ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

sinashahab
15-06-2009, 11:48
چرا عزیز اتفاقا بارها ما این رو در این تاپیک آموزش دادیم .
ببینید هر سیو این بازی دو فولدر داره یکی Xlive و یکی Savegame
savegame باید با پوشه هم نام خودش در :
C:\Documents and Settings\Dear-User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
جایگزین بشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گاهی اوقات بجای savegame یه پوشه به نام user_e0000030748069bf یا شبیه این یافت میشه که اون رو باید در خود فولدر savegame در آدرس فوق بریزید .
Xlive هم در :
C:\Documents and Settings\Dear-User\Local Settings\Application Data\Microsoft
وجود داره که جدیدشو باید جایگزین کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه کلام :

savegame: C:\Documents and Settings\Dear-User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
Xlive : C:\Documents and Settings\Dear-User\Local Settings\Application Data\Microsoft

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلمات قرمز یعنی فرق داره ...

من که گفتم اشتباه شد :31:

اشتباه شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

لینک این بود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا اینو چجوری نصب کنم ؟

armin_software
15-06-2009, 14:04
سلام
میگم هنوز نمیشه ماشین های این بازی رو عوض کرد؟

mohammadrezams
15-06-2009, 14:20
من که گفتم اشتباه شد :31:
شرمنده...
اونطور که معلومه این اسکریپت آموزش ریختن اسکریپت های ASI دادم ولی این ASI نیست . من امتحان کردم ولی نتونستم نصب کنم دارم لوازمشو میگیرم تونستم آموزششو میزارم ...:41:

ممنون محمد رضا

در مورد فعال کردن دسته بازی در gta iv که لینکش در امضا شما هست یه کم توضیح میدی ؟
من دانلود کردم
حالا باید چی کار کنم ؟ تو همین تاپیک و تاپیک های هم موضوع چندبار گذاشتم سرچ کنی اطلاعات کامل هست
دانلودش که کردی فایلای فولدر window رو توی فولدر windows هاردت میریزی
فایل های توی system32 رو توی windows\system32 خودت میریزی همین .

سلام
نه هنوز نساختن ...

کاربر_P30W
15-06-2009, 15:34
اشتباه شد :31:

لینک این بود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا اینو چجوری نصب کنم ؟
در اول این دو فایل را دانلود کنید:
++C و ASIکه این جا به ترتیب هستند:

و سپس دو فایل داخل مد Fuel Script رو در پوشه اسکریپتز بریزید.

سلام
خسته نباشيد
ميشه لينك مستقيم اين برنامه را بزاريد
من هر چي گشتم لينكشو پيدا نكردم
ممنون ميشم
در خود آن آدرس لینک قرار دارد؛مگر آنکه DFF به WTD نرم افزاری در حال ساخت باشد.(W.I.P باشد).

سلام
رجوع به این پست:

تبدیل فایل های DFF به WTD (یعنی ساخت مدل سه بعدی برای جی تی اِی 4):

دانلود:

کاربر_P30W
15-06-2009, 15:43
با سلام به همگی
چند تا سوال دارم ازتون در موقع بازی کردن در gta iv

چطوری میشه سیگار کشید ؟
آیا باشگاهی داره ؟ در ضمن آدرس باشگاه شنا را با عکس یا توضیح کامل بدهید؟
آیا آرایشگاهی وجود دارد ؟ اگر آره آدرس کامل بدهید
آیا میشود مغازه در این شهر خرید ؟
آیا میشه مثله آدم های دیگه با دوربین عکاسی عکس گرفت ؟

ممنون میشم اگر جواب همه را بدهید
با تشکر از شما عزیزان gta دوست
با این مد(که از این مد تنفر دارم):

نخیر؛ندارد
نخیر؛نمیشود
نخیر؛فقط با موبایلش میشه.

sinashahab
17-06-2009, 13:35
من یه چیز جدید کشف کردم :
وقتی w و s را با هم 30 ثانیه یا بیشتر نگه دارید چرخ های ماشین می ترکد و ....

تشکر یادت نره .

sinashahab
17-06-2009, 20:05
سلام
کسی اینو برام میزاره چون نمیشه دانلود کرد :
GTA IV C++ Script Hook

mohammadrezams
19-06-2009, 14:35
اینم Cursor های ویستا از خودم . ویندوز ویستا هم با سایدبارش ساختم هر وقت که وقت کردم میزارم ...
ساخت : محمدرضا (خودم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 19 کیلوبایت :

mohammadrezams
19-06-2009, 14:48
سلام
کسی اینو برام میزاره چون نمیشه دانلود کرد :
GTA IV C++ Script Hook
سلام
قبلا یه سری فایل برای اسکریپت ها گذاشته بودم حالا این ها هم اسکریپت هایی که برای نصب مدهای VB و مدهایی که توی Readme اونها توضیح داده که باید تو پوشه اسکریپت نصب بشن .
مزایا :
- نيازي به Magic Pacher نداره .
- به Xlive براي سيو ها ديگه نياز نيست
- مسير سيو به My Documents\Rockstar Games\savegame تغییر پیدا میکنه
- از همه مهم تر از شرRockstar Games Social Club لعنتي خلاص ميشين
- فکر کنم فريم ها هم زیاد تر بشه .
- بازي حالا با LaunchGTAIV.exe و GTAIV.exe اجرا ميشه . بهتره براي جلو گيري از لرزش دوربين (دوربين در حالت بعد از نوشيدن ) از LaunchGTAIV.exe استفاده کنيد .
- با تمام پچ ها هم سازگاره
- و ...
معایب :
- سيو هاتون ديگه کار نميکنه . بازيو بايد از اول برين من بدبخت بايد براي چهارمين بار برم .
- اگه از اون تراینری که قبلا براتون بصورت اسکریپت گذاشته بودم استفاده کنید با زدن کلید Num 5 به سختی می تونید تراینر رو اجرا کنید یعنی باید چند بار بزنید تا کار کنه .
خود من به خاطر اینا دیگه ازش استفاده نمیکنم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 419 کیلوبایت همراه با راهنمای فارسی :

لینک کمکی :

redman66
19-06-2009, 17:31
سلام عزیز ببین از تو این سایتی که گذشتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونم دانلود کنم در ضمن اگه می شه راهنمایی کن از این کار خوبت خوشم اومد ادامه بده کارت درسته

redman66
19-06-2009, 17:38
سلام عزیز من نمی تونم از این سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کونم اگه می شه یه کوچولو راهنمایی کن ممنون

sinashahab
19-06-2009, 18:31
سلام
چه جوری میشه خونه خرید ؟
چجوری با موبایل یه چیز جدید بخرم ؟

Senator_Offline
19-06-2009, 21:57
سلام
چه جوری میشه خونه خرید ؟

اینجا خونه نمیخریم در طول ماموریت ها خونه میگیریم منظورتون از چیزای جدید چیه؟:13:

mohammadrezams
19-06-2009, 23:19
سلام عزیز من نمی تونم از این سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کونم اگه می شه یه کوچولو راهنمایی کن ممنون
خب مثلا :
به لینک زیر میریم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا اینجا یه دکمه بزرگ هست به این شکل :

DOWNLOAD

روش کلیک میکنی .
صفحه جدیدی باز میشه .

Filename / URL:

The download will start automatically in 3 seconds.
Note: You are accepting our terms of use when you start downloading!

Click HERE to start the download immediately!

روال برای تمام فایل ها همینطوریه فقط رو همونجایی که تو کادر گذاشتم کلیک میکنی یا صبر میکنی صفحه دانلود بیاد ... به همین راحتی !

Khashayar King
20-06-2009, 11:03
سلام
چه جوری میشه خونه خرید ؟
همونطور که دوست عزیزمون گفتن خونه ها در طول ماموریت ها ازاد میشه

و موبایل فقط قابلیت اپگرید رو داره وقتی کامل اپگرید شد از طریق اینترنت میتونید رینگ تون و تم بخرین ! در مورد خریدن !! هم

میشه گفت شما چند چیز !! رو میتونید بخرین 1. غذا 2. لباس 3.اسلحه 4. تم و رینگتون موبایل از اینتر نت

با تشکر , خشایار

sinashahab
20-06-2009, 12:55
چه جوری موبایلمو آپگرید کنم ؟

mohammadrezams
20-06-2009, 14:03
چه جوری موبایلمو آپگرید کنم ؟
طی مراحل آپگرید میشه ... اگه منظورتون شکلشه عوض نمیشه فقط تم و رینگتون بعدها که یه مرحله برای پلی بوی میری دوربین و تم اضافه میشه ...

iman23
20-06-2009, 22:51
ا سلام خدمت دوسنان عزیز
من بازیGTAIV رو نصب کردم بعد کرک مخصوص پچ 1.0.3 رو ریختم بعد خود پچ 1.0.3 ریختم اما بازم دوربین میلرزه رزولیشن مانیتورم کم کردم بازم نشد یه کرک بره دوبین نیست عزیزان این موردو درست کنه ؟؟فعلا با هیچ کرکی این تکان دوربین برای من بر طرف نشده .ممنون

sinashahab
21-06-2009, 15:25
چه جوری می تونم هواپیما سوار بشم ؟

mohammadrezams
21-06-2009, 15:27
چه جوری می تونم هواپیما سوار بشم ؟

تو این بازی مثل سن اندریاس نمیشه هواپیما سوار شد . فقط هلیکوپتر

sinashahab
22-06-2009, 09:17
تو این بازی مثل سن اندریاس نمیشه هواپیما سوار شد . فقط هلیکوپتر

سلام
توی سن اندریاس دو جور سوار می شد : 1.خودت سوار می شدی و خلبانی می کردی 2.بلیت می خریدی و سف می کردی .

حالا آی وی کدوم اونا رو نداره ؟

کاربر_P30W
22-06-2009, 09:54
پچ جدید 1.0.4.0 آمد:

تنظیمات پچ:
تنظیمات مدیریت در سیستم عامل که بر اساس شناسایی منابع است.

خودم نفهمیدم چی ترجمه کردم!

کاربر_P30W
22-06-2009, 10:01
سلام
توی سن اندریاس دو جور سوار می شد : 1.خودت سوار می شدی و خلبانی می کردی 2.بلیت می خریدی و صفا می کردی .

حالا آی وی کدوم اونا رو نداره ؟
خودتان نمی توانید سوار شوید.

ا سلام خدمت دوسنان عزیز
من بازیGTAIV رو نصب کردم بعد کرک مخصوص پچ 1.0.3 رو ریختم بعد خود پچ 1.0.3 ریختم اما بازم دوربین میلرزه رزولیشن مانیتورم کم کردم بازم نشد یه کرک بره دوبین نیست عزیزان این موردو درست کنه ؟؟فعلا با هیچ کرکی این تکان دوربین برای من بر طرف نشده .ممنون
اول پچ را میریزند و سپس کرک را.

هرگونه اشکال و بحث دینامیکی در باره بازی را در تاپیک حل اشکالات GTA IV بگویید؛آنجا من جواب میدهم.

(لینک تاپیک حل مشکلات هم در ص1 تاپیک وجود داره).

sinashahab
22-06-2009, 11:31
حالا چه جوری میشه بلیت هواپیما خرید ؟

کاربر_P30W
22-06-2009, 11:59
شما جزیره 2 را باز کردید؟
باید باز کنید و سپس خودتان متوجه همه چیز ها میشوید.

mohammadrezams
22-06-2009, 12:07
حالا چه جوری میشه بلیت هواپیما خرید ؟
اصلا نمیشه سوار شد چه برسه بلیط خرید ...
من تاحالا خیلی بازی کردم . همه جای بازیم گشتم اما چنین چیزی ندیدم . این بازی خیلی با سن آندریاس فرق داره ... خیلی چیزا رو دیگه باید فراموشش کنید مثل همین ...
مثلا یادتونه مو اصلاح میکردیم یا کانتینر به پشت تریلی وصل میکردیم یا با تانک شهرو می بستیم یا با جت شهر و ویران میکردیم (ویران که نمیشد مثال میزنم :دی ) وووووووو دیگه اینجا نیست عوض چیزای باحال تری هم پیدا میشه

sinashahab
22-06-2009, 19:17
اصلا نمیشه سوار شد چه برسه بلیط خرید ...
من تاحالا خیلی بازی کردم . همه جای بازیم گشتم اما چنین چیزی ندیدم . این بازی خیلی با سن آندریاس فرق داره ... خیلی چیزا رو دیگه باید فراموشش کنید مثل همین ...
مثلا یادتونه مو اصلاح میکردیم یا کانتینر به پشت تریلی وصل میکردیم یا با تانک شهرو می بستیم یا با جت شهر و ویران میکردیم (ویران که نمیشد مثال میزنم :دی ) وووووووو دیگه اینجا نیست عوض چیزای باحال تری هم پیدا میشه

مثلا چه چیزی ؟

راستی پچ جدید کارش چی هست ؟ ایا کرک داره ؟ اخه همین دیرور اومد .

mf.designing
22-06-2009, 19:25
دوستان از تاپیک خوبتون ممنون . راستش رو بخایید دلم نیومد یه تشکر خشک و خال بکنم .
دوستان آیا تا حالا مدلهای خودروهای ایرانی هم ساخته شده ؟

mohammadrezams
22-06-2009, 19:26
مثلا چه چیزی ؟

راستی پچ جدید کارش چی هست ؟ ایا کرک داره ؟ اخه همین دیرور اومد .
هیچ توضیح مشخصی در موردش داده نشده . (همون ترجمه جناب "دانوش")
نه من خیلی گشتم یه کرکی پیدا کنم که بعد بیام دانلودش کنم ولی پیدا نکردم .

نه ... مگه خارجیش اومده ؟

کاربر_P30W
22-06-2009, 19:35
کاری که پچ میکنه فقط همینه و البته به احتمال قوی کرک 1.0.3.0 رازور این را ساپورت میکنه - به دلایل فنی باید این کرک این پچ را ساپورت کنه:

تنظیمات پچ:
تنظیمات مدیریت در سیستم عامل که بر اساس شناسایی منابع است.

کاربر_P30W
22-06-2009, 19:48
دوستان از تاپیک خوبتون ممنون . راستش رو بخایید دلم نیومد یه تشکر خشک و خال بکنم .

ممنون! لطف داری!

نه هنوز؛تبدیل کننده DFF به WDD(فکر کنم) هنوز رو حالت بتا هست و بالافاصله بعد از اتمام مراحل آزمایشی میاد واسه دانلود؛لینک دانلودش رو من قبلاً گذاشته بودم؛الانم دو باره میذارم»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی اینم بی ربط نیست؛ساخت جزیره برای GTA IV:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دوتا فقط با انواع ورژن های 3DsMax کار میکنن.

Z-modeler هم جای خودش رو داره؛البته.

کاربر_P30W
22-06-2009, 20:02
اینم اطلاعات بیشتر به انگلیسی که ترجمه اش رو بعداً میگذارم؛

Today we released a Maintenance Update for the PC version of Grand Theft Auto IV. This update ensures all copies of the game are properly aligned for the next gold master build pressing. We have also improved the resource management numbers to detect and adjust accordingly to different operating systems.

Like all previous updates, this contains all the fixes from past title updates, so there is no need to re-install previous patches if you have to re-install the game for any reason. A direct link to download Maintenance Update 1.0.4.0 can be found here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). For more details and download links for other languages, check out the Grand Theft Auto IV PC support page ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). حالا ترجمه Google:
(که تازه افتتاح شده در گوگل ترانسلیت)

امروز ما با یک نسخه به روز رسانی نگهداری و تعمیرات را برای کامپیوتر را از اتومبیلدزدی بزرگ چهارم منتشر شد. در این روز را تضمین تمام نسخه های بازی هستند درست را برای کارشناسی ارشد طلا بعدی ساختن فشار تراز وسط قرار دارد. ما همچنین بهبود مدیریت منابع به شماره شناسایی و تنظیم بر طبق به سیستم عامل های متفاوت است.

مثل همه به روز رسانی های قبلی ، این شامل همه عنوان fixes از به روز گذشته ، پس نیازی به نصب مجدد تکه های قبلی در صورتی که شما باید دوباره نصب این بازی به هر دلیلی وجود دارد. یک لینک مستقیم برای دانلود به روز رسانی نگهداری و تعمیرات 1.0.4.0 می توان در اینجا یافت نشد. برای اطلاعات بیشتر و لینک دانلود را برای زبانهای دیگر ، چک کردن اتومبیلدزدی بزرگ چهارم صفحه حمایت از کامپیوتر.

بیچاره گوگل! خب میذاشت ورژن Beta میومد بعدش به ما سرویس جدیدش رو نشون می داد! چقدر دری بری داره ترجمه میکنه!.

ترجمه اصلی:

امروز ما پچ اساسی برای GTA IV را گذاشتیم واسه دانلود؛در این پچ کاری میکنه که برای ورژن طلایی و بزرگ پچی که در راه هست؛بازی آماده بشود و... .

چه جالب!پس اگه درست ترجمه کرده باشم؛یه پچ بزرگ برای GTA IV PC میاد... .

