مشاهده نسخه کامل
: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
grand theft auto
25-08-2009, 20:03
txd to wtd نیومده هنوز؟؟؟
راستی تو رو خدا اگه هندلینگ ادیتور پیدا کردین بدین،کچل شدم بس که گشتم و پیدا نکردم،یکی زبونش روسی بود یکی هم کار نمیکرد.
emad1234
25-08-2009, 21:58
راستی تو رو خدا اگه هندلینگ ادیتور پیدا کردین بدین،کچل شدم بس که گشتم و پیدا نکردم،یکی زبونش روسی بود یکی هم کار نمیکرد.
اگه توی سایت های معتبر جی تی ای مثل GTAinside ، gtagaming یا... پیدا نکردی ، حتما اون ورژنی که می خوای هنوز ساخته نشده! راستی ببینم مشکل اون هندلینگ ادیتوری که می گی کار نمی کنه چیه؟ شاید بقیه بدونن مشکلش چجوری حل میشه...
سلام
من چند تا ماشین با برنامه SparkIV 0.6.2.2 گذاشتم چرا وقتی میرم تو بازی نیستن.
grand theft auto
26-08-2009, 09:36
نمی دونم اصلا چجوری کار میکنه!!!!
این لینک دانلودش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohammadrezams
26-08-2009, 10:58
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شاید گاهی اوقات اعصابتون از این خورد بشه که چرا ماشینا سرعت اصلیشونو ندارن و خیلی از ماشینایی که دانلود کردید با این که قابل مقایسه نیستن از ماشینای قوی تر از خودشون جلو میزنن . این مد که میخوام بهتون معرفی کنم هندلینگ برخی از این ماشینا رو واقعی تر کرده .
قابلیت های این مد :
- واقعی تر شدن واژگونی خودرو
- وزن واقعی خودرو ها
- شتاب واقعی تر
- قدرت کشش واقعی تر
- سیستم ترمز واقعی تر
- تعلیق بهتر
- و قابلیت های زیاد دیگر
خودرو هایی که شامل این مد میشوند :
-Lamborgini Murcielago LP 640
-Lamborghini Gallardo LP 560-4
-Porsche Cayman S
-Ferrari F430
-AUDI R8 4.2 FSI
-Koenigsegg CCX
-Bugatti Veyron 16.4
-Dodge Charger SRT8
-Nissan Skyline R34 GT-R
-Mitsubishi Lancer Evo VIII
-Ford GT
-Ferrari Formula 1
نحوه نصب :
در ابتدا شما باید ماشین لخواهتون رو نصب کرده باشید .
بعد با استفاده از NotePad فایل handling.dat واقع در Grand Theft Auto IV\common\data رو باز کنید . حالا فایل Custom Car Handling v1.txt هم که دانلود کردید باز کنید . حالا بستگی داره که شما ماشینتون رو جای چی ریخته باشید تا هندلینگ ها رو بریزید چون این هندلینگ ها بطور پیش فرض بجای همون چیزی که باید ریخته بشن قرار میگیرن . بر فرض مثال لامبورگینی گالاردو جای INFERNUS قرا میگیره اگه جای همین گذاشتین پس هندلینگی رو که نوشته لامبورگینی گالاردو هندلینگشو بر میدارید و توی handling.dat جایگزین میکنید اگه نه مثلا جای blista قرار دادین داخل فایل Custom Car Handling v1.txt اون هندلینگی رو که نوشته لامبورگینی گالاردو و اول هندلینگش نوشته INFERNUS این کلمه رو پاک میکنید و اسم ماشینی رو که جازگین کردید مثلا BLISTA رو جاش تایپ میکنید . اعداد و ارقام رو دست نزنید .
راهنما برای مبتدی ها :
برای جایگزین کردن هندلینگ پس از باز کردن handling.dat دنبال اسمی که ماشین جایگزین شده میگردید مثلا INFERNUS بعد کل اون لاین رو انتخاب و پاک میکنین .
حالا لاین جدیدو از فایل Custom Car Handling v1.txt کپی میکنید و جای لاینی که توی handling.dat پاک کردید میریزید و Save میکنید . اگه با ارور زیر مواجه شدید روی handling.dat راست کلیک کنید و از میون سه تا گزینه ای که پایین وجود داره Read Only رو غیر فعال کنید و بعد OK کنید . حالا میتونید هندلینگ رو سیو کنید و برید تو بازیو حالشو ببرید .
من یکی از کدهای این هندلینگ رو چک کردم کد مربوط به لامبورگینی گالاردو . خیلی عالی بود سرعتش مثل باد تند شده بود البته بگم کسایی که رانندگیشون خوب نیست دانلود نکنن چون هم خودشونو به کشتن میدن هم ملتو :دی
+ دانلود با حجم 394 کیلوبایت :
emad1234
26-08-2009, 12:05
سلام ، میشه دقیقا به من بگید چجوری می تونم گرافیک بازی رو مثل عکس زیر کنم ، خیلی ممنون.:20:
لینک عکس :
king of the kings
26-08-2009, 12:18
سلام..
تو عکس بالا(پست محمدرضا) اون سرعت سنج اسکینشو اگه میشه برام بزار..
ممنون
king of the kings
26-08-2009, 12:20
سلام ، میشه دقیقا به من بگید چجوری می تونم گرافیک بازی رو مثل عکس زیر کنم ، خیلی ممنون.:20:
لینک عکس :
با اخرین کیفیت بازی اینجوری می شه(من خودم با اخرین کیفیت بازی می کنم همینجوریه)..البته این فکر کنم تو رنگ بازی یکم دست کاری کرده..
mohammadrezams
26-08-2009, 12:41
سلام..
تو عکس بالا(پست محمدرضا) اون سرعت سنج اسکینشو اگه میشه برام بزار..
ممنون
بفرما :
با اخرین کیفیت بازی اینجوری می شه(من خودم با اخرین کیفیت بازی می کنم همینجوریه)..البته این فکر کنم تو رنگ بازی یکم دست کاری کرده..
تایید میشه :27:
من امروز رفتم این بازی رو خریدم
اما نمیدونم چجوری کرک کنمش ؟
اینم محتویات فولدر کرک :
منتظر کمک شما هستم.
مرسی
emad1234
26-08-2009, 19:57
خوب منم تقریبا مشکلم همینجاست ، توی قسمت گرافیک همه چیز رو می تونم تا ته زیاد کنم بجز یه قسمت که اسمش View Distance هست و من فقط می تونم اون رو تا رقم 63 بالا ببرم و بیشتر از اون نمیشه ، من نمی دونم چجوری این مشکل رو حل کنم ، در ضمن مشخصات سیستمم از اون چیزی که بازی می خواد خیلی بالاتره...
لطفا راهنمایی کنین...
virus2009
26-08-2009, 20:53
من امروز رفتم این بازی رو خریدم
اما نمیدونم چجوری کرک کنمش ؟
اینم محتویات فولدر کرک :
منتظر کمک شما هستم.
مرسی
شما محتویات پوشه crack ok رو داخل پوشه اصلی بازی کپی کنید تا جایگزین شود.
شما محتویات پوشه crack ok رو داخل پوشه اصلی بازی کپی کنید تا جایگزین شود.
من بعد از کپی کردن این فایلا چه فایلی رو اجرا کنم ؟
آیا باید به اینترنت متصل باشم ؟
اینم عکس فایل crack ok :
مرسی
emad1234
26-08-2009, 21:57
من بعد از کپی کردن این فایلا چه فایلی رو اجرا کنم ؟
آیا باید به اینترنت متصل باشم ؟
اینم عکس فایل crack ok :
مرسی
بعد از نصب کرک باید Rockstar Games Social Club یا Launch GTA IV رو اجرا کنی و بعد وارد بازی بشی ، اصلا هم احتیاجی به اتصال به اینترنت نیست.
بعد از نصب کرک باید Rockstar Games Social Club یا Launch GTA IV رو اجرا کنی و بعد وارد بازی بشی ، اصلا هم احتیاجی به اتصال به اینترنت نیست.
این بازی چه نیاز هایی داره ؟
من sp3 رو از رو dvd نصب کردم اما هنوز تو propery system نوشته sp2 آیا باید ریست کنم ؟
نیازی به نصب .net 3.5 هم هست ؟
آیا چیز دیگه ای هم می خواد ؟
راستی این ساختن اکانت آفلاین چیه ؟
من برای بازی و کرکش باید محتویات فولدر کرک رو تو فولدر اصلی بازی کپی کنم ؟
چیزی رو نباید تو فولدر offline کپی کرد ؟
مرسی
emad1234
26-08-2009, 23:00
من sp3 رو از رو dvd نصب کردم اما هنوز تو propery system نوشته sp2 آیا باید ریست کنم ؟
به نظر من اگه خود sp3 رو تهیه و نصب کنید خیلی بهتره ، من زیاد با نصب sp3 روی sp2 موافق نیستم ، بنظرم ویندوز قاطی میکنه.
نیازی به نصب .net 3.5 هم هست ؟
من که همچین چیزی رو نصب نکردم
راستی این ساختن اکانت آفلاین چیه ؟
اصلا نیازی به ساخت اکانت نیست Skip Login رو بزن ، بعد توی صفحه ی جدیدی که میاد روی گزینه PLAY باید کلیک کنید.
من برای بازی و کرکش باید محتویات فولدر کرک رو تو فولدر اصلی بازی کپی کنم ؟
چیزی رو نباید تو فولدر offline کپی کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی چندتا کرک داره که باید چندتاش رو توی فولدر اصلی بازی بریزید و چندتاش رو توی فولدر OfflineActivation Folder باید بریزید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + توضیح کامل کرک : فایل های : paul.dll - lang - OfflineActivation رو باید توی فولدر OfflineActivation Folder بریزید و باید فایل های : GTAIV - LaunchGTAIV - Paul.dll رو توی فولدر اصلی بازی بریزید.
من هنوز مشکل کرک دارم
بازی رو چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم چون درست کرک نکرده بودم.
من یه فولدر crack + help دارم :
تو فولدر crack ok این فایل هارو دارم :
توی فولدر other crack هم این فایل هارو دارم :
من بالاخره نمیدونم باید کدوم فایل رو کجا کپی کنم ؟
لطفا بگین که باید چه فایلی (نام فایل و محل اون) رو باید کجا کپی کنم.
با تشکر
من یه بار بازی رو اجرا کردم و بازی کردم که خیلی کند بود و هی ایست می کرد
اما وقتی الان می خوام بازی کنم این پیغام رو میده :
به نظر شما چی کار کنم ؟
nokia_sisx
27-08-2009, 02:05
با سلام خدمت
دوستان کسی نمیدونه چرا من فایل explosion.dat رو میریزم هیچ تغییر دز انفجار داده نمیشه و به همون صورت دفالت انفجار صورت میگیره؟
javad2015
27-08-2009, 07:45
من هنوز مشکل کرک دارم
بازی رو چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم چون درست کرک نکرده بودم.
من یه فولدر crack + help دارم :
تو فولدر crack ok این فایل هارو دارم :
توی فولدر other crack هم این فایل هارو دارم :
من بالاخره نمیدونم باید کدوم فایل رو کجا کپی کنم ؟
لطفا بگین که باید چه فایلی (نام فایل و محل اون) رو باید کجا کپی کنم.
با تشکر
این کرکی که شما دارید باید در دو پوشه کپی بشه:
اول فلدر اصلی بازی ....بعد فلدری به نام offlineactivitation (تمام کرک ها رو در این دوفلدر کپی کنید)
king of the kings
27-08-2009, 08:22
من یه بار بازی رو اجرا کردم و بازی کردم که خیلی کند بود و هی ایست می کرد
اما وقتی الان می خوام بازی کنم این پیغام رو میده :
به نظر شما چی کار کنم ؟
سلام..
من همین مشکل شما رو داشتم ولی کرک 1.3 رو نصب کردم بعد پچ 1.3 رو نصب کردم درست شد..
لینکای کرک و پچ تو این تاپیک هست ..سرچ بزن
سلام
من چند تا ماشین با برنامه SparkIV 0.6.2.2 گذاشتم چرا وقتی میرم تو بازی نیستن.
میشه راهنماییم کنید
سلام:چطوری از مدها استفاده کنم.من نفهمیدم.مرسی
king of the kings
27-08-2009, 12:15
سلام:چطوری از مدها استفاده کنم.من نفهمیدم.مرسی
هر مدی یه readme داره شما طبق دستور ریدمی عمل(ریدمی رو با نوت پد باز کن )...
king_darkness
27-08-2009, 14:27
چند صفحه قبل يه سرعت سنج بود دانلود كدم ولي نمي دونم چي كار كنم
تو readme نوشته :
Use the Template to create your own Speedometer skin
KING OF SPEED
27-08-2009, 14:39
سلام
مدی هست که بتونه پوستر های اتاق نیکو رو عوض کنه؟؟
grand theft auto
27-08-2009, 14:45
منظورت خونه رومنه؟؟؟ مود اینجوری من ندیدم اما خودت میتونی تغیرشون بدی
آهان یادم اومد یه چیزی قبلا دیده بودم پوستر هارو خیلی مورد دار میکرد!
mohammadrezams
27-08-2009, 19:02
سلام
مدی هست که بتونه پوستر های اتاق نیکو رو عوض کنه؟؟
سلام دوست عزیز
اگه منظورت خونه رمنه پست زیر :
مورد دارم نیست همش معمولیه مناسب برای افراد +3 سال :دی
اگه خونه رومن رو میخوای اونم ساختم ولی گفتم اینجا که هیش کی فایلای آدمو دانلود نمیکنه واسه همین نزاشتم اگه خونه اولو که اولای بازی هست میخوای بگو بزارم برا دانلود :11:
KING OF SPEED
28-08-2009, 01:09
منظورت خونه رومنه؟؟؟ مود اینجوری من ندیدم اما خودت میتونی تغیرشون بدی
آهان یادم اومد یه چیزی قبلا دیده بودم پوستر هارو خیلی مورد دار میکرد!
سلام دوست عزیز
اگه منظورت خونه رمنه پست زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمورد دارم نیست همش معمولیه مناسب برای افراد +3 سال :دی
اگه خونه رومن رو میخوای اونم ساختم ولی گفتم اینجا که هیش کی فایلای آدمو دانلود نمیکنه واسه همین نزاشتم اگه خونه اولو که اولای بازی هست میخوای بگو بزارم برا دانلود :11:
آره همون خونه اولای بازی رو میخوام:27:...ممنون:11:
mohebbinodej
28-08-2009, 01:17
سلام پچه ها تو رو خدا یکی کمک کنه من نمی دونم چطوری از مد ها استفاده کنم تو پست اول هم توضیح درستی نداده من مد دزدی از بانک و این چیزا رو دانلود کردم نمی دونم چطوری استفاده کنم تو رو خدا جواب بدید. فرمت فایل ها هم asi هست مترجم asi هم دانلود کردم ولی فقط یه فایل dll هست نمی دونم چیکارش کنم تو رو خدا کمکم کنید.
mohebbinodej
28-08-2009, 04:33
بابا تو رو خدا بگید چطوری باید این مد ها رو بریزم. تو پست اول هم توضیح درستی نداده.سر در نیاوردم مثلا یه مد دانلود کردم فرمتش asi بود چیکارش کنم؟؟؟؟؟کجا بریزم؟؟ تو رو خدا بگید.یا مد هایی هستند با فرمت های دیگه اونا رو چیکار کنم؟؟؟ چطوری بریزم؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابم رو بدید؟!!!!
mohebbinodej
28-08-2009, 04:34
بابا تو رو خدا بگید چطوری باید این مد ها رو بریزم. تو پست اول هم توضیح درستی نداده.سر در نیاوردم مثلا یه مد دانلود کردم فرمتش asi بود چیکارش کنم؟؟؟؟؟کجا بریزم؟؟ تو رو خدا بگید.یا مد هایی هستند با فرمت های دیگه اونا رو چیکار کنم؟؟؟ چطوری بریزم؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابم رو بدید؟!!!!؟!
mohebbinodej
28-08-2009, 04:40
بابا تو رو خدا بگید چطوری باید این مد ها رو بریزم. تو پست اول هم توضیح درستی نداده.سر در نیاوردم مثلا یه مد دانلود کردم فرمتش asi بود چیکارش کنم؟؟؟؟؟کجا بریزم؟؟ تو رو خدا بگید.یا مد هایی هستند با فرمت های دیگه اونا رو چیکار کنم؟؟؟ چطوری بریزم؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابم رو بدید؟!!!!؟!
mohammadrezams
28-08-2009, 04:44
سلام ... نماز و روزتون قبول :11:
شاید برای شما هم پیش اومده باشه گاهی اوقات به این فکر افتاده باشین کاش میشد پوستر های داخل خونه اول نیکو رو بهترش کنید مثلا بچه های فامیل میان خونتون و GTA بازی میکنن یا برادر کوچیک تر از خودتون دارید و نمیخواید اون عکسا رو ببینه . خب اگه برای خونه دومی میخواین که پست زیر :
ولی اگه میخواین خونه اولی رو هم یه دستی به سرش بکشید همین پست رو دنبال کنید . تو این ادیت سعی کردم کاری کنم تصاویر بیشتر به بازی بیاد . برای همین بیشتر از تصاویری که خودم عکس گرفتم استفاده کردم و یه مورد از مجسمه آزادی و یه مورد هم یه عکس از نیویورک استفاده کردم و بقیه از خود بازی هست . امیدوارم که خوشتون بیاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه Spark IV رو باز کنید و بر روی Open کلیک کنید بعد به مسیر Grand Theft Auto IV\pc\data\maps\interiors\generic بروید و فایل brownstones.img رو باز کنید . اکنون بر روی کلید Import در بالای برنامه کلیک کنید . اکنون به مسیری که فایل romsbabepost1.wdr (موجود در فایلی که در لینک زیر دانلود میکنید) رو ریختید بروید و این فایل رو Import کنید . خب حالا Rebuild رو بزنید و بعد Save کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه برنامه رو ندارید از پست منفرد زیر دانلود کنید :
راستی اکه دانلود کردی تشکر یادت نره (تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن)
+ دانلود با حجم 1.25 مگابایت :
mohebbinodej
28-08-2009, 04:52
بابا تو رو خدا بگید چطوری باید این مد ها رو بریزم. تو پست اول هم توضیح درستی نداده.سر در نیاوردم مثلا یه مد دانلود کردم فرمتش asi بود چیکارش کنم؟؟؟؟؟کجا بریزم؟؟ تو رو خدا بگید.یا مد هایی هستند با فرمت های دیگه اونا رو چیکار کنم؟؟؟ چطوری بریزم؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابم رو بدید؟!!!!؟!
آقا محمد رضا تو رو خدا شما بگید چطوری از این مد ها مختلف استفاده کنم شما الان پست دادین جواب ما رو هم بدین خوب چی میشه مگه!؟؟؟؟؟
mohebbinodej
28-08-2009, 05:00
براتون سخته جواب ما رو هم بدید
mohebbinodej
28-08-2009, 05:01
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41:
mohammadrezams
28-08-2009, 05:03
عزیزم چند پست پشت سر هم خلاف قوانینه (من که مدیر نیستم فقط یه توصیه دوستانه) جوابتونم براتون پیام خصوصی زدم . داشتم تو فروم سرچ میکردم تا پستامو براتون پیدا کنم و پیام خصوصی بزنم . برو پیام هاتو چک کن .
grand theft auto
28-08-2009, 09:56
من هر وقت سوال کردم دوستان لطف کردن جواب دادن.چون مودبانه سوال کردم.ولی شما با 10 بار سوا هم نظم فروم رو به هم ریختید،هم جوری برخورد میکنید انگار ملت مجبورن جواب تو رو بدن.
آره سخته،ولی اگه کسی سوالشو یه بار بپرسه و صبر کنه جواب میگیره،هیچ کس وضیفه نداره جواب بده.ولی دوستان لطف میکنن جواب میدن همیشه.
