مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل
اين تاپيك چه خلوت شده چه اتفاقي افتاده ؟الان اين گوشي توي بازار ناياب شده . قديمي شده يا نه سياست بازاره يا مشكلي چيزي هست؟
ما كه رفتيم علاالدين رو زيرو رو كرديم آخر يه دونه پيدا كرديم 245 تازه يارو به زور ميخواست 20 تومن هم بابت پارتيشن بندي و هم نرم افزار بريزه با گارانتي!!!! كه با دعوا نذاشتيم البته يه لحظه گوشي رو برد پشت پيشخوان و آورد كه نفهميديم چكار كرد و گفت رجيسترش كرده.
حالا چند تا درخواست و سئوال :
1- محافظ صفحه براي اين گوشي پيدا نكردم دوستان اگه جايي رو سراغ دارن معرفي كنن يكي گفت محافظ بزرگتر بگير و كوتاهش كن اما فكر كنم خيلي جالب نشه
2- اگه باتري قويتر مثلا" 1300 بندازم مشكلي پيش مياد؟
3- كلا" لوازم جانبي گوشيهاي الجي رو از كجا تهيه كنيم؟
4- فروشنده مي گفت اكه نرم افزار خودش نريزه و ويروس بگيره گارانتي باطله ؟ آيا راست مي گفت اگه آره آنتي ويروس چي بريزم خوبه؟
حالا بايد وقت بذارم اين صد صفحه رو بخونم ببينم دوستان چي گفتن راجع به اين گوشي
rozysara
20-12-2010, 10:55
اين تاپيك چه خلوت شده چه اتفاقي افتاده ؟الان اين گوشي توي بازار ناياب شده . قديمي شده يا نه سياست بازاره يا مشكلي چيزي هست؟
ما كه رفتيم علاالدين رو زيرو رو كرديم آخر يه دونه پيدا كرديم 245 تازه يارو به زور ميخواست 20 تومن هم بابت پارتيشن بندي و هم نرم افزار بريزه با گارانتي!!!! كه با دعوا نذاشتيم البته يه لحظه گوشي رو برد پشت پيشخوان و آورد كه نفهميديم چكار كرد و گفت رجيسترش كرده.
1- محافظ صفحه براي اين گوشي پيدا نكردم دوستان اگه جايي رو سراغ دارن معرفي كنن يكي گفت محافظ بزرگتر بگير و كوتاهش كن اما فكر كنم خيلي جالب نشه
4- فروشنده مي گفت اكه نرم افزار خودش نريزه و ويروس بگيره گارانتي باطله ؟ آيا راست مي گفت اگه آره آنتي ويروس چي بريزم خوبه؟
1 محافظ که یکی خودش داره و نیازی نیست شما یه محافظ دیگه بندازید صفحش مقامه
2 در مورد باتری نمیتونم چیز خاصی بگم فقط تو فروم های خارجی باتری تا 1800 هم داشت این گوشی فقط مهم اینه گا باطری مناسب با سایز گوشی براش پیدا کنی
3 در مورد لوازم جانی توی پایتخت من خبری ندارم
4 کلا از این موبایل فروش ها کثیف تر و حروم خورتر ندیدن اخه گوشی جاوا مگه ویروس میگیره تازه اگه جاوا گیریم ویروس گرفت اخه ویروس چیکار به گارانتی داره مگه موریانه هستش که گارانتی رو بخوره
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
دوستان GPS آرنا قابلیت ردیابی مسیر و آدرس دادن رو داره ؟ مثل برنامه GPS نوکیا . یا فقط صرفا موقعیت گوشی رو روی نقشه نشون میده ؟
بله خوشبختانه google map خود گوشی امکانات جالبی داره از جمله پیدا کردن محل خاص و یا مسیر دو نقطه خاص و همچنین فاصله این دو نقطه تنها ایرادش پولی بودنشه
شانس رو ببین ! نایاب شد گوشی ؟؟ :27: منم میخواستم بخرم !
1 محافظ که یکی خودش داره و نیازی نیست شما یه محافظ دیگه بندازید صفحش مقامه
2 در مورد باتری نمیتونم چیز خاصی بگم فقط تو فروم های خارجی باتری تا 1800 هم داشت این گوشی فقط مهم اینه گا باطری مناسب با سایز گوشی براش پیدا کنی
3 در مورد لوازم جانی توی پایتخت من خبری ندارم
4 کلا از این موبایل فروش ها کثیف تر و حروم خورتر ندیدن اخه گوشی جاوا مگه ویروس میگیره تازه اگه جاوا گیریم ویروس گرفت اخه ویروس چیکار به گارانتی داره مگه موریانه هستش که گارانتی رو بخوره[COLOR="Silver"]
ممنون از پاسخ هاتون.
والله محافظ تو كارتنش نيست احتمال دو دره كردنش توسط فروشنده رو ميدم.
فقط دوستان لطف كنند محل مطمئني براي خريد لوازم جانبي معرفي كنند ممنون ميشم. به نظر شما خود پارس كامتل نداره؟
جاي اين درخواست اينجا نيست اما كسي ميتونه كمك كنه راه سريعتري براي مرور اين 100 صفحه بگه. من هميشه از حالت پرينت استفاده مي كنم ولي نمي دونم چرا فقط گزينه نمايش 10 تاپيك رو ميده در حاليكه در تاپيكهاي ديگه گزينه نمايش 40 تاپيك رو هم ميده. ممنون
رفتی پیش خود ناکسه کلاهبردارش:31: به منم گفت اگر فلش نشه گارانتی باطله گفتم رسید بده میگه تو کامپیوتر زدیم :18:
همون جا می دادی برات روکش کربن هم می کشید دیگه با ناخن کنده نمی شه . امیدوارم اینو تو پاچمون نکرده باشه خیلی سوز داره:20:
من نمی دونم اینا این همه رو گوشی میخورن سیرمونی ندارن بازم سر ملت کلاه میذارن:19:
Michael Ropy
20-12-2010, 16:43
4 کلا از این موبایل فروش ها کثیف تر و حروم خورتر ندیدن اخه گوشی جاوا مگه ویروس میگیره تازه اگه جاوا گیریم ویروس گرفت اخه ویروس چیکار به گارانتی داره مگه موریانه هستش که گارانتی رو بخوره
دیگه شورش رو آوردن!!! چه دروغ هایی که نمی بافن!!!! چه کلاه برداری ها که نمی کنن.......رفته بودم ویو بخرم هم از این چرت و پرت ها (نرم افزار و...) شنیدم....:13:
شانس رو ببین ! نایاب شد گوشی ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم میخواستم بخرم !
کلا بازار عجیب شده باور کن گوشی های زیادی هستن که من تو بازار اصلا پیدا نکردم با اینکه زیاد عمر نداشتن.....اصلا همین ویو رو هم کمتر کسی داشت!!!!
من امروز یه آرنا دست دو تمیز پیدا کردم که با آکبند فرقی نداشت در ظاهر ، باهاش کار کردم انصافا گوشی خوبی هست ، تاچش هم برخلاف نظر دوستان از آیفون بهتر نباشه بدتر نیست ، بسیار روون و بی نقص کار میکرد ، کیفیت ال سی دی ، کیفیت صدا همه چیش عالی بود .
قیمت 160 میگفت ، به نظرتون می ارزه بگیرم ؟ در ضمن از سری های اول آرنا بود ظاهرا و روش کابل TV هم داشت
Michael Ropy
23-12-2010, 17:02
قیمت 160 میگفت ، به نظرتون می ارزه بگیرم ؟ در ضمن از سری های اول آرنا بود ظاهرا و روش کابل TV هم داشت چند وقته داره طرف؟! گارانتی داره هنوز؟! در کل آرینا با این قیمت میارزه اگه سالم باشه و مشکلی نداشته باشه....ولی تا میتونی بیار پایین! :دی البته بعید میدونم چون همینجوریش یارو خیلی ضرر کرده به نظرم....
الان نوش فکر کنم تا 230 هم پیدا بشه....شایدم کمتر من اطلاع ندارم...
مال مغازه دار هست ولی رسما با نو فرقی نداره ، مهلت 48 ساعته تست داده بهم .
گارانتی هم نداره ، ظاهرا تو ایران نخریده و از اونور اومده که روش کابل tv هست ، تنها ایرادی که توش دیدم این هست که درپوش پورت گوشی که کشویی هست یکم شل شده و کامل بسته نمیشه وگرنه هیچ ایراد دیگه ای نداشت .
امروز کل تهران رو گشتم فقط یکجا پیدا کردم که آرنا آکبند داشت که 230 میداد و 1 ریال هم پایینتر نیاورد :41:
آقا من دودل هستم ، به نظرتون می ارزه با این اوصاف بگیرم ؟
Michael Ropy
23-12-2010, 21:43
آقا من دودل هستم ، به نظرتون می ارزه با این اوصاف بگیرم ؟ اگه سالمه و مشکلی نداری (در کل) خوب معلومه میارزه قیمتش خیلی خوبه....مخصوصا اینکه مهلت تست 48 ساعته داده دیگه خیالت راحته همه چی رو تست میکنی.......شما داری 70 تومن ارزون تر میگیری ولی خیلی با نوش فرقی نداره و تازه کابل تی وی هم داره! :دی گارانتی هم مطمئنا نداره دیگه درسته؟! ولی بازم خوبه....
شما با این پول بهترین گوشی تاچ آکبندی که گیرتون میاد ویو 525 هستش که تنها برتری هاش داشتن سیستم عامل، باتری بهتر و صفحه نسبتا بزرگتر (3.2 اینچ) هستش که در عوض آرینا ها هم برتری بسیار زیادی داره که جا نیست بگم خودتون بهتر میدونید....:دی حالا میمونه این مسئله که شما سیستم عامل میخواید یا خیر....
ولی یه نکته همینجا بگم: از نظر خودم آرینا گوشی بسیار خوبیه (مخصوصا با این قیمت که نمونش پیدا نمیشه)، ولی باز میپرسم، از خریدتون مطمئن هستید، یعنی مورد خاصی نیست که بپرسید تا بعدا دعواتون رو سر ما خالی نکنید؟! :دی اهل نصب نرم افزار که نیستی انشالله؟! از باتری هم نباید زیاد انتظار داشته باشی!!! میدونی که بگراند هم نمیشه توش عوض کرد متاسفانه.....
نمی خوام منصرفت کنم ولی اینهارو میگم تا بعدا دچار مشکل نشیم اینجا....از این موارد بعضا پیش اومده.....به هر حال هر گوشی یه مشکلی داره....ولی خودم از گوشی مشابه آرینا (ویوتی اسمارت) که دارم خیلی راضیم چون در حد انتظارات خودمه: موزیک، اینترفیس، تاچ، زیبایی، دوربین (هر چند جندان جالب نیست :دی)، امکانات امروزی (وای فای، جی پی اس و...) و علی الخصوص مارک الجی! :دی
میگم حالا این بارو کجا هست بگو شایدم خودم برم ازش بخرم (شوخی) :دی
mahdi1113
23-12-2010, 23:26
دوستان اینجا کسی میدونه تو ارنا چه طوری میشه شکلکهای مختلف مثل:31::41:رو ایجاد کرد گوشیای نوکیا دارن اما ارنا نداره
yoosef_st
24-12-2010, 00:49
دوستان اینجا کسی میدونه تو ارنا چه طوری میشه شکلکهای مختلف مثل:31::41:رو ایجاد کرد گوشیای نوکیا دارن اما ارنا نداره
eeeeeeee
کدوم کوشی نوکیا داره؟ چجوری داره؟ من بعد از 4 سال نوکیا باز بودن همچین چیزی ندیدم.
اگه سالمه و مشکلی نداری (در کل) خوب معلومه میارزه قیمتش خیلی خوبه....مخصوصا اینکه مهلت تست 48 ساعته داده دیگه خیالت راحته همه چی رو تست میکنی.......شما داری 70 تومن ارزون تر میگیری ولی خیلی با نوش فرقی نداره و تازه کابل تی وی هم داره! :دی گارانتی هم مطمئنا نداره دیگه درسته؟! ولی بازم خوبه....
شما با این پول بهترین گوشی تاچ آکبندی که گیرتون میاد ویو 525 هستش که تنها برتری هاش داشتن سیستم عامل، باتری بهتر و صفحه نسبتا بزرگتر (3.2 اینچ) هستش که در عوض آرینا ها هم برتری بسیار زیادی داره که جا نیست بگم خودتون بهتر میدونید....:دی حالا میمونه این مسئله که شما سیستم عامل میخواید یا خیر....
ولی یه نکته همینجا بگم: از نظر خودم آرینا گوشی بسیار خوبیه (مخصوصا با این قیمت که نمونش پیدا نمیشه)، ولی باز میپرسم، از خریدتون مطمئن هستید، یعنی مورد خاصی نیست که بپرسید تا بعدا دعواتون رو سر ما خالی نکنید؟! :دی اهل نصب نرم افزار که نیستی انشالله؟! از باتری هم نباید زیاد انتظار داشته باشی!!! میدونی که بگراند هم نمیشه توش عوض کرد متاسفانه.....
نمی خوام منصرفت کنم ولی اینهارو میگم تا بعدا دچار مشکل نشیم اینجا....از این موارد بعضا پیش اومده.....به هر حال هر گوشی یه مشکلی داره....ولی خودم از گوشی مشابه آرینا (ویوتی اسمارت) که دارم خیلی راضیم چون در حد انتظارات خودمه: موزیک، اینترفیس، تاچ، زیبایی، دوربین (هر چند جندان جالب نیست :دی)، امکانات امروزی (وای فای، جی پی اس و...) و علی الخصوص مارک الجی! :دی
میگم حالا این بارو کجا هست بگو شایدم خودم برم ازش بخرم (شوخی) :دی
از پاسخ شما سپاسگذارم
من مشکلی با امکانات گوشی ندارم و تقریبا تمام مشخصات این گوشی رو در این مدت فهمیدم ، فقط نظر شما بابت خریدن این گوشی دست دوم رو میخوام بدونم و اینکه گارانتی نداره مشکلی پیش نیاد در آینده ، البته خودم ویوتی و شاین که داشتم اصلا به گارانتی فکر نکردم .
