مشاهده نسخه کامل
: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین
pulp_152
29-08-2010, 04:01
محمد رضا جون یه سوال دیگه هم دارم:این برنامه ها و بازیهایی رو که نصب میکنی میره تو حافظه ی خود گوشی یا میتونی بریزی توی رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوکرتم به خدا...خیلی زحمت میکشی واسه این تاپیک...ممنون
میره تو حافظه لیوربارسا جان ... 8اگر یک موقعی گرفتی یادت باشه حافظه داخلی گوشی رو فقط برای نصب برنامه بزاری ... برنامه های جاوا سبکه .. فکر کنم کافی باشه ... اگر هم اهل برنامه و نرم افزار و بازی بیشتر هستی که اصلا سمت جاوا نیا ...
شما سروری ... :11:
فقط دو تا سوال برام پیش اومده:1-به نظر شما چرا گارانتی اصلی و خدمات پارسه این گوشی این قدر تفاوت داره؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟به نظر شما من با گارانتی اصلی نخرم مشکلی برام پیش میاد...مثلآ m8910 39 تومن اختلاف قیمت داره ولی این گوشی حدود 70 تومن...منظورم گارانتی اصیلش با خدمات پارسش بود...
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
2-برای گشتن تو اینترنت چه قدر باید پول داد؟؟؟مثلآ برای یه ساعت؟؟؟
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
3-صفحه ی اینترنتی به خوبی در این گوشی خوانایی داره؟؟؟به خاطر صفحه ی نسبتآ کوچک گوشی!!!
1- خدمات پارسه اصلا گارانتی نیست .. یه جور خدمات محسوب میشه که پس از فروش گوشی به شما هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنن ..
2-بستگی به لود و سنگین بودن صفحات داره ... هر 10 کیلو بایت فکر کنم 2.5 تومان یا 1.5 تومان اگر اشتباه نکنم ..
3-اره خوبه ... ولی بدرد اینترنت نمیخوره زیاد ها! باتری زود خالی میکنه برای مصرف اینترنت .. اگر اینترنت میخوای جت بگیری یا پیکسون بهتره ..
LiverBarca
29-08-2010, 13:30
من فکر میکنم جت چیزی واسه برتری نسبت به 8300 نداره...8300 تو همه چی ازش سره...فقط جت یه اینترنت بی سیم داره که اونم به درد نمی خوره...ولی برتری های 8300 خیلی واضح تره:مخصوصآ دوربینش که از جت خیلی بهتره...ولی راستش بین 8300 و پیکسون 12 موندم!!!
منم ده ماهه که این گوشی رو دارم.سوالی بود در خدمتم.:20:
LiverBarca
30-08-2010, 03:13
منم ده ماهه که این گوشی رو دارم.سوالی بود در خدمتم.:20:
سلام،نصف شب به خیر،ازش راضی هستی؟؟؟؟
سلام،نصف شب به خیر،ازش راضی هستی؟؟؟؟
سلام
بستگی به نیازت داره
مشکلم اینه که من یه 1202 هم دارم low battery که میزنه یه روز دارمش ولی این 2 دقیقه بعد خاموشه:31:
خیلی شیک و باکلاسه(طراحیش 200 هزار تومن می ارزه)
تاچش خیلی خوبه
کیفیت صفحه اش عالیه
کیفیت عکسش معمولیه
فیلمبرداریش خیلی خوبه ولی اگه جای شلوغ باشی ضبط صداش خوب نیست.
کلا برای نرم افزار و بازی باید بری سراغ اسمارت فون ولی اگه یه گوشی مناسب و شیک که خز نباشه بخوای انتخاب خوبیه
من قبلا z200,6600,n73,1202,viewty داشتم اگه خواستی مقایسه کنی بگو تا جوابت رو فردا نصف شب بدم:27:
LiverBarca
30-08-2010, 05:03
نه،ولی بین این گوشی و پیکسون 12 موندم!!!!!!به نظرت کدوم بهتره؟؟؟؟؟
نه،ولی بین این گوشی و پیکسون 12 موندم!!!!!!به نظرت کدوم بهتره؟؟؟؟؟
من با پیکسون 12 کار نکردم.
این پیکسون 12 تا چندوقت پیش هم قیمت با ساتیو بود ولی حالا خیلی افت کرده.
