 داشت ، یه دفعه خاموش شد و دیگه هرکاری کردیم بالا نیومد ، فقط چراق کلیدهاش روشن میشد
بردیم بیرون گفتن pf این گوشهای سامسونگ چسبیه و الانم کنده شده باید بردش درکل عوض بشه :tongue:
اونم حدود 70 تومن
حالا به شما اینجوری گفتن یه امتحانی بکنین ، نشد هم که دیگه باید قطعه رو عوض کنین ;)
این نقل قول رو داشته باش :
PF یا به قول حرفه ای تر ها PA
power Amplifier
تقویت كننده قدرت است.یعنی موج آنتن را كه در طبقه آنتن ایحاد شده تقویت كرده و از طریق قطعه دیگری به نام RX-TX-Duplexer یا همان سویچ آنتن به آنتن خارجی ارسال میكند
.گوشیی كه pf نداشته باشد یا pf خراب داشته باشد فقط در فاصله چند سانتیمتری دكل آنتن میدهد.
اما برخی خرابی pf آنتن فقط در برخی نقاط با پوشش كم شبكه ایراد میدهد واصلا مشخص نمیشود كه pf خراب است.
ایراد باطری خالی كردن در اولین تماس میتواند مربوط به pf باشد.همینطور ایراد اتصال كوتاه گوشی
گوشی كه pf اش خراب باشد در جستجو دستی شبكه راپیدا میكند
هندزفری کاملا داخل گوشیه ولی باز هم همونطوریه.:41: (توی سوالم گفته بودم که با هندزفری های دیگه هم امتحان کردم ولی فایده ای نداره)
برو تو تنظیماتش بالانسو ببر تا آخر
سلام کسی هست من میخوام یه سوال بپرسم
سلام کسی هست من میخوام یه سوال بپرسم
بپرس برادر، اگه کسی بتونه حتما کمک میکنه
باطری5530 چند روزه خالی میکنه من تازه5530 گرفتم زود به زود خالی میشه
سلام دوستان
راهی برای بزرگتر کردن نوشته های این تلفن وجود داره ؟
بزرگتر از چیزی که تو تنظیمات خودش میشه ست کرد
ممنون
maziarzar
22-01-2011, 13:01
یه نرم افزار هست الان یادم نیست اما می تونی تو گوگل سرچ کنی یا از قسمت نرمافزار پی سی بپرسی
سلام. من سوالی که دارم اینکه چطوری می تونم اس ام اس گوشی رو با اتصال یو اس بی گوشی و انتخاب گزینه PC SUIT در کامپیوتر مشاهده و سید کنم؟
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
منظورم سیو بود
mf.designing
28-01-2011, 15:17
سلام دوستان
آقا با این کلید قفل گوشی چه کنم من ؟!! قاطی کرده باید چنبار بکشی ول کن تا مگر بازو بسته بشه !! راه حلی داره ؟
G.D.ragon.Ir
28-01-2011, 18:42
سلام. چطوری باید زبان فارسی رو به زبانهای این گوشی اضافه کرد (صرفآ برای نوشتن sms میخوام و با منوهای انگلیسیش مشکل ندارم)
سلام. چطوری باید زبان فارسی رو به زبانهای این گوشی اضافه کرد (صرفآ برای نوشتن sms میخوام و با منوهای انگلیسیش مشکل ندارم)
باید فلش بشه تا پارسی بشه
البته میتونی زبان نوشتن رو عربی کنی شبیه پارسیه
G.D.ragon.Ir
29-01-2011, 06:25
البته میتونی زبان نوشتن رو عربی کنی شبیه پارسیه
میدونم, ولی چون بعضی از حروف رو نداره, زیاد خوشایند نیست. درهرصورت ممنون
سلام کسی میدونه آدوب ریدر گوشیو چجوری میشه رجیستر کرد؟
:41:سلام کسی میدونه آدوب ریدر گوشیو چجوری میشه رجیستر کرد؟
