PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

مهدی58
13-12-2009, 23:23
احتمالا باید مسیج سنتر رو عوض کنی.
اگر میتونی یه سیمکارت از یه اپراتور دیگه بنداز توی گوشی ببین درست میشه؟

ممنون انجام دادم بهتون اطلاع ميدم
پالپ جان گفتي سنتي:چند روز پيش يكي شماره و ايميل يكي ديگرو ميخواست گفتم برات ميفرستم نمي دوني به چه بدبختي فرستادم(اتفاقا قلم وكاغذ هم نداشتم)همه اجدادم پيش چشم رژه ميرفتن و صلوات بود كه براشون ميفرستادم:31:

مهدی58
15-12-2009, 00:15
با ايرانسل هم جواب نداد همين پيامو ميده
ديگه پيشنهادي ندارين؟

yoosef_st
15-12-2009, 00:38
با ايرانسل هم جواب نداد همين پيامو ميده
ديگه پيشنهادي ندارين؟
شاید مسیجهاتون پر شده.
من با این گوشی کار نکردم... اما اگر فایلهای دریافتی با بلوتوث میره توی مسیجها اونها رو سیو کنید و از مسیجها پاک کنید.

behroozifar_s
15-12-2009, 20:12
سلام دوستان

من به تازگی یه s8300 گرفتم . باهاش مشکل دارم . گوشی قبلیم نوکیا بود 7710 هر برنامه ای میخواستم روش نصب میکردم . از دیکشنری گرفته تا داروشناسی همه چیز . اما با اینکه همه برنامه ها جاوا هستن اما روی این سامسونگه نصب نمیشن .

به ورژنهاش هم ربطی نداره . هیچ ورژنی رو نمیخونه . اعصابم رو ریخته به هم.

میشه کمک کنید .چیکار باید بکم . روزی که میخواستم بخرم خیلی تعریفش رو شنیدم . خیلی در موردش محاسن خوندم . اما اگه هیچی رش نصب نشه که به درد نمیخوره.

اینم برنامه هام :
Sara-Dic-(NovinDL.com).jar

PMD-2.0-Fr_Fa.jar

fidilio12.jar

pulp_152 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عزیز اسمشو کپی کردم که ببینی ؟ میگی اینا مشکل دارن یا گوشی؟

pulp_152
15-12-2009, 20:16
pmd رو که مندارم رو گوشیم مشکلی نداره .. شما v 1 رو بریز من 1 کو دارم و الان هم به دانلود دسترسی ندارم ... والا جایی نیستم که بتونم امتحان کنم

از مهدی و رایان و دوستان عزیز که میتونن امتحان کنن ممنون میشم مشکل دوستمون و بر طرف کنن با یه تست کوچیک

behroozifar_s
15-12-2009, 20:54
راستی فرق میکنه کجا کپیش کنم ، حافظه ی اینترنال یا اکسترنال

مهدی58
16-12-2009, 23:00
عزيز صبور باش به نظر من هم بر خلاف دك وپوزش يه خورده از نظر پذيرش نرم افزارهاي جاوا ضعيفه
Sara-Dic-(NovinDL.com). رو من از سايت جي اس ام گرفتم نصب شد مشكلي نداشت مخصوص گوشيهاي تاچ هستش پايين صفحه اصلي لينك دانلودش هست
داروشناسي نصب ميشه اما چپ به راست مينويسه به درد نميخوره فكر نكنم بشه كاريش كرد بايد بي خيالش بشي نقشه تهران نتونستم پيدا كنم رايان گفته بود كه ورژن سال 83 ؟؟؟جواب ميده من كه امتحان نكردم
از همون جي اسم يه سري بازي مي توني بگيري كه 70 درصدش نصب ميشه اگر لينكي از نر م افزارايي كه داري بدين ما روي گوشيمون امتحان ميكنيم بهت ميگيم

مهدی58
16-12-2009, 23:33
راستی فرق میکنه کجا کپیش کنم ، حافظه ی اینترنال یا اکسترنال
نه فرقي نميكنه اما هر چي حافظه اينترنال پرتر بشه سرعت گوشي مياد پايينتر براي همين هميشه اكسترنال استفاده مي كنم
توي جي اس ام امكان سرچ نرم افزار ويژه هر گوشي هست 80-90 درصد برنامه هايي كه ميده مطابقت داره
ضمنا pmd را من هم دارم مشكل نداره
توي سايها يكي از دشواريهايي كه خريداران اين گوشي مكررا ذكر كردن در خصوص نصب نرم افزاره احتمالا ساپورت قوي جاوا نداره هر چه از نرم افزارهاي متنوعتر استفاده كنين شكايتتون بيشتره بطوريكه يكي ممكنه اصلا شاكي نباشه يكي ديگه اعصابش ريخته به هم

Iman1989
18-12-2009, 13:38
قیمت گوشی الان چنده ؟ مموری اکسترنالش چنده؟

behroozifar_s
20-12-2009, 19:29
از همتون ممنون .

به خصوص آقا مهدی و پالپ عزیز . من بالاخره فهمیدم مشکل چی بوده . راستش روم نمیشه بگم ، آخه میترسم فکر کنید خنگم .

من برای نصب فایل فقط خودش رو کپی میکردم نه فولدری که از سایت اصلی دانلود کرده بودم واسه همین همش یه پیغام در مورد نداشت اجازه برای نصب میداد .

بازم ازتون ممنون .

behroozifar_s
20-12-2009, 19:37

رفیق جان من خریدم 345 که البته یه کلاهبرداری جدید مد شده و نمیگن قیمت اصلی چنده . مثلا اولش گفت 305 اما بعد که سیم کارت رو انداخت گفت آنتی ویروس و نمیدونم چیچی لازم داره که اونم میشه 45000 تومان .
فکر نکن بگی نمیخوام یا بری یه جای دیگه از شر این قضیه راحت میشی . خیلی دنبالش گشتم که برنامه نخواد اما حاضره اک بند رو دوباره ببنده اما قیمت پایین نده . فکر کنم پشت دم و دستگاهشون دستگاه آکبند کردن دارن . آخه الان داشتن هر چیزی در بعضی از این مغازه ها واسه کلاهبرداری لازمه . نه فقط موبایل هر چی که فکرش رو بکنی .

خلاصه اینکه یه روش جدید برای دروغگویی و البته اخاذی.

راستی مهمه که داخل گوشی بنویسه :made by samsung یا نه . آخه فرق چینی و اصلش تو همینه .

در مورد حافطه هم خودش اگه اشتباه نکنم 85 مگ داخلی داره که یه حافطه 1 گیگ هم بهت میده . ( داخل جعبه هستش . ) من 2 هفته ی پیش خریدم . به جز نصب برنامه باهاش مشکلی ندارم که شکر خدا به کمک دوستان اونم بر طرف شد و تمام برنامهای تحت جاوا ( البته با پسوند jar ) رو میخونه .

بازم از دوستان ممنون . یه دنیا ممنون

AryanLand
20-12-2009, 22:43
رفیق جان من خریدم 345 که البته یه کلاهبرداری جدید مد شده و نمیگن قیمت اصلی چنده . مثلا اولش گفت 305 اما بعد که سیم کارت رو انداخت گفت آنتی ویروس و نمیدونم چیچی لازم داره که اونم میشه 45000 تومان .
فکر نکن بگی نمیخوام یا بری یه جای دیگه از شر این قضیه راحت میشی . خیلی دنبالش گشتم که برنامه نخواد اما حاضره اک بند رو دوباره ببنده اما قیمت پایین نده . فکر کنم پشت دم و دستگاهشون دستگاه آکبند کردن دارن . آخه الان داشتن هر چیزی در بعضی از این مغازه ها واسه کلاهبرداری لازمه . نه فقط موبایل هر چی که فکرش رو بکنی .

راستی مهمه که داخل گوشی بنویسه :made by samsung یا نه . آخه فرق چینی و اصلش تو همینه .

در مورد حافطه هم خودش اگه اشتباه نکنم 85 مگ داخلی داره که یه حافطه 1 گیگ هم بهت میده . ( داخل جعبه هستش . ) من 2 هفته ی پیش خریدم . به جز نصب برنامه باهاش مشکلی ندارم که شکر خدا به کمک دوستان اونم بر طرف شد و تمام برنامهای تحت جاوا ( البته با پسوند jar ) رو میخونه .

سلام.

مگه آکبند کردن گوشی دستگاه میخواد؟:31:
یه برچسبه میچسبونه روش هر چقدر هم ازین برچسبها بخوای تو همون علاءدین میتونی گیر بیاری و بخری.:11:

AryanLand
20-12-2009, 22:45

سلام.

گوشی با گارانتی اصلی پارس مایکروتل (اصلی سامسونگ)320 تومن.(تقریبا" یک هفته پیش)
مموری هم 8 گیگ توشیبا بین 18 تا 20 تومن.:11:

mehdibss
21-12-2009, 00:50

بچه ها سلام.
آقا جون هر کی دوست دارین نخرین از این ... ها نخرین برین گارانتی اصلی بگیرین اگه بین گوشی با گگارانتی اصلی و بدون گارانتی تفاوت 200 تومن یا 100 تومن بود آره ولی وقتی تفاوت فقط و فقط 20 30 تومن هستش که اون هم به زور ریختن برنامه بیشتر میتر از گارانتی اصلی میشه چرا ( با عرض معذرت) مثل انسانهای تک بعدی فقط و فقط راه علاالدین رو پیش میگیرین و میرین اونجا میخرین من دو هفته پیش از نمایندگی مایکروتل که تلفنش رو از سایتش گرفتم تو برج ملت روبروی پارک ملت خریدم 326000 تومن . اگه تهران هم نیستید باز هم تو هر شهری نمایندگی داره.از این موبایل فروشهای علاالدین دزد تر خودشونن . یا علی

B L A S T E R
24-12-2009, 00:50
سلام بچه ها!
راستش من میخوام این گوشیو بگیرم ولی داشتم تو Gsmarena نقدشو میخوندم نوشته بود اینتر فیسش کنده !
حالا واقعا" خیلی کنده ؟

Ssarshar
24-12-2009, 16:25
اين سوال من هم هست ! آيا واقعا اينترفيسش كنده ؟ مثلا در مقايسه با اف 480

pulp_152
25-12-2009, 13:20
اين سوال من هم هست ! آيا واقعا اينترفيسش كنده ؟ مثلا در مقايسه با اف 480

سلام ! نه بابا ! از f480 که دیگه سریعتره هر 2 تاشو داشتم ...

Life24
26-12-2009, 09:38

باید made korea by samsung
باشه اما ما از نمایندگی اصلی و مرکزی در این شهر خریدیم made by samsung خالی بود و بس.
باید دید دوستانی که با گارانتی اصلی خریدند لیبلش چی زده و نظر بچه ها چیه

S A M S U N G
26-12-2009, 11:59
Made in Korea By Samsung .... اصل هستش .

Life24
26-12-2009, 12:31
Made in Korea By Samsung .... اصل هستش .
نیست تو بازار
حتی با گارانتیش

pulp_152
26-12-2009, 12:40
عزیز مدل های اولی نوشته شده بود lorea ولی جدیدا ننوشته .. و مشکلی از این جهت نداره فقط برای اینکه مطمئن شی با گارانتی بگیر

mehdi30nema
26-12-2009, 23:44
سلام

دوستان چه طور میشه تنظیمات را یه جوری تنظیم کرد که بلوتوث مستقیم روی مموری کارت سیو بشه .؟ چون الان ابتدا روی خود حافظه گوشی سیو میشه و بعد باید move کنم روی مموری کارت

hasanmotori
26-12-2009, 23:58
سلام

دوستان چه طور میشه تنظیمات را یه جوری تنظیم کرد که بلوتوث مستقیم روی مموری کارت سیو بشه .؟ چون الان ابتدا روی خود حافظه گوشی سیو میشه و بعد باید move کنم روی مموری کارت

تو seting برو بعدش مموری ستینگ ... بعد دیفالت مموری
بعدش بلوتوثو بزن بکنش مموری کارت

mos2010
27-12-2009, 23:41
آقا این گوشی از لحاظ باتری تو مسافرت 1 روزه جواب میده همش بخوای عکس بندازی؟؟؟
هیچ مصرف دیگه ای هم نداشته باشم ازش
از آقای pulp_152 پرسیدم متاسفانه امتحان نکرده بودن

مهدی58
31-12-2009, 12:13
اگر تعداد عکس وفیلمت در حد رم یک گیگ باشه بله جواب میده البته به استفاده از فلاش خیلی بستگی داره ضمنا وقتی عکس رو گرفتی از دوربین خارج بشین چون دوربین به استندبای نمیره البته با بهترین دوربین هم بیشتر از این نمیتونی باطری داشته باشی.ناگفته نمونه که تماشای مکرر کلیپاوعکسا مصرف رو بالا میبره ویبره تچش رو کلا قطع کنین به هیچ دردی نمیخوره فقط باطری میخوره
هیچی مثل فیلمبرداریش (به خصوص در نور کافی)منو راضی نمیکنه کیفیت رنگش عالیه.

alirezamrl
03-01-2010, 16:24
سلام میخواستم بدونم این گوشی ضبط صداش تو محیطی که باس زیاده چطوره!
کسی امتحان کرده لطفا بگه.من پیکسون دارم تو صدای زیاد افتضاح میگیره.
چیکار کنم کمک کنید خواهشا

Sensero
03-01-2010, 16:38
با عرض سلام خدمت سامسونگبازان (:5:) عزیز
خواستم بپرسم کسایی که این گوشیو دارن از شارژش راضی ان ؟
اگه در طول روز نیم ساعت حرف بزنی و 10 دقیقه فیلم بگیری با 10 تا عکس و 2 ساعت موزیک (:8:)با هدست جواب میده یا کم میاره ؟ :15:
مرسی.

pulp_152
03-01-2010, 16:39

سلام .. ضبط صداش خوبه هر چقدرم که باس یا صدا زیاد باشه ! فقط نباید چند صدایی بشه بیشتر از 3 تا بشه به هم میریزه ...

یه خبر دیگه! :31: به تازگی متوجه شدم دلیل اینکه این همه میگن عملکرد اینترفیس کنده ! یا به لمس پاسخ خوبی نمیده مخصوصا در پایین صفحه چیه ! ... با خودم میگفتم احتمالا مال اونها اصلی نیست یا گوشی بنده فرق داره!

اما امروز که خوب دقت کردم متوجه شدم این مسئله بر میگرده به سنسور خاموش شدن صفحه نمایش ! که اگر کاربر دستش رو در جلوی سنسور های بالا سمت چپ بگیره و یا در گوشه به لمس پاسخ نمیده و عملا از کار میفته ...هواستون باشه که دستتون رو جلوی سنسورها نگیرید

pulp_152
03-01-2010, 16:41
با عرض سلام خدمت سامسونگبازان (:5:) عزیز
خواستم بپرسم کسایی که این گوشیو دارن از شارژش راضی ان ؟
اگه در طول روز نیم ساعت حرف بزنی و 10 دقیقه فیلم بگیری با 10 تا عکس و 2 ساعت موزیک (:8:)با هدست جواب میده یا کم میاره ؟ :15:
مرسی.

سلام عزیز

اینجوری 1.5 تا 2 روز باید جواب بده ...

البته بستگی داره تو اون 2 ساعت هی موزیک عوض کنی یا بزاری خودش بخونه

Sensero
06-01-2010, 18:15
من وقتی میرم تو GPS Setting گوشی هر چی سرچ میکنه چیزی پیدا نمی کنه :19:
تو محیط باز هم تست کردم بازم نشد :41:
به نظر شما مشکل کجاس؟

Sensero
06-01-2010, 23:45
من وقتی میرم تو GPS Setting گوشی هر چی سرچ میکنه چیزی پیدا نمی کنه :19:
تو محیط باز هم تست کردم بازم نشد :41:
به نظر شما مشکل کجاس؟

حل شد.:27:

مهدی58
07-01-2010, 12:51
من توی یه جشن عروسی که ارکستر داشت فیلمبرداری کردم کیفیت فیلمش عالیه اما موسیقی متن قطع ووصل میشه در واقع کیفیت صداش بده

Sensero
10-01-2010, 15:42
با سلام خدمت دوستان.
مشکل باطری این گوشی به نظر من مهمترین ایرادشه :41:
من یکم سرچ کردم تواینترنت چندتا سایت خارجی پیدا کردم که باطری 1000 و 1760 میلی آمپر برای این گوشی داشتن . حالا خواستم ببینم اینا تو ایران پیدا میشه بخریم :20:
اینم آدرس یکی از این سایتا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hasanmotori
10-01-2010, 16:13
فریمور جدید برای اس8300 :

S8300XXIG3

Sensero
10-01-2010, 17:18
یه مشکل جدید پیدا کرده گوشی : بعضی وقتا وقتی یه نفر زنگ میزنه میکروفن این کار نمیکنه :41: یعنی صدا نمیره. کسی تا حالا اینجوری شده؟ ببرم گارانتی یا قابل حله؟

مهدی58
10-01-2010, 21:55
یه مشکل جدید پیدا کرده گوشی : بعضی وقتا وقتی یه نفر زنگ میزنه میکروفن این کار نمیکنه :41: یعنی صدا نمیره. کسی تا حالا اینجوری شده؟ ببرم گارانتی یا قابل حله؟

ممکنه گاهی دستت میره روی صفحه واز طریق تاچش muteمیشه اگر وقت مکالمه به ال سی دی نگاه کنی یه سری آچشن برای مکالمه ظاهر میشه یکیش muteاست اگر ایراد از این قسمت نباشه و دگمه تنظیم صدای بغل گوشی هم بسته نباشه ببر گارانتی

Sensero
12-01-2010, 20:11
ممکنه گاهی دستت میره روی صفحه واز طریق تاچش muteمیشه اگر وقت مکالمه به ال سی دی نگاه کنی یه سری آچشن برای مکالمه ظاهر میشه یکیش muteاست اگر ایراد از این قسمت نباشه و دگمه تنظیم صدای بغل گوشی هم بسته نباشه ببر گارانتی

وقتی منشی رو غیر فعال می کنم مشکل نداره ولی کافیه یه بار بره رو منشی دیگه تا ریسیت نکنم صدا نمیره ؟! :18:

rezidentevilone
13-01-2010, 15:53

مشکل از خط ایرانسله عزیزم !!!!!!!!!!!! گوشیت سالمه.

چندین حالت پیش میاد بعضی وقتا واسه ایرانسل ! قالبا هم عصرا !!

1 - صدا نمی ره !
2- صدا نمیاد !
3- نه صدا می ره نه صدا میاد !!
5-6-7-8-9-10-11 و.. - ارور های متداول مشترک مورد نظر در دست رس نیست - خاموش است - 40 لم مشترک مورد نظر است و... !!!!!!

rezidentevilone
13-01-2010, 15:55
دوستان عزیز سایتی سراق دارند برای 8300 برنامه بازی تم ارائه بده ؟

مهدی58
13-01-2010, 23:31
دوستان عزیز سایتی سراق دارند برای 8300 برنامه بازی تم ارائه بده ؟

gsm.ir
با قابلیت سرچ بر اساس مدل گوشی داره

rezidentevilone
14-01-2010, 15:00
gsm.ir همه چیزاش قدیمیه..

چیز جدید بده

Sensero
15-01-2010, 16:20
مشکل از خط ایرانسله عزیزم !!!!!!!!!!!! گوشیت سالمه.

چندین حالت پیش میاد بعضی وقتا واسه ایرانسل ! قالبا هم عصرا !!

1 - صدا نمی ره !
2- صدا نمیاد !
3- نه صدا می ره نه صدا میاد !!
5-6-7-8-9-10-11 و.. - ارور های متداول مشترک مورد نظر در دست رس نیست - خاموش است - 40 لم مشترک مورد نظر است و... !!!!!!
خودم همراه اول دارم با خطوط دولتی هم همین مشکل رو دارم .

