ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Ahmad-Ra
29-12-2009, 20:18
آقا ایراد از قطعی نت ها و gprs موبایل بود ... انگار خود 5530 خود کار از روی شبکه میشناسه که سرویس internet موجود نیست و فقط wlan رو میاره!

mehdi30nema
29-12-2009, 20:33
دوستان این گوشی به جز کیف هیچ قابی نداره ؟
چون من احساس میکنم رنگ اطراف گوشیم داره میره .

Ahmad-Ra
29-12-2009, 21:33
اتفاقا چند صفحه قبل بچه ها عکس یه محافظ برای گوشی رو از نت گذاشته بود! از زیر گشوی رو گرفته بود. خیلی جالب بود منتها فکر نمیکنم همچین چیزی تو ایران گیر بیاد! باید بسازی یا بری Invisible Shield بگیری که خیالت راحت باشه اما گرونه!

mohammad_s7201
30-12-2009, 14:13
يه مشكلي واسه گوشي من پيش اومده.
وقتي به كسي زنگ ميزن يا كسي زنگ ميزنه و همچنين ميس كال ها ديگه تو call log نشون داده نميشه.
چيكار كنم درست بشه؟؟

Ahmad-Ra
31-12-2009, 03:01
منم یه مشکلی دارم.. هر وقت گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل میکنم حالا چه حالت pc suite انتخاب کنم چه mass storage تمام برنامه های در حال کار با مموری + مسیج هام که رو مموری ذخیره میشن میرن رو حالت phone memory و هر دفعه باید برم تو ستینگ مسیج ها مثلا بکنم مموری... چیکار کنم هر دفعه اینطوری نشه ؟

mehdi30nema
31-12-2009, 16:33
دوستان هیچ کس جایی رو سراغ نداره بشه یه قاب محافظ برای گوشی خرید ؟

Noob Saibot
02-01-2010, 11:50
سلام به همه
کسی از بچه ها میدونه از کجا میشه فایل Cer و Key واسه 5530 گرفت. از Opda گرفتم ولی ظاهرا فقط N97 و گوشی 5800 رو ساپورت میکنه. فایل ها رو از اینجا دانلود کردم ولی اصلا نمیتونم با این فایل ها ساین کنم. فرقی نمیکنه بعد از ساین باز هم ارور فایل cer میده. تو About سایت Opda و لیست گوشی ها فقط 5800 و N97 نوشته شده. میشه یه کمکی بکنید؟

saadi126
02-01-2010, 17:56
از اينجا بگير کمتر از يک روز برات بچه ها ميگيرن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ahmad-Ra
02-01-2010, 18:49
سلام به همه
کسی از بچه ها میدونه از کجا میشه فایل Cer و Key واسه 5530 گرفت. از Opda گرفتم ولی ظاهرا فقط N97 و گوشی 5800 رو ساپورت میکنه. فایل ها رو از اینجا دانلود کردم ولی اصلا نمیتونم با این فایل ها ساین کنم. فرقی نمیکنه بعد از ساین باز هم ارور فایل cer میده. تو About سایت Opda و لیست گوشی ها فقط 5800 و N97 نوشته شده. میشه یه کمکی بکنید؟

سلام..
برنامه SignSiS کاری از BiNPDA رو بگیر مشکلت رفع میشه.. من خودم دارم .. فقط یه فایل SIGNATURE و KEY میسازی میدی برنامه حل میشه.

Noob Saibot
03-01-2010, 09:08
سلام..
برنامه SignSiS کاری از BiNPDA رو بگیر مشکلت رفع میشه.. من خودم دارم .. فقط یه فایل SIGNATURE و KEY میسازی میدی برنامه حل میشه.

سلام.
جالبیش اینه که با همین برنامه ساین میکنم ولی باز هیچ فرقی نمیکنه.

Ahmad-Ra
03-01-2010, 14:26
شاید یه جایی مشکل داری... مثلا شاید کد IMEI گوشیت رو که به فایل SIG و KEY دادی اشتباه باشه ! یه بار دیگه برو درخواست فایل KEY و SIG با کد IMEI گوشیت(این دفعه با دقت) بده ، یا مثلا جای کد پسورد عدد دیگه ای میزنی ؟؟! عدد 0000 رو بزن... این احتمالات رو گفتم یه نگاهی بکن ایشالا درست بشه

Noob Saibot
03-01-2010, 17:52
شاید یه جایی مشکل داری... مثلا شاید کد IMEI گوشیت رو که به فایل SIG و KEY دادی اشتباه باشه ! یه بار دیگه برو درخواست فایل KEY و SIG با کد IMEI گوشیت(این دفعه با دقت) بده ، یا مثلا جای کد پسورد عدد دیگه ای میزنی ؟؟! عدد 0000 رو بزن... این احتمالات رو گفتم یه نگاهی بکن ایشالا درست بشه

تا حالا سه بار فایل Cer و Key رو گرفتم. هیچ کدوم کار نکرد. نه تنظیمات پسورد و چیزای دیگه را دست نمیزنم. همه چیز دیفالت خودشه. دیگه دارم کلافه میشم. جای دیگه نیست به غیر Opda که فایل Cer و Key بده؟ کسی هست این کارو انجام بده؟

inen
06-01-2010, 01:02
سلام به همگی
بچه ها با 5530 مشکل پیدا کردم ؟
1- موقعیکه اس ام اس تایپ میکنم بعد اینکه از 7-8 صفحه بیشتر می شه خود بخود پاک می شه
2- در حال حاضر تو صفحه ی اصلی هیچ shotcut ندارم و نمی تونم توی گزینه های Telephone و Contects برم !!!
3- جدیدا خو بخود رسیت می شه
.
اسکن کردم ویروس نداشت

چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
.
این مشکلات دلیل نمی شه فکر کنید گوشیه بدیه (قابل توجه اونایی که می خوان بخرن )
.
منتظرم

inen
06-01-2010, 01:26
worldm جان شاید به خاطر اینه که ویروسی شده! ولی اگر الکی باشه خیلی مسخره هست! به هر حال من هارد ریست کردم درست شد.. الانم میخوام فریمور رو به روز کنم.. امیدوارمبا اپدیت دیگه از این مشکلا پیش نیاد

فکر کنم منم مشکله تو رو دارم
چطور باید هاردمو رسیت کنم ؟ بک آپ چطور بگیرم ؟

saadi126
06-01-2010, 10:00
فکر کنم منم مشکله تو رو دارم
چطور باید هاردمو رسیت کنم ؟ بک آپ چطور بگیرم ؟
بک آپ رو میتونی بری تو فایل منجر و اونجا گزینه بک آپ رو انتخاب کنی و ... و یا میتونی گوشی رو در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کنی و از کل گوشی بک آپ بگیری که تا اس ام اس و کانتکت و ... رو هم بک آپ میگیره و وقتی به این بک آپ رو روی گوشی دوباره برمیگردونی همه چیز به همون شکل قبلی سر جای خودشه.

برای هارد ریست هم باید کد زیر رو بزنی(از چب به راست):
[مربع] + 7370 [مربع] + [ستاره]

inen
06-01-2010, 14:32
بک آپ رو میتونی بری تو فایل منجر و اونجا گزینه بک آپ رو انتخاب کنی و ... و یا میتونی گوشی رو در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کنی و از کل گوشی بک آپ بگیری که تا اس ام اس و کانتکت و ... رو هم بک آپ میگیره و وقتی به این بک آپ رو روی گوشی دوباره برمیگردونی همه چیز به همون شکل قبلی سر جای خودشه.

برای هارد ریست هم باید کد زیر رو بزنی(از چب به راست):
[مربع] + 7370 [مربع] + [ستاره]

بک آپو فهمیدم
ولی نکته اینجاست ، کدی که گفتی رو چطوری وارد کنم ؟؟؟؟ شماره گیرم بالا نمیاد ( تو صفحه ی اصلی گزینه Telephone فعال نیست )

بعد کدی که گفتی اینه : #7370#*

saadi126
06-01-2010, 14:41
بک آپو فهمیدم
ولی نکته اینجاست ، کدی که گفتی رو چطوری وارد کنم ؟؟؟؟ شماره گیرم بالا نمیاد ( تو صفحه ی اصلی گزینه Telephone فعال نیست )

بعد کدی که گفتی اینه : #7370#*

خوب مشكل تو حاد نيست منم موقعي كه آپديت كردم اين مشكل به وجود اومد كه با هارد ريست درست ميشه و كد هموني هست كه گفتي.
اما براي اينكه كد رو وارد كني بايد در حالتي كه گوشي روشن هست، سه دكمه سبز و قرمز و دكمه دوربين رو با هم بگيري و ول كني تا شماره گير ظاهر بشه و بتوني كد رو وارد كني.(اين روش رو خودم كشف كرد :31::21:) البته شايد بايد چند بار تمرين كني تا شماره گير ظاهر بشه ممكنه تو چند بار اول دوربين بالا بياد.
موفق باشي

inen
06-01-2010, 14:54
خوب مشكل تو حاد نيست منم موقعي كه آپديت كردم اين مشكل به وجود اومد كه با هارد ريست درست ميشه و كد هموني هست كه گفتي.
اما براي اينكه كد رو وارد كني بايد در حالتي كه گوشي روشن هست، سه دكمه سبز و قرمز و دكمه دوربين رو با هم بگيري و ول كني تا شماره گير ظاهر بشه و بتوني كد رو وارد كني.(اين روش رو خودم كشف كرد :31::21:) البته شايد بايد چند بار تمرين كني تا شماره گير ظاهر بشه ممكنه تو چند بار اول دوربين بالا بياد.
موفق باشي

پس اول بک آپ بگیرم و باقی قضایا ....

من آپدیت نکرده بودم که این مشکل برام پیش اومد !!!
ولی دیشب آپدیتش کردم
یه سئوال - اگه هارد رسیت کنم ، آپدیتو دوباره باید انجام بدم ؟؟ ( 128 مگه آپدیتش !!! )

inen
06-01-2010, 15:37
چرا کد #7370#* رووارد می کنم اتفاقی نمیفته ؟

رسیت فکتوریش کنم ؟
ولی واسه رسیت کارخانه هم Lock Code می خواد !!! اونو از کجا بیارم ؟؟؟؟؟

aghamajid1369
06-01-2010, 19:37
سلام بچه ها. منم امروز یه 5530 خریدم. 215 مشکی شیراز.
میخواستم نقره ایش رو بگیرم دیدم خیلی ضایعست. پشتش با صورتی یه شکلک ضایعی کشیده بود .به نظر دخترونه میومد :دی
دیگه بی خیالش شدم.
خلاصه آقا چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.در ضمن آپدیتش هم کردم و الان ورژن 20 هست.
1-نمیشه کاریش کرد وقتی گوشی خاموش روشن میشه نخواد هی تاریخ و ساعت بزنی؟؟ اینجوری خیلی ناجوره
2-چجوری sms های داخل مموری کارت رو بزنم روی phone memory ؟؟ من گوشی رو با 7370 فورمت کردم بعد مموری کارت رو زدم تو و رفتم location اس ام اس ها رو تغییر دادم ولی ازم سوال نپرسید که اس ام اس ها رو روی phone memory کپی کنم یا نه !!!
حالا میخواستم ببینم راه دیگه ای هست؟؟
ممنون.

------------------------------------

چرا کد #7370#* رووارد می کنم اتفاقی نمیفته ؟

رسیت فکتوریش کنم ؟
ولی واسه رسیت کارخانه هم Lock Code می خواد !!! اونو از کجا بیارم ؟؟؟؟؟ برادر اگه کد گوشی رو تغییر ندادی بزن 12345 . کدش تو حالت پیش فرض اینه.

یه سئوال - اگه هارد رسیت کنم ، آپدیتو دوباره باید انجام بدم ؟؟ ( 128 مگه آپدیتش !!! ) نه. آپدیت دیگه از بین نمیره تا اونجایی که من میدونم.

inen
06-01-2010, 22:51
سلام
من ریست کردم گوشی رو ( با همون کدی که [aghamajid1369] گفتن : 12345 )
ولی یه مشکل اساسی :
مموری کارتم Unlock Code می خواد !!!! اینو چکار کنم دیگه ؟؟؟؟؟
قفل شده مموری کارتم
.
لطفا جواب بدین

Ahmad-Ra
07-01-2010, 13:48
هنوز هم مشخص نشد که چرا اون shortcut ها رو صفحه پنل 5530 پرید!! هم واسه من هم واسه شما ها که تو صفحه های قبل هم گفتین!

عزیز unlock code رو هم 12345 بزن ببین میشه

aghamajid1369
07-01-2010, 14:45
هنوز هم مشخص نشد که چرا اون shortcut ها رو صفحه پنل 5530 پرید!! هم واسه من هم واسه شما ها که تو صفحه های قبل هم گفتین!

عزیز unlock code رو هم 12345 بزن ببین میشه
پرید؟؟
چجوری؟؟؟
شاید خودتون از قسمت Home screen حذفش کردین.

inen
07-01-2010, 14:49
سلام
من ریست کردم گوشی رو ( با همون کدی که [aghamajid1369] گفتن : 12345 )
ولی یه مشکل اساسی :
مموری کارتم Unlock Code می خواد !!!! اینو چکار کنم دیگه ؟؟؟؟؟
قفل شده مموری کارتم
.
لطفا جواب بدین

خودم جواب می دم ....

من مشکلم به طور کامل حل شد :

اینم راه حل کلی واسه وقتی که تو صفحه اصلیتون ، Shotcut ها و دو گزینه ی Telephone و Contect ناپدید یا غیر فعال می شن :

قبل از انجام مراحل زیر ، از تمامی اطلاعاتی که نمی خواید از بین بره ( احتمال از بین رفتنش هست ) ، یه بک آپ می گیرد
1- وارد بخش File Manager گوشی و قسمت Back up (بک آپی از مخاطبین ، اس ام س ها و تنظیمات و ... می گیره ) میشید ، از طریق گزینه ی Option ، Back up now رو می زنید تا شروع به بک آپ گیری کنه ...سپس گوشی رو به کامپیوتر وصل کرده ، پوشه ی Back up رو که توی مموری کارتتون هست ، روی هارد کامپیوتر کپی می کنید )
2- از طریق کامپیوتر ، کپی یا بک آپ از تمامی اطلاعات مموری کارتتون میگیرید ( البته درصورت نیاز تون )

.
.
می رسیم به مراحل ریست و ...

