ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

pulp_152
14-10-2009, 13:06
#1234#* کد هم اینه شرمنده

emadkhan
14-10-2009, 13:47
من میخوام این گوشی رو بخرم با گارانتی اصلیش ( گمونم ماکروتل بود نه؟!)

میشه لطف کنین بگین توی جعبه اش باید چه چیزهایی باشه؟ و اینکه موقع خرید چه کدهایی رو باید وارد کنم تا بفهمم که دست دوم بهم نندازن و آخرین ورژن باشه و ........
و اینکه چه برنامه هایی باید روش نصب باشه ؟ ودیگه اینکه چه چیزهاییش رو بررسی و امتحان کنم؟ تا مثل pamida تو دردسر نیفتم!!

mr_rayan
14-10-2009, 20:45
آقا ما هر چي با اين سايت شركت مخابرات ور رفتيم جايي براي فعال كردن اينترنت نديدم اگه ممكنه از اين گ...گيجگي درم بيارين
ديگه دارم قاط مي زنم ميگن اين گوشيا نبايد ضربه بخورن ؟؟؟؟؟!!!!!

برو اینجا ثبت نام کن دو ساعته فعال میشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mr_rayan
14-10-2009, 22:16
ویرایش شد.......

pulp_152
15-10-2009, 00:02
من میخوام این گوشی رو بخرم با گارانتی اصلیش ( گمونم ماکروتل بود نه؟!)

میشه لطف کنین بگین توی جعبه اش باید چه چیزهایی باشه؟ و اینکه موقع خرید چه کدهایی رو باید وارد کنم تا بفهمم که دست دوم بهم نندازن و آخرین ورژن باشه و ........
و اینکه چه برنامه هایی باید روش نصب باشه ؟ ودیگه اینکه چه چیزهاییش رو بررسی و امتحان کنم؟ تا مثل pamida تو دردسر نیفتم!!

بله پرس کوچیک بعلاوه مایکروتل که میشه پارس مایکروتل ...

باید یه هندزفری بعلاوه یک کارت گارانتی شبیه عابر بانک به رنگ طلایی ...

برنامه هم باید فارسی حتما باشه ... و اینکه google map , چند تا بازی ازمایشی هم روش باشه ...

Sara
15-10-2009, 20:15
یک عدد s8300 خریدم تا حالا که خوب بوده و ازش راضیم تا ببینم چی از آب در میاد !

pamida
15-10-2009, 22:23
به آدرسي كه دادين وصل شدم اينترنتم رو فعال كردم برام مسيج اومد نصبش كردم اما باز نتونستم وصل بشم 9990هم تعطيلات جواب نميده كسي پيشنهاد ديگه اي داره؟
ورژن فريمورش SW VER S8300JPIG2
لطفا اهل فن بگن ورژن جديده يا؟؟؟
گوشي من منو فارسيه چرا اين مشكلاتوداره؟
در مورد گارانتي يه دوست صميمي داريم توعلاءالدين گفت اصلا پول بابت گارانتي نده اين گوشي رو هم خودش برام آورد كمپلت وكيوم بود خودم بازش كردم بعيد مي دونم نظرش غير كارشناسي بوده باشه؟
لطفا هر كي ميتونه راهنمايي كنه انشالا جدم مزدتونو بده !!!!!

hsn
15-10-2009, 22:27
اين گوشي مشكي هم داره؟؟ يا فقط همون دو رنگ نارنجي و آبيه؟؟

mr_rayan
16-10-2009, 01:31
به آدرسي كه دادين وصل شدم اينترنتم رو فعال كردم برام مسيج اومد نصبش كردم اما باز نتونستم وصل بشم 9990هم تعطيلات جواب نميده كسي پيشنهاد ديگه اي داره؟
در مورد گارانتي يه دوست صميمي داريم توعلاءالدين گفت اصلا پول بابت گارانتي نده اين گوشي رو هم خودش برام آورد كمپلت وكيوم بود خودم بازش كردم بعيد مي دونم نظرش غير كارشناسي بوده باشه؟

دوست عزیز دوباره برو به این آدرس و تنظیمات گوشیت رو هم بطور اتوماتیک درست کن.

mr_rayan
16-10-2009, 01:31

بله مشکی هم داره.من خودم مشکی دارم.

pulp_152
16-10-2009, 02:35

s8300jpic5

این فریمور منه این مشکلات رو هم نداره .. اگه میتونی ببر یک نمایندگی برات این فریمور رو بریزه تنظیمات هم فکر کنم درست بشه

pulp_152
16-10-2009, 03:09
یک عدد s8300 خریدم تا حالا که خوب بوده و ازش راضیم تا ببینم چی از آب در میاد !

سلام مبارکت باشه ... اگه بتونی نظرتو بگی ممنونت میشم معایب مزایا و اینکه میرزه یا نه :11:

pamida
16-10-2009, 18:59
سلام
1-ايرانسل انداختم رو گوشيم گوگل مپ حل شد موقعيتم رو نشون داد اما اينكه جي پي اس نيست اين جي پي آر اسه اگه جايي بودم گم شدم hصلا مبايلم آنتن نداشت چكار كنم؟من دنبال اونم اون طول وعرض جغرافيايي را كه از طريق جي پي اس پيدا ميكنه رو نقشه بياره.كاملا درسته اين هزينه را شركت مخابرات بايد بگيره چون از طريق خود سيمكارت اينكار انجام ميشه
2-در مورد دوربينش براي اينكه عكس بهترين كيفيت را داشته باشه چه تنضيماتي لازمه چون هنوز نتونستم در حالت لرزش عكس درست حسابي بگيرم
3-نميشه مثل سوني اريكسون تاريخ عكسو روي خود عكس حك كنه؟
4-نميشه شماره عكسا رو بعد از خالي كردن ادامه عكساي قبلي بزنه؟سوني اريكسون حتي اگه تمام فولدر كليپ وعكس را كامل خالي ميكرديم باز شماره عكساي جديد را ادامه شماره قبلي ميزد وموقع انتقال به كامپيوتر ميشد عكساي جديد را يه جا خاليش كني نيازي به تغيير نام عكساي قبلي نبود
5-ميكروفن براي ضبط با كيفيت صدا موقع فيلمبرداري نداره؟

mr_rayan
16-10-2009, 22:51
سلام
1-ايرانسل انداختم رو گوشيم گوگل مپ حل شد موقعيتم رو نشون داد اما اينكه جي پي اس نيست اين جي پي آر اسه اگه جايي بودم گم شدم hصلا مبايلم آنتن نداشت چكار كنم؟من دنبال اونم اون طول وعرض جغرافيايي را كه از طريق جي پي اس پيدا ميكنه رو نقشه بياره.كاملا درسته اين هزينه را شركت مخابرات بايد بگيره چون از طريق خود سيمكارت اينكار انجام ميشه
2-در مورد دوربينش براي اينكه عكس بهترين كيفيت را داشته باشه چه تنضيماتي لازمه چون هنوز نتونستم در حالت لرزش عكس درست حسابي بگيرم
4-نميشه شماره عكسا رو بعد از خالي كردن ادامه عكساي قبلي بزنه؟سوني اريكسون حتي اگه تمام فولدر كليپ وعكس را كامل خالي ميكرديم باز شماره عكساي جديد را ادامه شماره قبلي ميزد وموقع انتقال به كامپيوتر ميشد عكساي جديد را يه جا خاليش كني نيازي به تغيير نام عكساي قبلي نبود

خب خدا رو شکر که حل شد.
2-در مورد تنظیمات دوربین هم خودت باید باهاش ور بری و تو موقعیت های مختلف عکس بندازی تا قلقش دستت بیاد.
3-نه نمیشه ولی توی قسمت جزئیات عکس میزنه.
4-نه این هم نمیشه
5-اینو نمیدونم.

pulp_152
17-10-2009, 01:47
سلام

1- تا اونجایی که میدونم gps بدون gprs کار نمیکنه شما برای اینکه بتونید موقعیتتون رو بدونید حتما باید انلاین بشید اونم از طریق نت ...

2-جواب دادن ... ولی شما اگه ورژن رو عوض کردی بزار رو حالت فارسی ... برو تو منوی دوربین همه چی دستت میاد تو محیطای بسته .. اشباع رو یکی زیاد کن ... و تو محیط های باز هم دست نزن

3-جواب داده شد

4-فکر نمیکنم ولی تغییر نام اتوماتیک داره که همرو اتوماتیک عوض میکنه و وقت گیر نیس

5-مگه میشه نداشته باشه ! :18: پس چجوری صدارو ضبط میکنه!

pulp_152
17-10-2009, 15:40
نمونه ای از فیلم 8300 ... به نظرتون کدوم گوشی میتونه روشو کم کنه ؟

Sara
17-10-2009, 17:10

رنگاش قرمز و آبی و گلد هست که به نظر من گلد از همش قشنگتره :31:

Sara
17-10-2009, 17:16
سلام مبارکت باشه ... اگه بتونی نظرتو بگی ممنونت میشم معایب مزایا و اینکه میرزه یا نه :11:
سلام
ممنونم . من که خیلی دوستش دارم :40: ببینین کلا به نظر من اگه گوشی کاملاً تاچ باشه و کیبرد نداشته باشه برای اس ام اس کار سخت میشه یه کم از این نظر این گوشی مشکلی نداره .
معایبش یکی اینه که دوربین 8 بیشتر اسمیه تا اینکه واقعاً 8 باشه در مقایسه با نوکیا میگم . و اینکه وقتی مکالمه روی اسپیکر میذارم صداش خیلی کمه یعنی عملاً چندان تفاوتی با غیر اسپیکر نداره . البته ممکنه اشکال از گوشی من باشه که با توجه به اینکه گوشی رو نو گرفتم بعید میدونم . راستی من 330000 خریدم بدون گارانتی قیمتش چطوره ؟

pulp_152
17-10-2009, 17:24
سلام
ممنونم . من که خیلی دوستش دارم :40: ببینین کلا به نظر من اگه گوشی کاملاً تاچ باشه و کیبرد نداشته باشه برای اس ام اس کار سخت میشه یه کم از این نظر این گوشی مشکلی نداره .
معایبش یکی اینه که دوربین 8 بیشتر اسمیه تا اینکه واقعاً 8 باشه در مقایسه با نوکیا میگم . و اینکه وقتی مکالمه روی اسپیکر میذارم صداش خیلی کمه یعنی عملاً چندان تفاوتی با غیر اسپیکر نداره . البته ممکنه اشکال از گوشی من باشه که با توجه به اینکه گوشی رو نو گرفتم بعید میدونم . راستی من 330000 خریدم بدون گارانتی قیمتش چطوره ؟

برای 1 ماه پیش خوبه ...

فکر کنم فریمورتو باید عوض کنی .. چون 8 اش عالیه ... اسپیکر هم صداش بلنده و واقعا فرق میکنه .. احتمالا باید مشکل از فریمورت باشه ببر نمایندگی بگو فارسیش کنه و بی نقص ترینشو بریزه .. مال من بالاییه مشکلای شمارو نداره

pamida
17-10-2009, 20:21
1- تا اونجایی که میدونم gps بدون gprs کار نمیکنه شما برای اینکه بتونید موقعیتتون رو بدونید حتما باید انلاین بشید اونم از طریق نت ...

2-جواب دادن ... ولی شما اگه ورژن رو عوض کردی بزار رو حالت فارسی ... برو تو منوی دوربین همه چی دستت میاد تو محیطای بسته .. اشباع رو یکی زیاد کن ... و تو محیط های باز هم دست نزن

3-جواب داده شد

4-فکر نمیکنم ولی تغییر نام اتوماتیک داره که همرو اتوماتیک عوض میکنه و وقت گیر نیس

5-مگه میشه نداشته باشه ! :18: پس چجوری صدارو ضبط میکنه!
ضبط ميكروفنش با كيفيت نيست با توجه به كيفيت فيلمش حيفه صداش...
تا اونجايي كه من ميدونم جي پي اس از طريق ماهواره كار ميكنه مثل ديشاي ماهواره خونه هامون توي هر بر وبيابوني بايد كمك كنه كه گم نشيم!!!!جي پي اس اين گوشي فقط طول وعرض جغرافيايي را ميده نميبره روي نقشه؟
ضمنا جي پي اس زير سقف كار نميكنه ميتونين امتحان كنين درست مثل ماهواره كه حتما بايد ديش در فضاي باز باشه وگرنه همه ديشاشون رو ميكردن تو كمداشون هر روز نيان جمش كنن

pulp_152
17-10-2009, 20:27
ضبط ميكروفنش با كيفيت نيست با توجه به كيفيت فيلمش حيفه صداش...
تا اونجايي كه من ميدونم جي پي اس از طريق ماهواره كار ميكنه مثل ديشاي ماهواره خونه هامون توي هر بر وبيابوني بايد كمك كنه كه گم نشيم!!!!جي پي اس اين گوشي فقط طول وعرض جغرافيايي را ميده نميبره روي نقشه؟
ضمنا جي پي اس زير سقف كار نميكنه ميتونين امتحان كنين درست مثل ماهواره كه حتما بايد ديش در فضاي باز باشه وگرنه همه ديشاشون رو ميكردن تو كمداشون هر روز نيان جمش كنن

اتفاقا مال منم روزای اول ضبط صداش بد بود ! ولی الان عالی شده .. یعنی در حدی که تو ماشین با سیستم صدارو بلند میکنم فیلم میگیرم کاملا صدا واضحه ولی بدیش اینه که وقتی چند صدایی میشه صدا قطع و وصلل میشه .. یعنی با یک یا 2 صدا همزمان هیچ مشکلی نداره ولی تعدد صدای بلند باعث خراب شدنش میشه نمیدونم چرا .. شاید تو فریموراش مشکلش رفع بشه هر چند برای من دیگه مشکل نیس چون قلقش اومده دستم

جی پی اس هم زیر سقف کار میکنه ... نگاه کن ببین کجا انتن خوب میده اونجا فعال کن بهتره

mr_rayan
17-10-2009, 23:43
چیزی که این گوشی داره جی پی آر اسه و جی پی اس نداره.جی پی اس بدون نت کار میکنه و از طریق ماهوارست و باید توی یه فضای باز بود،ولی من سوالی که از نمایندگی کردم در مورد جی پی اس این گوشی بهم جواب دادند که کلا برای گوشیهای جاوا جی پی اس توی ایران پیدا نمیشه و دلیلش هم تحریم بودن ایران و از این چیزا عنوان کرد که من نمیدونم دلیلش چه ربطی داشت ولی خب اونا اینطوری گفتن دیگه.

pulp_152
18-10-2009, 00:21
چیزی که این گوشی داره جی پی آر اسه و جی پی اس نداره.جی پی اس بدون نت کار میکنه و از طریق ماهوارست و باید توی یه فضای باز بود،ولی من سوالی که از نمایندگی کردم در مورد جی پی اس این گوشی بهم جواب دادند که کلا برای گوشیهای جاوا جی پی اس توی ایران پیدا نمیشه و دلیلش هم تحریم بودن ایران و از این چیزا عنوان کرد که من نمیدونم دلیلش چه ربطی داشت ولی خب اونا اینطوری گفتن دیگه.

شاید درست باشه رایان جان اما یه مقاله ای خوندم نوشته بود gps گوشی بدون gprs کار نمیکنه اتفاقا همون موقع که خوندم خیلی خوب تجزیه تحلیل میکردم این مسئلرو و الان حضور ذهن درست حسابی ندارم ... حالا باید دید واقعا کدوم درسته

mr_rayan
18-10-2009, 00:27
شاید درست باشه رایان جان اما یه مقاله ای خوندم نوشته بود gps گوشی بدون gprs کار نمیکنه اتفاقا همون موقع که خوندم خیلی خوب تجزیه تحلیل میکردم این مسئلرو و الان حضور ذهن درست حسابی ندارم ... حالا باید دید واقعا کدوم درسته
حقیقتش من تو این زمینه اصلا تحقیق نکردم و فقطدارم حرف اون آقایی که توی نمایندگی سامسونگ بود رو به اینجا منتقل می کنم.احتمالا شما درست میگی چون واقعا بع حرف این نمایندگی ها نمیشه اعتماد کرد،فقط یجوری حرف میزنن که فروششون بیشتر بشه.

pulp_152
18-10-2009, 00:40
اخه میدونی چیه با این حرفی که زدی منو هم به شک انداختی ... حالا وقت بشه دنبالش میرم ..

pamida
18-10-2009, 18:12
جي پي اس داره خوبشم داره برين توي تنظيمات گوشي در فضاي باز جي پي اس را فعال كنين طول وعرض جغرافيايي را مكانت را ميده اما روي نقشه نيست شايد بايد نقشه را روش نصب كنيمو از اين حرفا....
پالپ جان يادتون نيست چكار كردين صداش خوب شد؟

pulp_152
18-10-2009, 18:27
جي پي اس داره خوبشم داره برين توي تنظيمات گوشي در فضاي باز جي پي اس را فعال كنين طول وعرض جغرافيايي را مكانت را ميده اما روي نقشه نيست شايد بايد نقشه را روش نصب كنيمو از اين حرفا....
پالپ جان يادتون نيست چكار كردين صداش خوب شد؟

برای اینکه رو نقشه ببینی باید وقتی وارد گوگل مپ شدی ...بری تو menu بعد اگه میخوای تصویر رو ببینی رو حالتsatellite view بزاری و اگه میخوای موقعیت خودتو از تو نقشه ببینی map view ...

نه عزیز والا خودمم نمیدونم .. ولی همونطور که گفتم یه قلق داره که باید قلقش دستت باشه ... احتمالا هم صداش تو فریموراش بهتر و بهتر شده و میشه ... هر چند که الانم خوبه اگه چند صدایی نشه

pamida
19-10-2009, 22:27
برای اینکه رو نقشه ببینی باید وقتی وارد گوگل مپ شدی ...بری تو menu بعد اگه میخوای تصویر رو ببینی رو حالتsatellite view بزاری و اگه میخوای موقعیت خودتو از تو نقشه ببینی map view ...

نه عزیز والا خودمم نمیدونم .. ولی همونطور که گفتم یه قلق داره که باید قلقش دستت باشه ... احتمالا هم صداش تو فریموراش بهتر و بهتر شده و میشه ... هر چند که الانم خوبه اگه چند صدایی نشه

map view كجاست من توي جي پي اس همچين گزينه اي نديدم.

peyman_khafan
20-10-2009, 14:57
دوستان عزیز
نرم افزاری هست به نام trekbuddy
با اون می تونید از gps بدون استفاده از gprs استفاده کنید
فقط باید نقشه شهر مورد نظرتونو توی نرم افزار لود کنید، توی سایت موبایلستان یک تاپیک مربوط به همین نرم افزار هست و نقشه دقیق خیلی از شهر ها هم گذاشتن
من خودم امتحان کردم و به درستی جواب میده

pamida
21-10-2009, 00:46
پيمان جان اگه يهلينك از اون ميذاشتي خيلي كمك بزرگي ميكردي
سپاس

peyman_khafan
21-10-2009, 11:55
اینم لینک تاپیک که دوستان خواسته بودن
mobilestan.net/showthread.php?t=65487

mr_khodaei2008
22-10-2009, 12:12
دوستان قیمت این گوشی چنده؟

pulp_152
22-10-2009, 22:27
340 تقریبا

pamida
22-10-2009, 23:32
دوستان من نميتونم به حافظه داخلي گوشي از طريق كامپيوتر وارد شم مشكل كجاست؟اينو بگم كه گزينه پي سي را درست انتخاب ميكنم

mr_khodaei2008
24-10-2009, 11:39
340 تقریبا

340 تومان چرا اينقدر ارزون با دوربين 8 تازه علتش چيه؟

S@nti@go_s&k
24-10-2009, 11:47
تو گوشی شاپ فکر کنم 310 تومنه

علتش بخاطر اینکه گوشی های جدیدتر اومدن و این افت قیمت کرد

الان پیکسون هم همین قیمته تقریبا البته سامسونگ قیمتاش زود کاهش پیدا میکنه .

pamida
24-10-2009, 18:03
دوستان من نميتونم به حافظه داخلي گوشي از طريق كامپيوتر وارد شم مشكل كجاست؟اينو بگم كه گزينه پي سي را درست انتخاب ميكنم

كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟!!!!!