کاربر_P30W
28-08-2009, 13:49
Pictures:
grand theft auto
28-08-2009, 14:11
میشه بگید اینا چین؟؟ من اصلا ندیدم توی بازی اینا رو.
کاربر_P30W
28-08-2009, 14:22
دومین پچ برای GTA IV Xbox360 از راکستار گیمز؛
نام اولین پچ:The Lost and Dam*ned
نام دومین(وآخرین)پچ:the Balla*d of Ga*y Tony
king of the kings
28-08-2009, 14:55
کسی می دونه وقتی با موبایل نیکو عکس می گیریم عکسا کجا می ره؟
KING OF SPEED
28-08-2009, 15:11
مدی هست که گرافیک بازی شبیه نسخه ps3 بشه(عکس نسخه ps3)...؟
و حجمش خیلی زیاد هم نباشه
راستی کلیپ های بازی که سیو میکنیم چجوری میشه تبدیلشون کرد به یه فرمت قابل پخش(فرمتشون cli هست)
mohammadrezams
28-08-2009, 17:39
سلام
میخوام براتون نقد BMW M6 رو بزارم . یک خودروی کامل و کم حجم . زیاد توضیح نمیدم میرم سر اصل مطلب .
جایگزینی با : schafter
حجم فایل ها :
بدنه : 998 کیلوبایت
تکستچر : 986 کیلوبایت
قابلیت ها :
- کار کردن تمامی قطعات(درها،چراغها،صندوق،ک پوت و ...)
- مدل زیبا
- حجم بسیار کم
- باز شدن در ها به سمت بالا (فوق العاده زیبا بصورت لامبورگینی مورسیه لاگو)
- هندلینگ مناسب
- رفلکس بسیار زیبای بدنه و رنگ متالیک
معایب :
- ناهنجار بودن رینگ پس از ترکیدن لاستیک
- نازیبا بودن در فاصله دور
- نازیبا بودن ماشین در هنگام کثیف شدن
- یه کمی تکستچرای داخل ماشین بی کیفیته (برای کسایی که میخوان از داخل رانندگی کنن ناخوشاینده)
تست سرعت و تعادل :
تست سرعت ماشین خیلی خوبه و مثل بعضی ماشینا نیست که وقتی شروع به شتاب گرفتن میکنن بعد از هر دنده عوض کردن سرعتشون برای چند ثانیه ثابت میمونه و سرعت ماشین سریعاً بالا میره و حد اکثر سرعتی که میشه باهاش رانندگی کرد 200 کیلومتر درساعته اونم با شتاب عالی ولی تعادل ماشین یه خورده جای کار داره اما درکل خوبه.
نتیجه :
در کل ماشین بسیار عالی و کم حجمیه و پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنین تا عمرتون تلف نشه . چراغ جلوی این ماشین منو کشته خیلی خوشگله .
+ دانلود با حجم 1.9 مگابایت :
پاسخ به سوالات
راستی کلیپ های بازی که سیو میکنیم چجوری میشه تبدیلشون کرد به یه فرمت قابل پخش(فرمتشون cli هست)
نه یکی میشناسم ولی 50 مگابایته یکی هم دیدم هفت مگ . خب اگه سیستمت قوی باشه که خیلی خوشگل میتونی اجرا کنی این پچ ها هم سیستم خوبی میخوان
درمورد دومی هم بعد از این که ویدئو رو تو بخش ادیت بردی براش اسم تعیین کن و بعد پایین سه تا گزینه هست یکی هست فکر کنم اولش نوشته WEB اونو بزن شروع به سیو کردن میکنه بعد میره توی My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Videos\Rendered و میتونی حالشو ببری.
grand theft auto
28-08-2009, 17:51
اسکریپت هوک ها رو باید در محل نصب کپی کرد؟؟ اونایی که تو پست اول بودن رو دانلود کردم همشون ویروسی بودن به حدی که آنتی ویروس من که 1 ساله آپدیت نشده هم شناختشون!!
کسی میتونه کل اسکریپت هوک ها رو از سیستم خودش برای آپلود کنه؟
king of the kings
28-08-2009, 18:17
کسی می دونه وقتی با موبایل نیکو عکس می گیریم عکسا کجا می ره؟
هیچ کسی بلد نیست؟پس شما چجوری عکس می گیرید از بازی؟؟؟
grand theft auto
28-08-2009, 18:24
من یه دنیا عکس گرفتم اما نمیدونم کجا رفتن!! باید توی مموری گوشی نیکو باشه!
mohammadrezams
28-08-2009, 18:28
هیچ کسی بلد نیست؟پس شما چجوری عکس می گیرید از بازی؟؟؟
هیچ جا سیو نمیشه ! اون عکسایی که من میگیرم با استفاده از یه سری تکنیک ترکیبی با تراینره . آموزششو مینویسم بعدا میزارم براتون .
tommy vercetti
28-08-2009, 19:31
دومین پچ برای GTA IV Xbox360 از راکستار گیمز؛
نام اولین پچ:The Lost and Dam*ned
نام دومین(وآخرین)پچ:the Balla*d of Ga*y Tony
ببخشید ... فکر کنم اگر این ها رو توی این آدرس قرار بدید بهتر باشه ...
تا این تایپیک هم از ته تایپیک های قدیمی در بیاد...
فکر کنم این پچ یه کم با پچ های این تایپیک فرق داره ... چون این ها دارای داستان و شخصیت های جدید هستند و بر روی سی دی جداگانه میان...البته متأسفانه بر روی پی سی و پی اس 3 نمیان و انحصاری xbox هستن...
خیلی ممنون
grand theft auto
28-08-2009, 20:02
کسی میدونه چجوری میشه از سیستم این عدد های هندلینگ سر در آورد؟؟مثلا بدونیم هر رقمش معنیش چیه و اگه تغیر بدیم چی میشه؟
mohammadrezams
28-08-2009, 20:24
سلام
اینم آموزش . کسایی که هیچ چی از عکس گرفتنو غیره نمیدونن (مبتدی ها) دانلود نکنن . فقط عکس گذاشتم . برای استفاده باید اون تراینر رو که چند صفحه پیش گذاشتم داشته باشید .
+ دانلود با حجم 218 کیلوبایت :
کاربر_P30W
28-08-2009, 21:31
به این فیلم نگاه کنید!!!! - از خود بازی هست!
KING OF SPEED
28-08-2009, 22:26
کسی نظری نداره
smallfrank
29-08-2009, 00:03
سلام
من امروز یه ماشین ایمپورت کردم تو بازی.یادم رفت قبلش بک آب بگیرم
دیگه تو بازی نمیشه سوار ماشین شد
حالا چیکار کنم؟
mohammadrezams
29-08-2009, 01:10
سلام
من امروز یه ماشین ایمپورت کردم تو بازی.یادم رفت قبلش بک آب بگیرم
دیگه تو بازی نمیشه سوار ماشین شد
حالا چیکار کنم؟
برو از کنترل پانل بازی ریپیر کن . از نصب دوباره خیلی کمتره طول میکشه .
mohammadrezams
29-08-2009, 02:24
سلام
تو اين پست ميخوام براتون Mercedes McLaren SLR 722 رو بزارم .
جايگزيني با : supergt
سايز ها :
ميانگين حجم هر فايل اين ماشين 1.7 مگابايته
قابليت ها :
- داغون شدن مثل ماشيناي اصلي بازي
- مدل زيبا و حجم مناسب قطعات
- کار کردن تمامي قطعات(درها،صندوق،چراغها و ...)
- عدم مشکل در نمايش رينگ پس از پنچر شدن ماشين
معايب :
- جاي گلوله روي شيشه هاي عقب خوب نميمونه و به شکل سه ضلعي ميمونه
- اگه دوتا در رو باز بزاريد نميتونيد از بينشون به اون طرف شليک کنيد
- تير روي چراغ عقب اثر نداره
- شيشه جلو ضد گولست (جاي گلوله روش نميمونه)
- موقع رانندگي اگه زياد از پستي و بلندي رد بشيد گاهي اوقات ميبينيد که چرخ جلو از کاپوت زده بيرون !
تست سرعت :
حد اکثر سرعت : 120 کيلومتر در ساعت
قدرت ترمز : متوسط
تعادل خودرو : مناسب
نتيجه :
ماشين خوبيه . اگه به خودرو هاي مرسدس علاقه منديد حتما اين ماشينو دانلود کنيد . ممنون و با تشکر،تشکر یادتون نره :دی
+ دانلود با حجم 3.5 مگابايت :
mohebbinodej
29-08-2009, 02:30
سلام آقا محمد رضا.ببخشید. یه سوال داشتم؟ من سرعت سنج speedometer رو دانلود کردم مثل این که با مد های دیگه فرق میکنه توش یه فایل config.ini هست با یه پوشه که توش skin های مختلف هست. میشه لطف کنید بگید چطوری ازش استفاده کنم.با تشکر
mohebbinodej
29-08-2009, 02:36
اگه اشتباه نکنم یه جا دیدم نوشته ماموریت های خیابانی که اگه 100% تموم کنی با دانلود اون چند تا ماموریت جدید میاره؟ اگه هست لطفا لینکشو بزارید. :11:
یه چیز دیگه هم دیدم که نوشته بود the lost and dam ned برای pc واقعا the lost dam ned هست یعنی با داستان و این چیزا یا فقط شخصیت و موتور ها و... ممنون میشم اگه بگید.
mohammadrezams
29-08-2009, 13:15
سلام . اینم یه آموزش آسون . گذاشتم شاید کسی ندونه چون تو سن آندریاس اینطوری نبود . این آموزش واسه کسایی که موقع سیو هندلینگ بهشون ارور میده عالیه .
در ابتدا بر روی فایل اجرایی بازی راست کلیک کرده و پروپرتیس را انتخاب کنید (این کار فقط برای رسیدن سریع به محل نصب بازی میباشد و انجام این کار اجباری نیست)
در پنجره باز شده بر روی Find Target کلیک کنید .
پس از رفتن به محل نصب بازی به فولدر common بروید .
بر روی فایل مورد نظر (که در اینجا هندلینگ است) راست کلیک کرده و پروپرتیس را انتخاب نمایید .
در پنجره باز شده تیک گزینه Read Only را بردارید .
تمام شد فقط همین . برای فایل های دیگه هم همینطور انجام بدید . این بازی مثل GTA Vice City فایل هاش در حال عادی در ReadOnly هستن و باید اینکارو بکنید تا قابل ادیت باشن در مورد فایل های IMG این کار نیاز نیست چون نرم افزار ها اینکار رو بصورت خودکار انجام میدن .
پاسخ به سوالات
سلام آقا محمد رضا.ببخشید. یه سوال داشتم؟ من سرعت سنج speedometer رو دانلود کردم مثل این که با مد های دیگه فرق میکنه توش یه فایل config.ini هست با یه پوشه که توش skin های مختلف هست. میشه لطف کنید بگید چطوری ازش استفاده کنم.با تشکر
skin ها رو کاری نداشته باشه اونا فقط برای عوض کردن شکل سرعتسنجه فقط فایلای سرعت سنجو بریز تو محل نصب بازی توضیح بیشتر نمیدم چون چند بار تو این تاپیک گفتم .
اگه اشتباه نکنم یه جا دیدم نوشته ماموریت های خیابانی که اگه 100% تموم کنی با دانلود اون چند تا ماموریت جدید میاره؟ اگه هست لطفا لینکشو بزارید. :11:
یه چیز دیگه هم دیدم که نوشته بود the lost and dam ned برای pc واقعا the lost dam ned هست یعنی با داستان و این چیزا یا فقط شخصیت و موتور ها و... ممنون میشم اگه بگید.
mohebbinodej
30-08-2009, 05:16
سلام به همگی.میخواستم بپرسم که مدی هست که اسلحه ها رو یه جوریایی با گرافیک تر و خفن تر کنه اگه هست لطفا لینکشو بزارید.
با تشکر:11:
king of the kings
30-08-2009, 08:27
سلام..
تاپیک خیلی خلوته گفتم عکس بزارم تا یکم راه بیفته..(شما هم عکس بزارید):20:
اینم چنتا عکس خوشگل که از بهترین ماشین هایی که تا حالا برای بازی اومده گرفته شده..:11:(پک 1)
این اخری رو لینک کردم تا صفحه سنگین نشه..:46:
سلام به همگی.میخواستم بپرسم که مدی هست که اسلحه ها رو یه جوریایی با گرافیک تر و خفن تر کنه اگه هست لطفا لینکشو بزارید.
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فکر نکنم ولی شما می تونی اصلحه های با کیفیت تر رو دانلود کنی از gtainside
(پست اول رو یه نگاه بنداز)
grand theft auto
30-08-2009, 10:18
اصلا چجوری ما باید عکس بگیریم؟
king of the kings
30-08-2009, 10:27
اصلا چجوری ما باید عکس بگیریم؟
محمدرضا زحمت کشیدن اموزش رو گذاشتن دیگه:31:
شما بعد از اون کار ها باید با یک برنامه عکس بگیری خود بازی نداره..
اسم برنامه:Hypersnap
grand theft auto
30-08-2009, 10:43
خوب من با دکمه print scrn عکس میگرم،طوری میشه؟
king of the kings
30-08-2009, 10:56
خوب من با دکمه print scrn عکس میگرم،طوری میشه؟
بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردی ..برنامه رو اجرا کن بعد بزار اجرا باشه برو تو بازی بعد با دکمه ی prtsc sysrq عکسو بگیر..
کاربر_P30W
30-08-2009, 13:24
افرادی که به سوالاتشان پاسخ داده نشده می توانند تا ساعت 19 امشب؛سوالات را بنویسند تا من به آنها پاسخ دهم؛چرا که از 28 شهریور تا اولین روز 1397؛خیلی کم به این سایت مراجعه میکنم.
سپس من ساعت 8:15 تاپیک را میبینم و پرسش ها را پاسخ میدهم.
grand theft auto
30-08-2009, 16:09
مگه چی شده که 9 سال سر نمیزنید؟؟قصد فضولی ندارم اما امیدوارم تو این مدت خوش بگذره بهت.
emad1234
31-08-2009, 01:40
سلام براتون 16 تا عکس از چندتا از ماشین های ساخته شده برای بازی رو آماده کردم که امیدوارم خوشتون بیاد ، تمامی عکس ها رو هم خودم گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسوورد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم فایل : 786 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود :
موفق باشید...
mohebbinodej
31-08-2009, 02:39
سلام بچه ها هنوز راهی درست حسابی نیومده تا بشه فریم بازی رو بالا برد!مال من همش افت فریم داره نمی دونم چه کنم با همین وضع هم تمومش کردم!!
سیستم من:
vga:1gb 9800gtx
ram:4gb bus1066
cpu:intel 7300
راستی آقا محمد رضا شما سیستمت چیه که همه تنظیمات رو تا آخر میزاری بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟
KING OF SPEED
31-08-2009, 05:51
افرادی که به سوالاتشان پاسخ داده نشده می توانند تا ساعت 19 امشب؛سوالات را بنویسند تا من به آنها پاسخ دهم؛چرا که از 28 شهریور تا اولین روز 1397؛خیلی کم به این سایت مراجعه میکنم.
سپس من ساعت 8:15 تاپیک را میبینم و پرسش ها را پاسخ میدهم.
ایول...من 2 تا سوال پرسیدم ظاهرا هیچکی بلد نبود:27:
مدی هست که گرافیک بازی شبیه نسخه ps3 بشه...؟ منظور افزایش گرافیک و کیفیت تکسچرهاست(درست نوشتم؟)
کاربر_P30W
31-08-2009, 07:21
مگه چی شده که 9 سال سر نمیزنید؟؟قصد فضولی ندارم اما امیدوارم تو این مدت خوش بگذره بهت.
فکر نکنم که داخل این نه سال به من خوش بگذره... .
سلام بچه ها هنوز راهی درست حسابی نیومده تا بشه فریم بازی رو بالا برد!مال من همش افت فریم داره نمی دونم چه کنم با همین وضع هم تمومش کردم!!
سیستم من:
راستی آقا محمد رضا شما سیستمت چیه که همه تنظیمات رو تا آخر میزاری بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟
در اول ماکروسافت فریم ورک 3 و 3.5 سر.یس پک 2 را نصب کنید و سپس با ساختن فایلی با نام Commandline.txt و باز کردن آن،کلمه -safemod را نوشته،بعد متوجه میشوید که بازی بهتر خواهد بود بدون آنکه آن بازی بد کار کند.
مدی هست که گرافیک بازی شبیه نسخه ps3 بشه...؟ منظور افزایش گرافیک و کیفیت تکسچرهاست(درست نوشتم؟)
در اول فایلی با نام commandline.txt را در پوشه بازی ایجاد و در آن بنویسید -nomemrestrict و اینتر کنید و بنویسید -norestrictions و سپس سیو کنید؛حال بروید در منوی گرافیکز بازی و سپس همه آپشن ها را به حداکثر برسانید.
بعد از ساخت کلیپ شما باید از آن رندر بگیرید که این قسمت در Editor Video وجود دارد.
king of the kings
31-08-2009, 08:00
سلام.
اینم یه استون مارتین db9 خوشگل..(این ماشین خارجی مورد علاقه من هست) :11:
جایگزینی:supergt
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم فایل :1.92 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لینک دانلود:
mohammadrezams
31-08-2009, 09:15
ایول...من 2 تا سوال پرسیدم ظاهرا هیچکی بلد نبود:27:
دوست عزیز من چند پست پیش زیر یکی از پستا که مربوط به یه ماشین بود جواب شما رو دادم . هم در مورد گرافیک هم در مورد اکسپورت کلیپ . میتونی به پست زیر بری آخرشو بخون :
forum.p30world.com/showpost.php?p=4142819&postcount=1045
آموزش ساخت کلیپم کامل دادم مشکل برخوردی بگو عکس بزارم .
اینم یکی از مد ها که 7 مگ حجم داره من دانلود نکردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام بچه ها هنوز راهی درست حسابی نیومده تا
بشه فریم بازی رو بالا برد!مال من همش افت فریم داره نمی دونم چه کنم با همین وضع هم تمومش کردم!!
سیستم من:
راستی آقا محمد رضا شما سیستمت چیه که همه تنظیمات رو تا آخر میزاری بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟ ][/QUOTE]
من با آخرین گرافیک بازی نمیکنم با 1024 در 768 بازی میکنم اون آموزش فقط برا عکس گرفتن بود . درضمن اینجا تاپیک ادیت و پچه کسی چندان به سوالاتی درمورد سیستم جواب نمیده بهتره بری به :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصفحه اولم حتما بخون . درضمن شما باید حتما از آخرین آپدیت گرافیک استفاده کنید ویندوزتونم اگه میتونید آپدیت کنید . سی پی یو شما دو هسته ای هست ؟ چون جلوش ننوشتین اگه هست که سیستمتون خیلی عالیه باید خیلی خوب فریم بگیرید .
king of the kings
31-08-2009, 13:59
سیستم من:
راستی آقا محمد رضا شما سیستمت چیه که همه تنظیمات رو تا آخر میزاری بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟منم با این سیستم این مشکلو اولا داشتم ولی پچ 1.3 و کرکشو نصب کردم درست شد..الان با اخرین کیفیت بازی می کنم..
cpu:amb phenom II 955 be
vga:EAH 4870 1G
ram: 2*2 g ddr3
grand theft auto
31-08-2009, 15:02
من هم رزولوشن رو روی آخرین حد دارم(حتی وقتی پچ نداشتم همینطور بود)اما بقیه تنظیمات یه تعدادیشون تا ته بالا نمیرن.
hotman1234
31-08-2009, 15:24
سلام.
میبخشید سوالم تکراریه.
چجوری میتونم به بازی ماشین اضافه کنم؟
ممنون
mohammadrezams
31-08-2009, 21:35
سلام
امروز میخوام نقد یه ماشین سوپر اسپرت رو براتون بزارم . و اینک Lada 2112 ....
این ماشین خیلی خفنو خوشگله برا همینم یه عالمه عکس ازش براتون گذاشتم . این ماشین یکی از بهتربن ماشیناییه که تاحالا دانلود کردم و کیفیت ماشین هم برخلاف تمام ماشین های کانورت شده تاحالا که تو این سایت گذاشتم بیشتره .