1- ابتدا سه تا کلید قرمز + سبز + دکمه دوربین رو به طور همزمان فشار میدیم
2- کد #7370#* را شماره گیری می کنید و YES رو می زنید.
3- در قسمت درخواست Lock Code ، اگه از حالت پیش فرض درش نیاوردین ، کد 12345 رو وارد می کنید

گوشی ریستارت می شه و وقتی کارتون رو درست انجام دادید که بخش Region (منطقه ) ظاهر بشه و ایران رو انتخاب کنید ، همچنین تنظیمات تاریخ و ساعت
و بلافاصله بعد از تنظیمات مربوطه ، ممکنه مموری کارتتون قفل بشه و ازتون Unlock Code بخواد

من راه حلی که برای این بخش پیدا کردم و روی گوشیه من ( 5530 )جواب داد اینه :

در این بخش Cancel رو می زنید ...
وقتی گوشیتون بالا اومد ، به بخش File Manager و درایو مربوط به مموری کارت ( E ) مراجعه می کنید.
از طریق گزینه Option ، مموری کارت خودتونو Format می کنید ...

در این مرحله مموری کارتتون به طور کامل فرمت می شه ، و حالا گوشیتونو ریست کنید
حالا هم قفل مموری کارت باز می شه و هم مشکل اصلیمون
.
اما برای باز یابی اطلاعات :
فکر کنید گوشیتون تازه خریدین :

گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنید :
پوشه ی Back up که بالا توضیح دادمو توی مموری کارت کپی می کنید ( به همراه اطلاعاتی که کپی یا بک آپ گرفتین و... )

وقتی کار تبادل فایلاتون تموم شد ، ارتباط گوشیتونو قطع کنید .

حال به بخش File Manager و قسمت Back up وارد شید و از قسمت Options ، گزینه ی Restore رو بزنید ، و بک آپایی که می خوایید رو تیک بزنید و در آخر ok
.
.
به همین راحتی

inen
07-01-2010, 14:51
پرید؟؟
چجوری؟؟؟

دوست عزیز این مشکل دیر یا زود برای شمام می افته ، نه به تنظیمات home Screen مربوط می شه ، نه به ویروس نه به چیزه دیگه ای ...
راه حلشم که خودم با هزار جور بدبختی پیدا کردم رو نوشتم ...

Ahmad-Ra
07-01-2010, 16:14
پرید؟؟
چجوری؟؟؟

خیر !

خودم جواب می دم ....

من مشکلم به طور کامل حل شد :

اینم راه حل کلی واسه وقتی که تو صفحه اصلیتون ، Shotcut ها و دو گزینه ی Telephone و Contect ناپدید یا غیر فعال می شن

اما مشکل من وقتی اتفاق افتاد که هر دوی اینها فعال بودن ! پس ربطی نداره! امیدوارم یه مشکل همه گیر و ضعف تو 5530 نباشه

relax_l3oy
07-01-2010, 16:16
دوستان سلام من تو انتخاب بین 5800 و 5530 تردید دارم.به نظرتون نسبت به قیمت کدوم با صرفه تره؟امروز حتما میخرم

mehdi30nema
07-01-2010, 20:50
دوستان قاب اوریجینال این گوشی را بیرون میفروشن . ؟
چون قاب اصلی من افتضاح شده از بس دور ال سی دیش رنگ هاش پریده . میخام عوضش کنم .

farsann
07-01-2010, 22:41
سلام به همه:11:
دوستان من هنوز نتونستم با گوشيم به اينترنت وايرلس متصل بشم چون هروقت ميخوام اينكارو بكنم، ميگرده و شبكه رو پيدا ميكنه ولي ميگه enter WEP key... حتي وقتي رمز عبوري كه خود همون شركت يا مغازه گذاشتن رو وارد ميكنم بازهم همينو ميخواد.

حالا اين WEP key چيه؟ از جايي كه گوشي رو خريده بودم هم پرسيدم نميدونست:41:

Mahdi_Moosavi
08-01-2010, 17:02
دوستان سلام من تو انتخاب بین 5800 و 5530 تردید دارم.به نظرتون نسبت به قیمت کدوم با صرفه تره؟امروز حتما میخرم

mehdi30nema
08-01-2010, 20:52
دوستان قاب اوریجینال این گوشی را بیرون میفروشن . ؟
چون قاب اصلی من افتضاح شده از بس دور ال سی دیش رنگ هاش پریده . میخام عوضش کنم .

کسی نمیتونه کمکی بکنه ؟

Behradj
09-01-2010, 13:31
سلام عزیزان.
من بین این و 5630 و 5230 موندم!
فقط و فقط هم ملاک انتخابم صدای خروجی و هندزفریه!
کسایی که این گوشی رو داشتن، تا حالا مقایسه با 5700 کردین صداش رو؟
من 5700 داشتم .... اگر بگین صداش بلندتره یا کمتره یا کیفیتش بهتره ممنون میشم.
در کل صداش چه جوریاس؟
:19::19::19::19::19::31::31::31::31:
ممنونم.

hobgoblin
10-01-2010, 08:44
لطفا حذف شود

Simaaa
11-01-2010, 10:40
سلامم. مرسی ممنون :)
230 البته چون اشنا بود وگرنه 238. باشه پیغام خصوصی میزنم واست....
کیف رو از طبقه پایین علا ء الدین.. گفت مخصوص 5530 هست.

آره با گارانتی اصلی.. sms هم زدم.. 13 ماه از گارانتی مونده..
اینم عکس : ( حجمش حدود 400 کیلو)

ببخشید... به کجا sms میزنین و چه جوری می فهمین که چقدر از گارانتی مونده؟

relax_l3oy
11-01-2010, 11:09
دوستان سلام کسی میدونه 5530 طرح تقلبیش هم اومده ؟ از این جهت میپرسم که یه وقت هنگام خرید کلاه سرم نره. با تشکر

Simaaa
11-01-2010, 11:22
من در مورد گوشی ها کلا خیلی مبتدیم ....
میشه یه لطفی بکنین و تمام مواردی رو که موقع خرید 5530 باید بهش توجه کرد بگین که سرم کلاه نره ...
اینکه چه چیزایی باید تو جعبش باشه و موارد ظاهری و این چیزا....
در ضمن کسی می دونه تو تهران از کجا می تونم سفید صورتیشو پیدا کنم و قیمتش چنده؟

mrcoffee
11-01-2010, 11:56
یک مشکلی هست، نه فقط در این گوشی بلکه در گوشی های نوکیا من این رو دیدم مثل یک گوشی 7610.

روی صفحه نمایش نقاطی به اندازه یک پیکسل پدید میاد. این نقاط مشکلی ایجاد نمی کنند اما خیلی ناراحت کننده هستند. روی صفحه نمایش 5530 یدونه از این ها هست. البته گفتم خیلی ریزن و فقط اندازه یک پیکسل هستند. خاصیت این نقطه ها اینه که اگر برای بار اول به صفحه نمایش گوشی نگاه کنید ممکنه تشخیصشون ندید. اما بعد از چند بار به وجودشون پی می برید.

کسی می دونه علت چیه؟
یا احیانا راه حلی وجود داره؟

saadi126
11-01-2010, 13:38
سلام به همه
چند روزه مشكلي برام پيش اومده كه خيلي اذيتم ميكنه:
گوشي بعضي وقتها كه ميرم رو بخش اس ام اس ميگه كه نميتونه رم رو بخونه و حالت ذخيره اس ام اس روي رم داخلي فعال ميشه كه بايد دوباره دستيبر گردونمش. از طرفي بخش اس ام اس گوشي خيلي خيلي كند شده (موقع ارسال اس ام اس)

به نظر شما مشكل چي ميتونه باشه؟ احتمالا با هارد ريست حل ميشه ولي نميخوام اينكار رو بكنم كه برنامه هاي نصب شده بپرن.

Ahmad-Ra
11-01-2010, 17:22
ببخشید... به کجا sms میزنین و چه جوری می فهمین که چقدر از گارانتی مونده؟

IMEI گوشی رو به شماره زیر اس ام اس کنید میگه هم گارانتی داره یا خیر و هم اینکه چقدر مونده از گارانتی :

200023013

در ضمن کسی می دونه تو تهران از کجا می تونم سفید صورتیشو پیدا کنم و قیمتش چنده؟

من پاساژ موبایل ایرانیان تو میدان ولیعصر دیدم.. 20، 30 تومن گرونتره از نوع مثلا مشکیش..

Ahmad-Ra
11-01-2010, 17:26
سلام به همه
چند روزه مشكلي برام پيش اومده كه خيلي اذيتم ميكنه:
گوشي بعضي وقتها كه ميرم رو بخش اس ام اس ميگه كه نميتونه رم رو بخونه و حالت ذخيره اس ام اس روي رم داخلي فعال ميشه كه بايد دوباره دستيبر گردونمش. از طرفي بخش اس ام اس گوشي خيلي خيلي كند شده (موقع ارسال اس ام اس)

به نظر شما مشكل چي ميتونه باشه؟ احتمالا با هارد ريست حل ميشه ولي نميخوام اينكار رو بكنم كه برنامه هاي نصب شده بپرن.

سلام...
ر مشکل که گفتین اس ام اس میره رو فون مموری موقعی پیش میاد که رم درگیر باشه.. به عنوان مثال وقتی با کابل میزنین تو کامپیوتر گشوی رو و MASS STROGARE انتخاب میکنید و رم موبایل درگیر میشه همچین حالتی تو اس ام اس و فایل هایی که رو رم هست پیش میاد... این چیزی که میگین احتمالا رم دیگره با یه برنامه یه همچین چیزی به نظرم!!!

در مورد کندی اس ام واس منم اینطوری شده ... دلیل هم فقط نصب برنامه زیادی رو گوشیه ! :دی لا اقل واسه من

Ahmad-Ra
11-01-2010, 17:30
دوستان سلام کسی میدونه 5530 طرح تقلبیش هم اومده ؟ از این جهت میپرسم که یه وقت هنگام خرید کلاه سرم نره. با تشکر

منظورت چینیه؟؟ من دیدم تو اینترنت نوشته باشه NOKIA 5530 Xpress Music China ! اما تو ایران ندیدم! حالا اگر بدنه هم اصل باشه میگیرن باتری و... رو تقل میندازن !!! خیلی راه هست واسه کلاهبرداری :31:

saeedfweb
12-01-2010, 12:43
سلام
توی کلوپ star می گفتن که یه قابلیتی به نام fake call داره که وقتی تلفن زنگ می خوره
می تونی با استفاده از این قابلیت یه آهنگی چیزی پخش کنی
برای تماس گیرنده تا جوابشو بدی
(البته من احساس می کنم که باید ارتباط رو برقرار کنی تا این اتفاق بیفته)
کسی چنین قابلیتی یا نرم افزاری دیده که روی این گوشی باشه

relax_l3oy
12-01-2010, 12:46
منظورت چینیه؟؟ من دیدم تو اینترنت نوشته باشه NOKIA 5530 Xpress Music China ! اما تو ایران ندیدم! حالا اگر بدنه هم اصل باشه میگیرن باتری و... رو تقل میندازن !!! خیلی راه هست واسه کلاهبرداری :31:
آره منظورم چینیه طرح اصل عجب موجودات پستی! خداوکیلی اگه یه ملک معامله میکردم الان 2 و 3 دست دیگه گشته بود! ولی هنوز نمیتونم یه گوشی بخرم!:19:

Ahmad-Ra
12-01-2010, 18:31
آره منظورم چینیه طرح اصل عجب موجودات پستی! خداوکیلی اگه یه ملک معامله میکردم الان 2 و 3 دست دیگه گشته بود! ولی هنوز نمیتونم یه گوشی بخرم!:19:

البته زیاد هم سخت نیست خریدنش پسر ! خود من خریدم دیگه راضیم.
یه مقدار ذکاوت و هوش نشون بدی همچینم سرت کلاه نمیره ! برو از یه جای مطمئن بخر حله ایشالا!

hasanpsk
12-01-2010, 21:21
5530رو دیشب گرفتم 225جمع و جور تر از 5800باطریش made in koriaو روی گوشی made in hungry
درضمن از همین مدل 5230 هم اومده بود حدود 190
سوالم اینه باتوجه به اینکه سیمبین این مدل مث 5800هستش قاعدتاًنرم افزارایی که واسه 5800توی سایتهای مختلف هست برای 5530هم صدق میکنه؟

saadi126
13-01-2010, 12:22
5530رو دیشب گرفتم 225جمع و جور تر از 5800باطریش made in koriaو روی گوشی made in hungry
درضمن از همین مدل 5230 هم اومده بود حدود 190
سوالم اینه باتوجه به اینکه سیمبین این مدل مث 5800هستش قاعدتاًنرم افزارایی که واسه 5800توی سایتهای مختلف هست برای 5530هم صدق میکنه؟
مباركه دوست عزيز
بله تمامي نرم افزارها يكي هست و كار ميكنه البته اگر نرم افزارهاي مربوط به GPS رو دانلود كنيد خوب به طبع رو اين كار نميكنن :31: ولي بقيه مشكلي ندارن چون سيستم عامل همشون يكيه

Ahmad-Ra
13-01-2010, 17:42

مبارکه... البته یه چی میگم نا امید نشی یه وقتی و تو ذوقت نخوره ... made in hungry ها رو همه بر چسب چسبوندن و گوشیت همینی هست که مال من و بقیه بچه ها است... خیالت راحت واست خوب کار میکنه.. مبارکه

mehdi30nema
13-01-2010, 21:13
یعنی هیچ کس نمیدونه که آیا قاب اوریجینال این گوشی را جایی میفروشن یا نه ؟
سه بار تا حالا پرسیدم ولی کسی جواب نداد

Ahmad-Ra
13-01-2010, 23:29
خب زنگ بزن به خود نمایندگی شرکت نوکیا تو ایران بپرس.

Hamed 360
14-01-2010, 11:46
5530 GPS داره!؟

Majid393
14-01-2010, 12:23
5530 GPS داره!؟

خیر. 5530 GPS نداره.

مانی 22
15-01-2010, 09:23
سلام
یکی اگر در مورد صدای این گوشی یه چیزی بگه خیلی خوب میشه!
من شدیدا میخوام بدونم صداش چه طوره..
ممنونم.

