مشاهده نسخه کامل
: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین
mahyarSAMSUNG
10-05-2009, 19:05
من فکر نکنم 32 گیگ رم بخوره ! 16 گیگ باید باشه !!
pulp_152
10-05-2009, 19:29
تا جایی که میدونم جفتشون مثل همن!
تو خلاصه ای از writeage هم نوشته بود تا 32 گیگا بایت ساپورت میکنه
همینطور که همه جا نوشته 8910 16 گیگا بایت ساپورت میکنه ... اما میگن تا 32 هم میتونه ساپورت کنه ...
mahdistar
10-05-2009, 21:26
من فکر کنم حالت مستقیم داشته باشه که روی رم بشه برنامه ها را ریخت.حالا چک می کنم.در ضمن من یه دونه M3510 هم دارم که خیلی راحت مسیر بلوتوثش را گذاشتم روی رم! سیمبین هم نیست...
دوست عزیز چک کردی میشه یا نه؟
gmt325gh
10-05-2009, 23:47
fm هم این داره !
كجا اس8300 اف ام ترنسميتر داره ؟؟؟!!!
تا اونجا كه ميدونم اس8300 فقط اف ام ريسيور (يا همون راديو اف ام ) رو داره و اف ام ترنمسيتر (فرستنده اف ام) رو نداره.
pulp_152
11-05-2009, 00:03
بله درسته دقت نکردم . فکر کردم منظورشون همون گیرنده رادیوییی هستش و منم گفتم اینم گیرنده رادیویی داره !
اینم یک امکان دیگه که اچ دی بیشتر داره ! البته در مقایسه با امکانات بالا خیلی به چشم نمیاد
pulp_152
11-05-2009, 01:59
در مورد بلوتوث هندزفری سامسونگ کسی اطلاعاتی داره ...
کیفیتش قیمتش و اینکه از هندزفری خود گووشی بهتره یا نه؟
کیفیتش عالیه
کنترل کامل هم رو خودش داره
تنها در رنگ مشکی زرشکی موجود هستش
پایینترین قیمت موجودش هم 39000تومان است
pulp_152
12-05-2009, 18:26
ممنون اپوش جان ...
کسی متوجه شد اخر لنز بکار گرفته شده در 8300 , ccd هستش یا نه ؟
تو تبلیغات شرکت ccd نوشه بود .. حالا همونه یا عوض شده ؟
باسلام امروز یکی از دوستام بدون گارانتی خرید395تومن با گارانتی هم 435تومن بود
pulp_152
12-05-2009, 21:15
واقعا مفته ! چطور بود .. با 8510 مقایسه کردین ؟
gmt325gh
12-05-2009, 22:49
ممنون اپوش جان ...
کسی متوجه شد اخر لنز بکار گرفته شده در 8300 , ccd هستش یا نه ؟
تو تبلیغات شرکت ccd نوشه بود .. حالا همونه یا عوض شده ؟
تا جايي كه ميدونم سنسورش CCD نيست . از سنسور CMOS استفاده كردن و سنسورش دقيقا با مال پيكسون يكيه.
pulp_152
14-05-2009, 11:44
من فکر میکردم لنز 8800 ccd باشه که مثل اینکه نیست ... ممنون..
یک سوال دیگه .. جاوا هم اپدیت میشه یا فقط گوشی های سیمبین اپدیت میشن؟
dark fear
14-05-2009, 15:00
اختيار داريد مگه ميشه آپديت نشن ؟
mahyarSAMSUNG
14-05-2009, 21:17
هیچ کدوم CCD نیستند !!!!
با سلام .دوست من تو پست قبلی گفتم 390تومن این گوشی رو خریده حالا میگه تو خود دفترچه و سایت سامسونگ زده کیفیت اون2560000رنگ هستش با هم شرط بستیم... میشه بیشتر در این مورد اطلاعات یا سایتی چیزی بدین .اصلا من صفحه رو نگاه میکنم خیلی شفاف میشه مگه این صفحه 256 تا باشه
pulp_152
15-05-2009, 00:37
منظورتون 256000 هزار رنگ کیفیت ال سی دی؟ !!!! بهش میگفتی اخه کجای اون صفحه به 256000 میخوره یک نگاه بندازه به سایتها م لازم نیس نگاه کنه .. هیچ سایتی 256000 هزار رنگ نزده و همه سایتها نوشتن 16 میلیون رنگ ... مگه دوستتون تقلبی خریده باشه!
منم تا جایی که قیمت دارم هنوز 450 هستش! شما گفتین 390
تعجب کردم ..
البته یک سوال
برای اون دفترچه فارسی داشته؟ یا دفترچش انگلیسی بوده ؟ چون الان یک سایت ایرانی دیدم نوشته 256000 رنگ!!!
:18:
اینم سایتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pulp_152
15-05-2009, 01:16
ولی فکر نمیکنم 256000 رنگ باشه مگه این جدیدا که تو بازار داره عرضه میشه ... تو دفترچه من که هیچی ننوشته . اصلا فارسی نیست انگلیسیشم در مورد رنگش توضیح نداده ...
سایتهای معتبر همه زدن 16 میلیون رنگ
البته سایت سامسونگ که خودشم نمیدونه چی تولید کرده... البته متخصصین داخل ایرانش! ببینید
سیستم عامل OS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا صبح باید خندید!!!!!
pulp_152
15-05-2009, 10:11
با سلام .دوست من تو پست قبلی گفتم 390تومن این گوشی رو خریده حالا میگه تو خود دفترچه و سایت سامسونگ زده کیفیت اون2560000رنگ هستش با هم شرط بستیم... میشه بیشتر در این مورد اطلاعات یا سایتی چیزی بدین .اصلا من صفحه رو نگاه میکنم خیلی شفاف میشه مگه این صفحه 256 تا باشه
رو پک گوشی بغل مشخصات اصلی که مثلا زده دایویکس ... نوشته 16m 2.8 inch ... مال صفحه ال سی دیه ... اونجا رو بخونین
در ضمن معتبر ترین سایت هم همین جاست .. تمام اطلاعات طبق گفته دارندگان و معتبرتین سایتها نوشته شده ...
از ابتدا همین تاپیکو بخونید ...
سایت خارجی هم میتونی به
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراجعه کنید
شما هم چقدر روی یک موضوع کاملا مشخص بحث میکنید!! این گوشی 100% ؛ 16 میلیون هستش
pulp_152
16-05-2009, 00:44
تو پيكسون كه ميشه ، احتمالا تو اس8300 هم بايد بشه. امتحان كن اين مسير رو ببين همچين چيزي داره يا نه :
menu > settings > memory settings > default memory > bluetooth
انجام دادم شد ... ممنون .. بلوتوث رو هم میشه رو مموری ریخت
dark fear
16-05-2009, 17:42
اين گوشي با گارانتي هاي مختلفي هست كه گرون ترينش هم مايكروتل هست ... فرقي هم با هم دارن ؟
تا اونجايي كه ميدونم گارانتي تو ايران يعني كشك (البته شنيدم كامتل فرق ميكنه ... ولي آيا كامتل s8300 وارد ميكنه؟)
حالا اصلا اين گوشي فارسي ميشه ؟يا مثل پيكسون نه ... ؟ واسه sms دادن كي بورد مجازي داره ؟ كه با استفاده از
لمس حرف مورد نظر از اون استفاده كنيم ؟
ممنون
pulp_152
16-05-2009, 21:45
اين گوشي با گارانتي هاي مختلفي هست كه گرون ترينش هم مايكروتل هست ... فرقي هم با هم دارن ؟
تا اونجايي كه ميدونم گارانتي تو ايران يعني كشك (البته شنيدم كامتل فرق ميكنه ... ولي آيا كامتل s8300 وارد ميكنه؟)
حالا اصلا اين گوشي فارسي ميشه ؟يا مثل پيكسون نه ... ؟ واسه sms دادن كي بورد مجازي داره ؟ كه با استفاده از
لمس حرف مورد نظر از اون استفاده كنيم ؟
ممنون
خوب کلا چون مایکروتل گارانتی خود سامسونگ هست نسبت به بقیه اعتبار بیشتری داره ...شما حتی اگه کامتل هم بود .. با مایکروتل عوض نکنید...
در این مورد نمیدونم که گارانتی چقدر بدرد میخوره (ولی بعضی وقتا مثلا بورد گوشی میسوزه که قیمتش تقریبا اندازه خود گوشی هست ..گارانتی باید عوضش کنه حالا هر گارانتی که باشه ! ولی شما نمیتونی چون قیمت خیلی بالاست
من که گارانتیو گرفتم و استدلالم هم این بود .. بالاخره با ضربو زور یا دوست و اشنا میشه یک کاری کرد ولی اگه گارانتی نباشه باید بندازی سطل اشغال ...بازم دوستان حرفه ای تر هستند .. اونهاهم نظر بدن
این گوشی از اول فارسی روش نصبه ...
صفحه کلید مجازی داره .. و فارسی هم رو صفحش به صورت مجازی ش داره ... ._برای اینکه مثلا b رو انتخاب کنی باید 2 بار رو کلید شماره 2 بزنی ... . منتها کار کردن باهاش خیلی راحت ولذت بخشه به حدی که اشتباه توش کمه و سریع هم هست ...
pulp_152
16-05-2009, 22:55
بر خلاف تصور خودم و تصور اکثریت(به دلیل کوچیک بود و led بودن ) باید بگم فلش این گوشی خیلی هم قویه و منو خیره کرد
در یک اتاق 12 متری از ابتدای اتاق انتهای اتاق رو گرفتم .. نتیجه :
نمیتونید تشخیص بدید که روز هستش یا شب ... با کیفیت و روشنایی بسیار بالا در حدی که فکر میکنی 2 تا لامپ روشنه (شاید یکم خنده دار باشه برای منم خنده دار بود)
در فضای باز هم میگیرم الان .. نتیجرو فردا میزارم ...
pulp_152
17-05-2009, 12:12
در اتاق تاریک
بقیه عکسهارو هم در تاپیک عکسها میزارم...
mahdistar
18-05-2009, 07:46
یعنی تاریک مطلق بود اونجا که این عکسو گرفتی؟؟؟اگه اینجوریه که خیلی عالیه
dark fear
18-05-2009, 09:12
دوستان كس ديگه اي به جز آقا محمد رضا اين گوشي رو نداره ؟ همه ي زحمات اطلاع رساني رو ايشون
دارن ميكشن اگه بقيه هم دارن به ايشون كمك كنن
این گوشی قیمتش تو بازار با گارانتی اصلی تا 430هزار تومن هم رسیده
h_zaman06
20-05-2009, 07:33
گوشی شاپ با گارانتی پارسه زده 405 هزار تومان .... چرا یه دفعه این قدر اومد پایین ؟؟
به نظرتون تا مرداد میاد روی 350 تومن ؟
pulp_152
20-05-2009, 10:21
گوشی شاپ با گارانتی پارسه زده 405 هزار تومان .... چرا یه دفعه این قدر اومد پایین ؟؟
گارانتی مایکروتل مهمه دوست عزیز
mahdistar
20-05-2009, 21:28
بچه ها من خودم 3 تا گوشی سامسونگ گرفتم بدون گارانتی همیشه 30یا40تومانم ارزون تر تا حالا هیچیم نشده خدارو شکر ولی اصلا به کسی توصیه نمیکنم.بهترین گارانتی فکر کنم همین مایکروتله با کارت طلایی.
mahdistar
20-05-2009, 21:32
اگه اینجوری باشه که دیگه خیلی خوبه البته باید مدیون تولید متنوع گوشیهای سامسونگ باشیم به همین دلیله که انقدر افت قیمت پیدا میکنن!!!که واقعا مزایا محسوب میشه برای ما
mahdistar
20-05-2009, 21:35
دوستان كس ديگه اي به جز آقا محمد رضا اين گوشي رو نداره ؟ همه ي زحمات اطلاع رساني رو ايشون
دارن ميكشن اگه بقيه هم دارن به ايشون كمك كنن
چه توفیقی میکنه؟ایشون که داره با جون ودل همه اطلاعاتو در اختیارمون میزاره...که فکر کنم از هرچی این گوشی داشت و نداشت ،ما با خبر شدیم
pulp_152
22-05-2009, 14:12
فیلم دوربین 8300 که توسط عرب ها در صحرا و از پشت شیشه ماشین گرفته شده ...
سلام
مراحلی که گفتید انجام دادم قسمت دومش که باید خودتو انلاین ببینی غیر فعاله (ممکنه بره این باشه که جی پی ار اس ندارم؟)
pulp_152
27-05-2009, 15:00
فکر نکنم !! .. شما باید خودتون رو به صورت یک چراغ چشمک زن ابی ببینید ... میبینی یا نه ؟
نه نباید قبلش تنظیمات دیگه ای انجام میدادم؟
pulp_152
27-05-2009, 15:44
نه !
سیمکارتت چیه ایرانسل یا دولتی؟!بعد خودش ببین به اینترنت وصل میشه یا نه ؟
سیمکارتم 0912 هست جی پی ار اسشم فعال نیست:41:
shahab_f
27-05-2009, 17:43
سلام ، اینو pulp جان توی تاپیک دیگه گفته بود :
inno3d جان لطف میکنی بیای تو تاپیک سامسونگ اونجا برات توضیح بدم؟
چون بعدا دوستانی که میخوان بدونن ...بتونن استفاده کنن ..
حالا اینو میگم بعدیهارو اونجا بپرس
رو قسمت widget گوشی برو ... یعنی همون منو ها سمت چپ که میتونی بکشی داخل محیط اینور اونور کنی... متوجه شدی کجارو میگم؟
خوب بعد برو رو قسمت بازیهاش .. علامت یک دسته هستش .. روش کلیک کن .. و بعد برو رو قسمت google map ...
اجازه بده تا باز بشه ... و بعد متونی موقعیت خودت رو به صورت انلاین هم تو نقشه و هم تو تصویر ببینی
اگر خواستی تو تصویر ببینی
سمت راست پایین نوشته menu
رو منو کلیک کن
اگر رو map view بود یعنی اینکه موقعیت خودت رو فقط میتونی از تو نقشه مشاهد کنی ...البته به صورت انلاین هم جا به جا میشی تو نقشه ...
اگر رو satellite view بود یعنی اینکه موقعیت خودت رو میتونی تو تصویر مشاهد کنی و به صورت انلاین جا به جا بشی ..
برای اینکه بتونی تصویر رو بیشتر ببینی باید بیشتر زوم کنی ... و به سمت پایین که کره زمین باشه بیای ..
یعنی GPS اش بدون ریخت یه برنامه ی اضافی و یا نقشه ی تهران کار می کنه ؟؟
یعنی از اینترنت (GPRS ) استفاده می کنه ؟ خب اینجوری که کلی پول قبض میاد.
pulp_152
27-05-2009, 18:52
سلام ، اینو pulp جان توی تاپیک دیگه گفته بود :
یعنی GPS اش بدون ریخت یه برنامه ی اضافی و یا نقشه ی تهران کار می کنه ؟؟
یعنی از اینترنت (GPRS ) استفاده می کنه ؟ خب اینجوری که کلی پول قبض میاد.
بله کار میکنه
خوب عزیز شما میتونی ! از نقشه افلاین هم استفاده کنی ! که پول قبض نیاد
ولی بعضی اوقات نیاز داری برای رسیدن به یک جاهایی از نقشه انلاین استفاده کنی ... خوب مگه بده بدون اینکه نم افزاری رو نصب کنی به اینترنت وصل بشی و مسیرتو برات مشخص کنه ؟ مثل خودروها /؟
من که از ایرانسل استفاده میکنم ... مثلا میخوام وقعیت خودم رو در زوم اخر ببینم ... نهایت 200 تومان میشه ...