مهدی58
19-01-2010, 22:59
فریمور جدید برای اس8300 :

S8300XXIG3

رفیق یه راهنمایی میکنی چطوری میشه این فرمور رو آپدیت کرد؟؟؟

sadegh.sys
21-01-2010, 01:00
چطوری بفهمیم اصلیه؟

mr19n
26-01-2010, 12:32
با سلام خدمت همه ی دوستان
من چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
1- در مورد باطریش. آیا واقعا باطریش ضعیفه؟ با استفاده ی معمولی چه مدتی دوام میاره؟ مثلا چند تا عکس بگیری، 10 تا اس ام اس بزنی، 1 ساعت موسیقی گوش بدی، 20 دقیقه بحرفی. 1 ساعت هم با گوشی ور بری
2- آیا هنگ می کنه؟ سرعت تاچش چطوره؟
3- فارسی رو ساپورت می کنه؟
4- شک ندارم که عکس و فیلم برداریش حرف نداره
5- اگه به نظرتون عیب و ایرادی داره لطف کنید بگید
من موندم بین s8300 و jet کدوم یکی رو انتخاب کنم
معیار هام به ترتیب : 1- کیفیت دوربین 2- باطری 3- باطری 4- حساسیت تاچ و کیفیت lcd
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید( مخصصوصا در مورد باطری این گوشی) چند وقت یکبار شارژش می کنید؟
ممنونم:11:

toofan.ecm
28-01-2010, 14:52
صداش چجوریه؟دوربینش چجوریه ؟ مشکل خاصی نداره؟

Alamate Soal
28-01-2010, 17:57
اين گوشي مشكل باتري داره ؟ از نوكيا N95 8GB ضعيفتره باتريش ؟‌
منشي تلفني اين گوشي چطوره ؟
روي اين گوشي تم نصب ميشه ؟
الان قيمتش با گارانتي و بدون گارانتي چنده ؟ گارانتي اصليش كدومه ؟‌

mr19n
29-01-2010, 19:33
1- در مورد باطریش. آیا واقعا باطریش ضعیفه؟ با استفاده ی معمولی چه مدتی دوام میاره؟ مثلا چند تا عکس بگیری، 10 تا اس ام اس بزنی، 1 ساعت موسیقی گوش بدی، 20 دقیقه بحرفی. 1 ساعت هم با گوشی ور بری
معیار هام به ترتیب : 1- کیفیت دوربین 2- باطری 3- باطری 4- حساسیت تاچ و کیفیت lcd
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید( مخصصوصا در مورد باطری این گوشی) چند وقت یکبار شارژش می کنید؟
چرا کسی جواب نمیده؟

toofan.ecm
30-01-2010, 14:35
صداش چجوریه؟دوربینش چجوریه ؟ مشکل خاصی نداره؟
چرا کسی جواب نمیده؟

مهدی58
31-01-2010, 17:55

1)با این استفاده 2-3روز میره
2)اصلا ندیدم هنگ کنه
3)بله منو فارسی داره تایپ فارسیش با وارد کردن عدده حوصله آدم سر میره میگن همه گوشیای تاچ اینجورین بهتره از عربی استفاده بشه
4)کاملا درسته عکسش قلق داره اما فیلمش با هندی کم سونی رقابت میکنه خودم مقایسه کردم البته اگر خیلی اهل عکس وفیلمی حتما یه رم بالاتر تهیه کنین به خاطر کیفیت بالای فیلماش حجم بالایی اشغال میکنه(یک دقیقه فیلمش 50 مگه)
5)کیفیت ال سی دی خوبه باطری شاید کمی ضعیف من شکایتی ندارم
حساسیت تاچ خوبه اما قسمت پایین کمی ضعیفتره کلا قابل قبوله به نظر من اگر کسی با تاچ کار نکرده باشه با هر گوشی اولش یه خرده اذیت میشه چون هی دستت میخوره اشتباه کلیک میشه و از اینجور مسایل
کیفیت صداش برای مکالمه عالیه اسپیکرش قابل قبوله با هندزفری عالیه باسش عالیه
امید جواب سوالاتونو داده باشم

pulp_152
02-02-2010, 12:24
اين گوشي مشكل باتري داره ؟ از نوكيا N95 8GB ضعيفتره باتريش ؟‌
منشي تلفني اين گوشي چطوره ؟
روي اين گوشي تم نصب ميشه ؟
الان قيمتش با گارانتي و بدون گارانتي چنده ؟ گارانتي اصليش كدومه ؟‌

1- نه ضعیفتر نیست

2- بسیار عالی

3- تا کنون که تم نصب نشده اما چمئ تا عکس در سایتهای خارجی با تم های متفاوت ازش دیدم

با گارانتی اصلی پارس مایکروتل 313

dark fear
06-02-2010, 14:17
سلام .. من میخام یه گوشی حداکثر 300 تومن واسه خواهرم بگیرم .. به نظر خودم رنوار
و این بهترین انتخابن ..
خودم که رنوار دارم .. پس میخام اینو بگیرم (البته ممکنه واسه تنوع هم که شده خودم اینو بردارم .. رنوارو
بدم خواهرم :31: )

فقط یه سری سوال داشتم :
sms دادن با رنوار واقعا راحته .. با صفحه کامل 3 اینچی و کیبورد کامل .. راحت در کمترین زمان میشه تایپ کرد..
راستش من دیگه اصلا حوصله ی دکمه رو ندارم .. خواستم بپرسم که sms دادن با این گوشی چطوره ؟
به جز حالت دکمه هاش .. به صورت لمسی و کیبورد تمام صفحه هم میشه تایپ کرد ؟
با توجه به اینکه 2.8 اینچه .. مشکلی پیش نمیاد ؟ .. راحته ؟
با توجه به اینکه ورژن قدیمیش یکم کنده .. خواستم بپرسم آپدیت کردنش سخت نیست ؟ مشکل خاصی
نداره ؟ تاحالا کسی آپدیت کرده ؟
همین دیگه .. اینا مهم تریم سوالام بودن
فقط لطفا سریع جواب بدید :11:

زلف علی
06-02-2010, 14:46
و این بهترین انتخابن ..
خودم که رنوار دارم .. پس میخام اینو بگیرم (البته ممکنه واسه تنوع هم که شده خودم اینو بردارم .. رنوارو

فقط یه سری سوال داشتم :
sms دادن با رنوار واقعا راحته .. با صفحه کامل 3 اینچی و کیبورد کامل .. راحت در کمترین زمان میشه تایپ کرد..
راستش من دیگه اصلا حوصله ی دکمه رو ندارم .. خواستم بپرسم که sms دادن با این گوشی چطوره ؟
با توجه به اینکه ورژن قدیمیش یکم کنده .. خواستم بپرسم آپدیت کردنش سخت نیست ؟ مشکل خاصی
اس8300 کیبرد کامل رو صفحش نداره
ورژن قدیمیش کن نیست ... اون ورژن بتاشه که کند بود
آپدیت کردنشم کاری نداره

ولی به نظرم یه 100 تومن بزار رو پولت پیکسون بگیر

یا حداقل جت بخر

pulp_152
06-02-2010, 15:37
و این بهترین انتخابن ..

فقط یه سری سوال داشتم :

sms دادن با لمسش مثل دکمه هاست ... به همون منوال فقط لمسیه

به نظرم راحته مشکلی ندارم

اگه با گارانتی مایکروتل بخری کند نیست مشکلی هم نداره داشته باشه میتونی ببری تعویض کنی یا برات درست کنن

dark fear
06-02-2010, 15:49
اس8300 کیبرد کامل رو صفحش نداره
ورژن قدیمیش کن نیست ... اون ورژن بتاشه که کند بود
آپدیت کردنشم کاری نداره

ولی به نظرم یه 100 تومن بزار رو پولت پیکسون بگیر

یا حداقل جت بخر

ای بابا :19:
مشکلی نیست .. میدمش خواهرم :10:
منظورت از پیکسون پیکسون 12 هست دیگه ؟ :20: .. آخه پیکسون قدیمی که بدرد نمیخوره !
ترجیح میدم یه رنوار دیگه بخرم تا اون !
ولی مگه پیکسون 12 400 تومنه ؟:20: .. ارزون شده ها ..
جت هم که عمرا :27: .. اون دوستمون (fanoos1) اینقد تو گوشش خوندی جت جت .. آخرش بجا آرنا رفت جت
خرید الانم پشیمونه :13:

ولی نه .. گفتم که .. حداکثر میخام 300 تومن خرج کنم .. :10:

اگه با گارانتی مایکروتل بخری کند نیست مشکلی هم نداره داشته باشه میتونی ببری تعویض کنی یا برات درست کنن
واسه چی ؟ :20:
یعنی مال ماکروتل ورژن جدیدتریه ؟
آخه ماکروتل گرون تره .. خدمات پارسه رو انتخاب کرده بودم :10:
ممنون

pulp_152
06-02-2010, 15:52
ممنون

معمولا ماکروتل اخرین فریمورهای رسمی رو رو گوشیش میزاره اما خدمات متفرقه و بدون گارانتی اینطوری نیست و معلوم نیست که چه فیرموری روش نصب باشه ! و اینکه مطمئن تر و بهتره ... حداقل تا یه سال اتفاقی برات بیفته خیالت راحته که یه گارانتی داری .. البته گارانتی سامسونگ خیلی بهتر از ال جیه

زلف علی
06-02-2010, 16:01
ای بابا :19:
مشکلی نیست .. میدمش خواهرم :10:
منظورت از پیکسون پیکسون 12 هست دیگه ؟ :20: .. آخه پیکسون قدیمی که بدرد نمیخوره !
ترجیح میدم یه رنوار دیگه بخرم تا اون !
ولی مگه پیکسون 12 400 تومنه ؟:20: .. ارزون شده ها ..
جت هم که عمرا :27: .. اون دوستمون (fanoos1) اینقد تو گوشش خوندی جت جت .. آخرش بجا آرنا رفت جت
خرید الانم پشیمونه :13:

ولی نه .. گفتم که .. حداکثر میخام 300 تومن خرج کنم .. :10:

ممنون

منظورم پیکسون 12 ه
شده 410 تومن
اون فانوس خودش گفت رفتم با ارنا و جت کار کردم جت خریدم ... نگفت مشکلش چیه

به نظرم به حرف من گوش بده ... جت خیلی بهتره مطممعن باش راضیت میکنه
اگه خوشت نیومد بدش به خاهرت

قیمتشم 310 تومنه

dark fear
06-02-2010, 16:23
منظورم پیکسون 12 ه
شده 410 تومن
اون فانوس خودش گفت رفتم با ارنا و جت کار کردم جت خریدم ... نگفت مشکلش چیه

به نظرم به حرف من گوش بده ... جت خیلی بهتره مطممعن باش راضیت میکنه
اگه خوشت نیومد بدش به خاهرت

قیمتشم 310 تومنه
درسته ولی ازقبل تصمیمشو واسه خرید جت گرفته بود.. و همینطور گفت که اگه آرنا میخریدم
پشیمون نمیشدم ..
کافیه الان بری پست هاشو بخونی
نه دوربینشو در حد تعریف های تو میدونه نه سرعتشو بهتر از آرنا .. برنامه خوریشم میگه از آرنا
پایین تره ! با این که اون محدودیت 3 مگ داره !
من یکی تو رو میشناسم :21: .. عمرا گول حرفاتو نمیخورم :27:
باز آرنا یه اینترفیس محشر و کم نظیر داره (حیف که گرونه :20: و دوربینش ضعیفه :2:)

به نظر من جت هیچ برتری محسوسی نسبت به s8300 و رنوار نداره
فقط تاچش .. که اونم برام مهم نیست .. تاچ رنوار و 8300 هم خیلی خوبه
cpu 800ش که به دردم نمیخوره .. از قیافشم خیلی خوشم نمیاد :20: باز s8300 با اینکه پشتش
چیز خاصی نداره ولی جلوش خیلی شیکه :46:

فعلا نظرم روی s8300ـه .. دارم فیلم هاشو از تو یوتیوب دانلود میکنم .. اگه خوشم نیومد هم بدون هیچ
شک و معطلی یه رنوار دیگه میخرم :46:

اگه ویوتی 2 دوربینش یکم بهتر بودا ... حداقل در حد c905 بود .. بدون یک ذره معطلی میخریدمش ! .. حیف

معمولا ماکروتل اخرین فریمورهای رسمی رو رو گوشیش میزاره اما خدمات متفرقه و بدون گارانتی اینطوری نیست و معلوم نیست که چه فیرموری روش نصب باشه ! و اینکه مطمئن تر و بهتره ... حداقل تا یه سال اتفاقی برات بیفته خیالت راحته که یه گارانتی داری .. البته گارانتی سامسونگ خیلی بهتر از ال جیه
OK .. پس حتما اگه خواستم بگیرم با گارانتی ماکروتل میگیرم :46:
خیلی ممنون آقا رضا جون :11:

زلف علی
06-02-2010, 16:42
میشه پستاشو بدی ببینم ؟
والا این اقا خودشم نمیدونست چی میخاد بخره
قبل از اینکه گوشی بخره میگفت سامسونگ اصلاً خوب نیست و ارنا خیلی بهتره بعد یه دفه اومده میگه جت خریدم !
آدم باید آدم شناس باشه
به هر حال من که با اس8300 و جت کار کردم میگم جت خیلی بهتره دیگه خودت میدونی
بعدشم من حتا بهترین گوشی دنیارو هم داشته باشم نمیرم یکی دیگه مثلش بخرم

برتری جت نسبت به رنوار ایناست دیگه خودت میتونی تصمیم بگیری :
صفحش oled هست با رزولوشن 4 برابر و تاچ بهتر
سوکت 3.5 میلیمتری داره
اسپیکر جدا داره
2 گیگ مموری داخلی داره که چون تو این گوشیا جاوا روی مموری داخلیش نصب میشه خیلی بدرد میخوره
اینترنتش بهتره
اینترفیس بهتری داره
سرعتشم بالاتره
divx میخونه
باتریش قویتره
smart unlock
من روش خیلی برنامه جاوا ریختم و خیلی عالی جواب میده ... دیگه نمیدونم دوستمون چه مشکلی باهاش داره ... مثلاً pmd که مخصوص تاچ نیست و حجمشم خیلی بالا بود روش ریختم خیلی راحت جواب داد ... فقط تایپ کردن داخلش یکم سخته
در کل یه حرفایی عجیبی میزنه که با اون چیزی که من دیدم یکم فرق داره

ببین من خودم باهاش کار کردم که بهت پیشنهاد میدم ... دیگه خودت میدونی

گوشیشاپ قیمتشو زده 310 تومن ... فک کنم تو بازار 290 تومنم گیر بیاد

dark fear
06-02-2010, 17:05
میشه پستاشو بدی ببینم ؟
خودت برو تو پروفایلش روی گزینه ی یافتن تمام پست ها کلیک کن .. همون صفحه اول
میبینی

والا این اقا خودشم نمیدونست چی میخاد بخره
اینو باهات موافقم :27:
بی خیال پشت سرش حرف نزن غیبت کار بدیه :2:

به هر حال من که با اس8300 و جت کار کردم میگم جت خیلی بهتره دیگه خودت میدونی
ببین هرکسی یه انتظاراتی از گوشی میخاد .. چیزی که واضحه سلیقه من و شما اصلا شبیه هم نیست :10:

به نظر من :
گوشی یا باید کمرا فون باشه (مثل رنوار) یا یه سیستم عامل خوب داشته باشه (مثل omnia ii)
جت هیچ کدوم از اینا نیست (راحع به دوربین هم خواهشا بحث نکن :10:)

برتری جت نسبت به رنوار ایناست دیگه خودت میتونی تصمیم بگیری :
صفحش oled هست با رزولوشن 4 برابر و تاچ بهتر
این که اصلا برام مهم نیست .. چون کیفیت صفحه رنوار و s8300 هم عالیه

سوکت 3.5 میلیمتری داره
این که دیگه هیچ :27:

اسپیکر جدا داره
اگه اسپیکر واسم مهم بود اصلا رنوار نمیخریدم
درضمن فانوس گفت هندزفریش هم به اون خوبی که گفتی نبوده :10: .. درصورتی که هندزفری رنوار
و s8300 عالیه

2 گیگ مموری داخلی داره که چون تو این گوشیا جاوا روی مموری داخلیش نصب میشه خیلی بدرد میخوره
یعنی نمیدونی جاوای رنوار تو کارت نصب میشه ؟ :46:

اینترفیس بهتری داره
اصلا مهم نیست
تازه از کجا معلوم

سرعتشم بالاتره
شاید یکم از s8300 بهتر باشه ولی سرعت رنوار که هیچ مشکلی نداره

divx میخونه
چــــی میگی :18:

باتریش قویتره
باتری رنوار و s8300 هم مشکلی نداره .. 8300 رو شنیدم 2-3 روز دووم میاره .. بسه

smart unlock
بعد 2 روز تکراری میشه

ببین من خودم باهاش کار کردم که بهت پیشنهاد میدم ... دیگه خودت میدونی

اتفاقا دقیقا به همین دلیل نمیخام بگیرم :27:
شوخی کردم .. بی خیال لره .. من عمرا جت نمیگیرم ! حتی شده ویوتی1 بگیرم !
البته ممنون .. میدونم میخای کمک کنی :10:
دوربین برای من مهم ترین فاکتوره که تو این زمینه رنوار و 8300 بهترن :10:

مسئله اینجاس که من واسه خودم که نمیخام ! واسه خواهرم میخام
اگه بهترین گوشی دنیا رو داشتم حتما واسه کل خونواده از همون میخریدم :27:

زلف علی
06-02-2010, 17:21
ببین آقای فانوس مثلاً گفته
pmd بالا نمیاد
ولی من خودم نصب کردم بالا هم اومد خیلیم خوب کار کرد

خوشم اومد آبجیت عفلش از تو خیلی بهتر کار میکنه :27:

ولی من که میدونم چته ! ... دوس نداری گوشی آبجیت از خودت بهتر باشه :27: ... اشکال نداره یه امنیا 2 میخری درست میشه

قیمتشم که عالیه ... الان اس8300 و زده 312 تومن بعد تو بازار 270 80 تومنه ... جتو زده 310 تومن پس تو بازار فوقش دیگه 290 تومنه

pulp_152
06-02-2010, 17:31
ببین جت مدل تکمیل یافته pixon هستش تا s8300 ...

8300 یک گوشی تکی هستش در مدلهای سامسونگ .. چرا ؟ چون صفحه کلید داره تاچ خازنی داره و دوربین 8 و صفحه نمایش amoled ... که تو هیچ گوشی چنین چیزی یافت نمیشه ...

در کل به نظرم اگر دوربین و صفحه کلید مهمه و قیمت کمتری هم داره میتونی s8300 برداری

اگه یه گوشی تمام لمسی کاملتر میخوای و با اینترفیس جذابتر میتونی رو s8000 حساب کنی ...

اما قیمت با گارانتی مایکروتل s8000 هستش 370 تا 80 و s8300 هستش 310 تا 313

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن چرا از یوتوب فیلم دانلود میکنی؟! فیلمارو خودم اول همین تاپیک گرفتم و گذاشتم .. امیر عزیز زحمت گذاشتنشو کرده

زلف علی
06-02-2010, 17:40
محمد رضا جان درسته تاچ اس8300 خازنیه ولی حساسیتش از جت بالاتر نیست
درسته صفحه کلید داره ولی به جاش کیبرد کامل نداره ... صفحشم کوچیکتره
دوربینشوم در یه حده و فقط رزولوشن اس8300 بالاتره
بقیه برتریهاشم که گفتم
قیمتش الان اومده زیر 300 تومن

pulp_152
06-02-2010, 17:53
محمد رضا جان درسته تاچ اس8300 خازنیه ولی حساسیتش از جت بالاتر نیست
درسته صفحه کلید داره ولی به جاش کیبرد کامل نداره ... صفحشم کوچیکتره
دوربینشوم در یه حده و فقط رزولوشن اس8300 بالاتره
بقیه برتریهاشم که گفتم
قیمتش الان اومده زیر 300 تومن

ببین کسایی که با تاچ مقاومتی کار میکنن ! نمیتونن در مرحله اول به تاچ خازنی عادت کنن کلا .. چون عادت کردن بیشتر از ناخن استفاده کنن واسه همینم انگشتشونو به همون منوال میزارن ...

جالب این که دوستم یه پیکسون داره با تاچم کار کرد گفت این چه خازنی هستش ! بعد من باهاش کار کردم گفتم چرا من انقدر سریع کار میکنم .. چون عادت کردم چه جوری کلیک کنم .. در کل این تجربه شخصیمه .. و واقعا میگم تا حالا با انگشت به هیچ مشکلی در زمینه حساسیت یا عدم پاسخ مواجه نشدم ...

برتری مثلا دایویکس میخونه خوب s8300 هم میخونه .. یا جک 3.5 خوب اینم تبدیلشو داره و عملا همون جک 3.5 رو داره و میتونه هر هند زفری رو بهش نصب کنه با استفاده کنه ...

صفحه نمایشش هم بسیار خوبه ... شاید کنتراست تصویر s8000 رو نداشته باشه اما از لحاظ رنگ بندی و کنتراست تصویرش به خودی خود و در مقابل گوشی هایی همچون omnia 8000 و 8910 کم نمیاره ...

صفحه کلید یه مورد مجزاست که به نظرم فقط به sms دادن بر نمیگرده .. بلکه استفاده های زیادی داره مثل بازی کردن ... و استفاده در حال راه رفتن یا پشت فرمون و ... که بالاخره حالا چون صفحه کلید داره یه مزیت حساب میشه ... نداشتن کیبرد کامل یه عیب حساب شده و دیگه نمیشه 2 بار عیب حسابش کرد

قیمت هم 2 روز پیش از نمایندگی گرفتم 313

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------

درمورد گارانتی هم حق با شماست .. مجبورم یا با گارانتی متفرقه بگیرم یا خدمات پارسه .. چاره ای نیست
در هر حالت ممنون

عزیز .. همین تاپیک برو صفحه اول ...

قسمتی امیر سامسونگ گوشی رو اول تاپیک معرفی کرده ! ... اونجا هم فیلم گرفته شده باهاش هست ...

هم در محتوای مخفی فیلم های کارکردن با گوشی ک ه اگه دیدی میتونم برات توضیحاتی بدم ...

در ضمن اینترفیسش هم بد نیست :11: فقط cube و گالریش فرق میکنه

Majid393
06-02-2010, 18:36
جناب dark fear :

شما قوانینِ انجمن رو خوندید ؟
:

فعالیت های ممنوعه :
11- هر گونه فعالیت (ارسال پست ، ارسال تصاویر و ...) که به قوم یا نژاد خاصی توهین شود ممنوع است و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد!

recomet
07-02-2010, 22:47
من همین الان این گوشیو خریدم
میشه یکی یه سایته خارجی توپ واسه نرم افزار معرفی کنه؟

pulp_152
07-02-2010, 22:50
من همین الان این گوشیو خریدم
میشه یکی یه سایته خارجی توپ واسه نرم افزار معرفی کنه؟

سلام مبارک باشه .