سیستم عامل چندان مهم نیست ، من آرنا رو به شدت دوست دارم مخصوصا طراحی و ظاهرش رو .
Michael Ropy
24-12-2010, 10:14
راستش برادر گارانتی مشکلاتی از قبیل شکستن فلان چیز و یا مثلا افتادن گوشی، بادکردن باتری و... رو حل نمی کنه (یعنی مجانی حل نمی کنه) ولی اگه مثلا اسپیکر گوشیت یهویی کم صدا شد و مشکل پیدا کرد سه سوته حلش میکنه (مجانی)....فقط اینو مطمئن نیستم که آیا بدون گارانتی و با پول اینکارو میکنن یا نه، اگه آره خوب به نظرم حله چون نهایتش با پول میتونی حلش می کنی....
مشکلات نرم افزاری هم میتونی خودت با آموزش هایی که اینجا داریم راحت گوشیتو فلش کنی فیرمور بریزی و...من خودم ویوتی اسمارت دارم تو این 10-11 ماهه فقط اسپیکرش اتصالی کرد که دادم مادیران 1 روزه حلش کرد....مشکل دیگه ای هم باهاش نداشتم....خودم هم فیرمور گوشی رو ارتقا دادم.....
در ضمن تمام مشکلات احتمالی رو شما نمی تونی حل کنی بهتره بدی مادیران برات حل کنه....
آقا همین دست دو رو خریدم ، انصافا این پدرسوخته با ویوتی چقدر فرق داره و واقعا خوشمان آمد !! :31:
گوشی بسیار سبک و خوش دست با این امکانات و کیفیت .
دست همگی درد نکنه ، موفق باشید :11:
ali-1991
27-12-2010, 17:04
دوستان لرزش مانیتور هیچ راه حلی نداره ؟ خیلی رو اعصابه !!!:41:
Michael Ropy
27-12-2010, 17:54
دست همگی درد نکنه ، موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مبارکت باشه انشالله که دوربینش برات بعکسه! :دی فقط آقا میگم شما آرینا دست دو دیگه ای پیدا نکردی؟! اگه چیزی پیدا کردید (به صورت اتفاقی نه اینکه دنبالش برید! :دی) یه ندا به ما بدید خیلی ممنون....
دوستان لرزش مانیتور هیچ راه حلی نداره ؟ خیلی رو اعصابه !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه چیه؟! لرزش مانیتور دیگه چیه؟!
ali-1991
27-12-2010, 18:04
گاهی اوفات پایین یا بالای مانیتور میلرزه یه حالتی مثل چشمک زدن . نمیدونم چرا اینطوره ! وقتی روشنایی کمتر از
60 % تنظیم باشه این حالت پیش نمیاد .
ظاهرا حافظه گوشی پر میشه سرعت منو ها میاد پایین و وقفه پیش میاد ؟ برای شما هم همینطوریه ؟
ظاهرا حافظه گوشی پر میشه سرعت منو ها میاد پایین و وقفه پیش میاد ؟ برای شما هم همینطوریه ؟
بله همینطوره. وقتی گوشی پره کندی رو احساس می کنی البته نه همیشه. بعضی وقتا موقع زنگ زدن گوشی میخواد بالا بیاره فکر می کنم این حالت زمانی که زیاد تو حالت Sleep هست و یه دفه زنگ میخوره پیش میاد. کلا تو این مدت 4 5 باری مجبور به ریست شدم. وقتی هم end call می کنی پیامش با تاخیر ظاهر میشه
حالا نمیدونم شاید این مشکل گوشی ها با رم بالا هم باشه . فلش 8 گیگ وقتی میخوای توش فایل بریزی کنده این که گوشیه :31:
من سه گیگ MP3 ریختم برای اولین بار لیست پلیر لود اولش طول کشید ولی دفعه های بعد سریع لود میشه. فکر کنم یه 600 700 تا ترک بود :27: الان رفتم تو پوشه mp3 های سیستمم تعداد ترک ها 900 تاس CPU 2 cORE 2DUE زیر لود کردن اطلاعات ترک ها میخوابه :27:
گاهی اوفات پایین یا بالای مانیتور میلرزه یه حالتی مثل چشمک زدن . نمیدونم چرا اینطوره ! وقتی روشنایی کمتر از
60 % تنظیم باشه این حالت پیش نمیاد .
قبلا یکی از دوستان توضیح داد. اگر خیلی شدید هست مشکل نرم افزاریه و به سخت افزار مربوط نمیشه و برطرف میشه.
برای دوستم همینطوری شده بود داشت سکته میزد:31: میخواست بره پسش بده ولی بعد یکی دو ساعت به حالت اولش برگشت شبیه هاله نور مموتی ولی به رنگ سفید :31:
برای همه گوشی های ارنا یه مقدار کمی تو قسمت های روشن منو های سریع دیده میشه که فکر نکنم موردی داشته باشه و خاصیت خود صفحه باشه مخصوصا اگر افقی ببینی واضح تر هست.
hatfield367
28-12-2010, 13:48
دوستان لرزش مانیتور هیچ راه حلی نداره ؟ خیلی رو اعصابه !!!:41:
من یه بار رفته بودم گارانتی لرزش تصویرو بهشون گفتم گوشیو ازم گرفت همونجا چند تا کد داد بهشو گفت درست شد. انصافا هم شده بود ولی بعد یه مدت دوباره لرزید!!!
وقتی میلرزه به امکانات مناسب دیگش و قیمت ارزونش فکر کنی زیاد اذیت نمیشی ;)
بله همینطوره. وقتی گوشی پره کندی رو احساس می کنی البته نه همیشه. بعضی وقتا موقع زنگ زدن گوشی میخواد بالا بیاره فکر می کنم این حالت زمانی که زیاد تو حالت Sleep هست و یه دفه زنگ میخوره پیش میاد. کلا تو این مدت 4 5 باری مجبور به ریست شدم. وقتی هم end call می کنی پیامش با تاخیر ظاهر میشه
حالا نمیدونم شاید این مشکل گوشی ها با رم بالا هم باشه . فلش 8 گیگ وقتی میخوای توش فایل بریزی کنده این که گوشیه :31:
من سه گیگ MP3 ریختم برای اولین بار لیست پلیر لود اولش طول کشید ولی دفعه های بعد سریع لود میشه. فکر کنم یه 600 700 تا ترک بود :27: الان رفتم تو پوشه mp3 های سیستمم تعداد ترک ها 900 تاس CPU 2 cORE 2DUE زیر لود کردن اطلاعات ترک ها میخوابه :27:
الان مشکلی که من دارم با موزیک پلیر هست ، به شدت کنده ، مثلا کلید ولوم رو میزنم یه 10 ثانیه بعد عمل میکنه !! این مشکلات مربوط به V10f میشه ؟ ورژن دیگه ای داریم که فارسی باشه و این مشکلات رو حل کنه ؟
الان مشکلی که من دارم با موزیک پلیر هست ، به شدت کنده ، مثلا کلید ولوم رو میزنم یه 10 ثانیه بعد عمل میکنه !! این مشکلات مربوط به V10f میشه ؟ ورژن دیگه ای داریم که فارسی باشه و این مشکلات رو حل کنه ؟
اخرین ورژنش همینه . کلید ولومش که سخت افزاری هست خیلی هم سریعه نسبت به عوض کردن آهنگ که یکمی تاخیر دیده میشه. شما یه فلش بکنی ضرر نداره
یعنی شما با همین ورژن این مشکل من رو ندارید ؟ البته به یک نکته جالبی پی بردم ، توی پخش صدا با هدفون این مشکل نیست و با اسپیکر گوشی ریپ میزنه
Michael Ropy
28-12-2010, 16:33
سلام برادر....راستش رو گوشی ویوتی اسمارت خودم این مشکل کندی تو موزیک پلیر رو داشتم (ورژن v10d) ولی وقتی به ورژن v10e ارتقا دادم این مشکل برطرف شد.
توجه کنید که فیرمور هایی که گفتم مخصوص ویوتی اسمارت هستش....
moslem-visual
29-12-2010, 07:17
اون لرزش که طبیعیه... هر از چند گاهی باید اتفاق بیفته - اما اگه همیشگیه که مشکل داره گوشی. بعد اینکه کلا موزیک پلیر آرنا کند هست... اما من توی دو فریمور قبلی که شماها دارید خیلی لذیت میشدم و متاسفانه اگه بخوای فارسی رو داشته باشی باید با این مشکلات بسازی... واسه من که گالری هم خیلی کند بود. الان با iRena موردی ندارم - باز نمیدونم مشکل شما دقیقا چیه - من حدود 600 تا اهنگ دارم روی گوشی و 1200 تا عکس و ویدپو... اصلا در کل بخوام بگم گوشی سرعت لازم رو نداره - حالا حافظه پر باشه یا خالی چندان تفاوتی احساس نمیکنی!
دست دو رو خوب خریدین...
مبارک باشه آقا جون :)
tired friend
29-12-2010, 13:56
بعد یه سال که جت خریدم فهمیدم اینم خوشگله:31:
ولی به جت گوگولیم نمی رسه به ویو که عمران:31:
mansour1150
31-12-2010, 12:53
سلام دوستان
من وقتی آپگرید می کنم تا اینجا کادر پر می شه و ریست می شه :
:extract file success.
:LGMobileDL Load
:port = 7
:Connection check start
.
.
.
:model Dll Msg (1003, 10)
:inf : wParam = 1004, IParam = 0
ممنون میشم راهنمایی کنید
hatfield367
06-01-2011, 20:25
دوستان این گوشی عکسهای با حجم بالا رو نشون نمیده؟؟!؟!؟!؟! یا مال من اینجوریه؟
تا چه حجم و اندازه ای ؟ عکس هایی در حد 5 مگاپیکسل رو که به راحتی نشون میده
یک نکته جالبی که نمیدونستم امکان عوض کردن جای آیکون ها در منوی اصلی هست ، S-Class واقعا قشنگه .
یا حتی عوض کردن جای Shortcut ها با همدیگه .
ali-1991
07-01-2011, 11:17
صدای شاتر دوربین رو نمیشه خاموش کرد ؟
Michael Ropy
07-01-2011, 12:44
صدای شاتر دوربین رو نمیشه خاموش کرد ؟
خیر....مگه اینکه با حک کردن، اون فایل صداشو پاک یا عوض کنید....
سلام بچه ها جايي تو تنظيمات گوشي نيست كه بشه كاري كرد كه قبل ارسال اس ام اس يه سوال خشك و خالي بپرسه؟ آخه بعضي وقتا هنوز ام اس رو كامل ننوشتم دستم ميره رو دكمه ارسال و اس ام اس اشتباه سند ميشه :( البته اين در حالتي رخ ميده كه اول اسم مخاطب رو وارد كنم بعد اس ام اس رو بنويسم
Michael Ropy
08-01-2011, 17:19
به نظرم بهتره اول اس ام اس رو بنویسی بعد مخاطب رو تعیین کنی...:دی چون راه حلی نداره....
ایول برای منم اینجوری میشد ولی حرفه ای میشی :31:
پاک کردن مسج های فرستاده شده خیلی سریع و باحاله اگر inbox هم همین سیستمی بود خیلی توپ میشد
hatfield367
08-01-2011, 23:11
من یه عکس 5 مگابایتی ریختم توش نشون نداد! چرا؟؟؟
خب عزیز به موارد زیادی بستگی داره ، حدس میزنم ابعاد عکس فراتر از 5 مگاپیکسل بوده باشه که گوشی نتونسته نشون بده .
hatfield367
09-01-2011, 10:18
یعنی اگه حجم یه عکس 10 مگاپیکسلیو کم کنم (از 4 مگ برسه به 50 کیلوبایت) نباید نشون بده؟!؟
مرسي مجبورم بسازم ديگه از خوبياي گوشي لمسي اينه كه موقعي كه داري با تلفن با دوست دخترت حرف ميزني ميتوني بدون اينكه صداي تيك تيك دكمه ها به گوشش برسه واسه اون يكي اس ام اس بدي اينو تازه ديشب كشف كردم خيلي توپه : دييييييييييحالا يه چيز ديگه راهي نيست بشه اين چرخش صفحه رو غير فعال كرد دارم اس ام اس ميدم يهو زرتي صفحه ميچرخه :(
hatfield367
10-01-2011, 23:44
چندتا از دوستان گفتند اگه فریمورشو عوض کنیم سرعتش زیاد میشه. کجا میشه یه بار با یه گوشی با فریمور مثلا irena کار کرد تا تفاوتشو فهمید؟؟
یعنی اگه حجم یه عکس 10 مگاپیکسلیو کم کنم (از 4 مگ برسه به 50 کیلوبایت) نباید نشون بده؟!؟
شما امتحان کنید اگر نشون داد که به حجم عکس ربط داره ، اگر نشون نداد که باید سایز رزولوشن عکس رو پایین بیارید .
من خودم عکس بالاتر از 5 مگاپیکسل روی کامپیوتر ام پیدا نکردم که براتون تست کنم .
بچه ها کسی با Application Store ال جی کار کرده ؟ به نظرم جالبه
یه نگاه بندازین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Michael Ropy
14-01-2011, 11:46
آره من قبلا کار کرده بودم...سایت جالبیه و واقعا نیاز بود برای الجی چون حالا دیگه واسه شرکت های معروف واجب شده....