ولی اگر فقط بخوای از تو نقشه ببینی شاید به 50 نرسه
pulp_152
27-05-2009, 18:52
سیمکارتم 0912 هست جی پی ار اسشم فعال نیست:41:
خوب پس از همونه ! برای امتحان یک ایرانسل بزار روش ببین درست میشه یا نه؟
بچه ها يه سوال دارم
يه ويديو از اين گوشي ديدم كه وقتي ميرفت تو گالري عكس ها و عكس ها رو ورق ميزد حركت عكس ها نرم و يكنواخت نبود و تيك ميزد و يارو ميگفت كه مال cpu كم دستگاهه....بعدشم وقتي يه عكس رو باز ميكرد چند ثانيه پيكسل پيكسل بود و تصوير صاف نميشد.
ميخواستم از شما كه اين گوشيو دارين بپرسم اين مشكلات تو ورژن نهايي حل شده يا هنوزم وجود داره؟
مرسي از پاسختون.
Makan_noor
30-05-2009, 12:12
سلام
آقا این گوشی شتاب سنج داره؟اگه داره تا حالا شما بازی مخصوص گوشی های دارای شتاب سنج روش نصب کردین ببینید کار میکنه یا نه؟(البته من اطلاع ندارم که این بازی ها با فرمت جاوا هم وجود داره یا نه!حالا داره؟!)
pulp_152
01-06-2009, 22:06
بچه ها يه سوال دارم
يه ويديو از اين گوشي ديدم كه وقتي ميرفت تو گالري عكس ها و عكس ها رو ورق ميزد حركت عكس ها نرم و يكنواخت نبود و تيك ميزد و يارو ميگفت كه مال cpu كم دستگاهه....بعدشم وقتي يه عكس رو باز ميكرد چند ثانيه پيكسل پيكسل بود و تصوير صاف نميشد.
ميخواستم از شما كه اين گوشيو دارين بپرسم اين مشكلات تو ورژن نهايي حل شده يا هنوزم وجود داره؟
مرسي از پاسختون.
خوب حرکت عکس ها خوبه ... مگر اینکه حجم عکسها بالا باشه .. مثلا 2 مگا تا 5 مگا بایت .. یکم حرکت کند تر میشه ولی در حدی نیست که به چشم بیاد یا ضعف شناخته بشه ... .. مثلا برای رفع این مورد شما میتونید در حالت تایمر عکسهارو نگاه کنید که هر 4 ثانیه کمتر یا بیشتر ... عکسهارو خودش عوض میکنه و هیچ مشکلی هم نداره ...یا اینکه به ترتیب عکسهارو عوض کنی ...یا اینکه با شتاب سنجش دونه دونه عوض کنی ...
کلا قدرت دیدن عکسها خوبه و با مشکلی همراه نیست ... اما اینکه چند ثانیه پیکسل پسکل نشون میده صحت داره ... مخصوصا زمانی که از عکس 1 به عکس 150 می میپری چند ثانیه طول میده کاملا صاف نشون بده ... بازم اگر حجم عکس کم باشه سریع و بدون اینکه پیکسل پیکسل بشه نشون میده ...
pulp_152
01-06-2009, 22:07
سلام
آقا این گوشی شتاب سنج داره؟اگه داره تا حالا شما بازی مخصوص گوشی های دارای شتاب سنج روش نصب کردین ببینید کار میکنه یا نه؟(البته من اطلاع ندارم که این بازی ها با فرمت جاوا هم وجود داره یا نه!حالا داره؟!)
شتاب سنج که داره ... ولی بازیهایی که شتاب سنج روشون تاثیر میزاره امتحان نکردم
dark fear
03-06-2009, 16:48
سلام
کسی از قیمت روز گوشی خبر داره ؟
ممنون
oghtapost
15-06-2009, 11:48
سلام
کسی از قیمت روز گوشی خبر داره ؟
ممنون
پریروز علاالدین با گارانتی پارس مایکروتل:420
بدون گارانتی: 380-370
oghtapost
15-06-2009, 12:34
دوستان کسی اینجا رنگ مشکی ultra نداره؟
من خودم رنگ مشکیشو تو علاالدین دیدم اما بعید بدونم با گارانتی اصلی باشه.(یادم رفت بپرسم)
ممنون
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 00:36
با سلام و تشکر از اطلاعات خیلی خوبی که دوستان گذاشتن:31:....یه سوال داشتم...میشه بگید که صداش در چه حده؟؟؟میشه برام با گوشی های سونی اریکسون مقایسه کنید؟؟؟چون من فقط با صدای اونا آشنایی دارم:31:
ممنون
Bahador.p
23-06-2009, 00:54
من سونی زیاد ندارم ولی در مقابل I8510 اصلا میشه گفت که خاموشه ولی توی هدفون که غوغا میکنه و عالیه ولی توی حالت اسپیکر بیرونی چون جداگانه نداره و با اسپیکر تماس یکی هست صداش کمه
dark fear
25-06-2009, 12:37
من سونی زیاد ندارم ولی در مقابل I8510 اصلا میشه گفت که خاموشه ولی توی هدفون که غوغا میکنه و عالیه ولی توی حالت اسپیکر بیرونی چون جداگانه نداره و با اسپیکر تماس یکی هست صداش کمه
منظورت از غوغا چیه ؟ تو بلندی یا کیفیت ؟
صدای اسپیکر واسه من اصلا مهم نیست فقط هندزفریش خوب باشه کافیه:10:
Bahador.p
25-06-2009, 13:18
هدفونش عاليه مثلا با هدست بلوتوث وقتي با I8510 فيلم نگاه ميكني صداي باس عالي داره ولي در مقابل S8300 كمتره و توي هدفون ميشه گفت يكي از بهترينهاست
pulp_152
25-06-2009, 17:33
سلام .. صدا خروجی از اسپیکرش کم نیست ... نرماله ... نسبت به خیلی از گوشیهای بازار هم کیفیتش بیشتره هم بهتره ... تو هدفون هم که قبلا گفتم تجربه جدیدی هستش مخصوصا همون حالتهای لایت و خشن که گفتم ... :46:
کار GPS گوشی چطوره؟فقط از طریق اینترنت کار میکنه؟ وایا نقشه کاملی از تهران داره؟(مثل گارمین یا .....)
Reventon
25-06-2009, 19:41
آقا این گوشی باطریش چطوره 3 روز جواب میده؟ مشکلات سامسونگ های دیگه رو نداره مثلا اس ام اس بیاد بره تو سیم کارت و delivery report مثل اس ام اس بیاد inbox و هی فک کنی اس ام اس جدید اومده
یعنی مثل نوکیا فولدر جداگانه نداره؟
ممنون
يه مشكل اساسي اون موقع زنگ زدن گوشي اگه اهنگ خاصي رو گوشي باشه 5ثانيه اهنگ رو نميخونه يا صداش كمه بعد يهو زياد ميشه البته اين شايد تنظيم خاصي داره كه اگه اينجوريه دوستان راهنمايي كنن ....باتري كه ميزني تو شارژ بهت نشون نميده كه كي فول شارژ ميشه اگه هم ديگه شارژ نشه يعني فول شارژ شده منظورم اون خطا ديگه تكون نخورن بازم شارژ رو ميزني دوباره خط اخر شروع به شارژ كردن ميكنه تا نيم ساعتم دوباره شارژ ميكنه و دوباره اگه پر شه بازم اين كارو تكرار كني بازم شروع به شارژ كردن ميكنه ديگه من موندم دليل اين كار چيه يا همه سامسونگها اين جورين يا مال من اينجوريه
چند نكته در مورد گوشي 8300:من دومين تجربه خريد گوشي سامسونگ رو دارم . ديگه هم سامسونگ نميخرم.اولين گوشي سامسونگ من i300بود كه گوشي خيلي خوبي اما امان از اين باتري كه هر جا ميرفتي بايد شارژر هم باهات بود بازم كم مياوردي گوشي رو 380تومن خريدم باور كنيد به زور تونستم150تومن بفروشم اونم در عرض 3هفته.گوشي ويندوز دار بود ولي صفحه كوچك كه اصلا نه عكسي ميتونستي نگاه كني نه فيلم.بعد از چند سال تو نوكيا و سوني بودن رفتم پاساژ و گوشي s8300رو ديدم خيلي به خودم فشار اوردم تا ديگه سمت سامسونگ نرم خلاصه گوشي رو خريدم خلاصه چند تا ايراد داره كه كه ديگه منو واقعا زده كرد يكي اين كه فوق العاده انتن دهي ضعيف داره خدائيش اينو بدون غرض ميگم من سوني w902هم دارم خدايي ميگم كه باور كنيد انتن دهي سوني و نوكيا خيلي خيلي بهتره..باتري كه ديگه احتياج به گفتن نداره...حالا اين 8300من باتري ضعيف ...تاچ ضعيف البته تاچش در مقابل گوشي مثل ايفون يا ....خيلي ضعيفه...دوربين كه اصلا 8مگا نيست.....انتن دهي كمي ضعيف...البته درباره منوش من ميگم كه خيلي خوب نيست شايد چون تا حالا سامسونگ نداشتم ..گوشي كه زنگ ميزنه نميتوني صداش رو سايلنت كني ....تا بعد ...
Bahador.p
27-06-2009, 15:09
يه مشكل اساسي اون موقع زنگ زدن گوشي اگه اهنگ خاصي رو گوشي باشه 5ثانيه اهنگ رو نميخونه يا صداش كمه بعد يهو زياد ميشه البته اين شايد تنظيم خاصي داره كه اگه اينجوريه دوستان راهنمايي كنن ....باتري كه ميزني تو شارژ بهت نشون نميده كه كي فول شارژ ميشه اگه هم ديگه شارژ نشه يعني فول شارژ شده منظورم اون خطا ديگه تكون نخورن بازم شارژ رو ميزني دوباره خط اخر شروع به شارژ كردن ميكنه تا نيم ساعتم دوباره شارژ ميكنه و دوباره اگه پر شه بازم اين كارو تكرار كني بازم شروع به شارژ كردن ميكنه ديگه من موندم دليل اين كار چيه يا همه سامسونگها اين جورين يا مال من اينجوريه
مال من در مورد زنگ اینجوری نیست ولی در مورد شارژ مال من هم اخطار نمیده ولی حالت دوم که دوباره شارژ میکنه الان I8510 هم همینجوره و مشکلی نیست عادت میکنی .
یه سوال شما اگه S8300 داری پس چرا آواتار I8510 گذاشتی؟!؟!؟!؟
Bahador.p
28-06-2009, 12:03
چند نكته در مورد گوشي 8300:من دومين تجربه خريد گوشي سامسونگ رو دارم . ديگه هم سامسونگ نميخرم.اولين گوشي سامسونگ من i300بود كه گوشي خيلي خوبي اما امان از اين باتري كه هر جا ميرفتي بايد شارژر هم باهات بود بازم كم مياوردي گوشي رو 380تومن خريدم باور كنيد به زور تونستم150تومن بفروشم اونم در عرض 3هفته.گوشي ويندوز دار بود ولي صفحه كوچك كه اصلا نه عكسي ميتونستي نگاه كني نه فيلم.بعد از چند سال تو نوكيا و سوني بودن رفتم پاساژ و گوشي s8300رو ديدم خيلي به خودم فشار اوردم تا ديگه سمت سامسونگ نرم خلاصه گوشي رو خريدم خلاصه چند تا ايراد داره كه كه ديگه منو واقعا زده كرد يكي اين كه فوق العاده انتن دهي ضعيف داره خدائيش اينو بدون غرض ميگم من سوني w902هم دارم خدايي ميگم كه باور كنيد انتن دهي سوني و نوكيا خيلي خيلي بهتره..باتري كه ديگه احتياج به گفتن نداره...حالا اين 8300من باتري ضعيف ...تاچ ضعيف البته تاچش در مقابل گوشي مثل ايفون يا ....خيلي ضعيفه...دوربين كه اصلا 8مگا نيست.....انتن دهي كمي ضعيف...البته درباره منوش من ميگم كه خيلي خوب نيست شايد چون تا حالا سامسونگ نداشتم ..گوشي كه زنگ ميزنه نميتوني صداش رو سايلنت كني ....تا بعد ...
در مورد حرفات اينجوري ميشه برداشت كرد كه زياد گوشي عوض نميكني من الان در حال حاضر N96 و N95 8Gb و N81 و 5800 و I8510 و S8300 دارم و انواع و اقسام گوشي داشتم به جز چيني و تنها مشكلي كه تو اين گوشي سراغ دارم فقط باتري هست و هيچ مشكل ديگه اي ندارم در مورد آنتن من زياد ميرم گردش و توي جاهايي كه نه N96 و نه هيچ نوكياي ديگه آنتن نميده من با I8510 تماس ميگيرم و همين S8300 رو هم اگه يه ذره جابه جا بشي آنتن ميده و در مورد تاچ گوشي كه ميتونم بگم عاليه و دوربين گوشي من نميدونم يا شما درست نميتوني عكس بگيري يا ميخواهي كار SLR رو برات بكنه وگرنه در سايز موبايل عالي و فوق العاده است:27:
hasanmotori
28-06-2009, 12:40
یه دفه رفته بودیم خارج شهر یکی از بچه های اف480 داشت همه مسخرش میکردن سامسونگ آنتن نمیده و از این حرفا رو 8510 منم ایرانسل بود و فقط باهاش آهنگ گوش میدادیمو عکس میگرفتیم یه 1110 هم دارم که روش سیم کارت دائمی همراه اوله که همرام بود بچه های دیگه هم یکیشون آیفون داشت یکیشونم k550
میخاستیم زنگ بزنیم به یکی دیگه از بچه ها هر کاری میکردیم نه 1110 من نه آیفون نه k550 آنتن نمیدادن
اون که اف480 داشت درش اورد باهاش زنگ زد روی همشونو کم کرد :27:
خود منم با اینکه ایرانسل روی 8510 هست هیچ مشکلی با آنتن دهیش ندارم
این از انتن دهی
تاچشم که خازنیه نمیدونم چجوری میگی ضعیفه اگه حتی از اف480 بهتر نشده باشه بازم عالیه
دوربینشم که اون دستمون که اسمشو یادم نیست با 50d فکر کنم مقایسه کرده بودو ازش چیزی کم نداشت
منوهاشم که سه بعدیه و از نوکیا و سونی اریکسون خیلی باحال تره
نتیجه : به احتمال خیلی زیاد گوشی شما از این چینی تقلبیاست یه عکس ازش بزار ببینیم
mahyarSAMSUNG
28-06-2009, 16:12
چه حرفها ؟ آنتن دهیش ضعیفه ؟!!!! والا ما که تا حالا با سامسونگ از اون اول تا جی 810 مشکلی نداشتیم یعنی حتی من پن تک هم داشتم ولی انتن دهیش مشکلی نداشت ! اینها رو بزار به حساب اینکه تا حالا سامسونگ نداشتی و کمی حساس شدی ! این اخطار ندادن برای فول شارژ که عیب نیست ! هر چند که جی 810 من یه لحظه پیام میده که فول شارژ شد و بعد پیامش میره . شاید من تا حالا 2 3 بار باشه پیامش رو دیده باشم چون دیگه خودم میدونم باتری حدود 2.5 ساعت شارژ میشه و احتیاجی به اخطار و علائم نیست !
سلام دوستان من گوشی s8300 را تازه گرفتم . می خواستم بدونم شارژ باطری گوشی دوستان چقدر باقی می مونه !
احساس میکنم باطری این گوشی در حالت عادی خیلی زود خالی میشه!
Bahador.p
29-06-2009, 08:46
دوست عزيز باتري گوشي كلا بخاطر اينكه گوشي ظريف هست كم ظرفيت هست (880 ميلي آمپر) براي من اگه خيلي تو سركله گوشي بزنم و با هدست حرف بزنم و آهنگ گوش كنم از صبح تا شب ميره منم شب ميزنم به شارژ صبح بر ميدارم
dark fear
29-06-2009, 19:11
آقا میشه در مورد دوربینش بیشتر توضیح بدید ؟ من نظرم رو این گوشی بود ولی داره برمیگرده !!
