مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل
rozysara
03-06-2010, 18:57
از دوستان عزیز که این گوشی و یا گوشی gc900 داشتن یه خواهشی داشتم یا شاید هم بشه گفت یه پیشنهاد
میخواستم ازتون بخوام که به دلیل رزولیشن بالای این دو گوشی و بخاطر این که نرم افزار مناسب براش کم گیر میاد یه تاپیک جدا براش درست کنید که تمام نرم افزار ها و بازیهای مناسب این گوشی رو اونجا جمع اوری کنیم ممنون میشم همچین کاری بکنید
از دوستان عزیز که این گوشی و یا گوشی gc900 داشتن یه خواهشی داشتم یا شاید هم بشه گفت یه پیشنهاد
میخواستم ازتون بخوام که به دلیل رزولیشن بالای این دو گوشی و بخاطر این که نرم افزار مناسب براش کم گیر میاد یه تاپیک جدا براش درست کنید که تمام نرم افزار ها و بازیهای مناسب این گوشی رو اونجا جمع اوری کنیم ممنون میشم همچین کاری بکنید
بنظرم نتيجه نميگيره. من 3ماهه دارم كل نت رو ميگردم تاحالا فقط يه بازي حركتي روش درست كار كرده اونم نه تمام صفحه:31:. و فقط حدود 10-12 بازي لمسي به صورت تمام صفحه اجرا شدن روش:41:. اصلا گير نمياد. به نظرم بايد از شركت الجي شكايت كنيم.:31::19:
eman_releeh
04-06-2010, 15:14
سلام اخرین قیمت این گوشی چند شده؟
rozysara
04-06-2010, 15:15
بنظرم نتيجه نميگيره. من 3ماهه دارم كل نت رو ميگردم تاحالا فقط يه بازي حركتي روش درست كار كرده اونم نه تمام صفحه:31:. و فقط حدود 10-12 بازي لمسي به صورت تمام صفحه اجرا شدن روش:41:. اصلا گير نمياد. به نظرم بايد از شركت الجي شكايت كنيم.:31::19:
Etefagan man ham be hamin dalil migam shoma 3 mah gashty 15 ta bazy peyda kardi ba ijad in tapic dige lazem nist mani ke taze gooshi gereftam 3mah donbale narm afzar begardam zemn inke afrade dige momkene to in 3 mad bazi haye motefavete digei peyda karde bashan ke khob ye ja jam beshe behtare hala in nazare man bood
Etefagan man ham be hamin dalil migam shoma 3 mah gashty 15 ta bazy peyda kardi ba ijad in tapic dige lazem nist mani ke taze gooshi gereftam 3mah donbale narm afzar begardam zemn inke afrade dige momkene to in 3 mad bazi haye motefavete digei peyda karde bashan ke khob ye ja jam beshe behtare hala in nazare man bood
حرفتون تاييد ميشه.:31:. پس يكي پيشقدم بشه.:10:
Michael Ropy
05-06-2010, 13:17
آخرین قیمت 275 تومان با گارانتی....
برای نرم افزار های آرینا و... هم میتونید از این تاپیک استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ruzbe1313
05-06-2010, 15:01
جواب سوالات (بلد شده) رو کسی نمیدونس؟
Samsung S8000 Jet VS LG KM900 Arena
مزایای هر کدوم اینطور دستم اومده: (دوستان اصلاح کنند)
Jet
1- صفحه نمایش AMOLED : وضوح بهتر در نور آفتاب و کیفیت بالاتر نمایش فیلم ( تست مقایسه ای تو یوتوب هستش)
2- دوام بیشتر باطری (آرنا الان با آپدیت چه مقداره؟)
3- پخش DivX بدون محدودیت رزولوشنهای بالاتر
4- رابط کاربری بهتر (از جمله ضربه ای و چرخشی)
5- فلش LED دوگانه (آرنا یکی و ناکافی)
6- پورت استاندارد Micro USB
7- فرمت فیلمبرداری MP4 (در آرنا3GP هستش ، تفاوت کاربردیش چیه؟)
8- گویا صدای جت کمی بلندتره
9- دوام بیشتر محافظ صفحه نمایش ( مال آرنا گرچه محکمتره اما گویا بعد از 5-6 ماه زیرش حباب میره باس عوض شه)
10- منشی تلفنی
11- امتیاز بیشتر ریویوها در gsmarena , phonearena
12- احتمال ارائه سیستم عامل آندروئید تحت پروژه Jetdroid توسط هکرها
13- محدودیت 3 مگی نرم افزار جاوا رو نداره گویا (آرنا داره)
Arena
1- کیفیت بوضوح برتر صدا و تصویر فیلمبرداری ( جت تصویرو زیادی فشرده میکنه، ممکنه با آپدیت حل شه؟! / آرنا میکروفن پشت واسه فیلمبرداری داره / نمونه هردو در gsmarena هست)
2- کیفیت بهتر موسیقی بنابر تست gsmarena
3- ساپورت کامل فارسی ( البته جت فقط صفحه کلید افقیش فارسی نیست. خبر ندارم با آپدیتهای جدیدتر درست شده باشه)
4- محدودیت پیامک 500 تایی جت رو نداره
5- صفحه خازنی ( البته صفحه مقاومتی جت از بهترین هاست وتفاوت چندان نیست)
6- بدنه فلزی
7- جستجوی هوشمند براساس نام مخاطب
8- گویا نرم افزار GPS آرنا Google maps در ایران ساپورت بهتری داره
9- حافظه همراه 8 گیگی ( جت 2 گیگ )
10-FM Transmitter
11- حدود بیست تومن ارزونتره
مواردی در هردو بوده که با آپدیت حل شده
سرعت CPU در جاوا عملا تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه (تبلیغیه واسه سامسونگ)
Michael Ropy
05-06-2010, 16:09
3- پخش DivX بدون محدودیت رزولوشنهای بالاتر (باس حتما 30fps باشه؟)30 فریم به پایین.....
6- پورت استاندارد Micro USB (پورت آرنا استاندارد رایج نیست چه مشکلی ایجاد میکنه؟)یکی از خوبی هاش اینه که کابلش رو همه جا میشه پیدا کرده، بقالی سر کوچه هم داره! :دی مثلا شما می تونید همون کابل اکثر گوشی های نوکیا (که پورت microUSB دارن) رو به این گوشی بزنید و استفاده کنید.....این مسئله در مورد جک 3.5 هم به همین شکله....
7- فرمت فیلمبرداری MP4 (در آرنا3GP هستش ، تفاوت کاربردیش چیه؟) بیت ریت پایینتری داره و فشرده سازی هم نداره در نتیحه حجم فیلم هاش بالا میره....
30
بیت ریت پایینتری داره و فشرده سازی هم نداره در نتیحه حجم فیلم هاش بالا میره....
نه دوست عزیز ، فرمت MP4 خودش نوعی فشرده سازی اطلاعات هستش. در واقع فرمت MP4 یک فرمت lossless نیست.
در ضمن اگه فیلمای Jet رو ببینید متوجه میشید اینقدر فشرده سازی کرده که کلی از جزییات از بین رفته و تصویر خیلی شطرنجی هستش.
یه نکته دیگه ، اگه فیلم Arena رو بگیرید متوجه میشید که Encoding روی MP4 هستش ولی فقط فرمت فیلم رو بصورت 3GP ارایه میده. این مساله رو فکر کنم GsmArena هم بهش اشاره کرده بود که فقط پسوند فایل هستش که 3gp هستش ولی در واقع فایل Mp4 هستش
خطاب به اون دوستمون :
توی فیلمبردای مطمن باشه که Arena یک سرو گردن از Jet بالاتره. اگه قبول نداره فیلمهای نمونه رو توی GsmArena ببین.
ruzbe1313
05-06-2010, 18:19
ممنون :40:
فقط اینکه وضعیت باطری Arena چطوره؟ ( عملی حدودا چقد شارژ نگه میداره؟)
با آپدیتهای جدید تقویم شمسی هم داره؟
Michael Ropy
06-06-2010, 06:04
با آپدیتهای جدید تقویم شمسی هم داره؟ والا گوشی من (ویوتی اسمارت) و گوشی قبلیم کوکی، از همون اول تقویم شمسی داشت....خود گارانتی میزاره تقویم رو....بعید میدونم نداشته باشه.....
rozysara
09-06-2010, 12:47
با سلام به عزیزان سایت راستش من چند روزه این گوشی رو گرفتم همه جی عالی ولی سرعت تو گالری و برنامه های جاوا کمه با اپدیت چقدر بهتر میشه ورژن گوشیم ۱۰J هستش راستی داخل جعبش کارت گارانتی خود ال جی هستش
با سلام به عزیزان سایت راستش من چند روزه این گوشی رو گرفتم همه جی عالی ولی سرعت تو گالری و برنامه های جاوا کمه با اپدیت چقدر بهتر میشه ورژن گوشیم ۱۰J هستش راستی داخل جعبش کارت گارانتی خود ال جی هستش
بچه ها ، به نظر شما حرف اين دوستمون ربطي به تاپيك زير ميتونه داشته باشه.
گوشی های الجی با گارانتی اصلی خود الجی تا دوهفته آینده در ایران
يعني به حقيقت پيوسته ؟:8:
شما دوست عزيز گوشيتونو دقيقا از چه جايي خريديد و اگه ميشه يه عكس از كارت گارانتي بزاريد. اصلا ببيند روي كارت گارانتي ، شركتي كه مسوليت گارانتي رو داره ، كيه ؟
يعني واقعا پارس كامتل مزخرف ، رفته كنار ؟؟؟؟؟ :31:
اين گوشي توي آزمايشهاي Crash Test تونست 28 امتياز از 30امتياز رو بگيره.
مقاومت بالا در برابر سرما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقاومت در برابر لگدمال شدن
تست مقاومت در مقابل گرد و خاك ( كيسه ي جاروبرقي )
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست مقاومت در براير مايعات
]
تست مقاومت در مقابل فشار
( يه ماشين اپل كورسا به وزن 1300 كيلوگرم ، از روي Arena رد ميشه )
منبع :
براي عكسهاي بيشتر و جزييات اين تست ، به سايت زير مراجعه كنيد.
يعني به حقيقت پيوسته ؟
شما دوست عزيز گوشيتونو دقيقا از چه جايي خريديد و اگه ميشه يه عكس از كارت گارانتي بزاريد. اصلا ببيند روي كارت گارانتي ، شركتي كه مسوليت گارانتي رو داره ، كيه ؟
يعني واقعا پارس كامتل مزخرف ، رفته كنار ؟؟؟؟؟
منم کوکیم گارانتی ال جی هستش
اصولا این گوشی ها از دبی میان و اسمی از مادیران توشون نیست
منم کوکیم گارانتی ال جی هستش
اصولا این گوشی ها از دبی میان و اسمی از مادیران توشون نیست
پس به عبارت ديگه يعني هيچ شركتي براي گارانتيشون توي ايران پاسخگو نيست ديگه ؟ درست ميگم ؟
آخه خود ال جي كه تو ايران نمايندگي رسمي موبايل ( به غير از كامتل ) نداره ؟!
rozysara
09-06-2010, 17:46
نه عزیزان کارت گارانتی گوشی من به زبان شیرین فارسی نوشته دو سال گارانتی داره و توضیحاتم زده در ضمن یه کاغذ هم دادن که ادرس نمایندگی ها توشه و نوشته نمایندگی
ی گوشی ال جی و حرفی از کامتل نیست یه کارت طلایی رنده راستی کسی از بچه ها Device manager داره میخوام والپیپر رو عوض کنم
rozysara
11-06-2010, 08:18
سلام بچه ها یه سوالی داشتم واسه اپدیت این گوشی تو نمایندگی ها پول میگیرن و این که ایا نمایندگی ها ورژن ۱۰P رو دارن و چقدر طول میکشه گوشی رو تحویل بدن
moslem-visual
11-06-2010, 21:58
آخرش معلوم نشد که میشه برنامه های حجم بالا رو روی این نصب کرد؟! یکی گمونم نصب کرده بود هان؟!
سلام به همه ی دوستان.
من 2هفته ای هست که آرنا گرفتم.
وقتی تو قسمت گالری می خوام عکسی رو edit کنم گوشی هنگ میکنه. چیکار کنم؟:41:
کمممممممکم کنید. خوههش میکنم؟
در ضمن گوشیم v10fهست.
Michael Ropy
12-06-2010, 19:01
بهتره آپدیت کنید.....فکر کنم ورژن جدید اومده باشه...
کجا آپدیت کنم؟ قیمتش چقدره؟
خواهش می کنم جواب بدید خیلی حیاتیه. ممنون.
ruzbe1313
16-06-2010, 11:13
دوستانی که تازه آرنا گرفتن لطفا بگن چقد شارژ نگه میداره؟
(تو انتخابم تاثیر مستقیم داره)
واینکه آیا Reject List داره؟
nima_989
16-06-2010, 12:17
نه عزیزان کارت گارانتی گوشی من به زبان شیرین فارسی نوشته دو سال گارانتی داره و توضیحاتم زده در ضمن یه کاغذ هم دادن که ادرس نمایندگی ها توشه و نوشته نمایندگی
ی گوشی ال جی و حرفی از کامتل نیست یه کارت طلایی رنده راستی کسی از بچه ها Device manager داره میخوام والپیپر رو عوض کنم
سلام رفیق
میشه بفرمایدد چه جوری میشه والپیپر عوض کرد با Device Manager?
سلام به همه برو بچ :11: آقايون خانوما يه سوالي
اگه ما يه گوشي بخواهيم كه
1. كلا office , pdf به راحتي بخونه
2 . دنگ و فنگ فريمور و اين چيزا رو نداشته باشه
3 . :8: عالي باشه
4. موارد 1و 3 + بازي رو همزمان انجام بدي( minimize ) گير نداشته باشه
5 . با حال باشه:5:
JET OR ARENA
Michael Ropy
16-06-2010, 20:53
کجا آپدیت کنم؟ قیمتش چقدره؟
خواهش می کنم جواب بدید خیلی حیاتیه. ممنون.
بدید گارانتی که راحت براتون انجام بده....
wowww . همين ا لان نزديك 50 صفحه رو خوندم :3:
چيزاي خوب وبد زيادي بود از arena , jet
راستش ميخواستم چندتا پيام خصوصي واسه چند تا از بچه ها بدم كه .....:31:
حقيقتش به نظر من آرينا و جت گوشي هاي خوبي هستن ولي هيچكدومشون نصبت به قيمتشون اونقدرا هم خوب نيستن :2:. مثلا باطري lg خيلي خيلي ستمه كه دسته كم 2 روز يه با ر واس شارژ شه همينطور كيفيت پايين صفه تو افتاب
در مورد jet هم به نظرم اين همون star كه چندتا جنگولك بازي بهش اضاف كردن و با 200 تومن تحويل ملت ميدن
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد :13:
WHATS YPUR OPINION
:question:
RaS0oL.M
17-06-2010, 15:18
wowww . همين ا لان نزديك 50 صفحه رو خوندم :3:
چيزاي خوب وبد زيادي بود از arena , jet
راستش ميخواستم چندتا پيام خصوصي واسه چند تا از بچه ها بدم كه .....:31:
حقيقتش به نظر من آرينا و جت گوشي هاي خوبي هستن ولي هيچكدومشون نصبت به قيمتشون اونقدرا هم خوب نيستن :2:. مثلا باطري lg خيلي خيلي ستمه كه دسته كم 2 روز يه با ر واس شارژ شه همينطور كيفيت پايين صفه تو افتاب
در مورد jet هم به نظرم اين همون star كه چندتا جنگولك بازي بهش اضاف كردن و با 200 تومن تحويل ملت ميدن
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد :13:
WHATS YPUR OPINION
:question:
جت که عالیه....................
Michael Ropy
17-06-2010, 15:21
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار داری برادر! :دی این گوشی های از نظر قیمت خیلی عالین! آرینا که شده 275 که شما عمرا بتونید یه گوشی تاچ با این امکانات پیدا کنید: تاچ خازنی اونم رزولوشن بالا و صفحه 3 اینچ، دوربین 5 کامل، وای فای و جی پی اس و 3 جی و اینترفیس عالی و.....
جت هم هیمنطور!!!! کلا الجی و سامسونگ بهترین قیمت ها رو دارن تو گوشی ها......مثلا کوکی الان 100 تومنه!!!!!!
البته این مورد رو هم در نظر بگیرید که گوشی های الجی تو ایران نسبت به بقیه کشور ها با قیمت بیشتری فروخته میشه ولی با اینحال قیمت خوبی دارن....
yoosef_st
20-06-2010, 17:17
دوستان، وضعیت نصب برنامه و بازی روی این گوشی چجوریه؟
بعد از دوربینش راضی هستین؟
کلا به نظرتون این یا Jet؟
من برام رابط کاربری مهمه که امروز با این یه مقدار کار کردم بد نبود.
نصب برنامه و بازی هم مهمه.
دوستان، وضعیت نصب برنامه و بازی روی این گوشی چجوریه؟
بعد از دوربینش راضی هستین؟
کلا به نظرتون این یا Jet؟
من برام رابط کاربری مهمه که امروز با این یه مقدار کار کردم بد نبود.
نصب برنامه و بازی هم مهمه.
اكثرا اجرا ميشن روش. محدوديتشم اينكه تا 10 مگ تست شده با موفقيت.
ruzbe1313
21-06-2010, 10:47
آقا یعنی هیشکی اینجا آرنا نداره بگه Reject List داره یا نه؟!! :19:
و اینکه چقد شارژ نگه میداره؟
سلام
من یه هفتست خریدم.
اگر با GPS و Wifi کار کنی یه روز. دوربین GPS و Wifi خیلی باطری مصرف میکنه
reject list رو هم من پیدا نکردم پس تایید نمیکنم داره
moslem-visual
30-06-2010, 18:02
مرورگر این گوشی از فلش ساپورت میکنه؟ اول که اومده بود نداشت، اما بعدا گمونم آپدیتهاش بهش فلش رو اضافه کردن؟
rozysara
30-06-2010, 18:13
بله ورژن 10p داره
Michael Ropy
30-06-2010, 19:26
مرورگر این گوشی از فلش ساپورت میکنه؟ اول که اومده بود نداشت، اما بعدا گمونم آپدیتهاش بهش فلش رو اضافه کردن؟
بله من هم تایید میکنم با آپدیت این قابلیت اضافه شده....