S@nti@go_s&k
24-10-2009, 19:45
برنامهpc studio pc suite شاید باید نصب کنی

pamida
24-10-2009, 22:12
برنامهpc studio pc suite شاید باید نصب کنی

اونم نصبه
ديگه پيشنهادي نيست؟؟؟؟؟

pulp_152
24-10-2009, 23:23
اونم نصبه
ديگه پيشنهادي نيست؟؟؟؟؟

تنها راهش همینه

S@nti@go_s&k
24-10-2009, 23:27
اگر کارت خیلی گیره خوب بریز رو مموری بعد بریز رو کامپیوتر

من با الترا تاچ کار نکردم ولی اکثر سامسونگا با پیسی استودیو وصل میشه به کام

fanoos1
29-10-2009, 18:50
در مورد همه ی نقاط قوت و ضعف این گوشی اینجا بحث اما بجز مهم ترین نقطه ی ضعف اون.
مهم ترین نقطه ی ضعف این گوشی عدم استحکام لازم این گوشی در قبال ضربه ها و حتی فشار ها است.!
از این نظر من این گوشی رو بیشتر مناسب دختر ها میدونم نه پسر ها،چون به نظر میاد که یکم اگه محکم دو دستت بگیری گوشی له میشه!!!
نظرتون چیه؟

pulp_152
29-10-2009, 21:57
فانوس عزیز .. چند بار جوابتو بدم ؟مقاومت این گوشی خوبه ...

mr_rayan
29-10-2009, 22:32
این گوشی به نظر من که شدیدا مقاومه.اگه نخوای جفت پا بپری روش سالم میمونه تو دستت.

fanoos1
30-10-2009, 10:42
نمیدونم اخه چرا من هی این حرف رو میزنم فقط شما دو نفر بلدید دفاع کنید،کس دیگه ای نیست ؟!!!

pulp_152
30-10-2009, 12:07
مگه چند وقته این گوشی وارد بازار شده؟ ! اگه قبل رو مطالعه کنید هیچ شخصی مشکلی باهاش نداشته نمیدونم شما چرا هی ! اصرار داری که مقاومتش کمه در حالیکه gsmarena تو ریویوش از کیفیت ساختش تقدیر کرده و اونو عالی ارزیابی کرده

hsn
30-10-2009, 16:06
در مورد همه ی نقاط قوت و ضعف این گوشی اینجا بحث اما بجز مهم ترین نقطه ی ضعف اون.
مهم ترین نقطه ی ضعف این گوشی عدم استحکام لازم این گوشی در قبال ضربه ها و حتی فشار ها است.!
از این نظر من این گوشی رو بیشتر مناسب دختر ها میدونم نه پسر ها،چون به نظر میاد که یکم اگه محکم دو دستت بگیری گوشی له میشه!!!
نظرتون چیه؟

من يه موقعي بدجوري رفته بودم تو نخ اين گوشي اصلا ظاهرش نميخورد كه گوشي محكمي نباشه....

fanoos1
30-10-2009, 16:47
دقیقا همین طور هست.....
معمولا گوشیهای کشویی در برابر ضربه ضعیف تر هستند.حالا خدا به داد برسه زمانی که لمسی و به این باریکی هم باشند!

pulp_152
30-10-2009, 20:41
دقیقا همین طور هست.....
معمولا گوشیهای کشویی در برابر ضربه ضعیف تر هستند.حالا خدا به داد برسه زمانی که لمسی و به این باریکی هم باشند!
اره همینطوره ..:31: واقعا ضعیفه .. شما نخر ... برو همون پیکسون رو بخر .. گوشی هر چی کلفت تر باشه و سنگین تر نشون دهنده اینه که مقاومتره

fanoos1
31-10-2009, 09:50
گمان کنم ایران این گوشی رو به سامسونگ سفارش داده تا اختصاصی بزنند برای ایران!!!!!اونم دختران ایران.(با این قیافه ی لوسش)
چون مگه میشه گوشی 2009 کره ای وای فای نداشته یاشه؟!(هر هر هر)

shadow188
31-10-2009, 18:28
خوب عزیز من بهت که گفتن نخر. تو چرا هی جوش می زنی؟

pamida
31-10-2009, 22:35
من خيلي نيست اين گوشي رو خريدم قبلا سوني اريكسون داشتم خيلي باهاش راحت بودم نقط ضعف اون استحكامش نيست دو سه بار از ارتفاع 1.5 متري افتاده مشكلي پيش نيومده مشكل اساسيش اجراي نرم افزاره بسياري از نرم افزارايي كه رو سوني براحتي اجرا ميشد نمي تونه اجرا كنه من هنوز نتونستم نقشه تهران روش اجرا كنم هنوز نتونستم از جي پي اس كذاييش استفاده كنم حتي اون روشهايي كه يكي از دوستان در صفحه 54 لينك داده بود براي اين گوشي كارساز نبود
كيفيت تصوير فيلمش در حد اچ پي اما ايراد اساسيش كيفيت صداي بسيار بد.تازه هر جا توقف (پوز)ميكني ميخواي ادامه بدي كاملا بريده بريده نشون ميده هنوز نرم افزاري پيدا نكردم كه كليپاشو روان نشون بده(البته با خود گوشي خوب نشون ميده)حجم كليپي كه ضبط ميكني اينقدر زياده كه رم 16 گيگ هم داشته باشي زود پر ميشه بلوتوسش تو سرچ ضعيفه مثلا يه گوشي نوكيا زپرتي راحت بلوتوث دوستمو پيدا كرد اما اين خاك بر سر هي زور زدو نتونست
كلا اينطوري بگم بهتون از هر چي سامسونگ حالم بهم خورد مگه براي اين ايرادا راه حلي بدين

pulp_152
31-10-2009, 22:45
من خيلي نيست اين گوشي رو خريدم قبلا سوني اريكسون داشتم خيلي باهاش راحت بودم نقط ضعف اون استحكامش نيست دو سه بار از ارتفاع 1.5 متري افتاده مشكلي پيش نيومده مشكل اساسيش اجراي نرم افزاره بسياري از نرم افزارايي كه رو سوني براحتي اجرا ميشد نمي تونه اجرا كنه من هنوز نتونستم نقشه تهران روش اجرا كنم هنوز نتونستم از جي پي اس كذاييش استفاده كنم حتي اون روشهايي كه يكي از دوستان در صفحه 54 لينك داده بود براي اين گوشي كارساز نبود
كيفيت تصوير فيلمش در حد اچ پي اما ايراد اساسيش كيفيت صداي بسيار بد.تازه هر جا توقف (پوز)ميكني ميخواي ادامه بدي كاملا بريده بريده نشون ميده هنوز نرم افزاري پيدا نكردم كه كليپاشو روان نشون بده(البته با خود گوشي خوب نشون ميده)حجم كليپي كه ضبط ميكني اينقدر زياده كه رم 16 گيگ هم داشته باشي زود پر ميشه بلوتوسش تو سرچ ضعيفه مثلا يه گوشي نوكيا زپرتي راحت بلوتوث دوستمو پيدا كرد اما اين خاك بر سر هي زور زدو نتونست
كلا اينطوري بگم بهتون از هر چي سامسونگ حالم بهم خورد مگه براي اين ايرادا راه حلي بدين

سلام ...

واقعا مشکلات شما مشکل من نیست ..شما بهترین راهت همینه که بهت گفتم فریمورتو عوض کنی .. واقعا قدرت بلوتوثش استثانیه ... تو اتوبوس از ته تا جلوشو میگیره .. حتما ایراد نرم افزاری داره گوشیت

در مورد حجم کلیپ ها هم درسته هر 1 ثانیه تقریبا 600 تا 700 کیلو بایته ... ولی عزیز برای کلیپ گرفتن باید بزاری رو 320*240 ... که حجم پایین بیاد ولی تو مهمونی یا جایی هستی که میخوای کیفیت بالا باشه بزار رو همون 720*480 ... در ضمن اگه یه رم 8 گیگ داشته باشی حداقل 3 ساعت میتونی فیلم بگیری با کیفیت 720*480 که فکر نمیکنم بیشتر کاربرد داشته

pamida
31-10-2009, 22:55
به زودي نرم افزارشم عوض ميكنم؟البته تا آذر ماه نميزسم اينجوري هم كلافم كرده!
البته دوستم كه جت داشت هم از اجراي نرم افزاراش نالان بود؟
من روزي كه اونو خريدم فكر كردم بهترين خريد عمرمو كردم اما تو اين كشور بهترين كار نخريدنه نيست خدمات پس از فروشمون عاليه برا همين من عين خاك بر سرا دست به دامن اين سايتو اون سايت شدم گارانتي هم قربونش برم دوهزار نميارزه يه بار پول گارانتي دادم پشت دستموداغ كردم ديگه از اين غلطا نكنم
ببينين به كجام رسيده ديگه؟

pulp_152
31-10-2009, 23:56
به زودي نرم افزارشم عوض ميكنم؟البته تا آذر ماه نميزسم اينجوري هم كلافم كرده!
البته دوستم كه جت داشت هم از اجراي نرم افزاراش نالان بود؟
من روزي كه اونو خريدم فكر كردم بهترين خريد عمرمو كردم اما تو اين كشور بهترين كار نخريدنه نيست خدمات پس از فروشمون عاليه برا همين من عين خاك بر سرا دست به دامن اين سايتو اون سايت شدم گارانتي هم قربونش برم دوهزار نميارزه يه بار پول گارانتي دادم پشت دستموداغ كردم ديگه از اين غلطا نكنم
ببينين به كجام رسيده ديگه؟

یکی از مشکلات شما و دوستت اینه که فکر میکنی هر جاوایی جاواست .. اول که بهت گفتم فایل jad رو نباید رو این گوشی اجرا کنی و حتما باید jar باشه .. دوم هم اینکه باید نرم افزاری که میگیری متعلق به همین گوشی ها باشه اینا لمسی هستند مخصوصا جت ... نرم افزار اگه میخواین باید برید نمایندگی براتون بریزه اگه نمیتونید فایل هارو تشخیص بدید که ایا لمسی هستش یا اینکه اصلا jar هستش...

خوب مهمه دیگه مثل این میمونه که رو dvd پلیر فایل data بخوای ببینی .. ! dvd player هر چقدرم که خوب باشه ولی data نمیخونه نمیشه ازش انتظار داشت !

یکی از بزرگترین اشتباهاتت هم این بوده که با گارانتی نخریدی ... اگه میگرفتی الان نصف این مشکلاتو نداشتی

mahmoodtaker
01-11-2009, 11:34
سلام خدمت دوستان عزیز.این گوشی رو پسر خالم دو هفته هست که خریده.میخواستم شما رو درباره ی این گوشیه به ظاهر عالی! اگاه کنم.
دوستان این گوشی از نظر استحکام در حد قابل قبولی هست و مشکلی نداره.ایرادات این گوشی چیز های دیگری هست که میخوام بهتون بگم.
1-دوام کم شارژ باتری
2-سرعت نسبتا پایین عملکرد اینترفیس و منوها

3-صفحه­ ارتباطی S8300 آخرین نسخه اینترفیس Touch Wiz سامسونگ است.!!! عملکرد این اینترفیس کند و ضعیف است و با اینکه نمایشگر لمسی گوشی حساس به لمس است اما عملا کلیک­هایی که بر روی صفحه صورت می­گیرد ثبت نمی­شود. یعنی اینکه خیلی از کلیک­هایی که بر روی آیکن­ها صورت می­پذیرد کار نمی­کند و کاربر مجبور است بارها بر روی آیکن موردنظرش کلیک کند که برخی اوقات حوصله کاربر را سرخواهد برد. از چنین گوشی با کیفیتی بیشتر از اینها انتظار می­رفت و چنین عملکردی از ارزش واقعی گوشی می­کاهد.(با اینکه صفحه لمس AMOLED است(

4- موزیک­پلیر سامسونگ S8300 به خوبی Pixon نیست

5-اصولا کیفیت صوتی گوشی­های سامسونگ بسیار خوب است اما این بار برعکس همه گوشی­ها، S8300 از لحاظ کیفیت صدا بسیار ضعیف است. با توجه به گراف صوتی که در هنگام پخش می­توان دید، ملاحظه می­شود که کیفیت صدا زیر سطح متوسط قرار دارد. مراتب نویز و پویایی اصوات نیز همه هم همین نتیجه منتج می­شوند که متاسفانه از S8300 انتظار نمی­رفت

6-عدم وجود ساعت جهانی در این گوشی(گوشی های مثل رنوار و پیکسون دارند)

7-با توجه به اینکه این گوشی وای فای نداره،کابر مجبوره برای اینترنت دست به دامان جی پی ار اس بشه.اما این گوشی از جی پی ار اس ایران سل پشتیبانی نمیکنه!

سرعت مرورگر اینترنتی این گوشی در سیم کارت همراه اول نیز بسیار کند است.

در کل با توجه به اینکه این گوشی از نظر قیمت تقریبا مشابه رنوار است.من رنوار رو خیلی بهتر از این گوشی میدونم.

اگه دوستان این7 ایراد را تایید نمیکنند همین جا بگند.

pulp_152
01-11-2009, 11:42
سلام خدمت دوستان عزیز.این گوشی رو پسر خالم دو هفته هست که خریده.میخواستم شما رو درباره ی این گوشیه به ظاهر عالی! اگاه کنم.
دوستان این گوشی از نظر استحکام در حد قابل قبولی هست و مشکلی نداره.ایرادات این گوشی چیز های دیگری هست که میخوام بهتون بگم.
1-دوام کم شارژ باتری

3-صفحه­ ارتباطی S8300 آخرین نسخه اینترفیس Touch Wiz سامسونگ است.!!! عملکرد این اینترفیس کند و ضعیف است و با اینکه نمایشگر لمسی گوشی حساس به لمس است اما عملا کلیک­هایی که بر روی صفحه صورت می­گیرد ثبت نمی­شود. یعنی اینکه خیلی از کلیک­هایی که بر روی آیکن­ها صورت می­پذیرد کار نمی­کند و کاربر مجبور است بارها بر روی آیکن موردنظرش کلیک کند که برخی اوقات حوصله کاربر را سرخواهد برد. از چنین گوشی با کیفیتی بیشتر از اینها انتظار می­رفت و چنین عملکردی از ارزش واقعی گوشی می­کاهد.(با اینکه صفحه لمس AMOLED است(

5-اصولا کیفیت صوتی گوشی­های سامسونگ بسیار خوب است اما این بار برعکس همه گوشی­ها، S8300 از لحاظ کیفیت صدا بسیار ضعیف است. با توجه به گراف صوتی که در هنگام پخش می­توان دید، ملاحظه می­شود که کیفیت صدا زیر سطح متوسط قرار دارد. مراتب نویز و پویایی اصوات نیز همه هم همین نتیجه منتج می­شوند که متاسفانه از S8300 انتظار نمی­رفت

7-با توجه به اینکه این گوشی وای فای نداره،کابر مجبوره برای اینترنت دست به دامان جی پی ار اس بشه.اما این گوشی از جی پی ار اس ایران سل پشتیبانی نمیکنه!

در کل با توجه به اینکه این گوشی از نظر قیمت تقریبا مشابه رنوار است.من رنوار رو خیلی بهتر از این گوشی میدونم.

1- با توجه به نیازتون شاید کم باشه ولی با توجه به بقیه گوشی ها عملکرد متوسطی داره ... برای من 2 روز رو همیشه شارژ داره و تقریبا هر بار که به سفر میرم 5 تا 6 ساعت فیلم دایویکس نگاه میکنم که کافیه ...

2-فریمور گوشیتون مشکل داره

3-همون فریمور مشکل داره

4-موزیک پلیرش که عالیه حتی بهتر از پیکسون !عملا البوم ! عقب جلو کردن زیبایی همه چیزش خوبه بچه هایی که امنیا اچ دی دارن حرف منو تایید میکنن چون موزیک پلیر امنیا اچ دی و 8300 یکیه

5-شاید از لحاظ بلندی صدا اونم در اسپیکر نرمال باشه ولی از لحاظ کیفیت صدا در رده بهترینا قرار میگیره ! تو هندزفری هم که دیگه حرف و حدیثی نمیمونه ... کافیه که گوش بدی و متوجه کیفیت فوق و صدای فوق العادش بشی

6-برای من که ساعت جهانی داره

7-برای من که میکنه

8-سیم کارت همراه اول ننداختم روش نظری ندارم

احتمالا شما هم بدون گارانتی خریدید و ورژن بندیش قدیمیه یا مشکل داره

pulp_152
01-11-2009, 12:23
یه فیلم از عملکرد اینترفیس ! گالری ... فیلم .. موزیک و گردش در منوها میگیرم میزارم ... بزودی ...

pamida
01-11-2009, 12:31

من ايرانسل انداختم مشكلي نداشت راحت به اينترنت وصل شد سرعتشم خوب بود
من فعلا وقت ندارم فريمورم رو عوض كردم ميگم چي شد

پالپ عزيز من تمام نرم افزارايي كه گفتم مشكل دارم جار بود
من هم ساعت جهاني دارم

pulp_152
01-11-2009, 12:34
احتمالا لمسی نبوده ...

mahmoodtaker
01-11-2009, 18:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته ی این دوستمون دوربین رنوار بهتر از اس 8300 است.
اگه تایید نمیکنی جوابش رو اونجا بده

pulp_152
01-11-2009, 18:59
عزیز سلیقه ای هستش ... من چجوری بیام ثابت کنم 8300 عکساش بهتره ؟!

8300 یکی از بهتریناست رنوار هم همینطور حالا هر کسی نظری داره در مورد عکسا .. شخصا عکسای 8300 رو تو روز بیشتر قبول دارم به دلیل رنگ بندی بهتر و نویز کمتر .. و تو شب هم رنوار با توجه به فلشش بهتره ... در موردش قبلا زیاد صحبت کردیم و نیازی به بحث با دوستمون که دارن شمارو راهنمایی میکنند نداره ...

فقط میتونم عکسایی که خودم گرفتم رو در این تاپیک بهت نشون بدم ببینی کیفیت عکساش چطوره .. توضیحاتشم تو تاپیکش هستش ...

متاسفانه فیلمایی که گرفتم حجمشون زیاده و قابلیت زیپ شدنشون هم کمه ! ... باید با یه گوشی فیلم بگیرم که در اسرع وقت میگیرم میزارم و امیدوارم با این فیلما به همه چی واقف بشین .. و متوج میشین که همه حرف و حدیث ها در موردش بیشترشایعه هستش یا هدفش خراب کردنه 8300 ه ...

mr_rayan
01-11-2009, 21:33
1-دوام کم شارژ باتری

این دوستمون بررسی تخصصی سایت GSM ایران رو گذاشته واسه ما.
خدمتتون باید عرض کنم که این بررسی ها مربوط به اولین ورژن گوشی هستش و توی ورژن های جدیدتر خیلی از این موارد اصلاح شده،پس خواهشا نیا اینجا و بگو پسرخالم خریده و حرفای جی اس ام رو به بچه ها بگی.

mahmoodtaker
03-11-2009, 09:36
عجیبه! این همه مشکل از فریمور هست؟
منظورتون اینه باید گوشی رو فلش کرد نه؟
برم موبایل فروشی بگم میخوام گوشیم رو فلش کنم؟!
چقدر مایه میخواد؟

pulp_152
03-11-2009, 19:38
عجیبه! این همه مشکل از فریمور هست؟
منظورتون اینه باید گوشی رو فلش کرد نه؟
برم موبایل فروشی بگم میخوام گوشیم رو فلش کنم؟!
چقدر مایه میخواد؟

نه مشکل از ورژن گوشی هستش .. باید عوض بشه ... 5 تا 7 .. من نمیگم که همه این مشکلات از فریموره و رو همه 8300 ها هم همینطوره ولی چون این مشکلات رو من ندارم باید از فریمورتون باشه ...

mahmoodtaker
04-11-2009, 10:56
عزیزم منظورت از ورژن چیه؟من الان باید برم موباید فروشی چی بگم؟بگم میخوام فلش کنم؟

fanoos1
05-11-2009, 09:17
سلام مجدد بر همه دوستان.
مشکل من با این گوشی نیست.کلا قبول دارید که گوشی های تمام لمسی همه کس پسند نیستند و فروش بالایی پیدا نمیکنند.؟
چون به کار خیلی از افراد نمیاد.به دلایل زیادی از جمله:1-عدم استفاده با یک دست!فرض کنید تو اوتوبوس هستید و میله ی اون رو گرفتید یا فرض کنید دارید راه میرید و چتر تو دستتون باشه!
2-کلا گوشی های لمسی از استحکام کافی برخوردار نیستند.مخصوصا ال سی دی اونها که خیلی حساسه. و ...
البته در گوشی هایی مثل p990 که 2 حالته بود وضع فرق میکنه،فروش بالایی دارند.

hasanmotori
05-11-2009, 09:47
سلام مجدد بر همه دوستان.
مشکل من با این گوشی نیست.کلا قبول دارید که گوشی های تمام لمسی همه کس پسند نیستند و فروش بالایی پیدا نمیکنند.؟
چون به کار خیلی از افراد نمیاد.به دلایل زیادی از جمله:1-عدم استفاده با یک دست!فرض کنید تو اوتوبوس هستید و میله ی اون رو گرفتید یا فرض کنید دارید راه میرید و چتر تو دستتون باشه!
2-کلا گوشی های لمسی از استحکام کافی برخوردار نیستند.مخصوصا ال سی دی اونها که خیلی حساسه. و ...

اینم که زیرش دکمه داره .... با دکمه هاش مثه همه گوشیا میتونی 1 دستی کار کنی
عجب !

peyman_khafan
05-11-2009, 10:23
سلام مجدد بر همه دوستان.

مثل اینکه این دوستمون کلا با این گوشی مشکل داره و ول کن نیست

fanoos1
05-11-2009, 11:03
منظور من از کارکردن با گوشی قطع تماس و برقراری تماس نبود!

shadow188
05-11-2009, 13:05
خوب عزیز من دارن بهت می گن که زیرش دکمه های شماره گیرش هم هست. آخه نه این که گوشی کشویی هستش واسه همون. خوب اول برو یکم اطلاعات کسب کن بعد ایراد بگیر

pamida
05-11-2009, 17:44
من هم تا حدي با پيمان موافقم
هر كسي برند گوشيشو عوض كنه اولش به خاطر تفاوتاش يه خورده تو ذوقش ميخوره كم كم به اين تفاوتها خو ميگيره وبيشتر علاقه مند ميشه اما من با اينكه چند ماهه دارم باهاش كار ميكنم هنوز دارم نق ميزنم كلا به نظرم گوشي لمسي چه با چه بدون صفحه كليد حال نمي ده مرتب استرس دارم فشار زيادي بهش وارد نشه ضربه محكم نخوره.يه عيب اساسي تمام گوشي هاي سامسونگ سرعت پايين تايپ فارسيه وقتي حروف تايپ فرسي فعال ميشه انگار دارم ناخنامو روي تخته سنگ زبر ميكشم در اين حد چندشم ميشه.
انگيزه اي كه من در دفاعيات پالپ مي بينم چيزي در حد عشق است كاش بين منو گوشيم اين اتفاق بيفته الن كه مثه ...موندم تو گل وپشيمان از خريدم
والا اونروزا سوني اريكسون سريال چنج خريدم همه گفتن فلان در مياد بهمان ميشه چند سال ازش كار كشيدم عين يه گوشي نو آكبند دادم به يكي.نرم افزاري نبود روش نصب نشه.
اينكه ميفرماييد نرم افزار بايد لمسي باشه:كاش قبلا مي دونستم عمرا مي اومدم گوشي بخرم بخاطر لمسي بودنش هر نرم افزاري نمي پذيره تازه بنا به توصيه پالپ عزيز يه خرج 5-7(خوشبينانه اش)هم بهم بندازه فريمورشو عوض كنم يادمه توي يكي از تاپيكها يكي از پالپ سوال كرده بود كه با نصب نرم افزار مشكلي نداري؟با قاطعيت فرمودين خير.در حاليكه من هم مثه ايشون حتي نتونستم رهياب تهران روش نصب كنم.البته نمي دونم اونروز چرا من به حرف پالپ بيشتر اعتماد كردم تا اون يكي كاربر.
پالپ عزيز عشقت به گوشيت مستدام
ايشالا مثه من نشي

mr_rayan
06-11-2009, 00:04
دوست عزیز هر کسی که می خواد جنسی بخره،نوعش فرق نمیکنه،هر چیزی ،قبلش تحقیق میکنه تا مناسب با سلیقه و خواسته اش خرید کنه که بعدا تو ذوقش نخوره و پشیمون نشه.
در مورد گوشی هم همینطوره.شما اگه قبلش تحقیق می کردی همه چیز رو در مورد این گوشی میفهمیدی.من تمام حرفهای دوستم پالپ رو تایید می کنم و تا به اینجا خودم شاهد بودم که هر چی گفته درست بوده.
اون دوستمون که داره به این نکته فکر میکنه که وقتی میله اتوبوس رو گرفته چجوری با این گوشی باید کار کنه باید خدمتش بگم که صفحه نمایش این گوشی فقط 2.8 هستش و با یکدست به راحتی میشه باهاش کار کرد به طوری که من پشت فرمون هم باهاش خیلی کار انجام میدم و کیبرد فیزیکیش هم باعث میشه که پشت فرمون هم اس ام اس بزنم البته دور از چشم افسر : دی
من نمیدونم چرا همه فکر می کنن که این گوشی چون ظریف و باریکه پس ضعیفه؟اولا که اونقدرها هم که شما فکر میکنی ضعیف نیست و در ضمن قرار بر این نیست که آدم هرچی پول بیبشتر میده گوشی محکمتر بگیره مگه لودره؟؟؟؟
شما یه ظرف کریستال و یه ظرف ملامین رو در نظر بگیر،کدوم خطر شکستنش بیشتره؟کدوم پولش بیشتره؟؟؟یکم عقلانی به موضوع نگاه کنید.
کسی که به دنبال یه خرید بدون دردسر و راحت هستش و یه گوشی راحت میخواد به نظر من اصلا نباید سمت گوشی های لمسی بیاد.چون گوشی هر چقدر که پیشرفته تر میشه مطمئنا دردسرهاش هم بیشتر میشه.
من دو هفته است که رفتم گوشی آیفون خریدم 900 هزار تومن ولی جرات نمیکنم روی میز و سطوح زبر بذارم چون پشتش به راحتی خط میفته و همیشه یه دستمال زیرش میذارم حالا من باید بگم که این گوشی بدرد نمیخوره؟تازه پشت فرمون هم نمیتونم اس ام اس بزنم و همه هم میدونید که آیفون دردسر های خاص خودش روداره ولی اینا هیچکدوم باعث نمیشه که از گوشیم ناراضی باشم چون قبلش کاملا تحقیق کردم و میدونم انتظاراتنم از گوشی چیه.

pamida
06-11-2009, 11:32
دوست عزیز هر کسی که می خواد جنسی بخره،نوعش فرق نمیکنه،هر چیزی ،قبلش تحقیق میکنه تا مناسب با سلیقه و خواسته اش خرید کنه که بعدا تو ذوقش نخوره و پشیمون نشه.
در مورد گوشی هم همینطوره.شما اگه قبلش تحقیق می کردی همه چیز رو در مورد این گوشی میفهمیدی.من تمام حرفهای دوستم پالپ رو تایید می کنم و تا به اینجا خودم شاهد بودم که هر چی گفته درست بوده.
اون دوستمون که داره به این نکته فکر میکنه که وقتی میله اتوبوس رو گرفته چجوری با این گوشی باید کار کنه باید خدمتش بگم که صفحه نمایش این گوشی فقط 2.8 هستش و با یکدست به راحتی میشه باهاش کار کرد به طوری که من پشت فرمون هم باهاش خیلی کار انجام میدم و کیبرد فیزیکیش هم باعث میشه که پشت فرمون هم اس ام اس بزنم البته دور از چشم افسر : دی
من نمیدونم چرا همه فکر می کنن که این گوشی چون ظریف و باریکه پس ضعیفه؟اولا که اونقدرها هم که شما فکر میکنی ضعیف نیست و در ضمن قرار بر این نیست که آدم هرچی پول بیبشتر میده گوشی محکمتر بگیره مگه لودره؟؟؟؟
شما یه ظرف کریستال و یه ظرف ملامین رو در نظر بگیر،کدوم خطر شکستنش بیشتره؟کدوم پولش بیشتره؟؟؟یکم عقلانی به موضوع نگاه کنید.
کسی که به دنبال یه خرید بدون دردسر و راحت هستش و یه گوشی راحت میخواد به نظر من اصلا نباید سمت گوشی های لمسی بیاد.چون گوشی هر چقدر که پیشرفته تر میشه مطمئنا دردسرهاش هم بیشتر میشه.
من دو هفته است که رفتم گوشی آیفون خریدم 900 هزار تومن ولی جرات نمیکنم روی میز و سطوح زبر بذارم چون پشتش به راحتی خط میفته و همیشه یه دستمال زیرش میذارم حالا من باید بگم که این گوشی بدرد نمیخوره؟تازه پشت فرمون هم نمیتونم اس ام اس بزنم و همه هم میدونید که آیفون دردسر های خاص خودش روداره ولی اینا هیچکدوم باعث نمیشه که از گوشیم ناراضی باشم چون قبلش کاملا تحقیق کردم و میدونم انتظاراتنم از گوشی چیه.