Bahador.p
29-06-2009, 20:03
آقا دوربينش توووووپ دارم روي يه مقايسه بين S8300 و I8510 و N95 8GB كار ميكنم ميزارم براتون كاملا متوجه شين
dark fear
30-06-2009, 13:27
آقا دوربينش توووووپ دارم روي يه مقايسه بين S8300 و I8510 و N95 8GB كار ميكنم ميزارم براتون كاملا متوجه شين
ما آخر نفهمیدیم حرف کی رو باور کنیم :13:
مقایسه ی شما خییلی کمک خواهد کرد :10:
در مورد سرعت گوشی هم میشه توضیح بدید ؟ سرعتش تو گالری ... رد کردن عکسا و ...
اولا من گوشي زياد عوض ميكنم ولي فقط سوني و نوكيا . حالا از نوكيا زياد خوشم نمياد چون همش تكراريه.در مورد سامسونگ به نظر من براي اين گوشي الارم شارژ يه ضعف بزرگ نيست ولي براي خود سامسونگ يه ضعفه ...در مورد اين كه گوشي وقتي زنگ ميخوره صداي گوشي 3تا 4 ثانيه كمه بعد يهو زياد ميشه چي ميگين....يا قدرت باز كردن عكسهاش واقعا كمه ...در مورد زنگش ايا برا شما هم اينجوريه ...چون برا من منو فارسي نداره
Bahador.p
30-06-2009, 19:38
مال من منوي فارسي داره زنگش اينجوري نيست و شما گفتين هنگام زنگ خوردن نميشه گوشي رو سايلنت كرد در صورتي كه با كليد ولوم صداي سايلنت و كم و زياد ميشه و من عكسهام همه 8 و 15 مگاپيكسلي هستن و واقعا توي 2 ثانيه باز ميكنه
به قول حسن مال شما فكر كنم چيني باشه
در مورد کار کردن با GPS راهنمایی میخوام...چطوریه؟چه برنامه ای میشه نصب کرد؟ مرسی
Ssarshar
08-07-2009, 12:04
يه سوال مهم از دارندگان اين گوشي :
كيفيت عكس گرفته شده با اين گوشي در خود صفحه نمايش گوشي با كيفيت نشون داده ميشه يا حتما براي نشان دادن كيفيت اصلي به پي سي منتقل بشن ؟؟؟
ممنون از توجهتون
Bahador.p
08-07-2009, 12:55
كيفيت عكسها عاليه ولي بايد قبول كني روي LCD به اون كوچيكي جزئيات كمي ديده ميشه و بايد زوم كرد كه بازم حال نميده ولي روي LCD گوشي از لحاظ كيفيت مشكلي نداره به هيچ وجه
و راستي اون دوستمون كه فرمودن پيغام شارژ شدن نميده من تست كردم اگه باتري شارژ بشه ميگه باتري پر شد شارژر رو از برق بكشين
S A M S U N G
08-07-2009, 12:59
كيفيت عكس گرفته شده با اين گوشي در خود صفحه نمايش گوشي با كيفيت نشون داده ميشه يا حتما براي نشان دادن كيفيت اصلي به پي سي منتقل بشن ؟؟؟
دوست عزیز شما خودت قضاوت کن وقتی رزولوشن 8 مگاپیکسل بخواد رو رزولوشن 400×240 پیکسل بشینه به نظرت چی میشه !
کیفیت میاد پایین . و باید حتما بریزی روی PC .
مخلصیم .
Ssarshar
08-07-2009, 13:24
دوست عزیز شما خودت قضاوت کن وقتی رزولوشن 8 مگاپیکسل بخواد رو رزولوشن 400×240 پیکسل بشینه به نظرت چی میشه !
کیفیت میاد پایین . و باید حتما بریزی روی PC .
مخلصیم .
كيفيت عكس S8300 از Pixon بهتره يا نه ؟
dark fear
08-07-2009, 16:29
كيفيت عكس S8300 از Pixon بهتره يا نه ؟
تو GSMARENA نوشته کمی بهتره ولی وقتی عکساشونو خودت ببینی متوجه میشی
ضعیف تره ...:13:
sokote-marg
08-07-2009, 17:41
حالا کیفیت عکساش مشابه چه گوشی های از نوکیا هست ؟
Ssarshar
08-07-2009, 20:07
تو GSMARENA نوشته کمی بهتره ولی وقتی عکساشونو خودت ببینی متوجه میشی
ضعیف تره ...:13:
آخر ما نفهميديم !!! :27: ضعيفتره يا قويتره ؟ :31:
mahdistar
08-07-2009, 22:28
خوب از لنز دوربین میشه فهمید کدوم ضعیف تره.
Ssarshar
08-07-2009, 23:06
خوب از لنز دوربین میشه فهمید کدوم ضعیف تره.
به نظر من لنز استدلال درستي نيست من يادمه G600 رو بايد با ميكروسكوب لنزشو ببيني :27: ولي كيفيت عكساش N95 رو براحتي قورت ميداد ( با اينكه جفتشون 5 مگ بودن )
Bahador.p
08-07-2009, 23:48
آقا S8300 از Pixon بهتره فقط بايد بلد باشي باهاش عكس بگيري و درست تنظيم كني و زياد دستت نلرزه بعضي جاهاي از I8510 هم بهتر ميگيره من چند روز ناجور درگيرم ولي قول ميدم براتون يه مقايسه بزارم
dark fear
09-07-2009, 09:58
آقا S8300 از Pixon بهتره فقط بايد بلد باشي باهاش عكس بگيري و درست تنظيم كني و زياد دستت نلرزه بعضي جاهاي از I8510 هم بهتر ميگيره من چند روز ناجور درگيرم ولي قول ميدم براتون يه مقايسه بزارم
ما همچنان منتظر مقایسه ی شما هستیم دوست عزیز :10: :11:
چندتا سوال داشتم .
آيا عكس و فيلم هاي گرفته شده توسط اين گوشي از Nokia N95 8GB بهتر هستند !؟
آيا رم 8 گيگ مشكلي براش به وجود نمياره ؟
آيا سيستم عامل سيمبين داره ؟
آيا براش قلم وجود داره ؟
كيفيت و قدرت صدا و همچنين لرزش هاي ويبره نسبت به N95 8GB چطوره ؟
دوام باتريش از N95 8Gb بيشتر است يا كمتر ؟
فايل هاي PDF رو با ميكنه ؟ فايل هاي avi رو چطور ؟
اشكال و عيب عمدش چي هست ؟
dark fear
10-07-2009, 12:38
چندتا سوال داشتم .
آيا عكس و فيلم هاي گرفته شده توسط اين گوشي از Nokia N95 8GB بهتر هستند !؟
آيا رم 8 گيگ مشكلي براش به وجود نمياره ؟
آيا سيستم عامل سيمبين داره ؟
آيا براش قلم وجود داره ؟
كيفيت و قدرت صدا و همچنين لرزش هاي ويبره نسبت به N95 8GB چطوره ؟
دوام باتريش از N95 8Gb بيشتر است يا كمتر ؟
فايل هاي PDF رو با ميكنه ؟ فايل هاي avi رو چطور ؟
اشكال و عيب عمدش چي هست ؟
هم عکسش بهتره هم فیلمش ... شاید یکم کند بشه (باید حتما class6 بگیری)
سیمبین نداره ... خیر .. صفحه نمایش خازنیه و فقط با انگشت کار میکنه (تا اونجایی که
من میدونم) ..ویبره رو فقط کسی میتونه بگه که مقایسه کرده ... صداشون هم باید
تو یه حد باشه ...باتریش ضعیف تره ... هر دو فایل رو باز میکنه :10:
عیب عمدش شاید یکی باتریش باشه یکی به گفته ی بعضی از دوستان سرعتش
هم زیاد بالا نیست تو gsmarena هم نوشته اینترفیش llag داره ...
سلام واقعا کیفیت عکسش بهتره؟D900 از N70 که بدتر بود.
Ali_BlueBoy
12-07-2009, 11:13
سلام واقعا کیفیت عکسش بهتره؟D900 از N70 که بدتر بود.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای اینکه از فایلهای متنی بتونم تو گوشیم استفاده کنم چه نرم افزاری باید روش نصب کنم ؟ نصف فایلهای که تو گوشی می ریزم با پیغام این فرمت ساپورت نمی شود . روبرو میشه.
yee_pesare
13-07-2009, 23:44
بچه ها ایران اومده 600
S@nti@go_s&k
13-07-2009, 23:47
سیلام
چی ایران اومده ؟
s8300 ?
Ssarshar
18-07-2009, 01:35
دوستان در ريويوي جي اس ام ارنا به كندي اينترفيس اشاره داشته اگه اينطوري باشه كه نااميد كنندس !
اتفاقا اگر شما گوشیتون رو به فیرمویر s8300xxie1 ارتقا بدین از pixon هم سریع تر میشه.
لینک دانلود فیرمویر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک راهنمای فلش s8300 :
Ssarshar
18-07-2009, 14:02
دوستان رنگ مشكي اين گوشي به بازار اومده آخه من هرچي ديدم خاكستري بود ؟
سلام.
مقایسه عکس باi8510
مقایسه صدا با n73
ممنون
sarmast65_ata
20-07-2009, 00:32
سلام بچه ها
من قصدم خرید یک گوشی سامسونگ هستش بیشتر توی فکر امنیا بودم ولی نمی دونم چرا بعد اینکه این گوشی و hd رو دیدم از فکر امنیا اومد بیرون.
از این گوشی خیلی خوشم اومده یعنی خیلیه خیلی از hd هم خوشم میاد به نظر شما کدوم رو بگیرم؟قیمت 2 تاشو دارین؟
Ali_BlueBoy
20-07-2009, 00:51
قیمت اچ دی که فعلا سر به فلک میزنه در حدود 900 تومنه البته رو دستش گوشی نیست...
اینم گوشیه خشگلیه ولی خب جاواست قیمتشم در حدود 370 80 فکر کنم باشه
hasanmotori
20-07-2009, 00:51
سلام بچه ها
من قصدم خرید یک گوشی سامسونگ هستش بیشتر توی فکر امنیا بودم ولی نمی دونم چرا بعد اینکه این گوشی و hd رو دیدم از فکر امنیا اومد بیرون.
از این گوشی خیلی خوشم اومده یعنی خیلیه خیلی از hd هم خوشم میاد به نظر شما کدوم رو بگیرم؟قیمت 2 تاشو دارین؟
اس 8300 فک کنم 350 گیرت بیاد
hd هم فعلاً بالا 800 تومنه
به نظر من شما اس8000 رو هم ببین البته فعلاً قیمتش کاذبه و راحت تا 400 میاد پایین
MehdiAkhbari
20-07-2009, 10:32
یا سلام خدمت دوستان، کسی unlock code بازی های گوشی رو داره؟
sarmast65_ata
20-07-2009, 22:37
اس 8300 فک کنم 350 گیرت بیاد
hd هم فعلاً بالا 800 تومنه
به نظر من شما اس8000 رو هم ببین البته فعلاً قیمتش کاذبه و راحت تا 400 میاد پایین
ممنونم از جوابتون
پس قیمت hd خیلی خیلی بالاست من تا چند روز دیگه گوشی می خوام پس باید بین امنیا و اس 800 یکی رو انتخاب کنم خودم احساس می کنم گوشی جاوا خستم میکنه چون قبلآ سونی اریک داشتم و بعد چند ماه خستم کرد به سیمبیان خیلی عادت کردم ولی چکار کنم که دیگه قید نوکیا رو به دلایل سیاسی زدم!!!! فکر می کنم امنیا تو زمینه برنامه کم نمیاره ولی خدایی از اس 800 نمیشه گذشت دوربین 8 ، فیلم برداری خوب ، کیفیت ال سی دی بالا ، ظاهر و قیافه بی نظیر و ..... نمی دونم چیکار کنم ولی میترسم خستم کنه!!!
hasanmotori
20-07-2009, 22:45
ممنونم از جوابتون
پس قیمت hd خیلی خیلی بالاست من تا چند روز دیگه گوشی می خوام پس باید بین امنیا و اس 800 یکی رو انتخاب کنم خودم احساس می کنم گوشی جاوا خستم میکنه چون قبلآ سونی اریک داشتم و بعد چند ماه خستم کرد به سیمبیان خیلی عادت کردم ولی چکار کنم که دیگه قید نوکیا رو به دلایل سیاسی زدم!!!! فکر می کنم امنیا تو زمینه برنامه کم نمیاره ولی خدایی از اس 800 نمیشه گذشت دوربین 8 ، فیلم برداری خوب ، کیفیت ال سی دی بالا ، ظاهر و قیافه بی نظیر و ..... نمی دونم چیکار کنم ولی میترسم خستم کنه!!!
خاهش میکنم وضیفست (وظیفست) (شایدم وذیفست) (بیخیال) (دی)
i900 انتخاب خوبیه و برنامه براش زیاد هست قیمتشم واقعاً عالیه
دوربین اس8000 5 مگاپیسکله البته بهتر از دوربین امنیاست
در کل برای شما که با سیستم عامل کار کردی امنیا بهتره
sarmast65_ata
20-07-2009, 23:18
خاهش میکنم وضیفست (وظیفست) (شایدم وذیفست) (بیخیال) (دی)
i900 انتخاب خوبیه و برنامه براش زیاد هست قیمتشم واقعاً عالیه
دوربین اس8000 5 مگاپیسکله البته بهتر از دوربین امنیاست
در کل برای شما که با سیستم عامل کار کردی امنیا بهتره
نه از اس 8000 خوشم نیومد قیمتش الان چنده؟
امنیا دوربینش از تاچ ضعیف تره منم به دوربین خیلی اهمیت میدم ولی در مورد برنامه حق با شماست امنیا خیلی بهتره از این نظر آخه می خوام بدونم امنیا از نظر پردازنده چطوریاست؟ضعیفه؟یا خوب هستش؟
hasanmotori
20-07-2009, 23:36
نه از اس 8000 خوشم نیومد قیمتش الان چنده؟
امنیا دوربینش از تاچ ضعیف تره منم به دوربین خیلی اهمیت میدم ولی در مورد برنامه حق با شماست امنیا خیلی بهتره از این نظر آخه می خوام بدونم امنیا از نظر پردازنده چطوریاست؟ضعیفه؟یا خوب هستش؟
تاچ منظورت چیه ؟
دوربین امنیا تو پاکت پی سیها جزو بهترین هاست ولی به غیر پاکت نمیرسه
پردازنشم جزو قویترین هاست
پردازندش 624 مگاهرتزه در حالی که مال مثلاً تاچ اچ دی 528 هست کلاً از نظر پردازنده خیالت راحت باشه
sarmast65_ata
20-07-2009, 23:46
تاچ منظورت چیه ؟
دوربین امنیا تو پاکت پی سیها جزو بهترین هاست ولی به غیر پاکت نمیرسه
پردازنشم جزو قویترین هاست
پردازندش 624 مگاهرتزه در حالی که مال مثلاً تاچ اچ دی 528 هست کلاً از نظر پردازنده خیالت راحت باشه
منظورم همین اس 8300 بودش
آخه از خیلیا شنیدم که امنیا هنگ میکنه و چون رمش پایینه قابل ارتقا دادن نیست بعدم چون مداد همراه گوشی نیست چون پسرم میترسم با انگشتام نتونم سریع تایپ کنم البته من که اس ام اس رو تحریم کردم مگر اینکه اس ام اس ایرانسل فعال بشه نمی دونم بین این 2 تا گیر کردم فقط برتری امنیا نسبت به اس 8300 برنامه ریزیش هستش وگرنه برتری قابل توجهی نداره نمی دونم پیکار کنم؟قیمت الان امنیا رو داری؟
hasanmotori
20-07-2009, 23:53
منظورم همین اس 8300 بودش
آخه از خیلیا شنیدم که امنیا هنگ میکنه و چون رمش پایینه قابل ارتقا دادن نیست بعدم چون مداد همراه گوشی نیست چون پسرم میترسم با انگشتام نتونم سریع تایپ کنم البته من که اس ام اس رو تحریم کردم مگر اینکه اس ام اس ایرانسل فعال بشه نمی دونم بین این 2 تا گیر کردم فقط برتری امنیا نسبت به اس 8300 برنامه ریزیش هستش وگرنه برتری قابل توجهی نداره نمی دونم پیکار کنم؟قیمت الان امنیا رو داری؟
اینکه میگن هنگ میکنه درست نیست
رمش پایین باشه ربطی به ارتقا نداره...اصلاً منظورت از ارتقا چیه ؟
مداد همراه گوشی هست یعنی تو جعبشه فقط به گوشی اویزون میشه
تایپ باهاش خیلی راحته اگه ناخن داشته باشی هیچ مشکلی نداره بدون ناخونم خوبه
شما بهتره تو کلوپ امنیا سوالاتو بپرسی کسایی که دارن بهتر میتونن جواب بدن
sarmast65_ata
21-07-2009, 00:03
اینکه میگن هنگ میکنه درست نیست
رمش پایین باشه ربطی به ارتقا نداره...اصلاً منظورت از ارتقا چیه ؟
مداد همراه گوشی هست یعنی تو جعبشه فقط به گوشی اویزون میشه
تایپ باهاش خیلی راحته اگه ناخن داشته باشی هیچ مشکلی نداره بدون ناخونم خوبه
شما بهتره تو کلوپ امنیا سوالاتو بپرسی کسایی که دارن بهتر میتونن جواب بدن
منظورم ارتقا به ویندوز موبایل ورژن جدیدتر مثل 6.5 یا 7 اگه بیاد
توی این چند روز فکرامو میکنم ببینم کدوم رو باید انتخاب کنم من که همیشه بدترین رو انتخاب میکنم ایمدوارم این دفعه بهترین انتخاب رو داشته باشم بازم ازت ممنونم عزیزم
pulp_152
23-07-2009, 11:04
منظورم همین اس 8300 بودش
البته باید بگم که اس 8300 برنامه ریزیش مشکلی نداره و جاواش فوق العاده عالیه مخصوصا از لحاظ برنامه
shahab_f
06-08-2009, 11:45
سلام دوستان ، من شاید بخوام S8000 جت بخرم ، خواستم ببینم :
1-شما از چه نرم افزار GPS ای برای گوشی تون استفاده می کنین؟
2- آیا مثل گارمین و اسمارت کام براش نقشه ی درست حسابی پیدا میشه یا نقشه هاش بدون جزئیات زیاد و قدیمی اند؟
3-در آخر اگه عکسی از نقشه ی موجود بذارین ممنون میشم ببینم چقدر جزئیات داره
:11:
pulp_152
09-08-2009, 13:26
سلام دوست من ... نقشه انلاین داره که از گارمین و اسمارت هم بهتره !
