ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

mohammadrezams
06-08-2009, 10:40
با سلام خدمت اساتيد عزيز
يه سوال داشتم مي خواستم ببينم اين مدل ماشين هايي كه واسه gta درست كردن رو كه پسوندهاش .dff و .txd هستش رو چه جوري مي شه برد تو مكس يا تبديلش كرد به فايل .3ds يا .obj
با تشكر
dff به این تاپیک ربطی نداره مربوط به GTA SA هست تاپیک زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی براتون یه توضیح مختصر میدم . باید با zmodeler اونها رو با فرمت 3ds اکسپرت کنی تا تو مکس بیاد یا پلاگینشو بگیری که زیاد بدرد بخور نیست . اطلاعات بیشتر تو همون تاپیک که گفتم .
txd هم با برنامه txd workshop اکسپرت میکنی .

neo_345
06-08-2009, 10:43
dff به این تاپیک ربطی نداره مربوط به GTA SA هست تاپیک زیر :

ولی براتون یه توضیح مختصر میدم . باید با zmodeler اونها رو با فرمت 3ds اکسپرت کنی تا تو مکس بیاد یا پلاگینشو بگیری که زیاد بدرد بخور نیست . اطلاعات بیشتر تو همون تاپیک که گفتم .
txd هم با برنامه txd workshop اکسپرت میکنی .

آقا خيلي دستت درد نكنه
فقط يه چيزي من اين برنامه ها رو تا بخوام دانلود و نصب كنم پير مي شم
يه مدل 206 مي توني به من بدي كه تو مكس بياد
قربونت مي شم

neo_345
06-08-2009, 10:57
اين تاپيكه هم كه گفتي اصلا سر و ته نداره شونقارت صفحست صفحه اولشم هيچ توضيح نداره

pooria_k2
06-08-2009, 12:39
میشه چننتا مد رو با هم داشت.و از کجا میشه فهمید که بازی چه ورزنی هست؟

pooria_k2
06-08-2009, 13:14
باید همه ی مترجم ها رو نصب کرد؟

emad1234
06-08-2009, 13:18
برای جایگزین کردن خودرو توی بازی به کدوم پچ نیاز داریم؟

اگه ممکنه لینکشو بذارین.

mohammadrezams
06-08-2009, 14:30
چرا نمیشه . اگه روی فایل exe هر برنامه ای راست کلیک کنی و به تب ورژن بری نوشته . اگه منظورت این ورژن هایی هست که ما میگیم مثلا 1.0.2 یا 1.0.3 و اینا منظور ورژن بازی نیست منظور ورژن پچ هست که باید دانلود کرد و بیشتر پچ ها حجمشون تا 50 مگابایته .

جان ؟ منظورتونو درست متوجه نمیشم مترجم چیه ؟

اگه ممکنه لینکشو بذارین.
فرقی نداره هر پچی نصب باشه میشه فقط باید برنامه ای که استفاده میکنی با پچ شما سازگار باشه . پیشنهاد من پچ 1.0.4 هست . هیچ مشکلی با ماشینا توش ندیدم . برنامه Spark IV سازگار با این پچ هم تو همین تاپیک گذاشتم . یکی دو صفحه پیش لینکشو گفتم کجاست . حدودا از صفحات 60 به بعدو بگردین پیدا میکنین .

emad1234
06-08-2009, 14:40
فرقی نداره هر پچی نصب باشه میشه فقط باید برنامه ای که استفاده میکنی با پچ شما سازگار باشه . پیشنهاد من پچ 1.0.4 هست . هیچ مشکلی با ماشینا توش ندیدم . برنامه Spark IV سازگار با این پچ هم تو همین تاپیک گذاشتم . یکی دو صفحه پیش لینکشو گفتم کجاست . حدودا از صفحات 60 به بعدو بگردین پیدا میکنین .

این پچ که 54 مگ حجمشه !!!!! :18:

دارم اشتباه می کنم یا واقعا همینه ؟

grand theft auto
06-08-2009, 15:19
این پچ که 54 مگ حجمشه !!!!!
درسته،54 مگه،زیاد نیست که
.................................................. ...........
اقایون برنامه هندلینگ ادیتور رو باید کجا کپی کرد؟؟

emad1234
06-08-2009, 16:02
درسته،54 مگه،زیاد نیست که

زیاد نیست؟:31: :27:این چه حرفیه ؟:31: تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم... با اینترنت دایل آپ دانلودش خیلی طول میکشه ، تازه سرعت اینترنت بدجوری اومده پایین...

grand theft auto
06-08-2009, 16:46
زیاد نیست؟:31: :27:این چه حرفیه ؟:31: تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم... با اینترنت دایل آپ دانلودش خیلی طول میکشه ، تازه سرعت اینترنت بدجوری اومده پایین...
چطور تا حالا همچین چیزی نشنیده بودی؟؟؟من یه دوست دارم که که خود GTA iv رو دانلود کرده(4 دی وی دی!)البته خیلیا این کارو کردن،من روزی 300 مگ دان میکنم...هستن کسایی که روزی چند گیگ دان میکنن.(البته چون دیال آپ هستی حق داری)
اگه ممکنه یکی جواب سوال منو بده،هندلینگ ادیتور رو کجا بریزم؟
.ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ.
آقایون یه سوال فوری دارم.
مثلا من الان می خوام برای موبایل نیکو تم بسازم،از کجا باید بفهمم اسم تکسچر تم چیه؟؟یا مثلا پول می خوام بسازم،از کجا باید فهمید تکسچر پول اسمش چیه؟؟بر فرض که من اسمشونم فهمیدم،محلش کجاست؟؟مثلا ماشین در اینجاست:
F:\gta 4\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages/vehicles.img
تم کجاست؟؟
لطفا فقط نگید که فلان جاست،بگید از کجا باید فهمید کجاست و اسمش چیه.
با چه نرم افزاری میشه تکسچر ها رو ادیت کرد؟؟
یک دنیا ممنون

mohammadrezams
07-08-2009, 11:29
چطور تا حالا همچین چیزی نشنیده بودی؟؟؟من یه دوست دارم که که خود GTA iv رو دانلود کرده(4 دی وی دی!)البته خیلیا این کارو کردن،من روزی 300 مگ دان میکنم...هستن کسایی که روزی چند گیگ دان میکنن.(البته چون دیال آپ هستی حق داری)
اگه ممکنه یکی جواب سوال منو بده،هندلینگ ادیتور رو کجا بریزم؟
.ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ.
آقایون یه سوال فوری دارم.
مثلا من الان می خوام برای موبایل نیکو تم بسازم،از کجا باید بفهمم اسم تکسچر تم چیه؟؟یا مثلا پول می خوام بسازم،از کجا باید فهمید تکسچر پول اسمش چیه؟؟بر فرض که من اسمشونم فهمیدم،محلش کجاست؟؟مثلا ماشین در اینجاست:
F:\gta 4\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages/vehicles.img
تم کجاست؟؟
لطفا فقط نگید که فلان جاست،بگید از کجا باید فهمید کجاست و اسمش چیه.
با چه نرم افزاری میشه تکسچر ها رو ادیت کرد؟؟
یک دنیا ممنون
خب من روش هایی رو که بلدم میگم اما روشی نیست که 100 درصد بتونی پیدا کنی .
یکی از روشا تجربس مثلا من میخوام لود اسکرین ها رو تغییر بدم میدونم که تو سن آندریاس تو فولدر تکستچر بوده پس حتما تو IV هم همینه . یا اینکه مثلا میخوام یه قسمت از گوشی رو پیدا کنم تو فایل های مختلف دنبال فایل هایی که عبارت cellphone یا phone بکار رفته باشه میگردم .
راه دیگه که راحت تره کارای خارجی ها رو دانلود میکنم ببینم باید کجا نصب کرد . مثلا میخواستم تابلو های خونه رومن رو عوض کنم برای همین یکی از مد های خارجی در این رابطه رو از gtainside.com دانلود کردم بعد توی readme اون خوندم باید فایلو کجا بریزم . رفتم فایلو پیدا کردم تکستچر هاشو Export کردم و بردم تو فتوشاپ و هم اندازه اونا عکسای جدید ساختم و Imort کردم واسه بازی . پولم همینطور . همه تکستچرا همینطور . مثلا هروقت پول جدید مثل یورو و ... واسه IV اومد میرم دانلود میکنم تکستچراشو عوض میکنم میشه پول ایرانی . تم هم تو اون آدرس نیست . vehicles.img واسه ماشینه و اصلا به تم ربط نداره . فهمیدنشم همونه که گفتم فایلی رو که دیگران درست کردن دانلود میکنی میبینی کجا باید ریخت از اون راه میفهمی تم کجاست . با Open IV و Spark IV میشه تکستچرا رو ادیت کرد . ولی اگه میخوای تکستچر اضافه کنی به یه فایل مثلا داری یه ماشین میسازی G-Texture باید کار کنی .

grand theft auto
07-08-2009, 16:16
خیلی ممنون
اما چرا وقتی می خوایم تکسچر های ماشینا رو ادیت کنم تعداد تکسچر خیلی کمی هست،مثلا وقتی export میکنم 10 تا تکسچر از صندلی ها و ... میاد اما مثلا کاپوت و ...نیست....
چجوری باید آوردش؟؟
یه مشکل دیگه هم هست:spark iv من نمیتونه فایل های پوشه تکسچر رو باز کنه،چکار کنم؟

mohammadrezams
07-08-2009, 16:39
خیلی ممنون
اما چرا وقتی می خوایم تکسچر های ماشینا رو ادیت کنم تعداد تکسچر خیلی کمی هست،مثلا وقتی export میکنم 10 تا تکسچر از صندلی ها و ... میاد اما مثلا کاپوت و ...نیست....
چجوری باید آوردش؟؟
یه مشکل دیگه هم هست:spark iv من نمیتونه فایل های پوشه تکسچر رو باز کنه،چکار کنم؟
خب درست مثل سن آندریاس ماشین اصلی بازی فایل چراغ و پلاکش باهاش نبود . فایل های شیشه و لاستیک و چند تا چیز دیگه توی فایل vehshare.wtd تو همون vehicles.img هستند .
در مورد مشکل دومی هم برا اینه که شما رو Open کلیک میکنی و اون قسمت میری . باید روی Browse کلیک کنی و از راه اون بری به فولدر تکستچر تا فایلا رو باز کنی . راه دیگه هم اینه که با Open IV یه آرشیو بزاری و فایل های پوشه تکستچر رو توش ایمپورت کنی و بعد از ادیت تو همون پوشه تکستچر اکسپرت کنی که راه اول بهتره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داخل تصویر به پوشه تکستچر از طریق Browse رفتم
بازم سوالی داشتی بگو در خدمتم :10:

pooria_k2
07-08-2009, 20:11
وقتی rockstar social club رو اجرا میکنم وپلی میکنم این ارور رو میده:
the application you are attempting to launch no longer exists
please reinstall the application or or contact sapport at
تا حالا چند بار نصبش کردم ولی فایده نداشت!

کاربر_P30W
07-08-2009, 20:45
بله چنین چیزی می شود؛راست کلیک بر روی GTAIV.exe و سپس در پروپرتیس/ورژن آنرا ببینید.

بله؛بهتر است همه نصب شوند اما اگر بازی آرام شد؛بدین معناست که memory کامپیوتر شما نمی تواند همه مترجم ها را بکشد و ما در این موقع توصیه میکنیم؛فقط مترجم net. نصب شود.

اگه ممکنه لینکشو بذارین.
هیچ پچی نیاز نیست؛تنها OpenIVای را که - برای افراد دایل آپ (مثل شما و خودم) گذاشتم - را دانلود کنید

وقتی rockstar social club رو اجرا میکنم وپلی میکنم این ارور رو میده:
the application you are attempting to launch no longer exists
please reinstall the application or or contact sapport at
تا حالا چند بار نصبش کردم ولی فایده نداشت!
لطفاً در تاپیک رفع اشکالات (که در صفحه اول گذاشتم) رجوع فرمایید.

بدرود.

grand theft auto
07-08-2009, 21:49
آقا محمد رضا واعا دمت گرم
من یه تکسچر اکسپورت کردم و با فتوشاپ تغیرش دادم و بعد ایمپورتش کردم و سیو کردم اما وقتی وارد بازی میشم اون تکسچر هیچ تغیری نکرده و استاندارد هستش،دلیل چیه؟؟
ایمپورت iv و اسپارک iv چه فرقی دارن؟؟

mohammadrezams
08-08-2009, 12:26
آقا محمد رضا واعا دمت گرم
من یه تکسچر اکسپورت کردم و با فتوشاپ تغیرش دادم و بعد ایمپورتش کردم و سیو کردم اما وقتی وارد بازی میشم اون تکسچر هیچ تغیری نکرده و استاندارد هستش،دلیل چیه؟؟
ایمپورت iv و اسپارک iv چه فرقی دارن؟؟
احتمالا شما از آخرین ورژن Spark IV استفاده نمیکنید . من موقعی که پچ 1.0.2 داشتم مشکل شما رو داشتم .
احتمالا قسمتی رو که شما توش در حال ادیت بودین دو سه تا فایل دیگه رو غیر از این تغییر دادین . بر فرض مثال در فایل vehicles.img به غیر از ماشین Admiral شما ماشین Banshee رو هم جایگزین یا ویرایش کردین . ورژن های پیشین این نرم افزار به چند ادیت همزمان حساس هستند . شما باید بعد از این که یک فایلو ادیت کردین باید سیو کنید و برنامه رو ببندید و برای فایل های بعدی دوباره برنامه رو باز کنید . واگر نه سیو نمیشه . در این موارد پیشنهاد میکنم . اول با Open IV از طریق نوار ابزار گزینه Create New Archive رو انتخاب و بر روی گزینه IMG Archive کلیک کنید و یک آرشیو IMG بسازید و بعد با استفاده از دکمه سبز رنگ + که در همین نوار ابزار وجود داره فایلهایی رو که میخواین ادیت کنین توش ادیت کنین و بعد با راست کلیک کردن بر هر فایل ادیت شده در آرشیو و زدن Extract فایلو به بیرون ببرید و بعد اگه فایل شما فقط یه فایل wtd مثل فایل های پوشه تکستچر بوده که هیچ همونجا کپی میکنید . ولی اگه یه فایل موجود در آرشیو بوده با Spark IV فایل جدید رو ایمپورت میکنید . البته کمی سخت میشه . من الان دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم بشه چند تکستچر از یه فایل مثلا loadscreens.wtd رو بشه ادیت کرد .
نرم افزار G-Texture هم برای ادیت فایل های wtd بد نیست ولی باید بعد از ادیت فایل با فتوشاپ اون رو به فرمت dds تبدیل کنید که من هنوز این کارو نکردم ولی فکر کنم با برنامه DDS converter بشه (توی گوگل سرچ کنید )
برنامه G-Texture هم اگه خواستید میتونید از لینک زیر دانلود کنید :

بازم مشکلی بود اگه در توانم باشه در خدمتم ...

grand theft auto
08-08-2009, 13:17
واقعا متشکرم
بالاخره موفق شدم تکسچر ادیت کنم
بینهایت ممنون
اما مثلا من هنوز نتونستم اسم تکسچر های پوستر های دیوار خونه رومن رو پیدا کنم

mohammadrezams
08-08-2009, 14:35
واقعا متشکرم
بالاخره موفق شدم تکسچر ادیت کنم
بینهایت ممنون
اما مثلا من هنوز نتونستم اسم تکسچر های پوستر های دیوار خونه رومن رو پیدا کنم
در مسیر Grand Theft Auto IV\pc\data\maps\interiors\generic\homes_2.img
در فایل bronxcurts.wdr

king of the kings
08-08-2009, 19:32
سلام..
یه چنتا سوال از ایوی دارم..
من وقتی ایوی رو ریختم باید اول کرکشو بریزم بعد پچ رو نصب کنم؟(اگه میشه یه کرک خوب واسم بزارید)
بعد دوربین بازی تو بازی همش بالا و پایین میره اونو چجوری حل کنم؟
یه مشکل دیگه هم هست وقتی سوار ماشین می شم دوربین یکم مشکل داره یعنی می پیچم دوربین جلو رو نشون نمیده مثل سن اندرس نیست..
ممنون

grand theft auto
08-08-2009, 20:15
سلام..
من وقتی ایوی رو ریختم باید اول کرکشو بریزم بعد پچ رو نصب کنم؟(اگه میشه یه کرک خوب واسم بزارید)
یه مشکل دیگه هم هست وقتی سوار ماشین می شم دوربین یکم مشکل داره یعنی می پیچم دوربین جلو رو نشون نمیده مثل سن اندرس نیست..
ممنون
اول کرک رو بریز،بعد پچ نصب کن،بعد کرک پچ رو بریز(لینک دانلود ندارم)این جور سوالا رو هم تو تاپیک خودش بپرش:11:

amin.t_71
08-08-2009, 20:28
آقا من این مد ها و ماشین ها رو نصب کردم ولی وقتی رفتم تو بازی دیدم بازی از اول اومد؟!
بعد سیوهای 100 در صد رو دانلود کردم ودر محل خودش ریختم.
اما وقتی فایل xLive.dll رو در محل نصب کپی میکنم و میرم تو بازی سیو ها کار میکنه ولی مدها کار نمیکنن و ماشین ها نیستن
چه کار کنم؟؟

grand theft auto
08-08-2009, 20:32
این ماشین یه مشکلی داره،چرخ عقب سمت راستش خیلی باریکه و با بقیه چرخ ها فرق داره،ممنون میشم کسی که بلده درستش کنه:

emad1234
08-08-2009, 20:40
سلام..
ممنون

سلام

اول باید کرک بازی رو نصب کنی و بعد پچ رو بریزی .

مشکل بالا و پایین رفتن دوربین برای خود من هم چند بار پیش اومده ، تنها راه حلش هم اینه که از بازی خارج بشی و دوباره بازی رو اجرا کنی . ( من خودم همینکارو می کنم )

در مورد مشکل آخری هم زاویه دوربین هنگام رانندگی توی آی وی همینجوریه و با سن آدرس فرق می کنه ، البته فکر کنم پچ یا مود مخصوصی برای رفع این مشکل باید وجود داشته باشه ، اما من خودم بعد از یه مدت به این زاویه دوربین عادت کردم.

موفق باشید...

virus2009
08-08-2009, 20:40
سلام..
ممنون

سلام
پس بالاخره آی وی خریدی...:31:
سوال اولت که جواب داده شد. برای لینک کرک هم در تاپیک های زیر سرچ کن.
مشکل دوربین هم از کرک هست. کرک رو که بریزی درست میشه.( رازور یا فدور )
مشکل سوم رو نمیشه کاریش کرد باید دوربین رو با ماوس بچرخونی.
ولی اگه دوربین رو به ماشین نزدیک کنی فکر کنم بهتر بشه.

amin.t_71
08-08-2009, 22:48
آقا من این مد ها و ماشین ها رو نصب کردم ولی وقتی رفتم تو بازی دیدم بازی از اول اومد؟!
بعد سیوهای 100 در صد رو دانلود کردم ودر محل خودش ریختم.
اما وقتی فایل xLive.dll رو در محل نصب کپی میکنم و میرم تو بازی سیو ها کار میکنه ولی مدها کار نمیکنن و ماشین ها نیستن
چه کار کنم؟؟
ویرایش شد.
کسی نبود جواب مارو بده؟؟:19:

کاربر_P30W
09-08-2009, 07:13
ویرایش شد.
کسی نبود جواب مارو بده؟؟:19:

چه پچ و مد هایی رو نصب کردی و چه hook هایی را نصب کردید؟

amin.t_71
09-08-2009, 07:59
چه پچ و مد هایی رو نصب کردی و چه hook هایی را نصب کردید؟
پچ ورژن 1.0.4.0
مد تاکسیرانی
و چند عدد ماشین
Script Hook 0.3.0
من چند نوع مختلف هوک دانلود کردم ولی چون اسم هاشون مثله همه جایگزین هم دیگه میشن

grand theft auto
09-08-2009, 09:24
مشکل بالا و پایین رفتن دوربین برای خود من هم چند بار پیش اومده ، تنها راه حلش هم اینه که از بازی خارج بشی و دوباره بازی رو اجرا کنی . ( من خودم همینکارو می کنم )

کی گفته باید از بازی بیای بیرون دوباره بری توش؟؟ اصلا لازم نیست این کارو بکنی،فقط از کرک رازور استفاده کن حل میشه

mohammadrezams
09-08-2009, 11:12
پچ ورژن 1.0.4.0
مد تاکسیرانی
و چند عدد ماشین
Script Hook 0.3.0
من چند نوع مختلف هوک دانلود کردم ولی چون اسم هاشون مثله همه جایگزین هم دیگه میشن
احتمال میدم ورژن اسکریپت هوک شما با ایکس لایو سازگار نباشه . چون ورژن اسکریپت هوک شما جدیدتره . ورژن 0.2.6.0 رو بریز که فکر کنم تو یکی از پوشه های همون ورژن 0.3.0 که دانلود کردید وجود داشته باشه . من الان با اسکریپت هوکک 0.2.6.2 و پچ 1.0.4.0 و xlive.dll ورژن 0.97 دارم بازی میکنم با اسکریپت ها هم هیچ مشکلی ندارم . درضمن دقت کنید برای بعضی از مد ها باید ScriptHookDotNet هم نصب باشه + یک ASI Loader یا Xlive که مد تاکسی رانی نیازی به همچین چیزی نداره .

سلام

اول باید کرک بازی رو نصب کنی و بعد پچ رو بریزی .

