مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل
خیلی گرونه...ارزش خرید نداره با این قیمت...قیمت جهانیش حدود 300 تومنه...
Michael Ropy
09-09-2009, 19:40
آره نامردا! نمی دونم چرا فقط این الجی رو تو ایران اینجوری میفروشن!
S@nti@go_s&k
09-09-2009, 21:30
تنها راهش اینه که یه نمایندگی درست و حسابی واسش جور شه وگرنه میشه تک فروشی که اونم هر قیمتی طرف عشقش بکشه
میده
almgti_79
09-09-2009, 22:26
دوستان بياييد با هم جمع بشيم يك نمايندگي گوشي هاي الجي در ايران راه اندازي كنيم، مگه چه چيزمون از اين كامتل كمتره، گوشي هارا كه دير وارد ميكنند، بعد هم نميتونند تعميرش كنند، ماكزيمم كاري كه بلدند انجام بدهند، فلش كردن و يا ماكزيمم تعويض برد سيستم گوشي است!!!
اين كارها را اين داداش كوچولوي 10 ساله ي من هم ميتونه انجام بده!!!
چه كساني آماده هستند نمايندگي درست و حسابي الجي در ايران را راه اندازي كنيم، اعلام كنه......
S@nti@go_s&k
10-09-2009, 04:00
من حاضرم :دی
منم حاضرم!
لا اقر اولین کسایی هستیم که BL40 رو تو ایران میبینیم:27:
hasanmotori
10-09-2009, 08:58
نمایندگی شیرازشم بدین به من :27:
yashgin128
10-09-2009, 11:09
حالا که اینجوریه من هم هستم بخش ویوتی اینا رو بدین به من بابا خود کامتل هم کار خاصی نمیکنه که خیلی شاخ باشه تازه خودمون حمایت فروم های مختلف رو هم داریم چونکه مردمی هستیمحالا اسمشو چی بزارین؟ولی در کل این کامتل گ ن د زده به الجی
almgti_79
10-09-2009, 12:01
حالا که اینجوریه من هم هستم بخش ویوتی اینا رو بدین به من بابا خود کامتل هم کار خاصی نمیکنه که خیلی شاخ باشه تازه خودمون حمایت فروم های مختلف رو هم داریم چونکه مردمی هستیمحالا اسمشو چی بزارین؟ولی در کل این کامتل گ ن د زده به الجی
اتفاقا خيلي خوبه، تازه نمايندگي ما تم هم روي ويوتي نصب ميكنه!!!:31:
Michael Ropy
10-09-2009, 19:01
منم حاضرم! نمایندگی قم رو بدید به من! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ما هم به یه نون و نوایی برسیم!
يه تاپيك جداگانه برا اين كار بزنيد...اما چه اسپم بازاري شده ها...:31:
منم با اين كار موافقم...يه اسم هم براش انتخاب كنيد...
S@nti@go_s&k
10-09-2009, 19:50
بزاریم پارس تل و دوستان خوبه :دی
almgti_79
10-09-2009, 21:55
بزاریم پارس تل و دوستان خوبه :دی
به نظرم اسمشو بذاريم آنتي كامتل بهتره!!!
S@nti@go_s&k
10-09-2009, 22:01
خلاصه هر چی میزارین بزارین زودتر من تحمل ندارم
Michael Ropy
11-09-2009, 01:41
بزارید حاج حسین (خودم) و پسران! :دی
Ssarshar
11-09-2009, 21:53
توي Gsmarena نوشته فيلمبرداري رو با فرمت 3gp ذخيره ميكنه !!! خوب اينطوري كه افتضاحه !
hamed999
12-09-2009, 12:25
سلام- دوستان اگه به این راحتی میتونید نمایندگی ال جی رو بگیرید !!! ما هم هستیم-
yee_pesare
12-09-2009, 13:34
سلام دوستان .نوکیا و سامسونگ و اچ تی سی 1 ما بعد معرفی داخل بازار ایرانن ولی این کامتل 8 ماه که گذشت میاره تا قبلیارو بفروشه گوشیهای قاچاق الجیم که کمه کامتل کلی حال میکنه. فکر کنم باید یه طومار یا چندتا ایمیل به سایت الجی بزنیم یه کاری واسه نمایندگیش انجام بده .نمیدونم چه طور کامتل سونی اریکسونو موتورولا رو سریع میاره ولی .............
S@nti@go_s&k
12-09-2009, 18:27
فکر کنم صدامون به گوش کامتل رسید:دی
جالبه گفته جدیدترین گوشی:دی:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدیدترین گوشی تلفن همراه ال جی وارد بازار شد
موبنا- جدیدترین گوشی ال جی با نام KM900 Arena برای اولین بار با گارانتی رسمی وارد بازار تلفن همراه شد.
به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، این مدل ال جی که یکی از جدیدترین گوشی های این برند قرار دارد برای اولین بار با گارانتی شرکت پارس کامتل و با قیمت 418 هزار تومان در بازار عرضه شده است..
Michael Ropy
12-09-2009, 19:49
و با قیمت 418 هزار تومان در بازار عرضه شده است..
فکر کنم قیمت جهانیش 390 تومان بود. خوبه بد نیست با این قیمت اگه بیاد. شاید بخریم! :دی
almgti_79
12-09-2009, 20:35
فکر کنم قیمت جهانیش 390 تومان بود. خوبه بد نیست با این قیمت اگه بیاد. شاید بخریم! :دی
قيمت جهاني اين گوشي الان حدود $315 هست يعني چيزي در حدود 320هزار تومان!!!
ضمنا در رنگ هاي مشكي، نقره اي و صورتي!!!
الان در بازار جهاني اين گوشي با رنوار معمولي (KC910) هم قيمت است. ولي از از KC910i در حدود $20 ارزانتره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Michael Ropy
12-09-2009, 20:51
قيمت جهاني اين گوشي الان حدود $315 هست يعني چيزي در حدود 320هزار تومان!!!
واااااااااو! دمت گرم بابا! :دی دیگه بهتر، که ارزونه (از یه لحاظ دیگه بدتر، که تو ایران گرونتره!) :دی
Ssarshar
13-09-2009, 00:21
براي شروع عاليه قيمتش !!راستي اين گوشي فرمت WMV رو ساپورت ميكنه ؟؟؟و اينكه ضبط فيلمبرداري در فرمت 3gp چقدر به كيفيت پخش فيلمبرداريش لطمه ميزنه ؟
براي شروع عاليه قيمتش !!راستي اين گوشي فرمت WMV رو ساپورت ميكنه ؟؟؟و اينكه ضبط فيلمبرداري در فرمت 3gp چقدر به كيفيت پخش فيلمبرداريش لطمه ميزنه ؟
در مورد سوال اول...خير...ساپورت نميكنه...در مورد سوال دوم هم درست نميدونم...ولي فكر كنم 3gp يه سقف مشخصي داره براي كيفيت...كه از اون بالاتر نميره...اگه MP4 بود...بهتر بود...
almgti_79
14-09-2009, 16:50
بالاخره بصورت رسمي در بازار ديده شد:
قيمت را خودتون ببينيد با گارانتي پارس كامتل!!!
almgti_79
14-09-2009, 16:52
جان مجتبي من توي اين فكرم كه چقدر اين پارس كامتل قيمت هاش نزديك به واقعيته و چقدر به فكر مردم هست كه قيمت اين گوشي را رند نكرده و حتي بخاطر هم وطنانش حاضر نشده هزار تومان روي قيمت گوشي بگذارد!!!
تازه امروز اومده بد هم نیستش:دی!
کوکی وقتی اومدش 240 بودش الان شدش 180:27:
almgti_79
14-09-2009, 17:18
تازه امروز اومده بد هم نیستش:دی!
کوکی وقتی اومدش 240 بودش الان شدش 180:27:
اتفاقا اصلا خوب نيست؛ گوشي را 120هزار تومان گرانتر ميفروشند بخاطر چي؟:41:
چرا عادت كرديم به گرون خريدن و اينكه بگيم بد نيست، اولشه و .... مثل رنوآر كه تا همين چند وقت پيش هم بعد از يكسال ورودش به بازار قيمتش به 420 هزار هم رسيد!!! فكر ميكنيد چند سال ديگر بايد منتظر بنشينيم تا اين گوشي قيمتش برسه به همين $315؟:46:
ازطرفي مطمئنا تا يكسال ديگر هم از گوشي هاي جديد ديگر الجي توي بازار خبري نخواهد شد تا كامتل اين گوشي هاشونو به خورد مردم بدهند...:41:
من همين الان ميخوام به الجي ايميل بزنم و از كامتل به شركت الجي شكايت كنم كه گوشي را بعد از 7 ماه وارد ايران كرده اون هم با قيمتي كه 7 ماه پيش داشت!!!
مگه مردم پول اضافي دارند بريزند توي حلق يك مشت آدم كه بلدند براي پولدار شدن خودشون، مردم خودمونو سركيسه كنند؟؟؟
من انقدر ايميل ميزنم و از اين كامتل شكايت ميكنم به شركت الجي كه بالاخره نمايندگي خودشونو عوض كنند و از اين پارس كامتل بگيرند...:21:
بهتره شما هم همين كار را بكنيد و ايميل بزنيد....
pouya_99999
14-09-2009, 17:26
یک متن درست کنید ما ایمیل کنیم
almgti_79
14-09-2009, 17:27
ایول ... فکر جالبی داره این عزیز ... اگه از داخل به اینها اعتراض بکنی اهمیتی نمی دن ، شاید از اون طرف یه فرجی شد و یکی خوابوندن زیر گوش این نمایندگی های مفت خور ...
شما اينو مطمئن باش حتما تاثير داره؛ دوستان ديگر از ماجراي خراب شدن گوشي ويوتي من و درگيري اي كه با شركت كامتل داشتم با خبرند و ميدونند تا به الجي كره ايميل نزدم، گوشيمو سالم تحويل ندادند...
almgti_79
14-09-2009, 17:36
من پيشنهاد ميدم يك متني درست كنيم و براي شركت الجي بفرستيم، البته دوستان از جمله خودم آدرس ايميل، اسم خودمون و شماره سريال هاي گوشي الجي مونو براشون بفرستيم، اينجوري خيلي خوبه (بصورت طومار امضا شده با شماره سريال گوشي هامون)
Michael Ropy
14-09-2009, 18:44
امیررضا خیلی وقت پیش بهم گفته بود بنویس من تنبلی کردم! خلاصه حالا که همه هستید منم کمک می کنم! :دی
hamed999
15-09-2009, 00:20
پس زودتر بنویسید که ان شا ءالله این کامتل رو از ال جی ور دارن حالا 20 تا 30 با لاتر از قیمت جهانی قابل هضمه اما 120 تومن واقعا آدم میسوزه!!!!!!!!!!!!!!!!- حالا اطمینان دارین که خبری میشه یا نه واسه خالی نبودن عریضه یه کاری کردین!!!!!!!!! مگه ما چی مون از کشورا های دیگه کمتره ( فقط یه عده نامرد و دزد داریم که اونم حل میشه) که گوشی که 7 تا 8 ماه دیر میاد بعد قیمتش هم که- تازه الان ما میخوایم آرنا بخریم با 450 تومن بهد تو کشورای دیگه viewty smart 2 و کریستال رو میخرن 450 تومن به پول ما شایدم کمتر-دیگه من خیلی قاطی کردم از دست این وضعیت کامتل و کلان قاچاق موبایل------- جون هر کی دوست دارین 24 ساعته به ال جی میل بزنین - اصلان این ایمیل ال جی ادرسش چیه تا یه ایمیله دو سه صفحه ای از از اوضاع بازارشون و نمایندگی بی عرضه شون بنویسم و سنت کنم که حال کنن
hamed_bijari
15-09-2009, 01:42
شک نکنین اختلاف قیمت در این حد فقط دلیلش یه چیز میتونه باشه ،اگه گفتین !!!
.
.
.
.
.
:21:
.
.
.
.
خوب معلومه "جومونگ" :27:
شرکت ال جی داره سوء استفاده میکنه از اسم جومونگ
فکر میکنه با آوردن سون ایل گوک تو تبلیغاتش هر قیمتی که بگه مشتری های ایرانی میخرن
شایدم خریدن ،نمیدونم ،عشق جومونگ هر کاری میکنه :27::11::27:
hamed999
15-09-2009, 14:44
اقا هر کی این گوشی رو خرید لطف کنه اینا رو تست کنه و سریع بگه تا ما هم که میخوایم بخریم خیالمون راحت بشه؟1-کیفیت دوربین عکاسیش و فیلمبرداریش رو با بهترین 5 مگاپیکسلی (n82) مقایسه کنید؟2-بلندی صداش رو با (n95) کیفیتشم که میدونم حرف نداره؟3- ایا درسته که محدودیت اجرا چند برنامه داره مثلا یه برنامه جاوا اجرا کنی دیگه رادیو نمیشه اگه جوابتون مثبت باشه که ال جی با این سخت افزار قوی گند زده رفته!!!! 5- میگن محدودیت حجمی نصب برنامه هم داره که اینم ال جی گند زده حالا تا چند مگ رو نصب میکنه6-اما بازم گوشیه جذاب و فریبنده ای هست مگه نه ؟ خواهش می کنم زود جواب بدین $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
yee_pesare
15-09-2009, 16:02
سلام .بچه ها کاش میشد اول که میارن کسی نخره تا مجبور شن قیمتو کم کنن. البته کامتل سازه خودشو میزنه.گوشیهای نوکیا و..وقتی میان ایران هفته ای قیمت کم میکنن ولی الجی هر 6 ماه قیمتو کم میکنه
hamed_bijari
15-09-2009, 16:54
تا قبل اینکه samsung s8000 jet بیاد میخواستم Arena بگیرم
ولی اونقد این ال جی کند عمل کرد که زدن رو دست Arena
فکر نکنم با وجود Jet کسی Arena بخره :-(
صفحه آرينا مالتي تاچه و FM Transmiter داره و فيلم برداريشم بهتره.
چطور الجي كند عمل كرده؟آرينا قبل از جت اومده.اين مايكروتل هستش كه آرينا را وارد نكرده.
soheil_balaaaa
15-09-2009, 17:29
آقایون و خانوم ها چرا تند میرین . بابا پارس کامتل بهترین قیمیت داره میده 418.000 . با قیمت جهانیش 26.000 فرق میکنه . 320$ قیمت عمده این گوشی نه خرده فروشی . ( 280 UERO قیمت خرده فروشی این گوشی میشه 392.000 تومان )
Michael Ropy
15-09-2009, 18:12
فکر میکنه با آوردن سون ایل گوک تو تبلیغاتش هر قیمتی که بگه مشتری های ایرانی میخرن
برادر این قیمتی که هست، قیمت کامتله! نه الجی!!! قیمت واقعی آرینا 315 دلاره! مفت!!!! در ضمن فکر می کنم گلدایران جومونگ رو آورد ایران که تا اونجایی که میدونم گلدیران دیگه گوشی الجی نمی فروشه و برای تبلیغ محصولات دیگش اینکارو کرد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا قبل اینکه samsung s8000 jet بیاد میخواستم Arena بگیرم
ولی اونقد این ال جی کند عمل کرد که زدن رو دست Arena
فکر نکنم با وجود Jet کسی Arena بخره :-( عزیز آرینا که خیلی وقته اومده و بعدها سامسونگ به فکر ساختن جت افتاد!!! اینجا ایرانه و یه گارانتی مزخرف گوشی های الجی رو میفروشه و باعث شده دیر ایران بیاد. ضمنا شما جوری میگید با وجود جت کسی آرینا نمی خره انگار داریم 1200 رو با n95 مقایسه می کنیم!!!!! اینها هر کردوم برتری های خودشون رو دارن: مثلا آرینا مالتی تاچ و ترنسمیتر داره که جت نداره و مهمتر از همه قیمتشونه که آرینا 315 دلاره ولی جت خیلی ارزون پیدا بشه 410 دلاره!
shahab_f
15-09-2009, 21:36
ای بابا این که اومد که !! :31:
5 شنبه می خواستم i8910 بخرما ! ولی ایندفعه دیگه گول نمیخورم و نظرمو عوض نمیکنم:20:
Michael Ropy
16-09-2009, 04:31
پست تکراری!
