مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل
hamed999
02-12-2009, 23:22
"اگه میشه هم عکس برداری هم فیلمبرداریش و هم سرعتش رو با جت مقایسه کنید ؟
چند عکس با حجم کم از آرنا(فشرده) :31::5:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من آرینا انتخاب میکنم، اولین دلیلم، اینترفیس هست......چون حالا دیگه حتی فلش یو آی رو به تاچ ویز ترجیح میدم.
بنده جت رو انتخاب میکنم،به دلیل سرعت بهتر،استحکام بیشتر،باطری بهتر و دوربین سرتر(قیمت منصفانه تر)
nima_989
03-12-2009, 12:30
بنده جت رو انتخاب میکنم،به دلیل سرعت بهتر،استحکام بیشتر،باطری بهتر و دوربین سرتر(قیمت منصفانه تر)
باطری بهتر جت رو کاملا موافقم.
ولی در مورد سرعت باید بگم : درسته فرکانس CPU جت بیشتره ولی نوع هسته خیلی عامل مهمیه.در ضمن به دلیل وجود شتاب دهنده گرافیکی که در آرنا به کار رفته از نظر سرعت بسیار عالی عمل کرده و از این لحاظ اگه از جت بهتر نباشه بدتر هم نیست. من با جت هم کار کردم.
در مورد استحکام باید بگم که بدنه جت تماما پلاستیکیه در صورتی که ارنا از قاب جلویی استیل ضد زنگ و دروش آلومینیومی بهره می بره که وقتی تو دست میگیری یه حس خنک و خوبی رو القا می کنه.
در مورد دوربین همه که من با جت کار نکردم.
hamed999
03-12-2009, 12:32
استحکام که آرنا خیلی سره > منم آرنا رو انتخاب میکنم چون اینترفیسش نسبت به جت خیلی سره -fm transmitter داره -- سرعت با وجود شتاب دهنده گرافیگی چیزی از جت کم نداره -- صدا که کیفیت آرنا فوق العاده است فقط بلندیش یه کم از جت کمتره --- تو دوربین هم با تفاوت خیلی جزئی تو عکسبرداری جت برنده است اما تو فیلمبرداری واقعا آرنا جت رو میخوره حتی با پسوند 3gp -
hamed999
03-12-2009, 12:36
انتخاب بین این دو تا واقعا سلیقه ای هست اما الان با وجود قیمت نا معقولانه ی آرنا حتی طرفدارای ال جی هم وسوسه میشن برن جت بخرن چون واقعا این دو گوشی در سطح هیتند چیزایی اون داره که اون نداره باز چیزایی اون داره که اون ندارهواقعا قیمتش خیلی نسبت به آرنا منصفانه تره
nima_989
03-12-2009, 13:25
اگه بگی که ممنونتم
دوستان سوالات جناب فانوس رو هم جواب بدین چون مهمه برام
هر دو گوشی از خیلی جهات به هم شبیه هستند .اصلا سامسونگ جت رو برای مقابله با آرنا ساخت همون طور که استار رو برای مقابله با کوکی ساخت...:21:
من برتری های هر کدوم رو البته تا اونجایی که اطلاع دارم رو می نویسم حالا بستگی به خودتون داره :
برتری های Arena :
1- تاچ خازنی با قابلیت مولتی تاچ که خیلی حال میده.
2- استفاده از فلز در ساخت بدنه گوشی
3- FM Transmiter که بعضی اوقات خیلی حال میده.
4-کیفیت فوق العاده صدا در فیلم برداری به خاطر میکروفون ضبط صدای جداگانه و قابلیت فیلم برداری با دو ر تند و آهسته.(البته جت هم دور آهسته یا همون اسلو موشن داره)
5- Document viewer (DOC, XLS, PPT, PDF) که خیلی کاربردی و عالیه
6- خروجی تلویزیون البته باید کابلش جداگانه تهیه بشه (فکر کنم جت هم داشته باشه)
7- ساپورت مموری تا 32 گیگ (جت تا 16 گیگ ساپورت می کنه)
8- اینترفیس استثنایی (واقعا خیلی جذاب تر از جت هست)
9- قابلیت SMS (threaded view) .که خیلی جالبه.برای اولین بار تو آیفون استفاده شد.اینباکس رو تغییر بدی به این حالت مسیج هایی که با یه نفر پشت سر هم رد و بدل کردی رو به شکل چت نشون میده ...
10- HSDPA, 7.2 Mbps در حالی که جت از HSDPA, 3.6 Mbps بهره می بره
11- امکانت سکوریتی خیلی کامل که قبل توضیح دادم
12- 8 گیگ حافظه داخلی(البته جت هم در دو مدل 2 گیگ و 8 گیگ ارائه مشه)
حالا نوبت جت :
1- باطری بهتر
2- صفحه نمایش AMOLED 3.1 البته به نظر من کیفیت شون فرقی نداشت.
3- قطب نمای دیجیتال
4- cpu قوی تر (البته فقط از نظر فرکانس.آرنا اصلا کم نمیاره)
5- دوربین کمی بهتر(میگن . من خودم امتحان نکردم)
6-اینترفیس خوبی داره ولی به پای ارنا نمیرسه اصلا و ابدا
7- صدای بلند تر تو هندزفری
8- مدیا پلیر با قابلیت shake Control .
9-خروجی کابل گوشی از نوع micro usb
البته اگه یه سری به کلوپ جت بزنی می بینی که همه با یه مشکل مسخره روبرو شدند و اون هم اینه که قبل از اینکه ظرفیت گوشی برای مسیج پر بشه (تقریبا به نصف که برسه یعنی به 250 تا)گوشی شروع می کنه به سیو مسیج های دریافتی روی سیمکارت.که صدای همه رو درآورده.
آرنا محدودیت حجمی داره واسه برنامه جاوا ولی وضع جت از آرنا هم بدتره.یه سر به کلوپش بزنید ببینید چه خبره.کلا به هر برنامه ای گیر میده...
وای خسته شدم...
استحکام که آرنا خیلی سره > منم آرنا رو انتخاب میکنم چون اینترفیسش نسبت به جت خیلی سره -fm transmitter داره -- سرعت با وجود شتاب دهنده گرافیگی چیزی از جت کم نداره -- صدا که کیفیت آرنا فوق العاده است فقط بلندیش یه کم از جت کمتره --- تو دوربین هم با تفاوت خیلی جزئی تو عکسبرداری جت برنده است اما تو فیلمبرداری واقعا آرنا جت رو میخوره حتی با پسوند 3gp -
در مورد سرعت با وجود سی پی یو رویایی 800 جت برای یه گوشی جاوا و RAM 1gig جای بحثی نمیمونه!
در مورد استحکام هم من با جت کار کردم و مقاومتش عالی بود، البته با ارنا هم کار کردم،اونم عالی بود....اینجا حرف شما رو قبول میکنممقاومت ارنا بهتر!
باطری که معلومه مال جت عالیه تره
دورین هم باید گفت که به نظر شما دوربین جت تو عکس برداری یخورده از ارنا بهتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من دوربین ارنا در مقایسه با 3/2 های خوبی مثل n73 هم قافله رو میبازه!
از نواقص دو گوشی هم میشه به حجم محدود اینباکس اس ام اس در جت و حجم محدود برنامه های نصبی در ارنا اشاره کرد،ولی خداییش به نظر شما کدومش رو بهتر میشه تحمل کرد؟
خب معلومه دیگه ماله ارنا خیلی زجر اوره! چون بسیاری از نقشه ها و برنامه ها از دست میپرن!
Michael Ropy
03-12-2009, 15:01
در مورد سرعت با وجود سی پی یو رویایی 800 جت برای یه گوشی جاوا و RAM 1gig جای بحثی نمیمونه!آرینا هم رم 1 گیگ داره.....تو سرعت اصلا فرقی ندارن، (بماند که آرینا شتاب دهنده گرافیکی داره) گول این شماره ها رو نخورید!!! باور کن 1 گیگ رم با سی پی 800 واسه ویندوز موبایل هم خیلی خیلی پرسرعته!
در مورد استحکام هم من با جت کار کردم و مقاومتش عالی بود، البته با ارنا هم کار کردم،اونم عالی بود....اینجا حرف شما رو قبول میکنممقاومت ارنا بهتر!در مورد استحکام، بی چون و چرا آرینا.....حتی اگه چند صفحه برید عقب تر، تست استرس گوشی رو میبینید که بعد از گذشت از هفت خان، سالم اومده بیرون! :21:
دورین هم باید گفت که به نظر شما دوربین جت تو عکس برداری یخورده از ارنا بهتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من دوربین ارنا در مقایسه با 3/2 های خوبی مثل n73 هم قافله رو میبازه!این دیگه از اون حرفها بودا! :دی شما یا عکسهاشو ندیدید یا اینکه عکس های گوشی K510 رو دیدید که میگید از n73 بدتره!!! دوربین آرینا و جت تفاوتی ندارن، آرینا یکی از بهترین 5 هاست! اونوقت میگید با n73 مقایسه کنیم؟!؟!
در ضمن اینو هم بگم، آرینا از جت ارزون تره، همون طور که کوکی از استار ارزونتره. آرینا 300 دلار بیشتر نیست!!! درحالی که جت 375 دلاره..... کوکی هم 120 دلار...... درحالی که استار حدود 160 دلاره......متاسفانه تو ایران به دلیل گارانتی بد و... قیمت آرینا بالاست....
free_touch
03-12-2009, 17:38
درسته سی پی یو جت چیز علکیه (چون جاواس).
اما تو کیفیت صفحه نمایش جت بهتر از ارنا است (amoled).
اما مالتی تاچ بودن ارنا میارزه به کیفیت خوب جت.
در کل ارنا یه چیزه دیگس.
من شنیدم تا چند وقت دیگه آرنا افت قیمت داره!!!!:20:
درسته؟!؟:13:
Michael Ropy
03-12-2009, 18:36
من شنیدم تا چند وقت دیگه آرنا افت قیمت داره!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100000 درصد!!! :دی گفتم که قیمت اصلی آرینا 300 دلار بیشتر نیست، پس حالا حالا ها باید منتظر افت قیمتش باشید.....مثلا رنوار اول 500 بود حالا شده 320.....نزدیک به قیمت اصلیش...
Michael Ropy
03-12-2009, 18:36
اما تو کیفیت صفحه نمایش جت بهتر از ارنا است (amoled).
بله من هم منکر این چیز ها نیستم، چون امکانات مثل این واقعا مزیت به حساب میان......
100000 درصد!!! :دی گفتم که قیمت اصلی آرینا 300 دلار بیشتر نیست، پس حالا حالا ها باید منتظر افت قیمتش باشید.....مثلا رنوار اول 500 بود حالا شده 320.....نزدیک به قیمت اصلیش...
رنوار کی اومد که 500 بود؟!؟:9:
Michael Ropy
03-12-2009, 18:43
رنوار کی اومد که 500 بود؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود یه سالی میشه، اگه به تاپیک رنوار سر بزنید پست های اولش آقا مقداد که موسس تاپیک هم هستند، گفتن که 500 خریدند...
mahmoodtaker
03-12-2009, 19:05
اگه برام ثابت بشه کیفیت عکس برداری این گوشی در حد جت هست،و بلندی و کیفیت صدای قابل قبولی در هدفون داره،حتما این گوشی رو میخرمش
حدود یه سالی میشه، اگه به تاپیک رنوار سر بزنید پست های اولش آقا مقداد که موسس تاپیک هم هستند، گفتن که 500 خریدند...
-خووووب,,اونکه طبییه,,من منظورم افت قیمت زیاد تو 2 3 ماه بووود.
-خوب همانطور که گفته بودم امروز قراره برم و آرنارو بخرم دیگه تحمل ندارم:grrr:,اگه انشاا.. خدا بخواد و خریدمش:5::14: حتما" یه عکس باش میگیرم و واستون up میکنم:rolleye:
mahmoodtaker
03-12-2009, 21:49
مبارک باشه
راضی هستی؟
یخورده بیا در مورد عکس برداری،سرعت،بلندی و کیفیت صداش تو هنسفری برامون تعریف کن
pulp_152
03-12-2009, 23:14
مگه جت شتابدهنده گرافیکی نداره ؟
این جته Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
این ارناست - Accelerometer sensor for UI auto-rotate
hasanmotori
04-12-2009, 00:13
مگه جت شتابدهنده گرافیکی نداره ؟
این جته Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
این ارناست - Accelerometer sensor for UI auto-rotate
البته اینی که گفتی محمد رضا جان مربوط به سنسور شتاب سنج هست
ولی بازم خیالتون راحت جت تو همه بنچ مارکها از جمله 3 بعدی از آرنا قویتره
حسین یادته که :27:
pulp_152
04-12-2009, 01:28
البته اینی که گفتی محمد رضا جان مربوط به سنسور شتاب سنج هست
ولی بازم خیالتون راحت جت تو همه بنچ مارکها از جمله 3 بعدی از آرنا قویتره
حسین یادته که :27:
منظور اینه که ارنا کارت گرافیک داره ؟:31:
hasanmotori
04-12-2009, 01:37
منظور اینه که ارنا کارت گرافیک داره ؟:31:
نه ... اینی که نوشته قبلش مربوط به سنسور ستاب سنجه ... همونی که با چرخوندن گوشی تصویرم میچرخه
همون auto rotate
به هر حال آرنا چه داشته باشه چه نداشته باشه جت تو همه بنچ مارکها از جمله 3 بعدی بهتر عمل میکنه
pulp_152
04-12-2009, 02:10
خوب منم همینو میگم اگه ارنا شتاب سنج یا همون شتاب دهنده گرافیکی داره جت هم داره اگه کارت گرافیک داره که جت نداره ... اگه هم تو بنچمارکها جت بالاتره ک ه دیگه حرفی نیس
hasanmotori
04-12-2009, 10:53
خوب منم همینو میگم اگه ارنا شتاب سنج یا همون شتاب دهنده گرافیکی داره جت هم داره اگه کارت گرافیک داره که جت نداره ... اگه هم تو بنچمارکها جت بالاتره ک ه دیگه حرفی نیس
نه ببین شتاب سنج با شتاب دهنده گرافیکی فرق داره
شتاب سنج همون مربوط به چرخش صفحست و شتاب دهنده هم که خودت میدونی
ای سامی های ..... !
این که جت تو بنچ مارک ها بالا تر بودش چه ربطی داره؟!
جت گرافیک نداره بلکه cGPU هستش و از cpu برای gpu استفاده می کنه برای همین سی پی یوش رو قوی انداختن!
ولی جالبه کلاک سی پی یوش از پیامک های ذخیره شده توش بیشتره: دی
hasanmotori
04-12-2009, 11:08
jet ............................. arena
Jbenchmark 1.0.1 Score............. 6602........................... 5476
Jbenchmark 2.0.1 Score............ 806............................. 502
Jbenchmark3D HQ.................... 386.............................. 322
Jbenchmark3D LQ..................... 401.............................. 388
hamed999
04-12-2009, 11:37
میشه لینکشو بدین
hasanmotori
04-12-2009, 11:42
میشه لینکشو بدین
ینی به حرف من اعتماد نداری ؟!
اینارو خودم تست کردم نتیجش اینا بود که نوشتم لینکی در کار نیست :27:
Michael Ropy
04-12-2009, 11:50
میشه لینکشو بدین
من که به حسن اعتماد دارم، ولی گول اینارو نخور بابا! :دی آخه مگه داری PC میبندی! :دی بابا گوشیه باور کن تفاوتی احساس نمی کنی! این بنچ مارک توی PC خوبه که میخوای باهاش مثلا ببینی بازی کرایسیس چند فریم میده و.... نه توی گوشی! اونم بدون سیستم عامل.
hamed999
04-12-2009, 12:26
اخه خیلی عجبیبه آرنا گرافیگ amd 64 mb داره که جت نداره اما تو همه ی حالات گرافیکی بدون استثنا جت برندست --- حالا شما میگی خودت تست کردی ما هم قبول میکنیم --با این اوضاع اون گرافیک رو ال جی واسه دکوری روش گذاشته خاک تو سره ال جی کنن (چون طرفدارشم گفتما فکر نکنین دشمنشم)
hamed999
04-12-2009, 12:28
میشه جت رو با ویوتی 2 هم تست کنی ببینیم ال جی تو اون چه کار کرده
hasanmotori
04-12-2009, 12:34
شوخی کردم که خودم تست کردم
این تستا مال یکی از معتبر ترین سایت های ریویو هست
البته روسی هست که میتونید با گوگل ترجمش کنید
الان نتیجه ویوتی 2 رو هم میزارم
از نظر پردازنده و بنچمارک زیار روی این گوشی ها حساب باز نکنید چون بحثی که بر اساس تبلیغ پردازنشون میشه اشتباه هستش و هر دوی این دو محصول حتی در رده 50 تا گوشی اول هم نیستند بخاطر اینترفیس جدید و کمبود توابع جاوا در این اینترفیس ها ولی از نظر نو آوری های مولتی مدیا هردو فوق العاده هستند و روشون واقعآ کار شده و برتری برای Jet هستش چون نر افزار های کاربردی بیشتری داره..
hasanmotori
04-12-2009, 12:51
ویوتی 2 :
Jbenchmark 1.0.1 Score : 5546
Jbenchmark 2.0.1 Score : 512
Jbenchmark3D HQ : 321
Jbenchmark3D LQ : 386
hasanmotori
04-12-2009, 12:51
اتفاقاً این دوتا گوشی از نظر پردازش خیلی خوب عمل کردن
مثلاً aino
نتیجش اینجوریه :
2535
که تقریباً نصف اون دوتاست
918
تو این قسمت فقط از اون دوتا بهتر عمل کرده
201
288
یا مثلاً ان85 :
3232
548
195
380
با توجه به اینکه سیمبینه تقریباً ضعیفه
Michael Ropy
04-12-2009, 13:20
اینجور که معلومه ویوتی 2 یکم قویتره، بچه ها میگفتن که توی تست باهاش احساس بهتری داشتن.