Ahmad-Ra
15-01-2010, 10:12
به نظر من صدای خیلی خوبی داره.. تازه این گوشی جزو سری Xpress Music نوکیا هست.. خاصیت های stereo widing و loudness داره تو پخش آهنگ

madson
15-01-2010, 14:49
دوستان کسی نمی دونه focus دوربین رو باید چجوری تنظیم کنم؟ وقتی می خوام عکس بگیرم دکمه کلید دوربین رو که فشار می دم واسه یه لحظه پشت او شیءای که کادر وسط روش هست smooth میشه ولی وقتی عکس رو میگیره به حالت عادی در میاد :13:

relax_l3oy
16-01-2010, 14:13
دوستان من یه 5530 خریدم میخواستم ببینم فرق فریم ور اصلی نوکیا با هک کردنش در چیه؟میخوام هرکدوم بهتر بود نصب کنم .باتشکر

madson
16-01-2010, 16:06
دوستان من یه 5530 خریدم میخواستم ببینم فرق فریم ور اصلی نوکیا با هک کردنش در چیه؟میخوام هرکدوم بهتر بود نصب کنم .باتشکر

سلام دوست عزیز
فریم ورژن هک شده آماده وجود نداره شما باید اول فریمور اصلی رو نصب کنبد ( که رو گوشی هست یا انو آپدیت کنید ) بعد هکش کنید. فرقش این هست که اگر هک نکنی گوشی اجازه نمیده برنامه های که certificateشون ثبت نشده رو نصب کنی که با هک کردن این مشکل رو رفع می کنی و می تونی تمام برنامه های مخصوص سری 60 ورژن 5 رو رو گوشیت نصب کنی. هک خطری هم برای گوشی نداره.:46:

relax_l3oy
16-01-2010, 21:23
سلام دوست من ممنون از راهنمایی خویت راستی دوستان اون مینی دی وی دی که تو خود جعبه هست برای آپدیت فریم ور جدیده؟حجمش دانلودش چقدره؟

madson
16-01-2010, 21:37
سلام دوست من ممنون از راهنمایی خویت راستی دوستان اون مینی دی وی دی که تو خود جعبه هست برای آپدیت فریم ور جدیده؟حجمش دانلودش چقدره؟

داخل دی وی دی فقط برنامه ovi suit هست . فریم ور رو باید از اینترنت دانلود کنی . آخرین ورژنش20 هست. هم می تونی از نرم افزار Nokia software updater استفاده کنی هم از فونیکس . حجم دانلودش هم تقریبا 12 مگابایته.

تایپیک آپدیت با NSU :

آپدیت با phoenix :

دانلود فایل فلش :

carter
17-01-2010, 14:17
سلام به دوستان
یه سوال داشتم من بین 5800 و 5530 گیر کردم که کدومو بخرم
آخه من کرمانشاه زندگی میکنم
اگه gps 5800 تو کرمانشاه کاربردی نداره و فقط مربوط به تهران میشه من برم با خیال راحت 5530 بگیرم
متشکرم

relax_l3oy
18-01-2010, 00:33
سلام به دوستان
یه سوال داشتم من بین 5800 و 5530 گیر کردم که کدومو بخرم
آخه من کرمانشاه زندگی میکنم
اگه gps 5800 تو کرمانشاه کاربردی نداره و فقط مربوط به تهران میشه من برم با خیال راحت 5530 بگیرم
متشکرم
من یه 5530 گرفتم روی هم رفته گوشی بدی نیست.بجز اینکه دوروز یه بار هنگ میکنه.بعضی وقتا هم ریست میشه! با این حال من خوشم میاد ازش:31:

relax_l3oy
18-01-2010, 00:35
دوستان اینترنتش رو چجوری فعال کنم؟ با اینکه مودم وایرلس هم دارم و شناسایی هم میکنه ولی باز نمیتونم وصل شم.با تشکر

saadi126
18-01-2010, 00:36
من یه 5530 گرفتم روی هم رفته گوشی بدی نیست.بجز اینکه دوروز یه بار هنگ میکنه.بعضی وقتا هم ریست میشه! با این حال من خوشم میاد ازش:31:
عجيبه مال من كه خيلي خيلي كم پيش مياد هنگ يا ريستارت كنه شايد مال شما مشكل نرم افزاري داره

relax_l3oy
18-01-2010, 00:58
همین الان آپدیتش کردم نمیدونم شاید مشکل رفع بشه با این حال اینترنت بلد نیستم برم میزنه: web:no gateway reply

Ahmad-Ra
18-01-2010, 09:54

ریست رو راست میگی .. یه دفعه حتی خواستم یه مسیج باز کنم خودش ریست شد ! این مشکل مربوط به چیه ؟؟ کسی راهنمایی داره در موردش ؟

amin n & i series
18-01-2010, 10:17
همین الان آپدیتش کردم نمیدونم شاید مشکل رفع بشه با این حال اینترنت بلد نیستم برم میزنه: web:no gateway reply
سلام
اگه ميخوای با وایرلس بري بعد از اینکه وایرلسرو با گوشي شناسایی کردی(شاید اسم وایرلست مخفی باشه) یه شماره رمز میخواد که مربوط به وایرلست هست اونو که وارد کنی کانکت ميشی
اگه با جی پی ار اس هم خواستی بگو تا یادت بدم:10:
راستی کسی برنامه اینترنت رادیو واسه 5530 سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

relax_l3oy
18-01-2010, 11:36
سلام
اگه ميخوای با وایرلس بري بعد از اینکه وایرلسرو با گوشي شناسایی کردی(شاید اسم وایرلست مخفی باشه) یه شماره رمز میخواد که مربوط به وایرلست هست اونو که وارد کنی کانکت ميشی
اگه با جی پی ار اس هم خواستی بگو تا یادت بدم:10:
راستی کسی برنامه اینترنت رادیو واسه 5530 سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه مخفی نیست آخه شماره رمز هم نداره حتی آزاد آزاد اسمش هم اسکن میکنه بعد که میخواد وبسایت لود بشه یه پیغام ارور میده به این صورت: web:no gateway reply :10:مرسی داداشی

amin n & i series
18-01-2010, 12:21
نه مخفی نیست آخه شماره رمز هم نداره حتی آزاد آزاد اسمش هم اسکن میکنه بعد که میخواد وبسایت لود بشه یه پیغام ارور میده به این صورت: web:no gateway reply :10:مرسی داداشی
اره مشکل همین جاست
تا رمز 10 رقمی وایرلس رو نداشته باشی امکان نداره که بتونی باهاش کار کنی
(از پیدا کردنی پیدا میکنه ولی تا رمز رو نزنی باهاش کانکت نميکنه)

Mahdi_Moosavi
18-01-2010, 16:15
ریست رو راست میگی .. یه دفعه حتی خواستم یه مسیج باز کنم خودش ریست شد ! این مشکل مربوط به چیه ؟؟ کسی راهنمایی داره در موردش ؟

والا من یه داداش دارم، با این گوشی کم کم روزی 3 مرتبه کشتی کج می گیره ! ولی تا حالا ندیدم از ریست یا هنگ کردن حرفی بزنه ..

شما سیستمتون ویروسی نیست ؟

حافظه داخلی گوشی رو خیلی پر می کنید ؟ ( حداقل 30 - 40 مگ خالی بزارید )

بار اول مموری رو با خود گوشی فرمت کردید ؟

آنتی ویروس متفرقه نصب نکردید ؟ نرم افزار یا Theme متفرقه چی ؟

Ahmad-Ra
18-01-2010, 16:57
والا من یه داداش دارم، با این گوشی کم کم روزی 3 مرتبه کشتی کج می گیره ! ولی تا حالا ندیدم از ریست یا هنگ کردن حرفی بزنه ..

شما سیستمتون ویروسی نیست ؟

حافظه داخلی گوشی رو خیلی پر می کنید ؟ ( حداقل 30 - 40 مگ خالی بزارید )

بار اول مموری رو با خود گوشی فرمت کردید ؟

آنتی ویروس متفرقه نصب نکردید ؟ نرم افزار یا Theme متفرقه چی ؟

با آنتی ویروس Eset چک کردم هیچ ویروسی وجود نداره .
حافظه داخلی هم 50 مگ خالیه.
مموری رو هم اصلا فرمت نکردم تا حالا.
البته خودم فکر میکنم از موقعی که نرم افزار های نصبیم زیاد شد اینطوری شده ولی خب اونها که باز نیستن فشار بیاره رو دستگاه !!

relax_l3oy
18-01-2010, 23:24
firmware جدید رو بریز مشکلت احتمالا رفع میشه.من از دیروز تاحالا که آپدیت کردم ریست یا هنگ نداشته:46:موفق باشی

amin n & i series
19-01-2010, 00:08
سلام
دوستان كسي اينترنت راديو واسه ٥٥٣٠ سراغ نداره.مثل همون هايي كه تو اكثر سري هاي ان هست و ميشه باهاش راديو ساير جاها رو كوش داد???؟؟؟
لطفا اكه كسي سراغ داره بكه ،ممنون ميشم:10:

ehsanhp
19-01-2010, 09:12
دوستان سلام
گوشي من كاملا فارسي را ساپورت مي كنه و چند وقت پيش به كمك شما هكش كردم. الان مي خوام فرموير را با خود گوشي توسط وايرلس آپديتش كنم(البته اگر مشكلات وايرلس و اينترنتي برام پيش نياد!). سوالام اينه كه
1-آيا اينطوري توسط خود گوشي، بدون مشكل آپديت مي شه؟
2- و كجاي گوشي بايد برم؟
3-اصولا بعد از آپديت به اين روش گوشي همچنان فارسي خواهد بود؟
4-در حين آپديت هك بايد فعال باشه يا نه؟
5-و اينكه بعد از آپديت دوباره بايد هكش كنم؟ يا مشكلي نيست؟
ممنونم

Ahmad-Ra
19-01-2010, 09:59
firmware جدید رو بریز مشکلت احتمالا رفع میشه.من از دیروز تاحالا که آپدیت کردم ریست یا هنگ نداشته:46:موفق باشی

بدبختانه از موقعی که فرمور جدید یعنی نسخه 20 رو نصب کردم مشکلات اضافه شده :31: و این مشکلات پیدا شده !!!!

madson
19-01-2010, 12:27
دوستان سلام
گوشي من كاملا فارسي را ساپورت مي كنه و چند وقت پيش به كمك شما هكش كردم. الان مي خوام فرموير را با خود گوشي توسط وايرلس آپديتش كنم(البته اگر مشكلات وايرلس و اينترنتي برام پيش نياد!). سوالام اينه كه
1-آيا اينطوري توسط خود گوشي، بدون مشكل آپديت مي شه؟
2- و كجاي گوشي بايد برم؟
3-اصولا بعد از آپديت به اين روش گوشي همچنان فارسي خواهد بود؟
4-در حين آپديت هك بايد فعال باشه يا نه؟
5-و اينكه بعد از آپديت دوباره بايد هكش كنم؟ يا مشكلي نيست؟
ممنونم

برای آپدیت از طریق گوشی این شماره رو میگیری :
[مربع][0000][مربع][ستاره]
بعد check for updates رو می زنی و سرچ میکنه اگه آپدیت جدیدی باشه بهت میگه.
اگه میخوای بدونی بعد از آپدیت فارسی می مونه باید پروداکت کد گوشیتو چک کنی ببینی برای فارسی هست با نه.
پروداکت کد فارسی 5530

0583731 : RM-504 BLACK_GREY Iran
0577951 : RM-504 White-Blue Iran
0583906 : RM-504 White_Pink Iran
0584052 : RM-504 White_Yellow Iran
0577076 : RM-504 BLACK-RED Iran

در حین آپدیت فرقی نداره هک فعال باشه با نه ولی بعد از رو نمی دونم هک باقی می مونه با نه چون من همیشه با PC آپدیت می کنم و دوباره هک کنم.

ehsanhp
19-01-2010, 15:18
دوست عزیز اگه وایرلس مودم و اینترنتش مال خودت نیست که خوب همونطور که amin n & i series ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز گفت حتما باید پسوردش را بدونی( 1234567890 را یه امتحانی بکن!) و اگر هم خودت مودم وایرلس داری و اینترنت adsl ,بهتره اول توی تنظیمات مودمت بهش پسورد بدی و بعد با گوشیت بهش connect بشی و بعد از توی گوشی option گزینه start browser را انتخاب و ببینی میره تو اینترنت یا نه.
برای اینترنت هم opera mini 5 beta 2 را یادت نره.خیلی توپه.

hobgoblin
19-01-2010, 16:10
سلام

من یه سری از اون آهنگای فارسی مسخره که روی 5530 ریختن رو پاک کردم

حالا یه مشکلی دارم اونم اینه که با وجودی که موزیک لایبرری رو ریفرش کردم ولی هنوز اثر آهنگا تو قسمت آلبوم و آرتیست باقی مونده

و وقتی می خوام پاک کنم ارور میده و نمیشه لطفا بگین چیکار کنم؟؟؟؟

اگه لازمه هارد ریستش کنم روشش رو لطف می کنین بگین

relax_l3oy
19-01-2010, 17:21
دوستان هیچ کس با خطای web: no gateway reply روبرو نشده؟ این باعث میشه تو اینترنت نره:19:

Ahmad-Ra
19-01-2010, 21:11
من با این پیغام گاهی اوقات که میخوام برم gprs البته مواجه میشم.

HAW3D
19-01-2010, 21:21
salam.bebakhshid finglish minevisam.farsi nadaram.
Agemishe in safhe ro negah bendazin.ye moshkele tagriban ajib daram

madson
20-01-2010, 01:26
salam.bebakhshid finglish minevisam.farsi nadaram.
Agemishe in safhe ro negah bendazin.ye moshkele tagriban ajib daram

سلام
فکر نمی کنم این چیزی که شما میگی مشکل باشه !:blink: گوشی من هم همینجوریه ! گوشی داداشم که 5730 بود رو هم چک کردم دیدم همین جوریه :thumbsup:

hobgoblin
20-01-2010, 15:23
آقا من انقدر روشهای مختلف واسه هک کردن 5530 دیدم ... گیجه گرفتم

اگه کسی لطف کنه یه روش جدید و ساده واسه هک 5530 بذاره خیلی حال داده

*M!L4D*
20-01-2010, 17:45
آقا من انقدر روشهای مختلف واسه هک کردن 5530 دیدم ... گیجه گرفتم

اگه کسی لطف کنه یه روش جدید و ساده واسه هک 5530 بذاره خیلی حال داده
از همون HelloOX 2 که تو بخش هک هست استفاده کنید :46::40:

hasanpsk
20-01-2010, 22:16
سلام دوستان
خواستم چند تا فایل موسیقی انتقال بدم به گوشیم این پیام اومد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای بار اول که استفاده کردم مشکلی نداشت هم برای نصب نرم افزار و انتقال عکس و موزیک واسه دفعه دوم اینجوری شد؟!

mehdi30nema
21-01-2010, 16:32
دوستان میشه یکی راهنمایی کنه چه جوری فایل های pdf و آفیس را در گوشی ببینم . ؟

sengele
21-01-2010, 20:08
ببخشيد دوستان قيمت رنگ سفيد صورتي اين گوشي چنده به نظرمن خيلي خوشكلتره

MILIN3M
21-01-2010, 21:37
دوستان من بعد اپدیت گوشیم گیج میزنه دیگه الان هفته هاست دارم سر میکنم اما دیگه صبرم تموم شده 7370هم فایده نداره......چجوری هارد ریستش کنم؟/چنتا دکمه بود میگرفتیم؟؟
2:الان اپدیته نمیشه برش گردوند به ورژن قبلیش؟

hasanpsk
21-01-2010, 22:36
سلام دوستان
کسی نیست جوابمو بده؟!

saadi126
22-01-2010, 00:30
دوستان میشه یکی راهنمایی کنه چه جوری فایل های pdf و آفیس را در گوشی ببینم . ؟
سلام
براي ديدن Pdf كه برنامه ادوبي ريدر هست و براي ديدن، ايجاد و ويرايش فايلهاي آفيس هم بايد از Quick Office استفاده كني. يه سررچ تو بخش برنامه ها بزن هستش

Ahmad-Ra
22-01-2010, 12:45
ببخشيد دوستان قيمت رنگ سفيد صورتي اين گوشي چنده به نظرمن خيلي خوشكلتره

البته قشنگه ولی دخترونه هست ! :31:
تا جایی که میدونم 20 ، 30 هزار نسبت به مشکی بیشتره.

hasanpsk
22-01-2010, 21:08
سلام دوستان
پیامی که در پستای بالا گفتم فقط باانتفال موزیک باپسوندwma به گوشی بوجود میاد ؟!!