Michael Ropy
16-09-2009, 04:32
5 شنبه می خواستم i8910 بخرما ! ولی ایندفعه دیگه گول نمیخورم و نظرمو عوض نمیکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبارکه! خوب کی گفته اینو (آرینا) بگیری! :دی همون رو (آمنیا اچ دی) بگیرو حالشو ببر، ما که بخیل نیستیم! :دی
shahab_f
16-09-2009, 10:20
مبارکه! خوب کی گفته اینو (آرینا) بگیری! :دی همون رو (آمنیا اچ دی) بگیرو حالشو ببر، ما که بخیل نیستیم! :دی
اگه قیمتاشون یکی بود که فکر آرینا رو هم نمیکردم :31: !
Fifa 123
16-09-2009, 13:35
به نطر من 6260 اسلاید نوکیا بهتره.160 هزار تومنه و wi-fi و جی پی اس هم داره دوربینش پنج مگاپیکسل و لنز کارل زایس و فلاش هم داره. پخش موزیکش هم خوبه.مجهز به نقشه های نوکیا هم هست.
به نطر من 6260 اسلاید نوکیا بهتره.160 هزار تومنه و wi-fi و جی پی اس هم داره دوربینش پنج مگاپیکسل و لنز کارل زایس و فلاش هم داره. پخش موزیکش هم خوبه.مجهز به نقشه های نوکیا هم هست.
اقا رو:
1-شتاب دهنده گرافیکی
2-شتاب سنج
3-صدای دالبی
4-Accelerometer و Proximity
5-قابلیت تشخیص چهره و لبخند
6-سی پی یو 600
8-8 گیگ حافظه داخلی
9-قابلیت پخش H.263/4, MPEG4, Divx, Xvid
10- پشتیبانی از بازیهای سه بعدی
hamed_bijari
16-09-2009, 17:18
برادر این قیمتی که هست، قیمت کامتله! نه الجی!!! قیمت واقعی آرینا 315 دلاره! مفت!!!! در ضمن فکر می کنم گلدایران جومونگ رو آورد ایران که تا اونجایی که میدونم گلدیران دیگه گوشی الجی نمی فروشه و برای تبلیغ محصولات دیگش اینکارو کرد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز آرینا که خیلی وقته اومده و بعدها سامسونگ به فکر ساختن جت افتاد!!! اینجا ایرانه و یه گارانتی مزخرف گوشی های الجی رو میفروشه و باعث شده دیر ایران بیاد. ضمنا شما جوری میگید با وجود جت کسی آرینا نمی خره انگار داریم 1200 رو با n95 مقایسه می کنیم!!!!! اینها هر کردوم برتری های خودشون رو دارن: مثلا آرینا مالتی تاچ و ترنسمیتر داره که جت نداره و مهمتر از همه قیمتشونه که آرینا 315 دلاره ولی جت خیلی ارزون پیدا بشه 410 دلاره!
دوستان مثل اینکه سوء تفاهم رخ داده :10:
من خودم از طرفدارای Arena هستم
ولی با اومدن Jet مردد شدم کدومو بخرم !!!
Samsung S8000 Jet
مثلا صفحه نمایشش که AMOLED هستش
یا اینکه فرمتای تصویری بیشتری رو ساپورت میکنه مثلا wmv
کیفیت فیلمبرداریش عالیه
بهتر از همه CPU : Qualcomm MSM6246, 800Mhz processor:18:
باز ARENA
تا 32 گیگ قابل ارتقاء مموریش
صدای :8:Dolby
Multi-touch
-----------------------------------------------------------------
اگه برتری دیگه ای داره نسبت به Jet بگین چون من بدجوری گیر کردم
راسنی یه دلیلشم همین گارانتی بد ال جی تو ایرانه:13:
Michael Ropy
16-09-2009, 20:15
دوستان مثل اینکه سوء تفاهم رخ داده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung S8000 Jet
کیفیت فیلمبرداریش عالیه
بهتر از همه CPU : Qualcomm MSM6246, 800Mhz processor[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز ARENA
صدای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Multi-touch
راسنی یه دلیلشم همین گارانتی بد ال جی تو ایرانه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شرمنده اگه از حرفهام ناراحت شدی! خوب چیزیایی که گفتید درسته، من نمی گم جت نگیرید! گوشی خوبیه ولی خوب درست میگید وقتی گارانتیش اینجوریه و با این قیمت میده.... باز اگه خارج از کشور بودیم سر قیمت می شد تصمیم گیری کرد.
Michael Ropy
16-09-2009, 20:49
اقا رو:
1-شتاب دهنده گرافیکی
2-شتاب سنج
3-صدای دالبی
4-Accelerometer و Proximity
5-قابلیت تشخیص چهره و لبخند
6-سی پی یو 600
8-8 گیگ حافظه داخلی
9-قابلیت پخش H.263/4, MPEG4, Divx, Xvid
10- پشتیبانی از بازیهای سه بعدی اصل کاری هارو یادت رفت!
11. صفحه 3 اینچ تاچ اونم خازنی با مالتی تاچ! الان ارزون ترین گوشی 3 اینچ تاچ 165 تومانه! اونم بدون وای فای و جی پی اس و دوربین خوب.
12. اف ام ترنسمیتر!
13. اینترفیس خفن!
14. فیلمبرداری 6260 وی جی ای 15 فریم هست ولی آرینا 720 در 480 در 30 فریم در ثانیه!
خداییش یه همچین گوشی با این قیمت خیلی میارزه! گوشی های مشابه قیمتشون یا از این بیشتره یا برابره.
hamed999
16-09-2009, 23:34
فکر کنم خواهش کردم به سوال هام جواب بدین ای آرنا دارا جواب بدین لطفا !!!!!!!!! اقا هر کی این گوشی رو خرید لطف کنه اینا رو تست کنه و سریع بگه تا ما هم که میخوایم بخریم خیالمون راحت بشه؟1-کیفیت دوربین عکاسیش و فیلمبرداریش رو با بهترین 5 مگاپیکسلی (n82) مقایسه کنید؟2-بلندی صداش رو با (n95) کیفیتشم که میدونم حرف نداره؟3- ایا درسته که محدودیت اجرا چند برنامه داره مثلا یه برنامه جاوا اجرا کنی دیگه رادیو نمیشه اگه جوابتون مثبت باشه که ال جی با این سخت افزار قوی گند زده رفته!!!! 5- میگن محدودیت حجمی نصب برنامه هم داره که اینم ال جی گند زده حالا تا چند مگ رو نصب میکنه6-اما بازم گوشیه جذاب و فریبنده ای هست مگه نه ؟ خواهش می کنم زود جواب بدین $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
shahab_f
17-09-2009, 13:14
دوستان مثل اینکه سوء تفاهم رخ داده :10:
Samsung S8000 Jet
کیفیت فیلمبرداریش عالیه
بهتر از همه CPU : Qualcomm MSM6246, 800Mhz processor:18:
باز ARENA
صدای :8:Dolby
Multi-touch
راسنی یه دلیلشم همین گارانتی بد ال جی تو ایرانه:13:
انتخاب بین این دوتا سخته ، اما هرکدومو انتخاب کنی ضرر نکردی.
البته این نکات مثبتی که برای اس8000 نسبت به آرینا گفتی :
*صفحه نمایش آرینا خیلی عالیه ، و صفحه نمایش 8000 عالیتره . (یعنی آرینا هم از قابل قبول بالاتره)
*فیلم برداری آرینا بهتر نباشه مسلما بد تر نیست . ( به نظر من بهتره)
* از نظر سرعت هر دوشون در بالاترین حد ممکنن ، حالا جت 200 مگاهرتز سی پی یوش قوی تره ولی در عمل فرقی نداره.
در عوض آرینا مالتی تاچه ، تاچش خازنیه ( با اینکه تاچ جت خیلی حساسه به پای خازنی نمیرسه من امتحان کردم) کیفیت صدای آرینا نزدیک ترین به آیفونه (آخه آیفون به عنوان مرجع کیفیت صدا شناخته میشه !) و اف ام ترنسمیتر داره.
hamed_bijari
17-09-2009, 16:49
انتخاب بین این دوتا سخته ، اما هرکدومو انتخاب کنی ضرر نکردی.
البته این نکات مثبتی که برای اس8000 نسبت به آرینا گفتی :
*صفحه نمایش آرینا خیلی عالیه ، و صفحه نمایش 8000 عالیتره . (یعنی آرینا هم از قابل قبول بالاتره)
*فیلم برداری آرینا بهتر نباشه مسلما بد تر نیست . ( به نظر من بهتره)
* از نظر سرعت هر دوشون در بالاترین حد ممکنن ، حالا جت 200 مگاهرتز سی پی یوش قوی تره ولی در عمل فرقی نداره.
در عوض آرینا مالتی تاچه ، تاچش خازنیه ( با اینکه تاچ جت خیلی حساسه به پای خازنی نمیرسه من امتحان کردم) کیفیت صدای آرینا نزدیک ترین به آیفونه (آخه آیفون به عنوان مرجع کیفیت صدا شناخته میشه !) و اف ام ترنسمیتر داره.
کاملا موافقم :10:
ولی در مورد فیلمبرداری فکر کنم Jet بهتر باشه ،چون با پسوند MP4 فیلمبرداری میکنه ولی Arena تا اونجایی که من تو این تاپیک خوندم با این پسوند فیلم نمیگیره ،که خیلی برام مهمه (شایدم اشتباه مبکنم :41:)
یه چیز دیگه ای هم که در مورد Arena باید گفت رابط کاربری فوق العادشه
نزدیکترین حالت ممکن به آیفون:5: ،مخصوصا اینکه مولتی تاچ هم هست (که همین امر باهث شده من 51% طرف Arena رو بگیرم) :27:
MP4 فیلمبرداری میکنه ولی Arena تا اونجایی که من تو این تاپیک خوندم با این پسوند فیلم نمیگیره ،که خیلی برام مهمه (شایدم اشتباه مبکنم )
اره ارینا 3gp فیلم میگیره!
ولی به نظرم پسوند فقط در فشرده سازی تاثیر داره نه در كیفیت:)
hamed_bijari
17-09-2009, 22:57
اره ارینا 3gp فیلم میگیره!
ولی به نظرم پسوند فقط در فشرده سازی تاثیر داره نه در كیفیت:)
در کیفیت هم تاثیر داره
تا کیفیت پائین نیاد که حجم پائین نمیاد !!!
من قبلا N70 داشتم ،با فرمت MP4 فیلم میگرفت ،تو PC که پخش میکردی اصلا شطرنجی نبود با اینکه 2 مگاپیکسل بود ولی از این 5 مگاپیکسلایی که 3gp هستن کیفیتش بالاتر بود (چون mp4 فیلم میگرفت) :5:
الان Touch Viva دارم اینم دوربینش 2 ،ولی آشغاله ،فیلمبرداریش slow motion هستش :13:
پس کیفیت Jet بهتره با این تفاسیر :46:
ممنون دوست عزیز :11:
تا کیفیت پائین نیاد که حجم پائین نمیاد !!!
نوچ!
شما یه فیلم رو بگیر با یه برنامه به فرمت های مختلف تبدیل كن!
مثلا HD رو به 3gp و mp4 تبدیل كن!
بینشون هیچ فرقی نیست چون كیفیت اولی بالا بودش
ارینا هم همین طوره
وقتی لنز اشنایدر وسط هستش یعنی كیفیت خوب
hamed_bijari
18-09-2009, 14:10
نوچ!
شما یه فیلم رو بگیر با یه برنامه به فرمت های مختلف تبدیل كن!
مثلا HD رو به 3gp و mp4 تبدیل كن!
بینشون هیچ فرقی نیست چون كیفیت اولی بالا بودش
ارینا هم همین طوره
وقتی لنز اشنایدر وسط هستش یعنی كیفیت خوب
دوست عزیز شما همون فیلمهایی که از HD به 3gp یا mp4 تبدیل کردی رو برو تو TV نگاه کن بعد HD رو هم ببین بعد متوجه میشی :27:
24online
18-09-2009, 14:45
این گوشی الان چنده
Michael Ropy
18-09-2009, 16:50
اینقدر بحث نکنید. این دوتا فیلم برداریشون آنچنان تفاوتی نداره. الان که داشتم میدیدم، فیلم جت هم افت فریم داشت و هم یکم شرطنجی بود!
گوشي شاپ هم اين گوشي را اورد...با گارانتي اصلي كامتل...با قيمت 455...
كف مرتب صلوات...:31:
Ssarshar
19-09-2009, 11:46
دوستان به نظر من فعلا اقدام به خريد گويش نكنيد چون توي سايت موبايلستان دو نفر اين گوشي رو خردن و هر دو به يه باگ نرم
افزاري مشترك بر خوردن !! مشكلشونم اينه : وقتي گوشيشون زنگ ميخوره صفحه نمايش سياه ميشه و چيزي قابل رويت
نيست و در نتيجه نميتونن جواب تلفن رو بدن !!! به نظر من فعلا تا حل مشكل اقدام به خريد نكنيد
بخاطر فریمور ایران هستش!
وگرنه چنین باگی که ال جی کور نبودش نبینه:دی
Michael Ropy
19-09-2009, 16:01
یکی از بچه ها که از چین خریده مشکلی نداشته، تو سایتهای خارجی هم من مشکلی ندیدم کسی داشته باشه به این بدی. نمی دونم قضیه چیه.
يكي از معايب اين گوشي...محدوديت در اجرا دايويكس...يعني چي؟...يعني اگه يه فيلم Avi را مستقيم توي گوشي بريزيم نميخونه؟...
Michael Ropy
19-09-2009, 21:38
يكي از معايب اين گوشي...محدوديت در اجرا دايويكس...يعني چي؟...يعني اگه يه فيلم Avi را مستقيم توي گوشي بريزيم نميخونه؟...
منظور تو رزولوشن هست. فکر کنم تا 720 در 480 پیکسل ساپورت میکنه.
ادیت: ببخشید اشتباه شد! تو جی اس ام نوشته بود برای دیدن ویدیو های divx/xvid فقط تونستن اونهایی رو که با DivX Converter تبدیل کردن ببینن. این موردی که من گفتم فکر کنم ماله یه جا دیگه بود! :دی
The only DivX videos we managed to play where those converted through the DivX converter on the supplied CD.
yee_pesare
20-09-2009, 13:54
خوب اونائی که خریدن مگه موقع خریدن تست نکردن:18:
hamed_bijari
20-09-2009, 22:24
آقا جدی جدی این مشکلاتو داره !؟ :18:
چند نفر از اونائی که گوشیو خریدن بیان جلوگیری کنن از شیوع این شایعات :41:
آقا جدی جدی این مشکلاتو داره !؟ :18:
چند نفر از اونائی که گوشیو خریدن بیان جلوگیری کنن از شیوع این شایعات :41:
يكي از كساني كه اين گوشي را خريد...سهيل جان بود...از چين خريد...و كلا درباره گوشي توضيح داد...ولي به همچين مشكلي اشاره نكرد...الان حدود 1 ماهي ميشه كه گوشي را خريد...(حدود 1 ماه و نيم)...
Sadeq_ME
21-09-2009, 21:00
درباره فلاش گوشی هم یادمه یه نفر گفت یه مشکلی داره شما یادتون نیست؟؟؟؟؟
soheil_balaaaa
23-09-2009, 14:18
دوستان هرکس با این مشکل خاموش شدن صفحه نمایش هنگام زنگ خوردن مشکل داره هیچ چیز خاصی نیست . مال من هم همین جور شد بردم کل موبایل فروشها سر زدم هیچ کس نتوانست درستش کنه . آخر سر خودم با 1 فکر بکر درستش کردم .