توی Jbecnhmark تمام گوشی ها لیست شدن براساس بنچمارک و کارایی که گوشی های فوق تو 50 تا اول هم نیستند
نمونش معیار مقایسه هم JBenchmark3D High Quality براساس قابلیت های جیدید جاوا بر پایه HD هستش
hasanmotori
04-12-2009, 13:30
توی Jbecnhmark تمام گوشی ها لیست شدن براساس بنچمارک و کارایی که گوشی های فوق تو 50 تا اول هم نیستند
نمونش معیار مقایسه هم JBenchmark3D High Quality براساس قابلیت های جیدید جاوا بر پایه HD هستش
اگه منظورت تو سایت jbenchmark هست به این نکته توجه کن که این تستها توسط کاربرای عادی صورت میگیره و خود کاربرا میگن که گوشیشون چی بوده
مثلاً یکی میاد با p990 تست میگیره بعد میزنه مثلاً HD2
مثلاً ان95 8 گیگ تو این سایت از 8910 بالاتره و خیلی موارد عجیب دیگه
ولی این سایت خودش تست میگیره و تقلب تو کارش نیست
moslem-visual
04-12-2009, 15:45
خب حالا اینکه در این اعداد و ارقام جت برنده ست رو اگر مبنا قرار بدیم به نظرتون ملاک خوبی برای انتخاب بین این دو تا گوشی هست؟ قاعدتا کاربر از گوشی جز اینترفیس روان (همون چیزی که روش نصب کردن، جاوا) و کارایی بالای قسمتهای مختلفش انتظاری نداره و بدردش هم نمیخوره - مخصوصا با این اوضاع نرم افزار و بازی گوشی های لمسی جاوا (باز هم خصوصا ال جی و سامسونگ!) که بیشتر از یه دیکشنری اونم با تغییر در رزولیشن اصلی برنامه نمیشه روشون جواب گرفت... اگه غیر از اینه بگید:5:
اگه منظورت تو سایت jbenchmark هست به این نکته توجه کن که این تستها توسط کاربرای عادی صورت میگیره و خود کاربرا میگن که گوشیشون چی بوده
مثلاً یکی میاد با p990 تست میگیره بعد میزنه مثلاً HD2
مثلاً ان95 8 گیگ تو این سایت از 8910 بالاتره و خیلی موارد عجیب دیگه
ولی این سایت خودش تست میگیره و تقلب تو کارش نیست
نه دوست خوب شما می تونید برنامه رو گوشی خودتون نصب کنید و تست بیگیرد ولی آمار سایت صد در صد رسمی هستش و همه سایت های Review مثل Mobile-Reivew به این آمار استناد می کنند باز هم یاد آور میشم این پلت فورم که در جت استفاده اشده خیلی جدیده و و توابع جاوا به صورت کامل توش تعریف نشده شما حساب کنید برای پلت فورم هایی مثل سیمبین یا لینوکس مبایل چند هزار برنامه نویس روش کار می کنند حالا این پلت فورم های انصحاری رو می خوایید با سیستم عامل های به تکامل رسیده مثل سیستم عامل گوشی N95 8GB مقایسه کنید
سخت افزار خیلی تو Performance تاثیر داره ولی سخت افزار همیشه باید درچهار چوب قوی سیستم عامل عمل کنه و اینترفیس استفاده شده در این گوشی ها در حال حاضر ناقص هستش
almgti_79
05-12-2009, 22:06
بابا جان چرا توي سر همديگه ميزنيد؟
مهمترين قسمت گوشي آنتن دهي گوشيه كه سامسونگ اصلا حرفي براي گفتن مقابل الجي نداره....
حالا هي بنچ ماركو توي سر هم بزنيد:31:
Michael Ropy
06-12-2009, 10:32
مهمترين قسمت گوشي آنتن دهي گوشيه كه سامسونگ اصلا حرفي براي گفتن مقابل الجي نداره....
اتفاقا میخواستم همینو بگم....:27:
بیخیال به جای کل کل کردن بیاید تاپیک رو نورانی کنیم! :دی
hasanmotori
06-12-2009, 11:23
نه دوست خوب شما می تونید برنامه رو گوشی خودتون نصب کنید و تست بیگیرد ولی آمار سایت صد در صد رسمی هستش و همه سایت های Review مثل Mobile-Reivew به این آمار استناد می کنند باز هم یاد آور میشم این پلت فورم که در جت استفاده اشده خیلی جدیده و و توابع جاوا به صورت کامل توش تعریف نشده شما حساب کنید برای پلت فورم هایی مثل سیمبین یا لینوکس مبایل چند هزار برنامه نویس روش کار می کنند حالا این پلت فورم های انصحاری رو می خوایید با سیستم عامل های به تکامل رسیده مثل سیستم عامل گوشی N95 8GB مقایسه کنید
سخت افزار خیلی تو Performance تاثیر داره ولی سخت افزار همیشه باید درچهار چوب قوی سیستم عامل عمل کنه و اینترفیس استفاده شده در این گوشی ها در حال حاضر ناقص هستش
شما خودت این صفهرو ببین ... خندت نمیگیره ؟ :27:
x2 هنوز نیومده ... اوله :18:
ان82 از ساتیو قویتره :18:
بعدش مگه 8910 همه چیش مثل ساتیو نیست پس چرا انقدر ضعیفتره ( من تا صفحه 7 پیداش نکردم )
تو صفحه 7 پی990 مثل امنیا 2 ه :18:
بعدش مثلاً x1 تو صفحه 6 هست و x2 که از نظر سخت افزاری دقیقاً مثل x1 ه اوله :18:
تست x1 و x2 تو همون mobile.mail.ru هست ... نتیجشون خیلی نزدیک بهمه
فقط کافیه یه ذره فکر کنید :27:
hasanmotori
06-12-2009, 11:25
بابا جان چرا توي سر همديگه ميزنيد؟
حالا هي بنچ ماركو توي سر هم بزنيد:31:
خوشم میاد تا کم میارین بحث 20 سال پیشو میکشید وسط :27:
Michael Ropy
06-12-2009, 11:28
خوشم میاد تا کم میارین بحث 20 سال پیشو میکشید وسط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما بحث 20 سال پیش رو نمیاریم وسط، سامسونگ 20 ساله عقبه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من در مورد سرعت کم نیاوردم حسن کچل! :دی من بازم میگم، سرعت این دوتا بصورت تجربی هیچ تفاوتی نمی کنه!!! آخه مگه میخوایم کرایسیس بازی کنیم که بر اساس بنچمارک میری جلو؟!؟!؟ :دی اگه سیستم عامل داشتن این حرفو نمی زدم، ولی جفتشون جاوا هستن کچل! :دی (چه بهت میاد!) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanmotori
06-12-2009, 12:10
ما بحث 20 سال پیش رو نمیاریم وسط، سامسونگ 20 ساله عقبه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من در مورد سرعت کم نیاوردم حسن کچل! :دی من بازم میگم، سرعت این دوتا بصورت تجربی هیچ تفاوتی نمی کنه!!! آخه مگه میخوایم کرایسیس بازی کنیم که بر اساس بنچمارک میری جلو؟!؟!؟ :دی اگه سیستم عامل داشتن این حرفو نمی زدم، ولی جفتشون جاوا هستن کچل! :دی (چه بهت میاد!) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین همونطوری که تو میگی سرعتشون فرقی نداره در عمل منم میگم آنتن دهیشون فرقی نداره در عمل !
آخه مگه آنتن دهی چیه که نتونه مثل بقیه برندا بزنه
مثلاً الان جی پی اس 8910 خیلی قویه ... خب ینی سامسونگ میاد قویترین gps و میزاره رو گوشیش بعد نمیتونه آنتن دهیشو درست کنه :27:
اصلاً تا حالا دیدی تو سایت خارجی کسی از آنتن دهی حرفی بزنه ؟ نه ... چون یه چیزه تموم شدست
حالا هی کم بیارین بیاین به آنتن گیر بدین :27:
dark fear
06-12-2009, 13:33
ببین همونطوری که تو میگی سرعتشون فرقی نداره در عمل منم میگم آنتن دهیشون فرقی نداره در عمل !
آخه مگه آنتن دهی چیه که نتونه مثل بقیه برندا بزنه
مثلاً الان جی پی اس 8910 خیلی قویه ... خب ینی سامسونگ میاد قویترین gps و میزاره رو گوشیش بعد نمیتونه آنتن دهیشو درست کنه :27:
اصلاً تا حالا دیدی تو سایت خارجی کسی از آنتن دهی حرفی بزنه ؟ نه ... چون یه چیزه تموم شدست
حالا هی کم بیارین بیاین به آنتن گیر بدین :27:
من یه چیزی رو درباره آنتن دهی بگم :
من اول فکر میکردم که آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه مثلا فکر میکردم نوکیا خیلی خوبه
بعد یه زمانی که میخاستم w810 بخرم تحقیق کردم .. بهم گفتن آنتن دهی دیگه امروزه فرق نمیکنه
و یه مشخصه ای به نام SAR گوشی , میزان آنتن دهیشو تعیین میکنه .. خلاصه وقتی w810 گرفتم دیدم
انصافا آنتن دهیش نسبت به گوشیای نوکیا ضعیف تره .. علاوه بر این حتی وقتی آنتندهی فول نشون میداد
وقتی میخاستم مکالمه کنم خیلی قطع و وصل میشد...
بعد بیشتر تحقیق کردم فهمیدم SAR درواقع میزان جذب امواج در نقاط کوره ...
در شرایط عادی گوشییها آنتن دهی متفاوتی دارن
من با گوشیای LG زیادی کار نکردم .. ولی خدایی آنتن دهی رنوار نسبت به w810-s500-5610-k800
(گوشیایی که تو خونه موجوده) خیلی بهتره مخصوصا از سونی ها...
قبلا سامسونگ داشتیم ولی الان دیگه نه .. نمیتونم مقایسه کنم .. فقط اینو بگم که رنوار تو همه
قسمت های خونه ما که تو یه شهرک دور از شهره آنتن دهی عالی داره ولی سونی ها نه .. افتضاحن
مخصوصا تو اتاق ها
من به شخصه تجربه کردم آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه ... خیلی هم فرق میکنه
Michael Ropy
06-12-2009, 15:49
من به شخصه تجربه کردم آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه ... خیلی هم فرق میکنه من هم همینطور....ما تو خونه: سونی، نوکیا، موتو، سامی و الجی داریم....من موتو و سامی رو روی سیم کارتم تست کردم خیلی با کوکی فرق داشت. وقت کردم سونی و نوکی رو هم تست میکنم. البته اگه در باتری استار باز بشه....:27:
Michael Ropy
06-12-2009, 15:52
مثلاً الان جی پی اس 8910 خیلی قویه ... خب ینی سامسونگ میاد قویترین gps و میزاره رو گوشیش بعد نمیتونه آنتن دهیشو درست کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی هم بگم حسن.....ممکنه سامی فقط تو ایران اینجوری آنتن میده، یعنی شاید با سیستم ایران سازگار نیست.....
hasanmotori
06-12-2009, 16:00
یه چیزی هم بگم حسن.....ممکنه سامی فقط تو ایران اینجوری آنتن میده، یعنی شاید با سیستم ایران سازگار نیست.....
ببین یه چیزیم هست
مثلاً 8910 کل برد گوشی ساخت شرکت tiomap هست که آنتنم جزوشه
شاید استار که بردشو خود سامسونگ ساخته انتنش ضعیفتر باشه
تو تهران یه قسمتایی هم ایرانسل هم همراه اول درست آنتن نمیدن
بعد من با 8510 که روش ایرانسل بود راحت آنتن داشتم ولی 1110i با همراه اول آنتن نداشت ... یه دونه از این نوکیا ها هست که صفهشون مثله 1100 هست ولی بلوتوث و اینفرارد دارن هم (مدلش نمیدونم چیه ) بود با ایرانسل آنتن نمیداد ...
ان95 8 گیگم با همراه اول آنتن نداشت
almgti_79
06-12-2009, 18:40
آقا جان ما توي ايران زندگي ميكنيم و از گوشي انتظار آنتن دهي خوب داريم
من حتي توي مكه هم اين تستو انجام دادم، آنتن دهي گوشي الجي از نوكيا هم بهتره جه برسه به سامسونگ!!!
تمامي تست هايي ه مكه كردم با سيم كارت خودم بوده ولي با گوشي هاي متفاوت
البته بعضيث مواقع هم با گوشي هاي دوستانم با سيم كارت همراه اول بوده كه همگي كد دو هستيم...
من شكي ندارم كه آنتن دهي الجي توي ايارن از همه بهتره (البته بعلاوه مكه):31:
حالا شما باز بنچ نشون بده:31:
hassanbar2000
07-12-2009, 16:42
یه سئوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرنا دوربینش بهتره یا اسمارت ویوتی؟
Michael Ropy
07-12-2009, 19:09
بحث داره! :دی آرینا نویزش خیلی کمتره، ویوتی 2 پیکسلش بیشتره، بقیش هم تخصصیه در حد من نیست، باید اساتید ترشیف بیارن! :دی
almgti_79
07-12-2009, 22:38
یه سئوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من ويوتي اسمارت عكسهاش بهتر از آرناست؛ درسته نويز داره ولي حالت آبرنگي توي عكسهاش و مخلوط شدن خط مرزي دو شي در آن خيلي خيلي كمتر از آرناست...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
امروز یه موبایل فروشی می گفتش کامتل داره روی فروش ارینا سرمایه گذاری می کنه و با اومدن بار جدید و زیادشون قیمتش میادش پایین!
pulp_152
08-12-2009, 12:37
اقا من که هر روز تو جاده میرمو میام ! تا حالا حتی یه جا نشده 8300 یکدونه انتن بده و 1 - نگیره 2- خش خش کنه یا کیفیت صدا کم بشه ...
البته با ال جی مقایسه نکردم ولی دوستم یه رنوار داره حتما یه مقایسه میکنم بشه هم دوربیناشونو چه فیلمبرداری چه عکاسی مقایسه میکنم ... البته مطلق نیست وهمیشه نسبی گرایی حاکمه ...
در مورد دوربین هم بگم ارنا نظرمو بیشتر از ویوتی جلب کرد! با توجه به عکسهایی که gsmarena گذاشته
moslem-visual
08-12-2009, 12:39
حالا بارشون کی میاد؟! امیدوارم اما من که چشمم آب نمیخوره...
hassanbar2000
08-12-2009, 17:06
یه لینکی چیزی بزارین نمونه عکساشو ببینیم:cool:
moslem-visual
08-12-2009, 20:41
اینجا میتونید ببیند که چطور دل و روده ی آرنا رو میریزن وسط...
moslem-visual
08-12-2009, 22:52
مدتیه در چند سایت هلندی در مورد مشخصات اصلی سخت افزاری آرنا بحث هایی میشه - منم کنجکاو شدم که سر از قضیه در بیارم... شرکتهای مختلف همراه محصولاتشون یک کاتالوگ مخصوص تعمیرکاران و سرویسکاران ارائه میدن که مشخصات فنی دستگاه درش توضیح داده شده - چندی پیش این Service Manual برای آرنا هم ارائه شد. قبلا در سایتهای مختلف داخلی و خارجی یا مشخصات فنی مثل سی پی یو و رم نوشته نشده یا به صورت غلط و کاملا اشتباه...
اولین اشتباه : رم یک گیگ!