جت:250
s8300:230-240
پیکسون :270-280
به نظر من چند تا نقطه ضعف داره باز نظر خودت شرطه:46:
LiverBarca
30-08-2010, 05:42
جت رو ول کن...کدوم چند تا نقطه ضعف داره؟؟؟
جت رو ول کن...کدوم چند تا نقطه ضعف داره؟؟؟
من میگم با توجه به قیمتش مشکوک میزنه وگرنه کسی جت نمی خرید.بیشتر تحقیق کن.:20:
LiverBarca
30-08-2010, 08:07
ok...hatman in karo mikonam
skyman53
30-08-2010, 12:01
منم سوال دارم .برای ارتباط این گوشی با کامپیوتر که بخوام از جی پی ار اس اینترنت داشته باشم روی کامپیوتر امکانش هست؟ با توجه به اینکه جت رم 2 یا 8 داره رو خودش یعنی یه جورایی هم سرعتش بیشتره هم قیمتش مناسبتر .بابت یه رم 8 گیگ چقدر پول باید بدم؟با افزایش حافظه میگن سرعتش خیلی کند میشه هرچند من یه کاربرد معمولی ازش میخوام نمیخوام موشک هوا کنم ایا درسته؟گفتی کیفیت عکسش معمولیه؟؟؟؟؟؟هرجا من خوندم و دیدم کیفیتش میگن عالیه.اگه بهتر از اینوو8 باشه که محشره پسر
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
جناب پژو با گارانتی پارسه بخرم منو فارسی هستش؟میگن مایکروتل پول اضافه میگیره
راستش من برام مهمه
1 دوربین خوب
2 مالتی مدیا قابل قبول
3 کارایی معمولی و آسان
ببین یه چیزی تو مایه های کا 800 ولی با توان بالاتر البته به قیمتش بیارزه
سوال اینست
آیا 8300 جواب کار منو میده؟یا برم سراغ پیکسون 12 یا شاید هم ویواز البته جت هم میگن خوبه اما دوربینش 5 کیفیت عکسشم مالی نبود
adelarak21
30-08-2010, 15:52
سلام دوستان من هم چند روزيه كه اين گوشيو خريدم
اما چون گارانتي نداره منو فارسي هم نداره و اس ام اس فارسي رو هم مربع مربع نشون ميده
كسي آدرسي از ورژن جديد اين گوشيه داره ؟به نظرتون ببرم نمايندگي آپديتش كنم يا خودم انجام بدم؟نمايندگي چند ميگيره؟
راستي براي كاركردن با جي پي اس بصورت آفلاين بايد نقشه توش بريزم؟
بازي مناسب با شتاب سنج سراغ داريد؟
LiverBarca
30-08-2010, 19:55
منم سوال دارم .برای ارتباط این گوشی با کامپیوتر که بخوام از جی پی ار اس اینترنت داشته باشم روی کامپیوتر امکانش هست؟ با توجه به اینکه جت رم 2 یا 8 داره رو خودش یعنی یه جورایی هم سرعتش بیشتره هم قیمتش مناسبتر .بابت یه رم 8 گیگ چقدر پول باید بدم؟با افزایش حافظه میگن سرعتش خیلی کند میشه هرچند من یه کاربرد معمولی ازش میخوام نمیخوام موشک هوا کنم ایا درسته؟گفتی کیفیت عکسش معمولیه؟؟؟؟؟؟هرجا من خوندم و دیدم کیفیتش میگن عالیه.اگه بهتر از اینوو8 باشه که محشره پسر
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
راستش من برام مهمه
1 دوربین خوب
2 مالتی مدیا قابل قبول
3 کارایی معمولی و آسان
سوال اینست
آیا 8300 جواب کار منو میده؟یا برم سراغ پیکسون 12 یا شاید هم ویواز البته جت هم میگن خوبه اما دوربینش 5 کیفیت عکسشم مالی نبود
راستش منم بین این گوشی و پیکسون 12 موندم...ولی اینو بگم پیکسون از این گوشی بهتره...من فقط به خاطر قیافه ی این گوشی نمی تونم ازش بگذرم...