Reza Razor
22-01-2010, 21:11
من فکر کنم گوشیم یه مشکلی داره
الان دوماهه که گوشیرو گرفتم هرکاری میکنم GPRS فعال نمیشه
سیم کارتش مال خودم نبود و ایرانسل هم که جواب درست و درمون نمیده
با سیم کارتهای دیگه چک کردم بازم جواب نداد
احتمال داره اشکال از گوشی باشه؟
باید با تنظیمات Internet کانکت بشم WAP?
صدجور sms فرستادم ولی سیم کارت تا تو گوشی خودمه هیچ جوابی نمیاد وقتی سیم کارتو میذارم توی یه گوشی دیگه sms فعال سازی میاد
چیکار کنم
با گارانتی تماس بگیرم؟

amin n & i series
22-01-2010, 22:53
برو اين كارو بكن ببين جي ميشه
برو تو سيتينك،كانكتيويتي بعد برو destinations و بعد اينترنت و بعد كه رفتي داخلش ابشن بزن و يهدونه نيو اكسز بونت بساز به نام irancel gprs بعدش authentication رو بكن normal و همجنين use access point رو بكن automaticaly
به احتمال ٩٩٪ درست ميشه`البته قبل از اين كار ها بقيه اكسس بونت هايي كه از قبلا تو قسمت اينترنت هست رو باك كن و فقط همين كه كفتن تو قسمت اينترنتت باشه

ali-mojtahed
23-01-2010, 03:56
سلام

ببخشید 5530 دسخط فارسی را تشخیس میده ؟ منظورم با قلم یا با ناخن نوشتن فارسی نه با صفحه کیبرد

توبرنامه های مختلف میشه با ناخن فارسی نوشت مثل sms ؟

ali-mojtahed
23-01-2010, 07:14
[QUOTE=amin n & i series;4599680]برو اين كارو بكن ببين جي ميشه

شما از کجای شیراز پلمشو گرفتی ؟ فارسی داره منظورم تشخیس دستخط نه کیبرد :11:

amin n & i series
23-01-2010, 16:43
[QUOTE=amin n & i series;4599680]برو اين كارو بكن ببين جي ميشه

شما از کجای شیراز پلمشو گرفتی ؟ فارسی داره منظورم تشخیس دستخط نه کیبرد :11:

اره تشخيص دست خط فارسي هم داره
البته اكه زبون فارسي رو كوشيت داشته باشي
من ٥٥٣٠ قبلا داشتم
ولي اكه بخوايد ميتونم يه جند تا جابي رو بهتون ادرس بدم

Ahmad-Ra
24-01-2010, 01:06
سلام.. بابا یکی یه راه حلی اساسی باری این لق زدن در پشت 5530 به خصوص قسمت بالاش بده!! تو review ها خونده بودم مشکل 5530 شل بودن درش هست! اما این نوکیا میاد این همه زحمت میکشه یه فکر به حال این نکرد واقعا؟؟!

saadi126
24-01-2010, 10:21
سلام.. بابا یکی یه راه حلی اساسی باری این لق زدن در پشت 5530 به خصوص قسمت بالاش بده!! تو review ها خونده بودم مشکل 5530 شل بودن درش هست! اما این نوکیا میاد این همه زحمت میکشه یه فکر به حال این نکرد واقعا؟؟!
سلام دوست عزيز
من براي رفع اين مشكل يه تيكه كاغذ رو 4 تا زدم با ابعاد حدود 3در 3 سانتي متر به قسمت پاييني درب گوشي چسبوندم و مشكل حل شد.
مشكل اساسي من رفتن رنگ لبه هاي گوشي هست كه فكر ميكنم به خاطر استفاده از كيف (كيف مددي كه بچه ها عكسشو گذاشتن) باشه چون كيف گوشي رو حسابي ميسابه.

relax_l3oy
24-01-2010, 15:28
دوستان بیزحمت یه راهنمایی کامل کنید از استفاده اینترنت گوشی با مودم وایرلس.من 2 هفته پیش که خریدم تا حالا هیچ رنگ اینترنت ندیدم

toorajjj
25-01-2010, 22:03
سلام دوستان
من یک چند تا نرم افزار به گوشیم زدم و چند تا تم یکسری مشکلات پیش اومده بعضی گزینه ها روی گوشی کار نمیکنه . موقع روشن شدن هنگ میکنه و یکسری مشکلات دیگه باید چیکار کنم آنتی ویروس باید نصب کنم < ریست کنم چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید

مانی 22
28-01-2010, 10:32
دوستان من موندم بین این و 5630 !
فقط هم صدا برام مهمه!
کسی نمیدونه صدای کدوم بهتره/!؟!؟

Ahmad-Ra
28-01-2010, 15:29
جفتشم xpress music هست.. من خودم 5530 دارم خیلی حال میکنم... بلندگو های کاملا استریو و بلند.

runner
28-01-2010, 15:44
سلام دوستان
من یک چند تا نرم افزار به گوشیم زدم و چند تا تم یکسری مشکلات پیش اومده بعضی گزینه ها روی گوشی کار نمیکنه . موقع روشن شدن هنگ میکنه و یکسری مشکلات دیگه باید چیکار کنم آنتی ویروس باید نصب کنم < ریست کنم چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
شما اگه میتونی یه بار گوشیتون رو آپدیت کن با پی سی سوییت احتمال اینکه درست شه بیشتره
وگرنه همون باید مستر ریست کنی و دوباره نرم افزاراتونو نصب کنید!!!

runner
28-01-2010, 15:49
دوستان بیزحمت یه راهنمایی کامل کنید از استفاده اینترنت گوشی با مودم وایرلس.من 2 هفته پیش که خریدم تا حالا هیچ رنگ اینترنت ندیدم
اینترنت وایرلس باید یه جایی برید که این قابلیتو داشته باشه!!!!
مثلا بعضی از بانکا.کتابخونه ها.مراکز خرید....که وایرلس دارن شما می رید اونجا و قسمت اینترنت گوشی رو می زنی وقتی باز شد یه سایت رو انتخاب می کنی و کانکتو میزنی خودش شروع می کنه به گشتن و کانکشنای وایرلس و GPRS رو پیدا میکنه و شما کافیه یکیرو انتخاب کنید و وارد اینترنت بشید
موفق باشید

MohandesMCD
28-01-2010, 19:20
wifiنداره اصلا این گوشی

Iman Bala
28-01-2010, 19:32
wifiنداره اصلا این گوشی
دوست عزیز این گوشی wifi داره. gps نداره.

ask_bl
28-01-2010, 19:47
wifiنداره اصلا این گوشی

saman3230
29-01-2010, 00:35
بچه ها این گوشی قابلیت این رو هم داره که با چپ و راست کردن ترک عوض کنه مثل گوشی چینی ها ؟

starn
29-01-2010, 10:50
خیر دوست عزیز ولی سنسور داره برای گیم و انواع برنامه ها رو داره که میتونی ازاش لذت ببری

online_amin
29-01-2010, 17:29
سلام دوستان

یک سوال دارم من می خواستم که این گوشی 5530 رو بخرم دیدم که روش نوشته ساخت چین گفتم که این چینی هست گفت که جدیدآ همه ی گوشی های نوکیا ساخت چین هست تحت لیسانس نوکیا ایا این بنده خدا درست می گه

بخرم این گوشی رو

starn
29-01-2010, 19:43
بله دوست عزیز همه ی گوشی های جدید نوکیا ساخت چین هستن و هیچ مشکلی هم ندارن پس با خیال راحت برو بخر

MohandesMCD
29-01-2010, 20:04
دوست عزیز این گوشی wifi داره. gps نداره.
بله.ممنون
دلیل این حرف من این بود که یکی از دوستام داشت میگفت کاش 5800 گرفته بودم وز از اینترنت بی سیمش استفاده میکردم.برم بهش خبر بدم یه خرده ذوق کنه!

DJ.Mamal
29-01-2010, 22:29
بچه ها قیمت این گوشی الان چجوریاس؟
مشکلات عمدش چیه؟

saman3230
30-01-2010, 00:38
آقا یه سئوال من این گوشی رو 4 روز خریدم

تو رمش هیچ آهنگی توش نبود از یه جائی شنیدم که آهنگ عصار اینها توشه بعد یکی گفت اگر اینها توش نباشه گوشی دست دوم و از این حرفها

IMEI فرستادم واسه نوکیا تائید کرد هم تاریخ گارانتی رو اعلام کرد هم نوع گوشی حالا طرف راست گفته یا چرت گفته؟

MohandesMCD
30-01-2010, 05:18
بچه ها قیمت این گوشی الان چجوریاس؟
مشکلات عمدش چیه؟
زیر نور خورشید نمیشه صفحه رو دید مگه اینکه نور صفحه رو حداکثر بزاری تا بشه خوند ولی بازم خیلی راحت نیست

saman3230
30-01-2010, 10:59

تو رمش هیچ آهنگی توش نبود از یه جائی شنیدم که آهنگ عصار اینها توشه بعد یکی گفت اگر اینها توش نباشه گوشی دست دوم و از این حرفها

IMEI فرستادم واسه نوکیا تائید کرد هم تاریخ گارانتی رو اعلام کرد هم نوع گوشی حالا طرف راست گفته یا چرت گفته؟

آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟

runner
30-01-2010, 11:41
زیر نور خورشید نمیشه صفحه رو دید مگه اینکه نور صفحه رو حداکثر بزاری تا بشه خوند ولی بازم خیلی راحت نیست
دوستان این مشکل برای اکثر گوشی ها هست!!!تازه نوکیا تو این مشکل از بقیه برندها بهتره!!!
یه چیز دیگه ای بگید

DJ.Mamal
30-01-2010, 18:58
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟
نه مشکلی نیست...احتمالا رم رو عوض کردن:31:

دوستان این مشکل برای اکثر گوشی ها هست!!!تازه نوکیا تو این مشکل از بقیه برندها بهتره!!!
یه چیز دیگه ای بگید

درسته..الان p990 دارم..اصلا زیر نور خورشید دید نداره...نوکیا خیلی بهتره...مشکل دیگه ای نداره؟
کسی قیمت روزشو نداره؟

مانی 22
30-01-2010, 22:04
جفتشم xpress music هست.. من خودم 5530 دارم خیلی حال میکنم... بلندگو های کاملا استریو و بلند.

مرسی داداش.
این 5630 استریو نیست؟
صدای 5530 رو در مقایسه با N78 یا N95 یا 5700 چه طور می بینید؟؟؟؟
چه در هندزفری چه در اسپیکر.
هندزفریش بیس داره؟؟؟؟
اسپیکر چه طوره؟
کیفیتش عالیه یا بدک نیست؟؟
:40:
مرسی

saman3230
30-01-2010, 22:14
نه مشکلی نیست...احتمالا رم رو عوض کردن:31:

یعنی همشون آهنگ رو دارن ؟

بعد یه سئوال دیگه وقتی کی پد قفله چرا نمیشه تل رو جواب داد ؟

DJ.Mamal
30-01-2010, 22:25
یعنی همشون آهنگ رو دارن ؟

چه گیری دادی به اهنگا...همچین درست و درمون نیستن...بیخیال
مهم اینه که گوشی سالمه و مورد نداره..
سوال دومو نیدونم...:13:

saman3230
30-01-2010, 22:26
چه گیری دادی به اهنگا...همچین درست و درمون نیستن...بیخیال
مهم اینه که گوشی سالمه و مورد نداره..
سوال دومو نیدونم...:13:

اخه یه وقت دست دوم نباشه

mr.reza
30-01-2010, 22:51

فکر کنم با دکمه ها بتونی !

Facon_Archi
30-01-2010, 23:02
سلام
دوستان در کل میخواستم ببینم پیشنهاد میدین من 5530 بگیرم یا 5800!
گیر کردم بین انتخابش!

mr.reza
30-01-2010, 23:08
سلام
دوستان در کل میخواستم ببینم پیشنهاد میدین من 5530 بگیرم یا 5800!
گیر کردم بین انتخابش!

رفیق جای خوبی و برای این سوال انتخاب نکردی !!

چون اینجا همه میگن 5530 و تو تاپیک مشابه همه میگن 5800 !!

اما من جفتش و دارم و میگم 5800 !! البته بخاطر مسائل کاملا شخصی و سلیقه ای نه تکنیکی ! :46:

kingmostafa
30-01-2010, 23:35
سلام.یک سوال:
تو این گوشی راهی وجود نداره که از فایل های فلش به عنوان background (صفحه زمینه استفاده کرد؟؟؟

saman3230
31-01-2010, 00:10
فکر کنم با دکمه ها بتونی !