shahab_f
09-08-2009, 15:20
سلام دوست من ... نقشه انلاین داره که از گارمین و اسمارت هم بهتره !
علیک سلام.:20:
یعنی از GPRS گوشی استفاده کنیم ؟ پولش زیاد میشه که ! آفلاین چطور ؟؟
pulp_152
10-08-2009, 02:05
بله از gprs باید استفاده کنی
و
افلاین باید روش نصب کنی اگه نصب نباشه ..
و اگه مثل سری جدید جاواهای سامسونگ باشه از لحاظ نصب نقشه افلاین مشکلی نداره
dr_metallica
10-08-2009, 15:26
با سلام و درود
من چند تا مشکل دارم این مشکلات رو میگم اگه کسی از دوستان میدونن و راهنمائی کنن من رو ممنون میشم
1.چه جوری sms رو تو کامپیوترم ذخیره کنم اگه اسم نرم افزار هم بگید کافیه
2.فونت sms گوشیم اول بزرگ بود نمیدونم چی کار کردم کوچیک شده
3. وقتی کسی به من زنگ میزنه زنگ گوشیم از کم شروع میشه بعد صدا اوج میگیره میخوام صدا یکنواخت بلند باشه
4.البته میدونم دوربین دوم برای تماس تصویری هستش با این حال میخوام بدونم همین طوری هم میشه ازش استفاده کرد
5.وتی با کسی در حال صحبت هستم وقتی کسی پشت خط میاد اصلا بوقی خورده نمیشه یعنی متوجه پشت خطیم چطور بشم
با سپاس
بهزاد
dr_metallica
11-08-2009, 23:46
مرسی از راهنمائی شما دوستان
اگه می دونستم با این فعالیتی که این کلوب میکنه این قدر دوستان مشکلاتشون زود رفع میشه زود تر مشکلاتمو بیان میکردم
واقعا چه کلوب بی تحرکیه
pulp_152
12-08-2009, 12:59
با سلام و درود
من چند تا مشکل دارم این مشکلات رو میگم اگه کسی از دوستان میدونن و راهنمائی کنن من رو ممنون میشم
1.چه جوری sms رو تو کامپیوترم ذخیره کنم اگه اسم نرم افزار هم بگید کافیه
2.فونت sms گوشیم اول بزرگ بود نمیدونم چی کار کردم کوچیک شده
3. وقتی کسی به من زنگ میزنه زنگ گوشیم از کم شروع میشه بعد صدا اوج میگیره میخوام صدا یکنواخت بلند باشه
4.البته میدونم دوربین دوم برای تماس تصویری هستش با این حال میخوام بدونم همین طوری هم میشه ازش استفاده کرد
5.وقتی با کسی در حال صحبت هستم وقتی کسی پشت خط میاد اصلا بوقی خورده نمیشه یعنی متوجه پشت خطیم چطور بشم
با سپاس
بهزاد
1- با نرم افزار خود گوشی pc studio فکر کنم بشه ولی من انجام ندادم ولی داخلش قسمت sms هم داشت
2- فونت اس ام اس گوشیتون از طریق دکمه های سمت چپ گوشی که برای کم و زیاد کردن صدا هستش میتونید کوچیک یا بزرگ کنید
3- این خاصیتش هستش و البته بخاطر این هستش که هم شما یک دفعه اذیت نشید و هم اینکه بلند گوی گوشی بخاطر فشار ناگهانی مشکل دار نشه
4-منم نتونستم از دوبین دوم استفاده کنم و فک رنکنم راهی هم باشه ... شاید بشه به عنوان وب کم ازش استفاده کرد که اونم مطمئن نیستم خبرشو براتون میزارم
5-در قسمت تنظیمات دستگاه برید و بعد رو گزینه 5-appliction setting کلیک کنید
و بعد صفحه جدید باز میشه و رو گزینه 2- call کلیک کنید
صفحه جدید باز میشه و به شما میگه که چه نوع میخواید همه تماسهارو تنظیم کنید اعم از تصویری و صوتی یا تنها صوتی و یا تنها تصویری ...
شما رو گزینه 2 رفته و voicecall رو انتخاب کنید
و بعد در صفحه جدید رو گزینه 3 call waiting برید و اگر غیر فعال هستش active کنید
dr_metallica
13-08-2009, 15:04
pulp_152 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از راهنمائیت واقعا ممنونم
مشکل فونت همونطور که گفتی حل شد
با PC SUITE نمیشه SMS رو ذخیره کرد فقط میتونی رو قسمت SMS این نرم افزار SMS رو از طریق کامپیوتر سند کنی
من واقعا احتیاج دارم که این مشکلام حل بشه لطفا راهنمائیم کن
بعد مشکل CALL WAITING اینی که به من گفتید درسته ولی مشکل اینه که نفری که میاد پشت خطم سایلنت میاد و منو متوجه خودش نمیکنه
بازم از راهنمائیت ممنونم اگه اسمت بگی(البته اگه دوست داری)ممنون میشم
pulp_152
14-08-2009, 11:21
در مورد call waiting اگر شما اون گزینرو فعال کردید ...
یا اینکه رو سایلنت هست گوشی و صداشو باید زیاد کنید یا اینکه پشت خطیتون فعال نیست وگرنه مال من درسته و مشکلی نداشته از اول ...
یک بار هم برای امتحان از تلفن خونه و موبایلی که نزدیکتون هست امتحان کنید و وقتی که در حال تماس هست تماس اول رو در انتظار به صورت دستی بزارین که میشه از اون 6 گزینه ای که هنگام صحبت کردن میبنید گزینه وسط پایین و روش کلیک کنید و با اون موبایل یا تلفن دیگه زنگ بزنید ببینید صداش درست شده یا نه .. اگه درست شده باشه دیگه تا اخر همینطوریه
در مورد pc studio نه pc suite واقعا نمیدونم شاید نرم افزاری باشه که این کارو بشه انجام داد و لی چون خودم زیاد با اس ام اس کاری ندارم و هر چی بخوام تو نت هست دنبالش نرفتم واسه همین اشنایی با نرم افزارش ندارم .. بهتره یک سری به قسمت نرم افزارهای موبایل بزنید شاید اونجا گیر اوردید ...
اسمم محمد رضاست از اشنایی با شما خوشحالم
dr_metallica
14-08-2009, 15:47
از راهنمائیت ممنونو سپاس گذارام
گوشیم رو سیلنت نیست ولی این روشی که گفتی رو امتحان میکنم بعد جواب شما رو میدم که این روش کار میکنه یا نه
ممنونم ازت محمد رضا جان
have a good time
Ssarshar
15-08-2009, 12:53
دوستان در مورد سرعت كندش زياد شنيدم ! يه سوال مهم :
آيا با ارتقاي فريمور وضع بهتر ميشه يا تغييري نميكنه ؟
pulp_152
15-08-2009, 13:29
کی گفته سرعتش کنده! اصلا سرعتش کند نیست و خیلی هم خوبه ! مگه اینکه بدون گارانتی و بدون فریمور مایکروتل که gps در اون فعال هست خریداری کرده باشن ...
pulp_152
15-08-2009, 13:29
از راهنمائیت ممنونو سپاس گذارام
گوشیم رو سیلنت نیست ولی این روشی که گفتی رو امتحان میکنم بعد جواب شما رو میدم که این روش کار میکنه یا نه
ممنونم ازت محمد رضا جان
have a good time
خواهش میکنم عزیز منتظر هستم
BIKHIAL_ALL_75
15-08-2009, 23:20
قیمتش الان چنده؟؟
بازی خوب واسش هست؟؟بازی کردن باهاش راحته؟؟
اگه میشه نقاط ضعفشو هم بگین؟
divx رو بدون تغییر سایز به راحتی اجرا میکنه؟؟
pulp_152
16-08-2009, 00:03
قیمتش الان چنده؟؟
بازی خوب واسش هست؟؟بازی کردن باهاش راحته؟؟
اگه میشه نقاط ضعفشو هم بگین؟
divx رو بدون تغییر سایز به راحتی اجرا میکنه؟؟
قیمت الانشو که ندارم .. ولی باید دوربر 370 باشه یا 380 باشه اگه اشتباه نکنم
نقطه ضعفش فقط 1 . نداشتن جو استیک که البته مهم نیست چون هم تاچ قوی داره و هم صفحه کلید نرم و راحت
و اجرا نکردن انگیگ و بازیهای با گرافیک بالا ... البته wifi هم برای دوستدارانش نداره
و دیگه نقطه ضعفی نداره و از هر لحاظ عالی عمل کرده
divx رو هم میخونه بدون نیاز به کانورتور یا تبدیل کننده اما سایزش ممکنه تغییر کنه و برای اونایی که سایزشون تغییر یکنه باید تبدیل کنید .. اما همیشه اینجوری نیست :8: و تا حالا هم نشده که divx رو اجرا نکنه و واقعا فیلم دیدن باهاش مخصوصا تو سفر لذت بخشه بخاطر کیفیت بالای ال سی دی و هندزفریش!
pulp_152
16-08-2009, 17:13
دوستان در مورد سرعت كندش زياد شنيدم ! يه سوال مهم :
آيا با ارتقاي فريمور وضع بهتر ميشه يا تغييري نميكنه ؟
نمیدونم چقدر درسته یا نه چون gsm ایران اطلاعاتش گه گداری غلطه ولی نوشته که سرعت پردازنده این گوشی 500 مگا هرتز هستش که برای یک گوشی با سیستم جاوا فوق العادست ...
البته بگم که اگه سرعتش کم میبود نباید دایویکس با فریم های بالا رو جواب میداد که به راحتی جواب میده :8:
pulp_152
16-08-2009, 17:58
به نقل از gsm که فکر کنم خودش هم نمیدونه چی نوشته ! چند بار در مشخصات گوشی هاش بهش تذکر دادم اما همیشه اشتباه مینویسه و ... اینکه اگر هم از gsmarena نقل میکنه باید سری جدید رو نقل کنه نه نسخه بتا ... و با اشکالات فراوان ترجمه !
مروری بر سامسونگ S8300 Ultra Touch
لمس کنید، باز کنید، عکس بگیرید
سامسونگ S8300 که به نام Tocco نیز شهرت دارد به جرگه گوشیهای تماملمسی پیوسته که بازار را در قبضه خود گرفتهاند. مهمترین مشخصه گوشیهای تاچاسکرین راحتی استفاده از اینترفیس آنهاست که سامسونگ نیز این اصل را رعایت کرده و دارای صفحهنمایش لمسی کاربرپسند است. اینترفیس این گوشی به لطف Touch Wiz بودن، امکانات زیادی دارد. اگرچه سرعت آن پایین است که در ادامه بیشتر در این رابطه صحبت خواهیم کرد. Tocco Ultra را میتوان در ردیف یکی از جذابترین گوشیهای هوشمند و لمسی چند سال اخیر در بازار جهانی موبایل دانست. با نگاهی دقیقتر به نسخه بتا، مسلما بیشتر جذب این گوشی فوقالعاده خواهید شد. ادعا نمیکنیم که Tocco Ultra خیلی خاص است و از هر ایرادی مبراست، اما مسلما آنقدر قابلیت خوب دارد که نظر هر کاربری را به خود جلب نماید. این گوشی با نامهای مختلف در سرتاسر جهان شناخته شده ازجمله Ultra Touch، Tocco Ultra یا فقط S8300.
درست برعکس آن که فقط به لمسی بودن گوشی اشاره دارد، Tocco یک صفحهکلید کشویی که شامل اعداد و حروف میشود نیز دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات اصلی
- یک کشویی لمسی که صفحهکلید کامل نیز کنار خود دارد
- کیفیت ساخت عالی
- GSM چهاربانده و پشتیبانی از HSDPA(سرعت بالای اتصال به شبکه جهانی) و 3G
- دوربین 8 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک، مجهز به فلاش LED
- مکانیاب جغرافیایی، تشخیص چهره و لبخند، لرزشگیر دست، لنز گسترده و ضبط تصویر D1 با سرعت 30 فریم در ثانیه
- صفحهنمایش لمسی AMOLED 2.8 اینچ با قابلیت پخش 16میلیون رنگ با وضوح تصویر 400×240 پیکسل
- صفحهنمایش ضدخش
- حسگر حرکتی برای چرخش اتوماتیک تصویر در صفحه
- سنسور برای خاموش شدن اتوماتیک صفحه
- درگاه کارت حافظه Micro SD با قابلیت ارتقا تا 16 گیگابایت
- گیرنده درونی GPS و پشتیبانی از A-GPS و نقشه گوگل
- بلوتوث استریو (A2DP)
- قابلیت اجرای فرمتهای DivX و Xvid
- رادیو FM استریو و ضبط FM
- شمارهگیری هوشمند
- تماس تصویری
معایب کلی
- سرعت پایین عملکرد اینترفیس
- عدم وجود صفحهکلید کامل روی صفحه لمسی
- عدم وجود اتصال Wi-Fi
- دوام کم شارژ باتری
- نرمافزار GPS محدودیتهایی دارد
- عملکرد کند و ضعیف کارت حافظه Micro SD در ظرفیتهای بالا
تقریبا یکسال از زمانی که برای اولین بار چنین گوشیهایی وارد بازار جهانی شدند میگذرد، اولین گوشی هوشمند تمام لمسی که مجهز به دوربین 8 مگاپیکسلی بود مدل KF700 شرکت الجی بود که Tocco در مقایسه با آن ساخت بهتری دارد. S8300هم همچون گوشیهای کشویی الجی علاوه بر لمسی بودن و کیبورد مجازی روی نمایشگر، یک صفحهکلید کامل نیز دارد که برای کاربر لذت تایپ آسانتر را به ارمغان آورده است. Tocco Ultra Touch مجموعهای از دوربین 8 مگاپیکسلی قدرتمند، بلوتوث و GPS به همراه پشتیبانی از A-GPS است که متاسفانه تنها چیزی که این وسط از قلم افتاده، پشتیبانی از Wi-Fi است.