راستی ، یه نکته ای بود میخواستم ازتون بپرسم ، این Power Save فقط کارش اینه که نور صفحه رو کم کنه یا روی بقیه موارد هم مدیریت مصرف میکنه ؟ مثلا قدرت آنتن دهی یا صدای اسپیکر و ... ؟
دوستانی که آرنا دارن بعد از فیلمبرداری ، روی فیلم گرفته شده کم و زیاد شدن نور رو حس نمیکنن ؟
moslem-visual
17-01-2011, 02:20
کلا از اول تا الان که فذبمور گوشی رو هم عوض کردم وضعیت فیلمبرداری و عکس اصلا خوب نشده (مخصوصا نور کم) - نشون دادن عکس هم بر میگرده به حجم و رزولیشن - هر دو. من هنوز خودم به یه سایز یا حجم ثابتی برای محدودیت نرسیدم. پاور سیو چیزیه که منم برام سوال بود اما تجربه نشون داده فقط همون نور رو کم میکنه! من با این حالت مصرف انرژیم فرقی نکرده - ترجیح میدم از نور خودکار استفاده کنم. راستی توی فیلمبرداری گاهی صداهای ریزی شنیده میشه بعد از هر چند ثانیه - مشکل بعد هم اینه که توی دفتر تلفن اسم علی ور میزنم - بعد به نقی زنگ میزنه! یا توی مسیج به یابو پیغام میدم بعدش به کفتار تحویلش میده! اصلا از این بخشش خوشم نیومد!
moslem-visual
17-01-2011, 02:21
کلا از اول تا الان که فذبمور گوشی رو هم عوض کردم وضعیت فیلمبرداری و عکس اصلا خوب نشده (مخصوصا نور کم) - نشون دادن عکس هم بر میگرده به حجم و رزولیشن - هر دو. من هنوز خودم به یه سایز یا حجم ثابتی برای محدودیت نرسیدم. پاور سیو چیزیه که منم برام سوال بود اما تجربه نشون داده فقط همون نور رو کم میکنه! من با این حالت مصرف انرژیم فرقی نکرده - ترجیح میدم از نور خودکار استفاده کنم. راستی توی فیلمبرداری گاهی صداهای ریزی شنیده میشه بعد از هر چند ثانیه - مشکل بعد هم اینه که توی دفتر تلفن اسم علی ور میزنم - بعد به نقی زنگ میزنه! یا توی مسیج به یابو پیغام میدم بعدش به کفتار تحویلش میده! اصلا از این بخشش خوشم نیومد!
moslem-visual
17-01-2011, 02:27
فیلمبرداری موقع غروب یا شب اون حالت پیش میاد ولی تو روز فیلمش خوبه.
برای من موقعی که گوشی در شارژ یا Standby طولانی مدت هست زنگ داشته باشم نمی تونم جواب بدم و گوشی مثل حالت خاموش هست. همیشه پیش نمیاد ولی الان زیاد شده برای دوستمم همینجوری میشه :13:
بچه ها کسی با Application Store ال جی کار کرده ؟ به نظرم جالبه
یه نگاه بندازین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من يكبار مراجعه كردم و فرم ثبت نام رو پر كردم اما پشيمون شدم چون اولا" فرمش مثل يه رزومه كاري اكثر فيلدهاش اجباريه و اطلاعات شخصي آدم رو ميخواد بعدش براي هر دانلودي دوباره بايد يه سري اطلاعات ديگه بدي تازه در صورت چگونگي فعال بودن كاربري محدوديت دانلود داري
جدا" مسخره است. اون از محدوديت نصب جاوا كه صداي همه رو درآورده و اين هم از سايتش.
با توجه به گوشي ارنا و كوكي كه خريدم بهاين نتيجه رسيدم گوشيهاي الجي براي كساني كه نميخوان زياد با گوشي ور برن ايده آله.
دوستان یک مورد جالبی رو پی بردم ، من از چند روز پیش گوشی رو روی Power Save قرار دادم ، نتیجه این شده که 1 روز شارژ بیشتر نگه میداره ، به این نتیجه رسیدم که غیر از کم کردن نور صفحه روی بقیه موارد هم مدیریت میکنه .
راستی ، برای برنامه های جاوا قابلیت Multitask نیست ؟ نمیشه وسط کار با یک برنامه جاوا از برنامه بیرون اومد و تماس گرفت بعد برگشت به برنامه ؟
Navigation رو هم با گوگل مپ امتحان کردم عالی بود ، خوشم اومد ، به 200-300 کیلوبایتی که دانلود کرد می ارزید ! : دی
pooria-ir
19-01-2011, 00:07
راستی ، برای برنامه های جاوا قابلیت Multitask نیست ؟ نمیشه وسط کار با یک برنامه جاوا از برنامه بیرون اومد و تماس گرفت بعد برگشت به برنامه ؟
عزیز گوشی من LG RENIOR دکمه مالتی تسکینگ داره که میتونه بین 8 تا برنامه ی در حال اجرا سویچ کنه
مطمئنن آرنا هم داره
برای نویگیشن هم Trak buddy رو بریز دیگه
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
راستی گوشی شما هم Power save
3 تا گزینه داره ؟
ON
OFF
AUTO
؟
کسی میدونه فرق Auto با On چیه ؟
عزیز گوشی من LG RENIOR دکمه مالتی تسکینگ داره که میتونه بین 8 تا برنامه ی در حال اجرا سویچ کنه
مطمئنن آرنا هم داره
برای نویگیشن هم Trak buddy رو بریز دیگه
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
راستی گوشی شما هم Power save
3 تا گزینه داره ؟
ON
OFF
AUTO
؟
کسی میدونه فرق Auto با On چیه ؟
مالتی تسک که داره ، ولی برای برنامه های جاوا ظاهرا نمیشه استفاده کرد ، یا شاید هنوز من بلد نیستم !
Trekbuddy که مسیریابی نداره فقط موقعیت رو روی نقشه نشون میده ، یا داره ؟
Power Save من فقط on/off داره
pooria-ir
19-01-2011, 09:26
مالتی تسک که داره ، ولی برای برنامه های جاوا ظاهرا نمیشه استفاده کرد ، یا شاید هنوز من بلد نیستم !
Trekbuddy که مسیریابی نداره فقط موقعیت رو روی نقشه نشون میده ، یا داره ؟
Power Save من فقط on/off داره
مالتی تسک رو میشه تو جاوا هم استفاده کرد
خیلیم خوب میشه :دی
یه برنامه ی دیگه هست الان اسمشو یادم رفته بچه ها توی برنامه های جاوا هم گذاشتنش ،اون مسیر یابی هم میکنه
yoosef_st
19-01-2011, 11:40
یه برنامه ی دیگه هست الان اسمشو یادم رفته بچه ها توی برنامه های جاوا هم گذاشتنش ،اون مسیر یابی هم میکنه
خب چجور میشه؟
مگه این گوشی هم دکمه منو داره؟
خب مالتی تسک اش چطوریه ؟ من هرکاری کردم نشد .
pooria-ir
19-01-2011, 14:32
خب مالتی تسک اش چطوریه ؟ من هرکاری کردم نشد .
خب چجور میشه؟
مگه این گوشی هم دکمه منو داره؟
با همون دکمه وسطیه دیگه
فهمیدم ایراد کار کجا بود که نمیشد ، من برای رفتن به برنامه ها و بازی ها از Shortcut به اسم My Stuff استفاده میکردم ، در حالی که اگه از خود منو و انتخاب Games & Applications برید میشه از مالتی تسک استفاده کرد ، واقعا عجیبه ! الان درست شد
راستی ، میشه هم با برنامه جاوا کار کرد هم آهنگ هم گوش داد !
pooria-ir
19-01-2011, 14:41
فهمیدم ایراد کار کجا بود که نمیشد ، من برای رفتن به برنامه ها و بازی ها از Shortcut به اسم My Stuff استفاده میکردم ، در حالی که اگه از خود منو و انتخاب Games & Applications برید میشه از مالتی تسک استفاده کرد ، واقعا عجیبه ! الان درست شد
راستی ، میشه هم با برنامه جاوا کار کرد هم آهنگ هم گوش داد !
بلههه :دی
میشه
روی رنوار شما میتونی هم آهنگ گوش بدی + هم بازی باز باشه + هم عکس باز باشه و Web browser هم باز و در حال دانلود هم باشه
حالا وقتی رو رنوار که Proccessor ضعیف تر از ارنا داره میشه،رو این که دیگه... :21:
Michael Ropy
19-01-2011, 16:51
با تشکر از پوریا جووون.....:40:
خب چجور میشه؟
مگه این گوشی هم دکمه منو داره؟دکمه وسط آرینا رو باید چند ثانیه نگه دارید تا مالتی تسکرش بیاد...
ali-1991
20-01-2011, 09:57
براي من كه نميشه هم آهنگ گوش داد هم مثلا با Opera mini وب گردي كرد !! كلا اگر آهنگ در حال اجرا باشه بخوام
برنامه جاوا باز كنم آهنگ Stop ميشه !راه حلي نداره ؟
چرا اتفاقا داره !
شما اول وارد برنامه جاوا میشی بعدش مالتی تسک رو اجرا میکنی ، روی آیکون Music کلیک میکنی ، بعد از اینکه ارور داد ( Cannot Execute ) دوباره مالتی تسک رو اجرا میکنی روی آیکون Games & Applications کلیک کن ، به لیست برنامه ها بر میگردی ، روی Folder Up ... ) کلیک کنید دوباره به محیط برنامه جاوا بر میگردید ، حالا دوباره مالتی تسک رو اجرا کنین و Music رو انتخاب کنین و آهنگی که میخواین رو انتخاب کنین و پخش کنین ، بعدش از داخل موزیک پلیر آیکون Return یا فلش بازگشت رو لمس کنین تا به محیط جاوا برگردید ، الان هم آهنگ پخش میشه هم برنامه جاوا در حال اجرا هست .
سلام دوستان.من یه گوشی km900 ارنا برای خرید در نظر گرفتم
اما چند چیزش برام سواله.
1 اینکه گوشی مشکل کندی نداره؟
2 اینکه من گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر و میام اینترنت واسه همین سرعت edge گوشی برام مهمه. توی هر سایتی میرم جلوی edge این گوشی نوشته class10 اما گوشیه های نوکیا مثلا 5800 نوشته class 32. آیا این قضیه باعث کند تر شدن سرعت نت در مقابل گوشیه های دیگست؟ اگه آره چقدر؟ و اصلا با این سرعتی که ایرانسل و همراه اول اینترنت میدن قایل درنظر گرفتنه؟
ممنون دوستان
شما اگه تونستید برای خرید این گوشی رو آکبند پیدا کنید بخرید ، فعلا تو بازار نیست .
در مورد مشکل کند بودن ، به نظر من چون پردازنده گرافیکی مجزا از پردازنده اصلی داره توی UI و کار کردن با منوها مشکل کندی ندارید .
بله.اکبند پیدا کردم.راجع به سرعت edge ش چی؟ شما خبر ندارین؟
من که ایرانسل روی خود گوشی استفاده کردم سرعت خوبی داشت
قیمتی که پیدا کردید چند هست ؟
215 گوشی چند روز فقط کار کرده.آشناست.پلاستیک lcd و پشتشم که رو آرم و دوربینه هنوز هست.اینو خرید بعد میخواست یه گوشی دیگه هم بگیره.یه 2 سیم کارته ی خوب دید تصمیم گرفت بفروشش.
شما دانلودت با ایرانسل چقدر بود سرعتش؟
215 ؟؟ اگه با گارانتی باشه میصرفه ، آرنا خودم تمیز تمیز بود فقط بدون گارانتی ، کابل TV هم داشت خریدم 160 .
من با خود گوشی وب گردی میکردم سرعت نسبتا خوبی داشت ، به کامپیوتر وصل نکردم .
ولی در مورد خود گوشی ، با این قیمت و امکانات بهتر از این پیدا نمیکنید ، تازه با این استایل و طراحی و کیفیت ساخت .
الان اگه اکبندش پیدا شه چه قیمته؟
من قیمت داشتم آکبندش رو 245 تومن ، حدود 1 ماه پیش
دوست شما چطوری دلش اومده یه دو سیم کارته رو به آرنا ترجیح بده ؟؟؟!
نمیدونم والا.شانس خوب من بوده حتما.راستی.این costum firmware ها ارزش اینو دارن که قید فارسی رو بزنه آدم؟
و ایکه اگه نصب شد اپرا مینی هم فارسی رو نشون نمیده؟
من که فعلا از فریمور فعلی راضی هستم ، هرچند بقیه دوستانی که نصب کردن از افزایش سرعت و بهتر شدن خبر دادن .
پس در کل خیالم راحت باشه که بعدا ناراضی نمیشم؟ باید بگم استفادم از نرم افزار فقط اپرا مینی و shmessenger واسه چته.همین.و البته آهنگ گوش دادن
برای چت که Nimbuzz روش نصب کردم عالی جواب میده ، اپرا مینی هم مشکلی نداره باهاش .
آهنگ گوش دادن هم که آرنا توش استاده ! صدای دالبی و کیفیت هدفونش عالیه
شما امکانات این گوشی رو یک طرف بزار با قیمتش مقایسه کن ، 8 گیگ حافظه داخلی ، وایرلس و GPS ، صفحه خازنی WVGA ، طراحی بدنه عالی ، FM Transmitter و خیلی چیزهای دیگه .
ممنون از کمکاتون.فردا منم میخرمش.
برای چت که Nimbuzz روش نصب کردم عالی جواب میده ، اپرا مینی هم مشکلی نداره باهاش .