سلام دوستان
آقا با این کلید قفل گوشی چه کنم من ؟!! قاطی کرده باید چنبار بکشی ول کن تا مگر بازو بسته بشه !! راه حلی داره ؟
دوست عزیز شما با دانلود و نصب برنامه unlock توی گوشیتون میتویند از شر کلید قفل گوشی راحت بشید و گوشیتون مثل Aplle iphone میشه که با لمس انگشت روی صفحه کلید میتونین قفل گوشی رو باز کنید:46:
لینک دانلود
منم دقیقا به همین دلیل اومدم خواهش اگه کسی میدونه راهی به جز فلش بگه:45::45:
avator20002000
31-01-2011, 22:20
اگه کسی این گوشی رو داره حتما می دونه صدای دوربینو نمی شه قطع کرد ولی یک راه وجود دارد بدون دست کاری کردن و فلش کردن گوشی.کافیه جدیدترین ورژن نرم افزار گوشی رو بریزید و اپدیتش کنید اونوقت امکانات بیشتری بهتون می ده سرعت کمی بالا میره از شر صدای گوشی هم خلاص می شید!!!:)
منم دقیقا به همین دلیل اومدم خواهش اگه کسی میدونه راهی به جز فلش بگه:45::45:
اگه گوشیتون آخرین ورژن نیست طبق توضیحات تاپیک زیر عمل کنید :
الان آخرین ورژن آپدیت که برای این گوشی اومده چی هست چه تغییراتی توی گوشی انجام میده
:41:سلام کسی میدونه آدوب ریدر گوشیو چجوری میشه رجیستر کرد؟
سلام دوست جدید من
خوش اومدی...:11:
یه pdf ریدر توپ که کاملا ساین شده و نیازی به رجیستر هم نداره.خودم دارم از همین برنامه استفاده میکنم
موفق باشی.
الان آخرین ورژن آپدیت که برای این گوشی اومده چی هست چه تغییراتی توی گوشی انجام میده
V32
تغییر خاصی نداره فقط یکم گوشی روون تر میشه
V32
تغییر خاصی نداره فقط یکم گوشی روون تر میشه
ممنون دوست عزیز این V32 کی اومده خیلی وقته یا تازگیا اومده بعد هیچ تغییری نمیکنه حتی توی ظاهرش هم تغییری نمیکنه ؟:13:
ممنون دوست عزیز این V32 کی اومده خیلی وقته یا تازگیا اومده بعد هیچ تغییری نمیکنه حتی توی ظاهرش هم تغییری نمیکنه ؟:13:
1 ماهی میشه ... نسبت به فریمور 30 و 31 نه ...
اگه کسی این گوشی رو داره حتما می دونه صدای دوربینو نمی شه قطع کرد
میشه موقع استفاده از دوربین، گوشی رو رو حالت سایلنت بذارین
اینجوری دیگه صدای شاتر در نمیاد.
1 ماهی میشه ... نسبت به فریمور 30 و 31 نه ...
من با پلیر این فریم ویر جدید خیلی مشکل دارم، مثلا اگه پیلر باز باشه و من بیام ازش بیرون یا به قول معروف مینی مایزش کنم و دوباره برگردم ، بسته میشه
یا یه ایراد دیگه اینکه وقتی تکرار رو خاموش میکنم، بازم آهنگها دوباره تکرار میشه
بعد از اینکه آپدیت کردم اینجوری شد
من با پلیر این فریم ویر جدید خیلی مشکل دارم، مثلا اگه پیلر باز باشه و من بیام ازش بیرون یا به قول معروف مینی مایزش کنم و دوباره برگردم ، بسته میشه
عجیبه ولی مال من اصلا همچین مشکلی نداره ... احتمالا" تا چند وقت دیگه فریمور جدید میاد ;)
سلام خیلی ممنون لطف کردی دوست من
میشه موقع استفاده از دوربین، گوشی رو رو حالت سایلنت بذارین
اینجوری دیگه صدای شاتر در نمیاد.