میزان رم آرنا (SDRam) در خیلی از رویوها و از جمله همین تاپیک یک گیگابایت نوشته شده در صورتی که مقدار واقعی یک "گیگابیت" است، معادل 128 مگابایت! همینطور در مورد حافظه ی فلش NAND مقدار 2 گیگابیت صحیح است معادل 256 مگابایت... تکنیک الجی در اعلام میزان حافظه با واحد گیگابیت کاملا زیرکانه بود:21:
حداکثر حافظه ای که توسط آرنا در اختیار جاوا ماشین قرار داده میشه 5 مگابایت هست و این هم یکی از دلایل محدودیت حجمی اجرای برنامه های بزرگ...:2:
دومین اشتباه : سی پی یو با فرکانس 600 مگاهرتز!
پس از انتشار Service Manual مشخص شد که آرنا از پکیج S-Gold-3H / PMB8878 استفاده میکنه و در مشخصات این پکیج میبینید که سی پی یو مدل ARM ® 926 EJ-S هست با حداکثر فرکانس 312 مگاهرتز، نه 600 مگاهرتز...:13: همچنین در مورد پردازنده ی گرافیکی، این سی پی یو دارای قابلیتی به نام MOVE Video Encoder Acceleration Coprocessor هست که در پردازش تصویر قابلیت پکیج رو افزایش میده، به عبارتی یک کامپوننت نرم افزاری متداول رو به صورت سخت افزاری پیاده میکنه که حدود 50% کارایی رو افزایش میده...
مستندات:
الف - داکیومنت ServiceManual : از لینک زیر قابل دریافت هست (15 مگابایت):
برای اینکه کار شما راحت تر باشه تصویر بخشی از داکیومنت که به پکیج و مدل اون اشاره میکنه:
ب - داکیومنت مربوط به پکیج : مدل پکیج در مورد الف درج شده، بر طبق آن:
ج - جزئیات مربوط به سی پی یو : در داکیومنت پکیج مدل سی پی یو ذکر شده، از آنجا:
و همینطور در مورد MOVE coprocessor :
-----------------------------------------------------------
با مشخص شدن این جزئیات میشه دلیل کندی اجرای برخی نرم افزارها و همینطور اون مورد بنچمارک رو پیدا کرد و اینکه الجی برای فروش این گوشی چطور با واحدها بازی میکنه، طوری که حتی حرفه ای ها هم گیج میشن :11:
قصد داشتم در تاپیکی جدا مطرح کنم اما اونجوری جامعیت مطالب از بین میرفت :5:
والسلام:10:
Michael Ropy
09-12-2009, 05:49
والا من که اطلاعات سخت افزاری رو توی بعضی سایتها از جمله همین mobile.mail.ru خوندمش.....در مورد رم من هم شک داشتم، وقتی که یه ویندوز موبایل با 128 تا رم خیلی خوب کار می کنه، جاوا دیگه....:دی
سی پی هم اگه واقعا 312 باشه که شاهکاره.....چون اگه سرعتش رو ببینید که مثل جت 800 مگاهرتزی هستش....یا مثلا بنچمارکش که تفاوت آنچنانی نداره!!!!!!!!!!! :27: سامی زیادی سی پی یو گذاشته.....:دی
این خبر بیشتر منو خوشحال کرد که آرینا با این سخت افزار اینقدر قویه.......:27:
hasanmotori
09-12-2009, 11:28
امیررضا کجایی ؟ :27:
حالا دیدی کی تو تبلیغاتش تقلب میکنه :27:
حالا دیدی کی تو تبلیغاتش تقلب میکنه
تقلب نه عزیزم........زیرکی.......:27:
nima_989
09-12-2009, 17:58
البته اونچه مهمتره نوع هسته و نحوه پردازش هست نه فرکانس.مثلا اپل ایفون 3g سی پی یوش دارای فرکانس 412 مگاهرتز هست.
ولی در عمل می بینید سرعتش از امنیا 612 مگاهرتزی و ایکس وان 512 و خیلی از اچ تی سی ها 512 مگا هرتزی بیشتره... و خیلی هم سریع تره...
در ضمن هیچ کلک و زیرکی نبوده.چون توی هیچ سایت که مستقیما به ال جی وابسته باشه در مورد میزان فرکانس سی پی یو صحبت نشده.و تمام آمار و ارقام در سایت های متفرقه ارائه شده.اگه یه سری به سایت اصلی ال جی بزنید در معرفی این گوشی بیان کرده که این گوشی از یک سی پی یو قوی بهره می بره و هیچ عددی هم برای میزان فرکانس نگفته.
و در عمل هم کاملا مشخصه که این سی پی یو برای این پلت فورم و اینتر فیس کاملا مناسب و به اندازه است و کاربری بسیار بسیار روان و سریعی رو به ارمغان آورده.
moslem-visual
09-12-2009, 18:42
بله دیگه، اینایی که گفتم قطعی هست - سی پی یو 312 و رم هم 128، اما ظاهرا خیلی ها با بی دقتی مشخصات گوشی رو منتشر کردن، مثل همین mail.ru و جالبه که هر چی سرچ میکنی خیلی کم پیدا میشه که جایی از مشخصات فنی آرنا چیزی نوشته باشن...!
این خبر بیشتر منو خوشحال کرد که آرینا با این سخت افزار اینقدر قویه......
این روحیه ی انقلابی بچه های ال جی دوست منو کشته:31: آرنا با این سخت افزار قوی نیست، یعنی نرم افزارش خوب نوشته شده - خصوصا رابط S-class - وگرنه چندان نمیشد بهش افتخار کرد!
این چند روز یه سری مسائلی باعث شده کمی توی ذوقم بخوره، مثلا مهمترینش موزیک پلیر گوشی هست... تقریبا مهمترین بخش یه گوشی برای من! مورد دیگه مثلا اینکه اون مکعب 4 وجهی موقع مرور کردن کاملا محتوای استاتیک داره، به فرض در وجه مخاطبینش تصاویر ثابتی از چند نفر خوشگل (!) نقش بسته که تا فول نشه اطلاعات شما نمایش داده نمیشه - یه جورایی بی مصرفه! مورد دیگه میتونه دوربین باشه، اگر کمی از شدت این نویزهایی که در تصاویر نمونه اش دیدم کمتر بشه، جایی که در نور اتاق عکسهای بدی به آدم تحویل میده...
مواردی مثل غاطی کردن عکسها و ویدئو ها یا کند شدن مرور عکسها وقتی تعدادشون خیلی زیاد بشه یا اون محدودیت حجمی جاوا - یا ویجگت های بدون کاربرد و بچه گانه اش و ...
البته هنوز آرنا رو به خیلی ها ترجیح میدم - در واقع بین بدون سیستم عاملها به نظرم هنوز از بهترینهاست - اما وقتی الجی همچین سخت افزار و رابط خوبی طراحی کرده چی میشد کمی روی جزئیات تمرکز میکرد - مثلا یه موزیک پلیر خوب و با دسته بندی مناسب و جستجو و کاور فلو - کاربردی کردن ویژگی هایی مثل کیوب - مرورگر فایل و عکس قوی تر و و و ...همه ی این جزئیات یک گوشی خوب رو تشکیل میده.
آرنا میتونست واقعا آیفون کیلر باشه اگه این جزئیات حل شده بود و میشد براش اپلیکیشن نوشت - چیزی که همه ی یک میلیون چند هزار خریدار فعلی آرنا و همینطور هزارها خریدار محصولات با اینترفیس s-class مدتهاست منتظرش هستن - اما درن هایت این یک گوشی جاوا هست، با 128 مگابایت رم و سی پی یو 312 مگاهرتز - چیزی که باعث شده خاص باشه و البته خیلی ارزان تر از یک گوشی سیستم عامل دار... (قیمت واقعی)
اگر صحبت آیفون و گوشی های اندرویدی نباشه بدون شک آرنا انتخاب خیلی خوبیه، مخصوصا این اواخر که اکثر باگهای عجیب و غریبش با آپدیتهای مختلف حل شده - مشخصات سخت افزاری هم کاملا برای یه همچین گوشی قابل قبوله - اعم از دوربین و... اما برای اینکه همیشه بشه از گوشی کارایی و جذابیت جدیدی داشت نیاز به یک گوشی سیستم عامل دار هست - بدون شک ویندوز موبایل ور برای یک کاربر عادی نمیشه مناسب دونست - من اندروید یا سیستم عامل آیفون رو ترجیح میدم ، مثلا شاید این:
اما قاعده ی "هر چی پول بدی همونقدر آش میخوری" کاملا برقراره و انتخاب همچنان با شماست، برای جیب من آرنا هنوز تنها انتخاب مناسبه...:10: لطفا از بچه هایی که آرنا دارن یکی در مورد این مشکلاتی که عرض کردم من رو روشن کنه، مرسی:5:
nima_989
09-12-2009, 18:58
داداش شما نمی دونی از طریق چه سایتی می تونم گوشی رو آپ دیت کنم؟
بعد شما گفتین با آپدیت باگ های عجیب غریبش بر طرف میشه.میشه بگین کدوم باگها؟آخه می خوام بدونم گوشی رو آپ یت کنم یا نه>
ممنون میشم
Michael Ropy
09-12-2009, 20:13
این روحیه ی انقلابی بچه های ال جی دوست منو کشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرنا با این سخت افزار قوی نیست، یعنی نرم افزارش خوب نوشته شده - خصوصا رابط S-class - وگرنه چندان نمیشد بهش افتخار کرد! نه من جدی میگم، فیلم بازی نمی کنم......حرفتون هم کاملا درسته، اس کلاس خیلی خوب برنامه نویسی شده که اینقدر سریع روی این سخت افزار سریع میاد بالا....خوشم اومد از این کار الجی....
این چند روز یه سری مسائلی باعث شده کمی توی ذوقم بخوره، مثلا مهمترینش موزیک پلیر گوشی هست... تقریبا مهمترین بخش یه گوشی برای من! مورد دیگه مثلا اینکه اون مکعب 4 وجهی موقع مرور کردن کاملا محتوای استاتیک داره، به فرض در وجه مخاطبینش تصاویر ثابتی از چند نفر خوشگل (!) نقش بسته که تا فول نشه اطلاعات شما نمایش داده نمیشه - یه جورایی بی مصرفه! مورد دیگه میتونه دوربین باشه، اگر کمی از شدت این نویزهایی که در تصاویر نمونه اش دیدم کمتر بشه، جایی که در نور اتاق عکسهای بدی به آدم تحویل میده...من که نمی فهمم، موزیک پلیرش مگه چشه؟! اینکه جدا نیست منظورتون هست؟!
اون کانتکت ها هم هر چی باشه، خیلی به کار میاد....من که کوکی داشتم، اسپید دایل خیلی ساده تری داشت خیلی کارمو راه مینداخت....در ضمن بقیه ی گوشی های جاوا فکر نمی کنم چیز بهتر از این داشته باشن...
دوربینش که به نظر خودم خیلی خوبه.....حالا این هیچ! :دی
Michael Ropy
09-12-2009, 20:22
پست اول آپدیت میشود.....:31:
Michael Ropy
09-12-2009, 20:26
راستی اگه میشه در مورد جت هم تحقیق کنید....سی پی یو رو نمی گم، رم رو میگم، شک دارم 1 گیگ باشه....:27: اگرم باشه، مطمئنا همیشه 700-800 تاش خالیه....:27:
مثل اینکه این پکیج آرینا قرار بوده برای آیفون باشه!!! :27: این پکیج شامل ساپورت فناوری نسل سومی، سرعت بخشیدن به انمیشن ها و پخش ویدیو ها و ساپورت لنز 5 مگا پیکسلی هستش. به هر حال ساخت شرکت Infineon بوده و با شایعه قبلی تفاوت نداشته...:دی
Michael Ropy
09-12-2009, 20:39
راستی این هم لیست انکودینگ ها و فرمت های ویدیویی پشتیبانی شده توسط گوشی آرینا از خود سایت الجی هستش تا از هرگونه سوء تفاهم در پخش بعضی فرمت ها جلوگیری بشه:
H.263 4CIF(704x480@30fps,704x576@25fps,upto 10Mbps)
H.263+/H.264/WMV9(VC-1)
D1(720x480@30fps and 720x576 25fps,upto 10Mbps)
MPEG4/3GP(AVI,XVID,DIVX)
CIF(352x288@30fps,upto 1mbps)اینم از فرمت های صوتی:
MP3,AAC/AAC+/E-AAC+/AMR-NB/WB/WB+,WMA/WMAPro,Ogg-Vorbis,AC3,MIDI
لینک:
moslem-visual
10-12-2009, 09:02
داداش شما نمی دونی از طریق چه سایتی می تونم گوشی رو آپ دیت کنم؟
بعد شما گفتین با آپدیت باگ های عجیب غریبش بر طرف میشه.میشه بگین کدوم باگها؟آخه می خوام بدونم گوشی رو آپ یت کنم یا نه>
تقریبا همه ی باگهای نرم افزاری حل شده ظاهرا - یه سری مربوط به ریست شدن ها بود - یه سری مربوط به گیر کردن و پرش و غاطی کردن کاورها در موزیک پلیر - همینطور در آلرت ها و تقویم و... برای آپدیت نمیدونم نسخه ی فارسی ساپورتش رو چطوری باید پیدا کرد، اما اینجا نحوه ی آپدیت توضیح داده شده:
در همین فروم خیلی بحث های مختلفی در مورد آرنا شده که اگه برید و بخونید این تاپیک میتونه خیلی مطالب جدیدی داشته باشه! صفحه ی اصلیش این هست (برای آرنا فروم جداگانه داره):
نه من جدی میگم، فیلم بازی نمی کنم......حرفتون هم کاملا درسته، اس کلاس خیلی خوب برنامه نویسی شده که اینقدر سریع روی این سخت افزار سریع میاد بالا....خوشم اومد از این کار الجی....
بله موافقم، الجی واقعا اینجا عالی عمل کرده...
من که نمی فهمم، موزیک پلیرش مگه چشه؟! اینکه جدا نیست منظورتون هست؟!
اون کانتکت ها هم هر چی باشه، خیلی به کار میاد....من که کوکی داشتم، اسپید دایل خیلی ساده تری داشت خیلی کارمو راه مینداخت....در ضمن بقیه ی گوشی های جاوا فکر نمی کنم چیز بهتر از این داشته باشن...
دوربینش که به نظر خودم خیلی خوبه.....حالا این هیچ!
من که خودم نداشتم - اما خیلی جاها خوندم - مثلا - فقط میشه بر اساس artist موزیک ها رو دید - در غیر این صورت باید بگردید و بگردید و ... - بعد از اینکه پخش موزیک قطع شد و باز برای اون برگشتید دیگه تشخیص نمیده که قبلا تا کجا خودنه بوده - چیزی که حتی گوشی کا 810 منم داره - نمیشه توی اهنگا سرچ کرد و باز اگه بخوایید روی حافظه ی 8 گیگش کلی اهنگ بریزید کار سختی برای پیدا کردن ترک مورد نظر خواهید داشت! - کاور - کاور به نظرم یکی از جذاب ترین بخشهای یک پلیر هست - مثلا آیپاد رو ببینید - همه ی ژیگولیش به خاطر اون کاور فلو و نمایش خاصش هست - این آرنا اینطور که شنیدم کاورها رو اکثر واقات غاطی پاتی میکنه - اونم کوچیک نشون میده... و...
خب در مورد کیوب یه خورده (خیلی البته!) ضایع ست که اینجوری باشه - با این حال موافقم که گوشی های جاوای دیگه هیچ چیز بهتری ندارن و همینم غنیمته! دوربینشم خب کار راه اندازه - اما یه وقتایی هم دلت میخواد خب یه خورده به ال جی فحش بدی...:31:
نوبت به جت هم میرسه - آسیاب به نوبت...:27: اونم مشکوک میزنه... مرسی بابت ویرایش پست اول:20:
Michael Ropy
10-12-2009, 14:56
من که خودم نداشتم - اما خیلی جاها خوندم - مثلا - فقط میشه بر اساس artist موزیک ها رو دید - در غیر این صورت باید بگردید و بگردید و ... - بعد از اینکه پخش موزیک قطع شد و باز برای اون برگشتید دیگه تشخیص نمیده که قبلا تا کجا خودنه بوده - چیزی که حتی گوشی کا 810 منم داره - نمیشه توی اهنگا سرچ کرد و باز اگه بخوایید روی حافظه ی 8 گیگش کلی اهنگ بریزید کار سختی برای پیدا کردن ترک مورد نظر خواهید داشت! - کاور - کاور به نظرم یکی از جذاب ترین بخشهای یک پلیر هست - مثلا آیپاد رو ببینید - همه ی ژیگولیش به خاطر اون کاور فلو و نمایش خاصش هست - این آرنا اینطور که شنیدم کاورها رو اکثر واقات غاطی پاتی میکنه - اونم کوچیک نشون میده... و...