اره با اپديت جديد مضاف واقع شده. :31::31:
ببخشيد اخه امتحان داشتم:20:
yoosef_st
01-07-2010, 00:42
بچه ها این گوشی رو با چه گارانتی بگیریم خوبه؟
گارانتی خود ال جی تو ایران هست؟
Michael Ropy
01-07-2010, 07:47
بچه ها این گوشی رو با چه گارانتی بگیریم خوبه؟
گارانتی خود ال جی تو ایران هست؟فعلا که فقط گارانتی کامتل هستش.....گفته بودن قراره عوض شه ولی تا الان که خبری نیست.....چند روز صبر کن اگه تغییری نکرد دیگه مجبوری با همین گارانتی بسوزی و بسازی! :دی ولی بدون گارانتی نگیر!
riofarina
01-07-2010, 21:06
سلام بچه ها من n82 رو دادم arena گرفتم.گوشی خوبیه 275 گرفتم.اگه رو همین گوشی مارک آیفون یا نوکیا میزدن حتما" بالای 400 اونم بعده افت قیمت میدادن.
فقط به یه مشکل بر خوردم یه فایل mp4 هست با حجم 40 مگ هرکاری میکنم بهش send نمیشه ولی به n79 میشه.این یعنی چی!!!!
mehryazdan
03-07-2010, 13:10
دوست من سلام مبارکت باشه دوربینش نسبت به 82 چطوره چون منم 82 رو فروختم و جت گرفتم منم راضیم ولی دوربینش نسبت به 82 خودم تا حدودی ضعیف هست میخواستم بدونم این چطوری هست ؟
و هرکدوم از دوستان اگر بتونن یک فایل تصویری بسیار با کیفیت هست مخصوص km900 ببینید پخش میکنه 7 مگابایت هست
اینم لینکش
کلا میخوام بدونم فایل تصویری حالا فرمتش فرق نمیکنه با رزولیشن 480*720 پخش میکنه یا نه ؟ مرسی
riofarina
03-07-2010, 19:30
سلام با پوزش قصد مقایسه ندارم فقط میخوام پاسخ mehryazdan عزیز و بدم.
در مقایسه با n82 هم عکاسیش و هم فیلبرداریش ضعیفتره البته زیادم محسوس نیست.فلاششم که اصلا" قابل مقایسه نیست ولی من چون دوربین دیجیتال دارم دوربینش اصلا" برام مهم نیست فقط قیافه و wifi برام مهمه که تو هر دوش از n82 سرتره مخصوصا" قیافه
]کلا میخوام بدونم فایل تصویری حالا فرمتش فرق نمیکنه با رزولیشن 480*720 پخش میکنه یا نه ؟ مرسی
اره پخش ميكنه. خيالت راحت
yoosef_st
04-07-2010, 01:27
بچه ها، این که تو مشخصات این گوشی تو GSM Arena نوشته مالتی تاچ یعنی چی؟
یعنی واقعا این مالتی تاچه؟
بعد براش بازی مالتی تاچ هم هست یعنی؟ کجاها کار میکنه این مالتی تاچش؟
راستی از گارانتی ال جی خبری نشد؟
Michael Ropy
04-07-2010, 05:25
بچه ها، این که تو مشخصات این گوشی تو GSM Arena نوشته مالتی تاچ یعنی چی؟
یعنی واقعا این مالتی تاچه؟
بعد براش بازی مالتی تاچ هم هست یعنی؟ کجاها کار میکنه این مالتی تاچش؟
راستی از گارانتی ال جی خبری نشد؟
بله واقعا مالتی تاچ داره....بازی مالتی تاچ بعید میدونم باشه واسه جاوا! ولی تو زوم کردن عکس، دوربین، فایل های آفیس، مرورگر و... کاربرد داره....
گارانتی هم من که خبر ندارم.....
riofarina
05-07-2010, 10:39
سلام دوستان،نشانگر باتری گوشی من 3 خط رو نشون میده وقتی باهاش یکم ور میرم میشه دو خط وقتی قفلش میکم و بعد چند دقیقه دوباره روشنش میکنم میشه سه خط و این موضوع تو 2 خط و 1 خط هم اتفاق میافته.
میخواستم ببینم طبیعیه یا گوشی من ایراد داره.:question:
Michael Ropy
05-07-2010, 16:47
میخواستم ببینم طبیعیه یا گوشی من ایراد داره.:question:
طبیعیه....
riofarina
07-07-2010, 19:07
سلام شرمنده من هی سوال میپرسم. گوشی زنگ میخوره وقتی بصورت افقی تو دستم میگیرم ال سی دی روشن نمیشه تا ببینم کی زنگ میزنه حتی نمیتونم جواب بدم ولی وقتی عمودی میگیرمش 2 ثانیه بعد ال سی دی روشن میشه و با همون دکمه سبز جوابم میشه داد.
تنظیمات تلفن رو برگردوندم به حالت کارخانه درست شد.
حالا این یه ایراد بود که برطرف شد ، یا یکی از امکانات گوشیه که من خبر نداشته فعالش کرده بودم.
از پاسخ به سوالات قبل صمیمانه تشکر میکنم.:40:
Michael Ropy
07-07-2010, 20:19
سلام شرمنده من هی سوال میپرسم. گوشی زنگ میخوره وقتی بصورت افقی تو دستم میگیرم ال سی دی روشن نمیشه تا ببینم کی زنگ میزنه حتی نمیتونم جواب بدم ولی وقتی عمودی میگیرمش 2 ثانیه بعد ال سی دی روشن میشه و با همون دکمه سبز جوابم میشه داد.
تنظیمات تلفن رو برگردوندم به حالت کارخانه درست شد.
حالا این یه ایراد بود که برطرف شد ، یا یکی از امکانات گوشیه که من خبر نداشته فعالش کرده بودم.
از پاسخ به سوالات قبل صمیمانه تشکر میکنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خواهش میکنم....راستش این یکی از قابلیت های گوشیه که یه سنسوره به نام سنسور تقارب (پراکسیمیتی) که باعث میشه وقتی گوشی زنگ میخوره و گوشی رو میزارید کنار گوشتون صفحه خاموش بشه به دو دلیل: کاهش مصرف برق و عدم برخورد صورت شما با صفحه جهت جلوگیری از فشرده شدن دکمه های روی صفحه (چون صفحه خازنیه و خیلی حساس!).
یه مشکل تو فیرمور های اولیه گوشی بود و اونم عدم کالیبره بودن این سنسور هستش....بعد ها با آپدیت این قابلیت در منوی تنظیمات گوشی گذاشته شد......اسمش هست: Proximity Calibration. الان گوشی خودم (ویوتی اسمارت) از اول این قابلیت رو داشت (چون به هر حال جدیدتر از آرینا هستش). تو آرینا هم تو آپدیت های جدیدش این قابلیت اضافه شده که با کالیبره کردن سنسور مشکل حل میشه، که البته دیگه مشکلش برای شما حل شد خوشبختانه.....
riofarina
08-07-2010, 11:07
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی بابت راهنمایتون:10:
rozysara
21-07-2010, 17:43
بالاخره موفق شدم اولين فريمورم رو اديت كنم روي دوتا از دسكتاژا عكس هم گذاشتم
اگه بشه ميخوام زبان فارسي و كيبورد فارسي هم بهش اضافه كنم ببينم چي ميشه چند تا عكس هم تو ژست بعدي قرار ميدم
rozysara
21-07-2010, 18:05
اينم از عكسها
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
و بقيه
Michael Ropy
21-07-2010, 20:41
آقا دمت گرم چه جوری این کارو کردی؟ به ماهم یاد بده مال خودمون رو هم حک کنیم.....:دی
rozysara
23-07-2010, 10:26
دوستان اگه راضي باشند يك گروه براي اديت فريمور گوشي بزنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟//
Michael Ropy
23-07-2010, 13:42
دوستان اگه راضي باشند يك گروه براي اديت فريمور گوشي بزنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟//
چرا گروه؟ خوب تاپیک بزنید!
rozysara
23-07-2010, 14:15
باشه من اگه وقت كردم يه سري اموزش هاي كلي در مورد نحوه اديت ميدم تا ببينيم چي ميشه
riofarina
24-07-2010, 17:37
سلام عالی بود:18: ،تو رو خدا هر چه زودتر به ما هم یاد بده.:31:
RaS0oL.M
09-08-2010, 11:36
سلام آرنا شبیه جت مولتی تسکینگ داره؟؟؟؟؟:19:چند برنامه رو با هم اجرا می کنه.........
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
:46:جی پی اسش کار می کنه؟؟؟؟؟؟
Michael Ropy
09-08-2010, 16:24
سلام آرنا شبیه جت مولتی تسکینگ داره؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چند برنامه رو با هم اجرا می کنه.........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جی پی اسش کار می کنه؟؟؟؟؟؟
بله داره ولی شبیه جت نیست.....جی پی اس هم داره خودش با گوگل مپ داره که میتونید روش ترک بادی نصب کنید....
RaS0oL.M
09-08-2010, 17:30
کار باهاش مثل جت حال می ده؟؟اگه خدا بخواد جتو بفروشم و ارنا بخرم.....بخرم؟؟؟؟دودلم یا دوباره جت بخرم......دایویکسم زیاد کار می کنم.....:11:
Michael Ropy
09-08-2010, 19:26
کار باهاش مثل جت حال می ده؟؟اگه خدا بخواد جتو بفروشم و ارنا بخرم.....بخرم؟؟؟؟دودلم یا دوباره جت بخرم......دایویکسم زیاد کار می کنم.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من که آره.....بیشتر هم حال میده......چون اینترفیسش خیلی عالیه (من با هردو اینترفیس کار کردم)........ولی پیشنهاد نمی کنم حالا که جت خریدید، بفروشید آرینا بخرید....چون اولا باید با قیمت کمتری بفروشید بعد یکم بزارید روش آرینا بخرید (آرینا الان فکر کنم 250-260 شده باشه). دوما این کار یه ارتقا به حساب نمی یاد....فرق چندانی به حالتون نمی کنه....اگه مثلا گوشیتون استار بود خوب صد در صد پیشنهاد میکردم....در ضمن پخش دایوایکس توی جت بهتره....
به نظر من بفروشید، یکم بزارید روش ویو بخرید.....بهترین ارتقاست....
سلام دوستان دیروز من ارنا خریدم 290 البته تو ایلام.خیلی گوشی عالیه خدایی lg کم نذاشته.فقط دوستان یه کمک میخواستم.چه جوری از GPS رایگان استفاده کنیم؟؟؟؟؟
سلام دوستان دیروز من ارنا خریدم 290 البته تو ایلام.خیلی گوشی عالیه خدایی lg کم نذاشته.فقط دوستان یه کمک میخواستم.چه جوری از GPS رایگان استفاده کنیم؟؟؟؟؟
توي فروم بگردي فك كنم يه چيزهايي باشه. فك كنم يه جائي خوندم
riofarina
13-08-2010, 17:52
سلام دوستان،قبلا که من n82 داشتم یه برنامه ای داشت که میشد باهاش از طریق gps سرعت رو اندازه گیری کرد.arena که gps داره آیا این آیتم رو نداره.
و یه سوال دیگه چرا گوشی عکسهایی به حجم 5 یا 6 مگ رو با فرمت JPEG که با دوربین 12 مگا گرفته شده باز نمیکنه ولی وقتی حجمشو میاری پایین و با 5 مگا میندازی و حجمش میشه 900 کیلو بایت یا یکم بیشتر باز میکننه اگه واقعا اینجوری باشه که فاجعست:18:
جدا باز نميكنه؟؟؟؟ مطمئني عكسهات ايراد ندارن؟ ميشه يكيشونو كه اجرا نميكنه يه جا اپلود كني منم امتحان كنم روي گوشيم؟
riofarina
15-08-2010, 17:20
عکسها ایرادی ندارن چون انواع نوکیا و حتی ال جی ویوتی هم همون عکسها رو باز میکنه گوشیمم ایرادی نداره چون رو یه آرنای دیگه هم امتحان کردم باز نکرد باز آپلود هم شرمنده چون من up-dial وصل میشم:41: واسم تقریبا غیر ممکنه
سلام
دوستم الان 5800 داره و میخواد گوشی جدید بخره تا 300 تومن
من هر چی گشتم از این گوشی بهتر پیدا نکردم
این گوشی چه جوریاست؟
معایب و مزایاش چیه؟
دوربینش در چه حدیه؟
ببخشین وقت ندارم صفحه های قبلو بخونم
حالا ما نفهميديم از GC900 VIEWTY SMART بهتر پيدا نكردي يا از KM900 ARENA:31:
ويوتي و ارينا از خيلي جهات شبيه همن. كاركردن با هردوشون لذتبخشه و به هيچ وجه خسته كننده نيست. به دليل منوي اس كلاس. هردو از دوربين متوسط در رده خودشون برخوردارن. ويوتي اسمارت 8 مگا پيكسلي متوسط و ارينا 5 مگاپيكسلي متوسط. ارينا اف ام ترميستور داره كه خيلي جاها لازم ميشه. و حافظه داخلي 8 گيگي اگه اشتباه نكنم كه اونم مزيتي واسه فيلمبرداري تا تيك نيفته توش البته ويوتي هم حافظه داخلي 1.5 گيگي داره كه اونم خوبه. نرم افزار جاوا هم بدون محدوديت حجمي و نه تعدادي نصب ميكنن. تا 10 مگ تست شده. و همين ديگه:31: اينا مشخصه هاي بارز اين دو گوشي بودن. اميدوارم چيزيو از قلم ننداخته باشم.
ممنون داداش
اول ویوتیو دیدم پستو اونجا زدم
بعد ارنا رو دیدم حوصله پست نوشتن نداشتم اینجا هم زدم
تازه تو تاپیک پیکسون 12 هم زدم:31:
حالا من ارنا رو بگم به دوستم؟
مشکل نداشته باشه ابرم بره؟
بعدش الان گوشی ارنایی که تو بازاره چند رنگ داره؟
کدوم خوشگل تره؟
ارناهای الان تو بازار فریمورای جدید روشونه یا باید اپدیت بشن؟
ممنون میشم جوابمو بدین
ببين من خودم ويوتي اسمارت دارم. با اين كه يه دوربين متوسط داره منو راضي نكرده. اگه دوستتون با اين سطح دوربين مشكل نداره هردو شون خوبه ولي به نظره من ارينا. واسه ترميستور. ايرادي كه ندارن فقط يه نقطه ضعف دارن اونم نداشتن سيستم عامله. دوستتون كه قبلا 5800 داشته به سيستم عامل نياز پيدا نميكنه؟ اگه نه كه انتخاب بين اين دو سليقه ايه. امكانات به نظرم ارينا و كلاس هم ويوتي. منظورم از امكانات ترميستور و حافظه 8 گيگيه ها. دوربين ويوتي هم هشت.
خوب به نظرم ويوتي خوشكلتره.
نميدونم چه تنوع رنگيي داره.
اگه با گارانتي بگيري اخرين فريمور فارسي روش نصبه.
ممنون
پس ارنا بهتره ویوتی خوشگل تره
من بهش ارنا رو میگم
راستی شما تو این رنج گوشی بهتری نمیشناسی؟
راستی نرم افزارو تم واسه ارنا هست؟
نرم افزارهاي جاوا رو كه معمولا راحت اجرا ميكنه با كيپد مجازي اگه رزولشنشون پايينتر از 480*800 باشه. اگه هم توي همين رزولشن باشه تمام صفحه اجرا ميكنه. كه پيدا كردن نرم افزار با رزولشن 480*800 يه كم سخته ولي پيدا ميشه.
Michael Ropy
23-08-2010, 09:58
دوربین آرینا باز خیلی بهتره چون نویز نداره....ویوتی اسمارت مشکل نویز داره.....در ضمن آرینا جک 3.5 هم داره....و استحکام بدنش خیلی بیشتر از ویوتی اسمارته.....
بازم ممنون
پس ارنا یک گوشی کامله
تصویب شد ارنا
بازم ممنون از راهنماییاتون
الان رفتم گوشی شاپ دیدم شونصد تا معایب نوشته
مثل اینکه زیر نور خورشید خوب نمیشه خوند
چقدر درسته؟
فقط از 5800 بهتر باشه خوبه
دوربینشم حتما از 5800 بهتره دیگه؟
نه زير نور افتاب از 5800 بهتر نيست. توي اين زمينه نوكيا خوب و الجي و سامي ضعيف كار كردن. دوربين 5800 كه توي 3.2 مگاپيكسلي ها حرف زيادي واسه گفتن نداره چه برسه جلوي اين.
Michael Ropy
23-08-2010, 19:30
البته استثناء هایی هم هست!
الان که سامسونگ با زدن گوشی های AMOLED و سوپر AMOLED و الجی هم با ال سی دی های جدیدیش (مثل IPS LCD) دیگه اون مشکلات قدیم رو ندارن....نمونش گوشی های BL40 و Mini یا همین iPhone 4 خودمون....
زیر نور خورشید اذیت میکنه؟
قابل تحمل هست؟
شما که این گوشیو دارین باهاش مشکل ندارین؟
اگه نور صحنشو بذارين اخر كارتونو راه ميندازه. ولي به پاي 5800 نميرسه ها. ولي قابله تحمله
Michael Ropy
23-08-2010, 20:01
اگه نور صحنشو بذارين اخر كارتونو راه ميندازه. ولي به پاي 5800 نميرسه ها. ولي قابله تحمله
تایید میکنم....البته دیگه بستگی به خودتون داره....مثلا من برام اهمیتی نداره چون زیر نور خورشید استفاده ی زیادی ندارم و همون مقدار کارمو رو راه میندازه....(در ضمن نور صفحه ی گوشیه من در همه حالت روی 40 درصد هست).
rozysara
25-08-2010, 18:52
با سلام به دوستان
یه خواهش یا بهتر بگم یه درخواست داشتم
تا اونجایی که من میدونم توی گوشی gc900 امکان تعویض بکگراند وجود داره و با توجه به شباهت هایی که بین این دو گوشی وجود داره باید بشه این امکان رو به راحتی روی این گوشی ها ادد کرد
حالا چیزی که من از شما ازیزان میخوام اینه که یه نامه واسه کمپانی ال جی تهیه کنیم و ازشون بخایم که این قابلیت رو به این گوشی هم اضافه کنند و برای این کار میتونیم امضا جمع کنیم درست مثل همون کاری که بچه های ویندوز موبایل کرده بودند
میخواستم بدونم نظر شما عزیزان چیه اگه موافقید یکی که زبانش خوبه دست به کار بشه
ميشه بگيد بچه هاي ويندوز موبايل چيكار كردن؟ اخه حال ندارم برم اونجا رو بخونم.
ضمنا يه جا از گوشه كناره هاي اين نامه بنويسيد كه دوربين gc900 رو يه بازبيني بكنيد توش و درستش كنيد. سريعا (-:
rozysara
25-08-2010, 21:16
ميشه بگيد بچه هاي ويندوز موبايل چيكار كردن؟ اخه حال ندارم برم اونجا رو بخونم.