نه فهمدیم چه جوریه

تریپ اپله باید درسته رو بکشی رو Answer

saman3230
31-01-2010, 00:11
آقا کسی نبود که جواب سئوال منو بده

همه گوشی 5530 آهنگ داره یا فقط ماله من نداشت ؟

mr.dany007
31-01-2010, 04:48
چه جوری صفحات اینترنتی که تو گوشی لود میکنیم سیو کنیم
فایل های html روی کامپیوتر رو گوشی میریزم اگه فارسی باشه تو گوشی خرچنگ قورباغه میشه چی کار کنم
quick office مال من تمام صفحه نمیشه آیا همه version های این نرم افزار این مشکلو دارن
یه مسنجر واسه موبایلم برای login شدن با yahoo رو میخواستم
آیا میشه باتری قوی تری خرید روش گذاشت اگه هست اسم باتریش و ظرفیت باتری چی باشه
از کمکتون یه دنیا ممنون

Ahmad-Ra
31-01-2010, 18:33
مرسی داداش.
این 5630 استریو نیست؟
صدای 5530 رو در مقایسه با N78 یا N95 یا 5700 چه طور می بینید؟؟؟؟
چه در هندزفری چه در اسپیکر.
هندزفریش بیس داره؟؟؟؟
اسپیکر چه طوره؟
کیفیتش عالیه یا بدک نیست؟؟
:40:
مرسی

خواهش میکنم...
فکر میکنم از 5700 بیشتر و با کیفیت تر باشه.. بازم دقیق نمیدونم چون این گوشی ها رو امتحان نکردم..
تو هندسفری صداش عالیه و کاملا استریو .. اسپیکراش عالیه.. در نوع خودش واقعا خیلی خوبه.

Ahmad-Ra
31-01-2010, 18:56

سلام... بابا چند تا آهنگ مزخفرف ( البته نه همش) ریختن تو رم گوشی !
نترس اگر اس ام اس کرذدی و تایید کرده این چیزا مهم نیست.. مثل اینکه اولاش که این گوشی اومد خود نمایندگی نوکیا تو ایران این آهنگ ها رو توش ریخته ... شاید واسه جلت توجه... مهم نیست.. خودت رو ناراحت نکن.

online_amin
31-01-2010, 22:02
آقایون راهی هست که بشه فلش پلیر رو به صورت فول اسکرین در بیاریم؟ یعنی اون دکمه های زائد رو حذق کنیم؟

نرم افزار مجزای دیگه ای نیست که فلش پخش کنه و منوی اضافی نداشته باشه؟

saman3230
31-01-2010, 22:42
سلام... بابا چند تا آهنگ مزخفرف ( البته نه همش) ریختن تو رم گوشی !
نترس اگر اس ام اس کرذدی و تایید کرده این چیزا مهم نیست.. مثل اینکه اولاش که این گوشی اومد خود نمایندگی نوکیا تو ایران این آهنگ ها رو توش ریخته ... شاید واسه جلت توجه... مهم نیست.. خودت رو ناراحت نکن.

آها یعنی فقط سری اولاش آهنگ داشتن ؟

بعد این گوشی چند وقته اومده ؟

hobgoblin
01-02-2010, 08:01
آقایونی که 5530 دارن

لطف کنین بگین این ال سی دی 5530 بدون محافظ زود خش میفته یا نه؟

من یه هفته ای هست این گوشی رو گرفتم ولی مثل کسایی که تازه اومدن شهر هنوز اون محافظ کارخونه ای ال سی دی رو از روش نکندم

در کل با وجودی که از نظر امکانات و کارکرد فوق العاده گوشی خوبیه ولی از نظر کیفیت ساخت تعریفی نداره بدترینش هم همون لقی درش که .... تو اعصاب آدم

Ahmad-Ra
01-02-2010, 11:09
آها یعنی فقط سری اولاش آهنگ داشتن ؟

بعد این گوشی چند وقته اومده ؟

احتمالا همینطوریه ..

5530 ماه آگوست 2009 اومد.. یه 6 ماهی میشه.

آقایونی که 5530 دارن

لطف کنین بگین این ال سی دی 5530 بدون محافظ زود خش میفته یا نه؟

من یه هفته ای هست این گوشی رو گرفتم ولی مثل کسایی که تازه اومدن شهر هنوز اون محافظ کارخونه ای ال سی دی رو از روش نکندم

در کل با وجودی که از نظر امکانات و کارکرد فوق العاده گوشی خوبیه ولی از نظر کیفیت ساخت تعریفی نداره بدترینش هم همون لقی درش که .... تو اعصاب آدم
آقا من امتحان نکردم که خش میفته یا نه ولی اصولا فکر نمیکنم ضد خش باشه .. پیشنهاد هم میکنم محافظ lcd رو به هیچ وجه در نیاری اگر هم خیلی کثیف شد و ... برو عوض کن یکی دیگه بنداز روش..
درسته بدنه 5530 کیفیت خیلی خیلی جالبی نداره. اگر من این همه شنیدم قاب پشتش زود خش میفته تا جایی که میشد سعی کردم جایی بذارم که خش نندازه روش الان که میگیرم تو نور خش های زیاد و کوجیکی پشتش هست متاسفانه. :41:

mabrehdari
01-02-2010, 13:58
سلام
اقایون 5530 دار(اونایی که ساخت چینه) میشه لطف کنید بگین باطری 5530 ساخت کجا است پشتش چی نوشته ؟made in kore داره؟

mabrehdari
01-02-2010, 22:05
کسی نیست؟جواب بدین لطفا

online_amin
01-02-2010, 22:21
آره برای من نوشته ساخت کره.

حالا سئوال من رو جواب بدید:

آقایون راهی هست که بشه فلش پلیر رو به صورت فول اسکرین در بیاریم؟ یعنی اون دکمه های زائد رو حذق کنیم؟

mehdi30nema
02-02-2010, 11:58
این گوشی حالت airplane هم داره ؟

Ahmad-Ra
02-02-2010, 12:02
این گوشی حالت airplane هم داره ؟

منظورت offline mode هست ؟؟ آره داره گوشی های جدید همشون دارن ! اون airplane هم بیشتر تو سونی ها نوشته میشه واس نوکیا offline هست.

runner
02-02-2010, 12:21
سلام
اقایون 5530 دار(اونایی که ساخت چینه) میشه لطف کنید بگین باطری 5530 ساخت کجا است پشتش چی نوشته ؟made in kore داره؟
دوست من فکر نمیکنم کره ای باشه چون الان حتی گوشی هایی که مثلا فنلاند-آلمان-چین-مجارستان هستن همگی باطری چینی دارن!!!

mabrehdari
02-02-2010, 15:29
آره برای من نوشته ساخت کره.

حالا سئوال من رو جواب بدید:

ممنون که جواب دادید اونوقت لیبل گوشیتون مجار یا چین؟

در مورد دوم فکر کنم تو سایت mobile9.com بتونی نرم افزار فلش پلیر خوب پیدا کنی

mabrehdari
02-02-2010, 15:40
یه گوشی کار کرده تمیز 5530 گیر اوردم باطریش به صورت زیر و لیبل ساخت مجار درست مثل عکس زیر فقط با رنگ سفید ابی می خوام ببینم مجاره یا چین بهم بگه باطری5530 ساخت چینی هم مثل عکس زیر ه یا نه ؟ cell made in korea[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr.dany007
02-02-2010, 18:55
سلام
چه طور ميشه صفحه اينترنتي رو گوشي رو سيو كرد
quick offic من فول اسكرين نميشه چي كار بايد كرد
فايل اينترنتي html رو از رو كامپيوتر رو گوشيم ميريزم اگه كه فارسي باشه تو گوشي خرچنگ قورباغه نشون ميده
با گوشيم اينترنت كه ميرم هزينش نجومي ميشه يه راه حل واسش نيست
آيا رو گوشي ميشه يه باتري قوي تر انداخت؟اگه جواب بله هست دقيفا مدلش رو مشخص كنين
يك دنيا تنكس

kingmostafa
02-02-2010, 23:12
سلام.من قبلا گوشی سونی اریکسون داشتم و حالا این گوشی رو خریدم(5530).می خوام بدونم راهی هست که بشه مخاطبینم رو از اون گوشی به این یکی انتقال بدم؟؟؟

Ahmad-Ra
03-02-2010, 02:23
سلام.من قبلا گوشی سونی اریکسون داشتم و حالا این گوشی رو خریدم(5530).می خوام بدونم راهی هست که بشه مخاطبینم رو از اون گوشی به این یکی انتقال بدم؟؟؟

وقتی contact هات روی سیم کارتت ذخیره کنی و سیم رو بذاری تو 5530 و بری قسمت contacts همونجا اول ازت سوال میشه که آیا مخاطبین سیم رو اینجا کپی کنه یا نه که شما yes رو میزنی و عینا کپی میکنه.

kingmostafa
03-02-2010, 11:16
ممنون از راهنماییتون.ولی من این کارو قبلا انجام دادم و اسم مخاطب ها کلا به هم میریزه حالا می خواستم بدونم راه دیگه ای جز این نیست؟

runner
03-02-2010, 11:31
سلام
دوست عزیز متاسفانه باید از سیم کپی کنی همون حرفی که دوستمون زد!!!
ولی وقتی تو 5530 تون کپی کردی به PC وصل کن و از طریق نرم افزار Nokia PC Suite شماره هاتو درست کن و به هر شکلی که دوست داری ذخیره کن!!!
و برای اینکه دیگه تا همیشه شماره هات به این حالت ببمونن با برنامه یه بک آپ بگیر و هرموقع خواستی نصب کن

saadi126
03-02-2010, 12:02
سلام
گوشي هاي سوني اريكسون قابليت بك آپ گيري از مخاطبين رو به شكل فايل vcf دارند كه تقريبا تمامي گوشيها ميتونن اين فرمت رو بخونن. اما اگر نبود هم شما ميتوني گوشي سوني اريكسونت رو به كامپيوتر وصل كني و مخاطبينت رو با كامپيوتر سينك كني (فقط بايد حواستان باشه تو تنظيمات سينك بزني كه مخاطبين رو از گوشي به كامپيوتر منتقل كنه) بعد بايد 5530 رو وصل كني و مخاطبين رو از روي كامپيوتر به گوشي سينك كني.
پيشنهاد ميدم Microsoft Office نصب بكني تا مخاطبين با برنامه اوتلوك سينك بشن و نتيجه بهتري خواهي گرفت
موفق باشي

farshadjs
03-02-2010, 12:10
سلام
دوست عزیز متاسفانه باید از سیم کپی کنی همون حرفی که دوستمون زد!!!
ولی وقتی تو 5530 تون کپی کردی به PC وصل کن و از طریق نرم افزار Nokia PC Suite شماره هاتو درست کن و به هر شکلی که دوست داری ذخیره کن!!!
و برای اینکه دیگه تا همیشه شماره هات به این حالت ببمونن با برنامه یه بک آپ بگیر و هرموقع خواستی نصب کن
دوست عزیز بستگی داره گوشی سونی اریکسونت چی باشه؟
اگه از W810 به این ور باشه یه قابلیت دارن که میتونی contact ها رو رو memory ذخیره کنی. اگه ویندوزت 7 یا ویستا باشه این فایل رو میشناسه و میتونی تمام contact ها تو رو کامپیوتر import کنی. بعد از این کار همه فایل ها رو انتخاب کن و بعد اونها رو به صورت فایل xxx.vcf باید export کنی بعد تمام فایل های export شده رو بریز تو E:/others/contacts گوشی 5530. حالا بروه تو contact هات میتونی copy business card from other memory رو بزنی تو یه چشم بهم زدن همه contact هات به راحتی و خیلی عالی بدون کوچکترین تغییری انتقال پیدا میکنه.
من خودم این کار رو کردم در صورتی که مشکل داشتی بگو.

DariushGreat
03-02-2010, 14:43
سلام دوستان
یه پرسش!
این گوشی توانایی چرخوندن صفحه Home Screen مانند N97 رو داره یا نه؟

شاد و پیروز باشین :31::40::10:

saman3230
03-02-2010, 16:29
آقا دوربینش زایس نیست نه ؟

Ahmad-Ra
03-02-2010, 17:18
سلام دوستان
یه پرسش!

در حالت طبیعی خودش نه نمیشه مگر اینکه هوم اسکرین های دیگه مثل vodafone یا omnia اینا رو نصب کنی که این قابلیت رو بهش بده..

آقا دوربینش زایس نیست نه ؟

نه ! واقعا خیلی حیفه!!! اگر رو این گوشی یه لنز زایس میذاشتنا !.... :41::41::41: الان 3.2 مگاپیکسلیش در حد 2 هست! :41::41:

saman3230
03-02-2010, 18:52
عجبیه اما 58 زایسه

shayan3001
03-02-2010, 19:58
سلام .من 5530 دارم و مشکلم اینه که وقتی موزیک پلیر رو باز می کنم و بعد به صفحه اول گوشی میام موزیک پلیر رو که قبلا نشون میداد دیگه نشون نمیده . این رو هم بگم که صفحه اول گوشی من به صورت CONTACT BAR هست که اصلا تنظیمات نمایش یا عدم نمایش موزیک پلیر رو در این حالت نداره و مطمئنم که تنظیمات رو دست کاری نکردم.؟

online_amin
03-02-2010, 20:51
سلام دوستان من دوتا سوال درباره ی این گوشی 5530 دارم

یک
اینکه ایا برنامه و یا بازی و یا تم و.... هست که به 5800 بخوره و به 5530 سازگار نباشه

دوم اینکه من این گوشی رو تازه خریدم
می ترسم روش بازی نصب کنم

ایا بازی کردن با این گوشی باعث خراب شدن صفحه لمسی این گوشی می شه

gmd
03-02-2010, 21:00
سلام
من میخواهم این گوشی را بخرم آیا گوشی ساخت کشورهای مختلف است ؟ کلا چه نکاتی را هنگام خرید باید رعایت کنم ؟ با گارانتی اصلی بخرم ؟ اگر محل مناسب با قیمت مناسب سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

Ahmad-Ra
03-02-2010, 21:42
عجبیه اما 58 زایسه

بله دقیقا !

یک
اینکه ایا برنامه و یا بازی و یا تم و.... هست که به 5800 بخوره و به 5530 سازگار نباشه

می ترسم روش بازی نصب کنم

هر چی رو 5800 باشه رو 5530 هم میخوره.. تا جایی که من میدونم و خودمم امتحان کردم !
نه خراب نمیشه ولی خب باید رعایت کنی ..! بالاخره اگر رو گوشی از هر لحاظ فشار بیاری اذیت میکنه! من خودم چند تا بازی لمسی دارم بازی میکنم مشکلی نداشتم فعلا.

runner
03-02-2010, 21:48

یک

می ترسم روش بازی نصب کنم

از نظر نرم افزا با هم فرقی ندارن!!!!
شما بازی های شتاب سنج رو نصب کن که با حرکت خوده گوشی کار می کنن که دیگه صفحرو لمس نکنی!!!

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

سلام .من 5530 دارم و مشکلم اینه که وقتی موزیک پلیر رو باز می کنم و بعد به صفحه اول گوشی میام موزیک پلیر رو که قبلا نشون میداد دیگه نشون نمیده . این رو هم بگم که صفحه اول گوشی من به صورت CONTACT BAR هست که اصلا تنظیمات نمایش یا عدم نمایش موزیک پلیر رو در این حالت نداره و مطمئنم که تنظیمات رو دست کاری نکردم.؟
من این کارو رو 5800 امتحان کردم رو حالت Contact Bar پلیر حذف می شه!!!

runner
03-02-2010, 22:03
سلام دوستان
یه پرسش!