در مورد مشکل آخری هم زاویه دوربین هنگام رانندگی توی آی وی همینجوریه و با سن آدرس فرق می کنه ، البته فکر کنم پچ یا مود مخصوصی برای رفع این مشکل باید وجود داشته باشه ، اما من خودم بعد از یه مدت به این زاویه دوربین عادت کردم.

موفق باشید...
چه جالب من آخر نهفمیدم فرق داره یا نه . من اول پچ میریزم بعد کرک میکنم . مشکلی هم نداره !:5:

سلام..
ممنون
- هرکی یه چیزی میگه نظر من اینه اول پچ بعد کرک
- خب همونطور که دوستان گفتن از کرکه شما به لینک زیر برو همه کرکا رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه :

- فکر کنم شما تو سن آندریاس با دسته رانندگی میکردی یا بیشتربا W S D A بازی میکردی و زیاد ماوس نمیچرخونی واسه همین عادت نداری . توی GTA IV بدلیل اینکه شما اجازه داری پنجره رو بشکونی و مستقیم از ماشین شلیک کنی نباید دوربین بچرخه و اگرنه مثل اون کده تو سن آندریاس میشه که اصلا بر روی حدف تسلط نداشتی .

emad1234
09-08-2009, 16:50
سلام ...

یه سوال داشتم ، می خواستم بدونم توی آی وی محدودیت جایگزینی ماشین وجود داره ؟

چون من الآن حدود 4 - 5 تا ماشین توی بازی ریختم اما هر چی توی شهر میگردم ، پیداشون نمی کنم !!!!

در ضمن کارت گرافیک و CPU ای که دارم مدلشون جدیده و حتی از مشخصات سیستمی که خود بازی معرفی کرده بالاتره .

لطفا کمک کنید.

monaj
09-08-2009, 16:53
آقا... ما که گیج شدیم.
من تازه GTA رو نصب کردم و باها نصب و اجراش مشکلی ندارم. وقتی به پست اول مراجعه کردم برای مدینگ، متوجه شدم که خیلی قدیمیه. حالا من از کجا بدونم که کدوم مودها رو می تونم نصب کنم؟ به چه روشی؟
فایلهای جدید دارن یا میشه از همون پست اول دانلود کرد؟ لطفا راهنمایی کنید.
خلاصه هیچی در این مورد نمی دونم.

aminhh
09-08-2009, 16:55
برای ریختن مد چه سیستمی باید داشت؟

aminhh
09-08-2009, 16:56
برای ریختن مد در iv چه سیستمی باید داشت؟

aminhh
09-08-2009, 16:59
برای gta iv چه سیستمی لازم است تا مد ها را درست اجرا کند؟

asanic
09-08-2009, 17:05
مشه تمام فایلای مودینگ رو واسه دانلود تو یه تاپیک بذارین + راهنمایی
من چجوری بفهمم کدوم فایلا به بازی من میخوره؟

virus2009
09-08-2009, 21:20
حذف شود.....!!!!!!!!!!

emad1234
09-08-2009, 21:22
کی گفته باید از بازی بیای بیرون دوباره بری توش؟؟ اصلا لازم نیست این کارو بکنی،فقط از کرک رازور استفاده کن حل میشه

چرا می زنی ؟؟؟؟ :31: :13:

آدم که نکشتم ، خوب نمی دونستم ، اون چیزی رو که می دونستم و بلد بودم گفتم :19:

من الآن حدود 4 - 5 تا ماشین توی بازی ریختم اما هر چی توی شهر میگردم ، پیداشون نمی کنم !!!!

در ضمن کارت گرافیک و CPU ای که دارم مدلشون جدیده و حتی از مشخصات سیستمی که خود بازی معرفی کرده بالاتره .

لطفا کمک کنید.

کسی جواب سوال منو نمی ده ؟؟؟؟

راستی virus2009 جان ، این لامبورگینی رو فکرکنم چند صفحه پییش محمدرضا گذاشته بود.

virus2009
09-08-2009, 22:15
کسی جواب سوال منو نمی ده ؟؟؟؟

راستی virus2009 جان ، این لامبورگینی رو فکرکنم چند صفحه پییش محمدرضا گذاشته بود.

اگه از پچ ها استفاده نمیکنی از Car Spawner یا از ترینر های Scriptی استفاده کن.
به خاطر این گفتم اگه پچ نصب نکردی چون پیدا کردن ورژن هاش یکم سخته بعدش شایدم کار نکنه.

شرمنده من مسافرت بودم یادم نبود صفحات قبل رو نگاه کنم.
تشکر به خاطر یادآوری.

grand theft auto
10-08-2009, 06:35
چرا می زنی ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

آدم که نکشتم ، خوب نمی دونستم ، اون چیزی رو که می دونستم و بلد بودم گفتم
منظوری نداشتم،شرمنده اگه ناراحت شدید.

king of the kings
10-08-2009, 08:50
ممنون از دوستان..
یه مشکل عجیب دیگه دارم...
مشکل بالا پایین اومدن دوربین و... حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم اینه که بازی کند هست .؟؟
سیستم:4گیگ رم گرافیک 1 گیگ

monaj
10-08-2009, 10:43
آقا... ما که گیج شدیم.
من تازه GTA رو نصب کردم و باها نصب و اجراش مشکلی ندارم. وقتی به پست اول مراجعه کردم برای مدینگ، متوجه شدم که خیلی قدیمیه. حالا من از کجا بدونم که کدوم مودها رو می تونم نصب کنم؟ به چه روشی؟
فایلهای جدید دارن یا میشه از همون پست اول دانلود کرد؟ لطفا راهنمایی کنید.
خلاصه هیچی در این مورد نمی دونم.

من نمیدونم چرا تو بخش بازی، هیچ کس جواب من یکی رو نمیده؟!!
من پچ 3 رو نصب کردم و بدون مشکل بازی می کنم. الان میتونم از مودینگهای پست اول استفاده کنم یا با این پچ کار نمیکنن؟

virus2009
10-08-2009, 11:55
ممنون از دوستان..
مشکل بالا پایین اومدن دوربین و... حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم اینه که بازی کند هست .؟؟

سیستم که فقط رم و گرافیک نیست بقیه رو هم بزار.
بعدش هم یک Benchmark بگیر و بزار اینجا.

من پچ 3 رو نصب کردم و بدون مشکل بازی می کنم. الان میتونم از مودینگهای پست اول استفاده کنم یا با این پچ کار نمیکنن؟

شما از همه مد ها می توانید استفاده کنید فقط برای مد های اسکریپتی و ترینر ها باید ورژن 3 ابزارشون رو بگیری.
مدهای ماشین و لباس و تفنگ و.... را می توانید نصب کنید.

grand theft auto
10-08-2009, 12:32
تبدیل فرمت DFF بازی SanAndreas به IV!!!

حتی مدل هایی که خودمان برای SanAndreas ساخته بودیم هم به IV تبدیل میکنه و در نتیجه همه ی مدل های دست ساخته خودمان برای SanAndreas هم به IV تبدیل می شود!

دانلود:

از منوی File دکمه Open را زده و سپس DFF مورد نظر را انتخاب کنید و سپس فایلی با همان نام منتهی با پسوند WDR که برای IV می باشد؛درست خواهد شد.

البته با Z-modeler خم می توان چنین کرد؛پس اینم لینک دانلود Z-modeler 2.2.1 برای ادیتGTA IVا:

با این برنامه میشه ماشین های gta sa رو به iv تبدیل کرد یا برای مد کار میکنه؟؟؟

virus2009
10-08-2009, 12:38

فرمت ماشین های بازی Wft هستش ولی این نرم افزار به wdr تبدیل میکنه.
با این برنامه می توان اسلحه ها و چیز های دیگری به غیر از ماشین تبدیل کرد.

emad1234
10-08-2009, 12:48
منظوری نداشتم،شرمنده اگه ناراحت شدید.

دشمنت شرمنده عزیز...:10:

من فکر کنم مشکلم تقریبا حل شده ، یه ماشین پلیس جدید جایگزین کردم و خوشبختانه بالاخره کار کرد...

اما هنوز نتونستم لامبورگینی و بقیه ماشین ها رو توی شهر پیدا کنم...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم ، اگه هندلینگ یه ماشینی رو جایگزین نکنیم ممکنه برای بازی مشکل ایجاد کنه ؟

king of the kings
10-08-2009, 12:58
سیستم که فقط رم و گرافیک نیست بقیه رو هم بزار.
بعدش هم یک Benchmark بگیر و بزار اینجا.

بفرما
cpu:amb phenom II 955 be
vga:EAH 4870 1G
ram: 2*2 g ddr3

mohammadrezams
10-08-2009, 13:35
بفرما
cpu:amb phenom II 955 be
vga:EAH 4870 1G
ram: 2*2 g ddr3
خب سرعت به چیزای مختلفی بستگی داره . مثلا اگه یه ماشین گنده بریزی که حجم زیادی داشته باشه یا سیستم ویروس گرفته باشه و خیلی چیزای دیگه . یه بنچمارک از سیستمت بزار ببینم چند فریم میگیری . درضمن باید درایو گرافیکتون حتما آپدیت کنی و از آخرین ورژن دایرت ایکس استفاده کنی اگه ویندوزم میتونی آپدیت کن یا لااقل یه ورژن بدون مشکلشو داشته باش . درضمن برای بنچمارک گرفتن برو توی بازی بعد توی منوی گرافیک اون پاییناش یه گزینه هست نوشته بنچمارک اونو بزن یه اطلاعاتی بهت میده مثلا چند تا فریم در ثانیه میگیری و بعد فایل بنچرمارکو در مسیر My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Benchmarks ذخیره میکنه . در مورد سرعت تو تاپیک زیر صفحه اولش یه فایل بود همچنین میتونی سوال کنی :

من اصلا این برنامه رو امتحان نکردم ولی همونطور که virus2009 جان گفتن ماشین به هیچ وجه نمیشه . فایلای ماشین این بازی خیلی پیچیده تره .

mohammadrezams
10-08-2009, 13:40
سلام
اینم Audi Q7 با یه مدل خیلی با کیفیت و توپ من امتحان نکردم چون حجمش بالاست ولی فکر میکنم عالی باشه چون همچین ماشینی از قیافش معلومه تازه دو سه نفر روش کار کردن پس جای شک نیست امیدوارم ازش راضی باشید.
+ دانلود با حجم 4 مگابایت :

grand theft auto
10-08-2009, 14:54
آقا محمد من الان لوگان رو دانلود میکنم نتیجه رو بهتون میگم.
نرم افزاری نیست که بشه ماشینای sa رو به iv تبدیل کنه؟؟؟؟
ادیت:لوگان رو تست کردم،باگ یا مشکل خاصی نداشت،توصیه میکنم دانلود کنید،مشکل له شدن هم نداره.فقط حواستون باشه به جای یه ماشین دیفرانسیل جلو بزارینش من حواسم نبود جای دیفرانسیل عقب گزاشتم.

monaj
10-08-2009, 15:54
شما از همه مد ها می توانید استفاده کنید فقط برای مد های اسکریپتی و ترینر ها باید ورژن 3 ابزارشون رو بگیری.
مدهای ماشین و لباس و تفنگ و.... را می توانید نصب کنید.

با تشکر... از کجا میتونم ابزارشون رو بگیرم؟

virus2009
10-08-2009, 16:14
با تشکر... از کجا میتونم ابزارشون رو بگیرم؟

بهترین راه اینه که تو گوگل اسم ابزار رو بنویسی بعد جلوش بزنی v 1.0.3 .

mohammadrezams
10-08-2009, 18:52
آقا محمد من الان لوگان رو دانلود میکنم نتیجه رو بهتون میگم.
نرم افزاری نیست که بشه ماشینای sa رو به iv تبدیل کنه؟؟؟؟
ادیت:لوگان رو تست کردم،باگ یا مشکل خاصی نداشت،توصیه میکنم دانلود کنید،مشکل له شدن هم نداره.فقط حواستون باشه به جای یه ماشین دیفرانسیل جلو بزارینش من حواسم نبود جای دیفرانسیل عقب گزاشتم.
تشکر ... نه فقط میخواستم بدون حجم اون دوتا فایلش چقدره ؟ منظورم wft و wtd هست . چون من ماشینای حجم بالا تو بازیم دوست ندارم بریزم فریم میاد پایین .
یه ماشین توپ و کم حجم دارم دانلود میکنم بعد نقدشو میزارم حالشو ببرید .

grand theft auto
10-08-2009, 20:57
حجم هر فایلش یک و نیم مگه،ماشینش حجمی نداشت که همش 4 مگ بود با چند تا عکس و فایل های ریدمی همراه ماشین.

samadsam
10-08-2009, 21:01
دوستان کسی می دونه چجور می شه اهنگ بازی GTI رو پیدا کرد

kalhor1366
10-08-2009, 21:49
لطفا درباره نحوه بازی و ماموریت بازی هم توضیح بده مرسی

emad1234
10-08-2009, 21:52

:31: دوست عزیزم ، اسم این بازی اگه اشتباه نکنم GTA هستش نه GTIـ :46:

با این برنامه فکر کنم بشه رادیو های بازی رو ادیت کرد و صداهاشون رو تغییر داد :5: :10:

GTA IV Independence FM Import

لینک دانلود :

mohammadrezams
11-08-2009, 09:05
سلام
تو اين پست ميخوام يه ماشين خوشگلو توپ ديگه رو براتون بزارم . آره Koenigsegg CCX يه ماشين اسپرت و خوشگلو جمع و جور .
اين ماشينم از ماشيناي توپي که ميزارم . ماشين هيچ باگ خاص و بزرگي نداشته و به جرئت ميتونم بگم اين ماشينم مثل لامبورگيني گالاردو و خيلي ماشين هاي بي عيب و نقص ديگه هم زيباست و هم حجم مناسبي داره.
قابليت ها :
من هميشه سعي ميکنم قابليت هايي رو که خودم ميبينم بگم نه اوني که سازنده تبليغ ميکنه .
- روشن شدن کامل تمامي چراغ ها
- عدم داشتن مشکل در ترکيدن لاستيک و نمايش رينگ
- کار کردن تمامي قطعات
- داغون شدن کامل ماشين
- مدل با کيفيت و در عين حال کم حجم که باعث عدم رخ دادن افت فريم ميشه
- رفلکس زيبا
معايب :
- قسمت عقب خودرو زيادي بلنده و با چرخ فاصله داره
- بدليل بدنه خاص اين ماشين ، بايد سرعتش خيلي بالا باشه ولي حتي از خيلي از ماشين هاي مدل پايين تر از خودش سرعت کمتري داره که در تست سرعت و تعادل بهش اشاره ميکنم
در اين خودرو هيچ عيب فيزيکي اي يافته نشد !
تست سرعت و تعادل خودرو :
تست سرعت خودرو چندان دلچسب نيست . همونطور که اشاره کردم برخلاف بدنه خودرو و اون چيزي که در واقعيت اين خودرو وجود داره داراي شتاب و سرعت مناسبي نيست . صفر تا صد خودرو در 13 ثانيه اندازه گيري شده و متاسفانه سرعت ماشين هم بيشتر از صد کيلومتر در ساعت در حالت عادي نيست و حتي با تراينر هم که سرعت خودرو رو تونستم تا 160 کيلومتر در ساعت برسونم پس از چند بار دنده زدن دوباره سرعت به همون 100 برگشت و خودرو واقعا ظرفيت اين سرعتو داره و با اين که بيشتر ماشين ها حتي ماشين هايي که خيلي معروف بودن و ازشون تعريف کردم و در آخرين سرعت تعادلشون رو از دست ميدادن به هيچ وجه تعادل خودشو از دست نميده و به نظر من ظرفيت ماشين بيشتر از ايناست . تعادل خودرو هم عالي و هيچ مشکلي نداره
نکته : تمامي خودرو هايي که از اونها تست سرعت به عمل مياد با استفاده از هندلينگي هست که در فايل Readme اون ها گفته شده و ماشين هايي که هندلينگ نداشته باشن ازشون اين تست به عمل نمياد
نتيجه :
خودرو از نظر فيزيکي کاملا عاليه و ارزش دانلود رو داره فقط سازنده يه کم تو هندلينگ کم کاري کرده که همش يه کده و خودتونم ميتونيد با هندلينگ اديتور درستش کنيد . پس نتيجه کلي اي که از توضيحات من ميگيريم اينه که اين ماشين ارزش وقت گذاشتن براي دانلود و نصب رو داره
نکته : اگه تازه کار هستين خواهشا هي نگين آموزش . هزار بار آموزش گذاشتم دهنم مو در آورد اينقدر آموزش گذاشتم .
+ دانلود با حجم 1.87 مگابایت :

grand theft auto
11-08-2009, 09:15
آقا محمد رضا معمولا این سازنده های خودروهای بازی به رانندگی توجه نمیکنن،مثلا کونیخزگ از مورسیه لگو سریعتره ولی تو بازی جا میمونه،برای همین بهتره خودتون با هندلینگ ادیتور ردیفش کنید.البته من این ماشین رو دانلود نکردم،چون از کونیخ زگ خوشم نمیاد.

mohammadrezams
11-08-2009, 11:08
سلام
ایندفعه میخوام یه ماشین که توی ایران خیلی زیاد هست و یه ماشین خانوادگیه رو براتون بزارم . درسته ال-نود :31:
بر روی بدنه خودرو بسیار عالی کار شده و اگه افتخار بدین و تا آخر پستم همراهیم کنید تمام مزایا و معایبش رو میفهمید .
قابلیت ها :
- بدنه با کیفیت
- روشن شدن تمامی چراغ ها (ترمز،شب،راهنما،جلو و ...)
- داغون شدن همانند خودرو های اصلی بازی
- حجم مناسب فایل بدنه و تکسچر ها که باعث عدم افت فریم میشه
- رفلکس زیبای بدنه

مهمترین معایب :
- ناهنجار بودن رینگ در هنگام ترکیدن لاستیک
- زمانی که کاپوت و صندوق عقب اگه باز باشن و داخلشونو نگاه کنید میشه آسمون رو دید و تو خالین

خب این ماشین دارای هندلینگ و تنظیمات خاصی نیست پس نصبش برای شما راحت میشه و برای همین من ازش تست سرعت نگرفتم . مدل ماشین خیلی عالیه و ارزش دانلود رو داره . ماشین جایگزین خودروی Intruder در بازی میشه و فایل wft این ماشین 1.822 مگابایت و فایل wtd این ماشین 1.451 مگابایت حجم داره و انقدر هام بالا نیست . فقط چندتا عکس داخل فایل هست که حجم فایل فشرده زیاد شده .

نتیجه :
در کل ماشین خیلی خوبیه و ارزش دانلود رو داره . پیشنهاد میکنم اگه به ماشین های ایرانی و شبیه اونها علاقه مندید حتما این خودروی زیبا رو دانلود کنید البته کسایی که تو سایت GTA INSIDE برای این ماشین نظر دادن به سازندش گفتن این همه ماشین باحال چرا اینو ساختی ؟؟؟ :دی

+ دانلود با حجم 4.8 مگابایت :

DJ POLESTAR
11-08-2009, 11:15
کجا این ماشین تو ایران زیاد هست؟
خیلی هم کمه! مشتری هم نداره!
حالا بگذریم, بحث GTA IV نه ماشین

emad1234
11-08-2009, 11:21
سلام ، مدی وجود داره تا با اون بشه راهنما زد؟یعنی ما هم بتونیم عین بقیه مردم از چراغ راهنمای ماشین استفاده کنیم؟

mohammadrezams
11-08-2009, 11:57
کجا این ماشین تو ایران زیاد هست؟
خیلی هم کمه! مشتری هم نداره!
حالا بگذریم, بحث GTA IV نه ماشین
به هر حال که تو ایران هست . اونی که تو ایران هست افتضاحه حالا این یه کم خوشگله .

سلام ، مدی وجود داره تا با اون بشه راهنما زد؟یعنی ما هم بتونیم عین بقیه مردم از چراغ راهنمای ماشین استفاده کنیم؟
نه هنوز ساخته نشده فقط جفت راهنما .

grand theft auto
11-08-2009, 12:21
ماشین جایگزین خودروی Intruder در بازی میشه البته بهتره جایگزین یه ماشین دیفرانسیل جلو بکنینش چون ماشین اصلی دیفرانسیل جلوهه اما intruder دیفرانسیل عقبه.
این کامیون رو هم میزارم:(رنو مگنوم)
تستش کردم،هیچ مشکلی نداره(البته یه مشکل داره اونم اینه که فلاشر نمیزنه)اما فکر نکنم فلاشر برای کسی مهم باشه،آنچنان له نمیشه چون کامیونه و مقاومتش زیاده،سرعت زیادی هم نمیره که موقع تصادف خیلی له بشه.در کل مشکلی نداره من که باهاش حال کردم.
جایگزین biff میشه این کامیون.همچنین وقتی وارد بازی اش کردید دو مدل ازش در بازی میبنید که یکیش اتاق بار داره و دیگری نداره.
توی این عکس هم زیاد خوب نیوفتاده اما در حقیقت کیفیتش خوبه.