ضمنا يه جا از گوشه كناره هاي اين نامه بنويسيد كه دوربين gc900 رو يه بازبيني بكنيد توش و درستش كنيد. سريعا (-:
راستش تا جایی که یادمه یه نامه واسه مایکروسافت نوشتند که فارسی رو روی بعضی از گوشی ها که پشتیبانی نمیکرد اضافه کنند و بعد یه تاپیک واسه اون نامه درست کردند و بقیه بچه ها که سر میزدند میومدند اون نامه رو امضا میکردند
فکر کنم اگه اینجوری بشه کمپانی حتما جواب بده
چون علاوه بر این که بچه های خودمون که تو این انجمن هستند توی فرومهای خارجی هم میتونیم پست بدیم و اینطوری تعداد زیاد میشه و مجبورن پاسخگو باشند
Michael Ropy
25-08-2010, 21:30
ضمنا يه جا از گوشه كناره هاي اين نامه بنويسيد كه دوربين gc900 رو يه بازبيني بكنيد توش و درستش كنيد. سريعا (-: این مورد رو شدیدا تایید میکنم...:دی بگید حالا که دیگه رنوار قدیمی شده، دوربین این یکی رو از اون هم بهتر کنید تا هم نو تر باشه و هم بیشتر فروش کنه و هم ما یه حالی بکنیم! :دی
moslem-visual
26-08-2010, 19:35
امروز بعد از 2 سال که قصد خرید آرنا رو داشتم برای خریدش رفتم بیرون - توی شهرمون (کرمان) هیچ جا دیگه اثری ازش نبود! توی سایتهای فروش آنلاین هم وضعیت همه "ناموجود" بود - شما جایی رو میشناسید بصورت آنلاین که داشته باشه؟ شانسه ها! یه جا هم که مثلا نمایندگی کامتل بود اصلا اسمشم به گوشش نخورده بود! یه جا دیگه هم میگفت این گوشی آشغاله، چیه میخوای بخری آخه! گفتم برو عمو...
Michael Ropy
26-08-2010, 20:09
عجیبه والا!!!! 1 سال نشده اومده ایران ها!!! البته مطمئنم تو علاء الدین پیدا میشه....
moslem-visual
26-08-2010, 20:58
بله! اما از روزی که معرفی شد تو کفش بودم، اون زمان واقعا خفن بود - ایران که یک ساله اومده ولی همین الان گم و گور شده...! من تا پردازنده و بورد این گوشی رو توی همین تاپیک کشیدم بیرون، به این راحتی نمیتونم برم یه گوشی مثل جت بگیرم! مطمئنم بعدا باهاش احساس خوشبختی نمیکنم :دی
حالا توی فروشگاه "چاره" پیدا کردم، میده 278 هزار تومان، با تحویل رایگان - اما گارانتی رو زده 12 ماهه ی کامتل (24 ماه بود؟) - میشه اعتماد کرد و خرید؟! تا حالا غیر از کتاب چیزی انلاین نخریدم! بازم شنبه بگردم بلکم همینجا پیدا شد؟ (البته بعیده!)
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
moslem-visual
26-08-2010, 21:03
حالا Ropy و بقیه دوستان که اس کلاس رو تجربه کردن - به نظرتون گزینه ی جایگزین و مناسب تری با این قیمت هست؟! چه از نظر نرم افزاری و چه سخت افزاری...
Michael Ropy
27-08-2010, 13:18
حالا توی فروشگاه "چاره" پیدا کردم، میده 278 هزار تومان، با تحویل رایگان - اما گارانتی رو زده 12 ماهه ی کامتل (24 ماه بود؟) - میشه اعتماد کرد و خرید؟! تا حالا غیر از کتاب چیزی انلاین نخریدم! بازم شنبه بگردم بلکم همینجا پیدا شد؟ (البته بعیده!)
قیمتش که نسبت به اینکه آنلاینه و تحویل رایگانه خوبه.....ولی 12 ماه مشکوک میزنه!!!! گوشی های پیش پا افتاده الجی (مثل KP100) دوازده ماه گارانتی داره.....بقیه همه 24 ماه (حتی کوکی هم!).....حالا برو بگرد ببین چطوره...
حالا Ropy و بقیه دوستان که اس کلاس رو تجربه کردن - به نظرتون گزینه ی جایگزین و مناسب تری با این قیمت هست؟! چه از نظر نرم افزاری و چه سخت افزاری... اینترفیس اس کلاس که خیلی خوشگل و راحته....من که خیلی باهاش حال میکنم.....گزینه های خوب دیگه میشه به اینا اشاره کرد: جت، پیکسون 12، گلکسی 3 (وقتی بیاد) که همشون دوروبره 300 هستند....از الجی هم ویوتی اسمارت هست با مینی که هنوز نیومده....
moslem-visual
27-08-2010, 17:22
امروز یه ویدئو رویو از جت دیدم - نمیدونم چرا منوهای سامسونگ همیشه به نظرم بچه گانه میاد! البته در ظاهر هم آرنا خیلی فرق داره با جت... اما خب امکانات نزدیک همه - پیکسون که بدرد من نمیخوره... میمونه ویوتی اسمارت که اونم من توی ویترین ندیدم اینجا! تازه قیمتشم از بودجه ی فیکس و محدود من میزنه بالا!!! ولی مینی واقعا دلم رو برده... نمیدونم حالا خرید اینترنتی همچین چیزایی تجربه ی جالبی در بیاد یا نه :دی
jino_3000
27-08-2010, 19:10
با عرض سلام خدمت همه دوستان و به خصوص اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن
من به عنوان کسی که 10 ماهه این گوشی رو دارم بهتون توصیه میکنم اونو نخرید .گوشی خوبیه همه چیز هم داره اما یه سری ایراد اساسی هم داره که نمیشه ازشون گذشت . بد ترینشم هنگ کردنشه جدیدا هم اپدیت کردم به v 10 j انصافا سرعتش تو گالری از افتضاح به خوب تبذیل شد . اما قاطی کردنش درست نشد .خیلی بد که یه تماس ضروری داشته باشین اما هر کاری کنید نتونید جواب بدین . بدی دوم هم باطریش که وقتی 2 تا خط داره ممکنه 1 روز کار کنه یا 5 دقیقه .از لحاظ راحتی استفاده هیچ گوشی مثل سونی اریکسون راحت نیست
moslem-visual
27-08-2010, 20:53
ممنون از توضیحتون - میشه در مورد یان هنگ کردن بیشتر توضیح بدید؟ یه عده اون اوایل این مشکلو داشتن اما انگار حل شده بود که... الان هم بعضی جاها خیلی ازش بد میگن - بعضی جاها خیلی تعریفشو میکنن و میگن هیچ مشکلی نداشته... سردرگم شدم!
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
این مشکل هنگ بخاطر فریمور هست؟ چون بعضی Custom firmware هایی که هستش و نصب کردن انگار اکثر مشکلات رو حل کرده - سخت افزاری که نیست؟!
mohamad h
27-08-2010, 21:19
سلام بچه ها خوشحالم از اینکه وارد این انجمن شدم :20::31:
یکی از فامیل های دورمون که تو المان زندگی میکنن این گوشی رو یه دو سالیه داره ازش خیلی راضیه کلی باهاش حال میکنه
mohamad h
27-08-2010, 21:35
سلام بچه ها خوشحالم از اینکه وارد انجمنتون شدم
بچه ها من یه سی 902 دارم ازش خیلی راضیم ولی ازش خسته شدم به نظر شما می ارزه اینو بفروشم یه گوشی تاچ مثله استار یا کوکی بگیرم
ممنون:20:
rozysara
27-08-2010, 23:34
ممنون از توضیحتون - میشه در مورد یان هنگ کردن بیشتر توضیح بدید؟ یه عده اون اوایل این مشکلو داشتن اما انگار حل شده بود که... الان هم بعضی جاها خیلی ازش بد میگن - بعضی جاها خیلی تعریفشو میکنن و میگن هیچ مشکلی نداشته... سردرگم شدم!
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
این مشکل هنگ بخاطر فریمور هست؟ چون بعضی Custom firmware هایی که هستش و نصب کردن انگار اکثر مشکلات رو حل کرده - سخت افزاری که نیست؟!
در مورد هنگ که من تا حالا همچین چیزی ندیدم بیش از 3 ماهه که با این گوشی کار میکنم و معمولا از ورژن 10h و 10p استفاده میکنم چون برام تایپ فارسی اصلا مهم نیست
از ورژن ها از 10j خیلی بهتره البته فارسی 10f رو داره نمیدونم خوبه یا نه امتحان نکردم ولی اکثر مودر ها از ورژن اف هم استفاده میکنند
در مورد باطری هم دوستمون درست میگن در این زمینه ضعیف هستش و نهایت هیچ کاری باهاش نکنی 3 رو دووم میاره
ولی در کل من راضیم فقط اگه سیستم عامل داشت فوق العاده میشد
راستی gps هم خیلی خوبه هم میتونی خودت نقشه افلاین بریزی و هم خود گوشی میتونه نقشه ها رو دانلود کنه و تو حافظش بمونه
moslem-visual
28-08-2010, 07:45
خب پس مربوط به ورژن فریمور هست - امیدوارم بتونم پیدا کنم... باطری اونقدرا برام مهم نیست - همینجوریشم گوشیم یکسره توی شارژه! معمولا خونه ام... :دی
mohamad h
28-08-2010, 12:09
سلام بچه ها
ببخشید من منظورم از گوشی بالایی lg km900 arena بود من تو صفحه های قبل تاپیدم ولی اینجا نوشته شد :41:ببخشید من هنوز با اینجا اشنا نیستم
خوب طبق اخرین اخبار مادیران قرار نیست گوشی های گذشته ال جی رو وارد کنه!
و شروع گوشی هاش هم از Mini و Optimus اعلام شده: دی
Michael Ropy
28-08-2010, 15:00
ببین برادر من هم یه 6 ماه و چند روزه که این گوشی رو دارم! :دی نمی گم اصلا ولی خیلی خیلی کم برام هنگ کرده که اونم مجبور بشم خاموش کنم یا باتری در بیارم!!! فقط مشکلم تویه دیر پخش کردن آهنگ بود (یعنی تو موزیک پلیر سنگین میشد بعد چند ثانیه آهنگ پلی می شد) که اونم با آپدیت حل شد....البته گوشیم ویوتی اسمارت ها!!! :دی در مورد باتری هم بله همینقدر نگه میداره ولی اگه مثل من باشید که تا 5-6 روز هم نگه میدارید! :دی :دی (بازم میگم گوشیم ویوتی اسمارته شاید تفاوت داشته باشن....)
riofarina
28-08-2010, 15:58
سلام.منم یه 3 ماهی میشه گوشی رو دارم.به نظر من ارنا بیشتر یه گوشی فشن تا یه گوشی کار آمد.من برنامه 3 مگابایتی رو روش تست کردم پیغام برنامه خیلی بزرگ هست رو داد در حالی که گوشیهای 5 یا 6 سال پیش نوکیا این سوسول بازی ها رو نداشتن حتی 3650.عکسها رو باید حجمشو بیاری پایین تا نشون بده البته عکسهایی با روزولیشن4000*3000 رو من امتحان کردم که بازم فکر نکونم حتی گوشیهای 100 تومنی هم اینطوری باشن.باطریشم که ضعیفه و مهمتر از همه اینکه تو ساپورت فرمتهای مختلف تصویری خیلی ضعیف عمل میکنه.اونایی هم که میگن کانورت کن خوب تصور کنین یکی بهتون یه بلوتوث میفرسته بعد شما بهش میگین بذار برم با pc کانورت کنم بعد!!!در ضمن فکر نکنین من از طرفدارای نوکیا هستم بر عکس خیلی هم بدم میاد ولی کلا" از محصولات الجی خوشم میاد.
riofarina
28-08-2010, 17:43
با عرض سلام خدمت همه دوستان و به خصوص اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن
من به عنوان کسی که 10 ماهه این گوشی رو دارم بهتون توصیه میکنم اونو نخرید .گوشی خوبیه همه چیز هم داره اما یه سری ایراد اساسی هم داره که نمیشه ازشون گذشت . بد ترینشم هنگ کردنشه جدیدا هم اپدیت کردم به v 10 j انصافا سرعتش تو گالری از افتضاح به خوب تبذیل شد . اما قاطی کردنش درست نشد .خیلی بد که یه تماس ضروری داشته باشین اما هر کاری کنید نتونید جواب بدین . بدی دوم هم باطریش که وقتی 2 تا خط داره ممکنه 1 روز کار کنه یا 5 دقیقه .از لحاظ راحتی استفاده هیچ گوشی مثل سونی اریکسون راحت نیست
در این مورد باید بگم منم این مشکلو داشتم و اون به خاطر سنسور بالای ال سی دی هست که وقتی به صورت نزدیک میشه ال سی دی رو خاموش میکنه و وقتی کسی زنگ میزنه اگه دقت کنی حتما انگشتت روی این قسمت رو پوشونده و اگه انگشتتو از این قسمت برداری میتونی جواب بدی البته این خودش یه ایراده چون به نظر من قبل جواب دادن نباید این سنسور فعال بشه که متاسفانه میشه !!!!
jino_3000
28-08-2010, 20:15
نه دوست عزیز گوشی در حاله زنگ خوردنه و میبینی کی باهات تماس گرفته اما هر چی دکمه سبز رنگ رو بزنی وصل نمیشه اینقدر زنگ میخوره تا قطع بشه .
یا مثلا هر چی آیکون مسیج رو میزنی موزیک رو باز میکنه البته بعد از چند دقیقه درست میشه و چند مورد مشابه .
ببین مثلا باز شدن کانتکت 2 ثانیه طول میکشه .بعد از زدن سرچ دوباره 2 ثاتیه . باز شدن کیبرد 2 ثانیه .و......یعنی پیدا کردن یه شماره تو گوشی کلی زمان میبره و این نقص دیگه
اما خوب نکات مثبت هم داره دیگه . صفحه نمایش عالی در حد اپل . فیلمبرداری عالی تو روز . عکس خوب . صدای هد ست خیلی خوب . ظاهر فوق العاده.تاچ خوب .
نه دوست عزیز گوشی در حاله زنگ خوردنه و میبینی کی باهات تماس گرفته اما هر چی دکمه سبز رنگ رو بزنی وصل نمیشه اینقدر زنگ میخوره تا قطع بشه .
یا مثلا هر چی آیکون مسیج رو میزنی موزیک رو باز میکنه البته بعد از چند دقیقه درست میشه و چند مورد مشابه .
ببین مثلا باز شدن کانتکت 2 ثانیه طول میکشه .بعد از زدن سرچ دوباره 2 ثاتیه . باز شدن کیبرد 2 ثانیه .و......یعنی پیدا کردن یه شماره تو گوشی کلی زمان میبره و این نقص دیگه
اما خوب نکات مثبت هم داره دیگه . صفحه نمایش عالی در حد اپل . فیلمبرداری عالی تو روز . عکس خوب . صدای هد ست خیلی خوب . ظاهر فوق العاده.تاچ خوب .
gc900 منم گاهي اوقات اينجوري ميشه.
rozysara
30-08-2010, 08:39
ولی واسه من تا حالا اینجوری نشده !!!!!!!!!!!!!!1
Michael Ropy
30-08-2010, 12:45
منم همینطور واسم پیش نیومده.....
احتمالا از فريموره. من تاحالا عوضش نكردم اما تا جايي كه خبر دارم حسين عوض كرده.
Michael Ropy
30-08-2010, 14:43
احتمالا از فريموره. من تاحالا عوضش نكردم اما تا جايي كه خبر دارم حسين عوض كرده.
بهله! :دی من عوض کردم سرعت و اینا بهتر شده....:دی
moslem-visual
30-08-2010, 14:53
خب منم آرنا دار شدم! تمام شهر رو گشتم اما از الجی جز مدل کوکی چیز دیگه ای پیدا نمیشد، معمولا وقتی میپرسیدم "آقا الجی آرنا..." طرف با اخم جواب منفی میداد و با حالتی که انگار فحشش داده باشی گوشی دیگه ای پیشنهاد میکرد! بلاخره رفتم جایی که همه شون آدرس داده بودن و یافتم! اما قیمت چند بود؟ 430 هزار تومن...
با رئیس فروشگاه صحبت کردم گفتم برادر (!) این قیمت شما مال اول ورود گوشیه، شما که نماینده ی کامتلی مگه قیمت جدید نمیگیری؟ گفت بزار زنگ بزنیم میپرسم برات. خلاصه آخر کار اونقدر پیله کردم که گفت برو بردار 280 ببر کچلمون کردی!!! این فروشگاهی که میگم هر ساعت 5 تا گوشی رو راحت میفروشه - براش خیالی نبود اصلا.
توی جعبه تنها چیزی که غافلگیرم کرد "ژله ای" همراه دستگاه بود که کمک میکنه تا وقتی گوشی عزیزه زیاد خودتو اذیت نکنی! تا الان که یکسره باهاش دارم ور میرم و یه سری نکاتی به نظرم رسیده:
- باطری: با کلی موزیک و اینترنت و عکس دیدن و... یک روز رو نگه داشت - مطمنم تا 3 روز رو در حالت عادی نگه میداره - البته هنوز نمیدونم چقدر میشه با این بازری تماس گرفت و مسیج داد.
- هنگ (!): توی این مدت که هر بلایی سرش آواردم اصلا هنگ نکرده، گاهی شده جایی گیر کنه اما با زدن اون دکمه ی قطع تماس سریعا برمیگرده به صفحه اصلی.
- دوربین: اگه نور کافی باشه هم عکس و هم فیلمش عالیه - اما توی نور کم هر دوتاشون نویز بر میدارن - نور فلاش بد نیست.
- گالری و فایل منیجر: متاسفانه خیلی کنده... هر چند من 3260 تا عکس ریختم توی گوشی (!) اما وقتی از طریق فایل منیجر فولدر به فولدر هم میچرخم برای لود کردن عکس تامب (بندانگشتی) باید کلی منتظر بمونم ضمن اینکه در این مدت به هیچ کدوم از لمسهای من جواب نمیده - باید حتما تامبهایی که در دید هست لود بشه. جدا از اون وقتی روی عکس لمس کنی و بخوای عکس قبلی و بعدی رو ببینی سرعت خوبه و مشکلی نداره. اما در کل عملا با این سرعت دیدن عکس هیچ لذتی نداره... مساله ی دیگه اینه که تصاویر با حجم متوسط به بالا قابل مشاهد هنیستن و این یعنی نمیشه از رزولیشن زیاد صفحه نمایش استفاده کرد، اصلا حال نکردم!
- موزیک پلیر: وقتی تعداد آهنگها رو زیاد کردم برای لود شدنش حداقل 10 ثانیه زمان میخواد اما وقتی وارد شد سرعت قابل قبولی داره - یه بدی بزرگ داره و اونم اینه که وقتی به عقب (آلبوم، لیست...) بر میگردی، از سر لیست دوباره شرع میکنه و باید مجددا کلی راه رو بیای پایین. جلو و عقب بردن آهنگ برای گوشی لمسی نباید اینطوری باشه - توقع داشتم مثل آیپاد بشه مثلا وسط اهنگ رو لمس کرد و شنید... در کل کارایی خیلی کمی داره این رابط موزیک پلیر، دقیقا توصیف یه رویوی خارجی درسته، رئیس بخش توسعه با حالی مضطرب و در حالی که هی به ساعتش نگاه میکنه مدام به کارمنداش که دارن روی آرنا کار مکینن میگه: "بچه ها بجنبید، تا یه ساعت دیگه باید موزیک پلیر رو تموم کرده باشیم!"... و انگار وسط کار ولش کرده باشن...