آهنگ گوش دادن هم که آرنا توش استاده ! صدای دالبی و کیفیت هدفونش عالیه
شما امکانات این گوشی رو یک طرف بزار با قیمتش مقایسه کن ، 8 گیگ حافظه داخلی ، وایرلس و GPS ، صفحه خازنی WVGA ، طراحی بدنه عالی ، FM Transmitter و خیلی چیزهای دیگه .
حرف شما درست. ولي الجي اينا روروي گوشيش فقط گذاشته. فقط همين. اميدوارم منظورمو گرفته باشين. يه چيزي بگم. اگه كسي باشي كه گوشيو زيرو زبر ميكني و ميري تو بحر گوشي بايد دور الجي رو خط بكشي. تمام گوشيهاش يه باگهايي دارن كه وقطي ميبينيشون شاخ در مياري. اين گوشي به قول شما اين همه امكانات داره با اين قيمت. ولي مشكلات خاص خودشو داره.
شمايي كه ميخواي اين گويو بگيري. اول يه سر به تمام تاپيك هاي گوشيهاي ديگه الجي هم بزن. مشكلات خنده دار خيلياشونو بخون. باور كن تمامشون ميتونه واسه گوشي شما هم اتفاق بيفته. اف ام تريميستورشم توي ماشين خوب جواب نميده. بردش كمه. كيفيت صداي خروجي هم كمي پايينه. صداي دالبي هم همش حرفه. من gc900 دارم دارم اينو ميگم. فقط صداي هدستش خوبه. محدوديت نصب برنامه از لحاظ تعداد. واقعا خنده داره. از لحاظ حجم هم كه مشكل داره. 99 درصد بازيهاي حركتي رو اجرا نميكنه. و خيلياي ديگه كه با خوندن تاپيكهاي گوشيهاي ديگه ميفهمين. اقا pami ببخشيد كه فضولي كردم يا اگه نظرم با نظرتون فرق ميكنه.
Michael Ropy
25-01-2011, 14:15
خوب برادر شما تو این رنج گوشی های دیگه ای بگو و من برات مقایسه میکنم و اشکالاتش رو بهت میگم....
دالبی حرف نیست! واقعیته! من هم GC900 داشتم که اینو میگم، هنوز که هنوز جزو با کیفیت ترین صدا هاست.....من که خیلی از کیفیت صداش راضیم....هدست خودش با اینکه سادست ولی خیلی با کیفیته، حداقل از قطعات بی کیفیت نوکیا بهتره....اون از هدستاش، یا اون کابل های دیتاش....:13: مثلا 5310 که خیر سرش موزیک فون هستش هدست چرتی داره کیفیت صداش هم مزخرفه!!! من داداشم داره کامل تست کردم....حتی هدستش رو رویه لپتاپ هم زدم آدم حالش بهم میخوره آهنگ گوش بده....باور کنید هدست GU230 از 5310 خیلی سرتره!!!! اینا عین حقیقته....
نمونه ی دیگه، الجی توی طراحی خیلی عالی کار میکنه، نوکیا افتضاح!! کافیه طرز ساختن کیپد رو تو اکثر گوشی هاش ببینید مثل N78 و یا 7210 و...ولی همین GU230 از الجی رو ببینید، آدم دوست داره تا شب اس ام اس بده اینقدر که کیپدش راحته، اکثر گوشی های الجی از این سبک (سبک Tactile) استفاده میکنن.....
هیمینطور خیلی از موارد دیگه.....برادر همه ی برند ها مشکلات خاص خودشون رو دارن....مشکل الجی اینه که وقتی مردم به یه اشکال کوچیک که بر میخورن کل شرکت الجی رو زیر سوال میبرن، ولی وقتی گوشی برای مثال نوکیاشون به فنا میره، هیچی نمی گن و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده!!!! :13:
اشکال، برای همه ی گوشی های هستش....این ها چیزی نیست که شما گفتید، من برادر همکارم پیکسون 12 نو گرفته بود، دوربینش که مهمترین بخشش بود خراب بود یعنی تصویر رنگاش قاطی میکرد و....فروختش دایموند 2 گرفت....
گوشی ویوی که برای داداشم گرفتم، بعد از هفته ی اول مشکل اس ام اس پیدا کرده بود خفن!!! حالا اونو که بعدا درستش کردم....ولی خیر سرش با اینکه سیستم عامل داره، محدودیت اس ام اس داره که برادرم یکی از مهم ترین فاکتور های خریدش نداشتن محدودیت اس ام اس بود!!! بد تر از اینها، آنتن دهیش هست که تو خونه ی ما اصلا به پایه GU230 شصت تومنی هم نمی رسه!!!به نظر من اشکلات این چنینی اسمشون اشکال هست چون این مشکلات (مثله اس ام اس و کیپد و..) مشکلات اساسی گوشی هستش....
از اونور خود همکارم رنوار داره اصلا حاضر نیست با هیچ گوشی دیگه ای عوض کنه با هر کسی هم کل کل میکنه تو دوربین (حتی با دوربین دیجیتال)، تازه خیلی هم حساسه رو کیفیت گوشی و خیلی هم گیر میده!!!
بی خودی الجی رو بزرگ نمی کنم، ولی منطقی بررسی میکنم، من خودم وقتی بین دوستام مشاوره خرید گوشی میدم، اکثرا از برند های دیگه بهشون پیشنهاد میکنم، چون نسبت به قیمتی که میگن بهترین گزینه ها رو پیش روشون میزارم و خودشون انتخاب میکنن که خداروشکر راضی بودن....ولی قبول دارم که همشون هم دارای مشکل هستن و اینها رو هم بهشون گوشزد میکنم....
اگه الجی بی کیفیت بود و پر از اشکال بود، تو این سه چهار ساله سومین گوشی پر فروش جهان نمی شد و همون اوایل میرفت ته جدول!!! کوارتر به کوارتر سودشون بیشتر و بیشتر میشه ولی برند هایی مثل نوکیا و سونی پیوسته پایین میان!!!
ببخشید سرتون رو درد آوردم، منم تایید میکنم خواهشا اگه میخرید قبلش خیلی تحقیق کنید تا به مشکل بر نخورید....ولی خواهشا کل گوشی و برند رو زیر سوال نبرید! ببینید با اشکالات گوشی میتونید کنار بیاید، اگه نمی تونید پس خواهشا اصلا گوشی رو نخرید و از برند های دیگه گوشی تهیه کنید....
مرسی.....:40: :دی
پی نوشت: چقدر حرف زدم!!!
total_overdose
25-01-2011, 14:33
اوه اوه برادر حسین چه دله پوری داری!:31::31:
5310 بنده خدا میدونی ماله کی هست!:31: ولی صدایه هدفونش خوب که هم بلندیش هم کیفیتش.البته هدفونش مالی نیست و 100 البته من این ال جی شمارو تست نکردم وبازم 100 البته ممکنه صداشم عالی باشه!:31:
Michael Ropy
25-01-2011, 14:46
اوه اوه برادر حسین چه دله پوری داری![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5310 بنده خدا میدونی ماله کی هست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی صدایه هدفونش خوب که هم بلندیش هم کیفیتش.البته هدفونش مالی نیست و 100 البته من این ال جی شمارو تست نکردم وبازم 100 البته ممکنه صداشم عالی باشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام برادر....:دی نمی دونم شاید از جای دیگه ضربه خوردم اینجا عقده خالی میکنم!!! :دی
نه بابا هدستش خیلی چرته!!! جدی میگم....صداشم خیلی عادیه یعنی اصلا به اسمش نمیاد که از سری XM باشه!!! البته من منظورم صدای هدست هستش ها به اسپیکر اصلا کاری ندارم....حالا درست بالا یه مقدار زیاده روی کردم ولی حداقل برا من کیفیت پخشش هیچ فرقی نمی کنه در مقایسه با GU230....با ویوتی اسمارت که اصلا قابل قیاس نیست....:دی
total_overdose
25-01-2011, 14:56
سلام برادر....:دی نمی دونم شاید از جای دیگه ضربه خوردم اینجا عقده خالی میکنم!!! :دی
نه بابا هدستش خیلی چرته!!! جدی میگم....صداشم خیلی عادیه یعنی اصلا به اسمش نمیاد که از سری XM باشه!!! البته من منظورم صدای هدست هستش ها به اسپیکر اصلا کاری ندارم....حالا درست بالا یه مقدار زیاده روی کردم ولی حداقل برا من کیفیت پخشش هیچ فرقی نمی کنه در مقایسه با GU230....با ویوتی اسمارت که اصلا قابل قیاس نیست....:دی
من برادر حمید هستم:31:
نمیدونم به فریم ورش ربط داشته باشه یا نه چون من خودم یه هدفون جدا دارم هیچکدوم از هدفونای گوشیامو استفاده نمیکنم چون صداشون مالی نیست!
این هدفون خودم یچیزه دیگن بعد من البته 5310 نداشتم ماله یکی از دوستان بود:31:راستش با هدفون خودم که تستش کردم یه لحظه صدارو که تا ته بردم حس کردم گوشام داره به فاک میره فقط:31: بلندیش بیش از حد بود البته کیفیتشو نمیتونم بگم چطوره چون زیاد گوش ندادم باهاش!بخودم گفتم فل فل نبین چه ریزه ...
در ضمن گوشمم سوسول نیست:31:هر گوشی دارم تا ته میبرم صدارو:31:ولی این واقعا بلند بود! جوری که اگه مدت زیاد گوش میگرفتم سر درد میومد سراغم دیگه ترامادولم کاری برام نمیکرد!:31:
انصافا آرنایی که من خریدم بخوام ایرادهاش رو با نوکیا یا سونی اریکسون همرده مقایسه کنم ، آرنا خیلی سرتره .
FM Transmitter آرنا رو با N97 توی ماشین مقایسه کردم ، انصافا از نوکیا بهتر بود ( نمیگم کیفیت خیلی خوبی داره ، به هر حال گوشیه )
کیفیت صدای گوشی هم که جایی برای گفتن نمیزاره ، کاری به واقعی بودن دالبی یا نبودنش ندارم اما تا الان با کیفیت ترین صدا رو بین گوشی هام داشته .
من خودم یه زمانی فقط تو خط سونی اریکسون بودم ولی الان ال جی خیلی راحت سونی اریکسون رو کنار زد .
اگه تمام گوشی های شاخ و High End ال جی همزمان با بقیه برندها وارد بازار بشه جایی برای رقابت بقیه نمیمونه .
خوب برادر شما تو این رنج گوشی های دیگه ای بگو و من برات مقایسه میکنم و اشکالاتش رو بهت میگم....
دالبی حرف نیست! واقعیته! من هم GC900 داشتم که اینو میگم، هنوز که هنوز جزو با کیفیت ترین صدا هاست.....من که خیلی از کیفیت صداش راضیم....هدست خودش با اینکه سادست ولی خیلی با کیفیته، حداقل از قطعات بی کیفیت نوکیا بهتره....اون از هدستاش، یا اون کابل های دیتاش....:13: مثلا 5310 که خیر سرش موزیک فون هستش هدست چرتی داره کیفیت صداش هم مزخرفه!!! من داداشم داره کامل تست کردم....حتی هدستش رو رویه لپتاپ هم زدم آدم حالش بهم میخوره آهنگ گوش بده....باور کنید هدست GU230 از 5310 خیلی سرتره!!!! اینا عین حقیقته....
نمونه ی دیگه، الجی توی طراحی خیلی عالی کار میکنه، نوکیا افتضاح!! کافیه طرز ساختن کیپد رو تو اکثر گوشی هاش ببینید مثل N78 و یا 7210 و...ولی همین GU230 از الجی رو ببینید، آدم دوست داره تا شب اس ام اس بده اینقدر که کیپدش راحته، اکثر گوشی های الجی از این سبک (سبک Tactile) استفاده میکنن.....
هیمینطور خیلی از موارد دیگه.....برادر همه ی برند ها مشکلات خاص خودشون رو دارن....مشکل الجی اینه که وقتی مردم به یه اشکال کوچیک که بر میخورن کل شرکت الجی رو زیر سوال میبرن، ولی وقتی گوشی برای مثال نوکیاشون به فنا میره، هیچی نمی گن و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده!!!! :13:
اشکال، برای همه ی گوشی های هستش....این ها چیزی نیست که شما گفتید، من برادر همکارم پیکسون 12 نو گرفته بود، دوربینش که مهمترین بخشش بود خراب بود یعنی تصویر رنگاش قاطی میکرد و....فروختش دایموند 2 گرفت....
گوشی ویوی که برای داداشم گرفتم، بعد از هفته ی اول مشکل اس ام اس پیدا کرده بود خفن!!! حالا اونو که بعدا درستش کردم....ولی خیر سرش با اینکه سیستم عامل داره، محدودیت اس ام اس داره که برادرم یکی از مهم ترین فاکتور های خریدش نداشتن محدودیت اس ام اس بود!!! بد تر از اینها، آنتن دهیش هست که تو خونه ی ما اصلا به پایه GU230 شصت تومنی هم نمی رسه!!!به نظر من اشکلات این چنینی اسمشون اشکال هست چون این مشکلات (مثله اس ام اس و کیپد و..) مشکلات اساسی گوشی هستش....
از اونور خود همکارم رنوار داره اصلا حاضر نیست با هیچ گوشی دیگه ای عوض کنه با هر کسی هم کل کل میکنه تو دوربین (حتی با دوربین دیجیتال)، تازه خیلی هم حساسه رو کیفیت گوشی و خیلی هم گیر میده!!!