BMW.M3_E46
11-08-2009, 13:00
دوستان IMG Tool GTA IV پيدا نميشه!؟

grand theft auto
11-08-2009, 13:17
نمیدونم میشه یا نه اما کار با spark iv از Img tool آسون تره همینطور سرعتش هم بیشتره و وقتی چیزی وارد بازی میکنتی لازم نیست صبر کنی تا انجام بشه.

mohammadrezams
11-08-2009, 13:27

نخیر فقط open iv و spark iv . با ایمیج تولز سن آندریاس کار نمیکنه .

nokia_sisx
11-08-2009, 13:57
سلام دوستان خسته نباشید تاپیک بسیار عالی و پرباریه فقط یه سوال به نظرتون بهترین فایل برای افزایش قدرت انفجار در GTA چی هست چون خیلی مود برای افزایش انفجار داریم کدوم از همه بهتره؟
خیلی ممنون

mohammadrezams
11-08-2009, 16:04
سلام دوستان خسته نباشید تاپیک بسیار عالی و پرباریه فقط یه سوال به نظرتون بهترین فایل برای افزایش قدرت انفجار در GTA چی هست چون خیلی مود برای افزایش انفجار داریم کدوم از همه بهتره؟
خیلی ممنون
به نظر من سری مد های Mega Explosion که دو تاش تو لینک زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ction.jpg

emad1234
11-08-2009, 16:15
نه هنوز ساخته نشده فقط جفت راهنما .

لطفا ممکنه همین جفت راهنما رو بذاری؟ راستش من هر چی تو GTA Inside گشتم نبود ، شایدم چشمم ندیده.:31:

grand theft auto
11-08-2009, 16:37
لطفا ممکنه همین جفت راهنما رو بذاری؟ راستش من هر چی تو GTA Inside گشتم نبود ، شایدم چشمم ندیده.:31:
شما همون تراینری که آقا محمد یکی دو صفحه پیش گزاشتن دانلود کن،با اون هم میتونی فلاشر بزنی،هم میتونی اسم هر ماشینی که خواستی توی لیست انتخاب کنی تا اون ماشین بیوفته جلوت!!دیگه لازم نیست دنبال ماشینایی که وارد بازی کردی بگردی.

من خودمم یه سوال دارم،اگه یه مود رو وارد بازی کردیم،میتونیم بعدا اون مود رو غیر فعال کنیم(از بین ببریمش)یا به عبارتی پاکش کنیم؟؟

nokia_sisx
11-08-2009, 17:26
ه نظر من سری مد های Mega Explosion که دو تاش تو لینک زیر :
دستتون درد نکنه ولی ایا مطمینید تغییر محسوسی واقعا داده میشه والله من نصب کردم یه سری هارو ولی به نظرم تغییر زیاددی نسبت به خوده فایل اصلی نداشتند من از PAtch 1.0.4.0 استفاده میکنم
ممنون میشم جواب بدید

mohammadrezams
11-08-2009, 17:36
شما همون تراینری که آقا محمد یکی دو صفحه پیش گزاشتن دانلود کن،با اون هم میتونی فلاشر بزنی،هم میتونی اسم هر ماشینی که خواستی توی لیست انتخاب کنی تا اون ماشین بیوفته جلوت!!دیگه لازم نیست دنبال ماشینایی که وارد بازی کردی بگردی.

من خودمم یه سوال دارم،اگه یه مود رو وارد بازی کردیم،میتونیم بعدا اون مود رو غیر فعال کنیم(از بین ببریمش)یا به عبارتی پاکش کنیم؟؟
تایید میشه منظورم منم همین تراینر بود .
چرا نتونیم . فقط بستگی به مد داره و اگه مثلا ماشین باشه باید از فایل اصلی یه کپی بگیری . اگه اسکریپت باشه که راحت فقط فایلشو پاک میکنی .

دستتون درد نکنه ولی ایا مطمینید تغییر محسوسی واقعا داده میشه والله من نصب کردم یه سری هارو ولی به نظرم تغییر زیاددی نسبت به خوده فایل اصلی نداشتند من از PAtch 1.0.4.0 استفاده میکنم
ممنون میشم جواب بدید
والا من فقط یه ورژنشو تست کردم . اینا رو امتحان نکردم من اون ورژن رو که داشتم همیشه کار نمیکرد گاهی اوقات کار میکرد ولی انفجار اونقدر زیاد میشد که مثلا اگه تو یه خیابون باریک یه ماشین میترکید ده بیست تا دیگه میترکیدن ولی موقعی که میخواد بترکه تو یه ثانیه بازی گیر میکرد بعد درست میشد .

king of the kings
11-08-2009, 21:06
من تراینر رو پیدا نکردم اگه میشه لینکشو بدید..
ممنون

grand theft auto
11-08-2009, 21:12
بفرما:

ehsan_z20i
11-08-2009, 22:45
با سلام.خیلی کارتون درسته.خسته نبلشید میگم به همه.من چیز زیادی از حرفهاتون نفهمیدم.فقط یه جوون مرد به روش ساده و ابتدایی یه کیلومتر شمار به ما بده ممنونشم میشم.خیلی گلید.

emad1234
11-08-2009, 23:27
با سلام.خیلی کارتون درسته.خسته نبلشید میگم به همه.من چیز زیادی از حرفهاتون نفهمیدم.فقط یه جوون مرد به روش ساده و ابتدایی یه کیلومتر شمار به ما بده ممنونشم میشم.خیلی گلید.

سلام دوست عزیز ، به این تاپیک خوش آمدید...

اگه یه کیلومتر شمار با توضیحات کامل برای نصب می خواهی به لینک زیر برو و پست محمدرضا جان (mohammadrezams) رو که مربوط به کیلومتر شماره دقیقا مطالعه کن و از کیلومتر شمار توی بازیت استفاده کن.:5:

لینک مربوطه :

iman23
12-08-2009, 13:00
سلام دوستان آیا مدی هست که بشه باهاش راهنما زد مثه ماشینای دیگه؟؟؟اگه کسی تونسته این کارو بکنه ممنون میشم مد شو و طریقه نصبشو کامل توضیح بده من پچ 3 رو هم نصب کردم.باز هم خیلی خیلی ممنون

emad1234
12-08-2009, 13:30
سلام دوستان آیا مدی هست که بشه باهاش راهنما زد مثه ماشینای دیگه؟؟؟اگه کسی تونسته این کارو بکنه ممنون میشم مد شو و طریقه نصبشو کامل توضیح بده من پچ 3 رو هم نصب کردم.باز هم خیلی خیلی ممنون

سلام دوست عزیز ، اگه دقت کنی دقیقا همین سوال رو من توی صفحه ی قبلی پرسیدم و جوابش هم توی همین صفحه است. در ضمن همچین مدی ساخته نشده.

کاربر_P30W
12-08-2009, 13:58
برای ریختن مد چه سیستمی باید داشت؟
حداقل با رم 512 مگاهرتز و سی پی یو 2.70 گیگاهرتز

ممنون از دوستان..
سی پس یو کم هرتز و دمای داخل کیس زیاد است.

نباید هم بدهند،بله؛البته در readme.txt هرفایل نوشته که این مد به فلان ورژن می خورد یا نمی خورد.

دوستمان جواب شما را دادند.

لطفا درباره نحوه بازی و ماموریت بازی هم توضیح بده مرسی
لطفاً تاپیک نقل و انتقاد این بازی (که در ضفحه اول است) را ببینید و در آن جا سوال را بپرسید.

آقا محمد رضا معمولا این سازنده های خودروهای بازی به رانندگی توجه نمیکنن،مثلا کونیخزگ از مورسیه لگو سریعتره ولی تو بازی جا میمونه،برای همین بهتره خودتون با هندلینگ ادیتور ردیفش کنید.البته من این ماشین رو دانلود نکردم،چون از کونیخ زگ خوشم نمیاد.
TopGear Informs:
کونیخ زگ به دلیل عدم داشتن کروز کنترل و بالچه عقب (البته .Optional است) در شتاب کمی کم می آورد؛در حالی که مورچیه لاگو استاندار؛تمام تجهیزات از جمله کروز کنتزل و دینامیک عالی ای را دارد و البته من دیگه از این جور چیز ها در این تاپیک نمی گویم.

iman23
12-08-2009, 13:59
دوست عزیز شرمنده ندیدم حالا بره جفت راهنما که این تراینر زیر رو گذاشتین چه جوری باید نصبش کرد ما که نتونستیم .شما نصب کردی جفت راهنمات روشن میشه ؟؟؟؟؟

iman23
12-08-2009, 14:01
سلام دوست عزیز ، اگه دقت کنی دقیقا همین سوال رو من توی صفحه ی قبلی پرسیدم و جوابش هم توی همین صفحه است. در ضمن همچین مدی ساخته نشده.
دوست عزیز شرمنده ندیدم حالا بره جفت راهنما که این تراینر زیر رو گذاشتین چه جوری باید نصبش کرد ما که نتونستیم .شما نصب کردی جفت راهنمات روشن میشه ؟؟؟؟؟

emad1234
12-08-2009, 14:35

بله برای من کار کرد ، نحوه نصبش هم اینجوریه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اول فایل ScriptHook.dll رو از لینک زیر دانلود کنید :

بعد از دانلود فایل ScriptHook.dll رو تو محل نصب بازی بریز .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخرین نسخه تراینرم از لینک زیر دانلود کنید :

ScriptHook و تراینر رو باید تو محل نصب بازی بریزی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد میری تو بازی F3 رو میزنی تا منو باز بشه و از تراینر استفاده می کنی.البته این تراینر امکانات خیلی زیادی داره که جفت راهنما یکی از اونهاست.

grand theft auto
13-08-2009, 14:39
امروز یه موبایل دانلود کردم خواستم بریزمش توی بازی اما وقتی فایل موبایل رو توی spark iv در آوردم و خواستم موبایل جدید ایمپورت کنم این عکسو دیدم:
من قبلا بازی رو تموم کردم اما هیچ وقت همچین موبایی ندیدم،لطفا بگید این موبایل از کجا اومده؟؟

emad1234
13-08-2009, 15:40
امروز یه موبایل دانلود کردم خواستم بریزمش توی بازی اما وقتی فایل موبایل رو توی spark iv در آوردم و خواستم موبایل جدید ایمپورت کنم این عکسو دیدم:
من قبلا بازی رو تموم کردم اما هیچ وقت همچین موبایی ندیدم،لطفا بگید این موبایل از کجا اومده؟؟

سلام ، منم بازی رو تموم کردم اما همچین چیزی ندیدم ، شاید این تکستچر موبایل بقیه شخصیت های بازی باشه ، شایدم ما می تونیم تو بازی موبایل هم بخریم...:31:

grand theft auto
13-08-2009, 16:14
کونیخ زگ به دلیل عدم داشتن کروز کنترل و بالچه عقب (البته .Optional است) در شتاب کمی کم می آورد؛در حالی که مورچیه لاگو استاندار؛تمام تجهیزات از جمله کروز کنتزل و دینامیک عالی ای را دارد و البته من دیگه از این جور چیز ها در این تاپیک نمی گویم.
شرمنده که اینجا جواب میدم اما کروز کنترل و بالچه عقب هیچکدوم ربطی به شتاب ماشین نداره،کروز کنترل چیزیه که سرعت ماشین رو ثابت نگه میداره مثلا وقتی روی 100 تنظیمش میکنی اگه پا رو از روی گاز برداری ماشین روی سرعت 100 به حرکت ادامه میده،بال عقب هم اصلا در اون سرعت پایین تاثیری نداره،بال باعث پایداری ماشین توی سرعت های بالا میشه،حتی یکم سرعت رو کم میکنه!زیاد نمیکنه که.دینامیک هم ربطی به شتاب نداره،دینامیک رانندگی یعنی پایداری و ثباط(یه چیزی مثل هندلینگ)
برای اینکه پستم اسپم نباشه اینو داشته باشید:
کرایسلر 300

تستش کردم مشکلی نداشت

king of the kings
13-08-2009, 17:14
سلام..
یه سوال داشتم هنوز زمودلر مخصوص این بازی که هم اکسپورت کنه و هم ایمپورت نیومده؟ (بازی رو همین امروز تموم کردم )..

virus2009
13-08-2009, 17:32
سلام..
یه سوال داشتم هنوز زمودلر مخصوص این بازی که هم اکسپورت کنه و هم ایمپورت نیومده؟ (بازی رو همین امروز تموم کردم )..

خسته نباشی.
نه هنوز نیومده اگه اومده بود اینجا پر از ماشین های ایرانی بود.

emad1234
13-08-2009, 18:16
سلام ، یه درخواست داشتم ، کسی آهنگ بازی رو نداره ؟

همون آهنگی که توی دموی اول بازی پخش می شه.

mohammadrezams
13-08-2009, 18:39
خسته نباشی.
نه هنوز نیومده اگه اومده بود اینجا پر از ماشین های ایرانی بود.
نیومده ولی راهش هست چون دو تا زد مدلر هست یکی ایمپورت میکنه و اکسپرت نه یکی هم برعکسش . اما هر دو با سیو به حالت فرمت استاندارد برنامه مشکل ندارن پس میشه . این روش تست شدست .
بعید میدونم پر بشه به چند دلیل :
1- با تجربه ای که همه از گروه های دیگه که ماشین ساختنو واسه دانلود گذاشتن دارن میدونن اگه اینجا بزارن چند ماه دیگه عکس ماشینشون رو یه دی وی دی خورده نوشته جی تی ای آی.وی ایرانی . قانون درست حسابی هم که برا برخورد وجود نداره .
2- کار خیلی سخته که بگذریم به هر حال نشد نداره .
من دارم رو پژو آر.دی کار میکنم اگه شما پایه ای بیام با کمک هم بسازیمش . من یه چیزایی از ماشینای این بازی سرم میشه ولی در مورد ساخت کول چیزی فعلا نمیدونم همینطور کاری کنم که داغون شدن ماشین خوب باشه و خیلی چیزای دیگه .

سلام ، یه درخواست داشتم ، کسی آهنگ بازی رو نداره ؟

همون آهنگی که توی دموی اول بازی پخش می شه.
تو مسیر E:\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\audio\Sfx با open iv یا جدید ترین spark iv برو همه یه اصوات اونجا هست . آهنگ های لودینگ و از اینجور چیزا هم تو فایل LOADING.rpf وجود دارن

king of the kings
13-08-2009, 18:55
من یه پیشنهاد دارم هر کسی که ماشین ایرانی داشت یا تبدیل کرد عکسشو اینجا بزاره بعد بصورت پخ به بچه ها بده..ولی فکر نکنم بشه با این زمودلر هایی که اومده کار کرد باید صبرکنیم تا نسخه کامل بیاد..

emad1234
13-08-2009, 20:28
من یه پیشنهاد دارم هر کسی که ماشین ایرانی داشت یا تبدیل کرد عکسشو اینجا بزاره بعد بصورت پخ به بچه ها بده..ولی فکر نکنم بشه با این زمودلر هایی که اومده کار کرد باید صبرکنیم تا نسخه کامل بیاد..

دقیقا منم موافقم ، به نظر من هم باید صبر کنیم تا ورژن کامل زدمودلر مخصوص IV بیاد.
یک سوال هم دارم ، زد مودلر GTA IV با GTA SA چه تفاوت هایی داره ، اصلا تفاوت داره؟ منظورم از نظر تکستچر دهی و اینجور چیزاست...اگه کسی بلده و می دونه بگه:20:

king of the kings
13-08-2009, 20:59
دقیقا منم موافقم ، به نظر من هم باید صبر کنیم تا ورژن کامل زدمودلر مخصوص IV بیاد.
یک سوال هم دارم ، زد مودلر GTA IV با GTA SA چه تفاوت هایی داره ، اصلا تفاوت داره؟ منظورم از نظر تکستچر دهی و اینجور چیزاست...اگه کسی بلده و می دونه بگه:20:
نه ..فرقی نداره..

grand theft auto
13-08-2009, 21:41
برای من یه مشکلی پیش اومده که چون ممکنه مربوط به پچ باشه اینجا میگم:
من هرچی دکمه ای که باهاش موبایل بیرون میاد رو میزنم موبایل نمیاد،چکار کنم؟؟

grand theft auto
14-08-2009, 07:41
دوستان من می خوام 3d max یاد بگیرم.فقط در حدی که بتونم ماشین بسازم برای بازی ها،سوالم اینه که فرض بر اینکه من ماشین هم با 3dmax ساختم،چکار باید بکنم تا بازی اونو به عنوان یه ماشین قبول کنه؟؟؟
راستی کلاس هم نمی خوام برم با کتاب یا cd آموزشی یاد میگیرم.
بلو پرینت چیه؟؟
چه چیز های دیگری علاوه بر 3dmax برای ساخت ماشین باید یاد بگیرم؟؟
زد مودلر با 3dmax چه فرقی داره؟؟کار با کدوم ساده تره؟؟؟من فکر کنم با 3dmax راحت تر باشم.
مثلا وقتی ماشین رو ساختیم،بازی از کجا میفهمه که مثلا این قسمت چراغه و باید روشن بشه؟؟؟
مهم:من می خوام برم 3dmax بگیرم،کدوم ورژنشو بگیرم؟؟ زدمودلر هم بگیرم؟
یک دنیا ممنون

emad1234
14-08-2009, 11:18
دوستان من می خوام 3d max یاد بگیرم.فقط در حدی که بتونم ماشین بسازم برای بازی ها،سوالم اینه که فرض بر اینکه من ماشین هم با 3dmax ساختم،چکار باید بکنم تا بازی اونو به عنوان یه ماشین قبول کنه؟؟؟
راستی کلاس هم نمی خوام برم با کتاب یا cd آموزشی یاد میگیرم.
بلو پرینت چیه؟؟
چه چیز های دیگری علاوه بر 3dmax برای ساخت ماشین باید یاد بگیرم؟؟
زد مودلر با 3dmax چه فرقی داره؟؟کار با کدوم ساده تره؟؟؟من فکر کنم با 3dmax راحت تر باشم.
مثلا وقتی ماشین رو ساختیم،بازی از کجا میفهمه که مثلا این قسمت چراغه و باید روشن بشه؟؟؟
مهم:من می خوام برم 3dmax بگیرم،کدوم ورژنشو بگیرم؟؟ زدمودلر هم بگیرم؟
یک دنیا ممنون

برای یادگیری 3d max باید به انجمن مربوط به خودش مراجعه کنید فکر کنم اونجا آموزش هاش باشه ، البته بعضی سایت ها هم هستند که آموزش 3d max رو بصورت pdf یا ... گذاشتند.مثلا آموزشی که فقط در مورد ساخت ماشین هستش آموزش ساخت لامبورگینی گالاردو هستش که فکر کنم محمدرضا داشته باشه.شما اگه توی 3dmax یه ماشین ساختی بعدش باید اون رو توی zmodeler به ورژن GTA تبدیل کنی که اصلا کار راحتی نیست.باید دونه دونه تکسچر ها رو به ماشین ربط بدی و دقیقا جای هر چیزی رو توی ماشین معلوم کنی ، مثلا جای نشستن راننده ، جای قرار گرفتن دست راننده و... بلوپرینت به عکس هایی گفته می شه که یک ماشین یا... رو از زاویه های مختلف ( جلو ، عقب و... ) نشون میده که فقط با کمک اون می شه توی 3d max یه مدل سه بعدی طراحی کرد.کاملا معلومه که کار با zmodeler راحت تره.zmodeler فقط مخصوص ادیت و ویرایش ماشینه مثلا یک تیکه از یک ماشین رو بذاریم روی یه ماشین دیگه و خیلی کارهای دیگه ، اما توی 3d max شما باید یک ماشین رو از اول طراحی کنید.نسخه بی عیب و نقص zmodeler احتمالا تا چند وقت دیگه درست می شه و لینک هاش گذاشته می شه.آخرین ورژن 3d max هم فکر کنم ورژن 9 باشه.
فکر کنم توضیحاتم کامل بود ، اگه خوشتون اومد دکمه تشکر رو بی زحمت بزنین.دستتون درد نکنه. :31:

grand theft auto
14-08-2009, 11:53
خیلی ممنونم!!!
آموزش 3dmax و آموزش زد مودلر رو اگه کسی داشت بی زحمت به من بده،دکمه تشکرش رو هم میزنم!!
البته میدونم که زدمودلر iv نیومده ولی فکر میکنم اگه از همین الان یاد بگیرم بهتر باشه چون احتمالا روش کار با زد مودلر iv با قبلی ها فرقی نمیکنه.
برای آموزش ساخت ماشین هم من یه آموزش پیدا کردم که آموزش ساخت انزو بود،فکر کنم دیده باشینش،اون خوبه؟؟البته اگه اون آموزش گالاردو هم بدین خیلی خوبه و ممنون میشم.
اما راستی یه چیزی یادم اومد،اگه زد مودلر iv نیومده،پس چجوری این اجنبی ها(!) ماشین میسازن؟؟اونا با چی میسازن؟؟؟

emad1234
14-08-2009, 12:24
خیلی ممنونم!!!
آموزش 3dmax و آموزش زد مودلر رو اگه کسی داشت بی زحمت به من بده،دکمه تشکرش رو هم میزنم!!
البته میدونم که زدمودلر iv نیومده ولی فکر میکنم اگه از همین الان یاد بگیرم بهتر باشه چون احتمالا روش کار با زد مودلر iv با قبلی ها فرقی نمیکنه.
برای آموزش ساخت ماشین هم من یه آموزش پیدا کردم که آموزش ساخت انزو بود،فکر کنم دیده باشینش،اون خوبه؟؟البته اگه اون آموزش گالاردو هم بدین خیلی خوبه و ممنون میشم.
اما راستی یه چیزی یادم اومد،اگه زد مودلر iv نیومده،پس چجوری این اجنبی ها(!) ماشین میسازن؟؟اونا با چی میسازن؟؟؟

دوست عزیزم من آموزش زد مودلر رو برات امروز می ذارم ، در مورد آموزش 3d max هم شما درست می گید اسم آموزش ساخت فراری انزو بود که من اشتباهی گفتم لامبورگینی گالاردو!!!:31::34:
آموزش ساخت فراری انزو خیلی عالیه ، اکثر اونهایی که می خوان 3d max یاد بگیرن از اون شروع می کنن.
زدمودلر iv اومده ولی نسخه کاملش که بشه باهاش به راحتی ایمپورت و اکسپورت کرد هنوز نیومده ، یعنی همونطور که محمدرضا توی پست های قبلیش اشاره کرده بود ، زدمودلر iv الآن دو جوره ، یک نسخه فایل ها رو ایمپورت می کنه و اون یکی فایل ها رو اکسپورت می کنه که همین خودش به نوعی یک ضعف به حساب می آد.

mohammadrezams
14-08-2009, 12:24
قابلیت ها :
- کار کردن تمامی قطعات (چراغ ها،در ها،کاپوت و ... )
- جایگزینی با Uranus یا هر ماشین دیگه
+ دانلود با حجم 5.079 مگ :

emad1234
14-08-2009, 12:54
اینم آموزش Zmodeler برای grand theft auto عزیز ، البته این آموزش مال سن آندرس بوده ، ولی همونطور که دوستان گفتن zmodeler این دو تا بازی با هم فرقی نداره.
+ توضیحات : از صفحه 1 تا 17 مخصوص تکستچر دهی به خودرو و از حرف A تا J مخصوص جایگزینی قطعات خودروها بر روی همدیگر.