منم همچین مشکلی نداشتم با این فریم وبر الانم 32 رو ریختم سرعت خیلی بهتر شده:21:
این فریم وبر جدید کی قراره بیاد کسی خبری داره ازش؟:13:
beneficent
13-02-2011, 00:11
سلام
گوشی منم 5530 هست فقط یه مشکلی که باهاش دارم هنگ کردنشه
رَمه گوشی من 4 گیگه زیادم نیست میشه بگید چی کار کنم که هنگ نکنه ؟
چند تا بازی خوبم میشه معرفی کنید یا یه لینکی معرفی کنید که نرم افزاها و تم های خوب این گوشی رو قرار داده باشه؟
با تشکر از شما :11::40:
;5857720']سلام
گوشی منم 5530 هست فقط یه مشکلی که باهاش دارم هنگ کردنشه
رَمه گوشی من 4 گیگه زیادم نیست میشه بگید چی کار کنم که هنگ نکنه ؟
چند تا بازی خوبم میشه معرفی کنید یا یه لینکی معرفی کنید که نرم افزاها و تم های خوب این گوشی رو قرار داده باشه؟
با تشکر از شما :11::40:
دوست عزیز یکی از دلایل هنگ کردن و کم بودن سرعت عکس هست اگه شما توی این گوشی عکس زیاد داشته باشید سرعت گوشی خیلی کم میشه و گاهی هم هنگ میکنه شما میتونی یک ریست هم گوشی رو بکنی شاید بهتر بشه با #7370#*
سایت موبایل هم بفرما
اگه گوشیتون آخرین ورژن نیست طبق توضیحات تاپیک زیر عمل کنید :
خیلی ممنون واقعا کمکم کرد الان فنت فارسی به گوشیم اضافه شده:31::31:.مرسی که پاسخ پست دادین کمک کردین:11:
Tomas Angelos
21-02-2011, 02:12
دوستان الان آخرین ورژن فریمور 5530 چند هست
ممنون:40:
V32 هست که به احتمال زیاد به همین زودی ها ورژن جدید تری براش میاد
موفق باشید:11:
V32 ............
beneficent
21-02-2011, 11:57
دوست عزیز یکی از دلایل هنگ کردن و کم بودن سرعت عکس هست اگه شما توی این گوشی عکس زیاد داشته باشید سرعت گوشی خیلی کم میشه و گاهی هم هنگ میکنه شما میتونی یک ریست هم گوشی رو بکنی شاید بهتر بشه با #7370#*
خیلی ممنون از راهنماییت:11:
من گوشیمو فرمت کردم که شاید دیگه هنگ نکنه یا شاید اگه ویروسی شده درست بشه ولی بازم درست نشد با این که هیچی روش نیست بازم بعضی وقت ها صفحه اش ریست میشه
نمی دونم چرا اینطوری میشه؟ من وقتی که گوشی رو خریدم آپدیتش کردم بعدش گوشی هنگ کرد و اصلا روشن نمیشد که بردم همون مغازه ای که خریده بودم و نمی دونم چطوری ولی درستش کرد
حالا به نظرتون آپدیتش کنم درست میشه؟
چی کار کنم نه می تونم تم بریزم نه عکس ؛ در واقع بلا استفاده شده
;5877399']خیلی ممنون از راهنماییت:11:
نمیشد که بردم همون مغازه ای که خریده بودم و نمی دونم چطوری ولی درستش کرد
حالا به نظرتون آپدیتش کنم درست میشه؟
چی کار کنم نه می تونم تم بریزم نه عکس ؛ در واقع بلا استفاده شده
مگه درست نشده ؟ پس دیگه مشکلتون چیه ، چرا نتونین تم و عکس بریزین ؟
Tomas Angelos
21-02-2011, 16:28
جدیدن صدای گوشیم موقع مکامه کم شده :40:
چیکار کنم:11:
beneficent
21-02-2011, 23:48
مگه درست نشده ؟ پس دیگه مشکلتون چیه ، چرا نتونین تم و عکس بریزین ؟
درستش کرد ولی الان مدتیه که بی جهت صفحه اش ریست میشه؛ حتی در حال اس ام اس فرستادن ؛ یا عوض کردن حالت عمودی و افقی گوشی (با این که فرمتش هم کردم و هیچ عکس و فایلی روش نیست)
فکر کنید که هیچی روش نیست اینطوریه اگه بخوام تم و عکس هم بریزم که دیگه مدام هنگ می کنه
به نظرتون دوباره آپدیتش کنم درست میشه؟
Ahmad-Ra
23-02-2011, 15:42
V32 هست که به احتمال زیاد به همین زودی ها ورژن جدید تری براش میاد
سلام..