قابلیت ها :
- مدل بسیار با کیفیت از بافت گرفته تا بدنه
- تمام کیفیت بودن داخل خودرو
- کار کردن تمامی قطعات (درها،چراغها،کاپوت،صندوق)
- سازگاری کامل خودرو با هندلینگ استاندارد بازی و دست فرمان مناسب آن
- فول اسپرت بودن تمامی بدنه
- داغون شدن مثل ماشین های اصلی بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمهم ترین معایب :
- عدم داشتن هندلینگ اختصاصی برای خودرو
- زیبا نبودن رینگ پس از ترکیدن لاستیک
- حجم بالا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتست سرعت و تعادل :
بخاطر نداشتن هندلینگ اختصاصی برای این ماشین من تست سرعت و تعادل ازش نگرفتم ولی ماشین با هندلینگ اصلی بازی خوب سازگاره و مشکلی نداره .
نتیجه :
ماشین خیلی خوب و عالی ای هست و از همه نظر عالیه چراغهاش هم موقعی که روشن میشن خیلی خوشگل میشن و رانندگی با ماشین مخصوصا توی شب و از داخل ماشین خیلی لذت بخشه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم یه تصویر توپ سینمایی حالشو ببرید :8::
رینگای ماشینم منو کشته خیلی خفنه . عکسشو ببینید :
اینم یه عکس خوشگل از چراغ جلوی این ماشین بصورت زوم شده :
+ دانلود با حجم 5.5 مگابایت :
king of the kings
01-09-2009, 08:51
سلام..
ماشین خوشگلیه..ولی با این حجمش برای بازی مشکلی نداره؟
grand theft auto
01-09-2009, 09:08
شما گفته بودی یاد گرفتی چجوری ماشینای سان آندریاس رو به IV تبدیل کنی،به ما هم یاد میدی؟
راستی بچه ها به نظرتون سان آندریاس از iv باحال تر نبود؟؟خوبی سان آندریاس این بود که شهرش فوق العاده بزرگ بود،ماموریت ه خیلی جذاب بودن و خیلی هم زیاد بودن،امکانات و قابلیت های سان آندیاس خیلی زیاد بود،چند نوع هواپیما داشت،میتونستیم کسی رو استخدام کنیم،چتر نجات داشت،مدرسه خلبانی و رانندگی و... داشت،کوه و کمر داشت...
mohammadrezams
01-09-2009, 11:52
سلام..
ماشین خوشگلیه..ولی با این حجمش برای بازی مشکلی نداره؟
تو که ابر سیستم داری نگران چی هستی :دی
برا من خوب بود افت فریم نداشتم . خیلی خفنه حتما دانلود کن . خوشت نیومد پاک کن :27:
emad1234
01-09-2009, 12:00
شما گفته بودی یاد گرفتی چجوری ماشینای سان آندریاس رو به IV تبدیل کنی،به ما هم یاد میدی؟
نظر این دوستمون کاملا درسته ، به نظر من هر کسی که تبدیل ماشین از جی تی ای SA به IV رو بلده بهتره که به ما هم یاد بده ، می دونم نوشتن آموزش سخته ، اما یاد دادن به دیگران ثواب داره ، من خیلی دوست دارم پیکان پلیسم رو به ورژن GTA IV تبدیل کنم.:31:
راستی من سی پی یو چهار هسته ای دارم با کارت گرافیک 1 گیگ اما بازم گرافیک بازی رو نمی تونم تا ته زیاد کنم ، منظورم عین اون عکسهای با کیفیتی هستش که توی بعضی سایت ها هست:grrr::grrr::grrr::evil2:
qeshmkids
01-09-2009, 13:21
سلام به همه ی دوستان ... من با این سیستم می تونم GtaIV نصب و بازی کنم (من خودم قبلا با Xbox این بازی قشنگ رو تا آخرش رفتم اما با این همه مود واسه بازی جوگیر شدم تو پی سی نصبش کنم ) مشخصات سیستم :
CPU : Intel Core2 6600 2.4Ghz
Ram : 2GB
VGA: ATI Readeon X1650 Series
.... :ِ خوبه ؟ ولی میدونم نهههههههههه ... آآآآ :دی
qeshmkids
01-09-2009, 14:00
گفتم شاید تو پست بالا مشخصات رو اشتب وارد کرده باشم یه 2 تا عکس گرفتم خودتون ببینید :31::5:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم جوابمو بدین :11:
سلام دست عزیز کیلو متر شمار رو چه جوری نصب کنم اگر توضیح بدیدمامنون میشم.
با این مد اون سایت رینگتون و تم بازی به سایت GSM تبدیل میشه ...
سازنده : محمدرضا (خودم)
همراه با راهنمای فارسی :8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست ! اگه فرد کپی بردار جزء انسان باشه به این اصل توجه میکنه !
+ دانلود با حجم 122 کیلوبایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quote]
اينم Audi R8 کار جديد تيم RTC که واقعا عاليه و پيشنهاد ميکنم حتما دانلود کنيد
از امکانات اين ماشين ميشه به :
- هندلينگ روان و مناسب
- داغون شدن در حد قابل قبول
- بازتاب زيباي نور بر روي بدنه
- امکان ديد دوربين در داخل ماشين بدون نياز به هيچ نرم افزاري
- کار کردن تمامي قطعات
- کيفيت قابل قبول و حجم مناسب
باگ ها :
طبق تست هايي که انجام دادم باگ بزرگي نداره ولي مثل هميشه برخلاف سازنده ها که باگ ها رو نميگن من باگهاي اين ماشينو بهتون ميگم تا بعد از دانلود پشيمون نشين . يکي از باگهاي اين ماشين اينه که وقتي به شيشه عقب ماشين تير بزنين جاي گلوله ها زيبا نميمونه يعني تکستچر خوب پيدا نميشه روي شيشه که باگ چندان قابل توجهي نيست . داغون شدن ماشين هم نسبت به ماشين هاي اوليه اين ماشين که اصلا درست و حسابي داغون نميشدن بهتره ولي باز جاي کار داره چون گاهي اوقات خيلي بد داغون ميشه (شديد) که واسه کسايي که مثل من عشق داغون شدنن تجويز ميشه .
عکس بزرگ رو ببینید :
باگ ديگه اي مشاهده نشد اگه شما پيدا کردين از طريق پ.خ بگين تا من تو اين پست بزارم .
تست سرعت و هندلينگ :
ماشين داراي هندلينگ کاملا رووني هست و وقتي که مثلا ميخواين از بين دو ماشين رد بشين به راحتي با چند حرکت کوتاه فرمون ميتونيد اون رو انجام بديد ماشين از نظر حفظ تعادل بسيار عاليه و در سرعت هاي بالا ميشه با يه ترمز دستي و چند حرکت فرمون به راحتي ماشينو متوقف کرد و از وقوع حوادث ناگوار جلوگيري کرد البته بسته به توانايي شما هم داره . تست سرعت اين ماشين هم بسيار عالي بود و در نهايت تعادل ميتونه حد اکثر با سرعت 160 کيلومتر در ساعت حرکت کنه البته اين سرعت استاندارد تست شده در يک جاده کاملا خلوت بوده و از کمترين پيچش فرمون استفاده شده و در حالت عادي در يه جاده شلوغ فکر نميکنم بيشتر از 80 يا 100 کيلومتر در ساعت بشه رانندگي کرد .
عکس بزرگ رو ببینید :
نتيجه :
ماشين کاملا عالي اي هست ولي باز جاي کار داره در کل ارزش دانلود کردنو داره .
توجه : اينکه گفتم داخل ماشينو ميشه ديد من ماشينو جاي comet که سازندش گفته بود نزاشتم من جاي banshee ريختم چون جاي comet قبلا پورشه گذاشته بودم توجه کنيد که بايد تنضيمات هندلينگو انجام بديد و بجاي COMET که تو Readme نوشته بنويسين BANSHEE و اسم دو فايل comet رو به banshee تغيير بدين البته اگه ميخواين مثل من عمل کنين و اگر نه اين کارا رو نکنيد .
- آموزش نصب ماشين :
+ دانلود ماشین با حجم 2.5 مگابایت :
salam mamnun ke inru saghtid
با این مد اون سایت رینگتون و تم بازی به سایت GSM تبدیل میشه ...
سازنده : محمدرضا (خودم)
همراه با راهنمای فارسی :8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست ! اگه فرد کپی بردار جزء انسان باشه به این اصل توجه میکنه !
+ دانلود با حجم 122 کیلوبایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quote]
mohammadrezams
01-09-2009, 16:28
سلام بر P30world ای ها :31: حالتون خوبه ؟ نماز و روزه قبول :46:
امروز میخوام براتون یه ماشین توپ و بی عیب و نقصو بزارم . یه کم به مخت فشار بیار ... آره درسته ... Toyota Scion
جایگزینی با : SultanRS
قابلیت ها :
- بدنه بسیار با کیفیت و زیبا
- عدم مشکل در نمایش رینگ پس از ترکیدن لاستیک)
- آسیب دیدن همانند ماشین های اصلی بازی
- بدنه کاملا تیونینگ
- طراحی بسیار زیبا و با کیفیت اتاق و داخل ماشین
مهم ترین معایب :
این خودرو دارای هیچ عیب بزرگی نیست و کاملا مثل ماشین های اصلی بازی درست کار میکنه و میشه با لامبورگینی گالاردوی بی عیب و نقص مقایسش کرد حتی میتونم بگم یه سروگردن از اون بهترم هست .
تست سرعت :
این ماشین دارای هندلینگ نیست برای همین هم ازش تست خاصی نباید میگرفتم اما چون خیلی ازش خوشم اومد رو همین هندلینگ هم ازش یه تست گرفتم حداکثر سرعت 80 هست که زیادی کمه و بخاطر نداشتن هندلینگه که اینم چیزی نیست بیخیال :27:
نتیجه :
حرف نداره دیگه چی بگم . فقط مردی کن و تشکر رو بزن . این تصویر خفنم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمامی تصاویر توسط خودم گرفته شده و تمامی متن هم خودم نوشتم اگه خواستید جایی بزارید حتما لینک منبع (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) و اسم من (محمدرضا) رو جلوش بنویسید . کسایی که این کارو نکنن نشون میدن که صارق هستن .
+ دانلود با حجم 3.3 مگابایت :
grand theft auto
01-09-2009, 16:46
این ماشین که شما گزاشتی هندلینگ اختاصی داره،شما نوشتی نداره،چطور؟؟ من حدود 1 هفته پیش دانلودش کردم اون موقع که داشت.
راستی هندلینگ ادیتور گیر آوردم اگه کار کرد میزارم.
mohammadrezams
01-09-2009, 18:23
این ماشین که شما گزاشتی هندلینگ اختاصی داره،شما نوشتی نداره،چطور؟؟ من حدود 1 هفته پیش دانلودش کردم اون موقع که داشت.
راستی هندلینگ ادیتور گیر آوردم اگه کار کرد میزارم.
اونی که من دانلود کردم فقط یه ریدمی روسی داشت توشم نیست ! اگه داری هندلینگشو بزار ... ممنون
grand theft auto
01-09-2009, 19:26
بفرمایید،اینم هندلینگ:
1550.0 0.20 85 0.0 0.03 -0.15 0.22 5 0.305 1.0 250.0 0.247 0.64 0.37 35.0 1.40 1.27 14.0 0.15 0.4826 2.4 1.4 1.5 0.08
-0.14 0.0 0.5 0.4 0.35 0.475 1.5 0.0 55000 440000 1 0
اینم هندلینگ ادیتور:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه کسی سر در آورد چجوری میشه باهاش ارتفاع ماشینا رو کم کرد به منم بگه!
ادیت:پوستم کنده شد خودم یاد گرفتم!!
این عکسم بعد از ارت زدن با فورد گرفتم:
نمی دونم چرا کیفیت تصویر در حقیقت بهتر از توی عکسه؟
mohammadrezams
01-09-2009, 20:13
این برای اینه که رزولیشن بازی تا این حد میره بالا ولی چون مانیتور کوچک تر از رزولیشنه تا اندازه ای که رزولیشن و مانیتور هم اندازه بشن کوچیکشون میکنه برای امتحان میتونی همین تصویر رو با فتوشاپ تا اندازه مانیتورت کوچیک کنی تا عین بازی بشه .
grand theft auto
01-09-2009, 20:22
این سایت جی تی ای اینساید رو تگرگ زده؟؟چند روزه هیچ تغیری نداشته.
emad1234
01-09-2009, 22:08
این سایت جی تی ای اینساید رو تگرگ زده؟؟چند روزه هیچ تغیری نداشته.
منم موافقم ، خوب دلیلش هم اینه که سایت هایی که در رابطه با جی تی ای هست خیلی زیاد شدن ، بنابراین کاربران این سایت ها پراکنده می شن توی سایت های مختلف ، البته الآن اکثر اونهایی که برای جی تی ای ماشین می سازن یه سایت اختصاصی دارن که توش کارهایی که ساختن رو برای دانلود می ذارن .
راستی یه چیزی من الآن خیلی وقته دنبال یه ماشین پلیس یا یه تاکسی درست و حسابی برای GTA IV می گردم ، اما پیدا نمی کنم ، اگه کسی از دوستان همچین چیزی دید، لطف کنه و بذاره ، خیلی ممنون.:46:
qeshmkids
01-09-2009, 23:37
گفتم شاید تو پست بالا مشخصات رو اشتب وارد کرده باشم یه 2 تا عکس گرفتم خودتون ببینید :31::5:
ممنون میشم جوابمو بدین :11:
کسی نبود جواب مارو بده ؟ ! Please :10::11: با این مشخصات Gta کار می کنه ؟ ... حداقل سیستم مورد نیاز چنده ؟ ؟ ! ممنون
mohammadrezams
02-09-2009, 00:30
کسی نبود جواب مارو بده ؟ ! Please :10::11: با این مشخصات Gta کار می کنه ؟ ... حداقل سیستم مورد نیاز چنده ؟ ؟ ! ممنون
سلام
هر چیزو باید تو جای خودش نوشت برا همینه کسی جواب نمیده . جای این سوال توی تاپیک زیر هست :
سیستمتون خوبه میخوره در مورد رم و سی پی یو مطمئنم گرافیکم نمیدونم چون من به غیر از G-force و ATI نوع های دیگه گرافیکو نمیشناسم ولی از اونجا که سیستمتون بالاست این گرافیکم باید خیلی خوب باشه . حد اقل سیستمو بیخیال شو چون الکیه . سیستمی که در حد متوسط بخوای بازی کنی اینه :
گرافیک 8600 با مموری 512
رم 2 گیگ اکس پی 2.5 گیگ ویستا
سی پی یو 2 هسته ای 2.4
mohebbinodej
02-09-2009, 03:58
سلام به همگی میخواستم بدونم تا الان ماشین ایرانی برای gta iv ساخته شده؟؟؟؟؟؟!!!
آقا محمد رضا شما که ادیتور هستی خودتون نساختین یا نمیدونید کسی ساخته؟؟؟؟؟
یه دونه پژو آر دی داشتین میساختین تو سایت خودتون دیدم تکمیل شد یا نه؟؟؟
KING OF SPEED
02-09-2009, 05:31
دوست عزیز من چند پست پیش زیر یکی از پستا که مربوط به یه ماشین بود جواب شما رو دادم . هم در مورد گرافیک هم در مورد اکسپورت کلیپ . میتونی به پست زیر بری آخرشو بخون :
forum.p30world.com/showpost.php?p=4142819&postcount=1045
آموزش ساخت کلیپم کامل دادم مشکل برخوردی بگو عکس بزارم .
اینم یکی از مد ها که 7 مگ حجم داره من دانلود نکردم :
شرمنده ...بزارش به حساب بی دقتی:31:
من نتونستم رندر کنم ینی یه لودینگ میاد و از بازی میپره بیرون...نمیدونم از چیه
شـیـفــو
02-09-2009, 05:55
سلام به همگی میخواستم بدونم تا الان ماشین ایرانی برای gta iv ساخته شده؟؟؟؟؟؟!!!
نه ، مگه همین مال خوده بازی چشونه که دنبال جدید و ایرانی هستید ؟
دونه پژو آر دی داشتین میساختین تو سایت خودتون دیدم تکمیل شد یا نه؟؟؟
اگه اشتباه نکنم واسه سان آندریاس بود .
من در gta iv ماشین نصب کردم ولی وقی میرم تو بازی ارور میده
grand theft auto
02-09-2009, 10:48
نه ، مگه همین مال خوده بازی چشونه که دنبال جدید و ایرانی هستید ؟
ماشینای خود بازی که خیلی آشغالن،ولی ماشینای ایرانی از اونم آشغال ترن،من که فقط ماشین خارجی دانلود میکنم.
king of the kings
02-09-2009, 11:52
تو که ابر سیستم داری نگران چی هستی :دی
برا من خوب بود افت فریم نداشتم . خیلی خفنه حتما دانلود کن . خوشت نیومد پاک کن :27:
دستت درد نکنه ..هر دو تا ماشینی که گذاشتی رو گرفتم خیلی خفنن..:31:
(بزودی پک دوم عکس های گرافیکی رو می زارم..)
king of the kings
02-09-2009, 17:08
سلام..:11:نماز و روزهاتون قبول باشه..
اینم پک دوم عکس های گرافیکی از من هست ..(ایندفعه ابعادشون رو کوچک کردم تا صفحه راحت تر لود بشه)
سعی می کنم تمامی ماشین هایی که تا حالا برای بازی ساخته شده رو تو این عکسا نشون بدم
amirfarabi2007
02-09-2009, 22:48
سلام
اقا میشه به منم بگین چه طوری باید این بازی رو ادیت کرد . مثل سان اندرس میمونه باید از IMGTOOL استفاده کنیم ؟
از پست اول این تاپیک سردر نیاوردم
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه که چه طوری باید ادیت کنم و به چه برنامه یا برنامه هایی نیاز دارم
mohammadrezams
02-09-2009, 23:43
سلام
اقا میشه به منم بگین چه طوری باید این بازی رو ادیت کرد . مثل سان اندرس میمونه باید از IMGTOOL استفاده کنیم ؟
از پست اول این تاپیک سردر نیاوردم
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه که چه طوری باید ادیت کنم و به چه برنامه یا برنامه هایی نیاز دارم
به پست زیر مراجعه کنید :
برای دانلود برنامه Spark IV به پست زیر مراجعه کنید :
شما فقط با استفاده از آموزش بالا آموزش ایمپورت کردنو یاد بگیری من برای بیشتر مدهایی که تو این تاپیک گذاشتم آموزش گذاشتم که کجا بریزی . برای فهمیدن از نحوه نصب کافیه فایل Readme هر مد رو بخونی. توضیح بیشتر خاصی بگو با کدوم قسمت آموزش مشکل داری تا بهت بگم .
king of the kings
03-09-2009, 09:45
سلام..:20:
دیروز داشتم ماشین هایی که برای بازی اومده رو امتحان می کردم که یه دفعه به کلم زد که پلیسارو 5 ستاره کنم و از دستشون فرار کنم..ماشینم هم خراب نمی شد (همین مشکل خراب شدن ماشینای جدید)
خلاصه بعد از کلی فرار یه دفعه ماشینم خیلی کثیف شد :18:(عکساشو پایین ببینید)
اولش به این تمیزی بود بعد....:31:
اینم از پشتش:
دیگه ماشین گل خالی شده بود ..نمی دونم خاصیت این ماشین های جدیدی که برای بازی اومده هست یا برای همه ی ماشین هاست..هیچ رمزی هم نزدم حتی اون تراینره که ماشینو کثیف می کنه به این حد نمی شه..کلی ازش عکس گرفتم..:31:
اینم یه عکس که کاملا معلومه:دیدیگه ماشین نزدیک بود رنگشو از دست بده..
چراغ عقب دیگه معلوم نبود ..بعد یه سر رفتم کارواش تمیزش کردم خیلی باحال بود..