لینک دانلود :

grand theft auto
14-08-2009, 13:37
خدا خیرت بده عماد جون!!
من منتظر آموزش زدمودلر هستم.
فعلا من میرم دنبال 3dmax قبلی تا برای سان آندریاس و ... یه کمی تمرین کنم ببینم اصلا مغزم میکشه یا نه؟؟!!
اگه حجم 3dmax زیر 200 مگ باشه دانلودش میکنم احتمالا.حجم زد مودلر هم همینطور.اگه لینک دانلود مکس و مودلر داشتین به منم بدین!!

emad1234
14-08-2009, 15:00
من منتظر آموزش زدمودلر هستم.

grand theft auto عزیز ، من که فایل آموزش زد مودلر رو گذاشتم ... دقیقا توی پست بالاییت... :46:

grand theft auto
14-08-2009, 15:57
قربونت عماد جون.پست بالاییت رو ندیدم.
اما این آموزش شامل اون چیزایی که من شنیده بودم نمیشه مثل تایین کردن جای راننده،انتخاب چراغ ها،انتخاب درها برای باز شدن و ... اونا رو چجوری یاد بگیرم؟
آموزش 3dmax هم اگه چیزی بهتر از اون انزو گیر آوردی یه ندا هم به من بده لطفا!

mohammadrezams
14-08-2009, 16:23
سلام

تو این پستم میخوام این تراینر معروف رو که خیلی هاتون دارین براتون بزارم . این آخرین ورژن تراینر یعنی 4.0 هستش و بسیاری از عیب های نسخه های پیشین برطرف شده و آیتم هایی هم بهش اضافه شده .
این تراینر چیه :
همونطور که شما میدونید بیشتر تراینر ها حالتی دارن که باید اون ها رو موقع اجرای بازی اجرا کنید و بعد فعال کنید و جز فریز کردن چند تا از قسمت های بازی کاربرد دیگه ای ندارند . تراینری که دارم براتون معرفی میکنم تمامی این مشکلات رو حل کرده . کار این تراینر خیلی سادست فقط کافیه تمام فایل هاشو تو محل نصب بازی بریزید بعد برید تو بازی و کلید F3 رو بزنید تا منوی اون در بالا و سمت چپ بازی ظاهر بشه و یا از کلید های میانبر اون که در فایل Readme توضیح داده شدن استفاده کنید .
این تراینر چه فرقی با ورژن قبلی کرده :
- قابلیت فریز کردن آب و هوا
- قابلیت خاموش کردن موتور ماشین بدون دود کردن
-اضافه شدن چند آبجکت جدید برای اسپان کردن
- و ...
کلید های میانبر این تراینر :
کلید های میانبر برای دسترسی سریع و بدون رفتن به منوی تراینر هستن .

RCTRL+F1 Special God Mode On/Off
RCTRL+F3 Gravity Off/On
RCTRL+F4 Police Ignore/Engage Player
F5 Add Money (100.000)
F6 Enable/Disable Airbreak
RCTRL+F6 Never Tired On/Off
RCTRL+F7 Change Model to Brucie, Roman, Litte Jacob, Mallorie
Bernie, Dwayne, Michelle, Packie, Kate, Badman
RCTRL+Q Change Model to Dimitri, Faustin, Francis, French Tom,
Manny, Phil, Playboy X, Ricky, Jimmy, Ray
RCTRL+F9 Nico, different models.
F10 Teleport to:
Num 0 The Triangle
Num 1 Broker Safehouse
Num 2 Bohan Safehouse
Num 3 Algonquin Middle Park East Safehouse
Num 4 Algonquin Northwood Safehouse
Num 5 Alderney City Safehouse
Num 6 Comedy Club
Num 7 Rotterdam Tower
Num 8 Getalife Building
Num 9 Majestic Hotel
F11 Teleport to:
Num 0 Poop Deck
Num 1 Algonquin Northwood
Num 2 Algonquin Star Junction
Num 3 Algonquin City Hall
Num 4 Alderney Leftwood
Num 5 Alderney City
Num 6 Alderney Acter Industrial Park
Num 7 Bohan Chase Point
Num 8 Broker Outlook
Num 9 Dukes East Island City
F12 Teleport to:
Num 0 Marriot Marquis
Num 1 Charge Island
Num 2 Colony Island
Num 3 Happiness Island
Num 4 Airport
Num 5 Statue of Happiness
Num 6 Libery City Bank
Num 7 Statue of Happiness Cup
Num 8 Algonquin Lawers Office
Num 9 Algonquin Top of Rotterdam Tower

F10 + 0 / 9 Save Current Position to teleport slot
F11 + 0 / 9 Save Current Position to teleport slot
F12 + 0 / 9 Save Current Position to teleport slot

Tab Save Game
Insert Clear Wanted Level
Num + Spawn Random Driver
Num - Enable Disable Phone Sleep Mode
Num * Tune to Independence FM
RCTRL+Num/ Car God Mode On/Off
PageUP Spawn Attacking Driver/ped
Del Increase Wanted Level, each key press = one level up
End Turn on alarm lights
Pagedown Turn on interior lights
-_ Fast run, hold down (not too long as speed will go up).
=+ Always God Mode Enabled/Disabled
[{ Never Wanted Enabled/Disabled
]} Car Speedup (use with caution as speed will go up).
\| Car "Super" Brake / Instant Stop
'" Go Through Doors
;: No Reload/Unlimited Ammo Enabled/Disabled
/? Explode Nearest Car
.> Grab/un grab cars
,< Car Slow Down
Num . Car Speed Up Slow
Ralt+ B Set Bomb
RCTRL+B Trigger Bomb
RCTRL+C Enable Super Jump
RCTRL+H Kill Enemy Ped Attached to Desti.M.
RCTRL+I Kill Ped attached to Destination M.
RCTRL+J Enable/Disable Gravity Gun
RCTRL+K Teleport all Bodyguards to player
RCTRL+L Teleport to Spawned cars
RCTRL+M Teleport to valid Destination Marker
RCTRL+O Save Char Coordinates to trainer.ini
RCTRL+R Load Save Clothes Slot 1
RCTRL+V Clean Clothes

M+Num 0 Enable/disable Seatbelt
M+Num 1 Packie Like, Respect 100%/Roman
M+Num 2 Brucie Like, Respect 100%/Dwayne
M+Num 3 Little Jacob Like and Respect 100%
M+Num 4 Simple Ragdoll
M+Num 5 Switch Back to Animated
M+Num 6 Drunk Cam
M+Num 7 End Drunk Cam
M+Num 8 Dates 100%
M+Num 9 Enable / Disable Clock

In-game Menu

F3 Display Menu
Backspace Cancel Menu
Num 4 Scroll Menu Down
Num 6 Scroll Menu Up
Num 2 Scroll Menu Options Down
Num 8 Scroll Menu Options Up
Num 5 Enter Option
Num 0 Back to Main Menu
F4 Hide Menu

LAlt+Num 0 Cycle Time Scale
LAlt+Num 1 Noon (12)
LAlt+Num 2 Afternoon(6)
LAlt+Num 3 Evening (23)
LAlt+Num 4 Night (5)
LAlt+Num 5 Ahead one Hour
LAlt+Num 6 Back one hour
LAlt+Num 7 Give Weapons/Unlimited Ammo 1/2
LAlt+Num 8 Add Armor
LAlt+Num 9 Max Health

RAlt+Num 0 Sync Time to System Time/End T. Sync
RAlt+Num 1 Extra Sunny
RAlt+Num 2 Sunny
RAlt+Num 3 Sunny-Windy
RAlt+Num 4 Cloudy
RAlt+Num 5 Raining
RAlt+Num 6 Drizzle
RAlt+Num 7 Foggy
RAlt+Num 8 Lightning
RAlt+Num 9 Player Invisible/Visible

RCtrl+Num 0 Lock/Unlock Car Doors
RCtrl+Num 1 Fix Car
RCtrl+Num 2 Flip Car
RCtrl+Num 3 Clean Car
RCtrl+Num 4 Change Car Color Red
RCtrl+Num 5 Change Car Color Blue
RCtrl+Num 6 Change Car Color Black
RCtrl+Num 7 Change Car Color Green
RCtrl+Num 8 Change Car Color White
RCtrl+Num 9 Change Car Color Yellow

I+ Num 0 Car Rotation each press 90 degrees
I+ Num 1 Open Left Front Door
I+ Num 2 Open Right Front Door
I+ Num 3 Open Left Rear Door
I+ Num 4 Open Right Rear Door
I+ Num 5 Open Hood
I+ Num 6 Open Trunk
I+ Num 7 Open All Car Doors
I+ Num 8 Enable/Disable Speedometer KM/U
I+ Num 9 Trigger/Silence Car Alarm

J+ Num 0 Engine Off/On
J+ Num 1 Close Left Front Door
J+ Num 2 Close Right Front Door
J+ Num 3 Close Left Rear Door
J+ Num 4 Close Right Rear Door
J+ Num 5 Close Hood
J+ Num 6 Close Trunk
J+ Num 7 Close All Car Doors
J+ Num 8 Enable/Disable Speedometer MPH
J+ Num 9 Car/Player Invisible/Visible

K+ Num 0 Force Lights Off
K+ Num 1 Save Car
K+ Num 2 Warp to Car as Driver
K+ Num 3 Cycle Through Passenger Seats
K+ Num 4 Remove Left Front Window
K+ Num 5 Remove Right Front Window
K+ Num 6 Remove Left Rear Window
K+ Num 7 Remove Right Rear Window
K+ Num 8 Remove All Windows

O+ Num 0 Teleport to Waypoint
~` Get Taxi
O+ Num 1 Free Taxi
O+ Num 2 Set Nearest Ped On Fire
O+ Num 3 Ragdoll Nearest Ped
O+ Num 4 Freeze Nearest Ped
O+ Num 5 Unfreeze Nearest Ped
O+ Num 6 Add Health to Player (200)
O+ Num 7 Spawn Bodyguard
O+ Num 8 All Bodyguards leave
O+ Num 9 Sit Down/Stand Up

L+ Num 0 Open Various Doors
L+ Num 1 Spawn Attacking Ped
L+ Num 2 Unlock Map
L+ Num 3 Spawn Random Bodyguard
L+ Num 4 Spawn Random Ped
L+ Num 5 Spawn Ped
L+ Num 6 Hide/display Hud and Radar
L+ Num 7 Enable/Disable Mobile Radio
L+ Num 8 Mobile Radio Station Up
L+ Num 9 Mobile Radio Station Down
N Mobile Radio Next Song
RCTRL+T Enable/Disable Dynamic obj.
RCTRL+U Delete Last Spawned Object
RCTRL+X Last Object invisible/visible
RCTRL+Y All Objects invisible/visible
RCTRL+Z Add Explosion Around Player
LAlt+I Internet
LAlt+J Freeze Nearest Car
LAlt+K Warp into Nearest Car As Passenger

Airbreak Keys:

W Up
S Down
Num 8 Forward
Num 2 Back
Num 6 Rotate clock wise
Num 4 Rotate counter clock wise

Spawn Vehicles

Alt+A Turismo
Alt+B Comet
Alt+C Infernus
Alt+D Super GT
Alt+E Feltzer
Alt+F Schafter
Alt+G FBI Buffalo

Alt+M NRG900
Alt+N Sanchez

Alt+R Random Vehicle

Alt+T Annihilator
Alt+U Maverick

Alt+X Jetmax

RCtrl+RAlt+D Disable Trainer
RCtrl+RAlt+E Enable Trainer

Continued Options:

LAlt+0 Smash Car Window/Steal Car
LAlt+1 Spawn Object 1
LAlt+2 Spawn Object 2
LAlt+3 Spawn Object 3
LAlt+4 Spawn Object 4
LAlt+5 Spawn Object 5
LAlt+6 Clear Area
LAlt+7 Explode Car attached to valid dest. marker
LAlt+9 Enable/Disable under Car Neons

کمی از قابلیت ها :
قابلیت های این تراینر بی نهایت هستن . این تراینر میتونه در هر مرحله ای به شما کمک کنه . مثلا اگه میخواین دشمنای زیادی رو بکشین با زدن کلید Ctrl+H میتونید با هر بار فشار یک نفر رو بکشید یا اسلحه و جونتون رو بی نهایت کنید و یا در یک مسابقه میتونید با یک سرعت بسیار بالا حرکت کنید و همچنین از ترمز قدرتمندی استفاده کنید و یا امکانات دیگه که حتی فکرشم نمیتونید بکنید . خیلی ها دوست دارن راهنما بزنن . البته امکان تک راهنما نیست ولی میشه جفت راهنما زد یا مثل Super Man پرواز کرد البته این یه مثال بود اونطوری پرواز نمیکنه یا فکر کنید چقدر حال میده وقتی با هلیکوپتر تو یه ارتفاع زیاد هستی هلیکوپترو خاموش کنی و سقوط کنی یا برای خودت هرچقدر میخوای بادیگارد بفرستی و ازت محافظت کنن که میتونی میزان جونشون رو هم مشخص کنی یا چه سلاحی داشته باشن یا برای خودت دشمن بیاری و مثلا تو دستشون آر.پی.جی بزاری و جونشونم بی نهایت کنیو بعد بخوای با ماشین از دستشون فرار کنی و یا هوا رو تغییر بدی و اگه بارونیه بکنیش آفتابی یا اگه شبه بکنی روز یا یه ساعت جلوتر یا عقب تر یا وقتی لباست خونی شد تمیزش کنی یا وقتی ماشینت کثیف شد بدون کارواش تمیزش کنی یا کثیفش کنی یا یه سری آدم کش با ماشین بفرستی دنبالت بیان یا در ماشینتو قفل کنی تا پلیس نتونه تو رو بگیره یا اصلا پلیس نیاد یا مثلا داری تو خیابون راه میری با یه اشاره ماشین نزدیک به خودت منفجر بشه یا روی ماشین خودت بمب بزاری برای روز مبادا و ... که اگه بخوام همشو بگم تو اینجا جا نمیشه و بهتره خودتون تجربش کنید .
نحوه ریختن :
تمام فایل ها رو در محل نصب بازی جایی که فایل GTAIV.exe قرار داره میریزید . اگه کار نکرد معلومه که پچ ندارید . این تراینر با تمامی پچ ها سازگاره
نکته : برای نا پدید کردن منوی تراینر کلید بک اسپیس رو باید بزنید همونی که باعث پاک شدن متن میشه . از کلید های جهت ماشین حساب هم برای هدایت و انتخاب منو ها باید استفاده کنید .
نکته مهم دیگه اینه که باید قبل از دانلود بر روی کلید تشکر پایین این پست کلیک کنید و اگر نه نشانه نامردی شماست و تراینر کار نخواهد کرد :دی

+ دانلود با حجم 534 کیلوبایت :

grand theft auto
14-08-2009, 16:35
ممنون آقا محمد رضا
من قبلا یه تراینر دیگه داشتم،حالا اگه بخوام اینو بریزم باید اول اونو پاک کنم یا نیازی نیست؟؟

emad1234
14-08-2009, 16:52
قربونت عماد جون.پست بالاییت رو ندیدم.
اما این آموزش شامل اون چیزایی که من شنیده بودم نمیشه مثل تایین کردن جای راننده،انتخاب چراغ ها،انتخاب درها برای باز شدن و ... اونا رو چجوری یاد بگیرم؟
آموزش 3dmax هم اگه چیزی بهتر از اون انزو گیر آوردی یه ندا هم به من بده لطفا!

خواهش می کنم ، این آموزش داره چیزهای اولیه و ابتدایی رو یاد می ده ، اون مباحثی که شما فرمودید هر کدوم یه آموزش جدا داره که اگه بتونم بعدا برات می ذارم.:5:
در ضمن این آموزش برای مواردی بکار میره که مثلا شما الآن یه ماشین برای GTA SA دانلود کردی و می خوای ادیتش کنی و به اون شکلی که دلت می خواد در بیاریش.
اما چیز هایی مثل تایین کردن جای راننده ، انتخاب درها برای باز شدن و... برای زمانی هستش که شما یه ماشین توی 3D MAX ساختی و الآن می خوای توی زدمودلر به ورژن GTA تبدیلش کنی.

mohammadrezams
14-08-2009, 17:08
ممنون آقا محمد رضا
من قبلا یه تراینر دیگه داشتم،حالا اگه بخوام اینو بریزم باید اول اونو پاک کنم یا نیازی نیست؟؟
خواهش ... فکر نکنم موردی داشته باشه اما در مورد کلید های یکسان به مشکل بر میخورید مثلا اگه کلید + تو اون تراینر کاری میکرد پلیس نیاد ولی تو این تراینر کارش فرق میکنه بعد قاطی میشه . اگه نظر منو میخوای پاکش کن در کل هرجور راحتی .

grand theft auto
14-08-2009, 17:32
مرسی
قبلی رو پاک کردم و اینم بدون مشکل الان داره کار میکنه.
ولی هنوز این مشکلو دارم،موبایلم بیرون نمیاد!!!
این سوالمم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده:

mohammadrezams
14-08-2009, 18:08
مرسی
قبلی رو پاک کردم و اینم بدون مشکل الان داره کار میکنه.
ولی هنوز این مشکلو دارم،موبایلم بیرون نمیاد!!!
ببین کنار رادار یه علامت گوشی تلفن که روش ضربدر هست نیست ؟ ممکنه با تراینر موبایلتون غیر فعال کرده باشی .

emad1234
14-08-2009, 18:45

اگه یخورده صبر داشته باشی خودم یادت می دم ، بابا یکم دندون رو جیگر بذار ، حداکثرش دیگه تا فردا صبر کن...:31:
منظوری نداشتما ، شوخی کردم :31:
راستی یه درخواستی از محمدرضای عزیز داشتم که توی نوشتن نقد ماشین ها خیلی وارده ، به نظرم این باید ماشین توپی باشه ، بخاطر همین ازش می خوام اگه می تونه نقدشو بذاره...:11:

لینک دانلود :

grand theft auto
14-08-2009, 19:16
ممنون مستر عماد!!
این ماشینی که گزاشتی دوج وایپر هست،من خیلی وقته دارمش،هیچ مشکلی نداشت،خیلی باحال هم بود!!! منتها چون من از ماشینای آمریکایی خوشم نمیاد زیاد سوارش نمیشم!!!
وقتی هم که وارد بازیش میکنی دو مدلش میاد که یکیش اسپوبلر داره و یکیش نداره،اونی که اسپویلر نداره قشنگ تره.
راستی در و پیکرشم همه کار میکنه.
چون داری لطف میکنی و برام آموزش جور میکنی،یه سوال دیگه هم میکنم هر وقت تونستی جواب بده:
چجوری باید کاری کرد که یه ماشین چند مدل داشته باشه؟؟ مثلا feltzer ،دو مدل داره که یکیش کروکیه یکیش هم کوپه،چجوری باید اینکارو کرد؟؟

mohammadrezams
14-08-2009, 20:15
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه ...
به روی چشم عماد جان امشب دان میکنم برات مینویسم .

همونطور که میدونید من همیشه سعی میکنم از میون ماشین ها اونایی که برای همه سیستما مناسبن و سلیقه پسند هستند رو براتون بزارم . تو این پست میخوام از خودروی Ford Shelby GT500 نقد بزارم که اگه افتخار بدید تا آخر این مطلب منو همراهی کنید همه چی رو دربارش میفهمید . این خودرو یه ماشین کم حجم و تر و تمیزه و چندان معایبی هم نداره .
سازنده : DarkPowerR
تصاویر گرافیکی و نویسنده نقد : محمدرضا (خودم)
قابلیت ها :
- مدل با کفیت و در عین حال کم حجم
- عدم داشتن مشکل آسیب دیدن
- کار کردن تمامی قطعات (درها،کاپوت،صندوق،چراغها و...)