- صفحه کلید مجازی: چندان جالب نیست! خصوصا زبان فارسی به زور چپونده شده... کندی گوشی توی لود کردن صفحه کلید کاملا مشهوده. اما خب نسبت به خیلی گوشی های دیگه عالیه!
- باگ: جاهای مختلف باگهای عجیبی دیدم، مثلا موقع پخش فیلم که ریو منوی سمت چپ تاچ کردم با یه سری عدد و رقم و خط خط روی صفحه مواجه شدم! یا توی گالری وقتی یه عکس با لباس سفید رو باز کردم از وسط لباسش یه عکس دیگه دیده میشد! یا جای دیگه روی مکعب که تصاویر و آهنگای دلخواه رو انتخاب کردم هیچ اثری از تصویر بند انگشتی یا کاور آلبوم نیست... یه بار هم موقع روشن کردن وای فای گیر کرده بود و مرتب همون صفحه رو ریلود میکرد! و و و...
- رابط کاربری 256 رنگی (!): اگه دقت کرده باشید خیلی از نقاط گوشی (عموما بکگراند ها) اصلا به 16 میلیون رنگ شباهتی نداره، رابط کاربری در بعضی نقاط با الگوی 256k طراحی شده و این واقعا افتضاحه! تنها جایی که میشه 16 میلیون رنگ و رزولیشین بالای گوشی رو حس کرد منوی اصلی دستگاهه.
- مرورگر: برای اجرای خوب مرورگر باید رم دستگاه دو برابر میشد... امکانات خیلی عالین، فلش، مالتی تاچ، چرخش خودکار، مالتی تب، کوکی، تاریخچه... اما وقتی یه صفحه رو بخوایید زوم کنید یا اسکرول کنید اونقدر گیر گیری میشه که حال آدم بهم میخوره! سعی کردم بهش سخت نگیرم اما بجز صفحه هاس سبک، بقیه رو واقعا نمیشه تحمل کرد. من سریعا یه UcBrowser نصب کردم که البته با این رزولیشین جالب در نیومد.
- جاوا: حقیقتا وقتی اون دکمه های مجازی پایین برنامه های جاوا اضافه میشه ظاهر بدی پیدا میکنن. از طرفی نمیدونم چطوری رزولیشین برنامه ها رو بصورت مجازی زیاد میکنه که اینقدر کیفیت همه چیز پایین میاد. تا الان همه ی برنام هها نصب شدن به جز اینکه اپرا 5.1 موقعی که میخواد نصب داخلی خودش رو برای بار اول انجام بده همونجا گیرم یکنه و نمیتونه عملیات رو تموم کنه... شما نصب کردیدش؟ نسبت به مرورگر خوب گوشی خیلی بهرته، خصوصا که از تاچ و چرخش خودکار هم پشتیبانی میکنه توی ورژن 5.1
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
خوبی هاش (!): این مسائلی که گفتم اذیت میکنه آدمو اما با توجه به اینکه تاریخ کارت گارانتی از مرداد 88 شروع شده گمون کنم فریمور گوشی قدیمی باشه و خیلی از این باگها و مشکلات با آپدیت کردن حل بشن، البته من دنبال فریمور فارسی هستم، برای صفحه کلید و یاداشت زیاد استفاده میکنم... اگر یافت نشد یه نسخه ی custom رو نصب میکنم و قید فارسی رو میزنم.
جدا از اینها همونطور که میدونید امکانات گوشی واقعا از قیمتش بیشتره، خصوصا صفحه ی خازنی، فیلمبرداری DVD، جی پی اس، سوکت 3.5، 8 گیگ حافظه داخلی، کیفیت ساخت خوب، اف ام ترنسمیتر و... و با تمام این مشکلات، من از خریدنش راضیم چون وضعیت گوشی های رقیب (مثل جت) رو خوب میدونم، بهتر که نیست، بدترم هست، البته بعضی موارد مثل مرورگر استثناء هستن.
رابط کاربری با اینکه مشکلات زیادی داره اما بازم ژیگول و سرگرم کننده ست. در ضمن به نظرم نسل این گوشی کم کم داره توی ایران منقرض میشه، احتمالا کامتل واردات این مدل رو یا قطع کرده یا کاهش داده چون جاهای مختلف که پرسیدم خیلی کم میشه پیداش کرد، در حالی که اوایل چه بصورت آنلاین و چه توی ویترین خیلی به چشمم میخورد. با این قیمت دلیلی برای پشیمونی نمیبینم - از این گوشی خوشم میاد، اگه سرعتش بیشتر بشه واقعا عاشقش میشم!
این گوشی حالا حالاها یار و همراه منه - باید با هم بسازیم! هر چند شاید یه چیزی مثل اپتیموس یا مینی گزینه ی مناسب تری بود ولی کسی خبر از قیمت و وضعیتشون وقتی به بازار ما برسن نداره. بعدا اگه موردی بود باز مینویسم - در رابطه با فریمور راهنمایی کنید لطفا. ممنون.
moslem-visual
30-08-2010, 15:02
راستی برای منم موقع جواب دادن تماس هیچ مشکلی نیست، همه چیز درست کار میکنه.
ورژن فریمور گوشی الان V10f هست، قدیمیه؟!
rozysara
30-08-2010, 17:11
اگه میخوا فارسی داشته باشی باید به ورژن 10j اپدیت کنی وبعد اون هم فریمور جدیدی نداده
اما اگه نظر من رو میخوای v10p , v10o خوبه ضمن اینکه ورژن 10h تشخیص دستخط هم داره
اما فریموری که من خودم الان ازش استفاده میکنم ورژن 10p هست که خودم ادیتش کردم روی دو تا از دسکتاپیش عکس گذاشتم فونت فارسی اضافه کردم و ایکونهای ایفون بد نشده اگه خواستی چند تا عکس ازش میزام
راستی یه چیزی هم در مورد گالری عکس هستش دفعه اول باید توی گالری یواش یواش همه عکسها رو روی صفحه بیاری تا همه عکسها رو بشناسه و نشون بده بعد اون دیگه سرعتش خوب میشه منم دفعه اول فکر کردم سرعت گالریش کمه ولی بعده اینکه این کارو کردم الان همه عکسها رو فوری نشون میده
Michael Ropy
30-08-2010, 18:54
سلام برادر.....مبارک باشه! :دی ریویوی خیلی بود....مرسی....فقط یه سری نکات هم من بگم:
- موزیک پلیر: وقتی تعداد آهنگها رو زیاد کردم برای لود شدنش حداقل 10 ثانیه زمان میخواد اما وقتی وارد شد سرعت قابل قبولی داره - یه بدی بزرگ داره و اونم اینه که وقتی به عقب (آلبوم، لیست...) بر میگردی، از سر لیست دوباره شرع میکنه و باید مجددا کلی راه رو بیای پایین. جلو و عقب بردن آهنگ برای گوشی لمسی نباید اینطوری باشه - توقع داشتم مثل آیپاد بشه مثلا وسط اهنگ رو لمس کرد و شنید... در کل کارایی خیلی کمی داره این رابط موزیک پلیر، دقیقا توصیف یه رویوی خارجی درسته، رئیس بخش توسعه با حالی مضطرب و در حالی که هی به ساعتش نگاه میکنه مدام به کارمنداش که دارن روی آرنا کار مکینن میگه: "بچه ها بجنبید، تا یه ساعت دیگه باید موزیک پلیر رو تموم کرده باشیم!"... و انگار وسط کار ولش کرده باشن...
این قسمت رو مخالفم!!!! منظورم رابط کاربریه....به نظرم من بهترین رابط کاربری پلیر ماله همین اس کلاسه!!! مشکل اینجاست که سلیقه ها متفاوته ولی من تا حالا هیچ رابط کاربری راحت تر از اس کلاس ندیدم!!!! مدیریت آهنگ ها و پخش سریع و... توی اس کلاس استثناییه....اما در مورد اینکه از سر لیست شروع میشه قبول دارم یه مقدار اذیت میکنه.....
- رابط کاربری 256 رنگی (!): اگه دقت کرده باشید خیلی از نقاط گوشی (عموما بکگراند ها) اصلا به 16 میلیون رنگ شباهتی نداره، رابط کاربری در بعضی نقاط با الگوی 256k طراحی شده و این واقعا افتضاحه! تنها جایی که میشه 16 میلیون رنگ و رزولیشین بالای گوشی رو حس کرد منوی اصلی دستگاهه.
نمی دونم آرینا چطوره ولی من یکی که از کیفیت صفحه ویوتی اسمارت (16 میلیون رنگ با رزولوشن 800 در 480) به وجد اومدم!!! باور کن حتی با ویو هم مقایسه کردم و کیف کردم!!!! میخوام بگم که واقعا رنگ بندی و تضاد رنگ و در کل کیفیتش عااااااالیه و اصلا با گوشی های 256 قابل مقایسه نیست........
jino_3000
30-08-2010, 20:12
دوست عزیز با آپدیت سرعت گوشی تو گالری خیلی خیلی بهتر میشه . چون منم همین مشکل رو با گالری داشتم
moslem-visual
30-08-2010, 20:56
اگه میخوا فارسی داشته باشی باید به ورژن 10j اپدیت کنی وبعد اون هم فریمور جدیدی نداده
اما اگه نظر من رو میخوای v10p , v10o خوبه ضمن اینکه ورژن 10h تشخیص دستخط هم داره
اما فریموری که من خودم الان ازش استفاده میکنم ورژن 10p هست که خودم ادیتش کردم روی دو تا از دسکتاپیش عکس گذاشتم فونت فارسی اضافه کردم و ایکونهای ایفون بد نشده اگه خواستی چند تا عکس ازش میزام
راستی یه چیزی هم در مورد گالری عکس هستش دفعه اول باید توی گالری یواش یواش همه عکسها رو روی صفحه بیاری تا همه عکسها رو بشناسه و نشون بده بعد اون دیگه سرعتش خوب میشه منم دفعه اول فکر کردم سرعت گالریش کمه ولی بعده اینکه این کارو کردم الان همه عکسها رو فوری نشون میده
خب پس اگه میشه یه مقداری راهنمایی کن منم بتونم فلش کنم، طوری که مطمئن باشم گوشیم خراب نشه. توی سایتای مختلف دیدم که آموزش دادن منتها از خود فریمور میترسم - یه ورژنی که میدونید حل شده و کامله بگید بهم. گالری که درسته - دفعه اول حدود 3 دقیقه (!) داشت لود میشد فقط... اما الان که مثلا همه چیز رو شناخته تازه بازم خیلی کنده... اگه عکسم بزاری که ممنون میشم.
این قسمت رو مخالفم!!!! منظورم رابط کاربریه....به نظرم من بهترین رابط کاربری پلیر ماله همین اس کلاسه!!! مشکل اینجاست که سلیقه ها متفاوته ولی من تا حالا هیچ رابط کاربری راحت تر از اس کلاس ندیدم!!!! مدیریت آهنگ ها و پخش سریع و... توی اس کلاس استثناییه....اما در مورد اینکه از سر لیست شروع میشه قبول دارم یه مقدار اذیت میکنه.....
کاملا درسته - سلیقه ها متفاوته - مثلا من یه صفحه ی پخش جداگانه با آلبوم کاور بزرگ رو ترجیح میدم - از این انیمیشن هاشم اصلا خوشم نمیاد! حالا یه سوال، الان که یه آهنگ در حال پخشه و میری دنبال یه آهنگ دیگه بعد اگه خواستی برگردی روی آهنگی که در حال پخشه باید چیکار کنی، چیزی به اسم now playing نداره که؟!
نمی دونم آرینا چطوره ولی من یکی که از کیفیت صفحه ویوتی اسمارت (16 میلیون رنگ با رزولوشن 800 در 480) به وجد اومدم!!! باور کن حتی با ویو هم مقایسه کردم و کیف کردم!!!! میخوام بگم که واقعا رنگ بندی و تضاد رنگ و در کل کیفیتش عااااااالیه و اصلا با گوشی های 256 قابل مقایسه نیست........
خود صفحه نمایش که عالیه - الان عکسا رو که روش میبینم کلی دوق میکنم! اما مساله خود بکگراند رابط کاربریه - اگه شد چندجایی که دیدم رو اشاره میکنم تا ببینی و تست کنی... کیفیت صفحه که خداست!
دوست عزیز با آپدیت سرعت گوشی تو گالری خیلی خیلی بهتر میشه . چون منم همین مشکل رو با گالری داشتم
خیالم راحت شد! گفتم نکنه با این وضعیت افتضاح باید سر کنم... دنبال آپدیت هستم اما نمیدونم از کجا فریمور دانلود کنم... کمک کنید! ممنون.
rozysara
30-08-2010, 22:36
جدیدترین فریمور ها توی این دو سایت هستش
و
handy-faq.de
rozysara
31-08-2010, 18:16
اینم از عکسها
Michael Ropy
31-08-2010, 18:39
حالا یه سوال، الان که یه آهنگ در حال پخشه و میری دنبال یه آهنگ دیگه بعد اگه خواستی برگردی روی آهنگی که در حال پخشه باید چیکار کنی، چیزی به اسم now playing نداره که؟!
خوب مسئله همینجاست! الجی رو این مورد هم توجه کرده!!! همونطور که میدونی دکمه های Play/Next/Prev و... اون پایین همیشه هستند (+ اسم آهنگ)...پس دیگه نیازی به Now Playing نداریم چون در هر لحظه کنترل کامل روی موزیک رو داریم!!! من خودم این دکمه ها برام اهمیت زیادی داره چون زیاد آهنگ رو قطع میکنم (مثلا کسی صدام میکنه و...)......وقتی وسط گشت و گذار باشم به جای اینکه هی منو ها رو عجب جلو کنم تا به Now Playing برسم، سریع دکمه Pause رو از اون پایین میزنم و خلاص! :دی
با سلام و تشکر از همه دوستانی که درباره این گوشی KM900 نظر داده اند. :20:ولی هنوز چند تا سوال برای من بی پاسخ مانده که اگر دوستانی که این گوش را دارند لطفا مرا راهنمایی کنند:43:
1- آیا این گوشی نیز فایلهای SWF را با محدودیت حجم باز میکند؟(گوشی های قبلی LG فایلهای بیشتر از 200کیلو را باز نمکردند )
2-نقشه تهران به طور کامل بر روی آن نصب میشود و میشود در حالت لمسی از آن استفاده نمود؟
3-آیا سارا دیکشنری بر روی آن نصب میشود؟
moslem-visual
01-09-2010, 21:08
از دیشب تا حالا با GPRS ورژن 10J رو دانلود کردم و بعد از کلی گشتن موفق شدم گوشی رو آپدیت کنم! سرعت گالری عالی شده، موزیک پلیر تغییرات زیادی که، سریعتر هم شده و در کل الان میتونم بگم گوشی کاملا قابل استفاده و راحت شده... هنوز فرصت نکردم بقیه قسمتها رو ببینم چه تغییری کرده اما تا اینجا که خیلی بهتر شده :)
اون عکسای rozysara رو که دیدم (با تشکر) به ذهنم رسید خودم برم دنبال ادیت کردن فریمور تا حداقل والپیپر رو عوض کنم... اگه فرصت بشه در آینده اینجا بیشتر در مورد آرنا کار کنیم، حداقل بحث های خارجی رو میتونیم اینجا باز کنیم نه؟
1- آیا این گوشی نیز فایلهای SWF را با محدودیت حجم باز میکند؟(گوشی های قبلی LG فایلهای بیشتر از 200کیلو را باز نمکردند )
2-نقشه تهران به طور کامل بر روی آن نصب میشود و میشود در حالت لمسی از آن استفاده نمود؟
3-آیا سارا دیکشنری بر روی آن نصب میشود؟
1- من امتحان کردم، البته از لحاظ ابعاد هم بزرگ بود اما خطای حافظه داد و باز نکرد... سایز دقیق رو نمیدونم ولی بزرگ بود.
2 و 3 رو امتحان نکردم!
با تشکر از همه.
moslem-visual
02-09-2010, 10:41
میگم زبان نوشتن فایل با زبان خود فریمور فرق داره؟ یعنی همه ی فریمورها میتونن مثلا تایپ فارسی داشته باشن؟ من برای همین فقط مهمه، نه زبان فارسی منوها چون همیشه از انگلیسی استفاده میکنم اما برای مسیج فارسی مینویسم. میخوام یه فریمور جدید نصب کنم...!
میگم زبان نوشتن فایل با زبان خود فریمور فرق داره؟ یعنی همه ی فریمورها میتونن مثلا تایپ فارسی داشته باشن؟ من برای همین فقط مهمه، نه زبان فارسی منوها چون همیشه از انگلیسی استفاده میکنم اما برای مسیج فارسی مینویسم. میخوام یه فریمور جدید نصب کنم...!
نه فرق نداره. نه همه فريمورها نميتونن فارسي تايپ داشته باشن.
Michael Ropy
02-09-2010, 18:29
یه سوال! آیا بعد از آپدیت، قابلیت تغییر عکس فعال شده یا خیر؟!
moslem-visual
02-09-2010, 20:16
یه سوال! آیا بعد از آپدیت، قابلیت تغییر عکس فعال شده یا خیر؟!
تغییر عکس بکگراند؟ نه! و میدونید، امروز دیدم دو مرتبه سرعت گالری افتضاح شده! یعنی چی اخه؟! الان دیگه همه رو باز هر دفعه میخواد لود کنه... چجوریه؟! کیفیت عکسبرداری دوربین هم کم شده!
rozysara
02-09-2010, 23:01
نه من همچین مشکلاتی ندارم فقط دفعه اول بعد فلش عکسها رو لود کرد و بس
ورژن 10j من از عکس بردایش راضی نبودم
پیشنهاد من برای اپدیت اگه فارسی برات مهم نیست v10p v10h یا v10o-02 هستش
moslem-visual
04-09-2010, 12:41
اگه وضعیت همینطوری بمونه انگار بیاد قید فارسی رو بزنم و به توصیه ی شما عمل کنم! شاید مشکل به این خاطر باشه که من توی فولدرهام هفتصد هشتصد تا عکس ریختم!؟ راستی عمر باطری خوبه - هر چی میگذره داره بهتر میشه.
moslem-visual
06-09-2010, 19:30
دو سه روزه که به مشخصات آرنا بازم مشکوک شدم (دفعه قبل یادتونه که؟!) بنابراین بازم توی اینترنت گشت زدم تا رسیدم به جایی که یکی گفته بود رم آرنا خیلی کمتر از چیزیه که فکر میکنیم... واقعا عجیب نیست با 128مگابایت رم نتونید یه صفحه وب متوسط رو لود کنید یا عکس با حجم 2 مگابایت رو ببیینید یا حتی موزیک پلیر رو با یه برنامه ی جاوا همزمان اجرا کنید؟! سرعت کم گالری هم که...