از نظر ما، عمر باتری برای این گوشی با چنین صفحه نمایش بزرگی بد نیست. باتری تا سه روز کامل دوام دارد(یک ساعت عکاسی و فیلمبرداری، 15 دقیقه جستجوی عکس و یک ساعت مکالمه صوتی)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در بررسی که خودش کرده معایبی که در بالا گفترو نقض کرده و فکر کنم اصلا نمیدونه چی نوشته! ...
و اصلا به هیچ عنوان سرعتش کم نیست ... به این سایت اصلا دقت نکنید
Ssarshar
17-08-2009, 19:19
امروز رفتم از نمايندگي مايكروتل توي جمهوري يه s8300 بگيرم كه طرف گفت فعلا نداريم ! گفتم چرا ؟ گفت محموله اي كه
برامون ارسال شده بود همگي مشكل تاچ داشتن واسه خاطر همين برگردونديم تا سامسونگ مشكل رو حل بكنه ( improve كنه )
و دست كم 2 ماه طول ميكشه تا دوباره محموله واسمون ارسال شه !
منم ترسيدم برم گارانتي متفرقه بگيرم همين نقص رو داشته باشه ! حالا چيكار كنم ؟ برم S8000 بگيرم ؟ كمكم كنيد !!
pulp_152
17-08-2009, 20:27
کلا گوشی های جدید سامسونگ همه خوبن .. هر کدومو برداری پشیمون نمیشی و اینجوری هم نیس که بعد یک مدت بگی کاش اونو بر میداشتم فقط یک چیزی بردار که قیافش هم باب دلت باشه ..
nokia_6253
18-08-2009, 14:53
من امروز رفتم پاساژ علا الدین برای اینکه هم ببینم گوشیه خودمو چند میگیرن هم اینکه یه قیمتی از گوشیهای بازار بگیرم.مخصوصا برای دیدن s8000.
چیزی که من از فروشنده شنیدم مقداری ناامیدم کرد.بهم گفت از samsung ,lg اصلا گوشی نگیر:41:گفتم چرا؟گفت هنگ میکنه/مطمئن نیست/خدمات نداره/کلا کوبید دیگه.گفت یا نوکیا بگیر یا se.:46:
حالا نمیدونم چه کنم.اخرشم گفت طرف lg نرو.از lg خیلیها ناراضین.
mahroo_z1
18-08-2009, 15:55
من امروز رفتم پاساژ علا الدین برای اینکه هم ببینم گوشیه خودمو چند میگیرن هم اینکه یه قیمتی از گوشیهای بازار بگیرم.مخصوصا برای دیدن s8000.
چیزی که من از فروشنده شنیدم مقداری ناامیدم کرد.بهم گفت از samsung ,lg اصلا گوشی نگیر:41:گفتم چرا؟گفت هنگ میکنه/مطمئن نیست/خدمات نداره/کلا کوبید دیگه.گفت یا نوکیا بگیر یا se.:46:
سلام دوست عزیز. از جمله بیسوادترین و کم اطلاعترین افراد در زمینه موبایل در ایران بعضی از فروشندگان موبایل هستند که اطلاعات ما کاربران از اونها بیشتر هست.شما برای اینکه ار جایگاه سامسونگ در دنیا اطلاع پیدا کنی پیشنهاد میکنم سری به تایپیک معرفی گوشیهای unannunced سامسونگ بزنید و پست شماره 461 و 465 رو بخونید.
در مورد گارانتی هم خیلیا معتقدند که در حال حاضر بهترین ارائه دهنده خدمات موبایل در ایران شرکت پارس مایکروتل میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ssarshar
18-08-2009, 21:12
اين حرفا همش كشكه دوست عزيز !! الجي و سامسونگ روز به روز دارن گوشيهاي عالي به بازار ميدن كه حتي
از نوكيا و سوني هم بالاتره ولي متاسفانه خيلي از فروشنده ها از تكنولوژي عقب افتادن يا خودشونو زدن به اون
راه !
S@nti@go_s&k
19-08-2009, 00:19
گفت هنگ میکنه:دی:دی:دی
حداقل میگفت کدوم گوشیشون هنگ میکنه
سامسونگ و الجی هنگ میکنه :دی اسمایل کرکر خنده
یه سری از این فروشنده ها آخرشن
اون اوایل که s8300 اومده بود رفتم علادین به یارو گفتم الترا تاچ چنده گفت هه هه الترا تاچ چیهههههههههههه
بعد با دست بهش نشون دادم گفت آهااااااااااااا اون قرمزه :دی:دی
sutsutak
20-08-2009, 13:20
دو صفحه آخر تاپيك رو خوندم و نتونستم چيزي ننويسم.
اولا درباره ضعف كار gsm.ir هست كه ظاهرا فقط به خاطر اون چهار تا تبليغ اين سايت رو مي گردونن. حداقل مثل سايت هاي خارجي خودشون از نمايندگي ها گوشي مي گرفتن و نقدش رو مي نوشتن، نه اين كه بگيرن با كامپيوتر، خيلي دست و پا شكسته مطلب رو ترجمه كنن و بدون هيچ ويرايشي بذارن توي سايت.
مطلب دوم هم بي سوادي موبايل فروش هاي عزيز هست كه دو تا كلمه نوكيا و SE رو مثل آدامس انداختن گوشه دهن شون و اصلا نمي دونن كه همون SE در آستانه ورشكستگي هست و فقط معجزه مي تونه نجاتش بده.
در هر صورت سامسونگ قول داده بود كه در سال 2008 از نظر فني توليدكننده برتر بشه كه شد و الان هم داره كار مي كنه تا از نظر فروش خودشو بالاتر بكشه. اينه كه اگه تصميم گرفتيد گوشي سامسونگ (البته با گارانتي اصل) بگيريد فكر نكنم پشيمون بشيد.
mr_rayan
22-08-2009, 19:26
داداشای گلم من خودم یک ماه بیشتره که این گوشی رو خریدم و باید عرض کنم که نه هنگ میکنه و نه مشکل تاچ داره و نه مشکل دیگه ای.خیلی هم راضی هستم،من قبل از این گوشی نوکیا n96 داشتم،از وقتی این سامسونگ رو خریدم خیلی باهاش حال میکنم هیچ مشکلی هم نداره،به نظر من نوکیا باید رسما اعلام تعطیلی کنه.
pulp_152
24-08-2009, 16:26
منم از روزی که خریدم واقعا راضی هستم هم سرعت و هم اجرای برنامه ها و هم دوربین ! ... کلا همه چی ...
نه مشکل باتری دارم و نه مشکل هنگ ... 3 ماهم هست که خریدم!
منم از روزی که خریدم واقعا راضی هستم هم سرعت و هم اجرای برنامه ها و هم دوربین ! ... کلا همه چی ...
نه مشکل باتری دارم و نه مشکل هنگ ... 3 ماهم هست که خریدم!
سلام آقا محمدرضا حالت خوبه؟:8:
اولا به خاطر راهنماییهات ممنون
من بین این ورنوار موندم.راستش من نمیتونم زود به زود گوشی عوض کنم تاحالا از سامسونگ
فقط یه d900 داشتم که پیش n73هیچ بود.الان ازهمه چیز این گوشی خوشم میاد ولیاگه میشه کامل راهنماییم کن.
با وجود لنز کوچیک دوربینش چطوره؟(خیلی مهمه)
صداش چطوره؟
کیف براش هست؟
قلم داره؟
تشخیص چهره و ... داره؟
مال شما ورژن چنده؟کدوم کد رو باید زد؟
درکل نظرت چیه به نظرت من n73 رو بفروشم اینو بگیرم؟
به نطرت این یا رنوار؟
مرسی:31:
pulp_152
25-08-2009, 16:32
سلام آقا محمدرضا حالت خوبه؟:8:
اولا به خاطر راهنماییهات ممنون
من بین این ورنوار موندم.راستش من نمیتونم زود به زود گوشی عوض کنم تاحالا از سامسونگ
فقط یه d900 داشتم که پیش n73هیچ بود.الان ازهمه چیز این گوشی خوشم میاد ولیاگه میشه کامل راهنماییم کن.
با وجود لنز کوچیک دوربینش چطوره؟(خیلی مهمه)
صداش چطوره؟
کیف براش هست؟
قلم داره؟
تشخیص چهره و ... داره؟
مال شما ورژن چنده؟کدوم کد رو باید زد؟
درکل نظرت چیه به نظرت من n73 رو بفروشم اینو بگیرم؟
به نطرت این یا رنوار؟
مرسی:31:
سلام عزیز ...
دوربینش خوبه عکاسی جز خوباست
و فیلمبرداری هم بعد از HD میتونیم رتبه بعدو بهش بدیم ... از لحاظ کیفیت تصویر و روونی
صداش نرمال هست ولی کیفیتش خوبه
تو هدفون بلندیش خوب هستش و کیفیتش عالی هستش ...
کیف مخصوص نمیدونم !ولی کیفی که بهش بخوره هست ..
با انگشت کار میکنه و با ناخن یا قلم صفحه نمایشگرش کار نمیکنه ...
دوربینش حرفه ای هستش و قابلیت های زیادی داره و اگه یکم حرفه ای تر باشی میتونی عکسهای بهتر از حالت اتومات باهاش بندازی ...
تشخیص چهره .. چشمک .. و ... داره
کلا جاوا زیاد ورژنی نیست ... مال من نسخه فارسیش هست که به صورت رایگان عرضه نمیشه وباید بصورت گارانتی از خود مایکروتل بگیری که در کنارش نقشه انلاین هم فعال میشه در غیر اینصورت و بدون گارانتی نقشه فعال رو نداره ... و فارسی هم نیست ... در ضمن فارسیش جامع هست تا جایی که توضیحات دوربین و منوهاش هم فارسی میشه ...
خوب N73 که قابل مقایسه باهاش نیست ! و یک سر و گردن این بالاتره ...
خوب من از بین این و رنوار اینو انتخاب کردم بازم نظر خودت هستش ... در کل این کاملتر از رنوار هستش و جاواشم بهتره ...
مرسی بدون گارانتی فارسی گیر نمیاد.
گارانتی.430
بی گارانتی.360
می ارزه؟
pulp_152
25-08-2009, 18:12
مرسی بدون گارانتی فارسی گیر نمیاد.
گارانتی.430
بی گارانتی.360
می ارزه؟
ارزشش رو خودت با توجه به امکاناتی که دیدی باید بسنجی !:11:
مثل n86 وhd با یه لرزش عکسهاش تار نمیشه؟
ورژن فارسیش بدون گارانتی نیست؟یعنی اگه بود تقلبی هست؟تقلبی هم داره؟
اگه میشه یه عکس در روز با اندازه اصلی بذارید.جدید باشه ممنون.
آقا محمدرضا گوشی های قبلیت چی بوده؟
مرسی
pulp_152
26-08-2009, 00:33
مثل n86 وhd با یه لرزش عکسهاش تار نمیشه؟
ورژن فارسیش بدون گارانتی نیست؟یعنی اگه بود تقلبی هست؟تقلبی هم داره؟
در حرکت هم تار نمیشه چه برسه با یه لرزش! فقط شب در جاهای تاریک لرزش دست باعث تار شدن میشه ...
من تا حالا چنین چیزی ندیدم اگه سراغ داشتید یا خبری شد برام همینجا بزارید ممنون میشم که ورژن فارسیش بی گارانتی تو بازار عرضه میشه یا نه
pulp_152
26-08-2009, 00:36
اگه میشه یه عکس در روز با اندازه اصلی بذارید.جدید باشه ممنون.
آقا محمدرضا گوشی های قبلیت چی بوده؟
مرسی
عکس هارو قبلا انداختم و یک مقایسه ای هم بین این و کنون کردم ... که البته خیلی حرفه ای نیست ولی خوب از هیچی بهتره ! :31:
شمارو به تاپیکش دعوت میکنم
و تو تاپیک عکسهای گرفته شده با گوشی های سامسونگ صفحه اخر یا قبلش سامسونگ عزیز با s 8300 عکس گذاشتن ...
و 3 یا 4 صفحه مونده به اخرهم عکسهای در حرکت رو هم میتونید ببینید که خودم گذاشتم
...
p800 سونی اریکسون اولین گوشیم بود !W 800... f480 ... n70 ... ... n81 ... ... n95 ...بلوتوث .. ویوتی مدت کوتاهی ... سامسونگ ها رو هم تقریبا همرو تست کردم U600 U700 G800 و ... زیاد بوده
hamed999
26-08-2009, 15:16
سلام- اقا من میخوام این گوشی رو بخرم چند تا سوال دارم از اونایی که این گوشی دارن؟1-صدای خروجی از اسپیکرش در مقام مقایسه با گوشی ان 73 حداقل نصف هست؟ 2-کیفیتشم همین طور؟3- و می خواست بدونم این گوشی مولتی تاج داره ؟چون صفحه ال سی دیش خازنی هست؟ 4- و اخر محدودیت نصب برنامه مثلا بیش از 2 یا 3 مگ رو داره؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم!
pulp_152
26-08-2009, 17:13
سلام- اقا من میخوام این گوشی رو بخرم چند تا سوال دارم از اونایی که این گوشی دارن؟1-صدای خروجی از اسپیکرش در مقام مقایسه با گوشی ان 73 حداقل نصف هست؟ 2-کیفیتشم همین طور؟3- و می خواست بدونم این گوشی مولتی تاج داره ؟چون صفحه ال سی دیش خازنی هست؟ 4- و اخر محدودیت نصب برنامه مثلا بیش از 2 یا 3 مگ رو داره؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم!
صدای خروجی اسپیکرش خوبه و نرمال هستش .. کیفیتش از n 73 بهتر نباشه بدتر نیست ... ولی بلندیش نصفشه ...
3-نه مولتی تاچ نیست
4-نه محدودیت نداره و بیشتر از 3 مگ یا 4 مگ رو بدون دردسر میتونی بریزی
mr_rayan
26-08-2009, 17:56
داداش این گوشی از همه حاظ عالیه،اگه بخری پشیمون نمیشی،زیاد هم دنبال عیب نگرد،خب مطمئنا هر
گوشی یه عیبی داره دیگه،حتما هم نیاز نیست فارسی بخری،من انگلیسی خریدم گارانتی متفرقه،دم محلمون دادم هم فارسیش کرد و هم آپدیت اونم با هزینه 8000 تومان.
در مورد مقایسه صداش با n73 هم بگم،این گوشی خروجی صداش همونطور که دوستمون پلپ152 گفت نصفه 73 هست ولی کیفیت پخشش خیلی خوبه،صدای n73 پر از نویزه اصلا نمیفهمی چی میخونه ولی این گوشی خیلی صدای قشنگی داره.
آقا محمدرضا کارت خیلی درسته
مثل
داره
n95 say callers name
مشکل تم مثل ویوتی داره؟تم براش هست؟عکس رو فول اسکرین نشون میده یا مثل نوکیا؟(صفحه اصلی)
ممممممممنون
pulp_152
27-08-2009, 13:22
آقا محمدرضا کارت خیلی درسته
مثل
داره
n95 say callers name
مشکل تم مثل ویوتی داره؟تم براش هست؟عکس رو فول اسکرین نشون میده یا مثل نوکیا؟(صفحه اصلی)
ممممممممنون
:11:
8300 تم خور نیست ...