مهمترین معایب :
- عدم داشتن یک هندلینگ برای دریافت سرعت اصلی خودرو در بازی
- ناهنجار بودن رینگ ها پس از ترکیدن لاستیک (مشکلی که در بسیاری از خودرو ها دیده شده)
- عدم راهنما زدن چراغ های عقب
- عدم شکستن شیشه کوچک قبل از پنجره

تست سرعت و تعادل :
متاسفانه این چنین خودرویی به دلیل عدم داشتن Hnadling ازش تست سرعت و تعادل به عمل نیومد و واقعا سازنده های خودرو خیلی به هندلینگ بی توجه هستن . ولی در کل ماشین در جای خودرویی که قرار گرفته خوب عمل میکنه این خودرو جایگزین Uranus در بازی خواهد شد و حجم هر فایلش در حدود 600 کلیوبایته .
نتیجه گیری :
معایب خودرو چندان بزرگ و قابل توجه نیست که اعصاب آدمو خورد کنه و با حجمی که داره واقعا ارزش دانلود رو داره و خیلی کم حجمه خدا سازندشو خیر بده . راستی اگه این ماشینو از یکی دزدیدید حتما کارواش ببریدش چون ممکنه خیلی کثیف باشه وقتی این ماشین کثیفه سفید مثل خاکستری پررنگ میمونه :دی در کل خوبه دانلودش کنید . چه دانلود کردی چه دانلود نکردی بالاخره این مطلبو خوندی حالا که من اینقدر زحمت کشیدم نیم ساعت رفتم امتحانش کردمو چشامو اذیت کردم اینجا نشستم واست نقد نوشتم تو هم مردی بکنو این تشکرو بزن تا من روحیه بگیرم بازم از این نقدا بزارم .
+ دانلود با حجم 1.72 مگابایت :

king of the kings
14-08-2009, 21:02
سلام به همه..
اگه می شه این دوتا برنامه رو واسم بزارید..
gta iv car spawner و
dash cam

ممنون

mohammadrezams
14-08-2009, 21:20
سلام به همه..
اگه می شه این دوتا برنامه رو واسم بزارید..
gta iv car spawner و
dash cam

ممنون
این هم تمام کار اسپانر هایی هست که تو GTA Inside بود :
1- کار اسپانر 1.4 برای پچ 3 :

2- کار اسپانر 1.3 برای پچ های 1 و 2 :

3- کار اسپانر فقط برای پچ 1 :

دومی هم تاحالا اسمشو نشنیدم .

king of the kings
14-08-2009, 21:42
ممنون..
منظور از دومی همون همون دوربین داخل ماشین هست..

mohammadrezams
15-08-2009, 00:34
سلام

تو پست امروزم میخوام به درخواست آقا عماد گل نقد Dodge Viper 1996 رو بزارم . این ماشین واقعا ارزش نقدی رو که واسش گذاشتم داره پس تا آخر مطلب همرام باشید تا مشتری این ماشین بشید .
قابلیت ها :
- کار کردن تمامی قطعات (درها،کاپوت،صندوق،چراغها و ...)
- آسیب دیدن خودرو همانند خودرو های اصلی بازی
- مدل زیبا
- هندلینگ مناسب همراه با تنظیمات چرخ و لاستیک

مهم ترین معایب :
- ناهنجار بودن رینگ پس از ترکیدن لاستیک
- آسیب دیدن زیاد خودرو از پرش های بلند
معایب و مزایای دیگه ای یادم نیست چون بعد از اینکه از بازی بیرون اومدم رفتم Gearts of War بازی کردم .

تست سرعت و تعادل :
خودرو در چندین جاده دراز تست شد . آخرین سرعت خودرو که تونستم بهش برسم 180 بود و شاید بالا تر هم بشه رفت ولی به علت پرش های بلند خودرو در هنگاه رد شدن از شیب های جاده نشد بیشتر بره . در کل از نظر سرعت و حفظ اون خیلی عالیه ولی نقاط منفی ای هم داره که در معایب اشاره کردم و وقتی که از یه پستی و بلندی با این سرعت بخواید رد بشید ماشین کمی از زمین فاصله میگیره که اگه بخوایم فرض کنیم هیچ ماشینی هم نیاد که بهش بخوریم با این حال موقعی که به زمین برخورد کنه احتمال بر هم خوردن تعادل خیلی زیاده البته این عامل تو جاده های مختلف متفاوته ولی به هر حال چندان بدرد پرش از نقاط مرتفع نمیخوره چون بعد باید برای ماشینتون صلوات بفرستید یه بارم که اومدم از یه جا بپرم خیلی بلند بود چنان خوردم به دیوار که خودم پرت شدم بعد ماشین هم از پشت خورد به زمین و ترکید منم رو آتیشش افتادمو درگذشتم !
نتیجه :
در کل ماشین بسیا عالی ای هست و ارزش دانلود رو داره . تمامی قطعاتش به درستی کار میکنن و مشکلی دارن . باگها و معایب ماشین هم اونقدر زیاد نیست و قابل چشم پوشی هست درست مثل ده ها ماشین دیگه که گذاشتم و حتی بهتر از خیلی از اونهاست . امیدوارم از نقد و بررسی این خودرو استفاده برده باشید .
نکته مهم : دکمه تشکر یادت نره ... زدن تشکر نشانه شخصیت شماست :دی
+ دانلود با حجم 3 مگابایت :

هر فایل این ماشین یک مگو خورده ای هست

grand theft auto
15-08-2009, 08:44
آخرین سرعت خودرو که تونستم بهش برسم 180 بودمن آخرش حکمت این موضوع رو نگرفتم،پراید داداشم هم تو سرازیری 180 تا میره حالا وایپر 8 سیلندر و 600 اسب بخار(شایدم بی بخار!!!) قدرت،همش 180 تا میره!!!
علت اصلی این که من به هیچ وجه حاضر نیستم کیلومتر شمار نصب کنم همینه.
راستی یه بابایی هست که ماشین برای جی تی ای میسازه،تا حالا دو تا ماشین ازش گرفتم هر دوتا مشکل داشته،ولی اون مشکلات توی اون عکسایی که خودش از ماشینش گزاشته نیست،نمیدونم جریان چیه والا.
اینم مینی کوپر(همون مینی ماینر خودمون)
یه مشکل داره فقط:شیشه های کوچیک بقلش نمیشکنه.
اما در باقی موارد خیلی خوبه مثلا رینگش شکل خوبی داره و بعد از ترکیدن لاستیک دچار مشکل نمیشه.یا حتی راهنماهای جلوش میشکنه.
جایگزینی به جای uranus توصیه میشه،چون مینی دیفرانسیل جلوست و urunus هم هینطور.
عکسش:
و اینم لینک دانلود:

mohammadrezams
15-08-2009, 09:13
من آخرش حکمت این موضوع رو نگرفتم،پراید داداشم هم تو سرازیری 180 تا میره حالا وایپر 8 سیلندر و 600 اسب بخار(شایدم بی بخار!!!) قدرت،همش 180 تا میره!!!
علت اصلی این که من به هیچ وجه حاضر نیستم کیلومتر شمار نصب کنم همینه.
راستی یه بابایی هست که ماشین برای جی تی ای میسازه،تا حالا دو تا ماشین ازش گرفتم هر دوتا مشکل داشته،ولی اون مشکلات توی اون عکسایی که خودش از ماشینش گزاشته نیست،نمیدونم جریان چیه والا.
آره کاملا درست میگی ولی معیار بهتری نیست ناچاری از همین استفاده میکنم هیچ کدوم از سرعتاش واقعی نیست . کی میسازه ؟ خب شاید خوباشو میزاره برا خودش که شاید بفروشه و .... یا شایدم با فتوشاپ کاری میکنه عکسا تمیز به نظر برسن . ایرانی یا خارجی ؟

mohammadrezams
15-08-2009, 09:24
سازنده : astat91
جایگزینی با : Uranus که میتونید اسم ماشینو تغییر بدید و جایگزین بقیه کنید .
+ دانلود با حجم 1.50 مگابایت :

oo_arash
15-08-2009, 14:25
آقایون زد مودلر درست و حسابی کی میاد؟
اینایی که تو سایت های خارجی فایل میزارن چطوریاس؟؟؟؟؟

emad1234
15-08-2009, 15:34
آقایون زد مودلر درست و حسابی کی میاد؟
اینایی که تو سایت های خارجی فایل میزارن چطوریاس؟؟؟؟؟

زمان دقیقی که نداره ، اما بالاخره ورژن کاملش میاد ، یخورده باید صبور باشید...:20:
این ماشین هایی که توی سایت های خارجی می بینی با ورژن ناقص زدمودلر ساخته شده ، که کار زیاد آسونی نیست ، اشکالاتش هم که بارها توی صفحات قبلی توضیح داده شده دیگه فکرنکنم نیاز به توضیح دوباره داشته باشه...

اینم یه بوگاتی خیلی توپ ، که اگه دوستان نقدش رو هم بذارن خیلی توپ تر میشه حجمش هم کمه.:31::5:

Bugatti Veyron 16.4 v2

لینک دانلود :

grand theft auto
15-08-2009, 17:46
والا عماد خان من از بوگاتی ویرون خوشم نمیاد(عوضش عاشق بوگاتی EB110 هستم)اما چون گفتی دانلودش کردم تا ببینم مشکلی داره یا نه.
مشکلاش اینه:
رینگش بعد از ترکیدن لاستیک بد شکل میشه.
راهنمای جلوش کار نمیکنه.
همین

mohammadrezams
15-08-2009, 17:56
سلام
میخوام نقد خودروی Bugatti Veyron 16.4 رو براتون بزارم . خودروی نسبتا خوبیه البته من هیچ علاقه ای به این ماشین ندارم ولی به هر حال چون درخواستیه نقدشو میزارم .
قابلیت ها :
- کار کردن تمامی قطعات
- بدنه با کیفیت متوسط
- 781 ک.ب حجم wft و 512 ک.ب حجم wtd که باعث عدم افت فریم میشه و عالیه
- داغون شدن عالی درست مثل ماشین های اصلی بازی
- کاملا ست با هندلینگ ماشین اصلی
جایگزینی : بجای Infernus پیشنهاد میکنم حتما جای این ماشین بزارید یا اگه جای ماشینای دیگه میزارید حتما هندلینگ و vehicles.ide خودروی Infernus رو براش بریزید و اصلا هندلینگی رو که توی Readme گفته نریزید چون ممکنه مثل من بشید برا من چرخ ها شل شده بودن مثلا اگه چپ میکردی چرخا از جاشون در میومدن آویزون میشدن رو سقف یا وقتی رو هوا بودی چرخا کج میشن و به سمت پایین میرفتن !

مهمترین معایب :
- کم رنگ بودن شیشه طوری که انگار شیشه نیست
- کم کیفیت بودن و عدم توجه سازنده به داخل ماشین
- عدم کار کردن راهنمای جلو
تست سرعت :
تست سرعت با همون هندلینگ اصلی بازی گرفته شده و نیاز به توضیح نداره چون هندلینگ بازی مناسبه . سرعت تا 120 کیلومتر در ساعت و با تعادل عالی (توجه داشته باشید که سرعت تمام ماشین هایی که میزاریم فقط مخصوص داخل بازیه و هیچ ربطی به نمونه واقعی اونا نداره)

نتیجه :
ماشین نسبتا خوبیه اگه از علاقه مندان بوگاتی هستید حتما دانلود کنید چون بیشتر چیزایی که ماشین های اصلی دارنو داره و حجمشم طلاییه !
+ دانلود با حجم 1.3 مگابایت :

mohammadrezams
15-08-2009, 19:53
اینم Cadillac De Ville .
قابلیت ها :
- آسیب دیدن کامل
- رینگ های جدید (بهتر از ورژن 1)
- و بسیاری از باگهای دیگه که برطرف شدن

grand theft auto
15-08-2009, 21:17
فولکس واگن گلف MK2 GTi
مدل ساده و چهار در این ماشین در ایران وجود داره و خیلی هم طرفدار داره.
تستش کردم،خیلی کیفیتش خوبه.اگه گلف دوست دارید حتما دانلودش کنید.
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MK2 AOXSYSTEMS.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکلی در این ماشین دیده نشد.

emad1234
15-08-2009, 21:49
سلام ،
یه سوال داشتم ، الآن کسی از دوستان هست که کار تبدیل یا ادیت یه ماشین ایرانی برای GTA IV رو در دست داشته باشه؟

sajad17
15-08-2009, 22:38
سلام ممنون از این پست خوبتون . لطفا بگویید چطوری این مودها رو با اوپن ای وی نصب کنیم لطفا زود بگید خیلی حیاطیه ممنون خداحافظ

virus2009
16-08-2009, 00:27
اینم Cadillac De Ville .
قابلیت ها :
- آسیب دیدن کامل
- رینگ های جدید (بهتر از ورژن 1)
- و بسیاری از باگهای دیگه که برطرف شدن

یک سوال این عکس رو خودت گرفتی....؟؟؟؟
عجب گرافیکی..!!!!
دستت درد نکنه بابت نقدهایی که میزاری

mohammadrezams
16-08-2009, 00:37
نه اون عکس خودشه مال من نیست . من روی 1024 در 768 بازی میکنم واسه عکس گرفتنام تا ته روزلویشنمو میبرم بالا عکسایی که تو وسط نقدا میزارم بیشترشون مال بازی خودمه . یکمم با فتوشاپ سافشون میکنم تمیز تر به نظر میرسن .

oo_arash
16-08-2009, 01:15
یه سری کار هست که من انجام دادم
عکسشو چه جوری بزارم؟

oo_arash
16-08-2009, 01:34
خودم پیدا کردم

oo_arash
16-08-2009, 01:35

oo_arash
16-08-2009, 01:47

grand theft auto
16-08-2009, 05:55
اینا که مال وایس سیتیه،منظور دوستمون iv بود

mohammadrezams
16-08-2009, 10:49
سلام .
اینم ورژن دوم Subaru Impreza که ورژن اولش خیلی خوشگل بود ولی حیف که یا عالمه باگ داشت . اما تو این ورژن بیشتر باگهاش و شاید تمامش برطرف شده و الان یه Subaru Impreza خوشگل و کامل دارین . من تستش نکردم بمونه واسه بعد ولی مطمئنم هرچی که تیم RTC بسازن توپه . پس حتما دانلود کنید و حالشو ببرید . تشکرم یادتون نره .
+ دانلود با حجم 3.6 مگابایت :

emad1234
16-08-2009, 12:37

اگه اشتباه نکنم شما همون آقا آرشی هستید که برا وایس سیتی ماشین می ساخت ، چقدر خوب که شما هم اومدین تو این تاپیک ، امیدوارم برای GTA IV هم بتونین ماشین های ایرانی قشنگی بسازین...:20:

این ماشین هم به نظرم ماشین بدی نیست ، حجمش هم خیلی کمه ، اگه ازش خوشتون میاد دانلود کنید حالشو ببرید.

2004 Pontiac GTO

<== حجم فایل : 0.571 MB

لینک دانلود :

oo_arash
16-08-2009, 16:20
میدونم که اینا مال vc هستش.
میخوام اینارو بیارم تو
IV

mohammadrezams
16-08-2009, 16:55
این مد از اون نوع بمب هایی که تو یکی از مراحل بازی بود اجازه میده بصورت نامحدود و هرجا که خواستید ازش استفاده کنید . کافیه زیر یه ماشین برید و دکمه فعال سازیو بزنین . شما میتونید این کارو زیر چندین ماشین انجام بدید و سر انجام ببین چی میشه یه عالمه ماشین میرن رو هوا :8:

+ دانلود با حجم 144 کیلوبایت :

* لینک کمکی :

A L I E N
16-08-2009, 17:40
سلام

شاید جاش تو این تاپیک نیاشه اما میگم :

سه بار gat iv رو نصب کردم اما هر سه بار ویندوز خراب شد و سیو هام پاک شدن

واقعا بعد از سه بار دیگه حوصله اینکه بشینم از اول برم رو ندارم

البته زیاد هم جلو نیودم حدود 40 %

گفتم اگه کسی یه سیو این دوروبرا داره (40%) برام بذاره و بگه چه جوری ازش استفاده کنم. و یه iv باز را از نگرانی برهانننند!؟

mohammadrezams
16-08-2009, 18:08
سلام
میخوام یه مد بسیار عالی رو که خیلی ها دنبالشن براتون بزارم . بله مد اسکریپت FirstPerson . این مد قابلیت های فراوانی رو به دوربین های بازی اضافه میکنه . از جمله دوربین داخل ماشین که تو همین تاپیک هم چندبار درخواست شده و یا خیلی ها که شاید اولین بار باشه GTA بازی میکنن و یا با دوربین حرکتی GTA SA و یا بازی های ریسینگ عادت دارن از دوربین بازی GTA IV شکایت دارن . همینطور شاید بخواین یه یادی از GTA 1 بکنید و با دوربین از نمای Top بازی کنید . بله FirstPerson تمام این قابلیت ها رو به بازی شما اضافه میکنه . همونطور که در ابتدای این مطلب گفتم این مد بصورت اسکریپت هست بنابراین فقط کافیه اون رو در محل نصب بازی بریزید و نیاز نیست مثل برنامه Camera ---- در بازی GTA SanAndreas اون رو در هنگام شروع بازی اجرا کنید . فقط کافیه بعد از ریختن برید داخل بازی و با زدن یکی از کلید های زیر از مد استفاده کنید .

کلید V : با زدن کلید بجای رفتن دوربین در حالتی که روی کاپوت قرار میگیره ، دوربین میره داخل اتاق ماشین و میتونید از زاویه راننده اونم با یه دوربین کار آمد که مثل Camera ---- در GTA SA باعث نمیشه نتونید جاده رو درست ببینید و بسیار زیبا هست و موقعی که دنده عقب بخواید برید دوربین بصورت کاملا درست و خودکار عقب رو نشون میده و خیلی هم طبیعیه و امکان چرخاندن از طریق ماوس رو داره .
کلید M : قفل کردن دوربین به پشت ماشین
کلید B : کروز کنترل
کلید N : راندن ماشین با حرکت دادن ماوس
کلید L : تغییر کلی دوربین بازی چه داخل خودرو و چه بیرون بصورت Top

نکته استفاده : این فایل بر روی پچ 1.0.4 تست شده و بر روی پچ های نمیدونم کار میکنه یا نه . اگه کار نکرد dsound.dll مخصوص پچ خودتون رو فکر کنم باید دانلود کنید . تاپیک دانلود این فایل در لینک زیر :

البته اگه پچ 1.0.4 دارید نیازی نیست چون این فایل همراه فایل دانلودی شما وجود داره .
نکته آخر اینه که مردی کنید و تشکر رو بزنید تا روحیه بگیرم بازم از اینا یا بهتر از اینا رو براتون بزارم .

mohammadrezams
16-08-2009, 18:12
سیو 50 درصد :

سیو 46 درصد :

سیو 35 درصد :

grand theft auto
16-08-2009, 19:22
آقا محمد رضا این دوربین جدید برای من کار نکرد اون فابل هم نتونستم پیدا کنم لطفا فایل dsound.dll رو به من بدین من پچ 3 دارم.

emad1234
16-08-2009, 20:28
آقا محمد رضا این دوربین جدید برای من کار نکرد اون فابل هم نتونستم پیدا کنم لطفا فایل dsound.dll رو به من بدین من پچ 3 دارم.

فکر کنم این مود روی پچ های قبلی کار نمی کنه و روی پچ 4 فقط جواب می ده ، من پیشنهاد می کنم شما همون پچ 4 رو دانلود کن.:46:

grand theft auto
17-08-2009, 07:34
من آخرش نفهمیدم چرا همه توصیه میکنند به هیچ وجه پچ 4 نصب نکنم؟؟ حالا هم شما داری میگی نصب کن،نمیدونم والا،آخرش پچ 4 خوبه یا بده؟؟؟ معایب و مزایاش چیه؟
راستی شما از این سر در میارین؟؟

emad1234
17-08-2009, 09:41
من آخرش نفهمیدم چرا همه توصیه میکنند به هیچ وجه پچ 4 نصب نکنم؟؟ حالا هم شما داری میگی نصب کن،نمیدونم والا،آخرش پچ 4 خوبه یا بده؟؟؟ معایب و مزایاش چیه؟

به نظر من پچ 4 نباید عیبی داشته باشه ، چون معمولا هر پچ جدیدی که ساخته می شه ، سعی میشه تا اشکالات پچ های قبلی توی اون رفع بشه ، الآن من پچ 4 رو دانلود کردم و مشکل خاصی هم ندارم ، مدهایی هم که تا حالا نصب کردم همشون کار کرده و داره جواب میده.درضمن پچ 4 هم ممکنه اشکالاتی داشته بشه که اونها توی پچ های بعدی درست میشه.اما من خودم تا الآن مشکل خاصی ندیدم...

grand theft auto
17-08-2009, 11:39
خیلی ممنون
پس اگه لینک دانلود پچ 4 دیدی به من هم بده لطفا.

emad1234
17-08-2009, 12:03
خیلی ممنون
پس اگه لینک دانلود پچ 4 دیدی به من هم بده لطفا.

:8: بفرمایید :

grand theft auto
18-08-2009, 09:47
لطفا کرک این پچ رو هم بدین،هرچه زودتر بهتر چون الان بازیم کار نمیکنه.

emad1234
18-08-2009, 12:27
لطفا کرک این پچ رو هم بدین،هرچه زودتر بهتر چون الان بازیم کار نمیکنه.

بفرمایید ، اینم کرکش : :5:

farhad_s5
18-08-2009, 12:38
دوستان،من وقتی میرم داخل این بازی تصویر شروع به حرکت های عجیب و غریب می کنه!! یکی از دوستانم گفت که مال کرک نامناسب هست! درسته؟!