راستش من برام مهمه
1 دوربین خوب
2 مالتی مدیا قابل قبول
3 کارایی معمولی و آسان
سوال اینست
من بدون گارانتی خریدم منو فارسی داره(ده ماه پیش)
عکسش خوبه (مخصوصا تو روز و محیط باز)
فیلمبرداریش خیلی خوبه ولی ضبط صداش جالب نیست
مالتی مدیا متوسط هست
با کا 800 که اصلا مقایسه نکن.شکلش می ارزه رو تمام کا 800:27:
skyman53
31-08-2010, 09:32
اما چون گارانتي نداره منو فارسي هم نداره و اس ام اس فارسي رو هم مربع مربع نشون ميده
كسي آدرسي از ورژن جديد اين گوشيه داره ؟به نظرتون ببرم نمايندگي آپديتش كنم يا خودم انجام بدم؟نمايندگي چند ميگيره؟
سلام همشهری
از کجا خریدی؟چند خریدی؟از تو ملک خریدی؟ رم توی جعبه داشت؟
گارانتی چیه؟پارسه؟
منم چند وقته تو کف این گوشیم نمیدونم چکار کنم بین این گوشی و پیکسون گیر کردم
منم که کشته مرده ی قیافه و دوربین این گوشی بودم مخم یکم تکون خورد!!!!!!!!!در مورد برنامه خوریش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟برنامه و بازی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟چندتا برنامه و بازی برای این گوشی وجود داره؟؟؟
برنامه هاش بد نیست
بیشترش رو باید بری سایت سامسونگ بگیری...یا از برنامه های جاوا استفاده کنی
هنوز هیچ پک نرم افزاری برای گوشیهای جدید سامسونگ توی بازار وجود نداره
به شخصه با تمام مشکلات هوز راضی هستم چون منم مثل شما و دوستان محو قیافه و کلاس نسبتا بی همتاش هستم(صفحه کلید و صفحه لمسی)
سلام
1- عزیز جان این گوشی صفحه کلید داره ! همینطوریش وقتی با صفحه کلید با اینکه صفحه کلید کوچکی هست باز میشه از یک گوشی با صفحه نمایش 3.5 تا 4 اینچ هم بلند تر میشه ! ...غیر این مسئله دراز شدن به فکر خوش دستی هم باید بود نباید فکر کنید که وقتی صفحه کلید رو باز میکنی و میخوای گوشی رو در دست بگیری باید بتونی به راحتی با صفحه کلید کار کنی ؟ الان تعادل خوبه .. ولی یکم بلندتر بشه لٌم دار میشه و وقتی دست میگیری گوشی به سمت عقب بر میگرده که باعث میشه محکمتر تو دست بگیری و در نتیجه خستگی دست و ...در هر صورت نظر شخصی شما قابل احترام و امیدوارم در اینده با 3.1 هم داشته باشیم با همین خوش دستی و با همین وزن البته
.
.
.
برای بنده اجرا میشه .. منظورتون از کیفیت بالا رو نمیفهمم
این دیگه اصلا ! ..هدفون گوشی خیلی خوبه ! ... هدفونش هم استاندارد هست .. الان همه برندها هدفونهاشون به همین صورت هست .. یعنی لوله ای ... دیگه خیلی کم پیش میاد هدفون قدیمی استفاده بشه البته غیر از نوکیا که هنوز استفاده میکنه .. باید برای هدفونش لاستیکش رو بگیرید که با توجه به گوشتون تنظیم کنید .. اگر سوراخهای گوشتون بزرگ هست .. لاستیک بزرگ استفاده کنید ...
در ضمن من از هدفون createve 630 و یک مدل philips 22 هزار تومانی استفاده کردم ... هدفون خودش بیشتر راضیم کرد ...
در کل این گوشی یک گوشی کامل نیست و خیلی از گفته های شما هم درسته ...
خیلی خوب .. شما اگر میتونی و برای هزینه مشکلی نداری همون جت یا پیکسون رو بردار ... فقط صفحه کلید سخت افزاری نداری
برنامه و بازی زیاده براش ... اکثر برنامه های جاوا با رزولوشن 240*320 یا 240*400 میخوره .. مگر اینکه مخصوص یک برند خاص باشه .. اونایی که عمومی باشه بهش میخوره چه تاچ باشه چه نباشه ..