رفتم به آدرسی که داده بود، مال خود الجی، بخش توسعه ی الجی، شاید شما قبلا دیده باشید اون صفحه رو - اما توی بخش Memory رو اگه نگاه کنید با کمال تعجب میزان رم گوشی رو نوشته 8 مگابایت! برای من که اصلا دور از انتظار نبود با این وضعیتی که داره... اگه بخواییم روی افکتهای دستگاه استناد کنیم و بگیم با 8 مگابایت امکانپذیر نیست باید یاد اون پردازنده ی گرافیکی بیفتیم که توی پکیج هست... به علاوه اجرای فلش لایت همچین کار سنگینی نیست! هر چند هنوز اکثریت معتقدن 128 مگابایت درسته - اما من یکی نه!
Michael Ropy
06-09-2010, 19:52
والا چی بگم!!! با عقل جور در نمیاد!!! من مطمئنم یه اشتباهی کردن تو ورود اطلاعات!!! مثلا ماله GC900 رو ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنوشته:
·
Flash Memory Size : 256 MB
· Flash Memory Type : NAND Flash
· RAM Memory Size : 128 MB
· RAM Memory Type : SDRAM فکر نمی کنم ویوتی اسمارت با آرینا تفاوتی سخت افزاری داشته باشه....پس....:دی
راستی یه چیز جالب تو جفت گوشی ها دیدم:
· Max. JAR Size : 2 MB :دی :دی :دی
پی نوشت: برادر دستت درد نکنه صفحه ی خیلی خوبی معرفی کردی!!! خیلی چیزها آدم گیرش میاد.....من الان دارم SDK مخصوص ویوتی اسمارت رو دان میکنم تا اینترفیس گوشیم ور برم! :دی
Michael Ropy
06-09-2010, 20:08
اینجور که در کل دستگیرم شد، اینه که الجی روی اکثر گوشی هاش از این سخت افزار استفاده کرده:
پردازشگر: ARM9
رام: 256 مگابایت
رم: 128 مگابایت
این مشخصات حتی تو گوشی کوکی هم هست.....ولی گوشی های دیگه هم هستن مثل BL40 و GD880 که از پردازشگر ARM11 استفاده میکنن....رمشون هم 256 مگه....
اسمارت فون ها هم که جای خود داره....
privatedlove
06-09-2010, 22:26
دوستان سلام
من يه گوشي آرنا رو گذاشتم واسه فروش.زياد كار نكرده.
توي اين لينك هم عكساش رو گذاشتم هم كامل توضيح دادم...
البته ميبخشيد اگه از سايت ديگه لينك كردم...
moslem-visual
07-09-2010, 12:10
اگه 128 باشه که خاک بر سر الجی با این گوشی ساختنش! آخه بخدا زور میاد به آدم... تا اخر هفته فریمور iRena رو دانلود میکنم ببینم گالری درست میشه یا نه... این ورژن 10J که فقط موزیک پلیر رو بهتر کرد، در عوض گند زد به دوربین! گالری اولش خیلی ماه شده بودا، نمیدونم باز چه مرگش زد اینطوری شد!
نکته!
من دیگه هرگز گوشی لمسی نمیخرم، اگه لمسی بخرم از کره ای جماعت نمیخرم، اگرم لمسی نخرم حتما سونی اریکسون میخرم! اینجور گوشی ها که دیگه فروش برو نیست - باید با هم پیر شیم! هر چند وضعیت اونقدرام فجیع نیست اما احتمالا پول بعدی میرم یه سونی اریکسون جدید به جای k810 قبلیم میخرم و اینو میدم به داداش کوچیکه یا بابام... (عطف (!) به پست بالایی).
Michael Ropy
07-09-2010, 14:38
اگه 128 باشه که خاک بر سر الجی با این گوشی ساختنش!
بابا یکم انصاف داشته باشید!!!! الان اکثر گوشی های سیستم عامل دار 128 مگ رم دارن!!!! اون خفناش دیگه 256 دارن و بعضی ها هم 512......
پلتفرم جاوا 24 مگ هم زیادیشه چه برسه به 128!!!!! :دی دیگه خیلی بی انصافی میکنید!!! شما دیگه از یه گوشی جاوا چه انتظاراتی دارید مگه؟!
riofarina
08-09-2010, 10:39
اگه اینا رو قبلا میدونستم اصلا نمیخریدمش.حالا خوبه موقع 280 تومنی گرفتم اگه قبلا میگرفتم واااااااااااااااااااااااا ای.
من وقتی میخوام یه برنامه یا بازی واسش نصب کنم از ادامه زندگی نا امید میشم.حیف این قیافه نیست:41:
کار این کره ای ها همیشه یه جاش میلنگه
مگه وقتي ميخواي بازي يا برنامه نصب كني روش چي ميشه ؟ در حالت عادي فك نميكنم با هيچ يك از بازي و بارنامه هاي جاوا مشكلي داشته باشه به غير از بازيهاي حركتي.
riofarina
08-09-2010, 17:13
بازیهای خوب اکثرا حجمشون بالاست که ساپورت نمیشه و اوناییم که zip هستن رو هم باید یه بار از zip درشون بیاری بعد بریزی توش که بازم اکثر بازیها و برنامه های جاوا رو ساپورت نمیکنه در کل بیش از 90 در صد برنامه و بازیهای جاوا رو ساپورت نمیکنه.حتی اونایی که ویوتی خود الجی ساپورت میکنه.قبلا هم که گفتم عکس با روزلیشن 3000*4000 رو همیه گوشی ها باز میکنن الا این!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوناييو كه زيپ شده هستنو بايد از حالت زيپ دربياري اين كه عاديه. ميشه چندتا از اون بازيهاي حجم بالا رو بدي منم امتحان كنم؟
ali-1991
09-09-2010, 05:30
سلام دوستان اميدوارم حالتون خوب باشه.من مصمم شده بودم كه ARENA بگيرم ولي اين چند صفحه
آخر رو كه خوندم به انتخابم شك كردم . ميخواستم بدونم گوشي چه مشكلاتي داره.موزيك زياد گوش
ميدم باطري چند روز جواب ميده؟ زياد مكالمه ندارم . اينترفيس چطور خيلي كنده مخصوصا براي عكسها؟
مشكل خاموش شدن LCD وقتي كه گوشي زنگ ميخوره كه برطرف شده ديگه درسته؟ خيلي ممنون
سربلند و پيروز باشيد
rozysara
09-09-2010, 07:47
سلام دوستان اميدوارم حالتون خوب باشه.من مصمم شده بودم كه ARENA بگيرم ولي اين چند صفحه
آخر رو كه خوندم به انتخابم شك كردم . ميخواستم بدونم گوشي چه مشكلاتي داره.موزيك زياد گوش
ميدم باطري چند روز جواب ميده؟ زياد مكالمه ندارم . اينترفيس چطور خيلي كنده مخصوصا براي عكسها؟
مشكل خاموش شدن LCD وقتي كه گوشي زنگ ميخوره كه برطرف شده ديگه درسته؟ خيلي ممنون
سربلند و پيروز باشيد
از نظر باطری که میشه گفت مقداری مشکل داره واسه من 2 یا حداکثر 3 روز نگه داره و اگه زیادی ازش کار بکشی 1 روزه تمومه
اما از نظر کندی اینترفیس که باید بگم من هیچ کندی تا به حال ندیدم نه توی منو ها و نه توی گالری البته یه موردی هم هست چون من از مموری استفاده نمیکنم شاید بخاطر اون باشه چون قبلا تا جایی که شنیده بودم استفاده از مموری ارینا رو کند میکنه ولی خوب خودش 8 گیگ حافظا داخلی داره و دیگه نیازی به مموری نیست
ال سی دی هم که همونطور که خودتون گفتید مشکلی نداره
ولی من جای شما بودم روی گوشی های دیگه ای توی این رنج قیمت فکر میکردم الان توی این رنج گوشی های خوب زیادی اومده مثل پیکسون 12 و ...........
rozysara
09-09-2010, 09:47
الان شده 280 تومن زیاد با این گوشی اختلاف قیمت نداره
riofarina
09-09-2010, 11:26
مثلا نقشه تهران 89 رو نمیشه روش نصب کرد میگه حجم فایل بسیار بزرگ است.یا بازی Metal Slug یا Off Road Dirt Motocrossرو که یکی از دوستام برام بلوتوث کرد اجرا نمیشه.
مثلا نقشه تهران 89 رو نمیشه روش نصب کرد میگه حجم فایل بسیار بزرگ است.یا بازی Metal Slug یا Off Road Dirt Motocrossرو که یکی از دوستام برام بلوتوث کرد اجرا نمیشه.
يعني به يه برنامه با سايز 1.4 مگابايت گير ميده كه حجمش زياده.:18: فك نميكنم عادي باشه.
ببخشید دوستان ، این گوشی بازیهای Motion Based رو هم ساپورت میکنه ؟
و بی زحمت آخرین قیمت گوشی با گارانتی اصلی رو میخواستم
تك و توك اجرا ميشن. ولي خيلي كمن
moslem-visual
11-09-2010, 22:29
خب بعد از شوک اولیه ی خرید که حاصل اون فریمور مسخره بود بلاخره iRena 0.6c رو دانلود کردم (هر فریمور حدود 250 مگ هست) و دیروز نصبش کردم. همه چیز عالی شده - از گالری بگیر تا ظاهر گوشی که شکل آیفون شده و سرعت و عکس و... نصب بازی هم بدون محدودیت شده - همه چیز نصب میشه دیگه... اما بدون کلید اصلا نمیشه بازی کرد :|
اگه کسی میخواد بخره و خوشش اومده من تشمین میکنم با آپدیت مشکل حل میشه - البته الان فقط میشه فارسی رو خوند، کیبرد فارسی نیست که منم باهاش کنار اومدم. وضعیت باطری هم متوسطه - مثل هر گوشی لمسی دیگه...
riofarina
12-09-2010, 10:01
سلام
میشه منو یکم در مورد نصب فریمور مانند آدرس دانلود و مراحل نصب و اینکه امکان داره اصلا گوشی بالا نیاد راهنمایی کنی آخه خیلی دوست دارم منم نصب کنم ولی هم آماتورم و هم میترسم گوشی رو خراب کنم:11:
Michael Ropy
12-09-2010, 15:55
عجب! ببینم از این فیرمور ها برای ویوتی اسمارت نیست؟! :دی
moslem-visual
12-09-2010, 23:12
اگه 128 باشه که خاک بر سر الجی با این گوشی ساختنش!
بابا یکم انصاف داشته باشید!!!! الان اکثر گوشی های سیستم عامل دار 128 مگ رم دارن!!!! اون خفناش دیگه 256 دارن و بعضی ها هم 512......
پلتفرم جاوا 24 مگ هم زیادیشه چه برسه به 128!!!!! دیگه خیلی بی انصافی میکنید!!! شما دیگه از یه گوشی جاوا چه انتظاراتی دارید مگه؟!
نه دیگه نگرفتی شما! منم همینو میگم، آخه اگه 128 باشه و اینهمه گیر کردن و سرعت کم و... اونوقت خاک بر سر الجی! آخه قبلا تعریف کردیم گفتیم اس کلاس رو خوب نوشتن، راحت و کم حجمه - اما نه زیادم اینطورا نیست!
سلام
میشه منو یکم در مورد نصب فریمور مانند آدرس دانلود و مراحل نصب و اینکه امکان داره اصلا گوشی بالا نیاد راهنمایی کنی آخه خیلی دوست دارم منم نصب کنم ولی هم آماتورم و هم میترسم گوشی رو خراب کنم
چشم اگه این دو سه روز بتونم حتما یه آموزش مینویسم البته کار سختیه! در واقع باید از اموزش انگلیسیش که خودش از آلمانی ترجمه شده یه چیزی در بیارم :دی اگه وقت بشه حتما.
عجب! ببینم از این فیرمور ها برای ویوتی اسمارت نیست؟!
والا من که ندیدم تا حالا، هر چند خیلی شبیه همن اما نمیشه دیگه از فریمور هم استفاده کنن! :دی وگر نه من اون تعویض بکگراند رو خیلی طالبم داداش :-/
Michael Ropy
13-09-2010, 15:14
نه دیگه نگرفتی شما! منم همینو میگم، آخه اگه 128 باشه و اینهمه گیر کردن و سرعت کم و... اونوقت خاک بر سر الجی! آخه قبلا تعریف کردیم گفتیم اس کلاس رو خوب نوشتن، راحت و کم حجمه - اما نه زیادم اینطورا نیست!
عجب..... من برعکس متوجه شدم......:دی
riofarina
14-09-2010, 17:31
سلام من رفتم سایت
و ((دانلود ابزار پشتیبانی موبایل LG روی کامپيوتر)) رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم 4 خط نصب میشه و بعد خشک میشه دیگه بقیش پر نمیشه کسی میتونه راهنمایی کنه.
moslem-visual
15-09-2010, 04:58
من که فرصت نکردم چیزی بنویسم اما اصلش اینه، راحت میتونید انجام بدید - اون روش قدیمی شده!
riofarina
15-09-2010, 11:04
ممنون ولی من با ترانسفر گوگل هم چیزی سر در نیاوردم.یه مترجم زبان میخواد
riofarina
17-09-2010, 18:04
سلام .
چند روز پیش به سرویس اینترنت نا محدود ایرانسل متصل شدم و تازه از این گوشی خوشم اومد .
اولین کاری که کردم مینی اپرا رو دانلود کردن.
اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد کارایی محشر ال سی دی تو محیط وب بود که حتی از omnia2 هم که داداشم داره راحت تر و بهتره.
همه برنامه ها و بازیهایی که رو گوشی نصب نمیشد وقتی با خود گوشی دانلود کردم نصب شد!!!!!!!!!!!!
حتی بعد از 3 ساعت استفاده مدام نه ال سی دی داغ شد نه باطری که خیلی خوبه.
کلا" واسه وب نوردی محشره و کوچیک بودن ال سی دی نصیت به گوشی های 4 اینچ به بالا زیاد احساس نمیشه..
خوشمان آمد:31:
mahdi1113
04-10-2010, 18:04
دوستان من به تازگی این گوشی رو خریدم ازش راضیم تنها یک مشکل داره اینه که دیلیوری ریپورت اس ام اس رو با تاخیر اعلام میکنه یا اصلا اعلام نمیکنه .ایا کسی به این مشکل برخورده.تو گوشیهای سونی اریکسون کنار اس ام اس مارک دار میشد این طوری میفهمیدیم دیلیور شده اما ال جی باید حتما پیغام دیلیوری بیاد
kavir81_m
23-10-2010, 17:47
کسی میدونه رو قسمتهای مختلف این گوشی میشه رمز تعریف کرد یا نه ؟
rozysara
24-10-2010, 17:09
کسی میدونه رو قسمتهای مختلف این گوشی میشه رمز تعریف کرد یا نه ؟
برای قسمتهای مختلف مثل مسیج و کانتکت و ویدئو و .......... میتونی رمز بزاری
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
بازی های مخصوص km900 و gc900
kavir81_m
24-10-2010, 21:10
ممنون
یعنی مثل سامسونگ قفل خصوصی داره ؟
hadikm_sh
25-10-2010, 16:55
حجم عكسايي كه باهاش ميگيريد چقدره.يعني كيفيتش خوبه؟تاچش چي؟
rozysara
25-10-2010, 20:21
حجم عکسهاش خوبه بد نیست البته تا زمانی که نور خوب باشه تو شب عکسهاش چنگی به دل نمیزنه
حجمش هم تو شرایت ایده ال تا 1.5 مگ میرسه ولی معمولا حول و حوش 1.1 مگ هستش
تو روز کیفیت عکسهاش عالیه
در مورد تاچش هم حرف نداره خوب خازنیه دیگه با گوشی های مقاوتی قابل مقایسه نیست
دیگه چی میخوای بدونی ؟
Michael Ropy
25-10-2010, 20:23
حجم عكسايي كه باهاش ميگيريد چقدره.يعني كيفيتش خوبه؟تاچش چي؟
برادر دیدم که تو تاپیک KF750 هم در مورد حجم گفته بودی....خدمتت عرض کنم که این حجم آنچنان تاثیری بر کیفیت تصویر نداره.....برای مثال رنوار که دیگه همه میدونن عکساش یکی از بهترین هاست ولی در کمال تعجب حجم عکساش از تمام رقبا کمتره!!! مثلا از 8 مگی سامسونگ معمولا 1 مگ کمتره!!! ولی کیفیت عکساش عالیه.....این به خاطره لنز اشنایدر کروزناخ و الگوریتم فشرده سازیش هست......معمولا گوشی های الجی حجم عکساش کمه (اونایی که از این لنز استفاده می کنن)....
در کل کیفیت عکس های آرینا خوبه، نمی گم عالیه و بهترین 5 مگیه..... ولی کیفیتش خوبه و نویز خیلی کمی داره.....گوشیش بیشتر برای موزیک ساخته شده....تاچش هم که دیگه!!!! :دی
rozysara
25-10-2010, 20:23
ممنون
یعنی مثل سامسونگ قفل خصوصی داره ؟
شرمنده ولی منظورتو از قفل خصوصی نمیفهمم ولی روی قسمتهای مختلف بطور مجزا میتونی قفل بزاری
hadikm_sh
26-10-2010, 18:38
دستون درد نكه كه كمك ميكنيد .اما نميدونم يكي از فاكتور هاي كيفيت عكس ها حجمشون چون هر پيكسلي كه ثبت ميكنه باعث افزايش حجم عكس ها ميشه و به خاطر همين هم هست كه حجم عكس هاي يك دوربين 5 مگاپيكسلي از حجم عكسهاي يك دوربين 3مگاپيكسلي بيشتر كه هرچي اين حجم پايين تر باشه وقتي زوم رو عكس ها ميكنيم واضح تره.اين تجربه شخصي منه شايد هم اشتباه باشه ولي كلا رزولشن بيشتر=حجم بيشتر=وضوح وكيفيت بيشتر هنگام زوم كردن.البته وضوح عكسا به چيزاي ديگه هم ربط داره كه تاثير اونا هم كم نيست.در كل ممنون.
rozysara
26-10-2010, 22:44
دستون درد نكه كه كمك ميكنيد .اما نميدونم يكي از فاكتور هاي كيفيت عكس ها حجمشون چون هر پيكسلي كه ثبت ميكنه باعث افزايش حجم عكس ها ميشه و به خاطر همين هم هست كه حجم عكس هاي يك دوربين 5 مگاپيكسلي از حجم عكسهاي يك دوربين 3مگاپيكسلي بيشتر كه هرچي اين حجم پايين تر باشه وقتي زوم رو عكس ها ميكنيم واضح تره.اين تجربه شخصي منه شايد هم اشتباه باشه ولي كلا رزولشن بيشتر=حجم بيشتر=وضوح وكيفيت بيشتر هنگام زوم كردن.البته وضوح عكسا به چيزاي ديگه هم ربط داره كه تاثير اونا هم كم نيست.در كل ممنون.