باید چیکارش کنم؟

javad2015
18-08-2009, 13:31
سلام
من بازی gta iv رو نصب کردم ولی وقتی دارم بازی میکنم بازی یه لحظه با فریم بالایی اجرا میشه بعدش یه تیک کوتاه میزنه و کلا حرکت نمیکنه دوباره درست میشه. میخواستم بدونم مشکل از سیستم منه یا بازی _ اینم بدونید که تو هیچ بازی دیگه همچین مشکلی ندارم حتی کرایسیس
vga:9800gt oc to 970, 690 ,1725
cpu:e7300 oc to 3400
ram:2gig 1066

grand theft auto
18-08-2009, 16:21
دوستان،من وقتی میرم داخل این بازی تصویر شروع به حرکت های عجیب و غریب می کنه!! یکی از دوستانم گفت که مال کرک نامناسب هست! درسته؟!

باید چیکارش کنم؟
درسته مشکل از کرکه،از کرک رازور استفاده کن.
من دارم کم کم به این نتیجه میرسم که واقعا این پچ 4 یه معایبی داره.مثلا الان نمیتونم رزولوشن رو ببرم تا آخر ولی وقتی پچ 3 داشتم میشد.وقتی میبرم تا آخر و space رو میزنم صفحه سیاه میشه و باید حتما ریستارت کنم.
الان هم دوباره همون پچ 3 رو نصب کردم.
راستی من دنبال یه سیو دور و بر 45 درصد میگردم که توی اون مرحله که میشه فرانسیس یا برادرشو کشت فرانسیسو کشته باشه.
اگه داشتین دریق نفرمایید!!
چجوری میشه انلاین بازی کرد؟؟من میرم روی گزینه مولتیپلیر، و live رو انتخاب میکنم،میگه شما باید به گیم فور ویندوز متصل باشید،چجوری متصل شم؟؟

king of the kings
18-08-2009, 18:37
سلام ..
یکی کرک پچ 1.3 رو واسم بزاره..
ممنون

farhad_s5
19-08-2009, 00:12
درسته مشکل از کرکه،از کرک رازور استفاده کن.
من دارم کم کم به این نتیجه میرسم که واقعا این پچ 4 یه معایبی داره.مثلا الان نمیتونم رزولوشن رو ببرم تا آخر ولی وقتی پچ 3 داشتم میشد.وقتی میبرم تا آخر و space رو میزنم صفحه سیاه میشه و باید حتما ریستارت کنم.
الان هم دوباره همون پچ 3 رو نصب کردم.
راستی من دنبال یه سیو دور و بر 45 درصد میگردم که توی اون مرحله که میشه فرانسیس یا برادرشو کشت فرانسیسو کشته باشه.
اگه داشتین دریق نفرمایید!!
چجوری میشه انلاین بازی کرد؟؟من میرم روی گزینه مولتیپلیر، و live رو انتخاب میکنم،میگه شما باید به گیم فور ویندوز متصل باشید،چجوری متصل شم؟؟

میشه لینک این کرک رو برام بزارید؟!

ممنون میشم

اگه پچ جدیدی هم هست که خوبه با کرکش و شیوه ی استفاده بزارید ممنون میشم

grand theft auto
19-08-2009, 07:03
لینک کدوم کرک رو می خوای؟؟کرک پچ 3 یا 4.؟؟
این کرک و پچ 3:
کرک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ 4 رو بیخیال شو من استفاده کردم ضرر کردم. شاید برای تو خوب کار کنه اما ریسکه.
نصبش هم خیلی آسونه،روش کلیک میکنی و اینستال رو میزنی و و یه جا هم باید I Agree رو بزنی بعدش نصب میشه.خودش اتوماتیک همه کار رو میکنه.

keyvan63
19-08-2009, 07:19
این کرک و پچ 3:
نصبش هم خیلی آسونه،روش کلیک میکنی و اینستال رو میزنی و و یه جا هم باید I Agree رو بزنی بعدش نصب میشه.خودش اتوماتیک همه کار رو میکنه.
لینک کرک پچ 1.3 کار نمی کنه..اگه میشه درستش کنید..

grand theft auto
19-08-2009, 08:01
بفرما اینم لینک کرک پچ 3 که خودم آپلود کردم:

grand theft auto
19-08-2009, 18:40
دوستان تاپیک جامع در مورد ساخت شی با 3dmax و کار با زد مودلر برای جی تی ای داریم؟؟اگه نداریم یکی بزنیم خوبه؟؟
من دنیایی سوال دارم.
فعلا:کدوم نسخه از 3dmax رو بگیرم؟؟
زد مودلر خریدنیه یا دانلود کردنی؟؟!!

king of the kings
19-08-2009, 19:49
دوستان تاپیک جامع در مورد ساخت شی با 3dmax و کار با زد مودلر برای جی تی ای داریم؟؟اگه نداریم یکی بزنیم خوبه؟؟
من دنیایی سوال دارم.
اخرین نسخه رو بگیری بهتره ..معمولا اخرین نسخه ها مشکلات قبلی رو حل کردن..
زمودلرو می تونی دانلود کنی فکرکنم لینکشو تو ادیت و پچ برای سن اندرس گذاشتم یه سرچ بزن..
برای اینکه زمودلر رو هم یاد بگیری من اموزش خواستی هرچی گشتم پیدا نمی شه ..باید خودت کم کم یاد بگیری ..
شما شرو.ع کن مشکلی داشتی بپرس..

king of the kings
19-08-2009, 20:06
راستی تو امضام چنتا کاری که با زمودلر ساخته شده رو می تونی ببینی..

grand theft auto
19-08-2009, 20:24
مرسی
من تصمیم گرفتم از همین الان سوالامو شروع کنم!!!
حجم زد مودلر چقدره؟؟ من بالای 400 مگ نمیتونم دان کنم.3تری دی مکس رو هم 100 درصدمیخرم،حال دانلودشو ندارم.
1-چجوری میشه سایز ماشین رو تعین کرد؟؟؟برای اینکار باید سایز بلوپرینت تغیر کنه یا بعد از ساخت ماشین میشه کوچیک و بزرگش کرد؟؟
2-اون آموزش ساخت فراری انزو رو گمش کردم،اگه لینکشو دارید لطفا بدید.
3-چجوری باید با زد مودلر به بازی حالی کنیم که کدوم قسمت ماشین دره و باید باز بشه؟؟در صندوق و کاپوت چطور؟؟
4-چجوری توی مکس میشه داخل ماشین رو ساخت؟؟؟باید جدا از ماشین ساخته بشه یا با همونه؟؟
5-چجوری باید یه قسمت رو به عنوان شیشه تعریف کرد که بشکنه؟؟(همینطور پشتش معلوم بشه؟) {این کار باید توی مکس انجام شه یا مودلر؟؟کلا آموزش ساخت شیشه رو می خوام}
6-چجوری باید حالیش کرد که اگزوز کجاست و از کجا باید دود بیاد؟؟
7-چجوری میشه تعین کرد که ماشین دود کنه یا نه؟؟
8-وقتی یه ماشین رو توی مکس ساختیم،چجوری(با چه فرمتی)سیوش کنیم تا توی بازی کار کنه؟؟؟
9-وقتی توی مکس می خوایم چرخ ماشین رو بسازیم،باید از ماشین جدا باشه یا نه؟؟؟ توی مودلر چجوری باید حالیش کنیم که این چرخه و باید بچرخه؟؟؟
10-اگه کسی کامرون دیاز رو میشناسه منو در PM روشن کنه!!!!
یک دنیا ممنون!!

king of the kings
19-08-2009, 21:03
مرسی
من تصمیم گرفتم از همین الان سوالامو شروع کنم!!!
حجم زد مودلر چقدره؟؟ من بالای 400 مگ نمیتونم دان کنم.3تری دی مکس رو هم 100 درصدمیخرم،حال دانلودشو ندارم.
1-چجوری میشه سایز ماشین رو تعین کرد؟؟؟برای اینکار باید سایز بلوپرینت تغیر کنه یا بعد از ساخت ماشین میشه کوچیک و بزرگش کرد؟؟
2-اون آموزش ساخت فراری انزو رو گمش کردم،اگه لینکشو دارید لطفا بدید.
3-چجوری باید با زد مودلر به بازی حالی کنیم که کدوم قسمت ماشین دره و باید باز بشه؟؟در صندوق و کاپوت چطور؟؟
4-چجوری توی مکس میشه داخل ماشین رو ساخت؟؟؟باید جدا از ماشین ساخته بشه یا با همونه؟؟
5-چجوری باید یه قسمت رو به عنوان شیشه تعریف کرد که بشکنه؟؟(همینطور پشتش معلوم بشه؟) {این کار باید توی مکس انجام شه یا مودلر؟؟کلا آموزش ساخت شیشه رو می خوام}
6-چجوری باید حالیش کرد که اگزوز کجاست و از کجا باید دود بیاد؟؟
7-چجوری میشه تعین کرد که ماشین دود کنه یا نه؟؟
8-وقتی یه ماشین رو توی مکس ساختیم،چجوری(با چه فرمتی)سیوش کنیم تا توی بازی کار کنه؟؟؟
9-وقتی توی مکس می خوایم چرخ ماشین رو بسازیم،باید از ماشین جدا باشه یا نه؟؟؟ توی مودلر چجوری باید حالیش کنیم که این چرخه و باید بچرخه؟؟؟
10-اگه کسی کامرون دیاز رو میشناسه منو در PM روشن کنه!!!!
یک دنیا ممنون!!
سلام..
حجم زمودلر 3 مگ هست..:46:
بفرما:

توپرشین گیگ اپلود کردم..

1-تو زمودلر یا 3DS MAX
2-اپلود میکنم می زارم..
3.شما خودت ماشینو تو زمودلر ایمپورت میکنی خود زمودلر توانایی اونارو داره..ولی اگه با مکس ساختی و بعد ببری تو زمودلر اون وقت فرق داره..
4.ساختن اتاق ماشین تو مکس خیلی سخته من تو این زمینه اطلاعی ندارم ولی فکر کم میتونی قطعاتی که ساختی رو ناپیدا کنی بعد اتاقو بسازی..
5.مانند 3
6.شما باید دامی رو بسازی بعد به اگزوز نزدیک کنی...البته اینم جوابش همون 3 هست..
7.اینم همون جواب 3 هست
8.اصل همینه دیگه ..تبدیل کردن ماشین از مکس یکم سخته .منم زیاد بلد نیستم ولی یه چنتا اموزش دارم میزارم..
9.برای ساختن جزییات ماشین مثل درها و ..به دامی احتیاج دارین..ولی اگه شما یه ماشین روکه تو بازی بوده رو ببری تو زمودلر دیگه احتیاجی به دامی نیست..سازنده خودش قبلا دامی ها رو داده..
10.نمی شناسم:31:

king of the kings
19-08-2009, 21:04
البته اون زمودلری که من گذاشتم مال سن اندرس هست ..چون برای ایوی هنوز نسخه ی کامل نیومده ...
اینم اموزش ساخت فراری انزو..

حجم:8 :18:KB

grand theft auto
19-08-2009, 22:23
1-تو زمودلر یا 3DS MAX
2-اپلود میکنم می زارم..
3.شما خودت ماشینو تو زمودلر ایمپورت میکنی خود زمودلر توانایی اونارو داره..ولی اگه با مکس ساختی و بعد ببری تو زمودلر اون وقت فرق داره..
4.ساختن اتاق ماشین تو مکس خیلی سخته من تو این زمینه اطلاعی ندارم ولی فکر کم میتونی قطعاتی که ساختی رو ناپیدا کنی بعد اتاقو بسازی..
5.مانند 3
6.شما باید دامی رو بسازی بعد به اگزوز نزدیک کنی...البته اینم جوابش همون 3 هست..
7.اینم همون جواب 3 هست
8.اصل همینه دیگه ..تبدیل کردن ماشین از مکس یکم سخته .منم زیاد بلد نیستم ولی یه چنتا اموزش دارم میزارم..
9.برای ساختن جزییات ماشین مثل درها و ..به دامی احتیاج دارین..ولی اگه شما یه ماشین روکه تو بازی بوده رو ببری تو زمودلر دیگه احتیاجی به دامی نیست..سازنده خودش قبلا دامی ها رو داده..
10.نمی شناسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
این فراری انزو عکسا کار نمیکنه ها.
دامی دیگه چه جور جونوریه؟؟
در مورد 3،چجوری باید مشخص کرد در دقیقا از کجا باز شه؟؟

oo_arash
20-08-2009, 01:35
اینم کار جدید من

grand theft auto
20-08-2009, 08:02
ممنون
ای سوالات هم اضافه شد::31:
توی تری دی مکس چجوری میشه یه قسمتی رو به شکل کروم ساخت؟؟؟
چجوری میشه توی مکس یه قسمتی رو به شکل شیشه ساخت؟؟؟و چجوری توی مودلر میشه قابلیت شکستن بهش داد؟؟
بقیه سوالای قبلیم هم هنوز سر جاشه،مثلا می خوام دقیقا بدونم چکار باید بکنم تا در رو مشخص کنم؟؟
برای اینکه ماشین توی بازی رنگ های مختلی داشته باشه چکار باید کرد؟؟
چجوری میشه تعین کرد که وقتی رنگ ماشین عوض میشه رنگ یه سری قسمت ها مثل اولش بمونه؟؟(مثلا اگه نخوایم رنگ زه ها عوض شه)

کاربر_P30W
20-08-2009, 08:07
سلام
من بازی gta iv رو نصب کردم ولی وقتی دارم بازی میکنم بازی یه لحظه با فریم بالایی اجرا میشه بعدش یه تیک کوتاه میزنه و کلا حرکت نمیکنه دوباره درست میشه. میخواستم بدونم مشکل از سیستم منه یا بازی _ اینم بدونید که تو هیچ بازی دیگه همچین مشکلی ندارم حتی کرایسیس
vga:9800gt oc to 970, 690 ,1725
cpu:e7300 oc to 3400
ram:2gig 1066
به سیستم کامپیوترتان ربط کلی دارد،سی پی یو . رم کارت گرافیک باید بترتیب حداقل 3.7 گیگاهرتز و 512 مگابیت باشد و البته رم کلی هم باید 2 گیگابیت باشد.(حداقل برای اجرای خوب بازی).

من دنیایی سوال دارم.
نسخه 2008 از 2009 بدون منتال ری؛بهتر است و تاپیکی مخصوص زد مدلر و مکث را نداریم.

این مد از اون نوع بمب هایی که تو یکی از مراحل بازی بود اجازه میده بصورت نامحدود و هرجا که خواستید ازش استفاده کنید . کافیه زیر یه ماشین برید و دکمه فعال سازیو بزنین . شما میتونید این کارو زیر چندین ماشین انجام بدید و سر انجام ببین چی میشه یه عالمه ماشین میرن رو هوا :8:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* لینک کمکی :

نصب این مد بدلیل اینکه این کارایی در بازی وجود دارد؛توصیه نمی گردد.

mohammadrezams
20-08-2009, 08:44
سلام

دانوش پیچگاه
نصب این مد بدلیل اینکه این کارایی در بازی وجود دارد؛توصیه نمی گردد.

کی گفته تو بازی هست ؟ تو بازی شما هست ؟ این قابلیت تو بازی وجود نداره عزیز . اون واسه یه مرحلست . اگه بود کسی که ساخته مرز نداشت دوباره بسازه ... اول تست کن بعد بگو :دی

تو پست امروزم میخوام Volkswagen Scirocco رو براتون بزارم . یه خودروی زیبای دو در که خیلی خوب ساخته شده .
جایگزینی با : comet
سازنده : smokey8808
قابلیت ها :
- حجم مناسب
- کیفیت عالی
- هندلینگ اصلی
- کار کردن تمامی قطعات (درها،چراغها و ...)
- آسیب دیدن همانند خودروهای اصلی بازی
مهمترین معایب :
- ناهنجار بودن شکل رینگ پس از ترکیدن لاستیک
- بزرگ بودن زیاد لاستیک که ممکن است بشکلی دیده شود که انگار در زمین فرو رفته (این مشکل بخاطر عدم تنظیم vehicles.ide توسط سازنده است که قابل حل میباشد)
- عدم ماندن جای گلوله بر روی شیشه جلو
- عدم شکستن شیشه عقب تر از درها
تست سرعت و تعادل :
تست سرعت و تعادل ماشین هم خوبه . این ماشین میتونه حداکثر با سرعت 120 کیلومتر در ساعت حرکت کنه و در این سرعت به طور کامل تعادل خودشو حفظ میکنه و مثل بعضی ماشینای پرسرعت پرواز نمیکنه یا تصادف ! ترمز ماشین هم قویه و ماشین سریعا میخکوب میکنه رو جاده . و در کل ماشین تو این قسمت سربلنده
نتیجه :
ماشین خیلی خوبیه و خصوصا خیلی خوشگل که آدمو مجذوب خودش میکنه و پیشنهاد میکنم حتما دانلودش کنید و ازش لذت ببرید .
+ دانلود با حجم 2.4 مگابایت :

لینک کمکی :

mohammadrezams
20-08-2009, 09:27
بازم سلام
میخوام ایندفعه براتون نقد خودروی HUMMER H1 رو بزارم . اگه شما ورژن قبلیشو دانلود کردید و مشکلاتی داشت در این نسخه اکثر مشکلاتش برطرف شده .
جایگزینی با : landstalker

قابلیت ها :
- مدل زیبا و با کیفیت
- حجم کم
- کار کردن تمامی قطعات (درها،چراغ ها و ...)
-هندلینگ اختصاصی
- عدم ناهنجار بودن رینگ پس از ترکیدن لاستیک
- داغون شدن کم (در این ماشین جز قابلیت ها محسوب میشه چون این ماشین خیلی قویه و نمیشه که مثلا مثل comet خیلی راحت له بشه !)
- جایگزینی ماشین بجای landstalker باعث میشه که مثل patriot اونطور نباشه که وقتی میخوای به یه ماشین بزنی و لهش کنی بهت ضد حال بزنه و از روش بره و کاملا ماشینو له میکنه . (آخ جون میده واسه پلیس له کردن :8: )
معایب :
هیچ عیبی نداره . فقط اینکه هدفگیر اسلحه از داخل ماشین بدلیل این که خودروی landstalker ارتفاعش کم تره در ارتفاع کمتری قرار داره اما در این ماشین چون شاسی اون بلند تره هدف گیر پایین تر دیده میشه و باعث میشه نتونین هدف رو خوب ببینین که زیادم چیز مهمی نیست . حیف نمیدونم تنظیماتش کجاس واگر نه درستش میکردم .

نتیجه :
کاملا خودروی عالی ای هست و مشکل خاصی هم نداه . پیشنهاد میکنم حتما این خودروی زیبا رو دانلود کنید و ازش لذت ببرید . البته شاید از ظاهرش خوشتون نیاد ولی ارزش داره حتما بگیرید .
+ دانلود با حجم 1.8 مگابایت :

لینک کمکی :

emad1234
20-08-2009, 10:04
شما باید دامی رو بسازی بعد به اگزوز نزدیک کنی...البته اینم جوابش همون 3 هست...

ممکنه بگی چجوری میشه توی زدمودلر دامی ساخت؟ چون من بلد نیستم و دامی ماشین های دیگه رو بر می دارم می ذارم رو ماشین خودم!!!! و اینجوری خیلی طول میکشه...

king of the kings
20-08-2009, 10:38
ممنون

ای سوالات هم اضافه شد::31:
توی تری دی مکس چجوری میشه یه قسمتی رو به شکل کروم ساخت؟؟؟
چجوری میشه توی مکس یه قسمتی رو به شکل شیشه ساخت؟؟؟و چجوری توی مودلر میشه قابلیت شکستن بهش داد؟؟
بقیه سوالای قبلیم هم هنوز سر جاشه،مثلا می خوام دقیقا بدونم چکار باید بکنم تا در رو مشخص کنم؟؟
برای اینکه ماشین توی بازی رنگ های مختلی داشته باشه چکار باید کرد؟؟
چجوری میشه تعین کرد که وقتی رنگ ماشین عوض میشه رنگ یه سری قسمت ها مثل اولش بمونه؟؟(مثلا اگه نخوایم رنگ زه ها عوض شه)
سلام..به ترتیب
برای من که کارمی کنه..سعی میکنم درستش کنم..
اموزش ساخت دامی در زمودلر رو می زارم..
من که این سوالتونو جواب دادم..
والا اینو نمی دونم..ولی اگه ماشینو ساختی بعد بردی تو زمودلر باید دامی رو بسازی بعد به شیشه بدی..تومکس هم میشه دامی ساخت..
برای اینکه در رو مشخص کنی باید دامی بهش بدی تا در مشخص بشه..اگ شما یه ماشین با فرمت dff ببری تو زمودلر می فهمی دامی چیه..(دامی همون مربع های سبز رنگ هست..)
این دیگه ربطی به زمودلر و .. نداره.باید تو carcols تنظیماتی انجام بدی..
اینم مربوط به مترال های ماشین میشه..فکرکنم اموزشش باشه..

ممکنه بگی چجوری میشه توی زدمودلر دامی ساخت؟ چون من بلد نیستم و دامی ماشین های دیگه رو بر می دارم می ذارم رو ماشین خودم!!!! و اینجوری خیلی طول میکشه...
اموزششو می زارم..

grand theft auto
20-08-2009, 10:43
ن که این سوالتونو جواب دادم..
خیلی ممنون
شما جواب دادی اما فقط گفتید با زد مودلر میشه،نگفتید چطوری میشه.
به هر حال منتظر آموزش هستیم.
لطفا یه سری هم به تاپیک جامع آموزش ساخت اضافات جی تی ای بزنید.

king of the kings
20-08-2009, 10:48
اینم اموزش ساخت دامی که خیلی اسونه..:20:
پس از اينكه اتومبيل خودتان رو وارد برنامه زدمودلر كرديد قطعات خودرو را بايد به آن نظمي كه بازي GTA مي تواند اجرايش كند در بياوريد.
اولين كاري كه بايد انجام بدهيد ساخت دامي (Dummy ) مي باشد كه خيلي با آن سروكار خواهيم داشت.
ساخت دامي خيلي ساده مي باشد . از منوي Toolbar روي مثلث ساخت شي كليك كنيد و Dummy Helper را انتخاب كنيد.