کی گفته براساس آرتیست فقط میشه دید؟! :دی جسارتا شاید اشتباه خوندی، همه ی گوشی های دیگه این قابلیت رو دارن، حالا اگه مثال الجی میخوای، کوکیه من Artist, Album, Tracks, Recent Played و کلا همه رو داشت....آرینا یه مالتی مدیا فونه، سری M یعنی موزیک هم هست، بیشتر از هر چیزی روی مالتی مدیاش کار شده....کاور هم که داره ولی فکر کنم طبق گفته ی شما کوچیک باشه، ولی یه قابلیت جالبی که داره اینه که موزیک پلیر لندسکیپ هم میشه:
این صفحه ریویو جی اس ام هم شاید بدردتون میخوره، جی اس ام خیلی از مالتی مدیاش تعریف کرده....
اما یه وقتایی هم دلت میخواد خب یه خورده به ال جی فحش بدی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بشدت تایید میکنم! :دی خودمم خیلی تاحالا به الجی فحش دادم، فاز میده! :27: مثل دوربین ویوتی 2 و....
مرسی بابت ویرایش پست اول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
خوب بعد از چند روزی اومدیم: دی
در مورد پلیر که دیگه خیلی ضعیف شمردینش: دی
.
دیگه اون al track اون بالا همه چیز رو مشخص می کنه:دی
.
در مورد سی پی یو هم خیلی خوشم اومدش چون همون طور که فکرش رو میکردم ال جی Gcpu رو وارد گوشی ها کردش
کمک موازی GPU به CPU یعنی بهترین بازدهی در 2D و 3D
.
بعد دوستان نمی دونم ولی این عکسه دیگه خیلی فکر کنم نامردی باشه:دی
hassanbar2000
10-12-2009, 15:32
این عکس کار دشمنان IPHON و دشمنان اسلام است (امام...)
واقعا آرنا کیفیت تصویرش از ایفون بهتره:18:
همچنان در انتضار افت قیمت آرنا به سوگ مینشینیم
Michael Ropy
10-12-2009, 15:53
واقعا آرنا کیفیت تصویرش از ایفون بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر نور آفتاب خیر ولی توی شرایط عادی و توی خونه، فکر کنم به خاطر پیکسل بیشتر کیفیت بیشتری داشته باشه....
moslem-visual
10-12-2009, 16:46
کی گفته براساس آرتیست فقط میشه دید؟! جسارتا شاید اشتباه خوندی، همه ی گوشی های دیگه این قابلیت رو دارن، حالا اگه مثال الجی میخوای، کوکیه من Artist, Album, Tracks, Recent Played و کلا همه رو داشت....آرینا یه مالتی مدیا فونه، سری M یعنی موزیک هم هست، بیشتر از هر چیزی روی مالتی مدیاش کار شده....کاور هم که داره ولی فکر کنم طبق گفته ی شما کوچیک باشه، ولی یه قابلیت جالبی که داره اینه که موزیک پلیر لندسکیپ هم میشه:
خوب بعد از چند روزی اومدیم: دی
در مورد پلیر که دیگه خیلی ضعیف شمردینش: دی
خب ظاهرا در مورد پلیر اشتباه کردم، اما همچنان اون چیزی نیست که من فکر میکردم!
خودمم خیلی تاحالا به الجی فحش دادم، فاز میده!
:31:
بعد جریان عکس چیه؟ من که عکسی نمیبینم! در مورد اینکه چه باگهایی وجود داشته، کدوما حل شده و کدوما هنوز هست اینجا رو ببینید:
انگار خیلی ها آرزوی تجربه کردن اندروید روی آرنا رو داشتن اما آخرش سرشون به سنگ خورده و عین بچه های خوب برگشتن s-class شون رو چسبیدن:13:
عجب!
Michael Ropy
10-12-2009, 17:03
بعد جریان عکس چیه؟ من که عکسی نمیبینم!
فکر کنم برای شما قیلتره....:دی
Dark Prince
10-12-2009, 17:29
تعدادی محدود گوشی موبایل LG مدل KM900 Arena آکبند رنگ پوست پیازی به قیمت 320 هزار تومان بدون گارانتی به فروش میرسد.
گوشی و تمامی لوازم جانبی آن اصلی و اورجینال میباشد.
بنده در آبادان مغازه دارم و بدلیل کم فروش بودن گوشی های LG در آبادان این تاپیک را ایجاد کردم.
فقط برای خرید پ.خ بزنید...
hassanbar2000
10-12-2009, 19:24
مشکی بدون گارانتیش رو چند میفروشی؟؟؟ خریدارم
Michael Ropy
10-12-2009, 19:35
رنگ سفید نداری؟! :دی آخه پوست پیازی دخترونست....نمیشه خرید...:دی
hassanbar2000
10-12-2009, 19:44
یه عکس کاملاا بیطرفانه :5:
hassanbar2000
10-12-2009, 19:45
آرنا مشکیش تو بازار هست؟ من ندیدم
pulp_152
10-12-2009, 21:36
تابلو ایفون نیست .. ایفون مالزیه احتمالا:21:
nima_989
11-12-2009, 10:12
آقا من خودم آرنا دارم طبقه پایینیمون ایفون داره
تو نور عادی ارنا خیلی با کیفیت تره.مثلا یه عکس رو ازمایشی تو هر دو تا نگاه کردیم به دلیل تراکم پیکسل بالای ارنا عکس بسیار با کیفیت و دارای زاویه های نرمی بود.در حالی که در آیفون به دلیل تراکم پیکسل پایین و ابعاد بزرگتر میشد پیکسل های تشکیل دهنده عکس رو تشخیص داد.
تراکم پیکسل آرنا در هر اینچ : 128000
تراکم پیکسل ایفون در هر اینچ :50000
تقریبا تراکم پیکسل ارنا 2 و نیم برابره
ولی نو نور زیاد مستقیم ایفون عملکرد بهتری داره.
کیفیت صفحه بیشتر خودشو تو متن نشون میده.حالا چرا؟میگم
اگه به نوشته های ایفون دقت کنید به دلیل پیکسل کمتر به راحتی میشه زاویه ها و گوشه های نوشته رو دید که کاملا مربع مربع شده.ولی در ارنا گوشه ها همه گرد و نرمه!!!(فکر بد نکنید)
اینایی رو که گفتم همه رو خودم تست کردم.چند صفحه قبل تر هم موقعی که تازه گوشی رو خریده بودم اینا رو توضیح دادم.
خداییش صفحه ارنا بهترین صفحه نمایش هست که تا حالا دیدم.تا نبینید باور نمی کنید...
Michael Ropy
11-12-2009, 10:23
تابلو ایفون نیست .. ایفون مالزیه احتمالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجاش مالزیه! :دی معلومه آیفون اصله! آیفون مالزی اصلا سافاری نداره، به جاش زده WAP....
توضیحات زیبای نیما جان رو تایید میکنم، دلیلش همینه که تو شرایط عادی کیفیت عالی داره....
.
Michael Ropy
11-12-2009, 12:35
عجب عکس باحالی گذاشتی ها! حال کردم....:27:
almgti_79
12-12-2009, 11:53
خداییش صفحه ارنا بهترین صفحه نمایش هست که تا حالا دیدم.تا نبینید باور نمی کنید...
با اين تراكم پيكسل معلومه بهترين صفحه ي نمايشه!!!
hassanbar2000
12-12-2009, 21:36
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما مشکلی نداره این گوشیها رو همن؟؟:31:
دوستان کسی هست ارنا مشکی داشته باشه؟؟
Michael Ropy
12-12-2009, 21:41
به نظر شما مشکلی نداره این گوشیها رو همن؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه مشکلی؟! :دی
این عکس ها نشون دادن که آیفون همیشه زیر الجیه...........:31:
دوستان کسی هست ارنا مشکی داشته باشه؟؟
مثل اینکه نمایندگی رنگ مشکی وارد نکرده.......چند جا سوال کردم.....فقط سفیدش بود.......
yee_pesare
13-12-2009, 13:08
فکر کنم تو بار جدیدشون که برسه هم مشکی باشه هم قیمت پائین تر بیاد چون واقعا 400 زیاده
hassanbar2000
13-12-2009, 22:55
فکر کنم تو بار جدیدشون که برسه هم مشکی باشه هم قیمت پائین تر بیاد چون واقعا 400 زیاده
حالا این بارشون کی میاد؟ گمرگ باشه میتونم 3صوت ترخیصش کنم االبته اگه ازم خواهش کنن:31:
اگه مشکیش نباشه کریستال میگیرم.. 400 خیلی زیاده رنگای دیگش هم به نظر من خوب نیست
کسی میدونه دوربین کریستال چطوره؟؟؟ تایپیک کریستال خیلی صوت و کوره کسی نیست جواب بده:41:
حالا این بارشون کی میاد؟ گمرگ باشه میتونم 3صوت ترخیصش کنم االبته اگه ازم خواهش کنن:31:
اگه مشکیش نباشه کریستال میگیرم.. 400 خیلی زیاده رنگای دیگش هم به نظر من خوب نیست
کسی میدونه دوربین کریستال چطوره؟؟؟ تایپیک کریستال خیلی صوت و کوره کسی نیست جواب بده:41:
امروز یه ارینای سیاه بالاخره دیدم میدادش 380 !
بسی امیدوار شدم!
در ضمن به نظرم سیاهش خیلی خوشگل تر از این سفید بودش
hassanbar2000
14-12-2009, 17:51
خدایا شکرت :42::42:
شماره حسابتو بده مژدگانیتو واریز کنم:31:
مشکی آخرشه/ گوشی فقط مشکی( آخه مشکی رنگ عشقه:27:)
سلام ؛
منم همیشه با مشکی حال میکردم . وقتی رفتم این KM900 نازنین رو بخرم فروشنده مشکیش رو هم داشت . اما با این حال اینبار توجهم بیشتر به رنگ فلزی اصلی خودش جلب شد و مشکیشو بیخیال شدم و زیاد باهاش حال نکردم .
بچه ها مث اینکه این گوشی یه سری مشکل نرم افزاری داره . من که فعلا اونقدر باهاش ور نرفتم و متوجه چیز خاصی نشدم . میخوام شما بیشتر روشنم کنید و مشکلاتی که ازشون خبر دارید به منم بگید و اگر لازمه برا نرم افزار جدید ببرم گارانتی بگید .
راستی GPS این گوشی فقط با GoogleMap فعال میشه و باید حتما به اینترنت وصل باشی ؟ GPS معمولی بدون نیاز به نت نداره ؟
مرسی
Dark Prince
16-12-2009, 21:04
دوستان LCD گوشی بعضی موقع ها یکم موجی نمیشه. (بعضی موقع ها که گوشی رو میگیرم دستم تو Desktop گوشی یکم LCD خاموش روشن میشه.) البته بعد از چند دقیقه خودش درست میشه!:13:
Michael Ropy
16-12-2009, 21:08
(بعضی موقع ها که گوشی رو میگیرم دستم تو Desktop گوشی یکم LCD خاموش روشن میشه.)
فکر کنم همون مشکل سنسور تقارب باشه....احتمالا محافظ ال سی دی یا چیزی رفته رو سنسور که صفحه هی خاموش روشن میشه...یه نگاهی بنداز...
nima_989
16-12-2009, 22:58
دوستان LCD گوشی بعضی موقع ها یکم موجی نمیشه. (بعضی موقع ها که گوشی رو میگیرم دستم تو Desktop گوشی یکم LCD خاموش روشن میشه.) البته بعد از چند دقیقه خودش درست میشه!:13:
auot Bright رو خاموش کن درست میشه.
نوری که به سنسور تابیده میشه و باعث تنظیم نور صفحه میشه.بعضی اوقات کم و زیاد میشه.همین
مثلا سایه دست میوفته رو سنسور باعث میشه نور صفحه کم بشه...
Michael Ropy
17-12-2009, 15:17
مثلا سایه دست میوفته رو سنسور باعث میشه نور صفحه کم بشه...
فکر کنم اشتباه کردم، از توضیحات دقیق نیما جان معلوم میشه که مربوط به سنسور Ambient Light هست....:11:
nima_989
19-12-2009, 12:56
یه سوال از برو بچز ال جی باز:
من یکی دو هفته دیگه احتمالا میام تهران واسه خرید لباس و ...
گفتم حالا که دارم میام گوشی رو هم بدم آپ دیت کنم(خودم حالشو ندارم با این اینترنت زغالی).
نمایندگی ها اینکارو انجام میدن؟مجانی یا پول هم میگیرند(آخه دو سال گارانتی داره)؟چقدر می گیرند؟
کجا ببرم(آدرس دقیق)؟
ممنون از همه
سلام ؛
بچه ها مث اینکه این گوشی یه سری مشکل نرم افزاری داره . من که فعلا اونقدر باهاش ور نرفتم و متوجه چیز خاصی نشدم . میخوام شما بیشتر روشنم کنید و مشکلاتی که ازشون خبر دارید به منم بگید و اگر لازمه برا نرم افزار جدید ببرم گارانتی بگید . GPRS رو چجوری واسه این گوشی تنظیم کنم ؟ KM900 تو لیست گوشیهای سایت همراه اول نیست .
راستی GPS این گوشی فقط با GoogleMap فعال میشه و باید حتما به اینترنت وصل باشی ؟ GPS معمولی بدون نیاز به نت نداره ؟
مرسی
دوستان لطفا جواب سوالای منو بدید .
nima_989
19-12-2009, 22:54
سلام
من که با مشکل نرم افزاری خاصی برخورد نداشتم.
با همراه اول هم از اینترنتش استفاده نکرم.
ولی ایرانسل که انداختم هیچ مشکلی با اینترنت نداشت.
برای GPS هم باید از همون گوگل مپ استفاده کنی
labkhand
19-12-2009, 23:16
دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم اما قبلش میخواستم بدونم کیفیت صدای پخش موسیقی از هدفونهاش خوبه؟...صدای اسپیکرش هم کیفیت داره؟...بلندی زیاد برام مهم نیست و فقط میخوام صاف و شفاف باشه...در ضمن در بعضی از سایتها مردم از هنگ کردن و سرعت پایینش ناراحت بودند در حالی که در بررسی سایت سرعتش عالی توصیف شده بود...آیا واقعا سرعتش عالیه؟...در ضمن فرستنده ی اف ام هم میخواستم بدونم کیفیت پخشی که در رادیو ارسال میکنه استریو هست یا مونو؟خوبه یا خیلی خفه هست؟برد فرستنده اش تقریبا چقدره؟
shahramcat
20-12-2009, 00:19
سلام
2تا سوال :
1- آخرین قیمت این گوشی چند هست الان ؟
2- من GPS برام مهم هستش میخاستم بدونم این ارنا از این لحاظ کامله ؟ مثل نوکیا عمل میکنه یا نه ؟
ممنون
Michael Ropy
20-12-2009, 07:33
دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم اما قبلش میخواستم بدونم کیفیت صدای پخش موسیقی از هدفونهاش خوبه؟...صدای اسپیکرش هم کیفیت داره؟...بلندی زیاد برام مهم نیست و فقط میخوام صاف و شفاف باشه...در ضمن در بعضی از سایتها مردم از هنگ کردن و سرعت پایینش ناراحت بودند در حالی که در بررسی سایت سرعتش عالی توصیف شده بود...آیا واقعا سرعتش عالیه؟...در ضمن فرستنده ی اف ام هم میخواستم بدونم کیفیت پخشی که در رادیو ارسال میکنه استریو هست یا مونو؟خوبه یا خیلی خفه هست؟برد فرستنده اش تقریبا چقدره؟
تو هدفون که خیلی عالیه چه کیفیت چه بلندی.....تو اسپیکر هم با کیفیته و بلندی نرمال....خیال راحت این گوشی خیلی سریعه، هنگ تو کارش نیست.....اف ام هم من خبر ندارم....
moslem-visual
20-12-2009, 07:56
اون هنگ کردنها مال ورژن های اولیه بود، الان با این چندتا آپدیتی که انجام دادن دیگه ظاهرا مشکل خاصی وجود نداره...
nima_989
20-12-2009, 10:31
آقا کسی جواب سوال منو ندادها !!!!!!
یه سوال از برو بچز ال جی باز:
من یکی دو هفته دیگه احتمالا میام تهران واسه خرید لباس و ...
گفتم حالا که دارم میام گوشی رو هم بدم آپ دیت کنم(خودم حالشو ندارم با این اینترنت زغالی).
نمایندگی ها اینکارو انجام میدن؟مجانی یا پول هم میگیرند(آخه دو سال گارانتی داره)؟چقدر می گیرند؟
کجا ببرم(آدرس دقیق)؟
hassanbar2000
20-12-2009, 12:55
به گفته دوستان برد اف ام 1.5 متر
آخرین آپدیت این گوشی برای چه تاریخی هست و آیا گوشی بعد از انجام آن تغییری میکند ؟
nima_989
21-12-2009, 00:22
من گوشی رو تا دو روز دیگه آپ دیت می کنم...