بله این حرف شما تا حدودی درسته یعنی هر چی کیفیت عکسها بیشتر باشه حجمش بیشتره ولی حجم عکسها تا حدود زیادی به الگوریتم پردازش و ذخیره سازی هم مربوطه تا جایی که من میدونم موتورلا از روشی متفاوت از سایر برندها استفاده میکنه که کیفیت بهتر رو در حجم کمتر میسر میکنه
هر چند گوشی zn5 موتورلا با دوربین 5 مگا توان ذخیره عکسهایی با حجم 4.5 مگ رو هم دارا هستش
دوستان سلام یکی می تونه بگه چطوری میشه محدودیت 4 مگ رو برداشت راه حلش چیه :40:
rozysara
27-10-2010, 09:52
فکر کنم تو فریمورهای دستکاری شده این محدودیت برداشته شده البته مطمئن نیستم چون برنامه با حجم بالا نصب نکردم
rozysara
27-10-2010, 10:09
راستی اینم عکسهای فریمور جدیدی که دستکاری کردم
می تونی نقشه تهران 88 رو روش تست کنی حجمش 6 مگه نقشه تهران 87 هم 4.2 مگه هیچ کدوم در حالت معمول روش نصب نمیشه
کلا از گوشی راضیم ولی این محدودیت 4 مگش ضدحال شد :41:
بعد لینک جایی که Framware رو ازش گرفتی و روش نصبش رو هم لینکش رو بدی ممنون میشم انگلیسی هم باشه مهم نیست
rozysara
27-10-2010, 15:18
همین الان تست کردم نصب نشد
ولی اگه مشکل شما فقط نقشه تهران هستش به راحتی میتونید نقشه تهران رو برای نرم افزار mgmap درست کنید و از نقشه های افلاین گوگل استفاده کنید من الان نقشه های تبریز و ساری رو برای گوشیم تو 6 تا زوم مختلف تهیه کردم و از اون استفاده میکنم
همین الان تست کردم نصب نشد
ولی اگه مشکل شما فقط نقشه تهران هستش به راحتی میتونید نقشه تهران رو برای نرم افزار mgmap درست کنید و از نقشه های افلاین گوگل استفاده کنید من الان نقشه های تبریز و ساری رو برای گوشیم تو 6 تا زوم مختلف تهیه کردم و از اون استفاده میکنم
دیشب داشتم با mgmap کل ایران رو دانلود می کردم بعد 2 ساعت کلی پوشه ساخت ولی فایلی دانلود نکرد :31: حالا بعد دانلود چطوری اینا رو کنار هم بگذاریم ؟
rozysara
27-10-2010, 19:03
دیشب داشتم با mgmap کل ایران رو دانلود می کردم بعد 2 ساعت کلی پوشه ساخت ولی فایلی دانلود نکرد :31: حالا بعد دانلود چطوری اینا رو کنار هم بگذاریم ؟
روش کار که اینجا هستش
اما تو دانلود نقشه بهتر بی خیال کل ایران بشی 2 ساعت که سهله دو روزم صبر کنی تموم نمیشه تازه بعد تموم شدن فکر نکنم تو مموری 32 گیگ هم جا بشه
بهتره شهر های مشخص رو دانلود کنی یه پوشه واست درست میکنه که توی اون پوشه های مختلف با زوم های مختلف هستش
حالا اون پوشه اصلی رو تو هر جای گوشی که خواستی منتقل میکنی و نرم افزار MGMAP رو با گوشی باز میکنی و تنظیماتش رو انجام میدی و در نهایش نرم افزار رو میبندی و دوباره باز میکنی همین
Shinobi For Ever
27-10-2010, 19:07
سلام
آقا کلا یه سوال رو من میپرسم
گوشیش خوبه یا نه
و کیفیت دوربینش چطوره
ممنون
روش کار که اینجا هستش
اما تو دانلود نقشه بهتر بی خیال کل ایران بشی 2 ساعت که سهله دو روزم صبر کنی تموم نمیشه تازه بعد تموم شدن فکر نکنم تو مموری 32 گیگ هم جا بشه
بهتره شهر های مشخص رو دانلود کنی یه پوشه واست درست میکنه که توی اون پوشه های مختلف با زوم های مختلف هستش
حالا اون پوشه اصلی رو تو هر جای گوشی که خواستی منتقل میکنی و نرم افزار MGMAP رو با گوشی باز میکنی و تنظیماتش رو انجام میدی و در نهایش نرم افزار رو میبندی و دوباره باز میکنی همین
من حجم بالا کار می کنم فکر کنم نرم افزار نمی کشه :31:
دقیقا از رو همون انجام می دادم فقط اخرش رو نفهمیده بودم تنکیو :10:
سلام
آقا کلا یه سوال رو من میپرسم
گوشیش خوبه یا نه
و کیفیت دوربینش چطوره
ممنون
عکسش تو هوای روشن عالیه ولی نیمه تاریک که اکثر گوشی ها مشکل دارند بدک نیست نمیشه گفت عالیه ولی راضی کننده است
فیلم برداریش هم تو روز عالیه ولی شب یا نیمه تاریک یه حالت برفک میوفته توش
در کل گوشی فوق العاده ایه من بین 10 15 تا گوشی تمام تاچ ال جی مقایسه کردم امکانات سخت افزاریش با X6 که 400 تومنه در یه حده. این گوشی با این قیمت و این امکانات بهترینه .
صفحه تاچش خازنی هست و کار کردن باهاش مثل ایفون هست :31:
اگر خوشگلی برات مهمه برش دار اگر نرم افزار برات مهمه برو سراغ نوکیا یا سونی اریکسون کلا دور lg رو خط بکش :31:
مشکلش هم محدودیت 4 مگ نرم افزاری هست و اینکه هنوز نرم افزار GPS براش نیومده و باید با اینترت موقعیت یابی کنی که یک کیلومتر اختلاف فاصله داره
اگر ساکن تهرانی تو علاالدین با قیمت 210 و 230 می تونی پیدا کنی
یه سوالی برای اضافه کردن shurtcut تو Quick menu چی کار باید کرد ؟
rozysara
30-10-2010, 09:11
باید انگشتت رو روی یکی از ایکون ها بذاری و چند لحظه صبر کنی
ایییییییول چه باحال :10: چقدر سر این فسفر سوزوندیم :31:
rozysara
30-10-2010, 23:05
جای ایکون های منوی اصلی رو هم به همین روش میتونی عوض کنی یعنی انگشتت رو روی ایکنی که میخوای جاش رو عوض کنی میزاری و چند لحظه نگه میداری و بعد هر طرف که خواستی میکشی
سلام چطوري ميشه عكس روي4 تم هاي پيشفرض انداخت:2::20::13:
سلام بچه ها چند روز پيش يه km900 دسته دوم خريدم ظاهرآ كه گوشي تميزيه اما چندتا چيزش يكم مشكوكه 1. باتريش با ديدن 6 تا 10 تا فايل تصويري 8 دقيقه اي تمام شد 2. موقع كاركردن باهاش يه بار صفحه توش نويز افتاد و خط خطي شد!!! يه دكمه قسمت پايين سمت راست گوشي پايين دكمه هاي صدا هست كه هنوز نفهميدم كارش چيه و چكار ميكنه البته فكر كنم دكمه دوربينش باشه 3. هنوز نتونستم صفحه نمايشش رو طوري تنظيم كنم كه بعد 5 ثانيه صفحه سياه نشه و قفل نشه!!!!!!! با اينكه توي تنظيمات صفحه نمايش تنظيم قفل صفحه رو گذاشتم روي 30 ثانيه اما بازم سر 5 ثنيه صفحه سياه ميشه!!!!و از اون بدتر كل صفحه غير فعال ميشه و براي فعال كردنش بايد حتمآ دكه صدا ياخاموش روشن كردن رو يه بار فشار بد بعد از حالت قفل در بيارم البته مطوئنم راهي براي حل اين مشكلات هست اما چون هنوز فرصت مطالعه دفترچه رو نداشتم يكم گير دارم راستي اس ام اس نوشتن باهاش راحته اما وارد كردن اسم مخاطب از توش و ارسالش وحشتناكه آخه چون قلم نداره همش دستم عوضي ميره روي يه اسم ديگه واسه يه نفر ديگه سند ميكنم تاحالا كلي سوتي دادم بچه ها اين گوشي قلم مخصوص نداره؟ ودر آخرم ليست مخاطب رو كه براي انتخاب اسم ميارم اصلآ هوشمند نيست مثلآ من ميزنم (( نا )) به جاي اينكه نادر رو بياره ميره روي (( علي ناصري )) !!!!!!!!!!!!راستي كار با گوگل مپ خيلي جالبه اما به نظرتون به صرفه هست؟
rozysara
07-11-2010, 20:31
سلام بچه ها چند روز پيش يه km900 دسته دوم خريدم ظاهرآ كه گوشي تميزيه اما چندتا چيزش يكم مشكوكه 1. باتريش با ديدن 6 تا 10 تا فايل تصويري 8 دقيقه اي تمام شد 2. موقع كاركردن باهاش يه بار صفحه توش نويز افتاد و خط خطي شد!!! يه دكمه قسمت پايين سمت راست گوشي پايين دكمه هاي صدا هست كه هنوز نفهميدم كارش چيه و چكار ميكنه البته فكر كنم دكمه دوربينش باشه 3. هنوز نتونستم صفحه نمايشش رو طوري تنظيم كنم كه بعد 5 ثانيه صفحه سياه نشه و قفل نشه!!!!!!! با اينكه توي تنظيمات صفحه نمايش تنظيم قفل صفحه رو گذاشتم روي 30 ثانيه اما بازم سر 5 ثنيه صفحه سياه ميشه!!!!و از اون بدتر كل صفحه غير فعال ميشه و براي فعال كردنش بايد حتمآ دكه صدا ياخاموش روشن كردن رو يه بار فشار بد بعد از حالت قفل در بيارم البته مطوئنم راهي براي حل اين مشكلات هست اما چون هنوز فرصت مطالعه دفترچه رو نداشتم يكم گير دارم راستي اس ام اس نوشتن باهاش راحته اما وارد كردن اسم مخاطب از توش و ارسالش وحشتناكه آخه چون قلم نداره همش دستم عوضي ميره روي يه اسم ديگه واسه يه نفر ديگه سند ميكنم تاحالا كلي سوتي دادم بچه ها اين گوشي قلم مخصوص نداره؟ ودر آخرم ليست مخاطب رو كه براي انتخاب اسم ميارم اصلآ هوشمند نيست مثلآ من ميزنم (( نا )) به جاي اينكه نادر رو بياره ميره روي (( علي ناصري )) !!!!!!!!!!!!راستي كار با گوگل مپ خيلي جالبه اما به نظرتون به صرفه هست؟
در مورد باطری احتمالا مشکل داره موقع تماشا درسته زود باطری تموم میکنه ولی حداقل 2 ساعت میتونی فیلم نگاه کنی نه 8 دقیقه
در مورد نویزی شدن تصویر به احتمال 99% از فریمورتون هستش اگه میتونید بگید ایا فریمور دستکاری شده هستش یا اگه نه ورژن فریمورتون رو بگید
اون دکمه پایینی هم ماله دوربین ولی فقط زمانی کار میکنه که تو صفحه اصلی باشی باید این دکمه رو چند ثانیه نگه داری تا دوربین فعال بشه
در مورد تاریک شدن صفحه هم از ستینگ پاور سیور رو خاموش کن و توی دیسپلی بک لایت رو روی چند ثانیه که میخوای تنظیم کن
برای فعال کردن صفحه هم همونطور که خودتون گفتید باید یه دکمه رو بزنی تا صفحه فعال بشه چون صفحه خازنی هستش باید اینطوری باشه
برای وارد کردن اسم هم بهتره خودت دنبال اسم بگردی اینطوری سرعتت هم بیشتره چون تو این زمینه ها گوشی یه ذره مشکل داره
قلم هم تا جایی که میدونم باید داشته باشه و قیمتش یه چیزی حدود 20 یا 30 تومنه البته مطمئن نیستم
گوگل مپ هم چیز باحال و تر تمیزی یه مزیتی که داره فقط برای بار اول که روی یه منطقه هستی نقشه شو دانلود مبکنه و از دفعه دوم میتونه نقشه رو از مموری خود گوشی بخونه برای استفاده میتونی اینترنت یک روز نامحدود بگیری و کل نقشه رو دانلود کنی ولی به جای این کار میتونی از mgmap هم استفاده کنی
یه توصیه هم دارم که اگه تایپ فارسی براتون مهم نیست به ورژن 10p اپدیت کنید در غیر این صورت اخرین فریمور فارس برای این گوشی v10j هستش
امیدوارم تونسته باشم به سوالاتتون پاسخ بدم
موفق باشید
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
سلام چطوري ميشه عكس روي4 تم هاي پيشفرض انداخت:2::20::13:
باید فریمور رو دستکاری کنی اموزشش تو سایت هستش
Michael Ropy
07-11-2010, 20:54
اون دکمه پایینی هم ماله دوربین ولی فقط زمانی کار میکنه که تو صفحه اصلی باشی باید این دکمه رو چند ثانیه نگه داری تا دوربین فعال بشه
مهم ترین کارش رو چرا نمی گی! :دی برای عکس گرفتنه دیگه!!! اگه یکم فشار بدی، فوکس میکنه، اگر تا ته فشار بدی عکس میگیره......خیر سرش اسمش شاتره دیگه!!! :دی
rozysara
07-11-2010, 21:25
:31:
مهم ترین کارش رو چرا نمی گی! :دی برای عکس گرفتنه دیگه!!! اگه یکم فشار بدی، فوکس میکنه، اگر تا ته فشار بدی عکس میگیره......خیر سرش اسمش شاتره دیگه!!! :دی
مرس michael جان بس که من حولم اصله کاری یادم رفت :31:
rozysara جان هيچ ميدونستي خيلي خيلي خيلي ماهي :) خيلي ممنون كه جوابم رو كامل دادي خيالم راحت شد آخه داشتم كم كم شك ميكردم كه lcd گوشي نكنه تعميري باشه :( نسخه فريمور گوشي km900at_v10j هست و منم فارسي تايپ ميكنم :( البته ديگه هم جر همون يكي 2 بار نويز نديدم توي گوشيم :) در مورد باتري هم تا حدود 1 ساعت و ربع كامل تصويري پخش ميكنه خوب دسته دومه ديگه يكم ضعيف شده بايد يه نو براش بخرم راستي از كجا ميتونم برم روي اون تيكه نقشه هايي كه از گوگل مپ گرفتم؟Michael Ropy عزيز از شما هم خيلي ممنونم راستي بچه ها مشكلم رو با اس ام اس دادن حل كردم توي او 4 وجه مكعب اصلي توي صفحه مخاطبين اسم اونايي رو كه بهشون اس زياد ميدم رو گذاشتم حالا راحت اول اسمشون رو انتخاب ميكنم بعد sms ام رو تايپ ميكن ديگه اينجوري سوتي نميدم : دييييييي
راستي km900 تا 3 روز پيش تو gsm 238 تومن بود با گارانتي كامتل اما امروز ديدم زده 280 تومن!!!!!! يهني گرون شده؟:)
rozysara
08-11-2010, 12:10
راستي از كجا ميتونم برم روي اون تيكه نقشه هايي كه از گوگل مپ
دقیقا منظورت رو نفهمیدم اگه نقشه هایی که با خود گوشی و از طریق گوگل مپ گرفتی منظورته لازم نیست کار خاصی بکنی
اگه توجه کرده باشی برای بار اول که میخوای محلی رو پیدا کنی یه ذره طول میکشه و بعد چند ثانیه نقشه ها رو نشون میده اگه میخوای نقشه جاهای دیگه رو هم دانلود کنه میتونی با انگشت نقشه رو اینور اونور بکشی تا اون ها هم دانلود بشه
برای دفعه بعد که خواستی گوگل مپ رو باز کنی اون جاهایی که قبلا دانلود شده سریع لود میده و نشون میده یعنی از خود گوشی استفاده میکنه نه اینترنت
فایل های دانلود شده توسط گوشی هم توی پوشه image ذخیره میشه میتونی نگاه کنی
Michael Ropy
08-11-2010, 18:56
راستي km900 تا 3 روز پيش تو gsm 238 تومن بود با گارانتي كامتل اما امروز ديدم زده 280 تومن!!!!!! يهني گرون شده؟:)
به قیمت های این سایتها اعتماد نکن.....امکان نداره گرون شده باشه....الان گوشی شاپ زده 240 تومن....
rozysara جان مرسي گرفتم چي گفتي :) Michael Ropy جان با حرفت موافقم اما خود گوشي شاپ هم بنظرم زده بود 238 تومن!!!!راستي تو سايت/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه قلم براي km900 معرفي كرده 2500 تومن شما نميدونيد اين قلم واقعآ جواب ميده يا از اين قلم معمولي هاس؟
Michael Ropy
08-11-2010, 20:05
نمی دونم چی بگم....اگه واقعا زده برای KM900 حتما خودش دیگه! :دی ولی اینجور که بچه ها میگن 20 تومن حداقل قیمت داره!!!! اگه اینجوریه که.....