بله با حرف شما كاملا موافقم اشتباه از خودم بود فكر مي كردم به اندازه كافي تحقيق كردم بايد خيلي بيشتر وقت ميذاشتم ببخشيد اگه عشقتونو بردم زير سوال
الانم دندم نرم يا ايراداشو رفع ميكنم يا باهاش كنار ميام يا ديدم سخته ردش مي كنم بره؟

S A M S U N G
06-11-2009, 12:29
سلام به همگی .

پست اول Update شد .

مخلصیم .

pulp_152
06-11-2009, 17:28
من هم تا حدي با پيمان موافقم
هر كسي برند گوشيشو عوض كنه اولش به خاطر تفاوتاش يه خورده تو ذوقش ميخوره كم كم به اين تفاوتها خو ميگيره وبيشتر علاقه مند ميشه اما من با اينكه چند ماهه دارم باهاش كار ميكنم هنوز دارم نق ميزنم كلا به نظرم گوشي لمسي چه با چه بدون صفحه كليد حال نمي ده مرتب استرس دارم فشار زيادي بهش وارد نشه ضربه محكم نخوره.يه عيب اساسي تمام گوشي هاي سامسونگ سرعت پايين تايپ فارسيه وقتي حروف تايپ فرسي فعال ميشه انگار دارم ناخنامو روي تخته سنگ زبر ميكشم در اين حد چندشم ميشه.
انگيزه اي كه من در دفاعيات پالپ مي بينم چيزي در حد عشق است كاش بين منو گوشيم اين اتفاق بيفته الن كه مثه ...موندم تو گل وپشيمان از خريدم
والا اونروزا سوني اريكسون سريال چنج خريدم همه گفتن فلان در مياد بهمان ميشه چند سال ازش كار كشيدم عين يه گوشي نو آكبند دادم به يكي.نرم افزاري نبود روش نصب نشه.
اينكه ميفرماييد نرم افزار بايد لمسي باشه:كاش قبلا مي دونستم عمرا مي اومدم گوشي بخرم بخاطر لمسي بودنش هر نرم افزاري نمي پذيره تازه بنا به توصيه پالپ عزيز يه خرج 5-7(خوشبينانه اش)هم بهم بندازه فريمورشو عوض كنم يادمه توي يكي از تاپيكها يكي از پالپ سوال كرده بود كه با نصب نرم افزار مشكلي نداري؟با قاطعيت فرمودين خير.در حاليكه من هم مثه ايشون حتي نتونستم رهياب تهران روش نصب كنم.البته نمي دونم اونروز چرا من به حرف پالپ بيشتر اعتماد كردم تا اون يكي كاربر.
پالپ عزيز عشقت به گوشيت مستدام
ايشالا مثه من نشي

همینطور که میدونی ! من تهران نیستم ! و حداقل مشکل نرم افزاری ندارم ... اخه اون دوستمون از بنده سوال کرد و واقعا هنوز این مشکلو ندارم .. وقتی مشکلی ندارم بیام بگم دارم؟! نمیشه که ... تا کنون هم غیر از چند نرم افزار و بازی .. که اگه در صد بگیرم 90 به 10 هستش یعنی 10 درصد فقط اجرا نکرده ! ..و بقیه نرم افزارهارو مشکلی نداشتم ..

مطمئن باش فیلمو بالاخره میزارم ! این هفته ای که هستم حتما میزارم ! بعد معلوم میشه که بنده دارم دروغ میگم یا نه ! ... شما مشکلت بیشتر اینکه با گوشی باشه اینه که اطلاعات کاملی از گوشیت نداری .. مثلا اینکه میگی تایپ فارسی با دکمه اذیت میکنه ! خوب دکمه هاش که بد نیس ! حالا چجوری اذیت میکنه ! اگه هم بد باشه برای شما چون مثلا ناخن داری که یکم ناخنت در میگیره میتونی با لمسش ! تایپ فارسی کنی که دیگه نه دردی داره نه اذیتی و خیلی هم لذت داره ! اگر منظورت اینه که تایپ فارسیش وقتی مثلا میخوای بنویسی آ باید شماره 1 رو دوبار بزنی خوب همه گوشیهای غیر لمسی همینطوری هستند ( به غیر از گوشی های لمسی با کیبورد مجازی و گوشی های معمولی با کیبورد فارسی )... در کل بنده از گوشیم کاملا راضی هستم و این نظر منه ... و با فیلم هم ثابت میکنم .. فیلماشو گرفتم فقط متاسفانه فایلها سنگینه ! که سایتی برای اپلود پیدا نکردم

pulp_152
06-11-2009, 17:38
عزیزم منظورت از ورژن چیه؟من الان باید برم موباید فروشی چی بگم؟بگم میخوام فلش کنم؟

منظور اینه که مثل ویندوز کامپیوتر که ویندور xp 2002 servise pack 1 یا 2 یا 3 داریم .. و همونام نسخه اصل و اورجینال دارند ! اینم همونه ... بعضی از نسخه های بدون گارانتی که رو این گوشیه مثل همین ویندوز xp .. نسخه مشکل دارترشه و باید مثلا به ورژن xujpic5 اپگرید بشه ...

شما الان کامپیوتر خریدی 1 میلیون ! خوب با این قیمت کامپیوتر خوبی بهت میدن ... حالا شما بیا یه وین xp یا ویستا مشکل دار نصب کن ! بعد اگه کام هنگ کنه یا نرم افزاری یا بازیرو اجرا نکنه !به نظرت مشکل از کامپیوتر یا سخت افزارشه یا ویندوزت ؟ عاقلانش اینه که ویندوز اورجینال نصب کنی نرم افزارهای دایویکس و کرک و غیره رو روش اجرا کنی بعد ازش گله کنی که چرا اجرا نمیکنه متاسفانه دوستانمون هنوز تو این مرحله هستند و هر چی براشون توضیح میدم میگن نه چون 400 پول دادم باید برام مثل بنز کار کنه .. خوب بهشون گفتم مشکل از خودتونه که بدون گارانتی خریدی حالا حوصله نداری بری نمایندگی فریمورتو عوض کنی خوب دیگه مشکلی نیست . میتونی بری موبایل فروشی گوشیتو بفروشی !

pamida
06-11-2009, 22:22
پالپ عزيز هيچ كس شمارابه دورغگويي متهم نكرد اين خيلي زشته كه من خودم تصميم گرفتم فلان گوشي روبخرم حالا كه پشيمونم انگشت اتهام به سمت كسي دراز كنم.حتي اگر شما هم خلاف واقع گفته باشيد(كه مي دانم نگفتين)باز مسئول خريدم خودم هستم.بله من به گوشيم خوب آگاه نيستم اينو هم از گوشي ميدونم وگرنه هر گوشي جديدي دستم بياد حداكثر يه هفته زيروبمش دستمه.
در مورد تايپ: تايپ فارسي من اينطوري نيست كه مثلا براي تايپ خ عدد 6 را چند بار پشت هم بزنم تا به خ برسه.اينطوريه كه وقتي 6 رو زدم يه كادري باز ميشه راهنمايي ميكنه براي نوشتن خ عدد4 را بايد زد براي نوشتم ح عدد 3را بايد زد در حاليكه عربي وانگليسي رو مثل همه گوشيا با تكرار يه دكمه به حرف مورد نظر ميرسيم .نميشه فارسي رو تندوچشم بسته تايپ كرد آدم قاطي ميكنه؟نكنه مال شما اينطوري نيست؟نكنه تنظيمات من مشكل داره.البته مادرم هم يه گوشي سامسونگ معمولي داره تايپ فارسيش اينجوريه.عربي وانگليسي اصلا مشكل نداره.
در مورد فريمور حتما 2-3 هفته ديگه ميرم جديدترينش رو مي ريزم.

pulp_152
06-11-2009, 23:08
پالپ عزيز هيچ كس شمارابه دورغگويي متهم نكرد اين خيلي زشته كه من خودم تصميم گرفتم فلان گوشي روبخرم حالا كه پشيمونم انگشت اتهام به سمت كسي دراز كنم.حتي اگر شما هم خلاف واقع گفته باشيد(كه مي دانم نگفتين)باز مسئول خريدم خودم هستم.بله من به گوشيم خوب آگاه نيستم اينو هم از گوشي ميدونم وگرنه هر گوشي جديدي دستم بياد حداكثر يه هفته زيروبمش دستمه.
در مورد تايپ: تايپ فارسي من اينطوري نيست كه مثلا براي تايپ خ عدد 6 را چند بار پشت هم بزنم تا به خ برسه.اينطوريه كه وقتي 6 رو زدم يه كادري باز ميشه راهنمايي ميكنه براي نوشتن خ عدد4 را بايد زد براي نوشتم ح عدد 3را بايد زد در حاليكه عربي وانگليسي رو مثل همه گوشيا با تكرار يه دكمه به حرف مورد نظر ميرسيم .نميشه فارسي رو تندوچشم بسته تايپ كرد آدم قاطي ميكنه؟نكنه مال شما اينطوري نيست؟نكنه تنظيمات من مشكل داره.البته مادرم هم يه گوشي سامسونگ معمولي داره تايپ فارسيش اينجوريه.عربي وانگليسي اصلا مشكل نداره.
در مورد فريمور حتما 2-3 هفته ديگه ميرم جديدترينش رو مي ريزم.

ممنون که همینو درک میکنی دوست من .. :11:

خوب برای تایپ مال منم همینطوره .. ولی واقعا شما چنین سوالی رو از من کردی؟ یا کسی کرده و من گفتم کیبورد فارسی داره ؟ اگه نمیدونی همه گوشیهای معمولی چه سونی اریکسون و چه نوکیا همه هیمنطوری هستن .. فقط گوشیهایی با کیبورد فیزیکی و مجازی مثل سامسونگ استار یا جت ... و گوشیهای مثل سونی اریکسون اکسپریا یا n97 قابلیتی که شما میخواین رو دارند ...

و واقعا عزیز اینکه ناراضی هستی یکم جای تعجب داره برام .. مثلا طرف N82 داره نه صفحه نمایش خوبی داره نه صفحه کلید خویی داره و یه عالمه مشکلای بدتر از 8300 داره ولی کلی از گوشیش احساس رضایت میکنه ... ولی شما مثلا چون تایپ فارسیش اینجوریه ازش متنفر میشی یا پشیمون میشی .. فکر میکنی مثلا بری n82 بخری با این پول گوشی بهتری بهت میدن ؟

mr_rayan
06-11-2009, 23:25
من پیشنهاد می کنم عربی تایپ کن چون من خودمم همیشهاز عربی استفاده میکنم.

pamida
06-11-2009, 23:47
من اينو نميدوستم واقعا ممكنه بنا به فرمايش پالپ عزيز خيلي از گلايه هايي كه من از گوشيم دارم صورت منطقي ندارد فقط به علت آگاهي نداشتنه!
مثلا يكي از ايراداتيكه موقع عكس گرفتن داشتم اين بود كه صبر نمي كردم كادري كه چهره را تشخيص ميده سبز بشه براي همين خيلي از عكسام مات ميشد امروز تازه دستم اومده و از اون به بعد ندرتا اگر شي مورد نظر يه بچه در حال حركت باشه يه خورده لرزش را نشون مي ده تازه شايد اينهم راه داشته باشد.
به هر حال دوستان ما اينجا جمع ميشويم كه از اضطراب ونگراني هم كم كنيم وگرنه پيشرفت امكانات (اينترنتو اينجور چيزا)اگه قرا ره باعث آزار افراد ديگه بشه مفت نمي ارزه در هر رابطه كلامي يا غير كلامي كه حس كرديم به ما استرس وارد مي شود بدانم برداشتن قدمهاي بعدي اشتباه است مگرر اينكه رابطه مان را ارزيابي كنيم.
من دست تمام دوستاني كه به نحوي نگراني هاي بنده را كاهش مي دهند به گرمي مي فشارم وبرايشان احترام بيشمار قايلم

pulp_152
07-11-2009, 00:02
ممنون عزیز جمله اخرت خیلی خوب بود ...

ببین برای عکس گرفتم شما که وارد نیستی همیشه بزار رو حالت auto ... لرزش گیر رو هم فعال کن ... و تو محیطهای تاریک یا خونه wdr رو فعال کن .. اگه گوشیت فارسی باشه همه منوش فارسی میشه ...

pulp_152
07-11-2009, 14:39
خوب اینم فیلمهای گرفته شده ...

تاچ و موزیک ..

pulp_152
08-11-2009, 22:21
Ultimate Design that lasts

With a 12.7mm Slim Body, sleek curved exterior, and scratch resistant screen

Touch the Superb Display

Marvel at the incredible 2.8" AMOLED touch screen with 16 million colours and Anti-Refelctive coating, complete with automatic rotating display. And a slide out keypad for total control.
Ultimate Camera and Video

Packing a powerful 8 megapixel Camera with auto-focus and power LED, smile shot, face-tagging, photo blogging, 30fps Recording and Editing, this phone has all the bases covered.
Interactive User Interface

An upgraded Touchwiz UI with interactive 3D effect and online Widgets keep you connected to a fantastic mobile browsing experience

pulp_152
08-11-2009, 22:22
اینم یه بازی توپ برای دوستان 8300 دار (میتونید دانلود کنید) حجمش 3 مگا بایته ... فکری با کیفیت بالا اسمش میموناست

pulp_152
08-11-2009, 23:57
بالاخره اپلود باز شد !

فیلم دیدن در این گوشی ... عقب جلو کردنش... + زیر نویس فارسی ... بدون کانورتور و مستقیم رو گوشی ریخته شده

حجم فایل 11 مگابایت

گشت و گذاری در محیط اینترفیس حجم فایل 9 مگا بایت

pulp_152
09-11-2009, 00:13
امیدوارم حرف و حدیث ها دیگه تموم بشه با توجه به این فیلمها

peyman_khafan
09-11-2009, 09:59
ممنون از فیلمهایی که گذاشتی
میشه زیر نویس فیلمها رو هم جدا گذاشت و موقع play کردن همراه فیلم نشون بده؟ مثل توی کامپیوتر
اگه بازی تاچ هم داری لطفا بذار

pulp_152
09-11-2009, 11:20
ممنون از فیلمهایی که گذاشتی
میشه زیر نویس فیلمها رو هم جدا گذاشت و موقع play کردن همراه فیلم نشون بده؟ مثل توی کامپیوتر
اگه بازی تاچ هم داری لطفا بذار

فکر نمیکنم امتحان نکردم ...

بازی تاچ خودش چند تا ازمایشی داشت چون نخه ازمایشی بود همرو پاک کردم بازی معمولی ریختم .. به محض اینکه بازی تاچ خوب گیر اوردم فیلمشو میزارم ...

pamida
09-11-2009, 13:00
ممنون پالپ عزيز
هر چي اطلاعات بيشتري از اين گوشي ردوبدل بشه گلايه ها كمتر ميشه.
دوستان هر كس نرم افزار تاچ داره يا به تجربه اي جديد در زمينه گوشي رسيده ممنون ميشم در اينجا بذارين.كاش فروشندگان و كساني كه ذي نفع هستن اين زحمت را قبول مي كردن باور كنيد ارزش اطلاعات تكميلي در اين ايتها كمتر از بيلبوردهاي اتوبانها وآزادراهها نيست.
گوشيمو خيلي دارم اما نميتونم بهش احاطه پيدا كنم.مرتب به اين تاپيك سر مي زنم به اميد اطلاعات جديد
از همه دوستاني كه در اين زمينه وقت ميذارن سپاسگزارم

mahmoodtaker
09-11-2009, 17:43
میخواستم بدونم s8300 بهتره یا سونی اریکسون w995?
البته بدون در نظر گرفتن قیمت و تعصب!

pulp_152
09-11-2009, 19:33
میخواستم بدونم s8300 بهتره یا سونی اریکسون w995?
البته بدون در نظر گرفتن قیمت و تعصب!

تو کلوب 8300 این سوال معنی نداره بهتره تو بخش مشاوره گوشی بپرسی ولی در کل w995 حرفی برای گفتن جلوی 8300 نداره ...اما این سوالو اگه تو بخش مشاوره بپرسی بهتره چون که دوستانی که نیاز دارن اطلاعاتی در مورد این گوشی داشته باشند در اینده مجبور به خوندن پست های اضافی نمیشن ممنون محمود جان

pamida
09-11-2009, 22:27
پالپ جان امضاي جديدت مبارك
قابل انديشيدنه

pamida
10-11-2009, 19:21
سلام
با نصب كدك روي كامپيوتر مشكل كليپام حل شد در واقع اين مديا پلير بود كه نميتونست فيلما رو درست بخونه صداها رو بي كيفيت مي كرد الان دارم كليپايي در حد كيفيت اج دي تماشا ميكنم به خودم تبريك ميگم البته اينو مديون دوستان قسمت نرم افزار هستم كه ازشون خيلي سپاسگزارم
گفتم بگم دوستاني كه پيگير اين تاپيك هستن روشن بشن

aaamirrr
13-11-2009, 14:40
سلام به همگی دوستان. خوبین؟ من جدیدا یکی از اینها خریدم (s8300) خداییش خیلی گوشی شاخیه. من از برند این گوشی متنفرم اونم چون 7 سال پیش یکی داشتم که خیلی افتضاح بود با دل چرکی خریدمش اما الان واقعا راضیم. فقط سوالم اینه که بهترین تنظیمها واسه عکس گرفتنش چیه؟ من هیچی از عکاسی سرم نمیشه ولی حالا که اینو دارم حیفه استفاده نکنم.

pulp_152
13-11-2009, 20:24
سلام به همگی دوستان. خوبین؟ من جدیدا یکی از اینها خریدم (s8300) خداییش خیلی گوشی شاخیه. من از برند این گوشی متنفرم اونم چون 7 سال پیش یکی داشتم که خیلی افتضاح بود با دل چرکی خریدمش اما الان واقعا راضیم. فقط سوالم اینه که بهترین تنظیمها واسه عکس گرفتنش چیه؟ من هیچی از عکاسی سرم نمیشه ولی حالا که اینو دارم حیفه استفاده نکنم.

سلام مبارکت باشه ...

عزیز اگر از تنظیماتش چیزی نمیدونی ... ! فلش رو رو اتوماتیک بزار ... تو تنظیماتش حالت رو نه رو تشخیص چهره میزاری و نه رو بقیه موارد فقط باید رو حالت خودکار یا همون auto باشه ...که نوشته AF ..... تو محیط های بسته .. wdr رو فعال کن ..ضد تکان یا همون anti shake هم همیشه فعال باشه ... ///کیفیت تصویر هم بزار رو بسیار عالی یعنی very fine فکر کنم .. برای گرفتن عکسهای قابل قبول در همه مکانها کافیه ...

pulp_152
13-11-2009, 22:26
ممنون پالپ عزيز
هر چي اطلاعات بيشتري از اين گوشي ردوبدل بشه گلايه ها كمتر ميشه.
دوستان هر كس نرم افزار تاچ داره يا به تجربه اي جديد در زمينه گوشي رسيده ممنون ميشم در اينجا بذارين.كاش فروشندگان و كساني كه ذي نفع هستن اين زحمت را قبول مي كردن باور كنيد ارزش اطلاعات تكميلي در اين ايتها كمتر از بيلبوردهاي اتوبانها وآزادراهها نيست.
گوشيمو خيلي دارم اما نميتونم بهش احاطه پيدا كنم.مرتب به اين تاپيك سر مي زنم به اميد اطلاعات جديد
از همه دوستاني كه در اين زمينه وقت ميذارن سپاسگزارم

شما باید مشکلتو بگی ! تا بهتون اطلاعات بدیم ! .. مثلا در مورد تیک زدن یا خراب پخش کردن صدا اگه بهم میگفتی .. بهت میگفتم که مشکلت از چیه ! ... چون خودم هم بار اول به این مشکل خوردم و فورا با یه برنامه دیگه بازش کردم و درست شد ! ...

pulp_152
13-11-2009, 22:32
بزار یه اطلاعات دیگه هم بدم : دی مطمئنم بدردت میخوره ... تو منو اصلی جایی که widget ها هستن و میتونی ایکونهارو بیاری مستقیم وسط صفحه استفاده کنی ... یکی از اون ویدجت ها یا ایکونها مخصوص اضافه یا کم کردن ایکونها هستش که ایکونش شبیهه ایکون setting یا پیچ مهره هستش ... (امیدوارم متوجه شده باشی کدوم رو میگم) روش کلیک کن .. وقتی کلیک کردی چند تا ایکون میبینی که بعضیاش تیک داره و بعضیاش اون تیک رو نداره ... اگه میخوای سرعت گوشیت تو اینترفیس بیشترو بیشتر بشه ... سعی کن چیزایی که ازشون استفاده نداری و ایکونهای سنگین هستن .. مثل face book ...my space..fun club...flickr..frinedster...و از همه مهمتر اگه زا accuwhether استفاده نمیکنی تیکشون رو بردار و نزار ویدجت های اضافی که استفاده ای ازشون نداری تو محیط باشن که سرعت رو میارن پایین ..

pamida
13-11-2009, 22:49

مباركه دوست عزيز ببخشيد ميتونم بپرسم چند خريدي؟با گارانتي يا بدون گارانتي؟
گوشي خوبيه فقط اگر جاييش برات مبهم بود وقت بذار ته وتوشو در بيار اگر بهش مسلط بشي عاليه
من چند ماهي ميشه دارمش خيلي از چيزايي كه در ابتدا كلافم كرده بود با پرس وجو (واز شما چه پنهان نق زدن)حالا خيلي جذاب و دلچسبه
از كيفيت فيلم برداريش خيلي راضيم.با هندي كم سوني اچ دي برابري ميكنه وشايد هم بهتر باشه.
هنوز نتونستم از عكساش در حدي كه از 8مگاپيكسل توقع دارم راضي شوم اما در نور كافي ورعايت سكون شي مورد نظر عكساي بي نظيري گرفتم.اما با اينكه آنتي شوك فعاله اگر حين عكاسي شي (مثلا يه بچه) حركت كنه فقط محل حركت(مثلا دست يا سر) تار ميشه بقيه عكس عاليه.
اگر شما به تجربه اي در زمينه استفاده بهتر ولذت بردن از امكانات ان رسيدين ممنون ميشم در همين تاپيك بفرماييد.
راستي از اون سلفون روي ال سي دي گير مياد؟به جايي گير كرد دراومد گذاشتم سر جاش حبابدار شده.كيفيت ال سي دي رو آورده پايين.اگر كسي در اين خصوص اطلاعي داره راهنمايي كنين.
كيف يا كاور مخصوص گوشي تو بازار نيست؟اون روز كه خريدم گفتن نيومده.
از دوستان كسي رم بالاتر نخريدين؟سرعت گوشي تغييري نكرده؟كسي از قيمت رم 4 يا 8 گيگ اطلاعي داره؟با اين كيفيت بالاي فيلمبرداري يك گيگ خيلي كمه بايد حتما ارتقاء بديم.
ببخشيد طولاني شد.يه سوال ديگه روز اولي كه من گوشي رو خريدم وقتي عكس ميگرفتم سرعت ذخيره عكس انقدر بالا بود كه اصلا حس نميكردم اما چند وقته بعد از گرفتن عكس نميشه سريع عكس بعدي رو گرفت لفتش ميده تاذخيره كنه.ضمنا حافظه داخليش خاليه رم همون يك گيگه وكمتر ممكنه بيشاز 75 درصد پر باشه
ببخشيد طولاني شد اميدوارم حوصله خوندن و در صورت امكان پاسخ داشته باشين
سپاسگزار شما و بنيانگزاران اين فروم

pulp_152
13-11-2009, 22:55
اون سلفون یا همون برچسب رو بکن از رو صفحه نیازی نداره ... من از روز اول کندم و هیچ خش یا مشکلی صفحه نداره .. ضد خش هستش تقریبا .. مگه اینکه با میخی چیزی روش محکم بکشی که در اون صورت اون برچسب هم کاری برات نمیکنه ...