اگر تغییری حاصل شد حتما اینجا میگم...
به گفته دوستان برد اف ام 1.5 متر
البته ال جی از قصد بردش رو کم کردش وگرنه بدلیل یه سری قوانین بین المللی باید فقط تو یه سری کشور ها کار می کردش مثل یکی از سری های W سونی اریکسون( اسمش رو یادم نمیادش:دی)
labkhand
21-12-2009, 15:02
البته ال جی از قصد بردش رو کم کردش وگرنه بدلیل یه سری قوانین بین المللی باید فقط تو یه سری کشور ها کار می کردش مثل یکی از سری های W سونی اریکسون( اسمش رو یادم نمیادش:دی)
کیفیت صداش روی اف ام خوبه؟شفاف هست یا خفه هست؟
labkhand
21-12-2009, 15:04
صدای دالبی هم تاثیر خوبی در کیفیت داره؟ صدا لذتبخش میشه؟
nima_989
21-12-2009, 15:56
کیفیت صداش روی اف ام خوبه؟شفاف هست یا خفه هست؟
کیفیت بسیار خوبی داره...
Michael Ropy
21-12-2009, 17:41
البته ال جی از قصد بردش رو کم کردش وگرنه بدلیل یه سری قوانین بین المللی باید فقط تو یه سری کشور ها کار می کردش مثل یکی از سری های W سونی اریکسون( اسمش رو یادم نمیادش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عجیبه نمی دونستم! ولی 1.5 متر هم کفایت میکنه، چون معمولا تو ماشین کاربرد داره، ماشینم که 6 متر نیست که! :دی اون گوشی هم سونی اریکسون W980 هستش.....
hassanbar2000
21-12-2009, 21:53
عجیبه نمی دونستم! ولی 1.5 متر هم کفایت میکنه، چون معمولا تو ماشین کاربرد داره، ماشینم که 6 متر نیست که! :دی اون گوشی هم سونی اریکسون W980 هستش.....
ما که لیموزین دا ریم چیکار کنیم؟؟؟؟ آخه لیموزین ما کاست میخوره:31:
nima_989
22-12-2009, 01:17
مجبوری لیموزین رو بفروشی یه پراید بخری....
Michael Ropy
22-12-2009, 09:59
ما که لیموزین دا ریم چیکار کنیم؟؟؟؟ آخه لیموزین ما کاست میخوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب گوشی رو بزار بقل راننده، یا خودت راننده بشو یا اصلا بقل راننده بشین.....:دی
hassanbar2000
22-12-2009, 23:41
خوب گوشی رو بزار بقل راننده، یا خودت راننده بشو یا اصلا بقل راننده بشین.....:دی
خوب جلو بشینم کی پیش دافیا باشه؟ حتما رانندمون:31:
eman_releeh
24-12-2009, 16:07
سلام بچه ها ارنا الان چنده
دادا آپدیت کردی ؟ نتیجه رو بگو لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michael Ropy
24-12-2009, 20:59
سلام بچه ها ارنا الان چنده
بار جدید، 380 تومان تو علاءالدین.......تا 420 هم میفروشن البته.....
nima_989
24-12-2009, 22:55
سلام به همه بر و بچز
امروز گوشی رو آپدیت کردم.ورژن گوشی V10F بود الان شده V10j
تغییر چندانی حاصل نشده.
سرعتش یه نموره بیشتر شده.حرکت ها خیلی روان بود روان تر هم شده.پلیر گوشی یه گزینه اون بالا اضافه شده Shuffle
فعلا چیز خاصی ندیدم.باطریش برام مهم بوده تا فردا صبر می کنم ببینم باطریش چطور شده.
هر تغیرر خاصی دیدم حتما اینجا میگم.
البته هیچ مشکل خاصی نداشت از اول .
راستی 380 با گارانتی کامتل؟؟
nima_989
25-12-2009, 01:10
مژده..........
یکی از ایراداتی که به آرنا وارد بود، عدم ساپورت فلش توسط وب بروزر این گوشی بود...
اما حالا بعد از آپدیت به خوبی توی وب فلش رو هم ساپورت می کنه...
همین الان خودم امتحان کردم
حالشو بردم...
hassanbar2000
25-12-2009, 01:11
بار جدید، 380 تومان تو علاءالدین.......تا 420 هم میفروشن البته.....
بلاخره این بار کامتل رسید؟؟ خیلی ارزون شدهبازم میاد پایین.... کریستال چی چند شده؟
Michael Ropy
25-12-2009, 09:45
راستی 380 با گارانتی کامتل؟؟
آره....البته من از بچه ها شنیدم ها! :دی
labkhand
25-12-2009, 22:36
دوستان این گوشی جاوا هم ساپورت میکنه؟
nima_989
25-12-2009, 22:39
بله
ولی متاسفانه محدودیت حجمی داره
بالای 3 مگ ساپورت نمی کنه
Michael Ropy
28-12-2009, 17:00
تو سایت آرینا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو بعضی از زبون هاش مثلا قسمت خاور میانه: فارسی، عربی، فرانسوی زده دارای سی پی یو AMD ولی مثلا تو انگلیسیش ننوشته....
عجیبه! :15::15::15::15::15:
نکنه نسخه های vodafone یا orange نداشته باشنش؟:دی
Michael Ropy
28-12-2009, 19:41
تو این سایتها هم درباره AMD نوشتن:
بیخیال، حالا اصلا ماله SiS باشه! :دی :دی مهم اینه: Intuitive, Fast, Fun!
hamed999
29-12-2009, 15:26
نیما دوست عزیز-- گوشیت رو که آپدیت کردی فرقی تو کیفیت عکسبرداری و فیلم برداری حاصل شده ؟ صداش چطور تو هنذفری و اسپیکر فرق خاصی کرده ؟ و ابن که از همه مهم تره با آپدیت بازم محدودیت حجم جاوا داره (اگه میشه امتحان کن)--شما خودت تا به حال روش برنامه ریختی اصلان برنامه های جاوا توش با حال و جالب هم پیدا میشه --- ببخشید زیادی پرسیدم
hamed999
29-12-2009, 16:15
یه چیز دیگه هم یادم اومد ----اینکه با آپدیت مشکل پخش divx که حتما باید کانورت میکردی حل شده یا نه چون فکر میکنم این مشکل نرم افزاری باشه چون رنوار با سخت افزار ضعیف تر و ابنترفیس قدیمی تر راحت همه رو اجرا میکنه ----
nima_989
29-12-2009, 22:48
دوربینش فرقی نکرده
صدا هم همین طور فرقی نکرده
برنامه هنوز بالای سه مگ نصب نکردم ولی اگه امتحان کردم خبر میدم.
DivX هم امتحان نکردم.
حقیقتا برنامه و بازی و به درد بخور برای این گوشی پیدا نکردم خیلی هم گشتم ولی چیزی که به در بخوره و مناسب رزولیشن صفحه این گوشی باشه پیدا نکردم.اصلا برنامه برای جاوا چیزای خیلی ابتداییه.
اگر دنبال برنامه هستی بی خیال این گوشی شو.
منم از گوشیم خیلی راضی ام ولی به خاطر این که برنامه نیست واسه اش می خوام ردش کنم اچ تی سی هیرو یا مجیک بگیرم.
moslem-visual
30-12-2009, 16:47
آخرش با برنامه های جاوا نمیشه سر کرد!
حالا یه سوال،پلیرش میتونه lyric همراه آهنگا رو نمیش بده؟
moslem-visual
30-12-2009, 16:56
راستی ببخشید - یه سوال دیگه، میشه پس زمینه ی هیچ کدوم از صفحه هاش رو عوض کرد؟ (کنتکت، ویجگت...)
nima_989
30-12-2009, 23:54
آخرش با برنامه های جاوا نمیشه سر کرد!
حالا یه سوال،پلیرش میتونه lyric همراه آهنگا رو نمیش بده؟
من تا حالا چنین چیزی ندیدم.فکر کنم باید خود آهنگ این قابلیت رو داشته باشه.بعد پلیر
من که چنین آهنگی به تورم نخورده.
nima_989
30-12-2009, 23:56
راستی ببخشید - یه سوال دیگه، میشه پس زمینه ی هیچ کدوم از صفحه هاش رو عوض کرد؟ (کنتکت، ویجگت...)
نه متاسفانه
فقط میشه واسه صفحه قفلش والپیپر گذاشت
moslem-visual
31-12-2009, 13:48
من توی موزیک پلیرها و همینطور گوشی هایی مثل آیفون دیدم که میتونه متن آهنگ رو اگه بهش اضافه شده باشه نمایش بدن - من اکثر آلبومای خارجیم رو با متنش سیو کردم و معمولا هم خیلی بهش رجوع میکنم موقع گوش کردن... خیلی بده که این پس زمینه ی ثابت...
labkhand
31-12-2009, 23:54
دوربینش فرقی نکرده
صدا هم همین طور فرقی نکرده
برنامه هنوز بالای سه مگ نصب نکردم ولی اگه امتحان کردم خبر میدم.
DivX هم امتحان نکردم.
حقیقتا برنامه و بازی و به درد بخور برای این گوشی پیدا نکردم خیلی هم گشتم ولی چیزی که به در بخوره و مناسب رزولیشن صفحه این گوشی باشه پیدا نکردم.اصلا برنامه برای جاوا چیزای خیلی ابتداییه.
اگر دنبال برنامه هستی بی خیال این گوشی شو.
منم از گوشیم خیلی راضی ام ولی به خاطر این که برنامه نیست واسه اش می خوام ردش کنم اچ تی سی هیرو یا مجیک بگیرم.
اچ تی سی کیفیت صفحه نمایش هاش خیلی پایینه...همینطور خیلی کم نوره:13:...حیفه این گوشی که داری رو از دست بدی...به نظر من از گوشی های هوشمند سامسونگ بگیر
nima_989
01-01-2010, 00:51
are hagh ba shomast
felan ke pashimoon shodam mikham negahesh daram
lcd arena mahshare
sharmande latin tayp kardam system ghat zade
Niyoosha
05-01-2010, 20:41
نه متاسفانه
فقط میشه واسه صفحه قفلش والپیپر گذاشت
توی گوشی من ( ویوتی اسمارت) برای هر صفحه میشه جداگانه والپیپر گذاشت . فقط کافیه عکس مورد نظر و لمس کرد تا گزینه های Homescreen image نمایش داده بشه .
عجیبه من گمون میکردم این 2 گوشی از نظرساختار داخلی و امکانات مشابه هستند.
ممنون از شما.
Michael Ropy
05-01-2010, 20:50
توی گوشی من ( ویوتی اسمارت) برای هر صفحه میشه جداگانه والپیپر گذاشت . فقط کافیه عکس مورد نظر و لمس کرد تا گزینه های Homescreen image نمایش داده بشه .
عجیبه من گمون میکردم این 2 گوشی از نظرساختار داخلی و امکانات مشابه هستند.
ممنون از شما. همه ی گوشی های دارای اس کلاس به یه شکلند (فقط کریستال منوش حبابیه، BL40 هم Dual-Screen هستش). تفاوت دیگه ای ندارند. پس حتما توی آرینا هم میشه گذاشت......نیما جان میشه دوباره تست کنی؟!
nima_989
05-01-2010, 22:52
نه متاسفانه نمیشه
مطمئن باشید.
من خودم خوره موبایلم همه جوره تست کردم.
نمیشه که نمیشه.
moslem-visual
06-01-2010, 10:10
عجیبه ها! چرا آخه؟ مگه میشه یه همچین تفاوتهای جزئی بین نرم افزار این دو گوشی باشه؟!
شاید بستگی به فریمور داشته باشه...........
alicute21
08-01-2010, 12:24
سلام بچه ها
لطفا اگه کسی رنگ مشکی آرنا رو با ضمانت کامتل سراغ داره آدرس بده
من تو اصفهان هرچی گشتم پیدا نکردم:41:
always_online
13-01-2010, 12:42
سلام.
دوستان دوربین این گوشی کیفیتش چطوره ؟
از جت بهتره یا .... ؟
hamed999
24-01-2010, 16:44
سلام به دوستان--- یه سوال از اساتید ال جی
شما تو صفحه اول تاپیک زدین cpu آرنا 312 هست اما تو سایت jbenchmark سی پی یو ویوتی 2 رو زده arm9 با فرکانس 187 --------بعدش کسانی که ویوتی 2 دارن تو تاپیکش گفتن از ارنا سریع تره اخر سر یکی میتونه با منبع معتبری به ما بگه که سی پی یو این سه مدل از الجی چنده و اینکه شتاب دهنده گرافیکی هم دارن یا نه (ویوتی 2 و آرنا و کریستال)؟
سلام.
دوستان دوربین این گوشی کیفیتش چطوره ؟
از جت بهتره یا .... ؟
جت دوربیش از آرنا خیلی بهتره
جت دوربیش از آرنا خیلی بهتره
خیر.همچین چیزی نیست.بنده یه 5 روزی میشه که جت حریدم.قبلش هم با ارنا و رنوار کار کردم.
فیلم برداری جت بهتره ولی عکس برداریش نه.
یعنی فرقی با هم ندارند.
تاچ ارنا بهتره.تو سرعت هم تو بازشدن منو ها و گزینه ها تفاوتی احساس نمیکنی!
مقداری تو نصب برنامه ها و دیگر اعمال مثل،حذف،ویرایش و ... جت سریع تر هست که اونم به صدم ثانیه نمیرسه!
Michael Ropy
27-01-2010, 08:27
شما تو صفحه اول تاپیک زدین cpu آرنا 312 هست اما تو سایت jbenchmark سی پی یو ویوتی 2 رو زده arm9 با فرکانس 187 --------بعدش کسانی که ویوتی 2 دارن تو تاپیکش گفتن از ارنا سریع تره اخر سر یکی میتونه با منبع معتبری به ما بگه که سی پی یو این سه مدل از الجی چنده و اینکه شتاب دهنده گرافیکی هم دارن یا نه (ویوتی 2 و آرنا و کریستال)؟برادر به این سایت اعتماد نکن، اینارو مردم میان مزینن! آخه ویوتی 2 و ARM9؟!؟!؟!؟! :eh: :eh: :eh: :eh:
sharlatan2002
01-02-2010, 18:22
سلام.كي تعميرات بلده.يه كسي رو بهم معرفي كنيد واسه ي تعميرات ال جي در سايت
ramin.fakour
05-02-2010, 22:12
سلام .من موندم بین 2 گوشی کدو رو بگیرم؟1.آرنا 2. htc diamon2 لطفا میشه نظرتون رو بدین؟
jino_3000
06-02-2010, 16:02
دوست عزیز بدون شک برو htc رو بگیر به حرف هیچ کس هم گوش نکن من تازه ارنا گرفتم اما خداییش راضی نیستم ازش . اگه خواستی تمام ایراداتش رو هم بهت میتونم بگم . فقط به خاطر ظاهرش خوشم اومد ازش. رفتم جت بگیرم اما یه دفعه نظرم عوض شد اینو گرفتم
hamed999
06-02-2010, 22:57
میشه بگی دوست عزیز با چی آرنا مشکل داری؟ معایبش از نظر شما چیه مگه که از خریدت ناراضی هستی!
moslem-visual
10-02-2010, 15:01
من هر چی توی قیمتهای هفته نامه عصر اتباط نگاه میکنم میبینم همون قیمت هفته قبل رو کپی پیست کردن، کسی از قیمت جهانی و قیمت ایران آرنا خبر داره؟ افتی وجود داشته؟
قیمتاش:
205 E
خیلی ارزون شده!!!
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
قیمتاش:
205 E
خیلی ارزون شده!!!
اینجا هم قیمت هاش متفاوته!
moslem-visual
11-02-2010, 08:03
میگم پس قیمتش توی ایران تغییری نکرده؟
دوستان قیمتش چنده؟
لطف کنید زود جواب بدید.:19:
Michael Ropy
15-02-2010, 20:24
من آخرین قیمتی که شنیدم (همین امروز :دی) 390 تومان بود.....
من آخرین قیمتی که شنیدم (همین امروز :دی) 390 تومان بود.....