چرا مگر ورژن 32 مشكلي داره ؟
beneficent
23-02-2011, 19:28
میشه بگید چطور می تونم آپدیتش کنم ؟ یه آپدیت ایمن و مطمئن ؟
با تشکر:40:
;5883787']میشه بگید چطور می تونم آپدیتش کنم ؟ یه آپدیت ایمن و مطمئن ؟
با تشکر:40:
1.از تو گوشی از قسمت SW Update
2.با PC با Nokia Software Updater که تو DVD گوشی هستش !!
:46:
beneficent
24-02-2011, 21:15
1.از تو گوشی از قسمت SW Update
2.با PC با Nokia Software Updater که تو DVD گوشی هستش !!
:46:
من با همون DVD خود گوشی آپدیت کردم که گوشیم خاموش شد و دیگه روشن نشد
;5886899']من با همون DVD خود گوشی آپدیت کردم که گوشیم خاموش شد و دیگه روشن نشد
خب راه اول خیلی بهتر هست و حجم آپدیتهاش خیلی کمتره ...با استفاده از GPRS ایرانسل میتونید آپدیت کنید
beneficent
25-02-2011, 21:48
خب راه اول خیلی بهتر هست و حجم آپدیتهاش خیلی کمتره ...با استفاده از GPRS ایرانسل میتونید آپدیت کنید
میشه بگید حجمش چقدر هست؟
;5890053']میشه بگید حجمش چقدر هست؟
حداکثر بشن 15 مگ ( معمولا کمتر هست )
شما میتونید یه طرح 200 مگ فعال کنید 1000 تومن و بعد گوشی رو آپدیت کنید مابقی رو هم وبگردی کنید :46:
beneficent
28-02-2011, 21:57
حداکثر بشن 15 مگ ( معمولا کمتر هست )
شما میتونید یه طرح 200 مگ فعال کنید 1000 تومن و بعد گوشی رو آپدیت کنید مابقی رو هم وبگردی کنید :46:
یعنی خیالم راحت باشه؟
یوقت دوباره گوشیم خاموش نشه:(
;5897592']یعنی خیالم راحت باشه؟
یوقت دوباره گوشیم خاموش نشه:(
واسه من که همچین مشکلی پیش نیومده ... امیدوارم واسه تو هم پیش نیاد:46:
نه اصولا مشکلی پیش نمیاد من خودم گوشیم رو اینجوری آپدیت میکنم
avator20002000
03-03-2011, 13:14
قبل اپدیت گوشی حتما شارژ کنید کامل بعدش اپدیت
hamesterlibera
04-03-2011, 01:12
سلام دوستان
گوشی یکی از دوستان 5530 هست و وقتی از اینترنت گوشیش استفاده می کنه و وارد یه وبلاگ از بلاگفا میشه، می تونه بخش نظرات اون وبلاگ رو باز کنه و نظرش رو بنویسه اما موقع ثبت نظر یه پیغام میده که ثبت نظر برای شما امکان پذیر نیست!
به نظرتون مشکل از چیه؟ تنظیمات جی پی آر اس گوشی مشکلی داره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائین.:11:
avator20002000
04-03-2011, 11:31
نه به تنظیمات ربطی نداره.سعی کنید از مرورگر اپرا استفاده کنید چون مرورگر گوشی زیاد جالب نیست کاراییش.
دوستان میخوام رم 16 بگیرم برا گوشی. به نظرتون با رم 16 گوشی کند نمیشه و قفل نمیکنه؟ نرم رم رو بخرم بعد نتونم ازش استفاده کنم؟ :دی
avator20002000
04-03-2011, 21:25
در اینجا می تونید بخونید نوشته تا 16 ساپورته
یکی از علتایی که رم بالا تو گوشی ها هنگ می کنه به غیر از اینکه کلا حجم بالا هنگ داره کمی برای گوشی ها.مربوط به خوده کاربره که چه جوری رمو پر می کنه.یعنی فایلاش پراکنده هستن یا مثلا همه فایلای موسیقیش تو sound هستن!
اینا خیلی تو هنگ کردن موثره.حتما باید رعایت بشه تا حداکثر استفاده رو از رم ببرید
خبری از فرمور جدید نشده ورژن 33 رو میگم:13:
avator20002000
05-03-2011, 11:51
نه هنوز نیومده ولی یکی دو ماه دیگه یه ورژن جدید میاد.راستی اپدیت می کنید اون shazam رو هم بریزید به دردتون می خوره!