یه چی دیگه هم هست....قلم استار 3 تومنه!!!!!!!!
rozysara
08-11-2010, 20:44
نمیدونم جواب میده یا نه ولی خوب امتحانش هم همچین گرون در نمیاد
rozysara
09-11-2010, 20:40
دوست عزیز در مورد قلم واسه این گوشی من این قلم رو پیدا کردم که برای گوشی های خازنی هستش و دو نوع داره یکی به قیمت 16 و دیگری 8 تومن
سلام بچه ها ببخشيد دير آن شدم تل خونه ام مشكل پيدا كرده بود منم كه ديال آپ ميام گير كرده بودم rozysara جان يه دنيا ممنون احتمالآ همينو بخرم آخه من دستام خيلي عرق ميكنه وسط زمستون درجه حرارت من 50 هست :دي ميرم تو بازار يه گشتي ميزنم ببينم ارزون تر گيرم مياد يا نه اينجوري ميتونم همونجا تستش كنم :) Michael Ropy جان اين پلازا قيمتاش خيلي خوشحالن جدآ نميشه روشون حساب كرد :)
منم اينلينك رو پيدا كردم جالبه قلمشون 1000 تومنه !!!!!!!!حتمآ به km900 هم ميخورن
بچه ها من دنبال چند تا چيز ميگردم راستش يه چرخي تو نت و تو تالارها زدم اما چيزي دستگيرم نشد خيلي بهم ريخته بود با اين اينترنت ديال آپ منم كه .... :( من چند تا نرم افزار خيلي برام مهمه 1.يكيش يه ديكشنري صفحه لمسيه براي km900 كه راحت بتونم باهاش تايپ كنم آخه الان يكي دارم كه مال گوشي هاي دكمه ايه و اصلآ نميشه باهاش كار كرد البته يدونه لمسي پيدا كردم كه حجمش 9 مگ بود و با توچه به محدوديت 4 مگ km900 فكر نكم بشه كاريش كرد _ راستي اين محدوديت 4 مگ رو نميشه طوري حلش كرد؟_ بعد نقشه كامل شهر يزد رو ميخوام خير سرم امسال كارشناسي ارشد قبول شدم بهمن بايد برم يزد :((((((( 3. نحوه فعال كردن Divix واسه km900 چجوريه؟ من كه از تو دفترچه اش چيزي سر در نياوردم 4. اين كيفيت فيلم برداريش زياد جالب نيست ميشه بهتر از اينش كرد مثل Divx ثبت نامي نيست؟ 5. تاپيكي چايي هست كه بازي مخصوص اين نوع گوشي هاي صفحه لمسي رو داشته باشه؟ شرمنده كه زحمتتون ميدم آخه دقيقآ 2ساعت و نيمه دارم تو نت چرخ ميزنم هيچي گيرم نيومده از بس كه همه دور نوكيا و سامسونگ دارن ميچرخن :(((
rozysara
10-11-2010, 20:30
بچه ها من دنبال چند تا چيز ميگردم راستش يه چرخي تو نت و تو تالارها زدم اما چيزي دستگيرم نشد خيلي بهم ريخته بود با اين اينترنت ديال آپ منم كه .... :( من چند تا نرم افزار خيلي برام مهمه 1.يكيش يه ديكشنري صفحه لمسيه براي km900 كه راحت بتونم باهاش تايپ كنم آخه الان يكي دارم كه مال گوشي هاي دكمه ايه و اصلآ نميشه باهاش كار كرد البته يدونه لمسي پيدا كردم كه حجمش 9 مگ بود و با توچه به محدوديت 4 مگ km900 فكر نكم بشه كاريش كرد _ راستي اين محدوديت 4 مگ رو نميشه طوري حلش كرد؟_ بعد نقشه كامل شهر يزد رو ميخوام خير سرم امسال كارشناسي ارشد قبول شدم بهمن بايد برم يزد :((((((( 3. نحوه فعال كردن Divix واسه km900 چجوريه؟ من كه از تو دفترچه اش چيزي سر در نياوردم 4. اين كيفيت فيلم برداريش زياد جالب نيست ميشه بهتر از اينش كرد مثل Divx ثبت نامي نيست؟ 5. تاپيكي چايي هست كه بازي مخصوص اين نوع گوشي هاي صفحه لمسي رو داشته باشه؟ شرمنده كه زحمتتون ميدم آخه دقيقآ 2ساعت و نيمه دارم تو نت چرخ ميزنم هيچي گيرم نيومده از بس كه همه دور نوكيا و سامسونگ دارن ميچرخن :(((
در مورد دیکشنری فکر نکنم چیز بدرد بخوری پیدا کنی بهترینش همون pmd هستش
در مورد محدودیت جاوا امکانش هست ولی نمیدونم چرا این مودر ها کاری نمیکنند شاید چون اهمیت چندانی نداره و ارزش وقتی رو که میذارند نداره
واسه نقشه هم بهتره بیخیال این بشی که دنبالش بگردی و خودت دست به کار شی و یه نقشه درست کنی سخت نیست اموزشش اینجا هست
واسه divx هم فعال کردن نمیخواد هر فایل avi با رزولیشن کمتر از 240*320 بریزی باز میکنه
کیفیت فیلمبرداریش بد نیست فقط تو تاریکی نویز داره نمیدونم مشکل شما در چه حده
تو چند پست عقب تر من لینک واسه این گوشی معرفی کرده بودم که فول بودند ولی مهم نیست شما اگه بازی های لمسی دانلود کنی با باز کردن فایل جار مورد نظر و رفتن به پوشه meta inf و اضافه کردن این کد بازی فول اجرا میشه
LGE-TargetLCD-Width: 240
LGE-TargetLCD-Height: 400
در نهایت هم قبولیتون رو تو ارشد تبریک میگم دعا کنید امسال ما هم قبول شیم
rozysara عزيز :( چه بد شد من عمده كارم با ديكشنري هست حالا چكار كنم :(((((((((((((((( حالا pmd رو تست كنم شايد خوب بود شايد با قلم بشه يه كاريش كرد مرسي دوست عزيز انشاالله شما هم قبول ميشيد اين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باز نميشه
rozysara
11-11-2010, 08:44
rozysara عزيز :( چه بد شد من عمده كارم با ديكشنري هست حالا چكار كنم :(((((((((((((((( حالا pmd رو تست كنم شايد خوب بود شايد با قلم بشه يه كاريش كرد مرسي دوست عزيز انشاالله شما هم قبول ميشيد اين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باز نميشه
واسه من که باز موزیلا به راحتی باز میشه
alizadsar
16-11-2010, 00:35
یکی لطفا کمک کنه....برای آرنا چه برنامه gps رو میشه نصب کرد؟؟؟
rozysara
16-11-2010, 10:55
برنامه googlemap خود گوشی هست غیر از اون میتونی از mgmap هم استفاده کنی اموزش هم اینجا هست
alizadsar
16-11-2010, 20:43
برنامه googlemap خود گوشی هست غیر از اون میتونی از mgmap هم استفاده کنی اموزش هم اینجا هست
گوگل مپ باید بصورت آنلاین به اینترنت وصل بشه و این هزینه بره.چطور میشه آفلاین ازش استفاده کرد؟
نیما به جای اینکه بری قلم بخری یه روکش کربن روش بکش حدودا 10 خرج داره ولی لارج بازی در نیاری می تونی کمترم بدی :31: بعد دیگه نه صفحه اش خش می افته و نه نیازی به قلم داری :31:
Ehsanteb
17-11-2010, 01:43
نیما به جای اینکه بری قلم بخری یه روکش کربن روش بکش حدودا 10 خرج داره ولی لارج بازی در نیاری می تونی کمترم بدی :31: بعد دیگه نه صفحه اش خش می افته و نه نیازی به قلم داری :31:
روکش کربن؟؟ نشنیدم. لطف میکنید دربارش توضیح بدید؟
ضمنا من همین امروز این گوشی را خریدم از علاء الدین. من هم مثل دوستی که بالا صحبت کرده بود به دیکشنری نیاز دارم. چند سال پیش یک دیکشنری بسیار قدرتمند دیده بودم به اسم AED یعنی American English Dictionary حالا ببینم میشه این رو روش نصب کرد؟
روکش کربن؟؟ نشنیدم. لطف میکنید دربارش توضیح بدید؟
ضمنا من همین امروز این گوشی را خریدم از علاء الدین. من هم مثل دوستی که بالا صحبت کرده بود به دیکشنری نیاز دارم. چند سال پیش یک دیکشنری بسیار قدرتمند دیده بودم به اسم AED یعنی American English Dictionary حالا ببینم میشه این رو روش نصب کرد؟
اون روکش فابریکش با نوک ناخن راحت جدا میشه برای اینکه صفحه خط نیوفته باید بدی روش روکش کربن بکشن یا اونطور که میگفت بپاشن
تو همون علاالدین طبقه هم کف دو تا نمایندگی ال جی کامتل جفت هم داره یکیش همین کار رو انجام میده
hiradjaguar
17-11-2010, 23:39
آقا من برنامه ترک بادی رو نصب کردم برنامه اجرام میشه یه نقشه کللی از کره زمین دارم ، اولش ارور "dataDir" میده ، من نقشه تهران رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید وارد برنامش کنم جی پی اس خیلی برام مهمه اگه میشه هرچه زودتر کمکم کنین چاکر همتون
دوستان یه سوالی چطوری میشه تاریخ رو تو صفحه تاچ اورد ال اجی معمولی تاریخ داره
تو تنظیمات صفحه و گوشی دیدم چیزی نبود :19:
yasi1356
21-11-2010, 02:09
با سلام من اولین باره اینجا پست میزنم.بیزحمت از دوستانی که کا ام900 دارند و همچنین اطلاعات جامعتری نسبت به سایر گوشیها دارند تقاضای راهنمایی دارم.ازاونجایی کهمن از مولتی تاچ بودن این موبایل و همچنین رزولیشن بالاورابط کاربری جذاب بسیار به وجد اومدم واز طرف دیگر محدویت حجمی برنامه و کمبود بازی ناامیدم کرده ز دوستان تقاضا دارم یک گوشی با مزیتهای km900وبدون محدودیتهای این گوشی به من معرفی کنید.درضمن gpsو wifi مناسب داشته باشد.البته نظرمن روی نوکیا5800 هست.درکل اگر بزرگواری یک مقایسه بین این دوگوشی انجام بده ممنون میشم.
5800 دیگه جوات شده خیلی هم بزرگه.5800 تاچش مقاومتی . ارنا تاچش خازنیه. امکانات ارنا هم با x6 نوکیا برابری میکنه فقط رم x6 بجای 8 گیگ ، 16 گیگ هست اگر میخوای نوکیا بگیری برو X6 بگیر که جدید باشه حداقل. وقتی با ارنا کار کنی 5800 بگیری دستت حالت بد میشه :2:
تو سایت mobile.ir می تونی بین n تا گوشی مقایسه کنی.
به نظر من اصلا نرم افزار و بازی مهم نیست تبش برای یک ماهه . تازه اگر این نوکیا زاغارت هنگ نکنه بعدش فقط اس و کال و ایناست که دیگه ال جی سیرت نمی کنه
این مقایسه ای که من وقتی میخواستم ارنا بگیرم بین 8 تا گوشی خوشگل ال اجی و x6 انجام دادم :31: خودت ببین
اگر پولت بیشتره میتونی مدل های بالاتر هم بگیری
تا آواتارت رو ديدم گفتم هر كسي عكس كاظم رو آواتارش نميزاره مگه خوزستاني باشه yasi1356 :) منم اهوازم و الان km900 دارم به نسبت پولي كه ميدي گوشي خوبيه البته اگه توقعت از گوشي بالاست برو دنبال گوشي هايي با سيستم عامْل اندرويد يا مك قبول دارم محدوديت حجمي نصب برنامه و كمبود بازي هاش تو نگاه اول ذوق آدم ميزنه اما من كه تا الان هيچ مشكلي باهاش نداشتم جز ديكشنري لمسي كه اصلآ براش گير نمياد چون ديكشنري هايي كه تو بازار هستن همشون صفحه كليداشون كوچيكه كه نياز به قلم داره و km900 چون صفحه خازني هست و قلم نداره نميتونه با اينجور نرم افزار ها كار كنه اما در عوض در پولي كه ميدي گوشيت 8 گيگ رم داره يه دوربين عالي داره wifi و gps داره امكانات اتصال به اينترنت عالي داره قابليت كار با فايل هاي آفيس رو داره و.... واسه من كه عاليه بعدشم تو اهواز پولتو براي گوشي گرون دور نريز چون سر 1هفته ديگه مال خودت نيست شما ميزان بودجه ات و كارايي مورد نظرت رو بگو تا بچه ها بتونن كمكت كنن
همچين امكانرو منم نديدم مگر اينكه وقتي گوشيت قفل ميشه اون پايينش تاريخ رو برات بزنه حالا بازم تو تنظيماتش جستجو ميكنم اگه چيزي پيدا كردم خبرت ميكنم راستي دارم رو مخ دوستم كار ميكنم وقت بزاره يه ديكشنري با صفحه كليد بزرگ برامون طراحي كنه :)
rozysara
21-11-2010, 11:37
برای این کار باید صقحه ویدجت رو باید به عنوان همو اسکرین انتخاب کنی و از وایدجت های موجود ساعت رو بیار بالا همین
yasi1356
22-11-2010, 15:07
با تشکر از شما دوستان.نیما7 همشهری عزیز گوشیتو از کجا وبا چه قیمتی خریدی؟درضمن اگه ممکنه یکم از مزایا ومحدودیتاش بیشتر برام توضیح بده:7:باتشکر.در ضمن یک تشکر کتبی هم به آقا( mx_2dar)بدهکارم.:31:
Ehsanteb
26-11-2010, 00:13
قابل توجه نیمای عزیز.
مثل اینکه من هنوز نمیتونم جواب پیام خصوصی بدم چون اینجا تازه کارم و قوانین فروم و ....
دیکشنری AED حدود 6 مگ حجم داره و برای آرنا که محدودیت حجم برنامه داره نمیشه استفاده کرد.
یک مشکلی که دارم اینه که چرا فولدر Others اینهمه طول میکشه تا باز بشه؟ خصوصا وقتی یک برنامه از کامپیوتر وارد دستگاه میشه زمان زیادی میبره تا باز بشه و اجازه بده برنامه install بشه (حدود 5 دقیقه)
Ehsanteb
28-11-2010, 01:08
ببخشید کسی اینجا نیست؟
قابل توجه نیمای عزیز.
مثل اینکه من هنوز نمیتونم جواب پیام خصوصی بدم چون اینجا تازه کارم و قوانین فروم و ....
دیکشنری AED حدود 6 مگ حجم داره و برای آرنا که محدودیت حجم برنامه داره نمیشه استفاده کرد.
یک مشکلی که دارم اینه که چرا فولدر Others اینهمه طول میکشه تا باز بشه؟ خصوصا وقتی یک برنامه از کامپیوتر وارد دستگاه میشه زمان زیادی میبره تا باز بشه و اجازه بده برنامه install بشه (حدود 5 دقیقه)
راستش من همچين مشكلي رو ندارم و معمولآ وقتي چيزي از روي سيستم ميريزم روي گوشي فقط بار اول طول ميكشه لود كنه و دفعات بعدي سريع لود ميكنه شما فريمور گوشيتون چه مدليه ؟ بهتره يه بار فريمورتون رو عوض كنيد نحوه عوض كردنش رو مسلم جان زحمت كشيدن توي اين تاپيك توضيح دادن
Ehsanteb
01-12-2010, 00:11
راستش من همچين مشكلي رو ندارم و معمولآ وقتي چيزي از روي سيستم ميريزم روي گوشي فقط بار اول طول ميكشه لود كنه و دفعات بعدي سريع لود ميكنه شما فريمور گوشيتون چه مدليه ؟ بهتره يه بار فريمورتون رو عوض كنيد نحوه عوض كردنش رو مسلم جان زحمت كشيدن توي اين تاپيك توضيح دادن
مرسی عزیزم. من هم برای همون بار اول گفتم که این مسئله اتفاق می افته . بعدش دیگه سریع لود میکنه. چون من گوشیهای دیگه هم داشتم که این مورد را نداشتن کمی برام عجیب بود
testament367
01-12-2010, 00:12
با سلام. من تازه این گوشیو 1 هفتس گرفتم. v10g هستش. خوبه یا باید عوضش کنم؟؟
کیفیت FM Transmitter این گوشی چطوریه ؟ کسی امتحان کرده ؟
rozysara
02-12-2010, 08:43
با سلام. من تازه این گوشیو 1 هفتس گرفتم. v10g هستش. خوبه یا باید عوضش کنم؟؟
نه متاسفانه به نظر من بهترین ورژن v10p هستش که اونم کیبرد فارسی نداره
بعد اون میتونی از ورژن 10h هم استفاده کنی که اونم handwriting داره
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------
به نظر من نه زیاد به درد نمیخوره چون بردش 1.5 متر هستش و ادم رو زیاد اذیت میکنه مگه اینکه بقل ضبط ماشین بشینی و ترجیحا ماشینت پراید باشه
Ehsanteb
03-12-2010, 04:00
همين امروز امتحانش كردم. بد نيست ولي احساس كردم صداي خواننده تو راديو كمي كيفيتش افت كرده.
Michael Ropy
03-12-2010, 11:04
سلام به بروبچ......یه جدول از اطلاعات تخصصی گوشی آرینا گیر آوردم میزارم شما هم ببینید.....
البته اکثر اطلاعات رو قبلا بدست آورده بودیم و حکم تایید رو دارن، ولی نکته جالب اینجاست که بعضی اطلاعات مشکوکند (مثل دوربین جلو 2 مگاپیکسل!!! :دی)
اطلاعاتی که برام خیلی جالب اومد اینها بود:
1. Hitachi IPS: که البته از اولش هم احتمال میدادم IPS باشه چون خداییش کیفیتش حرف نداره و زاویه دیدش بیسته! IPS یکی از مزیت هاش همین زاویه دید هستش....
2. دو گیگ رام و یک گیگ رم
3. Synaptics ClearPad 2000: خوب البته این شرکت تاچ پنل همه ی برند های معروف از جمله اپل رو میزنه، ولی دونستن اینکه کدوم شرکت هست برام جالب بود.
4. پردازشگر ها: که متشکل از ARM9 و ARM11 هستش....
دوستان این گوشی محدودیت ظرفیت sms داره ؟
یا اینکه به اندازه کارته حافظه ات می تونی sms ذخیره کنی ؟
mahdi1113
03-12-2010, 15:34
دوستان این گوشی شکلکهای اس ام اسی رو نمایش نمیده ایا راهی هست بشه مشکل رو حل کرد
Michael Ropy
03-12-2010, 15:59
قیمت جهانی این گوشی در حال حاضر 120 یورو معادل 180 هزار تومان...مفت!!!
دوستان این گوشی محدودیت ظرفیت sms داره ؟ بله تا 1000 تاست اگه اشتباه نکنم...
moslem-visual
03-12-2010, 23:18
سلام به بروبچ......یه جدول از اطلاعات تخصصی گوشی آرینا گیر آوردم میزارم شما هم ببینید.....
البته اکثر اطلاعات رو قبلا بدست آورده بودیم و حکم تایید رو دارن، ولی نکته جالب اینجاست که بعضی اطلاعات مشکوکند (مثل دوربین جلو 2 مگاپیکسل!!! :دی)
اطلاعاتی که برام خیلی جالب اومد اینها بود:
1. Hitachi IPS: که البته از اولش هم احتمال میدادم IPS باشه چون خداییش کیفیتش حرف نداره و زاویه دیدش بیسته! IPS یکی از مزیت هاش همین زاویه دید هستش....
2. دو گیگ رام و یک گیگ رم
3. Synaptics ClearPad 2000: خوب البته این شرکت تاچ پنل همه ی برند های معروف از جمله اپل رو میزنه، ولی دونستن اینکه کدوم شرکت هست برام جالب بود.
4. پردازشگر ها: که متشکل از ARM9 و ARM11 هستش....
میشه بگی از کجا؟
قبلا خیلی در مورد رم گوشی بحث شده، مطمئنا 1 گیگ نیست - خیالت تخت.