دوستان هرکس با این مشکل خاموش شدن صفحه نمایش هنگام زنگ خوردن مشکل داره هیچ چیز خاصی نیست . مال من هم همین جور شد بردم کل موبایل فروشها سر زدم هیچ کس نتوانست درستش کنه . آخر سر خودم با 1 فکر بکر درستش کردم .
خب بگو حاجي...كه اگه ديگران مشكلي دارن...حل بشه...
hamed_bijari
23-09-2009, 16:59
راست میگه ،بگو ما هم بدونیم :دی
hamed999
28-09-2009, 12:31
چرا اینجا این قدر ساکته؟ حالا گوشی وارد بازار شده دوستان باید نظر زیاد بدن در مورد محاسن یا معایب !!!!!!!!!!!!!
کسی در مورد فیلمبرداری این گوشی میدونه که bitrate اون چنده کلا یه اطلاعات کامل بده@ مثلا من واسه 73 رو میگم سایزش 352*288 فرمت mp4 و bitrate اون =kbs 739 کیفیت از 10 نمره 5 میگیره من اینجوری میخوام بگین ممنون میشم
Michael Ropy
28-09-2009, 12:46
کسی در مورد فیلمبرداری این گوشی میدونه که bitrate اون چنده کلا یه اطلاعات کامل بده@ مثلا من واسه 73 رو میگم سایزش 352*288 فرمت mp4 و bitrate اون =kbs 739 کیفیت از 10 نمره 5 میگیره من اینجوری میخوام بگین ممنون میشم
720*480 هستش و فرمت 3gp (الجی رو گوشی های حرفه ایش بهترین فرمت رو میذاشت (avi با انکودینگ divx!) ولی نمی دونم چرا رو این و دو سه تا گوشی دیگه این فرمت رو گذاشته!). بیت ریت اون رو نمی دونم راستش! کیفیت 8 از 10. به خاطر اینکه رنوار خیلی بهتر از اینه.
بالاخره معلوم نشد مشکل خاموش شدن صفحه نمایش حل شد یا نه؟؟؟؟
اگه این گوشی رو دارین لطفا در این مورد توضیح بدین.ممنون
pooria.rio
04-10-2009, 17:06
آقایون خانوما ویوتی بخرین خودتون رو راحت کنین
از همه نظر هم امتحانش رو پس داده
کیفیت عالی فیلمبرداری
فلش استروب
اینترفیس فوق العاده منعطف
تم همه گوشی ها داره واسش طراحی میشه
پشتیبانی قوی در اینترنت
امکان دسترسی به تنظیمات گویش .تنظیم قدرت صدا ...کیفیت فیلم برداری و .....
آقایون خانوما ویوتی بخرین خودتون رو راحت کنین
از همه نظر هم امتحانش رو پس داده
کیفیت عالی فیلمبرداری
فلش استروب
اینترفیس فوق العاده منعطف
تم همه گوشی ها داره واسش طراحی میشه
پشتیبانی قوی در اینترنت
امکان دسترسی به تنظیمات گویش .تنظیم قدرت صدا ...کیفیت فیلم برداری و .....
اینو با ویوتی مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟...
در اینکه ویوتی گوشی خوبیه شکی نیست...ولی این گوشی از همه لحاظی از ویوتی سره...اونم چند سر و گردن...
چراکسی جواب منو نمی ده! راسته که رو گوشی های lg و مشخصا ویوتی نصب برنامه مخصوصا تم خیلی سخته؟؟
و اینکه قیمت LG KM900 Arena الامن چنده؟ممنون
Michael Ropy
05-10-2009, 19:03
من آخرین بار که برای خرید کوکی رفته بودم قیمت 418 با گارانتی دارم. الان باید پایین تر هم اومده باشه.
yashgin128
06-10-2009, 13:29
اقا قیمت جدید کسی داره؟
hamed999
07-10-2009, 11:36
سلام دوستان لطفا جواب بدین می خوام بخرمش ! آخر تصمیمم رو بین جت و آرنا گرفتم و آرنا میخرم البته با کمی تعصب به ال جی چون جت هم مزایایی نسبت به آرنا داشت -----حالا ولش اگه میشه سریع به سوالام جواب بدین ( اونایی که این گوشی رو دارن یا باش کار کردن) -------
1-صدای تو اسپیکر در حد چه گوشی هست ؟(واسه اینکه ملموس باسه گفتم با یه گوشی بگین )
2-عکاسی و فیلمبرداری اون در حده چه گوشی هست؟
3-حساسیت و سرعت پاسخ گویی به لمسش در حد چه گوشی؟
همین دیگه و خواهشا با گوشی هایی مقایسه کنین که معروف باشن و دمه دسته همه!!!!!!! و اگه نکته ی دیگری در مورد این گوشی میدونید که ما رو از خریدش منصرف کنه یا به خریدش تشویق بگین
Michael Ropy
11-10-2009, 13:57
این نظر مسیح جونه که یکم باهاش کارکرده:
سیلام............
یه خاطره که امشب اتفاق افتاد...2 تا دوستام میخوان گوشی بخرن...با هاشون قرار گذاشتیم رفتیم گوشی ببینیم و اینا...بعد سقف مادی هم برای هر 2 دویست تومن بود...منم کوکی و استار را گفتم...رفتیم هکه جا کوکی بود...در همه رنگ...سفید...مشکی...طلایی و...یکیشون تا کوکیو دید عاشقش شد...یکیشونم عاشق ویوتی...اونجا استار نبود...رفتیم بازم گشتیم تا یه استار پیدا شد...رفتیم تو فروشنده اورد...تا از نزدیک دیدن...گذاشتن رمین و خداحافظی کردن رفتیم بیرون...خلاصه از استار متنفر شدند...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یکیشون کوکی میگیره...یکی ویوتی...از قیافه ویوتی خوشش اومده...KF700 هم که نبود...بعد آخر سر رفتیم نمایندگی الجی...دید بچه های باحالی هستیم...سیم گذاشت توی کوکی و ویوتی...باهاش کار کردن...بعد منم یه دوری میزدم گوشی ها را میدیم..یهو چشم به آرینا افتاد...مثه ... داشتم بهش زل میزدن...کفم برید...فروشنده اورد...سیم گذاشتم توش نیم ساعت داشتم بهش ور میرفتم...تو آسمون ها بودم...تاچش مثه آیپاد تاچ...سرعت موشک...دور بینش هم یه عکس گرفتم...کیفیت خوب بود...صدا هم که هیچی...یه آهنگ گذاشتم...صدا به صدا نمیریسید...خلاصه دیگه پدر گوشیو در اوردیم...(به تنهایی...اونا با گوشی های خودشون کار میکردن)...در ضمن هر 3 گوشی فارسی بود...
قصه ما به سر رسید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...........................................
چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamed999
11-10-2009, 14:46
پس با این اوصاف هم صداش تو اسپیکر توپه هم سرعتش و هم تاچش حالا کیفیت عکسش که مهم نیست زیاد اما اونم گفتی خوبه اما یه چیز کیفیت فیلمبرداریش چطوره مثلا از این نوکیا n82 که vga فیلم میگیره بهتره؟
پس با این اوصاف هم صداش تو اسپیکر توپه هم سرعتش و هم تاچش حالا کیفیت عکسش که مهم نیست زیاد اما اونم گفتی خوبه اما یه چیز کیفیت فیلمبرداریش چطوره مثلا از این نوکیا n82 که vga فیلم میگیره بهتره؟
مطمئن باش راضیت میکنه...صداش خیلی عالی بود...هم بلندی...هم کیفیت...هم کلا خیلی خوب بود...سرعت و حساسیت تاچشم خوب بود....باهاش فیلم نگرفتم...ولی عکسش خوب...برای شما هک که مهم نیست...ممکنه کیفیتش عالی باشه...:31:
میگم مسیح کیفیت تاچ ارینا بهتر بودش یا ایپادت؟
میگم مسیح کیفیت تاچ ارینا بهتر بودش یا ایپادت؟
یکی بود...فرقی حس نکردم...
hamed999
11-10-2009, 21:25
فقط یه سوال دیگه آرنا محدودیت حجمی داره؟ اگه تا چند مگ؟ نمیشه برداشتش؟
فقط یه سوال دیگه آرنا محدودیت حجمی داره؟ اگه تا چند مگ؟ نمیشه برداشتش؟
متاسفانه...داره...برداشتنشم نمیدونم...
نظر یکی از کسانی که این گوشی را داره...
عرض کنم که بله محدودیت حجمی داره جاوا با حجم 5 مگ رو error داد نصب نشد
از نظر دوربین با n82 مقایسه کردم خیلی بهتره .
از نظر کیفیت موسیقی در هدفون 20 تا صدا داره من تا 15 بیشتر نمیزارم صداش خیلی زیاده .وقتی دالبی روشن میکنی دیگه واویلا در مقایسه تو سایت gsm arena از خیلی چیزا از ipod بهتر بوده این یعنی .........
فقط صدای خود گوشی 1 ذره کمه .
سرعت دستگاه در حد 1 لامبورگینی مورسی لگو
ارینا در دمای 20 درجه زیر صفر!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارینا زیر کفش مادر زن صحابش:دی
جا موندن ارینا تو ماشین لباس شویی!!
ارینا در حمام گل:دی
ارینا در دلستر:دی
عبور یه ماشین 2 تنی از ارینا!
شستشوی ارینا زیر اب:دی
و ارینا پس از دو ساعت از گذشتن از این هفت خان:دی
Michael Ropy
12-10-2009, 19:30
:18::18::18::18::18::18::18:
اصلا باورم نمیشه! یه گوشی که از مواد قابل بازیابی ساخته شده اینقدر خر باشه! :دی
ارینا در دلستر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی از کی تاحالا روسی ها شراب رو ممنوع کردن! :27:
سیلام.............
همین الان 34 صفحه را دوره کردم.............یادش بخیر..............اولین پست را توی همین تاپیک زدم.............اون موقع ها عاشق آرینا بودم...............(الان هم هستم)...............:31:..................
عجب مقاومتی داره این آرینا...................ولی باید یه گل کوچیک هم میزد..................که همه چی کاملا ثابت بشه.................:31:
یه سوال..................بالاخره این گوشی با دایویکس مشکل داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...............بعد زیرنوس میخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........
.................:31:
من از روزی که دیدم توی کفشم، از بسم که آیفون دارا زدن توی سرش اعصابم خورد شد - اه - اما من اینهمه امکانات رو توی یه گوشی تا حالا ندیدم با این قیمت - مثلا:
- اف ام ترنسمیتر (خوراکمه - الان از این فندکیا دارم!)
- صفحه نمایش با ساپورت 800 پیکسل عرض و چند لمسی بودن اونم با این حساسیت
- صدای با کیفیت بسیار مطلوب که اون تکنولوژی دالبی موبایل هم یه جورایی جذابترش کرده
- دوربین قابل قبول که میتونه جای یه دستگاه عکاسی مواقعی که بهش نیاز داری قدرت نمایی کنه
- حافظه ی داخلی بالا که مشکلاتی مثل کندی سرعت و دغدغه ی خرید حافظه ی جانبی رو حل کرده
- ساپورت از رنج بسیار خوب فرمتهای صوتی و تصویری
- اینترفیس شیک و جذاب که به این راحتی یکنواخت و خسته کننده نمیشه
- طراحی ساده، مقاوم و زیبا
خب حالا اولویتهای خودم در مورد انتخاب گوشی که به آرنا رسوندم:
- موزیک، موزیک و موزیک: حافظه ی مناسب، صدای با کیفیت، پلیر قابل قبول، ساپورت فرمتهای مختلف و اف ام ترنسمیتر...
- عکس دیدن و پی دی اف خواندن: با این رزولیشن و کیفیت به اضافه ی امکانات مناسب نرم افزاری خیلی بهش امیدوارم
- اینترفیس ژیگول که آیفون نباشه (!): از ظاهر خسته کننده و کلیدهای سفت خسته شدم، میخواستم دستگاهی داشته باشم که موقع کار کردن اندکی از دیدن منوها و امکاناتش ذوق کنم و البته افسوس پول هنگفت و از دست دادن چیزهایی مثل دوربین خوب و بلوتوث و ... که ناشی از خرید آیفون است رو نخورم - به اضافه ی اینکه از غرور عجیب آیفون دارها حالم بهم میخوره - ببخشید!
- ال جی رو دوست دارم (!): هویجوری خب...
حالا اگرچه میدونم این گوشی هم معایب و نقصهای خودش رو داره اما دیگه باید خوبی وبدی ها رو باهم قبول کرد. نمیدونم این عکسها واقعی بودن همشون یا ساختگی - البته که اون ماشین لباسشویی خیلی ضایع بود (!) اما به هر حال انتظاری ندارم - من با گوشی همیشه ملایم رفتار میکنم - همینجوریه که همه ی گوشی هام اونقدر میمونن که خودم خسته میشم چقدر نو خوشگل موندن - دلم میخواد بندازم روی آسفات خورد و خاکشیر بشن! آه!
یه سوال..................بالاخره این گوشی با دایویکس مشکل داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...............بعد زیرنوس میخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........
تا جایی که من میدونم این گوشی در مورد دایویکس فقط ویدئوهایی که با نرم افزار خودش اپتیمایز شده باشن رو پخش میکنه - در مورد دایویکس زینویس نمیخونه - البته باز هم میشه کمی امیدوار بود!
عکس ARENA با داداشش GC900 : دی
بدون شک کیفیت ال سی دی GC900 بهتر هستش!
Michael Ropy
13-10-2009, 19:54
پس ال سی دیه داداش بزرگشون رو چی میگی! همین محسن..................نه چیز bl40! :دی
من یه فروم مخصوص آرنا دیدم، نمیدونم قبلا کسی معرفی کرده یا نه اما مطالب خوبی داره، از آپدیت Firmware تا معرفی باگها و تعدادی اپلیکشن و بازی مناسب...
هوووم!
شیطون داره گولم میزنه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بتونم n78 رو 150 ردش کنم ارینا هم بشه 350 میخرمش!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بتونم n78 رو 150 ردش کنم ارینا هم بشه 350 میخرمش!!!!!
اگه البته... انشاا... که 350 بشه - من همین الان اینقدرا دارم...! ولی چشمم آب نمیخوره - به زودی ها حداقل زیر 400 بیاد...
فعلا مشکل اصلی اینه که هیچکس نیست بتونیم سوالات ریز و درشتمون رو ازش بپرسیم - البته خب یکی دو تا از بچه ها بودن - اما طفلی ها خسته میشن خب! بنابراین پناه بردیم به همین فرومی که معرفی کردم ...
اف ام ترنسمیتر نداریم آقا!
بله، یکی از مهمترین و دیرینه ترین فاکتورهای من برای خرید گوشی مالتی مدیا همین ترنسمیت هست - طبق اخبار رسیده - تنها در Firmware تایوان و چند نسخه ی اروپایی قابلیت ترنسمیت فعال هست و در بقیه ی ورژن ها - علیرغم وجود سخت افزار - این امکان ناز رو خاموش کردن که حالا دلیلشون پیروی از قوانین رادیویی هست! حالا ملت اگر کسی داره لطفا بگین دستگاه های کامتل این ویژگی رو دارن یا نه؟ اگر نه که باید هنوز بسم ا... نگفته بریم سراغ فلش کردن و دردسر...
گوشی مالتی مدیا، دردسر کانورت کردن...
راستش با اینکه مخلص الجی هستم - اما اینکه این لوگوی دایویکس رو همه جای جعبه و گوشی چسبونده و بعد برای دیدن یه ویئوی معمولی باید بیشتر از یک ساعت برای کانورت کردنش پای سیستم بشینی واقعا مسخره ست. طبق اخباری که از بلاد کفار به گوش رسیده نرم افزار کانورتور همراه گوشی خیلی کنده - نرم افزارهای مختلفی معرفی شده باز - چندتاییشون:
- Super
-
-
البته این خارجی های نمکنشناس توصیه کردن که کلا بی خیال دایویکس بشید و برید سراغ همون فرمت mp4 خودمون که دیگه از شر پیغام "not supported" گوشی خلاص بشید - ببین چه وضعی شده! حالا این مشکل در ورژن دانه بلند (همون BL40 ملعون) حل شده - کما اینکه حتی میتونه دی وی دی هم پخش کنه ظاهرا - اما آرنا به عنوان اولینهای کلاس اس همچانان چنین معایب مذخرفی رو داره... ای دنیای بی وجدان...:13:
خب کسی نظری نداره؟ هــا؟! (مثل غلمراد بود توی باغ مظفر، اونجوری بخونید...)