قیمت رم 8 گیگ دوربر 21 توشیبا هستش ... 16 گیگ هم اگه گیر بیاری قیمت دقیق ندارم ولی تو بازار هستش ... 4 گیگ هم فکر کنم 9 باید باشه یا 10 ... البته بگم .. رم 8 گیگ و 4 گیگ قیمتهای مختلفی دارن همه جا مثلا همین توشیبارو که میخواستم بگیرم طرف گفت 36 گفتم 23 قیمتشه ! ... گفت اگه اوردی 23 یه کارتن برام بیار که رفتم 21 خریدم ! دیگه هم کارتن براش نبردم .. چون مهم اون رمی بود که میخواستم بگیرم که گرفتم

pamida
13-11-2009, 23:00
با تشكر از پاسخ سريعتون
بهترين مارك رم چيه؟مشخصات اصل بودنشو ميدوني؟
كاور محكم براش هست؟

mr_rayan
13-11-2009, 23:05
در مورد لرزشگیر دست باید بگم که زمانی که تنظیمات فلش روی اتومات فکر کنم لرزشگیر عمل نمیکنه و باید فلش رو غیر فعال کنید.البته به نظرم.:blink:

pulp_152
13-11-2009, 23:10
نمیدونم رم های سامسونگ وارد بازار شده یا نه ! .. اگه شده که خود سامسونگ بگیری بهتره .. اگه نشده توشیبا بگیر خوبه .. راضیم ...رم فسقلی چقدره که بخوام مشخصاتش رو بدونم فقط وقتی گرفتی حتما باید اون لیبلی که زیر نور خورشید میگیری رنگش عوض میشه رو کارتونش چسبیده باشه ... و اینکه حتما هم امتحان کنی و ببینی همونجا که 8 گیگ یا 4 گیگ هستش یا نه ...

کاور محکم هم نیازی نداره .. غصه اینارو نخور پیشم امتحان حسابی پس داده

در مورد لرزش گیر هم رایان عزیز درسته اگه فلش بزنه غیر فعال میشه نه اینکه رو حالت خودکار باشه ... هر موقع فلش بزنه یعنی غیر فعاله اگه هم نزد که خوب فعاله ...

راستی هنوز داریش یا فروختیش؟

pamida
13-11-2009, 23:15
راستي دليل نگراني در خصوص حساس بودن گوشي رو پيدا كردم.روز اول كه دنبال اين گوشي بودم فروشنده ها تاكيد ميكردن اگر ضربه نخوره يا آب بهش نرسه هيچيش نميشه. با اينكه چند باري ميشه كه از دستم حتي روي سراميك افتاده نه رنگش كنده شده نه تاچش اشكالي پيدا كرده اما هنوز اون دلهره را دارم براي همين دنبال كاور محكمم.وقتي توي جيبمه همش ميترسم به ميز يا جايي بخوره.

mr_rayan
13-11-2009, 23:19
دارمش.البته دست خودم نیست.دادمش دست نامزدم.
ولی یه چیزی رو من بلد نیستم.یه سری برنامه و بازی دانلود کردم بلد نیستم نصب کنم روش.یعنی وقتی از حالت winrar خارجش میکنی کلی آیکون میده و خبری از فایلی با پسوند جار یا جاد نیست.قضیه اینا چیه؟کجای%

pulp_152
13-11-2009, 23:20
مورد نظر عكساي بي نظيري گرفتم.اما با اينكه آنتي شوك فعاله اگر حين عكاسي شي (مثلا يه بچه) حركت كنه فقط محل حركت(مثلا دست يا سر) تار ميشه بقيه عكس عاليه.
اگر شما به تجربه اي در زمينه استفاده بهتر ولذت بردن از امكانات ان رسيدين ممنون ميشم در همين تاپيك بفرماييد.
راستي از اون سلفون روي ال سي دي گير مياد؟به جايي گير كرد دراومد گذاشتم سر جاش حبابدار شده.كيفيت ال سي دي رو آورده پايين.اگر كسي در اين خصوص اطلاعي داره راهنمايي كنين.
كيف يا كاور مخصوص گوشي تو بازار نيست؟اون روز كه خريدم گفتن نيومده.
از دوستان كسي رم بالاتر نخريدين؟سرعت گوشي تغييري نكرده؟

خوب نه سرعتش فرقی نکرده حداقل من که متوجه نمیشم چون هر 2 تا رمو با هم دارم و ازشون استفاده میکنم ...

در مورد محیط های داخلی .. سایز رو که همیشه میزاری رو 3264*2448 (قابل توجه دوست عزیز دیگمون هم باشه ...

focus mode :auto focus

white balance :auto

effect: no

iso: auto

axposuremeter : centre-weighted .. و spot بیشتر رو cenre بزارید

anti shake: همیشه on

wdr: محیط هایی که سایه بیشتر داره و تاریکه on ... در غیر اینصورت off

image quality: super fine

adjust : محیط های باز همرو 0 میکنی ...

محیط های بسته

saturation +1 بقیه 0 ...

blink detection غیر از موارد ضروروی استفاده نکنید ... :13:

pulp_152
13-11-2009, 23:21
دارمش.البته دست خودم نیست.دادمش دست نامزدم.
ولی یه چیزی رو من بلد نیستم.یه سری برنامه و بازی دانلود کردم بلد نیستم نصب کنم روش.یعنی وقتی از حالت winrar خارجش میکنی کلی آیکون و میده و خبری از فایلی با پسوند جار یا جاد نیست.قضیه اینا چیه؟کجای کارم میلنگه؟؟؟

نیازی نیست از winrar خارج کنی همونو بریز رو گوشی بگو اجرا کنه جوابشو بگو ...

pamida
13-11-2009, 23:23
در مورد لرزشگیر دست باید بگم که زمانی که تنظیمات فلش روی اتومات فکر کنم لرزشگیر عمل نمیکنه و باید فلش رو غیر فعال کنید.البته به نظرم.:blink:
ممنون فكر كنم كاملا درست باشه من هميشه فلاشم فعاله.
نه پالپ جان دارم تازه بهش خو مي گيرم از روزي كه مشكل كليپام حل شده ديدم بسيار عوض شده مرتب نگاشون ميكنم وبه سازنده گوشي آفرين ميگم ميدونين حمل دوربين فيلمبرداري خيلي سخته حال من با يه گوشي كه همه جا باهامه فيلمايي در حد عالي ميگيرم
ميدونين دوربين اين گوشي از معيارهاي اصلي انتخاب من بود راضي بودن از اين قسمتش به منزله راضي بودن از كلشه.
اميدوارم با غير فعال كردن فلش اون مساله هم حل بشه
دوستان از همتون ممنونم

pamida
13-11-2009, 23:26
ببخشيد من فكر كردم منظورتون منم آخه قبلا مي گفتم اگه مشكلاتش حل نشه ردش ميكنم

mehdibss
14-11-2009, 17:00
سلام خدمت تمام دوستان گل مخصوصا آقای پالپ عزیز که خدائیش خیلی با مرامه که انقدر پر انرژی هر روز میاد و جواب سوالات دوستان رو میده. خدائی خیلی باحالی. چند تا سوال داشتم که پیشاپیش اگه طولانی میشه معذرت.
من 1 ماهه که میخوام گوشیم رو عوض کنم ولی کاملا ERROR دادم.من همیشه اعتقاد داشتم که اگه میخوای خرید کنی باید سراغ برند و مارکی بری که تو اون ضمینه کار تخصصی میکنه . مثلا اگه گوشی میخوای بخری باید بری نوکیا یا موتورولا بگیری نه سامسونگ و الجی که یخچال و تلویزیون هم میزنند. اما راستش چند وقت پیش رفته بودم یک جائی که هیچ کدوم از دوستام با نوکیا آنتن نداشنتد خود من هم با سونی اریکسن 1 آنتن داشتم اما یکی از بچه ها با الجی آنتنش پر بود. اغراق نمیکنم ها. پر بود.از اون موقع یک کم دیدم عوض شدش و از فکر نوکیا اودم بیرون چون دوربین هم برام خیلی مهمه و گوشی های نوکیا معمولا تو دوربین( جز موارد خاص مثل n86) ضعیف تر هستند. از گوشی s8300 خیلی خوشم اومده بود چون علاوه بر تاچ صفحه کلید هم واسه آدمی مثل من که تاحالا با تا کار نکردم داره ولی تو سایت GSM.IR تو بررسی تخصصیش خوندم که هم شارژ باطریش کمه هم عملکرد تاچش خیلی بده و بعضی وقتها چند بار باید بزنی تا یک فرمان رو اجرا کنه و تو بررسی صدای مکالمش هم دوباره کلی ازش بد گفته درباره تاچش تو این تاپیک که دیروز برای اولین بار دیدمش خوندم که ورژن های قدیمیش اینجوری بوده ولی با این وجود بازم امروز زنگ زدم خدمات پارس ماکروتل نمایندگی مرکزی سامسونگ و در این مورد سوال کردم که تعمیر کارشون گفت این گوشی گوشی تاچ به حساب نمیاد و تاچش ضعیفه البته خیلی بد هم نیست. در کل واقعا دو دل هستم. بین گوشیهای 8 مگاپیکسلی مثل pixon - Renior-s8300و c905سونی اریکسون موندم. اگه میشه بدون تعصب راهنمائیم کنید . من تاحالا با تاچ کار نکردم و این حسن s8300 که کلید هم داره عالیه ولی نمیخوان 340 پول بدم بعدش تاچش بزنه تو ذوقم . من دوربین و فیلم برداری برام تو اولویت هستش . بعد هم موزیک. باز هم ممنون . ببخشید خیلی زاید شد. اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم

pulp_152
14-11-2009, 20:09
سلام خدمت تمام دوستان گل مخصوصا آقای پالپ عزیز که خدائیش خیلی با مرامه که انقدر پر انرژی هر روز میاد و جواب سوالات دوستان رو میده. خدائی خیلی باحالی. چند تا سوال داشتم که پیشاپیش اگه طولانی میشه معذرت.
من 1 ماهه که میخوام گوشیم رو عوض کنم ولی کاملا ERROR دادم.من همیشه اعتقاد داشتم که اگه میخوای خرید کنی باید سراغ برند و مارکی بری که تو اون ضمینه کار تخصصی میکنه . مثلا اگه گوشی میخوای بخری باید بری نوکیا یا موتورولا بگیری نه سامسونگ و الجی که یخچال و تلویزیون هم میزنند. اما راستش چند وقت پیش رفته بودم یک جائی که هیچ کدوم از دوستام با نوکیا آنتن نداشنتد خود من هم با سونی اریکسن 1 آنتن داشتم اما یکی از بچه ها با الجی آنتنش پر بود. اغراق نمیکنم ها. پر بود.از اون موقع یک کم دیدم عوض شدش و از فکر نوکیا اودم بیرون چون دوربین هم برام خیلی مهمه و گوشی های نوکیا معمولا تو دوربین( جز موارد خاص مثل n86) ضعیف تر هستند. از گوشی s8300 خیلی خوشم اومده بود چون علاوه بر تاچ صفحه کلید هم واسه آدمی مثل من که تاحالا با تا کار نکردم داره ولی تو سایت GSM.IR تو بررسی تخصصیش خوندم که هم شارژ باطریش کمه هم عملکرد تاچش خیلی بده و بعضی وقتها چند بار باید بزنی تا یک فرمان رو اجرا کنه و تو بررسی صدای مکالمش هم دوباره کلی ازش بد گفته درباره تاچش تو این تاپیک که دیروز برای اولین بار دیدمش خوندم که ورژن های قدیمیش اینجوری بوده ولی با این وجود بازم امروز زنگ زدم خدمات پارس ماکروتل نمایندگی مرکزی سامسونگ و در این مورد سوال کردم که تعمیر کارشون گفت این گوشی گوشی تاچ به حساب نمیاد و تاچش ضعیفه البته خیلی بد هم نیست. در کل واقعا دو دل هستم. بین گوشیهای 8 مگاپیکسلی مثل pixon - Renior-s8300و c905سونی اریکسون موندم. اگه میشه بدون تعصب راهنمائیم کنید . من تاحالا با تاچ کار نکردم و این حسن s8300 که کلید هم داره عالیه ولی نمیخوان 340 پول بدم بعدش تاچش بزنه تو ذوقم . من دوربین و فیلم برداری برام تو اولویت هستش . بعد هم موزیک. باز هم ممنون . ببخشید خیلی زاید شد. اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم

سلام 2 یا 3 صفحه قبل فیلماش هس میتونی جوابتو از تو فیلما برداری عزیز و ممنون از لطفت ...

اگه نظر منو بخوای این گوشی یکی از بهترین تاچهارو داره ... سرعتشم خوبه .. gsm کشکه ! ... اون کارمند هم چیزی بارش نبوده ما کاربرا بهتر از اونا میدونیم.. و اینکه نقاط قوت این گوشی تبدیل شده به ضعف برام عجیبه .. یکی از بهترین خصوصیات ای ن گوشی کیفیت خیلی خوبه صدای مکالمه و انتن دهی نسبتا خوب + بدون خش خش و قطعی هستش .. یعنی اگه انتن داد چه یکی چه 5 تا ... و تونستی جواب بدی .. صدای مکالمه ضعیف یا قوی نمیشه خش خش نداره و اذیت هم نداره ...

mr_rayan
14-11-2009, 22:42
دوستمون پالپ خیلی خوب و کامل جواب داد.منم یه نکته کوچیک با توجه به تجربه خودم باید عرض کنم که صدای مکالمه این گوشی فوق العاده خوب و بلنده به طوری که من همیشه صداش رو نصفه میذاشتم تا اطرافیانم صدای مکالمه منو نشنون و حتی توی شلوغ ترین جاها هم صدای طرف مقابل به راحتی شنیده میشه و اصلا نیازی به داد و بیداد و فرار از شلوغی و این چیزا نیست.

pamida
14-11-2009, 22:57
ببخشيد دوست عزيز اگر اجازه بدين من هم به عنوان كسي كه انواع اشكالات گوشي رو لمس كردم وعرض كنم:
اگر براي اولين بار با تاچ كار ميكني اصلا گوشي فول تاچ نگير تا قلق تاچ دستت بياد مخصوصا توي ارسال اس ام اس كلافت ميكنه.اگر اين گوشي كيبورد نداشت من يك روز هم تحمل نميكردم.
بابت عكس وفيلم :فيلماش عاليه من 600هزار دادم هندي كم سوني ميني دي وي خريدم با بهترين كيفيت كپچر ميكنم اصلا به پاي فيلماي اين نميرسه.كيفيت رنگش بي نظيره در نور كافي در حد اچ دي برات فيلم ميگيره.فقط از روز اول يه مولتي مدياي توپ داشته باش كه كليپاتو براحتي باز كنه.عكساش در حالت سكون حرف نداره در حركت من نتونستم عكس عالي بگيرم ولي از آنجايي كه دوستاني چون پالپ از آنتي شوك راضين فرض ميگيرم هنوز قلقش دستم نيومده.اگر به تجربه جديدي رسيدم الساعه عرض مي كنم.
من تجربه تاچ ديگري نداشتم اما فكر ميكنم تاچ مثل كلاج ماشين ميمونه نقطه درگيري كلاج براي هر ماشين فرق داره مثلا يادمه اولين باري كه از پرايد سوار مزدا شدم چندروز اول خاموش كردم اما دليل نميشه پرايد بهتر از مزداست.
من هم مثل شما كيفيت عكس وفيلم برام مهم بود ميتونم بابت اين اطمينان بدم در اين زمينه پشيمون نميشين.موزيك برام اصلا اهميت نداشت صداش بدون هندزفري قابل قبوله اما به شرطي نخواي سر صداش با هر كي كل بندازي.با هندز فري عاليه.با سري wسوني اريكسون رقابت ميكنه.تنظيم اكولايزر داره و باسشم عاليه.هندز فريش عاليه.
بابت نرم افزار بايد عرض كنم من چند تا نرم افزار مورد نيازم (مثلا يه ديكشنري) چپ به راست شده مثلا خروج را مينويسه (ج و ر خ ).رهياب تهران قديمي داشتم نصب نشد اما ميگن تاچشم هست من ندارم.كاش يكي از دوستان داشت وميذاشت امتحان ميكرديم.اما چند تا بازي ديگه نصب كردم مشكلي نداشت.ضمنا من از جي پي اسش فقط يه طول وعرض جغرافيايي پيدا كردم.شايد نرم افزاري باشه كه اين طول وعرض را به مكان تبديل كنه؟؟؟!!!!
من خيلي اولاش نق مي زدم اما اطمينان دارم هر گوشي تاچ ديگه اي هم ميگرفتم همينطور بود.اما ديگه داره قلقش دستم مياد خيلي هم ازش راضيم.
كاش دوستان دارنده اين گوشي بيشتر فعال بودن و نرم افزار ميدادن.
اگر گوشي باز نيستين و يه گوشي ميخواين به روز با امكانات مطلوب به ويژه در زمينه دوربين و موزيكي كه با هندز فريش گوش كني انتخاب خوبيه.
با عرض پوزش از پيش كسوتان

mehdibss
14-11-2009, 23:15
آقا سلام. باز هم دمت گرم. بازم چند تا سوال. شرمنده.
1- این گوشی قلم نداره؟ و آیا اصلا با قلم میشه باهاش کار کرد؟یا فقط با انگشت هستش.
2-ظاهرا صفحه کلید کامل نداره؟درسته ؟ توی تاچش رو میگم.
3-کیفیت فیلم برداریش چطوره؟ و آیا میشه با وقاحت کامل ازت بخوام یک فیلمی که با گوشی گرتی آپ کنی؟البته خود فیلم رو میخوام ببینم کیفیت پخشش چطوره؟ البته اگه میشه.
4-من مادرم یک E250 داره که موقع مکالمه انقدر صداش بلند است کهبا پائین ترین ولوم هم همه اطرفیانم صداش رو میشنوند.البته اون گوشی از نظر تکنولوژی با این قابل مقایسه نیست ولی اگه میشه توضیح بدین.
موقع فیلم برداری و گرفتن بلوتوث و ... میشه تنظیم کرد که اطلاعات روی مموری ذخیره بشه یا خودش میریزه رو حافظه اصلی گوشی؟
5- بعد هم شنیدم رو حافظه های بالا کند میشه میخوام بدونم رو چه حافظه ای خوب جواب داده و کند نشده.
باز هم ممنون . ببخشید میدونم بعضی از سوالاتم رو قبلا جواب دادی ولی اگه باز جواب بدی ممنون میشم و خواهشا بی تعصب باشه.
فدای شما

mehdibss
14-11-2009, 23:21
آقا بازم سلام دم همه دوستان گل ( آقای پالپ - آقای پالمیدا - آقای آریان) گرم. همتون با مرامین. دمتون گرم. آریان عزیز گفته بلندی صداش خوبه و این همون چیزیه که من یک کم ازش نگرانم. کلا مثل اینکه همه گوشهیهای سامسونگ اینجورین. قبلا هم عرض کردم مادرم E250 داره و وقتی حرف میزنه اگه چیزی یادش بره میتونه از همسایه ها بپرسه . شما هم گفتی صداش بلنده . اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
در ضمن این گوش بازی با حسگر حرکتی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
باز دم همه با مرام ها گرم

mr_rayan
14-11-2009, 23:24
1- این گوشی قلم نداره؟ و آیا اصلا با قلم میشه باهاش کار کرد؟یا فقط با انگشت هستش.
3-کیفیت فیلم برداریش چطوره؟ و آیا میشه با وقاحت کامل ازت بخوام یک فیلمی که با گوشی گرتی آپ کنی؟البته خود فیلم رو میخوام ببینم کیفیت پخشش چطوره؟ البته اگه میشه.
4-من مادرم یک E250 داره که موقع مکالمه انقدر صداش بلند است کهبا پائین ترین ولوم هم همه اطرفیانم صداش رو میشنوند.البته اون گوشی از نظر تکنولوژی با این قابل مقایسه نیست ولی اگه میشه توضیح بدین.
موقع فیلم برداری و گرفتن بلوتوث و ... میشه تنظیم کرد که اطلاعات روی مموری ذخیره بشه یا خودش میریزه رو حافظه اصلی گوشی؟
5- بعد هم شنیدم رو حافظه های بالا کند میشه میخوام بدونم رو چه حافظه ای خوب جواب داده و کند نشده.
باز هم ممنون . ببخشید میدونم بعضی از سوالاتم رو قبلا جواب دادی ولی اگه باز جواب بدی ممنون میشم و خواهشا بی تعصب باشه.
فدای شما