بی خودی الجی رو بزرگ نمی کنم، ولی منطقی بررسی میکنم، من خودم وقتی بین دوستام مشاوره خرید گوشی میدم، اکثرا از برند های دیگه بهشون پیشنهاد میکنم، چون نسبت به قیمتی که میگن بهترین گزینه ها رو پیش روشون میزارم و خودشون انتخاب میکنن که خداروشکر راضی بودن....ولی قبول دارم که همشون هم دارای مشکل هستن و اینها رو هم بهشون گوشزد میکنم....
اگه الجی بی کیفیت بود و پر از اشکال بود، تو این سه چهار ساله سومین گوشی پر فروش جهان نمی شد و همون اوایل میرفت ته جدول!!! کوارتر به کوارتر سودشون بیشتر و بیشتر میشه ولی برند هایی مثل نوکیا و سونی پیوسته پایین میان!!!
ببخشید سرتون رو درد آوردم، منم تایید میکنم خواهشا اگه میخرید قبلش خیلی تحقیق کنید تا به مشکل بر نخورید....ولی خواهشا کل گوشی و برند رو زیر سوال نبرید! ببینید با اشکالات گوشی میتونید کنار بیاید، اگه نمی تونید پس خواهشا اصلا گوشی رو نخرید و از برند های دیگه گوشی تهیه کنید....
مرسی.....:40: :دی
پی نوشت: چقدر حرف زدم!!!
من داداشم 5230 نوكيا داره كيفيت صداي اسپيكرش از اين بهتره. مقاومت بدنش واقعا از اين بهتره منظورم از اين اسمارته ها. تاچ5230 رو با تاچ مقاومت مثلا رنوار يا پاپ كه خودم امتحان كردم 10 برابر بهتره. من نميخوام برند الجي رو زير سوال ببرم. من ميگم بعضي از گوشيهاي الجي يه چيزايي دارن كه اگه همونارو توي يه گوشي از برند ديگه پيدا كني قيمت اون گوشي خيلي بيشتره ولي واقعا يه باگهاي داره كه ادم تا بهشون برنخوره نميفهمه كه من چي ميگم. چندتا رو توي پست قبليم گفتم. الانم نصب تم يادم اومد. اخه يه تم چيه كه واسه نصبش بايد از هفت تا خان بگذري. شمايي كه ميخواي اين گوشيو بگيري اول برو توي همين فروم ببين اونايي كه گوشيهاي الجي داشتن و فروختنش دليلشو چي گفتن؟ بعضي ها ميگن كه مثلا دوربين فلان گوشي بينظيره يا تاچ اون يكي يا كيفيت ساخت اون يكي. ولي اكثرا به خاطر همون باگها فروختنش. ديگه نميخوام بازم از اون باگها بگم. ضمنا من نميگم كه مثلا نوكيا باگ نداره ولي باگهاش اينقد مسخره نيستن.
براي تكميل كردن حرفام شمايي كه ميخواي ارنا يا هر گوشيي بخري يه سر به تاپيك رنوار بزن يه كم حساب كار مياد دستت. حالا امكان داره بگين رنوار چه ربطي داره به ارنا. ولي كم كم ميفهمين ربط داره
Michael Ropy
25-01-2011, 15:58
من برادر حمید هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم به فریم ورش ربط داشته باشه یا نه چون من خودم یه هدفون جدا دارم هیچکدوم از هدفونای گوشیامو استفاده نمیکنم چون صداشون مالی نیست!
این هدفون خودم یچیزه دیگن بعد من البته 5310 نداشتم ماله یکی از دوستان بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستش با هدفون خودم که تستش کردم یه لحظه صدارو که تا ته بردم حس کردم گوشام داره به فاک میره فقط[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلندیش بیش از حد بود البته کیفیتشو نمیتونم بگم چطوره چون زیاد گوش ندادم باهاش!بخودم گفتم فل فل نبین چه ریزه ...
در ضمن گوشمم سوسول نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هر گوشی دارم تا ته میبرم صدارو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی این واقعا بلند بود! جوری که اگه مدت زیاد گوش میگرفتم سر درد میومد سراغم دیگه ترامادولم کاری برام نمیکرد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر حمید!! :دی خوب بلندی دیگه یه حدی داره، ولی وقتی کیفیت نباشه دیگه هر چقدر هم بلند باشه، اسمش موزیک فون نیست! من وقتی آهنگ گوش میدم باید قشنگ حس کنم آهنگ رو نه اینکه گوشم کر بشه!!! :دی
من داداشم 5230 نوكيا داره كيفيت صداي اسپيكرش از اين بهتره. مقاومت بدنش واقعا از اين بهتره منظورم از اين اسمارته ها. تاچ5230 رو با تاچ مقاومت مثلا رنوار يا پاپ كه خودم امتحان كردم 10 برابر بهتره.
رنوار و کوکی ماله 2008 هستن که اونموقع نوکیا یه 5800 داشت که همه میدونن تو تاچ اعجوبه بود!!! :دی تاچ های 2009 الجی رو مقایسه کن برادر...
خه يه تم چيه كه واسه نصبش بايد از هفت تا خان بگذري.
این گوشی و اکثر گوشی های تاچ الجی اصلا قابلیت نصب تم ندارن، یعنی خود الجی نذاشته نه اینکه گفته هر کی میخواد باید هفت خوان رد کنه....:دی
برادر حمید!! :دی خوب بلندی دیگه یه حدی داره، ولی وقتی کیفیت نباشه دیگه هر چقدر هم بلند باشه، اسمش موزیک فون نیست! من وقتی آهنگ گوش میدم باید قشنگ حس کنم آهنگ رو نه اینکه گوشم کر بشه!!! :دی
رنوار و کوکی ماله 2008 هستن که اونموقع نوکیا یه 5800 داشت که همه میدونن تو تاچ اعجوبه بود!!! :دی تاچ های 2009 الجی رو مقایسه کن برادر...
این گوشی و اکثر گوشی های تاچ الجی اصلا قابلیت نصب تم ندارن، یعنی خود الجی نذاشته نه اینکه گفته هر کی میخواد باید هفت خوان رد کنه....:دی
نديدم از كيفيت صداي ويوتي يا ارنا در برابر 5230 چيزي بنويسي.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه 5230 ايكسپرس موزيك هم نيست.
كي گفت كوكي؟ من گفتم پاپ. فك نميكنم پاپ با 5230 زياد باهم تفاوت زماني داشته باشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5800 كه اولين گوشي تاچ نوكيا بود. چي توقع داري ازش؟
قابليت نصب تم دارن داداش. تمشون همون فريموريه كه بكگراندهاش تغير كرده يا دسكتاپشو...
براي مثال همين فريمور irena واسه رنوار كه همون فريمور v10p هيتش اگه اشتبا نكنم. واسه گوشيهاي ديگه هم هست كه توي سليتهاي خارجي موجوده.:31:
Michael Ropy
25-01-2011, 18:19
نديدم از كيفيت صداي ويوتي يا ارنا در برابر 5230 چيزي بنويسي.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه 5230 ايكسپرس موزيك هم نيست.
كي گفت كوكي؟ من گفتم پاپ. فك نميكنم پاپ با 5230 زياد باهم تفاوت زماني داشته باشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5800 كه اولين گوشي تاچ نوكيا بود. چي توقع داري ازش؟
قابليت نصب تم دارن داداش. تمشون همون فريموريه كه بكگراندهاش تغير كرده يا دسكتاپشو...
براي مثال همين فريمور irena واسه رنوار كه همون فريمور v10p هيتش اگه اشتبا نكنم. واسه گوشيهاي ديگه هم هست كه توي سليتهاي خارجي موجوده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببخشید پاپ رو به اشتباه کوکی دیدم....پاپ که تاچ خوبی داره، حالا من با 5230 نوکیا کار نکردم.....دیگه اینقدر دستم به خازنی عادت کرده مقاومتی برام دیگه معنا نداره.....
صدا اگه منظورتون اسپیکر هستش که خودم قبول دارم و تو چند پست بالاتر هم گفتم....من خودم اسپیکر در همین حد ویوتی اسمارت کفایت میکنه، چون استفاده ای از اسپیکر ندارم..... نمی گم اسپیکر جدا به کار نمیاد و.... اتفاقا خیلی هم خوبه، ولی برای کسی که خیلی به اسپیکر اهمیت میده من هیچ موقع اسمارت پیشنهاد نمی کنم....من تو تست هام همیشه صدای هدست رو مقایسه می کنم....
بازم میگم، قابلیت نصب تم ندارن!!!!! اون چیز هایی که شما می بینید غیر رسمی هستش یعنی گوشی رو حک کردن و خود الجی اصلا تایید نکرده و نمی کنه!!!! پس نباید از نصب تم به این روش سخت اعتراض کنید چون این کار اصلا منع شده توسط الجی و عواقبش با شماست....
خوب پس سوالای دیگمم کنم تحقیقم کامل شه!:10:
محدودیت چند برنامه ای داره و حجم برنامه تا چقدر جواب میده روش؟
هادترین مشکلاتش فقط همون فرستنده ی fm ه؟
محدودیت تعداد تا الان من برنخوردم ، فکر نکنم داشته باشه
محدودیت حجم 4 مگابایت داره ، نهایت برنامه ای که این حجم رو داشته باشه نقشه تهران هست که با یک بار Resize کردن سایز عکس ها درست میشه ، یکبار برای همیشه خودم درست میکنم اینجا میزارم
فرستنده FM هم تا فاصله 1 متر با آنتن گیرنده چندان مشکلی نداره ، به هر حال فرستنده Fm گوشی هست و نباید انتظار زیادی داشته باشید .
خوب پس مشکل حله.
راستی مگه این گوشی با کیفیت HD فیلم نمیگیره؟
پس چرا دایویکس رو با رزلوشن پایین نشون میده؟
راستی مگه این گوشی با کیفیت HD فیلم نمیگیره؟
فیلمبرداری با کیفیت D1 هست یعنی 720در480 پیکسل
با کدک MP4 هم فیلم میگیره فقط پسوند 3GP ذخیره میکنه ، کیفیت فیلمبرداری خیلی خوبی داره
خریددددددددمممممممممممممم ممم
گوشی خوبیه.از همه چیش فعلا راضیم.فقط نتونستم با اپرا مینی برم نت.گیر میکنه همون اول که واسه اولین بار داره نصب میکنه با اینترنت.
با همراه اول میرم نت
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
گوشی خوبیه.از همه چیش فعلا راضیم.فقط نتونستم با اپرا مینی برم نت.گیر میکنه همون اول که واسه اولین بار داره نصب میکنه با اینترنت.
با همراه اول میرم نت:10:
Michael Ropy
26-01-2011, 16:42
با همراه اول میرم نت
مبارکه برادر......
برای اولین بار که میخواید نصب کنید، باید دسترسی به اینترنت داشته باشین یعنی تنظیماتش رو درست کنید....از تو سایت همراه اول میتونید تنظیمات رو اس ام اس کنید به گوشیتون....
خوب پس سوالای دیگمم کنم تحقیقم کامل شه!:10:
بازي و برنامه حدود 30 تا ميخوره. حالا چند تا بالا يا پايين. مطمئنن به 40 نميرسه. دوستاني كه نميدونن همينطوري نگن كه محدوديت نداره. اول يه امتحان بكنن بد نيست. دايوكس هم دقيق يادم ني ولي حدود رزولشن 200 در 200 به پايين رو مشكل نداره. گفتم حدود ها. بعد نگين اين رزولشنو نداريم يا دوروغ گفتي...
hd هم همونطور كه گفتن نميگيره.
مبارك باشه. ايشالا به مشكل ديگه ايي نخوري.:11:
همون 215 تومان ديگه نه؟ اگه اشتبا نكنم.
دوست عزیز من گفتم :
محدودیت تعداد تا الان من برنخوردم ، فکر نکنم داشته باشه
من حداکثر 10 تا برنامه و بازی جاوا نصب کردم روش و با این تعداد محدودیت ندیدم ، با قاطعیت هم نگفتم که محدودیت نداره ! حالا داشته باشه هم خیلی انگشت شمار هستن کسانی که 40 تا برنامه جاوا بخوان نصب کنن روی گوشی .
با همراه اول میرم نت
مبارک باشه ، گوشی خوبیه ، من که راضی هستم .
گوشی شما توی Display Setting فوت دیگه ای غیر از Gothic داره ؟ برای من همین یدونه هست
تنظیمات همراه اول رو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای گوشی ات درخواست کن .
در ضمن ، حتما با هدفون کیفیت صدا رو تست کن نتیجه اش رو بگو ببینم برای من خیلی با کیفیت هست یا برای همه اینطوریه : دی
ممنون دوستان.دستی درستش کردم.
خیلی با کامپیوتر واسه اینترنت بهتر از 6220 ی که داشتم کار میکنه.اما دوربینش کم میاره جلو 6220.
که اشکال نداره
چقدر شما رو هی اذیت میکنم با سوالام:11:
یه 2 تا سوال دیگه فقط
گوشی وقتی فول شارژه باطری رو از مدار خارج میکنه مثل p990 یا نه؟
چرا توی google maps برنامه gps ش فعال نمیشه و فقط موقعیت رو از روی آنتن میگه؟
دوست عزیز من گفتم :
من حداکثر 10 تا برنامه و بازی جاوا نصب کردم روش و با این تعداد محدودیت ندیدم ، با قاطعیت هم نگفتم که محدودیت نداره ! حالا داشته باشه هم خیلی انگشت شمار هستن کسانی که 40 تا برنامه جاوا بخوان نصب کنن روی گوشی .
مبارک باشه ، گوشی خوبیه ، من که راضی هستم .
گوشی شما توی Display Setting فوت دیگه ای غیر از Gothic داره ؟ برای من همین یدونه هست
تنظیمات همراه اول رو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای گوشی ات درخواست کن .