اینم اوایل کارم بود که ماشین یکم کثیف شده بود.
اینم عکس که درحال فرار بودم..
شما هم امتحان کنید و عکساشو بزارید ببینیم مال کی کثیف تره...:31:
mohammadrezams
03-09-2009, 11:27
دیروز داشتم ماشین هایی که برای بازی اومده رو امتحان می کردم که یه دفعه به کلم زد که پلیسارو 5 ستاره کنم و از دستشون فرار کنم..ماشینم هم خراب نمی شد (همین مشکل خراب شدن ماشینای جدید)
اینم از پشتش:
دیگه ماشین گل خالی شده بود ..نمی دونم خاصیت این ماشین های جدیدی که برای بازی اومده هست یا برای همه ی ماشین هاست..هیچ رمزی هم نزدم حتی اون تراینره که ماشینو کثیف می کنه به این حد نمی شه..کلی ازش عکس گرفتم..:31:
سلام
این مشکلی نیست . سازنده ها که ماشینو مسیازن تکستچرو تنظیم میکنن و ممکنه تا این حد هم کثیف بسازن . درمورد اون تراینره حتما یه بار اون قسمتشو زدی . کثیفی ماشین چهار مرحله ای هست . کثیفی رو بزار رو حالت Dirty 4 ببین میشه همین . درضمن میگی داغون نمیشه حتما تنظیمات هندلینگشو نریختی من اینو دارم خیلی خفن داغون میشه .
برای من دیشب یه مشکل عجیب تر پیش اومد . رفتم یه هیوندای خوشگل دانلود کردم اما گاهی اوقات که تو خیابون گیرش میارم این شکلی میشه :
خیلی حیف شد میخواستم نقدشو بنویسم خیلی توپه مشکل خاصی هم نداره به اندازه همون دو تا ماشین اسپرت قبلی توپه . شما هم دانلود کنین ببینین براتون مثل من میشه یا نه خیلی باحاله . حجمش اونقدر بالا نیست فقط عکسا حجم فایلو بالا بردن . حجم بدنه 3 مگ و حجم تکستچر 1 مگه .
اگه دانلود کردین حتما به منم بگین اینطوری میشه یا نه .
+ دانلود (عکس کامل در صفحه دانلود) :
grand theft auto
03-09-2009, 11:58
والا من از اون لادا و این سیویک خیلی بدم میاد چون ماشینایی هستن که خیلی بد و زاغارت تیون شدن بابت همین دانلودش نکردم.اما مرسدس cls و ب ام و سری 3 دانلود کردم عالی بودن،مخصوصا مرسدس خیلی خوشساخت بود و هیچ عیبی نداشت.
king of the kings
03-09-2009, 12:17
سلام
این مشکلی نیست . سازنده ها که ماشینو مسیازن تکستچرو تنظیم میکنن و ممکنه تا این حد هم کثیف بسازن . درمورد اون تراینره حتما یه بار اون قسمتشو زدی . کثیفی ماشین چهار مرحله ای هست . کثیفی رو بزار رو حالت Dirty 4 ببین میشه همین . درضمن میگی داغون نمیشه حتما تنظیمات هندلینگشو نریختی من اینو دارم خیلی خفن داغون میشه .
برای من دیشب یه مشکل عجیب تر پیش اومد . رفتم یه هیوندای خوشگل دانلود کردم اما گاهی اوقات که تو خیابون گیرش میارم این شکلی میشه :
خیلی حیف شد میخواستم نقدشو بنویسم خیلی توپه مشکل خاصی هم نداره به اندازه همون دو تا ماشین اسپرت قبلی توپه . شما هم دانلود کنین ببینین براتون مثل من میشه یا نه خیلی باحاله . حجمش اونقدر بالا نیست فقط عکسا حجم فایلو بالا بردن . حجم بدنه 3 مگ و حجم تکستچر 1 مگه .
اگه دانلود کردین حتما به منم بگین اینطوری میشه یا نه .
+ دانلود (عکس کامل در صفحه دانلود) :
سلام..
من چون جدید بود واسم گذاشتم ..تاحالا اینقدر کثیف بدون هیچ رمز و تراینر تو هیچ کدوم از این ماشینا ندیدم..تازه اگه بیشتر باهاش رانندگی می کردم دیگه رنگش سیاه می شد..
چرا تنظیماتشو ریختم ولی این ماشین کلا مشکل خراب شدن داره ..ماشین های دیگه مثل بنز و ...مشکل ندارن
اون تراینر ه رو هم نمی دونستم از اون بالا تر هم می ره یه امتحانی می کنم..
این ماشینم دارم دانلود می کنم خبرشو بهت می دم..
king of the kings
03-09-2009, 12:44
اینم عکسی که با تراینر کثیفش کردم(اخرین حالت) ولی بازم به اون نمی رسه
grand theft auto
03-09-2009, 12:49
آقایون اینم یه عکس هنری!:(ارتفاع رو دارید؟!!)
king of the kings
03-09-2009, 12:52
خوبه..فقط سعی کن ابعاد عکسارو کوچک تر کنی...
grand theft auto
03-09-2009, 13:49
چرا؟؟ مگه کوچکتر شدن چه مزیتی داره؟؟ به نظرتون چه اندازه ایش کنم؟
آقایون یه مشکلی برای بازی من پیش اومده،اون مرحله که با پگورینو و 2 نفر دیگه میریم توی یه محله قدیمی و پگورینو با چند نفر اونجا قرار داره،و اونایی که به ملاقات پگورینو میان اسلحه میکشن و سعی میکنن اونو بکشن و ما هم باید با اسنایپر نجاتش بدیم،الان برای من این مرحله کار نمیکنه،یعنی هرچی منتظر میشم اسلحه نمیکشن،چرا؟
king of the kings
03-09-2009, 15:27
چرا؟؟ مگه کوچکتر شدن چه مزیتی داره؟؟ به نظرتون چه اندازه ایش کنم؟
این کار باعث می شه صفحه زود تر لود بشه..400در400 خیلی خوبه..
mohammadrezams
04-09-2009, 10:15
سلام ...
حجم فایل ها :
بدنه : 901 کیلوبایت
تکستچر : 786 کیلوبایت
قابلیت ها :
- کیفیت عالی بدنه و بافت ها و حجم بسیار کم آنها
- آسیب دیدن مناسب
- داشتن یک extra به عنوان باله عقب
- کار کردن تمامی قطعات
- دارا بودن یک تکستچر بعنوان paintjob
معایب :
- مشکل همیشگی رینگ
- و دیگر هیچ :13:
+ لینک های دانلود :
- دانلود از سرور GTA Inside با حجم 4.05 مگابایت :
- دانلود از سرور Parsa Space با حجم 1.62 مگابایت :
amirfarabi2007
04-09-2009, 10:56
اقا برای ادیت حتما باید پچ بریزم ؟
حالا کدوم پچ رو باید نصب کنم ؟ شنیدم پچ ها هم کرک دارن ؟ جریانش چیه؟ با اون کرک رازور که دارم دیگه نیاز به کرک دیگه ای هست؟
king of the kings
04-09-2009, 11:25
ماشین خیلی خوبیه..من نمی دونم چرا با Parsa Space مشکل دارم .هر وقت خواستم دانلود کنم ایراد گرفته..قبلنا این مشکلو نداشتم..
اگه کسی می تونه یه کمکی به ما بکنه..
کاربر_P30W
04-09-2009, 11:53
درود!
فردی - که سیستم قوی ای هم در کامپیوترش داشت - چند روز پیش در همین تاپیک به من گفت که چگونه گرافیک بازی را تا حد نسحه PS3 ببریم بالا؟ و من هم تنها راه حلی را که قانونی بود - یعنی دانلودی نبوده و خود شرکت راکستارگیمز آنرا در بازی گذاشته بود - به ایشان گفته بودم؛حال می خواهم راه حلی را که دانلودی است - یعنی مردم آنرا ساخته اند - را بگویم:
1- در اول همان راه حل قاونی را بروید
2-سپس مد ENB را ریخته و در بازی بریزید(ENB این بازی با ENB بازی نسخه پیشین برای کامپیوتر(سان اندرس)فرق دارد).
3-حال در تنظیمات کار گرافیک بروید و در همه آپشن ها؛گزینه آخر را انتخاب کنید ولی AntiAliase را همان حالت معمولی بگذارید و یا اگر خوب بلد نیستید؛اصلاً تننظیمات را بهم نزنید-ولی اگر اینکار را کنید،گرافیک 3 برابر قوی میشود.
4-سیستم را ری استارت کنید و بازی را انجام دهید.
---اگر تمامی مراحل فوق را انجام بدهید،بازی تا 3 و نیم برابر قدرت گرافیکش بهتر خواهد شد و اگر همه مراحل بغیر از مرحله 3 را انجام دهید،تنها 5 الی 2 برابر گرافیک بهتر میشود و البته باز هم میشود با نصب دایرکت ایکس 10.1 فاینال؛گرافیک را بیشتر و در مرجموع تا 4 برابر قوی تر کنید که البته منظور از 4 برابر قوی تر؛آنطور که فکر میکنید هم نیست اما در هر صورت از پلی استیشن 3 گرافیکش بیشتر می شود.
توجه:
شما می توانید با تنظیمات فایل enb،گرافیکی حتی در مجموع بیشتر از 5-6 برابر گرافیک اصلی بازی؛داشته باشید! که البته من شخصاً همان گرافیک اصلی بازی را قبول داشته بودم چراکه الان بازی نمی کنم.
برای سیستم های ضعیف این کار خیلی خطرناک است
شما می توانید با کمی جست و جو در اینترنت؛برنامه ها و مد های گفته شده را پیدا کرده و دانلود کنید.
king of the kings
04-09-2009, 12:01
خوبه..مگه برای این بازی هم enb اومده؟
اگه می شه لینکشو بزارید
king of the kings
04-09-2009, 12:19
اینم یه سرعت سنج خوشگل ..
نحوه ی نصبشم قبلا محمدرضا زحمتشو کشیدن..
:11:دانلود:
کاربر_P30W
04-09-2009, 15:16
لینک ENB:
king of the kings
04-09-2009, 15:46
ایول ..خیلی خفن شد بازی ..خیلی بدرد عکسا می خوره
ممنون
کاربر_P30W
04-09-2009, 16:18
تابحال فکر کردید که چگونه یک قاتل سریالی حرفه ای و خطرناک و سخت جان رو چجوری دستگیر کنید؟
آره؛جوابش خیلی سخته و باید به این فیلم که از جی تی ای گرفته شده،نگاهی بیاندازید:
king_darkness
04-09-2009, 18:03
سلام
چند روز پيشا ماشين Lada 2112 دانلود كردمماشين يه مشكلي داره
بعضي وقتا اصلا تو شهر پيدا نيميشه بعضي وقت ها هم مثل عكس زير كل شهر پر ميشه از اين ماشين:31:
البته اين عكس ادامه داره يعني پشت ماشين من پر از lada 2112 هستش حدودا 20 تا ميشن:41:
mohammadrezams
04-09-2009, 18:08
سلام
چند روز پيشا ماشين Lada 2112 دانلود كردمماشين يه مشكلي داره
بعضي وقتا اصلا تو شهر پيدا نيميشه بعضي وقت ها هم مثل عكس زير كل شهر پر ميشه از اين ماشين:31:
البته اين عكس ادامه داره يعني پشت ماشين من پر از lada 2112 هستش حدودا 20 تا ميشن:41:
سلام . این مشکل نیست خاصیت بازیه . اگه مثلا شما این ماشینو سوار بشی از این ماشین پر میشه تو شهر ولی توش نباشی میشه کمیاب درضمن بعضی ماشینا هستن که به این راحتی توی شهر گیر نمیان خودرو های اسپرت خیلی کم گیر میان برای گرفتن ماشینا بهتره از تراینر استفاده کنید چون سریع تره .
mohammadrezams
04-09-2009, 20:19
سلام
امروز میخوام یه ماشین خیلی خیلی عالی رو بزارم . پس بشینین تا آخر بخونین تا همه چی دستگیرتون بشه . من به شخصه عاشق این ماشینم . تازه برا اینکه بیشتر بهتون حال بده لینک 1 مگابایتشم براتون گذاشتم چون اگه بخواید از GTA Inside دانلود کنید 7 مگه !!!!!!
جایزگینی با : sentinel
قابلیت ها :
- مدل بسیار زیبا
- حجم کم قطعات
- هندلینگ بسیار عالی
- داغون شدن عالی در حد پراید :21:
- بازتاب بسیار زیبای نور بر روی بدنه
مهم ترین معایب :
- وقتی که روی شیشه ها تیر بزنید جاش بصورت سه ضلعی و خیلی بی ریخت میمونه
- اگه به چراغ عقب تیر بزنید داخل ماشینو میشه دید نه اتاقش منظورم اینه که جای لامپها رو نساختن
- داخل ماشین کیفیتش کمه
تست سرعت و تعادل :
تست سرعت ماشینم توپه . حد اکثر سرعت 160 کیلومتر در ساعته و شتابشم عالیه در کل هندلینگش توپه ولی خب ... یه کم روی پرواز کردن حساسه اگه با سرعت بیشتر از 100 کیلومتر در ساعت بخواین از یه بلندی کوچیک در حد سرعتگیر رد بشین یه چند سانتیمتر که از زمین فاصله گرفتین حالا به جلو یه نگاه بندازین ماشینتون سرویس شده :2: که از لحاظ داغون شدن منو یاد پراید میندازه ولی باحاله .
نتیجه :
در کل ماشین خیلی خوبیه و پیشنهاد من اینه که حتما دانلودش کنین ... از بیشتر جهات مناسبه مخصولا کسایی که BMW دوست دارن زود دانلود کنن .
+ دانلود با حجم 7.307 مگابایت از سرور جی تی ای اینساید :
+ دانلود با حجم 1.4 مگابایت از سرور پارسا اسپیس :
king of the kings
05-09-2009, 07:17
ایول ماشین باحالیه خیلی شبیه به اون bmw m6 هست ..
برای من هم همینجوری شده ..فکر می کنی مشکل کجای کار باشه؟
mohammadrezams
05-09-2009, 08:49
ایول ماشین باحالیه خیلی شبیه به اون bmw m6 هست ..
برای من هم همینجوری شده ..فکر می کنی مشکل کجای کار باشه؟
مشکل از اینجاست که کسی که اینو ساخته بجای این که سپر و سپر عقب و کاپوت و به اسم واقعیشون بسازه یعنی مثلا bump و یا boot ، اسم اینا رو گذاشته extra خب همونطور که میدونی extra فایلی هست که بصورت تصادفی رو ماشین میاد بنابراین گاهی هست گاهی نیست .
mohammadrezams
05-09-2009, 09:14
سلام
دیدم هی سوال میشه هی ما باید آدرس این پست اون پست رو به بچه ها بدیم . دیگه دیدم اینطوری که نمیشه خلاصه تصمیم گرفتم این آموزش رو بنویسم . تو این آموزش شما چهارتا چیز یاد میگیرید :
1- قابل ویرایش ساختن بازی GTA IV
2- نصب مد های متنی
3- نصب مدهای بافتی (تکستچری)
4- نصب مد های ماشینی (خودرویی)
در کل این آموزش در ده صفحه PDF هست . تا میتونستم تو این آموزش سعی کردم به زبان ساده تایپ کنم تا قابل فهم باشه دیگه اگه باز نتونستین مشکل از فرستنده نیست مشکل از گیرندست :دی
هرکی نمیدونه چطور ادیت کنه بیاد سر این پست . البته کم و کاستی هایی هم داره که شاید اگه تشکرا زیاد باشه قسمت دوم این آموزشم بنویسم .
+ دانلود با حجم 295 کیلوبایت با فرمت PDF :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اجرا باید نرم افزار Adobe Reader یا هر نرم افزاری که قابلیت خوندن PDF رو داشته باشه رو روی ویندوزتون نصب کرده باشید . برای دانلود نرم افزار به لینک زیر برید :
کاربر_P30W
05-09-2009, 09:22
دانلود مدی که می شود با آن مد؛در بازی عکس گفت:
صفحه اول بخش دانلود مد و بخش خودرو و بخش تکسچر بروز شدند.
mohammadrezams
05-09-2009, 09:45
سلام
اینم یه Harley Davidson امیدوارم خوشتون بیاد . خب موتوره دیگه توضیح خاصی نمیخواد .
+ دانلود با حجم 2.1 مگابایت :
king of the kings
05-09-2009, 12:43
مشکل از اینجاست که کسی که اینو ساخته بجای این که سپر و سپر عقب و کاپوت و به اسم واقعیشون بسازه یعنی مثلا bump و یا boot ، اسم اینا رو گذاشته extra خب همونطور که میدونی extra فایلی هست که بصورت تصادفی رو ماشین میاد بنابراین گاهی هست گاهی نیست .
حیف شد وگر نه ماشینش خیلی خفن بود..:41:
یه درخواست داشتم اگه کسی ارجینال فایل filelist.pak واقع در پوشه ی Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\data رو واسم بزاره..
ممنون
hshak2006
05-09-2009, 14:15
اینم filelist.pak برای عماد عزیز .
king of the kings
05-09-2009, 15:01
دستت درد نکنه حامد جان..
اینم یه فورد معروف برای اینکه پست مفید باشه...
همونطور که می دونید این خودرو تو بیشتر بازی های ماشین بوده مثل:MOST WAN TED و TEST DRIVE و..
حالا تو بازی GTA هم هست..پیشنهاد می کنم از دستش ندید
دیگه حال نداشتم برم از تو بازی ازش عکس بگیرم..
(بزودی عکس هایی که با ENB گررفتم رو می زارم)
king of the kings
05-09-2009, 15:15
خب اینم یه چیز توپ که خیلی بدرد می خوره..
این مد هندلینگ ماشین های زیر رو درست می کنه..:11:
-Lamborgini Murcielago LP 640
-Lamborghini Gallardo LP 560-4
-Porsche Cayman S
-Ferrari F430
-AUDI R8 4.2 FSI
-Koenigsegg CCX
-Bugatti Veyron 16.4
-Dodge Charger SRT8
-Nissan Skyline R34 GT-R
-Mitsubishi Lancer Evo VIII
-Ford GT
-Ferrari Formula 1
دیگه توضیح نمی دم خودتون دانلود کنید..
دانلود:
.:PAR3A:.
05-09-2009, 15:36
عماد جان من ماشین واسه مکسم رو بردم تو زد مودلر.
منتها نمی دونم حالا چیکار کنم.
شما هم میگی آموزش نداره.
حالا بگو اول باید چیکار کنم.
king of the kings
05-09-2009, 15:48
عماد جان من ماشین واسه مکسم رو بردم تو زد مودلر.
منتها نمی دونم حالا چیکار کنم.
شما هم میگی آموزش نداره.
حالا بگو اول باید چیکار کنم.
این چه ربطی به این تاپیک داره ..ولی من یه اموزش میزارم برای اماده کردن اتومبیل برای بازی...
king of the kings
05-09-2009, 15:58
آموزش آماده كردن اتومبيل در بازي
( تنظيمات اصلي ، چرخها ، چراغها )
سطح:متوسط
البته این اموزش برای سن اندرس هست..
پس از اينكه اتومبيل خودتان رو وارد برنامه زدمودلر كرديد قطعات خودرو را بايد به آن نظمي كه بازي GTA SAN مي تواند اجرايش كند در بياوريد.
اولين كاري كه بايد انجام بدهيد ساخت دامي (Dummy ) مي باشد كه خيلي با آن سروكار خواهيم داشت.
ساخت دامي خيلي ساده مي باشد .(اموزششو چند صفحه پیش دادم)ولی برای راحتی شما از منوي Toolbar روي مثلث ساخت شي كليك كنيد و Dummy Helper را انتخاب كنيد.
بعد از انتخاب ، روي آن كليك كنيد تا دامي ساخته شود.
دامي ساخته شده به قسمت قطعات خودرو اضافه مي شود كه شما بايد اسمش را به يك اتومبيلي كه در GTA SAN هست تغيير بديد و در آخر .dff را به آن اضافه كنيد.