کی ارزون میشه؟؟:31:
Michael Ropy
16-02-2010, 14:58
همین روزا منتظر پایین اومدن قیمت باشید چون نمایشگاهه و.....:دی (البته قیمتش پایین اومده ولی تو ایران هنوز دارن با این قیمت میفروشن! :13:)
jino_3000
17-02-2010, 14:16
بله اول اینکه گوشی به شدت کند هستش . دوم اینکه در خیلی مواقع حساس هنگ میکنه مثلا نمیتونی تماسو قطع یا وصل کنی . باطری خوبی هم نداره .من هر روز دارم شارژش میکنم فقط خط اول شارژش خوب بقیه در عرض چند ساعت خالی میشه
بله اول اینکه گوشی به شدت کند هستش . دوم اینکه در خیلی مواقع حساس هنگ میکنه مثلا نمیتونی تماسو قطع یا وصل کنی . باطری خوبی هم نداره .من هر روز دارم شارژش میکنم فقط خط اول شارژش خوب بقیه در عرض چند ساعت خالی میشه
تو gsm چیزی درمورد هنگ کردن ننوشته بود که!
گفته همه چیز عالیه بعضی وقتا از iphone هم بهتره!!
باطریش هم نوشته بود روزی 1 بار شارژ میخواد
ramin.fakour
18-02-2010, 13:32
سلام .من بین 3 تا گوشی موندم کدوم رو بخرم میشه راهنماییم کنین؟
1.آرنا
2. اپل 3g
3. اچ تی سی دیاموند2
کدو از همه بهتره؟از اپل خوشم میاد ولی امکاناتش کمه؟برام دوربین مهمه.هر دوی آرنا و آچ تی سی دوربینش ون 5 هست.قیافه هم برام مهمه.
Michael Ropy
18-02-2010, 15:19
در مورد کند بودن، من که تعجب میکنم، چون مشکلی تو سرعت نداره.....بعضی مواقع مثلا میرید تو گالری یه 2 ثانیه لود میکنه همین....
اون هنگ هم همون مساله ی سنسور هستش.....شما فیرمور آپدیت کنید حل میشه....در حقیقت یا روی سنسور یه چیزی قرار گرفته که باعث سیاه شدن تصویر میشه (موقع مکالمه) یا اینکه کالیبره نشده.....که با آپدیت حل میشه....
سلام
لطف کنین کیفیت اسپیک این گوشیو با گوشی های زیر نقایسه کنین:
5700
8910
EHTEMALAN
25-02-2010, 15:04
سلام و خسته نباشید به همه.کمک کنید بین آرنا و دیاموند2 کدوم رو انتخاب کنم؟ لطف کنید دلایلش رو هم بگید.ممنون
Michael Ropy
25-02-2010, 17:57
سلام
لطف کنین کیفیت اسپیک این گوشیو با گوشی های زیر نقایسه کنین:
5700
8910
ببینید این گوشی اسپیکر جدا نداره! از همونجایی که صدای مکالمه هست برای اسپیکر استفاده میشه....کیفیت صدای اسپیکر که خوبه ولی بلندیش معمولیه.....ولی اگه برای هدست میخواید، عالیه! مخصوصا اگه اگه با دالبی گوش کنید....
jino_3000
27-02-2010, 19:37
در مورد کند بودن، من که تعجب میکنم، چون مشکلی تو سرعت نداره.....بعضی مواقع مثلا میرید تو گالری یه 2 ثانیه لود میکنه همین....
اون هنگ هم همون مساله ی سنسور هستش.....شما فیرمور آپدیت کنید حل میشه....در حقیقت یا روی سنسور یه چیزی قرار گرفته که باعث سیاه شدن تصویر میشه (موقع مکالمه) یا اینکه کالیبره نشده.....که با آپدیت حل میشه....
نه دوست عزیز . مثلا شما یه تماس مهم داری ولی به هیچ عنوان نمیتونی جواب بدی فقط زنگ میخوره و شما مجبوری تحمل کنی تا اینکه باطری رو بکشی .موقع کار کردن تو منوها خیلی کند تازه من کارت روش ننداختم .عکسبرداری و فیلمبرداری توی روز خیلی عالیه اما تو شب کاملا مایوس کننده است . دوربینش خیلی باطری مصرف میکنه . اما از همه بدتر اینکه روی شارژش اصلا نمیشه حساب کرد .کلا 3 تا خط که بیشتر نداره اما یه موقع میبینی 2 تا خط داره اما 2 تا عکس که بندازی یه دفعی پیغام کمبود باطری میده و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد . اینش خیلی بد .ولی انصافا کیفیت صفحه اش از آیفون بهتر بود . ولی خوب ایفون تو سرعت اینو قورت میده .ولی قضیه هنگ کردنش واقعیت داره و مجبور به کشیدن باطری هستید .
Michael Ropy
27-02-2010, 21:01
خوب درست ولی بازم میگم فقط به خاطره فیرمور هستش میتونید تو سایتهای خارجی بخونید....
الان من ویوتی اسمارت دارم، هنگ اصلا نمی کنه....سرعتشم خوبه.....باتریش هم ماشالا بین 3 الی 5 روز نگه میداره (با آهنگ و عکسبرداری و .....)
راستی شارژ درست باتری هم خیلی تو عمرش تاثیر داره.....من روز اول گذاشتم باتری تموم بشه، زدم شارژ، حدود 3 ساعت دیگه دیدم زده شارژ فول، درش آوردم (دفعه اول باید حداقل 8 ساعت بزارید شارژ) ساعت حدود 9 شب هم بود اگه اشتب نکنم.....صبح که شد دیدم یه خطش رفته!!!!! :18::18: تازه هیچ استفاده ای هم نداشتم!!! بعد گقتم ایندفعه درست شارژ میکنم.....دفعه بعد یه 8 ساعت (شایدم 10 ساعت) گذاشتم فقط شارژ شه.....از اون روز تاحالا خیلی خوب شد باتریش.....خیلی ازش کار بکشم 3 روز نگه میداره....بعضی موقع ها که استفادم کمتره تا 4 و حتی 5 روز هم نگه میداره....:8:
EHTEMALAN
28-02-2010, 00:33
با سلام .میشه فریموری که مشکلی نداشته باشه و میدونیند خوبه و این مشکلاتی که میگید نداشته باشه رو بگید چی هست.ممنون میشم
moslem-visual
28-02-2010, 08:17
اینو من جایی برای اینکه یکی شاکی بود باطری زود تموم میشه خوندم، جواب داده بود:
Use the Power Save function (however I advise against it if you use the phone a lot in direct sunlight outdoors – not too common in London though!) and change your network mode to GSM only. The battery gets a hammering when it constantly searches for 3G signal.
Michael Ropy
28-02-2010, 16:22
با سلام .میشه فریموری که مشکلی نداشته باشه و میدونیند خوبه و این مشکلاتی که میگید نداشته باشه رو بگید چی هست.ممنون میشم
باید سرچ کنم چون خودم آرینا ندارم.....ولی از این بابت مطمئنم که با فیرمور درست میشه....مثلا الان مرورگر آرینای شما از فلش ساپورت نمیکنه ولی بعد از آپدیت درست میشه (الان ویوتی اسمارت من فلش ساپورته....)
moslem-visual
03-03-2010, 15:33
بابام داره فردا میره دوبی - میخواستم ببینم این گوشی های الجی مثل آرنا یا پاپ به طور پیشفرض همه ی زبانها رو دارن؟ یعنی الان از اونجا آرنا بگیره فارسی داره؟ بعد اینکه شاید اصلا پاپ گرفت - اون چی؟ این بابای ما البته دست از سر گوشی چینی ها بر نمیداره، هر چی بهش میگم اینا آشغاله...نخیر...!
moslem-visual
03-03-2010, 16:00
بعد راستی در مورد سامسونگ چی؟ استار شاید بگیره... ببخشید.
Michael Ropy
03-03-2010, 20:43
نه فکر نمی کنم زبون فارسی داشته باشن.....باید بیاره اینجا براش بریزن....البته فقط با گچپژ مثل پیدا میکنه چون عربی که داره....:دی
استار هم از اونجا بگیره، فقط انگلیسی، فرانسوی، عربی داره (شاید اردو داشته باشه)...
EHTEMALAN
04-03-2010, 00:30
ممنون.کی جوابش رو میدی؟البته معذرت ها اما میخام بدونم سرچ کردی یا دنبالشی؟ بازم تشکر
Michael Ropy
04-03-2010, 12:17
راستش نه دنبالش نرفتم! :دی چون فیرمور های موجود در اینترنت زبان فارسی ندارند......اگرم باشه سخت پیدا میشه....فارسیش رو باید از گارانتی بگیره خودشون هم آپدیت میکنن...
L.A.M.P.A.R.D
01-04-2010, 19:41
سلام قیمت این گوشی چقدره و برای خرید انتخاب خوبیه؟
r0ss0neri
07-05-2010, 11:06
سلام
من اول میخواستم سامسونگ جت بخرم اما واقعا از اینترفیس نه چندان جذابش خوشم نیومد ! :2:
خیلی زود خسته کننده میشد ! اما این گوشی با این که جاوا هست اینتر فیس فوق العاده ای داره که خیلی جذاب ِ و ازش خوشم اومد .... :8:
و همینطور تکنولوژی خازنی بودنش و هم ساده تر بودنش ....
خلاصه در صدد تهیه این گوشی هستم اما از اونجایی که عشق رنگ مشکی هستم فقط باید مشکی بخرم :46:
دوستان کسی خبر داره رنگ مشکی این گوشی تو ایران موجود هست یا نه ؟!
قیمتش ؟ (باگارانتی و بدون گارانتی)
تو اصفهان کجا میشه تهیش کرد ؟!
یک سوال دیگه هم که هست اینه که من خوراک مالتی مدیا و موزیک گوش دادن با هندزفری و ... و همینطور استفاده از وایرلز واسه نت و ... هستم این گوشی نیاز هامو بر آورده میکنه ؟!
ضمنا در کل با جت میدونم تو کیفیت LCD کم میاره چون اون AMOLED هست ولی صداش چی ؟!
میگن استریو هست ولی اینکه فقط یک جای باند داره به نظر میاد یک باند بیشتر نداشته باشه ؟!
در مورد ساپورت نرم افزاری هم اینطوری بگم من علاقه ای به نصب هر نرم افزار خرکی ندارم و همین الانم روی N81 فقط یک دیکشنری نصب ِ !
به نظرم این گوشی میتونه انتخاب خوبی باشه،اما اینکه میگن فایل های زیر 3 مگ رو فقط ساپورت ِ میشه از ترک بادی واسه GPS ازش استفاده کرد ؟!
و اینکه میخوام بلافاصله بعد از خرید به آخرین فریمور که فارسی ساپورت نباشه(فقط بشه اس ام اس فارسی خوند،خودم فقط فینگیلیش میدم)و همه چیز درست باشه آپدیت کنم اگه اطلعاتی دارید دریغ نکنید !
در کل بدون تعصب به نظرتون جت یا ارنا ؟!
حالا به طور کلی من بودجم بین 300-350 شما این گوشی را پیشنهاد میدید ؟! :46:
مرسی :11:
Michael Ropy
07-05-2010, 12:23
سلام....
رنگ مشکیش فکر نکنم پیدا بشه...
یک سوال دیگه هم که هست اینه که من خوراک مالتی مدیا و موزیک گوش دادن با هندزفری و ... و همینطور استفاده از وایرلز واسه نت و ... هستم این گوشی نیاز هامو بر آورده میکنه ؟!
تو مالتی مدیا (هندزفری) خیلی عالیه.....دالبی داره و خیلی کیفیت خوبی هم داره اما تو اسپیکر معمولیه...وای فای هم داره و میتونید اپرا مینی هم نصب کنید که لذت وب گردی دو چندان بشه...
ضمنا در کل با جت میدونم تو کیفیت LCD کم میاره چون اون AMOLED هست ولی صداش چی ؟!
صدای هدست هر دو گوشی عالیه٬ من با جت گوش ندادم اما از این گوشی اطمینان دارم که صداش خیلی خوبه...
میگن استریو هست ولی اینکه فقط یک جای باند داره به نظر میاد یک باند بیشتر نداشته باشه ؟!
اگه منظورتون اسپیکر هست٬ باید بگم متاسفانه اسپیکر جدا نداره و تو اسپیکر از جت ضعیفتره....اما هدستش باز هم میگم عالیه...
در مورد ساپورت نرم افزاری هم اینطوری بگم من علاقه ای به نصب هر نرم افزار خرکی ندارم و همین الانم روی N81 فقط یک دیکشنری نصب ِ !
به نظرم این گوشی میتونه انتخاب خوبی باشه،اما اینکه میگن فایل های زیر 3 مگ رو فقط ساپورت ِ میشه از ترک بادی واسه GPS ازش استفاده کرد ؟!
نه مشکلی پیش نمیاد با توجه به نیاز شما٬ با ترک بادی هم هیچ مشکلی نداره....
و اینکه میخوام بلافاصله بعد از خرید به آخرین فریمور که فارسی ساپورت نباشه(فقط بشه اس ام اس فارسی خوند،خودم فقط فینگیلیش میدم)و همه چیز درست باشه آپدیت کنم اگه اطلعاتی دارید دریغ نکنید !
بهتره بدید گارانتی انجام بده٬ ولی فیرمورش تو اینترنت هست٬ آموزشش رو ندارم! :دی
در کل بدون تعصب به نظرتون جت یا ارنا ؟!
تقریبا سلیقه ای هستش....هر دو گوشی های خوبی هستند٬ نمی تونم بگم کدوم رو انتخاب کنید....
حالا به طور کلی من بودجم بین 300-350 شما این گوشی را پیشنهاد میدید ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اهل موزیک و مالتی مدیا باشید و زیاد اهل نصب برنامه نباشید٬ بله....
r0ss0neri
07-05-2010, 12:29
رنگ مشکیش فکر نکنم پیدا بشه...
ولی رنگ مشکیش فوق العادس !
فک نمیکنم رنگ نقره ایش اون حس رنگ مشکی رو به آدم بده ...
یعنی نمایندگی ها هم ندارن ؟!
الان میتونید نمایندگی کامتل تو اصفهان رو بهم بدید آدرسش رو ؟!
این سایت هم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید حدود 320 میده ...
قیمتش خوب ِ اما واقعا دنبال رنگ مشکیش هستم (صورتیش موجوده :31:؟)
Michael Ropy
07-05-2010, 12:33
این سایت نمایندگیش هست:
r0ss0neri
07-05-2010, 15:42
مرسی ...
به نظرتون رنگ نقره ای(استیل) میتونه مثل مشکی جذاب و ماندگار باشه و خسته کننده نشه ؟!
یعنی رنگ نقره ایش هم مثل مشکی سروسنگین هست که زودم خز نشه ؟!
لذت کار با رنگ مشکی گوشی بیشتره یا نقره ای ؟!
Michael Ropy
07-05-2010, 16:07
راستش سوالات سختي ميپرسيد! :دي چون اين چيزا به سليقه ي آدم مربوط ميشه....شايد من بگم نقره اي بهتره بعدا شما خوشتون نياد و... بهتره از نزديك ببينيدش، ولي در كل گوشي هاي الجي و مخصوصا گوشي هاي گرون قيمتش خز بشو نيستن! :دي
r0ss0neri
07-05-2010, 19:34
باورتون نمیشه چند تا عکس از نقره ایش و مشکی تیتانیومیش دیدم (از نزدیک واقعا مدل نقره ایش خوشگلتره و خز شدن هم عمرا تو کارش باشه مطما هستم ...
319 تومان با گارانتی قیمت خوبیه ؟! از دیجی کالا بخرم ؟! آخ ِ من شهرستانم (اصفهان) اینطوری راحت تره ....
hamid00009
10-05-2010, 09:04
لطفا یه سر به اینجا بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
privatedlove
10-05-2010, 09:54
دوستان سلام
من نقره اييش رو اهواز 330 تومن 1 ماه پيش خريدم
راضي هستم
اما بعضي مواقع موقع تماس ال سي دي هنگ ميكنه و قاط ميزنه
اما در كل حرف نداره
مشكل بعديش LOG ةستش كه به هيچ وجه به پاي LOG سامسونگ نميرسه
اما در كل كار راه اندازه
من از اس ام اس ها بوسيله PC SUITE بك آپ گرفتم.چند صد تا اس ام اس تبديل شده به يه فايل CSV
حالا من اين اس ام اس هارو توي كامپيوتر چطور باز كنم؟
چطور فريمور رو آپديت كنم؟
قاب مشكي اين گوشي كجا گير مياد بخريم؟
فقط اگه سريع جواب بدين ممنون ميشم
r0ss0neri
10-05-2010, 20:29
سلام ، امشب رفتم بازار موبایل اصفهان (اول بزرگمهر) آقا هر جا رفتم نداشت یک جا رفتم با گارانتی اصل میگفت 270 تومان !
یکم تعجب کردم ! گفتم مشکیشم دارین ؟ گفت آره !
میخوام بدونم قلابی هم داره ؟ راه تشخصی داره ؟!
قیمتش تهران چنده ؟!