. ریویو لطفا ؟!:31:

حالا چه نرم افزاری میخوای؟

recomet
07-02-2010, 23:22
هر چی که شد؟
راستی لطفا بگید که چجوری کانکت بشم؟سیمکارتم فعاله ولی نمیدونم که چجوری باید توی گوشی اکانت بسازم

pulp_152
07-02-2010, 23:24
هر چی که شد؟
راستی لطفا بگید که چجوری کانکت بشم؟سیمکارتم فعاله ولی نمیدونم که چجوری باید توی گوشی اکانت بسازم

به gps? یا اینترنت؟ با گارانتی گرفتی یا نه ؟

recomet
08-02-2010, 00:17
خیر
بدون گارانتیه
280
رم 1 گیگ هم روش بود
در ضمن اینترنت می خوام کانکت شم
اگه gps هم وصل بشه که چه بهتر.....

pulp_152
08-02-2010, 00:21
خیر
بدون گارانتیه
280
رم 1 گیگ هم روش بود
در ضمن اینترنت می خوام کانکت شم
اگه gps هم وصل بشه که چه بهتر.....

خوب برو گوگل مپ رو فعال کن ببین وصل میشه یا نه ! ... اولش باید صبر کنی بار اول ... اگه نشد

برو تو مرورگر اینترنت یه ادرس بده ببین باز میکنه یا نه اگه نداد باید تنظیمات اینترنتو درست کنی یا اینکه ممکنه از سیم کارتت باشه که اینترنتش فعال نباشه

recomet
08-02-2010, 00:38
آقا ایول
حل شد
ولی مایه تیله ایی که google map میخوره زیاده نه؟

pulp_152
08-02-2010, 01:08
آقا ایول
حل شد
ولی مایه تیله ایی که google map میخوره زیاده نه؟

نمیدونم به نظرم میرزه :46:

recomet
08-02-2010, 07:14
جناب پالپ مثل اینکه کارتون زیادی درسته
ممنون از شما
راستی باتری این گوشی فکر کنم ضعیف باشه، اینطور نیست؟

pulp_152
08-02-2010, 12:48
جناب پالپ مثل اینکه کارتون زیادی درسته
ممنون از شما
راستی باتری این گوشی فکر کنم ضعیف باشه، اینطور نیست؟

باید خودت اینو بگی ...

به نظرم خوبه متوسطه ...

recomet
09-02-2010, 01:43
پالپ جان یه سواله دیگه داشتم
وقتی میخوام اس ام اس فارسی بنویسم خیلی لفتش میده
مثلا میخوام بنویسم "آب" برای حرف آ خودش شماره میده و بعد از زدن شماره حرف آ ،حرفو مینویسه
این کار هم خیلی طولانیه
اگه میشه راهنماییم کنید!:31:

pulp_152
09-02-2010, 01:47
مثلا میخوام بنویسم "آب" برای حرف آ خودش شماره میده و بعد از زدن شماره حرف آ ،حرفو مینویسه
این کار هم خیلی طولانیه

نمیدونم فریمور جدید این مسئله حل شده یا نه ... ولی همینه راهی هم نیست متاسفانه ... مگه اینکه فریموری بیاد که کیبرد کامل فارسی داشته باشه

recomet
09-02-2010, 01:49
فریمور؟
منظورتون اینه که ما باید گوشیو مثل نوکیا آپدیت کنیم؟
آخه گوشی قبلیم n78 بود از دوربینو حافظش خسته شدم به خاطر همین s8300 گرفتم...

pulp_152
09-02-2010, 01:51
فریمور؟
منظورتون اینه که ما باید گوشیو مثل نوکیا آپدیت کنیم؟
آخه گوشی قبلیم n78 بود از دوربینو حافظش خسته شدم به خاطر همین s8300 گرفتم...

اره اپدیت کنیم ! ... مگه n78 جور دیگه ای تایپ میکرد ؟! ...

به نظرت این بهتره یا n78?

recomet
09-02-2010, 01:55
نه خوب اون هم صفحه کلید مزخرفی داشت...
البته حرف همیشگیه من اینه که هیچ برند و گوشی به پای سری n نوکیا نمیرسه
ولی من یرای تنوع هم که شده اینو گرفتم
راستی یه توضیح هم بدید که من چجوری آپدیت کنم؟

pulp_152
09-02-2010, 13:03
نه خوب اون هم صفحه کلید مزخرفی داشت...
البته حرف همیشگیه من اینه که هیچ برند و گوشی به پای سری n نوکیا نمیرسه
ولی من یرای تنوع هم که شده اینو گرفتم
راستی یه توضیح هم بدید که من چجوری آپدیت کنم؟

عزیز اگه فعلا مشکلی با گوشیت نداری ... از لحاظ سرعت .. عدم پاسخگویی به لمس و ... اپدیت نکن

گفتم که هنوز بنده خبری نشنیدم که کیبورد کامل در فریمور جدید گذاشته باشن ... هر موقع فریموری امد که کیبوورد کامل داشت اون موقع اپدیت کن ...

هر موقع خواستی واقعا اپدیت کنی بگو برات اموزششو بزارم

recomet
10-02-2010, 12:12
راستی این گوشی دوربین دوم داره؟
چجوری بیارمش؟

pulp_152
11-02-2010, 19:58
راستی این گوشی دوربین دوم داره؟
چجوری بیارمش؟

دوربین دوم که داره ولی 3g :ه فعال نیست .. بنابراین کار نمیکنه

recomet
13-02-2010, 12:43
یعنی نمیشه از دوربین دومش استفاده کرد؟

پس اشتباه کردم سامس گرفتم

capitan prise
17-02-2010, 00:35
عزیزان این معایبی که واسه گوشی ذکر شده صحت داره؟؟؟

مزايا:
1-صفحه نمايش عريض لمسي با ابعاد 2.8اينچ و تفكيك 16 ميليون رنگ AMOLED
2-دوربين 8 مگاپيكسلي مجهز به فلاش، فوكوس خودکار،تشخيص چهره و لبخند،WDR و Geotagging
3-كيفيت عالي ساخت بدنه ،مكانيسم كشوئي روان با صفحه كليد Alphanumeric
4-صفحه نمايش ضد خش
5-شتاب سنج داخلي، سنسور مجاورت
6-پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/XviD
7-ويرايشگر پرونده هاي Office
8-شماره گير هوشمند
9-پشتيباني از کارت حافظه MICRO SD تا 16 گيگابايت،کارت حافظه 1 گيگابايت همراه گوشي
10-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP
11-راديو FM استريو مجهز به RDS،ضبط امواج راديويي

معايب:
1-سرعت پائين در كارت هاي حافظه داخلي با ظرفيت بالا
2-جزئيات محدود GPS
3-عدم پشتيباني از صفحه كليد QWERTY لمسي
4-عدم پشتيباني از تكنولوژي بي سيم Wi-Fi
5-خش دار شدن آسان پوشش درب باتري
6- محيط کاربري و منوهاي کُند
7-نداشتن سيستم عامل
8-عدم امکان جابجايي کارت حافظه حين روشن بودن گوشي

hasanmotori
17-02-2010, 00:43
1- فک نمیکنم تا 8 گیگ مشکلی داشته باشه
بعد میتونی مثلاً کلاس 6 بگیری که مشکلی نداشته باشه
5- اینو نمیدونم
6- این با آپدیت درست میشه

recomet
17-02-2010, 13:13
بنده موارد 1 4 و 6 و 7 و 8 رو تایید میکنم
ولی بقیه موارد چرت و پرته

Highbury
17-02-2010, 14:43
این کار هم خیلی طولانیه
به نظر من این نوع صفحه کلید بسیار راحت تر هستش تا نوع ساده.
مثلا اگه شما بخواهید حرف م رو بنویسید در سایر گوشیهای باید 6 بار شماره ی 8 رو بزنید و اگه تند بزنید شاید هم کم و زیاد بشه و مجبورید پاک کنید.
اما توی این مدل شما هر حرفی رو به هر حال دو بار میزنید و هیچ گاه اشتباه نمیکنید مثلا برای حرف م یک بار عدد 8 و سریعا عدد 6 رو میزنید .اگه دستتون راه بیفته خیلی خوبه چون حتی چشم بسته هم مطمئنید که درست تایپ میکنید و اشتباه نمی نویسید حتی در هنگام رانندگی هم خیلی کمکتون میکنه توی مکانهای عمومی و ...
.

pulp_152
17-02-2010, 15:05
عزیزان این معایبی که واسه گوشی ذکر شده صحت داره؟؟؟

مزايا:
1-صفحه نمايش عريض لمسي با ابعاد 2.8اينچ و تفكيك 16 ميليون رنگ AMOLED
2-دوربين 8 مگاپيكسلي مجهز به فلاش، فوكوس خودکار،تشخيص چهره و لبخند،WDR و Geotagging
3-كيفيت عالي ساخت بدنه ،مكانيسم كشوئي روان با صفحه كليد Alphanumeric
4-صفحه نمايش ضد خش
5-شتاب سنج داخلي، سنسور مجاورت
6-پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/XviD
7-ويرايشگر پرونده هاي Office
8-شماره گير هوشمند
9-پشتيباني از کارت حافظه MICRO SD تا 16 گيگابايت،کارت حافظه 1 گيگابايت همراه گوشي
10-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP
11-راديو FM استريو مجهز به RDS،ضبط امواج راديويي

معايب:
1-سرعت پائين در كارت هاي حافظه داخلي با ظرفيت بالا
2-جزئيات محدود GPS
3-عدم پشتيباني از صفحه كليد QWERTY لمسي
4-عدم پشتيباني از تكنولوژي بي سيم Wi-Fi
5-خش دار شدن آسان پوشش درب باتري
6- محيط کاربري و منوهاي کُند
7-نداشتن سيستم عامل
8-عدم امکان جابجايي کارت حافظه حين روشن بودن گوشي

1- رد میشه

2- انلاین هستش خوب میشه گفت ولی نمیشه جز معایب اورد .. چون با نقشه میتونی حلش کنی ... نسبت به گوشی های جاوا کم نداره سرم هست

3-درسته صفحه کلید کامل مجازی نداره ..

4-درسته

5-درسته ولی در حدی نیست که دیده بشه مگه اینکه کشتی بگیری و هر جایی ول کنی (فقط درب پشت باتری)

6-رد میشه

7- خوب خسته نباشه !

8-درسته ...

rozysara
18-02-2010, 22:09
میخواستم بدونم رزولیشن فیلمبرداری این گوشی چنده بالاخره d1 هستش یا vga

pulp_152
19-02-2010, 01:18
720*480 که میشه d1 اما در حالت NTSC 16.9

seyed_reza
20-02-2010, 02:14
در مقایسه با c905 کدوم بهتره ؟
با توجه به قیمت یکسان

hasanmotori
20-02-2010, 12:53
در مقایسه با c905 کدوم بهتره ؟
با توجه به قیمت یکسان

100% این
.........

seyed_reza
20-02-2010, 13:51
100% جت
.........

چه ربطی به جت داشت ؟

hasanmotori
20-02-2010, 14:10
چه ربطی به جت داشت ؟

فک کردم تاپیک جته
اس8300 از سی905 بهتره
جتم از هر دوتاشون بهتره

sadegh.sys
20-02-2010, 14:15
دوستان عزیز می خواستم بدونم چجوری میشه GPS این گوشی رو فعال کرد.

biostar
20-02-2010, 16:25
فک کردم تاپیک جته
اس8300 از سی905 بهتره
جتم از هر دوتاشون بهتره

من هم بین این مورد ها موندم !
بر چه اساسی می گید جت بهتره؟ دوربینش هم پایین تره
واقعا یک گوشی جاوا به پردازنده ی 800 نیاز داره یا جنبه تبلیغاتی داره؟

rozysara
20-02-2010, 18:08
با سلام به برو بچ منم میخواستم این گوشی رو بخرم ولی خیلی جاها از باطریش شکایت کردم میخواستم ببینم چجوریاست چند روز باطری نگه میداره راستی صداش چطوره ؟ ممنون

pulp_152
21-02-2010, 00:25
دوست عزیز .. باطری این گوشی متوسطه ... اگر با گوشی زیاد کار میکنید .. دنبال یه گوشی مثل جت با باتری قدرتمند برید وگرنه این گوشی اگر معمولی باهاش کار بشه .. 2 روز جواب میده ...

rozysara
21-02-2010, 21:29
ضمن نکه ممنون میشم بچه ها در مورد بلندی و کیفیت صدای این گوشی برام توضیح بدن مثلا در مقابل n78 چطوره
میشه بهم بگید این باطری هایی که ظرفیتشون زیاده واسه این گوشی تو ایران پیدا میشه مثلا این باطری اگه باشه خیلی خوب میشه
s8300 1760 MAH
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tamhanks
22-02-2010, 17:23
دوست عزیز .. باطری این گوشی متوسطه ... اگر با گوشی زیاد کار میکنید .. دنبال یه گوشی مثل جت با باتری قدرتمند برید وگرنه این گوشی اگر معمولی باهاش کار بشه .. 2 روز جواب میده ...

سلام دوست عزیز

اگه معمولی کار نکنیم چی؟در استفاده زیاد چقدر دوام میاره؟

4ten
22-02-2010, 20:03
سلام منم ای گوشی رئ گرفتم در کل گوشی خوبیه فقط الان به یه مشکل خوردم اگه میشه کمک کنید
تو موزیک player یه all tracksداره که اصلا به درد نمیخوره تو قسمت play list هم که می خوای اهنگ add کنی 2تا گزینه میده
1-tracks که باید از all tracks ادد کنی
2-play list که باید از play listهای پیش فرض ادد کنی که اینم در واقع بدرد نخوره
حالا میخوام بدونم میشه کاری کرذ که بشه مستقیم از file ها add کنی اگه نه برنامه ای هست که بشه؟

pulp_152
22-02-2010, 20:09
شما میتونی یا بری روی خود موزیک داخل my file ...یاهمون فایلهای شخصی و موزیک رو انتخاب کنی ... یا اینکه از داخل همون all track
ya album که اینجوری راحتره ...یا هنرمندان مثلا اگه اهنگاتون اسم هنرمند رو داشته باشه میتونی بری تو قسمت هنرمندان فقط موزیک های همون خواننده رو گوش کنید ...

یا اینکه در نهایت بشینید خودتون البوم رو بسازید و برای خودتون اهنگارو مرتب کنید ..

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

سلام دوست عزیز

اگه معمولی کار نکنیم چی؟در استفاده زیاد چقدر دوام میاره؟

دوست من بستگی به استفاده داره مثلا شما اگه فیلم ببینی .. این گوشی بدیلیل مصرف کم صفحه نمایشش علاوه بر کیفیت بالاش عمر نسبتا زیادی داره یعنی 4 ساعتو 30 تا 5 ساعت میتونی فیلم یه سره نگاه کنید ...البته بستگی به کیفیت فیلم هم داه اما 2 الی 3 فیلم رو با خیال راحت بشینید نگاه کنید

اما مثلا تو اینترنت برید .. زود باتری تموم میکنه ...شاید 2 ساعت تا 3 ساعت بیشتر جواب نده ...

کلا باتریش متوسطه .. شما باتریشو متوسط فرض کن ..

rozysara
22-02-2010, 21:18
ببخشید جواب منو ندادید از این باطری ها با امپراژ بالا براش پیدا میشه

pulp_152
23-02-2010, 01:37
ببخشید جواب منو ندادید از این باطری ها با امپراژ بالا براش پیدا میشه

سلام ... نه دوست عزیز باطری همینه و اگر هم با ظرفیت بالاتری موجود باشه بهش نمیخوره

sadegh.sys
24-02-2010, 12:28
دوستان عزیز می خواستم بدونم gpsاین گوشی چجوری راه اندازی میشه.

pulp_152
24-02-2010, 15:35
دوستان عزیز می خواستم بدونم gpsاین گوشی چجوری راه اندازی میشه.

تو قسمت game رفته ... سپس برنامه google map رو اجرا کنید .. سعی کنید بار اول در محیط باز و در روز اینکارو انجام بدید مخصوصا بالای پشت بام ...

اگر وصل نشد از برنامه بیرون بیاید .. به قسمت مرورگ برید و یه سایتی رو به دلخواه وارد کنید تا اینترنت شما فعال بشه .. اگر اینترنت فعال نباشه کار نمیکنه ... رمانی که از اینترنت مطمئن شدید و کار کرد دوباره به google map رفته و صبر کنید تا موقعیت شما رو در نقشه نشون بده ..

sadegh.sys
25-02-2010, 01:14
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون:11:
راستی نمیشه بدون رفتن تو اینترنت فعالش کرد؟

pulp_152
25-02-2010, 02:07
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون:11:
راستی نمیشه بدون رفتن تو اینترنت فعالش کرد؟

نه عزیز نمیشه باید نقشه تهران جاوا رو روش امتحان کنی تا offline ببینی .. میدونم تا سال 87 بهش نخورده بچه ها 82 امتحان کردن خورده .. 88 معلوم نیست ..

sadegh.sys
25-02-2010, 12:22
یعنی فقط نقشه تهران رو میشه روش اجرا کرد ، نقشه های دیگه روش اجرا نمیشه چون ما تهران نیستیم که ودر ضمن تو N82نقشه کل ایران رو در حالت offlineنشون میده نقشه شهر های دیگه رو هم همینطور.

pulp_152
25-02-2010, 13:59
یعنی فقط نقشه تهران رو میشه روش اجرا کرد ، نقشه های دیگه روش اجرا نمیشه چون ما تهران نیستیم که ودر ضمن تو N82نقشه کل ایران رو در حالت offlineنشون میده نقشه شهر های دیگه رو هم همینطور.

باید امتحان کنی دوست عزیز ... احتمالا میخوره ...

اما شهرهای کوچیکتر که نیاز به نقشه افلاین ندارن ! همون انلاین خوبه ...

sadegh.sys
26-02-2010, 14:15
خیلی ممنون دوست عزیز
می خواستم بدونم شما نقشه کل ایران (راه های اصلی ایران) رو روش امتحان نکردید؟
راستی مگه از چه اینترنتی استفاده می کنید منظورم اینه که چه اپراتوری (اول یا ایرانسل)

مهدی58
03-03-2010, 21:31
عزیز اگه فعلا مشکلی با گوشیت نداری ... از لحاظ سرعت .. عدم پاسخگویی به لمس و ... اپدیت نکن

گفتم که هنوز بنده خبری نشنیدم که کیبورد کامل در فریمور جدید گذاشته باشن ... هر موقع فریموری امد که کیبوورد کامل داشت اون موقع اپدیت کن ...

هر موقع خواستی واقعا اپدیت کنی بگو برات اموزششو بزارم
پالپ 152 ممنون میشم اگه ممکنه روش آپدیت کردن رو آموزش بدین و یه فریمور که ازش راضی هستین بذارین
سپاسگزارم

مهدی58
03-03-2010, 21:36
باید امتحان کنی دوست عزیز ... احتمالا میخوره ...

اما شهرهای کوچیکتر که نیاز به نقشه افلاین ندارن ! همون انلاین خوبه ...
اینقدر آفلاین آفلاین میگین من که نفهمیدم یعنی چه؟یه توضیح میدین چطوری از نقشه افلاین به کمک جی پی اس برای پیدا کردن موقعیت میشه استفاده کرد؟؟؟!!! من هنوز توی خماری جی پی اس این گوشی موندم

pulp_152
04-03-2010, 01:39
اول که مسئولیتشش با خودتونه ! ... نحوه اپدیت همینه اما اگر ب ه مشکلی خورد از قبیل خاموش شدن یا بد نصب کردن با خودتون هستش

وسایل مورد نیاز:

1. یک عدد گوشی S8300
2. فایل فلش گوشی که میتونید بهترین و جدیدترین فایل ها رو از لینک زیر دریافت کنید:
3.برنامه MultiDownloader 5.44 (در پست بعد به همراه فریموری که بنده استفاده میکنم قرار میدم )
4. کابل USB گوشی
5. درایور های گوشی (در CD پک گوشی موجود میباشد.)
6.یک عدد کامپیوتر سالم

برنامه MultiDownloader را باز کنید. گوشی را خاموش کنید. کلید های #,9 , Power را همزمان فشار دهید.
روی گوشی عبارت DOWNLOAD ظاهر میشود.

کابل USB را به گوشی وصل کنید و بر روز گزینه Port Search کلیک کنید. برنامه کام پورت مربوطه را شناسائی و نمایان میکند.(مطابق شکل)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بخش Control گزینه MSM6275\MSM6280\MSM6290 را تیک بزنید.(مطابق شکل)

گزینه Full Download را تیک بزنید.
فایل فریمور خود را از حالت فشرده خارج کنید.

در برنامه MultiDonloader گزینه Boot را انتخاب کرده و مسیر فولدر Boot که در فریمور موجود میباشد را انتخاب کنید.(مطابق شکل)

گزینه های Amss و Rc1 و Rc2 و Factory FS را نیز جداگانه انتخاب کرده و فایل های مربوطه را انتخاب کنید. (مطابق شکل)

روی گزینه Download کلیک کنید تا برنامه شروع به فلش گوشی کند. تا اتمام عملیات روی گوشی کابل را از گوشی جدا نکرده و به گوشی دست نزنید! انجام عملیات 3 الی 5 دقیقه طول میکشد.