بعد از اين كه دامي را ساخت ( Admiral.dff ) تمامي قطعات خودرو را دراگ كنيد روي اين دامي تا قطعات به زير مجموعه اين دامي در بيايند.
بعد از اين كار يك دامي ديگر مي سازيد و اسمش رو هرچه دوست داشتيد بزاريد البته انگليسي كه من Peykan گذاشتم.
سپس خود Peykan رو ببريد زير مجموعه Admiral.dff و تمام قطعاتي كه زير مجموعه Admiral.dff بودن رو ببريد در Peykan يعني به اين صورت :
زير مجموعه Peykan بايد چند تا فايل اصلي باشه كه شامل :
1- chassis_dummy ( قطعات بدنه خودرو بجز چرخ ها )
2- wheel_rf_dummy
3- wheel_lf_dummy
4- wheel_rb_dummy
5- wheel_lb_dummy
6- headlights ( چراغ هاي جلو )
7- taillights ( چراغ هاي عقب )
دامي هاي بالا را ايجاد كنيد.
تمامي قطعات بجز چرخ را ببريد داخل chassis_dummy
براي چرخ يك عدد كافيست كه معمولا چرخ سمت راست و جلو مي باشد. حال چرخ رو به wheel_rf_dummy انتقال و نامش را به wheel_rf تغيير بدهيد.
حال نوبت جابجايي دامي ها است . تمامي دامي هاي كه شما ساختيد در مختصات 0.0.0 قرار دارند اين اعداد براي دامي هاي Admiral.dff و Peykanو chassis_dummy بايد به همين صورت باشد يعني دقيقا در مركز، اما براي ديگر دامي ها بايد با مركز جسم در يكجا باشند. wheel_rf_dummy و wheel_lf_dummy و wheel_rb_dummy و wheel_lb_dummy را بجا هاي خودشان انتقال بدهيد.
( فقط توجه داشته باشيد كه مركز چرخ (wheel_rf) دقيقا در مركز خود آن باشد )
حالا نوبت تعيين جاي چراغ ها مي باشد. دامي هاي headlights ( چراغ هاي جلو ) و taillights ( چراغ هاي عقب ) رو بجاي خودشان انتقال بدهيد. نكته ي كه در اين رابطه مي باشد اين است كه دامي چراخ ها بايد در قرينه سمت راست ماشين قرار بگيرند و نيازي نيستش كه در طرف مقابل هم بزاريد.
راستی این خودرو (پیکان)توسط مجید صادقی ساخته شده...
مجتبی اسدی
05-09-2009, 17:19
ببخشید آیا سیو 100٪ بازی GTA IV وجود دارد؟
اگر نیست هر کی نیمه های اون هم رفته باشه یک لطفی کنه و اون رو به ما بده
:11:
king_darkness
05-09-2009, 17:52
سلام . این مشکل نیست خاصیت بازیه . اگه مثلا شما این ماشینو سوار بشی از این ماشین پر میشه تو شهر ولی توش نباشی میشه کمیاب درضمن بعضی ماشینا هستن که به این راحتی توی شهر گیر نمیان خودرو های اسپرت خیلی کم گیر میان برای گرفتن ماشینا بهتره از تراینر استفاده کنید چون سریع تره .
ولي ماشين هاي ديگه اينجوري نيست
يه bmw m6 دانلود كردم اون درست بود
اگه امكان داره يه تراينر درست حسابي كه بشه ماشين هم باهاش آورد بديد چون تا به خال چند تا داتلود كردم ولي هيچ كدوم نميشه ماشين آورد پچش هم 1.0.2 باشه
king of the kings
05-09-2009, 18:08
ولي ماشين هاي ديگه اينجوري نيست
يه bmw m6 دانلود كردم اون درست بود
اگه امكان داره يه تراينر درست حسابي كه بشه ماشين هم باهاش آورد بديد چون تا به خال چند تا داتلود كردم ولي هيچ كدوم نميشه ماشين آورد پچش هم 1.0.2 باشه
بفرما:
mohammadrezams
05-09-2009, 21:31
+ دانلود با حجم 156 کیلوبایت :
کاربر_P30W
05-09-2009, 22:35
با این مد علاوه بر گرافیک بیشتر،دیگر بازی آرام یا Slow Motion نمی گردد و حجم فایل هم زیاد نیست؛بخاطر داشته باشید که یا این یا آن دو تا پچ دیگری که قبلاً گفتم را نصب کنید(با هم دیگر هر سه-یا چهار-تا را نصب نکنید)... .
دانلود و نصب تنها برای سیستم های ضعیف و یا افرادی که نمی توانند فایل های پرحجم دانلود کنند،توصیه می شود.
:5:
سپاس
emad1234
05-09-2009, 23:07
سلام ، اینم یه مود که باهاش می تونین آیکون های روی نقشه رو عوض کنین ، البته این آیکون هاش با اونی که توی پست محمدرضا هستش فرق می کنه.
لینک دانلود :
اینم از پشتش:
سلام
كسي اين ماشين داره براي دانلود بزاره چون پيدا نكردم
ممنون
mohammadrezams
06-09-2009, 08:44
سلام
كسي اين ماشين داره براي دانلود بزاره چون پيدا نكردم
ممنون
یه سرچ میزدی پیدا میکردی . بفرما :
king of the kings
06-09-2009, 10:21
سلام..
امروز می خوام یه ترفندی بهتون بگم که باعث می شه گرافیک بازیتون بالا بره..:20:
حتما خیلی از شما وقتی بحث این حرف ها می شه از افت فریم و کند شدن بازیتون می ترسید و می رین سر پست بعدی ولی با این کار هیچ اتفاقی براتون نمیفته چون کاملا امتحانش کردم..:31:
با این ترفند شما می تونید از سیستمی که خود بازی داره بالاتر هم ببرید البته نترسید می تونید تنظیمش کنید..
خوب میرم سر اصل مطلب:
توضیح کتبی:
ابتدا یک فایل با پسوند txt به نام commandline ایجاد می کنید بعد داخلش این عبارت رو کپی می کنید:
availablevidmem 3 -nomemrestrict -norestrictions -novblank -minspecaudio -windowed -noprecash-
توجه:دقت کنید دقیق همین عبارت رو بریزید وگرنه کار نمی کنه..
بعد از کارهای بالا فایل رو سیو کنید و برید تو بازی ..
حالا شما می تونید برید تو قسمت گرافیک بازی همونجا که رزولوشن رو بالا و پایین می برید و بعد خودتون ببینید چه تغییراتی می تونید انجام بدید..:31:
دیگه بستگی به سیستم شما داره که تا چه حد می تونید بالا ببرید تا بازی کند نشه ..
توجه کنید که تمامی چیز های گرافیک رو می تونید بالاتر ببرید :46:
بطور مثال تکسچر فقط تا high بالا می ره ولی با این کار تا very high هم می ره ...
اگه دقت کرده باشید تو همون قسمت گرافیک اون پایین یک عدد هست که وقتی سبز هست یعنی می تونی تنظیمات رو بالاتر ببرید و اگر زرد بود یعنی یکم افت دارید و اگر هم که قرمز بود یعنی برگردونید به سبز..
با این کار اون عددی که الان بهتون گفتم یکم مقدارش بالاتر می ره و شما بیشتر می تونید تنظیمات رو بالا ببرید..
خوبی این کار اینه که شما خودتون تنظیم می کنید و خود برنامه این کارو نمی کنه و می تونید به همون حالت قبلی بر گردنید..
من خودم از این کار استفاده می کنم تا very high هم بردم همشونو عدد ها رو هم تا اخر بردم بدون هیچ افت و ..ولی وقتی enb رو می زنم یکم افت پیدا می کنه..شما هم می تونی با سیستم خودتون تنظیم کنید..
توضیح(؟)
اینم برای راحتی شما لینک دانلود فایل commandline رو قرار دادم تا فقط بریزید تو محل نصب بازی..:11:
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحلا برای اینکه تغییرات این ترفند رو بهتون نشون بدم تا چند وقت دیگه عکس هایی که گرفتم رو می زارم تا متوجه بشید..:5:
این کار برای اونایی که سیستم بالایی دارند بسیار بدرد بخور هست
تشکر یادت نره!
grand theft auto
06-09-2009, 10:29
من این کارو کردم باعث شد بتونم تنظیماتو ببرم بالاتر اما الان تصویر بازیم نصف شده یعنی فقط نصف صفحه بازی هست باقیش دسکتاپمه.
king of the kings
06-09-2009, 10:34
من این کارو کردم باعث شد بتونم تنظیماتو ببرم بالاتر اما الان تصویر بازیم نصف شده یعنی فقط نصف صفحه بازی هست باقیش دسکتاپمه.
شما مد enb ریختی تو بازیت؟
sajjadgameactor
06-09-2009, 11:07
در جایی که بازی را ریختید بروید و سپس فایلی با نام Commandline.txt ایجاد کرده و در آن این عبارات را کپی کنید: -nomemrestrict و سپس سیو کنید.
این برای من کار نکرد مطمینید اسپلش درسته
hshak2006
06-09-2009, 11:21
من اون txt رو دانلود کردم و برای من کار کرد . خیلی ممنون عماد.
مجتبی اسدی
06-09-2009, 11:58
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
king of the kings
06-09-2009, 12:15
این برای من کار نکرد مطمینید اسپلش درسته
بله اونم برای من کار نکرد..ولی بهتون پیشنهاد می کنم اون کاری که من گفتم رو انجام بدید..
mohammadrezams
06-09-2009, 12:23
بله اونم برای من کار نکرد..ولی بهتون پیشنهاد می کنم اون کاری که من گفتم رو انجام بدید..
ممنون عماد . خیلی توپ بود البته من یکم تغییرش دادم دو تا فریم به بازیم اضافه شد :
اگه تنظیمات رو اینطوری انجام بدین احتمالا صفحه کوچیک نمیشه . اونایی که روی 1 هستن فکر کنم بتونید بیشترشون کنید . الان که این دو تا تنظیم رو با هم مخلوط کردم استفاده از گرافیکم رسیده به 29 درصد !!!!! فکر کنم اینطوری واسه کسایی که گرافیک ضعیف دارن خیلی خوب باشه قبلا بالای 60 درصد بود . کاش میشد استفاده cpu هم کم بشه اگه اینطوری بود خیلی فریم میرفت بالا .
king of the kings
06-09-2009, 12:29
ممنون عماد . خیلی توپ بود البته من یکم تغییرش دادم دو تا فریم به بازیم اضافه شد :
کد:
-width=1024
-height=768
-renderquality 1
-shadowdensity 1
-texturequality 1
-viewdistance 1
-detailquality 1
-nomemrestrict
-norestrictions
-novblank
-noprecash
-minspecaudio
-availablevidmem 3
اگه تنظیمات رو اینطوری انجام بدین احتمالا صفحه کوچیک نمیشه . اونایی که روی 1 هستن فکر کنم بتونید بیشترشون کنید . الان که این دو تا تنظیم رو با هم مخلوط کردم استفاده از گرافیکم رسیده به 29 درصد !!!!! فکر کنم اینطوری واسه کسایی که گرافیک ضعیف دارن خیلی خوب باشه قبلا بالای 60 درصد بود . کاش میشد استفاده cpu هم کم بشه اگه اینطوری بود خیلی فریم میرفت بالا .
اره..من تعجب کردم که با یک فایل txt بازی اینقدر تغییر می کنه..
راستی این تنظیماتی که الان دادی رو همیجوری ستونی باید کپی کنیم؟
فکر کنم یه راهی برای cpu هم باشه..
mohammadrezams
06-09-2009, 13:37
اره..من تعجب کردم که با یک فایل txt بازی اینقدر تغییر می کنه..
راستی این تنظیماتی که الان دادی رو همیجوری ستونی باید کپی کنیم؟
فکر کنم یه راهی برای cpu هم باشه..
اره ستونی. حالا یه تنظیمات جالب تر که یه فریم هم روش اومد برام خیلی حال کردم تازه علاوه بر فریم تنظیماتم تونستم بالا تر ببرم . به صفحه زیر یه سری بزنید :
خب اگه زبانتون خوب نیست من یه توضیح میدم .
1- بازیو بدون هیچ commandline ای اجرا کنید .
2- گرافیکتون رو پایین بزارید مثلا 800 در 600 و تنظیمات دیگه رو هم در سطح لخواه تاجایی که Vram شما میکشه .
3- یه commandline با مشخصات زیر ایجاد کنید :
البته میتونید طول و عرض رو بیشتر کنید مثلا نویسنده آموزش خیلی بالا تر گفته بود . این راه برای کسایی که مشکلی در مورد فریم پایین ندارن هم مفیده حتما انجام بدید .من که خیلی حال کردم .:8: اگه تشکر بزنین لیست تمام commandline هایی رو که میشه انجام داد براتون میزارم .
Moh3en_DDD
06-09-2009, 13:45
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<< ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
king of the kings
06-09-2009, 15:22
اره ستونی. حالا یه تنظیمات جالب تر که یه فریم هم روش اومد برام خیلی حال کردم تازه علاوه بر فریم تنظیماتم تونستم بالا تر ببرم . به صفحه زیر یه سری بزنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب اگه زبانتون خوب نیست من یه توضیح میدم .
1- بازیو بدون هیچ commandline ای اجرا کنید .
2- گرافیکتون رو پایین بزارید مثلا 800 در 600 و تنظیمات دیگه رو هم در سطح لخواه تاجایی که Vram شما میکشه .
3- یه commandline با مشخصات زیر ایجاد کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته میتونید طول و عرض رو بیشتر کنید مثلا نویسنده آموزش خیلی بالا تر گفته بود . این راه برای کسایی که مشکلی در مورد فریم پایین ندارن هم مفیده حتما انجام بدید .من که خیلی حال کردم .:8: اگه تشکر بزنین لیست تمام هایی رو که میشه انجام داد براتون میزارم .
چیز خوبی بود..راستی چنتا از بهترین commandline هارو بزار یه توضیح هم بده که چه تغییری میدن..(اگه تونستی یکی از بهترین هاش یعنی اخر اخرش که بازی رو بهتر و ..می کنه رو معرفی کن):11:
ممنون
grand theft auto
06-09-2009, 15:24
شما مد enb ریختی تو بازیت؟
نه مد نریختم اصلا
سلام به همه دوستان .:46:
شرمنده نمی خواستم زحمت بدم اما تو 116 صفحه که گشتم پستی که باعث رانندگی از داخل ماشن ها بشه رو پیدا نکردم.{اگه همشو ببینم حالا حالا ها گیرم}:18:
ممکنه یه کمکی بکنین.:40:
اگه میشه پستهایی که خیلی جالب و کار امد بود و نظم و زیبایی و سادگی بازی رو به هم نمی زد رو معرفی کنین.
مثلا پستهایی که اگه ممکن بود خود rock star همون اول برا بازی میزاشت.{ماشین وامکانات و جدید ترین برنامه های ویرایش گر و واردکننده و....}
یه جمع بندی تمیزی هم میشه.:46:
mohammadrezams
06-09-2009, 21:37
شرمنده نمی خواستم زحمت بدم اما تو 116 صفحه که گشتم پستی که باعث رانندگی از داخل ماشن ها بشه رو پیدا نکردم.{اگه همشو ببینم حالا حالا ها گیرم}:18:
ممکنه یه کمکی بکنین.:40:
اگه میشه پستهایی که خیلی جالب و کار امد بود و نظم و زیبایی و سادگی بازی رو به هم نمی زد رو معرفی کنین.
مثلا پستهایی که اگه ممکن بود خود rock star همون اول برا بازی میزاشت.{ماشین وامکانات و جدید ترین برنامه های ویرایش گر و واردکننده و....}
یه جمع بندی تمیزی هم میشه.:46:
تا دلت بخواد اینجا پست های توپ هست یه چند صفحه پیش رو نگاه کن جای دوری نمیره .
اینم انواع مد دوربین پست ها رو بخون توضیح و آموزششون با خودشون هست :
نخیر راک استار مد نمیسازه مردم مد میسازن که پره تو این تاپیک هیچ کس نمیاد تمام پست ها رو برای شما لیست کنه هرچی بخوای میتونی پیدا کنی نیاز نیست بری 100 صفحه رو بگردی همین چند صفحه قبل یا صفحه اول تاپیک یا اینکه تو قسمت سرچ جستجو کنی الان همین پستام که آدرسشو برات گذاشتم خودم سرچ کردم .
برنامه ها هم از جمله spark iv که جدید ترینش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست .
با تشکر ... محمدرضا
king_darkness
06-09-2009, 22:04
سلام
اين پست رو براي دوستاني مينويسم كه با فايل txt كه توسط دوستمون king of the kings قرار داده شده مشكل دارن
اول دليل اين مشكل رو مي گم
تنها مشكل اينه كه رزوليشن بازي با رزوليشن صفحه مانيتور كه تو كنترول پنل ميشه تنظيمش كرد فرق داره
براي درست كردن اين مشكل دو راه جود داره
راه اول ) دو تا رزوليشن رو يكي كنيم يعني اگه رزوليشن بازي 1280 در 1024 هست براي مانيتو رو هم همين رزوليشن قرار بديم
راه دوم ) اون فايل txt رو درست كنيم
-availablevidmem 3 -nomemrestrict -norestrictions -novblank -minspecaudio -windowed -noprecash
فقط كافي كه اون قسمت رو كه قرمز كردم از فايل txt پاك كنيد
من خودم همين مشكل رو داشتم راه حل دوم رو انجام دادم مشكلم حل شد
با تشكر از king of the kings
KING OF SPEED
06-09-2009, 22:08
درود!
فردی - که سیستم قوی ای هم در کامپیوترش داشت - چند روز پیش در همین تاپیک به من گفت که چگونه گرافیک بازی را تا حد نسحه PS3 ببریم بالا؟ و من هم تنها راه حلی را که قانونی بود - یعنی دانلودی نبوده و خود شرکت راکستارگیمز آنرا در بازی گذاشته بود - به ایشان گفته بودم؛حال می خواهم راه حلی را که دانلودی است - یعنی مردم آنرا ساخته اند - را بگویم:
1- در اول همان راه حل قاونی را بروید
2-سپس مد ENB را ریخته و در بازی بریزید(ENB این بازی با ENB بازی نسخه پیشین برای کامپیوتر(سان اندرس)فرق دارد).
3-حال در تنظیمات کار گرافیک بروید و در همه آپشن ها؛گزینه آخر را انتخاب کنید ولی AntiAliase را همان حالت معمولی بگذارید و یا اگر خوب بلد نیستید؛اصلاً تننظیمات را بهم نزنید-ولی اگر اینکار را کنید،گرافیک 3 برابر قوی میشود.
4-سیستم را ری استارت کنید و بازی را انجام دهید.
---اگر تمامی مراحل فوق را انجام بدهید،بازی تا 3 و نیم برابر قدرت گرافیکش بهتر خواهد شد و اگر همه مراحل بغیر از مرحله 3 را انجام دهید،تنها 5 الی 2 برابر گرافیک بهتر میشود و البته باز هم میشود با نصب دایرکت ایکس 10.1 فاینال؛گرافیک را بیشتر و در مرجموع تا 4 برابر قوی تر کنید که البته منظور از 4 برابر قوی تر؛آنطور که فکر میکنید هم نیست اما در هر صورت از پلی استیشن 3 گرافیکش بیشتر می شود.
توجه:
شما می توانید با تنظیمات فایل enb،گرافیکی حتی در مجموع بیشتر از 5-6 برابر گرافیک اصلی بازی؛داشته باشید! که البته من شخصاً همان گرافیک اصلی بازی را قبول داشته بودم چراکه الان بازی نمی کنم.
برای سیستم های ضعیف این کار خیلی خطرناک است
شما می توانید با کمی جست و جو در اینترنت؛برنامه ها و مد های گفته شده را پیدا کرده و دانلود کنید.