در ضمن ، حتما با هدفون کیفیت صدا رو تست کن نتیجه اش رو بگو ببینم برای من خیلی با کیفیت هست یا برای همه اینطوریه : دی
خداییش کیفیت صداش عالیه.وحشتناک عالی!
فونت رو هم فقط gotic داره
firefox7
26-01-2011, 21:40
میون ما و تو یک الفتی بود
که اونم روزگاری بود و بگذشت
چرا توی google maps برنامه gps ش فعال نمیشه و فقط موقعیت رو از روی آنتن میگه؟
وصل شدن به ماهواره GPS کمی طول میکشه ( مخصوصا برای اولین بار ) پیشنهاد میکنم ، اگه نیاز به مسیر یابی نداری برنامه Trekbuddy رو نصب کنی تا آفلاین راحت کار کنی باهاش ، من امشب با گوشی خودم بصورت آفلاین حدود 4-5 ثانیه طول کشید تا وصل شدم !! ( هنوز در عجبم ! )
بچه ها نگفتین گوشیa وقتی فول شارژه باطری رو از مدار خارج میکنه یا نه؟و اینکه صفحه ضد خشه؟
و اینکه صفحه ضد خشه؟
ظاهرا شیشه روی صفحه از جنس Gorilla Glass هست که تو مشخصات نوشته نشده ، این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید ، کیفیت بدنه و صفحه گوشی مشخص میشه .
برای من که تا الان یه دونه خش کوچیک بر نداشته .
منی که سخت گوشی به دلم میشینه ازش فوق العاده راضی ام.فقط gps اش هنوز فعال نمیشه که اونم امیدوارم بشه ببینیم توی این گوشی gps چطوریه
moslem-visual
28-01-2011, 03:21
این آرنا گوشی خیلی خوبیه اما با دوستمون موافقم که میگفت الجی باگهای عجیب غریبی روی گوشی هاش میزاره! مشکل الجی همیشه نرم افزاری بوده - اما در مورد گوشی های جدیدش که اندروید یا wp7 هستن دیگه خیال آدم راحته. خود من اون اوایل توی گالری با فریمور اصلی کلی مشکل داشتم - تماس گرفتن هم گاهی حتی سخت بود! با iRena الان چیزای عجیبی میبینم (v10p) ...
حقیقتا برای من یکی تحملش گاهی سخت میشه! فعلا منتظرم پولی دستم بیاد و برم سراغ یه گوشی حساب پس داده و مطمئن... این حرفم به این معنی نیست که آرنا بد بود، نه! آرنا خوب بود و در جای خودش و در رده ی قیمتی که داره عالیه اما چیزی که من تصور میکردم نبود! عیوبی که سازنده باید خیلی بیشتر روش کار میکرد و هنوز بعد از این همه مدت حلشون نکرده نشون میده ساپورت خوبی از محصول نداره.
بزرگترین خوبی این گوشی به نظرم کیفیت صداش بود!
بعدشم کیفیت صفحه نمایش... همین.
منی که سخت گوشی به دلم میشینه ازش فوق العاده راضی ام.فقط gps اش هنوز فعال نمیشه که اونم امیدوارم بشه ببینیم توی این گوشی gps چطوریه
موقعیت یاب و مسیر یاب GPS جاوا به همراه نقشه شهر های ایران + همه آموزش ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی دوست عزیز.من این برنامه هارو نصب کردم اما مشکلش اینه چراغش نارنجی میمونه ترک بادی و gps رو پیدا نمیکنه.آپدیت لازم نیست براش؟
شما این کارهایی که میگم رو بکن :
اول اینکه تو Trekbuddy برو به مسیر Setting --> Basic و از اونجا Default Datum رو روی ED 50 بزار
دوم اینکه اگه تنظیمات GPRS رو داری برو توی تنظیمات Connectivity گوشی و GPS Type رو روی Assisted بزار ، تو تنظیمات Trekbuddy هم از Location تیک Assisted GPS رو بزن
با اینکار یه چند کیلوبایت کمی دانلود میشه ولی زودتر به ماهواره وصل میشه
حتما هم آخرین ورژن ترک بادی رو نصب کن ، اگه باز هم نتونستی زیر 1 دقیقه به ماهواره وصل شی Default Datum رو عوض کن و دونه دونه چک کن .
برای دریافت سیگنال ماهواره باید فضای بالا سرت خالی و بدون مانع باشه .
برای من بدون مشکل کار میکنه و زیر 1 دقیقه معمولا کانکت میشه
ehsan_iace
28-01-2011, 19:32
من بین این گوشی (LG KM900 Arena ) و گوشی Samsung S5560 Marvel میخواهم یکی را انتخاب کنم به نظر شما کدامیک بهتر است و چرا؟
من بین این گوشی (LG KM900 Arena ) و گوشی Samsung S5560 Marvel میخواهم یکی را انتخاب کنم به نظر شما کدامیک بهتر است و چرا؟
از هر نظر نگاه میکنم km900 بهتره بجز باطری.صفحه ی سامسونگه هم بزرگتره.من تازه این گوشی رو خریدم و راضی ام.
سامسونگه جی پی اس نداره..رزلوشن تصویر پایین تره...فیلم برداری هم کیفیتش مطمئنا کمتره و حافظه داخلی هم نداره(آرنا 8 گیگ داره)..فرستنده ی fm هم نداره...
پس ارنا باید بهتر باشه.
کسی می دونه چطوری میشه صدای عکس یا فیلم گرفتن دوربین رو قطع کرد؟
بچه ها کسی نمیدونه آخرین فریمور فارسی چیه و چطوری باید update کنم؟
ظاهرا اصلا نمیشه صدای عکس برداری رو قطع کرد ، توی گوشی قبلیم ( ویوتی ) میشد اما آرنا نه .
بچه ها کسی نمیدونه آخرین فریمور فارسی چیه و چطوری باید update کنم؟
تو همین تالار ال جی تاپیک آموزشش هست ، یه سرچ کنید .
نميشه. بايد -ك بشه. به جاي - ه بذار:31:
moslem-visual
01-02-2011, 23:27
نميشه. بايد -ك بشه. به جاي - ه بذار:31:
درسته. توی iRena یه صدای خالی گذاشته که با انتخاب اون انگار غیر فعالش کرده باشی.
راستی فریمورهای فارسی تغییر شگرفی ایجاد نمیکنه! پس الکی برای دانلود و آپدیت کردنش وقت نزارید.
استی یجا خوندم اگه گوشی رو خاموش کنی و بزنی به شارژر تا با اون روشن بشه و بعد گوشی رو همونجوری روشن کنی سرعت گوشی یکم میاد بالاتر.من این کارو کردم و جواب داد.انگار قفل clock پردازنده ی گوشی رو غیر فعال میکنه.
مشکل از سیستم باطریه احتمالا.
مثل اینکه این روش با v10p بهتر جواب میده.
روی گوشی خودم تاثیر داشت اما یکم.
شما هم یه تست بزنین.
hatfield367
19-02-2011, 17:49
دوستان فریمور گوشی من v10g هستش. سرعت گوشی خیلی پایینه اعصابمو خورد کرده راه حلی هست؟؟ یا بفروشمش؟
استی یجا خوندم اگه گوشی رو خاموش کنی و بزنی به شارژر تا با اون روشن بشه و بعد گوشی رو همونجوری روشن کنی سرعت گوشی یکم میاد بالاتر.من این کارو کردم و جواب داد.انگار قفل clock پردازنده ی گوشی رو غیر فعال میکنه.
مشکل از سیستم باطریه احتمالا.
مثل اینکه این روش با v10p بهتر جواب میده.
روی گوشی خودم تاثیر داشت اما یکم.
شما هم یه تست بزنین.
من تست کردم نتیجه ای نداشت ، مال من V10F
دوستان فریمور گوشی من v10g هستش. سرعت گوشی خیلی پایینه اعصابمو خورد کرده راه حلی هست؟؟ یا بفروشمش؟
آخرین فیرمور برای آرنا که فارسی باشه V10J هست .
یه آپدیتی کنین خوب بود به ما هم بگید آپدیت کنیم
hatfield367
20-02-2011, 10:08
دوستان من دیروز تا کامنت گذاشتم که سرعت گوشیم پایینه رفتم فریمور گوشیو عوض کردم(از v10g به v10j ) تنها فرقی که کرد سرعت my stuff بالاتر رفته یعنی مثلا تا میرم تو image بر خلاف قبل همه عکسهارو سریع باز می کنه.
دوستان من دیروز تا کامنت گذاشتم که سرعت گوشیم پایینه رفتم فریمور گوشیو عوض کردم(از v10g به v10j ) تنها فرقی که کرد سرعت my stuff بالاتر رفته یعنی مثلا تا میرم تو image بر خلاف قبل همه عکسهارو سریع باز می کنه.
توی Music Player و بقیه جاها همونطوری هست هنوز ؟ دوربین چطور ؟
کلا یه تست کامل بگیرید ، منم میخوام V10J بریزم
یعنی ورژن j بهتر از f ه؟
ارزش آپدیت رو داره؟
من امشب آپدیت میکنم خبر میدم بهتون
نشد آپدیت کنم ، باید این دوستمون Michael بیاد بهم یکبار دیگه یاد بده ! :41:
منم نتونستم هر کار کردم. عکس ارورشو توی تاپیک تغییر فریمور گذاشتم.
hatfield367
22-02-2011, 22:27
توی Music Player و بقیه جاها همونطوری هست هنوز ؟ دوربین چطور ؟
کلا یه تست کامل بگیرید ، منم میخوام V10J بریزم
v10g تو دوربین زیاد کند نیست. ولی تو باز کردن گالری و اس ام اس زدن آدمو عصبی می کنه که تو v10j حداقل گالریش خوب شد
mehdieelia
23-02-2011, 10:50
سلام دوستان من اينجا تازه واردم و از بعضي اصطلاحات چسزي سر در نميارم.واسه همين خوندن تمام كلوپ هم وقت گير هست هم ممكنه كمكي نكنه.
من اين گوشي رو با گارانتي 230 تومن پيدا كردم.
اولين سوالي كه دارم اينه كه اين گوشي با گارانتي بگيرم امكان دريافت و ارسال اس ام اس فارسي رو داره يا نه؟ واگر نداره بايد براي اه اندازي و تايپ فارسي چي كار كنم؟
سوال دومم هم اينه كه روي اين گوشي برنامه اي براي ويرايش فايلهاي آفيس نصب ميشه يا فقط امكان خوندن فايلهاي پي در اف و افيس رو ميتونيم داشته بشيم؟
mehdieelia
23-02-2011, 10:50
v10g تو دوربین زیاد کند نیست. ولی تو باز کردن گالری و اس ام اس زدن آدمو عصبی می کنه که تو v10j حداقل گالریش خوب شد
سلام دوستان من اينجا تازه واردم و از بعضي اصطلاحات چسزي سر در نميارم.واسه همين خوندن تمام كلوپ هم وقت گير هست هم ممكنه كمكي نكنه.
اولين سوالي كه دارم اينه كه اين گوشي با گارانتي بگيرم امكان دريافت و ارسال اس ام اس فارسي رو داره يا نه؟ واگر نداره بايد براي اه اندازي و تايپ فارسي چي كار كنم؟
سوال دومم هم اينه كه روي اين گوشي برنامه اي براي ويرايش فايلهاي آفيس نصب ميشه يا فقط امكان خوندن فايلهاي پي در اف و افيس رو ميتونيم داشته بشيم؟
من فکر کنم مشکل آپدیت نشدنم رو فهمیدم.از ورژن pc suite ه.
کسی ورژنی که واسه آپدیت کردن گفتن لازمه رو داره؟
من pcsuitam توی قسمت آپدیتش آپدیت نمیشه.کسی نمیتونه لینک دانلودشو بم بده؟ ممنون میشم
hatfield367
24-02-2011, 10:12
دوستان بهترین روش واسه تغییر فریمور اینه که برید تو سایت lg از اونجا خیلی راحته. فارسی هم هست
hatfield367
24-02-2011, 10:22
1- قیمتش با گارانتی همینه
2- فول فارسیه خیالت راحت
3- یه برنامه داره picsel wiever همه چی رو نشون میده
آقا آپدیت نکنین.
من به j آپدیت کردم مثلا سرعت جاوا بهتر شه بدتر شد!!!!
سرعت گوشی بهتر شده ها اما جاوا ضعیفه!! خیلی بدتر از f. تا بیاد یه صفحه لود کنه میمیره
کسی نمیدونه کدو فریمور سرعت جاواش بهتره؟
دوست عزیز شما چطوری مشکل آپدیت رو رفع کردید ؟ PC Suite رو آپدیت کردی درست شد ؟
نه.یه برنامه هست که وقتی با خود برنامه ی استاندارد الجی بخوای آپدیت کنی اول کار دانلود میکنه و نصب میکنه به اسم فلش یو اس بی.
اونو اگه داشته باشی حله.تنها راه اینکه بدستش بیاری هم همون برنامه ی خود الجیه.روش نصب درایورشم یکم عجیب غریبه.میخوای تو یاهو بم پی ام بده تا بت بدمش:
insanehollow
mehdieelia
25-02-2011, 11:48
1- قیمتش با گارانتی همینه
2- فول فارسیه خیالت راحت
3- یه برنامه داره picsel wiever همه چی رو نشون میده
خيلي ممنون.
ديروز رفتم علاعدين براي خريد اما مغازه اي كه تلفني باهاش صحبت كردم بسته بود. نصف مغازه ها بخاطر پنج شنبه بودن زود بسته بودن اما نصفه ديگه هم بالكل اين گوشي رو
نداشتن . اگه بتونم پيدا كنم شانس آوردم
ruzbe1313
25-02-2011, 13:04
مشکل بعد هم اینه که توی دفتر تلفن اسم علی ور میزنم - بعد به نقی زنگ میزنه! یا توی مسیج به یابو پیغام میدم بعدش به کفتار تحویلش میده! اصلا از این بخشش خوشم نیومد!