منبع»
GTAForums.com

Khashayar King
22-06-2009, 20:55
بیچاره گوگل! خب میذاشت ورژن Beta میومد بعدش به ما سرویس جدیدش رو نشون می داد! چقدر دری بری داره ترجمه میکنه!.
این نخسه آلفا هست دوست عزیز ! هنوز کامل نیست و از لحاظ گرامری (به فارسی ) مشکل داره دارن روش کار میکنن ! حالا

بگذریم ! چه جوری این سایه ها که افتضاحه رو میشه درست کرد؟! (تو بازی )

با تشکر ، خشایار

*Necromancer
22-06-2009, 22:15
اسم این بازی سرقت بزرگ اتوموبیله نه "سرقت مهمِّ وابسطه به خود"

Khashayar King
22-06-2009, 22:37
اسم این بازی سرقت بزرگ اتوموبیله نه "سرقت مهمِّ وابسطه به خود"
دوست عزیز این اسم تنها یک معنی ندارد ! معنی های دیگه ای هم داره که این سیستم این جوری معنیش کرد !

با تشکر ، خشایار

a.z.p.z
22-06-2009, 23:38
اقا همینه معنی:
grand:بزرگ
theft: سرقت
auto:اتومبیل
San Andreas

amir83t
22-06-2009, 23:47
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت بچه ها
من مدي كه باعث ميشه با كليد R بنزين بزني يا كليومتر سرعت نشون بده يا چراغ راهنما بزنه را دانلود كردم از پست اول. حتي readme اش را هم خواندم ولي نفهميدم درست چي كار كنم يعني اصلا نميدونم چه جوري اين مد ها را فعال كنم يا اين trainerv38دانلود كردم اما نتوانستم در داخل بازي فعالش كنم از شما دوستان خواهشمندم كمك كنيد خيلي خيلي ممنون

mohammadrezams
23-06-2009, 11:06
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت بچه ها
من مدي كه باعث ميشه با كليد R بنزين بزني يا كليومتر سرعت نشون بده يا چراغ راهنما بزنه را دانلود كردم از پست اول. حتي readme اش را هم خواندم ولي نفهميدم درست چي كار كنم يعني اصلا نميدونم چه جوري اين مد ها را فعال كنم يا اين trainerv38دانلود كردم اما نتوانستم در داخل بازي فعالش كنم از شما دوستان خواهشمندم كمك كنيد خيلي خيلي ممنون
این مد رو من دانلود نکردم . ولی اسکریپته دیگه ؟ من دو نوع آموزش ریختن اسکریپت + همه ی ابزار مورد نیازش گذاشتم توی صفحات گذشته هست یه کم سرچ میکردی پیدا می شد من برای راحتی تون تو همین پست میزارم .
1- ابزار لازم برای اسکریپت های VB و آنهایی که نیاز به نصب در فولدر Scripts دارند
لينک اول :

لینک کمکی :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مد فعال کردن اسکریپت ... ASI و ....

::. خب یه راهنمایی کوچولو .::

1- اگه توی readme گفته فایلو باید تو پوشه scripts بریزی اولی رو دان میکنی معمولا مدهایی که تو فایلشون فرمت vb دارن از این دسته هستن
2- اگه گفته تو محل نصب بریزید یا چیزی در این باره نگفته دومی رو دانلود میکنی و هر مدی که به اون ربط داشته باشه تو محل نصب بازی مستقیماً میریزی .

کاربر_P30W
23-06-2009, 13:45
..... بگذریم ! چه جوری این سایه ها که افتضاحه رو میشه درست کرد؟! (تو بازی )

با تشکر ، خشایار
برو در بخش گرافیک بازی و سپس شادو دنتیسی رو حداکثز کن؛البته اگه سیستم خوبی داری میتونی با بیشتر کردن وضوح تصویر؛سایه ها رو بهتر کنی؛مثلاً از 800در600 بکنش 1024در768.

اقا همینه معنی:
grand:بزرگ
theft: سرقت
auto:اتومبیل
San Andreas
شما Piece of cake رو چی ترجمه میکنین؟
قطعه ای از کیک؟ خب این غلطه؛معنی اصلیش اینه:"به آسونی آب خوردن!" GTA هم همین طور تقریباً معنی میشه....لطفاً این بحث ترجمه رو بذارین کنار.

mohammadrezams
23-06-2009, 15:16
این مد ترافیک رو دستکاری میکنه واسه اونایی که میخوان ترافیکو کمو زیاد کنن بدرد میخوره . با F7 میتونید ترافیکو دستکاری کنید .

mohammadrezams
23-06-2009, 15:39
قابلیت ها :
-- سرعت بالا سریع تر
-- شتاب بهتر
-- cornering بهتر
-- ترمز بهتر
-- فنر های سفت تر
-- تعلیق پیشرفته
-- و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل handling.dat را در فولدر Grand Theft Auto IV\common\data بریزید تا با فایل همنام خود کپی شود از فایل اصلی هم کپی یادتون نره !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک کمکی :

sinashahab
23-06-2009, 18:30
سلام
آیا راهی هست که بشه multiplayers بازی کرد یا همون آنلاین ؟
اگه میشه ما رو هم خبر کنید .

Khashayar King
23-06-2009, 19:18
سلام
هیچ راهی به جز خریدن نخسه اورجینال !

حجت جان بیشتر اطلاع دارن !

با تشکر ، خشایار

sinashahab
23-06-2009, 21:19
سلام
دوستان این مد سایه رو دانلود نکنید چون گند می زنه به سایه ها .
من که اصلا پشیمون شدم که دانلود کردم و به شما پیشنهاد می کنم دانلود نکنید (56 مگابایت)

mohammadrezams
23-06-2009, 21:39
سلام
من که اصلا پشیمون شدم که دانلود کردم و به شما پیشنهاد می کنم دانلود نکنید (56 مگابایت)
واقعا ؟ من تازه میخواستم شروع کنم دانلود کنم ... شرمنده از این به بعد هر مدی میخوام بزارم پایینش می نویسم تست شده یا نشده ... :10:

کاربر_P30W
23-06-2009, 21:45
سلام
با Y.A.S.U + دی وی دی 1 و 2 (ساخته شده در درون هارد)؛اطلاعات بیشتر وجود نداره که بگم!:31:

واقعا ؟ من تازه میخواستم شروع کنم دانلود کنم ... شرمنده از این به بعد هر مدی میخوام بزارم پایینش می نویسم تست شده یا نشده ... :10:
:laughing:
راستی کسی مد ویناپ می خواد؟ یکمی مسخره هست... .

sinashahab
23-06-2009, 22:29
سلام

البته منو ببخشید که اشتباه کردم چون داغ بودم و از 1GB پهنای باند 60MB رفت .:13:
ولی باید بگم اون 56 مگابایت شامل چهار چیز بود :
1. دید از مسافت دور(3500 متر) :18: : 110KB
2.سایه ی به ظاهر بهتر برای پچ 0.2 و 0.3 : 21MB :13:
3.ترافیک 3x که نمی دونم چی کار می کنه : 600KB:20:
4.این مهم ترین کار این پک هست که رنگ درخت ها رو واقعی می کنه و لرزششو میگیره : 55MB:27::27::27:

اصل این مد سایه نبود بلکه درخت و رنگ آب بود .... :8::8::8:

این هم انگلیسی :

# 2 Green trees with no flicker
# 1 increased viewdistance (3500) and ped and car distance
# 3 3x peds and more trafic
# 4 Shaders from patch 1_3 and 1_2 for better shadows

راستی هر کی ترجمه ی کامل کرد ما رو هم بی خبر نزاره (چون من سوم راهنمایی هستم و شاید غلط ترجمه کرده باشم !!!!!!!!!!!

مگه تست نکرده بودی ؟ (ولی به دل نگیر چون نمی دونستم چی کار می کنم)

ممنون میشم لینک دانلود رو بزاری تا بقیه هم دانلود کنن .
من اونی که ف ی ل ... ت ر شده بود رو میزارم .(چون خودم رو کشتم تا دانلود کنم )

امیدوارم که بتوانم کار مفیدی کرده باشم .

hassaniq
24-06-2009, 11:40
سلام

کرک gta 1.0.4.0 رو مبخوام

mohammadrezams
24-06-2009, 12:03

ساخته شده توسط :nerdook
ایمیل سازنده : nerdook@gmail.com

اگه مثل من بازیو تموم کردین حتما دیگه زیاد حال بازی کردنو ندارین فقط سرگرمیتون یا پلیس بازیه یا رفت با دوستان به یه گشت تو شهر که اونم شاید حالشو نداشته باشین .
با این مد که براتون گذاشتم میتونید یه سری مراحل خیابانی مثل راندن،قتل،محافظت و... انجام بدید و پول هم بگیرید.
فقط کافیه موقع بازی کردن کلید Tab رو بزنید تا آیکن هایی توی Map ظاهر بشه و بعد یه ماموریت رندم بهتون میدن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای استفاده باید ابزار لازم برای اسکریپت ها رو داشته باشید (منظور همونه که همراه با ScriptHook.dll بود همون نوشته بودم همراه با یه تراینر توپ )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 67 کیلوبایت :

king of the kings
24-06-2009, 12:06
سلام

کرک gta 1.0.4.0 رو مبخوام

mohammadrezams
24-06-2009, 13:49

بیشتر خواستین نظر بدین بزارم ...

iman23
25-06-2009, 01:06
این مد رو من دانلود نکردم . ولی اسکریپته دیگه ؟ من دو نوع آموزش ریختن اسکریپت + همه ی ابزار مورد نیازش گذاشتم توی صفحات گذشته هست یه کم سرچ میکردی پیدا می شد من برای راحتی تون تو همین پست میزارم .
1- ابزار لازم برای اسکریپت های VB و آنهایی که نیاز به نصب در فولدر Scripts دارند
لينک اول :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک کمکی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- مد فعال کردن اسکریپت ... ASI و ....

::. خب یه راهنمایی کوچولو .::

1- اگه توی readme گفته فایلو باید تو پوشه scripts بریزی اولی رو دان میکنی معمولا مدهایی که تو فایلشون فرمت vb دارن از این دسته هستن
2- اگه گفته تو محل نصب بریزید یا چیزی در این باره نگفته دومی رو دانلود میکنی و هر مدی که به اون ربط داشته باشه تو محل نصب بازی مستقیماً میریزی .

دوست عزیز من هر کاری میکنم مد زیر رو نمیتونم فعال کنم توضیح بیشتر ممکنه بدید .با این فایل باید دقیقا چی کار کرد ؟؟؟خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنین
پمپ بنزین و سرعت سنج+نشان دهنده ضربه خوردگی ماشین:
توضیحات:
چراغ خطر ماشین با Control+H روشن/خاموش می شود
چراغ اصلی هم با Control+Z روشن/خاموش می شود-البته فقط در شب کار میکند
برای سوخت گیری؛به کنار یک ایستگاه بنزین بروید و سپس دکمه R را بزنید
ماشین هم با نگه داشتن F در بازی با صدای ترمز دستی خاموش میشود اما این مد هم میتواند با دکمه Control+R ماشین را زودتر خاموش کند
خودِ مُد هم با Control+O خاموش/روشن می شود
سرعت سنج هم با Control+S نمایان/پنهان می شود
عـقربه نشان دهنده سوخت خودرو هم با Control+J نمایان/پنهان می شود
مقدار آسیب بر موتورِ وسیله نقلیه هم با Control+E نمایان/پنهان می شود

sinashahab
25-06-2009, 10:45
سلام
میشه در مورد این مود بالا یه آموزش کامل بزارید و ضمنا ذکر کنید با پچ 0.3 هم کار می کنه یا نه ؟

sinashahab
25-06-2009, 15:25
سلام
من یه دفعه پس از ریختن مد ماموریت خیابانی متوجه شدم که می توانم با تاکسی مسافرکشی کنم . حالا می خوام بدونم ایا این مسافرکشی مال مد هست یا ماله خود بازی ؟

کاربر_P30W
25-06-2009, 19:29
سلام
من یه دفعه پس از ریختن مد ماموریت خیابانی متوجه شدم که می توانم با تاکسی مسافرکشی کنم . حالا می خوام بدونم ایا این مسافرکشی مال مد هست یا ماله خود بازی ؟

ماموریت خیابانی؟ این دیگه چه مدیه؟ منظورت Mission Impossible نیست؟(چه ربطی داشت؟!).

نه جدی این چه مدیه؟ از کجا دانلودش کنیم؟ اسم خارجیش اینه : The Street mission ؟! اِوا! من که تو جی تی ای فرومز اینو ندیدم!

کاربر_P30W
25-06-2009, 19:34
این هم انگلیسی :

# 2 Green trees with no flicker
# 1 increased viewdistance (3500) and ped and car distance
# 3 3x peds and more trafic
# 4 Shaders from patch 1_3 and 1_2 for better shadows

راستی هر کی ترجمه ی کامل کرد ما رو هم بی خبر نزاره (چون من سوم راهنمایی هستم و شاید غلط ترجمه کرده باشم !!!!!!!!!!!

نه عزیزم! Shader 4.0 رو هر گرافیکی ساپورت نمیکنه و اگه کسی خواست shader 4.0 رو دانلود کنه-بقول دوست ما «اصل این پچ»؛بره تو سایت سازنده VGAش.

کاربر_P30W
25-06-2009, 20:08
دوست عزیز من هر کاری میکنم مد زیر رو نمیتونم فعال کنم توضیح بیشتر ممکنه بدید .با این فایل باید دقیقا چی کار کرد ؟؟؟خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنین
توضیحات:
ماشین هم با نگه داشتن F در بازی با صدای ترمز دستی خاموش میشود اما این مد هم میتواند با دکمه Control+R ماشین را زودتر خاموش کند
مقدار آسیب بر موتورِ وسیله نقلیه هم با Control+E نمایان/پنهان می شود

اول اینو دانلود می کنی»

بعدش این رو دانلود می کنی»

بعد دانلود هردو تا؛هر چی در فایل دانلود شده بود رو میریزی تو جایی که بازی رو نصب کردی؛بعدش مدی که دوست داری رو دانلود کن و بریز تو بازی؛

گاهی اوقات این فایل هم باید دانلود کرد و ریخت در جایی که بازیی را نصب کردیم تا یک مد اجرا شود»

کاربر_P30W
25-06-2009, 20:18
درود!

دیروز بازیه رو که تموم کردم به چیزی در قسمت سازندگان بازی - مثل سری های قبل جی تی ای - بر خوردم و آن هم یه ایرانی بود که در جی تی ای کار میکنه؛اما اینبار خانم هست و در سایتی -که در زیر لینکش هست- هست و پس خیلی راحت میشه باهاش حرف زد :31:- واقعاً خودشه ها!

و جالب اینه که در چند پروژه در جی تی ای کار می کنند.

sinashahab
26-06-2009, 09:23
ماموریت خیابانی؟ این دیگه چه مدیه؟ منظورت Mission Impossible نیست؟(چه ربطی داشت؟!).

نه جدی این چه مدیه؟ از کجا دانلودش کنیم؟ اسم خارجیش اینه : The Street mission ؟! اِوا! من که تو جی تی
ای فرومز اینو ندیدم!

یعنی نمیشه توی gta مسافرکشی کنیم ؟؟؟؟؟
چون وقتی من این مد رو ریختم فهمیدم که میشه با تاکسی مسافر بکشیم . حالا می خواستم بدونم توی gta بدون مد خیابانی میشه با تاکسی مسافرکشی کرد ؟

mohammadrezams
26-06-2009, 12:55

نه جدی این چه مدیه؟ از کجا دانلودش کنیم؟ اسم خارجیش اینه : The Street mission ؟! اِوا! من که تو جی تی ای فرومز اینو ندیدم!
یه صفحه قبل گذاشتم پست شماره 549

سلام
مال همین مده توی آی وی نمیتونی مسافر کشی کنی ... من که حوصله تاکسی رانی ندارم بجاش با اون تراینره بازی حال میده من بیست سی تا بادیگارد میریزم واسه خودم بعد میرم پلیس بترکونم :8:

یعنی نمیشه توی gta مسافرکشی کنیم ؟؟؟؟؟
چون وقتی من این مد رو ریختم فهمیدم که میشه با تاکسی مسافر بکشیم . حالا می خواستم بدونم توی gta بدون مد خیابانی میشه با تاکسی مسافرکشی کرد ؟
یه کم روحیه گرفتم بالاخره کسی مد دانلود میکنه ! نه همونطور که گفتم نمیشه

mohammadrezams
26-06-2009, 13:03
خب اینم کار جدیدم کلاه با آرم اژدها ... کاش می شد با نرم افزار های ادیتور این بازی تصویر به فایل ها اضافه کرد اینطوری یه کلاه با کیفیت دو برابر می ساختم که خیلی خوشگل می شد ... هرکی همچین برنامه ای پیدا کرد دریغ نکنه بزاره ...
بگذریم اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 72 کیلوبایت :

کاربر_P30W
26-06-2009, 14:19
آفرین خیلی زیباست!