:40:من نتایج جالبی گرفتم که یا اجازه اساتید میزارم:
1-عکس اول در حالت ارجینال بازی و عکس دوم همون صحنه ولی با visual iv (که محمدرضای عزیز قبلتر گذاشته بود---فایل های پوشه DOF >> high end ) که تغیرات رو میبینید
دو عکس بعدی هم تغیرات با enb رو نشون میده که من زیاد حال نکردم چون بیشتر بازیو تاریک میکنه تا با گرافیک
دستورات فایل commandline رو هم هرچی تا حالا گفته بودید قاطی کردم ریختم تو پوشه بازی:31: و وقتی تو تنظیمات
گرافیک بازی رفتم دیدم که رم گرافیکم رو 2643 مگ میشناسه:18: که 2-3 تا گزینه که نمیتونستم بخاطر کمبود رم تا ته برم رو از جمله viewdistance زیاد کردم (عکس) که البته بازی کمی کند شد:13:
نتیجه و نظر شخصی:
مد VISUAL IV برای افزایش گرافیک ماشین ها خیلی خوب عمل میکنه و کافیه ولی هنوز شهر و مردم به اون کیفیت مطلوب نیستند و برای افزایش گرافیک بیخیال enb بشیدچون زیاد جالب نیست
اینم یه عکس از مردم تو PS3
حجم عکس ها رو هم تا حد ممکن کم کردم
king of the kings
06-09-2009, 22:33
اون ENB برای بازی خوب نیست اصلا صفحه رو تاریک و محو می کنه..چون هنوز ENB درستی برای بازی نیومده من دارم تنظیماتشو تغییر می دم که تا حالا به جای خوبی رسیدم فردا دیگه تمومه و درستشو می زارم..
mohammadrezams
07-09-2009, 00:20
سلام تو اين پست ميخوام ليست تمام Command Line هايي که ميشه انجام داد رو براتون بزارم همراه با کاربردشون .
نام :
-width
عمل :
مشخص کننده ميزان سطح افقي (عرض)
مثال :
-width 1280
__________________________________________________ ______________________________________
نام :
-height
عمل :
مشخص کننده ميزان سطح عمودي (طول)
مثال :
-height 720
__________________________________________________ ______________________________________
نام :
-texturequality
عمل :
همانطور که از نام آن پيداست مشخص کردن ميزان وضوح بافت ها (متغيير از 0 تا 2)
مثال :
-texturequality 1
نام :
-shadowdensity
عمل :
مشخص کردن ميزان کيفيت سايه ها (متغيير از 0 تا 16)
مثال :
-shadowdensity 3
نام :
-renderquality
عمل :
مشخص کردن ميزان کيفيت رندر شدن بازي (متغير از 0 تا 4)
مثال :
-renderquality 3
نام :
-viewdistance
عمل :
مشخص کردن ميزان فاصله قابل ديد (متغير از 0 تا 99)
مثال :
-viewdistance 25
نام :
-detailquality
عمل :
مشخص کردن ميزان کيفيت ديد جزئيات (متغير از 0 تا 99)
مثال :
-detailquality 30
نام :
-norestrictions
عمل :
برداشتن محدوديت ميزان استفاده از مموري گرافيک
مثال :
-norestrictions
نام :
-novblank
عمل :
برداشتن v-sync
مثال :
-novblank
نام :
-safemode
عمل :
اجراي GTA 4 در پايين ترين تنظيمات
مثال :
-safemode
نام :
-fullscreen
عمل :
اجرای GTA4 در حالت تمام صفحه (فول اسکرین)
مثال :
-fullscreen
نام :
-windowed
عمل :
اجرای GTA 4 در حالت پنجره ای (حالت معمولی نمایش ویندوز)
مثال :
-windowed
نام :
-availablevidmem
عمل :
این گزینه بسیار عالی برای کسانی است که از گرافیک ضعیفی برخوردار هستند . اختصاص دادن میزان مشخصی از رم به Vram یا مموری گرافیک
مثال :
-availablevidmem 1.5
نام :
-percentvidmem
عمل :
بازی هرچقدر از رم گرافیکی شما را که میخواهد استفاده کند . عدد 1.0 به معنی استفاده کامل و عدد 0.5 به معنی نصف است .
مثال :
-percentvidmem 0.5
نام :
-frameLimit
عمل :
محدود کردن میزان فریم ها
مثال :
-frameLimit 1
نام :
-refreshrate
عمل :
والا من چیزی نفهمیدم ولی مثل اینکه گزینه خطریه بهتره نزنید .
adjusts the refresh rate (oddly enough) be careful do not set a refresh rate your monitor can't do
مثال :
-refreshrate 60
نام :
-fullspecaudio
عمل :
بیشترین میزان استفاده از cpu audio
مثال :
-fullspecaudio
نام :
-minspecaudio
عمل :
عکس گزینه قبل
مثال :
-minspecaudio
نام :
-noprecache
عمل :
خاموش کردن precache
مثال :
precache
نام :
-nomemrestrict
عمل :
غیر فعال کردن تمامی محدودیت های مموری (رم)
مثال :
-nomemrestrict
نام :
-benchmark
عمل :
اجرای بنچمارک درهنگام شروع بازی و سپس بستن بازی
مثال :
-benchmark
نام :
-help
عمل :
لیست و نحوه استفاده از Command البته زیاد جالب نیست
مثال :
-help
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر فارسی بودن این فروم احتمالا شما خط تیره ها رو جلوی نوشته ها میبینید . دقت کنید خط تیره ها در پشت هر نوشته هستن . برای وارد کردن کد ها یک فایل با Notepad در محل نصب بازی با نام commandline ایجاد کنید و سپس قسمت های مثال رو وارد کنید البته اعداد باید بسته به سلیقه و سیستم تغیر باشه و سعی کنید اگه سیستم ضعیفی دارید از مقادیر بالا استفاده نکنید . پست های یکی دو صفحه قبل هم حتما مشاهده کنید چرا که بهترین روش های استفاده از این کد ها توضیح داده شده . در انتها بگم کد ها رو باید ستونی وارد کنید یعنی پس از وارد کردن هر کد کلید Enter رو بزنید و در سطر بعدی تایپ کنید .
تشکر یادتون نره ... :10:
king of the kings
07-09-2009, 08:26
سلام..ممنون محمدرضا
خوب من دیروز کلی رو ایوی کار کردم بدون هیچ افتی و کندی دارم رو بالاترین حالت بازی می کنم دیگه گرافیکش از این بالاتر نمیره ...:31:(با استفاده از enb و visual iv وCommand Line)
اینم یه عکس از داخل بازی که با enb که دستکاریش کردم گرفتم..enb فقط مخصوص ماشین هست..
visual iv:یک مد بسیار کارامد هست که از همه ی برنامه های بالا بهتره..من دیروز ریختم خیلی تو خودروها و رنگ ساختمان ها و...تغییر داد )اصلا با ریختن این احتیاجی به enb نیست..:31:
اگه تشکر کنید enb مخصوص ماشین و اینکه دیگه برای عکس گرفتن لازم نیست برنامه داشته باشید خود enb عکس می گیره و ذخیره می کنه رو واستون می زارم...:11:
king_darkness
07-09-2009, 11:03
دوستان كسي لينك دانلود visual iv رو داره
اومدم يه عكس بزارم ولي وقتي عكس king of the kings رو ديدم يادم رفت ميخواستم چي كار كنم :دي
mohammadrezams
07-09-2009, 11:26
دوستان كسي لينك دانلود visual iv رو داره
اومدم يه عكس بزارم ولي وقتي عكس king of the kings رو ديدم يادم رفت ميخواستم چي كار كنم :دي
این یه عکس نمونه از سیستم خودمه
دیروز که KING OF SPEED گفتن این مد چیکار میکنه منم کنجکاو شدم یه امتحان بکنم خیلی خفنه . توی بنچمارکی گرفتم چهار تا فریم روش اومد . مخلوط Command با این مد میشه یه چیز محشر . این من چندین نوع رفلکس داخل خودش داره الان من یکی در سطح معمولی گذاشتم و بقیش هم تست کردم . حتی روی بالا ترین رفلکس هم که از ENB خوشگل تره همچین مشکلی نداره و مثل ENB آشغال نیست که افت فریم پیدا کنید . اصلا ENB برای بازی کردن ساخته نشده ولی این واقعا برای بازی کردنه من که خیلی حال کردم . لینک اصلیش 7 مگ بود من براتون کم حجمش کردم 5 مگ دانلود کنید . هر کدوم رو که خواستید میرید تو پوشش و فولدر های common و pc رو در محل نصب بازی کپی میکنید تا با فایل هم نام کپی بشن فولدر org files هم بک آپ هست تا اگه نخواستید به حالت اول برگردونید .
+ دانلود با حجم 5.2 مگابایت :
+ دانلود از سایت اصلی :
KING OF SPEED
07-09-2009, 11:38
نام :
-refreshrate
عمل :
والا من چیزی نفهمیدم ولی مثل اینکه گزینه خطریه بهتره نزنید .
adjusts the refresh rate (oddly enough) be careful do not set a refresh rate your monitor can't do
مثال :
-refreshrate 60
احتمالا همون فرکانس صفحه نمایشه به هرتز مثلا 85Hz
--------------------------------------------------
میشه در مورد اینا بیشتر توضیح بدی؟
نام :
-fullspecaudio
عمل :
بیشترین میزان استفاده از cpu audio
مثال :
-fullspecaudio
نام :
-minspecaudio
عمل :
عکس گزینه قبل
مثال :
-minspecaudio
نام :
-noprecache
عمل :
خاموش کردن precache
مثال :
precache
برای استفاده کمتر از cpu هنوز راهی پیدا نشده؟
---------------------------------------------------
تو visual iv که دانلود کردم دوتا پوشه ی DOF و NO DOF کسی میدونه فرق اینا چیه؟
اخرین حالت ایوی
من enb و visualiv رو همزمان هم ریختم ولی ماشین ها بقدری سفید میشن که رنگشون مشخص نیست و برقشون چشمو میزنه مثل آینه !!!
اگه بتونی تو enb تاریکی و شدت نور زیاد بازی رو کم کنی خیلی عالی میشه...دیگه فقط کیفیت میمونه....موفق باشی
mohammadrezams
07-09-2009, 12:49
احتمالا همون فرکانس صفحه نمایشه به هرتز مثلا 85Hz
--------------------------------------------------
میشه در مورد اینا بیشتر توضیح بدی؟
---------------------------------------------------
من enb و visualiv رو همزمان هم ریختم ولی ماشین ها بقدری سفید میشن که رنگشون مشخص نیست و برقشون چشمو میزنه مثل آینه !!!
اگه بتونی تو enb تاریکی و شدت نور زیاد بازی رو کم کنی خیلی عالی میشه...دیگه فقط کیفیت میمونه....موفق باشی
راستشو بخوای خودمم نمیدونم . ولی فکر کنم تا حدودی استفاده رو کم میکنن ولی اصلا به فریم ها کمک نمیکنن من قبلا توی کامند لاین نوشته بودمشون ولی کار خاصی نمیکردن الان همون دو تا کد رو که نوشتم خیلی سرعتم عالیه امروز خیلی بازی کردم مخصوصا بازی تو شب خیلی حال میده . فرق اون دو تا پوشه رو نمیدونم ولی من با فایل های پوشه NOF فریم بیشتر گرفتم بهتر بود . در مورد کار آخریتون هم enb بدرد نمیخوره پاکش کنی بهتره . مثلا با تراینر من سازگاری نداشت وقتی که بک اسپیس رو میزدم بازی گیر میکرد .
moein-hente
07-09-2009, 12:59
سلام به همه ي دوستان.
من ديروز وقتي ديدم كه King Of The Kings اون commandline را گذاشته تصميم گرفتم كه دوباره بازي را نصب كنم.
ولي وقتي كه commandline را ريختم يك مشكلي براي من پيش آمد.
قبل از اينكه commandline را نصب كنم مقدار حافظه ي گرافيك من 1000 بود، ولي حالا شده 300 !!!
يك مشكل ديگه هم دارم. من پچ 1.2 را نصب كردم و حالا وقتي بازي را اجرا ميكنم اين ارور رو ميده:
GTA IV FATAL ERROR: WS10
فكر كنم اشكال از كرك بازي باشه. اگه كسي كرك بازي رو داره لطفا به من بدهد.
يك خواهش ديگه هم دارم. اگه ميشه چيت كد هاي بازي را بدهيد.
king_darkness
07-09-2009, 13:05
این یه عکس نمونه از سیستم خودمه
دیروز که KING OF SPEED گفتن این مد چیکار میکنه منم کنجکاو شدم یه امتحان بکنم خیلی خفنه . توی بنچمارکی گرفتم چهار تا فریم روش اومد . مخلوط Command با این مد میشه یه چیز محشر . این من چندین نوع رفلکس داخل خودش داره الان من یکی در سطح معمولی گذاشتم و بقیش هم تست کردم . حتی روی بالا ترین رفلکس هم که از ENB خوشگل تره همچین مشکلی نداره و مثل ENB آشغال نیست که افت فریم پیدا کنید . اصلا ENB برای بازی کردن ساخته نشده ولی این واقعا برای بازی کردنه من که خیلی حال کردم . لینک اصلیش 7 مگ بود من براتون کم حجمش کردم 5 مگ دانلود کنید . هر کدوم رو که خواستید میرید تو پوشش و فولدر های common و pc رو در محل نصب بازی کپی میکنید تا با فایل هم نام کپی بشن فولدر org files هم بک آپ هست تا اگه نخواستید به حالت اول برگردونید .
+ دانلود با حجم 5.2 مگابایت :
داداش دستت درد نكنه ولي من نمي تونم از اين سايت دانلود كنم
لطفا يه جاي ديگه آپ كن در ضمن اون فولد org files رو توش نزار چون من نياز ندارم
باتشكر
کاربر_P30W
07-09-2009, 13:52
از جمله viewdistance زیاد کردم (عکس) که البته بازی کمی کند شد:13:
و برای افزایش گرافیک بیخیال enb بشیدچون زیاد جالب نیست
شما نباید ویودیستنس را حداکثر کنید؛این کار به هیچ عنوان حتی در سیستم های ادونسد گیمر توصیه نمیگردد.
لطفاً فایل .ini مد فوق را تنظیم کرده؛سپس متوجه خواهید شد که مدی نسبتاً جالبی است.(من طرفدار هیچ مدی برای جی تی ای نیستم).
__________________________________________________ ___________________
نام :
-refreshrate
عمل :
والا من چیزی نفهمیدم ولی مثل اینکه گزینه خطریه بهتره نزنید :31:.
مثال :
I-refreshrate 60
RefreshRate معمولا بسته به نوع مانیتور شما؛فرق دارد؛برای دانستن مقدار ریلود شدن هر صفحه بر ثانیه (RefrashRate) راست کلیک کنید بر درایو گرافیک؛همه چیز را میتوان در مبحث گرافیک در آن جا متوجه شد.
پس از اجرا بازی قبل از استارت بازی؛با زدن کنترل+الت+دلیت به سربرگ پروگرس بروید و سپس جی تی ای 4 . ای اکس ای را پیدا کرده و راست کلیک کنید رویش و سپس آفکتیو را کلیک کرده و سپس سی پی یو 1 را غیر فعال کنید - تیکش را بر دارید.
DoF همان مقدار عمیق بودن تصویر را معنی میدهد؛بدینگونه که فوکوس دوربین بازی زیاد و در نتیجه نقاط دور؛تار میگردد؛اگر شما از آپشن no DoF استفاده کنید و کارت گرافیکتان در نوع سری 8 انویدیا و مدل 8400 باشد؛بازی فریم ریت بیشتری خواهد داشت-متاسفانه اگر هر نوع از کارت ATI را دارید؛باید پوشه no DoF را انتخاب کنید.
دقیقاً در فایل .INI تقویت کننده گرافیک؛انجام چنین اعمالی شدنی است.
اولین مد در ص1 تاپیک مدی است که شما بدنبال آن هستید.
GTA IV FATAL ERROR: WS10
علت و چگونگی رفع این مشکل را میدانم اما نمی گویم تا شما همین سوال را در تاپیک رفع مشکلات جی تی ای 4 بنویسید؛آنجا به شما میگویم،البته مثل اینکه قبلاً علتش و رفع مشکلش را نوشته بوده ام.
سپاس.
mohammadrezams
07-09-2009, 13:55
سلام دوستان ...
امیدوارم نماز و روزه هاتون مورد قبول درگاه حق واقع بشه .
امروز میخوام براتون پژو 207 بزارم . یه ماشین خفن که امیدوارم ازش خوشتون بیاد .
قابلیت :
- رفلکس زیبای بدنه
- کیفیت مناسب
- کار کردن اکثر قطعات
- هندلینگ واقعی
- آسیب دیدن واقعی
معایب :
- عدم شکستن شیشه عقب
- مناسب نبودن ریخت رینگ پس از ترکیدن لاستیک
- داشتن فقط یک رنگ
تست سرعت و تعادل :
تست سرعت و تعادل ماشین خوبه . حد اکثر سرعت ماشین 100 کیلومتر در ساعت با تعادل و شتاب و فرمان پذیری مناسبه رینگ های ماشینم بزرگه و خیلی خفن هستن .
نتیجه :
من به این ماشین نمره متوسط میدم فقط همین ... . امیدوارم خوشتون بیاد .
+ دانلود با حجم 3.6 مگابایت :
sajjadgameactor
07-09-2009, 14:04
در هنر عکاسی :
عمق میدان یا (Depth Of Field (DOF به ناحیه ای گفته میشه که تمامی اشیائ موجود در آن به وضوح دیده شوند.یا به عبارت دیگر منطقه ای که اشیائ در ان قابل دیدن باشند را عمق میدان می گویند.
هر چه عمق میدان بیشتر باشد اشیائی که در دوردست قرار دارد به وضوح دیده خواهند شد.
مثل این عکس:
برعکس موضوع فوق هم وجود داره:
در این عکس با استفاده از تکنیک VRAY عمق میدان کاهش پیدا کرده
از DOF برای محو کردن اشیاء دوردست نیز استفاده می شه که در نتیجه بر روی این اشیاء پردازش کمتری انجام می شه.
اعمال DOF برروی بازی کرایسیس
keyvan63
07-09-2009, 15:43
سلام به همه دوستان..
می خواستم یه تشکر از همه بکنم مخصوصآ king of the kingsکه فایل commandline رو به ما معرفی کردن .
یه درخواس هم داشتم از اون enb که اقای king of the kings ازش تو عکسش استفاده کرده بود رو بزارید
با تشکر از دانوش و محمدرضا
moein-hente
07-09-2009, 16:03
ميشه يكي رمزهاي بازي رو بزاره؟
mohammadrezams
07-09-2009, 16:10
ميشه يكي رمزهاي بازي رو بزاره؟
سلام اینجا بخش درخواست رمز نیست بخش درخواست رمز یه جا دیگس . اما به هر حال اینم لینکش :
king of the kings
07-09-2009, 16:17
سلام به همه ی دوستان..:11:
از وقتی که commandline اومد تاپیک 5 و 6 صفحه در موردش جلو رفته ولی با اومدن visual iv حواسا پرت شد...:31:
خوب فقط جای یه enb خالی بود که الان می زارمش..:20:
کارایی این enb:
یکی از بهترین کارای این مد این هست که با ریختنش تو بازی شما می تونید از بازیتون عکس بگیرید به این طریق که وقتی داخل بازی می شید با زدن دکمه ی prt Sc sys rq شما می تونید عکس بگیرید .جالب اینجا هست که خودش در محل نصب بازی ذخیره می کنه..:46:
این مد فقط مخصوص ماشین هست....معمولا enb هایی که برای اطراف هم بودن بدرد نمی خورن..:13:
سعی کردم تا حدی که می شه ماشین زیاد روشن نشه ..