عکس رو در همه حالتی نشون میده فول اسکرین ... صفحه اصلی .. کوچیک ... بزرگ ... شتاب سنجش تو این مسئله خیلی خوب عمل میکنه
ممنون
میشه ویدجتها رو هیدن کرد تا کامل عکس رو نشون بده؟
راستی وقتی زنگ می خوره اسم طرفو میگه؟
وقتی فول شارژ میشه آلارم میده؟
مثل ویوتی که جاواست ولی مثلا ورژن 10g داره این معلوم نیست چه ورژنیه؟از روی جعبه یا کد بدی؟
مممممممرسی.
pulp_152
27-08-2009, 14:12
ممنون
میشه ویدجتها رو هیدن کرد تا کامل عکس رو نشون بده؟
راستی وقتی زنگ می خوره اسم طرفو میگه؟
وقتی فول شارژ میشه آلارم میده؟
مثل ویوتی که جاواست ولی مثلا ورژن 10g داره این معلوم نیست چه ورژنیه؟از روی جعبه یا کد بدی؟
مممممممرسی.
اره خوب میشه کلا اینترفیس touch viz سامسونگ اینطوریه که ویدجتهارو میتونی ببندی و باز کنی .. یه جورایی هیدنه دیگه ...
من نشنیدم اسم طرفو بگه فکر هم نمیکنم چنین قابلیتی داشته باشه ...
وقتی فو ل شارژ میشه اعلام میکنه یا همون الارم میده و مینویسه که شارژ شد
منظورت یکی خودمه ؟ والا ورژن رو نمیدونم چون هم سریع هستش هم بدون اشکال دنبال ورژن نرفتم که عوض کنم ...جعبه که رفته تو خاطرات در اوردنش از اونجا کار حضرت فیل! بپرسم چه کدی رو باید بزنم تا ورژنش رو بفهمم ! :27:
hasanmotori
27-08-2009, 14:16
تو همه فریمورا جاوا راحت نصب میشه ؟ تا حالا کسی با نصب جاوا مشکلی نداشته ؟
نه محدوديتي نداره...تو همه فریمورا را حت نصب ميشه...
pulp_152
27-08-2009, 14:21
والا مال من که عالیه تا حالا برنامه جاوایی رو نریختم که نصب نشده باشه ... اگه برنامه خفن جاوا سراغ داری ادرس بده بریزم ببینم میگیره یا نه :46:
نه حسن خان میخواستم ببینم ورژن گوشی چنده/
راستی شما نمیدونی باید چه کدی بزنه؟
مرسی
pulp_152
27-08-2009, 16:19
نه حسن خان میخواستم ببینم ورژن گوشی چنده/
راستی شما نمیدونی باید چه کدی بزنه؟
مرسی
اون کدی که تقریبا د همه گوشیهای سامسونگ عمل میکنه برای ورژن نرم افزاری گوشی رو این گوشی عمل نمیکنه ...
تنها کدی که براش عمل کرده کد سریال نامبر گوشی بوده که اینه
#06#*
کد مربوط به ورژن گوشی هم اینه که برای گوشی های سامسونگ هستش
#9999#*
pulp_152
27-08-2009, 23:18
متاسفانه کدشو پیدا نکردم ! ! !
اینو امتحان می کنی؟ممنون
#1234#*
pulp_152
27-08-2009, 23:40
s8300jpic5
ورژنش همینه !
s8300jpic5
ورژنش همینه !
مرسی آره:31:
مشخصات و قیمت مموری رو لطف کن.
فیلمبرداریش رو مموری تیک نداره؟
4بگیرم یا 8؟
ممرسی
کیفشو از کجا میشه تهیه کرد؟
mr_rayan
28-08-2009, 01:25
مشخصات و قیمت مموری رو لطف کن.
فیلمبرداریش رو مموری تیک نداره؟
4بگیرم یا 8؟
ممرسی
مموری میکرو میخوره،من واسه گوشیم 4 گرفتم یه ماهه پیش 11 هزار تومان،اون موقع 8 دور و برای 30 بود الان نمیدونم و قیمت دقیق ندارم.
ظرفیت حافظه هم هیچ تاثیر منفی بر روی فیلمبرداری نداره.
mr_rayan
28-08-2009, 01:26
کیفشو از کجا میشه تهیه کرد؟
طبقه پایینه علاالدین که معدن کیفه،برو اونجا هر طوری که دوس داری پیدا میشه.
mr_rayan
28-08-2009, 01:27
راستی یه سوالی،مصرف باطری شماها چطوره؟؟؟؟در چه حدی؟؟؟مدت زمانی که طول میکشه گوشیتون فول شارژ بشه چقدره؟؟؟؟
pulp_152
28-08-2009, 01:41
راستی یه سوالی،مصرف باطری شماها چطوره؟؟؟؟در چه حدی؟؟؟مدت زمانی که طول میکشه گوشیتون فول شارژ بشه چقدره؟؟؟؟
سلام مصرف باتری من خوبه ! متوسطه ...
تا 2 یا 3 روز در حالت نرمال جواب میده
45 مین ... نهایت 1 ساعت !
طبقه پایینه علاالدین که معدن کیفه،برو اونجا هر طوری که دوس داری پیدا میشه.
من تهران نیستم
بی زحمت این *#1234# بزن ببین ورژن گوشیت چنده؟
مرسی:11:
pulp_152
28-08-2009, 18:28
یک فیلم از این گوشی
در ضمن هر کسی میخره لازم نیست براش محافظ رو صفحه نمایشگر هم بگیره .. چون این فیلم درسته و من تا حالا هیچ کاور و محافظی برای هیچ کجاش نزاشتم و بعد از 4 ماه با اینکه زمین هم خورده و رو میز و اینور اونور هم کشش دادم ! ...
تا حالا یکدونه خط هم نیفتاده هیچ جاش ! فقط یکم در باتری عقبش ممکنه خطهای ریز بیفته که باید دقت کنی تا ببینی
mr_rayan
28-08-2009, 22:56
سلام مصرف باتری من خوبه ! متوسطه ...
تا 2 یا 3 روز در حالت نرمال جواب میده
45 مین ... نهایت 1 ساعت !
گوشی من یک ساعت و نیم میکشه تا فول شارژ بشه.اشکال از باطریمه یا شارژر؟
mr_rayan
28-08-2009, 23:10
من تهران نیستم
بی زحمت این *#1234# بزن ببین ورژن گوشیت چنده؟
مرسی:11:
ورژن گوشی منم همون چیزیه که دوستمون پالپ 152 گفت.
pulp_152
28-08-2009, 23:47
گوشی من یک ساعت و نیم میکشه تا فول شارژ بشه.اشکال از باطریمه یا شارژر؟
احتمالا شارزر ت ضعیفتره .. بزار گوشی خالی بشه ! ... امتحان میکنم دقیق بهت میگم
hamed999
29-08-2009, 12:42
آقا امروز تو بررسی i8000 omina II تو قسمت گالریش یه قسمت داشت که عکس ها رو سه بعدی نشون میداد چیزی تو مایه های سری ان نوکیا این اس 8300 هم هم چین قابلیتی رو داره؟ بهدشم الکی میگن که اینترفیس ای گوشی کنده چون از هر کی پرسیدم میگه خیلس هم سریع است با وجود پردازنده 500 ! نظره شما چیه؟
pulp_152
29-08-2009, 13:47
آقا امروز تو بررسی i8000 omina II تو قسمت گالریش یه قسمت داشت که عکس ها رو سه بعدی نشون میداد چیزی تو مایه های سری ان نوکیا این اس 8300 هم هم چین قابلیتی رو داره؟ بهدشم الکی میگن که اینترفیس ای گوشی کنده چون از هر کی پرسیدم میگه خیلس هم سریع است با وجود پردازنده 500 ! نظره شما چیه؟
من تو قیمت سری n نوکیا چنین چیزی رو ندیدم !
اینترفیسشم سرعتش اصلا کنده خیلی هم خوبه :31:
hamed999
31-08-2009, 10:11
این دیگه فکر کنم اخرین سوال و صولانی ترین سوال من باشه؟-بین این گوشی و پیکسون کدوم بهتره؟1-از لحاظ عکسبرداری 2-فیلمبرداری 3-بلندی صدا تو هدفون واسپیکر4-کیفیت صداشون تو هنزفری و اسپیکر4- کدومشون سریع تراست5- از لحاظ ساپورت برنامه 6- از لحاظ حساسیت تاج 7- سرعت وصل شدن به جی پی ای 8- کدومشون اینترفیس قشنگتری داره؟ دیگه چیزی یادم نمیاد !
hasanmotori
31-08-2009, 10:46
این دیگه فکر کنم اخرین سوال و صولانی ترین سوال من باشه؟-بین این گوشی و پیکسون کدوم بهتره؟1-از لحاظ عکسبرداری 2-فیلمبرداری 3-بلندی صدا تو هدفون واسپیکر4-کیفیت صداشون تو هنزفری و اسپیکر4- کدومشون سریع تراست5- از لحاظ ساپورت برنامه 6- از لحاظ حساسیت تاج 7- سرعت وصل شدن به جی پی ای 8- کدومشون اینترفیس قشنگتری داره؟ دیگه چیزی یادم نمیاد !
1- عکس برداری اس8300 بهتره
2- فیلم برداری اس8300 بهتره
3-تو هدفون فک کنم مثل هم باشن ولی اسپیکر پیکسون قویتره
4-هر دو خوب هستن
5-رو اس8300 میتونی راحت برنامه نصب کنی ولی پیکسون فقط رو بعضی از فریموراش اینجوریه
6- تاچ اس8300 خازنیه و حساستره
7-نمیدونم
8-اس8300
در کل اس8300 بهتره
pulp_152
31-08-2009, 17:36
سرعت وصل شدن به gps هم 8300 تو هدفون هم 8300 ولی تو اسپیکر پیکسون .. کناره هم مقایسه کردم !
mr_rayan
31-08-2009, 18:53
پالپ داداش امتحان نکردی مدت زمان شارژ رو تا بمن بگی؟؟؟؟؟
در مورد مقایسه 8300 و پیکسون بدون شک 8300 در همه چیز سرتره به جز توی پخش موزیک.
pulp_152
31-08-2009, 23:40
پالپ داداش امتحان نکردی مدت زمان شارژ رو تا بمن بگی؟؟؟؟؟
در مورد مقایسه 8300 و پیکسون بدون شک 8300 در همه چیز سرتره به جز توی پخش موزیک.
همون 1 ساعت درسته
mahyarSAMSUNG
01-09-2009, 01:21
آقا کسی راه نصب برنامه جاوا رو روی این گوشی بله ؟ توی موبایلستان داغونم کردن هی پیام خصوصی پشت هم که آموزش نصب برنامه روی این گوشی .
میگن روی گوشی میفرستیم نمیشناسه فایل رو !
pulp_152
01-09-2009, 01:42
آقا کسی راه نصب برنامه جاوا رو روی این گوشی بله ؟ توی موبایلستان داغونم کردن هی پیام خصوصی پشت هم که آموزش نصب برنامه روی این گوشی .
میگن روی گوشی میفرستیم نمیشناسه فایل رو !
احتمالا از روش های قبلی استفاده میکنن وگرنه اموزششی نمیخواد! :31:
بگو فایل که به صورت jar هستش ... بریزن روش با بلوتوث یا هر چی بعد روش کلیک کنن .. بعد Install کنن...
بعدشم برن تو گیم اجرا کنن
آقا یکی یه مقایسه با ویوتی بکنه(دوربین و صداو تاچ و lcd)
مرسی
pulp_152
01-09-2009, 01:46
کدوم ویوتی ... ویوتی 5 مگا پیکسلی؟
ول معطله !
ویوتی: 210 با گارانتی
s8300:360 بدون گارانتی
کدوم بیشتر می ارزه؟
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
pulp_152
01-09-2009, 01:56
ببین امکانات این با ویوتی قابل مقایسه نیست ! که بشه گفت کدوم میرزه ... این گوشیو بزار کنار یک گوشی هم رده خودش ...
ویوتی رو باید با S5230 یا F480 مقایسه کنی ... نه با این
حالا میشه با f480 مقایسه کنی؟
(چون هر دوتا شو داشتی)
می دونم هیچ کدوم به این نمی رسند
کارت خیلی درسته
pulp_152
01-09-2009, 02:08
اگه میخوای در مورد اون 2 تا بدونی و مقایسشون کنیم بهتره تو تاپیک 480 بگی ... تا کمکت کنم ولی اگر در حد کلی میخوای بدونی هم این یک پستو بطور خلاصه میدم
F480 تاچ بهتر اینترفیس جذابتر ..
ویوتی ... فیلمبرداری بهتر ...
تفاوت انچنانی دیگه ای ندارن
میگم جایی سراغ نداری دوربینشو با یه هشت مگا پیکسلی مقایسه کرده باشه؟همه جا پیکسون ورنوار و هست8510c905
pulp_152
01-09-2009, 02:26
کلا دوربین ویوتی بهتر از 480 هستش ... تو عکاسی در اون حدی نیست که به چشم بیاد ولی تو فیلمبرداری ویوتی سره ...
صفحه 480 حازنيه...ويوتي مقاومتيه...
میگم جایی سراغ نداری دوربینشو (s8300)با یه هشت مگا پیکسلی مقایسه کرده باشه؟
hasanmotori
01-09-2009, 09:54
میگم جایی سراغ نداری دوربینشو (s8300)با یه هشت مگا پیکسلی مقایسه کرده باشه؟
خود محمد رضا جان مقایسه کرده تو بخش سامسونگ بگرد فک کنم این بود
مقایسه s8300 با کنون 8 مگاپیکسلی
pulp_152
01-09-2009, 14:04
خود محمد رضا جان مقایسه کرده تو بخش سامسونگ بگرد فک کنم این بود
مقایسه s8300 با کنون 8 مگاپیکسلی
حسن جون ... 12 مگا پیکسلی :31:
mr_rayan
02-09-2009, 23:03
پالپ 152 ممنونبابت زمان شارژ.
راستی کسی برنامه رهیاب همراه نقشه تهران88 رو گوشیش نصب کرده؟من هر کاری میکنم نصب نمیشه.کسی میدونه چرا؟؟؟
mr_rayan
06-09-2009, 04:32
بابا من یه سوال کردمااااااااااااااااااااا ااا.....
چرا هیشکی تحویل نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pulp_152
06-09-2009, 19:23
بابا من یه سوال کردمااااااااااااااااااااا ااا.....
چرا هیشکی تحویل نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من تهران نیستم وگرنه جوابتو میدادم :31: ... برنامه jar هستش یا jad ؟
mr_rayan
07-09-2009, 00:22
اقا من تهران نیستم وگرنه جوابتو میدادم :31: ... برنامه jar هستش یا jad ؟
برنامه جار هست.حجم فایلشم تقریبا 6.5 میشه.هر سری که می خوام نصب کنم گوشی ریست میشه.
pulp_152
07-09-2009, 01:37
برنامه جار هست.حجم فایلشم تقریبا 6.5 میشه.هر سری که می خوام نصب کنم گوشی ریست میشه.
نمیدونم والا ولی از حجم نیستش .. ممکنه فایلش ایراد داشته باشه ... اگه قرار باشه نگیره باید پیغام بده .. فکر کنم برنامش مشکل داره یا اصلا برای اون گوشی نیست .. چون مثلا لمسی میشناسه شاید فرق داره ...
بازم میگم در جریان نیستم چون با نقشه تهران کار نکردم ... اما در حد گمان باید درست باشه
Ssarshar
08-09-2009, 12:16
دوستاني كه گوشيشونو به آخرين فريمور آپديت كردن آيا سرعتش بالاتر رفته ؟ كلا چه تغييراتي كرده ؟
راستي رنگ مشكيش توي بازار پيدا ميشه ؟
hamed999
08-09-2009, 17:06
میشه سرعت گوشی رو با یه گوشی دیگه چه میدومنم مثلا 5800 یا n73یا هر گوشی دمه دسته خودتون مقایسه کنین ؟ کلا تو این مدت که داشتین از چه لحاظ ضعیف عمل کرده لطفا جانب داری گوشی تون رو نکنید واقعیت رو بگین- ممنون میشم
میشه سرعت گوشی رو با یه گوشی دیگه چه میدومنم مثلا 5800 یا n73یا هر گوشی دمه دسته خودتون مقایسه کنین ؟ کلا تو این مدت که داشتین از چه لحاظ ضعیف عمل کرده لطفا جانب داری گوشی تون رو نکنید واقعیت رو بگین- ممنون میشم
عالیه...هنگ اصلا نداره...چون جاواست...
peyman_khafan
09-09-2009, 23:20
من بلاخره بعد از چند ماه تحقیق دیروز بدون گارانتی رنگ طلایی شو خریدم 354 تومن
طلاییشو هیجا ندیده بودم!