کاربر_P30W
26-06-2009, 15:11
چگونه ورژن های کپی شده GTA IV را به اصل تغییر دهیم؟
پس از این کار؛شما حتی با ورژن کرک شده جی تی اِی 4 هم می توانید مولتی پلیر بازی بکنید!
البته من خودم هنوز تستش نکردم!:31:

فایل هایی که باید دانلود شوند:

Y.A.S.U - حتماً باید همین ورژن باشد:

Daemon Tools - حتماً باید این ورژن باشد - 4.30.1 - :

البته باید این را هم نصب کنید:
SPTD:1.56

.......2.راه تبدیل بازی به نسخه اصیل:

سی دی یک بازی را با نرم افزار دانلود شده - دایمون تولز - اجرا کرده و سپس بازی را دوباره نصب میکنیم؛اما نرم افزار را پس از نصب بازی؛دست نمیزنیم.
سپس نرم افزار یاسو - Y.A.S.U - را اجرا میکنیم و بعد فایل GTAIV.EXE را می زنیم اجرا شود.
البته اگر EXE بازی را در آن موقع پیدا نکردید؛پچ 1.0.2.0 را - حتماً همین پچ باشد - نصب کرده و خواهید دید GTAIV.EXE ظاهر میشود؛سپس روی فایل فوق کلیک کرده تا اجرا شود و دیگر مشکلی ندارید و همه چیز همانند بازی نسخه اصل می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توجه:
نویسنده؛این راه کار را از سایت دیسک تولز گرفته و خود نوسینده این کار را تست نکرده پس خودتان را الکی خوش حال نکنید!!!!چرا که شاید این کار جواب ندهد!هر چیزی هم به سر بازیتون در اومد؛به من ربطی نداره!!!اما امتحانش هم ضرر نداره!.:40:

mohammadrezams
27-06-2009, 08:59
سلام ...
GTA 4 بازی ای هست که برخلاف نسخه های پیشین سری بازی های Grand Theft Auto علاوه بر امکانات و جذابیت هایی که داره مشکلات عدیده ای داره که برای هممون آشکاره که به معرفی بعضی از آنها که شما هم با اونها آشنا هستید می پردازم .

Rockstar Games Social Club

یک ابزار مسخره که برای کسایی که تک نفره بازی می کنن خیلی آزار دهندست همیشه مجبورید روش کلیک کنید Skip Login رو بزنید و بعد Play یا با هزار بدبختی اکانت بسازید .

Game for Windows Live

برنامه ای که برای بازی کردن حتما باید نصب باشه و اگه شما یه سیو به غیر از سیو خودتون رو بریزید ممکنه همیشه در مورد اکانت و سیو ها ارور بده و نیاز به لاگین داشته باشه و یا اگر بازی رو برای اولین بار اجرا می کنید توش باید اکانت آفلاین یا آنلاین بسازید .

محل سیو ها

محل سیو ها متاسفانه تغییر کرده و دو قسمتی شده که اعصاب خورد کنندست مثلا وقتی میخوای یه سیو جدید بریزی و مشکلات زیادی که در پاراگراف های پیشین اشاره شد .
و مشکلات بسیار زیاد دیگه که اگه بخوام بگم شاید تو پست جا نشه !
Xliveless مدی که با ریختن اون در محل نصب بازی دیگه هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارین . فقط کافیه اون رو بریزید و بعد بازیو با فایل LaunchGTAIV.exe موجود در محل نصب بازی ، بازیو اجرا کنید . بخاطر جلوگیری از دوربین هنگام مست شدن بهتره از Gtaiv.exe استفاده نکنید . در نسخه های قبلی مشکل عدم سازگاری با تراینر ها و برخی فایل های ASI مطرح بود اما در این نسخه این مشکل به طور کامل رفع شده . همچنین مشکل سیو که باید از اول میرفتید حالا فقط کافیه به محل سیوتون برید که من مال خودمو مثال میزنم مسیر شما هم شبیه همینه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مسیر : C:\Documents and Settings\Dear-User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00003fe6e5c4db9
رفتم و فایل SGTA400 رو در مسیر My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames کپی کردم اگه این پوشه هنوز ساخته نشده باید قبل از ریختن سیو یه بار توی بازی برید و Start رو بزنید بعد بیایید بیرون و سیو رو بریزید یا خودتون تو این مسیر یه فولدر بسازید .
خود من هم الان دارم از این برنامه استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم البته این برنامه قابلیت های بیشتری داره مثل غیر فعال کردن چک دیباگر ها و file.txt و ...
یادتون باشه حتما اینو دانلود کنید چون واقعا ارزش دانلود رو داره اگه دانلود نکنید کل عمرتون به هدر رفته :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه عامل مهم اینه که بعد از دانلود لطف کنین حتما دکمه تشکر رو بزنید اگه نزنید مد کار نمیکنه :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 90 کیلوبایت :

sinashahab
27-06-2009, 15:13
خوب پچ 0.3 هم همین کارو میکنه .
با وجود اون چه نیازی به xliveless هست ؟

mohammadrezams
27-06-2009, 15:45
خوب پچ 0.3 هم همین کارو میکنه .
با وجود اون چه نیازی به xliveless هست ؟
خب یعنی این پچ 1.0.3 تمام قابلیت های Xliveless رو که گفتم داره ؟ البته این مد قابلیتای دیگه ای هم داره .
بعدش دلیلش اصلی و روشنش اینه که همه که از پچ 1.0.3 استفاده نمی کنن !خود من هنوز همون پچ 1.0.2 رو استفاده می کنم هر وقت یه پچ کامل و درست حسابی اومد دان میکنم (بغیر از 1.0.3 و پچ 1.0.4 که توضیح زیادی دربارش ندادن)
شاید یکی نخواد بخاطر یه کار کوچیک 50 مگ فایل دان کنه !

sinashahab
27-06-2009, 16:03
سلام
ببخشید اگه من مثلا پچ 0.4 رو دانلود کردم و نصب کردم آیا پچ 0.4 کرا پچ های قبلی رو انجام میده ؟
اگر پچ 0.3 رو نصب کرده باشم و بخواهم پچ 0.4 رو نصب کنم آیا باید بازی رو پاک کنم و دوباره پچ جدید رو نصب کنم یا میشه روی همون پچ قبلی پچ جدید رو نصب کنم ؟

بله همه ی قابلیت اون رو داره .
تازه به جز اونها قابلیت دیگری مثل :
گرفتن باگ های بازی
روونتر اجرا شدن و سرعت بیشتر در سیستم های کمی ضعیف تر
تنظیمات جدید از قبیل : تنظیم گرافیک آب یا سایه
و ...

don mohsen
27-06-2009, 19:23
سلام من پچ 1.0.0.3 رو دارم چه طوري انلاين بازي كنم؟
speaker iv چه طوري كار مي كنه

sinashahab
27-06-2009, 22:14

سلام کار پچ رفع باگ های بازی و رفع مشکلات برنامه نویسی است که باعث افزایش سرعت میشه و ربطی به بازی آنلاین هم نداره .

speaker iv برای نصب مود هایی از قبیل سرعت است .

smfr
28-06-2009, 08:33
خب یعنی این پچ 1.0.3 تمام قابلیت های Xliveless رو که گفتم داره ؟ البته این مد قابلیتای دیگه ای هم داره .
بعدش دلیلش اصلی و روشنش اینه که همه که از پچ 1.0.3 استفاده نمی کنن !خود من هنوز همون پچ 1.0.2 رو استفاده می کنم هر وقت یه پچ کامل و درست حسابی اومد دان میکنم (بغیر از 1.0.3 و پچ 1.0.4 که توضیح زیادی دربارش ندادن)
شاید یکی نخواد بخاطر یه کار کوچیک 50 مگ فایل دان کنه !

سلام
دوست عزیز توصیه میکنم اگه تا حالا با 1.0.2 کار میکردی حتما حتما پچ 1.0.3 رو بریز که خیلی با اون نسخه فرق کرده! مهمترین چیز همون تصحیح باگی که تو 1.0.2 ایجاد شده بودو نمیزاشت رو صندلی کدافی نت بشینیو ... برطرف میکنه! fps هم بالاتر میره تکستچر ها بهتر لود میشن!
و از همه مهمتر جای سیو بازی میره تو همون My Documents !

که البته تو جواب اون دوستمون که گفتن 1.0.3 همه قابلیتهای Xliveless رو داره باید بگم فقط فقط محل سیو رو عوض میکنه!!!!

sinashahab
28-06-2009, 09:36
سلام
دوست عزیز توصیه میکنم اگه تا حالا با 1.0.2 کار میکردی حتما حتما پچ 1.0.3 رو بریز که خیلی با اون نسخه فرق کرده! مهمترین چیز همون تصحیح باگی که تو 1.0.2 ایجاد شده بودو نمیزاشت رو صندلی کدافی نت بشینیو ... برطرف میکنه! fps هم بالاتر میره تکستچر ها بهتر لود میشن!

که البته تو جواب اون دوستمون که گفتن 1.0.3 همه قابلیتهای Xliveless رو داره باید بگم فقط فقط محل سیو رو عوض میکنه!!!!

کی میگه که فقط اون ققابلیت رو داره که فقط محل سیو رو عوض کنه ؟
پچ 0.3 با پاک کردن Games For Windows Live محل سیو رو عوض می کنه . پس این شد دو تا .(کار xliveless هم اینه که xlive.dll بازی رو عوض کنه و یه xlive.dll شبیه به xlive.dll پچ 0.3 رو جای اون بزاره .)

و میشه یه راست بازی رو اجرا کرد که اینم سومی .

دوست عزیز اگر اونو دانلود می کردی متوجه همه چیز می شدی

iman23
28-06-2009, 10:26
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز .
عزیزان کسی تا حالا مد زیر رو نصب کرده تو بازی .لطفا کسی که این رو نصب کرده و فعا ل هم شده یه توضیح بده لطفا دقیقا ما چیکار کنیم بالاخره .من هر کاری بگین کردم نشد که نشد!!!خیلی خیلی ممنون میشم
توضیحات:
مقدار آسیب بر موتورِ وسیله نقلیه هم با Control+E نمایان/پنهان می شو

mohammadrezams
28-06-2009, 14:23
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز .
عزیزان کسی تا حالا مد زیر رو نصب کرده تو بازی .لطفا کسی که این رو نصب کرده و فعا ل هم شده یه توضیح بده لطفا دقیقا ما چیکار کنیم بالاخره .من هر کاری بگین کردم نشد که نشد!!!خیلی خیلی ممنون میشم
توضیحات:
مقدار آسیب بر موتورِ وسیله نقلیه هم با Control+E نمایان/پنهان می شو

آموزش ریختن اسکریپت چند صفحه پیش + وسایل لازمش گذاشته شده :

پست شماره 538 خودم گذاشتم اولی رو دانلود کن . بعد از اینکه مد بالا رو که گفتم دانلود کردی و فایل هاشو که شامل یه پوشه scripts هست ریختی تو محل نصب بازی ، فایلای این مد هم میریزی تو محل نصب بازی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل xlive.dll رو نریز این جدیده رو که صفحه قبل گذاشتم جاش بریز .

SHAYAN919293
28-06-2009, 16:19
:3:آقایان ینی کسی نیس به داد ما برسه؟؟؟ دمتون گرم آخه گیرم یکی یه چی بگه دیگه...ینی یکی نیس پست مارم ببینه؟؟؟ والا ثوابه...من نمیخوام spam شم ولی خدا شاهده کفرم در بیاد هر دیقه پستمو تکرار میکنم....
ایول پسر شماها چقده با مرامین!!!:12:
اقا جان خفه شو دیگه بسه با این لهجه گندت

SHAYAN919293
28-06-2009, 16:21
:3:آقایان ینی کسی نیس به داد ما برسه؟؟؟ دمتون گرم آخه گیرم یکی یه چی بگه دیگه...ینی یکی نیس پست مارم ببینه؟؟؟ والا ثوابه...من نمیخوام spam شم ولی خدا شاهده کفرم در بیاد هر دیقه پستمو تکرار میکنم....
ایول پسر شماها چقده با مرامین!!!:12:

اقا جان لطفا خفه شو دیگه بسه:grrr: با این لحجه گندت

sinashahab
28-06-2009, 19:58
فکر کنم این مد سرعت توی پچ 0.3 جواب نمی ده .
چون من چهار بار امتحان کردم ولی نشد .
و فقط روی پچ 0.2 کار می کنه .

don mohsen
28-06-2009, 21:10
سلام کار پچ رفع باگ های بازی و رفع مشکلات برنامه نویسی است که باعث افزایش سرعت میشه و ربطی به بازی آنلاین هم نداره .

speaker iv برای نصب مود هایی از قبیل سرعت است .

عزيزم تو متوجه نشدي اين درد جامعه است هر كي پچ 1.0.03 رو داره انلاينش مسدود شده!
تو پست اول دانوش جان نوشتن speaker iv مي تواند اين مشكل را حل كند اما كار با اون كمي سخته!
:27::27:

sinashahab
29-06-2009, 11:12
عزيزم تو متوجه نشدي اين درد جامعه است هر كي پچ 1.0.03 رو داره انلاينش مسدود شده!
تو پست اول دانوش جان نوشتن speaker iv مي تواند اين مشكل را حل كند اما كار با اون كمي سخته!
:27::27:

یعنی اگر پچ 0.3 نداشته باشم میشه آنلاین بازی کرد ؟

djjaguar
29-06-2009, 14:55
سلام بچه ها یه مشکل جدید پیدا شده . وقتی پچ 3 رو نصب می کنم و می رم تو بازی بعد از دو سه دقیقه بازی کردن دوربین میره تو حالت مستی نیکو و هر ماشینی که سوار شم دود می کنه و بعد چند ثانیه آتیش می گیریه .
اگر کسی راه حل رفع این مورد رو می دونه متشکر می شم بگه

Khashayar King
29-06-2009, 15:15
سلام بچه ها یه مشکل جدید پیدا شده . وقتی پچ 3 رو نصب می کنم و می رم تو بازی بعد از دو سه دقیقه بازی کردن دوربین میره تو حالت مستی نیکو و هر ماشینی که سوار شم دود می کنه و بعد چند ثانیه آتیش می گیریه .
کرکتون چیه ؟! مشکل از کرکتون هست ! رایزور نیست احتمالا !

با تشکر ، خشایار

کاربر_P30W
29-06-2009, 20:15
سلام
ببخشید اگه من مثلا پچ 0.4 رو دانلود کردم و نصب کردم آیا پچ 0.4 کرا پچ های قبلی رو انجام میده ؟
اگر پچ 0.3 رو نصب کرده باشم و بخواهم پچ 0.4 رو نصب کنم آیا باید بازی رو پاک کنم و دوباره پچ جدید رو نصب کنم یا میشه روی همون پچ قبلی پچ جدید رو نصب کنم ؟

بله همه ی قابلیت اون رو داره .
تازه به جز اونها قابلیت دیگری مثل :
گرفتن باگ های بازی
روونتر اجرا شدن و سرعت بیشتر در سیستم های کمی ضعیف تر
تنظیمات جدید از قبیل : تنظیم گرافیک آب یا سایه
و ...
بله انجام می دهد
به هر دو جور پچ نصب میشود

شرح در ReadMe نرم افزار SparkIV موجود میباشد.

خیر؛پچ شماره 3 بازی با دقت فایل ها را نگاه میکند و اگر یک فایل ادیت شده باشد،بازی دیگر آنلاین نمی شود.

سلام

دقیقاً؛XliveLess در کل ویندوز لایو را گول می زند.

کی میگه که فقط اون ققابلیت رو داره که فقط محل سیو رو عوض کنه ؟
پچ 0.3 با پاک کردن Games For Windows Live محل سیو رو عوض می کنه . پس این شد دو تا .(کار xliveless هم اینه که xlive.dll بازی رو عوض کنه و یه xlive.dll شبیه به xlive.dll پچ 0.3 رو جای اون بزاره .)

و میشه یه راست بازی رو اجرا کرد که اینم سومی .

دوست عزیز اگر اونو دانلود می کردی متوجه همه چیز می شدی
و البته کار های دیگری هم می کند.

کرک را عوض کن.
لیست دانلود انواع کرک ها برای انواع پچ های بازی GTA IV:

بدرود.

کاربر_P30W
29-06-2009, 21:19
اینم دستکش برای نیکو بلیک عزیز!
البته دست کشی که در Load بازی میاد؛در پچ LostAndDamned موجوده که من لینک دانلودش رو همون ص1 گذاشتم؛حالا این پچ رو هم برای کسانی که نمیخواهند مد Lost and damned را برای کامپیوتر دانلود کنند - مثل من،به دلیل حجم زیادش- گذاشتم:

پس از دانلود؛به ترتیب فایل ها اگه دقت کنید؛خواهید دید که در GTA4 هم دست کش هست.

hassaniq
29-06-2009, 21:37
لیست دانلود انواع کرک ها برای انواع پچ های بازی GTA IV:
کد:

عجب چیزیه
ممنون

کاربر_P30W
30-06-2009, 08:14
این رو یه فردی در تاپیک مشکلات جی تی ای 4 داد؛دست اون فرد درد نکنه.