Michael Ropy
15-10-2009, 17:04
هان؟! امیر و الجی؟! یعنی میشه! :دی
خب خب، انگاری یه چیزایی واسه این آرنا پیدا میشه، اینا دو تا پک بازی که البته نمیدونم چجوریه و تا چه حد با آرنا سازگارن اما به هر حال خارجی های ملعون گفتن مشکلی نداره، باشه تا وقتی خریدیم...:10:
مجموعه بازی های تاچ شامل:
Age of Empires 2
Asphalt 2
Cake Mania
Fifa Manager 08
Maha
Platinum Suduko
Pub mania
SWAT Force
Teddy Factory
Theme Park
YetySports 8
دانلود با حجم 3 مگابایت:
مجموعه بازی های در هم شامل:
GTA 4
SIMS 3
ICE AGE 3
DISNEY UP
EMERGENCY MAYHEM
GOLF OPEN 2009
GUITAR HERO WORLD TOUR
THE SPIDERWICK CHRONICLES
دانلود با حجم 3.7 مگابایت:
Michael Ropy
15-10-2009, 17:57
برادر یکی اینجا آرینا داشت (سعید بلا) می گفت ترنسمیترش کار میکنه!
فکر کنم یه فریموری هم اینجا گذاشت مال ایران بودش توش اف ام بودش:happy:
خدا خیرتون بده، یه بدبختی رو از نگرانی خلاص کردید! حالا تا ببینیم کی مایه دار میشیم، فعلا که هر صبح میرم سر چهارراه یه دو سه تومن کاسب میشم :دی
nima_989
16-10-2009, 22:52
سلام
میگن باطریش تعطیله
اونایی که دارند بگن چقدر دووم میاره با استفاده روزانه؟؟
almgti_79
21-10-2009, 11:45
از بازارهای جهانی به گوش میرسد که قیمت این گوشی از قیمت رنوآر پایین تر آمده, هم اکنون قیمت رنوآر در بازارهای جهانی 315$ می باشد ولی قیمت آرنا به 300$ رسیده است!!!
حال دوستان عزیزی که میخواهند این گوشی را بخرند دست نگه دارند تا قیمت کاذبی که پارس کامتل برای این گوشی در نظر گرفته شکسته شود بعد اقدام به خرید کنند؛ در غیر اینصورت یک کلاه گنده به سر شما دوستان رفته است!!!
قیمت آرنا:
قیمت رنوآر:
قیمت رنوآر 1 گیگ:
Dark.Life
21-10-2009, 15:20
دیگه 100% ارینا می خرم
البته اگه به 350 تومن قیمتش برسه!
ولی اصولا ال جی بعد از افت قیمت خیلی زیاد افت می کنن تا جایی که کوکی پایین تر از قیمت جهانی تو ایران یافت میشه:دی
اگه قیمت در این حد پایین بیاد که محشره، اونجوری آرنا واقعا بدون رقیب میشه در بازار...
پس فعلا صبر کنم بهتره انگار!
Dark.Life
21-10-2009, 18:35
رقیب رو خوب اومدی جت باید بره بوق بزنه با این قیمتش:happy:
راستی الان دوباره پست اول رو دیدم: دی
دارای CPU با توان 600 مگاهرتز با چیپ Infineon SG3H 20
. دارای GPU با حافظه 64 مگابایت با چیپAMD A258
جلل خالق:دی
گرافیک AMD !!!!!!!!!
میگم دارک لایف جان!...
دیگه 100% ارینا می خرم
امضات یه چیز دیگه میگه ها...:31:
کسی قیمت جدید نداره؟...
Michael Ropy
21-10-2009, 22:12
نه آقا ویوتی اسمارت نخری ها! :دی آرینا بهتره.
به نظر من ویوتی اسمارت در مثابل آرنا هیچ مزیتی ندار ه مگر دوربین مثلا 8 مگاش که هیچ چیز خارق العاده یا حتی راضی کننده ای درش نیست - با اون کیفیت - برای دوربین اگه کسی اونو بگیره اشتباهه! همین آرنا به نظرم مناسبترینه فعلا - به قولی all in one هست...
Dark.Life
22-10-2009, 14:03
ولی انصافا ارینا از ویوتی اسمارت بهتر نیست!
قبلا یه عکس ار ال سی دی گذاشته بودم که ویوتی اسمارت بهتر بودش!!(البته من نزاشتم:دی)
در کل ویوتی اسمارت برادر بزرگ تر ارینا هستش و از قدیم گفتم هرکه بامش بیشتر برفش بیشتر(قیمت اسمارت چنده؟)
در کل ویوتی اسمارت برادر بزرگ تر ارینا هستش و از قدیم گفتم هرکه بامش بیشتر برفش بیشتر(قیمت اسمارت چنده؟)
قیمت اسمارت حدودای 400 دلار هست الان - یه 100 دلار ناقابل بیشتر از آرنا - حالا نمیشه گفت و نمیخواهیم بگیم که کدوم یکی بهتره - اما خداوکیلی توی مشخصات هر دو نگاه کنید - ویوتی که به قول شما برادر بزرگه هست چه چیزی سر داره غیر از مگاپیکسل دوربین؟ خب یه چیزایی کم داره - مثلا 6.5 گیگ حافظه - اف ام ترنسمیتر و احتمالا از لحاظ صدا... اگه مثل ما فقیر فقرا به قضیه نگاه کنید خب 100 دلارم خودش پولیه دیگه... :دی اما این شکل پشتش از آرنا خیلی باحال تره به نظرم :)
Dark.Life
22-10-2009, 22:55
موافقم ارينا ميتونه رقيب خوبي براي اسمارت باشه
ولي يكي كمرا يكي پلير بهتره اصلا مقايسه نشن
موافقم ارينا ميتونه رقيب خوبي براي اسمارت باشه
ولي يكي كمرا يكي پلير بهتره اصلا مقايسه نشن
و مهمتر اینکه هر 2 از یک برند هستند..............100% برای مقابله با هم نیستند.............آرینا رقیب جت هست نه ویوتی..............
Dark.Life
23-10-2009, 15:23
و مهمتر اینکه هر 2 از یک برند هستند..............100% برای مقابله با هم نیستند.............آرینا رقیب جت هست نه ویوتی..............
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....:دی
تایید میشه!
البته فکر کنم X6 بیشتر رقیب ارینا باشه تا جت!
meisamalikhani63
24-10-2009, 09:16
بچه ها ویوتی 2 اومد تو بازار ایران با قیمت 500000 تومان. پس با این حال آرنا نسبت به قبل افت قیمت شدیدتری خواهد داشت . دوستانی که می خواهند آرنا بخرند صبر کنند.
yee_pesare
24-10-2009, 14:06
بچه ها کریستالم اومد به بازار با قیمت 580 تومن.چه عجب الجیم به روز کار کرده
Dark.Life
24-10-2009, 14:07
حالا ببینیم bl 40 کی میادش!
طبق اخبار قیمت جدید ارینا 370 خواهد بودش:)
Michael Ropy
24-10-2009, 14:15
طبق اخبار قیمت جدید ارینا 370 خواهد بودش:)
خدا کنه تا یه ماه دیگه تا 350 اینا بیادش! :دی تا من اگه کوکی پیدا نشد، یه فکری به حال خودمون هم بکنیم دیگه! :دی
خب الهی شکر - انگار توی همین یکی دو ماهه ارزون تر میشه - به هر حال فکر کنم اینکه دو گوشی مربوط به یک برند باشن هرگز نمیتونه دلیلی برای خودداری از نقد و بررسی قابلیتهاشون و مقایسه ی اونها باشه - وقتی کسی قصد خرید یکی از این دو گوشی رو داشته باشه قطعا به دنبال برچسب کمرا فون یا مالتی مدیا نیست...
لطفا اگه میشه این دو سوال رو پاسخ بدید: اول اینکه کیفیت دوربین آرنا به پای دوربین ویوتی 5 مگا میرسه؟ و دوم، آرنا برای پخش موزیک اسپیکر جداگانه ای داره - صداش استریو هست - یا از همون اسپیکر تماس استفاده میکنه؟ اگر اسپیکر دیگه ای داره جاش کجاست...؟
یه چندتا مطلب مناسب در مورد آرنا دیدم توی یکی از سایتها - اینجا میزارم که اگه کسی خواست استفاده کنه :)
Hidden secrets of the LG Arena
How to completely customise the LG Arena
How to watch movies on the move with S-Class
Michael Ropy
25-10-2009, 07:34
لطفا اگه میشه این دو سوال رو پاسخ بدید: اول اینکه کیفیت دوربین آرنا به پای دوربین ویوتی 5 مگا میرسه؟ و دوم، آرنا برای پخش موزیک اسپیکر جداگانه ای داره - صداش استریو هست - یا از همون اسپیکر تماس استفاده میکنه؟ اگر اسپیکر دیگه ای داره جاش کجاست...؟تو عکس برداری به نظرم آره ولی فیلمبرداری به خاطر DivX نبودن فیلم خیر!
اسپیکر هم فکر کنم مثل کوکی از همون محل تماس صداش میاد.
میگم اگه از همون اسپیکر تماس استفاده میکنه پس این "دالبی موبایل" چه معنی داره؟
Dark.Life
25-10-2009, 13:48
میگم اگه از همون اسپیکر تماس استفاده میکنه پس این "دالبی موبایل" چه معنی داره؟
دالبی فقط با هدست خود گوشی(مال ال جی) انجام میشه و یه صدای واقعا 3D به ادم میده
هدست گوشی رو ببین:
یه شکلی تو فیلم میادش که روش کلیک می کنی دالبی میشه: دی
اطلاعات بیشتر از سایت دالبی!
meisamalikhani63
25-10-2009, 15:01
بچه ها می دونید الان قیمت آرنا چنده؟
البته بدون گارانتی.
Dark.Life
25-10-2009, 15:17
410
..................................
nima_989
30-10-2009, 11:51
سلام به همه.
من 2روز پیش با گارانتی دو ساله کامتل خریدم 425 تومن.اراک.:5:
هر سوالی دارید بپرسید...:question:
به چند تا نکته برخوردم تو این دو سه روز اول اونا رو بگم.
1. کیفیت صفحه خیلی عالیه حساسیت تاچ با توجه به خازنی بودن حرف نداره:thumbsup:.ولی زیر نور آفتاب عملا تعطیله.:thumbsdow
2. کیبورد مجازی کامل تو اس ام اس دادن یه کم کند فعال میشه.یعنی وقتی گوشی رو می چرخونه یه 3 ثانیه ای طول میکشه.(کوکی داشتم قبلا وقتی می چرخوندم سریع عوض می شد):9:
3.صداش خوبه به اندازه اس.یه کم از کوکی کمتره تو اسپیکر ولی خیلی با کیفیت.توهندزفری حرف نداره.کلی هم اکولایزر داره.:8:
4.مهمترین ضعف :باطریش اصلا خوب نیست.با استفاده روزمره تقریبا هر شب باید شارژ بشه...:41:
5.اینترفیسش معرکه است.من با آیفون هم کار کردم.چیزی از ایفون کم نداره.صفحه اش دارای تراکم پیکسل بالاست و اصلا دون دون نمیشه تو عکسها .آیفون رو درسته قورت میده.:26::21:
6. FM Transmiter خیلی عالی کار می کنه.برد مفیدش هم دو سه متر بیشتر نیست حداکثر.:biggrin:
7.دوربینش خوبه.(البته من خودم دوربین دیجیتال دارم در مقایسه با اون حرفی برای گفتن نداره)ولی به عنوان موبایل دوربین خوبی داره.مخصوصا فیلم برداریش.خیلی خوب فیلم میگیره و صداها داخل فیلم فوق العاده است.به لطف میکروفون مجزای ضبط صدا.تنظیمات تقریبا کاملی هم برای عکس گرفتن داره.:10:
8. یه نکته خیلی بد : 4 تا Home Screen داره که نمیشه بک گراند هیچ کدومشون رو عوض کرد.فقط میشه برای صفحه قفلش وال پیپر گذاشت.(این مشکلش مثل آیفونه):18:
9.یه مشکل دیگه.فقط عکس های Land scape رو میشه فول اسکرین کرد.عکس های معمولی مثلا عکس های خود گوش که حالت عمودی دارند رو نمیشه فول اسکرین دید.خیلی خیلی بده.
10.موقعی که داری فایلی رو برای کسی سند می کنی دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.p990 داشتم یادش بخیر میشد.:40:
11.اون دو تا Home screen که برای مخاطبین و گالری هست محدودیت داره.تعدادی خاص آهنگ و عکس و مخاطب رو می تونی بیاری اونجا.به قول معروف فقط اونایی رو می تونی بیاری که مهمه فکر کنم 10 یا 15 تا بیشتر نشه.:13:
12.پلیرش خیلی شلوغه.تمام آهنگها رو یه جا نشون میده.میشه بر اساس تاریخ و اسم مرتب کرد.ولی به شکل پوشه پوشه که خودت کپی می کنی تو مموری قابل رویت نیست.البته از تو فایل منیجر پوشه پوشه نشون میده ولی نمیشه دنبال هم اجرا کرد آهنگها رو.
13.یه نکنه جالب...
وقتی وصل کردم به سیستم برای بار اول.مموری گوشی کاملا خالی بود.ولی وقتی Propertise گرفتم.زده بود حجم حافظه 7 گیگ!!!!!!!!!!!حجم کل.از 8 گیگ خبری نیست.1 گیگ گول مالیدن سرمون!!!!!!:9:
14. و آخرین نکته: چقدر حرف زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!:34::22:
سوالی داشتین بپرسین من زیاد آن میشم...
yee_pesare
30-10-2009, 13:30
سلام دوست عزیز .مبارکت باشه.چندتا سوال:
1- رنگ مشکیشم بود یا فقط نقره ای
2- جنس ساختش چطوره.احساس محکم بودن به ادم میده
3- سرعت گوشی چطوره منظورم هم سرعت پاسخگوئی به لمسه هم سرعت گوشی یعنی وقتی تو قسمتهای مختلف مثل گالریو....میره سریع میره یا طول میکشه
nima_989
30-10-2009, 14:01
سلام دوست عزیز .مبارکت باشه.چندتا سوال:
1- رنگ مشکیشم بود یا فقط نقره ای
2- جنس ساختش چطوره.احساس محکم بودن به ادم میده
3- سرعت گوشی چطوره منظورم هم سرعت پاسخگوئی به لمسه هم سرعت گوشی یعنی وقتی تو قسمتهای مختلف مثل گالریو....میره سریع میره یا طول میکشه
سلام رفیق
1.فقط نقره ای داشت
2.جنسش عالیه.حس خوبی به ادم میده وقتی میگیری تو دست.محکم و خوب.بدون هیچ لق زدنی
3.سرعت پاسخگویی به لمس فوق العاده است.سرعت انجام عملیات هم خیلی خوبه البته در حد عالی نیست ولی خیلی خوبه هیچ مشکلی پیش نمیاد.با توجه به افکت های زیبایی که داره خیلی روان و راحت عمل می کنه بدون هیچ مکث اضافه.
almgti_79
30-10-2009, 15:34
نيما جان مبارك باشه، انشالله باهاش صدتا آرناي ديگه بتوني به دست بياري!!!
نيما جان تقريبا تمام گوشي هاي پلت فرم جاوا مشكل بلوتوث را دارند يعني وقتي با بلوتوث فايل ميفرستي نميشه كار ديگه اي انجام داد، P990 سيستم عامل سيمبين داشت كه ميتونستيد همزمان كار ديگه هم بكنيد....