با شازم می توینید وقتی بغل یه اهنگ نگهش دارید بهتون بگه اهنگه اسمش چیه خوانندش کیه!
beneficent
05-03-2011, 23:48
فایل هایی که رو گوشی میریزیم باید جایِ خاصی باشه ؟ یا توی فولدر خودش بریزیم عکس و موزیک که مشخصه ولی فایل های نصب بازی و تم رو کجا باید بریزم؟
یه سوال دیگه تو 5530 میشه هر آلبومی رو جدا گوش کرد حالا نرم افزاری هست که بشه باهاش فولدر به فولدر موزیک ها رو گوش کرد؟ (آخه همه ی فایل های موزیک که به صورت آلبومی نیست)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:40:
;5911702']فایل هایی که رو گوشی میریزیم باید جایِ خاصی باشه ؟ یا توی فولدر خودش بریزیم عکس و موزیک که مشخصه ولی فایل های نصب بازی و تم رو کجا باید بریزم؟
یه سوال دیگه تو 5530 میشه هر آلبومی رو جدا گوش کرد حالا نرم افزاری هست که بشه باهاش فولدر به فولدر موزیک ها رو گوش کرد؟ (آخه همه ی فایل های موزیک که به صورت آلبومی نیست)
1- فایل بازی و تم رو فرقی نمی کنه ف مثلا بریز تو Other ، اما وقتی که نصب می کنی خودش اتومات می ره یه ترتیب به Application و Theme
2- بابت سئوال دومت ، برو به این صفحه خودم مفصل توضیح دادم !
با شازم می توینید وقتی بغل یه اهنگ نگهش دارید بهتون بگه اهنگه اسمش چیه خوانندش کیه!
سلام
اما به نظر من زیاد چیز جالبی نیست، چون بیشتر آهنگهای خوانندگان معروف رو میتونه شناسایی کنه
ما چیزی میخوایم که آهنگایی رو که معروف نیست رو هم تشخیص بده
;5911702']
با تشکر از inen عزیز
اینم یه نرم افزار که مخصوص پخش پوشه به پوشه هستش
ولی من خودم از روش تغییر دادن نام خواننده و آلبوم استفاده میکنم، اینجوری راحت تره
avator20002000
06-03-2011, 15:49
شما امتحانش کردید؟
شازم اکثر خواننده ها رو شناسایی می کنه فقط معروفارو شناسایی نمی کنه.یه بار امتحانش کنید حتما
شما امتحانش کردید؟
شازم اکثر خواننده ها رو شناسایی می کنه فقط معروفارو شناسایی نمی کنه.یه بار امتحانش کنید حتما
آره، چندبار تست کردم
بیشتر آهنگایی رو که نمیشناختم، باهاش تست کردم ولی یا نمیشناخت یا اطلاعات غلط میداد
درکل زیاد کارایی نداره
avator20002000
06-03-2011, 20:25
تعجب می کنم شما از اخرین ورژنش استفاده می کنی دیگه؟
البته اهنگ ایرانی که امتحان نمی کنید؟یا لهستانی و این جور اهنگ ها؟
چون نشنالیتی من اهنگی ندیدم نشناسه
در اینجا می تونید بخونید نوشته تا 16 ساپورته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی از علتایی که رم بالا تو گوشی ها هنگ می کنه به غیر از اینکه کلا حجم بالا هنگ داره کمی برای گوشی ها.مربوط به خوده کاربره که چه جوری رمو پر می کنه.یعنی فایلاش پراکنده هستن یا مثلا همه فایلای موسیقیش تو sound هستن!
اینا خیلی تو هنگ کردن موثره.حتما باید رعایت بشه تا حداکثر استفاده رو از رم ببرید
پس هنگ نمیکنه دیگه؟ آخه بعضی وقتا با این که تو نت نوشته تا فلان قدر پشتیبانی میکنه تو واقعیت گوشی اون مقدار رو ساپورت نمیکنه!
avator20002000
07-03-2011, 00:04
فکر نکنم خود نوکیا بخواد مشتریاشو دو در کنه
من وقتی n73 داشتم از اخرین مقداری که ساپورت میکرد استفاده میکردم ولی سرعته گوشیم از دوستم که 512 رمش بود یه مقدار کمتر شده بود.