کاربر_P30W
30-06-2009, 09:53
«پچ فوق العاده بهینه کننده گرافیک بازی»
دانلود:
یکی از عکس ها (با تنظیم خیلی ضعیف گرفته شده)؛حالا تنظیم Highش چجوریه!!!:

mohammadrezams
30-06-2009, 10:58
این مد افکت های انفجار با راکت و دیگر سلاح ها رو به رنگ آبی و سبز در میاره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 1 کیلوبایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل explosionFx موجود در فایل فشرده دانلود شده رو در مسیر Grand Theft Auto IV\common\data\effects کپی میکنید . از فایل اصلی هم کپی پشتیبان بگیرید .

mohammadrezams
30-06-2009, 11:31
Grid رو یادتونه ؟ چه شبیه ساز رانندگی طبیعی ای بود ؟ اگه دوست دارین هندلینگ Grid رو توی GTA IV داشته باشین این فایلو دانلود کنید و در مسیر Grand Theft Auto IV\common\data بریزید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 9 کیلوبایت :

mohammadrezams
30-06-2009, 11:41
تصویر بخاطر بزرگ بودن داخل لینک قرار داره :

این مد کیفیت تکستچر ها رو بالا میبره .
نحوه نصب : فایل های این مد رو در playerped.rpf که هزار بار آدرسشو تو این تاپیک گفتم کجاست ایمپورت میکنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 4 مگابایت :

mohammadrezams
30-06-2009, 11:52
من شخصاً خیلی از این مد خوشم اومد این مد پلیس های بازیتونو رباتی می کنه شبیه بعضی فیلما و کارتونا .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 1.8 مگابایت :

mohammadrezams
30-06-2009, 12:04
تصویر بزرگه برا همین تو لینک گذاشتم ک
همونطور که تو عکس میبینید این مد stipple.wtd رو که توی بازی مثل سن آندریاس (البته بهتر از اون هست ولی ... ) شفاف نیست و سوراخ ها خوب و واضح نیستن رو اصلاح می کنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 1 کیلوبایت :

نحوه نصب : فایل stipple_version.1.1.wtd رو که از این فایل دانلود میکنید به نام stipple.wtd تغییر نام بدید و در مسیر Grand Theft Auto IV\PC\Textures بریزید . از فایل اصلی هم کپی بگیرید .

mohammadrezams
30-06-2009, 12:07
این مد کاری میکنه که پلیسا از این به بعد برای آوردن دخل شما از موتور استفاده کنند (یاد فیلم پلیس های موتور سوار شبکه سه افتادم :دی )
عکس زیر رو حتما ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 4 مگابایت :

mohammadrezams
30-06-2009, 12:26
این مد تمام وسایل نقلیه پلیس اعم از هلیکوپتر و ماشین و قایق رو مثل GTA SA سیاه و سفید می کنه .
دانلود با حجم 2.84 مگ :

djjaguar
30-06-2009, 16:29
من کرکم رازر هست ولی دوستان هم همین کرک رو پیشنهاد کردن که مشکل قبل رو داره

کاربر_P30W
30-06-2009, 20:37
مشکلات کرک در این تاپیک»

کاربر_P30W
30-06-2009, 20:39
دست فرمون عالی برای هلکوپتر و ماشین ها:

ashiyane security
01-07-2009, 17:39
سلام شاید منو یادتون نباشه من همون abdollahisoft توی تاپیک gta san andreas ام من این مود را ریختم اما کار نمی کنه چکار کنم لطفا کاملا راهنماییم کنید راستی بلاخره اقا مجید پراید صندوق دار ساخت برا سان اندریاس!؟

mohammadrezams
02-07-2009, 10:57
سلام شاید منو یادتون نباشه من همون abdollahisoft توی تاپیک gta san andreas ام من این مود را ریختم اما کار نمی کنه چکار کنم لطفا کاملا راهنماییم کنید راستی بلاخره اقا مجید پراید صندوق دار ساخت برا سان اندریاس!؟
مد کار نمیکنه یا بازی اگه منظورتون مدRealistic Driving & Flying که دانوش گذاشته هست :
filelist.pak :
GTA IV/pc/data
برای استفاده از مد باید پچ رو بازیتون نصب باشه پچ 1.0.2 به بالا
handling.dat و cargrp.dat و vehicles.ide
GTA IV/common/data
اگه نمیتونین فایلا رو پیدا کنید با سرچ کامپیوتر مسیرشون رو پیدا کنید و این جدیدا رو جایگزین کنید . اگه بازی درست کار نمیکنه بخاطر اینه که پچ نصب نیست البته من نسخه 1.8 این مد رو دارم شاید نسخه های بالاتر پچای بالاتری بخواد (نمیدونم ) درضمن اگه پچ شما فرق داره باید filelist.pak یا همون magic pach مناسب پچ خودتون رو بگیرید تا مشکل پیچ نیاد و اگه اینو استفاده نکنید وقتی سوار ماشین میشید ماشین عین آهنربا به زمین میچسبه :13:

mohammadrezams
02-07-2009, 11:50
اینم شخصیت Vin Diesel برای بازیتون . البته بگم این شخصیت جای مردم قرار میگیره برای انتخاب اون بجای شخصیت میتونید از تراینری که بصورت asi بود و گذاشتم استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 1.5 مگابایت :

mohammadrezams
02-07-2009, 11:54
این مد نوشابه انداز سکه ای رو عوض میکنه و به شکل بالا در میاره
راهنمایی : bm_vending2.wtd موجود در فایل دانلود شده رو در office.img که در مسیر Grand Theft Auto IV\pc\data\maps\props\commercial وجود داره با استفاده از Spark IV جایگزین کنید .

ashiyane security
02-07-2009, 16:39
من منظورم مد fuell به هر حال کار نمی کنه

Vahidking.75
04-07-2009, 15:40
سلام من تازه واردم یه آموزش نصب مدها ، skin ها ، کلا اضافات بازی

یکی واسه نصب مد نیکو رقاص کمکم کنه

کاربر_P30W
04-07-2009, 20:20
تا آخر تابستون در خدمتم و بعدش میرم واسه خودم!

mohammadrezams
07-07-2009, 09:16
چقدر اینجا خالیه مثل اینکه این تاپیک مثل سن آندریاس طرفدار نداره ... ما که داریم روحیمونو از دست میدیم ... :2:
ایول !!!!!!!!!! کم کم داره واسه GTA 4 هم ماشینای باحال میاد ... که اگه بازدیدا بره بالا بازم میزارم . اینم یکیش :
Mercedes Benz

mohammadrezams
07-07-2009, 09:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 570 کیلوبایت :

mohammadrezams
07-07-2009, 09:27
اینیکی دیگه واقعا محشره از همشون تمیز تر کار شده تا این لحظه این ماشین 2711 دانلود داشته که نسبت به بقیه خیلی زیاده منم دانلود کردم .
باگ ها : خب این اولین ماشینیه که با مدل HQ برای این بازی اومده و طبیعیه که باگ داشته باشه . شاخص ترین باگ این ماشین که ممکنه باعث بشه ازش صرف نظر کنین اینه که اگه به شیشه عقب چندتا تیر بزنین بجای شکستن بازی گیر میکنه .
سایت سازنده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 2.971 مگابایت :

Khashayar King
07-07-2009, 16:22
قدر اینجا خالیه مثل اینکه این تاپیک مثل سن آندریاس طرفدار نداره ... ما که داریم روحیمونو از دست میدیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول !!!!!!!!!! کم کم داره واسه GTA 4 هم ماشینای باحال میاد ... که اگه بازدیدا بره بالا بازم میزارم . اینم یکیش :سلام محمد رضا جان !

بابا کی میگه !شما نگاه کن سن اندرس قضیش فرق داره :

1. راحت تر میشه بازیشو ادیت کرد !

2. یک بازی جا افتادس !

3. نرم افزاراش خیلی کم حجم تر از Open iv یا Spark iv هست !

4. دیگه همه این بازیو و تایپکشو میشناسن !

واسه همین اینطوریه ! ولی اگه ادامه بدی موفق میشی من تمام صفحات این تایپک رو هم بودم ! و دیدم بیشترشرو هم دانلود

کردم ! واقعا کارت عالیه ! ادامه بده ! با اونPontiac GTO 2004 beta و مرسدس حال کردم !

با تشکر ، خشایار

mohammadrezams
08-07-2009, 15:26
اینم همون Pontiac GTO ورژن جدیدترش
جایگزین : Coquette
سازنده : white8man
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 571 کیلوبایت :

Vahidking.75
08-07-2009, 23:49
سلام من تازه کارم و برای اولین پستم در مورد ادیت gta iv یه فرش ایرانی آوردم که اینشا الله لذت ببرید :

اینم عکسش
تهیه کننده : خودم
اگه بد بود به بزرگی خودتون ببخشید اگر هم خوب بود یه تشکر بزنید
ممنون

Vahidking.75
09-07-2009, 08:10
سلام من وحید هستم و کار دوم خودم رو میزارم:
اینم از یه بورد تبلیغاتی ----------- در gta iv

عکس قبل :
عکس بعد از ادیت :

لینک دانلود :

راستی آموزش کامل نصب هم در فایل هست .

اگه خوشتون اومد یه تشکر بدین

کاربر_P30W
09-07-2009, 10:05
زد مدلر جدید هم آمد و اتفاقات GTA SA برای این هم داره می افته و منم سرم با هک Multiplayer این بازی مشغوله!... .
و تا آخر تابستون بکنار شماها هستم؛اما خیلی خیلی دیر به دیر شاید اینجا بیایم.

کاربر_P30W
09-07-2009, 10:07

یا

منبع:PCtech.org

دانوش پیچگاه
:20:

mohammadrezams
09-07-2009, 10:13
سلام اگه میخواین مثل ورژنای قبلی تاکسی رانی کنید این مد رو دانلود کنید این مد از نوع اسکریپت هایی هست که باید تو محل نصب بازی ریخته بشه که آموزشش هزار بار اینجا گذاشته شده و بازم میزارم .
وقتی که تو بازی هست کلید E رو بزنید و تاکسی رانی رو شروع کنید درست مثل GTA SA و GTA VC .
این نسخه آزمایشی از این مد هست و اگه باگی توش دیدین با ایمیل --- با سازندش تماس حاصل کنید و بهش بگید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 181 کیلوبایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش نصب اسکریپت :

Abdollahisoft
09-07-2009, 14:41
سلام به همه من هم اومدم یک چندتایی تکستچر تغییر دادم که بعدا میزارم

Vahidking.75
09-07-2009, 20:47
سلام به شما دوستان
برای کار سومم یه نوشابه پپسی درست کردم :

اگه خوب بود یه تشکر بزنید .
راستی من از حالت آزمایشی درآمدم و بهتون قول میدم خیلی بیشتر براتون ویرایش کنم تا لذت ببرید .:5:

لینک دانلود :

پسورد فایل :

راستی من توی همه کارهام یه فایل آموزشی هم می زارم که تو "منو بخوان" هست .:27:

virus2009
10-07-2009, 00:09
یک ماشین جدید خیلی باحاله.

عکس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود:

Vahidking.75
10-07-2009, 19:26
سلام .

بچه ها میخواستم بپرسم تا حالا کسی برای gta iv لباس درست کرده ؟

Vahidking.75
10-07-2009, 19:28
اگر از طرفداران پرو پا قرص محمد رضا گلزار هستید ، من کار چهارمم به آقای گلزار ربط داره :

اینم یه پوستر از آقای گلزار .

این پوستر در خونه آخر نیکو هست همون خونه ای که لپتاپ داره .

ساخته شده توسط : خودم
اگر خوشتون آمد یه تشکر بزنید ممنون

Vahidking.75
10-07-2009, 20:37
اینم اولین لباس ساخته شده توسط خودم :

اینم اولین لباس من و بهتون قول شرف میدم که باز هم بسازم :8::31::8:

ترو خدا یه نظر بدین ببینم کجای کارم مشکل داره :42:

راستی اگه خوب بود یه تشکر ناقابل بدین .

mohammadrezams
10-07-2009, 21:22
سلام . کارات عالیه ادامه بده ... خوشحالم اومدی تو کار ادیت به امید اینکه همیشه این تاپیک هر روز بالا باشه ... به نظر من تا الان هیچ کدوم حرفی نداره ... آفرین :11:

Vahidking.75
10-07-2009, 21:46
سلام . کارات عالیه ادامه بده ... خوشحالم اومدی تو کار ادیت به امید اینکه همیشه این تاپیک هر روز بالا باشه ... به نظر من تا الان هیچ کدوم حرفی نداره ... آفرین :11:

ممنون . خیلی روحیه دادی :26:
منم خوشحالم که با دوستانی چون شما آشنا شدم :7:
منم به امیده اینکه این تاپیک همیشه بالا باشه سعی میکنم چیز های بهتری ادیت کنم و باحال تر :8::27::8:

alishahvali
11-07-2009, 21:35
اینم اولین لباس ساخته شده توسط خودم :

اینم اولین لباس من و بهتون قول شرف میدم که باز هم بسازم :8::31::8:

ترو خدا یه نظر بدین ببینم کجای کارم مشکل داره :42:

راستی اگه خوب بود یه تشکر ناقابل بدین .

سلام
خسته نباشي قشنگ شده
منتظر بقيه ي كار هات هستيم

Vahidking.75
11-07-2009, 22:19
سلام .
دارم سعی میکنم یه آموزش ساخت لباس درست کنم .
هروقت تمومش کردم میزارم .
اما من ویندوزم خرابه و شاید 1-2 روز طول بکشه .

ببخشید

Vahidking.75
11-07-2009, 22:22

لینک دانلود :

mohammadrezams
12-07-2009, 10:13
خب اينم يه monster که توي GTA SA بود ولي اينجا جاش خالي بود اين ماشين جاي Rancher قرار ميگيره و از عکسش معلومه چقدر رانندگي باهاش حال ميده :8:
باگها : مثل همه ماشيناي ديگه داغون شدن ماشين ضعيفه-شيشه جلو انگار ضد گلولست !-شيشه عقب جاي تير روش ميمونه ولي نميشکنه درضمن اگه با اسلحه دوربين دار موقعي که اين شيشه تيرهاي زيادي روش باشه بخواين زوم کنين احتمال داره با يه افت فريم شديد مواجح بشين-پنچر شدنم مشکل داره گاهي اوقات لاستيک بجاي اينکه کاملا بترکه فقط قسمتي که رو جادست مي ترکه و اوني که روي حاشيه لاستيکه سر جاش تشريف مي داره!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل هاي handling.cfg و vehicles.ide را در مسير Grand Theft Auto IV\common\data کپي کنيد از فايل هاي اصلي نيز کپي پشتيبان بگيريد . فايل rancher.wft را با استفاده از نرم افزار Spark IV در فايل vehicles.img که در مسير Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages قرار دارد را جايگزين کنيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 457 کیلوبایت :

!@#$%^&*()
13-07-2009, 19:40
سلام.ميشه درمورد تغيير دادن عكس تابلو ها توضيح بدين؟:31:
خيلي لازم دارم.:19:
tanq:40:

Vahidking.75
14-07-2009, 06:32
سلام .
من دارم ماشین پلیس رو فارسی میکنم .
وقتی تموم شد کارم 100% براتون میزارم .
تا حالا خیلی پیشرفت کرده .

Vahidking.75
14-07-2009, 08:06
اینم از ماشین پلیس و سه عکس از اون :

چطور شده . نظر بدین .

دانلود :

پسورد فایل :

king of the kings
14-07-2009, 11:43
دست همگی درد نکنه ..من تبدیل ماشین های سن اندرس رو به ایوی رو بلد شدم ..بزودی شاهد کارهای من خواهید شد..
ممنون از همه

کاربر_P30W
14-07-2009, 12:24
اینم یه چیزی خوشگل!:

کاربر_P30W
14-07-2009, 12:29
سلام.ميشه درمورد تغيير دادن عكس تابلو ها توضيح بدين؟:31:
خيلي لازم دارم.:19:
tanq:40:
به به! شما که تو انجمن ماشینها بودی؟نه؟ خوش اومدی! اما من دیگه می خوام از این انجمن بازی ها کمکم برم!... .
خب شما OpenIV رو بگیر بعدش برو یه تکسچر رو دانلود کن (که واسه همین پوستر های تبلیغاتی داخل بازی هست) بعدش برو ادیتش کن با فوتوشاپ یا کول یا.... بعدش برو با OpenIV بریزش جای فایل اصلی.

Vahidking.75
14-07-2009, 12:45
دست همگی درد نکنه ..من تبدیل ماشین های سن اندرس رو به ایوی رو بلد شدم ..بزودی شاهد کارهای من خواهید شد..
ممنون از همه

به ما هم یاد میدی :10::10::7::14:

moha IV
14-07-2009, 15:08
سلام عزيزم.ماشين پليستو بيشتر روش كار كن.فونتي كه استفاده كردي خوب نيست!

sunrise07
14-07-2009, 15:19
بچه ها خیلی ممنون از پست های قشنگتون ، من با این سایت gtagarage مشکل دارم هیچ جوره نمیتونم بازش کنم اگه یکی بتونه اون مد سرعت سنج و مد گرافیک فوق العاده رو برام یه جای دیگه اپ کنه ممنونش میشم

mohammadrezams
14-07-2009, 16:10
سلام ...
این تیم RTC واقعا داره چه می کنــــه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا الان هر مدلی ساختن با کیفیت بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینم کار جدیدشونه BMW M3 e46 که شاهکار کردن . تمامی قطعات این ماشین همینطور شیشه ها کار میکنه (یادتونه که تو بعضی از ماشینا شیشه ها انگار ضد گلوله شده بودن .
باگها : داغون شدن ضعیف - ممکنه موقع بازی خود به خود موبایل باید بالا ! - و چند باگ ریز که قابل توجه نیست !
سایت منبع :
دانلود :

کاربر_P30W
14-07-2009, 16:20
به ما هم یاد میدی :10::10::7::14:
با Z-modeler میشود؛لطفاً از اقای محمد رضا-MohammadRezaMS،بگویید به شما بگوید چگونه DFF را به WFT تغییر دهیم.