باز فكر كنم از گوشي هاي جاواي سوني اريكسون بهتر باشه، چون دوستم K810 داره و وقتي كه در حال دريافت بلوتوث هم هست نميتونه كاري ديگه اي انجام بده درصورتيكه گوشي هاي الجي من (سكرت و ويوتي) وقتي در حال دريافت بلوتوث هستم ميتونم كار ديگه اي انجام بدم!!!
almgti_79
30-10-2009, 15:39
نيما جان اين عيبي كه دوستان ميگفتند را گوشي شما نداره؟
عيب: وقتي كسي با شما تماس ميگيره، صفحه ي گوشي كاملا سفيد ميشه و نميتونيد ببينيد چه كسي باهاتون تماس گرفته؟
ويوتي كه باتريش براي مكالمه 2:30 دوام مياره، با كار معمولي بين 1.5 تا 2 روز باتريش دوام مياره، چطور آرنا اينجوري نيست، بايد حداقل 2 روز را دوام بياره (احتمالا بخاطر تراكم بالاي پيكسل ها در گوشي است)!!!
nima_989
30-10-2009, 16:51
نه اون مشکل رو نداره.خیلی هم صفحه جذاب میشه موقعی که یه نفر زنگ می زنه یا شما زنگ می زنید.یه مکعب کریستالی که عکس یه گوشی توشه اون بالا می چرخه خیلی خوشگل و با حاله...
احتمالا به خاطر پیکسل بالای اونه.البته اگه تنظیم نور صفحه رو بذارید رو حالت اتوماتیک(خودش بر اساس نور محیط کم و زیاد می کنه) یه روز و نیم دووم میاره کامل.
البته تو سایت PhoneArena اگه برید یه رویو کامل از گوشی گذاشته و نمره داده تموم نمرات بالای 8 (از 10) ولی باطری 5.5 !!!
almgti_79
30-10-2009, 19:14
نيما جان اگر اينترنت پرسرعت داري يك چندتا عكس در حالت هاي مختلف برامون بگير و آپ كن، مخصوصا عكسهاي درون خانه، ميخوام با ويوتي و سكرت مقايسه كنم ببينم چقدر بهتر شده و اصلا ارزش خريد با اين قيمت را داره يا نه...:10:
اگر فيلم هم از يك خيابان نزديك غروب آفتاب و يا در روشنايي روز آپ كني خيلي لطف كردي...:11:
almgti_79
30-10-2009, 19:17
راستي نقشه ي تهران كه بالاي سه مگ هست (4.16مگ) را روي گوشيتون اجرا كنيد ببينيد گوشيتون جاواي بالاي سه مگ را ساپورت ميكنه يانه...
لينك دانلودش هم در تاپيك زير، پست 40 گذاشتم:
nima_989
30-10-2009, 20:09
متاسفانه دایال آپ دارم.ولی سر فرصت این کارو می کنم.
عکساش تو نور کم خوب نیست.
در کل سعی کن گوشی رو به خاطر دوربینش نگیری.
ولی تو نور روز و جاهای پر نور خیلی خوب عکس می گیره.
nima_989
30-10-2009, 20:59
برنامه رو دانلود کردم...
متاسفانه نصب نمیشه.
پیام میده که حجم فایل زیاده...
nima_989
31-10-2009, 16:07
آقا کشف کردم....................... کشف کردم
دلیل سیاه شدن صفحه موقع زنگ زدن........
خیلی خیلی ساده است.خنده دارن.
اونایی که برچسب محافظ صفحه دارن باید اون قسمتی رو که روی سنسور قرار میگیره رو برش بده.به همین سادگی.....
سنسور سمت راست بالای صفحه هست.خیلی خنده دار بود نه......
امروز برچسب خریدم براش دیدم به همون مشکل دچار شد.حدس زدم واسه برچسب باشه.
آخه اگه در جریان باشید این گوشی دارای سنسور خاموش شدن خودکار صفحه است زمانی که گوشی رو به گوش نزدیک می کنید.
برچسب محافظ رو کندم درست شد...
برید حالشو ببرید.
Michael Ropy
31-10-2009, 16:12
خیلی آقایی! :دی پس باید هنگام گذاشتن برچسب قسمتی که به سنسور میخوره رو ببریم آره؟!
خیلی آقایی! :دی پس باید هنگام گذاشتن برچسب قسمتی که به سنسور میخوره رو ببریم آره؟!
تو هم مثه فرید شدی که..........:31:
چی گفت؟........یعنی باید برداری دیگه.........:31:
nima_989
31-10-2009, 16:30
بله بله
دقیقا.
باید اون قسمتی از برچسب رو که رو سنسور قرار میگیره رو با یه قیچی خیلی ظریف ببرید.
مشکل حله
almgti_79
31-10-2009, 16:32
امروز برچسب خریدم براش
مگه خود گوشي برچسب محافظ صفحه نداره؟گوشي هاي ويوتي و سكرت، برچسبهاشون يكي روي گوشي چسبيده بود يكي هم اضافه توي بسته بنديش بود!!!
حالا اين برچسب را چند خريديد؟
nima_989
31-10-2009, 17:32
برچسب داشت...
گوشه برچسب یه کم بلند شده بود.منم حساسیت الکی به خرج دادم گرفتم همشو کندم(بعدش پشیمون شدم در حد تیم ملی)
برچسب خودش خیلی عالی بود.هم خوب چسبیده بود هم گوشه هاش گرد بود.
ولی برچسب یدکی تو جعبه نداشت.
برچسب امنیا خریدم 1500 خودم بریدمش خیلی حرفه ای.ولی خبر نداشتم این جوری میشه.
برچسب رو کندم حالا فردا دوباره باید 1500 چوب بدم...
نکته انحرافی :
اون برچسبی که از اول رو خود گوشی هست،در قسمت سنسورها بریده شده...یعنی خودشون فکر برچسب رو کرده بودند...
Michael Ropy
31-10-2009, 17:39
اون برچسبی که از اول رو خود گوشی هست،در قسمت سنسورها بریده شده...یعنی خودشون فکر برچسب رو کرده بودند...
پس بقیه که با اون مشکل برخورد کرده بودند عجب کلوخ هایی بودند! (شوخی) :دی منظورم اینه که اونها دلیلشون برای کندن برچسب چی بود؟!
hamed999
31-10-2009, 19:55
سلام آقا نیما گوشیتون مبارکتون ----
شما که هم کوکی داشتی هم آرنا اگه بخوای به حساسیت و سرعت پاسخ گویی به لمس کوکی در مقایسه با آرنا نمره بدی چند میدی؟(فرض آرنا 10 از10 حالا کوکی چند؟)
2-سرعت گوشی تو باز کردن آیکونها و گالری و آهنگ ها به پای آیفون میرسه میشه اینم نمره بدی؟ هم به آیفون هم به آرنا ؟
3- کیفیت فیلم برداریش چون 3gpسیو میکنه تو کیفیتش تاثیری داره یا فقط حجمشو بیشتر میکنه؟ کیفیت فیلمبرداریش و عکسبرداریش رو با ویوتی یا مثلا n82 یا هر گوسی که شما دمه دستت بوده مقایسه میکنی؟
4- صداش تو اسپیکر از لحاظ بلندی اندازه 5800 هست یا نه؟
hamed999
31-10-2009, 20:00
ببخشید یه سوال یادم رفت
---تو تصویر هایی که تو مقایسه صفحه نمایش آرنا با آیفون گذاشته بودن آرنا خیلی روشنایی صفحش از آیفون کمتره و به طور کلی صفحه آیفون جذابتره ---اما از لحاظ علمی تراکم پیکسل آرنا بیشتره و صفحش هم کوچکتر پس باید کیفیت و جذابیت بیشتری داشته باشه ---شما اگه آیفون دمه دستت پیدا میشه یه زحمتی بکش یه مقایسه ای کن و خبرشو بگو
nima_989
31-10-2009, 20:20
1- اگه قرار باشه به آرنا از 10 نمره بدم، 10 میدم (واقعا حقشه) به کوکی میدم 5 . کوکی از نظر حساسیت و دقت پاسخگویی پیش ارنا حرفی برای گفتن نداره .
2- سرعت خیلی خوبی داره.اگه به آیفون بدم 9 به آرنا میدم8.5
3- فیلم برداریش واقعا عالیه.با اینکه 3GP هست ولی خیلی خوبه.نکته مهم اینه که کیفیت صدا در فیلم برداری استثناییه ....
با ویوتی هم کار کردم. تو نور روز ارنا بهتره.ولی تو شب با احتساب فلاش زنون ویوتی بهتره.نکته مهم اینه که در ویوتی حتما باید تنظیمات عکس برداری رو دستی تنظیم می کردی تا عکس های شارپ و خوب می گرفت.ولی ارنا با تنظیمات اتوماتیک هم عکسای خوبی می گیره.اگه دستی تنظیم کنی بهتر هم میشه.
4. خب 5800 دو تا اسپیکر داره و استریوست.ولی ارنا یه اسپیکر داره که همون اسپیکر مربوط به مکالمه است.5800 صداش بلند تره.البته نه خیلی زیاد.ولی ارنا هم کاملا قابل قبوله.اصلا کم نمیارید و کیفیت خوبی داره.ولی تو هندز فری می ترکونه....
منم قبلا مقایسه صفحه نمایش ایفون و ارنا رو دیده بودم خیلی تو ذوقم خورده بود. ولی به محض خرید گوشی رفتم سراغ همسایه طبقه پایینی و آیفون رو به مبارزه طلبیدم(طرف عشق ایفون و مکینتاشه!!) طرف کپ کرده بود همش می گفت اینو از ایفون تقلید کردن اونو از ایفون تقلید کردن.
خلاصه توی صفحه نمایش پوزش خورد اساسی... .اصلا اون طوری که تو عکس ها نشون میداد نبود.(ارنا خیلی خیلی جذاب تر از عکساشه)
ولی تو نور زیاد محیط خداییش آیفون خیلی عملکرد بهتری داره...
Michael Ropy
31-10-2009, 21:10
1- اگه قرار باشه به آرنا از 10 نمره بدم، 10 میدم (واقعا حقشه) به کوکی میدم 5 . کوکی از نظر حساسیت و دقت پاسخگویی پیش ارنا حرفی برای گفتن نداره .
خوب این یه چیز بدیهیه اصلا نمیشه مقاومتی رو با خازنی مقایسه کرد! :دی منم تعجب کردم اولش از این سوال. (البته ببخشیدا).
hamed999
01-11-2009, 14:51
پس همه ی اون عکس ها الکی بوده واقعا که آرنا ترکونده مگه نه !!!!!!!!!!1
اما واقعا وقتشه که ال جی به خودش بیاد و یه کاری کنه!!!!؟؟؟؟؟ یکی از تنها ایراد های این گوشی نداشتن سیستم عامل هست که با وجود اینترفیس فوق العاده قید برنامه زیاد رو اکثر کاربرا زدند و به همون جاوا قناعت کردن اما اینجاس گند زدن الجی که تو گوشی به این خوفی که از گوشی های موجود در بازار فکر کنم فقط تو دوربین کم بیاره(در مقایسه با 8 و 12 ) محدودیت جاوا گذاشته یعنی محدودیت رو شدید تر و دو چندان کرده( 1- نداشتن سیستم عامل 2- و محدودیت حجمی جاوا)
nima_989
01-11-2009, 15:52
واقعا حیفه که سیستم عامل نداره.
ولی اگه داشت مثلا سیمبین لااقل 100 تومن گرون تر می شد...
محدودیت جاواش خیلی ضایع است.البته ناگفته نماند برنامه های زیادی نیست که جاوا باشه و حجمش هم از 3مگ بیشتر باشه.معمولا همه کم حجم هستند.من تا حالا غیر از اون نقشه که دوستمون گفت چیز دیگه ای ندیدم.
راستی الان که دیگه استفاده ام از گوشی عادی شده و نور صفحه رو هم رو اتو گذاشتم تقریبا دو روز (48 ساعت) باطری دووم داره.
اگر مثلا سیمبین می زاشت باید درصدی به نوکیا می دادش + مالتی تاچ نبودش+ خازنی نبودش+ s-class نبودش
اگر وین مو می گذاشت که قیمتش می رفتش فضا البته وین موی ارینا تا حدودی gm730 هستش: دی
اگر اندروید می زاشت پس فروش gw620 چی؟
اگر .....
ولی جاوا محدودیتش کمتره
خازنی و مالتی تاچ و ایترفیس s-class و خیلی چیز های جدید دیگه
به نظر من بهترین سیستم عامل برای ارینا جاواست و بس:دی
almgti_79
01-11-2009, 16:12
گرچه خودم طرفدار گوشي هاي الجي هستم ولي بايد قبول كنيم اين محدوديت جاواش خيلي مسخره است:41:، نصف نقشه ها حجمشون بالاي سه مگه مخصوصا براي استفاده از GPS اين محدوديت خودشو بيشتر نشون ميده؛ ديگه گوشي هاي سامسونگ:2: هم محدوديت جاواشونو برداشته اين الجي هنوز فكري به حال اين محدوديتش نكرده...
ولي فكر كنم شايد خود شركت الجي نميدونه گوشي هاش محدوديت اجراي برنامه هاي جاوا را داره!!!:31::27:
meisamalikhani63
01-11-2009, 16:21
سلام . راستی مجتبی قیمت آرنا رو بدون گارانتی می دونی ؟:22:
almgti_79
01-11-2009, 16:27
سلام، بازهم تو.......:31:
باباجان اصلا به فكر بدون گارانتي اين گوشي نباش، ارزش نداره بدون گارانتي بخري، اگر خداي نكرده گوشيت ضربه خورده باشه يا .... و بعدا مشكلي برات پيش بياد، كامتل حدود 100 هزار تومان ازت ميگيره تا گوشيتو درست كنه!!!
با گارانتي بخر كه دوسال خيالت راحت باشه و بتوني هر بلايي سرش دربياري حتي تم نصب كني و بزني داغونش كني بعد ببري بدي مجاني فلشش كنن!!!
تعميرات گوشي هاي الجي را هيچ كس بلد نيست، حتي خود كامتل هم بلد نيست، حداقل اگر مشكلي پيش بياد برد گوشيتو عوض ميكنن و بهت ميدن....
Michael Ropy
01-11-2009, 16:31
راستی الان که دیگه استفاده ام از گوشی عادی شده و نور صفحه رو هم رو اتو گذاشتم تقریبا دو روز (48 ساعت) باطری دووم داره.
دقیقا من میخواستم اینو به شما بگم که شما روزهای اول استفادتون زیاد بوده که یه روز دوام آورده!
به نظر خودم بهترین سیستم عامل برای آرینا همین جاواست ولی بدون محدودیت!
almgti_79
01-11-2009, 16:31
دوستان عزيز بياييد يك كمكي به اين ميثم بكنيد تا بره اين گوشي را بخره، منو كشت:31::32::16:
من خودم 200هزار تومانشه تقبل ميكنم:39:
اصلا مگه من فروشنده ي گوشي هستم كه قيمت از من ميخواهي؟:24::34:
meisamalikhani63
01-11-2009, 16:42
من آرنا می خوام :9::37:
almgti_79
01-11-2009, 16:50
من آرنا می خوام :9::37:
حالا به همين كوكي رضايت بده، آرنا به چه دردي ميخوره، تازه حجم بالاي سه مگ جاوا را ساپورت نميكنه:27:
meisamalikhani63
01-11-2009, 16:54
حالا به همين كوكي رضايت بده، آرنا به چه دردي ميخوره، تازه حجم بالاي سه مگ جاوا را ساپورت نميكنه:27:
آخه این کوکی بالای سه مگ رو ساپورت نمی کنه :41:
آخرش من میرم سامسونگ می گیرم.
کماکان در انتظار افت قیمت ارینا راستی omnia lite با قیمت 40 یورو کمتر از ارینا به بازار جهانی معرفی شد: دی
almgti_79
02-11-2009, 01:12
آخه این کوکی بالای سه مگ رو ساپورت نمی کنه :41:
آخرش من میرم سامسونگ می گیرم.