به نقل از : مسعود سامسونگ

pulp_152
04-03-2010, 01:45
فریمور بنده

سایتی برای دانلود فریمورهای جدید

این هم multidownloader

recomet
07-03-2010, 00:44
آقا میشه یکی توضیح بده که چجوری فریمور ها رو نصب کنم؟؟؟

یا حداقل یه لینک بدید برم یاد بگیرم...
ممنون

pulp_152
07-03-2010, 00:46
عزیز الان اینا چیه ؟

rozysara
07-03-2010, 14:07
با سلام به دوستان عزیز در مورد فیلمبرداری این ګوش یسوالی داشتم ایا فیلمبرداریش تیک داره اخه نمونه فیمبرداری شو از جی اس ام ګرفتم و با جت اودیو که باز میکنم تیک داره هر چند ثانیه یه بار

pulp_152
07-03-2010, 14:43
سلام دوست عزیز .. نمونه فیلمبرداریشو در صفحه اول همین تاپیک گذاشته شده .. jet audio توان پخش ویدئو هاشو نداره واسه همین تیک داره ! ... با یه نرم افزار قویتر باز کنید مثل bsplayer ..

Vamp!r3
07-03-2010, 23:03
ویرایش شد..............:31:(از دست حسن :eh:)

Highbury
15-03-2010, 15:03
بچه ها دوربین این بهتره یا پیکسون؟فیلمبرداری چطور؟
برنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو به راحتی باز میکنه؟فونتش چطوره؟فول صفحه نشون میده؟
یه دست دو گیر آوردم 200 میگه نظرتون چیه؟؟؟؟؟آیا مشکل خاصی که نداره نه؟

مهدی58
15-03-2010, 21:57
بچه ها دوربین این بهتره یا پیکسون؟فیلمبرداری چطور؟
برنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو به راحتی باز میکنه؟فونتش چطوره؟فول صفحه نشون میده؟
یه دست دو گیر آوردم 200 میگه نظرتون چیه؟؟؟؟؟آیا مشکل خاصی که نداره نه؟

]فیلمبرداریش عالیه اما نمیدونم کدوم بهترن
من مجیور شدم دیکشنری رو عوض کنم چپ به راست مینوشت
ایران دارو را برعکس میکنه
جی پی اسش فورمالیته است
نرم افزار نقشه تهران اجرا نمیشه
حتی بسیاری نرم افزارای جاوا که منطبق بر تاچ اند روش نصب نمیشه
نکته مثبتش فیلمبرداریشه عالی در حد اچ دی
اما عکساش راضیم نکرده ضد لرزش آنچنان قوی نیست مثلا اگر سوژه کمی حرکت داشته باشه مات میشه
در نور زیاد بسیار عالی عکس میگیره اما من هنوز نتونستم از بچه عکس درست حسابی بگیرم بچه حالیش نمیشه حرکت نکنه این دوربینم حالیش نمیشه سریعتر عکسو بگیره یا حرکت شی رو نشون نده
همین دیگه
همین
اگه خریدی مبارکت باشه
نکات منفی ومثبت را با هم جمع بزنی گوشی بدی نیست

pulp_152
15-03-2010, 23:48
فلش رو خاموش کن از بچه عکس بگیر ... ببین عکست خوب میشه یا نه مهدی جان .. چون فلش اگه بزنه سرعت شاتر میاد پایین و لرزشگیر هم خاموش میشه ... .. شما امتحان کن خبرشو بده ...

در مورد نرم افزار هم عزیزم باید نرم افزاری باشه که از لحاظ سایز تصویر هم باهاش همخونی داشته باشه اکثر سایزهای 320*240 رو جواب میده اما بیشتر نخوندن نرم افزارها یا دلیلش بر اینه که مخصوص چند مدل خاص ساخته شده یا اینکه با رزولوشن تصویر مشکل داره .. وگرنه نباید مشکلی داشته باشه ...

Highbury
15-03-2010, 23:59
اما گوشیهای ال جی مثل رنوار و کوکی مشکلی از لحاظ فونت نداشتند.به نظرتون اس 7350 هم همچین مشکلی داره؟

pulp_152
16-03-2010, 00:09
نمیدونم نرم افزار مهدی جان چی بوده ولی دیکشنری که من استفاده کردم pmd v1 و pmd v 2 ... هر 2 تا بدون مشکل استفاده کردم و میکنم ...

کوکی و رنوار ومگه محدودیت حجم برنامه ندارند ؟ ... s7350 باید مثل همین باشه ولی cpu ضعیفتری داره

مهدی58
16-03-2010, 21:55
بدون فلاش یه کم بهتره باز اما کیفیت اون عکسی که در نور محیط بیرون میگیری نمیشه
آدم دلش میسوزه از تمام پتانسیل گوشی نمیشه استفاده کرد
دیکشنری سارا کار میکنه اما قبلی اسمش یادم نیست(ای ان ...)*نصب نشد
پالپ جان شاید شجاع بشم یه روز فریمور شما رو نصب کنم ببینم چی میشه.به نظرت روش فکر کنم؟

pulp_152
17-03-2010, 11:23
بدون فلاش یه کم بهتره باز اما کیفیت اون عکسی که در نور محیط بیرون میگیری نمیشه
آدم دلش میسوزه از تمام پتانسیل گوشی نمیشه استفاده کرد
دیکشنری سارا کار میکنه اما قبلی اسمش یادم نیست(ای ان ...)*نصب نشد
پالپ جان شاید شجاع بشم یه روز فریمور شما رو نصب کنم ببینم چی میشه.به نظرت روش فکر کنم؟

خوب مهدی جان معلومه نباید کیفیت عکس بیرون رو داشته باشه ... یکی از ضعفهای همه گوشیهای موبایل همینه ... دلیلشم بر میگرده به لنزاشون ...

گفتی ورژنت چیه ؟

mjs2007a
19-03-2010, 18:06
من مي خوام اين گوشي رو بخرم فقط چند تا سوال دارم
قفل صفحه كليدش مثل نوكياست يعني مي شه براش پسورد گذاشت؟
كتابهاي موبايل مثل پرنيان يا fbook مشكل چپ به راست رو نداره؟
چطوري مي تونم فریمور گوشي رو ببينم؟
بهترين فریمور اين گوشي براي دوربين كدومه؟

pulp_152
19-03-2010, 18:27
من مي خوام اين گوشي رو بخرم فقط چند تا سوال دارم
قفل صفحه كليدش مثل نوكياست يعني مي شه براش پسورد گذاشت؟
كتابهاي موبايل مثل پرنيان يا fbook مشكل چپ به راست رو نداره؟
چطوري مي تونم فریمور گوشي رو ببينم؟
بهترين فریمور اين گوشي براي دوربين كدومه؟

تقریبا در تمامی قسمت هااعم از گالری عکس .. مسینجر .. تماس ها و .. دونه دونه امکان گذاشتن پسورد هست .. اما نمیدونم منظور اصلی شما چیه؟ اگه منظورت اینه که برای باز شدن صفحه نیاز به پسورد داشته باشه امتحان نکردم ... اما میتونید تمام قسمت های لازم رو که دوست ندارید ببندید و قسمت هایی که ایراد نداره رو باز بزارید ...

معمولا که با فارسی مشکل نداره .. اما یه نمونه امتحان شده در مورد یه نرم افزار چپ به راست شده ...

الان یادم نیست .. ولی اگه گرفتید بگید کد مربوطه رو براتون بزارم ...

نمیدونم .. بنده از jpic5 استفاده میکنم از دوربین هم راضی هستم

مهدی58
22-03-2010, 11:59
پالپ عزیز فراموش کردم برای پیدا کردن فریمور چه کدی باید وارد کنم؟

pulp_152
22-03-2010, 12:19
سلام مهدی جان سال نو مبارکت باشه عزیز

بفرما

#1234#*

مهدی58
22-03-2010, 22:36
"سلام پالپ جان برای شما هم سال سرشار از خوشی وسبز بختی آرزومندم
JPIG2" این ورژن منه فکر می کنم اگر ورژنم رو عوض کنم بعضی مشکلاتم حل بشه اگر شما تجربه متفاوتی دارین به دیده منت می پذیرم
با سپاس

pulp_152
22-03-2010, 23:01
سلام ... jpig2 فارسیه ؟

گوموش
24-03-2010, 14:35
سلام
دوستان اين آخرين ورژن نرم افزار جاواي trekbuddy
هستش كه خيلي خفنه حتما دانلودش كنيد:10:

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

اگرهم سوالي بود در خدمتيم

استبداد
25-03-2010, 15:24
سلام
خوبین ؟
امرئز خیلی اتفاقی رفتم این گوشی رو گرفتم
هنوز خیلی باهاش کار نکردم
ولی اولین چیزی که فهمیدم اینه که به درد اس ام اس دادن نمیخوره دی:

pulp_152
25-03-2010, 15:29
سلام
خوبین ؟
امرئز خیلی اتفاقی رفتم این گوشی رو گرفتم
هنوز خیلی باهاش کار نکردم
ولی اولین چیزی که فهمیدم اینه که به درد اس ام اس دادن نمیخوره دی:

سلام مبارکت باشه .. امیدوارم برات خوب کار کنه ... از لحاظ اس ام اس خوب کیبرد کامل که نداره ... دکمه هاش اولش یکم سفتتر هستش به مرور جا میفته و خیلی نرم میشه .. البته اولم سفت نیست ولی به مرور خیلی بهتر میشه .. پیشنهادم اینه که برای اس ام اس از تاچ استفاده کنی راحتتره ... :11: هر چند که من از هر 2 با توجه به شرایط استفاده میکنم

استبداد
25-03-2010, 16:09
مرسی
راستی چند تا سوال
توی پکش همینا که جی اس ام آرنا هم توی عکسش گذاشته باید باشه؟
مال من بعضی اش رو نداشت !
برنامه های جاوا میشه روش نصب کرد؟
مشکلی که نداره؟

pulp_152
25-03-2010, 16:28
چیارو نداشت؟ با گارانتی گرفتی؟

اره من تا حجم 9 مگابایت روش پسوند jar ریختم .. مشکلی از این بابت نداره فقط باید اندازه رزولوشن تصویر رو نگاه کنی و برنامه های مبتنی بر اینهارو بگیری .. هم برنامه تاچ بهش میخوره هم کیبرد داره ... فقط یادت باشه ... که برنامه بالای 400*240 نباشه ... معمولا یا اجرا نمیشه یا بد اجرا میشه .. 320 *240 اجرا میشه

استبداد
25-03-2010, 17:18
چیارو نداشت؟ با گارانتی گرفتی؟

اره من تا حجم 9 مگابایت روش پسوند jar ریختم .. مشکلی از این بابت نداره فقط باید اندازه رزولوشن تصویر رو نگاه کنی و برنامه های مبتنی بر اینهارو بگیری .. هم برنامه تاچ بهش میخوره هم کیبرد داره ... فقط یادت باشه ... که برنامه بالای 400*240 نباشه ... معمولا یا اجرا نمیشه یا بد اجرا میشه .. 320 *240 اجرا میشه
گارانتی ماکروتل
کابل یو اس بی که وصلش کنم به کامپیوتر رو نداشت
اومدم خونه متوجه شدم
دیگه هم حسش نیست برم اون طرف ها !
جدا میفروشنش؟
قیمتش چند؟ !

pulp_152
25-03-2010, 17:20
گارانتی ماکروتل
کابل یو اس بی که وصلش کنم به کامپیوتر رو نداشت
اومدم خونه متوجه شدم
دیگه هم حسش نیست برم اون طرف ها !
جدا میفروشنش؟
قیمتش چند؟ !

پس برداشتن چون باید میداشت !... گارانتی ماکروتل تقلبیه .. پارس مایکروتل درسته ...

2 تا 3 تومن هستش

استبداد
25-03-2010, 17:25
پس برداشتن چون باید میداشت !... گارانتی ماکروتل تقلبیه .. پارس مایکروتل درسته ...

2 تا 3 تومن هستش
اااااااا
خوب من تا الان فقط نوکیا و اس ای استفاده میکردم
نمیدونستم گارانتی سامسونگو دقیق
فقط شنیده بودم ماکروتل....

پس کلی بهم انداختن احتمالا " !
چون هدفونش هم این ایر نیست !
برم سراغش بهتر انگار لول

استبداد
26-03-2010, 15:25
1 چیز هست که یکم اذیتم میکنه
برای شما هم هست؟
یا اینکه این گوشی ما ایراد داره؟ :O
مشکل من هم از این قرار که
اگه 1 جایی برم که آنتن نداشته باشه
سریع روی صفحه پیغام سیم رفرشینگ میده (sim refreshing)
یهو میبنی توی چند دقیقه چند بار اینجوری میشه که خیلی رو اعصاب !
چی کارش کنم؟!!

pulp_152
26-03-2010, 20:37
1 چیز هست که یکم اذیتم میکنه
برای شما هم هست؟
یا اینکه این گوشی ما ایراد داره؟ :O
مشکل من هم از این قرار که
اگه 1 جایی برم که آنتن نداشته باشه
سریع روی صفحه پیغام سیم رفرشینگ میده (sim refreshing)
یهو میبنی توی چند دقیقه چند بار اینجوری میشه که خیلی رو اعصاب !
چی کارش کنم؟!!

واقعا ! برای من اصلا اینطوری نیست .. فکر کنم باید بزاری رو حالت اتومات شاید گذاشتی رو manuel ..

اول بگو فارسی هستش یا انگلیسی؟ که بتونم راهنمایی کنم

mehdibss
26-03-2010, 22:21
سلام به دوستان گل. هرچند دوستان قدیمی دیگه یادی از ما نمیکنن . خواستم سال نو رو تبریک بگم

مهدی58
26-03-2010, 23:03
سلام ... jpig2 فارسیه ؟
بله فارسیه
راستی کاربر محترم "استبداد":اگر براتون امکان داره بفرمایید چند خریدین؟

چند تا مشکل من بگم؟
1)رفتم رم 4گیگ ساندیسک انداختم روش چشمتون روز بد نبینه کلی زده تو حالم وقتی فیلم یا عکس سوژهای توپ میگیرم یه دفعه پیام میده ذخیره سازی انجام نشد(saving failed
دوباره به همون رم یک گیگ خودش راضی شدم.حدس می زنم مشکل از رم است همینجا از دوستان پرسیدم رم اصل و تقلبی چه مشخصاتی دارن کسی چیزی نگفت حالا به اینجا رسیدم اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بفرمایید
2)من از این نرم افزار trekbuddy نتونستم روی این گوشی استفاده کنم اگر "گوموش " عزیز قدم به قدم راهنمایی کنن ممنون میشم ضمنا فکر کنم لینکتون مشکل داره من نتونستم دانلود کنم
3)وقتی اس ام اس به زبان فارسی مینویسم بخام وسط متنم یه تغییری بدم(مثلا یه کلمه اضافه کنم)با اضافه کردن یا تغییر هر حرف یه حرف از اخر مسیج پاک میشه مثال:سلام حالت خوبه کجایی؟بعد از اضافه کردن کلمه عزیزم تبدیل میشه "سلام عزیزم ححححالت خوبه؟ک"

pulp_152
26-03-2010, 23:29
بله فارسیه

چند تا مشکل من بگم؟
1)رفتم رم 4گیگ ساندیسک انداختم روش چشمتون روز بد نبینه کلی زده تو حالم وقتی فیلم یا عکس سوژهای توپ میگیرم یه دفعه پیام میده ذخیره سازی انجام نشد(saving failed
دوباره به همون رم یک گیگ خودش راضی شدم.حدس می زنم مشکل از رم است همینجا از دوستان پرسیدم رم اصل و تقلبی چه مشخصاتی دارن کسی چیزی نگفت حالا به اینجا رسیدم اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بفرمایید
2)من از این نرم افزار trekbuddy نتونستم روی این گوشی استفاده کنم اگر "گوموش " عزیز قدم به قدم راهنمایی کنن ممنون میشم ضمنا فکر کنم لینکتون مشکل داره من نتونستم دانلود کنم
3)وقتی اس ام اس به زبان فارسی مینویسم بخام وسط متنم یه تغییری بدم(مثلا یه کلمه اضافه کنم)با اضافه کردن یا تغییر هر حرف یه حرف از اخر مسیج پاک میشه مثال:سلام حالت خوبه کجایی؟بعد از اضافه کردن کلمه عزیزم تبدیل میشه "سلام عزیزم ححححالت خوبه؟ک"

1- از رم توشیبا یا خود سامسونگ استفاده کن مهدی جان .. من تا 8 گذاشتم مشکلی نداره

2-موافقم .. چون نیاز به راهنمایی داره :31:

3- این مشکلو ندارم ..ولی برات بررسی میکنم :11:

سلام به دوستان گل. هرچند دوستان قدیمی دیگه یادی از ما نمیکنن . خواستم سال نو رو تبریک بگم

سلا مهدی جان خوش امدی سال نو شما هم مبارک باشه امیدوارم سالم و سلامت باشی .. تو دلمون دوست داریم بیشتر سر بزن عزیز :11:

استبداد
27-03-2010, 09:01
واقعا ! برای من اصلا اینطوری نیست .. فکر کنم باید بزاری رو حالت اتومات شاید گذاشتی رو manuel ..

اول بگو فارسی هستش یا انگلیسی؟ که بتونم راهنمایی کنم

اگه زبان گوشی فارسی باشه فارسی میگه
اگه هم انگلیسی باشه که انگلیسی !

کلا" گوشی ایراد زیاد داره امروز میبرشمش پیش خوذ فروشنده ببینم چی میشه

285 تومام !

pulp_152
27-03-2010, 12:41
اول اجازه بده ببینم گوشیت ایرادش رفع شدنیه یا نه بعد ببر ! :11:

فکر میکنم رو حالت اتومات باشه ولی انگلیسیش فعال باشه بیشتر اینجوری که میگی ...

برای اون شبکه ای که گفتی این کارو بکن ...

از منو برو داخل setting .. گزینه 7 تنظیمات شبکه ..گزینه 1 که میشه انتخاب شبکه رو حالت خودکار یا همون اتومات بزار

دوباه برو رو گزینه 2 ...که میشه حالت شبکه اونم رو اولی و اتومات بزار ... ببین ایرادت رفع شد یا نه

برای زبان هم برگرد تو منو ... setting یا همون تنظیمات .. گزینه 4 که کلیک کردی .. زبان یا language گزینه اول هستش روش کلیک کن و واردش بشو ...اولی بابت متن صفحه هستش ...

مسئله سوم فریمورت چیه ؟ اگه خیلی مشکل داری میتونی بدی برات به فریمور دیگه اپدیت کنن ..یا خودت اپدیت کنی .. نحوه اموزشش تو این فروم هستش

مهدی58
27-03-2010, 23:12

سلام رفیق
نوروز شما هم مبارک باشه.راستش وقتی یه چیزی از گوشیم ایراد داره به یاد تک تک دوستان می افتم وبهشون درود میفرستم که مایه آرامش اند هر چند کلا تاپیک خیلی فعالی نیست اما دل ما به شما وپالپ واعضاش خوشه

مهدی58
27-03-2010, 23:20
سلام
دوستان اين آخرين ورژن نرم افزار جاواي trekbuddy
هستش كه خيلي خفنه حتما دانلودش كنيد:10:

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

اگرهم سوالي بود در خدمتيم
با تشکر مجدد
دوست عزیز اگه برات امکان داره بیشتر در مورد نحوه استفاده از این نرم افزار توضیح بده دل ما اب شد از بس از جی پی اس شنیدیم وندیدیم!!!!!
اگر ممکنه قدم به قدم برای این گوشی توضیح بدین والا بلا سواد بعضیا مثل من اکابریه خلاصه ومختصر مفید به دردشون نمی خوره.اگر برات امکان داشت برای این گوشی توضیح بدین. شرمنده لینک هم کار نکرد اگر امکان داره چکش کنین.
بسیار سپاسگزارم

استبداد
28-03-2010, 10:33
اول اجازه بده ببینم گوشیت ایرادش رفع شدنیه یا نه بعد ببر ! :11:

فکر میکنم رو حالت اتومات باشه ولی انگلیسیش فعال باشه بیشتر اینجوری که میگی ...

برای اون شبکه ای که گفتی این کارو بکن ...

از منو برو داخل setting .. گزینه 7 تنظیمات شبکه ..گزینه 1 که میشه انتخاب شبکه رو حالت خودکار یا همون اتومات بزار

دوباه برو رو گزینه 2 ...که میشه حالت شبکه اونم رو اولی و اتومات بزار ... ببین ایرادت رفع شد یا نه

برای زبان هم برگرد تو منو ... setting یا همون تنظیمات .. گزینه 4 که کلیک کردی .. زبان یا language گزینه اول هستش روش کلیک کن و واردش بشو ...اولی بابت متن صفحه هستش ...

مسئله سوم فریمورت چیه ؟ اگه خیلی مشکل داری میتونی بدی برات به فریمور دیگه اپدیت کنن ..یا خودت اپدیت کنی .. نحوه اموزشش تو این فروم هستش

تمام این ها رو انجام دادم فرقی نکرد !