به نظرم 8 گیگ کافیه واسه این گوشی
تعجب می کنم شما از اخرین ورژنش استفاده می کنی دیگه؟
البته اهنگ ایرانی که امتحان نمی کنید؟یا لهستانی و این جور اهنگ ها؟
چون نشنالیتی من اهنگی ندیدم نشناسه
دست شما درد نکنه دیگه، افغانی رو جا انداختی:goatee:
راسش استفاده میکردم، حدود 5 ماه پیش
یه چندتا آهنگ از انریکه و لینکین پارک رو که گذاشتم قشنگ شناخت ، حتی آلبوم آرتی که فرستاد درست بود
ولی یادمه که چندتا آهنگ گذاشتم و اطلاعات غلط داد
با عقل هم جور در نمیاد که بتونه تمام آهنگهای موجود رو شناسایی کنه، فرض میگیریم که تمام آهنگهای به قول شما نشنالیتی رو در پایگاه خودش داشته باشه ، چجوری میتونه طی کمتر از 10 ثانیه اون تیکه آهنگ ما رو با تمام اونا مقایسه کنه؟
avator20002000
07-03-2011, 08:26
ببخشید قصد جسارت نداشتم.اهنگ هایی که ضبط می کنه رو با دیتابیسش فرکانسو این جور چیزاشو مقایسه میکنه بعد میگه ماله کیه.من ۹۹٪ اهنگ هایی که پخش کردم واسشو شناخت.به هر حال توصیه میشه حتما تو ۵۵۳۰ کسی داره بریزه چون خود نوکیا پیشنهادش کرده و جز دانلودیهاشه.
ببخشید قصد جسارت نداشتم.اهنگ هایی که ضبط می کنه رو با دیتابیسش فرکانسو این جور چیزاشو مقایسه میکنه بعد میگه ماله کیه.من ۹۹٪ اهنگ هایی که پخش کردم واسشو شناخت.به هر حال توصیه میشه حتما تو ۵۵۳۰ کسی داره بریزه چون خود نوکیا پیشنهادش کرده و جز دانلودیهاشه.
لینک این برنامه رو میدی دوست عزیز؟
avator20002000
12-03-2011, 00:25
این لینک اصلیشه با برنامه ی پیل .تر ی باید بری توش وگرنه اجازه نمی ده دانلود کنی چون ایران ت ...ح .....ر ***یمه!
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
اینم هست
خبری از فرمور جدید نشده ورژن 33 رو میگم:46:
فکر نکم به این زودیا آپدیت جدید بیاد
راستی، یه جا خوندم که پایان سال 2011، نوکیا میخواد با یه آپدیت، اینترفیس جدیدی از سیمبیان رو ارائه کنه
جالب میشه
avator20002000
22-03-2011, 13:00
تا همین الانشم هم اندروید هم فریمور سی 6 برای 5530 اومده.کسی ریخته؟
من ویدیو هاشو دیدم سی 6 خیلی روش روون بود فریم ورش ولی اندروید بعضی جاها کند میشد رو 5530
آندروید رو که نه ولی c6 رو من تست کردم، آموزشش رو هم اینجا گذاشتم:
البته ورژن های جدید تر رو از فروم گروه pnht (ناشر) میتونین پیدا کنین
آندروید جایی به چشمم نخورده، چه جوریه؟ نرم افزار آندروید قبول میکنه یا بازم باید سیمبیان نصب کنیم ؟!
یه لینک میذاری؟ تشکر
avator20002000
22-03-2011, 21:19
آندروید 2.1 هستش روش میریزن
این ویدیو کارکردشه
اینم اموزش ریختنش رو گوشی هستش .
مزایاوبدیاشم اینان
Good:
- NEW! Tap on the Top icon messenger black icon and it will go to Notifications Bar home screen.
- Icon 72x72 for Thumb size (without using stylus pen to operate).
(In this video is difficult to hold camera while playing the phone)
- Google search Widget actually going to Opera Mobile 10 beta.
- 5 Different home screen (1800x460 wallpaper).