بچه ها خیلی ممنون از پست های قشنگتون ، من با این سایت gtagarage مشکل دارم هیچ جوره نمیتونم بازش کنم اگه یکی بتونه اون مد سرعت سنج و مد گرافیک فوق العاده رو برام یه جای دیگه اپ کنه ممنونش میشم
من هم همین طور,چراکه ترافیک آن سایت زیاد شده؛دلیلش همین است.من که هیچ مدی را برای آپالود کردن، ندارم.

sunrise07
14-07-2009, 16:27
قربون دستت اگه شما خودت این مد ها رو داری یه جای دیگه اپ کن، راستی این مد ها روی ورژن 1.0.0.4 نصب میشن؟

mohammadrezams
14-07-2009, 16:37
با Z-modeler میشود؛لطفاً از اقای محمد رضا-MohammadRezaMS،بگویید به شما بگوید چگونه DFF را به WFT تغییر دهیم.

من هم همین طور,چراکه ترافیک آن سایت زیاد شده؛دلیلش همین است.من که هیچ مدی را برای آپالود کردن، ندارم.

نه والا من بلد نیستم هرکی اون زد مدلر رو گرفته خواهشا اگه ADSL داره یه جا آپ کنه که با دانلود منیجر بشه دانلود کرد من ترکیدم هر از هر دو لینک ناقص دانلود شد ... از شانس بد پلاگینشم برای مکس کار نمیکنه اگه زد مدلرش بدرد بخور باشه به فکر یه پلیس الگانس هستم .

کاربر_P30W
14-07-2009, 17:26
قربون دستت اگه شما خودت این مد ها رو داری یه جای دیگه اپ کن، راستی این مد ها روی ورژن 1.0.0.4 نصب میشن؟
متاسفانه من ندارم.

نه والا من بلد نیستم هرکی اون زد مدلر رو گرفته خواهشا اگه ADSL داره یه جا آپ کنه که با دانلود منیجر بشه دانلود کرد من ترکیدم هر از هر دو لینک ناقص دانلود شد ... از شانس بد پلاگینشم برای مکس کار نمیکنه اگه زد مدلرش بدرد بخور باشه به فکر یه پلیس الگانس هستم .

من که واسه شما گذاشتم؛با NetFixer ؛ منم بخاطر ماشین های ایرانی برای شما لینک زد مدلر را گذاشتم؛لینکش را هم عوض کردم؛(منبع سایت جدید: پی سی تک است)؛

با تشکر

king of the kings
14-07-2009, 18:34
بزودی ماشین های ایرانی سن اندرس برای ایوی تبدیل خواهند شد..اموزش هم می زارم یکم صبر کنید.
با تشکر از همه

!@#$%^&*()
14-07-2009, 19:46
سلام دستتون درد نكنه.
فقط يه چيز ديگه:
ميشه تصوير social club رو عوض كرد ويا كاري كرد كه اين بازي مثل سان اندياس به صورت مستقيم بالا بياد؟(social club لازم نباشه)؟
tAnQ

کاربر_P30W
15-07-2009, 08:44
خب با کرک رازور بازی کنی؛دیگه اصلاً یه سوشیال کلاب احتیاج نداری،البته اگه ورژن اصب را هم داری؛کاری نمیشه کرد جز هک کردنش.

mohammadrezams
15-07-2009, 11:55
اینم نسخه جدید که مشکل در کنار هم بودن کلمات انگلیسی و فارسی رو حل کردم و دیگه مثلا بجای این که بنویسه Open نرم افزار ، مینویسه نرم افزار Open IV و چند خطای تایپی درست شده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از خارج کردن فايل از حالت فشرده پوشه fa_FA رو در محلي که Open iv قرار داره در پوشه Resources و در پوشه Languages کپي کنيد . حالا به همون پوشه نصب برنامه برگرديد و بر روي ClearConfig کليک کنيد حالا برنامه رو اجرا کنيد و در اولين صفحه زباني رو که پرچم جمهوري اسلامي ايران رو داره انتخاب کنيد و جلو بريد .
اين برنامه به ياد گيري Edit شما خيلي کمک مي کنه و براي تازه کارها خيلي مناسبه . اگه ازش رازي بودين يه تشکر هم بزنيد !
دانلود با حجم 33 کیلوبایت :

mohammadrezams
15-07-2009, 12:03
سلام دستتون درد نكنه.
فقط يه چيز ديگه:
ميشه تصوير social club رو عوض كرد ويا كاري كرد كه اين بازي مثل سان اندياس به صورت مستقيم بالا بياد؟(social club لازم نباشه)؟
tAnQ
یک راهش اینه که پچ 1.0.3 رو دانلود کنی .
راه دوم اینه که به پست زیر مراجعه کنی یادت باشه تمامشو با دقت بخون :

و ...

کاربر_P30W
15-07-2009, 14:21
.GTA IV:Wallpapers by DanooshDesign - IMG

.All rights for DanooshDesign-IMG Unit reserved

mohammadrezams
15-07-2009, 15:41
سلام .
نسخه جديد از نرم افزار بي نظير اديت بازي،Spark IV . اين نسخه از نرم افزار تمامي پچ ها رو ساپورت مي کنه . همونطور که مي دونيد راک استار براي کسايي که از پچ 1.0.3 استفاده مي کنند يه فیــلتر گذاشته که اگه بازيو اديت کنن ديگه نميتونن مولتي پلير بازي کنن ولي در اين نسخه اين مشکل رفع شده . در اين نسخه قابليت ساپورت فايل هاي صوتي هم اضافه شده و همينطور ساپورت براي اکسپرت فايل ها به فرمت SMD و ساپورت چندين فايل ديگه که در نسخه قبل امکان اونها نبوده . من به همه ي اونهايي که از Open IV براي اديت استفاده ميکنن پيشنهاد ميکنم که حتما Spark IV رو دانلود کنن . اين نرم افزار باگهايي رو که Open IV داره به هيچ وجه نداره و داراي محيطي ساده و در عين حال کاربردي حرفه ايست.
اين مد چه پچ هايي رو ساپورت ميکنه ؟
+ براي انگليسي ها،فرانسوي ها،ايتاليايي ها،آلماني ها و اسپانيايي ها :
1.0.0
1.0.1
1.0.2
1.0.3
1.0.4
+ روسي ها :
1.0.0.1
1.0.1.1
1.0.2.1
1.0.3.1
+ ژاپني ها :
1.0.1.2
1.0.2.2
حجم : 4.3 مگابایت
+ دانلود :

- لینک کمکی :

keyvan63
17-07-2009, 12:25
سلام..
تو این بازی ماشین رو می شه اسپرت کرد؟

mohammadrezams
17-07-2009, 16:56
سلام..
تو این بازی ماشین رو می شه اسپرت کرد؟
نه برخلاف سن آندریاس نمیشه فقط میشه رنگ کرد یا تمیز کرد . اگه بخوای Neon زیر ماشینت بزاری میتونی با تراینر اینکارو بکنی که سرچ کنی تو همین تاپیک هست .

keyvan63
19-07-2009, 14:22
ممنون ..اگه می شه تراینر رو برام بزار..

amin 2010
20-07-2009, 14:54
چرا گرافیک بازی اینقدر پرته؟؟؟؟

ممنون ..اگه می شه تراینر رو برام بزار..

مگه دوستمون نگفت تو این تاپیک هست؟؟ اگه یه سرچ بزنی حله.

مروارید30
20-07-2009, 23:50
دوستان عزیز من یک فرد مبتدی هستم و بسیار علاقه به نصب مد دارم و روی سیستمم بازی gta نصبه لطفا از اول منو راهنمایی کنید تا بتونم اون مدهایی که خوشم میاد تو بازی اجرا بدم . منو به این تایپک اون تاپک نفرستید از اول بگید باید چه برنامه هایی نصب کنم و چطوری درست کنم .

شـیـفــو
23-07-2009, 07:47
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بیشتر شبیه آندرکاور شده تا آی وی

grand theft auto
23-07-2009, 08:16
سلام
اگه ممکنه بگید که در کدوم صفحه آموزش وارد کردن ماشین های جدید به بازی داده شده؟؟شرمنده من نتونستم 60 صفحه رو بگردم...

کاربر_P30W
23-07-2009, 13:17
چرا گرافیک بازی اینقدر پرته؟؟؟؟

مگه دوستمون نگفت تو این تاپیک هست؟؟ اگه یه سرچ بزنی حله.

بیشتر شبیه آندرکاور شده تا آی وی

بنده خودم با PS چنینش کردم؛اگر چنین در بازی بود که چشمم به باد میرفت:20:.

mohammadrezams
23-07-2009, 13:37
سلام
اگه ممکنه بگید که در کدوم صفحه آموزش وارد کردن ماشین های جدید به بازی داده شده؟؟شرمنده من نتونستم 60 صفحه رو بگردم...
در همین صفحه به شما آموزش داده میشه .

ماشینی که شما دانلود می کنید دارای دو فایل اصلی با پسوند های wtd و wft هست که wtd تکتسچر ها مثل چراغ و آرم ها و دیگر فایل های تصویریه و wtf اسکلت یا فایل سه بعدی ماشینه که وقتی اینا رو هم سوار بشن می شن یه ماشین توی GTA 4
ابزار مورد نیاز
- یکی از برنامه هایSpark IV یا Open IV ترجیحا آخرین نسخه Spark IV باشه که در صفحه قبل گذاشتم .
نصب بودن یکی از پچ های رسمی *R
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این آموزش برای تمامی ماشین ها تقریبا یکسانه و اگه تفاوتی دیدین لینک دانلود ماشینو بزارین تا آموزش بدم .
آموزش با Spark IV
وارد برنامه بشید . بر روی آیکن زرد رنگ Open کلیک کنید . به محل نصب بازی و فولدر هایی که میگم برید .
Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages
توضیح فارسی برای مبتدی ها : محل نصب بازی > فولدر PC > فولدر models > فولدر cdimages
حالا فایل vehicles.img رو در برنامه باز کنید . همونطور که گفتم ماشین دوتا فایل داره ، دو تا فایل با نام یکسان ولی با فرمت غیر همسان . مثلا ماشین ما دو تا فایل با نام یکسان admiral داره تو قسمت Filter برنامه Spark IV این اسمو تایپ می کنیم دو تا فایل درست عین فایل های خودمون میاد . برای جایگزین کردن هر کدوم با کلیک انتخابشون میکنیم و بعد بر روی کلید Import در بالای برنامه کلیک می کنیم . مسیر فایلی که با همون نام دانلود کردیم دقت کنید همون نام و همون فرمت رو جایگزین میکنیم و بعد بر روی Save کلیک می کنیم . بازم دقت داشته باشید این مرحله رو برای هر دو فایل admiral.wtd و admiral.wft انجام میدیم . دقت کنید به هیچ وجه این دوتا رو جای هم جایگزین نکنید یعنی مثلا admiral.wtd رو با admiral.wft اشتباه نگیرید چراکه در این صورت درصورت نداشتن نسخه پشتیبان از vehicles.img بازیتون خراب می شه . درضمن درصورتی که از سیستم ضعیفی استفاده می کنید پیشنهاد ما اینه که به هیچ وجه ماشین عوض نکنید چراکه حجم ماشینا چند برابر فایل های اصلیه و در نتیجه دچار افت فریم می شین البته مشکلای عدیده دیگه ای هم ماشینا دارن که دیگه بهشون اشاره نمی کنم .
بخش بعد تنظیماتم تنظیمات هندلینگ و اندازه چرخ و ارتفاع از زمین و ... هست که در مورد این یه بار به یکی از دوستان راهنمایی کرده بودمو دیگه حالشو ندارم راهنمایی کنم فقط یه مختصر میگم مثلا هندلینگی که توی فایل Readme ماشین نوشته (Readme یک فایل تکست هست که درباره اون کار توضیح داده و حتما باید خونده بشه) رو باید با اصلش جایگزین کرد مثلا نوشته admiral 0052554454555 برای handling . شما به مسیر هندلینگ در Grand Theft Auto IV\common\data میرید و فایل handling.dat رو با Notepad باز می کنید و دنبال لاین یا خط admiral میگردید بعد کل اون لاین رو پاک می کنید و لاین admiral 0052554454555 رو که مثال زدم جاش کپی می کنید . البته این اعداد تقلبی هستن تعداد ارقام هندلینگ خیلی زیاد تره .

grand theft auto
23-07-2009, 17:12
ممنون آقا محمد رضا
من پچ نصب نکردم،بدون پچ نمیشه؟؟هیچ راهی نیست؟؟البته الان خود بازی هم روی سیستمم نصب نیست چون قبلا پاکش کردم اما میشه راحت دوباره نصبش کرد اما حوصله دانلود پچ ندارم...

کاربر_P30W
24-07-2009, 09:21
تبدیل فرمت DFF بازی SanAndreas به IV!!!

حتی مدل هایی که خودمان برای SanAndreas ساخته بودیم هم به IV تبدیل میکنه و در نتیجه همه ی مدل های دست ساخته خودمان برای SanAndreas هم به IV تبدیل می شود!

دانلود:

از منوی File دکمه Open را زده و سپس DFF مورد نظر را انتخاب کنید و سپس فایلی با همان نام منتهی با پسوند WDR که برای IV می باشد؛درست خواهد شد.

البته با Z-modeler خم می توان چنین کرد؛پس اینم لینک دانلود Z-modeler 2.2.1 برای ادیتGTA IVا:

mohammadrezams
24-07-2009, 15:57
این رفتار پلیس ها رو مثل مردم عادی می کنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل peds.ide رو در مسیر Grand Theft Auto IV\common\data کپی کنید تا با فایل هم نامش کپی بشه . از فایل اصلی هم یه کپی بگیرید که اگه خوشتون نیومد یا مشکل داشت یقه مارو نگیرید :دی
+ دانلود با حجم 7 کیلوبایت :

mohammadrezams
24-07-2009, 16:52
البته با Z-modeler خم می توان چنین کرد؛پس اینم لینک دانلود Z-modeler 2.2.1 برای ادیتGTA
[/CENTER]
بعید میدونم بشه ... این زد مدلر ایمپورت میکنه ولی اکسپرت نمیکنه . زد مدلر ریجستر جشده اکسپرت می کنه ایمپورت نمیکنه ! من که دیگه کم آوردم هرکاری میکنم نمیشه مشکلو میدونم از کجاست مشکل از فایل GTAIV.zmf که در فولدر ZModeler 2.2.1\Filters هست هستش . اما مال اون ریجستر نشده روی این که ایمپورت میکنه کار نمی کنه . اگه این فایلو پیدا کردین یا یه زد مدلر درست و حسابی اومد بزارین . به هر حال فعلا همینم غنیمته من دارم فایلاشو میبینم که بفهمم هر بخش چیکار میکنه تا اگه شد شاید پژو RD خودمو تبدیل کنم (هیچ قولی نمیدم چون تازه اول کارم)

KING OF SPEED
24-07-2009, 17:43
سلام
لطفا مود یا پچ رفع گیجی دوربین رو بزارید

virus2009
24-07-2009, 19:55
سلام
لطفا مود یا پچ رفع گیجی دوربین رو بزارید

از کرک های fedor یا razor استفاده کنید.

کاربر_P30W
26-07-2009, 13:05
دوباره داره داستان ماشین های ایرانی و... برای اینم شروع میشه و دوباره یکی مثل من یه بازی با نام خودش+سی تی (مثل دانوش سی تی (!) ) درست میکنه... جالبه!؛در هر حال من که دیگه انصراف دادم! چی بود اون دانوش سیتیه! فقط به دوستم دادم؛یکی دیگه هم که اسمش حجت بود دادم و بعدش دیگه معلوم نیست چی شد! چون مثلاً می خواست بزاره اینترنت ولی نذاشت... بنابرین دیگه دانوش سیتی 2 (ATG سابق) رو نمی خوام بسازم... .

('_')

KING OF SPEED
26-07-2009, 17:15
از کرک های fedor یا razor استفاده کنید.