البته تو عکس زیر زیاد enb ملوم نیست ..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید
پسوورد:emad
راستی یه خبر هم بدم باز هم در مورد بالا بردن گرافیک هست که منتظر باشید
king_darkness
07-09-2009, 16:38
سلام visual ivرو دانلود كردم
حالا كدوم فولدر رو تو بازي كپي كنم تا بازي با آخرين گرافيك راحت اجرا بشه ؟؟؟
ويرايش
داداش عماد شما كه كامپيوتر شاخي داري به قول بچهها ابر رايانه به فكر خنك كردنش هم هستي
چون در حالت عادي بازي درجه حرارت كارت گرافيك و سي پي يو خيلي بالا ميره حالا شما تا آخر گرافيك رو بالا بردي ؟؟؟
راستي پسورد اون فايل رو يادت رفت بنويسي كه emad هستش
king of the kings
07-09-2009, 16:55
سلام رو دانلود كردم
ويرايش
داداش عماد شما كه كامپيوتر شاخي داري به قول بچهها ابر رايانه به فكر خنك كردنش هم هستي
چون در حالت عادي بازي درجه حرارت كارت گرافيك و سي پي يو خيلي بالا ميره حالا شما تا آخر گرافيك رو بالا بردي ؟؟؟
در مورد visual iv من هنوز ورژن 1.4 نگرفتم ..بچه ها اومدن جوابتو می دن..
به فکرش بودم کارت گرافیک دوتا فن داره جدا بغیر از فن کامپیوتر و...دست می زنم به کیس دستم خنک می شه(باد می زنه بیرون)..:31:اره تا اخرین حالت بردم
ممنون اصلا حواسم به پسوررد نبود..
mohammadrezams
07-09-2009, 18:11
سلام visual ivرو دانلود كردم
ويرايش
برای مثال :
از دو تا فولدر :
DOF
NO DOF
یکیشو میری .
مثلا اولی .
حالا به یکی از فولدر ها میری مثلا :
reflection normal
حالا میری به فولدر :
high-end CPU and GPU
حالا دو تا فولدر pc و common رو کپی میکنی و میریزی تو محل نصب بازی و توی اروری که ظاهر میشه yes رو میزنی .
تموم شد .
توی قسمتی که گفتم reflection normal میتونی به فولدر های دیگه بری . مراحل همینه .
در مورد visual iv من هنوز ورژن 1.4 نگرفتم ..بچه ها اومدن جوابتو می دن..
به فکرش بودم کارت گرافیک دوتا فن داره جدا بغیر از فن کامپیوتر و...دست می زنم به کیس دستم خنک می شه(باد می زنه بیرون)..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اره تا اخرین حالت بردم
ممنون اصلا حواسم به پسوررد نبود..
کیس منو جرات داری بیا دست بزن الان بخاریه برای زمستون اتاقم گرمه :دی
king_darkness
07-09-2009, 18:42
برای مثال :
از دو تا فولدر :
DOF
NO DOF
یکیشو میری .
مثلا اولی .
حالا به یکی از فولدر ها میری مثلا :
reflection normal
حالا میری به فولدر :
high-end CPU and GPU
حالا دو تا فولدر pc و common رو کپی میکنی و میریزی تو محل نصب بازی و توی اروری که ظاهر میشه yes رو میزنی .
تموم شد .
توی قسمتی که گفتم reflection normal میتونی به فولدر های دیگه بری . مراحل همینه .
کیس منو جرات داری بیا دست بزن الان بخاریه برای زمستون اتاقم گرمه :دی
منظورم اين بود كه كدوم فولدر رو كپي كنم تا آخرين حد گرافيك رو داشتي باشم
dof يا no dof
فكر كنم اين پوشه از همه بهتر باشه ؟؟؟
DOF\reflection strong\high-end CPU and GPU
درسته ؟؟؟
king of the kings
07-09-2009, 18:45
کیس منو جرات داری بیا دست بزن الان بخاریه برای زمستون اتاقم گرمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه پس مشکل گاز و ..رو نداری..
mohammadrezams
07-09-2009, 19:53
dof يا no dof
درسته ؟؟؟
آره اولی از سمت چپ رفلکس متوسط داره وسطی که همونه که شما میگی رفلکسش توپه و آخری هم معمولیه
کاربر_P30W
07-09-2009, 20:02
امروز میخوام براتون پژو 207 بزارم......
آفرین به شما!
نتنها شما قبل از ویرایش آن پست شما نوشته بودید؛"این مدل تست خواهد شد"،بلکه در همان پست؛بعد از تست کردن مدل,آنرا نقل کردید و پست جدیدی نگذاشته اید!
دوستان دیگر باید از نظم این فرد بزرگوار یاد بگیرند و نظم را تا مقدار ممکن،نگه داشته باشند.
سلام به همه ی دوستان..:11:
از وقتی که commandline اومد تاپیک 5 و 6 صفحه در موردش جلو رفته ولی با اومدن visual iv حواسا پرت شد...:31:
خوب فقط جای یه enb خالی بود که الان می زارمش..:20:
کارایی این enb:
یکی از بهترین کارای این مد این هست که...
حالا دوستان مخالف این مد متوجه توانایی های این مد شدند؟
باز هم میگویم من شخصاً این مد را نصب نکرده ام ولی از سخنان غیر منطقی خوشم نمی آید.
سلام به همه دوستان..
می خواستم یه تشکر از همه بکنم مخصوصآ king of the kingsکه فایل commandline رو به ما معرفی کردن .
یه درخواس هم داشتم از اون enb که اقای king of the kings ازش تو عکسش استفاده کرده بود رو بزارید
با تشکر از دانوش و محمدرضا
ممنون؛"کاربر گرامی"؛
شما می توانید لینک را در ص1 بیابید؛در ضمن من که قبلاً به شما لینک دانلود را داده بودم...شایدم درخواستتان را اشتباه متوجه شدم.
کاربر_P30W
07-09-2009, 20:08
dof يا no dof
درسته ؟؟؟
لطفاً پس از آمدن به تاپیک؛کمی حوصله کنید و صفحاتی را که ندیده اید،ببینید؛
من جواب شما را داده بودم و در ضمن ان مد از حداکثر گرافیک استفاده نمیکند و همانطور که گفته بودم مخصوص سیستم های ضعیفی است که می توانند گرافیک بهتری را در بازی ایجاد کنند؛نه سیستم های قوی ای که می توان قدرت پلی استیشن سه را با آنها ایجاد کرد.
این هم از دو تا مانده به آخرین پستی که جواب ها را داده بودم(تا این تاریخ)-آخرین پست همین پست است(البته تا این تاریخ)-:
keyvan63
07-09-2009, 21:02
ممنون؛"کاربر گرامی"؛
شما می توانید لینک را در ص1 بیابید؛در ضمن من که قبلاً به شما لینک دانلود را داده بودم...شایدم درخواستتان را اشتباه متوجه شدم.
نه من منظورم اون enb بود که داشتن دستکاریش می کردن ..چند پست قبل گذاشتن..خیلی هم توپ بود ..ممنون
hshak2006
08-09-2009, 00:22
اگه کسی چیزی در این مورد میدونه به ما هم بگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadrezams
08-09-2009, 00:34
سلام
امروز میخوام Audi Q7 رو براتون بزارم . البته قبلا گذاشته بودم ولی نقدی ازش نگذاشته بودم . ولی حالا میخوام بزارم .
سازنده ها :
Dolmat Dmitry و Screper
جایزگینی با :
huntley
حجم فایل ها :
فایل huntley.wft :
1.52 مگابایت
فایل huntley.wtd :
1.09 مگابایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقابلیت ها :
- رفلکس زیبای بدنه
- بدنه با کیفیت
- حجم مطلوب قطعات
- کار کردن اکثر قطعات (به جز صندوق)
- آسیب دیدن مناسب
معایب :
- مشکل همیشگی ترکیدن لاستیک و زیبا نبودن رینگ
- عدم امکان باز شدن صندوق عقب
- اگه کنار یکی از پنجره ها بایستید و بخواید به اون طرف ماشین تیر بزنید تیر از پنجره نمیگذره تا به اون طرف بخوره
تست سرعت و تعادل :
حد اکثر سرعت ماشین 100 کیلومتر در ساعت با هندلینگ بسیار مناسبه و تعادل ماشینم در طول رانندگی برام عالی بود و در رانندگی با این ماشین هیچ مشکلی نداشتم و به این قسمت ماشین نمره خیلی خوب میدم .
اکشن این تصویرو حال کنید !!!
نتیجه :
این ماشین یکی از بهترین و خوشگل ترین ماشین هایی هست که تاحالا دانلود کردم و پیشنهاد میکنم شما هم حتما دانلود کنید و ازش لذت ببرید من به این ماشین نمره خوب میدم .
+ دانلود با حجم 4 مگابایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل vehshare.wtd هم همراه با فایل های دیگه توی vehicles.img ایمپورت کنید . واگر نه چراغ راهنما و بقیه چراغ ها به رنگ سفید روشن میشن .
پاسخ به سوالات
نه من منظورم اون enb بود که داشتن دستکاریش می کردن ..چند پست قبل گذاشتن..خیلی هم توپ بود ..ممنوناگه منظورتون اونی هست که من گذاشتم لینکش اصلاح شد برید و از لینک اصلی دانلود کنید .
ho3in_eblic
08-09-2009, 04:43
سلام
متاسفانه یا خوشبختانه تعداد صفحات انقدر زیاد هست که منی که تازه با این فرم آشنا شدم نمیتونم آموزش قرار دادن این ماشینا یا هر مد دیگه ای رو پیدا کنم.
آگه میشه یکی آموزش قرار دادن اینارو تو یه فایل پی دی اف قرار بده تا من و امثال من که قطعا تعدادشون زیاده بتونن استفاده کنن
ممنون
KING OF SPEED
08-09-2009, 04:47
لطفاً فایل .ini مد فوق را تنظیم کرده؛سپس متوجه خواهید شد که مدی نسبتاً جالبی است.(من طرفدار هیچ مدی برای جی تی ای نیستم).
دقیقاً در فایل .INI تقویت کننده گرافیک؛انجام چنین اعمالی شدنی است.
رفتم تو این فایله سرگیجه گرفتم اومدم بیرون :دی
از DOF برای محو کردن اشیاء دوردست نیز استفاده می شه که در نتیجه بر روی این اشیاء پردازش کمتری انجام می شه.
گفتم چرا از وقتی no dof رو ریختم بازی کندتر شده که روون تر نشده (فکر میکردم سبکتره!)
ان مد از حداکثر گرافیک استفاده نمیکند و همانطور که گفته بودم مخصوص سیستم های ضعیفی است که می توانند گرافیک بهتری را در بازی ایجاد کنند؛نه سیستم های قوی ای که می توان قدرت پلی استیشن سه را با آنها ایجاد کرد.
مگه مد دیگه ای هم هست (البته من یکی یادمه که اسمش یه HD هم داشت که چون حجمش حدود 7.5GB بود کلا بیخیالش شدم!)
-----------------------------------------------
دوتا سوال:
1-در صندوق عقب ماشین ها رو چطور میشه باز کرد؟
2-چرا این سرعت سنج اینطوریه؟...وقتی داری با حداکثر سرعت میری و سرعت 120 رو حدس میزنی یه نگا میندازی میبینه نوشته 80 تا و حالت گرفته میشه...!(رو حالت KmH)
keyvan63
08-09-2009, 09:27
اگه منظورتون اونی هست که من گذاشتم لینکش اصلاح شد برید و از لینک اصلی دانلود کنید .
منظورم این enb بود که گذاشتن...
mohammadrezams
08-09-2009, 09:57
دوتا سوال:
2-چرا این سرعت سنج اینطوریه؟...وقتی داری با حداکثر سرعت میری و سرعت 120 رو حدس میزنی یه نگا میندازی میبینه نوشته 80 تا و حالت گرفته میشه...!(رو حالت KmH)
با استفاده از تراینری که من گذاشتم . بعد از نصب توی محیط بازی کلید F3 رو میزنی . توی منویی که سمت چپ و بالا میاد با استفاده از کلید Num2 (کلید شماره دو قسمت ماشین حساب) میری به منوی Car Options و حالا یه عالمه گزینه هست اون وسط وسطا یه سری گزینه هست که اولشون نوشته Open مثلا Open Left Front Door یا Open Truck یا Open Hood که هرکدومو با استفاده از کلید های Num2 و Num8 روی اونها میری و کلید 5 رو میزنی تا فعال شن .برای غیر فعال کردشونم روی هم نام اون گزینه ها که اولشون به جای Open کلمه Close داره رو میزنی .
لینک تراینر :
KING OF GTA
08-09-2009, 14:07
سلام به تمامي عزيزان خسته نباشيد من تازه عضو هستم دربحث ها كمكم كنيد دانوش پيچگاه از پست هات خيلي ممنونم خيلي خوب كار ميكني.
باسلا م خدمت تمامي عزيزاندر مورد مدینگ این-بویلت بازی چطوري نصب كنم
سلام به تمامي عزيزان در مورد مدینگ این-بویلت بازی چطوري نصبش كنم.
Amir_Amir_Amir
09-09-2009, 01:23
سلام دوستان ، ببخشید ما یه سوال ناشیانه داریم :
من گرافیک بازی رو اونجوری که میخوام تنظیم میکنم ولی وقتی که بازی رو می بندم دوباره بازش می کنم دوباره تنظیمات میریزه به هم (!) و دوبار مثل حالت اولش میشه ، چکارش کنم درست بشه ؟
ممنون.
KING OF GTA
09-09-2009, 13:05
در مورد مدینگ این-بویلت بازی: من enbseries.ini رو تغییر میدم مثلا شماره های داخلشو عوض میکنم اما وقتی میرم رو بازی یا خیلی روشنه یا گرافیکش خراب شده وچند مشکل دیکه داخلenbseries.ini یک سری نوشته با شماره هست چیکار کنم یا چه عددی رو بنویسم تا گرافیک بازی مثل اون عکس داخل پست صفحه ی اول بشه لطفا کمکم کنید.ممنون.
امير موسر
09-09-2009, 13:51
آقا ما این هوکا ایی که تو پست اول بود ( همون 4 تا ) گرفتیم ! بعد اون OPEN IV رو هم گرفتم ! بعد مود اسپرت کردن ماشینم گرفتم ! حالا یکی یه توضیح بده اینارو چیکار کنم !؟
yaghob.boss
09-09-2009, 13:55
با سلام دوستان من جدید ترین پچ و کرک رو میخوام که بیشترین مشکلات بازی یعنی غیب شدن اشیا و گیر کردن بازی و.. رو حل کنه . درضمن یه آموزش واسه ریختن ماشین ها و مد ها بدید والا نمیتونم تمام صفحات تایپیک رو بگردم
راستی ورژن فارسی این بازی اومده؟
این بازی با سیستم زیر راحت اجرا میشه
cpu : phenon II x3 720
vga : 9800 giforce
ram : 4GB
KING OF GTA
09-09-2009, 17:27
بابا یکی جواب بده دغ کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز king of gta پچ جديد رو واست فرستادم برو حال كن
بابا یکی جواب بده دغ کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرفتي بگو توضيح بدم
مجتبي اسدي
10-09-2009, 11:50
ببخشيد import كردن فايل هاي 3d بازي در 3d max چگونه است؟
با تشكر:11:
KING OF GTA
10-09-2009, 17:06
قربون همه ی شما گل پسر ها من فقط میخوام یه کد خوب برای گرافیک می خوام مثلا کدهای INI زحمت بکشید اون فایل txt رو با تمامی تغییرات خودتون که در فایل انجام دادید و گرافیک بازی رو به حد اکثر رسوندید رو واسم بزارید....
king of the kings
10-09-2009, 20:00
ما که کلی درمورد گرافیک باز و اون فایل توضیح دادیم که..
ببین اگه می خوای گرافیک بازیت بره بالا برو اون visual iv و commandline که من گذاشتم رو بگیر.
mahammad_reza
11-09-2009, 02:30
سلام
من با این سیتم میتونم چند تا فریم بگیرم تو بهترین تنظیمات بدون aa
e5200
9500gt 512m
2g
SIMON137
11-09-2009, 11:56
سلام دوستان
من می خواستم تازه شروع به دانلود کنم ببینم اصلا چی به چیه ...
میگم وقتی شما به بازی یک ماشین اضافه می کنید ، این ماشین به ماشین های موجود اضافه میشه یا یکی از ماشین های موجود در بازی رو تغییر میده ؟
king of the kings
11-09-2009, 12:30
سلام دوستان
میگم وقتی شما به بازی یک ماشین اضافه می کنید ، این ماشین به ماشین های موجود اضافه میشه یا یکی از ماشین های موجود در بازی رو تغییر میده ؟
ماشین جایگزین یکی از ماشین های دیگه میشه..اضافه نمی شه
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان از شما سروران ميخوام هرچي ماشين ايراني براي gtaIVهست بذاريد براي دانلود ممنون ميشم
چرا من هر کدوم از این پچ ها رو که نصب می کنم بازی دیگه بالا نمیاد؟
hshak2006
11-09-2009, 14:22
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان از شما سروران ميخوام هرچي ماشين ايراني براي gtaIVهست بذاريد براي دانلود ممنون ميشم
هنوز هیچ ماشین ایرانی ساخته نشده
KING OF GTA
11-09-2009, 14:46
دوستان گلم من مشکل این رو ندارم مشکل من اینکه نمیدونم فایل ini که توی enbهست رو تنظیم کنم من فقط اون فایل رو با تنظیمات اخرین گرا فیک که خودتون تغییر دادید رو میخوام...راستی cpu:core 2 با cpu :core 2 duo چه فرقی داره؟؟؟؟؟
KING OF GTA
11-09-2009, 17:41
سلام به دوستان گل اگه منظور منو نمی فهمید اگه میشه یکی شمارشو بهم بده تا بهاش تماس بگیرم...لطفا!!!!!!!!
کاربر_P30W
11-09-2009, 19:24
اگه کسی چیزی در این مورد میدونه به ما هم بگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از آمدن بازی جی تی ای 4؛حدوداً 8 نوع عنوان دروغین و شایعه به وجود آمده بود که یکی از انها این بود که البته از میان 8 نوع؛مشهور تر بود.
دوتا سوال:
با ترینر میشود،آن گونه در بازی امکان این کار نیست.
(سوال 2 مربوط به خود بازی نیست؛از جواب دادن خودداری میکنیم).
سلام
متاسفانه یا خوشبختانه تعداد صفحات انقدر زیاد هست که منی که تازه با این فرم آشنا شدم نمیتونم آموزش قرار دادن این ماشینا یا هر مد دیگه ای رو پیدا کنم.
آگه میشه یکی آموزش قرار دادن اینارو تو یه فایل پی دی اف قرار بده تا من و امثال من که قطعا تعدادشون زیاده بتونن استفاده کنن
ممنون
دوستان از قبل چنین کرده بوده اند، از آقای محمد رضا بپرسید؛به شما می گوید.
سلام به تمامي عزيزان خسته نباشيد من تازه عضو هستم دربحث ها كمكم كنيد دانوش پيچگاه از پست هات خيلي ممنونم خيلي خوب كار ميكني.
باسلا م خدمت تمامي عزيزاندر مورد مدینگ این-بویلت بازی چطوري نصب كنم
سلام به تمامي عزيزان در مورد مدینگ این-بویلت بازی چطوري نصبش كنم.
با سپاسی فراوان... .
نصب تقویت کننده بازی؛در خود پچ وجود دارد و همانطور که گفته شده؛باید فایل ها را یا جایگزین و یا در جایی که بازی را ریختید؛بریزید.
سلام دوستان ، ببخشید ما یه سوال ناشیانه داریم :
من گرافیک بازی رو اونجوری که میخوام تنظیم میکنم ولی وقتی که بازی رو می بندم دوباره بازش می کنم دوباره تنظیمات میریزه به هم (!) و دوبار مثل حالت اولش میشه ، چکارش کنم درست بشه ؟
ممنون.
بازی را با Commandline.txt ادیت کردید یا خیر؟
اگر کردید شما باید در فایل فوق حالت نامحدود را انخاب کنید.
اگر نکردید،سعی کنید از گرافیک کمتری استفاده شود؛یعنی عدد زیر منو،رنگش سبز بماند و در ضمن رفریش هرتز را به مقدار استاندارد مانیتورتان (75 یا کمتر) تغییر دهید.