اگر با اينهمه توضيحاتي كه من در مورد گوشي هاي الجي دادم بري سامسونگ بخري كه آنتن دهيش در حد واكي تاكيه داداشمه:21:، خودم ميام دارت ميزنم:4::4::4:
almgti_79
02-11-2009, 01:17
کماکان در انتظار افت قیمت ارینا راستی omnia lite با قیمت 40 یورو کمتر از ارینا به بازار جهانی معرفی شد: دی
آخه دوست من اين Omnia Lite كه امكاناتش خيلي كمه، اصلا قابل قياس با آرنا نيست، همچين نوشتيد 40 دلار از آرنا كمتره گفتم حتما سامسونگ يك گوشي مثل آرنا زده با 40 دلار ارزانتر!!!:46:
آرنا كجا و امنيا لايت كجا تفاوتشون از آسمون تا زير زمينه!!! :31:
meisamalikhani63
02-11-2009, 11:08
اگر با اينهمه توضيحاتي كه من در مورد گوشي هاي الجي دادم بري سامسونگ بخري كه آنتن دهيش در حد واكي تاكيه داداشمه:21:، خودم ميام دارت ميزنم:4::4::4:
ببخشید اشتباه شد . من آخرش می رم الجی می گیرم.:31::whistle::15:
راستی مجتبی آرنا با گارانتی خدمات پارسه الان تو بازار هست؟:31::16::22:
آخه دوست من اين Omnia Lite كه امكاناتش خيلي كمه، اصلا قابل قياس با آرنا نيست، همچين نوشتيد 40 دلار از آرنا كمتره گفتم حتما سامسونگ يك گوشي مثل آرنا زده با 40 دلار ارزانتر!!!
آرنا كجا و امنيا لايت كجا تفاوتشون از آسمون تا زير زمينه!!!
ولی امنیا لایت وین موبایله!
سی پی یوش قویتره و مطمئنن سی پی یوش از سی پی یو ارینا پر مصرف تره
جی اس ام هم کلا تاییدش کرده و به نظرم تو این قیمت چیز شاخی هستش: دی
تازه باطری 1500mah دیگه فکر کنم 1 هفته دووم بیاره: دی
انصافا omnia Lite با شباهت هایی که نسبت به omnia II داره رقیب خوبی برای ارینا هستش و شاید قیمت جهانیش رو پایین باره;)
در ضمن 40 یورو تفاوتش با 40 دلار خیلیه, نه؟!:دی
almgti_79
02-11-2009, 14:48
ولی امنیا لایت وین موبایله!
سی پی یوش قویتره و مطمئنن سی پی یوش از سی پی یو ارینا پر مصرف تره
جی اس ام هم کلا تاییدش کرده و به نظرم تو این قیمت چیز شاخی هستش: دی
تازه باطری 1500mah دیگه فکر کنم 1 هفته دووم بیاره: دی
انصافا omnia Lite با شباهت هایی که نسبت به omnia II داره رقیب خوبی برای ارینا هستش و شاید قیمت جهانیش رو پایین باره;)
در ضمن 40 یورو تفاوتش با 40 دلار خیلیه, نه؟!:دی
عزيزم تا جاييكه من ميدونم، رده ي اين دو گوشي كلا با هم متفاوته، پس نميشه بگيم كدومشون روي ديگري تاثير گذاره...
شما اگر قراره در مورد ويندوز موبايل صحبت كنيد بايد با LG GM730 كه هم از لحاظ قيمتي در نزديكي هاي لايت هست (500 دلار) و هم ويوندوز موبايل است بحث كنيد...:10:
درضمن قيمت Omnia lite توي بازرا جهاني حدود 450 دلار هست ولي قيمت جهاني آرنا حدود 300 دلاره، اينها 150 دلار باهم تفاوت قيمت دارند، بعد ميشه بفرماييد چجوري شما گفتيد امنيا لايت 40 يورو ارزونتر از آرناست؟ تازه اين گوشي از كريستال هم حدود 10 دلار گرونتره!!!!:31:
اين قيمت Omnia Lite:
و اين هم قيمت Arena:
جدا؟
من قیمت ها رو از جی اس ام گرفتم؟: دی
ارینا:280 یورو
امنیا:240 یورو
almgti_79
02-11-2009, 17:12
من از قسمت check price سايت gsmarena همين قيمت هارا گرفتم....
Michael Ropy
02-11-2009, 18:44
من قیمت ها رو از جی اس ام گرفتم؟: دی
همیشه بروز نیست ها! این قیمت ها ماله خیلی وقت پیشه!!!!
pooria.rio
02-11-2009, 21:11
بچه ها رنوار بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟
almgti_79
03-11-2009, 01:40
بچه ها رنوار بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟
آقا پولتو پاي آرنا نده، برو رنوآر بخر هم افت قيمتشو كرده و هم توي بعضي امكانات مخصوصا دوربين واقعا توي گوشي هايي كع توي بازار هسست هنوز سرتره......
درضمن اگر نگاه كني ميبيني كه بعد از گذشت زمان، قيمت رنوار از قيمت آرنا بيشتر شده و اين نشان دهنده ي محبوبيت اين گوشي و امكانات خوب اونه....
Michael Ropy
03-11-2009, 19:12
آقا پولتو پاي آرنا نده، برو رنوآر بخر هم افت قيمتشو كرده و هم توي بعضي امكانات مخصوصا دوربين واقعا توي گوشي هايي كع توي بازار هسست هنوز سرتره......
درضمن اگر نگاه كني ميبيني كه بعد از گذشت زمان، قيمت رنوار از قيمت آرنا بيشتر شده و اين نشان دهنده ي محبوبيت اين گوشي و امكانات خوب اونه....من مخالفم! :دی
رنوار فقط دوربینش بهتره، آرینا هم دوربین 5 خوبی داره، فقط از رنوار بهتر نیست، ولی تو بقیه ی موارد (تاچ خازنی و مالتی تاچ، سخت افزار سریع، اینترفیس اوووف، صدا خفن تر......) آقا شک نکن آرینا بخر بره! همین الان برو ها! :دی
پست برادر (!) عزیزی که در بالای این پست قرار دارد(صفحه قبل آخرین پست).........کاملا و خالصا از طرف این جانب تایید میگردد..........
رنوار فقط دوربین بهتر دارد و بس...........
پ.ن:چیه؟؟؟! به من نمیاد اینجوری صحبت کنم؟.....:31:
پ.ن2:اینجانب کی باشن؟!!!!..........:31:
Michael Ropy
03-11-2009, 19:56
پست برادر (!) عزیزی که در بالای این پست قرار دارد(این صفحه اولین پست).........کاملا و خالصا از طرف این جانب تایید میگردد..........
رنوار فقط دوربین بهتر دارد و بس...........
پ.ن:چیه؟؟؟! به من نمیاد اینجوری صحبت کنم؟.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن2:اینجانب کی باشن؟!!!!..........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
almgti_79
03-11-2009, 20:22
من مخالفم! :دی
رنوار فقط دوربینش بهتره، آرینا هم دوربین 5 خوبی داره، فقط از رنوار بهتر نیست، ولی تو بقیه ی موارد (تاچ خازنی و مالتی تاچ، سخت افزار سریع، اینترفیس اوووف، صدا خفن تر......) آقا شک نکن آرینا بخر بره! همین الان برو ها! :دی
البته هركسي نظر خاص خودشو داره، ولي به نظر من دوربين آرنا اصلا كيفيت خوبي نداره، ون عكسهايي كه من ازش ديدم ياد عكسهاي ويوتي مي افتم، اصلا جزئيات تصاوير توي عكس معلوم نيست و به نظرم مثل ويوتي جزئيات را با هم مخلوط ميكنه و نميشه هيچ تفكيكي مخصوصا در مناظر به دست آورد....
ولي عكسهايي كه دوستانم با رنوآر گرفتند و ديدم، اصلا جاي هيچ بحث زيادي نميذاره، واقعا عكسها اگر نگيم به پاي دوربين هاي ديجيتال ميرسه، ولي چيزي هم از اونها كم نداره، واقعا كيفيت عكسهاش توي گوشي ها شايد بهترين باشه، درضمن به نظرم عكسهاش از دوربين ديجيتال هاي چيني هم خيلي بهتره....
در مورد صدا هم وقتي ويوتي و سكرت من كيفيت پخششون انقدر خوبه، پس رنوآر با صداي دالبي و بلندي صداي بيشتر فكر كنم تمام انتظارات را حتما برآورده ميكنه...
درضمن من يك نكته ي ديگه اي هم كه درنظر گرفتم افت قيمت اين گوشي توي بازار ما بود، اينترفيس و كمي سريعتر بودن اين گوشي به نظرم توجيه قيمت گزاف اين گوشي را نميكنه... چون مطمئنم كمتر از 6 ماه ديگه با فرگير شدن گوشي ويوتي 2 و كريستال كه الان پارسه با قيمت هاي 430 هزار و 490 هزار وارد كرده، افت قيمتي را آرنا تجربه ميكنه....
البته به نظرم اگر با قيمت 300 تا 310 هزار تومان بود (قيمت بازار جهاني)، خريدش شايد توجيه شده بود ولي به نظرم الان با اين مشخصات اصلا توجيه نداره براي خريد اين گوشي پول دهيم
البته من به شخصه دوربين گوشي بيشتر برام مهمه، شايد درنظر من دليل انتخاب رنوآر بين آرنا و رنوآر همين باشه...
nima_989
03-11-2009, 21:46
من که به شخصه از ظاهر رنوار خوشم نمیاد...
هم یه جورایی تپله هم جنسش خیلی پلاستیکیه...
ولی رنوار خداییش دوربین خیلی خوبی داره...
در ضمن رزولیشن صفحه اش 400*240 یعنی نصفه ارنا.تاچش هم که تعریفی نداره بی دقت و با حساسیت ضعیف.
یه بار به صفحه ارنا نگاه بندازی از کیفیتش واقعا لذت می بری.من الان کوکی هم دارم.اوایل خیلی با کیفیت صفحه اش حال می کردم ولی الان واقعا وقتی نگاش می کنم... . بی خیال.
من گوشی زیاد داشتم.همه جور گوشی رو هم استفاده کردم.هر مدلی که تو بورس بوده یه مدت دستم بوده.
ارنا خیلی خیلی دل فریبه.اصلا دوست داری همینطوری الکی باهاش ور بری.
کسی که ارنا می خره مطمئنن دوربین براش اهمیت نداره.ارنا به درد کسایی می خوره که دنبال یه گوشی تک با کیفیت ساخت بالا و شیک می گردند... .
almgti_79
03-11-2009, 22:22
نيما جان دقيقا همينجوري هست كه شما ميگيد، من گفتم كه هركسي يك نظر خاص و انتظارات خاصي از گوشيش داره، براي خود من همونجور كه گفتم دوربين مهمه به همينخاطره هميشه بيشتر توي مقايسه هام بين گوشي ها اول سراغ دوربين گوشي ميرم بعد سراغ چيزهاي ديگه ....
به نظر من بعد از آيفون، آرنا يك گوشي اي هست كه يكسري استاندارهاي جديد براي توليد گوشي هاي تاچ توي بازار ايجاد كرده ولي به نظرم قيمتش توي ايران فعلا بيخودي بالاست با اين قيمت من ترجيp ميدم ويوتي اسمارت با قيمت 430 از خدمات پارسه بخرم تا آرنا؛ چون اولا قيمتش نزديك قيمت جهانيه و افت كمتري داره ، ثانيا دوربينش قويتره:31: و تقريبا امكانات آرنا را هم داره فقط ترنسميتر نداره و حافظه داخليش كمتره؛ ضمنا باتري اسمارت يك ساعت و چهل دقيقه بيشتر شارژ نگه ميداره كه كه از اين لحاظ احتمالا سه روز را شارژ نگه ميداره و از دوربينش ميشه بيشتر استفاده كرد:46:
Ssarshar
05-11-2009, 16:34
دوستان من يه گوشي KM900 خريدم ... 435000 تومن با گارانتي كامتل
Viewty Smart هم داشت ولي به هيچ وجه مرغوبيت بدنه و زيبايي آرنا رو نداشت فقط دوربين عكاسيش بهتر بود كه به نظر من چيز خيلي مهمي هم نيست !
مزايا :
1- دوربينش ( كيفيت عكسها در مقايسه با K850 - Viewty - N95 , N96 ) به مراتب بالاتره از نظر شفافيت و شارپ بودن و وضوح تصاوير . نويز هم كه خيلي كم داره . مجموعا در روز و نور كافي عكسهاي مطلوبي ميگيره . عكسها حتي در محيط indoor هم قابل قبوله .
وقتي گزينه لرزشگير دست فعال بشه ديگه عكسا تار نميشن و با كيفيت اصلي نمايش داده ميشه ! در ضمن سرعت شاتر خوبي هم داره . در مجموع توي 5 مگاپيكسلي ها رقيب سر سختيه .
2- فيلمبرداري هم در فرمت D1 حرف اول رو ميزنه تصاوير فريم فريم نميشن و شفافيت تصوير هم قابل قبوله و من راضيم .
3- بلندي و كيفيت صدا توي اسپيكر واقعا بي نظيره از نظر تفكيك پذيري صدا هم نمرش بيسته واقعا ال جي تو اين مورد شاهكار كرده ! من با اينكه در مورد صدا خيلي سختگيرم ولي واقعا منو شگفت زده كرد !
4- كيفيت صدا در هنزفري هم عاليه و بعنوان يك موزيك فون قدرتمند خوب ميشه ازش بهره گرفت . گزينه دالبي هم براي بعضي آهنگها خيلي جذابه . بلندي صدا توي هدفون هم خيلي خوب بود .
5- LCD گوشي در ميان تاچ فون ها فقط رقيبش آيفونه با اينكه TFT است ولي هيچ تفاوتي در برابر AMOLED هاي سامسونگ نداره ! چون خيلي تو اين فروم شنيدم كه كيفيت صفحه نمايش JET بيشتره ميگم !
6- تاچ گوشي فوق العاده نرم و حساسيتش بالاس بالاخره هر چي باشه خازنيه ! يكي از دلايل خريد اين گوشي هم عملكرد تاچ خيلي مناسبش بود واقعا خازني در مقابل مقاومتي يه دنياي ديگه اي داره !
7- اينترفيس هم كه معركس حتما بايد باهاش كار كنيد تا ببينيد من چي ميگم ! ( حتي ميشه فضاي اينترفيس رو خودتون بسازيد يا تغيير بديد ! )
8- جنس بدنه گوشي هم بسيار عاليه و فوق العاده گوشي رو با كلاس و شيك و در عين حال سبك ميكنه !
9- بازي هاي از پيش نصب شده اي كه داره ( با سنسور شتاب سنج ) گرافيك و جذابيت بالايي دارن و واقعا لذت بخشه !
10- كيفيت ضبط صدا با اينكه گوشي هست ولي واقعا منحصر به فرده ! كف من يكي كه بريد ! جون ميده واسه ضبط چيزاي مختلف !
11- سرعت گشتن و چرخيدن توي منو هم بي نقصه و هيچ خللي درش نيست . نكته اي كه براي من جالب بود براي نشان دادن مقدار حافظه حتي يك ثانيه هم معطل نكرد !
12- با قابليت Sync هم ميشه براحتي اطلاعات رو با كامپيوتر مبادله كرد و بسرعت نمايش يا پخش كرد !
معايب :
1- با استفاده نسبتا زياد هر روز و با استفاده متوسط يه روز در ميون بايد شارژش كرد .
2- هدفوني كه توي پك گوشي هست با اينكه لوله ايه ولي كيفيت جالبي نداره . براي پي بردن به كيفيت صداي استئنايي آرنا حتما بايد يه هدفون خوب داشته باشيد ( حيفه كه ال جي توي بحث هدفون هم سنگ تموم نگذاشته ! )
3- FM Transmitter برد زيادي نداره .