فریم ور همون dicx (R) VOD دیگه؟
n6pqy5di

قدیمیه؟!

pulp_152
28-03-2010, 11:45
#1234#*

کد بالارو وارد کن ... فریمورتو مینویسه .. :11:

استبداد
28-03-2010, 14:56
S8300JPIC5

کد رو وارد کردم این رو داد

pulp_152
28-03-2010, 14:57
خوب فریمورتم که خوبه .. مشکلت دیگه چیه ؟

زبونتو فارسی کردی ؟

استبداد
28-03-2010, 15:00
خوب مشکلم همون sim refreshing یا " بروز سازی سیم کارت " هست !

pulp_152
28-03-2010, 15:11
خوب مشکلم همون sim refreshing یا " بروز سازی سیم کارت " هست !

اول بگو زبون گوشیت الان چیه ! مطمئنی اون کاری که گفتم رو انجام دادی؟ اگر تنظیمات شبکرو اتومات کنی دیگه ازت نمیپرسه که!

استبداد
28-03-2010, 15:32
فارسیش کردم
اون موارد رو هم انجام دادم
ولی باز هم اون پیغام لعنتی رو میده لول

pulp_152
28-03-2010, 15:36
یه رست بکن ...
برو تو تنظیمات ...

گزینه اخر نوشته تنظیم مجدد که میشه گزینه 9

واردش که شدی .. تنظیمات دستگاه رو تیک بزن .. ببین درست میشه

استبداد
28-03-2010, 15:47
ریست رو چند بار انجام دادم
البته این مشکل فقط وقتایی پیش میاد که آنتن نداشته باشم دی:

pulp_152
28-03-2010, 15:48
سیم کارتت ایرانسل هستش یا همراه اول؟

استبداد
28-03-2010, 18:47
هم ایرانسل استفاده میکنم هم همراه اول
با هردو شون هم این مشکل رو دارم
ولی این با با ایرانسل بیشتر .

pulp_152
28-03-2010, 20:15
دقیق یادم نیست برای منم همینجوری میشه یا نه ! ...چون تا حالا خیلی کم پیش امده جایی رفته باشم و انتن نده که نیاز به سیم رفرش باشه ... مهدی جان اگر برای شما پیش امده ممنون میشم عنوان کنی ..

اگر پیش امده بود که طبیعیه دوست عزیز ... اگر نبود که برید نمایندگی و مشکلتون رو عنوان کنید ! یا تو بخش دیگه مثل s8000 بپرسید چون حقیقتش دیگه نمیتونم تو این مسئله کمکتون کنم و اطلاعاتم جوابگو نیست ...

گوموش
29-03-2010, 13:09
با تشکر مجدد
دوست عزیز اگه برات امکان داره بیشتر در مورد نحوه استفاده از این نرم افزار توضیح بده دل ما اب شد از بس از جی پی اس شنیدیم وندیدیم!!!!!
اگر ممکنه قدم به قدم برای این گوشی توضیح بدین والا بلا سواد بعضیا مثل من اکابریه خلاصه ومختصر مفید به دردشون نمی خوره.اگر برات امکان داشت برای این گوشی توضیح بدین. شرمنده لینک هم کار نکرد اگر امکان داره چکش کنین.
بسیار سپاسگزارم
سلام
دوست عزيز مثل اينكه نبود ما باعث دلخوري شده:20:از اين بابت عذر خواهي مي كنم:10:
ولي راجع به برنامه بايست بگم با توجه به اينكه بنده اينجا به خاطر تازه وارد بودن اجازه آپ كردن فايل ندارم به همين علت تمام اونچه كه دستگيرم ميشه تو سايت جي اس آريا تو تايپيك (همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lg kc910renoir )آپ مي كنم كه اونجا آخرين ورژن trekbuddy رو هم آپ كردم مي تونين برين و دانلودش كنين:11:
اگر دانلودش كردين بگين تا شرايط نصب و راه اندازيشم تا جايي كه دانش ما قد ميده در خدمت باشيم:20:

mehdibss
29-03-2010, 21:49
سلام
واسه من هم اون پیغام رفرش رو تا حالا نداده.
پالپ جان فریمور من s8300JPIG2 هستش. چجوریه؟اطلاعاتی داری؟

pulp_152
29-03-2010, 21:57
سلام
واسه من هم اون پیغام رفرش رو تا حالا نداده.
پالپ جان فریمور من s8300JPIG2 هستش. چجوریه؟اطلاعاتی داری؟

سلام .. مهدی جان شما باید بگی خوبه یا نه .. فریمور خودم همین فریمور دوستمون هست که بهش گفتم خوبه :11:

استبداد
30-03-2010, 15:45
دویستان گلم ببخشید زیاد سوال میکنم آخه من کلا" سونی اریکیسون استفاده میکردم
با سامسونگ زیاد کا ر نکردم دی:
این سیتم دلیوری که اینجوری یه اس ام اس میده خیلی ستم نمیشه 1 جور دیگش کرد؟
in box ام کی پر میشه ؟

pulp_152
30-03-2010, 15:53
دویستان گلم ببخشید زیاد سوال میکنم آخه من کلا" سونی اریکیسون استفاده میکردم
با سامسونگ زیاد کا ر نکردم دی:
این سیتم دلیوری که اینجوری یه اس ام اس میده خیلی ستم نمیشه 1 جور دیگش کرد؟
in box ام کی پر میشه ؟

سلام راهی پیدا نکردم جور دیگه بشه ...

تا 500 اس ام اس .. بعضی وقتا میبینی رو 300 پر میشه یا 278 یا 280 واسه اینکه بعضی از اس ام اس هات چند تایی بوده ..

گوموش
31-03-2010, 02:26
سلام
دوست عزيز مثل اينكه نبود ما باعث دلخوري شده:20:از اين بابت عذر خواهي مي كنم:10:
ولي راجع به برنامه بايست بگم با توجه به اينكه بنده اينجا به خاطر تازه وارد بودن اجازه آپ كردن فايل ندارم به همين علت تمام اونچه كه دستگيرم ميشه تو سايت جي اس آريا تو تايپيك (همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lg kc910renoir )آپ مي كنم كه اونجا آخرين ورژن trekbuddy رو هم آپ كردم مي تونين برين و دانلودش كنين:11:
اگر دانلودش كردين بگين تا شرايط نصب و راه اندازيشم تا جايي كه دانش ما قد ميده در خدمت باشيم:20:
مثل اينكه به مذاق هيچكي خوش نيومد اين پست ما:13:

استبداد
31-03-2010, 21:20
سلام
خوبین
باز هم 1 سوال دی:
شماره های سیم کارتمو نشون نمیده
1 سری شماره روی سیم کارتم داشتم که روی این گوشی نشوننش نمیده
یعنی وقتی به بخش دفتر تلفن میرم خالی

ولی وقتی میخوام 1 شماره تلفن رو بگیرم
مثلا" وقتی مینویسم0936506
شماره های سیم کارتم که با این اعداد شروع میشه رو نشون میده

ولی نمیدونم چرا توی بخش دفتر تلفن نشون نمیده

توی تنظیمات هم رفتم اون بخش نشون ددن شما ره ها از ار دو یا نشون دادن شماره ها از سیم کارت رو هم زدم ولی درست نشد !

ادیت:

راستی سیم کارت دیگه روی گوشی میذارم خودش اتومانیک کپی میکنه
سیم کارت خودم هم تا چند روز پیش خوب بود
ولی نمیدونم چی شد که اینجوری شد ؟ دی

مهدی58
31-03-2010, 22:50
پوزش که دیر شد
بابت فریمورم باید بگم تا بحال اصلا پیش نیامده در مواقع بدون آنتن ریفرش سیم بخواد
من نمی دونم فریمورم خوبه یا فریمور بهتر از این چیه اما بجز مشکل اس ام اس فارسی که در پست896 گفتم مشکل جدی نداشته
دوست داشتم در قسمت دوربین عکساش از انتی شوک بیشتری بهره ببند که ظاهرا همینیه که هست فکر نکنم به فریمور مربوط باشه

گوموش جان من این نرم افزارو قبلا دانلود کردم اما با اونتوضیحات در سایتی که دانلود کردم نتونستم استفاده کنم
اگر بتونین روی این گوشی تجربه کنین و راهنمایی بفرمایید لطف بزرگی کردین.
امکانش هست یه لینک از اون تاپیکی که فرمودین بذارین؟

استبداد عزیز اول از پایین صفحه گوشیت برو توی دفترتلفن/گزینه بیشتر /کپی تماسها /از سیم به تلفن
حالا برو قسمت تنظیمات /گزینه5/حالا گزینه 4/حافظه مورد استفاده/نمایش تماسها از تلفن/
فکر نکنم دیگه مشکلی باشه اگر حل نشد امداد سایر دوستانو میطلبه

یه سوال دیگه از همه دوستان پشت گوشیم خیلی خط افتاده چیزی توی بازار نیست که بتونه این خط وخش را محو کنه؟

استبداد
31-03-2010, 23:46
آره اون راه رو امتحان کردم اما کلا" مشکلم توی این مورد فقط با 1 سیم کارت بود !

راستی شده برای شما موقع مکالمه طرف پشت خط بگه نیز noise میافته؟

pulp_152
01-04-2010, 13:43
راستی شده برای شما موقع مکالمه طرف پشت خط بگه نیز noise میافته؟

نه عزیز نمیگه

مهدی58
02-04-2010, 11:33
پاپ جان برای خط وخش پشت گوشی چیزی تو بازار نیست
احساس بدی دارم پشتش پر خط وخش شده

pulp_152
02-04-2010, 15:33
پاپ جان برای خط وخش پشت گوشی چیزی تو بازار نیست
احساس بدی دارم پشتش پر خط وخش شده

یه برچسب برای درب پشت باتری میتونی بگیری ... یا اینکه یه درب دیگه بخری بزاری کنار :11:

گوموش
02-04-2010, 18:48
گوموش جان من این نرم افزارو قبلا دانلود کردم اما با اونتوضیحات در سایتی که دانلود کردم نتونستم استفاده کنم
اگر بتونین روی این گوشی تجربه کنین و راهنمایی بفرمایید لطف بزرگی کردین.
امکانش هست یه لینک از اون تاپیکی که فرمودین بذارین؟

والاه من اين گوشي دم دستم نيست ولي يكي از رفقا داره كه روش نصب كرده و خيلي راضيه :20:
ببينم چكار مي تونم بكنم:11:

alireza_blue
06-04-2010, 00:31
سلام دوستان

راستش بعد از این دست اون دست کردن بین دو گوشی جت و 8300 تصمیم به خرید 8300 گرفتم .. امیدوارم تصمیمم درست باشه.
دو مورد برام هست که ممنون میشم راهنماییم کنین.

1- ظاهرا باتری این گوشی ضعیفه .. این مساله چقد برای دوستانی که گوشی رو دارن مساله ساز بوده؟

2- گوشی های کشویی به این موضوع گرفتار هستن که به علت حرکت مکانیکی ، بعد از مدتی یه حالت لقی بین دو صفحه ثابت و متحرک ایجاد میشه .. ایا در مورد این گوشی هم این موضوع صادقه؟

ممنون.

pulp_152
06-04-2010, 00:35
سلام دوستان

راستش بعد از این دست اون دست کردن بین دو گوشی جت و 8300 تصمیم به خرید 8300 گرفتم .. امیدوارم تصمیمم درست باشه.
دو مورد برام هست که ممنون میشم راهنماییم کنین.

1- ظاهرا باتری این گوشی ضعیفه .. این مساله چقد برای دوستانی که گوشی رو دارن مساله ساز بوده؟

2- گوشی های کشویی به این موضوع گرفتار هستن که به علت حرکت مکانیکی ، بعد از مدتی یه حالت لقی بین دو صفحه ثابت و متحرک ایجاد میشه .. ایا در مورد این گوشی هم این موضوع صادقه؟

ممنون.

سلام به عنوان یه مصرف کننده نظرمو میدم دوستانی هم که دارن امیدوارم همکاری کنند اگر پست شمارو میبینند

1- برای نیاز من کافی بوده ... البته اگر قوتر میبود بهتر بود ولی مشکل ساز هم نبوده ... اگر استفاده متوسطی از گوشی داری .. باطری جوابگو هست و تقریبا تا 2 روز نهایت 3 روز جواب میده ... اما اگر زیاد استفاده میکنی .. خوب طبیعیه که نباید جوابگو باشه و باید هر روز شارژ کنی ..

2- خوشبختانه تو این مسئله بهتر از گوشیهای دیگست هم حرکتش نرم و روون هستش هم تا حالا که 1 ساله دارم و ضربه هم زیاد خورده , هیچ لقی شاهدش نبودم

خواهش:11:

alireza_blue
07-04-2010, 01:02
سلام به عنوان یه مصرف کننده نظرمو میدم دوستانی هم که دارن امیدوارم همکاری کنند اگر پست شمارو میبینند

1- برای نیاز من کافی بوده ... البته اگر قوتر میبود بهتر بود ولی مشکل ساز هم نبوده ... اگر استفاده متوسطی از گوشی داری .. باطری جوابگو هست و تقریبا تا 2 روز نهایت 3 روز جواب میده ... اما اگر زیاد استفاده میکنی .. خوب طبیعیه که نباید جوابگو باشه و باید هر روز شارژ کنی ..

2- خوشبختانه تو این مسئله بهتر از گوشیهای دیگست هم حرکتش نرم و روون هستش هم تا حالا که 1 ساله دارم و ضربه هم زیاد خورده , هیچ لقی شاهدش نبودم

خواهش:11:

خیلی ممنون دوست من

راستش واسم عجیبه با همچین امکاناتی و این دوربین عالی چطور باتری رو انقدر ضعیف واسه گوشی انتخاب کردن!

راستی یه موردی جایی خوندم که کیفیت پخش mp3 این گوشی زیاد خوب نیست و منوهای گوشی هم کند هست ..

ایا اینطوره؟

با توجه به حرفا پس این گوشی رو به جت ارجح میدونی اره؟

مهدی58
07-04-2010, 13:31
پالپی خان متاسفانه پشت باطری خط وخش پیدا کرده بر چسب درش رو هنوز بر نداشتم با اون مشکل ندارم

چیزی مثه پولیش برای گوشیا در نیومده؟؟؟:41:

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

والاه من اين گوشي دم دستم نيست ولي يكي از رفقا داره كه روش نصب كرده و خيلي راضيه :20:
ببينم چكار مي تونم بكنم:11:
گوموش جان من یکی خیلی مشتاق این نرم افزارم اینقدر باهاش ور رفتم نتونستم اگر به نتیجه ای رسیدین لطفا ما رو بی نصیب نذارین
سپاس:10:

مهدی58
07-04-2010, 13:38
خیلی ممنون دوست من

راستش واسم عجیبه با همچین امکاناتی و این دوربین عالی چطور باتری رو انقدر ضعیف واسه گوشی انتخاب کردن!

راستی یه موردی جایی خوندم که کیفیت پخش mp3 این گوشی زیاد خوب نیست و منوهای گوشی هم کند هست ..

ایا اینطوره؟

با توجه به حرفا پس این گوشی رو به جت ارجح میدونی اره؟

به نظر من کیفیت با هد فون عالیه شایذ اسپیکراش خیلی قوی نباشن
بله رفیق برای همین به نسبت امکاناتش ارزونتره
نداشتن سیستم عامل
باطری ضعیف
رم داخلی کم
نداشتن wifi
اگر این معایب رو نداشت خیلی گرونتر از این حرفا بود
بنده خدا سامسونگیا خواستن آرزوی داشتن گوشی باامکانات بالا بر دل کسایی که زیر خط فقرن(درامد زیر 900هزار تومان!!!*) نمونه
:31:

ramtin140
07-04-2010, 14:22
من فریمور گوشیم s8300jpig2 هست خواستم ببینم فریمور جدید تر تو بازار نیومده؟
ضمنا رم گوشی که اون بالا کنار ساعت وضعیتش رو نشون میده خیلی طول میکشه تا بشناسونه شاید 5 دقیقه
با فلش هم نشد. مشکل از چیه؟ چند بار هم رم رو بدون اطلاعات گذاشتم بازم...
photo viewer هم بخاطر همین مشکل کند بودن باعث میشه تا گوشی ریست شه

مهدی58
07-04-2010, 19:51
به نظر من خیلی سریع رم رو میشناسه البته رم اولی که روی خود گوشی بود!
احتمالا مشکل از مموریت باشه
تجربه ای که خودم داشتم من اومدم یه رم 4 گیگ گذاشتم روش خیلی اذیت کرد به خالی و پر بودن رم ربطی نداشت نتیجه ای که من گرفتم باید رم مطمئن بخریم احتمالا رم فابریک شما رو عوض کردن !!!:41:
فقط باید مارک معتبر بخرین من تجربه ای ندارم اما شنیدم توشیبا خوبه یا خود سامسونگ
بازم بگم من تجربه ای ندارم اگر دوستان میتونن راهنمایی کنن

مهدی58
07-04-2010, 19:59
من فریمور گوشیم s8300jpig2 هست خواستم ببینم فریمور جدید تر تو بازار نیومده؟
ضمنا رم گوشی که اون بالا کنار ساعت وضعیتش رو نشون میده خیلی طول میکشه تا بشناسونه شاید 5 دقیقه
با فلش هم نشد. مشکل از چیه؟ چند بار هم رم رو بدون اطلاعات گذاشتم بازم...
photo viewer هم بخاطر همین مشکل کند بودن باعث میشه تا گوشی ریست شه

دوست عزیزمن زمان گرفتم حدود 40 ثانیه طول میکشه که رم رو بشناسه یعنی اون ایکون بالای صفحه از حالت سیاه به قرمز تبدیل بشه
اما 10 ثانیه بعد( یعنی کلا 50 ثانیه ) میتونم به همه اطلاعات مموری دسترسی داشته باشم
من چون تجربه گوشی لمسی با سرعت بالا ندارم حس نکردم کند باشه اما دیدم گاهی کاربرا از این موضوع شاکین اما اولین باره میشنوم گوشی ریست بشه حتی یک بار گوشی من هنگ نکرده

ehsan_
08-04-2010, 13:22
بچه ها همه می گن
صدای این گوشی فاجعه هست.....پارازیت داره...حتی با هدفون
صفحه لمشیش هم از هر 3 تا کلیک 2 تا رو جواب نمیده ؟
اما اینجا دوستان می گن خوبه
اخر کی درست می گه
من بین این گوشی وi8510 موندم
اصلا دوست ندارم وقتی این گوشی رو خریدم به امید تعریف دوستان توی این فروم
با ویژگی های دسته اول یعنی صدای فاجعه و صفحه تاچ بد مواجه بشم

ali8510
08-04-2010, 15:19
بچه ها همه می گن
اخر کی درست می گه

صفحه لمسیش اصلا اینجوری نیست،شاید با ناخن می زدن که جواب نمی ده،صفحه لمسیش خوبه.

مهدی58
08-04-2010, 16:41
[QUOTE=ehsan_;4825651]بچه ها همه می گن
اخر کی درست می گه
با ویژگی های دسته اول یعنی صدای فاجعه و صفحه تاچ بد مواجه بشم[/QUOTE
صدای مکالمش یا موسیقیش؟؟
من تابحال با هیچ کدومش مواجه نشدم اما یه توصیه اساسی نخر!!!فقط مطمئن بشو تازه موقع خرید این ایرادایی که گفتی همون اول چک کن
ما گوشیمون مال 8-12 ماه پیشه ممکنه جدیدا ایراد دار شده صرف صحبتای اینجا نخر اگر کسی همین چند وقت گرفته شاید رامتین - علیرضا و...شاید بهتر بتونن نظر بدن
در مورد صفحه لمسیش من با چنین فاجعه ای روبرو نشدم اما توی کل انداختن معمولا از این نظرات اغراق آمیز میدن اگر تاچش اینطور بود خیلی وقت از طبقه15 پرتش کرده بودم پایین اما شاید گوشی دیگه ای با تاچ سریعتر باشه اونوقت تو کل انداختن ممکنه ببازین
اگر تا بحال گوشی تاچ نداشتی در زمینه مسیج اولاش اذیت میشی نمیتونی به اون سرعت تایپ کنی وغلط میزنی واز اینجور حرفا....
یه مساله دیگه اگر نرم افزار مهمی داری اول بذار اینجا ما روی گوشیمون نصب کنیم ببینیم جواب میده یا نه
امید کمکت کرده باشم

ehsan_
09-04-2010, 00:00
نه 2 سال پیش ای میت کا جم داشتم
بعد w910 والانم k850 که می خوام بزنم توی کار سامسونگ
من موسیک خیلی گوش میدم
صدای سونی اریکسونها عالی بود.....دوستان میگن نسبت به واکمن سونی اریکسون این گوشی نا امیدم می کنه
من شیفته ظاهرش شدم
از همون موقع که ایمیت داشتم دنبال یک گوشی که هم صفحه کلید 12 تایی و هم صفحه لمسی داشته باشه بودم

alireza_blue
09-04-2010, 10:39
[QUOTE=ehsan_;4825651]بچه ها همه می گن
اخر کی درست می گه
با ویژگی های دسته اول یعنی صدای فاجعه و صفحه تاچ بد مواجه بشم[/QUOTE
صدای مکالمش یا موسیقیش؟؟
من تابحال با هیچ کدومش مواجه نشدم اما یه توصیه اساسی نخر!!!فقط مطمئن بشو تازه موقع خرید این ایرادایی که گفتی همون اول چک کن

سلام

اخه چجوری میشه چک کرد؟ سه روز پیش گارانتی اصلی مایکروتل این گوشی رو 307 تومن از نمایندگی سامسونگ قیمت گرفتم یارو میگفت پلمپ هست و هیچ رقمه تا قبل از فروش بار نشده و نمیشه جعبش.. اگه بخریم قاعدتا دیگه صاحبش خودمونیم .
اگه واقعا صداش نویز داشته باشه عمرا تو گارانتی هم برطرف بشه چون من همین مشکل نویز رو با n70 داشتم و چندبار هم رفت گارانتی ولی هیچی به هیچی.

pulp_152
09-04-2010, 12:54
بچه ها همه می گن
اخر کی درست می گه

صدای این گوشی بسیار عالی هستش ! هیچ پارازیتی نداره بیس بسیار خوبی داره .. کیفیت هم خاص هستش در کل من که کاملا راضی هستم ... و اهل موسیقی گوش دادن ...