سلام ، امشب رفتم بازار موبایل اصفهان (اول بزرگمهر) آقا هر جا رفتم نداشت یک جا رفتم با گارانتی اصل میگفت 270 تومان !
یکم تعجب کردم ! گفتم مشکیشم دارین ؟ گفت آره !
میخوام بدونم قلابی هم داره ؟ راه تشخصی داره ؟!
قیمتش تهران چنده ؟!
جدی؟...........ای جان.........:31:
خب باید مخ فروشنده را بزنی بذاره روشن کنی.........بعدشم ببین اگه خازنی بود و اس کلاس و اینا اصله دیگه........
ولی قیمتش خیلی عالیه.........:40:
r0ss0neri
10-05-2010, 22:33
اینطور میگفت :21:
اون که بله رفتم پای معامله مشکیشو میخرم روشن هم میکنم (فقط برچسب گارانتی مایکروتل چه شکلیه؟)
من که حالیم نیس ولی خازنی 3 سوته جواب میده دیگه :31: اس کلاس هم عکس از منو و ... دیدم میفهمم و همینطور اسکرین هیا صفحه ی اصلی :27:
آره خداییش توپ ِ ! حالا قبلترش جت رو یک فروشگاه بدون گارانتی میداد 325 تومان !
چندتا سوال داشتم .
من ميخوام گوشي بخرم ، يكي از انتخاب هاي من Arena هستش .
ولي شنيدم كه مشكل سياه شدن صفحه بعد از تماس رو داره
بعضيهاي ميگن مشكل "برد " هست بعضي ها ميگن مشكل "فريمور" هست.
1-بالاخره مشكل ساه شدن صفحه حل شده ؟ ميشه الان با اطمينان رفت اين گوشي رو خريد؟
----------------------
2-دوم اينكه وضعيت باتري اين گوشي چطوره ؟ ميتونه حدود 2 رو كار كنه؟
----------------------
3-اين گوشي با اتصال به USB كامپيوتر ، ميتونه شارژ بشه ؟
---------------------
ممنون ميشم اگه جواب بديد.
privatedlove
11-05-2010, 08:17
چندتا سوال داشتم .
----------------------
----------------------
---------------------
با سلام
اين مشلل از بورد نيست.چون اگه بود بايد هميشه و در هر حالا اين اتفاق بيوفته.فريمور بايد مشكل داشته باشه.
1-بله ميشه خريد.واقعا به ايفون نزديكه.فقط از مموري استفاده كنين كه با اين گوشي مچ باشه
2-باطريش بد نيست.اگه زياد سر به سرش نذارين كار ميده.سعي كن ويبره رو روي تاچ خاموش كني .اونوقت جواب ميده
3-بله شارژ ميشه اما سرعت شارژش به اندازه شارژ با آداپتور نيست
r0ss0neri
11-05-2010, 09:31
چندتا سوال داشتم .
----------------------
----------------------
---------------------
من تقریبا کل صفحه های این فروم رو خوندم ! اون مشکل وقتی پیش میاد که پلاستیک ضد خش گوشی را عوض میکنید اون وقت قسمتی از این روی حسگر نور (نزدیکی) میفته و موقع تماس صفحه سیاه میشه و عملکرذ ها غیر قابل دسترس میشه در صورتی که وقتی گوشی را ببری کنار گوشت باید اینطوری بشه تا در اثر لمس بی جهت مشکلی در تماس ایجاد نشه !
شما با آپدیت فریمور به آخرین ورژن(اگه فینگیلیشی مینویسید) به آخرین فریمور انگلیسی که عربی هم داره و میتونه اس ام اس فارسی رو نشون بده آپ کنی (بدی خود مایکروتل) گوشی کامل کامل میشه ...
privatedlove
11-05-2010, 09:56
v10_ J ورژن جديد گوشي هستش كه خود شركت مايكروتل آپديت كرده كه كاملا فارسي هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين سايت رو ببينيد بد نيست.كاملا تخصصي در مورد آرنا و فريمور و بازي و ...
اگر آموزيش دستگيرتون شد با ترجمه و مفصل در اختيار باقي دوستان نيز قرار دهيد
با تشكر
واقعا ممنون كه اينقدر سريع جواب داديد.
توي چندتا انجمن ديگه هم اين سوالا رو نوشته بودم ولي انگار همشون خواب بودن !
بازم ممنون از سرعت عمل دوستان.
يه سوال ديگه :
دوستان ميگن كه نميتونن نقشه تهران بريزن ، چون حجم نقشه تهران بالاست ....
خب مگه نميشه برنامه TrekBuddy رو ريخت ؟ اين برنامه حجمش فقط 262 كيلوباتيت هستش و نقشه تهران هم خيلي راحت توش لود ميشه.
كسي تا به حال برنامه TrekBuddy رو روي اين گوشي امتحان كرده ؟
فكر كنم بتونه از GPS گوشي هم استفاده كنه.
توضيح در مورد برنامه TrekBuddy
ويرايش :
توي سايت زير نوشته كه TrekBuddy با LG Arena سازگاري داره. كسايي كه LG Arena دارن ، حتما چك كنن و خبرشو بدن.
r0ss0neri
11-05-2010, 10:32
امتحان نکردم اما نصب میشه،
اما نقشه های ترک بادی رو باید با حجم زیر 3 مگ تهیه کنی ...
راستی یک کاستم فریمور دیدم آیکان های گوی شده بود مثل ویندوز،
خیلی قشنگ بود،
بعد یک مدت آپگرید میکنم روش ...
شما مطمنيد ؟
آخه نقشه هاي ترك بادي كه نصب نميخوان .
توي خود برنامه لود ميشن .
فكر نميكنم در مورد لود شدن بالاي 3 مگابايت ، گوشي اشكال بگيره .
كسي امتحان نكرده ؟
pooria.rio
11-05-2010, 13:25
شما مطمنيد ؟
آخه نقشه هاي ترك بادي كه نصب نميخوان .
توي خود برنامه لود ميشن .
فكر نميكنم در مورد لود شدن بالاي 3 مگابايت ، گوشي اشكال بگيره .
كسي امتحان نكرده ؟
نه آقا
نقشه های ترک بادی با هر حجمی هم که باشن هیچ مشکلی ندارن
الان نقشه تهران خود من 226 مگ حجمشه
نه آقا
نقشه های ترک بادی با هر حجمی هم که باشن هیچ مشکلی ندارن
الان نقشه تهران خود من 226 مگ حجمشه
دمت گرم:40::11:
پس اگه اينطوري باشه ، مشكل نقشه تهران و GPS براي LG Arena هم حله.:31:
پس چرا بچه ها ميگفتن نقشه تهران نداره يا برنامه GPS نداره !!!!:19:
آيا LG Arena ، صفحه ضد خش داره ؟
privatedlove
11-05-2010, 16:29
امتحان نکردم اما نصب میشه،
راستی یک کاستم فریمور دیدم آیکان های گوی شده بود مثل ویندوز،
خیلی قشنگ بود،
بعد یک مدت آپگرید میکنم روش ...
با سلام
حتما آپديت كنين و اطلاع بدين
اما فكر نكنم انگليسي ساپورت كنن
يه فريمور ديگه هم هست كه به كرسيتال معرو فه و يكي ديگه كه گوشي رو به اندرويد شبيه ميكنه
سايت ديگه ايي كه ميذارم در مورد همه گوشي هاي ال جي هستش.اون فريمور ها هم اينجا قرار داده شده
با نرم افزار فلش و آپديت
ENJOY
r0ss0neri
12-05-2010, 09:24
تقریبا،یک جلد شیشه ای(هر چی اسمشو میخوای بزار،محافظ و ...) روش فابریک هست که عوضش نکنی بهتره ...
privatedlove
12-05-2010, 11:16
invisible shield
البته چون كيفيت ساختشون خيلي خوب نيست و برخي اوقات زيرشون حباب هست تا چند ماهي بيشتر جواب گو نيستن
يه سري اينويزيبل شلد كه همون حالت برچسب داره تو بازار موجود هست
قيمتشون بالاي 30 بايد باشه
اونا هم كارگشا هستن ميتونين تهيه كنين
كلا بحثي كه هست اينه كه صفحه هاي خازني خودشون ضد خش هستن اما براي احتياط كه شده اينويزبل شلد رو جدا نكنين يا اگر كه نداره براش تهيه كني
يا علي
ارینا قوی ترین محافظ نمیایش رو داره!
باور نمی کنین اینا رو ببینین
ارینا بعد رد شدن ماشین از روش
دیاموند بعد از رد شدن ماشین از روش: دی
به کسی که یه خش رو ارینا پیدا کنه جایزه می دهیم: دی
چندتا سوال در مورد Arena داشتم :
1- آیا توی Arena امکان قفل گذاشتن روی گالری و دفترچه تلفن و ... وجود داره ؟
2- آبا Arena منشی تلفنی داره ؟
3 – آیا Arena هم مثل Samsung jet دارای Widget هستش ؟ مثلا Widget مربوط به تعویض Profile یا ساعت آنالوگ روی home screen داره ؟
3- به غیر از اون دوستمون کس دیگه ای امتحان کرد که ببینه TrekBuddy ونقشه های تهران روی آرنا نصب میشه یا نه ؟
4- آیا سایتی وجود داره که بشه بصورت مجازی با محیط آرنا کار کرد ؟
دوستانی که Arena دارن ، لطف کنن و جواب بدن .
بازم ممنون .
Michael Ropy
14-05-2010, 10:20
1- آیا توی Arena امکان قفل گذاشتن روی گالری و دفترچه تلفن و ... وجود داره ؟فکر نمی کنم....
ویرایش:
2- آبا Arena منشی تلفنی داره ؟متاسفانه خیر....
3 – آیا Arena هم مثل Samsung jet دارای Widget هستش ؟ مثلا Widget مربوط به تعویض Profile یا ساعت آنالوگ روی home screen داره ؟ویجت داره ولی به تعداد محدود که قابلیت اضافه کردن رو هم نداره...ساعت آنالوگ رو داره، برای پروفایل میتونید از Quick Menu استفاده کنید....
3- به غیر از اون دوستمون کس دیگه ای امتحان کرد که ببینه TrekBuddy ونقشه های تهران روی آرنا نصب میشه یا نه ؟ترک بادی با تقریبا با تمام گوشی های جاوا سازگاره، وقتی رو رنوار نصب بشه، بدیهیه که رو آرینا هم نصب میشه....
4- آیا سایتی وجود داره که بشه بصورت مجازی با محیط آرنا کار کرد ؟
فکر نمی کنم....
/[/code]
مطمن هستید ؟!
آخه فکر کنم یکی از بچه های همین انجمن توی پسهای قبل گفته بود که قفل گالری و دفترچه تلفن .... داره و من برای اطمینان بیشتر پرسیدم
من یادمه یکی از بچه ها گفته بودش تو سیکوریتی میشه پسورد گذاشت توی اکثر جاهای گوشی
یه عکس باحال:
r0ss0neri
14-05-2010, 20:19
1- آیا توی Arena امکان قفل گذاشتن روی گالری و دفترچه تلفن و ... وجود داره ؟
میشه روش لوک کد گذاشت ! من نمیدونم اما من روی گوشی های لمسی لوک کد ندیده بودم ...
در کل تو خریدش شک نکن ...
میشه روش لوک کد گذاشت ! من نمیدونم اما من روی گوشی های لمسی لوک کد ندیده بودم ...
در کل تو خریدش شک نکن ...
قضيه كد گذاشتن روي گوشي خيلي برام مهمه.
الان 95 درصد قصد كردم كه آرنا بخرم ، ولي اگه قضيه داشتن قفل برام حل نشه ، مجبورم جت بخرم.
دوست عزيز شما گفتيد كه ميشه يه لاك براي ورود گذاشت ولي يكي از دوستان گفته كه ميشه براي قسمتهاي مختلف قفل گذاشت.
اين پست پايين رو ببنيد.
سلام به همه بروبچر
دیشب داشتم همینجوری که با گوشی ور می رفتم به یه قابلیت جدید و جالب پی بردم...
در قسمت Security یه گزینه هست به نام Application lock
حالا کارش چیه؟؟
وقتی بری داخل این گزینه می تونید برای بعضی از application ها پسوورد بذارید.
Inbox
contact
galery
و یه چند جای دیگه.
خیلی حال کردم
حالا ميخوام ببينم ايشون درست گفتن و ميشه روي جاهاي مختلف گوشي قفل گذاشت.
اگه اين قضيه برام حل بشه ، همين امروز فردا ميرم گوشي رو ميخرم.
اگه ميشه اين مورد رو برام تست كنيد و اطلاع بديد.
==========
يه سوال ديگه : آيا توي آرنا خوندن مموري 8 گيگ خيلي طول ميكشه. بعضي از بچه ها گفته بودن كه اگه توي همون رم 2 گيگ گوشي جت خيلي عكس و فيلم بريزن ، گوشي قاط ميزنه و خيلي كند ميشه . آيا آرنا هم اين مشكل رو داره ؟
privatedlove
15-05-2010, 12:11
قضيه كد گذاشتن روي گوشي خيلي برام مهمه.
الان 95 درصد قصد كردم كه آرنا بخرم ، ولي اگه قضيه داشتن قفل برام حل نشه ، مجبورم جت بخرم.
دوست عزيز شما گفتيد كه ميشه يه لاك براي ورود گذاشت ولي يكي از دوستان گفته كه ميشه براي قسمتهاي مختلف قفل گذاشت.
اين پست پايين رو ببنيد.
حالا ميخوام ببينم ايشون درست گفتن و ميشه روي جاهاي مختلف گوشي قفل گذاشت.
اگه اين قضيه برام حل بشه ، همين امروز فردا ميرم گوشي رو ميخرم.
اگه ميشه اين مورد رو برام تست كنيد و اطلاع بديد.
==========
يه سوال ديگه : آيا توي آرنا خوندن مموري 8 گيگ خيلي طول ميكشه. بعضي از بچه ها گفته بودن كه اگه توي همون رم 2 گيگ گوشي جت خيلي عكس و فيلم بريزن ، گوشي قاط ميزنه و خيلي كند ميشه . آيا آرنا هم اين مشكل رو داره ؟
دوست خوبم توي اين گوشي ميشه براي log،phone book،اينباكس اس ام اس.نوشتن اس ام اس و ... قفل گذاشت كه 4 رقمي خواهد بود
من مموري 1 گيگ گذاشتم سرعت گوشي اومد پايين.ربطي به گيگ نداره.مموري با گوشي سازگار نيست.
راستي حاظري چقدر واسه 1 ماه كاركرده اين گوشي بدون خط و خش هزينه كني؟
در خدمتم
Michael Ropy
15-05-2010, 18:05
حالا ميخوام ببينم ايشون درست گفتن و ميشه روي جاهاي مختلف گوشي قفل گذاشت.دوست عزیز من واقعا عذر میخوام! من الان تست کردم بله، تو همون قسمت Security>Application Lock میشه برای قسمت های زیر پسورد گذاشت:
Write new message
Message box
Contacts
Recent history
Browser
Email
Organiser
Memo
Images/Videos/Flash/con...
Sounds
Documentsفکر کنم دیگه حله!! :46:
r0ss0neri
15-05-2010, 20:35
من از هردوشون ویدیو دیدم ...
هم جت هم آرنا ...
سعت آرنا واقعا خوبه هم توگالری و ... همه چیز ...
تنها چیزی که شاید خستت کنه بک گراند 4 طرف این مکعب که با کاستم فریمور میشه به کلی ظاهر منو ها رو تغییر داد ...
من گوشی رو تو دست گرفتم باید بگم حسش عالیه ! حالم دیگه از گوشی های تپل و سنگین نوکیا به هم میخوره ...
بسیار خوش دست ِ !
قاب آلومینیومی پشتش حس خنکی خوبی بهت میده و همینطور عالیه ...
hamed999
16-05-2010, 11:43
اقا کسی تو این تاپیک این گوشی رو نداره ؟
چنتا سوال دارم از دارندگان گوشی
1- آیا با آپدیت محدودیت پخش divx حل میشه نا سلامتی از سری مولتی مدیای ال جی هست!!!!!!؟؟؟ و این مشکل چطوریست یعنی فقط محدودیت رزولیشن داره یا کلا هر فایل divx رو باید با سی دی داخلش کانورت کرد؟ آیا تو فایل mp4 هم محدودیت رزولیشن داره ؟ wmv و h.264و h.263 v رو که به سلامتی میخونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
2- برد اف ترنسمیتر اون به خوبی نوکیا ها هست مثلا تا 3 یا 4 متر رو راحت جواب میده یا باید بچسبونی به گیرنده
3-سرعت گوشی نسبت به گوشی های سیمباین مثل n86 یا n97 بیشتره (هنگ که نداره)؟ (خودم حدس میزنم چون جاواست باید سرعتسش بیشتر از نوکیاها باشه ؟
ببخشید این قدر سوال کردم
تنها چیزی ادم رو به طرف جت می بره همین محدودیت پخش divx آرنا هست ----آرنا باید از رنوار یاد بگیره نمیشه با تغییر تو رجیستری و سکروتی گوشی پلیر رنوار رو آرنا ریخت (دیگه باید حرفه ای ها جواب بدن )
دوست عزیز من واقعا عذر میخوام! من الان تست کردم بله، تو همون قسمت Security>Application Lock میشه برای قسمت های زیر پسورد گذاشت
دوست عزیز Michael Ropy از اینکه وقت گذاشتید و موضوع Application Lock رو تست کردید واقعا ممنونم.