1- قلم نداره چون تاچش خازنیه و فقط با لمس انگشت عکس العمل نشون میده.
2- صفحه کلید معمولی داره و اگه شما منظورتون صفحه کلید qwerty هستش باید بگم نداره.
3- فیلمبرداریش عالیه.دوستمون پالپ فکر کنم از فیلمبرداری هم فایلی آپلود کرده.چند صفحه برو عقب ببین چه خبراست.
4- من با 250 مکالمه نکردم ولی از صدای مکالمه این گوشی بی نهایت راضیم.در مورد بلوتوث گرفتن باید عرض کنم که فایل های دریافتی روی حافظه گوشی فقط میاد و روی رم نمیره ولی در مورد عکاسی و فیلمبرداری قابل تنظیم هستش که روی مموری ذخیره بشه.
5- من یه رم 4 گیگ دارم که تا خرخره پره و سرعتش هم مثل همون زمانیه که خالی بودش.

pamida
15-11-2009, 00:03
فدای شما
-نه فقط با انگشته
2-صفحه كليدش به ظاهر براي تايپه اما خيلي كارايي داره.مثلا اگر روي منو باشي با فشار هر كليد وارد يه شورت كات ميشه مثلا 8وارد دوربين ميشه تازه وارد دوربين شدي با فشار هر كليد ميتوني تنظيمات دوربينو تغيير بدين.يه جاهايي فقط تاچ كار ميكنه مثلا با5 وارد پيامها ميشي با كليد 2 ميتوني تا inbox وارد بشي اما براي باز كردن پيام بايد تاچ كني.
3-فيلماش عاليه اما حجمش زياده دوستان گذاشتن مثلا يه فيلم2.5 دقيقه اي 150 مگ ميشه آپ كردنش سخته اما سعي ميكنم
4-تنظيماتمموري عاليه مي توني براي هر چيزي حافظه مشخص كني مثلا فيلما بره روي رم بلوتوث بره روي تلفن.اگر جايي حافظه مشخص شده پر باشه اتومات ميره روي حافظه خالي.
5-من رم عوض نكردم نمي تونم نظري بدم چون مرتب از دوربين استفاده ميكنم زود پر ميشه مرتب خالي ميكنم.اگر از دوربين زياد استفاده مكنين از همين الان به فكر حافظه بالاتر باشين.
قول ميدم بدون تعصب گفته باشم.

pamida
15-11-2009, 00:11
1- قلم نداره چون تاچش خازنیه و فقط با لمس انگشت عکس العمل نشون میده.
2- صفحه کلید معمولی داره و اگه شما منظورتون صفحه کلید qwerty هستش باید بگم نداره.
3- فیلمبرداریش عالیه.دوستمون پالپ فکر کنم از فیلمبرداری هم فایلی آپلود کرده.چند صفحه برو عقب ببین چه خبراست.
4- من با 250 مکالمه نکردم ولی از صدای مکالمه این گوشی بی نهایت راضیم.در مورد بلوتوث گرفتن باید عرض کنم که فایل های دریافتی روی حافظه گوشی فقط میاد و روی رم نمیره ولی در مورد عکاسی و فیلمبرداری قابل تنظیم هستش که روی مموری ذخیره بشه.
5- من یه رم 4 گیگ دارم که تا خرخره پره و سرعتش هم مثل همون زمانیه که خالی بودش.
عزيز برو settin/memory setting/defult memory/حالا براي دوربين بلوتوث وضبط صدا حافظه را مشخص كن
در قسمت فون بوك ميتوني محل ذخيره شماره را مشخص كني

pamida
15-11-2009, 00:26
امشب كم حرف بودين پالپ جان

mehdibss
15-11-2009, 07:03
آقا بازم سلام دم همه دوستان گل ( آقای پالپ - آقای پالمیدا - آقای آریان) گرم. همتون با مرامین. دمتون گرم. آریان عزیز گفته بلندی صداش خوبه و این همون چیزیه که من یک کم ازش نگرانم. کلا مثل اینکه همه گوشهیهای سامسونگ اینجورین. قبلا هم عرض کردم مادرم E250 داره و وقتی حرف میزنه اگه چیزی یادش بره میتونه از همسایه ها بپرسه . شما هم گفتی صداش بلنده . اگه میشه بیشتر توضیح بدین.

pamida
15-11-2009, 11:40
من با صداي مكالمه اش مشكلي ندارم اما جالبه تازه بهش فكر ميكنم از اون روزي كه با اين گوشي كار مي كنم پيش نيومده حين مكالمه قطع و وصل بشه.تا بحال كسي بهم نگفته صداي مكالمه اش بلنده.اما از اين به بعد دقت مي كنم اگر موردي بود بهتون ميگم.
بازي حسگر حركتي؟؟!!اينو نمي دونم ساپورت مي كنه يا نه !!! جايي چيزي در موردش نديدم فقط مي دونم حسگر حركتي براي نمايش عكس وفيلم وفايلهاي پي دي اف عمل ميكنه يعني با تغيير جهت گوشي نمايش تغيير ميكنه.
ضمنا دم خودتون گرم

mehdibss
15-11-2009, 19:37
با سلام خدمت دوستان عزیز و همینطور pamida که فکر کنم من به اشتباه آقا تصورشون کردم و ایشون یک خانم محترم هستند. در هر صورت ممنون pamida. اگه بقیه دوستان 2 که سوالهای آخر من رو جوابش رو میدونند جواب بدن ممنون میشم

pulp_152
15-11-2009, 20:11

سلام صدای مکالمش شفاف و واضح هستش عزیز ... و قابلیت تنظیم داره که شماره 1 کمترین صدرو داره و شماره 7 بیشترین شما به دلخواه بسته به موقعیت مکانی و سر و صدا صدارو کم و زیاد میکنی .. و مشکلی از این جهت نداره ...

بازی با حسگر حرکتی یا همون شتاب سنج هم بله ساپورت میکنه

pamida
15-11-2009, 20:23
با سلام خدمت دوستان عزیز و همینطور pamida که فکر کنم من به اشتباه آقا تصورشون کردم و ایشون یک خانم محترم هستند. در هر صورت ممنون pamida. اگه بقیه دوستان 2 که سوالهای آخر من رو جوابش رو میدونند جواب بدن ممنون میشم
نه شما اشتباه نكردين
امروز بعد از مكالمه ازاطرافيان پرسيدم هيچ كس صداي طرف مقابل را نشنيده بود ضمنا همانطور كه پالپ عزيز گفتن تنظيم صداي مكالمه داره.
در مورد رم رايان جواب دادن.

pamida
15-11-2009, 20:38
راستي مهدي جان اين خيلي خوبه كه وقت بذاري ودر سايتاي مختلف تحقيق كني شايد ديگران تجربه خاصي داشته باشن

sarmast65_ata
15-11-2009, 20:58
بچه ها این گوشی هم ظرفیت مسیجاش 500 تایی هستش؟هیچ کاریش نمیشه بیشترش کرد؟

pulp_152
15-11-2009, 22:28
بچه ها این گوشی هم ظرفیت مسیجاش 500 تایی هستش؟هیچ کاریش نمیشه بیشترش کرد؟

فعلا که راهی پیدا نکردیم :31: غیر از این که اگه خیلی لازمشون داری برای خودت تو یادداشت ها یا جاهای دیگه که این اجازرو بهت میده ذخیره کنی

mehdibss
15-11-2009, 22:37
آقا باز هم سلام. باز هم ممنون. باز هم خیلی گلید. البته منم خیلی گلم:31: آقا من یک جوراب میخوام بخرم روزگار همرو سیاه میکنم چه برسه به اینکه بابتش میخوام 340 پول بدم. من حسابدارم اقتضای شغلم اینجوریه:21:1-تقویم شمسی داره؟ و اگه آره به صورت اورجینال روشه یا گارانتی ماکروتل روش ریخته.2- عمر باطریش با روزی 1 ساعت مکالمه و چن تا عکاسی و نیم ساعت موزیک چقدره؟؟؟( آخر سواله احمقانه استش میدونم. ولی خوب دیگه:31: در ضمن اگه فکر میکنید به زودی از دست من و سوالاتم راحت میشید باید بگم :27:. بازم مرسی

pulp_152
15-11-2009, 22:49
آقا باز هم سلام. باز هم ممنون. باز هم خیلی گلید. البته منم خیلی گلم:31: آقا من یک جوراب میخوام بخرم روزگار همرو سیاه میکنم چه برسه به اینکه بابتش میخوام 340 پول بدم. من حسابدارم اقتضای شغلم اینجوریه:21:1-تقویم شمسی داره؟ و اگه آره به صورت اورجینال روشه یا گارانتی ماکروتل روش ریخته.2- عمر باطریش با روزی 1 ساعت مکالمه و چن تا عکاسی و نیم ساعت موزیک چقدره؟؟؟( آخر سواله احمقانه استش میدونم. ولی خوب دیگه:31: در ضمن اگه فکر میکنید به زودی از دست من و سوالاتم راحت میشید باید بگم :27:. بازم مرسی

معلومه گلی .. از شخصیتت کاملا معلومه مهدی جان .. :40:

حق داری منم حسابدارم درکت میکنم :40:

1- اره .. گارانتی ماکروتل ...میشه با تغییر فریمور هم فارسیش کرد

2-1 و نیم روز شاید کمی کمتر کمی بیشتر ... بستگی به اون چند تا عکس داره

3-اختیار داری سوالاتت منو کشته بدرد بقیه هم میخوره :11:

pamida
15-11-2009, 23:43
جمع جمع حسابداراست ما كه روز به روز زندگي مي كنيم از اين چيزا سر در نمياريم
من بدون گارانتي گرفتم منو فارسي داشت تقويم شمسي هم داشت.اما تصميم دارم فريمورم را عوض كنم
اگر ويبره تاچش رو صفر كني باطريش خوبه گاهي 3 روز شارژ نكردم.فقط مكالمه داشتم باهاش ور نرفتم چند تاعكس هم گرفتم.اما اگر از اون افرادي هستين كه خيلي با گوشي ور ميرين هر روز بايد شارژ كني
مهدي جان بر جبينت مي بينم داري ميري اين گوشي رو بخري.
دوستان شما مي دونين براي اينكه فريمور رو عوض كنم گوشيم تا چه حد اطلاعاتش رو از دست ميده.فون بوكش برام خيلي مهمه.
يه نكته:من يه بار سيم كارتم را خارج كردم ايرانسل گذاشتم بعد از اينكه سيمكارت همراه اولم را دوباره گذاشتم تمام مسيجام پاك شده بود.چرا اينطوري شد؟ مگه نبايد روي گوشيم مي موند از دوستان كسي هست اينكارو كرده باشه ونتيجه رو بگه؟
سپاس

mr_rayan
15-11-2009, 23:53
شما زمانی که گوشی رو فلش میکنی تمام اطلاعات روی حافظه گوشیت پاک میشه و دفترچه تلفن هم ازون دسته است.شماره هات رو روی سیمکارتت سیو کن که به مشکلی بر نخوری.در مورد مسیج هم من یادمه که یکی دوبار سیمکارت روش رو عوض کردم ولی مسیج هام پاک نشد(البته دقیق یادم نیستاااااااا)
در مورد شارژ هم من معمولا یک روز و نصفی شارژ میتونستم نگهدارم البته من با گوشی تقریبا معمولی ور میرم یعنی نه زیاد و نه کم.
در مورد عکس انداختن هم من یه سفر شمال رفتم و خودمو خفه کردم با عکس انداختن،تقریبا روزی دوبار شارژش می کردم،البته باید عرض کنم که من شدیدا توی عکس انداختن شورش رو در آورده بودم.

pamida
16-11-2009, 00:18
آقا رايان آدم رم بالا داشته باشه شورش رو در مياره من كه هنوز با رم 1 دارم مي سازم از اين دست و دلبازيها نمي كنم مختصر وشايد مفيد
نميشه با كامپيوتر بك آپ بگيرم اگر كسي اينكارو انجام داده لطفا در حد زير سيلك !!! راهنمايي كنه با پي سي سيوئيت ور رفتم نتونستم بعد از فلش ريختن اون روي گوشي راحته؟ آخه تغداد شماره هاي فون بوكم از ظرفيت سيم كارت بيشتره
سپاس

mr_rayan
16-11-2009, 00:45
حقیقتش من تا حالا با pc studio کار نکردم.با خود گوشی ببین نمیتونی بک آپ بگیری؟من اگه گوشی دم دستم بود یه نگاهی می انداختم ولی تا فردا نمیتونم نگاه کنم.حالا خودت یه نگاهی کن ببین،احتمالا با گوشی بشه بک آپ بگیری و روی مموریت سیو کنی.

mehdibss
16-11-2009, 00:57
بازم سلام. خیالتون راحت. فعلا سوالی ندارم. راستش من اصلا این گوشی رو از لیستم خط زده بودم با توجه به اطلاعاتی که در سایت gsm.ir برداشته بودم البته این سایت هم صرفا اطلاعات سایت gsmarena رو ترجمه میکنه و به نوعی میشه گفت اطلاعاتش قابل استناد هستش.و انتخابم شده بود بین pixon و renior ولی وقتی با این فروم آشنا شدم نظرم تغریبا برگشت. البته هنوز با 2-3 تا مورد نتونستم کنار بیام. 1-شارژ باطری ببنید دوستان داریم موبایل میخریم نه تلفن بیسیم که بگیم خوب شارژش تموم شد میزنیم به شارژر. دوستمون آریان گفت شده تو یک روز 2 بار هم شارژ کرده و این اصلا خوب نیست. راستش رو بخواین من 1 ماه پیش nokia e66 گرفتم و صرفا و صرفا و صرفا به خاطر اینکه با شارژ و دوربینه ضعیفش نتونستم کنار بیام با 70 تومن ضرر فروختمش . گوشی ای که حتی پلاستیک هدفونش رو هم باز نکرده بودم.تازه اون بدبخت 2 روز شارژ نگه میداشت.البته توقعی که زا اون داشتم رو از این ندارم چون این صفحش تاچش و شارژ بیشتری مصرف میکنه ولی خدائیش 1 روز یا 2 روز هم خیلی کمه چه برسه به روزی 2 بار شارژ. البته میدونم داستان دوستمون آریان یک استثنا بوده.2- توی همون فیلمهائی که پالپ عزیز هم گذاشته تو یک جا میخواد بلوتوث رو فعال کنه یک جا عمل نمیکنه .فیلم رو ببینید. و این نگرانی من رو درباره ضعف تاچش باز هم زیاد میکنه. ( ببخشید انقدر وسواس دارم) ولی نمیدونم همه تاچها اینجورین و بعضی وقتها ممکنه فرمان نگیرن یا ... . ببینید من از قیافه و امکانات این گوشی بینهایت خوشم میاد ولی دودل هستم .نمیدونم این مدل ال جی رو هم دیدید یا نه ولی یک مدل ال جی هم اومده که امکاناتش مثل همین گوشی با ظاهر بینهایت زیباتر و ضفحه کیبرد فوق العاده جالب و زیبا و عمر باطری 8 ساعت مکالمه و صد البته قیمت وحشتناک ( حداقل در حال حاظر)گوشی GD900 CRYSTAL ( حتما ببینیدش) خلاصه گیج شدم والا. الان میگید عجب آدمیه این همه حرف زدیم ونوقت این ...:31:

pulp_152
16-11-2009, 01:22
بازم سلام. خیالتون راحت. فعلا سوالی ندارم. راستش من اصلا این گوشی رو از لیستم خط زده بودم با توجه به اطلاعاتی که در سایت gsm.ir برداشته بودم البته این سایت هم صرفا اطلاعات سایت gsmarena رو ترجمه میکنه و به نوعی میشه گفت اطلاعاتش قابل استناد هستش.و انتخابم شده بود بین pixon و renior ولی وقتی با این فروم آشنا شدم نظرم تغریبا برگشت. البته هنوز با 2-3 تا مورد نتونستم کنار بیام. 1-شارژ باطری ببنید دوستان داریم موبایل میخریم نه تلفن بیسیم که بگیم خوب شارژش تموم شد میزنیم به شارژر. دوستمون آریان گفت شده تو یک روز 2 بار هم شارژ کرده و این اصلا خوب نیست. راستش رو بخواین من 1 ماه پیش nokia e66 گرفتم و صرفا و صرفا و صرفا به خاطر اینکه با شارژ و دوربینه ضعیفش نتونستم کنار بیام با 70 تومن ضرر فروختمش . گوشی ای که حتی پلاستیک هدفونش رو هم باز نکرده بودم.تازه اون بدبخت 2 روز شارژ نگه میداشت.البته توقعی که زا اون داشتم رو از این ندارم چون این صفحش تاچش و شارژ بیشتری مصرف میکنه ولی خدائیش 1 روز یا 2 روز هم خیلی کمه چه برسه به روزی 2 بار شارژ. البته میدونم داستان دوستمون آریان یک استثنا بوده.2- توی همون فیلمهائی که پالپ عزیز هم گذاشته تو یک جا میخواد بلوتوث رو فعال کنه یک جا عمل نمیکنه .فیلم رو ببینید. و این نگرانی من رو درباره ضعف تاچش باز هم زیاد میکنه. ( ببخشید انقدر وسواس دارم) ولی نمیدونم همه تاچها اینجورین و بعضی وقتها ممکنه فرمان نگیرن یا ... . ببینید من از قیافه و امکانات این گوشی بینهایت خوشم میاد ولی دودل هستم .نمیدونم این مدل ال جی رو هم دیدید یا نه ولی یک مدل ال جی هم اومده که امکاناتش مثل همین گوشی با ظاهر بینهایت زیباتر و ضفحه کیبرد فوق العاده جالب و زیبا و عمر باطری 8 ساعت مکالمه و صد البته قیمت وحشتناک ( حداقل در حال حاظر)گوشی GD900 CRYSTAL ( حتما ببینیدش) خلاصه گیج شدم والا. الان میگید عجب آدمیه این همه حرف زدیم ونوقت این ...:31:

ماشاالله جواب کدوم رو بدم ؟:10:

ببین عزیز نمیدونم چقدر روم شناخت دار یولی من هدفم صرفا کمک به شماست و چیزی که نباشه رو بهت نمیگم ...

شما اگه گوشی اوردین که با استفاده شدید بیشتر از 6 نهایت 8 ساعت شارژ دووم اورد درسته ... بهترین گوشی با قویترین باتری اگه استفاده کنی همش روزی 2 بار حداقل باید به شارژ بزنی ...شما به گوشیهای قدیمی مثل 1100 یا گوشیهایی مثل k310 نگاه نکنید که نه اینترنت انچنانی دارن و نه بازی و نه صفحه نمایشو cpu که بخواد شارژ بخوره ... به عبارتی شما استفاده ای سنگین نمیتونی ازش بکنی که بخواد شارژ کم کنه ... این گوشی با توجه به بقیه گوشی ها و با توجه به صفحه نمایشش از شارژ متوسطی برخورداره .. نه ضعیف نه قوی ...حالا شما نمیتونی با این مسئله کنار بیای که هیچ .. ولی بقیه گوشیهایی هم که گفتی تفاوتی ندارن و حداقل اگه 8300 از اونا قویتر نباشه ضعیفتر نیس ...میتونی اطلاعات باتریشونو از gsmarena برداری

در مورد تاچ هم عزیزم فیلمی که میگیو منم دیدم و خودم انجام دادم شما دوباره فیلمو ببین ! اون قسمت بلوتوث که میگی چون دوربین فیلمبرداری هم دستم بود تمرکز لازم رو نداشتم ... و پایین دایره وسط که منجر به روشن شدن بلوتوث میشه رو زدم ... حتما دوباره ببین .. واسه همین عمل نکرد ولی دوباره که درست روش زدم عمل کرد... و اینکه بازم تاچش از جفت اون 2 تا گوشی که گفتی بهتره ... مطمئن باش ...

ال جی کریستال هم اصلا به قیمتش نمیرزه .. دیدمش .. گوشی خیلی خوبیه ولی دوربین عکاسی و فیلمبرداریش در حد این نیست صفحه نمایش هم همینطور ولی در کل گوشی خوبیه فعلا نمیرزه ...

mr_rayan
16-11-2009, 01:23
کریستال هم گوشیه خوبیه ولی در حال حاضر گرونه و هنوز افت قیمت نکرده.
در مورد شارژ هم با استفاده معمولی یک روز و نصفی الی دو روز جواب میده که فکر می کنم بس باشه.من الان آیفون 3gs دارم و روزی دوبار شارژش می کنم و توی بهترین حالت روزی یبار چون استفادم ازش خیلی زیاده.شما هم اگه از این گوشی معمولی استفاده کنی یک روز و نصفی شارژ داری که فکر نکنم دیگه خیلی ناراحت کننده باشه.
در مورد تاچش هم باید عرض کنم که قلقش که بیاد دستت خیلی راحت باهاش کار می کنی و مشکلی نخواهی داشت ولی بهرحال هر صفحه لمسی یه ضریب خطایی داره دیگه که پیش میاد.
در مورد پیکسون بگم که این گوشی از پیکسون خیلی سرتره.
کلا بهت بگم منکه ناراضی نبودم چون با توجه به پولش گوشی خیلی خوبی هستش.

pulp_152
16-11-2009, 01:26
در مورد ترجمه gsmarena درسته ولی اگه شما به سایت gsmarena بری یک preview داره یه review که previe نسخه ازمایشی گوشی دست سایت میرسه و اونو تست میکنه و نظرشو میده ... بعد از اینکه گوشی وارد بازار شد ... میرن یه گوشی از داخل بازار تهیه میکنن ! یا اصلا میخرن ولی گوشی هستش که دست عموم هستش ... تست میکنن و نتیجشو میگن ...

حالا این سایت gsm عزیز ... اومده فقط preview رو نوشته و خبری از review نیست ...خوب بچه هایی که حداقل یکم دنبال گوشی هستند و اطلاعات دارن همه تایید میکنن گوشی نسخه ازمایشی با نسخه اصلی همیشه و همیشه تفاوت های زیادی داشته و خیلی چیزها تو نسخه اصلی اصلا به کل عوض شده .. حتی سخت افزاری چه برسه به نرم افزاری

pamida
16-11-2009, 18:03
دوستان من با15-30دقيقه مكالمه در روز يه خرده الكي هم بهش ور ميرم چند تا عكس و 5دقيقه فيلمبرداري بيش از دو روز شارژ دارم ديشب فول شارژ كردم هنوز يه خطشم كم نشده 10 دقيقه مكالمه داشتم 10تامسيج فرستادم 20 دقيقه موسيقي گوش كردم.اگر فردا پس فردا هم همينطوري استفاده كنم سه روز ميره.ضمنا از ساعت يك بعد از نصفه شب تا 6صبح خاموش ميكنم.
البته وقتي ويبره تاچش فعال بود خيلي مصرفش بالا بود.
من چند تا نرم افزار مهم داشتم روي اين گوشي چب به راست ميشه ظاهرا روي خيلي از گوشيا اينطوريه اگر نرم افزار مهمي داري ميخواي بدوني نصب ميشه وجواب ميده لينكش رو براي ما بذار ميريزيم روي گوشيمون نتيجشو ميگيم كه بعدا كلافه نشي
اصلا از اينكه وقت ميذاري شرمنده نباش خيلي خوبه كه با تحقيق بري براي خريد.واقعا بايد روي چيزايي كه برات اهميت داري حسابي تحقيق كنين ضمنا اينكه چقدر ميخواي مايه بذاري هم مهمه.

mehdibss
16-11-2009, 23:44
آقا سلام.بچه ها من امروز رفتم جمهوری گوشی رو بگیرم ولی....
متاسفانه یا خوشبختانه دیدم گوشی crystal قیمتش 430 هستش و چند تا مغازه هم بیشتر نداشتن. مطمئنم که تا 2 -3 هفته دیگه قیمتش زیر 400 میاد. خلاصه باز دو دل شدم و دست از پا دراز تر برگشتم. بی تعصب بگم خدائیش ظاهرش و باطریش از s8300 خیلی شاخ تره ولی دوربینش تو 8 مگا پیکسلی ها از همه افتضاح تره و میگن در حد 5 مگا پیکسلی و نویزش زیاده. خلاصه همین دیگه:31:

mehdibss
16-11-2009, 23:46
من فکر میکردم قیمتش بالای 500 باشه.crystal رو میگم

pamida
17-11-2009, 18:57
عزيز نپرسيدين 8300 چند بود؟

pamida
17-11-2009, 19:05
كريستالو ديدم خيلي قشنگه حيفه كه دوربينش كيفيت نداره اين كيبوردش شفاف و كريستاليه يا تو عكس اينطور به نظر مياد؟

mehdibss
17-11-2009, 19:23
سلام. گارانتی اصلی 340 بدون گاانتی 315 بودش. این هم صفحه کلیدش شیشه ای هستش. همونی که میبینی . خیلی شاخه. باز دودل شدم:24:

pulp_152
17-11-2009, 20:48
راستیتش چیز زیادی در مورد کریستال نمیدونم اشکالات + نقاط قوت

فقط میدونم دوربین + صفحه نمایش 8300 بهتره ... بقیه موارد اطلاعی ندارم ... یه چیز دیگه هم میدونم .. قیمتش بخاطر اون صفحه کریستالیش بالاست .. یعنی اگه معمولی بود دوربر 300 نهایت 330 نباید بیشتر میبود ...ولی همون صفحه کلید جالبش کرده ...