تنها مشکلی که با هدفون داره اینه که هدفونش با اینکه لوله ای هستش ولی یه جور خاصی هستش مثل بقیه هدفونهای لوله ای نیست که بزاری تو گوش استفاده کنی ... باید تو گوش که میزاری بپیچونی یا قفل کنی اینجوری نه دیگه در میاد نه صدا کمه و نه کیفیتش پایینه ... به قدری بیس و صدا با کیفیت هستش که به راحتی اکثر گوشیهایی که حتی موزیک فون هم بودن رو کنار گذاشت ...

در مورد صفحه لمسی که طرف بهت گفته توهم زده دوست من ! ... دیگه از صفحه لمسی خازنی این ایراداتو بگیرن نامردیه !

اگه مشکلت صفحه تاچ و صدا هستش .. برو با خیال راحت بگیر ..

نه 2 سال پیش ای میت کا جم داشتم
بعد w910 والانم k850 که می خوام بزنم توی کار سامسونگ
من موسیک خیلی گوش میدم
صدای سونی اریکسونها عالی بود.....دوستان میگن نسبت به واکمن سونی اریکسون این گوشی نا امیدم می کنه
من شیفته ظاهرش شدم
از همون موقع که ایمیت داشتم دنبال یک گوشی که هم صفحه کلید 12 تایی و هم صفحه لمسی داشته باشه بودم

w910 که گوش ندادم ! وی از w550 و w700 و 800 بهتره موزیکش ... حداقل بنده بیشتر خوشم میاد !

سلام

اخه چجوری میشه چک کرد؟ سه روز پیش گارانتی اصلی مایکروتل این گوشی رو 307 تومن از نمایندگی سامسونگ قیمت گرفتم یارو میگفت پلمپ هست و هیچ رقمه تا قبل از فروش بار نشده و نمیشه جعبش.. اگه بخریم قاعدتا دیگه صاحبش خودمونیم .
اگه واقعا صداش نویز داشته باشه عمرا تو گارانتی هم برطرف بشه چون من همین مشکل نویز رو با n70 داشتم و چندبار هم رفت گارانتی ولی هیچی به هیچی.

شما از نمایندگی اصلی اگه بگیری مشکلی نباید قاعدتا داشته باشه ... صداش هم نویز نداره .. اتفاقا صدای صاف داره

SAEEDSAMSUNG
27-04-2010, 23:34
راسته میگن بعضی فایلای ویدئویی رو که بخواید باز کنید گوشی ریستارت میکنه؟

pulp_152
27-04-2010, 23:37
راسته میگن بعضی فایلای ویدئویی رو که بخواید باز کنید گوشی ریستارت میکنه؟

نچ:31:....

استبداد
17-05-2010, 10:13
سلام بچه ها خوبین؟
1 مشکلی پیش اومده
1 فایل pdf رو میخوام بخونم
حدودا" 300 صفحست
اینو با گوشی که بازش میکنم فقط صفحه اول رو نشون میده
بقیه صفحه ها که میری صفحه سفید نشون میده
اینو هم بگم فایل pdf ش , یک کتاب که بصورت اسکن شدست و تبدیل به پی دی اف کردن
ممکنه علتش این باشه به خواطر فنتش نخونش؟
راستی بالای هر صفحه آدرس سایتی که این pdf رو منتشر کرده هم نوشته شده
که این آدرس سایت جز صفحه های اسکن شده نیست و خودشون اضافه کردن
فقط اونو توی گوشی نشون میده

راه حلی وجود داره ؟

amaska
19-05-2010, 17:35
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir ,Samsung M880 Pixon, Samsung S8300 Ultratouch, SonyEricsson C905 رسیدم.به نظر شما کدوم بهتر.
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
اشکالاتی که از LG KC910i Renoir گرفتن:
1.صدای زیر متوسط
2.مشکل با نصب برنامه های جاوا (محدودیت حجمی 3 مگا بایت)
3.باتری ضعیف
اشکالات samsung M8800 Pixon:
1.کیفیت فیلم برداری پائین تر ار LG KC910i Renoir
2.باتری ضعیف
3.از لحاظ عملکرد پائین تر از Samsung S8300 Ultatouch
اشکالات Samsung S8300 Ultratouch:
1.عمر يا زمان باطريش:اگر 25 دقیقه باهاش حرف بزنی باطریش کاملا خالی میشه.شارژ گوشیم تقریبا نصف روزه.
2.ساپورت نرم افزاری نداره.
3.صداش خیلی ضعیفه.
4.دوربینش کیفیت خوبی نداره.
اشکالات c905:
1.اسپیکراش ضعیفه
2.كيفيت متوسط فيلمبرداري .ضبط فیلم با رزولوشن QVGA و 30 فریم در ثانیه انجام می­شود.و همچنین دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين
ممنون از حسن توجهتان

recomet
20-05-2010, 19:42
در مورد این گوشی که هر چی اشکال فرمودید کاملا درسته و مایه ننگ سامسونگه با این ایراداتش

در مورد شماره یک c905 من که باورم نمیشه:41:

recomet
20-05-2010, 20:26
راستی چند مورد رو در مورد این گوشی بگم ، شاید به درد اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن خورد.
در ضمن من n78 و n73 و 5610 نوکیا دستم بوده و دیگه خوبه بد گوشیا رو چشیدم!!!!
!.این گوشی مثل بقیه گوشیای سامس خیلی خشگله و کلا دلبریش حرف نداره.....
2.کلا اگه بخوایم بگیم امکاناتش کمه ولی همون امکاناتیو که داره واقعا عالی کار میکنه و در حد خودشون خیلی رضایت بخشن.
3.از اینکه فینگر تاچه و قلمی نیست خیلی خوشحالم.
4.نه اینکه برنامه نمیخوام یا لازم ندارم، ولی فکر کنم از تنبلیمه که هیچ برنامه ایی نداره.چون خیلی واسم سخته که توش برنامه بریزم.(اینجا باید بگم دلم برای n78 n73 5610 تنگ شده)
5.شدت و کیفیت صدای خودشو حسن فریش (هندس فری) افتضاهه افتضاهه(NOKIA:40:)
6.در مورد باطری هم اون اولا که تازه خریده بودمش برام خیلی سخت بود که روزی 2 بار !!! شارژش کنم!!!!:18: البته خیلی زود هم شارژ میشد و عصبانیت منو از دلم در میاورد الانم که واسم عادی شده(نمیدونم اگه بازم نوکیا بگیرم باهاش قراره چیکار کنم:27:)
7.عکاسیش به قول رفیقام در حد 5 مگاپیکسله نه 8 ولی به نظر من فیلمبرداریش در حد 12 نه 8!!!!!!!!(اغراق نمیکنم):19:
8.قاب پشتش هم که نگو...... انگار که سالادو ریختی روشو با چنگال اوفتادی به جونش:31:
9.فقط هم 1 باند داره و به خاطر همینه که موقع مکالمه صدای طرف رو خوب میشه شنید.
10.مقاومتشم که انگار که خوبه شاید 3 4 بار از فاصله یک متری روی کاشی افتاده و هیچیشم نشده.(البته منو اگه بشناسید فکر میکنید که تمام قطعاتش از فولاد ساخته شده.)
11.sms فارسی هم میده ولی باید 7 خان رستمو رد کنید تا بتونید یه sms کوتاه بنویسید: اینجوریه که مثلا برای حرف ذ ،گوشی شماره ی 2 رو معرفی میکنه یعنی شما اول شماره ی مربوط به حروف دذرزژ رو از روی صفحه کلید میزنیدحالا باید شماره ی 2 رو بزنید تا از بین اون 5 حرف ، حرف ذ رو انتخاب کنید.(برای تازه کارها واقعا مصیبته برای منم که 6 ماهه دارمش همینطوره ولی در کل تایپ sms راحتتره ، مثلا برای زدن حرف ی توی نوکیا باید 4 بار دکمه ی مربوطشو بزنید ولی توی این روش باید 2 بار بزنید.ظاهر کار سریعتر و راحتتره ولی نمیدونید که چه عذابی میده به آدم)
12.دلیوری پیام ها به صورت یک sms به گوشی وارد میشه مثل نوکیا نیست که به یه باکس مخصوص بره.یعنی جای پیام ها رو توی اینباکس میگیره و هی زرتو زرت باید پاکشون بکنید.
13.بازی هم که داره ولی بازیای نوکیا یه چیزه دیگست.
14.جی پی اس اون هم که کلا از راه اینترنته و سامس gps شبیه نوکیا که خرجش فقط یه برنامست رو نداره.
15.دوربینه دوم هم که چون 3g نداره غیر فعاله.(همون بهتر که غیر فعاله چون نیـــــــــست مکالمه تصویری تو ایرانه عزیزمون فعاله...)
16.voice recorder اونم که کیفیت پایینی داره و فقط تا 5 دقیقه رو ضبط میکنه
17.در مورد رم هم بگم که سرعتش بدون اغراق فضایه (من که رم 8 گیگ انداختم آخ هم نمیگه)

این مواردی بود که احساس کردم کسی به اونا نمیپردازه و داره از چشم ملت میوفته
البته با کسی پدر کشتگی ندارم خودمم این گوشیو که در کل ازش راضیمو دارماااا!!!!!

pulp_152
21-05-2010, 16:46
سلام بچه ها خوبین؟
1 مشکلی پیش اومده
1 فایل pdf رو میخوام بخونم
حدودا" 300 صفحست
اینو با گوشی که بازش میکنم فقط صفحه اول رو نشون میده
بقیه صفحه ها که میری صفحه سفید نشون میده
اینو هم بگم فایل pdf ش , یک کتاب که بصورت اسکن شدست و تبدیل به پی دی اف کردن
ممکنه علتش این باشه به خواطر فنتش نخونش؟
راستی بالای هر صفحه آدرس سایتی که این pdf رو منتشر کرده هم نوشته شده
که این آدرس سایت جز صفحه های اسکن شده نیست و خودشون اضافه کردن
فقط اونو توی گوشی نشون میده

راه حلی وجود داره ؟

سلام

نمیدونم حقیقتش من کتاب پرنیان زیاد دارم خیلی خوب و راحت میخونم ... شما بقیه pdf هارو امتحان کن ...خبرشو بده

می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir ,Samsung M880 Pixon, Samsung S8300 Ultratouch, SonyEricsson C905 رسیدم.به نظر شما کدوم بهتر.
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
اشکالاتی که از LG KC910i Renoir گرفتن:
1.صدای زیر متوسط
2.مشکل با نصب برنامه های جاوا (محدودیت حجمی 3 مگا بایت)
3.باتری ضعیف
اشکالات samsung M8800 Pixon:
1.کیفیت فیلم برداری پائین تر ار LG KC910i Renoir
2.باتری ضعیف
3.از لحاظ عملکرد پائین تر از Samsung S8300 Ultatouch
اشکالات Samsung S8300 Ultratouch:
1.عمر يا زمان باطريش:اگر 25 دقیقه باهاش حرف بزنی باطریش کاملا خالی میشه.شارژ گوشیم تقریبا نصف روزه.
2.ساپورت نرم افزاری نداره.
3.صداش خیلی ضعیفه.
4.دوربینش کیفیت خوبی نداره.
اشکالات c905:
1.اسپیکراش ضعیفه
2.كيفيت متوسط فيلمبرداري .ضبط فیلم با رزولوشن QVGA و 30 فریم در ثانیه انجام می­شود.و همچنین دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين
ممنون از حسن توجهتان

سلام بقیه گوشیها نظری نمیدم

1- زمان صحبت من تا 2 ساعت مداوم صحبت کردم ... 1 ساعت که شد مکالمه قطع شد دوباره تماس گرفتم ... با این حال 2 تا از خط باطری بیشتر مصرف نشد ...

2-ساپورت نرم افزاری؟ یعنی چی؟ ؟! هر چی به بقیه بخوره به اینم میخوره ... منظور c905 و kc910 و pixon هستش بعلاوه اینکه چون رزولوشن بالاتری هم داره بازیهای jar که برای امنیا و b7300 هم ساخته شده روش اجرا میشه همینطور star ...

3-متوسطه ولی کیفیت خوبی داره

4-دوربینش تو 8 ها عالیه ... حداقل از pixon و c905 بهتره ... با kc910 هم مقایسه نشده نظری ندارم

راستی چند مورد رو در مورد این گوشی بگم ، شاید به درد اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن خورد.
در ضمن من n78 و n73 و 5610 نوکیا دستم بوده و دیگه خوبه بد گوشیا رو چشیدم!!!!
!.این گوشی مثل بقیه گوشیای سامس خیلی خشگله و کلا دلبریش حرف نداره.....
2.کلا اگه بخوایم بگیم امکاناتش کمه ولی همون امکاناتیو که داره واقعا عالی کار میکنه و در حد خودشون خیلی رضایت بخشن.
3.از اینکه فینگر تاچه و قلمی نیست خیلی خوشحالم.
4.نه اینکه برنامه نمیخوام یا لازم ندارم، ولی فکر کنم از تنبلیمه که هیچ برنامه ایی نداره.چون خیلی واسم سخته که توش برنامه بریزم.(اینجا باید بگم دلم برای n78 n73 5610 تنگ شده)
5.شدت و کیفیت صدای خودشو حسن فریش (هندس فری) افتضاهه افتضاهه(NOKIA[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6.در مورد باطری هم اون اولا که تازه خریده بودمش برام خیلی سخت بود که روزی 2 بار !!! شارژش کنم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خیلی زود هم شارژ میشد و عصبانیت منو از دلم در میاورد الانم که واسم عادی شده(نمیدونم اگه بازم نوکیا بگیرم باهاش قراره چیکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7.عکاسیش به قول رفیقام در حد 5 مگاپیکسله نه 8 ولی به نظر من فیلمبرداریش در حد 12 نه 8!!!!!!!!(اغراق نمیکنم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.قاب پشتش هم که نگو...... انگار که سالادو ریختی روشو با چنگال اوفتادی به جونش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.فقط هم 1 باند داره و به خاطر همینه که موقع مکالمه صدای طرف رو خوب میشه شنید.
10.مقاومتشم که انگار که خوبه شاید 3 4 بار از فاصله یک متری روی کاشی افتاده و هیچیشم نشده.(البته منو اگه بشناسید فکر میکنید که تمام قطعاتش از فولاد ساخته شده.)
11.sms فارسی هم میده ولی باید 7 خان رستمو رد کنید تا بتونید یه sms کوتاه بنویسید: اینجوریه که مثلا برای حرف ذ ،گوشی شماره ی 2 رو معرفی میکنه یعنی شما اول شماره ی مربوط به حروف دذرزژ رو از روی صفحه کلید میزنیدحالا باید شماره ی 2 رو بزنید تا از بین اون 5 حرف ، حرف ذ رو انتخاب کنید.(برای تازه کارها واقعا مصیبته برای منم که 6 ماهه دارمش همینطوره ولی در کل تایپ sms راحتتره ، مثلا برای زدن حرف ی توی نوکیا باید 4 بار دکمه ی مربوطشو بزنید ولی توی این روش باید 2 بار بزنید.ظاهر کار سریعتر و راحتتره ولی نمیدونید که چه عذابی میده به آدم)
12.دلیوری پیام ها به صورت یک sms به گوشی وارد میشه مثل نوکیا نیست که به یه باکس مخصوص بره.یعنی جای پیام ها رو توی اینباکس میگیره و هی زرتو زرت باید پاکشون بکنید.
13.بازی هم که داره ولی بازیای نوکیا یه چیزه دیگست.
14.جی پی اس اون هم که کلا از راه اینترنته و سامس gps شبیه نوکیا که خرجش فقط یه برنامست رو نداره.
15.دوربینه دوم هم که چون 3g نداره غیر فعاله.(همون بهتر که غیر فعاله چون نیـــــــــست مکالمه تصویری تو ایرانه عزیزمون فعاله...)
16.voice recorder اونم که کیفیت پایینی داره و فقط تا 5 دقیقه رو ضبط میکنه
17.در مورد رم هم بگم که سرعتش بدون اغراق فضایه (من که رم 8 گیگ انداختم آخ هم نمیگه)

این مواردی بود که احساس کردم کسی به اونا نمیپردازه و داره از چشم ملت میوفته
البته با کسی پدر کشتگی ندارم خودمم این گوشیو که در کل ازش راضیمو دارماااا!!!!!

سلام .. ممنون از ریویو خوبت

1-موافقم

2-امکاناتش انصافا کم نیست ... شما تو این قیمت چنین گوشی با چنین امکاناتی محاله پیدا کنی ... کجا بهت تاچ خازنی با دوربین 8 با فیلمبرداری d1 به همراه صفحه نمایش amoled و صفحه کلید و ساپورت دایویکس میدن ؟

3-موافقم

4-جاوا همینه ! عزیز ولی خوب محدودیت حجم برنامه نداره

5-حتما بده یه چکاپی هم هندزفری و هم اسپیکر رو بکنن ... (به تازگی تهران امدم گفتم برای تنوع برم یه هندزفری خوب بگیرم دوستان از creatve 630 تعریف میکردن ... با هندزفری خودش مقایسه کردم البته با s8300 نه با mp3 player ..هندزفری خودش هم بیس بهتری داشت هم صداش بیشتر بود ... بعد تعریف philpis رو شنیدم رفتم گرفتم که متاسفانه الان کنار خونه افتاده و 21 هم پولشو دادم

6-باطری در کل شارژ خوب نگه میداره ولی تو استفاده سنگین مخصوصا اینترنت کم میاره ... ولی تو بازیو فیلمو صحبت کردن خوبه ...

7-چی بگم والا! با توجه به 8 هایی که تو بازار و دوربینهای دیجیتال دیدم به نظرم کاملا رضایت بخشه و جر بهتریناست

8-موافقم

9-مکالمه واقعا عالیه

10-اینم عالیه ..بهتر از عالی

11-موافقم

12-درسته

13-ربطی به نوکیا و سامسونگ نداره عزیز .. ربط به سیستم عامل داره ... ولی بازیهایی روش اجرا کردم که نوکیا n73 و n81 تیک زدن :31:

14-بازم ربط به سیستم عامل داره نه نوکیا و سامسونگ

15-درسته

16-کیفیتش بد نیست بالا هم نیست ... تو قیمت تنظظیماتش بری میتونی بزاری رو 60 دقیقه

17-اینو باید به دوستانی بگی که هی میگن سرعتش کمه !:18:
ممنون از ریویو خوبت :11:

recomet
22-05-2010, 19:06
eee:40:
جناب پالپ آشنا
واقعا ممنونم از این پیام آخریتون
یادمه با شما بود که بنده مشورت کردمو این گوشیو خریدم
مورد 16 رو هم نمیدونستم که 1 ساعت میتونه ضبط کنه ممنونم ولی بازم در مورد کیفیت ضبطش ناراضی ام
شما هم خیلی خوب گفته هامو نقد کردید
بازم ازتون تشکر میکنم

راستی در مورد دوربینش اینم بگم که نمیتونم عکس واضح و بدون تار بگیرم
اگه میتونید یه کمکی در این مورد بهم بکنید که تنظیماتشو چیکار کنم تا عکس هاش واضح بیفته...

pulp_152
22-05-2010, 21:08
eee:40:
جناب پالپ آشنا
واقعا ممنونم از این پیام آخریتون
یادمه با شما بود که بنده مشورت کردمو این گوشیو خریدم
مورد 16 رو هم نمیدونستم که 1 ساعت میتونه ضبط کنه ممنونم ولی بازم در مورد کیفیت ضبطش ناراضی ام
شما هم خیلی خوب گفته هامو نقد کردید
بازم ازتون تشکر میکنم

راستی در مورد دوربینش اینم بگم که نمیتونم عکس واضح و بدون تار بگیرم
اگه میتونید یه کمکی در این مورد بهم بکنید که تنظیماتشو چیکار کنم تا عکس هاش واضح بیفته...

سلام عزیز ... خوب منوت رو اگه فارسی کنی میتونی تنظمیات رو خیلی خوب پیدا کنی ...