در مجموع از خريد خودم خيلي راضيم و بيش از حد انتظارم نظرم رو جلب كرده .
فعلا همين نكات به ذهنم رسيد ...
سوالي بود در خدمتم ... يا علي
almgti_79
05-11-2009, 16:43
دوستان من يه گوشي KM900 خريدم ... 435000 تومن با گارانتي كامتل
Viewty Smart هم داشت ولي به هيچ وجه مرغوبيت بدنه و زيبايي آرنا رو نداشت فقط دوربين عكاسيش بهتر بود كه به نظر من چيز خيلي مهمي هم نيست !
ي
دوست عزيز مبارك باشه و به جمع آرانا داران خوش آمديد (البته من خودم آرنا ندارم)...:46:
در مورد توضيحاتتون ممنون ولي در مورد ويوتي اسمارت درست ميگيد، كيفيت بدنه ي ويوتي اسمارت همانند آرنا نيست چون همونجور كه سايت جي اس ام هم نوشته بدنه اش كاملا پلاستيكيه ولي در مورد زيبايي، به نظرم كم لطفي كرديد، بدون درنظر گرفتن نوع بدنه، ظاهر ويوتي اسمارت با حالت تيز در گوشه ها خيلي بهتر از حالت گرد و يكنواخت آرناست...
البته زيبايي يك چيز مطلق نيست و ممكنه من از ظاهر اسمارت بيشتر خوشم بياد تا آرنا....
درضمن اگر امكان داره چند تا عكس از منظره هاي بيرون و همينطور از محيط بسته بگيريد و براي دوستان آپ كنيد تا بهتر بشه در مورد دوربين اين گوشي براي كساني كه قصد خريد دارند نتيجه گيري كرد...
پيشاپيش ممنون...
almgti_79
05-11-2009, 16:47
جناب سرشار اگر امكان داره از يك گوجه فرنگي يا گل سرخ در حالت ماكرو و در فاصله ي نزديك به آن يك عكس بگيريد و آن را هم با كيفيت اصلي برامون آپ كنيد چون ويوتي در اين حالت برعكس رنوآر يك كم از لحاظ رنگ بندي مشكل داشت و رنگ تمام قرمز را كمي مشكل دار نشون ميداد....
مبارک باشه سرشار جان..............یه سوال.....مشکی خریدین با نقره ای؟.......
Ssarshar
05-11-2009, 20:12
دوست عزيز مبارك باشه و به جمع آرانا داران خوش آمديد (البته من خودم آرنا ندارم)...:46:
در مورد توضيحاتتون ممنون ولي در مورد ويوتي اسمارت درست ميگيد، كيفيت بدنه ي ويوتي اسمارت همانند آرنا نيست چون همونجور كه سايت جي اس ام هم نوشته بدنه اش كاملا پلاستيكيه ولي در مورد زيبايي، به نظرم كم لطفي كرديد، بدون درنظر گرفتن نوع بدنه، ظاهر ويوتي اسمارت با حالت تيز در گوشه ها خيلي بهتر از حالت گرد و يكنواخت آرناست...
البته زيبايي يك چيز مطلق نيست و ممكنه من از ظاهر اسمارت بيشتر خوشم بياد تا آرنا....
درضمن اگر امكان داره چند تا عكس از منظره هاي بيرون و همينطور از محيط بسته بگيريد و براي دوستان آپ كنيد تا بهتر بشه در مورد دوربين اين گوشي براي كساني كه قصد خريد دارند نتيجه گيري كرد...
پيشاپيش ممنون...
خيلي ممنون دوست عزيزم . راستش زيبايي يه امر كاملا سليقه ايه همونطور كه خودت گفتي . ولي وقتي آرنا
رو از نزديك ديدم خيلي بيشتر از ويوتي اسمارت نظرمو جلب كرد به نظر خودم روي طراحيش بيشتر كار شده !
البته بازم ميگم اين نظر منه ! هر كسي نظرش براي بنده بسيار محترمه
حتما سعي ميكنم چند تا عكس خوشگل بگيرم و آپ كنم تا دوستان استفاده كنن !
خواهش ميكنم دوست عزيزم
جناب سرشار اگر امكان داره از يك گوجه فرنگي يا گل سرخ در حالت ماكرو و در فاصله ي نزديك به آن يك عكس بگيريد و آن را هم با كيفيت اصلي برامون آپ كنيد چون ويوتي در اين حالت برعكس رنوآر يك كم از لحاظ رنگ بندي مشكل داشت و رنگ تمام قرمز را كمي مشكل دار نشون ميداد....
از گوجه فرنگي حتما عكس ميگيرم ... چشم
مبارک باشه سرشار جان..............یه سوال.....مشکی خریدین با نقره ای؟.......
خيلي متشكر دوست من ... نقره اي ناقابله ..
nima_989
06-11-2009, 10:07
سلام به همه بروبچر
دیشب داشتم همینجوری که با گوشی ور می رفتم به یه قابلیت جدید و جالب پی بردم...
در قسمت Security یه گزینه هست به نام Application lock
حالا کارش چیه؟؟
وقتی بری داخل این گزینه می تونید برای بعضی از application ها پسوورد بذارید.
Inbox
contact
galery
و یه چند جای دیگه.
خیلی حال کردم
Michael Ropy
06-11-2009, 10:31
سرشار جان حال کردم با اون پستت که توضیحات کامل دادی!!! من یکی کفم برید همینجوری با خوندن این توضیحات! :دی ما بریم آرینا بخریم بروبچ! :دی
سرشار جان حال کردم با اون پستت که توضیحات کامل دادی!!! من یکی کفم برید همینجوری با خوندن این توضیحات! :دی ما بریم آرینا بخریم بروبچ! :دی
خب پس...........وقتشه دیگه آواتار عوض کنی............:31:(بسه دیگه رخت عزا(آواتار عزا(!)) را در بیار).........:31:
مشکیش اومده تو ایران؟
Michael Ropy
06-11-2009, 10:59
خب پس...........وقتشه دیگه آواتار عوض کنی............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](بسه دیگه رخت عزا(آواتار عزا(!)) را در بیار).........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکیش اومده تو ایران؟ تا شب چهلم همینه! :دی
حالا شاید عوض کردم (اگه کوکی خوشگلم ناراحت نشه! :دی)
almgti_79
06-11-2009, 23:37
تا شب چهلم همینه! :دی
حالا شاید عوض کردم (اگه کوکی خوشگلم ناراحت نشه! :دی)
به!!! باز خوبه تا شب چهل راضي شدي و كار را به سالگرد نكشوندي....:31:
Ssarshar
10-11-2009, 20:26
دوستان من چند تا عكس از دوربين گوشي و همچنين پك گوشي گرفتم ! لطفا بگيد چطور آپلود كنم و در فروم قرار بدم ؟
ممنون
دوستان من چند تا عكس از دوربين گوشي و همچنين پك گوشي گرفتم ! لطفا بگيد چطور آپلود كنم و در فروم قرار بدم ؟
ممنون
اینجا آپ کنید.............خیلی هم ممنون........
Michael Ropy
12-11-2009, 10:37
سرشار جان جسارتا، این عکس ها آپلود نشد؟! :46:
بیا که دو کیلو سوال هم داریم!! :دی
Ssarshar
12-11-2009, 16:42
امشب يا فردا حتما حتما آپ ميكنم ...
سوالي هست در خدمت دوستان هستم
سلام.میشه لطفا درباره قابليت Sync بیشترتوضیح بدین و طرز کارش رو بگین.ممنون
Michael Ropy
15-11-2009, 08:48
سلام.میشه لطفا درباره قابليت Sync بیشترتوضیح بدین و طرز کارش رو بگین.ممنون
همونجور که سرشار جان گفتن، قابلیتی هست که میشه اطلاعات کامپیوتر رو با گوشی یکی کرد. اصلا معنی اصطلاح Sync همینه، یعنی همزمان کردن. یعنی مثلا اگه یه فایلی که رو گوشی هست (مثلا یه فایل Word) که قدیمیتر از همون فایل در کامپیوتر باشه (یعنی یه فایله ولی بعد از این که رو گوشی ریخته شده تو کامپیوتر یه سری تغییرات روش ایجاد شده) خود گوشی تشخیص میده و اون فایل رو آپدیت میکنه.
hamed999
16-11-2009, 09:02
سلام به همه آرنا داران ----- یه سوال این گوشی بدون گارانتیش هم هست که کمی ارزانتر باشه تا بشه خرید؟ به نظر شما کار کرده این گوشی رو می تونم تو تهران پیدا کنم چون بوجه من به آکش نمیرسه اما این گوشی خیلی با حاله ----- به خاطر همین حاظرم کارکرده اینو بگیرم تا برم آک رنوار یا s8300 بگیرم---- به نظرتون کاره درستی میکنم؟ اصلان از جمع شما کسی آرنای خودش رو نمیفروشه(البته بعید میدونم)----- کلان کارکرده آرنا تو تهران اگه پیدا میشه کجا با چه قیمتی ؟
tornado_m.n.n
16-11-2009, 22:35
سلام :8:
میشه برتری های این گوشی رو نسبت به s8000 بگید
ممنون:46:
nima_989
17-11-2009, 00:22
بزرگترین برتری این گوشی صفحه نمایش خازنی این گوشی و قابلیت مالتی تاچه(تا باهاش کار نکنین نمی تونین لذتشو درک کنین)
قاب استیل ضد زنگ و درپوش باطری آلمینیومی واقعا حس خوبی به آدم میده وقتی تو دست میگیریش(جت تماما پلاستیکیه)
Fm transmiter خیلی جالب و کاربردیه...
میکروفون جدا برای فیلم برداری...
فعلا اینا یادم بود.
اگه یادم اومد دوباره پست میدم.
hamed999
17-11-2009, 18:25
سلام به همه آرنا داران ----- یه سوال این گوشی بدون گارانتیش هم هست که کمی ارزانتر باشه تا بشه خرید؟ به نظر شما کار کرده این گوشی رو می تونم تو تهران پیدا کنم چون بوجه من به آکش نمیرسه اما این گوشی خیلی با حاله ----- به خاطر همین حاظرم کارکرده اینو بگیرم تا برم آک رنوار یا s8300 بگیرم---- به نظرتون کاره درستی میکنم؟ اصلان از جمع شما کسی آرنای خودش رو نمیفروشه(البته بعید میدونم)----- کلان کارکرده آرنا تو تهران اگه پیدا میشه کجا با چه قیمتی ؟
yee_pesare
17-11-2009, 22:01
دوست عزیز چون تازه اومده کارکردش فکر نکنم باشه حداقل تا مدتی.شما یکم صبر کن با گارانتیش یه مدت دیگه به 350 میرسه چون طبقه 5 علاالدین 395 من پیدا کردم.بدون گارانتیشم اگه باشه همون طبقات بالاست
hamed999
17-11-2009, 22:29
کسی بدون گارانتیش رو ندیده ؟ اگه کسی میدونه کجا بدون گارانتی میدن تو پیام خصوصی آدرسش. بده!@@@@@@@@@@@@@@@
nima_989
17-11-2009, 23:04
امروز یه قابلیت جالب و بسیار کاربردی کشف کردم:
اگه با ایفون کار کرده باشین یه چیز جالب داره اونم اینه که موقع تایپ متن وقتی می خواید متن رو ادیت کنید انگشت رو چند لحظه روی متن مورد نظر نگه میدارید و به شکل خیلی زیبا و گرافیکی متن به حالت ذره بینی درشت میشه و با حرکت دست خیلی راحت مکان نما رو به هرجا دوست دارید می برید و ادیت می کنید...
امروز دیدم این قابلیت در ارنا هم هست خیلی زیباتر از ایفون.
تو ادیت مسیج خیلی کاربرد داره...
تا کشف بعدی فعلا...
یه شیر پاک خورده ای بیاد یه فیلم از ارینا بگیره که توش:
1-کیبرد فارسی
2-مالتی تاچ(خیلی مهمه)
3-اگه با ایفون کار کرده باشین می دونین چه حالی میده عکس رو زوم کنی بعد بری چپ و راست عکسه اینو هم بزارین: دی
فکر کنم زیر 1 دقیقه فیلم بشه کیفیتش هم اصلا مهم نیست
nima_989
18-11-2009, 17:45
خودم برات می ذارم.تا فردا صبر کن...
moslem-visual
18-11-2009, 21:51
آقایون و خانوما من همون MyView سابق هستم! اینم اولین پست پس از پس گرفتن اکانتم. کسی تا حالا با این PDF خونده؟ کم و کیف کار چطوره؟ فارسی میشه خوند؟
nima_989
19-11-2009, 00:15
سلام همین الان امتحان کردم.خیلی خوب و عالی بود.حجم فایل300 کیلو بایت بود.خیلی سریع باز کرد.هم در حالت معمولی میشه استفاده کرد هم لند اسکیپ .فقط وقتی میخوای صفحه ها رو عوض کنی تاخیر خیلی خیلی کمی داره.فارسی هم میشه خوند.
خیلی هم باحال میشه زوم کرد.(همون حالت دو انگشتی) یه حالت هم داره که لند اسکیپ رو قفل میکنه.یعنی گوشی رو بچرخونی تصویر نمیچرخه و ثابت می مونه.
درکل رضایت بخش بود.
Michael Ropy
20-11-2009, 12:41
دجال امد
بهتر بود تو امضات میزاشتی عزیز! :دی
خودم برات می ذارم.تا فردا صبر کن...
6 ماه بعد:دی
hamed999
24-11-2009, 14:28
سلام -به دوستان- اقا کسی میدونه چرا قیمت آرنا از ویوتی اسمارت بیشتره به نظرتون منطقی هست همچین چیزی؟
almgti_79
24-11-2009, 17:42
سلام -به دوستان- اقا کسی میدونه چرا قیمت آرنا از ویوتی اسمارت بیشتره به نظرتون منطقی هست همچین چیزی؟
يه دليل داره، اون هم بخاطر اينكه اينجا ايرانه،:31: توي بازار جهاني دقيقا برعكسه....
قيمت گوشي هاي توي بورس الجي:
كريستال 440 دلار (GD900)
ويوتي اسمارت 395 دلار (GC900)
رنوآر معمولي 314 دلار (KC910)
رنوآر با يك گيگ حافظه داخلي 334 دلار (KC910i)
آرنا 289 دلار (KM900)
nima_989
24-11-2009, 18:50
دلیلش اینه که احتمالا اینایی که کامتل داده بیرون همه خرید قبلیه کامتله و با قیمت بیشتر واسه همین تا اینارو نفروشه جنس های جدید رو که ارزونتر خریده تو بازار پخش نمی کنه...
hamed999
24-11-2009, 22:44
خداییش حالا با این اوضاع قیمت منطقی هست به نظر شما که آدم ویوتی اسمارت رو بخره یا آرنا؟ اخه از یه لحاظ ویوتی2 کیفیت صفحه نمایشش و دوربینش بهتره از آرنا اما باز آرنا به نظرم خوشگل تره fm transmitter داره جک 3.5 ....خودم میگم یه دوربین ارزش نداره اما باز آرنا 40 تومان گرونتره این چه وضعیه کامتل درست کرده
yee_pesare
25-11-2009, 01:11
الجی ارنا 400
ویوتی اسمارت380 طبقه 5.
بچه ها یکم صبر داشته باشین جفتشون به 350 میرسه شایدم کمتر
شایدم بخاطر اینه علاوه بر جک و اف ام ترانسمتر.کیفیت ساخت ارنا بهتره و فلز در اون بکار رفته .البته اونم دوربینو صفحش بهتره ..ولی اینجا کامتل واسه خودش نرخ میده فکر کنم
Michael Ropy
25-11-2009, 06:46
من با این حال آرینا رو پیشنهاد میکنم، چون دوربین 5 خوبی داره و کفایت میکنه.
nima_989
25-11-2009, 17:14
یه سوال:
رو چه حسابی میگید کیفیت صفحه ویوتی اسمارت بهتره؟
هر دوشون 800*480
بعید می دونم تفاوتی داشته باشند با هم.