واقعا عالیه
فقط باتریش 1 روزه خالی شد
دوستانی که اطلاع دارن، چه جوری میشه از جی پی اس استفاده کرد؟
قضیه این Route 66 چیه؟ روی مال من نیست
ممنون
mr_rayan
10-09-2009, 00:23
من بلاخره بعد از چند ماه تحقیق دیروز بدون گارانتی رنگ طلایی شو خریدم 354 تومن
طلاییشو هیجا ندیده بودم!
واقعا عالیه
فقط باتریش 1 روزه خالی شد
دوستانی که اطلاع دارن، چه جوری میشه از جی پی اس استفاده کرد؟
قضیه این Route 66 چیه؟ روی مال من نیست
ممنون
مبارک باشه،رنگ طلاییش رو تا حالا ندیده بودم،من خودم مشکیش رو دارم،اگه میشه یه عکس از گوشیت بذار ببینیم چه جوریه،لطف می کنی.
در مورد جی پی اس هم دقیق نمیدونم ولی گوگل مپ داره،میتونی مقعیت یابی و مسیر یابی کنی.
mr_rayan
10-09-2009, 00:25
نمیدونم والا ولی از حجم نیستش .. ممکنه فایلش ایراد داشته باشه ... اگه قرار باشه نگیره باید پیغام بده .. فکر کنم برنامش مشکل داره یا اصلا برای اون گوشی نیست .. چون مثلا لمسی میشناسه شاید فرق داره ...
بازم میگم در جریان نیستم چون با نقشه تهران کار نکردم ... اما در حد گمان باید درست باشه
داداش برنامه رهیاب رو از یه سایت دیگه دانلود کردم،این یکی هم نصب نمیشه،ارور میده ولی گوشی ریست نمیشه،یه زحمتی میکشی امتحانی روی گوشیت نصب کنی ببینی نصب میشه یا نه؟؟؟
peyman_khafan
10-09-2009, 10:55
مبارک باشه،رنگ طلاییش رو تا حالا ندیده بودم،من خودم مشکیش رو دارم،اگه میشه یه عکس از گوشیت بذار ببینیم چه جوریه،لطف می کنی.
در مورد جی پی اس هم دقیق نمیدونم ولی گوگل مپ داره،میتونی مقعیت یابی و مسیر یابی کنی.
ممنون
اوکی حتما تا چند دقیقه دیگه عکسشو می ذارم
آره با گوگل مپ امتحان کردم ولی خیلی دقیق نشون نداد
peyman_khafan
10-09-2009, 11:14
اینم عکس گه گفته بودم
روی جعبش زده Onyx Gold
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
pulp_152
10-09-2009, 11:48
ممنون
اوکی حتما تا چند دقیقه دیگه عکسشو می ذارم
آره با گوگل مپ امتحان کردم ولی خیلی دقیق نشون نداد
تو تنظیماتش باید بری عزیز .. نقشرو به تصویر تبدیل کنی ..ابتدا اگر جات شلوغ باشه یک 100 متری تو رو اونورتر نشون میده ولی بعد چند مین دقیقا جاتو درست نشون میده تا حدی که حرکت خودتو تو خیابون بببینی
pulp_152
10-09-2009, 11:50
داداش برنامه رهیاب رو از یه سایت دیگه دانلود کردم،این یکی هم نصب نمیشه،ارور میده ولی گوشی ریست نمیشه،یه زحمتی میکشی امتحانی روی گوشیت نصب کنی ببینی نصب میشه یا نه؟؟؟
لینک دانلودشو بزار اینجا بگیرم ...
بعد اینکه دیشب دوباره شارژ باتریشو نگاه کردم ... 1 ساعتو 15 مین طول کشید نمیدونم چه جوری ولی انگاری ایندفعه خالی تر از سری قبل بوده :31:
mr_rayan
11-09-2009, 04:32
اینم عکس گه گفته بودم
روی جعبش زده Onyx Gold
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
داداش خیلی قشنگه.مبارکت باشه.
mr_rayan
11-09-2009, 04:41
لینک دانلودشو بزار اینجا بگیرم ...
بعد اینکه دیشب دوباره شارژ باتریشو نگاه کردم ... 1 ساعتو 15 مین طول کشید نمیدونم چه جوری ولی انگاری ایندفعه خالی تر از سری قبل بوده :31:
داداش دستت درد نکنه.اینم لینکش:
ghahremanimehdi
11-09-2009, 14:07
من بین این گوشی و i900 omnia موندم . امنیا اسمارت فون هست و ویندوزموبایل روش نصب هست.
ولی S8300 سخت افزار قویتری داره منظورم اینه که لمسی خازنی هست ،دوربین بهتری داره ، کیفیت صفحه اش بالاتره و حدود 40 تومن هم ارزونتر از امنیا هست (بدون گارانتیش)
حالا بین این دوتا موندم. فقط تنها مشکل عدیده ام اینه که فردا S8300 تو نصب برنامه های جاوا مشکل نداشته باشه.آخه تو تاپیک هم صحبتهای ضدو نقیضی شده که با جاوای بالای 1 مگ مشکل داره.
1) برای جی پی اس گوشی میشه نقشه ی ایران ریخت؟آیا کسی تابحال امتحان کرده؟ دیکشنری های چندمگی جاوا روش نصب میشه ؟
ghahremanimehdi
11-09-2009, 14:13
لطف کنید این رو تست کنید ببینید روی این گوشی جواب میده :
نقشه ی GPS ایران برای گوشیهای جاوا هستش.
ghahremanimehdi
11-09-2009, 14:18
اینها رو هم لطف کنید تست کنید :
نقشه تهران برای موبایل - جاوا
پسورد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببینید نصب میشه و روی GPS این گوشی جواب میده یا نه.
pulp_152
11-09-2009, 14:20
من بین این گوشی و i900 omnia موندم . امنیا اسمارت فون هست و ویندوزموبایل روش نصب هست.
ولی S8300 سخت افزار قویتری داره منظورم اینه که لمسی خازنی هست ،دوربین بهتری داره ، کیفیت صفحه اش بالاتره و حدود 40 تومن هم ارزونتر از امنیا هست (بدون گارانتیش)
حالا بین این دوتا موندم. فقط تنها مشکل عدیده ام اینه که فردا S8300 تو نصب برنامه های جاوا مشکل نداشته باشه.آخه تو تاپیک هم صحبتهای ضدو نقیضی شده که با جاوای بالای 1 مگ مشکل داره.
1) برای جی پی اس گوشی میشه نقشه ی ایران ریخت؟آیا کسی تابحال امتحان کرده؟ دیکشنری های چندمگی جاوا روش نصب میشه ؟
من خودم تا 5 مگ نصب کردم و دوستان میگن تا 12 مگ رو نصب کردن
ghahremanimehdi
11-09-2009, 14:38
من خودم تا 5 مگ نصب کردم و دوستان میگن تا 12 مگ رو نصب کردن
بیزحمت اون نرم افزارهای GPS رو هم تست کن.
pulp_152
11-09-2009, 14:41
نصب کنم خبر میدم دارم نصب میکنم
pulp_152
11-09-2009, 18:41
داداش دستت درد نکنه.اینم لینکش:
اقا اینا رجیستری میخواد لیسانسش به روز نیست انگاری
mr_rayan
11-09-2009, 23:29
اقا اینا رجیستری میخواد لیسانسش به روز نیست انگاری
یعنی رو گوشیت نصب نشد؟؟؟
pulp_152
12-09-2009, 17:35
یعنی رو گوشیت نصب نشد؟؟؟
نه نصب نشد میگفت لیسانس جدید میخواد !
اون برنامه هایی که دوستمون دادن رو امتحان کن به درد شما هم میخوره که تهرانی خبرشو بده :40:
mr_rayan
13-09-2009, 04:30
نه نصب نشد میگفت لیسانس جدید میخواد !
اون برنامه هایی که دوستمون دادن رو امتحان کن به درد شما هم میخوره که تهرانی خبرشو بده :40:
نه داداش،نصب میشه رو گوشی های دیگه،من واسه یکی از دوستان که ان73 داره فرستادم رو گوشیش نصب کرد،واسه یکی از بچه ها هم که w850 داره فرستادم اونم نصب کرد ولی خودم نتونستم حتی واسه یکی از دوستام که جت داره هم فرستادم اونم نتونست نصب کنه،به نظرت اشکال کار از کجاست؟
pulp_152
13-09-2009, 12:03
فکر کنم برنامش همخونی نداره ... شاید ربط به لمسی یا غیر لمسی بودن داره ...
Pedramblack
13-09-2009, 17:22
سلام
آقا الان قیمت این گوشی با گارانتی ماکروتل چنده؟
مهمه گارانتی داشته باشه؟
کلا چه رنگ هایی داره؟
mr_rayan
14-09-2009, 01:20
سلام
آقا الان قیمت این گوشی با گارانتی ماکروتل چنده؟
مهمه گارانتی داشته باشه؟
کلا چه رنگ هایی داره؟
با گارانتی پارس مایکروتل هست410000 تومن.گارانتی متفرقه هم میتونی با 370000 پیدا کنی یا 360000 هم پیدا میشه.
همه مدل هایی که هست گارانتی داره،منتهی گارانتی هاشون فرق می کنه.گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست.
رنگ آبی و قرمز و مشکیش رو تو بازار من دیدم.یکی از بچه های فروم هم همونطوری که تو پست های قبل میبینی رنگ طلاییش رو گرفته.
pulp_152
17-09-2009, 00:28
دوستانی که 8300 دارند بخاطر اینکه پیکسل این گوشی تافته جدا بفته هستش به این نرم افزار نیاز پیدا میکنند
نرم افزاری کاربردی و جالب برای تغییر اندازه برنامه های جاوا به تمام صفحه و برعکس در گوشی هایی که از جاوا پشتیبانی می کنند !
حجم 176 کیلو بایت
پسورد فایل :
mr_rayan
17-09-2009, 17:53
داداشای گلم یه سوال.کسی بلده اسکرین سیور این گوشی رو عوض کنه؟همش همون عکسای فابریک خودشه،من هرچی گشتم نتونستم به نتیجه ای بریم،کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟
pulp_152
17-09-2009, 18:12
داداشای گلم یه سوال.کسی بلده اسکرین سیور این گوشی رو عوض کنه؟همش همون عکسای فابریک خودشه،من هرچی گشتم نتونستم به نتیجه ای بریم،کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟
سلام عزیز ...
اره میشه ! باید اون عکسهایی که میخوای ببری پشت زمینه از مموری کارت به حافظه گوشی منتقل کنی جاییکه اون عکسهای فابریک خودش قرار دارن
mr_rayan
17-09-2009, 22:29
سلام عزیز ...
اره میشه ! باید اون عکسهایی که میخوای ببری پشت زمینه از مموری کارت به حافظه گوشی منتقل کنی جاییکه اون عکسهای فابریک خودش قرار دارن
این کار هم کردم نشد.عکس های فابریک گوشی که همه قفل هستند هیچ کاریشون نمیشه کرد.یسری عکس هم فرستادم کنارشون ولی بازم فقط عکس های فابریکش میاد واسه اسکرین سیور.
pulp_152
18-09-2009, 01:12
این کار هم کردم نشد.عکس های فابریک گوشی که همه قفل هستند هیچ کاریشون نمیشه کرد.یسری عکس هم فرستادم کنارشون ولی بازم فقط عکس های فابریکش میاد واسه اسکرین سیور.
کنارشون بزاری که ملاک نیست ! باید از مموری به حافظه گوشی منتقل کنی ... میشه رد خور نداره ...
mr_rayan
18-09-2009, 01:28
کنارشون بزاری که ملاک نیست ! باید از مموری به حافظه گوشی منتقل کنی ... میشه رد خور نداره ...
منم منظورم همین بود.همین کار رو کردم ولی نشد!!!!!
pulp_152
18-09-2009, 02:25
از قسمت منو برو تو my file...بعد تنها عکسهایی قابلیت گذاشته شدن در اسکرین رو دارن که تو قسمت image باشند با این حساب رو image کلیک کن .. یک سری عکس اونجا هست که همونایی هستش که بصورت فابریکی روش بوده .. باید بقیه عکسهارو اونجا ببری .. یعنی به داخل my photos نبری .. و بعد که بردی رو عکس کلیک کن (شتاب سنج رو هم فعال نکن یعنی گوشی رو کج نکن که بیاد رو شتاب سنج ... صاف بزار باشه) ...بعد 3 گزینه پایین میاد ..more ... set as ... send via ... .. خوب رو set as کلیک کن و wallpaper رو انتخاب کن ... حله ؟
mr_rayan
18-09-2009, 02:33
از قسمت منو برو تو my file...بعد تنها عکسهایی قابلیت گذاشته شدن در اسکرین رو دارن که تو قسمت image باشند با این حساب رو image کلیک کن .. یک سری عکس اونجا هست که همونایی هستش که بصورت فابریکی روش بوده .. باید بقیه عکسهارو اونجا ببری .. یعنی به داخل my photos نبری .. و بعد که بردی رو عکس کلیک کن (شتاب سنج رو هم فعال نکن یعنی گوشی رو کج نکن که بیاد رو شتاب سنج ... صاف بزار باشه) ...بعد 3 گزینه پایین میاد ..more ... set as ... send via ... .. خوب رو set as کلیک کن و wallpaper رو انتخاب کن ... حله ؟
داداش فکر کنم منظورم رو نتونستم خوب ادا کنم.اینی که شما میگی مربوط میشه به والپیپر.
من منظورم عکس های اسکرین سیوره،همون عکس هایی که روی صفحه قفل گوشی نمایش داده میشه.
pulp_152
18-09-2009, 15:18
داداش فکر کنم منظورم رو نتونستم خوب ادا کنم.اینی که شما میگی مربوط میشه به والپیپر.
من منظورم عکس های اسکرین سیوره،همون عکس هایی که روی صفحه قفل گوشی نمایش داده میشه.
اره .. نه منم نتونستم عوض کنم .. :41:
roze_siaaah
24-09-2009, 22:42
سلام به دوستان
اونایی که این گوشیرو دارن از سرعتش راضی هستن؟
عکسارو سریع باز میکنه
منوش سریع کار میکنه؟
راستی GPS این گوشی حساسه یا نه.....
وقتی آهنگ گوش میدی سرعت خیلی میاد پایین؟
pulp_152
24-09-2009, 23:38
سلام به دوستان
اونایی که این گوشیرو دارن از سرعتش راضی هستن؟
عکسارو سریع باز میکنه
منوش سریع کار میکنه؟
راستی GPS این گوشی حساسه یا نه.....
وقتی آهنگ گوش میدی سرعت خیلی میاد پایین؟
سرعتش خوبه اما قلق داره (هیچ وقت حافظه داخلی رو پر نکنید همیشه رو مموری بریزید و از پسوند gif هم برای بک گراند استفاده نکنید )
اره نسبت به همه گوشیها خوبه بهترم هست ولی نسبت به پولی که میدی قلق داره که باید قلقشو رعایت کنی که اذیت نشی ...
اره قلقم نداره
gps خیلی خوبه..