بعد از انتخاب ، روي آن كليك كنيد تا دامي ساخته شود.

دامي ساخته شده به قسمت قطعات خودرو اضافه مي شود ...
همین:46:

grand theft auto
20-08-2009, 11:15
ممنون
اصلا دامی چی هست؟؟
مگه دامی در و شیشه و اگزوز و با هم فرق نمیکنه؟؟؟چجور باید اونا رو ساخت؟؟؟

mohammadrezams
20-08-2009, 11:22
ممنون
اصلا دامی چی هست؟؟
مگه دامی در و شیشه و اگزوز و با هم فرق نمیکنه؟؟؟چجور باید اونا رو ساخت؟؟؟
از نظر نوع فرق نمیکنه فقط باید اسمشون رو عوض کرد مثلا دامی باله و چراغ هردو یکی هستن ولی فقط اسماشون فرق داره . برای اینکه بفهمی اسماشون چیه کافیه یه ماشین خارجی رو باز کنی و ازش تقلید کنی مثلا ببینی اسم دامی چراغ جلوش چیه بعد روی مال خودت بزاری .

mehdi6670
20-08-2009, 11:54
من وقتي آدرس بازي رو به برنامه open iv ميدم ميگه gta.exe وجود نداره چه جوري اين مشكل و حل كنم

mohammadrezams
20-08-2009, 13:54
من وقتي آدرس بازي رو به برنامه open iv ميدم ميگه gta.exe وجود نداره چه جوري اين مشكل و حل كنم

باید بازی به طور کامل نصب باشه . یعنی مثلا اینطور نباشه که شما ویندوز عوض کرده باشی و با همون GTA که تو ویندوز قبل بود بازی کنی که این بعیده چون اگه ویندوز عوض کنی اصلا این بازی کار نمیکنه . یکی دیگه هم این که احتمال داره اون نسخه از Open IV که شما داری با GTA IV شما سازگار نباشه . شما از پچ استفاده نمیکنید ؟ همینطور ممکنه که برنامه نصب بازیتون اصل نباشه . خب اگه پیدا نمیکنه خودت آدرسو بهش بده .

mehdi6670
20-08-2009, 14:46
نه تو همين ويندوز بازي رو نصب كردم.آدرس رو هم ميدم باز پيدا نميكنه

grand theft auto
20-08-2009, 16:12
با تشکر از همه شما
دارم یه چیزایی یاد میگیرم
ولی یه سوال دیگه:
ماشین ها دو تا فایل با پسوند wtd و wft دارن.یه توضیح در این مورد می خواستم،همچنین می خوام بدونم از کجا ماشین 2 فایل میشه؟؟منظورم اینه که از همون اول که ماشین توی مکس ساخته میشه دو تا فایل داره یا بعد توی مودلر دو تا میشه؟؟؟ اصلا چرا دوتا میشه؟؟؟؟
فعلا من میرم تری دی مکس 2009 رو بگیرم،فعلا سعی میکنم برای وایس سیتی ماشین بسازم(یه چیزی شبیه به ماشین)
اولین ماشینی هم که میسازم ب ام و 2002 هستش،خیلی دوسش دارم!!! بلوپرینتش هم گیر آوردم!!!
ولی هنوز نمیدونم توی مکس باید چجوری سیو کنم که توی بازی کار کنه؟؟؟
دامی رو هم یاد گرفتم تقریبا.

mohammadrezams
20-08-2009, 17:05
با تشکر از همه شما
دارم یه چیزایی یاد میگیرم
ولی یه سوال دیگه:
ماشین ها دو تا فایل با پسوند wtd و wft دارن.یه توضیح در این مورد می خواستم،همچنین می خوام بدونم از کجا ماشین 2 فایل میشه؟؟منظورم اینه که از همون اول که ماشین توی مکس ساخته میشه دو تا فایل داره یا بعد توی مودلر دو تا میشه؟؟؟ اصلا چرا دوتا میشه؟؟؟؟
فعلا من میرم تری دی مکس 2009 رو بگیرم،فعلا سعی میکنم برای وایس سیتی ماشین بسازم(یه چیزی شبیه به ماشین)
اولین ماشینی هم که میسازم ب ام و 2002 هستش،خیلی دوسش دارم!!! بلوپرینتش هم گیر آوردم!!!
ولی هنوز نمیدونم توی مکس باید چجوری سیو کنم که توی بازی کار کنه؟؟؟
دامی رو هم یاد گرفتم تقریبا.
وایس سی تی ماشین سازیش زمین تا آسمون با آی.وی فرق داره ولی به هر حال ...
وقتی که فایل اسکلت ماشین ادیتش تموم شد . با استفاده از برنامه ای که مربوط به ساخت تکستچر هست ، تمام تکستچرهایی رو که در ساخت ماشین استفاده کردیم درست با همون نام ها مثلا تکستچر ring رو با همون نام ring درست میکنی و بعد میشه دو تا فایل یعنی به زبان ساده تر اون تکستچر ها رو که تو پوشه ای که فایل سه بعدی شما بود ریخته بودی حالا داخل یه فایل میریزشون البته واسه آی.وی و وایس سیتی و سن آندریاس با هم فرق داره . برای VC و SA شما میتونی عکسا رو با فرمت png و bmp و tga بریزی تو نرم افزار ولی تو IV باید به DDS تبدیلشون کنی .
امیدوارم موفق بشی .

grand theft auto
20-08-2009, 17:36
ممنون
اگه درست متوجه شده باشم،با مکس اسکلت ماشین رو میسازیم و بعد تکسچر روی اسکلت رو میگیره.
حالا با چه برنامه ای باید تکسچر ساخت؟

mohammadrezams
20-08-2009, 17:40
ممنون
اگه درست متوجه شده باشم،با مکس اسکلت ماشین رو میسازیم و بعد تکسچر روی اسکلت رو میگیره.
حالا با چه برنامه ای باید تکسچر ساخت؟
آره بعد تکستچرو میریزی روش و متریال دهی و ...
هیچی با فتوشاپ . ولی در کل تکستچر ها رو میشه تو گوگل و ... سرچ کرد و پیداشون کرد . یا اینکه از یه ماشین عکس بگیری .

grand theft auto
20-08-2009, 19:09
متریال چیه دیگه؟!!!!!
توی مکس تکسچر دهی میکنیم یا مودلر؟؟؟

king of the kings
20-08-2009, 19:23
متریال چیه دیگه؟!!!!!
توی مکس تکسچر دهی میکنیم یا مودلر؟؟؟
شما وقتی تکسچر رو درست کردی همینجوری که نمی تونی رو ماشین بریزی باید مترال بسازی بعد بدی به ماشین....اموزش مترال سازی هم وقت کردم می زارم..

grand theft auto
20-08-2009, 20:13
تا اینجا که از کمک های شما فیض بردم.
خیلی ممنون

turokpooria
20-08-2009, 21:16
با سلام ببخشید یه روش برای رفع تیک gta می خواستم
سیستمم: 8600gt
3g ram
3.5 full
win 7

grand theft auto
20-08-2009, 21:26
به تاپیک حل مشکلات اجرا و نصب جی تی ای iv مراجعه کن،مخصوصا پست اول.من که نمیدونم وگرنه کمکت میکردم.

کاربر_P30W
20-08-2009, 21:48
3g ram
3.5 full
win 7

متاسفانه این بازی "نیک"ش خوب نمی گردد

کاربر_P30W
20-08-2009, 21:51
به تاپیک حل مشکلات اجرا و نصب جی تی ای iv مراجعه کن،مخصوصا پست اول.من که نمیدونم وگرنه کمکت میکردم.
لطفا برای آموختن ساخت مدل های سه بعدی؛به انجمن سه بعدی مراجعه کنید؛اما اگر در کانورت و یا مشکلی مربوط به زی مدلر دارید؛اینجا مطرح کنید.

کاربر_P30W
20-08-2009, 22:00
3g ram
3.5 full
win 7

در اول می بخشید که 3 تا پست پشت سر هم شد.

اینم از آموزش رفع کردنش:

در اول گیم اسپات چنین گفت:

This is quite common so it's not just a problem with your computer. It happens to everyone. I thought that the patch had fixed it, but it still happens to me. There's nothing you can do to fix it really, just hope that a future patch might do something about it.

سپس گفت با MS Frame work 3.5 SP1 مشکل حل میشود.

پس شما باید فریم ورک SP1 ورژن 3.5 را نصب کنید.

Moh3en_DDD
20-08-2009, 22:06
3g ram
3.5 full
win 7

پچی که توی این تاپیک هست رو دانلود کنید مشکل حل میشه :

emad1234
20-08-2009, 23:28
سلام ، توی این پست براتون آهنگ تیتراژ GTA IV رو می خوام بذاریم ، با کیفیت فوق العاده عالی و با فرمت mp3. فقط لطفا نگید که ما قبلا این آهنگ رو فلان جا دیدیم و دانلود کردیم یا این که مثلا این پست تکراریه و... خلاصه از این جور حرفا که آدمو عصبی می کنه...:31: (شوخی کردم)
---> نکته مهم : به دوستانی که از اینترنت دایل آپ استفاده می کنند ، دانلود این فایل به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. حجم فایل 5 مگابایت!!!!!

لینک دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسوورد : emad

oo_arash
21-08-2009, 00:23
آقا من یه 2002 دارم که واست تا چند روز دیگه میزارم...

oo_arash
21-08-2009, 02:10
اینم بی ام و 2002 من برای vc

oo_arash
21-08-2009, 02:16

کاربر_P30W
21-08-2009, 08:17
درود بر شما؛جناب oo_arash... .

بهتر است شما برای خودرو های جالب و زیبایی که برای جی تی اِی وایس سیتی می ساختید؛تاپیکی را در این انجمن و یا در انجمن سه بعدی (این را توصیه میکنم) بزنید،سپس اگر مدل های سه بعدیتان را به جی تی اِی چهار تبدیل کردید؛در این تاپیک پست کنید.

سپاس؛

بدرود.

grand theft auto
21-08-2009, 08:57
ایول
خیلی قشنگه
اینو خودتون ساختید؟؟؟

وایس سی تی ماشین سازیش زمین تا آسمون با آی.وی فرق داره ولی به هر حال ...
من اگه بتونم برای وایس سیتی هم ماشین بسازم برام بسه.چون وایس سیتی رو بیشتر از IV دوست دارم،خیلی خیلی خیلی بیشتر از IV دوست دارم.
این دوست داشتنم هم دلیل داره

smallfrank
21-08-2009, 10:15
آقا من هر هوکی که بگید نصب کردم .ولی این سرعت سنج اصلا کار نمیکنه.
چیکار کنم.؟
فایلهاشو تو SCRIPTS کپی میکنم ولی کار نمیکنه.

mohammadrezams
21-08-2009, 12:10
آقا من هر هوکی که بگید نصب کردم .ولی این سرعت سنج اصلا کار نمیکنه.
چیکار کنم.؟
فایلهاشو تو SCRIPTS کپی میکنم ولی کار نمیکنه.
خب دوست عزیز مشکل شما از اینجاست که این مد رو باید تو محل نصب بازی بریزی هوک هم همونجا . نه اینکه تو پوشه اسکریپت بریزی مد های پوشه اسکریپت خیلی فرق دارن . سرعت سنجو فقط تو محل نصب بریز نه هیچ پوشه دیگه .
چیزایی رو که تیک گذاشتم یعنی باید تو محل نصب باشن تا مد کار کنه .

smallfrank
21-08-2009, 12:41
خب دوست عزیز مشکل شما از اینجاست که این مد رو باید تو محل نصب بازی بریزی هوک هم همونجا . نه اینکه تو پوشه اسکریپت بریزی مد های پوشه اسکریپت خیلی فرق دارن . سرعت سنجو فقط تو محل نصب بریز نه هیچ پوشه دیگه .
چیزایی رو که تیک گذاشتم یعنی باید تو محل نصب باشن تا مد کار کنه .

اینو نمیگم اون Fuel Script که با CTRL+O خاموش و روشن میشه.هم سرعت سنج داره هم سوخت گیری میکنه.
توش دو تا فایل هست به نام :
gkFuelMod.net.dll
gkFuelMod.net.ini
اینو چه جوری نصب کنم ؟

emad1234
21-08-2009, 16:44
سلام ، یه سوال از دوستان داشتم ، اگه به عکس زیر نگاه کنین متوجه می شین که شخصیت بازی عوض شده یعنی بجای نیکو یه پلیس ضد شورش شده شخصیت اصلی بازی ، من هم می خوام یکی از پلیس های توی شهر رو جایگزین شخصیت اصلی کنم ، لطفا اگه می دونین چجوری میشه شخصیت بازی رو عوض کرد یه راهنمایی بکنین.

mohammadrezams
21-08-2009, 16:49
سلام ، یه سوال از دوستان داشتم ، اگه به عکس زیر نگاه کنین متوجه می شین که شخصیت بازی عوض شده یعنی بجای نیکو یه پلیس ضد شورش شده شخصیت اصلی بازی ، من هم می خوام یکی از پلیس های توی شهر رو جایگزین شخصیت اصلی کنم ، لطفا اگه می دونین چجوری میشه شخصیت بازی رو عوض کرد یه راهنمایی بکنین.

با همون تراینر که خیلی حرفشو تو این تاپیک زدیم میشه . قسمت Model Spwaner فکر کنم اسمش باشه دقیقا یادم نیست . درضمن بگم اگه اینکارو کردی بازیو سیو نکن چون دفعه بعد که بیای تو بازی ، بازی گیر میکنه .

grand theft auto
21-08-2009, 19:01
این تراینر گزینه ای داره که هروقت خواستیم بتونیم کاری کنیم که هیچ ماشینی توی شهر نباشه و هر وقت خواستیم اوضاع رو به شکل قبل در بیاریم؟؟

amin.t_71
21-08-2009, 19:06
با سلام
من سرعت سنج SPEEDO IV رو نصب کردم ولی تویه بازی اونو در گوشه سمت چپ بالا میاره و اصلا پوستش اونی که تو عکس هست نیست و یه چیزه دیگس؟؟!!
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم که به پایین و سمت راست بیاد و شکل اصلیش رو داشته باشه؟؟؟

mohammadrezams
21-08-2009, 19:40
این تراینر گزینه ای داره که هروقت خواستیم بتونیم کاری کنیم که هیچ ماشینی توی شهر نباشه و هر وقت خواستیم اوضاع رو به شکل قبل در بیاریم؟؟
بله منوی دوم قسمت آپشنز :
تصویر بزرگ :

با سلام
من سرعت سنج SPEEDO IV رو نصب کردم ولی تویه بازی اونو در گوشه سمت چپ بالا میاره و اصلا پوستش اونی که تو عکس هست نیست و یه چیزه دیگس؟؟!!
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم که به پایین و سمت راست بیاد و شکل اصلیش رو داشته باشه؟؟؟
خب شما از کجا دانلود کردی ؟ از همین تاپیک ؟ اگه اونی که من گذاشتم دانلود کردی باید درست باشه .
SpeedoIV.ini و Config.ini رو باز کن و مطمئن شو تمام تنظیمات به این شکله :

;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
; S p e e d o m e t e r IV v0.3a
; Copyright by o!nko!nk 2009
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
; Config.ini
; General Setup...

[Config]
Autostart = true
ToggleKey = 123

TexSizeX = 256.0
TexSizeY = 256.0

EnableKMH = true
MaxSpeed = 260.0

ScreenAlign = BR

PositionX = 10.0
PositionY = 10.0

SizeX = 200.0
SizeY = 200.0

Angle = 0.0

Alpha = 255

SkinFolder = Default

virus2009
21-08-2009, 21:47

لینک دانلود :

amin.t_71
22-08-2009, 00:04
خب شما از کجا دانلود کردی ؟ از همین تاپیک ؟ اگه اونی که من گذاشتم دانلود کردی باید درست باشه .
SpeedoIV.ini و Config.ini رو باز کن و مطمئن شو تمام تنظیمات به این شکله :

; S p e e d o m e t e r IV v0.3a
; Copyright by o!nko!nk 2009
; Config.ini
; General Setup...

[Config]
Autostart = true
ToggleKey = 123

TexSizeX = 256.0
TexSizeY = 256.0

EnableKMH = true
MaxSpeed = 260.0

ScreenAlign = BR

PositionX = 10.0
PositionY = 10.0

SizeX = 200.0
SizeY = 200.0

Angle = 0.0

Alpha = 255

SkinFolder = Default

دوست عزیز من اونو از همین تاپیک دانلود کردم
در فایل SpeedoIV.ini تمام تنظیمات مثل بالا بود به جز قسمت قرمز رنگ که خودم false کرده بودم تا با کلید F 12 بیاد اما وقتی اونو true کردم اصلا دیگه نمیاد.
و این نکته رو هم بگم که در فایل دانلودی من فایلی با نام Config.ini وجود نداشت.

nokia_sisx
22-08-2009, 05:23
سلام دوستان ترو خدا یه راهی روشی برای اینکه بتونیم سرعت سنجو تو بازی داشته باشیم رو ارایه بدید واقعا معضلی شده این قضیه

mohammadrezams
22-08-2009, 09:34
دوست عزیز من اونو از همین تاپیک دانلود کردم
در فایل SpeedoIV.ini تمام تنظیمات مثل بالا بود به جز قسمت قرمز رنگ که خودم false کرده بودم تا با کلید F 12 بیاد اما وقتی اونو true کردم اصلا دیگه نمیاد.
و این نکته رو هم بگم که در فایل دانلودی من فایلی با نام Config.ini وجود نداشت.

برای من بدون Config.ini نتونستم اینو اجرا کنم پس اینکارو کردم . یه کپی از SpeedoIV.ini گرفتم و اسمشو عوض کردم و گذاشتم Config.ini تا هردو باشن . توی حالت false هم که من امتحان کردم اصلا سرعتسنج کار نکرد . درضمن چک کنید ورژن هوک شما 0.2.6.0 باشه چون با پایین تر از این کار نمیکنه در مورد بالا ترش اطلاع ندارم . اگه از اونی که من گذاشتم دانلود کرده باشین توی اون کاملا اینا رو توضیح دادم . الان این کاری رو که من گفتم انجام بدید ببینید میشه یا نه تنظیمات هردوفایل هم باید یکسان باشن و اگه یکی رو تغییر دادید باید اونم تغییر بدید . درضمن تنظیمات هم روی true باید باشن . روی false تست شد ولی کار نکرد .

amin.t_71
22-08-2009, 10:04
سلام دوستان ترو خدا یه راهی روشی برای اینکه بتونیم سرعت سنجو تو بازی داشته باشیم رو ارایه بدید واقعا معضلی شده این قضیه

با تشکر از mohammadrezams به خاطر راهنمایی خوبش
دوست عزیز در فایل دانلودی ما Config.ini وجود نداره برای همین شما باید یه کپی از SpeedoIV.ini بگیری و اسمشو تغییر بدی به Config.ini بعد همه چیز درست میشه.

smallfrank
22-08-2009, 11:10
میشه یکی بگه چهجوریscript hook .net رو نصب کنم؟

emad1234
22-08-2009, 11:11
سلام ، این همون ماشین پلیس توی بازیه اما تکستچرش عوض شده و خیلی قشنگ شده ، من که خیلی از این خوشم اومد . امیدوارم شما هم خوشتون بیاد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فوق العاده کم حجم : فقط 855 کیلوبایت

لینک دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسوورد : emad

a.z.p.z
22-08-2009, 12:49
دوستان یه سوالی داشتم فکر کنم مناسب ترین جا همینجا بود !!!

ببخشید یه سوالی داشتم برای ادیت کاری و ساختن مود یا مثلا تبدیل کردن ماشین ها و ساختمان و ادم های جی تی ای قبلی به جی تی ای بعدی با چه برنامه هایی این کارو میکنند و من نیاز دارم چه چیزهایی رو یاد بگیرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا چه برنامه هایی برای ساختن یک چیز جدید هست و کپی کردن اون در بازی؟
کدوم برنامه ها برای انتقال ماشین ها و اطلاعات بازی قبلی به بازی جدید هست؟
این ها چندتا برنامه هستند و ... . چه کسی این برنامه ها رو میسازه ؟ .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من منظورم برای وقتی هست که وقتی جی تی ای بعدی که واسه پی سی اومد اینکارو بکنم ... قبلش باید با چه برنامه هایی اشنا باشم یا نحوه ی کار چی ها رو بدونم و اصطلاحات و ...

....
خوب من نمیخوام ادیتور حرفه ای بشم و ... ولی میخوام یکسری چیزهای ساده رو بدونم ....
ولی هیچ اموزش و ... رو ندارم ممنون میشم کمکم کنید ......

king of the kings
22-08-2009, 13:07
دوستان یه سوالی داشتم فکر کنم مناسب ترین جا همینجا بود !!!

ببخشید یه سوالی داشتم برای ادیت کاری و ساختن مود یا مثلا تبدیل کردن ماشین ها و ساختمان و ادم های جی تی ای قبلی به جی تی ای بعدی با چه برنامه هایی این کارو میکنند و من نیاز دارم چه چیزهایی رو یاد بگیرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا چه برنامه هایی برای ساختن یک چیز جدید هست و کپی کردن اون در بازی؟
کدوم برنامه ها برای انتقال ماشین ها و اطلاعات بازی قبلی به بازی جدید هست؟
این ها چندتا برنامه هستند و ... . چه کسی این برنامه ها رو میسازه ؟ .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من منظورم برای وقتی هست که وقتی جی تی ای بعدی که واسه پی سی اومد اینکارو بکنم ... قبلش باید با چه برنامه هایی اشنا باشم یا نحوه ی کار چی ها رو بدونم و اصطلاحات و ...