Sara
18-11-2009, 01:17
در مورد گوشی کریستال من اطلاعات دقیقی ندارم اما به طور کلی یه چیزی میخوام بگم من زمانیکه این گوشی رو خریدم S8000 Jet تازه اومده بود و قیمت هم برام مطرح نبود اما توصیه ایی که بهم شد اینکه صبر کنم چون یه گوشی تا مدتی تست نشه مشکلاتش و افت قیمتش مشخص نمیشه . بین اون گوشی و S8300 اینو خریدم و ازش راضیم . البته اینم بگم قیمت s8000 jet به قیافش نمیخورد ! یکی از اشکالاتش هم به نظر من البته این بود که کیبرد نداشت !

Sara
18-11-2009, 01:21
من فکر میکنم صدای مکالمه اش خیلی بلنده یعنی اگه مثلاً روی درجه دو یا سه باشه صدای مخاطب رو اطرافیان هم میشنون . درسته؟

یه سئوال دیگه : من نتونستم یه بخش از متن اس ام اس رو کپی کنم و مثلاً توی دفتر تلفنم پیست کنم تا به عنوان شماره ذخیره کنم . کسی تونسته متن رو اینطور کپی کنه ؟

pulp_152
18-11-2009, 13:36
سلام

صدای مکالمش بلند هست ولی نه د رحدی که رو 2 یا 3 بزاری اطرافیان بشنون .. رو 5 تا 7 اگه محیط خلوت باشه یا تو خونه باشی اره بقیه میشنون

منم نتونستم اینجوری کپی کنم

mahmoodtaker
19-11-2009, 08:26
در مورد GD900 باید گفت که،درسته که از نظر قیافه و کلاس شاخ هست ولی حیفه ادم این همه پول بده ولی گوشیش جی پی اس نداشته باشه!

ولی بین خودمون بمونه قبول دارین که s8300 یکی از تولیدات ضعیف سامسونگ از نظر فروش بود؟همون طور که میبینید از قیمتش میشه فهمید،با توجه به زمان نچندان زیادی (حدود 9 ماه فکر کنم) از عرضه اش میگذره افت قیمت فراوانی پیدا کرده.فروش خوبی هم نداشته.چه تو ایران چه تو کره چخ تو اروپا!

mehdibss
19-11-2009, 13:30
سلام.ممنون از دوستان گل خودم که انقدر با حوصله جواب میدید.
درسته که این گوشی (کریستال) جی پی اس نداره ولی واقع بین باشید . چقدر تا حالا از جی پی اس گوشیتون استفاده کردید. خیلی مونده که جی پی اس تو ایران کاربردی بشه و واقعا بشه ازش استفاده کرد. به نظر من جی پی اس داشتن یا نداشتن گوشی در شرایط فعلی کوچکترین اهمیتی نداره. بزرگترین ایرادی که میشه روی کریستال گذاشت جنس بدنشه که از پلاستیکه و دومی همون صفحه کلید شفافش که باز هم میشه گفت به نوعی لمسی هستش و خود من به شخصه فکر میکنم به مراقبت زیادی احتیاج داره . حتی بیشتر از صفحه تاچش و شاید با یک بار افتادن ... دوربینش هم که ظاهرا جزو بدترین 8 مگا پیکسلی هاست. ولی خوب تو ظاهر و شارژ باطری و اینترفیس از 8300 بهتره.

pulp_152
19-11-2009, 13:51
در مورد GD900 باید گفت که،درسته که از نظر قیافه و کلاس شاخ هست ولی حیفه ادم این همه پول بده ولی گوشیش جی پی اس نداشته باشه!

ولی بین خودمون بمونه قبول دارین که s8300 یکی از تولیدات ضعیف سامسونگ از نظر فروش بود؟همون طور که میبینید از قیمتش میشه فهمید،با توجه به زمان نچندان زیادی (حدود 9 ماه فکر کنم) از عرضه اش میگذره افت قیمت فراوانی پیدا کرده.فروش خوبی هم نداشته.چه تو ایران چه تو کره چخ تو اروپا!

اینطور نیس ! s8300 فروش نسبتا خوبی داشته .. شاید در حد پر فروشترینها نبوده ولی همون موقع که امد تو بازار کمیاب شد .. !

تو چنند تا سایت خارجی هم که رفتم .. یکی از بهترین گوشیهایی که مردم رای داده بودن s8300 بود .. و جت و امنیا 2 و امنیا اچ دی هم بودن در کنارش ...

این گوشی از اول برج 2 وارد ایران شد ...

pamida
19-11-2009, 15:05
شايد از ايرادات گوشي باشه و شايد به خاطر عيوبش خريدار نداشته اما براي من خبر خوبي بود
متنفرم از گوشيايي كه زود خز ميشه و دست هر كي ميبينم.
با وجود احترامي كه براي همه قايلم گوشي قبليم خيلي خز شده بود.نمكي محلمون هم از اون داشت

mahmoodtaker
20-11-2009, 11:38
بین این گوشی و رنوار به شدت شک دارم کدوم رو بگیم.
دوستان کمک کنند

pulp_152
20-11-2009, 14:00
تو تاپیک مشاوره محمود جان ...

fanoos1
21-11-2009, 10:06
شماره گير صوتي و قابلیت Turn to mute یعنی چی؟!
کدومشون کاربرد دارن؟

ramin1988
21-11-2009, 19:09
دوستان یه کم از دوربین و صداش بگین ..... قیمیت الانش چنده ؟ منتظرم

pulp_152
21-11-2009, 20:25
دوستان یه کم از دوربین و صداش بگین ..... قیمیت الانش چنده ؟ منتظرم

سلام رامین جان خوش امدی ... دوربین عکاسی جز بهترین 8 ها هستش ... و فیلمبرداری هم بسیار عالی به عبارتی دوربین بسیار خوبه

صداش هم تو اسپیکر بلندیش نرماله .. کیفیتش خوبه ...

تو هندزفری .. بلندیش خوبه ... کیفیتش بسیار خوبه .. بیس .. صدای ریز و غیره همه چی رعایت شده

fanoos1
21-11-2009, 21:40
شماره گير صوتي و قابلیت Turn to mute یعنی چی؟!
کدومشون کاربرد دارن؟

fanoos1
22-11-2009, 15:07
این گوشی رو هم ماکروتل داره هم کامتل؟
کدومش بهتره و ایا خود گوشی از نظر نرم افزاری یا سخت افزاری تفاوتی داره؟

mr_rayan
22-11-2009, 21:06
فقط پارس مایکروتل بقیه گارانتی ها همه مثل همه.

pulp_152
23-11-2009, 00:15
امروز رفتم برای دوستم یه گوشی بگیرم ... خورد تو ذوقم ! ... هر چی گوشی فروشی جوادو در پیت بود 3 تا s 8300 گذاشته بود تو ویترین ... فکر نمیکردم انقد زیاد بشه ... بر عکس این m 7600 .. که بدجوری داره چشمک میزنه ... کاش m7600 میگرفتم .. اگه میدونستم جواد میشه نمیگرفتم ... مثل این شبکه 3 باعث جواد شدنش شده با تبلیغات مسخرش ..:41:نهایت 6 ماه دیگه جوابگوهه ..

ramin1988
23-11-2009, 12:46
دوستان تصمیم نهایی گرفته شد .... قیمت آخرش چنده ؟ :31:

mehdibss
23-11-2009, 23:19
سلام عزیزان. امیدوارم حالتون خوب باشه. آقا من بعد از تحقیقات فراوان تصمیمم رو گرفتم. لطفا جواب سوالام رو با تشکر فراوان یکبار دیگه با دقت بدین. پیشلپیش ممنون
1-این گوشی بازی های مبتنی بر شتابسنج را اجرا میکند و اگه آرا چرا هیچ جا من بازی ای واسه این گوشی ندیدم.
2-خوهشا خواهشا خواهشا یک بررسی بفرمائید موقعه مکالمه صدای طرف مقابل را اطرافیان میشوند یا خیر؟خوالهشا بدون تعصب جواب بفرمائید. ممنون
3-فیلمهای ضبط شده با این گوشی را با چه نرم افزاری باید در کامپیوتر دید و آیا کیفیت پخش آن خوب است؟
4- کیفیت ضبط صدا با این گوشی چطور است؟
5-توی e250 با وجود اینکه مموری توی گوشی موجود است نمیتونید تعیین کنید که عکس و فیلم و موزیک هنگام گرفتن و یا گرفتن بلوتوث کجا ذخیره شود و خود بخود روی مموری گوشی میشیند و خودتان باید کپی کنید روی مموری.
6- واقعا نرم افزار برای این گوشی کم پیدا میشود؟؟؟؟بی طرفانه به قضیه نگاه کنیم گوشی های نوکیا با اون اینتر فیسهای قدیمی همیشه همه چیز روی آنها نصب میشود (البته مربوط به سیستم عامل خود گوشی) ولی در سامسونگ S8300 توی همین فروم من خیلی جاها دیدم که سر نصب برنامه ها بین بچه ها بحث است که نصب میشه یا نه
بازم از همه دوستانی که منت میزارن و به من جواب میدن ممنون

mahmoodtaker
24-11-2009, 10:50
امروز رفتم برای دوستم یه گوشی بگیرم ... خورد تو ذوقم ! ... هر چی گوشی فروشی جوادو در پیت بود 3 تا s 8300 گذاشته بود تو ویترین ... فکر نمیکردم انقد زیاد بشه ... بر عکس این m 7600 .. که بدجوری داره چشمک میزنه ... کاش m7600 میگرفتم .. اگه میدونستم جواد میشه نمیگرفتم ... مثل این شبکه 3 باعث جواد شدنش شده با تبلیغات مسخرش ..:41:نهایت 6 ماه دیگه جوابگوهه ..
دلیلش فقط خودتی!:5:
این قدر تو کل پی سی ورلد و انجمن های دیگه از این گوشی تبلیغ کردی که همه هوایی شدند!
طرف میگفت N95 بهرته یا N82 تو میگفتی هیچکوم برو S8300 بگیر!:27:میگفت با 200 تومن چی بگیرم،تو میگفتی ONLY S8300!
خوب همین میشه دیگه فدات شم.
احتمالا قیمتش هم مقداری میکشه بالا

pulp_152
24-11-2009, 20:51
دوستان تصمیم نهایی گرفته شد .... قیمت آخرش چنده ؟ :31:

با گارانتی اصلی مایکروتل .. 325 ... مشهد .. تهران هم 5 بالا پایین

سلام عزیزان. امیدوارم حالتون خوب باشه. آقا من بعد از تحقیقات فراوان تصمیمم رو گرفتم. لطفا جواب سوالام رو با تشکر فراوان یکبار دیگه با دقت بدین. پیشلپیش ممنون
1-این گوشی بازی های مبتنی بر شتابسنج را اجرا میکند و اگه آرا چرا هیچ جا من بازی ای واسه این گوشی ندیدم.
2-خوهشا خواهشا خواهشا یک بررسی بفرمائید موقعه مکالمه صدای طرف مقابل را اطرافیان میشوند یا خیر؟خوالهشا بدون تعصب جواب بفرمائید. ممنون
3-فیلمهای ضبط شده با این گوشی را با چه نرم افزاری باید در کامپیوتر دید و آیا کیفیت پخش آن خوب است؟
4- کیفیت ضبط صدا با این گوشی چطور است؟
5-توی e250 با وجود اینکه مموری توی گوشی موجود است نمیتونید تعیین کنید که عکس و فیلم و موزیک هنگام گرفتن و یا گرفتن بلوتوث کجا ذخیره شود و خود بخود روی مموری گوشی میشیند و خودتان باید کپی کنید روی مموری.
6- واقعا نرم افزار برای این گوشی کم پیدا میشود؟؟؟؟بی طرفانه به قضیه نگاه کنیم گوشی های نوکیا با اون اینتر فیسهای قدیمی همیشه همه چیز روی آنها نصب میشود (البته مربوط به سیستم عامل خود گوشی) ولی در سامسونگ S8300 توی همین فروم من خیلی جاها دیدم که سر نصب برنامه ها بین بچه ها بحث است که نصب میشه یا نه
بازم از همه دوستانی که منت میزارن و به من جواب میدن ممنون

به سلامتی ...خواهش

1-بله .. چون بازی های جاوا مبتنی با شتاب سنج زیاد نیست ... اونایی هم که هست فروشیه توسط سایتهای خارجی ... فعلا کمه ..

2- قابلیت تنظیم صدارو داره ... مثل این میمونه که بگکی ایا صدای سیستم ... از ماشین بیرون میره یا نه ! خوب زیاد کنی بیرون میره .. کم کنی فقط خودت میشنوی .. :5:

3-نرم افزار برای پخش زیاد bs player .. و .. الان حضور ذهمن ندارم من با 4 الی 5 تا نرم افزار پخش کردم ... بله عالی ..اگه رایت بکنی تو ال سی دی هم ببینی کیفیت خوبی داره چه برسه به کام ...میتونی نمونشو که گرفتم از صفحه اول همین تاپیک دانلود کنی

4-خوبه با ضبط صدا مشکلی نداشتم و صدا واضح بوده

5-اینجا میتونید از قبل تعیین کنید ...

6-نه نرم افزار براش زیاده ...

دوستانی که دارن اگه اشتباه نوشتم جاییو گوشزد کنن ..

دلیلش فقط خودتی!:5:
این قدر تو کل پی سی ورلد و انجمن های دیگه از این گوشی تبلیغ کردی که همه هوایی شدند!
طرف میگفت N95 بهرته یا N82 تو میگفتی هیچکوم برو S8300 بگیر!:27:میگفت با 200 تومن چی بگیرم،تو میگفتی ONLY S8300!
خوب همین میشه دیگه فدات شم.
احتمالا قیمتش هم مقداری میکشه بالا

نه بابا .. من چکاره ام ! .. سامسونگ رفته تو انتنو تلویزیون تبلیغ کرده این پی سی و سایتهایی نظیر اینا .. انقد طیف تبلیغاتیش زیاد نیس .. که فکر میکنی

mehdibss
24-11-2009, 22:01
پالپ عزیز من یک پیام خصوصی بهت دادم بخونی ممنون میشم

mahmoodtaker
25-11-2009, 11:02
شوخی کردم بابا!
راستی بی زحمت 2 تا سوال داشتم
1-میگن دوربین بکار رفته در این گوشی همون دوربین پیکسون هست،پس کیفیت عکس برداری دو گوشی نباید باهم تفاوتی
بکنه نه؟
2-s8300 از بازی های حرکتی و نرم افزارهای YouTube پشتیبانی میکنه؟

mehdibss
26-11-2009, 20:53
ایشالا مبارک بادا مباراکم بادا. گل اومد از حموم s8300 من اومد بیرون از حموم. بچه ها چشم روشنی بدین . من بالاخره امروز s8300 خریدم. ایشالا مبارک بادا:26:بچه ها دوست داشتین یک چشم و یک پا نداشتین s8300 شما هم مثل مال من نو بود:46:.خالی از شوخی دم تمام دوستان گرم . که راهنمائی کردن. از فردا با سوالات جدید میام. از حالا دیگه s8300 بهترین گوشی دنیاست. گور بابای کریستال:35:

pulp_152
26-11-2009, 20:58
: دی مبارک باشه ... مهدی جان .. چطوره؟ تاچش خوبه ؟صداش چطوره ؟ کیفیت صفحه نمایش؟ و هر چی که به نظرت میاد بگو

pulp_152
26-11-2009, 20:59
شوخی کردم بابا!
راستی بی زحمت 2 تا سوال داشتم
1-میگن دوربین بکار رفته در این گوشی همون دوربین پیکسون هست،پس کیفیت عکس برداری دو گوشی نباید باهم تفاوتی
بکنه نه؟
2-s8300 از بازی های حرکتی و نرم افزارهای YouTube پشتیبانی میکنه؟

1- کیفیت عکسبرداری نه زیاد فرق نمیکنه ولی به نظرم 8300 بهتره با توجه به عکسهایی که از هر 2 دیدم ...

2- از بازیهای حرکتی که اره ... youtub رو نمیدونم :31:

parasto2
26-11-2009, 22:36
باسلام
برادرمن امشب این گوشی را خرید با گارانتی اصلی 330 در مشهد
وقتی گوشی را به شارژ می زنه گوشی به حالت خاموش میره و هیچ یک از کلید ها وصفحه کار نمی کنه و به محض اینکه گوشی را از شارژ میکشیم گوشی به حالت نرمال میره و به راحتی کار میکنه میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست
یا حق

pulp_152
26-11-2009, 22:40
باسلام
برادرمن امشب این گوشی را خرید با گارانتی اصلی 330 در مشهد
وقتی گوشی را به شارژ می زنه گوشی به حالت خاموش میره و هیچ یک از کلید ها وصفحه کار نمی کنه و به محض اینکه گوشی را از شارژ میکشیم گوشی به حالت نرمال میره و به راحتی کار میکنه میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست
یا حق

سلام ... مبارک باشه ...

احتمالا گوشی قفل میشه ...

المان قفل صفحه نمایش در سمت راست گوشی هستش اونو چند ثانیه نگه دارید یااینکه اسلاید گوشی رو باز کنید ... به عبارتی صفحه کلید گوشی رو فعال کنید ... اگه بازم سیاه بودببرید نمایندگی تا ایرادشو برطرف کنه ...

اگر از نمایندگی اصلی میگرفتی پریروز 323 بود در مشهد..

m_sport
27-11-2009, 00:18
سلام
GPS این گوشی فعال نمیشه؟!؟!!

mehdibss
27-11-2009, 14:32
سلام مجدد.
1- من این گوشی رو به قیمت 326000 با گارانتی مایکروتل خریدم.
2- کیفیت عکاسی و فیلم برداریش حرف نداره.مخصوصا فیلم برداریش.
3- برعکس اون چیزی که در مورد فلاشش میگن که ضعیفه به نظر من اصلا اینطوری نیست.
4- کیفیت پخش موزیک از اسپیکر خوبه و در هدفون محشر. البته از ch5.1 من خوشم نیومد . به نظرم آهنگ با همون تنظیمات اکولایزر با کیفیت بهتری پخش میشه.
5- کیفیت صفحه نمایش حرف نداره
6- در مورد حساسیت تاچش به نظر من پائین صفحه خیلی افتضاح فرمان رو میگیره مثلا وقتی با کسی حرف میزنی و میخوای اسپیکر رو روشن کنی باید 4-5 بار بزنی تا فرمان رو بگیره. کلا ظاهرا پائین صفحه تاچش ضعیف تره. ولی بقیه وارد تاچش مشکلی نداشت.
7-فایل از طریق بلوتوث روش دیر میاد . به نظرم سرعتش پائینه. البته من فقط یکبار فایل بهاش گرفتم.
8-بازی روش نداره من هم تو اینترنت چیزی پیدا نکردم. البته بازی با شتابسنج .
9- در کل از خریدش راضیم هر چند خودمونیم کار کردن با تاچ به نظرم خیلی سخته:24:امیدوارم زود عادت کنم.ولی خوب من تازه برای شارژ اولیه زدمش تو شارژ و هنوز خیلی چیزاش رو نه میدونم و نه امتحان کردم. این فقط نطرات در قبال 2 ساعت کار کردن با این گوشی بود.

pulp_152
27-11-2009, 21:57
مهدی جان یعنی چی تاچ پایینش ضعیفه ؟

بلوتوثش هم سرعتش بیشتر از بقیست احتمالا گوشی که باهاش بلوتوث کردی نسخه پایینتری بوده ...

mahmoodtaker
27-11-2009, 22:12
تصمیم نهایی گرفته شد
پول هام رو دارم جمع میکنم تا حد اکثر 2 ماه دیگه گوشیم رو عوض کنم
اگه پولهام به 380 رسید که lg gc900 رو میخرم،ولی اگه پولم لز 340 بیشتر نرفت حتما میرم سراغ sumsung s8300!
بازم اگه دوستان نظری دارند بگند

pulp_152
27-11-2009, 22:49
تنظیمات فیلمبرداری که فیلمبرداری قابل قبولی داشته باشه

رزولوشون : 720*480

white balance: auto

effects :none

anti shake : on

wdr : تو محیط های بسته on و در محیط های باز off

wideo quality: fine

adjust : با توجه به محیط خودتون باید تنظیم کنید ولی بعضی جاها که خیلی محیط بسته هستش و نور کافی نیس ... بهتره saturation رو +1 بزارید ...

mehdibss
27-11-2009, 22:55
پالپ عزیز .
1-تنظیمات فیلم برداری و عکاسی
2-فایلهای تصویری با پسوند wmv رو میشه باهاش جرا کرد؟ من اجرا میکنم error میده.نرم افزار خاصی میخواد؟
3-بازی با چه رزولوشنی باید باشه تا اجرا کنه؟
4-تنظیمات حساسیت صفحش کجا هستش؟

pulp_152
28-11-2009, 00:01
پالپ عزیز .
1-تنظیمات فیلم برداری و عکاسی
2-فایلهای تصویری با پسوند wmv رو میشه باهاش جرا کرد؟ من اجرا میکنم error میده.نرم افزار خاصی میخواد؟
3-بازی با چه رزولوشنی باید باشه تا اجرا کنه؟
4-تنظیمات حساسیت صفحش کجا هستش؟

مهدی جان

1- فیلمبرداری که بالا گفتم .. عکاسی هم

1-برای گرفتن عکس از اجسام نزدیک مثلا نهایت 50 سانتیمتر فاصله ...macro ... برای عکاسی در همه حالت ... auto focus

resolution: 3264*2448

white balance: auto

efects : no

iso :auto

exposuremeter :centre weightes

anti shake : on اگه فلش بزنه خودش غیر فعال میشه

wdr : محیط هایی با نور زیاد off ... محیط های بسته و با نور کم On

image quality: super fine

adjust ham : 0
0
0

محیط بسته تنظیمات متفاوتی با توجه به نور محیط میشه کرد ولی +1 saturation نتیجه بدی نداده

تنظیمات فلش هم سعی کن خودت انجام بدی محیط هایی که میبینی فلش نیازی نیست سعی کن ازش استفاده نکنی هر چی کمتر از فلش استفاده کنی عکسها کیفیتش بهتر میشه ...