داداش منظورم این هست که بدون تغییر انداره گوشی صفحش 3.1 اینچی بشه
اگه دقت کنید دور صفحه کلی جای خالی هست که می شد به صفحه اضافه بشه
من صداشو با مدلهای ارزانتر نوکیا و سونی اریکسون سنجیدم و گفتم متوسط رو به پایین هست
یعنی در حد گوشیهای ارزان تر از خودش در مدل های دیگه هست
منم بدون گارانتی گرفتم
ولی فارسی داره...اس ام اس فارسی رو هم نشون میده
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سلام همشهری
گارانتی چیه؟پارسه؟
باید داخلش یک مموری 1 گیگ باشه
ولی نامردا مموریش رو بر میدارن
من بدون گارانتی خریدم منو فارسی داره(ده ماه پیش)
عکسش خوبه (مخصوصا تو روز و محیط باز)
فیلمبرداریش خیلی خوبه ولی ضبط صداش جالب نیست
مالتی مدیا متوسط هست
با کا 800 که اصلا مقایسه نکن.شکلش می ارزه رو تمام کا 800:27:
سلام شما می دونی چطور شب زیر نور مهتابی یا لامپ عکس خوب گرفت؟
من هر کار می کنم توی شب کیفیت عکسش خیلی پایین هست
در حد 2 مگا پیکسل
یکم تار هم میشه
البته حجم هر عکس 2 مگ هست ولی کیفیت توی شب خیلی پایین هست
من قبلا k850 داشتم
توی تنظیماتش دوربین یک قسمتی برای عکس گرفتن زیر نور مهتابی در شب داشت که وقتی انتخابش می کردی و شب عکس می گرفتی واقعا عکسهای خوبی گرفته می شد
adelarak21
31-08-2010, 12:50
سلام همشهری
گارانتی چیه؟پارسه؟
سلام.240تومن گرفتم رفته بوديم شمال تو راه برگشت از علاالدين گرفتم بدون گارانتيه يه رم 1 گيگ توش بود
در كل بد نيست ولي دوربينش نوشته8 ولي به ان 86 نميرسه
اگه بين اين دوتا شك داري ميتوني سوالتو تو موبايلستان مطرح كني:13:
maziarzar
31-08-2010, 14:22
این که معلومه تفاوت قیمتشون حدود200تومنه .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
LiverBarca
31-08-2010, 14:44
راست میگه دیگه...ولی بازم دوربین s8300 بهتر از n86 هستش...منظورم از دوربین جمع عکس برداری با فیلم برداری بود...
سلام شما می دونی چطور شب زیر نور مهتابی یا لامپ عکس خوب گرفت؟
من هر کار می کنم توی شب کیفیت عکسش خیلی پایین هست
در حد 2 مگا پیکسل
یکم تار هم میشه
البته حجم هر عکس 2 مگ هست ولی کیفیت توی شب خیلی پایین هست
من قبلا k850 داشتم
توی تنظیماتش دوربین یک قسمتی برای عکس گرفتن زیر نور مهتابی در شب داشت که وقتی انتخابش می کردی و شب عکس می گرفتی واقعا عکسهای خوبی گرفته می شد
سلام
در نور کم باید iso را بالا ببری(مثلا روی 800 بستگی به نور داره) wdr رو هم روشن کنید.فلش رو هم روشن کنید.فکر کنم بهتر باشه.البته فلش کا 850 از این قویتره.
---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
این دو گوشی اصلا هم قیمت نیستند و نباید مقایسه شوند.
n86 باید با omnia hd و ویواز مقایسه بشه.
اینو با 5800 مقایسه کن.البته باز 5800 گرونتره:31:
maziarzar
01-09-2010, 22:27
راست میگه دیگه...ولی بازم دوربین s8300 بهتر از n86 هستش...منظورم از دوربین جمع عکس برداری با فیلم برداری بود...
نه خیر برعکسه
LiverBarca
01-09-2010, 23:08
من فیلم و عکس هر دو رو دیدم...تو عکس n86 کمی بهتر بود ولی تو فیلم s8300 خیلی بهتر بود...
LiverBarca
03-09-2010, 06:42
به نظرتون بازم سامسونگ گوشی کاملتری به سبک s8300 میده؟؟؟؟؟؟یعنی هم کشویی باشه و هم لمسی؟؟؟؟؟؟خدا کنه اگه بده ایرادات این گوشی رو اون برطرف کنه...