از کرک ریزور مخصوص پچ 1.3 و خود پچ 1.3 استفاده میکنم....اگه بازیو پاک کنم دوباره نصب کنم درست میشه؟؟؟

virus2009
26-07-2009, 23:39
از کرک ریزور مخصوص پچ 1.3 و خود پچ 1.3 استفاده میکنم....اگه بازیو پاک کنم دوباره نصب کنم درست میشه؟؟؟

شما بازی رو که دوباره نصب کردی اول پچ رو بریز و بعد از کرک fedor استفاده کن.

djjaguar
27-07-2009, 07:51
I am turning back

یک مرسدس درجه یک که دقیقا مثل ماشین های خود جی تی ای چهار دمیج داره

djjaguar
27-07-2009, 07:53
و اینم دوج چارجر مدل 80 با دمیج طبیعی

djjaguar
27-07-2009, 07:54
اینم لینک دانلود مزدا 3
. اگر درخواست ماشین خاصی رو دارید بگید درصورت موجود بودن لینکشو بزارم

djjaguar
27-07-2009, 08:06
بی ام دبلیو .ام فایو .

djjaguar
27-07-2009, 08:31
mini pcj

djjaguar
27-07-2009, 08:32
mini nrg

djjaguar
27-07-2009, 08:34
ford gt

djjaguar
27-07-2009, 08:35
اینم جت پکه دقیقا مثل جت پک جی تی ای سن اندریاس البته نسخه بتاس

djjaguar
27-07-2009, 10:44
vw gol

djjaguar
27-07-2009, 10:45
Plymouth

djjaguar
27-07-2009, 10:47
Cayman

djjaguar
27-07-2009, 10:48
Mitsubishi Lancer Evo VIII
این یکی عالیه عاشقش می شین

djjaguar
27-07-2009, 10:49
kamaza

djjaguar
27-07-2009, 10:49
Mitsubishi Lancer Evo X
دست فرمونش عالیه. اوولوشن ایکس

djjaguar
27-07-2009, 10:50
فراری f430

djjaguar
27-07-2009, 10:51
Nissan R35 GT-R

djjaguar
27-07-2009, 10:51
Mazda RX-7 FD3S

djjaguar
27-07-2009, 10:53
اینا ماشینایی بود که ارزش دانلود داره بقیش چنگی به دل نمی زنه گفتم یه کالکشن از ماشینا خوبش داشته باشید
حجم دانلود ها بالاس پس اگر سرعتتون پایینه از ماشینایی که توصیه شده استفاده کنید که از بقیه بهترند
اگر مورد خوب دیگه ای دیدم براتون می فرستم
enjoy your life

elyas02000
27-07-2009, 11:04
به عنوان اولین کسی که بلافاصله ماشینارو دانلود کرد بهتون توصیه میکنم حتما دانلود کنین واقعا ارزششو داره

virus2009
27-07-2009, 12:52
اینا ماشینایی بود که ارزش دانلود داره بقیش چنگی به دل نمی زنه گفتم یه کالکشن از ماشینا خوبش داشته باشید
حجم دانلود ها بالاس پس اگر سرعتتون پایینه از ماشینایی که توصیه شده استفاده کنید که از بقیه بهترند
اگر مورد خوب دیگه ای دیدم براتون می فرستم
enjoy your life

شما قوانین p30world رو خوندی .....؟؟؟
دو عدد پست پشت سر هم خلاف قوانینه حالا شما 10 - 20 تا پست پشت سر هم دادی.....!!!!!!!!
حالا من مدیر سایت نیستم ولی میتونستی همه رو تو یک پست بزاری.

djjaguar
27-07-2009, 15:21
لانچیا با حجم 2 mb

djjaguar
27-07-2009, 15:23
اگر کسی نحوه وارد کردن خودروها به maya رو پیدا کرد بزاره چون در این صورت می تونم بلافاصله براتون ماشین های جدید درست کنم چه داخلی و چه خاررجی ولی با زدمودلر نمی شه کار کرد
تا پست های بعدی خدا نگهدار

djjaguar
27-07-2009, 19:10
متاسفم .من قوانین رو نخوندم . زیاد هم اینجا ها نمیام . ولی چون دیدم موارد مفیدیه گفتم بزارم تا دوستان استفاده کنند . علت جدا فرستادن پیام هام هم پریدن پیام ها در دیال آپ بوده .
به هر حال سعی کنید لذت ببرید.

کاربر_P30W
27-07-2009, 21:15
دی جی جگوار عزیز!

چرا با مکس کار نمی کنی؟

djjaguar
27-07-2009, 21:42
می تونم ولی اسکریپت اون رو هم ندارم

کاربر_P30W
28-07-2009, 08:01
Script رو که من گذاشتم... حواست کجاست؟

djjaguar
28-07-2009, 10:54
لینک زدمودلر با لینک دی اف اف به دبلیو دی تی رو پیدا کردم ولی بدرد این کار نمی خورن زد مودلر که اکسپرت برای جی تی ای چهار نداره برای مکس هم که خروجی نمی ده

elyas02000
28-07-2009, 12:53
آقا یکی کامل توضیح بده من این مدایی رو که از صفحه 1 دانلود کردم چجوری بریزم تو بازی یا اگرم قبلا توضیح داده شده شماره صفحه و پستو بدید ممنون

البته از پست 538 چیزی نفهمیدم بعد از اینکه اون 2تا فیلو دانلود کردم چیکار کنم؟

virus2009
28-07-2009, 13:01
آقا یکی کامل توضیح بده من این مدایی رو که از صفحه 1 دانلود کردم چجوری بریزم تو بازی یا اگرم قبلا توضیح داده شده شماره صفحه و پستو بدید ممنون

البته از پست 538 چیزی نفهمیدم بعد از اینکه اون 2تا فیلو دانلود کردم چیکار کنم؟

مد هایی که اسکریپ هستن به روش زیر نصب می شوند:

KING OF SPEED
28-07-2009, 13:06
شما بازی رو که دوباره نصب کردی اول پچ رو بریز و بعد از کرک fedor استفاده کن.

بازی به صورت اورجینال نصب نمیشه و بصورت کرک شده ریزور (کرک قدیمی) نصب میشه که من اول پچ و بعد کرک ریزور مخصوص پچ رو ریختم که بعد از چند دقیقه بازی اینطوری میشه...:19:

virus2009
28-07-2009, 13:23
بازی به صورت اورجینال نصب نمیشه و بصورت کرک شده ریزور (کرک قدیمی) نصب میشه که من اول پچ و بعد کرک ریزور مخصوص پچ رو ریختم که بعد از چند دقیقه بازی اینطوری میشه...:19:

شاید اون پچی که گرفتی با کرک رازور کار نمیکنه.
شما اول کرک فدور رو کپی کن بعد پچ رو نصب کن.
ببین تو فولدر اصلی بازی فایل 1911.dll هست....

mohammadrezams
29-07-2009, 14:26
سلام ...
تو این پست میخوام یه سرعتسنج عالی و جدیدو بهتون نشون بدم . این درست مثل سرعت سنج GTA SanAndreas سمت راست صفحه قرار میگیره
قابلیت ها :
- امکان ریختن اسکین جدید
- امکان ساخت اسکین
- امکان تعیین نوع اجرا (خودکار یا با کلید)
اگه شما تاحالا مد های اسکریپی رو نصب نکردید شاید این مد خیلی براتون دردسر ساز باشه پس بدقت گوش کنید چی میگم چون به نظر من خیلی سادست پس دیگه سوالی در مورد نحوه نصب نکنید ...
شما برای اجرای این مد نیاز به ScriptHook.dll اونم آخرین ورژنش دارین که تو تاپیک هست همینطور میتونید از لینک زیر دانلود کنید توی لینک زیر هست :

نحوه نصب هم اینه که ScriptHook.dll رو در محل نصب بازی کپی می کنید .
بعد از اون نیاز به یکی از ASI Loader های موجود در اینترنت مانند XLiveLess که در این تاپیک موجود هست و اگه نمیتونید پیدا کنید لینک زیر :

و یا Asi-Loader :

و یا YAASIL :

که من شخصا XLiveLess رو بخاطر مزایاش به شما توصیه می کنم .
نحوه نصب همگی اونها هم تقریبا یکسانه به این صورت که در محل نصب بازی میریزید .
حالا فایل SpeedoIV.asi و فولدر SpeedoIV رو در محل نصب بازی میریزید .
من حالت اتوماتیک رو فعال کردم پس اگه میخواید سرعتسنج با اشاره یک کلید فعال بشه فایل SpeedoIV.ini رو باز کنید و کلمه true رو به false تغییر بدید . کلیدشم F12 هستش که قابل تعویضه که در لینک زیر میتونید اعداد کلید ها رو ببینید و کلید F12 رو که عددش 123 هست رو به کلید های دیگه تغییر بدید .

اگه مثل من بعد از نصب دچار مشکل نبود D3DX9_40.dll شدید اون رو از لینک زیر دانلود کنید و در آدرس C:\WINDOWS\system بریزید :

درضمن اگه میخواید اسکین بسازید یا اسکین های بیشتر میخواید اونها رو از لینک زیر دانلود کنید .

اگه شما اینو از gtagrage هم دانلود کرده بودید و کار نمیکرد این مثل اون نیست این کار میکنه چون سازندش یادش رفته بود بجز Config.ini فایل SpeedoIV.ini هم بزاره . برای این کار از Config.ini یک کپی بگیرید و نام اون رو به SpeedoIV.ini تغییر بدید دقت کنید باید هر دو در پوشه SpeedoIV باشن یعنی همین کارایی که گفتم و اگر نه سرعتسنج کار نمیکنه !
+ دانلود با حجم 148 کیلوبایت :

خب حالا که اینقدر زحمت کشیدم اینقدر توضیح دادم اونم اینقدر واضح با تمام مخلفات حقم نیست یه تشکر خشک و خالی بزنین نترسین پول اینترنتتون زیاد نمیشه :دی

آپدیت اول پست
در این آپدیت از این پست اسکین های جدیدی رو براتون قرار میدم .
1- Transparent 300 Speedometer Skins
+ دانلود با حجم 200 کیلوبایت :

2- Flame Speedometer Pack
+ دانلود با حجم 631 کیلوبایت :

آپدیت دوم پست
در این آپدیت از این پست براتون اسکین های ایرانی قرار میدم . این اسکینها رو خودم ساختم البته بیشترشو با همون طرح های اصلی زدم فقط اعدادشو ایرانی کردم و سه تا هم جدیده ... اگه بیشتر تشکر بزنید بازم اسکین های ایرانی بیشتری براتون میزارم .
+ دانلود با حجم 494 کیلوبایت :

آپدیت سوم
چندتا اسکین دیگه ...
+ دانلود با حجم 2.291 کیلوبایت :

mohammadrezams
29-07-2009, 14:59
GTA 4 بازی ای هست که نیاز به حداکثر توان سیستمی داره و یکی از این عوامل گرافیکه اگه شما مشکل پایین بودن کارت گرافیکو دارین و فعلا نمیتونید عوضش کنید این پچو نصب کنید ممکنه فرجی بشه :5:
سازنده این مد خودش رو روی سیستم زیر تست کرده :
nVDIA 8400GS
Intel Core 2 Duo 1,6 Ghz
2GB 800 Mhz RAM
بازم میگم گفتم گرفیک این برای اونایی خوبه که دو گیگ رمو یه سی پی یوی دو هسته ای دارن برای عوامل دیگتون که کمه مثل سی پی یو که خیلی مهمه به این مد ربط نداره .
+ دانلود با حجم 141 کیلوبایت :

کاربر_P30W
29-07-2009, 20:06
لینک زدمودلر با لینک دی اف اف به دبلیو دی تی رو پیدا کردم ولی بدرد این کار نمی خورن زد مودلر که اکسپرت برای جی تی ای چهار نداره برای مکس هم که خروجی نمی ده

ابتدا ایمپورت کننده DFF را در مکس نصب کرده و پس از ساخت یا ادیت مدل آنرا با همان اسکریپت به DFF اکسپورت کرده و سپس با DFF TO WDR مدل مورد نظر را برای GTA IV بسازید,من خودم اینکار را کرده ام و ماشین های "من در آوردی" ام را ریختم در بازی.

mohammadrezams
29-07-2009, 21:09
سلام کمتر کسی هست که اسم GSM رو نشنیده باشه ... این کار جدیدم اون سایت تم و رینگتون موبایلو به GSM تبدیل میکنه البته همونطور که میدونید هنوز امکان ویرایش کامل مثل HTML وجود نداره برای همین با همون استیله فقط رنگ و لعابشو عوض کردم البته هنوز کارش مونده ... اگه خوشتون میاد بگین تموم شد بزارم و اگر نه که بیخیال

راستی هرکی راه ادیت فایلای وب این بازیو فهمید کوتاهی نکنه بزاره ...

virus2009
29-07-2009, 21:16
سلام کمتر کسی هست که اسم GSM رو نشنیده باشه ... این کار جدیدم اون سایت تم و رینگتون موبایلو به GSM تبدیل میکنه البته همونطور که میدونید هنوز امکان ویرایش کامل مثل HTML وجود نداره برای همین با همون استیله فقط رنگ و لعابشو عوض کردم البته هنوز کارش مونده ... اگه خوشتون میاد بگین تموم شد بزارم و اگر نه که بیخیال

راستی هرکی راه ادیت فایلای وب این بازیو فهمید کوتاهی نکنه بزاره ...

خیلی جالبه اگه بشه فایل هاشو ادیت کرد چی میشه...!!!
راستی فایل وب کجا هستند....؟؟؟

mohammadrezams
30-07-2009, 09:30
خیلی جالبه اگه بشه فایل هاشو ادیت کرد چی میشه...!!!
راستی فایل وب کجا هستند....؟؟؟
تو آدرس Grand Theft Auto IV\pc\html هستن . فایل ها با فرمت whm هستن . با Open IV یه آرشیو IMG بساز بعد فایل های هر سایتی رو که خواستی توش بریز و ادیت کن . اگه میخوای بصورت سایت ببینی داخل Spark IV ولی من نتونستم با Spark IV ادیت کنم این برنامه نه تنها اخطار میداد بلکه کاری کرد که با Open IV هم نمیشد فایلو ادیت کرد پس بهتره فقط از Open IV استفاده کنیم . اگه میشد ادیت کرد خوب بود یه P30World میساختیم :دی توی GTA Forum هم گشتم ولی چیزی گیر نیاوردم . میرم بازم بگردم شاید چیزی بود :20:

کاربر_P30W
30-07-2009, 09:42
صفحه ی اول تاپیک کاملاً تصحیح و بروز شد
The first page of this topic has been reedited,successfully.

mohammadrezams
30-07-2009, 09:55
سلام
از لوگوهایی که اول بازی لود میشن خسته نشدید ؟ مدی که میخوام براتون بزارم این مشکلو حل کرده . این مد لوگوی Rockstar رو به شکلی بسیار زیبا در میاره .
جایگزینی : هر سه لوگوی ny, north, gta
سایز : 1.39 مگابایت
سازنده : Mitchell Maniac
ایمیل سازنده : crashoverdrive01@hotmail.de
+ دانلود :

Vahidking.75
30-07-2009, 23:52
تا وقتی که یه ماشین ایرانی به بازی اضافه نشه من به اینجا نمیایم و پست نمیدم

تماس
فرت:31::31::31::31::31::31::31::31:

KING OF SPEED
31-07-2009, 06:59
شاید اون پچی که گرفتی با کرک رازور کار نمیکنه.
شما اول کرک فدور رو کپی کن بعد پچ رو نصب کن.
ببین تو فولدر اصلی بازی فایل 1911.dll هست....