خیلی ضایست که!:13:
صحت داره؟!!
(مثلا چند درصد؟)
خیلی ضایست که![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحت داره؟!!
برای من اصلا اینگونه نیست .
صحت داره؟!!
(مثلا چند درصد؟)
0 درصد!!!!!!
راستی امروز تو هایپر استار بودم ، آرنا آکبند داشتن فقط قیمت بسیار فضایی بود !! 350 هزار تومن ! با گارانتی کامتل ! من نمیدونم کامتل وقتی میگه وارد نمیکنیم اینا از کجا با این گارانتی میارن :13:
ایجا هم همین قیمت شده.هفته پیش یکی از بچه ها دستم دید رفت بخره گفتن 370 بش.
اونم ویواز خرید
mehdieelia
26-02-2011, 09:04
ایجا هم همین قیمت شده.هفته پیش یکی از بچه ها دستم دید رفت بخره گفتن 370 بش.
اونم ویواز خرید
گوشيه خوبيه اما خوبيش به همين قيمت 220-230 تومنش هست.من خيلي دنبالشم اما اگر قيمتا همينطور باشه و گير نياد تو رنج 350 تومن ميشه تو كلاس HTC خريد كرد
hatfield367
26-02-2011, 23:36
خيلي ممنون.
ديروز رفتم علاعدين براي خريد اما مغازه اي كه تلفني باهاش صحبت كردم بسته بود. نصف مغازه ها بخاطر پنج شنبه بودن زود بسته بودن اما نصفه ديگه هم بالكل اين گوشي رو
نداشتن . اگه بتونم پيدا كنم شانس آوردم
یه چیزیو رو راست بهت بگم. خیلی هم گوشیه شاخی نیست که فقط دنبال این باشی. سرعت گوشی در مقابل گوشیهای جدیدتر بازار (مثلا xperia mini) خیلی پایینتره. تاچش هم ضعیفتر از جدیدهاست ولی امکاناتش کامله. حالا خود دانی
mehdieelia
27-02-2011, 01:05
یه چیزیو رو راست بهت بگم. خیلی هم گوشیه شاخی نیست که فقط دنبال این باشی. سرعت گوشی در مقابل گوشیهای جدیدتر بازار (مثلا xperia mini) خیلی پایینتره. تاچش هم ضعیفتر از جدیدهاست ولی امکاناتش کامله. حالا خود دانی
اره درست ميگي. نه اينكه چون گوشيه شاخيه دنبالشم، از فرمش بعلاوه امكاناتش خوشم اومده و البته پايه قيمتي كه رسيده بود.اما در مورد مثلا همين xperia mini كه ميگي خداوكيلي ريختش رو نميشه نگا كرد. من وايه گوشي بيشتر تز 250 نميخواستم هزينه كنم كه با توجه به طراحي ظاهري و امكانات اين بهترين گزينه بود. s8000jet هم همين امكانات رو داره و شايد چند درصد بهتر از نظر دوربين و تو پايه قيمتي 250 اما با ريختش ( كلا طراحي سامسونگ) حال نميكنم
درسته ، آرنا خیلی گوشی شاخی نیست اما یکی از بهترین Feature Phone هایی هست که دیدم .
در ضمن اصلا نباید با یه گوشی سیستم عامل دار مقایسه بشه ، جدی ترین رقیب گوشی هایی مثل آرنا و ویوتی اسمارت همین جت سامسونگ هست ، بهتره با اون مقایسه بشه .
در مورد تاچ اسکرین هم قبول ندارم ، واقعا تاچ و حساسیت خیلی خوبی داره ، در واقع هر جای گوشی رو بخوای ایراد بزاری روی تاچ اسکرین نمیشه .
از نظر امکانات هم که کامل هست ، غیر از سیستم عامل ، هر امکانات دیگه ای بخواید داره
hatfield367
28-02-2011, 11:21
درسته ، آرنا خیلی گوشی شاخی نیست اما یکی از بهترین Feature Phone هایی هست که دیدم .
در ضمن اصلا نباید با یه گوشی سیستم عامل دار مقایسه بشه ، جدی ترین رقیب گوشی هایی مثل آرنا و ویوتی اسمارت همین جت سامسونگ هست ، بهتره با اون مقایسه بشه .
در مورد تاچ اسکرین هم قبول ندارم ، واقعا تاچ و حساسیت خیلی خوبی داره ، در واقع هر جای گوشی رو بخوای ایراد بزاری روی تاچ اسکرین نمیشه .
از نظر امکانات هم که کامل هست ، غیر از سیستم عامل ، هر امکانات دیگه ای بخواید داره
از این جهت با xperia mini مقایسه کردم چون: "تقریبا هم قیمتن،جدیدتر از آرناست،تو گوشی های جدید خیلی داغونه و باهاش زیاد کار کردم". در مورد امکانات که شکی تو برتری km900 نیست (خودمم گول همینو خوردم :) ).
ولی بحث سر امکانات و سیستم عامل نیست، مشکل سر response گوشیه. چقدر طول میکشه application باز شه؟
چقدر طول میکشه یه emotion تو اس ام است بزاری؟ چقدر طول میکشه تو phone booket یه باباییو پیدا کنی؟
آره تاچش خوبه ولی جوابتو دیر میده (وقتی با هر گوشی تاچ 2010 مقایسش کنی ناامیدت میکنه..)
از این جهت با xperia mini مقایسه کردم چون: "تقریبا هم قیمتن،جدیدتر از آرناست،تو گوشی های جدید خیلی داغونه و باهاش زیاد کار کردم". در مورد امکانات که شکی تو برتری km900 نیست (خودمم گول همینو خوردم :) ).
ولی بحث سر امکانات و سیستم عامل نیست، مشکل سر response گوشیه. چقدر طول میکشه application باز شه؟
چقدر طول میکشه یه emotion تو اس ام است بزاری؟ چقدر طول میکشه تو phone booket یه باباییو پیدا کنی؟
آره تاچش خوبه ولی جوابتو دیر میده (وقتی با هر گوشی تاچ 2010 مقایسش کنی ناامیدت میکنه..)
حرفت قبول. اما نه دیگه تا این حد کند باشه.به نظرم اگه الجی رزلوشن تصویرو اینقدر بالا نمیبرد همه چیز به طور محسوسی حل میشد
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
بچه ها اگه به p آپگرید کنم واسه تست...بعد امکان برگشت به j هست؟
بچه ها اگه به p آپگرید کنم واسه تست...بعد امکان برگشت به j هست؟
فکر کنم بشه ، شما که میخوای P بریزی یه دفعه iRena بریز که اون هم بیس اش P هست . تست کردی یه خبری هم به ما بده .
ممنون :20:
sajigivilix
01-03-2011, 15:03
سلام
قیمت این گوشی چنده؟کلا ال جی خریدن پول دور ریختنه
آپدیت کردم.سرعت گوشی فکمو انداخت!با همون روش با برق روشن کردن هم که گوشی رو روشن کردم سرعت جاواش عادی شد.پس تایید میکنم که توی p جواب میده.کاش فارسی بوووووووووووووووووود
این گوشی فعلا تو بازار نیست ، نظر شما هم در مورد ال جی جالبه ! اینطوری این برند مدتها برای من و بقیه طرفداران ال جی استثنایی و جذاب خواهد موند .
فقط در همین حد بگم که در حال حاضر ال جی بدجوری پوزه برندهای دیگه رو به خاک مالیده . از قویترین اسمارت فون جهان و اولین گوشی سه بعدی گرفته تا همین آرنا که نظیر امکاناتش رو با این قیمت تو هیچ گوشی دیگه ای ندیدم .
برگشتم به J.ورژن P و ایرنا فوق العادست اما من با گوشی همیشه نتم.مثل الان.پس بهتره واسه یه فریمور فارسی جدید صبر کنم
hatfield367
02-03-2011, 18:25
سلام
آره رفیق پولتو دور نریز و مثل بقیه به خریدن سونی اریکسون چینی و نوکیای عقب مونده ادامه بده. حالا خیلی طول میکشه تا طرز فکر مردم تو ایران نسبت به یه برند تغییر کنه..
آقا این آرنای ما آپدیت نمیشه که نمیشه !
صفحه آپدیت باز میشه و تا 100% میره ولی این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی بی دردسر بگه چرا این برنامه لامصب نمیتونه فایل kdz رو extract کنه ؟
خوب با اون برنامه ای که دوستان توی تاپیک آپدیت آرنا معرفی کردن کار کن.با این من کار نکردم
یا اون هم خواست iRena بریزم نشد ، اونجا هم ارور Extract نکردن داد !
آقا آپدیت کردن ما درست شد و تونستم iRena رو بریزم ولی اصلا باهاش حال نکردم ، پر از ایراد بود و اصلا به دلم ننشست .
اون از لوگوی اپل که گوشی رو روشن میکنی نشون میده این هم از ایرادهای بسیار زیاد در حین عوض کردن بک گراند ، 2 بار بک گراند رو عوض کردم دیگه گوشی بالا نیومد !
چه معنی داره گوشی از برند X بخری وقتی روشنش میکنی لوگو برند Y رو نشون بده ؟؟! اون هم برای من که به لوگو ال جی تعصب دارم !
آقا آپدیت کردن ما درست شد و تونستم iRena رو بریزم ولی اصلا باهاش حال نکردم ، پر از ایراد بود و اصلا به دلم ننشست .
اون از لوگوی اپل که گوشی رو روشن میکنی نشون میده این هم از ایرادهای بسیار زیاد در حین عوض کردن بک گراند ، 2 بار بک گراند رو عوض کردم دیگه گوشی بالا نیومد !
چه معنی داره گوشی از برند X بخری وقتی روشنش میکنی لوگو برند Y رو نشون بده ؟؟! اون هم برای من که به لوگو ال جی تعصب دارم !
بعد از آپدیت باید حتما فکتوری ریستارت میکردیا.شاید ایرادایی که دیدی واسه این بوده که نکردی
بعد از آپدیت باید حتما فکتوری ریستارت میکردیا.شاید ایرادایی که دیدی واسه این بوده که نکردی
چرا اتفاقا ریست هم کردم درست نشد ، ایراد آپدیت نشدن رو هم پیدا کردم ، فایل kdz مشکل داشت و به cab تبدیل کردم و از اون استفاده کردم حل شد .
چرا اتفاقا ریست هم کردم درست نشد ، ایراد آپدیت نشدن رو هم پیدا کردم ، فایل kdz مشکل داشت و به cab تبدیل کردم و از اون استفاده کردم حل شد .
چجوری فایلشو کب cab کردی؟
خیلی وقته تو فکر این کارم که آیرنا رو فارسی کنم.اما پیدا نکردم:10:
چجوری فایلشو کب cab کردی؟
تو همین تالار یه آموزش برای نصب iRena هست که توی اون پست یه برنامه ای معرفی شده برای آپدیت ، با اون وقتی میخوای آپدیت کنی فایل kdz رو میدی تو همون مسیر فایل cab رو میسازه .
راستی یک نکته جالب در فیرمور J .
مشکل Seek نکردن در Music Player حل شده ! نوار نشون دهنده زمان آهنگ رو لمس کنین به زمان جلوتر یا عقب تر آهنگ میرین .
سرعتش هم نسبت به F بهتر هست و حتی از iRena بهتر ، مشکلی هم تو اجرای جاوا ندیدم ، مثل قبل خوب و سریع کار میکنه .
حس میکنم مصرف باتری هم کمتر شده
همه تایید میشه فقط سرعت گالری کمتره واسه من
دوست عزیز شما مشکل دیکشنری T9 رو داری مثل من یا نه ؟
هر وقت میخوام اس ام اس بدم روشنه و باید خاموش کنم ، تنها ایرادی که من تو J دیدم همین بود ! :41:
hatfield367
16-03-2011, 20:07
دوست عزیز شما مشکل دیکشنری T9 رو داری مثل من یا نه ؟
هر وقت میخوام اس ام اس بدم روشنه و باید خاموش کنم ، تنها ایرادی که من تو J دیدم همین بود ! :41:
درسته اینم یکی از نوآوریهای j هستش ;)
moslem-visual
26-03-2011, 11:11
صحت داره؟!!
(مثلا چند درصد؟)
وا؟! حرف از خودم که در نمیارم! برای منم اولش باور کردنی نبود همچین چیز ضایعی، اما حالا که هست... اگه باورتون نمیشه فیلم بگیرم ببینید؟! فریمور من iRena هست که فقط تغییر ظاهری نسبت به اصلش یعنی p داره. همین دم عید به دوستم مسیج دادم ناجور، بعد تحویل دوست بابام شد! اگه شماره رو وارد کنید و suggest کنه درسته، اگه مستقیم وارد کنی یا reply بزنی هم درسته - اما وقتی توی دفتر تلفن اسمشو انتخاب کنی اینطوری میشه، البته نه برای همه ی شماره ها...
در مورد iRena و همینطور نصب فریمور هم قبلا کامل آموزشش رو نوشتم، بگردید هست. سرعت جاوا توی این فریمور افتضاحه، من j و f رو هم داشتم قبلا، اونا از این نظر بهترن - اما در مورد گالری و موزیک پلیر این یکی خیلی بهتره. مشکلات دیگه ای هم هست البته... مثلا ممکنه موقع عکس گرفتن با خطای "not enough memory" مواجه بشید یا اینکه مثل من علامت ایمیل خوانده نشده 24 ساعت بالای صفحه باشه در حالی که اصلا همه ی اکانتهای ایمیل رو پاک کردید :2:
ولی یه چیزیش منو کشته، کیفیت صدای هدفون با دالبی روشن... :8:
ali-1991
28-03-2011, 16:15
اين ريپورت اشتباه واسه منم شده ولي فقط اسم رو اشتباه نمايش ميده يعني اگه واسه علي فرستادم مينويسه به حسين تحويل داده شد ولي در واقع به همون علي تحويل داده شده !