نه ویوتی اسمارت تو ال سی دی یه سروگردن بهتره!
nima_989
26-11-2009, 16:34
نه ویوتی اسمارت تو ال سی دی یه سروگردن بهتره!
لطفا با دلیل بگید...
امتحان کردید؟
جایی خوندید؟
همینطوری که نمیشه گفت کدوم بهتره
من که عکس گذاشتم!
nima_989
27-11-2009, 11:34
عکس دیروز نبود.یا شاید هم دیروز باز نشد واسه من...
به هر حال از روی عکس نمیشه نظر داد.
آیفون توی عکسهای منتشر شده نشون میداد که خیلی از ارنا بهتره...
ولی وقتی من گوشی ها رو با هم مقایسه کردم و کنار هم گذاشتمشون به این نتیجه رسیدم ایفون فقط بزرگتره.کیفیت ارنا یه سرو گردن از ایفون بهتر بود.
واسه همین میگم این عکس اصلا ملاک خوبی نیست...
نکته نکته نکته : در ضمن این توی این عکس کاملا مشخصه که صفحه ارنا تحت تاثیر بازتاب نور قرار گرفته.چون اگه دقت کنید می بینید قسمت پایین صفحه که کلید های لمسی تماس قرار گرفته چه جوری نور رو بازتاب داده و خاکستری شده...!!! .در صورتی که اون قسمت کاملا سیاه می باشد و هیچ ربطی هم به ال سی دی نداره.کاملا مشخصه که زاویه تابش نور به ارنا جوریه که نور رو بازتاب می ده.امیدوارم گرفته باشید چی میگم. احتمالا به دلیل برچسب محافظ صفحه است که اینجوری بازتاب میده.چون اگه اون بالا سمت چپ گوشی کنار سنسور تنظیم نور نگاه کنید متوجه اختلاف رنگ قسمت برچسب دار و بدون برچسب میشید...(به عکس ضمیمه دقت کنید)
من همین جا می نویسم و امضا می کنم که کیفیت هر دو (ارنا و اسمارت) دقیقا مثل همه...
yee_pesare
27-11-2009, 13:09
دوستمون نیما درست میگه.کاملا مشخصه ارنا محافظ صفحه داره و شایدم محافظش کثیف شده.از طرفی غیر منطقیه یه شرکت بزرگی یک ال سی دی با رزولیشن یکیرو با دو کیفیت بده بیرون:13:
eman_releeh
27-11-2009, 13:30
سلام بچه ها خواهشا اگه میشه قیمت ارنا و ویوتی اسمارت را بزارین؟
به نظر شما کدوم بهتره که بخرم؟
Dark Prince
27-11-2009, 13:39
دوستانی که رنگ سفید این گوشی رو گرفتند یا دیدند میخواستم بدونم سفیدی رنگ مثل IPhone کاملا سفید ـه یا کمی مایل به تیره؟
yee_pesare
27-11-2009, 13:47
.قیمت ارنا 400 البته بگردین تا 395 هم گیر میاد.
ویوتی اسمارت 375 تا 380
yee_pesare
27-11-2009, 13:48
فقط پشت گوشی سفیده که اونم المینیومی یکم به تیرگی میزنه
با سلام,من بعد از تحقیقات بسیاری درباره گوشی آخر به ان نتیجه رسید که km900 arena بخرم,می خواستم هر کسی این گوشیو داره از عیبای این گوشی واسم بگه چون من شنیدم گوشی رضایتمندی نیست,ممنون میشم یه نفر که داره کامل توضیح بده:31:
nima_989
27-11-2009, 16:48
من الان نزدیک یک ماه و نیم این گوشی رو دارم.تا حالا به مشکل برنخوردم.
از چه نظر گوشی باعث نا رضایتی شده؟شما بپرس من بهت بگم.
یه چند تا صفحه برگردی عقب من کامل همه رو توضیح دادم
از اونجایی که من عاشق آرنا هستم واسه همین کل 48 صفحه رو خوندم(خیلی بیکارم نه؟)من از اون ادمایی نیستم که هی گوشی عوض کنم به همین جهت یه گوشی می خوام که حالا حالا ها واسم کار بده(ولی از ال جی بعید میدونم)
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1.Fm transmiter چیه!؟
2. اینترفیس کاربری لمسی کلاس S دقیقن کارش چیه؟!
سلام . چون امروز همه ی بچه ها برعکس من شدیدا کمرنگ بودن و چون سئوالتون تخصصی نیسن من جوابتون رو میدم :
1- کار FM Transmiter اینه که مثلا آهنگی که توی گوشی داری رو میتونی از طریق امواج رادیویی از توی دستگاه یخش مثلا ماشینت بشنوی
2- کار اس کلاس چیه ؟ اس کلاس همونطور که گفتی اینترفیش گوشی هست (مثلا اینترفیس کوکی Active Flash UI هستش). اینترفیس یعنی رابط کاربری . رابط کاربری هم چیزی هست که شما از طریق اون با گوشی تعامل ! داری مثل منوها و ... . اینترفیس اس کلاس هم که یکی از خوشگل ترین رابط های کاربری و 3 بعدی هستش .
اساتید به طور تخصصی جوابتو میدن بعدا
من الان نزدیک یک ماه و نیم این گوشی رو دارم.تا حالا به مشکل برنخوردم.
از چه نظر گوشی باعث نا رضایتی شده؟شما بپرس من بهت بگم.
یه چند تا صفحه برگردی عقب من کامل همه رو توضیح دادم
انتن دهیش چطوره؟!؟
Michael Ropy
28-11-2009, 10:56
انتن دهیش چطوره؟!؟
آنتن دهی گوشی های الجی بی نظیره...جدی میگم....من کوکی داشتم یه مطلب تو تاپیک کوکی در مورد آنتن دهیش نوشته بودم...الان استار (از سامسونگ) دارم باور کن آنتن دهن خیلی ضعیفتر از کوکی (از الجی) هستش...
nima_989
28-11-2009, 16:56
اینجا جاش نیست ولی به هر حال می پرسم
شما که استار داری و قبلا کوکی داشتی به نظرت کدومش در کل بهتره؟
تاچ کدوم بهتره؟
Michael Ropy
28-11-2009, 17:01
اینجا جاش نیست ولی به هر حال می پرسم
شما که استار داری و قبلا کوکی داشتی به نظرت کدومش در کل بهتره؟
تاچ کدوم بهتره؟
در کل: کوکی
حساسیت تاچ: استار، البته این حساسیت بعضی موقع ها یکم اذیت میکنه توی مثلا انتخاب آهنگ و... ولی خیلی تاچ خوبی داره.
اینم توضیحات کامل که توی تاپیک کوکی دادم:
پی نوشت: اگه سوالی چیزی داشتید توی تاپیک کوکی بدید لطفا ممنون! :10:
هر کسی عشق آرنا رو داره میتونه تو این سایت کامل باش کار کنه(البته با adsl)
اقا منم رفتم باش کار کردم :31:
ولی نمیدونم چرا ازش زده شدم(فکر کنم انقدر عکسشو و خودشو دیدم!!!!!!):37:
احساس میکنم چیز خاصی نداره,,نیما تو که 1.5 ماهه گوشیو داری الان احساس نمیکنی گوشیت چیز خاصی نیست؟!؟:13:
nima_989
29-11-2009, 17:14
نه دلمو نزده اصلا اصلا.
بستگی داره از گوشی چی بخواین.
این دفعه چون اینترفیس زیبا و تک بودن و شیک بودن گوشی(در کل کلاس گوشی) برام مهم بود ترجیه دادم پول پای ارنا بدم. در حالی که می شد با پولش اکسپریا و دایموند2 و خیلی گوشی با امکانات و سیستم عامل دار دیگه خرید.
همه چی بستگی به خودتون داره که چی از گوشی بخوای...
dark fear
29-11-2009, 19:12
من چند صفحه اخیر رو خوندم .. قرار بود دوستان یه عکسی با گوشی بگیرن و آپلود کنن
چی شد ؟
eman_releeh
29-11-2009, 19:22
سلام بچه ها چرا ویوتی اسمارت ارزونتره؟ مگه اینترفیسشون فرق داره؟ مگه دوربین ویوتی اسمارت 8 نیست؟
بچه ها خواهشا بگید دوربین کدوما بهتره اخه من قبلا ویوتی داشتم کیفیت عکسش نسبتا خوب بود اگه میشه دوربین این دوتا گوشی را با ویوتی مقایسه کنید.(ببخشید طولانی شد)
yee_pesare
29-11-2009, 21:52
دلیل خاصی نداره.اینترفیس.کیفیت صفحه و...هیچ فرقی نداره.دوربینشم چون من کار کردم خیلی خوب بود چون من دوربین ویوتیم دیدم.با رسیدن به قیمت 350 یکی از بهترین گزینه هاست.
پیام بازرگانی.......:31:
Michael Ropy
01-12-2009, 07:00
پیام بازرگانی.......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب چیزی میشه اگه ساخته بشه!
hamed999
01-12-2009, 15:02
"تو کلوپ ویوتی 2 میگن سرعتش از آرنا بیشتره با اینکه هنوز کسی نمیدونه که ویوتی2 cpu چند داره آیا اصلان شتاب دهنده ی گرافیگی داره کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟
Michael Ropy
01-12-2009, 18:40
"تو کلوپ ویوتی 2 میگن سرعتش از آرنا بیشتره با اینکه هنوز کسی نمیدونه که ویوتی2 cpu چند داره آیا اصلان شتاب دهنده ی گرافیگی داره کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟
من احتمال 90 درصد میدم داشته باشه، چون اینترفیس اس کلاس داره، در ضمن باید سی پی یوش هم قوی باشه به خاطره لنز 8 مگیش.
چندتا سوال از آرنا داران:
1.در روز که باش کار میکنید هنگ میکنه؟!؟
2.محدودیت جاوا داره!!(یعنی بیشتر از 3mb نمیشه روش نرم افزار ریخت؟!؟)
3.چه فرمتهای ویدیویی رو میخونه؟!؟
4.میشه رو خود گوشی قفل گذاشت؟!؟
5.باتری بهتری تو بازار هست که بشه باتری قویتری روش گذاشت؟!؟
6.تمام عکسها و فیلماش یجا میره؟!؟نمیشه دسته بندی کرد؟!؟
7.شرمندهااا ,,,ممنون میشم جواب کامل بدید.:31:
nima_989
01-12-2009, 21:30
1- تو این یک دو ماه که دارم اصلا هنگ نکرده
2- محدودیت جاوا داره متاسفانه
3-divX و Xvid وmp4 و 3gp رو تست کردم می خونه.البته تو خوندن DivX محدودیت ابعاد و بیت ریت داره.
4- رو گوشی میشه قفل گذاشت.در ضمن روی قسمت های مختلف گوشی مثل مسیج و گالری و ... هم میشه پسوورد گذاشت امکانات سکوریتی خیلی کامل و عالی داره.
5- باطریش خیلی هم بد نیست.با استفاده روز مره تا دو روز جواب میده.ممکنه باشه ولی من ندیدم تو بازار.
6- تو قسمت فایل منیجر هر نوع فایل یه فولدر جداگانه داره.موزیک جدا عکس جدا فیلم جدا و ... . و هر فایلی که با بلوتوث بگیری میره تو فولدر مخصوص به خودش.وقتی هم به سیستم وصلش کنی هر فایلی رو می تونی تو فولدر مورد نظر کپی کنی. ولی تو گالری عکس ها و فیلم ها با هم هستش که می تونی خودت دسته بندی کنی کدوم رو نشون بده.عکس ها یا فیلم ها یا هر دو.
7- اینم جواب کامل....
آقا آخر من چیکار کنم؟!؟ من عاشق آرنام ولی می ترسم بخرم پشیمون بشم,چون از الجی تو ایران استقبال نمیشه اگه هم خراب بشه صاحب اول و آخرش خودمم,باید چیکار کرد؟!؟:41::45:
Dark Prince
02-12-2009, 01:01
تعدادی محدود گوشی موبایل LG مدل KM900 Arena آکبند رنگ پوست پیازی به قیمت 320 هزار تومان بدون گارانتی به فروش میرسد.
گوشی و تمامی لوازم جانبی آن اصلی و اورجینال میباشد.
بنده در آبادان مغازه دارم و بدلیل کم فروش بودن گوشی های LG در آبادان این تاپیک را ایجاد کردم.
با تشکر، Dark Prince
hamed999
02-12-2009, 11:15
"رنگ دیگه ای موجود نیست (نقره ای و مشکی) --تازه چرا این قدر ارزان الان 400 هست --- با چه شرایطی میدین یه کم توضیح بدین
free_touch
02-12-2009, 11:18
تعدادی محدود گوشی موبایل LG مدل KM900 Arena آکبند رنگ پوست پیازی به قیمت 320 هزار تومان بدون گارانتی به فروش میرسد.
گوشی و تمامی لوازم جانبی آن اصلی و اورجینال میباشد.
بنده در آبادان مغازه دارم و بدلیل کم فروش بودن گوشی های LG در آبادان این تاپیک را ایجاد کردم.
با تشکر، Dark Prince
تا دیشب که 299 تومن زده بودید.
هر کی می خواد بجنبه که تا فردا 350 میشه :31:
Dark Prince
02-12-2009, 13:19
"رنگ دیگه ای موجود نیست (نقره ای و مشکی) --تازه چرا این قدر ارزان الان 400 هست --- با چه شرایطی میدین یه کم توضیح بدین
خیر موجود نیست. بخاطر نداشتن گارانتی چون اینا از دبی وارد میشن بدون گارانتی ـه. قیمت اصلی گوشی هم همینقدر ـه! در ضمن گوشی ها کاملا آکبند و سالم هستن.
گوشی هایی که به قیمت 410 تومان به فروش میرسند فقط بخاطر گارانتی ـه کامتل.
تا دیشب که 299 تومن زده بودید.
هر کی می خواد بجنبه که تا فردا 350 میشه :31:
عزیزم دقیقا 10 min بعد ویرایش شد که اونم اشتباه شده بود.
اصلا" این رنگ به آرنا نمیاد,,فکر نکنم کسی حاضر بشه این رنگشو بخره,,البته این نظر منه!!:13:
mahmoodtaker
02-12-2009, 19:25
دوستان بین خرید ارنا و جت دودل هستم.شما نظرتون چیه؟
این بستگی به خودت داره که دنبال چه نوع مشخصات از یه گئشی باشی!!:5:
مثلا" اگه از من بپرسی بت میگم که زیبایی آرنا با جت اصلا" قابل مقایسه نیست:13:
اکه دوربین گوشی واسط خیلی خیلی مهمه جت بردار,در غیر این صورت آرنا سرتره:46:
من خودم امروز قرار بود برم آرنا بگیرم ولی نه دلایلی نشد:41: ولی فردا هرطور شده میگیدمش:5:
nima_989
02-12-2009, 21:14
هر دو امکانات خوب و مناسبی دارند.
بستگی داره خودت چی بخوای.اگه نظر منو بخوای آرنا بگیر.خواستی مفصل بهت می گم چرا...
Michael Ropy
02-12-2009, 21:24
من آرینا انتخاب میکنم، اولین دلیلم، اینترفیس هست......چون حالا دیگه حتی فلش یو آی رو به تاچ ویز ترجیح میدم.
دوستان در همین تایپیک خوندم که ارنا محدودیت حجمی در نصب برنامه ها داره،ایا این محدودیت در جت هم هست؟
اطلاعاتی در مورد کیفیت دوربین این گوشی میخواستم(عکس برداری) البته در مقایسه با جت!
mahmoodtaker
02-12-2009, 21:53
هر دو امکانات خوب و مناسبی دارند.
بستگی داره خودت چی بخوای.اگه نظر منو بخوای آرنا بگیر.خواستی مفصل بهت می گم چرا...
اگه بگی که ممنونتم
دوستان سوالات جناب فانوس رو هم جواب بدین چون مهمه برام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.