adelarak21
03-09-2010, 11:21
كسي نيست جواب ما رو بده؟!:41:
skyman53
06-09-2010, 08:33
عادل جان توی پستهای قبلی محمدرضا زحمت کشیده آخرین آپدیت رو و نرم افزارها رو گذاشته باید بگردی پیدا کنی
دوستان چندتا سوال داشتم
این گوشی مثل مدلهای دیگه سامسونگ میشه هر قسمت رو جدا جدا قفل کرد ؟
منشی بدرد بخور داره ؟
صفحه کلیدش روون و خوش دست هست؟
مسیج فارسی میگیره؟
بدون گارانتی بگیرم که مشکلی نداره ؟
کلا سامسونگ غیر تاچ تو بازار از این گوشی گیرم میاد؟
مرسی
matrix69
15-09-2010, 12:26
سلام آره قفل انتخابی داره
منشی تلفنیش خوبه
من بیشتر با لمسش کار می کنم ولی صفحه کلیدش هم تقریبا راحته
زبان بستگی به فریمور داره که من فارسی استفاده می کنم
گارانتی چندان مشکلی نداره نظر خودته
در کل گوشیه خوبیه
عکاسیش خوبه
فیلمبرداریش محشره
با حافظه 8 گیگ روون کار میکنه
باطریش خوب نگه میداره البته اگه از GPRS کم استفاده کنی
LiverBarca
23-09-2010, 01:37
سلام،کجایید بچه های این تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخواست م بدونم از gps این گوشی تو همه شهرها میشه استفاده کرد؟؟؟
matrix69
25-09-2010, 00:26
آره چرا نشه
google map که با تمام جزییات در اختیارته البته هزینه بره
trekbuddy هم هست که روش نصب میشه و نقشه میخواد تا لودشه
maziarzar
25-09-2010, 20:58
یه سوال از اس8300 داران محترم شما بایهبارشارز کامل چند روز گوشیتون باتریش دوم میاره درحالت عادی؟ اگه خیلی باهاش کارکنید چی؟
LiverBarca
25-09-2010, 21:16
من شنیدم اگه خیلی باهاش کار کنی نصف روزم دوام نمیاره ولی با استفاده ی معمولی 2 الی 3 روز طول میکشه تا باطریش خالی کنه...
maziarzar
26-09-2010, 16:58
اگه اینجوری باشه که نباید دیگه گفت باتریش متوسطه باید گفت ضعیفه .
LiverBarca
26-09-2010, 22:37
منظورم از استفاده ی زیاد،استفاده ی زیاد از دوربین گوشی هستش...نه متوسطه...
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
البته یه نکته ی مثبت هم داره که زود شارز میشه...حدود 30 الی 45 دقیقه....
matrix69
26-09-2010, 22:48
درسته باطریش واسه دوربین و جی پی ار اس ضعیفه ولی خودم باهاش 7-8 ساعت مداوم آهنگ گوش دادم
LiverBarca
27-09-2010, 21:56
شرمنده...جی پی اس یادم رفته بود...
1 - gps رو چيكار كنم فعال بشه... اينكه خود به خود ميره اينترنت با گوگل مپ
2 - سرعت گوشي اومده پايين تو واكنش نشون دادن به لمس
maziarzar
29-09-2010, 20:30
چون گوشیت جاوا هست باید یه برنامه به نام ترک بادی نصب کنی.
ممنون حالا ايني كه ميگي رو از كجا گير بيارم...
لينك داري؟
matrix69
05-10-2010, 22:51
ممنون حالا ايني كه ميگي رو از كجا گير بيارم...
لينك داري؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
moji9697
28-10-2010, 16:16
سلام به هم دوستای گلم منم با دوست خوبمون mahdistar کاملا موافقم البته فقط راجع به طرح گوشیهای سامسونگ واقعا عالی هستن . الان هم میخام یه گوشی خوب بهتون معرفی کنم >>>> سامسونگ M8910 Pixon 12<<<<<< یک گوشی عالی با همه امکانات و دوربین و صرای عالی یه خورده از این گوشی بگم عاشقش میشین
گوشی Pixon 12 سومین گوشی از گوشی های جدید لمسی سامسونگ است که می توان در آن بیش از دوجین قابلیت کاربردی ویژه یافت . ثبت عکسهای 12مگاپیکسلی بوسیله یک گوشی تلفن باعث می شود که روی آِن حساب ویژه ای باز کنیم. علاوه براین سامسونگ زمانی این گوشی را عرضه کرده است که دو گوشی پیشین این شرکت هنوز جز گوشی های پیشرو بازار هستند. این بار سامسونگ M8910 Pixon 12 عزم خود را برای تصرف بازار جزم کرده است.:X
گوشی سامسونگ M8910 Pixon 12 برترین گوشی دوربین دار موجود است اما قابلیت های تلفن های هوشمند را عرضه نمی کند. این گوشی از یکی از بهترین دوربین ها برای عکاسی برخوردار است اما کیفیت فیلم های ضبط شده توسط آن چندان قابل قبول نیستند. این گوشی رویایی تحقق یافته برای سامسونگ است که می تواند پیامد های بدی برای Pixon اصلی به همراه داشته باشد اما باید منتظر ماند تا Pixon 12 بتواند در برابر رقیبان خود قد علم کند.