از این جدولهای کانفیگ زیاد دیدم، هر کدوم یه بخشیش مشکل داشته.
rozysara
04-12-2010, 12:08
بله منم مطمئن 1 گیگ نیست PPC ها با اون عظمتشون نهایت 512 میزارن
Michael Ropy
04-12-2010, 13:53
بهله من هم گفتم یه جاهاییش مشکوکه.....حالا ما از این گوشی انتظاره یک گیگ رم نداریم! بابا ویندوز اکس پی هم با 64 تا میاد بالا دیگه چه برسه به این!!! :دی
منبع:
برای دیدن نیاز به قیلتر شکن دارید چون گوگل کد برای ایران تحریمه....
دوستان این گوشی زیادی هنگ نمی کنه!؟ یه باری سر زنگ خوردن هنگ کرد یه بار هم بعد انتقال 30 40 تا contact با بلوتوث به این گوشی بعدش دیگه منو ها عقب و جلو نمی شد مجبور شدم ریست کنم
موبایل فروشی همون موقع خریدن یه 5 تومنی کرد تو پاچه ما که نرم افزار ارجینالش رو میریزم که هنگ نکنه
Michael Ropy
05-12-2010, 12:19
موبایل فروشی همون موقع خریدن یه 5 تومنی کرد تو پاچه ما که نرم افزار ارجینالش رو میریزم که هنگ نکنه بی شرف ها عجب آدم های کلاشی هستن!!! :13: آخه یکی نیست بگه نرم افزار اوریجینالش چیه که تو بخوای بریزی توش!! پس الجی این وسط چیکارس؟! ای خدا.....
تازه بیشتر میخواست زیر بار نرفتم، بعد گفت اگر من نصب نکنم دیگه پشتیبانی نرم افزاری نمی کنم و خالی بندی ... ، بعد نصب و پول دادن گفتم رسید بده پشتیبانی می کنی گفت نمیخواد تو کامپیوترمون زدیم دیگه حس کل کل نداشتم بی خیال شدم فکر می کنن زرنگن ولی به این میگن دزدی تو روز روشن
GPS این مدل میتونه بصورت آفلاین کار کنه یا نیاز به اینترنت داره ؟ قیمت دقیقش چقدر هست تو بازار تهران ؟
من ویوتی داشتم فروختم ، دوربینش از ویوتی بهتر هست ؟
Michael Ropy
07-12-2010, 18:54
GPS این مدل میتونه بصورت آفلاین کار کنه یا نیاز به اینترنت داره ؟ قیمت دقیقش چقدر هست تو بازار تهران ؟
من ویوتی داشتم فروختم ، دوربینش از ویوتی بهتر هست ؟
نرم افزاری که روش هست، خیر آنلاینه ولی اگه ترک بادی نصب کنید، بله آفلاین کار میکنه....قیمتش هم حدود 200 شده...(شاید ارزون تر هم پیدا بشه....)
دوربین خوبی داره...به نظر من بله بهتر شده....البته ویژگی فوکس دستی رو نداره برعکس ویوتی....
ali-1991
07-12-2010, 20:30
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.دوستان پایین مانیتور هر چند وقت یه بار به نظر میاد میلرزه !! یعنی چشمک میزنه
نمیدونم چطور بگم.یا بعضی وقتا حاله ای از ساعت و تاریخ یا آیکون باطری به جا میمونه تو قسمت های منو !!
بازم نمیدونم منظورم رو میرسونم یا نه. چرا اینطوره یعنی مانیوتور ایراد داره ؟ تو موزیک پلیر با کلیک کردن رو
قسمت زمان نمیشه آهنگ رو عقب و جلو برد؟ دالبی رو که روشن میکنم خیلی هوا میده به آهنگ یه جورایی
کیفیت میاد پایین واسه شما هم اینطوره ؟ ولی دالبی برای ویدیو ها صدا رو بم تر و با کیفیت تر میکنه !! دوربین حتی تو روز هم
خیلی نویز داره.
خیلی خیلی ممنون. راستی روز دانشجو هم مبارک.
دوستان خلاصه بپرسم ، من ویوتی ام رو خیلی دوست داشتم ولی خواستم عوض کنم برای تنوع ، پس این آرنا میتونه جای ویوتی رو برای من پر کنه ؟ : دی
این ترک بادی مثل نرم افزارهای مسیریابی نوکیا خوب و کامل هست ؟ یعنی راضی کننده است ؟
من تو ویوتوی یکسری ایرادها دیدم ، میپرسم ازتون بگید این هم همونطوره یا نه ؟
ویوتی اکوالایزر نداشت !
حداکثر 5 تا یادداشت میشد ذخیره کرد !
ظرفیت 300 تا اس ام اس
کیفیت عکس متوسط آبرنگی مانند
نداشتن قابلیت تم های بیشتر
ذخیره شدن Delivery اس ام اس به عنوان یه پیام جداگانه ( اعصابم رو خورد میکرد ! )
در ضمن ، واقعا نمیشه برای این گوشی بکگراند تعریف کرد ؟ به هیچ وجه ؟
Michael Ropy
07-12-2010, 21:47
دوستان خلاصه بپرسم ، من ویوتی ام رو خیلی دوست داشتم ولی خواستم عوض کنم برای تنوع ، پس این آرنا میتونه جای ویوتی رو برای من پر کنه ؟ : دی
این ترک بادی مثل نرم افزارهای مسیریابی نوکیا خوب و کامل هست ؟ یعنی راضی کننده است ؟
من تو ویوتوی یکسری ایرادها دیدم ، میپرسم ازتون بگید این هم همونطوره یا نه ؟
ویوتی اکوالایزر نداشت !
حداکثر 5 تا یادداشت میشد ذخیره کرد !
ظرفیت 300 تا اس ام اس
کیفیت عکس متوسط آبرنگی مانند
نداشتن قابلیت تم های بیشتر
ذخیره شدن Delivery اس ام اس به عنوان یه پیام جداگانه ( اعصابم رو خورد میکرد ! )
در ضمن ، واقعا نمیشه برای این گوشی بکگراند تعریف کرد ؟ به هیچ وجه ؟ برای شما که ویوتی داشتید بللللللللللللله جاشو پر میکنه چه جور!!!! :دی خیلی خیلی فرق داره با ویوتی.....
بهتره در مورد ترک بادی یه سر بری تاپیک رنوار از بچه ها پرس و جو کنی....تا اونجایی که من میدونم امکانات خیلی خوبی داره ولی فکر نمی کنم در حد سیستم عامل دار ها باشه....
آرینا اکولایزر داره خیلی هم داره (بیش از 20 تا فکر کنم...) اما همون اکولایزر دالبی میارزه به همش!!! خداییش من که از کیفیت صدا خیلی راضیم....
یادداشت فکر کنم تا 1000 تا یا 100 تا بشه، گوشی KP100 هم تا 10 میتونه!!!!
اس ام اس تا 1000 تا اگه اشتباه نکرده باشم....
کیفیت عکس تو روز خیلی خوبه، شب نه چندان.....
اینو میشه فقط با حک انجام داد البته اینم بگم یه سری تم براش به صورت فیرمور هست مثل تم آیفون که تو تاپیکش موجوده....
نه تو آرینا به صورت یه MessageBox میاد.....اس ام اس نه ها!!! فقط یه پیغام با یه دکمه OK میاد که میگه در فلان ساعت و... دلیور شد...
برای این گوشی به صورت پیش فرض نمیشه، نمی دونم با حک میشه یا نه، بچ های دیگه باید بگن....ولی تو گوشی های دیگه مثل ویوتی اسمارت (که خودم همین گوشی رو دارم) میشه....
یه سوالی در ذهنم هست و شاید با تاپیک بی ارتباط باشه و اینکه چرا ال جی با اینهمه ایده و گوشی های جذاب که واقعا کم نظیر هستن بعضی جاها رو کم کاری کرده ؟ مثلا من در مورد همین آرنا و نداشتن قابلیت تعریف کردن Background اش هرچی فکر کردم نتونستم بفهمم واقعا چرا ؟؟ اینکه همچین چیز پیش و پا افتاده ای رو نداره برام مسخره هست ، یا مثلا همون ویوتی خودم که یه StopWatch نداشت !!!
در حالی که این ایرادها رفع بشه واقعا خریدش با ارزش تر از خرید خیلی گوشی های همرده هست
Ehsanteb
10-12-2010, 00:58
یه سوالی در ذهنم هست و شاید با تاپیک بی ارتباط باشه و اینکه چرا ال جی با اینهمه ایده و گوشی های جذاب که واقعا کم نظیر هستن بعضی جاها رو کم کاری کرده ؟ مثلا من در مورد همین آرنا و نداشتن قابلیت تعریف کردن Background اش هرچی فکر کردم نتونستم بفهمم واقعا چرا ؟؟ اینکه همچین چیز پیش و پا افتاده ای رو نداره برام مسخره هست ، یا مثلا همون ویوتی خودم که یه StopWatch نداشت !!!
در حالی که این ایرادها رفع بشه واقعا خریدش با ارزش تر از خرید خیلی گوشی های همرده هست
چيري كه من به ذهنم ميرسه اينه كه شايد نميخوان يك گوشي كامل بسازن كه از همه نظر قابليت داشته باشه. اونوقت ديگه امثال من و شما شايد هر 5 سال يكبار هم گوشيمون را عوض نكنيم!!
من یه فیلمی از یوتوب دانلود کردم ، ظاهرا تو آرنا میشه به عنوان Screen Saver عکسی رو قرار داد ، فقط وقتی وارد منو میشی دیگه نشون داده نمیشه ، درسته ؟
Ehsanteb
11-12-2010, 00:47
من یه فیلمی از یوتوب دانلود کردم ، ظاهرا تو آرنا میشه به عنوان Screen Saver عکسی رو قرار داد ، فقط وقتی وارد منو میشی دیگه نشون داده نمیشه ، درسته ؟
دقيقا! شما ميتونيد از عكس يا فيلم يا ... به عنوان اسكرين سيور استفاده كنيد ولي به عنوان بك گراند نه. البته با دستكاري يك سري فايلهاي سيستمي فكر كنم امكانپذير باشد ولي هنوز بلد نيستم. اگر بزرگان فروم در اينباره اطلاعي دارند خوشحال ميشم به ما هم ياد بدن.
moslem-visual
11-12-2010, 11:05
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.دوستان پایین مانیتور هر چند وقت یه بار به نظر میاد میلرزه !! یعنی چشمک میزنه
نمیدونم چطور بگم.یا بعضی وقتا حاله ای از ساعت و تاریخ یا آیکون باطری به جا میمونه تو قسمت های منو !!
بازم نمیدونم منظورم رو میرسونم یا نه. چرا اینطوره یعنی مانیوتور ایراد داره ؟ تو موزیک پلیر با کلیک کردن رو
قسمت زمان نمیشه آهنگ رو عقب و جلو برد؟ دالبی رو که روشن میکنم خیلی هوا میده به آهنگ یه جورایی
کیفیت میاد پایین واسه شما هم اینطوره ؟ ولی دالبی برای ویدیو ها صدا رو بم تر و با کیفیت تر میکنه !! دوربین حتی تو روز هم
خیلی نویز داره.
خیلی خیلی ممنون. راستی روز دانشجو هم مبارک.
بله این مشکل نرم افزاری هست، واسه منم بعضی اوقات اینطوری میشه - نگران نباشید خودش باز درست میشه. در مورد موزیک پلیر چون فریمور شما قدیمیه اینطوره، در فریمور V10P که IRena هم همون هستنش میشه با لمس نوار زمان جلو و عقب رفت یا پرید وسط آهنگ... نویز دوربین هم قابل حل نیست، همچنین دالبی همینه که هست! احتمالا اهنگاتون نوع خاصی هستن؟! این حالت دالبی باس خیلی جالبی داره خصوصا... من که حال میکنم باهاش :8:
برای شما که ویوتی داشتید بللللللللللللله جاشو پر میکنه چه جور!!!! :دی خیلی خیلی فرق داره با ویوتی.....
بهتره در مورد ترک بادی یه سر بری تاپیک رنوار از بچه ها پرس و جو کنی....تا اونجایی که من میدونم امکانات خیلی خوبی داره ولی فکر نمی کنم در حد سیستم عامل دار ها باشه....
آرینا اکولایزر داره خیلی هم داره (بیش از 20 تا فکر کنم...) اما همون اکولایزر دالبی میارزه به همش!!! خداییش من که از کیفیت صدا خیلی راضیم....
یادداشت فکر کنم تا 1000 تا یا 100 تا بشه، گوشی KP100 هم تا 10 میتونه!!!!
اس ام اس تا 1000 تا اگه اشتباه نکرده باشم....
کیفیت عکس تو روز خیلی خوبه، شب نه چندان.....
اینو میشه فقط با حک انجام داد البته اینم بگم یه سری تم براش به صورت فیرمور هست مثل تم آیفون که تو تاپیکش موجوده....
نه تو آرینا به صورت یه MessageBox میاد.....اس ام اس نه ها!!! فقط یه پیغام با یه دکمه OK میاد که میگه در فلان ساعت و... دلیور شد...
برای این گوشی به صورت پیش فرض نمیشه، نمی دونم با حک میشه یا نه، بچ های دیگه باید بگن....ولی تو گوشی های دیگه مثل ویوتی اسمارت (که خودم همین گوشی رو دارم) میشه....
در تکمیل صحبت دوستم عرض میکنم که مسیج 1000 تا ست و یاداشت گمان میکنم 100 تا باشه... کیفیت عکس هم همونطور که گفتن وابستگی شدیدی به نور داره، فیلمبرداری هم به همین صورت، اگر نور روز باشه همه چیز عالیه خصوصا فیلمبرداری - صدای خیلی شفافی ضبط میشه، یه قابلیت جالب داره "Sound focus" هست چون این گوشی 2 تا میک داره، میشه مثلا موقع فیلمبرداری میک پشت رو خاموش کرد یا میک جلو رو، فرض کن میخوای موقع فیلم گرفتن توضیح بدی و صدای محیط زیاده...
این هم تم نمیخوره منتها یه تعدادی فریمور ویرایش شده هستش که جای تم رو پر میکنه یه جورایی... :5: بعد اینکه برای دلیوری هر پیامی که گزارشش برسه یه پیغام میده که فلان مسیج رسید، بعد توی لیست ارسالی ها کنار مسیج یه علامت مهر روی نامه میاد...
برای بکگراند هم فعلا آسون ترین راه استفاده از ورزن جدید فریمور iRena هست که میشه با کابل USB توی چند دقیقه بکگراندها رو عوض کرد، به راحتی خود گوشی نیست اما کار راه میفته. کیفیت صدا هم مثل میشل راضی ام، عالیه.
دوستان راهي هست كه بشه از فلش دوربين به عنوان چراغ قوه استفاده كرد؟ يعني لنز دوربين كار نكنه و فقط فلش روشن باشه؟
hatfield367
15-12-2010, 00:39
نه متاسفانه به نظر من بهترین ورژن v10p هستش که اونم کیبرد فارسی نداره
بعد اون میتونی از ورژن 10h هم استفاده کنی که اونم handwriting داره
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------
به نظر من نه زیاد به درد نمیخوره چون بردش 1.5 متر هستش و ادم رو زیاد اذیت میکنه مگه اینکه بقل ضبط ماشین بشینی و ترجیحا ماشینت پراید باشه
ورژن 10h کیبورد فارسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
hatfield367
15-12-2010, 01:20
خانم rozysara لینک یه سایت اسپانیایو گذاشتی واسه فریمور ولی نتونستم چیزی پیدا کنم. میشه راهنمایی کنی؟!؟!
gc900كه اينجوري هست. وقتي كه صفحه قفله دكمه افزايش صدا رو نگه داري فلش روشن ميشه. با زدن همون دكمه هم خاموش ميشه. احتمالا اينم همينجوريه.
rozysara
15-12-2010, 09:19
ورژن 10h کیبورد فارسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خیر اخرین فریموری که کیبورد فارسی داره v10j هستش
ورژن 10h فقط هندرایتینگ بهش اضافه شده
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
خانم rozysara لینک یه سایت اسپانیایو گذاشتی واسه فریمور ولی نتونستم چیزی پیدا کنم. میشه راهنمایی کنی؟!؟!
بهتربن فریمور موجود برای گوشی فعلا irena هستش که میتونی از اینجا با قابلیت رزیوم دانلود کنی البته کیبورد فارسی نداره
hatfield367
15-12-2010, 11:08
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
بهتربن فریمور موجود برای گوشی فعلا irena هستش که میتونی از اینجا با قابلیت رزیوم دانلود کنی البته کیبورد فارسی نداره
نظرتون راجع به این چیه؟
hatfield367
15-12-2010, 11:10
در ضمن لینک بازیها خیلی باهال بود thnx
gc900كه اينجوري هست. وقتي كه صفحه قفله دكمه افزايش صدا رو نگه داري فلش روشن ميشه. با زدن همون دكمه هم خاموش ميشه. احتمالا اينم همينجوريه.
djalikhafan جان مرسي از راهنماييت امتحان كردم نشد :(
yoosef_st
15-12-2010, 12:06
بعد کیبورد فارسی خواستیم چکار کنیم اونوقت؟
rozysara
15-12-2010, 12:17
بعد کیبورد فارسی خواستیم چکار کنیم اونوقت؟
این که دیگه پرسیدن نداره میتونی به ورژن v10f یا 10j که فارسی داره فلش کنی ولی به مشکلاتش نمیارزه البته به نظر من
yoosef_st
15-12-2010, 12:29
این که دیگه پرسیدن نداره میتونی به ورژن v10f یا 10j که فارسی داره فلش کنی ولی به مشکلاتش نمیارزه البته به نظر من
منظورم با همین فرمویری که شما گفتین بهترینه بود.
چون میخوام این گوشی رو برای برادر کوچیکترم بگیرم، بعد فارسی نداشته باشه براش مشکل ساز میشه دیگه...
rozysara
15-12-2010, 14:24
با این فریمور امکان تایپ فارسی از بین میره چند بار خواستم کیبورد فارسی رو به این فریمور پورت کنم نشد و گوشی بالا نیومد با صحبتی هم که با مودر های با سابقه ارینا داشتم گویا این کار غیر ممکنه لا اقل فعلا
دوستان GPS آرنا قابلیت ردیابی مسیر و آدرس دادن رو داره ؟ مثل برنامه GPS نوکیا . یا فقط صرفا موقعیت گوشی رو روی نقشه نشون میده ؟
hatfield367
20-12-2010, 00:08
ولی خداییش گوشی کندیه. با لمسی خازنیای جدید (مثل X10 mini pro) مقایسه کنید افسردگی میگیرید(مثل من که گرفتم).
یه حرفه ای راستشو بگه : اگه فریمور عوض کنم قید فارسی نوشتن بزنم سرعتش میاد بالا؟!؟؟!؟!؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.