نه در حالت اصلی نداره
ولی با این روش می شه!!!
گوشیت باید هک شده باشه!!!!
من رو 5800 تست کردم جواب داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 60fa4f6e40a35

روش کار:
این فایل TXT رو تو آدرس زیر کپی کنید و یه ریست کنین.
c: / Private / 10202BE9
موفق باشید

saman3230
03-02-2010, 23:47
هیچ رقم نمیشه GPS که روی 58 هست رو روی 5530 نصب کرد و استفاده کرد ؟

shayan3001
04-02-2010, 07:21
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

من این کارو رو 5800 امتحان کردم رو حالت Contact Bar پلیر حذف می شه!!![/QUOTE]
خیلی عجیبه.
عکس بالایی این صفحه رو نگاه کنین.
این حالت conatcts bar هست و تنها حالتي كه موزيك پلير 5530 رو به صورت كامل روي صفحه اصلی نشون ميده وقتي موزيك پلير فعاله .
اصلا نميتوني روی حالت contacts bar غير فعالش كني كه البته مال من شده. مگه اینکه مدل 5800 بشه.

farshadjs
04-02-2010, 12:49
یه سوال
من 5530 دارم وقتی که باتری رو در می ارم ساعت و تاریخ گوشی پاک میشه یعنی باتری بک آپ نداره موقع خریدن چند تا گوشی تست کردم (5530) همینجوری بودن شما هم امتحان کنید!!!!!!!!!!!!!!!

-reza-
04-02-2010, 14:49
دوستان 5530 فارسی کامل داره ؟
کیبرد qwerty کامل برای فارسی و دیکشنری تایپ فارسی ( T9 ) فارسی داره ؟
اگه کسی یه اسکرین شات از صفحه qwerty فارسی بذاره ممنونش میشم.چون میخوام برا مادرم بخرم میخوام مطمئن بشم دکمه هاش به اندازه کافی بزرگ باشه.

Xx Hossein xX
04-02-2010, 15:32
کسی اینجا فریم ور 40 رو نصب نکرده ؟!
من نصب کردم ولی هوم اسکرین تغییری نکرد ....
ولی خیلی چیزا جابجا شده و سرعت هم به طور چشمگیری زیاد شده ....

Ahmad-Ra
04-02-2010, 17:36
یه سوال
من 5530 دارم وقتی که باتری رو در می ارم ساعت و تاریخ گوشی پاک میشه یعنی باتری بک آپ نداره موقع خریدن چند تا گوشی تست کردم (5530) همینجوری بودن شما هم امتحان کنید!!!!!!!!!!!!!!!

ME 2
+1

اگه کسی یه اسکرین شات از صفحه qwerty فارسی بذاره ممنونش میشم.چون میخوام برا مادرم بخرم میخوام مطمئن بشم دکمه هاش به اندازه کافی بزرگ باشه.

بله کاملا فارسی هست!

کسی اینجا فریم ور 40 رو نصب نکرده ؟!
من نصب کردم ولی هوم اسکرین تغییری نکرد ....
ولی خیلی چیزا جابجا شده و سرعت هم به طور چشمگیری زیاد شده ....

جان؟! آخرین فرمور 5530 نسخه 20 بود ! 40 که مال 5800 هست که تازه ریلیز شده ! مطمئنید ؟

shayan3001
04-02-2010, 18:54
یه سوال
مال من این طور نیست. و تغيير نمي كنه
شايد از اين جا باشه : برو توي فايل منيجر و بعد بکاپ . ببين كه از همه چیز بکاپ میگیره یا نه. يعني بزارش روی all.

Xx Hossein xX
04-02-2010, 19:10
ME 2
+1
جان؟! آخرین فرمور 5530 نسخه 20 بود ! 40 که مال 5800 هست که تازه ریلیز شده ! مطمئنید ؟

درسته من اشتباه گرفتم اینجا رو با تاپیک 5800 به دلیل تشابه اسمی ! :31:

saman3230
04-02-2010, 20:15
هیچ رقم نمیشه GPS که روی 58 هست رو روی 5530 نصب کرد و استفاده کرد ؟

آقا کسی جواب مارو نمیده ؟

runner
04-02-2010, 20:47
نه نمیشه باید خوده گوشی این قابلیت رو داشته باشه!!!!

madson
04-02-2010, 21:08

Ahmad-Ra
04-02-2010, 23:35

البته میتونی خود برنامه رو نصب کنی ولی با استفاده از نقشه های از پیش دانلود شده شهرها مثلا به صورت آفلاین توش بچرخی .. البته با gprs هم میتونی تونقشه های بگردی که لحظه ای باشه اطلاعات.

online_amin
06-02-2010, 20:16
سلام دوستان یک سوال برام پیش امده

هر بار که من با این گوشی 5530 کار می کنم یا اینکه کسی به من زنگ می زنه باید دکمه کنار گوشی رو بزنم و (همان دکمه ای که عکس می گیریم) تا فعال بشه یا راهی هست که بدون دست زدن دکمه کنار بشه گوشی جواب داد
من می ترسم که این دکمه خراب بشه اخه همه شما می دونید که چنس چینی چطوری هست

این دکمه شده پر کاربردترین دکمه برای من

runner
06-02-2010, 21:59

هر بار که من با این گوشی 5530 کار می کنم یا اینکه کسی به من زنگ می زنه باید دکمه کنار گوشی رو بزنم و (همان دکمه ای که عکس می گیریم) تا فعال بشه یا راهی هست که بدون دست زدن دکمه کنار بشه گوشی جواب داد

دوست عزیز خوده گوشی دکمه ی قطع و وصل کردن تماس گیرندرو داره چرا دکمه ی دوربینو می زنی؟؟؟؟

saman3230
07-02-2010, 01:26
آقا این که با چپ و راست کردن گوشی ترک عوض کنه رو نداره نه ؟

hobgoblin
07-02-2010, 09:19

وقتی گوشیت زنگ می خوره یه خط سبز رنگ از سمت چپ به راست روی اسم تماس گیرنده حرکت می کنه و روش نوشته answer به همون جهتی که حرکت می کنه لمسش کن وصل میشه و صحبت کن

---------- Post added at 05:49 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------

آقا این که با چپ و راست کردن گوشی ترک عوض کنه رو نداره نه ؟

نه همچین چیزی نداره. خیلیم به درد بخور نیست این امکان

saman3230
07-02-2010, 12:52
یه سئوال

ای گوشی بازی های با کیفیت مثل n-gage هم جواب میده ؟

شرمنده این پست اشتباه شد !!

saman3230
07-02-2010, 12:58
می خواستم بدونم این گوشی بازی های با کیفیت مثل N-gage هم ساپورت می کنه ؟

بعد اگر این گوشی خروجی Tv داره پس چرا کابلش تو جعبه نیست ؟

madson
07-02-2010, 13:49

خروجی TV نداره !

hobgoblin
07-02-2010, 14:47
خروجی TV نداره !

دقيقا نمي دونم داره يا نه

ولي ميشه بگي پس اين چيه؟

runner
07-02-2010, 21:36

نه بازی های N-Gage رو ساپورت نمیکنه!!!
منم حرف madson رو تایید می کنم خروجی TV نداره

دقيقا نمي دونم داره يا نه

ولي ميشه بگي پس اين چيه؟

این سایت اشتباه زده برید تو سایتای مطمئن تر متوجه می شید که نداره!!!!

saman3230
08-02-2010, 14:14
آقا یه سئوال دیگه آیا برای این گوشی محافظ LCD ارائه شده یا نه ؟

اگر شده اصلا احتیاج هست که محافظ بزنیم یا نه ؟

چون یه جورایی چیپ بازیه !!

اما اگر لازم باشه مجبوریم دیگه

saadi126
08-02-2010, 15:50
بله محافظ ال سي دي هم داره ميتوني تو بازار پيدا كني من موافقم كه ال سي دي محافظ داشته باشه اينجوريخيال آدم راحته

گل مریم
08-02-2010, 20:30
سلام
من تازه این گوشی رو گرفتم هیچیشو وارد نیستم
من تمام اهنگایی که توش بود رو پاک کردم و یکسری اهنگ ریختم تو مموریش
ولی هیچکدوم نیومد تو موزیک پلیر باید کار خاصی انجام بدم ؟
درضمن وقتی میخوام باهدفون اهنگ گوش بدم فقط صدای موزیک میاد یعنی صدای خواننده اصلا مفهوم نیست
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
و راستی اگه بازی زیبا و جذابی هم داشتید خوشحال میشم به من هم معرفی کنید(حتی الامکان لمسی نباشه)

saman3230
08-02-2010, 21:43
ولی برای من خیلی جالبه که هیچی آهنگ نداشت

اما گارانتیش معتبر بود میگم نکنه دست دوم بوده ؟

کسی جواب مارو نمیده ؟

Ahmad-Ra
08-02-2010, 22:13
درضمن وقتی میخوام باهدفون اهنگ گوش بدم فقط صدای موزیک میاد یعنی صدای خواننده اصلا مفهوم نیست
و راستی اگه بازی زیبا و جذابی هم داشتید خوشحال میشم به من هم معرفی کنید(حتی الامکان لمسی نباشه)

برید تو option و refresh library رو بزنین که لیست آهنگ های جدید اضافه شن.
در مورد مشکل دوم هم همونجا تو تنظیمات equalizer و.. برین دستکاری کنید.

madson
08-02-2010, 22:38
سلام
من تازه این گوشی رو گرفتم هیچیشو وارد نیستم

برای درست شدن صدای موزیک هندزفری رو کامل فشار بده داخل اگه کامل نره این مشکل پیش میاد :46:

saman3230
08-02-2010, 23:09
ولی برای من خیلی جالبه که هیچی آهنگ نداشت

اما گارانتیش معتبر بود میگم نکنه دست دوم بوده ؟

کسی جواب نمیده ؟

DariushGreat
09-02-2010, 00:12
کسی جواب نمیده ؟

با چه گارانتی و چه پلمپی گرفتی؟

شاد و پیروز باشین و غمتون رو نبینم الهی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saman3230
09-02-2010, 00:34
با چه گارانتی و چه پلمپی گرفتی؟

شاد و پیروز باشین و غمتون رو نبینم الهی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوکیا 12 پلمپش جلو خودم باز کرد

می گفت اینهایی که سلفن دورشونه الکین

IMEI هم فرستادم به اون شماره تائید کرد و گفت گوشی 5530 و گارانتیش تا فلان تاریخه

Ahmad-Ra
09-02-2010, 09:53
آقا ما چند صفحه پیش سر این قضیه صحبت کردیم ! ظاهرا واسه بعضی از او نسری 5530 ها آهنگ گذاشتن! زیادم دلت نسوزه همچین آهنگ هایی هم نیست ! ربطی به گارانتی هم نداره ! خیالت راحت.

saman3230
09-02-2010, 11:36
آقا ما چند صفحه پیش سر این قضیه صحبت کردیم ! ظاهرا واسه بعضی از او نسری 5530 ها آهنگ گذاشتن! زیادم دلت نسوزه همچین آهنگ هایی هم نیست ! ربطی به گارانتی هم نداره ! خیالت راحت.
من فدات شم مرسی

هرچی گشتم محافظ LCD پیدا نکردم شما مطمئنی که محافظ LCD اومده ؟

Ahmad-Ra
09-02-2010, 16:09
قربانت!
من نمیدونم خودم نرفتم بگردم ... یکی دیگه از دوستان گفت پیدا میشه نمیدونم... کجاها رفتی گشتی پیدا نکردی ؟

saman3230
09-02-2010, 16:24
قربانت!
من نمیدونم خودم نرفتم بگردم ... یکی دیگه از دوستان گفت پیدا میشه نمیدونم... کجاها رفتی گشتی پیدا نکردی ؟

پاساژ گلبرگ 7 حوض

جمهوری که همه می خواستن ماله 58 رو بکنن تو پاچم

حالا حتما باید محافظ داشته باشه ؟

من فکر می کنم LCD اینها ANTI SCRATCH یا همون ضدخش باشه نه ؟

Ahmad-Ra
09-02-2010, 18:10
برو علاءالدین یا پاساژ موبایل ایرانیان تو میدون ولیعصر

saman3230
09-02-2010, 18:53
مرسی از راهنمائیت

saadi126
09-02-2010, 19:10
پاساژ گلبرگ 7 حوض

جمهوری که همه می خواستن ماله 58 رو بکنن تو پاچم

حالا حتما باید محافظ داشته باشه ؟

من فکر می کنم LCD اینها ANTI SCRATCH یا همون ضدخش باشه نه ؟
دوست عزيز من پاساژ ايرانيان محافظ رو گرفتم يه مغازه هست كه بيشتر كيف و اينجور چيزا ميفروشه اگه از ورودي پاييني بري تو انتهاي رديف سمت چپ مغازه دو نبشه. قيمتش رو هم 2 تومن حساب كرد خودش هم چسبوند.
موفق باشي

saman3230
09-02-2010, 19:14
دوست عزيز من پاساژ ايرانيان محافظ رو گرفتم يه مغازه هست كه بيشتر كيف و اينجور چيزا ميفروشه اگه از ورودي پاييني بري تو انتهاي رديف سمت چپ مغازه دو نبشه. قيمتش رو هم 2 تومن حساب كرد خودش هم چسبوند.
موفق باشي

مرسی عزیز

آقا کیف مخملی از این اصلی های نوکیا براش پیدا میشه

یکی بود شبیه کتلته

شما جائی دیدین ؟

bushveg
10-02-2010, 01:49
حیف سامسونگ 5233 استار رو دادم و این 5530 رو گرفتم این سرعت سی پی یوش گو..ز.ده . 1 سال طول میکشه بخواد یه عکس بیاره یا لنداسکیپ بشه. باطریش هم که به زور یه روز میره . 5233 سامسونگ 4 روز میرفت باطریش. باطریش واسه شما هم همینطوره؟؟
شتابسنجو قطع کنم فرقی میکنه تو باطری؟
چرا عکسا و فیلما قاتی هستن.اه؟
از من سفید صورتیه یه طرح هم پشتش داره با گارانتی ارکان 235 خریدم.
اگه 5800 جوات نشده بود حتمآ اونو میخریدم.
فکر کنم زود بفروشمش.
ولی خداییش این سامسونگ داره میترکونه سیستم عامل جدیدش عالیه. گوشیه بعدیم احتمالآ یا omnia 2 یا jet

hobgoblin
10-02-2010, 07:50
حیف سامسونگ 5233 استار رو دادم و این 5530 رو گرفتم این سرعت سی پی یوش گو..ز.ده . 1 سال طول میکشه بخواد یه عکس بیاره یا لنداسکیپ بشه. باطریش هم که به زور یه روز میره . 5233 سامسونگ 4 روز میرفت باطریش. باطریش واسه شما هم همینطوره؟؟
شتابسنجو قطع کنم فرقی میکنه تو باطری؟
چرا عکسا و فیلما قاتی هستن.اه؟
از من سفید صورتیه یه طرح هم پشتش داره با گارانتی ارکان 235 خریدم.
اگه 5800 جوات نشده بود حتمآ اونو میخریدم.
فکر کنم زود بفروشمش.
ولی خداییش این سامسونگ داره میترکونه سیستم عامل جدیدش عالیه. گوشیه بعدیم احتمالآ یا omnia 2 یا jet

آره باطريش نسبتا ضعيفه دوست عزيز
ولي بقيه ايرادايي كه گرفتي مخصوصا در مورد سرعت و سي پي يو وجود نداره يا شايدم گوشي شما مشكل داره مخصوصا كه با 5233 مقايسه كردي كه اصلا اين دوتا قابل مقايسه نيستن با هم

فقط اين دو تا گوشي رو كنار هم بگيري دستت كيفيت ال سي ديش رو مقايسه كني كافيه. حالا بگذريم از اينكه اهل فن و گوشي بازا اصلا سامسونگ و ال جي رو گوشي نمي دونن.