اشتباه هم نشون نمیده ، ممکنه sms ای که به X فرستاده باشید زودتر از Y دلیور بشه و پیغام دلیور شد X بیاد ، در حالی که Y رو زودتر فرستاده بودید و باید زودتر میومد ولی به دست گیرنده اصلا نرسیده
ali-1991
29-03-2011, 21:18
اشتباه هم نشون نمیده ، ممکنه sms ای که به X فرستاده باشید زودتر از Y دلیور بشه و پیغام دلیور شد X بیاد ، در حالی که Y رو زودتر فرستاده بودید و باید زودتر میومد ولی به دست گیرنده اصلا نرسیده
براي من اشتباه نشون ميده ، چون بارها اتفاق افتاده . دليوري سريع مياد ولي فقط اسم رو اشتباه ميزنه !
کسی میدونه نحوه اسم گذاری عکس ها کجاست ؟ تو Camera که چیزی یافت نشد
تو گوشی به صورت تاریخ جدا میکنه که عکس ها دسته بندی شده و راحته اما وقتی تو PC می بینی چون اول ساعت و بعد تاریخ روز بعد ماه و سال رو میزنه عکس ها درهم میشه
ali-1991
31-05-2011, 17:20
سلام اميدوارم حالتون خوب باشه . دوستان وقتي گوشي رو با كابل به pc وصل ميكنم گوشي شارژ ميشه ولي
pc suite يا mass storage فعال نميشه و بالا نمياد . بعضي وفت ها هم كابل رو كه وصل ميكنم هنگ ميكنه و بايد
باطري رو خارج كنم ! دليلش چيه ؟
Ehsanteb
31-05-2011, 23:04
سلام اميدوارم حالتون خوب باشه . دوستان وقتي گوشي رو با كابل به pc وصل ميكنم گوشي شارژ ميشه ولي
pc suite يا mass storage فعال نميشه و بالا نمياد . بعضي وفت ها هم كابل رو كه وصل ميكنم هنگ ميكنه و بايد
باطري رو خارج كنم ! دليلش چيه ؟
سلام به شما
فكر كنم ايراد از برنامه pc suite باشه. پيشنهاد ميكنم يكبار اين برنامه را پاك كنيد و دوباره نصب كنيد.
Ehsanteb
31-05-2011, 23:16
من بيش از يك سال است كه آرنا دارم و حدود 9 ماه از فريمور IRena استفاده ميكردم ولي دو هفته پيش گوشي را به V10J فلش كردم و خيالم راحت شد.
سرعت گوشي خيلي خوب شد.
ميتوانم اس ام اس فارسي بنويسم
از باگهاي مسخره IRena خلاص شدم
گوشي بسيار راحت و نرم كار ميكند
باطري مدت زمان بيشتري دوام مي آورد
و ...
در ضمن بايد بگويم اين گوشي محدوديت نصب نرم افزارهاي بالاي 4 مگ را ندارد. من همين الان برنامه هايي با حجم 13 مگ در گوشي دارم (برنامه نقشه راههاي ايران) و سرعت جاوا هم خيلي خوب است. فقط شما بايد برنامه هاي حجم بالا (و به نظر من كل برنامه ها را) با Java Application برنامه PC Suite به داخل گوشي بريزيد. به همين سادگي
rozysara
01-06-2011, 15:41
دوستان توجه کنید که هم Windows Enabler و هم UpTestEX رو باید بصورت administrator ران کنید
majidmemory
04-06-2011, 18:12
سلام من دنبال این گوشی هستم بازار موبایل رفتم گفتن دیگه تولید نمیشه اگر کسی میدونه جایی این گوشی رو داره بیزحمت آدرسشو برام بزاره
آخرین بار من هایپر استار دیدم داشتن به قیمت 250 فک کنم .
majidmemory
09-06-2011, 22:59
من میخوام کارکرده این گوشی رو بخرم میشه راهنمایی کنید که باید چه چیزاییشو تست کنم ؟
گوشی خوبی هست ، تازه GSMArena اطلاعاتش رو بروز کرده و زده Gorilla Glass ، چیزی که من موقع خریدم چند ماه پیش گفتم !
majidmemory
01-07-2011, 09:59
سلام من گوشی رو خریدم فریمورش v10f هست جدید تر ازاین چه فریموری هست که فارسی رو کامل ساپورت کنه ؟
majidmemory
04-07-2011, 18:12
چرا موقع فیلم برداری نمیشه زوم کرد؟ کلا اینجوریه یا ایراد از گوشیه؟
جدیدترین فریمور فارسی j هست
در مورد زوم...
کیفیت فیلم رو که بیاری پایین میتونی زوم کنی
بچه ها با چندتا خبر خوب اومدم... اول اینکه نسخه ی آخر آیرنا اومد...
دوم اینکه از 148 به 205 مگاهرتز اورکلاکش کردن و فوق العاده شده توی برنامه ها و بازی ها.مثلا تو برنامه بنچمارک اگه قبلا فریم ریت روی 3 و 4 بود الان روی 11 و 12 است.
اما بدیش اینه که هنوز این فریمور فارسی نیست.
اما من تونستم اورکلاک رو روی فریمور j هم پیاده سازی کنم.یکم مراحلش طولانیه.اما واقعا گوشی حال میاد.
توی محیط گوشی فرق زیادی نکرده اما برنامه ها خیلی روونتر اجرا میشن.
اگه بچه ها بخوان آموزش و فایلاشو میزارم لذتشو ببرین.
دوستان سلام.من بیکار همه ی 118 صفحه ی شمارو مطالعه کردم.والا موندم که آخر بخرمش یانه.برام سرعت گوشی و بلندی اسپیکر و کیفیتش مهمه.نرم افزار و بازی زیاد بکارم نمیاد.خیلی کم.فعلا بین این گوشی و گالکسی مینی که 200تومنه موندم.
اونم بخاطر رزولوشن پایین گالکسی و بالای آرنا.وگرنه جز رزولوشن و دوربین( که برام زیاد مهم نیس) گالکسی سرتره.مثلا گالکسی بلندی و کیفیت صداش راضی کننده س.و قابلیتturn to muteو حالت درج متنswypeداره و سیستم عامل آندروید2.2
من قبلا گوشی استار داشتم بنظرتون رزولوشن پایین خیلی برام آزاردهنده میشه؟
از بقیه چیزاش خوشم میاد و مشکلی ندارم.برای بهترین انتخاب کمکم کنین.ممنونم.
Michael Ropy
07-08-2011, 21:14
برادر نظر منو بخوای گوشی اندرویدی بخر ضرر نمی کنی هیچ، کلی هم حال میکنی! پیشنهاد میکنم یه چیزی جیو یا اگه زیر 200 میخوای بدی X8 بخری چون رزولوشن مطلوبی دارن با امکانات خوب....
منم با حسین موافقم...دیگه یه گوشی مال سال 2008 نمیتونه ارضا کننده باشه !
گالکسی سرتره.مثلا گالکسی بلندی و کیفیت صداش راضی کننده س
تو این مورد باید تجدید نظر کنی فقط: دی
من این گوشیو داشتم ازش راضی بودم ولی یه مدتی اومدم شمال تاچش ایراد پیدا کرد و منوی بالاش کار نمیکرد ، 70 پیاده شدم که تاچش عوض شه ، تو گارانتیشم دیدم این گوشی تاچش رو گارانتی نمیکنه بعدش هوای شرجی و رطوبت رو هم قبول نمیکنه
کلا اگر دیگه بخوام گوشی بگیرم سراغ تاچ نمیرم اصلا عمر ندارن بعد یه مدت خراب میشن گوشی htc هم دیدم همینجوری بود بعد یه مدت تاچش گیر میکنه یا عمل نمیکنه میره رو اعصاب
hatfield367
21-08-2011, 10:22
آقا من 1 سال نیست گوشیو خریدم شارژ باطریش رسیده به یک روز!!! طبیعییه؟؟ چه باید کرد؟!!؟!
دوستان این گوشی من هم جدیدا هر نیم ساعت یکبار ریست یا خاموش میشه ، تا همین چند وقت پیش مشکلی نداشت ، به نظرتون چی میتونه باشه مشکل ؟
یه مودم GPRS هم جلو افتادیم :31: به درست کردن تاچش می ارزید :31:
آقا من 1 سال نیست گوشیو خریدم شارژ باطریش رسیده به یک روز!!! طبیعییه؟؟ چه باید کرد؟!!؟!
باتری رو در بیار رو سطح صاف بچرخونش مشخص میشه خراب شده یا نه
دوستان این گوشی من هم جدیدا هر نیم ساعت یکبار ریست یا خاموش میشه ، تا همین چند وقت پیش مشکلی نداشت ، به نظرتون چی میتونه باشه مشکل ؟
فلشش کردی؟
moslem-visual
17-11-2011, 11:29
خب حالا یک سال و نیمه که این گوشی رو دارم و باید بگم "افتـــضاحه". بدون بزرگنمایی...
بعد از تمام مشکلاتی که داشتم میخوام برم یه SGS یا اینکه HD2 بخرم.
خرید این گوشی با مدلهای خوبی که توی بازار هست اشتباه محضه، مخصوصا الان پس لطفا بیخودی گرفتار مشخصات دهن پر کنش نشید، وقتی رابط کاربری پر از مشکل باشه و شرکت سازنده زحمت یک آپدیت خشک و خالی به خودش نده پس چرا پولتو دور بریزی؟ همون زمان من میتونستم با 280 تومن یه Sony Ericsson w995 بخرم که عمری برام به راحتی و زیبایی کار کنه! ولی اشتباه کردم.
moslem-visual
17-11-2011, 11:37
بچه ها با چندتا خبر خوب اومدم... اول اینکه نسخه ی آخر آیرنا اومد...
دوم اینکه از 148 به 205 مگاهرتز اورکلاکش کردن و فوق العاده شده توی برنامه ها و بازی ها.مثلا تو برنامه بنچمارک اگه قبلا فریم ریت روی 3 و 4 بود الان روی 11 و 12 است.
اما بدیش اینه که هنوز این فریمور فارسی نیست.
اما من تونستم اورکلاک رو روی فریمور j هم پیاده سازی کنم.یکم مراحلش طولانیه.اما واقعا گوشی حال میاد.
توی محیط گوشی فرق زیادی نکرده اما برنامه ها خیلی روونتر اجرا میشن.
اگه بچه ها بخوان آموزش و فایلاشو میزارم لذتشو ببرین.
جدی؟ آورکلاک؟ :دی
روشش با چیزی که توی تاپیک تغییر فرمور نوشتم فرق داره؟
جریان آورکلا چیه؟ من الان j رو نصب دارم که سرعت جاوا واقعا کنده...
moslem-visual
06-12-2011, 16:52
لازمه یه چیز دیگه اضافه کنم: "ال جی لطفا شما دنبال تولید گوشی نرو کلا عزیزم، دستت درد نکنه."
کاش دستم میشکست 280 تومن پول بی زبون رو به باد نمیدادم.
حتی یه پلیر ساده هم نمیشه روی این گوشی نصب کرد، یا کلا خطای سورس میگیره، یا اینکه 240 هزار دفعه ازت permission برای read/write میپرسه! حالا حتما باید بری قید زبان فارسی رو بزنی فریمور متفرقه بریزی تا یه نرم افزار نصب بشه...
من این گوشیو داشتم ازش راضی بودم ولی یه مدتی اومدم شمال تاچش ایراد پیدا کرد و منوی بالاش کار نمیکرد ، 70 پیاده شدم که تاچش عوض شه ، تو گارانتیشم دیدم این گوشی تاچش رو گارانتی نمیکنه بعدش هوای شرجی و رطوبت رو هم قبول نمیکنه
کلا اگر دیگه بخوام گوشی بگیرم سراغ تاچ نمیرم اصلا عمر ندارن بعد یه مدت خراب میشن گوشی htc هم دیدم همینجوری بود بعد یه مدت تاچش گیر میکنه یا عمل نمیکنه میره رو اعصاب
منم این مشکل را دارم ، چطور این مشکل را حل کردید؟ با فلش یا فریمور درست نمیشه؟
دکمه ی برگشت که اون بالاست تو بعضی قسمت هاکار میده تو بعضی قسمت ها نه!
من بعد از دو سال دچار اين مشكل شدم و اول فكر كردم مشكل از باتريه 25 پياده شدم باتري نو خريدم ولي باز همين طوريه . يعني باتري شارژ كامل ميشه اما بعد از نيم ساعت با يك يا دوبار تماس خيلي كوتاه خاموش ميشه و باتري كاملا" خالي ميشه.
دوستان راهي براي رفع مشكل دارند. اگه بخوام ببرم تعمير كجا رو معرفي مي كنند. گارانتي گوشي پارس كامتله كه شهريور پارسال تموم شده.
paya_amin
21-07-2014, 23:52
میدونم از سوال این موضوع خیلی وقته گذشته
اما راه حلش اینه:
باید بذارید باتری گوشی کامل تموم شه خاموش شه دوباره روشن کنید استفاده کنید تا خاموش شه انقد این کارو کنید تا دیگه گوشی روشن نشه بعد بزنید تو شارژ یه سه ساعت یا چار ساعتی زمان میبره تا شارژشه اما مثل قبل شارژ نگر میداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.