چندتا سوال دیگه داشتم .دوستان اگه لطف کنن جواب بدن :
1- امکان تعویض بک گراند برای این گوشی وجود داره یا همش اون مکعب رنگی است ؟ ( البته به غیز از کاستوم فریمور )
=================
2- امکان خوندن فایلهای PDF فارسی وجود داره ؟
=================
3- توی انجمنهای سایت معروف AVS forum گفته بودن که برای پخش دایویکس محدودیت رزولوشن داره ، ولی توی فرمت MP4 به راحتی می تونه تا رزولوشن 480*720 رو پخش کنه (البته فکر کنم با Bit Rate تا حداکثر 1000 ) ...
اگه ممکنه یه نفر با برنامه های Convertor یه فایل رو به اون سایز در بیاره و یه تستی بزنه.
Michael Ropy
17-05-2010, 19:28
دوست عزیز Michael Ropy از اینکه وقت گذاشتید و موضوع Application Lock رو تست کردید واقعا ممنونم.خواهش میکنم....
1- امکان تعویض بک گراند برای این گوشی وجود داره یا همش اون مکعب رنگی است ؟ ( البته به غیز از کاستوم فریمور )تو این گوشی شما میتونید برای هر چهار صفحه + صفحه قفل + صفحه تماس + صفحه روشن/خاموش شدن گوشی یه بگراند بگذارید...
پی نوشت: گوشی خودم ویوتی اسمارت هستش و میتونم خیلی راحت عکس عوض کنم....یکی از دوستان که آرینا داشت میگفت تو این گوشی نمیشه اینکارو کرد که این مسئله منو به شک انداخت که چرا نمی شه! چون هر دو گوشی از یه اینترفیس استفاده میکنن و بالطبع باید رو آرینا هم بشه همچین کاری کرد....الان یه سرچ زدم تو سایت های خارجی و دیدم که برای برای همه مواردی که گفتم میشه بگراند عوض کرد به جز اون 4 تا Home Screen (صفحه دسکتاپ)!!! :18:
2- امکان خوندن فایلهای PDF فارسی وجود داره ؟ بله...
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
1- آیا با آپدیت محدودیت پخش divx حل میشه نا سلامتی از سری مولتی مدیای ال جی هست!!!!!!؟؟؟ و این مشکل چطوریست یعنی فقط محدودیت رزولیشن داره یا کلا هر فایل divx رو باید با سی دی داخلش کانورت کرد؟ آیا تو فایل mp4 هم محدودیت رزولیشن داره ؟ wmv و h.264و h.263 v رو که به سلامتی میخونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟هنوز برای فیلم های DivX محدودیت هست.....ولی برای MP4 و... مشکلی نیست...تا رزولوشن 720 در 480 رو میخونه...
البته اینم بگم من اهل فیلم دیدن تو گوشی نیستم به همین خاطر گفته هام از منابع و تست های دیگران هستش....خودم تست نکردم...
2- برد اف ترنسمیتر اون به خوبی نوکیا ها هست مثلا تا 3 یا 4 متر رو راحت جواب میده یا باید بچسبونی به گیرنده اطلاعی ندارم...
3-سرعت گوشی نسبت به گوشی های سیمباین مثل n86 یا n97 بیشتره (هنگ که نداره)؟ (خودم حدس میزنم چون جاواست باید سرعتسش بیشتر از نوکیاها باشه ؟گوشی سرعت خوبی داره....من با N86 و N97 کار نکردم ولی کلا جاوا ها خیلی خیلی کم هنگ می کنند....
rozysara
17-05-2010, 19:44
Ye soali az bache haye tapic dashtam omam in ke mahdodiyat javash ba update hazf shode va inke gc900 ham hamin moshkel ro dare
privatedlove
19-05-2010, 17:39
تا حالا فكر ميكردم ديسپلي آرنا موقع تماس خود بخود خاموش ميشه و يا چشمك ميزنه
زماني كه چيزي روبروي سنسور قرار ميگيره باعث خاموش شدنش ميشه
اون چمك زندن ديسپلي هم براي ياد اوري هستش
اگه يادتون باشه قبلا ميگفتم برخي اوقات موقع مكالمه زماني كه شماره ميگيرم گير ميكنه
در حد يكي دو بار
وقتي گوشي رو ريست كردم اين مشكل كاملا حل شد
دوستان از فريمور جديد چه خبر؟
Michael Ropy
19-05-2010, 19:09
خوب خدا خیرت بده....:42::42::42: ما یه عمره داریم داد میزنیم مشکله سنسوره و با آپدیت حل میشه هیچکی گوش نمیده....:13:
Ye soali az bache haye tapic dashtam omam in ke mahdodiyat javash ba update hazf shode va inke gc900 ham hamin moshkel ro dare
km900arena رو نميدونم. ولي روي gc900 خودم ديكشنري ساراديك نصب شده با حدود 10 مگ سايز:27:
hamid00009
21-05-2010, 09:13
با سلام به دوستان چندتا سوال داشتم
1. اگه با گوشی مدام کار کنی چقدر شارژ نگه میداره ؟؟؟
2. نرم افزار های جاوا را کامل ساپورت میکنه ؟؟
ممنون
Michael Ropy
21-05-2010, 10:02
1. اگه با گوشی مدام کار کنی چقدر شارژ نگه میداره ؟؟؟
تا دو روز....
2. نرم افزار های جاوا را کامل ساپورت میکنه ؟؟
جاوا ساپورت میکنه ولی دقیق نمی دونم محدودیتش تا چقدره...مثلا دوستمون رو gc900 تا 10 مگ هم نصب کرده و من هم خودم رو همین gc900 تا تونستم بازی نصب کردم بدون مشکل....
آیا Arena قابلیت turn to mute رو داره ؟
یعنی وقتی کسی زنگ بزنه با برگردوندن گوشی ، گوشی به حالت silent بره ؟
الان LG pop این ویژگی رو داره آیا Arena هم داره ؟
Michael Ropy
23-05-2010, 20:15
خیر نداره.....
privatedlove
25-05-2010, 22:14
یعنی وقتی کسی زنگ بزنه با برگردوندن گوشی ، گوشی به حالت silent بره ؟
الان LG pop این ویژگی رو داره آیا Arena هم داره ؟
كاري نداره كه..
اون كليد قرمز كه واسه قطع كردن تماس استفاده ميشه رو يه بار لمس كني زنگ قطع ميشه
بار دوم لمس كني reject ميشه
كاري نداره كه..
اون كليد قرمز كه واسه قطع كردن تماس استفاده ميشه رو يه بار لمس كني زنگ قطع ميشه
بار دوم لمس كني reject ميشه
نه داداش
Turn to mute يكم بالاتر از اين قضيه است.
ببين فرض كن من ميخوام شب بخوابم. ( من شبا گوشيمو سايلنت ميكنم). حالا بايد برم توي منو Arena يا توي QuicK menu آرنا ، و اونجا پروفايل رو تغيير بدم تا گوشي نه زنگ بزنه و نه ويبره.
ولي اگه گوشي Turn to mute داشته باشه ، شب قبل از خواب فقط گوشي رو بر ميگردونم و گوشي سايلنت ميشه.
يا اصلا تو موقعيتي هستيد كه ميخواي گوشي سايلنت بشه و زنگ نخوره ، و در حاليكه نميخواي پيش طرف مقابل گوشيتونو سايلنت كني. فقط كافيه گوشي رو برگردوني ، خودش سايلنت ميشه ، بدون اينكه شما با گوشي ور بري.
اين قابليت خيلي بدرد من ميخوره كه متاسفانه Arerna نداره ولي گوشيهاي ساده تر مثل POP دارن !
privatedlove
28-05-2010, 09:13
سلام
دوستان یه مشکل بزرگ
زمانی که میخوام از اس ام اس های گوشی با pc suite بک آپ بگیرم و میگیرم تبدیل به یه فایل میشه که با اکسل باز میشه
اس ام اس هارو نمیشه خوند فقط شماره هستش
بگین چی کار کنم
اعصابم وحشتناک خرابه
یه فکری به حال این قضیه بکنین:41:
Arena و احترام كامل به فارسي زبانان
==============
صفحه كليد QWERTY كاملا فارسي توي Arena
دفترچه راهنماي فارسي توي Arena !
rozysara
01-06-2010, 10:43
جدیدترین فریمورش چیه میشه معرفی کنید هم فارسی هم عربی و هم اینگلیش
در دفاع از Arena و مقايسه اون با Samsung JET مطلب زير رو نوشتم كه بد نيست بخونيد:31:
moslem-visual
01-06-2010, 18:34
الان کمترین قیمت با گرانتی چنده؟ من توی دیجی کالا دیدم 299 خیلی تعجب کردم، آخه از زمانی که روی 425 تومن بود دیگه پیگیری نداشتم روی قیمتش... ای ول فارسی!
گرونه
تا 250 جا داره بیادش
دي جي كالا همش اون 9تومان رو مياره رو قيمت. الان 290 ميتوني گير بياري. ضمنا اخه كجاش گرونه؟ دوربين 5. ال سي دي خازني. منو اس كلاس. اف ام ترميستور. دوربين 5. فك نكنم ديگه پايينتر بياد. حد اكثر 10 تومان.
hes_luckey
01-06-2010, 22:34
کسی نمیخواد گوشیش رو با جت تعویض کنه ؟
اگه خواست پ خ بده
ترجیحا ساکن اصفهان
ممنون دوستان
دي جي كالا همش اون 9تومان رو مياره رو قيمت. الان 290 ميتوني گير بياري. ضمنا اخه كجاش گرونه؟ دوربين 5. ال سي دي خازني. منو اس كلاس. اف ام ترميستور. دوربين 5. فك نكنم ديگه پايينتر بياد. حد اكثر 10 تومان.
قیمت این گوشی در یک سایت خارجی.........فقط 245$
moslem-visual
02-06-2010, 05:43
البته که اونجا ارزونتر میشه گیر اوارد - اما با گارانتی ایران، وانم کامتل (!) همین 290 خودش غنیمته - در کل کاملا مطمئنم ارزشش رو داره - حداقل همون 8 گیگ مموری و دوربین متوسط، صفحه خازنی 3 اینچ اونم با چه رزولیشنی، وای فای، GPS، جک 3.5 و کیفیت صدای عالی + رابط کاربری قابل قبول... خودش 290 میرزه... :19:
mehryazdan
02-06-2010, 09:33
از دوستانی که دارن من یک خواهش دارم من تو خرید این و جت موندم اگر ممکنه یک فایل تصویری DVD رو با رزولیشن 480*640 یا 480*720 به فرمت MP4 تبدیل کنید ببینید میتونه اون رزولیشن رو پخش کنه یا نه ؟ چون جت میتونه بخونه
اگر اینکارو واسم بکنید دعا گوتون میشم
Michael Ropy
02-06-2010, 19:10
الان کمترین قیمت با گرانتی چنده؟ من توی دیجی کالا دیدم 299 خیلی تعجب کردم، آخه از زمانی که روی 425 تومن بود دیگه پیگیری نداشتم روی قیمتش... ای ول فارسی!
پایین ترین قیمت 275 تومان با گارانتی کامتل هستش برادر!!! خودم چند روز پیش قیمت کردم......اگه تو علاءالدین بگردی (طبقات بالا) ارزون پیدا میشه...
mehryazdan
02-06-2010, 21:19
سه نفر تشکر کرده ولی کسی جواب نداده :41:
ruzbe1313
02-06-2010, 21:36
Samsung S8000 Jet VS LG KM900 Arena
مزایای هر کدوم اینطور دستم اومده: (دوستان اصلاح کنند)
Arena
1- کیفیت بوضوح برتر صدا و تصویر فیلمبرداری ( جت تصویرو زیادی فشرده میکنه، ممکنه با آپدیت حل شه؟! / آرنا میکروفن پشت واسه فیلمبرداری داره / نمونه هردو در gsmarena هست)
2- کیفیت بهتر موسیقی بنابر تست gsmarena
3- ساپورت کامل فارسی ( البته جت فقط صفحه کلید افقیش فارسی نیست. خبر ندارم با آپدیتهای جدیدتر درست شده باشه)
4- محدودیت پیامک 500 تایی جت رو نداره
5- صفحه خازنی ( البته صفحه مقاومتی جت از بهترین هاست وتفاوت چندان نیست)
6- بدنه فلزی
7- جستجوی هوشمند براساس نام مخاطب
8- گویا نرم افزار GPS آرنا Google maps در ایران ساپورت بهتری داره
9- حافظه همراه 8 گیگی ( جت 2 گیگ )
10-FM Transmitter
11- حدود بیست تومن ارزونتره
Jet
1- صفحه نمایش AMOLED : وضوح بهتر در نور آفتاب و کیفیت بالاتر نمایش فیلم ( تست مقایسه ای تو یوتوب هستش)
2- دوام بیشتر باطری (آرنا الان با آپدیت چه مقداره؟)
3- پخش DivX بدون محدودیت رزولوشنهای بالاتر (باس حتما 30fps باشه؟)
4- رابط کاربری بهتر (از جمله ضربه ای و چرخشی)
5- فلش LED دوگانه (آرنا یکی و ناکافی)
6- پورت استاندارد Micro USB (پورت آرنا استاندارد رایج نیست چه مشکلی ایجاد میکنه؟)
7- فرمت فیلمبرداری MP4 (در آرنا3GP هستش ، تفاوت کاربردیش چیه؟)
8- گویا صدای جت کمی بلندتره
9- دوام بیشتر محافظ صفحه نمایش ( مال آرنا گرچه محکمتره اما گویا بعد از 5-6 ماه زیرش حباب میره باس عوض شه)
10- منشی تلفنی
11- امتیاز بیشتر ریویوها در gsmarena , phonearena
12- احتمال ارائه سیستم عامل آندروئید تحت پروژه Jetdroid توسط هکرها
مواردی در هردو بوده که با آپدیت حل شده
سرعت CPU در جاوا عملا تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه (تبلیغیه واسه سامسونگ)
ارنا قيمتش طبق گفته دوستان 275 تومنه. در مورد باطري خود كسايي كه جت دارن ناراضين توي انجمن جت. ضمنا جت بين مخاطبها بر اساس شماره سرچ ميكنه اما ارنا بر اساس اسم. در مورد تاچش هم هرچي از بهترين مقاومتيها باشه بازم به گرد پاي خازنيها نميرسه.:31: در مورد رابط كاربري هم بايد سليقه اي نظر داده بشه. هردو جديد و جذابن. ضمنا فرمت فيلمبرداري مهم ني مهم كيفيته كه ارنا فيلمبرداريش بهتره. كيفيت صحنه هم جوري نيس كه بگي اون يكي بهتره يا اين يكي بدتر.
موفق باشي
mehryazdan
03-06-2010, 07:27
بابا یکی جواب سوال منو بده
از دوستانی که دارن من یک خواهش دارم من تو خرید این و جت موندم اگر ممکنه یک فایل تصویری DVD رو با رزولیشن 480*640 یا 480*720 به فرمت MP4 تبدیل کنید ببینید میتونه اون رزولیشن رو پخش کنه یا نه ؟ چون جت میتونه بخونه
اگر اینکارو واسم بکنید دعا گوتون میشم
اي بابا:31::31:. شما گفتي از دوستاني كه دارن اين گوشيو يكي بهم جواب بده. اين 3 نفري كه تشكر كردن ندارن ديگه.
اين گوشي فايلهاي mp4 رو تا سايز 480*720 بدون هيچ مشكلي پخش ميكنه.
mehryazdan
03-06-2010, 12:27
پس حله مرسی دوست عزیز
Michael Ropy
03-06-2010, 16:18
مزایای هر کدوم اینطور دستم اومده: (دوستان اصلاح کنند)
تو رابط کاربری به نظرم کاملا سلیقه ای هستش....چون من ای کلاس رو یه سروگردن بالاتر از تاچ ویز میبینم (با هر دوم کامل کار کردم).....من با اس کلاس بیشتر حال میکنم و خیلی راحت ترم.....نمونش موزیک پلیرش.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.