اينو بدون كه با اين پولي كه دادي بهترين انتخاب بازار رو انجام دادي

Ahmad-Ra
10-02-2010, 11:55
موفق باشي

آقا یه سوال .. این محافظ ال سی دی منم از بس روش قلم زدم خیلی خش داره ... واس شما که انداخت وسط مسطاش حباب هوا نبود هوا داشته باشه ؟؟ یه دست کامل چسبیده ؟؟ مثل اصل کمپانی ؟؟

saadi126
10-02-2010, 12:21
آقا یه سوال .. این محافظ ال سی دی منم از بس روش قلم زدم خیلی خش داره ... واس شما که انداخت وسط مسطاش حباب هوا نبود هوا داشته باشه ؟؟ یه دست کامل چسبیده ؟؟ مثل اصل کمپانی ؟؟
آره براي من كه يك دست چسبيده يعني خوب چسبوند حتي يه بار بد چسبوند خراب شد يكي ديگه چسبوند ولي ساف ساف انگار نه انگار كه برچسبي هست من چون از قلم استفاده نميكنم خط خطي هم نشده

madson
10-02-2010, 12:23
این قضیه آپدبت ورژن 31 واسه 5530 که این سایته نوشته ( مطلبش واسه یه ماه و نیم پیشه ) برای هیچکودومتون آزاد نشده؟ :15: من که هم با over the air چک کردم هم با NSU ، جفتش همون ورژن 20 رو زده بود

Ahmad-Ra
10-02-2010, 21:30
توضیحاتش رو بخون ! تیتر رو ورژن فرمور رو جابجا نوشته ولی تو توضیح مثلا 5530 رو نوشته ورژن 20 ! ایراد از نویسنده هست وگرنه اخرینم فرمور همون 20 هست.

madson
10-02-2010, 22:21
توضیحاتش رو بخون ! تیتر رو ورژن فرمور رو جابجا نوشته ولی تو توضیح مثلا 5530 رو نوشته ورژن 20 ! ایراد از نویسنده هست وگرنه اخرینم فرمور همون 20 هست.
آخ راس میگی ، من کلی ذوق کردم دیگه فقط متنو سریع خوندم ببینم کی میاد اصلا به ورژنش تو متن دقت نکردم . خدا نویسندش رو ذلیل کنه :31:

morrigan_neit
11-02-2010, 15:47
بچه ها من یه مشکلی واسم پیش اومده.من 5530 دارم قبلنا وقتی زنگ میزد نمایش تصویر تماس گیرنده کل صفحه بود ولی الان خیلی کوچیک شده.میخوام بشه تمام صفحه
نمیدونم تنظیمش کجاست.میشه کمک کنین؟ مرسی

grand theft auto
11-02-2010, 19:22
سلام
به نظر شما بهترین آنتی ویروسی که الان هست و خیال آدم رو راحت میکنه برای این گوشی چیه؟
برای اینکه بتونم فارسی تایپ کنم باید دقیقا چکار کنم؟آپدیت لازمه؟

Ahmad-Ra
12-02-2010, 00:52
آنتی ویروس من به نظرم فقط kaspersky اما خودم هنوز نتونستم نصب کنم و همشه هم مشکل خوردم... الان eset nod دارم راضیم خوبه به نظرم ...

grand theft auto
12-02-2010, 10:57
یه مشکلی پیش اومد!
من دیروز چند تا بازی تصب کردم ولی الان که می خوام چیزای دیگه ای نصب کنم نمیشه.وقتی روی آیکون بازی توی کامپیوتر کلیک می کنم هیچی نمیشه و ستاپ نه روی گوشی و نه روی کامپیوتر اجرا نمیشه.
چکار کنم؟

m1206
12-02-2010, 12:03
سلام دوستان
من یه 5530 دارم که می خوام آپش کنم سوالم اینه : از فایل آپدیت 5800 که روی دی وی دی تو بازار هست میشه این کارو کرد یا نه؟ مشکلی واسه گوشی پیش نمی آد؟
ممنون میشم کمکم کنین

Ahmad-Ra
12-02-2010, 12:34
نه نه اصلا ! فقط از فرمور خود 5530 استفاده کن.. اگر خواستی بگو لینک فرمور های 5530 فارسی رو واست بگذارم ... فقط قبلش بگو گوشیت چه رنگی هست ( و حتما فارسی باشه )

morrigan_neit
12-02-2010, 15:24
بچه ها من یه مشکلی واسم پیش اومده.من 5530 دارم قبلنا وقتی زنگ میزد نمایش تصویر تماس گیرنده کل صفحه بود ولی الان خیلی کوچیک شده.میخوام بشه تمام صفحه
نمیدونم تنظیمش کجاست.میشه کمک کنین؟ مرسی

m1206
12-02-2010, 22:03
نه نه اصلا ! فقط از فرمور خود 5530 استفاده کن.. اگر خواستی بگو لینک فرمور های 5530 فارسی رو واست بگذارم ... فقط قبلش بگو گوشیت چه رنگی هست ( و حتما فارسی باشه )

مرسی از راهنماییت.اره اگه بدی که خیلی عالی میشه.گوشیم مشکی قرمزه.یه مشکل دیگم باهاش دارم اونم اینه که زبون فارسی نداره

DariushGreat
13-02-2010, 00:45
عزیزان دل؛ بی زحمت این ترفند رو امتحان کنین ببینین روی 5530 پاسخ می ده یا نه! من روی گوشی خودم N82 امتحان کردم خوب پاسخ گرفتم. روی 5800 هم پاسخ داده... شما هم یه امتحان بزنید و بهم بگین

دوستتون دارم :40:

Ahmad-Ra
13-02-2010, 11:54
مرسی از راهنماییت.اره اگه بدی که خیلی عالی میشه.گوشیم مشکی قرمزه.یه مشکل دیگم باهاش دارم اونم اینه که زبون فارسی نداره

خواهش میکنم.. ببین فایل های فرمور جدید مخصوص فارسی ها است ... نمیدونم اگر نصب کنی فارسی رو همراهش نصب کنه یا نه ...

RM-504 BLACK-RED Iran 0577076
RM-504_20.0.080_prd.core.C00 (101.85 MB)
RM-504_20.0.080_prd.rofs2.V12 (19.83 MB)
RM-504_20.0.080_C01_prd.rofs3.fpsx (5.04 MB)
RM504_20.0.080_006_000_U001.uda.fpsx (4.89 MB)
RM504_0577076_20.0.080_001.dcp (13.36 kB)
RM504_0577076_20.0.080_001.spr (2.34 kB)
RM504_0577076_20.0.080_001_signature.bin (1.86 kB)
RM504_0577076_20.0.080_001.vpl (4.87 kB

به ترتیب >>

2 نسخه دیگه هم هست یکی برای MEA یکی هم برای EUROPE :

RM-504_EUROPE_20.0.080_v3.0.exe

RM-504_MEA_20.0.080_v3.0.exe

منبع : MOBILESTAN

grand theft auto
13-02-2010, 15:25
من گوشیم فارسی نداره،چجوری میتونم کاری کنم که بتونم اس ام اس فارسی بزنم؟؟؟نمی خوام منوش فارسی بشه.از این نرم افزار های فارسی نویس خوشم نمیاد.
و دوم اینکه چجوری آپدیت کنم؟؟گوشیم مشکی و قرمزه و ورژن 11.0.054 هست.میشه کاری کرد که با آپدیت فارسی اضافه بشه؟؟
ممنون

panasonic64
13-02-2010, 19:15
سلام

یه سوال داشتم میخواستم بدونم چرا روی گوشی 5800 که دقیقا سیستم عاملش مثل 5530 هست میشه بازی انگیج نصب کرد ولی روی این گوشی نمیشه؟

آیا در آینده ممکنه یه راهی برای نصب بازی انگیج روی این گوشی پیدا بشه؟ اگر نه که گوشیمو بفروشمش.

saman3230
13-02-2010, 21:50
آقا یه سئوال ماله شما هم دکمه های بالا و پائین کردن صداش سفته ؟

grand theft auto
14-02-2010, 11:22
مال من که سفت نیست

saman3230
14-02-2010, 11:31
مال من که سفت نیست

منظور از سفت اینکه برجسته است ؟ یا تو رفته تو پست قبلی اشتباه گفتم یعنی وقتی گوشی از رو به رو نگاه می کنی دکمه معلومه ؟

PLAΨMID
14-02-2010, 14:16
سلام دوستان
اين گوشي رو پيشنهاد مي كنيد يا 5800 رو ؟ به نظرتون كدومش بهتره ؟
ممنون .

saman3230
14-02-2010, 14:21
آقا من با هزار بدبختی تونستم محافظ LCD پیدا کنم اما چرا تمام صفحه نیست فقط روی LCD میگیره دیگه مثل ماله خودش روی دکمه های پائین و بالارو نمی گیره اما محافظ 58 روی کل صفحه رو میگیره

ماله شما هم اینجوریه ؟

planetmercury
14-02-2010, 20:35
آقا من با هزار بدبختی تونستم محافظ LCD پیدا کنم اما چرا تمام صفحه نیست فقط روی LCD میگیره دیگه مثل ماله خودش روی دکمه های پائین و بالارو نمی گیره اما محافظ 58 روی کل صفحه رو میگیره

ماله شما هم اینجوریه ؟

اون قسمت بالای گوشی که یه سنسور داره که وقتی گوشی زنگ میخوره و میبری نزدیک گوش ال سی دی رو خاموش میکنه، توی کاتالوگش هم نوشته اونجا چیزی نچسبونید! معمولا" این محافظ ها استاندارد نیستن یا همه جای گوشی رو میگیرن یا نصفه نیمه هستن ولی من یکی گرفتم که تو پک سبز رنگ بود و دقیقا" استاندارده!

saman3230
14-02-2010, 20:52
اون قسمت بالای گوشی که یه سنسور داره که وقتی گوشی زنگ میخوره و میبری نزدیک گوش ال سی دی رو خاموش میکنه، توی کاتالوگش هم نوشته اونجا چیزی نچسبونید! معمولا" این محافظ ها استاندارد نیستن یا همه جای گوشی رو میگیرن یا نصفه نیمه هستن ولی من یکی گرفتم که تو پک سبز رنگ بود و دقیقا" استاندارده!

ببخشید میشه بگین ماله چه جوری بود که استاندارده ؟

اسمش یادتون نیست ؟

برچسبی که روی ماله خودشه عالیه اما خوب اون ضایع بود می گذاشتم بمونه چون اون بالای آبیش خیلی تابلو بود

-reza-
14-02-2010, 23:35
سلام دوستان
ممنون .
سلام
ظرافت - زیبایی - قیمت مناسب = 5530
Gps - 3g - صفحه نمایش بزرگتر - Ngage - ساپورت بهتر برنامه = 5800

bentli
15-02-2010, 03:29
سلام میخواستم بدونم میشه رو 5530 ngage نصب کرد . اگه میشه کمکم کنید. ممنون!

*M!L4D*
15-02-2010, 10:56
سلام میخواستم بدونم میشه رو 5530 ngage نصب کرد . اگه میشه کمکم کنید. ممنون!

هم رو 5530 و 5800 میشه تعدادی محدودی از بازی ها رو با شتابستج و با افت کیفیت و فریم بازی کرد ... مراجعه به بخش N-Gage

planetmercury
15-02-2010, 11:14
ببخشید میشه بگین ماله چه جوری بود که استاندارده ؟

اسمش یادتون نیست ؟

برچسبی که روی ماله خودشه عالیه اما خوب اون ضایع بود می گذاشتم بمونه چون اون بالای آبیش خیلی تابلو بود

والا اصلا یادم نمیاد فقط رنگ جلدش مونده تو ذهنم که سبز بود عکس یه گوشی هم روش بود
ببین اینطوری هست بالاش:

grand theft auto
15-02-2010, 12:13
وقتی گوشی از رو به رو نگاه می کنی دکمه معلومه ؟
بله معلومه.

5530 هم خوشگلتره هم بهتره هم بهتره و هم خوشگلتره!
تقریبا هرچی بررسی در مورد 5530 خوندم میگفتن 5530 معایب 5800 رو نداره.
دوستان عزیزی که دنبال برچسب برای ال سی دی هستید:موبایل رو خریدید تا در خدمتتون باشه،شما نباید در خدمتش باشید!برچسب رو بکنید و حالشو ببرید.برای وسیله ای پول دادید که لذت ببرید ازش.نه اینکه مجبور بشید با این چسبه کشتی بگیرید،به فکر خودتون باشید نه گوشیتون!
یه سوال،من بعضی از بازیهایی که نصب میکنم تاچ نیستن و یه صفحه کلید مجازی زیر صفحه ظاهر میشه،(مثلا بازی لاست)اما در بعضی مراحل ازم می خواد یه عدد یا کد رو وارد کنم اما من چون فقط چند کلید مثل بالا،پایین چپ و راست رو دارم(ABCD هم زیر صفحه دارم)نمیتونم کد رو وارد کنم،راحی هست که یه صفحه کلید مجازی کاملتر ظاهر بشه؟؟

saman3230
15-02-2010, 13:11
والا اصلا یادم نمیاد فقط رنگ جلدش مونده تو ذهنم که سبز بود عکس یه گوشی هم روش بود
ببین اینطوری هست بالاش:

آره ایول دقیقا یه همچین چیزی می خوام

شما از کجا گرفتی ؟

runner
16-02-2010, 06:49
بله معلومه.