گفتم که کرک مخصوص پچ رو گرفتم....کلا فایل های اصلی بازی رو ندارم و کرک فدور باید رو بازیه اورجینال ریخته بشه ..درسته؟
آره اون فایل هست

mohammadrezams
31-07-2009, 10:48
سلام
با این مد اون سایت رینگتون و تم بازی به سایت GSM تبدیل میشه ...
سازنده : محمدرضا (خودم)
همراه با راهنمای فارسی :8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست ! اگه فرد کپی بردار جزء انسان باشه به این اصل توجه میکنه !
+ دانلود با حجم 122 کیلوبایت :

mohammadrezams
31-07-2009, 14:17
اينم Audi R8 کار جديد تيم RTC که واقعا عاليه و پيشنهاد ميکنم حتما دانلود کنيد
از امکانات اين ماشين ميشه به :
- هندلينگ روان و مناسب
- داغون شدن در حد قابل قبول
- بازتاب زيباي نور بر روي بدنه
- امکان ديد دوربين در داخل ماشين بدون نياز به هيچ نرم افزاري
- کار کردن تمامي قطعات
- کيفيت قابل قبول و حجم مناسب
باگ ها :
طبق تست هايي که انجام دادم باگ بزرگي نداره ولي مثل هميشه برخلاف سازنده ها که باگ ها رو نميگن من باگهاي اين ماشينو بهتون ميگم تا بعد از دانلود پشيمون نشين . يکي از باگهاي اين ماشين اينه که وقتي به شيشه عقب ماشين تير بزنين جاي گلوله ها زيبا نميمونه يعني تکستچر خوب پيدا نميشه روي شيشه که باگ چندان قابل توجهي نيست . داغون شدن ماشين هم نسبت به ماشين هاي اوليه اين ماشين که اصلا درست و حسابي داغون نميشدن بهتره ولي باز جاي کار داره چون گاهي اوقات خيلي بد داغون ميشه (شديد) که واسه کسايي که مثل من عشق داغون شدنن تجويز ميشه .
عکس بزرگ رو ببینید :

باگ ديگه اي مشاهده نشد اگه شما پيدا کردين از طريق پ.خ بگين تا من تو اين پست بزارم .
تست سرعت و هندلينگ :
ماشين داراي هندلينگ کاملا رووني هست و وقتي که مثلا ميخواين از بين دو ماشين رد بشين به راحتي با چند حرکت کوتاه فرمون ميتونيد اون رو انجام بديد ماشين از نظر حفظ تعادل بسيار عاليه و در سرعت هاي بالا ميشه با يه ترمز دستي و چند حرکت فرمون به راحتي ماشينو متوقف کرد و از وقوع حوادث ناگوار جلوگيري کرد البته بسته به توانايي شما هم داره . تست سرعت اين ماشين هم بسيار عالي بود و در نهايت تعادل ميتونه حد اکثر با سرعت 160 کيلومتر در ساعت حرکت کنه البته اين سرعت استاندارد تست شده در يک جاده کاملا خلوت بوده و از کمترين پيچش فرمون استفاده شده و در حالت عادي در يه جاده شلوغ فکر نميکنم بيشتر از 80 يا 100 کيلومتر در ساعت بشه رانندگي کرد .
عکس بزرگ رو ببینید :

نتيجه :
ماشين کاملا عالي اي هست ولي باز جاي کار داره در کل ارزش دانلود کردنو داره .
توجه : اينکه گفتم داخل ماشينو ميشه ديد من ماشينو جاي comet که سازندش گفته بود نزاشتم من جاي banshee ريختم چون جاي comet قبلا پورشه گذاشته بودم توجه کنيد که بايد تنضيمات هندلينگو انجام بديد و بجاي COMET که تو Readme نوشته بنويسين BANSHEE و اسم دو فايل comet رو به banshee تغيير بدين البته اگه ميخواين مثل من عمل کنين و اگر نه اين کارا رو نکنيد .
- آموزش نصب ماشين :
+ دانلود ماشین با حجم 2.5 مگابایت :

mohammadrezams
01-08-2009, 10:10
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5.jpg
عکس بزرگ :

تو پست امروزم میخوام یه ماشین نازو بهتون معرفی کنم همون که خیلی هاتون براش میمیرید . بله درست حدس زدید :27: لابورگینی گالاردو . به جرعت میتونم بگم این ماشین متفاوت ترین ماشینیه که تا به حال دانلود کردم . ماشین دارای سایز بسیار مناسبی و تو تست های من به هیچ وجه باعث افت فریم نشد البته در سیستم های ضعیف احتمال افت فریم قویه .
از قابلیت های این ماشین میشه به :
- هنلینگ عالی و روان
- فیزیک عالی
- حجم مناسب
- رفلکس کاملا منظم و زیبای نور بر روی بدنه اتومبیل
- رنگ های اختصاصی خودرو که به زیبایی اون می افزایه
- اندازه دقیق لاستیک ها و ارتفاع از زمین با استفاده از vehicles.ide
- داغون شدن کاملا واقعی و همانند خودرو های اریجینال بازی
یکی از چیزایی که این ماشین زیبا رو با ماشین های دیگه متمایز میکنه اینه که طی تست های من هیچ باگی در اون پیدا نشد ! جای تیر به راحتی بر روی شیشه ها می مونه و اگه از بین پنجره ها بخواین شلیک کنین به مشکل بر نمیخورین حتی موقع پنچر شدنم لاستیک مثل ماشین های اصل پنچر میشه و مثل بعضی ماشینا نیست که وقتی لاستیکاشون میترکه به یه شکل ناحنجار رینگ دیده بشه . این خودرو مثل خودرو های زیبای دیگه ای که گذاشتم و حتی بیشتر از اونها شما رو به بازی کردن جذب میکنه و اصلا ازش خسته نمی شید فقط دعا میکنید روش خش نیفته. چراغ های جلو و عقب خیلی ماهرانه طراحی شدن و اگه تو شب خوب بهشون دقت کنید کاملا دقیق روشن میشن و مثلا مثل خودروی پورشه Cayman چراغ عقبشون اونطوری نیست که فقط نور بده . در تست سرعت این ماشین بسیار موفق تر از Audi R8 بوده و میتونه با سرعت 200 کیلومتر در ساعت و با شتاب و صفر تا صد عالی حرکت کنه اما باید اعتراف کنم اگه به چنین سرعتی برسین 90 درصد تعادلتون رو از دست میدین و بعد دیگه ترمز کارساز نیست و براتون آرزوی رحمت میکنم :دی پیشهاد میکنم برای مسابقاتی که به بروسی زنگ میزنید ، حتما از این ماشین استفاده کنید چرا که بردنتون تضمین میشه برای مراحل تعقیب و گریز همه لامبورگینی گالاردو تجویز میشه !
جایگزینی ماشین : بجای Infernus (همون که شبیه لامبورگینی مورسیه لاگو هست )
سازنده ها : Giorgio91 و FunGt
تصاویری از ماشین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
عکس بزرگ :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
عکس بزرگ :

+ دانلود با حجم 2.2 مگابایت :

rasoolyas
01-08-2009, 10:54
تصویر:

لینک:

rasoolyas
01-08-2009, 10:55
تصویر:
لینک:

rasoolyas
01-08-2009, 10:57
تصویر:
لینک:

کاربر_P30W
01-08-2009, 11:08

Hop U enjoy!

rasoolyas
01-08-2009, 11:12
تصویر:
لینک:

خوشتون میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟

rasoolyas
01-08-2009, 11:13
تصویر:
لینک:

rasoolyas
01-08-2009, 11:14
تصویر:
لینک:

rasoolyas
01-08-2009, 11:15
تصویر:
لینک:

rasoolyas
01-08-2009, 11:16
goodbye see you later

کاربر_P30W
01-08-2009, 12:43
صفحه اول بروز شد.

mohammadrezams
01-08-2009, 16:05
سلام
امروز ميخوام يه ماشين عالي ديگه رو براتون بزارم . درسته MITSUBISHI LANCER EVOLUTION X اين ماشين توي تست هاي من بدک نبود و در کل ارزش دانلود رو داره چون زيباست . خب بدون تعريف اضافي ميرم سر اصل مطلب
از قابليت هاي ماشين ميشه به :
- شتاب و سرعت مناسب
- حجم مناسب که باعث عدم افت فريم در بازي ميشه
- تمامي چراغ ها چه ترمز چه چراغ شب به خوبي کار ميکنن
- تمامي قطعات کار مي کنن
- موقع پنچر شدن رينگ به زيبايي معلومه
بزرگترين معايب :
- داغون شدن ماشين متاسفانه ضعيفه و از نقاط بزرگ ضعف اين خودرو محسوب ميشه
- موقعي که در هاي ماشين باز ميشه اگه از کنار نگاه کنيد انگار به هيچ جا وصل نيست
- اگه به چراغ هاي پشت تير بزنيد نميشکنه
تست سرعت خودرو :
خودرو از تست سرعت سربلند بيرون اومد . صفر تا صد خودرو در 10 ثانيه هست و حد اکثر سرعت اون با سرعت سنج فعلي که در صفحه پيش گذاشتم به 185 کيلومتر در ساعت ميرسه و بيشتر از اون باعث از دست دادن تعادل ميشه . اين سرعت در طويل ترين جاده بازي در حالت بدون ترافيک چک شده و در حالت عادي رسيدن به اين سرعت بسيار سخت و فقط کار راننده هاي حرفه اي هست
نتيجه گيري : در کل ميتونم بگم ماشين خوش ساختيه و مدل رفلکس عالي اي داره ولي خب نقاط ضعفي هم داره که نميشه ازشون گذشت . خودم من ازش راضي هستم و بهتون پيشنهاد ميکنم اگه دوستش دارين حتما دانلودش کنين
+ دانلود با حجم 2.24 مگ :

کاربر_P30W
02-08-2009, 09:40
صفحه اول بروز شد.
مد جریمه به پست مد هایی برای 4؛اضافه گردید

mohammadrezams
02-08-2009, 11:12
اینم که از ریختش معلومه چیه . خودم دانلود نکردم که مشخصاتشو بگم امیدوارم خوب باشه ...
سازنده : Steve
ورژن : 1.1
+ دانلود با حجم 2.1 مگابایت :

کاربر_P30W
02-08-2009, 11:58
اینم بدلیل باز کردن سایت Danoosh.webs.com گذاشتم و هم برای اینکه به همتون یه شیرینی به مناسبت قبول شدن در آزمون ورودی دبیرستان و پیش دانشگاهی الغدیر؛بدهم:

توجه داشته باشید که بدلیل عدم تمایل به ساخت خودرو های داخل کشور برای بازی؛اینجانب دیگر چنین خودرو هایی را نمی گذارمو یا نمی سازم:21:.

و توجه داشته باشید که ؛ من یک خودرو ایرانی می گذارم؛

یادتان باشد که این مدل؛مدل آماده کانورت شدن از DFF به WFT می باشد؛لطفاً مدل را باZ-modeler 2.1.2 build 964 یا جدیدتر از DFF به WFT تبدیل کنید.(یا به WDR).

بنز پلیس ایران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mercedes Benz classic 2006 C240 :

فایل هندلینگ و ... را باید خودتان تنظیم کنید.
از محمدرضا و کانورت آلفا از من.

کاربر_P30W
02-08-2009, 11:59
لطفاً ویدیو های خودتان هم در این تاپیک بگذارید.

mohammadrezams
02-08-2009, 15:45
اینم بدلیل باز کردن سایت Danoosh.webs.com گذاشتم و هم برای اینکه به همتون یه شیرینی به مناسبت قبول شدن در آزمون ورودی دبیرستان و پیش دانشگاهی الغدیر؛بدهم:

توجه داشته باشید که بدلیل عدم تمایل به ساخت خودرو های داخل کشور برای بازی؛اینجانب دیگر چنین خودرو هایی را نمی گذارمو یا نمی سازم:21:.

و توجه داشته باشید که ؛ من یک خودرو ایرانی می گذارم؛

یادتان باشد که این مدل؛مدل آماده کانورت شدن از DFF به WFT می باشد؛لطفاً مدل را باZ-modeler 2.1.2 build 964 یا جدیدتر از DFF به WFT تبدیل کنید.(یا به WDR).

بنز پلیس ایران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mercedes Benz classic 2006 C240 :

فایل هندلینگ و ... را باید خودتان تنظیم کنید.
از محمدرضا و کانورت آلفا از من.

تشکر ... ولی این مدل اونقدر هام آماده نیست . من تست کردم بازی گیر کرد . مگه تاحالا ماشینای بازی رو تو زد مدلر تست نکردی ؟ ماشین باید تیکه به تیکه قطعاتش رو با اسم و دامی جدا داشته باشه همه ی شیشه ها باید جدا باشن درصورتی که همه چسبیدن و خیلی چیزای دیگه اولین من از دیشب رو پژو آر.دی کارمو شروع کردم ولی به هیچ کس قول نمیدم که بزارم چون کار خیلی سختیه و بدون کمک نمیشه مشکل کول هم هست . برم بگردم یه برنامه واسه تبدیل تکستچر ها به dds پیدا کنم اگه پیدا کردی بزار ممکنه بشه کارایی کرد .

کاربر_P30W
03-08-2009, 11:46
چطور تستش کردی؟ مگه DFF به WFT رو داری؟

mohammadrezams
03-08-2009, 13:58
چطور تستش کردی؟ مگه DFF به WFT رو داری؟
نیاز نیست اگه دو تا زد مدلر یکی اونی که تو گذاشتی یکی آپدیت شده رو داشته باشی میتونید تبدیل کنی اصلا اون برنامه که میگی لازم نیست من یکی از ماشینا رو که دانلود کردم ابزاری رو که استفاده کرده توش نوشته بود همین زد مدلر و فتوشاپ و دو سه تا برنامه دیگه کافیه . الان دارم آر.دی رو روش کار میکنم خیلی سخته دارم تیکه به تیکه قطعاتشو جدا میکنم یا میسازم اگرچه هنوز در مورد کول ساختن چیزی نمیدونم ولی امتحانش ضرری نداره شاید تونستم تبدیل کنم .

sinak3
03-08-2009, 16:39
دوستان من باید این مد هارو کجا بریزم.باید برنامه یا پتچی نصب کنم؟ممنون میشم باد بدید.باتشکر

mohammadrezams
03-08-2009, 17:26
دوستان من باید این مد هارو کجا بریزم.باید برنامه یا پتچی نصب کنم؟ممنون میشم باد بدید.باتشکر
نه چیز خواصی نمیخواد فقط باید یه پچ رو سیستمت نصب باشه . برنامه spark iv هم از لینک زیر دانلود کن :

بعد مثلا اگه میخوای ماشین بریزی با spark iv فایل vehicles.img رو که تو مسیر Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages باز میکنی بعد تو ماشینی که دانلود کردی دو تا فایل هم نام با فرمت های wft و wtd هست که با استفاده از کلید Imort در بالای برنامه میریزیش تو بازی یه تنظیمات هندلینگ و ... هم هست که در موردش توضیح دادم تو لینک زیر :

مد هایی که من گذاشتم براشون آموزش گذاشتم هرکدومم تو نصبش به مشکل برخوردی همینجا بگو جوابتو میدم .

کاربر_P30W
03-08-2009, 19:43
خب ما هم یه آپدیت می کنیم ببینیم چه میشه...

mohammadrezams
04-08-2009, 08:28
سلام .
سلام
امروز براتون يه ماشين باحال ديگه رو ميخوام بزارم . درسته Lamborgini Murcielago . اين ماشين تمامي قابليت هاي ماشين هاي بازي رو داره . اونم از همه لحاظ که اگه تا آخر مطلب باهام همراه باشيد متوجه ميشيد .
از قابليت هاي اين ماشين ميتونم به :
- روشن شدن و کار کردن تمامي چراغ ها
- آسيب ديدن ماشين همانند ماشين هاي اصلي بازي
- کار کردن تمامي قطعات (سپرها،درها،کاپوت،صندوق،ش شه ها و...)
- مدل با کيفيت که کار EA Games هست
- حجم بسيار کم درست مثل خودرو هاي ارجينال
تصویر بزرگ :

از باگ هاي ماشين :
در کل تست من فقط دو باگ که يک باگ توسط سازنده گفته شده پیدا کردم اونم :
- وقتي چرخ پنچر ميشه رينگ به يک شکل ناهنجار ديده ميشه
- پشت ماشين جايي که موتور هست،روکشش رفلکس نداره يعني وقتي بهش نگاه ميکني تيره هست و نور ازش به چشم ما نميرسه .
تست سرعت و تعادل ماشين :
تست سرعت و تعادل ماشين هم خوب بود . سرعت ماشين حداکثر به 140 کيلومتر در ساعت ميرسه و بيشتر از اين در حالت عادي امکان پذير نيست در اين سرعت اگه از جاده اي که پستي بلندي داشته باشه رد بشين تعادلتون به هم نميخوره ولي اگه فرمون رو بدون ترمز دستي و يا ترمز گرفتن با زاويه زياد بخوايد بچرخونيد تعادلتون به هم ميخوره و آرزوي آمرزش و مغفرت براتون ميکنم . شتاب ماشينم بدک نيست ولي مثل گالاردو يا ماشين هاي ديگه اي که گفتم هندلينگشون توپه يه دفعه سرعت زياد نميکنه ! کم کم طي حرکت روون ميشه تا به حداکثر خودش ميرسه .
عکس بزرگ :

نتيجه :
ماشين بسيار خوبيه علارغم اينکه زياد ازش تعريف نکردم ولي ارزش دانلودو با اين حجمش داره چون باعث افت فريم هم نميشه و از اون Infernus خيلي خوشگل تره . من دانلود کردم خيلي هم ازش راضي هستم .
+ دانلود با حجم 1.033 مگابایت :

کاربر_P30W
04-08-2009, 19:52
سه شنبه 13 مرداد 1388 در ساعت 7:15 دقیقه ب.ظ؛

در حال دوچرخه سواری بودم (طبق معمول تابستون ها ساعت 5 تا 7 صبح و 7 تا 8:30 عصر)؛ناگهان وانتی را دیدم که از گاراژ بیرون می آمد نا گهان یک پراید بژ بوق زد و وانت کنار رفت و پراید رفت البته وانت به ماشین پشت پراید هم اجازه رفت را داد چراکه ماشین پلیس بود و داشت پراید را می گرفت؛به سرعت مسیرم را به مسیر رفتن دو خودروی ذکر شده(پلیس و پراید) تغییر دادم اما چون سرعتم کم بود؛نتوانستم ببینم چه شده؛ساعت 8:15 دقیقه شد و من داشتم از سه راه عابدی (در بابلسر منظورم است)؛می گذشتم که دیدم هنوز پلیس دارد آن پراید را می گیرد؛یه ریشخند زدم و آنطرف یک باره یه دختری به من نگاه کرد-فکر کرد به او می خندم!
___در هر حال؛از آنطرف یک جوان که ماشین خیلی اسپرتی داشت(405 جی ال ایکس مدل 1386 فکر کنم) دیدم که جو گیر شده و او هم با گاز و ویراژ به راه خود ادامه داد؛خیلی جالب بود؛یک جی تی ای به نام جی تی ای بابلسر!

mohammadrezams
05-08-2009, 09:17
سلام
اینم کار جدید گروه RTC بجای Buffalo خود بازی . من فعلا قصد دانلودشو ندارم که مشخصاتشو بگم بنابراین هرچی نویسنده گفته رو میگم .
- مدل با کیفیت
- کار کردن تمامی قطعات ( درها،صندوق،کاپوت،چراغ های عقب و جلو و ... )
- هندلینگ واقعی
- داغون شدن همانند ماشین های اصلی بازی
- رفلکس یک سطح و اسموش شده
- موقع پنچر شدن تایر مثل ماشینای اصلی میترکه
- و ...
بدنه ماشین از سری بازی های Need For Speed گرفته شده .
سازنده : LeX91
سایت :
+ دانلود با حجم 2.489 مگابایت :

dani.flight
05-08-2009, 09:46
دوستان من پچ 1.2 و كرك razor رو نصب كردم بد موقع اجرا ارور ws10 رو بمن ميده.چه كنم؟

کاربر_P30W
05-08-2009, 10:16
قبل از پچ کرک داشت بازیت؟
اگه آره؛بازی رو باید دوباره نصب کنی و بعد پچ رو نصب کنی و سپس باید حتماً کرک مخصوص اون پچ را نصب کنید.
اگه جوابتان خیر بود،کرک را عوض کنید و Fed0r بگیرید،خوب میشود؛چراکه پچ1.0.2.0 را نصب کرده اید؛در غیر این صورت اول .exe اصلی بازی را ریخته و سپس پچ و در آخر کرک مخصوصش را نصب کنید.