در مورد مدینگ این-بویلت بازی: من enbseries.ini رو تغییر میدم مثلا شماره های داخلشو عوض میکنم اما وقتی میرم رو بازی یا خیلی روشنه یا گرافیکش خراب شده وچند مشکل دیکه داخلenbseries.ini یک سری نوشته با شماره هست چیکار کنم یا چه عددی رو بنویسم تا گرافیک بازی مثل اون عکس داخل پست صفحه ی اول بشه لطفا کمکم کنید.ممنون.
در هر کامپیوتر،نتیجه فرق دارد و شما باید خودتان آنرا ادیت کنید،همان طور که گفته شد،می توانید از آدرس فوق برای ادیت .ini فایل ENB که به زبان فارسی است و من آنرا نوشته بوده ام؛کمک بگیرید:
آقا ما این هوکا ایی که تو پست اول بود ( همون 4 تا ) گرفتیم ! بعد اون OPEN IV رو هم گرفتم ! بعد مود اسپرت کردن ماشینم گرفتم ! حالا یکی یه توضیح بده اینارو چیکار کنم !؟
هوک برای نصب پچ است،پس شما آنها را در جایی که بازی را نصب کردید؛بریزید و اپن4 هم برای ادیت مدل های سه بعدی و... است.
با سلام دوستان من جدید ترین پچ و کرک رو میخوام که بیشترین مشکلات بازی یعنی غیب شدن اشیا و گیر کردن بازی و.. رو حل کنه . درضمن یه آموزش واسه ریختن ماشین ها و مد ها بدید والا نمیتونم تمام صفحات تایپیک رو بگردم
راستی ورژن فارسی این بازی اومده؟
این بازی با سیستم زیر راحت اجرا میشه
cpu : phenon II x3 720
vga : 9800 giforce
ram : 4GB
کرک رازور برای ورژن 4 بازی.
ورژن فارسی وجود ندارد.
720 مدل خوبی نیست؛اما کارت گرافیکتان جبران میکند،در نتیجه فریم زیر 37 تا 20 را می توانید با این بازی تجربه کنید و البته سوالتان مربوط به قسمت تاپیک رفع اشکالات جی تی ای 4 بوده و من نمیبایست جوابتان را می دادم.
ببخشيد import كردن فايل هاي 3d بازي در 3d max چگونه است؟
با تشكر:11:
قربون همه ی شما گل پسر ها من فقط میخوام یه کد خوب برای گرافیک می خوام مثلا کدهای INI زحمت بکشید اون فایل txt رو با تمامی تغییرات خودتون که در فایل انجام دادید و گرافیک بازی رو به حد اکثر رسوندید رو واسم بزارید....
جوابتان داده شده.
سلام
من با این سیتم میتونم چند تا فریم بگیرم تو بهترین تنظیمات بدون aa
e5200
9500gt 512m
2g
هم سی پی یو و هم گرافیک کم سرعت اما پر قدرت هستند،بدینگونه که اگر گرافیکتان از نوع جی دی دی آر دو باشد،کارت گرافیکتان حتی از 9400 جی تی هم کمتر سرعت دارد و فروشنده سرتان را بنوعی کلاه گذاشته است.
فریم هم اگر 23-25 باشد،خیلی خوب است اما باز هم بسته به دایرکت ایکس و قطعات سخت افزاری دیگر حتی فن مربوط میشود در ضمن سوالتان مربوط به این تاپیک نیست.
سلام دوستان
جایگزین میشود،اما امکان اضافه شدن هم وجود دارد؛بدینگونه که شاید (و یا حتماً) از رم گرافیک؛بازی بیشتر استفاده میکند و یا می خورد.
ماشین های ایرانی آماده برای تبدیل شدن از فایل سه بعدی به فایل جی تی ای هستند اما تبدیل شونده ای که خوب کار کند وجو ندارد.
چرا من هر کدوم از این پچ ها رو که نصب می کنم بازی دیگه بالا نمیاد؟
بسته به نوع پچ شما دارد اگر پچ مثلا 1.0.1.0 را دانلود کردید,
1:کرک مخصوص را باید دانلود کنید
2:بازی قبل تز نصب پچ باید با کرک مخصوصش می بوده
ولی اگر مربوط به پچ های ادیت کننده؛مثل مد هایی که در ص1 است،باشد،؛مشکل ازخودتان در نصب این پچ ها است.
دوستان گلم من مشکل این رو ندارم مشکل من اینکه نمیدونم فایل ini که توی enbهست رو تنظیم کنم من فقط اون فایل رو با تنظیمات اخرین گرا فیک که خودتون تغییر دادید رو میخوام...راستی cpu:core 2 با cpu :core 2 duo چه فرقی داره؟؟؟؟؟
جواب داده شده بود؛
سی پی یو های دو کره(هسته ای) ای را کره دویا و تک هسته ای را کره می نامند. پس اگر سی پی یو 2 کره دویا بوده؛ بدین معناست که از دو قسمت دو هسته ای ساخته شده که البته هرچه هسته بیشتر باشد،بهتر است-در صورت نیاز بیشتر توضیح می دهم.
امير موسر
11-09-2009, 19:32
هوک برای نصب پچ است،پس شما آنها را در جایی که بازی را نصب کردید؛بریزید و اپن4 هم برای ادیت مدل های سه بعدی و... است.اون پچ که برای اسپرت کردن ماشینه رو چجوری بیاد بریزم !
کاربر_P30W
11-09-2009, 20:20
اون پچ که برای اسپرت کردن ماشینه رو چجوری بیاد بریزم !
در اول هوک مخصوص را ریخته و سپس پچ را در پوشه Scripts بریزید،آنگاه دکمه F12 را با دکمه Num5 بگیرید(در بازی) و سپس پچ اجرا می گردد.
امير موسر
11-09-2009, 20:26
در اول هوک مخصوص را ریخته و سپس پچ را در پوشه Scripts بریزید،آنگاه دکمه F12 را با دکمه Num5 بگیرید(در بازی) و سپس پچ اجرا می گردد.
آقا دستت درد نکنه ! ولی من پوشه Scripts رو پیدا نکردم ! با برنامه openiv باید بریزیم !
djjaguar
11-09-2009, 21:57
سلام
یه مشکل برا چندتا از بچه ها پیش اومده که مطرح می کنم اگر کسی علت و راه حل رو می دونه ممنون میشم بگه
بعد از اضافه کردن ماشین های جدید به بازی ، با ورود به بعضی قسمت های شهر میانی .بازی ارور میده و به ویندوز بر می گرده علت چیه؟
djjaguar
11-09-2009, 21:57
در ضمن در این قسمت چندتا ماشین جدید اومده که توصیه می کنم چک کنید
mohammadrezams
11-09-2009, 22:48
سلام دوستان ...
شهادت امام علی (ع) رو بهتون تسلیت میگم ...
امروز میخوام براتون Mercedes Benz SeL600 رو بزارم ...
شاید این آخرین پستی باشه که تو این تاپیک میدم البته بازم سر میزنم ولی دیگه اینقدر سریع پست نمیدم اگرم ماشینی گذاشتم نقد نمیزارم . خب مثل اینکه بدرد کسی نمیخوره که زیاد کسی تشکر نمیکنه (نمیگم که باید تشکر بشه منظورم اینه که حتما برای کسی مفید نیست) ...
بگذریم ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ماشین از همه لحاظ بهترینه و بهترین ماشینیه که من تاحالا تا این روز دانلود کردم امکاناتی که این ماشین داره فرا تر از ماشین های خود بازیه پس تا آخر این نقد همراهم باشید تا بفهید چه قابلیت هایی داره .
این ماشینو شخصی بنام Krazymond چند سال پیش با Zmodeler 1.07b برای بازی مافیا ساخته بود که الان با Zmodeler 2.2.2 برای GTA 4 تبدیل کرده .
جایگزینی با :
schafter
حجم فایل ها :
بدنه : 3.740 مگابایت
بافت : 1.040 مگابایت
قابلیت ها :
- بر روی این ماشین بسیار ریزه کاری شده به طوری که تعداد سه ضلعی های تشکیل دهنده این ماشین بیش از 110000 عدد هست (هر فایل سه بعدی از تعدادی چند ضلعی تشکلی شده) ...
- آسیب دیدن ماشین درست مثل ماشین های ارجینال بازی ...
- کار کردن تمامی چراغ ها حتی چراغ هایی که ماشین های بازی هم براشون روشن نمیشه مثلا چراغ های کلید های قسمت داشبورد و رادیو و قسمت کیلومتر شمار و بنزین و ... و همینطور قسمتی که مربوط به راهنما زدن هست و اگه برفرض مثال شما جفت راهنما بزنین جفت فلش های بالای کیلومترشمار روشن میشن و چشمک میزنن و کلا تمام قسمت هایی که توی ماشین تو شب روشن میشن تو این ماشینم روشن میشن چراغ های بیرونی هم همگی روشن میشن ....
- ده تا Extra از جمله سپر های اسپرت،ساید اسپرت ماشین،هود،یکی از این علائم اخطار ها در زیر صندوق عقب و ...
- رنگ اختصاصی برای داخل ماشین یعنی اگه دو تا ماشین کنار هم داشته باشید رنگ های اتاقشون با هم فرق داره و قابل تعویضه ...
- سیستم کثیف شدن خودروهای GTA 4 که باعث میشه ماشین بصورت واقعی و به تدریج کثیف بشه ...
- اتاق بسیار با کفیت و های تکستچر داخل و خارج خودرو ...
- اگه شیشه های چراغ ها بشکنه داخلشون بسیار طبیعی کار شده ...
- اصلا مشکلی توی رینگ وجود نداره و بعد از پنچر شدن کاملا واقعی فقط رینگ میمونه
- شیشه های ماشین به غیر از چراغ جلو دودی هستن و خیلی خفن کار شدن هیچ مشکلی هم در مورد تیر خوردن روی خودشون ندارن ...
- بازتاب نور در آینه ها بسیار زیبا تر از آینه بقل های ماشین های اصلی بازی هست ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعایب :
این خودرو هیچ عیبی نداره اگه شما پیدا کردین تو پروفایلم بهم گذارش بدین تا اینجا درج کنم ...
تست سرعت و تعادل :
حد اکثر سرعت این ماشین 120 کیلومتر در ساعته و در همین سرعت میتونه در 6 ثانیه با ترمز روی زمین میخکوب بشه البته بدون ترمز دستی . با ترمز دستی که فکر کنم نصف بشه . البته برای دیدن این امکانات باید تنظیمات هندلینگ رو انجام بدین که قبلا توضیح دادم و دیگه بهتون توضیح نمیدم . تعادل ماشینم خیلی خوبه هیچ مشکلی نداره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه نهایی :
من به شخصه عاشق این خودرو شدم و هستم و به شما پیشنهاد میکنم حتی اگه بنز ها رو دوست هم ندارین اینو دانلود کنید .
+ دانلود با حجم 4.7 مگابایت :
KING OF GTA
11-09-2009, 22:56
سلام این ارور چیه thisapplication has failedtostart be cause d3dx9-40dll.wasnot fount.re-installing the application may fix this problem
کاربر_P30W
12-09-2009, 11:44
آقا دستت درد نکنه ! ولی من پوشه Scripts رو پیدا نکردم ! با برنامه openiv باید بریزیم !
Alice رو نصب کنید
سلام
یه مشکل برا چندتا از بچه ها پیش اومده که مطرح می کنم اگر کسی علت و راه حل رو می دونه ممنون میشم بگه
بعد از اضافه کردن ماشین های جدید به بازی ، با ورود به بعضی قسمت های شهر میانی .بازی ارور میده و به ویندوز بر می گرده علت چیه؟
مربوط به نصب بد است،از بکابتان کمک بگیرید.
سلام این ارور چیه thisapplication has failedtostart be cause d3dx9-40dll.wasnot fount.re-installing the application may fix this problem
در سایت DLLs.com بروید و سپس ر ا دانلود کنید.d3dx9-40.dll
king of the kings
12-09-2009, 20:50
Grand theft auto:The Ballad Of Gay Tony
پس از گذشت مدت کوتاهی از عرضه بازی GTA IV این بار شرکت Rockstar با عنوان جدیدی از سری بازی های Grand theft auto دوباره به صحنه آمد. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید این بازی Grand theft auto: The Ballad Of Gay Tony نام گرفته است. شرکت Rockstar زمان عرضه ی این بازی را 29 اکتبر 2009 اعلام کرده است
خب الان چه ربطی به این تاپیک داشت؟
The Lost and Damned و The Ballad of G*y Tony دو DLC انحصاری GTA IV هستند که فقط برای 360 عرضه میشن!
موفق باشی.
KING OF GTA
12-09-2009, 23:16
سلام من از همه ی اساتید محترم تشکر میکنم خصوصا دانوش پیچگاه وking of the kings عزیز به خاطر پست های مفیدتون انشاا... همیشه موفق باشید ولی افففسسسوسسسس که کم کم از این سایت کم رنگ میشوید!!!!!!!!!!!!!!
KING OF GTA
13-09-2009, 17:23
با عرض سلام خدمت تمامي عزيزان من در قسمتenbseris درقسمت global قسمت useeffect رو زياد مي كنم بازي رنگش قاطي ميكنه مشكلش چيه؟؟؟؟
سلام به همه عزیزان
من کاربر تازه واردم و امیدوارم اینجا دوستهای خوبی پیدا کنم
برای شروع کار من یه سیو گیم براتون میذارم که 100% هست امیدوارم کسی قبلا نذاشته باشه :دی
iMbaQ_SiR
13-09-2009, 20:41
سلام دوستان من ی سالی میشه GTA IV رو گرفتم ولی هر دفعه به ی دلیلی نشد ه این بازی رو اجرا کنم.
الان وقتی می زنم بره تو بازی ی Serial می خواد که من ندارم اگه خود سریال هست یکی از دوستا ن لطف کنه بهم بده ، اگرهم راهی برا دور زدنش هست لطف کنید بهم بگید.
واقعاً سپا سگذار میشم.
iMbaQ_SiR
13-09-2009, 21:33
ی error هم ی مدل کرکش میده میگه:
This application has failed to start because xlive.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.
چی کار باید کرد؟
mohammadrezams
13-09-2009, 21:41
سلام دوستان من ی سالی میشه GTA IV رو گرفتم ولی هر دفعه به ی دلیلی نشد ه این بازی رو اجرا کنم.
الان وقتی می زنم بره تو بازی ی Serial می خواد که من ندارم اگه خود سریال هست یکی از دوستا ن لطف کنه بهم بده ، اگرهم راهی برا دور زدنش هست لطف کنید بهم بگید.
واقعاً سپا سگذار میشم.
ی error هم ی مدل کرکش میده میگه:
This application has failed to start because xlive.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.
چی کار باید کرد؟
سلام . دوست عزیز مشکل شما به این تاپیک هیچ ربطی نداره . مشکل شما باید تو تاپیک زیر مطرح بشه :
درضمن در مورد پست دومتون فکر کنم مشکل از اینجاست که شما برنامه Game for Windows Live رو نصب نکردید .
iMbaQ_SiR
13-09-2009, 21:44
منم فک کردم برا همینه که windows live نصب نکردم ولی بعد نصب windows live بازم این error رو میده.
KING OF GTA
13-09-2009, 21:47
سلام محمد رضای گل لطفا به این سوال من جواب بده
من در قسمتenbseris درقسمت global قسمت useeffect رو زياد مي كنم بازي رنگش قاطي ميكنه مشكلش چيه؟؟؟؟
KING OF GTA
14-09-2009, 09:15
juve08 عزیز خوش امدی در این سایت برادان گل هرمشکلی که داشته باشی رو برات حل میکنن.
KING OF GTA
14-09-2009, 11:18
سلام به دوستان گلم من چند روزی که مشکلاتم در GTA IV خیلی زیاد شده اگه میشه یکی از شما شمارتون رو بهم بدید تابهاتون تماس بگیرم لطفا ..منتظرم!!!!!!!!!
KING OF GTA
14-09-2009, 15:33
باسلام من در enbseris شماره ها رو تا حد اكثر بردم مثلا 1000 يا 2000 و وقتي وارد بازي شدم رنگ وروشنايي كورم كرد و وقتي shift,f12 رو زدم همه چي خوب شد خواستم ببينم كه من enbseris رو تنظيم كه كردم با اين دوتا دكمه shift,f123 تنظيماتم خراب ميشه يا همون گرافيككه من تنظيمش كردم هست كه با زدن اون دوتا دكمه همه چيز (نور.روشنايي) رو برام خوب ميكنه..
king of the kings
14-09-2009, 15:35
ببین تنظیمات رو که نباید همه رو تا اخر ببری !!بعضی از چیزهاش مثل نور و روشنایی و.. اینا رو باید تنظیمشون رو رو وسط بزاری بهتره..
KING OF GTA
14-09-2009, 16:07
اينم بالن:
KING OF GTA
14-09-2009, 16:12
يك سري متور توپ:
KING OF GTA
14-09-2009, 16:27
پورشه:
سئات:
يه فورد خوشكل:
بوگاتي:
شورلت:
بي ام و:
KING OF GTA
14-09-2009, 16:31
خون واقعي:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشين با هندلينگ عالي....
KING OF GTA
14-09-2009, 16:37
يه دست لباس مسخره
كلاه پوما
كت چرمي
يه تيپ شيك
KING OF GTA
14-09-2009, 16:53
اينم
UPdate Version 1.0.4.0
KING OF GTA
15-09-2009, 16:07
سلام به عماد جان عزيز داداش من بالاخره تونستم تنظيمات enbseries رو خوب كنم و حالا راضي هستم اما دو مشكل واسم پيش اومده يكي كوم قسمت از enbseries رو تغيير بدم تا چراغ ماشينها براق وخشكل بشن و مشكل ديكه اينكه چمن ها ودرخت ها تيكه تيكه شده شكلش چطوري خوب ميشه؟؟؟؟؟
sajjadgameactor
15-09-2009, 17:52
اينم
UPdate Version 1.0.4.0
اینی که گذاشتی با پچ 1.04 معمولی فرق داره؟
KING OF GTA
15-09-2009, 17:59
داداش جون اين فقط اخرين اپديت 2009 هست.
سلام من قبلا فایل عوض شدن پوسترهای دیوار خونه رومن و نیکو رو دیدم ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم . لطفا یکی لینکاشو برام بزاره. آموزش هم داشتا.
فایل عوض شدن شکل موبایل هم برام بزارید
mohammadrezams
16-09-2009, 12:51
اینی که گذاشتی با پچ 1.04 معمولی فرق داره؟
نه همون پچ 1.0.4 یا به قول شما 1.04 خودمونه منم از همین لینک دانلود کردم .
سلام من قبلا فایل عوض شدن پوسترهای دیوار خونه رومن و نیکو رو دیدم ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم . لطفا یکی لینکاشو برام بزاره. آموزش هم داشتا.
بفرمایید دوست عزیز :
خونه اول :
خونه دوم :
mohebbinodej
17-09-2009, 02:28
سلام به همگی
چند روزی هست دیگه مثل قبلا نیست. یه جورایی تاپیک راکد شده.
از همتون خواهش می کنم تاپیک رو از این وضع در بیارین.
فکر کنم سایت های خارجی هم مثل gta inside و... هم به همین وضع در اومده باشن.
mohebbinodej
17-09-2009, 02:38
سلام آقا محمد رضا یه سوال داشتم.
میخواستم بپرسم چطوری میتونم اون پوستر های خونه ی اول و دوم نیکو رو ادیت کنم.منظورم اینه که هر عکسی که بخوام بذارم.
من زیاد حرفه ای نیستم اونقدر ها هم خنگ نیستم اگه میشه یه جور توضیح بدید.که حالیم بشه با تشکر .
کاربر_P30W
17-09-2009, 08:58
ص1 تاپیک بروز شد،
بخش دانلود مد و دانلود خودرو های ویژه
داریم به آخر شهریور میرسیم... .
سوال خاصی دارید بگویید تا قبل از مهر جواب را بدهیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.