2-اره میشه اجرا کرد ... بعضی فایلهای wmv رو خود کام هم eror میدن ... من کلی فایل wmv روش ریختم و از این لحاظ مشکلی نداشتم ... ولی اگه میبینی eror میده مشکل از wmv ی هستش که روش میریزی معمولا

3-240*400 ... 240*320 ... بهترین سایز به ترتیب براش همینه

4-حساسیت صفحش همینه کم و زیاد نمیشه

mr_rayan
28-11-2009, 01:29
4- کیفیت پخش موزیک از اسپیکر خوبه و در هدفون محشر. البته از ch5.1 من خوشم نیومد . به نظرم آهنگ با همون تنظیمات اکولایزر با کیفیت بهتری پخش میشه.

این تنطیمات هنگام فیلم دیدن بینهایت فوق العادع عمل کنه و کلا دیدن فایلهای تصویری با صدای 5.1 کانال کیفیت بهتری داره.

pulp_152
28-11-2009, 01:38
اون تنظیماتو گذاشتن برای موزیکهایی که قابلیت دالبی یا فیلمهایی که این قابلیتو دارن نه برای هر موزیکی :31:

mahmoodtaker
28-11-2009, 10:31
فقط ویوتی 2

Vamp!r3
28-11-2009, 10:45
فقط ویوتی 2

الان شما چرا این را گفتید؟........اینجا تاپیک مخصوص این گوشیه........جای مقایسه نیست.......... 

mehdibss
28-11-2009, 17:17
فقط ویوتی 2
سلام. عزیز بحث تعصب نیست . من خودم کلی بین چند گوشی داشتم بررسی میکردم تا این گوشی رو گرفتم و اگه قیمتها یکی بود احتمال زیاد انتخابم کریستال بود. ولی اینجور ویوتی 2 گفتن با نهایت احترام حالت بچه بازی داره . انگار اودیم اینجا کل کل استقلال پرسپولیس کنیم. اینجا باید یا سوال پرسید تا اونهائی که اطلاعات بیشتری دارند کمکمون کنند یا اگه اطلاعات خوبی داریم در اختیار بقیه بگزاریم.مثل این میمونه که یکی که بنز داره بیاد بقل یکسری پژو بوق بزنه و بگه فقط بنز.خوب که چی.اگه به دلایلی به این نتیجه رسیدی که تو این رنج قیمت ویوتی بهتره بیا و به بقیه هم دلایلت رو بگو تا بقیه هم استفاده کنند و گرنه...
بچه ها یک سوال نمیشه زنگ اس ام اس رو عوض کرد؟من هر کاری کردم نتونستم.

pulp_152
28-11-2009, 17:22
منم نتونستم عوض کنم مهدی جان .. نمیدونم میشه یا نه ... تا حالا که نشده ..

mehdibss
28-11-2009, 17:35
یک سوال دیگه عزیز. کجا میشه این ch5.1 رو هنگام فیلم دیدن روشن کرد؟؟من یک فیلم avi روش ریختم ولی جائی ندیدم همچین تنظیمی رو. البته من صرفا میرم تو فایل و video و اجراش میکنم. نمیدونم باید با نرم افزار خاصی دیدش؟؟

pulp_152
28-11-2009, 17:40
یک سوال دیگه عزیز. کجا میشه این ch5.1 رو هنگام فیلم دیدن روشن کرد؟؟من یک فیلم avi روش ریختم ولی جائی ندیدم همچین تنظیمی رو. البته من صرفا میرم تو فایل و video و اجراش میکنم. نمیدونم باید با نرم افزار خاصی دیدش؟؟

مهدی جان ببین این قابلیت صرفا رو فیلمها و موزیکهایی کاربرد داره که صداشون از قبل تنظیم شده باشه .. وگرنه اگه صداشون معمولی باشه وقتی 5.1 رو روشن میکنی بدتر میشه ... معمولا تا جایی هم که دیدم رو فیلمهای تک dvd این قابلیت هستش ...

ولی ch5.1 در بعضی از فیلمها روشن میشه در بعضی ها نه ... وقتی که داری فیلمو نگاه میکنی ! یه تقه روش بزن که ابزار play و عقب جلو کردن میاد .. بالا سمت چپ 5.1 هم ظاهر میشه

mehdibss
28-11-2009, 23:27
پالپ عزیز سلام.من تو پخش فیلم رو صفحه کلیک میکنم ولی ch5.1 نمیاد

pulp_152
28-11-2009, 23:28
پالپ عزیز سلام.من تو پخش فیلم رو صفحه کلیک میکنم ولی ch5.1 نمیاد

گفتم که عزیزم برای همه فیلمها نمیاد ... ///

رو 80 درصد فیلمها میاد

mr_rayan
29-11-2009, 00:49
منم نتونستم عوض کنم مهدی جان .. نمیدونم میشه یا نه ... تا حالا که نشده ..

اگه منظورتون اینه که از آهنگی جز آهنگ فابریک گوشی واسه اس ام اس بذاری،من یادمه که گذاشته بودم،فقط الان یادم نیست چجوری یعنی حضور ذهن ندارم:41:
اگه منظورتون این باشه تو این یکی دو روزه در اواین فرصت یه نگاه میندازم میگم.ولی خودتون هم یکم ور برید میتونید.:5:

yoosef_st
29-11-2009, 01:01
واقعا من موندم! این سامسونگ مخش عیب میکنه هان!
خب الان اگر این گوشی رو با سیمبین و WiFi میزد چی ازش کم میشد؟
همیشه یه جای کارش میلنگه!
یا قیمت ، یا یه سری از امکانات مهم!
الان این گوشی به نظر من فوق العاده هست. حالا WiFi هم قابل چشم پوشیه. اما خب مثلا روی همچین گوشی با ین CPU حیف نیست برنامه نصب نشه؟
نشه تمش رو عوض کرد؟
نشه هر بازی روش نصب کرد؟
چرا روش سیستم عامل نذاشته خب؟؟؟؟

pulp_152
29-11-2009, 01:05
واقعا من موندم! این سامسونگ مخش عیب میکنه هان!
خب الان اگر این گوشی رو با سیمبین و WiFi میزد چی ازش کم میشد؟
همیشه یه جای کارش میلنگه!
یا قیمت ، یا یه سری از امکانات مهم!
الان این گوشی به نظر من فوق العاده هست. حالا WiFi هم قابل چشم پوشیه. اما خب مثلا روی همچین گوشی با ین CPU حیف نیست برنامه نصب نشه؟
نشه تمش رو عوض کرد؟
نشه هر بازی روش نصب کرد؟
چرا روش سیستم عامل نذاشته خب؟؟؟؟

خوب 8910 همه اینهارو داره 2 برابر هم قیمت داره ...

کی گفته برنامه روش نصب نمیشه ! پسوند Jar رو براحتی نصب میکنه سقف مگابایت هم نداره ... دردسر هم نداره

تمش رو بله نمیشه عوض کرد ولی اینترفیسشو اول برو نگاه کن یوسف جان بعد ...

هر بازی هم که پسوندش jar باشه نصب میشه ... تقریبا 80 دصد تا 90 درصد بازیهارو اجرا کردم که مخصوص جاوا بوده ...

دلیل زیاده .. این گوشی با جاوا اومده بیرون و برای جاوا برنامه ریزی شده نه سیمبین یا ... باید با یه سری از گوشیهای جاوا رقابت کنه .. وگرنه گوشی سیمبین دار هم داره که همه چی روش نصب میشه 8510 و 8910 ....

pulp_152
29-11-2009, 02:44
بازی برای ان دسته از دوستان که دنبال بازی با تاچ بودن

هم با تاچ کار میکنه هم با دکمه ها .. بازی خوبی هستش . گرافیکش هم خوبه ... هواپیما ...

mahmoodtaker
29-11-2009, 08:13
اتفاقا نداشتن سیستم عامل رو میشه باهاش کنار اومد،نداشتن وایرلس ازار دهندست.
چیزی که تا 1 سال دیگه تو کشور هر چه بیشتر داره فراگیر میشه

parasto2
29-11-2009, 09:46
با سلام
1 اين گوشي منشي نداره ؟ من هرچي تومنوها گشتم پيداش نكردم
2 ميشه صفحه اش را مثل گوشي star قفل كرد كه با يك حرف خاص باز بشه( آخه star را ميشه قفل كرد با يك حرف خاص مثلا G وهروقت روي صفحه كه قفل شده حرف G را با انگشت بكشيد صفحه باز ميشه)
يا حق

pulp_152
29-11-2009, 12:52
با سلام
1 اين گوشي منشي نداره ؟ من هرچي تومنوها گشتم پيداش نكردم
2 ميشه صفحه اش را مثل گوشي star قفل كرد كه با يك حرف خاص باز بشه( آخه star را ميشه قفل كرد با يك حرف خاص مثلا G وهروقت روي صفحه كه قفل شده حرف G را با انگشت بكشيد صفحه باز ميشه)
يا حق

سلام

1- تو قسمت مسیج ها گزینه 4 جعبه دریافت منشی تلفنی هستش ! ...

2- نه نمیشه تاچ اون گوشی مقاومتی هستش ولی این گوشی خازنیه قابلیتهاشون با هم فرق دارن ...

mahmoodtaker
29-11-2009, 14:11
- تو قسمت مسیج ها گزینه 4 جعبه دریافت منشی تلفنی هستش ! ????????
منظورت چیه؟!
بیشتر توضیح میدی؟
یعنی در کل منشی تلفن داره یا نه؟

pulp_152
29-11-2009, 14:16
- تو قسمت مسیج ها گزینه 4 جعبه دریافت منشی تلفنی هستش ! ????????
منظورت چیه؟!
بیشتر توضیح میدی؟
یعنی در کل منشی تلفن داره یا نه؟

یعنی منشی تلفنش اونجاست ...

بله منشی تلفنی داره

pulp_152
29-11-2009, 17:49
gsm حرفشو اصلاح کرده !

دوربین خوب
دوربین سامسونگ S8300 دقیقا مشابه سامسونگ Pixon است اما از لحاظ کیفیت عکس­ها بدون اغراق Tocco بهتر از Pixon است. عکس­های سامسونگ S8300 بالاترین وضوع تصویر یعنی 2448×3264 پیکسل را در بین گوشی­های تلفن همراه دارند. کیفیت فیلمبرداری با این دوربین D1 است، یعنی کیفیتی معادل 480×720 پیکسل با سرعت 30 فریم در ثانیه که کیفیت بسیار خوبی است.
همچنین دوربین دارای قابلیت­های درونی خوبی همچون لرزشگیر، ژئوتگینگ(مکان­یابی جغرافیایی)، ردیابی چهره، تشخیص لبخند، منظره‏یاب و زاویه دید گسترده می­باشد.
صفحه ارتباطی دوربین لمسی است و یکی از راحت­ترین اینترفیس­های دوربین­های گوشی تلفن همراه می­باشد که تا به حال تولید شده است.
تنها ایرادی که به آن وارد است این است که صفحه تنظیمات فوکس بر روی منظره­یاب مشخص نیست و باید آن را از منو تغییر داد و تنظیم کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مثال، کاربر عکسهای زیادی از ساختمان­های مختلف گرفته و نمی­دانسته که دوربین بر روی مود ماکرو بوده است. فاصله زمانی بین گرفتن عکس­ها بسیار مهم است که مسلما لذت بیشتری از عکاسی به کاربر می­دهد. متاسفانه دیدن عکس­هایی که تازه گرفته­اید تا حدی دردسر دارد. با فشار دادن کلید «Play» شما به آلبوم عکس وصل می­شوید که تمام عکس­ها در آنجا ذخیره شده­اند و شما برای مشاهده آخرین عکس باید در این صفحه پایین بیایید تا به آخرین عکس گرفته شده برسید و آن را ببینید.
در اصل باید گفت که دوربین سامسونگ S8300 گزینه­ای به نام Preview ندارد. همانطور که قبلا اشاره کردیم دوربین S8300 شبیه Pixon است اما برخی از تنظیمات، آنها را از هم متمایز می­کند. مثلا عکس­های S8300 بیشتر اشباع شده و غنی هستند درحالی که عکس­های Pixon زنده و شفافند.
میزان نویز عکس­های هر دو گوشی تقریبا برابر است اما S8300 نسبت به Pixon توانسته بیشتر نویزها را کاهش داده و جزئیات را بهتر نمایش دهد.

فیلمبرداری می­تواند سرعت زمان را تغییر دهد
فیلمبرداری سامسونگ S8300 یکی از بهترین کیفیت­ها را در بین گوشی­های تلفن همراه دارد. ضبط تصویر با کیفیت D1 (480×720 پیکسل) با سرعت 30 فریم در ثانیه در حالت معمولی و کیفیت QVGA با سرعت 120 فریم در ثانیه در فیلمبرداری اسلوموشن(حرکت آهسته) از قابلیت­های دوربین گوشی S8300 است.
گزینه­ای هست به نام ضبط مرورزمان که با کیفیت VGA فیلمبرداری می­شود در حالی که گوشی­های دوربین­داری که این گزینه را داشتند، کیفیت تصاویرشان QVGA بود. سرعت فیلمبرداری سریع 16بار سریع­تر از فیلمبرداری معمولی است. با این گزینه کاربر لذت خاصی از فیلمبرداری خواهد برد.

سخن آخر
سامسونگ S8300 واقعا یک گوشی زیبا با طراحی فوق­العاده است که دوربین بسیار قدرتمندی دارد. عکس­های گرفته شده با این دوربین عالی است و کیفیت فیلمبرداری آن هم خوب است. نکته­ای جذاب­تر از دوربین برای تعریف از گوشی ندیدیم و باید بگوییم.
اینترفیس Touch Wiz آن بد نیست، سرعت اجرای نرم­افزارهای نصب­ شده بر روی گوشی تاحدی کند است و صفحه ارتباطی کاربر نیز خیلی بد کار نمی­کند. (قبلا میگفت بده)

از دیگر جذابیت­های این گوشی باید به نمایشگر 2.8 اینچ AMOLED آن اشاره کرد که واقعا خوب کار می­کند.
متاسفانه با نبودن قابلیتی همچون Wi-Fi دیگر امکان اتصال به اینترنت در صورت رایگان در جاهایی که اینترنت بی‏سیم را پشتیبانی می‏کنند، ممکن نیست. متاسفانه اگرچه بازی­ها فقط نسخه آزمایشی هستند اما امکان نصب نسخه­های کامل آنها نیز وجود دارد که زیاد ناراحت­کننده نیست.

mehdibss
29-11-2009, 20:35
اگه منظورتون اینه که از آهنگی جز آهنگ فابریک گوشی واسه اس ام اس بذاری،من یادمه که گذاشته بودم،فقط الان یادم نیست چجوری یعنی حضور ذهن ندارم:41:
اگه منظورتون این باشه تو این یکی دو روزه در اواین فرصت یه نگاه میندازم میگم.ولی خودتون هم یکم ور برید میتونید.:5:
سلام. آقا چی شد اگه راحش رو بگی 100000 تا ممنون میشم. آخه پالپه عزیز هم گفت نمیشه منم هر چی ور رفتم نشد. مطمئنی تونستی؟؟؟البته بگم غیر منطقیه اگه نشه عوض کرد ها.ولی خوب من نتونستم.
یک سوال دیگه. بچه ها این گوشی کجائی هستش؟ من جائی ندیدم زده باشه ساخت کره است. همه جاش رو هم نگاه کردم. جعبه و پشتش ، زیر باطری اما ...
بچه ها راستی امروز رک و پر ریزون بود. همه همکارا فکشون خورد زمین.:27:. یکی از بچه ها 1 هفته پیش e75 خریده بود که هر چند با تعصب احمقانه ی باز میگفت گوشی اون با کلاس تر و زیباتر هستش اما هر وقت زیاد کل کل میکرد بهش میگفتم اگه پسر خوبی باشی گوشیم رو میدم باهاش تاس بریزی:16:

pulp_152
30-11-2009, 04:13
سلام. آقا چی شد اگه راحش رو بگی 100000 تا ممنون میشم. آخه پالپه عزیز هم گفت نمیشه منم هر چی ور رفتم نشد. مطمئنی تونستی؟؟؟البته بگم غیر منطقیه اگه نشه عوض کرد ها.ولی خوب من نتونستم.
یک سوال دیگه. بچه ها این گوشی کجائی هستش؟ من جائی ندیدم زده باشه ساخت کره است. همه جاش رو هم نگاه کردم. جعبه و پشتش ، زیر باطری اما ...
بچه ها راستی امروز رک و پر ریزون بود. همه همکارا فکشون خورد زمین.:27:. یکی از بچه ها 1 هفته پیش e75 خریده بود که هر چند با تعصب احمقانه ی باز میگفت گوشی اون با کلاس تر و زیباتر هستش اما هر وقت زیاد کل کل میکرد بهش میگفتم اگه پسر خوبی باشی گوشیم رو میدم باهاش تاس بریزی:16:

سلام مهدی جان ... مال من که نسخه اولیه بود روش نوشته made in korea by samsung

بازیه تاسو میگی؟ :31: اره اتفاقا ما هم فوتبال که بازی میکنیم تو باشگااه گوشی رو برمیداریم هر کی بیشتر تاس بندازه تو زمین میمونه :27:

mr_rayan
30-11-2009, 20:26
نگاه کردم تنظیمات مسیج رو.همون جایی که شما میخواید آهنگ مسیج رو انتخاب کنی دو تا گزبنه پایین صفحه داری که یکیش نوشته sound .اونو انتخاب میکنی میری تو آهنگهات.

mehdibss
30-11-2009, 23:02
آریان عزیز سلام.
راستش رو بخوای احساس میکنم یا نخواستی جواب بدی یا حالش رو نداشتی یا واسه من زیاد ارزش قائل نبودی. ببخشید ها. ولی لطفا خودت یکبار جوابی که دادی رو بخون ببین خودت چیزی میفهمی؟؟میگی همون جایی که شما میخواید آهنگ مسیج رو انتخاب کنی دو تا گزبنه پایین صفحه داری که یکیش نوشته sound . دستت درد نکنه. کاملا واضح بود.والا من که چیزی نفهمیدم . بهتره اگه میخوایم به دیگران کمک کنیم ...

mehdibss
01-12-2009, 17:25
با سلام
اول از همه از همه دوستان گلم مخصوصا آریان عزیز معذرت میخوام چون دیشب فکر کنم یک کم تند رفتم.هرچند هنوز هم اعتقاد دارم که دوست خوبمون آریان کم لطفی کرد و بهتر میتونست آدرس بده ولی خوب باید ازش تشکر کنم چون با همون راهنمائی کمش رفتم و کلی گشتم تا تونستم آهنگ مسیج رو عوض کنم. البته باید اعتراف کنم که استارتش رو آریان زد فقط من با حوصله تر توضیح میدم تا همه بتونن آهنگ مسیج رو عوض کنند. فقط یک چیزی من دقیقا همون کارائی که کردم رو میگم شاید شما ها واسه رفتن به یکسری از منوها میونبر بلد باشین ولی من کاری که کردم رو میگم.
setting------------>display and light------------->widget------------>sound setting
بعد از این که sound setting رو به widget اضافه کردین به صفحه اصلی برمیگردین توی widget میرین و sound setting رو میارین
در بالای صفحه روی incoming call کلیک میکنید و new message رو انتخاب میکنید و به قسمت message alert tone رفته و اینجا به غیر از انتخاب 4 ملودی پیشفرض میتونید همونطوری که آریان عزیز گفت روی sound برید و از روی حافظه یک موزیک رو انتخاب کنید. باز هم میگم اگه من از اضافه کردن sound setting به widget توضیح دادم چون خیلی ها از جمله خود من راه دسترسی به sound setting از داخل منوها رو نمیدونن.امیدوارم هر چند کم به بقیه دوستان کمک کرده باشم و باز هم از آریان عزیز ممنون:11:

mr_rayan
01-12-2009, 22:13
ببخشید من فکر کردم همه تا یه جاهایییش رو میدونن.الان کامل میگم ولی گوشی دم دستم نیست که مثل دوستمون مهدی علمی توضیح بدم پس عامیانه میگم.ببخشید دیگه.
شما باید از توی منو بریدتوی پروفایلتون که آهنگ زنگ گوشیرو عوض میکنید.فکرکنم دیگه اینو همه بلد باشن.و اونجا بالای صفحه یه گزینه داره که به شما سه حالت رو میده.یک حالت برای تنظیمات خود زنگ گوشی و این چیزاست.یک حالتش مال تنظیمات زنگ مسیج و این چیزاست و یک حالتش هم مال تنظیمات صدای منوها و از این جور چیزا.
دیگه بقیه موارد هم واضحه.
فقط یکی از دوستان لطف کنه که مرحله به مرحله این کار رو واسه بقیه دوستان توضیح بده که بقیه هم استفاده کنن.ببخشید دیگه من با توجه به حضور ذهنی که داشتم توضیح دادم.(میدونم خیلی هم قر و قاطی گفتم)شرمنده:10:

mehdibss
03-12-2009, 21:50
سلام.نبینم این تاپیک بی روح بشه. کجائین بابا. چند وقته خبری از هیشکی نیست.pulp تو خجالت نمیکشی؟:grrr:pamida تو هم همینطور.عجب آدم هائی هستین ها.نمیگین ما دلمون تنگ میشه. اینه رسم رفاقت:10:گور بابای هر چی گوشی غیر از s8300 و e66 نوکیا (آخه یکی از دوستام بغلمه که e66 داره گفت اگه اینو نگم من رو ... :21:) آخه فقط ما باید سوال کنیم تا شماها بیاید تو تاپیک.ok.خوب اینم سوال.1- بچه ها این گوشی عکاسیش حالت های مختلف sport و ... که دوربین های دیجیتال دارند رو نداره؟ظاهرا ominia داره.2- بچه ها حالت scn چی کار میکنه؟ 3- این گوشی حالت اسکن کارت ویزیت نداره؟ب همتون هم قهرم بی معرفتها.:41:عیدتون هم مبارک

pulp_152
03-12-2009, 22:00
سلام.نبینم این تاپیک بی روح بشه. کجائین بابا. چند وقته خبری از هیشکی نیست.pulp تو خجالت نمیکشی؟:grrr:pamida تو هم همینطور.عجب آدم هائی هستین ها.نمیگین ما دلمون تنگ میشه. اینه رسم رفاقت:10:گور بابای هر چی گوشی غیر از s8300 و e66 نوکیا (آخه یکی از دوستام بغلمه که e66 داره گفت اگه اینو نگم من رو ... :21:) آخه فقط ما باید سوال کنیم تا شماها بیاید تو تاپیک.ok.خوب اینم سوال.1- بچه ها این گوشی عکاسیش حالت های مختلف sport و ... که دوربین های دیجیتال دارند رو نداره؟ظاهرا ominia داره.2- بچه ها حالت scn چی کار میکنه؟ 3- این گوشی حالت اسکن کارت ویزیت نداره؟ب همتون هم قهرم بی معرفتها.:41:عیدتون هم مبارک

سلام مهدی جان .. عذر خواهم :11: درس و کتاب اگه بزاره حتما در جمع دوستان هستیم:31:

چرا داره همون scn که میگی بزن ... برگرد تو نوار ابزار گزینه وسط از سمت چپ احتمالا نوشته auto (ممکنه یه چی دیگه باشه)روش بزن ... اونجا همه حالتها از قبیل ورزش .. نوشته .. شب .. اتش بازی .. دریا و ... هست ...
اسکن ویزیتو که نمیدونم ...