کاربر_P30W
05-08-2009, 10:24
سلام
اینم کار جدید گروه RTC بجای Buffalo خود بازی . من فعلا قصد دانلودشو ندارم که مشخصاتشو بگم بنابراین هرچی نویسنده گفته رو میگم .
- مدل با کیفیت
- کار کردن تمامی قطعات ( درها،صندوق،کاپوت،چراغ های عقب و جلو و ... )
- هندلینگ واقعی
- داغون شدن همانند ماشین های اصلی بازی
- رفلکس یک سطح و اسموش شده
- موقع پنچر شدن تایر مثل ماشینای اصلی میترکه
- و ...
بدنه ماشین از سری بازی های Need For Speed گرفته شده .
سازنده : LeX91
سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+ دانلود با حجم 2.489 مگابایت :

قبل از اینکه به شما پیشهناد بدم؛از شما در خواستی دارم؛اینکه پوشه Import زد مدلر ای که Importآن کار میکنه رو بده،چون هر دو تا پوشه برای ورژن 2 نرم افزار هست؛باید کار کنه.

پیشنهادم اینه که چرا مارک خودرو ها را عوض نمی کنید که مثلاً به بازی بیشتر بخورد و بعد برای دانلود نمی گذازید؟(من چون وقتی ندارم گفتم شما این کار بکنید؛بهتر است - البته من دستور نمی دهم،به قول قدیمی ها بخوری پاته،نخوری هم پاته) مثلا آرم BMW رو در بیارید و چندتا تغییرات در بازی بدهید و آرم مثلاً یک خودروی اصلی بازی را روش قرار دهید (مثل Vapid)؛البته من برای خودم روی یک خودرو این جوری کردم (کرایسلر 300 سی اسپرت را به پی ام پی 600 داخل بازی تغییردادم) اینجوری هم 3D سازی قویتر می شه و هم کار های گرافیکی شما بهتر می شود؛این طور نیست؟
یا یه نوع دیگه؛مثل این یکی:
همون بوفالو داخل بازی هست اما ادیتش کردن:

mohammadrezams
05-08-2009, 11:23
قبل از اینکه به شما پیشهناد بدم؛از شما در خواستی دارم؛اینکه پوشه Import زد مدلر ای که Importآن کار میکنه رو بده،چون هر دو تا پوشه برای ورژن 2 نرم افزار هست؛باید کار کنه.

پیشنهادم اینه که چرا مارک خودرو ها را عوض نمی کنید که مثلاً به بازی بیشتر بخورد و بعد برای دانلود نمی گذازید؟(من چون وقتی ندارم گفتم شما این کار بکنید؛بهتر است - البته من دستور نمی دهم،به قول قدیمی ها بخوری پاته،نخوری هم پاته) مثلا آرم BMW رو در بیارید و چندتا تغییرات در بازی بدهید و آرم مثلاً یک خودروی اصلی بازی را روش قرار دهید (مثل Vapid)؛البته من برای خودم روی یک خودرو این جوری کردم (کرایسلر 300 سی اسپرت را به پی ام پی 600 داخل بازی تغییردادم) اینجوری هم 3D سازی قویتر می شه و هم کار های گرافیکی شما بهتر می شود؛این طور نیست؟
تقریبا تمامی ماشینای بازی توی gtainside این کار روشون انجام شده من چرا انجام بدم ؟ از لحاظ ادیت برای من چندان ارزش نداره که بیام ماشینای خارجی رو ادیت کنم اگه شبیه به ماشینای ایرانی باشن ادیت میکنم . اگه شما واسه GTA 4 ماشین بصورت سه بعدی ادیت کردی پس بزار دانلود کنیم تا ببینیم کارت تو چه سطحیه چند تا باگ داره. من دارم رو پژو آر.دی کار میکنم تا اگه خدا بخواد بتونم اولین ماشین ایرانی GTA IV رو بسازم (شایدم اولین نشه چون خیلی طول میکشه ) در مورد ایمپورت هم بگم نه به هیچ وجه کار نمیکنه اصلا اینا با هم سازگاری ندارن با این که فقط درجه ساختشون با هم فرق داره من از همه لحاظ امتحان کردم اصلا نمیشه . باید یه زد مدلر دیگه بیاد .
در مورد کرایسلر هم این همه بفرما :

دوستان من پچ 1.2 و كرك razor رو نصب كردم بد موقع اجرا ارور ws10 رو بمن ميده.چه كنم؟
مشکل شما موقعی برای من پیش اومد که کرکم مال این پچ نبود . اگه میخوای کرک زیر رو دانلود کن :

اول پچ رو نصب کن بعد کرک کن . بعد سیستم رو ری استارت هم بکن . پیشنهاد میکنم در این باره تو تاپیک زیر سوال کنی چون خیلی وارد هستن :

grand theft auto
05-08-2009, 11:35
کار کردن تمامی قطعات ( درها،صندوق،کاپوت،چراغ های عقب و جلو و ...
مگه میشه کاپوت رو باز کرد؟؟؟؟

mohammadrezams
05-08-2009, 11:38
مگه میشه کاپوت رو باز کرد؟؟؟؟
چرا نمیشه ؟ با تراینر میشه . اون تراینری که من گذاشتم و بصورت اسکریپت هست . منظور از کار کرد اینه که یعنی داغون میشه . از جاش کنده میشه . صندوق عقب مثلا وقتی یه نفر بیرون واستاده داره تو صندوق عقبش کار انجام میده باز میشه . یعنی تمامی قطعات Dummy جدا دارن و مثل ماشینای اریجینال هستن .

grand theft auto
05-08-2009, 11:54
چرا نمیشه ؟ با تراینر میشه . اون تراینری که من گذاشتم و بصورت اسکریپت هست . منظور از کار کرد اینه که یعنی داغون میشه . از جاش کنده میشه . صندوق عقب مثلا وقتی یه نفر بیرون واستاده داره تو صندوق عقبش کار انجام میده باز میشه . یعنی تمامی قطعات Dummy جدا دارن و مثل ماشینای اریجینال هستن .
کدوم تراینر؟؟ممکنه خواهش کنم لینک دانلودش رو بدین؟؟بعد از دانلود باید در محل نصب کپی کنم؟؟
من پچ 3 رو دانلود کردم،اما وقتی نصبش کردم fatal ارور داد(البته کرک رو نریخته بودم)چون نمیدونستم پچ کرک می خواد.
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم،حالا می خوام بدونم اگه fatal ارور مربوط به کرک بوده که دوباره پچ رو نصب کنم،اگر مربوط به کرک نبوده دیگه پچ رو نریزم که مجبور میشم دوباره بازی رو نصب کنم؟؟

mohammadrezams
05-08-2009, 12:06
کدوم تراینر؟؟ممکنه خواهش کنم لینک دانلودش رو بدین؟؟بعد از دانلود باید در محل نصب کپی کنم؟؟
من پچ 3 رو دانلود کردم،اما وقتی نصبش کردم fatal ارور داد(البته کرک رو نریخته بودم)چون نمیدونستم پچ کرک می خواد.
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم،حالا می خوام بدونم اگه fatal ارور مربوط به کرک بوده که دوباره پچ رو نصب کنم،اگر مربوط به کرک نبوده دیگه پچ رو نریزم که مجبور میشم دوباره بازی رو نصب کنم؟؟
یادم نیست کدوم صفحه گذاشتم ولی این لینکش تو gtainside :

فایلو تو محل نصب بازی میریزی . باید اسکریپت هوک هم داشته باشی که فکر کنم همراه تراینر باشه . وقتی نصبش کردی تو بازی F3 رو بزنی منو میاد . بعد اگه خواستی ببریش کلید --> رو میزنی همون که باهاش کلمه ها رو پاک میکنی . برای استفاده هم کلید های 4 و 6 برای رفتن به منو های بعدی و قبلی کلید 5 برای انتخاب کلید های 8 و 2 هم برای بالا و پایین هستن . در مورد مشکل دومتون هم من در مورد کرک ها زیاد اطلاعات ندارم اطلاعات بیشتر همون تاپیکه که تو پست قبلیم گفتم .
آها یادم اومد اینم لینک :
forum.p30world.com/showpost.php?p=3884107&postcount=538
تو اینجا گذاشتم ولی ورژن قدیمی لینک ورژن جدیدو ندارم اگه جدیدشو میخوای از همون لینک بالا دان کن .

grand theft auto
05-08-2009, 12:28
ممنون
اسکریپت هوک دیگه چیه؟؟اصلا اسکریپت چکار میکنه؟؟
من فقط می خوام بتونم کاپوت رو باز کنم+می خوام پچ رو نصب کنم تا بتونم ماشین های جدید وارد بازی کنم.
راهی نیست که بدون پچ بشه این کارو کرد؟؟
ادیت:مشکل پچ حل شد.
الان فقط اون ترینر کاپوت باز کن رو می خوام
برنامه spark iv رو دانلود کردم اما وقتی می خوام فایل ها رو open کنم ارور میده،حتما خرابه،نه؟؟

Vahidking.75
05-08-2009, 13:51
سلام .
من همین الان یه انجمن درست کردم برای gta و sims که کاملا طبقه بندی شده است .

حد اقل یه نگاه بندازید .
اگه خوب بود می تونید پست هاتون رو اونجا آپ کنید .
ممنون .

توجه : آخر لینک زیر که -------- است ir bb . ir هست

mohammadrezams
05-08-2009, 14:59
ممنون
اسکریپت هوک دیگه چیه؟؟اصلا اسکریپت چکار میکنه؟؟
من فقط می خوام بتونم کاپوت رو باز کنم+می خوام پچ رو نصب کنم تا بتونم ماشین های جدید وارد بازی کنم.
راهی نیست که بدون پچ بشه این کارو کرد؟؟
ادیت:مشکل پچ حل شد.
الان فقط اون ترینر کاپوت باز کن رو می خوام
برنامه spark iv رو دانلود کردم اما وقتی می خوام فایل ها رو open کنم ارور میده،حتما خرابه،نه؟؟
یه فایل به نام ScriptHook.dll که همونطور که از اسمش پیداست یه فایل DLL هست که تو تاپیک زیر میتونید جدید ترینشو دانلود کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از دانلود به پوشه Debug از فایل دانلود شده برو و فایل ScriptHook.dll رو تو محل نصب بازی بریز .
اخرین نسخه تراینرم تو تاپیک زیر میتونید دانلود کنید :

لینک مستقیم :
چه ScriptHook چه تراینر باید همشونو تو محل نصب بازی بریزی .
ترینرم همونه که گذاشتم . میری تو بازی F3 رو میزنی تا منو باز بشه . میری تو Car Options بعد یه عالمه گزینه هسته هر کدوم یه کار خاص انجام میده مثلا Open hood فکر کنم واسه کاپوت باشه (اینطوری نیست که بری جلو کاپوت و باز بشه کاپوت خودکار باز میشه ) این تراینر میتونه جونتم بی نهایت کنه و صد ها کار دیگه که تو خوابم نمیبینی ! باهاش یه کم ور بری یاد میگیری .
برنامه اسپارک آی.وی هم بخاطر اینه که با ورژن پچ شما سازگار نیست . من این ورژن جدیده رو که خودم گذاشتم رو پچ 1.0.2 امتحان نکردم شما کدوم ورژنو دان کردی همونی که من گذاشتم ؟
برو Gtainside قسمت tools برای gta iv برنامه spark iv 0.6.2 رو دانلود کن . دقت کن 0.6.2.2 نه فقط 0.6.2

mohammadrezams
05-08-2009, 15:05
اینم مگان 2008 کوپه واسه دانلود . از قیافش و عکساش معلومه چقدر توپه . مشکل داغون شدنم نداره .
جایگزینی با خودروی : Blista
تصاویر :
تصویر بزرگ :
تصویر بزرگ :
+ دانلود با حجم 2.18 مگابایت :

grand theft auto
05-08-2009, 16:05
ممنون آقای محمد رضا
من پچ 1.0.3.0 رو دانلود کردم،برنامه spark iv سازگار باهاش پیدا نکردم،ممکنه خواهش کنم بهم بدید؟؟؟

khalabane javan
05-08-2009, 18:13
یه ترینر بچه ها معرفی می کنین برای ورژن 1.0.3.0 که پلیس دنبال ادم نکنه؟؟؟؟ طرز استفادشم بگین لطفا

mohammadrezams
05-08-2009, 19:44
یه ترینر بچه ها معرفی می کنین برای ورژن 1.0.3.0 که پلیس دنبال ادم نکنه؟؟؟؟ طرز استفادشم بگین لطفا
همین تراینر که تو پست قبلیم گفتم . دانلود کن . بریزش تو محل نصب بازی . بعد که تو بازی رفتی روی صفحه کلید ، کلید ] رو بزن (یا همون با فارسی کلید " ج " بعد دیگه پلیس نمیاد . اصلا خیالتونو راحت کنم این تراینر هر کاری بخواین انجام میده هیچ تراینر دیگه ای هم نیاز نیست تازه خود به خود اجرا میشه نیاز نیست موقع اجرای بازی اجراش کنی . امکان تعویض شخصیت ، مدیریت ماشین ، فرستادن بادیگارد ، دشمن ، تعقیب کننده های مسلح ، آبجکت، آوردن خودرو،جون بی نهایت ، جون بینهایت برای خودرو و خیلی چیز دیگه .
مد زیر هم این کارو میکنه :

grand theft auto
06-08-2009, 09:28
من بعد از هر ماشینی که وارد بازی میکنم،وارد بازی مه میشم میبینم هیچ ماشینی تو خیابون نیست حتی 1 ساعت تو خیابون گشتم حتی 1 ماشین نبود،بازی رو بستم دوباره باز کردم درست شد،دفعه بعد بازم اینجوری شد ولی با بستن و باز کردن بازی درست نشد و ریستارت که کردم درست شد،مشکل کجاست؟؟
برن اوت هم که میزنم(دکمه گاز و ترمز رو با هم میگیرم)لاستیکا اصلا دود نمیکنه،چرا؟؟تازه پچ هم نصب کردم.

mohammadrezams
06-08-2009, 10:16
من بعد از هر ماشینی که وارد بازی میکنم،وارد بازی مه میشم میبینم هیچ ماشینی تو خیابون نیست حتی 1 ساعت تو خیابون گشتم حتی 1 ماشین نبود،بازی رو بستم دوباره باز کردم درست شد،دفعه بعد بازم اینجوری شد ولی با بستن و باز کردن بازی درست نشد و ریستارت که کردم درست شد،مشکل کجاست؟؟
برن اوت هم که میزنم(دکمه گاز و ترمز رو با هم میگیرم)لاستیکا اصلا دود نمیکنه،چرا؟؟تازه پچ هم نصب کردم.
ممکنه به پچ هم ربط داشته باشه مثلا من پچ 1.0.2 داشتم موتور های lost and damned رو که ریختم مثل شما شده بود . نمیگم پچ مشکل داره ولی پیش میاد دیگه مثلا برای من دو روز پیش همیشه وقتی میرفتم تو بازی خود به خود گوشی میومد بالا و پایین نمیرفت .

neo_345
06-08-2009, 10:33
با سلام خدمت اساتيد عزيز
يه سوال داشتم مي خواستم ببينم اين مدل ماشين هايي كه واسه gta درست كردن رو كه پسوندهاش .dff و .txd هستش رو چه جوري مي شه برد تو مكس يا تبديلش كرد به فايل .3ds يا .obj
با تشكر

mohammadrezams
06-08-2009, 10:37
سلام
اینم ورژن جدید Nissan Skyline کاری از تیم RTC که تمامی باگهای ورژن های قبلیش برطرف شده .
از جمله :
- فیکس شدن باگ چرخ ها
- اسپویلر بعنوان یک Extra هست و همیشه رو ماشین نیست .
- و همه ی باگهای دیگه
سازنده : 9lXA
با تشکر از :
-DAN[PRO]
-LeX91
-tom_2
-poctik
جایگزینی با : Uranus
+ دانلود با حجم 3.90 مگابایت ک