در هر صورت .. فلش رو حتما خاموش کن ... عکس رو در حالت super fine بزار .. تما قسمتهایی که خودکار میشن غیر از فلش که باید خاموش کنی خودکار بزار ...ضد تکان رو روشن کن ... wdr هم روشن کن .. اگه روشننکنی کنتراست عکس بالاتر میشه ودر نتیجه شفافیتش بیشتر میشه اما تعادل بین سایه و نور کمتر میشه ....تشخیص بسته بودن چشم هارو خاموش کن ... همینارو انجام بده همه جا نسبتا عکسهای خوبی میگیری .. بخوای عکسهای بهتری بگیری باید در شرایط مختلف خودت تمرین کنی تا دستت بیاد

azad1358
23-05-2010, 16:15
من s8300 دارم و راضیم.باهاش راحتم وکارمو راه میندازه.فقط با عکاسی اون مشکل دارم.فیلمبرداریش بدون یدون هیچ مقدمات و تنظیمی عالیه ولی هر جوری تنظیم میکنم عکساش اونجوری که انتظار دارم نمیشه.بعضی وقتا محشر میندازه ولی بیشتر شانسیه.یه وقت تار میشه یهوقت زرد میفته از بعضی منوهای تنظیماتش هم سردر نمیارم.مثلا نورسنجی نقطه ای و ماتریس و مرکزی چه فرقی دارن؟روکدوم باید بذارم؟یا حالت زوم رو چی باشه؟ماکرو یعنی چی؟نمیخوام واسه هر عکس تنظیم کنم.میدونم که قابلیت انداختن عکسای عالی رو داره.ولی چه جوری؟iso یعنی چی؟کمکم کنید.کاربرد حالت اسکن چیه؟همون همه چی خودکاره؟منتظرم یکی حسابی روشنم کنه.

pulp_152
23-05-2010, 19:43
من s8300 دارم و راضیم.باهاش راحتم وکارمو راه میندازه.فقط با عکاسی اون مشکل دارم.فیلمبرداریش بدون یدون هیچ مقدمات و تنظیمی عالیه ولی هر جوری تنظیم میکنم عکساش اونجوری که انتظار دارم نمیشه.بعضی وقتا محشر میندازه ولی بیشتر شانسیه.یه وقت تار میشه یهوقت زرد میفته از بعضی منوهای تنظیماتش هم سردر نمیارم.مثلا نورسنجی نقطه ای و ماتریس و مرکزی چه فرقی دارن؟روکدوم باید بذارم؟یا حالت زوم رو چی باشه؟ماکرو یعنی چی؟نمیخوام واسه هر عکس تنظیم کنم.میدونم که قابلیت انداختن عکسای عالی رو داره.ولی چه جوری؟iso یعنی چی؟کمکم کنید.کاربرد حالت اسکن چیه؟همون همه چی خودکاره؟منتظرم یکی حسابی روشنم کنه.

سلام

خوب فیلمبرداری تنظیماتی نداره ...

شما نورسنجی رو بزار رو مرکزی ... ماتریس باعث میشه که نور بیشتر بشه ولی خوب من که همیشه رو مرکزی میزارم و تو امتحانی هم که کردم بهتر بوده در اکثر مواقع .. البته بعضی اوقات ماتریس بهتر میشه ولی خیلی کم ...در کل مرکزی بهت

زوم نکن چون رو عکس زوم میشه ...

ماکرو یعنی گرفتن عکس از سوژه های نزدیک .. مثلا میخوای از متن کتاب یا گل و غیره از نزدیک عکس بگیری بزار رو ماکرو

iso رو هم رو هم رو خودکار بزار .. هر چی نور بیشتر باشه سطح iso پایینتره و هر چی کمتر سطح iso بالاتر برای جذب بیشتر نور ولی در عوض نویز بیشتر میشه .. شما بزار رو خودکار خودش تقریبا خوب انجام میده

تو حالت scn یا صحنه شما عکست رو ماتریس قرار میگیره ... و میتونی از حالت های مختلفش استفاده کنی .. مثلا بزاری در شب یا در محیط ورزشی یا در غروب افتاب و .. ولی هیچ تنظیماتی دیگه انجام نمیشه ..نتیجه هم متوسطه ...

فلش رو هم غیر از تاریکی که واقعا نیاز باشه روشن نکن

azad1358
24-05-2010, 09:11
[]سلام
از جوابتون خیلی ممنونم.فکر کنم با این حساب باید قید عکسهای عالی رو بزنم.یه سوال دیگه:توی تنظیمات پیام متنی؛قسمت امکانات ارسال،یه منو هست به اسم انتخاب شبکه که شامل سوییچ بسته ای و سوییچ مداری هست.میخوام بدونم اینا یعنی چی و چه کاربردی دارن؟چه فرقی دارن؟وباید رو کدوم تنظیم کنم؟:20:

pulp_152
24-05-2010, 12:27
[]سلام
از جوابتون خیلی ممنونم.فکر کنم با این حساب باید قید عکسهای عالی رو بزنم.یه سوال دیگه:توی تنظیمات پیام متنی؛قسمت امکانات ارسال،یه منو هست به اسم انتخاب شبکه که شامل سوییچ بسته ای و سوییچ مداری هست.میخوام بدونم اینا یعنی چی و چه کاربردی دارن؟چه فرقی دارن؟وباید رو کدوم تنظیم کنم؟:20:

شما تو این حالت هایی که گفتم عکسهای محیط بیرونتون در حد خوب میشه ... اگه scn رو روشن نکنید ...

فقط برای محیط داخل یه مقدار با تنظیمات اخری باید بازی کنید ... یه مقدار عکسها اشباع هستند باید اشباعشو کم کنید و زنده تر کنید که توسط تنظیمات اخر با توجه به نور محیط و فضا باید انتخاب کنید .. این دیگه چیزی نیست که بگم بزار روی چند باید تمرین کنی تا دستت بیاد ...

در مورد پیام متنی .. نمیدونم چه فرقی با هم دارن ... مال من از ابتدا سوییچ مداری بود و دست هم نزدم !

مهدی58
28-05-2010, 14:25
یه نکته هم من اضافه کنم در خصوص عکسبرداری:سعی کنید موقعی که دکمه را فشار میدهید کادری که وسط صفحه هست سبز باشه(سفید یا قرمز نباشه) و اصلا دستت رو تکون ندی من عادت کردم تازمانیکه ذخیره عکس تمام نشده دستمو تکون نمیدم نکته بعد اینکه در محیط بیرون عکسها عالی میشن خیلی کم حرکت زیاد عکس را تار میندازه بنابراین سعی کنید در محیطهای داخل نور را با روشن کردن لامپ زیاد کنین وگرنه عکسهای کمی شفاف میشن مگر اینکه عکاس وسوژه هیچ حرکتی نداشته باشن که باز عالی میشن.
چند وقت پیش رفتم آتلیه با اینکه دوربین 12 مگاپیکسلی داشت وروی سه پایه بود خیلی از عکساش تار میشد احتمالا به این علت که سوژه حرکت داشت پس توقع زیادی از 8مگاپیکسل وضدتکان و تنظیمات دوربین یه گوشی نباید داشته باشیم

sahand_loietive
03-06-2010, 19:41
سلام
می خواستم بپرسم نحوه نوشتن SMS در این گوشی مثل مدلهای دیگه سامسونگ
به این نحو فاجعه بار:41: که باید اول مثلا 5 رو فشار بدی بعد دوباره شماره حرف مورد نظر رو بزنی

مثلا اگه بخوای حرف (( K )) رو تایب کنی اول باید دکمه 5 رو بزنی بعد چون روی دکمه 5 حرف k دوم هست عدد 2 رو بزنی تا حرف K رو تایپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

pulp_152
03-06-2010, 20:57
سلام
به این نحو فاجعه بار:41: که باید اول مثلا 5 رو فشار بدی بعد دوباره شماره حرف مورد نظر رو بزنی

مثلا اگه بخوای حرف (( K )) رو تایب کنی اول باید دکمه 5 رو بزنی بعد چون روی دکمه 5 حرف k دوم هست عدد 2 رو بزنی تا حرف K رو تایپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
بله دقيقا مانند گوشي هاي با صفحه كليد ...

azad1358
06-06-2010, 17:42
سلام

سلام.دوست عزیز اصلا غصه نخور.من وقتی این گوشی رو خریدم وفهمیدم اینجوریه ازغصه شب خوابم نمی برد.بدجوری حالم گرفته شد.اول اینکارو کردم که فقط زبان نوشتن مسیج رو گذاشتم روی زبان اردو یا یه زبون دیگه .در این صورت اونجوری که دوست داری عمل میکنه ولی چون بعضی حروفش یه جوری بود گذاشتم فارسی وسعی کردم کنار بیام .الان خیلی با این روش حال میکنم و سرعت تایپم هم خیلی بیشتره و حتی میتونم بدون نگاه کردن به صفحه نمایش مطمین باشم که درست میزنم.ضمن اینکه میشه وقتی کشوی گوشی بسته است،به صورت لمسی تندتند تایپ کرد،ناراحت نباش و تمرین کن.عالیه.:46: چون تاپیک قدیمی شده اگه خوندی و نتیجه گرفتی جوابمو بده چیکار کردی؟:biggrin:

My_Love_Kharatha
07-06-2010, 11:09
سلام

دوستان این چرا این همه صدا رو بد ظبط میکنه ؟

farzad_sh_2020
09-06-2010, 15:31
سلام دوستان
من گوشی دوستم مشکل اساسی پیدا کرده و اوونم این هست که تا میخواد به کسی زنگ بزنه مکالمه قطع میشه . نمایندگی هم فلش کرده ولی بازم مشکلش حل نشده . حالا گفتم بیاره بهم بده ببینم فلش کنم به چیز جدیدی درست میشه یا نه .

ممنون میشم بگید آخرین و بهترین فریمور برای این گوشی چی هست ؟ فارسی هم برای نوشتن داشته باشه . البته اگر موجود هست

pulp_152
09-06-2010, 16:34
سلام دوستان
من گوشی دوستم مشکل اساسی پیدا کرده و اوونم این هست که تا میخواد به کسی زنگ بزنه مکالمه قطع میشه . نمایندگی هم فلش کرده ولی بازم مشکلش حل نشده . حالا گفتم بیاره بهم بده ببینم فلش کنم به چیز جدیدی درست میشه یا نه .

ممنون میشم بگید آخرین و بهترین فریمور برای این گوشی چی هست ؟ فارسی هم برای نوشتن داشته باشه . البته اگر موجود هست

سلام اقا فرزاد .. قرار شد بياي بگردي ديگه ! ..

بفرما صفحه 87

هم فريمورها هست هم نحوه اموزش

سلام

دوستان این چرا این همه صدا رو بد ظبط میکنه ؟

شما از چه فريموري استفاده ميكنيد ؟

AlamtabC
15-06-2010, 16:44
سلام یه گوشی 8 در حد قویترین گوشی ها بسیار زیبا و دلفریب کیفیت صفحه نمایش بسیار خوب, قیمت بسیار مناسب نسبت به امکانات شارژ با دو روز کار معمولی کیفیت فیلم برداری با 6000 bitrate و نویز بسیار کم ,جاوا در حد المپیک ساپورت می کنه.
فایل 13 مگی ریختیم روش با سرعت 3 ثانیه نصبش کرد.
اما اگه بین این گوشی و اس 8000 دو دل هستید حتما اس 8000 بگیرید چون 8300 وایرلس نداره و اس 8000 نسل سوم دو گانه داره
یا حق

o.city
17-06-2010, 19:10
سلام.برای GPS این گوشی چه برنامه ای باید نصب کرد؟

yoosef_st
18-06-2010, 00:08
بر و بچزی که این گوشی رو دارین
به نظرتون این رو بگیرم یا Jet؟
من تا حالا گوشی بدون سیستم عامل نداشتم.
بنا بر این رابط کاربریش خیلی مهمه برام.

pulp_152
19-06-2010, 21:38
بر و بچزی که این گوشی رو دارین
به نظرتون این رو بگیرم یا Jet؟
من تا حالا گوشی بدون سیستم عامل نداشتم.
بنا بر این رابط کاربریش خیلی مهمه برام.

سلام جت بهتر از این هستش ..اگر رابط کاربری اهمیت زیادی داره ... در کل جت بهتره به نظرم ..

javad 67
25-06-2010, 13:30
دانلو دفارسی ساز

pulp_152
25-06-2010, 13:37
دانلو دفارسی ساز

خودش فارسی هست دوست عزیز

satagoosh
29-06-2010, 12:15
میگن کیفیت صدای اس8300 پایینه.از 5530 هم پایین تره؟

satagoosh
29-06-2010, 12:29
کیفیت صدای S8300 از 5530 پایین تره
؟

apolixx
02-07-2010, 22:39
این گوشی با کابل یو اس بی شارژ میشه یا نه؟ شارژرش رو گم کردم

sialkgraph
03-07-2010, 20:51
این گوشی با کابل یو اس بی شارژ میشه یا نه؟ شارژرش رو گم کردم

بله وقتی به کامپیوتر نصب کنی خود به خود شروع به شارژ گوشی میکنه

ehsan_
22-07-2010, 11:47
دوستان این گوشی توانایی نمایش PDF رو داره ؟

یا میشه برنامه ای ریخت روش که فابل PDF رو نمایش بده ؟

Highbury
30-07-2010, 00:35
به لرزش دست خیلی حساسه؟

مهدی58
30-07-2010, 12:16
خودش PDF را ساپورت می کنه
در نور کم به لرزش دست خیلی حساسه اما در نور زیاد خوبه

SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 13:17
سلام. یکی از دوستام این گوشی رو داره بدون گارانتی و خیلی سالمه 8 ماه حریده.. میفروشه 190. بخرم؟

Dark.Life
30-07-2010, 14:10
سلام. یکی از دوستام این گوشی رو داره بدون گارانتی و خیلی سالمه 8 ماه حریده.. میفروشه 190. بخرم؟

نوش 250 60 تومنه
با 8 ماه کارکرد به نظرم 190 نمی ارزه

Highbury
31-07-2010, 23:28
گوشی شاپ زده 235 هزار تومان به نظر منم ارزش نداره با این قیمت بخری.
آیا به لرزش دست خیلی حساسه؟
2-باتریش چطوره؟
3-هندسفری دو تیکه هستش؟

4-قضیه ی قاب پشت گوشی چیه؟
5-این رو بخرم یا اس 7350 یا استار تی وی؟

Dark.Life
31-07-2010, 23:58
گوشی شاپ زده 235 هزار تومان به نظر منم ارزش نداره با این قیمت بخری.
آیا به لرزش دست خیلی حساسه؟
2-باتریش چطوره؟
3-هندسفری دو تیکه هستش؟

4-قضیه ی قاب پشت گوشی چیه؟
5-این رو بخرم یا اس 7350 یا استار تی وی؟

یکم بزار رو پولت خودتو راحت کن
270 80 تومن بده پیکسون 12 بگیر به لرزش دستم حساس نیست و سرعت شاتر خیلی بالایی داره
در مورد پیکسون :
باتریش خوبه مثله جت
آره دو تیکس و تو مایکرو usb میخوره
قابش فلزیه :دی بر خلاف اس8300 که پلاستیکه
پیکسون 12 بخر که خیلی مفت شده :دی

پست 500 ... پروفشونال شدم :دی

Highbury
01-08-2010, 00:18
پیکسون 12 که قیمتش بالای 300 تومان هستش مطمئنی؟
پیکسون 12 فلزینه یا اس 7350؟7350 که قاب جلوش فلزیه
متاسفانه تاپیک پیکسون 12 خیلی سوت و کوره

forx
01-08-2010, 23:26
سلام رمز گوشی دیفالت چنده؟ میخام رمز بزارم نمی دونم رمز قبلی چیه! 0000 هم نبود!
ادیت:*2767*3855# با این کد ریست کردم حل شد

رم خوب برای این گوشی چی بگیرم؟ یعنی باید کلاس چند و اینا باشه؟؟((شرمنده از بیخ بی اطلاع هستم!:دی))

نرم افزار برای gps موجود نیست؟ اگر هست ممنون میشم بزارید!

ممنون

alimehraeew
03-08-2010, 21:04
برنامه فارسی ساز این گوشی هست؟
گوشیو واسه کسی گرفتم فارسی ساپورت نمی کنه چه باید بکنم؟

alimehraeew
10-08-2010, 20:00
یعنی هیچ راهی نداره ما دو ماه یه پست فرستادیم کسی جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

forx
11-08-2010, 01:12
یعنی هیچ راهی نداره ما دو ماه یه پست فرستادیم کسی جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
خوب تو سایتهای دیگه دیدم فلش فارسیش هست

جواب هم داده بودو لامشکل کار می کرد

سرچ بزن تو گوگل هست

alimehraeew
13-08-2010, 23:45
خوب تو سایتهای دیگه دیدم فلش فارسیش هست

جواب هم داده بودو لامشکل کار می کرد

سرچ بزن تو گوگل هست
من خودم samsung باز نیستم تو google هم فارسی سازشو search زدم هیچی پیدا نکرد!!!
باید بزنم فایل فلش فارسی گوشی samsung؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pulp_152
14-08-2010, 00:43
من خودم samsung باز نیستم تو google هم فارسی سازشو search زدم هیچی پیدا نکرد!!!
باید بزنم فایل فلش فارسی گوشی samsung؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام .

صفحات قبل نوشتم ...

برای فارسی کردنش شما رام رو عوض کنید .. یا برید مایکروتل بگید براتون فریمورش رو بریزه ..

یا برید مغازه نزدیک که مایکروتل بیشتر توصیه میشه....

یا از فریمور قدیمی تر که چندین صفحه قبل با لینک دانلود و اموزش گذاشتم استفاده کنید ...

skyman53
14-08-2010, 12:06
دوستان عزیز مخصوصا جناب محمدرضا (همون پالپ فکر کنم ) با توضیحات خیلی خوبی که دادین.صداقت تو حرفات موج میزنه چیزی که این روزها کمتر گیر میاد بهت تبریک میگم
شما هنوز گوشیرو داری؟
1- باهاش مشکلی پیدا نکردی؟
2-نقطه ضعفش چیه؟
3- من از مایکروتل پرسیدم گفتن نداریم دیگه هم تولید نمیشه با اینحساب آیا فریمور جدید براش میاد ؟
4-اگه با گارانتی متفرقه بخرم ریسک کردم؟ از یکیشون پرسیدم گفت فرقی نمیکنه همشون تولید کره هستش.راستش برا من مهمه که سامسونگ اصل بخرم به نوکیا و سونی به خاطر همینکه تو چین تولید میشن بدبینم
5- با صفحه کلیدش چه کارهایی رو میشه انجام داد؟مثلا بازی
6-آیا همه کارهای مورد نیاز رو با صفحه تاچ میشه انجام داد؟یا بعضی کارهارو مجبوری با صفحه کلید انجام بدی و بر عکس
7-اینکه گفته میشه عکسهاش تنظیمات سختی داره درسته؟من میخوام گوشی کاملا اتوماتیک عکسبرداری کنه اونم درحد عالی مثل کا 800
8-با توجه به کیفیت بهتر(شاید هم سایز بزرگتر ) پیکسون12 به نظر شما کدومش بهتره واسه خرید؟با توجه به اینکه فیلمبرداری پیکسون 12 میگن ضعیفه در چه حدیه؟یه کم توضیح بدین فیلمبرداریشو نسبت به گوشیهای وی جی ای با 30 فریم نسبت به مثلا ویوتی بهتره یا بدتر؟
9- جت هم خوبه ولی عکسش 5 هستش و صفحه کلید نداره اما اگه شما بگی جت بخر اونو میخرم
10-داشتن صفحه کلید دوربین خوب عکسبرداری و فیلمبرداری کیفیت و اندازه ال سی دی داشتن جی پی اس بدون دردسر کاربری اسان و زیبا و سرعت نسبتا خوب برام مهمه . نداشتن سیستم عامل اصلا مهم نیست
زیاده مزاحم شدم ببخشید. آقا محمد رضا اگه سریعتر جوابمو بدی ممنون میشم

LiverBarca
15-08-2010, 03:27
اگه اینترنت بی سیم برات مهم نیست 8300 رو بگیر ولی اگه برات مهمه همون پیکسون 12 رو بگیر...

recomet
15-08-2010, 21:09
اصلا حالا چرا میخوای سامس بگیری؟
منم 8300 دارم ولی بازم دلم برای نوکیا لک زده...

اگه اصرار به خرید سامس داری همون پیکسون بهتر از اینه

MORINIO
18-08-2010, 14:44
خش دار شدن آسان پوشش درب باتري

این عیب واقعآ وجود داره ؟ !

در کل به نظرتون بین جت و این گوشی کدوم بهتره ؟

اینم بگم وای فای واسم مهم نیست ...

LiverBarca
20-08-2010, 01:59
8300 بهتره...هم دوربینش بهتره...هم خوشگل تره...هم برنامه های زیادی نسبت به جت داره...

---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------

اصلا حالا چرا میخوای سامس بگیری؟
منم 8300 دارم ولی بازم دلم برای نوکیا لک زده...

اگه اصرار به خرید سامس داری همون پیکسون بهتر از اینه
این گوشی چه قدر باطری نگه میداره...میگن نصف روز باطریش تموم میشه!!!درسته؟؟؟:5:

---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:59 AM ----------

منظورم 8300 هست...