عید شما هم هم :11::40:

mehdibss
03-12-2009, 23:01
دمت گرم.راستی pulp تونستی آهنگ اس ام اس رو عوض کنی؟ به دردت خورد؟

pulp_152
03-12-2009, 23:17
دمت گرم.راستی pulp تونستی آهنگ اس ام اس رو عوض کنی؟ به دردت خورد؟

این منوش خیلی عالی بود ... ممنون مهدی جان ...

جالبیش اینجاست که اگر رو حالت ویبره باشه گوشی میتونی نوع ویبرشو هم عوض کنی از همون منو .. به عبارتی اگر در حالت عادی باشه بری رو اون گزینه میتونی موزیک sms و زنگ تماس رو وض کنی ولی اگه رو ویبره باشه بری اونجا میتونی ویبرشو عوض کنی و ...

تو قسمت اینترفیس اولیه هم تنظیمات ویدجت هست از همون نوار ابزار که با تاچ بالا پایین میره میتونی پیداش کنی ..

dkhodamoradi
08-12-2009, 11:50
سلام به دوستان
آقا من یه سونی اریکسون داشتم جاوا و این نقشه تهرانو میاورد. اما الان این سامسونگ8300 نه نصب می شه نه نقشه گوگلو میاره نه تهران 88 رو.
حالا باید چکار کنم بیاره؟

ممنون

pulp_152
08-12-2009, 11:52
سلام .. با گارانتی خریدی؟ اگه با گارانتی خریدی که باید گوگل مپ فعال باشه ...

در مورد نقشه تهران هم دوستان بیشتر در جریانند بنده تهران نیستم ..انگاری تهران 87 رو ریختن ...

dkhodamoradi
08-12-2009, 13:04
آره با گارانتی خریدم اما به وب وصل نیست - یعنی حتما باید به اینترنت وصل شه گوگل مپ کار کنه؟
تهران 87-85-88 رو هم امتحان کردم اصلا نصب نمی شه!!!

گارانتی هم پارس مایکروتل هست اصل و 365 از علا الدین خریدم

چکار کنیم نقشه گوگل هم به خوب ینقشه تهران هست؟

pulp_152
08-12-2009, 13:07
مبارک باشه

بله حتما باید به اینترنت وصل بشین ... گوگل مپ عزیز انلاینه ... موقعیت شما در نقشه و مسیری که میخواین برین رو براتون مشخص میکنه ...

اما تهران 87 رو بچه ها ریختن .. صبر کنید ... هر موقع بیان جوابتونو میدن

dkhodamoradi
08-12-2009, 13:17
راضیم-اما اس ام اس فارسی باید حتما شماره شماره حروفو وارد کنی؟

دوباره تهران 87 رو سعی می کنم.

Michael Ropy
08-12-2009, 21:47
با اجازه، خزعبلات آلترا تاچ رو براتون میزارم صفا کنید: :27:

mr_rayan
08-12-2009, 22:07
من قبلا همه نقشه های تهران رو امتحان کردم.روی این گوشی اجرا نمیشه،فقط یه نقشه تهران اجرا میشه که اونم فکر کنم مال سال 83 هست.اگه خیلی خیلی احتیاج دارید همون رو نصب کنید و استفاده کنید.بلاخره معلومه چی به چیه دیگه.

pamida
08-12-2009, 22:34
سلام به همه دوستان
صد سلام به مهدي جان كه اخره مرامه ونبود مارو حس كرد با اجازت مسافرت بودم.
بله من هم نتونستم نقشه تهرانو نصب كنم
دوستان من روز اوليكه گوشي رو خريدم يادمه باهاش عكس مينداختم اينقدر سرعت بالا بود كه حس نميكردم داره ذخيره ميكنه اما الان يه تاخير حسابي مثل گوشي سوني اريكسون قبليم داره به نظرتون علت اين تغيير چيه؟ يه تاخير هم موقع عكس گرفتن پيدا كرده نكنه جايي ديافراگم تنظيم ميشه؟ضمنا خودش كادر عكسو نسبت به كادري كه موقع عكسبرداري ميبيني كوچيكتر ميكنه!!مثلا تا پيشوني سوژه مفقودالاثر ميشه.
اينو هم بگم اصلا از رم داخلي استفاده نميكنم كه به اون مربوط باشه.رم خارجيم همون يه گيگه.
مرادي جان بله اس ام اس فارسيش به همين رسواييه كه ميبيني اما دوستان گفتن كه تموم گوشياي تاچ همينطورين.حالا راضي باش وبا زبان عربي يا اردو تايپ كن زبان اردو يه خوبي داره گ چ پ ژ داره فقط عيبش اينه ه آخر چسبان نداره."يادش بخير ياد اول ابتداييم افتادم". من با همين اردو حال ميكنم الحمدلله به لطف ....اس ام اس ور افتاد مثه قديم نيست وگرنه من دق مي كردم.
راستي كسي ميدونه قيمت اس ام اس فارسي وفينگليش چجوريه؟

ahmad72
09-12-2009, 00:23
سلام ...
میخواستم آخرین قیمت گوشی با گارانتی و بدون اون بدونم.
از گوشیتون راضی هستین؟مشکلای الکی نداره؟اذیت نمیکنه؟یادمه قبلا" با چند تا سامسونگ کار کردم حالمو میگرفتن.الآن هم اینجورین یا خوب شدن؟
کلا" این S8300 چجوریاست؟
اگه نکته ای لازمه بگید ...

ممنون ...:20:

mr_rayan
09-12-2009, 01:03
سلام به همه دوستان
دوستان من روز اوليكه گوشي رو خريدم يادمه باهاش عكس مينداختم اينقدر سرعت بالا بود كه حس نميكردم داره ذخيره ميكنه اما الان يه تاخير حسابي مثل گوشي سوني اريكسون قبليم داره به نظرتون علت اين تغيير چيه؟ يه تاخير هم موقع عكس گرفتن پيدا كرده نكنه جايي ديافراگم تنظيم ميشه؟ضمنا خودش كادر عكسو نسبت به كادري كه موقع عكسبرداري ميبيني كوچيكتر ميكنه!!مثلا تا پيشوني سوژه مفقودالاثر ميشه.
اينو هم بگم اصلا از رم داخلي استفاده نميكنم كه به اون مربوط باشه.رم خارجيم همون يه گيگه.
مرادي جان بله اس ام اس فارسيش به همين رسواييه كه ميبيني اما دوستان گفتن كه تموم گوشياي تاچ همينطورين.حالا راضي باش وبا زبان عربي يا اردو تايپ كن زبان اردو يه خوبي داره گ چ پ ژ داره فقط عيبش اينه ه آخر چسبان نداره."يادش بخير ياد اول ابتداييم افتادم". من با همين اردو حال ميكنم الحمدلله به لطف ....اس ام اس ور افتاد مثه قديم نيست وگرنه من دق مي كردم.
اینکه میگی کادر کوچیک شده مال تنظیمات دوربینه که دستکاری کردی.اسم گزینش یادم نیست.انشالله رفیقمون پالپ میاد بهت میگه.در مورد سرعت هم بستگی به عکسهایی که میگیری داره.هرچه حجم عکس بالاتر بشه سرعت سیو کمی فرق میکنه ولی اونقدر زیاد نیست که اذیت کنه.حالا نمیدونم مال شما چقدر طول میکشه.
قیمت اس ام اس هم،فارسی هشت تومنو خورده ای،شما حساب کن همون 9 تومن و فینگلیپ بیستو یک و خورده ای شما حساب کن همون 22 تومن توی همراه اول.بقیه خطها هم که قیمت فارسی و انگلیسی فرقی نداره.(قیمتشون هم نمیدونم)

mr_rayan
09-12-2009, 01:07
سلام ...
میخواستم آخرین قیمت گوشی با گارانتی و بدون اون بدونم.
از گوشیتون راضی هستین؟مشکلای الکی نداره؟اذیت نمیکنه؟یادمه قبلا" با چند تا سامسونگ کار کردم حالمو میگرفتن.الآن هم اینجورین یا خوب شدن؟
کلا" این S8300 چجوریاست؟
اگه نکته ای لازمه بگید ...

ممنون ...:20:
قیمت رو یکی از بچه ها چنتا پست قبلتر گفته.
راضی هم که هستیم.
مشکلات که معلومه داره.مگه گوشی بدون مشکل وجود داره؟منتهی شما که با سامسونگ اذیت میشدی و حالتو میگرفت باید بگی توی چه مواردی حالتو میگرفت تا بهت بگیم این گوشی نسبت به اون موارد چجوریاست.
کلا این گوشی سری s هست و با مدل های دیگه سامسونگ نظیر سری d , e , f, .... فرق میکنه و خیلی بهتر و سرحال تر هستش.

parasto2
09-12-2009, 10:17
من وقتي يك تماس را رد ميكنم يا جواب نميدم بلافاصله براي طرفي كه زنگ زده يك اس ام اس خالي ارسال ميشود
چگونه اين قابليت را غيرفعال كنم
يا حق

pulp_152
09-12-2009, 11:41
سلام به همه دوستان

تنظیمات گوشیرو بزار رو تنظیمات کارخانه .. ببین چی میشه

pulp_152
09-12-2009, 21:05
چند بار این پستو دادم ... دوبار هم دیدم تو یه جای دیگه بحث شده میدم .. پرسیده بودید که منشی کجاست .. برای فعال کردنش باید برید اینجا ...

Menu > Settings > Application settings > Call > All calls > Answering mode > On

و برای گوش دادن به پیام ها در قسمت مسیج ها گزینه 4 ..

mehdibss
09-12-2009, 21:13
به به سلام به همه دوستان گل.دم همتون گرم.از پالپ پروفسور گرفته که اگه نبود باید با گوشیمون(خودم رو میگم به دوستان بر نخوره ها:46:) مثل 1100نوکیا کار میکردیم و پامیدای گل که من هنوز تو کف آی دیش هستم که معنیش چیه:20: و آریان عزیز.
آقا خواستم حالتون رو بپرسم و اینکه بگم این دوست عزیزمون گفته گارانتی اصلی خریده 365:18: یک کم زیادی بهش گرون ندادند؟؟من یک هفته پیش خریدم 326.در ضمن آقا این فیلم با فرمت wmv پخش نمیکنه:41: هیچ جائیش هم ننوشته made in corea فقط نوشته زیر باطریش made by samsung پالپ عزیز گفت مال اون نوشته میخواستم بدونم بقیه دوستان چی؟؟؟؟

mehdibss
09-12-2009, 21:14
بچه ها korea رو اشتب نوشتم.بلدم به خدا:31:

pulp_152
09-12-2009, 21:22
سلام مهدی جان ..:11: چه خوبه که هنوزم میای (جمعمون جمع گلمون کم بود که امد):40:

wmv رو پخش میکنه که!!! مال من که پخش میکنه .. سایزش رو ببین چجوریه ..بعضی از wmv ها رو کام هم قاطی دارن

pulp_152
09-12-2009, 22:22
رنگ جدیدش البته ایران فکر نکنم باشه

و یه سوال !

کسی تونسته ایکوناشو این شکلی کنه ؟به عبارتی تم بریزه روش

fanoos1
10-12-2009, 09:59
جناب پالپ.
شما این گوشی رو خریدی کارت خافظه ی همراش بود؟
راستی بیشتر s8300 ها بقلشون قرمزه دیگه،ولی من بعضی جاها سرمه ای هم دیدم که خیلی به نظرم بهتره؛قرمز دخترونست یکم!
میخواستم بدونم میشه رنگ کنار رو به دلخواه بعدا عوض کرد؟

mehdibss
10-12-2009, 19:51
جناب پالپ.
شما این گوشی رو خریدی کارت خافظه ی همراش بود؟
راستی بیشتر s8300 ها بقلشون قرمزه دیگه،ولی من بعضی جاها سرمه ای هم دیدم که خیلی به نظرم بهتره؛قرمز دخترونست یکم!
میخواستم بدونم میشه رنگ کنار رو به دلخواه بعدا عوض کرد؟
سلام فانوس گل.من خودم سرمه ایش رو خریدم یک هفته پیش . البته قرمزش دخترونه نیستش چون نه قرمزش قرمزه جیغه نه سرمه ایش سرمه ایه جیغ تو گوگل سرچ بکنی رنگ سرمه ایش رو بهت نشون میده رنگش بیشتر آبی نفتی پر رنگ ( البته همه جا آبی سرور و سالار قرمزه:31:) فقط عزیز تاکید و خواهش میکنم حتما حتما خواستی بخری از نمایندگی های اصلی مایکروتل بگیر به دلایلی که خدمتت عرض میکنم1- گارانتی و خدمات اصلی هستش و خیالت حداقل از بابت حداقل خدمات راحته هرچند همین مایکروتل هم باز گارانتیش 500 تا تبسره و بند و ... داره اما باز نمایندگی اصلی سامسونگ
2- شاید قیمت گارانتی منفرقه یا بدون گارانتی 10000 تومن ارزون تر باشه و لی مطمئن باش موقع خرید انقدر مزخرف به زور تو گوشیت میریزن و 20-30 تومن اضافه ازت میگیرن که گرون تر هم در میاد در حالی که نمایندگی اصلی همچین کاری نمیکنه. فکر کنم صفحه قبل(72) بود که یکی از دوستان گفته از علا ادین خریده 365000 تومن. در حالی که یک هفته پیش من با گارانتی اصلی 326000 تومن خریدم. در ضمن مایکروتل اصلا تو علا ادین نمایندگی نداره.یکیش تو پاساژگلستان شهرک2-روبروی پارک ملت 3- بازار موبایل ایران که پائئین پل حافظ. یک سرچ بکتی تو گوگل مایکروتل تو سایتش آدرس نمایندگی های اصلی و بقیه مغازه های مورد تاییدش با شماره تلفن هست میتونی زنگ بزنی و ببینی آبیش رو دارند یا نه. خود من از هر 3 تا پرسیدم فقط نمایندگی پارک ملت اون هم یکدونه آبی داشتش. شاید خودت همه اینها رو یدونستی و شاید هم اصلا تهران زندگی نکنی :31:ولی خواستم کمک کرده باشم. عزت زیاد

mehdibss
10-12-2009, 19:55
پالپ پروفسور سلام. آقا راستش به نظرم رنگهائی که تو ایران هست قشنگ تره. همون بهتر که تو ایران نیستش . چیه این:31:. تم هم که والا ما خودمون منتظره کمک شمائیم گل پسر. ما تازه یک ستاره داریم ولی تو دیگه داری تیمسار میشی:46:

fanoos1
10-12-2009, 22:06
ما چاکرتم هستیم،ولی نگفتی کارت حافظه هم همراش بود؟
راستی من از بندر انزلی هستم نه تهران!

mehdibss
10-12-2009, 22:25
ما چاکرتم هستیم،ولی نگفتی کارت حافظه هم همراش بود؟
راستی من از بندر انزلی هستم نه تهران!
آره عزیز به صورت اورجینال یک کارت حافظه 1 گیگ توش هستش . درضمن توی سایت مایکروتل نمایندگی رسمی شهرتون یا شهر نزدیک رو نوشته.تو رشته
آدرسشم اینه:
رشت، خ لاکانی، روبروی شیرینی سهیل، موبایل علاء الدین، نمایندگی ارکان ارتباطات . تلفن:
2241490

mr_rayan
11-12-2009, 01:16
این گوشی اصلا تم خور نیست.اگه دقت کرده باشید گوشی هایی تم خور هستند که همیشه روشون حداقل 2 تا تم فابریک هست ولی این اصلا گزینه ای به نام تم تو تنظیماتش نیست.
اون گوشی هم که پالپ عکسش رو گذاشته به نظرم از ایناست که سفارشی واسه کشوری تهیه میشه و .....

مهدی58
11-12-2009, 13:07
دوستان من هر چي با گوشي ور رفتم آخرش نتونستم شماره فون بوكم را بصورت بلوتوث يا مسيج بفرستم به نظرتون مشكل از كجاست.امكان كپي پيست هم نداره به نظرتون وقتي ميخواهيم شماره براي كسي بفرستيم راه حلي نيست زود جواب بدين وگرنه ميزنم ميشكنمش

مهدی58
11-12-2009, 15:52
ميبيني مهدي جان من وشما تاريخ عضويتمان چقدر قديميه اما هنوز گروهبان مونديم
شما با اين مشكل بر نخوردين نميشه از فون بوك شماره سند كرد گزينش هست اما نميفرسته يه ارور عجيب ميده"تنظيمات شبكه"

pulp_152
11-12-2009, 16:12
سلام ...برای بلوتوث باید برید تو phone book ... گزینه more رو بزنید ...سپس شماره 8 send via bluetooth بعد مارک کنید هر کدوم رو میخواید بفرستید

mehdibss
11-12-2009, 17:55
مهدی جان سلام . من هم از طریقی که پالپ عزیز گفت فرستادم.

مهدی58
11-12-2009, 22:34
براي مسيج جواب نميده اگر در فون بوك روي يك نام گزينه بيشتر را بزنيم ارسال كارتكس باايميل/مسيج /بلوتوث داره كه جواب نميده به نظرتون مشكل از كجاست؟ وقتي به مرحله سند ميرسه ميگه "ارسال انجام نشد تعيين تنظيمات شبكه" يعني راهي نداره بشه با مسيج از دفتر تلفن شماره فرستاد؟وقتي ميخواي شماره اي از طريق مسيج بفرستي اگر خود گوشي پيش بيني نكرده باشه بايد مثل دست وپا شكسته ها دنبال خودكار باشي كه اول شماره رو يه جا يادداشت كني بعد مسيج كني.دوستان با تجربه تر بگردن سوراخشو پيدا كنن مگه ميشه نداشته باشه
ممنون

pulp_152
11-12-2009, 23:52
menu>>>phone book>>>shomareye morede nazar klick mikoni>>>more>>>send namecard via>>>message>>>

به شماره ای که میخوای تو قسمت tap to add recipient کلیک میکنی و اگر تو phone book داشتی میری از تو فون بوک شماررو میفرستی نداشتی هم به شماره ای که میخوای بفرستی شماررو همونجا وارد میکنی

در مورد بلوتوث هم مشکلی نداره باید بفرسته ! منتها ممکنه گوشی مورد نظر نتونه داده ها رو بخونه

pulp_152
12-12-2009, 00:02
یه سوال؟

شما که تهرانید از انتن دهی گوشی راضی هستید یا نه؟

ممنون میشم همه جواب بدید

mr_rayan
12-12-2009, 03:21
یه سوال؟

شما که تهرانید از انتن دهی گوشی راضی هستید یا نه؟

ممنون میشم همه جواب بدید
منکه کاملا راضیم.نقطه ضعفی هم ندیدم.دقیقا مثل n96 که داشتم آنتن میده یعنی کسایی که میگن آنت دهی نوکیا از همه برندها بهتره باید بگم که این گوشی دقیقا مثل n96 آنتن میده.

fanoos1
12-12-2009, 09:21
انتن دهی گوشیهای سامسونگ ثبات نداره!
یه گوشی انتن میده از 10 تا نوکیا و ال جی بهتر یکی از این کوچه تا اون کوچه هم انتن نمیده!

مهدی58
12-12-2009, 19:48
menu>>>phone book>>>shomareye morede nazar klick mikoni>>>more>>>send namecard via>>>message>>>

به شماره ای که میخوای تو قسمت tap to add recipient کلیک میکنی و اگر تو phone book داشتی میری از تو فون بوک شماررو میفرستی نداشتی هم به شماره ای که میخوای بفرستی شماررو همونجا وارد میکنی

در مورد بلوتوث هم مشکلی نداره باید بفرسته ! منتها ممکنه گوشی مورد نظر نتونه داده ها رو بخونه
ممنون
يعني از اين راه شما فرستادين؟من چند بار سعي كردم باز اين پيامو ميده "ارسال انجام نشد تعيين تنظيمات شبكه" بقيه دوستان اين راه را امتحان كردن؟لطفا اگر كسي تونسته اعلام كنه تا من ببينم تنظيماتم با شما چه فرقي داره
البته با بلوتوث مشكل نداره اساتيد منت بذارين وراهنمايي كنين

pulp_152
12-12-2009, 19:59
من از هر 2 راه فرستادم ! ... شما یه فایل دیگرو بلوتوث کردین تا حالا ؟ اخه بلوتوث ربطی به تنظیمات شبکه نداره

مهدی58
12-12-2009, 21:37
ممنون عزيز اميدوار شدم كه اين كار توسط گوشيم انجام ميشه عرض كرده بودم با بلوتوث مشكلي نداشتم فرستادم با پيام نميتونم همون پيامي كه قبلا گفتم ميده يعني شما تونستين بفرستين؟مهدي رايان شماها چي؟تونستين بفرستين؟
ببين پالپ عزيز وقتي tap to add recipient مياد زيرش يه صفحه براي اضافه كردن text ميادجريان اون چيه؟هر راهي رفتم موقعي روي سند كليك ميكنم بعد از چند لحظه پيام ميده "ارسال انجام نشد تعيين تنظيمات شبكه" شايد تنظيماتم درست نيست اگر چيزي به ذهنتون ميرسه بگين

pulp_152
12-12-2009, 21:42
من فرستادم شد ! ... برای چند تا گوشی هم فرستادم ! ...

ممکنه در قسمت tap to add recipient که باید شماره مورد نظر رو وارد کنی وارد نمیکنی ... ! اونجا برای تکست نیست برای مشخص کردن هستش که به چه شماره ای بفرستی

انتن دهی رو تا حالا تست کردی؟از انتن دهی گوشیت راضی هستی؟

مهدی58
12-12-2009, 22:03
انتن دهيم عاليه پيام به راحتي ميفرسته فقط با شماره فرستادن مشكل دارم
در قسمتtap to add recipient اسم طرف را وارد كردم اما يه صفحه زيرش بازه مثل صفحه پيام روش نوشته add text به نظرم هر چي هست زير سر اين صفحه است شما ندارين؟

pulp_152
12-12-2009, 22:27
اگه شماررو وارد کردی و میخوای به یه شخص بفرستی ... خوب ! دیگه نیاز نیست add text رو بزنی ! ... ولی اگه میخوای برای چند نفر بفرستی ... میتونی add text رو بزنی برای بقیه هم بفرستی ...

در ضمن منظورت از اسم همون شماره طرفه که میشه اسمش که حاوی اطلاعات شمارشه .. اگه اره درسته

مهدی58
13-12-2009, 21:50
پاك گيج شدم تمام اين مسيري كه گفتين رفتم تا آخرين مرحله كه محل وارد كردن شماره گيرنده است tap to add recipient ميره شماره گيرنده را هم وارد ميكنم تا روي sendكليك ميكنم سند نميكنه باز همون پيامو ميده "sending failed define network setting
تنظيمات خاصي نداره sending option يا SETTING خاصي نداره؟

pulp_152
13-12-2009, 22:10
نه عزیز تنظیمات خاصی نداره .. احتمالا یه مشکل داره گوشیت که ربطی هم به بلوتوث نداره ...

بهتره سنتی عمل کنی دونه دونه تو مسیج بنویس 20 تا 30 تا یه مسیج کن بفرست

yoosef_st
13-12-2009, 22:46
پاك گيج شدم تمام اين مسيري كه گفتين رفتم تا آخرين مرحله كه محل وارد كردن شماره گيرنده است tap to add recipient ميره شماره گيرنده را هم وارد ميكنم تا روي sendكليك ميكنم سند نميكنه باز همون پيامو ميده "sending failed define network setting
تنظيمات خاصي نداره sending option يا SETTING خاصي نداره؟
احتمالا باید مسیج سنتر رو عوض کنی.
اگر میتونی یه سیمکارت از یه اپراتور دیگه بنداز توی گوشی ببین درست میشه؟