نه هیچ تاثیری نداره
Mr Shantia
10-10-2009, 10:38
سلام
من پنج شنبه اين گوشيو از علاء الدين با گارانتي پارس مايكروتل گرفتم 340000 تومان.مي بينم كه تو سايتا حداقل355000 تومان قيمتشو اعلام كردن.افتادم تو شك كه كلك خورده باشم و گارانتي اصلي نباشه. از كجا بفهمم؟ محتويات جعبه اش چياست؟ آيا يك نوع داره يا مثل نوكيا 5800 كه چين ومجار داره، اونم چند نوعه؟
سلام
من پنج شنبه اين گوشيو از علاء الدين با گارانتي پارس مايكروتل گرفتم 340000 تومان.مي بينم كه تو سايتا حداقل355000 تومان قيمتشو اعلام كردن.افتادم تو شك كه كلك خورده باشم و گارانتي اصلي نباشه. از كجا بفهمم؟ محتويات جعبه اش چياست؟ آيا يك نوع داره يا مثل نوكيا 5800 كه چين ومجار داره، اونم چند نوعه؟
اگه گوشی شما با نام s8003 باشه و کارت گارانتی مایکروتل هم تو جعبه باشه مطوئن باش که اصله و گارانتی داره
pulp_152
10-10-2009, 13:14
سلام
سلام مبارکت باشه ... چطوریه ؟ کنده ؟ تنده ؟یک نقد بکنی ممنون میشم
Mr Shantia
10-10-2009, 21:23
جناب عثمان من منظورم گوشی s8300 بود نه s8003 ! ظاهرأ اینجا تاپیک s8300 است.
جناب پالپ:
1- کیفیت صفحه نمایشش فوق العاده است. هر کی می بینه کف می کنه!
2- حساسیت تاچش هم خوبه هر چند ایده آل نیست.
3- کیفیت دوربین در حد عالی است.
4- رابط کاربریش هم ساده وزیبا است.
5- سرعت وارد شدن به منو ها مناسبه البته هنوز اکثر حجم مموری گوشیم خالیه
6- احساس می کنم باطریش ضعیفه هر چند تا باطری به نهایت کار آییش برسه زمان احتیاج داره
7- کیفیت پخش صدا قابل قبوله هر چند بلندی آن کاملأ معمولی است.
8- مموری 1 گیگ و هد فون با کارت قرعه کشی سکه و bmw همراشه
9- توانائی تایپ فارسی وتقویم شمسی را هم داره
10- صفحه کلیدش برای کار کردن خوب طراحی نشده هر چند زیباست
من حیث المجموع با توجه به قیمتش، عالیه!
سلام من دوماهه اين گوشي رو خريدم قبلا گوشي سوني اريكسون داشتم چند نكته گيجم كرده
1.كيبوردش نميتونه بره خط بعد(معادل دكمه اينتر كامپيوتر)
2.نرم افزاراي گوشي سوني روي اين نصب نميشن مثلا يه اطلاعات دارويي داشتم بعد از نصب نوشته ها برعكس شدن كه قابل استفاده نيست يه ديكشنري هم داشتم همينطور شد
3.كيفيت فيلماش بسيار تابسيارعاليه اما با خود گوشي نتونستم فيلما رو به هم وصل كنم با يوليد هم نشد
4.جي پي اس چطور كار ميكنه فقط طول وعرض جغرافيايي رو ميده نبايد روي نقشه مكانو مشخص كنه؟؟؟؟
5.شكلك نداره؟
چند تا نكته ديگه هم هست ببينم كسي جواب اينا رو ميده بعدا بقيشو ميگم
با سپاس
pulp_152
11-10-2009, 13:35
سلام من دوماهه اين گوشي رو خريدم قبلا گوشي سوني اريكسون داشتم چند نكته گيجم كرده
1.كيبوردش نميتونه بره خط بعد(معادل دكمه اينتر كامپيوتر)
2.نرم افزاراي گوشي سوني روي اين نصب نميشن مثلا يه اطلاعات دارويي داشتم بعد از نصب نوشته ها برعكس شدن كه قابل استفاده نيست يه ديكشنري هم داشتم همينطور شد
3.كيفيت فيلماش بسيار تابسيارعاليه اما با خود گوشي نتونستم فيلما رو به هم وصل كنم با يوليد هم نشد
4.جي پي اس چطور كار ميكنه فقط طول وعرض جغرافيايي رو ميده نبايد روي نقشه مكانو مشخص كنه؟؟؟؟
5.شكلك نداره؟
چند تا نكته ديگه هم هست ببينم كسي جواب اينا رو ميده بعدا بقيشو ميگم
با سپاس
1- space رو داره مثل کیبورد کامپیوتر به جای اینکه یک بار روش کلیک کنی کافیه چند ثانیه انگشتت رو روش نگه داری
2- نرم افزار باید با پسوند jar باشه ... و باید نصب بشه اگه نصب نمیشه احتمالا ربط به لمسی و غیر لمسی بودن نرم افزار داره
3- یعنی چی فیلمارو وصل کنم؟ منظورت کلیپایی که میگیری رو میخوای به هم وصل کنی .. بهتره با کام اینکارو بکنی
4- جی پی اسش در قسمت منو 2 گزینه داره که یکیش میشه نقشه و یکی تصویر شما باید رو my location کلیک کنید که موقعیتتون رو ببینید و گوشی براتون بیاره
5-نمیدونم ...
خواهش میشه
باسلا م وسپاس
شرمنده من از پاسختون در مورد جي پي اس سر در نياوردم اگه ممكنه در حد اكابري بگين
ضمنا يه جايي تو اپليكيشن داره بنام ويدئو اديتور!من هر كار كردم فيلمايي كه با خودگوشي گرفتم نشداضافه كنم
راستي اين تايپ فارسيش چرا اينقدر خاك بر سره آدم دلش ميخاد موهاشو بكنه نميشه مثل تايپ انگليسي با تكرار روي يه دكمه حروف دلخواهو تايپ كرد؟؟؟؟!!!
راستي اين نرم افزار كام چيه؟كجا ميشه پيداش كرد ويژه مبايله يا كامپيوتر؟؟
mr_rayan
11-10-2009, 22:55
باسلا م وسپاس
شرمنده من از پاسختون در مورد جي پي اس سر در نياوردم اگه ممكنه در حد اكابري بگين
ضمنا يه جايي تو اپليكيشن داره بنام ويدئو اديتور!من هر كار كردم فيلمايي كه با خودگوشي گرفتم نشداضافه كنم
راستي اين تايپ فارسيش چرا اينقدر خاك بر سره آدم دلش ميخاد موهاشو بكنه نميشه مثل تايپ انگليسي با تكرار روي يه دكمه حروف دلخواهو تايپ كرد؟؟؟؟!!!
راستي اين نرم افزار كام چيه؟كجا ميشه پيداش كرد ويژه مبايله يا كامپيوتر؟؟
توی قسمت گوگل مپ گزینه سمت راست یعنی منو رو بزن و گزینه اول رو انتخاب کن(نوشته my location)
فیلم هایی که با خود گوشی گرفتی نمیتونی اضافه کنی چون وضوحش خیلی بالاست.باید با وضوح 176 در 144 فیلم بگیری تا بتونی اضافه کنی.متاسفانه این برنامه ویدیو ادیتورش خیلی ضعیفه.
تایپ فارسی هم توی گوشیهای جاوا سامسونگ تا اونجایی که می دونم بیشترشون اینجوریه و نمیشه دیکشنری رو غیر فعال کرد،بهترین کار اینه که در حالت عربی تایپ کنی.
منظور از کام هم که دوستمون پالپ گفت فکرکنم منظورش این بود که با کامپیوترت این کار رو انجام بده.
خيلي سپاسگزارم
1.نتونستم در گوگل مپ گزينه منو را ببينم نكنه گوشيم تقلبيه؟!!!!
2.راستي با اين گوشي نميشه از طريق"" گت وي ايميل" مسيج فرستاد كه شمارت نيفته؟؟؟؟
3.چطور ميشه پيامو روي سيمكارت ذخيره كرد؟
4.چطور ميشه ياداشتها پيام فرستاد؟
5.براي پيامها امكان كپي پيست نداره؟
6.در مورد تايپ فارسي ديكشنري فعال نيست(كه يه حرف روتايپ كنيم بقيشو بياره)فقط براي تايپ نميشه چشم بسته نوشت بايد شماره كليدي كه ميده بزني!!!!!!
7.راستي باوجود فعال كردن لرزه گير در حال حركت عكسام تار ميشه مشكل چيه؟
8.من با نرم افزار يوليد نتونستم كليپامو بهم متصل كنم(پشتيباني نكرد)از چي استفاده كنم؟
mr_rayan
12-10-2009, 00:25
[QUOTE=pamida;4304323]خيلي سپاسگزارم
2.راستي با اين گوشي نميشه از طريق"" گت وي ايميل" مسيج فرستاد كه ش%u
pulp_152
12-10-2009, 00:49
خيلي سپاسگزارم
2.راستي با اين گوشي نميشه از طريق"" گت وي ايميل" مسيج فرستاد كه شمارت نيفته؟؟؟؟
3.چطور ميشه پيامو روي سيمكارت ذخيره كرد؟
4.چطور ميشه ياداشتها پيام فرستاد؟
5.براي پيامها امكان كپي پيست نداره؟
6.در مورد تايپ فارسي ديكشنري فعال نيست(كه يه حرف روتايپ كنيم بقيشو بياره)فقط براي تايپ نميشه چشم بسته نوشت بايد شماره كليدي كه ميده بزني!!!!!!
7.راستي باوجود فعال كردن لرزه گير در حال حركت عكسام تار ميشه مشكل چيه؟
8.من با نرم افزار يوليد نتونستم كليپامو بهم متصل كنم(پشتيباني نكرد)از چي استفاده كنم؟
1- اگه گوگل مپ رو داشته باشید قطعا باید بیاد ... و شما اشتباه میکنید ... اگه قرار باشه تقلبی باشه نباید گوگل مپ داشته باشه ...
2- یه راهی تو تنظیمات هست که میشه ولی ایرانسل اجازشو نمیده همراه اولو نمیدونم
3- یه راهی هس ... میری رو پیامی که امده... و بعد بازش میکنی 3 گزینه پایین هست گزینه more رو میزنی و بعد شماره 4 که میشه انتقال به سیم کارت ...
4- منظورت بلوتوثه ؟ ! یادداشت رو میخوای پیام کنی؟
5-نمیدونم
6- با بقیه چکار میکنی با اینم همینجوری رفتار کن ... هم رو صفحه کلید و هم رو تاچ
7- امکان نداره مگه شب باشه .. پس دوربینتون تنظیم نیس یا فریمورتون نقص داره
8-نمیدونم ولی تو قسمت نرم افزارهای کامپیوتر تو فروم میتونید پیدا کنید
سلام بابت گت وي ايميل بايد بگم با ايميل فرق داره
وقتي روي گوگل مپ كليك كردم بعد از زمان طولاني بارگيري يه پيام ظاهر شد كه ترجمش اينه به كرير خود مراجعه كنيد يا به
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روي كامپيوتر مراجعه كنيد من كه نوفهميدم منظورش چيه!!
كسي ميدونه اين يعني چي؟
ميشه قدم به قدم بگين چطوري وارد گوگل مپ ميشين وكجا تنظيمات داره شايد من يه جاش اشتباه ميكنم؟
ضمنا من هر كاري كردم نتونستم يادداشتو مسيج كنم
اون نرم افزاري اطلاعات دارويي كه گفته بودم نصب شدوبالا هم مياد اما نوشته هاش برعكس شده مثلا نوشته ن ف ون ي م ات س ا"يعني استامينوفن"
از كجا ميشه فهميد فرمور ناقصه يا نه؟
mr_rayan
12-10-2009, 23:50
وقتي روي گوگل مپ كليك كردم بعد از زمان طولاني بارگيري يه پيام ظاهر شد كه ترجمش اينه به كرير خود مراجعه كنيد يا به
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روي كامپيوتر مراجعه كنيد من كه نوفهميدم منظورش چيه!!
كسي ميدونه اين يعني چي؟
ميشه قدم به قدم بگين چطوري وارد گوگل مپ ميشين وكجا تنظيمات داره شايد من يه جاش اشتباه ميكنم؟
اون نرم افزاري اطلاعات دارويي كه گفته بودم نصب شدوبالا هم مياد اما نوشته هاش برعكس شده مثلا نوشته ن ف ون ي م ات س ا"يعني استامينوفن"
شما اینترنت خطتتون فعاله؟و یا اگه فعال تنظیمات اینترنت گوشیتون درسته؟چون نباید ارور بده.
دوست عزیز یادداشت هم نمیتونی مسیج کنی.
در مورد نرم افزار هم یسری از نرم افزارها اینطوری نوشته ها برعکس مشه،منم نمیدونم چرا.
ورژن گوشیت چیه؟؟؟
نه اينترنت خطم فعال نيست
من ورژ مرژن نوفهمم چيه؟چطوري ميتونم ورژن گوشي رو پيدا كنم؟
اينطوري باشه حالا حالاها نمي تونم باهاش كنار بيام؟حالم خيلي گرفته كلافم كرده فقط كيفيت عكس وفيلمش خوبه در خيلي زمينه ها حالمو گرفته.ظاهرافروشش خوب نبوده كه زياد در مورد ايراداش كسي راه حل نداده!!!!
:41::41:كسي به داد من نميرسهههههههه
كسي بااين مشكل مواجه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جي پي اس ميخام
pulp_152
13-10-2009, 23:14
كسي ميدونه اين يعني چي؟
احتمالا مال شما نسخه بدون گارانتی هستش که گوگل مپش فعال نیس یا اینترنت ندارین ! ...
اول که گوگل مپ باید با اینترنت کار کنه و بدون نت کار نمیکنه اگه نقشه فلاین میخواین میتونید پیدا کنید یکم بگردین ...
و اگر میخوایی بفهمی فریمورتون چیه این کد رو وارد کنید ..#1234#
mr_rayan
14-10-2009, 00:25
نه اينترنت خطم فعال نيست
من ورژ مرژن نوفهمم چيه؟چطوري ميتونم ورژن گوشي رو پيدا كنم؟
اينطوري باشه حالا حالاها نمي تونم باهاش كنار بيام؟حالم خيلي گرفته كلافم كرده فقط كيفيت عكس وفيلمش خوبه در خيلي زمينه ها حالمو گرفته.ظاهرافروشش خوب نبوده كه زياد در مورد ايراداش كسي راه حل نداده!!!!
اگه اینترنت خطت فعال نیست پس انتظاری نداشته باش که بتونی از گوگل مپ استفاده کنی.اگه سیم کارت همراه اول داری از خود سایت همراه اول هم میتونی اینترنت خطت رو فعال کنی و هم تنظیمات اینترنت گوشیت رو درست کنی.ولی در مورد تالیا و ایرانسل اطلاعاتی ندارم.
بابا از همون اول ميگفتين بله من بدون گارانتي گرفتم
رفتم كه اينترنتمو فعال كنم اگه مشكلم حل نشد باز سرتون خراب ميشم
راستي اين كد فريمور رو هم زد ميگه خطاي شبكه!
راستي نقشه افلاين چطوري نصب واستفاده ميشه؟!!!
از يكي سايتا دانلود كردم سوات موات يخده نتونستم باهاش كار كنم
راستي يه چيز ديگه:
چطوري ميشه دماي محيط رو نشون بده من هر كار كردم ارور داد بازم بايد به اينترنت وصل باشيم؟؟
آقا ما هر چي با اين سايت شركت مخابرات ور رفتيم جايي براي فعال كردن اينترنت نديدم اگه ممكنه از اين گ...گيجگي درم بيارين
ديگه دارم قاط مي زنم ميگن اين گوشيا نبايد ضربه بخورن ؟؟؟؟؟!!!!!
pulp_152
14-10-2009, 13:03
آقا ما هر چي با اين سايت شركت مخابرات ور رفتيم جايي براي فعال كردن اينترنت نديدم اگه ممكنه از اين گ...گيجگي درم بيارين
ديگه دارم قاط مي زنم ميگن اين گوشيا نبايد ضربه بخورن ؟؟؟؟؟!!!!!
عزیز ایرانسلش کن ... اگه باید همراه اول بمونه برو مخابرات بگو برات فعال کنن راحت بشی ...
استحکامش زیاده خیالت راحت ..
pulp_152
14-10-2009, 13:04
راستي يه چيز ديگه:
چطوري ميشه دماي محيط رو نشون بده من هر كار كردم ارور داد بازم بايد به اينترنت وصل باشيم؟؟
بله ! دمای محیط که نه دمای هر شهری که بخواین :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.