LiverBarca
21-08-2010, 12:35
یه سوال عجیب برام پیش اومده...تو سایتgsmaria برای 8300 150 تا برنامه و بازی گذاشته ولی برای جت و پیکسون فقط 8 تا برنامه و بازی گذاشته!!!میخواستم بدونم:1-مگه هر سه گوشی بدون سیستم عامل نیستن پس چطور میشه که 8300 150 تا برنامه و بازی داره ولی پیکسون 12 و جت فقط 8 تا دارن؟؟؟2-واقعآ 8300 150 تا برنامه و بازی رو پشتیبانی میکنه یا نه؟؟؟3-چند تا بازی غیر از بازیهای خود گوشی برای این گوشی وجود داره؟؟؟تو رو خدا یکی کمک کنه...:40:

LiverBarca
23-08-2010, 00:02
این تاپیک چرا مرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی به این سوالها جواب بده..............................:19:

pulp_152
23-08-2010, 01:24
دوستان عزیز مخصوصا جناب محمدرضا (همون پالپ فکر کنم ) با توضیحات خیلی خوبی که دادین.صداقت تو حرفات موج میزنه چیزی که این روزها کمتر گیر میاد بهت تبریک میگم
شما هنوز گوشیرو داری؟
1- باهاش مشکلی پیدا نکردی؟
2-نقطه ضعفش چیه؟
3- من از مایکروتل پرسیدم گفتن نداریم دیگه هم تولید نمیشه با اینحساب آیا فریمور جدید براش میاد ؟
4-اگه با گارانتی متفرقه بخرم ریسک کردم؟ از یکیشون پرسیدم گفت فرقی نمیکنه همشون تولید کره هستش.راستش برا من مهمه که سامسونگ اصل بخرم به نوکیا و سونی به خاطر همینکه تو چین تولید میشن بدبینم
5- با صفحه کلیدش چه کارهایی رو میشه انجام داد؟مثلا بازی
6-آیا همه کارهای مورد نیاز رو با صفحه تاچ میشه انجام داد؟یا بعضی کارهارو مجبوری با صفحه کلید انجام بدی و بر عکس
7-اینکه گفته میشه عکسهاش تنظیمات سختی داره درسته؟من میخوام گوشی کاملا اتوماتیک عکسبرداری کنه اونم درحد عالی مثل کا 800
8-با توجه به کیفیت بهتر(شاید هم سایز بزرگتر ) پیکسون12 به نظر شما کدومش بهتره واسه خرید؟با توجه به اینکه فیلمبرداری پیکسون 12 میگن ضعیفه در چه حدیه؟یه کم توضیح بدین فیلمبرداریشو نسبت به گوشیهای وی جی ای با 30 فریم نسبت به مثلا ویوتی بهتره یا بدتر؟
9- جت هم خوبه ولی عکسش 5 هستش و صفحه کلید نداره اما اگه شما بگی جت بخر اونو میخرم
10-داشتن صفحه کلید دوربین خوب عکسبرداری و فیلمبرداری کیفیت و اندازه ال سی دی داشتن جی پی اس بدون دردسر کاربری اسان و زیبا و سرعت نسبتا خوب برام مهمه . نداشتن سیستم عامل اصلا مهم نیست
زیاده مزاحم شدم ببخشید. آقا محمد رضا اگه سریعتر جوابمو بدی ممنون میشم

سلام

1-خیر

2-نبود سیستم عامل قدرتمند (البته بگم از نظر بنده این گوشی نیمه هوشمنده

از قبیل اینکه در بعضی قسمتها هوشمند عمل میکنه برای مثال در شناسایی فایل های موزیک ویدئو مثلا در گرفتن بلوتوث خودش دسته بندی میکنه ... و میبره فایل هارو در جای خودش یعنی موزیک در بخش موزیک عکس در بخش گالری و .. ولی سیمبین اینکارو نمیکرد و گالری علاوه بر اینکه قاطی داشت در شناخت فایل ها در هنگام دریافت هم با مشکل روبرو بود که همه فایل ها منتقل میشد در بخش اس ام اس که باید خودش خص منتقل میکرد .. در کل یه سری گفتم که فقط بدونی اسمش هوشمند نبودن هست در حالیکه همین الان از خیلی از هوشمندها هوشمندتر عمل میکنه با اینکه عده ای میگن بدون سیستم عامل هست یا خنگ هست گوشی ..) یا مثلا اینکه منشی تلفنی داره و کلی برنامه مجزا از قبیل ماشین حساب کرنومتر و ... بصورت پیش فرض نصب هستش ! ... البته گفتم اگر سیستم عامل قدرتمندی میداشت بهتر بود ولی خوب برای کسی که بخواد استفاده روزمره و کاربردی داشته باشه به نظرم کافیه و ضعف محسوب نمیشه ..

3-فکر نکنم صحت داشته باشه چون نمایندگی مشهد داره

4-پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی پارس مایکروتل تهیه کنید .. مگر اینکه بخواید دسته دو تهیه کنید

5-میشه بازی کرد فقط موس پد نداره ..با 4 سمت چپ .. با 6 سمت راست .. با 2 بالا و ... به همین منوال

6-بله میشه انجام داد .. کاملا تاچ از کلید های سخت افزاری مستقل عمل میکنه و بدون هر یک میشه با دیگری کار کرد

7-اتوماتیک در محیط بسته مخصوصلا با نور کم به مشکل بر میخورید اگر به تنظیمات اشنا نباشید اما در محیط باز عالی میگیره

8-پیکسون 12 بهتره .. مگر اینکه بخواید صفحه کلید داشته باشه .. فیلمبرداری پیکسون 12 خوبه در حد همون ویوتی کمی بهتر

9-جت بهتر از این گوشی هست مگر اینکه بخوای صفحه کلید داشته باشی عزیز

10-صفحه کلید مهمه که ! .. نظر من رو جت یا پیکسون هست به نظرم بهتر از 8300 هستن اما 8300 خاصیت های خودش رو داره تنها گوشی صفحه کلید و تاچ مجزای پر رونق در بازاره که قیمت مناسب با عملکرد مناسب داره

ببخشید دیر شد

یه سوال عجیب برام پیش اومده...تو سایتgsmaria برای 8300 150 تا برنامه و بازی گذاشته ولی برای جت و پیکسون فقط 8 تا برنامه و بازی گذاشته!!!میخواستم بدونم:1-مگه هر سه گوشی بدون سیستم عامل نیستن پس چطور میشه که 8300 150 تا برنامه و بازی داره ولی پیکسون 12 و جت فقط 8 تا دارن؟؟؟2-واقعآ 8300 150 تا برنامه و بازی رو پشتیبانی میکنه یا نه؟؟؟3-چند تا بازی غیر از بازیهای خود گوشی برای این گوشی وجود داره؟؟؟تو رو خدا یکی کمک کنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخاطر صفحه کلیدش هست .. هم بازیهای تاچ میخوره بهش هم بازیهای با صفحه کلید از این نظر برنامه و بازی بیشتره براش

برای باتری :

بستگی به نوع استفاده داره .. در بعض یا زقسمتها ضعیف در بعضی قسمتها قدرتمند و در بعضی متوسط عمل میکنه

برای دیدن فیلم .. موزیک گوشی دادن ..گردش در گوشی ... تلفن صحبت کردن و ... باتری خوبه

برای مرور نت ... بازی کردن بصورت متوالی ... باتری ضعیف عمل میکنه و کم میاره ...

باید ببینید استفاده شما چیست .. اگر میخواید یکسره بازی کنید یا تو نت مرور کنید پیشنهاد میکنم برید یک گوشی با سیستم عامل مثل ویو بگیرید ....

اگر براتون تلفن صحبت ککردن .. گه گداری برای سرگرمی بازی کردن .. گه گداری برای پرداخت قبوض مرور در نت و .. از این دست کارها هست این گوشی مناسبه اما اگر مثلا توقع بازی یا برنامه دارید شک نکنید ویو بردارید

LiverBarca
23-08-2010, 02:23
دستت درد نکنه ولی نگفتی چندتا برنامه و بازی برای این گوشی وجود داره...تو اون سایتی که گفتم نوشته بود 145 تا!!!!واقعآ این تعداد برنامه و بازی داره این گوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ehsan_
24-08-2010, 13:07
سلام من حدود 1 ماه هست این گوشی رو گرفتم:5:
و تقریبا همه نقطه ضعفهاشو پیدا کردم

1- اول صفحه گوشی می تونست به راحتی 3.1 اینچ بشه که نشده
بعد پیش از حد این گوشی متکی به صفحه لمسیش هست..در حالی که قرار گرفتن یک جوی استیک خیلی کار رو راحت می کرد

مثلا چندتا گزینه کوچک هست که شما برای انتخابشون حتما دچار مشکل میشید
یا مثلا وقتی دارید اس ام اس تایپ می کنید مثلا اگه بخواین برگردید وسطش تا کلمه ای کم یا زیاد کنید
پوستتون رو می کنه :41:

چون اولن باید حداقل نیمی از سر انگشت شما با صفحه تماس پیدا کنه تا صفحه عمل کنه برای همین نصف انگشت شما 2-3 حرف میشه و خلاصه خیلی اعصاب خورد کن هست
:13:
بعد پردازنده ضعیف گوشی

من 1100 تا اهنگ دارم که اگه بخوام توی music اجراشون کنم نمی تونم:2:
چون تعداد زیاد هست اول نزدیک به یک ربع طول می کشه تا لیست بالا بیاد...تازه نصفه بالا میاد
اگه بخوای playlist درست کنی برای انتخاب آهنگهای مورد نظر قسمت فولدر به فولدر my files یا همون file explorer نمیاد بلکه
باید صبر کنید تا کل آهنگها رو لیست کنه بعد انتخاب کنید که اگه مثل من آهنگ هاتون زیاد باشه پدرتون در میاد
:2:
همین برای نمایش عکس
من حدود 1500 تا عکس دارم که وقتی photo browser رو اجرا می کنم تا 2 عکس رو جابه جا می کنم
گیر می کنه و ببعد 2 دقیقه 2 دقیه عکسهارو جا به جا می کنه
پس اون رو هم باید بی خیال بشید و از روی my file , فولدرها فابل ها رو اجرا کنید:13:

عیب بزرگ دیگه نداشتن قسمت مجزا برای اجرای فابل های تصویری که واقعا نمی دونم چی بگم:41:

فایلهای pdf بیشتر 20 صفحه رو هم نمی تونه اجرا کنه البته با صفحه کیفیت بالا

بعد از اون می رسیم به صدای گوشی...اول از همه هدفون طوری هست که اگه بخواین درست توی گوش قرارش بدین خیلی داخل می ره و شما کاملا صداهای توی سرتون مثل نفس کشیدن رو میشنوید

کیفیت صدا متوسط رو به پایین هست (در مقایسه با گوشیهای ارزانتر نوکیا و سونی اریکسون)

البته من سر هدفون رو در اوردن و به جاش سر هدفون سونی اریکسون رو گذاشتم که صدا به طور جالبی تغییر کرد و خوب شد:31: و میشه گفت از متوسط رو به پایین شد متوسط رو به بالا و لیهنوز کاملا صدای خوبی نداره

اینها عیبهای عمده گوشی بود:20:

skyman53
24-08-2010, 14:20
دستتون درد نکنه. آقا پاک رای مارو زدین .من یه گوشی بی دردسر میخام دوربین و مالتی مدیا برام مهمه این گوشی هم چون 8 مگا پیکسلی بود خیلی خوشم اومد چون یه جورایی یاد اینویت خدابیامرز مینداخت منو.
فکر میکنم با صحبتهایی که شد و دقیقا حرفاییی که احسان گفت و زد تو هدف باید بیخیال خرید این گوشی بشم
حالا میفهمم چرا اینقدر قیمتش افت کرده
به هر حال فعلا نظرم پیکسون 12 شده ولی قیمتش یه کم برام زیاده اما دوربینش وسوسه انگیزه.
راستی کیفیت عکس جت تو 5 مگاپیکسلی ها چطوره؟

LiverBarca
25-08-2010, 00:15
منم که کشته مرده ی قیافه و دوربین این گوشی بودم مخم یکم تکون خورد!!!!!!!!!در مورد برنامه خوریش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟برنامه و بازی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟چندتا برنامه و بازی برای این گوشی وجود داره؟؟؟

pulp_152
25-08-2010, 01:04
سلام من حدود 1 ماه هست این گوشی رو گرفتم:5:
و تقریبا همه نقطه ضعفهاشو پیدا کردم

1- اول صفحه گوشی می تونست به راحتی 3.1 اینچ بشه که نشده
بعد پیش از حد این گوشی متکی به صفحه لمسیش هست..در حالی که قرار گرفتن یک جوی استیک خیلی کار رو راحت می کرد

مثلا چندتا گزینه کوچک هست که شما برای انتخابشون حتما دچار مشکل میشید
یا مثلا وقتی دارید اس ام اس تایپ می کنید مثلا اگه بخواین برگردید وسطش تا کلمه ای کم یا زیاد کنید
پوستتون رو می کنه :41:

چون اولن باید حداقل نیمی از سر انگشت شما با صفحه تماس پیدا کنه تا صفحه عمل کنه برای همین نصف انگشت شما 2-3 حرف میشه و خلاصه خیلی اعصاب خورد کن هست
:13:
بعد پردازنده ضعیف گوشی

من 1100 تا اهنگ دارم که اگه بخوام توی music اجراشون کنم نمی تونم:2:
چون تعداد زیاد هست اول نزدیک به یک ربع طول می کشه تا لیست بالا بیاد...تازه نصفه بالا میاد
اگه بخوای playlist درست کنی برای انتخاب آهنگهای مورد نظر قسمت فولدر به فولدر my files یا همون file explorer نمیاد بلکه
باید صبر کنید تا کل آهنگها رو لیست کنه بعد انتخاب کنید که اگه مثل من آهنگ هاتون زیاد باشه پدرتون در میاد
:2:
همین برای نمایش عکس
من حدود 1500 تا عکس دارم که وقتی photo browser رو اجرا می کنم تا 2 عکس رو جابه جا می کنم
گیر می کنه و ببعد 2 دقیقه 2 دقیه عکسهارو جا به جا می کنه
پس اون رو هم باید بی خیال بشید و از روی my file , فولدرها فابل ها رو اجرا کنید:13:

عیب بزرگ دیگه نداشتن قسمت مجزا برای اجرای فابل های تصویری که واقعا نمی دونم چی بگم:41:

فایلهای pdf بیشتر 20 صفحه رو هم نمی تونه اجرا کنه البته با صفحه کیفیت بالا

بعد از اون می رسیم به صدای گوشی...اول از همه هدفون طوری هست که اگه بخواین درست توی گوش قرارش بدین خیلی داخل می ره و شما کاملا صداهای توی سرتون مثل نفس کشیدن رو میشنوید

کیفیت صدا متوسط رو به پایین هست (در مقایسه با گوشیهای ارزانتر نوکیا و سونی اریکسون)

البته من سر هدفون رو در اوردن و به جاش سر هدفون سونی اریکسون رو گذاشتم که صدا به طور جالبی تغییر کرد و خوب شد:31: و میشه گفت از متوسط رو به پایین شد متوسط رو به بالا و لیهنوز کاملا صدای خوبی نداره

اینها عیبهای عمده گوشی بود:20:

سلام

1- عزیز جان این گوشی صفحه کلید داره ! همینطوریش وقتی با صفحه کلید با اینکه صفحه کلید کوچکی هست باز میشه از یک گوشی با صفحه نمایش 3.5 تا 4 اینچ هم بلند تر میشه ! ...غیر این مسئله دراز شدن به فکر خوش دستی هم باید بود نباید فکر کنید که وقتی صفحه کلید رو باز میکنی و میخوای گوشی رو در دست بگیری باید بتونی به راحتی با صفحه کلید کار کنی ؟ الان تعادل خوبه .. ولی یکم بلندتر بشه لٌم دار میشه و وقتی دست میگیری گوشی به سمت عقب بر میگرده که باعث میشه محکمتر تو دست بگیری و در نتیجه خستگی دست و ...در هر صورت نظر شخصی شما قابل احترام و امیدوارم در اینده با 3.1 هم داشته باشیم با همین خوش دستی و با همین وزن البته

در مورد جوی استیک ... خوب اگر میبود راحت تر بود .. ولی نبودش هم ضعف محسوب نمیشه چون از تاچ میتونید استفاده کنید .. البته قسمت اس ام اس رو درست میگید البته من مشکلم کمتره و راحت تر وسط کلمات میرم ..

2- پردازنده این گوشی 500 مگا هرتز هست که فکر کنم برای یک گوشی جاوا کافی باشه البته از نوع qualcom .. فکر کنم کندی بیش از حدی که شما میگید مربوط به نوع فریمور شما باشه ...

والا من 1100 اهنگ (4 تا 5 گیگ ) موزیک نریختم رو گوشیم ولی تا 2 گیگ ریختم مشکلی نداشتم ..خیلی راحت هم اجرا کردم .. فکر کنم اول همین تاپیک فیلمهاش باشه که سرعت گوشی و تاچ و بازیهایی که کردم رو دوستمون samsung جمع اوری کردند و گذاشتن

برای نمایش عکس : والا اون photo browser کلا مشکل دار هست از ابتدا هم گفته شده .. چه 10 تا عکس باشه چه 100 تا .. چه 1000 تا .. کند عمل میکنه و ربطی به پردازنده نداره و مشکل نرم افزاری هست ...

البته اون my file کم از یک گالری خوب نداره ... چون به چندین روش میتونید به مرور عکسها از همونجا اقدام کنید ... تایمر بزارید .. یا اینکه با انگشت یا با کج و راست کردن گوشی و ...

اون هم از طریق my file که البته باید به قسمت ویدئو برید .. اگر منظورتون نرم افزارش هست که داره نرم افزار خوبی هم هست ! ولی نمیدونم چرا ایکونش وجود نداره !

برای بنده اجرا میشه .. منظورتون از کیفیت بالا رو نمیفهمم

این دیگه اصلا ! ..هدفون گوشی خیلی خوبه ! ... هدفونش هم استاندارد هست .. الان همه برندها هدفونهاشون به همین صورت هست .. یعنی لوله ای ... دیگه خیلی کم پیش میاد هدفون قدیمی استفاده بشه البته غیر از نوکیا که هنوز استفاده میکنه .. باید برای هدفونش لاستیکش رو بگیرید که با توجه به گوشتون تنظیم کنید .. اگر سوراخهای گوشتون بزرگ هست .. لاستیک بزرگ استفاده کنید ...

در ضمن من از هدفون createve 630 و یک مدل philips 22 هزار تومانی استفاده کردم ... هدفون خودش بیشتر راضیم کرد ...

در کل این گوشی یک گوشی کامل نیست و خیلی از گفته های شما هم درسته ...

راستی کیفیت عکس جت تو 5 مگاپیکسلی ها چطوره؟

خیلی خوب .. شما اگر میتونی و برای هزینه مشکلی نداری همون جت یا پیکسون رو بردار ... فقط صفحه کلید سخت افزاری نداری

منم که کشته مرده ی قیافه و دوربین این گوشی بودم مخم یکم تکون خورد!!!!!!!!!در مورد برنامه خوریش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟برنامه و بازی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟چندتا برنامه و بازی برای این گوشی وجود داره؟؟؟

برنامه و بازی زیاده براش ... اکثر برنامه های جاوا با رزولوشن 240*320 یا 240*400 میخوره .. مگر اینکه مخصوص یک برند خاص باشه .. اونایی که عمومی باشه بهش میخوره چه تاچ باشه چه نباشه ..

LiverBarca
25-08-2010, 01:39
خوب مشکل پیکسون و جت هم اینجاست که برنامه زیاد ندارن و فقط لمسی هستن...پس 8300 توی 3 چیز از این دو گوشی برتره: 1-اینکه برنامه و بازیهای خیلی بیشتری داره...2-هم کیبرد و هم صفحه ی لمسی داره...3-کیفیت فیلمبرداری بالاتری داره...با این حساب من بازم بین انتخاب این گوشی و پیکسون 12 دودلم!!!!!!!!واقعآ 8300 منوش کنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعآ اعصاب خورد کن هست؟؟؟والا من تو گوشی چینی خودم 3 گیگ اهنگ و عکس دارم ولی اصلآ کند نیست و با سرعت برق مموری رو باز میکنه!!!یعنی سرعت 8300 از گوشی چینی هم پایینتره؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------

ولی چیزی که میتونم بگم اینه که این گوشی شیکترین گوشی سامسونگه...بدون شک!!!

LiverBarca
26-08-2010, 03:26
محمد رضا جون یه سوال دیگه هم دارم:این برنامه ها و بازیهایی رو که نصب میکنی میره تو حافظه ی خود گوشی یا میتونی بریزی توی رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوکرتم به خدا...خیلی زحمت میکشی واسه این تاپیک...ممنون

LiverBarca
28-08-2010, 23:22
من تمام صفحه های این تاپیک رو خوندم و تقریبآ همه چی رو درباره ی این این گوشی فهمیدم...از بچه های فعال این به خصوص استاد محمدرضا،رایان،پامیدا و مهدی خان متشکرم...فکر کنم تمامی حسن و عیب های این گوشی رو فهمیدم و به هر کی که این گوشی رو دوست داره اطمینان میدم که از خریدنش ناراضی نمیشه به خصوص که الان دیگه میشه گفت مفت شده...

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

فقط دو تا سوال برام پیش اومده:1-به نظر شما چرا گارانتی اصلی و خدمات پارسه این گوشی این قدر تفاوت داره؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟به نظر شما من با گارانتی اصلی نخرم مشکلی برام پیش میاد...مثلآ m8910 39 تومن اختلاف قیمت داره ولی این گوشی حدود 70 تومن...منظورم گارانتی اصیلش با خدمات پارسش بود...

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

2-برای گشتن تو اینترنت چه قدر باید پول داد؟؟؟مثلآ برای یه ساعت؟؟؟

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

3-صفحه ی اینترنتی به خوبی در این گوشی خوانایی داره؟؟؟به خاطر صفحه ی نسبتآ کوچک گوشی!!!

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

از بچه ها هم که خبری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!