- Nexus One Launcher Grid and Home icon.
- Add your shortcut on Home Screen or Launcher by enable the gdesk menu (Fav icon).
Bad:
- The weather widget not functional.
- The notes always goes to original.
- Double tap / single tap for click.
- The apps of gDesk has little bug (crashing when fast rotating).
فکر نکنم ولی بشه روش نرم افزاری ریخت.ولی من امتحانش نکردم.کسی امتحانش کرد یه بررسی برامون بزاره بگه چه جوریاست
KingMaster021
25-03-2011, 19:58
سلام دوستان حالتون خوبه ؟
دوستان منم یه 5530 دارم ولی یه ارور خاصی میده نمیدونم چیکارش کنم
وقتی داخل گالری میرم همه ی اهنگ یه ارور میاد
<درحال تعمیر مجموعه موسیفی خراب . درحال جستجوی موسیقی و پادکست<
بعد اینو کنسل میکنم میرم داخل موزیک ها اجرا میکنه ولی صدا کم نمیشه و نمیتونم اهنگ ها رو حذف کنم
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنونش میشم
DariushGreat
25-03-2011, 22:03
بعد اینو کنسل میکنم میرم داخل موزیک ها اجرا میکنه ولی صدا کم نمیشه و نمیتونم اهنگ ها رو حذف کنم
سلام
به فروم خوش اومدی :10:
با کامپیوتر از کانتکت ها و مسیج هات بک آپ بگیر. بعد هم با کد #7370#* گوشیت رو مستر ریست کن. انشالله درست می شه
شاد باشین :10:
KingMaster021
26-03-2011, 13:41
ممنون بابت راهنماییتون
دلیل به وجود اومدن این ارور رو میدونید چیه اگه میشه بگید که دفعه دومی وجود نداشته باشه
خیلی ممنون
KingMaster021
26-03-2011, 13:52
متاسفانه تاثیری نداشت همون شکلی هست
من خیلی برام پیش میاد که تاچ گوشیم قاتی میکنه و عمل نمیکنه ویا بالا پایین میزنه ولی خود به خود درست میشه نمیدونم مال کجاس
اینا رو نگید چون امتحان کردم کالیبره و مستر ریست
دوست عزیز یه احتمالیم هست ... این کاری که می گم انجام بده ضرری نداره
توی منوی اصلی گالری ، از منوی تنظیمات ( Options ) ، بروز رسانی ( Refresh Library ) ، رو انتخاب کن
منوهای من انگلیسی هست ، معادل فارسیشو نمی دونم
موفق باشی
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
من خیلی برام پیش میاد که تاچ گوشیم قاتی میکنه و عمل نمیکنه ویا بالا پایین میزنه ولی خود به خود درست میشه نمیدونم مال کجاس
اینا رو نگید چون امتحان کردم کالیبره و مستر ریست
قبول دارم ، تاچش یکم مشکل داره
من خودم بعد اینکه فلش کردم ، فقط تو نوشتن اس ام اس ، دکمه های مکان نما گیر می کنن !!! وگرنه مشکل دیگه ای ندارم
یعنی فقط پوشیه منه که اینجوری کسی همچین مشگلی ناره؟
pooria-ir
01-04-2011, 18:17
سلام دوستان من یه 5530 دارم که خیلی هم سالمه اما باطریش زود خالی میشه اگه راه حلی برای این مشکل وجود داره بهم بگین.
سلام دوستان من یه 5530 دارم که خیلی هم سالمه اما باطریش زود خالی میشه اگه راه حلی برای این مشکل وجود داره بهم بگین.
بعد از اینکه شارژش کردی بذار یه 10 دقیقه بگذره بعد لمسش کن ببین داغه یا نه، اگه داغ بود بپیچش تو یه پلاستیک فریزر و یه ربع بذارش تو فریزر!
شاید مسخره به نظر بیاد ولی واسه منم قبلا اینجوری شده بود، یعنی طی 10 دقیقه باتریش خالی میشد ، فکر کردم خراب شده اما وقتی اون کارو کردم درست شد
soheilsaghian
02-04-2011, 06:35
دوست عزیز
شما گوشی خودتان را آپدیت کنید. مصرف باطری کمتر میشود.
پیروز باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.