....
خوب من نمیخوام ادیتور حرفه ای بشم و ... ولی میخوام یکسری چیزهای ساده رو بدونم ....
ولی هیچ اموزش و ... رو ندارم ممنون میشم کمکم کنید ......

ببینید هر نسخه از جی تی ای برنامه های خاص خودشو داره مثلا تو سن برای ادیت فایل های txd از txdworkshop استفاده می کردیم ولی تو ایوی اصلا همچین فایل هایی و برنامه هایی نیست ...
مثلا برای باز کردن فایل های ایوی دیگه img tools در کار نیست و با spark iv یا open iv این کار انجام می شه..
ولی شما با برنامه ی زمودلر می تونید ماشین ها و ...رو ادیت کنید ..(البته هنوز زمودلر مخصوص این بازی نیومده)
برای تبدیل کردن از بازی قبلی به بعدی اموزشی محمدرضا تو تاپیک ادیت و پچ برای سن اندرس گذاشته بودند (البته اموزش تبدیل ماشین vc به san) ولی متاسفانه هنوز کسی نتونسته برای ایوی تبدیل کنه...
شما بهتره برنامه 3ds max و زمودلر رو یاد بگیرید..یکی از بچه ها چند صفحه ی پیش شروع کرده و سوالاتش می پرسه ...
موفق باشی

mohammadrezams
22-08-2009, 13:25
سلام
اینم یه مد دیگه برای دیدن ماشین با دوربین داخل . فکر کنم برای کسایی که از پچ 1.0.4 استفاده نمیکنن و همچینی چیزی میخوان خوب باشه . البته من که پچ 1.0.4 دارمو دارم از همون PersonBreak خودم استفاده میکنم .
دانلود PersonBreak :

نحوه نصب :
اصلا اسکریپت نیست . فقط کافیه فایل vehOff.CSV رو در محل نصب بازی به مسیر common\data بریزید و بعد توی بازی با زدن کلید V (وی) دید دوربین رو روی حالت کاپوت بزارید .
باگها :
گاهی اوقات ممکنه یه دفعه داخل سر نیکو رو ببینید !!!
+ دانلود مد Dashboard Camera با حجم 44 کیلوبایت :

smallfrank
22-08-2009, 16:46
این سرعت سنج رو چه جوری از سمت چپ تصویر بیارم سمت راست؟

djjaguar
22-08-2009, 18:12
با سلام
سر شلوغ باعث دوری می شه
به حر حال پاسخی به سوالات برخی دوستان .
برای تبدیل از جی تی ای قبلی به جی تی ای آی وی برنامه ای هست که تو جی تی ای گاراج می تونید پیداش کنید و اسمش dff to wtdهست.

djjaguar
22-08-2009, 18:16
با یه عذر خواهی کوچیک برای چند پیغام گذاشتنم پشت سر هم بازم توضیح می دم که چون دیال آپه ممکنه متنها بپر مجبورم تو چنتا پست جواب بدم.
script hookرو نصب نمی کنن بلکه کپیش می کنن تو فولدر بازی
در ضمن برای تبدیل ماشین ها به جی تی ای آی وی از تری دی مکس و زدمودلر استفاده می شه که برنامه هایی هستند که می تونید دانلود کنید . البته نسخه ای که من الان در دست دارم اکسپرت دبلیو اف دی نداره و من برای همین ماشینی برای آی وی درست نکردم اگر کسی نسخه با اکسپرت رو گیر اورد به ما هم بده

djjaguar
22-08-2009, 18:19
اینم حسن ختام یه آئودی خشکل و خوش دست با حجم 2.5 مگ
enjoy your own life

saeed-guitar
23-08-2009, 13:54
تو این نسخه GTA IV میشه مثل نسخه قبلی GTA SA از این دخترا سوار کرد؟:D:D

oo_arash
23-08-2009, 14:14
آقا یکی یه توضیح کوچیک واسه مه بده که اینایی که الان وایه iv ماشین درست میکنن با چه زد مدلریه...
همونایی که فقط اکسپورت یا فقط اسمپورت میکنن رو هم اگه دارید بزارید....
مرسی...

aminza
23-08-2009, 15:51
سلام و خسته نباشید از زحماتتون
من بازی رو تازه خریدم،حالا ویندوزم خراب شده میخوام عوضش کنم.میخوام سیو بازی رو تا اینجا که انجام دادم کپی کنم اما هیچ جا سیو بازی رو پیدا نکردم
تم my document/Rockstar Games/gta iv رفتم اما هیچ سیوی نیست.لطفا راهنمایی کنید این سیو بازی کجاست تا ازش کپی بگیرم.ممنون

aminza
23-08-2009, 15:54
سلام و خسته نباشید از زحماتتون
من بازی رو تازه خریدم،حالا ویندوزم خراب شده میخوام عوضش کنم.میخوام سیو بازی رو تا اینجا که انجام دادم کپی کنم اما هیچ جا سیو بازی رو پیدا نکردم
تم my document/Rockstar Games/gta iv رفتم اما هیچ سیوی نیست.لطفا راهنمایی کنید این سیو بازی کجاست تا ازش کپی بگیرم.ممنون:20::20:

king of the kings
23-08-2009, 17:15
آقا یکی یه توضیح کوچیک واسه مه بده که اینایی که الان وایه iv ماشین درست میکنن با چه زد مدلریه...
همونایی که فقط اکسپورت یا فقط اسمپورت میکنن رو هم اگه دارید بزارید....
مرسی...
تو همین تاپیک چندین بارگذاشته شده شما با اسم زمودلر سرچ کن..

mohammadrezams
23-08-2009, 18:27
سلام
تو این پست میخوام یه ماشین توپ و شیک به نام Chevrolet Camaro رو براتون بزارم . اگه فیلم ترانفرمرز رو دیده باشین این ماشینو میشناسین (همون زرده) .
جایگزنینی : SabreGT
قابلیت ها :
- مدل با کیفیت مناسب
- حجم مناسب قطعات
- کار کردن اکثر قطعات (درها،چراغها،کاپوت،صندوق و ...)
- آسیب دیدن همانند خودرو های اریجینال
مهمترین معایب :
- عدم امکان تیر زدن به افراد از شیشه جلو و کشتن آنها
- عدم امکان تیر زدن بین دو در (یعنی اگه دو تا در باز باشه و از لای اونا تیر بزنین مثل ماشینای اصلی رد نمیشه)
- بزرگ بودن بیش از حد فرمان که باعث میشود هنگامی که با دوربین داخل ماشین درون آنرا میبینید انگار پاها در فرمان فرو رفته اند .
- عدم امکان راهنما زدن خودرو
- عدم امکان تعویض رنگ خودرو (فقط دارای رنگ زرد)
تست سرعت و تعادل :
متاسفانه من نتونستم با هندلینگ این ماشین درست رانندگی کنم اصلا با دست فرمون من سازگار نبود که تست سرعت بگیرم . پس پیشنهاد میکنم هیچ تنظیم خاصی رو انجام ندید .
نتیجه :
ماشین بدی نیست . البته نقایص زیادی داره که بسته به سلیقه شما داره اما اگه نظر منو بخواین چندان بدم نیومد آخه خوشگله .
+ دانلود با حجم 3.3 مگابایت :

grand theft auto
23-08-2009, 18:57
با سلام
سر شلوغ باعث دوری می شه
به حر حال پاسخی به سوالات برخی دوستان .
برای تبدیل از جی تی ای قبلی به جی تی ای آی وی برنامه ای هست که تو جی تی ای گاراج می تونید پیداش کنید و اسمش dff to wtdهست.
من نتونستم این برنامه رو پیدا کنم،اگه کسی داره لطفا به من بده.
اگه هندلینگ ادیتوری که خودتون تستش کرده باشید هم دارید بدید لطفا.

mohammadrezams
23-08-2009, 20:55
سلام دوستان
امروز میخوام براتون یه ماشین تکراری بزارم . خودروی Mercedes SL65 AMG . اما ایندفع ورژن 1.2 که در اون 90 درصد مشکلات پیشین حل شده و خودرو کاملا عالی هست . من حتی از ورژن قبلی این خودرو خیلی راضی بودم من معمولا وقتی یه ماشین جدید دانلود میکنم جایگزین ماشینایی که قبلا گذاشتم میزارم . (مثلا Volkswagen Scirocco رو جای پورشه ریختم) اما این ماشینو هیچوقت عوض نکردم و نمیکنم چون هم خوش دسته و خوب روش کار شده هم حجمش چندان زیاد نیست.
جازگینی با:feltzer
سایز فایل ها :
بدنه : 1408 کیلوبایت
تکستچر : 732 کیلوبایت

قابلیت ها :
- بدنه زیبا و با کیفیت
- کار کردن تمامی قطعات (چراغها،درها،صندوق،کاپوت، پرها و...)
- حجم مناسب در مقابل قابلیت های فراوان
- عدم مشکل در رینگ پنچر شده
- آسیب دیدن (Damage) کاملا همانند خودرو های اریجینال
- روشن شدن چراغهای پشت آیینه بقل ها بصورت خودکار
- هندلینگ مناسب و روان

قابلیت های جدید در این نسخه در مقایسه با نسخه قبل :
- عوض شدن تکستچر چراغ عقب و نحوه روشن شدن آن به صورت بسیار زیبا
- کمی تغییر در بدنه و در شیشه های جلو و عقب
- قرار دادن آینه بر روی شیشه جلو که سبب زیبایی دو چندان شده
- رفلکس بسیار زیبا تر بدنه نسبت به قبل
- عوض شدن تودوزی اتاق خودرو و تغییر رنگ به کِرِِم
- حل مشکل اندکی در بازتاب نور رینگ ها
- حل مشکل اندکی که در گلوله خوردن شیشه عقب وجود داشت

مهمترین معایب :
خودرو کمی مشکلات زره بینی داره که اونا چیزی نیست که بگم اصلا نیاز نیست و در کل مشکل خاصی نیست .
تست سرعت و تعادل :
تست سرعت ماشین بالا نیست و در حد استاندارد خودرو های ارجینال بازی هست . حداکثر سرعت خودرو در حالت معمولی 80 کیلومتر در ساعت و با تعادل مناسبه .
نتیجه :
این خودرو یکی از بهترین خودرو های ساخته شده در حال حاظر هست و پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از دانلود کردن اون چشم پوشی نکنید چراکه نصف عمرتون برفناست . لطفا درخواست آموزش نکنید قبلا گذاشته شده . فقط جستجو کنید یا فایل Readme_ENG رو بخونین . زیاد انگلیسی نمیخواد کمی آشنایی داشته باشین حله .
+ دانلود با حجم 2.2 مگابایت :

- لینک کمکی :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من نتونستم این برنامه رو پیدا کنم،اگه کسی داره لطفا به من بده.
اگه هندلینگ ادیتوری که خودتون تستش کرده باشید هم دارید بدید لطفا.
صفحه اول همین تاپیک دی اف اف به wtd . اون بدرد نمیخوره . برای ساخت ماشین باید از برنامه خودش استفاده کرد . یه ده بیست صفحه پیش فکر کنم در این باره بحث کرده باشیم .

grand theft auto
23-08-2009, 21:38
ممنون
من نفهمیدم،چرا به درد نمیخوره؟؟ شاید من اشتباه متوجه شدم،مگه با اون نرم افزار نمیشه ماشینای سان آندیاس رو تبدیل به iv کرد؟؟
راستی صفحه اول رو هم گشتم نبود!

mohammadrezams
23-08-2009, 22:09
ممنون
من نفهمیدم،چرا به درد نمیخوره؟؟ شاید من اشتباه متوجه شدم،مگه با اون نرم افزار نمیشه ماشینای سان آندیاس رو تبدیل به iv کرد؟؟
راستی صفحه اول رو هم گشتم نبود!

ماشینا ؟؟؟ :31: عمراً ... من رو فایل های دیگه از قبیل سلاح هم چندان امیدوار نیستم این برنامه بتونه کاری کنه بعد ماشین ؟
ببینید هیچ راهی جز اینکه خودتون ساختار ماشینو اماده کنید وجود نداره و نخواهد داشت . سعی میکنم توضیح ساده بدم شما یک خودروی سن آندریاس رو میخوای تبدیل کنی . خب این نرم افزار از کجا میخواد بفهمه مثلا این چراغه من باید اینو چهار قسمتش کنم اینجاش راهنماست ایجاش چراغ ترمزه و ... یا این سپر رو تبدیل کنم به GTA IV و خودکار براش کول بسازم ؟ . این برنامه فکر کنم اسمش Dff to WDR باشه یه سرچ تو تاپیک بزن . ساختار ماشین های SA و VC از نظر کارایی که براشون باید میشد یکسان بودن برا همین راحت میشد تبدیل کرد ولی به زبان ساده اصلا گروه خونی IV و SA به هم نمیخوره !
امیدوارم توضیح رو خوب داده باشم . فعلا ...

king of the kings
23-08-2009, 22:19
سلام..
یه برنامه برای ظاهرکردن ماشین برای پچ 1.3 می خوام..
اگه کسی داره بزاره..

alishahvali
23-08-2009, 22:20
سلام دوستان
من ميخوام ماشين ها رو اديت كنم ولي OpenIV ليست ماشين ها رو بهم نشون نميده
از SparkIV هم استفاده كردم(اگه اسمشو غلط نوشتم ببخشيد)

اگه اشتباه نكنم از پچ 1.0.1.0 استفاده ميكنم و همچنين كراك روزار

ممنون ميشم جوابمو بدين

farhad_s5
23-08-2009, 22:37
این کرک و پچ 3:

ببخشید دوست عزیز

میشه یک بار دیگه این لینک ها رو برام قرار بدید

راستی با نصب و کرک پچ دیگه خود بازی نیاز به کرک کردن که نداره؟
:10:

ممنون

mohammadrezams
24-08-2009, 00:31
سلام دوستان
من ميخوام ماشين ها رو اديت كنم ولي OpenIV ليست ماشين ها رو بهم نشون نميده
از SparkIV هم استفاده كردم(اگه اسمشو غلط نوشتم ببخشيد)

اگه اشتباه نكنم از پچ 1.0.1.0 استفاده ميكنم و همچنين كراك روزار

ممنون ميشم جوابمو بدين

خب شما به چه مسیری رفتی ؟
اگه به Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages\vehicles.img باید همه چی درست باشه . درست مثل تصویر زیر :

grand theft auto
24-08-2009, 07:43
شرمنده من نتونستم لینک دانلود درست و حسابی پچ و کرک 3 رو پیدا کنم.
دوستان اگه دارین به این دوستمون بدین لطفا.

alishahvali
24-08-2009, 08:37
خب شما به چه مسیری رفتی ؟
اگه به Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages\vehicles.img باید همه چی درست باشه . درست مثل تصویر زیر :

سلام وممنون از جوابتون
به همون مسيري كه ميگيد ميرم ولي وقتي vehicles.img را باز ميكنم يه ليست خالي بهم نشون ميده

virus2009
24-08-2009, 10:40
سلام..
یه برنامه برای ظاهرکردن ماشین برای پچ 1.3 می خوام..
اگه کسی داره بزاره..

اینو که قبلا mohammadrezams گذاشته بود دیگه .....!!!!!!

grand theft auto
24-08-2009, 18:41
شما هندلینگ ادیتور درست و حسابی گیر آوردین؟؟؟ من نتونستم پیدا کنم،یکی کار نمیکنه،یکی هم زبونش روسیه.

farhad_s5
24-08-2009, 23:13
دمتون گرم بچه ها

جواب پست قبلی من رو هم بدید

grand theft auto
25-08-2009, 13:55
من اون دوربین داخل ماشین رو نصب کردم بعدش رفتم سوار گالاردو شدم،ببینید چه تصویر وحشتناکی اومد!!! :(برای افرادی که بیماری قلبی دارن دیدن این تصویر خطریه):

a.z.p.z
25-08-2009, 15:26
لعنت ..
هی مرد این دیگه چه جورش بود !!! رفته بود توی کلش چشمش رو داشت بررسی میکرد ... ولی برای من اینجوری نبود ها ... !!!
یه دوربین هم واسه داشبرد هست اون خیلی خوب هست کاربرد زیاد داره در مواقع خاص :دی

sajjadgameactor
25-08-2009, 16:24
ایا پچ یا چیزی وجود داره که بگذاره تنظیمات گرافیکی رو بیشتر بالا ببریم من640m کارت گرافیکم حافظه داره و بازی نمیزاره از یه حدی بیشتر گرافیک رو بالا ببرم در صورتی که از بیرون بازی چک کردم الان حداکثر از 520m داره استفاده میکنه

tommy vercetti
25-08-2009, 16:27
من اون دوربین داخل ماشین رو نصب کردم بعدش رفتم سوار گالاردو شدم،ببینید چه تصویر وحشتناکی اومد!!! :(برای افرادی که بیماری قلبی دارن دیدن این تصویر خطریه):

یه توضیح در مورد این عکس می دین ... اون ها چشمن ؟؟؟؟؟:18:
دقیقاً کجان ؟؟؟؟؟

king of the kings
25-08-2009, 16:29
برای منم این اتفاق افتاده..میره تو کله نیکو..اون مد باگ داره

grand theft auto
25-08-2009, 16:37
آره اونا چشمن.
فکر کنید دارین توی خیابون رانندگی میکنید،دکمه v رو میزنید و یهو دوتا چشم میاد جلوتون!!!
سکته رو زدم!!

king of the kings
25-08-2009, 16:53
آره اونا چشمن.
فکر کنید دارین توی خیابون رانندگی میکنید،دکمه v رو میزنید و یهو دوتا چشم میاد جلوتون!!!
سکته رو زدم!!
ولی فکر کنم وقتی تصادف می کنی میاد..چون نیکو میره جلو..راستی تاپیک به 100 رسید به همه تبریک می گم ...ایشالا مثل تاپیک سن اندرس می شه.

mohammadrezams
25-08-2009, 17:02
سلام

امروز میخوام براتون نقد INFINITI G35 رو بزارم . این ماشین یکی از اون ماشینای توپه البته این ورژن بتا هست و ورژن های دیگش هم اومد براتون میزارم . من خیلی ازش خوشم اومد امیدوارم شمام خوشتون بیاد فقط آخر مطلب تشکر یادتون نره بزنین (نمیمیره که :دی)
قابلیت ها :
- مدل بسیار زیبا و باکیفیت
- مدل اسپرت شده
- کار کردن تمامی قطعات (درها،چراغها،کاپوت،صندوق و ...)
- دارای یک Extra (باله پشت خودرو)
- هندلینگ با سرعت مناسب و تعادل عالی

مهمترین معایب :
- عدم شکستن شیشه های هردو در هنگام شلیک از بیرون (میشکنه ولی با شلیک از بیرون نه)
- دشوار بودن رانندگی از داخل ماشین بدلیل زیاد بودن درصد دودی بودن خودرو (این در اصل نمیشه بهش گفت عیب ولی خب به نظر من این یه نقطه منفیه) تصویر زیر همه چی رو نشون میده :
تست سرعت و تعادل :
تست سرعت و تعادل ماشین هم خوبه . حد اکثر سرعت ماشین 120 کیلومتر در ساعته و هیچ به هم خوردگی در تعادل تو رانندگی برام پیش نیومد ترمز ماشینم خوبه و مشکلی نداره .
نتیجه :
در کل ماشین بسیار عالی ای هست و مشکلاتش اندک و 100 درصد در ورژن های بعدی رفع میشه . حجم فایل سه بعدی ماشین 3.347 و حجم فایل تکستچرها 903 کیلوبایته و ماشین جایگزین Admiral میشه . این ماشین ارزش دانلود رو داره و پیشنهاد من اینه که حتما دانلود کنید .

.:: تشکر فراموش نشه .::
+ دانلود با حجم 4.1 مگابایت :

emad1234
25-08-2009, 17:05
آره اونا چشمن.
سکته رو زدم!!

برای همه ماشینهای بازی همینجوریه ، یا فقط لامبورگینی؟ اگه برای همه ماشینا اینجوری باشه یعنی اصلا این مود خرابه و باگ داره یا مثلا تنظیماتش بهم ریخته ، اما اگه فقط توی یکی دوتا ماشین اینجوریه ، یعنی اینکه ایراد از ماشین هاس ، البته تنظیمات هندلینگ هم توی اینجور موارد خیلی مهمه...

king of the kings
25-08-2009, 17:08
برای همه ماشینهای بازی همینجوریه ، یا فقط لامبورگینی؟ اگه برای همه ماشینا اینجوری باشه یعنی اصلا این مود خرابه و باگ داره یا مثلا تنظیماتش بهم ریخته ، اما اگه فقط توی یکی دوتا ماشین اینجوریه ، یعنی اینکه ایراد از ماشین هاس ، البته تنظیمات هندلینگ هم توی اینجور موارد خیلی مهمه...
تو همه هست ...محمدرضا گفته بود باگ داره ..از اون first person استفاده کنید..

king of the kings
25-08-2009, 18:49
سلام بچه ها ..
فکر کم بشه با اون برنامه که dff تو WDR بود تبدیل کرد ..من به WDR تبدیلش کردم ولی هنوز نرفتم امتحان کنم ..اگر بیاد بدون تکسچر هست ..
تاپیک به 100 رسید..به همه تبریک می گم