5530 هم خوشگلتره هم بهتره هم بهتره و هم خوشگلتره!
تقریبا هرچی بررسی در مورد 5530 خوندم میگفتن 5530 معایب 5800 رو نداره.
دوستان عزیزی که دنبال برچسب برای ال سی دی هستید:موبایل رو خریدید تا در خدمتتون باشه،شما نباید در خدمتش باشید!برچسب رو بکنید و حالشو ببرید.برای وسیله ای پول دادید که لذت ببرید ازش.نه اینکه مجبور بشید با این چسبه کشتی بگیرید،به فکر خودتون باشید نه گوشیتون!
یه سوال،من بعضی از بازیهایی که نصب میکنم تاچ نیستن و یه صفحه کلید مجازی زیر صفحه ظاهر میشه،(مثلا بازی لاست)اما در بعضی مراحل ازم می خواد یه عدد یا کد رو وارد کنم اما من چون فقط چند کلید مثل بالا،پایین چپ و راست رو دارم(ABCD هم زیر صفحه دارم)نمیتونم کد رو وارد کنم،راحی هست که یه صفحه کلید مجازی کاملتر ظاهر بشه؟؟
دوست من میشه معایب 5800 رو نسبت به 5530 بگی همینطور برتری 5530 نسبت به 5800؟؟؟
ممنون

grand theft auto
16-02-2010, 13:34
دوست من میشه معایب 5800 رو نسبت به 5530 بگی همینطور برتری 5530 نسبت به 5800؟؟؟
ممنون
البته
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برتری 5530 به 5800
5530 خوشگلتر و ضریفتره
سرعت 5530 بیشتره(خودم تست کردم)
سی پی یو 5530 قویتره(اینو شنیدم)
تاچ 5530 بهتره(خودم تست کردم)
5530 ارزون تره
5530 امکاناتی که 5800 داشت و تو ایران کار نمیکرد رو نداره به همین دلیل ارزون تر شده و برای کاربر ایرانی هم فرقی نمیکنه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برتری 5800 به 5530:
5800 جی پی اس داره
روی 5800 بازی n-gage نصب میشه
در کل خود من 5530 رو خریدم اما به علت قیمتش نبود،یه زمانی خیی 5800 دوست داشتم اما 5530 که اومد 5800 رو از ریخت انداخت،قیمتش کمتر بود و معایب 5800 رو هم نداشت(به نقل از سایت های موبایل)به همین دلیل من اگه 100 بار دیگه هم بخوام بخرم 5530 میخرم.

saman3230
16-02-2010, 14:13
آقا یکی میشه یه فروشگاه معرفی کنه که محافظ LCD درست درمون داشته باشه ؟

runner
16-02-2010, 15:06
البته
برتری 5530 به 5800
5530 خوشگلتر و ضریفتره
سرعت 5530 بیشتره(خودم تست کردم)
سی پی یو 5530 قویتره(اینو شنیدم)
تاچ 5530 بهتره(خودم تست کردم)
5530 ارزون تره
5530 امکاناتی که 5800 داشت و تو ایران کار نمیکرد رو نداره به همین دلیل ارزون تر شده و برای کاربر ایرانی هم فرقی نمیکنه.
برتری 5800 به 5530:
5800 جی پی اس داره
روی 5800 بازی n-gage نصب میشه
در کل خود من 5530 رو خریدم اما به علت قیمتش نبود،یه زمانی خیی 5800 دوست داشتم اما 5530 که اومد 5800 رو از ریخت انداخت،قیمتش کمتر بود و معایب 5800 رو هم نداشت(به نقل از سایت های موبایل)به همین دلیل من اگه 100 بار دیگه هم بخوام بخرم 5530 میخرم.

ممنون
من که از نظر قشنگی 5800 رو ترجیح می دم!!!(البته این بستگی به سلیقه داره)
و ضریف بودن این خودش یه عیب هست!!!!
سرعتشون با هم فرقی نمی کنه!!!
هردو دارای ARM 11 434 MHz processor هستن
تاچشون با هم یکی هست
TFT resistive touchscreen, 16M colors
کاراییش چیا هست که تو ایران کار نمیکنه؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا برتری 5800
صفحه ی بزرگتر 3.2 inches
81 مگابایت حافظه داخلی
رم همراه با گوشی 8GB
چی پی اس
خروجی TV
باطری قوی تر=زمان پخش موزیک بیشتر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی این دو مدل خیلی شبیه هم هستن!!!!
ولی از همه مهمتر نوکیا بودن این هاست

grand theft auto
16-02-2010, 15:29
کاراییش چیا هست که تو ایران کار نمیکنه؟؟؟[/COLOR]
]
دوربین دوم،3جی،و یه چیز دیگه که یادم نیست.

ظریف بودن این خودش یه عیب هست!!!!
سرعتشون با هم فرقی نمی کنه!!![/COLOR]
هردو دارای ARM 11 434 MHz processor هستن
تاچشون با هم یکی هست
]
سرعت رو نمی تونم با قاطعیت بگم،شاید گوشی که من تست کردم ویروسی بود،اما تاچش بهتره،مطمئنم,دست چند نفر دیگه هم دادم همه می گفتن بهتره،5800 فشار زیادتری لازم داره.
11 مگ حافظه داخلی بیشتر هم ملاک نیست.
کارت حافظه 8 گیگ هم مهم نیست،چون الان 5800 26000 تومنه و 5530 225000 تومن،اگه پوله 5800 رو بدی 5530 بگیری با پولی که اضافی میاد میتونی یه مموری 16 گیگ هم بگیری بندازی رو گوشی.
بحث ظاهر که سلیقه ای هست اما الان اکثریت با 5530 ان.
خروجی تی وی و جی پی اس هم درسته،به هر حال 5800 35 تومن داری بیشتر پول میدی باید یه چیزی بیشتر داشته باشه دیگه!
ولی خوب بازم کل اینا ملاک نیست،یکی ممکنه بیاد بگه من 5800 دوست دارم بره بخره! مهم اینه که آدم ببینه با کدوم بیشتر حال میکنه.

runner
16-02-2010, 15:47
خوب پس 5800 از 5530 بهتره که گرون تر هست حتی اگه فقط یه خروجی TV داشته باشه
لوازم جانبی گوشی 5800 خیلی بیشتر از 5530 هست(البته اگه کاملشو گیر بیاری)
در ضمن شما می گی گوشی که 35 نومن گرون تره باید یه چیزی داشته باشه!
خوب الان 5800 چی پی اس و رم و خروجی TV و صفحه ی بزرگتر داره...یعنی 35 تومن بالا تر باشه نمی ارزه؟
تازه به گفته ی شما ما بریم 5530 بگیریم که ارزونتره و با ماوتفاوتش با 5800 بریم یه رم 16 بگیریم اونوقت با این هزینه 5530 می ارزه؟؟؟ خوب این که شد همون قیمت 5800 فقط بدون چی پی اس و صفحه ی کوچیکترو بدون خروجی TV ...:31:

mr.dany007
16-02-2010, 15:50
سلام
وقتي صفحه كليد قفل و ميخواي آلارم رو قطع كني يا تماس ها رو جواب بدي صفحه كليد كار نميكنه
دليل داره
بايد اون رنگي كه رو صفحه كليد پر ميشه رو رو صفحه كليد بكشي خواهيد ديد كه جواب ميده
من ميدونستم نوكيا هيچ وقت سوتي نميده چه برسه باگ هاي به اين تابلويي
تشكر لازم نيست دوستان

Ahmad-Ra
16-02-2010, 19:58
البته در تکمیل بحث runner ، تا قبل از اینکه فرمور ورژن 40 5800 بیاد تاچ 5800 خیلی خیلی ضعیف تر از تاچ 5530 با فرمور 11 بود ! الانم که فرمور 5800 شده 40 تاچش یکی شده و برتری هم نداره نسبت به 5530 .

hobgoblin
17-02-2010, 13:52
سلام
وقتي صفحه كليد قفل و ميخواي آلارم رو قطع كني يا تماس ها رو جواب بدي صفحه كليد كار نميكنه
دليل داره
بايد اون رنگي كه رو صفحه كليد پر ميشه رو رو صفحه كليد بكشي خواهيد ديد كه جواب ميده
تشكر لازم نيست دوستان

جسارتا مگه این چیزه خاصیه که کسی ندونه؟

موقع آلارم هم اگه گوشی رو بر عکس روی صفحه بزاری قطع میشه.

medl
17-02-2010, 14:55
سلام
من و دوستم هر دو 5530 داریم و هر یک تنظیم gprs رو روی گوشی ها داریم.اما مال من وقتی میرم توی webpage 0 kb میمونه و مال اون مشکلی نداره. سیم کات هم عوض کردیم بازم گوشی من مشکل داشت.
حالا اینارو داشته باشید : من گوشیم مشکل دیگه ای نداره ولی 2 با به 2 تا گوشی symbian6v3 بلوتوث دادم هر دو گوشی صفحه سفید شدن و بردیم برامون فلش کردن. روی گوشی خودم کاری نمیکنه ویروسه حالا ممکنه این اینترنت کاره همین باشه؟

grand theft auto
17-02-2010, 19:39
سلام
دليل داره
تشكر لازم نيست دوستان
مشکل از خنگ بازی خودم بود که نفهمیده بودم این موضوع رو،امروز صبح دوستم بهم گفت.

omid.tanha
18-02-2010, 18:37
با سلام دوستان کسی میدونه مستر ریست 5530 چیه؟

Ahmad-Ra
19-02-2010, 12:09
با سلام دوستان کسی میدونه مستر ریست 5530 چیه؟

دکمه سبز ، دکمه قرمز ، کلید دوربین و کلید Power رو فشار دهید.

behjooei
20-02-2010, 00:42
بچه ها من ميخوام اين گوشي رو بخرم.
1. از كجا و با كدوم گارانتي بخرم؟
2. كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
3. موقع خريد هواسم به چي جمع باشه؟ تقلبي نباشه؟ كد IMIE و...؟ كاركره نباشه و ...؟
4. جي پي اس رو نرم افزاري هم نميشه ازش گرفت؟
5. داخل پكش چي هست؟ رم؟ كابل خروجي تي وي؟ نوع و مارك و قيافه هندزفري؟ و ... چجوري بفهمم از محتويات جعبه اش دزدي نكردن و كم و كسري نداره و ...
6. سوال آخر : كلا" گوشي اذيت كني نيست؟ شما راضي هستيد؟ هنگ نميكنه؟ مشكلات نرم افزاري و ويروس و ... نداره؟

behjooei
20-02-2010, 12:43
كسي نخواست يا نتونست منو راهنمايي كنه؟
بابا شب عيده ها! بزاريد ما هم يه گوشي نو بخريم و حالشو ببيرم ديگه.

راستي اگر كسي آخرين قيمتش رو هم ميدونه بگه.
من سقف خريدم 200 تا 220 تومنه. ميخوام تو اين رنج بهترين رو بخرم.

Ahmad-Ra
20-02-2010, 13:04
1. از كجا و با كدوم گارانتي بخرم؟
2. كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
3. موقع خريد هواسم به چي جمع باشه؟ تقلبي نباشه؟ كد IMIE و...؟ كاركره نباشه و ...؟
4. جي پي اس رو نرم افزاري هم نميشه ازش گرفت؟
5. داخل پكش چي هست؟ رم؟ كابل خروجي تي وي؟ نوع و مارك و قيافه هندزفري؟ و ... چجوري بفهمم از محتويات جعبه اش دزدي نكردن و كم و كسري نداره و ...
6. سوال آخر : كلا" گوشي اذيت كني نيست؟ شما راضي هستيد؟ هنگ نميكنه؟ مشكلات نرم افزاري و ويروس و ... نداره؟

1. از کجاش که خب بازار فروش موبایل مثل علاءالدین یا مرکز موبایل ایرانیان. گارانتی هم گارانتی های معتبر نوکیا تو خود سایتش هم نوشته .. تازگی ها هم یه گارانتی به نام ارکان معتبره تو لیست نمایندگی ها اومده .. اتصالات هم هست و... .
2. رنگش سلیقه ای هست .. من خودم مشکی قرمزش رو گرفتم.. یه رنگ داره رنگ سفید که پشتش هم طرح و نقش داره و البته بیشتر دخترونه هست اون گرونتره 40 یا 50 تومن ..
3.حواستباشه رو جعبش حتما گارانتی قید شده باشه + یک عدد برچسب آبی که نوشته شده باشه گارانتی معتره و نوشته شده باشه جهت اطمینان کد IMEI رو به فلان شماره sms کنید ...
4. gps سخت افزاره پس نمیشه .. مگر اینکه برنامه مربوط به نقشه رو نصب کن و خودت نقشه هایی رو بدی برنامه که به صورت افلاین چرخ بزنی ..
5. محتویات جعبه : 1.شارژر .2. کابل یو اس بی . 3. سی دی . 4. دفترچه (فارسی و انگلیسی) . 5. گوشی . 6. هندسفری یک تیکه.
6. همش نه .. با توجه به قیمت خیلی می ارزه.

omid.tanha
20-02-2010, 16:25
دکمه سبز ، دکمه قرمز ، کلید دوربین و کلید Power رو فشار دهید.

ولی من این کارو کردم جواب نمیده ورژن 20 هم هست؟

saadi126
20-02-2010, 18:12
ولی من این کارو کردم جواب نمیده ورژن 20 هم هست؟
دوست عزيز فشار دادن اين دكمه ها فقط صفحه شماره گير رو ظاهر ميكنه (زماني كه شماره گير غير فعال ميشه - مثلا براي من وقتي آپديت كردم غير فعال شد) وقتي صفحه شماره گير ظاهر شد بايد كد زير رو وارد كنيد:
#7370#*

VAMO
20-02-2010, 22:54

منتظر ورژن 30 باشید ان طوری که بوش میاد تو صفحه اصلی کلا تغییرات میشه .

hobgoblin
21-02-2010, 09:38

منتظر ورژن 30 باشید ان طوری که بوش میاد تو صفحه اصلی کلا تغییرات میشه .

میشه بی زحمت منبع خبر و بگی یا زحمت بکشی بگی چه تغییراتی داده میشه؟

Ahmad-Ra
21-02-2010, 13:19
اگر واقعا تغییرات زیاد باشه خیلی عالی میشه.. امیدوار صحت داشته باشه فقط