بقیشو وقتی کامل عضو شدم میگم :P:P: :P
سلام
من وقتی تو منزل عکس می گیرم وسط عکس کمی قرمز میشه
بردم گارانتی فلشش هم کرد فرقی نکرد
مسول اصلی کامتل گفت همه گوشیها اینطوری هستند((چند تا گوشی s8300 دیگه بهم داد باهاش تو دفتر عکس گرفتم اونها هم همینطوری بودند))
پس چرا قبلا اینطوری نبود؟؟برای شما چطوریه ؟؟مشکل از کجاست؟؟
loramina123
07-12-2010, 11:12
salam
من میخام یه گوش بخرم
مشکات s800 رو برام مینویسد
انتخابای دیگم ویواز سونی اریکسون هست و پیکسون راهنماییم کنید
دوربین و صدا مهمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسه من که اینطوری میشه!!
matrix69
27-12-2010, 01:43
نه عزیز من 8 ماهه دارمش هنو مشکلی ندیدم
rouzbeh.mec
15-02-2011, 02:11
1)رفتم رم 4گیگ ساندیسک انداختم روش چشمتون روز بد نبینه کلی زده تو حالم وقتی فیلم یا عکس سوژهای توپ میگیرم یه دفعه پیام میده ذخیره سازی انجام نشد(saving failed
دوباره به همون رم یک گیگ خودش راضی شدم.حدس می زنم مشکل از رم است همینجا از دوستان پرسیدم رم اصل و تقلبی چه مشخصاتی دارن کسی چیزی نگفت حالا به اینجا رسیدم اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بفرمایید
آقا مهدی شما مشکلت با این رم 4 گیگ حل شد؟ منم دقیقا همین مشکلو دارم با گوشیم، میخواستم ببینم اگه رم سامسونگ بزنم جاش دیگه مشکلی نخواهم داشت...
اگه این پیشنهاد دوستمون جواب داده برا شما لطفا بفرمایید تا منم عملیش کنم.
دمتون گرم
Yashar Cross
05-03-2011, 22:08
سلام دوستان دست دوم اين گوشي چند ميارزه؟
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان دست دوم اين گوشي چند ميارزه؟
دوستدار شما ياشار
ما که از جدیدش راضی نیستیم شما میخوای کهنه بگیری!!!
maziarzar
14-03-2011, 19:38
170-220تومان
Punisher_2008
25-04-2011, 22:07
سلام..
اخرین قیمت این گوشی بدون گرانتی چنده؟
D r i v e r
18-06-2011, 21:28
سلام دوستان
متاسفانه امروز آب ریخت رو گوشی و یه خورده قاطی کرد
مدتی خاموش بود و صبر کردم خشک بشه
الان هدفون و میکروفونش کار نمیکنه
ولی از بلند گوش صدای زنگ پخش میشه :|
نمیدونید مشکل از کجا میتونه باشه و هزینه تعمیرش حدودا چقدر میشه؟
قاب نو این گوشی گیر میاد؟
قیمت این رو هم داشته باشین عالیه
ممنون :11:
turkughly
31-10-2011, 23:54
بچه ها دوربین گوشی من البته فیلمبرداریش خیلی بده به خصوص در جاهای شلوغ که نویز زیاد می افته چیکار کنم؟
SAEEDSAMSUNG
02-11-2011, 15:25
بچه ها دوربین گوشی من البته فیلمبرداریش خیلی بده به خصوص در جاهای شلوغ که نویز زیاد می افته چیکار کنم؟
شما رام گوشیت رو آپدیت کن شاید مشکلت حل بشه. یعنی قبلا اینجوری نبود؟ الان تازگی اینجوری شده؟ مطمعنی کلا فیلمبرداریش همینجوری نیست؟ اگه نمیتونی رام عوض کنی هارد ریستش کن شاید گوشیت سنگین شده.
turkughly
02-11-2011, 22:11
نه از اول همینطوریه
رام رو چطور اپدیت کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.